ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

noisymind
17-06-2011, 16:47
سلام
بلی ، برای PC هم هست که اکثرا روی اسلات pci express نصب میشه !!!
مثل عکس زیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته خیلی توصیه نمیشه. چون من هم دارم و سرعت معمولا کمتر از usb خود مادربورد هست. نتیجه تست من تو تپیک سرعت هارد اکسترنال هست.

هشت بهشت
17-06-2011, 17:05
سلام
همه مدلهایی که در بالا گفتین آداپتوری هستن اصولا My Book یعنی آداپتوری .

WD My Book World Edition به کار شما نمیاد این مدل بیشتر برای شبکه استفاده میشه این مدل از دو هارد اینترنال استفاده میشه که به صورت راید باهم کار میکنن و گرون هم هست .

مدل WD My Book Studio Edition هم برای سیستمهای اپل مکینتاش طراحی و ساخته شده گرچه قابل استفاده برای ویندوز هست اما با توجه به اینکه فقط usb2 و firewire داره خرید این مدل هدر دادن پوله !!!

مدل WD My Book 3.0 هم دیگه تولید نمیشه و اگر هم تو بازار پیدا بشه خریدشو توصیه نمیکنم .

مدل WD My Book Elite Edition من شش عدد از این هارد ها رو دارم و کیفیت بسیار عالی داشته !!! این مدل به نظر دیگه تولید نمیشه . همچنین این مدل فقط usb2 داره .

در نهایت مدل WD My Book Essential Edition رو مناسب میدونم این مدل هم usb2 و usb3 رو داره !!!

خلاصه برای کسب اطلاع بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنین

لینک مدل My Book Essential در کمپانی سازنده این هارد !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون از توضیحاتتوت .

قیمت WD My Book Essential Edition یک ترابایتی حدودا چقدره ؟
چه گارانتی معتبر تره ؟
نمایندگی رسمی هم داره ؟

ata.royalfalcon
17-06-2011, 17:30
ممنون از توضیحاتتوت .

قیمت WD My Book Essential Edition یک ترابایتی حدودا چقدره ؟
چه گارانتی معتبر تره ؟
نمایندگی رسمی هم داره ؟

وسترن و سیگیت نمایندگی رسمی تو ایران نداره .
قیمت این مدل حدودا صد تومنه ، حالا کمی بیشتر یا کمتر .
گارانتی ها هم مختلفه ، ولی به نظر ویستا پخش و سازگار گارانتی های معتبری باشن .
ولی زیاد دلتون رو به گارانتی خوش نکنین ممکنه که اذیت کنن ، انشااله که هاردتون به گارانتی نمیخوره .

ata.royalfalcon
17-06-2011, 22:12
همینجوری !!!:31:

عکس اتاقم

عکس هاردهام

Mehrdad092000
17-06-2011, 23:06
سلام
بلی ، برای PC هم هست که اکثرا روی اسلات pci express نصب میشه !!!
مثل عکس زیر

ممنون
قیمتش چنده ؟سرعتش واقا میشه مثل usb3?ای عالیه
روی pci e1 نصب میشه دیگه؟

---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

همینجوری !!!:31:

عکس اتاقم

عکس هاردهام

ماشالا هارد
ps3 کو ؟
راستی مدا برای شما چیه ؟مخوام یه 2ترا از همین بگیرم

ata.royalfalcon
18-06-2011, 08:59
ماشالا هارد
ps3 کو ؟
راستی مدا برای شما چیه ؟مخوام یه 2ترا از همین بگیرم

ممنون :31:
مدل هاردها elite هست . اين مدل به نظر ديگه توليد نميشه و بعيد ميدونم تو بازار پيدا بشه !!! شايد فروشگاههاي اينترنتي داشته باشن . اين مدل فقط usb2 داره !!!

ps3 هم روي اون قفسه ها هست (بالاترين طبقه) روي كولپد گزاشتم !!!

ممنون
قیمتش چنده ؟سرعتش واقا میشه مثل usb3?ای عالیه
روی pci e1 نصب میشه دیگه؟

قيمتش حدودا 30 تومني هست ولي اكثر دوستان ميگن كه به سرعت واقعي نميرسه !!!
دقيقا نميدونم به كدوم اسلات مادربورد ميخوره ، قبل از خريد بايد دقت كرد !!!

H-R-N
18-06-2011, 13:58
سلام دوستان من امروز هارد WD My Book Essential گرفتم اون کلید خاموش و روشن که در قسمت پشتی هست واسه چیه
چون اصلا عمل نمیکنه

H-R-N
18-06-2011, 14:40
سلام دوستان من امروز هارد WD My Book Essential گرفتم اون کلید خاموش و روشن که در قسمت پشتی هست واسه چیه
چون اصلا عمل نمیکنه
من این هارد رو به usb جلو که میزنم جواب میده اما به usb پشت که میزنم روشن میشه ولی شناسایی نمیشه
کسی میدونه دلیلش چیه ؟

ممنون

ata.royalfalcon
18-06-2011, 14:44
چون اصلا عمل نمیکنه

سلام مبارك باشه !!!
اونو چند ثانيه اي بايد نگه داري تا خاموش بشه !!!

من این هارد رو به usb جلو که میزنم جواب میده اما به usb پشت که میزنم روشن میشه ولی شناسایی نمیشه
کسی میدونه دلیلش چیه ؟

ممنون

شايد اون پورت پشت كيس بر اثر كار زياد (connect و disconnect زياد) فرسوده شده و نميتونه خوب اتصال برقرار كنه !!!
از اين موارد زياد ديده شده !!!
براي پيشگيري از اينجور مشكلات بايد از كابل رابط استفاده كرد و اون كابلي كه به پشت كيس نصب ميشه ديگه باز نكنين .

H-R-N
18-06-2011, 15:38
سلام مبارك باشه !!!
اونو چند ثانيه اي بايد نگه داري تا خاموش بشه !!!

شايد اون پورت پشت كيس بر اثر كار زياد (connect و disconnect زياد) فرسوده شده و نميتونه خوب اتصال برقرار كنه !!!
از اين موارد زياد ديده شده !!!
براي پيشگيري از اينجور مشكلات بايد از كابل رابط استفاده كرد و اون كابلي كه به پشت كيس نصب ميشه ديگه باز نكنين .

ممنون
والا یه دونه کابل usb بیشتر داخلش نبود کابل رابط کدومه ؟
با جلو کیس کار میده ولی با پشت نه البته با پورت پشت کیس روشن میشه ولی هارد شناسایی نمیشه در ضمن تا حالا به جز یه دونه از usb های پشت که موس داخلش هست از مابقی استفاده ای نشده که بخواد فرسوده بشه همگی هم سالم هستند
یه چیز دیگه وقتی به جلو نصب هست با دکمه خاموش نمیشه اما یا نرم افزار خودش خاموش میشه
اما وقتی به پشت کیش نصب هست هارد روشن میشه با دکمه هم خاموش و روشن میشه ولی هارد شناسایی نمیشه و درایوها نمایش داده نمیشه

ata.royalfalcon
18-06-2011, 15:47
ممنون
والا یه دونه کابل usb بیشتر داخلش نبود کابل رابط کدومه ؟
با جلو کیس کار میده ولی با پشت نه البته با پورت پشت کیس روشن میشه ولی هارد شناسایی نمیشه در ضمن تا حالا به جز یه دونه از usb های پشت که موس داخلش هست از مابقی استفاده ای نشده که بخواد فرسوده بشه همگی هم سالم هستند
یه چیز دیگه وقتی به جلو نصب هست با دکمه خاموش نمیشه اما یا نرم افزار خودش خاموش میشه
اما وقتی به پشت کیش نصب هست هارد روشن میشه با دکمه هم خاموش و روشن میشه ولی هارد شناسایی نمیشه و درایوها نمایش داده نمیشه

اون كابل رابط بايد جداگانه خريداري بشه .
با توجه به اينكه از پورت usb معمولا زياد استفاده ميشه ، براي جلوگيري از استهلاك از كابل رابط استفاده ميكنن .

بگذريم !!!

شما كابل رو خوب فشار دادين ؟؟؟ چون اگر نصفه نيمه جا بره مشكل عدم شناسائي پيش مياد !!!

واسه خودم هم اينطوري شده بود

H-R-N
18-06-2011, 16:00
اون كابل رابط بايد جداگانه خريداري بشه .
با توجه به اينكه از پورت usb معمولا زياد استفاده ميشه ، براي جلوگيري از استهلاك از كابل رابط استفاده ميكنن .

بگذريم !!!

شما كابل رو خوب فشار دادين ؟؟؟ چون اگر نصفه نيمه جا بره مشكل عدم شناسائي پيش مياد !!!

واسه خودم هم اينطوري شده بود
اره
هارد روشن میشه ولی شناسایی نمیشه
نمیدونم دلیلش چیه
عجیبه
به نظرتون دلیلش استفاده از کابل usb 3 نیست
با اون کابل رابط شاید مشکلش حل بشه
رفتم بگیرم بگم کابل رابط واسه usb 2 میخوام ؟
عکسش رو میتونی بزاری ؟

ممنون

ata.royalfalcon
18-06-2011, 16:09
اره
هارد روشن میشه ولی شناسایی نمیشه
نمیدونم دلیلش چیه
عجیبه
به نظرتون دلیلش استفاده از کابل usb 3 نیست
با اون کابل رابط شاید مشکلش حل بشه
رفتم بگیرم بگم کابل رابط واسه usb 2 میخوام ؟
عکسش رو میتونی بزاری ؟

ممنون

ضرر نداره

قيمت خوبش حدود 3 هزارتومنه

ولي اين كابلها همشون usb2 ساپورت هست و فعلا كابل رابط usb3 وارد بازار نشده . شما هم بهتره كه از نوع usb2 رو بخريد.

نكته : كابلي كه به پشت هارد وصل ميشه سرجاش بمونه و كابل رابط رو به كابل هارد وصل ميكني و انتهاي اون كابل هم به پشت كيس وصل ميكني

نمونه كابل رابط usb (عكس زير)

البته بعضي ها نويز گير دارن و بعضي ها نويز گير ندارن كه شما سعي كنين با نويز گير بخرين.

