مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
ata.royalfalcon
02-08-2011, 18:13
یعنی هیچ شانس ندارم من
یه آشنا داریم مغازه داره.بهش گفته بودم هارد میخام.دیروز صبح زنگ زد و گفت میخام جنس سفارش بدم بگو چه مدلی میخای برات بگیرم.
من با توجه به راهنمایهای دوستان در این تاپیک مدل wd my pasport se 1t رو سفارش دادم.امروز زنگ زده میگه جنسا رسیدن اما مدل تو رو یادش رفته بزاره.ای تو روح این شانس
میگه باید صبر کنی تا دوباره سفارش که دادم برات میارم
اما مدل سیگیتFreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive - STAA1000201 - USB 3.0
رو آورده.حالا میخام ببینم این دو مدل فقط فرقشون تو اینه که مدل سیگیت نرم افزار قفل نداره و مدل وسترن داره؟
یا فرق دیگه ای هم دارن؟
به نظرتون منتظر بمونم تا دوباره سفارش بده یا همین سیگیت رو بگیرم؟
اگر من جای شما بودم صبر میکردم تا این wd my pasport se 1t رو بگیرم !!!
سایت معتبر برا خرید اینترنتی که قیمت هاش هم مناسب باشه چی سراغ دارید؟
leon scott kendy
02-08-2011, 22:51
سلام رفیق می گم من چیزی
موقع خرید نباید حواسم بهش باشه
یک چیزی بگو اونجا نگاه کنم
من که اولین بارم ه
به چیا دقت کنم
پلم چیا باید تو جعبش باشه
تو سایت سیگیت زده و جعبش چیا بید
؟؟؟؟؟
ممنون می شوم یک توضیح بدی :10:
سلام !
من چشم "Silicon Power Portable Armor A80 750GB"رو گرفته !
usb3 هست ! به usb2 هم میخوره ؟!
ShahramTCI
03-08-2011, 04:27
هارد اکسترنال 1TB کوچیکو جمع و جور برای ذخیره اطلاعات لپ تاپ
بیشتر کیفیتش مهمه و قیمت فرقی نداره البته سرعت و... اگر بیشتر باشه جه بهتر
1> نظرتون درباره بوفالو اصل ژاپن چیه؟ (خوبه یا فقط ژاپنیه؟)
2> وسترن چینه؟ (اینکه همه دارن میخرن و تو بازار پر شده خوبه واقعا یا بهترشم هست؟)
3> اینایی که نرم افزار قفل و بکاپ گیری دارن به چه درد میخوره؟
منظورم اینه که با خود ویندوز هم میشه بکاپ گرفت و پسورد گذاشت که..
4> از کجا بفهمم لپ تاپم USB 2 هست یا 3؟
ویستای 64 بیت اورجینال خودشه و توی بعضی اتصالات میگه:
can be faster
باید نرم افزار خاصی وصل کنم یا درایو خاصی آپدیت بشه؟ (چی؟)
5> برای سرعت بیشتر, هم سیستم باید USB 3 باشه و هم وسیله ای که وصل میشه؟
کدومش مهمتره؟
ata.royalfalcon
03-08-2011, 07:09
سلام رفیق می گم من چیزی
موقع خرید نباید حواسم بهش باشه
یک چیزی بگو اونجا نگاه کنم
من که اولین بارم ه
به چیا دقت کنم
پلم چیا باید تو جعبش باشه
تو سایت سیگیت زده و جعبش چیا بید
؟؟؟؟؟
ممنون می شوم یک توضیح بدی :10:
سلام
فقط دقت كن جعبه اش سالم باشه . يعني نشونه اي از ضربه يا كوفتگي روي مقواي جعبه نباشه مخصوصاً گوشه هاش . يعني احياناً زمين ننداخته باشن . كارت گارانتي هم كه بايد به جعبه اش چسبونده باشن .
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:07 AM ----------
سلام !
من چشم "Silicon Power Portable Armor A80 750GB"رو گرفته !
usb3 هست ! به usb2 هم میخوره ؟!
بلي usb3 هست كه با usb2 هم سازگاري داره !!!
ata.royalfalcon
03-08-2011, 08:54
وسترن چینه؟ (اینکه همه دارن میخرن و تو بازار پر شده خوبه واقعا یا بهترشم هست؟)
اكثر وسترنهاي موجود در بازار تايلندي هستن گاهي اوقات ساخت مالزي هم پيدا ميشه خيلي به ندرت ساخت چين هست . در حال حاضر بهترين هارد موجود در بازار وسترن هست .
از کجا بفهمم لپ تاپم USB 2 هست یا
ديوايس منجر ويندوزتون رو نگاه كنين به شرط نصب بودن درايور كاملا مشخص ميشه مثل عكس زير
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای سرعت بیشتر, هم سیستم باید USB 3 باشه و هم وسیله ای که وصل میشه؟
کدومش مهمتره؟
بلي براي سرعت بيشتر هم سيستم و هم هارد يا هرچيز اكسترنالي بايد usb3 رو ساپورت كنه !!!
خب ما هم دیگه منتظر این آشنامون نموندیم تا سفارش بده برامون و امروز رفتم یه هارد My Passport Essential SE گرفتم.
حالا میخام پارتیشن بندی کنم اما حقیقتش نمیدونم چطوره.
آیا آموزشی هست که نحوه پارتیشن بندی رو بگه؟
راستی این هارد نیاز به align کردن داره یا نه؟
ata.royalfalcon
03-08-2011, 11:34
خب ما هم دیگه منتظر این آشنامون نموندیم تا سفارش بده برامون و امروز رفتم یه هارد My Passport Essential SE گرفتم.
حالا میخام پارتیشن بندی کنم اما حقیقتش نمیدونم چطوره.
آیا آموزشی هست که نحوه پارتیشن بندی رو بگه؟
راستی این هارد نیاز به align کردن داره یا نه؟
مبارك باشه
به نظر من ضرورتي به پارتيشن بندي نداره ، فولدر بندي كن مثلا فولدر موزيك يا فولدر فيلم و .....
اگر بخواي از اول پارتيشن بندي كني ممكنه اون نرم افزارها بپره !!!
در نهايت اگر هم خواستي پارتيشن بندي كني بهتره كه از نرم افزار acronis disk director suite home كه امكانات بيشماري هم داره استفاده كنين كه حتي ميتونين بدون پاك شدن اطلاعات پارتيشن ها رو تغيير سايز بدين و ....
اين هاردها هيچ احتياجي به الاين نداره
آموزش پارتیشن بندی به صورت خلاصه برای نرم افزار acronis disk director suite home
نکته اینه که برای چند تکه کردن پارتیشن هارد باید به قسمت دوم آموزش مراجعه کنین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان گرچه کار با این نرم افزار خیلی راحت و ساده هست اما خیلی دقت کنید تا اطلاعاتتون از بین نره پیشنهادم اینه که حتما از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید
مبارك باشه
به نظر من ضرورتي به پارتيشن بندي نداره ، فولدر بندي كن مثلا فولدر موزيك يا فولدر فيلم و .....
اگر بخواي از اول پارتيشن بندي كني ممكنه اون نرم افزارها بپره !!!
در نهايت اگر هم خواستي پارتيشن بندي كني بهتره كه از نرم افزار acronis disk director suite home كه امكانات بيشماري هم داره استفاده كنين كه حتي ميتونين بدون پاك شدن اطلاعات پارتيشن ها رو تغيير سايز بدين و ....
اين هاردها هيچ احتياجي به الاين نداره
آموزش پارتیشن بندی به صورت خلاصه برای نرم افزار acronis disk director suite home
نکته اینه که برای چند تکه کردن پارتیشن هارد باید به قسمت دوم آموزش مراجعه کنین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان گرچه کار با این نرم افزار خیلی راحت و ساده هست اما خیلی دقت کنید تا اطلاعاتتون از بین نره پیشنهادم اینه که حتما از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید
مرسی
الان میتونم بدون پارتیشن بندی عمل کنم اما اگه خواستم بعدا ویندوز نصب کنم اونوقت مشکلی برا پارتیشن بندی پیش نمیاد ؟یعنی میتونم راحت یه پارتیشن یا چند تا بسازم؟
با توجه به اینکه میخام اطلاعاتم رو روی هارد بریزم و در واقع اگه بعدا بخام پارتیشن بندی کنم مقداری اطلاعات داخل هارد هست
ata.royalfalcon
03-08-2011, 12:12
مرسی
الان میتونم بدون پارتیشن بندی عمل کنم اما اگه خواستم بعدا ویندوز نصب کنم اونوقت مشکلی برا پارتیشن بندی پیش نمیاد ؟یعنی میتونم راحت یه پارتیشن یا چند تا بسازم؟
با توجه به اینکه میخام اطلاعاتم رو روی هارد بریزم و در واقع اگه بعدا بخام پارتیشن بندی کنم مقداری اطلاعات داخل هارد هست
الان هم بدون هيچ كاري خيلي راحت ميتونين از هارد اكسترنال استفاده كنين و اطلاعات توش بريزيد . يعني از قبل در كارخونه پارتيشن بندي و فرمت شده و نرم افزارهاي لازم توش ريخته شده و شما لازم نيست كاري انجام بدين !!! ولي يه پارتيشن بيشتر نداره .
هزاربار هم ويندوز عوض كنين هيچ تغييري در پارتيشن هارد اكسترنال ايجاد نميشه !!! مگر اينكه با نرم افزارهاي پارتيشن بندي تغييرات ايجاد كنيد . هرگونه تغييرات در پارتيشني كه اطلاعات در آن هست كمي ريسك دارد .
منظورم این بود الان اگه اطلاعاتم رو داخلش بریزم ، بعدا اگه خواستم مثلا ویندوز نصب کنم و چند تا پارتیشن بسازم ، میتونم بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه ، پارتیشن بسازم؟
یا موقع ساختن پارتیشن اطلاعاتم میپره؟
ساده بگم الان میخام فقط به عنوان آرشیو ازش استفاده کنم اما شاید بعدا بخام روش ویندوز نصب کنم و میترسم در آینده و موقع پارتیشن بندی اطلاعاتم پاک بشه
ata.royalfalcon
03-08-2011, 12:22
منظورم این بود الان اگه اطلاعاتم رو داخلش بریزم ، بعدا اگه خواستم مثلا ویندوز نصب کنم و چند تا پارتیشن بسازم ، میتونم بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه ، پارتیشن بسازم؟
یا موقع ساختن پارتیشن اطلاعاتم میپره؟
ساده بگم الان میخام فقط به عنوان آرشیو ازش استفاده کنم اما شاید بعدا بخام روش ویندوز نصب کنم و میترسم در آینده و موقع پارتیشن بندی اطلاعاتم پاک بشه
خب پس بهتره كه از الان پارتيشن بندي كني تا بعدا به مشكل بر نخوري . قبل از هرچيزي از اون نرم افزارها هم بك آپ بگير . گرچه با استفاده از روش split خطر ازدست دادن اطلاعات در حداقله
تو اون آموزشي كه گزاشتم نحوه split كردن يه پارتيشن به چند پارتيشن توضيح دادم
leon scott kendy
03-08-2011, 12:53
سلام
فقط دقت كن جعبه اش سالم باشه . يعني نشونه اي از ضربه يا كوفتگي روي مقواي جعبه نباشه مخصوصاً گوشه هاش . يعني احياناً زمين ننداخته باشن . كارت گارانتي هم كه بايد به جعبه اش چسبونده باشن .
فقط یک چیزی گارانتیچ چی باید باشه ؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
03-08-2011, 12:59
گارانتي ها مختلفن مثل سازگار يا ويستا يا حتي فيوچر ولي من سازگار رو ترجيح ميدم
هاردهاي وسترن اونقدر كيفيت خوبي دارن كه عمرا به گارانتي بخورن هفت تا هارد اكسترنال وسترن من اصلا مشكلي نداشته اند و به گارانتي هم نخوردن :31:
سلام به دوستان عزیز
بنده میخواستم یه هارد اکسترنال بگیرم
۱ ترابایت و قابل حمل ... بیشتر فایل هامو میخوام روش بزارم ...خودم یه اداپتوری ۱ ترابایت دارم seagate ولی به دلم نچسبیده ..حال پورتابل که میخوام بگیرم اولین گزینه رو wd دادم ...توی پایتخت زیاد ازش دیدم ..حالا ۲ تا سوال دارم :
یکی اینکه همه اینایی که هست تو بازار مثل همه ؟ و امکانات خاصی نداره از نظر پورت ؟؟ یا فقط رنگ بندی داره ؟؟
دوم اینکه تو روزنامه فناوری بود یا علم روز بود که خوندم زدهa-data > پنج ستاره هست و wd رتبه ۴ ستاره ..کلی تعجب که واقعا راست کفته یا چرت و پرت گفته ؟
لپ تاپمم یه مگ بوگ پرو هست ...حالا کدومو بگیرم ...؟؟
جایی مطمین سراغ دارید ؟
ممنون
ata.royalfalcon
03-08-2011, 13:39
سلام به دوستان عزیز
بنده میخواستم یه هارد اکسترنال بگیرم
۱ ترابایت و قابل حمل ... بیشتر فایل هامو میخوام روش بزارم ...خودم یه اداپتوری ۱ ترابایت دارم seagate ولی به دلم نچسبیده ..حال پورتابل که میخوام بگیرم اولین گزینه رو wd دادم ...توی پایتخت زیاد ازش دیدم ..حالا ۲ تا سوال دارم :
یکی اینکه همه اینایی که هست تو بازار مثل همه ؟ و امکانات خاصی نداره از نظر پورت ؟؟ یا فقط رنگ بندی داره ؟؟
دوم اینکه تو روزنامه فناوری بود یا علم روز بود که خوندم زدهa-data > پنج ستاره هست و wd رتبه ۴ ستاره ..کلی تعجب که واقعا راست کفته یا چرت و پرت گفته ؟
لپ تاپمم یه مگ بوگ پرو هست ...حالا کدومو بگیرم ...؟؟
جایی مطمین سراغ دارید ؟
ممنون
جواب سوال اول : هارد وسترن ديجيتال پرتابل خودش چندين مدل داره و فرق ميكنن
مثلا مدلهاي پرتابل كه فرمت ntfs دارن و مناسب براي ويندوز هستن به شرح ذيل هست
WD Elements
WD Elements SE
My Passport Essential
My Passport Essential SE
براي اينكه براي مك هم قابل استفاده بشه بايد فرمت بشه
جواب سوال دوم : بايد بدونم اون روزنامه بر چه اساسي هارد رو مقايسه كرده مثلا اگر بر اساس ضد آب يا ضد شوك بودن باشه بديهي هست كه a-data رتبه بهتري ميگيره ولي اگر بر اساس كيفيت باشه كه ......
از این مدلا کدومو بگیرم بهتره دوست عزیز ؟؟
دستگاه بنده فایروایرم داره ...
قیمت هم میشه بدید ( حدودا )
ممنون
ata.royalfalcon
03-08-2011, 14:20
از این مدلا کدومو بگیرم بهتره دوست عزیز ؟؟
دستگاه بنده فایروایرم داره ...
قیمت هم میشه بدید ( حدودا )
ممنون
اين مدلهايي كه در بالا گفتم همشون usb دارن .
اگر وسترن پرتابل داراي اينترفيس firewire ميخواهيد بايد مدل My Passport Studio رو بخريد كه در بازار خيلي كميابه يا اصلا وجود نداره اين مدل usb2 و firewire رو باهم داره و حداكثر حجمش 640 گيگه .
در هر حال اگر روي firewire تاكيد داريد ميتونين سيگيت بخريد با كارتريج firewire عكس زير انواع كارتريج براي هارد سيگيت هست .
خود هارد كه انتهاش قابل جدا شدنه .
درباره هارد سيگيت هم در پست زير توضيح كامل دادم
leon scott kendy
03-08-2011, 15:53
سلام رفیق
می گم به نظرت
کدوم گارانتی رو بگیرم خوبه
منظورم کدومشون بهتره
بعدش اگه من سیگیت بگیرم و اون رو با ساتا وصل کنم به کامپیوتر مشکلی خاصی که به وجود نمیاره ؟؟؟؟؟
سرعت بالا می ره
چون کلی گشتم usb3 پیدا نمی شه گفتن فعلا 2 بگیر تا اون کارتریجش بیاد
نظر تو چیه ؟؟؟
وایسم تا بیاد ؟؟؟
یا بگیرم
که فکر کنم باید بگیرم
راستی جایی از این نمایندگی ها شماره ای آدرسی چیزی داری بگی برم ببنم اون های usb 3 دارن یا نه ؟؟؟
lonely--boy
03-08-2011, 16:32
دوستان به نظر من بهترین هارد رو وسترن انتخاب میکنم چون برنامه های روی هارد خیلی کاربردیه
مثلا همین برنامه قفل گذاری هارد وسترن خیلی کاربردیه چون وقتی هارد رو قفل میکنه فضای باقیمانده برای هارد 0 بیت میشه
این باعث میشه وقتی هارد رو به یه سیستم ویروسی وصل میکنی باعث میشه اطلاعات هارد ویروسی نشه که البته اگه اطلاعات تو هارد مهم باشه به نظر من همین برنامه یه نکته خیلی مثبته برای این برند
هارد سیگت برنامه داره ولی برنامه ها کاربردی نیستن
ShahramTCI
03-08-2011, 18:52
ديوايس منجر ويندوزتون رو نگاه كنين به شرط نصب بودن درايور كاملا مشخص ميشه
بدون اتصال نمیشه مشخص کرد که اصلا سیستم, USB3 رو ساپورت میکنه یا نه؟!
برای بکاپ گیری کدوم نرم افزارو باید نصب کنم؟
هارد مای پاسپورت دو برنامه داره به نامهای WD Quick Formatter و WD SmartWare.حالا برای اینکه از محتویات هارد بکاپ بگیرم کدوم برنامه رو اجرا کنم و چطور بکاپ بگیرم؟
ata.royalfalcon
04-08-2011, 11:05
سلام رفیق
می گم به نظرت
منظورم کدومشون بهتره
بعدش اگه من سیگیت بگیرم و اون رو با ساتا وصل کنم به کامپیوتر مشکلی خاصی که به وجود نمیاره ؟؟؟؟؟
سرعت بالا می ره
چون کلی گشتم usb3 پیدا نمی شه گفتن فعلا 2 بگیر تا اون کارتریجش بیاد
نظر تو چیه ؟؟؟
وایسم تا بیاد ؟؟؟
یا بگیرم
که فکر کنم باید بگیرم
راستی جایی از این نمایندگی ها شماره ای آدرسی چیزی داری بگی برم ببنم اون های usb 3 دارن یا نه ؟؟؟
سلام
شرمنده از بابت تاخیر
والا من جای شما بودم زیاد به این گارانتی ها اهمیت نمیدادم ولی فکر کنم دوستان از سازگار بیشتر تعریف میکنن هارد اکسترنالم تا به حال به گارانتی نخورده (انشاءاله هم نمیخوره) بنابراین در زمینه گارانتی نمیتونم دقیق اظهار نظر کنم . :31:
اگر اون سیگیت آداپتوری رو با کابل ساتا به مادربرد وصل کنین و برق مورد نیازشو از پاور تامین کنین مشکلی نداره مشروط بر اینکه سیستم کامل خاموش باشه و از برق شهر جدا باشه .
یه چیزی ، چرا وسترن رو نمیخری که usb3 داره ؟؟؟
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
دوستان به نظر من بهترین هارد رو وسترن انتخاب میکنم چون برنامه های روی هارد خیلی کاربردیه
مثلا همین برنامه قفل گذاری هارد وسترن خیلی کاربردیه چون وقتی هارد رو قفل میکنه فضای باقیمانده برای هارد 0 بیت میشه
این باعث میشه وقتی هارد رو به یه سیستم ویروسی وصل میکنی باعث میشه اطلاعات هارد ویروسی نشه که البته اگه اطلاعات تو هارد مهم باشه به نظر من همین برنامه یه نکته خیلی مثبته برای این برند
هارد سیگت برنامه داره ولی برنامه ها کاربردی نیستن
توضیحتون بسیار عالی بود .
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
بدون اتصال نمیشه مشخص کرد که اصلا سیستم, USB3 رو ساپورت میکنه یا نه؟!
طبق همون توضیحاتی که دادم میشه فهمید سیستم usb3 داره یا خیر و نیازی به اتصال هارد اکسترنال یا هرچیز دیگه ای نیست . مشروط بر اینکه درایور هاش کامل نصب شده باشه . راه دیگه هم مراجعه به سایت سازنده لپتاپ یا مادربرد هست .
مثلا عکس زیر برای لپتاپ من هست .
mortezagipsy
04-08-2011, 12:07
دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه؟ من چند صفحه آخر تاپیک رو خوندم به جواب سوالم نرسیدم.
لپتاپم یو اس بی 2 هست و برای همین باید یه هارد اکسترنال بگیرم که esata رو پشتیبانی کنه. الان من چه مدلی رو باید بخرم که همراهش باشه ؟ظاهرا گو فلکس فقط با کابل یو اس بی 2 یا 3 عرضه میشه و کابل ای ساتاش رو باید جداگانه خرید...
بعد یه سوال دیگه. آیا این امکان هست که از هارد لپتاپ به عنوان هارد اکسترنال استفاده کرد؟ آیا غیر از کابل ساتا به ای ساتا منبع تغذیه ای که تو بازار برای این کار ساخته شده باشه هم هست؟
مرسی
ata.royalfalcon
04-08-2011, 13:16
آموزش بکاپ گیری با استفاده از WD SmartWare
leon scott kendy
04-08-2011, 13:18
سلام
شرمنده از بابت تاخیر
والا من جای شما بودم زیاد به این گارانتی ها اهمیت نمیدادم ولی فکر کنم دوستان از سازگار بیشتر تعریف میکنن هارد اکسترنالم تا به حال به گارانتی نخورده (انشاءاله هم نمیخوره) بنابراین در زمینه گارانتی نمیتونم دقیق اظهار نظر کنم . :31:
اگر اون سیگیت آداپتوری رو با کابل ساتا به مادربرد وصل کنین و برق مورد نیازشو از پاور تامین کنین مشکلی نداره مشروط بر اینکه سیستم کامل خاموش باشه و از برق شهر جدا باشه .
یه چیزی ، چرا وسترن رو نمیخری که usb3 داره ؟؟؟
ممنون
مچکرم
وسترن خوشم می یاد بگیرم و usb 3 هم بدم نمی آید ولی یکم مالی زیاده
حالا روزی که خواستم بروم بگیرم یک سری بهش می زنم پوم رسید می گیرمش نشد دیگه سیگیت می گیرم :31::31::31:
ata.royalfalcon
04-08-2011, 14:04
دوستان میشه یکی منو راهنمایی کنه؟ من چند صفحه آخر تاپیک رو خوندم به جواب سوالم نرسیدم.
لپتاپم یو اس بی 2 هست و برای همین باید یه هارد اکسترنال بگیرم که esata رو پشتیبانی کنه. الان من چه مدلی رو باید بخرم که همراهش باشه ؟ظاهرا گو فلکس فقط با کابل یو اس بی 2 یا 3 عرضه میشه و کابل ای ساتاش رو باید جداگانه خرید...
بعد یه سوال دیگه. آیا این امکان هست که از هارد لپتاپ به عنوان هارد اکسترنال استفاده کرد؟ آیا غیر از کابل ساتا به ای ساتا منبع تغذیه ای که تو بازار برای این کار ساخته شده باشه هم هست؟
مرسی
سلام
کابل ساتا به esata که در بازار پیدا میشه وخودم از این روش برای تبدیل به اکسترنال کردن دیویدی رایتر مازاد PC برای کاهش استهلاک دیویدی رایتر لپتاپ استفاده کردم .
اما برای برقش میتونین از پاور معمولی PC استفاده کنین اما باید برق 12 ولتی رو قطع کنین چون 2.5 اینچی ها برق 5 ولتی لازم دارن . یعنی شما اول یه کابل sata to molex میخرید مثل عکس زیر و سیم زرد و سیم سیاهی که کنارش هست رو قطع میکنین.
پست های زیر رو بخونین شاید مفید باشه
و
ضمناً این در حد یه پیشنهاد بود مسئولیت هرگونه خرابی به عهده خودتونه :31::31::31:
روش دیگه این هست که باکس هاردهایی بخرید که esata داشته باشه . من یه دونه از این باکسها خریدم به قیمت 35 هزارتومن !!! ولی برای هاردهای 3.5 اینچی هست .
آموزش بکاپ گیری با استفاده از WD SmartWare
بسیار بسیار سپاسگذارم
چرا وقتی میخام درایو موردنظر رو برای بکاپ گیری انتخاب کنم درایو هارد اکسترنال رو نشون نمیده؟
من میخام اول از خود برنامه هایی که رو هارد اکسترنال هست بکاپ بگیرم ولی تو درایوها ، همه درایوهای سیستم خودم رو نشون میده الا هارد اکسترنال.
mortezagipsy
04-08-2011, 19:25
سلام
کابل ساتا به esata که در بازار پیدا میشه وخودم از این روش برای تبدیل به اکسترنال کردن دیویدی رایتر مازاد PC برای کاهش استهلاک دیویدی رایتر لپتاپ استفاده کردم .
اما برای برقش میتونین از پاور معمولی PC استفاده کنین اما باید برق 12 ولتی رو قطع کنین چون 2.5 اینچی ها برق 5 ولتی لازم دارن . یعنی شما اول یه کابل sata to molex میخرید مثل عکس زیر و سیم زرد و سیم سیاهی که کنارش هست رو قطع میکنین.
پست های زیر رو بخونین شاید مفید باشه
و
ضمناً این در حد یه پیشنهاد بود مسئولیت هرگونه خرابی به عهده خودتونه :31::31::31:
روش دیگه این هست که باکس هاردهایی بخرید که esata داشته باشه . من یه دونه از این باکسها خریدم به قیمت 35 هزارتومن !!! ولی برای هاردهای 3.5 اینچی هست .
مرسی دوست من
کابلی نداریم کا برق usb رو مولکس کنه؟
یعنی به جای پاور برقش رو از usb بگیرم مثل هارد اکسترنال
سلام رفیق
می گم به نظرت
؟؟؟
سلام
تویه گارانتی هارد برای وسترن و سیگیت که دقیق میدونم،سازگار حرف اول رو میزنه:46:
good boy 2010
05-08-2011, 12:27
ویستا هم خوبه ولی به نظر من بدی اش اینه که سروسش 4 روزه است
ata.royalfalcon
05-08-2011, 14:56
بسیار بسیار سپاسگذارم
چرا وقتی میخام درایو موردنظر رو برای بکاپ گیری انتخاب کنم درایو هارد اکسترنال رو نشون نمیده؟
من میخام اول از خود برنامه هایی که رو هارد اکسترنال هست بکاپ بگیرم ولی تو درایوها ، همه درایوهای سیستم خودم رو نشون میده الا هارد اکسترنال.
شرمنده از بابت تاخیر
فکر کنم این برنامه جوری طراحی شده که هارد اکسترنال رو فقط بعنوان مقصد یا محلی برای ذخیره بکآپ میشناسه پس نمیتوان از برنامه های موجود در هارد اکسترنال بکآپ گرفت .
ata.royalfalcon
05-08-2011, 15:40
مرسی دوست من
کابلی نداریم کا برق usb رو مولکس کنه؟
یعنی به جای پاور برقش رو از usb بگیرم مثل هارد اکسترنال
والا اینطوری که من بررسی کردم اگر پورت usb شما از نوع A باشه مثل عکس زیر
شماره یک 5 ولته و شماره 4 از نوع GND هست .
