ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

moslem47
22-12-2010, 01:13
پرتابلها 2.5 اینچی در واقع هارد لپ تاپ هاست و اکسترنالشون نیازی به آداپتور ندارد زیرا که برق USB برای راه اندازیشون کفایت میکنه اما ممکنه برق USB بعلتهای مثلا پاور نامرغوب و برق رسانی ضعیف ریسورها باعث آسیب دیدن اینجور هاردها بشه
ولی هارد مهمولی 3.5 اینچی ظرفیت بیشتری دارد و اکسترنالشون اکثرا آداپتور دارند چون بزرگن و برق USB برای راه اندازیشون کافی نیست و بعلت مستقل بودن منبع تغذیه شان امنیت بالاتری دارن
پس میشه گفت desktop 3.5 بهتره؟

ata.royalfalcon
22-12-2010, 14:07
پس میشه گفت desktop 3.5 بهتره؟

نميشه 100درصد گفت 3.5 اينچي
بستگي به كاري كه قراره باهاش انجام بدي هركدومش يه مزيتي دارن
مثلا پرتابل ها به خاطر اينكه اساساً هارد لپ تاپ هستند و بيشتر جابجا ميشن در مقابل ضربه مقاومتر از 3.5 اينچي هست و همچنين برق كمتري مصرف ميكنن به همين خاطر برق USB هم براي راه اندازيشون كفايت ميكنه ولي معايبي چون حجم كمتري دارند
مثلا 3.5 اينچي تا 3 ترابايت هم هست ولي پرتابلها چنين حجمي رو ندارند

amahdavi2004
22-12-2010, 14:32
1 - هارد با ظرفيت 1 ترا يا 500 مگ كه usb 3 يا esata داشته باشد حول و حوش 100 تومان چي پيشنهاد مي دهيد؟
2 - هارد با ظرفيت 1 ترا usb 2 حول و حوش 100 تومان چي پيشنهاد مي دهيد؟
براي جا بجا كردن اطلاعات بين كامپيوتر (usb 3 و esata دارد) و لپ تاپ (كه معمولاً usb 3 و esata ندارند)

کسی پیشنهاد ندارد؟
500 ترانسند usb3 قیمت کردم 81 خوب است؟

SMSK
22-12-2010, 14:47
بستگی داره از کجا بخری
آره خوبه ...
بازار طهران که فکر کنم همین 75-80 باشه البته با گرانتی

moslem47
22-12-2010, 15:03
نميشه 100درصد گفت 3.5 اينچي
بستگي به كاري كه قراره باهاش انجام بدي هركدومش يه مزيتي دارن
مثلا پرتابل ها به خاطر اينكه اساساً هارد لپ تاپ هستند و بيشتر جابجا ميشن در مقابل ضربه مقاومتر از 3.5 اينچي هست و همچنين برق كمتري مصرف ميكنن به همين خاطر برق USB هم براي راه اندازيشون كفايت ميكنه ولي معايبي چون حجم كمتري دارند
مثلا 3.5 اينچي تا 3 ترابايت هم هست ولي پرتابلها چنين حجمي رو ندارند
من می خوام به ----- و دستگاه گیرنده دیجیتال وصل کنم و برنامه ها رو ضبط کنم.

sufii
22-12-2010, 15:29
دوستان من چند ماه پيش يه free agent desk 1.5 tb 'گرفتم واسه آرشيو. از چند روز پيش به تغ تغ افتاده معمولا هم موقع تغ تغ گير مي کنه و وقتي تغ تغ تموم ميشه باز کپي فايل رو ادامه ميده. مشکل چيه داره خراب ميشه؟ بايد برم گارانتي؟

omid405
22-12-2010, 15:46
کسی پیشنهاد ندارد؟
500 ترانسند usb3 قیمت کردم 81 خوب است؟

عالی هست. پشیمون نمیشی.

lordsaber
22-12-2010, 16:17
من می خوام به ----- و دستگاه گیرنده دیجیتال وصل کنم و برنامه ها رو ضبط کنم.
اول باید ببینید دستگاهی که می خواید هارد رو بهش وصل کنید ، هارد رو ساپورت می کنه یا نه!؟ و تا چه ظرفیتی؟
یه سری ----- هست تا 2gig فقط ساپورت می کنه یه سری هم هست که فقط رو فلش ضبط می کنه!
اگر فقط برای این کار می خوای و دستگاهت ساپورت می کنه و جابجایی نداری هارد 3.5 با ظرفیت بالاتر بگیری بهتره و 2.5 گرفتن پول حروم کردنه ولی اگر می خوای اطلاعات رو جابجا کنی و راحت اینور اونور ببری اصلا سراغ 3.5 نرو که دردسره برات. یه 2.5 با usb2 بگیر خیالت راحت که الان تو بازار به نظر من seagate goflexpro به صرفه ترین چیزی هست که می تونی تهیه کنی هم 2.5 هم 3.5

amahdavi2004
22-12-2010, 17:16
بستگی داره از کجا بخری
آره خوبه ...
بازار طهران که فکر کنم همین 75-80 باشه البته با گرانتی

پاساژ رضا usb 2 نارنجی 75 و usb 3 سبز 81 با گارانتی ITR
کسی یک ترابایتی دور و بر 100 تومان سراغ دارد؟
سی گیت و وسترن 500 مگ هم حدود 70-80 قیمت داشت؛ به نظر شما ترنسند مزیت دارد؟
حاضرم 10 تومان بیشتر بدهم و جنس بهتر بگیرم؛ شما سی گیت و وسترن در این حدود قیمت (90-80 تومان) چیزی پیشنهاد می کنید؟

solo8
22-12-2010, 18:22
1-کسی یک ترابایتی دور و بر 100 تومان سراغ دارد؟
2-حاضرم 10 تومان بیشتر بدهم و جنس بهتر بگیرم؛ شما سی گیت و وسترن در این حدود قیمت (90-80 تومان) چیزی پیشنهاد می کنید؟
1-میتونی وسترن my book essential بگیری و My Book Elite که دومی رو فک نکنم بتونی گیر بیاری!
سیگیت هم میتونی FreeAgent Desk بگیری.(3.5"و آداپتور دار)
2-جواب همون سوال یک تقریبا جواب این هم هست!

omid405
22-12-2010, 18:32
پاساژ رضا usb 2 نارنجی 75 و usb 3 سبز 81 با گارانتی ITR
کسی یک ترابایتی دور و بر 100 تومان سراغ دارد؟
سی گیت و وسترن 500 مگ هم حدود 70-80 قیمت داشت؛ به نظر شما ترنسند مزیت دارد؟
حاضرم 10 تومان بیشتر بدهم و جنس بهتر بگیرم؛ شما سی گیت و وسترن در این حدود قیمت (90-80 تومان) چیزی پیشنهاد می کنید؟

ترنسند 2 مدل 25M3 و 25D3 داره که USB 3 هستند. هر دو انتی شوکر دارن. 25M3 رو که شما قیمت گرفتید تاییدیه ارتش USA رو از لحاظ ضد ضربه بودن داره.25D3 هم ضد ضربه هست. من خودم 25D3 دارم و خیلی راضیم. وسترن و سیگست هم فکر کنم باید یه کابل ارتقا بگیری تا از USB 3 بتونی استفاده کنی. ولی ترنسند کابلش هر دو ورژن 2 و3 رو با هم ساپورت میکنه. سیگیت از ترنسند سنگین تر و وسترن از ترنسند سبکتره. ترنسند فقط USB 2,3 ساپورت میکنه سیگیت با خرید کابل ارتقا از ESATA و چند مورد دیگر (بنظرم باید موارد استفادت رو بیبنی چیه)ساپورت میکنه.

اینا چیزایی بود که به ذهنم رسید.

من با توجه به موارد بالا TRANSCEND 25D3 رو برداشتم.

ata.royalfalcon
22-12-2010, 18:34
1-میتونی وسترن my book essential بگیری و My Book Elite که دومی رو فک نکنم بتونی گیر بیاری!
سیگیت هم میتونی FreeAgent Desk بگیری.(3.5"و آداپتور دار)
2-جواب همون سوال یک تقریبا جواب این هم هست!

همین دیروز مدل My Book Elite به قیمت 210 هزارتومان از فروشگاه زیتون (میدون ولیعصر طبقه پایین - نمایندگی سازگار) خریدم 2 ترا بایتش
انواع مدلهای متنوع دیگه هم داشت!!!
مثلا مدل my book studio هم داشت!!! از اونهایی که سفید رنگه!!!

ata.royalfalcon
22-12-2010, 18:54
حجم آرشیو ها به 10 ترا بایت خواهد رسید
اون یکی که تو پلاستیکه دیروز خریدمش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

solo8
22-12-2010, 22:19
انواع مدلهای متنوع دیگه هم داشت!!!
مثلا مدل my book studio هم داشت!!! از اونهایی که سفید رنگه!!!
یعنی چی ((مثلا مدل...))؟
اقا مبارک باشه.
میخواستم ببینم فن گذاشتی؟چند تا فن گذاشتی؟چه جنسی و قیمت؟
قیمت هارو هم اگه از نمایندگی گرفتی لطف کن بذار.
متشکر...
__________________________________________________ ____
این قیمت ها رو خودم امشب از نمایندگی سازگار تو گرگان گرفتم.(پاساژ کوروش)
البته خیلی قابل اطمینان نیست ولی تقریبا 90% درسته.دفعه قبلی که قیمت گرفتم یه 5-6 تومنی توی 2-3 مدل با قیمت بازار تهران تفاوت داشت!

Seagate GoFlex Ultra-portable..............500GB.........85000
Seagate FreeAgent Desk........................2TB.......163000
Seagate GoFlex Ultra-portable.................1TB.......159000
Western Digital MyBook Essential.............1TB.......104000

ببخشید که کمه چون نمایندگی اینجا فقط مدل های موجود رو قیمت میده!البته سری اکسپنشن هم بود که دیدم خیلی استفاده نداره قیمت نگرفتم!

ata.royalfalcon
22-12-2010, 22:47
یعنی چی ((مثلا مدل...))؟

یعنی اینکه فقط یه مدل نبود چند مدل داشت مثلا

مدل my book essential
مدل my book elite
مدل my book studio (این سفید رنگه !!!)
مدل my book Studio Edition II

مدلهایی که من میخرم فقط الایت هست و دو ترا بایت رو 210 تومان خریدم و بقیه مدلها رو متاسفانه قیمت نکردم

بلی من فن گزاشتم از اون فنهای برقی پرقدرت که در واقع فن رک هست و برقی 220 ولتی هست که در کاهش دما خیلی موثره!!! و اونو با فاصله ایمن پشت هاردی که قراره کار کنه میذارم ضمنا برای کاهش انتقال لرزش و سرو صدای فن اونو مستقیما روی میز بغل هاردها نذاشتم در واقع روی یه جعبه ای پشت میز هست که هوای خنک رو با به پشت هارد هدایت میکنه!!!

تصمیم دارم یه جعبه چوبی سفارش بدم که هارد ها رو توش بذارم و وقتی میخوام استفاده کنم درشو باز کنم !!! و هاردو روشن کنم
من خیلی کم هارد هارو روشن میکنم !!! بعنوان مثال یکی از هارد ها که یکسالی میشه دارمش حدودا یه ساعت کارکرد داشته تقریبا!!!

عکس فن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

solo8
22-12-2010, 22:50
یعنی اینکه فقط یه مدل نبود چند مدل داشت مثلا

مدل my book essential
مدل my book elite
مدل my book studio (این سفید رنگه !!!)
مدل my book Studio Edition II

مدلهایی که من میخرم فقط الایت هست و دو ترا بایت رو 210 تومان خریدم و بقیه مدلها رو متاسفانه قیمت نکردم

بلی من فن گزاشتم از اون فنهای برقی پرقدرت که در واقع فن رک هست و برقی 220 ولتی هست که در کاهش دما خیلی موثره!!!

عکس فن
چنده؟
هر 2 تا هارد ،یه دونه از اینا گذاشتی؟

ata.royalfalcon
22-12-2010, 22:59
چنده؟
هر 2 تا هارد ،یه دونه از اینا گذاشتی؟

ببخشید من پست بالایی رو چند بار ویرایش کردم یه مروری بکنین لطفا !!!
نه از اونجایی که من همزمان هاردهارو روشن نمیکنم جهت فن رو به اون سمتی که هارد داره کار میکنه کج میکنم و من میخوام یه جوراب زنانه نازک بذارم که بعنوان فیلتر گرد و خاک عمل کنه!!!
فن 6 تومن خریدم اگه میخوای باید بگی من فن رک میخوام!!! 220 ولته !!! مستقیم به برق وصل میشه !!!
با هواکش معمولی اصلا مقایسه نکن
اینقدر قویه که آدم فکر میکنه الان طوفان بشه!!!
اون محافظ جلوی فن رو جداگانه خریدم!!!

ata.royalfalcon
23-12-2010, 08:43
دوستان من چند ماه پيش يه free agent desk 1.5 tb 'گرفتم واسه آرشيو. از چند روز پيش به تغ تغ افتاده معمولا هم موقع تغ تغ گير مي کنه و وقتي تغ تغ تموم ميشه باز کپي فايل رو ادامه ميده. مشکل چيه داره خراب ميشه؟ بايد برم گارانتي؟

به خاطره همينه كه از سيگيت بدم مياد!!!
شما اول اين نرم افزارو نصب كنيد اين نرم افزار دقيقا مشكل رو به شما ميگه
اگه بد سكتور داره ببرش گارانتي

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعی کنید آخرین ورژن رو نصب کنین کرک هم نکردین مسئله ای نیست چون فقط یه تست اولیه لازم هست
پس از نصب نرم افزار يه خورده اي با هارد كار كن تا اين نرم افزار فرصت بيشتري براي ارزيابي هارد داشته باشه
ضمناً به هارد ضربه نزدي كه ؟؟

S!LENCE
23-12-2010, 12:43
سلام دوستان خسته نباشید
این جوری که من از تاپیک حدودی گرفتم، دوستان هارد های وسترن رو بیشتر توصیه می کنن. من برای آرشیو یه حدود 1 ترابایت فضا نیاز دارم و بین 3 گزینه موندم. یکی هارد های اکسترنال که برق جدا می گیرن و دیگه اونایی که برقشون با یو اس بی تامین میشه (اسمش فرق داره؟) و سوم هم هارد اینترنال
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید
یه چیز دیگه این که صرف می کنه بگم از ژاپن اگه بود برام بگیرن؟ یا به نبود گارانتیش نمی صرفه؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه می دونم به اینجا نمیخوره ولی شاید بدونید
این دستگاه های streamer video که فیلم پخش می کنه چجوریاس؟

میتونه بیت ریت بالا پخش کنه؟
یازم ممنون

ata.royalfalcon
23-12-2010, 13:05
سلام دوستان خسته نباشید
این جوری که من از تاپیک حدودی گرفتم، دوستان هارد های وسترن رو بیشتر توصیه می کنن. من برای آرشیو یه حدود 1 ترابایت فضا نیاز دارم و بین 3 گزینه موندم. یکی هارد های اکسترنال که برق جدا می گیرن و دیگه اونایی که برقشون با یو اس بی تامین میشه (اسمش فرق داره؟) و سوم هم هارد اینترنال
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید
یه چیز دیگه این که صرف می کنه بگم از ژاپن اگه بود برام بگیرن؟ یا به نبود گارانتیش نمی صرفه؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه می دونم به اینجا نمیخوره ولی شاید بدونید
این دستگاه های streamer video که فیلم پخش می کنه چجوریاس؟

میتونه بیت ریت بالا پخش کنه؟
یازم ممنون

سلام
اگه حجم آرشيوتون زياده و جابجايي زياد ندارين پس مدل MY BOOK بگير (با آداپتوره) حداكثر حجمشون هم تا 3 ترابايته
اما اگه حجم آرشيوتون زياد نيست و زياد جابجاش ميكنين مدل portable (مدل پاسپورتي هم بهش ميگن) بدردتون ميخوره (بدون آداپتوره و برقش از USB تامين ميشه)
ولي از چند مدل پرتابل فقط مدل My Passport Essential SE داراي حجم 1 ترابايت هست

يك نكته فوق العاده مهم :
با توجه به اينكه شما 1 ترابايت ميخواين توصيه ميكنم مدلهاي MY BOOK بگيرين!!!!
پس من به شما مدل my book elite رو سفارش ميكنم !!! هارد خوبيه من شش تاشو دارم مشكلي نداشته!!! اگر هم نتونستي پيداش كني ميتوني مدل my book essential بخري
تفاوت بين مدل my book essential و my book elite در دو چيزه
مدل my book elite يه ليبلي داره (تو عكسي كه بالا گزاشتمش معلومه!!!) و اينكه توسط خود كمپاني وسترن 3 سال گارانتي شده اما
مدل my book essential فقط تا دوسال توسط خود كمپاني وسترن گارانتي شده

مدل پرتابل My Passport Essential SE كه حجم 1 ترابايت هم داره احتمال اينكه برق usb نتونه اونو راه بندازه وجود داره چون اين حجمش زياده !!! ممكنه برق USB كشش لازم رو نداشته باشه !!!اصلا توصيه نميكنم اين مدل رو بخري

اين عكس شش تا هارد my book elite نازنين خودمو پست بالايي گذاشتم نيگاش كن !!! به يك رديف مرتب گزاشتمش !!!

ضمنا اگه نگران گارانتي هستي با گارانتي سازگار بخر گارانتي خوبيه !!!

يك نكته فوق العاده مهم ديگر :
اگه فقط براي آرشيو ميخواين فكر اينترنال رو از سرت بيار بيرون
چون اينترنال ها تا زماني كه كامپيوترت روشنه دائما بايد كاركنن ولي اكسترنالها فقط زماني كه لازمشون داري روشنشون ميكني
خب معلومه كداميك عمر بيشتري خواهند داشت.

amahdavi2004
23-12-2010, 13:09
من عاقبت از بازار كامپيوتر رضا "ADATA Nobility Series NH01 USB 3.0 2.5 به ظرفيت 500 گيگ خريدم به 95 هزار تومان (كلاً هر چه گشتم جاي ديگر نداشت اين يكي هم از ويترين برداشت) از خريد 1 ترابايتي منصرف شدم؛ دوستان توصيه نمي كردند.

Capacity: 320GB, 500GB, 640GB, 750GB
Color: Black
Dimensions: (LxWxH) 134x82x15.7 mm
Weight: 189g
Interface: SuperSpeed USB 3.0
System requirements: Windows 2000, XP, Vista, 7 - Mac OS X 10.4(*) - Linux KERNEL 2.4(*)
Accessories: USB3.0 cable

كسي برنامه اي براي اندازه گيري سرعت ترنسفر مي شناسد؟

S!LENCE
23-12-2010, 15:04
سلام
آقا ممنون بابت توضیح کاملتون
ولی یه سوال موند
به ریسکش می ارزه بگم برام بیارن؟ آخه قیمتا نگار تفاوت داره. مثلا 2 ترابایت اون ور 139 دلاره اینجا 1 ترابایت 140 تومنه! همین My Book Elite رو میگم

ata.royalfalcon
23-12-2010, 15:13
سلام
آقا ممنون بابت توضیح کاملتون
ولی یه سوال موند
به ریسکش می ارزه بگم برام بیارن؟ آخه قیمتا نگار تفاوت داره. مثلا 2 ترابایت اون ور 139 دلاره اینجا 1 ترابایت 140 تومنه! همین My Book Elite رو میگم

صدو چهل تومن چه خبره !!!
من در تاریخ 89/3/6 یه هارد یک ترا خریدم به قیمت صد و پانزده هزارتومن
و دو روز پیش دو ترا خریدم 210 تومن!!!
اگه تهران هستی برو ولیعصر اونجا انواع مدلهای هارد از درو دیوار داره میریزه پایین!!!
البته اول هفته باید بری مثلا یکشنبه یا دوشنبه که تازه از انبار آوردن
اسم پاساژ دقیقا نمیدونم چیه ولی چند صد متر پایینتر از سفارت عراق هست و طبقه پایین فروشگاه زیتون نمایندگی مستقیم سازگار هست!!!

S!LENCE
23-12-2010, 15:52
صدو چهل تومن چه خبره !!!
اگه تهران هستی برو ولیعصر اونجا انواع مدلهای هارد از درو دیوار داره میریزه پایین!!!
اسم پاساژ دقیقا نمیدونم چیه ولی چند صد متر پایینتر از سفارت عراق هست و طبقه پایین فروشگاه زیتون نمایندگی مستقیم سازگار هست!!!

سلام
آقا بازم ممنون بابت جواب ولی من تهران نیستم
سوال اصلی اینه که ریسک بدون گارانتی خریدن چقدره؟ چون مطمئنا اون ور آب ارزونتره خب ولی گارانتی نداره
گارانتیای اینا چجوریه؟

ata.royalfalcon
23-12-2010, 16:07
سلام
آقا بازم ممنون بابت جواب ولی من تهران نیستم
سوال اصلی اینه که ریسک بدون گارانتی خریدن چقدره؟ چون مطمئنا اون ور آب ارزونتره خب ولی گارانتی نداره
گارانتیای اینا چجوریه؟

من نمیدونم ولی نظر منو بخوای
اگه از اونور آب بخوای بخری تا حمل بشه برسه به دستت به نظرت قیمتش بالا نمیره ؟؟؟ اونهم واسه یه هارد!!! من مطمئن نیستم ارزونتر دربیاد
اگه عمده فروش بودی یه چیزی
تازه معلوم نیست چطوری حملش میکنند ممکنه که با پا شوت کنن اینو اونور :18::18: اینکه ریسک خراب شدنش بیشتر میشه
هیچ میدونستی خروجی برق (همون پریز) و دو شاخه متناسب با اون تو هر کشوری با کشور دیگه فرق میکنه!!!
خوشبختانه من گذرم به گارانتی نیفتاده ولی اونجور که دوستان میگن گارانتی سازگار خیلی خوب هست
من پیشنهادم اینه که دنبال دردسر نرو به یه نفر بگو از همین پاساژ برات بخرن!!!:46::46::46:
در هر دو حالت چه با گارانتی و چه بدون گارانتی اطلاعات هارد هیچ تضمین نمیشه
اگه هاردت خراب بشه و این خرابی تقصیر شما نباشه حداکثر یه هارد نو بهت میدن

mazarei
23-12-2010, 17:48
صدو چهل تومن چه خبره !!!

دوست عزیز من هم از زیتون خرید میکنم من دو مدل elite , Studio رو خریدم

میخوام این مدل My Book 3.0 رو بخرم قیمت 145 میده فقط چون برنامه بک اپ گیری نداره یه خورده میترسم

اسلت usb3 هم میخرم
فرق این دو مدل چیه

My Book Essential usb 3& usb2

My Book 3.0

Facon_Archi
23-12-2010, 18:08
اگه از اونور آب بخوای بخری تا حمل بشه برسه به دستت به نظرت قیمتش بالا نمیره ؟؟؟

خب شاید بخواد بگه یکی از آشناهاش که داره میاد ایران بیاره!
+تفاوت قیمت هارد 1ترابایت سیگت توی ایران و خارج از ایران چه قدر هست؟
+هارد 2ترابایتش چی؟
ممنون

ata.royalfalcon
23-12-2010, 19:05
دوست عزیز من هم از زیتون خرید میکنم من دو مدل elite , Studio رو خریدم

میخوام این مدل My Book 3.0 رو بخرم قیمت 145 میده فقط چون برنامه بک اپ گیری نداره یه خورده میترسم

اسلت usb3 هم میخرم
فرق این دو مدل چیه

My Book Essential usb 3& usb2

My Book 3.0

فرق ایندو مدل در این هست که در مدل My Book Essential usb3 & usb2 همزمان هم USB2 و USB3 ساپورت میکنه
بهتره این مدل رو بخری!!! چون هنوز USB3 خیلی جا نیافتاده
ولی اون یکی مدل فقط USB3 رو ساپورت میکنه !!!
برنامه بکاپ گیری به چه دردی میخوره ولش کن بابا
ضمنا قبلا مدل my book usb3.0 خودشون کارت (اسلت USB3) داشتند (یه جور اشانتیون) جوری که نیاز نبود یک کارت جداگانه بخری ولی الان هرچی سایت وسترن رو جستجو میکنم مثل اینکه دیگه از این کارت ها نمیذاره تو جعبه شون

فقط یه سوال از شما داشتم
اون مدل STUDIO که برای سیستمهای مک هست توی ویندوز شناسایی میشه ؟؟؟؟؟ خیلی مهمه که بدونم

S!LENCE
23-12-2010, 21:02
خب شاید بخواد بگه یکی از آشناهاش که داره میاد ایران بیاره!
+تفاوت قیمت هارد 1ترابایت سیگت توی ایران و خارج از ایران چه قدر هست؟
+هارد 2ترابایتش چی؟
ممنون

سلام
آقا انگار خیلی طول کشید این سواله
آشنا قراره بیاره. اگه بیاره از ژاپن
خب اگه اطلاعات شامل گارانتی نمیشه که پس هیچی به هیچی. فک کنم به ریسکش بیارزه اگه تفاوت قیمت زیاد باشه!

alil1369
23-12-2010, 21:09
سلام
آقا انگار خیلی طول کشید این سواله
آشنا قراره بیاره. اگه بیاره از ژاپن
خب اگه اطلاعات شامل گارانتی نمیشه که پس هیچی به هیچی. فک کنم به ریسکش بیارزه اگه تفاوت قیمت زیاد باشه!
منم توصیه نمیکنم بگی کسی بیاره !! خودمم که از دبی یا جای دیگه برای خودم هارد خریدم پشیمون شدم ! مثلا قیمت ها یکی بوده گارانتی نداشته و هارد صدا میداده ! کلا اینجا هودت میری میبینی و میگیری و گارانتی سازگار هم واقعا عالی هست و قیمت ها زیاد فرقی نمیکنه !

mazarei
23-12-2010, 21:34
فرق ایندو مدل در این هست که در مدل My Book Essential usb3 & usb2 همزمان هم USB2 و USB3 ساپورت میکنه
بهتره این مدل رو بخری!!! چون هنوز USB3 خیلی جا نیافتاده
ولی اون یکی مدل فقط USB3 رو ساپورت میکنه !!!
برنامه بکاپ گیری به چه دردی میخوره ولش کن بابا
ضمنا قبلا مدل my book usb3.0 خودشون کارت (اسلت USB3) داشتند (یه جور اشانتیون) جوری که نیاز نبود یک کارت جداگانه بخری ولی الان هرچی سایت وسترن رو جستجو میکنم مثل اینکه دیگه از این کارت ها نمیذاره تو جعبه شون

فقط یه سوال از شما داشتم
اون مدل STUDIO که برای سیستمهای مک هست توی ویندوز شناسایی میشه ؟؟؟؟؟ خیلی مهمه که بدونم

درود

درسته اسلت رو دیگه وسترن تو جعبه نمیزاره حدود 20 تومن تو بازار میفروشن

وقتی مدل STUDIO که گرفتم ویندوز شناسای نکردش فرمتش رو عوض کردم درست شد

این مدل پورت فایروال 800 داره که به قولی برای مک هست اما اسلت که فایروال 800 باشه تو پاساژ ایران گشتم حدود 110 تومن میفروختن من پیشنهاد میکنم کسی نخره پول الکی داده

اگر تونستی بیا یاهو

mohsenmazarei@yahoo.com

ata.royalfalcon
23-12-2010, 22:13
درود

درسته اسلت رو دیگه وسترن تو جعبه نمیزاره حدود 20 تومن تو بازار میفروشن

وقتی مدل STUDIO که گرفتم ویندوز شناسای نکردش فرمتش رو عوض کردم درست شد

این مدل پورت فایروال 800 داره که به قولی برای مک هست اما اسلت که فایروال 800 باشه تو پاساژ ایران گشتم حدود 110 تومن میفروختن من پیشنهاد میکنم کسی نخره پول الکی داده

اگر تونستی بیا یاهو

mohsenmazarei@yahoo.com

ممنون
ببخشید با چه برنامه ای فرمت کردین داخل ویندوز فرمت کردین یا مثلا با یه برنامه ای بوت کردین و سپس فرمت کردین
می خوام بدونم!!!

mazarei
23-12-2010, 22:23
ممنون
ببخشید با چه برنامه ای فرمت کردین داخل ویندوز فرمت کردین یا مثلا با یه برنامه ای بوت کردین و سپس فرمت کردین
می خوام بدونم!!!

