مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
میخوام یک هارد اکسترنال سیگیت بگیرم بزودی...دوستانی که تجربه دارن لطفا یک نرم افزار مناسب برای پارتیشن بندی + برنامه ای برای بک آپ معرفی کنید!
در ضمن تفاوت seagate freeagaent goflex و freagent go چیه؟
ممنون!
ببخشید.من جواب این سوالتون رو تو همین تاپیک دادم.اما الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم!پیدا کردمش میذارم.
در مورد سوال اول :معمولا در داخل هاد ها برای پارتیشن بندی و بک آپ و چیز های دیگه نرم افزاری هست.
اگر نرم افزاری بغیر از اون میخواید:برای پارتیشن بندی از Paragon Partition استفاده کنید.
GAMELAIN
24-03-2011, 22:25
پیدا که میشه.اما یه کمی سخته!
بستگی داره.مثلا یه سری هارد ها هستند که کنسول PS3 اونها رو پشتیبانی نمیکنه و بقیه رو میکنه.این یه چیز تجربی هست و نمیشه دقیق نظر داد!
البته وصل کردن به ----- ریسک داره.ریسکش هم اینه که ممکنه ولتاژ برق ----- شما یه وقت بالا پایین بره و این برای هارد پرتابل خیلی خطرناکه و ممکنه اطلاعات بپره!
از برند سیگیت: FreeAgent GoFlex Portable هست که حدود 80 تومنه و USB 2 است.
از وسترن :My Passport essential SE هست که حدود 90 و خوردی و USb 3 +Usb 2 است.
بین اون دو تا برند کدوم بهتره ؟
ممنون از همکاری شما
بین اون دو تا برند کدوم بهتره ؟
ممنون از همکاری شما
دوست عزیز اون قیمت هایی که من دادم مال مدل های 500 GB بود.من قیمت 320 رو ندارم!ولی فک نمیکنم خیلی هم پایین تر باشه!به نظر من وسترن بهتره.این نظر شخصی منه...
GAMELAIN
24-03-2011, 23:01
My Passport essential SE
این دستگاه همراه خود نرم افزار دارد برای انتقال فایل و بکاب گیری
My Passport essential SE
این دستگاه همراه خود نرم افزار دارد برای انتقال فایل و بکاب گیری
نرم افزاری که داره کار بک اپ رو انجام میده.اما واسه اتقال که دیگه Copy/paste کن!
Mehrdad092000
25-03-2011, 04:48
دوست عزیز این هارد wd my passwrd که قفل داره چجوریه کارش؟ ورود قفل میکنه یا اصلاعاتو کد گذاری میکنه ؟
راستی سرعت انتقالش باید چقدر باشه توی xp?
DANIAL_2000
25-03-2011, 10:14
الان دیگه نمیصرفه شما بیای این همه پول واسه 320 گیگ بدی! به نظر من حداقل 500 گیگ بگیر.چون از لحاظ قیمتی خیلی تفاوت ندارند.
یه مقدار بالا نگفتین قیمتها رو؟! freeagent goflex شنیدم نزدیک 70 تومنه! یا بعد عیدی گرون شده؟!!
یه مقدار بالا نگفتین قیمتها رو؟! freeagent goflex شنیدم نزدیک 70 تومنه! یا بعد عیدی گرون شده؟!!
دقیق نمیدونم داداش.من از توی یه سایت قیمت دارم.اگه اشتباه ببخشید!:13:
ali_disslove
25-03-2011, 14:19
خوب من همون usb 2 برام کافیه که ارزونتره
اون وقت به پورت های usb3 میشه هارد یا هر چیز دیگه که usb 2 هست زد ؟اینو واسه این میپرسم چون شاید دیگه هم usb 2 منقرض شده همه هم فقط usb 3 دارند اون وقت هارد من که usb 2 هست رو ساپورت میکنند >
این 2 ترا که 150 تومنه usb2 هست یا 3 ؟فرقش با usb3 از لحاظ قیمتی چه قدره ؟
این مدلای 2.5 اینچی عمر بیشتری دارند یا 3.5ها ؟من فقط عمرش برام مهمه وگرنه نه میخوام جابجاش کنم نه سرعتش برام مهمه
پست مارو جا انداختید یا کسی نمیخواد جوابه ما رو بده؟؟؟
G U L D A N
25-03-2011, 14:28
دوست عزیز این هارد wd my passwrd که قفل داره چجوریه کارش؟ ورود قفل میکنه یا اصلاعاتو کد گذاری میکنه ؟
راستی سرعت انتقالش باید چقدر باشه توی xp?
برای ورود به هارد باید پسوورد بدی و هیچ جوری نمی شه ازش رد شد و اگه پس رو گم کردی دیگه باید بی خیال هارد شی . باید بفرستی گارانتی !
به نظر من بهترین هارد های ex تو ایران WD هستش ! بقیه رو بنداز آشغال!
ata.royalfalcon
25-03-2011, 15:00
اون وقت به پورت های usb3 میشه هارد یا هر چیز دیگه که usb 2 هست زد ؟اینو واسه این میپرسم چون شاید دیگه هم usb 2 منقرض شده همه هم فقط usb 3 دارند اون وقت هارد من که usb 2 هست رو ساپورت میکنند
سلام
پورت usb3 همه انواع usb1 و usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه
من هارد اکسترنالم رو که فقط usb2 داره رو به پورت usb3 لپتاپ وصل میکنم و مشکلی نداره.
amanofnoname
25-03-2011, 15:05
سلام
یه هارد اکسترنال میخوام.
از نظر امنیت و ماندگاری بین 1 ترا و 2 یا 3 ترا تفاوتی هست؟
میخوام وسترن بگیرم. بوک اسنشال. فقط موندم سبز بگیرم یا سیاه. اولویتم هم ماندگاری اطلاعات هست.
قیمت 1 تا 3 ترا سبز و سیاه چنده الان؟
ممنون
ata.royalfalcon
25-03-2011, 15:20
سلام
یه هارد اکسترنال میخوام.
میخوام وسترن بگیرم. بوک اسنشال. فقط موندم سبز بگیرم یا سیاه. اولویتم هم ماندگاری اطلاعات هست.
قیمت 1 تا 3 ترا سبز و سیاه چنده الان؟
ممنون
سلام
از نظر کیفیت ساخت فرقی بین حجم ها نداره
اما از نظر امنیت تعداد هارد بیشتر باشه و حجمشون کمتر باشه بهتره
مثلا فرض کنین شما 2 ترا اطلاعات دارین پس
اگر تمام اطلاعات را روی یک هارد 2 ترا بریزین و احیانا به مشکل بخورد تمام 2 ترا رو ازدست میدین
ولی اگر این اطلاعات رو نصف کنین و در هارد های یک ترابایتی بریزین خطر از دست دادن تمامی اطلاعات کمتر میشه حداکثر یک تراشو از دست میدین !!!
طبق بندی هارد های وسترن به هارد سبز یا سیاه یا آبی که برای اینترنالهاست .
همه هاردهای اکسترنال دسکتاپی از نوع سبز هستن.
mababanezhad
25-03-2011, 16:18
سلام
من دوتا هارد وسترت 1و2 ترابایتی دارم بعضی موقعها در زمان تعویض یو اس بی جراغ نشاندهنده حجم کلا خاموش میشه
ولی تو کاراییش فرقی نمکنه. ضمنا موقع ایجکت سیف ایجکت میکنم.
شما راهی برای روشن شدن چراغها دارید.در ضمن دلیل این چیه؟
ممنون
یه هارد اکسترنال کوچیک یه ترابایتی برا لپتاپ معرفی میکنید
اگه مدل بدون اداپتور بخوای :WD My book Essential که USB2 +USB 3 است.و My Book Elite که USB 2 است.اما یه لیبل (صفحه نمایش) که حجم هارد رو نشون میده...
amanofnoname
25-03-2011, 17:28
سلام
از نظر کیفیت ساخت فرقی بین حجم ها نداره
اما از نظر امنیت تعداد هارد بیشتر باشه و حجمشون کمتر باشه بهتره
مثلا فرض کنین شما 2 ترا اطلاعات دارین پس
اگر تمام اطلاعات را روی یک هارد 2 ترا بریزین و احیانا به مشکل بخورد تمام 2 ترا رو ازدست میدین
ولی اگر این اطلاعات رو نصف کنین و در هارد های یک ترابایتی بریزین خطر از دست دادن تمامی اطلاعات کمتر میشه حداکثر یک تراشو از دست میدین !!!
طبق بندی هارد های وسترن به هارد سبز یا سیاه یا آبی که برای اینترنالهاست .
همه هاردهای اکسترنال دسکتاپی از نوع سبز هستن.
جمله آخر و متوجه نشدم. من خودم یه بوک اسنشال آداپتوری سیاه دارم.
قیمت 1 تا 3 ترا رو هم اگه دوستان میدونن ممنون میشم لطف کنین.
جمله آخر و متوجه نشدم. من خودم یه بوک اسنشال آداپتوری سیاه دارم.
همونطور که همه میدونیم داخل هر هارد اکسترنال یه هارد اینترنال هست.و منظور ایشون این بود که داخل هارد های اکسترنال (مدل دسکتاپ) وسترن ، مدل های Green اینترنال قرار داره...
amanofnoname
25-03-2011, 18:44
همونطور که همه میدونیم داخل هر هارد اکسترنال یه هارد اینترنال هست.و منظور ایشون این بود که داخل هارد های اکسترنال (مدل دسکتاپ) وسترن ، مدل های Green اینترنال قرار داره...
پس چرا اینقدر رو سیاه سبز بحث میشه؟
مثل اینکه مدل سیاه سرعتش بیشتره ولی سبز ماندگاریش. درسته؟
یه سوال دیگه: اون کدوم مدله که اگه خودش بعد چند دقیقه استندبای میشه و در نتیجه هارد بیشتر عمر میکنه؟
GAMELAIN
25-03-2011, 19:08
سلام
به نظر شما بازار های کامپیوتراین روز ها باز هست
ata.royalfalcon
25-03-2011, 19:43
پس چرا اینقدر رو سیاه سبز بحث میشه؟
مثل اینکه مدل سیاه سرعتش بیشتره ولی سبز ماندگاریش. درسته؟
یه سوال دیگه: اون کدوم مدله که اگه خودش بعد چند دقیقه استندبای میشه و در نتیجه هارد بیشتر عمر میکنه؟
سلام
همانطوری که solo جان گفتن سیاه سبز آبی مربوط به هارد اینترنال میشه .
در مورد سوال دوم هم از طریق نرم افزار WD SmartWare میتونین مدت زمانی رو تعیین کنین . ازمنوی setting و در قسمت sleep timer قابل تنظیمه
یعنی من فکر میکنم هاردهایی که این نرم افزار رو دارن زمان استندبای قابل تنظیم هست .
هاردهایی که این نرم افزار رو دارن در عکس زیر مشخص کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سال نو مبارک
من یک ترابایت برای فیلم و شو هایی که دارم نیاز دارم
یک ترابایت برای آرشیو اهنگام
500 گیگا یایت برای عکس
و 200 گیگ هم برای دیگر اطلاعات
هارد اکسترنال می خوام بگیرم که بین سیستم محل کار و منزل بتونم استفاده کنم
به نظر خودم 4 تا هارد بگیرم اگه اتفاقی برای یکیش افتاد ریسکش کمتره
با بودجه حدود 500 هزار تومن چه مارکی و چه هاردی بگیرم
می خوام سال ها واسم بمونه
مرسی
ata.royalfalcon
25-03-2011, 20:19
سلام
سال نو مبارک
500 گیگا یایت برای عکس
مرسی
اگر جابجایی شما زیاد نیست مدل آداپتوردار My Book Essential رو توصیه میکنم مزایای این مدل داشتن USB3 و usb2 بصورت همزمان هست .
این مدل در حجمهای 500 و 640 و 750 گیگ و 1 و 1.5 و 2 و 3 ترابایت موجوده .
فقط در موقع خرید این مدل هارد دقت کنین USB3+usb2 رو روی جعبه اش نوشته باشه
آدرس سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mababanezhad
25-03-2011, 20:26
سلام
من دوتا هارد وسترت 1و2 ترابایتی دارم بعضی موقعها در زمان تعویض محل یو اس بی برای اضافه کردن فایل چراغ نشاندهنده حجم خاموش میشه فقط چراغ پائین علامت قفل چشمک میزنه.
ولی تو کاراییش ظاهرا فرقی نمیکنه. ضمنا موقع ایجکت یو اس بی سیف ایجکت میکنم.
شما راهی برای روشن شدن چراغهای جلوی هارد دارید.در ضمن کسی میدونه دلیل این چیه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
25-03-2011, 20:43
سلام
من دوتا هارد وسترت 1و2 ترابایتی دارم بعضی موقعها در زمان تعویض محل یو اس بی برای اضافه کردن فایل چراغ نشاندهنده حجم خاموش میشه فقط چراغ پائین علامت قفل چشمک میزنه.
ولی تو کاراییش ظاهرا فرقی نمیکنه. ضمنا موقع ایجکت یو اس بی سیف ایجکت میکنم.
شما راهی برای روشن شدن چراغهای جلوی هارد دارید.در ضمن کسی میدونه دلیل این چیه؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام
من که 6 تا هارد elite داشتم (این مدل لیبلی جلوش داره) یکیشون لیبلش کار نمیکرد و فوق العاده هم عصبانی شده بودم
ولی فهمیدم که ورژن نرم افزار این 6 تا هارد یکی نیست و تداخل ورژن های مختلف باعث ارور در نرم افزار و از کار افتادن لیبل یکی از هارد ها شده بود که آخرین آپدیت کننده رو دانلود کردم و اجراش کردم و خوشبختانه مشکلش حل شد (خود نرم افزار نه بلکه آپدیت کننده نرم افزار)
برای شما هم پیشنهادم این هست که آپدیت کننده نرم افزار رو دانلود کنین و در موقعی که هارد وصل نیست اجراش کنین شاید درست شود .
اگر هارد شما My Book Essential هست پس آپدیت کننده زیر رو دانلود کنین اشائاله مشکلش حل بشه حدود 18 مگابایته
نکته مهم : آیا نرم افزار نصب هست اصلا ؟؟؟این نکته خیلی مهمیه وگرنه آپدیت کننده به درد نمیخوره
نکته بعدی : وقتی نرم افزار نصب هست برای خاموش کردن هارد بصورت زیر عمل کنین تا خاموش بشه .
Mehrdad092000
25-03-2011, 21:24
برای ورود به هارد باید پسوورد بدی و هیچ جوری نمی شه ازش رد شد و اگه پس رو گم کردی دیگه باید بی خیال هارد شی . باید بفرستی گارانتی !
به نظر من بهترین هارد های ex تو ایران WD هستش ! بقیه رو بنداز آشغال!
ممنون منم همون wd my pas دارم
حالا اگه کد بدیم فقط میتونیم ر سیستم خودمون استفاده کنیم دیگخ چون جای دیگه برنامه Wd نصب نیست که
یا میشه ؟
برنامه دیگه که برای قفل گذاری برای ورود نیست ؟
ممنون منم همون wd my pas دارم
حالا اگه کد بدیم فقط میتونیم ر سیستم خودمون استفاده کنیم دیگخ چون جای دیگه برنامه Wd نصب نیست که
یا میشه ؟
برنامه دیگه که برای قفل گذاری برای ورود نیست ؟
نه.این برنامه ای که شما نصب میکنید روی سیستم یه فایل اتوران هم روی هارد ایجاد میشه که هر جای دیگه این هارد رو به کامپیوتر وصل کنی پسورد میخواد...
برنامه های دیگه ای هستند که شرکت های دیگه تولید میکنند و اونا هم واسه پسورد گذاری هستند.یه سرچ تو گوگل بکن...
GAMELAIN
25-03-2011, 23:01
سلام
سلام
از فردا همه مغازه ها باز میشه و روال عادی بازار از اول شروع میشه!
سلام ... کسی قیمت H.D.D external WD 1TB USB2,3 passport رو داره ؟
ali_disslove
26-03-2011, 16:01
من فقط و فقط و فقط واسم عمرش مهمه
1- این 2.5 ها عمرشون بیشتره یا 3.5 ها ؟
2- الان 1 ترا و 2 ترا چنده قیمتش (یه مدل usb 2 وخوب و ارزان)
3- وسترن به نظرتون بیشتر عمر میکنه یا سیگیت ؟
4- الان بخرم بهتره یا بزارم بعد این 13 روز که ارزون تر شه ؟یا الان قیمتا خوبه ؟
ata.royalfalcon
26-03-2011, 16:21
من فقط و فقط و فقط واسم عمرش مهمه
1- این 2.5 ها عمرشون بیشتره یا 3.5 ها ؟
2- الان 1 ترا و 2 ترا چنده قیمتش (یه مدل usb 2 وخوب و ارزان)
3- وسترن به نظرتون بیشتر عمر میکنه یا سیگیت ؟
4- الان بخرم بهتره یا بزارم بعد این 13 روز که ارزون تر شه ؟یا الان قیمتا خوبه ؟
سلام
واله دوست من نمیشه دقیق گفت که کدوم هاردها عمر بیشتری دارناما حدس من این هست که هارد هایی که RPM اونها 5200 الی 5400 هست عمر بیشتر دارن و خنکتر کار میکنن که تقریبا اکثر هاردهای اکسترنال 5200 الی 5400 هستن به جز مدل GoFlex™ Pro Ultra-portable Drive که 7200 دور هست
خلاصه شما اگر جابجایی زیاد ندارین مدل دسکتاپی (3.5 اینچی) رو بخرین که با داشتن برق مستقل امنیت بیشتری دارد.
اینکه کدوم عمر بیشتری دارن به کیفیت ساخت مربوط میشه و در زمینه هارد ها هم وسترن و سیگیت در ایران حرف اول رو میزنن.
البته اگر اینجا ژاپن بود باید هاردهای دیگری رو هم بررسی کرد مثلا توشیبا و یا فوجیستو و غیره ..... ولی از اونجایی که اینجا ایرانه و پس بهترین هارد ها به نظر من وسترن و سیگیت هست (من خودم وسترن رو ترجیح میدم).
جواب سوال 3 : من نظر شخصی خودم رو میگم من بیش از یکسالی هست که وسترن دارم و مشکلی باهاش ندارم ، ضمنا یکی از دوستان بخاطر خاموش نشدن هارد اکسترنال سیگیت فوق العاده شاکی بودن و میگفتن که این مشکل جهانیه و من بررسی کردم (گوگل رو سرچ کردم) فهمیدم که واقعا اینطوریه !!!!!!:41:
در مورد قیمت هم اطلاعاتم به روز نیست متاسفانه!!!
ali_disslove
26-03-2011, 16:50
سلام
واله دوست من نمیشه دقیق گفت که کدوم هاردها عمر بیشتری دارناما حدس من این هست که هارد هایی که RPM اونها 5200 الی 5400 هست عمر بیشتر دارن و خنکتر کار میکنن که تقریبا اکثر هاردهای اکسترنال 5200 الی 5400 هستن به جز مدل GoFlex™ Pro Ultra-portable Drive که 7200 دور هست
خلاصه شما اگر جابجایی زیاد ندارین مدل دسکتاپی (3.5 اینچی) رو بخرین که با داشتن برق مستقل امنیت بیشتری دارد.
اینکه کدوم عمر بیشتری دارن به کیفیت ساخت مربوط میشه و در زمینه هارد ها هم وسترن و سیگیت در ایران حرف اول رو میزنن.
البته اگر اینجا ژاپن بود باید هاردهای دیگری رو هم بررسی کرد مثلا توشیبا و یا فوجیستو و غیره ..... ولی از اونجایی که اینجا ایرانه و پس بهترین هارد ها به نظر من وسترن و سیگیت هست (من خودم وسترن رو ترجیح میدم).
جواب سوال 3 : من نظر شخصی خودم رو میگم من بیش از یکسالی هست که وسترن دارم و مشکلی باهاش ندارم ، ضمنا یکی از دوستان بخاطر خاموش نشدن هارد اکسترنال سیگیت فوق العاده شاکی بودن و میگفتن که این مشکل جهانیه و من بررسی کردم (گوگل رو سرچ کردم) فهمیدم که واقعا اینطوریه !!!!!!:41:
در مورد قیمت هم اطلاعاتم به روز نیست متاسفانه!!!
ممنون بسیار جامع و کامل توضیح دادید
اون وقت usb2 و usb3 خیلی از لحاظ سرعتی فرق دارند ؟
من میگم هاردی که 30 مگ بر ثانیه سرعت داره این سرعتی نیست که usb2 نتونه انتقال بده و حتی شاید usb1 هم پس 30 مگ بر ثانیه بر بیاد ----پس چرا میگند usb 3 سرعتش بیشتره ؟خیلی بیشتره ؟مثلا چه قدر بیشتر ؟10% ؟ یا خیلی بیشتر ؟چند درصد ؟
ممنون بسیار جامع و کامل توضیح دادید
اون وقت usb2 و usb3 خیلی از لحاظ سرعتی فرق دارند ؟
من میگم هاردی که 30 مگ بر ثانیه سرعت داره این سرعتی نیست که usb2 نتونه انتقال بده و حتی شاید usb1 هم پس 30 مگ بر ثانیه بر بیاد ----پس چرا میگند usb 3 سرعتش بیشتره ؟خیلی بیشتره ؟مثلا چه قدر بیشتر ؟10% ؟ یا خیلی بیشتر ؟چند درصد ؟
بلی.USB 2 , USB3 روی کاغذ با هم خیلی اختلاف دارند و USB 3 حدود 10 برابر سریع تر از USB 2 لست!
ولی در عمل چون به خیلی از شرایط بستگی داره حدود 2.5 برابر میشه این اختلاف.
البته در شرایط خاص به 6 برابر هم میرسه ولی با امکانات معمولی بین 1.5 تا 2.5 برابر اختلاف سرعت دارند.
ata.royalfalcon
26-03-2011, 17:38
سلام
یه لینک میذارم که سرعت انواع اینترفیس ها رو باهم مقایسه کرده (ویکی پدیا) (بصورت تئوری)
عکس هم گزاشتم
فقط یه مسئله که دوستان باید توجه کنن این هست که ستون اول برحسب مگابیت هست که اگر تقسیم بر هشت بکنین سرعت بر حسب مگابایت بدست میاد.
نکته اول : خود ساتا که مربوط به هارد اینترنال هست سه تا ورژن داره و بهتره که سرعت usb ها رو با سرعت ساتا مقایسه بشه
نکته جالب توجه اینجاست که آمپراژ پورت usb3 حدود 4.5 وات هست در مقایسه با 2.5 وات usb2 بنابراین میشه ابزار های پرمصرف رو به usb3 زد.
