مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
mitraryan
13-07-2011, 17:02
سلام من سه USB 3 سه ترابایتی هر دو تا رو پیدا کردم ولی میخاستم بدونم به نظر شما کدوم یکیشون بهتره؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا
ممنون
ArashMiniStar
13-07-2011, 18:36
سلام
من بالاخره يه هارد ٧٥٠ وسترن گرفتم چون تفاوت قيمتش با ٥٠٠ خيلي كم بود.
به جاي اينكه٣٥ تومن پول كابل esata سيگيت بدم كه به هيچ ديوايس ديگه اي هم نميخوره يه expresscard گرفتم ٢٤ تومن، هارد هم شد ٩٩ تومن.
كلا از خريدم خيلي راضيم . هنوز سرعت usb3 رو تست نكردم .
با تشكر از راهنمايي دوستان.
لطفا هر وقت تست کردید نتیجه رو بذارید که بدونیم چطوریاست!
راستی هاردی که خریدید گارنتیش چیه؟
ata.royalfalcon
13-07-2011, 18:46
سلام من سه USB 3 سه ترابایتی هر دو تا رو پیدا کردم ولی میخاستم بدونم به نظر شما کدوم یکیشون بهتره؟
یا
ممنون
سلام
من جای شما بودم اینو ترجیح میدادم
نکته جالب اینجاست که rpm هارد وسترن رو ننوشته ولی برای سیگیت نوشته !!!
سلام
دوستان برای هارد پرتابل(750 یا 1ترا) هم نظرتون روی وسترن دیجیتال هست یا...؟
اگر میشه به این 4تا سوالم جداگونه جواب بدین:(قصد خرید 1ترا یا 750 رو دارم):
1.اگر بخوام به تی وی و ----- وصلش کنم کدوم برند بهتره؟
2.میخوای هر روز به لپ تاپم وصلش کنم و بیشتر مواقع ازش کار بکشم چه برای دانلود کردن و ریختن اطلاعات روش و چه برای دیدن فیلم از روی هارد؟
3.برای کارای فوق پرتابل بهتره یا دسکتاپ؟مخصوصا برای مورد دوم؟
4.من خودم نظرم روی 750 وسترن هست(پرتابل)،خوبه به نظر شما؟
سپاس.
سلام دوستان
قیمت این مدل رو در ایران میخواستم :
Seagate GoFlex Slim
DJ POLESTAR
14-07-2011, 11:03
درود
بنده قصد خرید هار اکسترنال داشتم ولی اطلاعات زیادی از کیفیت برندها و امکانات و مزایا و معایبشون ندارم!
از این رو امیدوارم شما دوستان با تجربه منو راهنمایی کنید
من یه هارد 1TB تا 2TB میخوام که علاوه بر اینکه قیمتش مقرون به صرفه باشه امکانات خوبی از نظر شکل ظاهری، سرعت، و اون چیزایی که شما میدونین ما نمیدونیم : دی
من خودم از اینترنت سرچیدم یه هارد 2TB وسترن دیجیتال دیدم
My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0
که قیمتش با حجمش بنظرم کاملا بصرفه هست و با توجه به اینکه تعریف زیادی از برند وسترن شنیدم.
قیمت 150 تومن
با این مشخصات:
Specifications
Performance Specifications:
Serial Transfer Rate:
• USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3.0:
Serial Bus Transfer Rate (USB 3.0): 5 Gb/s (Max)
• USB 2.0:
Serial Bus Transfer Rate (USB 2.0): 480 Mb/s (Max)
Physical Specifications:
Capacity: 2 TB
Interface: USB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3.0 and USB 2.0
Physical Dimensions:
Height: 165 mm
Depth: 135 mm
Width: 48.0 mm
Weight: 1.18 kg
Environmental Specifications:
Operating: 5° C to 35° C
Non-operating: -20° C to 65° C
Electrical Specifications:
Current Requirements:
• Power Dissipation:
- AC Input Voltage: 100-240 VAC
- AC Input Frequency: 47-63 Hz
Compatibility:
- Formatted NTFS
- Windows XP, Windows Vista, Windows 7
- Mac OS X, Tiger, Leopard, Snow Leopard (requires reformatting)
Package Contents:
- External hard drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- WD SmartWare software
- USB cable
- Quick Install Guide
Features
WD quality inside and out:
My Book External drives are the world's best selling drives. There's a reason. We've been making hard drives for 20 years and we know how to protect your data.
USB 3.0 plus USB 2.0:
A single drive with universal compatibility today and next-generation speed for tomorrow. Use it with USB 2.0 now and step up to USB 3.0 speed when you're ready.
See your life safe in one place:
WD SmartWare visual backup software ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) provides a visual display of your backup as it happens so you know ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) your data is safe.
Did you know:
With WD SmartWare, your data is automatically backed up every time you hit save?
Dual USB 3.0 and USB 2.0 compatibility:
A single drive with universal compatibility today and next-generation speed for tomorrow. Use it with USB 2.0 now and step up to USB 3.0 speed when you're ready.
Up to 3x faster transfer rates:
When connected to a SuperSpeed USB 3.0 port this drive lets you access and save files up to 3 times faster than USB 2.0. Transfer a 2-hour HD movie in just 3 minutes instead of 13 minutes. (Performance may vary based on user's hardware and system configuration.)
Automatic, continuous backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
Works quietly in the background to protect your data using minimal PC resources. Whenever you add or change a file it's instantly backed up.
Planet friendly:
We designed a small box to minimize waste and used recycled material. We encourage you to recycle it.
WD SmartWare software:
You're in control of your backup. Install all the features, select just the components you need, or if you prefer, choose not to use the software at all.
Password protection for privacy:
Gain peace of mind knowing that your data is protected from unauthorized access with password protection and encryption.
در کل تاییدش میکنید یا میشه از این بهتر هم با این قیمت گیر آورد؟
ata.royalfalcon
14-07-2011, 11:34
اگر میشه به این 4تا سوالم جداگونه جواب بدین:(قصد خرید 1ترا یا 750 رو دارم):
1.اگر بخوام به تی وی و ----- وصلش کنم کدوم برند بهتره؟
2.میخوای هر روز به لپ تاپم وصلش کنم و بیشتر مواقع ازش کار بکشم چه برای دانلود کردن و ریختن اطلاعات روش و چه برای دیدن فیلم از روی هارد؟
3.برای کارای فوق پرتابل بهتره یا دسکتاپ؟مخصوصا برای مورد دوم؟
4.من خودم نظرم روی 750 وسترن هست(پرتابل)،خوبه به نظر شما؟
سپاس.
سلام
1. هر نوع هاردی قابل استفاده برای ----- و یا TV هست ، مهم ساپورت دستگاه از نوع هارد هست . بعضی ها وسترن خریدن که قابل استفاده برای ----- یا TV نبود و همینطور سیگیت و از این موارد زیاد دیده شده . برندها و مدلها خیلی متنوع هست (مخصوصا از نوع پرتابل) بنابراین نمیشه مدل خاصی رو پیشنهاد کرد هرکدومشون مزایایی خاصی دارن . مثلا درمورد هاردهای سیلیکون پاور که بیشتر به زیبایی ظاهر و استحکام بدنه اهمیت میده در صورتیکه وسترن و سیگیت اصلا به زیبایی و استحکام بدنه توجهی نداشته .
ولی سیلیکون پاور خودش تولید کننده هارد نیست و صرفا تولید کننده باکس هارد هست که این مسئله توجه و حساسیت زیاد این کمپانی به بدنه (باکس هارد) رو توجیه میکنه . ولی کمپانی سیگیت و وسترن خودشون یکی از تولید کننده هارد هست و برای تولید و ساخت هارد نیاز به تکنولوژی پیچیده ای هست که .....
خلاصه اگر به زیبایی ظاهر اهمیت میدید و به خط و خش هایی که روی بدنه هارد میافته حساس هستید بهتره که از برندهایی غیر از وسترن و سیگیت انتخاب کنین ولی اگر کیفیت و پشتوانه و تجربه مد نظرتون هست بهتره که از وسترن و سیگیت استفاده کنین.
2. والا اگر جابه جایی ندارین من دسکتاپی رو پیشنهاد میدم این دسکتاپی ها مزیت ارزونتر بودن رو دارن ضمن اینکه به خاطر داشتن منبع تغذیه مستقل ، نگرانی از بابت ولتاژ usb ندارین (برای اتصال به tv یا -----) ، حتی میتونین از کابل رابط هم استفاده کنین (در پرتابلها این کار تقریبا غیر ممکن هست مگر با شرایط خاص) ، ضمنا اگر لپتاپتون usb3 داشته باشه نسبت به پرتابلها سرعت بیشتری دارن (به خاطر کش بالاتر ) . این نظر من هست ظاهرا شما پرتابل رو انتخاب کردین :31:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
درود
بنده قصد خرید هار اکسترنال داشتم ولی اطلاعات زیادی از کیفیت برندها و امکانات و مزایا و معایبشون ندارم!
از این رو امیدوارم شما دوستان با تجربه منو راهنمایی کنید
من یه هارد 1TB تا 2TB میخوام که علاوه بر اینکه قیمتش مقرون به صرفه باشه امکانات خوبی از نظر شکل ظاهری، سرعت، و اون چیزایی که شما میدونین ما نمیدونیم : دی
من خودم از اینترنت سرچیدم یه هارد 2TB وسترن دیجیتال دیدم
My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0
که قیمتش با حجمش بنظرم کاملا بصرفه هست و با توجه به اینکه تعریف زیادی از برند وسترن شنیدم.
قیمت 150 تومن
با این مشخصات:
در کل تاییدش میکنید یا میشه از این بهتر هم با این قیمت گیر آورد؟
سلام
سیگیتها نسبت به وسترن کمی ارزونتر هست !!!
مدلی که شما انتخاب کردین مناسب هست ولی اشکالی که داره این هست که زیبایی خاصی نداره و اگر مراقبش نباشید زود خط و خش میافته !!!
ولی اگر به زیبایی اهمیت میدید میتونین سامسونگ مدل story station رو بخرید که بدنه فلزی و زیبایی داره !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
1. هر نوع هاردی قابل استفاده برای ----- و یا TV هست ، مهم ساپورت دستگاه از نوع هارد هست . بعضی ها وسترن خریدن که قابل استفاده برای ----- یا TV نبود و همینطور سیگیت و از این موارد زیاد دیده شده . برندها و مدلها خیلی متنوع هست (مخصوصا از نوع پرتابل) بنابراین نمیشه مدل خاصی رو پیشنهاد کرد هرکدومشون مزایایی خاصی دارن . مثلا درمورد هاردهای سیلیکون پاور که بیشتر به زیبایی ظاهر و استحکام بدنه اهمیت میده در صورتیکه وسترن و سیگیت اصلا به زیبایی و استحکام بدنه توجهی نداشته .
ولی سیلیکون پاور خودش تولید کننده هارد نیست و صرفا تولید کننده باکس هارد هست که این مسئله توجه و حساسیت زیاد این کمپانی به بدنه (باکس هارد) رو توجیه میکنه . ولی کمپانی سیگیت و وسترن خودشون یکی از تولید کننده هارد هست و برای تولید و ساخت هارد نیاز به تکنولوژی پیچیده ای هست که .....
خلاصه اگر به زیبایی ظاهر اهمیت میدید و به خط و خش هایی که روی بدنه هارد میافته حساس هستید بهتره که از برندهایی غیر از وسترن و سیگیت انتخاب کنین ولی اگر کیفیت و پشتوانه و تجربه مد نظرتون هست بهتره که از وسترن و سیگیت استفاده کنین.
2. والا اگر جابه جایی ندارین من دسکتاپی رو پیشنهاد میدم این دسکتاپی ها مزیت ارزونتر بودن رو دارن ضمن اینکه به خاطر داشتن منبع تغذیه مستقل ، نگرانی از بابت ولتاژ usb ندارین (برای اتصال به tv یا -----) ، حتی میتونین از کابل رابط هم استفاده کنین (در پرتابلها این کار تقریبا غیر ممکن هست مگر با شرایط خاص) ، ضمنا اگر لپتاپتون usb3 داشته باشه نسبت به پرتابلها سرعت بیشتری دارن (به خاطر کش بالاتر ) . این نظر من هست ظاهرا شما پرتابل رو انتخاب کردین :31:
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
راستشو بخوای تا امروز میخواستم دسکتاپ وسترن 1ترا بگیرم ولی امروز پیش خودم گفتم ممکنه بخوام ببرمش دانشگاه یا... که مثلا فیلمی چیزی بریزم روش و از این حرفا بعد نظرم رفت روی پرتابل و چون حدود 100 میخوام هزینه کنم از 1ترا هم اومدم به 750!!!
ولی روی اینکه پرتابل با usb تغذیه میکنه و دسکتاپ با اداپتور و اینکه اداپتور مطمینتره یکمی حساسم،میگم نکنه یه دفعه به خاطر usb بودنش برای تغذیه ،کار دستم بده!!!
به نظرتون این پاسپورتیا اذیت میکنن از این بابت؟
ata.royalfalcon
14-07-2011, 11:55
راستشو بخوای تا امروز میخواستم دسکتاپ وسترن 1ترا بگیرم ولی امروز پیش خودم گفتم ممکنه بخوام ببرمش دانشگاه یا... که مثلا فیلمی چیزی بریزم روش و از این حرفا بعد نظرم رفت روی پرتابل و چون حدود 100 میخوام هزینه کنم از 1ترا هم اومدم به 750!!!
ولی روی اینکه پرتابل با usb تغذیه میکنه و دسکتاپ با اداپتور و اینکه اداپتور مطمینتره یکمی حساسم،میگم نکنه یه دفعه به خاطر usb بودنش برای تغذیه ،کار دستم بده!!!
به نظرتون این پاسپورتیا اذیت میکنن از این بابت؟
پس دانشجو هستین و جابه جایی هم که دارین !!!
همون 750 گیگ وسترن پرتابل برای شما مناسبتره :46:
مدل My Passport Essential SE
پس دانشجو هستین و جابه جایی هم که دارین !!!
همون 750 گیگ وسترن پرتابل برای شما مناسبتره :46:
بله،دانشجوم:46:
پس بنظر شما اینقدرها هم usb تغذیه کردن برای هارد ضرر نداره که من از خرید مدل پرتابل پا پس بکشم!درسته؟
امروز که 5شنبه هست تا کی بازار ایران بازه؟
ata.royalfalcon
14-07-2011, 12:09
بله،دانشجوم:46:
پس بنظر شما اینقدرها هم usb تغذیه کردن برای هارد ضرر نداره که من از خرید مدل پرتابل پا پس بکشم!درسته؟
امروز که 5شنبه هست تا کی بازار ایران بازه؟
والا چی عرض کنم .
لپتاپها اصولا چون کیفیت خوبی دارن پورت usb اونها مشکلی ندارن در مورد pc های معمولی هم اونو به پورت پشت کیس بزنید . فقط میمونه ----- و tv که بستگی به کیفیتش داره !!!
در مورد بازار (مرکز کامپیوتر ایران) پنج شنبه ها بعد ازظهر تق و لق میشه :31:
DJ POLESTAR
14-07-2011, 12:21
سلام
سیگیتها نسبت به وسترن کمی ارزونتر هست !!!
مدلی که شما انتخاب کردین مناسب هست ولی اشکالی که داره این هست که زیبایی خاصی نداره و اگر مراقبش نباشید زود خط و خش میافته !!!
ولی اگر به زیبایی اهمیت میدید میتونین سامسونگ مدل story station رو بخرید که بدنه فلزی و زیبایی داره !!!
دقیقا کدومش بهتره!؟ سیگیت یا وسترن؟
و اینکه این مدل Story Station سامسونگ که ذکر کردین 2 ترابایتش چنده؟
ata.royalfalcon
14-07-2011, 12:36
دقیقا کدومش بهتره!؟ سیگیت یا وسترن؟
و اینکه این مدل Story Station سامسونگ که ذکر کردین 2 ترابایتش چنده؟
نمیشه دقیقا گفت کدومش بهتره وسترن یا سیگیت . ولی به نظرم سیگیت مدل دسکتاپی قسمت کارتریجش مشکل داره ، پس همونی که شما قبلا انتخاب کردین مناسبتره ، به شرطی که به زیبایی اهمیت خاصی ندین :46:
متاسفانه قیمت مدلهای Story Station ندارم چون این مدل کمیاب هست و صرفا توسط نمایندگی های سامسونگ عرضه میشه و بدیهی هست که قیمتشون هم نسبتا بالاتر باشه !!!
ataجان ممنون بابت راهنمایی
اگر خودت میخواستی 750پرتابل بخری وسترن رو انتخاب میکردی یا سیگیت؟
سایت سیگیت برای پرتابلهاشو هم بهم میدی
سپاس.
ata.royalfalcon
14-07-2011, 13:16
ataجان ممنون بابت راهنمایی
اگر خودت میخواستی 750پرتابل بخری وسترن رو انتخاب میکردی یا سیگیت؟
سایت سیگیت برای پرتابلهاشو هم بهم میدی
سپاس.
اگر برای لپتاپ یا pc باشه قطعا وسترن . البته باید یه کیف هم براش بخری .
مدلهای عادی پرتابل سیگیت
مدلهای pro سیگیت
مدل اسلیم سیگیت که مطمئن نیستم تو بازار باشه هنوز
دوتا سوال:
1.مدلهای معمولی سیگیت سرعتشون بیشتره یا وسترن؟
2.مدلهای pro سیگیت سرعتشون بیشتره یا وسترن؟اگر سیگیت بیشتره آیا این سرعت برای ما به چشم میاد؟اگر اره کجاها بیشتر این تفاوت سرعت احساس میشه؟
فرض بر این است که لپتاپم usb3 ساپورت میکنه و از این نوع usb استفاده خواهم کرد
میشه یه حدود قیمتی از :
1.سیگیت 1ترا پرتابل
2.سیگیت 750 معمولی پرتابل
3.سیکیت 750 pro پرتابل
بهم بدین
یه سوال:این سازگار هاردهای وسترن و سیگیت رو 2سال گارانتی میکنه یا سه سال،تویه سایت زیر بعضی از گارانتی های سازگار 3سال هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون.
ata.royalfalcon
14-07-2011, 17:25
دوتا سوال:
1.مدلهای معمولی سیگیت سرعتشون بیشتره یا وسترن؟
2.مدلهای pro سیگیت سرعتشون بیشتره یا وسترن؟اگر سیگیت بیشتره آیا این سرعت برای ما به چشم میاد؟اگر اره کجاها بیشتر این تفاوت سرعت احساس میشه؟
فرض بر این است که لپتاپم usb3 ساپورت میکنه و از این نوع usb استفاده خواهم کرد
1. مدلهای معمولی سیگیت و وسترن تفاوت چندانی در سرعت ندارن (تا 90 درصد احتمال میدم)
2. مدلهای pro سیگیت سرعت بالاتری نستب به مدلهای پرتابل وسترن دارن و این به خاطر 7200 دور بودن و همچنین کش بالاتر هست .
این تفاوت سرعت زمانی چشمگیر و محسوس هست که از اینترفیس usb3 و esata بهرمند باشید.
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
میشه یه حدود قیمتی از :
1.سیگیت 1ترا پرتابل
2.سیگیت 750 معمولی پرتابل
3.سیکیت 750 pro پرتابل
بهم بدین
یه سوال:این سازگار هاردهای وسترن و سیگیت رو 2سال گارانتی میکنه یا سه سال،تویه سایت زیر بعضی از گارانتی های سازگار 3سال هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون.
والا این هارد سیگیتی که برای ps3 خریدم تاریخ انقضا گارانتی تا 16-3-2013 هست یعنی حدودا دو سال گارانتی داره نوع گارانتی هم سازگار هست.
این تفاوت سرعت سیگیت pro و وسترن موقع کپی کردن اطلاعات محسوس هست؟ وسترن کش و دورشون چقدره؟
ata.royalfalcon
14-07-2011, 20:18
این تفاوت سرعت سیگیت pro و وسترن موقع کپی کردن اطلاعات محسوس هست؟ وسترن کش و دورشون چقدره؟
در read و write تفاوت سرعت دارن . یعنی هم در کپی کردن و هم کپی برداشتن (یا خواندن اطلاعات) .
وسترن 8 مگ کش و 5200 یا 5400 دور (دقیقا نمیدونم 5200 هست یا 5400).
اگر هارد سیگیت با اداپتور usb3 بگیرم برای اتصال به لپتاپ یا pc که usb3 رو ساپورت نمیکنن مشکلی پیش نمیاد که؟و میتوان استفاده کرد،درسته؟
ArashMiniStar
15-07-2011, 09:49
اگر هارد سیگیت با اداپتور usb3 بگیرم برای اتصال به لپتاپ یا pc که usb3 رو ساپورت نمیکنن مشکلی پیش نمیاد که؟و میتوان استفاده کرد،درسته؟
این هارد ها usb 2 + usb3 هستند و هر دو روش رو ساپورت میکنن و در پی سی یا لپ تاپ مشکلی از این بابت پیش نمیاد! :46:
این هارد ها usb 2 + usb3 هستند و هر دو روش رو ساپورت میکنن و در پی سی یا لپ تاپ مشکلی از این بابت پیش نمیاد! :46:
هارهای سیگیت همزمانusb2+usb3 نیستن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:
ArashMiniStar
15-07-2011, 10:21
درسته.ولی فکر نکنم مشکل پیش بیاد.
بذارین آقا عطا بیان بیشتر واردن.:40:
ata.royalfalcon
15-07-2011, 12:01
درسته.ولی فکر نکنم مشکل پیش بیاد.
بذارین آقا عطا بیان بیشتر واردن.:40:
سلام دوستان
والا این جمله usb2+usb3 جزئی از تبلیغات وسترن هست . یعنی این هاردها اساساً و از ابتدا usb3 ساخته شده که با usb2 هم سازگاره .
به عبارتی دیگر برای اینکه خریدار دچار سردرگمی و نگرانی نشه وسترن برای هاردهای خودش اینطوری usb2+usb3 مینویسه تا خریدار مطمئن و خیالش جمع بشه.
و همینطور سیگیت هم برای آداپتر های usb3 اینطوری Backward compatible with USB 2.0 مینویسه یعنی سازگار با usb2 تا خریدار مطمئن بشه .
ولی گاهی اوقات خریدار ، اینترفیس usb3 رو نمیخواد به همین خاطر کمپانی سیگیت هنوز آداپتر usb2 رو تولید میکنه با وجودیکه هاردهای usb3 با usb2 هم سازگاره .
و از اونجایی که هاردهای وسترن آداپتری نیست پس به تولید مدلهای usb2 ادامه میده مثل مدلهای Elements
lonely--boy
15-07-2011, 23:50
سلام دوستان خسته نباشين
ميخوام يه هارد اكسترنال پرتابل بگيرم حداقل حجم 1 ترابايت باشه تا قيمت 150 تومن ظاهر خوبي هم داشته باشه سرعت هم كه خيلي مهمه
لطف كنين لينك هاردي رو كه معرفي ميكنين هم بگين پيشاپيش ازتون ممنونم:11::11:
reza_3722
16-07-2011, 07:18
دوستانی که اطلاع دارن میشه بگن My Book Essential Edition 2TB Black طول کابلش چقدره؟
میترسم مثل My Passport Essential SE کوتاه باشه!
در ضمن آیا سوکتش از همون نوع Micro B هست؟
armin100
16-07-2011, 09:23
سلام دوستان عزیز
بنده قصد خرید هاردی به ظرفیت 750GB دارم.
تعدادی از صفحات قبل رو مطالعه کردم و خصوصا از مطالب جناب عطا استفاده بردم. اما همچنان بین دومدل A80 و My Passport Essential SE موندم.
از لحاظ قیمتی، تفاوت خاصی ندارن که تو تصمیم گیری موثر باشه. همین طور، از لحاظ سرعت، باز هم نتایج خیلی نزدیک به هم هست.
اون طور که من چند تا مطلب در مورد A80 خوندم و از ظاهر امر به نظر میاد، از لحاظ "ضد ضربه بودن" A80 خیلی جلوتر هست و رقیبش رو به راحتی کنار میزنه. (که از نظر من، این خیلی موضوع مهمیه. چرا که، این قبیل هاردها حساسیت خیلی زیادی دارند و با A80 آدم میتونه تا حدی خیالش از ضربه های احتمالی و غیرمنتظره راحت باشه.)
اما خب مسلما این تمام ماجرا نیست. موضوع دیگه کیفیت خود هارد (طول عمر و همین طور خرابی هایی که بدون هیچ گونه ضربه یا آسیب به وجود میاد) هست. اینکه بی خود و بی جهت، به خاطر مسائلی همچون اختلاف ولتاژ، سوختن سیلندر و ... هارد نابود نشه. در این زمینه، فکر میکنم چون Western Digital سابقه ی خیلی بیشتری داره، قابل اعتمادتر هست. (گرچه موارد زیادی بوده چه در محصولات سخت اقزاری و چه در محصولات نرم افزاری، شرکتی به تازگی پا در عرصه ای نو قرار میده و الحق هم گوی سبقت رو از رقیبان دیرینه و چندین و چند ساله ربوده.)
یک مورد دیگه که ذهنم رو به خودش مشغول کرده، این هست که اگه هارد A80 این قدر خوب هست و کیفیت بالایی داره و تاییدیه ی ارتش آمریکا رو هم به همراه داره، پس چرا اختلاف قیمت خاصی با Essential SE نداره؟ آیا این موضوع، به تازه کار بودن شرکت سیلیکون پاور در زمینه ی "هارد" برمیگرده یا چیز دیگه ای هست که من ازش بی خبرم؟
دوستان، شما اگه جای من بودید، چه میکردید؟
ArashMiniStar
16-07-2011, 10:00
سلام دوستان عزیز
تعدادی از صفحات قبل رو مطالعه کردم و خصوصا از مطالب جناب عطا استفاده بردم. اما همچنان بین دومدل A80 و My Passport Essential SE موندم.
از لحاظ قیمتی، تفاوت خاصی ندارن که تو تصمیم گیری موثر باشه. همین طور، از لحاظ سرعت، باز هم نتایج خیلی نزدیک به هم هست.
اون طور که من چند تا مطلب در مورد A80 خوندم و از ظاهر امر به نظر میاد، از لحاظ "ضد ضربه بودن" A80 خیلی جلوتر هست و رقیبش رو به راحتی کنار میزنه. (که از نظر من، این خیلی موضوع مهمیه. چرا که، این قبیل هاردها حساسیت خیلی زیادی دارند و با A80 آدم میتونه تا حدی خیالش از ضربه های احتمالی و غیرمنتظره راحت باشه.)
اما خب مسلما این تمام ماجرا نیست. موضوع دیگه کیفیت خود هارد (طول عمر و همین طور خرابی هایی که بدون هیچ گونه ضربه یا آسیب به وجود میاد) هست. اینکه بی خود و بی جهت، به خاطر مسائلی همچون اختلاف ولتاژ، سوختن سیلندر و ... هارد نابود نشه. در این زمینه، فکر میکنم چون Western Digital سابقه ی خیلی بیشتری داره، قابل اعتمادتر هست. (گرچه موارد زیادی بوده چه در محصولات سخت اقزاری و چه در محصولات نرم افزاری، شرکتی به تازگی پا در عرصه ای نو قرار میده و الحق هم گوی سبقت رو از رقیبان دیرینه و چندین و چند ساله ربوده.)
یک مورد دیگه که ذهنم رو به خودش مشغول کرده، این هست که اگه هارد A80 این قدر خوب هست و کیفیت بالایی داره و تاییدیه ی ارتش آمریکا رو هم به همراه داره، پس چرا اختلاف قیمت خاصی با Essential SE نداره؟ آیا این موضوع، به تازه کار بودن شرکت سیلیکون پاور در زمینه ی "هارد" برمیگرده یا چیز دیگه ای هست که من ازش بی خبرم؟
داداش هر هاردی اگه ضد ضربه هم باشه امکان خراب شدنش در ضربه خوردن هست.
اینقدر لازم نیست فکر کنی.یکیش رو بخر.:27:
armin100
16-07-2011, 11:26
داداش هر هاردی اگه ضد ضربه هم باشه امکان خراب شدنش در ضربه خوردن هست.
اینقدر لازم نیست فکر کنی.یکیش رو بخر.:27:
ممنون دوست عزیز از پاسختون :11:
بله، درست می فرمایید. هر چه قدر هم که هارد ضد ضربه باشه، باز هم احتمال خراب شدنش هست.
اما خب، هر چقدر این آستانه ی تحمل بالاتر باشه، بهتر هست. البته حالا من هم نمیخوام توی جنگ ازش استفاده کنم و درخواست یه هارد ضدگلوله داشته باشم.:31:
میدونید، آخه آدم هر چقدر هم مواظب باشه، باز هم حادثه خبر نمیکنه! شاید باورتون نشه. چند وقت پیش با دوستم سر یه میز نشسته بودیم و دوستم هم هاردش (از نوع Western Digital) رو روی میز و کنار دیوار گذاشته بود. از قضا یک آینه هم به همون دیوار نصب شده بود. از شانس دوست ما همون لحظه، آینه به علت محکم نبودن، دقیقا افتاد رو هارد این بنده خدا.:18:
بیچاره کلی سکته زد. به کامپیوتر زدیمش و دیدیم هارد شناسایی میشه اما متاسفانه فاقد هر گونه اطلاعات هست.:41: نزدیک به 9 تا نرم افزار مختلف رو تست کردیم، اما هیچ کدوم نتونستن اطلاعات رو برگردون. تا اینکه در عین ناباوری، آخرین نرم افزاری که داشتیم (GetDataBack) تونست اطلاعات رو برگردونه.:20:
حالا اگه این نرم افزار هم کار نمیکرد، دیگه نمیدونم چی میشد!
البته این رو به عنوان نمونه عرض کردم. اتفاقات خیلی زیادی میتونه اتفاق بیفته که حتی آدم فکرش رو هم نمیتونه بکنه.
گرچه همواره توصیه میشه، اگه اطلاعات مهمی داریم، حتما نسخه ی پشتیبان ازش داشته باشیم تا اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد، غم از دست دادن اطلاعات رو نداشته باشیم. چون واقعا یک سری اطلاعات اون قدر ارزشمندن که شاید زحمات چندین ساله برای بازگشت اون ها چاره ساز هست. گرچه گاهی هم این طور نیست. مثلا آدم برای به دست آوردن عکس های 10 سال گذشته، باید 10 سال جوون شد، تا بتونه اونا رو تکرار کنه که عملا غیر ممکنه!
ArashMiniStar
16-07-2011, 11:34
ممنون دوست عزیز از پاسختون :11:
بله، درست می فرمایید. هر چه قدر هم که هارد ضد ضربه باشه، باز هم احتمال خراب شدنش هست.
اما خب، هر چقدر این آستانه ی تحمل بالاتر باشه، بهتر هست. البته حالا من هم نمیخوام توی جنگ ازش استفاده کنم و درخواست یه هارد ضدگلوله داشته باشم.:31:
میدونید، آخه آدم هر چقدر هم مواظب باشه، باز هم حادثه خبر نمیکنه! شاید باورتون نشه. چند وقت پیش با دوستم سر یه میز نشسته بودیم و دوستم هم هاردش (از نوع Western Digital) رو روی میز و کنار دیوار گذاشته بود. از قضا یک آینه هم به همون دیوار نصب شده بود. از شانس دوست ما همون لحظه، آینه به علت محکم نبودن، دقیقا افتاد رو هارد این بنده خدا.:18:
بیچاره کلی سکته زد. به کامپیوتر زدیمش و دیدیم هارد شناسایی میشه اما متاسفانه فاقد هر گونه اطلاعات هست.:41: نزدیک به 9 تا نرم افزار مختلف رو تست کردیم، اما هیچ کدوم نتونستن اطلاعات رو برگردون. تا اینکه در عین ناباوری، آخرین نرم افزاری که داشتیم (GetDataBack) تونست اطلاعات رو برگردونه.:20:
حالا اگه این نرم افزار هم کار نمیکرد، دیگه نمیدونم چی میشد!
البته این رو به عنوان نمونه عرض کردم. اتفاقات خیلی زیادی میتونه اتفاق بیفته که حتی آدم فکرش رو هم نمیتونه بکنه.
