مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
سلام دوستان من میخواستم یه مشاوره بهم بدین در مورد خرید هارد اکسترنال یا فلش مموری
خب بریم سر اصل مطلب:
دوستان الان که تابستون اومده ماهم از مشغله درس و... یه مقدار به دور هستیم
میخواستم ببینم برا پشتیبان گیری از اطلاعاتی که دارم(حدود 20-30 گیگ) یه فلش مموری USB3 بگیرم بهتره یا هارد اکسترنال
هزینه هم حد اکثر 200-250 تومن با توجه به اینکه این قیمت ها هم داره روند نزولی طی میکنه نهایتا تا اواسط مرداد هم میخوام داشته باشمش
ممنون میشم راهنماییم کنید :n06:
hormozan m
22-06-2013, 13:40
سلام . من هنوز با safe remove مشکل دارم ! برنامه Usb Safely Remove هم نصب کردم ! بعضی مواقع remove میشه !
پراسسی که جلوی remove کردن رو میگیره :
درایو هارد G
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
22-06-2013, 13:55
سلام . من هنوز با safe remove مشکل دارم ! برنامه Usb Safely Remove هم نصب کردم ! بعضی مواقع remove میشه !
پراسسی که جلوی remove کردن رو میگیره :
درایو هارد G
اون دكمه forced stop را بزنيد بازهم جواب نميده !؟
Guidance
22-06-2013, 14:52
مگه تو همین تاپیک نگفته بودن 370 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1T چنده؟پرتابل؟
سلام هارد 1TB تقریبا 245 تومنه.
ata.royalfalcon
22-06-2013, 15:11
سلام دوستان من میخواستم یه مشاوره بهم بدین در مورد خرید هارد اکسترنال یا فلش مموری
خب بریم سر اصل مطلب:
دوستان الان که تابستون اومده ماهم از مشغله درس و... یه مقدار به دور هستیم
میخواستم ببینم برا پشتیبان گیری از اطلاعاتی که دارم(حدود 20-30 گیگ) یه فلش مموری USB3 بگیرم بهتره یا هارد اکسترنال
هزینه هم حد اکثر 200-250 تومن با توجه به اینکه این قیمت ها هم داره روند نزولی طی میکنه نهایتا تا اواسط مرداد هم میخوام داشته باشمش
ممنون میشم راهنماییم کنید :n06:
سلام .
فلش مموريها در مقايسه با هاردهاي اكسترنال در برابر ضربه و سقوط مقاومت بيشتري دارند و راحتتر ميتوان آنها را جابجا كرد ولي نه تنها حجم كمتري دارند بلكه قيمت آنها بالاتر هست . اگر حجم ديتاهايي كه قصد بكاپ گيري از آنرا داريد در آينده زياد نميشه فكر كنم فلش مموري بهتر باشه . براي خريد هارد هاي اكسترنال پيشنهاد ميكنم به كمتر از 500GB فكر نكنيد .
سلام .
فلش مموريها در مقايسه با هاردهاي اكسترنال در برابر ضربه و سقوط مقاومت بيشتري دارند و راحتتر ميتوان آنها را جابجا كرد ولي نه تنها حجم كمتري دارند بلكه قيمت آنها بالاتر هست . اگر حجم ديتاهايي كه قصد بكاپ گيري از آنرا داريد در آينده زياد نميشه فكر كنم فلش مموري بهتر باشه . براي خريد هارد هاي اكسترنال پيشنهاد ميكنم به كمتر از 500GB فكر نكنيد .
ممنون از راهنمایی تون در مورد فلش مموری خب قابل حمل تره به هر حال اما قیمت هاش اصلا نمی ارزه یه 32 گیگ پاتریوت جنس خوب و USB3 حدود 120 تومن بود :n04:
یه هارد اکسترنال 500 گیگ با برند ترجیحا Western Digital حدودا چنده؟؟؟
ata.royalfalcon
22-06-2013, 16:16
ممنون از راهنمایی تون در مورد فلش مموری خب قابل حمل تره به هر حال اما قیمت هاش اصلا نمی ارزه یه 32 گیگ پاتریوت جنس خوب و USB3 حدود 120 تومن بود :n04:
یه هارد اکسترنال 500 گیگ با برند ترجیحا Western Digital حدودا چنده؟؟؟
500GB حدود 190 تا 200 هزار تومن هست (قیمت حدودی هست و با توجه به نوع گارانتی ، مدت آن و ... متغیره) . Seagate Backup plus و یا Seagate Expansion هم مدل خوبی هستند .
hormozan m
22-06-2013, 17:04
اون دكمه forced stop را بزنيد بازهم جواب نميده !؟
سلام . نه ! هارد هم اسکن کردم ویروس نداره !
ata.royalfalcon
22-06-2013, 17:49
سلام . نه ! هارد هم اسکن کردم ویروس نداره !
سلام .
پیشنهاد میکنم safe mode را بالا بیارید . از طریق folder option تیک hide protected operating system files بردارید . اگر فایل و فولدرهای زیر در هارد اکسترنال دیده میشه حذفش کنید .
G:\$Extend\$RmMetadata\$TxfLog\$TxfLogContainer000 00000000000000001
G:\$Extend\$RmMetadata\$TxfLog\$TxfLogContainer000 00000000000000002
G:\$Extend\$RmMetadata\$TxfLog\$TxfLog.blf
نکنه احتیاطی : نمیدونم این فایل ، فولدرها برای چی هستند و فکر نمیکنم حذف این فایلها مشکلی برای اطلاعات ذخیره شده ایجاد کنه ولی برای اطمینان اگر اطلاعات مهمی دارید پیشنهاد میکنم بکاپ بگیرید .
hormozan m
22-06-2013, 18:43
سلام .
پیشنهاد میکنم safe mode را بالا بیارید . از طریق folder option تیک hide protected operating system files بردارید . اگر فایل و فولدرهای زیر در هارد اکسترنال دیده میشه حذفش کنید .
G:\$Extend\$RmMetadata\$TxfLog\$TxfLogContainer000 00000000000000001
G:\$Extend\$RmMetadata\$TxfLog\$TxfLogContainer000 00000000000000002
G:\$Extend\$RmMetadata\$TxfLog\$TxfLog.blf
نکنه احتیاطی : نمیدونم این فایل ، فولدرها برای چی هستند و فکر نمیکنم حذف این فایلها مشکلی برای اطلاعات ذخیره شده ایجاد کنه ولی برای اطمینان اگر اطلاعات مهمی دارید پیشنهاد میکنم بکاپ بگیرید .
اینکار رو انجام دادم فقط دو تا فولدر recycle bin و volume اومدن ! :n04:
ata.royalfalcon
22-06-2013, 19:45
اینکار رو انجام دادم فقط دو تا فولدر recycle bin و volume اومدن ! :n04:
پیشنهاد میکنم که برنامه disk management رو اجرا کنید و روی قسمت سمت چپ که مربوط به هارد اکسترنال مورد نظرتان هست ، راست کلیک و offline کنید (عکس زیر) . بررسی کنید آیا safely remove میشه یا خیر .
دقت کنید که بعد از روشن کردن مجدد هارد اکسترنال اگر در my computer دیده نمیشه میبایستی online شود .
sasan.69
22-06-2013, 19:55
هارد 1ترابایت میخوام بگیرم بهترین مدل و برند درحال حاضر چی هست؟(سرعت دریافت و انتقال مناسب)قیمتش چطور؟احتمال داره قیمتاافت کنه؟
Facon_Archi
22-06-2013, 20:00
هارد 1ترابایت میخوام بگیرم بهترین مدل و برند درحال حاضر چی هست؟(سرعت دریافت و انتقال مناسب)قیمتش چطور؟احتمال داره قیمتاافت کنه؟
احتمال افت قیمت که هست..
من خودم سیگیت دارم راضی ام فقط خیلی ظریف ِ!
بیوفته زمین حتی با کیف هم یه بلایی سرش میاد
سلام
توی سایت خود وسترن خوندم که نوشته : مدل های My Book و My Passport برای سیستم عامل های MAC فروخته میشن و موقع استفاده از اونا در ویندوز باید یه بار فرمت کرد یا اگر خواستیم پارتیشن بندی هم میتونیم بکنیم ( البته یه جا گفت بصورت NTFS هست و به محض وصل شدن باید شناسایی بشه ... این رو در مورد مدل های جدید گفت که فورا شناسایی میشه و راحت کپی - پیست کن و اطلاعات رو ذخیره کن )
حالا درسته ؟ یا من اشتباه برداشت کردم در توضیحات سایت
دوستان که از این مدل ها میخرن درایوش سریع بالا میاد ؟
توی لینک زیر نوشته شده ... در ضمن همین لینک زیر اطلاعات خوبی داره ... ولی تجربه دوستان یه چیز دیگست :n16:
sasan.69
22-06-2013, 23:22
احتمال افت قیمت که هست..
من خودم سیگیت دارم راضی ام فقط خیلی ظریف ِ!
بیوفته زمین حتی با کیف هم یه بلایی سرش میاد
وسترن چطوره؟
Abdolreza2012
23-06-2013, 00:47
دوستان به نظره شما قیمتها میاد پایین؟
من دست نگهدارم یا بخرم؟
Mehrdad092000
23-06-2013, 05:44
سلام .
هارد ديسك اينترنال به خاطر نصب در مكان امن (داخل كيس) و برق رساني مطمئنتر (بشرطي كه پاور خوبي داشته باشيد) و ... امنيت بيشتري دارد . در هر حال اگر قصد جابجا كردن هارد را نداريد و اگر بطور دائمي نياز به آن داريد بهتره كه اينترنال بخريد .
مدلهايي هست كه اينترفيس esata داشته باشند اما خيلي بعيد ميدونم در بازار پيدا بشه .
ممنون عطا جان
با ورود usb3 دیگه esata نیستش نه ؟
اینترنال بهتره اما خوب جابجایی هم یهم دیدی شد
این هارد های اکسترنال هستش که از باکس هاردش در میاد چطورن؟بیشتر برای سرور هستن؟
برند مناسب چی هست؟
راستش از وسترن دله خوشی ندارم با اینکه بهترین برنده
amir_t6262
23-06-2013, 07:39
دوستان به نظره شما قیمتها میاد پایین؟
من دست نگهدارم یا بخرم؟
قیمتها که روند نزولی گرفته ولی اینکه چقدر پایین بیاد معلوم نیست.
amir_t6262
23-06-2013, 07:45
سلام
توی سایت خود وسترن خوندم که نوشته : مدل های My Book و My Passport برای سیستم عامل های MAC فروخته میشن و موقع استفاده از اونا در ویندوز باید یه بار فرمت کرد یا اگر خواستیم پارتیشن بندی هم میتونیم بکنیم ( البته یه جا گفت بصورت NTFS هست و به محض وصل شدن باید شناسایی بشه ... این رو در مورد مدل های جدید گفت که فورا شناسایی میشه و راحت کپی - پیست کن و اطلاعات رو ذخیره کن )
توی لینک زیر نوشته شده ... در ضمن همین لینک زیر اطلاعات خوبی داره ... ولی تجربه دوستان یه چیز دیگست :n16:
نه دوست عزیز. این مدلها هم با مک و هم با ویندوز سازگاری دارند و ویندوز به راحتی هارد را شناسایی میکند و نیازی به فرمت و ... نیست.
ata.royalfalcon
23-06-2013, 07:53
سلام
سلام .
هاردهاي اكسترنال وسترني كه براي سيستم عامل mac هست بصورت HFS+ Journaled فرمت شده اند (در قسمت Specifications اشاره شده) و در نتيجه قابل استفاده در سيستم عامل win نيست و نياز به فرمت مجدد بصورت NTFS يا FAT32 هست .
البته درايورهايي موجود هست كه ميتوان پارتيشنهاي NTFS را در سيستم عامل mac مانت (mount) و قابل استفاده كرد بطوريكه نيازي به فرمت مجدد نيست . اين درايور در سايت سيگيت موجوده (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ، تست نكردم براي هاردهاي اكسترنال وسترن قابل استفاده هست يا خير ولي اگر جواب نداد ميتوان از درايورهاي ديگري كه در سايتها موجوده استفاده كرد .
ata.royalfalcon
23-06-2013, 08:30
ممنون عطا جان
با ورود usb3 دیگه esata نیستش نه ؟
اینترنال بهتره اما خوب جابجایی هم یهم دیدی شد
این هارد های اکسترنال هستش که از باکس هاردش در میاد چطورن؟بیشتر برای سرور هستن؟
برند مناسب چی هست؟
راستش از وسترن دله خوشی ندارم با اینکه بهترین برنده
1. هاردهاي اكسترنال با اينترفيس esata هست ولي خيلي كميابه و براحتي پيدا نميشه . هاردهاي اكسترنال با اينترفيس usb3 بيشترين فراواني را در بازار دارند .
2. اكثر هاردهاي اكسترنال موجود در بازار مثل my book و يا backup plus از هاردهاي اينترنال معمولي استفاده ميكنند (مثلاً از سري اينترپرايز نيستند) . هاردهاي سري اينترپرايز در NASـها ، سرورها و موارد مشابه استفاده ميشوند . اين هاردها workload و MTBF بالا و AFR پايينتري دارند و با توجه به قابليتهاي ويژه ، قيمت بالايي هم دارند و براي استفاده هاي عادي نميصرفه .
3. ميتونيد هاردهاي اكسترنال سيگيت رو انتخاب كنيد .
sasan.69
23-06-2013, 14:29
جواب....:n03:
ata.royalfalcon
23-06-2013, 18:41
جواب....:n03:
دوستان که در صفحات قبل راهنمایی کردن . قیمتها کمتر شده ، اما اینکه چقدر قیمتها کاهش پیدا کنه معلوم نیست . هر زمانیکه به هارد نیاز دارید خریداری کنید و منظر کاهش یا افزایش قیمتها نباشید .
در مورد بهترین مدل و برند ، جواب دقیقی به این سوال نمیشه داد . کمپانیهای سازنده مشخصات هاردهای اینترنال بکار رفته رو ارائه نمیکنند و در نتیجه نمیتوان بصورت دقیق تفاوت هاردهای اکسترنال رو بررسی کرد .تنها چیزی که با اطمینان میتوان گفت این هست که بیشتر هاردهای اکسترنال پرتابل موجود در بازار 5400rpm و 8MB Cache هستند .
یکی از این مدلها رو میتونید انتخاب کنید . Seagate Expansion یا Seagate Backup plus یا WD my passport (اگر قفل گذاری و بکاپ گیری برای شما مهمه پس WD رو انتخاب کنید) . هیچکدام از این مدلها ضد ضربه نیستند . نکات ایمنی رو رعایت کنید تا عمر طولانی داشته باشند . با گارانتی معتبر هم خریداری کنید .
sasan.69
23-06-2013, 23:41
دوستان که در صفحات قبل راهنمایی کردن . قیمتها کمتر شده ، اما اینکه چقدر قیمتها کاهش پیدا کنه معلوم نیست . هر زمانیکه به هارد نیاز دارید خریداری کنید و منظر کاهش یا افزایش قیمتها نباشید .
در مورد بهترین مدل و برند ، جواب دقیقی به این سوال نمیشه داد . کمپانیهای سازنده مشخصات هاردهای اینترنال بکار رفته رو ارائه نمیکنند و در نتیجه نمیتوان بصورت دقیق تفاوت هاردهای اکسترنال رو بررسی کرد .تنها چیزی که با اطمینان میتوان گفت این هست که بیشتر هاردهای اکسترنال پرتابل موجود در بازار 5400rpm و 8MB Cache هستند .
یکی از این مدلها رو میتونید انتخاب کنید . Seagate Expansion یا Seagate Backup plus یا WD my passport (اگر قفل گذاری و بکاپ گیری برای شما مهمه پس WD رو انتخاب کنید) . هیچکدام از این مدلها ضد ضربه نیستند . نکات ایمنی رو رعایت کنید تا عمر طولانی داشته باشند . با گارانتی معتبر هم خریداری کنید .
ممنون درباره ضد ضربه که فرمودید من سیلیکون پاور 1ترابایت دارم armor80 که مثلا ضدضربه بود آسیب دید و الان میزان سلامتیش حدود10-12درصد شده و درنقل و انتقال فایل بشدت کنده
Mehrdad092000
24-06-2013, 09:41
1. هاردهاي اكسترنال با اينترفيس esata هست ولي خيلي كميابه و براحتي پيدا نميشه . هاردهاي اكسترنال با اينترفيس usb3 بيشترين فراواني را در بازار دارند .
2. اكثر هاردهاي اكسترنال موجود در بازار مثل my book و يا backup plus از هاردهاي اينترنال معمولي استفاده ميكنند (مثلاً از سري اينترپرايز نيستند) . هاردهاي سري اينترپرايز در NASـها ، سرورها و موارد مشابه استفاده ميشوند . اين هاردها workload و MTBF بالا و AFR پايينتري دارند و با توجه به قابليتهاي ويژه ، قيمت بالايي هم دارند و براي استفاده هاي عادي نميصرفه .
3. ميتونيد هاردهاي اكسترنال سيگيت رو انتخاب كنيد .
چه هارد هایی توی بازار هست که esata داشته باشه؟
توی سایت بوفالو یه هارد دیدم که بیشتر به هارد پلیر شبیه بود و هارد میشد راحت از توش در اورد اون مدل هارد ها قیمتشون چجوریه ؟
سیگیت هم خوبه معمولا سرعت بالاتر داره و قیمت کمتر نسبت به وسترن اما وسترن اغلب عمر بیشتری داشته اما نمیدونم چرا برای من اینجوری نبوده شاید از خودم بود مشکل
من بیشتر عمر هارد برام مهمه
برای اتصال به pc ها فرقی نمیکنه که آداپتوری بخریم یا غیر آداپتوری ؟
ata.royalfalcon
24-06-2013, 18:53
برای اتصال به pc ها فرقی نمیکنه که آداپتوری بخریم یا غیر آداپتوری ؟
نه ، برای PCـها فرقی نمیکنه که هارد پرتابل بخرید یا آداپتوری .
M A S 0 U D
24-06-2013, 18:57
سلام
هارد اکسترنال اگه داخل کیف باشه و در حال استفاده ایرادی داره؟ یعنی همیشه داخل کیف باشه ...
ata.royalfalcon
24-06-2013, 20:08
سلام
هارد اکسترنال اگه داخل کیف باشه و در حال استفاده ایرادی داره؟ یعنی همیشه داخل کیف باشه ...
سلام .
اگر به مدت طولانی میخواهید استفاده کنید ، توصیه نمیشه چون گرم میکنه .
M A S 0 U D
24-06-2013, 20:10
سلام .
اگر به مدت طولانی میخواهید استفاده کنید ، توصیه نمیشه چون گرم میکنه .
سیستم خنک کنندگیش چطوریه؟ فنی من نمیبینم! داغ نمیکنه حالت عادی حتی؟:n13:
ata.royalfalcon
24-06-2013, 22:38
سیستم خنک کنندگیش چطوریه؟ فنی من نمیبینم! داغ نمیکنه حالت عادی حتی؟:n13:
در هر حال اگر به مدت طولانی از هارد استفاده میکنید (هارد به مدت طولانی در حالت read/write هست) حتماً از کیف خارج کنید . برای مانیتورینگ دما میتونید نرم افزارهایی مثل HDtune را نصب کنید . اکثر هاردهای اکسترنال پرتابل فاقد سیستم خنک کنندگی هستند (مثلاً فن ندارند یا بدنه آلومنیومی + هیت سینک ندارند) .
Mehrdad092000
25-06-2013, 06:43
عطا جان پست قبلیم جواب بده ممنون
ata.royalfalcon
25-06-2013, 17:03
چه هارد هایی توی بازار هست که esata داشته باشه؟
توی سایت بوفالو یه هارد دیدم که بیشتر به هارد پلیر شبیه بود و هارد میشد راحت از توش در اورد اون مدل هارد ها قیمتشون چجوریه ؟
سیگیت هم خوبه معمولا سرعت بالاتر داره و قیمت کمتر نسبت به وسترن اما وسترن اغلب عمر بیشتری داشته اما نمیدونم چرا برای من اینجوری نبوده شاید از خودم بود مشکل
من بیشتر عمر هارد برام مهمه
عطا جان پست قبلیم جواب بده ممنون
امروز رفتم بازار اين مدل DriveStation Combo 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیدا کردم که چهار پورت USB 2.0 و eSATA و FW400 و FW800 داره . یکترابایت 395 هزارتومن و دوترابایت هم 650 هزار تومن .
Mehrdad092000
26-06-2013, 00:37
هارد خوبیه اما قیمتش بالاس
به نظرت اینا قیمتشون چنده؟
hormozan m
26-06-2013, 01:17
پیشنهاد میکنم که برنامه disk management رو اجرا کنید و روی قسمت سمت چپ که مربوط به هارد اکسترنال مورد نظرتان هست ، راست کلیک و offline کنید (عکس زیر) . بررسی کنید آیا safely remove میشه یا خیر .
سلام عطا جون ! شد :n20: :n04:
مرسی :n12:
سلام آقا عطا
برای استفاده از برنامه ای که توی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کردید پشتیبان گرفتن از اطلاعات لازمه؟ یا بدون اون هم بی خطره؟
ata.royalfalcon
28-06-2013, 15:04
سلام آقا عطا
برای استفاده از برنامه ای که توی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کردید پشتیبان گرفتن از اطلاعات لازمه؟ یا بدون اون هم بی خطره؟
سلام .
برای استفاده از این برنامه نیازی به بکاپ گرفتن از اطلاعات نیست (برای اطلاعات بیخطر هست) .
سلام من میخام یک تاپیک درست کنم میشه راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
28-06-2013, 15:24
سلام من میخام یک تاپیک درست کنم میشه راهنمایی کنید
سلام .
فــــهــرســـت | آموزش های نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tah_206207
29-06-2013, 02:07
سلام دوستان
من می خواستم هارد اکسترنال پرتابل 1 TB بخرم به خاطر اینکه هارد لپ تاپم پر شده ، شما چه برند و چه مدلی رو پیشنهاد می دید البته می خوام اینترنتی بخرم که به نظرم دیجی کالا مناسب میاد هر چند از قیمتها خبری ندارم اگه از قیمتها خبر دارید لطفا راهنماییم کنید . ممنون
به نظرتون کدوم یک از این هاردها از نظر سرعت و امکانات خوبه؟ تو دیجی کالا AData DashDrive HV610 امتیاز بهتری کسب کرده ولی واسه WD چون رای ثبت شده زیاد هست میتونه تو پایین آوردن امتیازش تاثیر داشته باشه.
سرعت انتقال و امکانات کدوم یک از اینا از بقیه بهتره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
ata.royalfalcon
29-06-2013, 10:17
سلام دوستان
من می خواستم هارد اکسترنال پرتابل 1 TB بخرم به خاطر اینکه هارد لپ تاپم پر شده ، شما چه برند و چه مدلی رو پیشنهاد می دید البته می خوام اینترنتی بخرم که به نظرم دیجی کالا مناسب میاد هر چند از قیمتها خبری ندارم اگه از قیمتها خبر دارید لطفا راهنماییم کنید . ممنون
به نظرتون کدوم یک از این هاردها از نظر سرعت و امکانات خوبه؟ تو دیجی کالا AData DashDrive HV610 امتیاز بهتری کسب کرده ولی واسه WD چون رای ثبت شده زیاد هست میتونه تو پایین آوردن امتیازش تاثیر داشته باشه.
سرعت انتقال و امکانات کدوم یک از اینا از بقیه بهتره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام .
1. در مورد سرعت تا زماني كه مشخصات هارد ديسكهاي بكار رفته معلوم نشه و همچنين تا زماني كه روي يك سيستم مشخص و در شرايط يكسان تست نشه نميتوان گفت كه كداميك پرفورمنس بهتري دارند . سرعت و پرفورمنس هم به عوامل متعددي مثل اينترفيس سيستم و هارد ، rpm و cache (اكثر هاردهاي اكسترنال موجوودر در بازار 5400rpm و 8MB cache دارند) ، چگالي و تعداد پلاترها ، نوع چيپست و اينكه آيا چيپست اصلي هست يا مجزا ، نوع فرمت و اندازه كلاستر ، ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتر هست) و ... بستگي دارد .
2. هارد اكسترنال my passport تنها مدلي هست كه از لحاط نرم افزاري و امكانات كاملتر از بقيه مدلها هست . البته اين مدل با توجه به مشخصات و ويژگيهايي كه داره در صورت خرابي ، تعمير آن و يا ريكاوري داده ها زحمت و دردسر بيشتري دارد (با دقت نگهداري كنيد كه مشكلي پيش نياد) . هارد اكسترنال Seagate backup plus هم انتخاب خوبي هست .