مثلا دیویدی رایتر اکسترنال من که کابل دو سر داره اگر به پورت USB2 لپتاپ متصل کنم با کمبود ولتاژ روبرو میشود و کار نمیکند مگر اینکه سر دوم کابل رو به یک پورت دیگه وصل کنم . اما اگر به پورت usb3 متصل کنم خیلی خوب کار میکند و نیازی به متصل نمودن سر دوم کابل آن به پورتهای دیگر نیست.
ali_disslove
26-03-2011, 18:17
خوب نه میدونم usb3 خیلی بیشتر سرعت داره اما میگم اگه سرعت usb3 مثلا 10000 مگابایت بر ثانیه هم باشه هارد نمیتونه از این سرعت استفاده کنه و همون 30 مگ بر ثانیه رو میخواد که usb 2 هم همونه پس نتیچه اینکه یه هارد usb3 دو برابر یه usb2 سرعت داره
اون وقت یه هارد usb 3 که گفتید 4.5 وات مصرفشه اگه من همیشه به usb2 بزنم (مادربوردم 3 نداره ) ایا به دلیل کاهش مصرف از 4.5 وات به 2.5 وات هارد آسیب نمیبینه و یا درست کار میکنه ؟؟؟
و سوال آخر به نظرتون الان موقع خریده هارده یا بعد 13 به در ؟؟
ata.royalfalcon
26-03-2011, 18:39
اون وقت یه هارد usb 3 که گفتید 4.5 وات مصرفشه اگه من همیشه به usb2 بزنم (مادربوردم 3 نداره ) ایا به دلیل کاهش مصرف از 4.5 وات به 2.5 وات هارد آسیب نمیبینه و یا درست کار میکنه ؟؟؟
دوست من ، من اون رو بعنوان نکته جالب توجه نوشتم و منظور خاصی نداشتم
البته بعضی هاردهای پرتابل کابلهای دو سر دارن که اگر با یک پورت usb راه نیفتاد با اتصال سر دیگر کابل به یک پورت دیگر usb راه بیافته.
هاردهای دسکتاپی اداپتوردار ابدا با چنین مشکلی مواجه نیستن
نمونه ای از عکس کابلهای دو سر
سلام....هارد اکسترنال 4 ترابایت داریم؟قیمتش چنده؟......بهترین مدلش چیه؟:20:
سلام، هارد اکسترنال 2TB چی پیشنهاد می کنین؟ قیمت رو هم لطف کنین اگه ممکنه.
ata.royalfalcon
26-03-2011, 20:21
سلام....هارد اکسترنال 4 ترابایت داریم؟قیمتش چنده؟......بهترین مدلش چیه؟:20:
سلام
هارد اکسترنال 4 ترابایت وسترن داریم ولی فکر نکنم به کار شما بیاد مدل My Book Studio Edition IIکه تا 6 ترابایت هم هست
آدرس
دلایل
1. برای سیستمهای مک هست البته شما میتونین با فرمت کردن مجدد برای ویندوز هم استفاده کنین
2. در واقع دو تا هارد دارن که به صورت راید بسته شده اند و فکر کنم ظرفیت واقعی اونها نصف باشه یعنی اگر 6 ترابایت باشه به خاطر راید 3 ترابایت واقعی قابل استفاده هست. البته راید انواع مختلفی داره که یه سرچی بزنی مطالب جالبی هم میتونی پیدا کنی .
لینکشو پیدا کردم
3. اگر هم پیدا بشه احتمالا قیمتش شما رو حسابی شوکه خواهد کرد
پیشنهادم خرید مدلهای سه ترابایتی وسترن هست که معقول هست برای شما مدل My Book Essential
آدرس سایت
noisymind
26-03-2011, 20:38
این هاردهای اکسترنال توش دقیقا همون هارد اینترنال هست؟ :18:
ata.royalfalcon
26-03-2011, 20:40
این هاردهای اکسترنال توش دقیقا همون هارد اینترنال هست؟ :18:
بلی دوست عزیز
همانطوری که در عکس بالایی هم مشاهده میفرمایین دو فروند بمب افکن نه ببخشید دو تا هارد اینترنال وسترن نوع گرین نصب هست
noisymind
26-03-2011, 20:57
بلی دوست عزیز
همانطوری که در عکس بالایی هم مشاهده میفرمایین دو فروند بمب افکن نه ببخشید دو تا هارد اینترنال وسترن نوع گرین نصب هست
پس ضرب زدن که اینجوری! :31: نمیشه خودمون درست کنیم و تو یک قابی چیزی بذاریم؟!
تازه من فکر میکردم حداقل کمی ضد ضربه هستن ( حالا نه مثل پورتابلها ) چون به هر حال خارج کسی هستند و ممکنه تکون بخورن ولی اینطوری که اصلا هیچی.
ata.royalfalcon
26-03-2011, 21:13
پس ضرب زدن که اینجوری! :31: نمیشه خودمون درست کنیم و تو یک قابی چیزی بذاریم؟!
تازه من فکر میکردم حداقل کمی ضد ضربه هستن ( حالا نه مثل پورتابلها ) چون به هر حال خارج کسی هستند و ممکنه تکون بخورن ولی اینطوری که اصلا هیچی.
اتفاقا بعضی ها با خرید قاب و تبدیل ساتا به USB ، هارد اکسترنال درست میکنن . ولی خب امنیتی نداره
مثلا تبدیل ساتا به USB کیفیت خوبی نداشته باشه .
ضمنا خود کمپانی ها هارد اکسترنالشون رو چند سال گارانتی میکنن .
noisymind
26-03-2011, 21:31
عجیبه واسم. یعنی واقعا هنوز تکنولوژی به اونجا نرسیده که حداقل یک هارد اینترنال 3 ترا بسازن؟ 3 تا کنار هم گذاشته که ضخامتش میشه ... !
بعد اینها قابلیت وصل شدن به هم رو دارن؟ مثلا اگه من الان یک ترا بگیرم و بعدا یک ترا دیگه بگیرم باید برا هر کدوم یک کابل جدا USB وصل کنم؟
ata.royalfalcon
26-03-2011, 22:05
عجیبه واسم. یعنی واقعا هنوز تکنولوژی به اونجا نرسیده که حداقل یک هارد اینترنال 3 ترا بسازن؟ 3 تا کنار هم گذاشته که ضخامتش میشه ... !
ولی هارد اینترنال سه ترابایت هم داریم:20:
دو تا سه ترا بایت بغل هم میذارن در نتیجه تا 6 ترابایت موجوده در مدل My Book Studio Edition II دو تا هارد اینترنال گرین داره نه سه تا هارد :31:
و در مدل My Book Essential تا سه ترابایت هم موجوده (یعنی یه هارد اینترنال سه ترابایتی کامل داره)
احتمالا اون عکسی که صفحه قبل گزاشتم باعث سوتفاهم شد چون هارد اینترنالش یک ترابایت بود
بعد اینها قابلیت وصل شدن به هم رو دارن؟ مثلا اگه من الان یک ترا بگیرم و بعدا یک ترا دیگه بگیرم باید برا هر کدوم یک کابل جدا USB وصل کنم؟
کلا برای مدلهایی که دو تا هارد اینترنال داخلشون هست (مثل مدلهای My Book Studio Edition II) یه کابل usb بیشتر لازم نداره ارتباط بین دو هارد از داخل هست
عکس زیر پورت ها رو نشون میده
دو تا FireWire 800/400
esata
usb2
و د رنهایت ورودی آداپتور برق
noisymind
26-03-2011, 22:19
چه جالب دکمه پاور هم روش داره.
نه منظورم این بود که اگه دو تا My Book Essential یک ترا بگیرم. باید هر کدوم جدا با کابل خودش وصل بشه دیگه؟
فکر کنم خود شما گفته بودید تا 10 گیگ هارد اکسترنال کنار هم دارید. برای هر کدوم یک کابل جدا باید وصل کنید به سیستم؟ اینجوری خیلی ضایع هست که این همه سیم رو میز :31:
amin_pwa
26-03-2011, 22:25
سلام بر همگی عیدتان مبارک . من می خوام ٢ تا هارد بخرم یکی از ارها بین ٣٥٠ تا ٥٠٠ گیگ با قابل حمل بودن که حتما باید اکسترنال باشه برای جابجایی اطلاعات می خواهم ؟ یک هارد دیگم واسه ارشیو فیلم ها و عکس هام می خواهم بین ١ تا ١.٥ ترابایت این را نمی دانم اکسترنال باشه یا اینترنال با قاب هارد چون شاید بعذا بخواهم حجمش را بیشتر کنم . خواهش می کنم که راهنمایی کنید چون این یکی باید برای ارشیو باشه بزرگ بودنش مهم نیست . ولی دقت کنید که حتما با usb3 باشه چون واسه لپ تاپ می خوام نمی دانم هارد با اداپتور بگیرم یا بدون اداپتورش ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟ در ضمن قیمتش زیادی زیاد نشود . زیر ٢٠٠ یا ١٥٠ شود عالی هست!
ata.royalfalcon
26-03-2011, 22:31
چه جالب دکمه پاور هم روش داره.
نه منظورم این بود که اگه دو تا My Book Essential یک ترا بگیرم. باید هر کدوم جدا با کابل خودش وصل بشه دیگه؟
فکر کنم خود شما گفته بودید تا 10 گیگ هارد اکسترنال کنار هم دارید. برای هر کدوم یک کابل جدا باید وصل کنید به سیستم؟ اینجوری خیلی ضایع هست که این همه سیم رو میز :31:
بله هر کدوم از هارد هارو با کابل خودش وصل میکنم به سیستم
هارد هامو توی کمد کوچیک میذارم
راستی من 6 تا هارد دارم جمعا 10 ترا بایت
عکس اتاقم رو بعدا میزارم
اتاقم با حال شده :31:
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
اینم عکس اتاقم با هاردهاش
اون مانیتوری که روی زمینه بعدا ورش میدارم:31:
amin_pwa
26-03-2011, 22:36
سلام بر همگی عیدتان مبارک . من می خوام ٢ تا هارد بخرم یکی از ارها بین ٣٥٠ تا ٥٠٠ گیگ با قابل حمل بودن که حتما باید اکسترنال باشه برای جابجایی اطلاعات می خواهم ؟ یک هارد دیگم واسه ارشیو فیلم ها و عکس هام می خواهم بین ١ تا ١.٥ ترابایت این را نمی دانم اکسترنال باشه یا اینترنال با قاب هارد چون شاید بعذا بخواهم حجمش را بیشتر کنم . خواهش می کنم که راهنمایی کنید چون این یکی باید برای ارشیو باشه بزرگ بودنش مهم نیست . ولی دقت کنید که حتما با usb3 باشه چون واسه لپ تاپ می خوام نمی دانم هارد با اداپتور بگیرم یا بدون اداپتورش ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟
سلام من یه هارد اکسترنال 1 گیگ سامسونگ دارم با آداپتورش البته خلی هم راضیم الان خیلی وقته کل هارد پره و خیلی خوب هم کار میکنه البتهاگه الان چشش نزده باشم
ata.royalfalcon
26-03-2011, 22:45
سلام بر همگی عیدتان مبارک . من می خوام ٢ تا هارد بخرم یکی از ارها بین ٣٥٠ تا ٥٠٠ گیگ با قابل حمل بودن که حتما باید اکسترنال باشه برای جابجایی اطلاعات می خواهم ؟ یک هارد دیگم واسه ارشیو فیلم ها و عکس هام می خواهم بین ١ تا ١.٥ ترابایت این را نمی دانم اکسترنال باشه یا اینترنال با قاب هارد چون شاید بعذا بخواهم حجمش را بیشتر کنم . خواهش می کنم که راهنمایی کنید چون این یکی باید برای ارشیو باشه بزرگ بودنش مهم نیست . ولی دقت کنید که حتما با usb3 باشه چون واسه لپ تاپ می خوام نمی دانم هارد با اداپتور بگیرم یا بدون اداپتورش ؟ لطفا راهنمایی کنید ؟ در ضمن قیمتش زیادی زیاد نشود . زیر ٢٠٠ یا ١٥٠ شود عالی هست!
سلام
اگر زیاد جابجا میکنین پس مدل وسترن My Passport Essential مناسب هست که تا حداکثر 640 گیگ موجوده و این مدل دو جور هست .
1. فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 ساپورت فقط در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
سایت
برای حجم 1.5 الی 2 ترابایت هم مدل وسترن My Book Essential رو بخرین که همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه
مثل مورد بالایی فقط در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
برای جزئیات بیشتر هم میتونین به سایت زیر مراجعه کنین ضمنا حداکثر حجمش هم 3 ترابایت موجوده
ضمنا بهتره که از فکر تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال هم بیرون بیایین .
اگر میخواین بعدا حجمشو زیادتر کنین چرا یه دفعه 2 ترابایت نمیخرین ؟؟؟ با توجه به اینکه دو تا هارد میخواین فکر کنم جمعاً قیمتش از 200 تومن بیشتر میشه البته من قیمت دقیقشو ندارم ولی حدس میزنم
amin_pwa
26-03-2011, 22:56
نمی توانم حجمها را کم تر کنیم تا قیمت کل زیر ٢٠٠ شود ؟ باریک الله عجب اتاق تمیزی داری ☺
noisymind
26-03-2011, 22:59
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------
اینم عکس اتاقم با هاردهاش
اون مانیتوری که روی زمینه بعدا ورش میدارم:31:
به به عجب اتاق صمعی و بصری :31:
یعنی هر دفعه هر کدومشون رو باید بیاری بالا و سیم بهشون وصل کنی؟
راستی اون مانیتوره پایه داره و سیم هم بهش وصله که. رو زمین میشینی؟:31:
ata.royalfalcon
26-03-2011, 23:03
نمی توانم حجمها را کم تر کنیم تا قیمت کل زیر ٢٠٠ شود ؟
راستشو بخواین دوست عزیز من حدس میزنم جمعا قیمت بیشتر از 200 تومن بشه .
اگه اون پرتابل رو 90 تا 100 تومن بگیرم و اون 1.5 ترا رو حداقلش 115 تومن بگیریم حدود 200 تومنی میشه . چون اینها usb2 و usb3 تواماً دارن یه کمی قیمتش بالاتر میره
اگر تهران هستین بهتره که یه سر به بازار بزنین مخصوصا پاساژ مرکز کامپیوتر تهران که انواع مدل های هارد رو داره تا قیمت هم دستتون بیاد
ata.royalfalcon
26-03-2011, 23:11
به به عجب اتاق صمعی و بصری :31:
یعنی هر دفعه هر کدومشون رو باید بیاری بالا و سیم بهشون وصل کنی؟
بلی دوست عزیز
آداپتور برق رو با یک کابل رابط به پریز برق وصل میکنم و کابل usb رو هم جدا به لپتاپ وصل میکنم . دردسری داره برای خودش
راستی اون مانیتوره پایه داره و سیم هم بهش وصله که. رو زمین میشینی؟:31:
واله از اونجایی که ما فیلم زیاد نگاه میکنم (اخه همه 10 ترابایتم فیلم و کارتونه)قصد مون این بود که بخوابیم و به صورت دراز کش فیلم نگاه کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که تنها چیزی عایدمون شد گردن درد و کمردرد و سرگیجه بود بنابراین قصد داریم بذاریم روی میز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amin_pwa
26-03-2011, 23:12
از جوابات متشکر . راستی باریک الله اتاق قشنگی داری ☺ قیمت usb2 و usb3 خیلی فرق داره ؟ ان هارد پرتال را بنظرم بشه usb2 بگیرم چون تمام جاهایی که می رم usb2 دارند .
ata.royalfalcon
26-03-2011, 23:22
از جوابات متشکر . راستی باریک الله اتاق قشنگی داری ☺ قیمت usb2 و usb3 خیلی فرق داره ؟ ان هارد پرتال را بنظرم بشه usb2 بگیرم چون تمام جاهایی که می رم usb2 دارند .
ممنون
به نظر من حیفه که usb3+usb2 را نخرین ، الان یواش یواش usb3 داره جا میافته ، حالا انتخاب با خودته
من تفاوت قیمت هاشو دقیق نمیدونم من پشنهادم اینه که یه سر بری بازار قیمت دستت میاد
تهران هستی دیگه ؟؟؟ اگه تهران باشی که دیگه مشکلی نداری بیا ولیعصر یه چند 100 متر پایینتر از سفارت عراق پاساژ مرکز کامپیوتر ایران اونجا همه نوع هارد داره
البته بهتره که عجله نکنی بذار بعد از 13 بدر
amin_pwa
26-03-2011, 23:25
فعلانه شمالم . تا ببینم کی می توان بیام ببینم بازار دست کیه . باز هم متشکر
Mehrdad092000
27-03-2011, 05:47
نه.این برنامه ای که شما نصب میکنید روی سیستم یه فایل اتوران هم روی هارد ایجاد میشه که هر جای دیگه این هارد رو به کامپیوتر وصل کنی پسورد میخواد...
برنامه های دیگه ای هستند که شرکت های دیگه تولید میکنند و اونا هم واسه پسورد گذاری هستند.یه سرچ تو گوگل بکن...
چجوری فعالش کنم ؟ من نصب پسورد ست کردم اما فرقی نکرد بازم نوشت هاردت lock نیست
Mehrdad092000
27-03-2011, 05:59
راستی دوستان نگفتید سرعت هارد wd توی xp باید چقدر باشه هارد pc هم 7200 و ساتا هستش
یه سوال دیگه از کجا بفهمیم این هم usb2+usb3 هستش؟ رو جعبه زده بود منظورم سخت افزاریه
ممنون میشم
ata.royalfalcon
27-03-2011, 07:15
یه سوال دیگه از کجا بفهمیم این هم usb2+usb3 هستش؟ رو جعبه زده بود منظورم سخت افزاریه
ممنون میشم
و در مورد سوال دومي هم از شكل usb كه به پشت هارد وصل ميشه ميتوان نوع usb رو فهميد
مثلا عكس زير مربور به mini usb3 هست
راستی دوستان نگفتید سرعت هارد wd توی xp باید چقدر باشه هارد pc هم 7200 و ساتا هستش
اگه منظورتون هارد های اینترناله.بلی سرعتشون 7200 و ساتا هم استفاده میکنند.(تقریبا همشون)
Mehrdad092000
27-03-2011, 15:19
اگه منظورتون هارد های اینترناله.بلی سرعتشون 7200 و ساتا هم استفاده میکنند.(تقریبا همشون)
نه سرعت هارد اکسترنالو میگم
کودام از اینها بهتر با توجه به رنج 80 تومن
Seagate FreeAgent Desk 7200RPM 32MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
Seagate EXTREME 7200RPM 32MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
avator20002000
27-03-2011, 16:14
سلام یه هارد اکسترنال می خوام 2gig یا یکم بیشتر.کمتر نه!
تا 250 تومن +-20
usb 3 داشته باشه حتما
چندتا مدل خوب معرفی کنید
ata.royalfalcon
27-03-2011, 16:37
نه سرعت هارد اکسترنالو میگم
دوست من سلام
راستشو بخواین من دقیقا متوجه نشدم منظور شما از سرعت چیه
ولی اگر منظورتون از سرعت ، RPM هارد اکسترنال وسترن هست تقریبا مطمئنم که RPM مدلهای دسکتاپی متغیره یعنی چون هاردهای سری گرین وسترن دارای تکنولوژی IntelliPower هست میتونم نتیجه بگیرم که هارد اکسترنال هم دارای RPM متغیر هست . چون در هارد های اکسترنال وسترن هم از سری گرین هارد های اینترنال استفاده میشه
ولی مدلهای پرتابل هم من حدسم میزنم که RPM اونها از 5200 الی 5400 باشه
البته اگر منظورتون از سرعت ، ترانسفر داده ها باشه من نظری ندارم
ata.royalfalcon
27-03-2011, 16:43
سلام یه هارد اکسترنال می خوام 2gig یا یکم بیشتر.کمتر نه!
تا 250 تومن +-20
usb 3 داشته باشه حتما
چندتا مدل خوب معرفی کنید
سلام
به نظر من مدل My Book Essential رو بخرین که تا 3 ترابایت هم موجوده و همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه .
فقط موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته شده باشه usb2+usb3
لینک سایت وسترن در باره این محصول
با این بودجه ای که شما کنار گذاشتین احتمالا میتونین مدل 3 ترابایتی رو بخرین
البته مدلهای دیگه ای هم هست مثل سیگیت ولی من این وسترن رو ترجیج میدم
ata.royalfalcon
27-03-2011, 16:50
کودام از اینها بهتر با توجه به رنج 80 تومن
Seagate FreeAgent Desk 7200RPM 32MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
Seagate EXTREME 7200RPM 32MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
سلام
اگر منظور شما از گزینه دوم (XTREME) عکس زیر باشه بعید میدونم بتونی پیدا کنی چون یکسال پیش دنبال این مدل بودم که اصلا پیدا نمیشد . الان هم که سایت سیگیت رو دیدم از لیست محصولاتش حذف شده بود . ولی اگر وجود داره هنوز ، من این مدل رو ترجیح میدم چون تا اونجایی که یادمه علاوه بر USB2 دارای پورت esata هست
خلاصه اگر مدل دوم رو پیدا کردی همونو بخر مدل XTREME
نه این شکلیه..
ata.royalfalcon
27-03-2011, 18:09
نه این شکلیه..
سلام
عکستو که نتونستم ببینم ولی اگر منظور شما این مدله
این مدله Expansion هست نه EXTREME
بله همین که شما گذاشتین ..
حالا با توجه به این کدوم بهتر هست از موارد بالا..
noisymind
27-03-2011, 18:39
تو یک سایتی دیدم که قاب هم برای هارد اکسترنال میفروخت! البته با قیمت 40-50 تومان!
ata.royalfalcon
27-03-2011, 18:57
بله همین که شما گذاشتین ..
حالا با توجه به این کدوم بهتر هست از موارد بالا..
سلام
من مدل FreeAgent Desk ترجیح میدم به خاطر گارانتی 5 ساله خود سیگیت (گارانتی شرکت وارد کننده رو نمیدونم) و هم بخاطر اینکه نرم افزاری داره که میتوان کارهای زیر رو انجام داد البته اگه بدردت بخوره
1. اتوماتیک بکاپ
2. قفل گزاری
3. قابلیت sync نمودن
ولی مدل Expansion مدل خیلی ساده ای هست یعنی هیچ نرم افزاری نداره و ارزونتر هم هست البته کیفیتش هم بد نیست شرکتمون برای بک آپ گیری از این مدل استفاده میکنه
ata.royalfalcon
27-03-2011, 19:06
تو یک سایتی دیدم که قاب هم برای هارد اکسترنال میفروخت! البته با قیمت 40-50 تومان!
سلام
من خودم یه دونه از تبدیل ها خریدم 35 تومن ولی تا حالا جرات استفاده ازش رو نداشتم و گوشه انباری مونده !!!!!!!!!!!!