گرچه همواره توصیه میشه، اگه اطلاعات مهمی داریم، حتما نسخه ی پشتیبان ازش داشته باشیم تا اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد، غم از دست دادن اطلاعات رو نداشته باشیم. چون واقعا یک سری اطلاعات اون قدر ارزشمندن که شاید زحمات چندین ساله برای بازگشت اون ها چاره ساز هست. گرچه گاهی هم این طور نیست. مثلا آدم برای به دست آوردن عکس های 10 سال گذشته، باید 10 سال جوون شد، تا بتونه اونا رو تکرار کنه که عملا غیر ممکنه!
خوب خودتون دارین میفرمایید.
بنظر من اگه از هارد نسخه پشتیبان میگیرین همون سیلیکان پاور بهتره.در غیر این صورت یک مارک بهتر با کیفیت بهتر.:8:
ArashMiniStar
16-07-2011, 11:42
البته کیف ضد ضربه هم هست 12 تومان!
نمیدونم تا چه حد اثر داره!:31:
ولی خوب به اندازه ی سیستم مقاومت داخلی سیلیکان پاور نمیشه!:46:
ata.royalfalcon
16-07-2011, 11:46
سلام دوستان
اتفاقا وسترن يه كيف ضد ضربه هم ساخته كه مخصوص هارهاي پرتابل هست .
لازم نيست براي استفاده هارد رو از كيفش بيرون بياريد انتهاي اين كيف مخصوص سوراخي داره كه ميتونين كابل رو وصل كنين.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ArashMiniStar
16-07-2011, 11:53
سلام دوستان
اتفاقا وسترن يه كيف ضد ضربه هم ساخته كه مخصوص هارهاي پرتابل هست .
لازم نيست براي استفاده هارد رو از كيفش بيرون بياريد انتهاي اين كيف مخصوص سوراخي داره كه ميتونين كابل رو وصل كنين.
منم دیدم.ولی کلا چه این کیف ها چه عادی ها باعث گرم تر شدن و در نتیجه کم عمر شدن هارد در حین مصرف نمیشه؟!:10:
عطاخان این کیف توی ایران هم اومده؟
ata.royalfalcon
16-07-2011, 12:04
دوستانی که اطلاع دارن میشه بگن My Book Essential Edition 2TB Black طول کابلش چقدره؟
میترسم مثل My Passport Essential SE کوتاه باشه!
در ضمن آیا سوکتش از همون نوع Micro B هست؟
سلام
طول كابل مدلهاي دسكتاپي فكر نميكنم از يك متر كمتر باشه !!!
از اونجايي كه اين هاردي دسكتاپي usb3 هست قسمتي كه به پشت هارد ميخوره مثل عكس زير هست از نوع Micro-B
و اون قسمتي كه به لپتاپ يا pc وصل ميشه مثل عكس زير هست . يعني Type-A
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
منم دیدم.ولی کلا چه این کیف ها چه عادی ها باعث گرم تر شدن و در نتیجه کم عمر شدن هارد در حین مصرف نمیشه؟!:10:
والا اگر مشكلي براي هارد به خاطر پيش ميومد كه كمپاني وسترن اونو نميساخت ، ولي خودم هم يكمي شك دارم :13:
عطاخان این کیف توی ایران هم اومده؟
اين تازگيها ساخته شده بعيد ميدونم موجود باشه ولي ميرم بازار خبرشو ميدم !!!
سلام دوستان عزیز
آرمین خان چرا 750 وسترن؟!
به نظر من بین a80 و سیگیت 750 pro یکی رو انتخاب کن:
چون
در سیگیت 750 پرو: 16مگ کش+7200دور
در وسترن8:750 مگ کش+5400 دور
البته در سیگیت معمولی که 750 هم موجود هست:8مگ کش+5400دور که این منظورم نیست!
تذکر!:در مورد سیگیت هم با اداپتورusb3 و هم با اداپتور usb2 بصورت جداکانه بفروش میرسد که باید با اداپتور usb3 رو بخری تا بتونی تفاوت را احساس کنی)(روی جعبه کلیه این اطلاعات نوشته شده)
با تشکر از عطا که این اطلاعات رو داد.
lonely--boy
16-07-2011, 13:23
سلام دوستان خسته نباشين
ميخوام يه هارد اكسترنال پرتابل بگيرم حداقل حجم 1 ترابايت باشه تا قيمت 150 تومن ظاهر خوبي هم داشته باشه سرعت هم كه خيلي مهمه
لطف كنين لينك هاردي رو كه معرفي ميكنين هم بگين پيشاپيش ازتون ممنونم:11::11:
سوال همرو جواب دادين الا من بابا يه نگاهي هم به سوال من بندازين
آقا عطا لطف كنين راهنماييم كنين
يه كوتاه هم درمورد كش هارد توضيح بدين كه چيه اگه بيشتر باشه خوبه يا كم باشه؟ تعداد دور هارد هرچي بيشتر باشه سرعت دسترسي به اطلاعات بيشتر ميشه؟
ata.royalfalcon
16-07-2011, 14:09
سوال همرو جواب دادين الا من بابا يه نگاهي هم به سوال من بندازين
آقا عطا لطف كنين راهنماييم كنين
يه كوتاه هم درمورد كش هارد توضيح بدين كه چيه اگه بيشتر باشه خوبه يا كم باشه؟ تعداد دور هارد هرچي بيشتر باشه سرعت دسترسي به اطلاعات بيشتر ميشه؟
:31::31::31: توقعات از ما خيلي بالا رفته ، هركي سوالي داره ميگن عطا بدو بدو :31::31::31:
توضيح خيلي خلاصه در مورد cach : مكاني هست موقتي ، براي اطلاعاتي كه به دفعات زياد فراخواني ميشود تا هارد مجبور نشود براي يه اطلاعات جزئي كل فضا رو جستجو كند ، اين باعث دسترسي سريعتر به اطلاعات ميشود .
مسلمه كه هرچه اين فضاي موقتي بيشتر باشه امكان ذخيره نمودن اطلاعاتي كه به دفعات زياد فراخواني ميشه بيشتر ميشه و در نتيجه براي اون اطلاعات هارد كمتر مجبوره كل فضا رو بگرده .
والا دوست من سليقه منو بخواين دو انتخاب عمده دارين
وسترن پرتابل My Passport Essential SE كه فقط 750 گيگ و يك ترابايت رو داره فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترابايت رو نداره اين مدل usb3 هم داره !!!
سيگيت مدل FreeAgent GoFlex كه تا 1.5 ترا هم موجوده و با توجه به اينكه سرعت بالا براي شما مهمه اجبارا بايد با آداپتر usb3 بخريد .
قسمت انتهايي هاردهاي سيگيت قابل جدا شدنه و ميتوان انواع اينترفيس رو نصب كرد .
به غير از دو مدل بالا برندهاي ديگه اي هم هست مثلا ميتونين هارد سيليكون پاور مدل Stream S20 رو بخريد كه يك ترابايت هم داره و زيبا هم هست و با يه كيف هم فروخته ميشه . البته چون از سري armor نيستن ضد ضربه هم نيستن.
با كيف
23292329
16-07-2011, 14:48
با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). رسيورم اين هارد را شناسايي مي كند( رسيور من iclass 9696 hdmi) ولي متاسفانه سينماي خانگي من( sony DAV-DZ940K) اين هارد را شناسايي نمي كند. چه كاري بايد انجام دهم تا سينماي خانگي من اين هارد را شناسايي كند.
lonely--boy
16-07-2011, 15:54
آقا عطا خيلي ممنونم بابت جوابي كه دادين :11:
خودم خيلي با WD موافقم ولي چون فقط 1 ترا داره يه خورده پشيمونم ميكنه
هاردهاي segate هم خوبن ولي برا هارد 1.5 ترا فقط usb 3 داره ولي لب تاب من usb 2 يعني نميشه از اين هارد با لبتابم استفاده كنم؟؟
به نظر شما اين حجم هاي بالا هارد خطرساز نيست؟ مثلا اگه حجم اطلاعات به 1 ترا برسه هارد همون بازده اولو داره؟ يا ممكنه كند شه ؟يا بدون هيچ دليلي اطلاعت توش بپره؟
درمورد ساير برندها هم راستش جرئت خريد رو ندارم چون خيلي مطرح نيستن ( البته از نظر من )
بعدش قيمتها رو از كجا بدونم؟؟:11:
ata.royalfalcon
16-07-2011, 18:36
آقا عطا خيلي ممنونم بابت جوابي كه دادين :11:
خودم خيلي با WD موافقم ولي چون فقط 1 ترا داره يه خورده پشيمونم ميكنه
هاردهاي segate هم خوبن ولي برا هارد 1.5 ترا فقط usb 3 داره ولي لب تاب من usb 2 يعني نميشه از اين هارد با لبتابم استفاده كنم؟؟
به نظر شما اين حجم هاي بالا هارد خطرساز نيست؟ مثلا اگه حجم اطلاعات به 1 ترا برسه هارد همون بازده اولو داره؟ يا ممكنه كند شه ؟يا بدون هيچ دليلي اطلاعت توش بپره؟
درمورد ساير برندها هم راستش جرئت خريد رو ندارم چون خيلي مطرح نيستن ( البته از نظر من )
بعدش قيمتها رو از كجا بدونم؟؟:11:
خواهش میکنم دوست من :46:
والا دوست من هارد 1.5 ترابایت پرتابل سیگیت با اینترفیس usb2 هم موجوده و خودم دیدمش . نمیدونم شما تهران هستید یا شهرستان اگر تهران هستین بازارهای کامپیوتر این مدل رو هم با اینترفیس usb2 و هم با اینترفیس usb3 دارن .
هاردهایی که usb3 دارن قابل استفاده برای لپتاپ یا pc هایی که usb2 دارن هست و جای نگرانی نیست یعنی با usb2 هم سازگاره و ساپورت میکنه !!! فقط مستقیما به پورت usb لپتاپ وصل کنین یعنی از کابل رابط یا usb هاب های معمولی استفاده نکنین چون ممکنه با کمبود ولتاژ روبرو بشید .(usb هاب آداپتوردار میشه)
این حجم بالای هارد اصلا خطرناک نیست . اتفاقا من خودم امروز هارد سه ترابایت وسترن خریدم :31::31:
ata.royalfalcon
16-07-2011, 18:52
سلام به دوستان گل و گلاب من !!!
با توجه به تکمیل و پرشدن آخرین هارد اکسترنال مجبور شدم یه عدد هارد وسترن سه ترابایتی مدل My Book Essential بخرم به قیمت 248 هزارتومن ناقابل !!!
علت اینکه این مدل از هارد رو خریدم ساپورت usb3 و همچنین حجم بالای هارد هست . با توجه به اینکه قبلا هارد وسترن مدل الایت داشتم چند نکته جلب توجه میکنه !!!
1. در هارد وسترن مدل الایت کل هارد در یه پلاستیک قرار گرفته و برای استفاده میبایستی این پلاستیک رو پاره کرد . ولی در مدل My Book Essential پلاستیکی وجود نداره بلکه یه نایلون چسبدار قسمتهای شفاف رو پوشونده که به نظرم بهتره جدا نشه .
2. هارد وسترن مدل الایت مشکی مات هست ولی مدل My Book Essential مشکی براق هست پس به همین دلیل برای جلوگیری از خط و خش بهتره که اون نایلون جدا نشه .
3. آداپتور برق هارد وسترن مدل الایت طوری هست که به انواع پریز برق میخوره یعنی مدل دوشاخه و سه شاخه داخل جعبه اش موجوده مثل عکس زیر فقط دوشاخه هست با سه شاخه قسمت سمت راست عکس زیر
ولی هارد وسترن مدل Essential آداپتور آن سه شاخه هست و باید تبدیل رو جداگانه بخرید .:41:
4. هارد وسترن مدل الایت دوتا پارتیشن داره که پارتیشن اولیه برای درایور ها و نرم افزار هاست ولی مدل Essential تنها یک پارتیشن داره که نرم افزارها در همون پارتیشن قرار گرفته !!!
5. نکته جالب دیگه هم اینه که اولین هارد وسترن مدل الایتی که خریدم (2 ترابایت) اواخر سال 88 بود به قیمت 240 هزارتومن ولی اینو که سه ترابایت هست خریدم 248 هزارتومن قضاوت با خودتان !!!
6 طول کابل usb مدل الایت و Essential تقریبا یکسانه اولی حدودا 128 سانتی متر و دومی حدودا 124 سانتی متره (ممکنه که یکمی در مورد اولی خطا داشته باشم شما 124 بگیرید) ولی ضخامت کابل usb3 بیشتره و همچنین سفت تر هم هست و خوب نمیشه تا کردش به نظرم اصلا نباید تا کنید چون ممکنه خراب بشه .
خلاصه الایت کیفیت بالاتری داشته !!! حیف که usb3 نداره !!!:37::44::9:
تفاوتهای دیگه ای که به ذهنم رسید میگم . تست سرعت هم بعدا میزارم !!!
noisymind
16-07-2011, 19:20
آره منم My Book Essential که گرفتم و جعبش رو خونه باز کردم توش پریز 3شاخه بود! که شانس آوردم تبدیلش رو داشتم وگرنه باید فردا شبش باز میرفتم بیرون میخریدم!
اون شفاف بودن بدنه هم که الان لوازم الکتریکی مد هست که همش شفاف باشه! :31: که البته برای هارد رومیزی شاید خیلی مهم نباشه چون در اصل اصلا نباید جابه جا بشه ولی مثلا برای مدل پرتابل دردسر ساز میشه! البته از طرفی از شکل خوشکل و کوچیک و شیک مدل پرتابل وسترن و قابلیت پسورد گذاریش هم نمیشه گذشت!:31:
منم همین امروز رفتم و سیگیت 1ترا FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive خریدم(119تومن)(2سال گارانتی سازگار)(اداپتور usb3)
این هم از محتویات برنامه های داخل درایو هارد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/COLOR]
MoH_@_MaD
16-07-2011, 19:57
دوستان سلام
چند وقت پیش من دنبال هارد 2 ترا اکسترنال بودم که جناب عطا خان هارد وسترن مدل WD 2TB My Book Essential USB 3.0 رو طبق خواسته هایی که من داشتم به من معرفی کردن
چند تا سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدین
1-چند صفحه پیش خوندم که هارد وسترن 2 ترا مدل My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 رو هم داره
این دو تا فرقشون با هم تو چیه ؟؟؟
کلا وسترن چند مدل هارد 2 ترا داره ؟؟
کلا بهترین هارد 2 ترابایتی که وسترن داره که هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت کنه کدوم مدله ؟؟
فرض کنید خودتون میخواستید یه هارد 2 ترا وسترن بخرید کدوم مدل رو میگرفتید ؟؟
2-اگه میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده هاردهای اکسترنال بدین
منظورم اینه که مثلا با خاموش شدن سیستم هارد هم خاموش میشه یا باید حتما آداپتورش رو از برق خارج کنیم تا خاموش بشه ؟؟؟
کابل usb رو به پورت جلویی کیس وصل کنیم یا به پشت کیس ؟؟
موقع روشن شدن سیستم هارد روشن باشه و به pc وصل شده باشه یا خیر ؟؟ منظورم اینه که صبر کنیم تا ویندوز بالا بیاد بعد هارد رو بهش وصل کنیم یا از همون ابتدای روشن شدن هارد رو وصل کنیم ؟؟
موقعی که سیستم خاموشه آداپتور و کابل هارد رو از برق و pc خارج کنیم یا خیر ؟؟
خیلی ممنون :11:
ata.royalfalcon
16-07-2011, 20:28
دوستان سلام
چند وقت پیش من دنبال هارد 2 ترا اکسترنال بودم که جناب عطا خان هارد وسترن مدل WD 2TB My Book Essential USB 3.0 رو طبق خواسته هایی که من داشتم به من معرفی کردن
چند تا سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدین
1-چند صفحه پیش خوندم که هارد وسترن 2 ترا مدل My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 رو هم داره
این دو تا فرقشون با هم تو چیه ؟؟؟
کلا وسترن چند مدل هارد 2 ترا داره ؟؟
کلا بهترین هارد 2 ترابایتی که وسترن داره که هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت کنه کدوم مدله ؟؟
فرض کنید خودتون میخواستید یه هارد 2 ترا وسترن بخرید کدوم مدل رو میگرفتید ؟؟
2-اگه میشه یه توضیحی در مورد نحوه استفاده هاردهای اکسترنال بدین
منظورم اینه که مثلا با خاموش شدن سیستم هارد هم خاموش میشه یا باید حتما آداپتورش رو از برق خارج کنیم تا خاموش بشه ؟؟؟
کابل usb رو به پورت جلویی کیس وصل کنیم یا به پشت کیس ؟؟
موقع روشن شدن سیستم هارد روشن باشه و به pc وصل شده باشه یا خیر ؟؟ منظورم اینه که صبر کنیم تا ویندوز بالا بیاد بعد هارد رو بهش وصل کنیم یا از همون ابتدای روشن شدن هارد رو وصل کنیم ؟؟
موقعی که سیستم خاموشه آداپتور و کابل هارد رو از برق و pc خارج کنیم یا خیر ؟؟
خیلی ممنون :11:
جواب سوال اول : اون دوتا هیچ فرقی ندارن و در واقع یکی هست . این سایتهای اینترنتی انواع و اقسام پسوند و پیشوند بهش میچسبونن آخرش خریدار سردرگم میشه . اسم دقیقش My Book Essential هست .
کلا وسترن مدلهای زیادی تولید میکنه مثلا مدلهایی که برای شبکه مثل live و یا مدلهایی که برای مک هست و مدلهای raid و .....
اما رایجترین و معمولیترین مدل که فراوانتر هم هست و usb3 داره همین My Book Essential هست .
من خودم امروز 3 ترابایتی این مدل رو خریدم .
جواب سال دوم
با خاموش کردن سیستم هارد باید خاموش بشه ولی یکی از دوستان گزارش داده که پس از آپدیت نرم افزار پس از خاموش کردن سیستم هارد خاموش نمیشه !!!
بهتره که شما نرم افزاری که داخل هارد هست رو نصب کنین و بوسیله اون هارد رو خاموش کنین . یعنی پس از نصب نرم افزار در system tray روی کله آدم راست کلیک میکنین و safe remove میکنین تا هارد خاموش بشه و بعد سیستم رو shutdown کنید.
تا اونجایی که امکان داره به پورت پشت کیس متصل کنین اینطوری امن تره
اگر هارد به برق وصل باشه و کابل usb هم وصل باشه و سپس سیستم رو روشن کنیدممکنه تو مرحله post (مرحله تست سخت افزار)به مشکل بربخوره و به اصطلاح سیستم هنگ کنه و ویندوز بالا نیاد پس در اینجور مواقع بهتره که یا بایوس سیستم رو تنظیم کنین یا هارد رو پس از بالا اومدن ویندوز روشن کنین. (برای من که اینطور بود)
منم همین امروز رفتم و سیگیت 1ترا FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive خریدم(119تومن)(2سال گارانتی سازگار)(اداپتور usb3)
عطا خان میشه به برنامه هاش یه نگاهی بندازی و راهنمایی کنی که هر کدوم مربوط به چه کاریه؟
:11:
ata.royalfalcon
16-07-2011, 20:56
عطا خان میشه به برنامه هاش یه نگاهی بندازی و راهنمایی کنی که هر کدوم مربوط به چه کاریه؟
شما فقط برنامه setup.exe (عکس زیر) رو نصب کنین و با بقیه کاری نداشته باشید . این نرم افزار میتونه قابلیت بک آپ گیری و غیره رو نصب کنه !!!
ولی نرم افزار usb 3.0 pc card adapter.exe درایور برای usb3 هست و اگر شما مشکلی با usb3 مادربردتان ندارید با اونهم کاری نداشته باشید .
mc installer هم برای سیستمهای اپل مکینتاش هست و احتیاجی به اون ندارین .
خلاصه هیچ چیزی رو حذف نکنین و بذارین باشه
عطا چجوری پارتیشن بندیش کنم؟
میخوام دو-سه تا درایوش کنم
ata.royalfalcon
16-07-2011, 21:22
عطا چجوری پارتیشن بندیش کنم؟
میخوام دو-سه تا درایوش کنم
به نظر من ساده ترین ابزار برای پارتیشن بندی کردن هارد اکسترنال بدون حذف اطلاعات (همون نرم افزار) استفاده از ابزاری به نام shrink موجود در برنامه disk management موجود در ویندوز هست .
برای فراخوانی این نرم افزار دستور diskmgmt.msc رو در run وارد کنین و الباقی آموزش شرینک کردن رو در پست زیر دنبال کنید.
فقط از اون نرم افزارها یه کپی تو هارد سیستمتان داشته باشید که اگر خرابکاری کردین پشیمون نشید :31:
سوالی بود در خدمتم !!!
عطا عزیز یه سوال دیگه:
با چه فرمتی بهتره درایو بندیش کنم:fat یا ntfs ؟
ata.royalfalcon
16-07-2011, 21:43
عطا عزیز یه سوال دیگه:
با چه فرمتی بهتره درایو بندیش کنم:fat یا ntfs ؟
اگر برای لپتاپ یا pc میخوای استفاده کنی NTFS بهتره . اما اگر بخوای برای ----- یا TV استفاده کنی باید دفترچه راهنمای اونها رو بخونی ببینی چه فرمتی رو ساپورت میکنن .
به نظر من ساده ترین ابزار برای پارتیشن بندی کردن هارد اکسترنال بدون حذف اطلاعات (همون نرم افزار) استفاده از ابزاری به نام shrink موجود در برنامه disk management موجود در ویندوز هست .
برای فراخوانی این نرم افزار دستور diskmgmt.msc رو در run وارد کنین و الباقی آموزش شرینک کردن رو در پست زیر دنبال کنید.
فقط از اون نرم افزارها یه کپی تو هارد سیستمتان داشته باشید که اگر خرابکاری کردین پشیمون نشید :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسوالی بود در خدمتم !!!
عطا در برنامه ای که اجرا کردم اون گزینه shrink volume رو نداره
ata.royalfalcon
16-07-2011, 22:44
عطا در برنامه ای که اجرا کردم اون گزینه shrink volume رو نداره
این یکی رو دیگه نمیدونم !!!!:13:
احتمالا مجبور بشی که یه نرم افزار دیگه ای رو امتحان کنی !!!
مثلا نرم افزار پارتیشن بندی acronis disk director suite home
armin100
17-07-2011, 00:50
آرمین خان چرا 750 وسترن؟!
به نظر من بین a80 و سیگیت 750 pro یکی رو انتخاب کن:
چون
در سیگیت 750 پرو: 16مگ کش+7200دور
در وسترن8:750 مگ کش+5400 دور
البته در سیگیت معمولی که 750 هم موجود هست:8مگ کش+5400دور که این منظورم نیست!
تذکر!:در مورد سیگیت هم با اداپتورusb3 و هم با اداپتور usb2 بصورت جداکانه بفروش میرسد که باید با اداپتور usb3 رو بخری تا بتونی تفاوت را احساس کنی)(روی جعبه کلیه این اطلاعات نوشته شده)
با تشکر از عطا که این اطلاعات رو داد.
ممنون دوست عزیز از توجه شما :11:
میدونید قیمت تقریبی این مدل که فرمودید، چقدر هست؟
ممنون دوست عزیز از توجه شما :11:
میدونید قیمت تقریبی این مدل که فرمودید، چقدر هست؟
سلام
راستشو بخواین ندارم،دیروز رفتم مرکز کامپیوتر ایران و بازار رضا بیشتر در مورد 1ترا سیگیت و 750 وسترن سوال میکردم،البته خیلی کم در مورد 750 سیگیت سوال کردم که نداشتند(شاید از 2-3تا مغازه بیشتر سیگیت 750 رو نپرسیدم)
armin100
17-07-2011, 16:42
سلام
راستشو بخواین ندارم،دیروز رفتم مرکز کامپیوتر ایران و بازار رضا بیشتر در مورد 1ترا سیگیت و 750 وسترن سوال میکردم،البته خیلی کم در مورد 750 سیگیت سوال کردم که نداشتند(شاید از 2-3تا مغازه بیشتر سیگیت 750 رو نپرسیدم)
ببخشید، چند تا سئوال داشتم:
1- شرمنده فضولی میکنم، میشه بپرسم چرا به جای 750 سیگیت، در مورد 750 وسترن سئوال میکردید؟ چون نایاب بوده، دنبالش نبودید؟
2- قیمت 750 وسترن چقدر بود؟ من تو سایت PersianTools ، قیمتش رو 107 دیدم.
3- و سئوال آخر هم اینکه قیمت های "ایران" کمتر از "رضا" هست؟ درسته؟
ببخشید، چند تا سئوال داشتم:
1- شرمنده فضولی میکنم، میشه بپرسم چرا به جای 750 سیگیت، در مورد 750 وسترن سئوال میکردید؟ چون نایاب بوده، دنبالش نبودید؟
2- قیمت 750 وسترن چقدر بود؟ من تو سایت PersianTools ، قیمتش رو 107 دیدم.
3- و سئوال آخر هم اینکه قیمت های "ایران" کمتر از "رضا" هست؟ درسته؟
خواهش میکنم
1.نه،به خاطر اینکه دنبال هارد یک ترا بودم و چون وسترن 1ترا 140 بود از فکرش اومدم بیرون
چندتا قیمت وسترن 750 گرفتم و چندتا 1ترا سیگیت،بعد دیگه سیگیت گرفتم
البته ناگفته نماند که سیگیت 750 هم خیلی خیلی کم بود...
750.2 وسترن=96(گارانتی سازگار)(این مغازه وقتی از درب "ایران" بری داخل میشه سمت چپ،زیاد هم هارد داشت(رایان پرداز بود)...قیمتاش خوب بود مثل اینکه
3.شاید 4-5 تفاوت داشته باشن...اگر هم بخواین هر دو پاساژ رو بگردین 2ساعت هم وقت نمیبره!!!
اما یه چیز خیلی جالب و برای من ناراحت کننده که دیروز رفتم برای خرید هارد:هیچ مغازه ای سیگیت و وسترن بغیر از رنگ مشکی نداشتند.:41:
دو نکته هنگام خرید هاردهای پرتابل سیگیت:
1.زمان خرید هارد سیگیت با usb3 حتما به جعبه هارد توجه کنید که روی جعبه اش نوشته شده باشه usb3
من برای شما روی شکل هم نشان دادم
2.زمان خرید هاردهای سیگیتی که مدل پرو آن نیز در بازار موجود هست به نوشته pro نیز روی جعبه دقت کنید(البته در شکل چون هارد 1ترا بایت سیگیت پرتابل(بدون آداپتور) مدل pro ندارد پس چیزی نوشته نشده ولی در هاردهای با ظرفیت 750 و 500 پرتابل سیگیت این نوشته باید روی جعبه نوشته شده باشد در غیر این صورت مدل معمولی هارد سیگیت رو خریداری کرده اید که دارای کش و دور پایین تری نسبت به مدل پرو میباشند)
مدلهای عادی پرتابل سیگیت :
مدلهای pro سیگیت :
با تشکر از عطا عزیز.
ata.royalfalcon
17-07-2011, 19:49
با تشكر
يه نكته دیگه هم بگم .
انشاءاله که هارد هیچکس به گارانتی نمیخوره ولی درمورد بعضی از هاردها برای اینکه بتونین از گارانتی استفاده کنید باید جعبه اش رو نگه دارید و دور نیاندازید.
سلام !
من فقط یه عکس از هارد دارم و دیگر هیچ !!:41:
حالا میخوام دوستان زحمت بکشن بگن چه نوع هاردیه !؟!!!
منظورم بافرش چنده ؟ ذورش چنده ؟ قیمت آکبندش (1T) چنده !؟!
You Were Mine
17-07-2011, 22:52
دوستان سلام خسته نباشید
من میخوام 1 هارد اکسترنال 1 ترابایت پرتابل برای ارشیو فیلم هام بگیرم به نظر شما چه برندی و چه مدلی را بگیرم ؟
حداکثر قیمتی ک میتونم بدم 140 تومن هست میخوام usb3.0 داشته باشه اگه esata هم داشته باشه دیگه بهتر اگه هم ک نه زیاد مهم نیست
ممنون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید
در ضمن میخوام سرعت خیلی خوبی داشته باشه هاردی هست ک هم usb 3.0 باشه و هم سرعتش 7200 دور باشه ؟!!!1
ata.royalfalcon
18-07-2011, 09:40
سلام !
من فقط یه عکس از هارد دارم و دیگر هیچ !!:41:
حالا میخوام دوستان زحمت بکشن بگن چه نوع هاردیه !؟!!!
منظورم بافرش چنده ؟ ذورش چنده ؟ قیمت آکبندش (1T) چنده !؟!
سلام
كسي نميتونه دقيق اظهار نظر كنه !!!
چون خود سازنده اعلام نكرده پس بايد يا box باز بشه و هارد داخلش رو بررسي كرد يا اينكه در اينترنت مشخصات هارد رو جستجو كرد .
اين مدل قديميه و من ديگه تو بازار نميبينمش
MoH_@_MaD
18-07-2011, 09:49
دوستان مگه هارد اکسترنال هم پارتیشن بندی میخواد ؟؟
من یکی از دوستام یه 500 اکسترنال دکستاپی داره ولی پارتیشن بندی و اینا نکرده !!!
فقط پوشه بندی کرده !! مثلا یه پوشه واسه فیلم یکی واسه موزیک و ...
اینجوری مشکلی پیش میاد ؟؟
یعنی حتما باید پارتیشن بندی کرد ؟؟!!
Lord-Babak
18-07-2011, 10:30
راستی کابل یو اس بی دوسر رو میشه به هر هاردی وصل کرد؟
آقا کسی جواب این سوال مار نمیدونه؟؟؟:31:
ata.royalfalcon
18-07-2011, 10:30
دوستان مگه هارد اکسترنال هم پارتیشن بندی میخواد ؟؟
من یکی از دوستام یه 500 اکسترنال دکستاپی داره ولی پارتیشن بندی و اینا نکرده !!!
فقط پوشه بندی کرده !! مثلا یه پوشه واسه فیلم یکی واسه موزیک و ...
اینجوری مشکلی پیش میاد ؟؟
یعنی حتما باید پارتیشن بندی کرد ؟؟!!
نه پارتيشن بندي هم نكني مشكلي نداره .
ولي پارتيشن بندي كردن يكسري مزايايي داره مثلا دفرگمنت كردن يا اسكن كردن و ويروس يابي پارتيشن كوچكتر سريعتر انجام ميشه .
ولي من هارد دوترابايت رو پارتيشن بندي نكردم بلكه به قول شما پوشه بندي كردم .
ArashMiniStar
18-07-2011, 10:33
نه پارتيشن بندي هم نكني مشكلي نداره .
ولي پارتيشن بندي كردن يكسري مزايايي داره مثلا دفرگمنت كردن يا اسكن كردن و ويروس يابي پارتيشن كوچكتر سريعتر انجام ميشه .
ولي من هارد دوترابايت رو پارتيشن بندي نكردم بلكه به قول شما پوشه بندي كردم .
منم همین طور.مثلا اومدم یک فولدر ساختم به نام Multi Media
بعد آیکون ش رو عوض کردم شکل درایو گذاشتم!:31::31:
ata.royalfalcon
18-07-2011, 10:38
آقا کسی جواب این سوال مار نمیدونه؟؟؟:31:
خب كسي امتحان نكرده :31:
اگه بگم ميشه ، اونوقت هاردت بسوزه كي بايد پولشو بده :wac::blink:
23292329
18-07-2011, 11:12
با سلام- بنده جديدا يك هارد اكسترنال سي گيت 1 ترابايت خريده ام (Seagate External Expansion 1T). رسيورم اين هارد را شناسايي مي كند( رسيور من iclass 9696 hdmi) ولي متاسفانه سينماي خانگي من( sony DAV-DZ940K) اين هارد را شناسايي نمي كند. چه كاري بايد انجام دهم تا سينماي خانگي من اين هارد را شناسايي كند.