3. اگر ضد ضربه و آب ميخواهيد كه ADATA SH14 رو بايد بخريد . البته استاندارد ضد آب آن IPX4 هست كه مقاومت كمتري نسبت به استاندارد IPX7 دارد (مدل HD710) . در هر حال گرچه بدنه مستحكمي داره ولي با توجه به اجزاء ظريف بكار رفته در ساختار هارد ديسكها بايد با نهايت دقت از آن مراقبت و نگهداري كرد و مخصوصاً در حين كار ضربه اي وارد نشه .
tah_206207
30-06-2013, 23:47
سلام .
1. در مورد سرعت تا زماني كه مشخصات هارد ديسكهاي بكار رفته معلوم نشه و همچنين تا زماني كه روي يك سيستم مشخص و در شرايط يكسان تست نشه نميتوان گفت كه كداميك پرفورمنس بهتري دارند . سرعت و پرفورمنس هم به عوامل متعددي مثل اينترفيس سيستم و هارد ، rpm و cache (اكثر هاردهاي اكسترنال موجوودر در بازار 5400rpm و 8MB cache دارند) ، چگالي و تعداد پلاترها ، نوع چيپست و اينكه آيا چيپست اصلي هست يا مجزا ، نوع فرمت و اندازه كلاستر ، ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتر هست) و ... بستگي دارد .
2. هارد اكسترنال my passport تنها مدلي هست كه از لحاط نرم افزاري و امكانات كاملتر از بقيه مدلها هست . البته اين مدل با توجه به مشخصات و ويژگيهايي كه داره در صورت خرابي ، تعمير آن و يا ريكاوري داده ها زحمت و دردسر بيشتري دارد (با دقت نگهداري كنيد كه مشكلي پيش نياد) . هارد اكسترنال Seagate backup plus هم انتخاب خوبي هست .
3. اگر ضد ضربه و آب ميخواهيد كه ADATA SH14 رو بايد بخريد . البته استاندارد ضد آب آن IPX4 هست كه مقاومت كمتري نسبت به استاندارد IPX7 دارد (مدل HD710) . در هر حال گرچه بدنه مستحكمي داره ولي با توجه به اجزاء ظريف بكار رفته در ساختار هارد ديسكها بايد با نهايت دقت از آن مراقبت و نگهداري كرد و مخصوصاً در حين كار ضربه اي وارد نشه .
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
میشه بگید قیمتی که این سایت واسه My passport گذاشته مناسبه یا نه؟
من می خوام رنگ سفیدشو بخرم ولی انگار این سایت این رنگشو نداره :n03:
ata.royalfalcon
01-07-2013, 06:47
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
میشه بگید قیمتی که این سایت واسه My passport گذاشته مناسبه یا نه؟
من می خوام رنگ سفیدشو بخرم ولی انگار این سایت این رنگشو نداره :n03:
اگر بريد بازار شايد بتونيد ارزانتر هم پيدا كنيد . در هر حال سعي كنيد با گارانتي معتبر بخريد .
برای جدا کردن هارد اکسترنال همین که eject... رو بزنیم کافیه ؟
اخه برای هارد من وقتی اجکت رو میزنم چراغش هنوز روشنه و صدا هم میده....
مشکلی نداره اینجوری کابلشو در بیارم ؟
Guidance
01-07-2013, 10:13
من یه نرم افزار میشناسم که در زمینه مدیریت درایو های اکسترنال هستش یعنی در صورت استفاده از آن می توانید امنیت را برای حافظه های پرتابل خودتون تضمین کنید . اسم برنامه Zentimo xStorage Manager بوده و به شما کمک می کند تا به طور کاملا حرفه ای اقدام به مدیریت حافظه های پرتابل متصل شده بسیستم را در دست بگیرید . موفق باشید
ata.royalfalcon
01-07-2013, 12:24
برای جدا کردن هارد اکسترنال همین که eject... رو بزنیم کافیه ؟
اخه برای هارد من وقتی اجکت رو میزنم چراغش هنوز روشنه و صدا هم میده....
مشکلی نداره اینجوری کابلشو در بیارم ؟
براي هاردهاي غير از وسترن ، ميتونيد يا از برنامه USB Safely Remove استفاده كنيد يا برنامه Zentimo xStorage Manager (كه دوستمون اشاره كردند) . توجه كنيد كه در تنظيمات هر دو برنامه قسمت Power off the device after the device stopping تيك خورده باشه (عكسهاي زير) .
ظاهراً اين مشكل روشن ماندن فلش مموري يا هارد اكسترنال پس از safely remove كردن در win8 برطرف شده (مثل winxp) .
قیمت هارد در چه وضعیه ؟؟
هارد 500 یو اس بی 2 چنده الان؟
ata.royalfalcon
01-07-2013, 22:43
قیمت هارد در چه وضعیه ؟؟
هارد 500 یو اس بی 2 چنده الان؟
خرید هارد اکسترنال usb2 را پیشنهاد نمیکنم . به هر حال هاردهای اکسترنال usb3 کاملاً سازگار با پورتهای usb2 سیستم هست . قیمت 500GB از 180 الی 200 هزارتومن میتونه متغیر باشه .
خرید هارد اکسترنال usb2 را پیشنهاد نمیکنم . به هر حال هاردهای اکسترنال usb3 کاملاً سازگار با پورتهای usb2 سیستم هست . قیمت 500GB از 180 الی 200 هزارتومن میتونه متغیر باشه .
خوب مشکل من برای وصل کردن به کنسوله که از USB 3 پشتیبانی نمیشه...مطمئنید اگر USB 3 بگیرم میشه به کنسول وصل کرد؟
قیمت ها پایین تر میاد؟
براي هاردهاي غير از وسترن ، ميتونيد يا از برنامه USB Safely Remove استفاده كنيد يا برنامه Zentimo xStorage Manager (كه دوستمون اشاره كردند
ممنون.اونوقت یعنی براس وسترن ها این برنامه ها جوابگو نیستن؟
هارد من وسترن هست:n02:
OMiD.1080p
02-07-2013, 11:17
ممنون.اونوقت یعنی براس وسترن ها این برنامه ها جوابگو نیستن؟
هارد من وسترن هست:n02:
وسترن خودش نرم افزاري دارد كه به راحتي ميشه اين كار رو باهاش انجام داد.
گروه نرم افزارهاش هم با نام WD Smart Ware شناخته ميشه كه شامل نرم افزارهاي مديريت , بك آپ و رمزنگاري هاردهاي وسترن است.
فقط اينم بگم كه بنده تا حالا هاردهام بيشتر وسترن بوده اند.
كه همه شون بدون استثناء يه بار خراب شده اند. هم اينترنتال و هم اكسترنال. حالا مشكل هم اينجاست كه خيلي بد هم تعمير ميشند.
با اين حال يه 500 سيگت دارم كه چند ساله كار ميكنه و آخ هم نگفته.
در مورد my passport هم طرح هاي جديدش ضدخش هستند و سعي كنيد از اين مدل تهيه كنيد. كارايي اش هم عاليه نسبت به بقيه.مخصوصا امينيـــتش.
وسترن خودش نرم افزاري دارد كه به راحتي ميشه اين كار رو باهاش انجام داد.
گروه نرم افزارهاش هم با نام WD Smart Ware شناخته ميشه كه شامل نرم افزارهاي مديريت , بك آپ و رمزنگاري هاردهاي وسترن است.
فقط اينم بگم كه بنده تا حالا هاردهام بيشتر وسترن بوده اند.
كه همه شون بدون استثناء يه بار خراب شده اند. هم اينترنتال و هم اكسترنال. حالا مشكل هم اينجاست كه خيلي بد هم تعمير ميشند.
با اين حال يه 500 سيگت دارم كه چند ساله كار ميكنه و آخ هم نگفته.
من جدیدا یک WD my passport یک ترابایت گرفتم ...مدلش هم فک کنم 0748 باشه.یعنی پروداکت ای دیش این بود.
اولین هارد اکسترنالی هم هست که گرفتم...
ایشالا خراب نشه :n02:
اون نرم افزارشو هم نصب کرده بودم اما واسه safely remove باید تو smart ware راست کلیک میکردم روی هارد که حواسم نبود.:n01:
راستی من هروقت این هاردو وصل میکردم به پورت usb 3 رو صفحه میگه که برای سرعت بیشتر به usb 3 وصل کنم.یعنی انگار تشخیص نمیده usb 3 رو !
الان هم دارم فایل انتقال میدم بهش سرعت انتقال 25 mb/sec هست. خوبه سرعتش؟
ata.royalfalcon
02-07-2013, 13:09
خوب مشکل من برای وصل کردن به کنسوله که از USB 3 پشتیبانی نمیشه...مطمئنید اگر USB 3 بگیرم میشه به کنسول وصل کرد؟
قیمت ها پایین تر میاد؟
اگر براي وصل كردن به كنسول ميخواهيد مطمئن نيستم . در مورد كاهش يا افزايش قيمتها هم دقيقاً نميشه پيش بيني كرد . هر موقع كه به هارد نياز داشتيد خريداري كنيد .
من جدیدا یک WD my passport یک ترابایت گرفتم ...مدلش هم فک کنم 0748 باشه.یعنی پروداکت ای دیش این بود.
اون نرم افزارشو هم نصب کرده بودم اما واسه safely remove باید تو smart ware راست کلیک میکردم روی هارد که حواسم نبود.:n01:
راستی من هروقت این هاردو وصل میکردم به پورت usb 3 رو صفحه میگه که برای سرعت بیشتر به usb 3 وصل کنم.یعنی انگار تشخیص نمیده usb 3 رو !
اگر بصورت اصولي و با دقت نگهداري بشه احتمال اينكه مشكلي پيش بياد كم خواهد بود . والا بنده يازده عدد هارد اكسترنال my book دارم كه بدون مشكل هستند (عكس هاردها را ديديد ؟) .
از نصب و آپديت بودن درايور usb3 هم مطمئن بشيد . با استفاده از برنامه hdtune هم تست سرعت read بگيريد و نتيجه رو در اينجا بذاريد .
OMiD.1080p
02-07-2013, 14:40
سلام
دوستانی که اخیرا هارد اکسترنال خریدن (فرقی نداره چه مارک یا نوعی) میشه لطف کنن و یه شات با برنامه CrystalDiskInfo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ازش بذارن؟
برای مقایسه احتیاج دارم
نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی ممنون
ataگرامی دنبال هارد 2 ترا مناسب هستم. ممنون میشم یک مقایسه اجمالی بین مدلهای expansion,back up و my book داشته باشید.
برای آرشیو میخوام + سه چهار بار جابجایی در ماه(در حد چند متر!:n02:) برای اتصال به سیستم و انتقال داده.
از نظر ظاهری بک آپ نسبت به مدل قدیمی سیگیت پیشرفت داشته و جمع و جورتر هست در حالیکه مای بوک هیچ تغییری نکرده!
بنظر میاد اکسپنشن بخاطر شکل قرار گرفتن ایمنی بیشتری نسبت به دو مدل دیگه داشته باشه اما با اقبال چندانی مواجه نمیشه....نظرتون در مورد این مدل چیه؟ چه ضعفهایی نسبت به مای بوک و بک آپ داره؟
ضمنا برنامه ای مشابه wd smat ware برای رمز گذاری هاردهای سیگیت داریم؟
ممنون.
ata.royalfalcon
05-07-2013, 14:05
ataگرامی دنبال هارد 2 ترا مناسب هستم. ممنون میشم یک مقایسه اجمالی بین مدلهای expansion,back up و my book داشته باشید.
برای آرشیو میخوام + سه چهار بار جابجایی در ماه(در حد چند متر!:n02:) برای اتصال به سیستم و انتقال داده.
از نظر ظاهری بک آپ نسبت به مدل قدیمی سیگیت پیشرفت داشته و جمع و جورتر هست در حالیکه مای بوک هیچ تغییری نکرده!
بنظر میاد اکسپنشن بخاطر شکل قرار گرفتن ایمنی بیشتری نسبت به دو مدل دیگه داشته باشه اما با اقبال چندانی مواجه نمیشه....نظرتون در مورد این مدل چیه؟ چه ضعفهایی نسبت به مای بوک و بک آپ داره؟
ضمنا برنامه ای مشابه wd smat ware برای رمز گذاری هاردهای سیگیت داریم؟
ممنون.
1. در درجه اول باید گفت که Seagate Backup Plus سرعت Read و Write بیشتری نسبت به WD my book دارد (دو تست زیر) . مهمترین دلیل ، استفاده از هارد 7200rpm هست . همانطوریکه میدانید هاردهای 7200rpm معمولاً صدا و گرمای بیشتری تولید میکنند .
2. در مورد مدل Expansion فرمایش شما کاملاً صحیح هست . به خاطر شکل ظاهر و نحوه قرار گرفتن آن روی سطح میز ، امنیت بیشتری دارد . همچنین به جرات میتوان گفت که مشخصات هارد اینترنال بکار رفته در مدل Expansion کاملاً یکسان با هارد اینترنال بکار رفته در Backup Plus هست (ST2000DM001) . تنها تفاوت بین ایندو در شکل ظاهری و نرم افزارها هست که هیچ نکته ضعفی محسوب نمیشه (نرم افزارهای مشابه را میتوان از اینترنت دانلود کرد) .
3. هاردهای اکسترنال my book و my passport دارای قابلیت رمزگذاری سخت افزاری (Hardware encryption) هستند در صورتیکه هاردهای اکسترنال Seagate چنین امکاناتی را ندارند و در نتیجه باید به روشهای نرم افزاری (Software encryption) داده ها را انکریپت کرد که به کارایی روش سخت افزاری نیست (مثل نرم افزار True Crypt) .
Facon_Archi
05-07-2013, 14:40
آقا یه قمیت بده بینم چند گرفتی:n02:
1. در درجه اول باید گفت که Seagate Backup Plus سرعت Read و Write بیشتری نسبت به WD my book دارد (دو تست زیر) . مهمترین دلیل ، استفاده از هارد 7200rpm هست . همانطوریکه میدانید هاردهای 7200rpm معمولاً صدا و گرمای بیشتری تولید میکنند .
2. در مورد مدل Expansion فرمایش شما کاملاً صحیح هست . به خاطر شکل ظاهر و نحوه قرار گرفتن آن روی سطح میز ، امنیت بیشتری دارد . همچنین به جرات میتوان گفت که مشخصات هارد اینترنال بکار رفته در مدل Expansion کاملاً یکسان با هارد اینترنال بکار رفته در Backup Plus هست (ST2000DM001) . تنها تفاوت بین ایندو در شکل ظاهری و نرم افزارها هست که هیچ نکته ضعفی محسوب نمیشه (نرم افزارهای مشابه را میتوان از اینترنت دانلود کرد) .
3. هاردهای اکسترنال my book و my passport دارای قابلیت رمزگذاری سخت افزاری (Hardware encryption) هستند در صورتیکه هاردهای اکسترنال Seagate چنین امکاناتی را ندارند و در نتیجه باید به روشهای نرم افزاری (Software encryption) داده ها را انکریپت کرد که به کارایی روش سخت افزاری نیست (مثل نرم افزار True Crypt) .
صدا و گرمای هارد سیگیت نسبت به wd قابل توجهه؟ (برای کنترل دما نیاز به فن اکسترنال داره؟..خصوصا در اکسپنشن بخاطر سطح تماس بیشتر.)
همین حرارت بیشتر دوام و طول عمر هارد رو پایین نمیاره؟
+
در مورد کشور سازنده هم راهنمایی کنید ممنون میشم...گفته میشه هارد چینی خرابی بیشتری داره!
هارد تایلند براحتی پیدا میشه در بازار؟
پ.ن: شما هارد سیگیت دسکتاپ دارید؟ عکسی که سابقا از آرشیو تون دیدم همه wd بود.:n02:
تشکر فراوان.
ata.royalfalcon
06-07-2013, 17:47
صدا و گرمای هارد سیگیت نسبت به wd قابل توجهه؟ (برای کنترل دما نیاز به فن اکسترنال داره؟..خصوصا در اکسپنشن بخاطر سطح تماس بیشتر.)
همین حرارت بیشتر دوام و طول عمر هارد رو پایین نمیاره؟
+
در مورد کشور سازنده هم راهنمایی کنید ممنون میشم...گفته میشه هارد چینی خرابی بیشتری داره!
هارد تایلند براحتی پیدا میشه در بازار؟
پ.ن: شما هارد سیگیت دسکتاپ دارید؟ عکسی که سابقا از آرشیو تون دیدم همه wd بود.:n02:
تشکر فراوان.
بد نیست نگاهی به این پست 6899 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و پاسخهای بعدی داده شده بندازید . البته هاردهای اکسترنال my book هم در صورت استفاده ممتد ممکنه گرم کنه . در هر حال هر چه دمای کاری پایینتر باشه بهتر هست . درست کردن یک فن کار سختی هم نیست . دمای بالا بصورت پیک و زمان کوتاه مشکلی ایجاد نمیکنه ولی در دراز مدت و یا تکرار آن هارد خراب میشه .
در مورد سوال دوم فکر نمیکنم ارتباطی بین کشور سازنده و میزان خرابی وجود داشته باشه . همگی تحت لیسانس کمپانی مادر ساخته میشوند و از لحاظ کیفیت فکر نمیکنم فرق داشته باشند . نکته مهم اینه که با گارانتی معتبر بخرید .
من فقط هارد سیگیت پرتابل از سری Goflex دارم (آداپتوری ندارم) .
دوستان برای ذخیره فیلم فعلا به یه هارد احتیاج دارم...
زیاد نمیخوام ازش کار بکشم... فقط دووم داشته باشه که اطلاعاتی که روش میریزی پاک نشه یا یهو هارد قاطی نکنه که زحمت ادم به باد بره !!
اداپتوری یا غیر اداپتوری نمیدونم کدوم بهتره .. هر چی خودتون میدینید ... فعلا 500 میخوام....
استفادش هم در همین حد که فیلم رو دانلود کنی . نگاه کنی و بریزی روی هارد بمونه.همین ...
چی رو پیشنهاد میدید ؟ و یه سوال : میشه روی هارد پسورد گذاشت ؟
تشکر.
با توجه به کاری که میخوام بکنم اینترنال بهتره یا اکسترنال ؟
Abdolreza2012
07-07-2013, 00:11
دوستان برای ذخیره فیلم فعلا به یه هارد احتیاج دارم...
زیاد نمیخوام ازش کار بکشم... فقط دووم داشته باشه که اطلاعاتی که روش میریزی پاک نشه یا یهو هارد قاطی نکنه که زحمت ادم به باد بره !!
اداپتوری یا غیر اداپتوری نمیدونم کدوم بهتره .. هر چی خودتون میدینید ... فعلا 500 میخوام....
استفادش هم در همین حد که فیلم رو دانلود کنی . نگاه کنی و بریزی روی هارد بمونه.همین ...
چی رو پیشنهاد میدید ؟ و یه سوال : میشه روی هارد پسورد گذاشت ؟
تشکر.
با توجه به کاری که میخوام بکنم اینترنال بهتره یا اکسترنال ؟
دوستان این سوال منم هست
منم دقیقا فقط و فقط میخوام فیلم توش ذخیره کنم
ولی من 1 ترابایت میخوام
دووم بیاره و سوالی که دوستمونم پرسیده : پرتابل یا آداپتوری؟
من خودم دوست دارم پرتابل بگیرم
حالا با توجه به خواسته هام کدوم بهتره
ممنون
amir_t6262
07-07-2013, 08:33
اولا بنظرم 500 گیگ برای ذخیره فیلم کم است. حداقل 1 ترابایت بگیرید.
بعد اگر زیاد هارد را حمل و نقل میکنید، از انواع قابل حمل پاسپورتی بگیرید.
اما اگر فقط میخواهید فیلم بریزید و در خانه نگه داری کنید و حمل و نقلش نکنید، سراغ مدلهای آداپتوری برید.
برای هر دو هم من WD را توصیه میکنم.
بنظرم برای آرشیو کردن هارد اکسترنال بهتره، چون کمتر استفاده میشه لازم نیست دایما روی سیستم باشه.
همچنین روی برخی مدلهای WD میشه رمز گذاشت. مدل Western Digital Portable My Passport قابل حمل و پاسپورتی است
مدل Western Digital External My Book هم آداپتوری است.
Abdolreza2012
07-07-2013, 15:21
اولا بنظرم 500 گیگ برای ذخیره فیلم کم است. حداقل 1 ترابایت بگیرید.
بعد اگر زیاد هارد را حمل و نقل میکنید، از انواع قابل حمل پاسپورتی بگیرید.
اما اگر فقط میخواهید فیلم بریزید و در خانه نگه داری کنید و حمل و نقلش نکنید، سراغ مدلهای آداپتوری برید.
برای هر دو هم من WD را توصیه میکنم.
بنظرم برای آرشیو کردن هارد اکسترنال بهتره، چون کمتر استفاده میشه لازم نیست دایما روی سیستم باشه.
همچنین روی برخی مدلهای WD میشه رمز گذاشت. مدل Western Digital Portable My Passport قابل حمل و پاسپورتی است
مدل Western Digital External My Book هم آداپتوری است.
من میخوام فقط فیلم بریزم ونگه دارم و احتمالا زیاد به دوستام بدم که فیلم برام بریزن و بردارن
پس پرتابل بهتره دیگه؟
amir_t6262
08-07-2013, 20:56
من میخوام فقط فیلم بریزم ونگه دارم و احتمالا زیاد به دوستام بدم که فیلم برام بریزن و بردارن
پس پرتابل بهتره دیگه؟
خب اگر خیلی هارد را جابجا میکنید و میخواهید به دوستانتان بدهید، همان پرتابل را بگیرید.
من هارد Segate Expansion 500gb usb3 رو گرفتم..تست زدم الان روی USB 2 سرعت کپی کردنش 20 مگ هست.یکم کم نیست؟؟؟؟
یک چند تا فایل هم مربوط به رجیستر کردن هارد داخل هارد هست..چی کارشون کنم؟
ata.royalfalcon
09-07-2013, 07:16
من هارد Segate Expansion 500gb usb3 رو گرفتم..تست زدم الان روی USB 2 سرعت کپی کردنش 20 مگ هست.یکم کم نیست؟؟؟؟
یک چند تا فایل هم مربوط به رجیستر کردن هارد داخل هارد هست..چی کارشون کنم؟
1. اين تست در حالتي كه روي usb2 باشه تقريباً نرمال هست البته پيشنهاد ميكنم با برنامه HDtune يك تست Read بگيريد .
2. كار خاصي لازم نيست و بدون رجيستر كردن هم ميتونيد از هارد استفاده كنيد .
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
ata.royalfalcon
09-07-2013, 09:36
.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
تست سرعت نرمال هست (با توجه به اينكه روي usb2 تست شده) و هارد هيچ مشكلي نذاره .
newhamedpc
10-07-2013, 04:21
نظرتون راجع به این مدل چیه؟
Silicon Power Diamond D05-500GB-USB3
دو تا سوال داشتم..نرم افزار Hd tune که بهم معرفی کردید گفتم بزار برای فلشم تست کنم چون که اکثر مواقع فلش سرعتس به 2 3 مگ در ثانیه میرسه،فلش SP 8گیگ از نوع کوچیکاش :دی
ولی توی این برنامه سرعت به نظر میرسه که مشکلی نداره...حالا من باید چی کار کنم؟ببخشید که این سوال ربطی به تاپیک نداشت ولی سوال بعدم داره....
سوال دوم در مورد هارد اکسترنالی که جدید گرفتم ..
خواستم ببینم که این قسمت برای چی Warning داده و مشکوک به نظر میرسه؟؟
ممنون از شما.:n16:
mohammadmother
10-07-2013, 21:28
قضیه پرتابل بودن هارد چیه؟
ata.royalfalcon
11-07-2013, 09:18
دو تا سوال داشتم..نرم افزار Hd tune که بهم معرفی کردید گفتم بزار برای فلشم تست کنم چون که اکثر مواقع فلش سرعتس به 2 3 مگ در ثانیه میرسه،فلش SP 8گیگ از نوع کوچیکاش :دی
ولی توی این برنامه سرعت به نظر میرسه که مشکلی نداره...حالا من باید چی کار کنم؟ببخشید که این سوال ربطی به تاپیک نداشت ولی سوال بعدم داره....
سوال دوم در مورد هارد اکسترنالی که جدید گرفتم ..
