مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
milad golchin
06-04-2013, 17:12
سلام .
اگه فروشنده خيلي نگران اطلاعات مشتريان هست بهتره كه كلاً هارد نفروشه چون هر هاردي ممكنه خراب بشه (به فروشنده مورد نظر توصيه كنيد كه شغل جديدي پيدا كنه) . در مورد شانس ريكاوري اطلاعات از هارد ديسكهاي معيوب بستگي به اين داره كه چه مشكلي براي هارد پيش اومده باشه و اطلاعات به چه شكلي در هارد ديسك ذخيره شده باشه . مشكلاتي كه براي هارد ديسكها پيش مياد خيلي متنوع هست و محدود به برند يا مدل خاصي نيست .
در كل اطلاعات اكثر هارد ديسكهاي معيوب قابل ريكاوري هست مشروط بر اينكه توسط كلينيكهاي تخصصي و توسط افراد مجرب انجام بشه .
واقعا مرسی بابت راهنمایی.البته یادم رفت بگم فروشتده گفت چون تو هارد وسترن بورد و هارد به هم چسبیده هستن اینجوره ولی مثلا هارد cegate va a data بورد و هاردشون از هم جداست و میشه اطلاعات رو بر گردوند.
ata.royalfalcon
06-04-2013, 18:47
واقعا مرسی بابت راهنمایی.البته یادم رفت بگم فروشتده گفت چون تو هارد وسترن بورد و هارد به هم چسبیده هستن اینجوره ولی مثلا هارد cegate va a data بورد و هاردشون از هم جداست و میشه اطلاعات رو بر گردوند.
بطور دقیقتر و صحیحتر هاردهای وسترن my passport به اصطلاح usb on board هستند یعنی خبری از قسمت sata to usb نیست ولی این مسئله از کیفیت هارد چیزی کم نمیکنه . کم پیش میاد این قسمت خراب بشه .
سلام
دو تا هارد 3 ترای مدل 1140 می خوام همزمان به سیستم وصل کنم تا تبادل دیتا داشته باشم اما فقط اولین هاردی که وصل میشه رو میشناسه و اون یکی نمیاد باید چه کار کرد تا همزمان هر دوش با هم شناخته بشه؟
ممنون
سلام .
مشکل شما به خاطر یکسان بودن signature هارد دیسکها هست . از روش زیر برای تغییر disk signature استفاده کنید .
1.برنامه cmd را بصورت run as administrator اجرا کنید .
2. دستور diskpart را تایپ اینتر بزنید .
3. دستور list disk را تایپ و اینتر بزنید . در عکس زیر لیستی از هارد دیسکهای mount شده را مشاهده میکنید (درایو 30 مگابایتی درایو مجازی هست) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. برای فهمیدن signature هارد دیسک باید هارد مورد نظر را از لیست انتخاب کنید . دستور select disk x را وارد کنید . به جاری x شماره هارد دیسک مورد نظر در لیست را وارد کنید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید disk 0 انتخاب شده است .
5. تایپ کنید uniqueid disk تا signature آن هارد دیسک مشخص شود . برای تغییر این signature به شماره دیگر دستور زیر را تایپ کنید . به جای NEW SIGNATURE شماره دیگر باید بنویسید به طوریکه با signature هارد دیسک دوم متفاوت باشد (کلیه signature هارد دیسکهای موجود در سیستم باید چک بشوند).
برای راهنمایی بیشتر در مورد signature جدید میتونید دستور help uniqueid disk رو تایپ کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته اول : اگر نمیدونید برای signature چه عدد و حروفی بدهید پیشنهاد میکنم که فقط یکی از عدد های موجود در signature فعلی را تغییر بدهید (یک شماره بالا یا پایین ببرید) . مثلاً فرض کنید signature هاردی برابر با abcd4s44 باشه پس signature جدید برابر با abcd4s45 باشه . البته دقت کنید که با signature هارد دیسکهای دیگر مشابه نباشه .
نکته دوم : این روش رو روی هارد دیسک مجازی و واقعی تست کردم و مشکلی پیش نیومد ولی ممکنه استثنائاتی پیش بیاد که هارد دچار مشکل بشه.
نکته آخر : اگر هارد دوم بازهم در my computer دیده نمیشه پیشنهاد میدم یک بار خاموش و دیسکانکت و پس از چند ثانیه تاخیر دوباره متصل کنید .
6. برای خروج از برنامه DiskPart کلمه exit را تایپ کنید .
hellbrain666
06-04-2013, 21:14
سلام .
احتمالاً مشکل شما به خاطر یکسان بودن signature هارد دیسکها هست . از روش زیر برای تغییر disk signature استفاده کنید و بررسی کنید آیا مشکل شما حل میشه یا خیر .
.
بسیار ممنون از توضیحات کامل و دقیقتون:n16:
sasan.69
06-04-2013, 23:31
چرا هاردای سیلکون پاور نسبت به وسترن یا سیگیت گرونتره؟ الان1 سیلیکون 360تومنه درصورتی که وسترن320 و حتی کمتر هست
milad golchin
07-04-2013, 02:13
[QUOTE=ata.royalfalcon;7569953]بطور دقیقتر و صحیحتر هاردهای وسترن my passport به اصطلاح usb on board هستند یعنی خبری از قسمت sata to usb نیست ولی این مسئله از کیفیت هارد چیزی کم نمیکنه . کم پیش میاد این قسمت خراب بشه .
حالا با این تفاسیر هارد وسترن هم میشه مثل بقیه هارد ها بازیابی اطلاعات کرد؟مثلا اگه بردش سوخت.
ata.royalfalcon
07-04-2013, 13:12
حالا با این تفاسیر هارد وسترن هم میشه مثل بقیه هارد ها بازیابی اطلاعات کرد؟مثلا اگه بردش سوخت.
بستگي به شرايط داره و اينكه چه آسيبهايي وارد شده باشه و در نتيجه قطعي نميشه گفت . راه حل مختلفي براي تعمير وجود داره مثلاً ميتوان از برد هارد ديگري استفاده كرد مشروط بر اينكه كاملاً يكسان باشند . شما اگر تا اين حد نگران از دست دادن اطلاعات هستيد توصيه ميكنم اطلاعات مهم را در دو يا حتي چند هارد مختلف ذخيره كنيد .
وقتی کارمون با هارد تموم شد و اتصال رو قطع کردیم کابل رو از هارد جدا کنیم یا از کامپیوتر ؟
هر روز اگه کابل رو از هارد بیرون بکشیم پورتش خراب نمیشه؟
کلا کابل رو از هارد بیرون بکشیم یا لازم نیست ؟
WD my passport
ata.royalfalcon
07-04-2013, 15:40
وقتی کارمون با هارد تموم شد و اتصال رو قطع کردیم کابل رو از هارد جدا کنیم یا از کامپیوتر ؟
هر روز اگه کابل رو از هارد بیرون بکشیم پورتش خراب نمیشه؟
کلا کابل رو از هارد بیرون بکشیم یا لازم نیست ؟
WD my passport
دوام و استقامت كانكتورهاي كابل و پورت usb بالا هست مثلاً در انواع micro usb بطور تئوري و در شرايط استاندارد تا ده هزار بار ميتوان كانكتور را وارد به/خارج از پورت كرد و در انواع ديگر اين مقدار بين 1500 الي 5000 هست . در عمل به خاطر فشار بيش از حد ، كج وارد كردن كانكتور به داخل پورت و كيفيت پايين و موارد ديگر باعث كاهش عمر مفيد و خرابي زودرس كانكتور و پورت usb ميشه .
به نظرم اگر نميخواهيد جابجا كنيد (مثلاً هارد اكسترنال روي ميز ميمونه) كافيست فقط كانكتوري كه به لپتاپ يا pc وصل ميشه رو جدا كنيد و ديگه نيازي به جدا كردن خود كابل از هارد نيست . ولي اگر ميخواهيد جابه جا كنيد (مثلاً داخل كوله پشتي يا كيف لپتاپ ميذاريد) توصيه ميشه كه كابل كلاً از هارد جدا بشه چون فشارهايي كه به اين قسمت وارد ميشه حتي ممكنه باعث شكستگي آن شود .
hobor971
07-04-2013, 20:36
یک عدد wd elements 1T خریداری شد به 300 تومن . با گارانتی سازگار. my passport می خواستم . ولی کسی موجود نداشت . من هم دلو زدم به دریا و اینو خریدم . البته my passport بین 320 تا 340 قیمت گرفتم ولی فقط بدون گارانتی موجود داشتند .
نظر شما چیه ؟ کسی این هارد رو داشته ؟ خیلی با my passport فرق می کنه ؟ من نیازی به رمز و اینجور چیزا نداشتم .
وصل کردم به تلوزیون . راحت جواب داد . چون برای همین کار خریده بودم . می ترسیدم تلوزیون نشناسه . اما شناخت .
حالا دوستان بزرگوار لطفا راهنمایی فرمایید :
1- wd elemnts کیفیت خوبی داره یا نه؟
2- چون هارد پرتابل هست ، همینکه کارم تموم شد و usb رو safety remove کردم می تونم هارد رو از usb در بیارم؟ مشکلی نداره؟
ata.royalfalcon
08-04-2013, 07:46
یک عدد wd elements 1T خریداری شد به 300 تومن . با گارانتی سازگار. my passport می خواستم . ولی کسی موجود نداشت . من هم دلو زدم به دریا و اینو خریدم . البته my passport بین 320 تا 340 قیمت گرفتم ولی فقط بدون گارانتی موجود داشتند .
نظر شما چیه ؟ کسی این هارد رو داشته ؟ خیلی با my passport فرق می کنه ؟ من نیازی به رمز و اینجور چیزا نداشتم .
وصل کردم به تلوزیون . راحت جواب داد . چون برای همین کار خریده بودم . می ترسیدم تلوزیون نشناسه . اما شناخت .
حالا دوستان بزرگوار لطفا راهنمایی فرمایید :
1- wd elemnts کیفیت خوبی داره یا نه؟
2- چون هارد پرتابل هست ، همینکه کارم تموم شد و usb رو safety remove کردم می تونم هارد رو از usb در بیارم؟ مشکلی نداره؟
در مورد سوال دوم اگر win7 باشه هارد پرتابل خاموش نميشه مگر اينكه از برنامه USB Safely Remove استفاده كنيد (پست شماره 4139 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . يا اينكه از روش تغييرات در رجيستري ويندوز استفاده كنيد (لينك تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
omid-p30
08-04-2013, 19:10
سلام.
من هارد مورد استفادم وسترن هست ولی یه هارد یک ترای دیگه میخوام بگیرم فقط برای بک آپ از آرشیو فیلم هام. بنابراین استفاده ای ازش نخواهم داشت و فقط پرش میکنم و میذارم یک جا.
در این حالت هم کیفیت هارد مهمه که بازم وسترن بخرم و یا این که فرقی نداره و برم ارزونترین مدلی که هست رو بگیرم ؟
ata.royalfalcon
08-04-2013, 21:21
سلام.
من هارد مورد استفادم وسترن هست ولی یه هارد یک ترای دیگه میخوام بگیرم فقط برای بک آپ از آرشیو فیلم هام. بنابراین استفاده ای ازش نخواهم داشت و فقط پرش میکنم و میذارم یک جا.
در این حالت هم کیفیت هارد مهمه که بازم وسترن بخرم و یا این که فرقی نداره و برم ارزونترین مدلی که هست رو بگیرم ؟
سلام .
اگر از کارایی و عملکرد هارد قبلی رضایت داشتید پس پیشنهاد میدم از همان برند و مدل بخرید مگر اینکه بخواهید تجربه جدیدی با مدل دیگری داشته باشید .
sasan.69
08-04-2013, 22:42
سیلکون پاور من ضد ضربه هست پس چرا ضربه خورد مشکل سخت افزاری پیداکرد؟
kalantarahura
09-04-2013, 09:57
سلام.میشه بگین تفاوت GoFlex و Backup Plus در هاردهای سیگیت چیه؟میخواستم یه هارد 2 ترا بخرم از این برند (چون چندین ساله ازش گرفتم و کاملا راضی) و بین این دو مدلش گیر کردم.واسه ارشیو کردن میخوام.بنابراین میخوام کارایی بالا داشته باشه.ممنون
ata.royalfalcon
09-04-2013, 10:39
سلام.میشه بگین تفاوت GoFlex و Backup Plus در هاردهای سیگیت چیه؟میخواستم یه هارد 2 ترا بخرم از این برند (چون چندین ساله ازش گرفتم و کاملا راضی) و بین این دو مدلش گیر کردم.واسه ارشیو کردن میخوام.بنابراین میخوام کارایی بالا داشته باشه.ممنون
سلام .
تفاوت بيشتر نرم افزاري هست (دو عكس زير) . در هر حال توصيه ميكنم از مدلهاي جديد backup plus خريداري كنيد .
hellbrain666
09-04-2013, 21:47
سلام خدمت ata.royalfalcon عزیز
این هارد من گاهی وقتا می خوام با خود wd smart ware هارد رو safe remove کنم ، به طور کامل خاموش نمیشه ولی پارتیشن از توی مای کامپیوتر میره اما میگه در حال استفادست و اینا در حالی که ظاهرا نیست
توی این شرایط با دکمه پشتی خاموشش میکنم
باید چی کار کنم؟
ata.royalfalcon
09-04-2013, 22:24
سلام خدمت ata.royalfalcon عزیز
این هارد من گاهی وقتا می خوام با خود wd smart ware هارد رو safe remove کنم ، به طور کامل خاموش نمیشه ولی پارتیشن از توی مای کامپیوتر میره اما میگه در حال استفادست و اینا در حالی که ظاهرا نیست
توی این شرایط با دکمه پشتی خاموشش میکنم
باید چی کار کنم؟
سلام .
اگر با خود برنامه WD smartware پس از safely remove کردن چراغ هارد خاموش نمیشه (عکس زیر) پیشنهاد میدم برنامه رو uninstall کنید و سپس با استفاده از نرم افزارهایی چون tuneup utility رجیستری ها و فایلهای زائد روی هارد ویندوزی (اینترنال سیستم) رو پاکسازی کنید . مجدداً این برنامه رو نصب کنید و سپس آپدیت کننده WD smartware رو از لینک زیر دانلود و اجرا کنید . بررسی کنید آیا مشکل برطرف میشه یا خیر (برای هاردهای My Book/My Book Essential USB3) .
در هنگام آپدیت کردن برنامه WD smartware توصیه میشه که هارد اکسترنال به سیستم متصل نباشه و پس از اتمام آپدیت ، سیستم را ریستارت کنید .
noisymind
11-04-2013, 10:13
آقا من نرم افزار WD smartware رو سورسش رو پاک کردم و الان میخوام از سایتش دانلود کنم.
ولی تو صفحه دانلود ( طبق لینک زیر ) ظاهرا برای هارد پاسپورتی و پورتابل نرم افزارهاش جداست.
تازه برای همون پورتابلشم هزار مدل داره! :
الان منی که هم پاسپورتی دارم و هم پورتابل یک ترا ، کدوم رو دانلود کنم به کار هر دوتاش بیاد؟
و دیگه اینکه الان مثلا My Passport Essential SE رو انتخاب کنیم ، حالا کدومش رو باید دانلود کنیم؟ :n02:
ehsan_iace
11-04-2013, 12:16
کدام مارک هارد اکسترنال را پیشنهاد میکنید :
ADATA
یا
Western Digital
یا
Seagate
ata.royalfalcon
11-04-2013, 15:56
آقا من نرم افزار WD smartware رو سورسش رو پاک کردم و الان میخوام از سایتش دانلود کنم.
ولی تو صفحه دانلود ( طبق لینک زیر ) ظاهرا برای هارد پاسپورتی و پورتابل نرم افزارهاش جداست.
تازه برای همون پورتابلشم هزار مدل داره! :
الان منی که هم پاسپورتی دارم و هم پورتابل یک ترا ، کدوم رو دانلود کنم به کار هر دوتاش بیاد؟
و دیگه اینکه الان مثلا My Passport Essential SE رو انتخاب کنیم ، حالا کدومش رو باید دانلود کنیم؟ :n02:
اگر WD smartware برای مدل My Passport Essential SE USB3 میخواهید از لینک زیر دانلود کنید . پس از unzip کردن ، کلیه فایلها رو روی هارد اکسترنال کپی کنید .
دقت کنید که نرم افزار مدلهای جدید my passport با مدلهای قدیمی فرق میکنه .
کدام مارک هارد اکسترنال را پیشنهاد میکنید :
ADATA
یا
Western Digital
یا
Seagate
یا WD و یا Seagate .
david-ebi
16-04-2013, 17:34
با سلام.من یک هارد اکسترنال یک ترا میخواهم.کارم هم این است که کلی فیلم توش بریزم و هر روز چند عددش را برای فروش روی فلش یا هارد مشتری بریزم.یعنی اینکه یکدفعه کلا یک ترا بایت فیلم توش بریزم و بعد هر روز ذره ذره ازش را برای مشتریهام توی فلششون بریزم.در نتیجه هم باید آرشیو کننده خوبی باشه و هم باید با کار زیادی که ازش میکشم مشکلی نداشته باشه و از همه مهمتر اینکه سرعت خواندنش بالا باشه.حالا بین دو تا مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت و سیگیت بک آپ پلاس گیر کردم.لطفا با دلیل بگید کدومش برام بهتر است؟در ضمن ضد ضربه بودن هم برام مهم.درست است که هر دو مدل ضد ضربه نیستند اما کدومیکی ضد ضربه تر؟
سلام دوستان..
بین WD My Passport و سامشونگ کدوم بهتره.(1 ترا)
مدل سامسونگ اینه..
david-ebi
19-04-2013, 04:21
با سلام.من یک هارد اکسترنال یک ترا میخواهم.کارم هم این است که کلی فیلم توش بریزم و هر روز چند عددش را برای فروش روی فلش یا هارد مشتری بریزم.یعنی اینکه یکدفعه کلا یک ترا بایت فیلم توش بریزم و بعد هر روز ذره ذره ازش را برای مشتریهام توی فلششون بریزم.در نتیجه هم باید آرشیو کننده خوبی باشه و هم باید با کار زیادی که ازش میکشم مشکلی نداشته باشه و از همه مهمتر اینکه سرعت خواندنش بالا باشه.حالا بین دو تا مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت و سیگیت بک آپ پلاس گیر کردم.لطفا با دلیل بگید کدومش برام بهتر است؟در ضمن ضد ضربه بودن هم برام مهم.درست است که هر دو مدل ضد ضربه نیستند اما کدومیکی ضد ضربه تر؟عزیزان یعنی اینجا هیچکس نیست یک راهنمایی بکنه؟
hellbrain666
19-04-2013, 11:38
سلام
این هارد مای بوک من با این که طبق فرمایش شما برنامه wd smartware رو بروز کردم ، باز هم بعضی وقت ها سیف ریمو نمیشه
لوگ آف هم که می کنم فرقی نداره نمیدونم توش فقط دیتا ریختم یعنی چی می تونه هارد رو درگیر کرده باشه در حال استفادست و ریمو نمیشه!!!!
ata.royalfalcon
19-04-2013, 12:01
سلام دوستان..
بین WD My Passport و سامشونگ کدوم بهتره.(1 ترا)
مدل سامسونگ اینه..
سلام .
پیدا شدن این مدل قدیمی در بازار کمی عجیب هست . این مدل نه تنها دیگه تولید نمیشه بلکه بخش تولید هارد دیسک سامسونگ به سیگیت فروخته شده . گارانتی برای کدام شرکته ؟
در هر حال اگر اصرار به خرید هارد اکسترنال سامسونگ دارید پیشنهاد میدم که seagate backup plus portable drive بخرید که از هارد دیسکهای سامسونگ برای ساخت آن استفاده شده است .
عزیزان یعنی اینجا هیچکس نیست یک راهنمایی بکنه؟
هیچ کدام از مدلهای انتخابی ضد ضربه نیستند و مثلاً اگر زمین بیفتند امکان شکسته شدن باکس آن وجود دارد . برای افزایش عمر مفید در هنگامی که روشن هست نباید تکان داده شود یا ضربه ای وارد بشه . در مواقع حمل و نقل باید داخل کیف مناسبی گذاشته بشه .
بنظرم هارد اکسترنال seagate backup plus portable drive یکترابایتی به خاطر دو پلاتر بودن آن پرفورمنس بهتری نسبت به هارد اکسترنال WD my passport دارد .
morteza-ha
19-04-2013, 18:08
سلام دوستان
من یک هارد اکسترنال می خوام برای ضبط کردن از روی ----- .اطلاعات زیادی در این مورد ندارم و نمیدونم که آداپتوری برای من بهتر هست یا بدون آداپتور.ترجیحا بالای 500 گیگ دوستان چی پیشنهاد میکنند؟
ata.royalfalcon
19-04-2013, 19:50
سلام
این هارد مای بوک من با این که طبق فرمایش شما برنامه wd smartware رو بروز کردم ، باز هم بعضی وقت ها سیف ریمو نمیشه
لوگ آف هم که می کنم فرقی نداره نمیدونم توش فقط دیتا ریختم یعنی چی می تونه هارد رو درگیر کرده باشه در حال استفادست و ریمو نمیشه!!!!
سلام .
اگر win7 دارید پیشنهاد میدم دستور perfmon.exe /res را در run اجرا کنید تا برنامه Resource Monitor اجرا بشه و سپس از قسمت disk بررسی کنید که کدام برنامه هارد اکسترنال رو درگیر کرده .
سلام دوستان
من یک هارد اکسترنال می خوام برای ضبط کردن از روی ----- .اطلاعات زیادی در این مورد ندارم و نمیدونم که آداپتوری برای من بهتر هست یا بدون آداپتور.ترجیحا بالای 500 گیگ دوستان چی پیشنهاد میکنند؟
سلام .
کمتر از یکترابایت میتونید seagate backup plus portable drive رو بخرید . یک ترابایت اگر جابه جایی زیادی ندارید پیشنهادم seagate backup plus desktop drive هست .
چند توصیه :
1. از اونجایی که زمان ضبط معمولاً طولانی هست هارد ممکنه بیش از حد گرم بشه پس هارد رو در جایی قرار بدید که تهویه خوبی داشته باشه و حتی میتونید از فن جهت خنک شدن استفاده کنید .
2. هارد رو ابتدا در جای مطمئن قرار بدید و سپس روشنش کنید و در زمانی که در حال کار هست جابه جا و ضربه وارد نکنید .
3. آداپتور برق هارد اکسترنال رو طوری روی پریز برق قرار بگیره که قطع و وصلی نداشته باشه و ناگهانی جدا نشه .
morteza-ha
19-04-2013, 19:54
سلام .
کمتر از یکترابایت میتونید seagate backup plus portable drive رو بخرید . یک ترابایت اگر جابه جایی زیادی ندارید پیشنهادم seagate backup plus desktop drive هست .
چند توصیه :
1. از اونجایی که زمان ضبط معمولاً طولانی هست هارد ممکنه بیش از حد گرم بشه پس هارد رو در جایی قرار بدید که تهویه خوبی داشته باشه و حتی میتونید از فن جهت خنک شدن استفاده کنید .
2. هارد رو ابتدا در جای مطمئن قرار بدید و سپس روشنش کنید و در زمانی که در حال کار هست جابه جا و ضربه وارد نکنید .
3. آداپتور برق هارد اکسترنال رو طوری روی پریز برق قرار بگیره که قطع و وصلی نداشته باشه و ناگهانی جدا نشه .
ممنون از جوابتون. پس برای کار من شما آداپتوری پیشنهاد می کنید دیگه ؟
ata.royalfalcon
19-04-2013, 20:57
ممنون از جوابتون. پس برای کار من شما آداپتوری پیشنهاد می کنید دیگه ؟
اگر کمتر از یکترابایت میخواهید ناچاراً باید پرتابل بخرید چون حداقل حجم seagate backup plus desktop drive یکترابایت هست . ولی اگر بیشتر از یکترابایت میخواهید انواع آداپتوری بهتر هست .
The Big Bang Th
22-04-2013, 18:17
سلام دوستان من تو بازه 200 تا 250 میخوام هزینه کنم ، نظرم رو WD My Passport Es USB3.0 500 GB هست ، خواستم نظر عزیزان رو هم بدونم ؟
متشکرم
yoosefshaskol
22-04-2013, 18:51
دوستان من حدود 400 تومن بودجه دارم.
2 تا گزینه پیش رو دارم که واقعا سردرگم شدم
اولیش مای پاسپورت و دومیش بک اپ پلاس
کیفیت ساخت کدومش بالاتره؟
میخوام اطلاعات زیادی رو داخل نگهداری کنم و میخوام عمرش بالا باشه.
