ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

ata.royalfalcon
29-08-2011, 22:47
بله متوجه هم كه نميشه بازي كرد پس اونجور كه شما ميگيد حالا حالا نميشه از روي ntfa بازي كرد
بهتر نبست كلا يه پارتيشن كنم براي فت؟اگه شد بعدا تغيير ميدم به ntfsبا اون دستور كه گفتيد

بعد ميشه اسپليت كرد بعد جوين كرد ديگه؟حالا فيلم يا بازي ميخونه؟

آخه من میترسم پارتیشن 2 ترابایتی که فرمتش FAT32 باشه ناپایدار باشه و ممکنه مشکلاتی پیش بیاد .
حالا باز خودت تست کن و یه پارتیشن 2 ترابایت به فرمت fat32 بساز ببین مشکلی نداره ؟

بعد ميشه اسپليت كرد بعد جوين كرد ديگه؟حالا فيلم يا بازي ميخونه؟
اگر منظور شما بازیه بلی میشه با نرم افزارهایی بازی رو به حجمهای کمتر از 4 گیگ تکه تکه کرد و در هنگام کپی کردن روی هارد ps3 با استفاده از مولتیمن بطور اتوماتیک جوین میشن . یعنی خود مولتیمن اونها رو جوین میکنه .
اما این برای بازی هست فکر نمیکنم برای فیلم باشه

Mehrdad092000
30-08-2011, 05:51
آخه من میترسم پارتیشن 2 ترابایتی که فرمتش FAT32 باشه ناپایدار باشه و ممکنه مشکلاتی پیش بیاد .
حالا باز خودت تست کن و یه پارتیشن 2 ترابایت به فرمت fat32 بساز ببین مشکلی نداره ؟

اگر منظور شما بازیه بلی میشه با نرم افزارهایی بازی رو به حجمهای کمتر از 4 گیگ تکه تکه کرد و در هنگام کپی کردن روی هارد ps3 با استفاده از مولتیمن بطور اتوماتیک جوین میشن . یعنی خود مولتیمن اونها رو جوین میکنه .
اما این برای بازی هست فکر نمیکنم برای فیلم باشه

یعنی چی ناپایدار ؟ الان یه پارتیشن کردم مشکلی نداره
دقیقا اگه میشه بگید چی میشه

منظورم اینه با pc روش جوین کنیم نمیشه ؟

moson
31-08-2011, 15:25
سلام بر دوستان عزیز
میخواستم قیمت هارد اکسترنال 2 ترای ترنسند مدل 35T با گارانتی مادام العمر را بدونم؟
و اینکه کیفیت و سرعت هارد اکسترنال ترنسند چطوره؟

matrix_3s
31-08-2011, 17:33
1. از مدلهای پرتابل : سیگیت FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive رو با کارتریج usb2 که تا حجم 1.5 ترا هم موجوده و فکر کنم یکترابایتش تا 130 هزارتومن باشه .
من دنبال هاردی هستم که هم usb3 و هم usb2 باشه
اولی واسه استفاده در پی سی دومی واسه کنسول..... ممنون میشم دوستان معرفی کنین

ArashMiniStar
31-08-2011, 17:52
سلام بر دوستان عزیز
میخواستم قیمت هارد اکسترنال 2 ترای ترنسند مدل 35T با گارانتی مادام العمر را بدونم؟
و اینکه کیفیت و سرعت هارد اکسترنال ترنسند چطوره؟
چرا اصرار به استفاده از هارد های متفرقه دارین؟ همین وسترن دیجیتال چی کم داره؟:31:
اکسترنالش افتاده کاری نشده:27: لپ تاپی یا 2.5 اینچیش تو لپ تاپ دماش تا ذوب میرسه کاریش نشده!!:31::31:
آخه باور کردین واقعا مادام العمر؟:27:

amir-vampire
31-08-2011, 23:54
با سلام.دوستان این تاپیک تعداد صفحاتش زیاده دیگه حسش نیس همه صفحاتو بخونم.
می خوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم
لطفا یه آمار از برندهای درست و حسابی و قیمت بدین.پیشنهادتونم بگین
ممنون

Haniiii
01-09-2011, 20:26
سلام دوستان ... میخوام یه اکسترنال "2.5 بگیرم .. فعلا رو این موارد گیر کردم .. USB3 یا USB2
500GB یا 1 ترا ؟! ...

بودجه من حدود 90 تا 100 تومن هست ... موردی که فعلا تصمیم گرفتم USB3 500GB Western Digital هست ... ( البته 750GB هم داره ... ولی نمیدونم ؟! می ارزه یا نه !؟ )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون میشم راهنمایی کنید ..

depot
01-09-2011, 20:33
320 گیگ هم تو بازار پیدا میشه ؟؟؟؟ ترجیحا usb 3

ArashMiniStar
01-09-2011, 20:53
سلام دوستان ... میخوام یه اکسترنال "2.5 بگیرم .. فعلا رو این موارد گیر کردم .. USB3 یا USB2
500GB یا 1 ترا ؟! ...

بودجه من حدود 90 تا 100 تومن هست ... موردی که فعلا تصمیم گرفتم USB3 500GB Western Digital هست ... ( البته 750GB هم داره ... ولی نمیدونم ؟! می ارزه یا نه !؟ )

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون میشم راهنمایی کنید ..
بنظرم اگه اطلاعات دارین میارزه.

amir-vampire
02-09-2011, 10:25
با سلام.دوستان این تاپیک تعداد صفحاتش زیاده دیگه حسش نیس همه صفحاتو بخونم.
می خوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم
لطفا یه آمار از برندهای درست و حسابی و قیمت بدین.پیشنهادتونم بگین
ممنون
کسی نیس راهنمایی کنه ؟

depot
02-09-2011, 10:34
1 ترا با برند wd بلک - قیمت : 110.000

noisymind
02-09-2011, 10:39
کسی نیس راهنمایی کنه ؟

اول بفرمایید کارتون چی هست؟ هارد پورتابل میخواین یا دسکتاپی؟

Haniiii
02-09-2011, 12:25
دوستان قیمت این 2 مدل درست هست تو سایت ؟

اگر میشه قیمت متعادل بازار رو بگین ... + من گیلان هستم ... حدودا چقدر فرق داره با تهران ؟!

Mehrdad092000
02-09-2011, 18:30
دوستان قیمت این 2 مدل درست هست تو سایت ؟

اگر میشه قیمت متعادل بازار رو بگین ... + من گیلان هستم ... حدودا چقدر فرق داره با تهران ؟!

دوست عزیز 500 فکر کنم نزدیک 80 باشه شاید کمتر یکم بالاتر میده که برای سایت های خریدو فروش طبیعیه

سایت چاره قیمت هاش بد نیست

Haniiii
03-09-2011, 13:10
امروز این My Passport Essential 500 GB USB 3.0/USB 2.0 رو خریدم ... باید این نرم افزار های توش رو نصب کنم ؟... دفترچه راهنماش رو هم باید بخونم ؟! ... خیلی طولانی هست این دفترچش ! ( manual توی هارد )

ata.royalfalcon
03-09-2011, 13:16
امروز این My Passport Essential 500 GB USB 3.0/USB 2.0 رو خریدم ... باید این نرم افزار های توش رو نصب کنم ؟... دفترچه راهنماش رو هم باید بخونم ؟! ... خیلی طولانی هست این دفترچش ! ( manual توی هارد )

سلام
فقط نرم افزار WD SmartWare رو نصب كنين تا بتونين از امكاناتي مثل بكآپ گيري و قفل گزاري و حتي خاموش كردن هارد استفاده كنين.
مطالعه دفترچه راهنما لازم نيست.

Mehrdad092000
03-09-2011, 16:57
سلام عطلا جان سفر حال داد؟

--------------------

ata.royalfalcon
03-09-2011, 17:14
سلام عطلا جان سفر حال داد؟

--------------------

سلام رفیق ، جات خالی خوش گذشت . آستارا رفته بودیم کنار دریا هم شلوغ بود اساسی !!! :31:

والا یه جا خوندم اگر سایز پارتیشنی که fat32 هست بیشتر از یه حدی بشه ممکنه ثبات فایلها از بین بره .

اگر منظورتون این هست که فایلهای split شده رو مجددا داخل pc جوین کرد پس نرم افزاری هست به نام PS3Merge که دارای امکاناتی برای join کردن مجدد فایلهای اسپلیت شده هست .

همچنین برنامه PS3Splitter هم برای split کردن هم بکار میره .

Mehrdad092000
04-09-2011, 02:10
سلام رفیق ، جات خالی خوش گذشت . آستارا رفته بودیم کنار دریا هم شلوغ بود اساسی !!! :31:

والا یه جا خوندم اگر سایز پارتیشنی که fat32 هست بیشتر از یه حدی بشه ممکنه ثبات فایلها از بین بره .

اگر منظورتون این هست که فایلهای split شده رو مجددا داخل pc جوین کرد پس نرم افزاری هست به نام PS3Merge که دارای امکاناتی برای join کردن مجدد فایلهای اسپلیت شده هست .

همچنین برنامه PS3Splitter هم برای split کردن هم بکار میره .

اها پس از جاهای شلوغ خوشت میاد :31::31::31:
اره مثلا یه فیلم hd اسپلیت کنم بریزم روش بعد دوباره توی pc با این hjsplit جوین کنم میتونه بیاره توی ps3/?

mehran_286
05-09-2011, 00:47
با عرض سلام خدمت دوستان

:11:
میخواستم یه هارد اکسترنال پورتبل)portable( بخرم

1- این که بهترین کیفیت رو چه شرکتی داره ؟؟

(تو سایت چاره بوفالو 2 مدل دیدم یکی چینی یکی ژاپنی حقیق داره؟)

2- برام جمع جور بودن (کامپکت) خیلی مهمه هاردی میخوام که خیلی بزرگ و دست پا گیر نباشه

3- ساتا 2 و USB3 اصلا مهم نیست به همون کمترین هاش هم راضیم فقط USB باشه چیزه دیگه نمیخوام

4- نیازی به برق وآداپتور و از این جور چیزا نداشته باشه

5- سرعت خواندن و نوشتنش استاندارد باشه اگه زیاد بود هم بهتره

قیمتش هم خیلی مهم نیست البته به شرطی که کیفیتش هم خوب باشه

باتشکر از همه ی دوستان :46:

ata.royalfalcon
05-09-2011, 11:21
اها پس از جاهای شلوغ خوشت میاد :31::31::31:
اره مثلا یه فیلم hd اسپلیت کنم بریزم روش بعد دوباره توی pc با این hjsplit جوین کنم میتونه بیاره توی ps3/?

سلام
والا من فيلم تــكي به حجم بيشتر از 4 گيگ نداشتم پس با يه فايل ديگه كه پسوندش iso بود فايل رو split كردم و ريختم تو هارد اكسترنال و هارد رو به ps3 وصل كردم ، متاسفانه تو مولتيمن هرچي گشتم گزينه اي براي join كردن نديدم يعني من فكر كنم join كردن فايلهاي split شده فقط يراي بازيهايي هست كه مولتيمن اونها رو شناسايي كرده كه در هنگام كپي كردن به طور اتوماتيك وار join ميكنه .

حالا باز ميگردم ببينم امكانش هست كه بغير از فايلهاي مربوط بازي ، فايلهاي متفرقه ديگه رو كپي و جوين كنه .

ArashMiniStar
05-09-2011, 11:46
آقا عطا من تازه به یک مشکل :18: تو دایویکس پلایر بر خوردم.اینکه دیدم نمیتونم فولدر ها رو باز کنم.به اینصورت که وقتی مثلا فولدر Movie رو باز میکنم آدرس بار نشون میده که فولدر باز شده ولی باز همون فایل های Root یا اول رو نشون میده.:41:
جالب اینجاست اگه فلش باشه مشکلی ندارم.!!

ata.royalfalcon
05-09-2011, 12:30
آقا عطا من تازه به یک مشکل :18: تو دایویکس پلایر بر خوردم.اینکه دیدم نمیتونم فولدر ها رو باز کنم.به اینصورت که وقتی مثلا فولدر Movie رو باز میکنم آدرس بار نشون میده که فولدر باز شده ولی باز همون فایل های Root یا اول رو نشون میده.:41:
جالب اینجاست اگه فلش باشه مشکلی ندارم.!!
نميدونم عزيز
شايد تعداد فايلها زياده ، يكم صبر كن شايد فايلها رو نشون بده .

ata.royalfalcon
05-09-2011, 20:24
با عرض سلام خدمت دوستان

میخواستم یه هارد اکسترنال پورتبل)portable( بخرم

1- این که بهترین کیفیت رو چه شرکتی داره ؟؟

(تو سایت چاره بوفالو 2 مدل دیدم یکی چینی یکی ژاپنی حقیق داره؟)

2- برام جمع جور بودن (کامپکت) خیلی مهمه هاردی میخوام که خیلی بزرگ و دست پا گیر نباشه

3- ساتا 2 و USB3 اصلا مهم نیست به همون کمترین هاش هم راضیم فقط USB باشه چیزه دیگه نمیخوام

4- نیازی به برق وآداپتور و از این جور چیزا نداشته باشه

5- سرعت خواندن و نوشتنش استاندارد باشه اگه زیاد بود هم بهتره

قیمتش هم خیلی مهم نیست البته به شرطی که کیفیتش هم خوب باشه

باتشکر از همه ی دوستان :46:

سلام دوست خوبم .
1. در حال حاضر بهترین کیفیت رو وسترن داره .

2. اگر برای شما کامپکت بودن خیلی مهمه باید حجمهای پایین رو انتخاب کنید . مثلا هارد 500 گیگ وسترن ضخامتی برابر با 15 میلیمتر داره اما در حجمهای بالاتر بعلت اضافه شدن پلاتر ضخامتش بیشتر میشه ، بعنوان مثال مدل یک ترای 2.5 اینچی وسترن ضخامتی برابر با 18 میلیمتر داره گرچه اختلاف ناچیزه . نکته دیگه این هست که بعضی از هاردهای پرتابل که 2.5 اینچی هستن بعلت داشتن بدنه ضد ضربه و ضد آب نه تنها اندازه بزرگتری نسبت به مدلهای عادی دارند بلکه وزن بیشتری هم دارن .
در هر حال اگر بتونین هارد اکسترنال 1.8 اینچی پیدا کنید میتونین کوچکترین هارد پرتابل رو داشته باشید بعنوان نمونه هارد 1.8 اینچی گیگابایت مدل A2 tiny که حجمی برابر با 160 گیگ دارد و هارد کوچکی هست (عکس زیر گویای این مطلب هست) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. هارد اکسترنالی که میخرید بهتره که usb3 باشه (آینده نگری) اختلاف قیمت بین هاردهای usb2 و usb3 ناچیزه .

4.منبع تغذیه هاردهای پرتابل از usb تامین میشه و نیازی به آداپتور ندارن .

mehran_286
05-09-2011, 20:52
سلام دوست خوبم .
1. در حال حاضر بهترین کیفیت رو وسترن داره .

2. اگر برای شما کامپکت بودن خیلی مهمه باید حجمهای پایین رو انتخاب کنید . مثلا هارد 500 گیگ وسترن ضخامتی برابر با 15 میلیمتر داره اما در حجمهای بالاتر بعلت اضافه شدن پلاتر ضخامتش بیشتر میشه ، بعنوان مثال مدل یک ترای 2.5 اینچی وسترن ضخامتی برابر با 18 میلیمتر داره گرچه اختلاف ناچیزه . نکته دیگه این هست که بعضی از هاردهای پرتابل که 2.5 اینچی هستن بعلت داشتن بدنه ضد ضربه و ضد آب نه تنها اندازه بزرگتری نسبت به مدلهای عادی دارند بلکه وزن بیشتری هم دارن .
در هر حال اگر بتونین هارد اکسترنال 1.8 اینچی پیدا کنید میتونین کوچکترین هارد پرتابل رو داشته باشید بعنوان نمونه هارد 1.8 اینچی گیگابایت مدل A2 tiny که حجمی برابر با 160 گیگ دارد و هارد کوچکی هست (عکس زیر گویای این مطلب هست) .

3. هارد اکسترنالی که میخرید بهتره که usb3 باشه (آینده نگری) اختلاف قیمت بین هاردهای usb2 و usb3 ناچیزه .

4.منبع تغذیه هاردهای پرتابل از usb تامین میشه و نیازی به آداپتور ندارن .

متشکرم دوست عزیز

هارد 1 ترا بایت میخوام

وزنش خیلی مهم نیست

اگه اینطوری که میگی 3 میلی متر خیلی اختلاف سنگینی نیست فقط ضد آب و ضربه باشه

میشه بگی دیگه چه امکاناتی این هارد ها دارند؟(مثل ضد آب و ضربه که گفتی)

و این که قیمتشون چنده ؟؟؟؟؟؟

و از همه مهم تر کجایی هستند ؟ آیا واقعا اون بوفالو تو سایت چاره ژاپنی هستش ؟؟؟

ata.royalfalcon
05-09-2011, 21:25
متشکرم دوست عزیز

هارد 1 ترا بایت میخوام

وزنش خیلی مهم نیست

اگه اینطوری که میگی 3 میلی متر خیلی اختلاف سنگینی نیست فقط ضد آب و ضربه باشه

میشه بگی دیگه چه امکاناتی این هارد ها دارند؟(مثل ضد آب و ضربه که گفتی)

و این که قیمتشون چنده ؟؟؟؟؟؟

و از همه مهم تر کجایی هستند ؟ آیا واقعا اون بوفالو تو سایت چاره ژاپنی هستش ؟؟؟

سلام اگر ضد آب و ضد ضربه میخواین وسترن با داشتن بدنه ظریف (خط و خش خور) به کارتون نمیاد گرچه من خودم وسترن رو بیشتر قبول دارم . شما میتونین با نگهداری درست ، مانع از مشکلات آتی برای هارد بشید .
در هر حال هارد ضد ضربه و ضد آب میخواین میتونین هارد اکسترنال silicon power مدل armor a80 رو بخرید که 1 ترابایت هم داره و به خاطر داشتن بدنه فلزی یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست . من فکر کنم این مدل دوتا کابل usb داره که یکیش خیلی کوتاهه و داخل بدنه اش پنهان میشه . این مدل دارای اینترفیس usb3 هست .

بیشتر این هاردها چینی هستن و بعد از اون ساخت تایلند و مالزی هستن و ساخت سنگاپور دیدم . من تا به حال هارد ساخت ژاپن تو بازار ندیدم ، نه اینکه نتونه بسازه بلکه فکر کنم وارد کنندگان بعلت ارزانتر بودن هاردهای ساخت چین ، بیشتر از چین وارد میکنن .
اون بوفالو که در سایت چاره برای فروش گزاشته رو هم نمیتونم با اطمینان بگم ساخت کجاست . ژاپنه یا چینه ؟؟

mehran_286
06-09-2011, 11:13
سلام اگر ضد آب و ضد ضربه میخواین وسترن با داشتن بدنه ظریف (خط و خش خور) به کارتون نمیاد گرچه من خودم وسترن رو بیشتر قبول دارم . شما میتونین با نگهداری درست ، مانع از مشکلات آتی برای هارد بشید .
در هر حال هارد ضد ضربه و ضد آب میخواین میتونین هارد اکسترنال silicon power مدل armor a80 رو بخرید که 1 ترابایت هم داره و به خاطر داشتن بدنه فلزی یکی از سنگینترین هاردهای پرتابل هست . من فکر کنم این مدل دوتا کابل usb داره که یکیش خیلی کوتاهه و داخل بدنه اش پنهان میشه . این مدل دارای اینترفیس usb3 هست .

بیشتر این هاردها چینی هستن و بعد از اون ساخت تایلند و مالزی هستن و ساخت سنگاپور دیدم . من تا به حال هارد ساخت ژاپن تو بازار ندیدم ، نه اینکه نتونه بسازه بلکه فکر کنم وارد کنندگان بعلت ارزانتر بودن هاردهای ساخت چین ، بیشتر از چین وارد میکنن .
اون بوفالو که در سایت چاره برای فروش گزاشته رو هم نمیتونم با اطمینان بگم ساخت کجاست . ژاپنه یا چینه ؟؟

راست میگی آدم باید از وسیله اش به خوبی نگه داری کنه

حالا که فکر می کنم با این اوصاف ضد آب و ضربه خیلی به کارم نمیاد

دیگه میشه از امکاناتی که هارد ها دارن بگین ؟؟؟

الان وسترن ها چینی هستند ؟؟؟

نظرتون در مورد کینگ مکس چیه ؟ خیلی تعریفشو شنیدم؟؟؟

ata.royalfalcon
06-09-2011, 11:25
راست میگی آدم باید از وسیله اش به خوبی نگه داری کنه

حالا که فکر می کنم با این اوصاف ضد آب و ضربه خیلی به کارم نمیاد

دیگه میشه از امکاناتی که هارد ها دارن بگین ؟؟؟

الان وسترن ها چینی هستند ؟؟؟

نظرتون در مورد کینگ مکس چیه ؟ خیلی تعریفشو شنیدم؟؟؟

بيشتر اين وسترن ها (اكسترنال) تايلندي هست و بعد از اون مالزي و سپس چيني هستن . روي جعبه اش مينويسه ساخت كجاست بهتره كه ساخت تايلندي رو بخريد.

اين هاردهاي اكسترنال (مدلهاي معمولي البته) امكانات خاصي ندارن بيشتر قابليت قفل گذاري و بك آپ گيري اتوماتيك دارن همين .

mehran_286
06-09-2011, 22:13
بيشتر اين وسترن ها (اكسترنال) تايلندي هست و بعد از اون مالزي و سپس چيني هستن . روي جعبه اش مينويسه ساخت كجاست بهتره كه ساخت تايلندي رو بخريد.

اين هاردهاي اكسترنال (مدلهاي معمولي البته) امكانات خاصي ندارن بيشتر قابليت قفل گذاري و بك آپ گيري اتوماتيك دارن همين .

یعنی تایلند علاوه بر صنعت ف ا ح ش گ ی از نظر تکنولوژی کامپیوتر از مالزی و چین بهتره ؟؟؟ :31:خیلی عجیبه !!!:18::18::18:

میشه از کینگ مکس هم بگید ؟؟؟؟

حالا یه ترابایت وسترن چه مدلی رو پیشنهاد میدی ؟؟ با چه قیمت ؟؟؟

با تشکر:11:

jak_1300
07-09-2011, 00:05
یعنی تایلند علاوه بر صنعت ف ا ح ش گ ی از نظر تکنولوژی کامپیوتر از مالزی و چین بهتره ؟؟؟ :31:خیلی عجیبه !!!:18::18::18:

سلام
ببينم آقاي آخر فروم باز شما تا حالا تايلند رفتي چي ميدوني از تايلند و مردمش كه اينجوري ليچار ميبافي واسه خودت؟؟؟؟
فكر كردي چي ؟؟ يعني تو كشوره خودت همه چيز رديفه ؟

ata.royalfalcon
07-09-2011, 07:10

سلام
وسترن مدل My Passport Essential SE ميتونه مناسب باشه فقط به SE دقت كنين چون مدلهاي عادي 1 ترا ندارد . اما اين مدل زود خط و خش ميافته كه بهتره يه كيف هم بخريد .

مدلهاي مختلف هارد اكسترنال از برند kingmax رو در سايتش ديدم متاسفانه تنوع خيلي خيلي محدودي داره . من مطمئن هستم كه اين كمپاني kingmax سازنده هارد نيست بعبارت بهتر اين كمپاني صرفا سازنده باكس هارد هست و از هاردهاي ساير كمپاني ها استفاده ميكند .
اينجور كمپاني هايي كه از هارد اينترنال ديگران استفاده ميكنن كم هم نيستن مثل سيليكون پاور ، ترنسند ، adata و خيلي از كمپانيهاي تازه وارد ديگه .
چون ساخت يه هارد نيازمند به تكنولوژي بالايي هست پس هر كسي هم نميتونه هارد از نوع ديسكي بسازه و توليد كنندگانش هم محدوده .

البته شايد هارد اينترنالي كه براي ساخت هارد اكسترنال بكار رفته از برندهاي معتبري باشه مثل توشيبا يا فوجيستو . مثلا تا اونجايي كه ميدونم در هارد اكسترنال ترنسد از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده .....

خلاصه من توصيه ميكنم هارد اكسترنالي بخريد كه هم ظاهرش و هم باطنش از يه كمپاني باشه .

mehran_286
07-09-2011, 07:54
سلام
وسترن مدل My Passport Essential SE ميتونه مناسب باشه فقط به SE دقت كنين چون مدلهاي عادي 1 ترا ندارد . اما اين مدل زود خط و خش ميافته كه بهتره يه كيف هم بخريد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمدلهاي مختلف هارد اكسترنال از برند kingmax رو در سايتش ديدم متاسفانه تنوع خيلي خيلي محدودي داره . من مطمئن هستم كه اين كمپاني kingmax سازنده هارد نيست بعبارت بهتر اين كمپاني صرفا سازنده باكس هارد هست و از هاردهاي ساير كمپاني ها استفاده ميكند .
اينجور كمپاني هايي كه از هارد اينترنال ديگران استفاده ميكنن كم هم نيستن مثل سيليكون پاور ، ترنسند ، adata و خيلي از كمپانيهاي تازه وارد ديگه .
چون ساخت يه هارد نيازمند به تكنولوژي بالايي هست پس هر كسي هم نميتونه هارد از نوع ديسكي بسازه و توليد كنندگانش هم محدوده .

البته شايد هارد اينترنالي كه براي ساخت هارد اكسترنال بكار رفته از برندهاي معتبري باشه مثل توشيبا يا فوجيستو . مثلا تا اونجايي كه ميدونم در هارد اكسترنال ترنسد از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده .....

خلاصه من توصيه ميكنم هارد اكسترنالي بخريد كه هم ظاهرش و هم باطنش از يه كمپاني باشه .

قیمت این محصولی که گفتید چند هست ؟؟

گارانتی ؟؟

من یه بار فلش ا دیتا خریدم پشیمون شدم واقعا بی کیفیت و آشغال بودم دیگه توبه کردم نگیرم ولی ترنسند دارم و راضی هستم

ata.royalfalcon
07-09-2011, 08:04
قیمت این محصولی که گفتید چند هست ؟؟

گارانتی ؟؟

من یه بار فلش ا دیتا خریدم پشیمون شدم واقعا بی کیفیت و آشغال بودم دیگه توبه کردم نگیرم ولی ترنسند دارم و راضی هستم

فكر كنم گارانتي سازگار خوب باشه ، قيمتشون هم حدوداً 130 هزارتومن هست .

noisymind
07-09-2011, 21:47
نه با گارانتی سازگار نگیرید که ظاهرا طبق این تاپیک که چند نفر گفتن تو زرد از آب در امده!!

Mehrdad092000
08-09-2011, 17:58
سلام
والا من فيلم تــكي به حجم بيشتر از 4 گيگ نداشتم پس با يه فايل ديگه كه پسوندش iso بود فايل رو split كردم و ريختم تو هارد اكسترنال و هارد رو به ps3 وصل كردم ، متاسفانه تو مولتيمن هرچي گشتم گزينه اي براي join كردن نديدم يعني من فكر كنم join كردن فايلهاي split شده فقط يراي بازيهايي هست كه مولتيمن اونها رو شناسايي كرده كه در هنگام كپي كردن به طور اتوماتيك وار join ميكنه .

حالا باز ميگردم ببينم امكانش هست كه بغير از فايلهاي مربوط بازي ، فايلهاي متفرقه ديگه رو كپي و جوين كنه .

