ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

omid.pari
18-01-2011, 21:55
فلش های ترنسند که از لحاظ کیفیت خیلی خوب بودند.تو مدرسه ما از هر 3 نفر راحت میتونم بگم 2 نفر فلش ترنسند داشتند و دارند و خواهند داشت!!!!
البته من که قبلا رفته بودم از یه مغازه ی آشنا هارد بگیرم به من هارد ترنسند رو پیشنهاد داده بود و خیلی هم تعریف میکرد.
البته فراموش نکنید که بعضی از هارد های سیگیت و وسترن تا 5 سال هم ضمانت دارند!

سلام آره درسته
تویه دانشگاه هم از 5 نفر 2 نفر فلش ترنسند داشتند و دارند و خواهند داشت (البته اونو دیگه نمیتونم بگم) ولی زیاد با کیفیت نبودند معمولا سیلکون پاور ها خیلی بهتر از ترنسند عمل می کردند.

solo8
18-01-2011, 23:26
سلام آره درسته
تویه دانشگاه هم از 5 نفر 2 نفر فلش ترنسند داشتند و دارند و خواهند داشت (البته اونو دیگه نمیتونم بگم) ولی زیاد با کیفیت نبودند معمولا سیلکون پاور ها خیلی بهتر از ترنسند عمل می کردند.
موافقم.سیلکون خیلی بهتره ولی ترنسند هم عالیه.حالا بگذریم.
فک میکنم اگه هارد اکسترنالش رو هم بگیری پشیمون نشی.من خودم کار نکردم ولی تقریبا یکی از مغازه های آشنا که خیلی ازش تعریف میکرد...
روی گزینه هایی مثل سیگیت و وسترن و شایدم A-Data و سیلکون هم فکر کن.

babialex
18-01-2011, 23:32
باید Zero fill کرد هارد رو تا به هیچ عنوان نشه ریکاورش کرد !

خب دوست عزیز میشه این روش رو توضیح کامل بدید یا بگید با چه نرم افزاری میشه اینکارو انجام داد ؟ هارد من سیگیت اکسترنال 500 گیگ هستش

ممنون

irani_shad
19-01-2011, 00:32
سلام
اقا به نظرتون هارد اکسترنال وسترن معمولی بهتره یا adata - سیلیکون پاور ضد ضربه

ممنون از راهنماییتون

babialex
19-01-2011, 02:11
نظرتون درباره هاردهای اکسترنال کینگ مکس که به تازگی وارد بازار ما شده و گارانتی معتبر آواژنگ هم داره چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Features

Up to 53% performance enhanced
Ultra Slim and light design – only 170 g
Hi-speed USB 2.0 interface
Plug & Play device
Blue LED light
Backup Function
Security Function (256bits AES encryption)
Warranty: 3 years

Specification

2.5” HDD 320GB/500GB
HDD Interface : Serial ATA
Enclosure Interface USB 2.0 High Speed (USB1.1 compatible)
Interface Port: One mini USB port supports plug and play
Data Transfer:USB 2.0 up to 480Mbps / SATA up to 3Gbps
System Requirement:

IBM PC Compatible - Microsoft Windows 2000 / XP / Vista

Mac OS - Mac OS 9.x and 10.x or higher(FAT32 format only)

Linux - Linux 2.4 or higher (FAT32 format only)
Software: SecureDrive EX2 / PCClone Ex lite / TurboHDD USB
Color: Red / Gray / Black
Size : 114 x 75 x 12 mm (L x W x H)
Weight : 170 g
Warranty: Three years

با فراگیر شدن استاندارد جدید USB 3.0 و مجهز شدن رایانه ها و مادربردهای جدید به این استاندارد سریع و کارآمد، تولید کنندگان قطعات جانبی و وسایل ذخیره سازی اطلاعات نیز اقدام به تولید و عرضه محصولات گوناگونی با بهره از این استاندارد کرده اند. در میان تولید کنندگان شاخص قطعات ذخیره سازی و حافظه، شرکت کینگ مکس سابقه ای درخشان در طراحی و عرضه محصولات خوش کیفیت و کارآمد دارد. یکی از شاخه های محصولی ممتاز این شرکت، هارد دیسک های خارجی و قابل حمل این شرکت است که در دو رده هارددیسک های 2.5 اینچی و درایوهای SSD عرضه می شوند. به تازگی مهندسین این شرکت اقدام به انتقال استاندارد هارددیسک های 2.5 اینچی خود از USB 2.0 به USB 3.0 نموده اند و محصولات پر طرفدار خود را به این درگاه ارتباطی جدید مجهز نموده اند. اولین هارد دیسک 2.5 اینچی USB 3.0 کینگ مکس با نام تجاری KE-71 به بازار عرضه شده است. این هارد دیسک کوچک و زیبا از نظر ابعاد هیچ گونه تفاوتی با نمونه های USB 2.0 قدیمی ندارد و وزن آن نیز دچار تغییر نشده است. این هارد دیسک از یک سامانه USB 3.0 با توان انتقال اطلاعات 5Gbps بهره می برد که تا 10 برابر از استاندارد قبلی سریع تر است. کینگ مکس از یک درگاه USB 3.0 از نوع microB استفاده نموده است که ابعادی کوچک دارد و از استاندارد 8 رشته ای پشتیبانی می کند و توان انتقال برق روی آن 900 میلی آمپر است. در بسته بندی این هارد دیسک یک کابل USB 3.0 نیز تعبیه شده است که برای اتصال به رایانه از دو سوکت استفاده می کند. با اتصال سوکت دوم، می توان میزان برق انتقالی را تا 1800 میلی آمپر افزایش داد و بدین ترتیب در شرایط خاص، با میزان برق بیشتری به تغذیه این قطعه پرداخت.

این هارد دیسک در دو ظرفیت 500 و 640 گیگابایتی تولید شده است که از نظر ظاهری تفاوت عمده ای با هم ندارند. مهندسین مکانیک کینگ مکس برای جلوگیری از صدمه فیزیکی و کم تر کردن خطرات احتمالی تکان های شدید و ضربه های احتمالی، از یک بدنه دو تکه با اتصال لاستیکی استفاده نموده اند. چهار پایه لاستیکی قسمت داخلی و اصلی این هارد دیسک را به بدنه خارجی و پوشش بیرونی آن مرتبط می کنند که بر روی پایه هایی غلطک گونه قرار دارند. بدین ترتیب شدت ضربات وارده به بدنه خارجی هارد دیسک به میزان چشم گیری کاهش یافته و بدنه اصلی و صفحات ذخیره سازی اطلاعات را از خطر مصون نگه می دارد. وزن این هارد دیسک فقط 170 گرم است و یک کیف چرمی بسیار زیبا و مقوم نیز همراه آن است که آن را از صدمات و تماس های فیزیکی در امان نگه می دارد.
از نظر امکانات، کینگ مکس تدابیری را برای این محصول جدید خود اندیشیده است. دو نرم افزار خاص بصورت پیش فرض بر روی این دیسک ها قرار گرفته است که یکی جهت تهیه نسخه پشتیبان و دیگری جهت حفظ امنیت است. نرم افزار اول به شما این امکان را می دهد که بصورت مداوم و به آسان ترین شکل از محتویات دیسک خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. همچنین اگرتمایل داشته باشید می توانید بصورت مداوم، از اطلاعات موجود بر روی دسیک سخت رایانه شخصی خود، بر روی این دیسک خارجی back up گیری کنید. این نرم افزار ساده، آسان و سریع است و با فرمت کردن دیسک، از روی آن پاک نمی شود. نرم افزار دوم با ایجاد یک دیوار امنیتی ساده، امکان تبادل بی اجازه و پنهانی اطلاعات را گرفته و بدین ترتیب از انتقال ویروس ها و نرم افزارهای جاسوسی بر روی هارددیسک شما جلو گیری می کند.
KE-71 از نهایت سازگاری ممکن برخوردار است. این قطعه علاوه بر پشتیبانی کامل از درگاه USB 3.0، با تمامی درگاه های USB 2.0 و حتی پخش کننده های خانگی و نمایشگرهای مجهز به USB سازگاری دارد و در صورت تمایل می توانید آن را به پخش کننده اتومبیل خود نیز متصل کنید. این هارد دیسک با انواع رایانه با سیستم عامل های Windows، Mac OS و Linux سازگاری دارد و نرم افزارهای کنسول های خانگی مانند Xbox360 و PS3 نیز قابلیت شناسایی آن را دارند.
کینگ مکس وعده داده است که به زودی مدل 1TB این هارددیسک را نیز به بازار عرضه کند. کینگ مکس قبل تر و پیش از عرضه این هارد دیسک، حافظه های USB Flash مبتنی بر USB 3.0 خود را نیز روانه بازار ساخته بود. حرکت به سمت استاندارد USB 3.0 سرعت گرفته است و تا پایان سال جاری میلادی بیش از 50% تولیدات این شرکت ها بر اساس این استاندارد جدید خواهد بود. افزایش سرعت انتقال اطلاعات و توان تغدیه بهتر، از جمله برتری های استاندارد USB 3.0 نسبت به نسخه قدیمی تر است

Features

USB3.0 Super speed
Glossy design
Anti-scratch
Shockproof
Free Software bundled
‧ Backup function
‧ Security function

Specification

2.5” HDD
HDD interface: Serial ATA (up to 3Gbps)
nUSB 3.0 Super Speed (High speed transfer rate up to 5 Gbps/sec)
nStandard compliance: USB3.0/2.0
nInterface port : USB 3.0 microB
nSystem Requirement :
‧ Window 2000/ 2003/ XP/ Vista
‧ Mac OS 9.x and 10.x or higher (FAT32 format only)
•‧ Linux 2.4 or higher (FAT32 format only)
Software:
‧ PCClone Ex lite
‧ SecureDrive EX2
Support : Window 2000/ 2003/ XP/ Vista/ 7
LED indicator:
‧ USB3.0:blue
‧ USB2.0:yellow
Color: Black
Dimensions: 124 x 84 x 18mm
Weight: 170g

بعد از عرضه موفق هارددیسک KE-71 از سوی شرکت کینگ مکس که اولین هارد دیسک 2.5 اینچی این شرکت با بهره مندی از استاندارد USB 3.0 بود، این شرکت به تازگی مدلی جدید و بهینه شده از نمونه های UBS 2.0 را با ایجاد تغییراتی روانه بازار ساخته است. از جمله خصوصیات این هارددیسک جدید، تغییر ظاهر، توانای سرعتی بالاتر و قیمت به مراتب اقتصادی تر است. کینگ مکس با ارائه این مدل جدید قصد حضور پر رنگ تر در رده هارددیسک های USB 2.0 را دارد. این مدل جدید KE-92 نام دارد و در سه حجم 320، 500و 640 گیگابایتی تولید شده است.
تفاوت اصلی این هارد با نمونه های قبلی و کالاهایی که شرکت ها تولید کننده دیگر در بازار موجود دارند، بهره مندی از فن آوری خاص Turbo Switch UI است. این فن آوری به هارد دیسک کمک می کند که بصورت خودکار بین دو حالت ارتباطی و انتقال اطلاعات معمولی و Turbo هماهنگی برقرار می کند. در این سوئیچینگ خودکار، بسته به نوع اطلاعات، خصوصیات و پرتوکل انتقالی USB و توان درگاه، در شرایطی خاص اطلاعات با سرعتی بیشتر جابجا می شوند. ادامه این وضعیت بصورت مداوم وجود ندارد و در بعضی شرایط انتقال اطلاعات با سرعت استاندارد صورت می پذیرد. در این فن آوری، کینگ مکس امکان سوئسچینگ خودکار و بهینه بین این دو حالت را فراهم کرده است و بدین ترتیب از نهایت ظرفیت سرعتی کمال استفاده شده است. نتیجه اینکه این هارددیسک ها نسبت به نمونه های دیگر از 15 تا 25 درصد سرعت نوشتن و 15 تا 35 درصد سرعت خواندن بیشتری برخوردار هستند. این در حالی است که این دیسک ها از درگاه استاندارد USB 2.0 استفاده می کنند. هارد دیسک های قرار گرفته در این جعبه های زیبا نیز از نوع SATA 2 هستند که نرخ انتقال اطلاعاتی معادل 3 Gbps دارند.

کینگ مکس ظاهر این رده از محصولات خود را نیز تغییر داده و با اندک تفاوتی به نمونه های USB 3.0 خود شبیه کرده است. وزن این دیسک ها نیز کاهش یافته و به 170 گرم رسیده است. استفاده از فن آری پیچ های غلطکی، کمک کرده است تا این هارد دیسک ها، از بالاترین مقاومت در برابر تکان های شدید و ضربه خوردگی برخوردار باشند. در این فن آوری از اتصال های ظریف و خاص بین صفحه هارددیسک و فریم بدنه خارجی استفاده شده است که بصورت غلطک های لرزان و از جنس پلاستیک ساخته شده است تا تکان های شدید زمان حمل یا جابجایی را تحمل کند. از سویی بدنه براق این محصول به نوعی ساخته شده است که در برابر خط افتادن و خراش های های کوچک مقاومت کرده ظاهر براق و زیبای خود را تا حد امکان حفظ می نماید.
کینگ مکس از دید نرم افزاری نیز مثل قبل تدابیری را برای بهینه کردن امنیت و مدیریت نحوه تراکنش اطلاعات اندیشیده است و احتمال اینکه این هارد دیسک ها در شرایط عادی دچار نفوز فایل های نا خواسته و ویروس ها شوند تقریبا محال است.
کینگ مکس این هارد دیسک های جدید را جایگزین مدل های قدیمی تر کرده است و بیشترین تمرکز خود را روی افزایش سرعت معطوف کرده است. کینگ مکس در بسته این هارد دیسک ها یک عدد کابل دو انشعاب USB 2.0 و یک عدد کیف محافظ چرمی تعبیه کرده است که ظاهری لوکس و قابل قبول دارد. کینگ مکس بدنه های جدید را در دو رنگ مشکی و سفید تولید نموده است که نمونه سفید رنگ آن در تعداد محدود تولید شده است. کینگ مکس به زودی نمونه های 1TB از این مدل سریعتر را روانه بازار خواهد کرد تا فن آوری جدید Turbo Switch UI خود را به طرفداران هادردیسک های حجیم نیز عرضه کند.
مشخصات:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ابعاد: 124x84x18 میلی متر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ظرفیت: 320GB / 500GB / 640GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشتیبانی از استاندارد USB 2.0
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پشتیبانی از Windows 7
نقاط قوت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طراحی زیبا و بدنه ضد خش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضد ضربه با محافظت بالا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزارهای رایگان و کاربردی

GHAGHALEELEE
20-01-2011, 02:20
سلام
اقا به نظرتون هارد اکسترنال وسترن معمولی بهتره یا adata - سیلیکون پاور ضد ضربه

ممنون از راهنماییتون

سلام.به نظر من توی هر مارکی میشه مدل با کیفیت و بادوام و همین طور ضعیف پیدا کرد.توی این سه مدل که گفتی به طور اماری نظر روی وسترن هست.
در مورد سلیکون پاور ضد ضربه هم نمیشه گفت واقعا ضدضربه هست.بلکه کمی در مقابل ضربه مقاوم تر از بقیه هست.
پیشنهاد من تو خود وسترن ها هم مدل 2.5 اینچی هست.درسته که سرعت کمتر و قیمت بالاتری نسبت به مدل 3.5 اینچی خودش داره ولی در مقابل ضربه کمی مقاوم تر هست.در ضمن جای کمتری هم اشغال میکنه:46:

babialex
20-01-2011, 02:47
من به احتمال زیاد قصد خرید My Passport Essential SE وسترن دیجیتال رو دارم و چند تا سوال دربارش داشتم

سرعت بافر؟ کش ؟ دور ؟
کیفیت محصول ؟
بهترین گارانتی در ایران ؟
آیا نرم افزار WD SmartWare که با محصول هستش امنیت کامل رو برای هارد داره ؟ پسوردی که میزاره روی هارد چقدر مطمئن هستش ؟
بدنه محصول چقدر مقاوم هستش ؟

قیمت ؟ ( 1 ترابایت و 500 گیگ )
چه رنگ هایی در ایران موجود داره ؟

برای من سرعت - امنیت - کیفیت هارد خیلی مهمه

ممنون :11:

ata.royalfalcon
20-01-2011, 09:45
من به احتمال زیاد قصد خرید My Passport Essential SE وسترن دیجیتال رو دارم و چند تا سوال دربارش داشتم

سرعت بافر؟ کش ؟ دور ؟
کیفیت محصول ؟
آیا نرم افزار WD SmartWare که با محصول هستش امنیت کامل رو برای هارد داره ؟ پسوردی که میزاره روی هارد چقدر مطمئن هستش ؟

رفتم تو سایت وسترن و قسمت هارد اکسترنال پرتابل رو نگاه کردم ولی راجع به سرعت و کش و بافر چیزی نوشته نشده بود خب از اونجایی که اینها در واقع هارد اینترنال تبدیل شده به اکسترنال هست مسلما باید مشخصات اینترنال و اکسترنال اونها یکی باشه
سرعت 5200 تا 5400 دور
کش 8 مگا
آدرس هارد اینترنال 2.5 اینچی مدل WD Scorpio Blue وسترن که مطمئنم مدل اکسترنال از همین هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته یه مدل اینترنال 2.5 اینچی دیگه هم هست ولی یک ترا نداره اسم مدلش WD Scorpio Black و همون طوری که گفتم چون یک ترا نداره پس اکسترنال از این مدل نیست
در مورد رنگ هاش هم بستگی به مدلهاش داره عکس زیر رو ببین

roteal2007
20-01-2011, 10:40
سلام دوستان این مال یه فلش مموریه سرعت انتقالش به نظرتون چطوره؟؟

irani_shad
20-01-2011, 11:50
سلام.به نظر من توی هر مارکی میشه مدل با کیفیت و بادوام و همین طور ضعیف پیدا کرد.توی این سه مدل که گفتی به طور اماری نظر روی وسترن هست.
در مورد سلیکون پاور ضد ضربه هم نمیشه گفت واقعا ضدضربه هست.بلکه کمی در مقابل ضربه مقاوم تر از بقیه هست.
پیشنهاد من تو خود وسترن ها هم مدل 2.5 اینچی هست.درسته که سرعت کمتر و قیمت بالاتری نسبت به مدل 3.5 اینچی خودش داره ولی در مقابل ضربه کمی مقاوم تر هست.در ضمن جای کمتری هم اشغال میکنه

ممنون از راهنماییت پس به نظرت وسترن بهتره
البته چون من از برند وسترن از این ضد ضربه ها گیر نیاوردم رفتم سراغ Adata و سیلیکون پاور
مثل اینکه وسترن 2.5 اینچی مدل های مختلف داره(؟)
باید پولام رو جمع کنم ببینم تا چه ظرفیتی پولم میرسه بخرم

irani_shad
20-01-2011, 12:41
فکر کنم بهترین مدلی که بتونم بگیرم My Passport Essential SE هست
ایشالا اگه بتونم 1 ترا میگیرم
یک سوال وسترن چه گارانتی هایی تو ایران داره ؟ کدوم بهتره؟

solo8
20-01-2011, 12:59
سلام دوستان این مال یه فلش مموریه سرعت انتقالش به نظرتون چطوره؟؟

دوست عزیز این سوال مربوط به این بخش نیست.
تو تاپیک مربوطه مطرح کنید.

باتشکر...

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

فکر کنم بهترین مدلی که بتونم بگیرم My Passport Essential SE هست
ایشالا اگه بتونم 1 ترا میگیرم
یک سوال وسترن چه گارانتی هایی تو ایران داره ؟ کدوم بهتره؟
انتخاب بسیار خوبیه.انشالله همون 1 ترا رو میگیری.
من با سازگار کار کردم و راضیم...

babialex
20-01-2011, 15:20

سرعت بافر؟ کش ؟ دور ؟
کیفیت محصول ؟

ممنو از دوستی که بعضی سوالاتمو جواب دادن

از اساتید کسی نیست جواب کامل سوالامو بده چون زودتر لازم دارم

babialex
20-01-2011, 16:13

solo8
20-01-2011, 17:49
ممنو از دوستی که بعضی سوالاتمو جواب دادن

از اساتید کسی نیست جواب کامل سوالامو بده چون زودتر لازم دارم
مورد اول رو که دوست عزیز گفت.
2-کیفیتش از مدل های دیگه اش بهتره اگه بخوای حساب کنی.
3-بهترین گارانتی سازگار است.
4-خود سایت که میگه پسورد های مطمئنی است و 256 بیتیه!
5-نمیدونم.ولی My passport معولی که مقاومتش بسیار بالاست.مال دوستم از دستش به فاصله ی 1 متری با شتاب افتاد زمین فقط خراشیده شد!
6-هر 4 تا رنگ تو ایران موجوده.(طبق گفته ی سایت سازگار)

khmusic
22-01-2011, 13:10
سلام میخوام هارد اکسترنال بگیرم اگه دوستان لطف کنن یه قیمتی از این مدل ها بدن مننون میشم
My Passport Essential SE 1000GB
WD My Passport Essential 500GB
Seagate FreeAgent GoFlex 1000GB
Seagate FreeAgent GoFlex 500GB
برای بودجه حدود 100 تومن چه هاردی رو پیشنهاد میدید ؟

prince_fable
22-01-2011, 18:39
سلام
این هارد Western Digital My Passport Essential 500gb usb2.0 + usb3.0 به سیستمی که فقط usb2.0 رو پشتیبانی میکنه میخوره؟
در ضمن تو پکش دو تا کابل usb داره یا یکی؟
قیمتش حدودا چنده؟
ممنون

solo8
22-01-2011, 23:03
سلام میخوام هارد اکسترنال بگیرم اگه دوستان لطف کنن یه قیمتی از این مدل ها بدن مننون میشم
My Passport Essential SE 1000GB
WD My Passport Essential 500GB
Seagate FreeAgent GoFlex 1000GB
Seagate FreeAgent GoFlex 500GB
برای بودجه حدود 100 تومن چه هاردی رو پیشنهاد میدید ؟
اگه با همین پول بخواین مدل دسکتاپ بگیرید 1 ترا میتونید.
ولی اگه پرتابل بخواید نهایتا 500 بیشتر نمیشه.
قیمت این هارد هارو اگه کسی دقیق داره لطف کنه.
باتشکر...

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

سلام
این هارد Western Digital My Passport Essential 500gb usb2.0 + usb3.0 به سیستمی که فقط usb2.0 رو پشتیبانی میکنه میخوره؟
در ضمن تو پکش دو تا کابل usb داره یا یکی؟
قیمتش حدودا چنده؟
ممنون
برای استفاده از USB 2.0 به تنهایی مشکلی پیش نمیاد.
قیمتش هم فک میکنم یعنی اصلا مطمئن نیستم که حدود 110 تومنه.

ata.royalfalcon
23-01-2011, 00:00
تو جعبه اش یه کابل بیشتر نداره ( از نوع USB3 ) و همون طوری که دوستمون گفتن برای استفاده از USB 2.0 به تنهایی مشکلی پیش نمیاد.

