PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34

mahdi_shr
02-04-2015, 10:25
با سلام من یه هارد پاس/ورتی سیگیت دارم که گارانتیش تموم شده و الان خراب شده یعنی چراغش روشن میشه ولی دیگه هیچ کامپیوتری نمیشناسدش (البته موقع گارانتی هم یه بار خراب شد)ولی اون موقع یه هارد نو دادن.
آیا میشه تعمیرش کرد؟اصلا ارزش تعمیر داره؟

ata.royalfalcon
02-04-2015, 11:40
با سلام من یه هارد پاس/ورتی سیگیت دارم که گارانتیش تموم شده و الان خراب شده یعنی چراغش روشن میشه ولی دیگه هیچ کامپیوتری نمیشناسدش (البته موقع گارانتی هم یه بار خراب شد)ولی اون موقع یه هارد نو دادن.
آیا میشه تعمیرش کرد؟اصلا ارزش تعمیر داره؟

سلام .

باید چک و بررسی بشه شاید یه مشکل ساده ای داشته باشه یا یک مسئله سخت افزاری غیر قابل حل . اگر اطلاعات مهمی دارید بفرستید برای تعمیر و بازیابی اطلاعات در غیر اینصورت بنظرم ازش صرف نظر کنید و هارد اکسترنال دیگه ای بخرید .

amir_t6262
02-04-2015, 15:30
سلام
سال نو مبارك
يك سوال مبهم...با توجه به اينكه قيمت هارد اكسترنال ADTA نسبت به برندهاي معتبرتري مثل seagate ارزان تر هست..از لحاظ كارآيي و دوام قابل رقابت با مدل هاي ديگر از برندهاي ديگر هست؟
با تشكر
:n40:

در تکمیل صحبت های آقا عطای عزیز، من یک Adata HV620 دارم.
هاردی که در داخلش استفاده شده است Seagate است.
در مورد گارانتی هم گارانتی سه ساله دارد، در حالی که اکثر هاردها گارانتی شان دو ساله و یک ساله است. البته کیفیت خدمات گارانتی چطور است را نمیدانم.

قیمت HV620 یک ترابایت هم حدود 230 است و اختلاف اندکی با WD My Passport دارد.

ata.royalfalcon
04-04-2015, 11:32
از سايت وسترن ديجيتال ميخواستم يه نرم افزار دانلود كنم كه پيغام زير رو ميداد !

You have visited a page on the WD site which you do not have access. We apologize for the inconvenience

Copyright © 2001 - 2015 Western Digital Corporation, All rights reserved
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator

Your support ID is: 15357496259349039880
بعد از اينهمه مدت ، اينم تازه يادش افتاده ما رو تحريم كنه ! فقط با چيزشكن ميشه ردش كرد !

rangoabzar
04-04-2015, 17:03
آقا میخام یه هارد بگیرم خوب باشه
سرعت انتقالش خوب باشه
حالا اگه ضد ضربه هم باشه بد نیست ( اگه شد ، اگه نشدم ک نشد )
تا حدود 260 باشه ممنون

VahidDG2007
04-04-2015, 22:01
از سايت وسترن ديجيتال ميخواستم يه نرم افزار دانلود كنم كه پيغام زير رو ميداد !

بعد از اينهمه مدت ، اينم تازه يادش افتاده ما رو تحريم كنه ! فقط با چيزشكن ميشه ردش كرد !

آقا اینا به کنار من حتی جدیدا آپدیت های جدید و از سایت شرکت سازند ه ی لپ تاپم( Sony Vaio) نمیتونم دان کنم!!!! فقط با قند شکن میشه رد شد دقیقا همین عدم دسترسی و میده!!!

fonixhd
05-04-2015, 19:40
سلام

من یک هارد 1T WD P Ultra دارم .

من میخوام اطلاعاتی که دارم منتقل بکنم داخل هارد اکسترنال .

اما از آنجایی که اطلاعاتم برام خیلی مهمه و اکثرشون ودیو هستند . میترسم حین انتقال ودیو ها خراب بشه و اجرا نشه .

سوالم اینه که مثلا یک پوشه 300 گیگی رو کات میکنیم و در هارد اکسترنال پیست کنیم مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاید ؟ با توجه به این که حجم زیادی از اطلاعات منتقل میشوند .

چه نکاتی رو برای جلوگیری از خراب شدن اطلاعات حجیم در حین انتقال اطلاعات رعایت کنیم تا اطلاعاتمون سالم منتقل بشوند .

با تشکر

ata.royalfalcon
05-04-2015, 21:18
سلام

من یک هارد 1T WD P Ultra دارم .

من میخوام اطلاعاتی که دارم منتقل بکنم داخل هارد اکسترنال .

اما از آنجایی که اطلاعاتم برام خیلی مهمه و اکثرشون ودیو هستند . میترسم حین انتقال ودیو ها خراب بشه و اجرا نشه .

سوالم اینه که مثلا یک پوشه 300 گیگی رو کات میکنیم و در هارد اکسترنال پیست کنیم مشکلی برای اطلاعات پیش نمیاید ؟ با توجه به این که حجم زیادی از اطلاعات منتقل میشوند .

چه نکاتی رو برای جلوگیری از خراب شدن اطلاعات حجیم در حین انتقال اطلاعات رعایت کنیم تا اطلاعاتمون سالم منتقل بشوند .

با تشکر

سلام .

بنظر من بهتره که اول کپی کنید ، بعد از اینکه عملیات کپی انجام شد با استفاده از برنامه هایی مثل MD5 هش فایل مبدا و مقصد را مقایسه کنید و در صورتیکه مغایرتی نداشت نشاندهنده کپی صحیح اطلاعات هست و میتونید فایلهای مبدا را حذف کنید . البته چک کردن تمام موارد وقتگیر خواهد بود یا اینکه میتونید بصورت رندم چند نمونه را تست کنید .

از برنامه TeraCopy هم استفاده کنید که CRC مبداً و مقصد را خودش مقایسه میکند (قبل از اتمام عملیات کپی دکمه more و سپس Verify را بزنید) .

یه بار میخواستم سه ترابایت اطلاعات را جابجا کنم از اونجایی که USB2 خیلی کند بود با روش نه چندان استاندارد و با ترکیب چند نوع کابل از اینترفیس eSATA استفاده کردم و کلیه اطلاعات رو کپی کردم . بعداً که SMART Status هارد رو چک کردم مشخص شد که CRC Error به تعداد زیادی ایجاد شده . از اونجایی که قبلاً چنین چیزی وجود نداشت حدس زدم که در همان زمان کپی یه مشکلی ایجاد شده بود و در نتیجه اولین کاری که کردم مقایسه هش چند نمونه فایلهای مبدا و مقصد بود که تماماً مغایرت داشت . در نتیجه مجبور شدم مجدداً تمام سه ترابایت رو کپی کنم آنهم با USB2 !

برای جلوگیری از تغییر پیدا کردن اطلاعات (Shift Of Data) در هنگام خواندن و نوشتن ، مواردی هستند که بسادگی قابل انجام هست مانند عدم استفاده تا حد امکان از USB Hub غیر استاندارد و نامرغوب و یا کابلهای رابط با طول بلند ، اتصال به پورتهای پشت کیس و همچنین اطمینان از اتصال صحیح کانکتورها . موارد دیگری که کار چندانی از دست شما برنمیآید و باید به تعمیرگاه یا گارانتی مراجعه کنید مانند وجود مشکل در کنترلر USB یا Southbridge Chip مادربرد ، وجود اشکال در هارد دیسک (مبداً یا مقصد) و ...

پست 8536# (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم مطالعه کنید .

fonixhd
05-04-2015, 22:05
عطا جان از توضیحات کامل و جامعتون ممنونم .:n16:

Tera Copy که فرمودید به نظرم بهتر باشه .

User720
08-04-2015, 14:49
سلام
میخوام یه هارد 4 ترا برای آرشیو بگیرم ، طول عمر و سرعت هارد برام مهمه ، وسترن بگیرم یا سیگیت و اینکه اکسترنال یا اینترنال ؟ کدوم بهتره ؟
مدلشو بگید بی زحمت ممنون.

m.b.z
08-04-2015, 17:25
سلام
این هاردهای 8 ترابایت سیگیت به نظرتون کی وارد ایران میشه؟
مدل (STDT8000100)
توی آمازون قیمتش 299.99 دلار هست
یعنی تقریباً 1,020,000 تومان و قیمت با توجه به حجمش خیلی مناسبه

mf70
09-04-2015, 10:20
هارد 1ترا تا قیمت 250 چی خوبه؟ ضد ضربه بودن مهم نیس واسم
میشه یه توضیحی درباره مارک های هارد اکسترنال بدین

ata.royalfalcon
09-04-2015, 13:34
سلام
میخوام یه هارد 4 ترا برای آرشیو بگیرم ، طول عمر و سرعت هارد برام مهمه ، وسترن بگیرم یا سیگیت و اینکه اکسترنال یا اینترنال ؟ کدوم بهتره ؟
مدلشو بگید بی زحمت ممنون.

سلام .

در مورد انتخاب از بین اینترنال و یا اکسترنال :

1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست به اطلاعات هارد دیسک دسترسی داشته باشید .
2. اگر جابجا نمیکنید (مثلاً با لپتاپ ببرید مسافرت) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید (به جای اینکار میتوانید از قابلیت شبکه و DLNA استفاده کنید) .

پس با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود .

اگر سرعت برای شما مهم هست ، سیگیت را باید انتخاب کنید (هم اینترنال و هم اکسترنال) . البته هارد دیسکهای چهارترابایتی سیگیت 5900rpm هستند با اینحال سرعت بیشتری نسبت به WD Green دارد .

سلام
این هاردهای 8 ترابایت سیگیت به نظرتون کی وارد ایران میشه؟
مدل (STDT8000100)
توی آمازون قیمتش 299.99 دلار هست
یعنی تقریباً 1,020,000 تومان و قیمت با توجه به حجمش خیلی مناسبه

سلام .

گرچه از نظر قیمت خیلی مناسب هست ولی سرعت بسیار پایین تری نسبت به مدلهای کم حجم تر از خود دارد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست Sequential ، سرعت خواندن و نوشتن به ترتیب 68.83MB/s و 37.29MB/s در حالت raw هم به ترتیب 85.69MB/s و 38.88MB/s هست . ولی از آنجایی که فقط برای آرشیو دیتا استفاده میشه ، سرعت پایین نباید مهم باشه . در مورد اینکه کی وارد ایران میشه اطلاعی ندارم .

هارد 1ترا تا قیمت 250 چی خوبه؟ ضد ضربه بودن مهم نیس واسم
میشه یه توضیحی درباره مارک های هارد اکسترنال بدین

میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus slim انتخاب کنید . حتماً یک کیف مناسب هم بخرید چون ضد ضربه هم نیستند .

mf70
09-04-2015, 17:05
سلام .

در مورد انتخاب از بین اینترنال و یا اکسترنال :

1. اگر میخواهید در تمام مدتی که سیستمتان روشن هست به اطلاعات هارد دیسک دسترسی داشته باشید .
2. اگر جابجا نمیکنید (مثلاً با لپتاپ ببرید مسافرت) .
3. اگر فقط روی یک سیستم میخواهید استفاده کنید ، مثلاً قصد ندارید به TV یا به سیستم دیگر متصل کنید (به جای اینکار میتوانید از قابلیت شبکه و DLNA استفاده کنید) .

پس با توجه به شرایط گفته شده توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید که نسبت به هارد دیسکهای اکسترنال امنیت بیشتری دارند و احتمال کمتری هست خراب شود .

اگر سرعت برای شما مهم هست ، سیگیت را باید انتخاب کنید (هم اینترنال و هم اکسترنال) . البته هارد دیسکهای چهارترابایتی سیگیت 5900rpm هستند با اینحال سرعت بیشتری نسبت به WD Green دارد .

سلام .

گرچه از نظر قیمت خیلی مناسب هست ولی سرعت بسیار پایین تری نسبت به مدلهای کم حجم تر از خود دارد .

تست Sequential ، سرعت خواندن و نوشتن به ترتیب 68.83MB/s و 37.29MB/s در حالت raw هم به ترتیب 85.69MB/s و 38.88MB/s هست . ولی از آنجایی که فقط برای آرشیو دیتا استفاده میشه ، سرعت پایین نباید مهم باشه . در مورد اینکه کی وارد ایران میشه اطلاعی ندارم .

میتونید یکی از دو مدل WD my passport ultra و یا Seagate Backup plus slim انتخاب کنید . حتماً یک کیف مناسب هم بخرید چون ضد ضربه هم نیستند .
نظرتون درباره بقیه مارک ها چیه مثلا سیلیکون پاور ای دیتا؟؟؟؟؟
و اینکه هاردی ک وای فای داشته باشه چنده قیمتش؟

aluminum
09-04-2015, 18:14
دوستان من قصد خرید یک هارد اکسترنال دارم که در جابجایی دچار مشکل نشه(1 ترا)
الان که چک کردم Adata دو مدل داره HD650 و HD710 را داره.
Silicon Power هم هست که بنظر هاردهای بدی نمیانA15 و A30
ضد آب بودن برام زیاد مهم نیست
بنظرتون کدوم مناسب تره؟
و یک سوال دیگه اینکه با وجود هاردهای ضد ضربه ای مثل هاردهای بالا و تفاوت قیمت کم آیا خرید هاردهای مثل Adata HV620 و Western Digital My Passport و یا Seagate Expansion کار درستی هست؟!!

ata.royalfalcon
09-04-2015, 18:21
نظرتون درباره بقیه مارک ها چیه مثلا سیلیکون پاور ای دیتا؟؟؟؟؟
و اینکه هاردی ک وای فای داشته باشه چنده قیمتش؟

1. پست 7497# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را مطالعه کنید که در مورد بقیه برندها توضیحاتی دادم . از آنجایی که ضد ضربه و آب برای شما مهم نبود از این برندها پیشنهادی ندادم .

2. دیـجـیـکـالـا مدل یکترابایتی Seagate Wireless Plus رو 697 هزار تومن میده . البته اگر در بازار بگردید حتماً ارزانتر هم پیدا میکنید . دوترابایتی همین مدل هم حدود 830 هزار تومن و دوترابایتی My Passport Wireless در حدود 880 هزار تومن میتونید در بازار پیدا کنید . قیمتها حدودی هست و با توجه به گارانتی و انصاف فروشنده و ... متغیر خواهد بود .

mf70
09-04-2015, 19:02
1. پست 7497# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را مطالعه کنید که در مورد بقیه برندها توضیحاتی دادم . از آنجایی که ضد ضربه و آب برای شما مهم نبود از این برندها پیشنهادی ندادم .

2. دیـجـیـکـالـا مدل یکترابایتی Seagate Wireless Plus رو 697 هزار تومن میده . البته اگر در بازار بگردید حتماً ارزانتر هم پیدا میکنید . دوترابایتی همین مدل هم حدود 830 هزار تومن و دوترابایتی My Passport Wireless در حدود 880 هزار تومن میتونید در بازار پیدا کنید . قیمتها حدودی هست و با توجه به گارانتی و انصاف فروشنده و ... متغیر خواهد بود .
نظرات دیجی رو که میخوندم درباره هاردی که توضیح دادین یکی از کاربرا گفته بود مدل جدید تری از وسترن ب نام wd my passport ultra metal اومده نظر شما در باره اون چیه؟
2. سوال دومم در مورد هارد سیگیت هست یه قابلیت داشت به نام موبایل بک اپ خواستم یه توضیحی بدین چون سایت فارسی پیدا نکردم ک اطلاعات بگیریم ایا این قابلیت اون هارد وسترن هم داره؟ چون واسم خیلی مهمه اطلاعات مستقیم از گوشی بفرستم ب هارد

User720
09-04-2015, 21:30
سلام
کدوم یکی از این مدلها رو برای آرشیو پیشنهاد میکنین ؟
1- Western Digital My Book External Hard Drive - 4TB
2- Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB
3- Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 4TB
4- Seagate Backup Plus Fast Portable External Hard Drive - 4TB

اگه مدل بهتری مد نظرتون هست هم بگید ،
طول عمر دستگاه برام مهمتر از سرعتش هست ، هارد 4 ترا هست که به آدابتور نیاز نداشته باشه و کوچکتر باشه توی همین رنج 600 تومن ؟

ata.royalfalcon
10-04-2015, 10:25
نظرات دیجی رو که میخوندم درباره هاردی که توضیح دادین یکی از کاربرا گفته بود مدل جدید تری از وسترن ب نام wd my passport ultra metal اومده نظر شما در باره اون چیه؟
2. سوال دومم در مورد هارد سیگیت هست یه قابلیت داشت به نام موبایل بک اپ خواستم یه توضیحی بدین چون سایت فارسی پیدا نکردم ک اطلاعات بگیریم ایا این قابلیت اون هارد وسترن هم داره؟ چون واسم خیلی مهمه اطلاعات مستقیم از گوشی بفرستم ب هارد

مهمترین تفاوت مدلهای metal در بدنه و باکس آن هست در بقیه موارد مثل مدل و مشخصات هارد دیسک بکار رفته و حتی نرم افزارهای موجود تفاوتی با مدلهای عادی (ultra) ندارد .
با استفاده از اپلیکیشن WD My Cloud Mobile میتونید به اطلاعات هارد دیسک دسترسی داشته باشید و حتی از اسمارتفون فیلم ، عکس و ... را به هارد دیسک آپلود کنید .

سلام
کدوم یکی از این مدلها رو برای آرشیو پیشنهاد میکنین ؟
1- Western Digital My Book External Hard Drive - 4TB
2- Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB
3- Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 4TB

اگه مدل بهتری مد نظرتون هست هم بگید ،
طول عمر دستگاه برام مهمتر از سرعتش هست ، هارد 4 ترا هست که به آدابتور نیاز نداشته باشه و کوچکتر باشه توی همین رنج 600 تومن ؟

سلام .

طول عمر بستگی به عواملی از جمله کیفیت خود هارد دیسک و از همه مهمتر نحوه نگهداری و استفاده دارد . کیفیت هر سه مدلهای لیست شده خوب هستند و از این نظر جای نگرانی ندارد .
از آنجایی که قبلاً گفته بودید سرعت برای شما مهم هست من پیشنهاد میکنم Seagate Backup Plus Desktop را انتخاب کنید مدل سوم هم فرقی با مدل دوم ندارد بجزء شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری .

هارد دیسک چهارترابایتی بی نیاز به آداپتور موجود هست ولی بودجه شما محدود هست (حدود 920 هزار تومن) .

hamidkalak2003
15-04-2015, 00:49
سلام و خسته نباشيد.

يه سري سوال داشتم كه ممنون ميشم راهنماييم كنيد.

من نياز به هارد دارم. برام داخلي و خارجي بودن مهم نيست. قيمت هم خيلي مهم نيست. قضيه اي كه خييلي برام مهمه، عمري بودن و بدون مشكل بودن و سريع بودنش هست. مصرف اصليه من براي اين هارد، آرشيو فيلم و سريال و عكس و فيلم خانوادگي هست و روي دونه دونه اين فايل ها وسواس دارم.

با توجه به نياز هام بايد بالاتر از ٤ ترابايت باشه(٦يا٨). اولويت با وسترن ديجيتال هست.

پيشاپيش ممنون. اگه اطلاعات ديگه اي نياز هست بگم، بفرمائيد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

1_zahra
16-04-2015, 11:15
سلام
من هارد اکسترنال Western 2TB MyBook Essential دارم

می خوام از اطلاعات مهمی که توش هست ، توی هارد دیگه بک آپ بگیرم

آیا خود همین مدل برای اینکار مناسبه که بخرم؟
همین مدل یک ترابایتش قیمتش چنده؟

کلاً می خوام یه هارد داشته باشم که اطلاعات مهم رو توش ذخیره کنم ، و اصلا ازش استفاده نکنم ، و فقط به عنوان پشتیبان اطلاعات هارد قبلی باشه
به نظرتون چه هاردی برای این کار مناسبه؟

ata.royalfalcon
16-04-2015, 20:10
سلام
من هارد اکسترنال Western 2TB MyBook Essential دارم

می خوام از اطلاعات مهمی که توش هست ، توی هارد دیگه بک آپ بگیرم

کلاً می خوام یه هارد داشته باشم که اطلاعات مهم رو توش ذخیره کنم ، و اصلا ازش استفاده نکنم ، و فقط به عنوان پشتیبان اطلاعات هارد قبلی باشه
به نظرتون چه هاردی برای این کار مناسبه؟

سلام .

مدلهای Essential دیگر تولید نمیشوند ولی اگر از کارکرد آن راضی بودید و مشکلی باهاش نداشتید میتونید مدلهای جدید WD my book را انتخاب کنید .

یک ترابایتی my book دیگر تولید نمیشود . حداقل حجم WD my book دوترابایت هست که حدود 320 هزار تومن هست . البته قیمتها متغیر هست باید برید بازار و بگردید تا حداقل قیمت را با بهترین گارانتی پیدا کنید .

و اصلا ازش استفاده نکنم

کار اشتباهی هست که اصلاً ازش استفاده نکنید اگر به اطلاعاتش نیازی ندارید حداقل هرچند وقت یکبار روشن کنید .

noisymind
17-04-2015, 13:46
سلام عطا جان خسته نباشین. من مدتیست که دیگه از بازار و ... دور بودم الان دنبال یک هاردم.
فرق این دو تا چیه؟
digikala . com

سیگیت پیشنهاد نمیکنی؟

ata.royalfalcon
17-04-2015, 18:13
سلام عطا جان خسته نباشین. من مدتیست که دیگه از بازار و ... دور بودم الان دنبال یک هاردم.
فرق این دو تا چیه؟
digikala . com

سیگیت پیشنهاد نمیکنی؟

سلام .

به غير از شكل ظاهر ، باكس و تفاوتهاي سخت افزاري مربوط به قابليت رمزگذاري و lock كردن هارد ديسك و امكانات نرم افزاري جهت بکآپ گیری و مدیریت هارد دیسک ، تفاوت دیگري بين مدلهاي elements و my passport ultra وجود ندارد .

جایی که نوشته ultra ضد شوک هست ولی elements اینطور نیست بنظرم صحیح نیست چون هارد ديسكهاي بكار رفته در هر دو مشخصات يكساني دارند و براي سازنده به صرفه و منطقي نيست كه براي مدلهاي elements و my passport ultra هارد ديسكهاي كاملاً متفاوتي طراحي كنند . در واقع يك مدل هارد ديسك را بعنوان پايه انتخاب و با كم و اضافه امكانات ، مدلهاي متنوع توليد ميكنند .

سیگیت هم میتونید انتخاب کنید . در کل هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبری دارند همان را انتخاب کنید .

7-cheshmeh
20-04-2015, 11:45
سلام دوستان،اگه هاردی را روی tv هوشمند سامسونگ تست کردین به منم بگین ،میترسم بگیرم بعد معلوم بشه رو تلویزیون جواب نمیده.

nazanin66
21-04-2015, 22:47
سلام
وقت بخير
من دنبال هارد اكسترنال براي خالي كردن هارد كامپيوتر و لپ تاپم هستم....هارد را بين كامپيوتر و لپ تاپ خيلي انتقال ميدم و ممكنه سر كار هم ببرم پس جابجايي برام مهمه. قيمت هم برام مهمه.
بدون آداپتور باشد و تنها از يو اس بي تغذيه كند. اگر مدل آداپتوري بهتر هست بهم پيشنهاد بديد.
هارد 1 ترابايتي و 2 ترا بايتي چه مدلي بمن پيشنهاد مي دهيد؟
بيشتر مطالبم فيلم، عكس و فايل هاي ورد و پي دي اف هستند.
با تشكر:n40:

a_bayan
21-04-2015, 22:57
سلام
وقت بخير
من دنبال هارد اكسترنال براي خالي كردن هارد كامپيوتر و لپ تاپم هستم....هارد را بين كامپيوتر و لپ تاپ خيلي انتقال ميدم و ممكنه سر كار هم ببرم پس جابجايي برام مهمه. قيمت هم برام مهمه.
بدون آداپتور باشد و تنها از يو اس بي تغذيه كند. اگر مدل آداپتوري بهتر هست بهم پيشنهاد بديد.
هارد 1 ترابايتي و 2 ترا بايتي چه مدلي بمن پيشنهاد مي دهيد؟
بيشتر مطالبم فيلم، عكس و فايل هاي ورد و پي دي اف هستند.

سلام...من برای ارشیو ههی کوچیکم از هارد وسترن دیجیتال مای پاسپورت اولترا استفاده مبکنم...اگه میخواین خرجتون کمتر در بیاد میتونید وسترن دیجیتال المنت استفاده کنید...