از اونهایی که یه فن داره و دوتا چراغ آبی هم داره
مثل این هست
سلام
سال نو مبارک
500 گیگا یایت برای عکس
مرسی
اگر جابجایی شما زیاد نیست مدل آداپتوردار My Book Essential رو توصیه میکنم مزایای این مدل داشتن USB3 و usb2 بصورت همزمان هست .
این مدل در حجمهای 500 و 640 و 750 گیگ و 1 و 1.5 و 2 و 3 ترابایت موجوده .
فقط در موقع خرید این مدل هارد دقت کنین USB3+usb2 رو روی جعبه اش نوشته باشه
آدرس سایت
سلام
ممنون از کمکتون
فقط یه سوال این چرا اینقدر گنده موندست ؟
بقیه محصولاتش خوب نیست یا این که بزرگه چه مزیتی داره ؟
porya_spy
27-03-2011, 20:53
دوستان من چند روز پیش یه هارد اینترنال 500 گرفتم . حالا چون 500 اینترنال گرفتم میخوام اکسترنال با حجم کمتر بگیرم . میخوام با تلویزیون فیلم ببینم و یه هارد اکسترنال 250 یا 320 بگیرم . حالا چند تا سوال دارم .
1- به نظرتون 250 یا 320 خوبه ؟ یا پول جمع کنم 500 یا 1 ترا بخرم ؟
2- چه مارکی بگیرم ؟ وسترن یا سیگیت ؟
3- یه مدل خوب هم اگه از این 2 مارک معرفی کنید ممنون میشم :40:
ata.royalfalcon
27-03-2011, 21:47
سلام
ممنون از کمکتون
فقط یه سوال این چرا اینقدر گنده موندست ؟
بقیه محصولاتش خوب نیست یا این که بزرگه چه مزیتی داره ؟
سلام
به این دلیل گنده منده :31: هست که هارد 3.5 اینچی داره
نه تنها وسترن بلگه سایر مدلها و برندها هم همینطور هستن یعنی اونهایی که 3.5 اینچی و آداپتوردار هستن به قول شما گنده منده هستن :18:
ولی اگر با گنده بودنش مشکل دارین و یا زیاد جابجا میکنین میتونین نوع پرتابل رو بخرین که در واقع از هاردهای 2.5 اینچی لپتاپ استفاده شده
ولی از لحاظ تامین برق و امنیت نوع دسکتاپی بهتره چون برق به صورت مستقل از آداپتور تامین میشه ولی مدلهای پرتابل برقشون از usb تامین میشه که ممکنه برق usb توان و کشش لازم رو برای راه اندازی هارد رو نداشته باشه
اگر خواستین پرتابل رو بخری و و با توجه به اینکه شما یک ترابایت برای فیلم و شو و یک ترابایت برای آهنگ و 500 گیگا برای عکس و 200 گیگ هم برای دیگر اطلاعات میخواین بهتره که مدل My Passport Essential SE بخرین که تا 1 ترابایت هم موجوده
نکته یک : باید به کلمه SE دقت کنین چون مدل عادی 1ترابایتی ندارد.
نکته دو : همزمان usb2+usb3 ساپورت میکنه . موقع خرید دقت کنین اینو روی جعبه اش نوشته باشه . قیمتش دونه ای 145 تومنه (حدودا)
مثلا سیگیت که فکر کنم از وسترن گنده منده تر باشه
و وسترن
و همچنین گنده ترین هارد اکسترنال ساخته شده در جهان توسط وسترن حداکثر حجمش هم 6 ترابایت ناقابله
ata.royalfalcon
27-03-2011, 22:18
دوستان من چند روز پیش یه هارد اینترنال 500 گرفتم . حالا چون 500 اینترنال گرفتم میخوام اکسترنال با حجم کمتر بگیرم . میخوام با تلویزیون فیلم ببینم و یه هارد اکسترنال 250 یا 320 بگیرم . حالا چند تا سوال دارم .
سلام
اگر هدفتون از هارد ، استفاده برای TV یا ریسیور هست ، اولین و مهمترین کار این هست که آیا ----- یا TV قادر به شناسایی هارد هست یا خیر . چون یکی از دوستان هارد وسترن خریده بود و نتونسته برای ----- یا TV استفاده کنه (به خاطر عدم شناسایی هارد که احتمالا به خاطر usb3 بودنش بود)
خلاصه با توجه به تجربیات بعضی دوستان و اگر فقط برای ----- یا TV میخوان بهتره فقط از نوع USB2 خریداری کنین
کلا من نمیتونم مدل خاصی رو به شما پیشنهاد بدم چون ممکنه اون مدل پیشنهادی توسط ----- یا TV قابل استفاده نباشه .
چون در عدم شناسایی هارد توسطTV یا ریسیور چندین عامل وجود داره و به چند عامل اشاره میکنم
1. TV یا ریسیور فقط با بارتیشن FAT کار میکند
2. TV یا ریسیور فقط با پارتیشن اول کار میکند (اگر چند پارتیشنه باشه که بعضی از مدلهای وسترن چند پارتیشنه هستن و پارتیشن اولیه هم که قفله)
3. TV یا ریسیور فقط پارتیشن 160 گیگی رو قبول میکند (سینمای خانگی ما اینطوره ، ممکنه بعضی ها هم تا 1 ترا هم بشناسه ، معلوم نیست)
4. TV یا ریسیور فقط usb1 و یا usb2 رو میشناسه و چند عامل دیگه!!!!
ولی یکی از دوستان از این مدل استفاده میکنه و اینطور که میگن مشکلی با ریسیور و یا TV ندارن
مدل بدون آداپتور Seagate Portable Expansion که از 250 تا 1.5 ترا موجوده حالا تصمیم با خودته!!!
خلاصه اول دفترچه راهنمای TVو ریسیور رو بخون تا هارد مناسب رو بخرین
یه خلاصه دفترچه راهنمای سینما خانگی خودمون رو اینجا میذارم جهت اطلاع
porya_spy
27-03-2011, 23:25
سلام
اگر هدفتون از هارد ، استفاده برای TV یا ریسیور هست ، اولین و مهمترین کار این هست که آیا ----- یا TV قادر به شناسایی هارد هست یا خیر . چون یکی از دوستان هارد وسترن خریده بود و نتونسته برای ----- یا TV استفاده کنه (به خاطر عدم شناسایی هارد که احتمالا به خاطر usb3 بودنش بود)
خلاصه با توجه به تجربیات بعضی دوستان و اگر فقط برای ----- یا TV میخوان بهتره فقط از نوع USB2 خریداری کنین
کلا من نمیتونم مدل خاصی رو به شما پیشنهاد بدم چون ممکنه اون مدل پیشنهادی توسط ----- یا TV قابل استفاده نباشه .
چون در عدم شناسایی هارد توسطTV یا ریسیور چندین عامل وجود داره و به چند عامل اشاره میکنم
1. TV یا ریسیور فقط با بارتیشن FAT کار میکند
2. TV یا ریسیور فقط با پارتیشن اول کار میکند (اگر چند پارتیشنه باشه که بعضی از مدلهای وسترن چند پارتیشنه هستن و پارتیشن اولیه هم که قفله)
3. TV یا ریسیور فقط پارتیشن 160 گیگی رو قبول میکند (سینمای خانگی ما اینطوره ، ممکنه بعضی ها هم تا 1 ترا هم بشناسه ، معلوم نیست)
4. TV یا ریسیور فقط usb1 و یا usb2 رو میشناسه و چند عامل دیگه!!!!
ولی یکی از دوستان از این مدل استفاده میکنه و اینطور که میگن مشکلی با ریسیور و یا TV ندارن
مدل بدون آداپتور Seagate Portable Expansion که از 250 تا 1.5 ترا موجوده حالا تصمیم با خودته!!!
خلاصه اول دفترچه راهنمای TVو ریسیور رو بخون تا هارد مناسب رو بخرین
یه خلاصه دفترچه راهنمای سینما خانگی خودمون رو اینجا میذارم جهت اطلاع
دوست عزیز ممنون از توضیح کاملتون . تلویزیون ما سامسونگ مدل C650 و 2 تا جا usb داره یکی زده USB 2.0 و یکی دیگه داره که مخصوص هارد زده H.D.D USB !! و تلویزیون ما اکثر فرمت های تصویری ساپورت میکنه ! حالا من به جز این جای USB که مخصوس هارد دیگه چیه TV باید چک بکنم ؟ :40:
ata.royalfalcon
28-03-2011, 08:24
دوست عزیز ممنون از توضیح کاملتون . تلویزیون ما سامسونگ مدل C650 و 2 تا جا usb داره یکی زده USB 2.0 و یکی دیگه داره که مخصوص هارد زده H.D.D USB !! و تلویزیون ما اکثر فرمت های تصویری ساپورت میکنه ! حالا من به جز این جای USB که مخصوس هارد دیگه چیه TV باید چک بکنم ؟ :40:
سلام
از اونجايي كه در اين زمينه من تجربه اي ندارم (اتصال به TV) نميتونم راهنمايي دقيقي به شما بدم كه كدوم مدل مناسبترينه.
ولي اگر فقط براي TV يا ريسيور ميخواين با توجه به تجربه ديگران
مدل سيگيت Expansion رو پيشنهاد ميدم
اين مدل هم دوجوره با آداپتور و بدون آداپتور كه اگر كه اگر كمتر جابجا ميكنين پيشنهادم خريد مدل آداپتوردار هست . و از 500 گيگ تا 3 ترابايت موجوده و بهتر هست با گارانتي سازگار بخرين
ويرايش : در پست قبلي من گفتم مدل بدون آداپتور Seagate Portable Expansion كه بايد بگم اگر كمتر جابجا ميكنين خيلي خوب هست كه با آداپتوردار بخرين . چون آداپتوردارها از لحاظ تامين برق مستقل از usb هستن و در نتيجه امنيت بالاتري دارن
يك نكته اي هم بگم كه TV فرمت هاي رايج و معمولي رو ميتونه پخش كنه ولي حتي اگر فيلم مورد نظر فرمت عادي ولي رزولوشن بالايي داشته باشه بعيد ميدونم TV توانايي پخش رو داشته باشه . در اينجور مواقع از HD player بايستي استفاده كرد كه توانايي پخش همه نوع فرمت حتي rmvb رو داره . من hd playe سيگيت دارم كه تا به حال موردي پيش نيومده كه توانايي پخش فرمتي رو نداشته باشه . و حتي زير نويس فارسي رو ساپورت ميكنه البته فرمت زيرنويس بايستي idx/sub باشه
porya_spy
28-03-2011, 11:59
سلام
از اونجايي كه در اين زمينه من تجربه اي ندارم (اتصال به TV) نميتونم راهنمايي دقيقي به شما بدم كه كدوم مدل مناسبترينه.
ولي اگر فقط براي TV يا ريسيور ميخواين با توجه به تجربه ديگران
مدل سيگيت Expansion رو پيشنهاد ميدم
اين مدل هم دوجوره با آداپتور و بدون آداپتور كه اگر كه اگر كمتر جابجا ميكنين پيشنهادم خريد مدل آداپتوردار هست . و از 500 گيگ تا 3 ترابايت موجوده و بهتر هست با گارانتي سازگار بخرين
ويرايش : در پست قبلي من گفتم مدل بدون آداپتور Seagate Portable Expansion كه بايد بگم اگر كمتر جابجا ميكنين خيلي خوب هست كه با آداپتوردار بخرين . چون آداپتوردارها از لحاظ تامين برق مستقل از usb هستن و در نتيجه امنيت بالاتري دارن
يك نكته اي هم بگم كه TV فرمت هاي رايج و معمولي رو ميتونه پخش كنه ولي حتي اگر فيلم مورد نظر فرمت عادي ولي رزولوشن بالايي داشته باشه بعيد ميدونم TV توانايي پخش رو داشته باشه . در اينجور مواقع از HD player بايستي استفاده كرد كه توانايي پخش همه نوع فرمت حتي rmvb رو داره . من hd playe سيگيت دارم كه تا به حال موردي پيش نيومده كه توانايي پخش فرمتي رو نداشته باشه . و حتي زير نويس فارسي رو ساپورت ميكنه البته فرمت زيرنويس بايستي idx/sub باشه
دوست عزیز تعریف نباشه ولی TV ما یکی از بهترین مدل های سامسونگ . و تمام فرمت هارو یا هر رزولیشنی پخش میکنه !! این جدول فرمت هایی که پخش میکنه ! در ضمن زیرنویس فارسی SRT و Sub/IDX رو هم ساپورت میکنه :46: و مطلب بعدی اینکه توی دفترچش اینو زده بود : ( سيستم فايل از FAT32 ،FAT16 و NTFS حمايت مي كند. ) :40: الان کلا برند سیگیت بهتره یا وسترن ؟ و اگه ممکنه فرق بین مدل هاشون رو هم بگید . مثلا سیگیت نوع free agent go داره و نوع Expansion . و همین طور وسترن . اگه یه توضیح کامل بین مدل هاش به من بگید مننون میشم .:40:
دوست عزیز تعریف نباشه ولی TV ما یکی از بهترین مدل های سامسونگ . و تمام فرمت هارو یا هر رزولیشنی پخش میکنه !! این جدول فرمت هایی که پخش میکنه ! در ضمن زیرنویس فارسی SRT و Sub/IDX رو هم ساپورت میکنه :46: و مطلب بعدی اینکه توی دفترچش اینو زده بود : ( سيستم فايل از FAT32 ،FAT16 و NTFS حمايت مي كند. ) :40: الان کلا برند سیگیت بهتره یا وسترن ؟ و اگه ممکنه فرق بین مدل هاشون رو هم بگید . مثلا سیگیت نوع free agent go داره و نوع Expansion . و همین طور وسترن . اگه یه توضیح کامل بین مدل هاش به من بگید مننون میشم .:40:
داداش TV من هم سامسونگ و جدول پخش فرمت هاش مثل دفترچه ی شماست.تست میکنم میگم.
مدل های سیگیت:
FreeAgent GoFlex:این مدل ها که هم پرتابل دارند هم دسکتاپ یه اداپتر زیرشون دارند که میتنی با تعویض اون از USB 3, eSATA استفاده کنی.(البته این اداپتر ها 30-40 تومن قیمتشه)این مدل 5 سال گارانتی داره.
FreeAgent:این مدل هم هست که یه چیزی بین بالایی و پایینیه.نمیدونم چجوریه که مثلا FreeAgent Desk هم جزئ این گرئهه هم جزو بالایی!(منظورم اینه که خیلی از اون2 تا متمایز نیست!
Expansion:این مدل هم سری قدیمی سیگیت و دیگه مثل مدل بالایی تو بورس نیست.این مدل هم پرتابل و دسکتاپ داره ولی اداپتر نداره.راستی این مدل فقط 1 سال وارانتی داره و USB 2 است.
تصویر اداپتر:
تصویر هارد اکسپنشن:(همشون تقریبا این شکلی اند)
porya_spy
28-03-2011, 12:33
داداش TV من هم سامسونگ و جدول پخش فرمت هاش مثل دفترچه ی شماست.تست میکنم میگم.
مدل های سیگیت:
FreeAgent GoFlex:این مدل ها که هم پرتابل دارند هم دسکتاپ یه اداپتر زیرشون دارند که میتنی با تعویض اون از USB 3, eSATA استفاده کنی.(البته این اداپتر ها 30-40 تومن قیمتشه)این مدل 5 سال گارانتی داره.
FreeAgent:این مدل هم هست که یه چیزی بین بالایی و پایینیه.نمیدونم چجوریه که مثلا FreeAgent Desk هم جزئ این گرئهه هم جزو بالایی!(منظورم اینه که خیلی از اون2 تا متمایز نیست!
Expansion:این مدل هم سری قدیمی سیگیت و دیگه مثل مدل بالایی تو بورس نیست.این مدل هم پرتابل و دسکتاپ داره ولی اداپتر نداره.راستی این مدل فقط 1 سال وارانتی داره و USB 2 است.
تصویر اداپتر:
تصویر هارد اکسپنشن:(همشون تقریبا این شکلی اند)
حالا با این تفاسیر من کدوم بخرم ؟ اون FreeAgent GoFlex بدرد من نمیخوره !! بین اون 2تا کدوم بگیرم ؟ بعد از کجا میشه فهمید که اینا چند اینچن ؟ این Desk که میزنن یعنی چی ؟ از کجا میشه فهمید آداپتور دارن یا نه ؟ :40:
حالا با این تفاسیر من کدوم بخرم ؟ اون FreeAgent GoFlex بدرد من نمیخوره !! بین اون 2تا کدوم بگیرم ؟ بعد از کجا میشه فهمید که اینا چند اینچن ؟ این Desk که میزنن یعنی چی ؟ از کجا میشه فهمید آداپتور دارن یا نه ؟ :40:
اول اینو بگم:من TVم مثه شما سامسونگه و الان هردمو(My Book Essential ) که 5 تا پارتیشن داره وصل کردم به TV و با کمال تعجب دیدم همه رو شناخت و از 1 تا 4 شماره گداری کرد!بعد از هر پارتیشن یه فیلم Play کردم دیدم میشه.(سامسونگ عاشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت م):40:
به نظر من اگه سیگیت میخوای FreeAgent GoFlex بخر.سایون رو اگه میخوای برو تو سایت سازگار اونجا اندازه رو نوشته.
ولی اگه منظورت 2.5'' یا 3.5 '' بودنه:اونایی که اداپتور دارن (desktop) 3.5 اینچی اند.اونایی که آداپتور ندارند (Portable) 2.5 اینچی.
desk هم یعنی دسکتاپ یا همون اداپتور دار خودمون...
noisymind
28-03-2011, 13:02
من امروز قیمت گرفتم
My Passport Essential SE یک ترا 144 تومان
My Book Essential یک ترا 95 تومان
راستی من یک هارد وستن دارم که عکسشو گذاشتم. این الان گرین که نیست! جز کدوم حساب میشه؟
porya_spy
28-03-2011, 13:38
اول اینو بگم:من TVم مثه شما سامسونگه و الان هردمو(My Book Essential ) که 5 تا پارتیشن داره وصل کردم به TV و با کمال تعجب دیدم همه رو شناخت و از 1 تا 4 شماره گداری کرد!بعد از هر پارتیشن یه فیلم Play کردم دیدم میشه.(سامسونگ عاشقتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت م):40:
به نظر من اگه سیگیت میخوای FreeAgent GoFlex بخر.سایون رو اگه میخوای برو تو سایت سازگار اونجا اندازه رو نوشته.
ولی اگه منظورت 2.5'' یا 3.5 '' بودنه:اونایی که اداپتور دارن (desktop) 3.5 اینچی اند.اونایی که آداپتور ندارند (Portable) 2.5 اینچی.
desk هم یعنی دسکتاپ یا همون اداپتور دار خودمون...
داداش مدل TV شما C650 ؟؟ بعد من باید یا 500 سیگیت بگیرم یا 320 وسترن به نظرت کدوم بگیرم ؟
WD My Passport 320GB یا Seagate Portable Expansion 500 Gb ?
داداش مدل TV شما C650 ؟؟ بعد من باید یا 500 سیگیت بگیرم یا 320 وسترن به نظرت کدوم بگیرم ؟
WD My Passport 320GB یا Seagate Portable Expansion 500 Gb ?
اگه شما پرتابل نمیخوای با اون پول میتونی یه WD My book Essential 1tb بگیری.
اگر هم که پرتابل میخوای به نظر من اگه USB 3 استفاده ات نمیشه همون سیگیت رو بگیر.
البته من وسترن رو تست کردم.TV هم 32 اینچ سری 5 LCD.
سلام یه مشکل عجیب دارم با هارد اکسترنالم مدلش adata هست
مشکل عجیبی که هست در محیط ویندوز وقتی وصل میکنم به usb درایو لود میکنه ولی بلافاصله یه پیغام میاد میگه باید فرمت کنی ولی وقتی از safe mode میارم این مشکل وجود نداره ؟
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
در ضمن ویندوز سون هست
ata.royalfalcon
28-03-2011, 19:46
سلام یه مشکل عجیب دارم با هارد اکسترنالم مدلش adata هست
مشکل عجیبی که هست در محیط ویندوز وقتی وصل میکنم به usb درایو لود میکنه ولی بلافاصله یه پیغام میاد میگه باید فرمت کنی ولی وقتی از safe mode میارم این مشکل وجود نداره ؟
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
در ضمن ویندوز سون هست
سلام
پیشنهادم اینه که در تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك مطرح کنین شاید پاسخی داده بشه
ولی اگر اطلاعات چندان مهمی در هارد ندارین خب فرمتش کنین شاید مشکلش حل بشه :46:
سلام
پیشنهادم اینه که در تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك مطرح کنین شاید پاسخی داده بشه
ولی اگر اطلاعات چندان مهمی در هارد ندارین خب فرمتش کنین شاید مشکلش حل بشه :46:
سلام عزیز
چرا فرمت ؟ خوب در حالت safe mode بدون هیچ مشکلی میاد و اطلاعات به راحتی کپی میشه به دستگاه گیرنده دیجیتال هم میزنم راحت ضبط میشه تو یه سیستم دیگه هم بدون هیچ مشکلی میاد ولی تو سیستم خودم این مشکل هست ویندوز هم عوض کردم درست نشد
ata.royalfalcon
28-03-2011, 20:16
من امروز قیمت گرفتم
My Passport Essential SE یک ترا 144 تومان
My Book Essential یک ترا 95 تومان
راستی من یک هارد وستن دارم که عکسشو گذاشتم. این الان گرین که نیست! جز کدوم حساب میشه؟
سلام
این مدل هارد نه green و نه blue و نه black هست
این مدل هارد جزء سری SE هست که دیگه تولید نمیشه و قدیمیه و تاریخ تولید هم 2007 هست
یه فایل PDF از مشخصاتش پیدا کردم که 128 کیلوبایته اگر میخوای میتونی از لینک زیر دانلود کنی:20:
ata.royalfalcon
28-03-2011, 20:29
سلام عزیز
چرا فرمت ؟ خوب در حالت safe mode بدون هیچ مشکلی میاد و اطلاعات به راحتی کپی میشه به دستگاه گیرنده دیجیتال هم میزنم راحت ضبط میشه تو یه سیستم دیگه هم بدون هیچ مشکلی میاد ولی تو سیستم خودم این مشکل هست ویندوز هم عوض کردم درست نشد
میگما !!! شاید بی ربط باشه
ولی با توجه به اینکه در safe mode مشکلی نداره احتمالا یه نرم افزاری ایجاد مشکل میکنه .
همانطوری که میدونین در حالت safe mode بعضی نرم افزارها (مخصوصا آنتی ویروس) و بعضی درایور ها دیگر اجرا نمیشود .