ممنون منظورم من جوین با خود pc هستش
نمیشه؟

ata.royalfalcon
08-09-2011, 21:35

ممنون منظورم من جوین با خود pc هستش
نمیشه؟

چرا عزیزم ، داخل PC که جوین میشه با همون نرم افزاری که خودت گفتی میتونی فایلهای split شده که تو هارد اکسترنال هست داخل هارد PC جوین کنی ولی دیگه نمیتونی از طریق هارد اکسترنال انتقال بدی به ps3 .

mehran_286
08-09-2011, 21:55
نه با گارانتی سازگار نگیرید که ظاهرا طبق این تاپیک که چند نفر گفتن تو زرد از آب در امده!!

ممنون دوست عزیز ولی هارد مورد نظر برای شرکت seagate هستش و گارانتی طرفمون برای اصفهان هستش

به نظرم وسترن دیجیتال با گرانتی سازگار در تهران بهتر باشه

چون معمولا تو شهرستان ها از این کارا انجام می شه:21:

حالا نمیدونم نظر آقا عطا چیه؟

ata.royalfalcon
08-09-2011, 22:16
ممنون دوست عزیز ولی هارد مورد نظر برای شرکت seagate هستش و گارانتی طرفمون برای اصفهان هستش

به نظرم وسترن دیجیتال با گرانتی سازگار در تهران بهتر باشه

چون معمولا تو شهرستان ها از این کارا انجام می شه:21:

حالا نمیدونم نظر آقا عطا چیه؟

سلام رفیق .
والا اولین هاردی که خریدم اواخر سال 88 بوده که تا الان هیچ مشکلی نداشته بعبارت دیگه عمده خرابی هارد ناشی از سهل انگاری کاربر هست و حدود 5 درصد باقی مانده هم به خاطر بدشانسی هست که خارج از دست کاربر هست . از اونجایی که تا به حال هاردهای اکسترنالم به گارانتی نخورده و مشکلی نداشته (شکر خدا) بنابراین نمیتونم زیاد روی گارانتی نظر بدم .
فقط یه بار هارد اینترنال سیگیت داشتم که دیتیکت نمیشد که گارانتیش ویستا پخش بود که برام عوضش کردن .
قبول دارم که شرکتها ، مردم رو اذیت میکنن پیشنهادم اینه که اگر روابط عمومیتان قوی نیست و نمیتونین خوب حرف بزنید خودتون هارد رو نبرید گارانتی ، بدین به یه نفر دیگه که این کاره هست . خودم هارد اینترنال رو اینجوری عوض کردم :31: خلاصه باید یه قدم جلوتر باشید .

ضمنا اگر هارد دچار آسیب فیزیکی نشده (یعنی سرنخ قابل رویت نداشته باشه) مثلا به دلایل نرم افزاری هارد خراب شده ، توضیح اضافه ندین و به اصطلاح خودتون رو بزنید به اون راه :31:

i!i!i!
09-09-2011, 00:03
با سلام خدمت اساتید
من دنبال یه هارد اکسترنال میگردم واسه ارشیو کردن فایل ها و بکاپ ها و در کل اینجور چیزا. . .
حمل و نقلش و اداپتور هم واسم مهم نیست فقط نگه داری فایل ها واسم مهمه
اگه میشه چند تا مدل معرفی کنید ترجیحا 1 ترا(+ قیمت)
ممنون

Mehrdad092000
09-09-2011, 12:36
چرا عزیزم ، داخل PC که جوین میشه با همون نرم افزاری که خودت گفتی میتونی فایلهای split شده که تو هارد اکسترنال هست داخل هارد PC جوین کنی ولی دیگه نمیتونی از طریق هارد اکسترنال انتقال بدی به ps3 .

ممنون
نمیخوام انتقال بدم میخوام فقط توی اکسترنال بمونه مثلا showtime میتونه بخونه؟

S.J-REZ2
09-09-2011, 14:18
سلام دوستان میخوام هاب تبدیلusb3بهusb2بخرم....میشه دربارش یه توضیح کلی بدید و بگید قضیه این آداپتور و اینا....چیه...؟
قیمت هم زکر بشه:دی
جایی بهتر پیدا نکردم.ممنون

ata.royalfalcon
09-09-2011, 14:42
سلام به دوست خوبم
در واقع باید میپرسیدین که بهترین usb هاب آداپتوردار چیست ؟
به نظر من بهترین usb هاب آداپتوردار که میتونه هاردهای usb3 رو برای کنسول قابل استفاده کنه D-Link هست .
این کمپانی D-Link که مودم و روترهاش معروفه دونوع usb هاب تولید میکنه یه مدل چهارپورته هست و مدل دیگه هفت پورت دارد . هردو مدل مجهز به آداپتور برق هستن من مدل هفت پورته رو خریدم 30 هزارتومن و کیفیت ساخت عالی دارد . همچنین گارانتی اون شرکت ایزی کامپیوتر هست .همچنین آداپتور برق داخل جعبه موجوده .
لینک سازنده .

ata.royalfalcon
09-09-2011, 15:01
ممنون
نمیخوام انتقال بدم میخوام فقط توی اکسترنال بمونه مثلا showtime میتونه بخونه؟

با یه فایل که فرمتش MKV بود تست کردم ولی showtime قادر به جوین کردن نبود یعنی وقتی اولین فایل رو play میکردین و سپس تموم میشد دیگه ادامه نمیداد . ضمن اینکه اگر دومین فایل رو play میکردین کیفیتش وحشتناک بود !!!

ata.royalfalcon
09-09-2011, 15:07
با سلام خدمت اساتید
من دنبال یه هارد اکسترنال میگردم واسه ارشیو کردن فایل ها و بکاپ ها و در کل اینجور چیزا. . .
حمل و نقلش و اداپتور هم واسم مهم نیست فقط نگه داری فایل ها واسم مهمه
اگه میشه چند تا مدل معرفی کنید ترجیحا 1 ترا(+ قیمت)
ممنون

سلام
با توجه به اینکه برای آرشیو میخواهید و جابجایی هم کمه بهتره که مدلهای آداپتوری رو بخرید که نه تنها سرعت بیشتری دارن بلکه قیمتشون هم کمتر هست .برخلاف مدلهای پرتابل که تنوع زیادی در بازار دارن مدلهای دسکتاپی تنوع چندان زیادی ندارن و من پیشنهادم اینه که وسترن رو بخرید که usb3 هم هستن و بسیار عالی هست .
My Book Essential

فقط دقت بفرمایید که در موقع خرید جعبه اش سالم و عاری از هرگونه ضربع دیدگی باشه .

king 2009
10-09-2011, 00:19
هارد 2 ترا usb 3 این مدل تایید میشه؟

My Book Essential Edition 2 TB

من خودم قبلا با وسترن سر و کار نداشتم.حالا چند جا تعریفش رو خوندم البته چند جا هم ازش بد گفته بودند.این شد که اومدم اینجا پرسیدم.

لطفا گارانتی معتبر رو هم معرفی کنید.

ویرایش :خب تاپیک رو خودنم و کفیفیتش برام تایید شد.

فقط گارانتی مونده فیوچر یا سازگار؟و قیمتش چقدره؟

Pedram_mrn
10-09-2011, 12:58
منم میخوام یه هارد اکسترنال یه ترا بایت بگیریم و usb3 هم ساپورت کنه احتیاجی به آداپتور نداشته باشه و سرعتشم بالا باشه. ممنون میشم بهم معرفی کنید ظاهرشم برام مهمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردی هست که پورت sata داشته باشه؟
داستان پورت 1394 چیه؟

m3m68
10-09-2011, 17:07
سلام دوستان
من یک هارد اکسترنال برای نصب لینوکس لازم دارم
چی پیشنهاد می دید که حملش راحت و سرعتش هم بالا باشه و با لینوکس مشکلی نباشه

Farshid72
10-09-2011, 18:18
a data 720gb

lllpixielll
11-09-2011, 02:04
درود
لطفا در خرید یک هارد 1ترا پرتابل واسه آرشیو فیلم هام منو راهنمایی کنید. لطفا سرعت هارد و جابجایی رو در نظر بگیرید.
پست های اینجا رو تا حدودی خوندم اما واقعا گیج شدم!!

پیشاپیش ممنون از دوستانی که وقت میذارن

ata.royalfalcon
11-09-2011, 08:32
هارد 2 ترا usb 3 این مدل تایید میشه؟

My Book Essential Edition 2 TB

من خودم قبلا با وسترن سر و کار نداشتم.حالا چند جا تعریفش رو خوندم البته چند جا هم ازش بد گفته بودند.این شد که اومدم اینجا پرسیدم.

لطفا گارانتی معتبر رو هم معرفی کنید.

ویرایش :خب تاپیک رو خودنم و کفیفیتش برام تایید شد.

فقط گارانتی مونده فیوچر یا سازگار؟و قیمتش چقدره؟

سلام
تا اونجايي كه ميدونم گارانتي سازگار حداقل اعتبار بيشتري نسبت به فيوچر داشته باشه .

ata.royalfalcon
11-09-2011, 08:41
منم میخوام یه هارد اکسترنال یه ترا بایت بگیریم و usb3 هم ساپورت کنه احتیاجی به آداپتور نداشته باشه و سرعتشم بالا باشه. ممنون میشم بهم معرفی کنید ظاهرشم برام مهمه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هاردی هست که پورت sata داشته باشه؟
داستان پورت 1394 چیه؟

اگر ظاهرش براي شما مهمه هارد وسترن با بدنه ظريف و خط و خش خور به كار شما نمياد . شما ميتونين هارد silicon power armor a80 رو بخريد كه با داشتن بدنه فلزي و مستحكم ميتونه شما رو راضي كنه البته هارد مدل Stream S20 از سيليكون پاور هم با داشتن شكل عجيب و غريب و فضايي ميتونه شما رو راضي كنه .
هر دو هارد هم توسط شركت داده پرداز متين وارد و فروخته ميشه .
البته كيفيت وسترن چيز ديگه اي هست و توصيه ميكنم كيفيت رو فداي زيبايي نكنيد .

هارد اكسترنال با اينترفيس sata تنها در سيگيت مدلهاي goflex ديده ميشه بعبارت ديگه بايد كارتريج يا آداپتر رو از انتهاي هارد جدا كنيد تا به sata دسترسي داشته باشيد .
توضيحات بيشتر درباره سيگيت در پست زير

نمونه اي از جدا كردن كارتريج براي دسترسي به sata كه در اينصورت بايد از power سيستم برق بگيريد .

انتهاي خود هارد بدون كارتريج

پورت 1394 هم همون firewire هست .

*hamedkhatar*
12-09-2011, 09:15
سلام
امروز میخوام برم یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بردارم Portable
میخوام USB3 بدون آداپتور ساپورت بکنه
سگ جون باشه هم از نظر ضربه دیدن و هم از نظر اینکه میخوام اکثر مواقع به لپتاپم وصلش کنم و مثلا فیلمها رو از روی این هارد اجرا بکنم (اینکار که برای هارد ضرر نداره؟)
ظاهر خوبی هم داشته باشه
ADATA بگیرم مارک خوبیه؟
ADATA بهتره یا Seagate ?
قیمتش خیلی گرون نشه لطفا
راستی من کیفیت و سرعت برام مهمتره تا ظاهر
ممنون

ata.royalfalcon
12-09-2011, 09:38
سلام
امروز میخوام برم یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بردارم Portable
میخوام USB3 بدون آداپتور ساپورت بکنه
سلام
كليه هاردهاي پرتابل بدون آداپتور هستن .

سگ جون باشه هم از نظر ضربه دیدن و هم از نظر اینکه میخوام اکثر مواقع به لپتاپم وصلش کنم و مثلا فیلمها رو از روی این هارد اجرا بکنم (اینکار که برای هارد ضرر نداره؟)
ظاهر خوبی هم داشته باشه

ضد ضربه ميخواي طوري به خاطر زمين افتادن بدنه اش نشكنه بهتره كه از سري armor سيليكون پاور انتخاب كني . مثلا مدل silicon power armor a80 ميتونه انتخاب مناسبي باشه كه بدنه اش فلزي هست.
تماشاي فيلم هم از روي هارد اكسترنال هيچ مشكلي ندارد .

ADATA بگیرم مارک خوبیه؟
ADATA بهتره یا Seagate ?
قیمتش خیلی گرون نشه لطفا
راستی من کیفیت و سرعت برام مهمتره تا ظاهر
ممنون

بديهي هست كه هارد پرتابل سيگيت (نه دسكتاپي) بهتر از ADATA هست . ولي در حال حاضر هارد وسترن بهترين هست .
قيمتهاي هارد يك ترابايت پرتابل حدوداً 130 هزارتومن هست .

*hamedkhatar*
12-09-2011, 09:43
ممنون
حالا وسترن بهتره یا سلیکون پاور؟
منظور من از آداپتور برای برقش نبود اصلا این مساله برای من سواله که میگند برای USB3 باید تبدیل بگیری من از یه هارد فروش شنیدم که البته فکر کنم اشتباه بهم گفت
چون من لپتاپم یه پورت USB3 داره پس هر نو هارد USB3 به صورت نورمال بهش کانکت میشه دیگه درسته؟
سرعت انتقال Read & Write با USB3 چقدره معمولا؟
ممنون

ata.royalfalcon
12-09-2011, 09:49
ممنون
حالا وسترن بهتره یا سلیکون پاور؟
منظور من از آداپتور برای برقش نبود اصلا این مساله برای من سواله که میگند برای USB3 باید تبدیل بگیری من از یه هارد فروش شنیدم که البته فکر کنم اشتباه بهم گفت
چون من لپتاپم یه پورت USB3 داره پس هر نو هارد USB3 به صورت نورمال بهش کانکت میشه دیگه درسته؟
سرعت انتقال Read & Write با USB3 چقدره معمولا؟
ممنون

من وسترن رو تاييد ميكنم ولي خيلي ضد ضربه هم نيست .
اگر لپتاپ شما يا هر سيستم ديگه اي usb3 داشته باشد نياز به هيچ چيز اضافه اي ندارد . پس اگر هارد شما usb3 باشد ميتونين از مزاياي سرعت بالا بهرمند شويد فقط كافي كه پورت ها رو كانكت كنيد .
اما اگر سيستم شما usb3 نداشت براي بهرمند شدن از مزاياي سرعت بالاي usb3 نياز به express card usb3 بود .

براي فهميدن تفاوت سرعتusb3 با usb3 هم به تايپيك زير مراجعه كنيد .
جالب اينجاست كه هارد وسترن من بيشترين امتياز رو كسب كرده كه تست رو در همون تايپيك گذاشتم .

lllpixielll
12-09-2011, 11:18
درود
لطفا در خرید یک هارد 1ترا پرتابل واسه آرشیو فیلم هام منو راهنمایی کنید. لطفا سرعت هارد و جابجایی رو در نظر بگیرید.

اینو جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟:41:

Mehrdad092000
12-09-2011, 17:52
با یه فایل که فرمتش MKV بود تست کردم ولی showtime قادر به جوین کردن نبود یعنی وقتی اولین فایل رو play میکردین و سپس تموم میشد دیگه ادامه نمیداد . ضمن اینکه اگر دومین فایل رو play میکردین کیفیتش وحشتناک بود !!!

با خود ps3 جوین نکنیم
با pc نمیشه مگه؟

ata.royalfalcon
12-09-2011, 18:43
با خود ps3 جوین نکنیم
با pc نمیشه مگه؟

با pc جوین میشه ولی وقتی حجمش بیشتر از 4 گیگ میشه چطوری میخوای بریزی تو هارد اکسترنالی که پارتیشنش fat32 هست .

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

درود

اینو جواب نمیدید؟؟؟؟؟؟:41:

سلام
والا من چیزی بهتر از وسترن مدل my passport essential se به ذهنم نمیرسه . فقط به SE دقت کنین که مدل عادیش یک ترا نداره ولی این مدل بدنه اش زود خط و خش میافته که باید براش یه کیف هم بخرید

*hamedkhatar*
13-09-2011, 00:37
سلام
رفتم یه my passport essential se خریدم یک ترابایت 135 تومان یه کیف هم خریدم 10 تومان
خوب خریدم؟
اون سلیکون پاور هم بود که خیلی دوست داشتم بگیرمش به خاطر ضد ضربه بودنش ولی خوب دوستم نگذاشت و گفت وسترن رو بخر که منم حرف گوش کردم :دی
گارانتیش هم سازگار هستش خوبه؟
از عطا جان هم ممنونم بابت راهنمایی
بعد تست سرعت میگیرم نتیجه رو میگذارم
موفق باشید

ata.royalfalcon
13-09-2011, 07:05
سلام
رفتم یه my passport essential se خریدم یک ترابایت 135 تومان یه کیف هم خریدم 10 تومان
خوب خریدم؟
اون سلیکون پاور هم بود که خیلی دوست داشتم بگیرمش به خاطر ضد ضربه بودنش ولی خوب دوستم نگذاشت و گفت وسترن رو بخر که منم حرف گوش کردم :دی
گارانتیش هم سازگار هستش خوبه؟
از عطا جان هم ممنونم بابت راهنمایی
بعد تست سرعت میگیرم نتیجه رو میگذارم
موفق باشید

سلام
مباركتون باشه .
بلي ، خوب خريدين .

Mehrdad092000
13-09-2011, 13:11
با pc جوین میشه ولی وقتی حجمش بیشتر از 4 گیگ میشه چطوری میخوای بریزی تو هارد اکسترنالی که پارتیشنش fat32 هست .

---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------

د

اپلیت شده میریزم روی هارد بعد میزنم توی هارد جوین شه دیگه
مگه نمیشه؟

منظورم اینه مولتی من میخونه 4 گیگیو؟

lucky_luke
13-09-2011, 21:55
سلام
هارد USB3 و یک ترابایت لازم دارم ممنون میشم بهم یه 2.5 و یه 3.5 اینچی معرفی کنید با حدود قیمت....برند هم ترجیحا وسترن یا سیگیت

بیشتر پرفورمنسش برام مهمه....لطفا مدل دقیق رو بگید

ata.royalfalcon
15-09-2011, 10:34
سلام
هارد USB3 و یک ترابایت لازم دارم ممنون میشم بهم یه 2.5 و یه 3.5 اینچی معرفی کنید با حدود قیمت....برند هم ترجیحا وسترن یا سیگیت

بیشتر پرفورمنسش برام مهمه....لطفا مدل دقیق رو بگید
سلام
وسترن 3.5 اینچی مدل My Book Essential که usb3 هست و قیمتشون حدوداً 100 تومن هست .

وسترن 2.5 اینچی مدل My Passport Essential SE که usb3 هم داره و قیمتشون حدودا 130 هزارتومن هست .

اگر مدل آداپتوری میخواهید بخرید توصیه میشه که همون وسترن رو بخرید.

سیگیت 2.5 اینچی مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که تا 1.5 ترابایت هم موجوده و باید با کارتریج usb3 بخرید تا صاحب usb3 باشید .

درباره سیگیت هم در پست زیر توضیحات کاملی دادم

---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------

دوستان سلام
اولین هارد 4 ترابایتی توسط سیگیت ساخته شد مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive . این هارد اکسترنال فقط با اینترفیس usb3 فروخته میشه .
لینک

joibari2
16-09-2011, 17:05
سلام.
من یه هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت میخوام بخرم(بیشتر برای ذخیره فیلم و فایل های تصویری میخوام) ولی هیچ اطلاعی از مدلاش ندارم یه چیزی میخوام که کوچیک وجمع و جور باشه ظاهرشم خوب باشه حود قیمتشم حداثر 130-100 باشه این مدلایی که بالا معرفی کردین به نظرم سایزشون بزرگه راستی اینا HDD ان یا SSD ؟

Mehrdad092000
16-09-2011, 19:25
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

arsecid
16-09-2011, 21:18
سلام
من یه هارد می خوام که مدل پاسپورتی باشه و اینکه پورت eSATA داشته باشه. قیمتش هم تا اونجا که امکان داره زیر صد تومن باشه. به نظرتون چه مارک ومدلی مناسب هستش و سرعت و گارانتی خوبی داره؟

ata.royalfalcon
17-09-2011, 07:26
اپلیت شده میریزم روی هارد بعد میزنم توی هارد جوین شه دیگه
مگه نمیشه؟

منظورم اینه مولتی من میخونه 4 گیگیو؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
تا اونجايي كه ميدونم جوين كردن فايلهاي اسپليت شده فقط فقط فقط در زماني صورت ميگيره كه بوسيله برنامه مولتيمن بازي ها رو داخل هارد اينترنال كپي كنيم كه بصورت اتوماتيك جوين ميشن .

اما درباره فايلهاي ديگه (غير از بازي) اگر اسپليت كنيم من نديدم كه برنامه مولتيمن بتونه اونها رو جوين كنه ، خودم هرچي در برنامه مولتيمن سرچ كردم چنين امكاني رو براي فايلهاي غير از بازي نديدم . بعبارت ديگه تنها راه حل انتقال فايلهاي بزرگتر از 4 گيگ غير از بازي استفاده از روش FTP هست .

ata.royalfalcon
17-09-2011, 07:40
سلام
من یه هارد می خوام که مدل پاسپورتی باشه و اینکه پورت eSATA داشته باشه. قیمتش هم تا اونجا که امکان داره زیر صد تومن باشه. به نظرتون چه مارک ومدلی مناسب هستش و سرعت و گارانتی خوبی داره؟

سلام
فعلا هارد سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive رو ميتونين بخريد كه 500 گيگ با اينترفيس usb2 رو خريدم 78 هزارتومن .
اين مدل از هارد اكسترنال يا اينترفيس usb2 داره يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه با كدام اينترفيس هست . با توجه به اينكه با كارتريج esata فروخته نميشه پس مجبوريد يه كارتريج esata جداگانه بخريد كه قيمتي حدود 30 تومني دارد .

توضيحات كامل درباره كارتريج و هارد سيگيت در پست زير

ata.royalfalcon
17-09-2011, 07:54
سلام.
من یه هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت میخوام بخرم(بیشتر برای ذخیره فیلم و فایل های تصویری میخوام) ولی هیچ اطلاعی از مدلاش ندارم یه چیزی میخوام که کوچیک وجمع و جور باشه ظاهرشم خوب باشه حود قیمتشم حداثر 130-100 باشه این مدلایی که بالا معرفی کردین به نظرم سایزشون بزرگه راستی اینا HDD ان یا SSD ؟

تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي اكسترنال در سه سايز هستن .

3.5 اينچ و 2.5 اينچ و 1.8 اينج كه آخري فكر نكنم به سادگي در بازار ايران پيدا بشه . پس مجبوريد كه از مدلهاي 2.5 اينچي رو بخريد .
تنوع مدلهاي پرتابل 2.5 اينچي در بازار خيلي زياده ولي براي يك ترابايت من يكي از اين سه تا رو پيشنهاد ميدم .

1. وسترن مدل My Passport Essential SE كه تا 1 ترابايت هم موجوده و داراي اينترفيس usb3 هست .

2. سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده كه در پست زير هم بطور كامل توضيح دادم .

3. سيليكون پاور مدل armor a80 كه ضد ضربه و ضد آب هست كه يكي از سنگينترين هارد 2.5 اينچي هست كه به خاطر بدنه فلزي آن هست .

ضمناً مدلهايي كه دربالا معرفي شده همگي HDD هستن نه SSD

arsecid
17-09-2011, 08:48
سلام
فعلا هارد سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive رو ميتونين بخريد كه 500 گيگ با اينترفيس usb2 رو خريدم 78 هزارتومن .
اين مدل از هارد اكسترنال يا اينترفيس usb2 داره يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه با كدام اينترفيس هست . با توجه به اينكه با كارتريج esata فروخته نميشه پس مجبوريد يه كارتريج esata جداگانه بخريد كه قيمتي حدود 30 تومني دارد .

توضيحات كامل درباره كارتريج و هارد سيگيت در پست زير

هارد وسترن دیجیتال با این مشخصات نیست؟ آخه شنیدم که وسترن دیجیتال یه سر و گردن از بقیه هارد ها بالاتره

ata.royalfalcon
17-09-2011, 09:01
هارد وسترن دیجیتال با این مشخصات نیست؟ آخه شنیدم که وسترن دیجیتال یه سر و گردن از بقیه هارد ها بالاتره

نه عزيز وسترن هارد 2.5 اينچي با اينترفيس esata نداره ، وسترن با اينترفيس esata فقط مدل My Book Studio Edition II هست كه خيلي بزرگ و به عبارت ديگه غول پيكر هست در واقع از دو هارد اينترنال تشكيل شده كه بصورت riad كارميكنن و فكر نميكنم بدرد شما بخوره .

arsecid
17-09-2011, 09:22
دوست عزیز از راهنمایی هات خیلی ممنون
حالا یه سوال دیگه داشتم می خواستم بدونم که زیاد فرقی تو سرعت انتقال usb 2 , esata هستش؟ یعنی اگر برم فقط یه چیزی که usb2 میخوره رو بگیرم بعدن زیاد حسرت اینو نمی خورم که ای کاش esata هم داشت؟
منظورم اینهکه یه هارد وسترن دیجیتال usb2 بهتره یا یه هارد سیگیت که اگر خواستم بتونم بعدن یه کارتریج بهش اضافه کنم؟

ata.royalfalcon
17-09-2011, 09:57
دوست عزیز از راهنمایی هات خیلی ممنون
حالا یه سوال دیگه داشتم می خواستم بدونم که زیاد فرقی تو سرعت انتقال usb 2 , esata هستش؟ یعنی اگر برم فقط یه چیزی که usb2 میخوره رو بگیرم بعدن زیاد حسرت اینو نمی خورم که ای کاش esata هم داشت؟
منظورم اینهکه یه هارد وسترن دیجیتال usb2 بهتره یا یه هارد سیگیت که اگر خواستم بتونم بعدن یه کارتریج بهش اضافه کنم؟

تفاوت سرعت بين usb2 با usb3 و esata خيلي فرق ميكنه و مطمئناً پشيمون ميشيد.
درسته كه هاردهاي پرتابل وسترن esata ندارن ولي در عوض usb3 دارن كه سرعتش در حد و اندازه هاي esata هست . اگر لپتاپتون يا PC شما usb3 داره پيشنهادم اينه كه وسترن رو بخرين .

ظاهرا پيدا كردن كارتريج هم كار زياد ساده اي هم نيست و بايستي از خود شركت سازگار بخرين .

arsecid
17-09-2011, 10:24
تفاوت سرعت بين usb2 با usb3 و esata خيلي فرق ميكنه و مطمئناً پشيمون ميشيد.
درسته كه هاردهاي پرتابل وسترن esata ندارن ولي در عوض usb3 دارن كه سرعتش در حد و اندازه هاي esata هست . اگر لپتاپتون يا PC شما usb3 داره پيشنهادم اينه كه وسترن رو بخرين .

ظاهرا پيدا كردن كارتريج هم كار زياد ساده اي هم نيست و بايستي از خود شركت سازگار بخرين .
متاسفانه پورت usb3 نداره لپ تاپم. پس شما همون مدل سیگیت رو پیشنهاد می کنید. بعد دوست عزیز توی تهران کجا هست این نمایندگی سازگار که هم کارتریج رو بگیرم و هم خود هارد رو؟ تو پاساژ رضا باید باشه درسته؟

ata.royalfalcon
17-09-2011, 10:30
متاسفانه پورت usb3 نداره لپ تاپم. پس شما همون مدل سیگیت رو پیشنهاد می کنید. بعد دوست عزیز توی تهران کجا هست این نمایندگی سازگار که هم کارتریج رو بگیرم و هم خود هارد رو؟ تو پاساژ رضا باید باشه درسته؟

والا خودم يه زماني دنبال كارتريج esata براي هاردم بودم كه پيدا نكردمش و گفتن كه بايد بري از شركت سازگار بخري .
و متاسفانه آدرس دقيق سازگار رو ندارم .
ضمنا كاركردن با اينترفيس esata به سادگي usb نيست بعبارت ديگه قبل از متصل نمودن كابل بايد سيستم خاموش باشه .