با سلام- لطفا اگر كسي در مورد موضوع گفته شده فوق اطلاعاتي دارد بيان نمايد
You Were Mine
18-07-2011, 11:45
دوستان سلام خسته نباشید
من میخوام 1 هارد اکسترنال 1 ترابایت پرتابل برای ارشیو فیلم هام بگیرم به نظر شما چه برندی و چه مدلی را بگیرم ؟
حداکثر قیمتی ک میتونم بدم 140 تومن هست میخوام usb3.0 داشته باشه اگه esata هم داشته باشه دیگه بهتر اگه هم ک نه زیاد مهم نیست
ممنون میشم هر چه سریعتر کمکم کنید
در ضمن میخوام سرعت خیلی خوبی داشته باشه هاردی هست ک هم usb 3.0 باشه و هم سرعتش 7200 دور باشه ؟!!!1
بچه ها کسی نیست جواب منو بده ؟
این 2 مدل چطوره ؟ کدوم را بگیرم ؟
1- Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3
2- western digital my passport essential se 1tb/usb3
قیمت هاشون چنده ؟ مدل بهتری نیست ؟
You Were Mine
18-07-2011, 11:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/COLOR]
دوست عزیز سلام . خسته نباشید .
این مدل هاردی را ک گرفتین راضی هستین ؟ سرعت انتقال اطلاعاتش خوبه ؟ هم با usb 2 و هم با usb 3 ؟
داخل پرانتز نوشتین اداپتور usb 3 یعنی چی ؟ هرد یو اس بی 3 نیست با تبدیل مخصوص با یو اس بی 3 تبدیل میشه ؟
بچه ها کسی نیست جواب منو بده ؟
این 2 مدل چطوره ؟ کدوم را بگیرم ؟
1- Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3
2- western digital my passport essential se 1tb/usb3
قیمت هاشون چنده ؟ مدل بهتری نیست ؟
دوست عزیز سلام . خسته نباشید .
این مدل هاردی را ک گرفتین راضی هستین ؟ سرعت انتقال اطلاعاتش خوبه ؟ هم با usb 2 و هم با usb 3 ؟
داخل پرانتز نوشتین اداپتور usb 3 یعنی چی ؟ هرد یو اس بی 3 نیست با تبدیل مخصوص با یو اس بی 3 تبدیل میشه ؟
سلام
از بین دو مدلی که نوشتین تفاوتی نداره و من هردو رو به شما پیشنهاد میدم،تصمیم با شماست(البته پیشنهاد خودم هم یکی از بین این دو مدلی هست که نوشتین)
قیمت:
1.Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3==119
من همین مدل رو شنبه خریدم
2.western digital my passport essential se 1tb/usb3==138
در مورد هاردی که خریدم:
من دقیقا مدل Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3 رو خریدم که در بازار مدل Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb2 نیز موجود هست.(این دو با هم تفاوت قیمتی ندارند،بعضی از مغازه ها مدل اول و بعضی ها مدل دوم رو داشتند)
داخل پرانتز نوشتم یعنی این==Seagate Freeagent goflex portable drive 1tb/usb3:31:
تویه 2تا تاپیکی که میذارم سرعت هاردم رو با دو برنامه تست کردم و گذاشتم(البته اتصال=usb2 لپ تاپم ولی usb3 ندارم که تست بگیرم و بذارم)
آ)
پست 2 و 28 تاپیک زیر رو بخون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدب)پست 245 تاپیک زیر:
تذکر:هر کدوم را خواستی بگیری با گارانتی سازگار بگیر(نظر شخصی من!!!)
You Were Mine
18-07-2011, 12:55
اگه اینا هیچ فرقی ندارن مدل اولی را ک بگیرم بهتره 20 تومن ارزون تره
بعد فکر کنم سرعت هارد به مشخصات کامپیوتر هم بستگی داره اخه عکس زیر را ببینید :
تو این عکس 2 نفر مدل w. digital my passport essential se 1tb/usb3 را دارن هر دو سرعت خوندن یکسانی دارن اما سرعت نوشت با هم خیلی فرق میکنه
بهترین مدل همین هاست ؟ مدل وسترن هیچ مزیتی نسبت به مدل سیگیت نداره ؟ یا برعکس ؟
تو عکس بالا مدل وسترن نسبت به مدل سیگیتی ک انتخاب کردم سرعت بهتری داره !!! نظرتون چیه ؟
تو این عکس 2 نفر مدل w. digital my passport essential se 1tb/usb3 را دارن هر دو سرعت خوندن یکسانی دارن اما سرعت نوشت با هم خیلی فرق میکنه
دقیقا دوست من:به مشخصات سیستم هم بستگی داره(من هم لپ تاپم دیگه قدیمی شده) ولی در حد چشمگیری نیست این تفاوتها...
اون تفاوت کم مثلا 30 با 32 مهم نیست چون هم مشخصات سیستم مهمه برای این تفاوتهای کم و هم اینکه پست 28 منو دانلود کن تو کمتر از یک دقیقه ببین چه اتفاقی افتاده هنگام تست گرفتن
البته نظر شخصی من روی وسترن هست چون یکمی جا افتاده تره و داره پول مارکشو هم میگیره.
نظر دیگه من:ارزش نداره 20 تومن بیشتر داد برای یه هارد(چون کیف هم اگر بخری میشه 150)
اینو هم در نظر داشته باش گه هر دو رو سازگار گارانتی میکنه
بنظر من تفاوتها محسوس نیست و این شمایید که تصمیم گیرنده هستین
عطا خان منتظر شما هم هستیم:46:
lonely--boy
18-07-2011, 13:13
تو عکس بالا مدل وسترن نسبت به مدل سیگیتی ک انتخاب کردم سرعت بهتری داره !!! نظرتون چیه ؟
دوست عزيز در اينكه شركت WD از سيگيت سرتره كه شكي نيست درمورد سرعت ها هم usb 2 نميتونه از سرعت 26 مگ بيشتر ترنسفر داشته باشه
خوب همون اختلاف قيمت 20 هزار تومن هم دليلي داره در كيفيت ساخت و مواد استفاده شده و عمر مفيد يه دستگاه
ولي خوب شركت سيگيت هم درمورد هارد خيلي مطرحه
اين ديگه بستگي به سليقه شما داره كه كدوم رو ميخواين انتخاب كنين والا هردو دركل ميشه گفت در يه سطح هستن:46:
You Were Mine
18-07-2011, 13:15
دقیقا دوست من:به مشخصات سیستم هم بستگی داره(من هم لپ تاپم دیگه قدیمی شده) ولی در حد چشمگیری نیست این تفاوتها...
اون تفاوت کم مثلا 30 با 32 مهم نیست چون هم مشخصات سیستم مهمه برای این تفاوتهای کم و هم اینکه پست 28 منو دانلود کن تو کمتر از یک دقیقه ببین چه اتفاقی افتاده هنگام تست گرفتن
اره دیدم عکس هایی ک اپ کرده بودی .
مشخصات سیستم من خوبه اینه :
core i7 720qm
ram 4 gb ddr3 1333mhz
ati mobility 5730 1gb
hard wd 640 gb 5400 rpm
usb 3 هم داره
راستی برای ارشیو فیلم این مدل هایی ک امده مثل western digitall multimedia elements play چطوره ؟ البته مشخصاتش پائینه ولی همه فرمت هارو پخش میکنه به صورت فول اچ دی ، 1 ترابایت 5400 دور در دقیقه قیمت 205 تومن.
الان 1 مدلی پیدا کردم از سیگیت hd tv media player همه فرمت هارو پخش میکنه فقط نمیدونم حافظه داخلی داره یا از اینترنت میگیره پخش میکنه؟ قیمتش 129 تومنه با گارانتی سازگار
اینم لینک :
ata.royalfalcon
18-07-2011, 14:24
اره دیدم عکس هایی ک اپ کرده بودی .
مشخصات سیستم من خوبه اینه :
core i7 720qm
ram 4 gb ddr3 1333mhz
ati mobility 5730 1gb
hard wd 640 gb 5400 rpm
usb 3 هم داره
راستی برای ارشیو فیلم این مدل هایی ک امده مثل western digitall multimedia elements play چطوره ؟ البته مشخصاتش پائینه ولی همه فرمت هارو پخش میکنه به صورت فول اچ دی ، 1 ترابایت 5400 دور در دقیقه قیمت 205 تومن.
الان 1 مدلی پیدا کردم از سیگیت hd tv media player همه فرمت هارو پخش میکنه فقط نمیدونم حافظه داخلی داره یا از اینترنت میگیره پخش میکنه؟ قیمتش 129 تومنه با گارانتی سازگار
اینم لینک :
سلام دوست من
اگر جواب ندادم ببخشيد . تا بعد از ظهر من سركار هستم و نميتونم دائم پست بزنم .
اون hd tv media player كه لينكشو گزاشتين من قبلا خريدم و هارد نميخوره و بايد هارد مدل گوفلكس جداگانه بخريد و آداپترشو از انتها جدا كنين و داخل دستگاه بكنين تا هارد رو بخونه مثل عكس زير
از من ميشنوي با توجه به تجربه اي كه از اين دستگاه دارم مفت نميارزه چون زيرنويس فارسي به فرمت srt رو كه رايجترين فرمت هست ساپورت نميكنه و خرچنگ غورباقه نشون ميده كه بايد به فرمت ديگه كانورت كرد كه كار وقت گيري هست و دلايل ديگه !!!
ولي HD پلير وسترن فرمت srt فارسي رو به راحتي ساپورت ميكنه و خيلي عاليه . الان مثل سگ پشيمونم كه چرا hd پلير وسترن نخريدم !!!
خلاصه اينجور hd پلير ها ديگه قديمي شده الان دستگاههاي جديدتر اومده !!!
You Were Mine
18-07-2011, 15:18
سلام دوست من
اگر جواب ندادم ببخشيد . تا بعد از ظهر من سركار هستم و نميتونم دائم پست بزنم .
اون hd tv media player كه لينكشو گزاشتين من قبلا خريدم و هارد نميخوره و بايد هارد مدل گوفلكس جداگانه بخريد و آداپترشو از انتها جدا كنين و داخل دستگاه بكنين تا هارد رو بخونه مثل عكس زير
از من ميشنوي با توجه به تجربه اي كه از اين دستگاه دارم مفت نميارزه چون زيرنويس فارسي به فرمت srt رو كه رايجترين فرمت هست ساپورت نميكنه و خرچنگ غورباقه نشون ميده كه بايد به فرمت ديگه كانورت كرد كه كار وقت گيري هست و دلايل ديگه !!!
ولي HD پلير وسترن فرمت srt فارسي رو به راحتي ساپورت ميكنه و خيلي عاليه . الان مثل سگ پشيمونم كه چرا hd پلير وسترن نخريدم !!!
خلاصه اينجور hd پلير ها ديگه قديمي شده الان دستگاههاي جديدتر اومده !!!
ممنون از جوابت داداش .
جدا ؟ خوب نیست ؟ اون مدل وسترن دیجیتال ک قبلا بهش اشاره کردم تو سایت اصلی اصلا حرفی از ساپورت زیرنویس فارسی نشده . این زبان هایی ک برای زیرنویس پشتیبانی میشه :
Subtitles: English, French, Italian, German, Spanish, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Japanese, Greek, Russian (KOI8-R & Windows 1251), Portuguese, Central European, Turkish, Malay
اینم لینک این محصول تو سایت اصلی :
شماک میگی قدیمی شده چی بگیرم برای فیلم هام ؟ یعنی میگی به همون هارد اکسترنال بسنده کنم ؟
ata.royalfalcon
18-07-2011, 15:55
ممنون از جوابت داداش .
جدا ؟ خوب نیست ؟ اون مدل وسترن دیجیتال ک قبلا بهش اشاره کردم تو سایت اصلی اصلا حرفی از ساپورت زیرنویس فارسی نشده . این زبان هایی ک برای زیرنویس پشتیبانی میشه :
Subtitles: English, French, Italian, German, Spanish, Simplified Chinese, Traditional Chinese, Korean, Japanese, Greek, Russian (KOI8-R & Windows 1251), Portuguese, Central European, Turkish, Malay
اینم لینک این محصول تو سایت اصلی :
شماک میگی قدیمی شده چی بگیرم برای فیلم هام ؟ یعنی میگی به همون هارد اکسترنال بسنده کنم ؟
سلام
اون وسترن ديجيتال رو بايد firmware رو آپديت كني تا فارسي رو ساپورت كنه !! ضمنا منظورم اين مدله كه هارد نداره و بايد جداگانه هارد بخرين .
اطلاعات بيشتر درباره اين محصول
والا دوست من ، من روش خودمو بهت ميگم
من چند تا هارد آداپتوري وسترن خريدم كه فقط براي آرشيو هست و اونو به غير از لپتاپم به هيچ چيز ديگه اي وصل نميكنم و براي كارهاي جاري و روزمره يه هارد پرتابل 500 گيگي سيگيت دارم براي ديدن فيلم و بازي با ps3 .
گرچه اين روش واقعا پر هزينه هست و مستلزم خريد چندين هارده و فكر نكنم براي شما مناسب باشه .
راستشو بخواي دوست من اطلاعاتم درباره hd player خيلي به روز نيست . اگر واقعا فيلم زياد نگاه ميكني بهتره كه اول درباره hd playrer تحقيق كني تا هارد متناسب با اون رو بخري .
تا اونجايي كه شنيدم hd player هايي هست كه حتي sata رو ساپورت ميكنه (منظورم esata نيست بلكه sata) و اگر اينطور باشه بهتره كه سيگيت مدل گوفلكس (آدپتوري يا دسكتاپي با توجه به نوع HD player) رو بخري ، چون ميتوني با كندن آداپتر آن ميتوني مستقيما به sata هارد اكسترنال دسترسي پيدا كني . چون براي ديدن فيلمهاي پرحجم بلوري و حتي 3D ، اينترفيس usb2 ممكنه جوابگو نباشه . عكس زير sata هارد گوفلكس رو مشاهده ميكنين.
هارد گوفلكس كه آداپتر انتهايي آن قابل جدا شدنه.
خلاصه دوست اگر بخواهيد با hd player بخريد داستان پيچيده تر ميشه و بايد تمام جوانب رو سنجيد مثلا كانكتورهاي sata يه هارد عمر كوتاه تري نسبت به مثل اينترفيس usb داره مثلا اگر usb رو 50 هزاربار ميشه قطع و وصل كرد ولي شايد sata بعد از 50 بار قطع و وصل كردن خراب بشه .
ولي اگر فعلا قصد خريد hdplayer رو نداريد و فيلمهاي آنچناني نميخواهيد نگاه كنيد ميتونين همون هارد سيگيت رو بخريد چون مهمترين مزيتي كه هارد سيگيت داره آداپترهاش هست كه ميتونين انواع آداپتر بهش وصل كنين . چون حتي بعضي از رسيور ها esata ميخوره در صورتي كه هارد وسترن قابليت تعويض اينترفيس رو نداره .
پس مدل نهايي پيشنهادي FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive هست كه تا يك و نيم ترابايت هم موجوده . ولي شما 1 ترا رو بخريد در بازار يا با اينترفيس usb3 فروخته ميشه يا با اينترفيس usb2 كه روي جعبه اش مينويسه . در ضمن اين هارد يه كاور نازكي هم داره كه بهتره جداش نكنين چون در صورت جدا كردن زود خطو خش ميافته و دلتون رو ميزنه !!! و همچنين عمر و دوام يك هارد هم بستگي به نحوه استفاده داره . لينك اين محصول براي اطلاعات بيشتر
انواع اينترفيسهايي كه به هارد سيگيت پرتابل ميخوره
ata.royalfalcon
18-07-2011, 18:16
سلام
هاردتان هم که usb2 هست . اولین کار مطالعه دفترچه راهنمای سینمای خانگی هست تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
ولی اکثر دستگاههایی غیر از pc و لپتاپ پارتیشن به فرمت fat32 رو ساپورت میکنن پیشنهادم اینه که یه پارتیشن به فرمت fat32 با حجم تقریبی 32 گیگ درست کنین . امتحان کنید ببینید جواب میده یا خیر .
توضیح اینکه اولین پارتیشن فرمتش fat32 باشه !!!
اگر جواب داد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میزان حجمش رو بیشتر کنین مثلا تا 160 گیگ تا حدی که جواب بده .
مثلا سینمای خانگی ما فرمت FAT32 رو با حداکثر حجم 160 گیگ میشناسه !!!
You Were Mine
18-07-2011, 21:33
سلام .
من به این نتیجه رسیدم ک hd media player بگیرم چند جا هم دیدم 1 مدل هایی ولی برای این 2 مدل صبر میکنم تا بیاد :
Xtreamer SideWinder 2
playon! hd2
این 2 مدل واقعا عالی اند اینم لینک سایت اصلی :
مدل اول علاوه بر هارد اینترنال داخلی ( حداکثر 1 ترابایت ) انواع هارد اکسترنال را با پورت های usb 2 و usb 3 پشتیبانی میکنه و به غیر از امکانات لایو وای فای داخلی هم داره ( واقعا محشره این مدل )
مدل دوم هم تمام امکانات مدل بالا را داره به غیر از وای فای داخلی ک باید وای فای یو اس بی بهش وصل کنید ( جداگانه بخرید )
سلام
ممنون از راهنماییت
یو اس بی 2 کافیه
ریسورم هم اچ دی نیست و ای ساتا نداره
تی وی هم شارپ هست همون 2 رو ساپورت میکنه
????????????
Mehrdad092000
19-07-2011, 04:06
سلام ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیز این hd player های وسترن چندن من یه my passport دارم باهاش خوب کار میده ؟ می ارضه بگیرم یا با ps3 مشا راحت فیلم میبینی؟ به رجیون فیلم گیر نمیده ؟ با برنامه شو تایم؟
ممنون پیشاپیش
ata.royalfalcon
19-07-2011, 07:03
سلام .
من به این نتیجه رسیدم ک hd media player بگیرم چند جا هم دیدم 1 مدل هایی ولی برای این 2 مدل صبر میکنم تا بیاد :
Xtreamer SideWinder 2
playon! hd2
این 2 مدل واقعا عالی اند اینم لینک سایت اصلی :
مدل اول علاوه بر هارد اینترنال داخلی ( حداکثر 1 ترابایت ) انواع هارد اکسترنال را با پورت های usb 2 و usb 3 پشتیبانی میکنه و به غیر از امکانات لایو وای فای داخلی هم داره ( واقعا محشره این مدل )
مدل دوم هم تمام امکانات مدل بالا را داره به غیر از وای فای داخلی ک باید وای فای یو اس بی بهش وصل کنید ( جداگانه بخرید )
سلام
اون مدل اولي كه واي فاي داره به نظرم كه عاليه انواع فرمت فيلم رو هم ساپورت ميكنه !!!
Video Formats Supported
AVI / MKV / TS / TP / TRP / M2TS / MPG /
MP4 / MOV / M4V / VOB / ISO / DVD-ISO
/ IFO / DAT / WMV / ASF / RM / RMVB / / BD-ISO
FLV resolution up to 720p / 1080i / 1080p
و انواع فرمت هارد رو هم ساپورت ميكنه
External File System Supported
FAT, FAT32, NTFS, EXT3, HFS+
و با توجه به اينكه عربي رو ساپورت ميكنه پس زيرنويس فارسي رو هم ساپورت ميكنه !!! ممكنه تعضي از حروف ها رو به مشكل بر بخوره مثل گ ژ پ چ
Character Sets Supported (Needed for Subtitles)
Unicode (UTF8), BIG5 (Traditional Chinese),
Western, Turkish, Central European,
Greek, Cyrillic, SE European, Russian,
Hebrew, Arabic, Japanese, Thai
اين مدل رو من خوشم اومده !!!
ولي يه ايرادي داره ، فن نداره (Passive cooling) چون اينجور دستگاهها داغ ميشن ولي مدل دومي يه فن داره !!!
ata.royalfalcon
19-07-2011, 07:27
سلام ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دوست عزیز این hd player های وسترن چندن من یه my passport دارم باهاش خوب کار میده ؟ می ارضه بگیرم یا با ps3 مشا راحت فیلم میبینی؟ به رجیون فیلم گیر نمیده ؟ با برنامه شو تایم؟
ممنون پیشاپیش
سلام
من متاسفانه قيمت اين hd player وسترن رو نميدونم ولي فكر ميكنم حدودا 130 هزارتومني باشه !!! (اون مدلهاي بدون هارد ، حدس ميزنم و مطمئن نيستم) ولي اين HD پليرها تقريبا تمامي انواع هارد اكسترنال رو ساپورت ميكنن و مشكلي ندارن . مهمترين مزيتي كه اين hd پليرها دارن ساپورت انواع فرمت فيلم و زيرنويس هست . مسئله اي كه ps3 از اين مزايا بي بهره هست ضمنا ps3 نسبت به رجيون بلوري حساسه .
مدلهايي كه دوستمون در پست بالايي معرفي كردن به نظر من ايده آله چون هارد اينترنال هم ميخوره ولي كاشكي مدل اولي فن داشت :41:
ولي براي اينكه بلوري هارو با HD player ها ببيني اجبارا بايد يه بلوري رايتر بخري و يه image از بلوري بگيري و بريزي تو هارد اونوقت تماشا كني كه كار وقت گيري هست :13:
ata.royalfalcon
19-07-2011, 10:50
دوستان یه هارد یه ترا میخوام بگیرم با اداپتور باشه بهتره
استفادم فیلم
وصل به ماهواره واسه کپچر
وصل یه tv
وصل کردن به لپ تا پ و پی سی
حالا یه راهنمایی کنید چی بگیریم با قیمت مناسب
ترنسد چه جوریه و واسه چی پیشنهاد نمیشه؟
با اینکه قیمتشم مناسبه؟
سلام
ممنون از راهنماییت
یو اس بی 2 کافیه
ریسورم هم اچ دی نیست و ای ساتا نداره
تی وی هم شارپ هست همون 2 رو ساپورت میکنه
????????????
سلام
مدل پيشنهادي My Book Essential كه usb3 هست ولي بايد با usb2 اين دستگاه ها بدون مشكل كار كنه .
Milo.Metallboy
19-07-2011, 11:00
دوستان من یک هارد میخوام که قیمتش دور و بر 120 یا 130 باشه و حتما usb3 باشه. حجمش هم هرچی بیشتر بهتر . اگه ممکنه مدل پیشنهادیتون رو به همراه قیمت و عکس برام بزارین. ممنوووووون
ata.royalfalcon
19-07-2011, 11:01
سلام
آپديت كننده نرم افزار به حجم 21.4 مگابايت براي مدلهاي My Book Essential / Elite ورژن 1.5.0.18
ata.royalfalcon
19-07-2011, 11:30
دوستان من یک هارد میخوام که قیمتش دور و بر 120 یا 130 باشه و حتما usb3 باشه. حجمش هم هرچی بیشتر بهتر . اگه ممکنه مدل پیشنهادیتون رو به همراه قیمت و عکس برام بزارین. ممنوووووون
با توجه به اينكه حداكثر حجم رو با حداقل قيمت ميخواهيد اجباراً بايد مدلهاي دسكتاپي رو بخريد .
مدل My Book Essential رو توصيه ميكنم .
خودم اخيرا سه ترا بايت My Book Essential خريدم 248 هزارتومن از لحاظ سرعت كسي به پاش نرسيده فعلا :31:
دو ترابايت حدودا 140 هزارتومن هست اگر بودجتونو بيشتر كنين بهتره هست در غير اينطورت بايد حجمهاي پايين رو بخريد .
اين مدل usb3 هم داره كه با usb2 سازگاري كامل رو داره !!!
لينك اين مدل در سايت سازنده
در مورد گزاشتن عكس ، اينفدر اين سايتها فــيــلــتــره كه نميشه عكس درست حسابي پيدا كرد.:41:
You Were Mine
19-07-2011, 13:25
سلام
اون مدل اولي كه واي فاي داره به نظرم كه عاليه انواع فرمت فيلم رو هم ساپورت ميكنه !!!
و انواع فرمت هارد رو هم ساپورت ميكنه
و با توجه به اينكه عربي رو ساپورت ميكنه پس زيرنويس فارسي رو هم ساپورت ميكنه !!! ممكنه تعضي از حروف ها رو به مشكل بر بخوره مثل گ ژ پ چ
اين مدل رو من خوشم اومده !!!
ولي يه ايرادي داره ، فن نداره (Passive cooling) چون اينجور دستگاهها داغ ميشن ولي مدل دومي يه فن داره !!!
مدل اول درسته فن نداره ولی بدنش الومینیوم هست ک تقریبا همون کارو انجام میده . زیرنویس فارسی را کامل ساپورت میکنه و هیچ مشکلی نداره
سایت نمایندگی فروش در ایران :
این سایت منبع فروش انواع hd media player هاست و مدل های قدیمی Xtreamer و Playon! Hd را هم داره
این مدل هم ، خوبه مزیت هایی داره ک تو عکس میبینید ولی اون 2مدل قبلی 1 چیز دیگست نظر شما چیه ؟
Egreat A1080
پلاير فول اچ دي با قابليت هايي ويژه:
چيپ ست SIGMA 8643 با سرعت 667 مگاهرتز
ساپورت ايميج بلوري با منوي كامل
ساپورت كليه فايل هاي MKV با هر بيت ريتي
ساپورت كليه فرمت هاي صوتي اچ دي7.1
پورت شبكه با سرعت 1000
ساپورت هارد داخلي به صورت كشويي تا 2 ترابايت
پورت ESATA با پورت برق براي بلوري يا DVD درايو SATA
كيس فلزي
قابليت آپگريد و استفاده با نرم افزار
پورت USB 3.0
ata.royalfalcon
19-07-2011, 16:01
فقط يه نكته اي درباره Xtreamer هست كه هارد 2.5 اينچي (ليتاپي) اينترنال ميخوره نه 3.5 دسكتاپي
والا دوست من در باره مدل Egreat A1080 جابجا كردن هاردهاي اينترنال بدون قاب بي خطر نيست . اما خب داشتن اينترفيس esata خودش يه مزيت محسوب ميشه نميدونم ديگه ولي من Xtreamer ترجيح ميدم !!!
پي نوشت : دوست خوبم اينجا تاپيك هارد اكسترناله !!!:31:
سلام
با اداپتور یا بدون اداپتور؟
مثلا ببین 750 بدون اداپتور وسترن 96 هست درحالی که 1ترا با اداپتور وسترن این قیمت هست.
در مورد بدون اداپتور:اگر 10صفحه یا حتی کمتر از همین تاپیک رو به عقب برگردی و بخونی خیلی بهت کمک میکنه در انتخابت.
23292329
20-07-2011, 07:31
سلام
هاردتان هم که usb2 هست . اولین کار مطالعه دفترچه راهنمای سینمای خانگی هست تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
ولی اکثر دستگاههایی غیر از pc و لپتاپ پارتیشن به فرمت fat32 رو ساپورت میکنن پیشنهادم اینه که یه پارتیشن به فرمت fat32 با حجم تقریبی 32 گیگ درست کنین . امتحان کنید ببینید جواب میده یا خیر .
اگر جواب داد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میزان حجمش رو بیشتر کنین مثلا تا 160 گیگ تا حدی که جواب بده .
با سلام و تشكر از لطف شما. مي خواستم بدانم هارد اكسترنال شما كه سينماي خانگي شما آن را شناخته است از نوع آدابتوري مي باشد و يا مدل usb2 يا usb3. در ضمن اگر من با نرم افزار پارتيش مجيك ورژن 8.5 عمليات پارتيش بندي را انجام دهم آيا اطلاعات موجود درون هارد از بين مي رود يا خير. در ضمن آيا مي توان هارد را به چند پارتيشن حداكثر 160 گيگابايتي تقيسم نمود تا در نهايت از حداكثر حافظه هارد در سينماي خانگي استفاده نمود يا خير
ata.royalfalcon
20-07-2011, 10:35
با سلام و تشكر از لطف شما. مي خواستم بدانم هارد اكسترنال شما كه سينماي خانگي شما آن را شناخته است از نوع آدابتوري مي باشد و يا مدل usb2 يا usb3. در ضمن اگر من با نرم افزار پارتيش مجيك ورژن 8.5 عمليات پارتيش بندي را انجام دهم آيا اطلاعات موجود درون هارد از بين مي رود يا خير. در ضمن آيا مي توان هارد را به چند پارتيشن حداكثر 160 گيگابايتي تقيسم نمود تا در نهايت از حداكثر حافظه هارد در سينماي خانگي استفاده نمود يا خير
كلا سينماي خانگي بايد هم هارد پرتابل رو بشناسه و هم آداپتوري !!! گرچه هاردهاي دسكتاپي به خاطر داشتن منبع تغذيه مستقل مشكلات كمتري دارن .
شما هارد پرتابل رو مستقيما به پورت usb سينماي خانگي وصل كنين يعني هيچ كابل رابطي بين ايندو نباشه چون اين كابلهاي رابط اتلاف ولتاژ دارن .
استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ظاهرا با ويندوز سون و همچنين با هاردهاي پرظرفيت مشكل داره ، ديده شده كه هارد دوستان به خاطر استفاده از اين نرم افزار به مشكل بر خورده . من خودم نرم افزار acronis disk director suite home پيشنهاد ميدم يه زماني ميخواستم آموزش اين نرم افزار رو هم اينجا بذارم كه فرصت نشد . ضمنا پيشنهادم اينه كه قبل از عمليات تغيير سايز و فرمت پارتيشن حتما بك آپ بگيريد كه اگر احيانا اين وسط مشكلي پيش اومد پشيمون نشيد.
ضمنا اون پارتيشن به حجم تقريبي 32 گيگ و به فرمت FAT32 براي تست بود تا مطمئن بشيد كه آيا مشكل عدم شناسايي علت نرم افزاري داره يا خير كه اگر شناسايي كرد شما ميتونين حتي تا 500 گيگ هم به فرمت FAT32 پارتيشن بندي كنين.
ويرايش : قبلا هم گفتم كه هاردهاي usb3 كاملا سازگار با usb2 هستن ولي گاهي اوقات با مشكل روبرو ميشن پس بهترين حالت همون پارتيشن بندي 32 گيگ به فرمت fat32 براي تست هست تا ببينيم مقصر كي هست كه اگر شناسايي شده پس مشكل به خاطر usb3 بودن هارد نيست .
Milo.Metallboy
20-07-2011, 12:21
بچه ها كابل esata چی هست و به چه دردی میخوره ؟ expresscard چی هست ؟ ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدایی هست
سرعت رایت و کپی این هارد که معرفی کردین با usb2 و usb3 تقریبا چقدر هست ؟ با منبع تغذیه جدا هست یا خیر ؟ شما پیشنهاد میکنین هارد با آداپتور بخرم یا بدون آداپتور ؟
ata.royalfalcon
20-07-2011, 12:48
بچه ها كابل esata چی هست و به چه دردی میخوره ؟ expresscard چی هست ؟ ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدایی هست
سرعت رایت و کپی این هارد که معرفی کردین با usb2 و usb3 تقریبا چقدر هست ؟ با منبع تغذیه جدا هست یا خیر ؟ شما پیشنهاد میکنین هارد با آداپتور بخرم یا بدون آداپتور ؟
اينترفيس esata در واقع نوع اكسترنال sata هست و از لحاظ سرعت ميتونه با usb3 رقابت كنه !!!
expresscard شكافي سه سانتي هست كه بعضي از لپتاپ ها دارن و شبيه اسلات pci سيستمهاي معمولي هست . كه ميتوان انواع expresscard را نصب نمود مثلا usb3 يا usb2 يا esata يا firewire و همچنين پورت هاي پارالل يا سريال و يا كارتهاي صدا و خيلي چيزهاي ديگه !!!
اگر جابه جايي زياد دارين كه اجبارا بايد بدون آداپتور بخريد در غير اينصورت بهتره كه آداپتوري بخريد . مثلا من كنسول بازي دارم كه هرچند وقت يه بار هارد پرتابلمو ميبرم بيرون تا برام بازي بريزن خب جابجا كردن هارد دسكتاپي آداپتوردار واقعا مشكله برام در صورتي كه هارد پرتابلمو خيلي راحت ميذارم تو كيفم و ....