من پیشنهادم این هست که شما اول آنتی ویروستون رو خاموش کنین و حتی برای محکم کاری هم که شده آنتی ویروس رو پاک کنین.و نرم افزارهای دیگه ای رو هم که میتونه باعث اختلال بشه رو هم پاک کنین
خبرشو بدین
porya_spy
28-03-2011, 23:17
دوستان من امروز عصر رفتم WD Passport Essential 500gb خریدم به قیمت 81 تومان . توی خیلی از سایت ها زده بود 85 تومان :31: بعد اینکه روش زده USB 3.0 + USB 2.0 . چطوره به نظرتون هارد خوبی گرفتم ؟ :40:
پ ن : خوب مثل اینکه شانس باهام یار بوده . من قصدم خرید این مدل بود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو از فروشنده محترم و گل که الهی فداش بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل بهم داد :
که خودمم نمیدونستم یه مدل بالاتر از لینک بالایی . هم usb 3.0 داره هم usb 2.0 . دست فروشنده گل درد نکنه . دوستان نظرتون رو درباره هارد بگید لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
29-03-2011, 06:59
دوستان من امروز عصر رفتم WD Passport Essential 500gb خریدم به قیمت 81 تومان . توی خیلی از سایت ها زده بود 85 تومان :31: بعد اینکه روش زده USB 3.0 + USB 2.0 . چطوره به نظرتون هارد خوبی گرفتم ؟ :40:
پ ن : خوب مثل اینکه شانس باهام یار بوده . من قصدم خرید این مدل بود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو از فروشنده محترم و گل که الهی فداش بشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مدل بهم داد :
که خودمم نمیدونستم یه مدل بالاتر از لینک بالایی . هم usb 3.0 داره هم usb 2.0 . دست فروشنده گل درد نکنه . دوستان نظرتون رو درباره هارد بگید لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مباركت باشه
عاليه!!!!
میگما !!! شاید بی ربط باشه
ولی با توجه به اینکه در safe mode مشکلی نداره احتمالا یه نرم افزاری ایجاد مشکل میکنه .
همانطوری که میدونین در حالت safe mode بعضی نرم افزارها (مخصوصا آنتی ویروس) و بعضی درایور ها دیگر اجرا نمیشود .
من پیشنهادم این هست که شما اول آنتی ویروستون رو خاموش کنین و حتی برای محکم کاری هم که شده آنتی ویروس رو پاک کنین.و نرم افزارهای دیگه ای رو هم که میتونه باعث اختلال بشه رو هم پاک کنین
خبرشو بدین
ممنون از راهنماییت حتما ...
porya_spy
29-03-2011, 12:15
مباركت باشه
عاليه!!!!
مرسی دوست عزیز :40: فقط میگم الان این مدل که هم usb 3.0 داره هم usb 2.0 یه طوری که هرجا مثلا درگاه usb 3.0 یا usb 2.0 بود خودش متوجه میشه درسته ؟
Mehrdad092000
29-03-2011, 19:59
دوست من سلام
راستشو بخواین من دقیقا متوجه نشدم منظور شما از سرعت چیه
ولی اگر منظورتون از سرعت ، RPM هارد اکسترنال وسترن هست تقریبا مطمئنم که RPM مدلهای دسکتاپی متغیره یعنی چون هاردهای سری گرین وسترن دارای تکنولوژی IntelliPower هست میتونم نتیجه بگیرم که هارد اکسترنال هم دارای RPM متغیر هست . چون در هارد های اکسترنال وسترن هم از سری گرین هارد های اینترنال استفاده میشه
ولی مدلهای پرتابل هم من حدسم میزنم که RPM اونها از 5200 الی 5400 باشه
البته اگر منظورتون از سرعت ، ترانسفر داده ها باشه من نظری ندارم
منظورم سرعت ترانسفر فایل هاست
هاردم wd my ps
-------------------------------------------------
راستی یه هارد خوب برای ps3 چیه ؟
اداپتور دار بهتره با معمولی ؟
ata.royalfalcon
29-03-2011, 20:57
مرسی دوست عزیز :40: فقط میگم الان این مدل که هم usb 3.0 داره هم usb 2.0 یه طوری که هرجا مثلا درگاه usb 3.0 یا usb 2.0 بود خودش متوجه میشه درسته ؟
بله دوست من
خودش متوجه میشه :46:
منظورم سرعت ترانسفر فایل هاست
هاردم wd my ps
-------------------------------------------------
راستی یه هارد خوب برای ps3 چیه ؟
اداپتور دار بهتره با معمولی ؟
داداش این 4 یا 5امین باریه که اینو تو این تاپیک میگم!!!
نزدیکای ما یه ویدئو کلوپ بازی های تصویری هست که تو کار PS3 .بعد ایشون برای استفاده از بازی ها رفتن یه هارد بدون اداپتور (پرتابل) مدل A-Data SH93 خریدن.از صبح تا شب هم این هارد رو دارن استفاده میکنند و تقریبا از تبستون هم داره این هارد استفاده میشه.تا الان هم هیچ مشکلی نبوده واسه هارد.
این هم از تجربه شخصی من راجع به PS3.
Mehrdad092000
30-03-2011, 04:37
داداش این 4 یا 5امین باریه که اینو تو این تاپیک میگم!!!
نزدیکای ما یه ویدئو کلوپ بازی های تصویری هست که تو کار PS3 .بعد ایشون برای استفاده از بازی ها رفتن یه هارد بدون اداپتور (پرتابل) مدل A-Data SH93 خریدن.از صبح تا شب هم این هارد رو دارن استفاده میکنند و تقریبا از تبستون هم داره این هارد استفاده میشه.تا الان هم هیچ مشکلی نبوده واسه هارد.
این هم از تجربه شخصی من راجع به PS3.
چرا عصبانی میشید خوب
خوب عزیز شما جواب ندادید منم مجبور شدم بپرسم نمیدونم چجوری منظورمو بگم
منظروم اینه اگه یه فایلو بخایم بریزیم توی هارد باید با چند میگ بریزه ؟
ممنون بابته جواب ها
ata.royalfalcon
30-03-2011, 10:23
سلام
اگر تجربه عملی رو بخواین
من که هارد اکسترنال مدل الایت دارم و usb2 هست سرعت ترانسفر داده هاحدود 30 مگ هست
ممکنه کمتر هم بشه یا بیشتر هم بشه!!!
چرا عصبانی میشید خوب
خوب عزیز شما جواب ندادید منم مجبور شدم بپرسم نمیدونم چجوری منظورمو بگم
ممنون بابته جواب ها
نه داداش من منظورم اون نبود.
منظورم این بود که چون هنوز داره این هارد کار میکنه و مشکلی نداشته هر کسی واسه PS3 هارد بخواد اینو بهش معرفی میکنم!!!
ببخشید اگه لحن بدی بکار بردم...
Mehrdad092000
31-03-2011, 07:47
نه داداش من منظورم اون نبود.
منظورم این بود که چون هنوز داره این هارد کار میکنه و مشکلی نداشته هر کسی واسه PS3 هارد بخواد اینو بهش معرفی میکنم!!!
ببخشید اگه لحن بدی بکار بردم...
شما ps3 میگفتید؟ من فرک کرم سرعت ترانسفر گفتید
اخر ما نفهمیدیم اسن سرعت ترانسفرش چقدر باید باشه ؟
ممنون بازم
شما ps3 میگفتید؟ من فرک کرم سرعت ترانسفر گفتید
اخر ما نفهمیدیم اسن سرعت ترانسفرش چقدر باید باشه ؟
ممنون بازم
سرعت ترنسفر در شرایظ تقریبا معمولی و بطور میانگین با کابل USB 2 حدود 30-35 مگ هست.
دوستان من هم می خوام یه هارد اکسترنال بخرم تا سقف 100 تومن لطفا راهنمایی بفرمایید.
می خوام هم به لپ تاپ وصل کنم هم به pc .لپ تاپم esata داره.ولی pc نداره.
قابل حمل هم باشه بشه حملش کرد.مثلا تو کیف لپ تاپ گذاشت.
هر چی هم حجمش بیشتر باشه بهتر.
سرعت گردش دیسکاشم خوب باشه.
آداپتوریو بدون آداپتور هم فرقی نمیکنه.
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که الان اگه من یه هارد 1tb داشته باشم باید رم کامپیوترم 6 گیگ باشه.؟
مرسی
ata.royalfalcon
01-04-2011, 14:43
دوستان من هم می خوام یه هارد اکسترنال بخرم تا سقف 100 تومن لطفا راهنمایی بفرمایید.
می خوام هم به لپ تاپ وصل کنم هم به pc .لپ تاپم esata داره.ولی pc نداره.
قابل حمل هم باشه بشه حملش کرد.مثلا تو کیف لپ تاپ گذاشت.
هر چی هم حجمش بیشتر باشه بهتر.
سرعت گردش دیسکاشم خوب باشه.
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که الان اگه من یه هارد 1tb داشته باشم باید رم کامپیوترم 6 گیگ باشه.؟
مرسی
اگر شما هاردی میخواین که بشه راحت حملش کرد اجبارا باید پرتابل (بدون آداپتور) بخرین
پیشنهادم مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive هست و مزایایی که داره ب شرح زیر هست
1. انعطاف پذیری بالا : یعنی شما با تعویض آداپتر (با آداپتور برق فرق میکنه) میتونین انواع اینترفیس رو داشته باشین مثلا USB2 و usb3 و esata و Firewire
2. موجود بودن حجم بالا : در حال حاضر بالاترین حجم موجود به این مدل اختصاص داره یعنی حداکثر حجمش 1.5 ترابایت هست
ولی معایبی هم داره این مدل RPM صفحاتش حدود 5400 دور هست ولی اگر RPM دستگاه برای شما مهم هست میتونین مدل PRO رو بخرین که RPM ان 7200 دور هست . ولی متاسفانه حداکثر حجم مدلهای PRO هفتصد و پنجاه گیگ موجوده
آداپتر های قابل تعویض (به چگونگی جدا شدن آداپتر دقت بفرمایید)
لینک مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive
شما فرمودین که میخوام قابل حمل باشه پس مدلهای آداپتوردار بزرگن و به راحتی قابل حمل نیستن
اولی باری که همچین چیزی رو میشنوم . کامپیوتر قبلی من که 3 گیگ رم بیشتر نداشت خیلی راحت با 2 ترابایت کار میکرد.
نکته البته مدل وسترن My Passport Essential SE هم هست که حداکثر تا 1 ترابایت هم موجوده و امتیازی که نسبت به سیگیت داره داشتن USB2 و USB3 بطور همزمان هست به SE بودنش دقت کنین چون مدلهای عادی 1 ترا بایت ندارد
لینک
داداش خیلی ممنون .از راهنماییت واقعا جامع و کامل بود.
عجب مدل خوبیه تو این رنج قیمت.هم زیبا هستش.هم کارایی بالا داره.تنها عیبش هم همون prm 5400 که خیالی نیست.
فقط یه سوال دیگه من تهرانم.از کجا تهیه کنم بهتره؟؟مثلا نمایندگیش کجاست؟؟
با تشکر از شما
T E R M I N A T O R
02-04-2011, 13:53
سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB را دارم و مشکلم اینه که به بعضی از سیستم ها و لپ تاپ های دارای
ویندوز 7 ( چه 32 bit چه 64 bit ) وصلش که می کنم درایو را شناسایی می کنه ولی وقتی روش کلیک می کنم باز نمی کنه و ارور
میده و من مجبورم از طریق safe mode وارد بشم (اونجا راحت شناسایی میشه). الان ارورش یادم نیست.
توی دیسک منجمنت هم اونو کاملا میشناسه و حجمشم می زنه ولی توی my computer فقط اسم درایو را مینویسه و حجمش را نمی زنه و باز هم نمیشه.
چیزی هم که فهمیدم اینه که ارتباطی به نرم افزارهای نصب روی سیستم نداره و روی بعضی از ویندوزهایی که تازه نصب شده اند هم
همین مشکل را داره.
البته روی سیستم خودم (ویندوز 7) و خیلی از سیستم ها براحتی باز میشه.
کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورد کرده و راه حلش را میدونه؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بدین.
داداش خیلی ممنون .از راهنماییت واقعا جامع و کامل بود.
عجب مدل خوبیه تو این رنج قیمت.هم زیبا هستش.هم کارایی بالا داره.تنها عیبش هم همون prm 5400 که خیالی نیست.
فقط یه سوال دیگه من تهرانم.از کجا تهیه کنم بهتره؟؟مثلا نمایندگیش کجاست؟؟
با تشکر از شما
نمایندگی تو سطح شهر زیاد داره.
ولی اگه میخوای بخری یا برو پاساژ پایتخت یا مجتمع ایران(یا ایرانیان،اسمش رو دقیق نمیدونم!).طرفای سفارت عراق تا جائی که یادم میاد.
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
سلام من هارد اکسترنال Western Digital My Book Elite 1 TB را دارم و مشکلم اینه که به بعضی از سیستم ها و لپ تاپ های دارای
ویندوز 7 ( چه 32 bit چه 64 bit ) وصلش که می کنم درایو را شناسایی می کنه ولی وقتی روش کلیک می کنم باز نمی کنه و ارور
میده و من مجبورم از طریق safe mode وارد بشم (اونجا راحت شناسایی میشه). الان ارورش یادم نیست.
توی دیسک منجمنت هم اونو کاملا میشناسه و حجمشم می زنه ولی توی my computer فقط اسم درایو را مینویسه و حجمش را نمی زنه و باز هم نمیشه.
چیزی هم که فهمیدم اینه که ارتباطی به نرم افزارهای نصب روی سیستم نداره و روی بعضی از ویندوزهایی که تازه نصب شده اند هم
همین مشکل را داره.
البته روی سیستم خودم (ویندوز 7) و خیلی از سیستم ها براحتی باز میشه.
کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورد کرده و راه حلش را میدونه؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بدین.
داداش تو این تاپیک مطرح کن:
REZA0155
02-04-2011, 23:39
سلام دوستان
من مادربردم asus p7h55-usb3 هستش
حالا نمیدونم چرا هر هارد اکسترنالی که بهش وصل میکنم سرعتش پایینه (70 m/s)
کلا سرعتش باید چقدر باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
Shahin_SOURNA
02-04-2011, 23:44
سلام به دوستان، من یه هارد اکسترنال میخوام بگیرم که:
اول از همه قیمتش از ۸۰ تومن یا حداکثر ۹۰ تومن بیشتر نباشه، ۲-حجم ۱ ترا باشه، ۳- اگه بشه میخوام پاسپورتی باشه ولی فکر میکنم بدلیل بودجه ی کم مجبورم آداپتوری بخرم.
راستی من مکبوک دارم و usb3 هم ساپورت نمیکنه، پس همون usb2 کافیه.
نظر دوستان چیه؟
راستی سوال هم دارم: اگه آداپتوری بگیرم اصلا نمیشه حمل و نقل ش کرد؟؟ هر چند لپ تاپ باهامه و نیازی به هارد نیست اما خب مهمه.
هارد ضد آب و ضد ضربه و ضد ... با ظرفیت ۱ ترا چند قیمت ه؟
دوستان اگه لطف کنن زود جواب بدن چون اگه خدا قبول کنه فردا میخوام به قصد خرید برم پاساژ ایران.
ata.royalfalcon
03-04-2011, 06:56
سلام دوستان
من مادربردم asus p7h55-usb3 هستش
حالا نمیدونم چرا هر هارد اکسترنالی که بهش وصل میکنم سرعتش پایینه (70 m/s)
کلا سرعتش باید چقدر باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
اين سرعت 70 M\S كه شما بهش رسيدين در حالت usb3 هست ؟؟؟؟
خيلي بالاست كه !!!!
براي من كه usb2 هست تقريبا طرفاي 30 هست !!!!
برو خدا رو شكر كن !!!!:31:
ata.royalfalcon
03-04-2011, 08:25
سلام به دوستان، من یه هارد اکسترنال میخوام بگیرم که:
اول از همه قیمتش از ۸۰ تومن یا حداکثر ۹۰ تومن بیشتر نباشه، ۲-حجم ۱ ترا باشه، ۳- اگه بشه میخوام پاسپورتی باشه ولی فکر میکنم بدلیل بودجه ی کم مجبورم آداپتوری بخرم.
راستی من مکبوک دارم و usb3 هم ساپورت نمیکنه، پس همون usb2 کافیه.
نظر دوستان چیه؟
راستی سوال هم دارم: اگه آداپتوری بگیرم اصلا نمیشه حمل و نقل ش کرد؟؟ هر چند لپ تاپ باهامه و نیازی به هارد نیست اما خب مهمه.
دوستان اگه لطف کنن زود جواب بدن چون اگه خدا قبول کنه فردا میخوام به قصد خرید برم پاساژ ایران.
سلام
به نظرم بودجه ات يه خورده اي كمه پس اجبارا مدلهاي دسكتاپي و آداپتوردار بايد بخرين
خريد سيگيت آداپتوري رو فعلا توصيه نميكنم . يكي از دوستان با اين مدل مشكلاتي داشته .
ميشه حملش كرد اما ديگه توي كيف لپتاپ جا نميشه !!!
هارد ضد ضربه و ضد آب بطور رايج مربوط به پرتابلها (بدون آداپتور) هست
مدل پيشنهادي
My Book for Mac كه اختصاصا براي مك فرمت شده است ولي اگر احيانا نتونستين در بازار پيدا كنين ميتوني مدل My Book Essential بخرين ولي براي اينكه قابل استفاده براي مك باشه بايد تحت سيستم عامل مك مجددا فرمت كنين
لينك My Book for Mac
لينك My Book Essential
REZA0155
03-04-2011, 20:18
سلام
اين سرعت 70 M\S كه شما بهش رسيدين در حالت usb3 هست ؟؟؟؟
خيلي بالاست كه !!!!
براي من كه usb2 هست تقريبا طرفاي 30 هست !!!!
برو خدا رو شكر كن !!!!:31:
نمیدونم این صحت داره یا نه
ولی من شنیدم تقریبا تا نزدیک 5 گیگ در ثانیه باید برسه؟!!
ata.royalfalcon
03-04-2011, 20:34
نمیدونم این صحت داره یا نه
ولی من شنیدم تقریبا تا نزدیک 5 گیگ در ثانیه باید برسه؟!!
حداکثر سرعت usb3 اونهم تئوری حدودا 5000 مگابیت هست و بصورت عملی هم خیلی کمتر میشه
لینک ویکی پدیا هم میذارم
مقایسه سرعت انواع اینترفیس
عکس هم از همونجا گرفتم
noisymind
03-04-2011, 23:13
سیگیت 1.5 ترا پورتابل 185 تومان!
rayanreza
03-04-2011, 23:31
سلام
دوستان من میخوام یه هارد پرتابل 2.5 با ظرفیت 640 به بالا بخرم و فاکتور های ضد شوک و یو اس بی 3 هم مهمه برام ولی از همه مهمتر سرعت بالاست.یکم سرچ کردم به مدل های Armor سیلیکون پاور رسیدم که مدل A80ش هم ضد شوک و ضربست و هم ضد آبه و یو اس بی 3 هم ساپورت میکنه و فیلم تستهاشو هم تو یوتیوب دیدم ظاهرا که خوبه ضمن اینکه ساخت تایوانه.امروز رفتم بگیرم فروشگاه داده پرداز رایانه متین نمایندش تو علائدین 640 رو 100 و 750 رو 125 قیمت داد ولی مسئول فروششون نبود رفتم پاساژ ایران اونجارم زیر و رو کردم اصلا برند سیلیکون نبود و اکثرا سیگیت و وسترن بود !
با این اوصاف بنظر دوستان فردا همین مدل رو بگیرم یا برم سراغ برند وسترن و ...(چه مدلی) ؟ کلا سیلیکون پاور رو تایید میکنید؟
ممنون
REZA0155
03-04-2011, 23:36
5 گیگ !!!!!!!!!!!!:18::18::18:
حداکثر سرعت usb3 اونهم تئوری حدودا 4800 مگابیت هست و بصورت عملی هم خیلی کمتر میشه
نکته بیت با بایت فرق میکنه هر 8 بیت 1 کیلوبایته !!! (طبق عکس زیر چیزی حدود 400 مگابایت میشه ، گرچه 4800 مگابیت تقسیم بر 8 باید بشه 600 مگابایت ولی نوشته 400 مگابایت)
لینک ویکی پدیا هم میذارم
مقایسه سرعت انواع اینترفیس
عکس هم از همونجا گرفتم
خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی امیدوارم از بیسوادی من ناراحت نشین
خوب اینطور که من فهمیدم سرعت usb3 باید تا 400 مگابایت در ثانیه برسه
پس چرا سرعت من 70 هستش
یه چیز دیگه سرعت usb3 قرار بود 10 برابر usb2 باشه پس اگر سرعت شما تقریبا 30 تا هستش باید تا 300 برسه؟؟
سلام
من می خوام یه هارد بخرم به حجم بالایی نیاز ندارم
مثل 250 یا 500 گیگ قیمت این سری از هارد اکسترنال چقدره
ata.royalfalcon
04-04-2011, 06:54
خیلی ممنون از راهنماییتون
ولی امیدوارم از بیسوادی من ناراحت نشین
خوب اینطور که من فهمیدم سرعت usb3 باید تا 400 مگابایت در ثانیه برسه
پس چرا سرعت من 70 هستش
یه چیز دیگه سرعت usb3 قرار بود 10 برابر usb2 باشه پس اگر سرعت شما تقریبا 30 تا هستش باید تا 300 برسه؟؟
خواهش ميكنم
واله هارد USB3 ندارم كه تست كنم
ولي نكته اي كه بد نيست بگم اينه كه در كپي كردن فايلهاي حجيم از يك پارتيشن به پارتيشن ديگه در هارد اينترنال لپتاپم متاسفانه سرعتش چيزي در حدود usb2 هست كه نميدونم چرا!!!!!!! هارد اينترنال هم كه ساتا هست و سرعتش از usb3 هم بايد بيشتر باشه!!!!
ضمنا از سالم بودن هارد اينترنال لپتاپ هم مطمئن هستم
بهترین هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت وبا سرعت بالا الان چه مارکی هست توی بازار وقیمتش حدودا چقدر هست .
باتشکر
rayanreza
04-04-2011, 12:23
سلام
دوستان من میخوام یه هارد پرتابل 2.5 با ظرفیت 640 به بالا بخرم و فاکتور های ضد شوک و یو اس بی 3 هم مهمه برام ولی از همه مهمتر سرعت بالاست.یکم سرچ کردم به مدل های Armor سیلیکون پاور رسیدم که مدل A80ش هم ضد شوک و ضربست و هم ضد آبه و یو اس بی 3 هم ساپورت میکنه و فیلم تستهاشو هم تو یوتیوب دیدم ظاهرا که خوبه ضمن اینکه ساخت تایوانه.امروز رفتم بگیرم فروشگاه داده پرداز رایانه متین نمایندش تو علائدین 640 رو 100 و 750 رو 125 قیمت داد ولی مسئول فروششون نبود رفتم پاساژ ایران اونجارم زیر و رو کردم اصلا برند سیلیکون نبود و اکثرا سیگیت و وسترن بود !