ويرايش : فقط براي هارد پرتابل 2.5 اينچي كارتريج esata ساخته شده نه براي مدلهاي دسكتاپي.

payamhetfild
17-09-2011, 16:55
سلام دوستان عزیز من میخام یکی از این 3تا مدل سیگیت بخرم:
میخوام یکی از این 3تا مدل سیگیت بخرم:

GoFlex® Turbo

FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive

FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive

مجبورم اینترنتی بگیرم چون شهرستانم دوستان عزیز فروشگاه سراغ ندارید؟

Scary Feelings
17-09-2011, 17:49
سلام
یه هارد در حدود قیمت 60 تومن میشه معرفی کنید؟ سرعت انتقال بالاتر باشه بهتره

ata.royalfalcon
17-09-2011, 18:22
سلام دوستان عزیز من میخام یکی از این 3تا مدل سیگیت بخرم:
میخوام یکی از این 3تا مدل سیگیت بخرم:

GoFlex® Turbo

FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive

FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive

مجبورم اینترنتی بگیرم چون شهرستانم دوستان عزیز فروشگاه سراغ ندارید؟

سلام
مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو به خاطر dock پیشنهاد میدم . البته قیمت بالاتری هم نسبت به مدل عادی داره .

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------

سلام
یه هارد در حدود قیمت 60 تومن میشه معرفی کنید؟ سرعت انتقال بالاتر باشه بهتره

سلام
اگر چیز درست حسابی بخوای باید بودجه ات رو کمی بیشتر کنی ، بودجه ات خیلی کمه !!!

Scary Feelings
17-09-2011, 18:24
برا خودم نیست برا رفیقمه , شما چند تا مدل معرفی کن من بهش بگم , اگه نخواست میگم یه چیزی جور کنه بزاره روش

payamhetfild
17-09-2011, 18:35
دوستان من این مدل 750 گیگ pro میخوام بخرم از کجا میشه خرید؟میخوام واسه wd hd media player و هم واسه ps3
این مدل:
Seagate FreeAgent GoFlex Pro 750 GB USB 2.0 Ultra-Portable External Hard Drive STAD750101

دوستان لطفا کمک همگی و راهنمایی:11:

اینم لینک آمازون:

ata.royalfalcon
17-09-2011, 18:53
برا خودم نیست برا رفیقمه , شما چند تا مدل معرفی کن من بهش بگم , اگه نخواست میگم یه چیزی جور کنه بزاره روش

من نمیدونم رفیقتون هارد پرتابل میخواد یا دسکتاپی و چه حجمی در هر حال یکی از موارد زیر رو پیشنهاد میدم .

مدلهای 2.5 اینچی

My Passport Essential که تا 500 گیگ موجوده و اینترفیس آن usb3 هست .

FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که تا 1.5 ترابایت هم موجوده و 500 گیگ رو با کارتریج usb2 78 هزارتومن خریدم .

silicon power armor a80 که ضد ضربه و ضد آب هست و دارای اینترفیس usb3 هست .

البته تنوع هاردهای پرتابل در بازار برخلاف 3.5 اینچی ها خیلی بالاست و برندهای دیگه ای هم هستن مثل سامسونگ و یا adata و یا transcend و .... در هر حال من یکی از سه مدل بالا رو ترجیح میدم .

برای 3.5 اینچی هم فقط و فقط و فقط وسترن مدل My Book Essential پیشنهاد میشه که یک ترابایتش حدودا 100 هزارتومن هست .

payamhetfild
17-09-2011, 18:54
سلام
مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو به خاطر dock پیشنهاد میدم . البته قیمت بالاتری هم نسبت به مدل عادی داره .[COLOR="Silver"]

این dock کاراییهاش چیه؟راستی این مدل هارد بدونه آدابتور هست درسته؟

ata.royalfalcon
17-09-2011, 18:56
دوستان من این مدل 750 گیگ pro میخوام بخرم از کجا میشه خرید؟میخوام واسه wd hd media player و هم واسه ps3
این مدل:
Seagate FreeAgent GoFlex Pro 750 GB USB 2.0 Ultra-Portable External Hard Drive STAD750101

اینم لینک آمازون:

تا اونجایی که میدونم مدلهای pro سیگیت خیلی کمیابه . شما باید با شرکت سازگار صحبت کنید .

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

این dock کاراییهاش چیه؟راستی این مدل هارد بدونه آدابتور هست درسته؟

بلی این مدل بدون آداپتور هست و علاوه بر زیبایی و نگه داشتن هارد بصورت افقی ، کابل دوسر دارد .

payamhetfild
17-09-2011, 19:08
تا اونجایی که میدونم مدلهای pro سیگیت خیلی کمیابه . شما باید با شرکت سازگار صحبت کنید .[COLOR="Silver"]

دوست عزیز مرسی از راهنماییاتون

چطوری یا از چه راهی میشه با سازگار ارتباط برقرار کرد؟من شیرازم!:41:

شماره تلفنی چیزی؟

ata.royalfalcon
17-09-2011, 19:35
دوست عزیز مرسی از راهنماییاتون

چطوری یا از چه راهی میشه با سازگار ارتباط برقرار کرد؟من شیرازم!:41:

شماره تلفنی چیزی؟

والا من نمیتونم از تلفن استفاده کنم وگرنه براتون پیگیری میکردم .در هرحال پشت برگه گارانتی هاردم شماره تلفن گویا رو نوشته 8701 و همچنین نوشته جهت اطلاع از نشانی دفاتر خدمات در شهرستان ها به سایت زیر مراجعه کنید .

که سایتشو بررسی کردم و برای لیست نمایندگان .

و برای فروشگاه انلاین هم

remix.hotel
18-09-2011, 00:14
سلام دوستان
من سیلیکون پاور مدل A10 رو انتخاب کردم البته فقط عاشق ظاهرش شدم
میخام بدونم بافرش و سرعت دورش چقدر هست.
اینم لینک سایت خودش. ممنون میشم کمکم کنید.واسه بیشتر لبتاپ و کمتر دسکتاپ میخوام.

تشکر میکنم

ata.royalfalcon
18-09-2011, 07:11
سلام دوستان
من سیلیکون پاور مدل A10 رو انتخاب کردم البته فقط عاشق ظاهرش شدم
میخام بدونم بافرش و سرعت دورش چقدر هست.
اینم لینک سایت خودش. ممنون میشم کمکم کنید.واسه بیشتر لبتاپ و کمتر دسکتاپ میخوام.

تشکر میکنم

سلام
احتمال 99 درصد بافرش 8 مگ و rpm ان 5200 الي 5400 دور هست .
ولي اگر من جاي شما بودم سعي ميكردم كه با اينترفيس usb3 رو بخرم . تا زماني كه هارد انتخابي usb2 باشد سوال پرسيدن درباره بافر يا rpm چيز بي مورديه چون اكثر هاردها به راحتي قادر به پر كردن كل پهناي باند usb2 هستن بعبارت ديگه مهمترين عامل محدود كننده در اينجا usb2 هست نه بافر يا rpm

remix.hotel
18-09-2011, 09:27
ممنونم از جوابتون
در حال حاضر من چنتا کامپیوتری که دارم همشون USB 2.0هستن.
ایا اگه USB 3.0 هارد داشته باشه و من اونو بگیرم دیگه رو سیستم 2 کار نمیمنه ؟یا اینکه فقط پهنای باند USB 2.0 رو من میده؟
اگه اینطور نیست کدوم برند هست که هر دورو ساپورت کنه.
هرچند که من بخاطر ظاهرش علاقه مند به خرید شدم/.
ممنونم

ata.royalfalcon
18-09-2011, 09:40
ممنونم از جوابتون
در حال حاضر من چنتا کامپیوتری که دارم همشون USB 2.0هستن.
ایا اگه USB 3.0 هارد داشته باشه و من اونو بگیرم دیگه رو سیستم 2 کار نمیمنه ؟یا اینکه فقط پهنای باند USB 2.0 رو من میده؟
اگه اینطور نیست کدوم برند هست که هر دورو ساپورت کنه.
هرچند که من بخاطر ظاهرش علاقه مند به خرید شدم/.
ممنونم

سلام
تمام هاردهايي كه usb3 هستن سازگاري كامل با اينترفيس usb2 رو دارن و جاي نگراني نيست .اما با توجه به اينكه سيستم شما usb3 ندارند پس حداكثر از پهنای باند USB 2.0 ميتونين بهرمند بشيد و نه بيشتر .

joibari2
18-09-2011, 12:23
وسترن مدل My Passport Essential SE كه تا 1 ترابايت هم موجوده و داراي اينترفيس usb3 هست .
سيليكون پاور مدل armor a80 كه ضد ضربه و ضد آب هست كه يكي از سنگينترين هارد 2.5 اينچي هست كه به خاطر بدنه فلزي آن هست .

من بین این دوتا موندم فقط مطمئنی USB 3 هم دارن قیمتاشون چنده؟سرعتشون چقدره؟
یه سوال دیگه من نمیدونم کامپیوترم usb 2 یا usb 3 اگه هار بگیرم بهش میخوره ؟
یه سوال دیگه هاردهایی که کارتریج دارن بهتر نیستن؟

ata.royalfalcon
18-09-2011, 13:15
من بین این دوتا موندم فقط مطمئنی USB 3 هم دارن قیمتاشون چنده؟سرعتشون چقدره؟

هر دو مدل USB3 هستن و من بيشتر وسترن رو ترجيح ميدم قيمت يكترا حدوداً 130 هزارتومن هست .
البته مدل My Passport Essential SE رو كمي بيشتر دقت كنين چون مدلهاي قديمي USB2 بودن ، در هر حال روي جعبه اش مينويسه USB2+USB3 كه نشاندهنده USB3 بودنش هست .

خلاصه اش ميكنم
كامپيوتر شما USB2 هست ولي هاردتون USB3 هست = مشكلي نداره و جواب ميده
كامپيوتر شما USB3 هست ولي هاردتون USB2 هست = مشكلي نداره و جواب ميده

خب مدلهايي كه قابليت تعويض كارتريج رو دارن انعطاف پذيري زيادي دارن ولي وقتي كه سيستم شما پورت firewire يا esata نداره پس به چه دردتون ميخوره .

remix.hotel
18-09-2011, 15:25
سلام
تمام هاردهايي كه usb3 هستن سازگاري كامل با اينترفيس usb2 رو دارن و جاي نگراني نيست .اما با توجه به اينكه سيستم شما usb3 ندارند پس حداكثر از پهنای باند USB 2.0 ميتونين بهرمند بشيد و نه بيشتر .

سلام
اقا ببخشید با این توصیف شما یه کمکی بهم میکنید
یه هادر واسه لبتاب و کلا اینورو اونور کردن که USB3 باشه همچینی دور بالا و بافر 16 و ضد ضربه.
هالا یا وسترن یا چیزی دیگه.
ممنونم

ata.royalfalcon
18-09-2011, 19:06
سلام
اقا ببخشید با این توصیف شما یه کمکی بهم میکنید
یه هادر واسه لبتاب و کلا اینورو اونور کردن که USB3 باشه همچینی دور بالا و بافر 16 و ضد ضربه.
هالا یا وسترن یا چیزی دیگه.
ممنونم

سلام
اصولا هاردهای 2.5 اینچی تنوع خیلی زیادی دارن و سازندگان اینجور هاردها هم بندرت مشخصات دقیق رو از قبیل بافر و RPM توضیح میدن . بعبارت دیگه تنها راه فهمیدن از مشخصات دقیق باز کردن باکس هارد هست .

ولی یه راه تقریبی برای تشخیص هاردهای دوربالا وجود داره ، از اونجایی که هاردهای دوربالا مصرف برق بیشتری دارن پس باید همزمان از دوپورت usb برق بگیرن بعبارت دیگر اینجور هاردها کابل دو سر دارن بعضی از هاردهای adata کابل دو سر دارن که من حدس میزنم دوربالا باشد ولی خرید هارد adata رو با وجود وسترن و سیگیت توصیه نمیکنم .

ولی تنها هاردی که من مطمئن هستم 16 مگ کش داره و 7200 دور هست سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive هست . این مدل از هارد هم خیلی کمیابه و به سختی در بازار پیدا میشه . این هارد کابل دو سر دارد .

هیچ کدوم از هاردهای وسترن و سیگیت ضد ضربه هم نیستن یعنی اگر روی زمین سفت بیفتن احتمال شکستن باکس وجود دارد ، حالا بدسکتور احتمالی هم بماند .

ولی اگر ضد ضربه میخواهید silicon power armor a80 مناسب هست که usb3 هست ولی من وسترن رو توصیه میکنم .

remix.hotel
18-09-2011, 19:47
بسیار علی بود
خودم وسترن دارم الان 15 ساله مثل تراکتور کار میکنه.واقعا بهش ایمان دارم
اما از بچه ها شنیدم که وسترن (و میگن ظریفه) که دارن ظاهرا بخاطر یه بی احتیاطی بد سکتور گرفته.
نظر شما واسه اینی که اخر پیشنهاد دادین عالی هست.ظاهرا تو سایتش هم ننوشته(بلکه عکسه نوشتش)که یک نوع ازمایش ارتش امریکا رو پشت سر گذاشته بنام MIL-STD-810F 516.5
نظر من این Armor A10 هست اینو میدونم usb3 نیست .اگه میشه یه برسی کنید ببین چطوری هست.البته نمیدونم چرا قیمتاش خیلی باهم تفاوتی ندارن.
ممنونم قربان

ata.royalfalcon
18-09-2011, 20:30
والا کلیه مدلهای سری armor استاندارد MIL-STD-810F رو دارند ولی فقط مدلهای a80 و a70 هستن که علاوه بر اون استاندارد ، دارای استاندارد دیگری به نام IPX7 هست که در واقع ضد آب هست . ضمن اینکه مدلهای a80 و a70 دوتا کابل usb دارن که یکیشون خیلی کوتاهه و داخل بدنه اش قرار میگیره .

به غیر از موارد بالا و اینترفیس و همچنین رنگبندی فکر نمیکنم فرق زیادی باهم داشته باشن در هر حال اگر از a10 خوشتون اومده میتونین بخرینش . لطفا پس از خرید تست سرعت هم در تایپیکش هم بذارید .

dr.a.m
18-09-2011, 23:50
سلام میخواستم بدونم هارد RAID چیه دقیقا چه برندای داره؟؟

remix.hotel
18-09-2011, 23:55
ممنونم از راهنمایی
اما مشکل اینجاست که ما چون شهرستانیم باید از اینترنت خرید کنیم ایا جایی رو دارین بهم معرف کنید که قیمتاش هم مناسب باشه؟
و اینکه تست سرعت چطور هست؟
یه سوال دیگه اینکه سابقه شرکت سلیکون پاور واسه کی هست؟ایا قابل اطمینان هست محصولاتش؟

ata.royalfalcon
19-09-2011, 07:59
سلام میخواستم بدونم هارد RAID چیه دقیقا چه برندای داره؟؟
سلام
توضيحات براي raid

يا

نمونه محصولات
وسترن مدل My Book Studio Edition II كه رايد يك و صفر رو ساپورت ميكنه ولي نميدونم JBOD هم ساپورت ميكنه يا خير

سيگيت مدل BlackArmor® NAS 220 كه رايد يك و صفر رو ساپورت ميكنه حتي ميتونين بصورت JBOD هم استفاده كنين ولي اگر رايدهاي بيشتري ميخواين ميتونين مدلهاي 400 يا 440 رو انتخاب كنين ولي قيمتش بايد خيلي بالا باشه .

دوست خوبم اگر واقعا هارد اكسترنالي ميخواين كه رايد داشته باشه بهتره كه با يه متخصص مشورت كنيد چون به جزء مدلهاي بالا مدل ديگري به ذهنم نرسيده شايد براي شما هارد اينترنال مفيدتر باشه .....

---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------

ممنونم از راهنمایی
اما مشکل اینجاست که ما چون شهرستانیم باید از اینترنت خرید کنیم ایا جایی رو دارین بهم معرف کنید که قیمتاش هم مناسب باشه؟
و اینکه تست سرعت چطور هست؟
یه سوال دیگه اینکه سابقه شرکت سلیکون پاور واسه کی هست؟ایا قابل اطمینان هست محصولاتش؟

عزيزم من تا به حال اينترنتي خريد نكردم پس نميتونم با اطمينان سايت معتبري رو معرفي كنم . در مورد سرعت هم با توجه به تستي كه دوستان در تايپيك زير گزاشتن در حالت usb2 اختلاف چشمگيري با ساير برندها ندارن چون همانطور كه قبلا هم گفتم تقريبا همه هاردها به راحتي تمام پهناي باند usb2 رو پر ميكنن.

king 2009
19-09-2011, 20:15
من قبلا در مورد خرید هارد 2 ترا باهاتون مشورت کردم. WD My Book Essential رو پیشنهاد دادید.

متاسفانه هنوز که این مدل گیرم نیومده (اصفهان)

حالا این مسئله نیست.من پولم یکم زیاد تر شده.الان میتونم 3 ترا هم بخرم.

به نظر شما میصرفه؟همین مدل 3 ترا ارزون ترین قیمتی که ازش پیدا کردم با گارانتی سازگار 205 تومن بود در حالی که 2 ترا حدود 135 ِ

چه کنم؟!؟!

اصفهان جایی سراغ دارید داشته باشن؟

payamhetfild
19-09-2011, 20:36
سلام
من یه هارد 500 الی 1 ترا واسه وصل کردن به wd hd media player live می خوام واقعا سردر گمم که چی بگیرم؟! از چه برندی؟ و اینکه کدوم ظرفیت و مدل سازگاری بهتری با hd پلیر من دارد؟:11:

ata.royalfalcon
20-09-2011, 09:38
من قبلا در مورد خرید هارد 2 ترا باهاتون مشورت کردم. WD My Book Essential رو پیشنهاد دادید.

متاسفانه هنوز که این مدل گیرم نیومده (اصفهان)

حالا این مسئله نیست.من پولم یکم زیاد تر شده.الان میتونم 3 ترا هم بخرم.

به نظر شما میصرفه؟همین مدل 3 ترا ارزون ترین قیمتی که ازش پیدا کردم با گارانتی سازگار 205 تومن بود در حالی که 2 ترا حدود 135 ِ

چه کنم؟!؟!

اصفهان جایی سراغ دارید داشته باشن؟

به نظر من ميارزه كه 3 ترا رو بخرين ، من خودم سه ترا رو خريدم 248 هزارتومن !!!!!!!!!:18:
اصفهاني نيستم عزيز :31:

ata.royalfalcon
20-09-2011, 09:50
این مدل:

اینم لینک آمازون:

سلام
من یه هارد 500 الی 1 ترا واسه وصل کردن به wd hd media player live می خوام واقعا سردر گمم که چی بگیرم؟! از چه برندی؟ و اینکه کدوم ظرفیت و مدل سازگاری بهتری با hd پلیر من دارد؟:11:

سلام
قبلا اشاره كردين كه براي ps3 هم ميخواين ، از اونجايي كه ps3 هاي اسليم فقط هارد usb2 رو شناسايي ميكنن پس مجبوريد كه فقط هارد با اينترفيس usb2 بخريد و از اونجايي كه در حال حاضر اكثر هاردهاي وسترن usb3 هستن پس نميتونن انتخاب مناسبي براي شما باشه .
پيشنهادم اينه كه يا مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable Drive رو با كارتريج usb2 بخريد يا مدل معمولي آن را .

Mehrdad092000
20-09-2011, 10:11
سلام
تا اونجايي كه ميدونم جوين كردن فايلهاي اسپليت شده فقط فقط فقط در زماني صورت ميگيره كه بوسيله برنامه مولتيمن بازي ها رو داخل هارد اينترنال كپي كنيم كه بصورت اتوماتيك جوين ميشن .

اما درباره فايلهاي ديگه (غير از بازي) اگر اسپليت كنيم من نديدم كه برنامه مولتيمن بتونه اونها رو جوين كنه ، خودم هرچي در برنامه مولتيمن سرچ كردم چنين امكاني رو براي فايلهاي غير از بازي نديدم . بعبارت ديگه تنها راه حل انتقال فايلهاي بزرگتر از 4 گيگ غير از بازي استفاده از روش FTP هست .

سلام
عطا جون من نمیتونم منظورمو برسونم؟ مگیم با خود pc جوین کنیم روی هارد اکسترنال نمیشه مگه؟

بعد این ftp انجام میده؟

ba maram
20-09-2011, 10:34
سلام
تا 70 تومان چه اکسترنال هاردی رو پیشنهاد میدید؟
من کاملا مبتدیم تو این زمینه
لطفا بهترین گزینه هارو بگید
ظرفیتش هم هر چقدر بیشتر بهتر...حداقل 500
راستی این مدل دسکتاپ چیه؟! من واسه لپ تاپ و پی سی میخوام
مرسی

ata.royalfalcon
20-09-2011, 14:04
سلام
عطا جون من نمیتونم منظورمو برسونم؟ مگیم با خود pc جوین کنیم روی هارد اکسترنال نمیشه مگه؟

بعد این ftp انجام میده؟

مهرداد جون ، روي هارد اكسترنالي كه fat32 هست جوين ميشه تا زمانيكه حجم كل فايل بيشتر از 4 گيگ نشه .
اگر اين جواب شما نبود ، ديگه چيكار كنم دوزاريم كجه :31::31:
را جع به ftp تا اونجايي كه ميدونم فقط براي انتقال مستقيم فايل از هارد اينترنال PC به خود هارد ps3 هست .

joibari2
20-09-2011, 14:10
سلام آقا من یه وسترن 1 ترابایت خریدم یه فایلایی توشه نمیدونم چیه پاکشون کنم یا باشن؟

ata.royalfalcon
20-09-2011, 14:36
سلام
تا 70 تومان چه اکسترنال هاردی رو پیشنهاد میدید؟
من کاملا مبتدیم تو این زمینه
لطفا بهترین گزینه هارو بگید
ظرفیتش هم هر چقدر بیشتر بهتر...حداقل 500
راستی این مدل دسکتاپ چیه؟! من واسه لپ تاپ و پی سی میخوام
مرسی
سلام
تفاوت بين هاردهاي دسكتاپي و پرتابل رو در پست زير به طور كامل توضيح دادم

با توجه به اينكه اصولا 3.5 اينچي ها در مقايسه با 2.5 اينچي ها در حجمهاي يكسان ارزانتر هستن و همچنين با توجه به اينكه در حال حاضر هاردهاي 3.5 اينچي يك ترا در بازار فراوانتر هستن ، پيشنهادم اينه كه كمي بودجتون رو بيشتر كنيد تا يه هارد يك ترا دسكتاپي بخريد كه قيمتي حدوداً 100 هزارتومن دارن . مدل پيشنهادي 3.5 اينچي My Book Essential هست كه usb3 هم هست .

البته اگر جابجايي زياد داريد پس بايد پرتابل رو بخريد و با توجه به بودجه اندك شما بهترين مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive هست كه تو بازار كمتر از 500 گيگ نديدم .

توضيحات كامل درباره انواع هارد سيگيت هم در پست زير .

البته اينو هم بگم كه قيمت هاردهاي سيگيت كمتر از هاردهاي وسترن هست به همين خاطر از وسترن هارد پرتابلي معرفي نكردم .

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------

سلام آقا من یه وسترن 1 ترابایت خریدم یه فایلایی توشه نمیدونم چیه پاکشون کنم یا باشن؟

سلام
نه عزيز براي چي پاكشون كني ، پشيمون ميشي !!!
اون نرم افزارها براي قفل گذاري و بك آپ اتوماتيك و حتي براي خاموش كردن و يا تعيين زمان استندباي هست .

sabasi
20-09-2011, 18:43
ببخشید بین My Book Essential Edition USB 3.0 و My Book 3.0 کدوم بهتره ؟
فرقی با هم دارن ؟
بافر و rpm شون چنده ؟

jak_1300
20-09-2011, 18:57
سلام من يه وسترن ديجيتال 500ويو اس بي 3 و 2 گرفتم يه سري برنامه تو خودش بود كه من نصب كردم ازم پسورد خواست حالا از وقتي كه پسورد دادم تا وقتي كه پسورد رو وارد نكني درايو باز نميشه اين حالت خوبه يا بده
اگه بخوام ورش دارم چيكار بايد بكنم؟

ata.royalfalcon
20-09-2011, 19:15
سلام من يه وسترن ديجيتال 500ويو اس بي 3 و 2 گرفتم يه سري برنامه تو خودش بود كه من نصب كردم ازم پسورد خواست حالا از وقتي كه پسورد دادم تا وقتي كه پسورد رو وارد نكني درايو باز نميشه اين حالت خوبه يا بده
اگه بخوام ورش دارم چيكار بايد بكنم؟

سلام
نه عزیز مشکلی نداره ، اتفاقاً این یه مزیت محسوب میشه مثلا به سادگی دچار آلودگی ویروسی نمیشه !!!
طبق عکس زیر پسوردشو بردارین و تغییرات رو ذخیره کنید .

ata.royalfalcon
20-09-2011, 19:45
ببخشید بین My Book Essential Edition USB 3.0 و My Book 3.0 کدوم بهتره ؟
فرقی با هم دارن ؟
بافر و rpm شون چنده ؟

والا رفیق ، تا اونجایی که یادمه اون اوایل که تازه usb3 اختراع شده بود تنها هاردی که توسط وسترن بصورت usb3 ساخته شده بود همینMy Book 3.0 که حتی یه اکسپرس کارت usb3 هم بصورت اشانتیون داخل جعبه اش موجود بود (تولیدات اولیه ، بعداً این آیتم حذف شد) و مدل My Book Essential هم اون موقع usb2 بود هنوز

با توجه به اینجه الان مدل My Book Essential Edition بصورت usb3 هست پس اون مدل از دور خارج شد و وسترن دیگه اونو نمیسازه .

تفاوتشو زیاد نمیدونم ولی همینقدر میدونم که مدلهای My Book 3.0 برخلاف مدلهای عادی دارای یه CD درایور بودن که فکر میکنم درایور اکسپرس کارت usb3 بوده .

Mehrdad092000
20-09-2011, 21:58
مهرداد جون ، روي هارد اكسترنالي كه fat32 هست جوين ميشه تا زمانيكه حجم كل فايل بيشتر از 4 گيگ نشه .
اگر اين جواب شما نبود ، ديگه چيكار كنم دوزاريم كجه :31::31:
را جع به ftp تا اونجايي كه ميدونم فقط براي انتقال مستقيم فايل از هارد اينترنال PC به خود هارد ps3 هست .

واقا؟چرا مگه هارد اکسترنال چشه اخه؟:(
پس برای فیلم های HD چیکار کنیم

king 2009
20-09-2011, 23:17
عطاجان واقعا از راهنمایی هات ممنونم.

مثل اینکه قسمت نبود 3 ترا بگیرم!به یکی از دوستام گفته بودم هارد 2 ترا رو برام پیدا کنه از بد شانسی دیشب پیدا شده.چند بار زنگ زده من جواب ندادم خلاصه همون 2 ترا رو گرفته.

ولی با اینکه اگه 3 ترا میشد خیلی بهتر بود ولی همین الانم ازش راضیم.سرعتشم فوق العاده بالاست! خیلی حال کردم باهاش.:D:8:

اینجا سرعتش رو ببینید:

ata.royalfalcon
21-09-2011, 06:56
عطاجان واقعا از راهنمایی هات ممنونم.

مثل اینکه قسمت نبود 3 ترا بگیرم!به یکی از دوستام گفته بودم هارد 2 ترا رو برام پیدا کنه از بد شانسی دیشب پیدا شده.چند بار زنگ زده من جواب ندادم خلاصه همون 2 ترا رو گرفته.

