مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
amir_t6262
24-05-2012, 19:46
ممنون از راهنمايي
بله درست فرموديد my passport essential از مارك western هست
قفل گذاري روي اطلاعات رو هم داره ؟ مثلا براي باز شدن يه عكس رمز بخواد يا باز كردن يك پوشه ؟ (منظورم رمز عبور عددي و حروفي هست )
رمزگذاری اش کلا روی هارد است نه روی یک پوشه یا فایل. کل هاردت را قفل میکنه. بطوریکه اصلا نه باز میشه نه میشه فایلی روش ریخت یا فایلی برداشت.
نه تا زمانی که پسوردش را وارد کنی و هارد را UNLOCK کنی.
از نظر امنیتی خیالت راحت! ولی اگر رمزت را فراموش کنی، کل اطلاعاتت هم میپره! مثل رفیق ما که رمزش یادش رفت و ناچار شد کل هارد را فرمت کنه.
Переклад не
24-05-2012, 22:10
دوستان نظرتون در مورد این sony hd-eg5 500 چیه؟من خریدم 173 تمن با گارانتی ایران رهجو
نظرتون در مورد خوده هارد
ata.royalfalcon
25-05-2012, 11:17
دوستان نظرتون در مورد این sony hd-eg5 500 چیه؟من خریدم 173 تمن با گارانتی ایران رهجو
نظرتون در مورد خوده هارد
سلام
نرم افزار HD Tune رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود و نصب کنید و از قسمت info یک عکس اینجا آپلود کنید تا مشخصات کلی هارد مثل cache و rpm معلوم بشه .
ضمن اینکه شاید بتوان از روی firmware نوع هارد اینترنال بکار رفته رو هم مشخص کرد .
عکس زیر مربوط به هاردم که سیگیت goflex ultra portable هست .
qwerty2322
25-05-2012, 13:19
الان سه ماهه صبر کردم واسه خرید هارد. یکی بگه کی میاد پایین؟
کسی نمیدونه WD Mybook Live اینجا گیر میاد یا نه. خیلی چیز باحالیه. تو مایه های NAS است.
سلام
مدل هارد اکسترنال خوب با usb3 و در صورت امکان 7200 چیه ؟
حدود قیمت هم به دلار و هم به قیمت ایران بنویسید .
هارد 1 ترا هم منظورم هست .
با تشکر
ata.royalfalcon
25-05-2012, 13:46
الان سه ماهه صبر کردم واسه خرید هارد. یکی بگه کی میاد پایین؟
کسی نمیدونه WD Mybook Live اینجا گیر میاد یا نه. خیلی چیز باحالیه. تو مایه های NAS است.
سلام
نمیدونم شما تهران هستید یا خیر .
دیروز که مرکز کامپیوتر ایران بودم زیر طبقه همکف نمایندگی سازگار دیدمش . البته قیمت هم نکردم متاسفانه .
Переклад не
25-05-2012, 16:01
سلام
نرم افزار HD Tune رو از این لینک دانلود و نصب کنید و از قسمت info یک عکس اینجا آپلود کنید تا مشخصات کلی هارد مثل cache و rpm معلوم بشه .
ضمن اینکه شاید بتوان از روی firmware نوع هارد اینترنال بکار رفته رو هم مشخص کرد .
عکس زیر مربوط به هاردم که سیگیت goflex ultra portable هست .
ممنون.اون قسمتی که خواستید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
qwerty2322
25-05-2012, 16:15
سلام
نمیدونم شما تهران هستید یا خیر .
دیروز که مرکز کامپیوتر ایران بودم زیر طبقه همکف نمایندگی سازگار دیدمش . البته قیمت هم نکردم متاسفانه .
بله من تهرانم. بنظر شما صبر کنم ارزون میشه یا همین الان بخرم؟
ata.royalfalcon
25-05-2012, 17:08
ممنون.اون قسمتی که خواستید:
گرچه عکسی گه گزاشتید بصورت میکروسکوپی بود و تمام قسمت نبود و اسم هارد هم مهم بود که در قسمت بالای برنامه نشان میده (عکس زیر) ، برای اطمینان از اینکه info مربوط به هارد اکسترنال باشد نه هارد اینترنال سیستم .
اگر مطمئن هستید که این info مربوط به خود هارد اکسترنال هست از روی firmware که 0001sdm1 هست میتوان فهمید که از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده که کیفیت مطلوبی دارند . نکته جالب اینجاست که sata2 هست . درصورتی که هارد اکسترنال من که goflex من sata1 هست !!!
بله من تهرانم. بنظر شما صبر کنم ارزون میشه یا همین الان بخرم؟
نمیتونم با قاطعیت بگم که آیا ارزانتر میشه یا خیر ولی انتظار کاهش قیمت هست ...
اگر لازم دارید همین الان بخرید مخصوصاً با توجه به کمیاب بودن هاردهای وسترن دسکتاپی ممکنه اونیکی هم بپره !!!
Переклад не
25-05-2012, 22:56
گرچه عکسی گه گزاشتید بصورت میکروسکوپی بود و تمام قسمت نبود و اسم هارد هم مهم بود که در قسمت بالای برنامه نشان میده (عکس زیر) ، برای اطمینان از اینکه info مربوط به هارد اکسترنال باشد نه هارد اینترنال سیستم .
اگر مطمئن هستید که این info مربوط به خود هارد اکسترنال هست از روی firmware که 0001sdm1 هست میتوان فهمید که از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده که کیفیت مطلوبی دارند . نکته جالب اینجاست که sata2 هست . درصورتی که هارد اکسترنال من که goflex من sata1 هست !!!
نمیتونم با قاطعیت بگم که آیا ارزانتر میشه یا خیر ولی انتظار کاهش قیمت هست ...
اگر لازم دارید همین الان بخرید مخصوصاً با توجه به کمیاب بودن هاردهای وسترن دسکتاپی ممکنه اونیکی هم بپره !!!
هر چقدر پول بدی بیشتر آش میخوری والبته اینجا برعکسش
salar_aziz
26-05-2012, 00:06
سلام آقا ata
چطوری میشه فهمید که هارد لپ تاپ خرابه با در آستانه خراب شدن و سوختنه؟
یذره لپ تاپم کند شده و مشکل دار شده
ممنون
ata.royalfalcon
26-05-2012, 07:18
سلام آقا ata
چطوری میشه فهمید که هارد لپ تاپ خرابه با در آستانه خراب شدن و سوختنه؟
یذره لپ تاپم کند شده و مشکل دار شده
ممنون
سلام رفيق .
كند شدن لپتاپ ميتونه مربوط به ويندوز هم باشه . پس در درجه اول نرم افزار tuneup utility رو دانلود و نصب كنيد .
با استفاده از اين نرم افزار ميتونيد فايلهاي اضافي رو بدون آسيب ديدن ويندوز حذف كنيد و رجيستري ها رو پاكسازي كنيد و حتي هارد رو ديفرگ كنيد و برنامه هاي غير ضروري رو uninstall كنيد تا ويندوزتون نفس راحتي بكشه !!!
حتي ميتونيد يه ويندوز جديد با آخرين ورژن درايورها نصب كنيد تا مطمئن بشيد كه مشكل از ويندوز نيست . اگر مشكلتون حل نشد نرم افزار hd tune رو دانلود و نصب كنيد ، قسمت health بررسي كنيد آيا اخطاري اعلام كرده يا خير ؟؟ گرچه بعضي از اين اخطارها ميتونه براي هارد عادي باشه ...
salar_aziz
26-05-2012, 20:23
سلام رفيق .
كند شدن لپتاپ ميتونه مربوط به ويندوز هم باشه . پس در درجه اول نرم افزار tuneup utility رو دانلود و نصب كنيد .
با استفاده از اين نرم افزار ميتونيد فايلهاي اضافي رو بدون آسيب ديدن ويندوز حذف كنيد و رجيستري ها رو پاكسازي كنيد و حتي هارد رو ديفرگ كنيد و برنامه هاي غير ضروري رو uninstall كنيد تا ويندوزتون نفس راحتي بكشه !!!
حتي ميتونيد يه ويندوز جديد با آخرين ورژن درايورها نصب كنيد تا مطمئن بشيد كه مشكل از ويندوز نيست . اگر مشكلتون حل نشد نرم افزار hd tune رو دانلود و نصب كنيد ، قسمت health بررسي كنيد آيا اخطاري اعلام كرده يا خير ؟؟ گرچه بعضي از اين اخطارها ميتونه براي هارد عادي باشه ...
دوست من بخاطر استرسی که داشتم که دوباره هاردم خراب نشده باشه اول همون hd tune رو نصب کردم که توی اون قسمتی که گفتی فقط یه هشدار داده با رنگ زرد که نمیدونم یعنی چی این اخطار!!
بنظرت مشکل داره هاردم؟
سلام
میخوام برا آرشیو فیلمهام یه هارد اکسترنال بگیرم 1T یا 750 GB تا 230 240 تومن هارد خوب چی پیشنهاد میکنین؟ یه چی باشه که احتمال خرابیش کم باشه!
ata.royalfalcon
27-05-2012, 20:06
سلام
میخوام برا آرشیو فیلمهام یه هارد اکسترنال بگیرم 1T یا 750 GB تا 230 240 تومن هارد خوب چی پیشنهاد میکنین؟ یه چی باشه که احتمال خرابیش کم باشه!
سلام
اگر آداپتوری بخواهید و قصد جابجا کردن دائمی رو ندارید فعلاً بهترین انتخاب وسترن مدل my book essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست . گرچه حداقل حجم آن 500 گیگ هست ولی بعید میدونم از این مدل کمتر از یکترابایت در بازار پیدا کنید .
اگر حجم کمتر 1 ترابایت میخواهید یا قصد جابجا کردن دائمی آنرا دارید بهتره که از انواع پرتابل رو بخرید مثل مدل My Passport Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
سلام
اگر آداپتوری بخواهید و قصد جابجا کردن دائمی رو ندارید فعلاً بهترین انتخاب وسترن مدل my book essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست . گرچه حداقل حجم آن 500 گیگ هست ولی بعید میدونم از این مدل کمتر از یکترابایت در بازار پیدا کنید .
اگر حجم کمتر 1 ترابایت میخواهید یا قصد جابجا کردن دائمی آنرا دارید بهتره که از انواع پرتابل رو بخرید مثل مدل My Passport Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
نه جابجاش نمیکنم. همون اولی فک میکنم مناسب باشه. از قیمتش هم اظلاع دارین؟
ata.royalfalcon
27-05-2012, 21:41
نه جابجاش نمیکنم. همون اولی فک میکنم مناسب باشه. از قیمتش هم اظلاع دارین؟
قیمت یکترابایتش حدود 260 هزارتومن هست (مدل اولی) .
ata.royalfalcon
27-05-2012, 21:46
دو نکته قبل از خرید :
1. آداپتور برق این مدل احتمالاً 3 شاخه هست پس باید تبدیل بخرید .
2. قبل از خرید دقت کنید که جعبه اش ضربه دیدگی یا فرو رفتگی نداشته باشه و سلفونش هم پاره نباشه .
salar_aziz
27-05-2012, 22:03
دوست من بخاطر استرسی که داشتم که دوباره هاردم خراب نشده باشه اول همون hd tune رو نصب کردم که توی اون قسمتی که گفتی فقط یه هشدار داده با رنگ زرد که نمیدونم یعنی چی این اخطار!!
بنظرت مشکل داره هاردم؟
اینو میشه جواب بدی داداش؟
سلام من یه هارد my book essential دارم وقتی که هاردم به کیس وصل است و سیستمم را ریستارت یا خاموش روشن میکنم هارد را نمیشناسه و باید یه بار کابلش را بکشم و دوباره وصل کنم تا بشناستش. در صورتی که روی سیستم دوستم که وصلش کردم چنین مشکلی نداشت علتش چیه؟
saeediranzad
28-05-2012, 02:15
سلام
بالاخره معلوم شد سونی از چه هاردی استفاده میکنه؟
rostamiani
28-05-2012, 03:58
اینو میشه جواب بدی داداش؟
سامسونگ خودش یک برنامه مخصوص برای تست هارد داره. با اون تست کن که خیالت راحت باشه
این عکس رو هم می تونی برای ساپورت سامسونگ بفرستی تا راهنمایی کنن :)
salar_aziz
28-05-2012, 04:21
سامسونگ خودش یک برنامه مخصوص برای تست هارد داره. با اون تست کن که خیالت راحت باشه
این عکس رو هم می تونی برای ساپورت سامسونگ بفرستی تا راهنمایی کنن :)
برنامشو از کجا میشه پیدا کرد؟اسمش چیه؟چجوری بفرستم واسه ساپورت سامسونگ
راستی هارد قبلی که خراب شد توشیبا بود فکرکنم ابن یکی که سامسونگه بنظرتون چطوره؟آخه تازه فهمیدم که سامسونگه!!
rostamiani
28-05-2012, 04:38
برنامشو از کجا میشه پیدا کرد؟اسمش چیه؟چجوری بفرستم واسه ساپورت سامسونگ
راستی هارد قبلی که خراب شد توشیبا بود فکرکنم ابن یکی که سامسونگه بنظرتون چطوره؟آخه تازه فهمیدم که سامسونگه!!
فراموش کرده بودم سیگیت خط تولید سامسونگ رو خریده :)
این برنامه رو توی سایت سیگیت پیدا نکردم ولی می تونید از اینجا دانلود کنید :
نسخه Hutil210_ISO.rar رو دانلود کنید و روی سی دی رایت کنید. بعد با سی دی بالا بیاید و باهاش هارد رو تست کنید. فکر کنم به جز تست می تونست فرمت و ... هم بکنه پس حواستون باشه :) (نیم دونم هاردتون اینترنال بود یا اکسترنال. اگه اکسترنال هست نمی دونم با این روش می تونید تست کنید یا نه !)
از اینجا می تونید بهشون ایمیل بفرستید یا چت کنید :
سامسونگ هارد های خوبی تولید می کرد. نگران نباشید :)
موفق باشید
ata.royalfalcon
28-05-2012, 07:15
سلام
بالاخره معلوم شد سونی از چه هاردی استفاده میکنه؟
خب اينطور كه از frimware هارد (در قسمت Info برنامه) فهميدم از هارد اينترنال سيگيت استفاده شده .
پ.ن 1 : پيشنهادم اينه كه دوستاني كه هاردهاي غير از وسترن و سيگيت دارند از قيسمت info برنامه hd tune يه عكس بذارند تا هم معلوم بشه از چه هارد اينترنالي استفاده شده و هم اطلاعات دوستان بالاتر بره (از طريق frimware ميشه فهميد).
پ.ن 2: دوتا هارد اينترنال سيگيت 1.5 ترابايت باراكودا 7200.11 كه نميدونم چرا بدسكتوري افتاده (كمتر از سه عدد) در صورتيكه كاري نكردم باهاش ، خيلي ناراحت شدم ، از چشمم افتاد .
Arash4484
28-05-2012, 17:11
خب اينطور كه از frimware هارد (در قسمت Info برنامه) فهميدم از هارد اينترنال سيگيت استفاده شده .
پ.ن 1 : پيشنهادم اينه كه دوستاني كه هاردهاي غير از وسترن و سيگيت دارند از قيسمت info برنامه hd tune يه عكس بذارند تا هم معلوم بشه از چه هارد اينترنالي استفاده شده و هم اطلاعات دوستان بالاتر بره (از طريق frimware ميشه فهميد).
پ.ن 2: دوتا هارد اينترنال سيگيت 1.5 ترابايت باراكودا 7200.11 كه نميدونم چرا بدسكتوري افتاده (كمتر از سه عدد) در صورتيكه كاري نكردم باهاش ، خيلي ناراحت شدم ، از چشمم افتاد .
پیشنهاد خوبیه...ولی من هرچی تست کردم(هاردهای اکسترنال غیرسیگیتی/وسترنی یا هاردهای لپ تاپ) یا مستقیم زده توشیبا یا از فریمویر میشه پیدا کرد که از توشیباست... شایدم درسته...
این از ترنسند 25M3 USB3 750 StoreJet
50661
این از سیلیکون پاور A70 USB2 640 Armor
50664
A80 USB3 640 هم بهمون صورت
محتوای اررور مربوط به قطعات مکانیکی وابستس، تلاش مجدد برای درجه بندی درخواستهای که در مرتبه اول هارد قادر به پاسخگوییشون نبوده...
در تاپیک تعمیرات بپرسی بهتره. ولی فکر نمیکنم اگر مشکلی خودت نمیبینی مهم باشه، بخصوص که مشکل برای دیتا نباید داشته باشه
قیمت یکترابایتش حدود 260 هزارتومن هست (مدل اولی) .
کدوم گارانتیاش معتبرن؟ میشه فهمید تقلبی نباشه یهو؟ لطفا یکم در این زمینه هم راهنمایی کنید. ممنون
ata.royalfalcon
29-05-2012, 22:09
کدوم گارانتیاش معتبرن؟ میشه فهمید تقلبی نباشه یهو؟ لطفا یکم در این زمینه هم راهنمایی کنید. ممنون
والا رفیق ، خودم هفت عدد هارد اکسترنال وسترن دارم که گارانتی سازگار هست و البته برای هاردها هم مشکلی پیش نیومده که بفرستم گارانتی و ببینم چطوری هست . قبل از خرید جعبه رو بررسی کنید فرو رفتگی یا ضربه دیدگی ناشی از زمین افتادن نداشته باشه . موقع خرید باید کارت گارانتی روی جعبه اش چسبیده باشه و سلفون جعبه هم پاره نشده باشه .
والا رفیق ، خودم هفت عدد هارد اکسترنال وسترن دارم که گارانتی سازگار هست و البته برای هاردها هم مشکلی پیش نیومده که بفرستم گارانتی و ببینم چطوری هست . قبل از خرید جعبه رو بررسی کنید فرو رفتگی یا ضربه دیدگی ناشی از زمین افتادن نداشته باشه . موقع خرید باید کارت گارانتی روی جعبه اش چسبیده باشه و سلفون جعبه هم پاره نشده باشه .
بالاخره امروز رفتم خریدم مای پسپورت 1 ترا گارانتی سازگار 245 تومن! لطفا یکم راهنمایی درمورد هارد بکنید! الان چیکارش کنم! آنتی ویروسی برنامه ای چیزی که نمیخواد؟ خیلی خیلی ممنون
ata.royalfalcon
30-05-2012, 19:46
بالاخره امروز رفتم خریدم مای پسپورت 1 ترا گارانتی سازگار 245 تومن! لطفا یکم راهنمایی درمورد هارد بکنید! الان چیکارش کنم! آنتی ویروسی برنامه ای چیزی که نمیخواد؟ خیلی خیلی ممنون
سلام
مبارک باشه . قبلاً گفتید که my book میخرم رفتید my passport خریدید !!!
چند نکته :
1. نیازی به پارتیشن بندی نیست (بجاش فولدر بندی کنید) و همچنین با توجه به وجود فولدر و فایلها در پارتیشن هارد (مربوط به نرم افزار WD smartware) برای قاطی نشدن فایلهای شخصی با آن بهتره که یک فولدر به اسم خودتان بسازید و تمام اطلاعات رو در داخل آن فولدر بریزید .
2. نرم افزار WD SmartWare.exe رو نصب کنید این نرم افزار امکانات متعددی در اختیار شما قرار میدهد که مهمترین آن قفل کردن هارد هست ، پیشنهادم اینه که از قفل کردن هارد تا حد امکان اجتناب کنید . چون با فراموش کردن رمز راهی برای بازیابی وجود ندارد . نکته اینجاست که تا چند بار پسورد اشتباه وارد کردن پیغام فرمت کردن هارد ظاهر خواهد شد . همچنین تا حد امکان فایلها و فولدرهای موجود در پارتیشن (مربوط به نرم افزار WD smartware) رو دستکاری یا جابجا یا حذف نکنید .
3. طبق عکس پیوست قبل از خاموش کردن هارد روی آیکون کله آدم راست کلیک و safe remove کنید تا هارد کاملاً خاموش شود (مهم) .
4. اگر ویندوزتان آنتی ویروس (به روز) داره که خود هارد نیازی به آنتی ویروس ندارد .
5. اگر میخواهید به مدت طولانی هارد رو روشن بذارید با استفاده از نرم افزارهای مناسب دمای آن را کنترل کنید حتی میتونید از یه فن معمولی برای خنک کردن هارد استفاده کنید .
6. در نگهداری هارد دقت کنید در زمانی که در حال کار هست جابجا و ضربه وارد نکنید و تکان ندهید (نکته مهم) .
داشتم تو toms گشت میزدم اینو دیدم
Seagate Expansion 3TB USB 3.0 به قیمت ۱۳۵ دلار برای مدت ۳ روز.
سلام
مبارک باشه . قبلاً گفتید که my book میخرم رفتید my passport خریدید !!!
چند نکته :
1. نیازی به پارتیشن بندی نیست (بجاش فولدر بندی کنید) و همچنین با توجه به وجود فولدر و فایلها در پارتیشن هارد (مربوط به نرم افزار WD smartware) برای قاطی نشدن فایلهای شخصی با آن بهتره که یک فولدر به اسم خودتان بسازید و تمام اطلاعات رو در داخل آن فولدر بریزید .
2. نرم افزار WD SmartWare.exe رو نصب کنید این نرم افزار امکانات متعددی در اختیار شما قرار میدهد که مهمترین آن قفل کردن هارد هست ، پیشنهادم اینه که از قفل کردن هارد تا حد امکان اجتناب کنید . چون با فراموش کردن رمز راهی برای بازیابی وجود ندارد . نکته اینجاست که تا چند بار پسورد اشتباه وارد کردن پیغام فرمت کردن هارد ظاهر خواهد شد . همچنین تا حد امکان فایلها و فولدرهای موجود در پارتیشن (مربوط به نرم افزار WD smartware) رو دستکاری یا جابجا یا حذف نکنید .
3. طبق عکس پیوست قبل از خاموش کردن هارد روی آیکون کله آدم راست کلیک و safe remove کنید تا هارد کاملاً خاموش شود (مهم) .
4. اگر ویندوزتان آنتی ویروس (به روز) داره که خود هارد نیازی به آنتی ویروس ندارد .
5. اگر میخواهید به مدت طولانی هارد رو روشن بذارید با استفاده از نرم افزارهای مناسب دمای آن را کنترل کنید حتی میتونید از یه فن معمولی برای خنک کردن هارد استفاده کنید .
6. در نگهداری هارد دقت کنید در زمانی که در حال کار هست جابجا و ضربه وارد نکنید و تکان ندهید (نکته مهم) .
خیلی ممنون بابت راهنماییها! گفتم شاید بخوام جابه جاش کنم بودجه هم بقدر کفایت بود دیگه My Passport خریدم! :31:
سلام
قیمت هارد نیومد پایین ؟
با سلام به دوستان عزیز
از نظر سرعت و کیفیت بین هارد 500 , western و seagate کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ایا seagate هم مثل WD قابلیت پسورد گذاری داره؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید.
ata.royalfalcon
05-06-2012, 18:14
با سلام به دوستان عزیز
از نظر سرعت و کیفیت بین هارد 500 , western و seagate کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ایا seagate هم مثل WD قابلیت پسورد گذاری داره؟
از راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید.
حدس میزنم منظور شما از 500 گیگ ، هاردهای پرتابل وسترن و سیگیت باشه که در عمل فکر نمیکنم تفاوت زیادی در سرعت داشته باشند چون مدلهای 500 گیگ (از نوع معمولی) 8 مگابایت cache و 5400 rpm هستند . البته مدلهای pro و turbo سیگیت سرعت بیشتری دارند به خاطر 7200rpm و 16 مگابایت بودن cache آنها . هارد پرتابل سیگیت مدل goflex ـی که دارم مثل هارد وسترن قابلیت رمزنگاری ندارد .
ata.royalfalcon
05-06-2012, 18:20
باز کردن (disassemble) هارد seagate freeagent desk بصورت فیلم
دانلود از پرشین گیگ به حجم 9 مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _drive.mp4) .
reza1reza1
05-06-2012, 18:42
هارد حالا حالا پایین نمیاد
Leon-117
05-06-2012, 18:52
سلام.میخواستم تا چند روز آینده یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم.
در کل بین برند های seagate و western digital کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
+
این کیف های مخصوص هارد های 2.5 اینچی وسترن دیجیتال توی بازار پیدا میشن؟
ata.royalfalcon
05-06-2012, 19:35
هارد حالا حالا پایین نمیاد
سلام .
هیچی معلوم نیست و نمیتوان روند قیمتها رو پیش بینی کرد .