خلاصه برای روشن کردن هارد 2.5 اینچی با استفاده از usb چند چیز لازم دارید
1. یه کابل usb به طول کوتاه مثلا 30سانتی متر ، بلند باشه جواب نمیده !!!
2. یه تبدیل sata to molex
3. کابل ساتا به esata
یه سر کابل usb رو میبرید . توجه کنید که پورت نر کابل رو نبرین بلکه پورت مادگی رو ببرید . مثل عکس زیر چهار رشته سیم دیده میشه که همه چیز گویا هست .
سر مولکس کابل sata to molex بکنید چون هاردمون ساتا هست و مولکس به دردمون نمیخوره همچنین اون سیم زرد و سیم مشکی بغل دستش رو قطع کنید .
سپس سیم قرمز کابل usb رو به سیم قرمز برق ساتا و سیم مشکی کابل usb رو به سیم مشکی برق ساتا وصل کنین . هارد باید کار کنه و روشن بشه .
نکته یک » اول لپتاپ رو خاموش کنید سپس کابل sata to esata رو هم به هارد و هم به لپتاپ متصل کنید و کابل usb (تامین برق) رو هم متصل کنید و سپس لپتاپ رو روشن کنید . چون esata یا sata مثل usb نیست ، فرق میکنه یعنی نمیتوان مثل usb در زمانی که سیستم روشنه و ویندوز load شده ، متصل نمود .
نکته دو » این کابل usb2 هست نه usb3
نکته سه » دقت کنین که سیمها باهم اتصالی نکنه
نکته چهار » احتمالا کابل ساتا به esata در بازار پیدا نشه پس شما یه براکت esata مثل عکس زیر میخرید که که یه سر ساتا هست و انتهاش esata هست که من 5 هزارتومن خریدمش و یه کابل دوسر esata میخرید و قیمتش هم 3 هزارتومن هست.
کابل esata عکس زیر
نکته پنج » من این روش رو (برق رسانی به هارد از طریق usb) تست نکردم مسئولیت هر گونه مشکل با خودتون هست !!! من فقط این روش رو تست کردم که جواب داده !!!
سلام بر همه گی....خیلی وقت بود اینورا نیومده بودم:31:
من قبلا WD ESSENTIAL نسل قبل 1 ترا رو گرفته بودم حالا نسل جدید usb 3 رو 2 ترا گرفتم...به خیال خودم دیگر مسئله ای نیست و سریع کارم تموم میشه ولی ......:27:
فعلا که نرم افزار smart ware قبلی ام هارد رو نشناخت دارم اپدیت می کنم به ورژن جدید شاید حل شه.
بعد هارد قبلی یک درایو مجازی داشت داخلش که نرم افزار ها توش بود و نگرانش نبودم ولی این یکی همه فایل هارو تو همان یک درایو گذاشته باسه من دیگر نمی تونم سریع فرمت کنم (این چه کاری بود اینا کردن:13:)
بعد موقع فرمت یک اخطار داد که باسه فضای دو ترا تو xp تنظیمات رو متفاوت باید باشه که بعدا مشکل پیش نیاد....قضیه این چیه؟
( من می خوام رو7 و xp بتونم ببینم )یکی می تونه این اطلاعات منو اپدیت کنه:31:؟
در اخر اداپتور سری usb3 امپراژ اسمی بیشتر داره نسبت به اداپتور سری قدیم usb2 ،چرا امپراژ بیشتر می خواد؟
ویرایش :اپدیت کردم باز نشناخت....این دیگه چشه؟؟؟؟؟:13:
فردا وقت بزارم راهنماشو کامل بخونم ببینم چی تغییر کرده که تو نرم افزار نمی بینه.....
ata.royalfalcon
06-08-2011, 07:24
سلام بر همه گی....خیلی وقت بود اینورا نیومده بودم:31:
من قبلا WD ESSENTIAL نسل قبل 1 ترا رو گرفته بودم حالا نسل جدید usb 3 رو 2 ترا گرفتم...به خیال خودم دیگر مسئله ای نیست و سریع کارم تموم میشه ولی ......:27:
فعلا که نرم افزار smart ware قبلی ام هارد رو نشناخت دارم اپدیت می کنم به ورژن جدید شاید حل شه.
بعد هارد قبلی یک درایو مجازی داشت داخلش که نرم افزار ها توش بود و نگرانش نبودم ولی این یکی همه فایل هارو تو همان یک درایو گذاشته باسه من دیگر نمی تونم سریع فرمت کنم (این چه کاری بود اینا کردن:13:)
بعد موقع فرمت یک اخطار داد که باسه فضای دو ترا تو xp تنظیمات رو متفاوت باید باشه که بعدا مشکل پیش نیاد....قضیه این چیه؟
( من می خوام رو7 و xp بتونم ببینم )یکی می تونه این اطلاعات منو اپدیت کنه:31:؟
در اخر اداپتور سری usb3 امپراژ اسمی بیشتر داره نسبت به اداپتور سری قدیم usb2 ،چرا امپراژ بیشتر می خواد؟
ویرایش :اپدیت کردم باز نشناخت....این دیگه چشه؟؟؟؟؟:13:
فردا وقت بزارم راهنماشو کامل بخونم ببینم چی تغییر کرده که تو نرم افزار نمی بینه.....
سلام خوبي ؟؟
پيشنهادم اينه كه هر دو تا برنامه رو نصب كني منظورم اينه كه اول برنامه مربوط به هارد قديم رو نصب كنين و سپس برنامه مربوط به هارد جديد رو نصب كنين.
من خودم هم هارد wd my book elite دارم و هم هارد wd my book essential كه اول برنامه مربوط به هارد الايت نصب كردم و سپس برنامه مربوطه به essential و الان اين نرم افزار smart ware هردو هارد رو ميشناسه با وجوديكه ساختار اين دو هارد كمي باهم فرق ميكنن ولي وقتي هارد الايت رو وصل ميكنم نرم افزار مرتبط با اون اجرا ميشه و بلعكس يعني باهم قاطي ندارن !!!
بچه ها من تصمیم نهایی گرفته بودم که wd 1tb رو بخرما که رفتم دیدم toshiba 1tb هم usb 3 زده!!!!!!! :18:!!!!! هم قیمت هم هستند!!!!!! :41:
حالا چیکار کنیم؟؟؟ توشیبا چه مزیت هایی داره؟؟؟ بهتره وسترن هست؟؟؟؟
23292329
06-08-2011, 14:44
با سلام- بنده يك هارد اكسترنال MAXTOR-ONE TOUCH4MINI خريداري نموده ام كه حاوي 200 گيگابايت اطلاعات مي باشد كه بعد از اتصال به كامپيوتر پيغام زير ظاهر مي شود و در نتيجه بعد از اين پيغام درايو هارد توسط كامپيوتر شناسايي مي شود ولي دسترسي به اطلاعات هارد امكان پذير نمي باشد. با توجه به اهميت اطلاعات درون هارد ، ترجيح مي دهم تا جايي كه امكان دارد از فرمت كردن آن جلوگيري نمايم
در ضمن بنده SOURCE درايور اين هارد را در اختيار ندارم. خواهشمندم مشكل بنده را مرتفع نمائيد
ata.royalfalcon
06-08-2011, 17:54
با سلام- بنده يك هارد اكسترنال MAXTOR-ONE TOUCH4MINI خريداري نموده ام كه حاوي 200 گيگابايت اطلاعات مي باشد كه بعد از اتصال به كامپيوتر پيغام زير ظاهر مي شود و در نتيجه بعد از اين پيغام درايو هارد توسط كامپيوتر شناسايي مي شود ولي دسترسي به اطلاعات هارد امكان پذير نمي باشد. با توجه به اهميت اطلاعات درون هارد ، ترجيح مي دهم تا جايي كه امكان دارد از فرمت كردن آن جلوگيري نمايم
در ضمن بنده SOURCE درايور اين هارد را در اختيار ندارم. خواهشمندم مشكل بنده را مرتفع نمائيد
سلام
عکس دیده نمیشه
سلام خوبي ؟؟
پيشنهادم اينه كه هر دو تا برنامه رو نصب كني منظورم اينه كه اول برنامه مربوط به هارد قديم رو نصب كنين و سپس برنامه مربوط به هارد جديد رو نصب كنين.
من خودم هم هارد wd my book elite دارم و هم هارد wd my book essential كه اول برنامه مربوط به هارد الايت نصب كردم و سپس برنامه مربوطه به essential و الان اين نرم افزار smart ware هردو هارد رو ميشناسه با وجوديكه ساختار اين دو هارد كمي باهم فرق ميكنن ولي وقتي هارد الايت رو وصل ميكنم نرم افزار مرتبط با اون اجرا ميشه و بلعكس يعني باهم قاطي ندارن !!!
سلام بد نیستم ...اخه مال من هارد ها یک کد هستن و یک نرم افزار دارن مثل هم هستن ....فقط ورژن فرق می کرد که اپدیت .....که اپدیت کردم ولی همچنان نمی شناسد... دارم می رم تو سایت اخرین نسخه ببینم چیه دانلود کنم شاید حل شه...
pdf داخلش هم هنوز چیز بدرد بخوری ندیدم..
راستی در مورد این قضیه ارور در رابطه با فرمت کردن 2 ترا چیزی می دونی؟
بچه ها من تصمیم نهایی گرفته بودم که wd 1tb رو بخرما که رفتم دیدم toshiba 1tb هم usb 3 زده!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!!!!! هم قیمت هم هستند!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چیکار کنیم؟؟؟ توشیبا چه مزیت هایی داره؟؟؟ بهتره وسترن هست؟؟؟؟
هر کدوم که نیاز هاتو بهتر جواب می ده و امکاناتی که می ده رو استفاده می کنی بخر.....
ویرایش:
بالاخره شناختش ( با یک ریست عجیب که من رفتم و برگشتم پشت سیستم فهمیدم ویندوز بدون اجازه خودش رو ریست کرده.)
الان مبحث پارتیشن ها مونده که دیدم بزارم تو بخش مباحث سخت افزاری بهتره
تاپیکش رو ساختم لینک می دم اینجا خواستی یک نگاه بکن ( گرچه شاید بیشترش تکراری باشه ولی باسه من که بعد از 1 سال مجدد به این مباحث خوردم مهم است.)
ویرایش2:
این لینک معمای پیغام پارتیشن بندی ظرفیت بیش از 2 ترا و ساپورت در xp
و این هم مسئله ی جدیدی که موقعی که داشتم سرچ می کردم پیدا کردم(قشنگ سر دوراهی موندم:31:)
پ ن:
یا کلا نمی یام یا اگر میام با کلی مسئله و معما میام:27:
سلام Western Digital External My Book Essential 1TB بگيرم يا Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 1TB ؟
ata.royalfalcon
07-08-2011, 06:59
سلام Western Digital External My Book Essential 1TB بگيرم يا Seagate External FreeAgent GoFlex Desk 1TB ؟
سلام
وسترن رو بخر :20:
23292329
07-08-2011, 07:00
سلام
عکس دیده نمیشه
با عرض معذرت مجددا پيام را قرار مي دهم
البته نمي دانم چرا وقتي مجددا هارد را به كامپيوتر وصل نمودم با اينكه درايور هارد را شناخت ولي اين دفعه بجاي پيغام بالا كه عكس آن را قرار دادم ، پيغام زير ظاهر شده است
ata.royalfalcon
07-08-2011, 09:57
با عرض معذرت مجددا پيام را قرار مي دهم
البته نمي دانم چرا وقتي مجددا هارد را به كامپيوتر وصل نمودم با اينكه درايور هارد را شناخت ولي اين دفعه بجاي پيغام بالا كه عكس آن را قرار دادم ، پيغام زير ظاهر شده است
سلام
من حدس ميزنم كه هاردتون با پسورد گزاري قفل شده ، پيشنهادم اينه كه برنامه مربوطه رو نصب و اجرا كنين و پسورد رو وارد كنين كه احتمالا يه CD داره يا در خود هارد موجوده !!!
پيشنهاد ديگه هم اين هست كه دگمه browse رو بزنيد و از مسير گفته شده فايل mxopswd.sys رو پيدا و فراخواني كنين . اگر هم اين فايل در مسير گفته شده موجود نبود بهتره كه هارد اينترنال نه اكسترنال رو يه سرچ كنين تا فايل رو پيدا كنين .
ولي من تقريبا مطمئن هستم كه بايد اول برنامه رو نصب كنين و سپس پسورد وارد كنين.
23292329
07-08-2011, 11:43
سلام
من حدس ميزنم كه هاردتون با پسورد گزاري قفل شده ، پيشنهادم اينه كه برنامه مربوطه رو نصب و اجرا كنين و پسورد رو وارد كنين كه احتمالا يه CD داره يا در خود هارد موجوده !!!
پيشنهاد ديگه هم اين هست كه دگمه browse رو بزنيد و از مسير گفته شده فايل mxopswd.sys رو پيدا و فراخواني كنين . اگر هم اين فايل در مسير گفته شده موجود نبود بهتره كه هارد اينترنال نه اكسترنال رو يه سرچ كنين تا فايل رو پيدا كنين .
ولي من تقريبا مطمئن هستم كه بايد اول برنامه رو نصب كنين و سپس پسورد وارد كنين.
سلام. ممنونم از جوابتان. اما پسوردي براي هاردم نداده ام. برنامه maxtor manager را هم نصب مي كنم كه موفق به حل مشكل نشده ام. با تشكر از توجه شما لطفا راهنمايي نمائيد
ata.royalfalcon جان جواب مارو ندادی!!!:41:
در باره هارد توشیبا لطف کن یه سری به پست قبل من بزن یه بررسی کن جوابم رو بده ممنون داداش:10:
ata.royalfalcon
07-08-2011, 12:17
سلام. ممنونم از جوابتان. اما پسوردي براي هاردم نداده ام. برنامه maxtor manager را هم نصب مي كنم كه موفق به حل مشكل نشده ام. با تشكر از توجه شما لطفا راهنمايي نمائيد
سلام
والا دقيقاً نميدونم چه اتفاقي براي هاردتون افتاده و آخرين بار چي كاري باهاش كردين . ولي طبق اون پيغام ، دنبال فايلي به نام mxopswd.sys ميگرده كه پيدا نميكنه . ظاهرا بطور پيش فرض اين فايل بايد در مسير زير باشه .
C:\PROGRAM FILE\MAXTOR\DRIVERS\SECURITY
به نظرم بهتره كه در قدم اول اين فايل رو پيدا كنين و مسير صحيح اين فايل رو در پيغام زير وارد كنين تا ببينيم آيا مسئله حل شدني هست يا خير . مخصوصا اينجاست كه به جاي PROGRAM FILE نوشته progra~1
23292329
07-08-2011, 12:30
سلام
والا دقيقاً نميدونم چه اتفاقي براي هاردتون افتاده و آخرين بار چي كاري باهاش كردين . ولي طبق اون پيغام ، دنبال فايلي به نام mxopswd.sys ميگرده كه پيدا نميكنه . ظاهرا بطور پيش فرض اين فايل بايد در مسير زير باشه .
C:\PROGRAM FILE\MAXTOR\DRIVERS\SECURITY
به نظرم بهتره كه در قدم اول اين فايل رو پيدا كنين و مسير صحيح اين فايل رو در پيغام زير وارد كنين تا ببينيم آيا مسئله حل شدني هست يا خير . مخصوصا اينجاست كه به جاي PROGRAM FILE نوشته progra~1
با سلام و تشكر از پاسخ شما- وقتي هارد را روي كامپيوترهاي ديگري امتحان مي كنم پيغام دوم j:\is not accssible... را مي دهد و پيغام اول ديگر ظاهر نمي شود
ata.royalfalcon
07-08-2011, 12:56
ata.royalfalcon جان جواب مارو ندادی!!!:41:
در باره هارد توشیبا لطف کن یه سری به پست قبل من بزن یه بررسی کن جوابم رو بده ممنون داداش:10:
سلام
اگر جاي شما بودم اول از همه مشخصاتو بررسي ميكردم هركدوم كه بهتر بود همونو بر ميداشتم ، مثلا
1. مشخصات فني از قبيل آيا RPM هارد 5400 دور هست يا 7200 دور . آيا cach اون به چه مقداري هست البته در مورد كش هارد اطلاعات چندان زيادي در سايت ها نميدهند . البته ساير مشخصات هم بايد در نظر گرفته بشه مثلا زيبايي ظاهر و اينكه زود خط و خش نيافته و بعضي ها هم براي اشانتيون كيف مخصوص هارد رو هم باهاش ميدن !!!
2. نوع گارانتي ، بديهي هست كه گارانتي معتبر بسيار بهتر از گارانتي هاي متفرقه هستند.
3. نحوه ساپورت در سايت سازنده ، مثلا با توجه به اينكه تخصص اصلي كمپاني وسترن ، هارد و ساير تجهيزات مرتبط با ذخيره سازي هست ، نه تنها تنوع بي نظيري در محصولات وجود دارد بلكه ساپورت كاملي در سايت وسترن موجود هست . مثلا سوال و جواب درباره نحوه راه اندازي براي انواع مدلهاي هارد ، رفع مشكلات احتمالي ، انواع نرم افزار و آپديت هاي مرتبط و ....
الان هم سايت توشيبا رفتم ظاهرا هارد اكسترنال فقط پرتابل مدل Canvio هست و اكثرا توليدش هارد اينترنال هست كه ساير برندها ازش استفاده ميكنن مثلا تا اونجايي كه ميدونم هارد transcend از هارد اينترنال توشيبا استفاده ميكنه . البته من نميخوام توشيبا رو زير سوال ببرم !!!
يه نمونه : من هارد سيگيت مدل گوفلكس دارم كه نرم افزارش اتفاقي بر اثر فرمت پاك شد و من نتونستم از سايت سيگيت دانلود كنم كه يكي از دوستان زحمتشو كشيدن و آپلود كردن . اين يعني چي ؟؟؟؟؟
king_no1
07-08-2011, 13:39
سلام به همه شما دوستان عزیز
من یک عارد اکسترنال ا ترا مدل My Passport Essential SE (USB 3.0 دارم که متاسفانه بار اولی که به لب تاپ وصلش کردم تمام نرم افزارعای روی اونو پاک کردم میتونین بفرمائین چه طور دوباره اونا رو تهیه کنم مخصوصا نرم افزار گداشتن پسورد رو که خیلی لازم دارم.
ممنون میشم راعنایی کنین
ata.royalfalcon
07-08-2011, 14:07
سلام به همه شما دوستان عزیز
من یک عارد اکسترنال ا ترا مدل My Passport Essential SE (USB 3.0 دارم که متاسفانه بار اولی که به لب تاپ وصلش کردم تمام نرم افزارعای روی اونو پاک کردم میتونین بفرمائین چه طور دوباره اونا رو تهیه کنم مخصوصا نرم افزار گداشتن پسورد رو که خیلی لازم دارم.
ممنون میشم راعنایی کنین
سلام به شما دوست خوبم
اينم لينك دانلود ولي حجمش زياده !!!
براي آموزش هم روي Click Here for Instructions در رديف WD SmartWare Disk Image for Windows كليك كنيد .
سلام
وسترن رو بخر :20:
سلام دوست عزيز
ميشه بگيد چرا وسترن (علت اينکه بيشتر ازش تعريف ميکنن چيه Seagate هم که برند معروفيه..) ؟
ata.royalfalcon
07-08-2011, 14:51
سلام دوست عزيز
ميشه بگيد چرا وسترن (علت اينکه بيشتر ازش تعريف ميکنن چيه Seagate هم که برند معروفيه..) ؟
سلام
ظاهرا سيگيت كارتريجش مشكل داره ، حالا نميدونم كمپاني سيگيت مشكل رو برطرف كرده يا نه مشكلش اينه كه گاهي اوقات حتي اگر سيستم هم خاموش باشه هارد خاموش نميشه !!! در صورتي كه در وسترن وقتي سيستم خاموش باشه هارد هم خاموش ميشه .
ظاهرا مشكل جهانيه !!!
همچنين
يعني از صفحه 122 به بعد .....
ata داداش ممنون:11: فکر کنم با این تحقیقات بهتر از wd نباشه :31:
واقعا لطف کردی :10:
پول دستم بیاد تا اخر ماه رمضان یکیشو گرفتم :8:
ata.royalfalcon
07-08-2011, 14:59
با سلام و تشكر از پاسخ شما- وقتي هارد را روي كامپيوترهاي ديگري امتحان مي كنم پيغام دوم j:\is not accssible... را مي دهد و پيغام اول ديگر ظاهر نمي شود
سلام
احتمالاً ميتونه مشكل از permission باشه . ولي پيشنهادم اينه كه در تايپيك زير مطرح كنين ، مطمئن هستم كه بهتر ميتونن راهنمايي كنن. در زمينه حل مشكلات هارد بهتر از رضا امیر نديدم .
king_no1
07-08-2011, 17:30
سلام به شما دوست خوبم
براي آموزش هم روي Click Here for Instructions در رديف WD SmartWare Disk Image for Windows كليك كنيد .
ممنون از محبتی که کردی دوست عزیز ، میشه لطفا بفرمائید بعد از اینکه دانلودش کردم باید روی هارد اکسترنال نصبشون کنم یا جایی دیگه ؟
بازم ممنون
ata.royalfalcon
07-08-2011, 20:18
ممنون از محبتی که کردی دوست عزیز ، میشه لطفا بفرمائید بعد از اینکه دانلودش کردم باید روی هارد اکسترنال نصبشون کنم یا جایی دیگه ؟
بازم ممنون
خواهش میکنم دوست من
اون لینک دومی که گزاشتم آموزش unzipping کردن و Copy فایلهاست ، این آموزش با عکس هست و فکر نمیکنم جای ابهامی باقی بمونه !!!
ولی به طور خلاصه پس از اکسترکت کردن فایل دانلودی که فرمتش ZIP هست کلیه فایلها رو در هارد اکسترنال کپی کنید . دقت داشته باشید که داخل فولدری در هارد اکسترنال کپی نکنید بلکه مستقیما در خود هارد کپی کنید و سپس فایل WD SmartWare رو دابل کلیک کنید تا نصب بشه !!! برای پسورد گذاری پس از نصب باید به قسمت setting و سپس setup drive بروید
ata.royalfalcon
07-08-2011, 20:30
سلام به همه
آپدیت کننده نرم افزار WDSmartWare ورژن 1.5.0.18 ریلیز شد (حجم 21.4 مگ) . مناسب برای مدلهای
My Passport Essential
My Passport Essential SE
My Book Essential
My Book Elite
نکته این هست که این نرم افزار فقط آپدیت کننده هست و خود نرم افزار نیست.
WD SmartWare update highlights:
Backup only the files and folders that you want. Users now have the flexibility to backup either by selecting pre-defined file categories or selecting individual files and folders.
Available in 7 new languages: Czech, Dutch, Hungarian, Norwegian, Polish, Swedish, and Turkish
مهمترین خصوصیتی که به نرم افزار WDSmartWare اضافه میکنه امکان بک آپ گیری از فایل یا فولدرهایی که میخواهید . درصورتیکه در ورژنهای قبلی حق انتخاب در مورد یک فایل یا فولدر رو نداشتید.
قبلا هم آموزش بک آپ گیری رو هم گزاشته بودم که مربوط به ورژنهای قبل هست
mohsenfhm
07-08-2011, 20:40
سلام
اگر جاي شما بودم اول از همه مشخصاتو بررسي ميكردم هركدوم كه بهتر بود همونو بر ميداشتم ، مثلا
1. مشخصات فني از قبيل آيا RPM هارد 5400 دور هست يا 7200 دور . آيا cach اون به چه مقداري هست البته در مورد كش هارد اطلاعات چندان زيادي در سايت ها نميدهند . البته ساير مشخصات هم بايد در نظر گرفته بشه مثلا زيبايي ظاهر و اينكه زود خط و خش نيافته و بعضي ها هم براي اشانتيون كيف مخصوص هارد رو هم باهاش ميدن !!!
2. نوع گارانتي ، بديهي هست كه گارانتي معتبر بسيار بهتر از گارانتي هاي متفرقه هستند.
3. نحوه ساپورت در سايت سازنده ، مثلا با توجه به اينكه تخصص اصلي كمپاني وسترن ، هارد و ساير تجهيزات مرتبط با ذخيره سازي هست ، نه تنها تنوع بي نظيري در محصولات وجود دارد بلكه ساپورت كاملي در سايت وسترن موجود هست . مثلا سوال و جواب درباره نحوه راه اندازي براي انواع مدلهاي هارد ، رفع مشكلات احتمالي ، انواع نرم افزار و آپديت هاي مرتبط و ....
الان هم سايت توشيبا رفتم ظاهرا هارد اكسترنال فقط پرتابل مدل Canvio هست و اكثرا توليدش هارد اينترنال هست كه ساير برندها ازش استفاده ميكنن مثلا تا اونجايي كه ميدونم هارد transcend از هارد اينترنال توشيبا استفاده ميكنه . البته من نميخوام توشيبا رو زير سوال ببرم !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديه نمونه : من هارد سيگيت مدل گوفلكس دارم كه نرم افزارش اتفاقي بر اثر فرمت پاك شد و من نتونستم از سايت سيگيت دانلود كنم كه يكي از دوستان زحمتشو كشيدن و آپلود كردن . اين يعني چي ؟؟؟؟؟
با تشكر از توضيحيات شفاف شما دوست عزيز :11:
بنده هم دقيقا سر همين موضوع دو دل شدم :27: در كيفيت وسترن شكي نيست :13: ولي توشيبا هم به لحاظ كيفيت بسيار عاليه :13: حتي تو لپ تاپ ها از لحاظ رنكينگ از اپل هم بالاتره :18:
از طرفي وسترن گارنتي خوب داره و كاملا جا افتاده و تخصصش در هارد هست :13:
انتخاب سخت هست :41:
شما اين مدل رو ببينيد :
ممنون ميشم نظراتتون رو بدونم:40:
ata.royalfalcon
07-08-2011, 21:34
با تشكر از توضيحيات شفاف شما دوست عزيز :11:
بنده هم دقيقا سر همين موضوع دو دل شدم :27: در كيفيت وسترن شكي نيست :13: ولي توشيبا هم به لحاظ كيفيت بسيار عاليه :13: حتي تو لپ تاپ ها از لحاظ رنكينگ از اپل هم بالاتره :18:
از طرفي وسترن گارنتي خوب داره و كاملا جا افتاده و تخصصش در هارد هست :13:
انتخاب سخت هست :41:
شما اين مدل رو ببينيد :
ممنون ميشم نظراتتون رو بدونم:40:
سوال خیلی سختی پرسیدین . والا من تا به حال با هارد اکسترنال توشیبا کار نکردم . در اینجور مواقع به نظرم بهتره که review هایی که در سایتهای خارجی هست و همچنین مقایسه هایی که بین مدلهای مختلف انجام میشه مطالعه بشه .