براي مقايسه سرعت بد نيست اين تايپيك رو نگاه كني
Milo.Metallboy
20-07-2011, 13:13
ممنون از راهنمایی هاتون
مدل پاسپوتی با دستکتاپی چه فرقی میکنن ؟
من میخوام مثلا در آینده به گوشیم هم وصل بشه. و مثلا گالاکسی اس2 تا 200 میلی آمپر رو جواب میده؟ حتما باید با آداپتور بخرم ؟
ضمنا میخوام اندازه ای باشه که مثلا بتونم تو کیف لبتاپم هم جا بشه
آیا ----- ها و دستگاه های خانگی نمیتونن مدا پاسپورتی که بدون آداپتور هست رو شناسایی کنن ؟
ata.royalfalcon
20-07-2011, 15:41
ممنون از راهنمایی هاتون
مدل پاسپوتی با دستکتاپی چه فرقی میکنن ؟
من میخوام مثلا در آینده به گوشیم هم وصل بشه. و مثلا گالاکسی اس2 تا 200 میلی آمپر رو جواب میده؟ حتما باید با آداپتور بخرم ؟
ضمنا میخوام اندازه ای باشه که مثلا بتونم تو کیف لبتاپم هم جا بشه
آیا ----- ها و دستگاه های خانگی نمیتونن مدا پاسپورتی که بدون آداپتور هست رو شناسایی کنن ؟
مدلهاي دسكتاپي خب آداپتور دارن و منبع تغذيه كاملا مجزا و مشخصي دارن و حجمشون هم تا 3 ترتبايت هم موجوده و نسبت به حجمشون ارزونتر از پرتابل هاست ولي پرتابلها برقشون از همون usb تامين ميشه .
رسيور و ساير دستگاههاي خانگي اكثرا ميتونن هارد پرتابل رو شناسايي كنن ولي گاهي اوقات ممكنه شانس نداشته باشيد و هارد رو شناسايي نكنه كه اين ميتونه شامل هارد پرتابل يا دسكتاپي باشه .
در مورد اينكه آيا ميتونه به گالاکسی S2 كانكت بشه يا خير من اطلاعي ندارم .:23:
البته من فكر ميكنم كه هاردهاي پرظرفيت مثلا يك ترابايت به بالا به ولتاژ بيشتري براي راه اندازي نياز دارن و اگر پرتابل باشه كه اين مسئله كاملا خودشو نشون ميده . البته بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه كابل usb آنها دوتا سر داره كه يه سر براي انتقال داده و تامين برق و سر دوم براي تامين برق اضافه از يه پورت ديگه usb هست . مثل عكس زير
اگر هارد 500 گيگ براي شما كفايت ميكنه بهتره كه 500 گيگ بخريد تا احياناً مشكلات آتي كمتر باشه . ولي به نظرم شما يكي وسواس داريد كه البته طبيعي هست چون كلي داريد پول ميديد.
خلاصه
انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر و 16 مگابایت کش دارد. و در حجمهاي 500 و 750 گيگ موجوده !!!
لینک این مدل در سایت سازنده
انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Driveاین مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش داره !!! و در حجمهاي 320 گيگ الي 1.5 ترا موجوده
نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین .
مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !!
انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا کردنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire قیمت آداپتر ها که به طور جداگانه فروخته میشه حدودا 35 هزارتومنی هست . البته خودش یه آداپتر داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.
البته ميتونين مدلهاي پرتابل وسترن هم بخريد .
مدل My Passport Essential كه usb2+usb3 هست و فقط 500 گيگ موجوده و همچنين مدل My Passport Essential SE كه 750 گيگ و 1 ترابايت موجوده و اينهم usb2+usb3 هست .
مدل My Passport Essential
انتخاب بين سيگيت و وسترن با خودتون !!!
Milo.Metallboy
20-07-2011, 17:14
از اینکه اینقدر حرفه ای به سوالات پاسخ میدید واقعا ممنونم
بله متاسفانه خیلی وسواسی هستم چون میخوام تحقیقاتم رو کامل کنم و حدود 3 تا هارد مثل هم بخرم برای اعضای خانواده برای همین .
دوست دارم حتما 1 ترا باشه
FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive
این رو که معرفی کردین فقط انگار 1 ترا بایتش قابلیت usb2 و 3 رو داره و خیلی خوبه
یعنی esata هم هست؟
اون مدل هارد هایی که گفتی هم میشه پاسپورتی باشه و هم در صورت نیاز آداپتور میشه بهش وصل کرد مدلی داره؟ یا همه میتونن از اون کابل استفاده کنن ؟
ata.royalfalcon
20-07-2011, 17:30
از اینکه اینقدر حرفه ای به سوالات پاسخ میدید واقعا ممنونم
بله متاسفانه خیلی وسواسی هستم چون میخوام تحقیقاتم رو کامل کنم و حدود 3 تا هارد مثل هم بخرم برای اعضای خانواده برای همین .
دوست دارم حتما 1 ترا باشه
FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive
این رو که معرفی کردین فقط انگار 1 ترا بایتش قابلیت usb2 و 3 رو داره و خیلی خوبه
یعنی esata هم هست؟
اون مدل هارد هایی که گفتی هم میشه پاسپورتی باشه و هم در صورت نیاز آداپتور میشه بهش وصل کرد مدلی داره؟ یا همه میتونن از اون کابل استفاده کنن ؟
ممنون
منظور من از آداپتر ، آداپتور برق نیست بلکه قسمت جدا شدنی (کارتریج) مثل عکس زیر که انتهای هارد قابل جدا شدن هست این پرتابلها اصلا آداپتور برق ندارن مثلا عکس زیر انواع آداپتر مثل esata یا usb2 یا usb3 هست که فقط برای هارد پرتابل سیگیت مدلهای گوفلکس هست .
خود هارد سیگیت که انتهای اون قابل جدا شدن هست .
این مدل سیگیت FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive تا 1.5 یک و نیم ترابایت هم موجوده و البته یا با آداپتر usb3 فروخته میشه یا با آداپتر usb2 که باید روی جعبه اش دقت کنین .
البته اداپتر esata رو باید جداگانه بخرید که حدود 35 هزارتومنی هست یعنی انتهای این هاردها قابل جدا شدن هست و انواع آداپتر بهش میخوره.
هارد وسترن پرتابل مثل هارد سیگیت گوفلکس آداپتری نیستن بلکه فقط usb3 دارن که با usb2 هم سازگاره و اینترفیس esata ندارن .
نکته مهم : پاسپورتی لقب هاردهای وسترن پرتابل هست و نه چیز دیگه !!!
go to hell
20-07-2011, 19:25
با سلام
Fragment يعني چي؟
ata.royalfalcon
20-07-2011, 21:12
با سلام
Fragment يعني چي؟
سلام
یعنی پراکنده شدن اطلاعات یک فایل در سکتورهای مختلف یک هارد یا پشت سرهم قرار نگرفتن اطلاعات یه فایل در سکتورهای متوالی . در نتیجه هد هارد برای فراخوانی مثلا یک فایل مجبور هست که سکتورهای متعدد و زیادی رو جستجو کنه که این منجر به کاهش عملکرد یک هارد میشه و برای رفع این مشکل از نرم افزارهای defragment استفاده میکنن .
نکته : SSD ها هیچگاه به دفرگمنت احتیاجی ندارن. چراشو از من نپرسید لطفا :46:
عکس زير که متحرک هست گوياي همه چيز هست . رنگهاي يکسان در واقع مربوط به اطلاعات یک فایل هست .
مرحله اول که ذخیره کردن دیتا هست که Fragment هست و مرحله دوم عملیات دفرگمنت کردن هست .
Milo.Metallboy
20-07-2011, 21:23
دوست عزیز پس فکر کنم سیگیت انتخاب خوبی باشه. قیمت اون دو مدل رو که معرفی کردید رو دارین حدودا ؟ اولیش که معرفی کردین یعنی سرعتش اونقدر بالاتر از مدل دومی هست که مثلا 1 ترا رو بیخیال بشم و 750 رو بگیرم ؟ یک سوال دیگه : کدوم دستگاه ها کابل esata دارن که من تا بحال ندیدم ؟ لبتاپ ها دارن ؟
Milo.Metallboy
20-07-2011, 21:29
ریویوهاش رو داشتم میخوندم به همچین موردی بر خوردم میشه لطفا توضیح بدین جریان چیه ؟
FreeAgent GoFlex 1.5TB doesn't run eSATA
This seems like a good quality drive that works well with a USB2 connection. However, it doesn't work with eSATA. I have two powered eSATA connections on my Dell E6410 laptop/docking station but the drive won't power up with the eSATA cable from either connection. I've tried two cables - same problem. If you are buying this drive so you can run an eSATA connection, beware. If USB2 is good enough, then it seems to work ok (even from the combo USB2/eSATA port).
و در جوابش سیگیت گفته :
This reply is from Seagate Support. We noticed your review and would like to comment on the problems you have experienced with the powered eSATA connection on your GoFlex Ultra portable drive. Our GoFlex drive should work equally well on both USB 2 and also on powered eSATA. If the drive is working well on your USB 2 connections and not on powered eSATA, we would suggest contacting us so we can troubleshoot and resolve this issue. We have not seen this as a common problem on this drive so we would like to see if this particular system needs an adjustment. I have created case #01811970 as a reference that lists both your review and our response. Here is a web address with contact information to speak with a support representative directly. Our support is free of charge.
Best Regards,
Seagate Support
ata.royalfalcon
20-07-2011, 21:46
دوست عزیز پس فکر کنم سیگیت انتخاب خوبی باشه. قیمت اون دو مدل رو که معرفی کردید رو دارین حدودا ؟ اولیش که معرفی کردین یعنی سرعتش اونقدر بالاتر از مدل دومی هست که مثلا 1 ترا رو بیخیال بشم و 750 رو بگیرم ؟ یک سوال دیگه : کدوم دستگاه ها کابل esata دارن که من تا بحال ندیدم ؟ لبتاپ ها دارن ؟
سرعت ترانسفر esata در حد و اندازه usb3 هست .
در هر حال مزایای 7200 rpm و 16 مگابایت cach تنها زمانی محسوس هست که یا از اینترفیس usb3 استفاده کنین یا esata
در هر حال اگر لپتاپتان esata یا usb3 نداشته باشه حتی اگر مدل اولی رو با کارتریج usb3 هم بخرید از لحاظ سرعت ترانسفر دیتا تفاوتی با مدل دوم و همچنین تفاوتی با مدلهایی که usb2 هستن نخواهد داشت .
بیشتر لپتاپها esata دارن از جمله لپتاپ خودم شما باید مشخصات لپتاپتون رو بخونید .
ata.royalfalcon
20-07-2011, 21:58
ریویوهاش رو داشتم میخوندم به همچین موردی بر خوردم میشه لطفا توضیح بدین جریان چیه ؟
FreeAgent GoFlex 1.5TB doesn't run eSATA
This seems like a good quality drive that works well with a USB2 connection. However, it doesn't work with eSATA. I have two powered eSATA connections on my Dell E6410 laptop/docking station but the drive won't power up with the eSATA cable from either connection. I've tried two cables - same problem. If you are buying this drive so you can run an eSATA connection, beware. If USB2 is good enough, then it seems to work ok (even from the combo USB2/eSATA port).
و در جوابش سیگیت گفته :
This reply is from Seagate Support. We noticed your review and would like to comment on the problems you have experienced with the powered eSATA connection on your GoFlex Ultra portable drive. Our GoFlex drive should work equally well on both USB 2 and also on powered eSATA. If the drive is working well on your USB 2 connections and not on powered eSATA, we would suggest contacting us so we can troubleshoot and resolve this issue. We have not seen this as a common problem on this drive so we would like to see if this particular system needs an adjustment. I have created case #01811970 as a reference that lists both your review and our response. Here is a web address with contact information to speak with a support representative directly. Our support is free of charge.
Best Regards,
Seagate Support
باید بگم که esata مانند usb نیست . بعنوان مثال زمانی که سیستم روشن هست و ویندوز به طور کامل load شده میتوان کابل usb رو وصل کرد .
اما در esata اینطوری نیست بلکه قبل از استارت سیستم میبایستی کابلهای esata رو متصل نمود و اگر هارد از نوع آداپتوری هست آداپتور رو به برق وصل کرد و دکمه power لپتاپ یا pc رو متصل کرد تا هارد detect و شناسایی و قابل استفاده بشه !!!
البته اون شخص به این نکته (نحوه راه اندازی) اشاره نکرده بوده و خیلی کلی گفته و نمیشد دقیق راهنمایی کرد
Milo.Metallboy
20-07-2011, 22:18
بله لبتاپ من usb3 داره. یعنی سرعتش با مدل دومی خیلی محسوس هست یا مثلا حول و حوش 10 مگ ؟
در مورد قیمت ها اطلاعی ندارین
من مدل اولی 500 گیگش رو قیمت کردم 100 تومن. به نظر منطقی نمیاد قیمتش. نظر شما چیه ؟
ata.royalfalcon
20-07-2011, 22:51
بله لبتاپ من usb3 داره. یعنی سرعتش با مدل دومی خیلی محسوس هست یا مثلا حول و حوش 10 مگ ؟
من مدل اولی 500 گیگش رو قیمت کردم 100 تومن. به نظر منطقی نمیاد قیمتش. نظر شما چیه ؟
خوب اگر لپتاپتان usb3 داره که نیازی به خرید کارتریج esata ندارید . در مورد سرعت هم چون مدل pro نداشتم نمیتونم اظهار نظر کنم !!! من خودم مدل دومی که 500 گیگ بود رو خریدم 78 هزارتومن البته با اینترفیس usb2 قیمتی که شما گرفتید برای 500 گیگ به نظرم گرونه ، اما خب pro هست دیگه !!!
این هم قیمتایی که چند روز پیش من گرفتم:
FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive/1TB/usb3=119
usb2هم همین قیمت هست؛بعضی از مغازه ها با usb2 داشتن بعضی ها هم با usb3)
وسترن 750 پرتابل=96
وسترن 1ترا دسکتاپ هم بین 90-100 قیمت میدادن
وسترن 1ترا پرتابل هم =138
من مدل 750pro تو بازار ندیدم،خیلی فک کنم کم هست،باید زیاد بگردی
اگر میخوای 3تا هارد بخری بنظر من هم سیگیت بخر،هم وسترن که جفتشون رو داشته باشی
گارانتی هم سازگار باشه.
دوستان من قصد خرید یه هارد آداپتوری 2 ترا رو دارم. میخوام بدون مشکل به تلویزینمون (samsung c695) وصل بشه و از روش فیلم پخش کنم و شک دارم که کدوم هاردها بدون مشکل با تی وی کار میکنن. بین این دو تا مدل شک دارم:
Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2 TB USB 3.0
و
Western Digital My Book Essential 2 TB USB 3.0
از اون داک سیگیت که میشه بهش هارد وصل کرد و همچنین امکان تغییر رابطش و همچنین جنس بدنش که خط و خوش نمیوفته روش خوشم اومده.
ولی وسترن مثل اینکه سرعتش بیشتره و مشکل گرم شدن و صدا دادن نداره و یه جا هم خوندم مثل اینکه تا 2 تراش با پخش کننده ها مشکلی نداره.
اگه سیگیت با پخش تی وی مشکل نداشته باشه و داغ نکنه و سرعتش خیلی کمتر نباشه و سیستم روشن و خاموش شدنش رو اعصاب نباشه ترجیح میدم سیگیت رو بگیرم ولی خوب اینا رو نمیدونم.:41:
درضمن میخواستم بدونم اینا موقعی که به تلویزیون وصلن چه جوری روشن و خاموش میشن؟ مثلا اگه به تی وی وصل باشن با روشن و خاموش کردن تی وی روشن و خاموش میشن یا همیشه روشنن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.:10:
noisymind
21-07-2011, 07:34
دو تا سوال:
این هاردهای اکسترنال وسترن دسکتاپی که سری گرین هست ، بافرش چند هست؟ و میشه این هاردها رو هم الاین کرد؟
Mehrdad092000
21-07-2011, 08:48
سلام
من متاسفانه قيمت اين hd player وسترن رو نميدونم ولي فكر ميكنم حدودا 130 هزارتومني باشه !!! (اون مدلهاي بدون هارد ، حدس ميزنم و مطمئن نيستم) ولي اين HD پليرها تقريبا تمامي انواع هارد اكسترنال رو ساپورت ميكنن و مشكلي ندارن . مهمترين مزيتي كه اين hd پليرها دارن ساپورت انواع فرمت فيلم و زيرنويس هست . مسئله اي كه ps3 از اين مزايا بي بهره هست ضمنا ps3 نسبت به رجيون بلوري حساسه .
مدلهايي كه دوستمون در پست بالايي معرفي كردن به نظر من ايده آله چون هارد اينترنال هم ميخوره ولي كاشكي مدل اولي فن داشت :41:
ولي براي اينكه بلوري هارو با HD player ها ببيني اجبارا بايد يه بلوري رايتر بخري و يه image از بلوري بگيري و بريزي تو هارد اونوقت تماشا كني كه كار وقت گيري هست :13:
ممنون
توی ps3 نمیشه mkv های معمولیو با برنامه showtime دید ؟بازم گیر میده بهش؟اصلا میشه با ps3 درست حسابی فیلم دید ؟:D
از همین وسترن ها شاید بگیرم راستی خروجیاشون چیاس؟
ata.royalfalcon
21-07-2011, 09:11
دو تا سوال:
این هاردهای اکسترنال وسترن دسکتاپی که سری گرین هست ، بافرش چند هست؟ و میشه این هاردها رو هم الاین کرد؟
سلام
cach این مدل هاردها 32 مگابایت هست . البته سه ترابایتی رو حدس میزنم 64 مگابایت باشه .
در مورد اینک آیا میشه این هاردها رو الاین کرد یا نه نمیدونم !!!
ata.royalfalcon
21-07-2011, 10:35
ممنون
توی ps3 نمیشه mkv های معمولیو با برنامه showtime دید ؟بازم گیر میده بهش؟اصلا میشه با ps3 درست حسابی فیلم دید ؟:D
از همین وسترن ها شاید بگیرم راستی خروجیاشون چیاس؟
سلام
همین الان آخرین ورژن showtime رو نصب کردم توانایی پخش فایلهای mkv رو داره
اما سه تا مشکل بود .
1. سرعت پخش فیلم نسبت به لپتاپ آهسته بود یعنی شبیه بازیهایی که با گرافیک ضعیف اجرا میشن . (هر دو تست از روی هارد اکسترنال بود با اینترفیس usb2 بود ) حجم فایل mkv که باهاش تست کردم 224 مگابایت بود.
2. گرچه با تنظیماتی میتونه فونت فارسی زیرنویس رو پخش کنه اما حروفها جدا از همه و جای حروفا به هم ریخته هست . مثلا کلمه وسترن رو اینطوری هست . ن ر ت س و :19:
3. معمولا برای حل مشکل بالا از زیرنویس IDX/SUB استفاده میکنن و متاسفانه این فرمت رو نمیتونست شناسایی کنه !!!
این وسترن پرتابل اینترفیس usb3 دارن که با usb2 هم سازگاره
ata.royalfalcon
21-07-2011, 10:44
دوستان من قصد خرید یه هارد آداپتوری 2 ترا رو دارم. میخوام بدون مشکل به تلویزینمون (samsung c695) وصل بشه و از روش فیلم پخش کنم و شک دارم که کدوم هاردها بدون مشکل با تی وی کار میکنن. بین این دو تا مدل شک دارم:
Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2 TB USB 3.0
و
Western Digital My Book Essential 2 TB USB 3.0
از اون داک سیگیت که میشه بهش هارد وصل کرد و همچنین امکان تغییر رابطش و همچنین جنس بدنش که خط و خوش نمیوفته روش خوشم اومده.
ولی وسترن مثل اینکه سرعتش بیشتره و مشکل گرم شدن و صدا دادن نداره و یه جا هم خوندم مثل اینکه تا 2 تراش با پخش کننده ها مشکلی نداره.
اگه سیگیت با پخش تی وی مشکل نداشته باشه و داغ نکنه و سرعتش خیلی کمتر نباشه و سیستم روشن و خاموش شدنش رو اعصاب نباشه ترجیح میدم سیگیت رو بگیرم ولی خوب اینا رو نمیدونم.:41:
درضمن میخواستم بدونم اینا موقعی که به تلویزیون وصلن چه جوری روشن و خاموش میشن؟ مثلا اگه به تی وی وصل باشن با روشن و خاموش کردن تی وی روشن و خاموش میشن یا همیشه روشنن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.:10:
سلام
من با هارد پرتابلم تست کردم ، با خاموش کردن TV هارد هم خاموش شد .
نکته : معمولا TV ها چندتا پورت usb دارن که یکیشون مخصوص هارده ، هاردتون رو به اون وصل کنین (کنار پورت مینویسه HDD )
اگر میخوای هارد آداپتوری بخرین بهتره که وسترن رو بخرین اگر هم نگران خط و خش هستین مدلهای Essential قسمتهای شفافش با یه نایلون چسبناک پوشانیده شده و اونو نکنیدش .
go to hell
21-07-2011, 11:49
سلام
میخواستم یک هارد پرتابل.
بین سی گیت و وسترن / وسترن رو بیشتر دوست دارم و بعضی ها میگن کیفیت سی گیت بده ؟؟
هاردی که میخوام بگیرم 1ترا باشه و پلاترش 7200 دور باشه(ایا لازمه؟)
کامپیوتر من یو اس بی 3 و فایروایر و ای ساتا نداره اما نمیدونم هاردی که میگیرم سوکت دیگه ای بخوره؟
یعضی از هارد ها دو تا یو اس بی میخورن که یکیش برای شارژه لطفا یک توضیح بدین که خوبه یا نه؟
یک سیستمی هم هست که اسمش رو نمیدونم ماله وقتیه که هارد میسوزه میتونی اطلاعات رو در بیاری میخوام اون سیستم رو هم داشته باشه
ممنون میشم اگر که بهترین مدل متناسب با شرایط من رو معرفی کنید ضمنن بودجه بنده حدود 130 تومانه که خوب اگر با کمی پرداخت بیشتر میشه یک مدل بهتر خرید حاضرم بیشتر هزینه کنم
با تشکر
Milo.Metallboy
21-07-2011, 12:26
usb2هم همین قیمت هست؛بعضی از مغازه ها با usb2 داشتن بعضی ها هم با usb3)
من یخورده گیج شدم بچه ها !!! جریان این اینترفیس چیه ؟ مگه یا usb2 نیست و یا usb3 که دومی usb2 رو هم ساپرت میکنه ؟
پس چطوری جفتشون یک قیمت هستن ؟
ata.royalfalcon
21-07-2011, 12:31
سلام
میخواستم یک هارد پرتابل.
بین سی گیت و وسترن / وسترن رو بیشتر دوست دارم و بعضی ها میگن کیفیت سی گیت بده ؟؟
هاردی که میخوام بگیرم 1ترا باشه و پلاترش 7200 دور باشه(ایا لازمه؟)
کامپیوتر من یو اس بی 3 و فایروایر و ای ساتا نداره اما نمیدونم هاردی که میگیرم سوکت دیگه ای بخوره؟
یعضی از هارد ها دو تا یو اس بی میخورن که یکیش برای شارژه لطفا یک توضیح بدین که خوبه یا نه؟
یک سیستمی هم هست که اسمش رو نمیدونم ماله وقتیه که هارد میسوزه میتونی اطلاعات رو در بیاری میخوام اون سیستم رو هم داشته باشه
ممنون میشم اگر که بهترین مدل متناسب با شرایط من رو معرفی کنید ضمنن بودجه بنده حدود 130 تومانه که خوب اگر با کمی پرداخت بیشتر میشه یک مدل بهتر خرید حاضرم بیشتر هزینه کنم
با تشکر
سلام
کیفیت سیگیت بد نیست ، هارد لپتاپم سیگیته و همچنین یه هارد اکسترنال مدل گوفلکس دارم که خوبه ، ممکنه که بعضی مدلها آمار خرابیشون یکم بالاتر از حد باشه !!!
وسترن و سیگیت که یک ترا پرتابل باشه ولی 7200 دور باشه من ندیدم تا به حال . ولی مدلهای pro سیگیت 7200 دور داره که حداکثر حجمش 750 گیگه ، با توجه به اینکه سیستمتان easta و usb3 نداره خرید مدلهای 7200 دور فایده زیادی برای شما نداره و در واقع پول دور ریختنه مگر اینکه در آینده یه سیستمی بخرید که usb3 داشته باشه !!!
خوب هاردهایی که y-cable دارن میتونن از دوجا برق مورد نیاز خودشون رو تامین کنن و احتمال کمبود ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی رو ندارن و مسلما که خوبه !!!
احتمالا منظور شما از اون سیستم pc3000 هست و فکر نمیکنم ارزون باشه بیشتر به درد شرکت های بازیابی اطلاعات میخوره !!!
با توجه به اینکه از وسترن خوشتون میاد و همچنین سیستم شما فقط usb2 داره میتونین وسترن مدل My Passport Essential SE رو بخرید که در واقع usb3 داره اما با usb2 هم سازگاره و تا یک ترابایت هم موجوده . به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای عادی یک ترا نداره !!!
ata.royalfalcon
21-07-2011, 12:38
من یخورده گیج شدم بچه ها !!! جریان این اینترفیس چیه ؟ مگه یا usb2 نیست و یا usb3 که دومی usb2 رو هم ساپرت میکنه ؟
پس چطوری جفتشون یک قیمت هستن ؟
هاردهای سیگیت مدل گوفلکس در بازار با دونوع کارتریج یا آداپتر فروخته میشه
1. با کارتریج یا آداپتر usb2
2. با کارتریج یا آداپتر usb3 که با usb2 هم سازگاره
خلاصه شما تو جعبه اش دو تا کارتریج پیدا نمیکنن بلکه یه کارتریج بیشتر نداره و اختلاف قیمت بین این دو مدل هم ناچیزه !!!
go to hell
21-07-2011, 12:55
سلام
کیفیت سیگیت بد نیست ، هارد لپتاپم سیگیته و همچنین یه هارد اکسترنال مدل گوفلکس دارم که خوبه ، ممکنه که بعضی مدلها آمار خرابیشون یکم بالاتر از حد باشه !!!
وسترن و سیگیت که یک ترا پرتابل باشه ولی 7200 دور باشه من ندیدم تا به حال . ولی مدلهای pro سیگیت 7200 دور داره که حداکثر حجمش 750 گیگه ، با توجه به اینکه سیستمتان easta و usb3 نداره خرید مدلهای 7200 دور فایده زیادی برای شما نداره و در واقع پول دور ریختنه مگر اینکه در آینده یه سیستمی بخرید که usb3 داشته باشه !!!
خوب هاردهایی که y-cable دارن میتونن از دوجا برق مورد نیاز خودشون رو تامین کنن و احتمال کمبود ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی رو ندارن و مسلما که خوبه !!!
احتمالا منظور شما از اون سیستم pc3000 هست و فکر نمیکنم ارزون باشه بیشتر به درد شرکت های بازیابی اطلاعات میخوره !!!
با توجه به اینکه از وسترن خوشتون میاد و همچنین سیستم شما فقط usb2 داره میتونین وسترن مدل My Passport Essential SE رو بخرید که در واقع usb3 داره اما با usb2 هم سازگاره و تا یک ترابایت هم موجوده . به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای عادی یک ترا نداره !!!
خیلی ممنون از جوابتون
منظور از se چیه؟
این هارد در ایران هست و قیمتش چنده؟
در مشخصاتش نوشته بود aotomatic backup این سیستم چه جوری کار میکنه؟
پرتابلش چنده؟
ممنون
Milo.Metallboy
21-07-2011, 13:10
این نکته برای من خیلی مهم هست. یعنی هاردی که بدون آداپتور هست ولی در صورت نیاز میشه بهش منبع تغذیه هم داد. چه نمونه ای تو بازار هست ؟
ata.royalfalcon
21-07-2011, 13:26
خیلی ممنون از جوابتون
منظور از se چیه؟
این هارد در ایران هست و قیمتش چنده؟
در مشخصاتش نوشته بود aotomatic backup این سیستم چه جوری کار میکنه؟
پرتابلش چنده؟
ممنون
مدلهای پرتابل وسترن چند نوع هست که یکی از اونها My Passport Essential هست و فقط 500 گیگ هست و مدل دیگه هم My Passport Essential SE هست که 750 گیگ و 1 ترا هست . هردو مدل از فراوانترین مدلها در بازار هست .
و در این پست هم aref10 قیمت یک ترابایت وسترن رو 138 هزارتومن اعلام کردن .
طرز کار نرم افزار بک اپ گیری هم اینطور هست که فایل یا فولدرهایی که میخواهید بک آپ بگیرید رو انتخاب میکنین و سپس دکمه Start Backup رو میزنین تا بک آپ بگیره .
بعد از اولین بک آپ در دفعات بعدی هر گونه تغییراتی که در مبدا اعمال بشه (مثل اضافه کردن یک یا چندتا فایل) اتوماتیک وار از همون فایلها بک آپ میگیره .
ata.royalfalcon
21-07-2011, 13:51
این نکته برای من خیلی مهم هست. یعنی هاردی که بدون آداپتور هست ولی در صورت نیاز میشه بهش منبع تغذیه هم داد. چه نمونه ای تو بازار هست ؟
نمونه اش همین هارد سیگیت مدل pro که علاوه بر آدپتر (کارتریج) یه پایه ای هم داره به نام dock که هارد رو میشه سرپا نگه داشت . این dock کابل دو سر داره که هیچ طول کابلش هم بلندتره !!!
به عکس زیر دقت کنین این عکس گویای همه چیز هست .
با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم که اسم مدلش Seagate FreeAgent GoFlex DESK 2.0 TB
چندتا سوال دارم
1- این مدل خوبیه؟
2- این مدل آداپتوری و بدن آداپتور داره؟ یعنی هردو شکلش (آداپتور دار وبدون آداپتور) تو بازار هست یا نه فقط یک شکل داره؟
3- آداپتوری بهتره یا بدون آداپتور؟
4-برای استفاده از مدل آداپتوری برق مجزا نیاز هست؟
میدونم سوالاتم زیاده ولی ممنون میشم جواب بدید
ata.royalfalcon
21-07-2011, 17:08
با سلام
من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم که اسم مدلش Seagate FreeAgent GoFlex DESK 2.0 TB
چندتا سوال دارم
1- این مدل خوبیه؟
2- این مدل آداپتوری و بدن آداپتور داره؟ یعنی هردو شکلش (آداپتور دار وبدون آداپتور) تو بازار هست یا نه فقط یک شکل داره؟
3- آداپتوری بهتره یا بدون آداپتور؟
4-برای استفاده از مدل آداپتوری برق مجزا نیاز هست؟
میدونم سوالاتم زیاده ولی ممنون میشم جواب بدید
جواب سوال یک : این مدل ظاهرا کارتریجش مشکل داره یعنی اگر آداپتورش به برق وصل باشه ممکنه خود به خود روشن بشه حتی اگر سیستم خاموش باشه . حالا نمیدونم این ایراد موردی بوده یا اگر گسترده بوده کمپانی سیگیت این ایراد رو برطرف کرده یا خیر .
جواب سوال دو : مدلهای دسکتاپی 3.5 اینچی همشون آداپتوری هست از جمله مدلی که شما انتخاب کردین!!!
جواب سوال سه : بستگی به نوع استفاده بعضی مواقع آداپتوری بهتره و بعضی مواقع پرتابل بهتره . ولی آداپتوری ها به خاطر داشتن منبع تغذیه مستقل بهتر هست مثلا میتونین از کابل رابط usb استفاده کنین (همون کابل افزایش طول). در صورتی که در انواع پرتابل استفاده از کابل رابط باعت افت ولتاژ و عدم راه اندازی هارد میشه !!!
جواب سوال چهار: مدلهای آداپتوری برای راه اندازی به برق مجزا لازم دارن .
نکته : من هنوز مطمئن نیستم منظور شما از آداپتور ، آداپتور برقه یا کارتریجی که به انتهای هارد وصل میشه !!! ولی اگر منظورتون آداپتوری باشه که به پریز برق وصل میشه که همون جوابهایی که دادم !!!
جواب سوال یک : این مدل ظاهرا کارتریجش مشکل داره یعنی اگر آداپتورش به برق وصل باشه ممکنه خود به خود روشن بشه حتی اگر سیستم خاموش باشه . حالا نمیدونم این ایراد موردی بوده یا اگر گسترده بوده کمپانی سیگیت این ایراد رو برطرف کرده یا خیر .
جواب سوال دو : مدلهای دسکتاپی 3.5 اینچی همشون آداپتوری هست از جمله مدلی که شما انتخاب کردین!!!