به نطر خودم ، اگر قیمتها هم کاهش پیدا بکنه خیلی زیاد هم نخواهد بود . بعبارت دیگه باید با این قیمتها کنار اومد !!!
سلام.میخواستم تا چند روز آینده یه هارد اکسترنال 500 گیگ بخرم.
در کل بین برند های seagate و western digital کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
+
این کیف های مخصوص هارد های 2.5 اینچی وسترن دیجیتال توی بازار پیدا میشن؟
هم هارد saegate goflex ultra portable و هم western digital my passport essential هاردهای خوبی هستند و هر کدام مزایای خاص خودشو داره و نمیتوان مدلی رو پیشنهاد داد . مثلا یکی از مهمترین مزایای هارد saegate goflex ultra portable کارتریج قابل جدا کردن آن هست بطوریکه میتونید انواع اینترفیس رو نصب کنید و حتی اگر این قسمت تبدیل sata to usb به هر علتی خراب بشه میتونید از هارد بصورت sata استفاده کنید . در صورتی که یکی از مزایای هارد وسترن پرتابل قابلیت قفل کردن هارد هست که سیگیت فاقد چنین چیزی هست و باید از نرم افزارهای مختلف استفاده کنید که بدون ریسک هم نیست . در مقایسه با سیگیت قسمت sata to usb آن جزء جدا نشدنی از برد هارد هست یعنی مثلاً اگر به هر دلیلی قسمت تبدیل sata to usb خراب بشه حسابی به دردسر میافتید .
اون کیف مخصوص رو هم بعید میدونم پیدا بشه .
Mahziar-7
05-06-2012, 22:47
سلام
هارد 2 ترا اکسترنال میخوام برای آرشیو فیلم و اطلاعات. اگه ممکنه چهار پنج مدل خوب با قیمت معمولی معرفی کنید.
فقط اگه ممکنه قیمت ها رو هم به تومن و هم به دلار (قیمت جهانی) بفرمایید.
خیلی ممنون
ata.royalfalcon
06-06-2012, 08:34
سلام
هارد 2 ترا اکسترنال میخوام برای آرشیو فیلم و اطلاعات. اگه ممکنه چهار پنج مدل خوب با قیمت معمولی معرفی کنید.
فقط اگه ممکنه قیمت ها رو هم به تومن و هم به دلار (قیمت جهانی) بفرمایید.
خیلی ممنون
سلام
هارد خوب ≠ قيمت معمولي !!!
پيشنهاد اول : WD My Book Essential كه usb3 هست .
پيشنهاد دوم : WD Elements Desktop كه usb2 هست .
پيشنهاد سوم : seagate GoFlex Desk External Drive كه با توجه به كارتريجي كه همراهش هست يا usb2 هست يا usb3 . ضمن اينكه سعي كنيد از مدلهاي جديد آنرا بخريد (عكس زير) .
Mahziar-7
06-06-2012, 13:26
سلام
هارد خوب ≠ قيمت معمولي !!!
پيشنهاد اول : WD My Book Essential كه usb3 هست .
پيشنهاد دوم : WD Elements Desktop كه usb2 هست .
پيشنهاد سوم : seagate GoFlex Desk External Drive كه با توجه به كارتريجي كه همراهش هست يا usb2 هست يا usb3 . ضمن اينكه سعي كنيد از مدلهاي جديد آنرا بخريد (عكس زير) .
خیلی ممنون
منظورم از قیمت معمولی ارزون نیست. منظور همین قیمتیه که الان در بازار برای یک هارد خوب و بادوام رایجه.
اینایی که معرفی کردین عمری اند؟ قیمتاش حدودا چقدره؟
ata.royalfalcon
06-06-2012, 14:50
خیلی ممنون
منظورم از قیمت معمولی ارزون نیست. منظور همین قیمتیه که الان در بازار برای یک هارد خوب و بادوام رایجه.
اینایی که معرفی کردین عمری اند؟ قیمتاش حدودا چقدره؟
عمري بودن هارد به نحوه نگهداري بستگي داره (و كمي هم شانس) .
خودم يه هارد دارم وسترن مدل elite كه از سال 88 تا الان دارم و مشكلي هم نداشته .
قيمت دو ترابايت وسترن مدل my book essential حدود 270 هزارتومن هست . سه ترابايتش حدود 360 هزارتومن .
آدم حتي نميتونه فرداي خودشو پيش بيني كنه زنده هست يا مرده ، هارد هم ممكنه خراب بشه و هيچ تضميني هم نيست ، حتي اگر از بهترين برند هم باشه .
Leon-117
07-06-2012, 14:52
دوستان دمای نرمال برای هارد WD My Passport Essential چفدر هست؟
+
روی بدنه این هارد جای دست و ... خیلی واضح میمونه،کاوری هست که برا هارد گرفت؟
ata.royalfalcon
07-06-2012, 18:11
دوستان دمای نرمال برای هارد WD My Passport Essential چفدر هست؟
+
روی بدنه این هارد جای دست و ... خیلی واضح میمونه،کاوری هست که برا هارد گرفت؟
سلام
در سایت وسترن درباره حداکثر دمای مجاز هارد مورد نظر چیزی نگفته ولی اشاره کرده که در زمانی که هارد در حال کار هست حداقل دمای محیط 5 درجه و حداکثر 35 درجه باشه و در زمانی که خاموش هست حداکثر دمای محیط -20 درجه و حداکثر 65 درجه باشه . ولی اگر برنامه WD smartware رو نصب کرده باشید ، مینویسه دما مطلوب هست یا خیر (عکس پیوست) .
مثلاً در عکس زیر دمای هارد وسترنم 40 درجه هست (با استفاده از فن با استفاده از نرم افزار Hard Disk Sentinel) .
همیشه سعی کنید دمای هارد رو پایین نگه دارید .
میتونید از کاورهای ضد خشی که برای موبایل هست استفاده کنید .
سلام من امروز هارد پسپورتيمو (wd) بلاخره به سيستم وصل كردم :31:
و مي خواستم كمي اطلاعات داخلش بريزم اما كلي فايل و پوشه داخلش ديدم (مربوط به نرم افزار خودش و راهنما و ....غيره)
نرم افزار wd smart ware رو هم نصب كردم و بك آپ و قفلش رو انجام دادم و بعد
وقتي داخل پوشه ها رو داشتم مي گشتم تو مسير wd smartware.swstor/پوشه اي با نام اكانت يوزرم/volume.95......يه سري عدد و حروف)/users (داخل اين پوشه 2 پوش هست به نام هاي public و پوشه اي با اسم يوزر اكانتم ) كه داخل اولي پوش هايي به نامهاي موزيك پيكچر و غيره هست و در دومي يه سري پوشه ديگه
حالا مي خوام بدونم اينا براي چي هستن ؟ چرا ساخته شدن ؟ ميشه پاكشون كرد ؟
و من مي خوام اطلاعات داخلش بريزم بايد تو اين مسير (public يا پوشه به نام يوزر اكانتم ) بريزم ؟ يا مسير و پوشه ي به خصوصي ؟
اگه نه مي تونم تو همون شاخه اصلي كنار اطلاعات و پوش هاي ريخته شده ي شركتي بريزم ؟
كدوميك از فايل ها و اطلاعات شركتي موجود در هارد رو مي تونم پاك كنم يا بر دارم؟
------------
طريقه جدا كردنش از سيستم به چه صورته ؟
eject كردن از نوار تسك بار و بعد كشيدن سيم يو اس بي از سيستم ؟
*من eject كردم هارد رو اما هنوز چراغ كوچيك كنار هارد روشنه ...در اين حالت (روشن بودن چراغش)ميشه اتصالش رو از طريق سيم قطع كرد ؟
-----------
راهنماي استفاده از نرم افزار wd smart ware به زبان فارسي رو لازم دارم اگه بصورت دفترچه راهنما باشه بهتره
پيشاپيش ممنون:12:
سلام این هاردای پاسپورتی جدید وسترن دیجیتال وارد ایران هم شدن؟
Leon-117
08-06-2012, 07:00
*من eject كردم هارد رو اما هنوز چراغ كوچيك كنار هارد روشنه ...در اين حالت (روشن بودن چراغش)ميشه اتصالش رو از طريق سيم قطع كرد ؟
سلام.
برای eject کردن هارد باید برنامه WD Smartware رو نصب کنید،بعد روی اون آیکنی که توی عکس 1 مشخص کردم کلیک راست کنید و گزینه Safely remove my passport رو انتخاب کنید.
عکس 1:
عکس 2:
سلام این هاردای پاسپورتی جدید وسترن دیجیتال وارد ایران هم شدن؟
سلام.
بله این هارد ها ها الان توی بازار موجودن...............
ata.royalfalcon
08-06-2012, 08:46
سلام من امروز هارد پسپورتيمو (wd) بلاخره به سيستم وصل كردم :31:
و مي خواستم كمي اطلاعات داخلش بريزم اما كلي فايل و پوشه داخلش ديدم (مربوط به نرم افزار خودش و راهنما و ....غيره)
نرم افزار wd smart ware رو هم نصب كردم و بك آپ و قفلش رو انجام دادم و بعد
وقتي داخل پوشه ها رو داشتم مي گشتم تو مسير wd smartware.swstor/پوشه اي با نام اكانت يوزرم/volume.95......يه سري عدد و حروف)/users (داخل اين پوشه 2 پوش هست به نام هاي public و پوشه اي با اسم يوزر اكانتم ) كه داخل اولي پوش هايي به نامهاي موزيك پيكچر و غيره هست و در دومي يه سري پوشه ديگه
حالا مي خوام بدونم اينا براي چي هستن ؟ چرا ساخته شدن ؟ ميشه پاكشون كرد ؟
و من مي خوام اطلاعات داخلش بريزم بايد تو اين مسير (public يا پوشه به نام يوزر اكانتم ) بريزم ؟ يا مسير و پوشه ي به خصوصي ؟
اگه نه مي تونم تو همون شاخه اصلي كنار اطلاعات و پوش هاي ريخته شده ي شركتي بريزم ؟
كدوميك از فايل ها و اطلاعات شركتي موجود در هارد رو مي تونم پاك كنم يا بر دارم؟
پوشه ای که شما بهش اشاره کردید مربوط به بکآپ گیری اتوماتیک هست که فعالش کردید . به عبارت دیگه با فعال کردن بکآپ اتوماتیک یه فولدری میسازد که آدرس و مسیرهای آن مشابه آدرس و مسیرها در کامپیوترتان هست . این بکآ پگیری اتوماتیک قابلیت sync شدن رو دارد ، بعبارت دیگه با کوچکترین تغییر در فایلها و پوشه ها در کامپیوترتان (مثل اضافه کردن فایلی) ، این تغییرات در هارد اکسترنال هم اعمال خواهد شد . اگر چنین قابلیتی رو لازم ندارید میتونید از قسمت backup برنامه WD smartware دکمه stop رو بزنید و اون فولدر رو حذف کنید ، دقت کنید که به بقیه فایلها و فولدرها کاری نداشته باشید (عکس فایلها و فولدرهایی که نباید حذف شوند رو پیوست کردم) . در اینجا آموزش بکآپ گیری رو که خودم درست کردم جهت روشنتر شدن موضوع میذارم (بصورت pdf - لینک پیوست) .
نحوه خاموش کردن هارد هم که دوستمون با عکس توضیح دادند .
راهنماي استفاده از نرم افزار wd smart ware به زبان فارسي رو لازم دارم اگه بصورت دفترچه راهنما باشه بهتره
پيشاپيش ممنون:12:
متاسفانه با وجود فروش بالای هاردهای وسترن در بازارهای ایران User Manual به زبان فارسی در سایت وسترن موجود نیست . درصورتی که به زبان عربی و ترکی هم موجوده !!! این User Manual حدود 77 صفحه هست و ترجمه کردنش هم کار مشکلی هست .
پوشه ای که شما بهش اشاره کردید مربوط به بکآپ گیری اتوماتیک هست که فعالش کردید . به عبارت دیگه با فعال کردن بکآپ اتوماتیک یه فولدری میسازد که آدرس و مسیرهای آن مشابه آدرس و مسیرها در کامپیوترتان هست . این بکآ پگیری اتوماتیک قابلیت sync شدن رو دارد ، بعبارت دیگه با کوچکترین تغییر در فایلها و پوشه ها در کامپیوترتان (مثل اضافه کردن فایلی) ، این تغییرات در هارد اکسترنال هم اعمال خواهد شد . اگر چنین قابلیتی رو لازم ندارید میتونید از قسمت backup برنامه WD smartware دکمه stop رو بزنید و اون فولدر رو حذف کنید ، دقت کنید که به بقیه فایلها و فولدرها کاری نداشته باشید (عکس فایلها و فولدرهایی که نباید حذف شوند رو پیوست کردم) . در اینجا آموزش بکآپ گیری رو که خودم درست کردم جهت روشنتر شدن موضوع میذارم (بصورت pdf - لینک پیوست) .
نحوه خاموش کردن هارد هم که دوستمون با عکس توضیح دادند .
متاسفانه با وجود فروش بالای هاردهای وسترن در بازارهای ایران User Manual به زبان فارسی در سایت وسترن موجود نیست . درصورتی که به زبان عربی و ترکی هم موجوده !!! این User Manual حدود 77 صفحه هست و ترجمه کردنش هم کار مشکلی هست .
ممنون از راهنمايي فقط يه چيز موند "
-اينكه من اطلاعاتم رو براش مسير خاصي بايد تعريف كنم و بسازم? يا نه كنار همين ها (*همين فايلها كه ازشون عكس قرار داديد) مثلا هر چند تا خواستم پوشه بسازم و اطلاعهاتم رو بريزم ؟ يا يه پوشه بسازم داخل اون شاخه بندي كنم ؟
-نظرتون درمورد پارتيشن بندي چي هست ؟
*~>
ata.royalfalcon
08-06-2012, 11:26
ممنون از راهنمايي فقط يه چيز موند "
-اينكه من اطلاعاتم رو براش مسير خاصي بايد تعريف كنم و بسازم? يا نه كنار همين ها (*همين فايلها كه ازشون عكس قرار داديد) مثلا هر چند تا خواستم پوشه بسازم و اطلاعهاتم رو بريزم ؟ يا يه پوشه بسازم داخل اون شاخه بندي كنم ؟
-نظرتون درمورد پارتيشن بندي چي هست ؟
*~>
نیازی به پارتیشن بندی نیست ، فولدربندی کنید .
برای اینکه اطلاعاتتون با این نرم افزارها و پوشه ها قاطی نشه بهتره که یه پوشه به اسم دلخواه بسازید و داخل اون رو شاخه بندي كنید .
يه هارد اكسترنال زير 100 گيگ ميخوام بخرم (نمي دونم چند گيگي وجود داره 80 , 70 ?...)
قيمت هم زير 100 باشه
مرسي
amirkhan_0o0
08-06-2012, 22:30
يه هارد اكسترنال زير 100 گيگ ميخوام بخرم (نمي دونم چند گيگي وجود داره 80 , 70 ?...)
قيمت هم زير 100 باشه
مرسي
زیر 100 گیگ؟؟
فکر کنم شما به یه فلش مموری 64 گیگ نیاز دارین!!!
هارد های قدیمی از 120 شروع می شد الان من و دیجی آنلاین یه 320 گیگ دیدم 120 تومن!
زیر 100 گیگ؟؟
فکر کنم شما به یه فلش مموری 64 گیگ نیاز دارین!!!
هارد های قدیمی از 120 شروع می شد الان من و دیجی آنلاین یه 320 گیگ دیدم 120 تومن!
:38:
120تم خوبه
نه فلش نمي خوام باشه
250 گيگ چطور موجود نيست؟
آقا اتا قيمت هارد "تو حد و حدود اين 2 مدل پاييني" كه به دوستمون معرفي كردي الان چنده ؟
من برندهای دیگه رو زیاد سروکار ندارم ولی مدل adata superior sh93 که ازش تعریف میکنن
که میگن ضد آبه
500 گیگ 85 تومنه
من پیشنهادم اینه که این مدل رو بخری FreeAgent Go/
قیمتش حدود 70 تا 80 تومنی هست
ata.royalfalcon
09-06-2012, 07:14
آقا اتا قيمت هارد "تو حد و حدود اين 2 مدل پاييني" كه به دوستمون معرفي كردي الان چنده ؟
سلام ، عطا هستم :31:
500 گيگ سيگيت FreeAgent GoFlex در حال حاضر حدود 160 الي 170 هزارتومن هست (بقيه 500 گيگهاي بازار هم تقريباً همين قيمت رو دارند). مدل adata superior sh93 رو هم خريدشو اصلا توصيه نميكنم .
قيمت هم زير 100 باشه
مرسي
در حال حاضر هاردهاي كم حجم (كمتر از 100 گيگ) به سختي پيدا ميشه ولي شما ميتونيد يه هارد لپتاپي يا 2.5 اينچي دست دوم بخريد همراه با باكس هارد (عكس پيوست) .
نكته : تا اونجايي كه ميدونم اينترفيس هاردهاي قديمي بصورت IDE بوده بنابراين قبل از خريد باكس هارد مطمئن بشيد كه مناسب براي هارد اينترنال هست .
سلام ، عطا هستم :31:
500 گيگ سيگيت FreeAgent GoFlex در حال حاضر حدود 160 الي 170 هزارتومن هست (بقيه 500 گيگهاي بازار هم تقريباً همين قيمت رو دارند). مدل adata superior sh93 رو هم خريدشو اصلا توصيه نميكنم .
در حال حاضر هاردهاي كم حجم (كمتر از 100 گيگ) به سختي پيدا ميشه ولي شما ميتونيد يه هارد لپتاپي يا 2.5 اينچي دست دوم بخريد همراه با باكس هارد (عكس پيوست) .
نكته : تا اونجايي كه ميدونم اينترفيس هاردهاي قديمي بصورت IDE بوده بنابراين قبل از خريد باكس هارد مطمئن بشيد كه مناسب براي هارد اينترنال هست .
قربون آقا عطا
عرض 1 سال چقد تفاوت قيمت :19:!
هارد لپ تاپي چطور هارديه ؟ فرقش با اكسترنال ها چيه ؟ چرا قديمي (ديگه توليد نميشن )؟
حالا 120 گيگ يا 250 هم باشه مشكلي ندارم فقط خيلي نمي تونم بودجه بذارم
amirkhan_0o0
09-06-2012, 10:06
قربون آقا عطا
هارد لپ تاپي چطور هارديه ؟ فرقش با اكسترنال ها چيه ؟ چرا قديمي (ديگه توليد نميشن )؟
عزیز این ماجرا برای بچه های تاپیک قدری جزء واضحات محسوب می شه! از بس به خاطرش حرص خوردیم!!!!
1- سیل تایلندچند ماه پیش همه کارخونه های هارد سازی رو ترکوند و قیمت ها نجومی رفت بالا!
2- دلار از 1170 تومن قدیم شد 1770 تومن!
این دومورد باعث شد تا هارد قیمتش بترکه!
مشکل سیل کمی بهبود یافت و دلار هم یه جاهایی اومد پایید اما قیمت ها که پا به پای دلار 1900 تومنی بالا رفته بود پائین نیومد! البت خیلی ها تو این مسئله ضرر کردند تا اونجا که یکی که تو بازار رضا بود می گفت که یکی از همکارا توی هارد فقط 150 میلیون ضرر داده!
هارد لپتاپی منظور هارد درون لپ تاپ هست!!!!:31: و چون کوچیکه به درد کار شما می خوره! هنوز هم تولید می شه! اما با حجم های 320گیگ به بالا! چرا که تقاضا برای استفاده از هارد با حجم پائین کمه!
راستی ایــــــــــــــــــــــن جــــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه سیگیت 500 رو 120 تومن می فروشه!!
ata.royalfalcon
09-06-2012, 10:06
قربون آقا عطا
250 گيگ رو شايد بتوني پيدا كني مثلا هارد اكسترنال پرتابل مدل سيگيت expansion
كلاً هاردهاي اكسترنال پرتابل از هاردهاي 2.5 اينچي اينترنال لپتاپي ساخته ميشه (و به ندرت از 1.8 اينچي هم ساخته ميشوند) . در عكس پيوست هارد اينترنال 3.5 اينچي و 2.5 اينچي و 1.8 اينچي و 1 اينچي رو مشاهده ميكنيد ، تمام اين هاردهايي كه در عكس ميبينيد از نوع اينترنال و براي لپتاپ يا pc يا حتي دوربينهاي فيلمبرداري استفاده ميشوند .
هاردهاي اينترنال براي اينكه به هارد اكسترنال تبديل شوند نيازمند وسايلي مانند box و تبديل sata/IDE to usb هست . همچنين در انواع 3.5 اينچي به آداپتور برق هم نياز هست . قيمت اين باكسها هم با توجه به مدلشون براي 2.5 اينچي ها حدود 25 هزارتومن هست .
چرا قديمي (ديگه توليد نميشن )؟
با پيشرفت علم و تكنولوژي فضاي ذخيره سازي هم افزايش پيدا كرده و هم قيمتها هم كاهش (برعكس ايران) و همچنين حجم محدود هاردها هم ديگه كاربران رو راضي نميكنه و در نتيجه توليد اينجور هاردها هم متوقف شده .
armin_punisher6
09-06-2012, 10:27
كلاً هاردهاي اكسترنال پرتابل از هاردهاي 2.5 اينچي اينترنال لپتاپي ساخته ميشه (و به ندرت از 1.8 اينچي هم ساخته ميشوند) . در عكس پيوست هارد اينترنال 3.5 اينچي و 2.5 اينچي و 1.8 اينچي رو مشاهده ميكنيد ، تمام اين هاردهايي كه در عكس ميبينيد از نوع اينترنال و براي لپتاپ يا pc يا حتي دوربينهاي فيلمبرداري استفاده ميشوند .
هاردهاي اينترنال براي اينكه به هارد اكسترنال تبديل شوند نيازمند وسايلي مانند box و تبديل sata/IDE to usb هست . همچنين در انواع 3.5 اينچي به آداپتور برق هم نياز هست . قيمت اين باكسها هم با توجه به مدلشون براي 2.5 اينچي ها حدود 25 هزارتومن هست .
با پيشرفت علم و تكنولوژي فضاي ذخيره سازي هم افزايش پيدا كرده و هم قيمتها هم كاهش (برعكس ايران) و همچنين حجم محدود هاردها هم ديگه كاربران رو راضي نميكنه و در نتيجه توليد اينجور هاردها هم متوقف شده .
این عکس هیتاچی چه نوع هاردیه؟زیریش ssd ه؟
ata.royalfalcon
09-06-2012, 10:55
این عکس هیتاچی چه نوع هاردیه؟زیریش ssd ه؟
اين هارد از نوع Microdrive يك اينچي هستند .
عكس ديگر از اين ميكرو درايو يك اينچي سيگيت
armin_punisher6
09-06-2012, 12:26
اين هارد از نوع Microdrive يك اينچي هستند .
عكس ديگر از اين ميكرو درايو يك اينچي سيگيت
و اینکه نگفتین زیریش ssd ؟
ata.royalfalcon
09-06-2012, 13:00
نه رفيق ، عكسي كه گزاشتم هيچكدومشون SSD نيست .
از بالا به پايين به ترتيب ، هارد 1 اينچي و 1.8 اينچي و 2.5 اينچي و 3.5 اينچي .
ata.royalfalcon
09-06-2012, 13:00
نه رفيق ، عكسي كه گزاشتم هيچكدومشون SSD نيست .
از بالا به پايين به ترتيب ، هارد 1 اينچي و 1.8 اينچي و 2.5 اينچي و 3.5 اينچي .
amir_t6262
09-06-2012, 16:53
چند وقت قبل یک هارد پرتابل سامسونگ دیدم که خیلی کوچک بود. یعنی اندازه اش از 5x5 سانتیمتر هم کوچکتر بود.
با ظرفیت 256 و SSD هم نبود چون لرزش داشت.
پس از این هاردهای کوچک داخلش بوده!
hosein_mic
09-06-2012, 21:28
کسی قیمت 3.5 در حجم 2 و 3 ترابایت رو نداره؟
ata.royalfalcon
09-06-2012, 21:48
کسی قیمت 3.5 در حجم 2 و 3 ترابایت رو نداره؟
سلام
اگر اکسترنال منظور شماست دو ترابایت وسترن حدود 260 هزارتومن و سه ترابایت وسترن هم 345 هزارتومن هست (قیمت برای چهارشنبه هفته پیش هست) .
hosein_mic
10-06-2012, 10:23
سلام
اگر اکسترنال منظور شماست دو ترابایت وسترن حدود 260 هزارتومن و سه ترابایت وسترن هم 345 هزارتومن هست (قیمت برای چهارشنبه هفته پیش هست) .