خواستم ببینم که این قسمت برای چی Warning داده و مشکوک به نظر میرسه؟؟
ممنون از شما.:n16:
در مورد Reallocated Event Count و مخصوصاً Reallocated Sector Count (در عکس دیده نمیشه) هر چند وقت یکبار تعداد آنرا کنترل کنید اگر این تعداد در حال زیاد شدن هست بهتره که بفرستید گارانتی .
قضیه پرتابل بودن هارد چیه؟
به هارد های اکسترنال کوچک (که حتی در جیب هم جا میشود) و بدون آداپتور (که با برق usb راه اندازی میشوند) گفته میشود . این مدلها بیشتر مناسب برای کاربرانی هستند که میخواهند حجم زیادی از اطلاعات را به دفعات زیادی جابجا کنند .
در مورد Reallocated Event Count و مخصوصاً Reallocated Sector Count (در عکس دیده نمیشه) هر چند وقت یکبار تعداد آنرا کنترل کنید اگر این تعداد در حال زیاد شدن هست بهتره که بفرستید گارانتی .
منظورتون از تعداد همون Data هست؟؟الان تست زدم شده 8 تا!:n03:
Reallocated Sector Count تعدادش 0 هست.
ehsan_iace
11-07-2013, 11:34
من میخواهم هارد اکسترنال یک ترا وسترن دیجیتال بخرم و چند تا سدوال دارم :
1. چند تا مدل وسترن دیجیتال برای هارد اکترنال یک ترا دارد؟
کدام اش را پیشنهاد میکنید
2. با گارانتی کدام شرکت بخرم؟
گارانتی از زمان خرید است یا تاریخ شروع گارانتی از زمان توزیع به مغازة دار روی آن زده میشود؟
3. قیمتاش حدود چند است؟
4. چه چیزهایی در جعبه هارد اکسترنال باید باشد؟
5. چه چیزهایی را هنگام خرید این هارد باید در مغازه چک کنم؟
ممنون برای پاسخ به این سئوالات
ata.royalfalcon
11-07-2013, 14:57
من میخواهم هارد اکسترنال یک ترا وسترن دیجیتال بخرم و چند تا سدوال دارم :
1. چند تا مدل وسترن دیجیتال برای هارد اکترنال یک ترا دارد؟
کدام اش را پیشنهاد میکنید
2. با گارانتی کدام شرکت بخرم؟
گارانتی از زمان خرید است یا تاریخ شروع گارانتی از زمان توزیع به مغازة دار روی آن زده میشود؟
3. قیمتاش حدود چند است؟
4. چه چیزهایی در جعبه هارد اکسترنال باید باشد؟
5. چه چیزهایی را هنگام خرید این هارد باید در مغازه چک کنم؟
ممنون برای پاسخ به این سئوالات
1. هاردهای پرتابل ویندوزی (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . هاردهای پرتابل مک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . هاردهای آداپتوری ویندوزی (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . هاردهای آداپتوری مک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . اگر هارد آداپتوری میخواهید WD my book و اگر پرتابل میخواهید WD my passport را بخرید .
2. البته برای هاردهایی که دارم مشکلی پیش نیومده و کارم به گارانتی کشیده نشده ولی فکر میکنم گارانتی سازگار خوب باشه . تاریخ گارانتی از قبل روی کارت یا لیبل نوشته میشه پس از تاریخ خرید نیست .
3. حدود 270 الی 280 هزار تومن متغیر هست .
4. برای WD my passport
Portable hard drive
USB cable
Quick install guide
برای WD my book
External hard drive
USB cable
AC adapter
Quick Install Guide
5. وجود کارت یا لیبل گارانتی . پلمب بودن جعبه هارد . سالم بودن جعبه هارد و نداشتن اثر ضربه و فرو رفتگی روی جعبه مقوایی .
سلام
یه هارد اکسترنال 1 ترا میخوام بگیرم(اگه قیمت 2 ترا با صرفه تر باشه 2 ترا میگیرم)........این سه مدل از وسترن چه تفاوتی دارند؟
از نظر سرعت - قیمت( 1ترا و 2 تراشون)
my book - my passport - element
amir_t6262
11-07-2013, 18:07
سلام
یه هارد اکسترنال 1 ترا میخوام بگیرم(اگه قیمت 2 ترا با صرفه تر باشه 2 ترا میگیرم)........این سه مدل از وسترن چه تفاوتی دارند؟
از نظر سرعت - قیمت( 1ترا و 2 تراشون)
my book - my passport - element
Element را اصلا توصیه نمیکنم.
مدل My Book آداپتوری است. یعنی اگر میخواهی هاردت را جابجا کنی، سراغش نرو. چون هم بزرگ است و هم اینکه احتمالا آسیب دیدنش بیشتر.
مدل My Passprt مدلهای قابل حمل هستند.
همانطور که گفتم اگر قصد جابجایی هاردت را داری، مدلهای قابل حمل را بگیر.
البته قیمت 2 ترابایت مدلهای قابل حمل فکر میکنم خیلی بالا باشد.
قبل از آشفته شدن وضع بازار، مدلهای 2 ترابایت قابل حمل هم قیمت 1 ترابایت پاسپورتی بودند، ولی الان وضع بازار بهم ریخته. ولی باز هم در حجم یکسان مدلهای قابل حمل گرانتر هستند.
مهندس الهه
11-07-2013, 18:25
سلام
سیگیت بکاپ پلاس یک ترابایت میگن میتونه به صورت اینترنال با ساتا هم استفاده بشه
ولی من گشم این مدلو نتونستم پیدا کنم
که هم یو اس بی باشه و هم ساتا
مدل دقیق این هارد چیه ؟
قیمتش چقدره؟
با قیمت و امکانات مشابه هارد بهتری موجود هست ؟
ata.royalfalcon
11-07-2013, 19:19
سلام
سیگیت بکاپ پلاس یک ترابایت میگن میتونه به صورت اینترنال با ساتا هم استفاده بشه
ولی من گشم این مدلو نتونستم پیدا کنم
که هم یو اس بی باشه و هم ساتا
مدل دقیق این هارد چیه ؟
قیمتش چقدره؟
با قیمت و امکانات مشابه هارد بهتری موجود هست ؟
سلام .
1. این مدلها کمیاب نیستند (پرتابل Backup plus portable Drive و آداپتوری Backup plus Desktop Drive) حتی میتونید از فروشگاههای اینترنتی هم خریداری کنید .
2. فکر نمیکنم در بازار ایران بغیر از Backup plus (و یا مدل قدیمی Goflex) مدل دیگری پیدا بشه . در کل من پیشنهاد میدم دو هارد برای استفاده های جداگانه بخرید که مجبور نباشید هم از sata استفاده کنید و هم از usb3 .
ursamajor
11-07-2013, 21:45
سلام خدمت آقا عطا عزیز
امروز یه هارد ADATA CH11 500G به دستم رسیده که مشکل داره. هارد رو نمیشه Full format کرد و وسط کار گیر میکنه ولی Quick Format میشه کرد!
این هم چندتا تست با HDtune
ممنون میشم ببینید مشکلش چیه.
درضمن هاردش چیه؟
مهندس الهه
12-07-2013, 01:30
سلام .
1. این مدلها کمیاب نیستند (پرتابل Backup plus portable Drive و آداپتوری Backup plus Desktop Drive) حتی میتونید از فروشگاههای اینترنتی هم خریداری کنید .
2. فکر نمیکنم در بازار ایران بغیر از Backup plus (و یا مدل قدیمی Goflex) مدل دیگری پیدا بشه . در کل من پیشنهاد میدم دو هارد برای استفاده های جداگانه بخرید که مجبور نباشید هم از sata استفاده کنید و هم از usb3 .
اینم حرفیه :n13:
این ساتا بودنش منو کنجکاو کرده بیشتر :دی
حالا شما میتونید از این سایتهای ایرانی که اینو دارن لینک بدید لطفا ؟
چون من که گشتم Seagate BackUp Plus رو داشتند . ولی به ساتا بودنش اشاره ای نکرده اند !!
ata.royalfalcon
12-07-2013, 05:09
سلام خدمت آقا عطا عزیز
امروز یه هارد ADATA CH11 500G به دستم رسیده که مشکل داره. هارد رو نمیشه Full format کرد و وسط کار گیر میکنه ولی Quick Format میشه کرد!
این هم چندتا تست با HDtune
ممنون میشم ببینید مشکلش چیه.
درضمن هاردش چیه؟
سلام .
این هارد بدسکتوری داره . توصیه میکنم اول از همه بفرستید گارانتی .
در مورد نوع هارد بکار رفته با توجه به فریمور ، از هارد توشیبا استفاده شده . ولی با برنامه CrystalDiskInfo مدل هارد بکار رفته را میتوان متوجه شد .
اینم حرفیه :n13:
این ساتا بودنش منو کنجکاو کرده بیشتر :دی
حالا شما میتونید از این سایتهای ایرانی که اینو دارن لینک بدید لطفا ؟
چون من که گشتم Seagate BackUp Plus رو داشتند . ولی به ساتا بودنش اشاره ای نکرده اند !!
همین Seagate BackUp Plus که شما پیدا کردید همین قابلیت را دارد . فقط کافیه که کارتریج اننهایی هارد را جدا کنید .
نکته : شاید نیاز باشه قسمتی از کانکتورهای کابل ساتا و برق بریده بشه تا بطور کامل به پورت ساتا و برق هارد متصل بشه (توضیحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
pedram_ashena
14-07-2013, 13:20
سلام
این هارد اکبند به نظرتان چه قیمتی دارد در بازار
750 لپ تاپی + کیس یو اس بی 2 + مدل بلو وسترن
ممنون
ata.royalfalcon
14-07-2013, 13:57
سلام
این هارد اکبند به نظرتان چه قیمتی دارد در بازار
750 لپ تاپی + کیس یو اس بی 2 + مدل بلو وسترن
ممنون
سلام .
هارد my passport يا elements هست يا اينكه هارد اينترنال را با استفاده از باكس تبديل به اكسترنال كرديد ؟
فكر كنم حدود 220 تا 230 هزار تومن باشه !
سلام....یه هارد WD 2TB my book گرفتم...........برای راه اندازیش که کار خاصی لازم نیست؟!!...این برنامه هایی که توشه واسه چیه؟
ata.royalfalcon
14-07-2013, 14:25
سلام....یه هارد WD 2TB my book گرفتم...........برای راه اندازیش که کار خاصی لازم نیست؟!!...این برنامه هایی که توشه واسه چیه؟
سلام .
براي راه اندازي ابتدا به برق متصل كنيد و سپس كابل usb را به سيستم متصل كنيد . همچنين دقت كنيد كه كيفيت پريز برق طوري باشه كه آداپتور هارد اكسترنال بطور ناگهاني جدا نشه و يا دچار قطع و وصلي نشه . زماني كه هارد در حال كار هست به هيچ عنوان جابجا نكنيد و همچنين ضربه وارد نكنيد . دماي هارد را هم كنترل كنيد .
اين برنامه ها براي بكاپ گيري و مديريت هارد هست . مثلا اگر اين برنامه ها نصب شده باشه ميتونيد آيكوني در system tray ظاهر ميشه كه ميتونيد پس از اتمام كار هارد را safely remove كنيد تا هارد خاموش بشه . همچنين با استفاده از اين نرم افزارها ميتونيد هارد را lock كنيد .
farhadmrm
15-07-2013, 04:35
سلام دوستان.یه هارد اکسترنال وسترن 1 ترا حدود 1سال و9 ماه پیش خریدم،الانم 930 گیگش پره.حدودا 3 ماه که شدیدا سرعتش کند شده،حتی برا اینکه
درایوش تو my computer دیده بشه از برنامه test disk استفاده می کنم،یعنی بعد از 5،6 دقیقه که شناخت درایوشم دیده میشه.
یه قسمت از فایل هارو به زور تونستم کپی کنم یه جای دیگه.اونم بستگی به حجم فایلش داشت مثلا فیلمارو با میانگین 500 کیلو بایت کپی می کرد،
فایل های خیلی کم حجم مثل عکسو با 100 کیلو بایت.اساتید اگه کمکی به ذهنشون میرسه ممنون میشم.
راستی کارت گارانتیم موقع خرید فروشنده بهم نداد،چند وقت پیشم بردم گارانتی سازگار ارقام سریالشو زد،گفت مال ما نیست.
سلام دوستان کسی هارد toshiba داره
چطور هستن
بخرم یا نه؟
300 تومن قیمت داره نصبت به وسترن میگم چون وسترن 10نومن گرون تره
farhadmrm
15-07-2013, 11:44
دوستان کسی کمک نمیکنه؟
ata.royalfalcon
15-07-2013, 12:42
سلام دوستان.یه هارد اکسترنال وسترن 1 ترا حدود 1سال و9 ماه پیش خریدم،الانم 930 گیگش پره.حدودا 3 ماه که شدیدا سرعتش کند شده،حتی برا اینکه
درایوش تو my computer دیده بشه از برنامه test disk استفاده می کنم،یعنی بعد از 5،6 دقیقه که شناخت درایوشم دیده میشه.
یه قسمت از فایل هارو به زور تونستم کپی کنم یه جای دیگه.اونم بستگی به حجم فایلش داشت مثلا فیلمارو با میانگین 500 کیلو بایت کپی می کرد،
فایل های خیلی کم حجم مثل عکسو با 100 کیلو بایت.اساتید اگه کمکی به ذهنشون میرسه ممنون میشم.
راستی کارت گارانتیم موقع خرید فروشنده بهم نداد،چند وقت پیشم بردم گارانتی سازگار ارقام سریالشو زد،گفت مال ما نیست.
دوستان کسی کمک نمیکنه؟
سلام .
با استفاده از برنامه HDtune و از قسمت health وضعيت هارد را بررسي كنيد (عكس بذاريد) . البته با اين وضعيتي كه داريد اگر اطلاعات مهمي داريد من فكر ميكنم بهتر باشه ببريد مراكز تخصصي .
OMiD.1080p
15-07-2013, 13:44
بنده فصد تهیه یک هارد با حجم 2TB رو دارم.
سوالم اینه که آیا من به نظرتون هارد اکسترنال بگیرم بهتره یا اینترنال ؟
از این لحاظ میخوام اکثر فایل هام و آرشیو هام رو بذارم توش و همیشگی هم استفاده کنم. یعنی حتی توش بازی نصب کنم. نرم افزار نصب کنم و...
و اینکه من ترجیحا نیازی به حمل و نقلش ندارم . یعنی بذلرم یه گوشه و همیشه به سیستم وصل باشه.
واسه همین گفتم بین نمونه اینترنال یا اکسترنال کدوم واسه من بهتره.
البته هر کدوم امن تر هم باشه و درصد خرابیش کمتر و حتی امکان تعمییرش راحت تر باشه و سرعت بیشتری هم داشته باشه , ملاک های اصلی بنده هستند.
( در حال حاضر بنده یه هارد 500 سیگیت ساتا دارم به عنوان هارد سیستم و یه هارد وسترن مای پسورد هم دارم به عنوان هارد اکسترنال. یک هارد 2 ترا وسترن هم دارم که البته سوخنه :n02: )
نظر دوستان چبه ؟
ata.royalfalcon
15-07-2013, 14:46
بنده فصد تهیه یک هارد با حجم 2TB رو دارم.
سوالم اینه که آیا من به نظرتون هارد اکسترنال بگیرم بهتره یا اینترنال ؟
از این لحاظ میخوام اکثر فایل هام و آرشیو هام رو بذارم توش و همیشگی هم استفاده کنم. یعنی حتی توش بازی نصب کنم. نرم افزار نصب کنم و...
و اینکه من ترجیحا نیازی به حمل و نقلش ندارم . یعنی بذلرم یه گوشه و همیشه به سیستم وصل باشه.
واسه همین گفتم بین نمونه اینترنال یا اکسترنال کدوم واسه من بهتره.
البته هر کدوم امن تر هم باشه و درصد خرابیش کمتر و حتی امکان تعمییرش راحت تر باشه و سرعت بیشتری هم داشته باشه , ملاک های اصلی بنده هستند.
( در حال حاضر بنده یه هارد 500 سیگیت ساتا دارم به عنوان هارد سیستم و یه هارد وسترن مای پسورد هم دارم به عنوان هارد اکسترنال. یک هارد 2 ترا وسترن هم دارم که البته سوخنه :n02: )
نظر دوستان چبه ؟
با توجه به نيازهايي كه داريد از قبيل نصب و اجراي نرم افزارها و بازيها ، استفاده زياد از آرشيوها و در نتيجه نياز به اتصال دائمي هارد به سيستم ، عدم نياز به حمل و نقل آن ، توصيه ميشه كه هارد اينترنال بخريد . هاردهاي اينترنال به خاطر قرار گرفتن در مكان امن و برق رساني مناسبتر (به شرط پاور خوب) امنيت بيشتري دارند . اگر بودجه كافي داريد پيشنهاد ميكنم WD Black رو بخريد در غير اينصورت ميتونيد سيگيت 7200.14 با مدل نامبر ST2000DM001 را بخريد .
saeed.tablo
15-07-2013, 17:39
سلام به نظر شما هارد اکسترنال 2tb وسترن دیجیتال passage با قیمت 460 هزار تومن صرفه خریدن داره؟
با توجه به اینکه بدون آداپتور 2 ترا تازه اومده تو بازار ریسک نیست من بخرم چون هنوز امتحانشو پس نداده؟
مدل خاصی واسه معرفی به من سراغ دارید؟
به نظر شما قیمتش افت میکنه؟
ممنونم
ata.royalfalcon
15-07-2013, 18:33
سلام به نظر شما هارد اکسترنال 2tb وسترن دیجیتال passage با قیمت 460 هزار تومن صرفه خریدن داره؟
با توجه به اینکه بدون آداپتور 2 ترا تازه اومده تو بازار ریسک نیست من بخرم چون هنوز امتحانشو پس نداده؟
مدل خاصی واسه معرفی به من سراغ دارید؟
به نظر شما قیمتش افت میکنه؟
ممنونم
این مدل خیلی وقته که وارد بازار شده و مدل جدیدی نیست . ارزش خرید داشتن یا نداشتن این مدل بستگی به نیازهای خودتون داره . دو هارد یکترابایت هزینه بیشتری به شما تحمیل میکنه در عوض امنیت بیشتری خواهید داشت ولی جابجا کردن همزمان دو هارد و یا استفاده کردن از آنها بطور همزمان ساده نخواهد بود ، مثلاً اشغال شدن بیشتر پورت usb یا حتی ممکنه هارد دوم بخاطر یکسان بودن signature آفلاین و از دسترس خارج بشه (با روشهای خاص میتوان این مشکل را برطرف کرد) . در کل اگر واقعاً حجم زیادی از اطلاعات را میخواهید جابجا کنید و اگر با دقت از هارد نگهداری و استفاده میکنید (هاردهای اکسترنال پرتابل اصولاً آسیب پذیر هستند) بنظرم خرید این مدل موردی نداره .
سلام.
من یک هارد 1 ترابایت اکسترنال می خوام بخرم:
با این ویژگیها
1-مارک و جنس خوب
2-قیمت مناسب
3-امتحان خودشو پس داده باشه
4- مشکلات کمتری داشته باشه
و ....
دوستان پیشنهاد شما چیه؟یک راهمایی کامل و جامع فرمائید.من زیاد حرفه ای نیستم؟
البته بعضی از دوستان این مورد ها رو گفتند به ترتیب:
1- a data sh-14
2-وسترن مای پسورد
3- سی گیت
حالا شما بگید چی بخرم؟
:n02:
OMiD.1080p
15-07-2013, 23:52
با توجه به نيازهايي كه داريد از قبيل نصب و اجراي نرم افزارها و بازيها ، استفاده زياد از آرشيوها و در نتيجه نياز به اتصال دائمي هارد به سيستم ، عدم نياز به حمل و نقل آن ، توصيه ميشه كه هارد اينترنال بخريد . هاردهاي اينترنال به خاطر قرار گرفتن در مكان امن و برق رساني مناسبتر (به شرط پاور خوب) امنيت بيشتري دارند . اگر بودجه كافي داريد پيشنهاد ميكنم WD Black رو بخريد در غير اينصورت ميتونيد سيگيت 7200.14 با مدل نامبر ST2000DM001 را بخريد .
این Seagate BackUp Plus که توی صفحه قبل گفتید پس میشه از کابل ساتا نیز بهش استفاده کرد !؟ ( علاوه بر USB3 )
farhadmrm
16-07-2013, 00:02
دوست عزیز عکس این هست.
سلام .
براي راه اندازي ابتدا به برق متصل كنيد و سپس كابل usb را به سيستم متصل كنيد . همچنين دقت كنيد كه كيفيت پريز برق طوري باشه كه آداپتور هارد اكسترنال بطور ناگهاني جدا نشه و يا دچار قطع و وصلي نشه . زماني كه هارد در حال كار هست به هيچ عنوان جابجا نكنيد و همچنين ضربه وارد نكنيد . دماي هارد را هم كنترل كنيد .
اين برنامه ها براي بكاپ گيري و مديريت هارد هست . مثلا اگر اين برنامه ها نصب شده باشه ميتونيد آيكوني در system tray ظاهر ميشه كه ميتونيد پس از اتمام كار هارد را safely remove كنيد تا هارد خاموش بشه . همچنين با استفاده از اين نرم افزارها ميتونيد هارد را lock كنيد .
برای قطع کردن هارد بعد از safely remove کردن مهمه که اول کابل usb جدا بشه یا برق؟..........از دکه پاورش باید استفاده کرد؟
farhadmrm
16-07-2013, 03:58
سلام .
با استفاده از برنامه HDtune و از قسمت health وضعيت هارد را بررسي كنيد (عكس بذاريد) . البته با اين وضعيتي كه داريد اگر اطلاعات مهمي داريد من فكر ميكنم بهتر باشه ببريد مراكز تخصصي .
سلام.
با این ویژگیها
1-مارک و جنس خوب
2-قیمت مناسب
و ....
1- a data sh-14
2-وسترن مای پسورد
3- سی گیت
حالا شما بگید چی بخرم؟
دوستان ممنون میشم جواب بدین؟
ata.royalfalcon
16-07-2013, 07:51
این Seagate BackUp Plus که توی صفحه قبل گفتید پس میشه از کابل ساتا نیز بهش استفاده کرد !؟ ( علاوه بر USB3 )
بله ، ميتونيد از كابل sata هم استفاده كنيد . اينو هم در نظر داشته باشيد كه مادربردتان بايد AHCI را ساپورت كنه تا بتونيد در زمانهايي كه سيستم روشن هست به مادربرد متصل كنيد . در غير اينصورت حتماً ابتدا سيستم خاموش و سپس به مادربرد متصل و سپس سيستم را روشن كنيد تا توسط سيستم شناسايي بشه .
دوست عزیز عکس این هست.
دوست عزيز . حداكثر كاري كه از شما برمياد استفاده از نرم افزار Hdd regenerator هست نحوه استفاده از اين نرم افزار را در اينجا (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضيح دادم .
برای قطع کردن هارد بعد از safely remove کردن مهمه که اول کابل usb جدا بشه یا برق؟..........از دکه پاورش باید استفاده کرد؟
در user manual اين هارد در مورد ترتيب جدا كردن كابل usb و برق چيزي نوشته نشده ولي پيشنهاد ميدم اول كابل usb جدا و سپس برق آن قطع شود .
ata.royalfalcon
16-07-2013, 09:27
سلام.
با این ویژگیها
1-مارک و جنس خوب
2-قیمت مناسب
و ....
1- a data sh-14
2-وسترن مای پسورد
3- سی گیت
حالا شما بگید چی بخرم؟
سلام .
از بين مدلهايي كه ليست كرديد Seagate Backup plus / Expansion يا WD my passport پيشنهاد ميشه . البته ADATA كه در ليست هست گرچه ضد ضربه و ضد آب هست ولي با توجه به وجود اجزاء ظريف در ساختار هارد ديسك بايد مثل يك هارد معمولي استفاده بشه .
اصولاً هاردهاي اكسترنال پرتابل بيشتر از انواع هاردها در معرض خرابي هستند مواردي چون تكان دادن و ضربه وارد كردن در زمانهايي كه هارد روشن هست و يا كشيدن ناگهاني كابل usb مخصوصاً در زمانيكه در حال read و write هست و نوسانات ولتاژي موجب خرابي ميشه . پس در استفاده و نگهداري دقت كنيد تا مشكلاتي پيش نياد .
سلام .