تو همون قسمت Computer Management فرمت کردم !!

ata.royalfalcon
23-12-2010, 22:42
تو همون قسمت Computer Management فرمت کردم !!

ببخشید هی سوال میپرسم
اون نرم افزار بک آپ گیری هم پرید دیگه؟؟؟

mazarei
23-12-2010, 22:45
ببخشید هی سوال میپرسم
اون نرم افزار بک آپ گیری هم پرید دیگه؟؟؟

نه کاری به اون نداره

سوای داشتی بیا یاهو :10::10:

ata.royalfalcon
23-12-2010, 23:02
نه کاری به اون نداره

سوای داشتی بیا یاهو :10::10:

بذار همینجا بپرسیم دیگران هم فیض ببرن
ولی من هنوز توجیه نشدم
اون مدل STUDIO دو تا پارتیشن داره درسته ؟؟؟ یکیش توش نرم افزار هست اون یکی هم برای ریختن دیتا
خب هردوتاش نمیتونن توی ویندوز شناسایی بشن چون برای مک هست
پس هردوتاشو فرمت کردی دیگه ؟؟؟ وقتی هردوتا پارتیشن رو فرمت کردی خب میپره دیگه ؟؟؟

mazarei
23-12-2010, 23:12
بذار همینجا بپرسیم دیگران هم فیض ببرن
ولی من هنوز توجیه نشدم
اون مدل STUDIO دو تا پارتیشن داره درسته ؟؟؟ یکیش توش نرم افزار هست اون یکی هم برای ریختن دیتا
خب هردوتاش نمیتونن توی ویندوز شناسایی بشن چون برای مک هست
پس هردوتاشو فرمت کردی دیگه ؟؟؟ وقتی هردوتا پارتیشن رو فرمت کردی خب میپره دیگه ؟؟؟

مگه خوت الایت نداری دقیقا همونه نرم افزار هم ویندوز و مک ساپورت میکنه

از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری با مدل الایت هیچ فرقی نکنه

شما به هیچ وجه نمیتونی اون برنامه رو فرمت کنی این نظر منه

ata.royalfalcon
23-12-2010, 23:19
مگه خوت الایت نداری دقیقا همونه نرم افزار هم ویندوز و مک ساپورت میکنه

از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری با مدل الایت هیچ فرقی نکنه

شما به هیچ وجه نمیتونی اون برنامه رو فرمت کنی این نظر منه

چرا خودم الایت دارم
پس شما فقط اون پارتیشنی که توش دیتا میریزن رو فرمت کردین و
با اون پارتیشنی که نرم افزار بک آپ گیری توش هست کاری نداشتین درسته ؟؟
یااینکه هر دوتاشو فرمت کردین
اینو فقط بهم بگو
ببخشید اینقدر سوال میپرسم :11::11:

mazarei
23-12-2010, 23:21
چرا خودم الایت دارم
پس شما فقط اون پارتیشنی که توش دیتا میریزن رو فرمت کردین و
با اون پارتیشنی که نرم افزار بک آپ گیری توش هست کاری نداشتین درسته ؟؟
یااینکه هر دوتاشو فرمت کردین
اینو فقط بهم بگو
ببخشید اینقدر سوال میپرسم :11::11:

دقیقا فقط هارد رو فرمت کردم همین

ata.royalfalcon
23-12-2010, 23:23
دقیقا فقط هارد رو فرمت کردم همین

نه منظورم این نبود
دوتا پارتیشن داره شما کدومشو فرمت کردین
هردوتاشو یا فقط یکیشو و
اگه یکیشو کدوم یکی؟؟؟؟؟

mazarei
23-12-2010, 23:31
نه منظورم این نبود
دوتا پارتیشن داره شما کدومشو فرمت کردین
هردوتاشو یا فقط یکیشو و
اگه یکیشو کدوم یکی؟؟؟؟؟

دوست عزیز اونو نمیشه فرمت کرد من فقط 930 گیگ فرمت کردم همین

شنبه هم یه مشتری تو نت پیدا کردم با پر از فیلم اچ دی میخوام بهش بفروشم میرم usb3 بخرم

ata.royalfalcon
23-12-2010, 23:37
دوست عزیز اونو نمیشه فرمت کرد من فقط 930 گیگ فرمت کردم همین

خیالم راحت شد دستت درد نکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31::31:

l36320
24-12-2010, 11:16
سلام دوستان
نظرتون راجع به این مدل چیه؟ H.D.D EXT Seagate Expansion 1TB
البته میدونم که مدل HDD Seagate EXT FreeAgent 1TB آداپتور داره و بهتره و مزیت آداپتور داشتن رو هم میدونم
ولی از طرفی مدل اولی هم ارزونتره و هم حمل و نقلش آسونتره
حالا به نظرتون من که حمل و نقل واسم اهمیت داره همون مدل اولی رو بگیرم؟
یا تو این رنج قیمتی مدل بهتری پیدا نمیشه؟(1 ترا بایت)

solo8
24-12-2010, 12:05
سلام دوستان
نظرتون راجع به این مدل چیه؟ H.D.D EXT Seagate Expansion 1TB
البته میدونم که مدل HDD Seagate EXT FreeAgent 1TB آداپتور داره و بهتره و مزیت آداپتور داشتن رو هم میدونم
ولی از طرفی مدل اولی هم ارزونتره و هم حمل و نقلش آسونتره
حالا به نظرتون من که حمل و نقل واسم اهمیت داره همون مدل اولی رو بگیرم؟
یا تو این رنج قیمتی مدل بهتری پیدا نمیشه؟(1 ترا بایت)
اگه حمل و نقل واست مهمه بیا این سری های جدید سیگیت رو بگیر (GoFlex Portable).
اینا تکنولوژی جدیدتری داره.
اگرهم واست قیمت مهمه همون Expansion رو بگیر.اونم مدل بدی نیست.وسترن هم هستا!

dany_3p4u
25-12-2010, 17:34
سلام
هارد transcend
640 گیگ
مدل StoreJet 25M2
را 89 گرفتم

خیلی قدیمی نیست که ؟! :دی

راسته ضد ضربه و مورد تایید ارتش آمریکاس ؟ یا نه ؟!

سرعت رید و رایتش 22 مگابایت هست ! کمه زیاده بد نیست ! ؟؟؟

کابل usb ش چرا دوتایی هست ؟ هم با کی امتحان کردم هم دوتا، سرعتش فرق نمی کنه

( usb 3 زیاد شده ؟ سرعت تو این نوع usb چنده ؟)

ممنون

starn
25-12-2010, 17:43
یکی آخر جواب مارو نداد من StoreJet 25M3 دارم که usb3 وقتی به سیستم وصل میکنم چراغ هارد که روشن می شه نارنجی مگه نباید آی باشه؟؟؟
من شنیده بودم تگه مین هم usb 2 باشه usb3 وصل کنی مشکل پیش نمی اد و... (الان 95% لپ تاپ ها usb 2 هستن یعنی این usb 3 که هارد من داره وقتی به لپ تاپم وصل می کنم مورد استفاده نیست؟؟؟)

ata.royalfalcon
25-12-2010, 17:55
یکی آخر جواب مارو نداد من StoreJet 25M3 دارم که usb3 وقتی به سیستم وصل میکنم چراغ هارد که روشن می شه نارنجی مگه نباید آی باشه؟؟؟
من شنیده بودم تگه مین هم usb 2 باشه usb3 وصل کنی مشکل پیش نمی اد و... (الان 95% لپ تاپ ها usb 2 هستن یعنی این usb 3 که هارد من داره وقتی به لپ تاپم وصل می کنم مورد استفاده نیست؟؟؟)

تا اونجایی که میدونم اگه به پورت USB3 بزنی رنگ چراغ آبیه ولی اگه به USB2 بزنی رنگ چراغ نارنجیه

ata.royalfalcon
25-12-2010, 18:02
سلام
هارد transcend
640 گیگ
مدل StoreJet 25M2
را 89 گرفتم

ممنون

اون کابلی که میگی دوتایی به این دلیل هست که یکی ممکنه برقش کافی نباشه (یعنی با یکیش راه نیافته) پس از دوجا برق بگیره
به اینجور کابلها میگن Y Cable
به عکس زیر دقت کن نوشته for extra power

ata.royalfalcon
25-12-2010, 18:14

دلت خوشه ها
اینه جزئی از تبلیغات شون هست
اگه همچین تبلیغاتی نبود جلوی وسترن و سیگیت اصلا حرفی نداشتن
اگه به ساختار هارد اشنایی داشته باشه هاردها از یک یا چند صفحه تشکیل شده که با سرعت 5400 یا 7200 در حال چرخش هستن و یه هدی هم روی اونها حرکت میکنه حالا اگر ضربه ای وارد بشه باعث تصادف هد با صفحه و ایجاد بد سکتور میشه
اما اکثر هاردها یعنی نه تنها transcend بلکه وسترن و سیگیت تکنولوژی گزاشتن که در صورت وارد شدن ضربه این هد هارد سریعا به ناحیه امن حرکت می کنه تا اطلاعات آسیب نبینه!!! که همون آنتی شوکه و تا حدی در مقابل ضربه ها جواب میده

lordsaber
25-12-2010, 18:16

درست شنیدی. وقتی یه هارد با usb3 رو به پورت usb2 بزنی ب همون سرعت usb2 برات کر می کنه و چراغ نارنجی روشن می شه.

lordsaber
25-12-2010, 18:25
سلام
هارد transcend
640 گیگ
مدل StoreJet 25M2
را 89 گرفتم

ممنون

مبارکه. حالا که خریدی دیگه حالشو ببر. اینا رو باید قبل از خرید تحقیق می کردی عزیز دل!:27:
خیلی قدیمی نیست ولی تکنولوژی جدید هم نداره.
ضد ضربه و آب بودنش رو نمی شه روش حساب کرد. ولی یکی از بچه ها تو جیب کتش بود انداخته بود تو تشت بشوره ، زود متوجه شد درآورد ، بعدش که خوب خشکش کرد بارم کار می کرد و مشکلی نداشت! ضد ضربه هم تا حدی هستند. البته برند transcend معتبره و می شه بهش اعتماد کرد.
سرعت رید و رایت هر دو نمشه که 22 باشه! معمولا رایت کمتر از ریده! 22 مگ معمولی هست. هارد خود من تا 57 هم بالا رفت البته استیبل تا حدود 45 بیشتر نرفت با usb2
کابل usb رو هم که دوشتمون بالا گفت برا چیه!
سرعت تئوریک usb3تا 5.7 گیگ هست ولی عملی تا 4.7 گیگ میره.
موفق باشی

omid405
25-12-2010, 18:54

دوست من من جواب شما رو دادم در صفحات قبلی.

کابل هاردت usb 2 و usb 3 رو باهم ساپورت میکنه.
یعنی اگه به پورت 2 بزنی چراغ نارنجی هست. اگه به usb3 بزنی ابی روشن میشه. که هر کدام هم سرعت رایت و رید متفاوتی داره. من خودم مین usb 2 دارم میزنم نارنجی میشه. یه کارت usb3 خریدم به مین وصله. میزنم ابی روشن میشه. هیچ مشکلی هم پیش نمیاد. برای لپ تاپم به راحتی استفاده میشه.
به همین راحتی.

omid405
25-12-2010, 19:05
سلام
هارد transcend
640 گیگ
مدل StoreJet 25M2
را 89 گرفتم

ممنون

سلام. راستش چرا خب یکم قدیمی هست. باید 25M3 میگرفتی.
در مورد ضد ضربه بودنش هم حقیقت داره. مورد تایید امریکا است. من یکی از بستگانمون در امریکا این قضیه رو تایید کرده. هیچ تبلیغیم نیست. من خودم هاردهای 25D3 رو باز شده اش را دیدم.یک پوشش ژلاتینی بسیار سخت دور تا دور هارد رو فراگرفته که من خودم با مشت یه ضربه به هاردی که توی کاور اصلی نبود فقط هارد داخل ژلاتین بود زدم. (در ضمن هاردهای ترنسند برای شرکت معظم توشیبا هست سری 5065gsx)
خب بعدشم عین ساعت کار میکرد. ضد اب بودنش رو مطمئن نیستم. حالا این 25D3 بود.
25M3 فکر میکنم یه طلق دورش باشه. ولی ضد ضربه کامل هست. من با USB 3 تا 55mb سرعت داشتم.

dany_3p4u
25-12-2010, 21:14
مبارکه. حالا که خریدی دیگه حالشو ببر. اینا رو باید قبل از خرید تحقیق می کردی عزیز دل!:27:
خیلی قدیمی نیست ولی تکنولوژی جدید هم نداره.
ضد ضربه و آب بودنش رو نمی شه روش حساب کرد. ولی یکی از بچه ها تو جیب کتش بود انداخته بود تو تشت بشوره ، زود متوجه شد درآورد ، بعدش که خوب خشکش کرد بارم کار می کرد و مشکلی نداشت! ضد ضربه هم تا حدی هستند. البته برند transcend معتبره و می شه بهش اعتماد کرد.
سرعت رید و رایت هر دو نمشه که 22 باشه! معمولا رایت کمتر از ریده! 22 مگ معمولی هست. هارد خود من تا 57 هم بالا رفت البته استیبل تا حدود 45 بیشتر نرفت با usb2
کابل usb رو هم که دوشتمون بالا گفت برا چیه!
سرعت تئوریک usb3تا 5.7 گیگ هست ولی عملی تا 4.7 گیگ میره.
موفق باشی

سلام. راستش چرا خب یکم قدیمی هست. باید 25M3 میگرفتی.
در مورد ضد ضربه بودنش هم حقیقت داره. مورد تایید امریکا است. من یکی از بستگانمون در امریکا این قضیه رو تایید کرده. هیچ تبلیغیم نیست. من خودم هاردهای 25D3 رو باز شده اش را دیدم.یک پوشش ژلاتینی بسیار سخت دور تا دور هارد رو فراگرفته که من خودم با مشت یه ضربه به هاردی که توی کاور اصلی نبود فقط هارد داخل ژلاتین بود زدم. (در ضمن هاردهای ترنسند برای شرکت معظم توشیبا هست سری 5065gsx)
خب بعدشم عین ساعت کار میکرد. ضد اب بودنش رو مطمئن نیستم. حالا این 25D3 بود.
25M3 فکر میکنم یه طلق دورش باشه. ولی ضد ضربه کامل هست. من با USB 3 تا 55mb سرعت داشتم.

ممنون از جواب ها
حقیقتش من برای WD 500 گیگ رفته بودم، اما لحظه آخر تصمیم عوض شد !
طرف گفت ضد ضربه ً دیگه نمی دونم چی شد :دی
گفتش usb 3 هم داره ها، اما من گفتم سیستم ما که 2 هست ، به کار ما حالا حالا ها نمی یاد !
یعنی این usb 3 این همه فراگیر شده !

نه از نظر 22 مگ سرعت مطمئن هستم
دوستی هم سی گیت داشت، واسه اونم تقریبا هر دو 23 بود

حالا شده دیگه ! لحظه تصمیم گرفتم ! کسی قیمت مدل 500 گیگ usb 3 رو برای این مارک که می گین نداره ؟
ممنون

omid405
25-12-2010, 21:21
حالا شده دیگه ! لحظه تصمیم گرفتم ! کسی قیمت مدل 500 گیگ usb 3 رو برای این مارک که می گین نداره ؟
ممنون[/QUOTE]

منظورتون کدام مارکه؟

اگر ترنسند 25D3 رو میگید من 83 گرفتم
25M3 هم 80 تا 85 باید باشه
wd هم 85-90

aluminum
25-12-2010, 21:33
دوستان بدسکتور هارد اکسترنال جز گارانتی هست؟

dany_3p4u
25-12-2010, 22:14
هارد خود من تا 57 هم بالا رفت البته استیبل تا حدود 45 بیشتر نرفت با usb2
متوجه نشدم، یعنی شما با usb 2 همچین سرعتی دارین ؟؟؟

Power Saving Mode 10 mins

این یعنی چی ؟ کسی می دونه ؟

مقایسه این دو مدل

solo8
25-12-2010, 22:42
نه فکر نمیکنم!تقریبا مطمئنم.

lordsaber
26-12-2010, 10:00
متوجه نشدم، یعنی شما با usb 2 همچین سرعتی دارین ؟؟؟

این یعنی چی ؟ کسی می دونه ؟

مقایسه این دو مدل

بله با usb2.
power saving mode همون stand by هست. یعنی وقتی توی یه مدت خاصی مثلا 30 ثانیه از هارد استفاده نکنی و تبادل دیتا نداشته باشی هارد ارتباط رو قطع می کنه که پاور بیخودی مصرف نکنه. برا لپتاپ
بدرد می خوره.

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

توی برگه گارانتی نوشته معمولا. یه سری گارانتی ها تا یه مدت کوتاهی گارانتی می کنند مثلا 2 ماه 3 ماه. ولی اگر ضربه نخورده و بد سکتور گرفته احتمالا قبول کنند. البته فیلم زیاد میاند. راه دررو زیاد دارند برا خودشون.

dany_3p4u
26-12-2010, 15:18
بله با usb2.
با این جمله اشتباه پشیمونی می کنم از خریدم ! :دی

power saving mode همون stand by هست. یعنی وقتی توی یه مدت خاصی مثلا 30 ثانیه از هارد استفاده نکنی و تبادل دیتا نداشته باشی هارد ارتباط رو قطع می کنه که پاور بیخودی مصرف نکنه. برا لپتاپ
بدرد می خوره.
پیش فرض باید فعال باشه یا باید فعال کردش ؟
واسه من همیشه خدا کار می کنه !
حتی اگه سِیف ریمو هم کنم ودیگه هارد را توی مای کامپیتور نشون نده بازم کار میکنه (اون چراغ آبی ش هم روشنه)
مشکل از کجا می تونه باشه ؟

moer
26-12-2010, 16:27
منم بعد کلی تحقیق 1 هارد e.x usb 3 وسترن 500گیگ سازگار خریدم 90 ت

ata.royalfalcon
26-12-2010, 19:02
حتی اگه سِیف ریمو هم کنم ودیگه هارد را توی مای کامپیتور نشون نده بازم کار میکنه (اون چراغ آبی ش هم روشنه)

شما باید با استفاده از نرم افزاری که برای هارد هست اونو خاموش کنی
از طریق ویندوز سیف ریمو کنی اون خاموش نمیشه

dany_3p4u
26-12-2010, 20:13
شما باید با استفاده از نرم افزاری که برای هارد هست اونو خاموش کنی
از طریق ویندوز سیف ریمو کنی اون خاموش نمیشه
بیشتر می شه توضیح بدین ؟
برای همه اینطور هست ؟

ata.royalfalcon
26-12-2010, 20:19
بیشتر می شه توضیح بدین ؟
برای همه اینطور هست ؟

من هارد های دیگه رو نمیدونم ولی وسترن خودم به محض اینکه برای اولین بار به سیستم وصل میکنم به صورت اتوماتیک وار یه نرم افزاری نصب میکنه یه میتونی کارهای مختلفی رو انجام بدی یکی از این کارها خاموش کردن هارد هست
به این صورت وقتی میخوام هارد رو خاموش کنم روی آیکن نرم افزار توی system tray راست کلیک میکنم (همونی که عکس کله آدم رو داره) و هارد رو خاموش میکنم و چراغ هارد خاموش میشه

ata.royalfalcon
26-12-2010, 20:40
توضیحات تکمیلی هم بدم
معمولا هاردهای اکسترنال درایوری (منظور نرم افزاره ) دارند به محض اینکه برای اولین بار به سیستم وصل میشه این نرم افزار نصب میشه
اما ممکنه هارد هیچ گونه درایوری نداشته باشه پس کاریش نمیشه کرد

solo8
26-12-2010, 20:51
بیشتر می شه توضیح بدین ؟
برای همه اینطور هست ؟
دوست عزیز اگه مدل هاردتو دقیق بگی برات درایورش رو میذارم.

dany_3p4u
26-12-2010, 20:59
دوست عزیز اگه مدل هاردتو دقیق بگی برات درایورش رو میذارم.
StoreJet 25M2 ترنسند
خوش یک برنامه 10 مگی داره، اما برای رمز گذاری و بک آپ گرفتنه، واسه خاموش کردنش گزینه ای نیست، خودشم می گه جدید ترین ورژنش ه !

ata.royalfalcon
26-12-2010, 21:16
StoreJet 25M2 ترنسند
خوش یک برنامه 10 مگی داره، اما برای رمز گذاری و بک آپ گرفتنه، واسه خاموش کردنش گزینه ای نیست، خودشم می گه جدید ترین ورژنش ه !

دوست عزیز شما همونو نصب کنین بعد از نصب کامل system tray رو نگاه کنین
سپس روی آیکن راست کلیک کنید باید گزینه ای مشابه سیو ریمو داشته باشه!!!

ضمنا اون آواتارت نوسفراتو آلوکارده درسته !!! توی انیمه هلسینگ هست خیلی قشنگه درسته؟؟

solo8
26-12-2010, 22:09
StoreJet 25M2 ترنسند
برای وسترن که همونجوریه که دوستمون میگه.ولی برای ترنسند نمیدونم.فقط جدیدترین ورژنش رو اگه میخوای بگو.

ALI-17
27-12-2010, 02:32
سلام...
هارد 2.5اینچ 1ترابایت...
لطفا از همه برندها یه مدل با عکس و قیمت معرفی کنید...
ممنون!:10:

lordsaber
27-12-2010, 09:51
با این جمله اشتباه پشیمونی می کنم از خریدم ! :دی

[/COLOR]پیش فرض باید فعال باشه یا باید فعال کردش ؟
واسه من همیشه خدا کار می کنه !