مدل دقیقش رو میشه لطف کنین؟
سیگیت چی ؟ پیشنهاد نمیشه؟؟
amir_t6262
10-06-2012, 11:58
Seagate GoFlex میتوانی بخری
همینطور WD My Book Essential
دومی فکر میکنم گرانتر باشه.
عزیز این ماجرا برای بچه های تاپیک قدری جزء واضحات محسوب می شه! از بس به خاطرش حرص خوردیم!!!!
1- سیل تایلندچند ماه پیش همه کارخونه های هارد سازی رو ترکوند و قیمت ها نجومی رفت بالا!
2- دلار از 1170 تومن قدیم شد 1770 تومن!
این دومورد باعث شد تا هارد قیمتش بترکه!
مشکل سیل کمی بهبود یافت و دلار هم یه جاهایی اومد پایید اما قیمت ها که پا به پای دلار 1900 تومنی بالا رفته بود پائین نیومد! البت خیلی ها تو این مسئله ضرر کردند تا اونجا که یکی که تو بازار رضا بود می گفت که یکی از همکارا توی هارد فقط 150 میلیون ضرر داده!
هارد لپتاپی منظور هارد درون لپ تاپ هست!!!!:31: و چون کوچیکه به درد کار شما می خوره! هنوز هم تولید می شه! اما با حجم های 320گیگ به بالا! چرا که تقاضا برای استفاده از هارد با حجم پائین کمه!
راستی ایــــــــــــــــــــــن جــــــــــا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه سیگیت 500 رو 120 تومن می فروشه!!
مگه گفتم يكي بياد توضيح بده چرا گرون شده ؟!
ممنون از لينك
amirkhan_0o0
10-06-2012, 13:04
مگه گفتم يكي بياد توضيح بده چرا گرون شده ؟!
شرمنده از بابت توضیحات بی مورد بنده
من از تعجب شما برداشت در خواست توضیح کردم.
فرق پرتابل با پسپورتي رو هم توضيح ميدي ؟
ata.royalfalcon
10-06-2012, 13:48
فرق پرتابل با پسپورتي رو هم توضيح ميدي ؟
هارد پرتابل هم به کلیه هاردهای اکسترنال 2.5 اینچی به پایین که به سهولت میتوان حمل و نقل کرد گفته میشود .
پاسپورتی هم مدلی از هاردهای پرتابل وسترن هست .
نکته جالب اینجاست که بعضی ها میگن من هارد اکسترنال سیگیت پاسپورتی دارم ، که کاملا اشتباه هست ، چون سیگیت مدلی به نام پاسپورتی ندارد !!!
amirkhan_0o0
10-06-2012, 14:26
هارد پرتابل هم به کلیه هاردهای اکسترنال 2.5 اینچی به پایین که به سهولت میتوان حمل و نقل کرد گفته میشود .
نکته جالب اینجاست که بعضی ها میگن من هارد اکسترنال سیگیت پاسپورتی دارم ، که کاملا اشتباه هست ، چون سیگیت مدلی به نام پاسپورتی ندارد !!!
داش عطا ولی این اشتباه یه غلط رایجه مثل پفک که اسم یه برند هست اما برای همه پفک ها گفته می شه! وسترن هم هارد های پرتابل کوچکش رو به دلیل کوچکی و قابل حمل بودن مای پاسپورت نامگذاری کرد. اما در عرف وطنی به هارد های کوچیک اکسترنال پاسپورتی می گن! عرفا
اشتباه هست ولی گفتنش دلیل بر بی سوادی طرف نمی شه!!!!
Arash4484
10-06-2012, 15:54
منم اضافه کنم در عرف بازار به کل مدلهای پرتیبل(قابل حمل )اکسترنال و اصطلاحن تو کیفی، پاسپورتی میگن...و بنظرم درسته حتی...این کلمه عمومی که انحصاری وسترن نیست..یعنی به اندازه پاسپورت و با کارکردی مثل پاسپورت.
دو نوع دیگه هم در بازار دسکتاپی(خوابیده-آداپتوری) و تاور(ایستاده-آداپتوری) میگن...و از باقی انواع هم چیز زیادی نمیفهمند و باید روشنشون کنی چی میخای:)
Mohammad_es66
10-06-2012, 16:04
خسته نباشید
این دو هارد کدوم رو بگیرم خوبه
Portable - Seagate - 1000 GB - 1 TeraByte / FreeAgent GoFlex/USB3
Portable - Western Digital - 1000 GB - 1 TeraByte / USB3
سلام
اینترفیس eSATA واسه هاردهای GoFlex پرتابل تو بازار موجوده؟ اگه هست قیمتش تو چه حدوداییه؟
اگه نیست میشه با استفاده از تبدیل بدون اینترفیس هارد رو به eSATA متصل کرد؟
مشکل اصلی اینه که لپ تاپم اینترفیس USB3.0 نداره و بخاطر همین هم هاردهای GoFlex رو به انواع WD ترجیح میدم ولی در صورتیکه بشه مشکل بالا رو حل کرد.
واسه هاردهای آداپتوری seagate هم گویا الان اینترفیس eSATA موجود نیست، واسه اون چه راههایی وجود داره؟
با تشکر
amirkhan_0o0
10-06-2012, 17:07
خسته نباشید
این دو هارد کدوم رو بگیرم خوبه
Portable - Seagate - 1000 GB - 1 TeraByte / FreeAgent GoFlex/USB3
Portable - Western Digital - 1000 GB - 1 TeraByte / USB3
این اختلاف مثل بنز و بی ام و هست که هردو خوبند و حالا هر کی یه انتخابی داره!
از دید بنده:
وسترن خوشگل تر چون کارتریج نداره، قابلیت رمز نگاری سخت افزاری توش گنجونده شده
سیگیت امکان تغییر کارتریج داره، وبا دستگاه های دیجیتال مثل تی وی، گیرنده دیجیتال و ماه * واره و اینا سازگاری بیشتری داره..
اما عرفا ملت وسترن رو بر سیگیت ترجیح می دن گرچه در سطح جهانی با هم فروش برابر دارند.
اگه اشتباه می گم دوستان تصحیح کنن.
ata.royalfalcon
10-06-2012, 17:45
سلام
اینترفیس eSATA واسه هاردهای GoFlex پرتابل تو بازار موجوده؟ اگه هست قیمتش تو چه حدوداییه؟
اگه نیست میشه با استفاده از تبدیل بدون اینترفیس هارد رو به eSATA متصل کرد؟
مشکل اصلی اینه که لپ تاپم اینترفیس USB3.0 نداره و بخاطر همین هم هاردهای GoFlex رو به انواع WD ترجیح میدم ولی در صورتیکه بشه مشکل بالا رو حل کرد.
واسه هاردهای آداپتوری seagate هم گویا الان اینترفیس eSATA موجود نیست، واسه اون چه راههایی وجود داره؟
با تشکر
کارتریجهای جداگانه سیگیت بشدت در بازار کمیاب هست . ولی شما میتوانید با خرید کابل مناسب صاحب هارد اکسترنال با اینترفیس esata بشود (توضیحاتی که بعداً خواهم داد) من از این روش برای اتصال هاردهای 3.5 اینچی به لپتاپ استفاده میکنم .
توضیح بسیار مهم : پورت esata ای که در لپتاپها هست به دو صورت هست .
1. نوعی که دارای جریان برق هست و عموماً esata-p خوانده میشود که میتوان هاردهای پرتابل رو هم راه اندازی کرد ، اینجور پورتها دو کاره هستند ، بعبارت دیگه علاوه بر اینکه usb2 هستند بلکه esata هم هستند .
2. نوعی که دارای جریان برق نیست و مناسب برای هاردهای پرتابل نیست (مثل لپتاپم) در عکس زیر تفاوت بین esatap با esata مشخص هست .
اگر بتونید کابل sata to esata رو پیدا کنید مشکل اساسی شما حل خواهد شد .
اما اگر این کابل رو نتونستید پیدا کنید میتونید از روش زیر استفاده کنید
1. خرید کابل esata دو سر نری مثل عکس زیر .
2. از اونجایی که هر دو سر کابل esata بصورت نری هست در نتیجه باید یک عدد براکت sata to esata مثل عکس زیر بخرید . کابل رو از براکت جدا کنید .
در نهایت قسمت sata کابل رو به هارد متصل کنید و کابل esata از یکطرف به لپتاپ و از طرف دیگر به مادگی کابل esata متصل کنید و هارد رو به پاور وصل کنید .
نکته مهم بعدی این هست که مادربردهایی این قابلیت رو دارند که دیوایسهای متصل شده به esata رو مثل usb شناسایی کنند که Advanced Host Controller Interface یا ahci رو داشته باشند در غیر اینصورت ابتدا سیستم رو خاموش و هارد رو متصل و سپس سیستم رو روشن کنید .
ata.royalfalcon
10-06-2012, 17:59
منم اضافه کنم در عرف بازار به کل مدلهای پرتیبل(قابل حمل )اکسترنال و اصطلاحن تو کیفی، پاسپورتی میگن...و بنظرم درسته حتی...این کلمه عمومی که انحصاری وسترن نیست..یعنی به اندازه پاسپورت و با کارکردی مثل پاسپورت.
دو نوع دیگه هم در بازار دسکتاپی(خوابیده-آداپتوری) و تاور(ایستاده-آداپتوری) میگن...و از باقی انواع هم چیز زیادی نمیفهمند و باید روشنشون کنی چی میخای:)
سلام
اتفاقاً این کلمه passport انحصاری وسترن هست و کمپانی دیگری نمیتواند از این نام استفاده کند ، مثلاً اگر شما به سایت سیگیت مراجعه کنید برای هاردهای پرتابل کلماتی چون GoFlex Slim یا GoFlex Turbo یا GoFlex Pro یا GoFlex Ultra-portable یا goflex satellite بکار برده و خبری از passport نیست
مشابه این حالت در صنایع خودرو سازی هم هست . نام اولیه خودروی پورشه 911 ، 901 بوده که با اعتراض کمپانی پژو به 911 تغییر کرد . یعنی کمپانی پژو تمام اعداد بین 101 تا 909 که رقم وسط آن ها صفر بود به ثبت تجاری رسانیده .
amirkhan_0o0
10-06-2012, 18:02
بعد کارتریج هارد رو که بکنیم، داخلش sata هست؟ و به این کابله وصل می شه؟؟
من الان لپتاپم از این ایساتا یواس بی ها رو داره! همون مدل پی!
یه ساتا به ای ساتا بگیریم یه سرش رو به هارد می زنیم یه سرش رو به پورت؟
درست فهمیدم دیگه!
من تو یه مقاله می خودم که خوندن ای ساتا نصف برابر یو اس بی تری و نوشتنش دو برابره!
راستی این تاپیک درباره این کابل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبت شده!
نکته مهم بعدی این هست که مادربردهایی این قابلیت رو دارند که دیوایسهای متصل شده به esata رو مثل usb شناسایی کنند که Advanced Host Controller Interface یا ahci رو داشته باشند در غیر اینصورت ابتدا سیستم رو خاموش و هارد رو متصل و سپس سیستم رو روشن کنید .
خب اینو از کجا باید فهمید؟
خوشبختانه پورت موجود eSATAp هستش ولی چطوری باید هارد 2.5 اینچی رو با این کابلی که معرفی کردید راه اندازی کرد؟ (تکلیف پورت پاور چی میشه؟)
از اونجا که الان تو این بازار آشفته هارد لپ تاپ از 2.5 اکسترنال گرونتره فکر کنم انتخاب میمونه بین سیگیت پرتابل و 3.5 اینترنال که خب هر کدوم حسن و عیب خودشون رو دارند و اینکه بشه با این esatap هارد رو بدون نیاز به پاور کیس روشن کرد میشه جزء نکات تاثیر گذار پس ممنون میشم جواب این رو هم بدید.
ata.royalfalcon
10-06-2012, 19:43
خب اینو از کجا باید فهمید؟
خوشبختانه پورت موجود eSATAp هستش ولی چطوری باید هارد 2.5 اینچی رو با این کابلی که معرفی کردید راه اندازی کرد؟ (تکلیف پورت پاور چی میشه؟)
از اونجا که الان تو این بازار آشفته هارد لپ تاپ از 2.5 اکسترنال گرونتره فکر کنم انتخاب میمونه بین سیگیت پرتابل و 3.5 اینترنال که خب هر کدوم حسن و عیب خودشون رو دارند و اینکه بشه با این esatap هارد رو بدون نیاز به پاور کیس روشن کرد میشه جزء نکات تاثیر گذار پس ممنون میشم جواب این رو هم بدید.
با توجه به esata-p بودن پورت لپتاپتان برای راه اندازی هارد اکسترنال پرتابل سیگیت یا هر هارد 2.5 اینچی میبایستی کابلی مثل عکس زیر رو پیدا کنید که بهتره کارتریج سیگیت از نوع easta رو پیدا کنید .
توضیحاتی که قبلاً دادم فرض بر این بود که که منبع تغذیه مستقل از لپتاپ دارید و هاردتان هم از نوع 3.5 اینترنال یا اکسترنال (سیگیت) هست . اگر هاردتان از نوع 2.5 اینچی اینترنال یا اکسترنال (سیگیت) باشه و اصرار دارید که بدون نیاز به پاور مستقل روشن بشه میتونید برق رو از usb بگیرید ، بعبارت دیگه طبق عکس زیر سیم قرمز کابل usb رو به سیم قرمز برق ساتا و همینطور قسمت مشکی سیمها . چون روشی که قبلاً توضیح دادم قابلیت انتقال جریان برق رو ندارند .
چند نکته مهم :
از این روش به هیچ وجه برای هاردهای 3.5 اینچی استفاده نشود چون هاردهای 3.5 اینچی علاوه بر برق 5 ولت به برق 12 ولت هم نیاز دارند .
دقت کنید سیمها اتصالی نکند و همچنین دقت کنید سیم قرمز حتماً به سیم قرمز متصل بشه و سیم مشکی به سیم مشکی (جابجا نزنید) .
این در حد پیشنهاد بود و با توجه به دردسری که دارد تا حد امکان دوری کنید .
در مورد ahci بودن مادربرد باید بایوس مادربردتان رو بررسی کنید .
بعد کارتریج هارد رو که بکنیم، داخلش sata هست؟ و به این کابله وصل می شه؟؟
من الان لپتاپم از این ایساتا یواس بی ها رو داره! همون مدل پی!
یه ساتا به ای ساتا بگیریم یه سرش رو به هارد می زنیم یه سرش رو به پورت؟
درست فهمیدم دیگه!
من تو یه مقاله می خودم که خوندن ای ساتا نصف برابر یو اس بی تری و نوشتنش دو برابره!
راستی این تاپیک درباره این کابل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) صحبت شده!
بلی ساتا هست .
عکس زیر برای مدلهای آداپتوردار
و برای مدلهای پرتابل
ata.royalfalcon
10-06-2012, 22:00
من چهارشنبه یه هارد اکسترنال 3 ترابایتی خریدم 345 هزارتومن .
در حال حاضر 8 تا هارد اکسترنال وسترن دارم که جمع کلش 13 ترابایت میشه (عکس زیر) .
در واقع دوتا هارد اینترنال سیگیت داشتم که محتویاتشو خالی کردم .
یه usb hub خریدم از نوع usb3 به قیمت 45 هزارتومن 4 پورته .
آقا عطا واقعن ممنون بابت توضیحات جامعتون، این کابلی که عکسش رو گذاشتید قبلن تو سایتای خارجی دیده بودم ولی بعید میدونم تو ایران گیر بیاد.
راجع به مادربرد از اونجا که من واسه لپ تاپ میخوام از تو بایوس به جایی دسترسی ندارم و مدل مادربرد هم معلوم نیست، ولی میشه عکس زیر رو مبنی بر پشتیبانی گذاشت یا نه؟
سوال آخر هم اینکه اگه سیستم از هات پلاگ پشتیبانی نکنه و بخوایم با یه پاور جدا هارد رو روشن کنیم ممکنه بخاطر زودتر روشن شدن هارد مشکلی پیش بیاد؟
بازم ممنون از توجهتون.
ata.royalfalcon
10-06-2012, 22:58
آقا عطا واقعن ممنون بابت توضیحات جامعتون، این کابلی که عکسش رو گذاشتید قبلن تو سایتای خارجی دیده بودم ولی بعید میدونم تو ایران گیر بیاد.
راجع به مادربرد از اونجا که من واسه لپ تاپ میخوام از تو بایوس به جایی دسترسی ندارم و مدل مادربرد هم معلوم نیست، ولی میشه عکس زیر رو مبنی بر پشتیبانی گذاشت یا نه؟
سوال آخر هم اینکه اگه سیستم از هات پلاگ پشتیبانی نکنه و بخوایم با یه پاور جدا هارد رو روشن کنیم ممکنه بخاطر زودتر روشن شدن هارد مشکلی پیش بیاد؟
بازم ممنون از توجهتون.
با توجه به عکسی که گزاشتید فکر کنم ahci هست . یعنی هات پلاگ هست بعبارت دیگه زمانی که سیستم روسن هست میتونید هارد رو متصل کنید .
در مورد سوال آخرتون هم اگر هارد رو با استفاده از پاور مستقل زودتر از لپتاپ روشن کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد (خودم بارها و بارها اینکار رو کردم) . البته اگر هارد بدسکتوری شدید یا سایر مشکلات دیگه ای داشته باشه و زودتر از لپتاپ ، هارد روشن بشه ممکنه در لودینگ هنگ کند و در نتیجه مجبورید پس از load کامل ویندوز هارد رو متصل کنید ولی اگر هارد مشکلی نداشته باشد میتونید زودتر از لپتاپ روشن کنید .
qwerty2322
10-06-2012, 23:20
يه سوال از اساتيد داشتم. بنظرتون الان يه هارد سه ترا واسه ارشيو بخرم يا وايسم بعدا؟ عجله اي ندارم ولي دوست ندارم بعد از سه چار ماه صبر همين قيمت بخرم. هارد كورد نظرمم اينترناله گرينه.
amirkhan_0o0
10-06-2012, 23:38
يه سوال از اساتيد داشتم. بنظرتون الان يه هارد سه ترا واسه ارشيو بخرم يا وايسم بعدا؟ عجله اي ندارم ولي دوست ندارم بعد از سه چار ماه صبر همين قيمت بخرم. هارد كورد نظرمم اينترناله گرينه.
قیمت ها به نظر نمی رسه از این پائین تر بیاد علاوه بر این که تابستون داره فرا می رسه و سیگنال های 30یا30 در مورد مذاکرات چنان مثبت نیست!
Arash4484
11-06-2012, 00:40
سلام
اتفاقاً این کلمه passport انحصاری وسترن هست و کمپانی دیگری نمیتواند از این نام استفاده کند ، مثلاً اگر شما به سایت سیگیت مراجعه کنید برای هاردهای پرتابل کلماتی چون GoFlex Slim یا GoFlex Turbo یا GoFlex Pro یا GoFlex Ultra-portable یا goflex satellite بکار برده و خبری از passport نیست
مشابه این حالت در صنایع خودرو سازی هم هست . نام اولیه خودروی پورشه 911 ، 901 بوده که با اعتراض کمپانی پژو به 911 تغییر کرد . یعنی کمپانی پژو تمام اعداد بین 101 تا 909 که رقم وسط آن ها صفر بود به ثبت تجاری رسانیده .
سلام عطاجان
بله برای وسترن ثبت شده..ولی منظور من اینه که یک کلمه عمومیه و فوق العاده معموله .مثلن مثل پلی استیشن نیست...
بر فرض کلمه ویندوز(پنجره ها) یک کلمه خیلی عمومیه...اگر شما در دسکتاپ لینوکس بگید اون ویندوزها رو ببند اشتباه نگفتید...
نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه...
در این باره بحثهای حقوقی زیاد صورت گرفته و یک اتفاق نظری انگار وجود نداره در احکام دادگاه ها...برای مثال کمپانی اینتل از AMD شکایت کرد برای سبک نامگذاری سی پو یوهاش که فوق العاده شبیه به اینتل بود(اگر اشتباه نکنم دوره 386و486و...). دادگاه رای داد به این موضوع که اعداد انحصاری نیستند و بنابراین اینتل برای اولین بار یک نام تجاری خاص به پردازنده هاش اختصاص داد...پنتیوم...
یا زمان عرضه بلوری (اشعه آبی) درخواست شرکتهای حامی این فن آوری برای ثبت این عنوان پذیرفته نشد، و در اخبار این موضوع عنوان شد که کلمه بلو(آبی) یک کلمه خیلی عمومیه و عادیه...در نتیجه شما میبینید که این کلمه از طرف این کنسرسیوم بصورت blu (با حذف e آخر ) به ثبت رسیده ...
بنظر من کلماتی مثل پاسپورت(گذرنامه-کلید) یا اسلیم(نازک-لاغر) هم به همین شکل است، گرچه حقوق تجاری استفاده ازشون برای اون دسته از محصولات به ثبت رسیده. ولی اگر میگم استفاده اش انحصاری وسترن دیجیتال نیست از نظر حقوقی-تجاری نمیگم از نظر بیان شفاهی میگم...کما اینکه یک انگلیسی زبان خیلی راحت ممکنه در وصف هارد سیگیتش بگه مثل پاسپورت قابل حمله یا در مورد هارد وسترنش بگه اسلیمه. و ما هم از این کلمات که در سراسر جهان عمومی شده به همین شکل استفاده میکنیم.
سلام به همه ی دوستان
خسته نباشید همگی
میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم واسه آرشیو کردن فیلم هایی که دانلود کردم و اکثرا حجیم هستند و دیگه هارد خود لپ تاپ پاسخگو نیستش...
یه هارد میخوام که USB2 باشه....چون سیستم من USB3 رو ساپورت نمیکنه و فکر کنم پول الکی بابتش میدم اگه USB3 بخرم...:31:مگه نه؟
دوم اینکه من رنج قیمت ها دستم نیست.مایلم 2 ترابایت بخرم...ولی خب میگم شاید خیلی هزینه بر باشه 2 ترا...واسه همین حداقل 1 ترا و حداکثر 2 ترا میخوام...لطفا بگید تفاوت قیمتشون چقدره؟
سوم اینکه میخوام که مرگ نداشته باشه این هارد...یعنی خیالم از سالم بودن فایل هایی که این تو هستش راحت راحت راحت باشه!!!چون تمام دار و ندارم رو میخوام بریزم توش :46:
چهارم اینکه سعی کنید مدل هایی رو بهم معرفی کنید که قیمت مناسبی داشته باشن...خیلی نجومی نباشه قیمت ها...
شما پیشنهادتون چیه؟
ata.royalfalcon
11-06-2012, 11:42
سلام به همه ی دوستان
خسته نباشید همگی
میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم واسه آرشیو کردن فیلم هایی که دانلود کردم و اکثرا حجیم هستند و دیگه هارد خود لپ تاپ پاسخگو نیستش...
یه هارد میخوام که USB2 باشه....چون سیستم من USB3 رو ساپورت نمیکنه و فکر کنم پول الکی بابتش میدم اگه USB3 بخرم...:31:مگه نه؟
دوم اینکه من رنج قیمت ها دستم نیست.مایلم 2 ترابایت بخرم...ولی خب میگم شاید خیلی هزینه بر باشه 2 ترا...واسه همین حداقل 1 ترا و حداکثر 2 ترا میخوام...لطفا بگید تفاوت قیمتشون چقدره؟
سوم اینکه میخوام که مرگ نداشته باشه این هارد...یعنی خیالم از سالم بودن فایل هایی که این تو هستش راحت راحت راحت باشه!!!چون تمام دار و ندارم رو میخوام بریزم توش :46:
چهارم اینکه سعی کنید مدل هایی رو بهم معرفی کنید که قیمت مناسبی داشته باشن...خیلی نجومی نباشه قیمت ها...
شما پیشنهادتون چیه؟
1. تفاوت قيمت بين هاردهاي usb2 و usb3 اندك هست .پس بهتره كه آينده نگري كنيد و از انواع usb3 رو بخريد ، ضمن اينكه ممكن هست با اينترفيس usb2 مورد مناسبي پيدا نكنيد . مثلا اكثر هاردهاي اكسترنال وسترن موجود در بازار usb3 هستند .
2. مثلاً دو ترابايت وسترن مدل essential حدود 260 الي 270 هزارتومن هست و 1 ترابايت هم حدود 250 هزارتومن هست (دوترابايت رو بخري سنگينتري !!!) .