از بين مدلهايي كه ليست كرديد Seagate Backup plus / Expansion يا WD my passport پيشنهاد ميشه . البته ADATA كه در ليست هست گرچه ضد ضربه و ضد آب هست ولي با توجه به وجود اجزاء ظريف در ساختار هارد ديسك بايد مثل يك هارد معمولي استفاده بشه .
اصولاً هاردهاي اكسترنال پرتابل بيشتر از انواع هاردها در معرض خرابي هستند مواردي چون تكان دادن و ضربه وارد كردن در زمانهايي كه هارد روشن هست و يا كشيدن ناگهاني كابل usb مخصوصاً در زمانيكه در حال read و write هست و نوسانات ولتاژي موجب خرابي ميشه . پس در استفاده و نگهداري دقت كنيد تا مشكلاتي پيش نياد .
سلامی مجدد. جناب ata میشه بفرمائید این دو مدل چه ویژگیهایی دارند وبین این دو کدومشون رو بخرم؟در موقع خرید به چه نکاتی توجه داشته باشم؟و شما a data رو پیشنهاد نمی دهید؟
sajjad1973
16-07-2013, 11:27
سلام
یه هارد اکسترنال خوب یک ترابایت قیمتش چنده و راسته که زود میسوزن?
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
ata.royalfalcon
16-07-2013, 11:38
سلام
یه هارد اکسترنال خوب یک ترابایت قیمتش چنده و راسته که زود میسوزن?
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
سلام .
با توجه به مدل و نوع و مدت گارانتي در حدود 260 الي 280 هزار تومن ميتونه باشه . قيمت انواع ضد ضربه ميتونه بيشتر هم بشه .
در مورد سوال دومتان هم ، هاردهاي اكسترنال عموماً آسيب پذير تر هستند . ولي اگر با دقت نگهداري و استفاده بشه احتمال اينكه به مشكل بر بخوره كمتر هست .
farhadmrm
16-07-2013, 11:44
ممنونم از راهنماییتون.امیدوارم که درست بشه دوست عزیز.
ata.royalfalcon
16-07-2013, 11:48
سلامی مجدد. جناب ata میشه بفرمائید این دو مدل چه ویژگیهایی دارند وبین این دو کدومشون رو بخرم؟در موقع خرید به چه نکاتی توجه داشته باشم؟و شما a data رو پیشنهاد نمی دهید؟
تنها مشخصه برجسته مدل WD my passport قابليت hardware encryption هست . ضمن اينكه از لحاظ نرم افزاري و مديريت هارد كمي كاملتر از هارد اكسترنال سيگيت (پيشنهاد داده شده) هست . با وجود مزايايي كه اين مدل داره در صورت خرابي ، تعمير و يا ريكاوري اطلاعات توسط متخصصين مشكلتر از ساير مدلها هست . در كل اگر بادقت استفاده كنيد مشكلي پيش نخواهد آمد .
هارد اكسترنال Seagate Expansion هم در مقايسه با انواع Backup plus نه تنها فاقد نرم افزار هست بلكه قابليت usm هم ندارد ولي فقدان چنين قابليتي از كارايي آن نميكاهد بعبارت ديگه خيلي فرق نميكند Expansion بخريد با Backup plus .
در موقع خريد هم حتماً با گارانتي معتبر بخريد و كارت گارانتي را از فروشنده دريافت كنيد . اگر روي كارت گارنتي مدل نامير نوشته شده آنرا با مدل نامبر هارد مطابقت بديد . جعبه هارد باز نشده باشه و فاقد اثر ضربه و كوفتگي ناشي از سقوط باشه .
saeed.tablo
17-07-2013, 21:45
سلام و خسته نباشید آقا من هدفم اینه که یه بخشی از هاردم را از دسترس خارج کنم تا اطلاعات شخصیم را روش بریزم و کسی نتونه بهش دسترسی پیدا کنه غیر از خودم واسه همین تصمیم گرفتم هاردم را تبدیل به دو تا درایو کنم حالا مشکلی که دارم اینه که وقتی از برنامه قفل وسترن دیجیتال استفاده میکنم همه ی درایو های هارد را با هم قفل گذاری میکنه در حالی که من میخام یکی از درایو هام قفل گذاری بشه من چیکار کنم؟
و دوم اینکه میخام از یه سری از اطلاعاتم BACKUP بگیرم ولی طوریه که هر روز یه سری اطلاعات بهش اضافه میشه و یه سری ازش کم میشه میخام یه نرم افزار بگین به طور خودکار به روز رسانی کنه خود نرم افزار وسترن دیجیتال چطوره؟
ata.royalfalcon
17-07-2013, 22:38
سلام و خسته نباشید آقا من هدفم اینه که یه بخشی از هاردم را از دسترس خارج کنم تا اطلاعات شخصیم را روش بریزم و کسی نتونه بهش دسترسی پیدا کنه غیر از خودم واسه همین تصمیم گرفتم هاردم را تبدیل به دو تا درایو کنم حالا مشکلی که دارم اینه که وقتی از برنامه قفل وسترن دیجیتال استفاده میکنم همه ی درایو های هارد را با هم قفل گذاری میکنه در حالی که من میخام یکی از درایو هام قفل گذاری بشه من چیکار کنم؟
و دوم اینکه میخام از یه سری از اطلاعاتم BACKUP بگیرم ولی طوریه که هر روز یه سری اطلاعات بهش اضافه میشه و یه سری ازش کم میشه میخام یه نرم افزار بگین به طور خودکار به روز رسانی کنه خود نرم افزار وسترن دیجیتال چطوره؟
سلام .
در مورد سوال اول بنظرم تنها راه ممکنه استفاده از نرم افزارهایی مثل True Crypt هست . بعبارت دیگه با استفاده از این نرم افزار میتونید یک فایل container بسازید که این فایل باید توسط همین برنامه mount بشه و باعث میشه که بصورت یک درایو در my computer ظاهر بشه . سپس میتوانید اطلاعات رو در داخل آن بریزید . با un-mount کردن این فایل درایو از my computer ناپدید خواهد شد .
در مورد سوال دوم هم ، نرم افزارهای بکاپ گیری موجود در هارد وسترن ، میتونه بطور خودکار از فایلهای جدیدی که اضافه میشه بکاپ بگیره ولی در صورت حذف شدن فایل یا فولدر ، چیزی را از بکاپ حذف نمیکنه . آموزش بکاپ گیری بصورت خلاصه در این فایل PDF (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) موجود هست .
saeed.tablo
17-07-2013, 23:08
اگه بخوام حذف بشه باید چیکار کنم چون نمیتونم 2 ترا هارد را خودم حذف کنم که
ata.royalfalcon
18-07-2013, 07:42
اگه بخوام حذف بشه باید چیکار کنم چون نمیتونم 2 ترا هارد را خودم حذف کنم که
نرم افزار Good sync را تست کنید و ببینید به کار شما میاد یا خیر .
880446534
18-07-2013, 09:34
سلام
تا اينجا كه من فهميدم يا وسترن يا سيگيت پيشنهاد ميدين
wd my passport 1t رو 280 تا 270 مي دن
seagate backup plus 1t رو هم ميدن 260.
مطمعنآ adata هم پيشنهاد نمي دي
حالا كدوم يكي رو بخرم كه واسم 5-6 سالي رو كار كنه
سرعت عالي ، زيبايي، خنكي هنگام كار (اخه ميگن وسترن گرم ميكنه) رو هم داشته باشه
880446534
18-07-2013, 16:48
بله
واقعا تشكر مي كنم بخاطر جواب هاي كاملتون . دستتون درد نكنه.
ata.royalfalcon
18-07-2013, 17:44
سلام
تا اينجا كه من فهميدم يا وسترن يا سيگيت پيشنهاد ميدين
wd my passport 1t رو 280 تا 270 مي دن
seagate backup plus 1t رو هم ميدن 260.
مطمعنآ adata هم پيشنهاد نمي دي
حالا كدوم يكي رو بخرم كه واسم 5-6 سالي رو كار كنهسرعت عالي ، زيبايي، خنكي هنگام كار (اخه ميگن وسترن گرم ميكنه) رو هم داشته باشه
1. در مورد زیبایی ، این بستگی به سلایق افراد داره . توصیه میکنم با جستجو در گوگل ، شکل ظاهری مدلهای انتخابی را مقایسه و مدلی که برای شما زیباتر هست همان را انتخاب کنید .
2. در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تست سرعت مدلهای یکترابایتی my passport و backup plus موجود هست . نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه .
3. دوام و ماندگاری یک هارد کاملاً بستگی به نحوه استفاده و نگهداری از آن دارد . اگر به درستی و با دقت استفاده و نگهداری بشه احتمال اینکه به مشکل بر بخوره کمتر هست (در هر حال هیچگاه این احتمال را به صفر نرسونید) . در نظر داشته باشید که هاردهای اکسترنال بیشتر در معرض آسیب هستند و در نتیجه نیازمند دقت بیشتری هستند .
4. یکی از مزیتهای هارد اکسترنال WD my passport قابلیت hardware encryption هست همچنین از لحاظ نرم افزاری و مدیریت هارد هم بنظرم تکمیلتر هست .
tahersat
19-07-2013, 09:45
با سلام به نظر شما بین دو هارد اکسترنال وسترن المنتس و آدیتاhd کدوم بهتره تا بخرم با تشکر 1 ترابایت؟
880446534
19-07-2013, 10:20
1. در مورد زیبایی ، این بستگی به سلایق افراد داره . توصیه میکنم با جستجو در گوگل ، شکل ظاهری مدلهای انتخابی را مقایسه و مدلی که برای شما زیباتر هست همان را انتخاب کنید .
2. در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تست سرعت مدلهای یکترابایتی my passport و backup plus موجود هست . نتیجه تست Average sequential transfer rate و همچنین Access time در حالت write در مدل backup plus بهتر هست ولی در حالت Read هارد اکسترنال وسترن کمی بهتر عمل میکنه .
3. دوام و ماندگاری یک هارد کاملاً بستگی به نحوه استفاده و نگهداری از آن دارد . اگر به درستی و با دقت استفاده و نگهداری بشه احتمال اینکه به مشکل بر بخوره کمتر هست (در هر حال هیچگاه این احتمال را به صفر نرسونید) . در نظر داشته باشید که هاردهای اکسترنال بیشتر در معرض آسیب هستند و در نتیجه نیازمند دقت بیشتری هستند .
4. یکی از مزیتهای هارد اکسترنال WD my passport قابلیت hardware encryption هست همچنین از لحاظ نرم افزاری و مدیریت هارد هم بنظرم تکمیلتر هست .
مهندس جوووون دستت درد نكنه
ولي اين سيگيت بدجوري چشم من و گرفته ، احتمالا سيگيت مي خرم
ممنونم
لپتاپ من هارد 1 ترای توشیبا داره اولاش دمای هارد به ندرت به 42 میرسید اما بعد از 10 ماه کار دمای حالت عادیش 48 درجه شده بعضی وقت ها به 52 هم میرسه اگه ازش کار بکشم
به نظرتن برای هارد مشکلی پیش اومده؟ دمای بالا بهش صدمه نمیزنه؟
توی تست هارد هم سرعت خیلی پائین میاد و به 1 مگ هم حتی میرسه دلیلش چی میتونه باشه؟
تب Health رو چک کردم همه چی OK هست
mojtaba_2006
19-07-2013, 16:46
سلام دوستان :n16:
من یک هارد اکسترنال گرفتم با مشخصات زیر:
سیگیت 2 ترا
Expansion
USB 3
اگر usb آن را از پشت کیس خارج نکنم و فقط آداپتور آن را از برق بیرون بیاورم، مشکلی پیش میآید؟
من به باز کردن اشیا علاقه خاصی دارم :n02: اما هرچی اطراف این هارد را نگاه میکنم، راه نفوذی نیست،به نظر شما چطوری میشه نگاهی به داخلش انداخت؟ :n02: سایتی هست که بازکردن هارد اکسترنال را آموزش داده باشه؟
19-07-2013, 16:49
با سلام به نظر شما بین دو هارد اکسترنال وسترن المنتس و آدیتاhd کدوم بهتره تا بخرم با تشکر 1 ترابایت؟
سلام .
مدل بهتری مثل my passport یا Backup plus نمیتونید انتخاب کنید ؟
لپتاپ من هارد 1 ترای توشیبا داره اولاش دمای هارد به ندرت به 42 میرسید اما بعد از 10 ماه کار دمای حالت عادیش 48 درجه شده بعضی وقت ها به 52 هم میرسه اگه ازش کار بکشم
به نظرتن برای هارد مشکلی پیش اومده؟ دمای بالا بهش صدمه نمیزنه؟
توی تست هارد هم سرعت خیلی پائین میاد و به 1 مگ هم حتی میرسه دلیلش چی میتونه باشه؟
تب Health رو چک کردم همه چی OK هست
52 درجه برای یک هارد 2.5 اینچی 5400rpm خیلی بالا هست .توصیه میکنم حتماً از یک کولپد استفاده کنید .
ata.royalfalcon
19-07-2013, 17:12
سلام دوستان :n16:
من یک هارد اکسترنال گرفتم با مشخصات زیر:
سیگیت 2 ترا
Expansion
USB 3
اگر usb آن را از پشت کیس خارج نکنم و فقط آداپتور آن را از برق بیرون بیاورم، مشکلی پیش میآید؟
من به باز کردن اشیا علاقه خاصی دارم :n02: اما هرچی اطراف این هارد را نگاه میکنم، راه نفوذی نیست،به نظر شما چطوری میشه نگاهی به داخلش انداخت؟ :n02: سایتی هست که بازکردن هارد اکسترنال را آموزش داده باشه؟
فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد . ولی ایده آل این هست که اول safely remove کنید و سپس کابل usb جدا و سپس برق آن قطع شود . برای روشن کردن هم اول به برق متصل بشه و سپس کابل usb به سیستم متصل بشه . اگر دسترسی به پورتهای پشت کیس برای شما مشکل هست میتونید از کابلهای رابط یا usb hub استفاده کنید .
در یوتیوب کلیپهای فراوانی در همین مورد وجود دارد . این بدنه ها با استفاده از خارهای پلاستیکی به هم متصل میشوند و برای بازکردن آنها بطوریکه آسیبی وارد نشه نیازمند ابزارهای خاص هست . چند کلیپ disassemble کردن هارد در همین تاپیک گذاشته بودم (از یوتیوب پیدا کردم) .
disassemble کردن هارد seagate freeagent desk . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
disassemble کردن هارد wd my book . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
disassemble کردن هارد nobility nh92 در سه سوت !!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Disassemble کردن هارد وسترن my passport essential 750gig بدون هیچ ابزاری و با دست . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دقت کنید باز کردن باکس هارد باعث ابطال گارانتی میشه .
mojtaba_2006
19-07-2013, 19:08
ممنون از شما بخاطر جواب کاملتون :n16:
دقت کنید باز کردن باکس هارد باعث ابطال گارانتی میشه .
خوب شد گفتید :n02: به گارانتی توجه نکرده بودم، فکر کنم برای باز کردن این یکی به خاطر گارانتی هم شده باید مدتی صبر کنم.
از این که جواب اعضا را میدهید واقعا از شما تشکر میکنم. :n16:
راستی یک سوال دیگه:
پست قبلی دیدم در مورد دمای هارد صحبت کردید، من یک هارد قبلا خریده بودم (یک ترا/سیگیت/بدون آداپتور). هرکاری میکنم دمای این هارد از 41 درجه پایینتر نمیاد، راستش تابحال از فن استفاده نکردم، اما با روشهای دیگه مثل پنکه دستی و ... خیلی بهش حال دادم :n02:، نمیدونم چرا دما از 41 پایینتر نمیره، وقتی در حال کپی کردنه دما تا 55 درجه هم میرسه، جدیدا که یک نوع خرابی هم داخلش افتاده که بعضی مواقع توسط سیستم شناسایی نمیشه که قبلا تو تاپیک زیر پرسیده بودم:
چند بار امتحان کردم،در موقع اتصال سریع دمای هارد را نگاه میکنم، میبینم 41 درجه است، سابقه نداره من دما بگیرم و پایینتر از این باشه. انگار یکجورایی دمای استانداردش شده.
ممکنه یک وسیله ای داخلش باشه که به دلیل خرابی، بیش از حد گرما تولید کنه؟
REZAHOSEYNGANI
19-07-2013, 20:26
سلام
من یه a-data با usb3 دارم
اما چرا به usb3 که وصل میکنم سرعتش خیلی فرق نمیکنه؟
با 50-40 مگابایت بر ثانیه فایل رو کپی میکنم
ata.royalfalcon
19-07-2013, 21:54
ممنون از شما بخاطر جواب کاملتون :n16:
خوب شد گفتید :n02: به گارانتی توجه نکرده بودم، فکر کنم برای باز کردن این یکی به خاطر گارانتی هم شده باید مدتی صبر کنم.
از این که جواب اعضا را میدهید واقعا از شما تشکر میکنم. :n16:
راستی یک سوال دیگه:
پست قبلی دیدم در مورد دمای هارد صحبت کردید، من یک هارد قبلا خریده بودم (یک ترا/سیگیت/بدون آداپتور). هرکاری میکنم دمای این هارد از 41 درجه پایینتر نمیاد، راستش تابحال از فن استفاده نکردم، اما با روشهای دیگه مثل پنکه دستی و ... خیلی بهش حال دادم :n02:، نمیدونم چرا دما از 41 پایینتر نمیره، وقتی در حال کپی کردنه دما تا 55 درجه هم میرسه، جدیدا که یک نوع خرابی هم داخلش افتاده که بعضی مواقع توسط سیستم شناسایی نمیشه که قبلا تو تاپیک زیر پرسیده بودم:
چند بار امتحان کردم،در موقع اتصال سریع دمای هارد را نگاه میکنم، میبینم 41 درجه است، سابقه نداره من دما بگیرم و پایینتر از این باشه. انگار یکجورایی دمای استانداردش شده.
ممکنه یک وسیله ای داخلش باشه که به دلیل خرابی، بیش از حد گرما تولید کنه؟
در موقع اتصال سریع دمای هارد را نگاه میکنم، میبینم 41 درجه است،
با توجه به این جمله ، من فکر میکنم که یا در جای خیلی گرمی زندگی میکنید و یا اینکه هارد را در جای خیلی گرمی نگهداری میکنید (مثلاً خروجی فن لپتاپ یا زیر آفتاب مثلاً) . در هر صورت ابتدا دمای محیط را خنک تر کنید . والا من چندین هارد اکسترنال دارم که به محض راه اندازی شدن دما از حدود 26/27 درجه شروع میشه و در نهایت با توجه به اینکه از فن استفاده میکنم تا سقف 43/44 درجه ادامه پیدا میکنه . دمای 55 درجه برای یک هارد پرتابل 5400rpm خیلی بالا هست . بعید نیست مشکلی که برای هارد شما پیش اومده باشه ناشی از همین گرمای بالا باشه .
ata.royalfalcon
19-07-2013, 21:57
سلام
من یه a-data با usb3 دارم
اما چرا به usb3 که وصل میکنم سرعتش خیلی فرق نمیکنه؟
با 50-40 مگابایت بر ثانیه فایل رو کپی میکنم
سلام .
اگر امکانش هست با استفاده از نرم افزار HDtune یک تست Read و در صورت امکان Write بگیرید و نتیجه را اینجا بذارید .
سلام .
52 درجه برای یک هارد 2.5 اینچی 5400rpm خیلی بالا هست .توصیه میکنم حتماً از یک کولپد استفاده کنید .
ممنون از پاسختون
دماش بصورت غیر عادی اینجوری شده من قبلا بازی میکردم دمای CPU و گرافیک حتی به 80 هم میرسید منتها هارد از 42 رد نمیشد
هارد رو اسکن فول کردم بد سکتور هم نداره همه چی هم ظاهرا اوکی هست
با نرم افزار Active SMART هارد رو چک کردم همه چی رو اوکی نشون میده اما پیغام اخطار میده منظورش رو متوجه نمیشم
اگه نرم افزار مطمئنی برای تست هارد معرفی کنید هم ممنون میشم
ata.royalfalcon
20-07-2013, 07:52
ممنون از پاسختون
دماش بصورت غیر عادی اینجوری شده من قبلا بازی میکردم دمای CPU و گرافیک حتی به 80 هم میرسید منتها هارد از 42 رد نمیشد
هارد رو اسکن فول کردم بد سکتور هم نداره همه چی هم ظاهرا اوکی هست
با نرم افزار Active SMART هارد رو چک کردم همه چی رو اوکی نشون میده اما پیغام اخطار میده منظورش رو متوجه نمیشم
اگه نرم افزار مطمئنی برای تست هارد معرفی کنید هم ممنون میشم
در عكس فوق بايد به قسمت smart information بريد تا علت پيغام critical مشخص بشه . البته نرم افزار HDtune بهتر هست (از قسمت Health نرم افزار HDtune ميتونيد متوجه علت پيغام critical را هم متوجه بشيد) .
880446534
20-07-2013, 11:04
سلام داداش
باز اومدم
اين درسته كه دور هارد seagat backup plus ،
7200 rpm هستش ؟
و براي wd my passport ،
5400 rpm ؟
يه سوال ديگه .سيگيت خنكتر كار مي كنه يا وسترن ؟
ata.royalfalcon
20-07-2013, 11:09
سلام داداش
باز اومدم
اين درسته كه دور هارد seagat backup plus ،
7200 rpm هستش ؟
و براي wd my passport ،
5400 rpm ؟
يه سوال ديگه .سيگيت خنكتر كار مي كنه يا وسترن ؟
سلام .
مدلهاي آداپتوري Seagate backup plusد، 7200rpm هستند . مدلهاي پرتابل 5400rpm هستند .
مدلهاي آداپتوري backup plus گرمتر هستند نسبت به my book ولي در مورد هاردهاي اكسترنال پرتابل فكر نميكنم اختلاف زيادي داشته باشند (در حجمهاي يكسان البته) .
880446534
20-07-2013, 11:11
سلام .
مدلهاي آداپتوري Seagate backup plusد، 7200rpm هستند . مدلهاي پرتابل 5400rpm هستند .
مدلهاي آداپتوري backup plus گرمتر هستند نسبت به my book ولي در مورد هاردهاي اكسترنال پرتابل فكر نميكنم اختلاف زيادي داشته باشند (در حجمهاي يكسان البته) .
پس چرا توي سايت ميهن ماركت دور سيگيت اكسترنال بكاپ پلاس و 7200 زده ؟
ata.royalfalcon
20-07-2013, 11:13
پس چرا توي سايت ميهن ماركت دور سيگيت اكسترنال بكاپ پلاس و 7200 زده ؟
يا اشتباه كرده يا اينكه مربوط به مدلهاي آداپتوري هست .
880446534
20-07-2013, 11:17
يا اشتباه كرده يا اينكه مربوط به مدلهاي آداپتوري هست .
فكر كنم يا اشتباه زده حتما:n02:
دستت درد نكنه
m.miladalikhani
23-07-2013, 11:01
اینکه خوبه.
من هارد اینترنال گرفتم و روی خود هارد هیچ چیزی ننوشته. نه اینکه 7200 است و نه بافرش را.
فقط از روی جستجوی شماره سریالش میشه فهمید که چیه.
ولی اطلاعاتی که در مورد مدل مورد نظر شما با سریال STAC2000106 پیدا کردم،
این هارد 5900 RPM و 32 بافرش است.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمتش هم در خارج از کشور 139 دلار با کارتریج USB3 است و در تهران حدود 260 هزار تومان قیمت گرفتم.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
جالب اینکه در مشخصات فنی Western Digital My Book Essentials 2TB دیدم که بافرش 16 مگ است و دور موتورش 5400.
lمرسی بابت پاسختون. :n01:
The Big Bang Th
24-07-2013, 19:43
سلام دوستان ، من تو این روزهای اخیر قصد خرید اکسترنال 500 دارم ،
WD My Passport Essential 500GB USB 3.0
خواستم ببینم دوستان تو بازار راحت این مدل گیر میاد ، قیمتش حدودا تو چه رنجی است تو بازار ؟
پانوشت : اگر خوب پیدا نمیشود خوشحال میشم نظر دوستان را درباره دیگر برندها بدانم .
متشکرم
ata.royalfalcon
24-07-2013, 20:01
سلام دوستان ، من تو این روزهای اخیر قصد خرید اکسترنال 500 دارم ،
WD My Passport Essential 500GB USB 3.0
خواستم ببینم دوستان تو بازار راحت این مدل گیر میاد ، قیمتش حدودا تو چه رنجی است تو بازار ؟
پانوشت : اگر خوب پیدا نمیشود خوشحال میشم نظر دوستان را درباره دیگر برندها بدانم .