من هم که گفتم باید قبل از خرید یه تحقیق می کردی ببینی بازار چه خبره. حالا که خریدی دیگه حالشو ببر.
البته این سرعت بستگی به خیلی چیزا داره. سرعت هاردی که روی خود سیستم هست و میزان درگیریش توی همون لحظه که داری کپی می کنی. کیفیت و وضعیت کلی مادر بورد و پینهای usb2 که روی اون نصب شده و ...
power saving پیش فرض فعاله (معمولا) . باید ببینی زمان ست شده هاردت چقدر هست برای رفتن روی حالت power saving؟! و توی اون مدت زمان نباید هیچ سیگنالی بره بیاد. یعنی مثلا یه فیلم از روش داری می بینی paus نکرده باشی یا آنتی ویروست با هاردت کار نکنه. کلا هیچ سیگنالی نره بیاد.
اون چراغ آبی هم مربوط به پاوری هست که از پورت usb به دستگاه می رسه. ممکنه safe remove هم بکنی و روشن بمونه.
usb دو حالت ارتباطی داره یه حال دیتا رو cash می کنه و روی دستگاهس که وصله پاور قویتری می ده این باعث می شه که یه نمه سرعت بالاتر بره ولی اگر safe remove نکنی احتمال سوختن فاش یا هارد هست. یه حالت هم cash نمی کنه و safe remove بکنی یا نکنی فرقی نمی کنه چون اون پاور قوی و cash کردن دیگه وجود نداره.
شما اول مدت زمان power saving رو پیدا کن تو مشخصات هاردت و بزار به همون اندازه یا بیشتر هیچ کاری انجام نشه روش. اونوقت هارد خاموش می شه خود به خود. و وقتی دوباره می خوای از روش دیتا بخونی خودش روشن می شه.
موفق باشی

lordsaber
27-12-2010, 09:57
سلام...
هارد 2.5اینچ 1ترابایت...
عزیزم یه گشتی تو همین تاپیک بزنی همه چیز دستگیرت می شه. تقریبا از همه مدلهایی که ارزش خرید داشته باشند صحبت شده مفصل.
موفق باشی

dany_3p4u
27-12-2010, 11:34
شاید این سوال ربطی به اینجا نداشته باشه
اما حالا اگه کسی می دونه ممنون می شم جواب بده
یک سیستم قدیمی بود بارم 512 که سرعت کپی دیتا توش ماکس 15 مگ بود
من یک 512 دیگه هم تنگش انداختم و شد رم 1گیگ، ولی سرعت کپی همون 15 بود و زیاد نشد، کسی می دونه چرا ؟ (کپی اطلاعات از خود هارد به خودش)

اما الآن هم دل 1520 با 4 گیگ رم دارن، ولی بازم ماکس سرعت 30-35 هست نه 40 !
اما اینکه چطور من توی خود هار سیستم همچین سرعتی دارم و شما تو usb2 سرعت 45 در عجبم !

power saving پیش فرض فعاله (معمولا) . باید ببینی زمان ست شده هاردت چقدر هست برای رفتن روی حالت power saving؟!
عزیز یک برنامه 10 مگی به اسم SJelite3 توش بود، وقتی اون را اجرا می کنم هر 10 مین اگه کار نکنه خاموشش می کنه
همونطوز که تو سایتش زده
سوالم اینه که آیا می شه زمانش را عوض کرد ؟ از کجا ؟ و اینکه حتما این برنامه باید ران بشه تا اینطور شه ؟
اینی که شما می گی از کدوم قسمت باسد ببینم ؟

usb دو حالت ارتباطی داره یه حال دیتا رو cash می کنه و روی دستگاهس که وصله پاور قویتری می ده این باعث می شه که یه نمه سرعت بالاتر بره ولی اگر safe remove نکنی احتمال سوختن فاش یا هارد هست. یه حالت هم cash نمی کنه و safe remove بکنی یا نکنی فرقی نمی کنه چون اون پاور قوی و cash کردن دیگه وجود نداره.
شرمنده، ممکنه بفرمایین از کجا می شه فهمید هارد یا فلش کدوم یکی از این دو نوع می باشد ؟
ممنون

lordsaber
27-12-2010, 12:25
شاید این سوال ربطی به اینجا نداشته باشه
اما حالا اگه کسی می دونه ممنون می شم جواب بده
یک سیستم قدیمی بود بارم 512 که سرعت کپی دیتا توش ماکس 15 مگ بود
من یک 512 دیگه هم تنگش انداختم و شد رم 1گیگ، ولی سرعت کپی همون 15 بود و زیاد نشد، کسی می دونه چرا ؟ (کپی اطلاعات از خود هارد به خودش)

اما الآن هم دل 1520 با 4 گیگ رم دارن، ولی بازم ماکس سرعت 30-35 هست نه 40 !
اما اینکه چطور من توی خود هار سیستم همچین سرعتی دارم و شما تو usb2 سرعت 45 در عجبم !

عزیز یک برنامه 10 مگی به اسم SJelite3 توش بود، وقتی اون را اجرا می کنم هر 10 مین اگه کار نکنه خاموشش می کنه
همونطوز که تو سایتش زده
سوالم اینه که آیا می شه زمانش را عوض کرد ؟ از کجا ؟ و اینکه حتما این برنامه باید ران بشه تا اینطور شه ؟
اینی که شما می گی از کدوم قسمت باسد ببینم ؟

شرمنده، ممکنه بفرمایین از کجا می شه فهمید هارد یا فلش کدوم یکی از این دو نوع می باشد ؟
ممنون

مورد اول: سرعت کپی دیتا روی خود هارد هم بستگی به چند تا عامل داره عزیز. سرعت هارد که با rpm نشون داده می شه ، بافر هارد، پارتیشن بندی هارد.
بخوام ساده بگم هارد چند تا دیسک داره که هر دیسک یه لنز داره که روی اون دیتا رو رایت می کنه و می خونه.
زمانی که شما هارد رو پارتیشن بندی می کنی دیسکهای هارد تقسیم میشن به پارتیشن های مختلف. حالا ممکنه یه پارتیشن روی دو تا دیسک باشه یا برعکس چند تا پارتیشن روی یه دیسک باشن. هر دیسک سه لنز داره و اگر شما دیتا رو از روی یه پارتیشن روی یه دیسک روی پارتیشن دیگه روی همون دیسک بریزی لنز دیتارو رو می خونه ، می ریزه تو بافر، بعد منتقل می شه به موقعیت پارتیشن جدید و دیتا رو از بافر می خونه و رایت می کنه در موقعیت جدید. حالا اگر روی دو تا دیسک باشند پارتیشنهات دو تا لنز کار می کنند و سرعت بالاتر می ره . اگر بافرت بزرگتر باشه سرعت بالاتر می ره، اگر سرعت هاردت بالاتر باشه سرعت بالاتر می ره و .... البت اینها در مورد کپی دیتا روی خود هارد هست نه از یه هارد به هارد دیگه که اون کلا داستانش متفاوته.
هارد سیستم من hitachi 7200rpm 32m buffer هست. من روی همین هارد تا 60 مگ سرعت هم کپی دیتا داشتم. بالاترش هم ممکنه بشه ولی از دید من دور مونده! :27:
وقتی از usb دیتا منتقل میشه سرعت پایینتر میره چون مادر بورد و سرعت رید و رایت دستگاه usb هم این وسط مهم هست.

مورد دوم: هارد من بدون هیچ برنامه ای خودش می ره روی استند بای و وقتی ازش دیتا بخوام خودش دوباره ران می شه. رمانش رو نمی شه عوض کرد . من بلد نیستم شاید بشه! اگر جایی دیدی ما رو هم خبر کن بی زحمت. :20: توی کاتالوگ دشتگاهت می تونی ببینی یا تو اینترنت برو تو سایتش مشخصات دقیق ببین.

مورد سوم: توی device manager سیستم تو قسمت universal serial bus controllers روی هر کدوم که properties بگیری می تونی ببینی چه ستینگی داره رو چه سرعتی ست شده.
تو وین 7 روی هر کدوم از usb ها که دابل کلیک کنی و وارد وارد قسمت details بشی از منوی property قسمت safe remove required رو انتخاب کنی توی پنجره پایین می نویشه که safe remove می خواد یا نه. اگر false بود یعنی نمی خواد و اگر true یود یعنی safe remove می خواد.

انگشتام ترکید! :24::10:

ALI-17
27-12-2010, 21:16
عزیزم یه گشتی تو همین تاپیک بزنی همه چیز دستگیرت می شه. تقریبا از همه مدلهایی که ارزش خرید داشته باشند صحبت شده مفصل.
موفق باشی
تو که اینهمه وقت گذاشتی و تایپ کردی و انگشتاتو ترکوندی، تو تا مدل هم معرفی میکردی، مگه چی میشد!:19:

MaFia_King
27-12-2010, 21:45
سلام

دوستان من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 گیگ seagate رو دارم که این هارد از USB 3 استفاده می کنه ولی مادربرد من از USB 2 پشتیبانی می کنه !

حالا سوال من این هست که آیا با خرید این هارد می تونم از این هارد استفاده کنم و با مادربردم سازگاری خواهد داشت ؟

ممنون

solo8
27-12-2010, 22:53
سلام

دوستان من قصد خرید یه هارد اکسترنال 500 گیگ seagate رو دارم که این هارد از USB 3 استفاده می کنه ولی مادربرد من از USB 2 پشتیبانی می کنه !

حالا سوال من این هست که آیا با خرید این هارد می تونم از این هارد استفاده کنم و با مادربردم سازگاری خواهد داشت ؟

ممنون
کدوم هارد؟
معمولا هارد های سیگیت دارای یه اداپتر هستند که باعث سازگاری با ورژن های مختلف یو اس بی میشه.
در هر صورت مشکلی نداره و با یو س بی 2 هم کار میکنه!
بعد چرا میخواید هاردی بخرید که تکنولوژیش از مادربوردتون بالاتره؟دارین پولتون رو هدر مدید(با عرض معذرت).
اگه مدل خاصی مد نظرتون نیست بگید تا مدل های دیگه رو بهتون معرفی کنم.

solo8
27-12-2010, 23:03
سلام...
هارد 2.5اینچ 1ترابایت...
1-Seagate FreeAgent go 1TB
2-Seagate FreeAgent GoFlex ultra portable 1 TB
3-Seagate Expansion portable 1TB
4-WD my passport Essential 1T

واسه عکس هم توی ایمیج گوگل یه سرچ بکن عکساشون میاد.

اگه بخوام عکسا رو بذارم تاپیک الکی شلوغ میشه!

lordsaber
28-12-2010, 11:34
تو که اینهمه وقت گذاشتی و تایپ کردی و انگشتاتو ترکوندی، تو تا مدل هم معرفی میکردی، مگه چی میشد!:19:

وقتی شما که می خوای هزینه کنی حاضر نیستی وقت بزاری و یه دور بزنی تا اطلاعات کامل گیرت بیار نمی تونی از دیگران انتظار داشته باشی!
دو تا کافیه؟!
بیا این دو تایی که به نظر من بهترین بازارند:
seagate goflex

western passport
این مدل western دور پایینه ولی دور بالاش هم هست. مدل 7200rpm رو دو روز پیش یکی از دوستان خرید 185 تومان.

John Cena723
28-12-2010, 17:56
اساتید از بین این سه هارد کدوما رو پیشنهاد می کنید؟

Seagate 1TB Expansion External

WD 1TB My Book Essential

Seagate 1TB FreeAgent Desk

اگر میشه لطف کنید قیمت حدودی هر کدوم از اینارم بگید. با تشکر.

starn
28-12-2010, 18:34
یه هارد StoreJet 25M3 دارم با ظرفیت 640 گیگ امروز داشتم داخل هارد اطلاعات سنگین 100 گیگ انتقال می دادم اون اوایل که کپی می شد سرعت تبادل از 50 شروع شد بعد کم کم اومد پایین آقا من از پای لپتاپ پا شدم یه یه ساعتی رفتم بیرون اومدم دیدم هنوز داره کپی میکنه سرعت انتقال نگاه کردم 15 ثابت مونده بود یعنی 100 گیگ و تقریبا 1 ساعت 40 دقیقه طول کشید از هارد لپ تاپ کپی کنه (البته اینم بگم لپ تاپ usb2 بود ) ولی میخواستم ببینم چرا سرعت انتقال بعد از چند دقیقه پایین می اد؟؟؟
بعد از اون 100 گیگ یه 30 گیگ دیگه گداشتم که اینبار سرعت باز از بالا شروع شد و اومد روی 17-18 موند
دوستان راهی نداره سرعت بره بالاتر؟؟؟
(مشخصات لپ تاپ هم اینه cpu i5 rap 4 gig vga 1 gig )

MaFia_King
28-12-2010, 18:57
کدوم هارد؟
معمولا هارد های سیگیت دارای یه اداپتر هستند که باعث سازگاری با ورژن های مختلف یو اس بی میشه.
در هر صورت مشکلی نداره و با یو س بی 2 هم کار میکنه!
بعد چرا میخواید هاردی بخرید که تکنولوژیش از مادربوردتون بالاتره؟دارین پولتون رو هدر مدید(با عرض معذرت).
اگه مدل خاصی مد نظرتون نیست بگید تا مدل های دیگه رو بهتون معرفی کنم.

مدل دقیقش یادم نیست
در هر صورت این سخت افزار بروز هست و مطابق با جدیدترین متد ها ساخته شده.
دلیل دوم مادربردهای جدید از این usb استفاده می کنند که اگر در آینده خواستم مادربرد رو ارتقا بدم با مشکل مواجه نشم البته رنج قیمت ها تقریبا با هم برابری می کنند (قیمت این مدل 85 هزار تومان)

والا مدل خاصی مد نظرم نیست و این مدل رو از دو فروشنده پرسیده بودم که هر دو این مدل هارد رو پیشنهاد دادن!

حالا اگر شما مدل های بهتری سراغ دارید ممنون می شم بهم معرفی کنید.
:11:

solo8
28-12-2010, 20:08
اساتید از بین این سه هارد کدوما رو پیشنهاد می کنید؟

Seagate 1TB Expansion External

WD 1TB My Book Essential

Seagate 1TB FreeAgent Desk

اگر میشه لطف کنید قیمت حدودی هر کدوم از اینارم بگید. با تشکر.
بین این 3 تا FreeAgent Desk پیشنهاد میشه.
قیمت سومی حدود100000 - دومی حدود هم حدود 100000 - اولی ی رو ندارم ولی همین حدوده!
منظورم از حدود 100 یعنی یه خورده بالاتر.

مدل دقیقش یادم نیست
در هر صورت این سخت افزار بروز هست و مطابق با جدیدترین متد ها ساخته شده.
دلیل دوم مادربردهای جدید از این usb استفاده می کنند که اگر در آینده خواستم مادربرد رو ارتقا بدم با مشکل مواجه نشم البته رنج قیمت ها تقریبا با هم برابری می کنند (قیمت این مدل 85 هزار تومان)

والا مدل خاصی مد نظرم نیست و این مدل رو از دو فروشنده پرسیده بودم که هر دو این مدل هارد رو پیشنهاد دادن!

حالا اگر شما مدل های بهتری سراغ دارید ممنون می شم بهم معرفی کنید.
میتونی این دو مدل از سیگیت رو بگیری که هر وقت خواستی میتونی با تعویض اداپتر اونو به USB 3.0 ارتقا بدی.فعلا از ساتا و USB 2.0 میشه استفاده کرد ولی واسه یو اس بی 3 یه سخت افزار میخواد که به هارد وصل میشه و قیمتش هم 30-40 تومنه.
Seagate GoFlex ultra-portable
Seagate Goflex pro ultra portable

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

چون میدونستم این سوال که فرق بین مدل PRO با مدل معمولی چیه تو ذهنت پیش میاد اینو هم میذارم!:31:

GoFlex با GoFlex Pro فرق داره ؟ فرقش چيه؟

زیاد فرق ندارن ولی:
GoFlex Pro فقط رنگ مشکی با ظرفیت 500 و 750 GB داره.
GoFlex رنگ های مختلفی داره و 1 ترا هم بیشترین ظرفیتش.
و مدل پرو هم گارانتی و وارانتی بیشتری داره.
و فرق دیگشون اینه که مدل پرو فقط هارد پرتابل داره.(مدل دسکتاپی نداره)
دیگه چیزی نمیدونم و فک نکنم دیگه فرقی داشته باشن.

Greedy
28-12-2010, 20:31
سلام
یه هارد دیسک اکسترنال 500 گیگ میخوام بخرم میخواستم با این مشخصات چه مارکی خوبه ؟
1- usb2
2- شناسایی توسط گیرنده های دیجیتال مثه xvison و ...

MaFia_King
29-12-2010, 00:40
قیمت سومی حدود100000 - دومی حدود هم حدود 100000 - اولی ی رو ندارم ولی همین حدوده!

میتونی این دو مدل از سیگیت رو بگیری که هر وقت خواستی میتونی با تعویض اداپتر اونو به USB 3.0 ارتقا بدی.فعلا از ساتا و USB 2.0 میشه استفاده کرد ولی واسه یو اس بی 3 یه سخت افزار میخواد که به هارد وصل میشه و قیمتش هم 30-40 تومنه.

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------

چون میدونستم این سوال که فرق بین مدل PRO با مدل معمولی چیه تو ذهنت پیش میاد اینو هم میذارم!:31:

زیاد فرق ندارن ولی:

ممنون به خاطر راهنماییتون :11:

قیمت این دو مدلی که معرفی کردین در چه حدودی هست؟

ALI-17
29-12-2010, 08:33
western passport
این مدل western دور پایینه ولی دور بالاش هم هست. مدل 7200rpm رو دو روز پیش یکی از دوستان خرید 185 تومان.
سلام/این مدلی که معرفی کردی usb3 هست ولی مادربوردم usb2 هست!
یه سوال: اگه این هارد رو بخرم چه مشکلاتی واسم پیش میاد، یعنی سرعت انتقال داده ها کم نمیشه؟
خیلی ممنون!:11:

lordsaber
29-12-2010, 09:03
یه هارد StoreJet 25M3 دارم با ظرفیت 640 گیگ امروز داشتم داخل هارد اطلاعات سنگین 100 گیگ انتقال می دادم اون اوایل که کپی می شد سرعت تبادل از 50 شروع شد بعد کم کم اومد پایین آقا من از پای لپتاپ پا شدم یه یه ساعتی رفتم بیرون اومدم دیدم هنوز داره کپی میکنه سرعت انتقال نگاه کردم 15 ثابت مونده بود یعنی 100 گیگ و تقریبا 1 ساعت 40 دقیقه طول کشید از هارد لپ تاپ کپی کنه (البته اینم بگم لپ تاپ usb2 بود ) ولی میخواستم ببینم چرا سرعت انتقال بعد از چند دقیقه پایین می اد؟؟؟
بعد از اون 100 گیگ یه 30 گیگ دیگه گداشتم که اینبار سرعت باز از بالا شروع شد و اومد روی 17-18 موند
دوستان راهی نداره سرعت بره بالاتر؟؟؟
(مشخصات لپ تاپ هم اینه cpu i5 rap 4 gig vga 1 gig )

پایین اومدن سرعت توی دیتا با حجم بالا طبیعیه و بستگی به چطور نوشته شدن دیتا روی هارد مبدا و مقصد داره. وقتی شما دیتا روی یه هارد میریزی به ترتیب روی کلاسترهای خالی هارد نوشته می شه و آدرس اون کلاسترها برای دسترسی بعدی ذخیره می شه. حالا وقتی این کلاسترها خیلی با هم فاصله داشته باشند خوندن دیتا و انتقال دیتا کند تر می شه. برای بهتر شدن این حالت باید هارد رو DEFRAG کنید. تازه اینم معلوم نیست خیلی بالاتر بره چون بازم به عووامل دیگهای مثل درگیر بودن رم و مادر بورد و سی پی یو هم بستگی داره.
در ضمن لپتاپ خود من زمانی که باطری کم میشه سرعت انتقال دیتا رو میاره پایین تا پاور کمتری مصرف شه.

lordsaber
29-12-2010, 09:14
سلام/این مدلی که معرفی کردی usb3 هست ولی مادربوردم usb2 هست!
یه سوال: اگه این هارد رو بخرم چه مشکلاتی واسم پیش میاد، یعنی سرعت انتقال داده ها کم نمیشه؟
خیلی ممنون!:11:
این مدل چون دور بالا هست ارزش خریدن داره و متاسفانه الان هیچ مدل دور بالای usb2 تو 2.5اینچی ها نداریم!
اگر حجم بالا نمی خواستی seagate goflex pro بهترین انتخاب بود ولی این تا 500 بیشتر نداره متاسفانه.
از نظر سرعت usb3 بالاتر usb2 هست و شما مشکلی ندار ی مطمئنا. سرعت انتقال داده ها به خیلی چیزا بستگی داره. مادر بورد هارد سی پی یو و اتصالات سیستم خودتون و در نهایت به هارد اکسترنال.
خواهش می کنم. حوشحال می شم کمکی بتونم بکنم.
موفق باشید

lordsaber
29-12-2010, 09:21
سلام
یه هارد دیسک اکسترنال 500 گیگ میخوام بخرم میخواستم با این مشخصات چه مارکی خوبه ؟
1- usb2
2- شناسایی توسط گیرنده های دیجیتال مثه xvison و ...

2.5 یا 3.5 ؟!
من seagate goflex pro رو پیشنهاد می کنم. ولی این که با اون دستگاهها همخوانی داشته باشه یا نه رو نمی دونم.

Greedy
29-12-2010, 09:26
2.5 یا 3.5 ؟!
من seagate goflex pro رو پیشنهاد می کنم. ولی این که با اون دستگاهها همخوانی داشته باشه یا نه رو نمی دونم.
ممنون ولی 2.5 با 3.5 چه فرقی میکنه؟

ALI-17
29-12-2010, 11:07
از نظر سرعت usb3 بالاتر usb2 هست و شما مشکلی نداری مطمئنا. سرعت انتقال داده ها به خیلی چیزا بستگی داره. مادر بورد هارد سی پی یو و اتصالات سیستم خودتون و در نهایت به هارد اکسترنال.
خواهش می کنم. حوشحال می شم کمکی بتونم بکنم.
موفق باشیداینم مشخصات سیستم من:

msi_770_c45
amd athlonII x4 635
geil 2gb 1333 cl9
ati sapphire hd5670 1gb

به نظرت چطوره؟:46:

lordsaber
29-12-2010, 12:06
ممنون ولی 2.5 با 3.5 چه فرقی میکنه؟
هاردهای 2.5 اینچ کوچکترند (اندازه یه کف دست یا کوچیکتر) و با یه پورت usb2 یا usb3 به سیستم وصل می شند. نیازی به آداپتور برق ندارند و از پورت usb برق می گیرند. قیمتشون تقریبا دو برابر هست.
هاردهای 3.5 اینچ بزرگند تقریبا دو یا سه برابر هاردهای 2.5 اینچ و به آداپتور برق نیاز دارند.
حالا شما اگر می خوای مثلا یکی دو بار در ماه جابجاش کنی 3.5 اینچ بگیر ولی اگر می خوای همش همراهت باشه و جابجایی زیاد داری 2.5 اینچ بخر.

lordsaber
29-12-2010, 12:15
این مشخصات سیستم من:

msi_770_c45
amd athlonII x4 635
geil 2gb 1333 cl9
ati sapphire hd5670 1gb

به نظرت چطوره؟:46:
خوبه :31:
ولی همونطور که گفتم باید عملی دید چه یرعتی می تونی از usb2 بخونی یا بنویسی. تو سیستم خود من سرعت usb2 در بهترین حالت بالاتر از 50 یا 55 مگ نمی ره. هر چی از این سرعت پایینتر باشه یعنی یه چیزی اون وسط باعث میشه سرعت انتقال دیتا بیاد پایین. حالا یا همون چیزی که تو پستای قبلی گفتم در مورد fragmentation که باید defrag کنی تا بهتر بشه ، یا پورتها و کابلهایی که به مادر بورد وصله یا چیپستها و خود برد مادربورد که دیگه نمی شه کاریش کرد باید باش ساخت. :10:

solo8
29-12-2010, 14:07
هاردهای 2.5 اینچ کوچکترند (اندازه یه کف دست یا کوچیکتر) و با یه پورت usb2 یا usb3 به سیستم وصل می شند. نیازی به آداپتور برق ندارند و از پورت usb برق می گیرند. قیمتشون تقریبا دو برابر هست.
هاردهای 3.5 اینچ بزرگند تقریبا دو یا سه برابر هاردهای 2.5 اینچ و به آداپتور برق نیاز دارند.
حالا شما اگر می خوای مثلا یکی دو بار در ماه جابجاش کنی 3.5 اینچ بگیر ولی اگر می خوای همش همراهت باشه و جابجایی زیاد داری 2.5 اینچ بخر.
به نظر من اگه میخوای به دستگاه های دیگه هاردتو وصل کنی حتما اداپتور دار بخر که یه وقت هاردت نسوزه.(بحث جریان برق و..)

moslem47
29-12-2010, 15:21
سلام بین این سه کدوم پیشنهاد می شود

Seagate External FreeAgent Desk 1TB حدود 100
Western Digital External My Book Elite 1TB حدود 130
A-DATA Portable SH93 500GB حدود 95

من زیاد حمل و نقل نمی کنم ولی خب شاید بعضی وقت ها نیاز باشه تا حملش کنم.به نظر شما اینها مشکلی ندارند؟
کلا اگه یک توضیح نسبت به نقاط ضعف و قوتشون بدید ممنون میشم.
mehdicvl
29-12-2010, 15:57
سلام. خسته نباشین
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
1- Silicon Power Armor A80
2- Trancend Store Jet 25M3
میشه علتشم بگین؟ راستی بافر A80 چند مگ هست؟

solo8
29-12-2010, 17:30
سلام بین این سه کدوم پیشنهاد می شود

Seagate External FreeAgent Desk 1TB حدود 100
Western Digital External My Book Elite 1TB حدود 130
A-DATA Portable SH93 500GB حدود 95

من زیاد حمل و نقل نمی کنم ولی خب شاید بعضی وقت ها نیاز باشه تا حملش کنم.به نظر شما اینها مشکلی ندارند؟
کلا اگه یک توضیح نسبت به نقاط ضعف و قوتشون بدید ممنون میشم.
بحث ای دیتا با اونای دیگه فرق داره.ای دیتا پرتابل است یعنی برای حمل و نقله ولی اونای دیگه دسکتاپ هستند.
از نظر من وسترن بهتره(مدل الیت) ولی سیگیت هم خیلی خوبه.اگه اینده نگری سیگیت بگیر اگر هم نه به نظرم این وسترنه خیلی عالیه.یکی از دوستان هم داره (آقای صابر) و راضیه.

moslem47
29-12-2010, 18:42
بحث ای دیتا با اونای دیگه فرق داره.ای دیتا پرتابل است یعنی برای حمل و نقله ولی اونای دیگه دسکتاپ هستند.
از نظر من وسترن بهتره(مدل الیت) ولی سیگیت هم خیلی خوبه.اگه اینده نگری سیگیت بگیر اگر هم نه به نظرم این وسترنه خیلی عالیه.یکی از دوستان هم داره (آقای صابر) و راضیه.
منظورتون از اینکه فرمودید اینده نگرید سیگیت را بخر چی بود؟

solo8
29-12-2010, 21:31
منظورتون از اینکه فرمودید اینده نگرید سیگیت را بخر چی بود؟
چون میشه با عوض کردن اداپتر ،هارد های FreeAgent سیگیت رو با USB 3.0 سازگار کرد ولی بطور پیشفرض و فابریک USB 3.0 نداره و قیمت این اداپتر ها (خوانده شود Edapter) بین 30-40 تومنه.
پس اگه قصد دارید در ایندهخ مادربوردتون رو USB 3.0 کنین این نوع هارد هم مناسبند.