با این اوصاف بنظر دوستان فردا همین مدل رو بگیرم یا برم سراغ برند وسترن و ...(چه مدلی) ؟ کلا سیلیکون پاور رو تایید میکنید؟
ممنون
دوستان نظری ندارید ؟ :20:
بهترین هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت وبا سرعت بالا الان چه مارکی هست توی بازار وقیمتش حدودا چقدر هست .
باتشکر
اگه منظورتون هارد دسکتاپ باشه (اداپتور دار) به نظر من بهترین مدلی که میتونید بگیرید WD My Book Essential که هم USB 2 , USB 3 داره...
اگر هم پرتابل بخواید WD My passport Essential se رو پیشنهاد میکنم که این هم USB 2 , USB 3 داره......
ata.royalfalcon
04-04-2011, 13:12
باتشکر
سلام
نگفتي براي چي ميخواي
ميخواي دائم حملش كني يا نه ؟؟
اگر دائما جابجا ميكني باد مدلهاي پرتابل و بدون آداپتور بخري كه قيمتش بالاتره ولي اگر زادي جابجا نميكني ميتوني مدلهاي آداپتوري رو بخري
باتوجه به اينكه سرعت بالا هم براتون مهمه بايستي هاردي بخرين كه USB3 هم داشته باشه ، لازم به ذكر هست كه براي بهرمند شدن از سرعت بالاي usb3 مادربردتان نيز usb3 ساپورت بايد باشه
خلاصه مدلهاي پيشنهادي بنده
پرتابل مدل My Passport Essential SE
به كلمه SE دقت بفرماييد چونكه مدلهاي معمولي يك ترابايت ندارد. ضمنا در موقع خريد دقت بفرماييد كه روي جعبه اش نوشته باشه USB2+USB3
دسكتاپي مدل My Book Essential
البته مدلهاي سيگيت هم هست كه در اين پست هم بطور مفصل توضيح دادم
فقط مسئله اي كه بايد بگم اينه كه فعلا از خريد مدلهاي دسكتاپي/آداپتوري سيگيت سري goflex خودداري كنيد .
راستي ناخدا جان اون آموزش پايين آوردن گيربكس ماشين چي شد بالاخره
ويرايش :
solo جان پست ها همزمان شد و پست شما رو نديدم ببخشيد
من یه هارد اکسترنال می خوام البته به حجم زیادی نیاز ندارم
می خواستم ببینم که قیمت هارد 500 گیگ و 320 گیگ چقدره کسی می دونه
در ضمن میشه کاری کرد که اطلاعات رو این هارد ها قفل بشه و به جز حودم کسی ازش نتونه استفاده کنه (منظورم با بالاترین امنیت ممکنه )
سلام من یه فایل رو هارد اکسترنالم ریختم مدل adata الان میخوام کپی کنم تو هارد اصلی خودم نمیشه همه فایل ها کپی میشه الا یکیشون روز اولی که ریختم هیچ مشکلی نداشت و هاردم مثه سیدی نیست که خش داشته باشه فایل خراب کنه
مشکل چیه که کپی نمیشه ؟
سلام من یه فایل رو هارد اکسترنالم ریختم مدل adata الان میخوام کپی کنم تو هارد اصلی خودم نمیشه همه فایل ها کپی میشه الا یکیشون روز اولی که ریختم هیچ مشکلی نداشت و هاردم مثه سیدی نیست که خش داشته باشه فایل خراب کنه
مشکل چیه که کپی نمیشه ؟
از این تاپیک برای حل مشکلت استفاده کن:
من یه هارد اکسترنال می خوام البته به حجم زیادی نیاز ندارم
می خواستم ببینم که قیمت هارد 500 گیگ و 320 گیگ چقدره کسی می دونه
در ضمن میشه کاری کرد که اطلاعات رو این هارد ها قفل بشه و به جز حودم کسی ازش نتونه استفاده کنه (منظورم با بالاترین امنیت ممکنه )
اگه نمیخواد حمل و نقل کنید بنظرم برای اینکه ارزون تر در بیاد یکی از مدل های دسکتاپ رو بگیرید.
مثلا WD ma Book Essential 500 gb که فک کنم حدود 70 تومن یا یه کم کمتر قیمت داشته باشه.یا Seagate FreeAgent Desk 500 gb بگیری.البته قیمت اینو ندارم...
اگر هم میخواید حمل و نقل کنید باید مدل پرتابل بگیرید.مثل :WD My passport essential 320 or 500 gb .
مدل های دسکتاپ که ارزونتر از مدل های پرتابل هست و قیمت 320 گیگ مدل بالا که USB 3 داره حدود 65 تومن و مدل 500 گیگ هم حدود 90 تومنه.پیشنهادم هم اینه که سیگیت نگیری و وسترن بگیری.
در ضمن همه ی اینمدل های وسترن USB 2 + USB 3 است.
میخوام یه هارد بگیرم 1tera واسه حمل و نقل ... usb3هم باشه نظرتون جیه؟
در صمن من امروز وسترن دیدم که usb3هم بود میگفت 123 تومن به رنگ آبی و سبز داشت میشه بگین این رنکهاش جه فرقی دارن؟
میخوام یه هارد بگیرم 1tera واسه حمل و نقل ... usb3هم باشه نظرتون جیه؟
در صمن من امروز وسترن دیدم که usb3هم بود میگفت 123 تومن به رنگ آبی و سبز داشت میشه بگین این رنکهاش جه فرقی دارن؟
داداش تو پیام خصوصی جوابتونو نوشتم.ولی نمیدونم ارسال کردم یا اینکه کنسل کردم!:18::13:
اگه نیومده بگید که اینجا جواب بدم...
Shahin_SOURNA
04-04-2011, 23:28
دوستان باید عرض کنم که من دیروز ۱ هارد WD My book essential با ظرفیت ۱ترا خریداری کردم، بسیار سرعت انتقالش خوبه، البته من usb 2 دارم ولی خب سرعتش حدودا بین ۵۵ تا ۶۰ مگابایت بر ثانیه هست، که فکر میکنم خوب باشه.
اول خواستم My book Elite بگیرم اما دیدم جز لیبل، برتری دیگه ای نداره و اختلاف قیمت ۲۰ هزار تومانی اش بی دلیل ه، این essential رو هم ۸۶ هزار تومن خریدم.
از راهنمایی های دوستان این تاپیک هم ممنونم، امیدوارم توی تاپیک ها اپل جبران کنم.
ali007_a
04-04-2011, 23:45
سلام به همه.
می خواستم بدونم میشه هاردهایی که چند خروجی دارند، مثلا هم 1394 هم یو اس بی هستند رو با دو سیستم همزمان استفاد کرد؟
متشکرم.
ata.royalfalcon
05-04-2011, 06:50
سلام به همه.
می خواستم بدونم میشه هاردهایی که چند خروجی دارند، مثلا هم 1394 هم یو اس بی هستند رو با دو سیستم همزمان استفاد کرد؟
متشکرم.
سلام
خير
ابدا و اصلا نميشه
gamekhor2007
05-04-2011, 09:48
هارد های silicon power چند دور هستن و بافرشون چنده؟
دوستان باید عرض کنم که من دیروز ۱ هارد WD My book essential با ظرفیت ۱ترا خریداری کردم، بسیار سرعت انتقالش خوبه، البته من usb 2 دارم ولی خب سرعتش حدودا بین ۵۵ تا ۶۰ مگابایت بر ثانیه هست، که فکر میکنم خوب باشه.
اول خواستم My book Elite بگیرم اما دیدم جز لیبل، برتری دیگه ای نداره و اختلاف قیمت ۲۰ هزار تومانی اش بی دلیل ه، این essential رو هم ۸۶ هزار تومن خریدم.
از راهنمایی های دوستان این تاپیک هم ممنونم، امیدوارم توی تاپیک ها اپل جبران کنم.
مبارک باشه...
چقدر زیاده سرعت انتقالش!!!:18::18:
مال من دور و بر 35-40!
هارد های silicon power چند دور هستن و بافرشون چنده؟
مدل های مختلف داره ولی معمولا دورشون 5400 هست.اما واسه بافر مدل های مختلف با هم فرق دارن...
با درود
من قصد خرید هارد اکسترنال 1 ترا رو دارم . حدود ده صفحه رو مطالعه کردم ،متوجه شدم که در بازار دو مدل WD , Seagate موجود هست که وسترن مدل my book essential از بقیه بهتره
حال سوال من این است که سرعت این هارد 7200 هست یا 5400 ؟ و آیا ----- ایکلاس هم میشناسش یا که خیر؟
ATA FARZADI
05-04-2011, 16:08
منم میخوام یه هارد 1 ترا بگیرم
با چیزی که همون اول صفحه دیدم با قیمت 85000 تومن منم نظرم با
Western Digital External My Book Essential 1TB
شده
با درود
من قصد خرید هارد اکسترنال 1 ترا رو دارم . حدود ده صفحه رو مطالعه کردم ،متوجه شدم که در بازار دو مدل WD , Seagate موجود هست که وسترن مدل my book essential از بقیه بهتره
حال سوال من این است که سرعت این هارد 7200 هست یا 5400 ؟ و آیا ----- ایکلاس هم میشناسش یا که خیر؟
سرعت که 7200.ولی اینکه اون رسی*ور میشناستش یا نه رو نمیدونم.فقط تجربیه!یا اینکه ببینی دفترچه راهنمای رسی*ور چی نوشته...
---------- Post added at 06:33 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
منم میخوام یه هارد 1 ترا بگیرم
با چیزی که همون اول صفحه دیدم با قیمت 85000 تومن منم نظرم با
Western Digital External My Book Essential 1TB
شده
هارد خیلی خوبیه.فقط خواستی بخری بببین که روش نوشته باشه USB 2+USB 3.
Facon_Archi
05-04-2011, 17:39
یه هارد با قیمت 80 تا 90 چه مارکی خوبه؟
سایتی دارید که بشه مدل های مختلف رو دید؟
یه هارد با قیمت 80 تا 90 چه مارکی خوبه؟
سایتی دارید که بشه مدل های مختلف رو دید؟
تا این قیمت میتونی هارد یه ترا اداپتور دار بگیری.از برند های سیگیت و وسترن که از بهترین های بازار هم هستند...
اسم سایت رو هم پ.خ میکنم.
ata.royalfalcon
06-04-2011, 06:57
سلام دوستان
RPM هارد اكسترنال دسكتاپي و اينترنال سري گرين با توجه به شرايط كاري متغيره و سرعت ثابتي نداره كه بهش ميگن IntelliPower
ببخشيد!!
سلام دوستان
RPM هارد اكسترنال دسكتاپي و اينترنال سري گرين با توجه به شرايط كاري متغيره و سرعت ثابتي نداره كه بهش ميگن IntelliPower
ببخشيد!!
مگه تو هارد های سیلکون هم از سری گرین وسترن استفاده میشه؟
یا خود سیلکون هم سری گرین داره؟
JING3LKHAN
06-04-2011, 18:23
سلام.دوستان بنده در فروم چرخي زدم و مطالب مربوط به ماه پيش بود.بنده ميخوام هارد دو ترا اكسترنال اداپتوري بخرم با بودجه 140
ايا وسترن ميشه گرفت؟كسي نظر يا قيمتي داره؟
سلام.دوستان بنده در فروم چرخي زدم و مطالب مربوط به ماه پيش بود.بنده ميخوام هارد دو ترا اكسترنال اداپتوري بخرم با بودجه 140
ايا وسترن ميشه گرفت؟كسي نظر يا قيمتي داره؟
بلی.شما میتونی WD My Book Essential 2TB رو بگیری.فک کنم حدود 130 باشه.
ata.royalfalcon
06-04-2011, 19:33
مگه تو هارد های سیلکون هم از سری گرین وسترن استفاده میشه؟
یا خود سیلکون هم سری گرین داره؟
واله در پست شماره 1386 درباره هارد وسترن و سیگیت پرسیدن
که البته منظورم وسترن بود :46:
========================================
مدل جدید سیگیت بنام GoFlex Slim Performance Drive
فقط 320 گیگ موجوده و اینترفیس هم فقط USB3 موجوده
به اندازه نازکش دقت کنین
عزیزان قیمت Wd my book essential 1T چنده ؟
امروز در مشهد با قیمت 97 تومن مواجه شدم . تازه به زحمت پیدا کردم . انگار تو بازار نبود
عزیزان قیمت Wd my book essential 1T چنده ؟
امروز در مشهد با قیمت 97 تومن مواجه شدم . تازه به زحمت پیدا کردم . انگار تو بازار نبود
85 هزار تومن.
خیلی زیاد بهتون گفتن!!!:18:
85 هزار تومن.
خیلی زیاد بهتون گفتن!!!:18:
دلتون خوشه... 12000 تومن حداقل اختلاف قیمت قطعات کامپیوتری تو شهرستانه... تازه اگه پیدا کنی
noisymind
08-04-2011, 09:53
آره منم روز 7 عید قیمت کردم 95 تومان! کلا لوازم برقی و کامپیوتری تو مشهد گرون هست!
دلتون خوشه... 12000 تومن حداقل اختلاف قیمت قطعات کامپیوتری تو شهرستانه... تازه اگه پیدا کنی
اره اینو قبول دارم.نامردا انگار نه انگار که نمایندگی ان!!!
Immunology
08-04-2011, 13:04
کسی قیمت هارد وسترن 1ترا my passport رو داره؟؟
کسی قیمت هارد وسترن 1ترا my passport رو داره؟؟
حدود 130 تا 135.(آخرین قیمتی که دارم).
hamidrezaaf
08-04-2011, 16:14
سلام ، در حال حاضر از بین مدلهای موجود زیر کدام یک کارآیی و سرعت کلی بالاتری دارد ؟
1- Seagate Barracuda 7200.12 - ST31000528AS
2- WD Caviar Black 1TB 64MB
3- Samsung Spinpoint F3 HD103SJ
در ضمن در مورد 2 مدل دقیق آن چست ؟
با تشکر
حمید رضا
سلام ، در حال حاضر از بین مدلهای موجود زیر کدام یک کارآیی و سرعت کلی بالاتری دارد ؟
1- Seagate Barracuda 7200.12 - ST31000528AS
2- WD Caviar Black 1TB 64MB
3- Samsung Spinpoint F3 HD103SJ
در ضمن در مورد 2 مدل دقیق آن چست ؟
با تشکر
حمید رضا
در تاپیک هارد اینترنال مطرح کنید...
باسلام
دوستان یک هارد اکسترنال 320 یا 500 میخوام برای لب تاپ بخرم که علاوه بر پورت یو اس بی 2 ایی که داشته باشه حتما fireware800 هم داشته باشه.
دوستان مدل هایی که تو بازار هست ممنون میشم کمک کنند که کدوم رو انتخاب کنم البته اگر قیمت اش رو هم میدونید بفرمایید ممنون میشم
ضمنا دوستان نمایندگی هارد Transcend تو تهران میدونید کجا هست؟
باسلام
دوستان یک هارد اکسترنال 320 یا 500 میخوام برای لب تاپ بخرم که علاوه بر پورت یو اس بی 2 ایی که داشته باشه حتما fireware800 هم داشته باشه.
دوستان مدل هایی که تو بازار هست ممنون میشم کمک کنند که کدوم رو انتخاب کنم البته اگر قیمت اش رو هم میدونید بفرمایید ممنون میشم
هارد های پرتابل (بدون اداپتور) بیشتر برای لپ تاپ بکار میرن.
با توجه به نیاز شما به پورت FireWire800 که در هیچ هاردی به صورت پیش فرض وحود نداره و فقط در هارد های سیگیت سری GoFlex داره که اونم باید خودت بهش اضافه کنی.(باید اداپتر مخصوصشو بخری.با آداپتور فرق داره).
مدلی که میتونی بخری Seagate FreeAgent GoFlex Ultra Portable یا Seagate FreeAgent GoFlex Ultra Portable pro هستند.که فرقشون تدر حجم زیر 500 گیگ فقط دور چرخش در دقیقه است....
اداپتر اینطوریه که شما مثلا هارد رو که میخری روش USB 2 داره بعدش شما با یه اداپتر اونو به e-Sata یا FireWire800 تبدیل میکنی.شکل اداپتر فایروایر800:
اداپتر ها به این صورت به هارد وصل میشن:
اینو بگم که اداپتر فقط مخصوص هارد های سیگیت و سری GoFlex هستند.(برند های دیگه این قابلیت رو ندارن)
نمای هارد با اداپتور خودش(USB 2):
سوالی بود درخدمتم....
Masoud.Neshat
09-04-2011, 20:34
سلام دوستان؛ در مورد هاردهای اکسترنال ADATA بخصوص سری CH94 و باز بخصوص 750 گیگ ، می دونین هارد کدوم شرکت تو شکمشه؟ چون قطعا می دونین تمام هاردهای اکسترنال 2.5 اینتچی (به اصطلاح کسبه پاسپورتی!) تو شکمشون یا Seagate یا Western Digital یا Samsung یا Hitachi یا Toshiba یا بندرت Fujitsi Siemens هستند ( فوجیتسو زیمنس از سال 2009 هارد نمیزنه، خط تولیدش رو داد توشیبا و توشیبا رو هم اخیرا سیگست بخش هارد دیسک هاشو بلعید ) مثلا تو شکم سیلیکون پاور ها عمدتا توشیبا ست.
makan.net
09-04-2011, 21:04
کسی میدونه ازکجا میتونم Western Digital External My Book Studio 2TB پیدا کنم.هیچ جا ندارنش.
ata.royalfalcon
09-04-2011, 21:16
باسلام
سلام دوستان
solo جان ببخشید
از اونجایی که اینترفیس fireware توسط اپل مکینتاش اختراع شده (فکر کنم) پس شما باید هاردهایی که برای سیستم مکینتاش ساخته شده بخرین
وسترن مدل پرتابل My Passport Studio که در حجمهای 320 گیگ الی 640 گیگ موجوده و دارای اینترفیس usb2 و FireWire 800 به صورت همزمان میباشن که بر اساس سیستمهای مکینتاش فرمت شده و اگر برای ویندوز میخواین استفاده کنین باید مجددا تحت ویندوز فرمت کنین
لینک
در عکس زیر پورت دو تا اینترفیس به وضوح معلومه
مدلهای دسکتاپی دارای اینترفیس usb2 و FireWire 800 هم موجوده ولی از یک ترابایت به بالاست
لیست مدلهای دسکتاپی
ata.royalfalcon
09-04-2011, 21:34
کسی میدونه ازکجا میتونم Western Digital External My Book Studio 2TB پیدا کنم.هیچ جا ندارنش.
بهتره که زنگ بزنی به سازگار ارقام
ازشون بپرسی کی میارن !!!
چون من دو سه ماه پیش این مدل رو دیده بودم
فروشگاه زیتون که نمایندگی سازگار ارقام در پاساژ مرکز کامپیوتر ایران در ولیعصر
اتفاقا میخواستم بخرمش ولی خب نشد دیگه ...........
moderntalk
09-04-2011, 21:39
سلام به بر و بچ گل پی سی ورلد .:20:
ببخشید یه سوال داشتم.
تو تهران هارد وسترن 1t esata نیست؟
این جا تو مشهد که میگم ای ساتا میگن هنوز تو ایران خیلی کمه تهران هم نیست!
جالبه به یکی هم که گفتم esta چشاش چهار تا شد.گفت اینی که می گی چی هست؟:18:
می خواستم هارد اکسترنال bufallo usb3 بگیرم که نبود.تهران هم نیست؟pci express card هم نداشتند.تهران چی ؟هست؟
با تشکر:10:.
ata.royalfalcon
09-04-2011, 21:52
سلام به بر و بچ گل پی سی ورلد .:20:
ببخشید یه سوال داشتم.
تو تهران هارد وسترن 1t esata نیست؟
این جا تو مشهد که میگم ای ساتا میگن هنوز تو ایران خیلی کمه تهران هم نیست!
جالبه به یکی هم که گفتم esta چشاش چهار تا شد.گفت اینی که می گی چی هست؟:18:
می خواستم هارد اکسترنال bufallo usb3 بگیرم که نبود.تهران هم نیست؟pci express card هم نداشتند.تهران چی ؟هست؟
با تشکر:10:.
سلام
از محصولات وسترن تنها مدل My Book Studio Edition IIدارای اینترفیس esata هست که فکر نکنم به دردتون بخوره
دوتا هارد داخلش هست و به صورت راید باهم کار میکنن و گرون هم درمیاد
لینک
بهتره که سیگیت از نوع آداپتوری/پرتابل بخرین و با تعویض اداپتر (با آداپتور برق فرق میکنه) از Esata استفاده کنین.
ضمنا فقط مدلهای پرتابل سیگیت دارای آداپتر esata هست
ضمنا قیمت هر آداپتر هم حدودا 30 تومنی هست که باید جداگانه خریداری شود .
ata.royalfalcon
09-04-2011, 22:02
سلام دوستان؛ در مورد هاردهای اکسترنال ADATA بخصوص سری CH94 و باز بخصوص 750 گیگ ، می دونین هارد کدوم شرکت تو شکمشه؟ چون قطعا می دونین تمام هاردهای اکسترنال 2.5 اینتچی (به اصطلاح کسبه پاسپورتی!) تو شکمشون یا Seagate یا Western Digital یا Samsung یا Hitachi یا Toshiba یا بندرت Fujitsi Siemens هستند ( فوجیتسو زیمنس از سال 2009 هارد نمیزنه، خط تولیدش رو داد توشیبا و توشیبا رو هم اخیرا سیگست بخش هارد دیسک هاشو بلعید ) مثلا تو شکم سیلیکون پاور ها عمدتا توشیبا ست.
سلام
فکر کنم تنها راهش این باشه که هارد باز بشه و از باکس بیرون بیاد تا معلوم بشه !!!
جالب اینحاست که در سایت زیر هارد A-DATA SH93 که خیلی هم معروفه رو باز کردن و در نهایت معلوم شده که از هارد فوجیستو مدل MJA2500BH استفاده شده .
سلام دوستان
solo جان ببخشید
از اونجایی که اینترفیس fireware توسط اپل مکینتاش اختراع شده (فکر کنم) پس شما باید هاردهایی که برای سیستم مکینتاش ساخته شده بخرین
وسترن مدل پرتابل My Passport Studio که در حجمهای 320 گیگ الی 640 گیگ موجوده و دارای اینترفیس usb2 و FireWire 800 به صورت همزمان میباشن که بر اساس سیستمهای مکینتاش فرمت شده و اگر برای ویندوز میخواین استفاده کنین باید مجددا تحت ویندوز فرمت کنین
لینک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر عکس زیر پورت دو تا اینترفیس به وضوح معلومه
مدلهای دسکتاپی دارای اینترفیس usb2 و FireWire 800 هم موجوده ولی از یک ترابایت به بالاست
لیست مدلهای دسکتاپی
هارد های پرتابل (بدون اداپتور) بیشتر برای لپ تاپ بکار میرن.