SoluS
23-01-2011, 03:05
با سلام خدمت همه‌ی دوستان.
می‌خواستم منو در خرید یه هارد خوب راهنمایی کنید.
یه هارد اکسترنال 1ترابایت می‌خوام و اون جوری که از صفحات قبل خوندم به نظر مارک وسترن مناسب میومد و اینکه هارد با آداپتور می خواستم بگیرم تفاوتی ندارن که هاردهای با آداپتور و بدون آداپتور از نظر کیفیت؟؟:44:
خوب حالا مشخصات هاردی که میخوام اول از همه بافرش از 32 دیگه کمتر نباشه و مقاومت خوبی هم داشته باشه و اگه از یو اس بی 3 پشتیبانی کنه هم بد نیست (بعدا میشه ازش استفاده کرد:21::21::21:) و اینکه برای آرشیو کردن من می‌خوام پس ماندگاریشم خوب باشه. یه خوردم باحال باشه ضرر نمی‌رسونه.
ممنون می‌شم اگه راهنمایی کنید:11::11:. یه جورایی واقعا نیازمندم.:20::20::20:

Amir_Niknam
23-01-2011, 10:32
یک هارد اکسترنال 3.5 اینچی با تنها پورت usb2 برای بک آپ گیری لازم دارم (کیفیت و پایداری برام خیلی مهمه سرعت چندان اهمیت نداره)
ظرفیت بین 500 گیگ تا 1 ترابایت
برند و گارانتی معتبر
قیمت حداکثر 100 تومن
البته یکدونه WD My passport SE usb3 750gig برای کارهای معمولیم از دبی برام خریدن به قمیت حدود 95 تومن (قیمتش خوبه ؟ ظاهرا چندان با اینجا فرقی نداره چون تو پست های قبلی قیمت ها تقریبا همین بود البته این یک کیف هم داره)) ولی اینو برای بک آپ میخوام
ممنون

solo8
23-01-2011, 17:26
یک هارد اکسترنال 3.5 اینچی با تنها پورت usb2 برای بک آپ گیری لازم دارم (کیفیت و پایداری برام خیلی مهمه سرعت چندان اهمیت نداره)
ظرفیت بین 500 گیگ تا 1 ترابایت
برند و گارانتی معتبر
قیمت حداکثر 100 تومن
البته یکدونه WD My passport SE usb3 750gig برای کارهای معمولیم از دبی برام خریدن به قمیت حدود 95 تومن (قیمتش خوبه ؟ ظاهرا چندان با اینجا فرقی نداره چون تو پست های قبلی قیمت ها تقریبا همین بود البته این یک کیف هم داره)) ولی اینو برای بک آپ میخوام
ممنون
اون هاردی که خودت داری هارد خوبیه.
واسه بک آپ هم میتونی از وسترن My Book Essential 1 tb استفاده کنی.قیمتش همون حدوده.اگه یه کم بودجه بره بالا تر مدل الیت همین سری هم خوبه.(البته خیلی فرق نداره)

prince_fable
23-01-2011, 18:21
تو جعبه اش یه کابل بیشتر نداره ( از نوع USB3 ) و همون طوری که دوستمون گفتن برای استفاده از USB 2.0 به تنهایی مشکلی پیش نمیاد.
یعنی یه کابل usb2 باید جدا بگیرم یا همونم جواب میده برای سیستمم؟ممنون

ata.royalfalcon
23-01-2011, 18:29
یعنی یه کابل usb2 باید جدا بگیرم یا همونم جواب میده برای سیستمم؟ممنون
نه نمیخواد دوباره کابل بخری
همون هم جواب میده

Facon_Archi
24-01-2011, 19:16
سلام
هارد تا 120 تومن ،1ترابایت چه مدل هایی هست؟کدومش بهتره؟

solo8
24-01-2011, 20:42
سلام
هارد تا 120 تومن ،1ترابایت چه مدل هایی هست؟کدومش بهتره؟
مدل های دسکتاپ هستند (با آداپتور):
وسترن My book essential/elite
seagate goflex desk
این دو مورد هستند.
هر دو هم خوبند.من خودم مدل اسنشیال دارم.

muhammadinfo
25-01-2011, 12:37
دوستان من اینو میخوام بخرم.
نظرتونا بگید

ata.royalfalcon
25-01-2011, 16:01
دوستان من اینو میخوام بخرم.
نظرتونا بگید

واله اگه من جای شما بودم این مدل رو میخریدم
My Book Essential

یا بیشتر پول میزاشتم اینو میخریدم
My Book Elite

نمیدونم برای چی میخوای اون مدل رو بخری اون هیچ امکاناتی نداره یعنی یه مدل پایه هست
به خاطر ارزونیش میخوای اونو بخری؟؟؟

morteza_jacobi
26-01-2011, 00:20
سلام من یک SSD خوب می خوام 128 بهترین مارک با بهترین قیمت چقدر هست ؟
بعدشم مهم نیست سی پی یو چی باشه که جواب میده روی Doual Core?

muhammadinfo
26-01-2011, 00:51
واله اگه من جای شما بودم این مدل رو میخریدم
My Book Essential

یا بیشتر پول میزاشتم اینو میخریدم
My Book Elite

نمیدونم برای چی میخوای اون مدل رو بخری اون هیچ امکاناتی نداره یعنی یه مدل پایه هست
به خاطر ارزونیش میخوای اونو بخری؟؟؟

قیمتش که خیلی خوبه.
الان من اینو خریدم.
خنکه.
صدا نمیکنه.
برای دانلود از تورنت میخوام.

night lord
26-01-2011, 00:58
دوستان من یه مدل هارد اکسترنال با ظرفیت 250 یا این حدودا میخوام . برای بکاپ و نگهداری فایلها . میخوام بعضی مواقع هم به جای فلش ازش استفاده کنم .
در کل مقاومت در برابر ضربه و تکون شدید بالا باشه . مهمترین فاکتور هم میخوام ، تا جا داره کوچیک باشه و باریک که جا کم بگیره .چی خوبه تا 60 تومن ؟
اگه قیمتش هم بالاتر بود اشکالی نداره .

lordsaber
26-01-2011, 11:05
سلام من یک SSD خوب می خوام 128 بهترین مارک با بهترین قیمت چقدر هست ؟
بعدشم مهم نیست سی پی یو چی باشه که جواب میده روی Doual Core?

چند صفحه عقبتر بچه ها در موردش توضیح دادند:

روی هر cpuیی جواب می ده. کاری نمی خواد بکنه انتقال دیتاست فقط!

lordsaber
26-01-2011, 11:10
دوستان من یه مدل هارد اکسترنال با ظرفیت 250 یا این حدودا میخوام . برای بکاپ و نگهداری فایلها . میخوام بعضی مواقع هم به جای فلش ازش استفاده کنم .
در کل مقاومت در برابر ضربه و تکون شدید بالا باشه . مهمترین فاکتور هم میخوام ، تا جا داره کوچیک باشه و باریک که جا کم بگیره .چی خوبه تا 60 تومن ؟
اگه قیمتش هم بالاتر بود اشکالی نداره .

250 خریدن الان به صرفه نیست. شما می تونی با حدود 80 90 تومن یه 500 درست حسابی بگیری. wd my passport و seagate goflex pro مدلهای خوبی هستند. wd یه نمه از seagate کوچیکتره. چون seagate یه آداپتور برای پورتهاش داره حدود 1 سانت طولش بیشتره.
من خودم seagate goflex pro 500 دارم خیلی راضیم. هر کدوم رو خواستی بگیری حتما حواست باشه 7200rpm باشه و گارانتی سازگار.

pm505
26-01-2011, 14:10
سلام
دوستان هارد های سیلیکون پاور چطورن؟
من یه هارد 1ترا واسه آرشیو عکس و فیلم می خوام شما چی پیشنهاد میکنید؟

night lord
27-01-2011, 09:47
این wd my passport اتصال usb3 هم داره؟ چون حالا که میخوام پول بدم دیگه بزارید یه دفه usb3 بگیرم .
اگه میشه یه مدل usb3 خوب و کوچیک و باریک و با مقاومت بالا در برابر ضربه معرفی کنید . مرسی

هارد های Transcend چطورن . کیفیت و ابعادشون چطوره؟

cao-cao
27-01-2011, 10:53
این wd my passport اتصال usb3 هم داره؟ چون حالا که میخوام پول بدم دیگه بزارید یه دفه usb3 بگیرم .
اگه میشه یه مدل usb3 خوب و کوچیک و باریک و با مقاومت بالا در برابر ضربه معرفی کنید . مرسی

من دیروز یه قیمت گرفتم
2.5 640 87
2.5 500 83
3.5 1t 93

solo8
27-01-2011, 14:58
من دیروز یه قیمت گرفتم
2.5 640 87
2.5 500 83
3.5 1t 93
شما از چه برندی گرفتی؟
لطفا اسم کامل هر کدوم از هارد ها رو بگید.

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------

هم مدل My Passport Essential و هم مدل My Passport Essential se یو اس بی 3 دارند.
اولی تا 640 بیشتر نداره و لی دومی تا 1 ترا داره.

panther99
28-01-2011, 14:18
آقا تا نهایت 75 تومن هارد اکسترنال چی هست ؟؟؟ مارک و مدل و قیمت ؟؟؟؟؟؟ ممنون .

hoora-1
29-01-2011, 01:00
سلام دوستان
من قصد خرید یه هارد اکسترنال دارم چون هارد سیستمم داره می ترکه !!!
می شه کلا راهنماییم کنید چی بخرم ؟
با خوندن پست های قبلی این طور دستگیرم شد که وسترن و سیگیت از بقیه بهترن و اینکه سیگیت کمتر مشکل سازه !!

من یا یه هارد 500 gb می خوام یا 1 ترا!
سرعتشم خوب باشه و اذیت نکنه دیگه واسه نگهداری اطلالعات و بیشتر فیلم ها می خوام و البته بعضی وقتا مجبورم از رو هارد هم اطلاعات رو بخونم مثلا فیلم ها رو !

از usb2 و usb3 هم سر در نمیارم چین !!
میشه راهنماییم کنید چی بگیرم و با قیمتش لطفا ؟

lordsaber
29-01-2011, 09:15
سلام دوستان
من قصد خرید یه هارد اکسترنال دارم چون هارد سیستمم داره می ترکه !!!
می شه کلا راهنماییم کنید چی بخرم ؟
با خوندن پست های قبلی این طور دستگیرم شد که وسترن و سیگیت از بقیه بهترن و اینکه سیگیت کمتر مشکل سازه !!

من یا یه هارد 500 gb می خوام یا 1 ترا!
سرعتشم خوب باشه و اذیت نکنه دیگه واسه نگهداری اطلالعات و بیشتر فیلم ها می خوام و البته بعضی وقتا مجبورم از رو هارد هم اطلاعات رو بخونم مثلا فیلم ها رو !

از usb2 و usb3 هم سر در نمیارم چین !!
میشه راهنماییم کنید چی بگیرم و با قیمتش لطفا ؟

سلام
اگر فقط برای پر بودن هاردتون می خواید یکی دیگه بخرید و جابجایی ندارید هارد internal بخرید که توی کیس سیستم نصب می شه ولی اگر جابجایی هم دارید اکسترنال بگیرید. در مورد هارد اکسترنال هم اگر جابجایی کم دارید هارد 3.5 اینچ بخرید که اصطلاحا بهشون می گن هارد اکسترنال desktop و آداپتور برق جداگونه دارند و با پورت usbبا سیستم تبادل اطلاعات می کنند و اگر جابجایی زیاد دارید هارد 2.5 اینچ بخرید که بهشون می گن ultra portabl یا portabl که هم سبکند و تقریبا اندازه نصف هاردهای desktop هستند و فقط پورت usb دارند و برقشون رو از همون usb تامین می کنند.
از نظر قیمت (در یک حجم ثابت مثلا 500gb) مدلهای desktop تقریبا 10 تا 20 درصد از مدلهای internal گرونترند و مدلهای portable تقریبا دو برابر مدلهای desktop قیمت دارند.
Seagate و WD(western digital) الان بهترینهای بازار ایرانند چون هم پشتیبانی خوبی در ایران دارند و هم برندهای معتبر جهانی هستند. تقریبا هر دوتا تو یه رده هستند و سلیقه ای هست. یه سری دوستان از وسترن راضیند یه سری از سیگیت.
مدل اینترنال که فروم خودش رو داره.
اگر مدل desktop می خواید مدل seagate freagent goflex desk رو پیشنهاد می کنم که قیمت 1Tra حدود 85 هست. خوبی که داره شما می تونید وقتی حجم زیاد دیتا رو می خواید منتقل کنید ون رو مستقیم به پورت sata وصل کنید و با سرعت بالا تبادل اطلاعات کنید. مدلهای wdmybook essentia 1tra با قیمت حدود 100 تومان هست و my book elite 1tra با قیمت حدود 110 هست.
اگر مدل portabel می خواید seagate golfex pro رو پیشنهاد می کنم که 500gb رو من یه ماه پیش خریدم 83 تومان و خیلی هم ازش راضیم. مدلهای wd my passport هم هستند که قیمت 500gb همین حدود 80 تا 90 هست. مدلهای وسترن پورت usb3, usb2 رو با هم دارند ولی قابلیت اتصال به پورت sata رو ندارند. مدل seagate یه آداپتور usb2 رو خودش داره و اگر بخواید usb3 استفاده کنید باید یه 40 تومان اضافه بدید و آداپتور usb3 رو بخرید ولی مزیتشون قابلیت استفاده از پورت sata هست که سرعت انتقال دیتای بالایی داره.
مدل my passport tra هم حدود 140 قیمتشه و seagate goflex portable هم همین قیمت حدودا.
اطلاعات به روز قیمت و مشخصات مدلها (نه خیلی دقیق) رو می تونید از سایت چاره یا رایانه بگیرید.
موفق باشید

yasser6431
29-01-2011, 10:09
سلام
دوستان اگه ممکنه جایی رو معرفی بفرمایند که یکی از این مارکهای هارد SSD رو داشته باشه خدایی خیلی گشتم پیدا نکردم شهرستان هستم و خیلی برام سخت هست:

سامسونگ،وسترن ،سیگیت،اینتل

ممنون میشم دوستان راهنمایی کن خیلی گیرم

m.s.f
29-01-2011, 12:20
فرق بین مدل Desktop و portable چیه ؟
من یه هارد اکسترنال 1TB میخوام که قابل حمل و نقل باشه .
چی خوبه و قیمتش چنده ؟
حدود 100 تومن میخوام

lordsaber
29-01-2011, 14:02
فرق بین مدل Desktop و portable چیه ؟
من یه هارد اکسترنال 1TB میخوام که قابل حمل و نقل باشه .
چی خوبه و قیمتش چنده ؟
حدود 100 تومن میخوام

دو تا پست قبل تر رو می خوندید جوابتونو می گرفتید.
از دوستان خواهش می کنم پستها رو یه مرور بکنند شاید جواب سوالاتشون رو پیدا کنند

solo8
29-01-2011, 14:36
سلام
دوستان اگه ممکنه جایی رو معرفی بفرمایند که یکی از این مارکهای هارد SSD رو داشته باشه خدایی خیلی گشتم پیدا نکردم شهرستان هستم و خیلی برام سخت هست:

سامسونگ،وسترن ،سیگیت،اینتل

ممنون میشم دوستان راهنمایی کن خیلی گیرم
من فک میکنم تهران پاساژ پایتخت داشته باشه.(99%)
دوستان تهرانی اگه خبر دارید بگید لطفا.
با تشکر...

hoora-1
30-01-2011, 00:14
سلام
اگر فقط برای پر بودن هاردتون می خواید یکی دیگه بخرید و جابجایی ندارید هارد internal بخرید که توی کیس سیستم نصب می شه ولی اگر جابجایی هم دارید اکسترنال بگیرید. در مورد هارد اکسترنال هم اگر جابجایی کم دارید هارد 3.5 اینچ بخرید که اصطلاحا بهشون می گن هارد اکسترنال desktop و آداپتور برق جداگونه دارند و با پورت usbبا سیستم تبادل اطلاعات می کنند و اگر جابجایی زیاد دارید هارد 2.5 اینچ بخرید که بهشون می گن ultra portabl یا portabl که هم سبکند و تقریبا اندازه نصف هاردهای desktop هستند و فقط پورت usb دارند و برقشون رو از همون usb تامین می کنند.
از نظر قیمت (در یک حجم ثابت مثلا 500gb) مدلهای desktop تقریبا 10 تا 20 درصد از مدلهای internal گرونترند و مدلهای portable تقریبا دو برابر مدلهای desktop قیمت دارند.
Seagate و WD(western digital) الان بهترینهای بازار ایرانند چون هم پشتیبانی خوبی در ایران دارند و هم برندهای معتبر جهانی هستند. تقریبا هر دوتا تو یه رده هستند و سلیقه ای هست. یه سری دوستان از وسترن راضیند یه سری از سیگیت.
مدل اینترنال که فروم خودش رو داره.
اگر مدل desktop می خواید مدل seagate freagent goflex desk رو پیشنهاد می کنم که قیمت 1Tra حدود 85 هست. خوبی که داره شما می تونید وقتی حجم زیاد دیتا رو می خواید منتقل کنید ون رو مستقیم به پورت sata وصل کنید و با سرعت بالا تبادل اطلاعات کنید. مدلهای wdmybook essentia 1tra با قیمت حدود 100 تومان هست و my book elite 1tra با قیمت حدود 110 هست.
اگر مدل portabel می خواید seagate golfex pro رو پیشنهاد می کنم که 500gb رو من یه ماه پیش خریدم 83 تومان و خیلی هم ازش راضیم. مدلهای wd my passport هم هستند که قیمت 500gb همین حدود 80 تا 90 هست. مدلهای وسترن پورت usb3, usb2 رو با هم دارند ولی قابلیت اتصال به پورت sata رو ندارند. مدل seagate یه آداپتور usb2 رو خودش داره و اگر بخواید usb3 استفاده کنید باید یه 40 تومان اضافه بدید و آداپتور usb3 رو بخرید ولی مزیتشون قابلیت استفاده از پورت sata هست که سرعت انتقال دیتای بالایی داره.
مدل my passport tra هم حدود 140 قیمتشه و seagate goflex portable هم همین قیمت حدودا.
اطلاعات به روز قیمت و مشخصات مدلها (نه خیلی دقیق) رو می تونید از سایت چاره یا رایانه بگیرید.
موفق باشید

من واقعا از این همه اطلاعات مفید و مهمتون ممنونم
همچنین به خاطر وقتی که گذاشتین !
یه اشتباهی شده من نگفتم که لپ تاپ دارم بنابراین کلا هارد اینترنال از لیست خط می خوره و همین طور پورت ساتا!
من این پورت usb2 , 3 رو تفاوتشونو نمی دونم !!
انگار 3 سرعت بیشتری داره نه؟

lordsaber
30-01-2011, 09:10
من واقعا از این همه اطلاعات مفید و مهمتون ممنونم
همچنین به خاطر وقتی که گذاشتین !
یه اشتباهی شده من نگفتم که لپ تاپ دارم بنابراین کلا هارد اینترنال از لیست خط می خوره و همین طور پورت ساتا!
من این پورت usb2 , 3 رو تفاوتشونو نمی دونم !!
انگار 3 سرعت بیشتری داره نه؟

خواهش می کنم. امیدوارم اطلاعات مفید بوده باشه.
بله اگر لپتاپ دارید اینترنال کلا به کنار ولی اگر پورت esata روی لپتاپتون داشته باشید می تونید از قابلیت ساتا استفاده کنید. با یه تبدیل sata to esata
پورت usb3 از نظر تئوریک تقریبا 10- 12 برابر usb2 سرعت داره ولی این سرعت بستگی به قابلیت تمام قطعاتی داره که تو مسیر انتقال اطلاعات قرار دارند و در عمل بیشتر از 2 یا 3 برابر سرعت usb2 رو نداره. اگر لپتاپتون usb3 داره خوب هاردی بگیرید که usb3 رو ساپورت کنه. ولی اگر می خواید با کارت پورت usb3 اضافه کنید بی خیال شید و از همون usb2 استفاده کنید.

omid.pari
30-01-2011, 12:48
سلام دوستان
تو هارد کامپیوتر من جا برایه ذخیره یک فیلم هم نیست دیگه تصمیمو قطعی کردم که یک هارد اکسترنال بگیریم.
با توجه به قیمت ترنسند و همچنین پشتیبانی از USB3 میخوام این هارد اکسترنال رو بگیرم فقط یک سوال دارم قضیه این NTFS چیه؟؟؟
این طور که دیدم هاردهایه پرتابلی که از NTFS پشتیبانی نمی کنند نمیشه فایلهایه بیشتر از 4 گیگ رو بهشون انتقال دادم و با توجه به اینکه فایلهای که من دارم بیشتر فیلمهای با فرمت DVD هستند و بیشتر از 4 گیگ حجم دارند من از کجا میتونم بفهمم که این نوع هارد پرتابل از NTFS پشتیبانی میکنه یا نه؟
با تشکر

lordsaber
30-01-2011, 13:19
سلام دوستان
تو هارد کامپیوتر من جا برایه ذخیره یک فیلم هم نیست دیگه تصمیمو قطعی کردم که یک هارد اکسترنال بگیریم.
با توجه به قیمت ترنسند و همچنین پشتیبانی از USB3 میخوام این هارد اکسترنال رو بگیرم فقط یک سوال دارم قضیه این NTFS چیه؟؟؟
این طور که دیدم هاردهایه پرتابلی که از NTFS پشتیبانی نمی کنند نمیشه فایلهایه بیشتر از 4 گیگ رو بهشون انتقال دادم و با توجه به اینکه فایلهای که من دارم بیشتر فیلمهای با فرمت DVD هستند و بیشتر از 4 گیگ حجم دارند من از کجا میتونم بفهمم که این نوع هارد پرتابل از NTFS پشتیبانی میکنه یا نه؟
با تشکر

الان دیگه اکثر هاردها ntfs فرمت شده اند از قبل و شما نیاز نیست کاری بکنید. اگر هم فرمت نشده بود فرمت کردنش کاری نداره ولی احتمالش خیلی کمه. در ضمن روی جعبش هم می نویسه ntfs formated یعنی ntfs فرمت شده.

seyed1370
30-01-2011, 14:39
سلام دوستان!
من یه هارد یه ترابایتی میخوام برای ریختن عکس و فیلم و آهنگهای خودم و همچنین مهمتر از اون بک آپ گیری از مک بوکم ( اپل ) ...
دلم میخواد یه چیز مقاوم باشه !!
پیشتهادتون چیه؟
لطفا هر موردی که به نظرتون به دردم میخوره رو بگین!
رو قیمتش خیلی گیر نیستم
.
.
پس یه طور خلاصه :
۱. ریختن فایلهای شخصیم و بک آپ گیری از مک بوک
۲. مقاومت بالا
۳. حجم ۱ ترا
۴. استفاده ی مداوم به صورت شبانه روز
۵. نیازی به آداپتور نداشته باشه

ممنون

solo8
30-01-2011, 17:17
سلام دوستان!
من یه هارد یه ترابایتی میخوام برای ریختن عکس و فیلم و آهنگهای خودم و همچنین مهمتر از اون بک آپ گیری از مک بوکم ( اپل ) ...
پیشتهادتون چیه؟
رو قیمتش خیلی گیر نیستم
.
.
پس یه طور خلاصه :
۲. مقاومت بالا
۳. حجم ۱ ترا

ممنون
چون شما بدون آداپتور میخواستی و پرتابل این گزینه ها هست:
western my passport essential / se
seagate GoFlex portabl /prtable pro
A-data Nh / sh series که دومی 1 ترا نداره!

alil1369
30-01-2011, 22:31
سلام دوستان!
پیشتهادتون چیه؟
رو قیمتش خیلی گیر نیستم
.
.
پس یه طور خلاصه :
۲. مقاومت بالا
۳. حجم ۱ ترا

ممنون
من این رو پیشنهاد میدم که مخصوص سیستم مک هست و با ویندوز و لینوکس هم سازگاری داره و ظاهرش هم با هم جوره و برنامه بک اپ گیری کاملی داره
Western Digital My Book Studio for Mac هم اداپتور دارش هست هم بدون اداپتور (پرتابل) یا
Western Digital My Book Studio for Mac LX که هیچ فرقی نداره با قبلی قفط بدنش فلزی هست

hoora-1
30-01-2011, 22:49
خواهش می کنم. امیدوارم اطلاعات مفید بوده باشه.
بله اگر لپتاپ دارید اینترنال کلا به کنار ولی اگر پورت esata روی لپتاپتون داشته باشید می تونید از قابلیت ساتا استفاده کنید. با یه تبدیل sata to esata
پورت usb3 از نظر تئوریک تقریبا 10- 12 برابر usb2 سرعت داره ولی این سرعت بستگی به قابلیت تمام قطعاتی داره که تو مسیر انتقال اطلاعات قرار دارند و در عمل بیشتر از 2 یا 3 برابر سرعت usb2 رو نداره. اگر لپتاپتون usb3 داره خوب هاردی بگیرید که usb3 رو ساپورت کنه. ولی اگر می خواید با کارت پورت usb3 اضافه کنید بی خیال شید و از همون usb2 استفاده کنید.

سلام
بازم ممنون
من نمی دونم این پورت esata چیه و چه شکلیه؟
و حدود قیمت تبدلیلش چنده؟
و اینکه از کجا باید بدونم پ.رت usb من 2 یا 3 ؟
چه طور متوجه بشم؟

hamed-akbarie
30-01-2011, 23:03
سلام سلام سلام................
بچه ها من یه هارد اکسترنال سیگیت دارم حالا فضاش بماند چقدره :31::31::31:
از پارسال که گرفتم یه برنامه درست و حسابی پیدا نکردم که بتونم روش قفل بزارم رو کامپیوتر یکی دیگه واز نشه؟؟؟؟

البته یه برنامه خودش داشت ولی یه درایو باسه خودش درست می کرد بعد فایلو می ریخت توش اونوخ باید اصلشو پاک می کردی که به درد نمی خورد.....:41::41::41:
آخه شونصد ساعت طول می کشید
شما یه برنامه درست و حسابی سراغ ندارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

solo8
30-01-2011, 23:45
سلام سلام سلام................
بچه ها من یه هارد اکسترنال سیگیت دارم حالا فضاش بماند چقدره :31::31::31:
از پارسال که گرفتم یه برنامه درست و حسابی پیدا نکردم که بتونم روش قفل بزارم رو کامپیوتر یکی دیگه واز نشه؟؟؟؟

البته یه برنامه خودش داشت ولی یه درایو باسه خودش درست می کرد بعد فایلو می ریخت توش اونوخ باید اصلشو پاک می کردی که به درد نمی خورد.....:41::41::41:
آخه شونصد ساعت طول می کشید
شما یه برنامه درست و حسابی سراغ ندارید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه ویندوز 7 داری از نرم افزار bit locker که تو خود ویندوزه استفاده کن.اگرم نه توی حدود 10 صفحه پیش من دقیقا به همین سوال جواب دادم.