مدل هایی از سیگیت هم هستن که استاد عطا معرفی میکنن...به علاوه مدلایی از adata و siliconpower...

nazanin66
23-04-2015, 19:52
سلام
ممنون...seagate بهتر از وسترن نيست؟ ....adata كيفيتش به سيگيت و وسترن ميرسه؟
تفاوت اولترا با المنت چيه كه انقدر تفاوت قميت دارند؟ (فقط بدليل ضد ضربه بودن هست؟)

amir_t6262
23-04-2015, 21:17
سلام دوستان،اگه هاردی را روی tv هوشمند سامسونگ تست کردین به منم بگین ،میترسم بگیرم بعد معلوم بشه رو تلویزیون جواب نمیده.

سلام.
برای استفاده معمولی فیلم دیدن فرقی نمیکنه از چه هاردی استفاده کنید.
من هم WD My passport و هم WD My Book و هم ADATA HV620 را به تلویزیون وصل میکنم و از رویش فیلم میبینم.

amir_t6262
23-04-2015, 21:23
سلام
ممنون...seagate بهتر از وسترن نيست؟ ....adata كيفيتش به سيگيت و وسترن ميرسه؟
تفاوت اولترا با المنت چيه كه انقدر تفاوت قميت دارند؟ (فقط بدليل ضد ضربه بودن هست؟)

شاید نتوان بین سیگیت و وسترن تفاوت خاصی قائل شد.
فقط یک نکته که در صورت خراب شدن هاردهای WD بازیابی اطلاعاتش سخت تر است.

در مورد دو مدل ultra و Element هیچکدام این دو مدل ضد ضربه نیستند. مدل ultra به دلیل برنامه های اضافه ای که دارد ( برنامه های رمزنگاری هارد و پشتیبان گیری و ...) گرانتر است. تفاوت قیمتشان خیلی هم نیست. فقط چند هزار تومان اختلاف دارند.
الان Ultra را حدود 230 و element را 220 میتوانی تهیه کنی. بگردی، کمی ارزانتر هم گیر میاد.

nazanin66
24-04-2015, 09:34
سلام
ممنون
من ضد ضربه ميخوام
الان اولترا 265 و المنت 230 هست.
قيمتشم زير 380 باشه بهتره ، 2 ترا هم بهتره اگه با اين مبلغ ضد ضربه هم پيدا بشه...نظرمم بيشتر روي سيگيت و وسترن هست.
ممنون.

ata.royalfalcon
24-04-2015, 13:55
سلام
ممنون
من ضد ضربه ميخوام
قيمتشم زير 380 باشه بهتره ، 2 ترا هم بهتره اگه با اين مبلغ ضد ضربه هم پيدا بشه...نظرمم بيشتر روي سيگيت و وسترن هست.
ممنون.

سلام .

وسترن دیجیتال یا سیگیت مدلهای ضد ضربه یعنی مدلهایی که بدنه محکمتر و دارای ضربه گیرهای لاستیکی/سیلیکونی هست رو تولید نمیکنند . اگر حتماً میخواهید ضد ضربه باشه میتونید از برند Silicon power از سری Armor انتخاب کنید . از این سری چند مدل موجود هست و اینطور که سایتشو بررسی کردم Armor A65 جدیدترین مدل هست . مدلهای دیگه ای هم از این سری موجود هست که با توجه به قیمت یا شکل ظاهری میتوانید یکی را انتخاب کنید .

از برند ADATA هم مدلهای ضد ضربه و آب هم موجوده مثل HD710 .

ولی در کل هارد دیسکهای بکار رفته در این مدلها واقعاً ضد ضربه و شوک نیست و با وجود بدنه محکم و ضربه گیرهای لاستیکی سیلیکونی بازهم امنیت صد در صدی رو ایجاد نمیکنند و توصیه میکنم که مثل مدلهای عادی نگهداری و استفاده کنید .

amir_t6262
25-04-2015, 11:51
سلام
ممنون
من ضد ضربه ميخوام
ممنون.

الان Ultra را دیجی 229 میفروشه.
در بازار کمی پایین تر هم گیر میاری.

miladddd
26-04-2015, 12:43
سلام هارد 2 ترا میخوام. نهایت 350 تومن. بیشتر نشه اگه ممکنه
با کیفیت باشه و سرعت مناسبی داشته باشه چون قراره کار زیاد بکنه
میخوام زیاد به سیستم وصلش کنم و در کنار هارد اینترنال ازش استفاده کنم. مثلا روزی 7-8 ساعت به سیستم وصل باشه
چی پیشنهاد میدین؟

VahidDG2007
28-04-2015, 17:50
سلام هارد 2 ترا میخوام. نهایت 350 تومن. بیشتر نشه اگه ممکنه
با کیفیت باشه و سرعت مناسبی داشته باشه چون قراره کار زیاد بکنه
میخوام زیاد به سیستم وصلش کنم و در کنار هارد اینترنال ازش استفاده کنم. مثلا روزی 7-8 ساعت به سیستم وصل باشه
چی پیشنهاد میدین؟

سلام

با اجازه ی استاد عطا و سایر دوستان چون امروز یه 2ترا پورتی خریدم میخواستم نظرم و بگم و کمکی کرده باشم.

من چون حمل و نقل برام مهم بود و از اونجایی که کلا هاردی غیر از سیگیت نگرفته بودم بازم به این برند اعتماد کردم و با راهنمایی استاد عطا امروز یه Expansion پورتی 2ترا گرفتم.

در برخورد اول از لحاظ کیفیت ساخت بدنه زیاد جالب نبود البته نسبت به دو هارد Free Agent Go ای که قبلا داشتم اونا به نظر باکس مستحکمتری داشتن

از لحاظ سرعت چون لپ تاپم usb 2 هست کپی از سیستم به هارد واسه فایل های تصویری از 50 مگ بر ثانیه شروع شد و در نهایت روی 25 تا 30 فیکس شد

در بدترین حالت سرعت کپی به این هارد با یو اس بی 2 از 20 مگ پایینتر نمیاد دقیقا چیزی که در Free Agent Go دیده بودم.

به هر حال امیدوارم کیفیت مدل های قدیم و داشته باشه

hamidkalak2003
29-04-2015, 11:28
با سلام
سوالي كه ميخوام بپرسم فني هست ولي در راستاي انتخاب براي خريد هارد هست كه ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
در هارد هاي نَس، كه معمولاً حاوي يك پورت شبكه و دو پورت يو اس پي٣ هستند و فلسفه استفادشون از شبكه هست، ميشه بدون كاربرد شبكه و پورت لَن و صرفاً از طريق يو اس پي٣ با پي سي براي تبادل ديتا و بك آپ استفاده كرد.
(هارد مورد نظر wd ex2)
ممنون

ata.royalfalcon
29-04-2015, 13:30
با سلام
سوالي كه ميخوام بپرسم فني هست ولي در راستاي انتخاب براي خريد هارد هست كه ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
در هارد هاي نَس، كه معمولاً حاوي يك پورت شبكه و دو پورت يو اس پي٣ هستند و فلسفه استفادشون از شبكه هست، ميشه بدون كاربرد شبكه و پورت لَن و صرفاً از طريق يو اس پي٣ با پي سي براي تبادل ديتا و بك آپ استفاده كرد.
(هارد مورد نظر wd ex2)
ممنون

سلام .

براي مدلي كه داريد نميتونيد از طريق USB به PC متصل كنيد ولي ميتونيد هارد اكسترنال ديگري كه USB هست رو به آن براي تبادل ديتا متصل كنيد .

hamidkalak2003
29-04-2015, 13:50
سلام .

براي مدلي كه داريد نميتونيد از طريق USB به PC متصل كنيد ولي ميتونيد هارد اكسترنال ديگري كه USB هست رو به آن براي تبادل ديتا متصل كنيد .

خواستم مطمئن بشم. متشكر.
خيلي بده كه تو بازار هارد اكسترنال ساده(نه نَس باشه و نه كلَود) بالاتر از ٨ترابايت پيدا نميشه. اگر هم باشه ميگن بايد سفارش بدي واست اسمبل كنيم(كه بنظر من معقول نيست، مخصوصاً با احتساب قيمتش) و با اينكه تاندربولته و براي اپل. افسوس...

hamidkalak2003
29-04-2015, 13:56
سلام .

خواستم مطمئن بشم. متشكر.
خيلي بده كه تو بازار هارد اكسترنال ساده(نه نَس باشه و نه كلَود) بالاتر از ٨ترابايت پيدا نميشه. اگر هم باشه ميگن بايد سفارش بدي واست تو باكس اسمبل كنيم(كه بنظر من معقول نيست، مخصوصاً با احتساب قيمتش) و يا اينكه تاندربولته و براي اپل. افسوس...

mostafa_rsx
30-04-2015, 15:17
سلام

بنده می خواهم یک عدد هارد 1 ترابایتی خریداری کنم و بین این 2 مدل موندم کدوم را انتخاب کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید کدومش بهتر است . با تشکر

Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB
Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB

ata.royalfalcon
30-04-2015, 19:53
سلام

بنده می خواهم یک عدد هارد 1 ترابایتی خریداری کنم و بین این 2 مدل موندم کدوم را انتخاب کنم . لطفا راهنمایی بفرمایید کدومش بهتر است . با تشکر

Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 1TB

سلام .

هر کدام که ارزانتر هستند و گارانتی بهتر و معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید . البته در مدل دوم میتونید هارد دیسک را lock کنید اگر رمزگذاری و قفل کردن هارد دیسک برای شما مهم هست پس مدل دوم را انتخاب کنید .

mostafa_rsx
01-05-2015, 10:26
سلام .

هر کدام که ارزانتر هستند و گارانتی بهتر و معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید . البته در مدل دوم میتونید هارد دیسک را lock کنید اگر رمزگذاری و قفل کردن هارد دیسک برای شما مهم هست پس مدل دوم را انتخاب کنید .
سلام

گارانتی سازگار خوبه یا آواژنگ ؟

amir_t6262
01-05-2015, 23:32
سلام

گارانتی سازگار خوبه یا آواژنگ ؟
هر دو گارانتی خوبی هستند.
سازگار ارقام معمولا گارانتی های هاردش 2 ساله است.
آواژنگ 1 ساله.

سازگار تا 48 ساعت بعد از خرید در صورت خرابی هارد، معمولا هارد را تعویض میکنه.

mahdi-mo
03-05-2015, 17:43
سلام به همه دوستان گل
بنده قصد خرید هارد ۴ ترا رو دارم
چه برندی رو بیشنهاد میکنید؟
مزایا و معایب هر کدوم رو هم بگین
با ذکر قیمت
ممنون

supermax15
16-05-2015, 13:39
سلام من ی هارد 2 ترا میخوام سرعت رایتش بالای 120 مگ باشه
این مدل چطوره ؟ Seagate Backup Plus Slim 2t

ata.royalfalcon
16-05-2015, 14:35
سلام من ی هارد 2 ترا میخوام سرعت رایتش بالای 120 مگ باشه
این مدل چطوره ؟ Seagate Backup Plus Slim 2t

سلام .

این مدلی که انتخاب کردید چنین سرعتی نداره . اگر به تست Sequential Write (عکس زیر) دقت کنید میبینید که حداکثر سرعت 112.7MB/s هست که آنهم فقط در بیرونیترین Track این هارد دیسک و هر چه به Trackـهای داخلی برود سرعت هم کمتر میشود .

همچنین در شرایط واقعی ، سرعت به حجم و تعداد فایلهایی که قرار هست Copy / Paste بشوند و آیا روی همان هارد دیسک عملیات Copy / Paste انجام میشود یا روی دو هارد دیسک جداگانه و ... بستگی دارد و ممکن هست خیلی کمتر هم بشود .

اگر روی سرعت حساس هستید پیشنهاد میکنم مدل دسکتاپی Seagate Backup plus را بخرید که سرعت بیشتری نسبت به مدلی که انتخاب کردید دارد .

supermax15
16-05-2015, 17:34
سلام .

این مدلی که انتخاب کردید چنین سرعتی نداره . اگر به تست Sequential Write (عکس زیر) دقت کنید میبینید که حداکثر سرعت 112.7MB/s هست که آنهم فقط در بیرونیترین Track این هارد دیسک و هر چه به Trackـهای داخلی برود سرعت هم کمتر میشود .

همچنین در شرایط واقعی ، سرعت به حجم و تعداد فایلهایی که قرار هست Copy / Paste بشوند و آیا روی همان هارد دیسک عملیات Copy / Paste انجام میشود یا روی دو هارد دیسک جداگانه و ... بستگی دارد و ممکن هست خیلی کمتر هم بشود .

اگر روی سرعت حساس هستید پیشنهاد میکنم مدل دسکتاپی Seagate Backup plus را بخرید که سرعت بیشتری نسبت به مدلی که انتخاب کردید دارد .

مرسی

توی 2 تراهای پرتایل کدوم مدل بیشترین سرعت رو داره ؟
ضد شوک کجااها بدرد میخور ؟

starn
24-05-2015, 15:49
دوستان بین این 2 تا شما باشید کدام یک رو انتخاب میکنید

Western Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TB

بدون در نظر گرفتن قیمت

توی دیچی کالا نوشته بود مدل وسترن رو مقاوم در برابر شوک . خش . لغزش

یه توضیح هم در رابطه با ظرافت این هارد ها یه توضیح بدید دوستان
زیادی ظریف هستن یا مشه روشون حساب باز کرد نمیخوام بندازمش زمین منظورم کیفیت ساخت بدنه در کدم مدل بالاتره؟

VahidDG2007
25-05-2015, 09:37
دوستان بین این 2 تا شما باشید کدام یک رو انتخاب میکنید

بدون در نظر گرفتن قیمت

توی دیچی کالا نوشته بود مدل وسترن رو مقاوم در برابر شوک . خش . لغزش

یه توضیح هم در رابطه با ظرافت این هارد ها یه توضیح بدید دوستان
زیادی ظریف هستن یا مشه روشون حساب باز کرد نمیخوام بندازمش زمین منظورم کیفیت ساخت بدنه در کدم مدل بالاتره؟

در مورد مدل دوم شما حتما یه نگاه به ویدئوهایی که از باز کردن این هاردا گرفته شده در یوتیوب بنداز هارد داخلی Backup Plus و Expansion هر دو یکی هست (سامسونگ)

ولی اکسپنشن نسبت به بکاپ پلاس باکسش یزره قوی تر بود شما بازم ویدئوهارو ببین...

ravi
28-05-2015, 14:48
تفاوت سری diamond و armor هاردهای سیلیکون پاور چیه؟

ata.royalfalcon
28-05-2015, 21:04
تفاوت سری diamond و armor هاردهای سیلیکون پاور چیه؟

سری Armor ضد ضربه و آب هستند . گرچه واقعاً هارد دیسک ضد ضربه وجود نداره ولی در این سری سعی شده که با اضافه کردن ضربه گیرهای لاستیکی سیلیکونی شانس آسیب پذیری هارد دیسک در هنگام ضربه را کمتر کنند .

starn
01-06-2015, 19:34
دوستان یه برنامه معری کنید برای اندازه گیری دمای هارد اکسترنال
و یک نرم افزار هم که بشه ادم از سالم بودن هارد حیالش راحت باشه + نحوه ی انجام کارش
============
مای پاسپورت الترا 2 ترا دارم یه اطلاعات تقریبا سنگیری رو جابه جا میکنم الان بعد از کپی شدن 250 گیگابایت دست که به هارد میزنم به نظرم یکم زیادی داع
نمیدونم این حالت نرمال یا خیر وسترن نداشتم تا الان
نرماله؟

armin_punisher6
01-06-2015, 20:11
و یک نرم افزار هم که بشه ادم از سالم بودن هارد حیالش راحت باشه + نحوه ی انجام کارش
============
مای پاسپورت الترا 2 ترا دارم یه اطلاعات تقریبا سنگیری رو جابه جا میکنم الان بعد از کپی شدن 250 گیگابایت دست که به هارد میزنم به نظرم یکم زیادی داع
نرماله؟

hd tune pro

ata.royalfalcon
01-06-2015, 22:32
============
نرماله؟

همانطوریکه دوست عزیز armin_punisher6 هم گفتند میتونید با استفاده از برنامه HD Tune Pro دمای هارد دیسک را متوجه بشید . فقط از منوی پایین آمدنی بالا سمت چپ باید هارد دیسک مورد نظر را انتخاب کنید .

و یک نرم افزار هم که بشه ادم از سالم بودن هارد حیالش راحت باشه

1. همینکه میتونید کپی های پرحجم و بی وقفه رو بدون مشکل انجام بدید ، سالم بودن هارد دیسک فعلاً مورد تایید هست .

2. نرم افزارهایی که وضعیت هارد دیسک رو اعلام میکنند قطعی و دقیق نیستند . بارها شده که این نرم افزارها وضعیت و سلامتی هارد دیسک را OK میکنند ولی هارد دیسک به خاطر یکسری از مشکلات در استارت بعدی بالا نمیاد !
به هر حال ميتونيد علاوه بر چك كردن SMART هارد دیسک ، با استفاده از نرم افزارهاي مناسب Short Self-Test و يا حتي Extended Self-Test را انجام بدهيد . البته Extended Self-Test خيلي زمانبر هست و بنظرم تا زمانيكه بعضی موارد SMART هارد دیسک مورد نظر OK باشد ضرورتي ندارد .

starn
01-06-2015, 22:46
ممنون
----
دوستان این ارور برای چی؟؟؟ و چطوری میشه رفعش کرد؟

ata.royalfalcon
02-06-2015, 09:36
ممنون
----
دوستان این ارور برای چی؟؟؟ و چطوری میشه رفعش کرد؟

اين عكس براي كدام هارد ديسك هست ؟ فكر نميكنم اين عكس مربوط به my passport ultra باشه .

اين warning در هارد ديسكهاي سامسونگ زياد ديده ميشه و اگر اين عكس مربوط به هارد ديسك سامسونگ باشه بنظرم عادي محسوب ميشه .

نكته : براي تعيين مدل دقيق هارد ديسكهاي بكار رفته در اكسترنالها ميتونيد از برتامه CrystalDiskInfo استفاده كنيد .

STTIGER
02-06-2015, 10:13
سلام
من امروز یه هارد اکسترنال My Passport Ultra 2TB خریدم میخواستم بپرسم اگه پارتیشن بندیش نکنم مشکلی پیش میاد؟ چون فقط برای آرشیو فیلم میخوام استفاده کنم و نیازی به پارتیشن هم ندارم.

ata.royalfalcon
02-06-2015, 21:13
سلام
من امروز یه هارد اکسترنال My Passport Ultra 2TB خریدم میخواستم بپرسم اگه پارتیشن بندیش نکنم مشکلی پیش میاد؟ چون فقط برای آرشیو فیلم میخوام استفاده کنم و نیازی به پارتیشن هم ندارم.

سلام .

هارد دیسکها تا زمانی که پارتیشن بندی و سپس با یکی از فایل سیستمهای رایج مثلاً NTFS فرمت نشوند نمیتوانید اطلاعاتی روی آن ذخیره کنید . مدلی که دارید از قبل پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت شده و تعدادی برنامه هم در آن پارتیشن ذخیره شده . اگر میخواهید تک پارتیشن باشه پس نیازی نیست دوباره پارتیشن بندی کنید ولی اگر میخواهید تعداد بیشتری پارتیشن بسازید بازهم مشکلی نیست .

STTIGER
02-06-2015, 21:49
سلام .

هارد دیسکها تا زمانی که پارتیشن بندی و سپس با یکی از فایل سیستمهای رایج مثلاً NTFS فرمت نشوند نمیتوانید اطلاعاتی روی آن ذخیره کنید . مدلی که دارید از قبل پارتیشن بندی و با فایل سیستم NTFS فرمت شده و تعدادی برنامه هم در آن پارتیشن ذخیره شده . اگر میخواهید تک پارتیشن باشه پس نیازی نیست دوباره پارتیشن بندی کنید ولی اگر میخواهید تعداد بیشتری پارتیشن بسازید بازهم مشکلی نیست .
ممنون
یه سوال دیگه
وقتی میخوام با برنامه Quickview هارد رو Safe Remove کنم این ارور میاد در حالی که هیچ برنامه ای از روی هارد در حال اجرا نیست
ولی با Safe Remove خود ویندوز راحت جدا میشه.

ata.royalfalcon
02-06-2015, 22:06
ممنون
یه سوال دیگه
وقتی میخوام با برنامه Quickview هارد رو Safe Remove کنم این ارور میاد در حالی که هیچ برنامه ای از روی هارد در حال اجرا نیست
ولی با Safe Remove خود ویندوز راحت جدا میشه.

با استفاده از برنامه Process Explorer بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست . پست 6939# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک را مطالعه کنید . اگر به نتیجه ای نرسیدید يک راه حل دیگر این هست که برنامه Disk management رو اجرا کنید و روی قسمت سمت چپ که مربوط به هارد اکسترنال مورد نظرتان هست ، راست کلیک وoffline کنید (عکس زیر) . سپس میتوانید safely remove کنید . البته براي استفاده مجدد در زمانيكه به سيستم متصل كرديد بايد دوباره online شود.

dvd2010
03-06-2015, 19:36
سلام آقا عطا.هارد وسترن مای بوک یا هارد سیگیت 4ترا؟کدومشون بهتره و سرعت هر دو هارد 7200 rpmهست؟

starn
03-06-2015, 19:41
اين عكس براي كدام هارد ديسك هست ؟ فكر نميكنم اين عكس مربوط به my passport ultra باشه .

اين warning در هارد ديسكهاي سامسونگ زياد ديده ميشه و اگر اين عكس مربوط به هارد ديسك سامسونگ باشه بنظرم عادي محسوب ميشه .

نكته : براي تعيين مدل دقيق هارد ديسكهاي بكار رفته در اكسترنالها ميتونيد از برتامه CrystalDiskInfo استفاده كنيد .

این عکس مربوط به اکسترنال ترنسند میباشد
پس این ارور که زده مشکلی نداره؟
-----
من اون برنامه ای هم که گفتید دانلود کردم
الان وضعیت good میخواستم ببینم یک درجه بهتر از good یعنی Great یا چنین چیزی هم این برنامه داره یا good آخرین درجشه؟

ata.royalfalcon
03-06-2015, 23:32
سلام آقا عطا.هارد وسترن مای بوک یا هارد سیگیت 4ترا؟کدومشون بهتره و سرعت هر دو هارد 7200 rpmهست؟

سلام .

هیچکدام از ایندو مدل 7200rpm نیستند . اولی 5400rpm و دومی هم 5900rpm هست .

هر دو مدلهای خوبی هستند و بنظر من فرق زیادی نمیکنه که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انتخاب کنید .

این عکس مربوط به اکسترنال ترنسند میباشد
-----
من اون برنامه ای هم که گفتید دانلود کردم
الان وضعیت good میخواستم ببینم یک درجه بهتر از good یعنی Great یا چنین چیزی هم این برنامه داره یا good آخرین درجشه؟

اگر هارد دیسک بکار رفته سامسونگ باشه (با همان برنامه ای که گفتم مشخص میشه) ، بنظر من عادی هست .
این Warning در هارد دیسکهای سامسونگ زیاد دیده میشه و اگر از برنامه های دیگه ای هم استفاده کنید وضعیت هارد دیسک را مطلوب (Good یا OK و ...) گزارش میکنند .

Good آخرین درجه هست .

farhad200
04-06-2015, 15:59
سلام لطفا یه هارد 2 ترابایتی معرفی کنید... مقاومت و سرعت تبادل اطلاعاتش خیلی برام مهمه
بودجه: 400

ata.royalfalcon
04-06-2015, 19:55
سلام لطفا یه هارد 2 ترابایتی معرفی کنید... مقاومت و سرعت تبادل اطلاعاتش خیلی برام مهمه
بودجه: 400

سلام .

احتملاً پرتابل میخواهید . میتونید Seagate Backup Plus Slim و یا WD my passport ultra را انتخاب کنید .

سرعتشون که خوبه ولی در مورد مقاومت ، باید خیلی دقت کنید چون حساس هستند ، نه فقط در مورد مدلهای پیشنهاد داده شده بلکه همه هارد دیسکها حساس و نیازمند دقت فراوان هستند .

mb1372
06-06-2015, 14:31
سلام
از بین هارد های زیر کدومو برای خرید پیشنهاد می کنید؟

Adata Classic HV100 External Hard Drive - 1TB
Adata Choice HC500 External Hard Drive - 1TB

نظر خودم بیشتر به آخریه. اما حسگر ضد شوک استفاده شده در دو مدل اول ، وسوسه کننده ست. لطفا راهنمایی کنید و اگر هارد ارزون تری هم ( 1 ترا) پیدا میشه معرفی کنید.