با توجه به نیاز شما به پورت FireWire800 که در هیچ هاردی به صورت پیش فرض وحود نداره و فقط در هارد های سیگیت سری GoFlex داره که اونم باید خودت بهش اضافه کنی.(باید اداپتر مخصوصشو بخری.با آداپتور فرق داره).
مدلی که میتونی بخری Seagate FreeAgent GoFlex Ultra Portable یا Seagate FreeAgent GoFlex Ultra Portable pro هستند.که فرقشون تدر حجم زیر 500 گیگ فقط دور چرخش در دقیقه است....
اداپتر اینطوریه که شما مثلا هارد رو که میخری روش USB 2 داره بعدش شما با یه اداپتر اونو به e-Sata یا FireWire800 تبدیل میکنی.شکل اداپتر فایروایر800:
اداپتر ها به این صورت به هارد وصل میشن:
اینو بگم که اداپتر فقط مخصوص هارد های سیگیت و سری GoFlex هستند.(برند های دیگه این قابلیت رو ندارن)
نمای هارد با اداپتور خودش(USB 2):
سوالی بود درخدمتم....
ممنون دوستان
اتفاقا من هم برای مک بوک پرو میخوام هارد رو.
درمورد قیمت فکر میکردم قیمت Goflex سیگیت که 78 تومان هست با استدیو وسترن که 115 تومان هست سیگیت ارزان تر میاد اما خوب با وجود خرید 30 تومان اداپتور اش و اینکه استدیو وسترن مخصوص مک ساخته شده خرید استدیو عاقلانه تر هست
دوستان قیمت استدیو 500 نزدیک به 115 الی 120 هست قیمت 640 اش رو کسی نداره؟
از استدیو بهتر هم هارد بود که فایروایر بخوره هم خوشحال میشم راهنمایی کنید
Masoud.Neshat
09-04-2011, 22:55
سلام
فکر کنم تنها راهش این باشه که هارد باز بشه و از باکس بیرون بیاد تا معلوم بشه !!!
جالب اینحاست که در سایت زیر هارد A-DATA SH93 که خیلی هم معروفه رو باز کردن و در نهایت معلوم شده که از هارد فوجیستو مدل MJA2500BH استفاده شده .
تو هاردای 3.5 ش همون که یو اس بی 3 هستش هم هارد هیتاچی داره.
در مورد شکافتن شکم هارد هم ، باید بگم انشاالله قصدشو دارم و مفصل با عکس پستش رو میگذارم ، تا چند روز دیگه...:27:
راستی اونکه تو امضای شماست totoro نیست؛ البته آرم استودیو Ghibli استاد میازاکی هم هستش؟ آواتارت هم که alucard هستش تو hellsing ! جون تو حال کردم:10:
ata.royalfalcon
10-04-2011, 06:49
تو هاردای 3.5 ش همون که یو اس بی 3 هستش هم هارد هیتاچی داره.
در مورد شکافتن شکم هارد هم ، باید بگم انشاالله قصدشو دارم و مفصل با عکس پستش رو میگذارم ، تا چند روز دیگه...:27:
راستی اونکه تو امضای شماست totoro نیست؛ البته آرم استودیو Ghibli استاد میازاکی هم هستش؟ آواتارت هم که alucard هستش تو hellsing ! جون تو حال کردم:10:
سلام
حتما عكسشو بذار :31:
بله امضا من totoro هست كه عاشقشم :31: اونم كه الوكارده!!!!!
======================================
ويرايش چند ساعت بعد
سروري كه totoro توش بود ف.ي.ل.ت.ر شد!!!!
اينقدر كه چشمت شوره !!!! (شوخي) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moderntalk
10-04-2011, 13:04
سلام
از محصولات وسترن تنها مدل My Book Studio Edition IIدارای اینترفیس esata هست که فکر نکنم به دردتون بخوره
دوتا هارد داخلش هست و به صورت راید باهم کار میکنن و گرون هم درمیاد
لینک
بهتره که سیگیت از نوع آداپتوری/پرتابل بخرین و با تعویض اداپتر (با آداپتور برق فرق میکنه) از Esata استفاده کنین.
ضمنا فقط مدلهای پرتابل سیگیت دارای آداپتر esata هست
ضمنا قیمت هر آداپتر هم حدودا 30 تومنی هست که باید جداگانه خریداری شود .
در مورد هارد بوفالو و pci expresscard چی؟
ata.royalfalcon
10-04-2011, 13:25
در مورد هارد بوفالو و pci expresscard چی؟
در مورد هارد بوفالو من اطلاع چنداني ندارم و در بازار هم نديدمش تا بحال !!!!!
بيشتر سيگيت و وسترن و ADATA و سيليكون پاور و سامسونگ (ترنسند البته) در بازار فراوانتر هست .
اما در مورد pci expresscard هم در بازار فراوانه !!!! مخصوصا پاساژ پايتخت كه بورس لپتاپ هست :31:
مثلا expresscard براي USB2 حدود 32 هزارتومنه!!!
moderntalk
10-04-2011, 13:34
برای usb 3 چطور ؟هست تو بازار؟فشار به مادر بورد وارد نمی کنه از نظر ولتاژ بیشتر؟
ata.royalfalcon
10-04-2011, 13:37
برای usb 3 چطور ؟هست تو بازار؟فشار به مادر بورد وارد نمی کنه از نظر ولتاژ بیشتر؟
مطمئنا كه هست هم براي لپتاپ و هم براي PC
نه هيچ فشاري وارد نميكنه !!!
mohammad_55
10-04-2011, 16:12
با سلام ميخواستم بدونم هارد WD MY PASSPORT 500هارد خوبيه؟ نسبت به هارد هاي ديگه چطوره؟ هم USB3داره و هم USB2
noisymind
10-04-2011, 16:49
کمک! تو تاپیک هارد اینترنال که کسی تحویل نگرفت :41:
از این نرم افزار که برای عمر هارد اکسترنال استفاده میکنید برای هارد اینترنال هم میشه بدید؟
فکر کنم از وقتی هاردم فهمید میخوام یک اکسترنال بگیرم برای بک آپ داره فیلم در میاره!! چند وقتی سیستمم هر چند وقت فریز میشد تا اینکه دیشب اصلا ارورر هارد داد و بالا نیومد! یک کم با کابلش ور رفتم و شوک! بهش دادم الان که اومد بالا! میخوام ببینم ایراد از کابل بوده واقعا یا خود هارد داره مرخض میشه؟!
همین امشب باید برم یک هارد وسترن دستاپی بگیرم که اگه اطلاعاتم بپره بیچاره میشم!! :18:
alirezawater
10-04-2011, 19:34
سلام دوستان عزیز
هارد 1 ترابایت usb 3 آداپتوری (بزرگ) میخواستم. چی پیشنهاد میکنید؟ وسترن یا سیگیت یا ...؟ هر چی قیمتش پایینتر بهتر، البته کیفیتم هم مهمه.
هاردای وسترن داخلشون گرین هست یا بلو؟
هارد سیگیت goflex بزگ چطوره؟ منظورم این مدل هست با این سریال نامبر: STAC1000101 USB 3.0 1 TB
اگه کسی قیمت کف بازار رو هم داره ممنون میشم به همراه مدل دقیق بزاره.
با تشکر و احترام
با سلام ميخواستم بدونم هارد WD MY PASSPORT 500هارد خوبيه؟ نسبت به هارد هاي ديگه چطوره؟ هم USB3داره و هم USB2
تو این رنج بهترین هاردیه که میشه انتخاب کرد...(همینو بخر و شک نکن)
سلام دوستان عزیز
هارد 1 ترابایت usb 3 آداپتوری (بزرگ) میخواستم. چی پیشنهاد میکنید؟ وسترن یا سیگیت یا ...؟ هر چی قیمتش پایینتر بهتر، البته کیفیتم هم مهمه.
هاردای وسترن داخلشون گرین هست یا بلو؟
هارد سیگیت goflex بزگ چطوره؟ منظورم این مدل هست با این سریال نامبر: STAC1000101 USB 3.0 1 TB
اگه کسی قیمت کف بازار رو هم داره ممنون میشم به همراه مدل دقیق بزاره.
با تشکر و احترام
مدلی که من پیشنهاد میدم: WD My Book Essential 1TB است که USB 2 +USB3 رو همزمان ساپورت میکنه...
تا اونجایی که من میدونم توشون مدل گرین هست...
سیگیت هم بد نبیست ولی مثه اینکه یه مشلی داره با خاموش شدن هارد (استند بای رفتن).....
قیمت ها هم متغیره ولی اگه کسی از دوستان قیمت روز رو داره لطف کنه...
از این نرم افزار که برای عمر هارد اکسترنال استفاده میکنید برای هارد اینترنال هم میشه بدید؟
فکر کنم از وقتی هاردم فهمید میخوام یک اکسترنال بگیرم برای بک آپ داره فیلم در میاره!! چند وقتی سیستمم هر چند وقت فریز میشد تا اینکه دیشب اصلا ارورر هارد داد و بالا نیومد! یک کم با کابلش ور رفتم و شوک! بهش دادم الان که اومد بالا! میخوام ببینم ایراد از کابل بوده واقعا یا خود هارد داره مرخض میشه؟!
همین امشب باید برم یک هارد وسترن دستاپی بگیرم که اگه اطلاعاتم بپره بیچاره میشم!! :18:
دوست عزیز من در این زمینه اطلاعی ندارم ولی اگه خواستی بری بخری قربونت اگه تونستی 2-3 تا از هارد های پر فروش وسترن(اگه مودلاشو نمیدونی بگو بگم) قیمت بگیر....
واسه همین سوالای بچه ها میگم...
ata.royalfalcon
10-04-2011, 20:59
با استفاده از نرم افزار Hard Disk Sentinel میتوان برای تعیین ساعات کارکرد و تخمین عمر باقی مانده هارد اینترنال و اکسترنال استفاده نمود .
همچنین این نرم افزار میتونه وضعیت کلی هارد رو به شما اعلام کنه .
لینک
البته نرم افزار HD TUNE هم هست که از قسمت health میتوان پی به وضعیت هارد برد ولی این نرم افزار تخصصی هست و شاید نتوانید معنی اشکالات گفته شده رو بفهمین
alirezawater
10-04-2011, 21:51
تو این رنج بهترین هاردیه که میشه انتخاب کرد...(همینو بخر و شک نکن)
مدلی که من پیشنهاد میدم: WD My Book Essential 1TB است که USB 2 +USB3 رو همزمان ساپورت میکنه...
تا اونجایی که من میدونم توشون مدل گرین هست...
سیگیت هم بد نبیست ولی مثه اینکه یه مشلی داره با خاموش شدن هارد (استند بای رفتن).....
قیمت ها هم متغیره ولی اگه کسی از دوستان قیمت روز رو داره لطف کنه...
با سلام
آقا ممنون از راهنمایی. فقط جایی توی تاپیک هست که در مورد این مشکل سیگیت صحبت کرده باشن، منظورم خاموش نشدنه. آخه با توجه به اینکه مدلش جدیده باید بعید باشه یا فوق با یه آپدیت حل بشه.
با تشکر
ata.royalfalcon
10-04-2011, 21:56
با سلام
آقا ممنون از راهنمایی. فقط جایی توی تاپیک هست که در مورد این مشکل سیگیت صحبت کرده باشن، منظورم خاموش نشدنه. آخه با توجه به اینکه مدلش جدیده باید بعید باشه یا فوق با یه آپدیت حل بشه.
با تشکر
سلام
در صفحه 122 و 123 این تایپیک درموردش صحبت شده !!! (پست شماره 1219)
noisymind
10-04-2011, 23:50
سلام. والا من پست شما رو دیر دیدم وگرنه همه نوع هارد بود و قیمت میکردم ولی امشب که رفتم و بالاخره my bood esential یک ترا آداپتوری USB3 رو گرفتم 88 تومان ( همین هارد رو یک مغازه دیگه میداد 99 تومان!) و 500 گبگ پورتابل وسترن بود 85 تومان و یک ترا همین مدل حدود 140 تومان. سیگیت هم که قیمت نکردم ولی ظاهرا 10-20 تومانی پایینتر هست.
فقط راستش خیلی با این مدل دسکتاپی با آداپتور حال نکردم! همچین وقتی میگیری دستت انگار همه زندکیت توشه! و انقدر زپرتی هست که اگه تو دست آدم تکون بخوره ممکنه کابل و سیمهای توش کنده بشه! دیگه اینکه ضخامتش زیاده و به نظرم چون ضد ضربه هم نیست و قراره رو میز باشه که ممکنه تکون بخوره یا یکی دست بزنه! یا هم که اگه سیمش جای امنی نباشه و وسط کار قطع بشه .... ! بهتره آدم بره یا همون اینترنال بگیره که علاوه بر ارزونتر بودن همیشه تو کیس باشه و جاش امن و کوچیک هم هست و فوقش هر بار پس از کپی برای آرشیو ، برقش رو در میاریم یا هم که مدل پرتابل بگیره که حداقل تو دست آدم احساس بهتری داشته باشه و یک سیم یو اس بی داره و راحت. البته اینا نظر شخصی خودم بود :11:
ata.royalfalcon
11-04-2011, 06:56
سلام. والا من پست شما رو دیر دیدم وگرنه همه نوع هارد بود و قیمت میکردم ولی امشب که رفتم و بالاخره my bood esential یک ترا آداپتوری USB3 رو گرفتم 88 تومان ( همین هارد رو یک مغازه دیگه میداد 99 تومان!) و 500 گبگ پورتابل وسترن بود 85 تومان و یک ترا همین مدل حدود 140 تومان. سیگیت هم که قیمت نکردم ولی ظاهرا 10-20 تومانی پایینتر هست.
فقط راستش خیلی با این مدل دسکتاپی با آداپتور حال نکردم! همچین وقتی میگیری دستت انگار همه زندکیت توشه! و انقدر زپرتی هست که اگه تو دست آدم تکون بخوره ممکنه کابل و سیمهای توش کنده بشه! دیگه اینکه ضخامتش زیاده و به نظرم چون ضد ضربه هم نیست و قراره رو میز باشه که ممکنه تکون بخوره یا یکی دست بزنه! یا هم که اگه سیمش جای امنی نباشه و وسط کار قطع بشه .... ! بهتره آدم بره یا همون اینترنال بگیره که علاوه بر ارزونتر بودن همیشه تو کیس باشه و جاش امن و کوچیک هم هست و فوقش هر بار پس از کپی برای آرشیو ، برقش رو در میاریم یا هم که مدل پرتابل بگیره که حداقل تو دست آدم احساس بهتری داشته باشه و یک سیم یو اس بی داره و راحت. البته اینا نظر شخصی خودم بود :11:
سلام
مدلهاي اداپتوري براي آرشيو ساخته شده و براي جابجايي ساخته نشده
من با نظر شما در مورد هارد آداپتوري دسكتاپي موافقم
به همين خاطر براي افزايش امنيت هرچي بيشتر اونو توي كمد كوچك قراردادم و اصلا هم جابجاش نميكنم
و نكته مهم اينه كه من اصلا كابلهاي برق و usb رو از پشت هارد باز نميكنم و جالب اينجاست كه من اداپتور برق رو داخل كمد كنار هارد ها قرار دارو و براي برق رساني از يك سيم رابط استفاده ميكنم و همينطور usb هارو با استفاده از كابل رابط به لپتاپ وصل ميكنم .
و واقعا هم كل زندگي من توشه :31:
من ميخواستم XBOX بخرم ولي ديدم كه لازمه بازهم هارد بخرم براي بكاپ ديگه XBOX نخريدم ، خب ورشكسته ميشم ديگه !!!!
moderntalk
11-04-2011, 13:05
من بالاخه یه mybook essential گرفتم.
موقعی که به کامپیوتر وصل کردم یه پاپ آپ که میاد تو ویندوز 7 (instaling new ...)
your instalation was not completed sucssesfully
یا یه چیز تو همین مایه ها.
ولی الان به راحتی میتونم باحاش کار کنم
این مشکلی در آینده برام پیش نمیاره؟
با تشکر.
ata.royalfalcon
11-04-2011, 13:22
من بالاخه یه mybook essential گرفتم.
موقعی که به کامپیوتر وصل کردم یه پاپ آپ که میاد تو ویندوز 7 (instaling new ...)
your instalation was not completed sucssesfully
یا یه چیز تو همین مایه ها.
ولی الان به راحتی میتونم باحاش کار کنم
این مشکلی در آینده برام پیش نمیاره؟
با تشکر.
اون پيغامي كه ميده احتمالا به اين خاطر هست كه ويندوز نتونسته بصورت اتوماتيك نرم افزار رو نصب كنه ، در اينجور مواقع بهتره كه بصورت دستي نرم افزار رو نصب كنين .
يعني اون نرم افزاري كه در داخل هارد اكسترنال هست رو دابل كليك كنين تا نرم افزار نصب بشه تا بتونين از امكانات جانبي اين نرم افزار استفاده كنين
نكته : در صورت عدم نصب نرم افزار هيچ مشكلي پيش نميايد
dragon-fly
11-04-2011, 15:09
سلام
الان بهترین هارد پرتابل که توی بازار موجود باشه چیه ؟
من برام سرعت خیلی مهمه.چون الان یه WD My Book Essential 1tb دارم ولی از سرعتش زیاد راضی نیستم ،مخصوصا وقتی حجم اطلاعات زیاد باشه.
بودجه 100-130.
سرعتش هم به اندازه ای باشه که بتونم 200-300 گیگ رو (یکجا)راحت انتقال بدم.
مرسی .
ata.royalfalcon
11-04-2011, 15:21
سلام
الان بهترین هارد پرتابل که توی بازار موجود باشه چیه ؟
من برام سرعت خیلی مهمه.چون الان یه WD My Book Essential 1tb دارم ولی از سرعتش زیاد راضی نیستم ،مخصوصا وقتی حجم اطلاعات زیاد باشه.
بودجه 100-130.
سرعتش هم به اندازه ای باشه که بتونم 200-300 گیگ رو (یکجا)راحت انتقال بدم.
مرسی .
سلام
اگر سرعت بالا براتون مهمه هم هارد بايد usb3 داشته باشه و هم مادربردتون
ضمن اينكه RPM هارد نيز مسئله مهميه
با توجه به اينكه بيشتر هاردها اينترفيس usb3 هم دارن ، پس بيشتر بايد به rpm هارد دقت كنين .
من سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو پيشنهاد ميكنم چون RPM آن 7200 هست حداكثر حجم موجود هم 750 گيگ هست در صورتي كه اكثر هاردهاي پرتابل 5400 هستن . به PRO بودنش دقت كنين چون مدل عادي 5400 دور هست .
نكته : اين مدل از هارد با دو نوع آداپتر فروخته ميشه usb2 و usb3 كه در عكس پايين با آداپتر usb3 هست
همين مدل از هارد با آداپتر usb2
مزيت مدل هاي پرو نسبت به مدلهاي غير پرو علاوه بر 7200 دور بودن ، داشتن يه پايه اي به نام Dock هست كه ميتونين اونو سرپا نگه دارين .طبق عكس بالا
نكته ديگر : اينترفيس esata نيز سرعت بالايي هم داره .ولي به نظر من usb3 بهتره!!!
لينك اين مدل
dragon-fly
11-04-2011, 15:52
سلام
اگر سرعت بالا براتون مهمه هم هارد بايد usb3 داشته باشه و هم مادربردتون
با توجه به اينكه بيشتر هاردها اينترفيس usb3 هم دارن ، پس بيشتر بايد به rpm هارد دقت كنين .
من سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو پيشنهاد ميكنم چون RPM آن 7200 هست حداكثر حجم موجود هم 750 گيگ هست در صورتي كه اكثر هاردهاي پرتابل 5400 هستن . به PRO بودنش دقت كنين چون مدل عادي 5400 دور هست .
نكته : اين مدل از هارد با دو نوع آداپتر فروخته ميشه usb2 و usb3 كه در عكس پايين با آداپتر usb3 هست
مزيت مدل هاي پرو نسبت به مدلهاي غير پرو علاوه بر 7200 دور بودن ، داشتن يه پايه اي به نام Dock هست كه ميتونين اونو سرپا نگه دارين .طبق عكس بالا
نكته ديگر : اينترفيس esata نيز سرعت بالايي هم داره .ولي به نظر من usb3 بهتره!!!
لينك اين مدل
ممنون دوست عزیز.
ولی با توجه به اینکه من میخوام بیشتر برای لپ تاپ ازش استفاده کنم و اونم usb2 هست چه مدلی پیشنهاد میدید ؟
از WD هم یه چندتا مدل بگیدکه ترجیحا esata رو ساپورت کنه ؟
قیمت ها رو هم بدید ممنون میشم.
ata.royalfalcon
11-04-2011, 16:00
ممنون دوست عزیز.
ولی با توجه به اینکه من میخوام بیشتر برای لپ تاپ ازش استفاده کنم و اونم usb2 هست چه مدلی پیشنهاد میدید ؟
از WD هم یه چندتا مدل بگیدکه ترجیحا esata رو ساپورت کنه ؟
قیمت ها رو هم بدید ممنون میشم.
از مدلهاي وسترن كه esata دارن مدل غولپيكرMy Book Studio Edition II كه به درد شما نميخوره
اگر ميخواين از پورت esata استفاده كنين همون سيگيت مدل PRO بخرين با آداپتر esata اضافه !!!
يعني بايد 30 تومن اضافه خرج كني براي آداپتر esata
متاسفانه قيمت دقيق هم ندارم !!!!
amir_ata_21
11-04-2011, 16:37
من با مدل SH93 کار کردم و خوبه.
ولی همشون تا حجم 640 بیشتر ندارند!
من می خوام این هاردو بخرم
آیا شما ازش راضی هستید
نسبت به ضد ضربه و ضد آب سیلیکون پاور بهتره یا نه؟
alirezawater
11-04-2011, 16:57
سلام دوستان عزیز
از خرید اون هارد آداپتوری که میخواستم برای یکی از دوستان بگیرم صرف نظر کردم و قرار شد یه پورتابل بگیرم.
- ابتدا یه سوال: هاردهایی که فقط روشون نوشته usb3 یعنی usb2 رو ساپورت نمیکنه یا همه usb3 ها با پورت usb2 هم بدون مشکل کار میکنه؟
- در ضمن فعلا میخوام به لپ تاپ usb2 متصل کنم و برای آینده نگری usb3 میخوام.
- قیمت هم هرچی پایینتر بهتر. ظرفیت هم 640 الی 750 گیگ. بودجه هم حداکثر 100 تومن
- اگر قیمت هم دارید بزارید ممنون میشم.