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

سلام
بازم ممنون
من نمی دونم این پورت esata چیه و چه شکلیه؟
و حدود قیمت تبدلیلش چنده؟
و اینکه از کجا باید بدونم پ.رت usb من 2 یا 3 ؟
چه طور متوجه بشم؟
این عکس مشخص کننده ی همه چیزه:

معمولا اگه پورت USB به رنگ آبی بود یعنی 3 است و اگه طوسی یا مشکی بود یعنی 2.
فک کنم حدود 25 تومن باشه.چند وقت پیش یکی از بچه ها خریده بود.البته زیاد مطمئن نیستم.

pedram_ashena
01-02-2011, 12:06
نظرتان درمورد سامسونگ سري s چيه؟

dwalker
01-02-2011, 19:54
سلام دوستان هارد لپ تاپ من تا خرخره پر شده و هارد میخوام
با خوندن صفحات قبل دو تا نکته رو فعلا در نظر گرفتم:
1- یه هارد پرتابل 500 بگیرم که واسه حمل و نقلم راحت باشه یه هارد دسکتاپ 500 یا 1 ترا هم بگیرم برای آرشیو و نگهداری عکسها و ...
2- وسترن با گارانتی سازگار به نظر گزینه اوله
حالا چند تا سوال دارم که ممنون میشم لطف کنید جواب بدید
1- مدلهای elite,studio,essential کدوم رو پیشنهاد می کنید برای هر کدوم از دو تا هارد
2- گارانتی سازگار 5 ساله هم داره
3-خرید اینترنتی رو از کجا انجام بدم و قیمت روز چیه
4-با اینکه لپ تاپ من usb2 ولی ترجیح میدم 2و3 رو ساپورت کنه(اینو فقط تاییدیه می خوام :D)
5-دو تا نکته مد نظرم درست بود؟
بازم ممنونم ازلطفتون

mehdi30nema
01-02-2011, 23:14
یه سوال فوری :

بچه ها هارد ADATA 1T ( اکسترنال با آداپتور برق ) با قابلیت USB3 آیا با USB2 هم میشه ازش استفاده کرد ؟
آخه بعضی از مغازه دارها میگن نمیشه و بعضی ها هم میگن این هاردها چون قابلیت USB3 داره اگه اب کابل USB2 هم استفاده کنید باز هم نمیتونید به وسایلی نظیر HD PLAYER یا 'گیرنده دیجیتال وصل کنید .

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

solo8
01-02-2011, 23:18
سلام دوستان هارد لپ تاپ من تا خرخره پر شده و هارد میخوام
با خوندن صفحات قبل دو تا نکته رو فعلا در نظر گرفتم:
1- یه هارد پرتابل 500 بگیرم که واسه حمل و نقلم راحت باشه یه هارد دسکتاپ 500 یا 1 ترا هم بگیرم برای آرشیو و نگهداری عکسها و ...
2- وسترن با گارانتی سازگار به نظر گزینه اوله
حالا چند تا سوال دارم که ممنون میشم لطف کنید جواب بدید
1- مدلهای elite,studio,essential کدوم رو پیشنهاد می کنید برای هر کدوم از دو تا هارد
2- گارانتی سازگار 5 ساله هم داره
4-با اینکه لپ تاپ من usb2 ولی ترجیح میدم 2و3 رو ساپورت کنه(اینو فقط تاییدیه می خوام :D)
5-دو تا نکته مد نظرم درست بود؟
بازم ممنونم ازلطفتون
1-برای پرتابل سری های Passport essential/se پیشنهاد میشه.
2-خود سایت اصلی که نوشته 5 ساله داره.
3-سایت رایانه.کام هارد میفروشه ولی من تا بحال اصلا نشنیدم کسی بگه از ائن سایت خریدم.
4-اگه لپ تاپ دارین که بیخیال USB 3.0 بشین.ولی اگه یه سیستم رومیزی دارید شاید بعدا مادربوردی بخرید که از USB 3.0 پشتیبانی کنه.کلا با استفاده از تبدیل نمیشه سرعت اتقال اطلاعات رئ خیلی بالا ببری!
5-تقریبا فقط همین راه حل وجود داره.
خواهش میکنم.
وظیفه بود...

hossein_0907
02-02-2011, 00:23

سایت های mylavan.com و chare.ir نمایندگی فروش اینترنتی محصولات شرکت سازگار هستند

omid.pari
02-02-2011, 00:35
سلام دوستان
البته نباید بی خیال USB3 در همه لپ تاپ ها شود من لپ تاپ ASUS دارم که از USB3 پشتیبانی میکنه.(تبلیغ نشه یه وقت)
راستی دوستان امروز یه ترنسند رو که از USB3 پشتیبانی میکرد رو رویه لپ تاپم امتحان کردم سرعت نوشتن (انتقال یک فایل از کامپیوتر به هارد) به طور متوسط بین 40 تا 50 بود. به نظرتون چطوره؟؟؟
البته سرعت خواندن رو امتحان نکردم.
سرعت متوسط نوشتن هارد اکسترنالهای USB2 چنده؟میخوام ببینم سرعت USB3 چند برابره USB2 هستش.
در ضمن من نتونستم تصمیم بگیرم کدوم هارد اکسترنال رو بگیرم اونقدر مارک های گوناگون بود تو بازار که آدم گیج میشه

dwalker
02-02-2011, 00:52
سلام
ممنون که لطف کردید و جواب منو دادید
یه سوال: Passport essential/se حجم 500 gig هم داره و قیمت حجمای مختلفش چنده؟
ممنون از لطفتون

afsos
02-02-2011, 08:40
سلام خدمت اساتید
می خوام 2 تا هارد اکسترنال یکی با ظرفیت 500 و دیگری با ظرفیت 320 بگیرم
فقط می خوام کیفیتشون عالی و توپ باشه
شما دوستان چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
خیلی ممنون

mehdi30nema
02-02-2011, 10:02
یه سوال فوری :

بچه ها هارد ADATA 1T ( اکسترنال با آداپتور برق ) با قابلیت USB3 آیا با USB2 هم میشه ازش استفاده کرد ؟
آخه بعضی از مغازه دارها میگن نمیشه و بعضی ها هم میگن این هاردها چون قابلیت USB3 داره اگه اب کابل USB2 هم استفاده کنید باز هم نمیتونید به وسایلی نظیر HD PLAYER یا 'گیرنده دیجیتال وصل کنید .

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .

کسی سوال منو نمیتونه جواب بده ؟

solo8
02-02-2011, 12:10
سلام
ممنون از لطفتون

مدل My passport Essentila 500 گیگ داره ولی مدل SE از 750 تا 1 ترا داره.
قیمت رو هم شرمنده نمیدونم!

---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

سلام خدمت اساتید
می خوام 2 تا هارد اکسترنال یکی با ظرفیت 500 و دیگری با ظرفیت 320 بگیرم
فقط می خوام کیفیتشون عالی و توپ باشه
شما دوستان چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
خیلی ممنون

شما واسه چه کاری میخواید؟
اگه 320 میخواین که باید مدل های پاپورتی وسترن رو بگیرید.کیفیتشون هم عالیه.500 هم داره.
چرا 2 تا هارد مجزا؟
نمیشه 1 هارد بگیرین بعد اونو پارتیشن بندی کنید؟

omid.pari
02-02-2011, 12:41
سلام دوستان
کسی جواب سوال من رو میدونه؟
سرعت متوسط نوشتن هارد اکسترنالهای USB2 چنده؟البته سرعت عملیش رو میگم نه تئوریش رو

omid.pari
02-02-2011, 12:48
کسی سوال منو نمیتونه جواب بده ؟

شما ببین رویه محصولی که میخوای بخری چی نوشته اگه نوشته باشه هم از USB2 و هم از USB3 پشتیبانی میکنه اونوقت مشکلی نیست.
ولی اگر الان به محصولی که میخوای بخری دسترسی نداری خیلی راحت میتونی بری سراغ سایت اصلی A-DATA و از اونجا امکانات محصول مورد نظرت رو مشاهده کنی و تصمیم خودت رو بگیری.

omid.pari
02-02-2011, 12:57
سلام
ممنون از لطفتون

سلام دوست عزیز
قیمت 500 گیگ رو نمیدونم ولی تویه دجی کالا قیمت 750 گیگ رو 140 و قیمت 1 ترا رو 180 زده بود فکر کنم با این اوصاف قیمت 500 گیگ حدود 100 تومن باشه.

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------

سلام
ممنون از لطفتون

سلام دوست عزیز
قیمت 500 گیگ رو نمیدونم ولی تویه دجی کالا قیمت 750 گیگ رو 140 و قیمت 1 ترا رو 180 زده بود فکر کنم با این اوصاف قیمت 500 گیگ باید حدود 100 تومن باشه.

afsos
02-02-2011, 13:09
ممنون از راهنماییتون
من از این هارد برای انتقال بازیهای ps3 و کپی بروی کنسولم میخوام ، واسه همین باید کیفیت و سرعتشون عالی باشه
البته می خوام آنتی شوک هم باشه
حالا نظرتون چیه؟

omid.pari
02-02-2011, 13:23
ممنون از راهنماییتون
من از این هارد برای انتقال بازیهای ps3 و کپی بروی کنسولم میخوام ، واسه همین باید کیفیت و سرعتشون عالی باشه
حالا نظرتون چیه؟

البته درسته که هارد اکسترنالهای وسترن دیجیتال خیلی خوبن ولی اگه میخواین به مارک دیگه ای هم فکر کنید من سیلیکون پاور رو به شما معرفی میکنم.
من خودم بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم هارد اکسترنال سیلیکون پاور بگیرم.
سیلیکون پاورها دارای سیستم آنتی شوک و ضد ضربه و ضد آب هستند و مدلهای جدید این هارد اکسترنال از USB3 هم پشتیبانی می کنند و تویه بازار ایران هم هستند با قیمتی معقول.(640 گیگ حدود 100 هزار تومان)
من خودم منتظره اینم که تعطیلات بگذره برم بگیرم اگه میخوایت منتظر باشید من بگیرم نتیجه رو به شما و دوستان بگم.

sarsma
02-02-2011, 13:47
با سلام
از دوستان عزیزی که اطلاعات در مورد هارد اکسترنال وترن دارند خواهشمندم کمک کنند
مشکلم در این است که پس از ریختن اطلاعات درون هارد یکسری فایلها را نمیخواند و the file is corrporated and unreadabel
دلیلش چیه ممنونم

dwalker
02-02-2011, 14:26
سلام دوستان ممنون از این همه حوصله
فرق مدل Passport essential se و Passport essential در چه چیزیه؟
بازم ممنونم

solo8
02-02-2011, 14:45
ممنون از راهنماییتون
حالا نظرتون چیه؟

من به شما هارد A-data SH93 رو پیشنهاد میکنم.
چند دفعه هم اینو گفتم:یه کلوب هست اینجا که برای PS 3 ش از همین هارد استفاده میکنه و من دیدم بدون هیچ مشکلی این هارد با کنسول سازگاره و بازی ها رو اجرا میکنه و با اینکه از صبح تا شب داره استفاده میشه اما مشکلی تا بحال براش پیش نیومده!
اینم حاصل مشاهدات من!

omid.pari
02-02-2011, 14:49
معرفی مدلهای مختلف سلیکون پاور silicon power
سلام دوستان
امروز میخوام مدلهای مختلف سیلیکون پاور (شرکت تایوانی) رو برای شما معرفی کنم جالبه بدونید که این هاردها دارای تاییدیه ارتش آمریکا می باشند.با توجه به اینکه هارد های اینترنال دیگه کفاف فیلمهای با کیفیت و عکسها و .... ما رو نمیده هارد اکسترنالهای پرتابل میتونن بهترین گزینه واسه ما باشند.
2.5” Portable Hard Drive Armor A10 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هارد دارای ویژگی ضد ضربه و آنتی شوک می باشد و همچنین دارای نرم افزارهای بک آپ گیری(با فشردن یک دکمه) و رمزگذاری نیز می باشد. و از USB2 پشتیبانی میکند. (یکم قدیمیه) و قیمت این هارد حدود 70 تومن می باشد البته 500 گیگ (قیمت ها می تونند 2 ،3 تومن این طره اونطرف باشند.)
ویژگی ها
من از کسیکه یکسال از این هارد استفاده کرد در مورد این هارد پرسیدم و اون کاملا راضی بود.

omid.pari
02-02-2011, 15:10
این چیزهارو یادم رفت بگم.
این هارد در سه مدل 320 ، 500 و 640 گیگ می باشد. وزن و سایر مشخصات

dwalker
02-02-2011, 15:31
مدل geoflex به نظر به صرفه نیست چون روش آداپتر usb2 داره و برای usb3 باید 30 40 تومن دیگه پیاده شی ، درست میگم؟

omid.pari
02-02-2011, 15:32
دومین معرفی مدل silicon power
هارد پرتابل زیبایه 2.5” Portable Hard Drive Armor A50
دارای بدنه زیبایه رویی آلمینیومی
ویژگی هایی که برای هارد Portable Hard Drive Armor A10 ذکر شود برایه این هارد نیز وجود دارد و من از تکرار اونها می پرهیزم. بعلاوه ورژن 60 روزه آنتی ویروس نورتون و دکمه بک آپ تاچ
این هارد پرتابل نیز در سه مدل 320 و 500 و 640 گیگ موجود و در بازار ایران وجود دارد قیمت 500 گیگ این هارد حدود 80 هزار تومن می باشد.
وزن و سایر مشخصات

omid.pari
02-02-2011, 17:38
سومین معرفی مدل silicon power
هارد پرتابل زیبا و مورد علاقه من برای خرید با ویژگی پشتیبانی از یو اس بی 3 2.5” Portable Hard Drive Armor A80
این هارد به رنگ آبی می باشد و از USB2 , USB3 پشتیبانی می کند و از جمله از ویژگی های این هارد می توان به خاصیت ضد ضربگی و آنتی شوکی و ضد آب و مقاوم در برابر گرد و غبار نام برد. به اضافه ویژگی های نرم افزاری قفل و بک آپ و ورژن 60 روژه نورتون
اگه خدا بخواد بعد از تعطیلات از این هارد میخرم.
ضمن اینکه در 4 مدل 320 و 500 و 640 و 750 گیگ وجود داره که قیمت 640 گیگیش دورو بره 100 هزار تومنه.
اینم وزن و سایر مشخصات

omid.pari
02-02-2011, 19:17
چهارمین و آخرین معرفی مدل silicon power
مدل جدید و بسیار زیبا با طراحی ماشین اسپرت ایتالیلیی Stream S10 با پشتیبانی USB3
مدل بسیار زیبایی که من تو بازار ندیدم و نمیدونم هست یا نه
ویژگی های مدل قبلی رو داره باضافه اینکه وزنش تقریبا نسبت به اون نصف شده (فقط 145 گرم) و مناسب واسه لپ تاپ هاست.
در 4 مدل 320 و 500 و 640 و 750 گیگ وجود داره
وزن و سایر مشخصات

omid.pari
02-02-2011, 19:30
البته دوستان عزیز هدف بنده از معرفی این هاردها تبلیغ این نوع هاردها نبود بلکه معرفی این نوع هاردها و آشنایی شما با هاردهای اکسترنال سیلیکون پاور بوده است. البته این ها فقط مطالبی بودند که نوشته شده بودند و آدم تا خودش با چیزی کار نکنه نمیتونه نظره قطعی در اون مورد بده.
منم به احتمال قریب به یقین یکی از این نوع هارد ها خواهم خرید و بعد از خرید میتونم نظرم رو در مورد سرعت و سایر مشخصات اون به طور قطعی تری بدم.
امیدوارم از مطالبی که نوشته بودم خوشتون اومده باشه

m.s.f
02-02-2011, 23:13
یه سوال ؟
من میخوام از یه هارد western digital external 1TB اطلاعات (فیلم معمولا) منتقل کنم به یه هارد Seagate external 1TB. هر دو هم مدل dexktop هستند و آداپتوری .
میخواستم بدونم ساده ترین و سریع ترین راه برای کپی چی هست ؟ در حالت نرمال خیلی طول میکشه ؟
هر دو هم USB2 هستند

solo8
02-02-2011, 23:31
یه سوال ؟
من میخوام از یه هارد western digital external 1TB اطلاعات (فیلم معمولا) منتقل کنم به یه هارد Seagate external 1TB. هر دو هم مدل dexktop هستند و آداپتوری .
میخواستم بدونم ساده ترین و سریع ترین راه برای کپی چی هست ؟ در حالت نرمال خیلی طول میکشه ؟
هر دو هم USB2 هستند

به نظر من همه ی اطلاعاتو اول بریز تو کامپیوتر بعدش بریز رو هارد دوم.
همه ی اطلاعات رو هم یه دفعه کپی نکن.مثلا 30 گیگ 30 گیگ کپی کن یا 50 -50.

night lord
02-02-2011, 23:52
خوب عزیزان من یه WD my passport USb3 500GB خریدم . بد نیست .
حالا یه سوالی من میتونم اینو پارتیشن بندی کنم و تو پارتیشن اولش یه ویندوز پورتابل بریزم؟ که اگه نیاز شد بتونم با ویندوز اون، سیستمو بالا بیارم؟ اگه آره ، با چی پارتیشن بندی کنم؟ و با چه فرمتی؟ntfs یا fat32 ?

رد کل بهتره پارتیشن بندی کنیم یا بدون پارتیشن بندی و با یه پارتیشن ازش استفاده کنیم؟

dwalker
03-02-2011, 00:02
سلام دوستان ممنون از این همه حوصله
فرق مدل Passport essential se و Passport essential در چه چیزیه؟
بازم ممنونم

QUOTE=dwalker;5824072]مدل geoflex به نظر به صرفه نیست چون روش آداپتر usb2 داره و برای usb3 باید 30 40 تومن دیگه پیاده شی ، درست میگم؟[/QUOTE]

دوستان میشه لطفا این 2 مورد رو هم برای من روشن کنید
مرسی

nader_wanton
03-02-2011, 00:34
سلام
شرمنده این سوال رو میپرسم اما من گیج شدم من قصد خرید هارد اکسترنال دارم 1TB تا 100 تومن اما نمیدونم چه مارکی کمکم کنید؟

هدفم از خرید ذخیره فیلم و سریال کلا فیلم.
فعلا سیستمم usb 2 ساپورت میکنه اما ترجیح میدم usb 3 باشه یعنی جفتش هم usb 2 هم usb 3 اگر مدلی دیگر که جفتشو ساپورت نکنه فقط یکیش رو. بهم معرفی کنید
با اداپتور بگیرم یا بدون اداپتور دلیلیش؟
نظرتون هم در مورد این مارک بدین
Seagate FreeAgent Desk 1.5 TB

solo8
03-02-2011, 11:23
خوب عزیزان من یه WD my passport USb3 500GB خریدم . بد نیست .
حالا یه سوالی من میتونم اینو پارتیشن بندی کنم و تو پارتیشن اولش یه ویندوز پورتابل بریزم؟ که اگه نیاز شد بتونم با ویندوز اون، سیستمو بالا بیارم؟ اگه آره ، با چی پارتیشن بندی کنم؟ و با چه فرمتی؟ntfs یا fat32 ?

رد کل بهتره پارتیشن بندی کنیم یا بدون پارتیشن بندی و با یه پارتیشن ازش استفاده کنیم؟

بلی شما میتونی پارتیشن بندی کنی.
با نرم افزار های Magic Partition و Paragon Partition میشه.یا هر نرم افزار دیگه ای.فورمت باید NTFS باشه.
به نظر من پارتیشن بندی کنی بهتره.

QUOTE=dwalker;5824072]مدل geoflex به نظر به صرفه نیست چون روش آداپتر usb2 داره و برای usb3 باید 30 40 تومن دیگه پیاده شی ، درست میگم؟
دوستان میشه لطفا این 2 مورد رو هم برای من روشن کنید ؟

دوست عزیز
هارد های سیگیت GoFlex که جدیدا وارد بازار شده(نسل آخر هارد سیگیت) به کاربر این امکان رو میده که اگه خواست هاردی که خریده از USB 3.0 پشتیبانی کنه یه اداپتر (شکل زیر ) بخره و وصل کنه به هاردش تا هاردش مجهز به USB 3.0 بشه.این هارد ها USB 2.0 رو به صورت پیشفرض دارن و اگه اداپتر اصلی خود هارد رو بکنی میتونی از ساتای همون هارد هم استفاده کنی.
پایینه هارد اداپتر است که ازش جدا شده:

solo8
03-02-2011, 11:36
سلام
شرمنده این سوال رو میپرسم اما من گیج شدم من قصد خرید هارد اکسترنال دارم 1TB تا 100 تومن اما نمیدونم چه مارکی کمکم کنید؟

هدفم از خرید ذخیره فیلم و سریال کلا فیلم.
فعلا سیستمم usb 2 ساپورت میکنه اما ترجیح میدم usb 3 باشه یعنی جفتش هم usb 2 هم usb 3 اگر مدلی دیگر که جفتشو ساپورت نکنه فقط یکیش رو. بهم معرفی کنید
با اداپتور بگیرم یا بدون اداپتور دلیلیش؟
نظرتون هم در مورد این مارک بدین
Seagate FreeAgent Desk 1.5 TB

اگه شما میخوای بعدا سیستم رو به USB 3.0 آپگرید کنی میتونی یکی از هارد های سیگیت رو بخری.مثل همون مدلی که خودت آخر در موردش سوال کردی.این هارد ها USB 2.0 رو به صورت پیشفرض دارن و اگه اداپتر اصلی خود هارد رو بکنی میتونی از ساتای همون هارد هم استفاده کنی.ولی برای USB 3.0 باید یه اداپتر بخری که حدود 35 تومن قیمتشه!
یا یه حالت دیگه داره:شما بخوای از همین اول یه هارد با پشتیبانی از USB 2,3 به صورت همزمان بخری.که این مدل ها بیشتر از مدل قبلی تو بازار هست.یعنی تمام برند ها همین جوری هارد میسازن بجز سیگیت که جدیدا هارد هایی با اداپتر (شکل بالا) های جداگونه رو معرفی کرده.
اگه میخوای USB 2,3 رو همزمان داشته باشی من بهت مدل های مختلف وسترن و در مرحله ی بعد هم A-Data رو پیشنهاد میکنم.اگه اونطوری میخوای که فقط سییگت باید بگیری.
مزیت هارد با آداپتور (منظروم اداپتر نیستا!) به مدل های پرتابل(بدون آداپتور) اینه که آداپتور دار ها در برابر نوسانات جریانات مختلف برقی مقاوم ترند و امکان از بین رفتن اطلاعات درشون کمتره ولی در عین حال سنگین تر و بزرگتر از مدل های پرتابل هستند.
مدل های پرتابل بیشتر زمانی بکار میان که یحث حمل ونقل هارد بیاد وسط ولی اگه هارد واسه آرشیو میخوای و نمیخوای زیاد حمل و نقل کنی من بهت هارد های دسکتاپ یا همون آداپتور دار ها رو پیشنهاد میدم.
این مدل آخری هم که معرفی کردی خوبه ولی باید واسه USB 3.0 اداپتر جداگونه بخری.
پست قبلی من رو هم بخون بد نیست.همین بالایی!

kaivanika
03-02-2011, 11:45
دوستان عزیز

1 - یه هارد پیشنهادی تا 1 ترابایت که usb02 و usb03 ساپورت کنه ؟؟؟ ( مارک معتبر )

2 - جریان آداپتور دار یا بدون آدابتور چیه ؟؟؟

3 - یکی از دوستان پرسیده بود میشه ویندوز پرتابل نصب کرد ؟؟؟

dwalker
03-02-2011, 18:54
امروز از چند تا از نمایندگی های سازگار قیمت گرفتم جالبه دو نمونه قیمت بود:
wd essential/se 750gb: 116 toman va 120 toman, 1tera: 150 toman
wd essential 500gb:80500toman va 86 toman
wd my book 1tera: 92500toman va 95 toman
seagate geoflex portable 500gb:67500toman va 78 toman 1tera:121toman
seagate expantion portable 500gb:63toman , 1 tera:115toman
seagate geoflex desktop 1 tera:79 toman va 83 toman
seagate expantion desktop 1tera: 79toman
اون قیمت کمترا فقط مال یک نمایندگی بود
مگه اینا قیمتاشون نباید یکی باشه؟
در ضمن من تلفنی پرسیدم نمایندگیها رو هم از سایت سازگار پیدا کردم
آقا این فرق essential و essential/se چیه؟

solo8
03-02-2011, 19:08
دوستان عزیز

1 - یه هارد پیشنهادی تا 1 ترابایت که usb02 و usb03 ساپورت کنه ؟؟؟ ( مارک معتبر )

2 - جریان آداپتور دار یا بدون آدابتور چیه ؟؟؟

3 - یکی از دوستان پرسیده بود میشه ویندوز پرتابل نصب کرد ؟؟؟

1-میتونید از وسترن مدل My passport essential / SE استفاده کنید.

2-در پست های قبلی همین صفحه جواب دادم.

3-بلی میشه.

[/COLOR]
امروز از چند تا از نمایندگی های سازگار قیمت گرفتم جالبه دو نمونه قیمت بود:
wd essential/se 750gb: 116 toman va 120 toman, 1tera: 150 toman
wd essential 500gb:80500toman va 86 toman
wd my book 1tera: 92500toman va 95 toman
seagate geoflex portable 500gb:67500toman va 78 toman 1tera:121toman
seagate expantion portable 500gb:63toman , 1 tera:115toman
seagate geoflex desktop 1 tera:79 toman va 83 toman
seagate expantion desktop 1tera: 79toman
اون قیمت کمترا فقط مال یک نمایندگی بود
مگه اینا قیمتاشون نباید یکی باشه؟
در ضمن من تلفنی پرسیدم نمایندگیها رو هم از سایت سازگار پیدا کردم
آقا این فرق essential و essential/se چیه؟

تفاوت های ریز دارن!

1-مدل معمولی تا 640 گیگ بیشتر نداره ولی SE تا یه ترا داره.

2-در مدل معمولی تنوع رنگ و طرح بیشتره.البته فک نکنم همه ی طرح ها در بازار موجود باشه.ولی رنگ های مختلف هست.