كابل زير نويز گير داره .

arash59b
19-06-2011, 21:10
سلام
من یه مدل از هارد اکسترنال پرتابل می خوام که هم پورت فایروار داشته باشه هم usb3.
تنها چیزی که پیدا کردم همون سیگیتی بود که قبلا معرفی شده بود و قابلیت تعویض کابل رو داشت. (مدل 1.5T)
FreeAgent GoFlex Ultra–portable

اگه مدل دیگه ای هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید؟

از اونجا که از لپتاپ های اپل سری مک بوک پرو استفاده می کنم (که usb2 رو ساپورت می کنه) به نظرتون این کارت های اکسپرس usb3 رو می تونم تو ایران پیدا کنم؟

اگه از این کارت ها استفاده کنم ایا سرعت انتقالم به اندازه یه usb3 واقعی است؟ اگه نه حدودا چقدر کمتره؟

ata.royalfalcon
19-06-2011, 22:40
سلام
من یه مدل از هارد اکسترنال پرتابل می خوام که هم پورت فایروار داشته باشه هم usb3.
تنها چیزی که پیدا کردم همون سیگیتی بود که قبلا معرفی شده بود و قابلیت تعویض کابل رو داشت. (مدل 1.5T)
FreeAgent GoFlex Ultra–portable

اگه مدل دیگه ای هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید؟

از اونجا که از لپتاپ های اپل سری مک بوک پرو استفاده می کنم (که usb2 رو ساپورت می کنه) به نظرتون این کارت های اکسپرس usb3 رو می تونم تو ایران پیدا کنم؟

اگه از این کارت ها استفاده کنم ایا سرعت انتقالم به اندازه یه usb3 واقعی است؟ اگه نه حدودا چقدر کمتره؟

سلام
علاوه بر اون سیگیت میتونین وسترن مدل My Passport Studio رو هم بخرید که این مدل FireWire 800 و usb2 رو باهم داره !!!
عکس زیر که دو نوع پورت کاملا مشخص هست . این مدل از 320 گیگ تا 640 گیگ موجوده !!! این مدل اختصاصا برای مک طراحی و ساخته شده .

لینک این مدل

اگر لپتاپ شما اسلات برای express card داره میتونین از express card usb3 استفاده کنین . من این express card usb3 رو 24 هزارتومن خریدم . اما همانطوریکه دوستان هم گفتن سرعتش به اندازه ای که خود مادربرد usb3 داشته باشه نخواهد بود !!! (کمتر خواهد بود مقدار دقیق رو نمیدونم !!!)

Mehrdad092000
19-06-2011, 23:08
ممنون :31:
مدل هاردها elite هست . اين مدل به نظر ديگه توليد نميشه و بعيد ميدونم تو بازار پيدا بشه !!! شايد فروشگاههاي اينترنتي داشته باشن . اين مدل فقط usb2 داره !!!

ps3 هم روي اون قفسه ها هست (بالاترين طبقه) روي كولپد گزاشتم !!!

اها ندیدمش فکر کردم مبارک باشه:31: ما هم بعد امتحانا بگیریم
راستی تونستی ntfs روش بیاری؟

قيمتش حدودا 30 تومني هست ولي اكثر دوستان ميگن كه به سرعت واقعي نميرسه !!!
دقيقا نميدونم به كدوم اسلات مادربورد ميخوره ، قبل از خريد بايد دقت كرد !!!
حالا هیچ تغییری نسبت به usb2 نداره یعنی؟

DJ Mohsens
20-06-2011, 17:32
سلام
من میخوام یه هارد 500 یا 640 یا 750 بگیرم
اگه میشه راهنمایی کنید تو پرتابل ها چه مدلی بگیرم
با تشکر

ata.royalfalcon
20-06-2011, 20:04
اها ندیدمش فکر کردم مبارک باشه:31: ما هم بعد امتحانا بگیریم
راستی تونستی ntfs روش بیاری؟

حالا هیچ تغییری نسبت به usb2 نداره یعنی؟
سلام
والا این فروشنده تمامی 500 گیگ هارد سیگیت رو فرمت FAT32 کرده و توش بازی ریخته ، NTFS رو دیگه تست نکردم.

برای اجرای بازی از روی هارد اکسترنال ، فرمت هارد باید حتما fat32 باشه .
اما بازیهایی که حجم فایلها بیشتر از 4 گیگ هست اجبارا باید به فایلهای کمتر از 4 گیگ split بشن تا روی هارد اکسترنال ریخته بشه و سپس با برنامه مولتیمن روی هارد داخلی کپی و سپس join بشن تا بازی اجرا بشه .به خاطر اینکه فرمت fat32 فایلهای حداکثر 4 گیگ رو ساپورت میکنه .

خب مسلمه که بیشتر از usb2 هست ، اما به پای usb3 خود مادربرد نمیرسه !!!

dogh
20-06-2011, 21:23
ايا xt wd 1tb كابل usb3.0 داره

noisymind
20-06-2011, 21:29
من امشب یک My Passport Essential یک ترا گرفتم. با گارانتی ماهان 140 تومان. با گارانتی سازگار تا 150 هم قیمت میدادن!

احمد1379
20-06-2011, 21:42
من امشب یک My Passport Essential یک ترا گرفتم. با گارانتی ماهان 140 تومان. با گارانتی سازگار تا 150 هم قیمت میدادن!

من با گارانتی سازگار 140 گرفتم اینترنتی

ata.royalfalcon
20-06-2011, 22:09
ايا xt wd 1tb كابل usb3.0 داره

سلام
بستگی به مدلش داره
اگر از نوع usb2+usb3 باشه ، بدیهی هست که کابل usb3 ساپورت هم در داخل جعبه اش باشه !!!

---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

سلام دوستان
فقط یه تست سرعت هم تو تایپیک زیر هم بذارین خوب میشه !!!:20:

ata.royalfalcon
20-06-2011, 22:29
سلام
من میخوام یه هارد 500 یا 640 یا 750 بگیرم
اگه میشه راهنمایی کنید تو پرتابل ها چه مدلی بگیرم
با تشکر

سلام
هاردهای پرتابل تنوع خیلی زیادی دارن برای چه چیزی میخواهید ؟؟؟

برای کاربریهای معمولی وسترن مدل My Passport Essential پیشنهاد میشه که فراوانترین مدل در بازار هست و به سادگی پیدا میشه این مدل usb2+usb3 هست و حجمش هم فقط 500 گیگ موجوده . اگر usb3 بئپودنش برای شما مهمه موقع خرید دقت کنین که روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 گرچه الان اکثرا usb3 ساپورت هستن .
لینک این مدل

البته میتونین مدل My Passport Essential SE بخرید (به کلمه SE دقت کنین) که مثل مدل بالایی usb2+usb3 هست این مدل در حجمهای 750 گیگ و 1 ترابایت موجوده این مدل هم در بازار فراوان هست .
لینک این مدل

سیگیت هم مدلهای خوبی داره مثلا مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive که از حجم 320 گیگ الی 1.5 ترا موجوده . rpm این مدل5400 هست و 8 مگ کش داره در بازار بعضی اوقات با آداپتر usb2 فروخته میشه و بعضی اوقات با آداپتر usb3 پس قبل از خرید دقت کنین . روی جعبه اش مینویسه !!!
لینک این مدل

مدل بعدی سیگیت FreeAgent GoFlex Pro Ultra portable Drive هست که نسبت به مدل عادی 7200 دور هست و همچنین 16 مگ کش داره اما تنها زمانی این استعدادهای نهفته آشکار میشه که شما از usb3 و یا esata استفاده کنین . این مدل در حجمهای 500 گیگ و 750 گیگ موجوده !!! همچنین در بازار بعضی اوقات با اداپتر usb2 فروخته میشه و گاهی اوقات با آداپتر usb3 پس دقت بفرمایید.
لینک این مدل

مزیت مدلهای سیگیت انعصاف پذیری اونهاست یعنی میتونین با جدا کردن آداپترها و خریداری آداپترهای مختلف انواع اینترفیس هارو داشته باشد مثل esata و usb2 و usb3 و حتی با جدا کردن آداپتر میتونین به صورت مستقیم از ساتا هم استفاده کنین .
به جدا شدن آداپتر ها دقت کنین
عکس زیر آداپتر usb3 هست .
البته اگر از وسترن و سیگیت خوشتون نمیاد و سرعت بالایی میخواین و همچنین مادربردتان usb3 ساپورت میکنه میتونین سیلیکون پاور مدل silicon power armor a80 که نسبت به هاردهای دیگه سرعت بالاتری داره بخرید !!! این مدل از 320 گیگ تا 750 گیگ موجوده !!! همچنین این مدل ضد ضربه هم هست .
لینک این مدل

900913
21-06-2011, 00:55
سلام
هارد هیتاچی 500 قبل از عید گرفتم 80
usb2
بدنه مشکی داره و فقط چراغ سفید زیرش روشن میشه

از نظر کیفیت و از نظر قیمت و از نظر پشتیبانی چطوره؟

گارانتی سازگار ارقام است

یه چیزی متوجه شدم : اطلاعاتی که روش ذخیره میشه فضای بیشتری میگیره نسبت به وقتی که روی هارد رایانه است. مثلا 1 مگا رو 1.3 کپی میکنه!

Mehrdad092000
21-06-2011, 18:53
سلام
والا این فروشنده تمامی 500 گیگ هارد سیگیت رو فرمت FAT32 کرده و توش بازی ریخته ، NTFS رو دیگه تست نکردم.

برای اجرای بازی از روی هارد اکسترنال ، فرمت هارد باید حتما fat32 باشه .
اما بازیهایی که حجم فایلها بیشتر از 4 گیگ هست اجبارا باید به فایلهای کمتر از 4 گیگ split بشن تا روی هارد اکسترنال ریخته بشه و سپس با برنامه مولتیمن روی هارد داخلی کپی و سپس join بشن تا بازی اجرا بشه .به خاطر اینکه فرمت fat32 فایلهای حداکثر 4 گیگ رو ساپورت میکنه .

خب مسلمه که بیشتر از usb2 هست ، اما به پای usb3 خود مادربرد نمیرسه !!!