اختلاف سرعتشون مثلا سرعت رایت با یو اس بی 2 و همچنین 3 چنده؟
ata.royalfalcon
22-04-2013, 20:44
سلام دوستان من تو بازه 200 تا 250 میخوام هزینه کنم ، نظرم رو WD My Passport Es USB3.0 500 GB هست ، خواستم نظر عزیزان رو هم بدونم ؟
متشکرم
سلام .
به نظرم انتخاب خوبی هست . دقت کنید که اسم دقیق WD my passport هست (پسوند Es ندارد) .
دوستان من حدود 400 تومن بودجه دارم.
2 تا گزینه پیش رو دارم که واقعا سردرگم شدم
اولیش مای پاسپورت و دومیش بک اپ پلاس
کیفیت ساخت کدومش بالاتره؟
میخوام اطلاعات زیادی رو داخل نگهداری کنم و میخوام عمرش بالا باشه.
اختلاف سرعتشون مثلا سرعت رایت با یو اس بی 2 و همچنین 3 چنده؟
سلام .
1. کیفیت هر دو خوب هست و اگر میخواهید عمر مفید بالایی داشته باشه باید با دقت نگهداری کنید . هارد اکسترنال my passport دارای قابلیت hardware encryption هست و اگر اطلاعات مهمی دارید که میخواهید محرمانه بماند پس my passport را انتخاب کنید .
2. هاردهای اکسترنال جدید به راحتی میتوانند تمام پهنای بانید usb2 را پر کنند ، بعبارت دیگر زمانیکه از usb2 استفاده میکنید حتی سریعترین هارد اکسترنال سرعتی برابر با سرعت هارد اکسترنال معمولی خواهد داشت .
3. فکر میکنم backup plus سرعت بیشتری نسبت به my passport داشته باشه ولی این اختلاف سرعت چشمگیر نیست (چون هردو 5400rpm و 8MB cache دارند) .
سلام خدمت دوستان
من یه هارد 1 ترا یا 2 ترا می خوام که usb3 ساپورت کنه. فایل هام اکثرا کم حجمن در نتیجه تعدادشون فوق العاده زیاد میشه (یه چیزی تو مایه های صفحات وب).ولی یهو میبینی توش فایل گنده هم پیدا شد.
دوستانی که در جریان هارد ها هستن میتونن یه راهنمایی بکنن ببینیم چی به چیه؟ چه برندی چه مارکی ...؟! قیمتش برام مهم نیست ولی اگه زیر 400 باشه بهتره.
راستی هارد 7200 RPM هم هست؟ قیمتاش چه جوریه؟ 7200 بهتره یا 5400؟
پ ن. منظورم این بود که چون اکسترنال هست کدومش بهتره :n02:
toorajjj
27-04-2013, 17:56
با عرض سلام و ادب
دوستای عزیز من میخام یک هارد یا هر ابزار ذخیره سازی پرتابل بخرم حجمش حدود یک ترابایت میخام باشه و چند نکته را هم در نظر بگیرید : اولا چون قراره روش فیلمهای فول اچ دی ذخیره بشه این مساله را در نظر بگیرید . ثانیا چه مدل و چه قیمتی پیشنهاد میدید؟ کارای دیگه که احتمالا انجام بدم ذخیره اطلاعات و ضبط فیلم از رسی..ور و تلویزیون می باشد با تشکر از راهنماییتان در ضمن یادم رفت مادربوردم قابلیت پشتیبانی از usb 3 هم دارد( msi A45)
ata.royalfalcon
27-04-2013, 18:18
سلام خدمت دوستان
من یه هارد 1 ترا یا 2 ترا می خوام که usb3 ساپورت کنه. فایل هام اکثرا کم حجمن در نتیجه تعدادشون فوق العاده زیاد میشه (یه چیزی تو مایه های صفحات وب).ولی یهو میبینی توش فایل گنده هم پیدا شد.
دوستانی که در جریان هارد ها هستن میتونن یه راهنمایی بکنن ببینیم چی به چیه؟ چه برندی چه مارکی ...؟! قیمتش برام مهم نیست ولی اگه زیر 400 باشه بهتره.
راستی هارد 7200 RPM هم هست؟ قیمتاش چه جوریه؟ 7200 بهتره یا 5400؟
پ ن. منظورم این بود که چون اکسترنال هست کدومش بهتره :n02:
سلام .
1. قیمت هارد اکسترنال آداپتوری 2TB با توجه به گارانتی و مدل و انصاف فروشنده حدوداً 420 هزار تومن هست و متغیره ولی اگر هارد اکسترنال پرتابل میخواهید حداکثر تا یکترابایت میتونید بخرید .
2.هاردهای اکسترنال پرتابل موجود در بازار اکثراً مشخصاتی شبیه هم دارند 5400rpm و 8MB cache . هارد اکسترنال پرتابل 7200rpm و 16MB cache هم موجوده ولی پیدا کردن آن در بازار به سادگی نیست .
3. اگر سرعت بالا برای شما مهمه و هارد اکسترنال 2TB میخواهید در خرید seagate backup plus desktop drive شک نکنید که سرعت بیشتری نسبت به WD my book دارد (به خاطر استفاده از هارد دیسکهای 7200rpm) .
arman4459
01-05-2013, 18:26
با درود
یک هارد مناسب 1 TB برای ذخیره سریال میخوام سرعتش مهم نیست کیفیت ماندگاری مهمتره رنج قیمتم تا 350
ata.royalfalcon
01-05-2013, 22:30
با درود
یک هارد مناسب 1 TB برای ذخیره سریال میخوام سرعتش مهم نیست کیفیت ماندگاری مهمتره رنج قیمتم تا 350
سلام .
seagate backup plus portable drive
WD my passport
هاردهای پیشنهادی ضد ضربه نیستند ولی کیفیت خوبی دارند و اگر به نحو صحیحی استفاده بشوند احتمال خرابی به حداقل میرسه .
ببخشید سرعت WD my passport تو انتقال فایلها چقدره؟
بغدش NTFS یا fat32 کدومشون واسه هارد بهترن؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
سلام من هارد sony خریدم..بنظرتون خوبه؟؟؟
ata.royalfalcon
02-05-2013, 20:49
ببخشید سرعت WD my passport تو انتقال فایلها چقدره؟
بغدش NTFS یا fat32 کدومشون واسه هارد بهترن؟
در مورد سوال دوم ، اگر از win استفاده میکنید توصیه میشه بصورت NTFS فرمت کنید .
arman4459
03-05-2013, 02:49
آقا عطا من یک سرچ کوچولو کردم تو هاردهای یک ترا به این مدل ها برخورد کردم
Adata Dashdrive HV610 USB 3.0 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ADATA Portable CH11 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Toshiba Stor.e Basics - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ADATA Portable SH14 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A-DATA Portable NH13 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital Portable My Passport - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالم اینه تفاوت خاصی این مدل ها با هم دارند یا خیر چون من مشخصات رو خوندم چیز خاصی دستگیرم نشد و بیشتر تو رنج قیمت ها بود از 309 تا 360 در نوسان.شما اگر بخواهی مدل خوبی پیشنهاد بدی که ماندگار خوبی داشته باشه کدوم پیشنهاد میدی؟
ata.royalfalcon
03-05-2013, 11:07
آقا عطا من یک سرچ کوچولو کردم تو هاردهای یک ترا به این مدل ها برخورد کردم
Adata Dashdrive HV610 USB 3.0 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ADATA Portable CH11 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Toshiba Stor.e Basics - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ADATA Portable SH14 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
A-DATA Portable NH13 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital Portable My Passport - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوالم اینه تفاوت خاصی این مدل ها با هم دارند یا خیر چون من مشخصات رو خوندم چیز خاصی دستگیرم نشد و بیشتر تو رنج قیمت ها بود از 309 تا 360 در نوسان.شما اگر بخواهی مدل خوبی پیشنهاد بدی که ماندگار خوبی داشته باشه کدوم پیشنهاد میدی؟
سلام .
فقط مدل SH14 تا حدی در مقابل نفوذ آب مقاوم هست (IPX4) و همچنین به خاطر وجود بدنه سیلیکونی ، باکس آن در مقابل شکستگی های ناشی از سقوط هم مقاوم هست و به همین دلیل شاید نیازی به کیف جهت حمل و نقل نداشته باشه .
شخصاً از بین مدلهایی که لیست کردید WD my passport و یا Seagate Backup Plus رو انتخاب میکنم . برای داشتن هارد با ماندگاری بالا باید با دقت نگهداری و مراقبت کرد .
سلام دوستان چند تا سوال دارم لطفا کمک کنیداگر یه هارد اکسترنال بدون اداپتور همیشه به سیستم وصل باشه بهش اسیب میرسه؟ مثل بعد دو سال خراب میشه؟هارد های چه اداپتوری چه بدون اداپتور سیگیت بهتره یا وسترن از لحاظ سرعت و عمر؟هارد های سیگیت چه اینترنال چه اکسترنال رو چه شرکت هایی گارانتی میکنن و خدمات خوبی دارن و هم اینکه مدت گارانتیشون چند ساله؟
ata.royalfalcon
03-05-2013, 17:55
سلام دوستان چند تا سوال دارم لطفا کمک کنیداگر یه هارد اکسترنال بدون اداپتور همیشه به سیستم وصل باشه بهش اسیب میرسه؟ مثل بعد دو سال خراب میشه؟هارد های چه اداپتوری چه بدون اداپتور سیگیت بهتره یا وسترن از لحاظ سرعت و عمر؟هارد های سیگیت چه اینترنال چه اکسترنال رو چه شرکت هایی گارانتی میکنن و خدمات خوبی دارن و هم اینکه مدت گارانتیشون چند ساله؟
سلام .
هارد دیسکهای اکسترنال در واقع همان هارد دیسکهای اینترنال هستند و وقتیکه هارد دیسکهای اینترنال میتونند به مدت طولانی power on بمانند پس مشکلی نداره که هارد اکسترنال هم به مدت طولانی به سیستم متصل و روشن بمونه . ولی توصیه میکنم از هارد دیسک اینترنال استفاده کنید و از هارد اکسترنال برای آرشیو استفاده کنید . مثلاً اگر برای دانلود سیستم رو زیاد روشن میذارید بصورت هفتگی فایلهای دانلودی رو به هارد اکسترنال منتقل کنید .
یا اینکه میتونید طوری power option رو تنظیم کنید که در دوره زمانی مشخص اگر هارد فعالیتی نداشته باشه به حالت Idle بره . البته هر هارد اکسترنالی ممکنه چنین امکانی رو نداشته باشه مثل WD element آداپتوری که باید با استفاده از نرم افزار بصورت دستی spin down کرد .
از لحاظ سرعت قطعاً Seagate backup plus desktop drive بیشتر از WD my book هست ولی در مدلهای پرتابل اختلاف سرعت خیلی زیاد نیست هر دو 5400rpm و 8MB cache دارند .
سلام .هارد دیسکهای اکسترنال در واقع همان هارد دیسکهای اینترنال هستند و وقتیکه هارد دیسکهای اینترنال میتونند به مدت طولانی power on بمانند پس مشکلی نداره که هارد اکسترنال هم به مدت طولانی به سیستم متصل و روشن بمونه . ولی توصیه میکنم از هارد دیسک اینترنال استفاده کنید و از هارد اکسترنال برای آرشیو استفاده کنید . مثلاً اگر برای دانلود سیستم رو زیاد روشن میذارید بصورت هفتگی فایلهای دانلودی رو به هارد اکسترنال منتقل کنید .یا اینکه میتونید طوری power option رو تنظیم کنید که در دوره زمانی مشخص اگر هارد فعالیتی نداشته باشه به حالت Idle بره . البته هر هارد اکسترنالی ممکنه چنین امکانی رو نداشته باشه مثل WD element آداپتوری که باید با استفاده از نرم افزار بصورت دستی spin down کرد .از لحاظ سرعت قطعاً Seagate backup plus desktop drive بیشتر از WD my book هست ولی در مدلهای پرتابل اختلاف سرعت خیلی زیاد نیست هر دو 5400rpm و 8MB cache دارند .سلام مرسی از توضیحاتپس در کل میشه گفت سیگیت بهترهسیگیت رو کدوم شرکت گارانتی میکنه؟ چند سال گارانتی میکنن؟
ata.royalfalcon
04-05-2013, 10:14
سلام مرسی از توضیحاتپس در کل میشه گفت سیگیت بهترهسیگیت رو کدوم شرکت گارانتی میکنه؟ چند سال گارانتی میکنن؟
سلام .
فقط ميشه گفت كه هارد اكسترنال Seagate backup plus desktop drive از لحاظ سرعت بهتر از WD my book هست و دقيقاً نميتوان گفت كه كيفيت كداميك بهتر هست (هر دو كيفيت خوبي دارند) . شركتهاي مختلفي اين هارد رو گارانتي ميكنند مثلاً سازگار اين هارد رو به مدت دو سال گارانتي ميكنه .
arman4459
04-05-2013, 18:49
سلام .
فقط مدل SH14 تا حدی در مقابل نفوذ آب مقاوم هست (IPX4) و همچنین به خاطر وجود بدنه سیلیکونی ، باکس آن در مقابل شکستگی های ناشی از سقوط هم مقاوم هست و به همین دلیل شاید نیازی به کیف جهت حمل و نقل نداشته باشه .
شخصاً از بین مدلهایی که لیست کردید WD my passport و یا Seagate Backup Plus رو انتخاب میکنم . برای داشتن هارد با ماندگاری بالا باید با دقت نگهداری و مراقبت کرد .
با درود
اولا ممنون از اینکه انقدر با حوصله جواب میدید.پس شما در کل این دو مدل رو پیشنهاد میدید. و بین اون دو Seagate Backup plus رو ترجیح میدید من در تکمیل حرفام بگم من هارد برای آرشیو میخوام و اول روی هارد داخلی میریزم بعد انتقالش میدم تا حداقل کارکرد رو داشته باشه و به قول معروف آکبند بمونه.
چند سوال دیگه دارم ازتون
1- این مدلها کیف های مخصوص به خود دارند یا کیف های عمومی دارند؟
2- غیر از گرمای زیاد گرد خاک آب و ضربه چه نکات دیگه ای مدنظر شماست جهت نگهداری از هارد
3- برای خرید آیا خرید از جاهایی متل دیجی کالا و چاره و از این قبیل مورد اعتماد یا خرید حضوری
ata.royalfalcon
05-05-2013, 09:40
با درود
اولا ممنون از اینکه انقدر با حوصله جواب میدید.پس شما در کل این دو مدل رو پیشنهاد میدید. و بین اون دو Seagate Backup plus رو ترجیح میدید من در تکمیل حرفام بگم من هارد برای آرشیو میخوام و اول روی هارد داخلی میریزم بعد انتقالش میدم تا حداقل کارکرد رو داشته باشه و به قول معروف آکبند بمونه.
چند سوال دیگه دارم ازتون
1- این مدلها کیف های مخصوص به خود دارند یا کیف های عمومی دارند؟
2- غیر از گرمای زیاد گرد خاک آب و ضربه چه نکات دیگه ای مدنظر شماست جهت نگهداری از هارد
3- برای خرید آیا خرید از جاهایی متل دیجی کالا و چاره و از این قبیل مورد اعتماد یا خرید حضوری
سلام و شرمنده از بابت تاخير ...
1. مدل مورد نظرتان كيف مخصوص خودشو نداره و بلكه بايد از انواع معمولي كه در بازار موجوده بخريد . اما مدل WD my passport كيف مخصوص داره WD nomand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه تا به حال در بازار نديدم .
2. گرچه اين سوال خيلي تكراري شده و با كمي سرچ ميتونستيد پيدا كنيد . در هر حال چند نكته براي نگهداري و مراقبت ...
1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا ولتاژ کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه usbhub از انواع آداپتور دار باشد يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
2. در زمانیکه هارد در حال کار هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی نشود .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید . بعضي از هاردهاي اكسترنال وسترن براي اينكار برنامه مناسبي دارند كه بايستي نصب شود .براي ساير هاردهاي اكسترنال كه چنين برنامه اي ندارند ميتوان از safe remove ويندوز استفاده كرد . البته در win7 حتي با safe remove كردن هارد خاموش نخواهد شد پس يكي از اين دو روش را انجام دهيد (روش اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و روش دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل هم دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
.
.
.
3. اگر ميتونيد بهتره كه حضوري خريد كنيد چون بهتر ميتونيد كنترل كنيد (مثلاً وجود كارت گارانتي و ...) و همچنين امكان تخفيف وجود داره و قيمتها پايينتر هست . در غير اينصورت خريد از سايتهاي معتبر مشكلي نداره .
ببخشید مشکلی نداره هارد اکسترنال رو پارتیشن بندی کنم؟
ata.royalfalcon
06-05-2013, 17:53
ببخشید مشکلی نداره هارد اکسترنال رو پارتیشن بندی کنم؟
اکثر هاردهای اکسترنال پارتیشن بندی شده و آماده استفاده هستند . اگر منظور شما این هست که چند پارتیشن بسازید مشکلی نداره . پیشنهاد میدم با روش فولدربندی داده ها رو مرتب کنید .
amirkhan_0o0
09-05-2013, 18:08
سلام عطا جان من پارسال به توصیه شما سیگیت گوفلکس 1 ترا خریدم که بسیار هم راضی هستم. البته بماند که فکر کنم گارنتی ایرانش تقلبی باشه و سازگار ارقام نیست و احتمالا از لحاظ گارانتی بهم چپوند!:n02:
حالا می خوام برای یکی از رفقام یه دونه یه ترا بخرم. نظرت راجع به
HDD Seagate External Backup Portable 1TB Black USB3.0
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20Black%20USB3_0) چیه؟
با تفاوت 30 تومن گزینه بهتری هم هست؟
سری های آرمور به درد بخور هم توی این رنج قیمتی پیدا می شه؟ البته نه منحصرا ADATA بلکه منظورم ضد ضربه هست!
ممنون!:n06:
ehsan_iace
09-05-2013, 20:08
سیگیت گوفلکس 1 ترا را چند خریدی؟
amirkhan_0o0
09-05-2013, 20:33
سیگیت گوفلکس 1 ترا را چند خریدی؟
تقریبا پارسال 220 تومن
ata.royalfalcon
09-05-2013, 22:04
سلام عطا جان من پارسال به توصیه شما سیگیت گوفلکس 1 ترا خریدم که بسیار هم راضی هستم. البته بماند که فکر کنم گارنتی ایرانش تقلبی باشه و سازگار ارقام نیست و احتمالا از لحاظ گارانتی بهم چپوند!:n02:
حالا می خوام برای یکی از رفقام یه دونه یه ترا بخرم. نظرت راجع به
HDD Seagate External Backup Portable 1TB Black USB3.0
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %20Black%20USB3_0) چیه؟
با تفاوت 30 تومن گزینه بهتری هم هست؟
سری های آرمور به درد بخور هم توی این رنج قیمتی پیدا می شه؟ البته نه منحصرا ADATA بلکه منظورم ضد ضربه هست!
ممنون!:n06:
سلام .
هارد اکسترنال Seagate back up plus انتخاب خوبی هست فقط دقت کنید که با گارانتی معتبر بخرید . اگر با دقت نگهداری بشه احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد کم خواهد بود .
برای مدلهای ضد ضربه بغیر از ADATA میتونید silicon power armor a80 رو انتخاب کنید ولی توصیه میکنم که همان Seagate را انتخاب و با دقت نگهداری کنید که کیفیت بهتری داره .
amirkhan_0o0
09-05-2013, 23:19
سلام .
هارد اکسترنال Seagate back up plus انتخاب خوبی هست فقط دقت کنید که با گارانتی معتبر بخرید . اگر با دقت نگهداری بشه احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد کم خواهد بود .
برای مدلهای ضد ضربه بغیر از ADATA میتونید silicon power armor a80 رو انتخاب کنید ولی توصیه میکنم که همان Seagate را انتخاب و با دقت نگهداری کنید که کیفیت بهتری داره .
لینک من با شما یکیه دیگه؟؟
ata.royalfalcon
10-05-2013, 08:06
لینک من با شما یکیه دیگه؟؟
بله ، همونه .
سلام و خسته نباشید خدمت تممی دوستان
من یه سوال فنی دارم
تفاوت بین هارد های وسترن در سری های
My PassporT essential
My passporT
ElemenTs
در ظرفیت یکسان و شرایط بدون آداپتور در چیستــــــ
و با توجه به تفاوت های قیمتی ، در کل کدام ادیشن مرقون به صرفه تر است
تشکرات
سلام دوستان یه هارد اکسترنال یه ترا بایتی میخوام و سرعتش هم خیلی برام مهمه.
نمیدونم آشنایی دارین یا نه ولی من واسه انجام رندر با وی ری بهش احتیاج دارم! میخوام متریال و مبلمان و اینارو مستقیما از توی هارد استفاده کنم...
مدل خاصی مد نظرتون هست؟
ata.royalfalcon
10-05-2013, 22:07
سلام و خسته نباشید خدمت تممی دوستان
من یه سوال فنی دارم
تفاوت بین هارد های وسترن در سری های
My PassporT essential
My passporT
ElemenTs
در ظرفیت یکسان و شرایط بدون آداپتور در چیستــــــ
و با توجه به تفاوت های قیمتی ، در کل کدام ادیشن مرقون به صرفه تر است
تشکرات
سلام .
هر سه مدل از لحاظ سخت افزاری شباهتهای زیادی دارند . هر سه مدل USB native و 8MB Cache و 5400rpm و USB3 هستند . به جرات میشه گفت که مدلهای my passport essential و my passport به غیر از تفاوت در شکل باکس و نرم افزارها کاملاً مشابه یکدیگر هستند . به عبارت دیگه my passport essential مدل 2011 و my passport مدل 2012 هست .
یکی از مهمترین تفاوت elements با دو مدل گفته شده نداشتن قابلیت hardware encryption هست و در نتیجه اگر میخواهید اطلاعاتی رو رمزگذاری کنید باید با استفاده از روشهای software encryption اقدام کنید ضمن اینکه WD elements فاقد نرم افزارهایی برای مدیریت و کاستومایز کردن هارد اکسترنال هست ولی مشکلی درست نمیکنه ، میتونید از نرم افزارهای جایگزین که در اینترنت پیدا میشه استفاده کنید .
در هر حال خرید مدل قدیمی my passport essential توصیه نمیشه . از بین سه مدلی که لیست کردید من پیشنهاد میکنم که my passport رو بخرید . دقت کنید که حتماً با گارانتی معتبری بخرید .
ata.royalfalcon
10-05-2013, 22:11
سلام دوستان یه هارد اکسترنال یه ترا بایتی میخوام و سرعتش هم خیلی برام مهمه.
نمیدونم آشنایی دارین یا نه ولی من واسه انجام رندر با وی ری بهش احتیاج دارم! میخوام متریال و مبلمان و اینارو مستقیما از توی هارد استفاده کنم...
مدل خاصی مد نظرتون هست؟
سلام .
Seagate backup plus desktop drive (آداپتوری) سرعت خوبی داره . اگر سرعت بالا برای شما مهمه پیشنهاد میکنم که روی هارد اینترنال فکر کنید .
سلام .
Seagate backup plus desktop drive (آداپتوری) سرعت خوبی داره . اگر سرعت بالا برای شما مهمه پیشنهاد میکنم که روی هارد اینترنال فکر کنید .
ممنون از راهنماییتون :n16:
نظرتون در مورد هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB چیه؟
Mr.Mazmamfi
11-05-2013, 00:05
سلام .
هر سه مدل از لحاظ سخت افزاری شباهتهای زیادی دارند . هر سه مدل USB native و 8MB Cache و 5400rpm و USB3 هستند . به جرات میشه گفت که مدلهای my passport essential و my passport به غیر از تفاوت در شکل باکس و نرم افزارها کاملاً مشابه یکدیگر هستند . به عبارت دیگه my passport essential مدل 2011 و my passport مدل 2012 هست .
یکی از مهمترین تفاوت elements با دو مدل گفته شده نداشتن قابلیت hardware encryption هست و در نتیجه اگر میخواهید اطلاعاتی رو رمزگذاری کنید باید با استفاده از روشهای software encryption اقدام کنید ضمن اینکه WD elements فاقد نرم افزارهایی برای مدیریت و کاستومایز کردن هارد اکسترنال هست ولی مشکلی درست نمیکنه ، میتونید از نرم افزارهای جایگزین که در اینترنت پیدا میشه استفاده کنید .
در هر حال خرید مدل قدیمی my passport essential توصیه نمیشه . از بین سه مدلی که لیست کردید من پیشنهاد میکنم که my passport رو بخرید . دقت کنید که حتماً با گارانتی معتبری بخرید .