جواب سوال سه : بستگی به نوع استفاده بعضی مواقع آداپتوری بهتره و بعضی مواقع پرتابل بهتره . ولی آداپتوری ها به خاطر داشتن منبع تغذیه مستقل بهتر هست مثلا میتونین از کابل رابط usb استفاده کنین (همون کابل افزایش طول). در صورتی که در انواع پرتابل استفاده از کابل رابط باعت افت ولتاژ و عدم راه اندازی هارد میشه !!!
جواب سوال چهار: مدلهای آداپتوری برای راه اندازی به برق مجزا لازم دارن .
نکته : من هنوز مطمئن نیستم منظور شما از آداپتور ، آداپتور برقه یا کارتریجی که به انتهای هارد وصل میشه !!! ولی اگر منظورتون آداپتوری باشه که به پریز برق وصل میشه که همون جوابهایی که دادم !!!
واقعا ممنون که به سوالات من جواب دادید :8::11:
من والا درباره آداپتور برقی یا کرتریجی بودن هارد چیزی نمیدونم چون فقط 2, 3 روز میشه که تصمیم گرفتم و پیگیرش شدم یه هارد 2ترابایت یا 3 ترابایت خوب بگیرم . چون به هیچ فروشگاه لوازم کامپیوتر نرفتم و هیچ کاری رو از نزدیک لمس نکردم به خاطر همین نمیدونم آداپتوری چه شکلیه کارتریجی چه شکلیه و ....
کلا چیزی خاصی درباره ایننوع از لوازم جانبی نمیدونم
فقط چون توی چندتا سایت خونده بودم که آداپتوری بهتره به خاطر همین تصمیم گرفتم آداپتوری بخرم که پس چند ساعت گشتن تو سایت ها یه نمونه با قیمت خوب پیدا کردم.
بعدش تصمیم گرفتم بازم تحقیق کنم که به اینجا رسیدم
فقط دوتا سوال دیگه:31:
فرق آپتوری با پرتابل تو مصرف چیه , منظورم اینه که کجاها مصرف داره آداپتوری و به درد چه جاهایی نمیخوره؟
چه مدلی رو معرفی میکنید برای مصرف خانگی؟ مثلا مدل pro که عکسش نشون داده شد تو پیام قبلی خوبه؟
زیر 150 باشه عالیه... .
بازم متشکرم
23292329
22-07-2011, 11:39
كلا سينماي خانگي بايد هم هارد پرتابل رو بشناسه و هم آداپتوري !!! گرچه هاردهاي دسكتاپي به خاطر داشتن منبع تغذيه مستقل مشكلات كمتري دارن .
شما هارد پرتابل رو مستقيما به پورت usb سينماي خانگي وصل كنين يعني هيچ كابل رابطي بين ايندو نباشه چون اين كابلهاي رابط اتلاف ولتاژ دارن .
استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ظاهرا با ويندوز سون و همچنين با هاردهاي پرظرفيت مشكل داره ، ديده شده كه هارد دوستان به خاطر استفاده از اين نرم افزار به مشكل بر خورده . من خودم نرم افزار acronis disk director suite home پيشنهاد ميدم يه زماني ميخواستم آموزش اين نرم افزار رو هم اينجا بذارم كه فرصت نشد . ضمنا پيشنهادم اينه كه قبل از عمليات تغيير سايز و فرمت پارتيشن حتما بك آپ بگيريد كه اگر احيانا اين وسط مشكلي پيش اومد پشيمون نشيد.
ضمنا اون پارتيشن به حجم تقريبي 32 گيگ و به فرمت FAT32 براي تست بود تا مطمئن بشيد كه آيا مشكل عدم شناسايي علت نرم افزاري داره يا خير كه اگر شناسايي كرد شما ميتونين حتي تا 500 گيگ هم به فرمت FAT32 پارتيشن بندي كنين.
ويرايش : قبلا هم گفتم كه هاردهاي usb3 كاملا سازگار با usb2 هستن ولي گاهي اوقات با مشكل روبرو ميشن پس بهترين حالت همون پارتيشن بندي 32 گيگ به فرمت fat32 براي تست هست تا ببينيم مقصر كي هست كه اگر شناسايي شده پس مشكل به خاطر usb3 بودن هارد نيست .
با سلام- بنده نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 Final را دانلود نمودم ولی نمی دانم روش کار آن به چه شکل می باشد. لطفا در صورت امکان راهنمای کار با این نرم افزار را برای اینجانب قرار دهید
ata.royalfalcon
22-07-2011, 12:26
واقعا ممنون که به سوالات من جواب دادید :8::11:
من والا درباره آداپتور برقی یا کرتریجی بودن هارد چیزی نمیدونم چون فقط 2, 3 روز میشه که تصمیم گرفتم و پیگیرش شدم یه هارد 2ترابایت یا 3 ترابایت خوب بگیرم . چون به هیچ فروشگاه لوازم کامپیوتر نرفتم و هیچ کاری رو از نزدیک لمس نکردم به خاطر همین نمیدونم آداپتوری چه شکلیه کارتریجی چه شکلیه و ....
کلا چیزی خاصی درباره ایننوع از لوازم جانبی نمیدونم
فقط چون توی چندتا سایت خونده بودم که آداپتوری بهتره به خاطر همین تصمیم گرفتم آداپتوری بخرم که پس چند ساعت گشتن تو سایت ها یه نمونه با قیمت خوب پیدا کردم.
بعدش تصمیم گرفتم بازم تحقیق کنم که به اینجا رسیدم
فقط دوتا سوال دیگه:31:
فرق آپتوری با پرتابل تو مصرف چیه , منظورم اینه که کجاها مصرف داره آداپتوری و به درد چه جاهایی نمیخوره؟
چه مدلی رو معرفی میکنید برای مصرف خانگی؟ مثلا مدل pro که عکسش نشون داده شد تو پیام قبلی خوبه؟
زیر 150 باشه عالیه... .
بازم متشکرم
سلام
منظور من از کارتریج قسمتی از هارد ( فقط مدلهای گوفلکس سیگیت) هست که قابل جدا شدنه !!!
مثل عکس زیر
و
در صورتیکه منظور من از آداپتور برق این عکس زیر هست
مزایای این کارتریج این هست که میتونین کارتریج usb2 داشته باشید و در آینده که سیستمتون usb3 ساپورت میکنه میتونین کارتریج usb3 بخرید برای افزایش سرعت . و حتی میتونین کارتریج firewire بخرید . حتی با جدا کردن کارتریج میتونین به طور مستقیم به ساتای مادربرد وصل کنین و مثل یه هارد اینترنال ازش استفاده کنین.
بعضی ها به این کارتریج آداپتر میگن که باعث گمراهی کاربر میشه چون کاربر فکر میکنه منظورش آداپتور برقه !!!
اگر شما جابجایی اصلا ندارید یه خیلی کم جا به جا میکنین بهتره که آداپتوری رو بخرید چون هاردهای اکسترنال آداپتوری تا 3 ترابایت هم موجوده خودم وسترن سه ترابایتی رو خریدم 248 هزارتومن که usb3 هست . هاردهای آداپتوری نسبت به حجمش در مقایسه با پرتابلها ارزونتر هست . هاردهای آداپتوری چون منبع تغذیه مستقل دارن هیچگاه دچار کمبود ولتاژ نمیشن بنابراین حتی میتونین از کابلهای افزایش طول usb استفاده کنین در صورتی که در هاردهای پرتابل چون منبع تغذیه اونها از پورت usb هست استفاده از کابلهای رابط باعث افت ولتاژ و عدم راه اندازی هارد میشه . همچنین بیشترین حجم هاردهای پرتابل 1.5 ترا هست و نه بیشتر
خلاصه با توجه به اینکه حجم بالایی رو میخواهید و با توجه به اینکه دسکتاپی (اداپتور برق دار) میخواهید توصیه میکنم وسترن رو بخرید مدل My Book Essential که usb3 داره و با usb2 هم سازگاره
اون مدل قبلی که PRO بود هارد پرتابله و حداکثر 750 گیگ هست .
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------
با سلام- بنده نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home 11.0.216 Final را دانلود نمودم ولی نمی دانم روش کار آن به چه شکل می باشد. لطفا در صورت امکان راهنمای کار با این نرم افزار را برای اینجانب قرار دهید
باید وقت کنم آموزش رو بنویسم و بذارم که زمان میبره !!!
راهنمایی کوچولو به جناب kb24s :
دوست من بذار منم یه راهنمایی ابتدایی بکنم شاید بهتر جا بیوفته واست:
دو نوع هارد داریم:
1.هارد پرتابل(بدون آداپتور:منظور آداپتور برق هست)
2.هارد دسکتاپ(با آداپتور:منظور آداپتور برق هست)
حالا این هاردها هم با usb2 , هم usb3 , هم usb2+usb3 در بازار موجود هست(هاردی که usb3 داشته باشه به pc و laptop میخوره و سازگارن(حتی اگر pc یا laptop شما usb3 ساپورت نکنه))
اما هاردهای سیگیت:
یا با اینترفیس(اداپتور کارتریج)usb3 در بازار موجود هست یا با اینترفیس usb2
اما هارهای وسترن:
یا با اینترفیس usb2 در بازار موجود هست یا با اینترفیس usb2+usb3(هاردهای وسترن قابلیت تعویض usb یا همون اداپتور کارتریج رو ندارن و ثابت اند)
شکلی که گذاشتم از یه هارد پرتابل سیگیت هست:
اون عکسی که ته هارد رو جدا کردم بهش میگن اداپتور کارتریجی و فقط در هاردهای سیگیت به این شکل هست که میتونی این رابط رو جداگانه بخری:اما چرا؟چون ممکنه یه نفر سیگیت با اینترفیس usb2 بخره و بخواد ارتقاش بده به usb3 که میره یکی از اینا میخره و میزنه به جای قبلی یا ممکنه یه دستگاهی داشته باشه مثل ----- یا تی وی
و اینکه usb3 ساپورت نکنه و میره اینترفیس usb2 میخره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهاردهای پرتابل فقط از طریق همون usb که تویه شکل هست هم تغذیه برق میشه و هم با همون داده ها انتقال پیدا میکنن.
ولی در هاردهای دسکتاپی با usb داده انتقال پیدا میکنه و با اداپتور برقش که به پریز میزنی برقش تغذیه میشه.
اینکه هارد پرتابل بخری یا دسکتاپ به خودت بستگی داره:
آیا جابجایی هارد زیاد داری؟! یا نه؟!
اگر جابجایی داری که باید پرتابل بخری ولی هاردهایی که دسکتاپی هستن از این لحاظ خوب هستن که منبع تغذیه برقشون جداست و ایمنی اینجوری یکمی میره بالا.
در مورد قیمت هاردهای دسکتاپی و پرتابلی:
اگر با مثال بگم بهتر متوجه میشی:
1ترا وسترن دسکتاپی:بین 90-100(94 در نظر بگیر)
اترا وسترن پرتابل:138
750 وسترن پرتابل:94
و هاردهای سیگیت قیمتشون از هاردهای وسترن کمتره:
1ترا سیگیت پرتابل:115-119
نکته:اکثر مغازه داران نمیدونن کارتریج هارد چیه،یعنی به این اسم نمیشناسن:باید بگی usb2 ساپورت میکنه یا usb3 و بهتر اینه که خودت جعبه هارد رو نگاه کنی که همه این اطلاعات روی جعبه هارد هست.
گارانتی هم سازگار بگیر.
اما اگر بگی چه ظرفیت هاردی و چه نوعش(دسکتاپ یا پرتابل) نیاز داری بهتر تویه انتخاب مارک هارد میتونیم راهنماییت کنیم،هر چند که وسترن یا سیگیت پیشنهاد میشه و انتخاب به عهده خودت گذاشته میشه...
راستی اگر حدود 10صفحه قبل رو هم بخونی خیلی بهت کمک میشه تویه خرید هارد.
ata.royalfalcon
22-07-2011, 14:42
دوستان سلام
آموزش پارتیشن بندی به صورت خلاصه برای نرم افزار acronis disk director suite home
نکته اینه که برای چند تکه کردن پارتیشن هارد باید به قسمت دوم آموزش مراجعه کنین.
دوستان گرچه کار با این نرم افزار خیلی راحت و ساده هست اما خیلی دقت کنید تا اطلاعاتتون از بین نره پیشنهادم اینه که حتما از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید
Milo.Metallboy
23-07-2011, 10:54
دوست عزیز اون مدا pro که فرمودین یک دوک داره که میشه در صورت نیاز به عنوان یک هارد دستکتاپی هم مورد استفاده قرار بگیره. دوکش تو بازار گیر میاد ؟ مدل معمولیش که ظرفیت بالاتری داره این دوک بهش وصل نمیشه ؟ دقیقا کار این دوک چیه ؟ در زمان نیاز به ولتاژ اضافه ازش استفاده میشه ؟
ata.royalfalcon
23-07-2011, 11:31
دوست عزیز اون مدا pro که فرمودین یک دوک داره که میشه در صورت نیاز به عنوان یک هارد دستکتاپی هم مورد استفاده قرار بگیره. دوکش تو بازار گیر میاد ؟ مدل معمولیش که ظرفیت بالاتری داره این دوک بهش وصل نمیشه ؟ دقیقا کار این دوک چیه ؟ در زمان نیاز به ولتاژ اضافه ازش استفاده میشه ؟
من نگفتم كه اون dock باعث تبديل به هارد دسكتاپي ميشه . اون dock فقط و فقط براي هاردهاي پرتابل 2.5 اينچي ساخته شده و لاغير. آيا اين dock براي هارد معمولي (غير pro) هم بكار ميره يا خير تست نكردم .
تنها مزيت اين dock به شرح زير هست .
1. خوشگلي :31:
2. با توجه به اينكه كابل usb دوسر داره (y-cable) در موقع كسري ولتاژ قسمت دوم كابل رو به يه پورت usb ديگه وصل ميكنين.
جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و aref10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی دونم واقعا چه جوری ازتون تشکر کنم
وقعا کارم رو راه انداختید خیلی چیزا یاد گرفتم
درآخر اینو خریدم Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 3TB
یه عذرخواهی بهتون بدهکارم , من راستشو بخواین نحوه تشکر کردن تو این سایت رو بلد نیستم منطورم افرادی هست که زیر هر پست اسمشون به خاطر تشکر از پست میاد:whistle::41:
در هر صورت متشکرم:11::)
vahid_civil
23-07-2011, 12:26
سلام
مادربورد من در حال حاضر یو اس بی 3 نداره ولی همیشه باید آینده نگری کرد ! میخام یک هارد اکسترنال بخرم حدود 100 تومن .
وسترن مد نظرم هست . هر چند از سیگیت هم تعریف زیاد شنیدم و Adata هم به خاطر بدنه ضد آب و ضد ضربه اش جالبه .
1- ارزش داره قیمت اضافه تر به خاطر usb3 داد ؟ مشکلی که با usb2 ندارن ؟
2- چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
(2.5 اینچی )
3- آیا وسترن 750 گیگی یو اس بی 3 داره ؟
ممنون
ata.royalfalcon
23-07-2011, 14:23
جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و aref10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی دونم واقعا چه جوری ازتون تشکر کنم
وقعا کارم رو راه انداختید خیلی چیزا یاد گرفتم
درآخر اینو خریدم Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 3TB
یه عذرخواهی بهتون بدهکارم , من راستشو بخواین نحوه تشکر کردن تو این سایت رو بلد نیستم منطورم افرادی هست که زیر هر پست اسمشون به خاطر تشکر از پست میاد:whistle::41:
در هر صورت متشکرم:11::)
ممنون دوست من
كافيه كه دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد البته كاربراي جديد احتمالا اين دكمه رو ندارن ، يعني فكر كنم تعداد پستهاشون از يه حدي بيشتر بشه .
ata.royalfalcon
23-07-2011, 14:32
سلام
مادربورد من در حال حاضر یو اس بی 3 نداره ولی همیشه باید آینده نگری کرد ! میخام یک هارد اکسترنال بخرم حدود 100 تومن .
وسترن مد نظرم هست . هر چند از سیگیت هم تعریف زیاد شنیدم و Adata هم به خاطر بدنه ضد آب و ضد ضربه اش جالبه .
1- ارزش داره قیمت اضافه تر به خاطر usb3 داد ؟ مشکلی که با usb2 ندارن ؟
2- چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
(2.5 اینچی )
3- آیا وسترن 750 گیگی یو اس بی 3 داره ؟
ممنون
سلام
جواب سوال يك : در حال حاضر بيشتر مدلهاي پرتابل و دسكتاپي وسترن داراي اينترفيس usb3 هستن مگر مدلهايي مثلWD Elements يا مدلهايي كه براي مكينتاش هستن و غيره . يعني مدلهاي رايج وسترن كه در بازار فراوانتر هم هست همگي usb3 هستن كه مشكلي با usb2 هم ندارن به عبارت ديگه پيدا كردن يه هارد وسترن پرتابل يا دسكتاپي با اينترفيس Usb2 چندان كار ساده اي نيست .در هر حال اگر usb2 ميخواهيد بهتره سيگيت بخريد . ولي تفاوت قيمتي بين usb2 با usb3 خيلي هم فرقي ندارند.
جواب سوال دو و سه : مدل پرتابل 750 گيگي وسترن كه My Passport Essential SE هست usb3 داره .
leon scott kendy
23-07-2011, 19:30
بچه ها ببخشید پریدم وسط صحبت هاتون می گم
می شه چند نوع هارد با حجم های 1 یا 2 ترابایت برام بگید
یک چیز ارزون و خوب می خوام که بصرفه
تاحالا هم نداشتم و هیچ اطلاعاتی هم ندارم
یک سوال با ادابتور و بدون ادابتور چه فرقی داره سرعت یا تشکیلاتی ؟؟؟
یکم توضیح می دید :46:
ata.royalfalcon
23-07-2011, 19:50
امان از سوالات تکراری !!!!:31:
هاردهای آداپتوردار در واقع از هاردهای 3.5 اینچی هارد اینترنال استفاده شده . این هاردها آداپتوردار که در واقع دسکتاپی هم بهش میگن بزرگ هست و برا جابجای ساخته نشده اند . عمده ترین مزیت هاردهای آداپتوری داشتن یک منیع تغذیه کاملا مستقل هست حداکثر حجم هارهای دسکتاپی فعلا 3 ترابایت هست البته یه هارد اکسترنال دیگه ای هم هست که در واقع از دو هارد اینترنال استفاده شده که تا 6 ترابایت هم هست .
اما هاردهای بدون آداپتور در واقع هاردهای جیبی و کوچکی هستن که در واقع همون هارد 2.5 اینچی لپتاپ هست و برق مورد نیاز رو از پورت usb تامین میکنن و منبع تغذیه مستقلی ندارن گاهی اوقات دیده شده که بعلت کمبود ولتاژ پورت usb هارد پرتابل راه اندازی نشده که میتونه دلایل دیگه ای داشته باشه مثلا استفاده از کابل افزایش طول usb . حداکثر حجم هارهای پرتابل 1.5 گیگ هست و نه بیشتر (در حال حاظر البته)
مهمترین تفاوت دیگه این هست که معمولا هاردهای دسکتاپی کش بالاتری نسبت به پرتابل دارن و این باعث افزایش سرعت میشه !!!
نگفتین هارد پرتابل میخواهید یا دسکتاپی اما اگر 2 ترا میخواهید اجبارا باید هارد های دسکتاپی بخرید چون پرتابل دوترا نداریم . من خودم وسترن مدل My Book Essential رو توصیه میکنم که usb3 داره و با usb2 هم سازگاره .
من خودم سه ترای وسترن رو خریدم 248 هزارتومن
این پست رو بخون:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+چند صفحه ی قبل رو هم اگر بخونی خیلی بهت کمک میشه که بتونی یه هارد خوب بخری.(حدود 10صفحه ی قبل)
بعد هر چندتا سوال واست پیش اومد بپرس:46:
noisymind
23-07-2011, 21:54
اگه بشه یک راهنمای کلی برای این تاپیک درست کرد که بعد مدیران منتقل کنند به پست اول ، خیلی کمک میکنه به همه. خیلی مطالب مفیدی اینجا گفته میشه و مخصوصا عطا زحمت زیادی میکشه و حیف هست که تو این 250 صفحه که بیشتر هم میشه گم بشه!
vahid_civil
24-07-2011, 00:06
سلام دوستان
من امروز رفتم از پایتخت یک هارد اکسترنال 2.5 اینچی وسترن 750 گیگی Se خریدم 98 تومن .
نصبش اینا که راحت بود ! دی خوشگلم هست !
چند تا فولدر و فایل توشه که میشه توضیح بدین به چه درد میخورن ؟
Extras
User Manuals
WD SmartWare
WD SmartWare for Mac
WD Quick Formatter
WD SmartWare
که دو تای پایینی فایل اجرایی هستن . (بقیه اش فولدرن)
از کدوما میتونم برای بک آپ گیری استفاده کنم ؟
هر وقت بخام میتونم توش پارتیشن بندی کنم ؟ اصلاً احتیاجی هست ؟
ata.royalfalcon
24-07-2011, 06:58
سلام دوستان
من امروز رفتم از پایتخت یک هارد اکسترنال 2.5 اینچی وسترن 750 گیگی Se خریدم 98 تومن .
نصبش اینا که راحت بود ! دی خوشگلم هست !
چند تا فولدر و فایل توشه که میشه توضیح بدین به چه درد میخورن ؟
Extras
User Manuals
WD SmartWare
WD SmartWare for Mac
WD Quick Formatter
WD SmartWare
که دو تای پایینی فایل اجرایی هستن . (بقیه اش فولدرن)
از کدوما میتونم برای بک آپ گیری استفاده کنم ؟
هر وقت بخام میتونم توش پارتیشن بندی کنم ؟ اصلاً احتیاجی هست ؟
سلام
بايد نرم افزار WD SmartWare رو نصب كنين . اين نرم افزار هم امكانات بك آپ گيري داره و هم قفل گذاري چيزي كه هاردهاي سيگيت از اون بي بهره هست (متاسفانه !!!)
WD SmartWare for Mac كه براي اپل مكينتاش هست .
با توجه به حجم 750 گيگي فكر نميكنم به پارتيشن بندي احتياجي داشته باشه بهتره كه فولدربندي كني . هارد سه ترابايتي خودم فقط يه پارتيشن داره .
ata.royalfalcon
24-07-2011, 09:20
يه پست جامع درباره هاردهاي اكسترنال سيگيت بزنم كه هركي در اين درباره سوالي پرسيد به اين پست ارجاع بدم و جاي ابهامي نمونه!!!
هاردهاي اكسترنال سيگيت براي مصارف عادي و معمولي چند نوع هست .
1. هاردهاي پرتابل (بدون آداپتور)
2. هاردهاي دسكتاپي (آداپتوردار)
هاردهاي پرتابل سيگيت خودشون به چهار دسته اصلي تقسيم ميشن .
1. هاردهاي پرتابل FreeAgent Go Portable Drives
2. هاردهاي پرتابل FreeAgent GoFlex Portable Drives
3. هاردهاي پرتابل Expansion
4. هاردهاي پرتابل مخصوص اپل مكينتاش
1. هاردهاي پرتابل FreeAgent Go قديمي هستن و به سختي در بازار پيدا ميشن اين هاردها فقط usb2 دارن و لاغير اين هاردهاي پرتابل از 250 گيگ تا 1 ترابايت هست . هرچي حجم هارد بيشتر بشه به ضخامتش هم افزوده ميشه !!!
لينك اين مدل
2. سري ديگه از هاردهاي FreeAgent GoFlex Portable Drives هستن كه خودش به چهار دسته تقسيم ميشن .
اولين مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive : اين مدل از حجم 320 گيگ الي 1.5 ترابايت موجوده و تا حجم 750 گيگ ضخامت اين هارد 14.5 ميليمتر هست و بالاتر ضخامتش 22 ميليمتر ميشه و RPM اين مدل از هاردها 5400 دور هست با 8 مگابايت كش . مهمترين مزيتي كه سري گوفلكس دارن انعطاف پذيري بالاي اون هست يعني انتهاي اين هاردها (كارتريج) قابل جدا شدن هست مثل عكس زير
اين باعث ميشه كه شما بتونين انواع اينترفيس رو به اين هارد متصل كنين مثلا usb2 يا usb3 يا esata يا firewie و حتي ميتونين با كندن اين كارتريج از ساتاي هارد به طور مستقيم مثل هارد اينترنال استفاده كنين .
عكسي از انواع كارتريج
انتهاي خود هارد بدون كارتريج
نكته مهم اين هست كه در داخل جعبه اين هارد فقط يه جور كارتريج هست مثلا كارتريج usb2 يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه براي ساير كارتريج ها بايد جداگانه خريداري بشه . مثلا معني عكس زير (قسمت پايين گوشه سمت راست) اين هست كه هارد با كارتريج usb3 فروخته ميشه . (اين عكس توسط aref10 گرفته شده كه پس از كاهش حجم دوباره آپلود كردم - رعايت قانون كپي رايت)
لينك اين مدل
دومين مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive هست مهمترين مزيت اين مدلهاي pro اين هست كه rpm اونها 7200 دور و كش اين هم 16 مگابايت هست و تا 40درصد نسبت به مدل پایه سرعت بیشتری دارد . همچنين مزيت ديگري كه اين مدل داره علاوه بر يه كارتريج usb2 يا usb3 (بستگي به نوع انتخابي) يه پايه اي دارن به نام dock كه ميتونه هارد رو بصورت ايستاده نگه داره .
عكس زير براي usb2 هست .
و براي Usb3 هم مثل عكس زير هست .
مزيت ديگه اي كه اين dock دارن اين هست كه يه كابل usb دو سر دارن (y-cable) كه براي تامين كسري ولتاژ در هنگام عدم راه اندازي موثر هست . اين هاردهاي پرو در حجمهاي 500 و 750 گيگ موجوده !!!
لينك اين مدل
نكته مهم : من تا به حال نديدم كه dock به صورت جداگانه در بازار فروخته بشه و اگر بخواهيد dock شما مثل عكس دومي اريب و زيبا باشه از همون ابتدا بايد هارد مدل pro رو با اينترفيس usb3 بخريد در غير اينصورت اگر هارد مدل pro رو با اينترفيس usb2 بخريد dock معمولي نصيب شما ميشه .
y-cable چيست : كابلي هست كه مثل عكس زير سه تا انتها داره يكي از اين انتها كه كوچكتره به خود هارد وصل ميشه و ديگري به يك پورت لپتاپ يا PC وصل ميشه كه هم براي ترانسفر ديتا هست و هم براي تامين برق . گاهي اوقات پيش مياد كه برق مورد نياز كافي نيست و در نتيجه هارد راه اندازي نميشود در اينجور مواقع بايد سومين قسمت كابل رو به يه پورت usb وصل كرد .نكته مهم اين هست كه همه هاردهاي پرتابل (برندهاي مختلف) اين نوع كابل رو ندارن .
عكس ديگه از همين هارد با dock كه usb2 هست به صورت واقعي.
سومين مدل هم GoFlex Slim Performance Drive هست كه فقط 320 گيگ موجوده و اينترفيس اونهم usb3 هست اما شما ميتونين با كندن كارتريج از sata مثل هارد اينترنال استفاده كنين . اين مدل فعلا هيچ نوع ديگه اي از كارتريج ديگه اي مثل esata و firewire نداره . (در حال حاضر البته)
لينك اين مدل
عكس ديگه
چهارمین مدل هم GoFlex® Turbo هست که مشابه مدلهای pro هست یعنی 7200 دور هست . ولی در اندازه و وزن باهم فرق میکنن ضمن اینکه دوسال گارانتی ریکاوری اطلاعات هم داره و همچنین خبری از dock هم نیست !!! همچنین درایوری هم برای شناسایی فرمت ntfs هم در سیستم عامل مکینتاش در خود پارتیشن هارد موجوده !!!
لینک این مدل
3. مدل ديگه هم Seagate Expansion Portable Drives هست كه از حجم 250 گيگ تا 1.5 ترا موجوده و هم usb2 موجوده و هم usb3 و مسئله اي كه اين مدل از هاردها دارن اين هست كه خيلي ساده اند يعني حتي هيچ نرم افزاري هم ندارن
لينك اين مدل
4. هاردهايي كه مخصوص اپل مكينتاش هستن شامل
مدل GoFlex Pro for Mac كه مشابه مدلهاي عادي 7200 دور هست و 500 گيگ و 750 گيگ موجوده و در داخل جعبه اش دوتا (همزمان) كارتريج هم داره كه usb2 و firewire 800 هست . برخلاف مدلهاي عادي dock نداره .
لينك اين مدل
مدل بعدي GoFlex for Mac كه فقط 1 و 1.5 ترابايت هست كه دوتا كارتريج هم داره كه usb2 و firewire 800 هست . به ضخيمتر بودن نسبت به بالايي دقت كنين.
لينك اين مدل
و آخرين مدل هم GoFlex Slim for Mac هست كه در مدلهاي مك فقط با اينترفيس usb2 فروخته ميشه بر خلاف مدلهاي ويندوزي كه با اينترفيس usb3 هست .
نكته : هاردهاي سيگيت گوفلكس كه براي مك هستن همگي به جز Slim سفيد رنگ هست .
لينك اين مدل
خوب اينهم از هارد هاي پرتابل ميرسيم به هاردهاي دسكتاپي . هاردهاي دسكتاپي سيگيت خودشون به چهار دسته اصلي تقسيم ميشن .
1. هاردهاي دسكتاپي FreeAgent Go Desktop Drives
2. هاردهاي دسكتاپي FreeAgent GoFlex Desk External Drive
3. هاردهاي دسكتاپي Expansion
4. هاردهاي دسكتاپي مخصوص مكينتاش
1. مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive كه از حجم 1 ترا تا 3 ترابايت هم موجوده به نظرم اينها 7200 دور هستن با كش 32 مگ اينها هم مثل مدل پرتابل داراي كارتريجي در انتهاي هارد هست كه ميتوان انواع اينترقيس رو نصب كرد اما مهمترين تفاوتي كه با پرتابلها دارن اين هست كه كارتريجي با اينترفيس esata موجود نيست يعني تنها FireWire 800 و usb3 و USB2 موجوده .
عكس ديگه كه جدا شدن كارتريج رو به وضوح نشون ميده !!!
لينك اين مدل
همچنین مدل 4 ترابایتی آن مدل FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive که فقط با اینترفیس usb3 فروخته میشه .
کمپانی سیگیت اولی شرکتی بوده که هارد 4 ترابایتی رو تولید کرده . در واقع این هارد از چهار عدد platter تشکیل شده که هر پلتر یک ترابایت هست بعبارت دیگر هر پلتر دارای چگالی 625 گیگا بیت بر هر اینچ مربع هست که به این ترتیب امکان تولید هارد های نسبتا ارزانقیمت دو و سه ترابایتی فراهم خواهد شد .
لینک
2. مدل بعدي FreeAgent Go Desktop Drives كه خيلي قديمي و به سختي دربازار پيدا ميشه و تماما هم usb2 دارن و از 500 گيگ تا 2ترابايت موجوده
لينك اين مدل
يه مدل ديگه اي هم هست كه مشكي رنگه و علاوه بر usb2 داراي اينترفيس esata و firewire هست به نام FreeAgent Go Desk XTreme اين مدل ديگه پيدا نميشه و مطمئنا توليد هم ديگه نميشه .
و
3. مدل ديگه هارد Expansion External Drive هست كه از حجم 500 گيگ تا سه ترابايت موجوده و هم usb2 موجوده و هم usb3 و خيلي ساده اند و حتي هيچ نرم افزاري هم ندارن.
لينك اين مدل
4. هاردهاي دسكتاپي مخصوص مكينتاش فقط 2 و 3 ترابايتي موجوده و كه كارتريج سازگار با Usb2 و firewire800 داره . اصلا و ابدا كارتريجي براي esata ندارد .
لينك اين مدل
نکته مهم : اینترفیس usb3 با اینترفیس usb2 سازگاری کامل داره به عبارت دیگر
اگر هارد شما usb3 باشد ولی لپتاپ یا pc شما usb2 باشد مشکلی ندارد و هارد کار میکند .
اگر هارد شما usb2 باشد ولی لپتاپ یا هارد شما usb3 باشد بازهم مشکلی ندارد و هارد کار میکند .