سلام
تازگی ها میگن یه برنامه اومده ntfs هم ساپورت میکنه
روی هارد اکسترنالم میتونی بازی کنی یه برنامه هستش که فایل های اسپلیت شدرو اجرا میکنه پیشو بگیر پیدا میکنی
راستی برای خرید هارد داخلی سامسونگ 103sj خوبه؟

noisymind
21-06-2011, 20:59

خب منم اگه اینترنتی میگرفتم ، با هزینه تیپاکس باز هم 150 میشد!
البته فکر نمیکنم گارانتی خیلی فرقی داشته باشه. چون این ماهان دو سال گارانتی تعویض داره. البته وقتی آدم یک ترا اطلاعاتش از بین بره دیگه اون 140 تومان یا حتی یک هارد نو جایگزین دیگه هیچ ارزشی نداره!

aref10
22-06-2011, 13:58
دوستان هارد 1ترا اکسترنال 3.5 وسترن رو برای خرید تایید میکنید با گارانتی سازگار ارقام؟(میخوام 1ترا و 3.5اینچی باشه)

ata.royalfalcon
22-06-2011, 14:18
سلام
تازگی ها میگن یه برنامه اومده ntfs هم ساپورت میکنه
روی هارد اکسترنالم میتونی بازی کنی یه برنامه هستش که فایل های اسپلیت شدرو اجرا میکنه پیشو بگیر پیدا میکنی
راستی برای خرید هارد داخلی سامسونگ 103sj خوبه؟

سلام
اگر فرمت هارد NTFS باشه با برنامه مولتيمن فقط ميشه بازيها رو كپي كرد روي هارد داخلي و از روي هارد اكسترنال بازي نميشه كرد !!!
ولي اگر حجم فايل كمتر از 4 گيگ باشه و فرمت هارد اكسترنال fat32 باشه ميشه از روي هارد اكسترنال بازي كرد .
اسم اون برنامه iris manager هست كه فايلهاي حجيم و تكه تكه شده رو روي هارد دستگاه كپي و join ميكنه و الباقي روي هارد اكسترنال باقي ميمونه كه به نظرم فايده اي نداره (خب همشو كپي ميكنم چه كاري هست نصف اينجا باشه نصف اونجا) اگر مسئله كمبود جا هست بازي هاي قبلي رو حذف ميكنم و بازي جديد رو ميريزم !!!:31:

راستي براي هارد داخلي متاسفانه هيچ تجربه اي ندارم و نميتونم راهنمايي چنداني بكنم.

ata.royalfalcon
22-06-2011, 14:34
دوستان هارد 1ترا اکسترنال 3.5 وسترن رو برای خرید تایید میکنید با گارانتی سازگار ارقام؟(میخوام 1ترا و 3.5اینچی باشه)

والا دوست من ، چيز بهتري پيدا نميشه . من خودم چند روز پيش بازار بودم عمدتا وسترن و سيگيت موجود بود و برندهاي ديگه خيلي كمياب بود (سامسونگ 3.5 اينچي و ADATA دسكتاپي رو ديدم ولي فقط يه مغازه اونو داشت)

به نظرم همون وسترن رو بخرين :46:

aref10
22-06-2011, 14:38
از چه سایتی؟

aref10
22-06-2011, 14:44
والا دوست من ، چيز بهتري پيدا نميشه . من خودم چند روز پيش بازار بودم عمدتا وسترن و سيگيت موجود بود و برندهاي ديگه خيلي كمياب بود (سامسونگ 3.5 اينچي و ADATA دسكتاپي رو ديدم ولي فقط يه مغازه اونو داشت)

گارانتی سازگار برای این هارد 2سال هست؟آیا بهترین گارانتی هست؟

ata.royalfalcon
22-06-2011, 14:52
گارانتی سازگار برای این هارد 2سال هست؟آیا بهترین گارانتی هست؟

والا دوست من تا به حال هاردهام به گارانتي نخورده (شكر خدا!!!)
ولي فكر كنم علاوه بر سازگار ، ويستا پخش هم خوب باشه !!!

noisymind
22-06-2011, 17:22
آقا کیف یا محافظ! برای این وسترن پاسپورتی از کجا میشه گیر آورد؟ یک روز تو کیفم بود لبه هاش پر از خش شده! :2:

1navid
22-06-2011, 17:50
مغازه های که هارد رو می فروشند کیفش رو هم دارند یا می تونید به مغازه کف فروشی مراجعه کنید

Mehrdad092000
22-06-2011, 18:33

ممنون بایت جواب بالا
اما دردسره ها باید یه فکر برای فایل های 4 گیگ دار بکنن
اما فکر کنم بشه از روی هارد اکسترنال بازی کرد 4 گیگیو میگردم بهت میگم

راستی این سامسونگ 3.5 چند بود ؟و کدوم مدلشو دیدی esata دارشم داشت ؟
ممنون

a6l3i
22-06-2011, 19:37
آقا کیف یا محافظ! برای این وسترن پاسپورتی از کجا میشه گیر آورد؟ یک روز تو کیفم بود لبه هاش پر از خش شده! :2:
من خودم فقط یه کاور میخواستم که فقط جلوی خش رو بگیره ولی ضربه گیر لازم نداشتم. واس همین از زیرزمین پاساژ علائدین ، یه کیف معمولی پاکت پیسی گرفتم. هم ارزون در میآد و هم راحت میخوره.

ata.royalfalcon
23-06-2011, 10:56
ممنون بایت جواب بالا
اما دردسره ها باید یه فکر برای فایل های 4 گیگ دار بکنن
اما فکر کنم بشه از روی هارد اکسترنال بازی کرد 4 گیگیو میگردم بهت میگم

راستی این سامسونگ 3.5 چند بود ؟و کدوم مدلشو دیدی esata دارشم داشت ؟
ممنون

سلام
سامسونگ 3.5 اینچی که دیدم از سری story station بود و این سری از story station چندین مدل داره که دقت نکردم کدومشونه و متاسفانه یادم نمیاد کدوم مغازه بود :44:
جالب اینجاست که یه بدنه آلومینیومی داره و اون کلیدی که جلوش هست برای کم و زیاد کردن میزان روشنایی آن که در زیر دستگاه قرار گرفته .

ownam
23-06-2011, 18:17
سلام
دوستان من رفنم هارد بگیرم wd رنگهای مختلف داشت سبز و .... میشه بگین آیا هر رنگش واسه کار خاصی هست؟؟؟

یه هارد 1ترا میخوام که usb3هم باشه کمک کنین ممن.ن میشم

A.N.A.P
23-06-2011, 22:42
دوستان الان وسترن با USB 3 و ظرفیت 500 گیگ چنده ؟ ظرفیت های بالاتر چی ؟

Mehrdad092000
24-06-2011, 04:49
سلام
سامسونگ 3.5 اینچی که دیدم از سری story station بود و این سری از story station چندین مدل داره که دقت نکردم کدومشونه و متاسفانه یادم نمیاد کدوم مغازه بود :44:
جالب اینجاست که یه بدنه آلومینیومی داره و اون کلیدی که جلوش هست برای کم و زیاد کردن میزان روشنایی آن که در زیر دستگاه قرار گرفته .

یه دونه از همین مدل هاش esata هم داره اما اونکی مدل هاش خوشگل ترن
راستی قیمتش چند بود؟
برای کم کردن نور؟:18: نوره چیه؟

---------- Post added at 05:47 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------

دوستان الان وسترن با USB 3 و ظرفیت 500 گیگ چنده ؟ ظرفیت های بالاتر چی ؟

دوست عزیز نزدیک های 80 که یکم بالا پایین داره 82اینا میشه

---------- Post added at 05:49 AM ---------- Previous post was at 05:47 AM ----------

سلام
دوستان من رفنم هارد بگیرم wd رنگهای مختلف داشت سبز و .... میشه بگین آیا هر رنگش واسه کار خاصی هست؟؟؟

یه هارد 1ترا میخوام که usb3هم باشه کمک کنین ممن.ن میشم

سلام
نه دوست عزیز فقط رنگه فرق داره که بیشتر من مشکی دیدم(برای خودمم مشکیشه)
همین مای پسپور های وسترن خوبن قیمتشم نزدیک 135 اینا 1T شاید یکم بالاتر حدودی گفتم

alfredooo
24-06-2011, 07:52
انقدر مدل گفتین گیج شدم من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من کار با هارد زیاد دارم حوصله دنگ و فنگ کابل و . . . هم ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، سرعت انتقال خوبم داشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کلام چی بگیرم

احمد1379
24-06-2011, 11:25
از چه سایتی؟
albasco.com

noisymind
24-06-2011, 12:27
ممنون دوست عزیز. میخواستم برای یکی از بچه ها بگیرم از این سایت ولی مشخص نکرده که گارانتیش چی هست. فقط زده یک سال گارانتی.

ata.royalfalcon
24-06-2011, 13:10
یه دونه از همین مدل هاش esata هم داره اما اونکی مدل هاش خوشگل ترن
راستی قیمتش چند بود؟
برای کم کردن نور؟:18: نوره چیه؟
سلام
هروقت هارد روشن باشه چراغ شاخص که در زیر هارد قرارگرفته روشن میشه و میتونه میز رو نسبتاً روشن و زیبا کنه.
حالا نورشو میتونی تنظیم کنی !!!:31:

یه عکس 132 کیلوبایتی با کیفیت خوب این پایین گزاشتم که هارد با چراغ روشن رو نشون میده !!!

ata.royalfalcon
24-06-2011, 13:46
انقدر مدل گفتین گیج شدم من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من کار با هارد زیاد دارم حوصله دنگ و فنگ کابل و . . . هم ندارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، سرعت انتقال خوبم داشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کلام چی بگیرم

سلام
تنوع هارد زیاده !!!

آیا قصد دارین هارد رو زیاد جابجا کنین یا نه ، هارد رو یه گوشه میذارین و دیگه تکونش نمیدین . (مثلا میخواین از بیرون فیلم یا بازی بخرید و جابجا کردن هاردهای بزرگ آداپتوردار یه دردسر به تمام معناست)

آیا سیستم شما usb3 داره یا خیر ، اگر usb3 نداره میتونه هاردهای usb3+usb2 رو شناسایی کنه ؟؟؟ (اگر برای PC باشه میتونین از هاردهای usb2+usb3 استفاده کنید ولی برای دستگاههای دیگه مثل TV یا ----- یا ps3 ممکنه قادر به شناسایی هاردهای usb2+usb3 نباشه این یعنی هدر دادن پول)

خلاصه هدفتون رو مشخص کنین !!!:46:

alfredooo
24-06-2011, 14:04
سلام
تنوع هارد زیاده !!!

