مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
ata.royalfalcon
22-08-2013, 12:33
سلام..............
دنبال یک هارد 1 ترا میگردم و در مورد مدل ها و کارکرد خوبشون اطلاعات زیادی ندارم........
اگه یک هارد با قیمت مناسب و کار کرد خوب معرفی کنید ممنون میشم ....
سلام .
میتونید از برند وسترن یا سیگیت انتخاب کنید . البته اگر زیاد جابجا میکنید بهتره که از انواع پرتابل بخرید و همچنین حتماً یک کیف مناسب هم بخرید تا در مواقع حمل و نقل احتمال آسیب کمتر بشود . ولی اگر قصد جابجا کردن ندارید و همچنین اگر فضای کافی و امن روی میز (یا هر جای دیگر جهت استقرار هارد اکسترنال) دارید میتونید از انواع آداپتوری بخرید . دلیل تاکید بر داشتن فضای کافی و امن جهت استقرار هارد اکسترنال آداپتوری این هست که مدلهایی چون WD my book یا Seagate Backup plus بصورت ایستاده روی میز قرار میگیرند که احتمال سقوط و خرابی خیلی بالا هست مگر اینکه بصورت خوابیده قرار بدید ، در چنین حالتی توصیه میشه طرفی که لیبل روی آن هست (هارد اینترنال) رو به بالا باشه . البته هاردهای اکسترنالی هستند که اساساً بصورت خوابیده روی میز طراحی و ساخته میشوند مثل Seagate expansion و یا WD elements که مدل آخری usb2 هست و به هر حال خریدش توصیه نمیشه .
مدلهای پیشنهادی :
1. اگر قصد جابجایی دارید که Seagate Backup plus portable drive یا Seagate expansion portable drive پیشنهاد میشه . مدل WD my passport هم مدل مناسبی هست که قابلیت hardware encryption دارد . در مورد مدل WD my passport در صفحات قبل هم گفتم که به خاطر قابلیت ویژه ای که داره و همچنین به خاطر ساختار و نحوه طراحی آن (مثلاً usb on board بودن) ، تعمیر آن و یا ریکاوری اطلاعات سختتر خواهد بود نسبت به انواع دیگر ولی این موضوع نفی کننده کیفیت آن نیست (مشکلی از لحاظ کیفیت ندارند) . اگر از هارد با دقت نگهداری میکنید مشکلی پیش نخواهد آمد .
البته در بازار مدلهای ضد ضربه و ضد آب هم وجود دارد ولی اینو بدونید که هارد بکار رفته در این مدلها تفاوتی با انواع معمولی ندارند و در نتیجه حتی در مدلهای ضد ضربه در زمانهایی که روشن و در حال read/write هست هر گونه ضربه و شوک میتونه باعث آسیب دیدن هارد بشه .
2. برای هارد اکسترنال آداپتوری هم میتونید Seagate Backup plus desktop drive یا Seagate expansion desktop drive و یا WD my book پیشنهاد میشه .
رای هارد اکسترنال آداپتوری هم میتونید Seagate Backup plus desktop drive یا Seagate expansion desktop drive و یا WD my book پیشنهاد میشه
فرق بک پلاس با اکپانشن چیه؟
آیا این دو هارد از usb2 پشتیبانی میکنند؟من لپ تاپ ام پورت usb2 داره
Abdolreza2012
23-08-2013, 12:19
دوستان من این هاردو خریدم
به نظرتون چه جور هاردی هست؟
ولی باتوجه به توضیح دوستمون که می گفت این هارد جزء هارد های اکسترنالی هست که بصورت خوابیده روی میز طراحی شدن
میخواستم بدونم آداپتوری که نیست؟؟؟؟
بعد نسبت به هارد های اکسترنال دیگه چه فرقی میکنه؟
یکی از دوستان میگفت usb2 هست ولی من usb 3 رو خریدم
WD Elements 1TB-USB 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی
ata.royalfalcon
23-08-2013, 13:10
فرق بک پلاس با اکپانشن چیه؟
آیا این دو هارد از usb2 پشتیبانی میکنند؟من لپ تاپ ام پورت usb2 داره
از لحاظ نوع هارد اینترنال بکار رفته فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند . عمده ترین تفاوت در شکل ظاهر و نرم افزارهای موجود در آن هست . در مدل expansion نرم افزاری موجود نیست ولی در صورت نیاز میتونید از نرم افزارهای مشابه که در اینترنت هم فراوان هست استفاده کنید . هر دو هارد از usb2 هم پشتیبانی میکنند ولی سرعت ترانسفر دیتا در حالتی که از usb2 استفاده میکنید پایین خواهد بود .
دوستان من این هاردو خریدم
به نظرتون چه جور هاردی هست؟
ولی باتوجه به توضیح دوستمون که می گفت این هارد جزء هارد های اکسترنالی هست که بصورت خوابیده روی میز طراحی شدن
میخواستم بدونم آداپتوری که نیست؟؟؟؟
بعد نسبت به هارد های اکسترنال دیگه چه فرقی میکنه؟
یکی از دوستان میگفت usb2 هست ولی من usb 3 رو خریدم
WD Elements 1TB-USB 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی
هارد مورد نظر پرتابل هست و فقط هاردهای اکسترنال پرتابل WD elements دارای اینترفیس usb3 هستند . مدلهای آداپتوری elements دارای اینترفیس usb2 هستند . در مقایسه با WD my passport نرم افزاری جهت مدیریت هارد و بکاپ گیری ندارند ولی همانطوریکه قبلاً هم گفتم میتونید از نرم افزار جایگزین که در اینترنت فراوان هست استفاده کنید . همچنین در مقایسه با WD my passport قابلیت hardware encryption را هم ندارند .
منظورم برای هاردهای اکسترنال آداپتوری بود . هاردی که شما سفارش دادید پرتابل هست و نحوه قرار گیری آن روی میز تفاوتی با WD my passport ندارد .
personal
24-08-2013, 19:31
با سلام. من یه هارد western digital portable my passport 1 TB خریدم به 266000 تومان با گارانتی سازگار . خوبه ؟ ------------ متاسفانه وقتی میام نرم افزار خودشو نصب کنم میگه شما حداقل سیستم رو ندارید اخه ویندوزم xp sp2 هست و میگه مناسب نیست ... چمیدونستم بابا خب همه جا میگند xp ساپورت میشه دقیق نگفتند خب! حالا من چیکار کنم ؟ اگه اون نرم افزار خودش رو نتونم نصب کنم برای هارد مشکلی پیش میاد ؟ چیزی بریزم روش ؟ چجوری safe remove انجام بدم ؟ ترخدا زودتر کمک کنید:n28:
havzhini
24-08-2013, 20:28
من میخوام یه هارد 1ترا اکسترنال پاسپورتی بگیرم
چیزی که فهمیدم این 2مدل از همه بهتر هستن
Seagate Backup plus portable drive
WD my passport
چیزی که متوجه شدم Seagate Backup plus portable drive بیشتر توصیه میشه پس تصمیم گرفتم همینو بگیرم
اگه فکر میکنین مدل دیگه بهتر هست معرفی کنید
حالا فقط سوالم اینه قیمت دقیقا این مدل چقدره؟چون توی نت قیمتهای متفاوت دیدم
و اینکه قیمت کیف چقدره و چه مدل و مارکی که قیمت زیادی هم نداشته میشه گرفت؟
ata.royalfalcon
24-08-2013, 22:31
Seagate expansion portable drive را هم میتونید انتخاب کنید . قیمت دقیق نمیشه داد ، چون قیمتها با توجه به نوع گارانتی و مدت آن و حتی انصاف فروشنده متغیر هست در نتیجه بهترین راه این هست که برید بازار . درمورد کیف مدل خاصی مد نظرم نیست . در کل توصیه میکنم سایز کیف در حدی باشه که خارج کردن یا قراردادن هارد اکسترنال در آن به سادگی انجام بشه (نه آنقدر بزرگ باشه و نه آنقدر کوچک که باعث خط و خش افتادن روی بدنه هارد اکسترنال بشه) .
havzhini
24-08-2013, 22:42
ممنون
من تفاوت
Seagate expansion portable drive با Seagate Backup plus desktop drive بجز ظاهر نمیدنم چی هست؟
تفاوت قیمتشون چقدر و تفاوت کاراییشون چه تفاوتی داره با هم؟
کدوم رو پیشنهاد میدین که بهتر باشه برای تهیه بکاپ از اطلاعات
سلام بر همه
میخواستم بپرسم قیمت هارد الآن چقدر هست و چه مدلی بهتره از نظر حفظ کیفیت فیلم و عکس ها ؟
نمی دونم بیشترین مقدار حافظه ی هارد های موجود در بازار الآن چند ترائه ؟ اگه بیش از ۱ ترا هست لطفا قیمت اونها رو بگید . با تشکر :n01:
احمد1379
24-08-2013, 23:19
با سلام آقا عطا گرامی
من هم سرانجام یه هارد 3 ترا Seagate expansion گرفتم دو تا سوال داشتم:
1- وقتی میخواستم نرم افزار خود هارد را نصب کنم روی setup که کلیک کردم پنجره Registration اومد من هم اطلاعات شخصی را وارد کردم اما بعدش هر چی سعی کردم دیگه پنجره نصب نیومد یعنی وقتی روی setup کلیک میکنم پنجره Libraries باز مبشه و هر کاری میکنم نمیشه نرم افزار اصلی را نصب کنم یه چند باری هم که هارد را وصل کردم با safe remove خود ویندوز کار کردم آیا اگه نرم افزار را نصب نکنم مشکلی پیش میاد و اصلا برنامه ای مخصوص داره این هارد یا نه و اگه داره چیکار کنم که نصب بشه؟
2- حجم هارد را هم که نگاه میکنم زده 2.72 TB یعنی 300 گیگ واسه فضای بین درایو ها و پارتیشن بندی و این چیزا استفاده میشه یا جای دیگه ای هست؟ چرا اینقدر زیاد؟؟ آیا این مقدار طبیعی هست؟ چون من اصلا هم درایوی نساختم واسه هارد.آیا نمیشه این مقدار را کمترش کرد آخه 300 گیگ خودش یه هارد به حساب میاد:n16:
با سپاس
personal
25-08-2013, 06:41
با سلام. من یه هارد western digital portable my passport 1 TB خریدم به 266000 تومان با گارانتی سازگار . خوبه ؟ ------------ متاسفانه وقتی میام نرم افزار خودشو نصب کنم میگه شما حداقل سیستم رو ندارید اخه ویندوزم xp sp2 هست و میگه مناسب نیست ... چمیدونستم بابا خب همه جا میگند xp ساپورت میشه دقیق نگفتند خب! حالا من چیکار کنم ؟ اگه اون نرم افزار خودش رو نتونم نصب کنم برای هارد مشکلی پیش میاد ؟ چیزی بریزم روش ؟ چجوری safe remove انجام بدم ؟ ترخدا زودتر کمک کنید:n28:
ببخشید جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه یه کمکی هم به من بکنید... با تشکر:n16:
ata.royalfalcon
25-08-2013, 08:21
با سلام آقا عطا گرامی
من هم سرانجام یه هارد 3 ترا Seagate expansion گرفتم دو تا سوال داشتم:
1- وقتی میخواستم نرم افزار خود هارد را نصب کنم روی setup که کلیک کردم پنجره Registration اومد من هم اطلاعات شخصی را وارد کردم اما بعدش هر چی سعی کردم دیگه پنجره نصب نیومد یعنی وقتی روی setup کلیک میکنم پنجره Libraries باز مبشه و هر کاری میکنم نمیشه نرم افزار اصلی را نصب کنم یه چند باری هم که هارد را وصل کردم با safe remove خود ویندوز کار کردم آیا اگه نرم افزار را نصب نکنم مشکلی پیش میاد و اصلا برنامه ای مخصوص داره این هارد یا نه و اگه داره چیکار کنم که نصب بشه؟
2- حجم هارد را هم که نگاه میکنم زده 2.72 TB یعنی 300 گیگ واسه فضای بین درایو ها و پارتیشن بندی و این چیزا استفاده میشه یا جای دیگه ای هست؟ چرا اینقدر زیاد؟؟ آیا این مقدار طبیعی هست؟ چون من اصلا هم درایوی نساختم واسه هارد.آیا نمیشه این مقدار را کمترش کرد آخه 300 گیگ خودش یه هارد به حساب میاد:n16:
با سپاس
سلام .
آیا اگه نرم افزار را نصب نکنم مشکلی پیش میاد
خير مشكلي پيش نمياد .
و اصلا برنامه ای مخصوص داره این هارد یا نه و اگه داره چیکار کنم که نصب بشه؟
مثل مدلهاي بكاپ پلاس نيست . نرم افزار Seagate Drive Settings فقط براي sleep time و toggle the lights و diagnostics هست . پيشنهاد ميكنم اين برنامه را از اين لينك زير دانلود كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سوال آخر كمپانيهاي سازنده هارد هر 1000 بايت را برابر با بك كيلوبايت در نظر ميگيرند در صورتيكه در ويندوز هر 1024 برابر با يك كيلوبايت هست كه باعث ميشه حجم واقعي هارد كمتر نشان داده بشه . به عبارت ديگه كمپانيهاي سازنده ، هارد سه ترابایت رو برابر با 3000000000000 بایت (سه هزار میلیارد بایت) درنظر میگیرند . و اگر این را سه بار تقسیم بر 1024 بشه تقریبا برابر با 2793.967723846435546875 گیگ که تقریبا همان 2793 گیگ هست .
ata.royalfalcon
25-08-2013, 08:38
ببخشید جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه یه کمکی هم به من بکنید... با تشکر:n16:
بدون اون نرم افزار هم ميتونيد از هارد اكسترنال استفاده كنيد . براي safe remove كردن هارد اكسترنال هم از خود ويندوز استفاده كنيد . يعني روي آيكوني كه در كنار ساعت سيستم هست راست كليك و safe remove كنيد . در ويندوز xp بر خلاف win7 يا vista با اينكار هارد كاملاً خاموش ميشه .
havzhini
25-08-2013, 09:26
توی این سایت یه مقایسه شده بین هاردهای اکسترنال
مای پاسپورت اول هست ولی جالبه که
Seagate هفتمه و خیلی از امکانات رو نداره
میشه بگین چرا اینطوره؟
شک کردم توی خرید
Seagate
ویه سوال دیگه اینکه ایا هارد مای پاسپورت رو میشه تبدیل به 2تا پارتیشن کرد روی یکی رمز گذاشت و یکی ازاد باشه
کلا تقسیم کردن به چند پارتیشن واسه هارد مشکل ایجاد نمیکنه؟
ata.royalfalcon
25-08-2013, 09:57
ممنون
من تفاوت Seagate expansion portable drive با Seagate Backup plus desktop drive بجز ظاهر نمیدنم چی هست؟
تفاوت قیمتشون چقدر و تفاوت کاراییشون چه تفاوتی داره با هم؟
کدوم رو پیشنهاد میدین که بهتر باشه برای تهیه بکاپ از اطلاعات
به جرات ميتونم بگم كه به جزء شكل ظاهر و نرم افزارهاي موجود ، تفاوتي باهم ندارند . حتي مدل هارد اينترنال بكار رفته به احتمال زياد يكسان هست و در نتيجه فكر نميكنم از لحاظ كارايي فرق زيادي داشته باشند . بنابراين خيلي فرق نميكنه كه كداميك را انتخاب كنيد . اختلاف قيمت هم فكر نميكنم زياد باشه (در حد 10 الي 20 هزار تومن) . طبعاً Backup plus زيباتر هست و از لحاظ نرم افزاري كاملتر ، ولي به خاطر اينكه بصورت ايستاده روي ميز قرار ميگيره نيازمند دقت بيشتري هست تا سقوط نكنه مگر اينكه بصوت خوابيده بذاريد .
ata.royalfalcon
25-08-2013, 10:39
توی این سایت یه مقایسه شده بین هاردهای اکسترنال
مای پاسپورت اول هست ولی جالبه که
Seagate هفتمه و خیلی از امکانات رو نداره
میشه بگین چرا اینطوره؟
شک کردم توی خرید
Seagate
ویه سوال دیگه اینکه ایا هارد مای پاسپورت رو میشه تبدیل به 2تا پارتیشن کرد روی یکی رمز گذاشت و یکی ازاد باشه
کلا تقسیم کردن به چند پارتیشن واسه هارد مشکل ایجاد نمیکنه؟
در مقايسه با هارد اكسترنال وسترن قابليت hardware encryption و نرم افزارهاي مربوطه جهت رمزگذاشتن ، تغيير دادن يا برداشتن آن نداره و صرفاً به همين دليل هست كه امتياز كمتري داره . اين قابليت با وجود مزايايي داره معايبي هم دارد كه در اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم اشاره شده .
در مورد سوال آخر در صورت lock بودن كلاً هارد از دسترس خارج خواهد بود چه يك پارتيشن داشته باشه و چه 2 پارتيشن .
havzhini
25-08-2013, 12:17
در مقايسه با هارد اكسترنال وسترن قابليت hardware encryption و نرم افزارهاي مربوطه جهت رمزگذاشتن ، تغيير دادن يا برداشتن آن نداره و صرفاً به همين دليل هست كه امتياز كمتري داره . اين قابليت با وجود مزايايي داره معايبي هم دارد كه در اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم اشاره شده .
در مورد سوال آخر در صورت lock بودن كلاً هارد از دسترس خارج خواهد بود چه يك پارتيشن داشته باشه و چه 2 پارتيشن .
اگه دقت کنین سرعت Seagate Backup Plus رو 4915Mb/s زده ولی بقیه هاردها 5120Mb/s هستن
این بیشتر منو به شک انداختن
اگه با bitlocker خوده ویندوز یا نرمافزارهای دیگه یه درایور رو قفل کنیم چی؟بازم نمیشه یه مشکلی برای هارد پیش میاد؟
کلا من میخوام یه قسمت برای اطلاعات خصوصی داشته باشم که قابل دسترسی نباشه و یه قسمت هم اطلاعات ساده مثل فیلم و موزیک و ... که دسترسی بهش ازاد باشه
و اینکه Transcend StoreJet 25M3 چطور هست؟ 1ترا توی بازار پیدا میشه و قیمت حدود چند هست
ata.royalfalcon
25-08-2013, 13:03
اگه دقت کنین سرعت Seagate Backup Plus رو 4915Mb/s زده ولی بقیه هاردها 5120Mb/s هستن
این بیشتر منو به شک انداختن
اگه با bitlocker خوده ویندوز یا نرمافزارهای دیگه یه درایور رو قفل کنیم چی؟بازم نمیشه یه مشکلی برای هارد پیش میاد؟
کلا من میخوام یه قسمت برای اطلاعات خصوصی داشته باشم که قابل دسترسی نباشه و یه قسمت هم اطلاعات ساده مثل فیلم و موزیک و ... که دسترسی بهش ازاد باشه
و اینکه Transcend StoreJet 25M3 چطور هست؟ 1ترا توی بازار پیدا میشه و قیمت حدود چند هست
اون سرعت اينترفيس هست و در بهترين شرايط هم هارد ديسكها هيچوقت به اين سرعت نميرسند . جالبه كه بدونيد max transfer rate (ماكزيمم) در بعضي از هارد ديسكهاي سيگيت 3.5 اينچي 7200rpm در حدود 210MB/s هست كه خيلي با رقم 4915Mb/s فاصله دارد . هارد ديسكهاي 2.5 اينچي 5400rpm ديگر جاي خود را دارد .
با توجه به اينكه ميخواهيد دو قسمت انكريپت شده و نشده در هارد ديسك وجود داشته باشه پس قابليت hardware encryption هارد اكسترنال وسترن به كار شما نمياد . با bitlocker كار نكردم ولي ميتونيد از نرم افزار رايگان true crypt هم استفاده كنيد .
daryoosh_2008
25-08-2013, 13:43
سلام ممنون میشم منو راهنمایی کنین من دنبال یه هارد خوب همه کاره میگردم و وایرلس هم داشته باشه چون میخوامم با خودم ببرمش خارج از کشور پس وایرلس داشته باشه و با ویندوز مک سازگار باشه پسوردم داشته باشه لطفا در این مورد کمکم کنین
ata.royalfalcon
25-08-2013, 14:29
سلام ممنون میشم منو راهنمایی کنین من دنبال یه هارد خوب همه کاره میگردم و وایرلس هم داشته باشه چون میخوامم با خودم ببرمش خارج از کشور پس وایرلس داشته باشه و با ویندوز مک سازگار باشه پسوردم داشته باشه لطفا در این مورد کمکم کنین
سلام .
همانطوريكه در اين تاپيك هم گفتم (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ميتونيد Seagate backup wireless بخريد كه داراي باطري و كارتريج usb3 هست . اين مدل مثل هاردهاي اكسترنال وسترن قابليت hardware encryption نداره و اطلاعات را encrypt نميكنه و بايد از نرم افزار ديگر مثل true crypt استفاده كنيد .
با استفاده از درايوري كه در سايت سيگيت موجوده ميتونيد بي نياز از فرمت كردن مجدد هارد هم در مك و هم در win از هارد استفاده كنيد (در زماني كه به usb سيستم متصل شده باشه) .
daryoosh_2008
25-08-2013, 15:13
سلام .
همانطوريكه در اين تاپيك هم گفتم (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ميتونيد Seagate backup wireless بخريد كه داراي باطري و كارتريج usb3 هست . اين مدل مثل هاردهاي اكسترنال وسترن قابليت hardware encryption نداره و اطلاعات را encrypt نميكنه و بايد از نرم افزار ديگر مثل true crypt استفاده كنيد .
با استفاده از درايوري كه در سايت سيگيت موجوده ميتونيد بي نياز از فرمت كردن مجدد هارد هم در مك و هم در win از هارد استفاده كنيد (در زماني كه به usb سيستم متصل شده باشه) .
ممنون ببخشید خود هارد اکسترنال اپل چطوره اینی که گفتی سی گیت سرعت کارایش چطوره رمز گذاری هم واسم مهمه و واسه ویندوز سون و اپل قابل شناسایی باشه
880446534
25-08-2013, 21:41
سلام.
امروز رفتم wd 1T خریدم 250 تومن ، با 1 سال گارانتی ویستا خوبه ؟
بعدشم ، یه برنامه می خوام که بشه یه پوشه رو رمز کذاری کنه ، اخه وسترن کل هارد رو رمز گذاری می کنه.
یه چیزی مثل گاو صندق که فایل هارو بریزم توش بعد هم رمز !:n01: در ضمن اگه مستقل از ویندوز باشه که محشره. دمتون گرم:n16:
(با برنامه ی true crypt نمی تونم کار کنم)
outlawboy
27-08-2013, 10:36
سلام.
امروز رفتم wd 1T خریدم 250 تومن ، با 1 سال گارانتی ویستا خوبه ؟
بعدشم ، یه برنامه می خوام که بشه یه پوشه رو رمز کذاری کنه ، اخه وسترن کل هارد رو رمز گذاری می کنه.
یه چیزی مثل گاو صندق که فایل هارو بریزم توش بعد هم رمز !:n01: در ضمن اگه مستقل از ویندوز باشه که محشره. دمتون گرم:n16:
(با برنامه ی true crypt نمی تونم کار کنم)
سلام
یه سوال
سرعت copy / paste کردن چقده ؟
منم دیروز سازگار خریدم 252 ، ولی به نظرم سرعتش خیلی کمه -_-
havzhini
27-08-2013, 13:23
سلام
یه سوال
منم امروز یکی خرید 260هم دادم
سرعت کپی کردن توی حدود 22MB/s هست با usb2 لپتاپ من
من میخوام یه قسمت ازاد داشته باشم تو هارد یه قسمت کد گذاری شده
حالا چطوری میتونم تبدیل به 2تا پارتیشن کنم و یکی رو کد بزارم؟
پارتیشن بندی کردن به هارد صدمه نمیزنه؟
ata.royalfalcon
27-08-2013, 17:44
سلام
یه سوال
از usb2 استفاده میکنید ؟ اگر به usb2 سیستم متصل کرده باشید پایین بودن سرعت بدیهی هست . البته پیشنهاد میکنم با استفاده از برنامه HDtune یک تست Read بگیرید .
منم امروز یکی خرید 260هم دادم
سرعت کپی کردن توی حدود 22MB/s هست با usb2 لپتاپ من
من میخوام یه قسمت ازاد داشته باشم تو هارد یه قسمت کد گذاری شده
حالا چطوری میتونم تبدیل به 2تا پارتیشن کنم و یکی رو کد بزارم؟
پارتیشن بندی کردن به هارد صدمه نمیزنه؟
از قابلیت hardware encryption این هارد که نمیتونید استفاده کنید و در نتیجه باید از نرم افزار برای اینکار استفاده کنید . پیشنهاد میکنم قبل از هر گونه دستکاری در پارتیشن در مورد نرم افزار رمزگذاری تحقیق کنید شاید نیازی به دو پارتیشن کردن فضای هارد نباشه . بعنوان مثال با استفاده از True crypt میتونید یک فایل container بسازید و این فایل را mount کنید که در اینصورت بصورت یک درایو در my computer ظاهر میشه و میتونید دیتا ها را در داخل آن ذخیره کنید . پارتیشن بندی هم به هارد صدمه نمیزنه . توصیه میشه که از اطلاعات موجود در آن یک کپی داشته باشید .
havzhini
27-08-2013, 17:57
از usb2 استفاده میکنید ؟ اگر به usb2 سیستم متصل کرده باشید پایین بودن سرعت بدیهی هست . البته پیشنهاد میکنم با استفاده از برنامه HDtune یک تست Read بگیرید .