ولی یه نکته ای که باید در نظر گرفته بشه این هست که اگر یه مدلی که جدید هست و تازه وارد بازار شده بهتره که خریداری نشه تا عیوب احتمالی آشکار بشه . ولی من وسترن رو نه تنها به خاطر ساپورت قوی نرم افزاری بلکه بعنوان یک برند تخصصی در زمینه هارد توصیه میکنم .
mohsenfhm
07-08-2011, 21:47
سوال خیلی سختی پرسیدین . والا من تا به حال با هارد اکسترنال توشیبا کار نکردم . در اینجور مواقع به نظرم بهتره که review هایی که در سایتهای خارجی هست و همچنین مقایسه هایی که بین مدلهای مختلف انجام میشه مطالعه بشه .
ولی یه نکته ای که باید در نظر گرفته بشه این هست که اگر یه مدلی که جدید هست و تازه وارد بازار شده بهتره که خریداری نشه تا عیوب احتمالی آشکار بشه . ولی من وسترن رو نه تنها به خاطر ساپورت قوی نرم افزاری بلکه بعنوان یک برند تخصصی در زمینه هارد توصیه میکنم .
دقيقا همين چيزاست كه باعث ميشه ترازو به سمت وسترن ديجيتال سنگين تر باشه :13::13:
اره محسن منم هرچی بررسی میکنم میبینم این وسترن باز بهتره:8:
هرچند توشیبا هم آدم رو یکم گول میزنه ولی این کافی نیست
راستی سایت چاره داره گرون میده قیمت 1tb توشیبا الان تو بازار 134 هست
سلام
با راهنمایی دوست عزیزمان هاردFreeAgent GoFlex Ultra–portable Driveرا خریدم ----- این هاردو نشناخت ولی در تی وی مشکلی ندارم.فقط چند سوال دارم اکر جواب بهند ممنون میشم.
1-این نرم افزاری که توی هارد است برای چیه .حتما باید روی کامپیوتر نصبش کنم.؟
2-اکر این نرم افزارو پاکش کنم هارد از کار می افته.؟
3-درموقع فرمت کردن میتونم از این نرم افزار بکاپ بکیرم.
4- نحوه استفاده از این نرم افزار
ata.royalfalcon
08-08-2011, 11:24
سلام
با راهنمایی دوست عزیزمان هاردFreeAgent GoFlex Ultra–portable Driveرا خریدم ----- این هاردو نشناخت ولی در تی وی مشکلی ندارم.فقط چند سوال دارم اکر جواب بهند ممنون میشم.
4- نحوه استفاده از این نرم افزار
سلام
براي بك آپ هست و ضرورتي براي نصبش نيست !!!
خير
بلي بهتر هست كه يه كپي از اين نرم افزار داشته باشيد.
در مورد نشناختن هارد در رسيور فرمتشو FAT32 كنين شايد مشكل حل بشه . ولي موقع كيچر نمودن ، حجم فايل بيشتر از 4 گيگ نخواهد شد .
jak_1300
08-08-2011, 19:26
سلام .
الان تو بازار هارد اکسترنالی هست که هم usb2 و usb 3 رو ساپورت کنه؟؟
اگه هست چه قیمته؟
من یه هارد نیاز دارم یک ترابایت برام خیلی مهمه که سالم بمونه فقط میخوام اطلاعاته مهمم رو توش بریزم در واقع بایگانی کنم
میخوام هم این کامپیوتری که دارم پنتیوم فور هستش قدیمی حساب میشه نمیدونم یو اس بیش 2 یا چیزه دیگه ای فقط میخوام هم اینو ساپورت کنه هم اگه در آینده لپ تاپی خریدم اونم ساپورت کنه ؟
از کدوم فروشگاه ها بگیرم که قیمت مناسب بدن و با چه گارانیی بگیرم که معتبر باشه گارانتیش قبلاً یه هارد اینترنال 160 خریدم گارانتی الماس خراب شد بردم عوضش کرد برام یا یهفلش مموری 4 گیگ داشتم گرانتی ترنسد سه بار سوخت عینه آمار هر سه بار برام عوضش کرد
در ضمن سریعاً هم میخوام بخرمش یا فردا یا پس فردا
ata.royalfalcon
08-08-2011, 19:49
سلام .
الان تو بازار هارد اکسترنالی هست که هم usb2 و usb 3 رو ساپورت کنه؟؟
اگه هست چه قیمته؟
من یه هارد نیاز دارم یک ترابایت برام خیلی مهمه که سالم بمونه فقط میخوام اطلاعاته مهمم رو توش بریزم در واقع بایگانی کنم
میخوام هم این کامپیوتری که دارم پنتیوم فور هستش قدیمی حساب میشه نمیدونم یو اس بیش 2 یا چیزه دیگه ای فقط میخوام هم اینو ساپورت کنه هم اگه در آینده لپ تاپی خریدم اونم ساپورت کنه ؟
از کدوم فروشگاه ها بگیرم که قیمت مناسب بدن و با چه گارانیی بگیرم که معتبر باشه گارانتیش قبلاً یه هارد اینترنال 160 خریدم گارانتی الماس خراب شد بردم عوضش کرد برام یا یهفلش مموری 4 گیگ داشتم گرانتی ترنسد سه بار سوخت عینه آمار هر سه بار برام عوضش کرد
در ضمن سریعاً هم میخوام بخرمش یا فردا یا پس فردا
سلام
شما نگفتید که هارد پرتابل لازم دارید یا هارد آداپتوردار .
در هر حال نظر من فقط وسترن و بعد سیگیت هست . با بقیه برندها سر و کار نداشتم .
اگر وسترن رو بخرید به جزء مدلهای المنت و مدلهای مخصوص مکینتاش ، اکثرا ً usb3 هستن که اصولا اینترفیس usb3 با usb2 هم سازگاره و کار میکنه . ولی برای اطمینان هم که شده قبل از خرید به جعبه اش دقت کنین که نوشته باشه usb3 و همچنین قبل از خرید دقت کنین که روی جعبه اش ضربه دیدگی یا کوفتگی ناشی از زمین خوردن نداشته باشه .
مدل دسکتاپی وسترن رو My Book Essential پیشنهاد میدم که usb3 هست وقتی که این هارد رو خریدین بایستی که تبدیل سه شاخه به دوشاخه هم جداگانه بخرید چون آداپتور برق این مدل سه شاخه هست .
مدل پرتابل وسترن رو My Passport Essential SE پیشنهاد میدم که usb3 هست .فقط به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای عادی یکترا ندارد . با توجه به اینکه پرتابل هست و جنس بدنه اش از نوع پلاستیکی معمولی هست در نگهداریش کوشا باشید و احیانا زمین نندازید بهتره که یه کیف هم باهاش بخرید . ولی اگر هارد ضد ضربه میخواهید باید مدلهای دیگه ای رو مثل سیلیکون پاور ARMOR A80 رو بخرید .
سیگیت هم که روی جعبه اش مینویسه با کدوم اینترفیس فروخته میشه یا USB3 هست یا usb2 .
درباره سیگیت هم توضیحات کاملی در این پست گفتم که فکر نمیکنم جای ابهامی باقی بمونه ولی هر سوالی داشتید بپرسید .
در مورد گارانتی هم با وجودیکه دوساله که هارد وسترن دارم خوشبختانه هیچ مشکلی نداشته و انشاءاله هم نخواهد داشت بنابراین نمیتونم در مورد گارانتی دقیق راهنمایی کنم ولی دوستان از سازگار و یا ویستا تعریف میکنن.
jak_1300
08-08-2011, 20:23
سلام
شما نگفتید که هارد پرتابل لازم دارید یا هارد آداپتوردار .
در هر حال نظر من فقط وسترن و بعد سیگیت هست . با بقیه برندها سر و کار نداشتم .
اگر وسترن رو بخرید به جزء مدلهای المنت و مدلهای مخصوص مکینتاش ، اکثرا ً usb3 هستن که اصولا اینترفیس usb3 با usb2 هم سازگاره و کار میکنه . ولی برای اطمینان هم که شده قبل از خرید به جعبه اش دقت کنین که نوشته باشه usb3 و همچنین قبل از خرید دقت کنین که روی جعبه اش ضربه دیدگی یا کوفتگی ناشی از زمین خوردن نداشته باشه .
مدل دسکتاپی وسترن رو My Book Essential پیشنهاد میدم که usb3 هست وقتی که این هارد رو خریدین بایستی که تبدیل سه شاخه به دوشاخه هم جداگانه بخرید چون آداپتور برق این مدل سه شاخه هست .
مدل پرتابل وسترن رو My Passport Essential SE پیشنهاد میدم که usb3 هست .فقط به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای عادی یکترا ندارد . با توجه به اینکه پرتابل هست و جنس بدنه اش از نوع پلاستیکی معمولی هست در نگهداریش کوشا باشید و احیانا زمین نندازید بهتره که یه کیف هم باهاش بخرید . ولی اگر هارد ضد ضربه میخواهید باید مدلهای دیگه ای رو مثل سیلیکون پاور ARMOR A80 رو بخرید .
سیگیت هم که روی جعبه اش مینویسه با کدوم اینترفیس فروخته میشه یا USB3 هست یا usb2 .
درباره سیگیت هم توضیحات کاملی در این پست گفتم که فکر نمیکنم جای ابهامی باقی بمونه ولی هر سوالی داشتید بپرسید .
در مورد گارانتی هم با وجودیکه دوساله که هارد وسترن دارم خوشبختانه هیچ مشکلی نداشته و انشاءاله هم نخواهد داشت بنابراین نمیتونم در مورد گارانتی دقیق راهنمایی کنم ولی دوستان از سازگار و یا ویستا تعریف میکنن.
مرسی اما من نمیدونم جریانه پرتابل با آدابتور چیه من هاردی میخوام که راحت با یه یو اس بی وصل بشه و هم یو اس بی 3 و هم 2 رو ساپورت کنه 1 ترابایت باشه قیمت رو نگفتی دوسته من
ata.royalfalcon
08-08-2011, 20:39
مرسی اما من نمیدونم جریانه پرتابل با آدابتور چیه من هاردی میخوام که راحت با یه یو اس بی وصل بشه و هم یو اس بی 3 و هم 2 رو ساپورت کنه 1 ترابایت باشه قیمت رو نگفتی دوسته من
تفاوت هاردهای دسکتاپی با پرتابل
هاردهای اکسترنال آداپتوردار در واقع از هاردهای 3.5 اینچی اینترنال استفاده شده . این هاردها آداپتوردار که در واقع دسکتاپی هم بهش میگن بزرگ هست و برای جابجای ساخته نشده اند . عمده ترین مزیت هاردهای آداپتوری داشتن یک منیع تغذیه کاملا مستقل هست حداکثر حجم هارهای دسکتاپی فعلا 3 ترابایت هست البته یه هارد اکسترنال دیگه ای هم هست که در واقع از دو هارد اینترنال استفاده شده که تا 6 ترابایت هم هست . قیمت هاردهای اکسترنال دسکتاپی نسبت به حجمشون کمتر از هاردهای پرتابل هست .
اما هاردهای اکسترنال بدون آداپتور در واقع هاردهای جیبی و کوچکی هستن که در واقع همون هارد 2.5 اینچی لپتاپ هست و برق مورد نیاز رو از پورت usb تامین میکنن و منبع تغذیه مستقلی ندارن گاهی اوقات دیده شده که بعلت کمبود ولتاژ پورت usb هارد پرتابل راه اندازی نشده که میتونه دلایل دیگه ای داشته باشه مثلا استفاده از کابل افزایش طول usb . حداکثر حجم هارهای پرتابل 1.5 گیگ هست و نه بیشتر (در حال حاظر البته)
مهمترین تفاوت دیگه این هست که معمولا هاردهای دسکتاپی کش بالاتری نسبت به پرتابل دارن و این باعث افزایش سرعت میشه !!!
خلاصه با توجه به اینکه شما هاردی میخواهید که راحت با یو اس بی وصل بشه اجبارا باید پرتابل بخرید من وسترن مدل My Passport Essential SE رو پیشنهاد میدم که یک ترابایت هم داره و usb3 هم هست . ولی قیمتش حول و حوش 130 هزار تومن هست
jak_1300
08-08-2011, 20:47
تفاوت هاردهای دسکتاپی با پرتابل
هاردهای اکسترنال آداپتوردار در واقع از هاردهای 3.5 اینچی اینترنال استفاده شده . این هاردها آداپتوردار که در واقع دسکتاپی هم بهش میگن بزرگ هست و برای جابجای ساخته نشده اند . عمده ترین مزیت هاردهای آداپتوری داشتن یک منیع تغذیه کاملا مستقل هست حداکثر حجم هارهای دسکتاپی فعلا 3 ترابایت هست البته یه هارد اکسترنال دیگه ای هم هست که در واقع از دو هارد اینترنال استفاده شده که تا 6 ترابایت هم هست . قیمت هاردهای اکسترنال دسکتاپی نسبت به حجمشون کمتر از هاردهای پرتابل هست .
اما هاردهای اکسترنال بدون آداپتور در واقع هاردهای جیبی و کوچکی هستن که در واقع همون هارد 2.5 اینچی لپتاپ هست و برق مورد نیاز رو از پورت usb تامین میکنن و منبع تغذیه مستقلی ندارن گاهی اوقات دیده شده که بعلت کمبود ولتاژ پورت usb هارد پرتابل راه اندازی نشده که میتونه دلایل دیگه ای داشته باشه مثلا استفاده از کابل افزایش طول usb . حداکثر حجم هارهای پرتابل 1.5 گیگ هست و نه بیشتر (در حال حاظر البته)
مهمترین تفاوت دیگه این هست که معمولا هاردهای دسکتاپی کش بالاتری نسبت به پرتابل دارن و این باعث افزایش سرعت میشه !!!
خلاصه با توجه به اینکه شما هاردی میخواهید که راحت با یو اس بی وصل بشه اجبارا باید پرتابل بخرید من وسترن مدل My Passport Essential SE رو پیشنهاد میدم که یک ترابایت هم داره و usb3 هم هست . ولی قیمتش حول و حوش 130 هزار تومن هست
یو اس بی 2 چی ساپورت میکنه ؟
جایه مطمئنی هست که بشه بخرم ازش؟
ata.royalfalcon
08-08-2011, 20:55
یو اس بی 2 چی ساپورت میکنه ؟
جایه مطمئنی هست که بشه بخرم ازش؟
بلی usb2 هم ساپورت میکنه و جای نگرانی نیست .
والا من هاردم از مغازه های مختلفی خریدم مهم اینه که بسته بندی هارد باز نشده باشه و پلمپ باشه و با گارانتی سازگار هم خریداری بشه .
jak_1300
08-08-2011, 20:59
بلی usb2 هم ساپورت میکنه و جای نگرانی نیست .
والا من هاردم از مغازه های مختلفی خریدم مهم اینه که بسته بندی هارد باز نشده باشه و پلمپ باشه و با گارانتی سازگار هم خریداری بشه .
مرسی از راهنماییات اما خیلی بالا میزنه قیمتش درسته یا میصرفه؟ 130 هزار تومان می ارزه؟
ata.royalfalcon
08-08-2011, 21:04
مرسی از راهنماییات اما خیلی بالا میزنه قیمتش درسته یا میصرفه؟ 130 هزار تومان می ارزه؟
به نظرم گرونه
ولی اگر اصلا جابه جایی ندارین بهتره که مدلهای آداپتوری رو بخرید که نسبت به حجمشون ارزونتر هست مثلا حدودا 100 هزارتومن
ولی برای راه اندازی هم کابل رو باید وصل کنین و هم آداپتور برق رو یعنی به سادگی پرتابل نیست
jak_1300
08-08-2011, 21:13
خب جابجایی که دارم اما شاید کم باشه کدوم بازار برم واسه خرید یازار رضا برم؟
ata.royalfalcon
08-08-2011, 21:17
خب جابجایی که دارم اما شاید کم باشه کدوم بازار برم واسه خرید یازار رضا برم؟
هم بازار رضا و هم پاساژ مرکز کامپیوتر ایران که نزدیکای میدون ولیعصره !!!
mohsenfhm
08-08-2011, 21:33
مدلهای مخصوص مکینتاش
مثلا كدوم مدل ؟؟؟
ata.royalfalcon
08-08-2011, 21:47
مثلا كدوم مدل ؟؟؟
پرتابل وسترن برای مک
دسکتاپ وسترن برای مک
سیگیت برای مک
helllove11
09-08-2011, 00:30
سلام دوستان
من دنبال هارد اکسترنالیم که پورت thunderbolt داشته باشه؟
شنیده بودم یه مدل هارد تو بازار هست که این پورتو داره اما نمیدونم چیه و از کجا میشه تهیه کرد
دوستان برنامه ای هست که وضعیت فعلی هارد از نظر بدسکتور و...رو بررسی کنه؟
+
روی خرید هارد از فروشگاه های اینترنتی یا بعضی فروشنده های آنلاین (خرید هارد با اطلاعات) میشه اعتماد کرد؟!
ممنون.
ata.royalfalcon
09-08-2011, 07:20
دوستان برنامه ای هست که وضعیت فعلی هارد از نظر بدسکتور و...رو بررسی کنه؟
+
روی خرید هارد از فروشگاه های اینترنتی یا بعضی فروشنده های آنلاین (خرید هارد با اطلاعات) میشه اعتماد کرد؟!
ممنون.
سلام
درمورد سوال اول برنامه هايي مثل hd tune يا hd sentinel مناسب هستن البته من دومي رو بيشتر ترجيح ميدم !!!
در مورد سوال دوم من يه بار به صورت اينترنتي از مشهد چهار تا هارد اينترنال سفارش دادم كه برام توش فيلم و كارتون بريزن و بفرستن كه دو تاش خراب از آب دراومد و ضرر زيادي به من زد چون اطلاعاتش برام مهم بود مجبور شدم بدم بيرون براي ريكاوري كه بابت اونهم ازم پول گرفتن . نتيجه گيري اخلاقي : تا اونجايي كه امكان داره هارد رو حضوري از بازار خريداري كنيد و اگر اطلاعاتي ميخواهيد اينترنتي بخريد بهتره كه به صورت DVD سفارش بديد.
mohsenfhm
09-08-2011, 10:52
سلام دوستان
شنیده بودم یه مدل هارد تو بازار هست که این پورتو داره اما نمیدونم چیه و از کجا میشه تهیه کرد
نه هنوز تو بازار نيومده:13:
vahid.net
10-08-2011, 00:51
دوستان کسی کابل FreeAgent GoFlex Upgrade Cable – eSATA رو تو بازار دیده؟ خیلی جاها پرسیدم نداشتن و
گفتن سازگار وارد نکرده...
کسی از دوستان میتونه برای خرید کمکم کنه؟ خیلی لازمش دارم.ممنون
Mehrdad092000
10-08-2011, 12:24
سلام
دوستان هارد 2ترا بایت اداپتوری میخوام که فقط usb2 باشه دوستان خواهشا زودتر جواب دن ممنون میشم با قیمتش بگن
Mehrdad092000
10-08-2011, 13:29
سلام
همین الان آخرین ورژن showtime رو نصب کردم توانایی پخش فایلهای mkv رو داره
اما سه تا مشکل بود .
1. سرعت پخش فیلم نسبت به لپتاپ آهسته بود یعنی شبیه بازیهایی که با گرافیک ضعیف اجرا میشن . (هر دو تست از روی هارد اکسترنال بود با اینترفیس usb2 بود ) حجم فایل mkv که باهاش تست کردم 224 مگابایت بود.
2. گرچه با تنظیماتی میتونه فونت فارسی زیرنویس رو پخش کنه اما حروفها جدا از همه و جای حروفا به هم ریخته هست . مثلا کلمه وسترن رو اینطوری هست . ن ر ت س و :19:
3. معمولا برای حل مشکل بالا از زیرنویس IDX/SUB استفاده میکنن و متاسفانه این فرمت رو نمیتونست شناسایی کنه !!!
این وسترن پرتابل اینترفیس usb3 دارن که با usb2 هم سازگاره
ممنون
اخه usb3 هارو باید با هاب وصل کرد تا بخونه میخوام یه معمولی باشه
ata.royalfalcon
10-08-2011, 13:46
سلام
دوستان هارد 2ترا بایت اداپتوری میخوام که فقط usb2 باشه دوستان خواهشا زودتر جواب دن ممنون میشم با قیمتش بگن
ممنون
اخه usb3 هارو باید با هاب وصل کرد تا بخونه میخوام یه معمولی باشه
سلام
دوتا انتخاب پيشنهاد ميدم
1. وسترن WD Elements Desktop كه اينترفيس usb2 داره
2. سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive با كارتريج usb2
متاسفانه قيمت دقيق رو ندارم
نكته : با توجه به اينكه براي ps3 ميخواي پيشنهادم سيگيت هست .
سلام به شما دوست خوبم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبراي آموزش هم روي Click Here for Instructions در رديف WD SmartWare Disk Image for Windows كليك كنيد .
من هارد wd essential se 750 دارم ...برنامش ارور میده و نصب نمیشه(شاید چون همون اول برنامه ها رو بردم توی یک فولدر!) اگه کلا برنامه ها رو پاک و اینو بریزم حل میشه؟!
الان هارد رو safe remove میکنم, این کار ریسک نداره؟ هیچوقت چراغ هارد بعد از safe remove خاموش نمیشه!
+
کسی برای خش نیفتادن روی wd نظری نداره! مدت کمیه این هارد رو دارم , جای سالم رو بدنش نمونده!!!:mellow:
سلام
درمورد سوال اول برنامه هايي مثل hd tune يا hd sentinel مناسب هستن البته من دومي رو بيشتر ترجيح ميدم !!!
شما از چه ورژنی استفاده میکنید...لینک بدین ممنون میشم.:20:
ata.royalfalcon
10-08-2011, 14:18
من هارد wd essential se 750 دارم ...برنامش ارور میده و نصب نمیشه(شاید چون همون اول برنامه ها رو بردم توی یک فولدر!) اگه کلا برنامه ها رو پاک و اینو بریزم حل میشه؟!
پيشنهادم اينه كه اول تمام برنامه ها رو به مكان اصلي خودش برگردونين اگر مشكلش حل نشد شايد مجبور بشي دوباره دانلودش كني ولي هيچ قولي نميدم مشكل برطرف بشه . چون حجمش زياده و ممكنه اينترنت شما رو الكي هدر بده !!!
الان هارد رو safe remove میکنم, این کار ریسک نداره؟ هیچوقت چراغ هارد بعد از safe remove خاموش نمیشه!
اگر safe remove كرده باشيد و ارور ديگري مبني بر در حال استفاده بودن هارد ندهد مشكلي نداره حتي اگر چراغش خاموش نشه .
هارد سيگيت من برنامه اي براي خاموش كردن نداره و بدون اينكه چراغش خاموش بشه سيم رو جدا ميكنم و تا الان مشكلي نداشته البته پس از safe remove كردن جداش ميكنم.
شما از چه ورژنی استفاده میکنید...لینک بدین ممنون میشم.:20:
براي hd sentinel لينك زير
تايپيك مربوطه هم در اينجا
ولي اكثر لينكهاش يا فيلتره يا خرابه
pourya_bo2pmc
10-08-2011, 14:35
سلام
FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive
usb 3 هم هست دیگه همین دیروز تو یه مغازه اتفاقی دیدم 2 ترا بایت هم بود
قیمتو که پرسیدم : 149 تومن
Mehrdad092000
12-08-2011, 17:08
سلام
دوتا انتخاب پيشنهاد ميدم
1. وسترن WD Elements Desktop كه اينترفيس usb2 داره
2. سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive با كارتريج usb2
متاسفانه قيمت دقيق رو ندارم
نكته : با توجه به اينكه براي ps3 ميخواي پيشنهادم سيگيت هست .
سلام ممنون از جواب
1-وسترن مای بوک ها خوب نیستن؟چرا میگین برای ps3 سیگت بهتره ؟
2-یه مدل دیگه از سیگت هست قیافشم خوبه این چطوره؟Expansion™ Hard Drives البته اداپتوریش
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive
usb 3 هم هست دیگه همین دیروز تو یه مغازه اتفاقی دیدم 2 ترا بایت هم بود
قیمتو که پرسیدم : 149 تومن
ممنون
این فکر کنم قیمتش 120 اینا باشه تو سایت زده 1190 تومن
jojo_2000
12-08-2011, 17:46
هارد 500 اکسترنال چی بگیرم؟؟؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
320 هم هست؟تا 50000 تومن میشه یه چیز خوب گرفت؟
یه سری اطلاعات مهم دارم میخوام بریزم توش
ata.royalfalcon
12-08-2011, 19:09
سلام ممنون از جواب
1-وسترن مای بوک ها خوب نیستن؟چرا میگین برای ps3 سیگت بهتره ؟
2-یه مدل دیگه از سیگت هست قیافشم خوبه این چطوره؟Expansion™ Hard Drives البته اداپتوریش
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
ممنون
این فکر کنم قیمتش 120 اینا باشه تو سایت زده 1190 تومن
سلام
اون مدل از وسترنی که به شما پیشنهاد دادم مدل آداپتوری Elements هست نه My Book . چون شما برای ps3 میخواستید پس اجبارا باید usb2 باشه در صورتیکه تمامی مدلهای My Book ویندوزی usb3 هستن که به درد ps3 شما نمیخوره .با وجود مدل برتر گوفلکس مدل Expansion رو هم پیشنهاد نمیدم .
به دو علت سیگیت به شما پیشنهاد دادم
1. به توجه به اینکه یه هارد در شرایط خوب نگهداری عمری بیش از سه سال خواهد داشت پس اینترفیس usb2 خیلی قدیمی خواهد شد ولی شما میتونین با خرید کارتریج usb3 خیلی راحت هارد رو ارتقا بدین . در صورتیکه برای هارد اکسترنال وسترن چنین امکانی وجود ندارد . لازم به ذکر هست که گرچه در حال حاضر پیدا کردن کارتریج usb3 دشوار هست ولی قطعا تا چند سال دیگه این کارتریج خیلی راحت در بازار پیدا میشه .
2. تا اونجایی که میدونم و حدس میزنم از هارد اینترنال 7200 دور استفاده شده .
Mehrdad092000
12-08-2011, 19:22
سلام
اون مدل از وسترنی که به شما پیشنهاد دادم مدل آداپتوری Elements هست نه My Book . چون شما برای ps3 میخواستید پس اجبارا باید usb2 باشه در صورتیکه تمامی مدلهای My Book ویندوزی usb3 هستن که به درد ps3 شما نمیخوره .با وجود مدل برتر گوفلکس مدل Expansion رو هم پیشنهاد نمیدم .
به دو علت سیگیت به شما پیشنهاد دادم
1. به توجه به اینکه یه هارد در شرایط خوب نگهداری عمری بیش از سه سال خواهد داشت پس اینترفیس usb2 خیلی قدیمی خواهد شد ولی شما میتونین با خرید کارتریج usb3 خیلی راحت هارد رو ارتقا بدین . در صورتیکه برای هارد اکسترنال وسترن چنین امکانی وجود ندارد . لازم به ذکر هست که گرچه در حال حاضر پیدا کردن کارتریج usb3 دشوار هست ولی قطعا تا چند سال دیگه این کارتریج خیلی راحت در بازار پیدا میشه .
2. تا اونجایی که میدونم و حدس میزنم از هارد اینترنال 7200 دور استفاده شده .