آیا قصد دارین هارد رو زیاد جابجا کنین یا نه ، هارد رو یه گوشه میذارین و دیگه تکونش نمیدین . (مثلا میخواین از بیرون فیلم یا بازی بخرید و جابجا کردن هاردهای بزرگ آداپتوردار یه دردسر به تمام معناست)

آیا سیستم شما usb3 داره یا خیر ، اگر usb3 نداره میتونه هاردهای usb3+usb2 رو شناسایی کنه ؟؟؟ (اگر برای PC باشه میتونین از هاردهای usb2+usb3 استفاده کنید ولی برای دستگاههای دیگه مثل TV یا ----- یا ps3 ممکنه قادر به شناسایی هاردهای usb2+usb3 نباشه این یعنی هدر دادن پول)

خلاصه هدفتون رو مشخص کنین !!!
با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم ،بین این دو تا گیر کردم

Western Digital My Book Essential 2TB External Hard Drive
Western Digital My Passport SE 1TB Hard Drive

اولی با آداپتور ولی 2 ترابایت
دومی بدون آداپتور ولی 1 ترابایت

قیمت جفتشونم یکی هست

من فقط برای کامپیوتر میخوام، و بین محل کار و خونه هم جابجایی دارم
ولی حجم بالا نیاز دارم، قیمت جفتشونم 150 هست، 2 ترابایت بیشتر بکارم میاد
این آداپتور داره خیلی بزرگه؟ چه جوریه؟ سنگینه؟
هاردهای یو اس بی 2 و 3 به یو اس بی 1 کار نمیکنه؟

ata.royalfalcon
24-06-2011, 14:50
با توجه به تحقیقاتی که انجام دادم ،بین این دو تا گیر کردم

Western Digital My Book Essential 2TB External Hard Drive
Western Digital My Passport SE 1TB Hard Drive

اولی با آداپتور ولی 2 ترابایت
دومی بدون آداپتور ولی 1 ترابایت

قیمت جفتشونم یکی هست

من فقط برای کامپیوتر میخوام، و بین محل کار و خونه هم جابجایی دارم
ولی حجم بالا نیاز دارم، قیمت جفتشونم 150 هست، 2 ترابایت بیشتر بکارم میاد
این آداپتور داره خیلی بزرگه؟ چه جوریه؟ سنگینه؟

سلام هاردهای آداپتوری یکم بزرگ و سنگین و جابجا کردنش مشکله
اگر زیاد جابجا میکنین بهتره که پرتابل رو بخرید . اتفاقا یه مدل سیگیت هست که 1.5 ترابایته و پرتابل هست و در بازار تهران هم فراوان هست . به نظرم بهتره که از 500 گیگ صرف نظر کنین و این مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive بخرید . البته دقت کنین که مدل پرو pro هم هست ولی حداکثر 750 گیگه که به کار شما نمیاد و در موقع خرید دقت کنین که مدل عادی رو بخرید نه pro

عکس این هارد

این هارد با چندنوع اینترفیس فروخته میشه یا usb2 هست و یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین .

مزیت این مدل انعطاف پذیری آن هست یعنی انتهای این هارد قابل جدا شدن هست و میتونین انواع آداپتر مثل usb2 و usb3 و FireWire و esata رو نصب کنین . البته این آداپتر ها را باید به صورت جداگانه بخرید که قیمتی حدود 30 تومن داره .
عکس زیر که جدا شدن آداپتر رو نشون میده !!!

عکس آداپتر

اگر سیستمتون خیلی قدیمیه و usb1 باشه باید کار کنه ولی سرعتش خیلی پایین میاد . یه نفر بود که سیستمش usb1 بود و هارد وسترن usb2+usb3 رو نمیشناخت !!! ریسکش با خودتون !!!

alfredooo
24-06-2011, 15:24
سلام هاردهای آداپتوری یکم بزرگ و سنگین و جابجا کردنش مشکله
اگر زیاد جابجا میکنین بهتره که پرتابل رو بخرید . اتفاقا یه مدل سیگیت هست که 1.5 ترابایته و پرتابل هست و در بازار تهران هم فراوان هست . به نظرم بهتره که از 500 گیگ صرف نظر کنین و این مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive بخرید . البته دقت کنین که مدل پرو pro هم هست ولی حداکثر 750 گیگه که به کار شما نمیاد و در موقع خرید دقت کنین که مدل عادی رو بخرید نه pro

این هارد با چندنوع اینترفیس فروخته میشه یا usb2 هست و یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین .

مزیت این مدل انعطاف پذیری آن هست یعنی انتهای این هارد قابل جدا شدن هست و میتونین انواع آداپتر مثل usb2 و usb3 و FireWire و esata رو نصب کنین . البته این آداپتر ها را باید به صورت جداگانه بخرید که قیمتی حدود 30 تومن داره .
عکس زیر که جدا شدن آداپتر رو نشون میده !!!

اگر سیستمتون خیلی قدیمیه و usb1 باشه باید کار کنه ولی سرعتش خیلی پایین میاد . یه نفر بود که سیستمش usb1 بود و هارد وسترن usb2+usb3 رو نمیشناخت !!! ریسکش با خودتون !!!

بین passport WD و Goflex Seagate کدوم بهتره؟

ata.royalfalcon
24-06-2011, 15:33
بین passport WD و Goflex Seagate کدوم بهتره؟

هر دو کیفیت خوبی دارن و از بزرگان دنیای هارد هستن و نمیشه گفت کدومشون خوبه .

البته در بعضی از موارد هر دو کمپانی سوتی میدن و محصولاتی به بازار معرفی میکنن که مادرزاد مشکل داره بنابراین قبل از خرید حتما مشاوره بگیرید .
یه زمانی هارد های اینترنال وسترن خرابی های زیادی داشت و یه زمانی هاردهای اینترنال سیگیت مشکل فریم ور داشت که هارد به کما میرفت (برخی مدلهای باراکودا). و اخیرا مدل دسکتاپی گوفلکس ظاهراً مشکل بین المللی داره که نمیدوم درست شده یا نه !!!

احمد1379
24-06-2011, 17:31
ممنون دوست عزیز. میخواستم برای یکی از بچه ها بگیرم از این سایت ولی مشخص نکرده که گارانتیش چی هست. فقط زده یک سال گارانتی.

من که خودم از همین سایت گرفتم گارانتیش سازگاره روی کارتش نوشته تا سال 2013 هم گارانتی داره

alfredooo
24-06-2011, 19:10
فرق FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با Seagate FreeAgent GoFlex چه فرقی داره؟
و اینکه من میخوام از سایت albasco.com خرید کنم و این مدل ultra رو نداره . . .

ata.royalfalcon
24-06-2011, 19:31
فرق FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با Seagate FreeAgent GoFlex چه فرقی داره؟
و اینکه من میخوام از سایت albasco.com خرید کنم و این مدل ultra رو نداره . . .

سلام
هردو یه مدل هستن و هیچ فرقی باهم ندارن فقط FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive اسم کاملشه !!!:20:
البته برای اینکه مطمئن بشم سایت مورد نظر رو دیدم و این هارد منظورمه که 1.5 ترای پرتابله

ویرایش : دوست من اگر سیستمتان usb1 و قدیمی باشه ، ممکنه که با این هاردهای پرتابل حجم بالا به مشکل عدم شناسایی بر بخوره .
ممکنه که مشکلی نداشته باشه . در هر حال یه ریسکه !!!

thisisatest
24-06-2011, 19:50
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
به تازگی می خوام یه هارد اکسترنال بخرم با ظرفیت 1 ترابایت و یو اس بی 3، اگر می شه دوستان راهنمایی کنید، چه برندی، چه مدلی و خلاصه هر چی نیازه ...
خیلی ممنونم. :11:

ata.royalfalcon
24-06-2011, 20:23
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان
به تازگی می خوام یه هارد اکسترنال بخرم با ظرفیت 1 ترابایت و یو اس بی 3، اگر می شه دوستان راهنمایی کنید، چه برندی، چه مدلی و خلاصه هر چی نیازه ...
خیلی ممنونم. :11:

سلام

پرتابل (بدون آداپتور) میخواهید یا دسکتاپی (آداپتوردار)

thisisatest
24-06-2011, 20:43
سلام

پرتابل (بدون آداپتور) میخواهید یا دسکتاپی (آداپتوردار)

اگه زحمت بکشید تفاوت جفتشونو بگید (منظورم سرعت انتقال اطلاعات) ممنون میشم و هر دو رو بهم معرفی کنید برترین مدلشو؟

ata.royalfalcon
25-06-2011, 07:46
اگه زحمت بکشید تفاوت جفتشونو بگید (منظورم سرعت انتقال اطلاعات) ممنون میشم و هر دو رو بهم معرفی کنید برترین مدلشو؟

سلام
با توجه به اينكه usb3 ميخواهيد ، مسلماً هاردهاي 3.5 اينچي دسكتاپي به خاطر داشتن cach بالاتر و زمان دسترسي سريعتر ، از سرعت بالاتري نسبت به 2.5 اينچي بدون آداپتوري دارن .

اما اگر usb2 باشه حتي ضعيفترين هاردها هم ميتواند به سادگي تمام پهناي باند اينترفيس usb2 رو اشباع كنه و در واقع cach بزرگتر هاردهاي 3.5 اينچي اصلا فرصتي براي خودنمايي ندارند.

هاردهاي وسترن سه ترابايتي usb2+usb3 وسترن داراي كش 64 مگابايت دارند . ولي از 500 گيگ الي 2 ترابايت كش 32 مگابايت دارن (تا 80 درصد مطمئن هستم).

در مورد ساير برندها هم متاسفانه اطلاعات چنداني هم ندارم ، ولي در مورد سيگيتهاي دسكتاپي كه از هارد اينترنال Barracuda XT استفاده شده طبق Review كه لينكش رو در زير گزاشتم 32 مگابايت كش دارد.