از قابلیت hardware encryption این هارد که نمیتونید استفاده کنید و در نتیجه باید از نرم افزار برای اینکار استفاده کنید . پیشنهاد میکنم قبل از هر گونه دستکاری در پارتیشن در مورد نرم افزار رمزگذاری تحقیق کنید شاید نیازی به دو پارتیشن کردن فضای هارد نباشه . بعنوان مثال با استفاده از True crypt میتونید یک فایل container بسازید و این فایل را mount کنید که در اینصورت بصورت یک درایو در my computer ظاهر میشه و میتونید دیتا ها را در داخل آن ذخیره کنید . پارتیشن بندی هم به هارد صدمه نمیزنه . توصیه میشه که از اطلاعات موجود در آن یک کپی داشته باشید .
من با خوده ویندوز یه پارتیشن ساختم و با
bitlocker خوده ویندوز هم کول کردم
الان یه مقدار کند بالا میاد وقتی وصل میکنم
به نظرتون مشکلی پیش نمیاد برا هارد؟
سلام
من یه سیتم دارم که 24 ساعت روشنه (تقریبا مثل سرور)
میخوام یک هارد 500 بگیرم که هم سرعتش مناسب باشه هم از کیفیت کاری خوبی برخوردار باشه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
ROSSONERII
29-08-2013, 20:44
من قصد خرید یک هارد 1TB با پورت USB3 را دارم
بین WD MY passporrt ESSENTIAL SE و TOSHIBA موندم
بنظر شما کدومشون بهتره از نظر عمر و کارایی و سرعت
سوال دیگه اینه که جدیدپترین مدل MY PASSPORT در هاردهای WD کدام مدل هست
آیا مدلی که من پیشنهاد دادم قدیمی است چون جدید بودن مدل هارد برام مهم است
آیا هاردهای توشیا از WD بهر هستند یا خیر؟
ata.royalfalcon
30-08-2013, 12:32
سلام
من یه سیتم دارم که 24 ساعت روشنه (تقریبا مثل سرور)
میخوام یک هارد 500 بگیرم که هم سرعتش مناسب باشه هم از کیفیت کاری خوبی برخوردار باشه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام .
آیا هارد اکسترنال هم باید 24 ساعته power on باشه ؟
با توجه حجم نه چندان زیاد باید هاردهای اکسترنال پرتابل (بدن آداپتور) بخرید . چون حداقل حجم هاردهای اکسترنال آداپتوری موجود در بازار 1TB هست . از برند seagate مدلهای Backup plus یا expansion و از برند western هم مدل my passport پیشنهاد میشه .
من قصد خرید یک هارد 1TB با پورت USB3 را دارم
بین WD MY passporrt ESSENTIAL SE و TOSHIBA موندم
بنظر شما کدومشون بهتره از نظر عمر و کارایی و سرعت
سوال دیگه اینه که جدیدپترین مدل MY PASSPORT در هاردهای WD کدام مدل هست
آیا مدلی که من پیشنهاد دادم قدیمی است چون جدید بودن مدل هارد برام مهم است
آیا هاردهای توشیا از WD بهر هستند یا خیر؟
WD my passport essential se مدل قدیمی هست که فکر نمیکنم در بازار پیدا بشه . جدیدترین مدلهای در حال تولید هاردهای اکسترنال WD پرتابل را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید ببینید . تولیدات هر دو برند Toshiba و WD کیفیت خوبی دارند و دقیق نمیشه گفت کدام بهتر هست .
ata.royalfalcon
30-08-2013, 13:29
مدل جدید Silicon Power Armor A15 . در حجمهای 500GB و 1TB . ضد ضربه (استاندارد US military MIL-STD-810G) . دارای اینترفیس usb3 .
amir_t6262
31-08-2013, 20:38
قیمتهایی که امروز از بازار رضا تهران گرفتم، هارد 1 ترابایت WD My Passport با گارانتی سازگار 240 هزار تومان - هارد 2 ترابایت WD My Book با گارانتی سازگار 270 هزار تومان.
Facon_Archi
31-08-2013, 21:32
سلام
دوستان سایتی هست که من بتونم کیف محافظ هارد پیدا کنم؟
۱ ترابایت سیگیت از این portable ها و کوچیک ها:n02:
daryoosh_2008
01-09-2013, 03:22
سلام از اینا کدومشو بخرم سرعت مهمه و داغ هم نکنه و کیفیت و عمر طولانی
Seagate backup plus 1tb
External H.D - SONY 1tb
wd my passport 1tb
Silicon Power Armor A15
ata.royalfalcon
01-09-2013, 17:53
سلام از اینا کدومشو بخرم سرعت مهمه و داغ هم نکنه و کیفیت و عمر طولانی
Seagate backup plus 1tb
External H.D - SONY 1tb
wd my passport 1tb
Silicon Power Armor A15
سلام .
فکر نمیکنم هیچکدام از این مدلها از لحاظ سرعت برتری مطلق نسبت به سایر مدلها داشته باشند . مثلاً تا اونجايي كه ميدونم Seagate backup plus از لحاظ write سرعت بیشتری داره ولي در مدل WD my passport سرعت read کمی بهتر هست . در مورد مدلهایی مثل Armor A15 و یا Sony تا زمانيكه نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته و مشخصات آنها معلوم نباشه و همچنین بر روی یک سیستم تست نشه در مورد سرعت نميتوان اظهار نظر دقیق كرد .
میزان عمر هارد اکسترنال بیشتر از همه بستگي به نحوه نگهداري و استفاده از آن داره . بدیهی هست که در صورت عدم رعایت نکات احتیاطی (مثل ضربه زدن و حتی جابجا کردن هارد روشن) عمر چندانی نخواهد داشت .
yeketaz.taz1
02-09-2013, 09:01
من چندتا تا هارد اکسترنال wd my passport دارم، تو ویندوز ۷ وقتی safe remove میزنم درایو رو unmount میکنه ولی هاردها خاموش نمیشن
ولی تو ویندوز ۸ یا اوبونتو وقتی safe remove میکنم هاردها خاموش میشن
چرا؟
ata.royalfalcon
02-09-2013, 09:51
من چندتا تا هارد اکسترنال wd my passport دارم، تو ویندوز ۷ وقتی safe remove میزنم درایو رو unmount میکنه ولی هاردها خاموش نمیشن
ولی تو ویندوز ۸ یا اوبونتو وقتی safe remove میکنم هاردها خاموش میشن
چرا؟
برای safely remove کردن در win7 توصیه میکنم برنامه WD apps که در پارتیشن این هارد موجود هست را نصب کنید . پس از نصب روی آیکون WD Quick View که در system tray هست راست کلیک و safely remove کنید .
daryoosh_2008
02-09-2013, 21:51
به خدا میرم بازار نمیدونم چی بخرم یه هاردی گرونه یکی ارزون هر کی واسه خودش یه چیزی میگه نمیدونم چی رو بخرم راستی به این هارد برخوردم واسم جالبه
کسی میدونه کارش چطوره و قیمتش میگن شارژ میکنه و باطری داره و یو اس اپی میخوره و وایرلس هم داره اسم هارد
ADATA Dash Drive AE400
Facon_Archi
02-09-2013, 22:13
سلام
دوستان سایتی هست که من بتونم کیف محافظ هارد پیدا کنم؟
۱ ترابایت سیگیت از این portable ها و کوچیک ها:n02:
کسی نبود یه راهنمایی بکنه؟ : (:n22:
ata.royalfalcon
02-09-2013, 23:01
به خدا میرم بازار نمیدونم چی بخرم یه هاردی گرونه یکی ارزون هر کی واسه خودش یه چیزی میگه نمیدونم چی رو بخرم راستی به این هارد برخوردم واسم جالبه
کسی میدونه کارش چطوره و قیمتش میگن شارژ میکنه و باطری داره و یو اس اپی میخوره و وایرلس هم داره اسم هارد
ADATA Dash Drive AE400
این هاردهای اکسترنال با استفاده از WiFi به سیستم ، تبلت ، اسمارتفون و دیوایسهای مشابه که مجهز به WiFi هستند متصل میشوند که با نصب آپلیکیشن بر روی این دیوایسها میتونید فیلم ، آهنگ و ... را روی این دیوایسها پخش کنید . ضمن اینکه میتونید با استفاده از اینترفیس usb3 هم بطور مستقیم به سیستم هم متصل کنید . بغیر از ADATA AE400 سیگیت مدل Backup wireless هم چنین امکاناتی دارد .
کسی نبود یه راهنمایی بکنه؟ : (:n22:
تجربه خرید اینترنتی ندارم . به هر حال توصیه میکنم سایز کیف به حدی باشه که خارج کردن هارد و یا قراردادن هارد در آن بسادگی انجام بشه در نتیجه با توجه به اندازه متفاوت کیفها فکر کنم بهترین راه خرید حضوری باشه .
یک کلیپ از این کیف .
Facon_Archi
02-09-2013, 23:15
تجربه خرید اینترنتی ندارم . به هر حال توصیه میکنم سایز کیف به حدی باشه که خارج کردن هارد و یا قراردادن هارد در آن بسادگی انجام بشه در نتیجه با توجه به اندازه متفاوت کیفها فکر کنم بهترین راه خرید حضوری باشه .
یک کلیپ از این کیف .
خرید اینترنتی که نه!
توی نت سرچ کرد مدل پیدا کرد بعدش بره آدم مستقیم همون رو بخره!:n02:
+یه دونه کیف دیدم که روی هارد بود حالت ٰژله ای داشت و جای port ها هم باز بود
نیازی نبود که محافظ رو هی در بیاری و بزاری سر جاش
شما اطلاعی نداری از این مدل؟
تاحالا ندیدی؟
ata.royalfalcon
03-09-2013, 07:21
خرید اینترنتی که نه!
توی نت سرچ کرد مدل پیدا کرد بعدش بره آدم مستقیم همون رو بخره!:n02:
+یه دونه کیف دیدم که روی هارد بود حالت ٰژله ای داشت و جای port ها هم باز بود
نیازی نبود که محافظ رو هی در بیاری و بزاری سر جاش
شما اطلاعی نداری از این مدل؟
تاحالا ندیدی؟
در مورد سوال دوم : بعضي از هاردهاي اكسترنال مثل WD my passport كيف اختصاصي دارند (wd nomand ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) كه براي استفاده نيازي نيست هارد از كيف بيرون بياد . نميدونم اين كيف در بازار پيدا ميشه يا خير ! براي expansion فكر نميكنم همچين كيفي وجود داشته باشه .
Facon_Archi
03-09-2013, 10:44
WD my passport
من همین هارد رو هم دارم ولی موقع خرید کیفی روش نبود که!
تو بازار هم که ممکنه پیدا نشه
ای بابا:n13:
ata.royalfalcon
03-09-2013, 11:20
من همین هارد رو هم دارم ولی موقع خرید کیفی روش نبود که!
تو بازار هم که ممکنه پیدا نشه
ای بابا:n13:
بايد جداگانه خريداري بشه و همراه با هارد فروخته نميشه .
Переклад не
03-09-2013, 16:27
WD my passport
دوسان من قصد خرید این هارد اکسترنالو دارم .1 ترابایتش. در کل چطور هاردی هست؟ آیا تو همین رنج بهتر از این ، گزینه ای سراغ دارید؟
ata.royalfalcon
03-09-2013, 18:24
WD my passport
دوسان من قصد خرید این هارد اکسترنالو دارم .1 ترابایتش. در کل چطور هاردی هست؟ آیا تو همین رنج بهتر از این ، گزینه ای سراغ دارید؟
مدلی که انتخاب کردید مناسب هست . بغیر از این مدل از برند سیگیت ، مدلهای Backup plus یا expansion هم میتونید انتخاب کنید .
احمد1379
04-09-2013, 21:28
سلام آقا عطا من هارد 3 ترایی سیگیت اکسپنشن که خریدم وصل کردم به تلویزیون اما نمیشناسه یه پیغامی میده میگه فایل یا شاخه خراب هست یه همچین چیزی .
باید چیکارش کنم درست بشه پارتیشن بندیش کنم درست میشه؟؟ چون هاردهای 1 ترا که دارم میشناسه.
با سپاس
ata.royalfalcon
04-09-2013, 21:35
سلام آقا عطا من هارد 3 ترایی سیگیت اکسپنشن که خریدم وصل کردم به تلویزیون اما نمیشناسه یه پیغامی میده میگه فایل یا شاخه خراب هست یه همچین چیزی .
باید چیکارش کنم درست بشه پارتیشن بندیش کنم درست میشه؟؟ چون هاردهای 1 ترا که دارم میشناسه.
با سپاس
سلام .
در ویندوز که مشکلی ندارید ؟ برای تست پیشنهاد میکنم یک پارتیشن یکترابایتی بسازید و بررسی کنید آیا TV این پارتیشن را شناسایی میکند یا خیر !
احمد1379
05-09-2013, 07:26
سلام .
در ویندوز که مشکلی ندارید ؟ برای تست پیشنهاد میکنم یک پارتیشن یکترابایتی بسازید و بررسی کنید آیا TV این پارتیشن را شناسایی میکند یا خیر !
با سپاس از شما نه در ویندوز مشکلی نیست راحت باز میشه و فایلها را هم اجرا میکنه و مشکلی نیست حالا باید یه پارتیشن بسازم ببینم چی میشه
siavashsiavash
06-09-2013, 12:04
سلام
من هارد سیگیت1Tدیدم که WIFIداره.780تومان
این هارد از نظر کارای خوب هست؟؟؟
سیستم DLANکه داره به چه صورتی که داخل باکسش چه چیز های هست؟؟؟
میشه کمی توضیح دهید
من توسایت اصلی شرکت رفتم نوشته بودمیشه 3تا فیلم را همزمان به اشتراک گذاشت؟؟؟
با8تا دستگاه همزمان ارتباط برقرار کند
با تشکر فراوان
Torch Bearer
06-09-2013, 21:32
دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال 2 ترا اداپتوری بگیرم
و تقریبا میخوام اکثر اوقات وصل باشه به لپتاپم تا در کنار هارد اون استفاده بشه
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
احمد1379
06-09-2013, 22:24
با سپاس از شما نه در ویندوز مشکلی نیست راحت باز میشه و فایلها را هم اجرا میکنه و مشکلی نیست حالا باید یه پارتیشن بسازم ببینم چی میشه
تست کردم تلویزیون بیشتر از 2 ترا را نمیشناسه اگه یه کم بیشتر بشه همون پیغامی را که گفتم میده به همین خاطر یه درایو 2 ترا ساختم و یک درایو هم بقیه. ولی فقط درایو اولی را میشناسه (2ترا) و درایو دیگر را نشان نمیده البته تو کامپیوتر مشکلی نیست.مهم نیست ولی اگه هر دو درایو را میاورد بهتر بود.یه بار هم سه تا درایو ساختم اما باز هم تنها درایو اول را میاورد
ata.royalfalcon
06-09-2013, 22:31
دوستان من میخوام یه هارد اکسترنال 2 ترا اداپتوری بگیرم
و تقریبا میخوام اکثر اوقات وصل باشه به لپتاپم تا در کنار هارد اون استفاده بشه
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
یکی از این سه مدل پیشنهاد میشه :
1. WD my book
2. Seagate expansion
3. Seagate Backup plus
مزایای و معایب مدل اول : مهمترین مزیت این مدل ، قابلیت hardware encryption هست که میتونید هارد را lock و دیتاها را encrypt کنید . در صفحات قبلی هم گفته شد که هاردهای اکسترنالی که این قابلیت را دارند در صورتی که به مشکلی بربخورند تعمیر و ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای عادی مشکلتر هست . چون اطلاعات ذخیره شده توسط چیپی که بر روی برد sata to usb قرار گرفته است رمزگذاری میشه و مثلاً اگر این برد به هر علتی آسیب ببینه دیگر نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت و ریکاوری اطلاات فقط در مراکز تخصصی امکانپذیر هست (حتی اگر خود هارد سالم باشه) . دقت کنید که این موضوع چیزی از کیفیت آن کم نمیکنه . پس تا زمانیکه از هارد بدرستی استفاده بشه جای نگرانی نیست و این مدل یکی از بهترین مدلها هست . این مدل cool و quite هست .
مزایای مدل سوم : یکی از مهمترین مزیت این مدل سرعت بالای آن هست (به خاطر استفاده از هاردهای 7200rpm) در نتیجه بیشتر هم گرم میکند در نتیجه اگر میخواهید به مدت طولانی استفاده کنید حتماً دمای هارد کنترل بشه و در صورت لزوم از فن برای تهویه بهتر استفاده بشه .
مزیت مدل دوم : یکی از مهمترین مزیت expansion این هست که بصورت خوابیده روی میز قرار میگیره در نتیجه امنیت بیشتری دارد . هاردهای WD my book و یا Backup plus بصورت ایستاده قرار میگیرند و خیلی استیبل (باثبات) نیستند و هر لحظه امکان سقوط و در نتیجه خرابی وجود دارد . این مدل هم مانند مدل Backup plus هارد پرسرعتی هست . نرم افزار موجود در این هارد در مقایسه با Backup pus کامل نیست و صرفاً در حد تغییرات در sleep time و toggle the lights و run drive diagnostics هست . در هر حال چیزی از ارزش این هارد کم نمیکنه . نرم افزارهای جایگزین در اینترنت زیاده .
Torch Bearer
07-09-2013, 06:38
یکی از این سه مدل پیشنهاد میشه :
1. WD my book
2. Seagate expansion
3. Seagate Backup plus
مزایای و معایب مدل اول : مهمترین مزیت این مدل ، قابلیت hardware encryption هست که میتونید هارد را lock و دیتاها را encrypt کنید . در صفحات قبلی هم گفته شد که هاردهای اکسترنالی که این قابلیت را دارند در صورتی که به مشکلی بربخورند تعمیر و ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای عادی مشکلتر هست . چون اطلاعات ذخیره شده توسط چیپی که بر روی برد sata to usb قرار گرفته است رمزگذاری میشه و مثلاً اگر این برد به هر علتی آسیب ببینه دیگر نمیتوان به اطلاعات دسترسی داشت و ریکاوری اطلاات فقط در مراکز تخصصی امکانپذیر هست (حتی اگر خود هارد سالم باشه) . دقت کنید که این موضوع چیزی از کیفیت آن کم نمیکنه . پس تا زمانیکه از هارد بدرستی استفاده بشه جای نگرانی نیست و این مدل یکی از بهترین مدلها هست . این مدل cool و quite هست .
مزایای مدل سوم : یکی از مهمترین مزیت این مدل سرعت بالای آن هست (به خاطر استفاده از هاردهای 7200rpm) در نتیجه بیشتر هم گرم میکند در نتیجه اگر میخواهید به مدت طولانی استفاده کنید حتماً دمای هارد کنترل بشه و در صورت لزوم از فن برای تهویه بهتر استفاده بشه .
مزیت مدل دوم : یکی از مهمترین مزیت expansion این هست که بصورت خوابیده روی میز قرار میگیره در نتیجه امنیت بیشتری دارد . هاردهای WD my book و یا Backup plus بصورت ایستاده قرار میگیرند و خیلی استیبل (باثبات) نیستند و هر لحظه امکان سقوط و در نتیجه خرابی وجود دارد . این مدل هم مانند مدل Backup plus هارد پرسرعتی هست . نرم افزار موجود در این هارد در مقایسه با Backup pus کامل نیست و صرفاً در حد تغییرات در sleep time و toggle the lights و run drive diagnostics هست . در هر حال چیزی از ارزش این هارد کم نمیکنه . نرم افزارهای جایگزین در اینترنت زیاده .
خیلی ممنون
اختلاف سرعت بین Expansion و Backup Plus واقعا چشمگیر هست که به خاطرش ریسک حرارتشو قبول کنم؟
Expansion دورش 5400 ه؟
ata.royalfalcon
07-09-2013, 07:03
خیلی ممنون
اختلاف سرعت بین Expansion و Backup Plus واقعا چشمگیر هست که به خاطرش ریسک حرارتشو قبول کنم؟
Expansion دورش 5400 ه؟
تا اونجايي كه ميدونم حتي نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته در مدلهاي Expansion و Backup Plus يكي هست . به جزء مدلهاي 4TB كه 5900rpm هست بقيه حجمها 7200rpm و از سري barracuda 7200.14 هستند .
Torch Bearer
07-09-2013, 14:49
تا اونجايي كه ميدونم حتي نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته در مدلهاي Expansion و Backup Plus يكي هست . به جزء مدلهاي 4TB كه 5900rpm هست بقيه حجمها 7200rpm و از سري barracuda 7200.14 هستند .
پس با این حساب expansion به خاطر سرعت یکسان و داغ نکردنش خیلی بهتره!
سلام
میخوام دو تا هارد اکسترنال بگیرم یکی برای آرشیو عکسها و فیلمهای شخصی که خوب طبعا" هم کارکرد کمتری داره و هم کمترین جابجایی رو.
یکی هم برای فیلم و کارتون و اتصال به پلیر و تلویزیون و پی سی
لطفا" راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم ؟ با اداپتور بدون آداپتور ؟ 2.5 اینچی یا 3.5 اینچی؟........
ممنون
ata.royalfalcon
07-09-2013, 15:43
پس با این حساب expansion به خاطر سرعت یکسان و داغ نکردنش خیلی بهتره!
وقتي در هر دو مدل expansion و Backup plus از يه مدل هارد اينترنال استفاده ميشه ، پس دليلي وجود نداره كه در مدل expansion گرم نكنه ولي در مدل Backup plus گرم بشه . هر دو در صورت استفاده طولاني مدت گرم ميكنند و حتي WD my book هم همينطور .
wrath of god
07-09-2013, 15:51
به نظرم شما بهتره seagate backup plus رو بگیرین سه ترابایته هارده 500 هزارتومان و expantion دو ترابایتی 1 میلیون تومن سه ترابایت از نظر کیفیت خوبه ولی expantion هم خوبه منتها 500 تومان گرون تره به خاطر این که زد آبه و من شنیدم محافظه خوبیم داری این دو تا عامل ولی سه ترابایتی هم خوبه مثلا ادم که لپ تاپو دریا نمی بره یا ضربه ی خیلی محکمبهش نمیزنه که متوجه شدین با عقل جور در نمیاد چون هم 1 ترابایت بیشتره و هم چنین 500 ارزون تره بستگی به نظر خودتون داره ولی برای کارتون و فیلم اپشن خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییلللللللللللللییییییییی یییییییی خوبیه!!!!:n05:
ata.royalfalcon
07-09-2013, 17:03
به نظرم شما بهتره seagate backup plus رو بگیرین سه ترابایته هارده 500 هزارتومان و expantion دو ترابایتی 1 میلیون تومن سه ترابایت از نظر کیفیت خوبه ولی expantion هم خوبه منتها 500 تومان گرون تره به خاطر این که زد آبه و من شنیدم محافظه خوبیم داری این دو تا عامل ولی سه ترابایتی هم خوبه مثلا ادم که لپ تاپو دریا نمی بره یا ضربه ی خیلی محکمبهش نمیزنه که متوجه شدین با عقل جور در نمیاد چون هم 1 ترابایت بیشتره و هم چنین 500 ارزون تره بستگی به نظر خودتون داره ولی برای کارتون و فیلم اپشن خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییلللللللللللللییییییییی یییییییی خوبیه!!!!:n05:
دوست عزيز ، قيمت هارد اكسترنال expansion دوترابايت در حدود 320 هزار تومن هست (توصيه ميكنم بريد بازار قيمت بگيريد) . ضمناً expansion هم ضد آب نيست .
تشکر از دوست عزیز آقا عطا که با دقت و حوصله مثال زدنی این تایپیک رو سر پا نگه داشته .
و حتی میشه گفت در زمینه هارد و مباحت مربوط به اون واقعآ بی نظیره.
یه سوال هم داشتم:
من مدتیه یه هارد اکسترنال مای پاسپورت 1T گرفتم و همیشه به ----- خونه (استارست2100) وصله...
وگاهآ چیزی ضبط و یا پخش میکنیم ولی همیشه به ----- وصله و چراغش در حال چشمک زدنه..
میخواستم ببینم این طرز استفاده برا هارد مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و یا راهی وجود داره برا sleep شدن هارد ؟
و اینکه موقع اتصال یا قطع کردن هارد لازم هست ----- رو خاموش کنیم یا خیر؟
دوستان میگم هارد وای فای هم داریم ؟! چه طوریاس ؟ قیمتش تو چه محدوده ای هست .
ممنون.
ata.royalfalcon
08-09-2013, 22:00
دوستان میگم هارد وای فای هم داریم ؟! چه طوریاس ؟ قیمتش تو چه محدوده ای هست .
ممنون.
مدلهایی مثل Seagate Wireless Plus هست که نه تنها WiFi دارند بلکه کارتریج USB 3.0 هم دارند . این مدل 1TB هست و قیمتش هم در حدود 780 هزار تومن هست (نقل و قول انتهای پست) . از این هارد برای استفاده از دیتاهای ذخیره شده (پخش فیلم ، موزیک و ...) بصورت بیسیم و بطور همزمان توسط چند کاربر که دیوایسهای متفاوتی دارند بکار میره .
اگر PC ویندوزی WiFi داشته باشه در لیست wireless networks باید گزینه Seagate Wireless Plus را انتخاب کنید (عکس پیوستی) .