متشکرم
سلام .
مدل WD my passport essential قدیمی هست و حتی اگر هم بتونید در بازار پیدا کنید خریدش را توصیه نمیکنم . مدل جدید WD my passport هست که در بازار براحتی پیدا میشه . در هر صورت اگر پیدا نکردید میتونید Seagate Backup plus یا Seagate Expansion را بخرید . قیمت 500GB در حدود 180 تا 190 هزار تومن متغیر هست .
سلام دوستان مدلwd elements 1t خوبه ؟
قمتش حدودا چنده.
ata.royalfalcon
27-07-2013, 11:11
سلام دوستان مدلwd elements 1t خوبه ؟
قمتش حدودا چنده.
سلام .
قيمت اين مدل حدود 250 هزار تومن هست كه با توجه به نوع گارانتي و مدت آن و موارد ديگر متغير هست . اختلاف قيمت با my passport چندان زياد نيست ، اگر ميتونيد my passport را بخريد . از برند سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد .
REZAHOSEYNGANI
27-07-2013, 11:15
سلام
بنده زیاد بلد نبودم با نرم افزار کار کنم
به USB 3 هم دسترسی نداشتم
ناچاراً یه تست USB 2 گذاشتم
مدل هارد:
ADATA-Superior SH14
سلام .
قيمت اين مدل حدود 250 هزار تومن هست كه با توجه به نوع گارانتي و مدت آن و موارد ديگر متغير هست . اختلاف قيمت با my passport چندان زياد نيست ، اگر ميتونيد my passport را بخريد . از برند سيگيت هم ميتونيد انتخاب كنيد .
دیگه خریدم و حالا مایوس شدم از خریدم.
من فکر کردم مای پاسپورت داره برام میاره اما حالا که دیدمش المنت آورده. اما سرعتش خوبه
حالا این قابلیت ها رو میشه توضبح بدبد..
WD SmartWare Pro:
WD SmartWare
Cloud backup
Password protection and
hardware encryption
این هارد که من گرفتم وقتی که ازش استفاده ای ندارم اتندبای میشه یا نه.
ata.royalfalcon
27-07-2013, 11:59
سلام
بنده زیاد بلد نبودم با نرم افزار کار کنم
به USB 3 هم دسترسی نداشتم
ناچاراً یه تست USB 2 گذاشتم
مدل هارد:
ADATA-Superior SH14
سلام .
تست نصفه نيمه هست .در هر حال با توجه به اينكه به usb2 متصل شده نبايد انتظار سرعت بالايي را داشته باشيد .
دیگه خریدم و حالا مایوس شدم از خریدم.
من فکر کردم مای پاسپورت داره برام میاره اما حالا که دیدمش المنت آورده. اما سرعتش خوبه
حالا این قابلیت ها رو میشه توضبح بدبد..
WD SmartWare Pro:
WD SmartWare
Cloud backup
Password protection and
hardware encryption
هيچ مشكلي نيست دوست عزيز .
اين هارد قابليت hardware encryption نداره و در نتيجه دو گزينه آخر كه براي lock كردن هارد هست كاملاً منتفي هست . WD SmartWare Pro در مقايسه با نوع عادي امكانات نرم افزاري بيشتري در اختيار كاربر قرار ميده مثل بكاپ گرفتن از داده ها در Cloud با استفاده از personal Dropbox . البته اين نرم افزار WD SmartWare Pro رايگان هم نيست . WD apps كه در مدلهاي my passport هست شامل چند گزينه هست مثل WD Drive Utilities (براي برای erase و diagnostics و همچنین برای register هارد) و WD security (برای قفل کردن و encrypt کردن) و WD SmartWare (برای عملیات بکاپ گیری و ريستور كردن) . اين نرم افزارها امكانات مختلف ديگري را در اختيار كاربر قرار ميده مثل safely remove كردن هارد ، مانيتورينگ دما و ...
دوستان هارد 1 ترا پرتابل چی پیشنهاد میدید ؟ وچند قمیت هست؟
از کسی شنیدم که این هاردها بعضی هاشن را میشود به جای هارد کامپیوتر استفاده کرد درست هست یا نه؟
ata.royalfalcon
30-07-2013, 16:25
دوستان هارد 1 ترا پرتابل چی پیشنهاد میدید ؟ وچند قمیت هست؟
از کسی شنیدم که این هاردها بعضی هاشن را میشود به جای هارد کامپیوتر استفاده کرد درست هست یا نه؟
میتونید یکی از این سه مدل Seagate Backup plus یا Seagate Expansion یا WD my passport را بخرید . قیمتشون هم با توجه به مدل و گارانتی حدود 270 تا 280 هزار تومن متغیر هست .
در مورد سوال آخر ، مدل Backup plus هست که بی نیاز به باز کردن باکس هارد و فقط با جدا کردن کارتریج انتهایی میتوان به پورتهای sata و برق آن دسترسی داشت .
ROSSONERII
02-08-2013, 01:47
یعنی چی
یعنی اینهمه پورتهای usb , hdmi الان رو تلویزیونهای led نصبه برای هیچ کاری نیست
من خودم الان یک ساله که فلش را به پورت usb تلویزیون وصل میکنم و هیچ مشکلی هم نیست
اگه قرار باشه که هارد جانبی را نشه به تلویزیون یا هر دستگاه دیجیتال دیگه وصل کرد اونوقت نصب این همه پورت روی دستگاه اون هم به تعداد زیاد معنیش چی میتونه باشه؟؟؟؟
ROSSONERII
02-08-2013, 01:50
خوب هارد های پرتابل رو که توصیه اکید میشه به هیچ عنوان وصل نکید حتی وقتی میرید شرکت گارانتی دهنده روی بیلبورد هاشون و کاغذ هایی که به عنوان اطلاعات بیشتر به مشتری میدن میگن توصیه میشه فلش و هارد های پرتابل رو به ریسیور ، پلیر و هاب های جلوی کیس وصل نکنین چون ممکنه اسیب برسونن به دستگاه
منم خودم تجربه سوختگی تو این مورد داشتم موقعی که به ----- وصل کرده بودم
ولی هارد های اداپتور دار رو میشه وصل کرد و مشکلی نیست که باز هم این هم توصیه نمیشه !
تا وقتی کامپیوتر هست چرا اینکار رو کرد و ریسک کرد
یه مورد دیگه هم فرمت هست که این دستگاه ها از FAT32 پشتیبانی میکنن نه از NTFS !!
ولی وسترن و سیگیت یه سری تجهیزات دارن که قیمت بالایی هم نداره که یا خودش هارد هست و یا هارد اکسترنال میره داخلش و از اون خروجی واسه تلویزیون و حتی خروجی HDMI داره !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]></strong>:openAnyWindow('/global/products/imageviewer.asp?model=wdfWDTV_Mini&filter=3514¤timage=img2','image',440,505);
و یا این مدل پرتابل My Passport AV
The perfect drive for video storage and smooth playback on your TV. Works with compatible camcorders, game consoles, Blu-ray Disc players and media players like the WD TV family of products.
و این مدل سیگیت که هارد اکسترنال رو میزاری داخلش و فیلم هات رو با کیفیت Full HD و موزیک ها و عکس هات رو با کیفیت بالا و بدون نیاز به وصیله دیگه به صورت مستقیم با یه کابل HDMI به تلوزیون وصل میکنی و میبینی !!
یعنی چی
یعنی اینهمه پورتهای usb , hdmi الان رو تلویزیونهای led نصبه برای هیچ کاری نیست
من خودم الان یک ساله که فلش را به پورت usb تلویزیون وصل میکنم و هیچ مشکلی هم نیست
اگه قرار باشه که هارد جانبی را نشه به تلویزیون یا هر دستگاه دیجیتال دیگه وصل کرد اونوقت نصب این همه پورت روی دستگاه اون هم به تعداد زیاد معنیش چی میتونه باشه؟؟؟؟
mahdy_202
02-08-2013, 18:57
سلام هارد اکسترنال توشیبا 1 ترا با usb3 کار میکنه ولی با usb2 کار نمی کنه خواهش میکنم جواب بدین امانته دست من خراب بشه بد بخت میشم
ata.royalfalcon
02-08-2013, 19:37
سلام هارد اکسترنال توشیبا 1 ترا با usb3 کار میکنه ولی با usb2 کار نمی کنه خواهش میکنم جواب بدین امانته دست من خراب بشه بد بخت میشم
سلام دوست من .
با توجه به اییکه فرمودید در usb3 هارد اکسترنال کار میکنه پس نباید مشکلی داشته باشه . عدم کار کردن هارد اکسترنال در زمانیکه به usb2 سیستم متصل شده علتهای مختلفی میتونه داشته باشه . وجود مشکل یا خرابی در پورت usb2 ، جریان ناکافی در usb2 به هر علت (usb3 در مقایسه با usb2 جریان بیشتری را برای دیوایسهای متصل شده فراهم میکند) . توصیه میکنم با همان usb3 کار کنید .
mahdy_202
02-08-2013, 23:54
سلام باتشکر از شما استاد محترم متاسفانه هارد کلا خوابید بازش کردم یه آیسی 10 پایه داره که شدیدا داغ میکنه پی دی افی چیزی هم پیدا نکردم واسش شمارش 022g 12702 هست میخواستم یه راهنمائی بگیرم که این بردش یا این ایسی پیدا میشه یا نه اصلا قابل تعمیر هست؟
OMiD.1080p
03-08-2013, 02:04
هر چند که جاش اینجا نیست ولی فقط عرض کنم که بنده هم که هارد خودم ( WD My Passport USB23 ) ام رو وصل میکنم به USB2 هارد رو اجرا نمیکنه و فقط یه پیغام میاد که باید وصلش کنم به USB3 . یعنی با USB2 اصلا کار نمیکنه در صورتی که سیستم دارای پورت USB3 باشه.
ata.royalfalcon
03-08-2013, 09:18
سلام باتشکر از شما استاد محترم متاسفانه هارد کلا خوابید بازش کردم یه آیسی 10 پایه داره که شدیدا داغ میکنه پی دی افی چیزی هم پیدا نکردم واسش شمارش 022g 12702 هست میخواستم یه راهنمائی بگیرم که این بردش یا این ایسی پیدا میشه یا نه اصلا قابل تعمیر هست؟
سلام .
اگر مطمئن هستيد كه خود هارد مشكلي نداره بنظرم بهتره كه يه باكس هارد جديد بخريد و باكسها را عوض كنيد .
T_E_X_A_S
03-08-2013, 19:01
نظرتون راجع به این هارد چیه :
Silicon Power Portable Stream S03 - 1TB
اینو پیشنهاد میدید یا :
Western Digital Portable My Passport - 1TB
قیمت به روزش کسی داره بگه
داده پرداز رایانه متین معتبره؟
ata.royalfalcon
03-08-2013, 19:40
آقا نظرتون راجع به این هارد چیه :
Silicon Power Portable Stream S03 - 1TB
اینو پیشنهاد میدید یا :
Western Digital Portable My Passport - 1TB
قیمت به روزش کسی داره بگه
داده پرداز رایانه متین معتبره؟
مسلماً مورد دوم از یک برند معتبر هست . میتونید روی سیگیت هم فکر کنید که مدلهای خوبی هم داره . قیمت یکترابایتی ها با توجه به مدلشون حدوداً 250 هزار تومن هست .
در مورد Silicon Power و سایر برندها مثل ADATA اینها سازنده هارد نیستند بعبارت دقیقتر فقط سازنده باکس و احیاناً متعلقات آن هستند . این برندها از هاردهای اینترنال سایر کمپانیها مثل وسترن ، سیگیت و یا از توشیبا استفاده میکنند و فکر نمیکنم از لحاظ کیفیت مشکلی داشته باشند مشروط بر اینکه از هاردهای ریفر و مشکل دار استفاده نشده باشد . همچنین کیفیت و ساختار باکس باید طوری باشه که از هارد بخوبی محافظت کند ، پورت usb و همچنین مدارات مربوط به sata to usb کیفیت خوبی داشته باشد . مثلاً دیدم بعضی از مدلها که پورت usb کیفیت خوبی ندارند بطوریکه دچار قطع و وصلی (connect / disconnect) میشوند .
Cinema24
03-08-2013, 23:37
دوستان الان هارد سه ترا چنده و بهترین گارانتی کدومه؟
من توی یکی از سایتهای فروش دیدم سه ترا وسترن مای بوک زده بود 450
و 4 ترا 650.به نظر سه ترا به صرفه تره
ata.royalfalcon
04-08-2013, 07:51
دوستان الان هارد سه ترا چنده و بهترین گارانتی کدومه؟
من توی یکی از سایتهای فروش دیدم سه ترا وسترن مای بوک زده بود 450
و 4 ترا 650.به نظر سه ترا به صرفه تره
قيمتها تقريباً در همين حدود هست . البته اين قيمتها به نوع گارانتي و مدت آن و انصاف فروشنده بستگي داره بهترين راه اينه كه بريد بازار و ارزانترين را با بهترين گارانتي خريداري كنيد (فكر كنم گارانتي سـازگـار خوب باشه) .
mohammadmother
04-08-2013, 17:45
سلام یه هارد اکسترنال می خوام که همچین مشخصاتی داشته باشه
1 ترابایت
برای آرشیو
USB 2 (چون سیستمم USB 3 رو پشتیبانی نمی کنه)
قیمت زیاد مهم نیست
در ضمن قضیه وصل کردن هارد اکسترنال به سیستم و سوختن هارد که مطرح شده چیه (در صفحات قبل مطرح شده بود)
با تشکر
hossein pc 2011
04-08-2013, 17:52
هارد 1t مارک western diital
ata.royalfalcon
04-08-2013, 20:35
سلام یه هارد اکسترنال می خوام که همچین مشخصاتی داشته باشه
1 ترابایت
برای آرشیو
قیمت زیاد مهم نیست
در ضمن قضیه وصل کردن هارد اکسترنال به سیستم و سوختن هارد که مطرح شده چیه (در صفحات قبل مطرح شده بود)
با تشکر
سلام .
اگر از انواع آداپتوری میخواهید (یعنی جابجایی ندارید و فضای کافی برای نگهداری از آن دارید) میتونید Seagate expansion desktop یا Seagate backup plus desktop drive و یا میتونید WD my book را بخرید . اما اگر میخواهید به دفعات زیاد هارد را جابجا کنید بهتره که از انواع پرتابل (بدون آداپتوری ، سایز کوچکتر) بخرید . مدلهای پرتابل برخلاف مدلهای آداپتوری تنوع بیشتری در بازار دارند . اگر در حمل و نقل و نگهداری هارد کمی بیدقت هستید بهتره که مدلهای ضد ضربه بخرید ، البته دقت کنید که ضد ضربه بودن در مواردی مطرح هست که هارد خاموش هست (non operating) در غیر اینصورت اگر هارد روشن و head در حال tracking بر روی پلاتر باشه هر گونه ضربه و حتی جابجا کردن و تکان دادن آن میتونه آسیبهای جبران ناپذیر وارد کنه . مدلهای غیر ضد ضربه Seagate expansion portable یا Seagate backup plus portable drive یا WD my passport پیشنهاد میشه که کیفیت خوبی هم دارند .
هاردهایی که دارای اینترفیس usb3 هستند روی usb2 سیستم هم کار میکنند ولی سرعت شما پایین خواهد بود .
jabi7joon
05-08-2013, 11:46
سلام..من هارد با آداپتور می خوام.. فقط برا آرشیو.. جابجایی ندارم.. اتنخابم درسته؟ پیشنهاد می فرمایید؟
ata.royalfalcon
05-08-2013, 13:22
سلام..من هارد با آداپتور می خوام.. فقط برا آرشیو.. جابجایی ندارم.. اتنخابم درسته؟ پیشنهاد می فرمایید؟
سلام .
با توجه به اينكه جابجايي نداريد انتخابتون درسته . مدلهاي پيشنهادي هم WD my book و Seagate expansion desktop یا Seagate backup plus desktop drive هست .
pourya_bo2pmc
06-08-2013, 17:44
با سلام دیروز دوشنبه 1392/05/14
یک عدد هارد اکسترنال Seagate Backup Plus 1 TB USB 3.0 Portable External
با گارانتی دوساله سازگار ارقام
به قیمت 258000 تومان خریداری شد
از لحاظ ظاهری فکر نمیکردم اینقدر قشنگ باشه واقعا خوشکله
میخواستم My Passport وسترن رو بگیرم که به دو دلیل نگرفتم :
1- یه هارد my book essential 3/5 اینچی از وسترن رو دارم و میخواستم سیگیت رو هم تجربه کنم
2- فروشنده آشنا بود میگفت هیچ کمتر نیست که سوختگی و خرابی وسترن که واسه گارانتی مرجوع کردن خیلی بیشتر از بک آپ پلاس بوده
یا علی
mojtabaivi
06-08-2013, 19:39
سلام. فوری....
دوستان داداشم میخواد یه هارد اکسترنال بگیره، یک ترابایتی
بهترین مارک چیه؟
از لحاظ کیفی آداپتوری بهتره یا غیر آداپتوری؟
رنج قیمتا تقریبا چنده؟
ata.royalfalcon
06-08-2013, 21:15
سلام. فوری....
دوستان داداشم میخواد یه هارد اکسترنال بگیره، یک ترابایتی
بهترین مارک چیه؟
از لحاظ کیفی آداپتوری بهتره یا غیر آداپتوری؟
رنج قیمتا تقریبا چنده؟
سلام .
اگر چند پستهای قبلی را خوانده باشید میتونید مدل مناسبی را انتخاب کنید . اگر جابجایی دارید که توصیه میشه از انواع پرتابل بخرید . ولی اگر جابجایی ندارید و فضای کافی برای نگهداری از هارد اکسترنال دارید که میتونید آداپتوری را بخرید . قیمت 1TB در حدود 260 هزار تومن هست (در پست بالایی هم اشاره شده) .
Sponge-BoB
06-08-2013, 21:40
این هاردو امروز خریدم،چطوره.خوبه یا بده.گارانتی fater.داخل سایت گارانتی کننده رفتم،اسم این هارد داخلش نبود.
WD Elements 1TB
capitan raul
07-08-2013, 04:15
الان در حال حاضر ارزون ترین هارد 2TB چه مدلیه؟ من به حجم زیادی نیاز دارم و مهم نیست واسم 2.5 اینچی یا 3.5 اینچی.
ata.royalfalcon
07-08-2013, 09:35
الان در حال حاضر ارزون ترین هارد 2TB چه مدلیه؟ من به حجم زیادی نیاز دارم و مهم نیست واسم 2.5 اینچی یا 3.5 اینچی.
معمولاً برندهاي سيگيت ارزانتر از وسترن هست . فكر كنم مدلهاي expansion پايينترين قيمت را داشته باشه .
mohammadmother
07-08-2013, 10:31
سلام من هارد WD my passport 1 TB رو امروز 16 مرداد با قیمت 272 تومن خریدم
فقط می خواستم بدونم که قضیه back up که میگه چیه ؟
بعدشم توی نرم افزاری که نصب می کنه اون قسمت هایی که نوشته تست هارد واسه چیه و هارد رو از چه لحاظ تست می کنه؟
یه چیز دیگه که میگن این هست که این هارد ها نباید ضربه بخوره و گرنه اطلاعاتش داغون میشه از طرفی هم من می خوام اطلاعات مهمی رو توش بریزم به نظرتون چقدر میشه تو حفظ اطلاعات به این هاردها مطمئن بود؟
با تشکر
ata.royalfalcon
07-08-2013, 11:35
سلام من هارد WD my passport 1 TB رو امروز 16 مرداد با قیمت 272 تومن خریدم
فقط می خواستم بدونم که قضیه back up که میگه چیه ؟
بعدشم توی نرم افزاری که نصب می کنه اون قسمت هایی که نوشته تست هارد واسه چیه و هارد رو از چه لحاظ تست می کنه؟
یه چیز دیگه که میگن این هست که این هارد ها نباید ضربه بخوره و گرنه اطلاعاتش داغون میشه از طرفی هم من می خوام اطلاعات مهمی رو توش بریزم به نظرتون چقدر میشه تو حفظ اطلاعات به این هاردها مطمئن بود؟
با تشکر
سلام .
بطور خلاصه پس از نصب برنامه WD Apps setup.exe و اجراي برنامه WD smartware ميتونيد از فایلها و فولدرهایی که شما تعیین ميکنید بکآپ بگيرد ضمن اينكه قابلیت sync شدن را دارد يعني اگر فایلی در مبدا اضافه بشه بطور اتوماتیک از آنهم بکآپ میگیرد . ولي اگر فایل اصلی حذف شود در بکآپ آن فايل حذف نمیشود و میتوان آن را restore کرد .
در قسمت diagnostics سه دكمه ديده ميشود (عكس زير) . smart هارد و quick test و complete test وجود دارد . همانطوريكه ميدونيد smart نرم افزاري هست كه در قسمت Service Area هارد دیسک وجود دارد و كليه عمليات هارد را كنترل و ثبت ميكند مثل تعداد سكتورهايي كه به جدول G اضافه شده اند ، ميزان كاركرد هارد و موارد مشابه . همچنين براي بررسي smart هارد هم ميتونيد از قسمت health برنامه hdtune هم استفاده كنيد . quick test هم قسمت كوچكي از هارد ديسك كنترل ميشه ولي در حالت complete test هم كليه سكتورهاي هارد اسكن ميشه كه زمانبر خواهد بود .
هاردها ديسكها به ضربه حساس هستند مخصوصاً اگر هارد روشن و هد در حال tracking باشه . ولي اگر با دقت نگهداري و مراقبت كنيد احتمال اينكه مشكلي پيش بياد پايين خواهد بود (اين احتمال هيچوقت به صفر نميرسه حتي اگر بهترين برند و مدل باشه) . پس قبل از اينكه هارد را به سيستم متصل كنيد در جاي مطمئني قرار بديد و سپس آنرا روشن كنيد . در زمانيكه در حال كار هست جابجا نكنيد و ضربه نزنيد . قبل از جدا كردن كابل حتماً safely remove كنيد .
mohammadmother
07-08-2013, 22:51
به نظر شما back up بگیرم بهتره یا copy paste معمولی کنم ؟
Sponge-BoB
08-08-2013, 00:25
کسی از این هارد نداره!!!!!!!!! :n27:
این هاردو امروز خریدم،چطوره.خوبه یا بده.گارانتی fater.داخل سایت گارانتی کننده رفتم،اسم این هارد داخلش نبود.
WD Elements 1TB
سلام به چه قیمتی گرفتین این هارد رو مبارکتون باشه من این هارد رو چند روز پیش 255 تومن با گارانتیه سازگار گرفتم.
Sponge-BoB
08-08-2013, 05:55
سلام،ممنون.240 گرفتم.با گارانتی فاطر.هر چند که فاطر این هاردو گارانتی نکرده!!!!!!!!!!!! :n04:
کاراییش خوبه؟
دیروز خواستم عوضش کنم،فروشنده نشسته سه ساعت توضیح داده،منم سرم نشست درد،بیخیال شدم!:n24:
ata.royalfalcon
08-08-2013, 10:04
به نظر شما back up بگیرم بهتره یا copy paste معمولی کنم ؟
این بستگی به نوع کار شما داره . بعبارت دیگه اگر میخواهید از درایو یا پوشه خاصی بطور مداوم بکاپ بگیرید و تغییرات همیشه آپدیت و sync بشود بهترین کار استنفاده از همین برنامه های بکاپ گیری هست . بغیر از این برنامه smartware میتونید از برنامه های دیگری مثل good sync هم استفاده کنید . در غیر اینصورت همان copy/paste ساده هم کفایت میکند .
سلام،ممنون.240 گرفتم.با گارانتی فاطر.هر چند که فاطر این هاردو گارانتی نکرده!!!!!!!!!!!! :n04:
کاراییش خوبه؟
دیروز خواستم عوضش کنم،فروشنده نشسته سه ساعت توضیح داده،منم سرم نشست درد،بیخیال شدم!:n24:
من باره اوله که اسم این گارانتی رو میشنوم
بهتر که با گارانتیه سازگار تهیه کنید اگه بتونید مدل مای پاسپورت رو بگیرین که بهتره از این مدله ام ایم مدل هم خوبه و سرعت کپیش با usb 3 یه 80 مگ میرسه.