ولی با اینکه اگه 3 ترا میشد خیلی بهتر بود ولی همین الانم ازش راضیم.سرعتشم فوق العاده بالاست! خیلی حال کردم باهاش.:D:8:

اینجا سرعتش رو ببینید:

ممنون رفيق .
والا حسوديم شد كه كه سرعتش بيشتر از منه :31:
فكر كردم فقط منم كه برنده اين مسابقات جام جهاني تست سرعت شده بودم :19:

---------- Post added at 06:56 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------

واقا؟چرا مگه هارد اکسترنال چشه اخه؟:(
پس برای فیلم های HD چیکار کنیم

فرمت fat32 همينجوريه ديگه .
اگر ميخواي فايلهاي بيشتر از 4 گيگ بريزي بايد فرمتش NTFS باشه اونوقت ديگه نميشه از روي هارد اكسترنال بازي كرد .
من قبلا هم گفتم كه دو پارتيشن كن . پارتيشن اول fat32 و دومي هم ntfs باشه .

Mehrdad092000
21-09-2011, 17:01
ممنون رفيق .
والا حسوديم شد كه كه سرعتش بيشتر از منه :31:
فكر كردم فقط منم كه برنده اين مسابقات جام جهاني تست سرعت شده بودم :19:

---------- Post added at 06:56 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------

فرمت fat32 همينجوريه ديگه .
اگر ميخواي فايلهاي بيشتر از 4 گيگ بريزي بايد فرمتش NTFS باشه اونوقت ديگه نميشه از روي هارد اكسترنال بازي كرد .
من قبلا هم گفتم كه دو پارتيشن كن . پارتيشن اول fat32 و دومي هم ntfs باشه .

خوب قبول حرف شما اما مگه هارد داخلی هم فت نیست؟ یهنی هارد داخلی با اکتسنرتال فرق داره توی جوین کردن؟

اخه فرقی نمیکرد ntfs کنم که بازم نمیشد استفاده کرد فقط میشد نقلو انتقال بدی

a6l3i
22-09-2011, 13:22
سلام دوستان

من میخوام یه My Passport Essential SE 1T دیگه بگیرم. خواستم ببینم چرا تو سایت خودش پورتابل های Mac رو جدا کرده و دو سری داره:i
1- My Passport Essential SE
2- My Passport SE for Mac
که دومی دیگه USB3.0 نداره. و تو راهنمای زیر هم نوشته اگه بطور مشترک بین دو سیستم ویندوز و مک استفاده میکنین مواظب باشید چون platform اینها باهم فرق میکنه ممکنه اطلاعات بپره!!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن برگردم ایران میخوام یه Mac Pro بگیرم.

دوتا سوال:
1- حالا اولی رو بگیرم یا دومی رو؟؟ کسی تجربهء اولی رو توی مک داشته؟ البته بگذریم که در هرصورت باید FAT32 کنمش که اولین مشکلش توی ساپورت نکردن فایل های بیشتر از 4 گیگه ، که خودم کلی ایمیج DVDدارم!!

2- کیف زیر تو ایران هست؟ کسی قیمتش رو داره؟ چون میخوام نقره ای رو بگیرم که اگه بدون کیف باشه دو روزه خطخطی میشه!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون

GHAGHALEELEE
22-09-2011, 13:27
سلام بچه ها من رو دریابید:31:
یه اکسترنال میخوام بگیرم واسه ارشیو کارهام ولی فیلمهای ارشیو شده رو میخوام از روی همون اکسترنال ببینم..روش هم ویندوز میندوز نصب نمیکنم فقط ارشیو.2 ترا باشه.مقاوم هم باشه.اداپتوری باشه.:11:

arazboy
23-09-2011, 09:39
سلام
یک هارد اکسترنال میخواهم برای آرشیو هست که اگه یک ترا با 2 ترا بدون آدپتور باشدکه خیلی خوب می باشد

ata.royalfalcon
23-09-2011, 11:14
خوب قبول حرف شما اما مگه هارد داخلی هم فت نیست؟ یهنی هارد داخلی با اکتسنرتال فرق داره توی جوین کردن؟

اخه فرقی نمیکرد ntfs کنم که بازم نمیشد استفاده کرد فقط میشد نقلو انتقال بدی

سلام
هارد داخلی کنسول فرمتش fat32 نیست یعنی فایل سیستم متفاوتی داره (لینوکسی) ، پس حتی اگر هم هارد ps3 رو به pc وصل کنی توسط ویندوز هم قابل شناسایی نیست . ولی فایل سیستم هارد ps3 میتونه فایلهای بیشتر از 4 گیگ رو قبول کنه.

ata.royalfalcon
23-09-2011, 11:43
سلام بچه ها من رو دریابید:31:
یه اکسترنال میخوام بگیرم واسه ارشیو کارهام ولی فیلمهای ارشیو شده رو میخوام از روی همون اکسترنال ببینم..روش هم ویندوز میندوز نصب نمیکنم فقط ارشیو.2 ترا باشه.مقاوم هم باشه.اداپتوری باشه.:11:
سلام
مدل پیشنهادی My Book Essential که usb3 هست که تا سه ترابایت هم موجوده.

سلام
یک هارد اکسترنال میخواهم برای آرشیو هست که اگه یک ترا با 2 ترا بدون آدپتور باشدکه خیلی خوب می باشد
سلام
2 ترا بدون آداپتوری نداریم حداکثر 1.5 ترا هست که مدلش سیگیت مدل FreeAgent GoFlex هست .

ولی پیشنهادم اینه که برای حجمهای بالا پرتابل نباشه .این وسترن مدل My Passport Essential SE هم مدل خوبیه که تا یک ترابایت هم هست .

arazboy
23-09-2011, 13:30
سلام
2 ترا بدون آداپتوری نداریم حداکثر 1.5 ترا هست که مدلش سیگیت مدل FreeAgent GoFlex هست .

ولی پیشنهادم اینه که برای حجمهای بالا پرتابل نباشه .این وسترن مدل My Passport Essential SE هم مدل خوبیه که تا یک ترابایت هم هست .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]

من خودم مانده ام چی بگیرم
هاردی می خواهم که مقاوم و ضد ضربه و راحت بشود حمل کرد 1ترا یا 1.5 ترا

ata.royalfalcon
23-09-2011, 13:52
من خودم مانده ام چی بگیرم
هاردی می خواهم که مقاوم و ضد ضربه و راحت بشود حمل کرد 1ترا یا 1.5 ترا

هارد ضد ضربه میخوای باید از برندهای دیگه مثل silicon power و از سری armor بخری مثلا مدلsilicon power armor a80 میتونه مناسب باشه که علاوه بر ضد ضربه بودن ضد آب هم هست .
اما این رو هم درنظر داشته باشید که سیلیکون پاور از بهترین ها نیست .

arazboy
23-09-2011, 19:32
هارد ضد ضربه میخوای باید از برندهای دیگه مثل silicon power و از سری armor بخری مثلا مدلsilicon power armor a80 میتونه مناسب باشه که علاوه بر ضد ضربه بودن ضد آب هم هست .
اما این رو هم درنظر داشته باشید که سیلیکون پاور از بهترین ها نیست .

یکی که جزو بهترین باشد و برام خوب کار کند برای آرشیو چی پیشنهاد می کنید +قیمت

anand
23-09-2011, 20:52
با سلام

دوستان يه هارد اكسترنال براي آرشيو فيلم با قابليت جا به جايي زياد بدون اداپتور stata3 و كم حجم از 750 يا بالا لطفا .
اگر لينك بديد جهت كسب اطلاعات ممنون مي شم اگر هم پيشنهادي داريد لطفا قيمتشم بگيد :10:

ata.royalfalcon
23-09-2011, 22:53
یکی که جزو بهترین باشد و برام خوب کار کند برای آرشیو چی پیشنهاد می کنید +قیمت

با سلام

دوستان يه هارد اكسترنال براي آرشيو فيلم با قابليت جا به جايي زياد بدون اداپتور stata3 و كم حجم از 750 يا بالا لطفا .
اگر لينك بديد جهت كسب اطلاعات ممنون مي شم اگر هم پيشنهادي داريد لطفا قيمتشم بگيد :10:

سلام
پیشنهاد اول My Passport Essential SE که تا 1 ترابایت هم هست و usb3 دارد .

پیشنهاد دوم FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که تا 1.5 ترابایت هم هست و با توجه به کارتریجی که همراهش هست یا usb3 هست یا usb2

توضیحات کامل درباره هاردهای اکسترنال سیگیت و همچنین کارتریج هم در پست زیر

نکته اینجاست که هارد اکسترنال با اینترفیس sata موجود نیست مگر سیگیت مدلهای Goflex که میتوان با کندن کارتریج از sata بطور مستقیم استفاده کرد و برق مورد نیاز رو از power سیستم تامین کرد . توجه کنید که اگر هارد اکسترنال از نوع 2.5 اینچی باشه به برق 12 ولت نیازی ندارن یعنی باید سیم زرد برق ساتا رو قطع کنید تا هارد نسوزه .

به عکس زیر دقت کنید .برای 2.5 اینچی ها اون سیم زرد باید قطع بشه .

Honradez
24-09-2011, 13:56
سلام.

دنبال يک هارد اکسترنال هستم براي ذخيره کردن فايل (عمدتا فيلم).

حدود 80 تومن بودجه دارم ولي فکر کنم بتونم تا 90 تومن هم بذارم.

ظرفيتش هرچه بيشتر باشه بهتر.

ممنون ميشم راهنماييم کنيد.

ata.royalfalcon
24-09-2011, 15:21
سلام.

دنبال يک هارد اکسترنال هستم براي ذخيره کردن فايل (عمدتا فيلم).

حدود 80 تومن بودجه دارم ولي فکر کنم بتونم تا 90 تومن هم بذارم.

ظرفيتش هرچه بيشتر باشه بهتر.

ممنون ميشم راهنماييم کنيد.

سلام
شما اشاره ای نکردین که آیا هارد اکسترنال رو به طور دائم جابجا میکنید یا خیر . در هر حال اگر میخواهید در مقایسه با پولی که پرداخت میکنید بیشترین ظرفیت رو داشته باشید اجبارا باید مدلهای آداپتوردار رو بخرید که برای جابجایی روزمره به هیچ عنوان مناسب نیستن .

به نظرم بودجتون یکمی کمه یعنی میتونم حدس بزنم که با این پول میتونین سیگیت مدلFreeAgent GoFlex Desk External Drive که آداپتوردار هست به ظرفیت 1 ترا رو بخرید .

اما من خرید این مدل از سیگیت رو توصیه نمیکنم چون مواردی از مشکلات رو در کارتریجش دیدم . برای مدلهای دسکتاپی من فقط وسترن رو توصیه میکنم که در سایت چاره قیمت یک ترای وسترن 98 هزارتومن هست .

خودم هفت تا هارد وسترن دارم که جمع کل حجم 13 ترابایت هست و انصافاً هیچ مشکلی برای من درست نکردند.

اما اگر پرتابل میخواهید با این پول میتونین تا ظرفیت 500 گیگ یا کمی بیشتر رو بخرید برای ظرفیت یکترابایت حدوداً 130 هزارتومن باید بپردازید.

Deadhead
24-09-2011, 18:43
سلام به همه.
یه هارد اکسترنال 3.5 اینچ می خواستم برای آرشیو (معمولا فیلم). از چه برندی بگیرم، از چه گارانتی و در نهایت چه مدلی؟
تا حدود 150000 هم بوجه دارم؟ (1T & 2T هنوز نمی دونم).
از همه دوستان متشکرم.

Honradez
24-09-2011, 20:38
سلام
شما اشاره ای نکردین که آیا هارد اکسترنال رو به طور دائم جابجا میکنید یا خیر . در هر حال اگر میخواهید در مقایسه با پولی که پرداخت میکنید بیشترین ظرفیت رو داشته باشید اجبارا باید مدلهای آداپتوردار رو بخرید که برای جابجایی روزمره به هیچ عنوان مناسب نیستن .

به نظرم بودجتون یکمی کمه یعنی میتونم حدس بزنم که با این پول میتونین سیگیت مدلFreeAgent GoFlex Desk External Drive که آداپتوردار هست به ظرفیت 1 ترا رو بخرید .

اما من خرید این مدل از سیگیت رو توصیه نمیکنم چون مواردی از مشکلات رو در کارتریجش دیدم . برای مدلهای دسکتاپی من فقط وسترن رو توصیه میکنم که در سایت چاره قیمت یک ترای وسترن 98 هزارتومن هست .

خودم هفت تا هارد وسترن دارم که جمع کل حجم 13 ترابایت هست و انصافاً هیچ مشکلی برای من درست نکردند.

اما اگر پرتابل میخواهید با این پول میتونین تا ظرفیت 500 گیگ یا کمی بیشتر رو بخرید برای ظرفیت یکترابایت حدوداً 130 هزارتومن باید بپردازید.
نه جابجا نميخوام بکنم.
فقط برام مهمه که مثلا اطلاعاتم روش نپره يهو (از اين هارد چرت و پرتا نباشه).
تا 100 تومن هم فکر کنم بتونم بذارم.

بعد يه چيزي: اين قيمت سايته. فکر ميکنيد مثلا تو بازار رضا بتونم چقدر ارزونتر پيدا کنم؟

ata.royalfalcon
24-09-2011, 20:55
نه جابجا نميخوام بکنم.
فقط برام مهمه که مثلا اطلاعاتم روش نپره يهو (از اين هارد چرت و پرتا نباشه).
تا 100 تومن هم فکر کنم بتونم بذارم.

بعد يه چيزي: اين قيمت سايته. فکر ميکنيد مثلا تو بازار رضا بتونم چقدر ارزونتر پيدا کنم؟

سلام
خب اگر جا به جایی ندارین همون مدل وسترن ایده آل هست .
نه عزیز اطلاعاتش نمیپره یهو ، مشروط بر اینکه درست نگهداری و استفاده بشه . من خودم هفت عدد هارد اکسترنال وسترن مدل my book دارم و هیچ مشکلی هم ندارن .

فقط در موقع خرید دقت کنید که بدنه و جعبه مقوایی هیچ گونه ضربه دیدگی و فرو رفتگی نداشته باشه گوشه هاشو خوب نگاه کنید چون من بارها دیدم که کارتونها رو در هنگام حمل و نقل زمین میندازن و از اونجایی که هارد وسیله حساسی هست ممکنه بعدا به مشکل بر بخوره .

والا رفیق ، زیاد قیمت بازار دستم نیست ولی قیمتش همین حدود است.
اسم دقیق این مدل هم My Book Essential هست جزئیات و مشخصات دقیق هم تو سایت وسترن هست usb3 هم هست .

راستی وقتی این رو خریدی یه تبدیل سه شاخه به دوشاخه هم بخر چون آداپتور برقش سه شاخه هست .

ata.royalfalcon
24-09-2011, 22:12
سلام دوستان
هاردهای وسترن پرتابل مخصوص مکینتاش کلا به روز شد

مدل اول که فقط usb2 داره و در حجمهای 500 گیگ و 750 گیگ و یک ترابایت تولید میشه و با reformat هم میتوان برای ویندوز استفاده کرد .

لینک این مدل

مدل بعدی که زیبا تر هست و از بدنه آلومنیومی ساخته شده و علاوه بر دو پورت firewire 800 یه پورت usb2 هم دارد و در حجمهای 500 گیگ و 750 گیگ و یک ترابایت تولید میشه و مثل مدل بالایی هم میتوان با فرمت مجدد هم برای ویندوز هم استفاده کرد.

لینک این مدل

mamati
25-09-2011, 08:40
سلام
اگه امکانش هست یه راهنمایی بکنید.
من می خوام یه هارد 500 با usp3 بگیرم. (هزینه: حدود 75 تا 85 هزار تومان)
از بین:
adata : گارانتی 3 ساله
Western :
transcend: گارانتی 3 ساله و untishock و ضد ضربه بودن

بنظرتو کدومو بگیرم. (اگه مارک دیگه ای بهتر از این ها است هم بگید)
اگه میشه کمکم کنید و همچنین معایب و مزایای هرکدوم هم را بگید
خیلی ممنون

ata.royalfalcon
25-09-2011, 10:02
سلام
اگه امکانش هست یه راهنمایی بکنید.
من می خوام یه هارد 500 با usp3 بگیرم. (هزینه: حدود 75 تا 85 هزار تومان)
از بین:
adata : گارانتی 3 ساله
Western :
transcend: گارانتی 3 ساله و untishock و ضد ضربه بودن

بنظرتو کدومو بگیرم. (اگه مارک دیگه ای بهتر از این ها است هم بگید)
اگه میشه کمکم کنید و همچنین معایب و مزایای هرکدوم هم را بگید
خیلی ممنون

سلام
من فقط وسترن رو قبول دارم . درسته كه ضد ضربه و ضد شوك نيست اما در مورد كيفيت و تنوع وسترن حرف اول رو ميزنه

mamati
25-09-2011, 10:05
میشه معایب بقیه و محاسن وسترن را بگید؟؟
ممنون

ata.royalfalcon
25-09-2011, 10:23
میشه معایب بقیه و محاسن وسترن را بگید؟؟
ممنون

هاردهاي ترنسند و adata و ساير برندها هيچگاه در زمينه هاردها پيشرو نبودند و هيچ مزيتي هم ندارند . بعبارت ديگر اين برندها صزفا سازنده باكس هارد هستن نه خود هارد . پس چه اشكالي دارد كه هاردي بخريم كه داخل و خارج آن هردو از يه برند باشد .
فقط كافيه كه سايت وسترن و سيگيت رو بررسي كنيد تا متوجه تفاوت فاحش بين برندهايي مثل سيگيت و وسترن با سايرين بشيد .
محصولات وسترن و سيگيت نه تنها تنوع زيادي دارند بلكه از لحاظ نرم افزاري و حتي ريكاوري اطلاعات پشتيباني كاملي دارن .
البته بعلت تحريم بودن ايران و عدم وجود نمايندگي مستقيم در ايران اينجور گارانتي شامل ايرانيان نميشه .

fabio montari
25-09-2011, 11:54
دوستان یه ۱ ترا ۷۲۰۰ دور wd معرفی میکنین ؟

ata.royalfalcon
25-09-2011, 13:00
دوستان یه ۱ ترا ۷۲۰۰ دور wd معرفی میکنین ؟

سلام وسترنهاي پرتابل 5200 الي 5400 دور هستن و مدلهاي دسكتاپي هم چون از هارد گرين استفاده شده كه IntelliPower هست و rpm آن متغير هست بنابراين 7200 دور دائم فكر نكنم داشته باشيم .

fabio montari
25-09-2011, 16:11
واقعا ؟ نداریم ۷۲۰۰ ولی فکر کنم داشتیم قبلا

ata.royalfalcon
25-09-2011, 20:00
واقعا ؟ نداریم ۷۲۰۰ ولی فکر کنم داشتیم قبلا

من خودم تقریبا مطمئن هستم که 7200 نیستن.
همانطوری که قبلا گفتم مدلهای دسکتاپی از هارد اینترنال گرین استفاده شده که rpm متغیر هست .

ArashMiniStar
25-09-2011, 20:21
من خودم تقریبا مطمئن هستم که 7200 نیستن.
همانطوری که قبلا گفتم مدلهای دسکتاپی از هارد اینترنال گرین استفاده شده که rpm متغیر هست .
هارد های سری بلک وسترن سرعت بهتری از گرین فکر کنم داشته باشند.گرین بیشتر برای جمع کردن اطلاعات چند ترا یی خوبه.:31::5:

ata.royalfalcon
25-09-2011, 20:30
هارد های سری بلک وسترن سرعت بهتری از گرین فکر کنم داشته باشند.گرین بیشتر برای جمع کردن اطلاعات چند ترا یی خوبه.:31::5:

بلی درسته
اما چون اینجا تاپیک هارد اکسترنال هست پس من فکر میکنم منظورشون هارد اکسترنال هست .
پس برای ساخت هارد اکسترنال وسترن (آداپتوردار) از هارد اینترنال گرین استفاده شده .

Mehrdad092000
26-09-2011, 00:12
بلی درسته
اما چون اینجا تاپیک هارد اکسترنال هست پس من فکر میکنم منظورشون هارد اکسترنال هست .
پس برای ساخت هارد اکسترنال وسترن (آداپتوردار) از هارد اینترنال گرین استفاده شده .

عطا جان برای وسترن المنت از چی استفاده شده ؟
اخه نوشته توی سایت ها 7200 بلو که 2ترا نداره و وسترن گرین هم 7200 نداره
میشه راهنمایی کنی؟
یعد میشه هاردو از باکسش در اورد استاده کرد؟

djjamal
26-09-2011, 00:34
سلام دوستان. من میخوام یه هارد 2 ترابایت بخرم. از بس بازار راکده و جنس ناموجود، موندم چیکار کنم! من یک هارد اکسترنال میخوام آداپتوری که زیاد بزرگ نباشه و تو کیفای مخصوص خودشون جا بشن. خیلی مقاوم و ضد ضربه باشه. یه خورده خوشکل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه برا محکم کاری بد نیست.(مادر بوردم USB 2.0 هست) از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات هست چون این هارد زیاد اطلاعاتش تغییر میکنه حتما خیلی باید امنیت داشته باشه. ترجیحا نرم افزار بک آپ گیری داشته باشه و از برند Western Digital باشه که همه خیلی تعریفش رو میدن ولی میگن مدل Essential خیلی چرته. بودجه هم حول و حوش 160 اینا بهترین چیزی که موجود در بازار هست رو معرفی کنید. مزایا و معایبش رو هم لطف کنید اگر تجربه دارین.
راستی این هاردای با کلاس که دکمه اوتو ریکاور و بک آپ و از این جور چیزا دارن دقیق منظور از ریکاوری اینا چیه. مثلا اگر هارد فرمت شه دکمه ریکاور بزنیم اطلاعاتش بر میگرده؟ ممنون.:8:

star Walker
26-09-2011, 01:10
با سلام

دوستان من یک هارد اکسترنال 750 تا 1T میخوام , قیمتشم مهم نیست , لطفا بهترین جنس یا اجناس بازار رو معرفی کنید .

2. آیا هارد اکسترنال بی سیم در بازار ایران موجود هست ؟ اگر هست لطفا معرفی کنید , قیمتش چنده ؟ و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ و آیا خرید هارد اکسترنال بی سیم را توصیه میکنید ؟

آیا هارد GoFlex Satellit Mobile Wireless Storage در بازار ایران آمده و موجود است ؟ اگر آمده قیمتش چقدر میباشد و از کجا میتوان تهیه اش کرد ؟!

با تشکر

ata.royalfalcon
26-09-2011, 08:02
عطا جان برای وسترن المنت از چی استفاده شده ؟
اخه نوشته توی سایت ها 7200 بلو که 2ترا نداره و وسترن گرین هم 7200 نداره
میشه راهنمایی کنی؟
یعد میشه هاردو از باکسش در اورد استاده کرد؟

مهرداد جان سلام
اين هاردهاي اكسترنال وسترن دسكتاپي مطمئناً از نوع گرين هست .
بلي ميشه در آورد و مثل هارد اينترنال استفاده كرد. اما ممكنه در هنگام بازكردن ، باكس صدمه ببينه . پس زماني اينكار رو بكنيد كه هارد مشكل جدي پيدا كرده و به اطلاعاتش نياز اساسي داريد .

Mehrdad092000
26-09-2011, 08:05
مهرداد جان سلام
اين هاردهاي اكسترنال وسترن دسكتاپي مطمئناً از نوع گرين هست .
بلي ميشه در آورد و مثل هارد اينترنال استفاده كرد. اما ممكنه در هنگام بازكردن ، باكس صدمه ببينه . پس زماني اينكار رو بكنيد كه هارد مشكل جدي پيدا كرده و به اطلاعاتش نياز اساسي داريد .

ممنون پس يعني ٧٢٠٠نيست؟ :-(
ماي بوك ها بلكن؟

باكس ضربه ميبينه يا هارد؟

ata.royalfalcon
26-09-2011, 08:10
ممنون پس يعني ٧٢٠٠نيست؟ :-(
ماي بوك ها بلكن؟

باكس ضربه ميبينه يا هارد؟

تا اونجايي كه حدس ميزنم همه هاردهاي اكسترنال وسترن از نوع گرين هست حتي my book كه 7200 نيست .
منظور من اين بود كه ممكنه باكس به خاطر باز كردن بشكنه ، نه اگر باكس هم بد باز بشه فكر نميكنم براي هارد موردي پيش بياد .

Mehrdad092000
26-09-2011, 08:13
تا اونجايي كه حدس ميزنم همه هاردهاي اكسترنال وسترن از نوع گرين هست حتي my book كه 7200 نيست .
منظور من اين بود كه ممكنه باكس به خاطر باز كردن بشكنه ، نه اگر باكس هم بد باز بشه فكر نميكنم براي هارد موردي پيش بياد .

عجبا پس اين المنت ٧٢٠٠نيست؟چطور ميسه تست كرد٧٢٠٠هست يا نه؟
اها ادم يه دونه از اين بگيره بصرفه تره براي pc:-d

ata.royalfalcon
26-09-2011, 08:17

امشب ميرم خونه تست كنم ببينم چطوري ميشه فهميد 7200 دور هست يا 5400 دور

djjamal
26-09-2011, 09:36
سلام دوستان. من میخوام یه هارد 2 ترابایت بخرم. از بس بازار راکده و جنس ناموجود، موندم چیکار کنم! من یک هارد اکسترنال میخوام آداپتوری که زیاد بزرگ نباشه و تو کیفای مخصوص خودشون جا بشن. خیلی مقاوم و ضد ضربه باشه. یه خورده خوشکل باشه و USB 3.0 هم داشته باشه برا محکم کاری بد نیست.(مادر بوردم USB 2.0 هست) از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات هست چون این هارد زیاد اطلاعاتش تغییر میکنه حتما خیلی باید امنیت داشته باشه. ترجیحا نرم افزار بک آپ گیری داشته باشه و از برند Western Digital باشه که همه خیلی تعریفش رو میدن ولی میگن مدل Essential خیلی چرته. بودجه هم حول و حوش 160 اینا بهترین چیزی که موجود در بازار هست رو معرفی کنید. مزایا و معایبش رو هم لطف کنید اگر تجربه دارین.
راستی این هاردای با کلاس که دکمه اوتو ریکاور و بک آپ و از این جور چیزا دارن دقیق منظور از ریکاوری اینا چیه. مثلا اگر هارد فرمت شه دکمه ریکاور بزنیم اطلاعاتش بر میگرده؟ ممنون.:8:

اهم، کسی نبود راهنمایی کنه دوستان. من یه خورده عجله دارم.:10:

mehdi_kaka
26-09-2011, 11:46
سلام
من واسه لپ تاپم میخوام هارد اکسترنال 1 یا 2 ترابایت بگیرم
کمکم کنی

AntAreS
26-09-2011, 12:43
سلام دوستان
شرمنده نشد که آرشیو رو بخونم، واسه همین اینجا مطرح می کنم هر چند اگه تکراری براتون

یه هارد 1 ترا می خواستم
برای ذخیره اطلاعات اعم از فیلم، موزیک، عکس و...
به خصوص فیلم
قابلیت این رو داشته باشه که مثلا فیلم رو بشه از داخلش دید
برای نصب ویندوز نمی خوام
usb3 رو هم ساپورت کنه
و به خصوص مارک معتبری باشه

پرتابل یا آداپتوریش هم فرقی نمی کنه
در ضمن کمی از مزیت های پرتابل و آداپتوری نسبت به هم توضیح می دید، اطلاعاتی ندارم در این خصوص
اگر که هر کدوم بهتره همون رو پیشنهاد بدید

پیشاپیش ممنون

ata.royalfalcon
26-09-2011, 14:48

اهم، کسی نبود راهنمایی کنه دوستان. من یه خورده عجله دارم.:10:

سلام

سطح توقعات و انتظارات شما خيلي بالا هست حتي اگر هارد ضد گلوله هم ميخواين با 160 هزارتومن چنين هارد رو نميتونيد بخريد حتي فكر كنم كه براي خريد دو ترابايت وسترن معمولي هم كم باشه .