بیشترین تفاوتشون همون مورد اوله!

good boy 2010
03-02-2011, 22:48
سلام
تاپیک نگاه کردم ولی جواب سوالمو پیدا نکردم (شاید هم ندیدم) هاردی مثل ADATA NH03 که روش زده USB 3 مادربوردی که USB2 داره پشتیبانی نمیکنه؟:11:
و چرا سری SH02 کابلش Y مانند داره برای چیه؟
با تشکر از زحماتتون

solo8
03-02-2011, 23:51
سلام
تاپیک نگاه کردم ولی جواب سوالمو پیدا نکردم (شاید هم ندیدم) هاردی مثل ADATA NH03 که روش زده USB 3 مادربوردی که USB2 داره پشتیبانی نمیکنه؟:11:
و چرا سری SH02 کابلش Y مانند داره برای چیه؟
با تشکر از زحماتتون

شما به پست 836 مراجعه کن.خط 3 -4.

1-مشکلی نداره و از مادربورد USB2.0 هم پشتیبانی میکنه.

2-به این دلیل که یه سرش کابل USB معمولی داره و یه سر دیگه اش mini USB.

خواهش میکنم.

وظیفمونه....

good boy 2010
04-02-2011, 00:19
پورت mini USB برای چه کاریه؟

solo8
04-02-2011, 01:39

برای دستگاه های کوچیک تر مثه موبایل یا MP3 پلیر های کوچک برای صرفه جویی در فضای اشغال شده از این پورت استفاده میشه.

alil1369
04-02-2011, 04:46
شما به پست 836 مراجعه کن.خط 3 -4.

1-مشکلی نداره و از مادربورد USB2.0 هم پشتیبانی میکنه.

2-به این دلیل که یه سرش کابل USB معمولی داره و یه سر دیگه اش mini USB.

خواهش میکنم.

وظیفمونه....

کابل Y ( یعنی یه طرف مینی و 2 طرف دیگه USB ) فقط برای هارد های پرتابل 2.5 اینچی بکار میره و دلیلش اینه چون این هارد ها اداپتور برای تامین برق مورد نیازشون ندارن از 2 پورت USB برای تامین برق استفاده میکنن و از ولتاژ هر دو خروجی استفاده میکنن و تو خیلی از سیستم ها تا هر 2 تا کابل وصل نشه هارد روشن نمیشه !!!

---------- Post added at 04:46 AM ---------- Previous post was at 04:44 AM ----------

طرف مینی به هارد وصل میشه !!

Yi Yi
04-02-2011, 10:33
قیمت هاردهای زیر در بازار تهران حدودا چقدره؟

Western Digital My Passport Essential USB 3.0 500GB
Western Digital My Passport Essential SE USB 3.0 1TB

Seagate FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive 750GB

قیمت کابل زیر رو هم می خواستم:
FreeAgent GoFlex Upgrade Cable – eSATA

dwalker
04-02-2011, 12:04
قیمت هاردهای زیر در بازار تهران حدودا چقدره؟

Western Digital My Passport Essential USB 3.0 500GB
Western Digital My Passport Essential SE USB 3.0 1TB

Seagate FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive 750GB

قیمت کابل زیر رو هم می خواستم:
FreeAgent GoFlex Upgrade Cable – eSATA

تو پست زیر من قیمتهایی رو گرفته بودم ذکر کردم

caca_caca888
05-02-2011, 18:14
سلام

من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم.

اول لطفا بگید اینترنال چیه؟!
مردم بیشتر کودومو میخرن؟ و کودوم خوبه؟

بعد قیمت هارد اکسترنال 1 ترابایت رو بگید.(حدود قیمتش).
مردم بیشتر کودوم مدل رو میخرن که نسبت به قیمتش خوبه؟
میخوام خراب نشه...

یه سوال اگه ازش زیاد استفاده کنیم خراب میشه؟ میشه دائما وصل به کامپیوتر باشه؟

solo8
05-02-2011, 21:13
سلام

من یه هارد اکسترنال میخوام بخرم.

اول لطفا بگید اینترنال چیه؟!
مردم بیشتر کودومو میخرن؟ و کودوم خوبه؟

بعد قیمت هارد اکسترنال 1 ترابایت رو بگید.(حدود قیمتش).
مردم بیشتر کودوم مدل رو میخرن که نسبت به قیمتش خوبه؟
میخوام خراب نشه...

یه سوال اگه ازش زیاد استفاده کنیم خراب میشه؟ میشه دائما وصل به کامپیوتر باشه؟

هارد اینترنال همون هار داخلی کامپیوتره.همون که رو همه کامپیوتر ها هست!
بستگی به نوع نیاز مردم هر دو نوع رواج داره.
قیمت 1 ترا بایت مدل های آداپتور دار حدود 90 تا 100 تومنه.
معلومه که قیمت اینترنال خیلی ارزونتره!!شاید 1 سوم هار اکسترنال با همون حجم!
اگه شما میخوای همش به سیستمت وصل باشه خوب یه اینترنال بخری که به نفعت هست.هم از لحاظ قیمت هم از نظر جا و مکان!
مهمترین چیز در انتخاب بین نوع هارد ها (اینترنال و اکسترنال) نوع نیاز است؟
نوع نیاز شما چیه؟
اینطوری بهتر میتونم راهنماییتون کنم.

dwalker
05-02-2011, 23:24
این قیمتا مال 5شنبه هستند یه 2 تا پست بالاترم بخونید بابا جان!!

fusse
06-02-2011, 00:12
سلام دوستان
من میخام یه هارد 3.5 اینچی 1 ترا سیگیت بخرم. این سه تا مدل چه فرقی با هم دارند؟ کدومشون بهتره؟
Seagate FreeAgent GoFlex Desk
Seagate FreeAgent Desk
Seagate Desktop Expansion
مرسی

SevenCity
06-02-2011, 19:13
من اطلاعات مهمی تو هاردای اینترنالم دارم همیشه هم به سیستمم وصله
موندم چی بگیرم برای حفظ این اطلاعات!؟
اکسترنال
اینترنال
تو دی وی دی رایت کنم!؟
نمیدونم
چی پیشنهاد میدین

solo8
06-02-2011, 23:09
من اطلاعات مهمی تو هاردای اینترنالم دارم همیشه هم به سیستمم وصله
موندم چی بگیرم برای حفظ این اطلاعات!؟
اکسترنال
اینترنال
تو دی وی دی رایت کنم!؟
نمیدونم
چی پیشنهاد میدین
اگه خیلی اطلاعاتتون مهمه:
بهترین راه و ایمن ترین راه استفاده از هارد های SSD است که قیمت خیلی بالایی داره و بعلت قیمت بالا پیشنهاد نمیشه!!!
ولی در غیر اینصورت باید یه هارد اکسترنال مدل دسکتاپ (آداپتور دار) بگیرید.
این بهترین گزینه است.

سلام دوستان
من میخام یه هارد 3.5 اینچی 1 ترا سیگیت بخرم. این سه تا مدل چه فرقی با هم دارند؟ کدومشون بهتره؟
Seagate FreeAgent GoFlex Desk
Seagate FreeAgent Desk
Seagate Desktop Expansion
مرسی

دوست عزیز ببخشید ولی الان اصلا وقت ندارم به سوالت جواب بدم.فعلا برو به لینک زیر که سایت اصلیه خود شرکته تا فردا عصر که بهت جواب بدم.
واقعا عذر میخوام!

babialex
07-02-2011, 00:22
مگه سرعت انتقال اطلاعات توی هارد اکسترنال با یو اس بی 2 نطده 480 مگ بر ثانیه ؟ پس چرا هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به این سرعت نمیرسه ؟ مثلا همین الان دارم اطلاعات هارد 500 گیگ رو میریزم روی هارد 1 ترا جدید که جفتشون با یو اس بی 2 وصلن اما سرعت از 20 مگ بر ثانیه بالاتر نمیره !!!!

همیشه انطوری بوده چه در مورد فلش چه هارد اکسترنال چه جا به جایی اطلاعات از هارد اینرنال به اکسترنال و بلعکس !!!!

caca_caca888
07-02-2011, 00:38
هارد اینترنال همون هار داخلی کامپیوتره.همون که رو همه کامپیوتر ها هست!
بستگی به نوع نیاز مردم هر دو نوع رواج داره.
قیمت 1 ترا بایت مدل های آداپتور دار حدود 90 تا 100 تومنه.
معلومه که قیمت اینترنال خیلی ارزونتره!!شاید 1 سوم هار اکسترنال با همون حجم!
اگه شما میخوای همش به سیستمت وصل باشه خوب یه اینترنال بخری که به نفعت هست.هم از لحاظ قیمت هم از نظر جا و مکان!
مهمترین چیز در انتخاب بین نوع هارد ها (اینترنال و اکسترنال) نوع نیاز است؟
نوع نیاز شما چیه؟
اینطوری بهتر میتونم راهنماییتون کنم.

ببین اگه اینترنال بگیرم باید بذارم سر این کامپیوتر.کامپیوترش دیگه داره قدیمی میشه.مادربوردشم قدیمیه .پاورشم فکر کنم ضعیفه!
اگه یه هارد اکسترنال بگیرم فکر کنم بهتر باشه...از اکسترنال میشه جای فلش استفاده کرد؟ نه این که بذارم تو جیبم.منظورم اینه که باهاش تبادل اطلاعات کنم دیگه...منظورم اینه خیلی اینور اونورش کنیم خراب میشه(پست اول یه طوریه که آدم فکر میکنه خیلی ناز نازیه!)
میگید آداپتور دار یعنی باید وصل کنیمش به برق؟ یعنی دیگه به پاور فشاری وارد نمیشه؟بعد اگه آداپتور دار بود حتما باید وصل شه به برق یا بدون اونم میشه؟

من احتمالا میخوام فیلمامو توش نگه دارم و کامپیوتر خودمو تقریبا خالی کنم.

میشه هارد اکسترنالو با خودم ببرم دانشگاه یا به اینو اون بدم؟

marg11
07-02-2011, 01:26
سومین معرفی مدل silicon power
هارد پرتابل زیبا و مورد علاقه من برای خرید با ویژگی پشتیبانی از یو اس بی 3 2.5” Portable Hard Drive Armor A80
این هارد به رنگ آبی می باشد و از USB2 , USB3 پشتیبانی می کند و از جمله از ویژگی های این هارد می توان به خاصیت ضد ضربگی و آنتی شوکی و ضد آب و مقاوم در برابر گرد و غبار نام برد. به اضافه ویژگی های نرم افزاری قفل و بک آپ و ورژن 60 روژه نورتون
اگه خدا بخواد بعد از تعطیلات از این هارد میخرم.
ضمن اینکه در 4 مدل 320 و 500 و 640 و 750 گیگ وجود داره که قیمت 640 گیگیش دورو بره 100 هزار تومنه.
اینم وزن و سایر مشخصات

سلام در مورد a70 هيچي نگفتين؟ ممنون مي شوم بگين

dwalker
07-02-2011, 07:57
ببین اگه اینترنال بگیرم باید بذارم سر این کامپیوتر.کامپیوترش دیگه داره قدیمی میشه.مادربوردشم قدیمیه .پاورشم فکر کنم ضعیفه!
اگه یه هارد اکسترنال بگیرم فکر کنم بهتر باشه...از اکسترنال میشه جای فلش استفاده کرد؟ نه این که بذارم تو جیبم.منظورم اینه که باهاش تبادل اطلاعات کنم دیگه...منظورم اینه خیلی اینور اونورش کنیم خراب میشه(پست اول یه طوریه که آدم فکر میکنه خیلی ناز نازیه!)
میگید آداپتور دار یعنی باید وصل کنیمش به برق؟ یعنی دیگه به پاور فشاری وارد نمیشه؟بعد اگه آداپتور دار بود حتما باید وصل شه به برق یا بدون اونم میشه؟

ببینید شما خیلی نمی تونید هارد اکسترنال تغذیه دار رو به راحتی حمل و نقل کنید مثل فلش چون هم ابعادش بزرگه هم اینکه به تغذیه نیاز داره و بدون تغذیه کار نمی کنه برای این منظور شما باید هارد پرتابل بگیرید که بدون تغذیه هست و از طریق همون pc شما تغذیه میشه و مشکلی از لحاظ پاور فکر نکنم داشته باشید اما سرعتش از تغذیه دارا کمتره ابعادش کوچیکتره به راحتی قابل حمله و در یه حجم مساوی قیمتش 2 برابر تغذیه داراست
اگه قصد استفاده به عنوان آرشیو(فیلم) دارید و زیاد حمل ونقل ندارید تغذیه دار مناسبتره

lordsaber
07-02-2011, 09:06
مگه سرعت انتقال اطلاعات توی هارد اکسترنال با یو اس بی 2 نطده 480 مگ بر ثانیه ؟ پس چرا هیچ وقت تحت هیچ شرایطی به این سرعت نمیرسه ؟ مثلا همین الان دارم اطلاعات هارد 500 گیگ رو میریزم روی هارد 1 ترا جدید که جفتشون با یو اس بی 2 وصلن اما سرعت از 20 مگ بر ثانیه بالاتر نمیره !!!!

همیشه انطوری بوده چه در مورد فلش چه هارد اکسترنال چه جا به جایی اطلاعات از هارد اینرنال به اکسترنال و بلعکس !!!!

اون سرعت 480 مگا بیت در ثانیه هست که می شه 60 مگابایت در ثانیه. این که شما به نهایت این حد سرعت بری بستگی به خیلی چیزا داره. قابلیت و سرعت هارد خود سیستم و میزان درگیری اون، رابط انتقال دیتا از هارد به مادربورد و کیفیتش، کیفیت بورد اصلی مادر بورد و اتصالات اون، کیفیت کابل ارتباط usb و در نهایت قابلیت خود هارد اکسترنال. من خودم در بهترین حالت روی 46 و 45 مگابایت سرعتم متغیر بوده. ولی روی همون سیستم با همون هارد اکسترنال یه زمانی روی 16 هم انتقال داشتم چون هارد درگیر بوده!

lordsaber
07-02-2011, 09:14

شما باید اولویت هاتون رو برای خرید مشخص کنید.
اگر براتون انتقال در درجه اول اهمیت هست هارد portable بگیرید که آداپتور هم نداره و از یو اس بی استفاده می کنه. سرعتش هم با هاردهای دیگه تفاوتی نمی کنه خیالتون راحت.
اگر براتون انتقال مهم نیست و فقط می خواید اطلاعات رو آرشیو کنید از مدلهای desktop باید استفاده کنید. هم حجم بالاتری می تونید خرید کنید و هم می تونید وقتی نیاز ندارید به اطلاعات دسترسی داشته باشید هارد رو خاموش کنید که اینجوری عمرش بیشتر می شه و اطلاعاتتون هم امنتر خواهد بود.
هارد desktop رو هم میشه حمل و نقل کرد ولی سخت تره جابجاییش و سنگین تره.

SevenCity
07-02-2011, 11:44
من یه هارد 1 ترا میخوام برای اطلاعات مهمم ولی من باید به این اطلاعات دسترسی داشته باشم یعنی دوست دارم 24 ساعته مثل هارد اینترنال به سیستمم وصل باشه سرعتش مهم نیست!!
چی پیشنهاد میدین؟
اکسترنال امنیتش بیشتره یا اینترنال

omid.pari
07-02-2011, 12:44

A70 دقیقا از نظر مشخصات و ظاهر مشابه A80 هستش با این تفاوت که A80 به رنگ آبی هستش ولی A70 به رنگهای قرمز و سیاه در ضمن A70 از USB3 پشتیبانی نمیکنه.
من فردا یا پس فردا A80 سیلیکون پاور رو میگیرم (متاسفانه این 2 روزه نتونستم پیدا کنم) منتظر تست سرعت A80 با USB3 با لپ تاپ من باشید.

EHSANRF
07-02-2011, 13:26
بنده یه هارد میخوام روی سیستمی باشه که 3 تا ویندوز روش نصب میشه و شبانه روز روشنه مگر اینکه برق بره ، سرعت خیلی مهمه

omid.pari
07-02-2011, 13:31

اینم عکس و سایر مشخصات
من تا حالا تو بازار از این مدل سیلیکون پاور ندیدم ولی فکر کنم قیمت 640 گیگ این نوع هارد دور و بر 90 تومن باشه. در ضمن وزن این هارد 250 گرمه و در سه مدل 320 و 500 و 640 عرضه شده است. و ویژگی های که برایه A80 (ضدضربگی،آنتی شوک،ضدفشار و گرد وغبار و ضد آب) رو نیز دارا میباشد. و همچنین قابلیت نصب آسان هارد به کامپیوتر

lordsaber
07-02-2011, 15:41
من یه هارد 1 ترا میخوام برای اطلاعات مهمم ولی من باید به این اطلاعات دسترسی داشته باشم یعنی دوست دارم 24 ساعته مثل هارد اینترنال به سیستمم وصل باشه سرعتش مهم نیست!!
چی پیشنهاد میدین؟

هارد اکسترنال رو هم شما می تونید 24 ساعته به سیستم وصل کنید. خودش idle time داره. یعنی در یه مدت زمان خاصی اگر ازش استفاده نشه خودش خاموش می شه و وقتی نیاز به دسترسی باشه دوباره روشن میشه. وقتی شما سیستم رو خاموش کنی با سیستم خاموش میشه و اگر از منبع برق قطعش نکنی وقتی سیستم دوباره روشن بشه هارد هم روشن میشه. سرعت تبادل اطلاعاتش هم در حد usb2 هست. حدود 40 تا 50 مگ در بهترین حالت.
مدل هم seagate goflex desktop یا WD elite یا WD essential الان بهترین های بازارند و انتخابشون بسته به سلیقه شما داره.
اینترنال سرعت انتقال دیتاش بیشتره چون با رابط ساتا وصل میشه ولی قابلیت انتقال و idle رو نداره.
از نظر امنیت الان دیگه تقریبا تمامی تکنولوژی ها امن هستند به شرطی که درست ازشون استفاده بشه. مثلا هارد اینترنال رو تو یه سیستم که پاور ضعیفی داره یا پاورش درست نصب نشده و اتصال بدنه داره قرار ندید. یا اینکه هارد اکسترنال رو به پریزی که اتصالی داره یا ازش مطمئن نیستید نزنید و مسایلی از این قبیل.
شما به بودجتون نگاه کنید. اگر توانش هست یه اکسترنال بگیرید که بعدا هم بتونید اون رو منتقل کنید واگر در توان نیست یه اینترنال بخرید.

---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------

بنده یه هارد میخوام روی سیستمی باشه که 3 تا ویندوز روش نصب میشه و شبانه روز روشنه مگر اینکه برق بره ، سرعت خیلی مهمه
مورد استفادتون رو بگید تا بهتر بشه راهنماییتون کنیم.

EHSANRF
07-02-2011, 17:43
[/COLOR]
مورد استفادتون رو بگید تا بهتر بشه راهنماییتون کنیم.

استفاده به جای سیستم شخصی دسکتاپ، برنامه نویسی، آفلاین، آنلاین، گیم ، رندر و ...

ansari1404
07-02-2011, 18:29
دوستان من دنبال یه هارد اکسترنال بدون آداپتور میگردم که USB3 باشه و ظرفیتش کم باشه در حد 250 یا 320 گیگ.و کمترین قیمت باشه . برای مصرف خانگی میخوام ، یا برای کارهای ضروری . زیاد استفاده ای ندارم فقط برای رفع نیاز میخوام بگیرم.
بهترین و با کیفیت ترین مدل ها الان تو بازار چی هست؟ لطف کنین قیمتاشونم بگین . حتما USB3 میخوام باشه!و البته بدون آداپتور!
تو تهران کدوم پاساژها ار همه بهترن؟ از کجا خرید کنم؟
لطفا راهنمایی کنید بسیار بسیار بسیار ممنون و متشکر:20:

solo8
07-02-2011, 18:45
استفاده به جای سیستم شخصی دسکتاپ، برنامه نویسی، آفلاین، آنلاین، گیم ، رندر و ...

با وجود کار کشیدن زیاد شما از هارد من هارد های western my book رو به شما پیشنهاد میکنم.
مدل های دسکتاپی کلا راسته کار شماست.
البته شما یه کم با ملایمت با هارد رفتار کنی بهتره.
از لهنتون که انگار هارد میخواید یدک بکشید با خودتون!!!:18:

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

چی پیشنهاد میدین؟

اکسترنال کلا امن تره چون همیشه به سیستم وصل نیست.ولی شما میخوای همیشه به سیستمت وصلش کنی یعنی پس فرقی بین اینترنال و اکسترنال نیست برات!!!!
اگه اکسترنال نیخوای من سیگیت مدل freeAgent که هم دسکتاپی داره هم پرتابل و وسترن my book و my passport رو بهت پیشنهاد میدم.(دومی پرتابله)

Vespoher
08-02-2011, 11:22
سلام دوستان
من دیروز یه هارد وسترن 1 ترابایت خریدم به مبلغ 94 تومن . my book essentional usb 3
دوست داشتم elite میخریدم که صفحه دیجیتال داشته باشه که مقدار باقی مونده هارد رو مشخص میکرد ولی اون usb 2 بود و اینکه خریدم usb3 هست . برای همین ترجیح دادم سرعت نقل و انتقالم بیشتر باشه .
اون دکمه خاموش روشن که پشتشه واسه چیه . وقتی هارد تو برقه و وقتی از سیستم safe remove میکنی اون چراغه چشمک میزنه و وقتی میخوام با اون دکمه خاموشش کنم بازم چشمک میزنه . اون دکمه تاثیری نداره انگار . کسی این مدل رو داشته ؟؟؟

راستی برای پارتیشن بندی این هارد از نرم افزارهای پارتیشن بندی استفاده کنم یا راه دیگه هم داره؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@6.jpg

lordsaber
08-02-2011, 11:53
دوستان من دنبال یه هارد اکسترنال بدون آداپتور میگردم که USB3 باشه و ظرفیتش کم باشه در حد 250 یا 320 گیگ.و کمترین قیمت باشه . برای مصرف خانگی میخوام ، یا برای کارهای ضروری . زیاد استفاده ای ندارم فقط برای رفع نیاز میخوام بگیرم.
بهترین و با کیفیت ترین مدل ها الان تو بازار چی هست؟ لطف کنین قیمتاشونم بگین . حتما USB3 میخوام باشه!و البته بدون آداپتور!
تو تهران کدوم پاساژها ار همه بهترن؟ از کجا خرید کنم؟
لطفا راهنمایی کنید بسیار بسیار بسیار ممنون و متشکر:20:
این حجمهای پایین الان خریدنش به صرفه نیست. به صرفه ترین الان 500g هست. ولی خوب انتخاب با شماست. الان 250 بعید می دونم زیاد باشه تو بازار ولی 320 هست.
چون حتما usb3 می خواید مدل WD my passport رو پیشنهاد می کنم که هم usb3 داره هم usb2 . قیمت 500 حدود 90 تومان هست و 320 فکر کنم 70 باید باشه.
قیمت دقیق رو می تونید از نمایندگی های سازگار ارقام که توی خود سایت سازگار ارقام شماره هاشون هست بگیرید. هر کدوم قیمت بهتری داد از همون بخرید. معمولا قیمتا فرقی با هم نمی کنه.

afshin b
08-02-2011, 11:54
سلام دوستان
من دیروز یه هارد وسترن 1 ترابایت خریدم به مبلغ 94 تومن . my book essentional usb 3
دوست داشتم elite میخریدم که صفحه دیجیتال داشته باشه که مقدار باقی مونده هارد رو مشخص میکرد ولی اون usb 2 بود و اینکه خریدم usb3 هست . برای همین ترجیح دادم سرعت نقل و انتقالم بیشتر باشه .
اون دکمه خاموش روشن که پشتشه واسه چیه . وقتی هارد تو برقه و وقتی از سیستم safe remove میکنی اون چراغه چشمک میزنه و وقتی میخوام با اون دکمه خاموشش کنم بازم چشمک میزنه . اون دکمه تاثیری نداره انگار . کسی این مدل رو داشته ؟؟؟

راستی برای پارتیشن بندی این هارد از نرم افزارهای پارتیشن بندی استفاده کنم یا راه دیگه هم داره؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@6.jpg
منم دارم این هارد رو برای یکی میگیرم. سرعت انتقالش با USB3 و USB2 چنده؟

solo8
08-02-2011, 12:07
منم دارم این هارد رو برای یکی میگیرم. سرعت انتقالش با USB3 و USB2 چنده؟
در بهترین حالت سرعت 2 نهایتا حدود 50 (MBPS)میشه و با زم در بهترین حالت سرعت 3 3-4 برابر اونه!
ولی در عمل سرعت 2 بین 30- 40 و سرعت 3 ، 3 برابر اینه!

carnation
09-02-2011, 01:00
دوستان من بین segate و western موندم چی بگیرم

میخوام usb 3 باشه و قابل حمل باشه و 500 فک کنم بهترین انتخاب باشه الان با توجه به پستهای قبل ، درسته؟ (گویا بعضیها حالت بکاپ گیری داره که مشکلاتی هم د ارن ؟! اونجوری نمیخوام باشه )

چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ اگه میشه buffer و rmp و قیمت مدل رو هم بگید ممنون میشم

merlin001
09-02-2011, 01:16
سلام دوستان

من ميخوام يه هارد بخرم . اولش ميخواستم اكسترنال بخرم ولي بعد از يه كم تحقيق دچار شك شدم كه اكسترنال بخرم يا اينترنال.
من ميخوام از اين به عنوان آرشيو اطلاعاتم استفاده بكنم.
با توجه به اين كه سيستمم قديمي هست و ساتا نداره و الانم اونقدر بودجه ندارم كه يه سيستم جديد بخرم به نظر شما :
1- يه هارد اينترنال بخرم و با يه تبديل ساتا به PCI ازش استفاده كنم؟
2- يه هارد اكسترنال بخرم و وقتي كه لازم شد ازش استفاده بكنم و هميشه روشن نمونه ( سيستم من 12 ساعت در روز روشنه )