پس از کانکت شدن باید آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را در مرورگر (فایرفاکس ، کروم ، Internet Explorer و ...) وارد کنید تا وارد صفحه اصلی شوید (عکس پیوستی زیر) .
در عکس بالا فقط فایلهای ویدئویی نمایش داده میشه و برای نمایش فایلهای دیگر ، از منوی پایین آمدنی (عکس پیوستی) باید گزینه های دیگری را باید انتخاب کرد .
در عکس پیوستی زیر با انتخاب گزینه ALL کلیه فایلها و فولدرهای موجود بدون دسته بندی خاصی نمایش داده میشه .
نکته : اگر از طریق WiFi به اینترنت متصل میشدید با توجه به اینکه قبلاً سیستمتان بوسیله WiFi به این هارد متصل شده پس دیگه نمیتونید به اینترنت متصل بشید مگر اینکه از طریق خود هارد اکسترنال به اینترنت متصل بشید (با کلیک بر روی علامت WiFi در عکس پیوستی زیر که در صفحه اصلی وب پیچ دیده میشه) .
در مورد تبلتها و گوشیها و کلاً دیوایسهایی که آندروئید و یا iOS هستند باید ابتدا به هارد متصل بشوید و سپس Seagate Media app را دانلود و نصب و اجرا کنند .
ابتدا وايرلس گوشي را روشن و سپس از ليست WiFi هاي پيدا شده Seagate Wireless را انتخاب و كانكت ميشويم .
اپليكيشن مربوطه را از Play Store يا از App Store دانلود و نصب و اجرا ميكنيد .
بقیه موارد تا حد زیادی مشابه توضیحات گفته شده در بالا هست .
تکته مهم : در مورد ساپورت زیرنویس همراه با فیلمها (مخصوصاً زیرنویس فارسی) اطلاعی ندارم .
سلام
من هارد سیگیت1Tدیدم که WIFIداره.780تومان
این هارد از نظر کارای خوب هست؟؟؟
سیستم DLANکه داره به چه صورتی که داخل باکسش چه چیز های هست؟؟؟
میشه کمی توضیح دهید
من توسایت اصلی شرکت رفتم نوشته بودمیشه 3تا فیلم را همزمان به اشتراک گذاشت؟؟؟
با8تا دستگاه همزمان ارتباط برقرار کند
با تشکر فراوان
ata.royalfalcon
08-09-2013, 22:19
تشکر از دوست عزیز آقا عطا که با دقت و حوصله مثال زدنی این تایپیک رو سر پا نگه داشته .
و حتی میشه گفت در زمینه هارد و مباحت مربوط به اون واقعآ بی نظیره.
یه سوال هم داشتم:
من مدتیه یه هارد اکسترنال مای پاسپورت 1T گرفتم و همیشه به ----- خونه (استارست2100) وصله...
وگاهآ چیزی ضبط و یا پخش میکنیم ولی همیشه به ----- وصله و چراغش در حال چشمک زدنه..
میخواستم ببینم این طرز استفاده برا هارد مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و یا راهی وجود داره برا sleep شدن هارد ؟
و اینکه موقع اتصال یا قطع کردن هارد لازم هست ----- رو خاموش کنیم یا خیر؟
ممنون از شما .
من توصیه میکنم در مواقعی که نیازی به ضبط یا پخش ندارید جدا کنید (مخصوصاً اینکه اکثر رسیورها بمدت طولانی روشن و در حال پخش هستند) . آیا ----- تنظیماتی نداره که در مواقعی که مورد نیاز نیست هارد را خاموش کنه ؟ پیشنهاد میکنم تنظیمات موجود در ----- را بررسی کنید آیا چنین قابلیتی وجود داره که در زمانهایی که مورد نیاز نیست به هارد دسترسی نداشته باشه و sleep کنه (من در مورد این ----- اطلاعی ندارم) .
در مورد سوال آخر ؛ برای متصل کردن هارد اکسترنال به ----- فکر نمیکنم نیازی باشه که حتماً خاموش باشه ولی برای جدا کردن اگر ایده آلترین شرایط را در نظر بگیریم بهتره که ----- را خاموش کنید .
سلام دو تا هارد اکسترنال 3 ترا وسترن دارم .لپ تاپم تک تک جفتشو میشناسه ولی 2 تاشو همزمان نمیشناسه.اونی که اول زدم کامل میشناسه ولی دومی رو نه.به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
amir_t6262
09-09-2013, 07:23
من هم چنین مشکلی را با هاردهای یکسان داشتم. وقتی که دو تا هارد یکسان را به کامپیوتر وصل میکردم، دومی را نمیشناخت.
ata.royalfalcon
09-09-2013, 07:28
سلام دو تا هارد اکسترنال 3 ترا وسترن دارم .لپ تاپم تک تک جفتشو میشناسه ولی 2 تاشو همزمان نمیشناسه.اونی که اول زدم کامل میشناسه ولی دومی رو نه.به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه؟
من هم چنین مشکلی را با هاردهای یکسان داشتم. وقتی که دو تا هارد یکسان را به کامپیوتر وصل میکردم، دومی را نمیشناخت.
سلام .
اين مسئله بخاطر يكسان بودن Disk Signatureـها هست . از روش زير براي حل اين مسئله استفاده كنيد (پست 5252) .
ata.royalfalcon
09-09-2013, 09:10
ظاهراً مشكل قطع و وصلي هاردهاي اكسترنال وسترن مثل my book و my passport به حدي گسترده و شايع هست كه كمپاني وسترن مجبور شده firmware جديدي ارائه بده (ورژن 3.2.0.8D) . اين مشكل در زماني ديده ميشه كه هارد اكسترنال به پورت usb3 سيستم وصل شده و دائماً قطع و مجدداً متصل ميشه وگرنه روي usb2 مشكلي نداره . گاهي اوقات آپديت كردن درايور usb3 سيستم (pc و يا لپتاپ) به جديدترين ورژن مشكل را حل نميكنه و حتي بايد از ورژنهاي قديمي درايور استفاده بشه . اين مشكل در چيپستهاي مختلف هم ديده ميشه از جمله nec يا fresco logic .
در كل اگر چنين مشكلي داريد پيشنهاد ميشه با رعايت نكات ايمني firmware هارد اكسترنال را آپديت كنيد . اگر در حين آپديت مشكلي پيش بياد (مثلاً قطع شدن برق) احتمال اينكه هارد اكسترنال خراب بشه بالا هست ، پس قبل از هر كاري از اطلاعات موجود بكاپ بگيريد .
سلام .
اين مسئله بخاطر يكسان بودن Disk Signatureـها هست . از روش زير براي حل اين مسئله استفاده كنيد (پست 5252) .
ممنون مشکل با این روش حل شد.
amir_t6262
09-09-2013, 22:03
ظاهراً مشكل قطع و وصلي هاردهاي اكسترنال وسترن مثل my book و my passport به حدي گسترده و شايع هست كه كمپاني وسترن مجبور شده firmware جديدي ارائه بده (ورژن 3.2.0.8D) . اين مشكل در زماني ديده ميشه كه هارد اكسترنال به پورت usb3 سيستم وصل شده و دائماً قطع و مجدداً متصل ميشه وگرنه روي usb2 مشكلي نداره . گاهي اوقات آپديت كردن درايور usb3 سيستم (pc و يا لپتاپ) به جديدترين ورژن مشكل را حل نميكنه و حتي بايد از ورژنهاي قديمي درايور استفاده بشه . اين مشكل در چيپستهاي مختلف هم ديده ميشه از جمله nec يا fresco logic .
در كل اگر چنين مشكلي داريد پيشنهاد ميشه با رعايت نكات ايمني firmware هارد اكسترنال را آپديت كنيد . اگر در حين آپديت مشكلي پيش بياد (مثلاً قطع شدن برق) احتمال اينكه هارد اكسترنال خراب بشه بالا هست ، پس قبل از هر كاري از اطلاعات موجود بكاپ بگيريد .
این آپدیت فقط مخصوص My Passport است یا برای هاردهای پاسپورتی قدیمی وسترن هم هست؟
با آپدیت فرم ویر، اطلاعات روی هارد صدمه نمیبینه؟
ata.royalfalcon
09-09-2013, 22:28
این آپدیت فقط مخصوص My Passport است یا برای هاردهای پاسپورتی قدیمی وسترن هم هست؟
با آپدیت فرم ویر، اطلاعات روی هارد صدمه نمیبینه؟
سایت وسترن را بررسی کردم برای مدلهای قدیمی تر مثل my passport essential (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و my passport essential SE (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم ورژن جدید firmware موجوده
پارت نامبر برای مدل my passport essential
پارت نامبر برای مدل my passport essential SE
در مورد سوال آخر توصیه میکنم حتماً اطلاعات را به جای دیگری انتقال بدید . من چنین مشکلی را با هاردهای اکسترنال وسترن خودم دارم ولی به خاطر نداشتن فضای خالی آپدیت نکردم . ترجیح میدم دنبال ورژنی از درایور usb3 باشم که مشکل را حل کنه تا اینکه firmware را آپدیت کنم .
ROSSONERII
10-09-2013, 19:41
بنظر شما هارد WD My Passport Ultra هارد خوبیه یا نه
اصلا تو بازار هست یا نه و قیمتش چقدره
amir_t6262
10-09-2013, 21:07
سایت وسترن را بررسی کردم برای مدلهای قدیمی تر مثل my passport essential (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و my passport essential SE (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم ورژن جدید firmware موجوده
پارت نامبر برای مدل my passport essential
پارت نامبر برای مدل my passport essential SE
در مورد سوال آخر توصیه میکنم حتماً اطلاعات را به جای دیگری انتقال بدید . من چنین مشکلی را با هاردهای اکسترنال وسترن خودم دارم ولی به خاطر نداشتن فضای خالی آپدیت نکردم . ترجیح میدم دنبال ورژنی از درایور usb3 باشم که مشکل را حل کنه تا اینکه firmware را آپدیت کنم .
ممنون عطا جان. واقعا اطلاعاتت همیشه مفید و به درد بخور هستند.
من که دل را به دریا زدم و firmware را با اطلاعات روی هارد آپدیت کردم. البته برای آپدیت فرم ویر باید حتما به اینترنت متصل باشید، چون فایلهای آپدیت را اینترنتی دانلود و نصب میکنه.
آپدیت هم با موفقیت همراه بود. البته هنوز با usb3 کامپیوترم که مشکل داشتم امتجان نکردم ببینم مشکل حل میشود یا نه.
Atusa 021
10-09-2013, 21:21
سلام
من بین خرید این هارد ها شک دارم ، کدوم بهتره
A data 1t
toshiba 1t
wd element 1t
همشون usb.3 هستند قیمت المنت از همه کمتره 235 تومن و بعدش توشیبا 265 تومن و ا.دیتا 298 تومن .
همون المنت خوبه ، نه ؟؟
ata.royalfalcon
11-09-2013, 06:50
بنظر شما هارد WD My Passport Ultra هارد خوبیه یا نه
اصلا تو بازار هست یا نه و قیمتش چقدره
كيفيتش در مقايسه با مدلهاي معمولي مثل WD My Passport نميتونه كمتر باشه . اين مدل همراه با كيف هست .
سلام
A data 1t
toshiba 1t
wd element 1t
همشون usb.3 هستند قیمت المنت از همه کمتره 235 تومن و بعدش توشیبا 265 تومن و ا.دیتا 298 تومن .
همون المنت خوبه ، نه ؟؟
سلام .
من پيشنهاد ميكنم WD my passport يا Seagate backup plus يا Seagate expansion بخريد .
به غیر از هارد وای فای شنیدم که میشه هارد اکسترنال عادی رو میشه توی روتر مخصوص گذاشت و وای فای بشه !
میشه یه توضیحی بدید ؟
ata.royalfalcon
11-09-2013, 09:10
به غیر از هارد وای فای شنیدم که میشه هارد اکسترنال عادی رو میشه توی روتر مخصوص گذاشت و وای فای بشه !
میشه یه توضیحی بدید ؟
اين ديگه بستگي به خود روتر و امكانات آن داره . بعنوان مثال بنده روتر Asus RT-N13U B1 دارم كه از طريق ftp sharing ميشه اطلاعات موجود در هارد اكسترنال ، فلش مموري و موارد مشابه را بين چند سيستم share كرد ولي نه از طريق WiFi بلكه فقط بوسيله كابل lan .
amir_t6262
11-09-2013, 11:39
سلام
A data 1t
toshiba 1t
wd element 1t
همون المنت خوبه ، نه ؟؟ از من میشنوید سراغ Element نروید. ضمنا به گارانتی هم خیلی دقت کنید.
DANIAL_2000
11-09-2013, 12:57
دوستان یک هارد 120 گیگ مکستور دارم که اطلاعاتش برام حیاتیه (مریوط یه سبستمی قدیمی که غزلو خونده...هارد هنوز داخل کیسه!:n02:)
میخواستم بدونم چطور میشه هارد رو به لپ تاپ وصل و از اظلاعات بک آپ گرفت؟
با توجه به اینکه روش ویندوز نصبه مشکلی پیش نمیاد؟؟
ممنون.:n01:
ata.royalfalcon
11-09-2013, 13:14
دوستان یک هارد 120 گیگ مکستور دارم که اطلاعاتش برام حیاتیه (مریوط یه سبستمی قدیمی که غزلو خونده...هارد هنوز داخل کیسه!:n02:)
میخواستم بدونم چطور میشه هارد رو به لپ تاپ وصل و از اظلاعات بک آپ گرفت؟
با توجه به اینکه روش ویندوز نصبه مشکلی پیش نمیاد؟؟
ممنون.:n01:
ميتونيد كيت تبديل هارد اينترنال به اكسترنال بخريد و از طريق usb به لپتاپ متصل كنيد .
در مورد سوال آخر هم ، مشكلي پيش نمياد .
Abdolreza2012
11-09-2013, 13:18
از من میشنوید سراغ Element نروید. ضمنا به گارانتی هم خیلی دقت کنید.
چرا میگین Element خوب نیست؟؟؟
چیش بده؟
من چند جا دیدم توی همین تاپیک ، همش میگن برین my password بگیرین و المنت خوب نیست و این حرفا
خب بگین مشکل چیه؟ آخه یه دلیلی باید برای بد بودن داشته باشه دیگه
اینطوری باشه منم میگم 206 بهتر از 405 هست همه برین 206 بگیرین.خب این که نشد حرف ، خب خیلی ماشینها بهتر از 206 هم هستند.همونطوری که خیلی هاردها هم بهتر از my password هستند
پس دلیل بیارید
DANIAL_2000
11-09-2013, 15:59
ميتونيد كيت تبديل هارد اينترنال به اكسترنال بخريد و از طريق usb به لپتاپ متصل كنيد .
در مورد سوال آخر هم ، مشكلي پيش نمياد .
ممنون ata عزیز.
این کیت رو با همین نام از فروشنده بخوام؟ قیمت حدودی؟
با کابل نمیشه کاری کرد؟ مثلا ساتا به usb یا هر پورت دیگه ای.....
ata.royalfalcon
11-09-2013, 16:31
ممنون ata عزیز.
این کیت رو با همین نام از فروشنده بخوام؟ قیمت حدودی؟
با کابل نمیشه کاری کرد؟ مثلا ساتا به usb یا هر پورت دیگه ای.....
منظور من از کیت ، تبدیل Sata/IDE to USB به همراه پاور و کابلها هست (عکس زیر) به فروشنده بگید که تبدیل Sata/IDE to USB میخوام . یا اینکه یه باکس هارد بخرید و هارد را داخل آن نصب کنید تا تبدیل به هارد اکسترنال بشه . اگر باکس میخرید دقت کنید که اینترفیس هارد (IDE یا SATA) را ساپورت کنه .
سلام هارد وسترن دارم .هر وقت میخوام safe remove کنم پیغام میده که هارد داره کار میکنه در حالی که اینطور نیست.دوستان برای حل مشکل چیکار کنم.
ata.royalfalcon
11-09-2013, 17:43
سلام هارد وسترن دارم .هر وقت میخوام safe remove کنم پیغام میده که هارد داره کار میکنه در حالی که اینطور نیست.دوستان برای حل مشکل چیکار کنم.
برنامه unlocker رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید (تست کنید و ببینید جواب میده یا خیر) .
ata.royalfalcon
11-09-2013, 18:20
ورژن firmware یکی از هاردهای اکسترنال my book را بررسی کردم . 1.012 بود . یکی از قدیمیترین ورژنها (عکس زیر) .
دانلود فایل pdf درباره ورژنهای firmware و علت ارائه آنها . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لپتاپم دو نوع usb3 با چیپستهای nec و fresco logic داره (دومی express card بوده که جداگانه خریده بودم) . با استفاده از درایور ورژن v3.0.100.58 برای چیپست fresco logic مشکل قطع و وصلی حل شد . به هرحال با توجه به اینکه هاردها کاملاً پر بوده نمیتونستم ریسک آپدیت firmware را قبول کنم .
برنامه unlocker رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید (تست کنید و ببینید جواب میده یا خیر) .
ممنون از راهنماییتون ولی این برنامه تو ویندور 7 کار نمیکنه
ata.royalfalcon
11-09-2013, 19:16
ممنون از راهنماییتون ولی این برنامه تو ویندور 7 کار نمیکنه
من مشکلی با اجرای این برنامه در win7 ندارم . به هر حال میتونید از روش گفته شده در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) استفاده کنید .
ROSSONERII
11-09-2013, 19:21
كيفيتش در مقايسه با مدلهاي معمولي مثل WD My Passport نميتونه كمتر باشه . اين مدل همراه با كيف هست .
نگفتین که آیا تو بازار هست یا نه و قیمتش چنده؟
amirfakhrian
11-09-2013, 20:28
چرا میگین Element خوب نیست؟؟؟
چیش بده؟
من چند جا دیدم توی همین تاپیک ، همش میگن برین my password بگیرین و المنت خوب نیست و این حرفا
خب بگین مشکل چیه؟ آخه یه دلیلی باید برای بد بودن داشته باشه دیگه
اینطوری باشه منم میگم 206 بهتر از 405 هست همه برین 206 بگیرین.خب این که نشد حرف ، خب خیلی ماشینها بهتر از 206 هم هستند.همونطوری که خیلی هاردها هم بهتر از my password هستند
پس دلیل بیارید
دوست عزیز من هر دو مدل element و my passport را دارم و تفاوتی در کارکرد ندارند. my passport ظاهر زیباتری نسبت به element داره و همچنین می توان از قابلیت قفل گذاری و دیگر نرم افزارهای وسترن در این مدل(my passport) استفاده کرد.
به این نکته توجه کنید که مهمترین عامل خرابی هارد، سهل انگاری استفاده کننده است.
daryoosh_2008
12-09-2013, 22:45
سلام ببخشید من یه مشکلی دارم یه هارد my passport خریدم واسه سون هیچ مشکلی نداره ولی وقتی به لپ تاپم وصلش میکنم نمیتونم چیزی داخلش کنم لپ تاپم مک هستش ویندوز مکه لطفا چجوری اطلاعات لپ تاپمو داخلش بریزم چرا نمیره تو هاردم ولی اطلاعات هارد رو میتونم داخل لپ تاپم بریزم ؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
12-09-2013, 23:43
سلام ببخشید من یه مشکلی دارم یه هارد my passport خریدم واسه سون هیچ مشکلی نداره ولی وقتی به لپ تاپم وصلش میکنم نمیتونم چیزی داخلش کنم لپ تاپم مک هستش ویندوز مکه لطفا چجوری اطلاعات لپ تاپمو داخلش بریزم چرا نمیره تو هاردم ولی اطلاعات هارد رو میتونم داخل لپ تاپم بریزم ؟؟؟؟؟
سلام .
لپ تاپم مک هستش ویندوز مکه
درباره قسمتی که نقل و قول کردم ؛ سیستم عامل ویندوز کاملاً متفاوت از مک هست . یعنی اصطلاح "ویندوز مک" درست نیست .
در مورد مشکل شما ؛ من تابه حال با مک کار نکردم ولی اگر فرمت پارتیشن هارد اکسترنال NTFS باشه احتمالاً برای سیستم عامل مک این نوع پارتیشن فقط خواندنی (read) هست و در نتیجه نمیتونید چیزی بر روی آن کپی کنید (write) .
دو راه موجوده :
1. هارد را با یکی از فایل سیستمهایی که توسط سیستم عامل مک پشتیبانی میشود فرمت کنید . در اینصورت این پارتیشنها در ویندوز قابل شناسایی نخواهد بود . ضمناً قبل از فرمت کردن از اطلاعات موجود در هارد بکاپ بگیرید .
2. از درایورهایی استفاده کنید که امکان read/write بر روی پارتیشنهای NTFS توسط سیستم عامل مک فراهم بشه . در اینصورت هم در win میتونید از هارد استفاده کنید و هم در mac . سیگیت برای هاردهای اکسترنال چنین درایوری را در سایت گذاشته . گرچه هارد شما وسترن هست ولی پیشنهاد میکنم این درایور را دانلود کنید و ببینید جواب میده یا خیر .
daryoosh_2008
13-09-2013, 13:50
لطفا سایت درایورهای هارد مای پاسپورد رو واسم لینک کن
sasan.69
13-09-2013, 13:59
هارد 1ترا برای فقط ارشیو کردن میخوام و نمیخوام مدام ازش استفاده کنم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ و اینکه فرقه Seagate backup plus با Seagate expansion در چی هست و نسبت به WD my passpor چطوره؟
ممنون...
ata.royalfalcon
13-09-2013, 14:33
لطفا سایت درایورهای هارد مای پاسپورد رو واسم لینک کن
میخواهید پارتیشن NTFS را در مک mount کنید ؟ بطوریکه بتونید روی آن کپی کنید ؟ در سایت وسترن چنین درایوری موجود نیست ولی در سایت سیگیت موجوده و ظاهراً این درایور فقط برای هاردهای اکسترنال سیگیت هست ولی از لینک زیر این درایور را دانلود و در mac اجرا کنید و ببینید جواب میده یا خیر . اگر جواب نداد باید درایور دیگری را پیدا کنید .
سه دستور العمل (Step 1/2/3) گفته شده را دنبال کنید .
هارد 1ترا برای فقط ارشیو کردن میخوام و نمیخوام مدام ازش استفاده کنم چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ و اینکه فرقه Seagate backup plus با Seagate expansion در چی هست و نسبت به WD my passpor چطوره؟
ممنون...
بین مدلهای expansion و backup plus به جز شکل ظاهر و نرم افزارها تفاوتی باهم ندارند . حتی در مورد نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته فکر نمیکنم تفاوتی وجود داشته باشه . یکی از مهمترین مزیت هارد اکسترنال WD my passport هم قابلیت hardware encryption هست که میتونید هارد را lock و داده های موجود را رمزگذاری کنید ؛ در کل هر سه مدل خوبی هستند .
sasan.69
13-09-2013, 14:50
میخواهید پارتیشن NTFS را در مک mount کنید ؟ بطوریکه بتونید روی آن کپی کنید ؟ در سایت وسترن چنین درایوری موجود نیست ولی در سایت سیگیت موجوده و ظاهراً این درایور فقط برای هاردهای اکسترنال سیگیت هست ولی از لینک زیر این درایور را دانلود و در mac اجرا کنید و ببینید جواب میده یا خیر . اگر جواب نداد باید درایور دیگری را پیدا کنید .
سه دستور العمل (Step 1/2/3) گفته شده را دنبال کنید .
بین مدلهای expansion و backup plus به جز شکل ظاهر و نرم افزارها تفاوتی باهم ندارند . حتی در مورد نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته فکر نمیکنم تفاوتی وجود داشته باشه . یکی از مهمترین مزیت هارد اکسترنال WD my passport هم قابلیت hardware encryption هست که میتونید هارد را lock و داده های موجود را رمزگذاری کنید ؛ در کل هر سه مدل خوبی هستند .
پس علت اینکه دو مدل از سیگیت موجود هست چی میتونه باشه؟ اگه شما جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟(از لحاظ سرعت کیفیت و...)
ata.royalfalcon
13-09-2013, 17:08
پس علت اینکه دو مدل از سیگیت موجود هست چی میتونه باشه؟ اگه شما جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟(از لحاظ سرعت کیفیت و...)
تنوع مدل و گارانتی و قیمتهای متفاوت (در سایت سیگیت مدلهای expansion فقط یکسال گارانتی ولی مدل Backup plus دو سال گارانتی دارد) ؛ والا فکر نمیکنم از لحاظ کیفیت و سرعت تفاوت محسوسی داشته باشند . در مورد سوال آخر backup plus را انتخاب میکنم .
amir_t6262
16-09-2013, 20:27
ممنون عطا جان. واقعا اطلاعاتت همیشه مفید و به درد بخور هستند.
من که دل را به دریا زدم و firmware را با اطلاعات روی هارد آپدیت کردم. البته برای آپدیت فرم ویر باید حتما به اینترنت متصل باشید، چون فایلهای آپدیت را اینترنتی دانلود و نصب میکنه.
آپدیت هم با موفقیت همراه بود. البته هنوز با usb3 کامپیوترم که مشکل داشتم امتجان نکردم ببینم مشکل حل میشود یا نه.
خب، چند روزی با هارد فرم ویر آپدیت شده کار کردم و باید بگم که مشکلاتی که در حین کپی و ... داشت، کاملا رفع شده است.
در حالیکه با آن یکی هارد my passport ام که فرم ویرش را آپدیت نکردم، هنوز مشکل دارم.