3. همچين چيزي امكان نداره !!! انسان هم يه روز ميميره ، هارد هم ممكنه يه روز خراب بشه حتي اگر از بهترين برند باشه .
4. از مدلهاي آداپتوري ميتونيد westen digital my book essential usb3 رو بخريد و از سيگيت هم ميتونيد free agent goflex desk رو بخريد (عكس هارد وسترن رو هم در بالا گزاشتم) .
چه جالب من عکسی دیده بودم تو سایت خارجی معرفی هارد و کنار یه پسپورت گذاشته بودن(که البته مارک wd نبود)دیگه منم رو حساب سایز گذاشتم:27: ...حالا درست یا غلط فروشنده ها و بازاری ها هم همینطوری معرفی می کنن هاردها رو چه wd چه سیگیت ....!
منم اضافه کنم در عرف بازار به کل مدلهای پرتیبل(قابل حمل )اکسترنال و اصطلاحن تو کیفی، پاسپورتی میگن...
و بنظرم درسته حتی...این کلمه عمومی که انحصاری وسترن نیست..یعنی به اندازه پاسپورت و با کارکردی مثل پاسپورت.
:12:
1. تفاوت قيمت بين هاردهاي usb2 و usb3 اندك هست .پس بهتره كه آينده نگري كنيد و از انواع usb3 رو بخريد ، ضمن اينكه ممكن هست با اينترفيس usb2 مورد مناسبي پيدا نكنيد . مثلا اكثر هاردهاي اكسترنال وسترن موجود در بازار usb3 هستند .
2. مثلاً دو ترابايت وسترن مدل essential حدود 260 الي 270 هزارتومن هست و 1 ترابايت هم حدود 250 هزارتومن هست (دوترابايت رو بخري سنگينتري !!!) .
3. همچين چيزي امكان نداره !!! انسان هم يه روز ميميره ، هارد هم ممكنه يه روز خراب بشه حتي اگر از بهترين برند باشه .
4. از مدلهاي آداپتوري ميتونيد westen digital my book essential usb3 رو بخريد و از سيگيت هم ميتونيد free agent goflex desk رو بخريد (عكس هارد وسترن رو هم در بالا گزاشتم) .
مرسی دوست خوبم بابت راهنمایی خوبتون
رنج قیمت 270 خوبه...
اخه لپ تاپ من USB3 ساپورت نمیکنه!!درد سر نمیشه بعدا واسم؟؟
به نظرت تو همون رنج قیمت یه هارد 2 ترابایت کدوم رو انتخاب کنم؟؟
rostamiani
12-06-2012, 01:56
مرسی دوست خوبم بابت راهنمایی خوبتون
رنج قیمت 270 خوبه...
اخه لپ تاپ من USB3 ساپورت نمیکنه!!درد سر نمیشه بعدا واسم؟؟
به نظرت تو همون رنج قیمت یه هارد 2 ترابایت کدوم رو انتخاب کنم؟؟
هیچ دردسری هم مزیته !
USB 3 با USB2 کاملا سازگاره. فلش من USB3 هست و مشکلی هم نیست .اگه مساله ای بود حتی اگه usb3 هم داشتید ولی نمی تونستید توی سیستم بقیه ازش استفاده کنید بازم براتون دردسر می شد !
مثل usb2 هست که با usb1 سازگار بود :)
heidary_sh
13-06-2012, 10:46
سلام
اين هارد چطوره ظاهرا قيمتش خوبه .كسي ميدونه داخلش چه هاردي هست؟
aghaa yashar
13-06-2012, 13:58
من یه سایت پیدا کردم هاردای متنوعی داره.هم قیمتاش خوب هم ظرفیتهای متنوع داره واسه هارد:38:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=164&Parent=1
ata.royalfalcon
13-06-2012, 18:05
سلام
اين هارد چطوره ظاهرا قيمتش خوبه .كسي ميدونه داخلش چه هاردي هست؟
سلام
لینک که مشکل داشت . ولی احتمال میدم مدل مورد نظرتون Pqi-H552V باشه . طبق عکسهای زیر برای مدل یکترابایت از هارد وسترن سری Scorpio Blue استفاده شده که البته قطعی نمیتونه باشه ، بعبارت دیگه مثلاً ممکنه در سال بعد از برند دیگه ای استفاده بشه .
amirkhan_0o0
13-06-2012, 19:14
سلام
لینک که مشکل داشت . ولی احتمال میدم مدل مورد نظرتون Pqi-H552V باشه . طبق عکسهای زیر برای مدل یکترابایت از هارد وسترن سری Scorpio Blue استفاده شده که البته قطعی نمیتونه باشه ، بعبارت دیگه مثلاً ممکنه در سال بعد از برند دیگه ای استفاده بشه .
لینک برای سایت دیجیکالاست. که باید به جای خط چین ها بنویسی دیجیکالا
راستی عطا جان توی دیجیکالا سرعت رو نوشته 5 گیگا بیت یعنی 600 مگابایت
یعنی می شه؟؟
ata.royalfalcon
13-06-2012, 20:18
لینک برای سایت دیجیکالاست. که باید به جای خط چین ها بنویسی دیجیکالا
راستی عطا جان توی دیجیکالا سرعت رو نوشته 5 گیگا بیت یعنی 600 مگابایت
یعنی می شه؟؟
حداکثر سرعت اینترفیس usb3 (طبق عکس زیر) 5000 مگابیت یا 400 مگابایت هست که در عمل غیر ممکنه که به این سرعت برسه . مثلا سرعت read هارد وسترن مدل my book essential (برای خودمه) حدود 106.89MB/Sec و سرعت write آنهم حدود 61.39MB/Sec هست . نکته مهم این هست که سرعت read و write هاردهای آداپتوردار بیشتر از هاردهای پرتابل هست .
amirkhan_0o0
13-06-2012, 20:23
حداکثر سرعت اینترفیس usb3 (طبق عکس زیر) 5000 مگابیت یا 400 مگابایت هست که در عمل غیر ممکنه که به این سرعت برسه . مثلا سرعت read هارد وسترن مدل my book essential (برای خودمه) حدود 106.89MB/Sec و سرعت write آنهم حدود 61.39MB/Sec هست . نکته مهم این هست که سرعت read و write هاردهای آداپتوردار بیشتر از هاردهای پرتابل هست .
اگه بخواهیم مقایسه ای در مقابل سیگیت گوفلکس یا مای پاسپورت داشته باشیم کدوم سریع تره؟؟
ata.royalfalcon
13-06-2012, 20:31
اگه بخواهیم مقایسه ای در مقابل سیگیت گوفلکس یا مای پاسپورت داشته باشیم کدوم سریع تره؟؟
یکی از دوستان که تست سرعت هارد my passport رو گزاشته بود
سرعت read حدود 86.12MB/Sec
سرعت write حدود 54.95MB/Sec
به خوبی یبیشتر بودن سرعت هاردهای آداپتوردار معلوم هست .
m.amin4u
13-06-2012, 20:39
سلام من قصد خرید هارد اکسترنال WD My Passport Essential دارم قیمتش الان چقدره؟ و اسم دقیق مدلش چیه؟ میشه بگید که باید دقیقا وقتی میخوام برم بخرم باید به چه چیرایی دقت کنم؟ تاریخ گارتنی از وقتی خربدم شروع میشه؟ تصویری از هارد الان موجوده که ببینم؟( با لینکی از خود سایت Western Digital) آیا کیف هم لازمه؟ اگه لازمه چجوریشو بخرم؟ نمایندگی های سازگار ارقام تو تهران کجاها هست؟ ت
ata.royalfalcon
13-06-2012, 20:51
سلام من قصد خرید هارد اکسترنال WD My Passport Essential دارم قیمتش الان چقدره؟ و اسم دقیق مدلش چیه؟ میشه بگید که باید دقیقا وقتی میخوام برم بخرم باید به چه چیرایی دقت کنم؟ تاریخ گارتنی از وقتی خربدم شروع میشه؟ تصویری از هارد الان موجوده که ببینم؟( با لینکی از خود سایت Western Digital) آیا کیف هم لازمه؟ اگه لازمه چجوریشو بخرم؟ نمایندگی های سازگار ارقام تو تهران کجاها هست؟ ت
سلام
اگر قصد خرید هارد پرتابل وسترن رو دارید پیشنهادم اینه که مدل جدید یعنی My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخرید ، در بازار بیشتر 2 و 1 ترابایت موجوده (2 ترابایت هم 450 هزارتومنه) . مدل قدیمی My Passport Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست (حداکثر حجم این مدل یکترابایت هست) .
تاریخ اتمام گارانتی هم روی کارت گارانتی نوشته میشه و ربطی به زمان خرید نداره . برای محافظت از هارد هم بهتره کیف هم بخرید . برای خرید هم میتونید از پاساژ مرکز کامپیوتر ایران اقدام کنید .
ramingsm
13-06-2012, 21:08
دوستان یه سوال
این که به هاردهای دسکتاپی میگند آداپتوری یعنی یه اداپتور داره باید بزنیش به برق؟
یکی از دوستام میگفت اینجوری نیست و فقط شکل کابلش فرق داره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
m.amin4u
13-06-2012, 21:20
من1 ترا میخوام تفاوتشون تو چیه مگه؟ وقتی میخوام برم بخرم باید به چه چیرایی دقت کنم؟ قیمت دقیق 1 ترا هر مدل الان چنده(هم قدیمه هم جدیده)؟ آدرس پاساژه کجاست دقیقا؟ کدوم مغازه دقیقا نمایندگیشه؟
sepand_salehi
13-06-2012, 21:20
سلام
راجع به سری book essential هارد های وسترن یک سری اطلاعات می خواستم. من قیمت مدل 3 ترابایتی اش رو 320 هزار تومان دیدم
می خواستم بپرسم این مدل ها چه فرقی با مدل های پاسپورت یو اس بی دارش دارند؟ (به غیر از ابعاد) و اینکه چرا قیمتشون بسیار مناسب تره.
عملکرد این هارد ها چطوره؟ تو پست اول این صفحه من دیدم سرعت خواندن و نوشتنشون حتی بیشتر هم هست. از نظر مقایسه سایر موارد چگونه اند.
با تشکر
ata.royalfalcon
13-06-2012, 21:22
دوستان یه سوال
این که به هاردهای دسکتاپی میگند آداپتوری یعنی یه اداپتور داره باید بزنیش به برق؟
نمایی از هارد آداپتوردار
نمایی از هارد پرتابل بدون آداپتور
ata.royalfalcon
13-06-2012, 21:56
من1 ترا میخوام تفاوتشون تو چیه مگه؟ وقتی میخوام برم بخرم باید به چه چیرایی دقت کنم؟ قیمت دقیق 1 ترا هر مدل الان چنده(هم قدیمه هم جدیده)؟ آدرس پاساژه کجاست دقیقا؟ کدوم مغازه دقیقا نمایندگیشه؟
به جزء حجم هارد (و در نتیجه وزن و اندازه) و همچنین شکل ظاهری و احیاناً نرم افزار فکر نمیکنم فرق چندانی بین این دو مدل وجود داشته باشه . مدل جدید My Passport بدنه مات دارد و در نتیجه خط و خش کمتر دیده میشود در صورتیکه مدل قدیمی بدنه کاملا براقی دارد که به راحتی خط و خش و اثر انگشت دیده میشود .
آدرس پاساژ : پاینتر از میدان ولیعصر - پایینتر از سفارت عراق یا خیابان ولیعصر بالاتر از طالقانی مرکز کامپیوتر ایران
نمایندگی سازگار هم زیر طبقه همکف هست به اسم زیتون .
Arash4484
13-06-2012, 22:01
دوستان یه سوال
یک دسته دورگه:) هم هست علاوه بر اون دو دسته
هاردهای بدون آداپتور ولی با اشغال یک USB اضافه برای جریان توان...
فکر میکنم اشتباه دوستتون از اینجا منجر میشه که اونها رو آداپتوری منظور کرده..
ولی بهرحال آداپتوری همونه که در تصویر دوم عطا گذاشتن.
این هاردها میتونند از نظر سرعت و پشتیبانی از طول بلندای کابل میتونند مابین تک کابلهای بدون آداپتور و آداپتوریها قرار بگیرند:
m.amin4u
13-06-2012, 22:09
من توی خود سایت wd دیدم که یه جا نوشته بود برای مدل مدل جدید My Passport ویژگی Automatic backup. یعنی مدل قدیمیه همچین ویژگیی نداره؟ از قیمتاشون خبر ندارین؟
ata.royalfalcon
13-06-2012, 22:15
من توی خود سایت wd دیدم که یه جا نوشته بود برای مدل مدل جدید My Passport ویژگی Automatic backup. یعنی مدل قدیمیه همچین ویژگیی نداره؟ از قیمتاشون خبر ندارین؟
مدل قدیمی هم Automatic backup دارد . حتی مدلهای my book essential هم چنین قابلیتی رو دارند (بشرط نصب نرم افزار WD smartware) .
نه از قیمتهاش خبر ندارم ولی با جیب پر برید خرید :31:
Mahziar-7
14-06-2012, 22:25
یه سوال آماتوری:
پورت های لپ تاپ من usb2 هست. این پورت ها هاردهای usb3 رو هم ساپورت می کنن؟ مشکلی از این بابت پیش نمیاد اگه هارد usb3 بخرم؟
rostamiani
14-06-2012, 22:42
یه سوال آماتوری:
پورت های لپ تاپ من usb2 هست. این پورت ها هاردهای usb3 رو هم ساپورت می کنن؟ مشکلی از این بابت پیش نمیاد اگه هارد usb3 بخرم؟
هیچ مشکلی نیست ولی هاردتون با سرعت USB2 کار می کنه. اینجا رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Differences_Compared_to_USB_2. 0
is backwards compatible with USB 2.0
amir.moradi
15-06-2012, 13:22
من یه هارد اکسترنال ویسترن دیجیتال WD دارم که امروز دچار مشکل شده، مشکلشم اینطوری که یکم که وصل میشه به بعد از چند دقیقه قطع میشه و مجدد که وصلش میکنم چراغش روشن نمیشه و درایوش نمایش داده نمیشه، ولی دست که میزارم روش متوجه روشن بودنش میشم چون یه لرزش خفیف داره که انگار موتورش روشنه ولی هم چراغش خاموش میشه هم چیزی نمایش نمیده
باید حتما چند دقیقه بزارم خاموش بمونه بعد بزنم تا دوباره هم چراغش روشن بشه هم درایوش نمایش بده
اطلاعاتم رو خارج کردم و فرمت هم کردم ولی بازم مشکل حل نشد
مشخصات هارد هم به شرح زیر میباشد:
My Passport Essential SE 1 TB USB 2.0/USB 3.0 Hard Drives ( WDBACX0010BBK)
amir_t6262
15-06-2012, 17:43
شما هارد را با کابل بلند USB به کامپیوتر وصل کردی؟ یعنی از کابل خودش استفاده نمیکنی؟
به پورت usb 3 کامپیوتر وصلش میکنی یا از usb2 استفاده میکنی؟
amirkhan_0o0
15-06-2012, 20:50
من یه هارد اکسترنال ویسترن دیجیتال WD دارم که امروز دچار مشکل شده، مشکلشم اینطوری که یکم که وصل میشه به بعد از چند دقیقه قطع میشه و مجدد که وصلش میکنم چراغش روشن نمیشه و درایوش نمایش داده نمیشه، ولی دست که میزارم روش متوجه روشن بودنش میشم چون یه لرزش خفیف داره که انگار موتورش روشنه ولی هم چراغش خاموش میشه هم چیزی نمایش نمیده
باید حتما چند دقیقه بزارم خاموش بمونه بعد بزنم تا دوباره هم چراغش روشن بشه هم درایوش نمایش بده
اطلاعاتم رو خارج کردم و فرمت هم کردم ولی بازم مشکل حل نشد
مشخصات هارد هم به شرح زیر میباشد:
My Passport Essential SE 1 TB USB 2.0/USB 3.0 Hard Drives ( WDBACX0010BBK)
کابل هم که خراب باشه این مشکل پیش میاد (فکر کنم)
ata.royalfalcon
16-06-2012, 07:07
يه هارد وسترن داشتم كه موقع copy/paste گاهي اوقات قطع ميكرد كه با آپديت كردن درايور usb3 مشكل حل شد . درايور قبلي براي سال 2009 بوده كه ورژن جديد براي 2011 هست (مدل لپتاپ هم asus هست).
دوستان 1TB تو شهر خودمون حداقل 60 تومن گرونه
چطور می تونم از تهران سفارش بدم ؟
تو یه سایتی زده 125 تومنwestern 1tb elite
amir_t6262
16-06-2012, 14:29
عطا جان، لینک آموزش باز کردن هارد Seagate Freeagent Desk را دوباره میگذاری.
هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
amir_t6262
16-06-2012, 14:30
از سایتهای معتبر خرید اینترنتی میتوانی سفارش بدی. البته هزینه پست و ... را هم در نظر بگیر.
ata.royalfalcon
16-06-2012, 15:27
عطا جان، لینک آموزش باز کردن هارد Seagate Freeagent Desk را دوباره میگذاری.
هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
سلام رفيق .
اينجاست !!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rostamiani
16-06-2012, 20:01
منم شهرستانم و تا همین چند سال قبل به بقیه زحمت می دادم که از تهران برام بخرند و بفرستند
تا اینکه سایت چاره ساخته شد.
لطفا این رو به حساب تبلیغ نزارید ... واقعا یکی از سایت های معتبره که ارسال رایگان هم داره ولی تا جایی که من می دونم به قیمت نمایندگی میده در واقع خودش واسطه ای هست بین شما و نمایندگی !!! حتی گاهی 5-6 هزار تومان پول پست رو رایگان حساب کردند ولی قیمتشون رو بالا نبردند !:18: (حتی شده یک خودکار 4 هزار تومانی هم ازشون خریدم ولی بازم پستش رایگان بوده ! برای ما شهرستانی ها نعمتیه :) )
فکر می کنم دیجی کالا هم برای خیلی از اجناسش ارسال رایگان داره ولی نمی دونم قیمتشون نسبت به بازار چطوره ..
موفق باشید :)
بچها ببنید اینو سفارش بدم ؟
digikala .com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-EMB-Elite-1T
مثل اینکه usb 3 نیستش !
rostamiani
16-06-2012, 20:58
بچها ببنید اینو سفارش بدم ؟
digikala .com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-WD-EMB-Elite-1T
مثل اینکه usb 3 نیستش !
این مدل که کلا موجود نیست !
تا جایی که من می دونم توی بازار هم نیست...
G.D.ragon.Ir
17-06-2012, 13:26
منم شهرستانم و تا همین چند سال قبل به بقیه زحمت می دادم که از تهران برام بخرند و بفرستند
تا اینکه سایت چاره ساخته شد.
لطفا این رو به حساب تبلیغ نزارید ... واقعا یکی از سایت های معتبره که ارسال رایگان هم داره ولی تا جایی که من می دونم به قیمت نمایندگی میده در واقع خودش واسطه ای هست بین شما و نمایندگی !!! حتی گاهی 5-6 هزار تومان پول پست رو رایگان حساب کردند ولی قیمتشون رو بالا نبردند .gif (حتی شده یک خودکار 4 هزار تومانی هم ازشون خریدم ولی بازم پستش رایگان بوده ! برای ما شهرستانی ها نعمتیه :) )
فکر می کنم دیجی کالا هم برای خیلی از اجناسش ارسال رایگان داره ولی نمی دونم قیمتشون نسبت به بازار چطوره ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز این سایتی که شما تعریفش رو میکنید مانیتور LG IPS226V رو زده 345000 تومن در صورتی که خودم این مانیتور رو 1-2 هفته پیش خریدم 288000 تومن (ساکن رشت هستم) با مابه التفاوتش, مانیتور رو با هواپیمای شخصی هم بفرستن در خونه خریدار, بازم براشون کلی میمونه.
باور کنید هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره
شرمنده که پستم ربطی به تاپیک نداشت
rostamiani
17-06-2012, 13:38
دوست عزیز این سایتی که شما تعریفش رو میکنید مانیتور LG IPS226V رو زده 345000 تومن در صورتی که خودم این مانیتور رو 1-2 هفته پیش خریدم 288000 تومن (ساکن رشت هستم) با مابه التفاوتش, مانیتور رو با هواپیمای شخصی هم بفرستن در خونه خریدار, بازم براشون کلی میمونه.
باور کنید هیچ گربه ای در راه رضای خدا موش نمیگیره
شرمنده که پستم ربطی به تاپیک نداشت
الآن قیمت شما رو بهشون اطلاع می دم :)
راستش توی این چند سال خیلی از این سایت خرید کردم. همیشه هم قیمت نمایندگی بوده و واقعا قیمت اضافه ای نمی گرفتند. شاید سودشون در خرید های بالا باشه. حتی می دونم بخش سوپر دارند و مواد غذایی رو هم با قیمت پشتش در خونه تحویل میدن !
در مورد مانیتور هم نوشته "تامین کننده: مادیران" و این تامین کننده ها هستند که قیمت ها رو تعیین و به روز می کنند و همه اجناسی رو که تا به حال دیده بودم همینطور بوده
مطمئن باشید همه 32000 کالای داخل سایت رو خودشون نمی تونن به روز کنن :)
ولی با این نوسان های شدید شاید شاید مادیران بی خیال به روز کردن قیمت شده. به هر حال توی این وضعیت آشفته بازار همه چی مهمه.
ولی به طور کلی برای هر خریدی قبلش باید قیمت بازار رو هم به دست اورد. منم با این حرف موافقم. ولی تا قبل از این آشفتگی ها هر قیمتی از بازار به دست اوردم از قیمت چاره بیش تر نبوده :)
ویرایش :
حدود 10 دقیقه بعد از سایت چاره تماس گرفتند و ضمن تشکر گفتند با مادیران تماس گرفتند. قیمت 291 هزار تومان بوده و بهشون گفتند قیمتشون رو اصلاح کنند
mojtaba0007
17-06-2012, 19:47
سلام به دوستان عزیز
میخوام یه هارد اکسترنال پرتابل دیگه بگیرم گفتم بیام یه مشورتی از اساتید بگیرم.
مدل 2 ترابایت وسترن تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟ مدل 1.5 ترابایت سیگیت چطور؟
من هارد رو برای سال تحصیلی بعد (3ماه دیگه) میخوام. الان بگیرم یا صبر کنم آخر تابستون بگیرم؟
در ضمن یکی از بچه ها عکس هاردهاش رو گذاشته بود منم گفتم بذارم!!
با تشکر
ata.royalfalcon
17-06-2012, 19:58
سلام به دوستان عزیز
میخوام یه هارد اکسترنال پرتابل دیگه بگیرم گفتم بیام یه مشورتی از اساتید بگیرم.
مدل 2 ترابایت وسترن تو بازار هست؟ قیمتش چنده؟ مدل 1.5 ترابایت سیگیت چطور؟
من هارد رو برای سال تحصیلی بعد (3ماه دیگه) میخوام. الان بگیرم یا صبر کنم آخر تابستون بگیرم؟
در ضمن یکی از بچه ها عکس هاردهاش رو گذاشته بود منم گفتم بذارم!!
با تشکر
سلام .
بلی 2 ترابایت وسترن موجوده آخرین بار که قیمت گرفتم 450 هزارتومن بود قبلاً هم تا 500 هزارتومن بوده . سیگیت 1.5 ترابایت رو در بازار ندیدم تا به حال .
در مورد کاهش قیمت در آینده نمیتونم نظر قطعی بدم . من حدس میزنم که این کاهش قیمت هاردها به خاطر اجرای طرح شبنم باشه که موجودی انبار سریعتر فروش بره ...
ممنون بابت عکس (ولی چقدر خط خش داره :31:)
mojtaba0007
17-06-2012, 20:07
سلام .
بلی 2 ترابایت وسترن موجوده آخرین بار که قیمت گرفتم 450 هزارتومن بود قبلاً هم تا 500 هزارتومن بوده . سیگیت 1.5 ترابایت رو در بازار ندیدم تا به حال .
در مورد کاهش قیمت در آینده نمیتونم نظر قطعی بدم . من حدس میزنم که این کاهش قیمت هاردها به خاطر اجرای طرح شبنم باشه که موجودی انبار سریعتر فروش بره ...
ممنون بابت عکس (ولی چقدر خط خش داره :31:)
پس نطر کارشناسی شما اینه که الان بگیرم مطمئن تره؟
1.5 سیگیت که پارسال تو بازار بود. دو تا از هارهای خودم هم سیگیت 1.5 هست.