سلام
عطاجان ، سرعت elements نسبت به my passport چجوریه ؟
بنچمارک هاشون رو داری ؟
ممنونم.
ata.royalfalcon
11-05-2013, 11:05
ممنون از راهنماییتون :n16:
نظرتون در مورد هارد اکسترنال - وسترن دیجیتال Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB چیه؟
مدلي كه نوشتيد قديمي هست كه بدنه براقي داشتند و زود خط و خش ميافتاد . در حال حاضر اين مدل ديگه توليد نميشه و حتي اگر هم در بازار پيدا كرديد خريدشو توصيه نميكنم . مدل جديد western digital my passport هست . اين هم مدل خوبي هست اما شما هارد پرسرعتي ميخواستيد كه مدل پيشنهاد داده شده (Seagate backup plus desktop drive) گزينه مناسبي هست .
amir_t6262
11-05-2013, 12:54
دوستان تجربه ای از گارانتی ماهان در مورد هاردهای اکسترنال دارید؟
aluminum
11-05-2013, 18:10
سلام:n16:
هادرهای وسترن مای بوک 4 تراش تو بازار هست؟حدودا چنده؟2-3 ترا چنده تقریباً؟
خرید 4 ترا یک مقدار ترسناکه چون اگر اتفاقی بیفته یک دفعه همه چیز رو از دست میدی
برنامه قفل گذاری هست که تو هارد نصب بشه و اجازه نده هاردو فرمت کنن تا نتونن با فرمت کردن هاردو خالی کنن؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
11-05-2013, 21:12
برنامه قفل گذاری هست که تو هارد نصب بشه و اجازه نده هاردو فرمت کنن تا نتونن با فرمت کردن هاردو خالی کنن؟؟؟؟؟
سلام .
اگر هارد اکسترنال مورد نظر قابلیت hardware encryption داشته باشه تا زمانی که هارد lock باشه امکان دسترسی به پارتیشن و یا فرمت آن وجود ندارد . مدلهایی چون my book و یا my passport چنین قابلیتی دارند .
سلام:n16:
هادرهای وسترن مای بوک 4 تراش تو بازار هست؟حدودا چنده؟2-3 ترا چنده تقریباً؟
خرید 4 ترا یک مقدار ترسناکه چون اگر اتفاقی بیفته یک دفعه همه چیز رو از دست میدی
سلام .
هارد اکسترنال دو ترابایت با توجه به برند (Seagate & Western) و نوع گارانتی حدود 400 الی 420 هزارتومن هست و سه تربایت آنهم حدود 600 الی 620 هزارتومن هست .
هارد اکسترنال my book 4TB پیدا میشه و فکر میکنم حدود 850 الی 900 هزار تومن باشه . بدیهی هست که ذخیره کردن اطلاعات در تعداد بیشتری از هارد ، احتمال اینکه کلیه اطلاعات رو از دست بدید کمتر میشه . در هر حال اگر فضای کافی برای نگهداری هارد دارید توصیه میکنم به جای خرید یک هارد 4TB ، دو هارد 2TB بخرید .
سلام
عطاجان ، سرعت elements نسبت به my passport چجوریه ؟
بنچمارک هاشون رو داری ؟
ممنونم.
سلام .
متاسفانه بنچمارکی از هاردهای WD elements و WD my passport روی یک سیستم یکسان را پیدا نکردم . در هر حال فکر نمیکنم اختلاف سرعت زیادی داشته باشند . البته بدیهی هست که اگر هارد my passport قفل شده باشه سرعت کمی پایینتر خواهد بود بالاخره فرایند کد و دیکد کردن اطلاعات زمانبر هست .
AMoO.Reza
11-05-2013, 21:17
از دوستان کسی قیمت هارد اکسترنال 1 ترا رو میدونه ؟
جنس خوبش ... مارک خاصی مد نظرم نیست.
Mr.Mazmamfi
11-05-2013, 21:32
سلام .
متاسفانه بنچمارکی از هاردهای WD elements و WD my passport روی یک سیستم یکسان را پیدا نکردم . در هر حال فکر نمیکنم اختلاف سرعت زیادی داشته باشند . البته بدیهی هست که اگر هارد my passport قفل شده باشه سرعت کمی پایینتر خواهد بود بالاخره فرایند کد و دیکد کردن اطلاعات زمانبر هست .
آقا راستش رو بخوایی ، من چشم این مدل رو گرفته :
Adata HD710
بین این و مای پاسپورت و المنت موندم .
اگه سرعتشون خیلی فاحشه ، بیخیال Adata بشم ؟
بازم ممنون .
amir_t6262
12-05-2013, 07:03
آقا راستش رو بخوایی ، من چشم این مدل رو گرفته :
Adata HD710
بین این و مای پاسپورت و المنت موندم .
اگه سرعتشون خیلی فاحشه ، بیخیال Adata بشم ؟
بازم ممنون .
از من میشنوی مدل Element را نخر!
همان My Passport بنظرم بهتره.
------
دوستان دوباره سوالم را در مورد گارانتی ماهان میپرسم که میدونین چطوریه؟
ata.royalfalcon
12-05-2013, 08:00
از دوستان کسی قیمت هارد اکسترنال 1 ترا رو میدونه ؟
جنس خوبش ... مارک خاصی مد نظرم نیست.
يكي از دو مدل Seagate backup plus portable drive و يا WD my passport پيشنهاد ميشه كه حدود 300 هزار تومن هست .
OMiD.1080p
12-05-2013, 09:00
MY PASSPORT USB3 چند ساله دارم.
سرعتش خوبه ( معمولا بين75 تا 85 مگ درثانيه سرعت انتقال )
فقط در كل هاردهاي ظريف و آسيب پذيري هستند.
چون چند سال اخير 2 بار رفته گارانتي و هر بار با مدل نو تعويض شده.
از لحاظ امنيتي هم فقط بگم كه حرف نداره.
AMoO.Reza
12-05-2013, 14:52
يكي از دو مدل Seagate backup plus portable drive و يا WD my passport پيشنهاد ميشه كه حدود 300 هزار تومن هست .
گارانتی هم داره ؟ :n16:
برای اطلاعات خوب متشکرم .
aaber2
ata.royalfalcon
12-05-2013, 17:17
گارانتی هم داره ؟ :n16:
بله و چند شرکت هم این هاردهای اکسترنال رو گارانتی میکنند . توصیه میشه با گارانتی معتبر بخرید .
AMoO.Reza
12-05-2013, 19:18
بله و چند شرکت هم این هاردهای اکسترنال رو گارانتی میکنند . توصیه میشه با گارانتی معتبر بخرید .
اسم گاارانتی چیه؟
ata.royalfalcon
13-05-2013, 09:46
اسم گاارانتی چیه؟
ميتونيد با گارانتي ســازگــار بخريد .
ata.royalfalcon
16-05-2013, 21:01
مدل جدید WD my passport ultra
همراه با یک عدد Soft pouch
ata.royalfalcon
16-05-2013, 21:05
تست read و write هارد اکسترنال WD my passport ultra 1TB
amirkhan_0o0
17-05-2013, 11:10
از من میشنوی مدل Element را نخر!
همان My Passport بنظرم بهتره.
------
دوستان دوباره سوالم را در مورد گارانتی ماهان میپرسم که میدونین چطوریه؟
امیرجان من هم هارد با گارانتی ماهان رو به جای سازگار ارقام بهم انداختند. سایتش که کار نمی کنه و البته به تلفنش تماس نگرفتم . فکر می کنم گارانتی تقلبی باشه!!!!
فروشگاه نابغه بازار رضا بهم انداخت. اینظوری که من پول رو دادم و فاکتور کردم و اونم گذاشت تو پاکت و 24 ساعت هم فرصت تست داد ما هم که تو باغ نبودیم خریدیم و تازه بعد از چند روز دیدم که سازگار ارقام نیست. البته قبلش خودش گفته بود که سازگار ارقامه و منم منگل! بهش اعتماد کردم!
خدا رو شکر هنوز هارد دچار مشکل نشده و انشالله که مشکلی براش پیش نیاد!
Payman_62
17-05-2013, 11:59
سلام .
این مدل My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منظور من هست که حداکثر حجمش هم 3 ترابایته . در مورد اینکه چه حجمی لازم دارید این بستگی به بودجه خودتون و همچنین میزان آرشیو شما داره اختلاف قیمت دو ترابایت و سه ترابایت حدود صد هزارتومن هست ، در کل اگر میتونید این اختلاف قیمت رو بپردازید و همچنین اگر از هارد به خوبی مراقبت میکنید خرید سه ترابایت رو توصیه میکنم (ذخیره کردن اطلاعات در تعداد بیشتری از هارد باعث میشود که ریسک از دست دادن کلیه اطلاعات کمتر شود) .
چهار ترابایتی backup plus ظاهراً هنوز وارد بازار ایران نشده و اگر هم در بازار موجود باشه فکر نمیکنم قیمتش معقول باشه پس فعلاً چهارترابایتی رو در نظر نگیرید .
همین مدل Seagate Backup Plus Desktop هم میتونه انتظارات شما رو برآورده کنه . ولی قیمت بالای هارد وسترن My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نه به خاطر امکانات ویژه بلکه به خاطر تقاضای کاذب بازار هست .
سلام.
عطا جان همون موقع 3 ترابایتی Seagate Backup Plus Desktop رو 390 تومن خریدم.
خیلی عالیه و کلی هارد اینترنالم رو خلوت کرد.
خواستم ازت تشکر کنم.
alireza99.99
17-05-2013, 12:20
سلام.
عطا جان همون موقع 3 ترابایتی Seagate Backup Plus Desktop رو 390 تومن خریدم.
خیلی عالیه و کلی هارد اینترنالم رو خلوت کرد.
خواستم ازت تشکر کنم.
الان 3 ترا چنده؟ فکر نکنم زیر 700 باشه
ehsan_iace
17-05-2013, 14:49
لطفاً تست هارد سیگیت 1 ترا ؟
ata.royalfalcon
17-05-2013, 17:37
لطفاً تست هارد سیگیت 1 ترا ؟
سلام .
تست هارد اکسترنال seagate backup plus portable drive .
(منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
الان 3 ترا چنده؟ فکر نکنم زیر 700 باشه
اون دوستمون خیلی وقت پیش خریده بودن :n02: . الان ظاهراً قیمتها اومده پایین سیگیت سه ترابایت فکر کنم حدود 570 الی 600 هزار تومن باشه .
سلام
دوستان فرق بین هارد های پرتابل element و my passport وسترن در چیه؟ خواستم بدونم اگر فرق آنچنانی ندارند element رو ب علت قیمت پایین تر انتخاب کنم
هارد های my passport هنوز بدنه شون براق هست؟
ata.royalfalcon
18-05-2013, 17:49
سلام
دوستان فرق بین هارد های پرتابل element و my passport وسترن در چیه؟ خواستم بدونم اگر فرق آنچنانی ندارند element رو ب علت قیمت پایین تر انتخاب کنم
سلام .
مهمترین تفاوت بین ایندو مدل نداشتن قابلیت Hardware encryption هارد اکسترنال Elements هست . ضمناً هارد اکسترنال WD my passport دارای نرم افزارهایی جهت مدیریت هارد هست . توصیه میشه که WD my passport رو بخرید .
هارد های my passport هنوز بدنه شون براق هست؟
مدل جدید WD my passport بر خلاف مدل قدیمی که پسوند essential داشتند بدنه براقی ندارند (تقریباً مات هست) .
دوستان هیچکدوم از این نرم افزار ها هارد اکسترنال رو شناسایی نمی کنه
نرم افزارهای HD Tune , HDD Life , Active Smart رو امتحان کردم ولی شناسایی نمی کنه
خواهش میکنم کمک کنید
البته من بیشتر می خوام با HDD Life شناسایی بشه که عمر تقریبی شو بدونم
نداشتن این قابلیت برای ی کاربری معمولی مثل پخش مدیا از روی هارد اهمیت آنچنانی داره؟
ata.royalfalcon
18-05-2013, 20:07
نداشتن این قابلیت برای ی کاربری معمولی مثل پخش مدیا از روی هارد اهمیت آنچنانی داره؟
برای کاربردهای عادی ، این نرم افزارها و همچنین قابلیت Hardware encryption شاید مورد نیاز نباشه و حتی میتونید از نرم افزارهای مشابه هم استفاده کنید ولی پیشنهاد میشه WD my passport و یا Seagate backup plus رو بخرید .
ata.royalfalcon
18-05-2013, 20:11
دوستان هیچکدوم از این نرم افزار ها هارد اکسترنال رو شناسایی نمی کنه
نرم افزارهای HD Tune , HDD Life , Active Smart رو امتحان کردم ولی شناسایی نمی کنه
خواهش میکنم کمک کنید
البته من بیشتر می خوام با HDD Life شناسایی بشه که عمر تقریبی شو بدونم
سلام .
در disk management ویندوز هارد مورذ نظر و همچنین پارتیشنهای هارد دیده میشه یا خیر !؟
سلام .
در disk management ویندوز هارد مورذ نظر و همچنین پارتیشنهای هارد دیده میشه یا خیر !؟
سلام
بله،الان حتی در HDD Tune هم شناسایی میکنه ولی اون دوتای دیگه نه
البته زیاد مهم نیست
چیزی که منو خیلی نگران کرده اینه که نرم افزار HDD Life درصد سلامتی هارد لپ تاپ رو 60 درصد اعلام کرد،این در صورتیه که من کلن در این یک سالی که لپ تاچ رو خریدم شاید 1000 ساعت لپ تاپ روشن بوده
حالا جالبه که درصد سلامتی هارد PC رو 80 اعلام کرده با اینکه من 5 ساله این هارد رو دارم !
به نظرتون باید به فکر یه هارد جدید باشم واسه لپ تاپ ؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید
دوست عزیز(آقا عطا)
بین my pasport و backup یه ترابایت کدوم رو پیشنهاد میکنی؟
amin13720
18-05-2013, 21:45
دوستان لطفا راهنماییم کنید
میخوام هارد بخرم،کدوم مدل رو شما پیشنهاد میکنید؟
Silicon Power D03
Silicon Power D05
ADATA CH11
ata.royalfalcon
18-05-2013, 21:56
سلام
بله،الان حتی در HDD Tune هم شناسایی میکنه ولی اون دوتای دیگه نه
البته زیاد مهم نیست
چیزی که منو خیلی نگران کرده اینه که نرم افزار HDD Life درصد سلامتی هارد لپ تاپ رو 60 درصد اعلام کرد،این در صورتیه که من کلن در این یک سالی که لپ تاچ رو خریدم شاید 1000 ساعت لپ تاپ روشن بوده
حالا جالبه که درصد سلامتی هارد PC رو 80 اعلام کرده با اینکه من 5 ساله این هارد رو دارم !
به نظرتون باید به فکر یه هارد جدید باشم واسه لپ تاپ ؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید
سلام .
احتمالاً که بدسکتوری داره . نرم افزار HDtune بهتر گزارش میده . برید به قسمت health این نرم افزار و سطور زرد رو بررسی کنید و اعدادی که در ستون data نوشته رو یادداشت کنید . اگر این اعداد دائماً در حال ازدیاد هست (به فاصله چند روز) بهتره که به فکر خرید هارد جدید باشید . اگر بدسکتوری داشته باشه میتونید با نرم افزار HDD regenerator هارد رو scan و repair کنید شاید بهتر بشه . بنده لپتاپ دارم که هاردش حدود 4574 ساعت کارکرد داره و سلامتیش هم 100 درصده . شما لپتاپتون رو موقعی که روشنه جابه جا میکنید ؟ حتی ضربه های خفیف هم ضرر داره .
دوست عزیز(آقا عطا)
بین my pasport و backup یه ترابایت کدوم رو پیشنهاد میکنی؟
سلام .
سوال سختی هست ، هر کدام که گارانتی معتبرتر و قیمت پایینتری دارند همونو انتخاب کنید . فقط با دقت استفاده کنید تا همیشه بتونید ازش استفاده کنید .
SIR MAMAD
19-05-2013, 22:42
سلام دوستان به خصوص عطای عزیز
من تابستون یک هارد دو ترای مای بوک وسترن گرفتم به قیمت 260 و به هاردهام اضافه کردم.قیمت تابستون خودش تعدیل شده قیمت اسفند دو سال پیش بود که هارد دو ترای وسترن روی 340 بود و تابستون قیمت افتاد و هر کی تابستون مثل اخر تیر یا مرداد هارد خرید هر چند تا به قصد استفاده یا فروش شدیدا سود کرد! هارد 260 مرداد شد 420 بعد از عید.
دیگه از ابان اینا بود که قیمت کشید بالای 300 تا جایی که قیمت دو ترا بازار رو زیر و رو می کردی در بهمن ماه سال قبل دو ترا کای بوک وسترن رو 370 کمتر نمیتونستی پیدا کنی. در اسفند ماه قیمت دو ترای وسترن با عدد 300 خداحافظی کرد و رفت روی 400 و از اسفند تا همین چند روز پیش تو رنج 300 نیومد که نیومد . اما حالا دوباره بعد 3 ماه تازه اومده رو رنج 300 و الان 390 کفشه بازار.
من 6 ترا ارشیو دارم و از قضا یکی از هاردهای دو ترای وسترنم از اذر ماه بوتش پرید به دلیل این که سه راهی اتصالی کرد. من فکر کردم هارد رو از دست دادم ولی با یک نرم افزار متوجه شدم تمام اطلاعات کاملا سالمه و فقط بوت هارد پریده و هارد Unllocated به شکل مشکی در DM نشون داده میشه کنار درایو ها در نتیجه قایل ریکاوری هستش و با اون نرم افزار قابل بازیابی منتها اون حجم رو برای بازیابی احتیاج داشتم که هارد جدیدی به همون حجم (2 ترا یا 3ترا) تهیه کنم و اطلاعات رو از هارد بوت پریده ریکاوری کنم داخلش و حالا برای بوت هارد قبل راهی پیدا کنم که چون نیازی به اطلاعات هارد نداشتم و مشغلم زیاد بود بی خیال خرید هارد در گرانی شدم و گفتم قیمت تعدیل شد می گیرم و دیتای هارد رو بر می گردونم. به نظر می اید که حالا زمان مناسبی برای خرید باشه البته تا 24 ام باید صبر کرد شاید دوباره وسترن مای بوک بکشه پایین. به نظرم تا 360 جا داره بیفته ولی تابستون احتمال زیاد می دم با بالا رفتن دلار بکشه بالا پس زمان بدی خرداد ماه برای خرید نیست.
یک سوال داشتم از عطای عزیز. من همیشه هارد هام رو وسترن گرفتم. شما خودت هم وسترن زیاد داری. اما من سیگیت تا به حال نداشتم و بدم نمیاد تجربش کنم. نظر شما در این خصوص چیه. سیگیت دو ترا مد نظرم هست . دو ترا از این جهت به نظرم بهینه هستش که 3 ترا ریسک داره و باید ارشیو کرد و مدام سمتش نرفت و در صورت مشکلاتی نظیر مشکلی که گفتم کاریش نمی شه کرد و بالاخره بخشی رو ممکنه از دست بدیم. 1 ترا هم اصلا صرف نمی کنه و 900 گیگ تجربه می گه از اونچه به نظر می یاد زود تر پر می شه . من 1 ترا رو باسه وقتی مناسب می دونم که حرف از جابه جایی مطرحه و مدل پاسپورتی و خارج از کشور و دیتای ضروری مناسبه ولی ارشیو همون دو ترا بهینه هستش. حالا سیگیت دو مدل بک اپ پلاس داره و اکسپنشن. تفاوت تکنیکال این ها چیه؟ با همدیگر و قیاس هر دو با وسترن مای بوک؟ شما از هارد سیگیتت در قیاس با مای بوک راضی هستی؟ در حال حاضر تفاوت قیمتیشون زیاد شده در حدود 40 تومان حداقل.درهمه این ها هم دو ترا سازگار اداپتوری مد نظرم هست و کاربرد ارشیو و استفاده معمولی و نه زیاد. بدین جهت به سیگیت متمایل شدم که هارد مای بوک وسترن دو ترا کمیاب تره و افت قیمتش مثلا از 410 به 395 بوده ولی سیگیت ها از 400 تا 350 قیمت هاش افتاده الان و بیشترم جا داره تو این ماه بیوفته.ظاهر مای بوک شکیل تره و اون قفل بند و بساط نرم افزاریش به کارم نیومده. راجب رفع مشکل بوت هاردم اگر ریکاوری کردم در هارد جدید صحبت می کنیم بعد ببینیم می تونیم دو ترا رو زنده کنیم بدون دغدغه یا خیر.
ata.royalfalcon
20-05-2013, 08:39
سلام .
و فقط بوت هارد پریده و هارد Unllocated به شکل مشکی در DM نشون داده میشه
راجب رفع مشکل بوت هاردم اگر ریکاوری کردم در هارد جدید صحبت می کنیم بعد ببینیم می تونیم دو ترا رو زنده کنیم بدون دغدغه یا خیر.
اگر فقط unallocated شده باشه و مشكل ديگري نداشته ، بايد مجدداً پارتيشن بندي و فرمت بشه كه دوباره ميتونيد ازش استفاده كنيد . البته قبل از اينكار بايد داده ها رو استخراج و روي هارد ديگر ريكاوري كرد . از اين به بعد آداپتور هارد اكسترنال رو روي خروجي هاي مطمئنتر وصل كنيد .
اما من سیگیت تا به حال نداشتم و بدم نمیاد تجربش کنم. نظر شما در این خصوص چیه.
والا قبلاً كه ميخواستم هارد سه ترابايتي بخرم Back up plus حدود 395 هزارتومن بود و WD my book حدود 455 هزار تومن . گرچه اختلاف قيمت خيلي زياد بود و چند بار هم وسوسه شدم كه Back up plus رو بخرم ولي بالاخره WD رو خريدم چون ميخواستم با ساير هاردهاي اكسترنال ديگه هماهنگ باشه . گرچه نرم افزار WD smart ware براي هر كسي كاربردي نيست اما من استفاده ميكردم و يه نرم افزار براي همه هاردهاي اكسترنال كافي بود . كيفيت هاردهاي اكسترنال Seagate هم خوب هست مشروط بر اينكه با دقت استفاده بشه .
شما از هارد سیگیتت در قیاس با مای بوک راضی هستی؟
من هارد اكسترنال پرتابل Goflex دارم كه قابل مقايسه با هاردهاي آداپتوري WD my book نيست ولي در كل ازش راضي هستم . اين هارد 500 گيگ رو براي كنسول بازي ps3 خريده بودم 78 هزار تومن .
حالا سیگیت دو مدل بک اپ پلاس داره و اکسپنشن. تفاوت تکنیکال این ها چیه؟ با همدیگر و قیاس هر دو با وسترن مای بوک؟
تا اونجايي كه ميدونم در هاردهاي اكسترنال سيگيت (Back up plus و expansion) از هاردهاي 7200rpm استفاده شده و در نتيجه سرعت بالاتري نسبت هاردهاي اكسترنال وسترن دارن . البته در مورد نوع و مدل هاردهاي اينترنال بكار رفته نميشه با اطمينان اظهار نظر كرد چون حتي كمپاني سازنده در اين مورد چيزي اعلام نميكنه ولي تا اونجايي كه ميدونم اگر توليدات جديد رو بخريد احتمال زياد از هاردهاي سري جديد 7200.14 barracuda استفاده شده كه كيفيت و پرفورمنس خيلي خوبي دارند . در مورد تفاوت بين دو هارد Back up plus و expansion دو مسئله مطرح ميشه . اول تفاوت در شكل باكس و نرم افزارهاي كاربردي و دوم تفاوت در هارد اينترنال بكار رفته . در مورد اول براي برخي ها اين مسئله خيلي مهم نيست و براي برخي خيلي مهمه ! ولي در مورد دوم همانطوريكه قبلاً هم گفتم كمپانيهاي سازنده اطلاعاتي در مورد مدل هارد اينترنال بكار رفته رو نميدهند ولي با جستجوي گوگل و كساني كه باكس اين هارد ها رو باز كرده اند تا حدي ميشه فهميد كه هر دو مدل از سري 7200.14 barracuda استفاده كرده اند . در هر حال هيچ تضميني هم نيست و حتي ممكنه از هاردهاي سري قديميتر هم استفاده بشه . جالبه كه بدونيد در هاردهاي اكسترنال back up plus پرتابل از هاردهاي سامسونگ هم استفاده ميشده .