VahidDG2007
11-06-2015, 13:06
سلام
از بین هارد های زیر کدومو برای خرید پیشنهاد می کنید؟

Adata Classic HV100 External Hard Drive - 1TB
Adata Choice HC500 External Hard Drive - 1TB

نظر خودم بیشتر به آخریه. اما حسگر ضد شوک استفاده شده در دو مدل اول ، وسوسه کننده ست. لطفا راهنمایی کنید و اگر هارد ارزون تری هم ( 1 ترا) پیدا میشه معرفی کنید.

دوست عزیز در مورد آخرین مدل چون من خودم دومیش و از دیجی گرفتم(قصد تبلیغ ندارم) میتونم یزره راهنماییتون کنم من Expansion گرفتم چون هارد داخلیشون یکیست و فقط بک آپ پلاس یسری نرم افزار مثل Seagate Dashboard داره که برای من مهم نبود...

بنابراین اگر خواستید سیگیت بگیرید بنظر من اکسپنشن و بگیرید که هم ارزانتر است و تفاوت چندانی ندارن با بک آپ پلاس....

بخصوص طی 2 روز گذشته قیمت اکسپنشن(2TB) به 295 رسیده که واقعا عالیه

من 320 و 315 گرفته بودم....

موفق باشید.....:n40:

supermax15
13-06-2015, 21:15
من هارد رو واسه بازی کردن میخوام لبتابم م پر شده میخوام بازی رو هارد اکترنال نصب کنم
مشکلی ب وجود نمیاد ؟

ata.royalfalcon
14-06-2015, 06:27
من هارد رو واسه بازی کردن میخوام لبتابم م پر شده میخوام بازی رو هارد اکترنال نصب کنم
مشکلی ب وجود نمیاد ؟

مشكلي بجزء كند شدن لودينگ بازيها ايجاد نميشه . من توصيه ميكنم كه يا هارد ديسك لپتاپ رو با مدلهاي پرحجمتر تعويض كنيد و يا اطلاعاتي كه بندرت استفاده ميكنيد روي هارد اكسترنال ذخيره كنيد تا فضا براي نصب بازي روي هارد ديسك لپتاپ فراهم بشه .

supermax15
14-06-2015, 12:03
مشكلي بجزء كند شدن لودينگ بازيها ايجاد نميشه . من توصيه ميكنم كه يا هارد ديسك لپتاپ رو با مدلهاي پرحجمتر تعويض كنيد و يا اطلاعاتي كه بندرت استفاده ميكنيد روي هارد اكسترنال ذخيره كنيد تا فضا براي نصب بازي روي هارد ديسك لپتاپ فراهم بشه .
هارد 2ترا لبتاپ کجا میشه پیدا کرد ؟

نمیش 2 تا هارد ب لبتاپ وصل کرد ؟ بجتش dvd رو برداشت!!

ata.royalfalcon
14-06-2015, 13:07
هارد 2ترا لبتاپ کجا میشه پیدا کرد ؟

نمیش 2 تا هارد ب لبتاپ وصل کرد ؟ بجتش dvd رو برداشت!!

نميدونم كجا دارن ، بايد بازار رو بگرديد .
فقط دقت كنيد كه ضخامت هارد ديسكي كه ميخريد در حدي باشه كه در داخل محفظه هارد لپتاپ نصب بشه . مثلاً ضخامت هارد ديسكهاي دوترابايتي سامسونگ 9.5 ميليمتري هستند .
به جاي رايتر هم ميتونيد هارد ديسك نصب كنين ولي بايد HDD Caddy بخريد . من پيشنهاد ميكنم هارد ديسك پرحجمتر بخريد و رايتر روي لپتاپ بمونه .

hosseinf722
18-06-2015, 13:11
سلام
در مورد هاردای اینترنال وسترن دیجیتال

1-سری بنفش رو نمیشه برای استفاده ی معمولی استفاده کرد؟ نوشته بود برای ظبط 24 ساعته فیلم و ....
2- سری قرمز مخصوص چیه؟
3-سری سبز واقعا کم میاره تو بازی و استفاده های دیگه؟ قیمتاش وسوسه کننده ست :n01:

ata.royalfalcon
18-06-2015, 18:38
سلام
در مورد هاردای اینترنال وسترن دیجیتال

1-سری بنفش رو نمیشه برای استفاده ی معمولی استفاده کرد؟ نوشته بود برای ظبط 24 ساعته فیلم و ....
2- سری قرمز مخصوص چیه؟
3-سری سبز واقعا کم میاره تو بازی و استفاده های دیگه؟ قیمتاش وسوسه کننده ست :n01:

سلام .

1. استفاده های معمولی اگر منظورتان نصب و اجرای ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه ای) ، نرم افزار و بازی باشه ، سری Purple بخاطر ویژگیهای خاصی که داره و همچنین سرعت پایین ، پیشنهاد نمیشه .

2. این سری برای استفاده در NAS ها بهینه شده ، مدلهای Pro هم با توجه به 7200rpm بودنش ، باعث بهبود در عملکرد NAS میشه و بیشتر مناسب برای NAS هایی هست که کاربرهای زیادی بهش متصل میشوند و همچنین NAS هایی با گنجایش بیشتر از هشت هارد دیسک .
برای آرشیو دیتا روی سیستم عادی هم میتوان از این سری استفاده کرد ولی از نظر قیمت شاید مقرون بصرفه نباشه .

3. بجاش میتونید WD Blue انتخاب کنید . اگر حجم بیشتر میخواهید میتونید سیگیت انتخاب کنید .

hosseinf722
19-06-2015, 03:09
سلام .

1. استفاده های معمولی اگر منظورتان نصب و اجرای ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه ای) ، نرم افزار و بازی باشه ، سری Purple بخاطر ویژگیهای خاصی که داره و همچنین سرعت پایین ، پیشنهاد نمیشه .

2. این سری برای استفاده در NAS ها بهینه شده ، مدلهای Pro هم با توجه به 7200rpm بودنش ، باعث بهبود در عملکرد NAS میشه و بیشتر مناسب برای NAS هایی هست که کاربرهای زیادی بهش متصل میشوند و همچنین NAS هایی با گنجایش بیشتر از هشت هارد دیسک .
برای آرشیو دیتا روی سیستم عادی هم میتوان از این سری استفاده کرد ولی از نظر قیمت شاید مقرون بصرفه نباشه .

3. بجاش میتونید WD Blue انتخاب کنید . اگر حجم بیشتر میخواهید میتونید سیگیت انتخاب کنید .

خیلی ممنون بابت جوابتون

یه سوال دیگه اینکه هارد های سیگیت رو تایید میکنین از نظر کیفیت و طول عمر؟ نمیدونم چرا ولی حس خوبی بهش ندارم

قیمت وسترن بلو 2 و 3 گیگ رو هم دارین؟

خیلی ممنون

ata.royalfalcon
19-06-2015, 12:07
خیلی ممنون بابت جوابتون

یه سوال دیگه اینکه هارد های سیگیت رو تایید میکنین از نظر کیفیت و طول عمر؟ نمیدونم چرا ولی حس خوبی بهش ندارم

قیمت وسترن بلو 2 و 3 گیگ رو هم دارین؟

خیلی ممنون

حداکثر حجم WD Blue یک ترابایت هست . اگر هارد دیسک بیشتر از یک ترابایت و پرسرعت میخواهید WD Black رو باید انتخاب کنید و در صورتیکه محدودیت بودجه دارید سیگیت رو انتخاب کنید که سرعت خوب و کیفیت مناسبی دارند .

hosseinf722
20-06-2015, 00:07
عیبی که میشه رو سری گرین وسترن گذاشت سرعت به نسبت پایینشه ، درسته؟

هاردی که الان رو سیستممه Western Digital Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive
با این هارد به مشکلی برنخوردم تا حالا با وجود کش 32 و نسبتا قدیمی بودنش
به نظرتون اگر این هاردو بگیرم به مشکل کم بودن سرعت برمیخورم Western Digital Green Edition 3TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD30EZRX

ata.royalfalcon
20-06-2015, 06:58
عیبی که میشه رو سری گرین وسترن گذاشت سرعت به نسبت پایینشه ، درسته؟

هاردی که الان رو سیستممه Western Digital Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM 32MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Bare Drive
با این هارد به مشکلی برنخوردم تا حالا با وجود کش 32 و نسبتا قدیمی بودنش
به نظرتون اگر این هاردو بگیرم به مشکل کم بودن سرعت برمیخورم Western Digital Green Edition 3TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD30EZRX

تفاوت سرعتش كاملاً براي شما محسوس خواهد بود . مثلاً بالا اومدن ويندوز ، اجراي كامل نرم افزارها و ... چند ثانيه بيشتر طول خواهد كشيد .

استاد شیفو
26-06-2015, 22:33
سلام
آقا عطا داداش گلم یک سوالی دارم . ممنونتون میشم پاسخ بدید

من هارد 1TB WD Ultra دارم . الان 500 گیگ پر هست . میخوام 500 گیگ رو حذف کنم . میخواستم ببینم حذف ناگهانی این حجم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

آیا به دیفرگ نیاز هست بعد از حذف ؟؟

و سوال دیگه خود وسترن دیجیتال ابزاری برای حذف کل داده های هارد داره یا خیر .

با تشکر:n40:

ata.royalfalcon
27-06-2015, 06:34
سلام
آقا عطا داداش گلم یک سوالی دارم . ممنونتون میشم پاسخ بدید

من هارد 1TB WD Ultra دارم . الان 500 گیگ پر هست . میخوام 500 گیگ رو حذف کنم . میخواستم ببینم حذف ناگهانی این حجم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

با تشکر:n40:

سلام .

میخواستم ببینم حذف ناگهانی این حجم مشکلی ایجاد نمیکنه ؟

مشكلي ايجاد نميكنه .

نيازي نيست .

بله ؛ اگر برنامه WD Drive utilities رو نصب كرده باشيد با استفاده از گزينه Drive Erase ميتونيد كل اطلاعات رو حذف كنيد . حتي برنامه هاي مربوط به اين هارد ديسك كه داخل درايو ذخيره شدن . براي اينكه مجبور نشيد دوباره اين برنامه ها رو دانلود كنيد بهتر اينكار رو انجام نديد و خودتان بطور دستي اطلاعات رو انتخاب و سپس حذف كنيد .

omid.ba
27-06-2015, 17:06
سلام.من دو هفته میشه که هارد wd my passport 1 TB خریدم.بار اول که با usb3 دیتا انتقال میدادم چندبار هارد not responding دادو سیستم هنگ کرد.ویندوزم رو عوض کردم و دوباره درایور usb3 نصب کردم و چند روز مشکلی نداشت.ولی دیروز دوباره هنگ کرد.روسیستم یکی از دوستام هم که استفاده میکردم یه بار اینجوری شد. ولی وقتی با نرم افزار hd tune تست میکنم میگه هارد سالمه.به نظرتون مشکل از کجاست؟

amir_t6262
27-06-2015, 17:11
سلام.من دو هفته میشه که هارد wd my passport 1 TB خریدم.بار اول که با usb3 دیتا انتقال میدادم چندبار هارد not responding دادو سیستم هنگ کرد.ویندوزم رو عوض کردم و دوباره درایور usb3 نصب کردم و چند روز مشکلی نداشت.ولی دیروز دوباره هنگ کرد.روسیستم یکی از دوستام هم که استفاده میکردم یه بار اینجوری شد. به نظرتون هردم مشکل داره؟ ولی وقتی با نرم افزار hd tune تست میکنم میگه هارد سالمه.به نظرتون مشکل از کجاست؟
با USB2 هیچ مشکلی ندارید و مشکل فقط در usb3 دیده میشه؟

omid.ba
27-06-2015, 17:14
سلام.من دو هفته میشه که هارد wd my passport 1 TB خریدم.بار اول که با usb3 دیتا انتقال میدادم چندبار هارد not responding دادو سیستم هنگ کرد.ویندوزم رو عوض کردم و دوباره درایور usb3 نصب کردم و چند روز مشکلی نداشت.ولی دیروز دوباره هنگ کرد.روسیستم یکی از دوستام هم که استفاده میکردم یه بار اینجوری شد. این مشکل دایمی نیست ولی همون چند بار هم اذبه نظرتون هردم مشکل داره؟ ولی وقتی با نرم افزار hd tune تست میکنم میگه هارد سالمه.به نظرتون مشکل از کجاست؟

با USB2 هیچ مشکلی ندارید و مشکل فقط در usb3 دیده میشه؟
آره.فک کردم مشکل از usb3 لپتاپمه ولی وقتی رو یه سیستم دیگه هم اینجوری شد شک کردم مشکل از هارد یا کابلش باشه

supermax15
29-06-2015, 13:15
ی بنچمارک کلی از بهترین هارد اکترنال ها

fredmehdi
10-07-2015, 14:59
سلام دوستان.خسته نباشید.بنده قصد خرید هارد اکسترنال با ظرفیت 2 یا 3 گیگ[ترجیحا 3 گیگابایت]دارم. سرعت انتقالش هم مناسب باشه.چه هاردی را پیشنهاد میدهید؟بودجه هم حداکثر 650 تومن هست.همچنین اگر ممکنه مکانی رو هم برای تهیه در شیراز معرفی کنید و ایا به مادربورد یا سخت افزار خاضی نیاز هست یا نه.مادربورد z87 g45gaming هست. اگر هم امکانش هست سه تا هارد معرفی کنید تا در صورت موجود نبودن هارد دیگری خریداری شود.

ata.royalfalcon
10-07-2015, 20:58
سلام دوستان.خسته نباشید.بنده قصد خرید هارد اکسترنال با ظرفیت 2 یا 3 گیگ[ترجیحا 3 گیگابایت]دارم. سرعت انتقالش هم مناسب باشه.چه هاردی را پیشنهاد میدهید؟بودجه هم حداکثر 650 تومن هست.همچنین اگر ممکنه مکانی رو هم برای تهیه در شیراز معرفی کنید و ایا به مادربورد یا سخت افزار خاضی نیاز هست یا نه.مادربورد z87 g45gaming هست. اگر هم امکانش هست سه تا هارد معرفی کنید تا در صورت موجود نبودن هارد دیگری خریداری شود.

سلام .

با ظرفیت 2 یا 3 گیگ[ترجیحا 3 گیگابایت]

ترابایت حتماً منظورتان هست .

اگر هم امکانش هست سه تا هارد معرفی کنید تا در صورت موجود نبودن هارد دیگری خریداری شود.

برای سه ترابایت میتونید WD my book و یا Seagate Backup plus Desk رو با توجه به گارانتی ، قیمت و موجود بودن در بازار انتخاب کنید . قیمت سه ترابایتشون هم حدود 365 تا 375 هزار تومن متغیر هست .

ایا به مادربورد یا سخت افزار خاضی نیاز هست یا نه.

فقط USB 3 داشته باشه که مادربردتان هم داره .

1_zahra
14-07-2015, 00:12
سلام
من یک هارد دو ترابایتی WD my book essential دارم ، اطلاعاتی که توش دارم خیلی برام مهمه ( فیلم و سریال و نرم افزار و بازی و ....)
اخیرا 600 گیگ از بازی هام سهواً پاک شد ( تو این پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم دلیل پاک شدنش و گفتم و چند تا هم سوال پرسیدم که کسی کمکم نکرد )

می خوام یک هارد دیگه بگیرم که اطلاعات مهمی که تو هارد WD my book essential هست داخلش باشه ، و یک هارد رو برای استفاده مداوم در نظر بگیرم تا اگه خدایی نکرده دوباره سهوا اطلاعاتم پاک شد ، خیالم راحت باشه که یک کپی دیگه ازش تو یک هارد دیگه دارم

می تونم از 300 تا 400 تومن هزینه کنم

این هاردی ه که دارم و پشت مانیتور گذاشتم و اصلا جابه جاش نمی کنم ، پس به نظرتون از همین مدل دسکتاپی بگیرم یا پرتابل؟

و اینکه بعد یک ماه روی هاردم گرد و غبار میشینه و حتی بعضی موقع ها یادم میره تمیزش کنم ، این گرد و غبار به هارد آسیبی میزنه ؟ چون دیدم بعضی از مدل های پرتابل مقاوم در برابر گرد و غبار ان .

ممنون

ata.royalfalcon
14-07-2015, 07:14
سلام
من یک هارد دو ترابایتی WD my book essential دارم ، اطلاعاتی که توش دارم خیلی برام مهمه ( فیلم و سریال و نرم افزار و بازی و ....)
اخیرا 600 گیگ از بازی هام سهواً پاک شد ( تو این پست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هم دلیل پاک شدنش و گفتم و چند تا هم سوال پرسیدم که کسی کمکم نکرد )

می خوام یک هارد دیگه بگیرم که اطلاعات مهمی که تو هارد WD my book essential هست داخلش باشه ، و یک هارد رو برای استفاده مداوم در نظر بگیرم تا اگه خدایی نکرده دوباره سهوا اطلاعاتم پاک شد ، خیالم راحت باشه که یک کپی دیگه ازش تو یک هارد دیگه دارم

این هاردی ه که دارم و پشت مانیتور گذاشتم و اصلا جابه جاش نمی کنم ، پس به نظرتون از همین مدل دسکتاپی بگیرم یا پرتابل؟

و اینکه بعد یک ماه روی هاردم گرد و غبار میشینه و حتی بعضی موقع ها یادم میره تمیزش کنم ، این گرد و غبار به هارد آسیبی میزنه ؟ چون دیدم بعضی از مدل های پرتابل مقاوم در برابر گرد و غبار ان .

ممنون

سلام .

در مورد اون پستي كه گفتيد كسي كمكي نكرد ، خب خودتان ميتونستيد چندتا از نرم افزارهاي بازيابي اطلاعات رو نصب ، اجرا و هارد ديسك رو اسكن كنيد شايد چيزي پيدا ميكرد . به هر حال اگر اطلاعات قبلي توسط اطلاعات جديد Overwrite بشن شانس بازيابي مطلوب اطلاعات كم هست و اطلاعاتي كه بازيابي ميشن اكثراً خراب هست . مثلاً فيلمهايي كه نصفه نيمه پخش ميشن و ...

همچنين با برنامه هايي مثل Visual CD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ميتونستيد يه كاتالوگ از هارد ديسك ايجاد و در جاي ديگه اي مثلاً فلش مموري ذخيره كنيد كه ببينيد قبلاً چه فايلهايي داشتيد و چه اطلاعاتي حذف شدن .

براي استفاده هاي مداوم ، من پيشنهاد ميكنم يه هارد ديسك اينترنال بخريد و روي سيستمتان نصب كنيد و هارد اكسترنال براي بكآپها و آرشيو ديتا باشه . اينطوري كارايي بيشتري خواهيد داشت .

اگر اصرار داريد كه هارد ديسك اكسترنال بخريد و اگر از كاركرد مدل قبلي راضي بوديد ميتونيد مجدداً از همين برند و مدل خريداري كنيد البته مدلهاي Essential ديگه تو بازار پيدا نميشه ولي مدلهاي جديدش يعني WD my book كيفيت و كارايي بهتري نسبت به مدل قديمي Essential دارند . از اونجايي كه سقف بودجه ـتون 400 هزار تومن هست ميتونيد سه ترابايتي WD my book بخريد كه حدود 365 هزار تومن هست . اگر جابجا نميكنيد ضرورتي هم نداره كه پرتابل رو انتخاب كنيد مخصوصاً اينكه طول كابل هاشون كوتاه هست و فكر نميكنم بتونيد پشت مانيتور بذاريد مگر اينكه كيس رو روي ميز بذاريد يا اينكه لپتاپ داشته باشيد .

اگه Blower داريد ميتونيد داخل باكس هارد اكسترنال رو تميزش كنيد . معمولاً آسيبي هم ايجاد نميكنه مگر اينكه آنقدر زياد بشه و جلوي تبادل حرارتي رو بگيره يا سوراخ كوچكي كه روي بدنه هارد ديسك ها هست رو بگيره ...

farshid2002002
19-07-2015, 14:44
با سلام به دوستان عزیز

می خوام یه هارد اکسترنال خوب بخرم توی رنج قیمت بین دویست تا سیصد (حد اکثر 300)..کاری هم که باهاش میخوام انجام بدم صرفا حفظ و آرشیو اطلاعات و فایل هایی هست که روی لپتاپم وجود داره. توی این رنج قیمتی هر کدوم از دوستان که هارد اکسترنال خوب سراغ دارن ( حداقل یک ترا ) با قیمت حدودی و مدلش بنویسن ممنون میشم.

خودم روی سایت دیجی کالا دو تا مدل رو دیدم که به نظرم خوب باشه.مدل هاش رو قرار میدم دوستان در مورد این دو تا مدل هم نظراتشونو بگن. (مدل ها روی سایت دیجی کالا هستن و از اونجا هم دوستان میتونن ویژگی ها و مشخصات این دو تا مدل رو ببینن)

Adata Dashdrive HV620 External Hard Drive - 1TB

Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB

supermax15
20-07-2015, 18:41
با سلام به دوستان عزیز

می خوام یه هارد اکسترنال خوب بخرم توی رنج قیمت بین دویست تا سیصد (حد اکثر 300)..کاری هم که باهاش میخوام انجام بدم صرفا حفظ و آرشیو اطلاعات و فایل هایی هست که روی لپتاپم وجود داره. توی این رنج قیمتی هر کدوم از دوستان که هارد اکسترنال خوب سراغ دارن ( حداقل یک ترا ) با قیمت حدودی و مدلش بنویسن ممنون میشم.

خودم روی سایت دیجی کالا دو تا مدل رو دیدم که به نظرم خوب باشه.مدل هاش رو قرار میدم دوستان در مورد این دو تا مدل هم نظراتشونو بگن. (مدل ها روی سایت دیجی کالا هستن و از اونجا هم دوستان میتونن ویژگی ها و مشخصات این دو تا مدل رو ببینن)

Adata Dashdrive HV620 External Hard Drive - 1TB

Adata DashDrive Durable HD710 External Hard Drive - 1TB
Adata DashDrive Durable HD710 بهتره
ولی پیشنهاد میکنم با 320 تومن ی وسترن مای پاسپورت 2 ترا بخرید

basketball
20-07-2015, 23:52
سلام آقا عطا
من به دنبال یک هارد 3 ترابایت مناسب برای آرشیو و خوانش محصولات گرافیکی هستم.
محصولا دیجیتال جویس شامل افکت های صوتی، موسیقی متن، کلیپ های تبلیغاتی و تصاویر استوک هستند که قصد دارم فایل های سورس رو در این هارد نگهداری کنم و همزمان از روی همین هارد برای نرم افزار خوانش بشوند (وقتی فایل های سورس را داخل نرم افزار نصب می کنید یکسری پوشه ایجاد می کنند که شامل پیش نمایش و فایل اصلی هستند)، از این بابت شما چه هاردی رو توصیه می کنید؟

ata.royalfalcon
21-07-2015, 11:02
سلام آقا عطا
من به دنبال یک هارد 3 ترابایت مناسب برای آرشیو و خوانش محصولات گرافیکی هستم.
محصولا دیجیتال جویس شامل افکت های صوتی، موسیقی متن، کلیپ های تبلیغاتی و تصاویر استوک هستند که قصد دارم فایل های سورس رو در این هارد نگهداری کنم و همزمان از روی همین هارد برای نرم افزار خوانش بشوند (وقتی فایل های سورس را داخل نرم افزار نصب می کنید یکسری پوشه ایجاد می کنند که شامل پیش نمایش و فایل اصلی هستند)، از این بابت شما چه هاردی رو توصیه می کنید؟

سلام .

Seagate Backup plus Desk مدل مناسبتري بنظر ميرسه . سرعتشون هم در مقايسه با WD my book بيشتر هست .

moradib
22-07-2015, 14:14
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت میخواستم هم برای آرشیو دیتا هم برای نرم افزار و سیستم عامل که بیشتر برای دیتا میخوام
از بین اینا کدوم بهتره؟ضد خش بودن هم برام مهمه

Silicon Power Stream S03 External Hard Drive - 1TB

Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 1TB

Silicon Power Armor A60 External Hard Drive - 1TB

Silicon Power Armor A65 External Hard Drive - 1TB

sasan.69
22-07-2015, 23:36
هارد وسترن اولترا گرفتم یه سری برنامه جانبی داره چطوری نصب کنم و اینکه رمز گذاری برای هاردد لازمه؟

ata.royalfalcon
23-07-2015, 10:37
هارد وسترن اولترا گرفتم یه سری برنامه جانبی داره چطوری نصب کنم و اینکه رمز گذاری برای هاردد لازمه؟

پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک رو مطالعه کنید که توضیحات کاملی در مورد برنامه ها دادم .

اینکه رمز گذاری برای هاردد لازمه؟

اگر اطلاعات محرمانه ای دارید میتونید رمز بذارید در غیر اینصورت ضرورتی نداره .

sasan.69
23-07-2015, 11:31
ممنون از پاسخگویی...

sasan.69
23-07-2015, 12:47
پست 6222# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک رو مطالعه کنید که توضیحات کاملی در مورد برنامه ها دادم .