حالا کیل خودتو اما او مدل مای پاسپور هم برنامه داره و هم قشنگ تره.
davoud62
08-08-2013, 17:11
سلام خسته نباشید.من هاردو فرمت کردم همه پوشه های اصلی مثل نرمافزار و .....هارد پاک شدن میتونی برام بزاری تا دانلودش کنم ممنون:n28:
ata.royalfalcon
08-08-2013, 17:28
سلام خسته نباشید.من هاردو فرمت کردم همه پوشه های اصلی مثل نرمافزار و .....هارد پاک شدن میتونی برام بزاری تا دانلودش کنم ممنون:n28:
سلام .
مدل دقیق هارد شما چی هست ؟
Thor God
08-08-2013, 21:19
دوستان یه هارد اکسترنال می خواستم بخرم.
نمیخوام سرعتش زیاد باشه. چون برای آرشیو فیلم و عکس و این جور چیزا میخوام.
هر چی فضای بیشتری داشته باشه و قیمت کمتر، بهتر.
در حده 300 تومن میتونم خرج کنم.
میتونم یه هارد 3 یا 4 ترابایت هارد بخرم ؟
البته usb3 باشه که چه بهتر.
اندازش هم مهم نیست اما رومیزی نباشه. هر چی کوچیک تر بهتر.
در واقع یه هارد با این اولویت ها : اول که قیمت تا 300 تومن ، بعد فضا ، بعد اندازه و بعدش هم سرعت.
ممنون بابت راهنماییتون.
ata.royalfalcon
08-08-2013, 22:37
دوستان یه هارد اکسترنال می خواستم بخرم.
نمیخوام سرعتش زیاد باشه. چون برای آرشیو فیلم و عکس و این جور چیزا میخوام.
هر چی فضای بیشتری داشته باشه و قیمت کمتر، بهتر.
در حده 300 تومن میتونم خرج کنم.
میتونم یه هارد 3 یا 4 ترابایت هارد بخرم ؟
البته usb3 باشه که چه بهتر.
اندازش هم مهم نیست اما رومیزی نباشه. هر چی کوچیک تر بهتر.
در واقع یه هارد با این اولویت ها : اول که قیمت تا 300 تومن ، بعد فضا ، بعد اندازه و بعدش هم سرعت.
ممنون بابت راهنماییتون.
با توجه به میزان بودجه و همچنین با توجه به اینکه هارد رومیزی (آداپتوری) نمیخواهید پس حداکثر تا 1TB میتونید بخرید . Seagate Backup plus portable drive و یا Seagate Expansion portable drive میتونه مدلهای خوبی باشه . البته WD my passport هم گزینه مناسبی هست .
davoud62
09-08-2013, 05:27
سلام.مدل هارد Wester Digital My Rassport:n16:
noisymind
09-08-2013, 08:37
سلام .
ب
عطا جان این برنامه ورژن جدید هست؟ چون اونی که من دارم اصلا شکل و قیافش فرق داره و گزینه تست هم نداره.
یک چیز دیگه اینکه رو ویندوز 8 وقتی هارد رو safe remove هم میکنم بعد از روشن و خاموش هارد رو میشناسه! یعنی خیلی راحت بدون اینکه پسورد بزنم و وارد بشم ، میتونم فقط وارد فولدرهایی که دفعه قبل باز کرده بودم بشم ولی وارد فولدرهای جدید نمیشه! حالا بری هارد پرتابل آدم یک بار کابل رو میکشه و دوباره میزنه درست میشه ولی برای هارد دسکتاپ که سیمهاش پشت میز و اینا هست کمی ضایعس!! :n13:
ata.royalfalcon
09-08-2013, 08:39
سلام.مدل هارد Wester Digital My Rassport:n16:
از لینک زیر میتونید دانلود کنید . حدود 162MB هست . پس از دانلود فایل فشرده را extract کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ?v=8060
mr.sahraeian
09-08-2013, 08:42
سلام من یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم و یه لپ تاپ با ویندوز 8 من اومدم از ویندوزم بکاپ بگیرم اشتباهی روی create a recovery drive کلیک کردم.الان هاردم تغییر کرده اطلاعات روش نیست البته تو قسمت properties هارد که رفتم نوشته 31 گیگ :n14::n14::n14: خواهش میکنم سربع بهم جواب بدین میشه اطلاعاتمو برگردونم خواهش میکنم؟؟؟؟!!!!!:n14:
ata.royalfalcon
09-08-2013, 09:03
عطا جان این برنامه ورژن جدید هست؟ چون اونی که من دارم اصلا شکل و قیافش فرق داره و گزینه تست هم نداره.
یک چیز دیگه اینکه رو ویندوز 8 وقتی هارد رو safe remove هم میکنم بعد از روشن و خاموش هارد رو میشناسه! یعنی خیلی راحت بدون اینکه پسورد بزنم و وارد بشم ، میتونم فقط وارد فولدرهایی که دفعه قبل باز کرده بودم بشم ولی وارد فولدرهای جدید نمیشه! حالا بری هارد پرتابل آدم یک بار کابل رو میکشه و دوباره میزنه درست میشه ولی برای هارد دسکتاپ که سیمهاش پشت میز و اینا هست کمی ضایعس!! :n13:
این برای هاردهای my passport و یا my passport ultra هست . حتی مدلهای قدیمیتر my passport که بعضی ها پسوند essential داشتند هم اینطوری نیست . اگر مدل شما my book و یا مدلهای قدیمی my passport باشه پس از اجرای WD smartware باید به قسمت setting بروید و دکمه Diagnostics را بزنید ، این تستها در آن قسمت میباشد .
در مورد مشکل دوم اگر my book دارید به جای safely remove کردن از طریق win میتونید از دکمه پشت هارد هم استفاده کنید ، دقت کنید که اگر کابل usb و آداپتور برق را جدا نکرده باشید با فشردن مجدد آن دکمه میتونید هارد را روشن کنید .
mr.sahraeian
09-08-2013, 09:05
سلام من یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم و یه لپ تاپ با ویندوز 8 من اومدم از ویندوزم بکاپ بگیرم اشتباهی روی create a recovery drive کلیک کردم.الان هاردم تغییر کرده اطلاعات روش نیست البته تو قسمت properties هارد که رفتم نوشته 31 گیگ حجم داره هاردم این طور چیزی میشه؟؟؟:n14::n14::n14: خواهش میکنم سربع بهم جواب بدین میشه اطلاعاتمو برگردونم خواهش میکنم؟؟؟؟!!!!!:n14:
davoud62
09-08-2013, 09:10
عطا جان دمت گرم خودش بود . خیلی بهم کمک کردیومرسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسی داداش
:n19::n12:
mr.sahraeian
09-08-2013, 09:12
سلام من یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم و یه لپ تاپ با ویندوز 8 من اومدم از ویندوزم بکاپ بگیرم اشتباهی روی create a recovery drive کلیک کردم.الان هاردم تغییر کرده اطلاعات روش نیست البته تو قسمت properties هارد که رفتم نوشته 31 گیگ حجم داره هاردم این طور چیزی میشه؟؟؟:n14::n14::n14: خواهش میکنم سربع بهم جواب بدین میشه اطلاعاتمو برگردونم خواهش میکنم؟؟؟؟!!!!! التماس میکنم اخه هارد برای خودم نیست اگه میشه سریع بهم جواب بدین:n14:
ata.royalfalcon
09-08-2013, 11:39
سلام من یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم و یه لپ تاپ با ویندوز 8 من اومدم از ویندوزم بکاپ بگیرم اشتباهی روی create a recovery drive کلیک کردم.الان هاردم تغییر کرده اطلاعات روش نیست البته تو قسمت properties هارد که رفتم نوشته 31 گیگ حجم داره هاردم این طور چیزی میشه؟؟؟:n14::n14::n14: خواهش میکنم سربع بهم جواب بدین میشه اطلاعاتمو برگردونم خواهش میکنم؟؟؟؟!!!!! التماس میکنم اخه هارد برای خودم نیست اگه میشه سریع بهم جواب بدین:n14:
سلام .
لطفاً disk managment را اجرا کنید و در مورد حجم مطمئن بشید . اگر حجم کلی هارد اکسترنال شما واقعاً 31GB هست پس روش زیر را تست کنید . البته در مورد اطلاعات ذخیره شده در آن هیچ تضمینی نمیتونم بدم . ولی پس از فیکس کردن حجم هارد سعی کنید با استفاده از نرم افزارهای مناسب مثل EASEUS Data Recovery Wizard Professional عملیات ریکاوری را انجام بدید .
برنامه HDAT2 را از لینک زیر دانلود و سپس extract کنید . فایل استخراجی iso هست که باید با برنامه iso burner (لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) آنرا روی DVD/CD رایت کنید (مستقیماً رایت نکنید که بوتیبل نمیشود) . در بایوس گزینه اول بوت را روی CD/DVD تنظیم کنید و پس از اینکه سیستم ریستارت شد به جای ویندوز این برنامه اجرا میشود .
طبق عکس زیر هارد اکسترنال مورد نظر را پیدا و انتخاب کنید . البته توصیه میشه قبل از اینکه این برنامه اجرا بشه هارد اکسترنال شما به سیستم متصل باشه .
طبق عکس زیر Set Max (HPA) Menu را انتخاب کنید .
در عکس زیر کل حجم درایو (current native) و حجم در دسترس (current user) و حجم مخفی شده (current hidden) را نشان میدهد . برید به قسمت new user . اگر در اين قسمت حداكثر حجم را نوشته باشه پس دكمه S را بزنيد تا ثبت شود .
پس از انجام عمليات هر دكمه اي را بزنيد .
davoud62
09-08-2013, 14:43
عطا جان دمت گرم خودش بود . خیلی بهم کمک کردیومرسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسی داداش
:n19::n12:
m.damirchi
09-08-2013, 19:38
سلام به دوستان عزیز
من می خوام یه هارد اکسترنال 500g بخرم اگه میشه راهنمایی کنید :
پورتابل باشه
امکان استفاده مثل یک هارد اینترنال داشته باشه یعنی به راحتی بشه روش ویندوز یا لینوکس نصب کرد .
این هارد رو فقط برای ذخیره سازی نمی خوام و میخوام گاهی اوقات امکان استفاده مداوم رو داشته باشه . (خیلی مهم)
با تشکر از راهنمایی :n01:
ata.royalfalcon
09-08-2013, 22:48
سلام به دوستان عزیز
من می خوام یه هارد اکسترنال 500g بخرم اگه میشه راهنمایی کنید :
پورتابل باشه
امکان استفاده مثل یک هارد اینترنال داشته باشه یعنی به راحتی بشه روش ویندوز یا لینوکس نصب کرد .
این هارد رو فقط برای ذخیره سازی نمی خوام و میخوام گاهی اوقات امکان استفاده مداوم رو داشته باشه . (خیلی مهم)
با تشکر از راهنمایی :n01:
سلام .
روی تمام هاردهای اکسترنال میتونید os نصب کنید ، مهم نحوۀ بوتیبل کردن هارد اکسترنال و نکته بعدی این هست که مادربرد باید بوت از usb را ساپورت کنه . مگر اینکه منظور شما هارد اکسترنال Seagate Backup plus portable drive باشه که میتونید با جدا کردن کارتریج انتهایی هارد به sata و power آن دسترسی داشته باشید . این مدل هاردهای اکسترنال را میتوان مثل هارد اینترنال مستقیماً به مادربرد متصل کرد . ولی باز و بسته کردن کارتریج انتهایی هارد به دفعات زیاد میتونه به مرور زمان باعث خرابی کانکتورها بشه .
m.damirchi
10-08-2013, 06:17
با تشکر از ata
اگه میشه یه خورده بیشتر راهنمایی کنید . حالا نصب ویندوز به کنار . من نمی خوام از این هارد فقط برای ذخیره سازی استفاده کنم ، بیشتر می خوام توانایی کارکردن به صورت مدام رو داشته باشه . یعنی می خوام از اون مثل یه هارد اینترنال استفاده کنم و هر وقت لازم شد بتونم از پرتابل بودن اونهم استفاده کنم . اگه مدل خاصی رو معرفی کنید خیلی تشکر.
سلام من میخوام یک هارداکسترنال1ترا بخرم ومیخوام قابلیت های زیر رو داشته باشه:
1-بتونم به وسایلی مانند موبایل تلویزیون و... بدون مشکلاتی( مانند سوختن هارد و از این جور حرفا )وصلش کنم
2-سیستم سخت افزاری ونرم افزاری وقفل گذاری عالی داشته باشه
3-گارانتیش خوب باشه
4-عمربالایی داشته باشه(یعنی اگه زیاد به برق باشه نسوزه)چون من مصرف زیادی از کامپیوترمیکنم
5-ترجیحا وسترن وسیگست باشه
لطفا قیمت هم بدید
راستی قابل حمل هم باشه)
pourya_bo2pmc
10-08-2013, 08:40
با سلام - عید همگی مبارک
دوستانی که قصد خرید هارد رو دارند پیشنهاد میکنم که
Seagate Backup Plus 1 TB USB 3.0 Portable External
رو تجربه کنید من بعد از حدود یک هفته داشتنش که راضی هستم
قیمت با گارانتی دوساله سازگار 258 تومن
خیلی هم خوشکله - سرعت و کیفیتشم خوبه
ata.royalfalcon
10-08-2013, 09:29
سلام من میخوام یک هارداکسترنال1ترا بخرم ومیخوام قابلیت های زیر رو داشته باشه:
1-بتونم به وسایلی مانند موبایل تلویزیون و... بدون مشکلاتی( مانند سوختن هارد و از این جور حرفا )وصلش کنم
2-سیستم سخت افزاری ونرم افزاری وقفل گذاری عالی داشته باشه
3-گارانتیش خوب باشه
4-عمربالایی داشته باشه(یعنی اگه زیاد به برق باشه نسوزه)چون من مصرف زیادی از کامپیوترمیکنم
5-ترجیحا وسترن وسیگست باشه
لطفا قیمت هم بدید
راستی قابل حمل هم باشه)
سلام .
اگر برای موبایل (و دیوایسهای مشابه مثل تبلت) میخواهید با توجه به ذخیره محدود باطری و سریع خالی شدن آن پیشنهاد میشه مدلهایی چون Seagate wireless plus را بخرید که باطری جداگانه دارند و بصورت wifi هم میتوانند کانکت شوند . متصل کردن هاردهای اکسترنال به TV و ----- و ... تا زمانیکه از کیفیت ولتاژ و جریان خروجی مطمئن هستید ایرادی نداره .
وقفل گذاری عالی داشته باشه
هاردهای اکسترنال WD my passport چنین قابلیتی را دارند و قیمت 1TB در حدود 270 هزار تومن هست . مشکلی نداره که به مدت طولانی استفاده کنید مشروط بر اینکه با دقت نگهداری و استفاده کنید مثلاً در جای گرمی قرار نگیره و ضربه وارد نشه مخصوصاً در زمانهایی که روشن هست ، قبل از جدا کردن کابل حتماً safely remove بشه و موارد مشابه ...
ata.royalfalcon
10-08-2013, 09:48
با تشکر از ata
اگه میشه یه خورده بیشتر راهنمایی کنید . حالا نصب ویندوز به کنار . من نمی خوام از این هارد فقط برای ذخیره سازی استفاده کنم ، بیشتر می خوام توانایی کارکردن به صورت مدام رو داشته باشه . یعنی می خوام از اون مثل یه هارد اینترنال استفاده کنم و هر وقت لازم شد بتونم از پرتابل بودن اونهم استفاده کنم . اگه مدل خاصی رو معرفی کنید خیلی تشکر.
هارد دیسکها توانایی کار کردن بصورت 24x7 را دارند ولی دقت کنید که عمر مفید هارد دیسکهای معمولی قابل مقایسه با هارددیسکهای ویژه (مثلاً سری اینترپرایز) نیستند به عبارت دیگه mtbf و workload محدودتری دارند . اگر میخواهید به مدت طولانی در حال read/write استفاده کنید بغیر از موارد کنترلی و احتیاطی دیگر حتماً دمای هارد کنترل بشه . مدلی که قبلاً پیشنهاد دادم مدل مناسبی هست همچنین میتونید Seagate expansion یا WD my passport هم انتخاب کنید .
سلام .
اگر برای موبایل (و دیوایسهای مشابه مثل تبلت) میخواهید با توجه به ذخیره محدود باطری و سریع خالی شدن آن پیشنهاد میشه مدلهایی چون Seagate wireless plus را بخرید که باطری جداگانه دارند و بصورت wifi هم میتوانند کانکت شوند . متصل کردن هاردهای اکسترنال به TV و ----- و ... تا زمانیکه از کیفیت ولتاژ و جریان خروجی مطمئن هستید ایرادی نداره .
برای اتصال باwifi باید چه لوازمی داشته باشم؟
باطری تا چند ساعت شارژرو تو خودش نگه میداره؟
usb2.0isja dhusb3.0?
این هارد اگه زیاد روشن باشه کاریش نمیشه؟
هاردهای وسترن بهتر هستند یا سیگیت؟
قیمت این هارد چند هستش؟
گارانتیش چطوره؟
آیا مدل هایی بهتر از این هستش (اگه باطری وWIFIنداشته باشنداشکالی نداره)و برای اتصال به موبایل اگه به هر سخت افزاری لازم باشه میخرم فقط میخوام هاردش عالی باشه؟
ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه اولین بارم هستش که میخوام هارد بخرم وبرای همین میخوام یک هاردی بخرم که هم تاساعات زیادی کار کنه وهم قابلیت اتصال به موبایل رو داشته باشه؟لطفا به همه سوال ها پاسخ کامل بدید تا از شک وشبهه بیرون بیام
ممنون
ata.royalfalcon
10-08-2013, 12:43
برای اتصال باwifi باید چه لوازمی داشته باشم؟
باطری تا چند ساعت شارژرو تو خودش نگه میداره؟
usb2.0isja dhusb3.0?
دیوایس مورد نظر باید wifi داشته باشه ضمن اینکه باید اپلیکشن مربوطه را از سایت سیگیت دانلود و روی دوایس مربوطه نصب کنید . این اپلیکیشن برای دیوایسهای iPad و iPhone و Kindle Fire و Android موجوده . در سایتش نوشته باطری برای 10 ساعت میتونه دوام بیاره که البته بستگی به نحوه استفاده از آن داره .
این هارد اگه زیاد روشن باشه کاریش نمیشه؟
در پست بالایی هم گفتم که هارد دیسکها میتونند به مدت 24 ساعت و 7 روز هفته کار کنند ولی این هارد دیسکها از مدلهای معمولی هستند و در نتیجه در مقایسه با هارد دیسکهای ویژه که عموماً در سرورها استفاده میشه عمر مفید کمتر و mtbf و workload پایینتری دارند . ولی شما نگران نباشید اگر بصورت اصولی درست و استفاده بشه عمر خوبی خواهند داشت .
هاردهای وسترن بهتر هستند یا سیگیت؟
هر دو از بهترین برند هست و دقیقاً نمیشه گفت کدامیک بهتر هست .
قیمت این هارد چند هستش؟
گارانتیش چطوره؟
هارد اکسترنال Seagate wireless plus 1TB حدوداً 720 هزار تومن هست . مدل Seagate Backup plus 1TB هم حدود 270 هزار تومن هست .
آیا مدل هایی بهتر از این هستش (اگه باطری وWIFIنداشته باشنداشکالی نداره)و برای اتصال به موبایل اگه به هر سخت افزاری لازم باشه میخرم فقط میخوام هاردش عالی باشه؟
1. Seagate Backup plus portable drive
2. Seagate expansion portable drive
ببخشید اینقدر سوال میکنم آخه اولین بارم هستش که میخوام هارد بخرم وبرای همین میخوام یک هاردی بخرم که هم تاساعات زیادی کار کنه وهم قابلیت اتصال به موبایل رو داشته باشه؟لطفا به همه سوال ها پاسخ کامل بدید تا از شک وشبهه بیرون بیام
ممنون
چه اصراری هست که میخواهید هارد اکسترنال را به موبایل متصل کنید ؟ برای تماشای فیلم و یا پخش موسقی ؟ بنظرم بهتره که یه حافظه پر حجمتر برای موبایل بخرید . چون هارد دیسکها حتی از انواع ضد ضربه این قابلیت را ندارند که در هنگام روشن بودن همراه با موبایل جابجا بشوند (هارد دیسک را باید در جایی ثابت بذارید و سپس روشن کنید) . موبایل روشن اگر جابجا بشه و حتی اگر ضربه بخوره چیزی نمیشه ولی هارد دیسک قطعاً خراب میشه .
m.damirchi
10-08-2013, 14:07
با تشکر از ata بابت این همه راهنمایی و حوصله . دمت گرم
majideblis
10-08-2013, 15:23
سلام دوستان
من نمیدونم این درایو سی که ویندز روش نصبه چشه که همیشه خدا هاردش پره
تو مای کامپیوتر میزنه 600 مگ از 19.5 گیگ این هارد خالیه
ولی وقتی میرم تو همین درایو و تمامی پوشه هارو سلکت میکنم کلا میشه 13.5 گیگ
این 6 گیگ دیگه کجاست من نمیدونم
میشه بگید مشکل از کجاست که این فضای اضافه چرا به وجود اومده و چطور باید کمش کنم
فکر نکنم دیگه بتونم دفراگمنتش کنم
به نظر شما مشک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ل از چیه و راه حلش چیه؟؟؟
ata.royalfalcon
10-08-2013, 15:35
سلام دوستان
من نمیدونم این درایو سی که ویندز روش نصبه چشه که همیشه خدا هاردش پره
تو مای کامپیوتر میزنه 600 مگ از 19.5 گیگ این هارد خالیه
ولی وقتی میرم تو همین درایو و تمامی پوشه هارو سلکت میکنم کلا میشه 13.5 گیگ
این 6 گیگ دیگه کجاست من نمیدونم
میشه بگید مشکل از کجاست که این فضای اضافه چرا به وجود اومده و چطور باید کمش کنم
فکر نکنم دیگه بتونم دفراگمنتش کنم
به نظر شما مشک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ل از چیه و راه حلش چیه؟؟؟
سلام .
اگر سیستم شما ram کافی داره توصیه میکنم virtual memory را غیر فعال کنید یا حداقل روی درایو دیگری بجز c تنظیم کنید . همچنین اگر از قابلیت hibernate استفاده نمیکنید آنرا نیز غیر فعال کنید . توصیه میشه نرم افزار tune up utility را دانلود و نصب و اجرا کنید و از قسمت gain disk space هارد را از فایلهای زائد پاکسازی کنید .
majideblis
10-08-2013, 15:53
سلام .
اگر سیستم شما ram کافی داره توصیه میکنم virtual memory را غیر فعال کنید یا حداقل روی درایو دیگری بجز c تنظیم کنید . همچنین اگر از قابلیت hibernateاستفاده نمیکنید آنرا نیز غیر فعال کنید . توصیه میشه نرم افزار tune up utility را دانلود و نصب و اجرا کنید و از قسمت gain disk space هارد را از فایلهای زائد پاکسازی کنید .
چطور باید تو ویند 8 hibernate رو غیر فعال کنم؟
در RUN بنویس CMD و در CMD بنویس: powercfg /hibernate off
اینو اجرا کردم ارور میده
در کل مرسی ازت:n12:
واقعا دستت درد نکنه به خاطر این همه توضیح خوبی که دادی
همونجور که گفتی میرم وبرای گوشی حافظه بالا میخرم(منصرف شدم که هارد رو به گوشی وصل کنم)
میشه در حد270هزارتومان هارد اکسترنال1ترا بهم معرفی کنی لطفا چند نمونه برام ذکر کن(لطفا قابلیت هاش رو هم برام بنویس)
راستی اگه بخوام usb2.0کامپیوترم رو بهusb3.0ارتقا بدم باید چیکار کنم؟
noisymind
10-08-2013, 18:59
ببخشید شاید جاش اینجا نباشه ولی برای هاردهای اینترنال داخل کیس ، چه نوع فنی رو پیشنهاد میکنید و اصلا چطوری باید نصب بشن که کارایی داشته باشن؟
ata.royalfalcon
10-08-2013, 19:07
چطور باید تو ویند 8 hibernate رو غیر فعال کنم؟
در RUN بنویس CMD و در CMD بنویس: powercfg /hibernate off
اینو اجرا کردم ارور میده
در کل مرسی ازت:n12:
پیشنهاد میکنم CMD را بصورت run as administrator اجرا کنید و سپس دستوری که گذاشتید را اجرا کنید . البته اگر tune up utility را نصب کنید یه قسمت برای غیر فعال کردن این قسمت وجود دارد (عکس زیر) .