ظاهر مای بوک شکیل تره
سليقه ها متفاوت هست ، بنظرم ظاهر Back up plus شكيل تره .
kalantarahura
20-05-2013, 09:45
من حدود 7 سال یک هارد 120GB مکستور اکسترنال داشتم.همش در حال جابجایی بود و دائما استفاده میکردم.یه بار هم اخ نگفت!!!!!!!!!!حدود سه سال پیش میخواستم هارد 1TB بخرم.بدون تردید رفتم سراغ Seagate (با اینکه به دیگران با توجه به تعریفایی که در نت بوده همیشه میگم که هارد وسترن فوق العاده است ولی من فقط با Seagate حال میکنم).هارد 1TB Gofelx USB3 خریدم.یادمه گرفتم 129 هزار تومن با گارانتی سازگار.این هارد هم همش در حال جابجایی بود دائما انتقال داده میدادم (هر دو هارد در زمان دانشجویی بوده بنابراین حجم زیادی داده انتقال داده میشده از قبیل فیلم و موزیک و داده های مختلف).معمولا هر دو تا هاردم تا خرخره پر بودند ولی ( گوش شیطون کر) یکبار هم به مشکل بر نخوردم.حالا هم قصد خرید هارد 2TB یا 3TB دارم که باز هم Seagate میگیرم.
در ضمن اگر هارد Unallocate شده به هیچ وجه فرمت نکن.حتی Low format هم نکن.با نرم افزار Runtime GetDataBack قطعا همشون برمیگردن.هارد 500 گیگی پارتیشن بندی شده داشتم که حدود 200 گیگ از اطلاعاتم در یک درایو بود و ان درایو Unallocacte شده بود.با این نرم افزار همه رو برگردوندم.پس خیالت راحت باشه.
SIR MAMAD
20-05-2013, 11:56
سلام .
اگر فقط unallocated شده باشه و مشكل ديگري نداشته ، بايد مجدداً پارتيشن بندي و فرمت بشه كه دوباره ميتونيد ازش استفاده كنيد . البته قبل از اينكار بايد داده ها رو استخراج و روي هارد ديگر ريكاوري كرد . از اين به بعد آداپتور هارد اكسترنال رو روي خروجي هاي مطمئنتر وصل كنيد .
سلام ممنون از پاسخ.
من هارد اکسترنال هام رو پارتیشن بندی نمی کنم و یک فولدربندی صرفا هست.کل فضا رو unallocated نشون می ده .امیدوارم صرفا با یک فرمت کامل البته بعد از ریکاوری راحت بوت شه و دوباره از فضای خالیش بشه استفاده کرد.
والا قبلاً كه ميخواستم هارد سه ترابايتي بخرم Back up plus حدود 395 هزارتومن بود و WD my book حدود 455 هزار تومن . گرچه اختلاف قيمت خيلي زياد بود و چند بار هم وسوسه شدم كه Back up plus رو بخرم ولي بالاخره WD رو خريدم چون ميخواستم با ساير هاردهاي اكسترنال ديگه هماهنگ باشه . گرچه نرم افزار WD smart ware براي هر كسي كاربردي نيست اما من استفاده ميكردم و يه نرم افزار براي همه هاردهاي اكسترنال كافي بود . كيفيت هاردهاي اكسترنال Seagate هم خوب هست مشروط بر اينكه با دقت استفاده بشه .
از نظر هماهنگ بودن که بله برای منم مهم بود یکدست یک چیز باشه ولی خوب به نظرم به تجربش بیارزه چون هارد بدی هم نیست و ازش رضایت حاصل شده.
تا اونجايي كه ميدونم در هاردهاي اكسترنال سيگيت (Back up plus و expansion) از هاردهاي 7200rpm استفاده شده و در نتيجه سرعت بالاتري نسبت هاردهاي اكسترنال وسترن دارن . البته در مورد نوع و مدل هاردهاي اينترنال بكار رفته نميشه با اطمينان اظهار نظر كرد چون حتي كمپاني سازنده در اين مورد چيزي اعلام نميكنه ولي تا اونجايي كه ميدونم اگر توليدات جديد رو بخريد احتمال زياد از هاردهاي سري جديد 7200.14 barracuda استفاده شده كه كيفيت و پرفورمنس خيلي خوبي دارند . در مورد تفاوت بين دو هارد Back up plus و expansion دو مسئله مطرح ميشه . اول تفاوت در شكل باكس و نرم افزارهاي كاربردي و دوم تفاوت در هارد اينترنال بكار رفته . در مورد اول براي برخي ها اين مسئله خيلي مهم نيست و براي برخي خيلي مهمه ! ولي در مورد دوم همانطوريكه قبلاً هم گفتم كمپانيهاي سازنده اطلاعاتي در مورد مدل هارد اينترنال بكار رفته رو نميدهند ولي با جستجوي گوگل و كساني كه باكس اين هارد ها رو باز كرده اند تا حدي ميشه فهميد كه هر دو مدل از سري 7200.14 barracuda استفاده كرده اند . در هر حال هيچ تضميني هم نيست و حتي ممكنه از هاردهاي سري قديميتر هم استفاده بشه . جالبه كه بدونيد در هاردهاي اكسترنال back up plus پرتابل از هاردهاي سامسونگ هم استفاده ميشده .
در مورد تفاوت دو تا سیگیت من کمی تصورم اشتباه بود. اون چه که فکر می کردم از سیگیت همون اکسپنشن بود که باکس هارد افقی قرار می گیره واز این مدل خوشم نمیاد ولی بک اپ پلاس مشابه مای بوک هست و شکل باکس برای من هم خیلی مهم هست. نرم افزار کاربردی بک اپلاس چه چیزهایی هست؟ در قیاس با اکسپنشن؟
پس فکر می کنم عدم اطمینان به این که داخل هارد دقیقا چه چیزی نصب شد باعث شده قیمت کمتری داشته باشه جدا از بحث مای بوک ها در بازار کمی کمتر هستند. اما حال اگر رفتیم هارد سیگیت بک اپ پلاس گرفتیم می شه با نرمافزاری بدون باز کردن باکس متوجه شد چه مدل و چه سری هست؟ یعنی یک جورایی این هارد تقلبی و غیر تقلبی داره؟ باید از فروشنده معتبر تهیه کرد؟
سليقه ها متفاوت هست ، بنظرم ظاهر Back up plus شكيل تره .
بله من تصورم از هر دو شمایل اکسپنشن بود . این بک اپ هم ظاهر خوبی داره.
من حدود 7 سال یک هارد 120GB مکستور اکسترنال داشتم.همش در حال جابجایی بود و دائما استفاده میکردم.یه بار هم اخ نگفت!!!!!!!!!!حدود سه سال پیش میخواستم هارد 1TB بخرم.بدون تردید رفتم سراغ Seagate (با اینکه به دیگران با توجه به تعریفایی که در نت بوده همیشه میگم که هارد وسترن فوق العاده است ولی من فقط با Seagate حال میکنم).هارد 1TB Gofelx USB3 خریدم.یادمه گرفتم 129 هزار تومن با گارانتی سازگار.این هارد هم همش در حال جابجایی بود دائما انتقال داده میدادم (هر دو هارد در زمان دانشجویی بوده بنابراین حجم زیادی داده انتقال داده میشده از قبیل فیلم و موزیک و داده های مختلف).معمولا هر دو تا هاردم تا خرخره پر بودند ولی ( گوش شیطون کر) یکبار هم به مشکل بر نخوردم.حالا هم قصد خرید هارد 2TB یا 3TB دارم که باز هم Seagate میگیرم.
در ضمن اگر هارد Unallocate شده به هیچ وجه فرمت نکن.حتی Low format هم نکن.با نرم افزار Runtime GetDataBack قطعا همشون برمیگردن.هارد 500 گیگی پارتیشن بندی شده داشتم که حدود 200 گیگ از اطلاعاتم در یک درایو بود و ان درایو Unallocacte شده بود.با این نرم افزار همه رو برگردوندم.پس خیالت راحت باشه.
نه اقا برای چی فرمت بکنم. این نرم افزاری که من می خوام ازش استفاده کنم اسمش EASEUS Data Recovery Professional هست از تورنت گرفتم و خیلی خوش دست بود بین همه اون نرمافزارهایی که تست کرده بودم و همون موقع باهاش وارد هارد Unallocated شدم و تمام اطلاعاتم رو برای من اورد و تا جایی که بهش هارد معرفی کنم جلو رفتم و همه چی فکر کنم اوکی باشه. حالا اینم چک می کنم ممنون.
20-05-2013, 14:42
سلام ممنون از پاسخ.
من هارد اکسترنال هام رو پارتیشن بندی نمی کنم و یک فولدربندی صرفا هست.کل فضا رو unallocated نشون می ده .امیدوارم صرفا با یک فرمت کامل البته بعد از ریکاوری راحت بوت شه و دوباره از فضای خالیش بشه استفاده کرد.
هر هارد ديسكي براي استفاده ميبايستي پارتيشن بندي و سپس فرمت بشه . حالا فرقي نداره كه يك پارتيشن ساخته بشه و يا چند پارتيشن ساخته شود . همانطوريكه قبلاً هم گفتم اگر هارد شما مشكل ديگري نداشته باشه پس از ريكاوري كامل ديتا ميبايستي مجدد پارتيشن بندي (new simple volume در عكس زير) و سپس فرمت شود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D77AA5TbdFMLyS_aH4r0A
در مورد تفاوت دو تا سیگیت من کمی تصورم اشتباه بود. اون چه که فکر می کردم از سیگیت همون اکسپنشن بود که باکس هارد افقی قرار می گیره واز این مدل خوشم نمیاد ولی بک اپ پلاس مشابه مای بوک هست و شکل باکس برای من هم خیلی مهم هست. نرم افزار کاربردی بک اپلاس چه چیزهایی هست؟ در قیاس با اکسپنشن؟
مدل expansion كه فكر نميكنم نرم افزاري داشته باشه . نرم افزارهاي موجود در Back up plus هم براي بكاپ گيري و بازگرداني و همچنين داراي امكاناتي براي آپلود و دانلود عكس ، كليپ و ... در فيسپوك ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه . امكانات ديگري هم وجود داره مثل تعيين مدت زمان لازم براي standby شدن هارد و ...
پس فکر می کنم عدم اطمینان به این که داخل هارد دقیقا چه چیزی نصب شد باعث شده قیمت کمتری داشته باشه جدا از بحث مای بوک ها در بازار کمی کمتر هستند. اما حال اگر رفتیم هارد سیگیت بک اپ پلاس گرفتیم می شه با نرمافزاری بدون باز کردن باکس متوجه شد چه مدل و چه سری هست؟ یعنی یک جورایی این هارد تقلبی و غیر تقلبی داره؟ باید از فروشنده معتبر تهیه کرد؟
قيمت پايينتر هاردهاي اكسترنال سيگيت نسبت به my book ربطي به نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته نداره . حتي كمپاني وسترن در مورد نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته هيچ تضمين و تعهدي هم نميده . جالبه كه بدونيد در مدلهاي 4 ترابايتي my book از هارد اينترنال هيتاچي استفاده شده .
امروز صبح HDD Tune پیغام داد که که یک بدسکتور موجوده، ظهر یهو دیدم شده 3 تا
با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم هیچی پیدا نکرد
لطفاً رهنمایی کنید
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
امروز صبح HDD Tune پیغام داد که که یک بدسکتور موجوده، ظهر یهو دیدم شده 3 تا
با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم هیچی پیدا نکرد
لطفاً رهنمایی کنید
اینم عکس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقا تورو خدا کمک کنید. تعداد سکتورها به 5 افزایش یافت !!
arash820
21-05-2013, 08:14
با سلام
یه هارد 1t میخوام بخرم , زیاد جابه جایی ندارم ,در کل یه هارد خوبی که الان تو بازار هست را معرفی کنید که قیمت مناسبتری هم داشته باشه که برم دنبال این مدل و بخرمش
21-05-2013, 08:50
دوستان لطفا راهنماییم کنید
میخوام هارد بخرم،کدوم مدل رو شما پیشنهاد میکنید؟
Silicon Power D03
Silicon Power D05
ADATA CH11
آقا یکی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟:n13:
ata.royalfalcon
21-05-2013, 11:38
آقا یکی نیست مارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟:n13:
سلام .
از بين مدلهاييكه ليست كرديد پيشنهاد ميكنم كه از برند silicon power انتخاب كنيد (D03 يا D05) . تفاوت بين ايندو بيشتر در شكل و ظاهر باكس هست . بنظر شكل و ظاهر D05 قشنگتر هست .
آقا عطا
واسه مشکل ما نظری نداری ؟
سکتور ها به 6 رسید
Payman_62
22-05-2013, 23:44
سلام.
الآن هارد 1 ترابایت مناسب چی هست برای خرید؟
پرتابل و غیر پرتابل چی پیشنهاد میکنید؟
لطفا حدود قیمت رو هم ذکر کنید.
سیگیت Backup Plus یک ترا تو ایران هست؟ چه رنگ هایی داره؟
چه رنگ هایی از وسترن My Passport تو ایران هست؟
amirkhan_0o0
23-05-2013, 10:41
سلام
من دیروز هارد سیگیت بکاپ پرتیبل پلاس رو از پاساژ ایران با گارانتی سازگار ارقام خریدم 285 تومن. البته فکر کنم بازار رضا دست چپ مغازه سوم و چهارم 284 تومن می داد. تا جایی که من پرس و جو کردم فقط رنگ مشکی به ایران رسیده. نسبت به هارد سیگیت گوفلس به شدت زیبا تر و سبک تر شده
وسترن حدود 300 با تولرانس 5 تومن در فروشگاه های با انصاف پیدا می شد. که من دنبال هادر سیگیت بودم.
راستی یه بار دریگه در مورد گارنتی ماهان پرسیدم که اینطور که مغازه دارها می گفتند یه فروشگاه شرکتیه!:n26:
ata.royalfalcon
23-05-2013, 13:54
سلام.
الآن هارد 1 ترابایت مناسب چی هست برای خرید؟
پرتابل و غیر پرتابل چی پیشنهاد میکنید؟
لطفا حدود قیمت رو هم ذکر کنید.
سیگیت Backup Plus یک ترا تو ایران هست؟ چه رنگ هایی داره؟
چه رنگ هایی از وسترن My Passport تو ایران هست؟
سلام .
بنظرم اگر میخواهید هارد اکسترنال آداپتوری بخرید بهتره که به کمتر از دوترابایت فکر نکنید . چون زودتر پر میشوند مخصوصاً اگر کار شما آرشیو کردن دیتا باشه و با توجه به اینکه بزرگ و جاگیر هستند نگهداری چند هارد اکسترنال آداپتوری مشکل میشه . مگر اینکه ...
1. سرعت read/write برای شما خیلی مهم باشه که باید هارد اکسترنال آداپتوری بخرید . هاردهای اکسترنال آداپتوری معمولاً سرعت بیشتری نسبت به انواع پرتابل دارند .
2. اگر اصلاً جابجایی ندارید و فضای کافی برای نگهداری هاردها دارید و همچنین اگر میخواهید با سایر هاردهای اکسترنالی که دارید هماهنگ باشه میتونید از انواع آداپتوری بخرید .
3. ذخیره کردن دیتا در تعداد بیشتری از هارد با حجمهای کمتر باعث افزایش امنیت اطلاعات میشود . اگر از هارد اکسترنال با دقت نگهداری میشه میتونید حجم هر هارد رو بالا ببرید تا تعداد هاردها کمتر بشه .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید ، یازده عدد هارد اکسترنال my book دارم که دیگه جایی برای دوازدهمی وجود نداره .
در هر حال با توجه به اینکه قبلاً هم هارد اکسترنال Seagate داشتید و از کارکرد آن راضی هستید میتونید مجدداً از همان برند خریداری کنید . برای آداپتوری Seagate Backup Plus Desktop Drive و برای پرتابل میتونید Seagate Backup Plus Portable Drive رو بخرید . اتفاقاً سرعت هارد اکسترنال Seagate Backup Plus Desktop Drive بیشتر از WD my book هست . تنوع رنگ هاردهای اکسترنال WD و Seagate در بازار بشدت محدوده و اکثراً هم مشکی هستند ولی شاید بتونید با رنگهای دیگری هم پیدا کنید .
ehsan_iace
23-05-2013, 21:29
هارد سیگیت بکاپ پرتیبل پلاس با بکاپ پلاس چه فرقی دارد؟
ata.royalfalcon
23-05-2013, 22:12
هارد سیگیت بکاپ پرتیبل پلاس با بکاپ پلاس چه فرقی دارد؟
اگر منظور شما تفاوت بین Seagate Backup Plus Portable Drive و Seagate Backup Plus Desktop Drive باشه مدل اولی از انواع 2.5 اینچی و بدون آداپتور هست که ولتاژ مورد نیاز رو از usb تامین میکنه و فعلاً حداکثر حجم موجود 1TB هست و با توجه به اندازه کوچک مناسب برای جابجایی هست . ولی مدل دوم از انواع 3.5 اینچی و آداپتور دار هست که حداکثر حجم موجود 4TB هست و خیلی مناسب برای جابجایی روزانه نیست .
arman4459
24-05-2013, 17:27
سلام آقا عطا
هارد وسترن مدل المنت چطوره بنظرتون برای مصارف خانگی و آرشیو فیلم خوبه یا خیر
ata.royalfalcon
24-05-2013, 18:07
سلام آقا عطا
هارد وسترن مدل المنت چطوره بنظرتون برای مصارف خانگی و آرشیو فیلم خوبه یا خیر
سلام .
من پیشنهاد میدم تا اونجایی که امکان داره از انواع my book یا my passport بخرید . اختلاف قیمت خیلی زیاد هم نیست .
amir_t6262
24-05-2013, 18:15
دوستان هارد Seagate expansion 750 usb2 نو آکبند، بدون گارانتی چند میرزه؟
دوستان هارد Seagate expansion 750 usb2 نو آکبند، بدون گارانتی چند میرزه؟
seagate 500gb expansion usb3 قیمت 208000 تومان با گارانتی سازگار
amirkhan_0o0
25-05-2013, 19:14
البته در عرف بازار تا جایی که من فهمیدم بکاپ پلاس همون بکاپ پرتبل پلاس هست!
M A S 0 U D
25-05-2013, 19:16
سلام
یه هارد پرتابل خوب بخوایم بگیریم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
mojtaba_2006
25-05-2013, 19:41
سلام
میخوام هارد اکسترنال 2 ترابایت آداپتوری سیگیت بخرم، کسی میدونه قیمتش چنده؟
بوفالو به نظرتون چطوره؟ 2 ترا آداپتوری
26-05-2013, 09:19
سلام
یه هارد پرتابل خوب بخوایم بگیریم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
سلام .
ميتونيد Seagate backup plus portable drive رو انتخاب كنيد .
سلام
میخوام هارد اکسترنال 2 ترابایت آداپتوری سیگیت بخرم، کسی میدونه قیمتش چنده؟
بوفالو به نظرتون چطوره؟ 2 ترا آداپتوری
قيمت حدودي اين مدل 380 الي 390 هزار تومن هست كه با توجه به گارانتي و ... متغيره . بوفالو هم از برند معتبري هست .ولي توليد كنند هارد نيست و تا اونجايي كه ميدونم از هاردهاي سيگيت يا وسترن استفاده ميكنه .
سلام
سوالم فکر کنم مال این تاپیک نباشه اما همچین بی ربط نیست
چطوری میشه کاری کنم که نشه رو هارد چیزی نوشت یا تغییر داد اگه نرم افزاره خوبی سراغ دارید پیشنهاد بدید
1.می خوام نرم افزار بتونه سریع این حالتو روشن/خاموش کنه
2.میخوام بتونه رو پارتیشن هم کار کنه چون هاردم 7-8 تا پارتیشن داره
3.رو کامپیوتر های دیگه هم پایدار باشه فقط رو سیستم خودم اینطوری نباشه
ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید بیشتر برا ویروسی نشدن اینو میخوام ...:n16:
ata.royalfalcon
26-05-2013, 15:38
سلام
سوالم فکر کنم مال این تاپیک نباشه اما همچین بی ربط نیست
چطوری میشه کاری کنم که نشه رو هارد چیزی نوشت یا تغییر داد اگه نرم افزاره خوبی سراغ دارید پیشنهاد بدید
1.می خوام نرم افزار بتونه سریع این حالتو روشن/خاموش کنه
2.میخوام بتونه رو پارتیشن هم کار کنه چون هاردم 7-8 تا پارتیشن داره
3.رو کامپیوتر های دیگه هم پایدار باشه فقط رو سیستم خودم اینطوری نباشه
ممنون میشم اگه بتونید کمکم کنید بیشتر برا ویروسی نشدن اینو میخوام ...:n16:
سلام .
اگر my book يا my passport باشه ميتونيد با نرم افزار مربوطه هارد lock كنيد كه در اينصورت تا زمانيكه پسورد داده نشه به هيچ عنوان به پارتيشنهاي هارد دسترسي نخواهيد داشت (روي هر سيستمي) . براي هاردهايي كه قابليت hardware encryption نداشته باشند فكر نميكنم راهي براي سه موردي كه گفتيد وجود داشته باشه .
سلام .
اگر my book يا my passport باشه ميتونيد با نرم افزار مربوطه هارد lock كنيد كه در اينصورت تا زمانيكه پسورد داده نشه به هيچ عنوان به پارتيشنهاي هارد دسترسي نخواهيد داشت (روي هر سيستمي) . براي هاردهايي كه قابليت hardware encryption نداشته باشند فكر نميكنم راهي براي سه موردي كه گفتيد وجود داشته باشه .
عزیز قابلیت نوشتن رو میخوام داشته باشه
بله من my book دارم پاسورد رو نمیخوام چون جلوی قابلیت خوندن رو و هم نوشتن رو میگیره من فقط قابلیت نوشتن رو میخوام
یک نرم افزار پیدا کردم اسمش
Usb Write Protect
1.این نرم افزار نمیدونم چرا کار نکرد (پرتابل بود شاید علتش این باشه):n23:
2.فکر نمیکنم واسه ی چند کامپیوتر کار کنه فقط رو کامپیوتری که اجرا شه عمل میکنه (از این مورد مطمین نیستم اما کلا چشم آب نمیخوره اینطوری که میخوام باشه:n22:)
3.قابلیت پارتیشن رو نداره / اما از اونجایی که عمل کردش سریعه از این مورد چشم پوشی میشه کرد
نتیجه اینکه همچین نرم افزار هایی هست
اما هم اکنون نیازمند یاری یه اینترنتی تون هستیم:n02:
نرم افزار کار میکنه :n02:
شک کردم دوباره امتحان کردم 1ک بار سیف ریموو کردم و برش گرد دوندم دیدم :n05:yesssssssssssssssssssssss
فقط نمیدونم رو کامپیوتر های دیگه هم جواب میده یا نه اگه لپ تاب و پی سی دارید امتحان کنید نتیجه رو بگید (رو هارد اکسترنالتون نصبش کنید فعال کنید بعد به 1ک پی سی دیگه امتحان کنید ببینید جواب میده؟!):n13:
سرعت نت شدیدا ری*** لینکشو میذارم حجمش کمه ولی سایت های آپلودسنتر و باز نمیکنه که آپ کنم چه برسه به آپ
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Arash1003
27-05-2013, 09:30
سلام
دوستان هارد اکسترنال 500 گیگ دو و نیم اینچی WD بگیرم یا seagate ؟؟؟؟
اینم قیمتهایی که دارم
WD 218000
seagate 199000
این قیمت ها خوبه یا گرونه؟؟؟؟
ata.royalfalcon
27-05-2013, 11:52
سلام
دوستان هارد اکسترنال 500 گیگ دو و نیم اینچی WD بگیرم یا seagate ؟؟؟؟
اینم قیمتهایی که دارم
WD 218000
seagate 199000
این قیمت ها خوبه یا گرونه؟؟؟؟
سلام .
قيمتها كه خوبه . گارانتي چي هست ؟
هر كدام كه گارانتي معتبرتري دارند همونو بخريد . ولي اگر ميخواهيد هارد رو lock كنيد پس WD رو بخريد .
سلام
دوستان نظرتون در مورد هارد toshiba canvio يك ترا چيه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان بین هارد های وسترن و سیگیت بک آپ پلاس ؟
مدوم رو انتخاب میکنید.
برای کدومشون میتنم کیف ضد ضربه یا کیف معمولی تهیه کنم.
نظرتو راجع به adata یک ترا ضد ضربه چیه.
از نظر سرعت. دوام کارایی.