خط و خش هارها هم به خاطر اینه که دانشجو شهرستان هستم و همش در رفت و آمد!
ata.royalfalcon
17-06-2012, 20:20
پس نطر کارشناسی شما اینه که الان بگیرم مطمئن تره؟
1.5 سیگیت که پارسال تو بازار بود. دو تا از هارهای خودم هم سیگیت 1.5 هست.
خط و خش هارها هم به خاطر اینه که دانشجو شهرستان هستم و همش در رفت و آمد!
باور کنید اگر خودم میتونستم روند افزایشی و کاهشی قیمتها رو به درستی پیش بینی کنم میتونستم سود و بهره زیادی از این نوسانات قیمتها ببرم . برج 4 پارسال هارد سه ترابایت رو خریده بودم 248 هزارتومن درصورتیکه چند هفته پیش خریدم 345 هزارتومن !!!
در مورد اون خط و خش ها هاردهای سیگیت کاور نایلونی دارند که بنظرم جدا نمیکردید بهتر بود ، حتی میتونستید یه کیف هم بخرید .
mojtaba0007
17-06-2012, 20:39
باور کنید اگر خودم میتونستم روند افزایشی و کاهشی قیمتها رو به درستی پیش بینی کنم میتونستم سود و بهره زیادی از این نوسانات قیمتها ببرم . برج 4 پارسال هارد سه ترابایت رو خریده بودم 248 هزارتومن درصورتیکه چند هفته پیش خریدم 345 هزارتومن !!!
در مورد اون خط و خش ها هاردهای سیگیت کاور نایلونی دارند که بنظرم جدا نمیکردید بهتر بود ، حتی میتونستید یه کیف هم بخرید .
کاورهای نایلونی سیگیت که خیلی شل و ول بود و پشتش یه سوراخ بزرگ داشت و 2 هفته ای آویزون شد و بعدش هم بچه ها لطف کردن برام کندنش. وسترنها هم فکر کنم بعد 2-3 ساعته خط خطی شد رفت. کیف هم میخواستم بگیرم ولی خیلی جاگیره و بی خیالش شدم.
من هم خودم پارسال 1.5 سیگست رو گرفته بودم 180 ولی آخرین قیمتی که داشتم 360 تومن بود.نمیدونم الان باید بگیرم یا صبر کنم؟؟!!
m.amin4u
17-06-2012, 23:05
سلام تو هارد نو my passport essential SE یه سری پوشه و برنامست
این ها چیه؟
آیا باید حتما رو هارد باشه؟
میشه یه فولدر ایجاد کنم و اینا رو cut کنم و بذارم داخلش؟ مشکلی پیش نمیاد؟
آیا لازمه که هارد رو پارتیشن بندی کنم؟
I3 E L O \/ E D
18-06-2012, 02:13
دوستان سلام
قصد دارم یه هارد اکسترنال آداپتوری برای ذخیره فیلم و سریال و بازی بخرم
فعلا نظرم روی Western Digital My Book Essential USB 3.0 2TB HDD هستش
میخواستم بدونم آیا اتنخاب خوبی هستش؟ مدل بهتری رو از این پیشنهاد دارید؟
قیمتش در حال حاضر در چه حدودیه؟
تفاوت قیمت مدل 1 و 2TB چقدره؟
به نظرتون اگه همین الان برای خرید اقدام کنم به صرفه تر هست یا اینکه صبر کنم؟
گارانتیش باید مال چه شرکتی باشه؟
پیشاپیش از پاسختون یه دنیا ممنونم!
Edit: فراموش کردم اینکه بگم لپتابم USB2.0 هستش، آیا مشکلی نداره که هارد اکسترنال USB3.0 میخرم؟ چون حدس میزنم بهم بخورن و فقط سرعت بیاد پایین
+اگه مکان خاصی که برای خرید تو تهران مطمئن باشه هم میشناسد، لطف کنید معرفی کنید
rostamiani
18-06-2012, 06:00
سلام تو هارد نو my passport essential SE یه سری پوشه و برنامست
این ها چیه؟
آیا باید حتما رو هارد باشه؟
آیا لازمه که هارد رو پارتیشن بندی کنم؟
سلام دوست عزیز
اینجا رو ببینید :
ata.royalfalcon
18-06-2012, 10:05
دوستان سلام
سلام
قصد دارم یه هارد اکسترنال آداپتوری برای ذخیره فیلم و سریال و بازی بخرم
فعلا نظرم روی Western Digital My Book Essential USB 3.0 2TB HDD هستش
میخواستم بدونم آیا اتنخاب خوبی هستش؟ مدل بهتری رو از این پیشنهاد دارید؟
بلی انتخاب خوبی هست .
قیمتش در حال حاضر در چه حدودیه؟
تفاوت قیمت مدل 1 و 2TB چقدره؟
یک ترابایت حدود 260 هزارتومن هست و دوترابایت هم حدود 270 هزارتومن و با توجه به اختلاف قیمت اندک پس بهتره که دو ترابایت رو بخرید .
به نظرتون اگه همین الان برای خرید اقدام کنم به صرفه تر هست یا اینکه صبر کنم؟
اگر واقعاً هارد لازم دارید پس بخرید ، واقعاً نمیتوان آینده رو پیش بینی کرد که آیا قیمتها کاهش میابد یا خیر !!!
گارانتیش باید مال چه شرکتی باشه؟
هاردهای من گارانتی سازگار رو دارند که البته تا الان مشکلی نداشتند و در نتیجه نمیتونم درباره نحوه عملکرد این گارانتی اظهار نظر کنم .
Edit: فراموش کردم اینکه بگم لپتابم USB2.0 هستش، آیا مشکلی نداره که هارد اکسترنال USB3.0 میخرم؟ چون حدس میزنم بهم بخورن و فقط سرعت بیاد پایین
+اگه مکان خاصی که برای خرید تو تهران مطمئن باشه هم میشناسد، لطف کنید معرفی کنید
هیچ مشکلی وجود ندارد ولی نمیتوانید از حداکثر سرعت usb3 بهره مند شوید .
تهران پایینتر از میدان ولیعصر ، مرکز کامپیوتر ایران طبقه زیر همکف نمایندگی سازگار فروشگاه زیتون .
m.amin4u
18-06-2012, 10:08
سلام دوست عزیز اینجا رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب این سوال نبود داخل اون پست!!
ata.royalfalcon
18-06-2012, 10:15
جواب این سوال نبود داخل اون پست!! میشه یه فولدر ایجاد کنم و اینا رو cut کنم و بذارم داخلش؟ مشکلی پیش نمیاد؟
توصیه میکنم که از جابجا کردن اون پوشه ها و فایل ها خودداری کنید مخصوصاً اگر هارد رو قفل گذاری میکنید یا از امکانات بکاپ گیری آن استفاده میکنید چون ممکن هست در عملکرد برنامه اختلال ایجاد شود .
میتونید برای قاطی نشدن فایلها و پوشه ها شخصی خودتان با فایلها و پوشه های موجود در هارد ، یه پوشه به اسم خودتان ایجاد کنید و در داخل آن پوشه اطلاعات رو بریزید .
ضمناً نیازی به پارتیشن بندی هم نیست میتونید فولدربندی کنید . ولی پارتیشن بندی هم مزایایی دارد مثلاً اگر فایلی بطور اتفاقی حذف شد نیازی به اسکن کردن کل هارد نیست بلکه فقط پارتیشن خاصی رو میتونید اسکن کنید که باعث صرفه جویی در وقتتان میشود ...
amirkhan_0o0
18-06-2012, 11:04
سلام دوستان
هارد های سیگیت مثل وسترن نرم افزاری برای خاموش کردن موتور هنگام سیف ریمو ندارند؟؟
راستی اصلا مهم هست موتور خاموش شه؟؟ آخه اگه مهم بود حتما شرکت بزرگی مثل وسترن که قابلیت روشن خاموش کردن چراغ هارد رو به صورت نرم افزاری قرار دادهٰ این قابلیت رو هم قرار می داد!!
ata.royalfalcon
18-06-2012, 12:47
سلام دوستان
هارد های سیگیت مثل وسترن نرم افزاری برای خاموش کردن موتور هنگام سیف ریمو ندارند؟؟
راستی اصلا مهم هست موتور خاموش شه؟؟ آخه اگه مهم بود حتما شرکت بزرگی مثل وسترن که قابلیت روشن خاموش کردن چراغ هارد رو به صورت نرم افزاری قرار دادهٰ این قابلیت رو هم قرار می داد!!
میتونید نرم افزار USB Safely Remove ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ورژن 5.1.3 رو نصب کنید .
پس از نصب پیغامی (عکس زیر) ظاهر میشود که باید yes رو بزنید و سیستم رو ریستارت کنید .
53502
یا بعدا میتونیداز قسمت option گزینه Power off the device... رو تیک بزنید (عکس زیر) .
53501
با safe remove در ویندوز سون ، چراغ فلش مموری یا هارد خاموش خواهد شد (موتور هارد spindown خواهد شد) .
mojtaba0007
18-06-2012, 13:52
میتونید نرم افزار USB Safely Remove ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ورژن 5.1.3 رو نصب کنید .
پس از نصب پیغامی (عکس زیر) ظاهر میشود که باید yes رو بزنید و سیستم رو ریستارت کنید .
یا بعدا میتونید گزینه Power off the device... رو تیک بزنید (عکس زیر) .
با safe remove در ویندوز سون ، چراغ فلش مموری یا هارد خاموش خواهد شد (موتور هارد spindown خواهد شد) .
این هم کرک برنامه:
یا
این مدل که کلا موجود نیست !
تا جایی که من می دونم توی بازار هم نیست...
پس حالا من چی میتونم بخرم که 1 گیگ باشه usb3 و اداپتوردار باشه ؟
rostamiani
18-06-2012, 15:04
پس حالا من چی میتونم بخرم که 1 گیگ باشه usb3 و اداپتوردار باشه ؟
تفاوت قیمت یک ترا و دو ترا ظاهرا زیاد نیست. به نظر من دو ترا بخر :
I3 E L O \/ E D
18-06-2012, 15:22
خیلی خیلی ممنون از کمکتون دوست عزیز
بهترین پاسخهای ممکن رو به من دادید
مطمئنا اگه این فروم و کابرای خوبی مثل شما نبودن من الان داشتم با یه سیستم در پیت این پست رو میدادم!
یه گلکسی ممنون!
sorosh21
20-06-2012, 09:22
دوستهایی که قصد خرید هارد دارین خوبه یه سری هم به این سایت بزنین ,تنوع زیادی داره با توضیحات کافی,چون خودم استفاده کردم از این سایت به شما هم پیشنهاد میکنم :7: final.ir
=box&Acce_cat[]=164&Parent=1
AMIR-AIRGUNNER
22-06-2012, 19:23
سلام دوستان :10:
چند تا سوال در مورد قیمت هارد ها داشتم میشه به ترتیب قیمت هارد با چنین ویژگی هایی رو بگید
1- ارزانترین هارد 1 ترابایت 3.5 اینچی usb 2 و همینطور مدل usb 3
2-ارزانترین هارد 1 ترابایت 2.5 اینچی usb 2 و همینطور مدل usb 3
و اینکه مدت ها قبل من seagate expansion ا ترابایت 3.5 اینچی usb 2 خریده بودم (یادش به خیر اون موقع 100 هزار تومن بود ) که مشکلی خاصی تا حالا واسش پیش نیومده و درست کار میکنه .
الان این مدل هارد تو بازار هست یا دیگه نمیارن ؟!
ehsan149
23-06-2012, 15:23
سلام آقا عطا
من یک هارد اینترنال 3tb ترجیحا سیگت میخواستم ، با توجه به اینکه هارد 3 ترا تو بازار موجود نیست من میخواستم بدونم کدوم از مدلهای 3.5 اینچی میشود از هارد ساتا داخلی آنها (یعنی بازش کنم) از طریق پورت ساتا استفاده کرد ، لطفا اگر امکان دارد اسم و مدل هارد داخلی را هم بگویید.
فکر کنم این طور باشد که sata to usb آنبرد نباشد .
ممنون از شما
ata.royalfalcon
23-06-2012, 16:54
سلام آقا عطا
من یک هارد اینترنال 3tb ترجیحا سیگت میخواستم ، با توجه به اینکه هارد 3 ترا تو بازار موجود نیست من میخواستم بدونم کدوم از مدلهای 3.5 اینچی میشود از هارد ساتا داخلی آنها (یعنی بازش کنم) از طریق پورت ساتا استفاده کرد ، لطفا اگر امکان دارد اسم و مدل هارد داخلی را هم بگویید.
فکر کنم این طور باشد که sata to usb آنبرد نباشد .
ممنون از شما
سلام دوست من .
در درجه اول خلاصه کنم برات ، اگر هارد حجم بالا میخوای بهتره که ویندوزت 7 باشه نه مثلاً XP ...
مسئله بعدی هم ابطال گارانتی هست . یعنی اگر هارد رو باز کنی دیگه گارانتی نیست ...
میتونی هارد سیگیت free agent goflex desk رو بخری که با کندن کارتریج usb به پورت برق و ساتا دسترسی داشته باشی و اینطوری گارانتی هارد هم نمیپره (عکس پیوستی) ولی مسئله ای که داره اینه که دیگه نمیتونی داخل کیس پیچ کنی و باید در کیس باز بمونه !!!
ولی اگر اصرار داری که هارد باز بشه و گارانتی هم مهم نیست میتونی مدل expansion رو بخری و نحوهء باز کردن هارد رو از یـوتـیـوب ببینی تا باکس هارد صدمه نبینه . هاردهای اکسترنال 3.5 اینچی مثل هاردهای اکسترنال 2.5 اینچی usb on board نیستند ضمن اینکه من بعید میدونم از هاردهای 7200 باشه بلکه از هاردهای 5900 هست .
سلام دوستان :10:
چند تا سوال در مورد قیمت هارد ها داشتم میشه به ترتیب قیمت هارد با چنین ویژگی هایی رو بگید
1- ارزانترین هارد 1 ترابایت 3.5 اینچی usb 2 و همینطور مدل usb 3
2-ارزانترین هارد 1 ترابایت 2.5 اینچی usb 2 و همینطور مدل usb 3
و اینکه مدت ها قبل من seagate expansion ا ترابایت 3.5 اینچی usb 2 خریده بودم (یادش به خیر اون موقع 100 هزار تومن بود ) که مشکلی خاصی تا حالا واسش پیش نیومده و درست کار میکنه .
الان این مدل هارد تو بازار هست یا دیگه نمیارن ؟!
سلام
چرا این مدل expansion هنوز هم در بازار موجوده ولی ممکنه کمیاب شده باشه .
این باید مدل جدید wd my passport باشه...مال خودتونه؟!:31:
نسبت به wd my passpot essential چه مزیتی داره؟...(غیر از ظاهرش و اینکه مشکل خش افتادن احتمالا کمتره)
حجم 1 ترا (500 گیگ) این دو مدل چقدر تفاوت قیمت دارن ؟؟
ata.royalfalcon
23-06-2012, 17:15
این باید مدل جدید wd my passport باشه...مال خودتونه؟!:31:
نسبت به wd my passpot essential چه مزیتی داره؟...(غیر از ظاهرش و اینکه مشکل خش افتادن احتمالا کمتره)
حجم 1 ترا (500 گیگ) این دو مدل چقدر تفاوت قیمت دارن ؟؟
این مدل قدیمی My Passport essential هست که usb to sata بصورت جداگانه هست . مدل جدید My Passport essential این قسمتش جزئی از برد هارد هست و این باعث کوچکتر و کم مصرفتر شدن هارد میشه ، حداکثر حجم این مدلها یکترابایت هست ، ولی مدل جدید (از نوع ویندوزی) wd my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که تا دوترابایت موجوده و قیمتش حدود 450 هزارتومن بوده . 500 گیگ این مدل جدید رو هنوز تو بازار ندیدم ولی یکترابایت این مدل wd my passport در فروشگاه زیتون (نمایندگی سازگار) دیدمش .
ehsan149
23-06-2012, 17:17
ممنون آقا عطا از جوابتون
من برا nas میخواستم که این روش کندن کارتریج usb به پورت برق و ساتا دسترسی داشته باشم خوب چون در nas نمیبندم و گارانتی هم باطل نمیشه فقط این مشکلی هست که nas ها با هر هاردی سازگار ( compatible) نیست مدل nas qnap TS-212 که لینک هاردهای سازگار با آن قرار میدهم .
بنابر این باید هارد داخلی 3TB که داخل free agent goflex desk استفاده شده را بدونم که ببینم اگر سازگار هست بخرم
mojtaba0007
23-06-2012, 19:52
امروز my passport 2 TB قیمت کردم 470 تومن میدادن البته فعلاً نگرفتم
AMIR-AIRGUNNER
24-06-2012, 07:18
سلام
چرا این مدل expansion هنوز هم در بازار موجوده ولی ممکنه کمیاب شده باشه .
قیمت مدل های 1 و 2 ترابایتش چقدره ؟
و اگه میشه در مورد اون 2 سوال اول هم راهنمایی بفرمایید :11:
vahidrojroj
24-06-2012, 16:04
یه خبرایی اومده که هارد SSD ارزون شده درسته ؟ این کاهش قیمت روی هارد های دیگه هم تاثیر گذاشته ؟
Danesh77
24-06-2012, 18:51
سلام
نظرتون درباره هارد pqi رو ميخواستم. كيفييتش چطوره ؟
ata.royalfalcon
24-06-2012, 19:20
سلام
نظرتون درباره هارد pqi رو ميخواستم. كيفييتش چطوره ؟
سلام
در درجه اول pqi سازنده هارد نیست ، بلکه از هاردهای ساخت شده توسط برندهای دیگر استفاده میکند . مثلاً تا اونجایی که میدونم در هارد اکسترنال pqi h552v از هارد وسترن سری blue استفاده شده . البته pqi چندین مدل دارد که نمیتوان با قطعیت گفت از کدام برند استفاده میکنه .
ata.royalfalcon
24-06-2012, 19:20
قیمت مدل های 1 و 2 ترابایتش چقدره ؟
سایت دیجی آنلاین رو بررسی کردم .مدل expansion یکترابایت 2,250,000 ریال و برای دوترابایت هم 2,499,000 ریال هست (احساس میکنم قیمتش زیادی پایینه) . در هر حال با توجه به اختلاف نه چندان زیاد بین این دو حجم حتماً 2 ترابایت رو بخرید .
amir_t6262
24-06-2012, 20:26
الان WD my book essential با حجم 2 ترابایت هم حدود 250 -260 هزار تومان است.
هارد WD my passport با حجم 1 ترابایت هم 225 هزار تومان
qwerty2322
25-06-2012, 08:17
سلام كسي نميدونه my book live dou اومده يا نه؟ معمولي يه هاردشو ديدم اگه كسي دوهاردشو ديده بي زحمت اعلام كنه.
hamidkashani
25-06-2012, 21:09
الان WD my book essential با حجم 2 ترابایت هم حدود 250 -260 هزار تومان است.
هارد WD my passport با حجم 1 ترابایت هم 225 هزار تومان
آقا مطمئنی 225000 تومن هست؟چون من داشتم امروز بررسی میکردم قیمتها حدود 250 تومن بود(با گارانتی دو ساله)
کلا کیفیت WD My Passprt چجوریه؟
amir_t6262
25-06-2012, 23:26
آقا مطمئنی 225000 تومن هست؟چون من داشتم امروز بررسی میکردم قیمتها حدود 250 تومن بود(با گارانتی دو ساله)
کلا کیفیت WD My Passprt چجوریه؟
آره. قیمت 2 روز پیش بازار رضا تهران بود. البته حداقل قیمت، وگرنه بیشتر از این هم میدادند.
ولی انگار هر روز قیمتها تغییر میکنه!
کیفیتش را هم شک نکن. عالی است. البته باید مراقب هم باشی، خصوصا ضربه نخورد و هنگام اتصال به کامپیوتر، تکان نخورد
در هنگام خرید هم جعبه اش اثر ضربه و فرورفتگی و ... نداشته باشد.
amirkhan_0o0
25-06-2012, 23:58
من حدود یک هفته پیش از بازار رضا 1 ترا سیگیت گوفلکس رو خریدم 220 تومن!
amir_t6262
26-06-2012, 08:42
من حدود یک هفته پیش از بازار رضا 1 ترا سیگیت گوفلکس رو خریدم 220 تومن!
اختلاف قیمت 1 ترابایت و 2 ترابایت بعضی وقتها خیلی کم میشود. بطوریکه با 20-30 هزار تومان، میتوانستی 2 ترابایت بخری.
موقع خرید قشنگ بازار را بگردید. بعضی وقت ها برخی مغازه ها خوب تخفیف میدهند. ( شاید بخاطر اینکه جنسشان را ارزانتر خریدند و یا اینکه مدت زیادی روی دستشان باد کرده و میخواهند رد کنند)
زمانی که من هارد 2 ترابایت اینترنال را 200 گرفتم، هیچ مغازه ای زیر 215 نمیدادند. ولی یک مغازه پیدا شد که 200 میداد. همان هارد با همان گارانتی و مشخصات.
saeediranzad
26-06-2012, 10:17
سلام
مدتیه که میخواهم یه هارد کمکی برای لپتاپم بگیرم. ولی انگار دلار نمیخواد پایین بیاد. جالب اینکه دلار بالا رفته، ولی قیمت وسائل دیجیتال کمی پایین اومده.
حالا:1- فکر نکنم تا یکسال دیگه بیشتر از 500 گیگ نیاز داشته باشم.
2- خیلی قرار نیست جابجاش کنم. فضای یدکی لپتاپ حساب میشه. چون هارد لپتاپ 320 تاست.
3- بار اولم هست که میخوام اکسترنال بگیرم و میخوام بدونم بجز این دو برند معروف، به بقیه هم میشه اعتماد کرد؟
4- میخوام لپتاپ را Dual Boot کنم و ویندوز8 را روی هارد اکسترنال سوار کنم. میشه؟
خوب، با این حساب چی بگیرم؟ (جویای نظر همگی هستم؛ بویژه استاد عطا)
ata.royalfalcon
26-06-2012, 10:53
سلام
سلام
مدتیه که میخواهم یه هارد کمکی برای لپتاپم بگیرم. ولی انگار دلار نمیخواد پایین بیاد. جالب اینکه دلار بالا رفته، ولی قیمت وسائل دیجیتال کمی پایین اومده.
حالا:1- فکر نکنم تا یکسال دیگه بیشتر از 500 گیگ نیاز داشته باشم.
2- خیلی قرار نیست جابجاش کنم. فضای یدکی لپتاپ حساب میشه. چون هارد لپتاپ 320 تاست.
با توجه به اينكه فقط 500 گيگ ميخواهيد پيشنهادم اينه كه از انواع پرتايل رو بخريد . چون ممكنه مدلهاي آداپتور دار كمتر از يكترابايت به راحتي در بازار پيدا نشه و اگر هم پيدا بشه ممكنه تفاوت قيمت كمي با انواع پرتابل داشته باشند ضمن اينكه راه اندازي هاردهاي پرتابل نسبت به هاردهاي آداپتوري راحتتر و آسانتر هست .
3- بار اولم هست که میخوام اکسترنال بگیرم و میخوام بدونم بجز این دو برند معروف، به بقیه هم میشه اعتماد کرد؟
بلي ميتوان اعتماد كرد ولي بهتره كه از برخي برندها دوري كنيد .
4- میخوام لپتاپ را Dual Boot کنم و ویندوز8 را روی هارد اکسترنال سوار کنم. میشه؟
بلي ، مشروط بر اينكه لپتاپ شما بوت از usb رو ساپورت كنه . اگر بوت از usb3 رو ساپورت كنه بسيار عاليست . در غير اينصورت بوت و اجراي ويندوز از usb2 ممكنه كند و زمانبر باشه .
خوب، با این حساب چی بگیرم؟ (جویای نظر همگی هستم؛ بویژه استاد عطا)
اينطور كه شما گفتيد قصد نصب ويندوز 8 هم داريد بنظر من بهتره كه هارد لپتاپتون رو به 500 گيگ ارتقا بديد و هارد قديمي 320 گيگ رو با خريد يه باكس به اكسترنال تبديل كنيد .
saeediranzad
26-06-2012, 15:55
دستت درد نکنه، مثل همیشه informative !
ولی در مورد تعویض هارد داخل با اکسترنال، یه بار شما یا یکی دیگه از دوستان، همین را گفت که بعد بحث ادامه پیدا کرد، شما گفتید که بجای تعویض و دستکاری هارد اکسترنال بگیرم.