از لحاظ اندازه همه هاردهاي اكسترنال آداپتوري از هاردهاي اينترنال 3.5 اينچي استفاده ميكنن و اندازه استانداردي دارن فقط ميمونه باكس كه در برندهاي مختلف كمي بزرگتر و كمي كوچكتر هستن بنابراين فكر نميكنم به قول شما زياد بزرگ باشن ، اگر با بزرگ بودن مشكل دارين ميتونين از مدلهاي پرتابل رو بخريد . اتفاقا مدلهاي ضد ضربه و ضد آب بيشتر در مدلهاي پرتابل ديده ميشه مثل مدل silicon power armor a80

ولی میگن مدل Essential خیلی چرته
عزيزم من خودم سه ترابايت اين مدل رو دارم و كيفيت خوبي دارن و نميدونم بر چه اساسي ميگيد كه چرته !!!

بعضي از هاردها دكمه بكآپ گيري دارن مثل adata NH03 و بعضي ها هم براي بك آپ گيري بايد بصورت نرم افزاري عمل كرد مثل انواع مدلهاي وسترن و با سيگيت .
ولي اگر فرمتش كنيد عمرا بتونين مثل اولش ريكاوري كنيد ، دكمه بكآپ رو شنيدم ولي دكمه ريكاوري رو نه شنيدم و نه ديدم !!!

از همه مهمتر امنیت اطلاعات بسیار بالا + پایداری اطلاعات
بهترين هارد دنيا رو هم داشته باشيد هيچ تضميني نيست كه امنيت 100 درصدي داشته باشه . هارد كه خدا نيست كه از مشكلات بدور باشه ، ممكنه هاردت ويروسي بشه يا حتي ممكنه بعلت نوسانات برق هاردت نابود بشه فقط كافيه تاپيك تعميرات هارد رو نگاه كنيد تا متوجه اين موضوع بشيد كه انواع برندهاي هارد بالاخره روزي دچار مشكل شده اند .

ولي براي افزايش امنيت و پايداري اطلاعات چندراه داريد ولي هزينه هاي شما به شدت افزايش پيدا ميكنه
1. چندتا هارد بخريد و چندتا بكآپ داشته باشيد
2. از هاردهاي ssd استفاده كنيد كه قيمت بالايي دارن
3. اگر ميتونين در dvd يا بلوري رايت كنيد و خيلي موارد ديگه

ata.royalfalcon
26-09-2011, 15:53
سلام دوستان
شرمنده نشد که آرشیو رو بخونم، واسه همین اینجا مطرح می کنم هر چند اگه تکراری براتون

یه هارد 1 ترا می خواستم
به خصوص فیلم
برای نصب ویندوز نمی خوام
usb3 رو هم ساپورت کنه

در ضمن کمی از مزیت های پرتابل و آداپتوری نسبت به هم توضیح می دید، اطلاعاتی ندارم در این خصوص

پیشاپیش ممنون

سلام

هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست يعني يه هارد 1 ترابايت 2.5 اينچي قيمتي حدوداً 130 هزارتومن دارد در صورتي كه يه هارد 3.5 اينچي يه ترابايت قيمتي حدود 90 الي 100 هزارتومن دارد .

بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ هارد اكسترنال راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن یعنی بعضی از مدلها این کابل رو دارن .

cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت موجوده .

اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن .
براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفترن نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي كفايت نميكند يعني اينجور هاردها حداقل نياز ولتاژ 12 ولت و 5 ولت دارند .
با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد .

بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست البته من فكر ميكنم مدلهاي 3 ترابايتي وسترن 64 مگ كش دارد .
تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
================================

هارد آداپتوردار يا دسكتاپي فقط وسترن مدل My Book Essential كه تا سه ترا هم موجوده و usb3 هم هست .

هاردهاي پرتابل تنوع زيادي در بازار دارن اما من سيگيت و وسترن رو ترجيح ميدم .
براي هارد پرتابل دو انتخاب پيشنهاد ميدم .

My Passport Essential SE كه تا 1 ترا موجوده و usb3 هم هست به كلمه se دقت كنيد چون مدلهاي عادي يكترا ندارد . عيب اين مدل اين هست كه بدنه اش زود خط و خش ميافته كه مجبوريد در نگهداريش دقت كنيد .

انتخاب ديگه FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده و با توجه به نوع كارتريجي كه انتخاب ميكنيد يا usb3 هست يا usb2

در پست زير توضيحات كاملي درباره انواع هارد سيگيت و كارتريج دادم .

djjamal
26-09-2011, 16:16
سلام

سطح توقعات و انتظارات شما خيلي بالا هست حتي اگر هارد ضد گلوله هم ميخواين با 160 هزارتومن چنين هارد رو نميتونيد بخريد حتي فكر كنم كه براي خريد دو ترابايت وسترن معمولي هم كم باشه .

از لحاظ اندازه همه هاردهاي اكسترنال آداپتوري از هاردهاي اينترنال 3.5 اينچي استفاده ميكنن و اندازه استانداردي دارن فقط ميمونه باكس كه در برندهاي مختلف كمي بزرگتر و كمي كوچكتر هستن بنابراين فكر نميكنم به قول شما زياد بزرگ باشن ، اگر با بزرگ بودن مشكل دارين ميتونين از مدلهاي پرتابل رو بخريد . اتفاقا مدلهاي ضد ضربه و ضد آب بيشتر در مدلهاي پرتابل ديده ميشه مثل مدل silicon power armor a80

عزيزم من خودم سه ترابايت اين مدل رو دارم و كيفيت خوبي دارن و نميدونم بر چه اساسي ميگيد كه چرته !!!

بعضي از هاردها دكمه بكآپ گيري دارن مثل adata NH03 و بعضي ها هم براي بك آپ گيري بايد بصورت نرم افزاري عمل كرد مثل انواع مدلهاي وسترن و با سيگيت .
ولي اگر فرمتش كنيد عمرا بتونين مثل اولش ريكاوري كنيد ، دكمه بكآپ رو شنيدم ولي دكمه ريكاوري رو نه شنيدم و نه ديدم !!!

بهترين هارد دنيا رو هم داشته باشيد هيچ تضميني نيست كه امنيت 100 درصدي داشته باشه . هارد كه خدا نيست كه از مشكلات بدور باشه ، ممكنه هاردت ويروسي بشه يا حتي ممكنه بعلت نوسانات برق هاردت نابود بشه فقط كافيه تاپيك تعميرات هارد رو نگاه كنيد تا متوجه اين موضوع بشيد كه انواع برندهاي هارد بالاخره روزي دچار مشكل شده اند .

ولي براي افزايش امنيت و پايداري اطلاعات چندراه داريد ولي هزينه هاي شما به شدت افزايش پيدا ميكنه
1. چندتا هارد بخريد و چندتا بكآپ داشته باشيد
2. از هاردهاي ssd استفاده كنيد كه قيمت بالايي دارن
3. اگر ميتونين در dvd يا بلوري رايت كنيد و خيلي موارد ديگه

ای ولا. خیلی عالی توضیح دادی، بابا من گفتم حول و حوش 160 و نخواستم که همه ی این امکانات یه جا جمع شده باشه. گفتم فقط منظورم رو برسونم که من هادری میخوام که در برابر قیمتش از همه با کیفیت تر و به صرفه تر باشه. من قیمت هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن دیجیتال با ساپورت یو اس بی 3 رو گرفتم 145 بود امروز در تهران. یکی از دوستای من یک ساله از این هادر داره استفده میکنه میگفت که پیرش کرده و سرعت رید خیلی پایینی داره واسه رایت دی وی دی اینا. میگفت اگر بخوای 24 ساعته هم روشن باشه خیلی سر و صدا میکنه و داغ میشه. حالا شاید اونی که ایشون خریده مشکلی داشته اما با توجه به اونکه من تو اینترنت خوندم و دیدم همه خیلی از برند وسترن راضین. مخصوصا مدل My Book Elite که نسبت به Essential خیلی تعریفشو کردن از لحاظ پشتیبانی و نرم افزار ایناش.
حالا به نظرتون من همین اسنشیال رو بگیرم بهتره؟ چون الیت تو بازار پیدا نمیشه. در به در دنبالش میگردم.

Deadhead
26-09-2011, 18:44
سلام به همه.
یه هارد اکسترنال 3.5 اینچ می خواستم برای آرشیو (معمولا فیلم). از چه برندی بگیرم، از چه گارانتی و در نهایت چه مدلی؟
از همه دوستان متشکرم.
کسی کمک نمی کنه؟

ŞHÍЯÍŃ
26-09-2011, 18:44
:20:سلام الان قیمت هارد 1ترا وسترن 32مگ بافر usb2 چند:20:

ممنونم ازتون:11:

noisymind
26-09-2011, 19:18
کسی کمک نمی کنه؟

اگه 3.5 اینچی میخوای فقط وسترن دیجیتال بگیر. قیمت یک تراش هم الان تقریبا 100 تومان هست. اگه برای آرشیو فیلم و ... میخوای به نظرم 1ترا کم هست. البته قیمت 2 ترا رو ندارم.

ata.royalfalcon
26-09-2011, 19:45

مهرداد جان نرم افزار Hard Disk Sentinel میتونه مشخص کنه RPM هارد چند هست . البته عکس زیر RPM هارد 2.5 اینچی سیگیت مدل گوفلکس هست و وسترن رو تست نکردم .

ata.royalfalcon
26-09-2011, 20:22
ای ولا. خیلی عالی توضیح دادی، بابا من گفتم حول و حوش 160 و نخواستم که همه ی این امکانات یه جا جمع شده باشه. گفتم فقط منظورم رو برسونم که من هادری میخوام که در برابر قیمتش از همه با کیفیت تر و به صرفه تر باشه. من قیمت هارد اکسترنال 2 ترابایت وسترن دیجیتال با ساپورت یو اس بی 3 رو گرفتم 145 بود امروز در تهران. یکی از دوستای من یک ساله از این هادر داره استفده میکنه میگفت که پیرش کرده و سرعت رید خیلی پایینی داره واسه رایت دی وی دی اینا. میگفت اگر بخوای 24 ساعته هم روشن باشه خیلی سر و صدا میکنه و داغ میشه. حالا شاید اونی که ایشون خریده مشکلی داشته اما با توجه به اونکه من تو اینترنت خوندم و دیدم همه خیلی از برند وسترن راضین. مخصوصا مدل My Book Elite که نسبت به Essential خیلی تعریفشو کردن از لحاظ پشتیبانی و نرم افزار ایناش.
حالا به نظرتون من همین اسنشیال رو بگیرم بهتره؟ چون الیت تو بازار پیدا نمیشه. در به در دنبالش میگردم.

والا رفیق ، من هفت تا هارد اکسترنال وسترن دارم که هروقت روشن میکنم حتما از یه فن پرقدرت برای جابجایی هوا و خنک کردن استفاده میکنم در اینصورت دمای هارد حدودا 42 درجه هست اما یه بار از فن استفاده نکردم و دماش تا 47 درجه رفت . در هرحال از اونجایی که از هارد اینترنال گرین استفاده شده حداکثر دمای مجاز 60 درجه هست پس فکر نمیکنم مشکلی از بابت دما وجود داشته باشه .
قبلا هم گفتم و بازهم میگم هروقت قراره هارد به مدت طولانی روشن بمونه حتما یه فن 12 سانتی پشتش بذارید . ضمنا هاردهام سر و صدا هم نداره .

رفیق ، از هفت هارد اکسترنالم شش تای اون مدل الایت هست که اتفاقا مدل خوبی هست ولی الان دیگه تولید نمیشه و پیدا کردنش کار سختی هست . البته من قبلا این مدل رو تو فروشگاه زیتون در مرکز کامپیوتر پایتخت دیده بودم ولی نخریدمش و به جاش مدل اسنشیال رو خریدم . چون مدل الایت فقط usb2 داره که قدیمی و از دور خارج و خریدش به مصلحت نیست .

راجع به سرعت read پایین هارد دستتون نمیشه همینطوری اظهار نظر کرد اول باید تست گرفته بشه و سپس در مقایسه با سایر برندها ، اظهار نظر کرد اگر تاپیک زیر رو بخونید متوجه میشوید که تا زمانیکه از usb2 استفاده بشه سرعت پایینی خواهید داشت و تقریبا اکثر برندها سرعت مشابهی دارند چون تمامی هاردها به راحتی تمام پهنای باند usb2 رو پر میکنن ولی اگر ار usb3 استفاده بشه سرعت خیلی بالا خوواهد بود .

عکس زیر قدیمی هست و هارد اسنشیال رو هنوز نخریده بودم . هاردهامو داخل کمد کوچیک میذارم

ata.royalfalcon
26-09-2011, 20:52
با سلام

دوستان من یک هارد اکسترنال 750 تا 1T میخوام , قیمتشم مهم نیست , لطفا بهترین جنس یا اجناس بازار رو معرفی کنید .

2. آیا هارد اکسترنال بی سیم در بازار ایران موجود هست ؟ اگر هست لطفا معرفی کنید , قیمتش چنده ؟ و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ و آیا خرید هارد اکسترنال بی سیم را توصیه میکنید ؟

آیا هارد GoFlex Satellit Mobile Wireless Storage در بازار ایران آمده و موجود است ؟ اگر آمده قیمتش چقدر میباشد و از کجا میتوان تهیه اش کرد ؟!

با تشکر

سلام
نوع استفاده رو نگفتین . نمیدونم هارد پرتابل میخواهید یا دسکتاپی ولی با توجه به اینکه قیمتش برای شما مهم نیست و همچنین تا یکترا میخواهید پیشنهادم اینه که هارد پرتابل رو بخرید که کم دردسر هست و جابجایی هم راحتتر هست چون هاردهای دسکتاپی بزرگ و جاگیر هست ضمن اینکه برای راه اندازی باید از آداپتور برق هم استفاده کنید .
اما هاردهای پرتابل هم دردسر خاصی دارد به نام کمبود ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی که کم پیش میاد و میتونین به راحتی از این مشکل پیشگیری کنید . مثلا اتصال هارد به پشت کیس یا اگر لپتاپ هست به برق متصل باشه و از کابل رابط یا usb هاب هم استفاده نشه .

تنوع هاردهای پرتابل در بازار خیلی زیاده اما در حال حاظر وسترن و سیگیت بهترین هستن مدلهای ضد ضربه و ضد آب هم مدل silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم .
وسترن هم مدل My Passport Essential SE که تا یک ترابایت هست و usb3 داره

پرتابل سیگیت FreeAgent GoFlex هم که دو مدل هست .
مدل عادی که 5400 دور هست و مدل pro که 7200 دور هست و در پست زیر راجع به هاردهای سیگیت به طور کامل توضیح دادم انتخاب با خودتون هست .

راجع به اون مدل هاردی که میخواهید باید با شرکت سازگار صحبت کنید و بپرسید که آیا اون مدل رو داره یا خیر . در مورد هارد بیسیم باید بگم که مهم router هست نه هارد ، شما باید یه router بخرید و هارد رو به آن متصل کنید تا صورت وایرلس به اشتراک بگذارید .

djjamal
26-09-2011, 22:18
والا رفیق ، من هفت تا هارد اکسترنال وسترن دارم که هروقت روشن میکنم حتما از یه فن پرقدرت برای جابجایی هوا و خنک کردن استفاده میکنم در اینصورت دمای هارد حدودا 42 درجه هست اما یه بار از فن استفاده نکردم و دماش تا 47 درجه رفت . در هرحال از اونجایی که از هارد اینترنال گرین استفاده شده حداکثر دمای مجاز 60 درجه هست پس فکر نمیکنم مشکلی از بابت دما وجود داشته باشه .
قبلا هم گفتم و بازهم میگم هروقت قراره هارد به مدت طولانی روشن بمونه حتما یه فن 12 سانتی پشتش بذارید . ضمنا هاردهام سر و صدا هم نداره .

رفیق ، از هفت هارد اکسترنالم شش تای اون مدل الایت هست که اتفاقا مدل خوبی هست ولی الان دیگه تولید نمیشه و پیدا کردنش کار سختی هست . البته من قبلا این مدل رو تو فروشگاه زیتون در مرکز کامپیوتر پایتخت دیده بودم ولی نخریدمش و به جاش مدل اسنشیال رو خریدم . چون مدل الایت فقط usb2 داره که قدیمی و از دور خارج و خریدش به مصلحت نیست .

راجع به سرعت read پایین هارد دستتون نمیشه همینطوری اظهار نظر کرد اول باید تست گرفته بشه و سپس در مقایسه با سایر برندها ، اظهار نظر کرد اگر تاپیک زیر رو بخونید متوجه میشوید که تا زمانیکه از usb2 استفاده بشه سرعت پایینی خواهید داشت و تقریبا اکثر برندها سرعت مشابهی دارند چون تمامی هاردها به راحتی تمام پهنای باند usb2 رو پر میکنن ولی اگر ار usb3 استفاده بشه سرعت خیلی بالا خوواهد بود .

عکس زیر قدیمی هست و هارد اسنشیال رو هنوز نخریده بودم . هاردهامو داخل کمد کوچیک میذارم

خیلی ممنون از راهنماییت. از تجربه شما استفاده میکنم و اسنشیال 2 ترابایت یو اس بی 3.0 145 تومنی رو میخرم. فقط چرا اینقد تفاوت قیمت زیاده. یکی میگه 14 اون یکی 170!!! به هر حال ممنون.

star Walker
26-09-2011, 22:45
سلام
نوع استفاده رو نگفتین . نمیدونم هارد پرتابل میخواهید یا دسکتاپی ولی با توجه به اینکه قیمتش برای شما مهم نیست و همچنین تا یکترا میخواهید پیشنهادم اینه که هارد پرتابل رو بخرید که کم دردسر هست و جابجایی هم راحتتر هست چون هاردهای دسکتاپی بزرگ و جاگیر هست ضمن اینکه برای راه اندازی باید از آداپتور برق هم استفاده کنید .
اما هاردهای پرتابل هم دردسر خاصی دارد به نام کمبود ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی که کم پیش میاد و میتونین به راحتی از این مشکل پیشگیری کنید . مثلا اتصال هارد به پشت کیس یا اگر لپتاپ هست به برق متصل باشه و از کابل رابط یا usb هاب هم استفاده نشه .

تنوع هاردهای پرتابل در بازار خیلی زیاده اما در حال حاظر وسترن و سیگیت بهترین هستن مدلهای ضد ضربه و ضد آب هم مدل silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم .
وسترن هم مدل My Passport Essential SE که تا یک ترابایت هست و usb3 داره

پرتابل سیگیت FreeAgent GoFlex هم که دو مدل هست .
مدل عادی که 5400 دور هست و مدل pro که 7200 دور هست و در پست زیر راجع به هاردهای سیگیت به طور کامل توضیح دادم انتخاب با خودتون هست .

راجع به اون مدل هاردی که میخواهید باید با شرکت سازگار صحبت کنید و بپرسید که آیا اون مدل رو داره یا خیر . در مورد هارد بیسیم باید بگم که مهم router هست نه هارد ، شما باید یه router بخرید و هارد رو به آن متصل کنید تا صورت وایرلس به اشتراک بگذارید .

ممنون از راهنماییتون , من همون هارد اکسترنال قابل حمل میخوام بگیرم

آیا این مدل هاردی که معرفی کردید در بازار ایران موجوده ؟ از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ آیا نمایندگی فروش داره ؟
از مرکز خرید پایتخت میشه تهیه اش کرد ؟

مدل pro سیگیت رو از کجا میشه تهیه اش کرد ؟

و در آخر بین My Passport Essential Se و FreeAgent GoFlex Pro Ultra portable Drive کدام رو پیشنهاد میکنید ؟!

و اگر قرار باشه برند های western digital , seagate , silicon power , pqi , toshiba و adata را رده بندی کنید ترتیبشان به چه صورت خواهد شد ؟!

با تشکر

ata.royalfalcon
26-09-2011, 22:59
ممنون از راهنماییتون , من همون هارد اکسترنال قابل حمل میخوام بگیرم

آیا این مدل هاردی که معرفی کردید در بازار ایران موجوده ؟ از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ آیا نمایندگی فروش داره ؟
از مرکز خرید پایتخت میشه تهیه اش کرد ؟

مدل pro سیگیت رو از کجا میشه تهیه اش کرد ؟

و در آخر بین My Passport Essential Se و FreeAgent GoFlex Pro Ultra portable Drive کدام رو پیشنهاد میکنید ؟!

و اگر قرار باشه برند های western digital , seagate , silicon power , pqi , toshiba و adata را رده بندی کنید ترتیبشان به چه صورت خواهد شد ؟!

با تشکر

سلام
اگر بتونین مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra portable Drive رو با کارتریج usb3 پیدا کنید کار خوبی کردین ولی این مدل بشدت کمیابه و احیانا پیداش هم نمیکنید پس میمونه مدل معمولی My Passport Essential Se در اخیرا در بازار خیلی فراوان شده ، اگر در تهران هستید میتونید برید مرکز کامپیوتر ایران یا پاساژ رضا در خیابان ولیعصر .

من توشیبا و وسترن رو در طبقه اول قرار میدم و در طبقه بعدی سیگیت و در طبقه سوم سیلیکون پاور و در آخر pqi و adata قرار میگیرند
البته این نظر شخصی خودم هست و ممکنه دیگران موافق نباشد . اگر توشیبا واقعاً ساخت ژاپن باشه پس قرارگرفتن در طبقه اول کار درستی هست .

star Walker
26-09-2011, 23:15
این مدل GoFlex Turbo که در پست مربوط به محصولات سیگیت معرفی کرده اید رو چی ؟ خرید این مدل رو پیشنهاد نمیکنید ؟! آیا این مدل هم مثل مدل pro کمیابه ؟!

ata.royalfalcon
27-09-2011, 07:33
این مدل GoFlex Turbo که در پست مربوط به محصولات سیگیت معرفی کرده اید رو چی ؟ خرید این مدل رو پیشنهاد نمیکنید ؟! آیا این مدل هم مثل مدل pro کمیابه ؟!

اينجور مدلهاي خاص بشدت در بازار كميابه . در هر حال چون 7200 دور هست مزيتي نسبت به مدلهاي عادي دارن.
راستي اون وسترنها بدنه اش زود خط و خش ميافته و بايستي يه كيف هم براشون بخري و همچنني بدنه اش ضد ضربه و ضد شوك هم نيستن

ŞHÍЯÍŃ
27-09-2011, 13:47

کسی نیست جواب مارو بده:20:

ata.royalfalcon
27-09-2011, 14:00

اگه 3.5 اینچی میخوای فقط وسترن دیجیتال بگیر. قیمت یک تراش هم الان تقریبا 100 تومان هست. اگه برای آرشیو فیلم و ... میخوای به نظرم 1ترا کم هست. البته قیمت 2 ترا رو ندارم.

کسی نیست جواب مارو بده:20:

سلام
عزيزم قيمتش تقريبا 100 هزارتومن هست حالا كمي بالاتر يا پايينتر

hadiasadi
27-09-2011, 14:02
دوستان من یه هارد خوب دسکتاپی 3T میخوام ( قیمتش هم مهم نیست )
بین برند های موجود کدوم بهتر هست ؟
خرید MyBook Essential رو یا FreeAgent GoFlex پیشنهاد میدید ؟؟ ( البته 3 ترابایتیش رو )
اگه گزینه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
=====
ببخشید دوستان الان این مدل هارد هم تو بازار پیدا میشه
GoFlex Satellite™ Mobile Wireless Storage

ata.royalfalcon
27-09-2011, 14:18
دوستان من یه هارد خوب دسکتاپی 3T میخوام ( قیمتش هم مهم نیست )
بین برند های موجود کدوم بهتر هست ؟
خرید MyBook Essential رو یا FreeAgent GoFlex پیشنهاد میدید ؟؟ ( البته 3 ترابایتیش رو )
اگه گزینه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
=====
ببخشید دوستان الان این مدل هارد هم تو بازار پیدا میشه
GoFlex Satellite™ Mobile Wireless Storage

سلام
اينجور حجمهاي بالا بهتره كه وسترن باشه .
سيگيت رو توصيه نميكنم ، ظاهرا كيفيت كارتيجش پايينه و ممكنه مشكل ايجاد بشه البته قطعي هم نيست .

براي خريد مدلهاي خاص مثل GoFlex Satellite Mobile Wireless Storage بايد با شركت سازگار صحبت كنيد ، من تا به حال اين مدل رو تو بازار نديدم .

love_and_hate
27-09-2011, 19:45
سلام . من یه هارد اکسترنال یک ترا میخوام که قابلیت اتصال به سینمای خانواده و ----- جهت ضبط و پخش رو هم داشته باشه . کدوم مدل western digital این قابلیت رو داره . خیلی واسم مهمه لطفا راهنماییم کنید
یا علی

ata.royalfalcon
27-09-2011, 19:54
سلام . من یه هارد اکسترنال یک ترا میخوام که قابلیت اتصال به سینمای خانواده و ----- جهت ضبط و پخش رو هم داشته باشه . کدوم مدل western digital این قابلیت رو داره . خیلی واسم مهمه لطفا راهنماییم کنید
یا علی
سلام
این یه سوالیه که من نمیتونم با قاطعیت جوابشو بدم .
اگر برای PC یا لپتاپ میخواستین میتونستم مدلی رو برای شما پیشنهاد بدم اما برای ----- یا سینمای خانگی قضیه کامل فرق میکنه . میترسم مدلی پیشنهاد بدم و اون وقت دستگاه شما هارد رو ساپورت نکنه !!!

Deadhead
27-09-2011, 20:41
سلام.
من یه هارد انسترتال 3.5 اینچی 2T می خوام.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ و قیمتش چه فدر هست؟

ata.royalfalcon
27-09-2011, 21:18
سلام به همه.
از همه دوستان متشکرم.

سلام.
من یه هارد انسترتال 3.5 اینچی 2T می خوام.
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟ و قیمتش چه فدر هست؟

سلام رفیق :46:
با بودجه 150 هزارتومن بهترین انتخاب وسترن مدل My Book Essential به حجم 2 ترابایت هست که usb3 هم داره .
والا دوست من تا به حال هاردهام به گارانتی نخورده (چون خوب نگه داشتم) و در نتیجه نمیتونم راجع به بهترین شرکت گارانتی کننده اظهار نظر کنم .
لینک این مدل

Deadhead
27-09-2011, 21:35
سلام رفیق :46:
با بودجه 150 هزارتومن بهترین انتخاب وسترن مدل My Book Essential به حجم 2 ترابایت هست که usb3 هم داره .
والا دوست من تا به حال هاردهام به گارانتی نخورده (چون خوب نگه داشتم) و در نتیجه نمیتونم راجع به بهترین شرکت گارانتی کننده اظهار نظر کنم .
لینک این مدل

واقعا ممنون ولی از کجا می تونم تهیه کنم.
و منظور شما از اینکه خوب نگهداری کردین چی هست باید چه کار کنم؟

ŞHÍЯÍŃ
27-09-2011, 21:49
:20:سلام ببخشید من سوال زیاد میپرسم:20:

میتون بپرسم ببینم وسترن توی اکسترنال خوبه مارک خوب و قابل قبولی هست؟؟

ata.royalfalcon
27-09-2011, 21:57
واقعا ممنون ولی از کجا می تونم تهیه کنم.
و منظور شما از اینکه خوب نگهداری کردین چی هست باید چه کار کنم؟

اگر تهران هستید میتونید از پاساژ مرکز کامپیوتر ایران یا بازار رضا که در خیابان ولیعصر هست خریداری کنید .