ممنون اما یه سری مای بوک های قدیمی usb2 و ویندوزی هستن که تو بازار هم هست احتمالا چون توی سایت ها هت قیمتم حدود 120 ایناس
Expansion چیش کم تر از گلوفلوکسه؟ اخه گوفلکس قیلفش ضایس اما اونکی خوبه
--------------------------------------------
واقا عمر هارد 3 ساله؟:18:
راستی مگه ربطی داره ps3 هارد 2tb یا 3tb نشناسه؟
ata.royalfalcon
12-08-2011, 20:02
هارد 500 اکسترنال چی بگیرم؟؟؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
320 هم هست؟تا 50000 تومن میشه یه چیز خوب گرفت؟
یه سری اطلاعات مهم دارم میخوام بریزم توش
سلام
با توجه به اینکه 500 گیگ میخواهید احیانا هارد پرتابل (بدون آداپتور) مورد نظرتون هست .
تا اونجایی که میدونم تفاوت قیمتی بین 320 گیگ و 500 گیگ خیلی زیاد نیست پس نمیصرفه که به جای 500 گیگ 320 گیگ بخرید . بودجه شما هم که خیلی کمه من خودم یه هارد 500 گیگ پرتابل سیگیت خریدم 78 هزارتومن .
نمیدوم اطلاعات شما چطوری هست که خیلی مهمه اگر خیلی محرمانه هست اجباراً باید وسترن رو بخرید که نرم افزار قفل گزاری محکمی داره ، ولی اگر محرمانه نیست و ترس شما به خاطر مسائل دیگری مثل زمین افتادن هارد و خراب شدن ناشی از آن هست باید هارد سیلیکون پاور از سری armor بخرید که ضد ضربه و ضد شوک هست .
خلاصه هاردهای پرتابل تنوع زیادی در بازار دارن ولی اگر کمی بودجه رو زیادتر کنین و در نگهداری هارد کوشا هستید من مدل My Passport Essential رو به شما پیشنهاد میدم که usb3 هم داره !!! ولی بدی این هارد این هست که به راحتی خط و خش میافته و کاریش هم نمیشه کرد .
ata.royalfalcon
12-08-2011, 20:16
ممنون اما یه سری مای بوک های قدیمی usb2 و ویندوزی هستن که تو بازار هم هست احتمالا چون توی سایت ها هت قیمتم حدود 120 ایناس
Expansion چیش کم تر از گلوفلوکسه؟ اخه گوفلکس قیلفش ضایس اما اونکی خوبه
--------------------------------------------
واقا عمر هارد 3 ساله؟:18:
راستی مگه ربطی داره ps3 هارد 2tb یا 3tb نشناسه؟
خواهش میکنم
خب اگر فقط usb2 میخواهید و usb3 برای شما هیچ اهمیتی نداره و همچنین اگر شما mybook قدیمی ویندوزی دارای اینترفیس usb2 در بازار پیدا کردید میتونین همون وسترن رو بخرید .
فقط یه نکته : از خرید هاردهایی که لیبل دارن مثل مدل elite که اتفاقا usb2 هست اجتناب کنید که احتمالاً ps3 اونو نمیشناسه .
مدل گوفلکس خیلی قشنگتر از مدل Expansion هست که هیچ به خاطر انعطاف پذیری بالا جایزه CES سال 2011 رو برده !!!:31:
من نگفتم دقیقا سه سال ، بلکه گفتم که در شرایط خوب نگهداری عمری بیش از سه سال خواهد داشت حالا ممکنه 4 سال بشه یا 10 سال البته راجع به عمر مفید هارد نبایستی میگفتم چند سال ، عمر مفید هارد رو بر اساس ساعت کارکرد یا MTBF اعلام میکنن . مثلا عمر مفید هاردهای سری باراکودا حدوداً 700 هزارساعت هست حالا حساب کنین در روز چند ساعت از هارد کار میکشید و چندسال میشه !!! البته این برای شرایط خیلی ایده آل هست مثلا پاور عالی و بدون نقص و دمای کاملا متناسب و ..... که عمراً هارد دقیقا به 700 هزارساعت برسه !!!
البته دوست من ، اینکه گفتم بیش از سه سال ، بیشتر منظورم این بود که پس از چندسال دیگه usb2 حرف چندانی برای گفتن نخواهد داشت و مطمئنا منقرض خواهد شد و خرید هارد usb2 به صلاح نیست و حتی تفاوت قیمتی بین usb2 و usb3 چندان هم زیاد نیست . به همین خاطر روی مدل گوفلکس تاکید داشتم !!!
vahid.net
12-08-2011, 21:05
کسی نیست بتونه راهنمایی کنه؟!!!
jojo_2000
12-08-2011, 22:20
سلام
با توجه به اینکه 500 گیگ میخواهید احیانا هارد پرتابل (بدون آداپتور) مورد نظرتون هست .
تا اونجایی که میدونم تفاوت قیمتی بین 320 گیگ و 500 گیگ خیلی زیاد نیست پس نمیصرفه که به جای 500 گیگ 320 گیگ بخرید . بودجه شما هم که خیلی کمه من خودم یه هارد 500 گیگ پرتابل سیگیت خریدم 78 هزارتومن .
نمیدوم اطلاعات شما چطوری هست که خیلی مهمه اگر خیلی محرمانه هست اجباراً باید وسترن رو بخرید که نرم افزار قفل گزاری محکمی داره ، ولی اگر محرمانه نیست و ترس شما به خاطر مسائل دیگری مثل زمین افتادن هارد و خراب شدن ناشی از آن هست باید هارد سیلیکون پاور از سری armor بخرید که ضد ضربه و ضد شوک هست .
خلاصه هاردهای پرتابل تنوع زیادی در بازار دارن ولی اگر کمی بودجه رو زیادتر کنین و در نگهداری هارد کوشا هستید من مدل My Passport Essential رو به شما پیشنهاد میدم که usb3 هم داره !!! ولی بدی این هارد این هست که به راحتی خط و خش میافته و کاریش هم نمیشه کرد .
منظورم از اطلاعات عکس هستش(یه وقت پاک نشه/کلا محکم باشه) کمترین ظرفیت این هاردهای اکسترنال چنده؟
مثل اینکه من خیلی تو خرید هارد عجله کردم! 5 ماه پیش هیتاچی 500 با گارانتی آواژنگ گرفتم 78 تومان اونم USB2 و حسابی صبر و حوصله به خرج میده تو کپی کردن و اطلاعات رو 10 درصد بیشتر از حجمی که روی هارد سیستم دارن کپی میکنه!
یه چیزی بگید دلگرمم کنید :(
ata.royalfalcon
13-08-2011, 07:33
منظورم از اطلاعات عکس هستش(یه وقت پاک نشه/کلا محکم باشه) کمترین ظرفیت این هاردهای اکسترنال چنده؟
مدلي كه معرفي كردم فقط 500 گيگ هست و كمتر نداره .
اگر واقعا حجم كمتري ميخواهيد از وسترن مدل WD Elements رو ميتونين بخرين كه از 250 گيگ الي 500 گيگ موجوده البته فقط usb2 هست . اين مدلهاي المنت هيچ نرم افزاري ندارن و قابليت قفل گذاري هم ندارن . حالا هم نميدونم در بازار اين حجم پيدا ميشه يا خير !!! همچنين با مدل WD Elements SE هم اشتباه نگيريد .
لينك
از سيگيت هم ميتونين پرتابل مدل FreeAgent GoFlex رو بخريد كه از 320 گيگ الي 1.5 ترا موجوده
---------- Post added at 07:33 AM ---------- Previous post was at 07:28 AM ----------
مثل اینکه من خیلی تو خرید هارد عجله کردم! 5 ماه پیش هیتاچی 500 با گارانتی آواژنگ گرفتم 78 تومان اونم USB2 و حسابی صبر و حوصله به خرج میده تو کپی کردن و اطلاعات رو 10 درصد بیشتر از حجمی که روی هارد سیستم دارن کپی میکنه!
یه چیزی بگید دلگرمم کنید :(
سلام
با نرم افزاري كه در پست زير معرفي شده سرعتشو تست كنيد و نتيجه رو در همون تايپيك آپلود كنيد تا با بقيه برندها مقايسه بشه !!!
jojo_2000
13-08-2011, 09:49
ممنون از راهنماییت! سوال اخر اینکه اگه یه وقت کارکرده خواستم بگیرم(اگه صلاح بدونید) مشکلی نداره؟:46:
ata.royalfalcon
13-08-2011, 10:48
ممنون از راهنماییت! سوال اخر اینکه اگه یه وقت کارکرده خواستم بگیرم(اگه صلاح بدونید) مشکلی نداره؟:46:
اون ديگه قضيه اش خيلي فرق فوكوله !!! :31: اگر ميخواي دست دو بخري بايد يه جور از سلامتيش مطمئن بشي . نرم افزارهاي مختلفي وجود داره كه ميتوان از سلامتيش و ميزان كاركرد مطلع شد ، ولي اگر فروشنده حرفه اي باشه و دستگاه مخصوص هم داشته باشه ميتونه تمام اينها مسائل رو مخفي كنه . مخصوصا تو اين بازار سردرگم ايران كه همه ميخوان سر هم رو شيره بمالن ، هارد خراب و بدسكتوري رو با دستگاه و نرم افزارهاي مخصوص اصلاح ميكنن و مشتري متوجه نميشه كه اين خرابه ، چند روز كه كار كرد اونوقت ميفهمه كه سرش چه كلاهي رفته . ولي اگر ميخواي دست دو بخري مهلت تست ازش بگير.
در هرحال من اصلا و ابدا خريد دست دو رو توصيه نميكنم اونهم هارد ، چون هارد يه قطعه مكانيكي و داراي قطعات متحرك هست و خيلي هم حساس . بعضي اوقات حتي بدون اينكه اثر ضربه روي بدنه اش مشخص باشه بدسكتوري داره و ...
اگر مشكل مالي دارين ميتونين از برند سيگيت بخريد كه نسبت به وسترن ارزانتر هست يا حتي از برندهاي ديگه غير از وسترن يا سيگيت انتخاب كنين ولي كمتر از 70 هزارتومن جايي نديدم ولي شما يكم بازار رو بگرديد
jojo_2000
13-08-2011, 12:23
اون ديگه قضيه اش خيلي فرق فوكوله !!! :31: اگر ميخواي دست دو بخري بايد يه جور از سلامتيش مطمئن بشي . نرم افزارهاي مختلفي وجود داره كه ميتوان از سلامتيش و ميزان كاركرد مطلع شد ، ولي اگر فروشنده حرفه اي باشه و دستگاه مخصوص هم داشته باشه ميتونه تمام اينها مسائل رو مخفي كنه . مخصوصا تو اين بازار سردرگم ايران كه همه ميخوان سر هم رو شيره بمالن ، هارد خراب و بدسكتوري رو با دستگاه و نرم افزارهاي مخصوص اصلاح ميكنن و مشتري متوجه نميشه كه اين خرابه ، چند روز كه كار كرد اونوقت ميفهمه كه سرش چه كلاهي رفته . ولي اگر ميخواي دست دو بخري مهلت تست ازش بگير.
در هرحال من اصلا و ابدا خريد دست دو رو توصيه نميكنم اونهم هارد ، چون هارد يه قطعه مكانيكي و داراي قطعات متحرك هست و خيلي هم حساس . بعضي اوقات حتي بدون اينكه اثر ضربه روي بدنه اش مشخص باشه بدسكتوري داره و ...
اگر مشكل مالي دارين ميتونين از برند سيگيت بخريد كه نسبت به وسترن ارزانتر هست يا حتي از برندهاي ديگه غير از وسترن يا سيگيت انتخاب كنين ولي كمتر از 70 هزارتومن جايي نديدم ولي شما يكم بازار رو بگرديد
پس چند روز دیگه بودجه رو تا 70000 میرسونم!ازخرید دست دوم هم منصرف شدیم :10:
mohsenfhm
13-08-2011, 20:44
سلام دوستان
به تازگي وارد شده ولي با قيمت خيلي خيلي بالا :18::18::18::18:
قيمت : 600.000 تومان :18::18::18::18::18::18::18::31::31::31:
ظرفيت : 2 ترابايت
Mehrdad092000
14-08-2011, 17:12
خواهش میکنم
خب اگر فقط usb2 میخواهید و usb3 برای شما هیچ اهمیتی نداره و همچنین اگر شما mybook قدیمی ویندوزی دارای اینترفیس usb2 در بازار پیدا کردید میتونین همون وسترن رو بخرید .
فقط یه نکته : از خرید هاردهایی که لیبل دارن مثل مدل elite که اتفاقا usb2 هست اجتناب کنید که احتمالاً ps3 اونو نمیشناسه .
مدل گوفلکس خیلی قشنگتر از مدل Expansion هست که هیچ به خاطر انعطاف پذیری بالا جایزه CES سال 2011 رو برده !!!:31:
من نگفتم دقیقا سه سال ، بلکه گفتم که در شرایط خوب نگهداری عمری بیش از سه سال خواهد داشت حالا ممکنه 4 سال بشه یا 10 سال البته راجع به عمر مفید هارد نبایستی میگفتم چند سال ، عمر مفید هارد رو بر اساس ساعت کارکرد یا MTBF اعلام میکنن . مثلا عمر مفید هاردهای سری باراکودا حدوداً 700 هزارساعت هست حالا حساب کنین در روز چند ساعت از هارد کار میکشید و چندسال میشه !!! البته این برای شرایط خیلی ایده آل هست مثلا پاور عالی و بدون نقص و دمای کاملا متناسب و ..... که عمراً هارد دقیقا به 700 هزارساعت برسه !!!
البته دوست من ، اینکه گفتم بیش از سه سال ، بیشتر منظورم این بود که پس از چندسال دیگه usb2 حرف چندانی برای گفتن نخواهد داشت و مطمئنا منقرض خواهد شد و خرید هارد usb2 به صلاح نیست و حتی تفاوت قیمتی بین usb2 و usb3 چندان هم زیاد نیست . به همین خاطر روی مدل گوفلکس تاکید داشتم !!!
ممنون پس وسترن بیخیال میشم میترسم بگیرم نشناسه میمونه سیگت
نمیدونم تو عکس های اینترنتی که Expansion قشنگتر از گوفلکس هستش -گوفلکس یکم بزرگه انگاری
قیمت 2ترا سیگت Expansion یهم گفت 115 فکر کنم با سازگار اما قیمت گوفلکس ندارم
شما کدل گلوفلکس بخاطر عو شدن کارتریج پیشنهاد میدید ؟
ata.royalfalcon
14-08-2011, 19:05
ممنون پس وسترن بیخیال میشم میترسم بگیرم نشناسه میمونه سیگت
نمیدونم تو عکس های اینترنتی که Expansion قشنگتر از گوفلکس هستش -گوفلکس یکم بزرگه انگاری
قیمت 2ترا سیگت Expansion یهم گفت 115 فکر کنم با سازگار اما قیمت گوفلکس ندارم
شما کدل گلوفلکس بخاطر عو شدن کارتریج پیشنهاد میدید ؟
خواهش میکنم
من خودم از نزدیک هر دو هارد رو دیدم . مدل Expansion مشکی براقه راحت خط و خش میافته شرکتمون از همین هاردها داره برای بکآپ
شما مدل آداپتوردار میخواستید دیگه ، یه مدل بیشتر نداره (لینک زیر) فقط دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2 با مدلهای مکینتاش هم اشتباه نکنین مدلهای مکینتاش سفیده !!!
تا اونجایی که میدونم این هاردها یه پارتیشن به فرمت ntfs دارن برای اینکه بتونین بازی هارو از هارد اکسترنال اجرا کنین باید فرمتش fat32 بشه !!!
hamedchtsz
14-08-2011, 23:26
دوستان خرید 2 هارد 3 ترا بهتره یا 3 هارد دو ترابایت؟
Mehrdad092000
15-08-2011, 00:28
خواهش میکنم
من خودم از نزدیک هر دو هارد رو دیدم . مدل Expansion مشکی براقه راحت خط و خش میافته شرکتمون از همین هاردها داره برای بکآپ
شما مدل آداپتوردار میخواستید دیگه ، یه مدل بیشتر نداره (لینک زیر) فقط دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2 با مدلهای مکینتاش هم اشتباه نکنین مدلهای مکینتاش سفیده !!!
تا اونجایی که میدونم این هاردها یه پارتیشن به فرمت ntfs دارن برای اینکه بتونین بازی هارو از هارد اکسترنال اجرا کنین باید فرمتش fat32 بشه !!!
ممنون
سیگیت 2 مدل اداپتوری داره دیگه؟منظورم اینه دو مدل که تو بازار زیاده
الان اینکه شما لینک دادی گلوفلوکسه
بلخره چیکار کنم Expansion بگیرم یا گلوفلوکس؟از نظر کارایی جز عوض شدن کارتیج فرقی دارن؟
-------------------------------------------------------------------------------
خوب جمله اخرتون مگه چیه با علامت ! زدید ؟مگه نمیشه فرمتشونو عوض کرد؟راستی قیمتشم نمیدونی؟
ata.royalfalcon
15-08-2011, 07:33
ممنون
سیگیت 2 مدل اداپتوری داره دیگه؟منظورم اینه دو مدل که تو بازار زیاده
الان اینکه شما لینک دادی گلوفلوکسه
بلخره چیکار کنم Expansion بگیرم یا گلوفلوکس؟از نظر کارایی جز عوض شدن کارتیج فرقی دارن؟
-------------------------------------------------------------------------------
خوب جمله اخرتون مگه چیه با علامت ! زدید ؟مگه نمیشه فرمتشونو عوض کرد؟راستی قیمتشم نمیدونی؟
به نظر من همون گوفلكس رو بخر .
تفاوت بين Expansion و گوفلكس علاوه بر شكل ظاهري و كارتريج در نرم افزارش هست . مدلهاي Expansion نرم افزار بكآپ گيري ندارن گرچه نرم افزارش همچين بدرد بخور هم نيست .
چرا دوست من ميشه فرمتشو عوض كرد ولي با توجه حجم بالا پيشنهادم اين هست كه هارد رو دو پارتيشن كنيد يه اولين پارتيشن به حجم مثلا 500 گيگ براي اجراي بازي از روي هارد اكسترنال كه فرمتش fat32 باشه و الباقي كه پارتيشن كه دوم ميشه به فرمت NTFS براي آرشيو بازيها
البته يه كار ديگه ميشه كرد ، اگر برنامه مولتيمن NTFS رو بشناسه كه ديگه لازم نيست به fat32 تغيير بدين ولي ديگه نميتونين از روي هارد اكسترنال بازي كنيد بلكه فقط ميتونين با استفاده از مولتيمن بازي رو روي هارد اينترنال ps3 كپي كنيد.
چون مطمئن نيستم آيا ساختن يه پارتيشن به حجم 2 ترابايت با فرمت fat32 امكان پذير و بدون خطر هست يا خير !!!
ata.royalfalcon
15-08-2011, 07:39
دوستان خرید 2 هارد 3 ترا بهتره یا 3 هارد دو ترابایت؟
سلام
بستگي داره ، اگر جا و مكان براي نگهداري هارد اكسترنال به اندازه كافي داريد هارد بيشتر با ظرفيت كمتر بهتره يعني سه تا هارد دوترا چون اگر خداي ناكرده يكي از هاردتون خراب بشه حداكثر دوترا رو از دست ميديد.
ولي اگر جاي كافي نداريد (مثل كمد هاردم) مجبور هستيد كه بالاترين حجم رو بخريد .
hamedchtsz
15-08-2011, 09:37
سلام
بستگي داره ، اگر جا و مكان براي نگهداري هارد اكسترنال به اندازه كافي داريد هارد بيشتر با ظرفيت كمتر بهتره يعني سه تا هارد دوترا چون اگر خداي ناكرده يكي از هاردتون خراب بشه حداكثر دوترا رو از دست ميديد.
ولي اگر جاي كافي نداريد (مثل كمد هاردم) مجبور هستيد كه بالاترين حجم رو بخريد .
خب حالا به نظرتون 3 ترا چه مدلی بگیرم؟ 3TB EXT 3.5` XL3000 HITACHI HARD چطوره؟
یا این به عنوان اینترنال:3TB SATA 64MB CAVIAR GREEN WD HARD؟
می خوام ارزون و خوب باشه وبیشتر دوامش مد نظرم هست
ata.royalfalcon
15-08-2011, 09:48
خب حالا به نظرتون 3 ترا چه مدلی بگیرم؟ 3TB EXT 3.5` XL3000 HITACHI HARD چطوره؟
یا این به عنوان اینترنال:3TB SATA 64MB CAVIAR GREEN WD HARD؟
می خوام ارزون و خوب باشه وبیشتر دوامش مد نظرم هست
من هارد اكسترنال وسترن مدل My Book Essential رو توصيه ميكنم كه كيفيت خوبي دارن و از برندهاي شناخته شده هست و از هارد اينترنال سري گرين استفاده شده . من خودم سه ترابايتشو خريدم 248 هزارتومن usb3 هم هست . نرم افزار قفل گذاري قدرتمندي هم داره
سلام
کسی قیمت وسترن 1ترا پرتابل میدونه تو مالزی حدودا باید چند باشه؟
panther99
15-08-2011, 12:17
آقا این هارد اکسترنالای توشیبا چطورن ؟؟؟؟؟
من یه هارد 500 گیگ با قیمت مناسب مبخوام . سرعت خوندن و نوشتنش برام خیلی مهمه که خوب باشه بقیه چیزها در اولویت دوم هستن .
ata.royalfalcon
15-08-2011, 16:51
سلام به همه
معرفی هارد جدید از گیگا بایت
کمپانی گیگابایت که به خاطر تولید مادربردهای حرفه ای و کارت گرافیک قدرتمند معروف هست مدتی هست که وارد بازار ابزارهای ذخیره سازی شده است . در حال حاضر تمامی هاردهای تولید شده این کمپانی از نوع 2.5 اینچی و پرتابل هستن و یه کیف هم همراهش فروخته میشه
مدل A2
لینک این مدل
مدل A2 tiny
لینک این مدل
مدل Pure Classic
لینک این مدل
مدل Pure Classic usb3
لینک این مدل
مدل Anvil
لینک این مدل
مدل Pure Rock
لینک این مدل
دوستان کسی از این هارد های جدید transcend مدل StoreJet 25H3P که با حجم 1 ترابایت هم زده گرفته؟ من یه مدل 640 StoreJet 25M3 دارم که زاش راضی ام حالا پر شده به یه هارد دیگه نیاز دارم که عمر باشه (یه نوعی هیچ وقتی خراب نشه چون اطلاعات داخلش مهم برام) به احتمال زیاد باز هم 2.5 اینچی میگیرم چون دیگه نیاز به برق نداره فقط بدی این مدل اینه که بالای 1 ترابایت من ندیدم ....
---------
کسی اگه StoreJet 35T3 هم داره یه اماری ازاش بده چطوره ؟؟؟
========
من کلا برند transcend رو خیلی قبول دارم اینه که فقط از مدلی های این برند اطلاعات دارم
با تشکر
Mehrdad092000
16-08-2011, 01:24
به نظر من همون گوفلكس رو بخر .
تفاوت بين Expansion و گوفلكس علاوه بر شكل ظاهري و كارتريج در نرم افزارش هست . مدلهاي Expansion نرم افزار بكآپ گيري ندارن گرچه نرم افزارش همچين بدرد بخور هم نيست .
چرا دوست من ميشه فرمتشو عوض كرد ولي با توجه حجم بالا پيشنهادم اين هست كه هارد رو دو پارتيشن كنيد يه اولين پارتيشن به حجم مثلا 500 گيگ براي اجراي بازي از روي هارد اكسترنال كه فرمتش fat32 باشه و الباقي كه پارتيشن كه دوم ميشه به فرمت NTFS براي آرشيو بازيها
البته يه كار ديگه ميشه كرد ، اگر برنامه مولتيمن NTFS رو بشناسه كه ديگه لازم نيست به fat32 تغيير بدين ولي ديگه نميتونين از روي هارد اكسترنال بازي كنيد بلكه فقط ميتونين با استفاده از مولتيمن بازي رو روي هارد اينترنال ps3 كپي كنيد.
چون مطمئن نيستم آيا ساختن يه پارتيشن به حجم 2 ترابايت با فرمت fat32 امكان پذير و بدون خطر هست يا خير !!!
برنامش زیاد مهم نیست توی wdدارم چیزه خاصی نیست جز پسئرد گذاشتنش
داداش دو دلم کردیا :D من خودم Expansion میپسدیدم اما شما میگی گلوفلکس
---------------------------------
اره منم همین فکرو کرده بودم دو پارتیشن کنم 1ترایی (حدودی) 1ترا به نظرت برای بازی زیاده؟
اونیکیم میخوام برای فیلمو این چیزا یا بازی های که فایل 4 گیگ نداشته باشن
راستی ps3 دو پارتیشنو همزمان برای بازی میشناسه؟
فرمت پارتیشنا باید چی باشه منظورم اون لاجیکالو .....
اين آداپتور فايرواير 1 ترا Seagate Goflex desk رو بايد جدا بخريم يا با خود هارد هست؟
ata.royalfalcon
16-08-2011, 07:22
اين آداپتور فايرواير 1 ترا Seagate Goflex desk رو بايد جدا بخريم يا با خود هارد هست؟
سلام
اگر مدلهاي مخصوص مك رو بخري كه با خود هارد موجوده در غير اينصورت بايد جدا بخري .
ata.royalfalcon
16-08-2011, 07:36
برنامش زیاد مهم نیست توی wdدارم چیزه خاصی نیست جز پسئرد گذاشتنش
داداش دو دلم کردیا :D من خودم Expansion میپسدیدم اما شما میگی گلوفلکس
---------------------------------
اره منم همین فکرو کرده بودم دو پارتیشن کنم 1ترایی (حدودی) 1ترا به نظرت برای بازی زیاده؟
اونیکیم میخوام برای فیلمو این چیزا یا بازی های که فایل 4 گیگ نداشته باشن
فرمت پارتیشنا باید چی باشه منظورم اون لاجیکالو .....
ديگه حالا هرجور مدلي خوشت اومده بخر گوفلكس يا Expansion
نرم افزاري كه در سيگيت مدل گوفلكس هست براي پسورد گذاري نيست فقط باهاش ميشه بكآپ گرفت در نتيجه به درد نميخوره
به نظرم يه ترا به فرمت FAT32 براي بازي زياده ، 500 گيگ بگير . هاردم كه سيگيت مدل گوفلكس پرتابل هست 500 گيگه و 21 تا بازي داخلش هست و هنوز 140 گيگ جاخالي داره ، پس پارتيشن اول رو 500 گيگ بگير .
پارتيشن دوم رو NTFS فرمت كن . اگر هم جا كم آوردي بازيهايي كه ديگه نميخواي بازي كني رو از پارتيشن اول ميريزي داخل پارتيشن دوم .
يعني پارتيشن دوم مخزن بازي باشه و هركدوم رو كه خواستي بازي كني كپي ميكني تو پارتيشن اولي و وقتي بازي تموم شد حذفش ميكني .
به نظرم بهتره كه هردو پارتيشن از نوع primary باشه و لوجيكال نباشه اولي كه 500 گيگ به فرمت fat32 و دومي كه 1.5 تراست رو NTFS باشه .