بهمین خاطر توصیه میکنم تمام دوستانی که با USB3 مشکل دارند، فرم ویر هاردهای WD شان را آپدیت کنند.
ata.royalfalcon
16-09-2013, 22:21
خب، چند روزی با هارد فرم ویر آپدیت شده کار کردم و باید بگم که مشکلاتی که در حین کپی و ... داشت، کاملا رفع شده است.
در حالیکه با آن یکی هارد my passport ام که فرم ویرش را آپدیت نکردم، هنوز مشکل دارم.
بهمین خاطر توصیه میکنم تمام دوستانی که با USB3 مشکل دارند، فرم ویر هاردهای WD شان را آپدیت کنند.
همچنین توصیه میکنم نکات و دستورالعملهایی که برای آپدیت گفته شده مو به مو رعایت بشه .
fade2amin
18-09-2013, 10:59
سلام.
دوستان من 2سالی میشه که مدل my passport دارم و خداییش ازش راضیم. اینبار قصد خرید داشتم که به من مدل جدید المنت رو پیشنهاد دادن. میخوام از اساتید بپرسم که کدوم یکی از این 2 مدل بهتره ؟
ممنونم .
ata.royalfalcon
18-09-2013, 16:52
سلام.
دوستان من 2سالی میشه که مدل my passport دارم و خداییش ازش راضیم. اینبار قصد خرید داشتم که به من مدل جدید المنت رو پیشنهاد دادن. میخوام از اساتید بپرسم که کدوم یکی از این 2 مدل بهتره ؟
ممنونم .
سلام .
با توجه به اینکه از عملکرد my passport راضی هستید چرا مجدداً همان مدل را نمیخرید ؟ توصیه میکنم همان my passport را بخرید که نه تنها زیباتر هست بلکه امکانات بیشتری دارد .
siavashsiavash
18-09-2013, 18:00
سلام
من یک هارد1tوسترن پسورد دار خریدم
یک سئوال داشتم
اگر برنامه خودش را نصب کنی وفلش را بخوی ریموم کنی کلا چراغ هارد خاموش هست اما اگر در pcکه برنامه خود هارد نصب نیست وهارد را بخوی ببندی.چراغ هارد چشمک می زند.در این حالت کلا دیگر درایوی که مربوط به هارد مسترن میشوددیده نمی شود
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این اتفاق اسیبی نمی رساند؟؟؟؟؟
اگر اسیب می رساند چه کار باید کرد
با تشکر
amir_t6262
19-09-2013, 18:52
جدیدا دیدم که هاردهای WD My book با گارانتی شرکت "
فاطر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" در بازار عرضه شدند که قیمتشان نسبت به گارانتی سازگار کمی پایین تر است.
از دوستان کسی تجربه ای در مورد این گارانتی دارد؟
امروز مدل جدید WD Elements را هم دیدم. ( نمیدانم شاید خیلی هم جدید نباشه ولی با element که پارسال خریده بودم و خراب از آب درآمد، فرق میکنه) که امکانات کمتری نسبت به my passport دارد و قیمتش هم ارزانتر است.
مقایسه امکانات هاردهای پرتابل WD
قیمت WD My book 2TB با گارانتی سازگار 340 هزار تومان
WD my passport 1TB گارانتی سازگار 241 هزار تومان
دوستان این WD my passport 1 tb خوبه دیگه ؟ مشکلی چیزی که نداره ؟ موقع خرید به چی دقت کنم ؟
پسورد میشه روش گداشت ؟
این گارانتی واقعا کار میکنه ؟
شما خودتون بین این
کدوم پیشنهاد میدید ؟
و کلا بهترین 1 تراباتی برای دخیره فیلم چیه ؟
ممنون.
ata.royalfalcon
21-09-2013, 13:58
دوستان این WD my passport 1 tb خوبه دیگه ؟ مشکلی چیزی که نداره ؟ موقع خرید به چی دقت کنم ؟
پسورد میشه روش گداشت ؟
این گارانتی واقعا کار میکنه ؟
شما خودتون بین این
کدوم پیشنهاد میدید ؟
و کلا بهترین 1 تراباتی برای دخیره فیلم چیه ؟
ممنون.
1. تا زمانيكه در استفاده و نگهداري دقت كنيد مشكلي نخواهيد داشت . اما دقت كنيد كه اين مدل با توجه به ساختار و طراحي آن (مثلاً usb on board بودن اين مدلها) و همچنين با توجه به قابليت Hardware encryption در صورت خرابي (يا هر مشكل ديگر) تعمير و ريكاوري اطلاعات نسبت به ساير مدلها كمي مشكلتر خواهد بود ولي اين نشاندهنده كيفيت پايين نيست .
2. جعبه باز نشده و پلمپ باشه . داراي كارت يا ليبل گارانتي باشه . جعبه مقوايي سالم و ضربه ديده گي مداشته باشه .
3 . ميتونيد پسورد بذاريد ولي بايد برنامه هايي كه در پارتيشن هارد موجوده نصب بشه .
4. در مورد گارانتي ، در صورتيكه خرابي ناشي از سهل انگاري كاربر نباشه (مثل افتادن روي زمين) تعويض ميكنند .
5. my book براي جابجايي مناسب نيست . اگر خيلي جابجا ميكنيد پس my passport را بخريد .
1. تا زمانيكه در استفاده و نگهداري دقت كنيد مشكلي نخواهيد داشت . اما دقت كنيد كه اين مدل با توجه به ساختار و طراحي آن (مثلاً usb on board بودن اين مدلها) و همچنين با توجه به قابليت Hardware encryption در صورت خرابي (يا هر مشكل ديگر) تعمير و ريكاوري اطلاعات نسبت به ساير مدلها كمي مشكلتر خواهد بود ولي اين نشاندهنده كيفيت پايين نيست .
2. جعبه باز نشده و پلمپ باشه . داراي كارت يا ليبل گارانتي باشه . جعبه مقوايي سالم و ضربه ديده گي مداشته باشه .
3 . ميتونيد پسورد بذاريد ولي بايد برنامه هايي كه در پارتيشن هارد موجوده نصب بشه .
4. در مورد گارانتي ، در صورتيكه خرابي ناشي از سهل انگاري كاربر نباشه (مثل افتادن روي زمين) تعويض ميكنند .
5. my book براي جابجايي مناسب نيست . اگر خيلي جابجا ميكنيد پس my passport را بخريد .
الان شما هارد 1 ترا ( حمل هم زیاد نمیخوام بکنم ) چی پیشنهاد میدی ؟
من فقط میخوام فیلم بریزم روش داشته باشم و هر روز وصل کنم یه فیلمی روش کپی کنم یا از روش یه فیلمی ببینم همین ....
میخوام یه جورایی خر کار باشه ...
ata.royalfalcon
21-09-2013, 17:02
الان شما هارد 1 ترا ( حمل هم زیاد نمیخوام بکنم ) چی پیشنهاد میدی ؟
من فقط میخوام فیلم بریزم روش داشته باشم و هر روز وصل کنم یه فیلمی روش کپی کنم یا از روش یه فیلمی ببینم همین ....
میخوام یه جورایی خر کار باشه ...
دوست گرامی ، انتخاب از بین هاردهای اکسترنال پرتابل یا آداپتوری با توجه به کاربرد و نیازهایی که دارید با خودتان هست . در کل اگر :
1. اگر جای کافی روی میز (یا هر جای دیگر) جهت نگهداری و استقرار هارد اکسترنال دارید (هاردهای اکسترنال آداپتوری بزرگ هستند و با توجه به اینکه بعضی از مدلها بصورت ایستاده قرار میگیرند باید دقت کنید تا سقوط نکنند) .
2. اگر مشکلی با حمل و نقل آن ندارید (برای حمل و نقل ایمن هاردهای اکسترنال آداپتوری باید در داخل کیفی شبیه کیف لپتاپ قرار بدید) .
3. اگر سرعت بالاتر مد نظر شماست (معمولاً هاردهای اکسترنال آداپتوری سرعت بیشتری دارند مخصوصاً در مدلهای سیگیت) .
4. اگر حجم بالا و قیمت مناسبتر میخواهید (اگر حجم آرشیو دائماً در حال افزایش هست بهتره که هارد اکسترنال آداپتوری با حجم بالاتر بخرید تا تعدد هارد اکسترنال جلوگیری بشه) .
5. دقت کنید که کابل usb هاردهای اکسترنال پرتابل کوتاه هستند و به راحتی نمیتوانید به پورتهای پشت کیس متصل کنید و همچنین نمیتونید از کابلهای رابط استفاده کنید .
با توجه به موارد گفته شده هارد اکسترنال آداپتوری مناسب شماست . ولی از اونجایی که فقط 1TB میخواهید فکر میکنم انواع پرتابل مناسب شما باشه و همچنین از اونجایی که میخواهید داده ها را رمزگذاری کنید WD my passport مناسب شماست .
نکته آخر : قابلیت Hardware encryption در مدلهای WD my passport یا WD my book کل فضای هارد را رمزگذاری میکند ؛ نه مثلاً یکی از پارتیشنها .
سلام.دوستان با توجه به پایین اومدن نرخ دلار اگه بازم صبر کنیم قیمت هارد اکسترنال پایین میاد؟
ata.royalfalcon
21-09-2013, 22:12
سلام
من یک هارد1tوسترن پسورد دار خریدم
یک سئوال داشتم
اگر برنامه خودش را نصب کنی وفلش را بخوی ریموم کنی کلا چراغ هارد خاموش هست اما اگر در pcکه برنامه خود هارد نصب نیست وهارد را بخوی ببندی.چراغ هارد چشمک می زند.در این حالت کلا دیگر درایوی که مربوط به هارد مسترن میشوددیده نمی شود
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این اتفاق اسیبی نمی رساند؟؟؟؟؟
اگر اسیب می رساند چه کار باید کرد
با تشکر
سلام .
خاموش نشدن چراغ فلش مموری ها و یا spin down نشدن موتور هارد پس از safely remove کردن مسئله ای هست که در win7 یا win vista دیده میشه . تنها راه حل اصلاح رجیستری ویندوز یا نصب نرم افزار هست . در win8 فکر کنم این مشکل برطرف شده باشه . در هر حال اگر نمیتونید این نرم افزار را نصب کنید پیشنهاد میکنم از disk management ابتدا هارد را offline کنید و سپس safely remove کنید . برای راه اندازی مجدداً بایستی online بشه (از طریق disk management) ؛ گرچه در این روش چراغ هارد خاموش نمیشه ...
سلام.دوستان با توجه به پایین اومدن نرخ دلار اگه بازم صبر کنیم قیمت هارد اکسترنال پایین میاد؟
ظاهراً قیمت ها روند نزولی به خودش گرفته . به هر حال اگر واقعاً نیاز دارید همین الان برای خرید اقدام کنید و اگر عجله ای برای خرید ندارید میتونید کمی صبر کنید .
fade2amin
22-09-2013, 08:22
دوستان من دیروز یه 1T از مدل جدید element گرفتم و باید بگم در مقایسه با passport سریعتر، باریکتر و کوچکتره. همچنین 10 تومنم ارزونتر !
فقط باید حواستون باشه که ضربه بهش نخوره، چون بنظرم یکم مقاومت بدنش نسبت به passport کمتره. ضمنا من 237 خریدم .
velvet revoulver
23-09-2013, 02:57
سلام ...دوستان بهترین هارد پرتابل 1 ترابایت تا حدود 300 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ حتما usb 3 باشه و اگه قیمت از 300 تومن کمی بالاتر هم باشه مشکلی نداره ...
ata.royalfalcon
23-09-2013, 10:52
سلام ...دوستان بهترین هارد پرتابل 1 ترابایت تا حدود 300 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ حتما usb 3 باشه و اگه قیمت از 300 تومن کمی بالاتر هم باشه مشکلی نداره ...
سلام .
Seagate Backup plus
Seagate expansion
WD my passport
هيچكدام از هاردهاي اكسترنال ليست شده آنتي شوك يا ضد ضربه نيستند در نتيجه در حمل و نقل و استفاده از آنها دقت كنيد . توصيه ميشه يك كيف مناسب هم خريداري كنيد .
fade2amin
23-09-2013, 11:28
دوستان میتونین روی WD Element جدید هم فکر کنیم. همونطور که قبلا هم گفتم از نظر سرعت سریعتر ار از Passport و همچنین ظریفتر و کوچکتر و با ظاهر زیباتریه فقط باید از ضربه زدن بهش خودداری بشه چون تصورم اینکه نسبت به Passport تحمل کمتری داره .
L.O.N.E.L.Y
23-09-2013, 16:08
سلام دوستان
من میخوام یه هارد اکسترنال 3 ترا وسترن بخرم حالا امروز رفتم فقط با گارانتی فیوچر موجود بود , فروشنده چند جا زنگ زد گارانتی سازگار گیر نیومد
حالا خواستم بدونم این گارانتی فیوچر چطوره , خوبه بگیرم هارد رو یا نه.؟
قیمتشم : 430 هزار بهم گفته
velvet revoulver
23-09-2013, 19:34
سلام .
Seagate Backup plus
Seagate expansion
WD my passport
هيچكدام از هاردهاي اكسترنال ليست شده آنتي شوك يا ضد ضربه نيستند در نتيجه در حمل و نقل و استفاده از آنها دقت كنيد . توصيه ميشه يك كيف مناسب هم خريداري كنيد .
ممنون...نظرتون در مورد هاردهای silicon power و مدلهای آرمور (armor)این کمپانی چیه ؟ با توجه به اینکه ضد ضربه و ضد آب هستند توصیه شون نمیکنید ؟
ata.royalfalcon
23-09-2013, 19:51
ممنون...نظرتون در مورد هاردهای silicon power و مدلهای آرمور (armor)این کمپانی چیه ؟ با توجه به اینکه ضد ضربه و ضد آب هستند توصیه شون نمیکنید ؟
این مدلها فقط باکس مستحکم و ضد آب دارند و هارد اینترنال بکار رفته تفاوتی با انواع معمولی ندارند . در نتیجه در زمانهایی که روشن و در حال کار هست وارد شدن ضربه یا شوک میتونه باعث آسیب دیدن هارد و از بین رفتن اطلاعات بشه . ضد ضربه بودن این هاردها بیشتر در زمانی مطرح هست که هارد خاموش هست . اگر خیلی جابجایی دارید و اگر در حمل و نقل کم دقت هستید این مدلها (و مدلهای مشابه) میتونه مناسب باشه .
chealbar
23-09-2013, 19:58
سلام هارد های برند lacie داخل ایران نیستند؟؟؟
هارد های بوفالو رو از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟
کسی اگر شماره ای از فروشنده ی این برندها داری لطفا بگه
بهترينهاي بدون آداپتور تا 1 ترابايتي چيه؟
ata.royalfalcon
24-09-2013, 21:14
بهترينهاي بدون آداپتور تا 1 ترابايتي چيه؟
مدلهایی که در بازار ایران پیدا میشوند :
Seagate Backup plus
WD my passport
و مدلهای ساده تر که :
Seagate expansion
WD elements (مدلهای جدید)
Mehrdad092000
25-09-2013, 01:00
سلام عطا جان خوبی
من میخوام یه حافظه همراه بگیرم این تاپیکو نگاه راهنماییم کن
ssma1368
25-09-2013, 08:45
دوستان من seagate backup plus 1TB خریدم و الان دو تا سوال برام پیش اومده
1- با سیف ریمو خود ویندوز 7 چراغش خاموش نمیشه و هنوز داره کار می کنه حتی نرم افزار 5.1.3 USB Safely Remove هم کمکی نکرد
2- با چه نع کابل ساتایی به هارد اینترنال تبدیل میشه ؟ چون ساتای کیس من براش بزرگه!:n16:
chealbar
25-09-2013, 12:17
دوستان هارد بوفالو بهتره یا وسترن؟؟
ata.royalfalcon
25-09-2013, 13:04
دوستان هارد بوفالو بهتره یا وسترن؟؟
بوفالو سازنده هارد نيست و در نتيجه براي تامين هارد ديسكهاي مورد نياز از توليدات وسترن ، سيگيت و ... استفاده ميكنه .
mehdiliverpool
25-09-2013, 15:22
دوستان ADATA 1T به نظرتون چطوره؟؟
ضد آب و ضد ضربه هستش.
در ضمن نحوه بک آپ گیری و بازیابی اطلاعات پاک شده به چه نحوی هست به نظر میرسه حجم بالای این ابزار ذخیره سازی اطلاعات یه جور مشکل ساز میشه به نظرتون داخل هاردرو پارتیشن بندی کنم خوبه؟؟ درضمن بهترین و ساده ترین نرم افزارو معرفی کنید.
ممنون
ata.royalfalcon
25-09-2013, 15:30
دوستان من seagate backup plus 1TB خریدم و الان دو تا سوال برام پیش اومده
1- با سیف ریمو خود ویندوز 7 چراغش خاموش نمیشه و هنوز داره کار می کنه حتی نرم افزار 5.1.3 USB Safely Remove هم کمکی نکرد
2- با چه نع کابل ساتایی به هارد اینترنال تبدیل میشه ؟ چون ساتای کیس من براش بزرگه!:n16:
1. اين يك مشكلي هست كه در win7 يا win vista ديده ميشه . فكر كنم اين مشكل در win8 برطرف شده باشه .
2. بايد قسمتي از كانكتورهاي sata و Power را ببريد تا راحتتر وارد شكاف بشه . در اين پست هم (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح داده شده .
mehdiliverpool
25-09-2013, 17:38
ضد آب و ضد ضربه هستش.
در ضمن نحوه بک آپ گیری و بازیابی اطلاعات پاک شده به چه نحوی هست به نظر میرسه حجم بالای این ابزار ذخیره سازی اطلاعات یه جور مشکل ساز میشه به نظرتون داخل هاردرو پارتیشن بندی کنم خوبه؟؟ درضمن بهترین و ساده ترین نرم افزارو معرفی کنید.
ممنون
دوستان کسی نیست جواب منو بدونه لطفا یه نرم افزار برای پارتیشن بندی و بک ابگیری برام معرفی کنید؟؟؟؟
.:Bardia:.
25-09-2013, 18:11
دوستان الان بهترین هارد اکسترنال وسترن 1 ترا یا 2 کدوم مدل هست ؟
ata.royalfalcon
25-09-2013, 18:59
ضد آب و ضد ضربه هستش.
ممنون
دوستان کسی نیست جواب منو بدونه لطفا یه نرم افزار برای پارتیشن بندی و بک ابگیری برام معرفی کنید؟؟؟؟
هارد اکسترنال ADATA میخرید فقط به خاطر اینکه ضد ضربه و آب هست ؟ دقت کنیدکه مدلهایی که به اصطلاح ضد ضربه و ضد آب هستند فقط باکس مقاوم دارند وگرنه هارد اینترنال بکار رفته همانند مدلهای معمولی هست و در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها در مواقعی که روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد بشه . قابلیت ضد ضربه این هاردهای اکسترنال (وجود محافظهای ارتجاعی لاستیکی / سیلیکونی) بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموش هست . بعضی از کمپانیها که هاردهای اکسترنال ضد ضربه تولید میکنند بوضوح اشاره میکنند که این قابلیت فقط در حالت non - operating تست شده است . به هر حال اگر در مواقع حمل و نقل کمی بی احتیاط هستید این مدلها گزینه مناسبی هستند .
در مورد ریکاوری کردن دیتا ، بستگی به این داره که دیتاها چگونه حذف شده باشند . مثلاً اگر میخواهید از پارتیشنهای raw شده اطلاعات را ریکاوری کنید میتونید از easeus data recovery wizard professional استفاده کنید . نمونه های دیگر از نحوه ریکاوری اطلاعات با استفاده از این برنامه در لینکهای زیر توضیح داده شده .
Recover deleted files and folders ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recover lost photos and images ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recover lost office files ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recover deleted email ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recover files from formatted drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recover deleted or lost logical drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recover files from RAW drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recover files from fdisked drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Recover files from repartitioned drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و همچنین اگر میخواهید یک پارتیشن خذف شده که unallocated شده را ریکاوری کنید میتونید از برنامه acronis recovery expert استفاده کنید .
هارد اکسترنال باید پارتیشن بندی بشه که بتونید اطلاعات را در داخل آن ذخیره کنید . اگر منظور شما این باشه که چند پارتیشن بسازید مشکلی نیست و میتونید اینکار را انجام بدید . ساده ترین برنامه برای پارتیشن بندی همان disk management ویندوز هست اما اگر برنامه کاملتری میخواهید میتونید از برنامه Acronis Disk Director Home استفاده کنید .
دوستان الان بهترین هارد اکسترنال وسترن 1 ترا یا 2 کدوم مدل هست ؟
اگر آداپتوری میخواهید WD my book و اگر پرتابل میخواهید WD my passport و یا WD elements (مدل جدید) . دقت کنید که WD elements قابلیت رمزگذاری و lock کردن هارد را ندارد .
مدلهایی که در بازار ایران پیدا میشوند :
Seagate Backup plus
WD my passport
و مدلهای ساده تر که :
Seagate expansion
WD elements (مدلهای جدید)
دوست. عزیز
اگر برا آرشیو کردن و همچنین هر از گاهی وصل کردن به ----- و ضبط برنامه بخوام مدل بک آپ بلاس بدون آداپتور خوبه؟
ata.royalfalcon
25-09-2013, 21:38
دوست. عزیز
اگر برا آرشیو کردن و همچنین هر از گاهی وصل کردن به ----- و ضبط برنامه بخوام مدل بک آپ بلاس بدون آداپتور خوبه؟
بله ، میتونید همین مدل را انتخاب کنید . توصیه میکنم هارد را روی دستگاه قرار ندید که گرم کنه و همچنین قبل از جدا کردن هارد از دستگاه حتماً عملیات ضبط یا پخش از روی هارد را متوقف کنید (ایده آل این هست که دستگاه رو خاموش و سپس هارد را جدا کنید) . هارد را در جایی قرار بدید تکان نخورد .
ssma1368
26-09-2013, 13:11
1. اين يك مشكلي هست كه در win7 يا win vista ديده ميشه . فكر كنم اين مشكل در win8 برطرف شده باشه .
2. بايد قسمتي از كانكتورهاي sata و Power را ببريد تا راحتتر وارد شكاف بشه . در اين پست هم (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح داده شده .
در مورد ساتا ممنون اما این مشکل خاموش هارد بعد از سیف ریمو در در ویندوز 8 پابرجاست! چه کنم؟
اون نرم افزاری که در صفحات قبل معرفی کردید هم کاری نکرد! :n16:
بین WD My Book و Seagate Backup Plus برای وصل کردن به مودم به وسیله USB 2.0 با توجه به اینکه هم قیمت هستند کدوم پیشنهاد میشه؟
سلام. بعد از مشورت هایی که اینجا با دوستان از جمله اقای ata.royalfalcon عزیز داشتم امروز رفتم و یه هارد WD Mybook 2TB خریدم 335 تومن بعد از دو سال صبر کردن.خب حالا با توجه به این که این هارد برای من خیلی ارزش داره می خواستم بپرسم توی نگه داری هارد چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا عمرش طولانی تر بشه؟ یک سوال دیگه اینکه این پلاستیکی که دور خود هاردکشیده شده رو اگه بزارم باشه توی خنک کردنش مشکلی پیش نمیاد؟ در مورد safe remove یه جا خوندم که این کار اگه هارد در حالت بیکاری باشه ازش کار نکشیم واجب نیست حتی بعضی ها گفته بودن که اونایی که safe remove می کنند بیشتر هارد یا فلششون سوخته تا اونایی که این کار رو نمی کنند ایا این درسته؟ با تشکر
سلام. بعد از مشورت هایی که اینجا با دوستان از جمله اقای ata.royalfalcon عزیز داشتم امروز رفتم و یه هارد WD Mybook 2TB خریدم 335 تومن بعد از دو سال صبر کردن.خب حالا با توجه به این که این هارد برای من خیلی ارزش داره می خواستم بپرسم توی نگه داری هارد چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا عمرش طولانی تر بشه؟ یک سوال دیگه اینکه این پلاستیکی که دور خود هاردکشیده شده رو اگه بزارم باشه توی خنک کردنش مشکلی پیش نمیاد؟ در مورد safe remove یه جا خوندم که این کار اگه هارد در حالت بیکاری باشه ازش کار نکشیم واجب نیست حتی بعضی ها گفته بودن که اونایی که safe remove می کنند بیشتر هارد یا فلششون سوخته تا اونایی که این کار رو نمی کنند ایا این درسته؟ با تشکر
مبارک باشه
اما دوست عزیز فکر کنم 35 تومان هارد رو گرون خریدید. چون امروز قیمت 300 بود مگر اینکه مدل دیگه ای از My Book باشه که تا اونجا که من میدونم My Book رومیزی USB 3.0 فقط یه مدل تو بازار هست.
ata.royalfalcon
26-09-2013, 17:09
بین WD My Book و Seagate Backup Plus برای وصل کردن به مودم به وسیله USB 2.0 با توجه به اینکه هم قیمت هستند کدوم پیشنهاد میشه؟
فرقی نمیکنه . البته هارد اکسترنال WD my book را اگر lock میکنید قبل از متصل کردن به مودم حتماً باید unlock بشه .