گاهی اوقات اتفاق میافتد که دستگاههای غیر از لپتاپ یا pc مانند ----- یا TV هارد usb3 یا usb2 رو نمیشناسه که میتواند علت های مختلفی داشته باشه از قبیل
1. عدم ساپورت usb3 که خیلی کم پیش میاد و برای حل این مشکل میتوان از usb هاب آداپتوردار استفاده کرد .
2. در صورت عدم مشکل از usb3 میتواند ناشی از عدم ساپورت فرمت پارتیشن باشد به این معنی که معمولا اکثر ----- ها یا TV ها معمولا فرمت FAT32 رو میشناسن ضمن اینکه بعضی از این دستگاهها تا یه سقف مشخصی از حجم پارتیشن رو میشناسن مثلا 160 گیگ خلاصه باید دفترچه راهنمای tv یا ----- رو مطالعه کنین تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
3. اگر هارد پرتابل باشه عدم راه اندازي ممكنه به خاطر كمبود ولتاژ usb باشه
خب دوستان اين براي مدلهاي عادي سيگيت بوده و مسلما شامل تمام مدلها نيست
pedram_ashena
24-07-2011, 10:48
همچين پستي در مورد وسترن هم زده بشود عالي ميشه
سلام
نظرتون در مورد هارد اکسترنال 750 گیگابایت سیلیکون پاور - Silicon Power 750GB Armor A80 چیه؟؟؟
مدل 1 ترابایتی نداره؟؟کلاً نظرتون در مورد سیلیکون پاور چیه؟
یا این مدل:هارد اکسترنال 1 ترابایت دیاموند سیلیکون پاور Silicon Power 1TB Diamond
من یه هارد 2.5 اینچی میخوام،سرعتش خوب باشه!قیمتش هم تا 140 خوبه.usb3 باشه.مقاوم باشه.کلاً خوب باشه.
به نظرتون چی بگیرم؟
sabzefosfori
24-07-2011, 12:55
ممنون از جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بابت اين اطلاعات مفيدشون ميخواستم بدونم از مدل های portable کدوم مدل بهتره و اين کارتريج ها رو ميشه تو ايران گير اورد قيمتش چقدره ?
من اول ميخواستم مدل my passport studio برند وسترن رو بگيرم ولی اين مدل رو پيدا نکردم و قيد زيبايی اين هارد رو زدم الان ديگه زيبايی زياد برام مهم نيست ميخوام هارد مورد نظرم از نظر speed خوب باشه
نميدونم اين برند سيگيت خوب هست يا از اين بهتر هم هست ولی اينکه ميشه از usb2,3 - esata - firewie استفاده کارد برام جالب بود :11:
ata.royalfalcon
24-07-2011, 15:28
ممنون از جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بابت اين اطلاعات مفيدشون ميخواستم بدونم از مدل های portable کدوم مدل بهتره و اين کارتريج ها رو ميشه تو ايران گير اورد قيمتش چقدره ?
من اول ميخواستم مدل my passport studio برند وسترن رو بگيرم ولی اين مدل رو پيدا نکردم و قيد زيبايی اين هارد رو زدم الان ديگه زيبايی زياد برام مهم نيست ميخوام هارد مورد نظرم از نظر speed خوب باشه
نميدونم اين برند سيگيت خوب هست يا از اين بهتر هم هست ولی اينکه ميشه از usb2,3 - esata - firewie استفاده کارد برام جالب بود :11:
اين كارتريج ها به راحتي در بازار پيدا ميشه و قيمتي حدود 30 هزارتومن دارن . البته اگر با اينترفيس usb3 بخريد با usb2 هم سازگاره !!!
برند سيگيت از برندهاي معتبري هست و سابقه زيادي در انواع هارد داره !!! اما زيبايي خاصي ندارن ولي اگر سرعت براي شما مهمه بايد مدل pro رو بخريد البته با كارتريج usb3 كه فكر كنم قيمت بالايي هم داره اين مدل pro حداكثر حجمش 750 گيگ هست .
در هر حال با توجه به اينكه زيبايي براي شما مهمه فكر كنم بايد سراغ برندهاي ديگه اي بگردين مثل سيليكون پاور
sistani14
24-07-2011, 15:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آقای ata.royalfalcon سوال همه رو جواب میدی بیزحمت سوال ما رو هم جواب بده!
تو اینترنت دیدم که 1 ترابایت همین هارد silicon power که گفتم هم هست ولی هرچی گشتم تو سایتهای ایرانی ندیدم!
نظرتون در مورد هاردای سیلیکون پاور چیه؟
ata.royalfalcon
24-07-2011, 18:57
سلام
نظرتون در مورد هارد اکسترنال 750 گیگابایت سیلیکون پاور - Silicon Power 750GB Armor A80 چیه؟؟؟
مدل 1 ترابایتی نداره؟؟کلاً نظرتون در مورد سیلیکون پاور چیه؟
یا این مدل:هارد اکسترنال 1 ترابایت دیاموند سیلیکون پاور Silicon Power 1TB Diamond
من یه هارد 2.5 اینچی میخوام،سرعتش خوب باشه!قیمتش هم تا 140 خوبه.usb3 باشه.مقاوم باشه.کلاً خوب باشه.
به نظرتون چی بگیرم؟
آقای ata.royalfalcon سوال همه رو جواب میدی بیزحمت سوال ما رو هم جواب بده!
تو اینترنت دیدم که 1 ترابایت همین هارد silicon power که گفتم هم هست ولی هرچی گشتم تو سایتهای ایرانی ندیدم!
نظرتون در مورد هاردای سیلیکون پاور چیه؟
سلام
اگر جواب شما رو ندادم دلیل بر این نیست که با شما قهر هستم :46: تنها سری Armor هستن که در مقابل ضربه مقاوم هستن و همانطوری که خودتون گفتید مدل a80 یک ترا نداره
البته اگر باز روی سیلیکون پاور تاکید دارین میتونین مدل Stream S20 یا مدل Diamond D10 رو بخرید البته اگر در بازار پیدا بشه .
شرکت داده پرداز رایانه متین این هارد هارو در بازار به فروش میرسونه
سایت اصلی
ادرس فروشگاه هم در این لینک نوشته !!!
البته پیشنهادم اینه که قبل از مراجعه تماسی بگیرید تا درباره موجود بودن مدل انتخابی مطمئن بشید.
ولی تو اون لینکی که گذاشتم نوشته که 1 ترا هم داره!از همین سری armor ...ولی تو سایتهای ایرانی چیزی ندیدم.یا مثلاً تو سایتشون نوشته فقط 320، 500 و 640 گیگا بایت ولی تو یه سایت ایرانی دیدم نوشته بود 750 گیگ رو دارن.
MoH_@_MaD
24-07-2011, 19:40
سلام
دوستان هاردهای دکستاپی وسترن مدل My Book Essentia یک ترا و دو ترا و سه ترا حدودا چه قیمته ؟؟
بعد بهترین مدل دکستاپی وسترن همین مدل My Book Essential هست دیگه ؟؟
بعد هنگام خرید بگم وسترن مدل My Book Essential میخوام کافیه دیگه ؟؟ پسوند و پیشوند و... نداره که ؟؟!!
ممنون
ata.royalfalcon
24-07-2011, 20:14
ولی تو اون لینکی که گذاشتم نوشته که 1 ترا هم داره!از همین سری armor ...ولی تو سایتهای ایرانی چیزی ندیدم.یا مثلاً تو سایتشون نوشته فقط 320، 500 و 640 گیگا بایت ولی تو یه سایت ایرانی دیدم نوشته بود 750 گیگ رو دارن.
من مجدداً سایت سیلیکون پاور رو بررسی کردم هیچ کدوم از سری armor یک ترا نداره !!!
اون سایتی که شما لینکشو گزاشتین سوتی داده !!!
ata.royalfalcon
24-07-2011, 20:27
سلام
دوستان هاردهای دکستاپی وسترن مدل My Book Essentia یک ترا و دو ترا و سه ترا حدودا چه قیمته ؟؟
بعد بهترین مدل دکستاپی وسترن همین مدل My Book Essential هست دیگه ؟؟
بعد هنگام خرید بگم وسترن مدل My Book Essential میخوام کافیه دیگه ؟؟ پسوند و پیشوند و... نداره که ؟؟!!
ممنون
سلام 3 ترابایت رو خریدم 248 هزارتومن
بله بهترین مدل دسکتاپی همین My Book Essential هست که هیچ پسوند و پیشوندی نداره ولی دقت کن روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
ضمنا پس از خرید یه تبدیل سه شاخه به دو شاخه هم بخر چون پریز برق این هاردها سه شاخه هست :31:
REZAt1980
25-07-2011, 09:54
يك هارد اكسترنال نياز دارم با ظرفيت 500 گيگ.
تو روز بين سيستم ها بايد حدود 20 الي 30 گيگ رو منتقل كنم.
به نظرتون چه هاردي بگيرم
ata.royalfalcon
25-07-2011, 10:13
يك هارد اكسترنال نياز دارم با ظرفيت 500 گيگ.
تو روز بين سيستم ها بايد حدود 20 الي 30 گيگ رو منتقل كنم.
به نظرتون چه هاردي بگيرم
سلام
فكر كنم پرتابل ميخواين ، پيشنهادم وسترن مدل My Passport Essential هست كه 500 گيگه و اينترفيس usb3 داره كه با usb2 هم سازگاره .
اين از مدلهاي خوبي هست كه نرم افزار قفل گذاري (برخلاف هاردهاي سيگيت) و بك آپ گيري داره ، فقط ايرادش اينه كه زود خط و خش ميافته كه بايد براش يه كيف هم بخري .
نكته ديگه اين هست كه بدنه هارد و البته خود هارد ضد ضربه نيست پس بايد در نگهداريش كوشا باشيد . در غير اينصورت بهتره كه مدلهاي ضد ضربه سيليكون پاور مدل armor a80 رو بخريد . ولي من وسترن رو توصيه ميكنم !!!
ArashMiniStar
25-07-2011, 11:04
سلام
فكر كنم پرتابل ميخواين ، پيشنهادم وسترن مدل My Passport Essential هست كه 500 گيگه و اينترفيس usb3 داره كه با usb2 هم سازگاره .
اين از مدلهاي خوبي هست كه نرم افزار قفل گذاري (برخلاف هاردهاي سيگيت) و بك آپ گيري داره ، فقط ايرادش اينه كه زود خط و خش ميافته كه بايد براش يه كيف هم بخري .
نكته ديگه اين هست كه بدنه هارد و البته خود هارد ضد ضربه نيست پس بايد در نگهداريش كوشا باشيد . در غير اينصورت بهتره كه مدلهاي ضد ضربه سيليكون پاور مدل armor a80 رو بخريد . ولي من وسترن رو توصيه ميكنم !!!
سلام.دیروز هارد رو که داشتم از یو اس بی میکشیدم طی یک حواس پرتی از بالای تختم پرت شد پایین:41:
اومدم زدم کامپیوتر اسکن کردم هیچ کاریش نشده بود.بنظرم کلا هارد های 2.5 اکسترنال یک سیستم برای محافظت دارن ولی خوب شانسم گرفت!!:31::2:
ata.royalfalcon
25-07-2011, 11:11
سلام.دیروز هارد رو که داشتم از یو اس بی میکشیدم طی یک حواس پرتی از بالای تختم پرت شد پایین:41:
اومدم زدم کامپیوتر اسکن کردم هیچ کاریش نشده بود.بنظرم کلا هارد های 2.5 اکسترنال یک سیستم برای محافظت دارن ولی خوب شانسم گرفت!!:31::2:
سلام دوست خوبم
منهم همين فكر رو ميكنم كه اين هاردهاي سيليكون پاور كه روي ضد ضربه بودنش تبليغ ميكنه در واقع تكنولوژي جديدي نيست و همه هاردهاي پرتابل اينو دارن . ولي چيزي كه هاردهاي سيليكون پاور يا adata رو از ساير برند ها متمايز ميكنه جنس بدنه اش هست كه علاوه بر نشكن بودن يه حالت لاستيكي (از داخل يا حارج بدنه) هم دارن كه هارد اينترنال رو محافظت ميكنه !!!
البته من مطمئن نيستم ، حالا نظر دوستان چي باشه !!!:46:
MoH_@_MaD
25-07-2011, 19:32
دوستان این Align کردن واسه هارد های اینترنال وسترنه یا اکسترنال ؟؟
noisymind
25-07-2011, 20:08
برای هاردهای اینترنال گرین که روش میخواین ویندوز نصب کنید.
باسلام
میخوام یک هارد بگیرم برای دیدن فیلم وموزیک وضبط در ریس وتلویزیون led .لطفا در مور خرید هارد 500 گیگ با ذکر مارک ومشخصات راهنمایی فرمایید. متشکرم
سلام دوستان
منم یه هارد 1ترابایتی ارزون می خوام.
ata.royalfalcon
26-07-2011, 19:00
سلام دوستان
منم یه هارد 1ترابایتی ارزون می خوام.
سلام
هارد ارزون میخوای فرداش باید ببری گارانتی !!!!
در هر حال مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive پیشنهاد میدم که نسبت به وسترن ارزانتر هست و هم اینکه چون از مدلهای آداپتوری هست نسبت به حجمش ارزانتر از مدلهای پرتابل هست . کیفیتش هم باید خوب باشه ولی پیشنهادم اینه که در مواقعی که ازش استفاده نمیکنین آداپتورشو از برق بکشید.
ata.royalfalcon
26-07-2011, 19:10
باسلام
میخوام یک هارد بگیرم برای دیدن فیلم وموزیک وضبط در ریس وتلویزیون led .لطفا در مور خرید هارد 500 گیگ با ذکر مارک ومشخصات راهنمایی فرمایید. متشکرم
سلام
اگر کامپیوتر شما usb3 رو ساپورت نمیکنه پیشنهادم مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive با کارتریج usb2 هست چون این مدلها به راحتی توسط دستگاههای متفرقه شناسایی میشه . من خودم 500 گیگ این مدل رو خریدم 78 هزارتومن .
لینک این محصول
در این پست درباره انواع مدلهای هارد سیگیت توضیح دادم
با تشکر از دوست گرامی
اگر هارد را با کاتریج 2 بخرم .کاتریج 3 راهم میتوانم جدا تهیه کنم؟.واینکه وقتی کاتریجو جداتهیه میکنیم جنسش باجنس اصلی فرق میکنه یا نه؟وضمنا قیمت کاتریج به تنهایی ----.ودراخر هارد با کاتریج 2 وهارد با کاتریج3 از نظر قیمت چقدر اختلاف داره.
با سپاس
ata.royalfalcon
27-07-2011, 09:51
با تشکر از دوست گرامی
اگر هارد را با کاتریج 2 بخرم .کاتریج 3 راهم میتوانم جدا تهیه کنم؟.واینکه وقتی کاتریجو جداتهیه میکنیم جنسش باجنس اصلی فرق میکنه یا نه؟وضمنا قیمت کاتریج به تنهایی ----.ودراخر هارد با کاتریج 2 وهارد با کاتریج3 از نظر قیمت چقدر اختلاف داره.
با سپاس
ممنون
بلي كارتريج usb3 رو ميتونين جداگانه بخريد و به راحتي دربازار پيدا ميشه .
فكر نميكنم در كيفيتش فرقي بكنه !!!
قيمت كارتريج به تنهايي حدودا 35 هزارتومني هست !!! قبلا هم گفتم اگر سيستم شما usb3 نداره بهتره كه با كارتريج usb2 بخريد ولي اگر سيستم شما usb3 داره پس هارد رو كارتريج usb3 بخريد ، ولي اگر احيانا رسيور يا TV شما هارد رو شناسايي نكرد اول پارتيشن هاشو تغيير بدين و اگر بازهم شناسايي نكرد مجبوري كه كارتريج usb2 بخري .
سلام
خیلی ممنون که راهنمایی فرمودیدمن هارد با کاتریج2 را میخرم چونکه سیستم من قدیمی فکر نکنم یو اس پی 3 را ساپورت کنه.فقط یک سوال دیگر دارم اینکه در معرفی هارد در تایپک مربوطه دو نوع پایه دار(dockوبدون پایه معرفی کردید حالا کدامشو بخرم بهتره. دستت درد نکنه پایه دار یا بدون پایه
ata.royalfalcon
27-07-2011, 14:23
سلام
خیلی ممنون که راهنمایی فرمودیدمن هارد با کاتریج2 را میخرم چونکه سیستم من قدیمی فکر نکنم یو اس پی 3 را ساپورت کنه.فقط یک سوال دیگر دارم اینکه در معرفی هارد در تایپک مربوطه دو نوع پایه دار(dockوبدون پایه معرفی کردید حالا کدامشو بخرم بهتره. دستت درد نکنه پایه دار یا بدون پایه
سلام
مدلي كه dock داره در واقع هارد سيگيت پرتابل مدل pro هست .اين هاردهاي pro نسبت به مدل استاندارد خيلي گرونتره ولي مزاياي خاص خودشو داره مثلا
1. سرعت بيشتر در حدود 40 درصد بيشتر نسبت به مدل استاندارد (سرعت به شرط داشتن usb3 و esata محسوسه)
2. با توجه به داشتن كابل y-cable نگراني از كمبود ولتاژ و در نتيجه عدم راه اندازي نداريد .
در هر حال اگر بودجه شو دارين ميتونين مدلهاي pro رو بخريد.
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
باسلام
اولی پایدار.
سلام
والا منظور شما رو نفهميدم :31::31:
ata.royalfalcon
27-07-2011, 19:22
سلام به همه
بالاخره تونستم کابل افزایش طول usb3 رو پیدا کنم و بخرمش
10 هزارتومن ناقابل !!!
Milo.Metallboy
28-07-2011, 09:28
فقط یکی از دوستان اگه لطف کنه قیمت هارد ها رو اگه داره بزاره تا تو تصمیم گیری راحت بشیم
aluminum
28-07-2011, 12:47
دوستان این قابلیت لاک هاردهای وسترن به چه دردی میخوره و چه جوری میشه یه هارد را لاک کرد
منظورم شکاف پشت هارد هست
سلام دوستان... به ویژه خدمت ata
من یک بار تقریبا 50-60 صفحه آخر این فروم رو خوندم و یک دید کلی به دست آوردم اما نتونستم آخرش چیزی که باید بخرم رو پیدا کنم...
چیزایی که فهمیدم اینه که
1- هارد پرتابل می خوام (با اینکه زیاد جابجا نمی شم اما نمی خوام اگر یک بار لازم شد هارد رو جایی ببرم مثل این دی وی دی رام اکسترنال بخوام دنبال خودم بکشم و دردسر پاور داشته باشم. و احتمالا هم y-cable باید داشته باشه)
2- حتما حتما 1 ترا بایت باشه ( که حداقل تا مدتی بشه روی حجمش حساب کرد)
3- قیافه اش زیاد مهم نیست! (هارده دیگه بنز که نیست بخوای سوارش شی توی خیابون بری دور بزنی)
4- سرعت انتقال داده مهمه، اما کامپیوترم usb3 نداره، اما چون ممکنه لپ تاپم رو عوض کنم و اون usb3 داشته باشه می خوام از الان با نگاهی به آینده خرید کنم.... مشکلم اینه که نفهمیدم اگه هارد usb3 رو ساپورت کنه usb2 رو هم ساپورت می کنه؟ تاثیری روی عملکردش نداره؟ باید چیز اضافی بخرم که usb2 رو ساپورت کنه...؟ ایناش رو کلا نگرفتم چه جوریه...
5- قیمت هم که فکر کنم روی 120 تا 170 می چرخه....
با این تفاسیر اگه چند مدل یا برند هست که حق انتخاب داشته باشم بهم معرفی کنین...
سلام بهترین مارک هارد اکسترنال سیگیت چیه؟ ایا با اداپتورش خوبه یا بدون اداپتور؟ برای ظبط از ----- دریم باکس 8000 میخوام
leon scott kendy
28-07-2011, 19:50
سلام بچه ها من یک مشکلی پیدا کردم
البته من صفحه ها قبل رو خواندم
من م یخواستم حد امکان هارد 2 ترا بگیرم
برام زیاد قیافش مهم نبید می خواستم مدلی ارزون قیمت و سریع رو بهم معرفی کنید
چون یکم صفحه ها دیگه رو خواندم گیج شدم
البته با ادایتور باشه
یک سوال اگه بروم هارد (( 2 ترا داخل internal )) بگیرم نظرتون چیه
قیمتاش چه جوری بید چه قدر فرق دارن
ممنون می شوم
دنبال یک چیزی هستم که کم خظر باشه و سرعت بالا داشته باشه
سلام
من حدود 800 گیگ فیلم روی هاردم دارم
مدتیه به فکر افتادم که اینها رو انتقال بدم روی DVD
نظر شما چیه؟ بذارم روی هارد بمونه؟ (چون انتقال 800 گیگ روی DVD به هزینه و زمان زیادی نیاز داره)
من نگران اینم که ممکنه بلایی سر هارد بیاد و تمام اطلاعاتم از بین بره
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
davood.2008
29-07-2011, 07:20
سلام خدمت دوستان گل
یه سوال برای راه اندازی هارد اکسترنال دارم
من دیشب یدونه یه ترابایت وسترن خریدم . چیزی خیلی جالبیه همینکه کوچیکه و جا زیاد نمیگیره کلی مزیته اما وقتی اون رو از ویندوز خاموش میکنم با برنامه خودش برای راه اندازی دوبارش حتما باید usb رو در بیارم دوباره بزارم یا میشه از تو ویندوز اون رو دوباره فعال کرد؟
مرسی از دوستان
noisymind
29-07-2011, 09:49
سلام خدمت دوستان گل
یه سوال برای راه اندازی هارد اکسترنال دارم
من دیشب یدونه یه ترابایت وسترن خریدم . چیزی خیلی جالبیه همینکه کوچیکه و جا زیاد نمیگیره کلی مزیته اما وقتی اون رو از ویندوز خاموش میکنم با برنامه خودش برای راه اندازی دوبارش حتما باید usb رو در بیارم دوباره بزارم یا میشه از تو ویندوز اون رو دوباره فعال کرد؟
مرسی از دوستان
مبارک باشه دوست عزیز :20:
هاردهای دسکتاپی وسترن یک کلید روشن و خاموش روشون داره که بعد از اینکه با نرم افزار هم خاموش بشن میشه با اون کلید روشنشون کرد. ولی هاردهای پرتابل رو کاریش نمیشه کرد و باید USB رو بکشید. خب اصلا چه کاریه که وقتی نمیخواید هارد رو بکشید خاموشش کنید؟ کافیه از تو نرم افزار زمان بهش بدید که مثلا بعد از 10 دقیقه که استفاده نشه بره رو مود اسلیپ تا اگه دوباره کار داشتید خودش روشن بشه.
ata.royalfalcon
29-07-2011, 10:09
دوستان این قابلیت لاک هاردهای وسترن به چه دردی میخوره و چه جوری میشه یه هارد را لاک کرد
منظورم شکاف پشت هارد هست
سلام
اگر منظور از شکاف پشت هارد عکس زیر باشه ، برای جلوگیری از سرقت هست .
بیشتر برای فروشگاههاست ک ههارد و یا لپتاپ رو برای نمایش عموم میذارن. برای اینکار شما باید یه کابل مخصوص kensington lock رو بخرید .
ata.royalfalcon
29-07-2011, 10:41
سلام بهترین مارک هارد اکسترنال سیگیت چیه؟ ایا با اداپتورش خوبه یا بدون اداپتور؟ برای ظبط از ----- دریم باکس 8000 میخوام
سلام
تا اونجایی که فهمیدم این ----- شما فقط usb2 داره و همچنین اگر بتونین این مدل از رسیورتون رو باز کنین میتونین یه هارد اینترنال 3.5 اینچی هم نصب کنین درست مثل یه کامپیوتر معمولی .
در هر حال اگر اکسترنال از نوع پرتابل میخواین پیشنهادم مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive هست با کارتریج usb2 و پشنهادم اینه که از 750 گیگ به بالاتر نباشه چون از 750 گیگ به بالاتر به پلاترهای هارد اضافه میشه و در نتیجه مصرف برق بیشتر هست . مگر اینکه از نوع آداپتور دار رو بخرید که محدودیتی در حجم هارد ندارید .
ata.royalfalcon
29-07-2011, 10:50
سلام
من حدود 800 گیگ فیلم روی هاردم دارم
مدتیه به فکر افتادم که اینها رو انتقال بدم روی DVD
نظر شما چیه؟ بذارم روی هارد بمونه؟ (چون انتقال 800 گیگ روی DVD به هزینه و زمان زیادی نیاز داره)
من نگران اینم که ممکنه بلایی سر هارد بیاد و تمام اطلاعاتم از بین بره
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
سلام
تا الان 16 ترابایت هارد و حدودا 13 ترابایت اطلاعات دارم که دائما در حال افزایشه .:18:
شما نگران 800 گیگ هستین ؟؟؟
بهترین کار اینه که علاوه بر هارد اولی یه هارد دیگه هم بخرید برای بکآپ . برای اینکه ارزونتر هم تموم بشه بهتره که مدلهای دسکتاپی رو بخرید .
من توصیه میکنم که وسترن مدل My Book Essential بخرید که امنیتش بالاست .
خود DVD هم باید هر چندسال دوباره رایت کنین چون اکثر این دیویدی های موجود در بازار عمر خیلی کوتاهی دارن . خودم چندتا از دیویدی ها داشتم که بدون هیچ خط و خش غیر قابل استفاده شدن .
آیا هارد sygate 2 ترا برای ضبط فیلمهای dvr مناسبه؟؟
قیمت چند هستتتتتتتتتتتت؟
ata.royalfalcon
29-07-2011, 11:15
سلام دوستان... به ویژه خدمت ata
من یک بار تقریبا 50-60 صفحه آخر این فروم رو خوندم و یک دید کلی به دست آوردم اما نتونستم آخرش چیزی که باید بخرم رو پیدا کنم...
چیزایی که فهمیدم اینه که
1- هارد پرتابل می خوام (با اینکه زیاد جابجا نمی شم اما نمی خوام اگر یک بار لازم شد هارد رو جایی ببرم مثل این دی وی دی رام اکسترنال بخوام دنبال خودم بکشم و دردسر پاور داشته باشم. و احتمالا هم y-cable باید داشته باشه)
2- حتما حتما 1 ترا بایت باشه ( که حداقل تا مدتی بشه روی حجمش حساب کرد)
3- قیافه اش زیاد مهم نیست! (هارده دیگه بنز که نیست بخوای سوارش شی توی خیابون بری دور بزنی)
4- سرعت انتقال داده مهمه، اما کامپیوترم usb3 نداره، اما چون ممکنه لپ تاپم رو عوض کنم و اون usb3 داشته باشه می خوام از الان با نگاهی به آینده خرید کنم.... مشکلم اینه که نفهمیدم اگه هارد usb3 رو ساپورت کنه usb2 رو هم ساپورت می کنه؟ تاثیری روی عملکردش نداره؟ باید چیز اضافی بخرم که usb2 رو ساپورت کنه...؟ ایناش رو کلا نگرفتم چه جوریه...
5- قیمت هم که فکر کنم روی 120 تا 170 می چرخه....
با این تفاسیر اگه چند مدل یا برند هست که حق انتخاب داشته باشم بهم معرفی کنین...
سلام
با توجه به اینکه یک ترای پرتابل میخواهید چندین برند هارد وجود داره که من یکی از این دوتای زیر رو به شما پیشنهاد میدم .
1. پیشنهاد اول وسترن مدل My Passport Essential SE که در حجمهای 750 گیگ و یک ترا موجوده به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای معمولی یک ترا نداره . این مدل از هارد usb3 داره که که میتونین به پورت usb2 لپتاپ یا PC سیستمتان هم متصل کنین و چیز اضافه ای هم نمیخواد ولی دیگه سرعت ترانسفر دیتا پایین در حد usb2 خواهد بود . مزیتش نسبت به مدل پایین وجود یه نرم افزار قفل گذاری هست .
2. مدل پیشنهادی بعدی FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive هست که بهتره با کارتریج usb3 بخرید (روی جعبه اش مینویسه با چه نوع کارتریجی همراه هست). این مدل تا 1.5 ترابایت هم موجوده . این هاردهای مدل گوفلکس یه مزیتی نسبت به مدل پیشنهادی بالا داره و اونهم انعطاف پذیری بالا به خاطر قابلیت تعویض کارتریج هست که در پست زیر به طور کامل توضیح دادم . نرم افزاری که این مدلها دارن قابلیت قفل گذاری رو نداره .
نکته : هیچ کدوم از مدلهای پیشنهاد شده y-cable ندارن .
Milo.Metallboy
29-07-2011, 11:54
دوست عزیز از اونجایی که مدلهایی که معرفی کردین به من y-cable ندارن بجز مدل pro و اون هم قیمت بسیار بایی داره. مدل دیگری که قیمت معقولی داشته باشه و این کابل رو هم داشته باشه سراغ ندارین و حتما 1 ترا باشه ؟ این کابل به بقیه ی هارد ها نمیخوره ؟ تست کردین؟
ata.royalfalcon
29-07-2011, 11:55
سلام بچه ها من یک مشکلی پیدا کردم
البته من صفحه ها قبل رو خواندم
من م یخواستم حد امکان هارد 2 ترا بگیرم
برام زیاد قیافش مهم نبید می خواستم مدلی ارزون قیمت و سریع رو بهم معرفی کنید
چون یکم صفحه ها دیگه رو خواندم گیج شدم
البته با ادایتور باشه
یک سوال اگه بروم هارد (( 2 ترا داخل internal )) بگیرم نظرتون چیه
قیمتاش چه جوری بید چه قدر فرق دارن
ممنون می شوم
دنبال یک چیزی هستم که کم خظر باشه و سرعت بالا داشته باشه
سلام
اگر سیستم شما usb3 داشته باشه که چه بهتر ولی اگر نداشته باشه مجبوری با usb2 کارکنی که به خاطر سرعت پایینش از زندگی کردن سیر میشی !!!:31::31:
برای موارد زیر بهتره که اینترنال بخرین.
1. اگر خیلی زیاد کار میکنین .
2. اگر سیستمتون usb3 نداشته باشه و سرعت بالا برای شما مهمه !!!
3. اصلا هم جابه جایی ندارین .
4. قصد اتصال به دستگاههای دیگه مثل ----- یا TV رو ندارید .
مثلا اگر فروشگاه دارین که دائما برای مشتریان رایت میکنین مسلما خرید یه هارد اینترنال خیلی مناسبتره هست برای شما
در غیر اینصورت من مدل My Book Essential پیشنهاد میدم که در حال حاضر بهترین نوع هارد اکسترنال موجود در بازار هست . مخصوصا اگر ساخت تایلند رو بخرید تا 3 ترابایت هم موجوده . این مدل اساساً usb3 داره ولی میتونین به پورتهای usb2 هم متصل کنین
سلام
با توجه به اینکه یک ترای پرتابل میخواهید چندین برند هارد وجود داره که من یکی از این دوتای زیر رو به شما پیشنهاد میدم .
1. پیشنهاد اول وسترن مدل My Passport Essential SE که در حجمهای 750 گیگ و یک ترا موجوده به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای معمولی یک ترا نداره . این مدل از هارد usb3 داره که که میتونین به پورت usb2 لپتاپ یا PC سیستمتان هم متصل کنین و چیز اضافه ای هم نمیخواد ولی دیگه سرعت ترانسفر دیتا پایین در حد usb2 خواهد بود . مزیتش نسبت به مدل پایین وجود یه نرم افزار قفل گذاری هست .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. مدل پیشنهادی بعدی FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive هست که بهتره با کارتریج usb3 بخرید (روی جعبه اش مینویسه با چه نوع کارتریجی همراه هست). این مدل تا 1.5 ترابایت هم موجوده . این هاردهای مدل گوفلکس یه مزیتی نسبت به مدل پیشنهادی بالا داره و اونهم انعطاف پذیری بالا به خاطر قابلیت تعویض کارتریج هست که در پست زیر به طور کامل توضیح دادم . نرم افزاری که این مدلها دارن قابلیت قفل گذاری رو نداره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک این مدل در سایت سازنده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته : هیچ کدوم از مدلهای پیشنهاد شده y-cable ندارن .
ممنون از توضیحات کامل... یعنی ممکنه برای تامین برق به مشکل بخورم بعدا... یا نه خیالم از بابت تامین برق از usb راحت باشه؟
Open-Source
29-07-2011, 13:20
سلام .