اگر اطلاعات محرمانه ای دارید میتونید رمز بذارید در غیر اینصورت ضرورتی نداره .

ممنونم...بکابگیری واقعا لازمه یا کلا نیازی به نصب برنامه ها نیس.. با کابلش میانگین کپی دیتا هم 24-26 هست....یه سوال مبتدیانه! چطوری بفهمیم کابلی که وصل کردم از یو اس بی2 استفاده میشه یا 3؟

ata.royalfalcon
23-07-2015, 13:30
ممنونم...بکابگیری واقعا لازمه یا کلا نیازی به نصب برنامه ها نیس.. با کابلش میانگین کپی دیتا هم 24-26 هست....یه سوال مبتدیانه! چطوری بفهمیم کابلی که وصل کردم از یو اس بی2 استفاده میشه یا 3؟

اگر نمیخواهید کلیه برنامه ها رو نصب کنید حداقل برنامه WD Drive Utilities را نصب کنید تا برنامه WD Quick View هم نصب بشه . با این برنامه هست که پس از Safely Remove کردن هارد دیسک خاموش میشه (راست کلیک روی آیکون WD Quick View کنار ساعت ویندوز) .

این مدلی که دارید USB3 و کابل همراه آنهم USB3 هست . عکس زیر کانکتوری هست که به هارد اکسترنال وصل میشه و از نوع micro usb3 هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با توجه به میانگین سرعتی که دارید مشخص هست به USB2 سیستم متصل شده .

moradib
23-07-2015, 13:37
سلام دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت میخواستم هم برای آرشیو دیتا هم برای نرم افزار و سیستم عامل که بیشتر برای دیتا میخوام

دوستان میشه جواب منو هم بدین

sasan.69
23-07-2015, 15:51
اگر نمیخواهید کلیه برنامه ها رو نصب کنید حداقل برنامه WD Drive Utilities را نصب کنید تا برنامه WD Quick View هم نصب بشه . با این برنامه هست که پس از Safely Remove کردن هارد دیسک خاموش میشه (راست کلیک روی آیکون WD Quick View کنار ساعت ویندوز) .

این مدلی که دارید USB3 و کابل همراه آنهم USB3 هست . عکس زیر کانکتوری هست که به هارد اکسترنال وصل میشه و از نوع micro usb3 هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با توجه به میانگین سرعتی که دارید مشخص هست به USB2 سیستم متصل شده .

تشکر... همین کابله...یو اس بی 3 سیستم رو باید کجا شناسایی کرد؟

ata.royalfalcon
23-07-2015, 16:25
تشکر... همین کابله...یو اس بی 3 سیستم رو باید کجا شناسایی کرد؟

مشخصات مادربرد و یا لپتاپ معمولاً در سایت سازنده نوشته میشه . اگر هم درایو های سیستم بطور کامل نصب شده باشه در Device manager هم مشخص هست (قسمت Universal Serial Bus Controller) .

scorpion2
23-07-2015, 18:20
درود
دوستان عزیز بین
Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 3TB
و

Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB
کدام رو پیشنهاد میکنید؟
بیشتر خراب نشدن مد نظر هست به قولی طول عمرش در صورت استفاده صحیح بیشتر باشد.
ممنون

ata.royalfalcon
23-07-2015, 18:35

دوستان میشه جواب منو هم بدین

به جزء مدل اول که از هارد دیسکهای سامسونگ استفاده شده ، هارد دیسکهای بکار رفته در بقیه مدلها دقیقاً معلوم نیست از کدام برند و مدل هست ولی احتمالاً سامسونگ باشه که اگر اینطور باشه پس تا اینجا فرق چندانی از نظر سرعت ، کارایی و حتی کیفیت بین این مدلها وجود نداره .

مهمترین تفاوت در بدنه و شکل ظاهری آنها هست . بعضی از مدلهایی که لیست کردید ضد ضربه و آب هستند و اگر مدلهای ضد ضربه و آب میخواهید بنظرم A65 یا A80 گزینه های مناسبی هستند .

sasan.69
23-07-2015, 20:53
مشخصات مادربرد و یا لپتاپ معمولاً در سایت سازنده نوشته میشه . اگر هم درایو های سیستم بطور کامل نصب شده باشه در Device manager هم مشخص هست (قسمت Universal Serial Bus Controller) .

اینم مشخصات

ata.royalfalcon
23-07-2015, 21:41
اینم مشخصات

USB3 نداره . مگر اینکه کارت جداگانه ای نصب کرده باشید یا اینکه مادربردتان کنترلر جداگانه ای داشته باشه که درایورشو نصب نکرده باشید (که به شکل unknown device دیده میشه) .

moradib
23-07-2015, 22:10
به جزء مدل اول که از هارد دیسکهای سامسونگ استفاده شده ، هارد دیسکهای بکار رفته در بقیه مدلها دقیقاً معلوم نیست از کدام برند و مدل هست ولی احتمالاً سامسونگ باشه که اگر اینطور باشه پس تا اینجا فرق چندانی از نظر سرعت ، کارایی و حتی کیفیت بین این مدلها وجود نداره .

مهمترین تفاوت در بدنه و شکل ظاهری آنها هست . بعضی از مدلهایی که لیست کردید ضد ضربه و آب هستند و اگر مدلهای ضد ضربه و آب میخواهید بنظرم A65 یا A80 گزینه های مناسبی هستند .
بین این دو مدل a80 و a65 شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟عمر هارد هم برام مهمه

ata.royalfalcon
23-07-2015, 23:25
بین این دو مدل a80 و a65 شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟عمر هارد هم برام مهمه

فرق زیادی بین ایندو مدل نیست بجزء باکس و شکل ظاهری ، حتی از نظر مقاومت در برابر آب هم در یک اندازه هستند . یه جستجو تو اینترنت بزنید و ببینید شکل ظاهری کدامیک برای شما جذابتر هست و همون رو انتخاب کنید . البته قیمت و مدت گارانتی رو هم باید در نظر بگیرید (A65 جدیدتر و بنظر من زیباتر هست) .

sasan.69
24-07-2015, 14:08
USB3 نداره . مگر اینکه کارت جداگانه ای نصب کرده باشید یا اینکه مادربردتان کنترلر جداگانه ای داشته باشه که درایورشو نصب نکرده باشید (که به شکل unknown device دیده میشه) .

احتمالا سیستم برا 5-6 ساله پیشه ساپورت نمیکنه و دقیقا نمیدونم چی رو نصب نکردم

The.one
25-07-2015, 13:29
سلام.يه هارد دو ترا ميخوام.مهمتر از همه اينكه حفاظتش بالا باشه يني يه وقت پاك نشه.سرعتشم بالا باشه..خلاصه يه چيزه عالي باشه.ممنون ميشم راهنمايم كنين..من خودم ميخوام هارد اي ديتا مدل dashdrive HD 710 بگيرم بنظرتون خوبه..

ASUSIR
27-07-2015, 01:54
سلام دوستان.من جدیداً یه هارد اکسترنال 2TB خریدم.به نظر شما پارتیشن بندیش کنم یا همون یه پارتیشن بمونه؟درسته که میگن پارتیشن بندی این هاردها اشتباهه؟

ata.royalfalcon
27-07-2015, 07:04
سلام دوستان.من جدیداً یه هارد اکسترنال 2TB خریدم.به نظر شما پارتیشن بندیش کنم یا همون یه پارتیشن بمونه؟درسته که میگن پارتیشن بندی این هاردها اشتباهه؟

سلام .

هارد ديسك بايد پارتيشن بندي و سپس با يكي از فايل سيستمهاي رايج (مثلاً NTFS) فرمت بشوند تا بتونيد اطلاعاتي ذخيره كنيد . تا زمانيكه اينكار انجام نشود که نميتونيد اطلاعاتي روي آن ذخيره کنيد مگر اينکه اينکار از قبل انجام شده باشد . اگر منظور شما ساخت چند پارتيشن (يا درايو) هست مسئله اي ندارد و اشتباه هم نيست و مشكلي براي هارد ديسك ايجاد نميشود و حتي مزايايي هم دارد .

تعداد پارتيشنها و حجم هر پارتيشن به سليقه خودتان و از همه مهمتر به حجم هر فايل بستگي دارد . اگر حجم هر فايل زياد هست (مثلاً بلوريهاي 40 ، 50 گيگابايتي) بهتر هست هارد ديسك يك پارتيشن داشته باشد . به هر حال حجم هر پارتیشن را طوری در نظر بگیرید که بعدها نیازی به افزایش یا کاهش و کلاً هر تغییر دیگری نداشته باشد .

ASUSIR
27-07-2015, 21:48
سلام .

هارد ديسك بايد پارتيشن بندي و سپس با يكي از فايل سيستمهاي رايج (مثلاً NTFS) فرمت بشوند تا بتونيد اطلاعاتي ذخيره كنيد . تا زمانيكه اينكار انجام نشود که نميتونيد اطلاعاتي روي آن ذخيره کنيد مگر اينکه اينکار از قبل انجام شده باشد . اگر منظور شما ساخت چند پارتيشن (يا درايو) هست مسئله اي ندارد و اشتباه هم نيست و مشكلي براي هارد ديسك ايجاد نميشود و حتي مزايايي هم دارد .

تعداد پارتيشنها و حجم هر پارتيشن به سليقه خودتان و از همه مهمتر به حجم هر فايل بستگي دارد . اگر حجم هر فايل زياد هست (مثلاً بلوريهاي 40 ، 50 گيگابايتي) بهتر هست هارد ديسك يك پارتيشن داشته باشد . به هر حال حجم هر پارتیشن را طوری در نظر بگیرید که بعدها نیازی به افزایش یا کاهش و کلاً هر تغییر دیگری نداشته باشد .

ممنونم از راهنماییتون.خیالم بابت پارتیشن بندی راحت شد چون تو چند تا سایت خوندم که ساخت چند درایو باعث آسیب و کاهش عمر هارد اکسترنال میشه.
شما چه نرم افزاری رو واسه پارتیشن بندی هارد اکسترنال پیشنهاد میدید؟
ممنون

ata.royalfalcon
27-07-2015, 22:00
ممنونم از راهنماییتون.خیالم بابت پارتیشن بندی راحت شد چون تو چند تا سایت خوندم که ساخت چند درایو باعث آسیب و کاهش عمر هارد اکسترنال میشه.
شما چه نرم افزاری رو واسه پارتیشن بندی هارد اکسترنال پیشنهاد میدید؟
ممنون

هارد دیسکهای بکار رفته در اکسترنالها دقیقاً همانی هستند در PCـها و لپتاپها استفاده میشوند . ساخت چند درایو مشکلی برای هارد دیسک ایجاد نمیکنه . هارد دیسک لپتاپم چهار پارتیشن داره و مشکلی هم تا الان پیش نیومده .

از Disk management ویندوز میتونید استفاده کنید . یا اگر برنامه حرفه ای تر میخواهید میتونید از MiniTool Partition Wizard Professional هم استفاده کنید .

sasan.69
30-07-2015, 22:07

عطا خان اگه از هارد بکاپ بگیرم و یه موقع هارد خراب میشه میشه اطلاعات رو کامل بازیابی کرد ؟

ata.royalfalcon
30-07-2015, 22:24
عطا خان اگه از هارد بکاپ بگیرم و یه موقع هارد خراب میشه میشه اطلاعات رو کامل بازیابی کرد ؟

اگر بکآپها روی هارد دیسک دیگه ای بوده ، میتونید بکآپها رو ریستور کنید و به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

mb1372
30-07-2015, 22:44
سلام دوستان
صرفا با توجه به دوام محل اتصال کابل و عمر هارد کدوم رو پیشنهاد میدید؟
My Passport Ultra External
Silicon Power Armor A30

ata.royalfalcon
31-07-2015, 18:47
سلام دوستان
صرفا با توجه به دوام محل اتصال کابل و عمر هارد کدوم رو پیشنهاد میدید؟
My Passport Ultra External
Silicon Power Armor A30

سلام .

کانکتور USB3 مدل اول از نوع Micro-B و مدل دوم هم Type A هست . کانکتور نوع اول عمر و دوام بیشتری (ده هزار بار جدا و متصل کردن) در مقایسه با کانکتور نوع دوم دارد (پنج هزار بار جدا و متصل کردن) .

عمر خود هارد دیسک هم بیشتر بستگی به نحوه نگهداری و استفاده داره .
مدل دوم باکس ضد ضربه داره ولی اگر کاربر بادقتی هستید و مثلاً بطور تصادفی زمین نمیندازید مدل اول رو پیشنهاد میکنم .

Shadow-Man
02-08-2015, 17:36
سلام یه هارد اکسترنال یک ترا میخوام
اداپتور و اینچیزا نخواد

سرعت بالا
دوام بالا

قیمت هم بگید لطفا

mb1372
06-08-2015, 16:01
سلام دوستان
من از هارد اکسترنال WD My passport ultra برای آرشیو استفاده می کنم و چند تا سوال داشتم:
1-یه جا دیدم فقط از پوشه بندی برای تقسیم فایل ها استفاده می کردن. دلیل خاصی داره؟تقسیم هارد ب چند درایو چه معایبی میتونه داشته باشه؟

2-آیا بعد از درایو بندی کردن هارد باز هم امکان ضبط برنامه تلویزیون وجود داره؟ (تلویزیون اولش میگه باید هارد رو فرمت کنه.) در صورتی که هارد درایو بندی بشه، تلویزیون یه درایو رو فرمت میکنه یا کل هاردو؟

3-پیشنهاد میدید کابل همیشه به هارد متصل باشه یا بعد از استفاده جداش کنم؟

4- برای رمز گذاری ، استفاده از نرم افزار هارد بهتره یا انکریپشن ویندوز؟ (از لحاظ اینکه روی سیستم های بیشتری قابلیت دسترسی داشته باشه)

5- اگه با نرم افزار هارد ، رمز گذاریش کنم موقع از دست رفتن ویندوز و در حالت بوت میشه ازش استفاده کرد؟ (مثلا ایمیج ویندوز رو برگردوند)

ata.royalfalcon
06-08-2015, 21:58
سلام دوستان
من از هارد اکسترنال WD My passport ultra برای آرشیو استفاده می کنم و چند تا سوال داشتم:
1-یه جا دیدم فقط از پوشه بندی برای تقسیم فایل ها استفاده می کردن. دلیل خاصی داره؟تقسیم هارد ب چند درایو چه معایبی میتونه داشته باشه؟

سلام .

برای مرتب کردن اطلاعات علاوه بر روش فولدربندی ، میتونید چند پارتیشن هم بسازید و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیشه . حتی ایجاد چند پارتیشن مزایایی هم دارد مثلاً اگر یکی از پارتیشنها به هر علتی خراب بشه اسکن کردن یک پارتیشن کم حجمتر (برای بازیابی اطلاعات) به زمان کمتری نیاز دارد و اطلاعات رو هم میتونید روی پارتیشن دیگه همان هارد دیسک بازیابی کنید .

به هر حال همانطوریکه در پستهای قبل هم گفتم تعداد پارتیشنها (یک یا چند عدد) و حجم هر پارتیشن به سلیقه خودتان و از همه مهمتر به حجم هر فایل بستگی دارد .

3-پیشنهاد میدید کابل همیشه به هارد متصل باشه یا بعد از استفاده جداش کنم؟

اگر احتیاجی بهش ندارید بهتره که از سیستم جدا کنید .

4- برای رمز گذاری ، استفاده از نرم افزار هارد بهتره یا انکریپشن ویندوز؟ (از لحاظ اینکه روی سیستم های بیشتری قابلیت دسترسی داشته باشه)

نرم افزار خود هارد دیسک . به خاطر سادگی بیشتر و همچنین سرعت بیشتر در کد و دیکد کردن اطلاعات .

5- اگه با نرم افزار هارد ، رمز گذاریش کنم موقع از دست رفتن ویندوز و در حالت بوت میشه ازش استفاده کرد؟ (مثلا ایمیج ویندوز رو برگردوند)

امکانپذیر نیست .

meshkiposh2200
07-08-2015, 02:10
درود. من Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB را چشمم گرفته ولی آداپتور میخوره.به نظرتون چرا با اینکه یو اس بی 3 داره

ata.royalfalcon
07-08-2015, 09:37
درود. من Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB را چشمم گرفته ولی آداپتور میخوره.به نظرتون چرا با اینکه یو اس بی 3 داره

مدل بدون آداپتور هم موجوده (WD my passport ultra) که قیمتشون یکم بیشتر هست .

مدلهای دسکتاپی از هارد دیسکهای 3.5 اینچی استفاده میشه که ولتاژ 5 ولتی USB برای راه اندازی این هارد دیسکها کفایت نمیکند .

meshkiposh2200
08-08-2015, 01:18
مدل بدون آداپتور هم موجوده (WD my passport ultra) که قیمتشون یکم بیشتر هست .

مدلهای دسکتاپی از هارد دیسکهای 3.5 اینچی استفاده میشه که ولتاژ 5 ولتی USB برای راه اندازی این هارد دیسکها کفایت نمیکند .
خب مزیت این دسکتاپها چیه؟محکمتره یا طول عمر بیشتری داره یا ...؟

ata.royalfalcon
08-08-2015, 06:46
خب مزیت این دسکتاپها چیه؟محکمتره یا طول عمر بیشتری داره یا ...؟

بيشترين مزيتشون قيمت كمتر در مقايسه با مدلهاي پرتابل هست (در حجمهاي يكسان) . طول بيشتر كابل USB و همچنين امكان استفاده از رابطهاي USB از ديگر مزيتهاش هست .

از نظر طول عمر و يا استحكام ؛ در شرایط یکسان (مثلاً دقت در مراحل تولید ، کیفيت مواد اولیه بکار رفته و ...) بنظر من هارد دیسکهای 2.5 اینچی استحكام و عمر مفید بیشتری دارند و چندین دلیل هم داره مثلاً قطر کمتر Platterـها . به همین خاطر هست که اكثر هارد دیسکهای 10K rpm و یا 15K rpmد، 2.5 اینچی هستند . ولی در عمل به خاطر مناسب بودن برای جابجائی های روزمره و احتمال آسیب دیدن در حین جابجائیها و ... معمولاً عمر کمتری در مقایسه با هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی دارند که کمتر جابجا میشوند و اکثر مواقع روی میز ثابت میمانند .

ضمن اينكه تابحال مدل دسكتاپي تو بازار ايران نديدم كه باكس ضد ضربه و آب داشته باشه .

karikator
10-08-2015, 10:55
من یه هارد اکسترنال میخوام برای ارشیو فیلم و موزیک و برنامه ها با ظرفیت 1 ترا
حالا ی مدل خوب پیشنهاد بدین لطفا ؟؟
این هارد وسترن که قابلیت رمز گذاری داره اگه بهش رمز بدیم و به تلویزیون وصلش کنیم چطوریه اصلا قابل شناسایی هست ؟؟؟یا حتما باید رمز را ریمو کنیم با کامپیوتر؟
از لحاظ کیفیت چقدر با هم اختلاف دارند این هاردها
تشکر از پاسخگویی شما دوستان
ی هارد خوب با قیمت خوب معرفی کنید

ata.royalfalcon
10-08-2015, 22:09
من یه هارد اکسترنال میخوام برای ارشیو فیلم و موزیک و برنامه ها با ظرفیت 1 ترا
حالا ی مدل خوب پیشنهاد بدین لطفا ؟؟
این هارد وسترن که قابلیت رمز گذاری داره اگه بهش رمز بدیم و به تلویزیون وصلش کنیم چطوریه اصلا قابل شناسایی هست ؟؟؟یا حتما باید رمز را ریمو کنیم با کامپیوتر؟
از لحاظ کیفیت چقدر با هم اختلاف دارند این هاردها
تشکر از پاسخگویی شما دوستان
ی هارد خوب با قیمت خوب معرفی کنید

هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال تا زمانیکه Lock باشند توسط TV قابل شناسایی نیستند و نمیتونید استفاده کنید و باید حتماً قبلش پسورد رو بردارید .

همین مدل wd my passport ultra رو میتونید انتخاب کنید . از برند سیگیت هم میتونید انتخاب کنبد و کیفیتشون هم مناسب هست .

karikator
10-08-2015, 22:17
هارد دیسکهای اکسترنال وسترن دیجیتال تا زمانیکه Lock باشند توسط TV قابل شناسایی نیستند و نمیتونید استفاده کنید و باید حتماً قبلش پسورد رو بردارید .

همین مدل wd my passport ultra رو میتونید انتخاب کنید . از برند سیگیت هم میتونید انتخاب کنبد و کیفیتشون هم مناسب هست .
خوب اگه قفل رو برداریم مزیتشون دیگه چیه..یعنی هر سری باید قفل بذاریم و برداریم..خودتون باشین کدمو میخرین..ای دیتا وسترن و....

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Shadow-Man
12-08-2015, 13:23
سلام یه هارد اکسترنال یک ترا میخوام
اداپتور و اینچیزا نخواد

سرعت بالا
دوام بالا

قیمت هم بگید لطفا
لطفا من رو هم راهنمایی کنید

ata.royalfalcon
12-08-2015, 19:52
لطفا من رو هم راهنمایی کنید

فرق زیادی نمیکنه چه مدلی رو انتخاب کنید . میتونید WD my passport ultra رو انتخاب کنید یا اینکه Seagate Backup plus slim .

ضد ضربه یا آب هم میخواهید میتونید مدل جدید ADATA HD720 رو انتخاب کنید .

mamaly11
25-08-2015, 16:05
سلام دوستان.
یه جا خونده بودم که هاردهای جدید اینترنال جاسوسی میکنند و اطلاعاتو راحت میدزدن. بخاطر همین قصد دارم که یه هارد اکسترنال بگیرم و اطلاعات خانوادگی (عکس و فیلم) رو بریزم تو اون. سوالم اینه که هارد اکسترنال هم جاسوسی میشه یا نه؟
برای خرید یک هارد اکسترنال 500 گیگابایتی با بودجه حداکثر 250 تومن چیو پیشنهاد میدید؟

patybor
27-08-2015, 11:07
سلام.
من Western Digital elements - 2TB خریدم. به کامپیوتر وصل میکنم مشکلی نیست. اما با تلویزیون سامسونگ مشکل داره. برای دفعه اول که دو تا فیلم توش بود وصلش کردم بدون
ایراد نشان داد. اما فیلم های زیادی که بعدا اضافه کردم رو نشان نمیده. تازه کلی فولدر حذف کردم یا ایجاد کردم اما همه رو با هم نشان میده. داخل فولدر که میخواهی بری پیام can not open میزنه.
جالبیش اینه که تو حالت videos اینجوریه. اما تو حالت عکس یا موزیک که میگذارم فولدرها رو درست نشان میده.
فرمت رو از ntfs بردارم ایا درست میشه؟؟!!

ariya.m
30-08-2015, 17:50
سلام. من یک هارد Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB خریدم. دیدم که گفتن باید ایستاده باشه. اگه خوابیده روی میز باشه اشکال داره؟ و اگه داخل کیف یا چیزی باشه موقع کار کردن اشکالی داره؟ و در مورد برنامه ای که تو خود هارد هست هم میشه توضیح بدید؟ و اینکه بعد از safely remove چراغ هارد هنوز روشنه. اگه کابلش رو جدا کنم مشکلی پیش میاد؟؟ (اینقدر شلوغه و تعداد پیج ها زیاده نتونستم جواب سوالامو پیدا کنم)

ata.royalfalcon
30-08-2015, 18:14
سلام. من یک هارد Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 1TB خریدم. دیدم که گفتن باید ایستاده باشه. اگه خوابیده روی میز باشه اشکال داره؟ و اگه داخل کیف یا چیزی باشه موقع کار کردن اشکالی داره؟ و در مورد برنامه ای که تو خود هارد هست هم میشه توضیح بدید؟ و اینکه بعد از safely remove چراغ هارد هنوز روشنه. اگه کابلش رو جدا کنم مشکلی پیش میاد؟؟ (اینقدر شلوغه و تعداد پیج ها زیاده نتونستم جواب سوالامو پیدا کنم)

سلام .

مدلی که انتخاب کردید پایه ای نداره که بتونید بصورت ایستاده قرار بدید . پس باید بصورت خوابیده روی میز قرار بگیره . اصلاً هم سعی نکنید که بصورت ایستاده استفاده کنید چون احتمال سقوط هست که هارد دیسک خراب خواهد شد .

و اگه داخل کیف یا چیزی باشه موقع کار کردن اشکالی داره؟

کیف محافظ هارد اکسترنال اگر منظورتان هست ، مشکل خاصی نداره و میتونید داخل کیف هم استفاده کنید البته اگر بتونید کابل USB رو بهش متصل کنید . ولی اگر میخواهید به مدت طولانی استفاده کنید برای جلوگیری از گرم شدن بیش از حد توصیه میکنم از کیف خارج و بعد به سیستم متصل کنید .