یعنی داستان این بود که هارد لپتاپ گیرم نیومد و صحبت از باز کردن هارد اکسترنال و گذاشتن هارد لپتاپ در کیس آن بود.
مگه بوت از هارد داخلی سریعتره؟ آخه لپتاپ usb2 است و فکر کنم سرعت هارد درونی هم کم باشه. میشه توضیح بدید؟ یا اینکه هر دو ویندوز را روی هارد درونی نصب کنم و هارد بیرونی را بگذارم برای Stock.
اصراری بر 500 بودن هارد ندارم. اگه 2 ترا هم بخرم، مسأله ای نیست. ولی فعلاً نیاز ندارم. با توجه به اینکه جابجایی زیاد ندارم، حتا به فکر آداپتوری هم افتادم.
میبخشی این قدر مته به خشخاش میگذارم. نظر نهایی شما چیه؟ WD, Seagate, Adata, Silicon Power, (اون دوتا داره تو بازار زیاد میشه، با گارانتی)
آداپتوری یا USB؟
ata.royalfalcon
26-06-2012, 17:23
دستت درد نکنه، مثل همیشه informative !
ولی در مورد تعویض هارد داخل با اکسترنال، یه بار شما یا یکی دیگه از دوستان، همین را گفت که بعد بحث ادامه پیدا کرد، شما گفتید که بجای تعویض و دستکاری هارد اکسترنال بگیرم.
یعنی داستان این بود که هارد لپتاپ گیرم نیومد و صحبت از باز کردن هارد اکسترنال و گذاشتن هارد لپتاپ در کیس آن بود.
البته من دیگه اون بحث رو یادم نمیاد !!! ولی اگر واقعاً هارد لپتاپی در بازار پیدا نمیشه به نظر من هم درست نیست که هارد اکسترنال خریده بشه برای استفاده از هارد داخل باکس . به دو دلیل ، اول ابطال گارانتی و دومی هم اینه که بعضی از هاردهای پرتابل اساساً قسمتی به نام sata to usb ندارند بعبارت دیگه usb on board هستند و کلاً sata در کار نیست (مخصوصاً وسترنهای پرتابل جدید) .
مگه بوت از هارد داخلی سریعتره؟ آخه لپتاپ usb2 است و فکر کنم سرعت هارد درونی هم کم باشه. میشه توضیح بدید؟ یا اینکه هر دو ویندوز را روی هارد درونی نصب کنم و هارد بیرونی را بگذارم برای Stock.
اگر هارد اینترنال دارای اینترفیس sata باشد بوت از هارد اینترنال خیلی سریعتر از usb2 خواهد بود . برای اینکه متوجه بشید آیا هارد اینترنال لپتاپ شما sata هست یا IDE میتونید نرم افزار hdtune رو نصب کنید و از قسمت info متوجه مشخصات هارد اینترنال لپتاپ بشید .
پیشنهادم اینه که هر دو ویندوز رو روی هارد اینترنال نصب کنید و فایلهایی که کمتر مورد نیاز هست رو روی هارد اکسترنال نگهداری کنید .
اصراری بر 500 بودن هارد ندارم. اگه 2 ترا هم بخرم، مسأله ای نیست. ولی فعلاً نیاز ندارم. با توجه به اینکه جابجایی زیاد ندارم، حتا به فکر آداپتوری هم افتادم.
میبخشی این قدر مته به خشخاش میگذارم. نظر نهایی شما چیه؟ WD, Seagate, Adata, Silicon Power, (اون دوتا داره تو بازار زیاد میشه، با گارانتی)
آداپتوری یا USB؟
adata که توصیه نمیکنم . اگر خواستید Silicon Power بخرید میتونید مدل armor a80 رو بخرید که ضد ضربه هست (البته سعی نکنید ضد ضربه بودن رو عملاً تست کنید!!!) .
وسترن my passport هم خوبه ولی باکس خیلی ظریفی داره و زود خط و خش میافته و دل آدم رو میزنه !!! خودم 500 گیگ سیگیت goflex رو تیر ماه سال پیش خریدم 78 هزارتومن و تا الان هم هیچ مشکلی نداشته . این سیگیت هم یه کاور نایلونی ظریف داره که اگر جداش نکنید میتونه از باکس در برابر خط و خش محافظت کنه .
amir_t6262
26-06-2012, 20:34
عطا جان، مدلهای My Passport و My Passport Essential و My Passport Essential SE فرقشان در چیه؟ از نظر سخت افزاری و نرم افزاری.
در حجم یکسان قیمتهایشان متفاوته؟
amirkhan_0o0
27-06-2012, 00:08
اختلاف قیمت 1 ترابایت و 2 ترابایت بعضی وقتها خیلی کم میشود. بطوریکه با 20-30 هزار تومان، میتوانستی 2 ترابایت بخری.
موقع خرید قشنگ بازار را بگردید. بعضی وقت ها برخی مغازه ها خوب تخفیف میدهند. ( شاید بخاطر اینکه جنسشان را ارزانتر خریدند و یا اینکه مدت زیادی روی دستشان باد کرده و میخواهند رد کنند)
زمانی که من هارد 2 ترابایت اینترنال را 200 گرفتم، هیچ مغازه ای زیر 215 نمیدادند. ولی یک مغازه پیدا شد که 200 میداد. همان هارد با همان گارانتی و مشخصات.
2 ترا مگه اکسترنال گوفلکس هم هست؟؟
نمی دونستم
البت 1 گیگش رو هم جاهای دیگه 250 می دادند!!
saeediranzad
27-06-2012, 03:53
جناب عطا! سپاس.
لپتاپ من فوجیتسو لایف بوک است که در Datasheet این مدل، همه هاردها را Sata نوشته.
پس یه 500 سیگیت یا وسترن میگیرم. بیخودی هم تا حالا منتظر موندم. دلار بالا میره که پایین نمیاد.
hamid novin
27-06-2012, 05:19
با سلام از کارشناس محترم تقاضای راهنمائی دارم تصمیم به خرید هارد پرتابل 1 ترا یا 2 دارم ترجیحا یو اس بی 3 و 2 میخوام که با یو اس بی تلویزیون های براویا سونی سازگار باشه اگر مدلی هست که حتما تست کردید و یا با شرط سازگار بودن بفروش میرسانید حتما به بنده خبر دهید و قیمت آنرا هم بفرمائید h_novin@yahoo.com
amir_t6262
27-06-2012, 08:36
2 ترا مگه اکسترنال گوفلکس هم هست؟؟
نمی دونستم
البت 1 گیگش رو هم جاهای دیگه 250 می دادند!!
هارد سیگیت اکسترنال آداپتوری مدل Seagate FreeAgent GoFlex هم 2 ترابایت داره و هم 3 ترابایت.
قیمت هم چه بگویم. تغییرات روزانه شده و هر روز بالا و پایین میشه.
amir_t6262
27-06-2012, 08:42
با سلام از کارشناس محترم تقاضای راهنمائی دارم تصمیم به خرید هارد پرتابل 1 ترا یا 2 دارم ترجیحا یو اس بی 3 و 2 میخوام که با یو اس بی تلویزیون های براویا سونی سازگار باشه اگر مدلی هست که حتما تست کردید و یا با شرط سازگار بودن بفروش میرسانید حتما به بنده خبر دهید و قیمت آنرا هم بفرمائید h_novin@yahoo.com
دوست عزیز، اینجا محل خرید و فروش نیست. فقط دوستان راهنمایی میکنند و نوع مدل و ... را مشخص میکنند و بعد خودتان باید بگردید و بخرید.
در ضمن میتوانی به تاپیک خرید تلویزیون هم سر بزنی. دوستانی که تلویزیون سونی دارند، هم میتوانند راهنمایی کنند.
ata.royalfalcon
27-06-2012, 13:23
عطا جان، مدلهای My Passport و My Passport Essential و My Passport Essential SE فرقشان در چیه؟ از نظر سخت افزاری و نرم افزاری.
در حجم یکسان قیمتهایشان متفاوته؟
سلام
البته درباره مشخصات سخت افزاري اين هاردهاي اكسترنال نميتوان بصورت دقيق اظهار نظر داد . حتي حود وسترن هم در اين سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اشاره كرده كه (قسمت قرمز متن زير) فقط حجم هارد رو گارانتي ميكنه و درباره ساير پارامتر ها مثل cache يا rpm و نوع اينترفيس و ... هيچ مسئوليتي نداره !!! :blink:
Depending on model, the internal hard drive in an external enclosure could be either SATA or native USB.
We can only guarantee drive capacity. We cannot guarantee a particular internal hard drive model, data interface, rotational speed, or cache size in the external hard drive enclosure.
Dismantling any single-drive external enclosure to obtain this information will void the warranty of the hard drive.
Interface and cache of the hard drives inside the external enclosure does not affect the performance or the data transfer rate of the external hard drive unit.
در هر حال حدس ميزنم كه rpm تمامي مدلها 5200 الي 5400 باشه و 8MB cache داشته باشند . در مورد تعداد پلاتر هم اطلاعي ندارم .
مدل My Passport Essential كه فقط 500 گيگ هست (بر خلاف اونچيزي كه در صفحه اصلي سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])نوشته) و My Passport Essential SE هم جاي خودشو به My Passport داده و ديگه خبري از SE نيست .
amir_t6262
27-06-2012, 18:23
امروز برای یکی از دوستان، 2 تا هارد خریدم از بازار ایران
WD Element 1TB USB3 با گارانتی سازگار 218هزار تومان(ساخت تایلند- گارانتی 2 ساله تا 5/2014) ( این مدل بدون آداپتور است)
که این مدل تا 225 و 230 هم فروخته میشود. گارانتی های متفاوتی هم ازش آمده است.
WD My Book Essential 2TB USB3 گارانتی آواژنگ 250 هزار تومان ( ساخت تایلند گارانتی 2 ساله تا 5/2014)
( گارانتی سازگار این مدل هم بود که در بعضی مغازه ها 270 و حتی 280 هم میدادند. گارانتی های متفرقه دیگر هم هست مثل الماس و ... )
---------
مشخصات Element هم هارد sata II 5200 بافر 8 مگ
و اینکه تفاوت این هارد نسبت به هاردهای My Passport Essential این است که دیگر هیچ برنامه ای ندارد. ( یعنی برنامه هایی که روی هارد my passport است را ندارد)
جالبه بعضی مغازه ها گارانتی آواژنگ را ارزانتر از سازگار میدادند و برخی برعکس!
ata.royalfalcon
27-06-2012, 19:54
سلام به همه
امروز هم ما دو تا هارد 2 ترابایت wd my book essential خریدیم با گارانتی آواژنگ به قیمت 252 هزار تومن !!! از روی اجبار 2 ترابایتی خریدیم . 3ترابایت لازم داشتم هیچ جا نداشتند . میگن که کلیه هاردهای سه ترابایتی وسترن که قبلاً در بازار بوده موجودی انبار سال پیش بوده و تا الان وسترن هارد سه ترابایتی تولید نکرده ، حالا نمیدونم راست میگن یا احتکار کردند (معلومه که خالی میبندند) !!! یک ترابایت وسترن آداپتوری با گارانتی آواژنگ هم 185 هزارتومن بوده .
مجموع هاردهام به 17 ترابایت رسیده !!!
amirkhan_0o0
27-06-2012, 22:12
هارد سیگیت اکسترنال آداپتوری مدل Seagate FreeAgent GoFlex هم 2 ترابایت داره و هم 3 ترابایت.
قیمت هم چه بگویم. تغییرات روزانه شده و هر روز بالا و پایین میشه.
منم از سیگیت گوفلکس 1 ترا منظورم بدون آداپتور بود!
چون می خوام که خوب جابجا شه!
saeediranzad
28-06-2012, 01:58
سلام
بالاخره خریدم. Seagate FreeAgent Goflex 500GB = 155000 toman
البته هنوز راهش نیانداختم. گارانتی سازگار داره تا 01/05/2014
جناب عطا! شما سیگیت 12 ترابایتی دیدید؟ نمیدونم تو کدوم سایت دیدم. چیز خوبی بود برای شما.
ata.royalfalcon
28-06-2012, 10:44
سلام
بالاخره خریدم. Seagate FreeAgent Goflex 500GB = 155000 toman
البته هنوز راهش نیانداختم. گارانتی سازگار داره تا 01/05/2014
جناب عطا! شما سیگیت 12 ترابایتی دیدید؟ نمیدونم تو کدوم سایت دیدم. چیز خوبی بود برای شما.
سلام
مبارک باشه . حالا این usb2 هست یا usb3 ؟؟
سیگیت 12 ترابایتی مدل BlackArmor NAS 440 Network Storage Server هست که بالای سه میلیون تومن قیمتشه (دیجی کالا) که خیلی گرونه .
nasimrayane1390
28-06-2012, 11:32
كسي آدرس سايت فروش هارد دست دوم رو داره؟4تا هارد اينترنال 160 تا 250 گيگ مي خوام
ata.royalfalcon
28-06-2012, 11:47
شباهت زیاد هارد verbatim با هارد سیگیت goflex
52435
ata.royalfalcon
28-06-2012, 12:51
هارد Seagate Backup Plus Portable Drive
52439
52442
52441
52440
مشخصات و تفاوت با هارد سیگیت goflex
52438
52437
saeediranzad
28-06-2012, 13:59
سلام
مبارک باشه . حالا این usb2 هست یا usb3 ؟؟
سیگیت 12 ترابایتی مدل BlackArmor NAS 440 Network Storage Server هست که بالای سه میلیون تومن قیمتشه (دیجی کالا) که خیلی گرونه .
سلام
دست شما درد نکنه:13:USB3 است دیگه:20:. ولی نرم افزارهاش را نصب نکردم. میخوام بگذارمشون تو یه فولدر و قفلش کنم. خوبه؟ با bitlocker میشه یا نرمافزار میخواد؟
ata.royalfalcon
28-06-2012, 15:16
سلام
دست شما درد نکنه:13:USB3 است دیگه:20:. ولی نرم افزارهاش را نصب نکردم. میخوام بگذارمشون تو یه فولدر و قفلش کنم. خوبه؟ با bitlocker میشه یا نرمافزار میخواد؟
سلام .
والا رفیق . خودم که 500 گیگ پرتابل goflex دارم اعتراف میکنم نرم افزارش بدرد نمیخوره ، نصب نکنی هیچ مشکلی هم پیش نمیاره !!! ولی برای safe remove و spindown کردن موتور هارد قبل از جدا کردن کابل usb از نرم افزارUSB Safely Remove که در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی شده استفاده کن .
bitlocker هم کل یک volume یا یک پارتیشن رو encrypt میکنه و ممکنه ریسک داشته باشه ولی اگر اصرار بر استفاده از bitlocker داری بهتره که یه پارتیشن کم حجمتر بسازی و اونو با bitlocker قفل کنی .
saeediranzad
29-06-2012, 06:46
سلام
برای safe removeکردن که با خود ویندوز این کار را میکنم و معمولاً وقتی کارم تموم میشه، بدون جدا کردن، دیگه لپتاپ را خاموش میکنم.
این نرم افزارها فقط برای بکآپ گرفتنه؟ میترسم پاک بشن و یه روز بهشون نیاز پیدا کنم. مگه مخفیشون کنم.
23292329
30-06-2012, 07:19
با سلام می خوام هارد اکسترنال بخرم
نظر شما در مورد هارد هیتاچی چیه ؟
اگه هارد دیگه ای را می شناسید ممنون می شم بگین
ata.royalfalcon
30-06-2012, 07:27
با سلام می خوام هارد اکسترنال بخرم
نظر شما در مورد هارد هیتاچی چیه ؟
اگه هارد دیگه ای را می شناسید ممنون می شم بگین
سلام
شما هارد پرتابل ميخواهيد يا آداپتوري ؟؟ كلاً براي چه اهدافي هارد اكسترنال ميخواهيد ؟؟
23292329
30-06-2012, 07:31
هارد اکسترنال هیتاچی (پرتابل) 500 gige می خوام برای ذخیره سازس فیلم و عکس و موسقی و ..
ata.royalfalcon
30-06-2012, 08:06
هارد اکسترنال هیتاچی (پرتابل) 500 gige می خوام برای ذخیره سازس فیلم و عکس و موسقی و ..
هارد هيتاچي بشدت در بازار كمياب هست و حتي فكر نميكنم بتونيد پيدا كنيد (ولي بگرديد شايد بتونيد پيدا كنيد) . ولي انواع مدلهاي هارد وسترن و سيگيت رو به راحتي ميتونيد پيدا كنيد .
اگر هارد معمولي ميخواهيد (ضد ضربه و آب نبودن) من مدل جديد Western digital My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پيشنهاد ميدم ، مدل يكترا و دو ترابايت اين مدل رو در بازار ديدم ولي اگر 500 گيگ رو ميخوايد مجبوريد از مدلهاي قديمي my passport essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخريد كه پيشنهاد نميكنم .
اما اگر هارد و آب ضد ضربه ميخواهيد من silicon power armor a80 رو پيشنهاد ميدم كه بهتره با گارانتي معتبر بخريد .
23292329
30-06-2012, 10:34
با سلام
نظرتون در خصوص هارد اکسترنال توشیبا 500 gige چیه (البته از نوع غیر آدابتوری) ؟
ata.royalfalcon
30-06-2012, 11:59
با سلام
نظرتون در خصوص هارد اکسترنال توشیبا 500 gige چیه (البته از نوع غیر آدابتوری) ؟
سلام
هاردهاي توشيبا هم هاردهاي خوبي هستند . همانطوريكه ميدونيد هاردهاي پرتابل توشيبا كلاً در دو سري هست .
مدل پايه يا Canvio Basics 3.0 Portable Hard Drives ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدل بعدي هم Canvio 3.0 Portable Hard Drives ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كه مدل دومي با وجود امكانات بيشتر نرم افزاري و تنوع رنگ بيشتر پيشنهاد ميشه . از نوع گارانتي در ايران هم اطلاعي ندارم .
ata.royalfalcon
30-06-2012, 20:57
عمر مفید پورتهای usb
USB2.0 Full Size: 1,500 mating cycles
USB2.0 Mini: 5,000 mating cycles
USB2.0 Micro: 10,000 mating cycles
USB3.0 Full Size: 5,000 mating cycles
USB3.0 Micro: 10,000 mating cycles
+
تعداد هاردهای اکسترنال 10 عدد و حجم کل 17 ترابایت ...
vahidrojroj
30-06-2012, 21:19
یه قسمت دیتا سنتر گوگل اینجاست فکر کنم ... ما هنوز تو یکی از اینا موندیم
برام سوال شده این همه حجم برای چی آخه ؟!
G.D.ragon.Ir
01-07-2012, 06:44
سلام. میخواستم بدونم تفاوت قیمت هاردهای اکسترنال SSD و HDD چقدره؟ مثلآ در ظرفیت های 500 گیگ یا 1 ترا (حدودآ هم بگید خوبه)
saeediranzad
01-07-2012, 10:51
سلام استاد عطا! چی جمع میکنی؟:31: شوخی بود. به من چه! ولی اون طبقه سوم، هارد اینترناله که بی قاب گذاشتی یا چیز دیگه است؟
rostamiani
01-07-2012, 11:01
سلام. میخواستم بدونم تفاوت قیمت هاردهای اکسترنال SSD و HDD چقدره؟ مثلآ در ظرفیت های 500 گیگ یا 1 ترا (حدودآ هم بگید خوبه)
SSD 64 گیگ حدود 180 هزار تومانه . 500 رو که دیگه نمیشه مقایسه کرد :)
ata.royalfalcon
01-07-2012, 13:50
سلام
سلام رفيق .
استاد عطا! چی جمع میکنی؟:31: شوخی بود. به من چه!
توشه و ذخيره براي آخرت و دنياي پس از مرگ !!! :blink:
(فيلم و كارتون و انيمه):31:
ولی اون طبقه سوم، هارد اینترناله که بی قاب گذاشتی یا چیز دیگه است؟
بلي ، هارد اينترنال سيگيت 1.5 ترابايت 7200.11 هست (قديمي) . يكيش كه كلاً داغون هست و بدسكتور شديد داره ، ازش بعنوان موش آزمايشگاهي استفاده ميكنم . مثلاً نحوه كار با انواع نرم افزارها و تستها و ...
اون دوتاي باقيمونده هم تقريباً سالمه ولي اطمينان كمي نسبت بهش دارم .
amir_t6262
01-07-2012, 13:53
هارد WD ELEMENT که چند روز قبل گرفته بودم و مشکل داشت را بردم گارانتی سازگار.
بعد از بررسی، یک هارد My Passport Essential SE به جایش دادند ( مدل element موجود نداشتند)
قیمت هارد را هم 235 هزار تومان حساب کردند که البته من هزینهای ندادم. یعنی سر به سر با اون هارد تعویض کردند.
ata.royalfalcon
01-07-2012, 19:29
من گاهی اوقات مجله هایی درمورد کامپیوتر و اینجور چیزها هست میخرم . مطالب مفیدی که درباره هارد هست رو اسکن کردم و بصورت PDF درآوردم که میتونید دانلود کنید (ضمناً قیمتی که گفته میشه قدیمی و بروز نیست).
بررسی هارد اکسترنال ADATA NH13 USB 3.0
52529
بررسی هارد اکسترنال ADATA SH12 USB 3.0
52528
بررسی هارد اکسترنال ADATA Superior SH14
52527
بررسی هارد اکسترنال ADATA Superior SH93
52526
بررسی هارد اکسترنال seagate goflex satellite
52524
بررسی هارد qnap turbo nas ts112
52525
بررسی باکس هارد zalman zm ve200
52523
بررسی هارد اکسترنال silicon power a70
52521
بررسی هارد d link dns321
52520
آشنایی با انواع اینترفیسها
52522
23292329
02-07-2012, 07:48
با سلام
می خوام هارد اکسترنال سامسونگ 500گیگ از نوع غیر آدابتوری بخرم ممنون می شم راهنمائی کنید
ata.royalfalcon
02-07-2012, 08:03
با سلام
می خوام هارد اکسترنال سامسونگ 500گیگ از نوع غیر آدابتوری بخرم ممنون می شم راهنمائی کنید
سلام
در سال 2011 بخش هارد كمپاني سامسونگ يه كمپاني سيگيت واگذار شده و فكر نميكنم مدلي در بازار پيدا كنيد مگر اينكه از موجودي در انبار و قديمي باشد .
af.taherkhani
02-07-2012, 09:05
با سلام نظرتون درمورد خرید فلش مموریهای32 گیگ any چیه؟
با سلام، من می خواستم یک هارد External بگیرم میخواستم بدونم بین My Passport و AH93 با ظرفیت 1 ترابایت کدوم مورد بهتر هست.
amir_t6262
03-07-2012, 09:23
با سلام، من می خواستم یک هارد External بگیرم میخواستم بدونم بین My Passport و AH93 با ظرفیت 1 ترابایت کدوم مورد بهتر هست.
در خوبی My Passport که شک نکن. فقط اگر خواستی بخری با گارانتی درست و حسابی بخر. ( سازگار ارقام و آواژنگ و ...)
این AH 93 برندش چیه؟
rostamiani
03-07-2012, 09:37
در خوبی My Passport که شک نکن. فقط اگر خواستی بخری با گارانتی درست و حسابی بخر. ( سازگار ارقام و آواژنگ و ...)
این AH 93 برندش چیه؟
AH93 از برند ADATA :)
ata.royalfalcon
03-07-2012, 20:56
آموزش disassemble کردن هارد nobility nh92 در سه سوت !!!
52578
از اساتيد اين فن من مي خوام يه هارد اكسترنال بخرم
ميخواهم بدانم فرق بين goflex با expannsion
my passport با my book
و....
چيه
يعني ميخوام تو اين 4 برند زير تفاوت نامگذاري ها رو بدونم
سيگيت
وسترن
تراسند
و درنهايت adata
در ضمن انگار قيمتها اومده پايين
تو تهران بهترين قيمت كجاست
پايتخت ايران مركز كامپيوتر كجا؟
ata.royalfalcon
04-07-2012, 09:12
از اساتيد اين فن من مي خوام يه هارد اكسترنال بخرم
ميخواهم بدانم فرق بين goflex با expannsion
my passport با my book
و....