ولي اكثر هاردهاي 2.5 اينچي از جمله وسترن 8 مگابايت كش دارن به جز سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro كه 16 مگابايت كش دارد. از بقيه برندها هم اطلاع چنداني هم ندارم .

alfredooo
25-06-2011, 08:30
حالا من که یو اس بی 3 ندارم، میتونم روی مادربورد نصب کنم؟
کامپیوتر من مشخصاتش اینه
CPU : AMD Athlon 64 bit 2800
Mother : Gigabyte M1689D
RAM : 1.5 GB
Graphic : Geforce 5500 , 256 MB

ata.royalfalcon
25-06-2011, 09:39
حالا من که یو اس بی 3 ندارم، میتونم روی مادربورد نصب کنم؟
کامپیوتر من مشخصاتش اینه
CPU : AMD Athlon 64 bit 2800
Mother : Gigabyte M1689D
RAM : 1.5 GB
Graphic : Geforce 5500 , 256 MB

سلام
هاردي كه در اين لينك هست و قصد خريدشو داريد با usb2 فروخته ميشه و اگر سيستمتان usb2 باشه نبايد مشكلي داشته باشه . (براي اطمينان هم كه شده اونو به پورت پشت كيس متصل كنين چون پورت پشت كيس امن ترين پورت هست و اتلاف ولتاژ در حداقل هست.)

ولي شما در پست هاي قبل فرمودين كه ‌‌‌(هاردهای یو اس بی 2 و 3 به یو اس بی 1 کار نمیکنه؟) كه من احتمال دادم سيستمتان usb1 باشه ، كه اگر واقعا usb1 باشه ممكنه مشكلاتي پيش بياد ، معلوم نيست شايد كار بده شايد كار نده !!!

در آينده كه صاحب سيستم usb3 شدين كافيه حدود 30 هزارتومن ديگه خرج كنين و يه آداپتر usb3 بخريد .

براي اينكه بدونين سيستمتان چه نوع USB داره ديوايس منجر رو نگاه كنين !!!

thisisatest
25-06-2011, 10:58
سلام
با توجه به اينكه usb3 ميخواهيد ، مسلماً هاردهاي 3.5 اينچي دسكتاپي به خاطر داشتن cach بالاتر و زمان دسترسي سريعتر ، از سرعت بالاتري نسبت به 2.5 اينچي بدون آداپتوري دارن .

اما اگر usb2 باشه حتي ضعيفترين هاردها هم ميتواند به سادگي تمام پهناي باند اينترفيس usb2 رو اشباع كنه و در واقع cach بزرگتر هاردهاي 3.5 اينچي اصلا فرصتي براي خودنمايي ندارند.

هاردهاي وسترن سه ترابايتي usb2+usb3 وسترن داراي كش 64 مگابايت دارند . ولي از 500 گيگ الي 2 ترابايت كش 32 مگابايت دارن (تا 80 درصد مطمئن هستم).

در مورد ساير برندها هم متاسفانه اطلاعات چنداني هم ندارم ، ولي در مورد سيگيتهاي دسكتاپي كه از هارد اينترنال Barracuda XT استفاده شده طبق Review كه لينكش رو در زير گزاشتم 32 مگابايت كش دارد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولي اكثر هاردهاي 2.5 اينچي از جمله وسترن 8 مگابايت كش دارن به جز سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro كه 16 مگابايت كش دارد. از بقيه برندها هم اطلاع چنداني هم ندارم .
سلام
من امروز یه دونه WD My Passport Essential SE یک ترابایت USB 3.0 فاکتور کردم ولی هنوز قطعی نیست، به نظر شما همین خوب هست که بخرم؟

ata.royalfalcon
25-06-2011, 11:26
سلام
من امروز یه دونه WD My Passport Essential SE یک ترابایت USB 3.0 فاکتور کردم ولی هنوز قطعی نیست، به نظر شما همین خوب هست که بخرم؟

سلام
اين مدل انتخابي ، بدون آداپتور هست . همانطوريكه قبلا گفتم هاردهاي دسكتاپي (در حالت usb3) سرعت ترانسفر بالاتري نسبت به پرتابل دارن ولي اگر شما جايجايي تون زياده ، من كه نظرم مثبته !!!
يه كيف هم بايد باهاش بخري چون زود خط و خش ميافته !!!

thisisatest
25-06-2011, 12:56
سلام
اين مدل انتخابي ، بدون آداپتور هست . همانطوريكه قبلا گفتم هاردهاي دسكتاپي (در حالت usb3) سرعت ترانسفر بالاتري نسبت به پرتابل دارن ولي اگر شما جايجايي تون زياده ، من كه نظرم مثبته !!!
يه كيف هم بايد باهاش بخري چون زود خط و خش ميافته !!!

خیلی خیلی ازت ممنونم من خودم بین این مدل و Seagate Goflex Ultra-portable یک ترابایت شک داشتم چون از USB 3.0 بودنش مطمئن نبودم چون یه سری گفته بودن که کابلی که روش هست USB 2.0 هستش و ...
برای همین WD رو انتخاب کردم!!!

ata.royalfalcon
25-06-2011, 13:07
خیلی خیلی ازت ممنونم من خودم بین این مدل و Seagate Goflex Ultra-portable یک ترابایت شک داشتم چون از USB 3.0 بودنش مطمئن نبودم چون یه سری گفته بودن که کابلی که روش هست USB 2.0 هستش و ...
برای همین WD رو انتخاب کردم!!!

ممنونم از شما
بلي درسته مدل Seagate Goflex Ultra-portable بعضي اوقات با usb2 فروخته ميشه و بعضي اوقات با usb3 كه روي جعبه اش مينويسه !!!

alfredooo
25-06-2011, 13:26
این rugged case هارو از کجا میشه پیدا کرد؟
از فاصله 2.13 متری هم بیفته هارد طوریش نمیشه . . .

ata.royalfalcon
25-06-2011, 13:42
این rugged case هارو از کجا میشه پیدا کرد؟
از فاصله 2.13 متری هم بیفته هارد طوریش نمیشه . . .

يه چيز خيلي باحاليه !!!
ولي من تا به حال جايي نديدم كه بفروشن !!!

thisisatest
25-06-2011, 14:08
ممنونم از شما
بلي درسته مدل Seagate Goflex Ultra-portable بعضي اوقات با usb2 فروخته ميشه و بعضي اوقات با usb3 كه روي جعبه اش مينويسه !!!

حالا با توجه به این امر بازم همون WD رو پیشنهاد می کنید؟

ata.royalfalcon
25-06-2011, 14:12
حالا با توجه به این امر بازم همون WD رو پیشنهاد می کنید؟

بلي همون WD بهتره براي شما چون usb2+usb3 هست . (روي جعبه اش مينويسه usb2+usb3 مگر اينكه مدل قديمي باشه )

ahmad881
25-06-2011, 15:01
سلام

هارد یک ترا بایتی جهت آرشیو کردن و اینکه از اون آرشیو زیاد رایت کنم

1) جنسش آشغالی نباشه
2) سرعتش خوب باشه چون واسه کار می خوام
3) دسکتابی و . . . اش فرقی نداره واسم
4) آداپتور و . . . هم فرقی نداره واسم چون سرم نمی شه لذا هر کدوم تو کیفیت بهتره
5) قیمت مناسب داشته باشه
6) راستی اونی که usb3 هست حتما باید کامپیوتر ساپورت کنه؟ کامپیوترم مال یک سال پیشه آیا ساپورت می کنه ؟

راستی اختلاف قیمت 1 ترا با یک و نیم ترا خیلی زیاده؟ یعنی بابت این نیم ترا بایت خیلی رو قیمت میاد ؟ اگه نه با ویژگی عای گفته شده هارد یک و نیم هم پیشنهاد بدین

--------------------
نظرتون درباره اینا چیه ؟
1)
WD 1TB My Book Essential USB 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2)
Seagate 1TB Expansion External ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3)
WD 1TB My Passport Essential SE USB3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4)
Seagate 1TB Expansion Portable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
25-06-2011, 19:20
سلام

1) جنسش آشغالی نباشه
5) قیمت مناسب داشته باشه
6) راستی اونی که usb3 هست حتما باید کامپیوتر ساپورت کنه؟ کامپیوترم مال یک سال پیشه آیا ساپورت می کنه ؟

راستی اختلاف قیمت 1 ترا با یک و نیم ترا خیلی زیاده؟ یعنی بابت این نیم ترا بایت خیلی رو قیمت میاد ؟ اگه نه با ویژگی عای گفته شده هارد یک و نیم هم پیشنهاد بدین

--------------------
نظرتون درباره اینا چیه ؟
1)
WD 1TB My Book Essential USB 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2)
Seagate 1TB Expansion External ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3)
WD 1TB My Passport Essential SE USB3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4)
Seagate 1TB Expansion Portable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
اگر اصلا جابجایی ندارین یا کم جابه جا میکنین بهتره که مدلهایی که آداپتوری هستن (همون دسکتاپی) رو بخرین .
اما این مدلها بزرگ هستن و اصلا برای جابه جایی روزمره مناسب نیست . اما مزایای بیشتری نسبت به انواع پرتابل دارن از قبیل ارزانتر بودن و سریعتر بودن و از همه مهمتر نسبت به کمبود ولتاژ پورت usb حساس نیستن (چون برق مورد نیاز رو بصورت مستقل از آداپتور تامین میشه . دیده شده که بعضی از هاردهای پرتابل به همین دلیل راه اندازی نشده !!!)