من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم برای آرشیو اطلاعات خصوصا آرشیو فیلم.
میخوام خیلی راحت به پلیر های خونگی و گیرنده های دیجیتال وصل بشه.
سرعت خوبی داشته باشه.
مطمئن باشه یعنی با تکون خوردن و یا ضربه کوچیک مشکل پیدا نکنه و اطلاعاتش نپره.
usb3 باشه (پورتش رو ندارم ولی ممکنه در آینده داشته باشم).
لینوکس هم اونو بشناسه.
من خودم مدل زیر مد نظرم هستش:
پیشنهاد دوستان چی هست؟
ata.royalfalcon
29-07-2011, 14:20
دوست عزیز از اونجایی که مدلهایی که معرفی کردین به من y-cable ندارن بجز مدل pro و اون هم قیمت بسیار بایی داره. مدل دیگری که قیمت معقولی داشته باشه و این کابل رو هم داشته باشه سراغ ندارین و حتما 1 ترا باشه ؟ این کابل به بقیه ی هارد ها نمیخوره ؟ تست کردین؟
ممنون از توضیحات کامل... یعنی ممکنه برای تامین برق به مشکل بخورم بعدا... یا نه خیالم از بابت تامین برق از usb راحت باشه؟
دوستان سلام
اگر برای لپتاپ یا PC میخواهید استفاده کنین ، بعید میدونم مشکل کمبود ولتاژ پیش بیاد به شرطی که
1. اصلا از کابلهای افزایش طول usb استفاده نکنید و فقط از کابل خود هارد استفاده کنین .
2. اگر سیستمم شما لپتاپ نیست اونو به پورت پشت کیس متصل کنید . و اگر لپتاپ هست اونو به برق شهر متصل کنین.
leon scott kendy
29-07-2011, 14:49
سلام
اگر سیستم شما usb3 داشته باشه که چه بهتر ولی اگر نداشته باشه مجبوری با usb2 کارکنی که به خاطر سرعت پایینش از زندگی کردن سیر میشی !!!:31::31:
برای موارد زیر بهتره که اینترنال بخرین.
1. اگر خیلی زیاد کار میکنین .
2. اگر سیستمتون usb3 نداشته باشه و سرعت بالا برای شما مهمه !!!
3. اصلا هم جابه جایی ندارین .
4. قصد اتصال به دستگاههای دیگه مثل ----- یا TV رو ندارید .
مثلا اگر فروشگاه دارین که دائما برای مشتریان رایت میکنین مسلما خرید یه هارد اینترنال خیلی مناسبتره هست برای شما
در غیر اینصورت من مدل My Book Essential پیشنهاد میدم که در حال حاضر بهترین نوع هارد اکسترنال موجود در بازار هست . مخصوصا اگر ساخت تایلند رو بخرید تا 3 ترابایت هم موجوده . این مدل اساساً usb3 داره ولی میتونین به پورتهای usb2 هم متصل کنین
دمت گرم
اینجوری که می گی نه بهتره هارد اکسترنال بگیرم چون هم م یخوام به لب تاب وصل کنم و گه گاهی هم به تلیوزیون و زیاد اذیت نشم
و البته می خوام Usb3 هم باشه و بتونم در همین حال با 2 هم مشکلی نداشته باشه
چون می دونید که تلویزیون و این ها که هست 2 بیدن
بعد الان من فقط سر قیمتش موندم
ارد دو ترا می خواستم بگیرم ولی خوب چیز خوبی که این ها رو داره و خوبه و پایین ترین قیمت رو داره می دونم کار سختی بید ولی جیبه دیگه
حالا این مدلی که شما گفتید می شه یک عکسی هم ازش بگذارید و ببخشیدا من همین اسم رو سرچ کنم می توانم قیمتش رو پیدا کنم منظورم مارکش بید یا مدلش :31::31::31:
ممنون می شوم :46:
ata.royalfalcon
29-07-2011, 15:53
سلام .
من میخوام یه هارد اکسترنال بگیرم برای آرشیو اطلاعات خصوصا آرشیو فیلم.
میخوام خیلی راحت به پلیر های خونگی و گیرنده های دیجیتال وصل بشه.
سرعت خوبی داشته باشه.
مطمئن باشه یعنی با تکون خوردن و یا ضربه کوچیک مشکل پیدا نکنه و اطلاعاتش نپره.
usb3 باشه (پورتش رو ندارم ولی ممکنه در آینده داشته باشم).
لینوکس هم اونو بشناسه.
من خودم مدل زیر مد نظرم هستش:
پیشنهاد دوستان چی هست؟
سلام
اگر اطلاعات برای شما مهمه به نظر من هارد پرتابل مناسب برای آرشیو نیست . من خودم هفت عدد هارد اکسترنال دسکتاپی وسترن دارم و یه هارد 500 گیگ پرتابل . هارد اکسترنال دسکتاپی برای آرشیو فیلم و هارد پرتابل رو برای کارهای روزمره و جاری استفاده میکنم مثل وصل کردن به TV یا کنسول بازی .یعنی هاردی که برای آرشیو هست به هیچ سیستمی وصل نمیکنم به جزء لپتاپ خودم .
در هر حال همون مدلی که شما انتخاب کردین مناسب هست ولی با توجه به اینکه برای آرشیو فیلم میخواهید و مطمئنا حجم این آرشیو بیشتر خواهد شد بهتره که مدل بعدی که میخرید دسکتاپی باشه !!!
ata.royalfalcon
29-07-2011, 16:46
دمت گرم
اینجوری که می گی نه بهتره هارد اکسترنال بگیرم چون هم م یخوام به لب تاب وصل کنم و گه گاهی هم به تلیوزیون و زیاد اذیت نشم
و البته می خوام Usb3 هم باشه و بتونم در همین حال با 2 هم مشکلی نداشته باشه
چون می دونید که تلویزیون و این ها که هست 2 بیدن
بعد الان من فقط سر قیمتش موندم
ارد دو ترا می خواستم بگیرم ولی خوب چیز خوبی که این ها رو داره و خوبه و پایین ترین قیمت رو داره می دونم کار سختی بید ولی جیبه دیگه
حالا این مدلی که شما گفتید می شه یک عکسی هم ازش بگذارید و ببخشیدا من همین اسم رو سرچ کنم می توانم قیمتش رو پیدا کنم منظورم مارکش بید یا مدلش :31::31::31:
ممنون می شوم :46:
والا دوست من ، مطمئن نیستم که آیا این TV یا ----- شما میتونه این دوترابایت با فرمت ntfs رو شناسایی کنه یا خیر !!!پیشنهادم اینه که قبل از خرید هاردهای پر حجم درباره ساپورت TV از اینجور هاردها مطمئن بشید . دفترچه راهنمای TV یا ----- رو بخونین.
مثلا سینمای خانگی ما هارد پرتابل رو فقط با ظرفیت 160 گیگ و با فرمت FAT32 میشناسه ظرفیت های بالاتر شانسی هست . ولی TV ما هارد پرتابل من رو که 500 گیگ بوده شناسایی کرده
موارد متعددی هم در این تایپیک داشتیم که دوستان هارد خریده بودن برای TV یا ----- ولی قادر به شناسایی نبوده !!!
مدلی که من پیشنهاد دادم western digital My Book Essential هست لینک زیر سایت سازنده هست و همه چیز داره
با سلام
فرق هارد دسکتاپی با هارد پرتابل چیه؟
من میخام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بگیرم.
چه مارکی پیشنهاد میشه؟
قیمت تا 140 150 خوبه.
برا سیستم pc خونگی میخام. usb3 هم ندارم
leon scott kendy
29-07-2011, 22:11
والا دوست من ، مطمئن نیستم که آیا این TV یا ----- شما میتونه این دوترابایت با فرمت ntfs رو شناسایی کنه یا خیر !!!پیشنهادم اینه که قبل از خرید هاردهای پر حجم درباره ساپورت TV از اینجور هاردها مطمئن بشید . دفترچه راهنمای TV یا ----- رو بخونین.
مثلا سینمای خانگی ما هارد پرتابل رو فقط با ظرفیت 160 گیگ و با فرمت FAT32 میشناسه ظرفیت های بالاتر شانسی هست . ولی TV ما هارد پرتابل من رو که 500 گیگ بوده شناسایی کرده
موارد متعددی هم در این تایپیک داشتیم که دوستان هارد خریده بودن برای TV یا ----- ولی قادر به شناسایی نبوده !!!
مدلی که من پیشنهاد دادم western digital My Book Essential هست لینک زیر سایت سازنده هست و همه چیز داره
ممنون من برام زیاد مهم نیست رو تلویزیون بشه یا نشه خوب یک فلش می گیرم
ولی بیشتر اطلاعات کامپیوترم رو م یخوام روش بریزم که راحت بتونم بعدا به لب تاب یا کامپیوتر دیگران وصل کنم و از این حرف ها
خوب یک سوال سرعت کپی پیستش بالا بید منظورم همونی که usb3 بید و رو 2 هم می آید
بعد یک چیزی نسبت به تکون های عادی مقاوم بید مثل هارد اینترنال البته فکر کنم مال من شانسی تکون می خوره و سالم مونده :31:
بعدش یک سوال گرمای زیاد که به این هارد ها اسیب نمی روسنه و مدت های خیلی طولانی مثلا چندین ماه همیشه روشن باشه از این چیز ها مشکل نیست دیگه
بعدش من همیشه توخرید هارد اینترنال بین وسترن دیجیتال و سیگیت هم می موندم الان واقعا می بینم نمی دونم کدوم بهتره شما این رو معرفی کردید سیگت با این تشکیلات و سرعت و خشگلی دو ترا چیزی داره ارزون تر
اگه هر کدوم بهتر باشه بگو که بروم بگیرم :46:(البته فکر کنم این هفته نشه دو هفته بعد وقت دارم تحقیق کنم )
ممنون :10:
ata.royalfalcon
30-07-2011, 08:46
با سلام
فرق هارد دسکتاپی با هارد پرتابل چیه؟
من میخام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بگیرم.
چه مارکی پیشنهاد میشه؟
قیمت تا 140 150 خوبه.
برا سیستم pc خونگی میخام. usb3 هم ندارم
سلام
هاردهاي دسكتاپي يا آداپتوردار :
1. در واقع اينها از هاردهاي 3.5 اينچي اينترنال ساخته شده اند .
2. يه آداپتور برق دارن و با توجه به وجود منبع تغذيه كاملا مستقل ضريب امنيت بيشتري دارن
3. اين هاردها بزرگ هستن و مناسب براي جابه جايي روزمره نيستن .
4. بيشترين حجم ممكنه در مدلهاي عادي 3 ترابايت و در برخي از مدلها 6 ترابايت هست .
هاردهاي پرتابل يا بدون آداپتور
1. در واقع اينها از هارد 2.5 اينچي لپتاپ ساخته شده اند .
2. آداپتور برق ندارن بلكه وابسته به جريان برق پورت Usb هست و گاهي اوقات بعلا ضعف برق رساني و ساير دلايل ديگر هارد پرتابل راه اندازي نميشه .
3. اندازه اين مدلها در حدي هست كه ميتونين اونو توي جيب هم جا بدين .
4. بيشترين حجم ممكنه 1.5 ترابايت در مدل سيگيت هست .
با توجه به توضيحات بالا يا دسكتاپي رو انتخاب كنين يا پرتابل .
DANIAL_2000
30-07-2011, 11:19
هارد 500 شما وسترن usb3 هست؟ با ----- چی... مشکل نداره؟
اینکه میگید برای سازگاری با هارد به راهنمای tv مراجعه کنید..کدوم بخشش منظورتونه؟
+
کسی هارد سیلیکون پاور A80 داره ؟ طول کابلش چقدره؟ اگه اینقدر که بنظر میاد کوتاه باشه باید به پورت جلوی کیس وصلش کرد که هیچ اعتباری بهش نیست!
بجز سیلیکون هارد دیگه ای هست که خاصیت ضد ضربه و باکس قوی داشته باشه؟
ArashMiniStar
30-07-2011, 11:32
اینکه میگید برای سازگاری با هارد به راهنمای tv مراجعه کنید..کدوم بخشش منظورتونه؟
+
کسی هارد سیلیکون پاور A80 داره ؟ طول کابلش چقدره؟ اگه اینقدر که بنظر میاد کوتاه باشه باید به پورت جلوی کیس وصلش کرد که هیچ اعتباری بهش نیست!
بجز سیلیکون هارد دیگه ای هست که خاصیت ضد ضربه و باکس قوی داشته باشه؟
فکر کنم باید کابل دیگه ای هم داشته باشه.نداشته باشه میشه خرید!
یکی از دوستام داره میخواین بپرسم؟
ترنسند و ای دی تا و ... هم هارد ضد ضربه دارن!:31:
چرا جلوی کامپیوتر اعتبار نداره؟! فقط یک کوچولو سرعتش کمتر از پشت کیس هست!:27:
البته برای پی سی های قدیمی و خاصی میتونه بیشتر باشه!!:20:
البته مزیت این هارد USB3 دار بودن که مثلا مدل صد ضربه ای دی تا بود فکر کنم USB3 نداره! میتونید به سایتشون نگاهی بندازید.
DANIAL_2000
30-07-2011, 12:06
فکر کنم باید کابل دیگه ای هم داشته باشه.نداشته باشه میشه خرید!
یکی از دوستام داره میخواین بپرسم؟
ترنسند و ای دی تا و ... هم هارد ضد ضربه دارن!:31:
چرا جلوی کامپیوتر اعتبار نداره؟! فقط یک کوچولو سرعتش کمتر از پشت کیس هست!:27:
البته برای پی سی های قدیمی و خاصی میتونه بیشتر باشه!!:20:
البته مزیت این هارد USB3 دار بودن که مثلا مدل صد ضربه ای دی تا بود فکر کنم USB3 نداره! میتونید به سایتشون نگاهی بندازید.
ظاهرا فقط همین کابله!
ممنون میشم بپرسین.
پورتهای جلوی کیس من قطعی داره...برای وصل کردن هارد اصلا نمیشه روش حساب کرد.
این مدل usb3 و ضد ضربست...مدلای قدیمی (usb2) دو رنگ مشکی و قرمز دارن (زیباترن!:31:)
دوستانی که این مدل رو دادن لطفا نظرشون رو بگن؟ + قیمت؟:20:
ArashMiniStar
30-07-2011, 12:19
ظاهرا فقط همین کابله!
ممنون میشم بپرسین.
پورتهای جلوی کیس من قطعی داره...برای وصل کردن هارد اصلا نمیشه روش حساب کرد.
این مدل usb3 و ضد ضربست...مدلای قدیمی (usb2) دو رنگ مشکی و قرمز دارن (زیباترن!:31:)
دوستانی که این مدل رو دادن لطفا نظرشون رو بگن؟ + قیمت؟:20:
قیمتش دورور 100 110 هست.دوستم 101 خرید! البته 1 ماه پیش تو خرداد.
23292329
30-07-2011, 13:37
نوشته شده توسط 23292329
نقل قول:
نوشته شده توسط 23292329
سلام
با سلام- با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز مي خواستم به اطلاع برسانم با نرم افزار acronis كه معرفي نموديد بنده كل هارد يك ترابايتي خود را به فرمت fat32 تبديل نمودم و از اين طريق خوشبختانه هم رسيور و هم سينماي خانگي بنده هارد را شناسايي نمود . البته بنده يك دستگاه dvd player مدل مارشال دارم كه نمي دانم به چه دليلي اين دستگاه dvdplayer هارد را نمي شناسد . آيا مي توان كاري كرد تا دستگاه dvdplayer نير هارد را شناسايي كند يا خير؟
ata.royalfalcon
30-07-2011, 14:53
ممنون من برام زیاد مهم نیست رو تلویزیون بشه یا نشه خوب یک فلش می گیرم
ولی بیشتر اطلاعات کامپیوترم رو م یخوام روش بریزم که راحت بتونم بعدا به لب تاب یا کامپیوتر دیگران وصل کنم و از این حرف ها
خوب یک سوال سرعت کپی پیستش بالا بید منظورم همونی که usb3 بید و رو 2 هم می آید
بعد یک چیزی نسبت به تکون های عادی مقاوم بید مثل هارد اینترنال البته فکر کنم مال من شانسی تکون می خوره و سالم مونده :31:
بعدش یک سوال گرمای زیاد که به این هارد ها اسیب نمی روسنه و مدت های خیلی طولانی مثلا چندین ماه همیشه روشن باشه از این چیز ها مشکل نیست دیگه
بعدش من همیشه توخرید هارد اینترنال بین وسترن دیجیتال و سیگیت هم می موندم الان واقعا می بینم نمی دونم کدوم بهتره شما این رو معرفی کردید سیگت با این تشکیلات و سرعت و خشگلی دو ترا چیزی داره ارزون تر
اگه هر کدوم بهتر باشه بگو که بروم بگیرم :46:(البته فکر کنم این هفته نشه دو هفته بعد وقت دارم تحقیق کنم )
ممنون :10:
سلام
سرعت usb3 كه غير قابل مقايسه با usb2 هست . خلاصه اگر هاردتان usb3 باشه ولي به پورت usb2 متصل كنين عمرا سرعتش از حد مجاز usb2 بيشتر بشه !!!
يكي از دشمن هارد گرما هست . بهتره كه از نرم افزارهاي كنترل كننده دماي هارد استفاده كنين . من از فن براي پايين نگه داشتن دماي هاردهام استفاده ميكنم !!!
در ساخت اين هارد هاي اكسترنال از همون هارد اينترنال استفاده شده ، همانطوريكه هارد هاي اينتنال نسبت به ضربه حساس هستن هارد هاي ااكسترنال هم نسبت به ضربه حساس هست . يعني زمانيكه هارد داره كار ميكنه كله به پا نشه
من كهwestern digital My Book Essential رو پيشنهاد ميدم
ata.royalfalcon
30-07-2011, 14:59
نه سيگيت مدل گوفلكس با اينترفيس Usb2 هست . من اين هارد رو براي ps3 خريده بودم . اين كنسول بازي با usb3 مشكل داره به همين دليل usb2 خريدم !!!
منظور من دفترچه راهنماي TV هست كه بصورت كتاب چاپ ميشه .
بعنوان مثال نمونه دفترجه راهنماي سينماي خانگي ما (الته قسمت پايينش اسكن نشده كه درباره FAT بودن توضيح داده !!!)
ata.royalfalcon
30-07-2011, 15:04
نوشته شده توسط 23292329
نقل قول:
نوشته شده توسط 23292329
سلام
با سلام- با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز مي خواستم به اطلاع برسانم با نرم افزار acronis كه معرفي نموديد بنده كل هارد يك ترابايتي خود را به فرمت fat32 تبديل نمودم و از اين طريق خوشبختانه هم رسيور و هم سينماي خانگي بنده هارد را شناسايي نمود . البته بنده يك دستگاه dvd player مدل مارشال دارم كه نمي دانم به چه دليلي اين دستگاه dvdplayer هارد را نمي شناسد . آيا مي توان كاري كرد تا دستگاه dvdplayer نير هارد را شناسايي كند يا خير؟
يه پيشنهاد ديگه !!!
شما كلا هارد رو كه يك ترا بود FAT32 كردين . بهتره كه يه پارتيشن 100 يا حداكثر 160 گيگ بسازيد و سپس fat32 كنيد .
البته قول نميدم مشكل dvdplayer حل بشه !!!
leon scott kendy
30-07-2011, 16:32
سلام
سرعت usb3 كه غير قابل مقايسه با usb2 هست . خلاصه اگر هاردتان usb3 باشه ولي به پورت usb2 متصل كنين عمرا سرعتش از حد مجاز usb2 بيشتر بشه !!!
يكي از دشمن هارد گرما هست . بهتره كه از نرم افزارهاي كنترل كننده دماي هارد استفاده كنين . من از فن براي پايين نگه داشتن دماي هاردهام استفاده ميكنم !!!
در ساخت اين هارد هاي اكسترنال از همون هارد اينترنال استفاده شده ، همانطوريكه هارد هاي اينتنال نسبت به ضربه حساس هستن هارد هاي ااكسترنال هم نسبت به ضربه حساس هست . يعني زمانيكه هارد داره كار ميكنه كله به پا نشه
من كهwestern digital My Book Essential رو پيشنهاد ميدم
اوخ دستت درد نکنه
واقعا این چیز هایی که می گید عالی بید
یک چیزی فقط می خواستم
این وسترن دیجیتال رو که گذاشتید و دیدم
می شه سیگیت 2 ترا هم بزارید ببنم
بعد شنیدم که سگیت با یک پایه وصل میشه و وقتی یو اس بی 3 رو خواستی پایه اش روو عوض می کنی
خوب وسترن دیجیتال نظرم رو جلب کرده دو سه روزه دیگه مونده تا بروم بگیرم می خوام حسابی دلم رو قرص کنم ممنون می شوم
خوب یک فن هم باهاش بگیرم بد نیست بذارم کنارش خونکش کنه
اول از همه یه تشکر از کاربر ata بکنم که انصافا داره بدون هیچ چشم داشتی اطلاعاتش رو در اختیار ما میزاره.
امروز رفتم یه هارد adata دیدم 1 ترا بود.مدلش clasic ch94 بود و قیمتش 150.
یه مدل دیگه بود با نام wd elements se که قیمتش 138 بود.
یه مدل دیگه بود که دسکتاپی بود.سگیت بود و روش زده بود freeag goflex 1T .قیمتش هم 110 بود.
تو مدلهای پرتابل دو مدل اولی خوب هستن؟البته روشون نزده بود که usb3 رو ساپورت میکنن.
و همچنین تو دسکتاپی ها این مدل سیگیت خوبه؟
ata.royalfalcon
30-07-2011, 21:01
اوخ دستت درد نکنه
واقعا این چیز هایی که می گید عالی بید
یک چیزی فقط می خواستم
این وسترن دیجیتال رو که گذاشتید و دیدم
می شه سیگیت 2 ترا هم بزارید ببنم
بعد شنیدم که سگیت با یک پایه وصل میشه و وقتی یو اس بی 3 رو خواستی پایه اش روو عوض می کنی
خوب وسترن دیجیتال نظرم رو جلب کرده دو سه روزه دیگه مونده تا بروم بگیرم می خوام حسابی دلم رو قرص کنم ممنون می شوم
خوب یک فن هم باهاش بگیرم بد نیست بذارم کنارش خونکش کنه
سلام
اسم اون پایه ، کارتریچ یا آداپتر هست .
از اونجایی که بعضی ها اونو با آداپتور برق اشتباه میگیرن تصمیم گرفتم که دیگه اسمی از آداپتر نیارم و کارتریج بگم .
کارتریج سیگیت که قابل جدا شدنه در عکس زیر
اگر خواستید سیگیت رو بخرید با کارتریج usb3 بخرید یعنی روی جعبه اش مینویسه که به چه نوع کارتریجی همراه هست .
اگر با کارتریج با usb3 بخرید نه تنها میتونه usb2 کار کنه بلکه در آینده هم نیازی به ارتقا ندارید . ضمنا کارتریج firewire هم برای سیستمهای اپل مکینتاش هم موجوده (جداگانه باید بخرید). حتی میتونین با کندن کارتریج از هارد مثل هارد اینترنال و به صورت sata استفاده کنین.
ata.royalfalcon
30-07-2011, 21:15
اول از همه یه تشکر از کاربر ata بکنم که انصافا داره بدون هیچ چشم داشتی اطلاعاتش رو در اختیار ما میزاره.
امروز رفتم یه هارد adata دیدم 1 ترا بود.مدلش clasic ch94 بود و قیمتش 150.
یه مدل دیگه بود با نام wd elements se که قیمتش 138 بود.
یه مدل دیگه بود که دسکتاپی بود.سگیت بود و روش زده بود freeag goflex 1T .قیمتش هم 110 بود.
تو مدلهای پرتابل دو مدل اولی خوب هستن؟البته روشون نزده بود که usb3 رو ساپورت میکنن.
و همچنین تو دسکتاپی ها این مدل سیگیت خوبه؟
ممنون
هارد پرتابل wd elements se دارای اینترفیس usb3 هم هست اما پیشنهادم اینه که اگر میتونین سایر مدلهای پرتابل وسترن مثلا My Passport Essential SE یا My Passport Essential رو بخرید چون مدل های المنت نرم افزاری برای قفل گذاری و بک آپ گیری نداره . برخی از کاربران ، هارد وسترن رو فقط برای اینکه نرم افزار قفل گذاری داره میخرن . جالب اینجاست که هارد سیگیت نرم افزار قفل گذاری نداره !!!
هارد مدل clasic ch94 دارای اینترفیس usb2 هست .
درباره هارد سیگیت دسکتاپی مدل گوفلکس ظاهرا مشکل خاموش نشدن حتی وقتی سیستم خاموش باشه رو داره ، حالا من نمیدونم این مشکل حل شده یا خیر . دوستانی که هارد سیگیت مدل گوفلکس دسکتاپی دارن لطفا نظر بدن !!!
leon scott kendy
30-07-2011, 22:23
سلام
اسم اون پایه ، کارتریچ یا آداپتر هست .
از اونجایی که بعضی ها اونو با آداپتور برق اشتباه میگیرن تصمیم گرفتم که دیگه اسمی از آداپتر نیارم و کارتریج بگم .
کارتریج سیگیت که قابل جدا شدنه در عکس زیر
اگر خواستید سیگیت رو بخرید با کارتریج usb3 بخرید یعنی روی جعبه اش مینویسه که به چه نوع کارتریجی همراه هست .
اگر با کارتریج با usb3 بخرید نه تنها میتونه usb2 کار کنه بلکه در آینده هم نیازی به ارتقا ندارید . ضمنا کارتریج firewire هم برای سیستمهای اپل مکینتاش هم موجوده (جداگانه باید بخرید). حتی میتونین با کندن کارتریج از هارد مثل هارد اینترنال و به صورت sata استفاده کنین.
خوب اینجوری به نظرت بهتر نبید این اطلاعات رو نداشتم
من رو این مدل و اون وسترن دیجیتاله موندم
می گم 100 درصد USB 3 این 2 رو ساپورت می کنه نگیریم یکدفعهنشه (( البته خوب بی اطلاعی بید دیگه ))
ببخشیدا سوالات یکم دحد خلی خیلی پایین می پرسم :20:
راستی این قسمت که قابل جدا شدن بید همین کارتریجش باعث کند شدنی چیزی نمی شه
خوب من الان مشکلم اینه هنوز نتونستم بین این دو تا یکی رو انتخواب کنم بین وسترن دیجیتال یا این موندم
خوب 2 روز دیگه داره زود می رسه
ولی به نظرم اینجوری بهتره اگه بخواهیم می زاریم تو کیس با اون ساتا اگه نخواستیم هم می زاریم بیرون یا باهاش می شه کارا عجیب غریب کرد:31:
حالا نظر شما چیه :10:
سرعت و طول عمر این دو برند مختلف یکی بید ؟؟؟؟
ata.royalfalcon
31-07-2011, 07:43
خوب اینجوری به نظرت بهتر نبید این اطلاعات رو نداشتم
من رو این مدل و اون وسترن دیجیتاله موندم
می گم 100 درصد USB 3 این 2 رو ساپورت می کنه نگیریم یکدفعهنشه (( البته خوب بی اطلاعی بید دیگه ))
ببخشیدا سوالات یکم دحد خلی خیلی پایین می پرسم :20:
راستی این قسمت که قابل جدا شدن بید همین کارتریجش باعث کند شدنی چیزی نمی شه
خوب من الان مشکلم اینه هنوز نتونستم بین این دو تا یکی رو انتخواب کنم بین وسترن دیجیتال یا این موندم
خوب 2 روز دیگه داره زود می رسه
ولی به نظرم اینجوری بهتره اگه بخواهیم می زاریم تو کیس با اون ساتا اگه نخواستیم هم می زاریم بیرون یا باهاش می شه کارا عجیب غریب کرد:31:
حالا نظر شما چیه :10:
سرعت و طول عمر این دو برند مختلف یکی بید ؟؟؟؟
سلام
من خودم تست كردم يكي از هاردهام كه مدل western digital my book essential هست و usb3 داره كه به پورت usb2 لپتاپم وصل كردم جواب داده !!!
بستگي به نوع كارتريج داره مثلا اگر كارتريج usb2 باشه بديهي هست كه باعث كند شدن بشه ولي اگر كارتريج usb3 باشه سرعت خيلي خوبي داره و ميتونه راضي كننده باشه
باكس هارد بزرگه نميتوني اونو داخل كيس و در محفظه مخصوص هارد قرار بدي . اگر بخواي از ساتا به صورت مستقيم استفاده كني به ناچار بايد بيرون كيس بذاري و با سيم به مادربرد وصل كني و برق رو هم از پاور كيس بگيري.
leon scott kendy
31-07-2011, 10:31
سلام
من خودم تست كردم يكي از هاردهام كه مدل western digital my book essential هست و usb3 داره كه به پورت usb2 لپتاپم وصل كردم جواب داده !!!
بستگي به نوع كارتريج داره مثلا اگر كارتريج usb2 باشه بديهي هست كه باعث كند شدن بشه ولي اگر كارتريج usb3 باشه سرعت خيلي خوبي داره و ميتونه راضي كننده باشه
باكس هارد بزرگه نميتوني اونو داخل كيس و در محفظه مخصوص هارد قرار بدي . اگر بخواي از ساتا به صورت مستقيم استفاده كني به ناچار بايد بيرون كيس بذاري و با سيم به مادربرد وصل كني و برق رو هم از پاور كيس بگيري.
خوب پس اینجوری خوبه
منظورم این بود که همینجوری باریم تو کیس نه اینکه ندیم جای هارد
خوب گفتم کارهای عجیب غریب ملا با یک طناب ببندیم وسط کیس دارش بزنیم :31::31::31:
خوب رفیق
من هنوز یکم شک دارم
و هنوز برام نیافتاده که کدوم این دو برند مختلف رو بگیر یک چیزی از بک کدوم بگو برتر باشه بروم بگیرم
مردم از بس پریدم این ور رو اون ور:19::19::19:
ata.royalfalcon
31-07-2011, 10:53
خوب پس اینجوری خوبه
منظورم این بود که همینجوری باریم تو کیس نه اینکه ندیم جای هارد
خوب گفتم کارهای عجیب غریب ملا با یک طناب ببندیم وسط کیس دارش بزنیم :31::31::31:
خوب رفیق
من هنوز یکم شک دارم
و هنوز برام نیافتاده که کدوم این دو برند مختلف رو بگیر یک چیزی از بک کدوم بگو برتر باشه بروم بگیرم
مردم از بس پریدم این ور رو اون ور:19::19::19:
سلام
اين مدل رو بخر western digital my book essential
اين مدل usb3 داره كه با usb2 هم سازگار هست .
نرم افزارش بهتر از سيگيته !!!
leon scott kendy
31-07-2011, 11:53
سلام
اين مدل رو بخر western digital my book essential
اين مدل usb3 داره كه با usb2 هم سازگار هست .
نرم افزارش بهتر از سيگيته !!!
خوب ممنونم
م یگم همین رو روی سیگیت چیزی از سازگاری نزده و لی رو وسترن زده
بعد ببخشید می شه این نرم افزارش رو یکم توضیح بدید که اصلا چیه
من فقط یک سری فایل می دیدم توی هارد دوستان که می گفتن آبدیت کردیم و من چیزی نمی فهمیدم
ممنون می وشم یکم توضیح بدید
بعد یک چیزی می ش هارد ها رو پارتیشن بندی کرد همونجوری که هارد کامپیوتر منظورم اینترنال رو می کنیم
ata.royalfalcon
31-07-2011, 12:38
خوب ممنونم
م یگم همین رو روی سیگیت چیزی از سازگاری نزده و لی رو وسترن زده
بعد ببخشید می شه این نرم افزارش رو یکم توضیح بدید که اصلا چیه
من فقط یک سری فایل می دیدم توی هارد دوستان که می گفتن آبدیت کردیم و من چیزی نمی فهمیدم
ممنون می وشم یکم توضیح بدید
بعد یک چیزی می ش هارد ها رو پارتیشن بندی کرد همونجوری که هارد کامپیوتر منظورم اینترنال رو می کنیم
usb3 سيگيت هم با usb2 سازگاري داره و خود سيگيت اين رو هم گفته !!!