اينو مطمئن نيستم كه ps3 ميتونه هردو پارتيشن رو ببينه يا خير ولي پيشنهادم اينه كه شما هر دو پارتيشن رو به صورت primary پارتيشن بندي كنين ولي باز مطمئن نيستم !!!
panther99
16-08-2011, 12:32
من یه هارد 500 گیگ با قیمت مناسب مبخوام . سرعت خوندن و نوشتنش برام خیلی مهمه که خوب باشه بقیه چیزها در اولویت دوم هستن .
سوال منم جواب بدید . ممنون .
ata.royalfalcon
16-08-2011, 13:42
سوال منم جواب بدید . ممنون .
سلام
من هارد توشيبا كار نكردم پس نميتونم اظهار نظر كنم
والا طي تستي كه در لينك زير هست تا زماني كه usb2 باشه سرعت read و write انواع برندهاي هارد خيلي باهم فرق نميكنه .
نميدونم سيستم شما usb3 داره يا خير ، اگر usb3 نداره حتي خريد سريعترين هارد هم سرعت بالايي هم به شما نميده چون اين گونه هاردها به راحتي تمام پهناي باند usb2 رو پر ميكنن و نميتوانن از آن فراتر بروند .
اما اگر usb3 باشه قطعا هاردهاي دسكتاپي آداپتوردار سرعت read و write بالاتري نسبت به پرتابلها دارن .
به تفاوت زياد نتيجه تست سرعت هارد وسترن خودم كه usb3 و دسكتاپي هست با سيليكون پاور پرتابل دقت كنين .
با توجه به اينكه شما 500 گيگ ميخواهيد حتما پرتابل ميخواهيد پيشنهاد من سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive با كارتريج usb3 هست كه از مهمترين خصوصت اين مدل 7200 rpm و 16 مگ كش هست كه ميتونه از سريعترين هارد پرتابل باشه البته اين سريعتر بودن گران تموم ميشه . به pro بودنش دقت كنين چون مدلهاي عادي 5400 هستن .
در لينك زير درباره مدلهاي سيگيت از جمله مدل پيشنهادي توضيحات كاملي دادم
panther99
17-08-2011, 12:07
آقا ممنون . قیمت 500 گیگ این هارد که توضیح هم دادید چنده الان تو بازار ؟؟؟؟ البته USB3 .
Seagate Expansion Portable Drives
hosein_mic
17-08-2011, 12:09
usb2 هست دوست عزیز /
حدود 60
اگه برای ps3 میخوای seagate goflex رو بگیر معمولا با expansion 5-6 هزار تومان اختلاف قیمت دارند ولی ارزش پرداخت داره فقط حواست باشه موقع خرید اداپتور usb2 داشته باشه و نه usb 3
اگه برای ps3 هست
moslem47
17-08-2011, 12:50
قیمت ایم مدل هارد حدودا چنده؟
FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive usb3
ata.royalfalcon
17-08-2011, 13:27
usb2 هست دوست عزیز /
حدود 60
اگه برای ps3 میخوای seagate goflex رو بگیر معمولا با expansion 5-6 هزار تومان اختلاف قیمت دارند ولی ارزش پرداخت داره فقط حواست باشه موقع خرید اداپتور usb2 داشته باشه و نه usb 3
اگه برای ps3 هست
با تشكر از دوست خوبمون
1. مدلهاي Expansion (دسكتاپي يا پرتابل) دو جور هست يا usb2 هست يا usb3
2. جايي اشاره نكردن براي ps3 ميخوان ، ايشون پرسرعت ترين هارد پرتابل ميخواستن كه مدل pro سيگيت با كارتريج usb3 ميتونه خواسته هاشون رو برآورده كنه
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
آقا ممنون . قیمت 500 گیگ این هارد که توضیح هم دادید چنده الان تو بازار ؟؟؟؟ البته USB3 .
Seagate Expansion Portable Drives
ممنون دوست من
متاسفانه قيمت دقيق مدل pro رو ندارم اين مدل نسبتاً كميابه و براي پيدا كردن بايد بيشتر دنبالش بگردين.
خريد مدلهاي Expansion رو با وجود مدلهاي برتر گوفلكس توصيه نميكنم
نكته : هاردهاي وسترن نرم افزارهاي قفل گذاري قدرتمندي دارن كه هاردهاي سيگيت فاقد چنين نرم افزاري هست پس در انتخاب خودتون دقت كنين ولي هاردهاي وسترن 5400 rpm هستن و نميتونن سرعتي معادل مدلهاي pro رو به شما بدهند.
akharwarbaz
17-08-2011, 13:30
دوستان من یه 1 ترا سیگیت گرفتم این مدل
پشتش 3 تا port داره که یکی برای آداپتور یکی برا یو اس بی هست میخواستم بدونم اون 3 ومی برا چی هست ؟
ممـــــــــــنون
panther99
17-08-2011, 13:30
ممنون . مگه همین مدل که عکسش رو گذاشتم usb3 هم نداره ؟؟؟؟؟ این مدل هارد خوبی هست ؟؟؟؟؟؟؟
نه من برای ps3 نمیخوام . قیمتش هم نمیخوام زیاد بالا باشه . اون قیمت 60 تومن برای 500 گیگ مدل usb2 همین هارد هست ؟؟؟؟؟ usb3 رو قیمت نداره کسی از دوستان ؟؟؟؟
ata.royalfalcon
17-08-2011, 13:37
دوستان من یه 1 ترا سیگیت گرفتم این مدل
پشتش 3 تا port داره که یکی برای آداپتور یکی برا یو اس بی هست میخواستم بدونم اون 3 ومی برا چی هست ؟
ممـــــــــــنون
سلام
اون يكي kensington lock نام داره و براي جلوگيري از سرقت هست در پست زير به طور كامل توضيح دادم
ata.royalfalcon
17-08-2011, 13:43
ممنون . مگه همین مدل که عکسش رو گذاشتم usb3 هم نداره ؟؟؟؟؟ این مدل هارد خوبی هست ؟؟؟؟؟؟؟
نه من برای ps3 نمیخوام . قیمتش هم نمیخوام زیاد بالا باشه . اون قیمت 60 تومن برای 500 گیگ مدل usb2 همین هارد هست ؟؟؟؟؟ usb3 رو قیمت نداره کسی از دوستان ؟؟؟؟
بلي ، مدلهاي expansion هم usb3 دارن .
حدسم اين هست كه قيمت مدلهاي pro به حجم 500 گيگ بيش از 100 هزارتومن هست .
در صورتيكه مدلهاي معمولي 500 گيگ آن حدود 80 هزارتومن هست .
Mehrdad092000
17-08-2011, 14:19
ديگه حالا هرجور مدلي خوشت اومده بخر گوفلكس يا Expansion
نرم افزاري كه در سيگيت مدل گوفلكس هست براي پسورد گذاري نيست فقط باهاش ميشه بكآپ گرفت در نتيجه به درد نميخوره
به نظرم يه ترا به فرمت FAT32 براي بازي زياده ، 500 گيگ بگير . هاردم كه سيگيت مدل گوفلكس پرتابل هست 500 گيگه و 21 تا بازي داخلش هست و هنوز 140 گيگ جاخالي داره ، پس پارتيشن اول رو 500 گيگ بگير .
پارتيشن دوم رو NTFS فرمت كن . اگر هم جا كم آوردي بازيهايي كه ديگه نميخواي بازي كني رو از پارتيشن اول ميريزي داخل پارتيشن دوم .
يعني پارتيشن دوم مخزن بازي باشه و هركدوم رو كه خواستي بازي كني كپي ميكني تو پارتيشن اولي و وقتي بازي تموم شد حذفش ميكني .
به نظرم بهتره كه هردو پارتيشن از نوع primary باشه و لوجيكال نباشه اولي كه 500 گيگ به فرمت fat32 و دومي كه 1.5 تراست رو NTFS باشه .
اينو مطمئن نيستم كه ps3 ميتونه هردو پارتيشن رو ببينه يا خير ولي پيشنهادم اينه كه شما هر دو پارتيشن رو به صورت primary پارتيشن بندي كنين ولي باز مطمئن نيستم !!!
ممنون
داداش من فردا دارم میرم تهران بگیرم یکیشو بگو دیگه :D کدوم از نظر کارایی بهتره باز شما تجربت بهتره
راستی برای اینترنال هم سامسونگ بگیریم؟ کجا محصولات سامسونگ نمایندگی داره ؟راستی اکسترنال های سامسونگ گرونن؟
ata.royalfalcon
17-08-2011, 15:21
ممنون
داداش من فردا دارم میرم تهران بگیرم یکیشو بگو دیگه :D کدوم از نظر کارایی بهتره باز شما تجربت بهتره
راستی برای اینترنال هم سامسونگ بگیریم؟ کجا محصولات سامسونگ نمایندگی داره ؟راستی اکسترنال های سامسونگ گرونن؟
خواهش ميكنم
براي ps3 من مدل گوفلكس از نوع دسكتاپي و با كارتريج usb2 رو توصيه ميكنم .
متاسفانه من قيمت دقيق رو هم ندارم !!!
یکی از دوستان هم 2-3هفته پیش دنبال همین مدل pro سیگیت بود ولی به همه ی نمایندگیهای سیگیت که تو سایت سازگار شمارهاشون هست و خوده سازگار زنگ زده ولی هیچ کسی مدل پرو رو نداشته و گفتن حتی تو دبی هم نیست که بیارن و خوده سیگیت هم فعلا نمیزنه این مدل رو! و تا 2-3 ماه دیگه هم معلوم نیست که بیاریم یا نه!!!
یه جورایی نایابه این نوع پرو از سیگیت...
jak_1300
17-08-2011, 23:57
سلام من يه هارد 500 وسترن ديجيتال يو اس بي 3 خريدم ولش كردم به كامپيوتر ميخواستم فرمش كنم چون بار اول بود ديدم تو يه سري برنامه مرنامست اين برنامه ها قضيه اش چيه؟ پاكشون نكنم چيه قضيه اشون؟ كسي ميدونه/.
ata.royalfalcon
18-08-2011, 11:16
سلام من يه هارد 500 وسترن ديجيتال يو اس بي 3 خريدم ولش كردم به كامپيوتر ميخواستم فرمش كنم چون بار اول بود ديدم تو يه سري برنامه مرنامست اين برنامه ها قضيه اش چيه؟ پاكشون نكنم چيه قضيه اشون؟ كسي ميدونه/.
سلام
هارد از قبل فرمت شده هست و نیازی نیست که فرمتش کنید .
اون نرم افزار ها برای قفل گذاری و بکآپ گیری هست و خیلی حیفه که پاکش کنید.
worldman
18-08-2011, 15:48
سلام
من چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین :
1. درسته که WD Passport Essential ها نسبت به Seagate Goflex ها صدای بیشتری دارن ؟
2. آیا بدنه ی WD Passport Essential هایی که به رنگ سیاه هستن ، زود لک و خش برمیداره ؟ اثر انگشت بدجوری روش می مونه ؟ و در کل نگهداریش اعصاب خوردکن میشه ؟
3. اخیرا Goflex با USB3 عرضه شده . آیا در سرعت با WD Passport Essential برابری می کنه ؟
4. در نهایت بین Goflex USB3 و WD Passport Essential USB3 ، کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ یا به نظرتون محصول دیگه ای بهتر از اینهاست ؟
با تشکر
ata.royalfalcon
18-08-2011, 21:59
سلام
درسته که WD Passport Essential ها نسبت به Seagate Goflex ها صدای بیشتری دارن ؟
اصولا این WD Passport Essential و Seagate Goflex که جزء هاردهای 2.5 اینچی 5400 دور هستن نویز و صدای کمی دارن و تفاوت زیادی باهم ندارن . البته هاردهای 2.5 اینچی که 7200 دور هستن صدای بیشتری نسبت به 5400 دور دارن مثل مدلهای pro سیگیت .
آیا بدنه ی WD Passport Essential هایی که به رنگ سیاه هستن ، زود لک و خش برمیداره ؟ اثر انگشت بدجوری روش می مونه ؟ و در کل نگهداریش اعصاب خوردکن میشه ؟
نه تنها وسترن بلکه سیگیت هم بدنه اش خط و خش میافته . اگر شما روی این مسئله حساس هستید دور وسترن و سیگیت رو خط بکشید و از برندهای دیگه خریداری کنید مثل مدلadata SH93 که با داشتن بدنه کائوچویی نه تنها ضد خط و خش هست بلکه ضد آب و ضربه هست ولی هم usb2 هست و هم وزن بیشتری دارد یا مدل adata sh02 با داشتن فناوری imf ضد خط و خش هست همچنین مدل adata nh92 با داشتن بدنه فلزی به سادگی خط و خش نمیافته و ...
اخیرا Goflex با USB3 عرضه شده . آیا در سرعت با WD Passport Essential برابری می کنه ؟
طبق تستی که در تایپیک زیر هست ظاهرا سرعت read وسترن بیشتر از سیگیت هست ولی با توجه به اینکه تعداد تست ها زیاد نیست و همچنین در حالت usb2 تست شده نمیشه دقیق نظر داد . اما اگر سیگیت از مدلهای pro باشه WD Passport Essential رو تو جیبش جا میده !!!
در نهایت بین Goflex USB3 و WD Passport Essential USB3 ، کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟ یا به نظرتون محصول دیگه ای بهتر از اینهاست ؟
من وسترن رو توصیه میکنم البته اگر فقط usb3 بخواهید .
worldman
18-08-2011, 22:34
خیلی ممنون از راهنماییهاتون !
واقعیتش من خودم Goflex USB2 دارم که رنقش نقره ای متالیک هست و خت و خش روش نمیفته . اما الان که می خوام برای یک نفر کادو بخرم ، نقره ای USB3 پیدا نمیکنم .
از سایر برندها مدلی هست که USB3 باشه و به نظر شما بتونه با WD رقابت کنه ؟ یا حداقل بهش نزدیک باشه ؟
و چقدر میشه به سایر برندها اعتماد کرد ؟ آیا WD و Seagate بیشتر نون شهرتشون رو می خورن یا واقعا سایر برندها ضعیف و غیرقابل اعتماد هستن ؟
ata.royalfalcon
18-08-2011, 22:52
خیلی ممنون از راهنماییهاتون !
واقعیتش من خودم Goflex USB2 دارم که رنقش نقره ای متالیک هست و خت و خش روش نمیفته . اما الان که می خوام برای یک نفر کادو بخرم ، نقره ای USB3 پیدا نمیکنم .
از سایر برندها مدلی هست که USB3 باشه و به نظر شما بتونه با WD رقابت کنه ؟ یا حداقل بهش نزدیک باشه ؟
و چقدر میشه به سایر برندها اعتماد کرد ؟ آیا WD و Seagate بیشتر نون شهرتشون رو می خورن یا واقعا سایر برندها ضعیف و غیرقابل اعتماد هستن ؟
سایر برندها مثل silicon power یا adata فقط سازنده باکس هستن و هاردی نمیسازند . مثلا برای ساخت adata sh93 از هارد اینترنال فوجیستو استفاده شده ولی وسترن و سیگیت خودشون سازنده هارد هستن و تجربیات زیادی در این زمینه دارن .
با توجه به اینکه برای کادو دادن میخواهید باید هاردی بخرید که بهترین کیفیت رو داشته باشه تا احیانا شرمنده دوستتون نشید :31: که همون وسترن رو توصیه میکنم البته بهتره که یه کیف هم داخل کادو بذارید !!!
اگر نه میتونین هارد silicon power مدل A80 رو بخرید که با داشتن بدنه فلزی کاملا ضد ضربه و ضد شوک هست و usb3 هم داره . تا اونجایی که میدونم این مدل دوتا کابل usb داره که یکیش خیلی کوتاهه و داخل خود بدنه جاسازی میشه .
Mehrdad092000
19-08-2011, 22:33
خواهش ميكنم
براي ps3 من مدل گوفلكس از نوع دسكتاپي و با كارتريج usb2 رو توصيه ميكنم .
متاسفانه من قيمت دقيق رو هم ندارم !!!
:(((
گرفتمش
الان اومدم خونه وصل کردم به برق بعد به ps3 ولی بو داد انگاری سوخت !
هنوز نایلونه روشه چیکارش کنم ؟سازگار قبول میکنه یا 130 تومنم رفت؟
:((
--------------------------
اقا ائنکی مدلش بود 115 تومن
وسترن هم بود مدل مای بوک نه اونکب که 110 بود
تروخدا زود کمک کنید
دوستان هارد 500 گیگ و 1 tb چی خوبه بگیرم Sata
گارانتی رو هم بگین
فقط خواهشا 1 چیز خوب معرفی کنید خرابی نداشته باشه
همین 2 سال پیش 1 وسترن دیجیتال گرفتم بیخودی بد سگتور گرفت گارانتی سازگار هم زحمت کشید گفت از گارانتی خارجه باد کرد رو دستمون البته ide بود
ata.royalfalcon
20-08-2011, 08:11
:(((
گرفتمش
الان اومدم خونه وصل کردم به برق بعد به ps3 ولی بو داد انگاری سوخت !
هنوز نایلونه روشه چیکارش کنم ؟سازگار قبول میکنه یا 130 تومنم رفت؟
:((
--------------------------
اقا ائنکی مدلش بود 115 تومن
وسترن هم بود مدل مای بوک نه اونکب که 110 بود
تروخدا زود کمک کنید
باور نميكنم به محض اينكه به برق بزني بسوزه :18::18::18: مدل گوفلكس رو خريدي ديگه ؟؟؟ اگر كارتريج و آداپتور برق رو درست نصب كرده باشي نبايستي مشكلي پيش بياد . با كامپيوترت تست كن . بزن به كامپيوترت ببين چي ميشه .
اگر كارنكرد كه چاره اي جز فرستادن به گارانتي نداره و مطمئن باش كه برات عوضش ميكنن . يكمي هم بايد سريش هم بشي و اصلاً هم توضيحات اضافي به گارانتي نده ، مثلا نگو وصل كردم به ps3 و از اين حرفها . مدل ماي بوك كه همشون usb3 هستن و به درد ps3 نميخوره مگر اينكه از مدلهاي قديمي باشه .
عجب شانسي داري ، قبل از هركاري بسم الله بگو .
ata.royalfalcon
20-08-2011, 09:42
دوستان هارد 500 گیگ و 1 tb چی خوبه بگیرم Sata
گارانتی رو هم بگین
فقط خواهشا 1 چیز خوب معرفی کنید خرابی نداشته باشه
همین 2 سال پیش 1 وسترن دیجیتال گرفتم بیخودی بد سگتور گرفت گارانتی سازگار هم زحمت کشید گفت از گارانتی خارجه باد کرد رو دستمون البته ide بود
سلام
شما هارد ساتا ميخواهيد ؟؟؟
هيچكدوم از هاردهاي اكسترنال ساتا ندارن به جزء مدلهاي گوفلكس كه با كندن كارتريج ميتونين از ساتا استفاده كنين .
اگر شما هارد اينترنال لازم داريد بهتره كه در اين تاپيك مطرح كنين تا جواب دقيقتر به شما بدن
Mehrdad092000
20-08-2011, 12:49
باور نميكنم به محض اينكه به برق بزني بسوزه :18::18::18: مدل گوفلكس رو خريدي ديگه ؟؟؟ اگر كارتريج و آداپتور برق رو درست نصب كرده باشي نبايستي مشكلي پيش بياد . با كامپيوترت تست كن . بزن به كامپيوترت ببين چي ميشه .
اگر كارنكرد كه چاره اي جز فرستادن به گارانتي نداره و مطمئن باش كه برات عوضش ميكنن . يكمي هم بايد سريش هم بشي و اصلاً هم توضيحات اضافي به گارانتي نده ، مثلا نگو وصل كردم به ps3 و از اين حرفها . مدل ماي بوك كه همشون usb3 هستن و به درد ps3 نميخوره مگر اينكه از مدلهاي قديمي باشه .
عجب شانسي داري ، قبل از هركاري بسم الله بگو .
ممنون. شرمنده تشكر نزدم با pcنيستم
بخدا زدم به برق بعد زدم ps3 گفتم ببينم ntfsميشناسه بعد نشناخت اون موقع هم بو كم ميومد بعد از ستينگ مولتي من زدم رو ntfs
بعد ديدم بو مياد سريع در اوردم
مدل گوفلكسه
ممكنه٢ترا نميشناسه؟
عوض ميكنن؟زنگ زدم گفت تعمير
چي بگم بردم اونجا بگم زدم برق بو داد؟
ata.royalfalcon
20-08-2011, 13:06
ممنون. شرمنده تشكر نزدم با pcنيستم
بخدا زدم به برق بعد زدم ps3 گفتم ببينم ntfsميشناسه بعد نشناخت اون موقع هم بو كم ميومد بعد از ستينگ مولتي من زدم رو ntfs
بعد ديدم بو مياد سريع در اوردم
مدل گوفلكسه
ممكنه٢ترا نميشناسه؟
عوض ميكنن؟زنگ زدم گفت تعمير
چي بگم بردم اونجا بگم زدم برق بو داد؟
مشكل از مولتيمن نيست و مشكل از 2 ترابايت بودنش هم نيست .
آداپتور برق رو نگاه كن ببين 110 ولته يا 220 ولت ، قسمت input آداپتور رو نگاه كن ، چون براي بعضي از كشورها به جاي 220 ولت 110 ولت هستن .
تعمير رو قبول نكن بگو برام عوضش كنين ، يعني يه جور با عصبانيت برو اونجا !!! فاكتورشو هم ببر . هيچ حرف اضافهاي هم نزن و خودتو به اون راه بزن بهشون بگو سيستم هاردمو نميشناسه ، همين !!!
Mehrdad092000
20-08-2011, 13:17
مشكل از مولتيمن نيست و مشكل از 2 ترابايت بودنش هم نيست .
آداپتور برق رو نگاه كن ببين 110 ولته يا 220 ولت ، قسمت input آداپتور رو نگاه كن ، چون براي بعضي از كشورها به جاي 220 ولت 110 ولت هستن .
تعمير رو قبول نكن بگو برام عوضش كنين ، يعني يه جور با عصبانيت برو اونجا !!! فاكتورشو هم ببر . هيچ حرف اضافهاي هم نزن و خودتو به اون راه بزن :31: بهشون بگو سيستم هاردمو نميشناسه ، همين !!!
اخه بو ميده بوي سوختن
تو بازار مدل وسترن المنت بود ١١٢ يه مدل بوفالوم بود ١٤٠
اگه بهم نو دادن عوض كنم؟
يبار رو لپتاپ قبلهps3 تست كردم اومد اما رو اين نه
عجب بد شانسما
ata.royalfalcon
20-08-2011, 13:23
اخه بو ميده بوي سوختن
تو بازار مدل وسترن المنت بود ١١٢ يه مدل بوفالوم بود ١٤٠
اگه بهم نو دادن عوض كنم؟
يبار رو لپتاپ قبلهps3 تست كردم اومد اما رو اين نه
عجب بد شانسما
آره اگه به شما نو دادن با يه هارد وسترن عوضش كن از اون مدلهاي المنت .
عجب بد شانسم
حالا يه صلوات بفرست ناراحت نشو ، آدمي ميافته ميميره ، سرت به سلامت .
من خودم هروقت لپتاپ يا هارد اكسترنال رو ميخوام روشن كنم بسم الله ميگم !!!:31:
aminhacker
20-08-2011, 14:49
داداش بسم الله که جن منارو می پروند :31:
آقا این مدل WD Passport Essential رنگ آبیش چشه مارو گرفته خوبه دیگه نه ؟
قیمت خرید و قیمت فروش رو هم اگه دارین لطف کنین دمتون هات
Mehrdad092000
20-08-2011, 15:48
آره اگه به شما نو دادن با يه هارد وسترن عوضش كن از اون مدلهاي المنت .
حالا يه صلوات بفرست ناراحت نشو ، آدمي ميافته ميميره ، سرت به سلامت .
من خودم هروقت لپتاپ يا هارد اكسترنال رو ميخوام روشن كنم بسم الله ميگم !!!:31:
داداش یعی اگه نو دادن دیگه گو فلکس نگیرم؟
المنت با مای بوک چه فرقی داره ؟میگم نگیرم دوباره اینجوری بشه؟
ادابوتوریا اینجورین؟رایتس این گوفلکس وقتی کارتریج در میاری ساتا با برق ساتا داره به .pc اینجوری وصل میشه؟
الان که اداپتورو میزنم چراغش روش میشه یه لحظه همه چراغ ها بعد دیگه نه بعدش نمیشناسه تو pc
--------------------------------
بین اینا کدوم خوبه
بوفالو
گوفلکس
اکسپنشن
وسترن المنت
وسترن مای بوک اگه بود
-------------------------------------------
ata.royalfalcon
20-08-2011, 16:11
داداش یعی اگه نو دادن دیگه گو فلکس نگیرم؟
المنت با مای بوک چه فرقی داره ؟میگم نگیرم دوباره اینجوری بشه؟
ادابوتوریا اینجورین؟رایتس این گوفلکس وقتی کارتریج در میاری ساتا با برق ساتا داره به .pc اینجوری وصل میشه؟
الان که اداپتورو میزنم چراغش روش میشه یه لحظه همه چراغ ها بعد دیگه نه بعدش نمیشناسه تو pc
--------------------------------
بین اینا کدوم خوبه
بوفالو
گوفلکس
اکسپنشن
وسترن المنت
وسترن مای بوک اگه بود
-------------------------------------------
اگر نو دادن مسلما همون مدل رو میدن مگر اینکه تفاوت قیمت رو بدین .
اگر همون مدل رو دادن دیگه بازش نکن آکبند بفروشش .
المنت دسکتاپی usb2 هست و مناسب برای ps3 ولی مایبوک های ویندوزی همشون usb3 هستن .
مدلهای گوفلکس رو اگر کارتریجشو بکنی میتونی مثل هارد اینترنال ازش استفاده کنی یعنی با یه کابل ساتا از مادربرد به هارد متصل کنید و یه کابل هم از پاور به هارد متصل کنید ، ولی سیستم باید خاموش باشه تا این اتصالات رو برقرار کنی .
بین اینا کدوم خوبه
بوفالو
گوفلکس
اکسپنشن
وسترن المنت
وسترن مای بوک اگه بود
سیگیت گوفلکس که دیدی چه حال گیری بود پس فعلا دور سیگیت رو خط بکش . بوفالو من کار نکردم باهاش ، همون المنت usb2 رو بخر .
ata.royalfalcon
20-08-2011, 16:17
داداش بسم الله که جن منارو می پروند :31:
آقا این مدل WD Passport Essential رنگ آبیش چشه مارو گرفته خوبه دیگه نه ؟
قیمت خرید و قیمت فروش رو هم اگه دارین لطف کنین دمتون هات
آبیش چشتو گرفته احتمالا استقلالی هستی !!!
آره خوبه ولی زود خط و خش میافته یه کیف هم باهاش بخر .
متاسفانه قیمت دقیق رو ندارم ، ببخشید .:20:
aminhacker
20-08-2011, 16:54
آبیش چشتو گرفته احتمالا استقلالی هستی !!!
آره خوبه ولی زود خط و خش میافته یه کیف هم باهاش بخر .
متاسفانه قیمت دقیق رو ندارم ، ببخشید .:20:
اکی تنکس.
این وسترن مدلی نداره خط و خش نیفته usb 3 هم باشه ؟
500 گیگ پاسپورتی میخام
ata.royalfalcon
20-08-2011, 18:08
اکی تنکس.