اما در مورد مدلهایی که شما انتخاب کردین :
سری expansion سیگیت اصولا قدیمی هستن و خریدشو با وجود محصولات جدید توصیه نمیکنم !!! پس ردیف 4 و 2 میره پی کارش !!!
با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احیانا جابجایی هم کمتره پس ردیف 3 که در واقع دو مدل مختلف پرتابل هست میره پی کارش !!!
میمونه ردیف یک . در مورد سوال شش این مدل دسکتاپی usb2+usb3 رو همزمان ساپورت میکنه و مشکلی از این بابت وجود نداره (به شرطی که واقعا روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 مثل عکس زیر)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][dabac98aa48763b90bbdba418479abc2].jpg
نکته این هارد درواقع usb2+usb3 هست و نمیدونم چرا در قسمت Interface نوشته usb2 در هر حال قبل از خرید مطمئن بشید که usb2+usb3 باشه که بعدها سیستمتون رو ارتقا دادین بتونین از سرعت بالا استفاده کنین.

alfredooo
25-06-2011, 19:33
سلام
اگر اصلا جابجایی ندارین یا کم جابه جا میکنین بهتره که مدلهایی که آداپتوری هستن (همون دسکتاپی) رو بخرین .
اما این مدلها بزرگ هستن و اصلا برای جابه جایی روزمره مناسب نیست . اما مزایای بیشتری نسبت به انواع پرتابل دارن از قبیل ارزانتر بودن و سریعتر بودن و از همه مهمتر نسبت به کمبود ولتاژ پورت usb حساس نیستن (چون برق مورد نیاز رو بصورت مستقل از آداپتور تامین میشه . دیده شده که بعضی از هاردهای پرتابل به همین دلیل راه اندازی نشده !!!)

سری expansion سیگیت اصولا قدیمی هستن و خریدشو با وجود محصولات جدید توصیه نمیکنم !!! پس ردیف 4 و 2 میره پی کارش !!!
با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احیانا جابجایی هم کمتره پس ردیف 3 که در واقع دو مدل مختلف پرتابل هست میره پی کارش !!!
میمونه ردیف یک . در مورد سوال شش این مدل دسکتاپی usb2+usb3 رو همزمان ساپورت میکنه و مشکلی از این بابت وجود نداره (به شرطی که واقعا روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 مثل عکس زیر)
نکته این هارد درواقع usb2+usb3 هست و نمیدونم چرا در قسمت Interface نوشته usb2 در هر حال قبل از خرید مطمئن بشید که usb2+usb3 باشه که بعدها سیستمتون رو ارتقا دادین بتونین از سرعت بالا استفاده کنین.

اینو که الان گفتی به نظرم اومد که دسکتاپی بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بین سیگیت و وسترن با توجه به تحقیقی که انجام دادم فهمیدم وسترن بهتر از سیگیت تو مدل دسکتاپی پیش رفته و سیگیت مشکلاتی از جمله نشناخته شدن و . . . داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکل دیگه ای که بنظرم اومد اینکه عملا این هاردای جدید رو به هیچ دستگاه دیگه ای جز پی سی نمیشه وصل کرد . . . اگر اشتباه میکنم بهم بگید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
25-06-2011, 19:54
اینو که الان گفتی به نظرم اومد که دسکتاپی بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بین سیگیت و وسترن با توجه به تحقیقی که انجام دادم فهمیدم وسترن بهتر از سیگیت تو مدل دسکتاپی پیش رفته و سیگیت مشکلاتی از جمله نشناخته شدن و . . . داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکل دیگه ای که بنظرم اومد اینکه عملا این هاردای جدید رو به هیچ دستگاه دیگه ای جز پی سی نمیشه وصل کرد . . . اگر اشتباه میکنم بهم بگید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام

این هاردهای جدید به خاطر usb3 بودنش هست که بعضی از دستگاهها (ازجمله ps3 اسلیم بنده!!!) نمیتونن اونو شناسایی کنن . قاعده کلی این هست که اگر برای غیر از PC میخواهید مثلا TV یا ----- و ... بهتره که usb2 بخرید مگر اینکه از ساپورت دستگاه از usb3 مطمئن باشید.

برای حل این مشکل میتونین از usb هاب آداپتوردار استفاده کرد . البته من تست نکردم ، دوستان این روش رو برای شناسایی هاردهای usb3 روی ps3 اسلیم پیشنهاد میدن !!!

به نظر من بهترین usb هاب مدل D-Link USB 2.0 Hub هست که دو مدل 4 پورته و 7 پورته موجوده که یه آداپتور برق هم برای تامین ولتاژ هم همراهش هست .

alfredooo
25-06-2011, 20:45

ahmad881
26-06-2011, 09:00
سلام

ممنونم و سپاسگذارم
فقط اینکه من نگفتم الزاما این مدل ها را لازم دارم
داشتم سرچ می کردم چشم بهشون خورد

پس من تا اینجا نتیجه گرفتم مدل دسکتابی خوبه و نیز مدل شماره یک من بدکی نیست
اما جناب شما خودت با توجه به چیزایی که در پست قبلیم گفتم چه مدلی پیشنهاد می کنی؟

pclord
26-06-2011, 12:52
سلام

من مدل وسترن 2 ترا که هم usb2 و هم usb 3 رو پشتیبانی میکنه گرفتم امروز رسیده بدستم منتها قفل روشه و تا باز نشه نمیشه ازش استفاده کرد، یه برنامه توش هست به اسم : Unlock.exe که وقتی روش کلیک میکنم یه پسورد میخواد که هارد رو آزاد کنه، اما من این پسورد رو ندارم، باید پسورد رو از کجا بیارم؛ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

در ضمن کابلی که به برق وصل میشه از اون سه دندونه ها بود و تبدیلش همراهش نبود و جدا از الکتریکی گرفتم، تبدیلشون با خودشونه؟ ، یعنی ممکنه کسی کارتون رو قبلش باز کرده باشه، حتی سی دی هم همراهش نبود. کلا محتویات تو کارتون چه چیزایی باید باشه.؟

ممنون میشم راهنمایی کیند.

با تشکر

alfredooo
26-06-2011, 13:33
سلام

من مدل وسترن 2 ترا که هم usb2 و هم usb 3 رو پشتیبانی میکنه گرفتم امروز رسیده بدستم منتها قفل روشه و تا باز نشه نمیشه ازش استفاده کرد، یه برنامه توش هست به اسم : Unlock.exe که وقتی روش کلیک میکنم یه پسورد میخواد که هارد رو آزاد کنه، اما من این پسورد رو ندارم، باید پسورد رو از کجا بیارم؛ ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

در ضمن کابلی که به برق وصل میشه از اون سه دندونه ها بود و تبدیلش همراهش نبود و جدا از الکتریکی گرفتم، تبدیلشون با خودشونه؟ ، یعنی ممکنه کسی کارتون رو قبلش باز کرده باشه، حتی سی دی هم همراهش نبود. کلا محتویات تو کارتون چه چیزایی باید باشه.؟

با تشکر

دقیقا چیزیه که منم میخوام بگیرم . . .
چند خریدی و از کجا
اگر سی دی هم همراهش نبوده، یعنی قبلا در جعبه باز شده و سیدیش برداشته شده
و دیگر اینکه فکر نمیکنم قفل داشته باشه ، دست بالا میگیریم که هاردم قبلا استفاده شده!!!!!

اینم محتویات جعبه

Package Contents

External hard drive
WD SmartWare software
USB cable
Quick Install Guide

ata.royalfalcon
26-06-2011, 14:10
سلام

با تشکر

سلام
من كه 6 تا هارد وسترن دارم اولين باري كه ميشنوم هارد قفل شده است . !!!
يه پيشنهاد ، شما وقتي هارد رو به سيستم ميزنين چند ثانيه بعدش auto play اجرا ميشه ، اون نرم افزار رو نصب كنين .اگر auto play اجرا نشد مستقيما از روي پارتيشن هارد اكسترنال نرم افزار رو نصب كنين (منظورم نرم افزار WD SmartWare هست نه Unlock.exe) و سعي كنين كه از طريق my computer وارد درايو بشيد .

هر شش تا هاردي كه خريدم در داخل جعبه اش هم سه دندانه داشت هم دو دندانه !!! يعني اون دندانه هاي آداپتور قابل تعويض پود و نيازي به خريد تبديل جداگانه نداشتم. هارد شما احتمالا براي يك كشور خاص ساخته شده و به همين خاطر سازنده دليلي نديده كه تبديل داخل جعبه بذاره و از اين بابت نميشه گفت كه هارد باز شده . !!!

من احتمال ميدم هارد شما مرجوعي از يكي از كشور هايي باشه كه خروجي پريز اون سه شاخه هست .
طبق عكس زير فقط تبديل شماره 3 و 4 داخل جعبه هاردم بوده !!!

ضمنا فقط برخي از مدلهاي هارد هستن كه CD جداگانه دارن (مدلهاي اختصاصي) و نداشتن CD دليل بر باز شدن جعبه نيست . همانطوريكه هر 6 هارد من CD نداشته و درايور و نرم افزارهاي لازم در خود هارد موجوده !!!

براي اينكه مطمئن بشيد هارد كاركرده هست يا خير آيا سالم هست يا نه برنامه hd sentinel رو نصب كنين اين برنامه مدت زمان كاركرد هارد رو مينويسه اگر نوشت unknown يعني هارد اصلا كاركرد نداشته ، حالا ممكنه شما نيم ساعتي باهاش كار كرده باشيد كه اعلام ميكنه !!!

خلاصه گارانتيش چي هست !!! تاريخش تا كي هست ؟؟؟ اينترنتي خريدي ؟؟؟

alfredooo
26-06-2011, 14:23
من محتویات جعبه رو از سایتش دیدم :

ata.royalfalcon
26-06-2011, 14:41
من محتویات جعبه رو از سایتش دیدم :

درست ، ولي اين مدلهاي عادي CD ندارن ضمنا آداپتور برق رو هم جا انداخته اند و ننوشته اند !!!

ata.royalfalcon
26-06-2011, 15:10
سلام

1) جنسش آشغالی نباشه
5) قیمت مناسب داشته باشه

--------------------
نظرتون درباره اینا چیه ؟
1)

2)

3)

4)

ممنونم و سپاسگذارم
فقط اینکه من نگفتم الزاما این مدل ها را لازم دارم
داشتم سرچ می کردم چشم بهشون خورد

پس من تا اینجا نتیجه گرفتم مدل دسکتابی خوبه و نیز مدل شماره یک من بدکی نیست
اما جناب شما خودت با توجه به چیزایی که در پست قبلیم گفتم چه مدلی پیشنهاد می کنی؟

سلام
يه چيزي ، با توجه به اينكه براي رايت زياد ميخواين فكر ميكنم بهتره هارد اينترنال بخريد ، چون سرعت رايت با اين هاردهاي USB2 خيلي طولاني و زمانبر هست . مكر اينكه مادربردتان usb3 رو داشته باشه .