حالا چند تا سوال هم واسم پيش اومده :
1- فرق آداپتور دار با بدون آداپتور چيه؟ فقط به خاطر جريان كشيدن از پاور سيستم بايد آداپتور دار باشه؟ اگه آداپتور دار باشه حتما بايد آداپتورش رو به برق بزنيم تا استفاده بشه ؟
2- اينجايي كه من زندگي ميكنم برقش نوسان داره. اگه اينترنال بخرم مشكلي واسم پيش نمياد؟ ( با توجه به نوسانات برق)
3- سرعت ساتا بيشتره يا usb2 و يا firewire?
4- اگه بخوام اكسترنال بخرم چه ماركي بخرم ( 1 ترابايت) و اگه اينترنال بخوام بخرم چي بخرم؟

ببخشين همه اش شد سوال
ممنون ميشم جواب بدين

lordsaber
09-02-2011, 10:37
دوستان من بین segate و western موندم چی بگیرم

میخوام usb 3 باشه و قابل حمل باشه و 500 فک کنم بهترین انتخاب باشه الان با توجه به پستهای قبل ، درسته؟ (گویا بعضیها حالت بکاپ گیری داره که مشکلاتی هم د ارن ؟! اونجوری نمیخوام باشه )

چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟ اگه میشه buffer و rmp و قیمت مدل رو هم بگید ممنون میشم
اگر می خواید حتما usb3 داشته باشه WD my passport هم usb3 داره و هم usb2 .
قیمتش حدود 90 هست. هم 7200rpm داره و هم 5400 که روی جعبه نوشته چی هست. بافرش رو نمی دونم باید سریالش رو بزنید تو سایت WD تا مشخصات دقیق بگیرید.
یه زنگ بزنید نمایندگیهای سازگار می تونید بگید از روی جعبه براتون بخونه مشخصات رو.

lordsaber
09-02-2011, 10:47
سلام دوستان

من ميخوام يه هارد بخرم . اولش ميخواستم اكسترنال بخرم ولي بعد از يه كم تحقيق دچار شك شدم كه اكسترنال بخرم يا اينترنال.
با توجه به اين كه سيستمم قديمي هست و ساتا نداره و الانم اونقدر بودجه ندارم كه يه سيستم جديد بخرم به نظر شما :
2- يه هارد اكسترنال بخرم و وقتي كه لازم شد ازش استفاده بكنم و هميشه روشن نمونه ( سيستم من 12 ساعت در روز روشنه )

1- فرق آداپتور دار با بدون آداپتور چيه؟ فقط به خاطر جريان كشيدن از پاور سيستم بايد آداپتور دار باشه؟ اگه آداپتور دار باشه حتما بايد آداپتورش رو به برق بزنيم تا استفاده بشه ؟
2- اينجايي كه من زندگي ميكنم برقش نوسان داره. اگه اينترنال بخرم مشكلي واسم پيش نمياد؟ ( با توجه به نوسانات برق)
4- اگه بخوام اكسترنال بخرم چه ماركي بخرم ( 1 ترابايت) و اگه اينترنال بخوام بخرم چي بخرم؟

ببخشين همه اش شد سوال
ممنون ميشم جواب بدين
چون شما می گی سیستمت قدیمیه پس پاور هم قدیمی هست و علاوه بر اینکه مکانیزمهای کنترل پاور های جدید رو نداره کلی هم از عمر مفیدش گذشته و نمی شه بهش اعتماد کرد. می گی منطقه شما نوسان برق هم داره که بدتر! از طرفی رابط ساتا هم نداری و باید پول تبدیل هم بدی و بعدا که سیستم رو عوض کنی به دردت نمیخوره! بخاطر همین پیشنهاد می کنم یه اکسترنال بگیری.
اگر نقل و انتقال زیاد داری هارد بدون آداپتور (2.5 اینچ) که بهشون portable هم می گن بگیر. که اون رو هم باز چون پاور سیستمت ضعیفه احتمال انتقال نوسان از usb به هارد هست و این خطرناکه!
اگر نقل و انتقال نداری هارد اکسترنال دسکتاپ بگیر. پاورش رو از منبع جدا می گیره و در یه حجم ثابت قیمتش نصفه قیمت یه portable هست.
مدل portable من اینا رو پیشنهاد می کنم:
1- seagate goflex pro
2- WD my passport
قیمت 500 گیگ هر دوشون حدود 90 تومان هست و 1 ترابایت حدود 150 تومان. البته 1 ترابایت seagate goflex داره که تفاوتش با goflex pro اینه که pro 7200rpm هست و سرعتش بالاتره.
اگر دسکتاپ می خوای اینا رو پیشنهاد می کنم:
1- seagate goflex desktop
2- WD my book essential
3- WD mybook elite
قیمت 1 ترابایت seagate gflex desktop که 7200rpm هست حدود 85 تا 90 باید باشه. mybook essential حدود 100 هست و my book elite حدود 110 مشخصات دقیقشون رو نمی دونم.
حالا سوالای شما:
1- هارد آداپتور دار (desktop) برقش رو از منبع تغذیه جداگونه می گیره و یه کابل برق داره که باید بزنی به پریز و تا به برق نزنی کار نمی کنه. ولی بدون آداپتور (portable) hc il,k پورت usb برق می گیره و منبع تغذیه برق جدا گونه نمی خواد.
2- شما سیستمت قدیمیه و منطقتون هم نوسان داره کلا الان ریسک سیستمت 100 درصد هست! یه هارد هم اضافه کنی که دیگه هیچی! من اینترنال رو برای شما پیشنهاد نمی کنم چون می گی سیستمت قدیمیه.
3- سرعت ساتا خیلی بیشتر از usb2 , firewire هست و usb2 و firewire تقریبا سرعت برابر دارند. البته سرعت انتقال دیتا به خیلی چیزا تو سیستم بستگی داره!
4- اکسترنال که گقتم اینترنال هم تو فروم خودش بگو راهنماییت می کنند.
موفق باشی

solo8
09-02-2011, 21:27
سلام دوستان

ببخشين همه اش شد سوال
ممنون ميشم جواب بدين
دست آقای صابر درد نکنه که جواب دادن فقط چند نکته رو من اضافه میکنم.
Firewire دو نوع هست یکی فایر وایر 400 یکی فایروایر 800.که اون 800 و 400 سرعت انتقالشون به بیت است که با تقسیم بر 8 سرعت انتقال اصلی بدست میاد.
البته یه نوع دیگه هم فایر وایر هست که زیاد کاربرد نداره و سرعتش بالاتره.(شایدم هنوز تولید انبوه نشده!نمیدونم)
من پیشنهاد میکنم شما که میخوای واسه آرشیو بگیری یه دسکتاپ (آداپتور دار) وسترن یا سیگیت بگیری.پرتابل خیلی واسه شما نیاز نیست.چون آرشیو دیگه!
در ضمن شما میتونی هر وقت از هارد استفاده نمیکنی اونو از سیستم جدا کنی که در روز 12 ساعت روشن نباشه!

merlin001
09-02-2011, 23:22
solo8 و lordsaber جان ازتون ممنون بابت سوالاتون
يه نكته رو بگم كه پاور سيستمم رو چند وقت پيش عوض كردم و الان پاورم تقريبا نو هست. ( GLT atx600)
با اين پاور ميتونم اينترنال بگيرم؟ دو تا هم هارد IDE دارم.
( البته ببخشين سوالم يه كم بي ربط به موضوع تاپيك هست )

merlin001
09-02-2011, 23:22
يه نكته رو بگم كه پاور سيستمم رو چند وقت پيش عوض كردم و الان پاورم تقريبا نو هست. ( GLT atx600)

javad 61
10-02-2011, 08:39
سلام دوستان
من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 را دارم.قسمتی از تاپیک را خوندم سایتهای مرجع را دیدم به دو گزینه زیر رسیدم :
western digital my passport essentioal
silicon power armor A80
قیمت اولی حول وحوش 82 و دومی 77 است.حالا نظر شما دوستان عزیز چیه؟آیا wd هم مثل silicon ضد آب و ضد ضربه است؟
یک سوال دیگه داشتم آیا wd مدل فوق با ظرفیت 320g دارای usb 3.0 است یا نه ؟ ممنون از همه دوستان خوبم.

lordsaber
10-02-2011, 10:23

اگر مشکل پاور ندارید و ترجیح میدی اینترنال بگیرید بله می تونید بگیرید اگر پاورتون برق ساتا رو ساپورت کنه. و یه تبدیل هم برای دیتای ساتا باید بگیرید.
ولی من هم مثل solo پیشنهادم desktop هست. قیمتشون خیلی با هم تفاوتی نداره حدود 10 یا 20 تومان که با همون تبدیل ساتا تقریبا یر به یر می شند! ولی کارایی دسکتاپ برای شما بالاتره به نظر من. بازم انتخاب با خود شماست.

lordsaber
10-02-2011, 10:29
سلام دوستان
من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 را دارم.قسمتی از تاپیک را خوندم سایتهای مرجع را دیدم به دو گزینه زیر رسیدم :
western digital my passport essentioal
silicon power armor A80
قیمت اولی حول وحوش 82 و دومی 77 است.حالا نظر شما دوستان عزیز چیه؟آیا wd هم مثل silicon ضد آب و ضد ضربه است؟
یک سوال دیگه داشتم آیا wd مدل فوق با ظرفیت 320g دارای usb 3.0 است یا نه ؟ ممنون از همه دوستان خوبم.
سلام به pcworld خوش اومدید دوست عزیز
بین این دو برندی که شما می گید WD ارجحیت داره ولی ضد آب و ضد ضربه نیست. اینها کلکهای تبلیغاتی شما هر هاردی رو وقتی داره کار می کنه و هدهاش با سرعت بالا دارند می چرخند ضربه بزنی بهش فاتحش خوندس!
این که 320WD الان تو بازار موجود هست یا نه رو از نمایندگیهای سازگار بپرسید. توی سایت سازگار ارقام لیست نمایندگیها هست.
در ضمن سعی کنید هاردتون حتما 7200rpm باشه چون سرعت انتقال دیتای بهتری خواهد داشت.
موفق باشید.

dwalker
10-02-2011, 11:35
سلام دوستان
من دیروز یک هارد wd essential se 750 خریدم بالاخره
قیمت 116 تومن از مایندگی سازگار
با تشکر از راهنماییهای همه دوستان

caca_caca888
10-02-2011, 12:25
1- seagate goflex desktop
2- WD my book essential
3- WD mybook elite
منم تصمیم گرفتم یکی از اینارو بخرم

چند تا سوال قبلش دارم.
1-دسکتاپ اسم مدلشه یا کلا به هاردای آداپتور دار میگن؟!
2-پرتابل که میگید یعنی چی؟به اوناییکه آداپتور دار نیست؟
3-سرعت بدون آداپتورا از اونایی که آداپتور دارن بالاتره؟
4-میشه سر این هاردا فیلم ریخت و از توی همون فیلمارو دید؟بدون اینکه بریزیم سر هارد اینترنالمون(کلا اطلاعاتو راحت میشه از تو همون اجرا کرد؟ مثلا توش بازی نصب کنیم!)
5-اگه هارد (آداپتور دارا) 24 ساعته به کامپیوتر وصل باشه و 24 ساعته ازش کار بکشیم عمر مفیدش چقدره؟(بدون جابه جایی)
6-تو اون سه تا یا مدلای دیگه یه ترابایت چی پیشنهاد میکنید؟
7-کودوم اینا usb3 هست؟ هیچ کامپیوتری با usb3 مشکلی نداره؟(با توجه به این که جدیدتره)
8-گارانتی اینا چقدر باید باشه؟

ممنون

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

آهان کودوم اینا کوچیکتر و خوشگلتره؟!

ata.royalfalcon
10-02-2011, 13:12
سلام
اونهایی که میدونم رو جواب میدم

1-دسکتاپ اسم مدلشه یا کلا به هاردای آداپتور دار میگن؟!
2-پرتابل که میگید یعنی چی؟به اوناییکه آداپتور دار نیست؟

کلا به مدلهای آداپتور دار 3.5 اینچی دسکتاپ میگن و به مدلهای 2.5 اینچی بدون آداپتور پرتابل میگن

3-سرعت بدون آداپتورا از اونایی که آداپتور دارن بالاتره؟

اگر هردو هارد پرتابل و دسکتاپی usb2 باشه سرعت ترانسفر تفاوت زیادی باهم ندارند ولی اگه یکیشون usb3 باشه مسلما اون مدلی که usb3 داره سرعتش بیشره
البته سرعت به عوامل متعددی بستگی داره مثلا سرعت چرخش صفخات هارد تعداد پلترها و غیره بهترین راه اینه که بنچ مارکهایی که سایتهای مختلف هست رو مشاهده کنید تا بتونین تشخیص بدین کدوم سرعت بیشتری دارن

4-میشه سر این هاردا فیلم ریخت و از توی همون فیلمارو دید؟بدون اینکه بریزیم سر هارد اینترنالمون(کلا اطلاعاتو راحت میشه از تو همون اجرا کرد؟ مثلا توش بازی نصب کنیم!)

شما میتونین از توی هارد اکسترنال فیلم نگاه کنین ولی اجرای بازی از روی هارد اکسترنال بعلت کند بدون usb2 توصیه نمیشه مگر اینکه usb3 باشه کلا خیلی خوب میشه برای کاهش استهلاک بریزید داخا هارد اینترنال و سپس اجرا کنین

7-کودوم اینا usb3 هست؟ هیچ کامپیوتری با usb3 مشکلی نداره؟(با توجه به این که جدیدتره)

در مدلهای وسترنی که شما فرمودین فقط WD my book essential همزمان usb2 , usb3 دارد البته خیلی دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb3 + usb2 دارد
سیگیت هم که میتونی با تعویض آداپترهاش همه انواع اینترفیس ها رو داشته باشین ولی برای هرکدوم از این آداپتر ها حدود 30 هزارتومنی باید خرج کنین

lordsaber
10-02-2011, 14:07
سلام دوستان
من دیروز یک هارد wd essential se 750 خریدم بالاخره
قیمت 116 تومن از مایندگی سازگار
با تشکر از راهنماییهای همه دوستان

مبارکه
تونستید یه سری تست ازش بگیرید و اینجا بگید خوبه.
موفق باشید

solo8
10-02-2011, 15:03
6-تو اون سه تا یا مدلای دیگه یه ترابایت چی پیشنهاد میکنید؟
8-گارانتی اینا چقدر باید باشه؟
آهان کودوم اینا کوچیکتر و خوشگلتره؟!
6-اینا برند های معروف بازار هستند و لی بازم از برند های دیگه هارد خوب هست.مثل A-data,Hitachi,Freecom,...
7-اگه سیستمی (مادربورد) از Usb 3.0 پشتیبانی نکنه مسلما شما نمیتونی از Usb 3.0 استفاده کنی و نهایت سرعتی که داری به اتدازه ی سرعت مادربورد (USB 2 یا 1) است.
8-بستگی به شرکت خدمات دهنده داره ولی معمولا کمتر از 2 سال نیستو
یه سریشون هم تا 5 سال گارانتی داره!
9-به نظر من از همه زیبا تر بین این مدلا مدل وست Elite است.
بازم این آخری سلیقه ایه.اندازه همشون هم تقرییبا یکیه.سیگیت یه کم بزرگتره فک کنم.چون زیرش یه اداپتر داره.

omid.pari
10-02-2011, 15:39
سلام دوستان
من بالاخره هارد اکسترنال سیلیکون پاور A80 رو خریدم باید بگم یه هارد اکسترنال بسیار محکم و بادوامیه و باحالیه
در مورد سرعت باید بگم سرعت در USB2 فیکس 25 مگابایت و در USB3 بین 40 تا 50 مگابایت هستش و یه ویجت داره که شامل برنامه های بکاپ گیری و رمزگذاری می باشد. برایه رمز گذاری از بیت لاکر استفاده نکنید من استفاده کردم 10 ساعت طول کشید هیچ گزینه کنسلی هم نداره. خوده سیلیکون پاور برنامه ای داره که میتونی رویه فایلاش پسوورد بذاری.
حتما قبل از اینکه هارد پرتابل دیگه ای بگیرید این هارد رو از نزدیک ببینید و تو دستتون بگیرید تا متوجه بشید ضد ضربه و فشار بودن این هارد یک چیزه تبلیغاتی نیستش.
در ضمن 2 تا کابل USB داره یه دونه کوچولو که تو بدنش جاسازی شده و یک کابل بلند که راحت میتونی به کیس های کامپیوتر خونگی وصل کنی. و این هارد خیلی راحت رویه کامپیوتر نصب میشه و به عنوان یکی از درایوهای کامپیوتر شناخته میشه. و کابل های این هارد Y مانند هم نیستش.
در کل باید بگم تو این 2 روزه از این هارد خیلی راضی ام و فکر نمیکنم هم از خرید این هارد پشیمون بشم.
اگه سوالی راجه به این هارد داشتین بنده در خدمتم.

caca_caca888
10-02-2011, 15:45
خیلی ممنون
اینجاشو نفهمیدم:

سیگیت هم که میتونی با تعویض آداپترهاش همه انواع اینترفیس ها رو داشته باشین ولی برای هرکدوم از این آداپتر ها حدود 30 هزارتومنی باید خرج کنین
اینترفیس چیه؟همین usb یها منظورتونه؟
چند تا اینترفیس داریم که بدرد من بخوره؟

اگه سیستمی (مادربورد) از Usb 3.0 پشتیبانی نکنه مسلما شما نمیتونی از Usb 3.0 استفاده کنی و نهایت سرعتی که داری به اتدازه ی سرعت مادربورد (USB 2 یا 1) است.
از کجا بفهمم پشتیبانی میکنه یا نه؟ فرقیم نمیکنه حتما usb3 میخرم.البته اونی که 2 و 3ش باهم باشه...

کلا الان فکر کنم این خیلی خوب باشه برام:
wd my book essential 1tb یکیم چند صفحه پیش گفت 94 تومن خریده...
تاییدش میکنید که خوبه ؟

ata.royalfalcon
10-02-2011, 16:12
خیلی ممنون
اینجاشو نفهمیدم:

اینترفیس چیه؟همین usb یها منظورتونه؟
چند تا اینترفیس داریم که بدرد من بخوره؟

از کجا بفهمم پشتیبانی میکنه یا نه؟ فرقیم نمیکنه حتما usb3 میخرم.البته اونی که 2 و 3ش باهم باشه...

تاییدش میکنید که خوبه ؟

اینتر فیس در واقع به نحوه اتصال ابزارها به سیستم رو میگن مثلا usb2 و usb3 و esata و fire wire و غیره رو میگن
بهترین راه برای اینکه بدونین مادربردتون usb2 یا usb3 ساپورت هست دیوایس منجر رو نگاه کنین
مثلا عکس زیر دیوایس منجر من هست که هم usb2 , usb3 داره :31:

solo8
10-02-2011, 22:55
خیلی ممنون

تاییدش میکنید که خوبه ؟

من هم خودم همین مدل رو دارم با این تفاوت که مال من فقط USB 2.0 داره و + 3 نیست!
هارد خوبیه و من تابحال باهاش مشکلی نداشتم خدا رو شکر...
مورد تایید....

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

سلام دوستان
من بالاخره هارد اکسترنال سیلیکون پاور A80 رو خریدم باید بگم یه هارد اکسترنال بسیار محکم و بادوامیه و باحالیه
در مورد سرعت باید بگم سرعت در USB2 فیکس 25 مگابایت و در USB3 بین 40 تا 50 مگابایت هستش و یه ویجت داره که شامل برنامه های بکاپ گیری و رمزگذاری می باشد.

مبارک باشه...
یعنی چی USB 3.0 سرعت انتقالش 40 - 50 مگابایت!!!
مدل مادربوردتون چیه؟!
چرا اینقد پایین؟من الان با این هاردم که USB 2.0 است حدود 35-40 تا ترنسفر دارم!

javad 61
10-02-2011, 22:55
سلام به pcworld خوش اومدید دوست عزیز
بین این دو برندی که شما می گید WD ارجحیت داره ولی ضد آب و ضد ضربه نیست. اینها کلکهای تبلیغاتی شما هر هاردی رو وقتی داره کار می کنه و هدهاش با سرعت بالا دارند می چرخند ضربه بزنی بهش فاتحش خوندس!
این که 320WD الان تو بازار موجود هست یا نه رو از نمایندگیهای سازگار بپرسید. توی سایت سازگار ارقام لیست نمایندگیها هست.
در ضمن سعی کنید هاردتون حتما 7200rpm باشه چون سرعت انتقال دیتای بهتری خواهد داشت.
موفق باشید.

از جوابتون ممنون.یه سوال دیگم دارم که اگه جواب بدید نهایت تشکر را دارم
آیا برای مادربورد من که امکان پشتیبانی usb3.0 را نداره هزینه کردن برای گرفتن هارد با این ویژگی منطقیه؟
منظورم اینه اگه من یه هارد با usb 3.0 بگیرم برای استفاده از این قابلیتش حتما باید یا ماربورد با قابلیت ساپورت usb 3.0 بگیرم یا از این کارتهای pci که قابلیت نصب روی مادربورد داره و امکان استفاده از usb 3.0 را میده که اونم فکر کنم کمه کم 30 40 تومانی آب بخوره.اگه نظرتون در این موردم بدید ممنون میشم.

javad 61
10-02-2011, 23:15
سلام دوستان
در مورد سرعت باید بگم سرعت در USB2 فیکس 25 مگابایت و در USB3 بین 40 تا 50 مگابایت هستش و یه ویجت داره که شامل برنامه های بکاپ گیری و رمزگذاری می باشد. برایه رمز گذاری از بیت لاکر استفاده نکنید من استفاده کردم 10 ساعت طول کشید هیچ گزینه کنسلی هم نداره. خوده سیلیکون پاور برنامه ای داره که میتونی رویه فایلاش پسوورد بذاری.
حتما قبل از اینکه هارد پرتابل دیگه ای بگیرید این هارد رو از نزدیک ببینید و تو دستتون بگیرید تا متوجه بشید ضد ضربه و فشار بودن این هارد یک چیزه تبلیغاتی نیستش.
در ضمن 2 تا کابل USB داره یه دونه کوچولو که تو بدنش جاسازی شده و یک کابل بلند که راحت میتونی به کیس های کامپیوتر خونگی وصل کنی. و این هارد خیلی راحت رویه کامپیوتر نصب میشه و به عنوان یکی از درایوهای کامپیوتر شناخته میشه. و کابل های این هارد Y مانند هم نیستش.
در کل باید بگم تو این 2 روزه از این هارد خیلی راضی ام و فکر نمیکنم هم از خرید این هارد پشیمون بشم.
سلام.
خدا رو شکر که بالاخره اینجا یکی پیدا شد که از این هارد گرفته.حقیقتش من بین western digital my passport essentioal و silicon power armor A80 مردد بودم توی چند صفحه قبلم از دوستان راهنمایی خواستم که لطف کردند پاسخ دادند اما هر چی باشه شما الان خودتون دارید از این نوع هارد استفاده میکنید پس بهترین منبع برای رفع ابهامات بنده هستی.
اولا در کل از کارایی و عملکردش تو این چند روز راضی هستید
دوما اگه نسبت به هارد وسترن فوق آگاهی دارید بین این دو کدومو بهتر میدونید
سوما اگه لطف کنید بگید چه ظرفیت وچند گرفتید و از کجا ممنون میشم.
در ضمن یه مطلب فرعی. از نظر ظاهری کدوم یک از این دو هارد از منظر شما زیباتره
از شما دوست عزیز ممنونم

caca_caca888
10-02-2011, 23:38
اینتر فیس در واقع به نحوه اتصال ابزارها به سیستم رو میگن مثلا usb2 و usb3 و esata و fire wire و غیره رو میگن
بهترین راه برای اینکه بدونین مادربردتون usb2 یا usb3 ساپورت هست دیوایس منجر رو نگاه کنین
مثلا عکس زیر دیوایس منجر من هست که هم usb2 , usb3 داره :31:
برای من نداره نه؟:19:

مورد تایید....
ممنون...

ata.royalfalcon
10-02-2011, 23:44
برای من نداره نه؟:19:

ممنون...

نه برای شما usb3 نداره متاسفانه

pouria_br
11-02-2011, 11:12
سلام به دوستان و اساتید گل
به خدا گیج شده بودم نمیدونستم این سوالمو کجا بپرسم :31:
پس اگه جای اشتباهی بوده شرمنده
آقا یکی از فامیلامون اشتباهی حواسش نبوده زده هارد اکسترنال رو فرمت کرده :13:
و لی خدا رو شکر بعد از فرمت فایلی روش نریخته
می خواستم از تون خواهش کنم یه برنامه توپ برای ریکاوریش بهم معرفی کنید.
(اسم هارد Mxaxtor)

ata.royalfalcon
11-02-2011, 14:48
سلام به دوستان و اساتید گل
به خدا گیج شده بودم نمیدونستم این سوالمو کجا بپرسم :31:
پس اگه جای اشتباهی بوده شرمنده
آقا یکی از فامیلامون اشتباهی حواسش نبوده زده هارد اکسترنال رو فرمت کرده :13:
و لی خدا رو شکر بعد از فرمت فایلی روش نریخته
می خواستم از تون خواهش کنم یه برنامه توپ برای ریکاوریش بهم معرفی کنید.
(اسم هارد Mxaxtor)

پیشنهادم اینه که اینجا مطرح کنی
چون دو نفر اونجا هستن که متخصص هستن (متخصص واقعی ها) ولی همیشه آنلاین نیستن

omid.pari
11-02-2011, 19:37
مورد تایید....