MaFia_King
29-12-2010, 23:28

زیاد فرق ندارن ولی:

سلام

قیمت هارد های 500 و 750 GB مدل (2.5 اینچ) چند هست؟

mehdicvl
31-12-2010, 14:18
سلام. خسته نباشین
بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
1- Silicon Power Armor A80
2- Trancend Store Jet 25M3
میشه علتشم بگین؟ راستی بافر A80 چند مگ هست؟

دوستان لطفا راهنمایی کنید! همین روزا میخوام هارد بخرم

mayssam660
31-12-2010, 15:25
با سلام به دوستان
من میخوام یه هارد یه ترابایتی بگیرم بیشتر هم واسه نگهداری آرشیو صوتیم هست.بیشتر از 110-120 تومن هم نمیخوام خرج کنم.به نظر اساتید من چه مدلی رو بگیرم که از نظر اطمینان از اینکه یه روزی اطلاعاتم با سوختن و خراب شدن از بین نره بهتره؟آیا اصلا چه عواملی باعث میشه هارد اکسترنال از بین بره؟ممنون میشم به سوالام جواب بدین

piroooz
31-12-2010, 16:36
با سلام به دوستان
من میخوام یه هارد یه ترابایتی بگیرم بیشتر هم واسه نگهداری آرشیو صوتیم هست.بیشتر از 110-120 تومن هم نمیخوام خرج کنم.به نظر اساتید من چه مدلی رو بگیرم که از نظر اطمینان از اینکه یه روزی اطلاعاتم با سوختن و خراب شدن از بین نره بهتره؟آیا اصلا چه عواملی باعث میشه هارد اکسترنال از بین بره؟ممنون میشم به سوالام جواب بدین
مدل های که توی این رنج قیمت میشه پیشنهاد داد :
Western Digital WD My Book 1TB
Seagate FreeAgent GoFlex 1TB External
عوامل مختلفی هم در آسیب رسیدن به هارد وجود داره مثل حرارت و ضربه شدید و ...

ata.royalfalcon
31-12-2010, 17:00
اصلا چه عواملی باعث میشه هارد اکسترنال از بین بره؟ممنون میشم به سوالام جواب بدین

1.نوسانات برق اگه شما تعداد زیادی هارد اکسترنال دارین بهتره که یه استابیلایزر فاراتل بخری 120 تومنه
2. گرمای بیش از حد ، یه فن 220 ولتی برقی (فن رک) بخرین و از نرم افزارهای کنترل کننده دمای هارد استفتاده کنید که اگه دما بیش از 40 درجه شد فن رو روشن کنین یه جوراب زنانه نازک هم بذارین تا بعنوان فیلتر ضد گرد و خاک عمل کنه
عکس فن رو اینجا میذارم
3. در مواقعی که ازش استفاده نمیکنین یه پوشش بذارین روش تا گردو خاک نره توش
4. موقعی که داره کار میکنه اصلا تکونش نده!!!
5 . طبق گفته ای دفترچه راهنمای هارد وسترن اول برق رو وصل کنین بعد کابل USB رو بزنین
6. حتما SAFE remove کنین
7. این هاردهای USB2 کند هست یعنی وسط کار کپی کردن ممکنه یه چندثانیه ای وقفه داشته باشن و چراغ هارد چشمک نزنه فکر نکنین که مثلا هنگ کرده صبور باشین به کارخودش ادامه میده!!!

John Cena723
31-12-2010, 20:32
ببخشید میخواستم ببینم کسی از دوستان قیمت Seagate 2TB Expansion External داره؟ بعدش کیفیت این هارد چطوریاست؟ چون من بین این و WD My Book essential بین دو راهی قرار گرفتم.

mayssam660
01-01-2011, 12:26
1.نوسانات برق اگه شما تعداد زیادی هارد اکسترنال دارین بهتره که یه استابیلایزر فاراتل بخری 120 تومنه
2. گرمای بیش از حد ، یه فن 220 ولتی برقی (فن رک) بخرین و از نرم افزارهای کنترل کننده دمای هارد استفتاده کنید که اگه دما بیش از 40 درجه شد فن رو روشن کنین یه جوراب زنانه نازک هم بذارین تا بعنوان فیلتر ضد گرد و خاک عمل کنه
عکس فن رو اینجا میذارم
3. در مواقعی که ازش استفاده نمیکنین یه پوشش بذارین روش تا گردو خاک نره توش
4. موقعی که داره کار میکنه اصلا تکونش نده!!!
5 . طبق گفته ای دفترچه راهنمای هارد وسترن اول برق رو وصل کنین بعد کابل USB رو بزنین
6. حتما SAFE remove کنین
7. این هاردهای USB2 کند هست یعنی وسط کار کپی کردن ممکنه یه چندثانیه ای وقفه داشته باشن و چراغ هارد چشمک نزنه فکر نکنین که مثلا هنگ کرده صبور باشین به کارخودش ادامه میده!!!

عزیز ممنون از راهنماییتون فقط یه سوال واسم بیش اومده و اون اینه که من چون میخوان این هاردو حمل و نقل کنم نمیخوام رابط برق داشته باشه و فقط با اتصال کابل usb راش بندازم.آیا همچین مدلی واسه 1 ترابایت هست؟

solo8
01-01-2011, 13:25
عزیز ممنون از راهنماییتون فقط یه سوال واسم بیش اومده و اون اینه که من چون میخوان این هاردو حمل و نقل کنم نمیخوام رابط برق داشته باشه و فقط با اتصال کابل usb راش بندازم.آیا همچین مدلی واسه 1 ترابایت هست؟
بله شما باید مدل های پرتابل 1 ترا بگیری مثل:

My passport Essential se
Seagate GoFlex Ultra portable

lordsaber
01-01-2011, 14:31
با سلام به دوستان

با این هزینه شما نمی تونی 1ترا 2.5 اینچ ( که برون آداپتور کار کنه) بگیری. الان 1 ترا western mypassport که بدون آداپتور باشه قیمتش حدود 180 هست. :27:
اگر می خوای حجمش حتما 1 ترا باشه seagate goflexpro desktop بهترین انتخاب در حال حاضر با هزینه شماست. اگر می خوای حتما پرتابل باشه(2.5 اینچ بدون آداپتور) seagate goflexpro ultra portable با حجم 500 گیگ انتخاب خوبیه. انتخاب باشماست. :20:
من برای ارشیو صوتی خودم دو سال پیش یه seagate desktop 1Tra خریدم که بهترین مدل اونوقت بود و ازش راضیم. ولی حمل و نقلش یه نمه سخته.
عوامل از بین رفتن اطلاعات هم دوستان بالا گفتن. مهمترینشون نوسانات برقه و بعد از اون ضربه خارجی به هارد و بعد حرارت که البته با هوای متعادل اتاق مشکلی نخواهد داشت. همچنین این که از برند درست و حسابی و اصل نخری! یکی از دوستان یه هارد خریده بود نمی دونم چه برندی بود اونقدر دره پیت بود مه اصلا تو یادم نمونده! یه روز می زنه به سیستم می بینه انگار کلا هارد فرمت شده مادر زاده! همه اطلاعات پرررررررر! چرا؟! چون 20 تومن ارزونتر بود! :41:
موفق باشید.:11:

John Cena723
01-01-2011, 14:41
ببخشید میخواستم ببینم کسی از دوستان قیمت Seagate 2TB Expansion External داره؟ بعدش کیفیت این هارد چطوریاست؟ چون من بین این و WD My Book essential بین دو راهی قرار گرفتم.

میشه لطفا جواب ما رو هم بدید؟!

lordsaber
01-01-2011, 14:46
دوستان لطفا راهنمایی کنید! همین روزا میخوام هارد بخرم

هر دو مدل جزو برندهای متوسط رو به بالای بازار هستند. انتخابشون بستگی به سلیقه خودتون داره. یکی دو تا از بچه ها فکر کنم همین مدلها ر داشتند. تو تاپیکا بخون ببین کیا دارند راضی هستند یا نه. عجله هم نکن درست تحقیق کن بعدا پشیمون نشی :11:

lordsaber
01-01-2011, 14:56
سلام

قیمت هارد های 500 و 750 GB مدل (2.5 اینچ) چند هست؟

500 بین 80 تا 100 حدودا.
750 بین 110 تا 130

solo8
01-01-2011, 19:33
کلا جدیدا سیگیت یه نمه از وسترن داره بهتر کار میکنه و توی رده بندی ها هم اینو نشون میده.
شما تو سایت های خارجی بنچ مارکهای این دو رو هم بررسی کنی بد نیست!

bida
02-01-2011, 13:25
سلام
ما توشركت يه سيستم قديمي داريم كه USB 1.1 هست و به عنوان سرور داده ازش استفاده مي كنيم.بعضي وقت ها براي بك آپ گيري يه هارد Seagate يك ترابايت رو به اون مي زنيم ، مي خواستم بدونم اين تفاوت تو تكنولو‍ ژي USB به هارد صدمه نمي زنه؟ و اصولا وصل كردن دستگاه به پورتي با سرعت كمتر مشكلي به جز سرعت داره يا نه؟

ata.royalfalcon
02-01-2011, 16:22
سلام
ما توشركت يه سيستم قديمي داريم كه USB 1.1 هست و به عنوان سرور داده ازش استفاده مي كنيم.بعضي وقت ها براي بك آپ گيري يه هارد Seagate يك ترابايت رو به اون مي زنيم ، مي خواستم بدونم اين تفاوت تو تكنولو‍ ژي USB به هارد صدمه نمي زنه؟ و اصولا وصل كردن دستگاه به پورتي با سرعت كمتر مشكلي به جز سرعت داره يا نه؟

سلام
نه مشكلي نداره ولي سرعتت از لاكپشت هم كمتر ميشه!!!:blink::blink::blink:

lordsaber
02-01-2011, 17:18
سلام

شما سعی کن یه گالن 20 لیتری آب رو با یه لوله پلیکا 10 اینچ خالی کنی! بعدش سعی کن اونو با یه شیلنگ کولر خالی کنی! این می شه همون تفاوت usb2 و usb1 !!:31:
این تفاوت باعث می شه استهلاک هارد بره بالا چون زمان بیشتری روشنه. من5 سال پیش یه باکس هارد داشتم و توش هارد 320 گیگ گزاشته بودم و همین کاری که شما کردید رو کردم. یه بار تقریبا 1 روز کامل طول کشید تا حدود 100گیگ دیتا رو کپی کنم. بعد از اون چراغهای باکس سوخت! ولی باکس هتوز هم سالمه و کار می کنه. مهمتر از همه این که شما وقت با ارزشتون رو از دست می دید.
شما الان با یه کارت usb2 بیست سی تومنی می تونید از طریق اسلات pci دو تا یا 4 تا پورت usb2 داشته باشید.
نمی گم usb3 .اون سیستم قدیمی usb2 هم ببینه به خودش ذوق مرگ می شه! :27::10:

bida
02-01-2011, 18:13
ممنون دوست عزیز که جواب دادی

ولی سوال اصلی من بیشتر مربوط به این هست که آیا اختلاف توان ورودی یا اختلاف جریانی بین این 2 نوع پورت وجود داره که باعث آسیب دیدن هارد بشه یا نه .

چون اختلاف سرعت و زمان تلف شده و استهلاک رو که هر کسی متوجهش میشه. داده هایی هم که ما کپی می کنیم نهایتا 100-200 مگ هستن و زمان زیادی نمی گیره و شاید هفته ای یکبار یا طولانیتر این کار انجام بشه چون این بک آپ پشتیبان هست. پس استهلاک و زمان تلف شده خیلی عامل مهمی نیست تو این حالت

بیشتر نگرانیم از مشکلاتی مثل اختلاف ولتاژ و یا مثلا نوسان جریان بین این دو نوع پورت هست که تو اون چند دقیقه به هارد صدمه
بزنه.

پ.ن : چه صبر و حوصله ای داشتی شما .... 100 گیگ رو USB 1.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lordsaber
02-01-2011, 18:25
ممنون دوست عزیز که جواب دادی

ولی سوال اصلی من بیشتر مربوط به این هست که آیا اختلاف توان ورودی یا اختلاف جریانی بین این 2 نوع پورت وجود داره که باعث آسیب دیدن هارد بشه یا نه .

چون اختلاف سرعت و زمان تلف شده و استهلاک رو که هر کسی متوجهش میشه. داده هایی هم که ما کپی می کنیم نهایتا 100-200 مگ هستن و زمان زیادی نمی گیره و شاید هفته ای یکبار یا طولانیتر این کار انجام بشه چون این بک آپ پشتیبان هست. پس استهلاک و زمان تلف شده خیلی عامل مهمی نیست تو این حالت

بیشتر نگرانیم از مشکلاتی مثل اختلاف ولتاژ و یا مثلا نوسان جریان بین این دو نوع پورت هست که تو اون چند دقیقه به هارد صدمه
بزنه.

پ.ن : چه صبر و حوصله ای داشتی شما .... 100 گیگ رو USB 1.1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اختلاف ولتاژ مشکلی پیش نمیاره چون پورت usb1 ولتاژ خیلی ناچیزی داره. ولی به هر حال usb1 قدیمی هست و ممکنه security که روی پورت usb2 هست نداشته باشه و نوسانات برق پاور به هاردتون انتقال پیدا کنه. البته این روی usb2 هم ممکنه اتفاق بیفته ولی به نظر من usb2 امنتر از usb1 هست.
اگر بخواید اینقدر وارد جزییات بشید و براتون مهمه باید مشخصات دقیق دقیق این دو نوع پورت رو بدونید. شرمنده من اطلاعاتم اونقدر نیست!

khelane
02-01-2011, 19:02
سلام یه هارد بگیرم 160 تا یه خورده بالاتر تا 50 تومن چی هست
بهتره بگیرم

lordsaber
02-01-2011, 19:43
سلام یه هارد بگیرم 160 تا یه خورده بالاتر تا 50 تومن چی هست
بهتره بگیرم
به نظر بنده این دو تا بهترینند تو قیمت شما ولی خوب یه ذره بالاتره:
seagate freagent goflex 320
western my passport essential 320

WINB
02-01-2011, 19:48
سلام

من تا به حال هارد اکسترنال نداشتم و تازه می خوام ازبین وسترن یا سیگیت ,یکی رو انتخاب کنم(البته Usb3).
منتها هیچ اطلاعاتی در مورد نحوه نصب و استفاده از هارد اکسترنال ندارم .
در مورد نحوه فرمت و پارتیشن بندی هاردهای اکسترنال و ... توضیح بدید و آیا اصلا هارد اکسترنال نیاز به پارتیشن بندی دارد؟
در مورد نرم افزار ها و درایور های همراه هارد اکسترنال هم توضیح بدید؟(آیا روی cd همراه هارد هست یا رو هارد ریخته شده و اگر هارد رو فرمت کنم نرم افزار ها از بین میره؟)

در مورد نحوه خاموش کردن هارد های سگیت و وسترن هم راهنمایی کنید.

ata.royalfalcon
02-01-2011, 21:12
سلام

من تا به حال هارد اکسترنال نداشتم و تازه می خوام ازبین وسترن یا سیگیت ,یکی رو انتخاب کنم(البته Usb3).
منتها هیچ اطلاعاتی در مورد نحوه نصب و استفاده از هارد اکسترنال ندارم .
در مورد نحوه فرمت و پارتیشن بندی هاردهای اکسترنال و ... توضیح بدید و آیا اصلا هارد اکسترنال نیاز به پارتیشن بندی دارد؟
در مورد نرم افزار ها و درایور های همراه هارد اکسترنال هم توضیح بدید؟(آیا روی cd همراه هارد هست یا رو هارد ریخته شده و اگر هارد رو فرمت کنم نرم افزار ها از بین میره؟)

در مورد نحوه خاموش کردن هارد های سگیت و وسترن هم راهنمایی کنید.

از اونجایی که من هارد وسترن دارم تجربیاتمو میگم
مدل my book هارد وسترن نیاز به پارتیشن بندی ندارد و 2 تا پارتیشن دارد که پارتیشن اول دارای درایور و نرم افزار بک آپ گیری میباشد. و پارتیشن دوم برای ریختن اطلاعات میباشد
نکته مهم
اگر شما هارد اکسترنالی بخرین که مربوط به سیستم عامل مک باشه برای استفاده در ویندوز میبایستی فقط پارتیشن دوم فرمت ویندوزی شود.
ضمنا پارتیشن اول به راحتی قابل پاک کردن نیست و برای حذف کردن پارتیشن اول روش مخصوصی دارد
مدل MY BOOK Essential هم زمان هم usb2 و usb3 داره (در موقع خرید به جعبش دقت کن که این دو را نوشته باشه)
برای خاموش کردن هم طبق عکس زیر عمل شود

WINB
02-01-2011, 21:38
از اونجایی که من هارد وسترن دارم تجربیاتمو میگم
مدل my book هارد وسترن نیاز به پارتیشن بندی ندارد و 2 تا پارتیشن دارد که پارتیشن اول دارای درایور و نرم افزار بک آپ گیری میباشد. و پارتیشن دوم برای ریختن اطلاعات میباشد
نکته مهم
اگر شما هارد اکسترنالی بخرین که مربوط به سیستم عامل مک باشه برای استفاده در ویندوز میبایستی فقط پارتیشن دوم فرمت ویندوزی شود.
ضمنا پارتیشن اول به راحتی قابل پاک کردن نیست و برای حذف کردن پارتیشن اول روش مخصوصی دارد
مدل MY BOOK Essential هم زمان هم usb2 و usb3 داره (در موقع خرید به جعبش دقت کن که این دو را نوشته باشه)
برای خاموش کردن هم طبق عکس زیر عمل شود

ممنون از شما:11:

1. من هارد اکسترنال با آداپتور مد نظرم هست, میشه گزینه ای با مارک وسترن معرفی کنید.

2.در مورد ظرفیت هارد هم سوال دارم.

ظرفیت هارد های اکسترنال به چه صورتی هست؟ اگر هارد 1 ترابایت باشه , ظرفیتی رو که میشه ازش استفاده کرد چقدر هست؟(مثل هارد های داخلی که مثلا 500 گیگابایت هست ولی ظرفیتی که در دسترس هست چهارصد و خرده ای هست؟)

3.در مورد هارد سگیت هم اگر کسانی که اطلاع دارند لطف کنند و منو راهنمایی کنند ممنون میشم.

Vespoher
02-01-2011, 23:37
سلام به همه دوستان
من برای ذخیره و بک آپ اطلاعاتم به یه هارد اکسترنال احتیاج دارم . نمیدونم بین سیگیت و وسترن کدوم بهتره . ولی اطلاعاتم مهمه و نمیخوام یه روز بینم همش پریده . نیاز حداقل به 1 ترابایت دارم .
یه سری از هاردها شنیدم ضد ضربه هستن و یه سری نه .
میشه یکی از دوستان لطف کنه اطلاعات کاملی بده و فرق مدل هایی که تو بازاره بگه .
من مدل قابل حمل رو میخوام . بدون آداپتور .
ممنون میشم مدل های مختلفو و قیمتاشو برام بگید ... :20:

ata.royalfalcon
02-01-2011, 23:39
ممنون از شما:11:

1. من هارد اکسترنال با آداپتور مد نظرم هست, میشه گزینه ای با مارک وسترن معرفی کنید.

2.در مورد ظرفیت هارد هم سوال دارم.

ظرفیت هارد های اکسترنال به چه صورتی هست؟ اگر هارد 1 ترابایت باشه , ظرفیتی رو که میشه ازش استفاده کرد چقدر هست؟(مثل هارد های داخلی که مثلا 500 گیگابایت هست ولی ظرفیتی که در دسترس هست چهارصد و خرده ای هست؟)

3.در مورد هارد سگیت هم اگر کسانی که اطلاع دارند لطف کنند و منو راهنمایی کنند ممنون میشم.

سلام
مدل my book elite رو به شما پیشنهاد میکنم عالیه من شش تا شو دارم کلا 10 ترابایت بدون هیچ مشکلی
عکس هاردهام اینجاست

اما اگه USB3 بخاین دو مدل هست
My Book Essential usb3 & usb2 که همزمان هردو یو اس بی 2 و 3 رو داره (در موقع خرید به جعبش دقت کن که این دو را باهم نوشته باشه)
My Book3.0 که فقط usb3 داره

قطعا کمتر میشه مثلا در مورد هارد وسترن یه مقدارش واسه پارتیشن اول مصرف میشه متاسفانه حجم دقیقش یادم نیست

shayanss
03-01-2011, 10:44
ببینید من یه هار 1 ترا می خوام که قابل حمل باشه می خوام باهاش یه آرشیو بسازم ....

از اون ور من یه سری هارد 160 ساتا 2 دارم که یه دستگاهی میخوام که هر دفعه کیس رو باز نکنم برای استفاده ازشون یعنی یه دستگاهی مخصوص خوندن این هاردا باشه ....

ممنون می شم راهنمایی کنین ...

aryaieiran
03-01-2011, 12:48
سلام دوستان من دنبال هارد 1.5 هستم برای کامپیوتر(اکسترنال)
استفاده من برای دانلود آفلاین هست و ومن هاردی لازم دارم که بتونه دوام بیاره برای ذخیره مداوم اطلاعات چون 24 ساعته کامپیوتر روشنه و داره دانلود میکنه یک هاردی میخواهم که بتونه جواب گو دانلود آفلاین باشه
شما دوستان چه برندی ومدلی و.......... پیشنهاد میدن
لطفا قیمت و مشخصاتشو بگید خیلی فوریی نیاز دارم

ata.royalfalcon
03-01-2011, 16:20
از اون ور من یه سری هارد 160 ساتا 2 دارم که یه دستگاهی میخوام که هر دفعه کیس رو باز نکنم برای استفاده ازشون یعنی یه دستگاهی مخصوص خوندن این هاردا باشه ....

ممنون می شم راهنمایی کنین ...

تنها راهش استفاده از باكس هارد هست كه ساتا رو به يواس بي تبديل ميكنه كه من اصلا توصيه نميكنم
چون آداپتور هاي اين باكس ها استاندارد نيست و ممكنه به هارد صدمه بزنه
راه ديگرش استفاده از همين باكس بعلاوه يه پاور جداگانه هست
يعني يه پاور خوب بخري به جاي آداپتور استفاده كني كه گرون از آب در مياد!!!

عكس باكس

يا بدون باكس فقط تبديل ساتا به usb و آداپتور آن

ata.royalfalcon
03-01-2011, 16:29
سلام دوستان من دنبال هارد 1.5 هستم برای کامپیوتر(اکسترنال)
استفاده من برای دانلود آفلاین هست و ومن هاردی لازم دارم که بتونه دوام بیاره برای ذخیره مداوم اطلاعات چون 24 ساعته کامپیوتر روشنه و داره دانلود میکنه یک هاردی میخواهم که بتونه جواب گو دانلود آفلاین باشه
شما دوستان چه برندی ومدلی و.......... پیشنهاد میدن
لطفا قیمت و مشخصاتشو بگید خیلی فوریی نیاز دارم

سلام دوست عزيز با توجه به اينكه براي دانلود افلاين ميخواين اكسترنال USB2 اصلا توصيه نميكنم
چون در دانلود افلاين سرعت دانلود بالاست و USB2 به خاطر كند بودنش جواب نميده
پس سه راه دارين
1. اگر مادربردتون USB3 ساپورت ميكنه پس اكسترنال USB3 بايد بخرين
2. اگر مادر بردتون eSATA داره پس اكسترنالي بايد بخرين كه esata داشته باشه
3. اخرين و بهترين و معقولترين راه خريد هارد اينترنال ساتا هست كه نيازتون رو كاملا جواب ميده

bida
03-01-2011, 17:46
یه سوالی داشتم، چرا تو اکثر review ها مثلا تو سایت آمازون هارد های سیگیت طرفدارای بیشتری داشتن نسبت به وسترن دیجیتال؟

ata.royalfalcon
03-01-2011, 18:16
یه سوالی داشتم، چرا تو اکثر review ها مثلا تو سایت آمازون هارد های سیگیت طرفدارای بیشتری داشتن نسبت به وسترن دیجیتال؟

حالا که این سوال رو مطرح کردین من هم سوالی رو می پرسم
چرا آمار خرابی هاردهای سیگیت اینقدر بالاست ؟؟؟
اگر شما یه گشتی تو همین P30world بزنین بوضوح متوجه این موضوع میشین!!!
من احتمال میدم هارد های بنجل رو میفرستن ایران هاردهای خوب رو میفرستن برای کشور های خارجی

nasrGod
03-01-2011, 19:23
سلام دوستان من يك هارد اكسترنال يك ترابيت آداپتور خور ميخوام چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد در ضمن قيمت تخميني هم بزنيد
وسترن و سيگيت چطورند؟

Behroooz
03-01-2011, 19:36
سلام دوستان من يك هارد اكسترنال يك ترابيت آداپتور خور ميخوام چه ماركي رو پيشنهاد ميكنيد در ضمن قيمت تخميني هم بزنيد
وسترن و سيگيت چطورند؟

یک ترا وسترن بدون ادابتور 179 تومن . با ادابتور 100 تا

lordsaber
03-01-2011, 19:39
من احتمال میدم هارد های بنجل رو میفرستن ایران هاردهای خوب رو میفرستن برای کشور های خارجی

من اینطور فکر نمی کنم. البته این می تونه در مورد همه لوازم موجود در بازار صدق کنه ولی بالاخره از بین گزینه های موجود باید یکی رو انتخاب کرد.
شرکتی مثل سازگار نمیاد اسم و رسمش رو با آوردن هاردهای درب و داغون خراب کنه. همونطور سیگیت یا وسترن.
هیچکس هم از میزان خرابی دقیق هیچ برندی نمی تونه خبر بده.
متاسفانه بازار الکترونیکی ما اصلا علمی نیست و همش روی انگشت چند نفر می چرخه که وارد کننده هستند! امروز یارو یه پارتی جنس وارد می کنه فرداش می بینی همه جا تبلیغ می کنه که این جنس طلا اون جنس اخ! پسفردا یه جنس دیگه و یه برند دیگه.
من خودم 3 سال پیش یه هارد هیتاچی خریدم تو شرایطی که همه می گفتند خیلی کمه و بده. ولی تو این مدت هیچ بدی ندیدم. حتی از هارد وسترن و سیگیتی هم که رو سیستمه داره بهتر کار می کنه و با سرعت بالاتر. ولی می ری تو بازار همه می گند هیتاچی به درد نمی خوره چون تو بازار نیست!
در مورد این پلیرها هم همینه هر کسی که خودش اون جنس رو داره می گه اون یکی بده!
عزیز دل ما اومدیم اینجا که علمی انتخاب کنیم نه بازاری. :10::11:

lordsaber
03-01-2011, 19:47
وسترن و سيگيت چطورند؟
western elite 1T بین 120 تا 130
seagate goflex pro 1T بین 110 تا 120
سیگیت مزیتی که داره اینه که می تونی آداپتور پورتش ( نه آداپتور برق) رو عوض کنی و همچنین بدون آداپتور پورتش از سرعت ساتا استفاده کنی ولی سیگیت یه سری مدلهاس هر دوتا پورت usb2 , usb3 رو با هم دارند.

solo8
03-01-2011, 23:09
وسترن و سيگيت چطورند؟
دوست عزیز به غیر از مدل هایی که دوستان گفتند این مدل هم هست:
Western my book Essential 1 TB
که قیمتش در حدود 107 تومنه.

fabio montari
04-01-2011, 22:34
سلام
این بهتره
FreeAgent® GoFlex یا این

WD 500GB My Passport Essential USB 3 + USB 2

جفتش از نظره قیمت تقریبا یکین 500
کودوم بهتره

fabio montari
04-01-2011, 22:46
امار خرابیه سیگیت بالاست !!!من الان 2 تا سیگیت دارم یکیش go flex desktop 1 tb هست یکی free agent 500 یه my book 1tb wd دارم
هیچ کودوم خراب نشدن تا الان و wd اشغاله چرا چون صداش بیشتره و داغ میکنه در صورتی go flex اصلا اینطور نیست یعنی صدا داره ولی اصلا در حد سیگیت نیست
به عنوان یه ادمه بی طرف گفتم شما هم چون 6 تا هارد داری باید بگی خوبه ولی راستشم گفتم !

solo8
04-01-2011, 23:26
سلام
این بهتره
FreeAgent® GoFlex یا این

کودوم بهتره
اگه منظورت GoFlex ultra-portable 500 gb بود:
به نظر من اگه سیستمت از USB 3.0 پشتیبانی میکنه وسترن رو بگیر که به صرفه تره.
ولی در غیر این صورت حتما هر مدلی از سیگیت رو بگیر.(ultra-portable یا GoFlex Pro)

ata.royalfalcon
05-01-2011, 09:36
امار خرابیه سیگیت بالاست !!!من الان 2 تا سیگیت دارم یکیش go flex desktop 1 tb هست یکی free agent 500 یه my book 1tb wd دارم
هیچ کودوم خراب نشدن تا الان و wd اشغاله چرا چون صداش بیشتره و داغ میکنه در صورتی go flex اصلا اینطور نیست یعنی صدا داره ولی اصلا در حد سیگیت نیست
به عنوان یه ادمه بی طرف گفتم شما هم چون 6 تا هارد داری باید بگی خوبه ولی راستشم گفتم !