بک آپ پلاس چه نرم افزار هایی داره
وسترن چه نرم افزار هایی داره
adata چه نرم افزار هایی داره.
ehsan_2000
29-05-2013, 10:13
سلام
دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا بایتی بخرم . مورد استفادش هم آرشیو فیلم و سریال و نرم افزار هستش . شما چه پیشنهادی میدین ؟؟
و اینکه چون الان قیمت ها زیاد رفته بالا آیا منطقی هستش که الان هارد رو بخرم یا بزارم مثا بعد انتخابات شاید قیمت ها عوض شد ؟؟
amirkhan_0o0
29-05-2013, 11:44
سلام
دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا بایتی بخرم . مورد استفادش هم آرشیو فیلم و سریال و نرم افزار هستش . شما چه پیشنهادی میدین ؟؟
و اینکه چون الان قیمت ها زیاد رفته بالا آیا منطقی هستش که الان هارد رو بخرم یا بزارم مثا بعد انتخابات شاید قیمت ها عوض شد ؟؟
اگه منظورتون فقط قیمته هیچ کس نمی دونه چی می شه حتی توی کله گنده های واردات بحث هست. وکاملا بستگی به مسائل جوی داره!!
برای آرشیو مثل من چند صفحه قبل رو بخونین و یکی از مدل های سیگیت بکاپ پرتیبل پلاس و وسترن رو بگیرین.
البته اگه هاردتون رو جابجا نمی کنین(که احتمالا به خاطر گرفتن فیلم می کنین) از مدل های آداپتوری استفاده کنین.
فقط کافیه قبل از مطرح کردن سوال دو سه صفحه قبل رو بخونین!
toadstool
30-05-2013, 09:40
دوستان نظرتون در مورد هارد های Adata چیه؟
مخصوصا مدل DashDrive Durable HD710 ؟
IntelCentrino
01-06-2013, 10:56
آیا پارتیشن بندی هارد Seagate Backup Plus یک ترابایتی، مشکلی برای هارد پیش نمی آورد (آخه برخی از دوستان در همین انجمن معتقد هستند هارد زودتر بدسکتور می گیرد).
ata.royalfalcon
01-06-2013, 15:50
آیا پارتیشن بندی هارد Seagate Backup Plus یک ترابایتی، مشکلی برای هارد پیش نمی آورد (آخه برخی از دوستان در همین انجمن معتقد هستند هارد زودتر بدسکتور می گیرد).
به هر حال هارد ديسكها (چه اينترنال و چه اكسترنال) براي استفاده بايد پارتيشن بندي و فرمت بشوند . فكر نميكنم ساختن چند پارتيشن در هاردهاي اكسترنال باعث بدسكتوري بشه . بدسكتوري در هاردهاي اكسترنال بيشتر ناشي از ضربه و يا تكان دادن آن مخصوصاً در هنگامي كه روشن و در حال read/write هستند ايجاد ميشوند . جدا كردن ناگهاني كابل usb و آداپتور برق (در انواع آداپتوري) ، نوسانات ولتاژ و ... در ايجاد بدسكتوري بي تاثير نيستند .
M A S 0 U D
01-06-2013, 16:13
سلام خدمت دوستان
یک عدد هارد پرتابل Western Digital Portable My Passport - 1TB از پیشنهاد ویژه دی جی کالا سفارش دادم (البته هنوزم هست) و پس فردا دستم میرسه
به محض اینکه دستم رسید چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ کیف و میدونم که باید واسش بخرم
ata.royalfalcon
01-06-2013, 16:48
سلام خدمت دوستان
یک عدد هارد پرتابل Western Digital Portable My Passport - 1TB از پیشنهاد ویژه دی جی کالا سفارش دادم (البته هنوزم هست) و پس فردا دستم میرسه
به محض اینکه دستم رسید چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ کیف و میدونم که باید واسش بخرم
سلام .
چند نكته براي نگهداري و مراقبت از هاردهاي اكسترنال :
1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا ولتاژ کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه usbhub از انواع آداپتور دار باشد يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
2. در زمانیکه هارد در حال کار هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی نشود .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید . هاردهاي اكسترنال وسترن براي اينكار برنامه مناسبي دارند كه بايستي نصب شود (عكس زير) .
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
M A S 0 U D
01-06-2013, 16:58
سلام .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید . هاردهاي اكسترنال وسترن براي اينكار برنامه مناسبي دارند كه بايستي نصب شود (عكس زير) .
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
خیلی عالی بود بخصوص اون قسمت usbhub که من رو لپ تاپم دارم و از قضا میخواستم به همونم وصلش کنم(چه خوب شد پرسیدم)
SIR MAMAD
02-06-2013, 12:43
دیروز هاردهام به دستم رسید. 3 ترا هارد خریدم.
یک 2 ترا
Seagate back up plus اداپتوری گارانتی سازگار به قیمت 350
و یک 1 ترا بایت
Seagate back up plus جیبی (پاسپورتی )گارانتی سازگار به رنگ مشکی به قیمت 285
دلیل این که 3 ترا نگرفتم این هست که دو ترا برای ارشیو هست و 1 ترا برای جابه جایی که تا 9 ماه اتی لازمم می شن. کسی برای ارشیو می خواد یک 3 ترا بگیره به صرفه تره این یک ترا راه دستمه.
اما تجربه من از هاردهای سیگیتی که هیچ وقت نداشتم ( هاردهام همیشه وسترن بوده و حالا تصمیم گرفته بودم که سیگیت رو هم تجربه کنم.)
هارد یک ترا بایت
Seagate back up plus
در رنگ های مختلف هست مثل ابی قرمز مشکی و سفید که من مشکییش رو سفارش دادم. خیلی شکیله و سبک بدنش از وسترن قشنگ تره انگار طرحش چوبی باشه فرضا مثل تنه درخت.
سرعتش هم به نظر خودم که خیلی خوب بود البته باید از مدل اداپتوریشون پر سرعت تر باشند. اگه رسیدم تست می زارم.
اما هارد دو ترابایت
Seagate back up plus
در مقایسه با وسترن هایی که داشتم کم حجم تر هست ( اندازه فیزیکیش) و ظاهرش برخلاف عکسش چنگی به دل من نزد. اما وقتی هارد رو متصل کردم اول شناخت بعد فولدربندی کردم هنگ کرد و دیگر هارد رو نشناخت و برای بار بعدی هم هارد صدای عجیبی می داد و خودم متوجه شدم هارد خرابه و کما این که دیگه هارد بالا نیومد. هارد رو امروز بردم سازگار گارانتی فهمیدن مرخص شده بهم گفتن یا تعمیر یا 21 تومان اضاف بده وسترنشو نو بهت بدیم که من هم از خدا خواسته قبول کردم. هارد وسترن دو ترا الان کف قیمت 390 یا 395 و این طور برام 371 تموم می شد که من پولو دادم و وسترن رو تحویل گرفتم و همون جا دادم تست که سالم باشه .
گارانتیش هم مثل همون سیگیت بود که تعویض شد بلکه طولانی تر. در نهایت قضیه این طوری شد که دو ترا سیگیت باسه ما اومد نداشت و کلا 2 دقیقه برای من کار نکرد.انگار بقیه هارد هام نمی خواستن یک غریبه داخلشون بیاد.
نتیجه این که هارد بسته بندی اوکی بود دورش مشمای ضد ضربه داشت کما این که داخل جعبه پلمپ هم ضربه گیر هایی که بود خیلی به نظرم از اون سرو ته هاردهای وسترن توی جعبشون قوی تر و محکم تره.ولی خوب هارد خراب بود دیگه روشن می کردی صدای تراکتور می داد.نشد تجربه کنیم لزوما به این معنی نیست هارد سیگیت بد باشه کما این که برای من تجربه تلخی بود.
در نهایت گارانتی سازگار به دردم خورد این جا هارد رو عوض کرد وسترن داد کلی به نفعم شد. در مورد هارد، سازگار به نظرم خوبه و لااقل پاسخ گو هست. عالی نیست ولی در مقایسه با برخی گارانتی ها خیلی خوبه.
ضمنا من دیگه بیشتر صبر نکردم تا قیمت بیوفته هر کی می خواد باسه امسال همین هفته بره بگیره. وگرنه حداقل تا اخر تابستون قیمت رو به بالا است. البته نظر منه پای خودتون.
همانطوریکه در عکس زیر میبینید ، یازده عدد هارد اکسترنال my book دارم که دیگه جایی برای دوازدهمی وجود نداره .
عطا دو طبقه رو پر کردی که!
این طبقه پایینی مدل Elite وسترن هستند؟ الان دیگه نمی زنه گمونم. منم یکی از این الایت های یک ترا وسترن دارم مثل همینا است با ال سی دی . ال سی دیش هم اصلا استفاده نشد.
اینا رو چرا نمی فروشی دو تا 3 ترا به جای 6 تا یک ترا بگیری؟همشونم گمونم USB2 یاشن.
سلام
هارد اکسترنال بدون آداپتور این هفته میخواستم بخرم
به نظرتون چه مارکی بگیرم؟ ظرفیت هم تا 1 ترابایت یا بیشتر
ata.royalfalcon
02-06-2013, 14:42
سلام
هارد اکسترنال بدون آداپتور این هفته میخواستم بخرم
به نظرتون چه مارکی بگیرم؟ ظرفیت هم تا 1 ترابایت یا بیشتر
سلام .
اگر بيشتز از 1TB ميخواهيد بخريد ميتونيد WD my passport ر بخريد كه تا 2TB هم موجوده . Seagate backup plus portable Drive هم فقط تا 1TB موجود هست .
عطا دو طبقه رو پر کردی که!
این طبقه پایینی مدل Elite وسترن هستند؟ الان دیگه نمی زنه گمونم. منم یکی از این الایت های یک ترا وسترن دارم مثل همینا است با ال سی دی . ال سی دیش هم اصلا استفاده نشد.
اینا رو چرا نمی فروشی دو تا 3 ترا به جای 6 تا یک ترا بگیری؟همشونم گمونم USB2 یاشن.
طبقه پاييني Elite هستند كه ديگه توليد نميشن . كاركرد اينها خيلي پايين هستن و ميشه گفت كه نو هستن ، گرچه ليبلش خيلي كاربردي نيست اما باعث زيبايي هم ميشه ، بدنه مدلهاي Elite هم مشكي مات هست كه خط و خش و اثر انگشت خيلي معلوم نميشه . خيلي حيفم مياد كه بفروشمش (گرچه قديمي و usb2 هست) . ضمن اينكه فقط دوتا از اينها 1TB هستند كه از روي اجبار و نياز فوري خريده بودم چون اون موقع 2TB براحتي پيدا نميشد . اولي رو اواخر سال 88 خريده بودم .
البته در نظر دارم دوباره يه كمد طراحي كنم و بسازم ، البته نه اينكه از كمدهاي موجود در بازار استفاده كنم چون محدوديت زيادي ايجاد ميكنن مثلاً نميتونم به قسمت پشت هارد دسترسي داشته باشم (درب پشتي ندارن) . ضمن اينكه ميخوام هاردها رو بصورت خوابيده قرار بدم طوريكه ليبل هارد رو به بالا باشه . البته روش درست اين بود كه سيستمي مثل nas با حجم ذخيره سازي بالا ميخريدم يا اينكه يه كيس ميخريدم + كارت SATA + چند هارد صرفاً براي آرشيو ديتا .
سلام .
اگر بيشتز از 1TB ميخواهيد بخريد ميتونيد WD my passport ر بخريد كه تا 2TB هم موجوده . Seagate backup plus portable Drive هم فقط تا 1TB موجود هست .
.
با تشکر از شما
برند توشیبا چطور هست خوبه؟
ata.royalfalcon
02-06-2013, 16:07
با تشکر از شما
برند توشیبا چطور هست خوبه؟
هاردهاي Toshiba هم خوب هستند ولي نميدونم گارانتي هاردهاي توشيبا در چه حد هست .
M A S 0 U D
02-06-2013, 16:27
سلام خدمت دوستان
به نظر شما همون اول که دستم رسید فرمتش کنم یا نه؟برنامه ای چیزی توش نصبه؟
ata.royalfalcon
02-06-2013, 16:45
به نظر شما همون اول که دستم رسید فرمتش کنم یا نه؟برنامه ای چیزی توش نصبه؟
همانطوريكه در عكس زير ميبينيد ، فايل و فولدرهايي در پارتيشن هارد وجود دارد . نيازي به فرمت كردن هم نيست چون از قبل پارتيشن بندي و فرمت شده و آماده استفاده هست . ميتونيد داده ها رو به روش فولدربندي مرتب كنيد .
hormozan m
02-06-2013, 23:30
سلام . عطا جان !
چرا WD my book 1tb دیگه تو بازار نیست ؟:n04: تحریم شده آیا ؟ :n10:
2 ترا رو قیمت داری ؟
یک سوال دیگه , الان یک my book 1tb دارم ! اگر اینو به کابل افزایش طول وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون 12 ولت از آداپتور میگیره و 5 ولت هم از usb ! واسه این 5 ولته میگم !
مرسی :n10:
ata.royalfalcon
03-06-2013, 07:54
سلام . عطا جان !
چرا WD my book 1tb دیگه تو بازار نیست ؟:n04: تحریم شده آیا ؟ :n10:
2 ترا رو قیمت داری ؟
یک سوال دیگه , الان یک my book 1tb دارم ! اگر اینو به کابل افزایش طول وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ چون 12 ولت از آداپتور میگیره و 5 ولت هم از usb ! واسه این 5 ولته میگم !
مرسی :n10:
سلام .
براي هاردهاي آداپتوري بنظرم بهتره كه حجمهاي بالاتري بخريد . اگر حجم كمتري ميخواهيد ميتونيد پرتابل رو بخريد . گرچه الان تحريم ها رو برداشتند ولي قبلاً هم در بازار فراوان بوده پس كميابي هاردهاي آداپتوري 1TB به خاطر تحريم نيست . ليست موارد خارج شده از تحريم رو هم ميتونيد ببينيد . منبع اين عكس رو هم نميدونم معتبره يا نه ولي در رديف 5 مشخص هست كه هارد ديسك از ليست تحريم خارج شده . قيمت حدودي 2TB آداپتوري هم با توجه به مدل و نوع گارانتي بين 390 الي 420 هزار تومن متغير هست .
در مورد سوال دوم هم مشكلي پيش نمياد . خودم هارد اكسترنال آداپتوري رو با usb hub به سيستم وصل ميكنم . ولي اگر هارد پرتابل باشه ممكنه راه اندازي نشه .
hormozan m
03-06-2013, 19:27
سلام .
براي هاردهاي آداپتوري بنظرم بهتره كه حجمهاي بالاتري بخريد . اگر حجم كمتري ميخواهيد ميتونيد پرتابل رو بخريد . گرچه الان تحريم ها رو برداشتند ولي قبلاً هم در بازار فراوان بوده پس كميابي هاردهاي آداپتوري 1TB به خاطر تحريم نيست . ليست موارد خارج شده از تحريم رو هم ميتونيد ببينيد . منبع اين عكس رو هم نميدونم معتبره يا نه ولي در رديف 5 مشخص هست كه هارد ديسك از ليست تحريم خارج شده . قيمت حدودي 2TB آداپتوري هم با توجه به مدل و نوع گارانتي بين 390 الي 420 هزار تومن متغير هست .
در مورد سوال دوم هم مشكلي پيش نمياد . خودم هارد اكسترنال آداپتوري رو با usb hub به سيستم وصل ميكنم . ولي اگر هارد پرتابل باشه ممكنه راه اندازي نشه .
مرسی . خوب شما با هاب آداپتور دار راه اندازی میکنی ! من میخوام با کابل وصل کنم !
M A S 0 U D
03-06-2013, 19:47
سلام
هارد دستم رسید
ولی نمیدونم چرا دائم قطع و وصل میشه
ata.royalfalcon
03-06-2013, 22:36
سلام
هارد دستم رسید
ولی نمیدونم چرا دائم قطع و وصل میشه
سلام .
این مشکل رو با usb2 دارید یا فقط روی usb3 هست . اگر فقط روی usb3 این مشکل رو دارید آپدیت درایور usb3 توصیه میشه . البته باید نوع چیپست رو تشخیص بدید و درایور مربوطه رو دانلود کنید (احتمال خیلی زیاد چیپست NEC هست) . برای مشخص کردن نوع چیپست usb3 سیستمتون میتونید از برنامه pc wizard استفاده کنید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید چیپست usb3 لپتاپم از نوع NEC هست . از سایت زیر هم میتونید ورژن جدید درایور رو دانلود کنید . تست و بررسی کنید آیا مشکل حل میشه یا خیر .
مرسی . خوب شما با هاب آداپتور دار راه اندازی میکنی ! من میخوام با کابل وصل کنم !
من زمانی از usb hub آداپتوردار استفاده میکنم که بخوام از هارد پرتابل استفاده کنم . برای هاردهای آداپتوری تابحال آداپتور usbhub رو به برق وصل نکردم و مشکلی هم تا الان نداشتم .
hormozan m
03-06-2013, 22:42
سلام .
این مشکل رو با usb2 دارید یا فقط روی usb3 هست . اگر فقط روی usb3 این مشکل رو دارید آپدیت درایور usb3 توصیه میشه . البته باید نوع چیپست رو تشخیص بدید و درایور مربوطه رو دانلود کنید (احتمال خیلی زیاد چیپست NEC هست) . برای مشخص کردن نوع چیپست usb3 سیستمتون میتونید از برنامه pc wizard استفاده کنید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید چیپست usb3 لپتاپم از نوع NEC هست . از سایت زیر هم میتونید ورژن جدید درایور رو دانلود کنید . تست و بررسی کنید آیا مشکل حل میشه یا خیر .
من زمانی از usb hub آداپتوردار استفاده میکنم که بخوام از هارد پرتابل استفاده کنم . برای هاردهای آداپتوری تابحال آداپتور usbhub رو به برق وصل نکردم و مشکلی هم تا الان نداشتم .
مرسی عطا جون ؛)
M A S 0 U D
04-06-2013, 10:59
سلام .
درسته از پورت usb 3 استفاده میکنم و لپ تاپم هم دل 5520 هستش
اتفاقا این مشکل رو با لوازم دیگه هم دارم
به چشم همه توصیه های شما رو انجام میدم
فعلا دارم با Driver Genius درایورهام آپدیت میکنم
بعد میرم سراغ PC wizard
M A S 0 U D
04-06-2013, 13:14
این مال منه ، چند دقیقه پیش هم درایورهام و فول آپدیت و بروز کردمش ولی بازم همون مشکل و دارم
این مال منه ، چند دقیقه پیش هم درایورهام و فول آپدیت و بروز کردمش ولی بازم همون مشکل و دارم
درایور های usb تون رو کامل پاک کنید از توی (دیوایس منیجر) بعد دوباره نصب کنید.
M A S 0 U D
04-06-2013, 13:26
خداکنه مشکل سخت افزاری نباشه، چون زیاد نیست که لپ تاپم و خریدم
M A S 0 U D
04-06-2013, 13:44
مشکل ظاهرا حل شده
جای پورت و عوض کردم دیگه قطع و وصل نمیشه
در ضمن روی پورت دیگه usb2hub وصل بود که درش آوردم توصیه شما در این زمینه چیه؟
دکمه ای برای روشن خاموش نداره؟برای روشن کردنش باید usb رو مدام در آورد و دوباره وصل کرد
الان دارم یک فایل 64 گیگ رو منتقل میکنم با سرعت متوسط 9 MB !!!!
M A S 0 U D
04-06-2013, 16:14
آقا این مشکل من همچنان ادامه داره چکارش کنم
هارد WD دائما قطع و وصل میشه البته از 4 تا پورت usb3 فقط یدنه جواب میده و بقیه قطع و وصلی داره
ata.royalfalcon
04-06-2013, 16:33
اگر به usb3 وصل کردید این سرعت خیلی پایین هست . در صورت امکان روی یک سیستم دیگر هم تست کنید . پیشنهاد میدم برنامه HD Tune رو دانلود و نصب کنید و یک تست Read بگیرید و ببینید سرعتش چطور هست . همچنین به قسمت Health این نرم افزار هم برید و از سلامتی هارد اکسترنال مطمئن بشید (گرچه بعید میدونم هارد اکسترنال مشکل داشته باشه) . دقت کنید که قبل از تست سرعت و سلامتی از قسمت سمت چپ و بالای این برنامه ، هارد مورد نظر رو انتخاب کنید .
چیپست usb3 شما intel و آخرین ورژن موجود هم 1.0.8.251 هست .
با سایر دیوایسها (بغیر از هارد اکسترنال) که این مشکل قطع و وصلی داشتید به گارانتی نشون ندادید؟ (مخصوصاً اینکه از 4تا پورت فقط یکی جواب میده) . اگر این مشکل قطع و وصلی خیلی شما رو اذیت میکنه پیشنهاد میدم یه express card usb3 بخرید مشروط بر اینکه لپتاپتان اسلات سه سانتی pci express رو داشته باشه .
دکمه ای هم برای روشن کردن هارد پس از safely remove نداره ولی نیازی نست که دائماً خاموش و روشن کنید . اگر بطور مداوم به هارد نیاز دارید میتونید روی سیستم بذارید ولی از قسمت تنظیماتی که در برنامه WD apps موجود هست زمان sleep شدن هارد رو تنظیم کنید .
M A S 0 U D
04-06-2013, 17:12
اگر به usb3 وصل کردید این سرعت خیلی پایین هست . در صورت امکان روی یک سیستم دیگر هم تست کنید . پیشنهاد میدم برنامه HD Tune رو دانلود و نصب کنید و یک تست Read بگیرید و ببینید سرعتش چطور هست . همچنین به قسمت Health این نرم افزار هم برید و از سلامتی هارد اکسترنال مطمئن بشید (گرچه بعید میدونم هارد اکسترنال مشکل داشته باشه) . دقت کنید که قبل از تست سرعت و سلامتی از قسمت سمت چپ و بالای این برنامه ، هارد مورد نظر رو انتخاب کنید .
چیپست usb3 شما intel و آخرین ورژن موجود هم 1.0.8.251 هست .
با سایر دیوایسها (بغیر از هارد اکسترنال) که این مشکل قطع و وصلی داشتید به گارانتی نشون ندادید ؟ اگر این مشکل قطع و وصلی خیلی شما رو اذیت میکنه پیشنهاد میدم یه express card usb3 بخرید مشروط بر اینکه لپتاپتان اسلات سه سانتی pci express رو داشته باشه .
دکمه ای هم برای روشن کردن هارد پس از safely remove نداره ولی نیازی نست که دائماً خاموش و روشن کنید . اگر بطور مداوم به هارد نیاز دارید میتونید روی سیستم بذارید ولی از قسمت تنظیماتی که در برنامه WD apps موجود هست زمان sleep شدن هارد رو تنظیم کنید .
هارد من کلا 4 تا پورت usb3 داره دو تاش این مشکل و دارن و با هارد قطع و وصل میشن ولی بقیه وسایل که روشون نصب میکنم سالمن
فقط روی یک پورت هارد بدون مشکل کار میکنه پس اگه هارد مشکل داشت نبایستی رو اون پورت کار میکرد
در ضمن اون درایور رو هم دانلود کردم که موقع نصب ارور داد
نتیجه تست هم این شد البته read :
minimum = 55.5
maximum=120.9
average=92.5
برای write یک اروری میده با این مضمون : writing is disable
to enable writing please remove all partitions
pleasw check the manual for more information
ata.royalfalcon
04-06-2013, 17:45
هارد من کلا 4 تا پورت usb3 داره دو تاش این مشکل و دارن و با هارد قطع و وصل میشن ولی بقیه وسایل که روشون نصب میکنم سالمن
فقط روی یک پورت هارد بدون مشکل کار میکنه پس اگه هارد مشکل داشت نبایستی رو اون پورت کار میکرد
در ضمن اون درایور رو هم دانلود کردم که موقع نصب ارور داد
نتیجه تست هم این شد البته read :
minimum = 55.5
maximum=120.9
average=92.5
برای write یک اروری میده با این مضمون : writing is disable
to enable writing please remove all partitions
pleasw check the manual for more information
با توجه به اینکه روی یکی از پورتهای usb3 لپتاپتان بدون مشکل هست و با توجه به سرعت مناسب read هارد ، خیلی بعید میدونم مشکل شما از هارد اکسترنال باشه . پورتی که هارد اکسترنال بدرستی روی آن کار میکنه احتمالاً پورت اصلی هست و بقیه پورتها انشعابی از آن هست (مثل usb hub) . در هر حال یا باید هارد اکسترنال رو به پورت اصلی وصل کنید یا اینکه میتونید یک express card usb3 بخرید .
برای تست Write هم کلیه پارتیشنهای هارد بایستی delete شوند که فعلاً نیازی به انجام اینکار نیست .
M A S 0 U D
04-06-2013, 17:50
جناب ata.royalfalcon خیلی ممنون بابت اطلاعات بالا و ارزشمندتون که واقعا مشکل گشا بودن
سلام خدمت دوستان عزیز ، چند سوال داشتم که اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم:
هارد 1 ترا میخوام بخرم و بین WD و Seagate موندم.