چيه
يعني ميخوام تو اين 4 برند زير تفاوت نامگذاري ها رو بدونم
سيگيت
وسترن
تراسند
و درنهايت adata
در ضمن انگار قيمتها اومده پايين
تو تهران بهترين قيمت كجاست
پايتخت ايران مركز كامپيوتر كجا؟
سلام
مدل expansion مدل ساده اي هست كه فاقد نرم افزار براي بكاپ گيري و غيره هست . مهمترين تفاوت بين مدل expansion و goflex اين هست كه در مدلهاي goflex كارتريج قابل تعويض دارن كه ميتوان انواع كارتريج مثل usb2 يا Usb3 يا fireware يا esata نصب كرد . حتي ميتوان از ساتا بصورت مستقيم هم استفاده كرد .
my passport مدل بدون آداپتور و قابل حمل و نقل هست و حداكثر حجمش هم 2 ترابايته ولي my book از مدلهاي آداپتور دار هست كه حداكثر حجمش هم 3 ترابايته كه مناسب براي حمل و نقل روزانه نيست . تنوع محصولات وسترن و سيگيت خيلي زياد هست ولي كلاً خلاصه ميكنم . هاردهاي پرتابا نسبت به حجمشون از هاردهاي آداپتوري گرانتر هستند مثلا my passport دوترابايت حدود 450 هزار تومن ولي my book سه ترابايت حدود 350 هزارتومن هست .
هاردهای پرتابل وسترن :
نام مدل
نوع اینترفیس
حجم
رنگ
WD Elements ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 3.0
1TB , 750GB , 500GB
black
My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 3.0
2TB , 1TB , 750GB , 500GB
black , blue , Red , silver , White
My Passport Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 3.0
1TB , 750GB , 500GB
black , blue , Red , silver , White
My Passport for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 2.0
1TB , 750GB , 500GB
White
My Passport Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FireWire 800, USB 2.0
2TB , 1TB , 500GB
black
My Passport AV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 2.0
320GB
black
هاردهای پرتابل سیگیت به سه رده کلی تقسیم بندی میشوند .
1. Performance
2. Standard
3. Wireless
سری استاندارد شامل
نام مدل
نوع اینترفیس
حجم
رنگ
GoFlex Ultra portable
USB 2.0
1TB , 750GB , 500GB , 320GB
black , blue , Red , silver
GoFlex Ultra portable
USB 3.0
1.5TB , 1TB , 750GB , 500GB
GoFlex Ultra portable for mac
USB 2.0 and FireWire 800
1.5TB , 1TB , 500GB
silver
Backup Plus Portable
USB 3.0
1TB , 750GB , 500GB
Backup Plus Portable for mac
USB 2.0
1TB , 500GB
Silver/White
Expansion Portable
USB 3.0
1.5TB , 1TB , 750GB , 500GB
black
Expansion Portable
USB 2.0
1.5TB , 1TB , 640GB , 500GB , 320GB . 250GB
black
سری Performance هم شامل
نام مدل
نوع اینترفیس
حجم
رنگ
Slim Portable Drive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 3.0
500GB
black
Slim Portable Drive For mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 2.0
500GB
black
GoFlex Turbo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 3.0
750GB , 500GB
black
GoFlex Pro Ultra-portable
USB 3.0
750GB , 500GB
black
GoFlex Pro Ultra-portable
USB 2.0
750GB , 500GB
black
GoFlex Pro Ultra-portable For mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FireWire 800, USB 2.0
750GB , 500GB
Silver
سری Wireless هم
نام مدل
نوع اینترفیس و wi-fi
حجم
رنگ
GoFlex satellite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 3.0 , wi-fi 802.11b/g/n
500GB
black
GoFlex Net Media Sharing Device هم فقط بصورت كارتريج فروخته ميشه كه در اينصورت يا بايد از هاردهاي usb استفاده كنيد يا از هاردهاي سري گوفلكس . اين كارتريج داراي اينترفيس Gigabit Ethernet و usb2 هست .
هاردهاي اكسترنال آداپتوري وسترن
نام مدل
نوع اینترفیس
حجم
رنگ
WD Elements Desktop ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 2.0
3TB , 2.5TB , 2TB , 1.5TB , 1TB , 750GB , 640GB , 500GB
black
My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 3.0
3TB , 2TB , 1.5TB , 1TB
black
My Book for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 2.0
Tiger is not compatible 3TB - 3TB , 2TB , 1TB , 640GB
black
My Book Studio ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FireWire 800, USB 2.0
3TB , 2TB , 1TB
silver - Metal enclosure
My Book Studio II - Dual-drive Storage System with RAID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
USB 2.0 , FireWire 800 , FireWire 400 , eSATA
6TB , 4TB , 2TB
silver
My Book Thunderbolt Duo - Dual-drive storage system with RAID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Thunderbolt
6TB , 4TB
silver
My Book Live ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ethernet
3TB , 2TB , 1TB
black
My Book Live Duo - Dual-drive storage system with RAID ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gigabit Ethernet
6TB , 4TB
black
هاردهاي اكسترنال آدپتوري سيگيت
نام مدل
نوع اینترفیس
حجم
رنگ
Seagate Expansion External
USB 3.0
3TB , 2TB , 1TB
black
Seagate Expansion External
USB 2.0
3TB , 2TB , 1.5TB , 1TB , 500GB
black
GoFlex Desk External Drive
USB 3.0
3TB , 2TB
black
GoFlex Desk External Drive
USB 2.0
3TB , 2TB , 1TB
black
GoFlex Desk for Mac External Drive
FireWire 800 , USB 2.0
3TB , 2TB
silver
Backup Plus Desktop Drive
USB 3.0
4TB , 3TB , 2TB , 1TB
black
Backup Plus Desktop Drive for Mac
FireWire 800 , USB 2.0
4TB , 3TB , 2TB
black
GoFlex Home Network Storage System
Gigabit Ethernet
3TB , 2TB , 1TB
black
BlackArmor NAS 440 Network Storage Server
Ethernet
12TB , 8TB , 6TB , 4TB
black
BlackArmor NAS 220
Ethernet
6TB , 4TB , 2TB
black
BlackArmor NAS 110
Ethernet
3TB , 2TB , 1TB
black
هاردهاي adata
هاردهاي داراي اينترفيس usb2
نام مدل
حجم
رنگ
NH92 Stylish Metalic Case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
500GB/750GB/1TB
Sliver/ Pink/ Blue
SH93 Waterproof/Shock-Resistant ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
500GB/750GB/1TB
Yellow/ Red/ Black
CH94 Pocket Diary Wrap-Around Cable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
320GB/500GB/640GB/750GB/1TB
White / Blue/ Black/ Pink
هاردهاي داراي اينترفيس usb3
نام مدل
حجم
رنگ
NH13 Metalic Case ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
500GB/750GB/1TB
Glossy black/ Lustrous silver
NH03 High Speed/High Capacity ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1TB/2TB/3TB
Black
HD710 Waterproof/Shock-Resistant ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
500GB/750GB/1TB
Yellow/Black/Blue
SH14 Water Resistant/Shockproof ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
500GB/750GB/1TB
Red / Black
CH11 Customizable Labels ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
500GB/750GB/1TB
White/ Black/ Pink
توضيحات بسيار كامل و جامع بود
واقعا ممنون
حالا سوالاتي كه تو ذهنم اومد
1.توي WD فرق اين المنتها با پاسپورتها چيست
2. سيگيت پرفورمنس بالاي يك ترا نداره اصلا هان؟ چون من بيشتر از يك ترا ميخوام
3. گوفلكس ها كه كارتريج دارند بايد جدا تهيه كرد را روش هست و مثلا اگر به اي ساتا زديم سرعت انتقال بالاتر ميره؟
4. سيگيت در مدلهاي پرتبال و دسكتاپ هر دو مدل اكسپنشن و گوفلكس رو داره؟
ata.royalfalcon
04-07-2012, 10:05
توضيحات بسيار كامل و جامع بود
واقعا ممنون
حالا سوالاتي كه تو ذهنم اومد
1.توي WD فرق اين المنتها با پاسپورتها چيست
2. سيگيت پرفورمنس بالاي يك ترا نداره اصلا هان؟ چون من بيشتر از يك ترا ميخوام
3. گوفلكس ها كه كارتريج دارند بايد جدا تهيه كرد را روش هست و مثلا اگر به اي ساتا زديم سرعت انتقال بالاتر ميره؟
4. سيگيت در مدلهاي پرتبال و دسكتاپ هر دو مدل اكسپنشن و گوفلكس رو داره؟
1. مهمترين تفاوت بين element و essential اين هست كه مدلهاي element قابليت قفل كردن هارد و رمز گذاري رو ندارند بعبارت ديگه مدلهاي element اصلا نرم افزاري براي مديريت بكاپ گيري و قفل گذاري رو ندارند .
2. نه فقط 500 و 750 گيگ آنهم فقط پرتابل .
3. خودشون كارتريج دارند و نوع اينترفيس هم روي جعبه اش مينويسه و براي كارتريج اضافي بايد جداگانه بخريد . اينترفيس esata سرعت خيلي بيشتري نسبت به usb2 دارد . استفاده از اينترفيس esata شرايط خاصي دارد و بايد مطمئن بود كه پورت esata لپتاپ يا PC داراي جريان برق براي راه اندازي هارد هست در غير اينصورت اين پورت مناسب براي هاردهاي آداپتوري هست .
4. بلي .
در خصوص ترانسند ها و همچنين بهترين بازار براي خريد؟
تجربه اي داريد
و حول و حوش قيمتها؟
ممنون بابت اطلاعات فوق مفيدي كه دراختيار ميزاريد
amir_t6262
04-07-2012, 19:38
دوستان تهرانی، برای خرید هارد سری به پاساژ کامپیوتر ولی عصر هم بزنند.
روبروی بازار ایران است و بنظرم آمد که برخی قیمتهایشان کمتر از بازار ایران است.
hosein_mic
04-07-2012, 22:38
نظرتون در مورد هاردهای PQI چیه؟
qwerty2322
08-07-2012, 10:07
خب ديروز بعد از كلي بدبختو گشتن رفتم ويترن ديجيتال ماي بوك لايو سه ترارو چارصد و نود خريدم. خيچ هارد سه ترا ديگه اي تو بازار نبود! نميدونم چطوري ممكنه ولي نبود اينم چون كسي نميخريد بود. اگه كسي سوالي درباره اين محصول داره بپرسه من جواب بدم.
AMIR-AIRGUNNER
08-07-2012, 12:01
دوستان امروز هارد WD MY BOOK ESSENTIAL به دستم رسید که درست 1.8 ترابایت حجم داره
توش چند تا فایل به اسم WD SmartWare و WD Quick Formatter و چند تا فلدر دیگه هست
این ها رو پاک کنم و هارد رو پارتیشن بندی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟!
یدونه ses driver هم توش بود ایا این فایل نباشه هارد رو ویندوز نمیشناسه ؟
amir_t6262
08-07-2012, 18:58
دوستان امروز هارد WD MY BOOK ESSENTIAL به دستم رسید که درست 1.8 ترابایت حجم داره
توش چند تا فایل به اسم WD SmartWare و WD Quick Formatter و چند تا فلدر دیگه هست
این ها رو پاک کنم و هارد رو پارتیشن بندی کنم مشکلی پیش نمیاد ؟!
یدونه ses driver هم توش بود ایا این فایل نباشه هارد رو ویندوز نمیشناسه ؟
بنظرم حتما برنامه مخصوص هارد WD را نصب کن. همین برنامه ی WD SmartWare . با نصب این برنامه وقتی دکمه پشت هارد را بزنی، هارد خاموش میشه و دوباره بزنی روشن میشه.
برای جدا کردن هارد هم از آیکن این برنامه استفاده کن.
بنظرم به این پوشه ها دست نزنی بهتره.
به جای پارتیشن بندی هم، پوشه درست کن.
amir_t6262
08-07-2012, 19:01
خب ديروز بعد از كلي بدبختو گشتن رفتم ويترن ديجيتال ماي بوك لايو سه ترارو چارصد و نود خريدم. خيچ هارد سه ترا ديگه اي تو بازار نبود! نميدونم چطوري ممكنه ولي نبود اينم چون كسي نميخريد بود. اگه كسي سوالي درباره اين محصول داره بپرسه من جواب بدم.
3 ترابایت مشتری نداره چون شما حدود 2 برابر پول یک هارد 2 ترابایت پول میدی و هارد 3 ترابایت میخری. یعنی با این پول میتوان 2 تا هارد 2 ترابایت از سری My Book Essential گرفت.
البته سری My Book از Live پایین تره ولی خب اگر حجم در برابر پول پرداختی برای دوستان مهمتر باشه، بنظرم بهتره که 2 تا 2 ترابایت بخرند.
اینطوری احتمال از دست رفتن اطلاعات در اثر خرابی احتمالی یکی از هاردها هم نصف میشه.
ata.royalfalcon
08-07-2012, 19:39
سلام
چند سوال راجع به این هارد داشتم (در مورد شبکه اطلاعات ناچیزی دارم) .
1. اگر این هارد بصورت مستقیم به PC وصل بشه چه نوع کابل شبکه لازم هست . منظورم کابل کراس یا اسپریت ؟؟
2. همچنین اگر به روتر وصل بشه چه نوع کابلی لازم هست ؟؟ آیا اصلاً فرقی بین کابلها هست ؟؟
3. آیا میتوان از طریق روتر بصورت بیسیم داده ها رو بین چند دیوایس به اشتراک گذاشت ؟؟
4. در صورتی که از روتر استفاده میکنید مدل روتر شما چیست ؟؟ آیا روتر شما فرمت NTFS هارد رو شناسایی میکنه ؟؟
5. (کمی نامربوط) آیا روتری میشناسید که پورت usb داشته باشه برای اتصال هاردهای اکسترنال بطوریکه فرمت NTFS هارد رو شناسایی کنه ؟؟
qwerty2322
09-07-2012, 00:08
سلام
چند سوال راجع به این هارد داشتم (در مورد شبکه اطلاعات ناچیزی دارم) .
1. اگر این هارد بصورت مستقیم به PC وصل بشه چه نوع کابل شبکه لازم هست . منظورم کابل کراس یا اسپریت ؟؟
2. همچنین اگر به روتر وصل بشه چه نوع کابلی لازم هست ؟؟ آیا اصلاً فرقی بین کابلها هست ؟؟
3. آیا میتوان از طریق روتر بصورت بیسیم داده ها رو بین چند دیوایس به اشتراک گذاشت ؟؟
4. در صورتی که از روتر استفاده میکنید مدل روتر شما چیست ؟؟ آیا روتر شما فرمت NTFS هارد رو شناسایی میکنه ؟؟
5. (کمی نامربوط) آیا روتری میشناسید که پورت usb داشته باشه برای اتصال هاردهای اکسترنال بطوریکه فرمت NTFS هارد رو شناسایی کنه ؟؟
١.مستقيم به كامپيوتر وصل نميشه بايد حتما به روتر وصلش كني(اگه بخواي به كامپيوتر مستقيم وصل كني متورك امولاتور ميخواي كه اصلا توصيه نميشه و به دردسرش اصلا نميرزه)
٢. كلا فقط يه كابل اترنت به پشتش ميخوره و بس. در مورد كابل اين كابل گيگابيت اترنته كه يه مدل از اترنت معمولي بالاتره. سرعتش ده برابر اترنته معموليه ولي اترنت معمولي هم با سرعت قابل قبولي جواب ميده ( ده تا پونزده مگابايت بر ثانيه براي اترنت معمولي) اين دستگاه كابل اترنت معمولي هم قبول ميكنه.
٣. الان تلويزيون با يه كابل اترنت به روتر وصله هاردم به روتر وصله. من هر فيلم يا عكس يا موزيك يا فايلي كه لازم داشته باشم با هر وسيله اي كه در دسترس دارم ميتونم به صورت همزمان استفاده كنم. الان كامپبوتر داره از روش سي دي رايت ميكنه با گوشيمم دارم فرندزو ميبينم به صورت همزمان.
٤. روتر من واسه سه سال پيش با مارك ايسوسه كه همون موقع هم جزو مدلاي كف بود. سرعت وايرلس دو و نيم مگابايت بر ثانيه و از رو كابل ده مگابايت بر ثانيست. فرمتم ربطي نداره هارده خودش سي پي يو داره كه فرمت به روتر ربطي نداره به دستگاه هاي استفاده كمنده ربط داره.
٥. روتر ها جديدا اكثرا همشون پشتشون دو تا يو اس بي داره كه واسه هارد - فلش و پرينتر استفاده ميشه. روترهايي هستن كه مودم اي دي اس الم باشن واي تو ايران كم لطفي شده و فقط برنداي لينكسيس زيكسل و بلكين و به مقدار ناجوانمودانه اي دي لينك پيدا ميشه. بقيشون يا پيدا نميشن يا پدرت در مياد پيدا كني. كلا خريد رونر الان توصيه نميشه. سه ماه ديگه روتراي نسل پنجم (ac) تو بازار پر ميشه. من با اين كه خودم شديدا احتياج دارم صبر ميكنم تا بيان.
كلا قابليتهاي اين دستگاه خيلي بالاتر از چيزيه كه تو زهنتون ميگنجه. من با يه روتر تاريخ گذشته كلي دارم باش حال ميكنم اگه روترتون واسه يه سال پيشم باشه سرعت هارد راضيتون مبكنه واسه انتقالاي گنده هم يه كابل وصل ميكنين و سرعتش چند برابر وايرلس ميشه.
qwerty2322
09-07-2012, 00:16
3 ترابایت مشتری نداره چون شما حدود 2 برابر پول یک هارد 2 ترابایت پول میدی و هارد 3 ترابایت میخری. یعنی با این پول میتوان 2 تا هارد 2 ترابایت از سری My Book Essential گرفت.
البته سری My Book از Live پایین تره ولی خب اگر حجم در برابر پول پرداختی برای دوستان مهمتر باشه، بنظرم بهتره که 2 تا 2 ترابایت بخرند.
اینطوری احتمال از دست رفتن اطلاعات در اثر خرابی احتمالی یکی از هاردها هم نصف میشه.
من خودم ماي بوك اسنشيال رو ترجيح ميدادم به خاطر قيمتش ولي دو تا دو ترا واسه من ريخت و پاش ميشه از طرفي وقتي ادم امكاناتو ميبينه نميتونه حودشو به اون راضي كنه. فكر كن يه هارد داري كه هرچيزي ميتوني روش بريزي و با هر وسيله اي ازش استفاده كني. حتي اگه يه روتر خوب داشته باشي ميتوني از يه شهر ديگه هم ازش استفاده كني( با اينترنت و چند تا دردسر ديگه). الان خانواده از روش سريال با تلويزيون ميبينن اگه خواستن عكساشونو ميبينن. برادرم رو گوشيش موزيك ويديو ميبينه مزاحم هم ديگه هم نميشن. خرجش زياد بود ولي دارم خودمو دلداري ميدم.
ata.royalfalcon
09-07-2012, 09:35
١.مستقيم به كامپيوتر وصل نميشه بايد حتما به روتر وصلش كني(اگه بخواي به كامپيوتر مستقيم وصل كني متورك امولاتور ميخواي كه اصلا توصيه نميشه و به دردسرش اصلا نميرزه)
٢. كلا فقط يه كابل اترنت به پشتش ميخوره و بس. در مورد كابل اين كابل گيگابيت اترنته كه يه مدل از اترنت معمولي بالاتره. سرعتش ده برابر اترنته معموليه ولي اترنت معمولي هم با سرعت قابل قبولي جواب ميده ( ده تا پونزده مگابايت بر ثانيه براي اترنت معمولي) اين دستگاه كابل اترنت معمولي هم قبول ميكنه.
٣. الان تلويزيون با يه كابل اترنت به روتر وصله هاردم به روتر وصله. من هر فيلم يا عكس يا موزيك يا فايلي كه لازم داشته باشم با هر وسيله اي كه در دسترس دارم ميتونم به صورت همزمان استفاده كنم. الان كامپبوتر داره از روش سي دي رايت ميكنه با گوشيمم دارم فرندزو ميبينم به صورت همزمان.
٤. روتر من واسه سه سال پيش با مارك ايسوسه كه همون موقع هم جزو مدلاي كف بود. سرعت وايرلس دو و نيم مگابايت بر ثانيه و از رو كابل ده مگابايت بر ثانيست. فرمتم ربطي نداره هارده خودش سي پي يو داره كه فرمت به روتر ربطي نداره به دستگاه هاي استفاده كمنده ربط داره.
٥. روتر ها جديدا اكثرا همشون پشتشون دو تا يو اس بي داره كه واسه هارد - فلش و پرينتر استفاده ميشه. روترهايي هستن كه مودم اي دي اس الم باشن واي تو ايران كم لطفي شده و فقط برنداي لينكسيس زيكسل و بلكين و به مقدار ناجوانمودانه اي دي لينك پيدا ميشه. بقيشون يا پيدا نميشن يا پدرت در مياد پيدا كني. كلا خريد رونر الان توصيه نميشه. سه ماه ديگه روتراي نسل پنجم (ac) تو بازار پر ميشه. من با اين كه خودم شديدا احتياج دارم صبر ميكنم تا بيان.
كلا قابليتهاي اين دستگاه خيلي بالاتر از چيزيه كه تو زهنتون ميگنجه. من با يه روتر تاريخ گذشته كلي دارم باش حال ميكنم اگه روترتون واسه يه سال پيشم باشه سرعت هارد راضيتون مبكنه واسه انتقالاي گنده هم يه كابل وصل ميكنين و سرعتش چند برابر وايرلس ميشه.
بسيار ممنون از شما ...
بازهم چندتا سوال ...
1. خب در صورتيكه هارد به روتر وصل شده باشه و كامپيوتر هم به روتر وصل شده باشه ، چطوري به هارد دسترسي داريد منظورم اينه كه هارد بصورت بصورت يك درايو در my computer ديده ميشه يا نه مثلاً بايد IP آدرس در مرورگر تايپ بشه .
2. سوال مهم ديگه اي كه داشتم : فرض كنيد گوشي بصورت Wi-Fi از طريق روتر به محتويات هارد دسترسي دارد . آيا در اينصورت ارتباط گوشي با اينترنت قطع ميشه يا همچنان ميتوان از اينترنت استفاده كرد (يعني گوشي موبايل هم به اينترنت دسترسي داشته باشه و هم به هارد فقط از طريق wi-fi)
3. آيا روتر و هارد بصورت اتوماتيك پيكر بندي ميشوند ؟؟ منظورم اينكه كاربر معمولي ميتونه اين هارد و روتر راه اندازي كنه يا اينكه نياز به متخصص شبكه براي راه اندازي هست ؟؟
سلام
دوستانی که از این هاردها استفاده می کنند برای اسکن و ویروس یابی از چه آنتی ویروسی استفاده می کنند
amir_t6262
09-07-2012, 10:09
سلام
دوستانی که از این هاردها استفاده می کنند برای اسکن و ویروس یابی از چه آنتی ویروسی استفاده می کنند
ضدویروس که بستگی به خودتون داره. هر کدام بنظرت بهتره.
ولی بنظرم حتما برنامه های اسکن USB مثل USB Disk Security را روی سیستمت نصب کن.
SMADAV را هم نصب کردم. کارش خوبه و با ضدویروست تداخل نداره.
qwerty2322
09-07-2012, 10:44
بسيار ممنون از شما ...
بازهم چندتا سوال ...
1. خب در صورتيكه هارد به روتر وصل شده باشه و كامپيوتر هم به روتر وصل شده باشه ، چطوري به هارد دسترسي داريد منظورم اينه كه هارد بصورت بصورت يك درايو در my computer ديده ميشه يا نه مثلاً بايد IP آدرس در مرورگر تايپ بشه .
2. سوال مهم ديگه اي كه داشتم : فرض كنيد گوشي بصورت Wi-Fi از طريق روتر به محتويات هارد دسترسي دارد . آيا در اينصورت ارتباط گوشي با اينترنت قطع ميشه يا همچنان ميتوان از اينترنت استفاده كرد (يعني گوشي موبايل هم به اينترنت دسترسي داشته باشه و هم به هارد فقط از طريق wi-fi)
3. آيا روتر و هارد بصورت اتوماتيك پيكر بندي ميشوند ؟؟ منظورم اينكه كاربر معمولي ميتونه اين هارد و روتر راه اندازي كنه يا اينكه نياز به متخصص شبكه براي راه اندازي هست ؟؟
١. هارد يه اي پي ميگيره براي تنظيمات با مرورگر وصل ميشي به تنظيمات ولي براي استفاده يه درايو مياد تو ماي كامپيوتر. درايوي كه مياد عكس شير داره.
٢. همزمان ميشه هم از اينترنت هم از هارد استفاده كرد. هارد هم همزمان از اينترنت استفاده ميكنه.