---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

مبارک باشه...
یعنی چی USB 3.0 سرعت انتقالش 40 - 50 مگابایت!!!
مدل مادربوردتون چیه؟!
چرا اینقد پایین؟من الان با این هاردم که USB 2.0 است حدود 35-40 تا ترنسفر دارم!

ممنون دوست عزیز
من لپ تاپ ایسوز دارم که از USB3 پشتیبانی میکنه.
هارد شما پرتابله؟؟؟اگه آره مدلش چیه؟؟؟
به نظره من که پایین نیست و فکر کنم سرعت usb3 در هاردهای پرتابل اینقدر کشش داره چون که قبلا هم هارد اکسترنال پرتابل ترنسند رو رو سیستمم آزمایش کردم و سرعت اونم همینقدر بود یا شاید من نمیدونم شاید راهی باشه که سرعت USB3 از اینقدر هم بالا بیاد چون نوشته سرعت USB3 ده برابره USB2 هستش.
در ضمن در مقایسه بین مدلهایه سیلیکون پاور و ترنسند باید بگم که سیلیکون پاور خیلی بهتره از نظره بادوام بودن
من اول میخواستم ترنسند بگیرم ولی معلوم بود که یه چیزه ناز نازیه یعنی از نظره جنس بدنه و اینا ولی سیلیکون پاور خیلی بهتره هم محکم و بادوام و هم راحت و مطمئن (من چقدر به این سیلیکون پاور تعصب پیدا کردم!!!!!)

omid.pari
11-02-2011, 20:35
سلام.
خدا رو شکر که بالاخره اینجا یکی پیدا شد که از این هارد گرفته.حقیقتش من بین western digital my passport essentioal و silicon power armor A80 مردد بودم توی چند صفحه قبلم از دوستان راهنمایی خواستم که لطف کردند پاسخ دادند اما هر چی باشه شما الان خودتون دارید از این نوع هارد استفاده میکنید پس بهترین منبع برای رفع ابهامات بنده هستی.
اولا در کل از کارایی و عملکردش تو این چند روز راضی هستید
دوما اگه نسبت به هارد وسترن فوق آگاهی دارید بین این دو کدومو بهتر میدونید
سوما اگه لطف کنید بگید چه ظرفیت وچند گرفتید و از کجا ممنون میشم.
در ضمن یه مطلب فرعی. از نظر ظاهری کدوم یک از این دو هارد از منظر شما زیباتره
از شما دوست عزیز ممنونم

سلام دوست عزیز
دوست عزیز من به شما شدیدا توصیه میکنم که هارد اکسترنال silicon power armor A80 رو بگیرین اگه این حرف رو قبل از خریدن این هارد میزدم میتونستین این حرف من رو به عنوان یک حرف بی اساس و غیر منطقی و از روی تعصب تلقی کنید. ولی من خودم هم هاردهای سیگیت رو دیدم که تو هر مغازه ای پیدا میشود و هم ترنسند رو ولی معلوم بود که خیلی از این مدل پایین ترن و دردسرشون هم زیادتره. چون که کابل Y , از این چیزا داشتن و حتی مدل ترنسند با USB 2 مشکل پیدا کرده بود اونم در عرض یکی دو روز.
ولی من که در عرض 3 روز با این هارد کار میکنم نهایت لذت رو میبرم چون که هم خیلی خوشگله و هم ضد ضربه و فشار و آب و هم راحت و مطمئن که تو صفحات قبلی توضیح دادم. به نظره من خیلی عالیه در ضمن این هارد سرعت USB2 در حده 25 مگابایت فیکسه و سرعتش به نظره بنده خیلی خوبه و شما لازم نیست خودتون را واسه 20 مگابایت بیشتر تو دردسر بیندازین. و همچنین این هارد از نرم افزارهایه بکاپ گیری و رمزگذاری هم برخورداره اگه یک وقت خریدین از این BITLOCKER ویندوز سون استفاده نکنید چون که 10 ساعت طول میکشه رمزگذاری کنید و 20 ساعت هم طول میکشه رمزشو بردارین. (البته از نظره امنیت عالیه)
در مقایسه با وسترن دیجیتال باید بگم که من اول میخواستم وسترن بگیرم ولی شاید چیزه که بشه گفت نظره من رو به سویه این هارد تغییر داد ویژگی های ضد ضربگی و آنتی شوکی و کلا بادوام بودن این هارد بود که در نهایت من این هارد رو خریدم و الان هم خیلی راضیم. در ضمن این چیزا که گفتم تبلیغاتی نیستن چون که اولا اگه یه چیزه تبلیغاتی بودن اونوقت هر هارد اکسترنالی برمیداشت روش می نوشت فلان و فلان و ثانیا اگه این هارد رو تو دستت بگیری اونوقت میفهمی چرا ضد ضربه و ضد فشار و .... هستش.
در مورد سوال سوم باید بگم من از شهرستان خریدم 500 گیگ 85 تومن البته مدل 640 میخواستم تموم شده بود و حتی این 500 که خریدم آخرین هارد بود که تویه مغازه ها باقی مونده بود. و الان وضعیت تهران رو نمیدونم.
در مورد سوال آخر باید بگم از نظر ظاهر چیزه شیک و قشنگیه مخصوصا با رنگ آبیش و مطمئن باشید نظره شما رو به خودش جلب میکنه. و همچنین یک کابل کوچولو داره که تو بدنش جاسازی شده که خیلی باحاله.
در کل باید بگم من نه تویه شرکت سیلیکون پاور کار میکنم و نه وارد کننده این محصولم و چیزی که من رو واداشت تا این محصول رو بخرم کیفیت اون بود. ودر آخره آخر اینکه صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند.
ببخشید خیلی طولانی شود اگه سوالی داشتین باز در خدمتم.

dwalker
11-02-2011, 21:01
مبارکه
تونستید یه سری تست ازش بگیرید و اینجا بگید خوبه.
موفق باشید

سلام ممنونم از لطفتون
اگر بیشتر توضیح بدید که چجور تستهایی بگیرم با کمال میل انجام خواهم داد
مرسی

javad 61
11-02-2011, 23:07
سلام دوست عزیز
دوست عزیز من به شما شدیدا توصیه میکنم که هارد اکسترنال silicon power armor A80 رو بگیرین اگه این حرف رو قبل از خریدن این هارد میزدم میتونستین این حرف من رو به عنوان یک حرف بی اساس و غیر منطقی و از روی تعصب تلقی کنید. ولی من خودم هم هاردهای سیگیت رو دیدم که تو هر مغازه ای پیدا میشود و هم ترنسند رو ولی معلوم بود که خیلی از این مدل پایین ترن و دردسرشون هم زیادتره. چون که کابل Y , از این چیزا داشتن و حتی مدل ترنسند با USB 2 مشکل پیدا کرده بود اونم در عرض یکی دو روز.
ولی من که در عرض 3 روز با این هارد کار میکنم نهایت لذت رو میبرم چون که هم خیلی خوشگله و هم ضد ضربه و فشار و آب و هم راحت و مطمئن که تو صفحات قبلی توضیح دادم. به نظره من خیلی عالیه در ضمن این هارد سرعت USB2 در حده 25 مگابایت فیکسه و سرعتش به نظره بنده خیلی خوبه و شما لازم نیست خودتون را واسه 20 مگابایت بیشتر تو دردسر بیندازین. و همچنین این هارد از نرم افزارهایه بکاپ گیری و رمزگذاری هم برخورداره اگه یک وقت خریدین از این BITLOCKER ویندوز سون استفاده نکنید چون که 10 ساعت طول میکشه رمزگذاری کنید و 20 ساعت هم طول میکشه رمزشو بردارین. (البته از نظره امنیت عالیه)
در مقایسه با وسترن دیجیتال باید بگم که من اول میخواستم وسترن بگیرم ولی شاید چیزه که بشه گفت نظره من رو به سویه این هارد تغییر داد ویژگی های ضد ضربگی و آنتی شوکی و کلا بادوام بودن این هارد بود که در نهایت من این هارد رو خریدم و الان هم خیلی راضیم. در ضمن این چیزا که گفتم تبلیغاتی نیستن چون که اولا اگه یه چیزه تبلیغاتی بودن اونوقت هر هارد اکسترنالی برمیداشت روش می نوشت فلان و فلان و ثانیا اگه این هارد رو تو دستت بگیری اونوقت میفهمی چرا ضد ضربه و ضد فشار و .... هستش.
در مورد سوال سوم باید بگم من از شهرستان خریدم 500 گیگ 85 تومن البته مدل 640 میخواستم تموم شده بود و حتی این 500 که خریدم آخرین هارد بود که تویه مغازه ها باقی مونده بود. و الان وضعیت تهران رو نمیدونم.
در مورد سوال آخر باید بگم از نظر ظاهر چیزه شیک و قشنگیه مخصوصا با رنگ آبیش و مطمئن باشید نظره شما رو به خودش جلب میکنه. و همچنین یک کابل کوچولو داره که تو بدنش جاسازی شده که خیلی باحاله.
در کل باید بگم من نه تویه شرکت سیلیکون پاور کار میکنم و نه وارد کننده این محصولم و چیزی که من رو واداشت تا این محصول رو بخرم کیفیت اون بود. ودر آخره آخر اینکه صلاح مملکت خویش رو خسروان دانند.
ببخشید خیلی طولانی شود اگه سوالی داشتین باز در خدمتم.

حقیقتا از جوابهای از سر حوصله و صادقانتون ممنونم تقریبا به نتیجه نهایی رسیدم که از همین نمونه بگیرم.

h_kh_1367
12-02-2011, 12:16
سلام
ببخشید اگه اشتباه اومدم ، یه هارد اکسترنال 1 ترا یا بالاتر بدون آداپتور می خواستم - چی بگیرم ؟
متشکرم

lordsaber
12-02-2011, 13:59
از جوابتون ممنون.یه سوال دیگم دارم که اگه جواب بدید نهایت تشکر را دارم
آیا برای مادربورد من که امکان پشتیبانی usb3.0 را نداره هزینه کردن برای گرفتن هارد با این ویژگی منطقیه؟
منظورم اینه اگه من یه هارد با usb 3.0 بگیرم برای استفاده از این قابلیتش حتما باید یا ماربورد با قابلیت ساپورت usb 3.0 بگیرم یا از این کارتهای pci که قابلیت نصب روی مادربورد داره و امکان استفاده از usb 3.0 را میده که اونم فکر کنم کمه کم 30 40 تومانی آب بخوره.اگه نظرتون در این موردم بدید ممنون میشم.

شما اگر بورد pci رو هم بگیرید نمی تونید از سرعت usb3 استفاده کنید چون performance سیستمتون پایینه.
الان شما دو تا گزینه دارید یا هاردی بگیرید که جفتش رو با هم داره یعنی هم usb2 و هم usb3 یا اینکه از هاردهای وسترن بگیرید که بتونید بعدا بهش آداپتور اضافه کنید. ولی اینکه هاردتون فقط usb2 داشته باشه نه فایده نداره چون تا یکی دو سال دیگه همه چی می شه usb3.

solo8
14-02-2011, 12:27
شما اگر بورد pci رو هم بگیرید نمی تونید از سرعت usb3 استفاده کنید چون performance سیستمتون پایینه.
الان شما دو تا گزینه دارید یا هاردی بگیرید که جفتش رو با هم داره یعنی هم usb2 و هم usb3 یا اینکه از هاردهای وسترن بگیرید که بتونید بعدا بهش آداپتور اضافه کنید. ولی اینکه هاردتون فقط usb2 داشته باشه نه فایده نداره چون تا یکی دو سال دیگه همه چی می شه usb3.

آقا صابر اشتاه کردی!
فک کنم (مطمئنم) که منظورت یه سیگیت بود که بشه بعدا بهش اداپتر اضافه کرد!

سلام
ببخشید اگه اشتباه اومدم ، یه هارد اکسترنال 1 ترا یا بالاتر بدون آداپتور می خواستم - چی بگیرم ؟
متشکرم

گزینه هایی که شما میتونید داشته باشید پرتابل ها هستند(بدن آداپتور)
حالا:
وسترن My passport Essential / SE (این / یعنی دوسری هارد وسترن هست با یه تفاوت کوچیک تو اسم!)
سیگیت FreeAgent GoFlex portable / portable pro
A-Data SH93 یا مدل های دیگه ی این برند که الان مدلاشون یادم نیست!:13:
Silicon Power همین مدلهایی که دوستمون تو 4-5 صفحه قبل معرفی کردند.

feri007
15-02-2011, 21:39
سلام
من با بودجه 120 میخواستم یه هارد اکسترنال بگیرم (با آداپتور به احتمال زیاد)
کاربردم هم اینه که میخوام فیلم و ... رو روش آرشیو کنم ولی نمیخوام کلا به سیستم وصل باشه! فقط چند روز یه بار وصل کنم یه چیزی بریزم روش و یه چیزی ازش ور دارو!
اولویت هام هم اینا هستن: کیفیت و استحکام، ظرفیت، سرعت و قیمت.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر ...

feri007
15-02-2011, 21:51
یه سوال دیگه هم داشتم
البته با عرض معذرت به خاطر اینکه زیاد با تاپیک مرتبط نیست
لپتاپ من usb3 رو ساپورت نمیکنه
آیا ابزاری واسه تبدیل usb2 یا سایر پورتها به اون وجود داره؟ اگه هست قیمتش چقدره؟
و اگه بشه تبدیلش کرد سرعت مطلوبی خواهد داشت؟
با تشکر

ata.royalfalcon
16-02-2011, 08:20
یه سوال دیگه هم داشتم
البته با عرض معذرت به خاطر اینکه زیاد با تاپیک مرتبط نیست
لپتاپ من usb3 رو ساپورت نمیکنه
آیا ابزاری واسه تبدیل usb2 یا سایر پورتها به اون وجود داره؟ اگه هست قیمتش چقدره؟
و اگه بشه تبدیلش کرد سرعت مطلوبی خواهد داشت؟
با تشکر

سلام

اگه لپتاپ شما esata داره پس ميتونين مدل هاي سيگيت رو بخرين و يه آداپتر esata ( با آداپتور برق فرق ميكنه) جداگانه بخرين تا بتونين از سرعت بالا استفاده كنين ولي توجه داشته باشين كه esata مثل usb نيست و نميتونين در حالتي كه سيستم روشن هست وصل كنين . سيستم بايد خاموش باشه و كابل esata را متصل كنين تا توسط بايوس سيستم ديتيكت شود

اما اگه esata نداره ميتونين express card بخرين كه usb3 داشته باشه اما براي اينكه از مزاياي usb3 بهره مند بشين شرطش اينه كه هاردتون usb3 هم ساپورت كنه

lordsaber
16-02-2011, 09:39
آقا صابر اشتاه کردی!
فک کنم (مطمئنم) که منظورت یه سیگیت بود که بشه بعدا بهش اداپتر اضافه کرد!

آره اشتباه لپی بود!

feri007
16-02-2011, 16:40
سلام

اگه لپتاپ شما esata داره پس ميتونين مدل هاي سيگيت رو بخرين و يه آداپتر esata ( با آداپتور برق فرق ميكنه) جداگانه بخرين تا بتونين از سرعت بالا استفاده كنين ولي توجه داشته باشين كه esata مثل usb نيست و نميتونين در حالتي كه سيستم روشن هست وصل كنين . سيستم بايد خاموش باشه و كابل esata را متصل كنين تا توسط بايوس سيستم ديتيكت شود

اما اگه esata نداره ميتونين express card بخرين كه usb3 داشته باشه اما براي اينكه از مزاياي usb3 بهره مند بشين شرطش اينه كه هاردتون usb3 هم ساپورت كنه

ممنون دوست عزیز
سرعت انتقال تو esata چقدره؟
و اینکه دقیقا کدوم مدل های سیگیت رو پیشنهاد میدی؟
کیفیت سیگیت در مقایسه با وسترن و ... چطوره؟
با تشکر

solo8
16-02-2011, 17:30
ممنون دوست عزیز
سرعت انتقال تو esata چقدره؟
و اینکه دقیقا کدوم مدل های سیگیت رو پیشنهاد میدی؟
کیفیت سیگیت در مقایسه با وسترن و ... چطوره؟
با تشکر

سرعت انتقال تو Esata اگه بخوای روی کاغذ حساب کنی 3000 MbPS یا 375 مگابایت بر ثانیه است.و سرعت USB2.0 هم 480 MbPS یا 60 مگابایت در ثانیه است.

ولی تو کار و در حالت واقعی سرعت یو اس بس 2 بجای 60 به 30-35 میرسه.حالا شما خودت سرعت Esata رو محاسبه کن....

دوست عزیز اگه سیگیت میخوای Seagate FreeAgent Desk رو بگیر.

ولی من پیشنهاد میکنم یه هارد وسترن از سری My Book بگیر که فول پورت باشه.(همه ی پورتها بجز USB 3.0 رو داره).
البته با گرفتن سیگیت میتونی رو USB 3.0 هم حساب کنی با عوض کردن اداپتر ولی وسترن این قابلیت رو نداره...

ata.royalfalcon
16-02-2011, 17:46
نظر شخصی منو بخوای این مدل رو پیشنهاد میکنم
My Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0
چون همزمان usb2 , usb3 داره
فقط دقت کن روی جعبه اش USB 3.0 + USB 2.0 نوشته باشه

fade2amin
16-02-2011, 19:32
سلام، دوستان من دنبال یه هارد Desktop 1T، هستم. میخوام بدونم اساتید کرومیک از مدلای زیر رو پیشنهاد میدن. و اینکه میخوام حتما USB3 ساپورت و 7200rpm باشه. ضمنا اینا واسه اتصال به لپ تاپ که مشکل ندارن ؟

seagate goflex desktop
WD my book essential
WD mybook elite

ممنونم .

ata.royalfalcon
16-02-2011, 19:40
سلام، دوستان من دنبال یه هارد Desktop 1T، هستم. میخوام بدونم اساتید کرومیک از مدلای زیر رو پیشنهاد میدن. و اینکه میخوام حتما USB3 ساپورت و 7200rpm باشه. ضمنا اینا واسه اتصال به لپ تاپ که مشکل ندارن ؟

seagate goflex desktop
WD my book essential
WD mybook elite

ممنونم .

سلام
mybook elite که اصلا usb3 نداره پس میپره

My Book Essential که در پست قبلی گفتم

seagate goflex desktop برای usb3 باید آداپتر جداگانه بخری که حدود 30 تومن بیشتر خرج داره

نتیجه گیری نهایی

مدل زیر رو من خودم ترجیح میدم

واسه لپتاپ هم هیچ مشکلی ندارن

solo8
16-02-2011, 20:04

seagate goflex desktop
WD my book essential
WD mybook elite

ممنونم .
من شخصا مدل دومی رو پیشنهاد میدم.سیگیت اگه بخوای بگیری باید یه هزینه ی اضافی برای تبدیل USB 2.0 به USB 3.0 بدی.حدود 40 تومن.
و مدل سومی USB 3.0 نداره.
واسه وصل کردن به لپ تاپ هم مشکلی نیست.

---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------

دوست عزیز ata.royalfalcon دستت درد نکنه بابت جواب.چون جوابی که داده بودی صفحه ی بعد افتاده بود من ندیدم و دوباره جواب دادم.در هر صورت عذر میخوام.

ولی اتفاق نطر داشتیم که جالبه!:31:

ata.royalfalcon
16-02-2011, 20:10
دستت درد نکنه بابت جواب.چون جوابی که داده بودی صفحه ی بعد افتاده بود من ندیدم و دوباره جواب دادم.در هر صورت عذر میخوام.

سلام
اصلا این حرف رو نزنین:10: شرمنده شدم:11:
اتفاقا همه باید نظراتشون رو بیان کنن
شرکت کردن همه و ارائه نظرات به غنی تر و پربارترشدن تایپیک کمک میکنه
قربانت!!!:31::31:

fade2amin
16-02-2011, 20:23
ممنون دوستان بابت راهنمایی فقط یه لطف کنین قیمتشم بگین. و اینکه گارانتی سازگاره ؟

solo8
16-02-2011, 21:03
ممنون دوستان بابت راهنمایی فقط یه لطف کنین قیمتشم بگین. و اینکه گارانتی سازگاره ؟
گارنتی که سازگاره. اما قیمت رو شرمنده نمیدونم.
یه سر به بازار بزنی بدک نیست.معمولا نمایندگی ها قیمتاشون یکیه.(تو تهران)

rubiker
16-02-2011, 21:56
سلام من میخواستم یه هارد اکسترنال بگیرم ولی موندم چی بگیرم بین این همه هارد ...

شما هاردی معرفی کنید که usb3 + usb2 با هم داشته باشه از هر نمونه و هر نوع گنجایش از 500 gb تا 2000 gb و فرق 2.5 و 3.5 چیه (کامل توضیح دهید) و مثلا من لپ تاپ ام usb3 نداره باید چه کار کنم که تبدیل بشه ؟

nois3
17-02-2011, 00:00
سلام
mybook elite که اصلا usb3 نداره پس میپره

My Book Essential که در پست قبلی گفتم

seagate goflex desktop برای usb3 باید آداپتر جداگانه بخری که حدود 30 تومن بیشتر خرج داره

نتیجه گیری نهایی

مدل زیر رو من خودم ترجیح میدم

واسه لپتاپ هم هیچ مشکلی ندارن
دوست عزیز خیلی‌ ممنون
پست شما نظر منو عوض کرد،می‌خواستم WD mybook elite 1tb رو بخرم.گفتم شاید بعدها USB3 نیازم بشه (من الان USB3 ندارم) .پس منم میرم روی My Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 1tb
نگفتید قیمتش چنده؟ شما ازش راضی‌ هستید؟

hamed987
17-02-2011, 10:25
سلام
من می خوام یه هارد اکسترنال بگیرم برای وصل کردن به -----. می خوام حدود 70 خرج کنم . چه هاردهایی می تونم بگیرم با چه ظرفیت هایی؟؟ با آداپتور باید باشه یا فرقی نمی کنه؟؟ هارد اکسترنال چقدر در مقابل ضربه مقاومه؟؟؟ مثل هارد داخلیه؟؟
ممنون

solo8
17-02-2011, 12:56
سلام
من می خوام یه هارد اکسترنال بگیرم برای وصل کردن به -----. می خوام حدود 70 خرج کنم . چه هاردهایی می تونم بگیرم با چه ظرفیت هایی؟؟ با آداپتور باید باشه یا فرقی نمی کنه؟؟ هارد اکسترنال چقدر در مقابل ضربه مقاومه؟؟؟ مثل هارد داخلیه؟؟
ممنون

به نظر من چون میخوای واسه وصل کردن به ----- بگیری یه مدل آداپتور دار بگیر که نوسانات برق به هارد آسیب وارد نکنه!

با اون قیمت یه هارد 500 میتونی بگیری اگه حدود 15 تومن بیشتر هزینه کنی یه هارد 1 ترا دسکتاپ (آداپتوردار) میتونی بگیری.

یه کم مقاومتشون از هارد های اینترنال بیشتره ولی نه مثل هارد های پرتابل(بدون اداپتور).

اگه میخوای در برابر ضربه مقاوم باشه و بتونی راحت با خودت حمش کنی باید هارد پرتابل بگیری...

---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

سلام من میخواستم یه هارد اکسترنال بگیرم ولی موندم چی بگیرم بین این همه هارد ...

شما هاردی معرفی کنید که usb3 + usb2 با هم داشته باشه از هر نمونه و هر نوع گنجایش از 500 gb تا 2000 gb و فرق 2.5 و 3.5 چیه (کامل توضیح دهید) و مثلا من لپ تاپ ام usb3 نداره باید چه کار کنم که تبدیل بشه ؟

شما صفحه ی 91 رو مطالعه کن به همه ی سوالات پاسخ میده...

در مورد 2.5 و 3.5:
3.5 هارد های دسکتاپ و آداپتور دار هستند که اندازه شون بزرگتر از 2.5 اینچیه.

2.5 هم هارد های بدون آداپتور و پرتابل هستند.

rubiker
17-02-2011, 16:37
خوب من هارد My Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 (1000 gb) 1T بخرم یا silicon power A80 usb3 640 gb ? قیمتشون چنده ؟

در مورد express card یکم بیشتر توضیح بدید و قیمتش چنده ؟

درضمن در مورد esata توضیح کامل دهید ...

پیشاپیش از جوابتون ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed987
17-02-2011, 16:42
320 دسکتاپ تو بازار هست؟؟ قیمتش چنده؟؟

solo8
17-02-2011, 18:33
خوب من هارد My Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 (1000 gb) 1T بخرم یا silicon power A80 usb3 640 gb ? قیمتشون چنده ؟

در مورد express card یکم بیشتر توضیح بدید و قیمتش چنده ؟

درضمن در مورد esata توضیح کامل دهید ...

پیشاپیش از جوابتون ممنونم

داداش اون 2 تا هاردی که شما نوشتی کلا با هم متفاوته!

اولی از نوع دسکتاپ ولی دومی پرتابل.شما کدوم بکارتون میاد؟!چون کاملا حوزه کاراییشون فرق داره.