واقعا دستت درد نکنه به خاطر این همه توضیح خوبی که دادی
همونجور که گفتی میرم وبرای گوشی حافظه بالا میخرم(منصرف شدم که هارد رو به گوشی وصل کنم)
میشه در حد270هزارتومان هارد اکسترنال1ترا بهم معرفی کنی لطفا چند نمونه برام ذکر کن(لطفا قابلیت هاش رو هم برام بنویس)
خب همانطوریکه قبلاً هم گفتم میتونید Seagate Backup plus (مدل پرتابل) یا Seagate expansion (مدل پرتابل) بخرید . WD my book هم مدل خوبیه .
راستی اگه بخوام usb2.0کامپیوترم رو بهusb3.0ارتقا بدم باید چیکار کنم؟
اگر pc هست میتونید کارت usb3 بخرید و روی یکی از اسلاتهای خالی مادربرد نصب کنید. اگر لپتاپ دارید و اگر لپتاپ شما شکاف سه سانتی pci express داشته باشه بازهم میتونید که کارت usb3 بخرید و وارد شکاف آن کنید .
برای PC
برای لپتاپی که دارای اسلات سه سانتی pci express هست .
ata.royalfalcon
10-08-2013, 19:48
ببخشید شاید جاش اینجا نباشه ولی برای هاردهای اینترنال داخل کیس ، چه نوع فنی رو پیشنهاد میکنید و اصلا چطوری باید نصب بشن که کارایی داشته باشن؟
اگر قابلیت نصب فن در قسمت جلوی کیس وجود داره بهتره که فن را در همان قسمت نصب کنید . هوای خنک از قسمت جلوی کیس وارد آن میشود و پس از عبور از روی هارد بوسیله فنهای پشت کیس و پاور خارج میشود . این روش بالاترین کارایی را دارد .
من بین این دوتا گیر کردم(به عنوان انتخاب آخرم)
1-Western Digital Portable My Passport
2-SeagateBackup Plus
فکر کنم همین جا بود که خوندم یکی نوشته بود من هروقت هاردWDخریدم سر یکسال خراب شده ومجبورشدم یکی دیگه بخرم باز یکجا دیگه خوندم که نوشته بود من یک seagate backup plus دارم که یکسال دارمش و هدش مقداری ویبره برداشته باز یکجا دیگه نوشته بود دوستم یک فیلم میخواست بریزه رویWDسرعتش از20-30بالاترنیومد ولی من همون فیلم رو توseagateریختم سرعتش به45رسیدودرجایی دیگر گفته بودWDمثل هار های دیگر نیست که بعضی مواقع یک فایل رو روی فایل های دیگر بریز وفایل های دیگرپاک شود
با این همه من گیج شدم والان هم میخوام ازبین این دوتا هارد یکی رو بخرم لطفا بگین عمر این هارد ها چند سال هستش کدوم زیادتر داغ میکنه؟
درمورد لرزش وصداش بگید؟
درباره ی سرعتش هم بحث کنید؟
در کل کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
راستی این تاندربولت وفایرو800قضیه اش چیه که میگن سيگيت ميتونه با تبديل آداپتور هم تاندربولت رو جواب بده و هم فايرو 800؟
خواهش میکنم درمورداین دوتا هاردوسوالاتی که پرسیدم جواب های خیلی کاملی بدید وبگید برای نگهداری ازهارد های اکسترنال باید چه نکاتی رو رعایت کنم که از خریدی که داشتم نهایت استفاده روببرم؟
باتشکر
سلام یک عدد هارد wd my book سه ترا خریدم.لازمه بعد از نصب کاری انجام بدم؟این فایلهای داخلش به جه درد میخوره؟لازمه فرمتش کنم در ابتدا یا نه؟ ممنون
OMiD.1080p
11-08-2013, 16:24
2-SeagateBackup Plus
فکر کنم همین جا بود که خوندم یکی نوشته بود من هروقت هاردWDخریدم سر یکسال خراب شده ومجبورشدم یکی دیگه بخرم باز یکجا دیگه خوندم که نوشته بود من یک seagate backup plus دارم که یکسال دارمش و هدش مقداری ویبره برداشته باز یکجا دیگه نوشته بود دوستم یک فیلم میخواست بریزه رویWDسرعتش از20-30بالاترنیومد ولی من همون فیلم رو توseagateریختم سرعتش به45رسیدودرجایی دیگر گفته بودWDمثل هار های دیگر نیست که بعضی مواقع یک فایل رو روی فایل های دیگر بریز وفایل های دیگرپاک شود
با این همه من گیج شدم والان هم میخوام ازبین این دوتا هارد یکی رو بخرم لطفا بگین عمر این هارد ها چند سال هستش کدوم زیادتر داغ میکنه؟
درمورد لرزش وصداش بگید؟
راستی این تاندربولت وفایرو800قضیه اش چیه که میگن سيگيت ميتونه با تبديل آداپتور هم تاندربولت رو جواب بده و هم فايرو 800؟
خواهش میکنم درمورداین دوتا هاردوسوالاتی که پرسیدم جواب های خیلی کاملی بدید وبگید برای نگهداری ازهارد های اکسترنال باید چه نکاتی رو رعایت کنم که از خریدی که داشتم نهایت استفاده روببرم؟
باتشکر
وسترن My Passport بگير با خيال راحت.
منتها توي نگهداريش دقت بايد بكني. چون ظريفه. ولي به جاش خيلي خوشگل و شيك و مدرنه..
پفرمنسش هم خوبه . طوري كه الان يه فايل حجيم رو با سيستمم از هارد اينترنال كپي ميكنم توي اكسترنال تقريبا بين 75 تا 90 تا سرعت كپي ميده.
سلام
من یه هارد 500HHD سامسونگ دارم همش همه درایوام پره می خوام یه هارد اکسترنال USB3 پونصد یا یک ترا بخرم،بیشتر از دویست سیصد تومن نمی تونم هزینه کنم،شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنین ؟
اصلا هارد اکسترنال USB3 سریعتر از اکسترنال ها میشه ؟ یا بهتره همون اینترنال بگیرم ؟
موقع خرید چه مواروی رو بایم مد نظر داشت ؟
خیلی ممنون
ata.royalfalcon
11-08-2013, 16:38
سلام یک عدد هارد wd my book سه ترا خریدم.لازمه بعد از نصب کاری انجام بدم؟این فایلهای داخلش به جه درد میخوره؟لازمه فرمتش کنم در ابتدا یا نه؟ ممنون
سلام .
نیازی به فرمت کردن نیست هارد از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده است . برنامه های موجود برای بکاپ گیری و مدیریت هارد (مثل رمز گذاری ، ok بودن یا نبودن دمای هارد ، safely remove کردن و ...) هست ، توصیه میکنم حتماً نصب کنید .
ata.royalfalcon
11-08-2013, 17:20
2-SeagateBackup Plus
درمورد لرزش وصداش بگید؟
باتشکر
لطفا بگین عمر این هارد ها چند سال هستش
معمولاً عمر هاردها را بر اساس ساعت کارکرد و mtbf بررسی میکنند همچنین از پارامتر AFR برای تخمین احتمال خرابی هم استفاده میکنند . عکس پیوستی ضمیمه شده مربوط به هارد اینترنال لپتاپم هست با 5400 ساعت کارکرد یا 225 روز کارکرد (همچنین با 15471 بار هد پارکینگ شدن) حتی بدون یک عدد بدسکتوری و مشکلات دیگر (سیستم را برای دانلود و تماشای فیلم روشن میذاشتم) . بنابراین تا زمانیکه بخوبی از هارد نگهداری و مراقبت بشه لازم نیست نگران باشید .
تا اونجایی که میدونم هاردهای اکسترنال my passport از لحاظ read پرفورمنس بیشتری دارد (هر چند اندک) ولی هارد اکسترنال Backup plus از لحاظ write سریعتر هست نسبت به my passport .
درمورد لرزش وصداش بگید؟
هر دو مدل 5400rpm هستند و فکر نمیکنم صدا و لرزش در حدی باشه که باعث آزار و اذیت کاربر بشه .
وبگید برای نگهداری ازهارد های اکسترنال باید چه نکاتی رو رعایت کنم
چند نكته براي نگهداري و مراقبت از هاردهاي اكسترنال (سوالی هست که چند باری هم پرسیده شده) :
1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . چون دیده شده که پورتهای جلوی کیس بدلیل اسمبل نادرست سیمها باعث سوختن فلش یا هارد اکسترنال میشود . از آنجایی که پورتهای جلوی کیس معمولاً جریان کافی فراهم نمیکنند ممکن هست هاردهاي پرتابل راه اندازی نشود . همچنین از کابلهای رابط یا usbhub هم استفاده نکنید (مگر اینکه usbhub از انواع آداپتور دار باشد يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد) .
2. در زمانیکه هارد در حال کار هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست میباشد .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
4. کابل usb را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور usb را با ملایمت (و کاملاً عمود) وارد پورت usb هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی پورت usb نشود .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، safely remove را فراموش نکنید .
7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
سایت سیگیت را بررسی کردم . هارد هارهای پرتابل ، هر کارتریج فقط یک نوع اینترفیس دارد . بعبارت دیگه کارتریجی نیست که همزمان Thunderbolt و FireWire 800 داشته باشه ، البته من فکر نمیکنم به سادگی در بازاز هم پیدا بشه . بیشتر سیستمها usb دارند نیازی هم نیست که این کارتریجها را بخرید . اگر سیستم شما usb3 نداره کافیست که یک کارت usb3 بخرید و روی یکی از اسلاتهای مادربرد نصب کنید تا سرعت بالاتری داشته باشید .
aluminum
11-08-2013, 17:39
عطا جان چرا قیمت هاردهای بدون اداپتور ترنسند(1 ترا) اینقدر کمه و در حد یک هارد مای بوک وسترنه؟
هاردهای خوبی نیستند؟
ata.royalfalcon
11-08-2013, 18:01
سلام
من یه هارد 500HHD سامسونگ دارم همش همه درایوام پره می خوام یه هارد اکسترنال USB3 پونصد یا یک ترا بخرم،بیشتر از دویست سیصد تومن نمی تونم هزینه کنم،شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنین ؟
اصلا هارد اکسترنال USB3 سریعتر از اکسترنال ها میشه ؟ یا بهتره همون اینترنال بگیرم ؟
خیلی ممنون
سلام .
اگر دائماً از اطلاعات ذخیره شده استفاده میکنید و همچنین اگر جابجایی ندارید بهتره که اینترنال بخرید که امنتر هست . به هر حال اگر اکسترنال میخواهید و برای جابجایی روزمره میتونید Seagate expansion portable drive یا Seagate backup plus portable drive بخرید همچنین WD my passport هم مدل خوبیه . دقت کنید که WD my passport بعلت امکاناتی که داره و همچنین نحوه طراحی و ساختار آن از جمله usb on board آن ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات مشکلتر و سختر هست نسبت به مدلهای دیگر .
فکر نمیکنم اینترفیس usb3 گلوگاهی برای عملکرد هاردها باشه .
داشتن گارانتی معتبر (کارت یا لیبل گارانتی همراه آن باشد) ، سالم بودن جعبه مقوایی و پلمب بودن آن ، اگر روی کارت و یا لیبل گارانتی شماره سریالی نوشته شده با شماره های مندرج بر روی جعبه هارد و یا خود هارد مطابقت بدید ...
سلام من امروز یه هارد اکسترنال یک ترابایت مای پاسپورت گرفتم به قیمت 270 تومن ( تا 250هم هست جهت اطلاع دوستانی که میخوان بخرن) با گارانتی 2 ساله سازگار
حالا میخواستم بدونم من اگه این هارد رو همش به کامپیوتر متصل کنم و قطعش نکنم و کلا وصل باشه مشکلی ایجاد میشه براش؟
بعد برای دیدن دماش باید چه نرم افزاری رو نصب کنم؟ خودش نداره؟
ata.royalfalcon
11-08-2013, 19:23
سلام من امروز یه هارد اکسترنال یک ترابایت مای پاسپورت گرفتم به قیمت 270 تومن ( تا 250هم هست جهت اطلاع دوستانی که میخوان بخرن) با گارانتی 2 ساله سازگار
حالا میخواستم بدونم من اگه این هارد رو همش به کامپیوتر متصل کنم و قطعش نکنم و کلا وصل باشه مشکلی ایجاد میشه براش؟
بعد برای دیدن دماش باید چه نرم افزاری رو نصب کنم؟ خودش نداره؟
میتونید از برنامه HDtune استفاده کنید . البته باید هارد مورد نظر را از منوی پایین آمدنی گوشه بالا و سمت چپ انتخاب کنید . خودش برنامه برای کنترل دمای هارد داره ولی دقیق نیست یعنی فقط ok بودن و نبودن دما را نشون میده ولی نمیگه که چند درجه هست .
مشکلی نداره که بطور دائم به سیستم متصل باشه ولی موارد کنترلی و احتیاطی را رعایت کنید (در صفحه قبل گفته شد) . طبق عکس زیر از قسمت sleep timer طوری تنظیم کنید که در زمانهای بیکاری هارد sleep بشه . البته زمانبندی طوری باشه که نه پشت سر هم sleep و فعال بشه و نه به مدت طولانی بیکار ولی فعال بمونه .
اخه برای ایمنی به پشت کیس وصلش کردم و نمیشه هر دفعه قطع و وصلش کنم
یعنی با روشن شدن پی سی و خاموش شدنش در حالی که وصله مشکلی پیش نمیاد؟
راستی وقتی اسلیپ بشه باید چطوری دوباره فعال کرد؟ (از خود کامپیوتر میشه؟)
ata.royalfalcon
11-08-2013, 20:00
اخه برای ایمنی به پشت کیس وصلش کردم و نمیشه هر دفعه قطع و وصلش کنم
یعنی با روشن شدن پی سی و خاموش شدنش در حالی که وصله مشکلی پیش نمیاد؟
راستی وقتی اسلیپ بشه باید چطوری دوباره فعال کرد؟ (از خود کامپیوتر میشه؟)
شما فرض کنید هارد اینترنال هست همانطوریکه برای هارد اینترنال مشکلی پیش نمیاد قاعدتاً برای هارد اکسترنال متصل به سیستم نباید مشکلی پیش بیاد .
در مورد سوال آخر ، وقتی وارد پارتیشنهای هارد بشید و فایلی را اجرا کنید اتوماتیک فعال میشه .
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک هارد 2 ترابایت WD MY BOOK خریدم امروز به 348 تومن
از سرعتش هم راضیم فقط یه سوال داشتم روی راهنمای داخل جعبه نوشته بود اول آداپتور رو وصل کنید در مرحله دوم کابل یو اس بی رو به کامپیوتر وصل کنید در حقیقت حق تقدم قائل شده
من استفاده از این هاردم بیشتر بصورت بکاپ هستش ، شاید هفته ای یک بار یا هر چند روز یکبار احیانا باهاش کار داشته باشم و بخوام وصلش کنم یا در بدترین حالت روزی یک ساعت
خواستم بدونم روش استاندارد برای اینکار چیه ؟؟
بهتره هارد رو از آداپتور و یو اس بی جدا نکنم و بزارم تو اسلیپ باشه و همون Safety remove کردنش کفایت میکنه
یا برای عمره بیشتر مشکلی نداره اگر از برق بکشم آداپتور رو ؟
کشیدن آداپتور کفایت میکنه یا بهتره اتصال USB رو هم قطع کنم ؟
ممنون
kalantarahura
12-08-2013, 07:17
دوستانی که قصد خرید هارد (یا هر وسیله دیگر) دارن قبلش حتما بر چسب شبنم را چک کنین و شماره رو SMS کنین و تا جوابش نیومده نخرین.حتی اگر فروشنده هم معتبر بود.10 دقیقه دیرتر خریدن ضرری نداره
ata.royalfalcon
12-08-2013, 19:07
سلام خدمت دوستان عزیز
من یک هارد 2 ترابایت WD MY BOOK خریدم امروز به 348 تومن
از سرعتش هم راضیم فقط یه سوال داشتم روی راهنمای داخل جعبه نوشته بود اول آداپتور رو وصل کنید در مرحله دوم کابل یو اس بی رو به کامپیوتر وصل کنید در حقیقت حق تقدم قائل شده
من استفاده از این هاردم بیشتر بصورت بکاپ هستش ، شاید هفته ای یک بار یا هر چند روز یکبار احیانا باهاش کار داشته باشم و بخوام وصلش کنم یا در بدترین حالت روزی یک ساعت
بهتره هارد رو از آداپتور و یو اس بی جدا نکنم و بزارم تو اسلیپ باشه و همون Safety remove کردنش کفایت میکنه
ممنون
سلام .
روش استاندارد هماني هست كه در دفترچه راهنما گفته شده . ابتدا آداپتور هارد اکسترنال به خروجی برق متصل و سپس كابل usb به سيستم متصل شود . اینطور که در هاردهای اکسترنال WD my book دیدم تا زمانیکه کابل usb به سیستم متصل نشده باشه موتور هارد شروع بکار نمیکنه حتی اگر اول به برق متصل شده باشه . من فکر میکنم علت حق تقدم برای آداپتور برق ، اطمینان از تثبیت جریان ورودی به هارد اکسترنال هست . چون دیدم گاهی اوقات پریز برق یا سه راهی کیفیت خوبی ندارند و در لحظه اتصال ایندو با یکدیگر (آداپتور و پریز) قطع و وصلی و نوساناتی ایجاد میشود .
با توجه به اینکه میزان استفاده شما خیلی زیاد نیست پس توصیه میکنم در زمانهایی که استفاده نمیکنید کلاً از سیستم و برق جدا کنید البته برای کاهش استهلاک و کاهش احتمال شکستگی و خرابی کانکتورهای ورودی پاور و usb پشت هارد اکسترنال ، لازم نیست که این کابلها را از پشت هارد جدا کنید . اگر دسترسی به پورتهای usb پشت کیس برای شما مشکل هست میتونید از کابلهای رابط یا usb3 hub استفاده کنید .
سلام .
اگر دائماً از اطلاعات ذخیره شده استفاده میکنید و همچنین اگر جابجایی ندارید بهتره که اینترنال بخرید که امنتر هست . به هر حال اگر اکسترنال میخواهید و برای جابجایی روزمره میتونید Seagate expansion portable drive یا Seagate backup plus portable drive بخرید همچنین WD my passport هم مدل خوبیه . دقت کنید که WD my passport بعلت امکاناتی که داره و همچنین نحوه طراحی و ساختار آن از جمله usb on board آن ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات مشکلتر و سختر هست نسبت به مدلهای دیگر .
فکر نمیکنم اینترفیس usb3 گلوگاهی برای عملکرد هاردها باشه .
داشتن گارانتی معتبر (کارت یا لیبل گارانتی همراه آن باشد) ، سالم بودن جعبه مقوایی و پلمب بودن آن ، اگر روی کارت و یا لیبل گارانتی شماره سریالی نوشته شده با شماره های مندرج بر روی جعبه هارد و یا خود هارد مطابقت بدید ...
ممنون
اون سوالو اشتباه کردم،منظورم این بود که هارد اکسترنال USB3 سرریعتر از اینترنالها نیست؟
من الآن خیلی از سرعت هارد خودم ناراضیم،به خاطر سرعت زیاد تبادل اطلاعات از درگاه USB3 این فکر به ذهن من وارد شد که هاردهایی که از این درگاه استفاده می کنن هم باید سرعتشون بالاتر از هاردهای عادی باشه،البته الآن فکر می کنم این فکرم اشتباه بوده درسته؟ یعنی سرعت هارد های اکسترنال و اینترنال هیچ فرقی باهم نمی کنه،درسته؟از بین دو هارد مشابه یکی اینترنال یکی اکسترنال قیمت کدومشون بالاتره؟ درمورد محدوده قیمت هارد های اکسترنال 500 گیگ و 1 ترا هم نگفتید.
ata.royalfalcon
12-08-2013, 23:28
ممنون
اون سوالو اشتباه کردم،منظورم این بود که هارد اکسترنال USB3 سرریعتر از اینترنالها نیست؟
من الآن خیلی از سرعت هارد خودم ناراضیم،به خاطر سرعت زیاد تبادل اطلاعات از درگاه USB3 این فکر به ذهن من وارد شد که هاردهایی که از این درگاه استفاده می کنن هم باید سرعتشون بالاتر از هاردهای عادی باشه،البته الآن فکر می کنم این فکرم اشتباه بوده درسته؟ یعنی سرعت هارد های اکسترنال و اینترنال هیچ فرقی باهم نمی کنه،درسته؟از بین دو هارد مشابه یکی اینترنال یکی اکسترنال قیمت کدومشون بالاتره؟ درمورد محدوده قیمت هارد های اکسترنال 500 گیگ و 1 ترا هم نگفتید.
بدیهی هست که هاردهایی که از طریق اینترفیس SATA به مادربرد متصل میشوند عملکرد و پرفورمنس بهتری خواهند داشت نسبت به اینکه از طریق usb3 به سیستم متصل میشوند .
برای نمونه تست read هارد اینترنال 4TB سیگیت .
و تست read هارد اکسترنال 4TB سیگیت expansion . مطمئناً مدل هر دو هارد یکی هست .
البته سرعت و عملکرد هاردها بستگی به عوامل متعددی دارد ، مثلاً ورژن SATA و اینکه آیا از چیپست اصلی منشعب میشود یا اینکه مربوط به کنترلر مجزای روی مادربرد هست و همینطور در مورد usb3 ، بعبارت دیگه پورتهای usb3 که مستقیماً از چیپست اصلی مادربرد منشعب میشود در مقایسه با پورتهای usb3ـیی که از کنترلر مجزا و یا از hub موجود بر روی مادربرد منشعب میشوند عملکرد بهتری دارند .
قیمت هاردهای اکسترنال معمولاً بیشتر هست ولی همیشه و در هر زمان و در هر مدلی این مطلب نمیتونه درست باشه . قیمت هارد اکسترنال پرتابل 500GB در حدود 180 الی 190 هزار تومن و قیمت هاردهای 1TB در حدود 260 الی 270 هزار تومن هست که با توجه به نوع گارانتی و موارد دیگر متغیر هست . دقت کنید که بعضی از هاردهای اکسترنال مصل WD my passport و WD elements (پرتابل) بعلت usb on board بودن قابلیت تبدیل به اینترنال شدن را ندارند .
سلام.
دوستان هارد wd my book با wd my book essential تفاوتشون دقیق چیه؟؟؟
ممنون
ata.royalfalcon
13-08-2013, 18:27
سلام.
دوستان هارد wd my book با wd my book essential تفاوتشون دقیق چیه؟؟؟
ممنون
سلام .
از لحاظ سخت افزاری که تفاوتی ندارند . تفاوت بیشتر مربوط به نرم افزار هست ، در صورت نیاز میتونید آخرین ورژن نرم افزار را از سایت دانلود کنید .
jabi7joon
13-08-2013, 21:34
سلام..
آقا من می خوام یه هارد دو ترا بگیرم آداپتوری.. حمل و نقل ندارم.. تا 310 یا 320 هم می تونم هزینه کنم..
پیشنهادتون چی هست؟ چه نکاتی رو در مورد خرید باید مد نظر داشته باشم؟
به نظرم اگه سرعت Write بیشتر باشه بهتر هست.. از نظر آمار خرابی هم مقایسه می فرمایید هاردهایی رو که معرفی می کنید؟
ممنونم..
ata.royalfalcon
13-08-2013, 22:04
سلام..
آقا من می خوام یه هارد دو ترا بگیرم آداپتوری.. حمل و نقل ندارم.. تا 310 یا 320 هم می تونم هزینه کنم..
پیشنهادتون چی هست؟ چه نکاتی رو در مورد خرید باید مد نظر داشته باشم؟
به نظرم اگه سرعت Write بیشتر باشه بهتر هست.. از نظر آمار خرابی هم مقایسه می فرمایید هاردهایی رو که معرفی می کنید؟
ممنونم..
سلام .
بودجه ای که در نظر گرفتید بنظر کم هست . در هر حال میتونید یکی از دو مدل Seagate expansion و یا Seagate Backup plus را بخرید که با توجه به اینکه 7200rpm هستند سرعت خوبی دارند . دقت کنید که این مدلها سریعتر و بیشتر هم گرم میشوند و باید دمای آنها را کنترل کرد . حتماً با گارانتی معتبر بخرید و کارت یا لیبل گارانتی همراه با هارد به شما تحویل داده بشه . جعبه مقوایی هارد سالم و پلمپ باشه و ضربه دیده نباشه ...
jabi7joon
13-08-2013, 22:31
سلام .