و اینکه بعد از safely remove چراغ هارد هنوز روشنه. اگه کابلش رو جدا کنم مشکلی پیش میاد؟؟

با اصلاح رجیستری ویندوز میتونید کاری کنید که بعد از safely remove موتور هارد دیسک خاموش شود (روش Global Setting را انجام بدهيد) .

viase
31-08-2015, 11:32
سلام
من تصمیم دارم هارد a80 بخرم،دیجی کالا قیمت 269 زده ،جاهای دیگه که رفتم قیمت بگیرم حدودن 245 بوود ،این تفاوت قیمت واسه چیه ؟

ata.royalfalcon
31-08-2015, 11:46
سلام
من تصمیم دارم هارد a80 بخرم،دیجی کالا قیمت 269 زده ،جاهای دیگه که رفتم قیمت بگیرم حدودن 245 بوود ،این تفاوت قیمت واسه چیه ؟

سلام .

ديچيكالا معمولاً قيمتهاش بالاتر هست . اگر امكانش هست سعي كنيد حضوري از بازار خريد كنيد .

zhila67
03-09-2015, 18:39
سلام
من یه هارد اکسترنال 1TB می خوام که ضد ضربه باشه بین دو مدل ADATA HD710 و Silicon Power Armor A80 کدوم بهتره؟

یا اگر مدل دیگری می شناسید که ضد ضربه و ضد آب باشه ممنون میشم راهنماییم کنید.

ata.royalfalcon
03-09-2015, 20:12
سلام
من یه هارد اکسترنال 1TB می خوام که ضد ضربه باشه بین دو مدل ADATA HD710 و Silicon Power Armor A80 کدوم بهتره؟

یا اگر مدل دیگری می شناسید که ضد ضربه و ضد آب باشه ممنون میشم راهنماییم کنید.

سلام .

بنظر من Silicon Power Armor A85 رو انتخاب کنید . البته اگه بتونید پیدا کنید یا اینکه صبر کنید در بازار موجود بشه . هم جدیدتر هست و هم شکل ظاهری جالبی داره .

بین دو مدلی که نوشتید هر کدام که گارانتی بهتر و طولانیتری داره و هر کدام که برای شما زیباتر هست همان رو انتخاب کنید . فرق زیادی هم نمیکنه .

ضمناً کلمه ضد ضربه رو بولد کردید فکر نکنید واقعاً و بطور 100% این مدلها ضد ضربه هستند . مخصوصاً زمانیکه روشن هست هرگونه ضربه یا شوک و حتی جابجا کردن باعث آسیب دیدن و از بین رفتن اطلاعات میشه . پس باید مثل یه مدل عادی استفاده کنید .

zhila67
03-09-2015, 20:32
مرسی از پاسختان منظورم از ضد ضربه بودن سقوط از ارتفاع یا مثلا پا گذاشتن رو هارد در زمان خاموش بودن هستش.هارد قبلی من WD بود که در اثر پا گذاشتن اطلاعاتم پاک شد.
پس سیلیکون بهتر از آدیتا هست؟

ata.royalfalcon
03-09-2015, 21:46
مرسی از پاسختان منظورم از ضد ضربه بودن سقوط از ارتفاع یا مثلا پا گذاشتن رو هارد در زمان خاموش بودن هستش.هارد قبلی من WD بود که در اثر پا گذاشتن اطلاعاتم پاک شد.
پس سیلیکون بهتر از آدیتا هست؟

از نظر تحمل وزن اضافی ؛ بنظر من Armor A80 یا Armor A85 باکس مقاومتری دارند ولی دقت کنید کناره های A80 از جنس پلاستیک معمولی و غیر قابل انعطاف هست و اگر از گوشه ها و اطرافش زمین بخوره احتمالاً این پلاستیک بشکنه (میتونید داخل کیف هارد اکسترنال بذارید) . ولی در مدل ADATA HD710 از اونجایی که تماماً لاستیکی هست چنین مسئله ای وجود نداره .

به هر حال باید دقت و احتیاط کنید . هارد دیسکها حساس هستند .

hanieheskandari
09-09-2015, 18:50
سلام
من چند روز پیش داشتم با هاردم کار میکردم که وسط کار گیر کرد مجبور شدم از لپتاپ جداش کنم
بعد که دوباره وصلش کردم دیگه آیکنش توی my camputer وجود نداشت اما توی device manager هستش
کلی سرچ کردم و فهمیدم که باید initialized disk رو بزنم اما اوایل با ارور The request failed due to a fatal device hardware eror روبرو میشدم و حالا دیگه گزینه initialized خاموش شده
اطلاعات داخل هارد خیلی خیلی برام مهمه
حالا سوالی که برام پیش اومده این هستش که آیا مشکلش سخت افزاری هست؟
و برای درست شدنش چیکار باید کرد؟ میشه اطلاعاتم رو حتما برگردوند ؟؟؟
میخواستم کار رو به یه کاردان بسپرم اما متاسفانه کسی رو نمیشناسم که بدونم حتما میتونه از پسش بربیاد
اگر که درست کردنش کار خودم نیست میشه جایی رو معرفی کنید که قابل اطمینان باشه؟

ممنونم :)

ata.royalfalcon
09-09-2015, 22:25
سلام
من چند روز پیش داشتم با هاردم کار میکردم که وسط کار گیر کرد مجبور شدم از لپتاپ جداش کنم
بعد که دوباره وصلش کردم دیگه آیکنش توی my camputer وجود نداشت اما توی device manager هستش
کلی سرچ کردم و فهمیدم که باید initialized disk رو بزنم اما اوایل با ارور The request failed due to a fatal device hardware eror روبرو میشدم و حالا دیگه گزینه initialized خاموش شده
اطلاعات داخل هارد خیلی خیلی برام مهمه
حالا سوالی که برام پیش اومده این هستش که آیا مشکلش سخت افزاری هست؟
و برای درست شدنش چیکار باید کرد؟ میشه اطلاعاتم رو حتما برگردوند ؟؟؟
میخواستم کار رو به یه کاردان بسپرم اما متاسفانه کسی رو نمیشناسم که بدونم حتما میتونه از پسش بربیاد
اگر که درست کردنش کار خودم نیست میشه جایی رو معرفی کنید که قابل اطمینان باشه؟

ممنونم :)

سلام .

این مسئله به دفعات دبده شده ، احتمالاً مشکل از Firmware هارد دیسک هست که باید بفرستید مراکز تخصصی (کار خودتون نیست) .

تبلیغات متنی بالای انجمن اگر دقت کرده باشید یه مرکز معتبر بازیابی اطلاعات دیده میشه . هزینه بالایی هم معمولاً برای تعمیر و یا بازیابی اطلاعات میگیرند پس اگر میتونید این اطلاعات رو از جای دیگه ای بدست بیارید (مثلاً خرید از دیگران یا دانلود مجدد) مقرون بصرفه تر هست .

chaharnazm
10-09-2015, 08:22
درود
مدیر جان یه هارد اکسترنال پرتابل خوب با کارایی و زندگی بالا تا 300 تومن بهم پیشنهاد بده. برای کاربردهای پشتیبان گیری، زدن به پخش کننده بلوری (برای پخش فایلهای دیداری و شنیداری)، آمپلی فایر (برای پخش فایلهای شنیداری) و TV (برای پخش فایلهای دیداری و شنیداری) میخوام. سرعت خوب تا گنجایش 2TB. (اگرم نشد 1TB):n06:

مشخصات سیستمی که هاردو میخوام بهش بزنم:

CPU AMD PHENUM II X3 710
RAM GEIL 4GB DDRIII
PS GREEN 530W
MB ASUS M4A78T-E WITH USB 2.0
OS WINDOWS 7 32BIT
سیستم از سال 2009 تاکنون کار کرده است.

مشخصات پخش کننده بلوری:
PIONEER BDP 450

مشخصات آمپلیفایر:
PIONEER VSX 522K

مشخصات TV:
SAMSUNG F8800 LED

ata.royalfalcon
10-09-2015, 09:00
درود
مدیر جان یه هارد اکسترنال پرتابل خوب با کارایی و زندگی بالا تا 300 تومن بهم پیشنهاد بده. برای کاربردهای پشتیبان گیری، زدن به پخش کننده بلوری (برای پخش فایلهای دیداری و شنیداری)، آمپلی فایر (برای پخش فایلهای شنیداری) و TV (برای پخش فایلهای دیداری و شنیداری) میخوام. سرعت خوب تا گنجایش 2TB. (اگرم نشد 1TB):n06:

مشخصات سیستمی که هاردو میخوام بهش بزنم:

CPU AMD PHENUM II X3 710
RAM GEIL 4GB DDRIII
PS GREEN 530W
MB ASUS M4A78T-E WITH USB 2.0
OS WINDOWS 7 32BIT
سیستم از سال 2009 تاکنون کار کرده است.

مشخصات پخش کننده بلوری:
PIONEER BDP 450

مشخصات آمپلیفایر:
PIONEER VSX 520K

مشخصات TV:
SAMSUNG F8800 LED

سلام .

مدلهای پرتابل Seagate Expansion و یا WD Elements رو میتونید تهیه کنید . دوترابایتشون تا زیر 300 هزار تومن در بازار پیدا میشه .

chaharnazm
10-09-2015, 09:38
میشه گارانتی معتبرشونم بگی؟ بازار کامپیوتر برم بخرم مطمین تره یا بازار رضا؟

ata.royalfalcon
10-09-2015, 10:18
میشه گارانتی معتبرشونم بگی؟ بازار کامپیوتر برم بخرم مطمین تره یا بازار رضا؟

گارانتی سازگار معتبرتر هست بنظرم .
خیلی فرق نمیکنه از کدام مغازه بخرید بگردید ارزانترین مورد رو پیدا کنید . خودم برای خرید مادربرد هر دو بازار کامپیوتر و رضا رو گشتم .

chaharnazm
10-09-2015, 14:01
گارانتی سازگار معتبرتر هست بنظرم .
خیلی فرق نمیکنه از کدام مغازه بخرید بگردید ارزانترین مورد رو پیدا کنید . خودم برای خرید مادربرد هر دو بازار کامپیوتر و رضا رو گشتم .

دوست من، تفاوت میان هاردهای اکسترنال backup plus با هاردهای ساده در چیه؟
میخوام نرم افزارهای جانبی خوبی داشته باشه.
در سایت دیجی کالا دیدگاههای کاربران اون هاردهایی که گفتید رو خوندم، اینجور که دستگیرم شد WD آسیب پذیری بیشتری نسبت به سیگیت داشته. آیا شما هم همین دید رو دارید؟
اگه میشه نمونه ای رو نام ببرید که در برابر ضربه، آب و ... پایدارتر باشه.
سپاسگزارم.

ata.royalfalcon
10-09-2015, 15:06
دوست من، تفاوت میان هاردهای اکسترنال backup plus با هاردهای ساده در چیه؟
میخوام نرم افزارهای جانبی خوبی داشته باشه.
در سایت دیجی کالا دیدگاههای کاربران اون هاردهایی که گفتید رو خوندم، اینجور که دستگیرم شد WD آسیب پذیری بیشتری نسبت به سیگیت داشته. آیا شما هم همین دید رو دارید؟
اگه میشه نمونه ای رو نام ببرید که در برابر ضربه، آب و ... پایدارتر باشه.
سپاسگزارم.

تفاوتها فقط مربوط به شکل ظاهری و نرم افزارها هست . نرم افزارها خیلی مهم نیست و مشابه این نرم افزارها در اینترنت فراوان هست .
دوترابایت ضد ضربه و آب از بودجه ـتون بیشتر میشه . میتونید از سری Armor سیلیکون پاور انتخاب کنید شخصاً مدل Armor A85 رو ترجیح میدم (جدیدتر و زیباتر) اگر هم نتونستید این مدل رو پیدا کنید Armor 65 رو میتونید انتخاب کنید .

نظرات کاربرها و فیدبکهایی که در سایتهای فروش زده میشه در انتخاب نهایی میتونه تاثیر داشته باشه . خودم که میخواستم مادربرد بخرم نظرات کاربرها رو در سایت newegg مطالعه میکردم که گاهی اوقات تو انتخابهام تاثیر میذاشت . اگر نظرت منفی خیلی زیادی ثبت شده باشه احتمالاً محصول مشکل خاصی داره در غیر اینصورت شاید خرابی بصورت موردی و تکی بوده که با گارانتی مشکل برطرف میشه و یا اینکه خرابی ناشی از سهل انگاری و عدم دقت کافی کاربر هست .

bleu2u4u
12-09-2015, 13:30
3 ترای وسترن چفدر بیشتر از بک اپ پلاس می ارزه؟
هارد رو بردم گارانتی زنگزده میگه همون مدل رو نداریم باید با وسترن عوض کنی 20 تومن + 9 درصد مالیات هم سر بدی
این مالیاتش اگه رو قیمت کلش باشه خیلی میشه

- - - Updated - - -

هارد رو بردم گارانتی زنگزده میگه همون مدل رو نداریم باید با وسترن عوض کنی 20 تومن + 9 درصد مالیات هم سر بدی

ata.royalfalcon
12-09-2015, 14:10

- - - Updated - - -

قيمتها رو كه بررسي كردم Backup Plus قيمتش بيشتر هست ولي نه 20 هزار تومن (اونهم به اضافه ارزش افزوده) . تفاوت قيمت در حد ده هزار تومن هست مثل اينكه .
ارزش افزوده هم روي همين تفاوت قيمت بايد باشه يعني هزار و هشتصد تومن .

چاره اي نداريد كه شرايط رو قبول كنيد مگر اينكه نخواين از گارانتي استفاده كنيد .

chaharnazm
13-09-2015, 09:30
تفاوتها فقط مربوط به شکل ظاهری و نرم افزارها هست . نرم افزارها خیلی مهم نیست و مشابه این نرم افزارها در اینترنت فراوان هست .
دوترابایت ضد ضربه و آب از بودجه ـتون بیشتر میشه . میتونید از سری Armor سیلیکون پاور انتخاب کنید شخصاً مدل Armor A85 رو ترجیح میدم (جدیدتر و زیباتر) اگر هم نتونستید این مدل رو پیدا کنید Armor 65 رو میتونید انتخاب کنید .

نظرات کاربرها و فیدبکهایی که در سایتهای فروش زده میشه در انتخاب نهایی میتونه تاثیر داشته باشه . خودم که میخواستم مادربرد بخرم نظرات کاربرها رو در سایت newegg مطالعه میکردم که گاهی اوقات تو انتخابهام تاثیر میذاشت . اگر نظرت منفی خیلی زیادی ثبت شده باشه احتمالاً محصول مشکل خاصی داره در غیر اینصورت شاید خرابی بصورت موردی و تکی بوده که با گارانتی مشکل برطرف میشه و یا اینکه خرابی ناشی از سهل انگاری و عدم دقت کافی کاربر هست .

عطا جون دیدگاه کاربران اون دو نمونه هارد سیلیکون رو خوندم یه جا یکیشون گفته بود هارد رو به TV زدم داده های روش پرید. این یه خورده منو نگران کرد. من بیشتر گرایش به خرید سیگیت دارم. چون میخوام به جز پشتیبان گیری به دستگاههای رسانه ای هم بزنم و فایل پخش کنم جوری نباشه که ناگهان داده هام از دست بره. با این گفته ها کدوم نمونه 2 ترابایتی رو پیشنهاد میکنی؟ (گارانتی درستی هم داشته باشه)
راستی هاردی که خریده شده رو پیش از به کاربردن باید فرمت کرد یا نیازی نیست؟ دوستان میگفتند فرمت، زمان زیادی میبره. راهی برای کاهش زمان نیست؟

ata.royalfalcon
13-09-2015, 13:47
عطا جون دیدگاه کاربران اون دو نمونه هارد سیلیکون رو خوندم یه جا یکیشون گفته بود هارد رو به TV زدم داده های روش پرید. این یه خورده منو نگران کرد. من بیشتر گرایش به خرید سیگیت دارم. چون میخوام به جز پشتیبان گیری به دستگاههای رسانه ای هم بزنم و فایل پخش کنم جوری نباشه که ناگهان داده هام از دست بره. با این گفته ها کدوم نمونه 2 ترابایتی رو پیشنهاد میکنی؟ (گارانتی درستی هم داشته باشه)
راستی هاردی که خریده شده رو پیش از به کاربردن باید فرمت کرد یا نیازی نیست؟ دوستان میگفتند فرمت، زمان زیادی میبره. راهی برای کاهش زمان نیست؟

1. بعضي از TV ها براي ضبط و پخش روي هارد ديسك اكسترنال ، فرمت ميكنند كه در نتيجه اطلاعات ميپره . شايد مشكل كاربر به خاطر اين مسئله بوده .
2. اكثر هارد ديسكهاي اكسترنال از قبل فرمت شدن و نيازي به فرمت مجدد ندارن مگر اينكه فايل سيستم متفاوتي لازم داشته باشيد يا اينكه بخواهيد هارد ديسك رو دوباره پارتيشن بندي و فرمت كنيد .
3. ضرورتي به انجام Full format نيست . شما Quick Format رو انتخاب كنيد كه زمان زيادي لازم نداره . مگر اینکه هارد دیسک بدسکتوری داشته باشه که بخواهید کل سکتورهای موجود اسکن و چک شوند و یا اینکه بخواهید اطلاعاتي كه قبلاً موجود بوده رو بطور کامل پاک کنید (Overwrite شدن كليه سكتورها) .

pg Javan
16-09-2015, 23:43
سلام
من صفحات زیادی از تاپیک هم خوندم در نهایت باز میخام نظرتون را بخام ، من خودم Wd element یه ترا داشتم،که یبار که خاموش بود از فاصله 10 سانتی افتاد دیگم جایی ننداختمش،تا اینکه رفته رفته کند شد و یبار یهو شروع کرد به صدا دادن و سیستم نشناختش، قطع و وصل میکردم همینجوری بود تا اینکه بعد ار یک روز دوباره زدم شناختش (بیست ثانیه بعد از زدن) و سریع اطلاعات رو جابجا کردم،البته چند بار دیگم زدم و داره کار میکنه (به کندی میشناستش)
نرم افزار تست هارد وسترن، هاردو fail میزنه و در واقع spin up time رو 58 نشون میده و ایزاد دیگه ای نداره،البته یه وقتایی هم کمتر نشون میده
در واقع واسه spin up time میزنه :
current : 58
worst : 3
Threshold : 21
حالا نمیدونم درست شدنی هست یا نه?

به هر حال قصد خرید هارد دارم،میگن a80 silicon power هارد داخلیش مثلا فلان مارکه و مثل وسترنا قابل اعتماد نیس ولی بنظرم بقیه ویژگیهاش خوبه (ضد آب بودنش که اصلا برا من بکار نمیاد همین که یخورده قرص و محکم باشه کافیه در وهله اول)
transcend هم دو مدل هارد داره که اونم ضد شوکه و یجورایی ضد ضربم هست :
Transcend 1TB – 25H3
Transcend 1TB – 25M3
نمیدونم کسی با این دو مدل ترنسند کار کرده؟ مدت گارانتیشم 2.5 سالست

بین سه مدل بالا کدوم پیشنهاد میشه؟ هر سه هم رنج قیمتیشون همون 240-250 هستش

ممنون اگه راهنمایی کنید

Persianhb
17-09-2015, 16:55
کدوم برند و مدل از هاردهای اکسترنال چه دسکتاب چه پرتابل خرابی و مشکل ندارند ؟

من قبلا
2 بار هارد اکسترنال وسترن دیجیتا گرفتم البته رو میزی گرفتم اولیش طبق گفته شما حرف نداره 1 ترابایت اون زمون قیمت 125000 هزار تومن وقتی دلار 1200 بود
ولی دو سال پیش به هوای کیفیت وسترن اینبار هارد 2 ترابایتشو گرفتم و فقط بصورت آرشیو استفاده می کردم بعضی وقتاخود بخود از شناسایی در میومد فک می کردم از ویندوزمه

Western Digital My Book External Hard Drive - 2TB هارددیسک اکسترنال وسترن دیجیتال مدل مای بوک ظرفیت 2 ترابایت
در این صفحه

گفتگو در زمیته هارد دسکتاپ وسترن دیجبتال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوباره از برق می کشیدم می زدم برق درست می شد
تا اینکه دسترسی به درایوها امکان پذیر نشد و یا با سرعت خیلی پایین و با هنگ سیستم مواجه شدم
گارنتی هم یک ماه بود تموم شده بودم هارد
پر از فیلم های خانوادگی شخصی بود
بیرون بردم گفت درست نمیشه خودم با هزار مکافات و صرف وقت 99,99 درصد چیزایی رو که می خواستم خودم برگردوندم
هارد رو باز کردم دیدم هارد سبز رنگ وسترن هست ساخت تایلند بر پدر و مادر تایلندی ها هم فحش نموند ندم آخه شما چیکار به ساخت هارد دارین برین دنبال دیسکو و...
بعد تو همین سایت دیجی کالا دیدم که نوشتن هارد سبز خوب نیست بعد از یه مدت سرعتش میاد پایین درست مشکل منو گفتن

رضا محمدی (1394/3/29) :
سلام دوستان. من این هارد رو حدود 2سال پیش خریدم و تمام اطلاعاتم رو که حدود 1.8 ترابایت بود روش ریختم که متاسفانه خودبخود از کار افتاد و قابل شناسایی نبود (ضربه نخورده بود شایدم به دوستام دادمش دست اونا افتاده بود....معلوم نشد) خلاصه هرکاریش کردم فایده نداشت تا اینکه فرستادمش گارانتی که نتونستن درستش کنن بجاش یه نو واسم فرستادن که دمشون گرم ولی تمام زندگی دیجیتالم که حاصل چندسال دانلود بی وقفه بود از بین رفت!
امیدوارم کسی به سرنوشت من دچار نشه...

ولی هارد من روی زمین و جایی نبود که کوچکترین تکون یا لغزشی داشته باشه و با محافظ به برق وصل بود

یه هارد قدیمی 320 سیلیکون هم دارم که اونم به عنوان آرشیو استفاده کردم طوری نشده تا حالا

واسه همین دیگه نمیخواستم برم طرف وسترن

در پایان به هیچ عنوان هارد سبز رنگ وسترن دیجیتال رو نخرید چه اینترنال چه اکسترنال
نمیدونم وسترن با چه سیاستی این هارد رو بصورت ارزون و بی کیفیت درست کرده
الان هم همه رو سیستموشن هارد سبز رو می ندازن چون 30 40 تومن ارزون تر درمیاد

amir2m2a
18-09-2015, 15:28
با سلام
بین مدل های زیر کدوم بهتره؟؟
با دلیل
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TBWestern Digital Elements External Hard Drive - 2TBWestern Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TBSeagate Expansion Portable STEA2000400 External Hard Drive - 2TBWestern Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB

- - - Updated - - -

با سلام
با دلیل
Seagate Backup Plus Slim External Hard Drive - 2TBWestern Digital Elements External Hard Drive - 2TBWestern Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TBSeagate Expansion Portable STEA2000400 External Hard Drive - 2TBWestern Digital My Passport Ultra External Hard Drive - 2TB

- - - Updated - - -

با سلام
با دلیل

VahidDG2007
18-09-2015, 20:58
با سلام
با دلیل

Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB

Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 2TB

Seagate Expansion Portable STEA2000400 External Hard Drive - 2TB

- - - Updated - - -

با سلام
با دلیل

- - - Updated - - -

با سلام
با دلیل

اکسپنشن 2 ترا دارم که به علت خوب بودن یکی دیگه هم گرفتم اما به ضربه حساسه باید مراقب باشین الان اولین اکسپنشنم حدودا 1 ترا و 70 گیگ پر شده و 4 5 ماهه دارمش خوبه ......

Persianhb
18-09-2015, 21:00
با سلام
با دلیل

- - - Updated - - -

با سلام
با دلیل

- - - Updated - - -

با سلام
با دلیل

هیچ کدوم
خرید دو ترابایت ممنوع
دلیل : بجاش 2 تا 1 ترابایت بگیر
2 ترابایت اگر به هر دلیل به مشکل برخورد کل اطلاعات یجا از بین میره
اگه دو تا 1 ترابایت داشته باشی فقط یکی ار هاردها رو از دست میدی

هزینه یکم گرونتر میشه اما مطمئن تر
ریکاوری 1 ترا هم خیلی سبک تر از 2 ترابایته

Persianhb
19-09-2015, 20:43
اکسپنشن 2 ترا دارم که به علت خوب بودن یکی دیگه هم گرفتم اما به ضربه حساسه باید مراقب باشین الان اولین اکسپنشنم حدودا 1 ترا و 70 گیگ پر شده و 4 5 ماهه دارمش خوبه ......