Xpress Card یه وسیله ی جانبی است مثل مودم.اگه لپ تاپ داشته باشی که این نوع اکسپرس کارد ها به کارت میخوره و اگه PC باشه باید یه نوع اکسپرس کارد دیگه که به مادربورد وصل میشه و خروجیش میاد پشت کیس مثل خروجی مودم و کارت گرافیک...

این وسیله واسه شما که لپ تاپ داری میخوره به کنار لپ تاپ به صورت خشابی.یه دونه ورودی داره که پهنه به اندازه ی رم مثلا کنار لپ تاپ ها هست اگه دقت کنی.اگه متوجه نشدی بگو عکس بذارم.

این باعث میشه که USB 3.0 به لپ تاپ شما اضافه بشه ولی چون مادر بورد شما از ابتدا از USB 3.0 پشتیبانی نمیکرد شما نمیتونید از تمام سرعت USB 3.0 استفاده کنید...

داداش ببخشید که هی شما میفرستم اینور اونور ولی سوالات شما قبلا در تاپیک وجود داره.

Esata هم یه نوع سیم انتقال با یه تکنولوژی دیگه است.سرعتش رو کاغذ 375 مکابایت بر ثانیه است اما در عمل خیلی پایین تره!USB 3.0 که 625 است دوستان زیر 100 تا باهش ترنسفر داشتن!یعنی در حدود 50-60!
شما به پست 804 صفحه ی 81 مرا جعه کن.

راستی ای-ساتا مثل یو اس بی نیست که هر وقت بخوای قطع و وصلش کنی.باید موقع وصل کردن سیستم خاموش باشه تا موقع روشن شدن دیتکت بشه توسط سیستم.

rubiker
17-02-2011, 18:45
سلامی دوباره

من هارد پرتابل میخوام که USB 3 رو پشتیبانی کنه حالا خودتون یه مارک پیشنهاد بدید که هارد اکسترنال 1T باشه کمتر هم بود اشکال نداره فقط از یه مارک پدر مادر دار باشه مثل سیگیت یا وسترن ...

در ضمن من از صفحه 70 تا اینجا رو خوندم فقط چون بعضی از پست ها رو متوجه نمیشم سوال میکنم ... :46:

ممنون

solo8
17-02-2011, 18:51
سلامی دوباره

من هارد پرتابل میخوام که USB 3 رو پشتیبانی کنه حالا خودتون یه مارک پیشنهاد بدید که هارد اکسترنال 1T باشه کمتر هم بود اشکال نداره فقط از یه مارک پدر مادر دار باشه مثل سیگیت یا وسترن ...

در ضمن من از صفحه 70 تا اینجا رو خوندم فقط چون بعضی از پست ها رو متوجه نمیشم سوال میکنم ... :46:

ممنون

اصلا رو درواسی نکن هر جا رو نفهمیدی بپرس،بالاخره میخوای بخری...

من MY passport essential 1 tb رو پیشنهاد میکنم.که USB2 و3 رو ساپورت میکنه.

سیگیت هم مدلFreeAgent GoFlex ultra-portable است که تا 1.5 ترا داره.مدل FreeAgent GoFlex pro ultra portable هم هست که تا 750 گیگ داره.

سوالی بود درخدمتم...

rubiker
17-02-2011, 19:45
راستی اگه من خواستم هارد با آداپتور بخرم خیلی خرط و پرت داره یعنی خیلی وسیله باید دور و ورت باشه چند تا سیم داره ؟ میشه یه عکس بذارید ؟ مشکلی تو جا به جا کردنش ندارم ؟ مثلا مدلMy Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 1T

solo8
17-02-2011, 23:56
راستی اگه من خواستم هارد با آداپتور بخرم خیلی خرط و پرت داره یعنی خیلی وسیله باید دور و ورت باشه چند تا سیم داره ؟ میشه یه عکس بذارید ؟ مشکلی تو جا به جا کردنش ندارم ؟ مثلا مدلMy Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 1T
نه بابا.دو تا سیم بیشتر نیست!

یکی سیم اتصال به کامپیوتر

دومی سیم آداپتور

عکس همون هاردی که مد نظر.فقط 2 تا سیم بهش اضافه کن دیگه :31:

rubiker
18-02-2011, 08:32
مشکلی تو حمل کردنش ندارم ؟ سیم آداپتور رو باید بزنم به برق ؟ میشه یه عکس از سیم هاش بذارید ؟

ممنون

solo8
18-02-2011, 10:20
مشکلی تو حمل کردنش ندارم ؟ سیم آداپتور رو باید بزنم به برق ؟ میشه یه عکس از سیم هاش بذارید ؟

ممنون

آره سیم اداپتور باید بره به پریز برق و مشکلی هم تو حملش نیست.فقط یه کم باید مراقبش باشید که ضربه نخوره...

داداش من اگه عکس بگیرم از هاردم شما هیچچی نمیبینی!

چون هاردم 2 متر از پریز برق فاصله داره و پریز زیر میز کامپیوتر.ببخشید!

حالا این عکس اداپتور هارد:

shayang
18-02-2011, 11:34
دوستان من این هارد رو از کجا میتونم تهیه کنم و حدودا قیمتش چنده ؟ (ظرفیت ۵۰۰ گیگ ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصاتش هم که :

My Passport Studio

FireWire 800, 400, USB 2.0

Capacity: 500 gig

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن... آدرس فروشگاهی یا شماره تماسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dehghani1375
18-02-2011, 12:54
اقا سلام من یه هارد اکسترنال می خوام که:
500 باشه یا 640
usb 3 و usb 2 رو با هم ساپورت کنه
سرعتش بیشترین حد ممکن باشه
قیمتشم زیاد مهم نیست.
فقط اگه میشه سریع ممنون:11:

ata.royalfalcon
18-02-2011, 12:55
دوستان من این هارد رو از کجا میتونم تهیه کنم و حدودا قیمتش چنده ؟ (ظرفیت ۵۰۰ گیگ ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشخصاتش هم که :

My Passport Studio

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن... آدرس فروشگاهی یا شماره تماسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
اگر شما ساکن تهران هستین بهتره برین ولیعصر چند صد متر پایینتر از سفارت عراق یه پاساژی هست که همه جور هارد داره
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد
کسی نمیتونه قیمت دقیق رو به شما بگه چون قیمتها نوسان داره
ضمنا اون مدلی که شما انتخاب کردین برای سیستمهای مک هست نه ویندوز ولی اگه بخواین برای ویندوز استفاده کنین بایستی فقط پارتیشن دوم رو مجددا فرمت کنین

hamed987
18-02-2011, 13:24
320 دسکتاپ تو بازار هست؟؟ قیمتش چنده؟؟

میشه لطفا جواب این سوال بنده را بدید

shayang
18-02-2011, 13:25
سلام
اگر شما ساکن تهران هستین بهتره برین ولیعصر چند صد متر پایینتر از سفارت عراق یه پاساژی هست که همه جور هارد داره
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد
کسی نمیتونه قیمت دقیق رو به شما بگه چون قیمتها نوسان داره
ضمنا اون مدلی که شما انتخاب کردین برای سیستمهای مک هست نه ویندوز ولی اگه بخواین برای ویندوز استفاده کنین بایستی فقط پارتیشن دوم رو مجددا فرمت کنین

ممنون از شما :11: من ار مک استفاده میکنم ! فقط میخواستم بدونم حدود قیمتش چقدره ؟

ata.royalfalcon
18-02-2011, 14:14
ممنون از شما :11: من ار مک استفاده میکنم ! فقط میخواستم بدونم حدود قیمتش چقدره ؟

قیمتش دستم نیست ببخشید:11:

ata.royalfalcon
18-02-2011, 14:21
میشه لطفا جواب این سوال بنده را بدید

سلام
سیگیت و وسترن مدلهای دسکتاپی حداقل حجمشون 500 گیگه و پایینتر تو سایتشون ندیدم
برند های دیگه رو هم در جریان نیستم

اگر شما واقعا 320 گیگا میخواین باید پرتابل رو بخرین

ata.royalfalcon
18-02-2011, 14:28
اقا سلام من یه هارد اکسترنال می خوام که:
500 باشه یا 640
usb 3 و usb 2 رو با هم ساپورت کنه
سرعتش بیشترین حد ممکن باشه
قیمتشم زیاد مهم نیست.
فقط اگه میشه سریع ممنون:11:

سلام شما پرتابل میخواین یا دسکتاپی؟؟

برای پرتابل

My Passport Essential این مدل دوجور هست یه جور فقط usb2 ساپورت میکنه و نوع دیگه اش همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه فقط در هنگام خرید به USB 3.0 + USB 2.0 روی جعبه اش دقت کنین

آدرس سایت

ali_ab
18-02-2011, 18:03
با سلام به دوستان عزیز

در نظر دارم هارد 500 2.5" بخرم . بین سه برند Adata &Seagate & WD موندم . به خاطر نرم افزار Smartware فعلا تصمیمم بر روی مدل Essential هست . ممنون میشم بنده رو واسه یک خرید خوب راهنمایی بفرمایید.آیا دو برند دیگه هم نرم افزاری واسه پسورد گذاری روی هارد دارن؟ترجیحا usb3.0 رو هم ساپورت کنه.

از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید

solo8
18-02-2011, 19:03

مشخصاتش هم که :

My Passport Studio

قیمتش حدود 90 تومنه.
ولی فکر نکنم بازار پیداش کنی!

---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------

ارزانترین هارد اکسترنال 2.5" چند تومنه و اسمش چی هست و ............
تنکس:20:

این مدل از سیگیت Seagate Portable Expansion 500 Gb
که 65 تومنه.

این مدل هم 70 تومنه:Seagate FreeAgent GoFlex 500GB USB 2.0

اینم از وسترنه که 66 تومنه:Western Digital WD My Passport 320GB

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------

ارزانترین هارد اکسترنال 2.5" چند تومنه و اسمش چی هست و ............
تنکس:20:

این مدل از سیگیت Seagate Portable Expansion 500 Gb
که 65 تومنه.

این مدل هم 70 تومنه:Seagate FreeAgent GoFlex 500GB USB 2.0

اینم از وسترنه که 66 تومنه:Western Digital WD My Passport 320GB

sarukhan
19-02-2011, 10:28

hamed987
19-02-2011, 10:30
سلام
سیگیت و وسترن مدلهای دسکتاپی حداقل حجمشون 500 گیگه و پایینتر تو سایتشون ندیدم
برند های دیگه رو هم در جریان نیستم

اگر شما واقعا 320 گیگا میخواین باید پرتابل رو بخرین

من ارزون ترین مدل دسکتاپی رو می خوام هر چی کمتر بهتر
به غیر از این دو مارک دیگه چه مارک هایی تو بازار هست؟؟

lordsaber
19-02-2011, 12:44
من ارزون ترین مدل دسکتاپی رو می خوام هر چی کمتر بهتر
به غیر از این دو مارک دیگه چه مارک هایی تو بازار هست؟؟

آخه اینجوری که نمی شه راهنمایی کرد عزیز
شما بفرمایید چقدر بودجه دارید شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.

---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------

با سلام به دوستان عزیز

در نظر دارم هارد 500 2.5" بخرم . بین سه برند Adata &Seagate & WD موندم . به خاطر نرم افزار Smartware فعلا تصمیمم بر روی مدل Essential هست . ممنون میشم بنده رو واسه یک خرید خوب راهنمایی بفرمایید.آیا دو برند دیگه هم نرم افزاری واسه پسورد گذاری روی هارد دارن؟ترجیحا usb3.0 رو هم ساپورت کنه.

از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید

همه هاردها نرم افزارهای پسوورد گذاری خودشون رودارند.
اگر شما usb3 می خواید همون مدل essential my passport انتخاب خوبی هست. دقت کنید که 7200rpm رو بخرید اگر تو بازار موجوده.

hamed987
19-02-2011, 16:18
آخه اینجوری که نمی شه راهنمایی کرد عزیز
شما بفرمایید چقدر بودجه دارید شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.

من واسه خودم نمی خوام یکی به من 50 تومان داد گفت هارد بگیر برام فقط می خواد به ----- وصل کنه و توش ضبط کنه دوستان گفتند که دسکتاپ بگیرم. هر چی ارزون تر باشه بهتره. 320 براش کافیه. ولی میگن نیست.

lordsaber
19-02-2011, 17:16
من واسه خودم نمی خوام یکی به من 50 تومان داد گفت هارد بگیر برام فقط می خواد به ----- وصل کنه و توش ضبط کنه دوستان گفتند که دسکتاپ بگیرم. هر چی ارزون تر باشه بهتره. 320 براش کافیه. ولی میگن نیست.

با 50 تومن چیز درست و حسابی نمی شه گیر اوورد. بهتره یکم بزارید روش یه 500 وسترن یا سیگیت بگیرید.
در ضمن بعضی رسیورها هارد رو ساپورت نمی کنند و فقط فلش ساپورت می کنند.
شما اول مطمئن بشید رسیورتون هارد ساپورت می کنه و تا چه حجمی ساپورت می کنه. بعد هم هاردی بخرید که مطمئن باشید ضبط از روی ----- رو ساپورت می کنه.
توی فرومها ببینید دوستانی که ----- دارند با چه هاردی کار می کنند و همون رو بگیرید.

light
20-02-2011, 01:15
یه هارد 1.5 اکسترنال میخواستم بگیرم

ارزون ترین و خوب ترین هارد ؟ :31:

.::P30::.
20-02-2011, 10:26
یه هارد 1.5 اکسترنال میخواستم بگیرم

ارزون ترین و خوب ترین هارد ؟ :31:
ارزون سامسونگ، خوب وسترن، بینشون سیگیت!:20:

berendji
20-02-2011, 17:14
پر سرعت ترین و بهترین هارد 500 و یک ترابایت اکسترنال ؟ با USB 3 & SATA 3

lordsaber
20-02-2011, 18:10
ارزون سامسونگ، خوب وسترن، بینشون سیگیت!:20:

می شه دلیلتون رو بیان کنید!

LiveTime
20-02-2011, 20:17
الان قیمت هارد 1 ترا وسترن دیجیتال چنده؟

ata.royalfalcon
20-02-2011, 21:32
پر سرعت ترین و بهترین هارد 500 و یک ترابایت اکسترنال ؟ با USB 3 & SATA 3

دوست من سلام
برای 500 گیگ شما میتونین با خرید سیگیت پرتابل مدل FreeAgent® GoFlex و خرید آداپتر جداگانه ، usb3 رو داشته باشین و با جدا کزدن آداپتر با کابل ساتا به سیستمتون متصل کنین
فکر میکنم اینطوری بشه از ساتا استفاده کرد . اساسا ساتا برای اینترنال هست ولی یه آداپتر برای Esata هم موجوده . فقط دقت کنین آداپتر ESATA فقط برای پرتابل موجوده

آداپتر USB3

برای 1 ترابایت هم میتونین مدل دسکتاپی FreeAgent® GoFlex رو بخرین
مثل پرتابل هم میتونین با تعویض آداپتر ، usb3 رو داشته باشین و با جدا کردن آداپتر از ساتا استفاده کنین

merlin001
21-02-2011, 00:57
الان قیمت هارد 1 ترا وسترن دیجیتال چنده؟

WD MY BOOK ESSENTIONAL DESKTOP رو من امروز 95 تومن خريدم
سرعتش كه خيلي عاليه

nois3
21-02-2011, 12:43
Western Digital External My Book Essential 1TB
هارد وسترن ديجيتال اکسترنال ماي بوک اسنشيال - 1 ترابايت
نوع حافظه : دسکتاپ
سايز هد : 3.5 اينچ
ظرفيت حافظه : 1000 گيگابايت
نوع اتصال : USB 2.0 و سازگار با USB 3.0
سرعت انتقال اطلاعات : 480 مگابيت بر ثانيه
سرعت هد : 7200 دور بر دقيقه
__________________________________________________ __
2TB این هارد همین سرعت و مشخصات بالا رو داره؟
تفاوت قیمت TB۱ با TB۲ چقدره،زیاده؟
مشکلی‌ نداره که همیشه به سیستمم وصل باشه؟
ممنون

ata.royalfalcon
21-02-2011, 13:48
Western Digital External My Book Essential 1TB
هارد وسترن ديجيتال اکسترنال ماي بوک اسنشيال - 1 ترابايت
نوع حافظه : دسکتاپ
سايز هد : 3.5 اينچ
ظرفيت حافظه : 1000 گيگابايت
نوع اتصال : USB 2.0 و سازگار با USB 3.0
سرعت انتقال اطلاعات : 480 مگابيت بر ثانيه
سرعت هد : 7200 دور بر دقيقه
__________________________________________________ __
2TB این هارد همین سرعت و مشخصات بالا رو داره؟
تفاوت قیمت TB۱ با TB۲ چقدره،زیاده؟
مشکلی‌ نداره که همیشه به سیستمم وصل باشه؟
ممنون

سلام
شما این مشخصات رو از کجا آوردین ؟؟؟

اول باید بگم که ما سرعت هد نداریم بلکه سرعت چرخش صفحات هارد صحیح هست .

دوم : اینکه در مدلهای my book سرعت چرخش پلاتر متغیره .
با توجه به اینکه برای ساخت هارد اکسترنال ، از هارد 3.5 اینچی اینترنال گرین استفاده شده پس دارای تکنولوژی IntelliPower هست . (متغیر بودن سرعت چرخش پلاتر)

سوم : این مدل Essential کلا دو جور هست یه جور فقط usb2 داره و مدل دیگه همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه

چهارم : اینکه مشکلی نداره دائما به سیستم متصل باشه ولی بهتره در زمانی که سیستم رو روشن میکنین جدا باشه چون ممکنه در مرحله post (تست و بررسی سخت افزارها در هنگام بوت )زمانش طولانی بشه

.::P30::.
21-02-2011, 18:08
می شه دلیلتون رو بیان کنید!
دلیلی نداره! اما از کسایی که هارد دارند بپرسید هر کسی یه چیزی میگه اما اکثریت نظرشون شبیه منه!
برای مثال من 1 ترای WD و سیگیت (همینی که عکسش بالاست) آداپتوریشونو دارم ولی وسترن ازش سبکتره! قیمتشم بیشتره! البته اگر ظرفیت واقعیشون رو هم مقایسه کنم وسترن یه 20تایی بیشتره؛ سرعتها هم یکیه...
اما سامسونگ چندان پر طرفدار نیست! گارانتیش هم همینطور
کار به بافرشون هم ندارم چون الکیه!

nois3
21-02-2011, 19:06
سلام
شما این مشخصات رو از کجا آوردین ؟؟؟

اول باید بگم که ما سرعت هد نداریم بلکه سرعت چرخش صفحات هارد صحیح هست .
نمیتونم اسم سایت رو بدم اسم سایت تو پست بلوک می‌شه
شاید تبلیغ حساب کنن،چون سایت فروشگاه.
نگاه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون

lordsaber
22-02-2011, 12:19
دلیلی نداره! اما از کسایی که هارد دارند بپرسید هر کسی یه چیزی میگه اما اکثریت نظرشون شبیه منه!
برای مثال من 1 ترای WD و سیگیت (همینی که عکسش بالاست) آداپتوریشونو دارم ولی وسترن ازش سبکتره! قیمتشم بیشتره! البته اگر ظرفیت واقعیشون رو هم مقایسه کنم وسترن یه 20تایی بیشتره؛ سرعتها هم یکیه...
اما سامسونگ چندان پر طرفدار نیست! گارانتیش هم همینطور
کار به بافرشون هم ندارم چون الکیه!
اینکه یه چیزی توی بازار ایران فروش خوبی نداره یا پیدا نمی شه دلیل بر بد بودن اون نیست. ولی می شه گفت ریسک خریدنش بالاست.
سامسونگ هاردهای خوبی می سازه و خیلی ها از اون استفاده کردند و راضیند. ولی تو بازار ما فقط سیگیت و WD اسم در کردند.
اکثر این کارخونه ها بوردها ، پلاتر ها، هدها و دیگر قطعات اصلی خودشون رو از یه شرکت خریداری می کنند و فقط اونها رو اسمبل می کنند. مگه چند تا شرکت تو دنیا پلاترهای معتبر می زنند!
وزن دستگاه به متریال مورد استفاده در اون بستگی داره. شاید متریال بهتر باعث وزن بیشتر بشه.
در کل همه اینها سلیقه ای هست و دلیل بر برتری یا بدتری یه جنس نمی شه. بهتره از لحاظ فنی برتری رو بررسی کنیم.
موفق باشید

h@medM
22-02-2011, 19:09
این هاردهای پاسپورتی رو میشه مثل اینترال ها پارتیشن بندی کرد؟

ata.royalfalcon
22-02-2011, 19:23
این هاردهای پاسپورتی رو میشه مثل اینترال ها پارتیشن بندی کرد؟

سلام
در مورد وسترن اون پارتیشنی که نرم افزار بکاپ گیری داخل اون هست به راحتی قابل حذف و تغییر نیست و فکر کنم باید از طریق خود نرم افزار وسترن اون پارتیشن اولی رو حذف یا تغییر بدی

در مورد الباقی پارتیشن مشکلی نداره خیلی راحت میتونین از طریق disk management اقدام به تغییر پارتیشن کنین

zamanphp
22-02-2011, 20:42
با سلام خدمت دوستان
من قصد خرید یک هارد اکسترنال 1 ترابایت رو دارم :
1- استفاده ام هم فقط برای آرشیو هست و زیاد این ور اون ور نمی برم و بیشتر در خونه استفاده میکنم.
2- می خواهم یا دستگاه های که پورت usb دارند کار کنه. بخصوص tv
3- با تمام سیستم عاملها هم سازگار باشه.
4- از لحاظ جنس بدنه قوی باشه بخصوص در مقابل ضربه
5- قیمتش هم زیر 100 تومن باشه
6- ترجیحا ، قابلیت رمزگذاری داشته باشه و با اتصال به pc نشه مستقیما به اطلاعات دسترسی پیدا کرد

چه مارکی رو پیشنهاد می می کنید؟

ata.royalfalcon
22-02-2011, 22:39
با سلام خدمت دوستان
من قصد خرید یک هارد اکسترنال 1 ترابایت رو دارم :
1- استفاده ام هم فقط برای آرشیو هست و زیاد این ور اون ور نمی برم و بیشتر در خونه استفاده میکنم.
2- می خواهم یا دستگاه های که پورت usb دارند کار کنه. بخصوص tv
3- با تمام سیستم عاملها هم سازگار باشه.
4- از لحاظ جنس بدنه قوی باشه بخصوص در مقابل ضربه
5- قیمتش هم زیر 100 تومن باشه
6- ترجیحا ، قابلیت رمزگذاری داشته باشه و با اتصال به pc نشه مستقیما به اطلاعات دسترسی پیدا کرد

چه مارکی رو پیشنهاد می می کنید؟

سلام
من نظر شخصی خودم رو میگم
من خودم 6 تا هارد اکسترنال وسترن دارم و حدود 10 ترابایت ارشیو فیلم و کارتون دارم
بگذریم .
1. با توجه به اینکه شما زیاد جابجاش نمیکنین توصیه من اینه که مدلهای دسکتاپی رو بخرین

2. اینکه ----- یا TV بتونه هارد اکسترنال رو شناسایی کنه یا نه بستگی به خود TV یا ----- داره
مثلا بعضی ----- یا TV فقط فرمت FAT رو شناسایی میکنن یا فقط پارتیشن 160 گیگ رو شناسایی میکنن پس در این مورد نمیشه راهنمایی دقیق ارائه داد .

3. هارد وسترنی که دارم با XP و سون خوب کار میکنه و مشکلی نداره . اما اگه بخوای توی سیستمهای مک (یه سیستم عامل دیگه ) استفاده کنی فقط باید پارتیشن دوم رو مجددا فرمت کنی تا سیستمهای مک بتونن اون شناسایی کنن

4. شما میگین که من زیاد جابجاش نمیکنم دیگه برای چی میخوای بدنه اش قوی باشه . اکثر هاردها بدنه اش پلاستیکی هست . تازه خود هارد اینقدر حساس هست که کوچکترین ضربه (حین کار) باعث خرابی هارد میشه . نوبت به بدنه اش نمیرسه

5. فکر کنم قیمت 1 ترا حدود 115 هزارتومن باشه (آخرین قیمتی که من خریدم)

6. اینها یه نرم افزار دارن که شما میتونین پسورد بزارین (این نرم افزار در داخل اولین پارتیشن قرار گرفته )

نهایتا من مدل Western Digital External My Book Essential رو توصیه میکنم

نکته : این مدل دوجور هست یه جور فقط usb2 داره و مدل دیگه همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه
روی جعبه اش مینویسه و باید دقت کنی

zamanphp
22-02-2011, 23:21
ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتین :

نهایتا من مدل Western Digital External My Book Essential رو توصیه میکنم
چون روی بخش ضربه حساس هستم ، اگه این مدل اتفاقی روی موکت یا فرش بیفتد ، یعنی به کل خراب میشه؟

البته یه مدل transcend رو یه فروشگاه دیدم که فروشنده می گفت بزنیش به زمین طوریش نمیشه
نظرتون در مورد این مارک چطور هست؟

marg11
22-02-2011, 23:43
یکی راهنمایی کنه چی بخریم ضد ضربه a70 خریدم از دسته دوستم افتاد جای پیچش شکسته و خودش می خواد ورش داره من چی بگیرم adata 93?

zamanphp
22-02-2011, 23:45
کلا هاردی که اداپتور داشته باشه ، نسبت به هاردی که آداپتور نداشته باشه چه مزیتی داره؟

ata.royalfalcon
22-02-2011, 23:49
چون روی بخش ضربه حساس هستم ، اگه این مدل اتفاقی روی موکت یا فرش بیفتد ، یعنی به کل خراب میشه؟
واله من اوجور تستها رو انجام ندادم و تابحال برام پیش نیومده ولی خب اگه هارد خاموش باشه و ارتفاع سقوط کم باشه و در جای نرمی بیافته مثل موکت شاید چیزیش نشه ولی خب تضمینی نیست. شما باید در نگهداریش خیلی دقت کنین. مثلا به هر سیستمی نزنین ممکنه ویروسی داشته باشه و غیره

البته یه مدل transcend رو یه فروشگاه دیدم که فروشنده می گفت بزنیش به زمین طوریش نمیشه
نظرتون در مورد این مارک چطور هست؟

اون مدلی که شما گفتین من کار نکردم باهاش ، ببخشید .