یعنی تفاوت WD My Pasport و Seagate Back up Plus فقط قابلیت Lock کردن و نرم افزارهای WD یه؟
هیچ مقایسه دیگه ای نمیشه کرد؟ کیفیت ، ایمنی و دوام برام مهم تر از سرعت انتقاله.
دلایلی که هنوز به قطعیت نرسیدم بین این دو مدل اینها هستند:(طبق نوشته های شما و نظرات خریدارها)
seagate backup plus به خاطر دو پلاتر بودن آن پرفورمنس بهتری نسبت WD my passport دارد.
هاردهای وسترن my passport به اصطلاح usb on board هستند یعنی خبری از قسمت sata to usb نیست (مشکلی تو بازیابی اطلاعات ایجاد نمیکنه؟)
و یه سری مشکلات در نوع کابل و محل اتصال و تفاوت در اینتر فیس.
جناب عطا شما گاهی WD رو پیشنهاد کردید گاهی Seagate رو با اینکه خودتون WD دارید ، اگه بخواید با گارانتی یکسان یکی رو انتخاب کنید نظرتون چیه؟
(دوست دارم نظر شما رو در مورد کیفیت برند A Data هم بدونم ، فارغ از قابلیت ضد ضربه یا ضد آب بودنشون)
----------------
سوال آخر هم اینکه انتخاب فعلیم هارد Usb یه اما چون هارد رو برای آرشیو میخوام و قیمت هاردهای آداپتوری مناسب تره ، به جز تفاوت توی قابلیت جابه جایی ، تفاوت یا برتری دیگه ای نسبت به هم دارن؟
و اینکه هاردهای آداپتوری و Usb تفاوتی توی امنیت اطلاعات دارن ( اگه فرض کنیم که ضربه نمیخورن)
---------------
ببخشید زیاد شد ، پیشاپیش متشکرم.
ata.royalfalcon
05-06-2013, 16:50
سلام .
کیفیت ، ایمنی و دوام برام مهم تر از سرعت انتقاله.
حتی بهترین هارد هم ممکنه خراب بشه . کسانیکه بودند فقط چند دقیقه تونستند از هارد استفاده کنند و در نتیجه مجبور شدند به گارانتی ارسال کنند . اگر برای شما امنیت اطلاعات مهمه توصیه میکنم که اطلاعات رو روی چند هارد بریزید .
seagate backup plus به خاطر دو پلاتر بودن آن پرفورمنس بهتری نسبت WD my passport دارد.
البته کمپانی وسترن مدلهای جدیدی ارائه کرده . یکی از مهمترین ویزگیهای مدلهای جدید مثل my passport ultra حجم بالا به همراه ضخامت پایین هست که این نشانده استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر هست .
هاردهای وسترن my passport به اصطلاح usb on board هستند یعنی خبری از قسمت sata to usb نیست (مشکلی تو بازیابی اطلاعات ایجاد نمیکنه؟)
و یه سری مشکلات در نوع کابل و محل اتصال و تفاوت در اینتر فیس.
من تو کار تعمیرات نیستم ولی مثلاً برای دسترسی به Firmware و فرستادن دستورات میشه کانکتورهای sata رو به قسمتهای خاصی از pcb لحیم کرد (عکس زیر) . در کل هارد دیسکهای WD my passport و WD my book برای ریکاوری اطلاعات و یا تعمیرات در مقایسه با مدلهای دیگر زحمت بیشتری لازم هست تا به نتیجه مثبت برسه . مخصوصاٌ اگر داده ها encrypt شده باشه . هاردهای اکسترنال WD my book رو اگر از باکس خارج کنید و بطور مستقیم به SATA وصل بشه بازهم نمیتونید به پارتیشنها دسترسی داشته باشید (احتمالاً یا به خاطر قابلیت hardware encryption قسمت sata to usb یا به خاطر نوعی از MBR ) .در کل اگر از هارد دیسک بخوبی مراقبت کنید احتمال اینکه به مشکل بربخوره کم خواهد بود .
مثلاً یکی از علتهای شایع خرابی Firmware و یا پریدن آن در هاردهای اکسترنال WD my book یا my passport این هست که گاهی اوقات پیغام آپدیتی توسط برنامه SmartWare داده میشه و کاربر هم بدون رعایت نکات ایمنی ok رو میزنه که باعث ناموفق شدن آپدیت و خرابی هارد و از بین رفتن اطلاعات میشه . قبلا از آپدیت کردن Firmware باید بررسی کرد که ورژن جدید به چه علتی ارائه شده و اگر خیلی مهم هست تحت شرایط کاملاً مناسب و بعد از تخلیه اطلاعات باید آپدیت کرد .
جناب عطا شما گاهی WD رو پیشنهاد کردید گاهی Seagate رو با اینکه خودتون WD دارید ، اگه بخواید با گارانتی یکسان یکی رو انتخاب کنید نظرتون چیه؟
خودم اگر بخوام هارد اکسترنال بخرم بازهم WD رو انتخاب میکنم . البته من یه هارد Seagate GoFlex هم دارم که برای کنسول ps3 خریده بودم که ازش راضی هستم .
سوال آخر هم اینکه انتخاب فعلیم هارد Usb یه اما چون هارد رو برای آرشیو میخوام و قیمت هاردهای آداپتوری مناسب تره ، به جز تفاوت توی قابلیت جابه جایی ، تفاوت یا برتری دیگه ای نسبت به هم دارن؟
و اینکه هاردهای آداپتوری و Usb تفاوتی توی امنیت اطلاعات دارن ( اگه فرض کنیم که ضربه نمیخورن)
هاردهای اکسترنال پرتابل و آداپتوری برای اهداف کاملاً متفاوتی ساخته شده . اگر برای آرشیو دیتا میخواهید که حجمش هم در حال زیاد شدنه بهتره که هارد آداپتوری پرحجمتر بخرید مثلاً 2/3TB . استفاده از پاور مستقل ، طول بیشتر کابل usb (که تا پشت کیس هم میرسه) و پرفورمنس بهتر (مخصوصاً اگر هارد 7200rpm باشه) و ... از مزایای هاردهای آداپتوری هستند .
سلام .
چند روز پیش یه هارد ضد آب، ضد ضربه Silicon Power Armor A80 رو به قیمت 340 تومن خریدم.
آیا نرم افزاری هست که نشون بده هارد اصلی که توش هست چه مدل و مارکی ـه؟
ata.royalfalcon
06-06-2013, 12:29
سلام .
چند روز پیش یه هارد ضد آب، ضد ضربه Silicon Power Armor A80 رو به قیمت 340 تومن خریدم.
آیا نرم افزاری هست که نشون بده هارد اصلی که توش هست چه مدل و مارکی ـه؟
سلام .
میتونید با استفاده از برنامه Crystal Disk Info مشخصات کامل هارد دیسک بکار رفته رو متوجه بشید . فقط از منوی disk ، هارد مورد نظر رو انتخاب کنید . لطفاً اگر میشه یه عکس هم اینجا بذارید تا دیگران هم بدونند از چه هاردی استفاده شده .
D_felfelak
06-06-2013, 13:39
سلام .
این گزینه برای جدا کردن هارد از سیستم هست؟
خود سیستم هم یه گزینه برای جدا کردن امن هارد از سیستم داره؟ ( مشبه همونی کر نری جدا کردن گوشی هست) این روش چطور هست؟
ata.royalfalcon
06-06-2013, 14:07
این گزینه برای جدا کردن هارد از سیستم هست؟
این گزینه برای خاموش کردن هارد اکسترنال وسترن my book/passport قبل از جداکردن کابل هست .
خود سیستم هم یه گزینه برای جدا کردن امن هارد از سیستم داره؟ ( مشبه همونی کر نری جدا کردن گوشی هست) این روش چطور هست؟
خود سیستم هم این قابلیت رو داره ولی مثلاً در win7 یا vista باعث خاموش شدن هارد اکسترنال یا فلش مموری نمیشه . میتونید از برنامه USB Safely Remove استفاده کنید . پس از اتمام نصب از قسمت option گزینه Power off the device after device stopping رو تیک بزنید (عکس زیر) .
IntelCentrino
06-06-2013, 16:27
خود سیستم هم این قابلیت رو داره ولی مثلاً در win7 یا vista باعث خاموش شدن هارد اکسترنال یا فلش مموری نمیشه . میتونید از برنامه USB Safely Remove استفاده کنید . پس از اتمام نصب از قسمت option گزینه Power off the device after device stopping رو تیک بزنید (عکس زیر) .
یک وقت این برنامه آسیبی به هارد نمیزنه؟!
ata.royalfalcon
06-06-2013, 16:59
یک وقت این برنامه آسیبی به هارد نمیزنه؟!
نه مشکلی درست نمیکنه .
سلام .
میتونید با استفاده از برنامه Crystal Disk Info مشخصات کامل هارد دیسک بکار رفته رو متوجه بشید . فقط از منوی disk ، هارد مورد نظر رو انتخاب کنید . لطفاً اگر میشه یه عکس هم اینجا بذارید تا دیگران هم بدونند از چه هاردی استفاده شده .
ممنون از راهنماییتون.
هارد داخلی Silicon Power A80 منو نا امید کرد:44:
فروشنده کلاهبردار بهم گفته بود هارد داخلیش وسترنه
آدرس اون کلاهبردار : خیابان ولیعصر - بالاتر از طالقانی - مرکز کامپیوتر ایران - طبقه همکف واحد A2 - آدنیس کامپیوتر
ata.royalfalcon
06-06-2013, 18:07
ممنون از راهنماییتون.
هارد داخلی Silicon Power A80 منو نا امید کرد:44:
فروشنده کلاهبردار بهم گفته بود هارد داخلیش وسترنه
آدرس اون کلاهبردار : خیابان ولیعصر - بالاتر از طالقانی - مرکز کامپیوتر ایران - طبقه همکف واحد A2 - آدنیس کامپیوتر
ممنون از بابت عکس (همانطوریکه دیده میشه هارد توشیبا هست) .
سازنده هایی چون ADATA یا Silicon power و Buffalo و موارد مشابه سازنده هارد نیستند و در نتیجه از برندهای دیگری مثل وسترن و سیگیت و توشیبا و ... استفاده میکنند . تا اونجایی که یادمه در این مدل قبلاً از هاردهای سامسونگ استفاده میشد که پس از فروخته شدن بخش تولید هارد سامسونگ به سیگیت ، از هاردهای سیگیت استفاده میکرد . در کل هیچ تضمینی هم نیست که حتماً از یک برند خاصی استفاده کنند . مثلاً ممکنه محصولات امسال از هارد سیگیت استفاده بشه و سال دیگه از هارد وسترن استفاده بشه ...
IntelCentrino
06-06-2013, 18:55
همراه هارد Seagate Backup Plus یک برنامه ارائه میشه به نام Seagate Dashboard که وظیفه اون مدیریت Backup هستش. اگر از این برنامه استفاده نشده و یا اصلا نصب نشود که مشکلی ایجاد نمیکند؟
منظورم این هست که یک وقت همراه نصب این برنامه، درایوری یا هر چیز دیگه ای که هارد به اون نیاز داشته باشه نصب نمیشه که استفاده نکردن از اون مشکلی برای هارد بوجود بیارد؟
ata.royalfalcon
06-06-2013, 19:07
همراه هارد Seagate Backup Plus یک برنامه ارائه میشه به نام Seagate Dashboard که وظیفه اون مدیریت Backup هستش. اگر از این برنامه استفاده نشده و یا اصلا نصب نشود که مشکلی ایجاد نمیکند؟
منظورم این هست که یک وقت همراه نصب این برنامه، درایوری یا هر چیز دیگه ای که هارد به اون نیاز داشته باشه نصب نمیشه که استفاده نکردن از اون مشکلی برای هارد بوجود بیارد؟
نصب این نرم افزارها اجباری نیست . عدم نصب این نرم افزارها برای هارد مشکلی ایجاد نمیکنه .
نصب این نرم افزارها اجباری نیست . عدم نصب این نرم افزارها برای هارد مشکلی ایجاد نمیکنه .
ممکنه یه نرم افزار درست و حسابی واسه مدیریت هارد اکسترنال معرفی کنید.
هارد Armor A80 نرم افزار SP Widget داره اما باش حال نمی کنم. به نظرم ضعیفه.
ata.royalfalcon
06-06-2013, 21:00
ممکنه یه نرم افزار درست و حسابی واسه مدیریت هارد اکسترنال معرفی کنید.
هارد Armor A80 نرم افزار SP Widget داره اما باش حال نمی کنم. به نظرم ضعیفه.
برنامه های مختلفی برای این کار هست . مثلاً برای کنترل s.m.a.r.t هارددیسک میتونید از HDtune قسمت health استفاده کنید . همچنین برای تست و بررسی و سایر تنظیمات هارد دیسک هم میتونید از hdd scan استفاده کنید (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . برای مانیتورینگ دما هم میتونید از HDtune یا hd sentinel pro و حتی hdd scan استفاده کنید (کلاً برنامه های مختلفی برای مانیتورینگ دما وجود دارد) . برای encrypt کردن داده ها هم میتونید از true crypt استفاده کنید (دو روش کاملاً متفاوت برای رمزنگاری دارد) ، این برنامه کاملاً رایگان هست و اکثر برنامه های رمزنگاری داده ها از روی همین نوشته میشوند . برای Safely Remove کردن هم که برنامه مناسب رو معرفی کردم .
یه هارد Transcend 25M2 640Gb هم دارم که طبق عکس هارد داخلیش سامسونگه. گفتم دوستان اطلاع پیدا کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 05_1.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه های مختلفی برای این کار هست . مثلاً برای کنترل s.m.a.r.t هارددیسک میتونید از HDtune قسمت health استفاده کنید . همچنین برای تست و بررسی و سایر تنظیمات هارد دیسک هم میتونید از hdd scan استفاده کنید (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . برای مانیتورینگ دما هم میتونید از HDtune یا hd sentinel pro و حتی hdd scan استفاده کنید (کلاً برنامه های مختلفی برای مانیتورینگ دما وجود دارد) . برای encrypt کردن داده ها هم میتونید از true crypt استفاده کنید (دو روش کاملاً متفاوت برای رمزنگاری دارد) ، این برنامه کاملاً رایگان هست و اکثر برنامه های رمزنگاری داده ها از روی همین نوشته میشوند . برای Safely Remove کردن هم که برنامه مناسب رو معرفی کردم .
ممنون از پاسختون.:n16:
من فقط دنبال یه نرم افزار میگردم که فایلهام رو راحت با چند تا کلیک ، از روی هارد کامپیوتر بک آپ بگیرم تو هارد اکسترنال و جای نرم افزار شرکتی رو برام بگیره.
اندازه گیری دما و رمز نگاری و این جور چیزها رو نمیخوام.
به نظرتون چی هست؟
Bakhtafarid
06-06-2013, 21:47
سلام دوستان من یه هارد 2 ترابایت میخوام بخرم که هم یو اس بی 2 و هم یو اس بی 3 رو پشتیبانی کنه چون سیستمم قدیمی هست و یو اس بی 3 نداره اما تا چند ماه آینده میخوام یه سیستم جدید بگیرم فعلا تا اون موقع میخوام روی همین سیستم قدیمی از هارد استفاده کنم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید قیمت اینترنال و اکسترنالش رو هم ذکر کنید سپاسگذارم
ata.royalfalcon
06-06-2013, 22:14
سلام دوستان من یه هارد 2 ترابایت میخوام بخرم که هم یو اس بی 2 و هم یو اس بی 3 رو پشتیبانی کنه چون سیستمم قدیمی هست و یو اس بی 3 نداره اما تا چند ماه آینده میخوام یه سیستم جدید بگیرم فعلا تا اون موقع میخوام روی همین سیستم قدیمی از هارد استفاده کنم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید قیمت اینترنال و اکسترنالش رو هم ذکر کنید سپاسگذارم
سلام .
میتونید هارد اکسترنال WD my book یا Seagate Backup plus Desktop Drive رو بخرید . هر دو usb3 هستند که سازگاری کامل با usb2 دارند و حدودی قیمت هم با توجه به مدل ، نوع و مدت گارانتی هم بین 390 الی 420 هزار تومن هست .
برای هارد اینترنال 2TB میتونید سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 بخرید که حدوداً 330 الی 340 هزار تومن هست
aliaaliaali
07-06-2013, 00:39
سلام ، یه هارد 1 ترا اکسترنال میخوام که واسه آرشیو و نگهداری فایلا میخوامش ، یه چیزی باشه که از نظر نگهداری فایلا و خراب نشدن مطمئن باشه ! بودجه هم تا 350 ؛ ممنون
Seagate Backup Plus - 1TB
Western Digital Portable My Passport - 1TB
این دوتا چطورن ؟ غیر اینا اگه چیز دیگه ای هم هست بگید ممنون میشم
ata.royalfalcon
07-06-2013, 21:05
سلام ، یه هارد 1 ترا اکسترنال میخوام که واسه آرشیو و نگهداری فایلا میخوامش ، یه چیزی باشه که از نظر نگهداری فایلا و خراب نشدن مطمئن باشه ! بودجه هم تا 350 ؛ ممنون
سلام .
ایندو مدل ، انتخاب مناسبی هستند و به جز چند مورد اختلاف در امکانات ، خیلی فرق نمیکنه که کدومشو انتخاب کنید . در هر حال ایندو مدل ضد ضربه نیستند و باید با دقت نگهداری استفاده کرد تا دردسرساز نشوند . توصیه میشه با گارانتی معتبر بخرید .
Maghsoodpc
07-06-2013, 21:12
اقا سلام و عرض ادب
بنده در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف بی نهایت شما رو دیدم
می دونم که نباید اینجا پست بزنم اما دارم بیچاره میشم
کمکم کنید
Maghsoodpc
07-06-2013, 21:19
شرمنده توی این تاپیک هم هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل من اینکه 900 گیگ درایو هاردم رفت روی هوا الان داره raw نشون میده
ata.royalfalcon
07-06-2013, 22:12
اقا سلام و عرض ادب
بنده در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف بی نهایت شما رو دیدم
می دونم که نباید اینجا پست بزنم اما دارم بیچاره میشم
کمکم کنید
شرمنده توی این تاپیک هم هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل من اینکه 900 گیگ درایو هاردم رفت روی هوا الان داره raw نشون میده
سلام .
اصلاً عجله نکنید . توضیحاتی که برای برنامه test disk (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نوشتم گویا هستند چندعکس در سایت img.upload724.com آپلود شده اند که اگر دیده نمیشوند باید صفحه رو رفرش کنید تا تمامی عکسها load شوند (این سایت متاسفانه خیلی کند هست) . در کل تنها زمانی گزینه write رو انتخاب کنید که پس از Quick Search و یا Deeper Search پارتینشن شما پیدا بشه و همچنین لیست فایلها صحیح باشه .
همچنین اگر فضای کافی دارید میتونید با استفاده از نرم افزارهای معرفی شده مثل easeus data recovery wizard professional داده ها رو روی هارد دیگر ریکاوری کنید (حتماً Complete recovery را انتخاب کنید) .
M A S 0 U D
07-06-2013, 22:18
WD پسورد هم داره و به صورت اتوران پسوردش بالا میاد خیلی عالیه
Maghsoodpc
07-06-2013, 22:48
اقا ی ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی دونم باید چطور سپاس گذاری کنم اما
واقعا تشکر کردن دیگه برای شما معنایی نداره
عزیز بنده برای فشرده سازی حرفه ای دنبال نرم افزار بودم که pcompress رسیدم که توی یه انجمن بود
400 کیلو بودش منه ساده اعتماد کردم که نباید بود میکردم
وقتی برنامه رو اجرا کردم اولش گفت ادرس درایو بده وقتی دادم
(اشتباها ادرس درایو 800 گیگی رو دادم)
بعدش یه دفعه یه صفحه ی cmd باز شد که نوشته بود فرمت درایو و یه سری چیز دیگه که من همون اولش که صفر درصد بود کنسل زدم
من سر این اطلاعات خون دل خوردم تا بدست اوردم یه عالمش پروژه هام بود
خواهش می کنم تمنا می کنم یه ای دی داخل یا هو به بنده بدهید و برای بنده ارسال کنید
این پیغام هایی که میده یخورده فرق داره
شرمنده ک که بازم بیجا اومدم توی اینچا سوال پرسیدم
دارم بیچاره میشم
ata.royalfalcon
07-06-2013, 23:08
این برنامه easeus data recovery wizard professional مناسب برای ریکاوری از پارتیشنهای RAW شده هست . پیشنهاد میدم این برنامه رو دانلود و اجرا کنید و منوی Complete Recovery (طبق عکس زیر) انتخاب کنید . سعی کنید آخرین ورژنی که کرک شده رو دانلود کنید .
کلیه آیتمها رو انتخاب کنید (all type) .
طبق عکس زیر پارتیشنی که raw شده رو انتخاب کنید .
دکمه next رو بزنید تا اسکن بشه .
فایلهای مورد نظر رو جهت ریکاوری انتخاب کنید . دقت کنید باید روی فضای دیگری مثل هارد اکسترنال دوم ریکاوری کنید . شانس ریکاوری مطلوب هم بالاست مشروط بر اینکه پارتیشن هارد raw شده رو دستکاری نکنید .
در کل اگر نمیتونید اینکار رو انجام بدید من پیشنهاد میدم ببرید مراکز تخصصی تا برای شما ریکاوری کنند که البته هزینه هایی هم داره .
سلام
میخواستام یه هارد ministation extreme buffalo بخرم
هارد خوبی هست ؟
هارد اینترنال توش مال وسترن یا سیگیت؟
ata.royalfalcon
10-06-2013, 17:49
سلام
میخواستام یه هارد ministation extreme buffalo بخرم
هارد خوبی هست ؟
هارد اینترنال توش مال وسترن یا سیگیت؟
سلام .
1. با توجه به خصوصاتی که داره (Shock Protection و Hardware Encryption و کابل usb که روی بدنه قرار میگیره) بنظر هارد خوبی هست .
2. دقیقاً معلوم نیست از چه هاردی استفاده شده . اگر این هارد رو خریدید برنامه Crystal Disk Info رو نصب کنید تا نوع هارد بکار رفته مشخص بشه (اینجا هم اعلام کنید) .
Masoud-Susa
11-06-2013, 18:21
سلام دوستان من تازگی یه دونه Western Digital Portable My Passport - 1TB خریدم وقتی به USB 3.0 وصل می کنم بعد از چند دقیقه انتقال فایل قطع میشه و هاردم قطع میشه ! درایور USB 3.0 رو هم آپدیت کردم درست نشد ! همچین مشکلی با USB2.0 ندارم !
مشکل کجا میتونه باشه دیگه؟!
ata.royalfalcon
11-06-2013, 22:41
سلام دوستان من تازگی یه دونه Western Digital Portable My Passport - 1TB خریدم وقتی به USB 3.0 وصل می کنم بعد از چند دقیقه انتقال فایل قطع میشه و هاردم قطع میشه ! درایور USB 3.0 رو هم آپدیت کردم درست نشد ! همچین مشکلی با USB2.0 ندارم !
مشکل کجا میتونه باشه دیگه؟!
سلام .
والا اگر چند صفحه قبل رو بخونید یکی از دوستان این مشکل رو داشتند. سایت وسترن رو بررسی کردم (همچنین جستجوی گوگل) مسئله شایعی بنظر میرسه . خودم هم که WD my book دارم گهگاهی Disconnect/connect میشه (روی usb2 تست نکردم ولی فکر میکنم که روی usb2 بدون مشکل باشه) .
توصیه های قطعی برای حل این مشکل پیدا نکردم (حتی در سایت وسترن) . پیشنهاداتی که برای حل این مشکل در سایتهای مختلف دیدم :
1. تست با یک کابل دیگر : احتمال خرابی کابل بنظرم پایین هست . کلاً پنج هارد WD my book با اینترفیس usb3 دارم و تا اونجایی که یادمه چهار عدد از این هاردها Disconnect/connect میشد . پنجمی هم چون بندرت استفاده میکردم این مشکل رو نشون نمیداد . یعنی هر 4 کابل usb3 خراب بوده !؟ (بعید میدونم) .
2. آپدیت نبودن درایور : قبلاً هاردهای اکسترنال بنده بدفعات زیادی Disconnect/connect میشد با آپدیت کردن درایور مشکل تا حد زیادی حل شد . البته قبل از دانلود جدیدترین درایور باید نوع چیپست usb3 رو بدونید .