واله من 4 تا هارد اينترنال سيگيت دارم دوتاش خراب شده و كلي خرج گزاشت رو دستم
براي بازيابي اطلاعات فقط يكي از هاردهاي سيگيت 150 هزارتومن ازم گرفتن
ولي يكي از هاردهاي وسترني كه حداقل يكسالي ميشه دارم هيچ گونه مشكلي برام ايجاد نكرد
بعدش شما يه سر به تايپيك هايي بزنين بعد متوجه آمار بالاي خرابي ميشين (عمده سوال راجع به خرابي مربوط به سيگيت و برادرش مكستوره)
مثلا عدم ديتيكت بخاطر مشكل فريمور
نكته مهم
من سيگيت رو رد نميكنم سيگيت از قديميترين و اولين كمپاني ساخت هارد هست
ولي براي من امنيت اطلاعات مهمه وقتي ميبينم اينهمه سوال راجع به خرابي سيگيت ميشه و دوتا از هاردم راحت خراب شدن
خب طبيعيه من از سيگيت دلسرد بشم
بعدش شما ميگين كه وسترن اشغاله
شايد منظورتون اون وسترنه گرين هست؟؟؟

يه نكته ديگه هم بگم در هارد سيگيت فقط با تعويض آداپتر ميتونين از usb3 استفاده كنين يعني بايد يه آداپتر ديگه هم بخرين در صورتيكه در يكي از مدل وسترن به صورت همزمان usb2 , usb3 رو ساپورت ميكنه

lordsaber
05-01-2011, 09:42
سلام
این بهتره
FreeAgent® GoFlex یا این

کودوم بهتره

با اجازه به توضیحات دوستمون در بالا اضافه کنم که:
اگر می خواید 500gb مدل 2.5 اینچ رو بگیرید بهترین گزینه الان seagate goflex pro هست چون 7200rpm هست علاوه بر قابلیت مدلهای دیگه.

solo8
05-01-2011, 11:54
ولي يكي از هاردهاي وسترني كه حداقل يكسالي ميشه دارم هيچ گونه مشكلي برام ايجاد نكرد
بعدش شما يه سر به تايپيك هايي بزنين بعد متوجه آمار بالاي خرابي ميشين (عمده سوال راجع به خرابي مربوط به سيگيت و برادرش مكستوره)
نكته مهم
ولي براي من امنيت اطلاعات مهمه وقتي ميبينم اينهمه سوال راجع به خرابي سيگيت ميشه و دوتا از هاردم راحت خراب شدن

يه نكته ديگه هم بگم در هارد سيگيت فقط با تعويض آداپتر ميتونين از usb3 استفاده كنين يعني بايد يه آداپتر ديگه هم بخرين در صورتيكه در يكي از مدل وسترن به صورت همزمان usb2 , usb3 رو ساپورت ميكنه
من خودم هارد اکسترنالم وسترن هست و 6 ماه تقریبا میشه که دارمش و مشکلی ندارم باهاش و تا بحال از دوستانم هم که سیگیت دارن (تقریبا 1 سال) نشنیدم که بگن خراب شده.الته درسته که درصد خرابی بالاست اما من خودم از نزدیک ندیدم که سیگیت یا وسترن خراب بشه!

vahid.net
05-01-2011, 13:32
سلام
من یک هارد اکسترنال 1 یا 1.5 ترابایتی از نوع 2.5 اینچی احتیاج دارم.
دو مدل مد نظرم است:
1.My Passport Essential SE USB 3.0/USB 2.0/ 1TB

2.Free Agent GoFlex Ultra–portable Drive USB 3.0 / 1.5 TB

ولی مابین این دو مدل ناجور گیر کردم.به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره.

یه سوال دیگه هم در مورد قیمت هاش داشتم
قیمت اولی 174 تومن و دومی 207 تومن است. قیمت واقیشون تو بازار واقعا همینه یا کمتره؟!

lordsaber
05-01-2011, 13:55
سلام
دو مدل مد نظرم است:

قیمت اولی 174 تومن و دومی 207 تومن است. قیمت واقیشون تو بازار واقعا همینه یا کمتره؟!

این دو تا مدل تقریبا هیچ فرقی با هم ندارند. دیگه بستگی به سلیقه شما داره و حجمی که می خواید.
در ضمن مطمئن بشید که توی پک سیگیت آداپتور usb3 باشه وگرنه یه 40 تومنی هم باید بالای اون پول بدید.
موفق باشید

vahid.net
05-01-2011, 14:39
این دو تا مدل تقریبا هیچ فرقی با هم ندارند. دیگه بستگی به سلیقه شما داره و حجمی که می خواید.
در ضمن مطمئن بشید که توی پک سیگیت آداپتور usb3 باشه وگرنه یه 40 تومنی هم باید بالای اون پول بدید.
موفق باشید

خودم نمیتونم تصمیم نهایی بگیرم. الآن یک 500 WD Elite دارم برای همین نسبت به Western Digital شناخت دارم. در مورد سیگیت هیچ اطلاعی ندارم. کیفیتش و سرعتش خوبه؟ یه چیز دیگه هم که برام مهه امکان قفل گذاشتن روی درایوه.مثلا همین وسترنی که دارم راحت میشه روش قفل گذاشت که تا پسورد رو وارد نکنی هارد باز نمیشه. آیا سیگیت هم همچین امکانی داره؟

در مورد قیمت ها چه طور؟ حدود قیمت ها همینه که گفتم؟

یه سوال دیگه اینکه.با این که میدونم USB 3 حالت پشتیبانی از USB 2 رو هم داره ولی بازم میخوام مطمئن بشم که اگر کابل USB 3 هارد رو به یک پورت USB 2 وصل کنم، باز هم به درستی در حد یک USB 2 کار کرد داره؟

pirooz000
05-01-2011, 16:41
مهندس هارد میخوام تا 100 تومان .(یه کم بیشتر هم مشکلی نداره)

1 ترابایت هم باشه .(خوب هم باشه چون اطلاعات خیلی مهمی قراره توش بریزم .یه دفعه نترکه :31:)

ممنون .

solo8
05-01-2011, 18:52
مهندس هارد میخوام تا 100 تومان .(یه کم بیشتر هم مشکلی نداره)

1 ترابایت هم باشه .(خوب هم باشه چون اطلاعات خیلی مهمی قراره توش بریزم .یه دفعه نترکه :31:)

ممنون .
Western Digital My Book Essential 1TB............ 107 تومن

pirooz000
05-01-2011, 21:09
Western Digital My Book Essential 1TB............ 107 تومن

اطلاعات رو خوب نگه میداره ؟نسوزه ؟

راستی usb 2 هست دیگه ؟

solbi
05-01-2011, 21:47
يك سوال ابتدايي
از كجا ميشه فهميد كه لپ تاپ من usb2 هست يا usb3

ata.royalfalcon
05-01-2011, 22:11
اطلاعات رو خوب نگه میداره ؟نسوزه ؟

راستی usb 2 هست دیگه ؟

نه نمیسوزه اگه خوب نگه داری کنی
بله usb2 هست
مدل my book elite هم خوبه ولی یه کمی گرونتر از اون مدلی که دوستمون گفتن هست ولی می ارزه

---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------

يك سوال ابتدايي
از كجا ميشه فهميد كه لپ تاپ من usb2 هست يا usb3

دفترچه راهنماشو نگاه کن یا برو تو سایتشون مشخصات رو کامل مینویسن

pirooz000
05-01-2011, 22:24
ممنون .

فرق این دو تا با هم تو چین ؟

Western Digital External My Book Essential 1TB --> 111
Western Digital External My Book Elite 1TB --> 132

vahid.net
05-01-2011, 23:06
یکی هم جواب ما رو بده ثواب داره به خدا:31:

خودم نمیتونم تصمیم نهایی بگیرم. الآن یک 500 WD Elite دارم برای همین نسبت به Western Digital شناخت دارم. در مورد سیگیت هیچ اطلاعی ندارم. کیفیتش و سرعتش خوبه؟ یه چیز دیگه هم که برام مهه امکان قفل گذاشتن روی درایوه.مثلا همین وسترنی که دارم راحت میشه روش قفل گذاشت که تا پسورد رو وارد نکنی هارد باز نمیشه. آیا سیگیت هم همچین امکانی داره؟

در مورد قیمت ها چه طور؟ حدود قیمت ها همینه که گفتم؟

یه سوال دیگه اینکه.با این که میدونم USB 3 حالت پشتیبانی از USB 2 رو هم داره ولی بازم میخوام مطمئن بشم که اگر کابل USB 3 هارد رو به یک پورت USB 2 وصل کنم، باز هم به درستی در حد یک USB 2 کار کرد داره؟

ata.royalfalcon
05-01-2011, 23:08
ممنون .

در مدل elite یه لیبلی داره که میزان حجم مصرفی هارد و قفل بودن یا نبودن و ... رو نشون میده و توسط خود وسترن سه سال گارانتی شده و رنگش هم مشکی مات هست
در مدل Essential لیبلی نداره و ساده هست توسط وسترن دو سال گارانتی شده و رنگش مشکی براقه (اثر انگشت واضح روش میافته)

ata.royalfalcon
05-01-2011, 23:28
یکی هم جواب ما رو بده ثواب داره به خدا:31:

من سایت وسترن رو بررسی کردم و یه مطلبی راجع به سازگاری usb2 و usb3 باهم پیدا کردم
طبق گفته های زیر مشکلی ندارن همدیگه رو ساپورت میکنن
اگه انگلیسیتون خوب باشه می تونین متن زیر رو ترجمه کنین و متوجه بشین
منبع

عکسی که گزاشتم مدل usb3 هست که طبق توضیحات اون usb2 ساپورت میکنه اما همانطوری که نوشته در صورت وصل کردن به مادربرد usb2 دار سرعتش حداکثر برابر usb2 خواهد بود

solo8
05-01-2011, 23:44
ممنون .

با عرض پوزش ولی جنابata.royalfalcon اشتباه گفتند و مدل Essential یه گیج داره که توسط اون میشه فهمید چقدر از فضای هارد مونده البته به طور تقریبی.
ولی مدل الیت یه صفحه نمایش داره که به صورت دیجیتال ظرفیت رو نوشته.
اینم عکس:

البته ان نسخه ی مک است ولی نسخه ی ویندوز هم همینه و فقط رنگ جعبه سبز است.

ata.royalfalcon
05-01-2011, 23:59
با عرض پوزش ولی جنابata.royalfalcon اشتباه گفتند و مدل Essential یه گیج داره که توسط اون میشه فهمید چقدر از فضای هارد مونده البته به طور تقریبی.
ولی مدل الیت یه صفحه نمایش داره که به صورت دیجیتال ظرفیت رو نوشته.
اینم عکس:

البته ان نسخه ی مک است ولی نسخه ی ویندوز هم همینه و فقط رنگ جعبه سبز است.

دوست خوبم ممنون از یاداوری چون من خودم مدل Essential رو ندارم و فقط الایت دارم
مدل الایت برای نمایش میزان حجم دو چیز داره داره یه نوار آنالوگی و هم به صورت دیجیتالی
به عکس زیر دقت کنید
اونیکه تو پلاستیکه که در واقع تازه خریدم اون نوار خالیه ولی بقیه اون نوار پر یعنی سفیده
یعنی هم به صورت آنالوگی و هم به صورت دیجیتالی حجم رو مینویسه

vahid.net
06-01-2011, 00:08
من سایت وسترن رو بررسی کردم و یه مطلبی راجع به سازگاری usb2 و usb3 باهم پیدا کردم
طبق گفته های زیر مشکلی ندارن همدیگه رو ساپورت میکنن
اگه انگلیسیتون خوب باشه می تونین متن زیر رو ترجمه کنین و متوجه بشین
منبع

عکسی که گزاشتم مدل usb3 هست که طبق توضیحات اون usb2 ساپورت میکنه اما همانطوری که نوشته در صورت وصل کردن به مادربرد usb2 دار سرعتش حداکثر برابر usb2 خواهد بود

مرسی. آره همه جا نوشته USB 3 حالت Backward داره ولی میخواستم کس که تجربه هم کرده بهم OK بده...

کسی قیمت داره؟ قیمات هایی که من نوشتم مناسبه برای خرید؟

fabio montari
06-01-2011, 00:18
نكته مهم

گفتم که برای من که هیچیش نشده و من کلا از سیگیت راضی ترم تا wd به همون علت هایی که گفتم

fabio montari
06-01-2011, 00:31
با اجازه به توضیحات دوستمون در بالا اضافه کنم که:
اگر می خواید 500gb مدل 2.5 اینچ رو بگیرید بهترین گزینه الان seagate goflex pro هست چون 7200rpm هست علاوه بر قابلیت مدلهای دیگه.
دوست عزیز کدله pro خیلی گرونه اخه فکر کنم همن معمولیشو بگیرم اخه usb3 هم فعلا چیزیم ساپورت نمیکنه اگرم بعدا ساپورت کنه اداپتورشو میخرم و سیگیت 25 هزار تومن از wd ارزون تر هست

ata.royalfalcon
06-01-2011, 14:07
فقط برای اطلاع رسانی!!! (از ورود این محصول به ایران خبر ندارم)
شرکت drobo یه حافظه جانبی ساخته که متشکل از 5 هارد و یک پرازشگر هست که هم فایل ها داخل خودش نگهداری میکنه و هم میتونه مثل سرور خانگی عمل کنه قیمتش حدودا 700 دلار هست

اینتر فیس هایی که داره
eSATA
FireWire 800 (FireWire 400 compatible)
USB 3.0
حجم کلی هم بستگی به هاردهایی که انتخاب میکنین داره و حداکثر 9.09 ترابایت هست
برای تعیین میزان حجم انتخابی به آدرس زیر بروید و آون هارد هایی که در بالا هست رو بکشید به داخل اون یعنی در واقع drag کنید

عکس زیر پشت این محصول هست که هارد داخل قرار میگیرد
عکس های دیگر

البته مدلهای دیگر هم موجوده اما این مدل بخاطر اینترفیسهای که رایج هست بهتره یعنی هم ساتا داره و هم usb3 و هم FireWire

آدرس سایت

WINB
06-01-2011, 20:39
من هارد وسترن رو برای خرید انتخاب کردم و چند سوال دیگه دارم:

1.در سایت وسترن دیدم که این هارد Automatic backup داره. می خواستم بدونم میشه این قابلیت رو غیر فعال کرد؟

2. وزن هارد های با آداپتور وسترن بالای 1 کیلو هست . مشکلی از لحاظ نگهداری وجود نداره یا بعضی مواقع که قصد جابجایی اون رو داشته باشید مشکلی پیش نمیاد؟

3.فرق مدل های My Book 3.0 و My Book Essential Edition USB3.0 در چیه؟

4. وسترن هارد اکسترنالی داره که قابلیت eSATA و USB3.0 رو با هم داشته باشه؟ (اگر ممکنه یک هارد با eSATA معرفی کنید)

مرسی

ata.royalfalcon
06-01-2011, 22:41
وسترن هارد اکسترنالی داره که قابلیت eSATA و USB3.0 رو با هم داشته باشه؟ (اگر ممکنه یک هارد با eSATA معرفی کنید)

از کل مدلهای وسترن فقط مدل my book Studio Edition II هست که esata داره و usb3 نداره
اگه esata یا sata میخوای باید مدلهای سیگیت رو بگیری که با تعویض آداپترهاش میتونی انواع اینترفیس هارو داشته باشی
مدل FreeAgent® GoFlex طبق عکس زیر با تعویض آداپتر میتونی usb2 و usb3 و esata داشته باشی

مثلا مدل FreeAgent® GoFlex با تعویض آداپترهاش میتونی از usb3 اسفاده کنی و فکر کنم اگه آداپترهاشو ورداری میتونی مستقیما از ساتا استفاده کنی

وزن هارد های با آداپتور وسترن بالای 1 کیلو هست . مشکلی از لحاظ نگهداری وجود نداره یا بعضی مواقع که قصد جابجایی اون رو داشته باشید مشکلی پیش نمیاد؟

نه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی در حمل و نقلش دقت کن ضمن اینکه خود کمپانی وسترن یه کیف مخصوص این هارد ها رو تولید میکنه ولی نمیدونم از کجا میشه خریدش

در سایت وسترن دیدم که این هارد Automatic backup داره. می خواستم بدونم میشه این قابلیت رو غیر فعال کرد؟
من هارد مدل الایت دارم تنها زمانی اتوماتیک بک آپ کار میکنه که شما از طریق اون نرم افزار این کار رو بکنین
یعنی خلاصه بگم بدون درخواست شما کاری نمیکنه

ata.royalfalcon
06-01-2011, 22:53
دوستان من یه سوالی داشتم چطوری میشه این اسکین ها skin رو عوض کرد
یعنی اینها پوستر هستند که میچسبونن به بدنه اش یا اینکه کل قاب رو باید عوض کرد
یه چند نمونه اسکین رو میذارم

این ادرس سایت وسترن که انواع اسکین میفروشه

solo8
06-01-2011, 23:32
نه فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه ولی در حمل و نقلش دقت کن ضمن اینکه خود کمپانی وسترن یه کیف مخصوص این هارد ها رو تولید میکنه ولی نمیدونم از کجا میشه خریدش
من این کیف هارو تو پاساژ پایتخت دیدم که دور و ور 20-30 قیمت داشتند.
البته اون 2 مدلی که من دیدم یه کم بزرگتر بودند(به نظر از لحاظ جنس هم بهتر از این عکس بودن!)

vahid.net
07-01-2011, 10:58
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟!!!

سلام
دو مدل مد نظرم است:

solo8
07-01-2011, 19:15
سلام
دو مدل مد نظرم است:

دوست عزیز با توجه به اینکه دوستان 3 بار در مورد های مختلف راهنماییتون کردند اما من هم برای آخرین جواب این سوالاتون رو میدم.
اولا این هارد هایی که نوشتید از لحاظ حجمی با هم تفاوت دارند یعنی دومی 0.5 ترا بیشتر از اولیه پس طبیعتا قیمتش هم گرونتره و قیمتش میره بالای 200!!!!
در ضمن مدل دومی از لحاظ سرعت 5400 است و مدل اولی هم فک میکنم 7200(هارد اولی رو زیاد مطمئن نیستم دوستان بیان بگن درسته یا نه)
توی مدل سیگیت از ساتا هم میشه استفاده کرد که وسترن این قابلیتو نداره.
از لحاظ بک اپ گیری و رمز گذاشتن هم برای هر دو نرمافزار هایی هست که توی خود هارد بطور پیش فرض وجود داره!

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------

دوستان من یه سوالی داشتم چطوری میشه این اسکین ها skin رو عوض کرد
یعنی اینها پوستر هستند که میچسبونن به بدنه اش یا اینکه کل قاب رو باید عوض کرد
یه چند نمونه اسکین رو میذارم

این ادرس سایت وسترن که انواع اسکین میفروشه

این هم لینک سایت اصلی که میتونید تمامی اسکین هارو برای انواع وسایل کامپیوتری مثل لپ تاپ و گوشی و... سفارش داد:

ata.royalfalcon
07-01-2011, 22:12
فرق مدل های My Book 3.0 و My Book Essential Edition USB3.0 در چیه؟

در مدل My Book Essential Edition USB3.0 امکاناتی داره مثل
WD SmartWare
Automatic backup
Password protection and hardware encryption

مدل My Book 3.0 هیچ کدوم از اینها رو نداره انگاری یه هارد خالی از هرگونه نرم افزاری هست ولی عوضش یه سیدی جداگانه داره

و تفاوتهای دیگر هم اینه که در مدل My Book Essential از 500 گیگا تا 3 ترا موجوده ولی در مدل My Book 3.0 فقط 1 و 2 ترا موجوده

تفاوت دیگه هم اینه که My Book 3.0 فقط برای ویندوز هست یعنی برای سیستم مکینتاش سازگار نیست

در مدل My Book 3.0 فقط usb3 داره که با usb2 سازگار هست طبق عکس زیر (البته اگه درست متوجه شده باشم دوستان راجع به این قسمتی که گفتم نظر بدن)

در مدل My Book Essential همزمان هم usb2 و usb3 داره طبق عکس زیر (دوستان راجع به این قسمتی که گفتم نظر بدن)

solo8
07-01-2011, 23:32
\

در مدل My Book 3.0 فقط usb3 داره که با usb2 سازگار هست طبق عکس زیر (البته اگه درست متوجه شده باشم دوستان راجع به این قسمتی که گفتم نظر بدن)

در مدل My Book Essential همزمان هم usb2 و usb3 داره طبق عکس زیر (دوستان راجع به این قسمتی که گفتم نظر بدن)

توی عکس 1 علاوه بر اونچه که شما گفتید میگه اگه کابل USb 3.0 رو به پورت USB2.0 کامپیوترتون وصل کنید نهایت سرعت همون سرعت USB 2.0 است.(480 MBps)
تو عکس 2هم میگه از USB 2.0 استفاده کنید و هر وقت هم که آماده شدید(سیستمتون به USB 3.0 اپدیت شد) از USB 3.0 استفاده کنید.

ali_ir_bsd
08-01-2011, 22:02
دوستان هاردهای ای دتا ADATA چطورین خیلیا توصیه نمی کنن دلیلشون اینه می گن بگیر نگیر داره نظر شما چیه ؟

WINB
08-01-2011, 23:07
ata.royalfalcon ,ممنون از جوابهای کاملتون:11:
چند تا سوال دیگه هم دارم لطفا راهنمایی کنید:

1. هاردهای اکسترنال( با آداپتور و بی آداپتور) باید همیشه وصل به کامپیوتر باشه؟چون من میخوام اطلاعاتم رو روی هارد بریزم و هارد رو بزارم کنار و ممکنه که در ماه یکی دو دفعه بخوام ازش استفاده کنم.زیاد وصل کردن و جدا کردن هارد از کامپیوتر موردی برای هارد پیش نمیاره؟

2. هاردهای 2.5 اینچی بدون آداپتور ,مشکلی از بابت منبع تغزیه و خرابی ندارند؟( به علت اینکه هارد رو برای بکاپ اطلاعات میخوام این موضوع مهمه برام)

3. هارد های MY Passport Essential USB 3.0و MY Passport Essential SE USB 3.0 SE چه تفاوتی دارند و سرعتشون 7200 هست؟

4. پارتیشن بندی هاردهای بدون آداپتور وسترن به چه صورتی هست؟

5.CD نرم افزار همراه هارد My Book 3.0 شامل همان نرم افزاری هست که در My Book Essential Edition USB3.0 وجود دارد؟

گه esata یا sata میخوای باید مدلهای سیگیت رو بگیری که با تعویض آداپترهاش میتونی انواع اینترفیس هارو داشته باشی
مدل FreeAgent® GoFlex طبق عکس زیر با تعویض آداپتر میتونی usb2 و usb3 و esata داشته باشی
6.آداپتور سگیت که باید جدا تهیه بشه eSata و USB 3.0 رو با هم داره ؟

7. داخل پک free Agent Go Flex Pro Ultra آداپتور Usb3.0 وجود داره؟

مرسی

ata.royalfalcon
09-01-2011, 08:45
. هاردهای اکسترنال( با آداپتور و بی آداپتور) باید همیشه وصل به کامپیوتر باشه؟چون من میخوام اطلاعاتم رو روی هارد بریزم و هارد رو بزارم کنار و ممکنه که در ماه یکی دو دفعه بخوام ازش استفاده کنم.زیاد وصل کردن و جدا کردن هارد از کامپیوتر موردی برای هارد پیش نمیاره؟

سلام نه بهتره كه فقط در مواقع نياز وصل كني و وقتي كارت باهاش تموم شده حتما safe remove كني و توصيه من اينه كه يه كابل usb معمولي بخر يه سر شو بزن به پشت كيس و ديگه درش نيار تا اون پورت پشت كيس مستهلك نشه (در اثر در آوردن مكرر) بعدش كابل usb كه به هارد وصل ميشه رو تا اونجايي كه ممكنه در نيار تا استهلاكش بالا نره خب بالاخره كانكتورهاي usb عمر محدودي دارن
محض اطلاع كابل ساتا حدود 50 بار تحمل باز و بسته شدن دارن و كابل esata حدود 5000 بار تحمل باز و بسته شدن دارن!!!