نمی دونم! من از مجتمع تک مشهد خریدم هرجارفتم همین بود یه چند جاهم که 367میدادند می گفتند خرید قدیمه.احتمالا تو شهرشماارزونتر بوده شما کجاهستین؟ اینجاهم قیمت قطعات به روز توی مشهد هست؟ sazgar.rayaneh.com
ata.royalfalcon
26-09-2013, 17:42
سلام .
یک سوال دیگه اینکه این پلاستیکی که دور خود هاردکشیده شده رو اگه بزارم باشه توی خنک کردنش مشکلی پیش نمیاد؟
نیازی به جدا کردن پلاستیکی که دور هارد اکسترنال کشیده شده نیست . با توجه به بدنه پلاستیکی مشکی براق ، خط و خش و اثر انگشت واضح هست پس بهتره که جدا نکنید . جدا نکردن آن باعث گرم شدن هارد نمیشه مگر اینکه منافذ تهویه را ببنده .
در مورد safe remove یه جا خوندم که این کار اگه هارد در حالت بیکاری باشه ازش کار نکشیم واجب نیست حتی بعضی ها گفته بودن که اونایی که safe remove می کنند بیشتر هارد یا فلششون سوخته تا اونایی که این کار رو نمی کنند ایا این درسته؟ با تشکر
بستگی به این داره که چطور از هارد اکسترنال استفاده میکنید . بعنوان مثال اگر به مدت طولانی از هارد اکسترنال استفاده میکنید در زمانهای کوتاه بیکاری نیازی نیست که هارد اکسترنال را safe remove کنید (از طریق تنظیمات موجود در WD smartware زمان مورد نیاز برای sleep شدن را تنظیم کنید) . ولی اگر فقط مدت کوتاهی از هارد اکسترنال استفاده میکنید چه نیازی هست که به مدت طولانی روشن و در حالت sleep بمونه ؟ پس توصیه میکنم طوری زمانبندی کنید که هارد اکسترنال نه به مدت طولانی در حالت sleep بمونه و نه اینکه در یکروز چندین بار connect/disconnect بشه .
یک نمونه از زمانبندی خودم : تا زمانیکه حجم دیتاهای دانلودی به حد مشخصی نرسه به هارد اکسترنال منتقل نمیکنم ، تا زمانیکه به دیتاهای دانلود شده نیاز داشته باشم به هارد اکسترنال منتقل نمیکنم . اگر به دیتای ذخیره شده روی هارد اکسترنال نیاز داشته باشم کپی میکنم روی هارد اینترنال سیستم ...
می خواستم بپرسم توی نگه داری هارد چه نکاتی رو باید رعایت کنم تا عمرش طولانی تر بشه؟
1. به پورتهای پشت کیس متصل شود .
2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و حتی جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود (همینطور در مورد کابل power) .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید .
7. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
8. آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی و نوسانات نشود . همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید .
نمی دونم! من از مجتمع تک مشهد خریدم هرجارفتم همین بود یه چند جاهم که 367میدادند می گفتند خرید قدیمه.احتمالا تو شهرشماارزونتر بوده شما کجاهستین؟ اینجاهم قیمت قطعات به روز توی مشهد هست؟ sazgar.rayaneh.com
عزیز من تهران هستم. البته اینجا هم تا 320 قیمت میدن اما 300 هم موجود هست که اتفاقا من امروز 1 عدد تهیه کردم.
طبیعتا شهرهای دیگه قیمت نسبت به تهران بالاتر هست.
ممنون یه سوال دیگه اینکه این نرم افزار هایی که داخلشه لازمه نصب کنم؟ WD SES Device Driver و WD SmartWareکارشون چیه؟
ata.royalfalcon
26-09-2013, 20:00
ممنون یه سوال دیگه اینکه این نرم افزار هایی که داخلشه لازمه نصب کنم؟ WD SES Device Driver و WD SmartWareکارشون چیه؟
فقط WD smartware را نصب کنید . این نرم افزار امکان مدیریت هارد را فراهم میکند . در user manual بطور کامل توضیح داده شده (که البته فارسی نیست) .
کنترل دمای هارد . البته دمای هارد را بصورت عدد نشان نمیدهد بلکه یا بصورت OK و یا با اخطار قرمز رنگ Overheated شدن درایو را هشدار میدهد .
Safely Disconnecting کردن هارد .
تعیین زمان standby کردن هارد پس از مدتی بیکاری .
Checking Drive Health .
بکاپ گیری و ...
ata.royalfalcon
26-09-2013, 20:55
در مورد ساتا ممنون اما این مشکل خاموش هارد بعد از سیف ریمو در در ویندوز 8 پابرجاست! چه کنم؟
اون نرم افزاری که در صفحات قبل معرفی کردید هم کاری نکرد! :n16:
دوست گرامی :
روشی که در سایت مایکروسافت برای اصلاح رجیستری توضیح داده شده را انجام بدید (Global Setting) . بنده تست کردم جواب داد . هارد Goflex portable و ویندوز هم 7 بود .
این آگهی چهارشنبه در روزنامه خبر ورزشی چاپ شده بود:
ssma1368
27-09-2013, 20:18
دوست گرامی :
روشی که در سایت مایکروسافت برای اصلاح رجیستری توضیح داده شده را انجام بدید (Global Setting) . بنده تست کردم جواب داد . هارد Goflex portable و ویندوز هم 7 بود .
برا من جواب نداد احتمالا چون 8 دارم. البته 64 بیت هم هستم شاید برا این باشه!
راهکاری برا 8 ندارید؟
Mehrdad092000
28-09-2013, 01:37
عطا جان کمکم میکنی برای خرید یه حافظه همراهه
Kamyar_AnathemA
28-09-2013, 05:33
سلام
مورد استفادم آرشیو موزیک و فیلم هست و روزی هم 2-3 بار میخوام به لپ تاپ وصل کنم
Seagate Expansion بگیرم یا WD My Book Essential ؟
2 ترا بایت میخوام باشه
مرسی
ata.royalfalcon
28-09-2013, 08:09
عطا جان کمکم میکنی برای خرید یه حافظه همراهه
مهرداد جان ، باور كن من نميدونم :n29: .
سلام
مورد استفادم آرشیو موزیک و فیلم هست و روزی هم 2-3 بار میخوام به لپ تاپ وصل کنم
Seagate Expansion بگیرم یا WD My Book Essential ؟
2 ترا بایت میخوام باشه
مرسی
سلام .
Seagate Expansion سرعت بيشتري داره و چون بصورت خوابيده روي ميز قرار ميگيره امنيت بيشتري داره ولي از لحاظ نرم افزاري امكانات زيادي نداره . مدلهاي جديد پسوند Essential ندارند ، هاردهاي اكسترنال WD my book در مقايسه با Expansion سرعت كمتري دارند و همچنين ميتونيد هارد را قفل و داده ها را رمزگذاري كنيد . در كل هر دو خوب هستند . ميتونيد روي Backup plus هم فكر كنيد. ضمناً پيشنهاد ميشه كه طوري زمانبندي كنيد كه روزي 2-3 بار را به حداقل كاهش بديد .
Kamyar_AnathemA
28-09-2013, 15:12
سلام .
Seagate Expansion سرعت بيشتري داره و چون بصورت خوابيده روي ميز قرار ميگيره امنيت بيشتري داره ولي از لحاظ نرم افزاري امكانات زيادي نداره . مدلهاي جديد پسوند Essential ندارند ، هاردهاي اكسترنال WD my book در مقايسه با Expansion سرعت كمتري دارند و همچنين ميتونيد هارد را قفل و داده ها را رمزگذاري كنيد . در كل هر دو خوب هستند . ميتونيد روي Backup plus هم فكر كنيد. ضمناً پيشنهاد ميشه كه طوري زمانبندي كنيد كه روزي 2-3 بار را به حداقل كاهش بديد .
امکانات نرم افزاری دقیقا یعنی چیکار میشه باهاشون کرد ؟
یعنی روزی یک بار صبح . یک بار شب وصل بشه به لپ تاپ ضرر داره براش ؟
همه هارد ها اینجورین یا آداپتوری ها اینجورین ؟
Backup Plus نسبت به این دو تا دیگه برتری خاصی داره ؟
ata.royalfalcon
28-09-2013, 20:08
همه هارد ها اینجورین یا آداپتوری ها اینجورین ؟
نقطه مشترک این نرم افزارها بکاپ گیری و ریستور کردن آنهاست ولی در مدلهای مختلف طبعاً این امکانات متفاوت خواهد بود . مثلاً در مدل my passport یا my book با توجه به قابلیت haedware encryption نرم افزاری برای فعال کردن این قابلیت ، تغییر دادن پسورد و یا غیر فعال کردن آن موجود هست . چک کردن هارد (diagnostic) و یا تعیین و تنظیم زمان لازم برای standby شدن هارد پس از مدتی بیکاری و ... از قابلیتهای دیگر این نرم افزارهاست . در بعضی از مدلها مثل expansion یا WD elements این امکانات خیلی خلاصه هست . معمولاً در user manual درباره این نرم افزارها و قابلیتهای آن بطور کامل توضیح داده میشه . اکثر کاربران کمتر از چنین نرم افزارهایی استفاده میکنند .
مشکلی نیست و ایرادی نداره . صرفاً در حد پیشنهاد برای افزایش عمر مفید بود .
منظور من این بود که میتونید طوری برنامه ریزی و زمانبندی کنید که نیازی نباشه که برای هر کار جزئی به سیستم متصل بشه . مثلاً میتونید آنقدر صبر کنید تا حجم فایلهایی که میخواهید به هارد اکسترنال منتقل کنید به حداکثر حجم برسه و سپس منتقل کنید . این روش خیلی بهتر از این هست که روزی چندین بار به سیستم متصل کنید فقط برای انتقال دیتاهای کوچک و کم حجم .
از لحاظ سرعت و کارایی و کیفیت نسبت به سایر مدلها برتری خاصی ندارد .
Kamyar_AnathemA
28-09-2013, 22:50
یک سوال دیگه
هارد اکسترنال هم مثل اینترنال مشخصاتی مثل buffer یا rpm یا ... داره که باید توجه کنم بهش ؟
امروز رفتم بازار آداپتوری فقط my book داشتن
بدون آداپتور my passport دیدم اما هر چی روی جعبشو نگاه کردم اطلاعات خاصی نداشت فقط نوشته بود usb 3 !
Mehrdad092000
29-09-2013, 01:40
سلام .
عطاجون احتمالا رم بخیال شدم چون میخوام htc one mini بگیرم که رمم نمیخوره :D اما فلش ساپورت میکنه
فلش بگیرم یا ssd?
ssd اکسترنال هم هست؟
ata.royalfalcon
29-09-2013, 08:05
یک سوال دیگه
هارد اکسترنال هم مثل اینترنال مشخصاتی مثل buffer یا rpm یا ... داره که باید توجه کنم بهش ؟
امروز رفتم بازار آداپتوری فقط my book داشتن
بدون آداپتور my passport دیدم اما هر چی روی جعبشو نگاه کردم اطلاعات خاصی نداشت فقط نوشته بود usb 3 !
اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل (بدون آداپتور) موجود در بازار 5400rpm و 8MB Cache دارند . هاردهاي اكسترنال پرتابل يا rpm و cache بيشتر هم ساخته شده ولي براحتي در بازار پيدا نميشه . معمولاً كمپانيها اطلاعات زيادي در مورد مشخصات هارد بكار رفته ارائه نميكنند مگر اينكه مشخصات ويژه اي داشته باشه (مثلاً 7200rpm يا Cache بيشتر) كه از آن بعنوان تبليغات هم استفاده ميكنند .
Abdolreza2012
29-09-2013, 18:18
دوستان من هاردمو Eject میکنم هم باز چراغش روشنه و جداش میکنم
اشکال داره؟؟؟؟؟
چیکار باید بکنم
ویندوز هم 8 هست
ata.royalfalcon
29-09-2013, 19:40
دوستان من هاردمو Eject میکنم هم باز چراغش روشنه و جداش میکنم
اشکال داره؟؟؟؟؟
چیکار باید بکنم
ویندوز هم 8 هست
والا چند صفحه قبل صحبتش بوده (نقل قولهای زیر) . این روش رجیستری را انجام بدید و بررسی کنید آیا روی سیستم شما جواب میده یا خیر !
نکته : پس از تغییر دادن رجیستری و ذخیره کردن آن ؛ پس از safely remove کردن چند ثانیه صبر کنید و ببینید آیا خاموش میشه یا خیر .
دوست گرامی :
برا من جواب نداد احتمالا چون 8 دارم. البته 64 بیت هم هستم شاید برا این باشه!
راهکاری برا 8 ندارید؟
M E S S I
30-09-2013, 21:42
سلام دوستان خسته نباشید:n18:
تو رنج قیمت حدود 160 تا 180 تومن یه هارد اکسترنال خوب میخواستم بهم معرفی کنید...
اصلا با این قیمت هست؟!:n02: همون حداقل کف هزینه رو در نظر بگیرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی...:n16:
Abdolreza2012
30-09-2013, 22:07
سلام دوستان خسته نباشید:n18:
تو رنج قیمت حدود 160 تا 180 تومن یه هارد اکسترنال خوب میخواستم بهم معرفی کنید...
مرسی...:n16:
سلام
هارد های WD My Passport و Seagate Backup Plus خوبن البته 500 گیگش تا قیمت های مورد نظرتون هست
البته SP Armor A80 هست ضد ضربه هست و تقریبا ضد آب ( البته به گفته ی دوستان اهل فن هارد بکار رفته تو این هارد فرقی با اون دو مدلی که گفتم نداره ) ، که قیمته 500 گیگش طرفای 190 تومنه
و مدل های جدید WD Element هم خوبن
M E S S I
30-09-2013, 22:13
ممنون عبدالرضا:»
راستی برای ریختن و دیدن فیلم و سریال و از این دست چیزا میخواستم؟ حالا تفاوتی میکنه برای خرید؟
بین اینا و هاردهایی که عبدالرضا معرفی کردن کدومو پیشنهاد میدید؟
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05 - 500GB
Silicon Power Portable Diamond D03 - 500GB
Silicon Power Portable Stream S03 - 500GB
Silicon Power Portable Armor A80 - 500GB
Transcend StoreJet 25A3 500GB
Abdolreza2012
30-09-2013, 22:22
ممنون عبدالرضا:»
راستی برای ریختن و دیدن فیلم و سریال و از این دست چیزا میخواستم؟ حالا تفاوتی میکنه برای خرید؟
بین اینا کدومو پیشنهاد میدید؟
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05 - 500GB
Silicon Power Portable Diamond D03 - 500GB
Silicon Power Portable Stream S03 - 500GB
Silicon Power Portable Armor A80 - 500GB
Transcend StoreJet 25A3 500GB
مرسی جلال جان :n16:
حقیقتش بینه اینا که گفتی همون Silicon Power Portable Armor A80 - 500GB بخاطر داشتن باکس ضد ضربه و ضد آب بودن بهتره ولی از همه هم گرونتره ( البته تو بقیه ی سیلکن پاور ها تجربه ای ندارم )
بهترین به نظرم همون WD My Passport و Seagate Backup Plus که تعریفشو دوستان میکنن ، خوبه
حقیقتش منم برای همین استفاده ( برای ذخیره فیلم و .. ) WD گرفتم و ازش راضیم
موفق باشی
+
ببینیم نظر بقیه دوستان چیه
دوستان هاردی که اداپتوری باشه نزنیم به اداپتور وصل کنیم به سیستم نمیشناسه ؟ یا میشناسه ولی ضرر داره ؟؟
اخه من بین wd passport 1 TB و wd اداپتوی 2 TB موندم .... اختلافشون فقط 60 تومنه ...
OMiD.1080p
01-10-2013, 01:15
دوستانی که بین مدل های مختلف شک دارند واسه خرید فقط دوباره عرض میکنم که اگه یکی از گزینه هاتون WD My Passport 500 USB است در گرفتنش شک نکنید .
دارمش و واقعا هم پر سرعت و کاربردی و .... است .
یکی از مهمترین قابلیت هاش واسه اونایی که خیلی به امنیت اطلاعات حساس هستند هم اینه که قفل سخت افزاری این مدل به هیچ عنوان قابل شکستن نیست .
یه رمز 1 کلمه ایی رو که گذاشته بودم روی هارد خودم هیچ کس نتونست بشکنش ( پلیس فتا هم نتونست :n02: )
ata.royalfalcon
01-10-2013, 07:42
دوستان هاردی که اداپتوری باشه نزنیم به اداپتور وصل کنیم به سیستم نمیشناسه ؟ یا میشناسه ولی ضرر داره ؟؟
اخه من بین wd passport 1 TB و wd اداپتوی 2 TB موندم .... اختلافشون فقط 60 تومنه ...
در هاردهاي اكسترنال آداپتوري تا زمانيكه آداپتور آن به برق متصل نشه هارد در سيستم شناسايي نخواهد شد .
basketball
02-10-2013, 00:23
دوستان من نیاز به خرید یک هارد اکسترنال 1ترابایت برای آرشیو فیلم هام دارم، هارد زیاد جابجا نمی شود فقط برای آرشیو شخصی...
بهترین هارد را میشه معرفی کنید؟ با توجه به قیمت خرید 2 ترابایت آداپتوری را پیشنهاد می کنید؟
نظرتان راجع به هارد سونی چیست؟
دوستان من نیاز به خرید یک هارد اکسترنال 1ترابایت برای آرشیو فیلم هام دارم، هارد زیاد جابجا نمی شود فقط برای آرشیو شخصی...
بهترین هارد را میشه معرفی کنید؟ با توجه به قیمت خرید 2 ترابایت آداپتوری را پیشنهاد می کنید؟
نظرتان راجع به هارد سونی چیست؟
دوست عزیز من خودم یک هفته پیش بعد از مشورت کردن با بچه های همین تایپیک یک هارد 2tb my book خریدم از مجتمع تک 335 تومن
بهت پیشنهاد می کنم اگه اطلاعاتت دائم در حال اضافه شدن هست همین هارد رو بخری که با شرایطی گفتی می خونه.
basketball
02-10-2013, 12:35
ممنون دوست عزیز ولی قیمتش که 300 تومن هست
دوستان تو هاردهای بدون آداپتور چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنند؟
سونی چطور هست؟
amir_t6262
02-10-2013, 22:39
قیمت امروز هارد در تهران که از مغازه ها و پاساژهای مختلف گرفتم.
WD My Book 2TB با گارانتی سازگار 300 الی 340 هزار تومان.
WD My passport 1TB با گارانتی سازگار 218 الی 230 هزار تومان
WD Element 1TB با گارانتی سازگار 210 الی 220 هزار تومان.
البته این قیمتها در مغازه های مختلف متفاوت بود ولی از چند جایی که پرسیدم به این قیمتها رسیدم که بیشتر مغازه ها در این رنج قیمت میدادند.
مثلا WD My book در بازار ایران 300 است ولی در بازار رضا گرانتر.
amir_t6262
02-10-2013, 22:41
ممنون دوست عزیز ولی قیمتش که 300 تومن هست
دوستان تو هاردهای بدون آداپتور چه گزینه ای رو پیشنهاد می کنند؟
سونی چطور هست؟
سونی خودش هارد درست نمیکنه و از هاردهای دیگر سازندگان استفاده میکند.
مدتی قبل یک هارد پرتابل 500 سونی گرفتم که هارد داخلش توشیبا است.
بین مدلهای معمولی قابل حمل، من WD My Passport را توصیه میکنم.
OMiD.1080p
03-10-2013, 00:44
همین روزها قصد هارد جدید دارم . یه مدل 2 ترابایتی
فقط بین اینکه آیا مدل اینترنال و یا اکسترنال رو بگیرم موندم .
استفاده من فقط واسه آرشیو است . یعنی نیازی به قابل حمل بودن ندارم . ولی خوب با توجه به اینکه مدل های اینترنال محدود به استفاده در یک سیستم هستند اینو مطرح میکنم .
اهمیت واسه من فقط و فقط سرعت و امینت اطلاعات است . ( منظور از امینت اینه که یهو به فاک نره اطلاعات )
بین یه مدل اینترنال 2 ترا بایتی از سیگیت و اکسترنال مدل زیر از وسترن موندم
WD My Book 2TB Desktop USB 3.0 External Hard Drive Storage WDBACW0020HBK-NESN
نظر دوستان چیه ؟
Abolfazl.A
03-10-2013, 11:25
با سلام
بنده در انتخاب هارد بین مدل های :
Silicon Power Portable Diamond D03
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05
Silicon Power Portable Stream S03
Western Digital Portable My Passport
لطفا منو راهنمایی میکنید که کدوم مدل بهتر هستش کارکرد قابل قبول تری داره با توجه به تجربه ای که دارید اگر مدل دیگه ای از برند دیگه هم مد نظرتون هست بهم بگید .
در ضمن مطمئنا در طول روز هارد رو چندین بار لازم دارم لطفا این موضوع رو هم در نظر بگیرید و بگید کدوم بهتره ؟
Abdolreza2012
03-10-2013, 12:04
با سلام
بنده در انتخاب هارد بین مدل های :
Silicon Power Portable Diamond D03
Silicon Power Portable Hard Drive Diamond D05
Silicon Power Portable Stream S03
Western Digital Portable My Passport
لطفا منو راهنمایی میکنید که کدوم مدل بهتر هستش کارکرد قابل قبول تری داره با توجه به تجربه ای که دارید اگر مدل دیگه ای از برند دیگه هم مد نظرتون هست بهم بگید .
در ضمن مطمئنا در طول روز هارد رو چندین بار لازم دارم لطفا این موضوع رو هم در نظر بگیرید و بگید کدوم بهتره ؟
در بینه اینایی که مد نظرتون هست
بهترین Western Digital Portable My Passport همین مدله
ata.royalfalcon
03-10-2013, 13:10
همین روزها قصد هارد جدید دارم . یه مدل 2 ترابایتی
فقط بین اینکه آیا مدل اینترنال و یا اکسترنال رو بگیرم موندم .
استفاده من فقط واسه آرشیو است . یعنی نیازی به قابل حمل بودن ندارم . ولی خوب با توجه به اینکه مدل های اینترنال محدود به استفاده در یک سیستم هستند اینو مطرح میکنم .
اهمیت واسه من فقط و فقط سرعت و امینت اطلاعات است . ( منظور از امینت اینه که یهو به فاک نره اطلاعات )
بین یه مدل اینترنال 2 ترا بایتی از سیگیت و اکسترنال مدل زیر از وسترن موندم
WD My Book 2TB Desktop USB 3.0 External Hard Drive Storage WDBACW0020HBK-NESN
نظر دوستان چیه ؟
1. معمولاً هاردهای اینترنال به دلیل اینکه در داخل کیس نصب میشوند و در مقایسه با هاردهای اکسترنال که بر روی میز قرار میگیرند کمتر در معرض ضربه ، سقوط ، شوک هستند و در نتیجه امنیت بیشتری دارند و همچنین برق رسانی مطمئن تری هم دارند (بشرط استفاده از پاور مناسب) . همچنین سرعت در حالت SATA بیشتر از USB خواهد بود .
2. تفاوت بین مدلهای Seagate مثل Backup plus و expansion و WD my book را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم و در نتیجه فکر میکنم انتخاب برای شما راحتتر بشه .
3. در مورد امنیت اطلاعات ؛ هیچکس نمیتونه تضمینی به شما بده . حتی اگر بهترین مدل را هم انتخاب کنید بازهم احتمال خرابی هارد و از بین رفتن اطلاعات ذخیره شده وجود دارد . میتونید اطلاعات را روی دو هارد مجزا ذخیره کنید .
aluminum
03-10-2013, 14:49
قیمت امروز هارد در تهران که از مغازه ها و پاساژهای مختلف گرفتم.
WD My Book 2TB با گارانتی سازگار 300 الی 340 هزار تومان.
WD My passport 1TB با گارانتی سازگار 218 الی 230 هزار تومان
WD Element 1TB با گارانتی سازگار 210 الی 220 هزار تومان.
البته این قیمتها در مغازه های مختلف متفاوت بود ولی از چند جایی که پرسیدم به این قیمتها رسیدم که بیشتر مغازه ها در این رنج قیمت میدادند.
مثلا WD My book در بازار ایران 300 است ولی در بازار رضا گرانتر.
3tb ویسترن رو قیمت نگرفتید؟
3tb ها 64 کش هستند؟
ata.royalfalcon
03-10-2013, 16:00
3tb ویسترن رو قیمت نگرفتید؟
3tb ها 64 کش هستند؟
بله ، هاردهای اکسترنال سه ترابایتی وسترن و سیگیت 64MB Cache دارند .
البته در مورد هاردهای اکسترنال ؛ نوع اینترفیس ، حجم و ... مشخصات ارائه میشه و در مورد هاردهای اینترنال بکار رفته مشخصاتی اعلام نمیشه (به استثنای برخی مدلهای ویژه که در سایت اعلام میشه) . تضمینی هم وجود نداره که دو هارد اکسترنال مشابه از یک نوع هارد اینترنال با مشخصات یکسان استفاده کنند. برای مثال وسترن در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (که در پایین هم نقل و قول کردم) درباره مشخصات هاردهای اینترنال بکار رفته اعلام کرده که فقط حجم را گارانتی میکنه و درباره rpm یا cache یا اینترفیس هارد اینترنال و سایر مشخصات هیچ تضمینی نمیده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ata.royalfalcon
03-10-2013, 20:52
همانطوری که در این تایپک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم گفتم ، کمپانی وسترن مدل جدیدی از my book ارائه کرده که نه تنها شکل متفاوت تری دارد (گرچه همچنان بدنه براقی دارد که خط و خش و اثر انگشت معلوم خواهد بود) بلکه از لحاظ نرم افزاری هم نسبت به مدلهای پیشین متفاوت هست .