3. احتمال اینکه پورت usb3 جریان برق کافی فراهم نمیکنه وجود داره . اگر روی سیستم چند پورت usb3 دارید بهتره که روی همه تست کنید (چون ممکنه فقط بعضی از آنها جریان کافی فراهم کنه). حتی میتونید از میتونید از y-cable هم استفاده کنید (فکر کنم این کابلها در بازار پیدا بشه) . اگر PC دارید که به پورتهای پشت کیس متصل کنید و اگر لپتاپه که به برق شهر وصل کنید .
4. خرید یه express card usb3 . اگر مشکل برطرف بشه میتوان نتیجه گرفت که مشکل از لپتاپ یا PC بوده نه هارد . من این کارت رو دارم ولی هنوز تست نکردم (در آینده تست خواهم کرد) .
5. از طریق power option طبق عکس زیر روی disable تنظیم کنید .
در کل من بعید میدونم مشکل از هارد و کابل آن باشه . همانطوریکه اشاره کردید روی usb2 بدون مشکل هست . اگر چند صفحه قبل رو خونده باشید ، هارد اکسترنال my passport یکی از دوستان فقط روی یکی از پورتهای usb3 لپتاپ بدون مشکل بود .
امروز هارد اکسترنال Back up Plus 2TB گرفتم
این مشخصاتش با برنامه Crystal Disk Info هستش:
هارد داخلی چه مارکیه؟ هارد باراکودایه سیگیته؟
و اینکه دما در زمان رایت به 40 درجه میرسه ، مشکلی نداره؟
ata.royalfalcon
12-06-2013, 07:17
سلام و ممنون از بابت عكس .
1. همانطوريكه خودتون هم گفتيد Seagate Barracuda 7200.14 هست كه پرفورمنس خوبي هم داره (مدل نامبر ST2000DM001) .
2. اين دماي 40 درجه (آنهم در زمان رايت) براي هارد 3.5 اينچي خيلي بالا نيست و مشكلي نداره . ولي اگر بيشتر ميشه ميتونيد از فن هم استفاده كنيد .
ministation extreme buffalo بهتره یا Western Digital Portable My Passport؟
برای نگه داری اطلاعات برای مدت زیاد؟
اين دماي 40 درجه (آنهم در زمان رايت) براي هارد 3.5 اينچي خيلي بالا نيست و مشكلي نداره . ولي اگر بيشتر ميشه ميتونيد از فن هم استفاده كنيد .
ممنون از پاسختون. دمای هارد در استفاده طولانی تر ، بیشتر شد (تا 50 درجه) میشه لطفا راهنمایی کنید که چجوری از فن استفاده کنم؟ از ارسال های قبلیتون دیدم که گفته بودین میشه یه فن رو با فاصله پشت هارد گذاشت اما دقیقا نمیدونم چیکار کنم!
یه سوال دیگه هم اینکه اگه بخوام از تاندربولت استفاده کنم فقط به یه رابط (آداپتور) نیاز داره؟
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
ata.royalfalcon
12-06-2013, 16:24
ممنون از پاسختون. دمای هارد در استفاده طولانی تر ، بیشتر شد (تا 50 درجه) میشه لطفا راهنمایی کنید که چجوری از فن استفاده کنم؟ از ارسال های قبلیتون دیدم که گفته بودین میشه یه فن رو با فاصله پشت هارد گذاشت اما دقیقا نمیدونم چیکار کنم!
یه سوال دیگه هم اینکه اگه بخوام از تاندربولت استفاده کنم فقط به یه رابط (آداپتور) نیاز داره؟
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون.
بستگي به سليقه و ابتكار خودتون داره و چندين راه حل وجود داره . ميتونيد از فنهاي 8 يا 12 سانتي كيس استفاده كنيد كه نياز به آداپتور برق 12 ولتي هست (ميتونيد از پاور كيس هم استفاده كنيد) . براي ثابت نگه داشتن اين فن بايد پايه درست كنيد و پشت هارد بذاريد طوريكه هوا از منافذ وارد باكس هارد بشه (به هارد نچسبونيد) . حتي ميتوني از هواكشهاي كوچك برقي و بيصدا استفاده كني كه نيازي به آداپتور برق 12 ولتي هم نيست . به هر حال بايد طوري ثابت بشوند كه با هارد اكسترنال تماسي نداشته باشند (جهت جلوگيري از انتقال لرزش يا سقوط هارد بعلت تكيه كردن به آن) .
علاوه بر كارتريج تاندبولت نياز به كابل مخصوص هست . سيستم هم بايد اين اينترفيس رو ساپورت كنه .
hormozan m
12-06-2013, 18:30
سلام . یک عدد WD mybook 2 tb به قیمت 370 هزار تومن خریداری شد ! یک سوال هارد های وسترن جدیدا ساخت کجان ؟؟؟ مال خودم که 1ترا بود تایلند بود ! :n09:
ata.royalfalcon
12-06-2013, 19:08
سلام . یک عدد WD mybook 2 tb به قیمت 370 هزار تومن خریداری شد ! یک سوال هارد های وسترن جدیدا ساخت کجان ؟؟؟ مال خودم که 1ترا بود تایلند بود ! :n09:
بنظرم فرق زیادی در کیفیت ندارند بالاخره همه تحت لیسانس کمپانی مادر ساخته میشوند . من هم ساخت مالزی دارم هم ساخت تایلند ...
Mammad Prince
12-06-2013, 22:33
با عرض سلام خدمت دوستان گل پی سی ورلد !
من قصد خرید یک عدد هارد 3 ترابایت را دارم ... امروز هم در بازار رضا با قیمت 490 برای My Book مواجه شدم !
فقط یه چیزی ! بین مدل ذکر شده و Back Up Plus گیر کردم !
کدوم رو بگیرم به نظرتون ؟
این مدل Segate Expansion Desktop با بک آپ پلاس چه فرقی می کند ؟
خواهشا یک انتخاب خوب را به همراه قیمت و گارانتی آن به من معرفی کنید ...
دوست دارم در طولانی مدت هاردم سالم بماند و سرعت معقولی هم داشته باشد ...
ممنون .
Abdolreza2012
13-06-2013, 00:48
دوستان هارد 1 ترابایت WD بهترین مدلش چیه؟
قیمت بازارش چنده؟
ممنون
ata.royalfalcon
13-06-2013, 09:29
من قصد خرید یک عدد هارد 3 ترابایت را دارم ... امروز هم در بازار رضا با قیمت 490 برای My Book مواجه شدم !
فقط یه چیزی ! بین مدل ذکر شده و Back Up Plus گیر کردم !
کدوم رو بگیرم به نظرتون ؟
این مدل Segate Expansion Desktop با بک آپ پلاس چه فرقی می کند ؟
خواهشا یک انتخاب خوب را به همراه قیمت و گارانتی آن به من معرفی کنید ...
دوست دارم در طولانی مدت هاردم سالم بماند و سرعت معقولی هم داشته باشد ...
ممنون .
سلام .
هارد اکسترنال Seagate Back Up Plus به خاطر استفاده از هارد 7200rpm سرعت بیشتری نسبت به WD my book داره ولی در عوض صدا و گرمای بیشتری تولید میکند ، اگر سرعت خیلی برای شما مهمه پس Seagate رو بخرید همچنین قابلیت hardware encryption هارد اکسترنال my book میتونه یه مزیت باشه .
Segate Expansion Desktop فاقد نرم افزار هست . البته بدون این نرم افزارها هارد اکسترنال بخوبی کار میکنه . این نرم افزارها بیشتر برای بکاپ گیری و مدیریت هارد و ... هست . در مورد هارد اینترنال استفاده شده تا اونجایی که میدونم هر دو از یک مدل استفاده میکنند (سری 7200.14) .
دوستان هارد 1 ترابایت WD بهترین مدلش چیه؟
قیمت بازارش چنده؟
ممنون
آداپتوری WD my book
پرتابل WD my passport
قیمت 1TB حدوداً 280 هزار تومن هست که البته قیمتها با توجه به گارانتی و مدل و ... متغیره . بهترین راه اینه که برید بازار و بگردید و ارزانترین رو با بهترین گارانتی بخرید .
Abdolreza2012
13-06-2013, 14:36
آداپتوری WD my book
پرتابل WD my passport
قیمت 1TB حدوداً 280 هزار تومن هست که البته قیمتها با توجه به گارانتی و مدل و ... متغیره . بهترین راه اینه که برید بازار و بگردید و ارزانترین رو با بهترین گارانتی بخرید .
مرسی
حالا این آداپتوری با پرتابل چه فرقی میکنه؟
من خودم میخوام پرتابل بگیرم
برای یکی از رفیقام آداپتوری بود خیلی دردسر داره برای استفاده ازش
amir_t6262
13-06-2013, 18:15
هارد های پرتابل همانطور که از اسمش پیداست کوچک هستند و قابل حمل. برای وصل شدن به سیستم هم فقط از یک کابل USB استفاده میکنند.
ولی هاردهای آداپتوری، برای حمل و نقل اصلا مناسب نیستند. هم ابعادشان بزرگ است و هم اینکه علاوه بر کابل usb باید آداپتورش را هم همراه داشته باشی. یعنی کابل برق و usb جداگانه دارد.
قیمت هاردهای پرتابل، بیشتر از هاردهای آداپتوری است.
سرعت هاردهای پرتابل، معمولا کمتر از آداپتوری هاست.
در هاردهای پرتابل از هارد لپ تاپ ها استفاده میشود ولی در مدلهای آداپتوری از هارد های سیستم.
IntelCentrino
13-06-2013, 19:11
سلام .
هارد اکسترنال Seagate Back Up Plus به خاطر استفاده از هارد 7200rpm سرعت بیشتری نسبت به WD my book داره ولی در عوض صدا و گرمای بیشتری تولید میکند ، اگر سرعت خیلی برای شما مهمه پس Seagate رو بخرید همچنین قابلیت hardware encryption هارد اکسترنال my book میتونه یه مزیت باشه .
Segate Expansion Desktop فاقد نرم افزار هست . البته بدون این نرم افزارها هارد اکسترنال بخوبی کار میکنه . این نرم افزارها بیشتر برای بکاپ گیری و مدیریت هارد و ... هست . در مورد هارد اینترنال استفاده شده تا اونجایی که میدونم هر دو از یک مدل استفاده میکنند (سری 7200.14) .
آداپتوری WD my book
پرتابل WD my passport
مطمئن هستید که هارد بکار رفته در Seagate Backup Plus سرعتش 7200rpm هستش؟
چطوری میتونم اینو تست کنم؟
چون هارد من Seagate Backup Plus هست.
ata.royalfalcon
13-06-2013, 20:40
مطمئن هستید که هارد بکار رفته در Seagate Backup Plus سرعتش 7200rpm هستش؟
چطوری میتونم اینو تست کنم؟
چون هارد من Seagate Backup Plus هست.
1. برای نمونه میتونید به پست 5438 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک مراجعه کنید که اتفاقاً از جدیدترین سری که 7200.14 هم هست استفاده شده (انواع آداپتوری البته) .
2. میتونید با استفاده از برنامه Crystal Disk Info مشخصات کامل هارد دیسک بکار رفته رو متوجه بشید . فقط از منوی disk ، هارد مورد نظر رو انتخاب کنید .
IntelCentrino
13-06-2013, 20:52
هارد شما همراه با آداپتور هست؟
IntelCentrino
13-06-2013, 20:54
احتمال خرابی در هارد های سرعت بالا بیشتر است؟ (7200 نسبت به 5400)
ata.royalfalcon
13-06-2013, 21:20
هارد شما همراه با آداپتور هست؟
این هارد آداپتوری هست .
1. حداکثر حجم هارد اکسترنال Seagate Backup plus Potable Drive یکترابایته . در صورتیکه هارد اکسترنال پست 5438 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوترابایتی هست .
2. طبق عکس ، مدل نامبر هارد اینترنال ST2000DM001 هست که در واقع همان هارد 3.5 اینچی از سری 7200.14 هست .
بستگي به سليقه و ابتكار خودتون داره و چندين راه حل وجود داره . ميتونيد از فنهاي 8 يا 12 سانتي كيس استفاده كنيد كه نياز به آداپتور برق 12 ولتي هست (ميتونيد از پاور كيس هم استفاده كنيد) . براي ثابت نگه داشتن اين فن بايد پايه درست كنيد و پشت هارد بذاريد طوريكه هوا از منافذ وارد باكس هارد بشه (به هارد نچسبونيد) . حتي ميتوني از هواكشهاي كوچك برقي و بيصدا استفاده كني كه نيازي به آداپتور برق 12 ولتي هم نيست . به هر حال بايد طوري ثابت بشوند كه با هارد اكسترنال تماسي نداشته باشند (جهت جلوگيري از انتقال لرزش يا سقوط هارد بعلت تكيه كردن به آن) .
از پنکه های یو اس بی هم میشه استفاده کرد؟ (راستش متوجه نشدم که هوا باید حالت دمش داشته باشه یا مکش!)
ata.royalfalcon
14-06-2013, 08:41
از پنکه های یو اس بی هم میشه استفاده کرد؟
اینکار هم میتونید انجام بدید (ولی فکر نمیکنم این فنها خیلی قوی باشه) .
(راستش متوجه نشدم که هوا باید حالت دمش داشته باشه یا مکش!)
فن رو طوری پشت هارد قرار بدید که هوا به داخل باکس جریان پیدا کنه (دمش به هارد) .
IntelCentrino
14-06-2013, 08:54
اینکار هم میتونید انجام بدید (ولی فکر نمیکنم این فنها خیلی قوی باشه) .
فن رو طوری پشت هارد قرار بدید که هوا به داخل باکس جریان پیدا کنه (دمش به هارد) .
فکر نمی کنید اگر برعکس باشه بهتر هست؟
ata.royalfalcon
14-06-2013, 09:10
فکر نمی کنید اگر برعکس باشه بهتر هست؟
بهترین حالت این هست که هوای خنک به طرف هارد دمیده بشه . برعکسش فایده ای نداره (بهترین پاسخ تجربه عملی هست) .
البته دمیده شدن هوا به طرف هارد به مرورزمان باعث گرد و خاکی شدن هارد میشه مخصوصاً اگر فن قوی باشه . برای اینکار فیلترهای مخصوصی موجود هست البته از جوراب نازک هم میتونید بعنوان فیلتر هم استفاده کنید .
این فن خودمه . فن رک 220 ولتی که قدرت خوبی هم داره .
IntelCentrino
14-06-2013, 09:35
بهترین حالت این هست که هوای خنک به طرف هارد دمیده بشه . برعکسش فایده ای نداره (بهترین پاسخ تجربه عملی هست) .
البته دمیده شدن هوا به طرف هارد به مرورزمان باعث گرد و خاکی شدن هارد میشه مخصوصاً اگر فن قوی باشه . برای اینکار فیلترهای مخصوصی موجود هست البته از جوراب نازک هم میتونید بعنوان فیلتر هم استفاده کنید .
این فن خودمه . فن رک 220 ولتی که قدرت خوبی هم داره .
جالب هست.
هاردی که درون این جعبه قرار دارد چی هست؟
براتون مقدور هست از زوایای دیگه هم تصویری بگذارید؟
aluminum
14-06-2013, 11:06
.
قیمتها اومده پایین؟ولی یک ترا باز گرونه.وسوسه شدم برم یه سه ترا بگیرم.البته شاید به خاطر انتخابات باز دچار نوسان بشه.
بهترین گارانتی کدومه؟
و یه سوال در مورد دمای هارد های وسترن my book
هاردهای من در زمان کار معمولی دماشون بین 30-50 درجه متغییره.من معمولا نمیذارم دما بالای 50 بره.به نظرتون حداکثر دمای هارد چقدر باشه بهتره.50 زیاد نیست؟
عکسی که عطا جان گذاشتی جالبه ولی من نفهمیدم هارد رو کجا میزاری:n02:
ata.royalfalcon
14-06-2013, 13:05
جالب هست.
هاردی که درون این جعبه قرار دارد چی هست؟
براتون مقدور هست از زوایای دیگه هم تصویری بگذارید؟
قیمتها اومده پایین؟ولی یک ترا باز گرونه.وسوسه شدم برم یه سه ترا بگیرم.البته شاید به خاطر انتخابات باز دچار نوسان بشه.
بهترین گارانتی کدومه؟
و یه سوال در مورد دمای هارد های وسترن my book
هاردهای من در زمان کار معمولی دماشون بین 30-50 درجه متغییره.من معمولا نمیذارم دما بالای 50 بره.به نظرتون حداکثر دمای هارد چقدر باشه بهتره.50 زیاد نیست؟
عکسی که عطا جان گذاشتی جالبه ولی من نفهمیدم هارد رو کجا میزاری:n02:
1. هارد اکسترنال رو داخل این جعبه نذاشتم . هاردهای اکسترنال داخل این کمد هستند (عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . به خاطر فضای خیلی کم بین این هاردها ، این کانال مقوایی رو برای هدایت بهتر جریان هوا ساختم (هدایت جریان هوا از بالای هاردهای اکسترنال) .
2. قیمتها کاهش داشته ولی نمیشه پیش بینی کرد که آیا باز هم قیمتها پایین میاد یا خیر . بهرحال هر زمانی که نیاز به هارد دارید اقدام کنید و منتظر کاهش بیشتر قیمتها نباشید (گارانتی=سازگار) .
3. با استفاده از این فن دمای هاردهای اکسترنالم در زمان read/writeـهای طولانی ، طرفای 45 هست . البته قبلاً که هاردها داخل کمد نبود و فن دقیقاً پشت هارد قرار میگرفت (مقابل شبکه ها و منافذ تهویه) کاهش دما بیشتر بود .
بصورت پیک و زمان کوتاه ، هارد میتونه دماهای بالاتری رو تحمل کنه و مشکلی نداره (مثلاً تا 60 درجه) ولی در دراز مدت و یا تکرار آن هارد خراب میشه . 50 درجه هم یخورده بالاست .
aluminum
14-06-2013, 14:19
1. هارد اکسترنال رو داخل این جعبه نذاشتم . هاردهای اکسترنال داخل این کمد هستند (عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . به خاطر فضای خیلی کم بین این هاردها ، این کانال مقوایی رو برای هدایت بهتر جریان هوا ساختم (هدایت جریان هوا از بالای هاردهای اکسترنال) .
2. قیمتها کاهش داشته ولی نمیشه پیش بینی کرد که آیا باز هم قیمتها پایین میاد یا خیر . بهرحال هر زمانی که نیاز به هارد دارید اقدام کنید و منتظر کاهش بیشتر قیمتها نباشید (گارانتی=سازگار) .
3. با استفاده از این فن دمای هاردهای اکسترنالم در زمان read/writeـهای طولانی ، طرفای 45 هست . البته قبلاً که هاردها داخل کمد نبود و فن دقیقاً پشت هارد قرار میگرفت (مقابل شبکه ها و منافذ تهویه) کاهش دما بیشتر بود .
بصورت پیک و زمان کوتاه ، هارد میتونه دماهای بالاتری رو تحمل کنه و مشکلی نداره (مثلاً تا 60 درجه) ولی در دراز مدت و یا تکرار آن هارد خراب میشه . 50 درجه هم یخورده بالاست .
عجب سیستم جالبی:n02:
اون هارد پایینی از چه نوع هاردهای وسترن هستند؟
من اگر بخوام بلند مدت از هاردها استفاده کنم یه پنکه میزارم جلوی هاردها اونجوری دما بالای 40 هم نمیره :n02: سیستم ما سنتی دیگه
ata.royalfalcon
14-06-2013, 17:24
عجب سیستم جالبی:n02:
اون هارد پایینی از چه نوع هاردهای وسترن هستند؟
من اگر بخوام بلند مدت از هاردها استفاده کنم یه پنکه میزارم جلوی هاردها اونجوری دما بالای 40 هم نمیره :n02: سیستم ما سنتی دیگه
هاردهای پایینی WD my book elite که usb2 هستند .
OMiD.1080p
14-06-2013, 17:29
شاید جاش اینجا نباشه ولی خوب :
من یه هارد وسترن 500 USB 3 دارم که همیشه وصله به سیستم.
میخوستم بدونم همیچین استفاده ایی واسه هارد خطرناک نیست ؟
( البته اینو بگم که فقط گاهی اوقات از فایل های داخلش استفاده میکنم ولی خوب چراغش همیشه روشنه. )
IntelCentrino
14-06-2013, 17:54
( البته اینو بگم که فقط گاهی اوقات از فایل های داخلش استفاده میکنم ولی خوب چراغش همیشه روشنه. )
این سوال من هم هست.
ata.royalfalcon
14-06-2013, 20:38
این سوال من هم هست.
اگر هارد اکسترنال شما از نوع my passport (مدلهای جدید) باشه . از مسیر زیر برنامه WD Drive Utilities رو اجرا کنید .
Start > All Programs > Western Digital > WD Apps > WD Drive Utilities
گزینه sleep timer رو انتخاب کنید و روی حداقل زمان ممکنه ست کنید تا هارد اگر در مدت تعیین شده بیکار بمونه Turn off بشه .
در هر حال توصیه میشه در فواصل طولانی اگر به هارد اکسترنال ندارید از سیستم جدا بشه تا بیمورد مستهلک نشه .
سلام.
دوستان قیمت اکسترنال my book 3tb حدودا چنده؟؟؟
اصفهان 640 قیمت گرفتم...درسته؟؟؟
ممنون
Abdolreza2012
15-06-2013, 14:37
حذف شود ....
Abdolreza2012
15-06-2013, 14:39
هارد های پرتابل همانطور که از اسمش پیداست کوچک هستند و قابل حمل. برای وصل شدن به سیستم هم فقط از یک کابل USB استفاده میکنند.
ولی هاردهای آداپتوری، برای حمل و نقل اصلا مناسب نیستند. هم ابعادشان بزرگ است و هم اینکه علاوه بر کابل usb باید آداپتورش را هم همراه داشته باشی. یعنی کابل برق و usb جداگانه دارد.
قیمت هاردهای پرتابل، بیشتر از هاردهای آداپتوری است.
سرعت هاردهای پرتابل، معمولا کمتر از آداپتوری هاست.
در هاردهای پرتابل از هارد لپ تاپ ها استفاده میشود ولی در مدلهای آداپتوری از هارد های سیستم.
پس به جزء سرعتش در بقیه جهات پرتابل بهتره؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
15-06-2013, 14:59
پس به جزء سرعتش در بقیه جهات پرتابل بهتره؟؟؟؟؟؟
هر كدام مزايايي داره و نميشه گفت كه هاردپرتابل از هر لحاظ بهترينه . مزيت هاردهاي اكسترنال پرتابل كوچك بودن و سهولت در جابجايي و راه اندازي آن هست . ولي اگر حجم زيادي از داده ها رو ميخواهيد آرشيو كنيد بهتره كه هارد آداپتور دار خريداري بشه كه در حال حاضر حداكثر حجم موجود 4TB هست .
Ministation extreme buffalo 1TB
توی اصفهان 430000 قیمت دارم.
ارزش داره؟
خیلی گرون نیست؟
Abdolreza2012
17-06-2013, 21:00
ارزش داره؟
خیلی گرون نیست؟
گرونه
290 تا 300 اینجا WD رو میدن
قیمت 2 ترابایت دوستان گفته بودن 370 تومنه
430 برای 1 ترابایت خیلی خیلی خیلی زیاده
Abdolreza2012
17-06-2013, 21:04
هر كدام مزايايي داره و نميشه گفت كه هاردپرتابل از هر لحاظ بهترينه . مزيت هاردهاي اكسترنال پرتابل كوچك بودن و سهولت در جابجايي و راه اندازي آن هست . ولي اگر حجم زيادي از داده ها رو ميخواهيد آرشيو كنيد بهتره كه هارد آداپتور دار خريداري بشه كه در حال حاضر حداكثر حجم موجود 4TB هست .
نه من حداکثر 2 ترابایت میخوام
همون سهولت تو جابه جایی و راه اندازی خیلی مهمه و کوچیک بودنش بخاطر همین میخوام پرتابل بگیرم
فقط قیمت هارد اکسترنال پرتابل 2 ترابایت 370 بود دیگه؟
چون برای دوستام که آداپتوری بود دو روز دستم بود خیلی گرفتاری داشت
راه انداختنش دردسر داشت
خیلی بزرگ بود و ...
ata.royalfalcon
17-06-2013, 21:19
ارزش داره؟
خیلی گرون نیست؟
بنظرم قیمتش بالاست گرچه دارای قابلیتهایی چون hardware encryption و Shock Protection هست .
mohammadi_4u
17-06-2013, 21:26
سلام
یه هارد دیدم500گیگ usb3. اما نام Touro هست و زیرش western Digital. از کجا بفهمم اصله؟ چند میرزه؟ گارانتی سازگاره یک ساله.