٣. اساس كار خيلي سادست. اگر مباني اوليه شبكه رو بلد باشي مشكلي نداري. ولي اگه يه مشكل پيش بياد كه يه كاربر معمولي نميتونه بفهمه مشكلش از كجاست و ممكنه خراب كنه. اگه از شبكه خوب استفاده كردين و بلدين اونوقت اين هاردو بگيرين كه اطلاعاتتون از روش نپره. از طرفي بايد منيتشم خوب باشه كه همسايه ها به هاردتون وصل نشن. يا اگه يه مهموني اومد خونتون و رمز رو گرفت نتونه وصل شه به هارد
qwerty2322
09-07-2012, 16:27
الان پدرم درومد تا اجازه پخش ام كا وي رو سرور twonky بگيرم فابريكيش ورژن پنجه كه فايلهاي ام كا وي رو پخش نميكرد الان كردمش ورژن هفت. دستگاه خودش سيستم عاملش لينوكسه و فقط از طريق اس اس اچ ميشه رفت تو سيستم عاملش براي اين كه يه برنامه فابريكي رو از روش بخواي عوض كني پدرت درنياد خيلي سخت بود.
هارده خداست هركاري باهاش كني با ايميل بهت خبرميده. شرط ميبندم تا حالا اينجوريشو نديده بودين:)) الان ايميل داد تو ساعت يك ظهر شات داون شده.
ata.royalfalcon
09-07-2012, 17:20
الان پدرم درومد تا اجازه پخش ام كا وي رو سرور twonky بگيرم فابريكيش ورژن پنجه كه فايلهاي ام كا وي رو پخش نميكرد الان كردمش ورژن هفت. دستگاه خودش سيستم عاملش لينوكسه و فقط از طريق اس اس اچ ميشه رفت تو سيستم عاملش براي اين كه يه برنامه فابريكي رو از روش بخواي عوض كني پدرت درنياد خيلي سخت بود.
هارده خداست هركاري باهاش كني با ايميل بهت خبرميده. شرط ميبندم تا حالا اينجوريشو نديده بودين:)) الان ايميل داد تو ساعت يك ظهر شات داون شده.
این سرور twonky چی هست ؟؟
البته ببخشید در این زمینه مبتدی هستم !!!
ArashMiniStar
09-07-2012, 17:39
سلام.دوست عزیز در مورد این قسمتی از متن شما که بولد کردم سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدید.
تا اونجا که من تو سایت ایسوز دیدم برای روتر وایرلسی مثل ASUS N13U باید فرمت هاارد یا فلش یا ... FAT32 باشد تا بتونه بخونه.اینطوری نیست؟؟
البته اضافه کنم مدل های خاصی از ایسوز این شکلی هستند وگرنه مدل های بهتر اون NTFSهم میتونند بخونند..
شما روتر وایرلس یا مودم وایرلس دارید؟ میشه اسم ببرید ؟(برند و مدل)
موفق باشید:40:
qwerty2322
10-07-2012, 00:43
سلام.دوست عزیز در مورد این قسمتی از متن شما که بولد کردم سوال داشتم.ممنون میشم پاسخ بدید.
تا اونجا که من تو سایت ایسوز دیدم برای روتر وایرلسی مثل ASUS N13U باید فرمت هاارد یا فلش یا ... FAT32 باشد تا بتونه بخونه.اینطوری نیست؟؟
البته اضافه کنم مدل های خاصی از ایسوز این شکلی هستند وگرنه مدل های بهتر اون NTFSهم میتونند بخونند..
شما روتر وایرلس یا مودم وایرلس دارید؟ میشه اسم ببرید ؟(برند و مدل)
موفق باشید:40:
اين كه اون روتر فت ٣٢ رو ساپورت نميكنه درسته. اينجا مشكل سر سي پي يو ميشه. سي پي يو مودم منم قديميه ولي اين هارد خودش سي پي يو رو داره و اطلاعات رو ميخونه و روتر فقط وظيفه انتقال اطلاعات رو داره. ولي اون روتري كه شما ميگي سي پي يوش خودش بايد اطلاعات رو از رو فلش يا هارد بخونه و اين ميشه مشكلش. از طرفي برنامه نويسي و سخت افزاري دوتاش براي خوندن اطلاعات از رو هارد مهمه. سي پي يو هارد من عمرا نميفهمه فرمت بندي چيه و فقط وظيفه انتقال اطلاعاتو داره و كار خوندن اطلاعات با هارده. روتر من واسه سه يا چار سال پيشه مدلشم ايسوسه wl-am604 ه كه يه سرچم كني فكر نكنم تو اينترنت پيدا شه.
در مورد توينكي يه نرم افزاره كه روي هارد وصله. الان تلويزيون يا وسيله هاي DLNA فقط قابليت خوندن اطلاعات رو از روي شير دارن ولي نميتونن تو هارد بگردن و همه ي اطلاعاتو ببينن. وظيفه ي اين نرم افزار اينه كه اطلاعاتو به مجموعه هاي DLNA بفرسته. فقط براي همين وسيله هاستو ربطي به كامپيوتر نداره. كامپيوتر مستقيم بدون نرم افزار وصل ميشه.
qwerty2322
10-07-2012, 13:23
بچه ها الان سرعت يو اس بي دو و يو اس بي سه چنده؟ من ايمو با شبيه سازي شبكه و كلي دردسر تا چل مگابايت بر ثانيه بدون روتر بردم. سرعتش خوبه؟
ata.royalfalcon
10-07-2012, 14:00
بچه ها الان سرعت يو اس بي دو و يو اس بي سه چنده؟ من ايمو با شبيه سازي شبكه و كلي دردسر تا چل مگابايت بر ثانيه بدون روتر بردم. سرعتش خوبه؟
سرعت read هارد وسترن my book essential من بالاي 100 مگابايت هست .
سرعت بقيه هاردها هم :
سرعت usb3 براي هاردهاي پرتابل 5400rpm
سرعت usb3 براي هاردهاي آداپتوري
سرعت usb2 براي هاردهاي پرتابل
سرعت usb2 براي هاردهاي آداپتوري
mani6606
11-07-2012, 16:41
سلام یک هارد می خوام بین 500G تا 1T و بیشتر مدنطرم گونه های portable است. از بین هارد های سیگیت و وسترن کدام یک بهترند و کدام قابلیت اعمال پسورد روی هارد را دارند؟ من سیستم عاملم مکینتاشه از بین هارد هایی که این دو شرکت برای سیستم عامل مک به ویژه با قابلیت ساپورت FireWire 800 عرضه کردند کدام یک در ایران موجوده؟ و قیمت انها چنده؟
ata.royalfalcon
11-07-2012, 18:48
سلام یک هارد می خوام بین 500G تا 1T و بیشتر مدنطرم گونه های portable است. از بین هارد های سیگیت و وسترن کدام یک بهترند و کدام قابلیت اعمال پسورد روی هارد را دارند؟ من سیستم عاملم مکینتاشه از بین هارد هایی که این دو شرکت برای سیستم عامل مک به ویژه با قابلیت ساپورت FireWire 800 عرضه کردند کدام یک در ایران موجوده؟ و قیمت انها چنده؟
سلام .
انتخاب اول وسترن مدل مدل My Passport Studio که نه تنها دارای قابلیت رمز گذاری هست بلکه علاوه بر پورت usb2 دارای دو پورت FireWire 800 جهت متصل كردن هارد ديسك دوم (يا ساير ابزارهاي مشابه) به هارد ديسك اول هست (چیزی مثل usb hub) این مدل در حجمهای 500 گیگ و یک ترا و 2 ترابایت موجوده (نمیدونم این مدل در بازار ایران پیدا میشه یا خیر).
پیشنهادم دوم سیگیت مدل GoFlex Ultra portable for mac که دو تا کارتریج FireWire 800 و USB 2.0 دارد (عکس زیر) این هارد در حجم 500 گیگ و یکترابایت موجوده (یه بار این مدل رو در مرکز کامپیوتر ایران دیده بودم). مدل ویندوزی آن نرم افزارش قابلیت رمز گذاری یا قفل کردن هارد رو نداره (مدل mac هم احتمالاً همینطور خواهید بود) .
52872
hosein_mic
13-07-2012, 09:06
من چهارشنبه یه هارد اکسترنال 3 ترابایتی خریدم 345 هزارتومن .
در حال حاضر 8 تا هارد اکسترنال وسترن دارم که جمع کلش 13 ترابایت میشه (عکس زیر) .
در واقع دوتا هارد اینترنال سیگیت داشتم که محتویاتشو خالی کردم .
یه usb hub خریدم از نوع usb3 به قیمت 45 هزارتومن 4 پورته .
با سلام خدمت جناب عطا
در مورد اون دو هارد ردیف وسط توضیح میدین؟ مدلشون چیه؟
اینا 3tb هستند؟
usb2 هستند یا usb3؟
ازشون راضی هستید؟ به نظر شما این مدل بهتره یا seagate goflex؟
قصدم خرید 3tb هست جهت ارشیو فیلم
ata.royalfalcon
13-07-2012, 11:15
با سلام خدمت جناب عطا
در مورد اون دو هارد ردیف وسط توضیح میدین؟ مدلشون چیه؟
اینا 3tb هستند؟
usb2 هستند یا usb3؟
ازشون راضی هستید؟ به نظر شما این مدل بهتره یا seagate goflex؟
قصدم خرید 3tb هست جهت ارشیو فیلم
هارد ردیف وسط مدل my book essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که با نایلون کاور شده و من جدا نکردم . مدلهای جدید essential همگی usb3 هستند . سه ترابایت هم هستند .
بله راضی هستم اما اینو هم بگم که بعضی اوقات موقع copy/paste قطع و وصل میشد (خیلی کم) ولی چون وسواس داشتم ابتدا ویندوز رو عوض و سپس درایور usb3 رو هم آپدیت کردم که دیگه مشکلی نداشت . برای آرشیو فیلم من همین مدل essential رو پیشنهاد میدم مشروط بر اینکه قصد نداشته باشید به طور مستقیم به دستگاههایی مثل TV وصل بشه .
نکته : اگر میخواهید به مدت طولانی ازش کار بکشید برای افزایش عمر مفید بهتره از فن استفاده کنید .
نکته : عکس قدیمیه . دوتا دوترا هم اضافه شده !!!
hosein_mic
13-07-2012, 12:25
با تشکر از شما
قصدم استفاده در کنار pc هست سوال اینجاست که با خاموش شدن pc موتور اینگونه هارد ها یعنی 3.5 ها به طور کلی اف میشود یا خیر دائما روشن هستند
الان my book esential برای مدل 3tb قیمت چقدر هست؟
برای seagate goflex desk مدل 3tb قثیمت چقدر هست؟
به طور فابریک نایلون روی هارد ها بوده؟
ata.royalfalcon
13-07-2012, 13:11
با تشکر از شما
قصدم استفاده در کنار pc هست سوال اینجاست که با خاموش شدن pc موتور اینگونه هارد ها یعنی 3.5 ها به طور کلی اف میشود یا خیر دائما روشن هستند
الان my book esential برای مدل 3tb قیمت چقدر هست؟
برای seagate goflex desk مدل 3tb قثیمت چقدر هست؟
به طور فابریک نایلون روی هارد ها بوده؟
ممنون .
والا اینطور که دیدم با خاموش کردن PC یا لپتاپ چراغ جلوی این هارد وسترن خاموش و موتور هارد هم OFF خواهد شد ولی توصیه میکنم قبل از خاموش کردن سیستم با استفاده از برنامه WD smartware هارد رو خاموش کنید . این نایلون هم بطور فابریک روی هارد بوده . قیمت بروز این مدل از هارد رو ندارم ولی من همین مدل essential رو خریدم 345 هزار تومن .
نکته seagate goflex desk دوجور هست . مدل جدید که به شکل زیر هست .
53006
مدل قدیمیتر به شکل زیر هست .
53005
fireboy666
14-07-2012, 23:10
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه هارد دو ترابایتی از نوع رو میزی همون با اداپتور میخوام بخرم که قیمتش حداکـثر تا 280 باشه اگه میشه یه چند تا مدل به ترتیب الویت با قیمت معرفی کنین:7:
قیمت Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 3TB چقدره و کاراییش خوبه یا نه؟
خیلی ممنون:11:
Payman_62
15-07-2012, 22:10
سلام.
من چند وقت پیش گفتم میخوام هارد بخرم. گفتید فعلا گرون شده دست نگه دار.
الآن اوضاع قیمت چطوره؟ امیدی به ارزون شدنش هست؟
ehsan_update
15-07-2012, 22:43
سلام به همه دوستان، من قصد خرید یک هارد پرتیبل 1 ترابایت رو داشتم، صرفا برای آرشیو فیلم و سریال ، سرعت انتقال و امکانات اضافی برام مهم نیست، فقط کیفیت داشته باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
fireboy666
16-07-2012, 04:23
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه هارد 2 ترابایتی رومیزی همون اداپتوری میخوام بخرم حداکثر بودجمم 280 تومنه اگه میشه به ترتیب الویت و حدود قیمتش رو بهم بگین.
قیمت Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 3TB در چه حدودیه؟
خیلی ممنون
ata.royalfalcon
16-07-2012, 07:24
سلام.
من چند وقت پیش گفتم میخوام هارد بخرم. گفتید فعلا گرون شده دست نگه دار.
الآن اوضاع قیمت چطوره؟ امیدی به ارزون شدنش هست؟
سلام .
ميتونم بگم كه قيمتها تقريباً تثبيت شده ، بعبارت ديگه انتظار نداشته باشيد كه قيمتها خيلي پايين بياد .
سلام به همه دوستان، من قصد خرید یک هارد پرتیبل 1 ترابایت رو داشتم، صرفا برای آرشیو فیلم و سریال ، سرعت انتقال و امکانات اضافی برام مهم نیست، فقط کیفیت داشته باشه و قیمت مناسبی هم داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
من وسترن مدل my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو كه مدل جديدي هم هست رو پيشنهاد ميدم . توجه بفرماييد كه مدل قديمي آن My passport SE بود كه بدنه براقي داشت و خيلي راحت خط و خش ميفتاد .
Payman_62
16-07-2012, 11:05
سلام .
ميتونم بگم كه قيمتها تقريباً تثبيت شده ، بعبارت ديگه انتظار نداشته باشيد كه قيمتها خيلي پايين بياد .
سلام.
چه هاردی پیشنهاد میکنید؟
حدود 1 ترابایت چه مدل هایی هست؟
شبکه رو هم ساپورت میکنن؟
ata.royalfalcon
16-07-2012, 11:54
سلام.
چه هاردی پیشنهاد میکنید؟
حدود 1 ترابایت چه مدل هایی هست؟
شبکه رو هم ساپورت میکنن؟
سلام
براي يكترابايت تنوع زيادي هست ، انواع portable يا desktop با برندهاي مختلف .
ولي اگر مدل معمولي ميخوايد براي پرتابل همين مدل my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پيشنهاد ميدم (كه در بالا هم اشاره كردم) ولي اگر واقعاً حمل و نقل زيادي داريد (با توجه به احتمال زمين افتادن يا ضربه خوردن) بهتره كه از انواع ضد ضربه رو بخريد مثل silicon power armor a80 اين مدل با داشتن باكس آلومنيومي يكي از سنگينترين هاردهاي پرتابل هست همچنين اين دو كابل usb3 دارد بعبارت ديگه كابل دوم كه كوتاهتر هست در داخل بدنه پنهان ميشود .
از مدل آداپتوري (دسكتاپي) هم مدل My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو شخصا پيشنهاد ميدم ، در حال حاضر خودم چهار عدد از اين مدل دارم كه مشكلي هم تا الان نداشتند (دوستان در پستهاي بالايي عكس هاردهاي بنده رو هم نقل و قول كردند) .
ولي اگر براي شبكه ميخواهيد قطعاً وسترن مدل My Book Live ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با اينترفيس Gigabit Ethernet بهترين انتخاب هست كه البته بهتر هست روتر مناسبي هم انتخاب بشه اين مدل در حجمهاي يك ، دو و سه ترابايت موجوده .
نكته : اگر به مدت طولاني از هارد ميخواهيد استفاده كنيد پيشنهاد ميدم كه از يك فن براي كاهش دماي هارد استفاده كنيد كه در افزايش عمر مفيد موثر هست .
ehsan_update
16-07-2012, 16:49
سلام .
سلام
من وسترن مدل my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو كه مدل جديدي هم هست رو پيشنهاد ميدم . توجه بفرماييد كه مدل قديمي آن My passport SE بود كه بدنه براقي داشت و خيلي راحت خط و خش ميفتاد .
ممنون به خاطر راهنماييتون. من زياد هارد جابجا نميكنم. (شايد ماهي يكي دو بار) . ممنون ميشم اگه يه دونه 500 گيگ هم بهم معرفي كنيد، اگه قيمت هر 2 نوعش رو حدودي بگيد واقعا ممنون ميشم.
Sent from my MOTO Defy using taptalk
ata.royalfalcon
16-07-2012, 17:19
ممنون به خاطر راهنماييتون. من زياد هارد جابجا نميكنم. (شايد ماهي يكي دو بار) . ممنون ميشم اگه يه دونه 500 گيگ هم بهم معرفي كنيد، اگه قيمت هر 2 نوعش رو حدودي بگيد واقعا ممنون ميشم.
Sent from my MOTO Defy using taptalk
مسئله اینجاست که برای هاردهای آداپتوری کمتر از یکترابایت در بازار به راحتی پیدا نمیشه مگر برندهای غیر معروف ، در نتیجه اگر 500 گیگ میخواهید بهتره که از انواع پرتابل رو بخرید . ولی اگر اصرار به خرید هارد آداپتوری دارید بهتره که حداقل حجم یکترابایت باشه . اگر قابلیت قفل گذاری برای شما مهمه بهتره که از انواع وسترن رو بخرید .
500 گیگ پرتابل وسترن my passport حدود 150 هزارتومن هست (500 گیگ سیگیت goflex پرتابل هم تقریبا در همین حد هست) و یکترابایت آداپتوری وسترن my book همحدود 250 هزار تومن هست . نکته جالب اینجاست که همین مدل my book دو ترابایت حدود 270 هزارتومن هست و اختلاف قیمت کمی با یکترابایت دارد .
در مورد هاردهای پرتابلی که گفتم هیچکدامشون ضد ضربه نیستند اما کیفیت خوبی دارند پس با دقت ازش نگهداری کنید . البته میتونید از انواع ضد ضربه هم بخرید مثل silicon power armor a80 که قیمتش حدود 160 هزارتومن هست .
ehsan_update
16-07-2012, 17:41
مسئله اینجاست که برای هاردهای آداپتوری کمتر از یکترابایت در بازار به راحتی پیدا نمیشه مگر برندهای غیر معروف ، در نتیجه اگر 500 گیگ میخواهید بهتره که از انواع پرتابل رو بخرید . ولی اگر اصرار به خرید هارد آداپتوری دارید بهتره که حداقل حجم یکترابایت باشه . اگر قابلیت قفل گذاری برای شما مهمه بهتره که از انواع وسترن رو بخرید .
500 گیگ پرتابل وسترن my passport حدود 150 هزارتومن هست (500 گیگ سیگیت goflex پرتابل هم تقریبا در همین حد هست) و یکترابایت آداپتوری وسترن my book همحدود 250 هزار تومن هست . نکته جالب اینجاست که همین مدل my book دو ترابایت حدود 270 هزارتومن هست و اختلاف قیمت کمی با یکترابایت دارد .
در مورد هاردهای پرتابلی که گفتم هیچکدامشون ضد ضربه نیستند اما کیفیت خوبی دارند پس با دقت ازش نگهداری کنید . البته میتونید از انواع ضد ضربه هم بخرید مثل silicon power armor a80 که قیمتش حدود 160 هزارتومن هست .
در واقع خودم هم قصد خرید هارد پرتابل رو داشتم ( تو کامنت اولم هم اینو ذکر کردم) . به نظرتون بین 500 گیگ و یک ترابایت (هر دو پرتابل) با توجه به قیمت کدوم به صرفه تره؟ قیمت 1 ترابایت پرتابل رو هم حدودی بگید ممنون میشم.
ata.royalfalcon
16-07-2012, 18:01
در واقع خودم هم قصد خرید هارد پرتابل رو داشتم ( تو کامنت اولم هم اینو ذکر کردم) . به نظرتون بین 500 گیگ و یک ترابایت (هر دو پرتابل) با توجه به قیمت کدوم به صرفه تره؟ قیمت 1 ترابایت پرتابل رو هم حدودی بگید ممنون میشم.
یک ترابایت پرتابل حدود 250 هزارتومن هست (متغیر در مدلهای مختلف) .
در مورد اینکه کدام بصرفه تر هست بنظرم یکترابایت به صرفه تر هست چون اگر بخواهید مجدداً 500 گیگ بخرید کل هزینه حدود 300 هزارتومن خواهد شد (با فرض ثابت بودن قیمتها) .
ramingsm
16-07-2012, 20:30
سلام آقا عطا
فردا میخوام برم یه wd my book es 2tb بخرم برا خرید هارد به چه نکاتی باید توجه کنم؟
با توجه به این که با گارانتی میخرم نیازی هست تست کنم؟
کلا راهنمایی کنید چون هارد آداپتوری نخریدم تا حالا
بعد به نظر شما اگه ۳ ترا بتونم گیر بیارم(شنیدم کمیاب شده) بیشتر از ۲ ترا میصرفه با توجه به قیمتش؟
fireboy666
16-07-2012, 22:36
با سلام خدمت دوستان
الان تو بازار Western Digital External My Book Elite 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گیر میاد اگه اره قیمتش چنده؟
خیلی ممنون
ata.royalfalcon
17-07-2012, 07:14
سلام آقا عطا
فردا میخوام برم یه wd my book es 2tb بخرم برا خرید هارد به چه نکاتی باید توجه کنم؟
با توجه به این که با گارانتی میخرم نیازی هست تست کنم؟
کلا راهنمایی کنید چون هارد آداپتوری نخریدم تا حالا
بعد به نظر شما اگه ۳ ترا بتونم گیر بیارم(شنیدم کمیاب شده) بیشتر از ۲ ترا میصرفه با توجه به قیمتش؟
سلام
اگر با گارانتي داشته باشه نه نيازي به تست (در مغازه) نيست فكر كنم تا 24 يا حداكثر 48 ساعت اگر مشكلي داشت تعويض ميكنند . قبل از خريد خوب جعبه اش رو بررسي كنيد كه كاملاً سالم باشه و فرو رفتگي ناشي از زمين افتادن نداشته باشه . بعضي از مدلها آداپتور برق سه شاخه دارند كه اگر براي شما اينطور بود بايد يه تبديل به دو شاخه بخريد . قبلاً دوترابايت رو خريدم 252 هزارتومن با گارانتي آواژنگ (ارزانترين جاي ممكن) ولي در جاهاي ديگه ممكنه حتي 270 هزارتومن قيمت بخوره . سه ترابايت وسترن اگر هم پيدا بشه حدوداً 340 هزارتومن خواهد بود .
با سلام خدمت دوستان
الان تو بازار Western Digital External My Book Elite 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گیر میاد اگه اره قیمتش چنده؟
خیلی ممنون
خير اين مدل ديگه توليد نميشه و در بازار هم پيدا نميشه ولي خداييش خيلي عالي بود . خودم شش تا از اينا دارم .
اين هارد دو تا پارتيشن داره كه نرم افزارها در پارتيشن اول قرار ميگيره كه بصورت CD drive مجازي در my computer ديده ميشه و براي امنيت بيشتر هم به راحتي قابل حذف هم نيست . رنگش هم مشكي مات هست و خط و خش و اثر انگشت به راحتي ديده نميشه . ولي usb2 هست كه خيلي كنده !!!
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه هارد 2 ترابایتی رومیزی همون اداپتوری میخوام بخرم حداکثر بودجمم 280 تومنه اگه میشه به ترتیب الویت و حدود قیمتش رو بهم بگین.
قیمت Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 3TB در چه حدودیه؟
خیلی ممنون
سلام
پست شما دير تاييد شد و در نتيجه من نديدمش در هر حال با بودجه 280 هزارتومن نميتونيد هارد اكسترنال سه ترابايت بخريد و قيمت آن حدود 320 هزارتومن هست . در هر حال پيشنهاد اول my book essential هست و بعدي هم Seagate External FreeAgent GoFlex Desk خواهد بود .
hosein_mic
17-07-2012, 17:49
من یه seagate goflex desk 2tb usb3.0 از یه اشنا گرفتم که تقریبا یه هفته کار کرده و نو هست / طرف هارد رو فرمت کرده و الان هیچ نرم افزاری روش نیست چطور میتونم نرم افزار کارخونه ای که روی این هارد هست رو پیدا کنم؟ اصلا نرم افزار داره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.