این وسترن مدلی نداره خط و خش نیفته usb 3 هم باشه ؟
500 گیگ پاسپورتی میخام
در حال حاضر مدلهای عادی وسترن همشون خط و خش میافته مگر مدلهایی نقره ای رنگ که مات هستن و متاسفانه usb2 هم هست و به سختی هم دربازار پیدا میشه .
mohammadjavadvh
20-08-2011, 19:14
سلام
آقا من رفتم امروز هارد western passport 1tb بگیرم که مشهد زمینه اش خیلی کم بود و میگفتن باید تا آخر هفته صبر کنی تا بیاد
یه جا داشت جعبه اش فرق میکرد، یعنی اون تلق پلاستیکی که هارد از پشت جعبه هم دیده میشد رو نداشت و جعبش کامل مقوایی بود! درسته اینجوری یا تقلبیه اینا!؟ (چون گارانتیشم سازگار نبود نگرفتم)
یه سوال دیگه این هاردهای توشیبا هم قیمتش مشابه بود کسی نظری راجع به اونا نداره؟! خیلی هم زیاد میخرن مردم! به نظر هم کیفیت ساختش خیلی خوب میومد! اگه کسی تجربه داره یا توی ریوی های خارجی خونده چیزی لطفا مارو هم راهنمایی کنید!
مرسی
aminhacker
20-08-2011, 20:01
مثا اینکه دیگه راهی نیست همین رو باید بگیرم
اون سری armor سیلیکون چه جوریه ؟ از نظر کیفیت و سرعت به گرد وسترن میرسه یا نه ؟
قیمتای این ضد ابر و باد و اینا گرون تره ؟
farzad_sh_2020
20-08-2011, 20:27
سلام دوستان
من میخوام هارد بخرم
هارد خودم قدیمی هست و 160
الان به 500 یا 1 ترا نیاز دارم
سیستمم هم همیشه روشن هست و میخوام هارد رو برای نرم افزارهام که نصب میکنم و یا دانلود میکنم استفاده کنم . یعنی امکان داره حتی چند روز خاموش نشه
به نظرتون اکسترنال بگیرم یا اینترنال ؟
چه مارکی ؟ قیمت برام مهم نیست
سخت جون بودن برام مهم هست
Mehrdad092000
20-08-2011, 20:44
اگر نو دادن مسلما همون مدل رو میدن مگر اینکه تفاوت قیمت رو بدین .
اگر همون مدل رو دادن دیگه بازش نکن آکبند بفروشش .
المنت دسکتاپی usb2 هست و مناسب برای ps3 ولی مایبوک های ویندوزی همشون usb3 هستن .
مدلهای گوفلکس رو اگر کارتریجشو بکنی میتونی مثل هارد اینترنال ازش استفاده کنی یعنی با یه کابل ساتا از مادربرد به هارد متصل کنید و یه کابل هم از پاور به هارد متصل کنید ، ولی سیستم باید خاموش باشه تا این اتصالات رو برقرار کنی .
سیگیت گوفلکس که دیدی چه حال گیری بود پس فعلا دور سیگیت رو خط بکش . بوفالو من کار نکردم باهاش ، همون المنت usb2 رو بخر .
اره میدونم فرشگاهه گفت بیار من برات عوض میکنم
المنت 110 تومن بود
تفاوتش چیه با بقیه اینقدر قیمتش کمه ؟
مای بوک بعضی جاها داشتن usb2 اگه 3 بگیرم به نظرت دردسره؟الان هاردمو که پاسپورتیه بدون مشکل با هاب شناخت
البته id هاردو برای فرمت ntfs دادم
میگم ممکنه برای این سیگیت ندادم اینجوری شده؟
ata.royalfalcon
20-08-2011, 22:01
اره میدونم فرشگاهه گفت بیار من برات عوض میکنم
المنت 110 تومن بود
تفاوتش چیه با بقیه اینقدر قیمتش کمه ؟
مای بوک بعضی جاها داشتن usb2 اگه 3 بگیرم به نظرت دردسره؟الان هاردمو که پاسپورتیه بدون مشکل با هاب شناخت
اگر my book از مدلهای usb3 بخری که باید از هاب استفاده کنی .
اگر واقعاً هارد پاسپورتی که شما با هاب تست کردین usb3 بوده و PS3 هاردتون رو شناخت پس به نظر من خرید مای بوک usb3 بلا مانع هست ولی باید این نکته رو هم درنظر داشته باشید که بعضی از هاب ها کیفیت خوبی ندارن و سرعت ترانسفر دیتا رو خیلی پایین میارن .
ارزانی مدل المنت عمدتا به خاطر سادگی بیش از حد مثل نداشتن نرم افزار قفل گذاری و بکآپ گیری هست مشابه این هارد در سیگیت مدل expansion هست .
فکر نکنم ربطی داشته باشه ، البته من مطمئن نیستم !!!
میگم دوست من ، برای چی اینقدر اصرار روی usb3 داری ؟؟؟ شما هارد رو برای ps3 میخواهید نه برای pc یا لپتاپ . ps3 هم فقط با usb2 کار میکنه پس بهتره الکی دنبال دردسر نری و همون مدل المنت رو بخری . البته میدونم که ریختن بازی با اینترفیس usb2 چقدر طولانی هست اما بهتر از دردسر بعدیش هست .
My Book چندین مدل دارن الان فراوانترین مدل ، مدل My Book Essential هست که usb3 هست .الباقی My Book که usb2 هستن چندجور هست .
1. مدلهای قدیمی My Book Essential
2. مدل elite که به خاطر نوع پارتیشن بندی جهت کنترل لیبل ، غیر قابل استفاده برای ps3 هست .
3. مدل های مخصوص مکینتاش که کلا از دور خارجه !!!
خوبه که خودم ps3 دارم و میدونم چی به چیه !!! من خودم هارد پرتابل مدل گوفلکس با کارتریج usb2 دارم که الحمدلله مشکلی هم نداشته البته 500 گیگ حجمشه و هروقت فضا کم بیارم میریزم تو مای بوک هام .
ata.royalfalcon
20-08-2011, 22:18
سلام
آقا من رفتم امروز هارد western passport 1tb بگیرم که مشهد زمینه اش خیلی کم بود و میگفتن باید تا آخر هفته صبر کنی تا بیاد
یه جا داشت جعبه اش فرق میکرد، یعنی اون تلق پلاستیکی که هارد از پشت جعبه هم دیده میشد رو نداشت و جعبش کامل مقوایی بود! درسته اینجوری یا تقلبیه اینا!؟ (چون گارانتیشم سازگار نبود نگرفتم)
یه سوال دیگه این هاردهای توشیبا هم قیمتش مشابه بود کسی نظری راجع به اونا نداره؟! خیلی هم زیاد میخرن مردم! به نظر هم کیفیت ساختش خیلی خوب میومد! اگه کسی تجربه داره یا توی ریوی های خارجی خونده چیزی لطفا مارو هم راهنمایی کنید!
مرسی
سلام
میدونم منظورتون چی هست ، خودم اون چیزی که شما میگید رو دیدم ، ولی واقعا نمیدونم تفاوتش با مدلهای طلق دار چیست .
از خرید هاردهای بدون گارانتی جداً خودداری کنین !!! البته هارد تقلبی نداریم تکنولوژی ساخت هارد بالاست و به راحتی ساخته نمیشه حداکثر میشه گفت که هارد معیوب یا تعمیری و برگشتی هست .
ata.royalfalcon
20-08-2011, 22:32
مثا اینکه دیگه راهی نیست همین رو باید بگیرم
اون سری armor سیلیکون چه جوریه ؟ از نظر کیفیت و سرعت به گرد وسترن میرسه یا نه ؟
قیمتای این ضد ابر و باد و اینا گرون تره ؟
متاسفانه یا خوشبختانه مدل silicon power armor a80 سرعت read و write بیشتری نسبت به وسترن داره که هیچ بدنه اش فلزی آبی رنگ هست و به قول شما ضد ابر باد ماه و خورشید هست :31: (ضد ضربه و ضد آب)
همچنین تا اونجایی که میدونم دوتا کابل usb هم داره که یکیش خیلی کوتاهه و داخل بدنه اش پنهان میشه !!! همین مشخصات کافی هست که هر خریداری رو جذب کنه !!!
اما یکی از سنگیتنرین هاردهای پرتابل هست بعلت داشتن بدنه فلزی مستحکم
aminhacker
21-08-2011, 00:02
داش تا الانشم خیلی مفته لطفیدی :20:
فقط قیمت این مدل نداری ؟ نمایندگیش کیه ؟
این نمایندگیشو حتما بگو ببینیم درست هست یا نه
farzad_sh_2020
21-08-2011, 00:08
سلام دوستان
من میخوام هارد بخرم
سیستمم هم همیشه روشن هست و میخوام هارد رو برای نرم افزارهام که نصب میکنم و یا دانلود میکنم استفاده کنم . یعنی امکان داره حتی چند روز خاموش نشه
لطفاً دوستان من هم کمک کنید
aminhacker
21-08-2011, 00:11
حاجی آمارشو در آوردم 270 گرمه اویه باید با فرقون جابهجاش کنم که
به نظرت سخت نیست جابه جاییش ؟
نمایندگیشم اینه داده پرداز رایانه متین حالا معتبر هست مثه حاجی سازگار یا نه ؟
اینم سایتش
اینم مرتبط با همین هارد
اما قیمتش رو نمیدونم
Mehrdad092000
21-08-2011, 04:55
اگر my book از مدلهای usb3 بخری که باید از هاب استفاده کنی .
اگر واقعاً هارد پاسپورتی که شما با هاب تست کردین usb3 بوده و PS3 هاردتون رو شناخت پس به نظر من خرید مای بوک usb3 بلا مانع هست ولی باید این نکته رو هم درنظر داشته باشید که بعضی از هاب ها کیفیت خوبی ندارن و سرعت ترانسفر دیتا رو خیلی پایین میارن .
ارزانی مدل المنت عمدتا به خاطر سادگی بیش از حد مثل نداشتن نرم افزار قفل گذاری و بکآپ گیری هست مشابه این هارد در سیگیت مدل expansion هست .
فکر نکنم ربطی داشته باشه ، البته من مطمئن نیستم !!!
میگم دوست من ، برای چی اینقدر اصرار روی usb3 داری ؟؟؟ شما هارد رو برای ps3 میخواهید نه برای pc یا لپتاپ . ps3 هم فقط با usb2 کار میکنه پس بهتره الکی دنبال دردسر نری و همون مدل المنت رو بخری . البته میدونم که ریختن بازی با اینترفیس usb2 چقدر طولانی هست اما بهتر از دردسر بعدیش هست .
My Book چندین مدل دارن الان فراوانترین مدل ، مدل My Book Essential هست که usb3 هست .الباقی My Book که usb2 هستن چندجور هست .
1. مدلهای قدیمی My Book Essential
2. مدل elite که به خاطر نوع پارتیشن بندی جهت کنترل لیبل ، غیر قابل استفاده برای ps3 هست .
3. مدل های مخصوص مکینتاش که کلا از دور خارجه !!!
خوبه که خودم ps3 دارم و میدونم چی به چیه !!! من خودم هارد پرتابل مدل گوفلکس با کارتریج usb2 دارم که الحمدلله مشکلی هم نداشته البته 500 گیگ حجمشه و هروقت فضا کم بیارم میریزم تو مای بوک هام .
ممنون دوست عزیز اره برایps3 میخوام
باشه همون المنت میگیرم بس فقط فرقش همونه یعنی هیچ کدوم از my book های قدیمیه ویندوزی روی ps3 قابل استفاده نیست؟
چون شما 3نارو گفتی که عملا هیچکدوم نمیشه
ata.royalfalcon
21-08-2011, 07:27
ممنون دوست عزیز اره برایps3 میخوام
باشه همون المنت میگیرم بس فقط فرقش همونه یعنی هیچ کدوم از my book های قدیمیه ویندوزی روی ps3 قابل استفاده نیست؟
چون شما 3نارو گفتی که عملا هیچکدوم نمیشه
سلام
اگر my book هاي قديمي كه usb2 هستن و از مدلهاي ليبلي نيستن مشكلي نداره يعني از مدلهاي Essential باشه
ata.royalfalcon
21-08-2011, 08:00
سلام دوستان
من میخوام هارد بخرم
لطفاً دوستان من هم کمک کنید
سلام
تحت شرايط زير از هارد اينترنال استفاده كنيد :
1. اصلا و به هيچ عنوان جابه جايي نداريد .
2. پاور سيستمتون به حد كافي قدرتمند هست و همچنين به اندازه كافي كابل برق ساتا داشته باشه تا مجبور نباشيد از تبديل sata to molex استفاده كنين .
3. مادربردتان به حد كافي پورت ساتا داشته باشه .
4. سيستم شما usb3 نداشته باشه پس سرعت بالاي ساتا نسبت به usb2 يك مزيت محسوب ميشه .
5. كيس شما كنجايش كافي براي نصب هارد اضافه ندارد .
اگر يكي از شرايط بالا نقص بشه بهتره روي اكسترنال فكر كنين. ولي فكر نكنم نصب نرم افزار روي هارد اكسترنال چيز جالبي از آب دربياد ، نه اينكه نشه .
اگر مدل آداپتوري بخواهيد بخريد فقط و فقط و فقط وسترن و ديگر هيچ !!!
farzad_sh_2020
21-08-2011, 12:58
سلام
تحت شرايط زير از هارد اينترنال استفاده كنيد :
1. اصلا و به هيچ عنوان جابه جايي نداريد .
2. پاور سيستمتون به حد كافي قدرتمند هست و همچنين به اندازه كافي كابل برق ساتا داشته باشه تا مجبور نباشيد از تبديل sata to molex استفاده كنين .
3. مادربردتان به حد كافي پورت ساتا داشته باشه .
4. سيستم شما usb3 نداشته باشه پس سرعت بالاي ساتا نسبت به usb2 يك مزيت محسوب ميشه .
5. كيس شما كنجايش كافي براي نصب هارد اضافه ندارد .
اگر يكي از شرايط بالا نقص بشه بهتره روي اكسترنال فكر كنين. ولي فكر نكنم نصب نرم افزار روي هارد اكسترنال چيز جالبي از آب دربياد ، نه اينكه نشه .
اگر مدل آداپتوري بخواهيد بخريد فقط و فقط و فقط وسترن و ديگر هيچ !!!
خب دوستان مدل آداپتوری مثلاً موقع استفاده اگر برق قطع بشه خراب نمیشه ؟
من یه سوال برام پیش اوومد
هارد چقدر برق میکشه از سیستم ؟
من پاورم 300 گیرین هست
2 تا رایتر دارم و مو موس و سایر لوازم که از سیستم برق میکشه .
آیا جوابگوی یه هارد هست ؟
aminhacker
21-08-2011, 13:05
آقا نگفتی این گارانتیش چطوره ؟
حمل و نقلش سخت نیست ؟
ata.royalfalcon
21-08-2011, 13:10
خب دوستان مدل آداپتوری مثلاً موقع استفاده اگر برق قطع بشه خراب نمیشه ؟
من یه سوال برام پیش اوومد
هارد چقدر برق میکشه از سیستم ؟
من پاورم 300 گیرین هست
2 تا رایتر دارم و مو موس و سایر لوازم که از سیستم برق میکشه .
آیا جوابگوی یه هارد هست ؟
تجربه منو بخواي يه هارد وسترن سه ترابايتي دارم كه داشتم كپي و پيست ميكردم و برقمون قطع شد !!!
خوشبختانه هيچيش نشد !!!:31:
فكر كنم يه هارد ديگه بتوني بهش اضافه كني و مشكل نداشته باشه مشروط بر اينكه كارت گرافيكتون سطح بالا نباشه .
ata.royalfalcon
21-08-2011, 13:20
آقا نگفتی این گارانتیش چطوره ؟
حمل و نقلش سخت نیست ؟
تا به حال گذرم به اين گارانتي نخورده ولي تا اونجايي كه ميدونم اين شركت تنها شركتي هست كه انواع مدلهاي هارد سيليكون پاور رو وارد و گارانتي ميكنه و ميفروشه .
با توجه به تبليغات متعددي كه در مجلات مختلف از اين شركت ديدم بعيد ميدونم گارانتيش بيخود باشه البته فكر نميكنم به پاي گارانتي سازگار يا ويستا و غيره برسه . حالا من دقيق نميدونم .
حمل و نقلش سخت نیست ؟
بستگي به قدرت بدني داره !!!:31:
er.mohammad77
21-08-2011, 13:23
اساتید محترم من یه سوال دارم .
سرعت Esata از Usb3 خیلی بیشتره؟:5:
آفا عطا منتظرییییییییییییییم.
worldman
21-08-2011, 13:23
سلام آقا عطا
از راهنماییهای قبلیتون واقعا ممنونم !
یک سوال دیگه برام پیش اومده . نظرتون در مورد Transcend StoreJet 25D3 چیه ؟
کیفیت Transcend ها رو چطور می بینید ؟
آیا این مدل Transcend رو از نزدیک دیدین ؟ خط و خش بر میداره ؟
shahramcat
21-08-2011, 13:26
سلام
دوستان هارد 2.5 میخام 500 گیگ . ترجیحا usb3 باشه البته برای لپتاپ میخام که usb3 نداره فعلا .
خودم نظرم روی این مدل ADATA CH11 USB3 هست قیمتش حدود 78 هست .
نظرتون چیه ؟
ممنون
farzad_sh_2020
21-08-2011, 13:31
تجربه منو بخواي يه هارد وسترن سه ترابايتي دارم كه داشتم كپي و پيست ميكردم و برقمون قطع شد !!!
خوشبختانه هيچيش نشد !!!:31:
فكر كنم يه هارد ديگه بتوني بهش اضافه كني و مشكل نداشته باشه مشروط بر اينكه كارت گرافيكتون سطح بالا نباشه .
کارت گرافیک قبلیم از بس ازش کار کشیدم چیپش آب شد . فکر کنم 7400 بود یا 7600 یادم نیست . جالبه همه جا رو زیر و رو کردم و فقط یه شرکت گفت اگر گارانتی خودمون بوده باشه و تموم شده باشه بهش چیپ جدید میدیم . منم برگ گارانتیش رو نگاه کردم و یک ماه داشت هنوز و اینجوری شد که یه گرافیک 9400 آکبند مجانی بهم دادن .
گرافیک یه فن کوچیک داره . سیستمم هم یه فن بجز پاور داره .
منظورتون اکسترنال هست یا اینترنال ؟
اگر هارد از دستم بیوفته کارش تمومه 100% ؟
چون میخوام روش دیتا مهم بریزم و بدجوری الان دو دل شدم
یکی گفت دوتا هارد 500 بخر و بک آپ هفتگی بگیر بریز رو یکیش
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
سلام
دوستان هارد 2.5 میخام 500 گیگ . ترجیحا usb3 باشه البته برای لپتاپ میخام که usb3 نداره فعلا .
خودم نظرم روی این مدل ADATA CH11 USB3 هست قیمتش حدود 78 هست .
نظرتون چیه ؟
ممنون
سلام
دوست عزیز من اطلاع دقیق ندارم ولی تو این چند روز اکثراً گفتن سمت ADATA نرو که خوب نیست .
بیشتر WD , Buffalo , seagte . silicone power رو پیشنهاد میدن . ممنون میشم راهنمایی کنن دوستان در مورد این برندها
moslem47
21-08-2011, 13:36
دوستان از این هارد که فابلیت تبدیل به ساتا را داره توصیه میشه که به عنوان هارد اصلی ازش استفاده کرد؟ یعنی روش ویندوز نصب کنم و روزی 10 ساعت هم ازش استفاده بشه.
FreeAgent GoFlex 500Gb
aminhacker
21-08-2011, 13:45
اگر هارد از دستم بیوفته کارش تمومه 100% ؟
چون میخوام روش دیتا مهم بریزم و بدجوری الان دو دل شدم
یکی گفت دوتا هارد 500 بخر و بک آپ هفتگی بگیر بریز رو یکیش
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:28 PM ----------
حاجی مثه همون قضیه قدرت بدنیه :27: به ارتفاع بستگی داره
از 1 متر بیفته از 1و5 متر از 1 طبقه و نیم بیفته فرق می کن بعد کجا بیفته مهمه :31: رو فرش یا رو سنگ فرش میفرقه :27:
اما معمولا هارد در حال کار خیلی به ضربه حساس تر میشه :46:
معمولا اطلاعات ضروری زیاد حجمی ندارن یک 500 بردار اگه مثه من اطلاعاتت واست مهمه از سری ارمور بگیر
اگه نه هم که خیلی حساس نباش
راستی هاردای ADATA هاردای بدی نیستن هر کی از رفقا داشه راضی بوده ... یعنی من کسی رو ندیدم که از هاردش ناراضی باشه ... خودم عین بنز هارد خراب کردم مطمئن باش برندایی که خراب شده جزوه این برندا نبودن :10:
ADATA-WD-Silicon-Seagate
er.mohammad77
21-08-2011, 13:54
امین آقا من یه سوال دارم.
هارد اکسترنالی که هم Esata داشته باشه هم usb2 داریم؟
worldman
21-08-2011, 14:01
حاج امین Transcend جزء هاردهای خرابی بوده ؟
arashpr9
21-08-2011, 15:52
سلام
یه هارد واسه آرشیو فیلم میخواستم در ضمن سرعت write هم بالا باشه . 2.5 500 گیگ یا 1 ترابایت
ممنون
ata.royalfalcon
21-08-2011, 19:16
اساتید محترم من یه سوال دارم .
سرعت Esata از Usb3 خیلی بیشتره؟:5:
آفا عطا منتظرییییییییییییییم.
گرچه در حالت تئوریک سرعت ترانسفر در usb3 خیلی بیشتر از esata هست . اما طی تستی که در یکی از مجلات گزاشتن سرعت esata بیشتر از usb3 بوده !!!
usb3 = 5Gbps
Sata I = 1,5Gbps
Sata II = 3Gbps
Sata III = 6Gbps
eSATA = 3Gbps
طبق عکس زیر تست با hdtune صورت گرفته و هارد هم از نوع SSD بوده .
امین آقا من یه سوال دارم.
هارد اکسترنالی که هم Esata داشته باشه هم usb2 داریم؟
تا اونجایی که میدونم تنها مدل My Book Studio Edition II هست که usb2 و esata همزمان داره .
ata.royalfalcon
21-08-2011, 19:26
سلام آقا عطا
سلام
عکسی که در سایتش دیدم قسمت رویه آن مشکی براق هست که خط و خش میافته ولی قسمت زیرین آن مشکی مات هست که خط و خشها به راحتی قابل رویت نیست .
ata.royalfalcon
21-08-2011, 19:53
سلام
یه هارد واسه آرشیو فیلم میخواستم در ضمن سرعت write هم بالا باشه . 2.5 500 گیگ یا 1 ترابایت
ممنون
سلام
برای اینکه سرعت بالایی داشته باشید نه تنها هم هارد و هم مادربرد باید usb3 داشته باشد ، بلکه هارد باید از نوع 3.5 اینچی یا آداپتوری باشه .
تست سرعت هارد من در تایپیک زیر بالاترین و بیشترین امتیاز رو کسب کرده چون نه تنها usb3 هست بلکه بعلت 3.5 اینچی بودن کش بیشتری دارد .
در هر حال اگر روی 2.5 اینچی تاکید دارید میتونین مدل silicon power armor a80 رو بخرید که فکر میکنم سرعتش از WD بیشتر هست که تا یکتراهم موجوده .
ata.royalfalcon
21-08-2011, 20:05
دوستان از این هارد که فابلیت تبدیل به ساتا را داره توصیه میشه که به عنوان هارد اصلی ازش استفاده کرد؟ یعنی روش ویندوز نصب کنم و روزی 10 ساعت هم ازش استفاده بشه.
FreeAgent GoFlex 500Gb
بلی میشه بعنوان هارد اصلی و مثل هارد اینترنال استفاده کرد .
ولی دقت کنین که هاردهای 2.5 اینچی برای راه اندازی برخلاف هاردهای 3.5 اینچی فقط به برق 5 ولت احتیاج دارن . یعنی اگر میخواهید هارد 2.5 اینچی رو برای PC دسکتاپی استفاده کنین باید اون سیم زرد که 12 ولته رو قطع کنین !!!
همچنین محدودیتی در ساعت کاری ندارید ولی دقت کنین که هارد یه وسیله مکانیکی هست و دارای عمر مشخصی هست .
Mehrdad092000
21-08-2011, 20:47
سلام
اگر my book هاي قديمي كه usb2 هستن و از مدلهاي ليبلي نيستن مشكلي نداره يعني از مدلهاي Essential باشه
سلام بردم سازگار عوض کردن-دمشون گرم 10 تومن گرفت یه mybook usb3+usb2 داد که فروختمش 130 بعد به وسترن element گرفتم 115 مدل قدیمی نبودد -لیبلم متوجه نشدم چی بود
مدل الایت بود که گرون بود
ArashMiniStar
21-08-2011, 21:42
سلام.امروز با هزار یک بدبختی هارد اکسترنالی (وسترن دیجیتال پاسپورتی 750 گیگ USB3) که چند وقت پیش خریده بودم رو فرمت کردم با این شرایط :(با نرم افزار Paragon Partition Manager™ 11 SE Personal)
2 تا درایو - اولی 400 گیگ با فرمت FAT32
دومی 298 گیگ با فرمت NTFS
دستگاهی که باهش تست کردم DVD PLAYER Gosonic GSD 1236 بود که خوشبختانه طبق پیش بینیم تونست درایو اول رو باز کنه بدون هیچ مشکلی.ولی از درایو دوم خبری نبود! قبلا که تست کردم با NTFS مشکل داشت و باز نمیکرد.
در نهایت اینا رو گفتم کسایی که میخوان هارد یو اس بی 3 رو برای این منظور بگیرن خیالشون راحت تر بشه!(گرچه بعضی از دوستان ظاهرا مشکل داشتند:27:)
یک نکته هم که گرفتم و جالب بود این بود که در درایو NTFS وقتی یک فایل رو روش کپی میکردید ویندوز سرعت واقعی رو نشون نمیداد مثلا تا 50 مگابایت میرفت بالا باز خیلی میومد پایین! ولی در FAT32 کاملا Stable بود و سرعت واقعی رو نشون میداد.:46:
*فایل سیستم exFat هم متاسفانه روی دی وی دی پلایر کار نکرد!
ata.royalfalcon
21-08-2011, 21:52
سلام بردم سازگار عوض کردن-دمشون گرم 10 تومن گرفت یه mybook usb3+usb2 داد که فروختمش 130 بعد به وسترن element گرفتم 115 مدل قدیمی نبودد -لیبلم متوجه نشدم چی بود
مدل الایت بود که گرون بود
سلام
خب به سلامتی مبارکت باشه !!!
منظور من از لیبل یه صفحه ای هست که مشخصات کلی هارد رو از قبیل حجم باقیمانده و اینکه آیا هارد قفله یا خیر و ... رو نشون میده مثل عکس زیر
مهمترین ویژگی الایت این هست که دو پارتیشن داره و اون نرم افزارها در پارتیشن اول هست و پارتیشن اول هم که قفل شده هست و به راحتی حذف یا تغییر نمیکنه پس به درد ps3 نمیخوره .
arashpr9
21-08-2011, 23:40
سلام
برای اینکه سرعت بالایی داشته باشید نه تنها هم هارد و هم مادربرد باید usb3 داشته باشد ، بلکه هارد باید از نوع 3.5 اینچی یا آداپتوری باشه .