بودجه ای که در نظر گرفتید بنظر کم هست . در هر حال میتونید یکی از دو مدل Seagate expansion و یا Seagate Backup plus را بخرید که با توجه به اینکه 7200rpm هستند سرعت خوبی دارند . دقت کنید که این مدلها سریعتر و بیشتر هم گرم میشوند و باید دمای آنها را کنترل کرد . حتماً با گارانتی معتبر بخرید و کارت یا لیبل گارانتی همراه با هارد به شما تحویل داده بشه . جعبه مقوایی هارد سالم و پلمپ باشه و ضربه دیده نباشه ...
ممنون بابت پاسخ.. برای گرما چه کارهایی می شه انجام داد؟
Abdolreza2012
14-08-2013, 04:59
دوستان نظرتون در مورد این 3 تا هارد چیه؟
و ارزش خرید دارن؟
و اگه کسی قیمت بازارشو داره بگه
ممنون
هارد اکسترنال Silicon power D05-1 T-USB3
هارد اکسترنال Silicon Power Armor A80 1TB
ADATA HD710 1TB-USB 3
+
این هارد ها چه فرقی با هارد WD My Passport داره؟
, و اینکه بینه اینا به ترتیب کدوم پیشنهاد میشه برای خرید
دوتاشو بگین
jabi7joon
14-08-2013, 16:08
سلام..من 2T WD my Book گرفتم 330 تومان..
ata.royalfalcon
14-08-2013, 19:07
ممنون بابت پاسخ.. برای گرما چه کارهایی می شه انجام داد؟
ساده ترین راه استفاده از فن 8 یا 12 سانتی کیس و قراردادن آن در پشت هارد بطوریکه هوای خنک از طریق منافذ ، داخل باکس شود هست . البته برای روشن کردن این فن نیاز به آداپتور برق 12 ولتی هست . اگر پاور کیس اضافه دارید میتونید از آنهم استفاده کنید .
Abdolreza2012
15-08-2013, 08:43
دوستان نظرتون در مورد این 3 تا هارد چیه؟
و ارزش خرید دارن؟
و اگه کسی قیمت بازارشو داره بگه
ممنون
هارد اکسترنال Silicon power D05-1 T-USB3
هارد اکسترنال Silicon Power Armor A80 1TB
ADATA HD710 1TB-USB 3
+
این هارد ها چه فرقی با هارد WD My Passport داره؟
, و اینکه بینه اینا به ترتیب کدوم پیشنهاد میشه برای خرید
دوتاشو بگین
دوستان لطفا جوابه این سواله منم بدین
3 تا از هارد ها تویه رنج قیمت هستن (هارد اکسترنال Silicon power D05-1 T-USB3 و ADATA HD710 1TB-USB 3 و WD My Passport )
یدونه هم حدود 50 گرونتره چون ضدضربه هست ( Silicon Power Armor A80 1TB )
میخواستم بدونم کدوم ارزش خرید بیشتری داره
انتظاراتم هم سرعت خوب ، USB 3 ، دمای مناسب و ...
ممنون
احمد1379
17-08-2013, 10:44
سلام آقا عطا
من میخوام یه هارد 3 ترا آداپتوری بگیرم از بین این 3 تا کدوم را پیشنهاد میدید
Western Digital My Book
Seagate Backup Plus
SeagateExpansion
اگه روزی دو سه ساعت به تلویزیون یا پی سی وصل باشه مشکلی پیش نمیاد چون تو پست های قبلی خوندم که سریع گرم میشن این هاردها؟؟
تو یکی از پست ها هم خوندم که مدل Backup Plus را میشه ماند هارد اینترنال استفاده کرد آیا مدلهای دیگه چنین قابلیتی ندارند؟؟
personal
17-08-2013, 13:28
با سلام خدمت دوستان عزیز. من قصد تهیه یه هارد 1TB دارم که قابل حمل باشه و سرعت خوبی داشته باشه از بین چهار گزینه زیر کدوم بهتره و اصولا فرق پسوند های این هارد ها با هم چیه؟
HDD BACKUP Plus Seagate USB3 1TB
Seagate expansion 1TB usb 3.0
Western Digital WD my book 1TB
Western Digital My passport 1TB
و همچنین سرعت کدوم یکی از هارد های بالا بیشتره ؟ کدومش 5400 هست کدوم 7200 چون یه چند تا سایت دیدم اطلاعاتشون با هم فرق میکرد:n13: با تشکر:n16:
amir_t6262
17-08-2013, 19:00
از بین این دو
که My book قابل حمل نیست. بلکه آداپتوری است.
نظر من my passport بگیر.
ضمنا فکر میکنم تمام هاردهای پاسپورتی، 5400 هستند.
ata.royalfalcon
17-08-2013, 19:21
دوستان لطفا جوابه این سواله منم بدین
3 تا از هارد ها تویه رنج قیمت هستن (هارد اکسترنال Silicon power D05-1 T-USB3 و ADATA HD710 1TB-USB 3 و WD My Passport )
یدونه هم حدود 50 گرونتره چون ضدضربه هست ( Silicon Power Armor A80 1TB )
میخواستم بدونم کدوم ارزش خرید بیشتری داره
انتظاراتم هم سرعت خوب ، USB 3 ، دمای مناسب و ...
ممنون
سلام .
هارد اکسترنال silicon power armor a80 گرچه بدنه مستحکمی داره ولی به این معنی نیست که هارد آن ضد ضربه باشه . نه تنها این مدل بلکه اکثر هاردهای اکسترنالی که به اصطلاح ضد ضربه هستند فقط باکس محکم و نشکن دارند و هارد اینترنال بکار رفته از انواع معمولی هست . در نتیجه با توجه به ساختار ظریف هارد دیسکها ، نیازمند دقت و مراقبت هستند مخصوصاً در زمانهایی که روشن و هد درحال tracking بر روی پلاتر هست . جالب اینجاست که بعضی از مدلهای armor a80 دقیقاً از همان هاردی استفاده میکنند که در مدل seagate backup plus استفاده شده . من جای شما باشم حاضر نیستم که 50 هزار تومن هزینه بیشتر فقط برای باکس ضد ضربه پرداخت کنم (از کیف مناسب میشه استفاده کرد) .
سلام آقا عطا
من میخوام یه هارد 3 ترا آداپتوری بگیرم از بین این 3 تا کدوم را پیشنهاد میدید
Western Digital My Book
Seagate Backup Plus
SeagateExpansion
اگه روزی دو سه ساعت به تلویزیون یا پی سی وصل باشه مشکلی پیش نمیاد چون تو پست های قبلی خوندم که سریع گرم میشن این هاردها؟؟
تو یکی از پست ها هم خوندم که مدل Backup Plus را میشه ماند هارد اینترنال استفاده کرد آیا مدلهای دیگه چنین قابلیتی ندارند؟؟
سلام .
1. مشکلی نیست که هارد دیسکها به مدت طولانی کار کنند مشروط بر اینکه در شرایط استاندارد و مطلوب استفاده بشوند . دو مدل آخر (سیگیت) نسبت به WD my book سریعتر و بیشتر گرم میکنند البته مدل WD my book هم در صورت کار طولانی گرم میکنند . در کل دمای هارد را هر چند وقت یکبار کنترل کنید ، اگر دمای هارد اکسترنال بالا بود نیاز هست که از فن استفاده کنید .
2. من مدل دیگری در بازار ندیدم که مثل هارد اکسترنال Back up plus قابلیت استفاده از اینترفیس sata را داشته باشند . البته دقت کنید که برای استفاده از اینترفیس های sata و برق آن ، قسمت کانکتورهای کابلها کمی باید تراشیده شوند تا بتونند اتصال محکمی با اینترفیس هارد برقرار کنند (توضیحات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
3. انتخاب از بین این سه مدل مشکل هست . مدل expansion بدلیل اینکه بصورت خوابیده روی میز قرار میگیرد امنیت بیشتری دارد چون هاردهای Backup plus و WD my book بصورت ایستاده قرار میگیرند که احتمال سقوط و در نتیجه خرابی وجود دارد (مگر اینکه آنها را هم بصورت خوابیده روی میز قرار بدید بشرطی که لیبل روی هارد رو به بالا باشد) . WD my book قابلیت hardware encryption دارد دقت کنید که تمام این قابلیت وابسته به چیپی هست که روی برد sata to usb قرار گرفته و اگر به هر دلیل این قسمت sata to usb خراب بشه دیگر نمیتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید حتی اگر خود هارد سالم باشه و بصورت مستقیم (sata) به مادربرد متصل کنید . ولی اصلاً نگران نباشید ، اگر با دقت استفاده بشه هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد . مهمترین مزیت هاردهای اکسترنال Seagate لیست شده در بالا سرعت آن هست . اگر سرعت برای شما مهمه در خرید این مدلها شک نکنید .
با سلام خدمت دوستان عزیز. من قصد تهیه یه هارد 1TB دارم که قابل حمل باشه و سرعت خوبی داشته باشه از بین چهار گزینه زیر کدوم بهتره و اصولا فرق پسوند های این هارد ها با هم چیه؟
HDD BACKUP Plus Seagate USB3 1TB
Seagate expansion 1TB usb 3.0
و همچنین سرعت کدوم یکی از هارد های بالا بیشتره ؟ کدومش 5400 هست کدوم 7200 چون یه چند تا سایت دیدم اطلاعاتشون با هم فرق میکرد:n13: با تشکر:n16:
سلام .
1. اگر backup plus و expansion از مدلهای پرتابل (بدون آداپتور) باشند به همراه WD my passport فقط 5400rpm و 8MB cache هستند .
2. مدل WD my book که هارد اکسترنال قابل حمل نیست و در نتیجه از لیست خارج میشود . rpm این توسط کمپانی وسترن دقیقاً اعلام نشده ولی 64MB cache دارند .
3. تا اونجایی که میدونم هارد اکسترنال سیگیت (مدلهای پرتابل) در مقایسه با my passport از لحاظ write سریعتر هستند و بلعکس . بعبارت دیگه هاردهای اکسترنال my passport از لحاظ read کمی سریعتر از هاردهای اکسترنال پرتابل سیگیت هستند .
4. انتخاب از بین سه مدل WD my passport و Seagate expansion و Seagate Backup plus واقعاً مشکل هست . در کل اگر میخواهید هارد را قفل (lock) کنید پس WD my passport بهترین گزینه هست چون این مدل قابلیت hardware encryption دارد ، دقت کنید که با وجود مزایایی که این مدل دارد به همین دلیل و سایر دلایل مثل usb on board f,nk در صورت خرابی ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات نسبت به سایر مدلها مشکلتر خواهد بود .
5. تفاوت بین مدل expansion در مقایسه با backup plus از دو جهت قابل بررسی هست . 1- نوع هارد اینترنال بکار رفته که فکر نمیکنم هیچ فرقی داشته باشند . 2-شکل ظاهری و نرم افزارها و امکانات موجود . بدیهی هست مدل backup plus قابلیت usm دارند (امکان استفاده از پورتهای sata بدون بازکردن باکس هارد) و همچنین دارای نرم افزاری برای بکاپ گیری و یا مدیریت هارد هستند . البته نداشتن نرم افزار در مدل expansion چیزی از ارزش آن کم نمیکنه . میتونید از نرم افزارهای مشابه که در اینترنت فراوان هم هست استفاده کنید .
personal
17-08-2013, 22:49
فقط یک سوال دیگه جناب آقای ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد دیسک WD my passport که قابلیت رمز گذاری داره اگر به وسایلی مانند ریسی ور یا تلویزیون وصل بشه رمز میخواد ؟ یعنی مشکل رمز و یا هر مشکل دیگه ای پیدا میکنه ؟ در مورد مدلهای seagate چطور آنها که مشکلی ندارند ؟ با تشکر :n16:
ata.royalfalcon
18-08-2013, 17:47
فقط یک سوال دیگه جناب آقای ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد دیسک WD my passport که قابلیت رمز گذاری داره اگر به وسایلی مانند ریسی ور یا تلویزیون وصل بشه رمز میخواد ؟ یعنی مشکل رمز و یا هر مشکل دیگه ای پیدا میکنه ؟ در مورد مدلهای seagate چطور آنها که مشکلی ندارند ؟ با تشکر :n16:
هاردهای اکسترنال WD my passport تا زمانیکه هارد قفل نباشه (unlock) مشکلی برای استفاده در TV یا ----- ندارند ، اگر lock باشه که توسط این دستگاهها قابل شناسایی نیست . برای هاردهای اکسترنال سیگیت این مشکل وجود ندارد .
chealbar
18-08-2013, 19:26
سلام من یک هارد WD my pasport 500 دارم که حدود 2-3 هست که دارم
امروز وقتی pc رو روشن کردم هارد فوق العاده دیر بالا اومد و وقتب داخل هارد میرفتم اظلاعات خیلی خیلی کند load میکرد و حتی موقع copy با سرعت 150 kb/s میریخت
اگه لطف کنین بگین مشکلش از کجاست و درست میشه؟؟
mahyar2013
19-08-2013, 01:47
سلام دوستان
یه سوال دارم
سریع ترین هارد 1T usb3 که الان تو بازار هست از نظر سرعت (write واسم مهمتر از read هستش) کدومه؟
میخوام سرعتش حتما بالای 100مگ باشه.
خیلی به نقد هایی که تو سایت ها نوشته نمیشه اعتماد کرد.آدم وقتی خودش تست میکنه تازه سرعت واقعی رو متوجه میشه..
ata.royalfalcon
19-08-2013, 19:22
سلام من یک هارد WD my pasport 500 دارم که حدود 2-3 هست که دارم
امروز وقتی pc رو روشن کردم هارد فوق العاده دیر بالا اومد و وقتب داخل هارد میرفتم اظلاعات خیلی خیلی کند load میکرد و حتی موقع copy با سرعت 150 kb/s میریخت
اگه لطف کنین بگین مشکلش از کجاست و درست میشه؟؟
سلام .
برنامه HDtune را دانلود و نصب و اجرا و از قسمت Health وضعیت (statusـها) هارد را بررسی کنید . اگر مواردی مثل Reallocated Sectors Count و Current Pending Sector Countد، warning دارند پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی . اگر اطلاعات ذخیره شده برای شما مهم هست حتماً یادآوری کنید . شما میتونید با برنامه هایی مثل HDD regeneretor تست و اسکن کنید ولی معمولاً این روشهای نرم افزاری که اکثر کاربران عادی انجام میدهند شاید نتونه مشکل را صد در صد حل کنه .
Arash1003
19-08-2013, 20:09
سلام به آقا عطا و سایر دوستان
من یه transcend پرتابل مدل rugged 25M پانصد گیگ دارم (از اون مدل ها که یه روکش لاستیکی جهت ضد ضربه بودن داره)
این هارد مشکل پیدا کرده و وقتی وصلش میکنم ارور usb device unrecognized میده و در my computer و disc manager هم اونو نمیاره و در device manager هم در قسمت usb ها UnKnown devic روبروش نوشته ، لطفا اگه را حلی یا نرم افزاری این مشکل را برطرف میکنه مرا راهنمایی کنید با hd tune pro هم در لیست کشویی که هارد ها را لیست میکنه این هارد را نشون نمیده و نرم افزار EASEUS Partition Master 7.1.1 Home Edition هم این هارد را تشخیصش نمیده
متشکرم
ata.royalfalcon
19-08-2013, 21:53
سلام به آقا عطا و سایر دوستان
من یه transcend پرتابل مدل rugged 25M پانصد گیگ دارم (از اون مدل ها که یه روکش لاستیکی جهت ضد ضربه بودن داره)
این هارد مشکل پیدا کرده و وقتی وصلش میکنم ارور usb device unrecognized میده و در my computer و disc manager هم اونو نمیاره و در device manager هم در قسمت usb ها UnKnown devic روبروش نوشته ، لطفا اگه را حلی یا نرم افزاری این مشکل را برطرف میکنه مرا راهنمایی کنید با hd tune pro هم در لیست کشویی که هارد ها را لیست میکنه این هارد را نشون نمیده و نرم افزار EASEUS Partition Master 7.1.1 Home Edition هم این هارد را تشخیصش نمیده
متشکرم
سلام .
در درجه اول روی یک سیستم دیگر تست کنید . دقت کنید که از صحت و سلامتی کابلهای usb و همچنین کانکتور آن مطمئن بشید (اگر گارانتی نداره میتونید باکس هارد را باز کنید و با استفاده از کابل sata به مادربرد متصل کنید) . هارد اکسترنال را بدون رابط یا usb hub به پورتهای پشت کیس متصل کنید . پس از رعایت موارد گفته شده برنامه disk management را اجرا کنید . آیا هارد اکسترنال بدرستی شناسایی شده و آیا میتوان آنرا initializ و یا پارتیشن بندی و فرمت کرد ؟ (از همین برنامه عکس بذارید) .
اگر با رعایت موارد گفته شده همچنان مشکل باقی هست پیشنهاد میکنم بفرستید گارانتی (اگر گارانتی داشته باشه) .
mahyar2013
20-08-2013, 09:58
سلام دوستان
یه سوال دارم
سریع ترین هارد 1T usb3 که الان تو بازار هست از نظر سرعت (write واسم مهمتر از read هستش) کدومه؟
خیلی به نقد هایی که تو سایت ها نوشته نمیشه اعتماد کرد.آدم وقتی خودش تست میکنه تازه سرعت واقعی رو متوجه میشه..
از دوستان کسی جواب مارو نمیده؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
sdfssdfs
20-08-2013, 11:33
سلام
من يه هارد ميخوام كه 1 ترا باشه و اطلاعات رو ميخوام جابجا كنم
يني هميشه ميخوام حملش كنم
سرعتش خيلي مهم نيست
فقط عمر بالا و ضد ضربه بودن مهمه
ارزون ترين هارد با اين مشخصات رو پيشنهاد كنين
ممنون
ata.royalfalcon
20-08-2013, 19:59
سلام دوستان
یه سوال دارم
از دوستان کسی جواب مارو نمیده؟!
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام .
هیچوقت دنبال هارد دیسک اکسترنالی نباشید که Transfer rate آن در تمام شرایط (مثلاً ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتری دارند) ، حجم و اندازه فایلهایی که قرار هست ترانسفر بشوند و آیا روی همان هارد ترانسفر انجام میشود یا روی دو هارد ، نوع چيپست مادربرد و اينكه آيا چيپست اصلي هست يا مجزا ، نوع فرمت و اندازه كلاستر و ... ) حتماً بالای 100MB/s باشه .
به تستهای Read/write هارد اکسترنال Seagate Backup Plus Portable و یا هارد اکسترنال WD my passport در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دقت کنید (این تستها براساس block sizeـهای 64KB انجام شده) . به دلیل پرسرعتتر بودن ترکهای بیرونی حداکثر سرعت از بالای 100MB/s شروع میشه و تا حدود 50MB/s کاهش پیدا میکند . حتی فکر نمیکنم هاردهای 7200rpm و 64MB هم انتظارات شما را برآورده کنه .
ata.royalfalcon
20-08-2013, 20:17
سلام
من يه هارد ميخوام كه 1 ترا باشه و اطلاعات رو ميخوام جابجا كنم
يني هميشه ميخوام حملش كنم
سرعتش خيلي مهم نيست
فقط عمر بالا و ضد ضربه بودن مهمه
ارزون ترين هارد با اين مشخصات رو پيشنهاد كنين
ممنون
سلام .
همانطوریکه در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هم گفتم ، اکثر هاردهای اکسترنال ضد ضربه فقط باکس مستحکم و یا ضد آب دارند ولی هارد اینترنال بکار رفته هیچ فرقی با انواع معمولی ندارند . بنابراین در زمانهایی که هارد روشن و هد بر روی پلاتر ها در حال tracking هستند به هارد نباید ضربه ای وارد شود . حتی برندهای معتبری مثل buffalo در مدل extreme ministation که یک مدل ضد ضربه هست بوضوح تاکید کرده که این قابلیت فقط در حالت non operating آنهم بر روی industrial carpet تست شده . به هر حال اگر ضد ضربه میخواهید میتونید از انواع ADATA مثل HD710 و یا SH14 و یا Silicon power armor a80 انتخاب کنید . ولی بنظرم بهتره که از مدلهای سیگیت را انتخاب کنید و برای آن کیف مناسب بخرید .
mahyar2013
20-08-2013, 20:24
سلام .
هیچوقت دنبال هارد دیسک اکسترنالی نباشید که Transfer rate آن در تمام شرایط (مثلاً ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتری دارند) ، حجم و اندازه فایلهایی که قرار هست ترانسفر بشوند و آیا روی همان هارد ترانسفر انجام میشود یا روی دو هارد ، نوع چيپست مادربرد و اينكه آيا چيپست اصلي هست يا مجزا ، نوع فرمت و اندازه كلاستر و ... ) حتماً بالای 100MB/s باشه .
به تستهای Read/write هارد اکسترنال Seagate Backup Plus Portable و یا هارد اکسترنال WD my passport در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) دقت کنید (این تستها براساس block sizeـهای 64KB انجام شده) . به دلیل پرسرعتتر بودن ترکهای بیرونی حداکثر سرعت از بالای 100MB/s شروع میشه و تا حدود 50MB/s کاهش پیدا میکند . حتی فکر نمیکنم هاردهای 7200rpm و 64MB هم انتظارات شما را برآورده کنه .
من هارد اکسترال واسه آرشیو فیلمام نیاز دارم..
به نظر شما در حال حاضر باکیفیت ترین هارد اکسترنال رو تو بازار مال کدوم کمپانیه؟
اگه میشه نظرتون راجب هارد های ADATA رو هم بگید چون چند مدلشو که تست کردم سرعت به مراتب بیشتری نسبت به WD داشتن.
aluminum
20-08-2013, 20:49
برای اینکه از سلامتی هاردهام مطلع بشم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
ata.royalfalcon
20-08-2013, 22:38
برای اینکه از سلامتی هاردهام مطلع بشم باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
در ساده ترین حالت میتونید از log هایی که توسط s.m.a.r.t هارد ثبت میشوند سلامتی هارد را بررسی کنید . این log ها بعضی اوقات اطلاعات مفیدی را گزارش میکنند (برنامه HDtune از قسمت health) . برای بررسی دقیقتر و تست سکتورهای هارد مثل response time سکتورها میتونید از نرم افزارهایی مثل HDD scan استفاده کنید . البته این برنامه در ویندوز اجرا میشود و در نتیجه شاید بهتر باشه هارد مورد تست بصورت هارد دوم سیستم نصب شده باشد . معمولاً برنامه های تحت داس عملکرد بهتری دارند مثل HDAT2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
ata.royalfalcon
21-08-2013, 08:12
من هارد اکسترال واسه آرشیو فیلمام نیاز دارم..
به نظر شما در حال حاضر باکیفیت ترین هارد اکسترنال رو تو بازار مال کدوم کمپانیه؟
اگه میشه نظرتون راجب هارد های ADATA رو هم بگید چون چند مدلشو که تست کردم سرعت به مراتب بیشتری نسبت به WD داشتن.
تعداد توليدكنندگان واقعي هارد ديسكها محدود هست . توشيبا ، وسترن و سيگيت . بقيه برندها مثل هيتاچي تحت يكي از اين برندها فعاليت ميكنند . بقيه برندها مثل ADATA و Silicon power و حتي بوفالو سازنده هارد ديسك نيستند (فقط باكس هارد درست ميكنند) . در هاردهاي اكسترنال ADATA احتمالاً (كه هم قطعي نيست) از هارد ديسكهاي توشيبا استفاده ميشود و از لحاظ كيفيت فكر نميكنم مشكلي داشته باشند (دقت كنيد در مورد خود هارد بكار رفته صحبت ميكنم) . مسئله مهم در كيفيت و طراحي خود باكس و ملحقات آن مثل برد sata to usb ، كيفيت كانكتورها (مواردي ديدم كه اين كانكتورها مشكلدار بودند بطوريكه باعث قطع و وصلي ميشدند) و نوع و مدل هارد ديسك استفاده شده (كه از لحاظ پرفورمنس و كارايي متفاوت هستند) هست . در كل پيشنهاد ميكنم از برندهاي معتبرتر و با گارانتي خريداري كنيد .
ashkan 73
22-08-2013, 10:21
سلام..............
دنبال یک هارد 1 ترا میگردم و در مورد مدل ها و کارکرد خوبشون اطلاعات زیادی ندارم........
اگه یک هارد با قیمت مناسب و کار کرد خوب معرفی کنید ممنون میشم ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.