در هر حال اگر روي اكسترنال تاكيد دارين من كه همون وسترن مدل My Book Essential رو پيشنهاد ميدم اين مدل هم usb2 هست و هم Usb3 در موقع خريد هم دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 . مدل بهتري هم به ذهنم نميرسه !!! ضمنا بهتره كه با گارانتي سازگار بخريد !!! و تا اونجايي كه ممكنه اينترنتي هم خريد نكنين .
لينك اين مدل

pclord
26-06-2011, 15:11
ممنون که جواب دادین.

اینترنتی خریدم، گارانتیش سازگار هست. 150 گرفتم از سایت چاره:

یکی از دوستام خرید و برام فرستاد ، بهم گفت به کامپیوترش وصل کرده و یه سری فایل ریخته روش، فقط این فایل ها رو لازم دارم، وقتی وصلش میکنم یه درایو میاد بالا فایل ها و پوشه های زیر زیر توش هست:

پوشه:
Extras
WD SmartWare

فایل:
Unlock.exe
WD Quick Formatter.exe
autorun.inf

چون تجریبه ای با این هارد ها نداشتم نمیخوام فایل هایی که توی هارد هست بر اثر یه اشتباه پاک بشن ، چون خیلی لازمشون دارم، الان این درایوی که اومده بالا هیچ فضای خالی نداره و فضای پر شده رو هم زده 24 مگابایت فایل هایی که برام ریخته روی هارد هم نمیبینم توی هارد.

عکس های زیر رو ببینید:

راستش میخواستم از کسی که برام فرستاده سوال کنم ببینم جریانش چی بوده اما تو دسترس نیست، برای همین اینجا مطرح کردم.

ata.royalfalcon
26-06-2011, 15:21
ممنون که جواب دادین.

اینترنتی خریدم، گارانتیش سازگار هست. 150 گرفتم از سایت چاره:

یکی از دوستام خرید و برام فرستاد ، بهم گفت به کامپیوترش وصل کرده و یه سری فایل ریخته روش، فقط این فایل ها رو لازم دارم، وقتی وصلش میکنم یه درایو میاد بالا فایل ها و پوشه های زیر زیر توش هست:

پوشه:
Extras
WD SmartWare

فایل:
Unlock.exe
WD Quick Formatter.exe
autorun.inf

چون تجریبه ای با این هارد ها نداشتم نمیخوام فایل هایی که توی هارد هست بر اثر یه اشتباه پاک بشن ، چون خیلی لازمشون دارم، الان این درایوی که اومده بالا هیچ فضای خالی نداره و فضای پر شده رو هم زده 24 مگابایت فایل هایی که برام ریخته روی هارد هم نمیبینم توی هارد.

عکس های زیر رو ببینید:

راستش میخواستم از کسی که برام فرستاده سوال کنم ببینم جریانش چی بوده اما تو دسترس نیست، برای همین اینجا مطرح کردم.

شما اون برنامه اي كه توي پوشه WD SmartWare هست رو نصب كنين اين برنامه يه جور درايور و نرم افزار براي مديريت هارده و احتمال ميدم دوستتون از طريق اين برنامه پسورد گزاشته

pclord
26-06-2011, 15:41
شما اون برنامه اي كه توي پوشه WD SmartWare هست رو نصب كنين اين برنامه يه جور درايور و نرم افزار براي مديريت هارده و احتمال ميدم دوستتون از طريق اين برنامه پسورد گزاشته

متاسفانه برنامه ای برای نصب تو پوشه نیست، فقط یه آیکون و یه پوشه بنام Locale که تو اون پوشه هم بازم فایلی برای نصب نیست.

ata.royalfalcon
26-06-2011, 16:08
متاسفانه برنامه ای برای نصب تو پوشه نیست، فقط یه آیکون و یه پوشه بنام Locale که تو اون پوشه هم بازم فایلی برای نصب نیست.

فكر كنم تنها راه حلش اين باشه با دوستتون تماس بگيريد ازش بپرسيد باهاش چي كار كرده !!! ولي حدسم همون هست كه پسوردي گزاشته و قفلش كرده !!!

sheflton
26-06-2011, 18:18
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان عزیز .
دوستان من می خوام 3.5 دو ترابایت بگیرم با صحبتی که با دوست عزیزم ata.royalfalcon داشتم هارد وسترن رو پیشنهاد داد . حالا دو سه روز دیگه می خوام برم هاردو بخرم گفتم برای آخرین بار به طور عمومی بپرسم بین وسترن و سیگیت کدوم یکی بهترن و آیا بهتر از این ها هم با حجم و مشخصاتی که تو زیر می نویسم هست .
1- مقاوم
2- برای کار با لپ تاپ و pc و ----- مناسب باشه .
3- ماندگاری طولانی داشته باشه .
4- قدرت نگهداری اطلاعاتش بالا باشه .
5- همه جا هم بشه ازش استفاده کرد .
6- سرعت انتقال اطلاعاتش بالا باشه .

دوستان هر مارکی رو هم که معرفی کردند بهترین گارانتی اون مارک رو هم معرفی کنن .

iman_s
26-06-2011, 18:46
سیستم دستکتاپ خونه رو رد کردم رفته و چون خیلی فایل شخصی دارم نمیتونم اونها رو تو لپ تاب داشته باشم.از طرفی نیاز به یک هارد دارم که به ----- و ... وصل کنم و باهاش برنامه های مورد علاقه رو ضبط کنم و فیلمهای دانلودی رو داخلش بریزم و وصل کنم به تی وی و تماشا کنم.پس جابجایی زیادی ندارم و همش داخل میز تلویزیون هست.
چه مدلی به درد کار من میخوره؟

babak-online
26-06-2011, 21:21
با سلام خدمت کلیه دوستان

من میخواستم یه هارد اکسترنال 500 یا یک ترا بگیرم. یو اس بی هم باشه (بدون پاور منظورمه) . میخواستم ببینم چه مدل هایی توی بازار هست و رنج قیمت ها حدودا چطور است و کدوم مدل ها رو پیشنهاد میدید؟

با تشکر
بابک

ata.royalfalcon
27-06-2011, 06:56
2- برای کار با لپ تاپ و pc و ----- مناسب باشه .

سلام دوست من
اين هاردهاي وسترن جديد كه usb3+usb2 هست هيچ قولي نميدم كه توسط رسيور يا TV شناسايي بشه !!!

ata.royalfalcon
27-06-2011, 08:32
سیستم دستکتاپ خونه رو رد کردم رفته و چون خیلی فایل شخصی دارم نمیتونم اونها رو تو لپ تاب داشته باشم.از طرفی نیاز به یک هارد دارم که به ----- و ... وصل کنم و باهاش برنامه های مورد علاقه رو ضبط کنم و فیلمهای دانلودی رو داخلش بریزم و وصل کنم به تی وی و تماشا کنم.پس جابجایی زیادی ندارم و همش داخل میز تلویزیون هست.
چه مدلی به درد کار من میخوره؟

سلام
يه مدت صبر كردم و جواب ندادم تا ببينم كسي نظري داره يا نه
بگذريم !!!

ميترسم هاردي پيشنهاد بدم كه رسيور يا TV نتونه اونو شناسايي كنه ، خيلي ها بودن كه هارد اكسترنال خريدن ولي TV يا رسيور اونو شناسايي نكرده و پولشون هدر رفته .

شناسايي هارد بستگي به عوامل زيادي داره شما بايد دفترچه راهنماي رسيور رو مطالعه كنين .
مثلا بعضي رسيورها فقط فرمت fat32 رو ميشناسن.
يا بعضي ها ، حجم مشخصي رو ساپورت ميكنن.
يا بعضي فقط از USB2 ساپورت ميكنن .
يا بعضي از رسيور ها يا TV فقط پارتيشن اول رو ميشناسن كه بعضي از هاردها دو پارتيشن دارن كه پارتيشن اولشون قفله پس نميتونه اونو شناسايي كنه .

مثلا سينماي خانگي ما هارد USB2 و فرمت fat32 و حداكثر 160 گيگ رو ميشناسه .

خلاصه من جرات نميكنم مدل خاصي رو پيشنهاد بدم . ولي با توجه به اينكه جابجايي زياد ندارين قطعا مدلهاي آداپتوري رو بخريد .

ata.royalfalcon
27-06-2011, 09:09
با سلام خدمت کلیه دوستان

من میخواستم یه هارد اکسترنال 500 یا یک ترا بگیرم. یو اس بی هم باشه (بدون پاور منظورمه) . میخواستم ببینم چه مدل هایی توی بازار هست و رنج قیمت ها حدودا چطور است و کدوم مدل ها رو پیشنهاد میدید؟

با تشکر
بابک

سلام
تنوع هاردها ي پرتابل در بازار خيلي زياده (برخلاف مدلهاي دسكتاپي)

تفاوت قيمت بين 500 گيگ و يكترا (پرتابل بدون آداپتور) خيلي زياده . اولي بستگي به مدلش حدودا 70 الي 80 هزارتومنه دومي هم از 130 هزارتومن بيشتره !!!

براي چي ميخواي ؟؟؟
سرعت بالا برات مهمه ؟؟؟ (اگه سرعت بالا ميخواي بايد از انواع USB3 رو بخري . بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه شرايط ويژه اي دارن كه اونو از ساير مدلهاي عادي متمايز ميكنه كه تا اونجايي كه ممكنه سرعت ترانسفر رو بالا ميره!!!)
براي سيستمهاي غير از PC ميخواين ؟؟؟ (اگه براي غير از pc بخواي ريسك عدم شناسايي هست كه در پست بالا هم گفتم . مثلا لپتاپ من USB3 رو ساپورت ميكرد ولي من يه هارد پرتابل USB2 خريدم چون كنسول بازي من هارد USB3 رو ساپورت نميكرد .)
ضد ضربه ميخواين ؟؟؟ ميتونين مدلهاي سيليكون پاور رو بخريد (من با هارد سيليكون پاور كار نكردم و تجربه اي باهاش ندارم )

خلاصه سوالات كلي نپرسيد :31:

S!LENCE
27-06-2011, 21:41
دوست عزیز ممنون از جوابتون
خودم هم دیروز با دیدن تاپیک به این نتیجه رسیدم که وسترن بگیرم راستی نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
usb3 هم هست

Western Digital My Book Essential 2TB 3.5 Summary WDBACW0020HBK Capacity 2TB Interface USB 3.0 Spin Speed (RPM)
Platform Mac; Microsoft Windows Buffer
Warranty 2سال گارانتي آواژنگ

سلام دوستان خسته نباشید
امیدوارم سوالم تکراری نباشه. خیلی تو اینترنت گشتم ولی جایی ندیدم سرعت بافر این نوع هارد رو زده باشه. من مدل 2 ترابایت می خوام که usb2&3 هر دو ساپورت کنه. لطفا قیمت و گارانتی اگه خبر دارید بگید و این که سرعت بافرش چنده؟ یه فروشنده گفته بود اینا 8 و ترانسند یه مدل داره 32. شما عدد دقیق خبر دارید؟
ممنون

babak-online
27-06-2011, 21:46
سلام
تنوع هاردها ي پرتابل در بازار خيلي زياده (برخلاف مدلهاي دسكتاپي)

تفاوت قيمت بين 500 گيگ و يكترا (پرتابل بدون آداپتور) خيلي زياده . اولي بستگي به مدلش حدودا 70 الي 80 هزارتومنه دومي هم از 130 هزارتومن بيشتره !!!