چند راهکار برای نگهداری :

1. اگر هارد رو به مدت طولاني روشن ميذارين حتماً دماي هارد رو با نرم افزارهاي مربوطه چك كنيد . اگر هم ميتونين از يه فن براي خنك شدن هارد هم استفاده كنيد يعني فن رو با يه فاصله ايمن پشت هارد بذاريد.

2. در موقعي كه هارد در حال كار هست اصلا تكان ندهيد .

3. تا اونجايي كه امكان دارد از محافظ برق استفاده كنيد . گرچه من از استابيلايزر استفاده ميكنم چون تنها كار محافظ هاي برق قطع نمودن جريان برق خرج از محدوده تعريف شده هست و لاغير .

4. به پورتهاي usb نامطمئن وصل نكنيد . ديده شده كه پورت جلوي كيس بعلت اسمبل نامناسب كابل (جابجا نصب کردن کابل برق و دیتا) باعث سوختن شده .

5. هارد رو در جاي ايمن و دور از دسترس افراد ناآگاه قرار دهيد . با توجه به اينكه اين هاردها بصورت عمودي (ايستاده) قرار ميگيرن از محكم بودن محل مثلا ميز مطمئن بشيد تا هارد كله به پا نشه . به همين خاطر بعضي ها اونا بصورت خوابيده قرار ميدن .

6. در روز هارد رو چندین بار خاموش و روشن نکنید . منظورم اینه که همه داده هایی که میخواهید در هارد اکسترنال ذخیره کنید یه جا جمع کنید (مثلا هارد اینترنال) و پس از اینکه به حجم مناسبی رسید اونوقت هارد رو روشن کنید و به هارد اکسترنال انتقال بدید یا مثلا اگر میخواهید از طریق pc یا لپتاپ فیلم نگاه کنید فیلم رو به هارد اینترنال منتقل کنید تا از استهلاک بی مورد خودداری بشه .

مسلما روش ششم برای همه قابل استفاده نیست گاهی دوستان از اون هارد برای تماشای فیلم در TV یا سینمای خانگی استفاده میکنن . خودم یه هارد اکسترنال پرتابل دارم به حجم 500 گیگ که برای کارهای روزمره مثل تماشای فیلم و اجرای بازی برای ps3 استفاده ویکنم ولی هاردی که برای آرشیو هست رو فقط در مواقع ضروری روشن میکنم .

ata.royalfalcon
27-09-2011, 22:10
:20:سلام ببخشید من سوال زیاد میپرسم:20:

میتون بپرسم ببینم وسترن توی اکسترنال خوبه مارک خوب و قابل قبولی هست؟؟

سلام عزیز هرچقدر دلت میخواد بپرس منم تا اونجایی که میدونم جواب میدم .:31:
در حال حاضر در ایران بهترین مارک وسترن هست حالا نمیدونم در کشورهای خارجی چطوری هست .

Mehrdad092000
27-09-2011, 23:45
مهرداد جان نرم افزار Hard Disk Sentinel میتونه مشخص کنه RPM هارد چند هست . البته عکس زیر RPM هارد 2.5 اینچی سیگیت مدل گوفلکس هست و وسترن رو تست نکردم .

حالمو گرفت توی نت زده بود 7200
رفتم نگاه کردم دیدم زده intelpower
همه وسترن ها همینن؟

Mehrdad092000
28-09-2011, 00:42
چنتا سوال دیگه
من با این توی pc la;ل دارم وصل میکنم نمیشناسه باید چنبار کابلو در بیارمو وصل کنم تا بیاد بعد که میرم توش هنگ میکنه انگاری اما توی ps3 نه ممکنه توی وین xp اینجوریه؟چون گرین هستش
میشه اینو از باکس در بیارم بزارم توی pc یا اینکه تو بازی 5400 مشکلی نداره؟

ata.royalfalcon
28-09-2011, 08:11
حالمو گرفت توی نت زده بود 7200
رفتم نگاه کردم دیدم زده intelpower
همه وسترن ها همینن؟

نه عزيزم اكثر اطلاعاتي كه توي نت هست درست نيست .
فقط وسترن گرين اينطوريه و از اونجايي كه تمامي هاردهاي اكسترنال وسترن از گرين ساخته شده پس intelpower هست .
عزيزم intelpower مشكلي نداره intelpower بعني دور متغير بين 5400 الي 7200

چنتا سوال دیگه
من با این توی pc la;ل دارم وصل میکنم نمیشناسه باید چنبار کابلو در بیارمو وصل کنم تا بیاد بعد که میرم توش هنگ میکنه انگاری اما توی ps3 نه ممکنه توی وین xp اینجوریه؟چون گرین هستش
میشه اینو از باکس در بیارم بزارم توی pc یا اینکه تو بازی 5400 مشکلی نداره؟

والا رفيق متوجه كلمه pc la;ل نشدم . ولي اگر از باكس دربياري ديگه مثل اولش نميشه .

Armin1370
28-09-2011, 10:31
سلام ، خسته نباشید

راستش من خیلی وقته دارم این تاپیک رو دنبال می کنم تا به نتیجه خاصی برسم ، من یه هارد 1T می خوام که بدون آداپتور هم باشه و USB3 داشته باشه و خیلی خیلی برام مهمه که اطلاعات روش نپره چون برام حکم آرشیو شخصیم رو داره .
راجب برند هم من خودم شخصا بیشتر از 5 ساله هر چی فلش مموری یا قطعات مختلف بوده از برند ترنسند خریدم و حتی برای خیای از اطرافینام هم این کارو کردم و اصلا حتی یک مورد رو هم به مشکل یا خرابی نخوردم ، برا همین خیلی دید خوبی بهش دارم . از طرفی هم دیدم که شما وسترن رو خیلی روش تاکید دارین . می خواستم وقتتون رو بگیرم و ببینم چه دلایلی دارین برای اینکه بین ترنسند و وسترن من وسترن رو انتخاب کنم یا اصلا پیشنهاد شما با این مشخصاتی که گفتم چیه ...
در ضمن اون مدل ای دیتا که ضد ضربه هست و رنگ زرد داره رو هم خیلی تعریفش رو شنیدم از دوستام...
این ضد ضربه بودن هارد هم برام مهمه ...

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ..

star Walker
28-09-2011, 13:02
سلام , ظاهرا هارد western digital element se هم 7200 rpm هست , به نظر شما essential se رو بگیرم یا element se ?

ممنون میشم سریع جواب بدبد

ata.royalfalcon
28-09-2011, 14:33
سلام , ظاهرا هارد western digital element se هم 7200 rpm هست , به نظر شما essential se رو بگیرم یا element se ?

ممنون میشم سریع جواب بدبد

اگر منظورتون پرتابله بايد بگم كه نچ :20:
مطمئنم كه هردو 5400 دور هستن
essential se رو بخر

ata.royalfalcon
28-09-2011, 15:21
سلام ، خسته نباشید

راستش من خیلی وقته دارم این تاپیک رو دنبال می کنم تا به نتیجه خاصی برسم ، من یه هارد 1T می خوام که بدون آداپتور هم باشه و USB3 داشته باشه و خیلی خیلی برام مهمه که اطلاعات روش نپره چون برام حکم آرشیو شخصیم رو داره .
راجب برند هم من خودم شخصا بیشتر از 5 ساله هر چی فلش مموری یا قطعات مختلف بوده از برند ترنسند خریدم و حتی برای خیای از اطرافینام هم این کارو کردم و اصلا حتی یک مورد رو هم به مشکل یا خرابی نخوردم ، برا همین خیلی دید خوبی بهش دارم . از طرفی هم دیدم که شما وسترن رو خیلی روش تاکید دارین . می خواستم وقتتون رو بگیرم و ببینم چه دلایلی دارین برای اینکه بین ترنسند و وسترن من وسترن رو انتخاب کنم یا اصلا پیشنهاد شما با این مشخصاتی که گفتم چیه ...
در ضمن اون مدل ای دیتا که ضد ضربه هست و رنگ زرد داره رو هم خیلی تعریفش رو شنیدم از دوستام...
این ضد ضربه بودن هارد هم برام مهمه ...

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون ..

سلام
مهمترين دليلي كه وسترن يا سيگيت رو پيشنهاد ميدم پيشرو بودن در صنعت ذخيره سازي دنيا هست . فقط كافي هست كه به سايت وسترن و سيگيت مراجعه كنيد تا از تنوع بيشمار محصولات شگفتزده شويد .
هاردهاي NAS يا ذخيره گرهاي شبكه يا هاردهاي وايرلس دار يا هاردهاي داراي raid و انواع مختلف اينترفيس نشاندهنده برتري مطلق در بازار هست .
ضمن اينكه از لحاظ نرم افزاري ساپورت كاملي دارن و هر چندوقت يك بار براي بهبود عملكرد نرم افزارها ، آپديت ميشوند .
جالب هست كه بدونيد سيگيت به خاطر هاردهاي مدل goflex و momentus دو جايزه ces رو برنده شده و ضمن اينكه اولين شركتي كه هارد 4 ترابايت رو توليد كرده سيگيت هست .
به جرات ميتونم بگم كه اگر تحت تحريم نبوديم و وسترن و سيگيت در ايران نمايندگي مستقيم داشتن حتي ميتونستيم از گارانتي ريكاوري اطلاعات هم بهره مند بشيم .

اما هاردهايي مثل adata يا ترنسند يا سيليكون پاور صرفا سازنده باكس هستن و خودشون هارد رو نميسازن و براي اينكه بتونن در اين بازار زنده بمانن مجبورن باكس با طراحي هاي ويژه بسازند مثلا ضد آب يا ضد ضربه . البته ممكنه هارد اينترنالي كه براي ساخت اينجور هاردها بكار ميره از برندهاي معتبري باشند مثلا تا اونجايي كه ميدونم براي نرنسند از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده يا براي هارد adata اي كه بدنه لاستيكي زرد رنگي داره از هارد اينترنال فوجيستو استفاده شده .

خلاصه دوست من فقط پيشنهاد ميدم انتخاب با دوستان هست.

Armin1370
28-09-2011, 15:52
سلام
مهمترين دليلي كه وسترن يا سيگيت رو پيشنهاد ميدم پيشرو بودن در صنعت ذخيره سازي دنيا هست . فقط كافي هست كه به سايت وسترن و سيگيت مراجعه كنيد تا از تنوع بيشمار محصولات شگفتزده شويد .
هاردهاي NAS يا ذخيره گرهاي شبكه يا هاردهاي وايرلس دار يا هاردهاي داراي raid و انواع مختلف اينترفيس نشاندهنده برتري مطلق در بازار هست .
ضمن اينكه از لحاظ نرم افزاري ساپورت كاملي دارن و هر چندوقت يك بار براي بهبود عملكرد نرم افزارها ، آپديت ميشوند .
جالب هست كه بدونيد سيگيت به خاطر هاردهاي مدل goflex و momentus دو جايزه ces رو برنده شده و ضمن اينكه اولين شركتي كه هارد 4 ترابايت رو توليد كرده سيگيت هست .
به جرات ميتونم بگم كه اگر تحت تحريم نبوديم و وسترن و سيگيت در ايران نمايندگي مستقيم داشتن حتي ميتونستيم از گارانتي ريكاوري اطلاعات هم بهره مند بشيم .

اما هاردهايي مثل adata يا ترنسند يا سيليكون پاور صرفا سازنده باكس هستن و خودشون هارد رو نميسازن و براي اينكه بتونن در اين بازار زنده بمانن مجبورن باكس با طراحي هاي ويژه بسازند مثلا ضد آب يا ضد ضربه . البته ممكنه هارد اينترنالي كه براي ساخت اينجور هاردها بكار ميره از برندهاي معتبري باشند مثلا تا اونجايي كه ميدونم براي نرنسند از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده يا براي هارد adata اي كه بدنه لاستيكي زرد رنگي داره از هارد اينترنال فوجيستو استفاده شده .

خلاصه دوست من فقط پيشنهاد ميدم انتخاب با دوستان هست.

حالا با توجه به تحریم ها و این که شما خودتون توشیبا رو هم ردیف وسترن قرار دادین تو این تاپیک و بازم با توجه به نوع باکس که شما می گین کدوم یکی از برندها رو بیشتر توصیه می کنید ؟
باکس وسترن قابل قیاس هست به نظرتون با این دو تا برندی که گفتین ؟

ata.royalfalcon
28-09-2011, 16:06
حالا با توجه به تحریم ها و این که شما خودتون توشیبا رو هم ردیف وسترن قرار دادین تو این تاپیک و بازم با توجه به نوع باکس که شما می گین کدوم یکی از برندها رو بیشتر توصیه می کنید ؟
باکس وسترن قابل قیاس هست به نظرتون با این دو تا برندی که گفتین ؟

والا رفيق درسته كه بعضي از مدلهاي وسترن باكس درست و حسابي هم ندارن و به اطلاح ترد و شكننده هست ولي با نگهداري درست ميتوان از اين موضوع چشم پوشي كرد .

انتخاب اول من هميشه وسترن هست و سپس سيگيت انتخاب دوم من هست .

Mehrdad092000
28-09-2011, 16:46
نه عزيزم اكثر اطلاعاتي كه توي نت هست درست نيست .
فقط وسترن گرين اينطوريه و از اونجايي كه تمامي هاردهاي اكسترنال وسترن از گرين ساخته شده پس intelpower هست .
عزيزم intelpower مشكلي نداره intelpower بعني دور متغير بين 5400 الي 7200

والا رفيق متوجه كلمه pc la;ل نشدم . ولي اگر از باكس دربياري ديگه مثل اولش نميشه .

ممنون مرسی از باکسش در اوردم :D هیچی نشد خدارو شکر من میخواستم یه گرین 2 ترا برای pc بگیرم اینو میندازم مشکلی که نداره ؟ هاردش اینه wd20ears
راستی اون تبدیله ساتا به usb میشه برای هر هارده3.5اینچ استفاده کرد؟
قیمت این کمتر در میادا من گرفتم 115 تومن یعنی 5 تومن پول باکس و تبدیل usb هستش؟:31:
بیخیال این گرین برای بازی شدم 5400 کم میاره توی گیم ؟یا وقتی اینتذفیس usb2 هست فرق نداره؟یه هارد 1 ترا ائاپتوری باحال چی پیشنهاد میدی؟

Deadhead
28-09-2011, 17:54
اگر تهران هستید میتونید از پاساژ مرکز کامپیوتر ایران یا بازار رضا که در خیابان ولیعصر هست خریداری کنید .
.
ببخشید خیلی دارم سوال می پرسم
منضور شما از پاساژ مرکزی کامپیوتر ، پایتخت هست داخل میرداماد هست یا جایی دیگه؟ دقیقآ آدرسش کجا می شه؟ بازار رضا کجای ولیعصر هست؟ شما فروشنده خاصی رو توصیه می کنید؟
بازم به خاطر سوالات زیاد عذر می خوام.

star Walker
28-09-2011, 18:35
من امروز هارد essential se رو گرفتم , فقط یه مشکلی هست وقتی دارم فایلامو انتقال میدم سرعت انتقال توی چند ثانیه ی اول روی 90 mb/s بعد هی میاد پایین تر تا میرسه به 15-20 mb/s مشکل از کجاست ؟

Armin1370
28-09-2011, 18:55
منضور شما از پاساژ مرکزی کامپیوتر ، پایتخت هست داخل میرداماد هست یا جایی دیگه؟ دقیقآ آدرسش کجا می شه؟ بازار رضا کجای ولیعصر هست؟ شما فروشنده خاصی رو توصیه می کنید؟

بازار رضا 4 راه ولیعصره

ata.royalfalcon
28-09-2011, 19:32
من امروز هارد essential se رو گرفتم , فقط یه مشکلی هست وقتی دارم فایلامو انتقال میدم سرعت انتقال توی چند ثانیه ی اول روی 90 mb/s بعد هی میاد پایین تر تا میرسه به 15-20 mb/s مشکل از کجاست ؟

مبارکت باشه
اگر به usb2 وصل کردی مشکلی نداره . برای من هم وقتی به usb2 وصل میکنم تقریبا همینقدره .
اگر به تست سرعتی که دوستان در تاپیک زیر گزاشتن دقت کنید متوجه عادی و بدون مشکل بودن این مسئله میشوید

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------

بازار رضا 4 راه ولیعصره

از دو جا میتونی بخری
مرکز کامپیوتر ایران که پایینتر از میدون ولیعصر و پایینتر از سفارت عراق هست .
بازار رضا رو که دوستمون گفتن

ata.royalfalcon
28-09-2011, 19:42
ممنون مرسی از باکسش در اوردم :D هیچی نشد خدارو شکر من میخواستم یه گرین 2 ترا برای pc بگیرم اینو میندازم مشکلی که نداره ؟ هاردش اینه wd20ears
راستی اون تبدیله ساتا به usb میشه برای هر هارده3.5اینچ استفاده کرد؟
قیمت این کمتر در میادا من گرفتم 115 تومن یعنی 5 تومن پول باکس و تبدیل usb هستش؟:31:
بیخیال این گرین برای بازی شدم 5400 کم میاره توی گیم ؟یا وقتی اینتذفیس usb2 هست فرق نداره؟یه هارد 1 ترا ائاپتوری باحال چی پیشنهاد میدی؟

رفیق ، این شجاعتتو تحسین میکنم .
همونو بعنوان هارد اینترنال میتونی استفاده کنی و مشکلی هم نداره .
اون تبدیل ساتا به usb رو هم میتونی برای هر هارد دیگه هم استفاده کنی .
تا زمانی که usb2 باشه 5400 دور یا 7200 دور فرقی باهم نخواهند کرد.

یه هارد 1 ترا ائاپتوری باحال چی پیشنهاد میدی؟
یه بار سیگیت بهت پیشنهاد دادم که سوخت یه بار وسترن بهت پیشنهاد دادم اینطوریش کردی :31:
من دیگه نمیدونم چه مدلی بهت پیشنهاد بدم ولی اگر دیگه وسترن و سیگیت نمیخوای میتونی سامسونگ رو برداری مثل مدل story station

You Were Mine
28-09-2011, 21:34
دوستان سلام خسته نباشید .
کسی هارد اکسترنال Adata SH12 1 ترابایت را گرفته ؟ چطوریه سرعتش ؟
اخه برای همه هارد ها سرعت خواندن و نوشتن 90 مگابیت بر ثانیه ذکر شده برای اون مدل بالا ک معرفی کردم 116 مگابیت بر ثانیه !!! البته Usb 3 هم هست.

Mehrdad092000
29-09-2011, 00:04
ببخشید من جواب میدم
نه دوست عزیز پاییتخت جداست تقریبا همه چی پیدا میشه اما یکم قیمتاش بالاتره

توی این مسیر که دوستمون گفتن چنتا مرکز خرید هست
پاساژ ولیعصر بازار رضا مرکز ایران و....
اون ابیه مجتمع ایرانه

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

رفیق ، این شجاعتتو تحسین میکنم .
همونو بعنوان هارد اینترنال میتونی استفاده کنی و مشکلی هم نداره .
اون تبدیل ساتا به usb رو هم میتونی برای هر هارد دیگه هم استفاده کنی .
تا زمانی که usb2 باشه 5400 دور یا 7200 دور فرقی باهم نخواهند کرد.

یه بار سیگیت بهت پیشنهاد دادم که سوخت یه بار وسترن بهت پیشنهاد دادم اینطوریش کردی :31:
من دیگه نمیدونم چه مدلی بهت پیشنهاد بدم ولی اگر دیگه وسترن و سیگیت نمیخوای میتونی سامسونگ رو برداری مثل مدل story station
الان این شجاعتو مسخرم کردی یا واقنی گفتی؟:31: باکس هیچیش نشد منظورم از تبدیل اینه که برق هاردا که فرق ندارن؟راستی این کابل usb که داره یه تیکه اهن داشت به بدنه هارد وصل بود مثل سیم ارت مانند کارش چیه؟اصلا وصل بود نبود نمیدونم :D

راستی میگم اگه اکسترنال نگرفتم یه هارد معمولی بگیرم بندازم؟ بعد اگه چیزی شد این آواژنگ میفهمه بازش کردم؟:D

arashpr9
30-09-2011, 00:59
سلام دوستان یه هارد 1 ترا بایت اکسترنال 2.5 میخواستم
اگه میشه از بین WD , seagate هر کدوم چند تااز مدل های خوبشو واسم بزارید
واسه آرشیو فیلم و نصب بازی اکس باکس میخواستم . سرعت read , write اش بالا باشه
قیمت هم یادتون نره
ممنون

ArashMiniStar
30-09-2011, 09:25
به احتمال 99 درصد فرمت پارتشین ها NTFS هست که کاملا این موضوع رایج هست! ولی FAT32 سرعت رو دقیق نشون میده و بالا پایین نمیاد.

Maziar_69
30-09-2011, 13:33
سلام دوستان خسته نباشید. ممنون میشم خیلی زود راهنماییم کنید.

من یه هارد pqi مدل H560 دارم. دیروز یه بار وصلش کردم به لپتاپ دوستم یه سری فایل کپی کردیم توش بعد که جدا کردم و زدم به سیستم خودم اصلا آیکون درایو نیومد.
یعنی سیستم شناختش ولی Volume رو توی My Computer نشون نداد.
هر کاری هم کردم هنوز همونه.
به هارد که دست میزنی مشخصه داره میچرخه و روشنه ولی نمیاد. چیکار کنم؟

You Were Mine
30-09-2011, 17:26
دوستان سلام خسته نباشید .
کسی هارد اکسترنال Adata SH12 1 ترابایت را گرفته ؟ چطوریه سرعتش ؟
اخه برای همه هارد ها سرعت خواندن و نوشتن 90 مگابیت بر ثانیه ذکر شده برای اون مدل بالا ک معرفی کردم 116 مگابیت بر ثانیه !!! البته Usb 3 هم هست.

یکی نیست جواب منو بده ؟

ata.royalfalcon
30-09-2011, 21:58
سلام دوستان خسته نباشید. ممنون میشم خیلی زود راهنماییم کنید.

من یه هارد pqi مدل H560 دارم. دیروز یه بار وصلش کردم به لپتاپ دوستم یه سری فایل کپی کردیم توش بعد که جدا کردم و زدم به سیستم خودم اصلا آیکون درایو نیومد.
یعنی سیستم شناختش ولی Volume رو توی My Computer نشون نداد.
هر کاری هم کردم هنوز همونه.
به هارد که دست میزنی مشخصه داره میچرخه و روشنه ولی نمیاد. چیکار کنم؟

سلام
اینجور مشکلات برای هاردهای اکسترنال نسبتاً شایع هست و به احتمال 99 درصد پارتیشنن هاردتون RAW شده یا unallocated
پس بهتره که اول دیسک منجمنت رو نگاه کنید (پس از متصل نمودن هارد) اگر RAW شده باشه نشاندهنده بهم خوردن partition table هست و چاره ای جز پاک کردن پارتیشن و ساختن و فرمت کردن مجدد پارتیشن در همون برنامه دیسک منجمنت رو ندارین . البته اینو هم در نظر داشته باشید که با فرمت کردن اطلاعاتتون از بین میره .
اگر اطلاعاتتون مهم هست بهتره که با استفاده از برنامه های بازیابی اطلاعات که میتونن اینجور پارتیشنها رو شناسایی کنن اطلاعاتتون رو ریکاوری کنید .

ata.royalfalcon
30-09-2011, 22:05
قیمت هم یادتون نره
ممنون

وسترن مدل My Passport Essential SE که usb3 هست و تا 1 ترابایت موجوده

سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که تا 1.5 ترابایت هم موجوده و با توجه به نوع کارتریجی که همراهش هست یا usb2 هست یا usb3

یه مزیتی که این سیگیتها دارن کارتریج قابل تعویض هست که در پست زیر کامل توضیح دادم .

قیمت یکترابایت پرتابل حدودا 130 الی 140 هزارتومن هست .

Maziar_69
30-09-2011, 23:16
سلام
اینجور مشکلات برای هاردهای اکسترنال نسبتاً شایع هست و به احتمال 99 درصد پارتیشنن هاردتون RAW شده یا unallocated
پس بهتره که اول دیسک منجمنت رو نگاه کنید (پس از متصل نمودن هارد) اگر RAW شده باشه نشاندهنده بهم خوردن partition table هست و چاره ای جز پاک کردن پارتیشن و ساختن و فرمت کردن مجدد پارتیشن در همون برنامه دیسک منجمنت رو ندارین . البته اینو هم در نظر داشته باشید که با فرمت کردن اطلاعاتتون از بین میره .
اگر اطلاعاتتون مهم هست بهتره که با استفاده از برنامه های بازیابی اطلاعات که میتونن اینجور پارتیشنها رو شناسایی کنن اطلاعاتتون رو ریکاوری کنید .

خیلی ممنون دوست عزیز. الان نگاه کردم. RAW نشده و همون unallocated شده.
باید فرمت کنم؟
بعد اطلاعات رو چطوری میتونم ریکاور کنم؟ حدود 200 گیگابایت اطلاعات دارم که حتی 1 کیلو بایتش هم برام مهمه. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

Mehrdad092000
30-09-2011, 23:18
سلام عطلا جان خوبی داداش پست قبلیمونو جواب ندادیا :D

راستی یه سوال بهترین hdd player چیه؟ اگه هارد داشته باشه بهتر زیرنویس فارسی و فایل های flv هم ساپورت کنه اگه \d هم توش باشه که عالی

این چطوره؟

*برداری حله

arashpr9
30-09-2011, 23:39
وسترن مدل My Passport Essential SE که usb3 هست و تا 1 ترابایت موجوده

سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که تا 1.5 ترابایت هم موجوده و با توجه به نوع کارتریجی که همراهش هست یا usb2 هست یا usb3

یه مزیتی که این سیگیتها دارن کارتریج قابل تعویض هست که در پست زیر کامل توضیح دادم .

قیمت یکترابایت پرتابل حدودا 130 الی 140 هزارتومن هست .

ممنون اما من فقط USB 2میخوام .در کل سیگیت خوبه یا وسترن ؟

ata.royalfalcon
01-10-2011, 07:52
خیلی ممنون دوست عزیز. الان نگاه کردم. RAW نشده و همون unallocated شده.
باید فرمت کنم؟
بعد اطلاعات رو چطوری میتونم ریکاور کنم؟ حدود 200 گیگابایت اطلاعات دارم که حتی 1 کیلو بایتش هم برام مهمه. خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

عزيزم قبل از فرمت با استفاده از نرم افزارهايي كه ميتونن اين جور پارتيشنها رو شناسايي و اطلاعات رو بازيابي كنن استفاده كنيد مثل نرم افزارEASEUS Data Recovery Wizard Professional ميتونه پارتيشنهاي raw يا unallocated شده رو شناسايي و اطلاعاتشو بدون كم و كاستي استخراج كنن .آموزش مختصر هم در اين پست گزاشتم البته اين آموزش مختصر براي ورژن قديمي اين نرم افزار (5.0.1) هست ولي اساس كار يكي هست .