4 5 ماه زمانی برای تست هارد نیست از ما گفتن حالا خود دانی

ata.royalfalcon
19-09-2015, 21:43
هیچ کدوم
خرید دو ترابایت ممنوع
دلیل : بجاش 2 تا 1 ترابایت بگیر
2 ترابایت اگر به هر دلیل به مشکل برخورد کل اطلاعات یجا از بین میره
اگه دو تا 1 ترابایت داشته باشی فقط یکی ار هاردها رو از دست میدی

هزینه یکم گرونتر میشه اما مطمئن تر
ریکاوری 1 ترا هم خیلی سبک تر از 2 ترابایته

اگر قرار باشه تعداد هارد دیسکها بمرور زمان بشتر بشه نگهداری و استفاده قطعاً مشکل ساز خواهد بود . اشتغال شدن پورتهای USB ، شلوغ شدن میز کار ، حمل و نقل سخت تر ...
ضمن اینکه ایشون سقف بودجه رو مشخص نکردن ، شاید بتونن یه هارد اکسترنال دوترابایت دیگه بخرن برای بکآپ هارد اکسترنال اول .

Locker
20-09-2015, 00:28
سلام

من یک هارد اکسترنال 4 ترابایتی می خوام بخرم.

چه مارک و مدلی بخرم بهتر هست؟

ممنون

soroushpayne
03-10-2015, 19:09
سلام

یه هارد اگه تمام نکات ایمنیش رو رعایت کرد و ضربه نبینه یا جابجا نشه حین روشنیش طول عمرش چند وقت میشه ؟؟

بهترین راه واسه آرشیو فایل هایی ویدیویی چیه ؟ با این همه مشکلاتی که هارد داره لوح فشرده بهتر نیستش ؟

ata.royalfalcon
03-10-2015, 21:37
سلام

یه هارد اگه تمام نکات ایمنیش رو رعایت کرد و ضربه نبینه یا جابجا نشه حین روشنیش طول عمرش چند وقت میشه ؟؟

بهترین راه واسه آرشیو فایل هایی ویدیویی چیه ؟ با این همه مشکلاتی که هارد داره لوح فشرده بهتر نیستش ؟

سلام .

دقیقاً نمیشه گفت تا چه مدت سالم میمونه . ولی قدیمیترین هارد اکسترنالی که دارم مربوط به سال 88 میشه که تا الان مشکلی نداره . اطلاعات هم که تا الان تجدید رایت نشدن هنوز قابل خواندن هست .

در مورد سوال آخر ، اگر حجم اطلاعات زیاد نیست و وقت و حوصله کافی دارید میتونید روی بلوری های مرغوب رایت کنید .

soroushpayne
04-10-2015, 00:42
سلام .

دقیقاً نمیشه گفت تا چه مدت سالم میمونه . ولی قدیمیترین هارد اکسترنالی که دارم مربوط به سال 88 میشه که تا الان مشکلی نداره . اطلاعات هم که تا الان تجدید رایت نشدن هنوز قابل خواندن هست .

در مورد سوال آخر ، اگر حجم اطلاعات زیاد نیست و وقت و حوصله کافی دارید میتونید روی بلوری های مرغوب رایت کنید .

یعنی شما رایت کردن فیلمای آرشیوی رو بلوری رو بهتر از ذخیره کردن بر روی هارد به طور مادام العمر میدونید ؟
خب خش برنمیداره ؟ الان قیمت بلوری و درایور بلوری چنده ؟ دو تاش جنس خوب باشه .
عمرشون چقدر هستش ؟
حجمشون روز به روز زیاد تر میشه - آرشیو هستش دیگه :n02:

ata.royalfalcon
04-10-2015, 15:24
یعنی شما رایت کردن فیلمای آرشیوی رو بلوری رو بهتر از ذخیره کردن بر روی هارد به طور مادام العمر میدونید ؟
خب خش برنمیداره ؟ الان قیمت بلوری و درایور بلوری چنده ؟ دو تاش جنس خوب باشه .
عمرشون چقدر هستش ؟
حجمشون روز به روز زیاد تر میشه - آرشیو هستش دیگه :n02:

بطور مادام العمر خير ولي ذخيره روي بلوري يا حتي M-Disc بنظرم مطمئنتر از ذخيره كردن اطلاعات روي هارد ديسك هست .

خط و خش هم برميدارند ولي بايد دقت كنيد و از كاورهاي مناسبي هم استفاده كنيد .

از قيمت ديسك و رايتر اطلاعي ندارم .

soroushpayne
04-10-2015, 15:34
بطور مادام العمر خير ولي ذخيره روي بلوري يا حتي M-Disc بنظرم مطمئنتر از ذخيره كردن اطلاعات روي هارد ديسك هست .

خط و خش هم برميدارند ولي بايد دقت كنيد و از كاورهاي مناسبي هم استفاده كنيد .

از قيمت ديسك و رايتر اطلاعي ندارم .

خب برای ذخیره ی مادام العمر پیشنهادتون چیه ؟؟
M-DISC چیه ؟ تکنولوژی جدید تر از بلوری هستش ؟
الان این مارک و مدل خوبیه ؟
قیمتش همینه یا اینکه اروزنتر میشه و کاذب هستش ؟

ata.royalfalcon
04-10-2015, 19:27
خب برای ذخیره ی مادام العمر پیشنهادتون چیه ؟؟
M-DISC چیه ؟ تکنولوژی جدید تر از بلوری هستش ؟
الان این مارک و مدل خوبیه ؟
قیمتش همینه یا اینکه اروزنتر میشه و کاذب هستش ؟

برای ذخیره سازی طولانی مدت (یا مادام العمر به قول شما) M-Disc بهترین گزینه هست ولی قیمتشون بیشتر از دیسکهای رایج یعنی CD / DVD / Blu-ray هست و اصلاً هم معلوم نیست در بازار کشور پیدا میشه یا خیر . ولی در سایت newegg.com قیمت یه پک 25 عددی 25 گیگابایتی 120 دلار هست که اگر هر دلار رو 3395 تومن فرض کنیم قیمت برای 625 گیگ درمیاد 407,400 تومن (بدون احتساب هزینه های پست ، گمرکی ، سود فروشنده و ...) . رایتر مخصوص هم که باید بخرید .

اون قیمت رایتر رو هم یه جای دیگه چک کردم همین قدر بود .

قبل از خرید حتماً خوب فکر کنید مواردی مثل قیمت هر دیسک و مخصوصاً مدت زمان لازم برای رایت هر BD (لینک زیر) و ...

soroushpayne
04-10-2015, 20:01
برای ذخیره سازی طولانی مدت (یا مادام العمر به قول شما) M-Disc بهترین گزینه هست ولی قیمتشون بیشتر از دیسکهای رایج یعنی CD / DVD / Blu-ray هست و اصلاً هم معلوم نیست در بازار کشور پیدا میشه یا خیر . ولی در سایت newegg.com قیمت یه پک 25 عددی 25 گیگابایتی 120 دلار هست که اگر هر دلار رو 3395 تومن فرض کنیم قیمت برای 625 گیگ درمیاد 407,400 تومن (بدون احتساب هزینه های پست ، گمرکی ، سود فروشنده و ...) . رایتر مخصوص هم که باید بخرید .

قبل از خرید حتماً خوب فکر کنید مواردی مثل قیمت هر دیسک و مخصوصاً مدت زمان لازم برای رایت هر BD (لینک زیر) و ...

نه پس m-disc ارزشش رو نداره با این قیمت ....
میشه گفتش که اگه بلایی سر هارد به طور معمول نیاد مرگ نداره ؟
با یه درایو بلوری چند تا دیسک بلوری میتوان رایت کرد ؟ طول عمرش چقدره ؟

soroushpayne
04-10-2015, 20:12

نه پس m-disc ارزشش رو نداره با این قیمت ....
میشه گفتش که اگه بلایی سر هارد به طور معمول نیاد مرگ نداره ؟
با یه درایو بلوری چند تا دیسک بلوری میتوان رایت کرد ؟ طول عمرش چقدره ؟

alone one
09-10-2015, 16:05
دوستان من هارد seagate wireless دارم
راهی داره برای ارتباط با سیم روش پسورد گذاشت؟

ata.royalfalcon
10-10-2015, 08:27
دوستان من هارد seagate wireless دارم
راهی داره برای ارتباط با سیم روش پسورد گذاشت؟

مدلي كه داريد اين قابليت رو نداره ولي مدلهاي WD My Passport Wireless از قسمت تنظيمات ميتوان كاري كرد كه باعث عدم دسترسی به هارد دیسک در زمانیکه از طریق USB به سیستم متصل میشود . دقت کنید که منظور رمزگذاری روی اطلاعات نیست بلکه فقط عدم دسترسی به هارد دیسک در حالت اتصال به USB .

alone one
13-10-2015, 13:22
مدلي كه داريد اين قابليت رو نداره ولي مدلهاي WD My Passport Wireless از قسمت تنظيمات ميتوان كاري كرد كه باعث عدم دسترسی به هارد دیسک در زمانیکه از طریق USB به سیستم متصل میشود . دقت کنید که منظور رمزگذاری روی اطلاعات نیست بلکه فقط عدم دسترسی به هارد دیسک در حالت اتصال به USB .

یعنی نرم افزاری هم نمیشه روی هارد پسورد گذاشت؟
فرمودید مدلی که دارم این قابلیتو نداره،یعنی مشگل وایرلس بودن هارده؟

ata.royalfalcon
13-10-2015, 13:51
یعنی نرم افزاری هم نمیشه روی هارد پسورد گذاشت؟

با نرم افزارهای رایج مثلاً True Crypt یا حتی Bitlocker ویندوز میتونید اطلاعات رو رمزگذاری کنید . ولی بعداً اگر بخواهید از طریق WiFi به اطلاعات دسترسی داشته باشید اطلاعات باید ابتدا decrypt بشوند .

فرمودید مدلی که دارم این قابلیتو نداره،یعنی مشگل وایرلس بودن هارده؟

مشکل وایرلس نیست بلکه این قابلیت مورد نظر شما رو نداره یعنی امکاناتش کمتر هست . مثلاً خودروی پیکان که بطور پیشفرض کولر نداره !

alone one
13-10-2015, 14:05
با نرم افزارهای رایج مثلاً True Crypt یا حتی Bitlocker ویندوز میتونید اطلاعات رو رمزگذاری کنید . ولی بعداً اگر بخواهید از طریق WiFi به اطلاعات دسترسی داشته باشید اطلاعات باید ابتدا decrypt بشوند .

مشکل وایرلس نیست بلکه این قابلیت مورد نظر شما رو نداره یعنی امکاناتش کمتر هست . مثلاً خودروی پیکان که بطور پیشفرض کولر نداره !

کاش مثل حالت وایرلس که امکان پسورد گذاشتن داره خوده کمپانی یه فکری میکرد
پس عملا هارد وایرلسی نیومده که در حالت استفاده با سیم قابلیت پسورد گذاری داشته باشه(بدون لطمه وارد کردن به ارتباط بی سیم)
ممنون بزگوار

بهنازی
21-10-2015, 20:39
با سلام
ببخشید میخاستم یه هارد 2 تر بگیرم
ایا وایرلس هم دارن یهنی میشه بدون سیم وارد هارد شد؟
از گوشی هم میشه واردش شد یا فقط با کامپیوتره؟

ata.royalfalcon
22-10-2015, 11:42
با سلام
ببخشید میخاستم یه هارد 2 تر بگیرم
ایا وایرلس هم دارن یهنی میشه بدون سیم وارد هارد شد؟

سلام .

میتونید هارد دیسک اکسترنال WD my passport ultra یا Seagate Backup Plus Slim انتخاب کنید . اگر هم ضد ضربه میخواهید (که واقعاً ضدضربه نیستند و فقط باکس محکمتری دارند) میتونید از سری Armor سیلیکون پاور یکی رو انتخاب کنید .

یهنی میشه بدون سیم وارد هارد شد؟

بله ، میتونید بی نیاز به متصل کردن از طریق سیم ، به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

از طریق اسمارتفونها ، تبلت ، لپتاپ و حتی PC هم میتونید به هارد اکسترنال کانکت بشید مشروط بر اینکه حداقل WiFi داشته باشند .

فقط دقت کنید که همه مدلهای اکسترنال WiFi ندارند و اونهایی که این قابلیت رو دارند گرانتر هم هستند . تاپیک زیر رو هم میتونید مطالعه کنید که درباره WD My Passport Wireless توضیحاتی دادم .

بهنازی
22-10-2015, 21:36
ممنونم ولی اونا گرونن همین معمولی بخر 2 ترا چی بگیرم؟

ata.royalfalcon
22-10-2015, 21:47
ممنونم ولی اونا گرونن همین معمولی بخر 2 ترا چی بگیرم؟

در پست بالا هم گفته بودم که میتونید هارد دیسک اکسترنال WD my passport ultra و یا Seagate Backup Plus Slim رو با توجه به قیمت ، گارانتی و موجود بودن در بازار انتخاب کنید . ضد ضربه هم اگر خواستید میتونید از سری Armor سیلیکون پاور یکی از مدلها رو انتخاب کنید مثلاً Armor A80 یا Armor A65 . مدلهای ضد ضربه اکثراً بزرگتر و سنگینتر هستند .

بهنازی
23-10-2015, 18:11
ممنونم اینو سفارش دادم
WD my passport ultra هارد خوبیه؟
تو نگهدارش ه چه نکاتی باید توجه کرد ؟
با تشکر

ata.royalfalcon
23-10-2015, 18:43
ممنونم اینو سفارش دادم
با تشکر

خب اگر خوب نبود یا مشکلی داشت که پیشنهاد نمیدادم :n02:

چند نكته براي نگهداري و مراقبت از هاردهاي اكسترنال :

1. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل شود . مخصوصاً براي هارد دیسکهاي اکسترنال پرتابل تا جریان کافی برای راه اندازی هارد فراهم شود و همچنین سعی کنید تا حد امکان از کابلهای رابط یا USB Hub استفاده نشود چون ممکن هست به خاطر طول زیاد و یا کیفیت پایین سیم دچار افت ولتاژ/جریان شود و هارد دیسک راه اندازی نشود ، مگر اینکه از USB Hubـهایی که Power Supply مستقل دارند استفاده کنید و يا اينكه هارد اكسترنال از مدلهاي آداپتوري باشد .
2. در زمانیکه هارد روشن و Head در حال Tracking بر روی پلاترها هست آنرا تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت و محکم قرار بدید و سپس آنرا را روشن كنيد . هارد را در جایی قرار بدید که محل رفت و آمد اشخاص نباشد و یا بطور تصادفی دستتان به آن برخورد نکند . یکی از شایعترین علت خرابیهای هاردها (چه اینترنال و چه اکسترنال) همین تکان دادن یا ضربه وارد کردن مخصوصاً در زمانی که هارد روشن هست .
3. در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل USB را جدا نکنید .
4. کابل USB را تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود . همچنین کانکتور USB را با ملایمت و عمود وارد پورت USB هارد اکسترنال کنید تا احیاناً دچار شکستگی یا خوردگی کانکتورها نشود . همچنین موقع جدا کردن کابل از سیستم (unplug کردن) ، قسمت پلاستیکی نزدیک به کانکتور را بگیرید و جدا کنید (یعنی کابل را نکشید) .
5. هارد را در جای گرم (مثل خروجی فنها) قرار ندهید . دمای هارد را با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل کنید و اجازه ندید که دمای آن بیش از حد بالا برود .
6. پس از اتمام کار و قبل از جدا کردن کابل ، Safely Remove را فراموش نکنید . بعضي از هاردهاي اكسترنال وسترن دیجیتال (مثل my book و یا my passport) براي اينكار برنامه اختصاصی دارند كه بايستي نصب شود که طبق عكس زير روی Wd Quick View راست کلیک و سپس Safely Remove را بزنید .

براي ساير هاردهاي اكسترنال كه چنين برنامه اي ندارند ميتوان از Safe remove ويندوز استفاده كرد . البته در WIN 7/Vista/8 حتي با Safe remove كردن هارد ديسك خاموش نخواهد شد پس يكي از دو روش زير را انجام دهيد .

* روش تغيير و اصلاح رجيستري كه باعث ميشود پس از Safe remove پورت USB سيستم Power Off شود که (روش Global Setting را انجام بدهيد) .

* استفاده از نرم افزارهايي مثل USB Safely Remove ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
پس از نصب پیغامی (عکس زیر) ظاهر میشود که باید yes رو بزنید و سیستم رو ریستارت کنید .

یا بعدا میتونیداز قسمت option گزینه Power off the device... رو تیک بزنید (عکس زیر) .

7. كيف مناسبي که محافظ های اسفنجی داشته باشد بخريد تا در مواقع حمل و نقل در صورت سقوط مشكلي پيش نياد . در موقع حمل و نقل دقت كنيد .
8. از آنتي ويروسهاي به روز استفاده كنيد و همچنين هارد اكسترنال را به سيستمهاي آلوده به ويروس متصل نكنيد .
9. نکته مهم در مورد هاردهای اکسترنال آداپتوری : آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشند (یعنی محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی نشود . همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کنید .

Persianhb
25-10-2015, 07:47
من می خوام هارد 1 و یا 2 ترابایت بگیرم

بالاخره کدوم خوبه سیلیکون یا وسترن و کدوم مدلهاشون ؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tle=%22%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%AF%D9%8A%D8%B3% DA%A9%20%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7 %D9%84%20%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%20%D8%AF%D 9%8A%D8%AC%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%84%20%D9%85%D8%AF% D9%84%20My%20Passport%20Ultra%20Premium%20%D8%B8%D 8%B1%D9%81%D9%8A%D8%AA%202%20%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8 %A8%D8%A7%D9%8A%D8%AA)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Power Armor A65 External Hard Drive - 2TB
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tle=%22%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%AF%D9%8A%D8%B3% DA%A9%20%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7 %D9%84%20%D8%B3%D9%8A%D9%84%D9%8A%DA%A9%D9%88%D9%8 6%20%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1%20%D9%85%D8%AF%D9%84% 20Armor%20A65%20%D8%B8%D8%B1%D9%81%D9%8A%D8%AA%202 %20%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AA)

8.8 ( از 24 رای )

8.7 ( از 14 رای )

امتیاز کاربران
سرعت انتقال اطلاعات : 9.0
کیفیت ساخت : 8.4
امکانات و قابلیت‌ها : 8.7
طراحی و ظاهر : 9.0
ارزش خرید در برابر قیمت : 9.0

سرعت انتقال اطلاعات : 8.5
کیفیت ساخت : 8.9
امکانات و قابلیت‌ها : 8.8
طراحی و ظاهر : 8.8
ارزش خرید در برابر قیمت : 8.2

قیمت
315,000 تومان
399,000 تومان

نقاط قوت

پورت رابط USB 3.0

رنگ‌بندی جذاب و چشم‌نواز

نرم‌افزار بکاپ‌گیری پیشرفته

سرعت بالای انتقال اطلاعات

مجهز به درگاه پر سرعت USB3.0

مجهز به کابل رابط با دو سر USB

مقاومت بالا در برابر ضربه، شوک، نفوذ آب و گردو غبار

ارزش خرید بالا نسبت به قیمت

مشخصات فيزيکي

ابعاد
20 × 81.6 × 110 ميلي‌متر
20.7 × 86.7 × 143.4 ميلي‌متر

وزن
230 گرم
227 گرم

مشخصات فني

ظرفيت
2 ترابایت
2 ترابایت

نوع حافظه
قابل حمل
قابل حمل

نوع اتصال
باسیم
باسیم

نوع رابط
USB 2.0 - USB 3.0
USB 2.0 - USB 3.0

سايز هد
2.5 اينچ
2.5 اينچ

سرعت چرخش

5400 دور در دقيقه

سرعت انتقال داده‌ها
در حالت USB 3.0 با سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه و در حالت USB 2.0 با سرعت 480 مگابیت بر ثانیه
با رابط USB 3.0 حداکثر سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه و با رابط USB 2.0 حداکثر سرعت 480 مگابیت بر ثانیه

مقاوم در برابر آب

مقاوم در برابر ضربه

مقاوم در برابر شوک

مقاوم در برابر لغزش

مقاوم در برابر خش

مقاوم در برابر گرد و غبار

باتري

نشانگر LED

توضيحات نشانگر LED

قابلیت نمایش وضعیت انتقال اطلاعات

منبع تغذيه
پورت USB

سازگار با سيستم‌عامل‌هاي
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Mac OS X
Windows 8.1, Windows8, Windows7,WindowsVista, WindowsXP, Linux 2.6.31 and above, Mac OS 10.5 and above

اقلام همراه هارد ديسک
کابل USB 3.0
راهنمای راه‌اندازی سریع
نرم‌افزار داخلی WD Security (کپی‌شده درون هارددیسک) برای امنیت دسترسی به اطلاعات
یک عدد کابل USB کوتاه
دفترچه راهنمای کاربر

ساير قابليت‌ها
قابلیت رمزگذاری 256 بیتی AES به صورت سخت‌افزاری (سازگار با ویندوز و مک)
مقاومت در برابر فشار مطابق با استاندارد ارتش آمریکا MIL-STD 810G برای تست سقوط از ارتفاع 1.2 متری
مقاوم در برابر آب مطابق با استاندارد IP67
طراحی محل قرارگیری کابل روی بدنه دستگاه به منظور جلوگیری از گم شدن و خرابی کابل
کنترل دسترسی به اطلاعات از طریق رمز عبور معتبر
طراحی سه لایه محافظتی برای مقاومت در برابر شوک

hossein_0907
25-10-2015, 22:21
سلام دوستان
ببخشید میخواستم یه هارد اکسترنال یه ترا 2.5 بخرم و بین دو مدل زیر موندم.
خواهشا راهنمایی کنید کدومشو بگیرم

این هارد رو میخوام اکثر اوقات به لپ تاپ وصل باشه و زیاد جنبه آرشیو نداره

Western Digital My Passport Ultra Premium External Hard Drive - 1TB

خیلی ممنون

- - - Updated - - -

سلام دوستان

خیلی ممنون

VahidDG2007
26-10-2015, 20:03
سلام دوستان

خیلی ممنون

- - - Updated - - -

سلام دوستان

خیلی ممنون
من به شخصه چون با سیگیت بزرگ شدم!!!!!! فقط سیگیت و پیشنهاد میکنم.....

بک آپ پلاس های جدید با لوگوی جدید سیگیت اومده اما من متاسفانه قبلا اکسپنشن طرح قدیم و تهیه کرده بودم به هر حال به شخصه ای کاش صبر میکردم و طرح جدید خریداری میکردم....