حالا از بین هاردهای زیر کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟ (لطفا به ترتیب اولویت باشه چون ممکنه همش در بازار موجود نباشه)
1- FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive Model STAD750102 USB 3.0 750 GB
ا
2- FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive Model STAA750101 Black USB 3.0 750 GB 22mm
ا
3- My Passport Essential SE 750 GB USB 2.0/USB 3.0 Hard Drives ( WDBACX7500ABK)
ا
4- 2.5” Portable Hard Drive Armor A80 750GB SP750GBPHDA80S3B or 640GB SP640GBPHDA80S3B
ا
5- Stream S10 640GB or 750GB
ا
6- transcend StoreJet 25M3 640GB or 750GB
ا
7- transcend StoreJet 25D3 640GB or 750GB
با تشکر و احترام
من می خوام این هاردو بخرم
آیا شما ازش راضی هستید
نسبت به ضد ضربه و ضد آب سیلیکون پاور بهتره یا نه؟
من بطور مستقیم باهاش کار نکردم ولی یه کلوپی هست اینجا که برای PS 3 هاش از این نوع هارد داره استفاده یکنه.تقریبا از تابستون پارسال تا الان!!!
مشکلی هم نبوده تا الان...
سلام دوستان عزیز
از خرید اون هارد آداپتوری که میخواستم برای یکی از دوستان بگیرم صرف نظر کردم و قرار شد یه پورتابل بگیرم.
- ابتدا یه سوال: هاردهایی که فقط روشون نوشته usb3 یعنی usb2 رو ساپورت نمیکنه یا همه usb3 ها با پورت usb2 هم بدون مشکل کار میکنه؟
- در ضمن فعلا میخوام به لپ تاپ usb2 متصل کنم و برای آینده نگری usb3 میخوام.
- قیمت هم هرچی پایینتر بهتر. ظرفیت هم 640 الی 750 گیگ. بودجه هم حداکثر 100 تومن
- اگر قیمت هم دارید بزارید ممنون میشم.
حالا از بین هاردهای زیر کدوم مدل رو پیشنهاد میدید؟ (لطفا به ترتیب اولویت باشه چون ممکنه همش در بازار موجود نباشه)
1- FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive Model STAD750102 USB 3.0 750 GB
ا
2- FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive Model STAA750101 Black USB 3.0 750 GB 22mm
ا
3- My Passport Essential SE 750 GB USB 2.0/USB 3.0 Hard Drives ( WDBACX7500ABK)
ا
4- 2.5” Portable Hard Drive Armor A80 750GB SP750GBPHDA80S3B or 640GB SP640GBPHDA80S3B
ا
5- Stream S10 640GB or 750GB
ا
6- transcend StoreJet 25M3 640GB or 750GB
ا
7- transcend StoreJet 25D3 640GB or 750GB
با تشکر و احترام
هارد هایی که فقط USB 3 روشون نوشته USB 2 رو هم ساپورت میکنن....از این بابت مشکلی نیست...
بهترین هارد توی این رنج که هم USb 2 و هم USB 3 رو ساپورت میکنه My Passport Essential SE 750 GB USB 2.0/USB 3.0است.
اولویت های بعدی هم به ترتیب:
FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable
FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable
Portable Hard Drive Armor A80 =Stream S10 640GB or 750GB
transcend StoreJet 25m3 640GB or 750GB = transcend StoreJet 25D3 640GB or 750GB
alirezawater
11-04-2011, 18:11
با سلام
چرا توی این تاپیک از برندهای دیگه مثل سیلیکون پاور یا ترنسند پیشنهاد نمیشه؟ آخه با توجه به ویژگی هاشون به نظر خوب میرسند
با احترام
ata.royalfalcon
11-04-2011, 18:36
با سلام
چرا توی این تاپیک از برندهای دیگه مثل سیلیکون پاور یا ترنسند پیشنهاد نمیشه؟ آخه با توجه به ویژگی هاشون به نظر خوب میرسند
با احترام
سلام
نظر شخصی من
1. زیاد معروف و شناخته شده نیست
2. به نظر میرسه که اینها سازنده واقعی هارد نیستن ، بلکه هاردهای اینترنال کمپانی دیگر رو میذارن توی باکس و بعنوان هارد اکسترنال به مردم میفروشن !!! (گنجشک رنگ میکنن و بعنوان قناری میفروشن)
amir_ata_21
11-04-2011, 18:38
سلام
نظر شخصی من
2. به نظر میرسه که اینها سازنده واقعی هارد نیستن ، بلکه هاردهای اینترنال کمپانی دیگر رو میذارن توی باکس و بعنوان هارد اکسترنال به مردم میفروشن !!! (گنجشک رنگ میکنن و بعنوان قناری میفروشن)
ادی تا همینطوره؟
آخه از مدل اسپرتش خیلی خوشم اومده
noisymind
11-04-2011, 19:40
خب اینجا ایرانه و خیلی از برندها رو نمیشه راحت گیر آورد. مثلا هیتاچی شاید بشه گفت بزرگترین سازنده هاردهای کوچیک و ضد ضربه هست که هارهاش در mp3 player ها و ... استفاده میشه ولی در ایران نیست!! و اگر هم مارکهای دیگه پیدا بشن یا قیمتهاشون نجومی هست و یا اصلا خدمات ندارن.
راستی دست دو دوست عزیز فعال این تاپیک درد نکنه که راهنمایی میکنند و ما هم هارد اکترنال دار شدیم :31::11:
alirezawater
11-04-2011, 23:50
سلام
نظر شخصی من
با سلام
خوب خیالم راحت شد، فکر کردم بقیه هاردا هم مثل اون سیگیت صفحه قبل مشکلاتی از قبیل استندبای نشدن دارند.
حرفاتون کاملا درسته در مورد شماره 1 باید بگم، اتفاقا بهتره، چون اگه کیفیت داشته باشند با قیمت کمتری از بازار میشه تهیه کرد.:20:
در مورد شماره 2 هم ، به نظر بنده اشکالی نداره مثلا سیلیکون پاور بیاد هارد سیگیت یا وسترن درون هاردای اکسترنالش بزاره، خوب وقتی هارد سیگیت هم بخریم مطمئنیم توش سیگیته.
خب اینجا ایرانه و خیلی از برندها رو نمیشه راحت گیر آورد. مثلا هیتاچی شاید بشه گفت بزرگترین سازنده هاردهای کوچیک و ضد ضربه هست که هارهاش در mp3 player ها و ... استفاده میشه ولی در ایران نیست!! و اگر هم مارکهای دیگه پیدا بشن یا قیمتهاشون نجومی هست و یا اصلا خدمات ندارن.
راستی دست دو دوست عزیز فعال این تاپیک درد نکنه که راهنمایی میکنند و ما هم هارد اکترنال دار شدیم :31::11:
ولی من وسوسه شدم که این مدل سیلکون پاور رو بگیرم
2.5” Portable Hard Drive Armor A80 640GB SP640GBPHDA80S3B
با توجه به قیمت حدود 90 تومنیش و ضد ضربه و ضد آب بودنش، میارزه، سه سال هم که گارانتی داره، توی بنچمارکای سایت toms هم در بعضی موارد از وسترن و سیگیت سرتر بود.
اینم دوتا ریویو ازش
ریویو دوم مدل هارد داخلش رو هم نوشته: There is a 2.5-inch Samsung Spinpoint HM641JI 640 GB 5400 RPM laptop hard drive with 8 MB cache, inside the enclosure
با احترام:11:
با سلام
خوب خیالم راحت شد، فکر کردم بقیه هاردا هم مثل اون سیگیت صفحه قبل مشکلاتی از قبیل استندبای نشدن دارند.
حرفاتون کاملا درسته در مورد شماره 1 باید بگم، اتفاقا بهتره، چون اگه کیفیت داشته باشند با قیمت کمتری از بازار میشه تهیه کرد.:20:
در مورد شماره 2 هم ، به نظر بنده اشکالی نداره مثلا سیلیکون پاور بیاد هارد سیگیت یا وسترن درون هاردای اکسترنالش بزاره، خوب وقتی هارد سیگیت هم بخریم مطمئنیم توش سیگیته.
ولی من وسوسه شدم که این مدل سیلکون پاور رو بگیرم
2.5” Portable Hard Drive Armor A80 640GB SP640GBPHDA80S3B
با احترام:11:
در مورد 1 بگم که:اومد و شما هارد رو خریدن و بعدش بد از آب در اومد.اونوقت چه میکنید؟
ولی ایم مدلی که انتخاب کردید هم خوبه و بد نیست....
دوستان یه هارد 1 ترا میخوام که به برق هم نیازی نداشته باشه .
My Passport Essential SE خوبه ؟ کسی میدونه قیمتش چقدره ؟
دوستان یه هارد 1 ترا میخوام که به برق هم نیازی نداشته باشه .
My Passport Essential SE خوبه ؟ کسی میدونه قیمتش چقدره ؟
عالیه.یه ترا حدود قیمتش 130 تا 140 هست....
تو این رنج از بهترین هارد هاست.
Lord-Babak
13-04-2011, 19:11
دوستان نظرتون راجبه این هارد چیه
Transcend 320GB StoreJet 25 Classic Portable
خیلی از استایلش خوشم اومده
قیمتش چطوره؟
noisymind
14-04-2011, 12:20
آقا این دکمه پاور تو my book essential چطوری هست؟ فکر کنم فقط بار اول کار کرد! الان هر دفعه برق رو میزنم خودش روشن میشه! و دیگه اینکه وقتی روشنه از اونجا خاموش نمیشه و فقط بعد از یک مدت که تنظیمش کردم میره رو استند بای و چراغش چشمک میزنه. سیستم هم که خاموش کنم بازم چراغش چشمک میزنه. اگه سیستم خاموش باشه و همینجور تو برق باشه مشکلی نداره؟
ata.royalfalcon
14-04-2011, 16:03
آقا این دکمه پاور تو my book essential چطوری هست؟ فکر کنم فقط بار اول کار کرد! الان هر دفعه برق رو میزنم خودش روشن میشه! و دیگه اینکه وقتی روشنه از اونجا خاموش نمیشه و فقط بعد از یک مدت که تنظیمش کردم میره رو استند بای و چراغش چشمک میزنه. سیستم هم که خاموش کنم بازم چراغش چشمک میزنه. اگه سیستم خاموش باشه و همینجور تو برق باشه مشکلی نداره؟
سلام دوست من
باید چند ثانیه ای اونو فشار بدی تا خاموش بشه !!!
ضمنا دوست من برای خاموش کردن هارد به صورت نرم افزاری بهتره که طبق شکل زیر عمل کنی (روی کله آدم راست کلیک کن و safely remove)، با این کار هارد کاملا خاموش میشه و حتی چراغش هم خاموش میشه برای خاموش کردن این بهترین کاره !!!!
noisymind
14-04-2011, 19:53
سلام ، ممنون. آره این راه بهتره. من فکر میکردم فقط برای خارج کردن کابل باید از این گزینه استفاده کرد. راستی اگه هارد رو به صورت افقی ( همونطور که تو کیس هست ) استفاده کنیم مشکل نداره که؟ فقط میمونه که تاپش کدوم ور هست!
یک سوال دیگه ، اگه من یک وسترن پرتابل بگیرم ، کابل USBیش با این دسکتاپی یکی هست؟
moderntalk
14-04-2011, 20:34
در مورد هارد بوفالو من اطلاع چنداني ندارم و در بازار هم نديدمش تا بحال !!!!!
بيشتر سيگيت و وسترن و ADATA و سيليكون پاور و سامسونگ (ترنسند البته) در بازار فراوانتر هست .
اما در مورد pci expresscard هم در بازار فراوانه !!!! مخصوصا پاساژ پايتخت كه بورس لپتاپ هست :31:
مثلا expresscard براي USB2 حدود 32 هزارتومنه!!!
سلام دوست عزیز.
من به یکی از اقوام گفتم رفت پایتخت pci express card برای usb3 هیچ کدوم از مغازه ها که نداشتن..!!!!!!:18::19:
دوستان امروز یک wd my book 1T گرفتم .
پس از اینکه آن را به کامپیوتر وصل کردم درونش یکسری نرم افزار بود .
کسی میتونه راهنمایی کنه که این نرم افزارها برای چی هستش ؟
برای پارتیشن بندی از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتره ؟
سلام ، ممنون. آره این راه بهتره. من فکر میکردم فقط برای خارج کردن کابل باید از این گزینه استفاده کرد. راستی اگه هارد رو به صورت افقی ( همونطور که تو کیس هست ) استفاده کنیم مشکل نداره که؟ فقط میمونه که تاپش کدوم ور هست!
یک سوال دیگه ، اگه من یک وسترن پرتابل بگیرم ، کابل USBیش با این دسکتاپی یکی هست؟
1-نه مشکلی نداره...(فقط محفظه ها نباید پوشونده بشه!(
2-بعضی هاشون(منظورم مدل دسکتاپی هست) Mini USB به USB هستند و بعضی هاشون(پرتابل) یه چیز دیگه به USb که پورت مخصوص هار های وسترنه....
ata.royalfalcon
14-04-2011, 22:19
دوستان امروز یک wd my book 1T گرفتم .
پس از اینکه آن را به کامپیوتر وصل کردم درونش یکسری نرم افزار بود .
کسی میتونه راهنمایی کنه که این نرم افزارها برای چی هستش ؟
برای پارتیشن بندی از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتره ؟
سلام
با این نرم افزارها میشه کارها ذیل رو انجام داد
1. خاموش کردن هارد (عکسشو صفحه قبل گزاشتم)
2. بک آپ گیری اتوماتیک
3. رمز گزاری (اگه رمز رو فراموش کنی باید هاردتو بندازی دور)
4. اگر هاردتون مدل الایت باشه میشه شکل لیبل رو عوض کرد
5. تعیین زمان لازم برای استندبای کردن مثلا اگر 10 دقیقه بیکار باشه پس استندبای بشه
و در مورد پارتیشن بندی بهترین راه استفاده از دیسک منجمنت ویندوز هست . برای دسترسی به این نرم افزار دستور رو در RUN تایپ کنین diskmgmt.msc
Lord-Babak
14-04-2011, 23:08
دوستان نظرتون راجبه این هارد چیه
Transcend 320GB StoreJet 25 Classic Portable
خیلی از استایلش خوشم اومده
قیمتش چطوره؟
آقا کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟:دی
final fantasy
15-04-2011, 12:00
سلام دوستان
من جدیدا یه هارد سیگیت یک ترابایت بدون آداپتور خریدم حالا یک مشکلی باهاش دارم و اونم اینه که به تلویزیون خونه وصلش که میکنم تلویزیون نمیشناستش (تلویزیون سری 4 سامسونگ)
لازم به ذکره که قبلا یه هارد دیگه داشتم (نه این مدل) که به تلویزیون وصل میشد و راحت فیلم میدیدم ولی این یکی نمیدونم چرا اینطوریه
میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
ata.royalfalcon
15-04-2011, 12:13
سلام دوستان
من جدیدا یه هارد سیگیت یک ترابایت بدون آداپتور خریدم حالا یک مشکلی باهاش دارم و اونم اینه که به تلویزیون خونه وصلش که میکنم تلویزیون نمیشناستش (تلویزیون سری 4 سامسونگ)
لازم به ذکره که قبلا یه هارد دیگه داشتم (نه این مدل) که به تلویزیون وصل میشد و راحت فیلم میدیدم ولی این یکی نمیدونم چرا اینطوریه
میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
سلام
فرمت اون هاردی که TV میشناسه چی هست ؟؟؟ آیا FAT هست یا NTFS ؟؟؟
اگر فرمت این دو هارد باهم فرق میکنه پیشنهادم این هست که فرمت هارد جدید رو مشابه هارد قدیم کنین !!!
final fantasy
15-04-2011, 12:16
سلام
فرمت اون هاردی که TV میشناسه چی هست ؟؟؟ آیا FAT هست یا NTFS ؟؟؟
اگر فرمت این دو هارد باهم فرق میکنه پیشنهادم این هست که فرمت هارد جدید رو مشابه هارد قدیم کنین !!!
من خواستم فرمت هارد روعوض کنم به fat 32 ولی از پنجره فرمت تنها دو مدل exfat و ntfs وجود داره که هیچ کدوم هم جواب نمیده روی تی وی
من خواستم فرمت هارد روعوض کنم به fat 32 ولی از پنجره فرمت تنها دو مدل exfat و ntfs وجود داره که هیچ کدوم هم جواب نمیده روی تی وی
داداش برای تغییر فرمت میتونی از نرم افزار Paragon Partition استفاده کنی که عالیه...
منم TV سامسونگ سری 4 دارم و هر دو فرمت رو میشناسه!!!(NTFS , FAT32)
moderntalk
15-04-2011, 14:58
اقا بلاخره تو تهران جایی اکسپرس کارت usb3 دارند یا نه؟
شما به پاساژ های ایران و پاساژ رضا مراجعه کن...
ata.royalfalcon
15-04-2011, 17:44
سلام
یه جای دیگه هم هست که میتونم بگم لپتاپ و لوازم مربوطه میفروشن
خیابون ولیعصر مابین میدون ولیعصر تا خیابان انقلاب چندین تا پاساژ هست که معروفترینشون مرکز کامپیوتر ایران و پاساژ رضا هست .
یعنی مرکز کامپیوتر ایران که نزدیک میدون ولیعصره پاساژ رضا نزدیک خیابون انقلابه .
وسط این دوتا یه پاساژی هست که لپتاپ و لوازم مربوطه میفروشن که متاسفانه اسم پاساژ رو نمیدوم حالا نمیدوم دارن یا نه !!!
final fantasy
15-04-2011, 20:49
داداش برای تغییر فرمت میتونی از نرم افزار Paragon Partition استفاده کنی که عالیه...
منم TV سامسونگ سری 4 دارم و هر دو فرمت رو میشناسه!!!(NTFS , FAT32)
منم با یه فلش معمولی امتحان کردم هر دو فرمت رو میشناسه ولی نمیدونم چرا هارد سیگیت رو نمیشناسه کسی از دوستان هارد یکترابایت سیگیت رو به تی وی تونسته وصل کنه؟
تورو خدا کمک کنیدمن این هارد رو برای فیلم دیدن خریدم ولی الآن این تلویزیون نمیشناسدش
ata.royalfalcon
15-04-2011, 21:23
منم با یه فلش معمولی امتحان کردم هر دو فرمت رو میشناسه ولی نمیدونم چرا هارد سیگیت رو نمیشناسه کسی از دوستان هارد یکترابایت سیگیت رو به تی وی تونسته وصل کنه؟
تورو خدا کمک کنیدمن این هارد رو برای فیلم دیدن خریدم ولی الآن این تلویزیون نمیشناسدش
یه پیشنهاد : چند پارتیشن کوچکتر بسازید ، شاید با پارتیشنهای حجم بالا مشکل داشته باشه .
final fantasy
15-04-2011, 23:07
هارد قبلیم هم یک ترا بود و میشناختش
good boy 2010
16-04-2011, 08:57
سلام
من یه هارد اکسترنال ترنسد (دسکتاپی ) دارم مو قعی که روشنش می کنم یه صدای تق تق خفه ای میده (صدای بد سکتور نیست) مشکلی داره این صدا رو میده؟تازه هم خریدمش
ata.royalfalcon
16-04-2011, 09:24
سلام
من یه هارد اکسترنال ترنسد (دسکتاپی ) دارم مو قعی که روشنش می کنم یه صدای تق تق خفه ای میده (صدای بد سکتور نیست) مشکلی داره این صدا رو میده؟تازه هم خریدمش
سلام
پيشنهادم اينه كه نرم افزار hd tune اجرا و در قسمت health يك نگاهي بندازين تا متوجه بشين آيا مشكلي داره يا خير ؟؟
اگر مشكلي نشان نداد . پس اين صدا طبيعي هست و ناشي از حركت هد هارده!!!
بعضي از هاردها بي صدا كار ميكنن مثل وسترن و بعضي از هاردها هم مثل تراكتور صدا ميكنن (اينترنال سيگيت) كه اين به نوع طراحي هارد بر ميگرده !!!
Lord-Babak
16-04-2011, 18:45
دوستان خواهش میکنم
متاسفانه تو اینترنت منبعی برای مطالعه و تصمیم گیری راجبه هارد اکسترنال نیست بغیر از اینجا
یعنی هیچ کدوم راجبه این مدل چیزی نمیدونید؟؟؟؟(transcend 25c)
بیشتر راجبه معایب و نقاط ضعف میخوام بدونم
با تشکر
ata.royalfalcon
16-04-2011, 19:11
دوستان خواهش میکنم
متاسفانه تو اینترنت منبعی برای مطالعه و تصمیم گیری راجبه هارد اکسترنال نیست بغیر از اینجا
یعنی هیچ کدوم راجبه این مدل چیزی نمیدونید؟؟؟؟(transcend 25c)
بیشتر راجبه معایب و نقاط ضعف میخوام بدونم
با تشکر
هارد ترنسند مورد نظر شما فقط usb2 داره ولی
وسترن مدل پرتابل Essential هم usb2 و usb3 داره بعضی مدلهاش البته!!!!
=======================
هارد ترنسند مورد نظر شما نرم افزاری برای بکاپ گیری نداره و حتی نمیتوان زمان استندبای شدن رو تعیین کرد (Power Saving Mode)
ولی وسترن مدل پرتابل Essential نرم افزاری داره که میتوان کارهای مختلفی باهاش انجام داد مثل بکاپ گیری اتوماتیک و تعیین زمان استندبای شدن و حتی رمزنگاری و خیلی چیزهای دیگه ...
=======================
هارد ترنسند مورد نظر شما یه کیف هم داره که وسترن کیف نداره تنها نکته ضعف وسترن این هست . البته میتونین جداگانه کیف بخرین
=======================
دمای کاری هارد وسترن بین 5 تا 35 درجه هست . و در شرایط غیر کاری از منفی 20 تا 65 درجه هست .
دمای کاری هارد ترنسند مدل مورد نظر شما بین 5 تا 55 درجه هست .
البته در مورد دمای کاری وسترن فکر کنم 35 درجه رو کم نوشته چون خیلی کمه که !!!!
======================
اینها نظرات شخصی خودم بود !!!!!
good boy 2010
16-04-2011, 20:06
سلام
پيشنهادم اينه كه نرم افزار hd tune اجرا و در قسمت health يك نگاهي بندازين تا متوجه بشين آيا مشكلي داره يا خير ؟؟
اگر مشكلي نشان نداد . پس اين صدا طبيعي هست و ناشي از حركت هد هارده!!!
بعضي از هاردها بي صدا كار ميكنن مثل وسترن و بعضي از هاردها هم مثل تراكتور صدا ميكنن (اينترنال سيگيت) كه اين به نوع طراحي هارد بر ميگرده !!!