هاردهای 2.5 اینچی بدون آداپتور ,مشکلی از بابت منبع تغذیه و خرابی ندارند؟( به علت اینکه هارد رو برای بکاپ اطلاعات میخوام این موضوع مهمه برام)
اگه فقط براي بكاپ هست ديگه به لوازمي چون ريسيور و غير از كامپيوتر وصل نكن ممكنه اين دستگاهها امن نباشه يعني براي اينكه اصلا ريسك نباشه فقط به كامپيوتر بزن نه به ريسيور مثلا
نكته مهم
تا اونجايي كه امكان داره كابل رو به پشت كيس يعني مستقيما به مادربرد وصل بشه
بخاطر اينكه ممكنه نصاب و اسمبل كننده سيستم كابل جلويي كيس رو درست نبنده
مثلا ديتا رو بزنه به برق و برق رو بزنه به ديتا من خودم بارها بارها ديدم فلش اينجوري سوخته

پارتیشن بندی هاردهای بدون آداپتور وسترن به چه صورتی هست؟
اين هاردها پارتيشن بندي شده است براي چي ميخواي دوباره پارتيشن بندي كني
ضمنا اون پارتيشن اوليه كه توش نرم افزار بك آپ گيري هست براحتي قابل حذف شدن يا ويروسي شدن نيست و براي حذف كردن روش خاصي داره

CD نرم افزار همراه هارد My Book 3.0 شامل همان نرم افزاری هست که در My Book Essential Edition USB3.0 وجود دارد؟

مطمئن نيستم ولي فكر كنم همينطور باشه

هارد های MY Passport Essential USB 3.0و MY Passport Essential SE USB 3.0 SE چه تفاوتی دارند و سرعتشون 7200 هست؟
مدل SE يه خورده ضخيمتره يا كلفتره بخاطره اينكه تا 1 ترا هست ضمنا مدل se تنوع رنگش كمتره

6.آداپتور سگیت که باید جدا تهیه بشه eSata و USB 3.0 رو با هم داره ؟

7. داخل پک free Agent Go Flex Pro Ultra آداپتور Usb3.0 وجود داره؟

مدل FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive آداپتر هاي
FireWire® 800/USB 2.0 (باهم هست)
USB 3.0
(هر سطري آداپتر جداگانه هست)

و من فكر ميكنم به صورت پيش فرض داخل جعبشون آداپتر usb2 دارن مگر اينكه روي جعبشون نوشته باشه اين هارد با اداپتر مثلا usb3 فروخته ميشه و بقيه آداپتر هارو بايد جداگانه بخري يعني بايد روي جعبشون دقت كرد كه چه نوع آداپتري همراهشونه

و مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive آداپتر هاي
FireWire® 800
USB 3.0
eSATA
USB 2.0
داره (هر سطري آداپتر هاي جداگانه هست )

pirooz000
09-01-2011, 10:57
سلام نه بهتره كه فقط در مواقع نياز وصل كني و وقتي كارت باهاش تموم شده حتما safe remove كني و توصيه من اينه كه يه كابل يه كابل usb معمولي بخر يه سر شو بزن به پشت كيس تا اون پورت پشت كيس مستهلك نشه (در اثر در آوردن مكرر) بعدش كابل usb كه به هارد وصل ميشه رو تا اونجايي كه ممكنه در نيار تا استهلاكش بالا نره خب بالاخره كانكتورهاي usb عمر محدودي دارن
محض اطلاع كابل ساتا فقط حدود 50 بار تحمل باز و بسته شدن دارن و كابل esata حدود 5000 بار تحمل باز و بسته شدن دارن!!!

یعنی ما که میخوایم همش باهاش کار کنیم دهنش صاف میشه ؟نمیشه همینطوری بهش وصل باشه ؟

Artam01
09-01-2011, 11:18
با درود به دوستان گرامی.
بی زحمت یکی دو مدل هارد بدون آداپتور 500-1 با قبلیت سرعت بالا و Usb3 معرفی کنید، قیمت هم زیاد بالا نباشد، حدود 100 و کمتر بهتر است.
با سپاس فراوان.

Advanced Ali-001
09-01-2011, 11:38
با درود به دوستان گرامی.
بی زحمت یکی دو مدل هارد بدون آداپتور 500-1 با قبلیت سرعت بالا و Usb3 معرفی کنید، قیمت هم زیاد بالا نباشد، حدود 100 و کمتر بهتر است.
با سپاس فراوان.
سلام.
دوست عزیزشما مدل:
WD-MY PASSPORT ESSINTIAL-500G-USB3-USB2=85
بگیری خیلی توپه اینم عکسش:
همUSB2میخوره همUSB3کاربردش خیلی بالاست.

ata.royalfalcon
09-01-2011, 11:47
یعنی ما که میخوایم همش باهاش کار کنیم دهنش صاف میشه ؟نمیشه همینطوری بهش وصل باشه ؟

ميتوني مستقيم وصلش كني و مشكلي نداره
ولي گفتم كه اين كانكتورها عمر محدودي دارن بعد از يه مدتي خورده ميشن (مثلا دارم ميگم ممكنه گشاد بشه و خوب اتصال برقرار نشه)
من خودم يه فلش usb ديدم كه پورتش بدجوري خورده شده بود ولي باز كار ميكرد
ولي يه كابل معمولي 2 هزارتومن قيمته وقتي كه خراب شد ميندازيش دور
ولي پورت پشت كيس يا پشت هارد رو كه نميتوني بندازيش دور
البته usb ها كاركرد بالايي دارند ولي خب براي اطمينان هست
همانطور كه گفتم مثلا براي كابل ساتا حدود 50 بار تحمل باز و بستن شدن رو داره شايد هم بيشتر شايد هم كمتر !!!
و كابل esata حدود 5000 بار تحمل داره usb رو دقيقا نميدونم
من اين كارو كردم يعني بطور غير مستقيم وصلش كردم

solo8
09-01-2011, 13:51
سلام.
دوست عزیزشما مدل:
WD-MY PASSPORT ESSINTIAL-500G-USB3-USB2=85

بگیری خیلی توپه اینم عکسش:
همUSB2میخوره همUSB3کاربردش خیلی بالاست.
دوست عزیز اینهایی که شما معرفی کردید قیمتش بیشتر از 100 تومنه!

80451601
09-01-2011, 14:56
سلام به همگي دوستان
من يه هارد اکسترنال يک ترابايتي آداپتوري سيگيت دارم. ميخوام وقتي به سيستم وصلش ميکنم براي دسترسي به اطلاعاتش پسورد بخواد. وسترن ظاهرا نرم افزاري داره که روي هارد هستش. ميخواستم بدونم آيا سيگيت هم اين قابليت رو داره. اصولا براي رفع اين مشکل چه پيشنهادي دارين؟
لطفا راهنمايي کنين

amahdavi2004
09-01-2011, 15:08
دوستان هاردهای ای دتا ADATA چطورین خیلیا توصیه نمی کنن دلیلشون اینه می گن بگیر نگیر داره نظر شما چیه ؟

من يك مدل 500 خريده ام به 95 هزار تومان؛ مشخصاتش:

كاملاً هم از آن راضي هستم. كابلش هم USB2 را پشتيباني مي كند و هم USB3 را؛ اندازه گرفتم موقع اتصال به USB3 سرعتش بيش از دو برابر USB2 است.
مقايسه اندازه گيري هاي زير شايد برايتان جالب باشد:
هارد وسترن 1 تراي بلك ميزان ترنسفر: 120 (هاردي كه روي خود سيستم است)
ADATA با USB2 ميزان ترنسفر: كمي بيشتر از 34
ADATA با USB3 ميزان ترنسفر: كمي بيشتر از 80
لازم به ذكر است كه هارد بلك از گرين و بلو سريعتر است.

ata.royalfalcon
09-01-2011, 15:20
سلام به همگي دوستان
من يه هارد اکسترنال يک ترابايتي آداپتوري سيگيت دارم. ميخوام وقتي به سيستم وصلش ميکنم براي دسترسي به اطلاعاتش پسورد بخواد. وسترن ظاهرا نرم افزاري داره که روي هارد هستش. ميخواستم بدونم آيا سيگيت هم اين قابليت رو داره. اصولا براي رفع اين مشکل چه پيشنهادي دارين؟
لطفا راهنمايي کنين

سلام

ولي اگه ويندوز سون داري ميتوني از bit locker كه تو خود ويندوز هست و نياز به نصب جداگانه نداره استفاده كني

aref16
09-01-2011, 19:49
عزیزان من میخوام هارد اکسترنال بگیرم و ازش هم بیشتر برای ارشیو میخوام استفاده کنم اگه ممکنه بگین میون چند تا هارد کدومش بهتره البته سرعت هم برام خیلی مهمه

اكسترنال 3.5 اينچي

Seagate FreeAgent Desk 7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
قیمت هارد با 5 سال گارانتی : 81000تومان

Seagate Goflex7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
قیمت هارد با 2 سال گارانتی : 95000تومان

Seagate EXTREME 7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
قیمت هارد با 2 سال گارانتی : 78000تومان

Western Digital My Book Essential Edition (1tb
قیمت هارد با 2 سال گارانتی : 92000تومان

ata.royalfalcon
09-01-2011, 22:01
عزیزان من میخوام هارد اکسترنال بگیرم و ازش هم بیشتر برای ارشیو میخوام استفاده کنم اگه ممکنه بگین میون چند تا هارد کدومش بهتره البته سرعت هم برام خیلی مهمه

اكسترنال 3.5 اينچي

Seagate FreeAgent Desk 7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
قیمت هارد با 5 سال گارانتی : 81000تومان

Seagate Goflex7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
قیمت هارد با 2 سال گارانتی : 95000تومان

Seagate EXTREME 7200RPM 8MB USB2.0 ( 480Mb/sec) (1tb
قیمت هارد با 2 سال گارانتی : 78000تومان

Western Digital My Book Essential Edition (1tb
قیمت هارد با 2 سال گارانتی : 92000تومان

اگه سرعت برای شما مهمه چرا usb2 نوشتین ؟؟؟

اگه سرعت برای شما مهمه پس بایدهاردی بگیرین که اینترفیس usb3 یا esata داشته باشه

اگه مادربردتون usb3 ساپورت میکنه پس میتونین مدل My Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 بخرین که USB3 + USB2 هست یعنی هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت میکنه (در موقع خرید دقت کنین در روی جعبه هر دوتا رو نوشته باشه )
یعنی این عکس رو داشته باشه

یا مدل FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive که با تعویض آدایترهاش میتونی usb3 رو داشته باشی اما توجه کن که باید آداپترهاشو جداگانه بخری که حدودا بالای 30 تومنه اين مدل ازسيگيت دو جور آداپتر داره
USB 3.0
يعني همزمان usb2 و usb3 نداره

اما اگه مادربردت usb3 رو ساپورت نمیکنه به ناچار باید با سرعت کم usb2 بسازی البته راه حل دیگری هم دارد میتونی کارت usb3 بخری که قیمتش حدودا 25 تا 30 تومنه و انرا در اسلات pci یا pci express قراردهی و از مزایای usb3 بهره مند شوی ولی احتمالا به اندازه واقعی آن نمیرسی

نهایتا مدل My Book Essential پیشنهاد میکنم چون هم usb2 و usb3 رو باهم ساپورت میکنه و یه کارت usb3 میخری و سرعتت بالاتر میره (در موقع خرید دقت کنین در روی جعبه هر دوتا رو نوشته باشه يعني نوشته باشه USB 3.0 plus USB 2.0) یعنی اون عکس رو داشته باشه خيلي دقت كن!!!
اگه مادربردت usb3 ساپورت میکنه که دیگه لازم نیست کارت usb3 بخری
ولي اگه بخواي سيگيت رو بخري نميتوني همزمان usb2 و usb3 رو داشته باشي و بايد آداپتر بخري كه خرج اضافي برات داره!!!

ali_ir_bsd
10-01-2011, 00:26
من يك مدل 500 خريده ام به 95 هزار تومان؛ مشخصاتش:

كاملاً هم از آن راضي هستم. كابلش هم USB2 را پشتيباني مي كند و هم USB3 را؛ اندازه گرفتم موقع اتصال به USB3 سرعتش بيش از دو برابر USB2 است.
مقايسه اندازه گيري هاي زير شايد برايتان جالب باشد:
هارد وسترن 1 تراي بلك ميزان ترنسفر: 120 (هاردي كه روي خود سيستم است)
ADATA با USB2 ميزان ترنسفر: كمي بيشتر از 34
ADATA با USB3 ميزان ترنسفر: كمي بيشتر از 80
لازم به ذكر است كه هارد بلك از گرين و بلو سريعتر است.

دوست عزیز و بزرگوار ممنون از توضحیات .

حقیقتش منم این مدل چشمم گرفته می خوام یه دونه بخرم .

موفق باشید .

80451601
10-01-2011, 17:02
سلام

ولي اگه ويندوز سون داري ميتوني از bit locker كه تو خود ويندوز هست و نياز به نصب جداگانه نداره استفاده كني

ويندوزم سون نيست. ميخوام هاردم به هر سيستمي که کانکت ميشه، اين پسورد رو براي دسترسي به اطلاعاتش بخواد. يعني براي امنيت اطلاعاتم ميخوام ازش استفاده کنم.
دوستان لطفا راهنمايي کنين. کسي تاکنون نرم افزاري مشابه استفاده کرده
:41::2::19::11:

Artam01
10-01-2011, 17:19
اگه سرعت برای شما مهمه چرا usb2 نوشتین ؟؟؟

اگه سرعت برای شما مهمه پس بایدهاردی بگیرین که اینترفیس usb3 یا esata داشته باشه

اگه مادربردتون usb3 ساپورت میکنه پس میتونین مدل My Book Essential USB 3.0 plus USB 2.0 بخرین که USB3 + USB2 هست یعنی هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت میکنه (در موقع خرید دقت کنین در روی جعبه هر دوتا رو نوشته باشه )
یعنی این عکس رو داشته باشه

یا مدل FreeAgent® GoFlex™ Desk External Drive که با تعویض آدایترهاش میتونی usb3 رو داشته باشی اما توجه کن که باید آداپترهاشو جداگانه بخری که حدودا بالای 30 تومنه اين مدل ازسيگيت دو جور آداپتر داره
USB 3.0
يعني همزمان usb2 و usb3 نداره

اما اگه مادربردت usb3 رو ساپورت نمیکنه به ناچار باید با سرعت کم usb2 بسازی البته راه حل دیگری هم دارد میتونی کارت usb3 بخری که قیمتش حدودا 25 تا 30 تومنه و انرا در اسلات pci یا pci express قراردهی و از مزایای usb3 بهره مند شوی ولی احتمالا به اندازه واقعی آن نمیرسی

نهایتا مدل My Book Essential پیشنهاد میکنم چون هم usb2 و usb3 رو باهم ساپورت میکنه و یه کارت usb3 میخری و سرعتت بالاتر میره (در موقع خرید دقت کنین در روی جعبه هر دوتا رو نوشته باشه يعني نوشته باشه USB 3.0 plus USB 2.0) یعنی اون عکس رو داشته باشه خيلي دقت كن!!!
اگه مادربردت usb3 ساپورت میکنه که دیگه لازم نیست کارت usb3 بخری
ولي اگه بخواي سيگيت رو بخري نميتوني همزمان usb2 و usb3 رو داشته باشي و بايد آداپتر بخري كه خرج اضافي برات داره!!!

دوست عزیز این My Book Essential usb3 چند است و آیا بدون برق هم کار میکند؟

کلن usb3 بدون نیاز به رق هم جود دارد؟ دوست عزیزی یک مدلی در برگ قبل معرفی کردند گفتند 85 دوست دیگر گفتند بالای 100 است.
من مردد شدم که کدام قیمت درست است؟

solo8
10-01-2011, 18:32
ويندوزم سون نيست. ميخوام هاردم به هر سيستمي که کانکت ميشه، اين پسورد رو براي دسترسي به اطلاعاتش بخواد. يعني براي امنيت اطلاعاتم ميخوام ازش استفاده کنم.
دوستان لطفا راهنمايي کنين. کسي تاکنون نرم افزاري مشابه استفاده کرده
:41::2::19::11:
شما میتونی از نرم افزار های قفل گذاری رو فلش مموری ها هم استفاده کنی.
به نظر من Folder Lock چیز خوبی میتونه باشه.
از اینا هم میشه استفاده کرد:

GiliSoft USB Stick Encryption
Wondershare USB Drive Encryption
USB Secure

من که برای سیستم خودم(هارد نه ولی واسه کامپیوتر) از Folder Lock استفاده کردم.

ata.royalfalcon
10-01-2011, 18:32
دوست عزیز این My Book Essential usb3 چند است و آیا بدون برق هم کار میکند؟

کلن usb3 بدون نیاز به رق هم جود دارد؟ دوست عزیزی یک مدلی در برگ قبل معرفی کردند گفتند 85 دوست دیگر گفتند بالای 100 است.
من مردد شدم که کدام قیمت درست است؟

کلا هاردها دو جور هست
portable که در واقع هاردهای 2.5 اینچی هست بدون آداپتور که برقشو از usb میگیره
desktop که در واقع هاردهای 3.5 اینچی هست با آداپتور

لیست کلیه محصولات پرتابل وسترن

لیست کلیه محصولات دسکتاپ وسترن

در مورد قیمت هم اگه تهران هستی برو ولیعصر دو تا پاساژ هست مرکز فروش لوازم کامپیوتر قیمت دقیق دستت میاد
یاداوری ویژه
در صورت خرید هارد My Book Essential usb2 + usb3 دقت کنین نوشته باشه که هردوتارو داشته باشه (پایین عکس نوشته)

WINB
10-01-2011, 18:33
ممنون از جوابتون:11:

توصيه من اينه كه يه كابل usb معمولي بخر يه سر شو بزن به پشت كيس و ديگه درش نيار تا اون پورت پشت كيس مستهلك نشه (در اثر در آوردن مكرر) بعدش كابل usb كه به هارد وصل ميشه رو تا اونجايي كه ممكنه در نيار تا استهلاكش بالا نره خب بالاخره كانكتورهاي usb عمر محدودي دارن

لطفا درباره کابل USB که گفتید بیشتر توضیح بدید(اگر توضیحات با عکس باشه خیلی ممنون میشم) ؟
نحوه استفاده از این روش چطور هست و چون من میخوام هارد رو به پورت USB3.0 وصل کنم ,از کجا باید کابل USB3.0 رو تهیه کنم و کابل0. USB3 برای چه مارکی باشه؟

چند تا سوال تکمیلی دیگه هم دارم, لطفا راهنمایی کنید::20:

1. چطوری باید اطلاعات رو از روی هارد کپی کنم روی هارد اکسترنال ؟ یعنی باید کپی پیست کنم یا از طریق نرم افزار همراه هارد اکسترنال باید این کار رو انجام بدم؟ (در مورد پاک کردن اطلاعات از روی هارد اکسترنال هم همین سوال رو دارم)

2. زمانی که برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم به چه صورت عمل میکنه,مثلا اگر هارد وسترن باشه خودش نرم افزار همرا هش رو نصب میکنه و یا نه باید خودم به صورت دستی این کار روانجام بدم؟

3. اگر ویندوز رو عوض کنم, در ویندوز جدید وقتی هارد اکسترنال رو در به کامپیوتر وصل کنم مثل زمانی هست که برای اولین بار هارد به کامپیوتر وصل شده؟

گارانتی هاردهای سیگیت و وسترن سازگار است.(مدتی گارانتی رو هم اگر میشه, ذکر کنید)
مرسی:10:

ata.royalfalcon
10-01-2011, 20:50
1. چطوری باید اطلاعات رو از روی هارد کپی کنم روی هارد اکسترنال ؟ یعنی باید کپی پیست کنم یا از طریق نرم افزار همراه هارد اکسترنال باید این کار رو انجام بدم؟ (در مورد پاک کردن اطلاعات از روی هارد اکسترنال هم همین سوال رو دارم)
واله ما مستقیما کپی پیست میکنیم و از نرم افزار داخل هارد استفاده نمیکنم تنها استفاده ای ما از این نرم افزار داخل هارد داریم خاموش کردن هارد بوسیله اون نرم افزار هست
البته نرم افزارهایی در زمینه کپی کردن هست (غیر از نرم افزار داخل هارد) ولی ما که استفاده نمیکنیم

2. زمانی که برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میکنم به چه صورت عمل میکنه,مثلا اگر هارد وسترن باشه خودش نرم افزار همرا هش رو نصب میکنه و یا نه باید خودم به صورت دستی این کار روانجام بدم؟

زمانیکه برای اولین بار هارد رو به کامپیوتر وصل میشه نرم افزاری که در داخل پارتیشن اولیه هست بصورت اتوران اجرا میشه (اگه اجرا نشد میری داخل پارتیشن اولیه و فایل اجرایی رو کلیک میکنی) و وقتی که برنامه اجرا شد روی گزینه نصب کلیک میکنی تا نرم افزار اجرا بشه
این نرم افزار برام خیلی مهم نیست همانطوری که گفتم من فقط برای خاموش کردن هارد مجبورم این رو نصب کنم

3. اگر ویندوز رو عوض کنم, در ویندوز جدید وقتی هارد اکسترنال رو در به کامپیوتر وصل کنم مثل زمانی هست که برای اولین بار هارد به کامپیوتر وصل شده؟

کاملا صحیح هست 100 بار ویندوز رو عوض کنی مثل اولین باره

گارانتی هاردهای سیگیت و وسترن سازگار است.(مدتی گارانتی رو هم اگر میشه, ذکر کنید)
سیگیت رو نمیدونم اما وسترن 2 ترا مدل الایت رو که یه ماهی نمیشه خریدمش تاریخ انقضا گارانتی 2012/11/06 هست (گارانتی سازگار)
در مورد کابل رابط هم دقت کنین اگر کابل اصلی usb3 هست از نوع usb3 ساپورت بخرین و مدلی خاصی رو نمیشه گفت
عکس رو بعدا میزارم
سوالی داشتین در خدمتیم!!!

ata.royalfalcon
10-01-2011, 21:50
نما کلی هارد با کابلهای usb
اون کابلی که جدا از بقیه هست کابلی هست که از پورت پشت کیس میاد بیرون و نه تنها برای هارد بلکه برای سایر ابزارهای usb مثل فلش هم استفاده میشه

کابلی که به پشت هارد وصل میشه کابل خود هارده اما فقط یه بار که کابل رو نصب کردم دیگه درش نیاوردم

نمایی از پشت کیس که یه کابل رابط خریدم تا پورت پشت کیس در اثر استفاده مکرر مستهلک نشه

نمایی از ترانس فاراتل برای محافظت هارد از نوسانات برق اونیکه پشت ترانس هست آداپتور مودم وایمکس ایرانسل هست (اینترنت پر سرعت دارم)

نمایی از آداپتورها که تکونش نمیدم و برای روشن کردنش فقط کافیه کلید چند راهی رو بزنم به موقعیت فن هم دقت کنین

ata.royalfalcon
10-01-2011, 22:01
نکته مهم یک
استفاده از کابل رابط فقط برای مدل های آداپتوردار هست
چون من یه بار برای مدل بدون اداپتور (پرتابل) این روش رو بکاربردم ولی جواب نداد مثل اینکه برق کافی به هارد نمیرسید
ولی وقتی مستقیم به پشت کیس متصل کردم درست بود و کار میکرد

نکته مهم دو
دوستانی که میخوان هارد اکسترنال esata بخرن حواستون جمع باشه مثل usb نیست که همینجوری بزنین به کیس
سیستم باید اول خاموش بشه و از برق بکشین بعد کابل esata رو بزنین
مثل usb نیست فرق میکنه باهاش

solo8
10-01-2011, 22:34
ممنون از جوابتون:11:

لطفا درباره کابل USB که گفتید بیشتر توضیح بدید(اگر توضیحات با عکس باشه خیلی ممنون میشم) ؟
نحوه استفاده از این روش چطور هست و چون من میخوام هارد رو به پورت USB3.0 وصل کنم ,از کجا باید کابل USB3.0 رو تهیه کنم و کابل0. USB3 برای چه مارکی باشه؟

مرسی:10:
این هم عکس رابط است که میذارم:
در ضمن قیمت کابل USB 3.0 به ارزونی کابل USB 2.0 نیستا.نمیدونم دقیق چنده ولی گرونتره!