نرم افزاري كه در هارد سيگيت هست فقط براي بكآپ گرفتن هست ولي نرم افزار وسترن هم براي بك آپ گرفتن و هم قفل گذاري هست . يه سري قابليت ديگه هم هست كه هردو نرم افزار دارن مثل تعيين زمان استندباي كردن و ...
هر هاردي رو ميشه پارتيشن بندي كرد و مشكلي نيست .
منهم نفهميدم !!!:31:
leon scott kendy
31-07-2011, 13:02
usb3 سيگيت هم با usb2 سازگاري داره و خود سيگيت اين رو هم گفته !!!
نرم افزاري كه در هارد سيگيت هست فقط براي بكآپ گرفتن هست ولي نرم افزار وسترن هم براي بك آپ گرفتن و هم قفل گذاري هست . يه سري قابليت ديگه هم هست كه هردو نرم افزار دارن مثل تعيين زمان استندباي كردن و ...
هر هاردي رو ميشه پارتيشن بندي كرد و مشكلي نيست .
منهم نفهميدم !!!:31:
خوبه پس
خوب یک سوال خفن اینجا باسه من پیش اومد این نرم افزار های توی هارد
قابلیت پاک شدن داره یا یک جا مخفی بید و هیچ وقت حتی فرمت کنیم کلش رو پاک نمی شه
پاک نشه بهتره !!!!!!
ata.royalfalcon
31-07-2011, 20:56
خوبه پس
خوب یک سوال خفن اینجا باسه من پیش اومد این نرم افزار های توی هارد
قابلیت پاک شدن داره یا یک جا مخفی بید و هیچ وقت حتی فرمت کنیم کلش رو پاک نمی شه
پاک نشه بهتره !!!!!!
این نرم افزارها مخفی نیستن . فرمت کردن یا حذف پارتیشنی که توش نرم افزار هست بستگی به نوع هارد داره .مثلا هارد سیگیت یا وسترن معمولی مشکلی نیست خیلی راحت میتونین پاکش کنین اما دانلود مجدد نرم افزار به این راحتی ها نیست .
یه نوع هاردی هست که لیبل داره مثل هارد وسترن مدل الایت که دو پارتیشن داره و نرم افزارها در پارتیشن اول قرار گرفته و این پارتیشن به راحتی قابل حذف یا تغییر نیست و باید به روشهای مخصوص و از طریق خود نرم افزار وسترن پارتیشن رو حذف کرد .
دلیل اینکه پارتیشن اول قفل هست فکر کنم که نرم افزاری که در پارتیشن اول هست لیبل هارد رو کنترل میکنه که اگر به هردلیلی نرم افزار پاک بشه عملکرد لیبل هم مختل میشه (البته اینو مطمئن نیستم!!!)
leon scott kendy
31-07-2011, 23:34
این نرم افزارها مخفی نیستن . فرمت کردن یا حذف پارتیشنی که توش نرم افزار هست بستگی به نوع هارد داره .مثلا هارد سیگیت یا وسترن معمولی مشکلی نیست خیلی راحت میتونین پاکش کنین اما دانلود مجدد نرم افزار به این راحتی ها نیست .
یه نوع هاردی هست که لیبل داره مثل هارد وسترن مدل الایت که دو پارتیشن داره و نرم افزارها در پارتیشن اول قرار گرفته و این پارتیشن به راحتی قابل حذف یا تغییر نیست و باید به روشهای مخصوص و از طریق خود نرم افزار وسترن پارتیشن رو حذف کرد .
دلیل اینکه پارتیشن اول قفل هست فکر کنم که نرم افزاری که در پارتیشن اول هست لیبل هارد رو کنترل میکنه که اگر به هردلیلی نرم افزار پاک بشه عملکرد لیبل هم مختل میشه (البته اینو مطمئن نیستم!!!)
خوب من اگه بخوام پارتیشن بندی کنم و اون نرم افزار پاک نشه چه باید یکنم ؟؟؟؟راهکاری خوب سراغ دارین
می شه از همین روش کپی پیست استفاده کرد نرم افزار رو ورداریم و بعد پارتیشن بندی کردیم بریزیم
خوب چرا دانلود دوباره به همین راحت ها نیست بیشتر از یک سریال هاردت باید بدی به سایتش بهت بده یا یکن سختره منظورم می ره تو کارا عجیب غریب اگه اونجوری بید خوبنبید
خوب می شه با نرم افزار پارتیشن مجیک بید چی بید از همین ها استفاده کنیم و یک پارتیشن کنیم و اون رو فرمت نکینیم و بذاریم اون نرم افزاره اون تو بمونه
و بعد اطلاعاتمون رو بریزیم
یک سوال فقطی من مصلا یک بازی رو روی این هارد نصب کنم با سرعت این چیزی ها مشکلی پیدا نمی کنم
منظورم سرعت همون 25 مگ اینا بید دیگه (( چه سوال احمقانه ای ))
خوب رفیق اگه تو نبودی نمی دونستم این سوالات عجیب غربم رو از از کی بچرسم دستت درد نکنه ممنونم
:10:
راستی یک چیزی من الان دو مدل از سیگیت تو سایتش می بنم که کارتریجش جدا می شه
می شه یکم بهم بگید کدوم مدل رو ما داریم در موردش بهش می کنیم وسترن دیجیتال رو که فهمیدم ولی سیگیت رو نه
ممنون می شوم این بید
سلام بچه ها
میگما چندتا سوال :31:
1- WD Elements SE با WD My Passport Essential SE چه فرقی داره ؟ سرعتش چی؟
2- کلا wd بهتره با seagate ؟؟؟ :13:
3-بچه ها من بین این مدل ها موندم لطفا یکی مزایا و معایب هرکدوم و قیمت رو بگه
WD My Passport Essential SE 1Tb----seagate freeagent golex 1Tb---- WD Elements SE 1Tb
اگرم میدونید چیز بهتری هست راهنمایی کنید حتما میخواهم پورتابل باشه ها نه دسکتاپ
:10:ممنون لطف میکنید:31:
DANIAL_2000
01-08-2011, 00:30
اما گاهی اوقات اتفاق میافتد که دستگاههای غیر از لپتاپ یا pc مانند ----- یا TV هارد usb3 یا usb2 رو نمیشناسه که میتواند علت های مختلفی داشته باشه از قبیل
1. عدم ساپورت usb3 که خیلی کم پیش میاد و برای حل این مشکل میتوان از usb هاب آداپتوردار استفاده کرد .
2. در صورت عدم مشکل از usb3 میتواند ناشی از عدم ساپورت فرمت پارتیشن باشد به این معنی که معمولا اکثر ----- ها یا TV ها معمولا فرمت FAT32 رو میشناسن ضمن اینکه بعضی از این دستگاهها تا یه سقف مشخصی از حجم پارتیشن رو میشناسن مثلا 160 گیگ خلاصه باید دفترچه راهنمای tv یا ----- رو مطالعه کنین تا درباره نحوه ساپورت از هارد مطلع بشید .
میشه در مورد استفاده از usb آداپتور دار در صورت عدم ساپورت usb3 کمی توضیح بدین؟
!!
وقتی هارد خاموشه و کار نمیکنه بازم ضربه یا افتادن میتونه خطرناک باشه؟!
با تشکر.:20:
ata.royalfalcon
01-08-2011, 07:14
خوب من اگه بخوام پارتیشن بندی کنم و اون نرم افزار پاک نشه چه باید یکنم ؟؟؟؟راهکاری خوب سراغ دارین
می شه از همین روش کپی پیست استفاده کرد نرم افزار رو ورداریم و بعد پارتیشن بندی کردیم بریزیم
خوب چرا دانلود دوباره به همین راحت ها نیست بیشتر از یک سریال هاردت باید بدی به سایتش بهت بده یا یکن سختره منظورم می ره تو کارا عجیب غریب اگه اونجوری بید خوبنبید
خوب می شه با نرم افزار پارتیشن مجیک بید چی بید از همین ها استفاده کنیم و یک پارتیشن کنیم و اون رو فرمت نکینیم و بذاریم اون نرم افزاره اون تو بمونه
و بعد اطلاعاتمون رو بریزیم
عجب سوالهايي !!!:blink::blink:
بديهي هست كه براي از بين نرفتن نرم افزار بايد ازش بك آپ بگيري ، يه روش اينه كه همه فايلها رو كپي كني و سپس يه جاي امن پيست كني . اما ممكنه خاصيت auto-run از بين بره (اينو مطمئن نيستم) يا مشكلات ديگه اي به خاطر اين كپي پيست براي نرم افزار بوجود بياد. من خودم سيگيت 500 گيگ پرتابل دارم كه نرم افزارش به خاطر فرمت كردن از بين رفت ، هرچي سعي كردم از سايتش دانلود كنم نشد ، آخرش يكي از دوستان نرم افزار رو آپلود كرد منم دانلود كردم . ولي وسترن كمي راحتتره .
استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ، نرم افزار acronis disk director suite home رو براي پارتيشن بندي پيشنهاد ميدم كه ميتونين بدون حذف كردن اون پارتيشن و نرم افزارها چند پارتيشن بسازيد يا re-size كنيد .
یک سوال فقطی من مصلا یک بازی رو روی این هارد نصب کنم با سرعت این چیزی ها مشکلی پیدا نمی کنم
منظورم سرعت همون 25 مگ اینا بید دیگه
اگر usb3 باشه فكر نكنم مشكل خاصي پيش بياد ولي اگر usb2 باشه ممكنه Load بازي طولاني تر بشه و .....
راستی یک چیزی من الان دو مدل از سیگیت تو سایتش می بنم که کارتریجش جدا می شه
می شه یکم بهم بگید کدوم مدل رو ما داریم در موردش بهش می کنیم وسترن دیجیتال رو که فهمیدم ولی سیگیت رو نه
ممنون می شوم این بید
كلا تمام مدلهاي گوفلكس سيگيت كارتريجش قابل جدا شدنه .
ata.royalfalcon
01-08-2011, 09:12
سلام بچه ها
میگما چندتا سوال :31:
1- WD Elements SE با WD My Passport Essential SE چه فرقی داره ؟ سرعتش چی؟
2- کلا wd بهتره با seagate ؟؟؟ :13:
3-بچه ها من بین این مدل ها موندم لطفا یکی مزایا و معایب هرکدوم و قیمت رو بگه
WD My Passport Essential SE 1Tb----seagate freeagent golex 1Tb---- WD Elements SE 1Tb
اگرم میدونید چیز بهتری هست راهنمایی کنید حتما میخواهم پورتابل باشه ها نه دسکتاپ
:10:ممنون لطف میکنید:31:
سلام
جواب سوال اول : مهمترين تفاوت بين پرتابل مدل WD Elements SE و WD My Passport Essential SE اين هست كه مدل المنت نرم افزار قفل گذاري و بكآپ گيري نداره . همچنين در مدلهاي المنت فقط رنگ مشكي موجوده و ظاهر شكيلي هم نداره . سرعتش كه فكر نميكنم فرقي بكنه
جواب سوال دو : هردو از برندهاي خوبي هستن ولي من طرفدار وسترن هستم
جواب سوال سه :
تفاوت بين مدل WD Elements SE و WD My Passport Essential SE كه در قسمت يك گفتم . مهمترين مزيت مدلهاي گوفلكس انعطاف پذيري بالاي اونها به خاطر قابليت تعويض كارتريج هست كه در پست زير توضيح دادم
و مهمترين تفاوت ديگه بين سيگيتي كه شما انتخاب كردين با وسترن مدل WD My Passport Essential SE اين هست كه نرم افزاري كه داخل هارد سيگيت هست فقط براي بك آپ گيري هست و زياد به درد نميخوره ولي نرم افزاري كه در داخل هارد وسترن هست قابليت قفل گذاري رو هم داره ضمن اينكه قابليت بك آپ هم داره .
leon scott kendy
01-08-2011, 09:37
عجب سوالهايي !!!:blink::blink:
بديهي هست كه براي از بين نرفتن نرم افزار بايد ازش بك آپ بگيري ، يه روش اينه كه همه فايلها رو كپي كني و سپس يه جاي امن پيست كني . اما ممكنه خاصيت auto-run از بين بره (اينو مطمئن نيستم) يا مشكلات ديگه اي به خاطر اين كپي پيست براي نرم افزار بوجود بياد. من خودم سيگيت 500 گيگ پرتابل دارم كه نرم افزارش به خاطر فرمت كردن از بين رفت ، هرچي سعي كردم از سايتش دانلود كنم نشد ، آخرش يكي از دوستان نرم افزار رو آپلود كرد منم دانلود كردم . ولي وسترن كمي راحتتره .
استفاده از نرم افزار پارتيشن مجيك رو توصيه نميكنم ، نرم افزار acronis disk director suite home رو براي پارتيشن بندي پيشنهاد ميدم كه ميتونين بدون حذف كردن اون پارتيشن و نرم افزارها چند پارتيشن بسازيد يا re-size كنيد .
اگر usb3 باشه فكر نكنم مشكل خاصي پيش بياد ولي اگر usb2 باشه ممكنه Load بازي طولاني تر بشه و .....
كلا تمام مدلهاي گوفلكس سيگيت كارتريجش قابل جدا شدنه .
ممنونم که به این سوالات عجیب ما جواب می دید
خوب پس کپی پیست رو بی خیال با این نرم افزاری که شما پیشنهاد کردید پارتیشن بندی می کنیم
همین الان هم نرم افزار رو برای دانلود زدم
خوب من الان خودم USB 2 دارم ولی برای نگه به چند ماه دیگه می خوام Usb 3 بگیرم
همانظوری که هم شما گفتید مشکلی پیش نمی آید و این خیلی عالی بید
ممنون
ولی این دو مدل چه تفاوتی دارن
من زیاد اونجا نخواندم
ata.royalfalcon
01-08-2011, 10:02
ممنونم که به این سوالات عجیب ما جواب می دید
خوب پس کپی پیست رو بی خیال با این نرم افزاری که شما پیشنهاد کردید پارتیشن بندی می کنیم
همین الان هم نرم افزار رو برای دانلود زدم
خوب من الان خودم USB 2 دارم ولی برای نگه به چند ماه دیگه می خوام Usb 3 بگیرم
همانظوری که هم شما گفتید مشکلی پیش نمی آید و این خیلی عالی بید
ممنون
ولی این دو مدل چه تفاوتی دارن
من زیاد اونجا نخواندم
باز بهتره كه از اون نرم افزارها يه كپي داشته باشي ممكنه در حين پارتيشن بندي خرابكاري كني !!!
تفاوت كدوم دوتا مدل رو ميخواي ؟؟؟
leon scott kendy
01-08-2011, 10:21
باز بهتره كه از اون نرم افزارها يه كپي داشته باشي ممكنه در حين پارتيشن بندي خرابكاري كني !!!
تفاوت كدوم دوتا مدل رو ميخواي ؟؟؟
ممنون برام افتاد فهمیدم
چشم یک کپی هم ازش می گیریم که دیگه اتفاق خاصی نیافته
USb هم که دیگه مشکلی نیست
فقط یک چیزی اگه 3 بگیرم مشکلی با دو نداره دیگه
نم یدونم یکم شکی بیدم
خوب پس ممنون
ata.royalfalcon
01-08-2011, 10:42
ممنون برام افتاد فهمیدم
چشم یک کپی هم ازش می گیریم که دیگه اتفاق خاصی نیافته
USb هم که دیگه مشکلی نیست
فقط یک چیزی اگه 3 بگیرم مشکلی با دو نداره دیگه
نم یدونم یکم شکی بیدم
خوب پس ممنون
راستش دوست من ، آخرش نفهميدم كدوم مدل رو انتخاب نهايي كردي و براي چه هدفي ميخواي ؟؟؟
اينترفيس usb3 هاردهاي اكسترنال سازگاري كامل با پورت usb2 لپتاپ و PC ها داره . ولي شايد ساير دستگاه ها مثل ps3 يا رسيور يا سينماي خانگي هاردهاي usb3 نشناسه كه عمده ترين دليل (فكر كنم) به خاطر كمبود ولتاژ در مدلهاي پرتابل هست پس براي حل اين مشكل بايد از usb hub آداپتوردار استفاده كرد تا جريان برق كافي رو تامين كنه و هارد راه اندازي بشه اما با توجه به usb2 بودن اين هابها سرعت در حد usb2 باقي ميمونه !!!
ata.royalfalcon
01-08-2011, 11:13
میشه در مورد استفاده از usb آداپتور دار در صورت عدم ساپورت usb3 کمی توضیح بدین؟
وقتی هارد خاموشه و کار نمیکنه بازم ضربه یا افتادن میتونه خطرناک باشه؟!
با تشکر.:20:
در مورد سوال اول در پست قبلي نظر خودم رو گفتم و درباره سوال دوم وقتي هارد خاموشه ضزبه هاي جزئي در حد گزاشتن هارد روي ميز مسلماً چيزيش نميشه اما اگر زمين بيافته بستگي به برند هارد و سفتي محل برخورد داره . مثلا سفتي فرش خيلي كمتر از سفتي آسفالت هست . يه مدل ممكنه هيچ چيزي نشه و هارد هم هيچ آسيبي هم نبينه و بعضي از مدلها هم ممكنه بدنه اش بشكنه و هارد هم آسيب ببينه .
فرق My Passport Essential SE با My Passport Essential چیه؟
یعنی اولی se داره و دومی نداره.
فرقشون چیه؟
ata.royalfalcon
01-08-2011, 11:19
فرق My Passport Essential SE با My Passport Essential چیه؟
یعنی اولی se داره و دومی نداره.
فرقشون چیه؟
فرقشون در حجم هارد هست
مدلهاي se در حجمهاي 750 گيگ و يك ترابايت هست ولي مدل عادي فقط 500 گيگه !!!
leon scott kendy
01-08-2011, 11:52
راستش دوست من ، آخرش نفهميدم كدوم مدل رو انتخاب نهايي كردي و براي چه هدفي ميخواي ؟؟؟
اينترفيس usb3 هاردهاي اكسترنال سازگاري كامل با پورت usb2 لپتاپ و PC ها داره . ولي شايد ساير دستگاه ها مثل ps3 يا رسيور يا سينماي خانگي هاردهاي usb3 نشناسه كه عمده ترين دليل (فكر كنم) به خاطر كمبود ولتاژ در مدلهاي پرتابل هست پس براي حل اين مشكل بايد از usb hub آداپتوردار استفاده كرد تا جريان برق كافي رو تامين كنه و هارد راه اندازي بشه اما با توجه به usb2 بودن اين هابها سرعت در حد usb2 باقي ميمونه !!!
من فقط برای ریختن اطلاعات م یخوام
بعدش من که می خوام 2 ترا بگیرم با ادابتور بید و فکر نکنم مشکلی داشته باشه
فقط سیگیت رو نمی دونم که ادابتور داره یا نه
البته فکر کنم همشون داشته باشن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
01-08-2011, 12:12
من فقط برای ریختن اطلاعات م یخوام
بعدش من که می خوام 2 ترا بگیرم با ادابتور بید و فکر نکنم مشکلی داشته باشه
فقط سیگیت رو نمی دونم که ادابتور داره یا نه
البته فکر کنم همشون داشته باشن یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر صرفا براي ريختن اطلاعات و براي لپتاپ يا pc ميخواهيد ، اينترفيس usb3 هارد اكسترنال هيچ مشكلي با پورت usb2 لپتاپ يا pc نداره ...
هارد سيگيت هم مثل وسترن هم دسكتاپي داره و هم پرتابل كه مدلهاي پرتابل آداپتور برق ندارن ولي مدلهاي دسكتاپي آداپتور برق دارن .
leon scott kendy
01-08-2011, 12:39
اگر صرفا براي ريختن اطلاعات و براي لپتاپ يا pc ميخواهيد ، اينترفيس usb3 هارد اكسترنال هيچ مشكلي با پورت usb2 لپتاپ يا pc نداره ...
هارد سيگيت هم مثل وسترن هم دسكتاپي داره و هم پرتابل كه مدلهاي پرتابل آداپتور برق ندارن ولي مدلهاي دسكتاپي آداپتور برق دارن .
خوب من الان این مدل رو انتخاب کردم
اگر هم در آینده خواستم اون رو به پلی تری وصل کنم کارتریج یو اس بی دو رو می گیرم
و با کامپوتر هم که مشکلی نداره
حالا این مدل به نظر شما چه طوره ؟؟؟
ata.royalfalcon
01-08-2011, 13:54
خوب من الان این مدل رو انتخاب کردم
اگر هم در آینده خواستم اون رو به پلی تری وصل کنم کارتریج یو اس بی دو رو می گیرم
و با کامپوتر هم که مشکلی نداره
حالا این مدل به نظر شما چه طوره ؟؟؟
باشه همين رو بخر فقط دو چيز !!!
1. در مواقعي كه ازش استفاده نميكني آداپتور برق رو از پريز بكش !!!
2. من نميدونم كارتريج usb2 بصورت جداگانه پيدا ميشه يا خير !!!
خلاصه اگر براي ps3 از نوع اسليم ميخواي بهتره كه از الان usb2 بخري .
leon scott kendy
01-08-2011, 15:29
باشه همين رو بخر فقط دو چيز !!!
1. در مواقعي كه ازش استفاده نميكني آداپتور برق رو از پريز بكش !!!
2. من نميدونم كارتريج usb2 بصورت جداگانه پيدا ميشه يا خير !!!
خلاصه اگر براي ps3 از نوع اسليم ميخواي بهتره كه از الان usb2 بخري .
ممنون یعنی من نمی تونم این رو به مدت های طولانی به کامپیوتر وصل کنم
مثلا الان کامپیوتر 2 روزه روشن بید
نمی تونم اون رو وصل کنم به مدت طولانی ؟؟؟؟؟؟
نه همون یو اس بی 3 رو می گیرم فقط برای کنسول نمی خوام که ....
بیشتر برای کامپیوتر و لب تاب احتیاج دارم
فکر کنم پیدا بشه از رو اسقاطی ها پیدا می شه :27:
ata.royalfalcon
01-08-2011, 16:37
ممنون یعنی من نمی تونم این رو به مدت های طولانی به کامپیوتر وصل کنم
مثلا الان کامپیوتر 2 روزه روشن بید
نمی تونم اون رو وصل کنم به مدت طولانی ؟؟؟؟؟؟
نه همون یو اس بی 3 رو می گیرم فقط برای کنسول نمی خوام که ....
بیشتر برای کامپیوتر و لب تاب احتیاج دارم
فکر کنم پیدا بشه از رو اسقاطی ها پیدا می شه :27:
نه مشکلی نداره دوست خوبم میتونی چند روز پشت سر هم روشن بذاری ، منظور من این بود زمانی که سیستم شما (لپتاپ یا pc) خاموش هست اون آداپتور هارد رو هم از برق بکش همین !!! فقط مراقب دما هم باش !!!
دوستان یه هارد اکسترنال 500 گیگ خوب به من معرفی میکنید؟؟
80 هزینه میکنم
leon scott kendy
01-08-2011, 20:46
نه مشکلی نداره دوست خوبم میتونی چند روز پشت سر هم روشن بذاری ، منظور من این بود زمانی که سیستم شما (لپتاپ یا pc) خاموش هست اون آداپتور هارد رو هم از برق بکش همین !!! فقط مراقب دما هم باش !!!
چشم
حتما
یک دو تا فن برایش می گیرم
با یکم اختراع و اکتشاف
خنک نگهش می داریم :31::31::31:
دستت درد نکنه
فقط یک چیزی امرو رفتم پرسیدم هارد سیگیت رو گفت 120
و گفت پایه یو اس بی 3 اومده بود قبلا منظورم همون کارتریجش بید که گفتید و گفت قیمتش 6 تومان بید
فقط 3 تراش بود که یو اس بی 3 داشت
هرجا گشتم 2ترا یوس بی 3 پیدا نکردم
شما جایی نمی شناسید
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. مدل پیشنهادی بعدی FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive هست که بهتره با کارتریج usb3 بخرید (روی جعبه اش مینویسه با چه نوع کارتریجی همراه هست). این مدل تا 1.5 ترابایت هم موجوده . این هاردهای مدل گوفلکس یه مزیتی نسبت به مدل پیشنهادی بالا داره و اونهم انعطاف پذیری بالا به خاطر قابلیت تعویض کارتریج هست که در پست زیر به طور کامل توضیح دادم . نرم افزاری که این مدلها دارن قابلیت قفل گذاری رو نداره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک این مدل در سایت سازنده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته : هیچ کدوم از مدلهای پیشنهاد شده y-cable ندارن .
بابت همه راهنمایی ها ممنون... بالاخره یک My Essential Passport 1TB western Digital از بازار رضا گرفتم. فقط گارانتیش سازگار ارقام نیست. گارانتیش FUTURE (فیوچر) هست.
تاریخ خرید: 09-05-1390
قیمت : 126.000 تومان
ata.royalfalcon
01-08-2011, 22:12
چشم
حتما
یک دو تا فن برایش می گیرم
با یکم اختراع و اکتشاف
خنک نگهش می داریم :31::31::31:
دستت درد نکنه
فقط یک چیزی امرو رفتم پرسیدم هارد سیگیت رو گفت 120
و گفت پایه یو اس بی 3 اومده بود قبلا منظورم همون کارتریجش بید که گفتید و گفت قیمتش 6 تومان بید
فقط 3 تراش بود که یو اس بی 3 داشت
هرجا گشتم 2ترا یوس بی 3 پیدا نکردم
شما جایی نمی شناسید
والا من قیمت 6 تومنی یا 6 هزارتومنی یا 60000 ریالی کارتریج usb3 رو باور نمیکنم .:31: فکر کنم حداقل قیمتش حدود 30 یا 35 هزارتومنی باشه .
والا اگر تهران هستین یه سر به پاساژ مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدون ولیعصر هست بزنین اونجا انواع هارد میفروشن شاید پیدا بشه !!!
ata.royalfalcon
01-08-2011, 22:24
دوستان یه هارد اکسترنال 500 گیگ خوب به من معرفی میکنید؟؟
80 هزینه میکنم
سلام
حتما هارد پرتابل میخواهید با توجه به بودجه ای که کنار گزاشتید سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive مناسبه . من همین مدل رو 78 هزارتومن خریدم با اینترفیس usb2 ، اگر سیستم شما usb3 داره توصیه میکنم که این مدل رو با اینترفیس usb3 بخرید .
توضیحات بیشتر درباره سیگیت
ولی نرم افزار موجود در هاردهای اکسترنال سیگیت قابلیت قفل گذاری و رمزنگاری ندارن در صورتیکه این قابلیت برای شما مهمه بهتره که وسترن مدل رو my passport essential بخرید که usb2+usb3 هستن . اما فکر کنم باید کمی بودجتونو رو بیشتر کنین.
leon scott kendy
01-08-2011, 23:19
والا من قیمت 6 تومنی یا 6 هزارتومنی یا 60000 ریالی کارتریج usb3 رو باور نمیکنم .:31: فکر کنم حداقل قیمتش حدود 30 یا 35 هزارتومنی باشه .
والا اگر تهران هستین یه سر به پاساژ مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدون ولیعصر هست بزنین اونجا انواع هارد میفروشن شاید پیدا بشه !!!
خبرا داغ مال همونجاست :5:
قیمتم مال همون جاست :5:
دیگه ما چاخان فروشنده رو نمی دونم :5:
ولی خوب کل اون ورا رو که گشتیم دو ترا با Usb 3 نبود 3 تراش بود :5:
sabzefosfori
01-08-2011, 23:27
سلام دوستان کسی اين هارد رو سراغ داره من تهيه کنم FreeAgent GoFlex pro Ultra–portable Drive 750GB به کل اين نمايندگی ها زنگ زدم نداشتن
اينم شماره تل هايی که باهاشون تماس داشتم
erfan3333
02-08-2011, 02:58
سلام
تفاوت این دو مدل با توجه به یکی بودن مارکشون دقیقا تو چیه ؟
Seagate Goflex7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
و
Seagate EXTREME 7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
که باعث شده کلی اختلاف قیمت بگیرن !
من یک هارد خارجی یک ترا میخوام بگیرم که ارزون باشه
و usb2 باشه !!!!!
چی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
02-08-2011, 07:32
خبرا داغ مال همونجاست :5:
قیمتم مال همون جاست :5:
دیگه ما چاخان فروشنده رو نمی دونم :5:
ولی خوب کل اون ورا رو که گشتیم دو ترا با Usb 3 نبود 3 تراش بود :5:
سلام
آدرس فروشنده رو لطف ميكنين ؟؟؟
ata.royalfalcon
02-08-2011, 07:59
سلام
تفاوت این دو مدل با توجه به یکی بودن مارکشون دقیقا تو چیه ؟
Seagate Goflex7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
و
Seagate EXTREME 7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
که باعث شده کلی اختلاف قیمت بگیرن !
من یک هارد خارجی یک ترا میخوام بگیرم که ارزون باشه
و usb2 باشه !!!!!
چی بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هارد اكسترنال دسكتاپي مدل EXTREME علاوه بر usb2 داراي اينترفيس esata و firewire هست . اين هارد قديمي هست نميدونم پيدا ميشه يا نه . عكس زير هارد مشكي مربوطه به EXTREME هست
اما مدل گوفلكس از جديدترين مدلهاست . در پست زير درباره انواع مدلهاي هارد اكسترنال سيگيت توضيح كاملي دادم .
اگر ميخواهيد ارزون باشه اجبارا بايد دسكتاپي رو بخريد چون دسكتاپي ها نسبت به حجمشون ارزونتر از پرتابل هستن
يكي از مدلهاي زير پيشنهاد ميشه
1. سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive با كارتريج usb2
2. وسترن مدل WD Elements Desktop كه فقط usb2 داره
میگما rpm این مدل چنده؟؟ WD My Passport Essential SE 1Tb
کش چقدره؟
:46:
Open-Source
02-08-2011, 13:57
میگما rpm این مدل چنده؟؟ WD My Passport Essential SE 1Tb
کش چقدره؟
:46:
5400 هستش.
من هم همین دیروز یکیش رو گرفتم.
از همه چیزیش راضی هستشم.
سرعتش بد نیست (من با usb3 تست نکردم ، ولی همین usb2 هم قانع کننده بود).
خیلی کم صدا و کم لرزش هستش (تا دست روش نزاری حس نمیکنی).
فقط عیبش اینه که کابلش کوتاهه.
یه سوال.
میشه یه کابل بلند تر براش پیدا کرد؟؟
ata.royalfalcon
02-08-2011, 17:21
5400 هستش.
من هم همین دیروز یکیش رو گرفتم.
از همه چیزیش راضی هستشم.
سرعتش بد نیست (من با usb3 تست نکردم ، ولی همین usb2 هم قانع کننده بود).
خیلی کم صدا و کم لرزش هستش (تا دست روش نزاری حس نمیکنی).
فقط عیبش اینه که کابلش کوتاهه.
یه سوال.
میشه یه کابل بلند تر براش پیدا کرد؟؟
سلام
برای هاردهای پرتابل اگر از کابل رابط بلندتر از یک متر استفاده بشه احتمال اینکه به خاطر اتلاف ولتاژ راه اندازی نشه 90 درصده !!! مگر اینکه از usb hub اداپتوردار استفاده بشه . ولی اگر از کابل رابط کوتاه تر مثلا 30 سانتی متری استفاده بشه مشکلی نداره !!!
من خودم هارد 500 گیگ سیگیت پرتابل دارم که وقتی از کابل رابط یک متری استفاده میکنم هارد راه اندازی نمیشه .
یعنی هیچ شانس ندارم من
یه آشنا داریم مغازه داره.بهش گفته بودم هارد میخام.دیروز صبح زنگ زد و گفت میخام جنس سفارش بدم بگو چه مدلی میخای برات بگیرم.
من با توجه به راهنمایهای دوستان در این تاپیک مدل wd my pasport se 1t رو سفارش دادم.امروز زنگ زده میگه جنسا رسیدن اما مدل تو رو یادش رفته بزاره.ای تو روح این شانس
میگه باید صبر کنی تا دوباره سفارش که دادم برات میارم
اما مدل سیگیتFreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive - STAA1000201 - USB 3.0
رو آورده.حالا میخام ببینم این دو مدل فقط فرقشون تو اینه که مدل سیگیت نرم افزار قفل نداره و مدل وسترن داره؟
یا فرق دیگه ای هم دارن؟
به نظرتون منتظر بمونم تا دوباره سفارش بده یا همین سیگیت رو بگیرم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.