شما می دونید توش چه هاردی(برند)؟
اینم تستش
ata.royalfalcon
16-04-2011, 20:11
شما می دونید توش چه هاردی(برند)؟
عکست خیلی کوچیکه ولی تا اونجایی که تونستم تشخیص بدم ، اون پایین سمت چپ سلامتیشو OK زده پس مشکلی نداره !!!:20:
نمیدونم هارد اینترنال از کدوم برندی هست
good boy 2010
16-04-2011, 20:15
عکست خیلی کوچیکه ولی تا اونجایی که تونستم تشخیص بدم ، اون پایین سمت چپ سلامتیشو OK زده پس مشکلی نداره !!!:20:
نمیدونم هارد اینترنال از کدوم برندی هست
ممنون از کمکتون یه بار دیگه آپلود کردم
bib200724
16-04-2011, 20:55
دوستان من یه هارد 500GB سیلیکون مدل A80 usb3 دارم وقتی به پورت های usb جلو کیس یا سیم افزایش طول usb که از پشت سیستم خودم میزنم یه صدایی مثل ضربان قلب یواش میده ولی وقتی کابلشو مستقیم به پشت کیس وصل میکنم مشکلی نداره.
در صمن مادربوردم giga هست.
روی چند تا سیستم دیگه که مادربوردشون asus بوده از جلو وصل کردم هیچ مشکلی نداشت.
اگه کسی در این مورد اطلاعی داره به منم بگه که چجوری از پورت های جلوی کیس استفاده کنم!!!!!!
ata.royalfalcon
16-04-2011, 21:20
دوستان من یه هارد 500GB سیلیکون مدل A80 usb3 دارم وقتی به پورت های usb جلو کیس یا سیم افزایش طول usb که از پشت سیستم خودم میزنم یه صدایی مثل ضربان قلب یواش میده ولی وقتی کابلشو مستقیم به پشت کیس وصل میکنم مشکلی نداره.
در صمن مادربوردم giga هست.
روی چند تا سیستم دیگه که مادربوردشون asus بوده از جلو وصل کردم هیچ مشکلی نداشت.
اگه کسی در این مورد اطلاعی داره به منم بگه که چجوری از پورت های جلوی کیس استفاده کنم!!!!!!
اگر هارد راه اندازی نمیشه و ضربان قلب میده به خاطر نرسیدن برق کافی هست . چون هارد پرتابلها برقشون از usb تامین میشه .
من قبلا با هارد پرتابل وسترن یکی از دوستام سعی کردم با استفاده از کابل افزایش طول usb به سیستم وصل کنم که جواب نمیداد !!! این کابل افزایش هم به پشت کیس متصل بود .
و من تنها راهی که داشتم متصل کردن هارد پرتابل به صورت مستقیم و بدون رابط به پشت کیس بود.
و موارد دیگری هم هست از قبیل
1. پاور خوب و مرغوب که توان برق رسانی رو داشته باشه .
2. کیفیت کابلهای افزایش طول usb خیلی مهمه ،
================================
یه پیشنهاد : تمامی ابزارهایی که به usb سیستم شما متصل هست رو جدا کنین مثلا پرینتر و فقط هارد رو وصل کنین ، ببینین آیا جواب میده یا خیر .
پیشنهاد دوم : آیا کابل هارد اکسترنال شما دو سر هست ؟؟؟ اگر بلی پس هر دو سر کابل رو وصل کنین تا جریان برق تقویت شود.
منظور من از کابل دو سر این عکس هست
ata.royalfalcon
16-04-2011, 21:43
دوستان یه خبر !!!!
ظاهرا هارد اکسترنال وسترن مدل الایت (دسکتاپی) دیگه تولید نمیشه !!!!
ممکنه هنوز چندتایی تو بازار مونده باشه هنوز
Lord-Babak
16-04-2011, 22:33
هارد ترنسند مورد نظر شما فقط usb2 داره ولی
وسترن مدل پرتابل Essential هم usb2 و usb3 داره بعضی مدلهاش البته!!!!
=======================
هارد ترنسند مورد نظر شما نرم افزاری برای بکاپ گیری نداره و حتی نمیتوان زمان استندبای شدن رو تعیین کرد (Power Saving Mode)
ولی وسترن مدل پرتابل Essential نرم افزاری داره که میتوان کارهای مختلفی باهاش انجام داد مثل بکاپ گیری اتوماتیک و تعیین زمان استندبای شدن و حتی رمزنگاری و خیلی چیزهای دیگه ...
=======================
هارد ترنسند مورد نظر شما یه کیف هم داره که وسترن کیف نداره تنها نکته ضعف وسترن این هست . البته میتونین جداگانه کیف بخرین
=======================
دمای کاری هارد وسترن بین 5 تا 35 درجه هست . و در شرایط غیر کاری از منفی 20 تا 65 درجه هست .
دمای کاری هارد ترنسند مدل مورد نظر شما بین 5 تا 55 درجه هست .
البته در مورد دمای کاری وسترن فکر کنم 35 درجه رو کم نوشته چون خیلی کمه که !!!!
======================
اینها نظرات شخصی خودم بود !!!!!
کلا به این خاطر نظرم به سمت ترنسند جلب شد که سیستم آنتی شک داره و بین مارک های دیگه به ظاهر محکم تر و در برار ضربه کمتر آسیب پذیره
به نظرتون قیمتش به نصبت هارد هایی که USB 3 و ESATA دارند چطوره؟
پیشنهاد خودتون تا سقف 70-80 تومان چیه؟
ظاهرش از همه چی مهمتره
ata.royalfalcon
17-04-2011, 14:15
کلا به این خاطر نظرم به سمت ترنسند جلب شد که سیستم آنتی شک داره و بین مارک های دیگه به ظاهر محکم تر و در برار ضربه کمتر آسیب پذیره
به نظرتون قیمتش به نصبت هارد هایی که USB 3 و ESATA دارند چطوره؟
پیشنهاد خودتون تا سقف 70-80 تومان چیه؟
ظاهرش از همه چی مهمتره
شرمنده بابت تاخير
راستش اگر بخوام هارد ضد ضربه و ضد شوك بخرم سيليكون پاور ميخرم نه ترنسند (نظر شخصي خودمه !!!)
اتفاقا يه صفحه از مجله اسكن كردم درباره مدل silicon power armor a70 هست كه مطالب جالبي داره
اين مدل فقط usb2 داره ،
فقط حجمش 800 كيلوبايته
اگر usb3 ميخواين مدل Armor A80 ميتونين بخرين.
Lord-Babak
17-04-2011, 14:48
بازم تشکر
توی کرج کجا میتونم تهیه کنم؟
---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------
راستی چطوره که تو گوگل شاپینگ قیمت اونی که از usb3 پشتیبانی میکنه چند دلار ارزون تره؟؟
اینجام همینطوره؟
هارد 1ترا پرسرعت بدون آداپتور ترجیحاً کم قیمت چی پیشنهاد میکنید؟ قیمت ظرفیت بالاتر چنده؟ 2ترا دوبرابره قیمتش؟
ata.royalfalcon
17-04-2011, 15:26
هارد 1ترا پرسرعت بدون آداپتور ترجیحاً کم قیمت چی پیشنهاد میکنید؟ قیمت ظرفیت بالاتر چنده؟ 2ترا دوبرابره قیمتش؟
سلام
نكته اول : اصولا هاردهاي دسكتاپي آداپتوردار ارزونتر از مدلهاي پرتابل هست .
تكته دوم : با توجه به اينكه يك ترابايت ميخواين قيمتش از 100 تومن بيشتر ميشه !!! شايد هم 140 تومن !!!!
========================
مدل پيشنهادي اول
My Passport Essential SE كه تا يكترابايت هم موجوده . اين مدل دو جور هست .
فقط usb2 دارد
همزمان usb2 و usb3 باهم دارد
پس در موقع خريد به اين مسئله دقت بفرماييد.
لينك
========================
مدل پيشنهادي دوم
FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده
نكته اول : از 750 گيگ به بالا ضخامتش بيشتر ميشه يعني مدلهاي 500 و 320 گيگ ضخامتشون 14.5 ميليمتره ولي از 750 گيگ به بالا ضخامتشون 22 ميليمتر ميشه .
نكته دوم : بطور پيش فرض با آداپتر USB2 فروخته ميشه كه براي بهرمند شدن از usb3 ميبايستي آداپتر جداگانه بخرين كه قيمتش حدودا 30 تومنه . عكسي از آداپتر usb3
لينك
alidanger_202
17-04-2011, 16:37
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم سریع ترین هارد اکسترنال موجود چیه و با چه پرتی ؟؟؟؟
الان usb 3 سریع تر هست یا eSATA؟؟
این هارد رو برا لپ تاپم میخوام و اصلا جابجا هم نمیکنم
لپ تاپ هم usb3 ساپورت میکنه (اصلا usb2 نداره ) هم eSATA ، سی پی یوش هم i7 هست پس از نظر پشتیبانی مشکلی ندارم حالا با این تفاصیل لطف کنید سریع ترین هارد ممکنه رو معرفی کنید .
یک سوال دیگه این که آیا هارد اکسترنال اسکازی ssd هم هست ؟؟؟؟
با تشکر خیلی ممنون
Amin_0913
17-04-2011, 16:51
سلام
هاردی وجود داره که پورت E-SATA داشته باشه؟
قیمتش چنده؟
ata.royalfalcon
17-04-2011, 17:49
سلام
هاردی وجود داره که پورت E-SATA داشته باشه؟
قیمتش چنده؟
سلام
شما نگفتین پرتابل میخواین یا دسکتاپی
در هرحال تا اونجایی که میدونم از وسترن تنها مدل My Book Studio Edition IIدارای اینترفیس esata هست و فکر نکنم به دردتون بخوره چون این مدل در واقع از دو هارد اینترنال تشکیل شده و بصورت راید کار میکنن. خیلی هم بزرگه
لینک
و سیگیت مدلهای FreeAgent GoFlex (پرتابل فقط)دارای آداپتر esata هستن . یعنی خود هارد با usb2 فروخته میشه که برای اینکه esata داشته باشین بایستی آداپتر شو جداگانه بخرین که فکر کنم قیمتش حدود 30 تومنی باشه
عکس زیر آداپتر esata هست
به نحوه جدا شدن آداپتر هم دقت بفرمایید.
ata.royalfalcon
17-04-2011, 18:03
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم سریع ترین هارد اکسترنال موجود چیه و با چه پرتی ؟؟؟؟
الان usb 3 سریع تر هست یا eSATA؟؟
این هارد رو برا لپ تاپم میخوام و اصلا جابجا هم نمیکنم
لپ تاپ هم usb3 ساپورت میکنه (اصلا usb2 نداره ) هم eSATA ، سی پی یوش هم i7 هست پس از نظر پشتیبانی مشکلی ندارم حالا با این تفاصیل لطف کنید سریع ترین هارد ممکنه رو معرفی کنید .
با تشکر خیلی ممنون
سلام
اگر سرعت بالا براتون مهمه هارد بايد usb3 داشته باشه
با توجه به اينكه هاردهای دارای اينترفيس usb3 فراوان شده ، پس بيشتر بايد به rpm هارد دقت كنين .
من سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو پيشنهاد ميكنم چون RPM آن 7200 هست (در صورتي كه اكثر هاردهاي پرتابل 5400 هستن) حداكثر حجم موجود هم 750 گيگ هست . به PRO بودنش دقت كنين چون مدل عادي 5400 دور هست .
لينك اين مدل
در مورد اینکه esata سرعتش بیشتره یا usb3 یه مطلبی از سایت ویکیپدیا اینجا میذارم خودتون سرعت ها رو باهم مقایسه کنین . بصورت تئوری esata سرعتش 375 مگابایته هست ولی usb3 سرعتش 400 مگابایته (این نظر من نیست !!!بلکه بر اساس این منبع گفتم )
لینک سایت ویکیپدیا
faramarz-vc
18-04-2011, 14:03
سلام دوستان عزیز اگه ممکنه منو راهنمایی کنین !
من میخواه یک هارد اکسترنال بخرم اما موندم چی بگیرم !
500 یا 640 میخوام زیره 100 تومن باشه قیمتش درضمن آنتی شک باشه سرعتشم خوب باشه ممنون میشم راهنمایی کنین !! :8:
ata.royalfalcon
18-04-2011, 14:14
سلام دوستان عزیز اگه ممکنه منو راهنمایی کنین !
من میخواه یک هارد اکسترنال بخرم اما موندم چی بگیرم !
500 یا 640 میخوام زیره 100 تومن باشه قیمتش درضمن آنتی شک باشه سرعتشم خوب باشه ممنون میشم راهنمایی کنین !! :8:
سلام
احتمالا شما هارد پرتابل (بدون آداپتور) ميخواين .
مدلهاي سيليكون پاور در زمينه ضد شوك بودن خوب اسم در كرده !!!:18:
اگر usb2 ميخواين ميتونين مدل silicon power armor a70 بخرين اما اگر usb3 ميخواين ميتونين مدل silicon power armor a80 رو بخرين .
يه صفحه از مجله اسكن كردم درباره مدل silicon power armor a70 هست كه مطالب جالبي داره
لينك silicon power armor a80
لينك silicon power armor a70
=======================
در هر حال اگر من جاي شما بودم اول وسترن رو انتخاب ميكردم و بعدش سيگيت . اين دو از برندهاي معروف و مشهور هستن مثل بنز و BMW . گرچه احتمالا ضد ضربه هم نيست!!!
alidanger_202
18-04-2011, 14:17
سلام
اگر سرعت بالا براتون مهمه هارد بايد usb3 داشته باشه
با توجه به اينكه هاردهای دارای اينترفيس usb3 فراوان شده ، پس بيشتر بايد به rpm هارد دقت كنين .
من سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو پيشنهاد ميكنم چون RPM آن 7200 هست (در صورتي كه اكثر هاردهاي پرتابل 5400 هستن) حداكثر حجم موجود هم 750 گيگ هست . به PRO بودنش دقت كنين چون مدل عادي 5400 دور هست .
نكته : اين مدل از هارد با دو نوع آداپتر فروخته ميشه usb2 و usb3 كه در عكس پايين با آداپتر usb3 هست COLOR]]
[COLOR="Blue"]همين مدل از هارد با آداپتر usb2
لينك اين مدل
در مورد اینکه esata سرعتش بیشتره یا usb3 یه مطلبی از سایت ویکیپدیا اینجا میذارم خودتون سرعت ها رو باهم مقایسه کنین . بصورت تئوری esata سرعتش 375 مگابایته هست ولی usb3 سرعتش 400 مگابایته (این نظر من نیست !!!بلکه بر اساس این منبع گفتم )
لینک سایت ویکیپدیا
با تشکر فراوان از زحمات بی دریغتون
یک سوال این که سرعت انتقال اطلاعات در هارد به جر نوع اتصال و سرعت هد به چه عوامل دیگه ای بستگی داره ؟؟مثلا این دو مدل هارد رو که مقایسه کردم هر دو usb3 و 7200 بودند اماسرعت انتقال سيگیت 480 مگابیت بر ثانیه است و ادیتا 130 این قدر فاصله ماله چیه ؟؟؟؟؟؟( a-DATA External NH03 1TB و eagate Portable FreeAgent GoFlex Ultra Pro 500GB)
ممنونم
ata.royalfalcon
18-04-2011, 14:36
با تشکر فراوان از زحمات بی دریغتون
یک سوال این که سرعت انتقال اطلاعات در هارد به جر نوع اتصال و سرعت هد به چه عوامل دیگه ای بستگی داره ؟؟مثلا این دو مدل هارد رو که مقایسه کردم هر دو usb3 و 7200 بودند اماسرعت انتقال سيگیت 480 مگابیت بر ثانیه است و ادیتا 130 این قدر فاصله ماله چیه ؟؟؟؟؟؟( a-DATA External NH03 1TB و eagate Portable FreeAgent GoFlex Ultra Pro 500GB)
ممنونم
ممنون
هارد اكسترنال SSD داريم اما عمدتا usb3 هستن !!!
در زمينه سرعت ترانسفر ديتا شايد پستهاي زير مناسب باشه
faramarz-vc
19-04-2011, 14:09
|دوستان عزیز من میخوام این[SILICON POWER Armor A10]
) هارد رو تهیه کنم بنظرتون هارد خوبی ؟؟ یا اگه خوب نیس چیزه جدید تر معرفی کنین !! حتما آنتی شوک باشه ! ممنو ن سرعتشم خوب باشه !!
قیمتم لطف کنین بگین ممنون میشم من از بندر عباسم اگه لطف کنین فروشگا معتبر تو تهران معرفی کنین ممنون میشم:8:
هارد اکسترنال بدون اداپتور تا 80 تومان. ظرفیت حداقل 500 . سرعت 7200 . اگر usb 3 هم بااشه بهتر
چی پیشنهاد میکنید
ata.royalfalcon
19-04-2011, 15:40
|دوستان عزیز من میخوام این[SILICON POWER Armor A10]
) هارد رو تهیه کنم بنظرتون هارد خوبی ؟؟ یا اگه خوب نیس چیزه جدید تر معرفی کنین !! حتما آنتی شوک باشه ! ممنو ن سرعتشم خوب باشه !!
قیمتم لطف کنین بگین ممنون میشم من از بندر عباسم اگه لطف کنین فروشگا معتبر تو تهران معرفی کنین ممنون میشم:8:
سلام
چرا silicon power armor a70 رو نميخري ؟؟؟
اگرهم usb3 ميخواي بايد silicon power armor a80 بخري!!!
قيمت silicon power armor a70 براي 500 گيگ حدوداً 75 هزارتومنه!!!
يه صفحه از مجله اسكن كردم درباره مدل silicon power armor a70 هست كه مطالب جالبي داره ، بخوني بد نيست فقط يه كمي حجمش زياده 800 كيلوبايت!!!
ata.royalfalcon
19-04-2011, 15:48
هارد اکسترنال بدون اداپتور تا 80 تومان. ظرفیت حداقل 500 . سرعت 7200 . اگر usb 3 هم بااشه بهتر
چی پیشنهاد میکنید
سلام
مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو پيشنهاد ميكنم چون RPM آن 7200 هست (در صورتي كه اكثر هاردهاي پرتابل 5400 هستن) حداكثر حجم موجود هم 750 گيگ هست . به PRO بودنش دقت كنين چون مدل عادي 5400 دور هست .
نكته : اين مدل از هارد با دو نوع آداپتر و پايه فروخته ميشه usb2 و usb3 كه در عكس پايين با آداپتر و پايه usb3 هست
همين مدل از هارد با آداپتر و پايه usb2
مزيت مدل هاي pro نسبت به مدلهاي غير پرو علاوه بر 7200 دور بودن ، داشتن يه پايه اي به نام Dock هست كه ميتونين اونو سرپا نگه دارين .طبق عكس بالا
لينك اين مدل
keyvan360
19-04-2011, 18:45
نظرتون درباره Transcend - StoreJet 35T - 1500GB چیه ؟
USB 3.0 نداشتن هم برام مهم نیست. مهم کیفیت هست. این مدل Transcend کیفیت ش چطوره ؟
ata.royalfalcon
19-04-2011, 20:10
USB 3.0 نداشتن هم برام مهم نیست. مهم کیفیت هست. این مدل Transcend کیفیت ش چطوره ؟
شما که کیفیت رو میخواین چرا این مدل رو انتخاب کردین ؟؟؟
هاردهای وسترن بهترین کیفیت رو دارن ، من خودم 6 تا هارد وسترن مدل الایت دارم ، جمعا 10 ترابایت آرشیو فیلم و کارتون دارم !!!
پیشنهادم اینه که وسترن رو بخرین ، با وجود وسترن نوبت اینها نمیشه !!!!
مدل پیشنهادی من My Book Essential هست . این مدل دو جور هست
یه جور فقط usb2 دارد و نوع دیگر همزمان usb2 و usb3 دارد .
ata.royalfalcon
19-04-2011, 20:23
دوستان
یه مسئله ای رو هم بگم
هارد وسترن خواستین بخرین سعی کنین ساخت تایلند باشه چون به نظرم کیفیتش بالاتره
البته هاردهای وسترن در کشورهای مختلفی تولید میشه مثلا تایلند سنگاپور مالزی و حتی چین
سعی کنین هاردهای چینی رو نخرین .
good boy 2010
19-04-2011, 21:45
دنبال هارد اکسترنال ترنسند نرو USB 3.0 نداره هاردی هم که توشه صدا می ده همون بری دنبال وسترن که دوستمون گفت بهتره
mina_rbb
19-04-2011, 23:55
سلام دوستان
قصد خرید هارد اکسترنال پورتابل 500 گیگ دارم با قیمت زیر 100.
ترجیحا هم میخوام 7200 RPM باشه
به شدت بین مدل های زیر سرگردون شدم:
1- WD My Passport Essential یا WD My Passport Essential SE (که البته فک کنم مدل SE زیر 750 گیگ نداره..درسته؟)
2- SeaGate FreeAgent GoFlex Pro یا SeaGate FreeAgent GoFlex (که بازم فک کنم مدل Pro حجم 500گیگی نداره..درسته؟)
3- ADATA Nobility NH01 Hard Disk
ADATA Classic CH11 Hard Disk -4
در واقع بین اینا ملاکم این بوده که حتما USB 3.0 داشته باشن و حتی الامکانم سرعت 7200Rpm باشه...
لطفا راهنماییم کنین... ممنون:20:
ali_ir_bsd
20-04-2011, 01:14
هارد وسترن خواستین بخرین سعی کنین ساخت تایلند باشه چون به نظرم کیفیتش بالاتره
البته هاردهای وسترن در کشورهای مختلفی تولید میشه مثلا تایلند سنگاپور مالزی و حتی چین
سعی کنین هاردهای چینی رو نخرین .
دوست عزیز از کجا بفهمیم چینی هستش یا مالزی یا غیره ...
به صرف نوشتن که نمی شه اطمینان کرد این حرفیه که خود خارجیها هم می گن ...
برنامه یا مرجع مورد اعتمادی هست که بشه بهش رجوع کرد و خوب رو از بد فهمید یا خیر ؟
موفق باشید .
ata.royalfalcon
20-04-2011, 08:18
دوست عزیز از کجا بفهمیم چینی هستش یا مالزی یا غیره ...
به صرف نوشتن که نمی شه اطمینان کرد این حرفیه که خود خارجیها هم می گن ...
برنامه یا مرجع مورد اعتمادی هست که بشه بهش رجوع کرد و خوب رو از بد فهمید یا خیر ؟
موفق باشید .
سلام
پايين جعبه اش مينويسه در كدام كشور ساخته شده است .
برنامه يا مرجعي وجود نداره ، بيشتر تجربي هست .
همانطوري كه قبلا هم گفتم من 6 تا هارد اكسترنال مدل elite دارم كه 5 عدد تايلندي هست و يكي مالزي هست .
اتفاقا اون هاردي كه ساخت مالزي بود ليبلش به مشكل برخورد كه حسابي اعصابمو به هم ريخت . گرچه بعدا بصورت نرم افزاري مشكلشو حل كردم .
در هر حال سعي كنين اگر تايلندي پيدا كردين همون تايلنديشو بخرين و چيني در اولويت آخر باشد.
تمامي اينها نظرات شخصي خودم هست ، خوشحال ميشم نظرات ديگران رو هم بخونم!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.