همونطور که تو عکس دیدی میشه سر و ته کابلو به هم وصل کرد(ورودی USB + خروجی)

babialex
11-01-2011, 04:59
قصد خرید هارد اکسترنال دارم که حتما امنیت بالایی داشته باشه یعنی نرم افزار پسورد گذاری خوبی برای درایو هاش داشته باشه تا با خیال راحت حتی از دزدیده شدن هارد و حفظ اطلاعات خاطر جمع باشم

کدوم هارد ها الان این امنیت رو دارن ؟

western
seagate
buffalo
freecom
adata
؟

کسی تا به حال هارد بوفالو داشته ؟

چطوری میشه روی هارد اکسترنال رمز گذاشت و یا یک درایو رو مخفی کرد طوری که به هر سیستمی و هر ویندوزی وصل میشه رمز عبور بخاد و یا مخفی باشه ؟

یعنی مستقل از سیستم عامل و کامپیوتر نه اینکه رمز و یا مخفی شدنش فقط برای همون سیستمی باشه که باهاش اینکارو انجام دادیم

solo8
11-01-2011, 13:28
قصد خرید هارد اکسترنال دارم که حتما امنیت بالایی داشته باشه یعنی نرم افزار پسورد گذاری خوبی برای درایو هاش داشته باشه تا با خیال راحت حتی از دزدیده شدن هارد و حفظ اطلاعات خاطر جمع باشم

کدوم هارد ها الان این امنیت رو دارن ؟

western
seagate
buffalo
freecom
adata
؟

کسی تا به حال هارد بوفالو داشته ؟

چطوری میشه روی هارد اکسترنال رمز گذاشت و یا یک درایو رو مخفی کرد طوری که به هر سیستمی و هر ویندوزی وصل میشه رمز عبور بخاد و یا مخفی باشه ؟

یعنی مستقل از سیستم عامل و کامپیوتر نه اینکه رمز و یا مخفی شدنش فقط برای همون سیستمی باشه که باهاش اینکارو انجام دادیم
سیگیت با هاردش یه نرم افزار داره که این کارو انجام میده.
نرم افزاری که خواد این کارو انجام بده باید پرتابل باشه تا روی هر سیستمی اجرا شه.
از نظر امنیت هم من سیگیت و وسترن رو پیشنهاد میکنم.A-Data هم چند مدل بیشتر نداره ولی خوبه.
FreeCom هم یه سری هارد جدید امنیتی زده یعنی مخصوص پسورد گذاری و این کارا.اسمش نمیدونم چیه.سرچ میکنم پیدا کردم بهت میگم.:5:

solo8
11-01-2011, 13:41
الان یادم اومد.اصلا خود شما اون مقاله در مورد هارد های فریکام رو گذاشتید.
یکی از هارد های جالب فریکام که قابلیت قفل گذاری جدیدی داره این مدل:FreeCom Hard Drive Secure
که دو تا کارت داره مثل کارت اعتباری که با تکنولوژی RFID کار میکنه.هر وقت کارت ها رو به هارد نزدیک کنی کارت فعال میشه.

mahdikhalili2
11-01-2011, 14:10
با سلام خدمت دوستان
آیا کسی از کیفیت این مدل هارد اطلاعی داره؟
Apollo UX 2.5" Portable Hard Drive : imation

80451601
11-01-2011, 15:46
سیگیت با هاردش یه نرم افزار داره که این کارو انجام میده.
نرم افزاری که خواد این کارو انجام بده باید پرتابل باشه تا روی هر سیستمی اجرا شه.
از نظر امنیت هم من سیگیت و وسترن رو پیشنهاد میکنم.A-Data هم چند مدل بیشتر نداره ولی خوبه.
FreeCom هم یه سری هارد جدید امنیتی زده یعنی مخصوص پسورد گذاری و این کارا.اسمش نمیدونم چیه.سرچ میکنم پیدا کردم بهت میگم.:5:
سلام، من هم دنبال يه نرم‌افزار با اين قابليتها هستم. هاردم سيگيت آداپتوري يک ترابايتي هستش. ولي اين نرم‌افزاري که ميگين رو نداره. :41:
اگه اطلاعاتي در اين زمينه دارين خوشحال ميشم در اختيار منم بذارين.:11:
با سپاس

ata.royalfalcon
11-01-2011, 15:53
تا اونجايي كه ميدونم نرم افزارهاي سيگيت تريال هست (يعني مدت استفاده محدودي داره)
الان ديگه ويندوز سون رايج شده
يهتره كه از bit locker موجود در ويندوز سون استفاده كنيد كه نياز به نصب جداگانه نداره و دردسر كرك كردن هم نداره

mahdikhalili2
11-01-2011, 16:43
سلام، من هم دنبال يه نرم‌افزار با اين قابليتها هستم. هاردم سيگيت آداپتوري يک ترابايتي هستش. ولي اين نرم‌افزاري که ميگين رو نداره. :41:
اگه اطلاعاتي در اين زمينه دارين خوشحال ميشم در اختيار منم بذارين.:11:
با سپاس

سلام
تا اونجا که من اطلاع دارم این شرکتها نرم افزار رو مخصوص مدلهای جدیدتر خودشون آماده میکنن و امکان نصب برنامه روی مدلای قدیمی نیستش
من خودم 1t وسترن دارم میخواستم آپدیت کنم برا پسوورد گذاری که بهم امکانش نمیداد

amahdavi2004
11-01-2011, 18:52
كابل افزايش طول usb 3 چند است؟

solo8
11-01-2011, 19:38
سلام
تا اونجا که من اطلاع دارم این شرکتها نرم افزار رو مخصوص مدلهای جدیدتر خودشون آماده میکنن و امکان نصب برنامه روی مدلای قدیمی نیستش
من خودم 1t وسترن دارم میخواستم آپدیت کنم برا پسوورد گذاری که بهم امکانش نمیداد
شما برو تو سایت وسترن بعد برو تو سمت آپدیت بعدشم مدل هاردتو انتخاب کن و اگه آپدیتش باشه بهت میده.(فریم ور هم داره واسه آپدیت)

vahidshah
11-01-2011, 21:51
هارد اکسترنال 1ترا یا شد بیشتر!!لازم دارم .بهتره کوچیک باشه . حتما بدون اداپتور.لطفا بگین داشتن اداپتور دقیقا چه حسنی داره
لپ تاپم اچی پی 1135 هست و فقط یو اس بی2 داره وهاردش esata هست .باید هاردی باشه که هم یو اس بی 2 و 3 رو پشتی بانی کنه 3 واسه اینده.و از نوشته هایی که تو صفحات قبلی میخوندم متوجه شدم esata هم میتونه رابط پر سرعتی باشه؟چطور؟
و انتخاب هاردی که بعدا زود به درد نخور نشه یا با ارتقا لپ تاپ به یو اس بی 3 دار بشه به هارد به چشم وسیله نسبتا به روزی نگاه کرد
هزینه هم منطقی یعتی اولویت با جنسی که نسبت به پولش بازده بهتزی میده و تا200 هزار تومن اگه لازم باشه میشه هزینه کرد
قضیه esata چیه سرعتش از یو اس بی 3 بیشتره؟میشه هاردی همراه با یو اس بی 2و 3 و e sata باشه؟
لطفا چند مورد معرفی کنید که تو بازار بشه پیدا کرد.پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون

mahdikhalili2
11-01-2011, 22:12
با سلام خدمت دوستان

از دوستان کسی این هاردو نشناخت؟
فروشندش که خیلی تبلیغ میکنه،320 میشه 55 تومن .

ata.royalfalcon
11-01-2011, 22:21
هارد اکسترنال 1ترا یا شد بیشتر!!لازم دارم .بهتره کوچیک باشه . حتما بدون اداپتور.لطفا بگین داشتن اداپتور دقیقا چه حسنی داره
لپ تاپم اچی پی 1135 هست و فقط یو اس بی2 داره وهاردش esata هست .باید هاردی باشه که هم یو اس بی 2 و 3 رو پشتی بانی کنه 3 واسه اینده.و از نوشته هایی که تو صفحات قبلی میخوندم متوجه شدم esata هم میتونه رابط پر سرعتی باشه؟چطور؟
و انتخاب هاردی که بعدا زود به درد نخور نشه یا با ارتقا لپ تاپ به یو اس بی 3 دار بشه به هارد به چشم وسیله نسبتا به روزی نگاه کرد
هزینه هم منطقی یعتی اولویت با جنسی که نسبت به پولش بازده بهتزی میده و تا200 هزار تومن اگه لازم باشه میشه هزینه کرد
قضیه esata چیه سرعتش از یو اس بی 3 بیشتره؟میشه هاردی همراه با یو اس بی 2و 3 و e sata باشه؟

نکته مهم
sata با esata فرق میکنه
esata در واقع نوع اکسترنال sata هست و همانطوری که گفتم

دوستانی که میخوان هارد اکسترنال esata بخرن حواستون جمع باشه مثل usb نیست که همینجوری بزنین به کیس
سیستم باید اول خاموش بشه و از برق بکشین بعد کابل esata رو بزنین
پس استفاده از esata راحت نیست توصیه میکنم از فکرش بیایی بیرون حالا من نظر خودم رو گفتم

مدلهای آداپتوردار ایمنی و امنیت بیشتری دارن چون کمتر تحت تاثیر برق usb هستن اما بزرگن و حمل و نقل اونها مشکل هست

من تابحال مدلی ندیدم که همزمان سه تا اینترفیس esata و usb2 و usb3 رو داشته باشه

اما در مدل سیگیت میتونی با تعویض آداپترهاش یا usb2 یا usb3 یا esata رو داشته باشی هم زمان این سه تارو نمیتونی داشته باشی قیمت آداپترهاش حدودا 30تومنه

عکس زیرو نگاه کن ببین چجوری آداپترش جدا میشه اسم این مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive هست و آداپتر هاي زیر بصورت جداگانه داره
FireWire® 800
USB 3.0
eSATA
USB 2.0

اما وسترن در مدلهای

My Passport Essential

My Passport Essential SE

(مدل SE يه خورده ضخيمتره يا كلفتره بخاطره اينكه تا 1 ترا هست ضمنا مدل se تنوع رنگش كمتره پیشنهادم اینه که اگه پرتابل میخری حجم بالا نگیری)

دو مدل وسترن گفته شده بالا همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنن

فقط موقع خرید به usb3 و usb2 بودنش دقت کنین

در عکس زیر نوشته USB 3.0 + USB 2.0 (اون گوشه قسمت پایین و چپ)

لیست کلیه محصولات پرتابل وسترن (بدون آداپتر)

solo8
11-01-2011, 23:14
در مورد موارد مربوط به هارد که دوستان زحمت کشیدند و راهنمایی کردند ولی راجع به سرعت:

دقت کنید که سرعت ها مگابیت هستند.(نه مگابایت)

babialex
12-01-2011, 02:00
الان یادم اومد.اصلا خود شما اون مقاله در مورد هارد های فریکام رو گذاشتید.
یکی از هارد های جالب فریکام که قابلیت قفل گذاری جدیدی داره این مدل:FreeCom Hard Drive Secure
که دو تا کارت داره مثل کارت اعتباری که با تکنولوژی RFID کار میکنه.هر وقت کارت ها رو به هارد نزدیک کنی کارت فعال میشه.

میخواستم ببینم کسی تا حالا از هاردهای فری کام و یا بوفالو خریده ؟ استفاده کنه و بگه چطورن ؟

ata.royalfalcon
12-01-2011, 08:27
با سلام خدمت دوستان

میخواستم ببینم کسی تا حالا از هاردهای فری کام و یا بوفالو خریده ؟ استفاده کنه و بگه چطورن ؟

اين هاردها خوب تو ايران جا نيافتاده و ناشناخته هست
باوجود مدلهاي خوب و برندهاي عالي مثل وسترن و سيگيت چه اصراري روي اين مدلها دارين؟؟؟

vahidshah
12-01-2011, 09:13
نکته مهم
sata با esata فرق میکنه
esata در واقع نوع اکسترنال sata هست و همانطوری که گفتم

پس استفاده از esata راحت نیست توصیه میکنم از فکرش بیایی بیرون حالا من نظر خودم رو گفتم

مدلهای آداپتوردار ایمنی و امنیت بیشتری دارن چون کمتر تحت تاثیر برق usb هستن اما بزرگن و حمل و نقل اونها مشکل هست

من تابحال مدلی ندیدم که همزمان سه تا اینترفیس esata و usb2 و usb3 رو داشته باشه

اما در مدل سیگیت میتونی با تعویض آداپترهاش یا usb2 یا usb3 یا esata رو داشته باشی هم زمان این سه تارو نمیتونی داشته باشی قیمت آداپترهاش حدودا 30تومنه

عکس زیرو نگاه کن ببین چجوری آداپترش جدا میشه اسم این مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive هست و آداپتر هاي زیر بصورت جداگانه داره
FireWire® 800
USB 3.0
eSATA
USB 2.0

اما وسترن در مدلهای

My Passport Essential

My Passport Essential SE

(مدل SE يه خورده ضخيمتره يا كلفتره بخاطره اينكه تا 1 ترا هست ضمنا مدل se تنوع رنگش كمتره پیشنهادم اینه که اگه پرتابل میخری حجم بالا نگیری)

دو مدل وسترن گفته شده بالا همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنن

فقط موقع خرید به usb3 و usb2 بودنش دقت کنین

در عکس زیر نوشته USB 3.0 + USB 2.0 (اون گوشه قسمت پایین و چپ)

لیست کلیه محصولات پرتابل وسترن (بدون آداپتر)

ممنون از راهنمایی تون
مدل seکه 1ترابایت هست.برام ظرفیت مطلوب تری داره و اون اندازه هم برام بزرگ نیست(واسه مشخص شدن دامنه اندازه)اما تو سایت سرعت دوران رو ننوشته بود 7200هست؟
پس باید از فکر esata بیام بیرون و یو اس بی 2و3 باهم بگیرم
حدود قیمتش رو هم میدنید؟و تو بازار هست؟

Artam01
12-01-2011, 11:10
دوستان آیا این هاردهای پرتابل usb3 دارای کابل برای اتصال به پست کیس هستند؟ چون من جلوی کیسم usb2 هست و usb3 رو فقط با استفاده از پرت پست کیس می تونم ازش سود ببرم.

با تشکر.

ata.royalfalcon
12-01-2011, 11:58
دوستان آیا این هاردهای پرتابل usb3 دارای کابل برای اتصال به پست کیس هستند؟ چون من جلوی کیسم usb2 هست و usb3 رو فقط با استفاده از پرت پست کیس می تونم ازش سود ببرم.

با تشکر.
براي خود هارد يه كابل usb3 هست اگه كابل اضافه ميخواي بايد جداگانه بخري (در صورت خريد كابل حتما usb3 رو بخرين)
اگر مادربردتان اساسا usb3 هست ولي كابل جلوي كيستان usb2 ساپورت هست واگر به جلوي كيس بزني خب كار ميكنه ولي سرعت تا usb2 مياد پايين ولي توصيه ميشه پشت كيس بزني

يه نكته ديگه هم بگم
اگه هاردي كه ميخرين usb3 هست كابل رابط رو حتما usb3 ساپورت بخرين
حالا چه به پورت usb2 بزنين و چه به پورت usb3

ata.royalfalcon
12-01-2011, 12:06
ممنون از راهنمایی تون
مدل seکه 1ترابایت هست.برام ظرفیت مطلوب تری داره و اون اندازه هم برام بزرگ نیست(واسه مشخص شدن دامنه اندازه)اما تو سایت سرعت دوران رو ننوشته بود 7200هست؟
پس باید از فکر esata بیام بیرون و یو اس بی 2و3 باهم بگیرم
حدود قیمتش رو هم میدنید؟و تو بازار هست؟
مدلهاي پرتابل وسترن سرعتشون 5200 الي 5400 هست البته احتمالا در مواقع بيكاري براي صرفه جويي در مصرف انرژي سرعت پايين تر هم مياد
خب طبيعيه كه 7200 نباشه برق usb اونقدر كشش نداره موتور هارد رو با قدرت بچرخونه

hossein_0907
12-01-2011, 14:22
سلام
با 120-100 هزار بهترین هارد پرتابل usb3 که میتونم بخرم چیه؟

cao-cao
12-01-2011, 14:29
نظرتون در مورد ترنسد چیه
با 100-120 یه هارد یه ترا یا 1.5 چی میتونم بخرم با اداپتور بودنش مهم نیست

mehdi30nema
12-01-2011, 19:49
دوستان یه سوال مهم :

من امرز رفتم یه هارد 500 گیگ پرتابل سیگیت بخرم . ولی وقتی تو چند تا مغازه پرسیدم که میخام برای وصل کردن به HD Player و پخش فیلم و یا وصل کردن به reciever و ضبط برنامه بر روی اون استفاده کنم ، گفتند چون آداپتور داره و برق را از وسیله ایی که بهش وصله تامین میکنه شاید تو انجام این کارا دچار مشکل بشه .

حالا ممنون میشم یکی منو راهنمایی بکنه که آیا هارد های بدون آداپتور میتونند این کارهایی که گفتم انجام بدن . ؟

solo8
12-01-2011, 21:02
دوستان یه سوال مهم :

من امرز رفتم یه هارد 500 گیگ پرتابل سیگیت بخرم . ولی وقتی تو چند تا مغازه پرسیدم که میخام برای وصل کردن به HD Player و پخش فیلم و یا وصل کردن به reciever و ضبط برنامه بر روی اون استفاده کنم ، گفتند چون آداپتور داره و برق را از وسیله ایی که بهش وصله تامین میکنه شاید تو انجام این کارا دچار مشکل بشه .

حالا ممنون میشم یکی منو راهنمایی بکنه که آیا هارد های بدون آداپتور میتونند این کارهایی که گفتم انجام بدن . ؟
هم هارد های بدون آداپتور هم با آداپتور میتونن به رسی-ور و پلیر ها وصل بشن ولی مشکل اینجاست که بعضی از دستگاه ها اونا رو ساپورت نمیکنه.مثلا بعضی از ریسش-ور ها تا فلش مموری 8 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه.و اگه هارد بزنی بهش چیزی بالا نمیاد!!!
در مورد پلیر ها که فک کنم کلا مشکل نداشته باشه.

solo8
12-01-2011, 21:09
سلام
با 120-100 هزار بهترین هارد پرتابل usb3 که میتونم بخرم چیه؟
به نظر من یه هارد A-Data NH01 بگیر یا وسترن My passport Essential یا My passport Essential SE.
حالا این مدلا هستند ولی واسه حجمش باید به بودجه ات نگاه کنی.

babialex
12-01-2011, 23:21
اين هاردها خوب تو ايران جا نيافتاده و ناشناخته هست
باوجود مدلهاي خوب و برندهاي عالي مثل وسترن و سيگيت چه اصراري روي اين مدلها دارين؟؟؟

درسته که هنوز جا نیفتاده اما تکنولوژی های جالب و امکانات خوب و کیفیت خوبی دارن

من هم سیگیت دارم هم وسترن اما میخواستم امنیت بالایی رو با یه هارد خوب و معروف تجربه کنم :46:

masoumi
13-01-2011, 00:53
چطوری می تونم بفهمم که یو-اس-بی کامپیوترم 1.1 است یا 2 یا 3 ؟
(ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدائیه!)

ata.royalfalcon
13-01-2011, 08:51
چطوری می تونم بفهمم که یو-اس-بی کامپیوترم 1.1 است یا 2 یا 3 ؟
(ببخشید اگه سوالم خیلی ابتدائیه!)

بهترين راه دفترچه راهنماي مادربرد هست اگه دفترچه رو نداري مدل مادربرد رو تو سايتش جستجو كن
يا تو گوگل سرچ كن
با اين روش هم ميشه
ضمنا هر سوالي كه دوست داشتي مطرح كن
چه ابتدايي چه خيلي سخت

ata.royalfalcon
13-01-2011, 09:14
درسته که هنوز جا نیفتاده اما تکنولوژی های جالب و امکانات خوب و کیفیت خوبی دارن

من هم سیگیت دارم هم وسترن اما میخواستم امنیت بالایی رو با یه هارد خوب و معروف تجربه کنم :46:

واله من نظر شخصي خودم رو ميگم حالا شايد قبول نداشته باشيد:20::20: ولي باهم دوستيم
به نظر من توليد كنندگان واقعي هارد تو دنيا از تعداد انگشتاي يه دست بيشتر نميشه
به خاطر اينكه اين هارد ها نياز به تكنولوژي بالايي براي ساختشون لازم هست كه هركسي نداره
و اين توليد كنندگان ، هارد هاي اينترنال برند هاي معروف رو ورميدارن يه قاب درست ميكنن و يه سري امكانات دهن پركن ميذارن و بعنوان مدل جديد توليد ميكنن بعد با آب و تاب فراوان تبليغ ميكنن
ويا مثلا بعضي كمپاني امتياز توليد هارد رو از كمپاني هاي معروف رو ميگيرن و بنام خودشون توليد ميكنن
مثلا هارد ترنسند مدل دسكتاپي ميگن از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده

amahdavi2004
13-01-2011, 12:12
نظرتون در مورد ترنسد چیه
با 100-120 یه هارد یه ترا یا 1.5 چی میتونم بخرم با اداپتور بودنش مهم نیست

Adata NH01 گزينه خوبي است؛ البته من براي پرتابل بيشتر از 650-500 گيگ را توصيه نمي كنم.

hossein_0907
13-01-2011, 16:20
سلام
براي خريد هارد اکسترنال usb3 بدون آداپتور بين adata nh01 , silicon power a80 و western my passport کدام يک را پيشنهاد مي کنيد؟سرعت کدومشون بيشتره؟
با تشکر

cao-cao
13-01-2011, 19:07
Adata NH01 گزينه خوبي است؛ البته من براي پرتابل بيشتر از 650-500 گيگ را توصيه نمي كنم.

سلام ممنون از راهنماییتون
نگفتم پرتابل باشه زیاد نمیخوام اینور اونور ببرم اگرم ببرم با اداپتور میبرم
واسه لپ تاپم میخوام البته اجایجایی خیلی خیلی کمه
میشه قیمتم بدید
1و 1.5 ترا

amahdavi2004
13-01-2011, 19:31
A-DATA External NH03 1.5TB را بررسي كنيد:

mehdi30nema
13-01-2011, 20:03
بالاخره امروز یک هارد اکسترنال 3.5 یک ترابایت سیگیت مدل Expansion خریدم 85 هزار تومان .
به نظرتون هارد خوبی هست ؟

ata.royalfalcon
13-01-2011, 20:47
بالاخره امروز یک هارد اکسترنال 3.5 یک ترابایت سیگیت مدل Expansion خریدم 85 هزار تومان .
به نظرتون هارد خوبی هست ؟

مبارکت باشه آره
حالشو ببر

babialex
14-01-2011, 01:58
واله من نظر شخصي خودم رو ميگم حالا شايد قبول نداشته باشيد:20::20: ولي باهم دوستيم
به نظر من توليد كنندگان واقعي هارد تو دنيا از تعداد انگشتاي يه دست بيشتر نميشه
به خاطر اينكه اين هارد ها نياز به تكنولوژي بالايي براي ساختشون لازم هست كه هركسي نداره
و اين توليد كنندگان ، هارد هاي اينترنال برند هاي معروف رو ورميدارن يه قاب درست ميكنن و يه سري امكانات دهن پركن ميذارن و بعنوان مدل جديد توليد ميكنن بعد با آب و تاب فراوان تبليغ ميكنن
ويا مثلا بعضي كمپاني امتياز توليد هارد رو از كمپاني هاي معروف رو ميگيرن و بنام خودشون توليد ميكنن
مثلا هارد ترنسند مدل دسكتاپي ميگن از هارد اينترنال توشيبا استفاده شده

ممنون

حالا شما یه نگاهی به این لینک ها بندازین و بعد نظرتون رو درباره این برند تازه وارد بدین :11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر قسمت فروشگاه سایت قیمت تمام هارد ها موجود است و اینکه امکان خرید اینترنتی هم هست

سایت اصلی

فری کام ،مستقر در آلمان ،صاحب ابتکار و نو آوری در زمینه تولید و طراحی انواع مدلهای حافظه های ذخیره سازی اطلاعات، پخش کننده های موسیقی و رادیو های اینترنتی،فلش ها ،دی وی دی رایتر و تیپ درایو های حرفه ای . فری کام روی همه مدلهای کامپیوتر های شخصی و سیستمهای مک اینتاش دارای سرویس می باشد.