پس از استخراج و بازيابي اطلاعات در محل امني سپس ميتوانيد هارد رو پارتيشن بندي و فرمت كنيد .

ata.royalfalcon
01-10-2011, 08:17
الان این شجاعتو مسخرم کردی یا واقنی گفتی؟:31: باکس هیچیش نشد منظورم از تبدیل اینه که برق هاردا که فرق ندارن؟راستی این کابل usb که داره یه تیکه اهن داشت به بدنه هارد وصل بود مثل سیم ارت مانند کارش چیه؟اصلا وصل بود نبود نمیدونم :D

راستی میگم اگه اکسترنال نگرفتم یه هارد معمولی بگیرم بندازم؟ بعد اگه چیزی شد این آواژنگ میفهمه بازش کردم؟:D

سلام مهرداد جان ، من داخل باكس رو نديدم عزيزم و نميدونم اون تيكه آهن چيه ، ولي برق هاردها فرق زيادي ندارن كلاً ميتوني يه هارد ديگه به جاش بذاري .
يه پيشنهاد : ميتوني يه هارد خراب بندازي تو باكسش ببريش گارانتي تا برات عوضش كنن :31: البته بايد يكم زرنگ باشي مثلا حتما هارد وسترن بزاري توش ، سيگيت بذاري توش از پنجره پرتش ميكنه بيرون :31:
كلا شوخي كردم رقيق

سلام عطلا جان خوبی داداش پست قبلیمونو جواب ندادیا :D

راستی یه سوال بهترین hdd player چیه؟ اگه هارد داشته باشه بهتر زیرنویس فارسی و فایل های flv هم ساپورت کنه اگه \d هم توش باشه که عالی

این چطوره؟

*برداری حله

مهرداد جان من اين مدل WD Elements Play رو پيشنهاد ميدم كه تا 2 ترابايت هم هارد داره و ميتوني بعنوان هارد اكسترنال هم ازش استفاده كني همچنين ميتونه فرمت flv رو هم پخش كنه . فرمتهاي ويدئويي كه ساپورت ميكنه رو در زير نوشتم .

AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB/ISO, MP4/MOV (MPEG4, h.264), MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4), TS/TP/M2TS (MPEG 1/2/4, AVC), FLV (D1 resolution only), RM or RMVB 8/9/10

آدرس ديجي كالا

اون ستاره رو برداري حله

ata.royalfalcon
01-10-2011, 08:37
ممنون اما من فقط USB 2میخوام .در کل سیگیت خوبه یا وسترن ؟

اگر براي لپتاپ يا pc ميخواي فرقي نميكنه كه usb2 باشه يا usb3 . پس بهتره كه هارد usb3 رو بخري شايد در آينده هم به دردت بخوره ، پس وسترن مناسبتر هست .
ولي اگر براي دستگاههاي ديگه اي مثل ps3 ميخواي بهتره كه usb2 باشه پس سيگيت با كارتريج usb2 مناسبتره .

نظر شخصي خودم وسترن بهتر از سيگيت هست اما بايد ببينيد نوع كارتون چي هست . مثلا اگر ميخواهيد روي هارد پسورد بذاريد تا ديگران دسترسي نداشته باشه بايستي وسترن رو بخريد كه يه سيستم رمزنگاري پرقدرتي دارد .

ولي سيگيت به خاطر قابليت نصب انواع كارتريج يكي از انعطاف پذيرترين هاردهاي اكسترنال هست كه ميتونين انواع اينترفيس رو داشته باشيد . انتخاب با خودتان هست .

arashpr9
01-10-2011, 11:07
اگر براي لپتاپ يا pc ميخواي فرقي نميكنه كه usb2 باشه يا usb3 . پس بهتره كه هارد usb3 رو بخري شايد در آينده هم به دردت بخوره ، پس وسترن مناسبتر هست .
ولي اگر براي دستگاههاي ديگه اي مثل ps3 ميخواي بهتره كه usb2 باشه پس سيگيت با كارتريج usb2 مناسبتره .

نظر شخصي خودم وسترن بهتر از سيگيت هست اما بايد ببينيد نوع كارتون چي هست . مثلا اگر ميخواهيد روي هارد پسورد بذاريد تا ديگران دسترسي نداشته باشه بايستي وسترن رو بخريد كه يه سيستم رمزنگاري پرقدرتي دارد .

ولي سيگيت به خاطر قابليت نصب انواع كارتريج يكي از انعطاف پذيرترين هاردهاي اكسترنال هست كه ميتونين انواع اينترفيس رو داشته باشيد . انتخاب با خودتان هست .

ممنون اما من میخوام واسه اکس باکس و پی اس 3 ازش استفاده کنم پس چه مدلی رو میگید ؟
همین My Passport Essential SE رو میشه واسه اکس باکس استفاده کرد؟ بیشتر من واسه PS3 , X360 میخوامش
ممنون

AntAreS
01-10-2011, 11:19
سلام

هاردهاي 2.5 اينچي در واقع همون هارد اينترنال لپتاپ هست و برق مورد نياز رو ار پورت usb تامين ميكنن يعني آداپتور برق جداگانه اي ندارن . بعبارت ديگر اينجور هاردها با برق 5 ولت راه اندازي ميشن . اين هاردها كوچك هستن و حتي ميتوان آنها را در جيب جا داد . اين هاردهاي 2.5 اينچي نسبت به حجمشون از هاردهاي 3.5 اينچي گرانتر هست يعني يه هارد 1 ترابايت 2.5 اينچي قيمتي حدوداً 130 هزارتومن دارد در صورتي كه يه هارد 3.5 اينچي يه ترابايت قيمتي حدود 90 الي 100 هزارتومن دارد .

بعلت نداشتن منبع تغذيه مستقل ممكن هست به دليل كمبود ولتاژ هارد اكسترنال راه اندازي نشود دلايل كمبود ولتاژ ميتونه استفاده از كابل افزايش طول usb يا استفاده از usb هاب باشه به همين دليل برخي از كمپاني ها كابل مخصوصي توليد ميكنن كه باعث ميشه هارد از دو پورت usb برق تامين كنه كه به اين نوع كابل y-cable گفته ميشود . نكته مهم اين هست كه همهء هارد اكسترنال 2.5 اينچي اين كابل رو ندارن یعنی بعضی از مدلها این کابل رو دارن .

cach اكثر هاردهاي پرتابل يا 2.5 اينچي هشت مگابايت هست ولي 16 مگابايت موجوده .

اما هاردهاي 3.5 اينچي در واقع همون هارد pc هاي معمولي هست كه بزرگترن و مناسب براي جابجايي روزمره نيستن .
براي راه اندازي اينجور هاردها كه پر مصرفترن نياز به آداپتور برق جداگانه دارن به عبارت ديگر برق usb براي راه اندازي كفايت نميكند يعني اينجور هاردها حداقل نياز ولتاژ 12 ولت و 5 ولت دارند .
با توجه به داشتن منبع تغذيه مستقل نگراني از بابت راه اندازي هارد وجود ندارد پس ميتوان از كابلهاي usb به اندازه هاي بلند استفاده كرد و حتي ميتوان از usb هاب هم استفاده كرد .

بافر اكثر مدلهاي 3.5 اينچي 32 مگ هست البته من فكر ميكنم مدلهاي 3 ترابايتي وسترن 64 مگ كش دارد .
تفاوت در بافر یکی از مهمترین علت در تفاوت سرعت بین هاردهای 2.5 اینچی و 3.5 اینچی هست بطوریکه هاردهای 3.5 اینچی بعلت داشتن کش بالاتر از سرعت read و write بیشتری برخوردارن .
================================

هارد آداپتوردار يا دسكتاپي فقط وسترن مدل My Book Essential كه تا سه ترا هم موجوده و usb3 هم هست .

هاردهاي پرتابل تنوع زيادي در بازار دارن اما من سيگيت و وسترن رو ترجيح ميدم .
براي هارد پرتابل دو انتخاب پيشنهاد ميدم .

My Passport Essential SE كه تا 1 ترا موجوده و usb3 هم هست به كلمه se دقت كنيد چون مدلهاي عادي يكترا ندارد . عيب اين مدل اين هست كه بدنه اش زود خط و خش ميافته كه مجبوريد در نگهداريش دقت كنيد .

انتخاب ديگه FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده و با توجه به نوع كارتريجي كه انتخاب ميكنيد يا usb3 هست يا usb2

در پست زير توضيحات كاملي درباره انواع هارد سيگيت و كارتريج دادم .

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی جامعی که ارائه کردی

الان من که از pc خونگی استفاده می کنم و لپ تاپ ندارم باید حتما از 3.5 اینچی یا همون آداپتور دار استفاده کنم؟

یعنی ریسک هستش که پرتابل خریداری کنم؟

3.5 اینچی بدون مشکل به لپ تاپ وصل میشه؟

ata.royalfalcon
01-10-2011, 11:21
قیمت هم یادتون نره
ممنون

ممنون اما من میخوام واسه اکس باکس و پی اس 3 ازش استفاده کنم پس چه مدلی رو میگید ؟
همین My Passport Essential SE رو میشه واسه اکس باکس استفاده کرد؟ بیشتر من واسه PS3 , X360 میخوامش
ممنون

پس با توجه به اينكه براي xbox يا ps3 ميخواهيد پس بهتره كه از نوع usb2 بخري كه دردسر كمتري خواهد داشت . ولي اگر سيگيت مدل گوفلكس رو بخري بعدا ميتوني كارتريج usb3 براش بخري و ارتقا بدي . در موقع خريد هم به جعبه اش دقت كن و ببين با چه نوع كارتريجي هست .

مدل پيشنهادي FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم موجوده .

ata.royalfalcon
01-10-2011, 13:07
سلام دوستان

یه هارد 1 ترا می خواستم
به خصوص فیلم
برای نصب ویندوز نمی خوام
usb3 رو هم ساپورت کنه

پیشاپیش ممنون

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی جامعی که ارائه کردی

الان من که از pc خونگی استفاده می کنم و لپ تاپ ندارم باید حتما از 3.5 اینچی یا همون آداپتور دار استفاده کنم؟

یعنی ریسک هستش که پرتابل خریداری کنم؟

3.5 اینچی بدون مشکل به لپ تاپ وصل میشه؟

عزيز ، چه لپتاپ داشته باشي و چه PC هيچ فرقي نميكنه كه 2.5 اينچي بخري يا 3.5 اينچي . هم 2.5 اينچي و هم 3.5 اينچي هر دو هم به لپتاپ و هم به pc متصل ميشوند .

مهم اينه كه بودجه شما چقدر هست و اينكه آيا جابجايي داريد ؟ اگر براي يك ترابايت حاضر هستيد 130 هرارتومن بپردازين پس پيشنهاد ميدم كه پرتابل رو بخريد چون كمتر فضاي ميز رو اشغال ميكنه و دست و پا گير نيست .
ولي ممكن هست يه دردسري داشته باشيد بنام كمبود ولتاژ كه به ندرت پيش مياد و ميتوان به راحتي پيشگيري كرد ، مثلا با توجه به اينكه PC داريد اگر با پورت جلوي كيس هارد 2.5 اينچي راه اندازي نشد حتما بايستي به پورت پشت كيس متصل كنيد ضمن اينكه كابل usb هاردهاي 2.5 اينچي كوتاه هستن و همچنين نميتونين از كابل رابط usb استفاده كنيد .

ولي اگر بودجه زيادي ندارين حتي با 98 هزارتومن ميتونين يك ترابايت از نوع دسكتاپي بخريد ولي با توجه به بزرگ بودنش و همچينين انبوه سيم و كابلهاي درهم پيچيده حسابي ميز كارتان را شلوغ خواهد كرد ولي ديگه دردسري به نام كمبود ولتاز ابداً نخواهيد داشت .

Mehrdad092000
01-10-2011, 18:38
سلام مهرداد جان ، من داخل باكس رو نديدم عزيزم و نميدونم اون تيكه آهن چيه ، ولي برق هاردها فرق زيادي ندارن كلاً ميتوني يه هارد ديگه به جاش بذاري .
يه پيشنهاد : ميتوني يه هارد خراب بندازي تو باكسش ببريش گارانتي تا برات عوضش كنن :31: البته بايد يكم زرنگ باشي مثلا حتما هارد وسترن بزاري توش ، سيگيت بذاري توش از پنجره پرتش ميكنه بيرون :31:
كلا شوخي كردم رقيق

مهرداد جان من اين مدل WD Elements Play رو پيشنهاد ميدم كه تا 2 ترابايت هم هارد داره و ميتوني بعنوان هارد اكسترنال هم ازش استفاده كني همچنين ميتونه فرمت flv رو هم پخش كنه . فرمتهاي ويدئويي كه ساپورت ميكنه رو در زير نوشتم .

AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB/ISO, MP4/MOV (MPEG4, h.264), MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4), TS/TP/M2TS (MPEG 1/2/4, AVC), FLV (D1 resolution only), RM or RMVB 8/9/10

آدرس ديجي كالا

اون ستاره رو برداري حله
:31::31::31:
اون دفه توی سازگار شانس اوردیم این سری اواژنگ پرتمون میکنه بیرون :31:
حالا از باکس عکس میزارم ببینی برای ps3 باید هارد بگیرم بندازم توش برای همین برقشو پرسیدم

اون متا که گفتم خوب نیست hdd player? این وسترنه قیمتش چنده؟بعد زینویس هم ساپورت میکنه؟
باکسش اینه المنته:31: جون میده بازش کنیی:31:

ata.royalfalcon
01-10-2011, 20:54
:31::31::31:
اون دفه توی سازگار شانس اوردیم این سری اواژنگ پرتمون میکنه بیرون :31:
حالا از باکس عکس میزارم ببینی برای ps3 باید هارد بگیرم بندازم توش برای همین برقشو پرسیدم

اون متا که گفتم خوب نیست hdd player? این وسترنه قیمتش چنده؟بعد زینویس هم ساپورت میکنه؟
باکسش اینه المنته:31: جون میده بازش کنیی:31:

والا رفیق ، خودت گفتی که ساپورت فرمت flv مهمه . سایت دیجی کالا قسمت مشخصات فنی متا رو بررسی کردم و ساپورتی از فرمت flv رو ننوشته تازه ننوشته که آیا srt فارسی رو ساپورت میکنه یا خیر . اگر ساپورت نکنه مجبوری تمام زیرنویسها رو به فرمت IDX/SUB کانورت کنی تا زیرنویس رو خرچنگ و قوباغه نشون نده که کار وقت گیری هست .
خودم یه hd playrer سیگیت دارم که مفت هم نمیارزه و زیرنویس به فرمت srt فارسی رو ساپورت نمیکنه و مثل سگ از خریدش پشیمونم :19::19:
گرچه این مدل متا علاوه بر player بودن recorder هم هست اما من هرچی دنبال این سایت اصلی گشتم پیداش نکردم و نمیدونم محصول کدام کمپانی هست و ساپورت نرم افزاریش چطوریه !!!
مدلهای عادی hd palyer وسترن که هارد ندارن در صورت آپدیت firmware زیرنویس فارسی به فرمت srt رو ساپورت میکنن و خرچنگ قورباغه نشون نمیدن ، احتمالا برای مدل WD Elements Play همینطور باید باشه که برای اطمینان باید در تایپیکش بپرسی .
خلاصه من این مدل وسترن رو که ساپورت نرم افزاری کاملی داره رو پیشنهاد میدم گرچه ریکوردر نیست ولی به نظرم میارزه .

WD Elements Play با 24 ماه گارانتی آواژنگ هس که قیمت یکتراش 205000 تومن هست ولی مدل متا با 12 ماه گارانتی 230000 تومن هست هردو هم یکترابایت

You Were Mine
01-10-2011, 23:42
والا رفیق ، خودت گفتی که ساپورت فرمت flv مهمه . سایت دیجی کالا قسمت مشخصات فنی متا رو بررسی کردم و ساپورتی از فرمت flv رو ننوشته تازه ننوشته که آیا srt فارسی رو ساپورت میکنه یا خیر . اگر ساپورت نکنه مجبوری تمام زیرنویسها رو به فرمت IDX/SUB کانورت کنی تا زیرنویس رو خرچنگ و قوباغه نشون نده که کار وقت گیری هست .
خودم یه hd playrer سیگیت دارم که مفت هم نمیارزه و زیرنویس به فرمت srt فارسی رو ساپورت نمیکنه و مثل سگ از خریدش پشیمونم :19::19:
گرچه این مدل متا علاوه بر player بودن recorder هم هست اما من هرچی دنبال این سایت اصلی گشتم پیداش نکردم و نمیدونم محصول کدام کمپانی هست و ساپورت نرم افزاریش چطوریه !!!
مدلهای عادی hd palyer وسترن که هارد ندارن در صورت آپدیت firmware زیرنویس فارسی به فرمت srt رو ساپورت میکنن و خرچنگ قورباغه نشون نمیدن ، احتمالا برای مدل WD Elements Play همینطور باید باشه که برای اطمینان باید در تایپیکش بپرسی .
خلاصه من این مدل وسترن رو که ساپورت نرم افزاری کاملی داره رو پیشنهاد میدم گرچه ریکوردر نیست ولی به نظرم میارزه .

WD Elements Play با 24 ماه گارانتی آواژنگ هس که قیمت یکتراش 205000 تومن هست ولی مدل متا با 12 ماه گارانتی 230000 تومن هست هردو هم یکترابایت

این مدلی ک شما معرفی کردی به درد نمیخوره عزیز . ساپورت نرم افزاری نداره و همچنین قابلیت اتصال ب اینترنت هم نداره ، اگه میخوای بگیری بهتره بری سراغ :
WD TV Live Hub ک هم هارد با ظرفیت 1 ترا داره و همچنین تمام فرمت هارو ساپورت میکنه ، در ضمن زیرنویس srt هم مشکلی نداره قیمت 276000 تومن.
این لینک سایت اصلی :

lamia.boy
02-10-2011, 01:16
سلام دوستان ، خسته نباشید

قصد خرید یک هارد اکسترنال 1 ترابایت بدون ادابتور رو دارم ، و USB2 , USB3 باشه ، اگه خروجی SATA2 داشته باشه بهتره زیاد قیمتش مهم نیست ولی دیگه خیلی گرون نباشه اگر Sata2 بودنش خیلی روی قیمتش تاثیر میزاره نداشته باشه هم مهم نیست ! مداوم هم به کامپیوتر قراره وصل باشه

مرسی از همه

ata.royalfalcon
02-10-2011, 08:29
این مدلی ک شما معرفی کردی به درد نمیخوره عزیز . ساپورت نرم افزاری نداره و همچنین قابلیت اتصال ب اینترنت هم نداره ، اگه میخوای بگیری بهتره بری سراغ :
WD TV Live Hub ک هم هارد با ظرفیت 1 ترا داره و همچنین تمام فرمت هارو ساپورت میکنه ، در ضمن زیرنویس srt هم مشکلی نداره قیمت 276000 تومن.
این لینک سایت اصلی :

ممنون رفيق
از قابليت اتصال به ابنترنت گفتي ، مثلا ميشه با استفاده از WD TV Live Hub به هر سايتي حتي p30world.com هم رفت ؟؟

ata.royalfalcon
02-10-2011, 11:49
سلام دوستان ، خسته نباشید

قصد خرید یک هارد اکسترنال 1 ترابایت بدون ادابتور رو دارم ، و USB2 , USB3 باشه ، اگه خروجی SATA2 داشته باشه بهتره زیاد قیمتش مهم نیست ولی دیگه خیلی گرون نباشه اگر Sata2 بودنش خیلی روی قیمتش تاثیر میزاره نداشته باشه هم مهم نیست ! مداوم هم به کامپیوتر قراره وصل باشه

مرسی از همه

سلام
پيشنهاد اول وستزن مدل My Passport Essential SE كه تا يكترابايت هم موجوده و uSB3 هم دارد .

پيشنهادو دوم سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم هست و با توجه به نوع كاريجي كه باهاش هست يا USB3 هست يا USB2

نكته : هارد اكسترنال با اينترفيس sata نداريم مگر اينكه سيگيت مدلهاي گوفلكس رو بخري كه با كندن كارتريج ميتوني از sata استفاده كني و برق مورد نيازشو از پاور تامين كني نكته مهم اين هست كه هاردهاي 2.5 اينچي فقط به برق 5 ولتي احتياج دارد پس بايد رشته سيم زرد كه 12 ولتي هست رو قطع كني .

lamia.boy
02-10-2011, 17:08
آقا ممنون از راهنمایی تون ! خیلی کنکم کردین

ammiralli
03-10-2011, 13:26
سلام. من یه هارد اکسترنال 500 می خوام بگیرم. مهمترین چیز اینه که بک آپ اطلاعات مهمیه نباید از بین بره (خرابی نداشته باشه)
چی پیشنهاد می کنید؟

NOjAN.A
03-10-2011, 16:38
سلام خدمت دوستان گرامی

بنده قصد خرید هارد اکسترنال رومیزی 2TB رو دارم .
دو مدل دیدم که قیمت هاشون به هم نزدیک بود .
اولی FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB هست که مال شرکت Seagate هستش . می خواستم بدونم این هارد که USB3.0 هست روی سیستم بنده که USB3.0 ساپورت نمی کنه هم کار می کنه ؟!؟ (به صورت USB 2)

دومی هم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 هست . که مال شرکت Western Digital هست.

حالا می خواستم ببینم شما کدوم یکی از اینارو پیشنهاد می کنین ؟ و آیا این قیمتی که توی Chare.ir براشون زدن با توجه به ارسال رایگانشون مناسبه ؟ یا خیلی با بازار تفاوت داره ..

ممنون می شم راهنمایی بفرمایین . با تشکر. :11:

ata.royalfalcon
03-10-2011, 17:14
سلام خدمت دوستان گرامی

بنده قصد خرید هارد اکسترنال رومیزی 2TB رو دارم .
دو مدل دیدم که قیمت هاشون به هم نزدیک بود .
اولی FreeAgent GoFlex Desk USB 3.0 2TB هست که مال شرکت Seagate هستش . می خواستم بدونم این هارد که USB3.0 هست روی سیستم بنده که USB3.0 ساپورت نمی کنه هم کار می کنه ؟!؟ (به صورت USB 2)

دومی هم My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0 هست . که مال شرکت Western Digital هست.

حالا می خواستم ببینم شما کدوم یکی از اینارو پیشنهاد می کنین ؟ و آیا این قیمتی که توی Chare.ir براشون زدن با توجه به ارسال رایگانشون مناسبه ؟ یا خیلی با بازار تفاوت داره ..

ممنون می شم راهنمایی بفرمایین . با تشکر. :11:

سلام
هاردهاي اكسترنالي كه Usb3 هستن بدون هيچ مشكلي به مادربوردهايي كه usb2 هستن متصل ميشوند و كار ميكنن ولي ديگه نميتونين از مزاياي سرعت بالاي usb3 بهرمند بشويد.

در خريد هارد وسترن مدل My Book Essential هيچ شكي نكنيد چون كيفيت بالاتري نسبت به سيگيت دارد .

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

سلام. من یه هارد اکسترنال 500 می خوام بگیرم. مهمترین چیز اینه که بک آپ اطلاعات مهمیه نباید از بین بره (خرابی نداشته باشه)
چی پیشنهاد می کنید؟

مدل پيشنهادي وسترن مدل My Passport Essential كه USB3 هم هست .

mehran gorji
03-10-2011, 19:27
...........................
جهت اشتراک

ata.royalfalcon
03-10-2011, 19:59
سلام دوستان
همانطوری که قبلا هم گفتم کمپانی سیگیت اولی شرکتی بوده که هارد 4 ترابایتی رو تولید کرده . در واقع این هارد از چهار عدد platter تشکیل شده که هر پلتر یک ترابایت هست بعبارت دیگر هر پلتر دارای چگالی 625 گیگا بیت بر هر اینچ مربع هست که به این ترتیب امکان تولید هارد های نسبتا ارزانقیمت دو و سه ترابایتی فراهم خواهد شد .

ata.royalfalcon
03-10-2011, 20:53
عکس هاردهای وسترنم برای سورپرایز :31:
جمع کل آرشیوها 13 ترابایت هست .
شش هاردی که در طبقه پایین کمد هست مدل elite هست و مدلی که در بالا هست essential هست که تازگیها خریدمش و سه ترابایت هست .
البته این رو هم بدونین که اون شش تا هارد رو به هم نچسبوندم و کمی فاصله بینشون هست . اگر دقت کنید آداپتور برق اون شش تا هاردی که در طبقه اول هست رو به پشت کمد بستم تا از لحاظ برق رسانی دچار مشکل نشم .
همچنین از یه فن قدرتمند هم برای جابجایی هوای داخل کمد هم استفاده میکنم که عکسشو اینجا نذاشتم .
خود کمد رو 35 هزارتومن خریدم :31:
بغیر از این هاردها یه هارد پرتابل 500 گیگ سیگیت مدل گوفلکس دارم که برای ps3 خریدم .
نظری داشتید حتما بگید .

SAEEDSAMSUNG
03-10-2011, 21:35
سلام هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی تو ایران موجوده؟ و چه مارکایی هست

ata.royalfalcon
03-10-2011, 21:39
سلام هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی تو ایران موجوده؟ و چه مارکایی هست
سلام
خیر 2 ترابایت 2.5 اینچی موجود نیست بعبارت دیگه هنوز ساخته نشده . حداکثر حجم 2.5 اینچی 1.5 ترابایت هست .
سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive

vahid.net
03-10-2011, 22:02
سلام
من چون لبتابم USB 3 نداره ولی Esata داره،مدت هاست که به دنبال یک کابل به اسم FreeAgent GoFlex eSata Upgrade Cable هستم تا بتونم هارد 1 ترابایت سیگیت خودم رو که برای سینک استفاده میکنم به پورت Esata وصل کنم .
ولی تا به حال نتونستم گیر بیارم،کابل USB3 فراوون تو بازار هست ولی Esata انگار نایاب شده. از دوستان کسی میتونه این کابل رو برام با هر قیمتی جور کنه یا فروشنده ای رو بهم معرفی کنه؟

ata.royalfalcon
03-10-2011, 22:19
سلام
من چون لبتابم USB 3 نداره ولی Esata داره،مدت هاست که به دنبال یک کابل به اسم FreeAgent GoFlex eSata Upgrade Cable هستم تا بتونم هارد 1 ترابایت سیگیت خودم رو که برای سینک استفاده میکنم به پورت Esata وصل کنم .
ولی تا به حال نتونستم گیر بیارم،کابل USB3 فراوون تو بازار هست ولی Esata انگار نایاب شده. از دوستان کسی میتونه این کابل رو برام با هر قیمتی جور کنه یا فروشنده ای رو بهم معرفی کنه؟
سلام
با شرکت سازگار صحبت کنید و بپرسید که آیا این کارتریج esata رو دارن یا خیر .

hormozan m
04-10-2011, 00:57
عکس هاردهای وسترنم برای سورپرایز :31:
جمع کل آرشیوها 13 ترابایت هست .
شش هاردی که در طبقه پایین کمد هست مدل elite هست و مدلی که در بالا هست essential هست که تازگیها خریدمش و سه ترابایت هست .
البته این رو هم بدونین که اون شش تا هارد رو به هم نچسبوندم و کمی فاصله بینشون هست . اگر دقت کنید آداپتور برق اون شش تا هاردی که در طبقه اول هست رو به پشت کمد بستم تا از لحاظ برق رسانی دچار مشکل نشم .
همچنین از یه فن قدرتمند هم برای جابجایی هوای داخل کمد هم استفاده میکنم که عکسشو اینجا نذاشتم .
خود کمد رو 35 هزارتومن خریدم :31:
بغیر از این هاردها یه هارد پرتابل 500 گیگ سیگیت مدل گوفلکس دارم که برای ps3 خریدم .
نظری داشتید حتما بگید .

سلام . ببخشید یک سوال داشتم! فرق مدل elite و essential در چیه؟؟ اختلاف قیمتشون چقدره؟

مرسی:20:

ata.royalfalcon
04-10-2011, 08:05
سلام . ببخشید یک سوال داشتم! فرق مدل elite و essential در چیه؟؟ اختلاف قیمتشون چقدره؟

مرسی:20:

سلام
خدا بيامرزه مدل الايت رو ، ظاهرا ديگه توليد نميشه و الان هم به سختي در بازار پيدا ميشه و قيمت به مراتب بالاتري داره .