مهمترین نکته در این مدلهای جدید این هست که حداقل حجم 2TB هست و 1TB موجود نیست . بدنه پلاستیکی ایندو مدل (mac و pc) برای صرفه جویی در هزینه های تولید بسیار شبیه هم هستند .
بعلت وجود مدلهای دیگر برای mac و برای اینکه این مدلها با کاهش فروش مواجه نشوند و برای حفظ تنوع مدلها ، حداکثر حجم My Book for Mac سه ترابایت هست .
شبکه های تهویه در مقایسه با مدلهای گذشته بطور کلی تغییر کرده است .
برخلاف مدلهای پیشین که باید WD smartware اجرا و نصب میشد تا به تمام امکانات دسترسی داشت ، در مدل جدید باید برنامه WD Apps setup رو اجرا و نصب کرد (مشابه مدلهای my passport) .
همانطوریکه در عکس زیر میبینید سه برنامه برای نصب وجود دارد . در حالت پیش فرض تمامی آیتمها نصب میشوند .
WD Drive Utilities برای erase و diagnostics و همچنین برای register هارد هست .
WD security هم برای قفل کردن و encrypt کردن هست .
WD SmartWare هم برای عملیات بکاپ گیری هست .
بر خلاف مدلهای پیشین برای فعال کردن قابلیت hardware encryption باید از مسیر زیر برنامه WD Security را اجرا کرد .
Start > All Programs > Western Digital > WD Apps > WD Security
در پوشه WD Apps برنامه های مختلفی وجود دارد . یکی از این برنامه ها WD Drive Utilities هست که امکانات زیر را در اختیار کاربر قرار میدهد (عکس زیر مربوط به مدلهای mac هست که در win هم موجوده) .
1. چک کردن سلامتی هارد .
2. تعیین زمان لازم برای sleep شدن هارد پس از مدتی بیکاری .
3. پاکسازی درایو از اطلاعات ذخیره شده .
4. رجیستر کردن درایو .
تصویری از برنامه smartware که فرقی با مدلهای پیشین ندارد .
مدلهای جدید همچنین دارای برنامه Acronis True Image WD Edition Software هست .
rezahacker3020
04-10-2013, 12:04
سلام دوستان
من میخوام هارد اکسترنال بخرم تو این دو مدل گیر کردم
Seagate Backup Plus
WD my passport
دوستم میگه من وسترن دارم نگیر اشقاله هنگ میکنه میگه سیگیت بخر خوبه.
خواستم ازتون بپرسم کدوم خوبه من برای انبار اطلاعات و هر از گاهی اتصال به tv میخوامش نظر خودم وسترن به خاطر کوچیکی و شیکی ولی خوب سیگیت هم انگار میشه به صورت اینترنال استفاده کرد.
از دوستان میخوام که ایا زیاد بودن پورت سیگیت ملاک خوبی برای انتخاب بین وسترن هست؟
سرعت کدومشون خوبه؟ و امکانات؟
geounknown
04-10-2013, 15:28
سلام دوستان
من میخواستم یه هارد اکسترنال از نوع پرتابل بگیرم
توضیحات دوستانو که خوندم به دو مدل WD My passport و Seagate Backup plus میخواستم بدونم این مشکل لرزش و بیش از حد گرم شدن اولی جدیه!؟ معایب دومی چیا هست!؟
ثاینا قیمتا جدیدا روند نزولی به خودش گرفته و با توجه به اینکه عجله چندانی ندارم به نظرتون واسه خرید صبر کنم!؟
اگه قصد خرید داشتم به نظرتون سایت دیجی کالا سایت مطمینی هست واسه خرید!؟ قیمتا چطور!؟ توی این سایت قیمتا معقول هست به نظرتون یا نه!؟
خیلی ممنون!
ata.royalfalcon
04-10-2013, 15:57
سلام دوستان
من میخوام هارد اکسترنال بخرم تو این دو مدل گیر کردم
Seagate Backup Plus
WD my passport
دوستم میگه من وسترن دارم نگیر اشقاله هنگ میکنه میگه سیگیت بخر خوبه.
خواستم ازتون بپرسم کدوم خوبه من برای انبار اطلاعات و هر از گاهی اتصال به tv میخوامش نظر خودم وسترن به خاطر کوچیکی و شیکی ولی خوب سیگیت هم انگار میشه به صورت اینترنال استفاده کرد.
از دوستان میخوام که ایا زیاد بودن پورت سیگیت ملاک خوبی برای انتخاب بین وسترن هست؟
سرعت کدومشون خوبه؟ و امکانات؟
سلام .
1. هاردهای اکسترنال وسترن مشکلی ندارند . ولی برای اینکه خیال خودتون راحت باشه میتونید سیگیت را انتخاب کنید .
2. در مورد سرعت تا اونجایی که میدونم Backup plus از لحاظ write سریعتر و my passport از لحاظ read سریعتر هستند .
3. درسته که میتونید هاردهای backup plus را از طریق sata به مادربرد متصل کنید اما پیشنهاد میکنم این کار را نکنید . اگر واقعاً به یک هارد اینترنال نیاز دارید بهتره که یک هارد دیگه برای pc یا لپتاپ بخرید .
4. در my passport میتونید هارد را lock و داده ها را رمزگذاری کنید . در صورتیکه مدلهای سیگیت چنین امکاناتی را ندارند .
سلام دوستان
من میخواستم یه هارد اکسترنال از نوع پرتابل بگیرم
توضیحات دوستانو که خوندم به دو مدل WD My passport و Seagate Backup plus میخواستم بدونم این مشکل لرزش و بیش از حد گرم شدن اولی جدیه!؟ معایب دومی چیا هست!؟
ثاینا قیمتا جدیدا روند نزولی به خودش گرفته و با توجه به اینکه عجله چندانی ندارم به نظرتون واسه خرید صبر کنم!؟
اگه قصد خرید داشتم به نظرتون سایت دیجی کالا سایت مطمینی هست واسه خرید!؟ قیمتا چطور!؟ توی این سایت قیمتا معقول هست به نظرتون یا نه!؟
خیلی ممنون!
سلام .
1. همه هاردها به خاطر وجود اجزاء متحرک (هد و پلاتر) کمی لرزش دارند . این هاردها باید روی سطح محکم و ثابت قرار بگیرند تا لرزش آنها تشدید نشود (مثلاً روی جعبه مقوایی قرار نگیره) . در مورد گرما در صورت کار مداوم ممکنه گرم بشه و محدود به مدل خاصی هم نیست .
2. مدل دومی عیب و ایرادی خاصی ندارد .
3. روند قیمتها در بازار را نمیتوان پیش بینی کرد ، ممکنه بیشتر بشه یا کمتر . در کل اگر واقعاً نیاز دارید منتظر کاهش یا افزایش قیمتها نشید . اگر نیاز ندارید میتونید صبر کنید .
rezahacker3020
04-10-2013, 16:41
ممنون که راهنمایی کردید ولی من هیچ کدوم از امکانات هر دو برند رو نیاز ندارم من اطلاعاتی ندارم که لاک کنم و نمیخوام به صورت اینترنال استفاده کنم ولی من که میخوام بخرم میخوام با یک تیر دو نشان بزنم و امکانات جالبتری رو بخرم مثلا اگه اتفاقی برای هارد خودم افتا اینو فعلا استفاده کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم نوع رمز گذاری چطور هست ایا در سیستم دیگه هارد باز میشه یا نه؟
اخه بعضی ها هستن که فقط تو سیستمی باز نمیشن که روش برنامه مورد نظر نصب هست ممنون میشم در این مورد توضیح بدین و بین این دو برند یکی رو برام پیشنهاد بدین که بخرم.
حرف شما رو برا خرید ملاک قرار میدم
ata.royalfalcon
04-10-2013, 16:54
ممنون که راهنمایی کردید ولی من هیچ کدوم از امکانات هر دو برند رو نیاز ندارم من اطلاعاتی ندارم که لاک کنم و نمیخوام به صورت اینترنال استفاده کنم ولی من که میخوام بخرم میخوام با یک تیر دو نشان بزنم و امکانات جالبتری رو بخرم مثلا اگه اتفاقی برای هارد خودم افتا اینو فعلا استفاده کنم.
یه سوال دیگه هم داشتم نوع رمز گذاری چطور هست ایا در سیستم دیگه هارد باز میشه یا نه؟
اخه بعضی ها هستن که فقط تو سیستمی باز نمیشن که روش برنامه مورد نظر نصب هست ممنون میشم در این مورد توضیح بدین و بین این دو برند یکی رو برام پیشنهاد بدین که بخرم.
حرف شما رو برا خرید ملاک قرار میدم
تا زمانیکه هارد lock باشه روی هیچ سیستمی نمیتونید به پارتیشنها دسترسی داشته باشید (چه نرم افزار مربوطه نصب باشه و چه نباشه) . دقت کنید که فقط روی سیستمی میتونید قابلیت hardware encryption را فعال کنید یا پسورد را تغییر بدید یا پسورد را بردارید که برنامه آن نصب شده باشه.
برای unlock کردن درایو کافیست روی CD Drive مجازی که در my computer دیده میشه دابل کلیک کنید تا بعد از وارد کردن پسورد هارد unlock بشه . وارد کردن چندباره پسورد بصورت اشتباه باعث ظاهر شدن پیغام فرمت هارد میشه که میتونید کنسل یا تایید کنید .
amir_t6262
04-10-2013, 20:50
سلام دوستانمن میخواستم یه هارد اکسترنال از نوع پرتابل بگیرمتوضیحات دوستانو که خوندم به دو مدل WD My passport و Seagate Backup plus میخواستم بدونم این مشکل لرزش و بیش از حد گرم شدن اولی جدیه!؟ معایب دومی چیا هست!؟ثاینا قیمتا جدیدا روند نزولی به خودش گرفته و با توجه به اینکه عجله چندانی ندارم به نظرتون واسه خرید صبر کنم!؟اگه قصد خرید داشتم به نظرتون سایت دیجی کالا سایت مطمینی هست واسه خرید!؟ قیمتا چطور!؟ توی این سایت قیمتا معقول هست به نظرتون یا نه!؟خیلی ممنون!در مورد سوال آخرتان، سایت دیجی کالا مطمئن هست. اما قیمت هاردهایش بالاتر از بازار است. مثلا همین هارد wd My passport که الان قیمتش در بازار حدود 220 است را در سایت دیجی کالا 259 هزار تومان زده است.اگر تهران هستید، توصیه میکنم از مغازه بخرید.
سلام دوستان
من میخوام یه هارد 3 ترا بخرم .. اداپتور دار البته چون نیاز به جابه جاییش ندارم خیلی
الان یک 1 ترا دارم WD . ازش خیلی راضیم حدود 5 سالی هست استفاده میکنم ازش و مدام به کامپیوتر وصله صدا نداره و راحت کار میکنه و مشکلی نداره
هارد 3 ترا رو بیشتر به عنوان محل ذخیره میخوام استفاده کنم اما خب احتمالش زیاده بخوام روزانه هم از فیلم هایی که توش میریزم تماشا کنم
واسه من سرعت خیلی مهم نیست همین یه ترا قدیمی هم که دارم راضیم از سرعتش :دی
قیافه هم واسم مهم نیست
مهمترن چیز اینه که سگ جون باشه و خراب نشه (با توجه به اینکه ممکنه روزی چند ساعت به کامپیوتر متصل باشه و در حال کار باشه)
و البته تفاوت مدل های موجود رو نمی دونم ... لطفا پیشنهادات و راهنماییهاتون رو بگید..متشکر
ata.royalfalcon
05-10-2013, 11:12
سلام دوستان
من میخوام یه هارد 3 ترا بخرم .. اداپتور دار البته چون نیاز به جابه جاییش ندارم خیلی
الان یک 1 ترا دارم WD . ازش خیلی راضیم حدود 5 سالی هست استفاده میکنم ازش و مدام به کامپیوتر وصله صدا نداره و راحت کار میکنه و مشکلی نداره
هارد 3 ترا رو بیشتر به عنوان محل ذخیره میخوام استفاده کنم اما خب احتمالش زیاده بخوام روزانه هم از فیلم هایی که توش میریزم تماشا کنم
واسه من سرعت خیلی مهم نیست همین یه ترا قدیمی هم که دارم راضیم از سرعتش :دی
قیافه هم واسم مهم نیست
مهمترن چیز اینه که سگ جون باشه و خراب نشه (با توجه به اینکه ممکنه روزی چند ساعت به کامپیوتر متصل باشه و در حال کار باشه)
و البته تفاوت مدل های موجود رو نمی دونم ... لطفا پیشنهادات و راهنماییهاتون رو بگید..متشکر
سلام .
براي 3TB مدلهاي زير انتخابهاي مناسبي هستند .
1. WD my book
2. Seagate backup plus
3. Seagate expansion
تفاوتهاي اين سه مدل را در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نوشتم .
mahdi_z100
06-10-2013, 10:32
با درود
یه سوال داشتم .
اگر بر روی هارد وسترن پسورد گذاشته بشه و پسورد فراموش بشه راهی برای بازگرداندن فایلها هست یا خیر ؟
من میخوام یک عدد هارد 2ترای وسترن بگیرم . شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید از لحاظ دوام . چون هارد رو برای جابجای میخوام (بیشتر حمل و نقل به جاهای مختلف )
با تشکر
ata.royalfalcon
06-10-2013, 12:01
با درود
یه سوال داشتم .
اگر بر روی هارد وسترن پسورد گذاشته بشه و پسورد فراموش بشه راهی برای بازگرداندن فایلها هست یا خیر ؟
من میخوام یک عدد هارد 2ترای وسترن بگیرم . شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید از لحاظ دوام . چون هارد رو برای جابجای میخوام (بیشتر حمل و نقل به جاهای مختلف )
با تشکر
سلام .
اگر تا چندبار پسورد اشتباه وارد بشه پيغام فرمت هارد ظاهر ميشه كه ميتونيد آرا تاييد يا كنسل كنيد . در صورت تاييد هارد فرمت و unlock ميشه و اطلاعات قابل ريكاوري نخواهد بود .
اگر براي جابجايي ميخواهيد و همچنين اگر بودجه كافي داريد WD my passport را بخريد . دوترابايت حجم كمي نيست و در نتيجه در نگهداري ، استفاده ، حمل و نقل دقت كنيد كه آسيبي وارد نشه و دوترابايت اطلاعات ذخيره شده از بين نره .
سلام .
براي 3TB مدلهاي زير انتخابهاي مناسبي هستند .
1. WD my book
2. Seagate backup plus
3. Seagate expansion
تفاوتهاي اين سه مدل را در اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) نوشتم .
ممنون از پاسختون
من اون پست رو خوندم ... تفاوت سرعت که مطرح شده خیلی زیاد هست اما واقعا از دید من خیلی مهم نیست .. در صورتی که بحث دما به نظر بسیار مهم میاد ... میخوام بدونم در تهران بر اساس اینکه شهر دمای هوا در زمان کار با هارد (با توجه به تهویه منزل) ممکنه به 30-33 برسه ایا این دمایی هست که باعث بشه هارد خیلی گرم بشه و بهش آسیب برسه ؟ چون مهمترین مساله برای من عمر مفید هارد و سالم موندن اون برای طولانی مدت هست و به نظر میرسه بر اساس این مساله هارد وسترن گزینه بهتری هست !
یک سوال دیگه : من هاردی که دارم هاردی هست که به صورت ایساتده باید قرار بگیره اما به دلیل خطر افتادن هارد من اونو می خوابونمش این مشکلی ایجاد میکنه ؟
ata.royalfalcon
06-10-2013, 17:00
ممنون از پاسختون
من اون پست رو خوندم ... تفاوت سرعت که مطرح شده خیلی زیاد هست اما واقعا از دید من خیلی مهم نیست .. در صورتی که بحث دما به نظر بسیار مهم میاد ... میخوام بدونم در تهران بر اساس اینکه شهر دمای هوا در زمان کار با هارد (با توجه به تهویه منزل) ممکنه به 30-33 برسه ایا این دمایی هست که باعث بشه هارد خیلی گرم بشه و بهش آسیب برسه ؟ چون مهمترین مساله برای من عمر مفید هارد و سالم موندن اون برای طولانی مدت هست و به نظر میرسه بر اساس این مساله هارد وسترن گزینه بهتری هست !
یک سوال دیگه : من هاردی که دارم هاردی هست که به صورت ایساتده باید قرار بگیره اما به دلیل خطر افتادن هارد من اونو می خوابونمش این مشکلی ایجاد میکنه ؟
1. اگر به مدت طولاني در حال Read/Write باشه ممكنه گرم كنه . پيشنهاد ميكنم با استفاده از نرم افزار هاي مناسب دماي هارد را كنترل كنيد و اگر خيلي بالا رفت از فن استفاده كنيد .
2. مشكلي نيست اما توصيه ميشه ، طوري قرار بديد كه ليبل روي هارد (اينترنال منظورم هست) رو به بالا باشه .
hooooooman
07-10-2013, 16:52
با سلام
قصد خرید یک هارد 500 گیگ اکسترنال رو دارم
با تحقیقاتی که انجام دادم بین انتخاب سه مدل زیر مردد شدم
کار من بیشتر آرشیو فایل های دانلودی و استفاده از اونا هستش ( فیلم و موسیقی )
بهترین انتخاب بین این سه مدل کدومه ( بیشتر کیفیت ساخت و ماندگاری واسم مهمه )
Seagate BackUp plus 500 GB
WD My passport 500Gb
WD Elements SE 500GB
با تشکر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ata.royalfalcon
07-10-2013, 19:52
با سلام
قصد خرید یک هارد 500 گیگ اکسترنال رو دارم
با تحقیقاتی که انجام دادم بین انتخاب سه مدل زیر مردد شدم
کار من بیشتر آرشیو فایل های دانلودی و استفاده از اونا هستش ( فیلم و موسیقی )
بهترین انتخاب بین این سه مدل کدومه ( بیشتر کیفیت ساخت و ماندگاری واسم مهمه )
Seagate BackUp plus 500 GB
WD My passport 500Gb
WD Elements SE 500GB
با تشکر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام .
1. WD elements SE دیگه تولید نمیشه . مدل جدید elements در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که در بازار هم پیدا میشه .
2. میتونید Seagate expansion هم در لیست قرار بدید .
2. هر چهار مدل کیفیت خوبی دارند و به جزء تفاوت در امکاناتی که دارند خیلی فرق نمیکنه که کدام را انتخاب کنید . دوام و ماندگاری بیش از هر چیزی به نحوه نگهداری و استفاده برمیگرده ...
hooooooman
07-10-2013, 22:10
خیلی ممنون از شما عطا عزیز به خاطر کمکتون
خودتون بین این 3 مدل و اون مدلی که پیشنهاد دادین کدوم یکی رو انتخاب میکنید ؟
نحوه استفدم هم به این صورت هست که قراره فایل ها بعد از دانلود از هارد سیستم به این هارد وارد بشه برای آرشیو و بیشتر شدن هارد اصلی سیستم
همیشه هم قراره صاف روی میز یا قفسه قرار بگیره و به هاب یو اس بی آداپتوری متصل بشه
ata.royalfalcon
07-10-2013, 22:50
خیلی ممنون از شما عطا عزیز به خاطر کمکتون
خودتون بین این 3 مدل و اون مدلی که پیشنهاد دادین کدوم یکی رو انتخاب میکنید ؟
نحوه استفدم هم به این صورت هست که قراره فایل ها بعد از دانلود از هارد سیستم به این هارد وارد بشه برای آرشیو و بیشتر شدن هارد اصلی سیستم
همیشه هم قراره صاف روی میز یا قفسه قرار بگیره و به هاب یو اس بی آداپتوری متصل بشه
مدلهای backup plus و my passport زیباتر هستند و در مقایسه با مدلهای ساده تر expansion و elements اختلاف قیمت زیادی ندارد در نتیجه اگر انتخاب با من باشه ترجیح میدم backup plus و یا my passport را انتخاب کنم . خیلی فرق نمیکنه که کدامیک را انتخاب کنید . هر کدام که گارانتی بهتر و قیمت ارزانتری دارند همان را انتخاب کنید .
یک نکته : هارد اکسترنال my passport قابلیت hardware encryption داره که بسادگی میتونید هارد را lock و اطلاعات را رمزگذاری کنید که امنیت بالایی هم دارد . سه مدل قبلی چنین امکانی را ندارند و اگر اطلاعات محرمانه ای دارید پس همین مدل را انتخاب کنید . همچنین این مدل با توجه به نحوه طراحی و امکاناتی که داره در صورتیکه مشکلی پیش بیاد تعمیر و ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای دیگر مشکلتر و وقتگیرتر هست ولی بمعنی پایین بودن کیفیت نیست و اگر بدرستی استفاده بشه مشکلی پیش نخواهد آمد .
sasan.69
12-10-2013, 13:40
الان بهترین برند و مدل هارد 1 ترا چقدره؟ و امکانش هست ارزونتر بشه؟
Abdolreza2012
12-10-2013, 22:26
سلام
دوستان سرعت کپی شدن فایل از pc به هاردم کم شده
اویل همش رو 30 مگابایت بود ( USB 2 ) ولی تازگیا همش رو 6 تا 10 مگ هست
چرا اینطوری شده؟؟؟؟؟؟
wd element
ممنون
ata.royalfalcon
12-10-2013, 22:58
الان بهترین برند و مدل هارد 1 ترا چقدره؟ و امکانش هست ارزونتر بشه؟
صحبت از بهترین برند یا مدل بی معنی هست . کمپانیهای سازنده هارد دیسکها محدود هستند و برای حفظ اعتبار و آبرو هم که شده مدلهای بی کیفیتی وارد بازار نمیکنند (به جزء بعضی خرابیها که شامل گارانتی هست) . هارد دیسکها با توجه به ویژگیها و خصوصتهایی که دارند برای اهداف متفاوتی ساخته میشوند و در نتیجه سرعت و قیمتهای متفاوتی هم دارند .
سلام
دوستان سرعت کپی شدن فایل از pc به هاردم کم شده
اویل همش رو 30 مگابایت بود ( USB 2 ) ولی تازگیا همش رو 6 تا 10 مگ هست
چرا اینطوری شده؟؟؟؟؟؟
wd element
ممنون
سلام .
در درجه اول از سلامتی هارد مطمئن بشید . برای اینکار میتونید از log های ثبت شده توسط smart هارد استفاده کنید (برای نمونه برنامه HDtune قسمت health) . اگر هارد مشکلی نداشته باشه ؛ پایین آمدن سرعت ترانسفر دیتا به عوامل متعددی مثلاً ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتری دارند) ، حجم و تعداد فایلهایی که قرار هست ترانسفر بشوند ... بستگی دارد .
bleu2u4u
14-10-2013, 06:34
دوستان مبخوام يه backup plus 3tb بخرم
خواستم ببينم بهترين گارانتي سيگيت چيه؟سازگار؟
eeeeeeehsan
14-10-2013, 20:05
سلام
چندتا سوال داشتم،
1) هارد توشیبا خوبه؟
2) پیدا میشه؟
3) اگه میشه آدرس سایت یا فروشگاه بدید.
4) هارد WD آبی ـش یارو 15 سال تو کار هارد بود میگفت خیلی خرابی داره، درسته؟ میگفت توشیبا بهتره..
5) پیشنهاد همون یارو هارد سونی بود، میگفت درسته هارد درست کن نیست ولی برند معتبریه و نمیاد هارد آشغال تولید، از هارد توشیبا استفاده می کنه، میخواستم ببینم سونی تاحالا داشتین؟ کیفیتش خوبه؟ سرعتش از همه مهمتر، خوبه؟
شرمنده زیاد پرسیدم.
ممنون
Abdolreza2012
15-10-2013, 03:01
سلام .
در درجه اول از سلامتی هارد مطمئن بشید . برای اینکار میتونید از log های ثبت شده توسط smart هارد استفاده کنید (برای نمونه برنامه HDtune قسمت health) . اگر هارد مشکلی نداشته باشه ؛ پایین آمدن سرعت ترانسفر دیتا به عوامل متعددی مثلاً ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتری دارند) ، حجم و تعداد فایلهایی که قرار هست ترانسفر بشوند ... بستگی دارد .
سلام دوباره
با برنامه ی HDtune تست کردم این شد
هاردم مشکلی نداره که؟؟؟؟
ata.royalfalcon
15-10-2013, 07:28
سلام دوباره
با برنامه ی HDtune تست کردم این شد
هاردم مشکلی نداره که؟؟؟؟
سلام .
هارد اكسترنال مشكلي نداره . علت ميتونه ناشي از موارد ديگه اي كه گفتم باشه .
Abdolreza2012
15-10-2013, 09:21
دستت درد نکنه عطا جان
هارد یکی از بچه ها دستمه ، با برنامه ی HDtune تست کردم اینجوری شد
مشکلش چیه؟؟؟؟
wrath of god
15-10-2013, 13:16
اینو بخرین خیلی خوبه سه ترابایتم هارد 500 هزار تومان هارد اکسترنال seagate backup plus desk:n26:
eeeeeeehsan
15-10-2013, 15:32
سلام
چندتا سوال داشتم،
1) هارد توشیبا خوبه؟
2) پیدا میشه؟
4) هارد WD آبی ـش یارو 15 سال تو کار هارد بود میگفت خیلی خرابی داره، درسته؟ میگفت توشیبا بهتره..