ممنون
Sent by Tapatalk
ata.royalfalcon
17-06-2013, 21:27
نه من حداکثر 2 ترابایت میخوام
همون سهولت تو جابه جایی و راه اندازی خیلی مهمه و کوچیک بودنش بخاطر همین میخوام پرتابل بگیرم
فقط قیمت هارد اکسترنال پرتابل 2 ترابایت 370 بود دیگه؟
چون برای دوستام که آداپتوری بود دو روز دستم بود خیلی گرفتاری داشت
راه انداختنش دردسر داشت
خیلی بزرگ بود و ...
2TB پرتابل گرانتر هست فکر کنم حدود 540 هزار تومن باشه .
ata.royalfalcon
17-06-2013, 21:46
سلام
یه هارد دیدم500گیگ usb3. اما نام Touro هست و زیرش western Digital. از کجا بفهمم اصله؟ چند میرزه؟ گارانتی سازگاره یک ساله.
ممنون
Sent by Tapatalk
سلام .
Touro در واقع یکی از مدلهای هارد اکسترنال هیتاچی هست . با توجه به اینکه 500GB هست پس از مدلهای پرتابل هست . دونوع پرتابل Touro Mobile و Touro Mobile Pro موجود هست که یکی از مهمترین مشخصه Proد7200rpm بودن آن هست که سرعت بیشتری دارد .
در حال حاضر بخش تولید هاردهای 2.5 اینچی هیتاچی به وسترن واگذار شد (3.5 اینچی به توشیبا واگذار شد) . گارانتی سازگار گارانتی معتبری هست و بعید میدونم هارد مورد نظر غیر اصل باشه .
کمک ... کمک ... کمک
سلام.من یه هارد اکسترنال WD 1tb دارم.دیروز به کامپیوتره یکی از اشناها وصلش کردم اما قبل از اینکه کامل بشناسدش حواسش نبود کابلشو کشید بیرون!
حالا هرچی وصلش میکنم پیغام فرمت دیسک میده چیکارش میتونم بکنم؟ همه اطلاعاتم توشه نمیخوام فرمت بشه چون ممکنه اطلاعاتش برنگرده.
ata.royalfalcon
17-06-2013, 22:56
کمک ... کمک ... کمک
سلام.من یه هارد اکسترنال WD 1tb دارم.دیروز به کامپیوتره یکی از اشناها وصلش کردم اما قبل از اینکه کامل بشناسدش حواسش نبود کابلشو کشید بیرون!
حالا هرچی وصلش میکنم پیغام فرمت دیسک میده چیکارش میتونم بکنم؟ همه اطلاعاتم توشه نمیخوام فرمت بشه چون ممکنه اطلاعاتش برنگرده.
سلام .
هارد احتمالاً raw شده که باید از طریق disk management مطمئن بشید . اگر اینطور بود بهتره که با برنامه easeus data recovery wizard professional اطلاعات رو روی هارد دیگر ریکاوری و پس از اطمینان از ریکاوری مطلوب ، پارتیشن raw شده رو فرمت کنید .
آموزش مختصر استفاده از این برنامه .
Abdolreza2012
18-06-2013, 13:55
2TB پرتابل گرانتر هست فکر کنم حدود 540 هزار تومن باشه . مگه تو همین تاپیک نگفته بودن 370 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1T چنده؟پرتابل؟
ata.royalfalcon
18-06-2013, 14:16
مگه تو همین تاپیک نگفته بودن 370 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1T چنده؟پرتابل؟
این قیمت برای آداپتوریها هست . 1TB پرتابل حدوداً 290 هزار تومن هست .
hormozan m
18-06-2013, 20:05
سلام . دوستان همون طور که چند صفحه قبل گفتم یک 2 ترا my book گرفتم جدیدا ! از قبلا هم 1 ترا دارم ولی آداپتور هاشون فرق میکنه ! به نظرم جدیدا بی کیفیت تره
البته منظورم نو سری هاشون نیست ( 2 شاخه یا سه شاخه ... )
برای شما هم همین طوره !؟؟؟
اینم عکس از اینترنت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!BeM44)wB2k~$(KGrHqEOKjkEq36+-Q1DBK8SLf)Mnw~~_35.JPG
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$(KGrHqR,!hYE4+L+QKMLBO((vPz9(!~~_35.JPG
سلام . دوستان همون طور که چند صفحه قبل گفتم یک 2 ترا my book گرفتم جدیدا ! از قبلا هم 1 ترا دارم ولی آداپتور هاشون فرق میکنه ! به نظرم جدیدا بی کیفیت تره
البته منظورم نو سری هاشون نیست ( 2 شاخه یا سه شاخه ... )
برای شما هم همین طوره !؟؟؟
اینم عکس از اینترنت :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!BeM44)wB2k~$(KGrHqEOKjkEq36+-Q1DBK8SLf)Mnw~~_35.JPG
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$(KGrHqR,!hYE4+L+QKMLBO((vPz9(!~~_35.JPG
سلام
وقتی که وسترن و سیگیت تایلندی حالا تو بازار همه چینی هست مسلما لوازمشون هم بی کیفیت تر میشه
ata.royalfalcon
18-06-2013, 22:09
سلام .
عکسهای زیر که مربوط به هاردهای اکسترنال بنده هستند ، اولی آداپتور KTEC که 12ولتی و 1.5 آمپر هست و دومی از برند Asian power devices inc که اینهم 12 ولتی و 1.5 آمپر هست . البته از بقیه آداپتورها عکس نگرفتم (دم دست نبود) . ولی فکر نمیکنم مشکلی از لحاظ کیفیت داشته باشند . تا الان که با هر دو نوع کار کردم مشکلی برای هاردها ایجاد نکردند و حتی بیش از حد هم گرم نشدند .
به نظرم جدیدا بی کیفیت تره
آداپتور ktec اگر منظور شما باشه جدید نیست و قبلاً هم استفاده میشده . چی باعث شد که فکر میکنید بی کیفیت هستند (مشکلی پیش اومده) ؟ اگر مولتیمتر دارید برای اطمینان میتونید تست ولتاژ بگیرید .
hormozan m
18-06-2013, 23:31
سلام .
عکسهای زیر که مربوط به هاردهای اکسترنال بنده هستند ، اولی آداپتور KTEC که 12ولتی و 1.5 آمپر هست و دومی از برند Asian power devices inc که اینهم 12 ولتی و 1.5 آمپر هست . البته از بقیه آداپتورها عکس نگرفتم (دم دست نبود) . ولی فکر نمیکنم مشکلی از لحاظ کیفیت داشته باشند . تا الان که با هر دو نوع کار کردم مشکلی برای هاردها ایجاد نکردند و حتی بیش از حد هم گرم نشدند .
آداپتور ktec اگر منظور شما باشه جدید نیست و قبلاً هم استفاده میشده . چی باعث شد که فکر میکنید بی کیفیت هستند (مشکلی پیش اومده) ؟ اگر مولتیمتر دارید برای اطمینان میتونید تست ولتاژ بگیرید .
سلام . در مقايسه با اولي (asian .... ) به نظرم بدنه اش از پلاستيك با كيفيت پايين تري ساخته شد ! ليبل اولي هم حرفه اي تر به نظر ميرسه ! البته من فكر ميكردم جديدا از نوع دوم استفاده ميشه كه شما ميگيد قبلا هم استفاده مي شده ....
يك مشكل ديگه كه بعضي مواقع با هارد هام دارم اينه كه safe remove نميشن ! البته بعضي مواقع . همه برنامه ها رو ميبندم و حتي پراسس explorer هم ميبندم باز هم همين ارور رو ميده !
مرسي بابت توضيحات ؛)
Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD
hormozan m
18-06-2013, 23:51
سلام
وقتی که وسترن و سیگیت تایلندی حالا تو بازار همه چینی هست مسلما لوازمشون هم بی کیفیت تر میشه
سلام . این هاردی که من جدید گرفتم تایلندی هست ! البته ربطی نداره چون احتمالا برای بالا بردن حجم تولید در چند کشور کارخونه داره !:n09:
سلام . این هاردی که من جدید گرفتم تایلندی هست ! البته ربطی نداره چون احتمالا برای بالا بردن حجم تولید در چند کشور کارخونه داره !:n09:
سلام
بله چند تا کارخونه داره ولی با وجود برطرف شدن مشکل تایلند تاجرای ایرانی رقبتی به واردات از تایلند ندارن خودم برای داداشم قبل سال یه مای پاسپورت خریدم که کیفیت پلاستیک هارد خیلی ضعیف تر از مدل قبلی مای پاسپورت هست که یه جوری با دیدنش احساس پشیمونی میاره از خرید و حتی کابلش هم به نسبت قبل سفت تر هست
ata.royalfalcon
19-06-2013, 06:59
سلام
بله چند تا کارخونه داره ولی با وجود برطرف شدن مشکل تایلند تاجرای ایرانی رقبتی به واردات از تایلند ندارن خودم برای داداشم قبل سال یه مای پاسپورت خریدم که کیفیت پلاستیک هارد خیلی ضعیف تر از مدل قبلی مای پاسپورت هست که یه جوری با دیدنش احساس پشیمونی میاره از خرید و حتی کابلش هم به نسبت قبل سفت تر هست
سلام .
my passport ها هر دو يك مدل بودن ؟ مدلهاي قديمي بدنه براقي داشتند ولي مدلهاي جديد بدنه مات دارند كه خط و خش و اثر معلوم نخواهد بود .
در مورد كابل با توجه به usb3 بودن ، ضخيم تر و سفت تر بودن آن عادي هست و نبايد با كابلهاي usb2 كه نازكتر و نرم تر هست مقايسه بشه .
hormozan m
19-06-2013, 13:28
يك مشكل ديگه كه بعضي مواقع با هارد هام دارم اينه كه safe remove نميشن ! البته بعضي مواقع . همه برنامه ها رو ميبندم و حتي پراسس explorer هم ميبندم باز هم همين ارور رو ميده !
hormozan m
19-06-2013, 13:33
سلام . قیمت امروز ! ( لطفا نپرسید قیمت کجاست ) :n09:
نوع هارد دیسک
ظرفیت
گارانتی
قیمت هارد آکبند
وسترن مای پاسپورت بدون آداپتور
500
سازگار
192
500
ماهان
190
وسترن المنت بدون آداپتور
500
سازگار
180
سیگت اکسپنشن بدون آداپتور
500
سازگار
180
سیگیت بک آپ بدون آداپتور
500
سازگار
192
1tb
سازگار
280
1tb
گرین
275
وسترن المنت بدون آداپتور
1tb
سازگار
260
وسترن المنت بدون آداپتور
1tb
ماهان
255
سیگیت بک آپ بدون آداپتور
1tb
سازگار
275
سیگیت بک آپ بدون آداپتور
1tb
ماهان
270
سیگت اکسپنشن بدون آداپتور
1tb
سازگار
260
وسترن دو ترا پاسپورتی بدون آداپتور
2tb
سازگار
515
سیگیت بک آپ با آداپتور
2tb
سازگار
345
وسترن مای بوک با آداپتور
2tb
سازگار
370
سیگیت اکسپنشن با آداپتور
2tb
سازگار
335
سیگیت بک آپ پلاس با آداپتور
3tb
سازگار
470
وسترن مای بوک با آداپتور
3tb
سازگار
480
سیگیت بک آپ
4tb
سازگار
705
وسترن مای بوک
4tb
سازگار
710
آدیتااس اچ14
1tb
آونگ
330
آدیتا ان اچ 13
1tb
آونگ
328
آدیتااس اچ 93
1tb
آونگ
339
آدیتااس اچ 93
750
آونگ
288
وسترن گرین اینترنال
500
سازگار
193
سیگیت اینترنال
500
سازگار
188
وسترن گرین اینترنال
1tb
سازگار
247
سیگیت اینترنال
1tb
سازگار
230
وسترن گرین اینترنال
2tb
سازگار
335
سیگیت اینترنال
2tb
سازگار
324
وسترن گرین اینترنال
3tb
سازگار
460
سیگیت اینترنال
3tb
سازگار
460
ata.royalfalcon
19-06-2013, 13:45
اين مشكل ميتونه از آنتي ويروس هم باشه . براي اطمينان از تنظيمات exclusions آنتي ويروس ، هارد اكسترنال رو تعريف كنيد و ببينيد آيا مشكل برطرف ميشه يا خير . البته مستثني كردن هارد اكسترنال و فلش مموري ميتونه باعث ويروسي شدن آن هم بشه . موارد ديگري مثل schedule disk defrag كه هارد رو درگير ميكنه ميتونه مانع از safely remove شدن هم بشه .
سلام . قیمت امروز ! ( لطفا نپرسید قیمت کجاست )
p.t ؟
hormozan m
19-06-2013, 14:08
اين مشكل ميتونه از آنتي ويروس هم باشه . براي اطمينان از تنظيمات exclusions آنتي ويروس ، هارد اكسترنال رو تعريف كنيد و ببينيد آيا مشكل برطرف ميشه يا خير . البته مستثني كردن هارد اكسترنال و فلش مموري ميتونه باعث ويروسي شدن آن هم بشه . موارد ديگري مثل schedule disk defrag كه هارد رو درگير ميكنه ميتونه مانع از safely remove شدن هم بشه .
p.t ؟
بله :n02:
کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی نشد ! بعد تغییرات بالا restart کنم ؟
سلام آقا مشاوره دادن به من خیلی راحته چون
من قطعا هارد 1 ترا بایت میخوام
من قطعا میخوام usb باشه (بدون آداپتور، پرتابل)
که همین 2 تا باعث میشه انتخاب ها به 3 4 گزینه کاهش پیدا کنه
والا من که یه مدت یه wd my passport 500 ماله یکی از دوستام دستم بود راضی بودم و میخوام هم برم 1تراشو بخرم گفتم قبل خرید بپرسم اینجا کسی نظر مخالفی داره؟
کسی میتونه خلاصه بگه این فرقهای mypassport ها بر جه اساسیه؟ مثل سری SE مثلا این سری چه فرقی داره با اون mypassport هایی که se نداره؟
برای روشن تر شدن منظور
مثلا فرق این دو مدل در چیست؟ کسی نظری داره؟
Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB
نظرت راجع به این هارد چیست نوشته world's best selling external hard drive
Western Digital Elements SE 1TB 2.5" USB3.0
و در آخر هارد سیگت در سطح وسترن نیست درسته؟
این دو مدل هم قیمت وسترن بودند (تقریبا)
Seagate FreeAgent GoFlex 2.5" 1Tb
Seagate Backup Plus 1Tb USB3.0
اگه بهتر بخوام بگم سوالم اینه که داستان این 3 سری چیه؟
Western Digital Portable My Passport
Western Digital Portable My Passport Essential
Western Digital Portable My Passport Element
و در نهایت که حالا که بنده میخوام خرید کنم کدوم از این 3 مدل رو بخرم؟
Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB
Western Digital Portable My Passport Element 1TB
ata.royalfalcon
19-06-2013, 14:42
بله :n02:
کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی نشد ! بعد تغییرات بالا restart کنم ؟
محض اطمينان ميتونيد restart كنيد .
سلام آقا مشاوره دادن به من خیلی راحته چون
من قطعا هارد 1 ترا بایت میخوام
من قطعا میخوام usb باشه (بدون آداپتور، پرتابل)
که همین 2 تا باعث میشه انتخاب ها به 3 4 گزینه کاهش پیدا کنه
والا من که یه مدت یه wd my passport 500 ماله یکی از دوستام دستم بود راضی بودم و میخوام هم برم 1تراشو بخرم گفتم قبل خرید بپرسم اینجا کسی نظر مخالفی داره؟
کسی میتونه خلاصه بگه این فرقهای mypassport ها بر جه اساسیه؟ مثل سری SE مثلا این سری چه فرقی داره با اون mypassport هایی که se نداره؟
برای روشن تر شدن منظور
مثلا فرق این دو مدل در چیست؟ کسی نظری داره؟
Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB
نظرت راجع به این هارد چیست نوشته world's best selling external hard drive
Western Digital Elements SE 1TB 2.5" USB3.0
و در آخر هارد سیگت در سطح وسترن نیست درسته؟
این دو مدل هم قیمت وسترن بودند (تقریبا)
Seagate FreeAgent GoFlex 2.5" 1Tb
Seagate Backup Plus 1Tb USB3.0
سلام .
1. مدلهاي SE قديمي هست و خريدشو توصيه نميكنم (اگر در بازار هم پيدا بشه) . مدلهاي SE بدنه براقي داشتند كه به سادگي خط و خش مي افتاد ولي در مدلهاي جديد شكل ظاهري بهتر شده ولي از لحاظ مشخصات هارد اينترنال بكار رفته فكر نميكنم فرقي داشته باشند (هر دو 5400rpm و 8MB cache دارند) .
2. با توجه به اختلاف اندك قيمت بين my passport و elements توصيه ميشه كه حتماً my passport را بخريد كه نه تنها داراي قابليت hardware encryption هست بلكه داراي نرم افزارهايي براي بكاپ گيري و مديريت هارد هست .
3. Seagate Backup Plus 1Tb USB3.0 هم هارد اكسترنال خوب و با كيفيتي هست ولي قابليت hardware encryption رو نداره .
amir_t6262
19-06-2013, 20:35
هارد دیسک های کارکرده در قالب نو
دنیایاقتصاد- بازار کالاهای پرمخاطب همیشه بیش از سایر کالاها در معرض تغییر و تحولات ناشی از جریانات اقتصادی و... قرار میگیرد.
در حوزه کامپیوتر به غیر از لپتاپ و تبلتها که به عنوان پرمخاطبترین کالاهای بازار کامپیوتر به حساب ميآیند، هارددیسکها نیز که در رده کالاهای محبوب و پرمخاطب بازار قرار داشتند طی ماههای گذشته با تغییر و تحولات زیادی مواجه شدهاند.
میتوان گفت، هارددیسکها که زمانی یکی از محبوبترین ابزارهای انتقال اطلاعات در بازار بودند، طی ماههای گذشته شاهد تغییر و تحولاتی چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ موجودی برندها و همچنین شاهد کمیاب شدن برخی از برندها در بازار بوده و هستند.
کاهش تنوع مدلهای گوناگون هارد در برندهای گوناگون، عرضه برندهای جدید که تا قبل از این کمتر نامی از آنها به گوش ميرسید و همچنین بروز برخی از سوءاستفادهها نمونهای از اتفاقاتی است که در بازار هارددیسک طی شش ماه اخیر شاهد بروز آن هستیم. به این اتفاقات رشد 40 تا 70 درصدی و حتی در برخی موارد 100 درصدی قیمتها را نیز باید اضافه کرد.
از رشد قیمت و کاهش موجودی و... که بگذریم سوءاستفادههایی که برخی از کسبه از بیاطلاعی خریداران میکنند موضوعی است که این اواخر در پی ادامه روند صعودی قیمتها در بازار هارددیسک مشاهده میشود و موجب اعتراض آن دسته از خریدارانی که متوجه این موضوع میشوند شده است.
به گفته گروهی از کسبه بازار، در پی کاهش موجودی هارددیسکهای اکسترنال در بازار به ویژه با برندهای محبوب، برخی از کسبه نمونه های اینترنال را در قابهای جدید و تقریبا نو قرار داده و به اسم هارد آکبند به خریدار ارائه میکنند.
مظلومیان، یکی از کسبه بازار با بیان این مطلب که رکود و بیرونقی در بازار هارددیسک منجر به بروز برخی سوءاستفادهها از فضای موجود شده است، گفت: در شرایط فعلی برخی از کسبه که موجودی چندانی در اختیار ندارند اقدام به عرضه هاردهای کارکرده که از روی لپتاپهای اوراقی باز شدهاند کرده و آنها را در قابهای نو جاسازی کرده و به جای هارد آکبند به فروش ميرسانند.
این فعال بازار افزود: متاسفانه برخی از این بابت سود زیادی عایدشان شده است. زیرا روی کالایی که 50 هزار تومان خریداری کردهاند، گاه 200 تا 300 هزار تومان سود میکنند.
این فعال بازار افزود: خریداران باید در این مورد دقت کافی داشته باشند و هنگام خرید هارددیسک توجه داشته باشند که علاوه بر اینکه کالای پلمب خریداری میکنند، بلکه از خرید بدون گارانتی نیز خودداری کنند. زیرا دردسرهای بعد از خرید هارددیسکهای مرجوعی یا کارکرده بسیار زیاد است.
فعالان بازار و همچنین کارشناسان بازار با اشاره به کاهش موجودی و تنوع هارددیسک در بازار گفتند، تا پیش از این برندهای سیگیت، وسترن دیجیتال و توشیبا سهم بسیاري از بازار هارددیسک را در اختيار داشتند که اکنون با توجه به کاهش زمینه کاری و رشد شدید قیمتها شاهد هستیم نهتنها هارددیسکهای این برندها در بازار کمیاب شده است، بلکه تنوع مدل این کالاها نیز به شدت کم شده و خریداران هنگام خرید قدرت انتخاب چندانی
ندارند.
محسن علومی،یکی از کسبه بازار هارددیسک در این باره به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد: نوسانات نرخ ارز بیشترین تاثیر خود را روی کالاهای پرمخاطب و محبوب گذاشتهاند. کالاهایی نظیر لپتاپ و تبلت و البته هارددیسک!
به گفته این فعال بازار، از آنجا که طی دو، سه، چهار سال گذشته در پی تزریق هارددیسکهای اکسترنال در برند و مدلهای گوناگون و به وجود آمدن بازار رقابتی، این کالا به رده کالاهای پرمخاطب و بسیار محبوب صعود کرد و حتی محبوبیت زیاد این کالا در آن زمان روی بازار کالاهایی نظیر حافظه های فلش و... تاثیر گذاشته و بازار این کالاها را به رکود کشید.
اما اکنون با توجه به رشد قیمتها و کاهش موجودی در بازار شاهد هستیم که تقاضا برای این کالا به شدت کم شده و بازار این کالا اینک یک بازار بیمخاطب با مشتریان خاص است.
سالارمنش، یکی دیگر از فعالان بازار هم در این باره گفت: از زمان افول قدرت هارددیسکها در بازار و کاهش موجودی برندهای محبوب و معروف در بازار شاهد عرضه برندهایی هستیم که اکثرا ناشناخته بوده و به طرق گوناگونی وارد کشور ميشوند.
به گفته این فعال، البته برندهایی نظیر ای دیتا هم در بازار وجود دارند که در بازار شناخته شده هستند، اما به دلیل قیمت بالایی که دارند در بازار چندان که باید مخاطب ندارند.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
توی هارد ادابتوری فرق داره اول کابل برق را بزنی یا دیتا؟
برای جدا کردن چی همون safe to remove کافیه؟
هارد Seagate backup plus 2 tb ادابتوری.
اینم اکسش
ata.royalfalcon
20-06-2013, 07:57
سلام
توی هارد ادابتوری فرق داره اول کابل برق را بزنی یا دیتا؟
برای جدا کردن چی همون safe to remove کافیه؟
هارد Seagate backup plus 2 tb ادابتوری.
اینم اکسش
سلام .
در Quick Start Guide (لینک فایل PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نوشته که اول به برق متصل بشه و سپس کابل usb آن به سیستم متصل شود . حتی برای هاردهای وسترن هم بدین ترتیب توصیه شده (لینک فایل PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . برای جدا کردن چیزی گفته نشده ولی پس safely remove کردن و پس از جدا کردن کابل usb ، آداپتور برق رو جدا کنید .
Mehrdad092000
22-06-2013, 08:49
سلام اقا ata خوبی
اقا من میخوام برای ارشیو اصلاعاتم هارد بگیرم به نظرت داخلی بگیرم خوبه یا خارجی؟
حودم نظرم توی خارجیه
حالا هارد ادابتوری چیزی هست esata هم داشته باشه ؟ و یه چیزه با عمر بالا باشه؟
ata.royalfalcon
22-06-2013, 10:23
سلام اقا ata خوبی
اقا من میخوام برای ارشیو اصلاعاتم هارد بگیرم به نظرت داخلی بگیرم خوبه یا خارجی؟
حودم نظرم توی خارجیه
سلام .
هارد ديسك اينترنال به خاطر نصب در مكان امن (داخل كيس) و برق رساني مطمئنتر (بشرطي كه پاور خوبي داشته باشيد) و ... امنيت بيشتري دارد . در هر حال اگر قصد جابجا كردن هارد را نداريد و اگر بطور دائمي نياز به آن داريد بهتره كه اينترنال بخريد .
حالا هارد ادابتوری چیزی هست esata هم داشته باشه ؟ و یه چیزه با عمر بالا باشه؟
مدلهايي هست كه اينترفيس esata داشته باشند اما خيلي بعيد ميدونم در بازار پيدا بشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.