اصولا کلیه هاردها به خاطر داشتن قطعات متحرک و نزدیک بودن فاصله هد هارد نسبت به پلاتر (همون صفحه چرخان ) به ضربه خیلی حساس هستند. و شامل هر هاردی میشه
ولی خب اگه شما خیلی حساس هستین میتونن SSD بخرین که به ضربه کاملا مقاومه ولی خیلی گرونه .

ata.royalfalcon
23-02-2011, 00:00
کلا هاردی که اداپتور داشته باشه ، نسبت به هاردی که آداپتور نداشته باشه چه مزیتی داره؟

اینها کمتر تحت تاثیر نوسانات برق USB قرار میگیرن این نکته خیلی مهم هست
مثلا فرض کنین که هارد رو به یه USB hub متصل کردین اگه به اون usb hub وسایل دیگه ای رو متصل کرده باشین قطعا برق کافی به هارد نمیرسه و نمیتونه اونو راه اندازی کنه
ولی در مورد آداپتودار برقشون به صورت مستقل تامین میشه و مشکلی نداره کلا اداپتوردارها امنیت بالاتری دارن

نکته خیلی مهم : اگه یه دفعه کابل USB قطع بشه احتمال اینکه هارد بدون آداپتور خراب بشه خیلی بالاست
یه نفر همچین مشکلی براش پیش اومده پست زیر رو بخونین

متخصص تعمیرات هارد روی واژه هایی مثل نوسان ولتاژ و قطع وصل شدن جریان برق تاکید میکنه
خوب بخونین

نکته دیگه ای که باید بگم این دو مدل اساسا برای اهداف مربوط به خودشون ساخته شده اند
اگر شما آرشیو زیادی دارین و هرروز بهش اضافه میشه مثل برای من که 10 ترابایت آرشیو دارم مسلما دسکتاپی برای من خوبه ولی کسی که میخواد دائم جابچا کنه پرتابل خوبه

marg11
23-02-2011, 00:10
یکی راهنمایی کنه چی بخریم ضد ضربه a70 خریدم از دسته دوستم افتاد جای پیچش شکسته و خودش می خواد ورش داره من چی بگیرم adata 93?

ata.royalfalcon
23-02-2011, 00:15

سلام

اگه منظورتون این باشه به نظر چیز خوبی میاد
تعریفشو شنیدم

marg11
23-02-2011, 00:19
به جز این باز هست مارکای دیگه؟

ata.royalfalcon
23-02-2011, 00:20
به جز این باز هست مارکای دیگه؟

واله من جای شما بودم یا وسترن رو میگرفتم یا سیگیت

marg11
23-02-2011, 00:21
ضد ضربه دارن من برای ps3 می خوام

ata.royalfalcon
23-02-2011, 00:25
ضد ضربه دارن من برای ps3 می خوام

دوست گلم من هیچ اعتقادی به ضد ضربه بودن ندارم
خب پس همونو بگیر adata sh93 چون قبلا راجع بهش صحبت شده بود و میگفتن که خیلی خوب روی PS3 و یا XBOX جواب میده

ظاهرا از هارد 2.5 اینچی فوجیستو استفاده شده

zamanphp
23-02-2011, 14:39
با سلام
من امروز یه هارد اکسترنال مارک WD My Book Essrntial خریدم البته 1 ترابایت
نرم افزار WD SmartWare رو هم نصب کردم که همراهش بود
فقط موردی که برام مبهم هست مربوط به دکمه power اون میشه :
الان من کابل رو به برق وصل کرده ام
کابل usb رو هم وصل کردم که هارد رو شناخت
اون چراغ led روشن شده
هر چی دکه power رو کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!
میشه دوستانی که این هارد رو دارند توضیح بدهند که قضیه چی هست

با تشکر

ata.royalfalcon
23-02-2011, 15:07
با سلام
اون چراغ led روشن شده

با تشکر
سلام مباركتون باشه
شما با اون دكمه power پشت هارد كاري نداشته باشين
براي خاموش كردن هارد روي آيكوني كه شبيه كله آدم هست و در system tray هست راست كليك كنيد و safe remove كنيد خود به خود هارد خاموش ميشه و براي روشن كردنش بايستي مجددا كابل usb دراورده شود و وصل نمود

ata.royalfalcon
23-02-2011, 15:15
راستي
چند خريدين ؟؟
فقط usb2 داره يا اينكه usb2+usb3 هست ؟؟

afshin b
23-02-2011, 15:43
با سلام
اون چراغ led روشن شده

با تشکر
کار با اون دکمه پاور یکم قلق! داره.
دکمه پاور رو نگه دارین خاموش میشه.

solo8
23-02-2011, 19:20
دوست گلم من هیچ اعتقادی به ضد ضربه بودن ندارم
خب پس همونو بگیر adata sh93 چون قبلا راجع بهش صحبت شده بود و میگفتن که خیلی خوب روی PS3 و یا XBOX جواب میده

ظاهرا از هارد 2.5 اینچی فوجیستو استفاده شده
باتشکر ازشما.
من خودم دیدم که A-data SH93 روی PS3 جواب میده.اما X-Box رو نمیدونم.
راستی مگه به X-Box هم هارد اکسترنال هایی که به PC میخوره،میخوره؟من شنیدم هارد مخصوص داره!

ata.royalfalcon
23-02-2011, 19:45
باتشکر ازشما.
من خودم دیدم که A-data SH93 روی PS3 جواب میده.اما X-Box رو نمیدونم.
راستی مگه به X-Box هم هارد اکسترنال هایی که به PC میخوره،میخوره؟من شنیدم هارد مخصوص داره!

سلام دوست من :10:

من یه جا خوندم که میشه این هاردهارو به Xbox متصل کرد
آدرس

فقط اون فاصله هارو حذف کنین اونجایی بازی سنتر نوشته

caca_caca888
23-02-2011, 21:47
سلام
منم امروز بالاخره یه هارد اکسترنال wd my book esential خریدم.1 ترابایت.
100 تومن.چند صفحه پیش یکی 94 تومن خریده بود:41:
خوب . من تهران نیستم. و اینم یه آشنا برام آورده بود.اینجا اصلا از این چیز میزا نیست:دی میگفت برای خودش 97 تومن خرج داشته...

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

با تشکر از تمامی دوستان که کمکم کردن...الان دارم اطلاعاتو از pc پر میریزم تو هارد خالی...عجب حالی میده!

solo8
23-02-2011, 22:11
سلام
منم امروز بالاخره یه هارد اکسترنال wd my book esential خریدم.1 ترابایت.
100 تومن.چند صفحه پیش یکی 94 تومن خریده بود:41:
خوب . من تهران نیستم. و اینم یه آشنا برام آورده بود.اینجا اصلا از این چیز میزا نیست:دی میگفت برای خودش 97 تومن خرج داشته...

---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------

با تشکر از تمامی دوستان که کمکم کردن...الان دارم اطلاعاتو از pc پر میریزم تو هارد خالی...عجب حالی میده!

داداش مبارکت باشه.

هارد شما گارانتی داره دیگه.چه گارنتی ای؟

اگه میشه نظر کلی و سرعت هاردت رو بیا و اینجا بگو...

با تشکر...

zamanphp
23-02-2011, 22:29
راستي
چند خريدين ؟؟
فقط usb2 داره يا اينكه usb2+usb3 هست ؟؟ من از اصفهان ،مجتمع طالقانی خریدم به 93 تومن ، التبه بعضی از مغازه ها 95 تا 98 هم میدادن
پورت usb3 هم داره

solo8
23-02-2011, 23:26
من از اصفهان ،مجتمع طالقانی خریدم به 93 تومن ، التبه بعضی از مغازه ها 95 تا 98 هم میدادن
پورت usb3 هم داره

داداش اگه میشه سرعت ترنسفر USb 3.0 رو بذارید لطف...ا

afshin b
24-02-2011, 00:22
داداش اگه میشه سرعت ترنسفر USb 3.0 رو بذارید لطف...ا
من توی این پست یه تست کامل از این هارد گذاشتم:

caca_caca888
24-02-2011, 00:24
با سلام
اون چراغ led روشن شده

با تشکر

من از اصفهان ،مجتمع طالقانی خریدم به 93 تومن ، التبه بعضی از مغازه ها 95 تا 98 هم میدادن
پورت usb3 هم داره
بله.انگار گرون خریدم...
میگن از اشنا آدم نباید چیزی بخره ها...من با وجود این که میدونستم 94 تومنه 100 تومن دادم!البته اگه واقع بین باشیم تو شهر ما اصلا این هارد نیست! من که هرچی گشتم نبود!
برای شما هم گارانتی داره؟چند ساله و از کجا؟

داداش مبارکت باشه.

هارد شما گارانتی داره دیگه.چه گارنتی ای؟

اگه میشه نظر کلی و سرعت هاردت رو بیا و اینجا بگو...

با تشکر...
خیلی ممنون.گارانتی سازگار . 2 ساله...
سرعتشم بد نیست.من سرعتای هاردای دیگرو ندیدم...

چند تا سوال:
1-باید هارد رو خاموش کنم؟ صفحه ی قبل یکی راجع به کله آدمو اینا گفت زیاد چیزی سر در نیاوردم...اون که میگید کجاس؟
2-نباید پارتیشن بندیش کنم؟
3-چند تا فایل سر خود هارد هست.اونا چین؟ پاکشون کنم ایرادی داره؟ یا پوشه هاشو جابه جا کنم...
4-موقعی که استفاده نمیکنم باید خاموشش کنم؟ نمیشه بهش کاری نداشته باشم دیگه؟

marg11
24-02-2011, 01:04
سلام یکی ازدوستان لطف کرد و راهنماییم کرد اگر کسی هم می تونه راهنماییم کنه ممنونمی شم در مورده هارده ضد ضربه آنتی شک دار ضد آب هم باشه بعد نیست

ata.royalfalcon
24-02-2011, 01:06
بله.انگار گرون خریدم...
میگن از اشنا آدم نباید چیزی بخره ها...من با وجود این که میدونستم 94 تومنه 100 تومن دادم!البته اگه واقع بین باشیم تو شهر ما اصلا این هارد نیست! من که هرچی گشتم نبود!

خیلی ممنون.گارانتی سازگار . 2 ساله...
سرعتشم بد نیست.من سرعتای هاردای دیگرو ندیدم...

چند تا سوال:
1-باید هارد رو خاموش کنم؟ صفحه ی قبل یکی راجع به کله آدمو اینا گفت زیاد چیزی سر در نیاوردم...اون که میگید کجاس؟
2-نباید پارتیشن بندیش کنم؟
3-چند تا فایل سر خود هارد هست.اونا چین؟ پاکشون کنم ایرادی داره؟ یا پوشه هاشو جابه جا کنم...
4-موقعی که استفاده نمیکنم باید خاموشش کنم؟ نمیشه بهش کاری نداشته باشم دیگه؟

سلام
منظور ما از کله آدم (کله پاچه) اینه در system tray یک آیکونی هست به شکل زیر (نرم افزار باید قبلا نصب شده باشه)
(دوتا عکس پایین گزاشتم اگه دیده نمیشه بگین جای دیگه آپلود کنم)

وقتی روش راست کلیک کنین شکل زیر

پارتیشن اولی که به راحتی قابل حذف و تغییر نیست و از طریق خود اون نرم افزار باید اقدام بشه
ولی پارتیشن دوم رو میتونی تغییر بدی از طریق دیسک منجمنت ویندوز
اون نرم افزاری که در پارتیشن اولی هست رو بهتره که دست بهش نزنین
امکانات مختلفی به شما میده مثلا

1. پسورد گذاری
2. بک آپ گیری
3. خاموش نمودن هارد
4. اگه مدل elite باشه تغییر شکل لیبل و غیره
5. تعیین زمان stand by یعنی یه زمانی رو مشخص میکنین که اگه هارد بیکار بود به حداقل فعالیت بره

پس به اون نرم افزارها دست نزنین حیفه
نکته دیگه این هست که باید نرم افزار رو نصب کنین تا این امکانات رو به شما بده

موقعی که برای مدت طولانی استفاده نمیکنین بهتره که خاموشش کنین

caca_caca888
24-02-2011, 01:33
سلام
منظور ما از کله آدم (کله پاچه) اینه در system tray یک آیکونی هست به شکل زیر (نرم افزار باید قبلا نصب شده باشه)
(دوتا عکس پایین گزاشتم اگه دیده نمیشه بگین جای دیگه آپلود کنم)

وقتی روش راست کلیک کنین شکل زیر

پارتیشن اولی که به راحتی قابل حذف و تغییر نیست و از طریق خود اون نرم افزار باید اقدام بشه
ولی پارتیشن دوم رو میتونی تغییر بدی از طریق دیسک منجمنت ویندوز
اون نرم افزاری که در پارتیشن اولی هست رو بهتره که دست بهش نزنین
امکانات مختلفی به شما میده مثلا

1. پسورد گذاری
2. بک آپ گیری
3. خاموش نمودن هارد
4. اگه مدل elite باشه تغییر شکل لیبل و غیره
5. تعیین زمان stand by یعنی یه زمانی رو مشخص میکنین که اگه هارد بیکار بود به حداقل فعالیت بره

پس به اون نرم افزارها دست نزنین حیفه
نکته دیگه این هست که باید نرم افزار رو نصب کنین تا این امکانات رو به شما بده

موقعی که برای مدت طولانی استفاده نمیکنین بهتره که خاموشش کنین

ممنون درست شد...
الان سرش رمز گذاشتم.حالا الان اگه یکی بخواد فرمتش کنه ازش رمز میخواد؟آخه تو خود هارد یه فایلی هست که میزنیم برای فرمت سریع! . یه وقت یکی اشتباهی نزنه...
ببین برای من 4 تا پوشه داره:
1-Extras
2-User Manuals
3-WD SmartWare
4-WD SmartWare for Mac
و دوتام فایل داره(برنامه)
5-WD Quick Formatter
6-WD SmartWare
شماره 6 رو که الان نصب کردم و کله آدمه اومد!
شماره 5م خیلی خطرناکه:دی
شماره 2 هم که هیچی
بقیشون چین؟میشه همه ی اینارو ریخت تو یه پوشه؟خیلی شلوغ کردن...

بعد این که هر دفعه خاموشش کردیم مجبور باشیم از usb دراریم دوباره بزنیم.یه جوریه...

ata.royalfalcon
24-02-2011, 01:51
ممنون درست شد...
الان سرش رمز گذاشتم.حالا الان اگه یکی بخواد فرمتش کنه ازش رمز میخواد؟آخه تو خود هارد یه فایلی هست که میزنیم برای فرمت سریع! . یه وقت یکی اشتباهی نزنه...
ببین برای من 4 تا پوشه داره:
1-Extras
2-User Manuals
3-WD SmartWare
4-WD SmartWare for Mac
و دوتام فایل داره(برنامه)
5-WD Quick Formatter
6-WD SmartWare
شماره 6 رو که الان نصب کردم و کله آدمه اومد!
شماره 5م خیلی خطرناکه:دی
شماره 2 هم که هیچی
بقیشون چین؟میشه همه ی اینارو ریخت تو یه پوشه؟خیلی شلوغ کردن...

بعد این که هر دفعه خاموشش کردیم مجبور باشیم از usb دراریم دوباره بزنیم.یه جوریه...

دوست من جمع کل اونها 600 یا 700 مگه پیشنهادم اینه که اصلا نگاهشون هم نکنی و اصلا با پارتیشن اولی هم کاری نداشته باشی (کلا وسواسی نباش):31::31:

آره دیگه هردفعه خاموشش کردی باید از USB درش بیاری دوباره بزنی تا روشن بشه

zamanphp
24-02-2011, 01:53
گارانتیه سازگار هست و 2 ساله

solo8
24-02-2011, 13:14
من توی این پست یه تست کامل از این هارد گذاشتم:

دستت درد نکنه.:27:

یه هفته اینترنتمون قطع بود ها!

از همه چی دور شدم!:41:

marg11
24-02-2011, 22:20
سلام یکی ازدوستان لطف کرد و راهنماییم کرد اگر کسی هم می تونه راهنماییم کنه ممنونمی شم در مورده هارده ضد ضربه آنتی شک دار ضد آب هم باشه بعد نیست

solo8
25-02-2011, 01:07

دوست عزیز نیاز نیست که با فونت 5 و رنگ قرمز بنویسی و پست تکراری بدی.اگه کسی بدونه حتما راهنمایی میکنه!

حالا شما منظورت چیه؟از چه لحاظ راهنمایی میخوای؟

marg11
25-02-2011, 13:38
دوست عزیز نیاز نیست که با فونت 5 و رنگ قرمز بنویسی و پست تکراری بدی.اگه کسی بدونه حتما راهنمایی میکنه!

حالا شما منظورت چیه؟از چه لحاظ راهنمایی میخوای؟

می خواستم ببینم به جز adata مارکه دیگه ای هست ضد ضربه و ضد آب آنتی شک داشته باشه؟

solo8
25-02-2011, 14:32
می خواستم ببینم به جز adata مارکه دیگه ای هست ضد ضربه و ضد آب آنتی شک داشته باشه؟

silicon power هم داره.

یه نمونش A70 Armor

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!B,TJ4qQBWk~$(KGrHgoOKjkEjlLm,8SUBKq75p0m!Q~~_12.j pg

برند های دیگه هم احتمالا دارند.مثل فریکام و ...

marg11
25-02-2011, 17:51
silicon power هم داره.

یه نمونش A70 Armor

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!B,TJ4qQBWk~$(KGrHgoOKjkEjlLm,8SUBKq75p0m!Q~~_12.j pg

برند های دیگه هم احتمالا دارند.مثل فریکام و ...

a70 خریدم از دست دوستم افتاد گوشش شکست ورش داشت حالا می خوام پلاستیکی بگیرم

solo8
25-02-2011, 19:37
a70 خریدم از دست دوستم افتاد گوشش شکست ورش داشت حالا می خوام پلاستیکی بگیرم
ایول به دوستت!

اگه اینطوریه که دوست من یه مدل پاسپورتی وسترن داره (320 گیگ ) از دستش تا حالا 10 بار افتاده.
قاب روش که درب و داغونه و گوشش هم شکسته.امسال هم نگرفته.2 سال پیش گرفته و اصلا هم با هاردش مدارا نمیکنه.
گوشه ی قاب هارد هم شکسته اما کار میکنه عین روز اولش.
چرا A-data نمیگیری؟
مدل Sh 93 خوبه ها...

marg11
25-02-2011, 20:24
ممنون نظر خودممsh93 هستش جنسش از پلاستیک

arashpr9
25-02-2011, 22:07
سلام
ببخشید میخوام یه هارد اکسترنال و یه کول یسک بخرم
اول هارد : یه هارد 2.5 یا 3 اینچ seagate یا western digital با ضرفیت 500 gig یا 1 tr . سرعتش خوب باشه و بعد ار مدتی افت سرعت نداشته باشه
دوم کول دیسک : کول دیسک 16 یا 32 گیگ SONY بخرم یا PATRIOT XPORTER

لطفا هرچه زودتر پاسخ بدید اگه میشه لینک مشخصات رو هم بزارید ممنون

solo8
25-02-2011, 23:19
سلام
ببخشید میخوام یه هارد اکسترنال و یه کول یسک بخرم
اول هارد : یه هارد 2.5 یا 3 اینچ seagate یا western digital با ضرفیت 500 gig یا 1 tr . سرعتش خوب باشه و بعد ار مدتی افت سرعت نداشته باشه
دوم کول دیسک : کول دیسک 16 یا 32 گیگ SONY بخرم یا PATRIOT XPORTER

لطفا هرچه زودتر پاسخ بدید اگه میشه لینک مشخصات رو هم بزارید ممنون

برای کول دیسک در تاپیک مربوطه مطرح کنید.اینجا تا پیک هارد اکسترنال...

واسه هارد هم شما باید ببینید مدل پرتابل میخواید یا مدل دسکتاپ.دسکتاپ آداپتور دار و رومیزیه.و پرتابل 2.5 اینچ و قابل حمل.
اگه پرتابل میخواید: WD my passport essentialو seagate Freeagent GoFlex portable هستند.

اگر هم دسکتاپ میخواید: WD my book Essential , Wd My book elite < seagate freeAgent Desk هستند.

برای سیگیت برید به Seagate.com
برای وسترن هم WDC.com

am_pixels
26-02-2011, 12:26
سلام .
دوستان و اساتید محترم. من خیلی فوری آدرس و تلفنی از فروشگاه معتبر تو تهران می خوام که هارد wd my book essential 1t u3 با گارانتی سازگار داشته باشه. محبت کنید برام پ خ بزنید. ضمنا سایت و آدرس فروشگاه اینترنی نباشه. جایی مثلا در بازاررضا...
جدا ممنون می شم.

nois3
26-02-2011, 21:49
سلام به اساتید و همه دوستان
من این هارد wd my book essential 1t رو خریدم بالاخره!
۲-۳تا سوال دارم:
۱-موقع اتصال اول به رایانه این پیغام بهم داد؟!

۲-من می‌خوام هاردمو پارتیشن بندی کنم،این نرم‌افزارها پاک می‌شه؟

یه آموزش بهم بدید که بتونم پارتیشن بندی کنم(بلد نیستم)
۳-من هارد رو به usb2 سیستم وصل کردم سرعت خیلی‌ بلایی داره،ولی‌ نمیدونم چرا سرعتش کمو زیاد می‌شه(مثلا 100mb/sc 52mb/sc 33mb/sc) سرعت 100mb/sc با usb2 طبیعی هست؟

ممنون

ata.royalfalcon
26-02-2011, 22:14
سلام به اساتید و همه دوستان
من این هارد wd my book essential 1t رو خریدم بالاخره!
۲-۳تا سوال دارم:
۱-موقع اتصال اول به رایانه این پیغام بهم داد؟!

۲-من می‌خوام هاردمو پارتیشن بندی کنم،این نرم‌افزارها پاک می‌شه؟

یه آموزش بهم بدید که بتونم پارتیشن بندی کنم(بلد نیستم)
۳-من هارد رو به usb2 سیستم وصل کردم سرعت خیلی‌ بلایی داره،ولی‌ نمیدونم چرا سرعتش کمو زیاد می‌شه(مثلا 100mb/sc 52mb/sc 33mb/sc) سرعت 100mb/sc با usb2 طبیعی هست؟

ممنون

سلام
در مورد پارتیشن بندی باید بگم که این هاردها دوتا پارتبشن دارن

1. پارتیشن اول که درایور و نرم افزارها داخل آن میباشد . این پارتیشن به راحتی قابل حذف یا تغییر نیست . و برای حذف اون میبایستی از طریق خود نرم افزار اقدام کرد . با توجه به اینکه حذف پارتیشن اول و در نتیجه پاک شدن نرم افزارها حیف میباشن پس بهتره که با بارتیشن اول کاری نداشته باشین .

2. پارتیشن دوم که قسمت عمده فضای هارد به اون اختصاص داره و خیلی راحت میشه از طریق دیسک منجمنت ویندوز هم پارتیشن بندی کرد.
برای اجرای دیسک منجمنت دستور diskmgmt.msc رو در RUN وارد کنین . و بعدش بهتره که روی پارتیشن دوم هارد اکسترنال راست کلیک کنید و delete volume رو بزنین تا کلا پارتیشن دوم خذف بشه و بعد دوباره روی همون پارتیشن حذف شده راست کلیک کنید و گزینه simple new volum رو بزنین و فضای مورد نیاز رو وارد کنین تا پارتیشن رو بسازه و سپس فرمتش کنین
چند نکته :

1. نکته مهمی که باید بگم در هنگام پارتیشن بندی فقط پارتیشن دوم هارد اکسترنال رو دستکاری کنین و از دستکاری پارتیشنهای هارد اینترنال و یا پارتیشن اول هارد اکسترنال جدا خودداری کنین.
2. در حین عملیات پارتیشن بندی کلیه برنامه هارو ببندین و کار اضافه ای نکنین .
3. اگه یه دفعه برق قطع بشه ممکنه هاردت به فنا بره
4. با حذف پارتیشن دوم هارد اکسترنال کلیه داده ها به باد میره پس حواستون جمع باشه
5. اصلا عجله نکنین ممکنه زمانبر باشه پس در حین پارتیشن بندی سیستم رو انگولک نکنین یا ریسیت نکنین

درمورد سرعت باید بگم که هیچ مشکلی نداره خیالتون جمع باشه اما در مورد اون اون اروری که در عکس اول گزاشتین من نظری ندارم.