5) پیشنهاد همون یارو هارد سونی بود، میگفت درسته هارد درست کن نیست ولی برند معتبریه و نمیاد هارد آشغال تولید، از هارد توشیبا استفاده می کنه، میخواستم ببینم سونی تاحالا داشتین؟ کیفیتش خوبه؟ سرعتش از همه مهمتر، خوبه؟
شرمنده زیاد پرسیدم.
ممنون
بچه ها کسی نیست جوابی واسه سوالای من داشته باشه؟؟
basketball
17-10-2013, 17:08
سلام دوستان عزیز
وسترن مای بوک، 1 ترابایت، USB 2.0، به مدت 5 سال استفاده شده، قیمت 150 هزار تومان (البته استفاده فقط آرشیو بوده و یکبار بیشتر روی هارد دیتا رایت نشده است)
برای خرید پیشنهاد می کنید یا خیر؟ البته هاردها بسیار تمیز نگه داری شدند، ضربه نخوردند، و همانطور که گفتم بیشتر از یکبار اطلاعات اضافه نشدند
ایا این هارد را برای خرید پیشنهاد می کنید یا خیر؟ استفاده خودم هم آرشیو فیلم است
مای بوک جدید کی وارد بازار می شود؟
ata.royalfalcon
17-10-2013, 17:15
سلام دوستان عزیز
وسترن مای بوک، 1 ترابایت، USB 2.0، به مدت 5 سال استفاده شده، قیمت 150 هزار تومان (البته استفاده فقط آرشیو بوده و یکبار بیشتر روی هارد دیتا رایت نشده است)
برای خرید پیشنهاد می کنید یا خیر؟ البته هاردها بسیار تمیز نگه داری شدند، ضربه نخوردند، و همانطور که گفتم بیشتر از یکبار اطلاعات اضافه نشدند
ایا این هارد را برای خرید پیشنهاد می کنید یا خیر؟ استفاده خودم هم آرشیو فیلم است
مای بوک جدید کی وارد بازار می شود؟
سلام .
بهترین راه برای اطمینان از سلامتی و وضعیت هارد دیسک بررسی smart هارد هست . لطفاً یک عکس از قسمت health برنامه hdtune بذارید تا مشخص بشه دقیقاً چقدر کارکرد داره و آیا status ها ok هستند یا خیر .
basketball
17-10-2013, 17:30
این حرف درست هست که برای آرشیو فیلم برای مدت طولانی، مدل های آداپتوری بهتر از پاسپورتی هستند؟
و اینکه هارد های آداپتوری دیرتر از مدل های پاسپورتی آسیب می بینند؟
اگر از لحاظ طول مدت عمر تفاوتی ندارند، پس همان مدل پاسپورتی را بخرم
ممنون
ata.royalfalcon
17-10-2013, 18:01
این حرف درست هست که برای آرشیو فیلم برای مدت طولانی، مدل های آداپتوری بهتر از پاسپورتی هستند؟
و اینکه هارد های آداپتوری دیرتر از مدل های پاسپورتی آسیب می بینند؟
اگر از لحاظ طول مدت عمر تفاوتی ندارند، پس همان مدل پاسپورتی را بخرم
ممنون
1. اگر حجم آرشیو زیاد هست توصیه میشه هارد اکسترنال آداپتوری با حجم بالاتر بخرید که صرفه اقتصادی بیشتری دارد .
2. هاردهای اکسترنال پرتابل بدلیل اندازه کوچک ، خیلی مناسب برای جابجایی روزمره هست و به همین علت آمار خرابیهای ناشی از ضربه و سقوط در هنگام حمل و نقل یا تکان دادن در هنگامی که روشن هست بیشتر از انواع آداپتوری هست که بندرت جابجا میشوند . اگر دقت میکنید مشکلی نیست و میتونید مدلهای پرتابل را بخرید .
omid.pari
17-10-2013, 18:21
سلام
چندتا سوال داشتم،
1) هارد توشیبا خوبه؟
2) پیدا میشه؟
شرمنده زیاد پرسیدم.
ممنون
سلام
1-نمیدونم و استفاده نکردم ولی با توجه به فلش های توشیبا که در کل خوب بودن و برند خود توشیبا فکر تمی کنم چیزه بدی باشن
2-آره.
3-دی جی کالا
4-منم هم هفته پیش رفتم یه وسترن دیجیتال بخرم،گفتن خرابیش زیاده. البته چون ضد ضربه نیست و به ضربه حساسه و فروشش زیاده فکر کنم واسه همین میگن خرابیش زیاده.
5-پیشنهاده منم سیلیکون پاوره که مدل A80 و A30 .خودم یه 2سال میشه اولی رو دارم و در کل خیلی راضیم. و مدل A30 که جدیدتره رو میخوام بگیرم.
eeeeeeehsan
17-10-2013, 23:22
سلام
1-نمیدونم و استفاده نکردم ولی با توجه به فلش های توشیبا که در کل خوب بودن و برند خود توشیبا فکر تمی کنم چیزه بدی باشن
2-آره.
3-دی جی کالا
4-منم هم هفته پیش رفتم یه وسترن دیجیتال بخرم،گفتن خرابیش زیاده. البته چون ضد ضربه نیست و به ضربه حساسه و فروشش زیاده فکر کنم واسه همین میگن خرابیش زیاده.
5-پیشنهاده منم سیلیکون پاوره که مدل A80 و A30 .خودم یه 2سال میشه اولی رو دارم و در کل خیلی راضیم. و مدل A30 که جدیدتره رو میخوام بگیرم.
دمت گرم داداش، فقط این مدل A80 رو که داری سرعت رید و رایتش با usb3 چنده؟
omid.pari
18-10-2013, 14:56
دمت گرم داداش، فقط این مدل A80 رو که داری سرعت رید و رایتش با usb3 چنده؟سرعت رید و رایت در حد خیلی خوبه و مشکلی باهاش نیست.
basketball
18-10-2013, 18:38
آقا عطا شما مطمئن هستید هارد داخلی مای بوک 7200 نیست؟ چون فکر نمیکنم 5400 باشه
میتونید بگید چرا بین بک آپ پلاس و مای بوک، شما دومی را انتخاب کردید؟
راستی این مدل جدید مای بوک در ایران پیدا میشه یا خیر؟
ممنون
ata.royalfalcon
18-10-2013, 19:45
آقا عطا شما مطمئن هستید هارد داخلی مای بوک 7200 نیست؟ چون فکر نمیکنم 5400 باشه
میتونید بگید چرا بین بک آپ پلاس و مای بوک، شما دومی را انتخاب کردید؟
راستی این مدل جدید مای بوک در ایران پیدا میشه یا خیر؟
ممنون
1. مطمئناً هارد دیسک بکار رفته در مدلهای مای بوک 7200rpm نیست . در واقع از هاردهای سری Green ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده شده . هاردهای WD Green به اصطلاح IntelliPower هستند . کمپانی وسترن در مورد IntelliPower اطلاعات دقیقی ارائه نکرده (متن زیر) در نتیجه تفسیرهای مختلفی در اینترنت دیده میشه .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمه کلی متن بالا این هست که بین rpm و نرخ ترانسفر دیتا و caching algorithms و ... طوری باهم هماهنگ هستند که باعث میشه حداکثر کارایی با حداقل مصرف انرژی بدست بیاد . با توجه این متن برخی ها معتقدند که IntelliPower به معنی متغیر و داینامیک بودن rpm (مثلاً بین 5400 الی 7200) هست . حتی بعضی ها معتقدند که در مدلهای مختلف (از یک سری) rpm مختلف ولی ثابت هست . به هر حال تا زمانیکه کمپانی وسترن دقیقاً rpm هارد رو مشخص نکنه ؛ با توجه به هدفی که این هارد برای آن طراحی و ساخته شده باید گفت که این هارد نمیتونه 7200rpm باشه ، مثلاً 5400rpm یا مثل برخی مدلهای سیگیت 5900rpm هست .
2. مدلهای Backup plus و my book هر کدام مزایا و معایبی دارند که در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) به چند نمونه اشاره کردم که کاربر با توجه به نیازها و انتظاراتی که داره یکی از ایندو را انتخاب میکنه .
3. در مورد سوال آخر ، من فعلاً بازار نرفتم و اطلاعی ندارم مدل جدید اومده یا خیر .
basketball
18-10-2013, 23:21
راستش فردا قرار است یکی از این سه مدل را بخرم
بین مدل اکسپنشن و بک آپ پلاس جز از لحاظ ظاهر و توسعه نرم افزاری تفاوتی نیست؟ سرعت؟ جنس بدنه؟ بالا رفتن دما یا ... ؟
این بالا رفتن دما در هارد های سیگیت فقط در موقع رایت است؟ آیا وقتی اطلاعاتی را از روی هارد می خوانیم امکان بالا رفتن دما وجود دارد؟
سپاس
ata.royalfalcon
19-10-2013, 00:05
راستش فردا قرار است یکی از این سه مدل را بخرم
بین مدل اکسپنشن و بک آپ پلاس جز از لحاظ ظاهر و توسعه نرم افزاری تفاوتی نیست؟ سرعت؟ جنس بدنه؟ بالا رفتن دما یا ... ؟
این بالا رفتن دما در هارد های سیگیت فقط در موقع رایت است؟ آیا وقتی اطلاعاتی را از روی هارد می خوانیم امکان بالا رفتن دما وجود دارد؟
سپاس
به احتمال زیاد در هر دو مدل expansion و backup plus از هارد دیسکهای مشابهی استفاده شده و در نتیجه از لحاظ تئوری نباید تفاوتی در سرعت داشته باشند . در مدلهای ایستاده مثل backup plus تهویه بهتر صورت میگیرد و گرمای تولیدی راحتتر از باکس خارج میشود .
Hitman-Group
21-10-2013, 17:04
سلام
من میخوام یک هارد 1 ترابایت بگیرم
چون حدود 5 6 سال پیش هارد وسترن 320 مای پسپورد رو داشتم و خیلی خوب بود
200 تومن میخوام هزینه کنم تا 240 هم جا داره
نظر شما چیه؟
وسترن الان هم کیفیتش مثل اون موقع هست ؟
سیلیکون پاور که ارزون تر از وسترن بود الان گرون تره !!!!!!َ:n24:
آقا عطا سلام
هفته دیگه میخواه یک هارد 4 ترا بگیریم
به نظرتون الان بهترین 4 ترابایت که سرعت مناسبی هم داشته باشه
و امتحانش رو هم پس داده باشه کدوم ها هستن
ata.royalfalcon
21-10-2013, 21:17
آقا عطا سلام
هفته دیگه میخواه یک هارد 4 ترا بگیریم
به نظرتون الان بهترین 4 ترابایت که سرعت مناسبی هم داشته باشه
و امتحانش رو هم پس داده باشه کدوم ها هستن
سلام .
اگر سرعت برای شما مهم هست پس در خرید هاردهای اکسترنال سیگیت شک نکنید (backup plus و یا expansion) . البته هاردهای 4TB سیگیت 5900rpm هستند ولی سرعت خوبی دارند .
تا اونجایی که میدونم هاردهای اکسترنال وسترن چهارترابایتی از هاردهای هیتاچی استفاده میکنند که پرفورمنس این مدل در مقایسه با چهارترابایتی های سیگیت هیچ حرفی برای گفتن ندارند چون پنچ پلاتر و 32MB Cache دارند در صورتیکه در سیگیت چهار پلاتر و 64MB Cache دارند و موارد دیگر . بنده که قصد خرید هارد اکسترنال وسترن چهارترابایتی دارم دست نگه داشتم تا مدلهای جدید وارد بازار بشه که شاید از مدلهای جدید WD Green استفاده شده باشه .
دوستان عزیزی که هارد اکسترنال 4TB وسترن دارند اگر امکانش هست برنامه Crystal Disk Info را دانلود (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و نصب و یک عکس از این برنامه اینجا بذارند تا معلوم بشه آیا هنوز از هارد هیتاچی استفاده میکنه یا اینکه از مدلهای جدید WD Green استفاده میکنه (تاریخ خرید را هم لطف کنید بگید :n02:) .
سلام
من میخوام یک هارد 1 ترابایت بگیرم
چون حدود 5 6 سال پیش هارد وسترن 320 مای پسپورد رو داشتم و خیلی خوب بود
200 تومن میخوام هزینه کنم تا 240 هم جا داره
نظر شما چیه؟
وسترن الان هم کیفیتش مثل اون موقع هست ؟
سیلیکون پاور که ارزون تر از وسترن بود الان گرون تره !!!!!!َ:n24:
سلام .
مدلهای پرتابل تنوع خوبی در بازار دارند و حق انتخاب زیادی دارید . بنظرم میتونید از مدلهای سیگیت مثل Backup plus یا expansion یا WD my passport یا WD elements (مدلهای جدید) بخرید .
اگر انواع ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 و یا silicon power armor a30 و مدلهای مشابه بخرید . دقت کنید که در انواع ضد ضربه به این معنی نیست که اگر در حین کار ضربه یا شوکی وارد بشه مشکلی پیش نمیاد ؛ خیر . این مدلها همانند مدلهای عادی در هنگام کار باید در یکجا ثابت و بدون حرکت و لرزش باشند تا آسیبی وارد نشه . قابلیت ضد ضربه این هاردها بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموشه .
Hitman-Group
21-10-2013, 21:42
سلام .
اگر سرعت برای شما مهم هست پس در خرید هاردهای اکسترنال سیگیت شک نکنید (backup plus و یا expansion) . البته هاردهای 4TB سیگیت 5900rpm هستند ولی سرعت خوبی دارند .
تا اونجایی که میدونم هاردهای اکسترنال وسترن چهارترابایتی از هاردهای هیتاچی استفاده میکنند که پرفورمنس این مدل در مقایسه با چهارترابایتی های سیگیت هیچ حرفی برای گفتن ندارند چون پنچ پلاتر و 32MB Cache دارند در صورتیکه در سیگیت چهار پلاتر و 64MB Cache دارند و موارد دیگر . بنده که قصد خرید هارد اکسترنال وسترن چهارترابایتی دارم دست نگه داشتم تا مدلهای جدید وارد بازار بشه که شاید از مدلهای جدید WD Green استفاده شده باشه .
دوستان عزیزی که هارد اکسترنال 4TB وسترن دارند اگر امکانش هست برنامه Crystal Disk Info را دانلود (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و نصب و یک عکس از این برنامه اینجا بذارند تا معلوم بشه آیا هنوز از هارد هیتاچی استفاده میکنه یا اینکه از مدلهای جدید WD Green استفاده میکنه (تاریخ خرید را هم لطف کنید بگید :n02:) .
سلام .
مدلهای پرتابل تنوع خوبی در بازار دارند و حق انتخاب زیادی دارید . بنظرم میتونید از مدلهای سیگیت مثل Backup plus یا expansion یا WD my passport یا WD elements (مدلهای جدید) بخرید .
اگر انواع ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 و یا silicon power armor a30 و مدلهای مشابه بخرید . دقت کنید که در انواع ضد ضربه به این معنی نیست که اگر در حین کار ضربه یا شوکی وارد بشه مشکلی پیش نمیاد ؛ خیر . این مدلها همانند مدلهای عادی در هنگام کار باید در یکجا ثابت و بدون حرکت و لرزش باشند تا آسیبی وارد نشه . قابلیت ضد ضربه این هاردها بیشتر در مواقعی مطرح هست که هارد خاموشه .
این وسترن المنت رو از کجا باید بگیرم؟ اخه توی دیجی کالا هم ندیدم ولی حالا باید برم توی بازار
1 ترابایتش چنده نسبت به مای پسپورت
ata.royalfalcon
21-10-2013, 21:53
این وسترن المنت رو از کجا باید بگیرم؟ اخه توی دیجی کالا هم ندیدم ولی حالا باید برم توی بازار
1 ترابایتش چنده نسبت به مای پسپورت
تفاوت قیمت زیاد نیست حدود 10 هزار تومن فکر کنم . اگر element میخواهید بخرید توصیه میکنم سایت اصلی (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را ببینید که با مدل قدیمی آن اشتباه نگیرید .
silhouette
22-10-2013, 14:05
تفاوت قیمت زیاد نیست حدود 10 هزار تومن فکر کنم . اگر element میخواهید بخرید توصیه میکنم سایت اصلی (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را ببینید که با مدل قدیمی آن اشتباه نگیرید .
داداش با چه حجمی بگیریم به صرفه تره؟ بعد نظرتون در مورد خرید دست دوم چیه؟
ata.royalfalcon
22-10-2013, 21:43
داداش با چه حجمی بگیریم به صرفه تره؟ بعد نظرتون در مورد خرید دست دوم چیه؟
قبل از خرید هارد دست دوم باید از سلامتی آن مطمئن شد . بهتره از خرید هارد مشکلدار خودداری بشه ، درسته که قیمت ارزانتری دارند ولی مشکلات زیادی برای کاربر ایجاد میکنند .
chaos theory
22-10-2013, 22:40
با سلام سریعترین هارد اکسترنال یک ترابایتی چی پیشنهاد میدین؟
سلام
دوستان هارد پرتابل میخواستم بگیرم
چند صفحه ای خوندم نظرات رو جالبه کسی از transcend اسمی نبرده بود! حالا چراشو نمیدونم ؟ مشکل خاصی داره؟
خودم یدونه 1 ترا دارم خیلی خوبه حالا نمیدونم چرا اینجا کسی ازاش استفاده نکینه یا
----
اگه بخوام 2 ترا بگیرم که فقط 1 اتخاب برام میمونه Western Digital Portable My Passport چون به جز این برند های دیگه تولید نکردن
پس فعلا میریم سراع 1 ترا و نتیجه گیری Western Digital Portable My Passport یا Seagate Backup Plus مسئه این است
من برای آرشیو و اطلاعات مهم میخوام هارد رو (قفل کردن هارد برام مهم نیست) فقط ماندگاری دائمی و بدون مشکل کار کردن برام خیلی مهم در مرور زمان اذیت نکنه
سرعتش هم بالا باشه که چه بهتر
دیدم خیلی ها نوشتن وسترن داغ میکنه ! نسبت به سیگیت حالا میوندم اینه که کدوم رو انتخاب کنم؟
از نظر ضربه و شک هم از خودم مطمئنم و رعایت میکنم ولی خوب حادثه خبر نمی کنه بین این 2 مقاوم تر و بهر کدوم ؟
الان هارد های وسترن و سیگیتی دقیقا مال چه کشوری؟
و این که میشه لطف کنید rpm این 2 مدل رو بگید
کدوم انتخاب میکردی اگه خودت بودی؟ ( تفاوت قیمت اصلا مهم نیست)
ata.royalfalcon
23-10-2013, 09:10
سلام
چند صفحه ای خوندم نظرات رو جالبه کسی از transcend اسمی نبرده بود! حالا چراشو نمیدونم ؟ مشکل خاصی داره؟
خودم یدونه 1 ترا دارم خیلی خوبه حالا نمیدونم چرا اینجا کسی ازاش استفاده نکینه یا
----
اگه بخوام 2 ترا بگیرم که فقط 1 اتخاب برام میمونه Western Digital Portable My Passport چون به جز این برند های دیگه تولید نکردن
پس فعلا میریم سراع 1 ترا و نتیجه گیری Western Digital Portable My Passport یا Seagate Backup Plus مسئه این است
من برای آرشیو و اطلاعات مهم میخوام هارد رو (قفل کردن هارد برام مهم نیست) فقط ماندگاری دائمی و بدون مشکل کار کردن برام خیلی مهم در مرور زمان اذیت نکنه
دیدم خیلی ها نوشتن وسترن داغ میکنه ! نسبت به سیگیت حالا میوندم اینه که کدوم رو انتخاب کنم؟
از نظر ضربه و شک هم از خودم مطمئنم و رعایت میکنم ولی خوب حادثه خبر نمی کنه بین این 2 مقاوم تر و بهر کدوم ؟
کدوم انتخاب میکردی اگه خودت بودی؟ ( تفاوت قیمت اصلا مهم نیست)
سلام .
والا مشكل خاصي ندارند ؛ تنوع مدلهاي پرتابل زياد (كه نميتوان همه آنها را بعنوان گزينه پيشنهادي جهت خريد ليست كرد) ولي توليدكنندگان واقعي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد ديسك محدود هست . اگر واقعاً از عملكرد مدلي كه داريد راضي هستيد ميتونيد مجدداً همان مدل را بخريد .
از برند توشيبا ، هارد اكسترنال پرتابل 2TB موجود هست .
toshiba canvio connect ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد ماندگاری دائمی و بدون مشکل کار کردن هارد ؛ هيچكس نميتونه و اساساً نبايد چنين اطميناني به شما بده . ايده آل ترين حالت اين هست كه اطلاعات را در دو يا چند هارد ديسك ذخيره و هر هارد را در مكانهاي مختلف نگهداري كنيد .
تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي اكسترنال Backup Plus از لحاظ write سرعت بالاتري دارند و از لحاط read هم هاردهاي اكسترنال My Passport بهتر هست (در حجمهاي يكسان البته) .
بنده هارد اكسترنال سيگيت پرتابل Goflex 500GB دارم كه در صورت write يا read طولاني مدت دماي آن از 40 فراتر ميره . بديهي هست قرار گرفتن هارد ديسك در مكانهاي گرم (مثلاً روي TV يا روي رسيور و يا پخش كننده يا خروجي فن لپتاپ و ...) ميتونه باعث گرمتر شدن آن بشه . پيشنهاد ميكنم دماي هارد را با استفاده از نرم افزارهاي مناسب كنترل و در صورت نياز ميتونيد از فن جهت كولينگ استفاده كنيد .
اگر احتمال ميديد كه در هنگام حمل و نقل و جابجايي هارد از دستتان رها بشه و زمين بيفته توصيه ميكنم انواع ضد ضربه بخريد كه با داشتن ضربه گيرهاي لاستيكي/سيليكوني شانس خرابي را تا حدي پايين ميآورند . اگر سلامتي هارد ديسك و اطلاعات موجود در آن براي شما مهمه در زمانهايي كه هارد روشن و در حال كار هست نبايد ضربه يا شوكي وارد بشه حتي در انواع ضد ضربه .
در كشورهاي مختلفي توليد ميشوند (مثلاً چين ، تايلند و ...) ولي همگي زيز نظر كمپاني مادر توليد ميكنند و از لحاظ كيفيت تفاوتي نخواهند داشت .
هر دو 5400rpm و 8MB cache دارند .
نكته آخر : مدل WD my passport با توجه به نحوه طراحی و امکاناتی که داره در صورتیکه مشکلی پیش بیاد (كه در هر هارد ديسكي اين احتمال وجود داره) تعمیر آن و يا ریکاوری اطلاعات نسبت به مدلهای دیگر سختتر و وقتگیرتر و پرهزينه تر هست ولی بمعنی پایین بودن کیفیت نیست .
تشکر بابت جواب کامل
ولی حالا در یک جمله بگیم Western Digital Portable My Passport یا Seagate Backup Plus شما کدام رو پیشنهاد میکنید؟
(تفاوت قیمت هم اصلا مهم نست) با توجه به همه چیز از آمار خرابی تا کارنامه ی درخشان ...
ursamajor
23-10-2013, 23:53
سلام به آقا عطا
این هاردای آداپتوری سیگیت بکاپ پلاس چرا اینقدر داغ میکنه؟ فقط کافیه 10 دقیقه در حال رایت باشه تا دماش بالای 50 بره!!! یه نکته جالبش اینجاست که حداکثر دمای کاری 55 هست و اگه بالاتر بره هارد فیل میشه ولی این روی 54 میمونه و بالاتر نمیره :n02:
دمای نرمال کاری بین چقدر باید باشه؟ و راه حل برای کاهش دما چیه؟ بهتر نیست فعلا از باکس بیارمش بیرون و ببندمش روی سیستم؟ گارانتی به فنا نمیره؟
ata.royalfalcon
24-10-2013, 09:24
سلام به آقا عطا
این هاردای آداپتوری سیگیت بکاپ پلاس چرا اینقدر داغ میکنه؟ فقط کافیه 10 دقیقه در حال رایت باشه تا دماش بالای 50 بره!!! یه نکته جالبش اینجاست که حداکثر دمای کاری 55 هست و اگه بالاتر بره هارد فیل میشه ولی این روی 54 میمونه و بالاتر نمیره :n02:
دمای نرمال کاری بین چقدر باید باشه؟ و راه حل برای کاهش دما چیه؟ بهتر نیست فعلا از باکس بیارمش بیرون و ببندمش روی سیستم؟ گارانتی به فنا نمیره؟
سلام .
دقیقاً علت گرم شدن بیش از حد هاردهای Backup plus Desk را نمیدونم ولی میتونه به خاطر 7200rpm و همچنین محصور بودن در داخل باکس باشه که تهویه به راحتی انجام نمیشه . گرم شدن بیش از حد در این مدلها یک مسئله شایع هست .
بهترین راه استفاده از فن برای کمک به تهویه بهتر هارد هست . خارج کردن هارد از باکس توصیه نمیشه چون نه تنها گارانتی باطل میشه بلکه ممکنه به باکس آسیب وارد بشه .
با سلام سریعترین هارد اکسترنال یک ترابایتی چی پیشنهاد میدین؟
سلام .