در ضمن سیگیت طبق معمول پشتش اینو نوشته Product of China , Assembled in China اما آمریکایی ولی وسترن مای پاسپورت اکثرا پشتش Made in Thailand خورده (مالزی هم هست) که اصولا حس خوبی نداشتم بهش:n02: هرچند اونم ظاهرا
کمپانی آمریکایی هست به هر حال من باشم سیگیت میگیرم:n16:

من می خوام هارد 1 و یا 2 ترابایت بگیرم

بالاخره کدوم خوبه سیلیکون یا وسترن و کدوم مدلهاشون ؟

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tle=%22%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%AF%D9%8A%D8%B3% DA%A9%20%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7 %D9%84%20%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%20%D8%AF%D 9%8A%D8%AC%D9%8A%D8%AA%D8%A7%D9%84%20%D9%85%D8%AF% D9%84%20My%20Passport%20Ultra%20Premium%20%D8%B8%D 8%B1%D9%81%D9%8A%D8%AA%202%20%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8 %A8%D8%A7%D9%8A%D8%AA)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Power Armor A65 External Hard Drive - 2TB
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tle=%22%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%AF%D9%8A%D8%B3% DA%A9%20%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%A7 %D9%84%20%D8%B3%D9%8A%D9%84%D9%8A%DA%A9%D9%88%D9%8 6%20%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1%20%D9%85%D8%AF%D9%84% 20Armor%20A65%20%D8%B8%D8%B1%D9%81%D9%8A%D8%AA%202 %20%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D9%8A%D8%AA)

8.8 ( از 24 رای )

8.7 ( از 14 رای )

امتیاز کاربران
سرعت انتقال اطلاعات : 9.0
کیفیت ساخت : 8.4
امکانات و قابلیت‌ها : 8.7
طراحی و ظاهر : 9.0
ارزش خرید در برابر قیمت : 9.0
سرعت انتقال اطلاعات : 8.5
کیفیت ساخت : 8.9
امکانات و قابلیت‌ها : 8.8
طراحی و ظاهر : 8.8
ارزش خرید در برابر قیمت : 8.2

قیمت
315,000 تومان
399,000 تومان

نقاط قوت
پورت رابط USB 3.0

رنگ‌بندی جذاب و چشم‌نواز

نرم‌افزار بکاپ‌گیری پیشرفته
سرعت بالای انتقال اطلاعات

مجهز به درگاه پر سرعت USB3.0

مجهز به کابل رابط با دو سر USB

مقاومت بالا در برابر ضربه، شوک، نفوذ آب و گردو غبار

ارزش خرید بالا نسبت به قیمت

مشخصات فيزيکي

ابعاد
20 × 81.6 × 110 ميلي‌متر
20.7 × 86.7 × 143.4 ميلي‌متر

وزن
230 گرم
227 گرم

مشخصات فني

ظرفيت
2 ترابایت
2 ترابایت

نوع حافظه
قابل حمل
قابل حمل

نوع اتصال
باسیم
باسیم

نوع رابط
USB 2.0 - USB 3.0
USB 2.0 - USB 3.0

سايز هد
2.5 اينچ
2.5 اينچ

سرعت چرخش

5400 دور در دقيقه

سرعت انتقال داده‌ها
در حالت USB 3.0 با سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه و در حالت USB 2.0 با سرعت 480 مگابیت بر ثانیه
با رابط USB 3.0 حداکثر سرعت 5 گیگابیت بر ثانیه و با رابط USB 2.0 حداکثر سرعت 480 مگابیت بر ثانیه

مقاوم در برابر آب

مقاوم در برابر ضربه

مقاوم در برابر شوک

مقاوم در برابر لغزش

مقاوم در برابر خش

مقاوم در برابر گرد و غبار

باتري

نشانگر LED

توضيحات نشانگر LED

قابلیت نمایش وضعیت انتقال اطلاعات

منبع تغذيه
پورت USB

سازگار با سيستم‌عامل‌هاي
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Mac OS X
Windows 8.1, Windows8, Windows7,WindowsVista, WindowsXP, Linux 2.6.31 and above, Mac OS 10.5 and above

اقلام همراه هارد ديسک
کابل USB 3.0
راهنمای راه‌اندازی سریع
نرم‌افزار داخلی WD Security (کپی‌شده درون هارددیسک) برای امنیت دسترسی به اطلاعات
یک عدد کابل USB کوتاه
دفترچه راهنمای کاربر

ساير قابليت‌ها
قابلیت رمزگذاری 256 بیتی AES به صورت سخت‌افزاری (سازگار با ویندوز و مک)
مقاومت در برابر فشار مطابق با استاندارد ارتش آمریکا MIL-STD 810G برای تست سقوط از ارتفاع 1.2 متری
مقاوم در برابر آب مطابق با استاندارد IP67
طراحی محل قرارگیری کابل روی بدنه دستگاه به منظور جلوگیری از گم شدن و خرابی کابل
کنترل دسترسی به اطلاعات از طریق رمز عبور معتبر
طراحی سه لایه محافظتی برای مقاومت در برابر شوک

همین مدل
Silicon Power Armor A65 External Hard Drive - 2TB عالی هستش (به گفته ی یکی از کاربران هارد داخلیش سیگیت هست با 32 مگ کش)

صد در صد عالیه چون باکسش چندین لایه داره و حسابی مقاوم هست حیف که قیمتش بالاست....

Persianhb
28-10-2015, 09:05
وحید جان ممنون

Persianhb
28-10-2015, 09:51
وسوسه شدم سیگت بگیرم

Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 2TB

یا

[Seagate Backup Plus Desktop - 2TB

یا اینترنالشو

Seagate Surveillance ST2000VX003 Internal Hard Drive - 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])می تونم با باکس وسترن استفاده کنم ؟

تو سیلیکون کدوم بهتره ؟

80 یه خورده گرونتره

Silicon Power Armor A65 External Hard Drive - 2TB

یا

Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB

ata.royalfalcon
28-10-2015, 10:35
وسوسه شدم سیگت بگیرم

Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 2TB

یا

Seagate Backup Plus Desktop - 2TB

یا اینترنالشو

Seagate Surveillance ST2000VX003 Internal Hard Drive - 2TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

می تونم با باکس وسترن استفاده کنم ؟

تو سیلیکون کدوم بهتره ؟

80 یه خورده گرونتره

Silicon Power Armor A65 External Hard Drive - 2TB

یا

Silicon Power Armor A80 External Hard Drive - 2TB

اول مشخص کنید پرتابل لازم دارید یا دسکتاپی . دو مدل اول دسکتاپی هستند که اگر برای جابجایی به دفعات زیاد میخواهید مدلهای مناسبی نیستند .

Persianhb
28-10-2015, 12:00
اول مشخص کنید پرتابل لازم دارید یا دسکتاپی . دو مدل اول دسکتاپی هستند که اگر برای جابجایی به دفعات زیاد میخواهید مدلهای مناسبی نیستند .

مهم نیست فقط خطا کمکتر و عمر زیادی داشته باشن
نه اصلا جابجا نمی کنم

ata.royalfalcon
28-10-2015, 14:35
مهم نیست فقط خطا کمکتر و عمر زیادی داشته باشن
نه اصلا جابجا نمی کنم

در صورتیکه PC دارید و بطور روزانه استفاده میکنید من پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال تهیه کنید که در مقایسه با مدلهای اکسترنال امنیت بیشتر و کارایی بهتری دارند در غیر اینصورت مدل دوم (یعنی Seagate Backup Plus Desktop) رو میتونید تهیه کنید و لزومی نداره که برای مدلهای پرتابل ضد ضربه (که واقعاً هم ضد ضربه نیست) هزینه اضافی پرداخت کنید .

Persianhb
28-10-2015, 18:28
در صورتیکه PC دارید و بطور روزانه استفاده میکنید من پیشنهاد میکنم هارد دیسک اینترنال تهیه کنید که در مقایسه با مدلهای اکسترنال امنیت بیشتر و کارایی بهتری دارند در غیر اینصورت مدل دوم (یعنی Seagate Backup Plus Desktop) رو میتونید تهیه کنید و لزومی نداره که برای مدلهای پرتابل ضد ضربه (که واقعاً هم ضد ضربه نیست) هزینه اضافی پرداخت کنید .

برای PC می خوام ولی چون برای لپ تاب هم استفاده می کنم نیاز به کابل usb

کدوم اینا بهتره ؟ و کدومو پیشنهاد می کنید؟

Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 2TB یا Seagate Backup Plus Desktop - 2TB

یا اینترنالشو Seagate Surveillance ST2000VX003 Internal Hard Drive - 2TB
با باکس وسترن استفاده کنم ؟

قبلا وسترن مای بوک سبز داشتم بدون وارد شدن هیچ ضربه و شوکی سوخت باکسش مونده

ata.royalfalcon
29-10-2015, 12:11
برای PC می خوام ولی چون برای لپ تاب هم استفاده می کنم نیاز به کابل usb

Seagate Expansion Desktop External Hard Drive - 2TB یا Seagate Backup Plus Desktop - 2TB

قبلا وسترن مای بوک سبز داشتم بدون وارد شدن هیچ ضربه و شوکی سوخت باکسش مونده

بین ایندو مدل بجزء شکل ظاهر و نرم افزارها تفاوتی وجود نداره . حتی مدل هارد دیسک بکار هم رفته یکسان هست . Seagate Backup Plus Desktop رو انتخاب کنید که شکل ظاهری زیباتری بنظرم داره .

البته ایندو مدل مشکل گرم شدن بیش از حد هم دارند (بخاطر 7200rpm و محصور بودن در داخل باکس) در نتیجه اگر بمدت طولانی استفاده میکنید و در جای گرمی هستید بهتره که از فن جهت کمک به تهویه بهتر این هارد دیسکها استفاده کنید .

میتونید اینکار رو هم انجام بدید ولی من توصیه میکنم یکی از دو مدل قبلی و انتخاب کنید یا اینکه یه مدل اکسترنال دیگه انتخاب کنید (کلاً سرغ این روش نرید) . باکس رو هم میتونید بصورت دست دوم بفروشید .

Milad4171
30-10-2015, 18:23
سلام .
دوستان عزیز من میخوام هارد اکسترنالم رو از طریق پاورشل پاریشن بندی کنم.
اول اینکه این کار باعث ایجاد مشکل در هارد نمیشه ؟؟ دوم اینکه فرمت های قابل قبول برای پارتیشن بندی هارد موارد خاصی هستند؟؟
مرسی از شما
:n16:

ata.royalfalcon
30-10-2015, 19:48
سلام .
دوستان عزیز من میخوام هارد اکسترنالم رو از طریق پاورشل پاریشن بندی کنم.
اول اینکه این کار باعث ایجاد مشکل در هارد نمیشه ؟؟ دوم اینکه فرمت های قابل قبول برای پارتیشن بندی هارد موارد خاصی هستند؟؟
مرسی از شما

سلام .

اول اینکه این کار باعث ایجاد مشکل در هارد نمیشه ؟

مشکلی ایجاد نمیکنه .

دوم اینکه فرمت های قابل قبول برای پارتیشن بندی هارد موارد خاصی هستند؟

اوا باید ببینید سیستم عاملی که ازش استفاده میکنید ، بطور پیشفرض از چه نوع فایل سیستمهایی پشتیبانی میکنه (مثلاً ext4 در لینوکس یا NTFS در ویندوز) و سعی کنید هارد دیسک رو طبق همان فایل سیستمهای پشتیبانی شده فرمت کنید . البته میتونید از درایورهای خاص برای قابل شناسایی نمودن فایل سیستمهایی که بطور پیشفرض پشتیبانی نمیشوند استفاده کنید که پیشنهاد نمیکنم . چون ممکن هست به مشکلات متعددی برخورد کنید یا اینکه از فایل سیستمهایی استفاده کنید در اکثر سیستم عاملها قابل شناسایی هست مثلاً FAT32 .

Electronic-Arts
31-10-2015, 16:38
سلام .

مشکلی ایجاد نمیکنه .

اوا باید ببینید سیستم عاملی که ازش استفاده میکنید ، بطور پیشفرض از چه نوع فایل سیستمهایی پشتیبانی میکنه (مثلاً ext4 در لینوکس یا NTFS در ویندوز) و سعی کنید هارد دیسک رو طبق همان فایل سیستمهای پشتیبانی شده فرمت کنید . البته میتونید از درایورهای خاص برای قابل شناسایی نمودن فایل سیستمهایی که بطور پیشفرض پشتیبانی نمیشوند استفاده کنید که پیشنهاد نمیکنم . چون ممکن هست به مشکلات متعددی برخورد کنید یا اینکه از فایل سیستمهایی استفاده کنید در اکثر سیستم عاملها قابل شناسایی هست مثلاً FAT32 .
البته در مورد فرمت FAT32 تو فلش ها که میدونم این جوریه که اگر یک فایل حجمش بیشتر از 4 گیگ باشه امکان ریختن روی هارد یا فلش که فرمتش FAT32 باشه نیست
پ.ن: شما پارسال تولد من رو تبریک گفته بودید در حالی که من تو غیبت کبری بودم :n02: حالا من الان تولد شما رو تبریک بگم یا بذارم سال دیگه جبران کنم؟:n09:

shifter
31-10-2015, 16:47
سلام دوستان..
من یه مشکلی دارم...قبلا یه هارد وسترن مای پسپورت گرفتم و نرم افزاراشو هم نصب کردم...و خیلی خوب توسط wd quic view شناسایی میشه و وقتی میخوام eject کنمش با این برنامه اینکارو میکنم و چراغ هارد هم خاموش میشه..
حالا امروز یه وسترن مای پسپورت الترا هم گرفتم..منتهی مشکل اینه که دیگه این برنامه نمیشناستش...و مجبورم به طور معمولی اجکت کنم هاردو که انگار اجکت میشه اما نمیدونم چرا چراغش روشن خاموش میمونه و مجبورم اینطوری جدا کنم هاردو.
شما میدونین چطوری میشه کاری کرد هارد دوم هم شناسایی بشه؟

ata.royalfalcon
31-10-2015, 18:08
سلام دوستان..
من یه مشکلی دارم...قبلا یه هارد وسترن مای پسپورت گرفتم و نرم افزاراشو هم نصب کردم...و خیلی خوب توسط wd quic view شناسایی میشه و وقتی میخوام eject کنمش با این برنامه اینکارو میکنم و چراغ هارد هم خاموش میشه..
حالا امروز یه وسترن مای پسپورت الترا هم گرفتم..منتهی مشکل اینه که دیگه این برنامه نمیشناستش...و مجبورم به طور معمولی اجکت کنم هاردو که انگار اجکت میشه اما نمیدونم چرا چراغش روشن خاموش میمونه و مجبورم اینطوری جدا کنم هاردو.
شما میدونین چطوری میشه کاری کرد هارد دوم هم شناسایی بشه؟

سلام .

اما نمیدونم چرا چراغش روشن خاموش میمونه

چشمک زدن آهسته نشاندهنده این هست که هارد دیسک به حالت Sleep رفته .

جدیدترین ورژن نرم افزار رو نصب کنید که باید هر دو مدل قدیمی و جدید رو بشناسه و بتونید هر دو مدل رو Safely remove کنید (برای من که اینطور هست) .

shifter
31-10-2015, 19:05
سلام .

چشمک زدن آهسته نشاندهنده این هست که هارد دیسک به حالت Sleep رفته .

جدیدترین ورژن نرم افزار رو نصب کنید که باید هر دو مدل قدیمی و جدید رو بشناسه و بتونید هر دو مدل رو Safely remove کنید (برای من که اینطور هست) .
ممنونم از راهنمایی:n16:
اول یه ورژن دیگه شو نصب کردم که بازم نشد...بعد در این حین خودش پیغام اپدیت داد که ایندفعه سایت اصلیو باز کرد و اونو دانلود کردم که فک کنم اخرین ورژن موجود بود...بعدش درست شد و الان هر 2 تا هاردو که وصل میکنم جفتشو میشناسه و میتونم اجکت کنم کامل.:n01:

Sanazsalee
01-11-2015, 14:11
سلام دوستان
من قصد خرید هارد 1ترا دارم و بین این 2مدل نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.ممنون میشم از راهنماییتون

Western Digital my passport ultra
Silicon Power armor A65

Flyin'Colo
01-11-2015, 19:26
سلام دوستان،

قصد دارم یه Seagate Backup Plus Slim 1TB (قابل حمل) برای srt 4922 بخرم. کسی اطلاع داره که این دو با هم سازگارن؟ و اینکه هارد درایوهای بدون آداپتور رو برای چنین کاربردی (ضبط برنامه ها) پیشنهاد می کنید؟

سپاس.

ata.royalfalcon
01-11-2015, 21:17
سلام دوستان
من قصد خرید هارد 1ترا دارم و بین این 2مدل نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم.ممنون میشم از راهنماییتون

Western Digital my passport ultra
Silicon Power armor A65

سلام .

اگر کاربر با دقتی هستید (مثلاً بطور تصادفی زمین نمیندازید) و در استفاده و نگهداری دقت میکنید پیشنهاد میکنم مدل اول رو انتخاب کنید در غیر اینصورت مدل دوم با داشتن باکس مقاومتر احتمال اینکه در اثر سقوط و ضربه های ناخواسته خراب بشه کمتر هست (بازهم به صفر نمیرسه) . اگر مدل اول رو انتخاب میکنید یه کیف مناسب هم باهاش بخرید و برای مدل دوم که نیازی به خرید کیف جداگانه نیست .
فقط دقت کنید در زمانیکه روشن هست نباید شوک یا ضربه ای وارد بشه حتی در مدلهای ضد ضربه .

MAHY@R
02-11-2015, 21:52
دوستان یه هارد اکسترنال 3tb میخواستم بگیرم بین دو مدل My book و My book live کدومو پیشنهاد میکنید خودم اول میخواستم مای بوک رو بگیرم ولی بعد مدل لایو رو دیدم که ظاهرا میشه پوشه ها رو به اشتراک گذاشت و از رو گوشی و تبلت بهش دسترسی داشت ولی نمیدونم این کارو چطور انجام میده یعنی رو خودش وای فای داره یا باید به مودم وصل بشه چون من مودم وای فای ندارم اونوقت چطوری به کامپیوتر میشه وصلش کرد.
کلا ارزش داره اضافه بدم این مدل رو بگیرم یا همون مای بوک معمولی بگیرم؟
مدل دیگه ای اگه هست ممنون میشم معرفی کنید

ata.royalfalcon
03-11-2015, 08:12
دوستان یه هارد اکسترنال 3tb میخواستم بگیرم بین دو مدل My book و My book live کدومو پیشنهاد میکنید خودم اول میخواستم مای بوک رو بگیرم ولی بعد مدل لایو رو دیدم که ظاهرا میشه پوشه ها رو به اشتراک گذاشت و از رو گوشی و تبلت بهش دسترسی داشت ولی نمیدونم این کارو چطور انجام میده یعنی رو خودش وای فای داره یا باید به مودم وصل بشه چون من مودم وای فای ندارم اونوقت چطوری به کامپیوتر میشه وصلش کرد.
کلا ارزش داره اضافه بدم این مدل رو بگیرم یا همون مای بوک معمولی بگیرم؟
مدل دیگه ای اگه هست ممنون میشم معرفی کنید

باید روتر بخرید (مودم به تنهایی کافی نیست) . اگر هم میخواهید از طریق WiFi بهش متصل بشید روتر باید این قابلیت رو داشته باشه . کامپیوتر رو هم باید به روتر متصل کنید تا بتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید . فقط دقت کنید این مدل My book live اترنت گیگابیتی نداره و در نتیجه سرعت انتقال اطلاعات فوق العاده پایین هست . ترجیحاً My Cloud رو انتخاب کنید که اترنت گیگابیتی داره و جدیدتر هم هست . البته هم روتر و هم کامپیوتر باید این اینترفیس رو داشته باشه .

MAHY@R
03-11-2015, 12:28
باید روتر بخرید (مودم به تنهایی کافی نیست) . اگر هم میخواهید از طریق WiFi بهش متصل بشید روتر باید این قابلیت رو داشته باشه . کامپیوتر رو هم باید به روتر متصل کنید تا بتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید . فقط دقت کنید این مدل My book live اترنت گیگابیتی نداره و در نتیجه سرعت انتقال اطلاعات فوق العاده پایین هست . ترجیحاً My Cloud رو انتخاب کنید که اترنت گیگابیتی داره و جدیدتر هم هست . البته هم روتر و هم کامپیوتر باید این اینترفیس رو داشته باشه .

فکر کنم اگه مودم روتر بگیرم کفایت کنه و نیاز به روتر جدا نباشه. در مورد گیگابیت اترنت هم مثل اینکه داره چون تو امازون که اینطور زده بود حالا نمیدونم شاید اشتباه زده.
شما این مدل رو کار نکردید که ببینید سرعتش چقدره؟

- - - Updated - - -

فکر کنم اگه مودم روتر بگیرم کفایت کنه و نیاز به روتر جدا نباشه. در مورد گیگابیت اترنت هم مثل اینکه داره چون تو امازون که اینطور زده بود حالا نمیدونم شاید اشتباه زده.

ata.royalfalcon
03-11-2015, 13:33

اینترفیس این مدل My book live گیگابیت اترنت نیست .

با این مدل کار نکردم ولی این پست رو 8063# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطالعه کنید .

ata.royalfalcon
05-11-2015, 22:56
مدل جدید هارد دیسک اکسترنال ADATA HM900 .

در حجمهای 2TB/3TB/4TB/6TB و با اینترفیس micro USB 3.0 .

EHSANRF
05-11-2015, 23:01
سلام یه هارد اکسترنال 500 سونی هست
I/O Error میداد
تونستم تمام اطلاعاتش رو ریکاوری کنم
وصلش میکنی سیستم کمی هنگ میکنه و 5 دقیقه طول میکشه MY Computer باز شه
Raw شده!
توی دیوایس منیجر هستش
تو ویندوز فقط شکلش هست و باز نمیشه ارور I/O میده
بالای 20 نرم افزار تست کردم نه فرمت میشه، نه ریبیلد پارتیشن تیبل میشه، نه هیچی
توی تست دیسک هم ارور رایت میده
با لینوکس و بوت ویندوز و هر چی که فکرشو کردم جواب نداد
راهکار میدین؟

توی اون تاپیک هنوز جوابی نگرفتم :n13:

kalantarahura
08-11-2015, 08:26
سلام آقا عطا. عزیز از هارد های جدید سیگیت اکسپنشن چهارترابایتی که حالت موزاییک مربعی دارند میتوان در حالت خوابیده هم استفاده کرد؟اکسپنشن معمولی که مشکلی نداشت اینارو نمیدونم. ممنون

ata.royalfalcon
08-11-2015, 20:44
سلام آقا عطا. عزیز از هارد های جدید سیگیت اکسپنشن چهارترابایتی که حالت موزاییک مربعی دارند میتوان در حالت خوابیده هم استفاده کرد؟اکسپنشن معمولی که مشکلی نداشت اینارو نمیدونم. ممنون

سلام .

بله ، میتونید به حالت خوابیده هم استفاده کنید .
فقط سعی کنید که طبق شکل زیر روی میز قرار بگیره (سعی بر این هست که قسمت رویی هارد دیسک اینترنال رو به بالا باشه) .

kalantarahura
09-11-2015, 13:01
سلام .

بله ، میتونید به حالت خوابیده هم استفاده کنید .
فقط سعی کنید که طبق شکل زیر روی میز قرار بگیره (سعی بر این هست که قسمت رویی هارد دیسک اینترنال رو به بالا باشه) .

ممنون از جوابتون. اخرین سوال اینکه بین این مدل و مدل ساده آن تفاوتی وجود داره؟از لحاظ قیمتی یکی هستند شما کدوم رو بیشتر توصیه میکنین.؟ممنون

ata.royalfalcon
09-11-2015, 15:22
ممنون از جوابتون. اخرین سوال اینکه بین این مدل و مدل ساده آن تفاوتی وجود داره؟از لحاظ قیمتی یکی هستند شما کدوم رو بیشتر توصیه میکنین.؟ممنون

اگر منظورتان از مدل ساده ، ورژن قدیمیتر Expansion باشه ، پس همین مدلی که عکسشو گذاشتید انتخاب کنید . ولی اگر منظورتان مدل Backup plus desk هست که همین Backup plus رو انتخاب کنید (حداقل بخاطر شکل ظاهری زیباتر) .

EHSANRF
09-11-2015, 15:46
سلام یه هارد اکسترنال 500 سونی هست
I/O Error میداد
تونستم تمام اطلاعاتش رو ریکاوری کنم
وصلش میکنی سیستم کمی هنگ میکنه و 5 دقیقه طول میکشه MY Computer باز شه
Raw شده!
توی دیوایس منیجر هستش
تو ویندوز فقط شکلش هست و باز نمیشه ارور I/O میده
بالای 20 نرم افزار تست کردم نه فرمت میشه، نه ریبیلد پارتیشن تیبل میشه، نه هیچی
توی تست دیسک هم ارور رایت میده
با لینوکس و بوت ویندوز و هر چی که فکرشو کردم جواب نداد
راهکار میدین؟

توی اون تاپیک هنوز جوابی نگرفتم :n13:

عایا پاسخی نیست مرا!؟ :n27:

ata.royalfalcon
09-11-2015, 16:09
عایا پاسخی نیست مرا!؟ :n27:

باید ببرید مراکز تخصصی تا بررسی بشه . شاید Firmware یا ماژولهای نرم افزاری مشکل داشته باشه که اگه اینطور هم باشه خودتان نمیتونید درستش کنید .

EHSANRF
09-11-2015, 17:01
باید ببرید مراکز تخصصی تا بررسی بشه . شاید Firmware یا ماژولهای نرم افزاری مشکل داشته باشه که اگه اینطور هم باشه خودتان نمیتونید درستش کنید .