از زمان پیدایش شرکت از سال 1989 تا کنون ،با تمرکز بر روی سازندگی و خلاقیت و نو آوری در زمینه هارد درایوهای اکسترنال بر پایه سرویسهای مختلف توانسته است محصولات متنوعی را روانه بازار مصرف کند. نقط عطف و نو آوریها
1989-1999
1990-اولین فروشنده نوار خوانهای مغناطیسی با رابط های موازی
1991-اولین نوار خوان با هر دو رابط موازی و سریال
1993-اولین نوار خوان دیجیتالی صوتی قابل حمل با رابط موازی
1994-تولید اولین سی دی رام با قیمت پایین در نوع مشابه
1996-مخترع سیستم جابجایی هم زمان برای هارد درایو های چند رابطی
1997-اولین تکنولوژی در زمینه هاردهای قابل حمل و جابجایی
1998-اولین فروشنده هاردها و سی دی رام های متصل با پورت یو اس بی
1999-اولین تولید کننده انواع سی دی رایتر و دی وی دی رایتر هایی با قابلیت اتصال با پورت فایر وایر
1999-ورود به تجارت تولید کندگان تچهیزات اصلی درقالب فروشندگان برندهای معروفی چون Seagate, Toshiba, Fujitsu Siemens, Panasonic, Memorex
2000-2005
2000-اولین درایو اپتیکال اکسترنال با پورت یو اس بی
2002- توسعه دکمه همسانسازی روی هارد درایوها
2002- FM 10 PRO اولین فلش مموری ضد آب و ضد ضربه با ضمانت مادام العمر
2003 - USB CARD PRO :اولین یو اس بی مموری در شکل و شمایل کارتهای اعتباری
2003 - فروش 500000 دستگاه سی دی رایتر از نوع مسافرتی
2004 - تعیین یک نام پویا جهت سرویس های مربوط به هارد درایوها
2005 - اولین هارد درایو اکسترنال دارای پورت شبکه
2005 - اولین هارد درایو ضد ضربه 2.5 اینچی
2006
2006 - DATA CARD :توسعه در تولید سری جدیدی از فلش مموری های نازک
2006 - ToughDrive XXS:اولین هارد دیسک ضد ضربه و کوچک یک اینچی
2006 -پرده برداری از تصویر بازار جدید :پکینگ محصولات , packaging and website in the new design
2006 - پرده برداری از دو محصول جدید هارد درایو 3.5اینچی . و موبایل درایو 2.5 اینچی
2006 - دریافت ایزو 9001:2000
2006 - Freecom meets SkypeTM, launch Skype product range
2006 - پرده برداری از دی وی دی رایتر جدید با طراحی ووشش جدید آلومینیومی
2006 - Launch FSG-3 WLAN (wireless Linux based storage network server)
2006 - Launch Hard Drive Pro USB & eSATA, one of the first eSATA hard drives on the market
2006 - اولین هارد درایو دارای پورت اکسترنال ساتا در بازار
2006 - اولین هارد درایو تحت شبکه و دارای امکان انتخاب هارد درایو برای شبکه
2007
2007 - مشارکت اقتصادی در زمینه انواع کیف های لی تاپ
2007 - گسترش فعالیت فروش در آسیا و ایجاد یک دفتر در تایوان
2007 - برنده جایزه آی اف به واسطه توسعه محصولات و استفاده از پوشش های آلومینیومی در آنها
2007 - برد جایزه رد دات توسط مجصول فلش موری ها
2007 - برنده جایزه نقطه قرمز توسط محصول هاردهای ضد ضربه فری کام ، بهترین از میان بهترینها
2007 -پرده برداری از محصول هارد درایو یو اس بی 2 با تنوع ارتباطی بیشتر روی فایر وایر 400/800
2007 - پرده برداری از مدیا پلیر تحت شبکه و بی سیم ، اولین نوع از این مدل در بازار
2007 - فری کام برنده 12 جایزه برای محصولات خود در سال 2007 شد
2007 - پرده برداری از دیتا بار فری کام ، سومین تولید کننده فلش مموری
2007 - پرده برداری از هارد درایو تحت شبکه ، مقرون به صرفه ، بدون صدا ، راهکاری جهت دفاتر کوچک و خانگی
2007 - موبایل درایو 2.5 اینچی فری کام با رابط یو اس بس 2 و فایر وایر تکنولوژی
2007 - ارائه محصول موبایل درایو 250 گیگا بایتی و همچنین موبایل درایو ضد ضربه 250 گیگا بایتی
2007 - معرفی محصول درایو شبکه ای پیشرفته به لحاظ داشتن رابط گیگا بایتی چند منظوره ، راهکاری برای شبکه های نس که کاربران در آن ممکن است از سیستم عاملهای مختلفی استفاده کنند
2007 - پرده برداری از موزیک پلیر ، اولین و مقرون به صرفه ترین رادیو اینترنتی بی سیم
2007 - معرفی درایو ضد ضربه پیشرفته دارای رابط های یو اس بی و فایر وایر ، اولین درایو ضد ضربه شامل رابط فایر وایر
2007 - درسال 2007 فری کام 44 جایزه دریافت کرد
2007 - فری کام در سال 2007 در آمدی بالغ بر 210 میلیون دلار داشته است
2008
2008 - فری کام در سال 2008 جایزه آی اف را به خاطر رادیو اینترنتی بی سیم و ام پی تری پلیر در یافت کرد
2008 - خانواده هارد درایو های آلومینیومی فری کام به لحاظ مقرون به صرفه بودن سیل بیشتری از جایزه را به سوی خود روانه کرد
2008 - فری کام سبد محصولات خود را با معرفی نوار خوانهای ظرفیت بالا گسترش داد
2008 - با معرفی مدیا پلیر تحت شبکه نسل سوم امکان انتقال فایلهای صوتی و تصویری از کامپیوتر به تلویزیون و هر سیستم مولتیمدیا را فراهم کرد
2008 - گسترش دریافت جایزه با معرفی محصول درایو ضد ضربه
2008 - اپل اروپا و فری کام با گسترش همکاری در زمینه تنوع رنگ آمیزی هارد درایوهای قابل حمل به منظور نمایش آنها در فروشگاههای آن لاین اپل در سر تاسر اروپا
2008 - ارائه کوچکترین هارد درایو 2.5 اینچی دنیا توسط فری کام به نام موبایل درایو ایکس ایکس اس
2008 - ارائه هارد درایو فایر وایر سازگار با ماشین های زمان و جه استفاده کاربران مک اینتاش
2008 - درایو ضد ضربه دارای روکش چرمی جهت مصارف تجاری با رمز نگاری 256 بیتی و سرعت بالای انتقال دیتا
2008 - گسترش خط تولید محصول ایکس ایکس اس کوچکترین هارد 2.5 اینچی جهان در ظرفیتهای 400 و 500 گیگا بایت بهمراه لوازم جانبی
2008 - دریافت بیش از 70 جایزه برای محصولات متنوع فری کام
2009
2009 - موبایل درایو ایکس ایکس اس فری کام برنده جایزه آی اف
2009 - پرده برداری از اولین رادیو اینترنتی سازگار با نسل سوم ارتباطات رادیویی تری جی
2009 - دریافت جایزه نقطه قرمز طراحی بهترین از میان بهترین ها
2009 - پرده برداری از کوچکترین هارد 3.5 اینچی دنیا
2009 - ارائه داک استیشن های فری کام برای هاردهای 2.5 و 3.5 اینچی ساتا
2009 - ارائه اولین هارد درایوهای امنیتی با کنترل دسترسی از طریق امواج رادیویی
2009 - ارائه مدیا پلیر 2 ، هارد درایوی که قابلیت اتصال به تلویزیون را دارد
2009 - ارائه یو اس بی مموری فری کام حافظه ذخیره سازی فشرده
2009 - فری کام برنده جایزه مک وورد به لحاظ بهترین تولید کننده منابع ذخیره سازی حرفه ای
2009 - Mitsubishi Kagaku Media (MKM) announces acquisition of Freecom B.V.
2010
2010 - ارائه خدمات بازیابی اطلاعات از یک تا 3 سال بواسطه از دست دادن اطلاعات
2010 - ارائه اولین داک استیشن مخصوص هارد درایوهای ای دی ای و پارالل
2010 - پرده برداری از موبایل درایو سی ال اس ، جمع آوری و برچسب زنی و ذخیره سازی یک مفهوم جدید در سازمان دهی اطلاعات و طبقه بندی آنها تا جداکثر 3 هارد متصل به داک
2010 - پرده برداری از هارد درایو تحت شبکه دو قلو ، یک منبع سازگار با شبکه های ناس

ata.royalfalcon
14-01-2011, 13:39
من کل این سایت freecom رو جستجو کردم ولی اصلا هارد اینترنالی ندیدم که توسط خود این کمپانی تولید بشه
شکم بیشتر شده که این اصلا تولید کننده اصلی هارد نیست.
یعنی هارد برندهای دیگه رو میخره و پس از اضافه کردن قاب و سایر امکانات بفروش میرسونه
مثلا اگه شما به سایت وسترن یا سیگیت برین انواع هارد داره چه اینترنال و چه اکسترنال چه 2.5 اینچی و چه 3.5 اینچی
حتی وسترن ssd هم درست میکنه

من نظرم اینه که وقتی وسترن و سیگیت از قدرتهای اول در جهان هستند و سابقه زیادی دارن نوبت به بقیه نمیرسه
اولین هارددیسک در مقیاس خانگی که توسط سیگیت تولید شده مدل ST-506

ظرفیتش 5 مگابایت ناقابل
لینک ویکیپدیا

البته قبلش ibm تولید کننده هارد بود ولی هاردها بزرگ و سنگین بودن و کاربری خانگی رو نداشتن

مثلا وقتی میخواین ماشین بخرین به نظر شما بنز یا bmw (که سابقه زیادی دارن) بهتره یا خودروهای کره ای
با وجودیکه خودرو های کره ای کیفیت خوب و قیمتی ارزان دارن اما سابقه و تجربه ندارن صرفا کپی کننده هستن
حالا من نظر خودم رو گفتم

alil1369
14-01-2011, 19:45
!!! دوستان عزیز توجه کنن !!!

اول از همه در مورد خرید هارد

- اول از همه باید دونست عمر مفید هارد چه داخلی و چه خارجی به عامل اصلی یعنی نحوه مصرف خود شما بستگی داره !!
- چقدر از سیستمتون کار میکشید ،چقدر فشار روی هارد هست
- پاور و برق سیستم باید از نظر کارکرد سالم و عادی باشد ، نوسانات خیلی تو خرابی هارد نقش دارن
پس توصیه اکید میشه از یه رابط سالم و همراه با یه محافظ و ترانس خوب در کنار سیستم استفاده بشه تا نگرانی از این بابت وجود نداشته باشه !!
در صورت امکان استفاده از UPS پیشنهاد میشه

- میزان جابجایی هارد چقدر است ؟
- چه میزان ضربه به هارد وارد میشه !!
تکان دادن و ضریه به هارد در حال کار خیلی اسیب میرسونه !
توجه هارد قطعه حساسی هست !
خیلی از دوستان خودم رو دیدم موقع کار یهو هارد رو جدا میکنن ، موقع کار هارد رو جا به جا میکنن و تکون میدن !!!
هر وسیله نحوه نگهداری خاص خودش رو داره !
از دستشون میوفته ، پرتش میکنن و انگار ........................

خیلی ها هستن برای هاردشون کیف تهیه میکنن و اونو دوباره تو یه کیف دیگه میزارن هم برای مدل های پرتابل 2.5 و 3.5 اینچی !! خیلی مواظب هستند نسبت به جا به جایی و حملش
تمیز نگه میدارن - به هر پورتی وصلش نمیکنن - بعد از استفاده جدا میکن و تو کمد یا کشو نگه میدارنش - روش چیزی نمیزارن - میپوشوننش تا گرد و خاک روش نشینه و .......................

خوب به نظرتون تاثیر تو کارکرد و عمرش نمیزاره !!

بعضی ها با یه سری حرف ها میان بقیه رو نگران میکنن و میترسونن !
هارد اکسترنال تقلبی یعنی چی ؟
شرکت گارانتی کننده که نمیاد هارد تقلبی وارد کنه و بعدا بخواد ............
برند های متفرقه هسنتد که تقلبی هستد ولی بحث در مورد برند های معروف و با گارانتی معتبر هست !!
سیگیت و وسترن از قدیمی ترین برند های این حوزه هستند !! مکستور هم که جز سیگیت هست

میگین هارد اکسترنال نخرید بجاش اینترنال بخرید !!!! چرا ؟؟
مگه تو اون باکس اکسترنال چی وجود داره !!! توش یه هارد معمولی اینترنال هست !! غیر اینه ؟؟؟

هارد سیگت مدل Goflex Desk توش یه هارد مدل Barracuda XT 7200 rpm هست بعد پیشنهاد میکنید که بجاش مدل Barracuda XT اینترنال بخرید !!! چه فرقی کرد !! تازه اینجوری دایم روشنه و در حال کار هست

یا میگید هارد زیر 4 ترا استاندارد نیست !!
پس الان تمام لب تاپ ها و دسکتاپ ها غیر استاندارد هستند دیگه !!
هارد های 4 ترا هم توشون 4 تا هارد 1 ترا معولی هست !! یا 2 تا 2 ترا !! فقط ظاهرشون متفاوته !

دلیل نمیشه چون 10 نفر هارد اکسترنال خراب شده ، هارد اکسترنال بد باشه !!
اونایی که دارن استفاده میکنن و زمان زیادی هم هست که دارن نمیان اینجا بیان کنن که ........ همیشه خرابی ها بیان میشه !

برند های دیگه هم مثل سامسونگ و توشیبا و هیتاچی و ترنسند و Adata و ........ هم چون معروف نشدن دلیل نمیشه بد باشن ! هر وقت امتحان کردید یگید !!
اینجا باید راهنمایی شه نه که بد تر گمراه کنید طرف مقابل رو

ممنون از همتون که زحمت میکشید برای این تاپیک !!

solo8
14-01-2011, 22:46
با تشکر از علی آقا در رابطه با این مطلب...
به نظر من هم در مورد چیزی که نمیدونید چیه نظر ندید.
مثلا من تا بحال در مورد فریکام نگفتم بده و نظر بیخود ندادم ولی A-Data رو میگم خوبه چون میبینم که کسی که داره و مدام استفاده میکنه براش مشکلی پیش نیومده.
یا هارد هیتاچی که کسی اصلا کسی به حساب نمیارتش ولی من یه دوستی دارم که 3 سال پیش یه هارد پرتابل هیتاچی خریده و هنوزم داره استفاده میکنه.
البته من اینو تازه فهمیدم که هاردش هیتاچیه!(قبل از اون نمدونستم برندش چیه)
و لطفا بعد از اینکه هارد رو گرفتید هم بیاید اینجا نظر بدید و بگید خوبه به این دلیل، بده به اون دلیل...
با تشکر...

omid.pari
15-01-2011, 12:32
سلام دوستان
من قصد دارم یک هارد اکسترنال بگیرم با توجه به اینکه یه لپ تاپ ایسوز دارم که یک پورت usb 3 داره میخوام یک هارد اکسترنالی بگیرم که از usb3 پتیبانی کنه تو بازار a-data دیدم که از usb3 پشتیبانی میکنه حالا نمیدونم این برند باکیفیت هست یا نه؟کسی تا حالا ازش استفاده کرده؟ بعضی ها میگن زیاد خوب نیست البته از فروشنده ها (شاید میخوان جنسی که خودشون دارن رو تبلیغ کنند).
نظر شما چیه؟
راستی دوستان تو سایتها دیدم که وسترن دیجیتال هم usb3 داره. کسی تا حالا دیده تو بازار؟ از قیمتاش خبر دارین؟
یه چیزه دیگه اینکه Essential یعنی چی؟
یه سوالم بپرسم؟ به نظرتون هاد اکسترنال پرتابل خوبه یا دسکتاب؟ از نظر عمر و راحتی کار باهاش؟
یه سوال هم اینکه تا حالا هارد اکسترنال TEAM شنیدین؟
آیا میشه هارد اکسترنال رو به مهپاره هم وصل کرد؟
خدایا چقدر سوال پرسیدم!!!
با تشکر پیشاپیش

lordsaber
15-01-2011, 13:53
سلام
براي خريد هارد اکسترنال usb3 بدون آداپتور بين adata nh01 , silicon power a80 و western my passport کدام يک را پيشنهاد مي کنيد؟سرعت کدومشون بيشتره؟
با تشکر
western هم برند معتبر تری هست در ایران و هم پشتیبانی بهتری داره(سازگار)
از نظر سرعت چه usb2 چه usb3 به خیلی چیزا بستگی داره ولی در کل می شه گفت جدا از performance سیستم خودتون خود هارد هر چی سرعت بالاتر باشه سرعت انتقال دیتای بیشتری داره. در مورد سرعت زیاد تو همین تاپیک بحث شده. بخونید مفید هست.
موفق باشید

lordsaber
15-01-2011, 14:04
سلام دوستان
من قصد دارم یک هارد اکسترنال بگیرم با توجه به اینکه یه لپ تاپ ایسوز دارم که یک پورت usb 3 داره میخوام یک هارد اکسترنالی بگیرم که از usb3 پتیبانی کنه تو بازار a-data دیدم که از usb3 پشتیبانی میکنه حالا نمیدونم این برند باکیفیت هست یا نه؟کسی تا حالا ازش استفاده کرده؟ بعضی ها میگن زیاد خوب نیست البته از فروشنده ها (شاید میخوان جنسی که خودشون دارن رو تبلیغ کنند).
نظر شما چیه؟
راستی دوستان تو سایتها دیدم که وسترن دیجیتال هم usb3 داره. کسی تا حالا دیده تو بازار؟ از قیمتاش خبر دارین؟
یه چیزه دیگه اینکه Essential یعنی چی؟
یه سوالم بپرسم؟ به نظرتون هاد اکسترنال پرتابل خوبه یا دسکتاب؟ از نظر عمر و راحتی کار باهاش؟
یه سوال هم اینکه تا حالا هارد اکسترنال TEAM شنیدین؟
آیا میشه هارد اکسترنال رو به مهپاره هم وصل کرد؟
خدایا چقدر سوال پرسیدم!!!
با تشکر پیشاپیش

شما می تونید western my passport رو بگیرید که هم برند معتبر و خوبی هست و هم پشتیبانی بهتری داره و هم به اصطلاح رند بازار هست یعنی زیاد تو بازار هست و مورد استفاده قرار می گیره.
نه ین که adata بد باشه ولی حداقل از وسترن کمتر روش کار شده!
usb3 و usb2 هم داره و قیمت 500ش حدود 90 هست و 1tra حدود 180.
essential یکی از مدلهای وسترن هست.
هارد portable 2.5 به مراتب از مدلهای دسکتاپ راحتتر استفاده می شه. چون هم نیاز به آداپتور برق خارجی نداره و هم تقریبا نصف دسکتاپ حجم داره ولی قیمتش دوبرابر دسکتاپ هست.
هارد team تا حالا نشنیدم.
بله می شه هارد رو به ماهواره وصل کرد اگر ماهواره تون بتونه از هارد پشتیبانی کنه.

hossein_0907
15-01-2011, 14:56
یکی به من بگه بین این سه تا کدوم بهتره
western my passport 500 usb3
adata nh01 500 usb3
silicon power 500 a80 usb3 ( ضدآب و ضد ضربه )

کدوم یک از اینا سرعتش بیشتره و کیفیتش بهتره؟

ata.royalfalcon
15-01-2011, 15:32
adata nh01 500 usb3

هر سه تاش كه usb3 هست پس حداقل و حداكثر سرعت هرسه هارد تقريبا بايد يكسان باشه
فقط ميمونه برندها
وسترن رو بگيري بهتره (اين نظر منه)

solo8
15-01-2011, 18:12
adata nh01 500 usb3

اقا بهترین کار به نظر من مقایشه ی بنچ مارک های این هارداست.تو سایت های خارجی مثل tomshardware.com شایدم سایت pcworld.com هم بنچ مارکهای اینا رو داشته باشه...
یا حداقل خودت برو بگرد ببین بافر و سرعت دوران (البته دومی رو که فک کنم همشون 5400 باشن) کدوم بالاتره.

GHAGHALEELEE
15-01-2011, 19:36
سلام بچه ها.ssd external تو بازار ایران هست؟اگه هست 100gb تو چه رنجی هست؟کدوم مارک طول عمر بیشتری داره؟
واسه ارشیو عکس میخوام.سرعت برام مهم نیست فقط میخوام اطلاعاتم برای لااقل 30 سال سالم بمونه:18:
اخه جووووووونم:8::8::8::8::8::8:

solo8
15-01-2011, 23:20
سلام بچه ها.ssd external تو بازار ایران هست؟اگه هست 100gb تو چه رنجی هست؟کدوم مارک طول عمر بیشتری داره؟
واسه ارشیو عکس میخوام.سرعت برام مهم نیست فقط میخوام اطلاعاتم برای لااقل 30 سال سالم بمونه:18:
بلی تو بازار هست اما نه به صورت فراگیر!کمتر مغازه ها میارن.البته تو پاساژ پایتخت زیاده...
قیمت رو متاسفانه ندارم.
همین برند هایی که هارد اکسترنال میزنن مثل سیگیت و وسترن و ترنسند و سیلکون و... هارد SSD هم تولید میکنند.

lordsaber
16-01-2011, 11:54

بله هست. 100 گیگ که نداره! 64 داره و 128 . 128 حدود 400 هزار قیمتش هست ناقابل! :31:

alil1369
16-01-2011, 13:53
از فکر SSD باید بیاین بیرون چون هنوز تو کشور های پیشرفته هم قیمت بالایی داره و هنوز زیاد استفاده نمیشن و براشون جا افتاده نشده !
با این حجم و قیمت اصلا بصرفه نیست !

ata.royalfalcon
16-01-2011, 15:23
شايد ربطي نداشته باشه ولي خب اين هم هاردديسك قديمي
هم فال هم تماشا
ساخت IBM

GHAGHALEELEE
16-01-2011, 15:45
از فکر SSD باید بیاین بیرون چون هنوز تو کشور های پیشرفته هم قیمت بالایی داره و هنوز زیاد استفاده نمیشن و براشون جا افتاده نشده !
با این حجم و قیمت اصلا بصرفه نیست !

ممنون از راهنماییتون ولی من برای ارشیو عکس میخوام که خوب طبیعتا حجم کمی میکیره و 64gb هم کارم رو راه میندازه.وگرنه برای ارشیو فیلم از اینترنال و موزیک و برنامه و سند از اکسترنال استفاده می کنم.:11:
راستی کسی نگفت ایا این ssd ها به صورت اکسترنال هم تو ایران هست؟اگه نیست تو خارج ایران چطور؟میتونم بگم از امریکا برام بفرستن.
در ضمن کدوم مارک از بقیه بهتره؟
باتشکر از راهنمایی همه دوستان:11:

ata.royalfalcon
16-01-2011, 23:14
ممنون از راهنماییتون ولی من برای ارشیو عکس میخوام که خوب طبیعتا حجم کمی میکیره و 64gb هم کارم رو راه میندازه.وگرنه برای ارشیو فیلم از اینترنال و موزیک و برنامه و سند از اکسترنال استفاده می کنم.:11:
راستی کسی نگفت ایا این ssd ها به صورت اکسترنال هم تو ایران هست؟اگه نیست تو خارج ایران چطور؟میتونم بگم از امریکا برام بفرستن.

این سه تارو که دیدم هیچ کدومشون اکسترنال نداشتن همشون اینترنال بودن

مدل ssd سامسونگ 2.5 اینچی

ولی ظاهرا فقط و فقط 128 گیگابایت رو داره 259.99 دلاره :blink::blink::blink:

مدل اینتل 2.5 اینچی

مدل 2.5 اینچی وسترن

بقیه مدل ssd وسترن

babialex
17-01-2011, 01:37
هارد های اکسترنال سامسونگ که به تازگی توی بازار زیاد شدن چطورن ؟ مدل های زیبایی هم دارن

alil1369
17-01-2011, 20:32

OCZ و ترنسند اکسترنال دارن که فکر کنم اگه خوب بگردی پیدا کنی ولی بهتره اگه امکانش هست بگی واست بفرستن !

اگه خواستی بگی برات بفرستن مارک OCZ مدل Enyo رو بگو که هم USB 3.0 هست و هم کیفیت خوبی داره دوست من یکی داره خیلی چیز جالبی هست و از اسپانیا اورده !!

babialex
18-01-2011, 12:41
یکی از دوستان گیر داده هارد اکسترنالمو بهش بدم خودم برم ظرفیت بالاتر بخرم حالا میخام تمام اطلاعات هارد رو طوری پاک کنم که دیگه به هیچ عنوان قابل بازگشت نباشه و خیالم راحت باشه یعنی اصلا قابل ریکاوری نباشه

ممنون میشم راهنمایی کاملی کنید چون زودتر باید اینکارو انجام بدم

omid.pari
18-01-2011, 12:57
یکی از دوستان گیر داده هارد اکسترنالمو بهش بدم خودم برم ظرفیت بالاتر بخرم حالا میخام تمام اطلاعات هارد رو طوری پاک کنم که دیگه به هیچ عنوان قابل بازگشت نباشه و خیالم راحت باشه یعنی اصلا قابل ریکاوری نباشه

سلام
منم قبلا این سوال رو پرسیده بودم به من نرم افزار HDDLowLevelFormat رو معرفی کردند. یک بار هم ازش استفاده کردم البته در مورد فلش ، چیزه جالبی به نظر اومد. مثل اینکه انواع هاردها رو پشتیبانی میکنه.
اگه تو گوگل بگردی راحت پیداش میکنی.

omid.pari
18-01-2011, 13:05
سلام دوستان
من امروز چشمم به یک هارد اکسترنال خورد که از USB3 هم پشتیبانی میکرد. ترنسند ساخت تایوان. (راستی دوستان این تایوان هم محصولات جالب و با کیفیتی داره)
640 گیگ بود با قیمت 95 تومن. که نسبت به وسترن دیجیتال ارزونتره. البته پرتابل هم بود.
دوستان نظرتون چیه؟
کسی تا حالا از هارد اکسترنال ترنسند استفاده کرده؟ راستش از فلشهایه ترنسند اصلا خوشم نمیومد میترسم این هم اینجوری باشه.
راستی دو سال هم گارانتی داشت.

solo8
18-01-2011, 17:24
سلام دوستان
من امروز چشمم به یک هارد اکسترنال خورد که از USB3 هم پشتیبانی میکرد. ترنسند ساخت تایوان. (راستی دوستان این تایوان هم محصولات جالب و با کیفیتی داره)
640 گیگ بود با قیمت 95 تومن. که نسبت به وسترن دیجیتال ارزونتره. البته پرتابل هم بود.
دوستان نظرتون چیه؟
کسی تا حالا از هارد اکسترنال ترنسند استفاده کرده؟ راستش از فلشهایه ترنسند اصلا خوشم نمیومد میترسم این هم اینجوری باشه.
راستی دو سال هم گارانتی داشت.
فلش های ترنسند که از لحاظ کیفیت خیلی خوب بودند.تو مدرسه ما از هر 3 نفر راحت میتونم بگم 2 نفر فلش ترنسند داشتند و دارند و خواهند داشت!!!!
البته من که قبلا رفته بودم از یه مغازه ی آشنا هارد بگیرم به من هارد ترنسند رو پیشنهاد داده بود و خیلی هم تعریف میکرد.
البته فراموش نکنید که بعضی از هارد های سیگیت و وسترن تا 5 سال هم ضمانت دارند!

solo8
18-01-2011, 18:04

کلا میگن Low level Format تحت محیط DOS بیشترین اثر رو داره.البته شما هر کار جز داغون کردن هاردت بکنی بازم میشه اونو ریکاوری کرد...

lordsaber
18-01-2011, 18:49

کلا میگن Low level Format تحت محیط DOS بیشترین اثر رو داره.البته شما هر کار جز داغون کردن هاردت بکنی بازم میشه اونو ریکاوری کرد...

تنها روش ریرو فیل کردن یا همون low level format هست که تمام کلاسترهای هارد رو مثل روز اول مرتب می کنه و به هیچ وجه قابل بازیافت نیست. مگر با دستگاههای مخصوص که خیی خیلی گرون درمیاند و معمولا فقط استفاده امنیتی یا نظامی دارند.
این کار رو هم از طریق داس می تونید انجام بدید هم از طریق نرم افزارهای مختلف. نرم افزارها هم همشون بوت می شن و هارد رو فرمت می کنند.
من هارد معمولی رو lowlevel کردم ولی هارد اکسترنال از طریق usb ارتباط داره و نمی دونم چجوری بشه این کار رو کرد ؟!

alil1369
18-01-2011, 21:50
باید Zero fill کرد هارد رو تا به هیچ عنوان نشه ریکاورش کرد !