تست سرعت هارد من در تایپیک زیر بالاترین و بیشترین امتیاز رو کسب کرده چون نه تنها usb3 هست بلکه بعلت 3.5 اینچی بودن کش بیشتری دارد .
در هر حال اگر روی 2.5 اینچی تاکید دارید میتونین مدل silicon power armor a80 رو بخرید که فکر میکنم سرعتش از WD بیشتر هست که تا یکتراهم موجوده .
ممنون عزیز
اما فقط seagate و WD و SAMSUNG میخوام
راستی hp چی نظرتون در موردش چیه؟
aminhacker
22-08-2011, 00:00
خدایی چه تاپیکه پرباریه یعنی به این سرعت تا حالا تبادل دیتا هم ندیده بودم
حاج امین Transcend جزء هاردهای خرابی بوده ؟
عزیز اصلا از اسم این برند خوشم نمیومد نمیگرفتم از همون اول نه فلشاش مه هاردی نه هیچی کلا سمتش نرفتم
اما خودم دارم مشهد میرم تابان پیش آشنام که عمری با هم میکاریدیم قبلا یک دونه آرمور بردارم اگه مهمه که آمارشو دریارم چون خدایه تو این چیزا ؟
یعدشم داداش ما حرمشو بیشتر نرفتیم میشم مشهدی فکر کنم :27:
یک چیزی دیگه علاوه بر گفته دوست عزیزمون که هاردای اکسترنال هاردن میشه همه کار کرد روش. 24*7 هم میشه کارید باش اما نکته مهم اینه که دوست عزیز که این مدلا 2.5 اینچی یا پاسپورتی سرعت کمتر + کش پایین تری دارن
و عمرشونم مشخص و فکر کنم پایین تر از 3.5 ها
من که فکر نکم خیلی جالب باشه از یک هارد اکستر به عنوان اینترنال تمام وقت استفاده شه اما اگه ضرورت می بینین به نظرم 3.5 خیلی بیشتر به کار میاد چون هزینشم معقول تره
در واقع مدل پاسپورتی پول تکنولوژیشو می گیره که تو فضای کمتری گنجونده شده و نه اینکه سرعت, عمر و یا ... بیشتری داره
aminhacker
22-08-2011, 00:32
کسی نمیدونه این فایل سیستم exFat چیه؟
رجووع شود به
:11:
ata.royalfalcon
22-08-2011, 10:22
سلام
ممنون
ممنون عزیز
اما فقط seagate و WD و SAMSUNG میخوام
راستی hp چی نظرتون در موردش چیه؟
سلام
درمورد هاردهای 2.5 اینچی تفاوت قیمت بین 500 گیگ با یکترا خیلی زیاده ولی با توجه به اینکه برای آرشیو فیلم میخواهید بهتره که یک ترا رو بخرید .
اگر وسترن رو میخواهید میتونین مدل My Passport Essential SE رو بخرید که usb3 هم داره و که با usb2 هم سازگار هست . فقط به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای عادی یکترا ندارن و حداکثر 500 گیگ هستن . مدلهای SE در دو حجم 750 گیگ و یکترابایت موجوده و در چهار رنگ هم موجوده .
مهمترین مزیت هاردهای وسترن وجود نرم افزاری با قابلیت قفل گزاری و بک آپ گیری هست ولی هاردهای سیگیت نرم افزاری برای قفل گزاری ندارن .
در مورد سیگیت هم به طور کامل در پست زیر توضیح دادم.
ata.royalfalcon
22-08-2011, 10:30
سوالی که اکثر دوستان میپرسن
ما هارد یکترا خریدیم اما حجمش 931 گیگه ، چرا ؟؟؟
هر 8 بیت = یک بایت
هر 1024 بایت = یک کیلوبایت
هر 1024 کیلوبایت = یک مگابایت
هر 1024 مگابایت = یک گیگابایت
هر 1024 گیگابایت = یک ترابایت
ولی سازندگان هارد به دلایلی از اون 24 میگذرند . مثلا هارد یک ترابایت رو برابر با 1000000000000 بایت (هزار میلیارد بایت) درنظر میگیرند . و اگر شما این را سه بار تقسیم بر 1024 بکنید تقریبا برابر با 931.3225746154785 گیگ که تقریبا همان 931 گیگ هست .
Mehrdad092000
22-08-2011, 14:20
سلام
خب به سلامتی مبارکت باشه !!!
منظور من از لیبل یه صفحه ای هست که مشخصات کلی هارد رو از قبیل حجم باقیمانده و اینکه آیا هارد قفله یا خیر و ... رو نشون میده مثل عکس زیر
مهمترین ویژگی الایت این هست که دو پارتیشن داره و اون نرم افزارها در پارتیشن اول هست و پارتیشن اول هم که قفل شده هست و به راحتی حذف یا تغییر نمیکنه پس به درد ps3 نمیخوره .
ممنون
حالا این هارد که گرفتم خوبه western element ؟ راستی این my pssporti ها چقدر خرابی داشت همه اورده بودت همرم عوض میکردن با نو
-----------------------------------------------------------------------------
خوب لیبل همین الایت ها داشتن که قیمتشم بالا بود ممنون
سلام آقا عطا
سلام.
من این هارد و دارم. بنظرم خیلی خوبه. صدا که نداره لرزش هم در حد خیلی خیلی کم.تا حالام 2 بار از دستم افتاده 6 تام پشتک وارو زده تا حالا که آخ نگقته.من خیلی راضیم.
aminhacker
22-08-2011, 15:24
سیستم فایل exfat هنوز تو پشتیبانی توسط سیستم عامل ها مشکل داره و فراگیر نشده چه برسه به DVD Player
amirhoseinmehri
23-08-2011, 13:56
سلام
یه هارد اکسترنال 2 ترا می خوام که سرعتش خوب باشه و قیمتش مناسب باشه برای ذخیره فیلم و آهنگ .چی بهم پیشنهاد میکنید؟
aminhacker
23-08-2011, 16:54
سلام
یه هارد اکسترنال 2 ترا می خوام که سرعتش خوب باشه و قیمتش مناسب باشه برای ذخیره فیلم و آهنگ .چی بهم پیشنهاد میکنید؟
2 ترا پس فقط بايد آداپتوري بگيري
وسترن بگيري بعد نيست ميتوني تو سايت سازگار هم ببيني مدلاشو
براي ذخيره ديتا بايد كش بالاتري داشته باشه و از همه مهم تر USB3 باشه
و از اون مهمتر بايد سيستمت درگاه USB3 باشه و گرنه سرعت هاردت به سرعت درگاه محدود ميشه :10:
سلام به همگی
امروز یه هارد وسترن 2 ترابایت گرفتم مدل: My Book Essential
سرعتش با یو اس بی 2 خوبه هم تو سون امتحان کردم هم تو ایکس پی. تویه سون اولش سرعت 70 تا 80 مگه ولی بعدش کم میشه ولی میانگین تویه دوتا ویندوز 25 مگه. یو اس بی 3 هم ندارم.
خیلی کم داغ میکنه
و به نظرم بهترین امکانش همین پسوردشه.:5:
135 تومن هم خریدمش.
ata.royalfalcon
23-08-2011, 22:02
سلام به همگی
سرعتش با یو اس بی 2 خوبه هم تو سون امتحان کردم هم تو ایکس پی. تویه سون اولش سرعت 70 تا 80 مگه ولی بعدش کم میشه ولی میانگین تویه دوتا ویندوز 25 مگه. یو اس بی 3 هم ندارم.
خیلی کم داغ میکنه
135 تومن هم خریدمش.
سلام
مبارک باشه . اگر امکانش هست یه تست سرعت هم در تاپیک زیر هم بذارید .
aminhacker
23-08-2011, 22:13
سلام به همگی
خیلی کم داغ میکنه
135 تومن هم خریدمش.
مبارک باشه مدل خوبیه گاارانتی حاجی سازگارم باشه دیگه حله به پات پیر شه
سلام
مبارک باشه . اگر امکانش هست یه تست سرعت هم در تاپیک زیر هم بذارید .
مبارک باشه مدل خوبیه گاارانتی حاجی سازگارم باشه دیگه حله به پات پیر شه
ممنونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالله نصیب شما هم بشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matrix_3s
25-08-2011, 02:07
سلام دوستان من میخوام یه هارد بگیرم ...........
1 ترابایت قیمتش چنده ؟؟؟؟
یه مارک خوب با قیمت مناسب.........
ممنون
راستی من واسه وصل کردن به کنسول میخوام در نتیجه usb2 باشه یه هردو..............بازم ممنون
aminhacker
25-08-2011, 03:19
ممنون
راستی من واسه وصل کردن به کنسول میخوام در نتیجه usb2 باشه یه هردو..............بازم ممنون
پاسپورتی یا آداپتوری ؟
مارک خوبش وسترن حالا شما بگو از کدوم نوع
به نظر من واسه اینکار آداپتوری بهتره بازم داش عطا بهتر میدونن
usb3 هم باشه مشکلی پیش نمیاد به درگاه USB2 کنسول
بازم حرفای من سند نیست تو این زمینه و مخصوصا کنسول حاج عطا بهتر در جریانن :10:
Mehrdad092000
25-08-2011, 06:55
سلام
عطا جان برای ps3 با چه برنامه ای اینو فرمت و پارتشن بندی کنم؟
راستی چه کارایی برای جلوگیری از سوختن هارد موثره؟
بهد بخوام 2 تا پارتیشنم توی ps3 بوخنه باید عدد 2 برای اون فایل usb قرار بدم یا 1 ؟چون 1 دونه ntfs هست
You Were Mine
25-08-2011, 12:31
دوستان سلام .
من برای ارشیو فیلم هرد اکسترنال 1 ترابایت usb 3 میخوام ک هم پرسرعت باشه و هم جنس خوبی داشته باشه. حداکثر هم تا 140 میتونم خرج کنم .
نظرتون چیه ؟ چه مدل هایی پیشنهاد میدید ؟ ( قابل حمل -- ولی اگه دسکتاپی بهتره خب اونا را هم بگید )
moslem47
25-08-2011, 13:03
از بین این 3 کدوم را پیشنهاد می کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5B9bd8536ca9dcebf5210ac43abd07cda8%5D.png
Seagate GoFlex Pro 7200 tr/min 500 GB UP To USB3.0
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ble_hard_drive_1tb_black_no_cable.html_603384_g2%5 Ba53d7fb3d20ef983c8599c310a01e867%5D.jpg
Seagate GoFlex 500 GB USB3.0
------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 390f43435df0f6f70a07e0654468f6%5D.png
Seagate GoFlex Desk UP to USB 3.0 1 tb
ata.royalfalcon
25-08-2011, 17:50
از بین این 3 کدوم را پیشنهاد می کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5B9bd8536ca9dcebf5210ac43abd07cda8%5D.png
Seagate GoFlex Pro 7200 tr/min 500 GB UP To USB3.0
-----------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ble_hard_drive_1tb_black_no_cable.html_603384_g2%5 Ba53d7fb3d20ef983c8599c310a01e867%5D.jpg
Seagate GoFlex 500 GB USB3.0
------------------------
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 390f43435df0f6f70a07e0654468f6%5D.png
Seagate GoFlex Desk UP to USB 3.0 1 tb
سلام
مدل اولی رو اگر پیدا کردین که خیلی خوبه چون اگر با کارتریج usb3 باشه از سریعترین هارد پرتابل هست چون هم 7200 هست و هم 16 مگ کش دارد . این مدل حداکثر تا 750 گیگ موجوده
اگر مدل اولی رو پیدا نکردین پس میتونین مدل دوم رو بخرید که تا 1.5 ترا بایت هم موجوده .
مدل آخر که عکسشو گزاشتید فعلا خریدش توصیه نمیشه به نظرم کیفیت کارتریجش پایینه ، نمیدونم والا !!!
برای یه نفر که سوخت برای یه نفر دیگه هم با وجود خاموش کردن سیستم هارد روشن میموند .
در پست زیر درباره انواع مدل هاردهای سیگیت کامل توضیح دادم
Mehrdad092000
25-08-2011, 18:01
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
25-08-2011, 18:13
پاسپورتی یا آداپتوری ؟
مارک خوبش وسترن حالا شما بگو از کدوم نوع
به نظر من واسه اینکار آداپتوری بهتره بازم داش عطا بهتر میدونن
usb3 هم باشه مشکلی پیش نمیاد به درگاه USB2 کنسول
بازم حرفای من سند نیست تو این زمینه و مخصوصا کنسول حاج عطا بهتر در جریانن :10:
سلام
خوبی ؟
راستشو بخوای کنسول ps3 فقط usb2 رو میشناسه البته اگر هارد usb3 بخرید باید از usb hub آداپتوردار استفاده بشه که دردسر خاص خودشو داره مثلا ممکنه کیفیت usb hub خوب نباشه و باعث کاهش سرعت بشه و .... پس برای پیشگیری از این مشکلات آتی بهتره که هاردی که برای کنسول خریداری میشه فقط usb2 باشه .
ممنون
اگر از مدلهای دسکتاپی (آداپتوری) میخواین این مدل WD Elements Desktop رو پیشنهاد میدم که usb2 هست و تا 3 ترابایت ساخته شده . مدلهای mybook ویندوزی همشون usb3 هستن و مناسب برای کنسول نیستن .
اما اگر مدل پرتابل (بدون آداپتور) بخواین من مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive رو با کارتریج usb2 پیشنهاد میدم . تا 1.5 ترابایت هم موجوده . خودم 500 گیگ این مدل رو دارم واقعا مناسب برای PS3 هست .
بازی هایی که از روی این مدل اجرا کردم با وجود usb2 بودنش بدون هیچ مکث و سکته ای (کاهش شدید فریم) بوده .
راجع به این هاردهای سیگیت هم در پست زیر به طور کامل توضیح دادم
ata.royalfalcon
25-08-2011, 18:46
سلام
عطا جان برای ps3 با چه برنامه ای اینو فرمت و پارتشن بندی کنم؟
راستی چه کارایی برای جلوگیری از سوختن هارد موثره؟
بهد بخوام 2 تا پارتیشنم توی ps3 بوخنه باید عدد 2 برای اون فایل usb قرار بدم یا 1 ؟چون 1 دونه ntfs هست
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بهترین برنامه برای پارتیشن بندی کردن و فرمت کردن acronis disk director suite home هست . البته نرم افزار های زیادی در این زمینه هست ولی من اینو ترجیح میدم .
آموزش مختصر هم که خودم نوشتم در اینجا گزاشتم .
با توجه به اینکه هاردم 500 گیگ سیگیته و دو پارتیشنه نیست متاسفانه تجربه عملی در زمینه ادیت فایل USB.CFG رو ندارم . ولی میدونم که اگر دو پارتیشن هست باید عدد دو بذاری مشخصات هارد هم باید دقیق و با حروف کوچیک تو فایل USB.CFG وارد کنی .
با توجه به اینکه بعضی از بازی ها برای اجرا شدن حتما باید از هارد اکسترنال اجرا بشن و نه هارد اینترنال ، پس بهتره که یه پارتیشن 500 گیگی بسازید به فرمت fat32 که این پارتیشن باید پارتیشن اول باشه . و دومین پارتیشن هم NTFS بسازید برای آرشیو بازیها . مولتیمن رو هم آپدیت کن آخرین ورژنش 2.04.00 هست .
برای پیشگیری از سوختن مهمترین راه استفاده از خروجی برق کاملا استاندارد و استفاده از محافظ های مناسب پیشنهاد میشه .
You Were Mine
25-08-2011, 19:30
دوستان سلام .
من برای ارشیو فیلم هرد اکسترنال 1 ترابایت usb 3 میخوام ک هم پرسرعت باشه و هم جنس خوبی داشته باشه. حداکثر هم تا 140 میتونم خرج کنم .
نظرتون چیه ؟ چه مدل هایی پیشنهاد میدید ؟ ( قابل حمل -- ولی اگه دسکتاپی بهتره خب اونا را هم بگید )
کسی نیست جواب منو بده ؟ دسکتاپی بگیرم یا پرتابل ؟ از لحاظ سرعت فرقی دارن ؟
این 2 مدل چطوره ؟ البته پرتابلن :
WD My passport essential se 1tb/usb3
seagate free agent goflex 1tb/usb3
البته فکر کنم با پول من بشه هارد دسکتاپی قوی تری با حجم بیشتری برداشت مثلا این :
seagate goflex desk 2tb/usb3/7200rpm
نظر شما ها چیه ؟ بیشتر برای من سرعت مهمه و کیفیت . البته اگه پرتابل یا این مشخصات باشه هم خوبه
ata.royalfalcon
25-08-2011, 20:23
کسی نیست جواب منو بده ؟ دسکتاپی بگیرم یا پرتابل ؟ از لحاظ سرعت فرقی دارن ؟
این 2 مدل چطوره ؟ البته پرتابلن :
WD My passport essential se 1tb/usb3
seagate free agent goflex 1tb/usb3
البته فکر کنم با پول من بشه هارد دسکتاپی قوی تری با حجم بیشتری برداشت مثلا این :
seagate goflex desk 2tb/usb3/7200rpm
نظر شما ها چیه ؟ بیشتر برای من سرعت مهمه و کیفیت . البته اگه پرتابل یا این مشخصات باشه هم خوبه
سلام . ببخشید جواب ندادم آخه بارون سیل آسا اومده بود برقامون قطع شد جواب شما هم جا افتاد :31::31:
اگر سرعت برای شما مهمه در خرید مدلهای دسکتاپی اصلا شک نکن تست سرعت هارد آداپتوری usb3 من در تاپیک زیر بیشترین امتیاز رو کسب کرده در صورتی که یه هارد پرتابل usb3 دیگه ای هم بوده که نتونسته امتیاز بیشتری کسب کنه . (ستون usb3 در پست شماره 2)
هاردهای دسکتاپی بعلت داشتن cach بالاتر سرعت بیشتری دارن هاردهای پرتابل عموما 8 مگ و در برخی از مدلها 16 مگ و هاردهای دسکتاپی عموما 32 مگ دارن البته من فکر میکنم که مدلهای سه ترابایتی وسترن 64 مگ کش دارن (اینو مطمئن نیستم) ضمن اینکه rpm هارد هم نقش مهمی در زمینه سرعت ترانسفر دیتا دارد .
اگر برای لپتاپ یا pc میخواهید بخرید من وسترن رو توصیه میکنم .
اگر پرتابل میخواین WD My passport essential se 1tb/usb3
اگر آداپتوری میخواین My Book Essential رو پیشنهاد میدم خودم سه ترابایتی این مدل رو خریدم 248 هزارتومن .
You Were Mine
25-08-2011, 20:54
ممنون از جوابت داداش .
سیگیت ها چطورن ؟ اداپتوری هاش ؟ اون مدلی ک بالا گفتم ؟ خوبه ؟ ضاهر سیگیت ها ب نظرم قشنگ تره .
اندازه هارد وسترن 3 ترابایتی ک خودت داری چقدره ؟ خیلی بزرگ نیست ؟
اخه این مدل WD My passport essential se 1tb/usb3 خیلی کوچیک و جمع و جوره سرعتش هم ک بچه ها گذاشتن خیلی خوبه و ارزش داره اینو ول کنم اداپتوری بگیرم ؟
ata.royalfalcon
25-08-2011, 21:14
ممنون از جوابت داداش .
سیگیت ها چطورن ؟ اداپتوری هاش ؟ اون مدلی ک بالا گفتم ؟ خوبه ؟ ضاهر سیگیت ها ب نظرم قشنگ تره .
اندازه هارد وسترن 3 ترابایتی ک خودت داری چقدره ؟ خیلی بزرگ نیست ؟
اخه این مدل WD My passport essential se 1tb/usb3 خیلی کوچیک و جمع و جوره سرعتش هم ک بچه ها گذاشتن خیلی خوبه و ارزش داره اینو ول کنم اداپتوری بگیرم ؟
من جرات ندارم به کسی سیگیت آداپتوری مدل گوفلکس رو پیشنهاد بدم . برای یه نفر یه که سوخت تا به برق زد بوش دراومد . برای یه نفر دیگه هم با وجودیکه سیستمش خاموشه اما بعضی اوقات هارد روشن میمونه ، احتمالا کیفیت کارتریجش پایینه نمیدونم والا !!!
ولی پرتابلهای سیگیت به نظر مشکلی ندارن .
اگر اصلا جابجایی ندارین بهتره که دسکتاپی بخرید هم ارزونتر تموم میشه و هم سرعتش بیشتره ولی یکمی بزرگه ، تازه آداپتور برق هم باید باهاش جابه جا کنی اگر کیف مخصوص رو هم نداشته باشی حمل و نقلش دردسر اساسی هست . ولی اگر دایماً جابجا میکنین بهتره که پرتابل بخرید ولی خیلی گرونتر تموم میشه انتخاب با خودتونه دیگه .
matrix_3s
25-08-2011, 23:26
مگه ps3 از usb3 پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واسه خودم هم 2 هست هم 3 ولی میاره(از کسی که کنسول گرفتم میگفت USB3 نباشه)
پاسپورتی یا آداپتوری ؟
من اصلا فرق بین این دو رو نمیدونم............:31:
ولی یه دونه دارم 500
فکر می کنم پاسپورتی باشه
aminhacker
25-08-2011, 23:33
اولا سلام داش عطا ممنون که تاپیک رو ترکونده
یک چند روزه مخابرات مشهد ترکوندن وصلم نمیشه الان هم با یک گوشی آشغال با GPRS ایرانسل دزد :31: آمدم
مگه ps3 از usb3 پشتیبانی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟واسه خودم هم 2 هست هم 3 ولی میاره(از کسی که کنسول گرفتم میگفت USB3 نباشه)
ولی یه دونه دارم 500
فکر می کنم پاسپورتی باشه
پاسپورتی به زبون ساده همون مدا جیبی و قابل حمل
آداپتوری گنده تر و قابل حمل نیست :10:
ata.royalfalcon
25-08-2011, 23:38
ولی یه دونه دارم 500
فکر می کنم پاسپورتی باشه
سلام
کلا دوجور ps3 داریم
1. اسلیم که هارد usb3 رو نمیشناسه و دلیلشو هم نمیدونم
2. فت که usb3 رو میشناسه .
اولا سلام داش عطا ممنون که تاپیک رو ترکونده
یک چند روزه مخابرات مشهد ترکوندن وصلم نمیشه الان هم با یک گوشی آشغال با GPRS ایرانسل دزد :31: آمدم
پاسپورتی به زبون ساده همون مدا جیبی و قابل حمل
آداپتوری گنده تر و قابل حمل نیست :10:
در تکمیل فرمایشات دوستمون
هاردهای پرتابل در واقع از هارد 2.5 اینچی لپتاپ استفاده شده و برق مورد نیاز رو از usb تامین میکنن ولی هاردهای دسکتاپی در واقع از هاردهای 3.5 اینچی معمولی استفاده شده و یه آداپتور برق دارن بعبارت دیگر یه منبع تغذیه کاملا مستقلی دارن .
یکی مزیت های داشتن منبع تغذیه کاملا مستقل اطمینان از راه اندازی هارد هست . چون دیده شده که برق usb برای راه اندازی هارد 2.5 اینچی کفایت نکرده و درنتیجه هارد راه اندازی نشده است . البته بعضی از سازندگان هارد برای رفع مشکل کمبود برق usb از کابلهای دو سر یا y-cable استفاده میکنن که اگر با یه پورت usb هارد راه اندازی نشد الباقی برق مورد نیاز از پورت دیگر usb تامین شود . یه نمونه از این هارد ، سیگیت مدل گوفلکس pro هست که کابل دو سر دارد .
البته دلیل عدم راه اندازی هارد پرتابل یا بدون آداپتوری میتونه استفاده از کابل usb نامرغوب باشه که باعث اتلاف ولتاژ میشه .
ضمنا لقب هاردهای پاسپورتی فقط مربوط به هارد پرتابل وسترن هست و نه هارد دیگه ای.
عکس زیر نمونه ای از کابل دوسر یا y-cable هست.
Mehrdad092000
26-08-2011, 06:01
سلام
بهترین برنامه برای پارتیشن بندی کردن و فرمت کردن acronis disk director suite home هست . البته نرم افزار های زیادی در این زمینه هست ولی من اینو ترجیح میدم .
آموزش مختصر هم که خودم نوشتم در اینجا گزاشتم .
با توجه به اینکه هاردم 500 گیگ سیگیته و دو پارتیشنه نیست متاسفانه تجربه عملی در زمینه ادیت فایل USB.CFG رو ندارم . ولی میدونم که اگر دو پارتیشن هست باید عدد دو بذاری مشخصات هارد هم باید دقیق و با حروف کوچیک تو فایل USB.CFG وارد کنی .
با توجه به اینکه بعضی از بازی ها برای اجرا شدن حتما باید از هارد اکسترنال اجرا بشن و نه هارد اینترنال ، پس بهتره که یه پارتیشن 500 گیگی بسازید به فرمت fat32 که این پارتیشن باید پارتیشن اول باشه . و دومین پارتیشن هم NTFS بسازید برای آرشیو بازیها . مولتیمن رو هم آپدیت کن آخرین ورژنش 2.04.00 هست .
برای پیشگیری از سوختن مهمترین راه استفاده از خروجی برق کاملا استاندارد و استفاده از محافظ های مناسب پیشنهاد میشه .
ممنون
راستی برای خاموش کردم این هارد چیکار کنیم؟همون سیستموخاموش کنیم ؟اخه هیچ چیزی نداره
مثلا وقتی هاردو از usb در میارم چطور اینو خاموش کنم /.؟از برق بکشم؟
اقا من دو سه تا هارد دارم همین طور بیکار افتادن تو خونه خودم میگم تو هزینه صرفه جویی کنم برم یه بکس بگیرم استفاده کنم حالا به این هارد چه باکسی میخوره ؟؟ wd green 500gb
Mehrdad092000
26-08-2011, 07:18
شکره خدا وصل کردم به ps3 هیچی نشد یه 700فت درست کردم بقیه هم ntfs که میخوام عوض کنم حالا
راستی سرعت انتقال توی فت کمتر از ntfs? یا توی ps3سرعت کمه؟
ata.royalfalcon
26-08-2011, 10:15
ممنون
راستی برای خاموش کردم این هارد چیکار کنیم؟همون سیستموخاموش کنیم ؟اخه هیچ چیزی نداره
مثلا وقتی هاردو از usb در میارم چطور اینو خاموش کنم /.؟از برق بکشم؟
اگر ps3 در حال خواندن و نوشتن روی هارد نیست میتونین هم usb رو جدا کنین و هم از برق بکشید ، مشکلی نداره .
در هر حال قبل از جدا کردن هارد از ps3 مطمئن باشید که بازی که روی هارد اکسترنال هست توسط ps3 ماونت mount نشده باشد .
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
شکره خدا وصل کردم به ps3 هیچی نشد یه 700فت درست کردم بقیه هم ntfs که میخوام عوض کنم حالا
راستی سرعت انتقال توی فت کمتر از ntfs? یا توی ps3سرعت کمه؟
خب شکر خدا پس مشکل از خود سیگیت بوده !!!