فریمورش رو پیدا نمیکنم، هارد رو باز کردم توشیبا هست

aidin.2014
09-11-2015, 20:05
سلام .من دو تا هارد اکسترنال مدل های adata hd720 و silicon power a80 دارم که تو مشخصاتشون نوشته usb3 .اول سیلیکونو شیش ماه پیش خریدم سرعت انتقال دادش بزحمت به 90 مگابایت بر ثانیه میرسید پریروز ک ای دیتا رو خریدم با وجود کابل usb 3 بازهم بیشتر از این سرعت بهم نمیده دلیل چیه ؟میتونید راهنماییم کنید؟؟مرسی

aidin.2014
09-11-2015, 20:07
سلام .من دو تا هارد اکسترنال مدل های adata hd720 و silicon power a80 دارم که تو مشخصاتشون نوشته usb3 .اول سیلیکونو شیش ماه پیش خریدم سرعت انتقال دادش بزحمت به 90 مگابایت بر ثانیه میرسید پریروز ک ای دیتا رو خریدم با وجود کابل usb 3 بازهم بیشتر از این سرعت بهم نمیده دلیل چیه ؟میتونید راهنماییم کنید؟؟مرسی

ata.royalfalcon
09-11-2015, 22:10

در تاپیکی که زدید ادامه بدید .

basketball
15-11-2015, 21:53
سلام و عرض ادب
قبلا اینجا پیشنهاد شد برای 3 ترابایت بک آپ پلاس گزینه بهتری هست، آیا برای 4 ترابایت فرقی بین مای بوک و بک آپ پلاس هست؟ کدام بهتر هست؟

- - - Updated - - -

سلام و عرض ادب
قبلا اینجا پیشنهاد شد برای 3 ترابایت بک آپ پلاس گزینه بهتری هست، آیا برای 4 ترابایت فرقی بین مای بوک و بک آپ پلاس هست؟ کدام بهتر هست؟

ata.royalfalcon
16-11-2015, 09:18
سلام و عرض ادب

سلام .

آیا برای 4 ترابایت فرقی بین مای بوک و بک آپ پلاس هست؟

بین این ایندو مدل تفاوتهایی در زمینه سرعت و امکانات نرم افزاری و سخت افرای (قابلیت رمزگذاری) وجود داره و کاملاً یکسان هم نیستند .

بنظر من هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند همان رو انتخاب کنید .

basketball
16-11-2015, 22:16
سلام .

بین این ایندو مدل تفاوتهایی در زمینه سرعت و امکانات نرم افزاری و سخت افرای (قابلیت رمزگذاری) وجود داره و کاملاً یکسان هم نیستند .

چون شنیدم مثلا 3 ترابایت سیگیت بهتره ولی 4 ترابایت وسترن، آیا چنین چیزی هست؟ یعنی حجم های متفاوت تاثیرگذار باشند؟

- - - Updated - - -

سلام .

چون شنیدم مثلا 3 ترابایت سیگیت بهتره ولی 4 ترابایت وسترن، آیا چنین چیزی هست؟ یعنی حجم های متفاوت تاثیرگذار باشند؟

noisymind
16-11-2015, 23:12
سلام عطا جان. واقعا خسته نباشی که این بخش رو زنده نگه داشتی. من کلا خیلی وقت هست که از دنیای تکنولوژی دور بودم! و الان میخواستم یک هارد یک ترا پاسپورتی بگیرم. اصلا دیگه نمیدونم چه مدلهایی اومده و اصلا سیگیت بگیرم یا وسترن.حدود قیمتهاشونم اگه داری که ممنون میشم.

noisymind
17-11-2015, 11:58
مجددا سلام. میخواستم ببینم این کانکتور های هارهای مختلف به چه صورت هست؟
مثلا کابل هاردهای وسترن ، یک طرفش USB2/3 Type A هست که به کامپیوتر و ... وصل میشه و طرف دیگش USB3 / Type B هست که به خود هارد وصل میشه و به نوعی یک استاندارد هست.
ولی مثلا من الان یک هارد پاسپورتی سیلکان پاور آرمور َA80 دارم که هر دو طرف کابلش USB2/3 Type A هست! ( که کیفیت خوبی هم نداره و خوب چفت نمیشه و اگه کابل کمی تکون بخوره از قسمت هارد ممکنه قطع و وصل بشه!)
حالا جدای از کیفیت برای کسی که از پشت کیس میخواد یک کابل بگیره رو میز و هاردهای مختلف رو وصل کنه ، این تفاوت کابل ها مشکل ساز میشه و باید برای هر هاردی کابل خودش رو وصل کرد!!

الان میخوام ببینم کابل هاردهای سیگیت یا باقی برند ها به چه صورت هست؟ یعنی اگه الان هارد سیگیت بگیرم با همون کابل وسترن وصل میشه؟

noisymind
17-11-2015, 12:10
کابل هارد وسترن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$_35.JPG?set_id=8800005007

و کابل هارد سیلکان پاور A80 :

ata.royalfalcon
17-11-2015, 13:03
مجددا سلام. میخواستم ببینم این کانکتور های هارهای مختلف به چه صورت هست؟
مثلا کابل هاردهای وسترن ، یک طرفش USB2/3 Type A هست که به کامپیوتر و ... وصل میشه و طرف دیگش USB3 / Type B هست که به خود هارد وصل میشه و به نوعی یک استاندارد هست.
ولی مثلا من الان یک هارد پاسپورتی سیلکان پاور آرمور َA80 دارم که هر دو طرف کابلش USB2/3 Type A هست! ( که کیفیت خوبی هم نداره و خوب چفت نمیشه و اگه کابل کمی تکون بخوره از قسمت هارد ممکنه قطع و وصل بشه!)
حالا جدای از کیفیت برای کسی که از پشت کیس میخواد یک کابل بگیره رو میز و هاردهای مختلف رو وصل کنه ، این تفاوت کابل ها مشکل ساز میشه و باید برای هر هاردی کابل خودش رو وصل کرد!!

الان میخوام ببینم کابل هاردهای سیگیت یا باقی برند ها به چه صورت هست؟ یعنی اگه الان هارد سیگیت بگیرم با همون کابل وسترن وصل میشه؟

سلام .

کانکتوری که به کیس وصل میشه همانطوریکه خودتان هم میدونید باید از نوع Type A باشه وگرنه به کیس نمیتونید وصل کنید و اکثر هارد دیسکهای اکسترنال به همین شکل هست . به کابل رابط هم میتونید متصل کنید و اکثر کابلهای رابط با این نوع کانکتور همخوانی دارند . اون قسمتی که باید دقت کنید کانکتوری هست که به هارد دیسک متصل میشه و ممکن هست شکل های متفاوتی داشته باشه .

در هر دو مدل کانکتوری که به هارد دیسک اکسترنال متصل میشه از نوع Micro-B USB 3.0 هست و طرف دیگر کابل از نوع Type A که به پشت کیس یا لپتاپ متصل میشه (کاملاً یکسان هست) .

ata.royalfalcon
17-11-2015, 13:29

اگر بودجه ـون میرسه سعی کنید چهارترابایتی رو انتخاب کنید . البته طبق مطالبی که در سایت BackBlaze موجود هست ظاهراً مدلهای چهارترابایتی سیگیت (ST4000DM000) خرابی خیلی کمتری در مقایسه به سه ترابایتیها (ST3000DM001) دارد .

basketball
17-11-2015, 19:16
اگر بودجه ـون میرسه سعی کنید چهارترابایتی رو انتخاب کنید . البته طبق مطالبی که در سایت BackBlaze موجود هست ظاهراً مدلهای چهارترابایتی سیگیت (ST4000DM000) خرابی خیلی کمتری در مقایسه به سه ترابایتیها (ST3000DM001) دارد .
درسته
ولی منظورم این بود مثلا تجربه گفته 3 ترابایت سیگیت بهتر از وسترن هست، ولی 4 ترابایت وسترن بهتره...منظورم این حجم های متفاوت فیدبک های متفاوت داشتند؟
الان بین 4 ترابایت بک آپ پلاس و مای بوک پیشنهاد شما کدام هست؟

hellbrain666
19-11-2015, 08:12
سلام
ببخشید سوالمو اینچا مطرح میکنم

برای بازیابی اطلاعات هارد اکسترنال جای خاصی سراغ دارید؟
البته خودش گارانتی ویستا داره اونجا ببرم بهتره یا مراکز بهتری هم هستند؟

- - - Updated - - -

سلام

ata.royalfalcon
19-11-2015, 11:05
سلام

بالای انجمن و در قسمت تبلیغات متنی دو شرکت برای تعمیر هارد دیسک و یا بازیابی اطلاعات هست . باهاشون صحبت کنید و ببینید هزینه ها به چه صورتی هست . در گوگل هم جستجو کنید میتونید چند شرکت دیگه هم پیدا کنید .

ضمناً تعمیر هارد دیسک و یا بازیابی اطلاعات توسط این شرکتها ، هزینه بالایی به شما تحمیل میکنه مخصوصاً اگر مشکل هارد دیسک ساده نباشه .

اگر اطلاعات برای شما مهم هست ، ترجیحاً گارانتی نبرید . بفرستید همین مراکز تخصصی .

hellbrain666
20-11-2015, 10:14
بالای انجمن و در قسمت تبلیغات متنی دو شرکت برای تعمیر هارد دیسک و یا بازیابی اطلاعات هست . باهاشون صحبت کنید و ببینید هزینه ها به چه صورتی هست . در گوگل هم جستجو کنید میتونید چند شرکت دیگه هم پیدا کنید .

ضمناً تعمیر هارد دیسک و یا بازیابی اطلاعات توسط این شرکتها ، هزینه بالایی به شما تحمیل میکنه مخصوصاً اگر مشکل هارد دیسک ساده نباشه .

اگر اطلاعات برای شما مهم هست ، ترجیحاً گارانتی نبرید . بفرستید همین مراکز تخصصی .

بسیار ممنون

خود شما جایی رو سراغ دارید که هم جای معتبری باشه و هم قیمت هاش معقولانه؟

omid kan
20-11-2015, 15:54
سلام
بهترین هارد اکسترنال 2 ترابایتی تا قیمت 370 هزار تومن که مقاوت خوب و سرعت خوبی داشته باشد؟(چند مدل ذکر کنید)

omid kan
20-11-2015, 16:09
سلام
بهترین هارد اکسترنال 2 ترابایتی تا قیمت 370 هزار تومن که مقاوت خوب و سرعت خوبی داشته باشد؟(چند مدل ذکر کنید)

محمد7966
20-11-2015, 16:16
سلام

سلام دوست من
بنده تا حالا هارد اکسترنال نداشتم ولی اگر هر وقت بخام وسیله ای دیجیتالی بخرم میرم سایت دیجی کالا اونجا تمام نظراتو میخونم و به نمره هم توجه میکنم مثلا همیشه سعی میکنم وسایلی بخرم که نمره ای بالای 9 داشته باشند اینجا هم به نظرم برای خرید کردن فرقی با دیجی کالا نمی کند چون افراد نظرات خودشونو میدن
به نظرم سایت دیجی کالا برید من الان رفتم و 3مدل خوب دیدم با نمره ای بالای 9 البته از 10 نمره
موفق باشید

noisymind
28-11-2015, 20:12
سلام. این WD Grip Pack چی هست ؟ که فقط برای my passport Ultra موجود هست؟

ata.royalfalcon
28-11-2015, 21:28

سلام .

یه نوار رنگی که دور باکس هارد دیسک بسته میشه به اضافه یک کابل 18 اینچی USB 3 پهن و رنگی .

amir_t6262
28-11-2015, 21:50

از اینا در ایران پیدا میشه؟ قیمتش چنده؟

noisymind
28-11-2015, 23:08
سلام .

یه نوار رنگی که دور باکس هارد دیسک بسته میشه به اضافه یک کابل 18 اینچی USB 3 پهن و رنگی .

آهان. یعنی تو خود پک هست؟ چون دیجیکالا چیزی اشاره نکرده.

amir_t6262
29-11-2015, 09:25
من اخیرا هارد1tb WD My Passport Ultra خریداری کردم و این grip pack را نداشت.

- - - Updated - - -

من اخیرا هارد1tb WD My Passport Ultra خریداری کردم و این grip pack را نداشت.

ata.royalfalcon
29-11-2015, 11:50
آهان. یعنی تو خود پک هست؟ چون دیجیکالا چیزی اشاره نکرده.

سایت وسترن دیجیتال رو که بررسی کردم در قسمت Package Includes از اینها موجود نبود . باید جداگانه خریداری بشه . همانطوریکه دوستمون هم اشاره کردند .

noisymind
29-11-2015, 19:37
آهان مرسی. چون تو قسمت معرفی هارها تیکش خورده بود فکر کردم باهاش میدن.
جالبه تو سایت چاره هارد یک ترای لسی رو دیدم زده بود 1,380,000 کلی خوشحال شدم و مشخصاتش رو خوندم بعد دیدم قیمتش به تومان هست!!:blink:

ezio7
30-11-2015, 09:30
سلام دوستان. قصد خرید هارد با ظرفیت 3 یا 4 ترا رو دارم؛ بین WD my book و Seagate backup plus کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

noisymind
30-11-2015, 11:53
منم مثل این دوستون تو انتخاب بین این دو برند موندم. ( البته 1 ترا یا 2 ترا ) راجه به سیگیت و کیفیتش و ... اصلا هیچ ذهنیتی ندارم.
چرا قیمتهای ADATA و سیلکان پاور و ... از سیگیت و وسترن 50 تومانی گرون تر هست؟! :n36:

Ali_softcenter
03-12-2015, 00:05
هارد اکسترنال 2 ترا که ضد شوک باشه حداقل! از بین سیلیکون و آدیتا کدوم رو پیشنهاد میدید؟

ata.royalfalcon
03-12-2015, 10:43
هارد اکسترنال 2 ترا که ضد شوک باشه حداقل! از بین سیلیکون و آدیتا کدوم رو پیشنهاد میدید؟

از برند ADATA میتونید HD720 رو انتخاب کنید که قابلیتی به اسم G Shock Sensor Protection داره . البته دو مدل HC500 و HV100 هم این قابلیت رو دارند .

amir_t6262
03-12-2015, 20:11
سلام عطا جان.
یه سوال برای دوستم پیش آمده بود. گفتم اینجا بپرسم که دیگر دوستان هم احیانا اگر این مشکل را داشتند، به دردشان بخورد.

دوستم هارد 4 ترابایت خریده و در کامپیوتر 4 ترابایت را نمیشناسه. در سایتها جستجو کردم، دو راهکار داده بودند، پارتیشن بندی هارد به دو قسمت کوچکتر تا تبدیل هارد به GPT.

میخواستم ببینم کدام بهتره و بعد اینکه این GPT را باید از داخل بایوس درست کرد؟
روشش چیه؟

ata.royalfalcon
03-12-2015, 21:02
سلام عطا جان.
یه سوال برای دوستم پیش آمده بود. گفتم اینجا بپرسم که دیگر دوستان هم احیانا اگر این مشکل را داشتند، به دردشان بخورد.

دوستم هارد 4 ترابایت خریده و در کامپیوتر 4 ترابایت را نمیشناسه. در سایتها جستجو کردم، دو راهکار داده بودند، پارتیشن بندی هارد به دو قسمت کوچکتر تا تبدیل هارد به GPT.

میخواستم ببینم کدام بهتره و بعد اینکه این GPT را باید از داخل بایوس درست کرد؟
روشش چیه؟

سلام .

هارد دیسک مورد نظر اکسترنال هست ؟

noisymind
03-12-2015, 21:19

نه Adata و نه Silicon Power هیچکدوم سازنده هارد نیستند و هر کدوم از هاردهایی مثل سیگیت یا وسترن یا سامسونگ و ... استفاده میکنند و در باکس خودشون میذارن. حالا دیگه به سلیقه خودتون و اینکه کدوم باکس محکمتر و زیباتر هست برمیگرده. من خودم سیلکان A80 دارم و بدنه خیلی محکمی داره و ضد شوک و ضد آب هست. البته خیلی من به این چیزها اعتقاد ندارم و علاقه ای هم به امتحان کردنش ندارم :n02: ممکنه یه هاردی از فاصله یک متری بیوفته و طوریش هم نشه و ممکنه یکی دیگه نابود بشه!

Ali_softcenter
03-12-2015, 23:14
نه Adata و نه Silicon Power هیچکدوم سازنده هارد نیستند و هر کدوم از هاردهایی مثل سیگیت یا وسترن یا سامسونگ و ... استفاده میکنند و در باکس خودشون میذارن. حالا دیگه به سلیقه خودتون و اینکه کدوم باکس محکمتر و زیباتر هست برمیگرده. من خودم سیلکان A80 دارم و بدنه خیلی محکمی داره و ضد شوک و ضد آب هست. البته خیلی من به این چیزها اعتقاد ندارم و علاقه ای هم به امتحان کردنش ندارم :n02: ممکنه یه هاردی از فاصله یک متری بیوفته و طوریش هم نشه و ممکنه یکی دیگه نابود بشه!

میدونم! خودم وسترن هم دارم....آخه قضیه اینه که همین وسترن هم خیلی موارد خرابی یهوییش زیاده! خرابی یهوویی یعنی طرف اومده زده دیده دیگه نمیشناسه هارد رو! اینقدر از این موارد زیاد گفتن که...
تجربه خوبی هم از سیگیت ندارم در کل تجربه خوبی از هارد دسکتاپی ندارم
یه دسکتاپی سیگیت دارم که بدون اینکه ضربه ای بهش بخوره یا بیفته...بعد از 1 سال به تق تق افتاده و میترسم دیتای حساسی روش بریزم
وگرنه میدونم درون باکس های سیلیکون و آدیتا هارد های سیگیت و توشیبا و ...هست. خب وقتی درون اینها هارد های خوبی از کمپانی های هارد ساز هست و باکس های محکم تری هم دارن چرا به سیگیت و وسترن که آسیب پذیر هستند ترجیح داده نشن؟

noisymind
03-12-2015, 23:50
میدونم! خودم وسترن هم دارم....آخه قضیه اینه که همین وسترن هم خیلی موارد خرابی یهوییش زیاده! خرابی یهوویی یعنی طرف اومده زده دیده دیگه نمیشناسه هارد رو! اینقدر از این موارد زیاد گفتن که...
تجربه خوبی هم از سیگیت ندارم در کل تجربه خوبی از هارد دسکتاپی ندارم
یه دسکتاپی سیگیت دارم که بدون اینکه ضربه ای بهش بخوره یا بیفته...بعد از 1 سال به تق تق افتاده و میترسم دیتای حساسی روش بریزم
وگرنه میدونم درون باکس های سیلیکون و آدیتا هارد های سیگیت و توشیبا و ...هست. خب وقتی درون اینها هارد های خوبی از کمپانی های هارد ساز هست و باکس های محکم تری هم دارن چرا به سیگیت و وسترن که آسیب پذیر هستند ترجیح داده نشن؟

خب بله دقیقا! این هم حرفی هست. سازندگان هارد شرکت های محدود و شناخته شده ای هستند و سایز سازندگان هم فقط از محصولات همون ها میتونن استفاده کنن. ولی بحث من اینه که در هر صورت خیلی نمیشه روی ضد ضریه بودن یا ضد آب بودن اونها حساب کرد.ضمن اینکه سر یک باکس محکمتر مثلا برای 2 ترا باید 100 تومان گرون تر هم بپردازید.
بله منم چند تا وسترن داشتم و یکیش پارسال همینجوری سوخت! و وسترن گرین اینترنالم هم اولش بدسکتور داشت که گارانتی عوض کرد. با سیگیت هم خیلی کار نکردم. در مورد Adata هم دقیقا دیدم دوستام داشتن و همیجوری یهویی! فرداش کار نکرد:n02:

Ali_softcenter
04-12-2015, 11:31
خب برای آرشیو..خرید مثلا هارد بلک ادیشن وسترن یعنی اینترنال بهتر نیست؟

یا مثلا خرید همچین هاردی برای آرشیو بهتر از اکسترنال نیست؟

amir_t6262
04-12-2015, 11:33
سلام .

هارد دیسک مورد نظر اکسترنال هست ؟

سلام.

بله WD My Book 4TB است.

ata.royalfalcon
04-12-2015, 12:26
سلام.

بله WD My Book 4TB است.

سلام .

1. مطمئن بشید کابلهای USB و پاور بدرستی متصل شده باشند (مثلاً نصفه نیمه وارد کانکتور نشده باشه) . اگر PC هست حتماً به پورتهای پشت کیس متصل کنید . از کابلهای رابط یا USB Hub هم استفاده نکنید .
2. روی یه سیستم دیگه هم تست کنید .
3. اگر همزمان چند هارد اکسترنال my book به سیستم متصل هست معمولاً اولین هارد دیسک در my computer دیده میشه و الباقی offline میشه . اگر اینطور هست میبایستی Disk signature عوض بشه .

برای بررسی دقیقتر زمانیکه هارد دیسک اکسترنال به سیستم متصل هست از Disk management ویندوز یه عکس بذارید .

amir_t6262
04-12-2015, 22:49
سلام .

1. مطمئن بشید کابلهای USB و پاور بدرستی متصل شده باشند (مثلاً نصفه نیمه وارد کانکتور نشده باشه) . اگر PC هست حتماً به پورتهای پشت کیس متصل کنید . از کابلهای رابط یا USB Hub هم استفاده نکنید .
2. روی یه سیستم دیگه هم تست کنید .
3. اگر همزمان چند هارد اکسترنال my book به سیستم متصل هست معمولاً اولین هارد دیسک در my computer دیده میشه و الباقی offline میشه . اگر اینطور هست میبایستی Disk signature عوض بشه .

برای بررسی دقیقتر زمانیکه هارد دیسک اکسترنال به سیستم متصل هست از Disk management ویندوز یه عکس بذارید .

سلام.
مشکل این نیست. هارد توسط سیستم شناسایی میشود.

نکته اینجاست که ظاهرا بعضی مادربردهای قدیمی، توانایی شناسایی هارد با این ظرفیت را ندارند و در نتیجه یا باید هارد را به دو پارتیشن تقسیم بندی کرد و یا اینکه هارد را به جای MBR از GPT کرد.

در این خصوص و مزایای و معایب این کار، اطلاعات میخواستم.

noisymind
05-12-2015, 01:30
خب برای آرشیو..خرید مثلا هارد بلک ادیشن وسترن یعنی اینترنال بهتر نیست؟

یا مثلا خرید همچین هاردی برای آرشیو بهتر از اکسترنال نیست؟

چرا! الان خودمم به این نتیجه رسیدم. اگه جا به جا نمیکنید و فقط تو یک سیستم آرشیو میکنید و همونجا هم استفاده میکنید 100% بهتر هست. چون هارد داخل کیس سیف تر هست و کلا تجربه میگه که هاردهای اینترنال خیلی دیرتر خراب میشن و مثل هاردهای اکسترنال نیستن که امروز روشن بشن و فردا که بزنی روشن نشن!

ata.royalfalcon
05-12-2015, 08:29
سلام.
مشکل این نیست. هارد توسط سیستم شناسایی میشود.

نکته اینجاست که ظاهرا بعضی مادربردهای قدیمی، توانایی شناسایی هارد با این ظرفیت را ندارند و در نتیجه یا باید هارد را به دو پارتیشن تقسیم بندی کرد و یا اینکه هارد را به جای MBR از GPT کرد.

در این خصوص و مزایای و معایب این کار، اطلاعات میخواستم.

سلام .

در مورد هارد ديسكهاي پرظرفيت (بیشتر از دوترابایت) دو حالت كاملاً متفاوت مطرح ميشه :

1. چيپست پل جنوبي مادربرد توانايي آدرس دهي تمام ظرفيت هارد ديسك رو نداشته باشه که در اینصورت هارد دیسک با ظرفیتهای غیر صحیح مثلاً 746 گیگابایت شناسایی میشه . هیچ راهی بغیر از تعویض مادربرد برای دسترسی به تمام ظرفیت هارد دیسک وجود نداره . حتی GPT کردن این هارد دیسک هم هیچ کمکی نمیکنه .

2. مادربرد تمام ظرفیت هارد دیسک رو شناسایی میکنه ولی برای اینکه به تمام ظرفیت هارد دیسک دسترسی داشت بایستی GPT بشه .

و در نتیجه یا باید هارد را به دو پارتیشن تقسیم بندی کرد و یا اینکه هارد را به جای MBR از GPT کرد

تا زمانیکه GPT نشه هرچقدر که پارتیشن بسازید بازهم نمیتونید به بیش از دو ترابایت دسترسی داشته باشید .

نکته بسیار مهم :

GPT کردن هارد دیسکهای بیشتر از دوترابایت زمانی اجباری و الزامی هست که سایز سکتور 512 بایتی باشه . ولی اگر سکتورهای این هارد دیسک 4096 بایتی باشه MBR هم باشه بازهم میتونید به تمام ظرفیت هارد دیسک دسترسی داشته باشید (توضیح دقیقتر در پست 6008# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همین تاپیک) .

برای نمونه :

عکس زیر مربوط به هارد اکسترنال my book 4TB هست که partition style بصورت mbr هست .

قسمت info برنامه HDtune که sector size را 4096bytes زده است (مربوط به همان هارد اکسترنال چهارترابایتی وسترن) .

عکس زیر مربوط به هارد اینترنال چهارترابایتی WD red هست که بصورت 512bytes هست .

poloton7
08-12-2015, 22:16
سلام--
یک هارد یک ترابایت خوب چه بخرم که خرابی کم داشته باشد وطول عمر-- اهل انتقال دادن هارد نیستم اما از طرفی می خواهم ضد ضربه باشد وشاخص های خوبی داشته باشد--