تفاوتها

1. مهمترين تفاوت اين هست كه در مدل الايت ليبلي در جلوي هارد وجود دارد كه مشخصات كلي رو از قبيل حجم استفاده شده و باقيمانده رو نشون ميده و همچنين lock بودن يا نبودن رو هم نشون ميده و همچنين ميتونين اسم هم براش بذاريد تا سردرگم نشيد .....

2. از لحاظ نرم افزاري هم باهم فرق ميكنن در مدل الايت دو پارتيشن هست كه پارتيشن اول اختصاص به نرم افراز WD SmartWare دارد ولي مدل essential تنها په پارتيشن دارد در نتيجه اين نرم افزار بين اطلاعاتي كه شما داخل هارد ميريزيد گم ميشود و بايد با فولدر بندي كنين .
همچنين نرم افزار WD SmartWare هم باهم فرق ميكنن در مدل الايت قسمتي براي كنترل ليبل وجود دارد كه در مدل عادي فاقد چنين چيزي هست .

3. مدل الايت فقط usb2 هست و حداكثر حجمش هم 2 ترابايت هست ولي مدل essential حداكثر حجمش 3 ترابايت هست و usb3 دارد .

4. مدل الايت مشكلي مات هست ولي مدل essential مشكي براق هست و جون ميده براي اثر انگشت به همين خاطر كاور رو نكندم .

5. آداپتور برق مدل essential سه شاخه هست كه بايد جداگانه يه تبديل هم خريداري بشه ولي آداپتور برق مدل الايت چندنوع خروجي داره و لازم نيست كه تبديل سه شاخه به دو شاخه خريداري بشه .

خلاصه مدل الايت قديمي و از دور خارجه و در بازار هم پيدا نميشه

Mehrdad092000
05-10-2011, 20:47

ممنون مرسی فکر کنم ساپورت کنه ها
اره سایتی نیست خیلی کم اطلاعات بود فکر کنم ساخته ایرانه :D
یه سری مدا x... امکاناتشون خوبه

این وسترنه هارد هم داره/>؟

ata.royalfalcon
05-10-2011, 21:23
ممنون مرسی فکر کنم ساپورت کنه ها
اره سایتی نیست خیلی کم اطلاعات بود فکر کنم ساخته ایرانه :D
یه سری مدا x... امکاناتشون خوبه

این وسترنه هارد هم داره/>؟

سلام عزیزم

اونطوری که در پستهای پیشین هم گفتن WD TV Live Hub بهتره که هارد یکترابایت هم داره . پس مدل WD Elements Play رو توصیه نمیکنم .
عیناً پست دوستمون رو نقل و قول میکنم.

این لینک سایت اصلی :

amir-vampire
06-10-2011, 18:53
دوستان من یه هارد اکسترنال وسترن گرفتم مدل my passport essential se
هارد 1 ترابایت اما فضایی که من می بینیم 930 گیگ هست. اطلاعاتی هم که روش هست کلا 500 مگ هست از قبیل درایور و این حرفا .... می خواستم ببینم واسه همه اینجوریه یا این ! ؟
اگه اینطوری باقی فضا کجا رفته

ata.royalfalcon
07-10-2011, 09:48
دوستان من یه هارد اکسترنال وسترن گرفتم مدل my passport essential se
هارد 1 ترابایت اما فضایی که من می بینیم 930 گیگ هست. اطلاعاتی هم که روش هست کلا 500 مگ هست از قبیل درایور و این حرفا .... می خواستم ببینم واسه همه اینجوریه یا این ! ؟
اگه اینطوری باقی فضا کجا رفته

سلام عزیزم
اون مشکلی نداره من قبلا هم در همین تاپیک گفتم که باز هم اینجا میگم .

سوالی که اکثر دوستان میپرسن

هر 8 بیت = یک بایت
هر 1024 بایت = یک کیلوبایت
هر 1024 کیلوبایت = یک مگابایت
هر 1024 مگابایت = یک گیگابایت
هر 1024 گیگابایت = یک ترابایت

ولی سازندگان هارد به دلایلی از اون 24 میگذرند . مثلا هارد یک ترابایت رو برابر با 1000000000000 بایت (هزار میلیارد بایت) درنظر میگیرند . و اگر شما این را سه بار تقسیم بر 1024 بکنید تقریبا برابر با 931.3225746154785 گیگ که تقریبا همان 931 گیگ هست .

salar_aziz
07-10-2011, 19:09
سلام دوستان
خوبید؟
من به علت پریدن اطلاعاتم از روی هارد لپ تاپ قصد خرید یه هارد اکسترنال رو دارم که اطلاعتم(مکس و اتوکد و فیلم و عکس و..) رو روی اون بریزم که اگه اتفاقی واسه لپ تاپ افتاد پشتم به یه جایی گرم باشه نه مثل امروز که هرچی مدلسازی مکس داشتم همه پرید و..!!:41:
حالا نظرتون چیه چی بگیرم بهتره؟اگه ممکنه مردهای مناسب همراه با قیمت و حجم های مختلف رو بفرمایید که بعدا باهم در مورد مناسبترینش باهم صحبت کنیم.
ممنون میشم که حداقل چند مورد رو معرفی کنید و راهنمایی کامل بفرمایید.محدوده قیمت هم زیر 100 تومن باشه دیگه لطفا:31:

ممنونم

ata.royalfalcon
07-10-2011, 19:22
سلام دوستان
خوبید؟
من به علت پریدن اطلاعاتم از روی هارد لپ تاپ قصد خرید یه هارد اکسترنال رو دارم که اطلاعتم(مکس و اتوکد و فیلم و عکس و..) رو روی اون بریزم که اگه اتفاقی واسه لپ تاپ افتاد پشتم به یه جایی گرم باشه نه مثل امروز که هرچی مدلسازی مکس داشتم همه پرید و..!!:41:
حالا نظرتون چیه چی بگیرم بهتره؟اگه ممکنه مردهای مناسب همراه با قیمت و حجم های مختلف رو بفرمایید که بعدا باهم در مورد مناسبترینش باهم صحبت کنیم.
ممنون میشم که حداقل چند مورد رو معرفی کنید و راهنمایی کامل بفرمایید.محدوده قیمت هم زیر 100 تومن باشه دیگه لطفا:31:

ممنونم

سلام
نگفتید آداپتوری میخواهید یا دسکتاپی ؟؟
با بودجه 100 تومن حداکثر یک ترابایت دسکتاپی یا حداکثر 640 گیگ پرتابل میتونین بخرید .
حالا آداپتوری میخواهید یا دسکتاپی ؟؟

salar_aziz
07-10-2011, 19:27
سلام
نگفتید آداپتوری میخواهید یا دسکتاپی ؟؟
با بودجه 100 تومن حداکثر یک ترابایت دسکتاپی یا حداکثر 640 گیگ پرتابل میتونین بخرید .
حالا آداپتوری میخواهید یا دسکتاپی ؟؟
آدبتوری چیه؟دسکتاپی چیه؟:31:
نه بابا هارد لپ تاپ 1ترابایته اینو فقط واسه کارهای مهم میخوام و 500گیگ و کمتر هم حتی باشه واسم کافیه(یعنی هرچقدر کمتر باشه قیمتش بهتره:31:)البته usb3 باشه و حداکثر سرعت انتقال اطلاعات.
لطفا کامل راهنمایی کنید.(ببخشید میگم کامل اخه فردا پسفردا میرم خرید.)

ممنونم

ata.royalfalcon
07-10-2011, 20:06
آدبتوری چیه؟دسکتاپی چیه؟:31:
نه بابا هارد لپ تاپ 1ترابایته اینو فقط واسه کارهای مهم میخوام و 500گیگ و کمتر هم حتی باشه واسم کافیه(یعنی هرچقدر کمتر باشه قیمتش بهتره:31:)البته usb3 باشه و حداکثر سرعت انتقال اطلاعات.
لطفا کامل راهنمایی کنید.(ببخشید میگم کامل اخه فردا پسفردا میرم خرید.)

ممنونم

سلام
تفاوت بین آداپتوری با پرتابل در پست زیر کامل توضیح دادم .

راستی ، باید میپرسیدم که پرتابل (بدون آداپتور برق) میخواهید یا دسکتاپی (با آداپتور برق):31:

در هر حال با توجه به اینکه 500 گیگ لازم دارید پس هارد پرتابل براتون بهتره .
من دو مدل پیشنهاد میدم که خیلی خوب هستن .

انتخاب اول وسترن مدل My Passport Essential که 500 گیگ هست و usb3 هم هستن و دارای نرم افزاری برای بکآپ گیری اتوماتیک و رمزنگاری هست .

انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که از 320 گیگ تا 1.5 ترابایت موجوده و با توجه به نوع کارتریجی که دارد یا usb3 هست و یا usb2 پس قبل از خرید این مدل دقت کنید که روی جعبه اش نوشته باشه usb3. نرم افزار این مدل این مدل فقط قابلیت بکآپ گیری داره و قابلیت رمز نگاری رو نداره .

قیمت مدلهای پیشنهادی بالا کمتر از 100 تومن هست . ضمن اینکه بدنه ظریفی دارن و ضد ضربه و ضد آب هم نیستن ، پس در نگهداری اونها دقت کنین و زمین نندازید که ممکنه بشکند .

ata.royalfalcon
07-10-2011, 20:38
دوستان
یه مجله ای هست به اسم سخت افزار که تعداد زیادی از هاردهای اکسترنال رو تست کرده و حتی باکس اونها رو باز کرده تا معلوم بشه از چه هارد اینترنالی استفاده شده . بد نبود که بگم

1. هارد adata مدل nobility nh01 500 GB از هارد اینترنال 2.5 اینچی توشیبا مدل mk5065gsx استفاده شده .
2. هارد adata مدل superior sh93 500GB از هارد اینترنال 2.5 اینچی توشیبا مدل mk5059gsxp استفاده شده .
3. هارد adata مدل nobility nh92 640 GB از هارد اینترنال سامسونگ مدل hm641ji استفاده شده .
4. هارد buffalo مدل drive station HD-LB3.0TU3 3TB از هارد اینترنال وسترن دیجیتال استفاده شده . (قابل توجه بعضی ها که از هارد بوفالو طرفذاری میکنن.)
5. هارد buffalo مدل drive station combo 4 - 2TB از هارد اینترنال هیتاچی استفاده شده که 7200 دور هست و 32 مگ کش دارد .
6. هارد پرتابل hp هم از هارد اینترنال وسترن دیجیتال که 5200 دور هست و 8 مگ کش دارد استفاده شده .
7. هارد silicon power مدل stream s20 500 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
8. هارد silicon power مدل armor a50 640 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
9. هارد silicon power مدل armor a80 1 TB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
10. هارد silicon power مدل armor a70 500 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
11. هارد silicon power مدل diamond 1 TB هم از هارد اینترنال وسترن Scorpio blue مدل WD10TPVT استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
12. هارد silicon power مدل armor a10 640 GB هم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .
13. هارد silicon power مدل stream s10 750 GB هم از هارد اینترنال هیتاچی استفاده شده که 5400 دور و 8 مگ کش دارد .

خلاصه برندهای متفرقه که فقط باکس تولید میکنن زیاد ولی تولید کننده واقعی هارد کم هستن . خودم تو این فکر هستم که یه شرکت بزنم و هارد اکسترنال تولید کنم :31:

salar_aziz
07-10-2011, 20:51
سلام
تفاوت بین آداپتوری با پرتابل در پست زیر کامل توضیح دادم .

راستی ، باید میپرسیدم که پرتابل (بدون آداپتور برق) میخواهید یا دسکتاپی (با آداپتور برق):31:

در هر حال با توجه به اینکه 500 گیگ لازم دارید پس هارد پرتابل براتون بهتره .
من دو مدل پیشنهاد میدم که خیلی خوب هستن .

انتخاب اول وسترن مدل My Passport Essential که 500 گیگ هست و usb3 هم هستن و دارای نرم افزاری برای بکآپ گیری اتوماتیک و رمزنگاری هست .

انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive که از 320 گیگ تا 1.5 ترابایت موجوده و با توجه به نوع کارتریجی که دارد یا usb3 هست و یا usb2 پس قبل از خرید این مدل دقت کنید که روی جعبه اش نوشته باشه usb3. نرم افزار این مدل این مدل فقط قابلیت بکآپ گیری داره و قابلیت رمز نگاری رو نداره .

قیمت مدلهای پیشنهادی بالا کمتر از 100 تومن هست . ضمن اینکه بدنه ظریفی دارن و ضد ضربه و ضد آب هم نیستن ، پس در نگهداری اونها دقت کنین و زمین نندازید که ممکنه بشکند .
خوب من که همون پرتابل بدون آداپتور(که با لپ تاپ هرجایی ببرمش) لازم دارم(این میشه همون دسکتی دیگه؟)
خوب اون دو مدلی که گفتید چه قیمتی هستند حدودا؟
فرمودید دومی قابلیت قفل گذاری نداره یعنی نمیشه روش قفل گذاشت که دست هرکسی بود نتونه بازش کنه.درسته؟خوب پس تو این مورد اولی به دردم میخوره ولی دومی که 320 هست فک کنم ارزونتره و به صرفه تره.
ولی موردییدا نمیشه که اینجوری حساس نباشه و در برابر ضربه مقاوم باشه(آخه من شانس ندارم بخرم فردا بزارمش رو میز ضربه میخوره و خراب میشه!!:31:)
حالا میگین چیکار کنم بهتره؟قیمت ها رو هم بگید ممنون میشم.
موردهای دیگه هم بود ذکر کنید.(پس ترجیحا مدلی معرفی کنید که بشه روش پسورد گذاشت اگه نبود هم چاره ای نیست،عب نداره)

ata.royalfalcon
07-10-2011, 21:35
خوب من که همون پرتابل بدون آداپتور(که با لپ تاپ هرجایی ببرمش) لازم دارم(این میشه همون دسکتی دیگه؟)
عزیزم دسکتاپی به مدلهای آداپتور برق دار میگن که برای جابه جایی مناسب نیست .

خوب اون دو مدلی که گفتید چه قیمتی هستند حدودا؟
معمولا سیگیتها ارزونتر از وسترن هست . حدودا 80 الی 90 هزارتومن قیمت دارن ، دقیق نمیدونم .

فرمودید دومی قابلیت قفل گذاری نداره یعنی نمیشه روش قفل گذاشت که دست هرکسی بود نتونه بازش کنه.درسته؟خوب پس تو این مورد اولی به دردم میخوره ولی دومی که 320 هست فک کنم ارزونتره و به صرفه تره.
بلی نرم افزار دومی (سیگیت) قابلیت قفل گذاری نداره و فقط میشه باهاش بکآپ گرفت که به درد نمیخوره . البته میتونین از نرم افزار های دیگه مثل bitlocker و غیره برای قفل گذاری استفاده کنین .

البته در قفل گذاری توسط نرم افزار wd smartware که در داخل هارد وسترن هست باید نهایت دقت رو بکنید که اگر پسورد رو فراموش کنید کلا هاردتون غیر قابل استفاده میشه یعنی حتی نمیتونید فرمتش کنید تا دوباره استفاده کنید . بعبارت دیگه هارد lock شده رو باید ببری بیرون تا توسط دستگاه unlock کنن ، فکر کنم پسوردها در اینجور مدل از هاردها در یه چیپ امنیتی بر روی برد هارد ست میشه .
320 گیگ هم فکر نکنم به راحتی در بازار پیدا بشه ، من که ندیدم ، تا به حال 500 گیگ به بالا بیشتر تو بازار موجود هست .

ولی موردییدا نمیشه که اینجوری حساس نباشه و در برابر ضربه مقاوم باشه(آخه من شانس ندارم بخرم فردا بزارمش رو میز ضربه میخوره و خراب میشه!!:31:)
چرا مدل های ضد ضربه هم هست مثل مدل silicon power مدل armor a80 همانطوری که در پست قبلی هم گفتم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده و از آلومنیوم به ضخامت 2 میلیمتر استفاده شده و در نتیجه از سنگینترین مدلها هست usb3 هم هست . قیمت یکتراش 130 هزارتومنه و فکر میکنم قیمت 500 گیگش حدودا 90 هزار تومنی باشه . درسته که علاوه بر ضد ضربه بودن ضد آب هم هست اما در یکی از تستها کمی آب به درون باکس نفوذ کرده بود ولی فکر نمیکنم زیاد مهم باشه مگر اینکه بخوای با خودت ببریش حموم :31:

حالا میگین چیکار کنم بهتره؟قیمت ها رو هم بگید ممنون میشم.
موردهای دیگه هم بود ذکر کنید.(پس ترجیحا مدلی معرفی کنید که بشه روش پسورد گذاشت اگه نبود هم چاره ای نیست،عب نداره)
انتخاب با خودتون هست ولی من همون وسترن رو توصیه میکنم بهتره که یه کیف هم براش بخرید ، انشاءاله مشکلی هم پیش نمیاد.

salar_aziz
07-10-2011, 22:19
عزیزم دسکتاپی به مدلهای آداپتور برق دار میگن که برای جابه جایی مناسب نیست .

معمولا سیگیتها ارزونتر از وسترن هست . حدودا 80 الی 90 هزارتومن قیمت دارن ، دقیق نمیدونم .

بلی نرم افزار دومی قابلیت قفل گذاری نداره و فقط میشه باهاش بکآپ گرفت که به درد نمیخوره !!!
البته در قفل گذاری باید نهایت دقت رو بکنید که اگر پسورد رو فراموش کنید کلا هاردتون غیر قابل استفاده میشه یعنی حتی نمیتونید فرمتش کنید تا دوباره استفاده کنید . بعبارت دیگه هارد lock شده رو باید ببری بیرون تا توسط دستگاه unlock کنن ، فکر کنم پسوردها در اینجور مدل از هاردها در یه چیپ امنیتی بر روی برد هارد ست میشه .
320 گیگ هم فکر نکنم به راحتی در بازار پیدا بشه ، من که ندیدم ، تا به حال 500 گیگ به بالا بیشتر تو بازار موجود هست .

چرا مدل های ضد ضربه هم هست مثل مدل silicon power مدل armor a80 همانطوری که در پست قبلی هم گفتم از هارد اینترنال سامسونگ استفاده شده و از آلومنیوم به ضخامت 2 میلیمتر استفاده شده و در نتیجه از سنگینترین مدلها هست usb3 هم هست . قیمت یکتراش 130 هزارتومنه و فکر میکنم قیمت 500 گیگش حدودا 90 هزار تومنی باشه . درسته که علاوه بر ضد ضربه بودن ضد آب هم هست اما در یکی از تستها کمی آب به درون باکس نفوذ کرده بود ولی فکر نمیکنم زیاد مهم باشه مگر اینکه بخوای با خودت ببریش حموم :31:

انتخاب با خودتون هست ولی من همون وسترن رو توصیه میکنم بهتره که یه کیف هم براش بخرید ، انشاءاله مشکلی هم پیش نمیاد.
آها خوب پس من همون مدلی رو میخوام که با یو اس بی تغذیه بشه و بشه همه جا برد و مثه فلش به لپ تاپ وصلش کرد.
پس در آخر همون وسترن 500گیگ رو بخرم دیگه؟مدل دیگه ای بهتر نیست از این؟من چون زیاد آشنایی ندارم،این مارک و مدل بدرد میخوره و حالا که میخایم ازش به عنوان حامل مهمترین چیزها استفاده کنیم مقاومتش خوبه؟خیالم راحت؟:31:(قیمتش چند بود فرمودید؟اسم کاملش چی بود این مدل؟)
راستی مگه با خودش کیف نداره؟کیفشو از کجا گیر بیارم؟!!
در آخر توصیه ای ندارید؟

ممنون

ata.royalfalcon
07-10-2011, 22:30
آها خوب پس من همون مدلی رو میخوام که با یو اس بی تغذیه بشه و بشه همه جا برد و مثه فلش به لپ تاپ وصلش کرد.
پس در آخر همون وسترن 500گیگ رو بخرم دیگه؟مدل دیگه ای بهتر نیست از این؟من چون زیاد آشنایی ندارم،این مارک و مدل بدرد میخوره و حالا که میخایم ازش به عنوان حامل مهمترین چیزها استفاده کنیم مقاومتش خوبه؟خیالم راحت؟:31:(قیمتش چند بود فرمودید؟اسم کاملش چی بود این مدل؟)
راستی مگه با خودش کیف نداره؟کیفشو از کجا گیر بیارم؟!!
در آخر توصیه ای ندارید؟

ممنون

عزیزم پست بالایی رو یه خورده ویرایش کردم مخصوصا در مورد پسورد گذاری با نرم افزار wd smartware

بلی مدلهای پرتابل مثل فلش هستن و با usb تغذیه میشن .
مدلی بهتر از My Passport Essential نیست ولی عزیزم بدنه ظریفی داره زود خط و خش میافته و نباید زمین بندازی مخصوصا روی آسفالت یا کاشی !!! نه کیفی هم نداره و باید جداگانه خریداری بشه .
من خودم هارد سیگیت مدل گوفلکس خریدم 500 گیگ 78 هزارتومن با یه عدد کیف که 7 هزارتومن بود .
قیمت وسترن هم حدودا 84 تا 90 هزارتومنی هست و اسم دقیقش My Passport Essential هست وبهتره که سایت رو هم نگاه بندازی تا یکمی بیشتر آشنا بشی .

موقع خرید هم دقت کن که مقوای جعبه اش سالم باشه و هیچگونه کوفتگی یا فرو رفتگی نداشته باشه .

salar_aziz
07-10-2011, 23:03
عزیزم پست بالایی رو یه خورده ویرایش کردم مخصوصا در مورد پسورد گذاری با نرم افزار wd smartware

بلی مدلهای پرتابل مثل فلش هستن و با usb تغذیه میشن .
مدلی بهتر از My Passport Essential نیست ولی عزیزم بدنه ظریفی داره زود خط و خش میافته و نباید زمین بندازی مخصوصا روی آسفالت یا کاشی !!! نه کیفی هم نداره و باید جداگانه خریداری بشه .
من خودم هارد سیگیت مدل گوفلکس خریدم 500 گیگ 78 هزارتومن با یه عدد کیف که 7 هزارتومن بود .
قیمت وسترن هم حدودا 84 تا 90 هزارتومنی هست و اسم دقیقش My Passport Essential هست وبهتره که سایت رو هم نگاه بندازی تا یکمی بیشتر آشنا بشی .

موقع خرید هم دقت کن که مقوای جعبه اش سالم باشه و هیچگونه کوفتگی یا فرو رفتگی نداشته باشه .
آها ممنون از وقتی که واسه من گذاشتی ولی به خاطر ظریف بودنش دیگه نمیشه بهش به عنوان یه هارد اکسترنال مطمئن که بتونه همه جوره از اطلاعاتت محافظت کنه اعتماد کرد؟اگه آره مدل دیگه ای که بیارزه معرفی میکنی؟(در حقیقت میتونم بپرسم با اینکه ظریفه و به نظر من یه هارد اکسترنال باید محکم باشه و قابل اعتماد چرا ازش به عنوان یه هارد عالی نام میبری؟)

ممنونم

ata.royalfalcon
07-10-2011, 23:17
آها ممنون از وقتی که واسه من گذاشتی ولی به خاطر ظریف بودنش دیگه نمیشه بهش به عنوان یه هارد اکسترنال مطمئن که بتونه همه جوره از اطلاعاتت محافظت کنه اعتماد کرد؟اگه آره مدل دیگه ای که بیارزه معرفی میکنی؟(در حقیقت میتونم بپرسم با اینکه ظریفه و به نظر من یه هارد اکسترنال باید محکم باشه و قابل اعتماد چرا ازش به عنوان یه هارد عالی نام میبری؟)

ممنونم

عزیزم ، به خاطر کیفیتش هارد وسترن رو بعنوان هارد عالی نام میبرم .
من خودم هفت تا هارد وسترن مدل دسکتاپی دارم که جمعا 13 ترابایت آرشیو دارم و هیچ مشکلی تا الان نداشتن .
ولی اگر روی بدنه اش حساسی ، مجبوری مدلهای دیگه ای رو بخری مثل سیلیکون پاور مدل armor a80 که هارد اینترنال سامسونگ داره ولی درباره کیفیتش چیزی نمیدونم عزیزم .

خود کمپانی وسترن هم به ظریف بودن بدنه اش معترفه به همین خاطر یه باکسی طراحی و تولید کرده به اسم Western Digital Nomad Rugged Hard طبق عکس زیر هارد رو داخل باکس میذارن و برای روشن کردن هم نیازی نیست که هارد رو از باکس خارج کرد .

متاسفانه نمیدونم آیا در ایران موجوده یا خیر .

SaeedEminem2
08-10-2011, 09:04
سلام
یه لپ تاپ اپل خریدم حالا می خوام یه هارد 100 یا 120 گیگی جامد یا اس اس دی واسش بگیرم
بهترین مارکی که می شه گرفت چیه که عمر کیفیت و سرعتش از همه بیشتر باشه؟
خیلی ممنون

DiDaX
08-10-2011, 17:46
سلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال دکستاپی ( از همین بزرگا) بخرم
چه مدلی بگیرم و قیمتاش در چه حدودی هست ؟
سایتی هست که بشه اینترنتی سفارش داد ؟
پیشاپیش ممنون

ata.royalfalcon
09-10-2011, 08:56
سلام دوستان
میخواستم یه هارد اکسترنال دکستاپی ( از همین بزرگا) بخرم
چه مدلی بگیرم و قیمتاش در چه حدودی هست ؟
سایتی هست که بشه اینترنتی سفارش داد ؟
پیشاپیش ممنون

سلام
تنوع مدلهاي دسكتاپي بر خلاف پرتابل در بازار محدود هست و در اين زمينه وسترن حرف اول رو ميزنه .
مدل پيشنهادي هم My Book Essential هست .
قيمتش يك ترابايتش حدودا 100 هزارتومن هست .

salar_aziz
09-10-2011, 11:29
عزیزم ، به خاطر کیفیتش هارد وسترن رو بعنوان هارد عالی نام میبرم .
من خودم هفت تا هارد وسترن مدل دسکتاپی دارم که جمعا 13 ترابایت آرشیو دارم و هیچ مشکلی تا الان نداشتن .
ولی اگر روی بدنه اش حساسی ، مجبوری مدلهای دیگه ای رو بخری مثل سیلیکون پاور مدل armor a80 که هارد اینترنال سامسونگ داره ولی درباره کیفیتش چیزی نمیدونم عزیزم .

خود کمپانی وسترن هم به ظریف بودن بدنه اش معترفه به همین خاطر یه باکسی طراحی و تولید کرده به اسم Western Digital Nomad Rugged Hard طبق عکس زیر هارد رو داخل باکس میذارن و برای روشن کردن هم نیازی نیست که هارد رو از باکس خارج کرد .

متاسفانه نمیدونم آیا در ایران موجوده یا خیر .
ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه نظر یا پیشنهاد دیگه ای ندارند؟

noisymind
09-10-2011, 14:59
ممنون دوست عزیز

دوستان دیگه نظر یا پیشنهاد دیگه ای ندارند؟

ببین عزیزم محافظت از اطلاعات فقط این نیست که هارد بدنه محکم داشته باشه و ضد گلوله باشه مگه قراره هارد رو همش مثل موبایل دستتون بگیرین که بیوفته زمین ؟ همون عمر هارد و امنیت اطلاعات ، نپریدن اطلاعات و ... از همش مهمتر هست که وسترن داره و بعدشم سیگیت. حالا این وسط برندهایی مثل سیلکان پاور و ترسند که اصلا خودشون سازنده هارد نیستن میان و قابهای محکم و ضد ضربه و ... استفاده کردن که هارد داخلون معلوم نیست چی هست ولی جنسش محکم هست و شاید برای کسانی که محتاط نیستن خوب باشه.
ضمنا هاردهای Adata هم بدنه محکم و طراحی جالبی دارن و کسی ندیدم ازشون ناراضی باشه . یک نگاهی به اونها هم بنداز.