راستش اونو دیگه نمیدونم تفاوت سرعت بین fat32 و ntfs
ata.royalfalcon
26-08-2011, 10:29
اقا من دو سه تا هارد دارم همین طور بیکار افتادن تو خونه خودم میگم تو هزینه صرفه جویی کنم برم یه بکس بگیرم استفاده کنم حالا به این هارد چه باکسی میخوره ؟؟ wd green 500gb
آداپتور برق باکسهای که در بازار هست مناسب و استاندارد نیستن و میتونن به هارد آسیب برسانند . در هر حال اگر میخواهید از باکس استفاده کنین بهتره که برق مورد نیاز رو از یه پاور استاندارد تامین کنین.
باکسها هم انواع مختلفی دارن مثل باکس مخصوص 2.5 اینچی یا 3.5 اینچی
یا تبدیل ساتا و IDE به usb
یا تبدیل ساتا به esata
mohammadjavadvh
26-08-2011, 14:15
من خودم پاسپورت وسترن 1 ترا usb 3+ usb2 با گارانتي سازگار 125 گرفتم
بيشتر واسه آرشيو ميخواستم و حمل و نقل هم نميکنم زياد ولي با همه ي تفاسير فکر ميکنم هاردهاي پرتابل مقاومت بيشتري دارن چون سنسور حرکتي دارن و موقع تکان ناگهاني هد رو ميکشه کنار، نميدونم همه هارها اينطوريه يا نه، ضمن اينکه يه کيف کوچيک محکمم واسش ميگيري هم واسه نگه داري هم يه وقتي حمل و نقل، ولي از همه بهتر استفاده راحتيه که دارن خيلي راحت! usb را ميزنيد استفاده ميکنيد بعد usb را ميکشيد!
قيمتش هم خيلي فرق کنه با حجم مشابه دستکتاپش فکر کنم 40 تومنه فرقش که ارزش داره! (حدود 1/3 بيشتره، 30%)
سرو صدا هم که به نظر من اصلا نداره!
کلا به جز جنس بدنه ي ظريفش که انصافا خش خورش ملسه! ايراده ديگه اي نداشته تو اين 3، چهار روزه که کار ميکنم باهاش!
و فکر کنم يه ايراد ديگه کلا هاردهاي اکسترن اينه که مثل فلش به usb نامطمئن نبايد بزنيشون ممکنه خراب بشن، مثل usb هاي جلو کيس توي سايت دانشگاه! که بعضي وقتا پورتاشو خرتو خر وصل ميکنن خوراک فلش سوزي ميشه!
hmd.miry
26-08-2011, 14:42
سلام خسته نباشید من برای خدمات کامپیوتری میخوام یه هارد اکسترنال بخرم که ضد ضربه باشه که تو کار صدمه نبینه بین این 2تا موندم
adata Superior SH93 640GB
silicon power A80 USB3 640GB لطفا راهنایی کنید اگه بهتر از اینایم هست بگید
راستی یه بنده خدایی میگفت اگه زیاد جابجایی نداری 3.5 بگیر که عمرش بیشتر از 2.5 . راست میگه
You Were Mine
26-08-2011, 15:12
من خودم پاسپورت وسترن 1 ترا usb 3+ usb2 با گارانتي سازگار 125 گرفتم
بيشتر واسه آرشيو ميخواستم و حمل و نقل هم نميکنم زياد ولي با همه ي تفاسير فکر ميکنم هاردهاي پرتابل مقاومت بيشتري دارن چون سنسور حرکتي دارن و موقع تکان ناگهاني هد رو ميکشه کنار، نميدونم همه هارها اينطوريه يا نه، ضمن اينکه يه کيف کوچيک محکمم واسش ميگيري هم واسه نگه داري هم يه وقتي حمل و نقل، ولي از همه بهتر استفاده راحتيه که دارن خيلي راحت! usb را ميزنيد استفاده ميکنيد بعد usb را ميکشيد!
قيمتش هم خيلي فرق کنه با حجم مشابه دستکتاپش فکر کنم 40 تومنه فرقش که ارزش داره! (حدود 1/3 بيشتره، 30%)
سرو صدا هم که به نظر من اصلا نداره!
کلا به جز جنس بدنه ي ظريفش که انصافا خش خورش ملسه! ايراده ديگه اي نداشته تو اين 3، چهار روزه که کار ميکنم باهاش!
و فکر کنم يه ايراد ديگه کلا هاردهاي اکسترن اينه که مثل فلش به usb نامطمئن نبايد بزنيشون ممکنه خراب بشن، مثل usb هاي جلو کيس توي سايت دانشگاه! که بعضي وقتا پورتاشو خرتو خر وصل ميکنن خوراک فلش سوزي ميشه!
مدلی ک شما خریدی اینه ؟ My passport essential se 1tb/usb3 ؟
سرعتش چطوره ؟ چه رنگیشو خریدی ؟ 125 قیمت خیلی خوبه من قیمت تو شهرستان 140 دارم
ata.royalfalcon
26-08-2011, 16:08
سلام خسته نباشید من برای خدمات کامپیوتری میخوام یه هارد اکسترنال بخرم که ضد ضربه باشه که تو کار صدمه نبینه بین این 2تا موندم
silicon power A80 USB3 640GB لطفا راهنایی کنید اگه بهتر از اینایم هست بگید
راستی یه بنده خدایی میگفت اگه زیاد جابجایی نداری 3.5 بگیر که عمرش بیشتر از 2.5 . راست میگه
سلام
مسلماً که مدل silicon power A80 USB3 640GB با داشتن اینترفیس usb3 بهتر هست .
Mehrdad092000
26-08-2011, 17:23
اگر ps3 در حال خواندن و نوشتن روی هارد نیست میتونین هم usb رو جدا کنین و هم از برق بکشید ، مشکلی نداره .
در هر حال قبل از جدا کردن هارد از ps3 مطمئن باشید که بازی که روی هارد اکسترنال هست توسط ps3 ماونت mount نشده باشد .
---------- Post added at 10:15 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
خب شکر خدا پس مشکل از خود سیگیت بوده !!!
راستش اونو دیگه نمیدونم تفاوت سرعت بین fat32 و ntfs
اها پس وقتی خاموش کردم در میارم هاردو
احساس میکنم fat سرعتش کمتره حالا ببینم چی میشه ممنون
hmd.miry
26-08-2011, 18:30
کسی نیست بیشتر توضیح بده درباره این دو مدل
silicon power A80 USB3 640GB
و اینکه کدوم بهتره
adate قرص و محکم تر و با کیفیت تر به نظر میرسه ولی silicon شناخته شده تره usb3 داره
کممممممممممک کنید
matrix_3s
26-08-2011, 18:46
دوستان قیمتی چیزی نگفتید
قیمت هاردهای 1 و 2 ترا چقدر با هم اختلاف دارن.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه هارد خوب و رو معرفی کنین........!!!!!!!!!نهایت تا 120یا 30
mohammadjavadvh
26-08-2011, 19:35
مدلی ک شما خریدی اینه ؟ My passport essential se 1tb/usb3 ؟
سرعتش چطوره ؟ چه رنگیشو خریدی ؟ 125 قیمت خیلی خوبه من قیمت تو شهرستان 140 دارم
آره خودشه، دقیقا هفته پیش رفتم هم کم بود تو بازار هم حدود 135 بود، یه مغازه بهم گفت چن روز صبر کنی از سازگار محموله جدید میرسه و 10 تومن ارزون میشه که همینطورم شد، تازه فکر کنم 120 هم بود اگه میگشتم، منتهی حوصله نداشتم اولین مغازه گرفتم دیگه! شایدم این قیمت که شما داری میگی به خاطر دلاره که همین یک دو روزه گرون شده
رنگ مشکی ولی نقره ایشم تو بازار بود (البته شنیده بودم Se فقط مشکیه ولی فکر کنم، مطمئن نیستم که نقره ای یک ترا هم دیدم)
سرعتش والا با usb 2 که لپ تاپم داره 17 فکر کنم رایت بود 30 کمتر هم read بود، فکر میکنم بد نیست سرعتش نسبت به پرتابل و usb2
فقط گرفتی حتما با گارانتی سازگار بگیر که به توصیه بقیه دوستان میگن خیلی گارانتی خوبیه
Mehrdad092000
26-08-2011, 20:23
راستی میشه روی این هارد ها ویندوز ریخت ؟ بعد سرعت نمیاد پایین چون usb هستش؟
ata.royalfalcon
26-08-2011, 20:45
ممنون
ولی یه دونه دارم 500
فکر می کنم پاسپورتی باشه
دوستان قیمتی چیزی نگفتید
قیمت هاردهای 1 و 2 ترا چقدر با هم اختلاف دارن.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه هارد خوب و رو معرفی کنین........!!!!!!!!!نهایت تا 120یا 30
سلام
هارد پرتابل 2 ترابایت نداریم و همچنین فکر کنم بودجه شما برای خرید هارد دوترابایتی آداپتوری هم کم باشه . نمیدونم ps3 شما چطوری هست آیا از نوع fat هست یا slim اگر از نوع فت هست شما میتونین یه هارد با اینترفیس usb3 بخرید . اما اگر ps3 شما از نوع slim هست پس بهتره که از نوع usb2 بخرید .
اگر ps3 شما اسلیم باشه مدلهای پیشنهادی همانطوری که قبلا هم گفتم
1. از مدلهای پرتابل : سیگیت FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive رو با کارتریج usb2 که تا حجم 1.5 ترا هم موجوده و فکر کنم یکترابایتش تا 130 هزارتومن باشه .
2. از مدلهای آداپتوری هم مدل WD Elements Desktop رو پیشنهاد میدم که usb2 هست و فکر کنم قیمت یک ترابایتش حدودا 100 هزارتومن باشه .
اما اگر ps3 شما از نوع fat باشه پس
1. از مدلهای پرتابل My Passport Essential SE رو میتونین بخرید که دوستان هم قیمت تقریبی رو در پستهای بالا گفتن . این مدل usb3 هست که با usb2 هم سازگاره فقط به SE دقت کنین چون مدلهای عادی فقط 500 گیگ هست .
2. از مدلهای آداپتوری هم میتونین مدل My Book Essential رو بخرید که یک ترای اون حدوداً 100 هزارتومن هست . این مدل usb3 دارد .
ata.royalfalcon
26-08-2011, 20:52
راستی میشه روی این هارد ها ویندوز ریخت ؟ بعد سرعت نمیاد پایین چون usb هستش؟
شدن که میشه ، ولی به خاطر usb2 بودنش خیلی سرعتش پایین میاد .
You Were Mine
26-08-2011, 21:48
دوستان همراه اون مدل پاسپورتی وسترن باید کیف هم توی جعبه باشه نه ؟ چه چیز هایی باید توی جعبه باشه ؟ اخرین قیمتی دارین چنده ؟
wd my passport essential se 1tb / usb 3
ata.royalfalcon
26-08-2011, 21:53
دوستان همراه اون مدل پاسپورتی وسترن باید کیف هم توی جعبه باشه نه ؟ چه چیز هایی باید توی جعبه باشه ؟ اخرین قیمتی دارین چنده ؟
wd my passport essential se 1tb / usb 3
سلام
خیر کیفی در کار نیست .
داخل جعبه خود هارد + کابل usb و احیاناً ورق کاغذ توضیحات در مورد هارد هست .
Mehrdad092000
27-08-2011, 04:22
شدن که میشه ، ولی به خاطر usb2 بودنش خیلی سرعتش پایین میاد .
ممنون
ميگم بهتر نيست پارتيشن فت بيشتر باشه حجمش؟اخه ntfs فقط براي انتقال ميشه ممكنه بعدا بشه كارايه ديگه كرد؟راستي ميشه يه پارتيشنو فرمتشو عوض كرد اما فايل اسيبي نبينه؟
.............…………
ادرس بازي روي اكسترنال چيه؟ساختم بازي نياورد ممنون
aminhacker
27-08-2011, 04:35
ممنون
ميگم بهتر نيست پارتيشن فت بيشتر باشه حجمش؟اخه ntfs فقط براي انتقال ميشه ممكنه بعدا بشه كارايه ديگه كرد؟راستي ميشه يه پارتيشنو فرمتشو عوض كرد اما فايل اسيبي نبينه؟
.............…………
از Fat32 به Ntfs با دستور Convert میشه
اما برعکسش خیر. تنها را فرمت مجدده :11:
ata.royalfalcon
27-08-2011, 09:10
ممنون
.............…………
سلام
براي كانورت كردن از fat32 به NTFS ميتونين به روش زير عمل كنين
command prompt رو اجرا كنين و تايپ كنين cmd و اينتر بزنيد و سپس تايپ كنين convert c: /fs:ntfs
نكته مهم : به جاي حروف c نام درايو مورد نظر رو وارد كنين .
نكته مهم : همانطوريكه دوستمون هم گفتن امكان كانورت كردن از ntfs به fat32 وجود ندارد و بايد مجدداً فرمت بشه .
نكته مهم : اين روش رو خودم تست كردم (كانورت از fat32 به ntfs) خطري براي اطلاعات ندارد .
مولتيمن بايد بازيها رو شناسايي و ليست كنه ، اگر نكرد از داخل همون مولتيمن گزينه رفرش رو بزنيد تا بازيها رو شناسايي كنه .
Mehrdad092000
27-08-2011, 15:12
سلام
براي كانورت كردن از fat32 به NTFS ميتونين به روش زير عمل كنين
command prompt رو اجرا كنين و تايپ كنين cmd و اينتر بزنيد و سپس تايپ كنين convert c: /fs:ntfs
نكته مهم : به جاي حروف c نام درايو مورد نظر رو وارد كنين .
نكته مهم : همانطوريكه دوستمون هم گفتن امكان كانورت كردن از ntfs به fat32 وجود ندارد و بايد مجدداً فرمت بشه .
نكته مهم : اين روش رو خودم تست كردم (كانورت از fat32 به ntfs) خطري براي اطلاعات ندارد .
مولتيمن بايد بازيها رو شناسايي و ليست كنه ، اگر نكرد از داخل همون مولتيمن گزينه رفرش رو بزنيد تا بازيها رو شناسايي كنه .
سلام
ممنون پس همون فت کنم بیشترشو بهتره
رفرش کردم نمیشناسه
نمیدونم مشکل از چیه ممنون بازم
ata.royalfalcon
27-08-2011, 20:06
سلام
ممنون پس همون فت کنم بیشترشو بهتره
رفرش کردم نمیشناسه
نمیدونم مشکل از چیه ممنون بازم
سلام
خود هارد رو میشناسه اصلا ؟؟؟
یا اینکه هارد رو شناخته ولی بازی رو لیست نمیکنه ؟؟؟
اگه هارد رو میشناسه ولی بازی رو لیست نمیکنه بازی ها باید تو فولدر GAMES باشه .
حروف هم باید بزرگ باشه
Mehrdad092000
28-08-2011, 00:12
سلام
خود هارد رو میشناسه اصلا ؟؟؟
یا اینکه هارد رو شناخته ولی بازی رو لیست نمیکنه ؟؟؟
اگه هارد رو میشناسه ولی بازی رو لیست نمیکنه بازی ها باید تو فولدر GAMES باشه .
حروف هم باید بزرگ باشه
سلام
اره هارد میشناسه درایو فت میسناسه برای ntfs هنوز فایل usb نریختم
اما بازی رو نمیسناسه البته یه دوک فقط امتحان کردم
پوشیه GAMESو GAMEZ هم امتحان کردم نشد
به نظرت مشکل چیه؟
راستی این هارد وسترن هم الین میشه ؟
سلام. من می خوام یه هارد 1 ترا بخرم نظرمم رو my passport essential se 1tb بود ولی الان خیلی گیج شدم. اینجا از این مدل چیز بدی کسی نگفته اما تو سایت های خارجی ( ری ویو کاربرا) خیلی ازش بد گفتن. تقریبا هیچکی ازش راضی نیست! می خواستم ببینم قضیش چیه؟ دوستانی که این مدلو گرفتن واقعا راضین؟ هیچ مشکلی تا حالا باهاش داشتن؟ چند وقته دارن ازش استفاده می کنن؟
ممنون.
ahmads_53
28-08-2011, 16:21
هارد اکسترنالی هست که خروجی تلوزیون هم داشته باشه؟قیمت یه 500 گیگش چنده؟ممنون:31::10:
ata.royalfalcon
28-08-2011, 17:22
سلام
اره هارد میشناسه درایو فت میسناسه برای ntfs هنوز فایل usb نریختم
اما بازی رو نمیسناسه البته یه دوک فقط امتحان کردم
پوشیه GAMESو GAMEZ هم امتحان کردم نشد
به نظرت مشکل چیه؟
راستی این هارد وسترن هم الین میشه ؟
سلام
سرعت اینترفیس usb2 به اندازه کافی کند هست و حتی اگر هم الین هم بشه چیزی به سرعتش اضافه نمیشه .
ata.royalfalcon
28-08-2011, 17:39
هارد اکسترنالی هست که خروجی تلوزیون هم داشته باشه؟قیمت یه 500 گیگش چنده؟ممنون:31::10:
سلام
هارد اکسترنالی که خروجی TV داشته باشه وسترن مدل WD Elements Play که در حجم یک و دو ترابایت موجوده و دارای اینترفیس های زیر هست .
USB 2.0
Composite A/V
HDMI
از قیمت و همچنین موجود بودن در بازار اطلاعی ندارم .
Mehrdad092000
29-08-2011, 00:17
سلام
سرعت اینترفیس usb2 به اندازه کافی کند هست و حتی اگر هم الین هم بشه چیزی به سرعتش اضافه نمیشه .
ممنون مرسی
راستی شما بازی رو از روی اکسترنال بازی میکنی کند میاره؟الان که گفتی usb2 یادم افتاد :41: میشه برای بازی استفاده کردش؟یا فقط یه وسیله برا یریختن توی ps3 شد؟
-----------
راستی اگه میشه استفاده کرد 2تا سوال دیگه دارم
1-ممکنه بعد ها بشه از روی ntfs بازی کرد؟اگه نه همشو فت کنم؟
ata.royalfalcon
29-08-2011, 07:45
ممنون مرسی
راستی شما بازی رو از روی اکسترنال بازی میکنی کند میاره؟الان که گفتی usb2 یادم افتاد :41: میشه برای بازی استفاده کردش؟یا فقط یه وسیله برا یریختن توی ps3 شد؟
-----------
راستی اگه میشه استفاده کرد 2تا سوال دیگه دارم
1-ممکنه بعد ها بشه از روی ntfs بازی کرد؟اگه نه همشو فت کنم؟
1. اگر مولتيمن شما قديمي باشه و فايلهاي بزرگ به 4 گيگ split شده باشه بايد حتما بريزي داخل هارد ps3 دستگاه.
2. اما اگر فايلهاي split شده وجود نداشته باشه حتي اگر مولتيمن هم قديمي باشه ميتوان از روي هارد اكسترنال بازي كرد و مشكلي ندارد . خودم بازي بايوشاك رو از روي هارد اكسترنال تموم كردم .
3. اما اگر مولتيمن جديد باشه ميتونه فايلهاي split شده رو روي هارد اينترنال join كنه تا بازي رو اجرا كنه ولي الباقي فايلها تو هارد اكسترنال باقي ميمونه .
غير ممكن هست كه بتوان در حالت NTFS بازي رو اجرا كرد فرمت NTFS فقط براي ريختن بازي هست .
راستي بالاخره ps3 شما تونست بازي ها رو بشناسه و ليست كنه ؟؟؟
سلام.
چندتا سوال دارم ممنون میشم اساتید جواب بدین.
میخواستم بدونم هارد دیسک یا فلشی که USB3 هست رو میشه به کامپیوتری که USB3 نداره وصل کرد یا به عبارت دیگه به USB2 وصل کرد و از سرعت USB2 استفاده کرد یا باید از تبدیل و .... استفاده کرد؟
آیا سرعت هاردهای USB3 آداپتوری نسبت به مدلهای USB2 فرق میکنه واقعا و چقدر فرق میکنه؟(از نظر عملی و تجربه میخوام بدونم)
میشه کامپیوتری که USB3 نداره رو با استفاده از یک کارت یا ... دارای 3 USB کرد؟(اگه میشه مدل + قیمت + ارزش هزینه کردن داره یا نه و ...؟)
چون من یدونه لپ تاپ دارم که USB3 داره ولی کامپیوترم USB3 نداره.
مرسی.
ata.royalfalcon
29-08-2011, 19:33
سلام.
چندتا سوال دارم ممنون میشم اساتید جواب بدین.
میخواستم بدونم هارد دیسک یا فلشی که USB3 هست رو میشه به کامپیوتری که USB3 نداره وصل کرد یا به عبارت دیگه به USB2 وصل کرد و از سرعت USB2 استفاده کرد یا باید از تبدیل و .... استفاده کرد؟
آیا سرعت هاردهای USB3 آداپتوری نسبت به مدلهای USB2 فرق میکنه واقعا و چقدر فرق میکنه؟(از نظر عملی و تجربه میخوام بدونم)
میشه کامپیوتری که USB3 نداره رو با استفاده از یک کارت یا ... دارای 3 USB کرد؟(اگه میشه مدل + قیمت + ارزش هزینه کردن داره یا نه و ...؟)
چون من یدونه لپ تاپ دارم که USB3 داره ولی کامپیوترم USB3 نداره.
مرسی.
سلام
بلی میتوان هارد اکسترنال یا فلشی که usb3 هست رو به لپتاپ یا PC که usb2 هست متصل نمود و مشکلی ندارد و نیاز به تبدیل هم ندارد اما اگر منظورتان دستگاههایی غیر از pc یا لپتاپ باشه باید بیشتر محتاط بود مثلا ps3 اسلیم فقط با هارد usb2 کار میکنه .
به طور خلاصه
1. اگر هارد اکسترنال usb3 باشد و pc هم usb2 باشد جواب میدهد
2. اگر هارد اکسترنال usb2 باشد و pc هم usb3 باشد جواب میدهد
درباره تفاوت سرعت بین اینترفیس usb2 و usb3 میتونین به تاپیک زیر برید در اون تاپیک دوستان تست سرعت رو گزاشتن . نکته جالب اینجاست که سرعت هارد اکسترنال وسترن من در حالت usb3 بالاترین و بیشترین امتیاز رو کسب کرده !!!
اگر pc شما usb3 ندارد میتونین خیلی راحت یه pci express card usb3 بخرید که قیمتی حدود 30 هزارتومن دارد و به نظرم ارزش هزینه کردن رو داره . مدل خاصی هم مد نظرم نیست اما تا اونجایی که میدونم بهتره که با چیپست NEC باشه .
ضمن تشکر از دوست عزیز ata.royalfalcon به خاطر پاسخ کاملشون.
یکی از دوستانم میخواد هارد WD External 2TB آداپتوری بخره ولی پیدا نمیشه.(مشهد هستم)
چه کار کنم؟
از کجا بخرم؟
Mehrdad092000
29-08-2011, 20:13
1. اگر مولتيمن شما قديمي باشه و فايلهاي بزرگ به 4 گيگ split شده باشه بايد حتما بريزي داخل هارد ps3 دستگاه.
2. اما اگر فايلهاي split شده وجود نداشته باشه حتي اگر مولتيمن هم قديمي باشه ميتوان از روي هارد اكسترنال بازي كرد و مشكلي ندارد . خودم بازي بايوشاك رو از روي هارد اكسترنال تموم كردم .
3. اما اگر مولتيمن جديد باشه ميتونه فايلهاي split شده رو روي هارد اينترنال join كنه تا بازي رو اجرا كنه ولي الباقي فايلها تو هارد اكسترنال باقي ميمونه .
غير ممكن هست كه بتوان در حالت NTFS بازي رو اجرا كرد فرمت NTFS فقط براي ريختن بازي هست .
راستي بالاخره ps3 شما تونست بازي ها رو بشناسه و ليست كنه ؟؟؟
مولیتیمن من جدیده 2.4
یکم قاطی کردم
-------------------------
الان شما میگی به هیچ وجه نمیشه بازی رو از روی ntfs کرد؟ حتی بعدا؟
شما کی توی یاهو هستی یه سری سوال کنم ازت
دادم یکی برام بازی بریزه گفت هاردت مشکل داره نشناخت!میگه 200 گیگشو میشناسه بازی ریخته روش شناخت
اگه تونستی بیای یاهو منون میشم
ata.royalfalcon
29-08-2011, 22:11
مولیتیمن من جدیده 2.4
یکم قاطی کردم
-------------------------
الان شما میگی به هیچ وجه نمیشه بازی رو از روی ntfs کرد؟ حتی بعدا؟
شما کی توی یاهو هستی یه سری سوال کنم ازت
دادم یکی برام بازی بریزه گفت هاردت مشکل داره نشناخت!میگه 200 گیگشو میشناسه بازی ریخته روش شناخت
اگه تونستی بیای یاهو منون میشم
اگر میخواهید بازی رو از روی هارد اکسترنال اجرا کنید باید fat32 باشه همین . اما اگر NTFS باشه فقط میتونین بازی رو با مولتیمن داخل هارد ps3 کپی کنید و نمیتونین از روی هارد اکسترنال بازی کنین .
ممکنه تا چند سال دیگه ps3 جوری هـک بشه که بتونین بازی رو از NTFS اجرا کنین که من بعید میدونم و زمان دقیق هم معلوم نیست .
یعنی سیستم هارد رو از یک ترابایت فقط 200 گیگ رو میشناسه ؟؟؟ اگر اینطور باشه احتمالا پارتیشن بندی بطور صحیح انجام نشده . بعید میدونم خود هارد مشکلی داشته باشه .
شما وصل کنین به سیستم خودتون و از دیسک منجمنت وضعیت هارد رو از لحاظ حجم و نوع پارتیشن بندی چک کنید . برای دستیابی به دیسک منجمنت این دستور diskmgmt.msc رو در ran تایپ کنید .
راستشو بخوای من تا شنبه دیگه ON نیستم چون دارم میرم مسافرت !!!:31:
Mehrdad092000
29-08-2011, 22:35
اگر میخواهید بازی رو از روی هارد اکسترنال اجرا کنید باید fat32 باشه همین . اما اگر NTFS باشه فقط میتونین بازی رو با مولتیمن داخل هارد ps3 کپی کنید و نمیتونین از روی هارد اکسترنال بازی کنین .
ممکنه تا چند سال دیگه ps3 جوری هـک بشه که بتونین بازی رو از NTFS اجرا کنین که من بعید میدونم و زمان دقیق هم معلوم نیست .
یعنی سیستم هارد رو از یک ترابایت فقط 200 گیگ رو میشناسه ؟؟؟ اگر اینطور باشه احتمالا پارتیشن بندی بطور صحیح انجام نشده . بعید میدونم خود هارد مشکلی داشته باشه .
شما وصل کنین به سیستم خودتون و از دیسک منجمنت وضعیت هارد رو از لحاظ حجم و نوع پارتیشن بندی چک کنید . برای دستیابی به دیسک منجمنت این دستور diskmgmt.msc رو در ran تایپ کنید .
راستشو بخوای من تا شنبه دیگه ON نیستم چون دارم میرم مسافرت !!!:31:
بله متوجه هم كه نميشه بازي كرد پس اونجور كه شما ميگيد حالا حالا نميشه از روي ntfa بازي كرد
بهتر نبست كلا يه پارتيشن كنم براي فت؟اگه شد بعدا تغيير ميدم به ntfsبا اون دستور كه گفتيد
بعد ميشه اسپليت كرد بعد جوين كرد ديگه؟حالا فيلم يا بازي ميخونه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.