هارد اکسترنال آداپتوری Seagate Backup plus و یا Seagate expansion گزینه مناسبی هست .
chaos theory
24-10-2013, 12:05
مرسی ataجان اگه امکانش هست غیر از مدل های آداپتوری یه پیشنهاد بدین ممنونم!
chaos theory
24-10-2013, 12:38
بین دومحصول وسترن مای پاسپورت خوبه یا المنتس جدید؟
Hitman-Group
26-10-2013, 21:15
اقا سلامن علیکم
ما قرار شده یک هارد 1 wd بگیریم که ata جون گفتم نسل جدیدش که المنت هست بگیر
خوب این اصلا توی ایران گیر میاد
؟ 2.5 اینچی ؟
من الان توی اینترنت سرچ کردم یک سری میاره همشون 3.5 اینچی هستن و حدود 30 تومن اختلاف قیمت دارن نه 10 تومن :D
ata.royalfalcon
26-10-2013, 22:01
اقا سلامن علیکم
ما قرار شده یک هارد 1 wd بگیریم که ata جون گفتم نسل جدیدش که المنت هست بگیر
خوب این اصلا توی ایران گیر میاد
؟ 2.5 اینچی ؟
من الان توی اینترنت سرچ کردم یک سری میاره همشون 3.5 اینچی هستن و حدود 30 تومن اختلاف قیمت دارن نه 10 تومن :D
سلام .
بله ، مدل جدید elements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (پرتابل و 2.5 اینچی) در بازار پیدا میشه . البته اجباری نیست که حتماً این مدل را بخرید . میتونید مدلهای دیگری را که پیشنهاد دادم پیدا کنید . اگر هارد اکسترنال آداپتوری میخواهید مدلهای بهتری هست . WD elements (آداپتوری یا 3.5 اینچی) با توجه به اینکه usb2 هست پیشنهاد نمیشه .
ROSSONERII
27-10-2013, 17:41
بهترین هارد اکسترنال 1 ترابایت جمع وجور تا قیمت 350 تومان چی هست
usb3 و سرعت بالا و ....
برای ذخیره فیلم و موسیقی و عکس میخوام
بین wd my pssport و toshiba , .... کدام را پیشنهاد میکنید
Hitman-Group
27-10-2013, 21:37
اقا ata امروز رفتم سوال کردم
اولین نکته جالب گرون تر بودن مای پسپورت نسبت به المنت بود که بعد از سوال کردن من مبنی بر اینکه چرا اون گرون تره و قدیمی نیست گفتن که این برنامه بکاپ روش نیس
پسورد هم نمیتونی روش بگذاری!!!!!!!!
SmartWare روش نیس؟ !!
من رمزه واسم مهمه
کلا فرقش با مای پسپورت چیه؟
** اپدیت : Free trial of WD SmartWare Pro backup software
این که خیلی بده
یعنی نرم افزار چرا روش نمیگذارن مثل مای پسپورت؟!
واسه من پسورده مهم تره
ata.royalfalcon
27-10-2013, 22:06
اقا ata امروز رفتم سوال کردم
اولین نکته جالب گرون تر بودن مای پسپورت نسبت به المنت بود که بعد از سوال کردن من مبنی بر اینکه چرا اون گرون تره و قدیمی نیست گفتن که این برنامه بکاپ روش نیس
پسورد هم نمیتونی روش بگذاری!!!!!!!!
smartwrer روش نیس؟ !!
من رمزه واسم مهمه
کلا فرقش با مای پسپورت چیه؟
این که خیلی بده
واسه من پسورده مهم تره
واسه من پسورده مهم تره
دوست گرامی ، اگر رمزگذاری برای شما مهمه پس همان my passport را بخرید چون این مدلها قابلیت hardware encryption دارند و برای رمزگذاری هم حتماً برنامه مربوطه که در پارتیشن هارد هست باید نصب بشه . مدلهای elements ساده تر هستند و این امکانات را ندارند .
WD SmartWare Pro در مقايسه با نوع عادي امكانات نرم افزاري بيشتري در اختيار كاربر قرار ميده مثل بكاپ گرفتن از داده ها در Cloud با استفاده از personal Dropbox . البته اين نرم افزار WD SmartWare Pro رايگان هم نيست و فکر نمیکنم به کار شما بیاد . نسخه رایگانی که موجود هست کاملاً کفایت میکنه .
تصور کنید آیا تولید دو مدل کاملاً مشابه با قیمت برابر منطقی بنظر میرسه ؟
بهترین هارد اکسترنال 1 ترابایت جمع وجور تا قیمت 350 تومان چی هست
usb3 و سرعت بالا و ....
برای ذخیره فیلم و موسیقی و عکس میخوام
بین wd my pssport و toshiba , .... کدام را پیشنهاد میکنید
به این سوال "بهترین هارد اکسترنال" جواب دقیق و مناسبی نمیشه داد . هر مدل با توجه به ویزگیهایی که داره مزایا و معایبی داره . بنظرم خیلی فرق نمیکنه که از کدام برند (وسترن ، سیگیت و یا توشیبا) انتخاب کنید . مگر اینکه امکانات خاصی لازم داشته باشید .
Hitman-Group
27-10-2013, 22:18
دوست گرامی ، اگر رمزگذاری برای شما مهمه پس همان my passport را بخرید چون این مدلها قابلیت hardware encryption دارند و برای رمزگذاری هم حتماً برنامه مربوطه که در پارتیشن هارد هست باید نصب بشه . مدلهای elements ساده تر هستند و این امکانات را ندارند .
WD SmartWare Pro در مقايسه با نوع عادي امكانات نرم افزاري بيشتري در اختيار كاربر قرار ميده مثل بكاپ گرفتن از داده ها در Cloud با استفاده از personal Dropbox . البته اين نرم افزار WD SmartWare Pro رايگان هم نيست و فکر نمیکنم به کار شما بیاد . نسخه رایگانی که موجود هست کاملاً کفایت میکنه .
تصور کنید آیا تولید دو مدل کاملاً مشابه با قیمت برابر منطقی بنظر میرسه ؟
به این سوال "بهترین هارد اکسترنال" جواب دقیق و مناسبی نمیشه داد . هر مدل با توجه به ویزگیهایی که داره مزایا و معایبی داره . بنظرم خیلی فرق نمیکنه که از کدام برند (وسترن ، سیگیت و یا توشیبا) انتخاب کنید . مگر اینکه امکانات خاصی لازم داشته باشید .
خوب اقا عطا به نظرتون میصرفه واسه یک رمز مای پسپورت بگیرم؟
المنته چه ویژگی هایی بهتری نسبت به اون داره
اگر خیلی میصرفه المنت رو میگیرم
پسورد یکاریش میکنم مشکلی نیس
ata.royalfalcon
27-10-2013, 22:57
خوب اقا عطا به نظرتون میصرفه واسه یک رمز مای پسپورت بگیرم؟
اگر خیلی میصرفه المنت رو میگیرم
پسورد یکاریش میکنم مشکلی نیس
همانطوریکه در بالا هم اشاره کردم هاردهای اکسترنال WD my passport قابلیت hardware encryption دارند که هر هاردی این قابلیت را ندارند . این قابلیت امنیت بیشتر و سرعت بالاتری در کد و دیکد کردن اطلاعات در مقایسه با روشهای نرم افزاری رمزگذاری (software encryption) دارد .
مدلهای elements ضخامت و وزن کمتری دارند (طبق اطلاعات مندرج در دیتاشیت) . ضخامت و وزن کمتر مدلهای یکترابایتی elements احتمالاً به خاطر تعداد کمتر پلاتر ها و بیشتر بودن چگالی آنها هست و در نتیجه فکر میکنم نسبت به مدلهای my passport سرعت بیشتری داشته باشند .
Hitman-Group
27-10-2013, 23:33
همانطوریکه در بالا هم اشاره کردم هاردهای اکسترنال WD my passport قابلیت hardware encryption دارند که هر هاردی این قابلیت را ندارند . این قابلیت امنیت بیشتر و سرعت بالاتری در کد و دیکد کردن اطلاعات در مقایسه با روشهای نرم افزاری رمزگذاری (software encryption) دارد .
مدلهای elements ضخامت و وزن کمتری دارند (طبق اطلاعات مندرج در دیتاشیت) . ضخامت و وزن کمتر مدلهای یکترابایتی elements احتمالاً به خاطر تعداد کمتر پلاتر ها و بیشتر بودن چگالی آنها هست و در نتیجه فکر میکنم نسبت به مدلهای my passport سرعت بیشتری داشته باشند .
مرسی عطا جان از اطلاعاتت
پس من فردا احتمالا همون element رو میگیرم!
رمزنگاریش هم اگه شد با برنامه
نشد هم نشد
Kamyar_AnathemA
30-10-2013, 04:40
یوتیوب چند تا کلیپ دیدم از سیگیت اکسپیشن مثل اینکه دو مدل هست به لحاظ ظاهری ! آره ؟
یک مدل کاملا مکعب مستطیل هست اما اون یکی نه !
فرقشون فقط در ظاهر هست ؟
ata.royalfalcon
30-10-2013, 07:50
یوتیوب چند تا کلیپ دیدم از سیگیت اکسپیشن مثل اینکه دو مدل هست به لحاظ ظاهری ! آره ؟
یک مدل کاملا مکعب مستطیل هست اما اون یکی نه !
فرقشون فقط در ظاهر هست ؟
مدلي كه عكسشو در پايين گذاشتم جديدتر هست .
مدل زير قديميتر هست .
در مورد سوال آخر نه فقط در شكل ظاهر متفاوت هستند بلكه ممكن هست در نوع و مدل هارد اينترنال بكار رفته هم متفاوت باشند .
Kamyar_AnathemA
30-10-2013, 20:37
مدل هایی مثل مای بوک یا بک آپ پلاس که ایستاده روی میز قرار میگیرن اگه مثل اکسپنشن خوابیده مورد استفاده قرار بگیرن مشکلی براشون پیش میاد ؟
ata.royalfalcon
30-10-2013, 21:38
مدل هایی مثل مای بوک یا بک آپ پلاس که ایستاده روی میز قرار میگیرن اگه مثل اکسپنشن خوابیده مورد استفاده قرار بگیرن مشکلی براشون پیش میاد ؟
خیر ؛ مشکلی پیش نمیاد . اتفاقاً اگر بصورت خوابیده روی میز باشه امنیت بیشتری خواهد داشت .
البته اگر میخواهید بصورت خوابیده روی میز بذارید توصیه میشه لیبلی که روی هارد اینترنال هست رو به بالا باشه . همچنین حتماً دمای هارد کنترل بشه چون در مقایسه با حالت ایستاده تهویه به آسانی انجام نمیشه و صورت کار طولانی مدت احتمال overheat شدن هارد وجود دارد .
ROSSONERII
31-10-2013, 16:00
بنظر شما فرق بین element با my passport با my passport ultra با my passport slim چیه؟
کدام گزینه بهتره و کدام گزینه جدیدتره و کدام گزینه سریعتره
آیا این مدلها تو بازار پیدا میشوندیا خیر
ata.royalfalcon
31-10-2013, 18:50
بنظر شما فرق بین element با my passport با my passport ultra با my passport slim چیه؟
کدام گزینه بهتره و کدام گزینه جدیدتره و کدام گزینه سریعتره
آیا این مدلها تو بازار پیدا میشوندیا خیر
تفاوت کلی بین این مدلها در عکس زیر مشخص هست .
عمده ترین تفاوت در ضخامت آنها هست . مهمترین علت کمتر شدن ضخامت هارد دیسکها افزایش چگالی پلاترها و کاهش تعداد آنها هست . موارد دیگری مثل کاهش ضخامت پلاترها و ساختار کلی هارد دیسک در کاهش ضخامت کلی هارد دیسک نقش دارند . در حجمهای یکسان (مثلاً یکترابایتی) اصولاً هرچه تعداد پلاتر کمتر و چگالی آنها بیشتر باشه باشه از نظر تئوری پرفورمنس بهتری باید داشته باشند .
همچنین مدلهای ultra و slim دارای نرم افزار WD SmartWare Pro هستند که در مقايسه با نوع عادي امكانات بيشتري در اختيار كاربر قرار ميده مثل بكاپ گرفتن از داده ها در Cloud با استفاده از personal Dropbox .
مدلهای ultra و slim به همراه یک کیف فروخته میشه .
frozen01
31-10-2013, 21:15
سلام من یک هارد seagate backup plus USB 3 مدل SRD0SP0 خریدم مزیت ها و کاربرد هاش و قابلیتها و نحوه استفاده صحیحشو میخواستم بدونم.
بی زحمت جامع توضیح بدبن و هارد من چند پلاتر هست و از چه نوعی هست
نیازی به پارتیشن بنده هارد هست ؟
اگه بخوام ویندوز نصب کنم چکار کنم ؟
موارد در راه اندازیش چیا مهمه !
با برنامه BACKUP گیریش چطوری کار کنم و از چی بک اپ میگیره ؟
تفاوت هارو من با Western Digital Portable My Passport - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ؟
ata.royalfalcon
01-11-2013, 01:48
سلام من یک هارد seagate backup plus USB 3 مدل SRD0SP0 خریدم مزیت ها و کاربرد هاش و قابلیتها و نحوه استفاده صحیحشو میخواستم بدونم.
موارد در راه اندازیش چیا مهمه !
تفاوت هارو من با Western Digital Portable My Passport - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ؟
سلام .
نحوه استفاده صحیح را در پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم که اینجا هم کپی میکنم .
1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هاردهاي پرتابل تا جریان کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه از usbhub ـهایی که power supply مستقل دارند استفاده بشه و يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید .
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
9. نکته مهم در مورد هاردهای اکسترنال آداپتوری : آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی و نوسانات نشود . همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید .
لطفاً برنامه Crystal Disk Info را نصب و از منوی disk ، هارد مورد نظر را انتخاب و یه عکس اینجا بذارید تا در صورت امکان مشخص کنم چند پلاتر هست .
هارد از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و آماده استفاده هست . اگر منظور شما این باشه که چند پارتیشن بسازید در اینصورت مشکلی نیست .
کلاً نصب ویندوز روی هارد اکسترنال توصیه نمیشه .
نحوه کار با برنامه بکاپ گییری به طور کامل در Seagate Dashboard User Guide ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شده (گرچه انگلیسی هست) . حق انتخاب دارید که از کلیه فایلهای موجود در سیستم بکاپ گرفته بشه یا اینکه از دایرکتوری یا فایلهای خاص که خودتان تعیین میکنید بکاپ و در هارد اکسترنال یا در کلاد که حداکثر 4 گیگ رایگان هست ذخیره کند .
تفاوت هارو من با Western Digital Portable My Passport - 1TB چیه ؟
یکی از مهمترین تفاوت این هست که قابلیت hardware encryption ندارد و در نتیجه اگر اطلاعاتی دارید که میخواهید محرمانه باشد باید از روشهای نرم افزاری استفاده کنید .
MESHKIPOSH
01-11-2013, 02:25
ata.royalfalcon عزیز سلام
من یه هارد segate backup plus 1trabite خریدم که در کنار هارد اینترنالم روی سیستم استفاده میشه . به این صورت که دائما با usb از طریق فیش های پشت کیس به سیتم وصل هست . فایل های روی این هارد اکسترنال اکثرا ویدئو و فیلم هست و یهو چند روز ازش استفاده نمیشه و یه روز هم چند تا 2-3 ساعت از فایل ها استفاده میشه .
میخواستم بپرسم که این وصل بودن دائم ( با توجه به این که کامپیوتر من ا 7 روز هفته راحت 6روز 24 ساعته روشنه ) مشکلی برای هارد بوجود نمیاره ؟
و اینکه وقتی از فایل های هارد اکسترنال استفاده نمیشه هارد به حالت stand by میره ؟ تنظیماتش کجاس این stand by رفتن هارد که دقیق نگاه کنم و مطمئن بشم ؟
محل قرار گیری هارد هم کف کیس هست و البته در کیس هم همیشه باز ، مشکلی نیست اینطوری ؟
چون اطلاعات داخلش مهمه برام نمیخوام که هارد یهو آسیب ببینه به خاطر استفاده نادرست . ممنون میشم راهنماییم کنی دوست عزیز
ata.royalfalcon
01-11-2013, 19:45
ata.royalfalcon عزیز سلام
من یه هارد segate backup plus 1trabite خریدم که در کنار هارد اینترنالم روی سیستم استفاده میشه . به این صورت که دائما با usb از طریق فیش های پشت کیس به سیتم وصل هست . فایل های روی این هارد اکسترنال اکثرا ویدئو و فیلم هست و یهو چند روز ازش استفاده نمیشه و یه روز هم چند تا 2-3 ساعت از فایل ها استفاده میشه .
میخواستم بپرسم که این وصل بودن دائم ( با توجه به این که کامپیوتر من ا 7 روز هفته راحت 6روز 24 ساعته روشنه ) مشکلی برای هارد بوجود نمیاره ؟
و اینکه وقتی از فایل های هارد اکسترنال استفاده نمیشه هارد به حالت stand by میره ؟ تنظیماتش کجاس این stand by رفتن هارد که دقیق نگاه کنم و مطمئن بشم ؟
محل قرار گیری هارد هم کف کیس هست و البته در کیس هم همیشه باز ، مشکلی نیست اینطوری ؟
چون اطلاعات داخلش مهمه برام نمیخوام که هارد یهو آسیب ببینه به خاطر استفاده نادرست . ممنون میشم راهنماییم کنی دوست عزیز
سلام .
فکر نمیکنید بهتر باشه که در مواقعی که تا چند روز به هارد اکسترنال نیازی ندارید خاموش و از سیستم جدا بشه !؟
بنظرم بهتره که طوری برنامه ریزی و زمانبندی کنید که هارد نه چندین روز بیکار ولی روشن بمونه و نه اینکه در یک روز چندین بار به سیستم متصل بشه . مثلاً میتونید آنقدر صبر کنید تا حجم فایلهایی که میخواهید به هارد اکسترنال منتقل کنید به حداکثر برسه و سپس منتقل کنید .
اگر برنامه seagate dashboard نصب شده باشه در قسمت manage میتونید مشخص کنید که پس از چند دقیقه بیکاری به حالت power saving mode دربیاد (عکس زیر) . در زمانی که هارد اکسترنال در حالت power saving mode باشه صدای موتور هارد نباید شنیده بشه .
arash59b
01-11-2013, 20:45
سلام
از هاردهای اکسترنال 2 و 3 ترا که تو ایران هست کدوماش پورت فایروایر 800 یا تاندربولت رو علاوه بر USB ساپروت می کنند؟ (خصوصا از مدل های بکاپ پلاس سیگیت یا وسترن)
ata.royalfalcon
01-11-2013, 21:38
سلام
از هاردهای اکسترنال 2 و 3 ترا که تو ایران هست کدوماش پورت فایروایر 800 یا تاندربولت رو علاوه بر USB ساپروت می کنند؟ (خصوصا از مدل های بکاپ پلاس سیگیت یا وسترن)
سلام .
در حال حاضر از برند وسترن مدلی وجود نداره که گزینه مورد نظر شما را داشته باشه (Product Selector ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
اما در مورد Seagate Backup plus ، میتونید با کارتریج USB3 (که در بازار فراوان هست) بخرید و کارتریج Thunderbolt یا FireWire را بطور جداگانه بخرید (اگر بتونید در بازار پیدا کنید) .
arash59b
01-11-2013, 21:56
اما در مورد Seagate Backup plus ، میتونید با کارتریج USB3 (که در بازار فراوان هست) بخرید و کارتریج Thunderbolt یا FireWire را بطور جداگانه بخرید (اگر بتونید در بازار پیدا کنید) .
مثل این؟ اگه اینطور باشه برای استفاده اش فرقی بین داشتن هارد وسترن و سیگیت نیست (منظورتون از خط اخر رو درست متوجه نشدم)
بنظر شما در این صورت سرعت واقعی فایروایر یا تاندربولت رو میده؟
ata.royalfalcon
01-11-2013, 22:55
قسمت انتهایی هاردهای اکسترنال Backup plus قابل جدا کردن هست . در نتیجه انواع کارتریج با اینترفیسهای متفاوت مثل usb3 و ... را میتوان نصب کرد . حتی میتونید هاردهای اینترنال دیگری را روی این کارتریج نصب کنید (عکسهای پیوستی) .
در مورد سوال آخر : حداکثر پهنای باند Thunderbolt در حدود 1250MB/s هست که هیچ هارد دیسکی به این سرعت نمیرسه . بعنوان مثال حداکثر Sequnettial Data treansfer rate هارد سیگیت دوترابایت از سری 7200.14 در حدود 210MB/s هست . در نظر داشته باشید که این عدد 210MB/s فقط در حالت read بر روی پرسرعتترین ترکهای پلاتر هست وگرنه بطور میانگین و برای read/write در تمام ترکهای پلاتر به مقدار 156MB/s کاهش پیدا میکنه . این اینترفیس بیشتر مناسب برای بستن چندین هارد اکسترنال بصورت زنجیره وار به یکدیگر هست .
ولی fireware 800 که حداکثر پهنای باند آن 786Mbit/s یا 98.25MB/s هست مانع از این میشه که هارد حداکثر سرعت خودشو ارائه کنه .
mohsen19x
01-11-2013, 23:55
سلام
هارد 3 ترا میخوام بگیرم آدابتوری .... سوال اینجاست با هارد اکسترنال میشه فیلم 3 بعدی با TV نگاه کرد ؟؟؟( tv فول اچ دی و 3 بعدی هست و با فلش اینکار شده )
ata.royalfalcon
02-11-2013, 00:02
سلام
هارد 3 ترا میخوام بگیرم .... سوال اینجاست با هارد اکسترنال میشه فیلم 3 بعدی با TV نگاه کرد ؟؟؟( tv فول اچ دی و 3 بعدی هست و با فلش اینکار شده )
سلام .
وقتی با فلش مموری اینکار انجام شده ، پس با هارد اکسترنال هم نباید مشکلی باشه .
arash59b
02-11-2013, 00:17
قسمت انتهایی هاردهای اکسترنال Backup plus قابل جدا کردن هست . در نتیجه انواع کارتریج با اینترفیسهای متفاوت مثل usb3 و ... را میتوان نصب کرد . حتی میتونید هاردهای اینترنال دیگری را روی این کارتریج نصب کنید (عکسهای پیوستی) .
در مورد سوال آخر : حداکثر پهنای باند Thunderbolt در حدود 1250MB/s هست که هیچ هارد دیسکی به این سرعت نمیرسه . بعنوان مثال حداکثر Sequnettial Data treansfer rate هارد سیگیت دوترابایت از سری 7200.14 در حدود 210MB/s هست . در نظر داشته باشید که این عدد 210MB/s فقط در حالت read بر روی پرسرعتترین ترکهای پلاتر هست وگرنه بطور میانگین و برای read/write در تمام ترکهای پلاتر به مقدار 156MB/s کاهش پیدا میکنه . این اینترفیس بیشتر مناسب برای بستن چندین هارد اکسترنال بصورت زنجیره وار به یکدیگر هست .
ولی fireware 800 که حداکثر پهنای باند آن 786Mbit/s یا 98.25MB/s هست مانع از این میشه که هارد حداکثر سرعت خودشو ارائه کنه .
[/SPOILER]
پس با جمع بندی هایی که از راهنمایی شما اینجا و تو اون تاپیک می کنم احتمالا همین بک اپ پلاس رو بگیرم اون هارد 500 سیستم رو هم خالی می کنم برای دانلود.
مدل 2 و 3 ترا بک اپ پلاس همین مدل ها هست درسته؟
Model Number: STCA2000100
Model Number: STCA3000101
راستی USB3 که مشکلی با PCمن که فقط USB2 رو پشتیبانی می کنه نداره؟
موفق باشی دوست عزیز
ata.royalfalcon
02-11-2013, 07:52
پس با جمع بندی هایی که از راهنمایی شما اینجا و تو اون تاپیک می کنم احتمالا همین بک اپ پلاس رو بگیرم اون هارد 500 سیستم رو هم خالی می کنم برای دانلود.
مدل 2 و 3 ترا بک اپ پلاس همین مدل ها هست درسته؟
Model Number: STCA2000100
Model Number: STCA3000101
راستی USB3 که مشکلی با PCمن که فقط USB2 رو پشتیبانی می کنه نداره؟
موفق باشی دوست عزیز
اين مدل نامبر براي region/country هاي مختلف فرق ميكنه . براي هارد اكسترنال فكر نميكنم خيلي مهم باشه . مدل نامبري نوشتيد احتمالاً مربوط به United States هست . براي Middle East/North Africa مدل نامبرها به شكل زير هست .
سه ترابايتي : STCA3000200
دوترابايتي : STCA2000200
در مورد سوال آخر ، مشكلي نيست و ميتونيد هارد اكسترنال usb3 را به usb2 سيستم متصل كنيد ولي سرعت پايين خواهد بود .
kalantarahura
02-11-2013, 07:53
سلام
هارد 3 ترا میخوام بگیرم آدابتوری .... سوال اینجاست با هارد اکسترنال میشه فیلم 3 بعدی با TV نگاه کرد ؟؟؟( tv فول اچ دی و 3 بعدی هست و با فلش اینکار شده )
سلام .
وقتی با فلش مموری اینکار انجام شده ، پس با هارد اکسترنال هم نباید مشکلی باشه .
البته به این نکته توجه داشته باشین که ابتدا تست کنین ببینین TV از فرمت NTFS پشتیبانی میکنه یا نه.چون معمولا فلش ها FAT32 هستند و کمتر TV هست که NTFS را پشتیبانی کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.