براي چي ميخواي ؟؟؟
سرعت بالا برات مهمه ؟؟؟ (اگه سرعت بالا ميخواي بايد از انواع USB3 رو بخري . بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه شرايط ويژه اي دارن كه اونو از ساير مدلهاي عادي متمايز ميكنه كه تا اونجايي كه ممكنه سرعت ترانسفر رو بالا ميره!!!)
براي سيستمهاي غير از PC ميخواين ؟؟؟ (اگه براي غير از pc بخواي ريسك عدم شناسايي هست كه در پست بالا هم گفتم . مثلا لپتاپ من USB3 رو ساپورت ميكرد ولي من يه هارد پرتابل USB2 خريدم چون كنسول بازي من هارد USB3 رو ساپورت نميكرد .)
ضد ضربه ميخواين ؟؟؟ ميتونين مدلهاي سيليكون پاور رو بخريد (من با هارد سيليكون پاور كار نكردم و تجربه اي باهاش ندارم )

خلاصه سوالات كلي نپرسيد :31:

با تشکر از جواب شما

والا واسه لپتاپ میخواستم. ضدضربه هم باشه که خوب میشه. حالا با این تفاسیر ارزش داره یک ترا بگیرم؟ قیمتش پایینتر نمیاد؟

ArashMiniStar
27-06-2011, 22:10
با تشکر از جواب شما

والا واسه لپتاپ میخواستم. ضدضربه هم باشه که خوب میشه. حالا با این تفاسیر ارزش داره یک ترا بگیرم؟ قیمتش پایینتر نمیاد؟

750 گیگ سیلیکان پاور Armor a80 یو اس بی 3 ضد ضربه 100 تومان!
بالای 750 سیلیکان نداره.یکی از دوستای من تازه خریده.
اینترنال یا اکسترنال فقط؟!

babak-online
28-06-2011, 00:51

اکسترنال دیگه! اینی که گفتی فک کنم چیز خوبی باشه.

ata.royalfalcon
28-06-2011, 07:52
سلام دوستان خسته نباشید
امیدوارم سوالم تکراری نباشه. خیلی تو اینترنت گشتم ولی جایی ندیدم سرعت بافر این نوع هارد رو زده باشه. من مدل 2 ترابایت می خوام که usb2&3 هر دو ساپورت کنه. لطفا قیمت و گارانتی اگه خبر دارید بگید و این که سرعت بافرش چنده؟ یه فروشنده گفته بود اینا 8 و ترانسند یه مدل داره 32. شما عدد دقیق خبر دارید؟
ممنون

سلام
اين مدل از وسترن كه شما انتخاب كردين 32 مگابايت كش دارد . اين مدلها usb3 دارن كه با usb2 هم سازگاره. در مورد گارانتي هم تا به حال هاردهاي من به گارانتي نخورده ولي دوستان از سازگار و ويستا پخش تعريف ميكنن .
8 مگ براي اين هارد خيلي ستمه !!!:13:

از اونجايي كه براي ساخت اين هاردهاي اكسترنال از هارد اينترنال معمولي استفاده ميشه براي پي بردن به ميزان كش هاردها كافيست مدل هارد اينترنال بكار رفته رو بدونين و از اونجايي كه كمپاني وسترن خودش توليد كننده هارد اينترنال هست از هاردهاي سري گرين براي هارد هاي اكسترنال استفاده ميكنه . (برخلاف ساير برندها كه فقط توانايي توليد باكس هارد رو دارن و هاردهاي ساير كمپاني هارو داخل باكس ميزارن)

miladfighter
28-06-2011, 16:50
آقا خسته نباشيد منم ميخواستم يه هارد باهمين مشخصات بگيرم (siliconpower A80 750) ميخواستم اگه كسي داره بگه كه ازش راضيه يا نه ?
ممنون ميشم اگريه تست سرعتش هم بزارين tanks :43:

ata.royalfalcon
28-06-2011, 19:51
آقا خسته نباشيد منم ميخواستم يه هارد باهمين مشخصات بگيرم (siliconpower A80 750) ميخواستم اگه كسي داره بگه كه ازش راضيه يا نه ?
ممنون ميشم اگريه تست سرعتش هم بزارين tanks :43:

سلام
تست سرعت رو در اینجا گزاشتن.

alfredooo
28-06-2011, 20:45
همه هاردا 10 الی 15 هزار تومان امروز گرون شد . . .

ata.royalfalcon
28-06-2011, 21:01
همه هاردا 10 الی 15 هزار تومان امروز گرون شد . . .
فکر کنم به خاطر فرا رسیدن تعطیلات تابستانی باشه .
اتفاقا انواع کنسولهای یازی از جمله ps3 و Xbox افزایش قیمت شدیدی در بازار داشته !!!

alfredooo
28-06-2011, 22:15
فکر کنم به خاطر فرا رسیدن تعطیلات تابستانی باشه .
اتفاقا انواع کنسولهای یازی از جمله ps3 و Xbox افزایش قیمت شدیدی در بازار داشته !!!

xbox شد 700 هزار تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اسلیمش

ali_phd71
29-06-2011, 01:36
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یه هارد اکسترنال یه تراباتی مدل ‏my passport wdگرفتم بعد وصلش کردم یه سری پوشه و برنامه وراهنمای کاربر توشون بود فرمت و...من چیرزی توش نریختم گفتم شاید لازم باشه اول کاری کنم دوستان لطف کنید بگید کار برنامه های توش چیه و باهاشون چیکار کنم.
یه چیز دیگه اینکه چطور از حداکثر سرعتش استفاده کنم چون واسه امتحان یه فیلم زدم کپی بشه نهایت سرعتش 40مگ بود که فکر کنم سرعتusb3 ‎خیلی بیشتره از ‏usb3هم پشتیبانی میکنه،چیکار کنم بره یو اس بی 3؟
با تشکر

ata.royalfalcon
29-06-2011, 07:05
با سلام خدمت دوستان
من به تازگی یه هارد اکسترنال یه تراباتی مدل ‏my passport wdگرفتم بعد وصلش کردم یه سری پوشه و برنامه وراهنمای کاربر توشون بود فرمت و...من چیرزی توش نریختم گفتم شاید لازم باشه اول کاری کنم دوستان لطف کنید بگید کار برنامه های توش چیه و باهاشون چیکار کنم.
یه چیز دیگه اینکه چطور از حداکثر سرعتش استفاده کنم چون واسه امتحان یه فیلم زدم کپی بشه نهایت سرعتش 40مگ بود که فکر کنم سرعتusb3 ‎خیلی بیشتره از ‏usb3هم پشتیبانی میکنه،چیکار کنم بره یو اس بی 3؟
با تشکر

سلام
نيازي به نصب برنامه خاصي نيست ولي اكر بخواهيد از امكانات بيشتري مثل پسورد گذاري استفاده كنين بايد برنامه مربوطه رو نصب كنبن. وقتي هارد رو به سيستم ميزنين يه auto-play اجرا ميشه كه معمولا چند گزينه داره از قبيل باز كردن فولدر ها و نصب نرم افزار و خاموش كردن هارد ، نرم افزار رو نصب كنين !!!

اگر سيستمتان usb3 داشته باشه اتوماتيك وار از usb3 استفاده ميكنه . در واقع اين هاردها از اساس usb3 هستن كه با usb2 سازگار هست .

در مورد سرعت هم بهتره كه طبق اين تايپيك عمل كنين و با نتايجي كه در همون تايپيك گزاشتن مقايسه كنين. بهتره كه يه تست سرعت هم در همون تايپيك بذاريد.

ولي يه چيز ، اگر خود ماردبرد شما usb3 نداشته باشه و به صورت كارت usb3 روي اسلات مادربرد نصب شده باشه سرعتش پايينتر ميشه نسبت به مادربردهايي كه خودشون usb3 داره !!!

xbox شد 700 هزار تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اسلیمش

ps3 هم شد 650 هزارتومن.
من سه هفته پيش خريدم 558 هزارتومن .

miladfighter
29-06-2011, 09:23
دوستاني كه هارد silicon power A80 دارن ازش راضين؟
از نظر سرعت، كيفيت ، ضد شوك و آب بودنش راضين ممنون

matin724
29-06-2011, 11:48
دوستاني كه هارد silicon power A80 دارن ازش راضين؟
از نظر سرعت، كيفيت ، ضد شوك و آب بودنش راضين ممنون
من 640 دارم. یک ماهی هست دارم . ازش راضی ام سرعت خوبه . البته از Usb3 استفاده نکردم
ضربه ای هم نخورده که ببینم چیزیش میشه یا نه !
اول میخاستم WD بخرم پشیمون شدم . همینو خریدم

aryamas
29-06-2011, 12:27
من هارد adata sh دارم 750 GB
مقعي كه داره كار ميكه وقتي دست ميذارم روش انگار ديسك موقع چرخيدن به يه چيزي گير ميكه (هر چند ثايه يك بار) . يني با لرزش طبيعي هارد فرق داره
ولي تا حالا مشكلي نداشته
نميدونم ايرادي هست؟

ata.royalfalcon
29-06-2011, 12:58
من هارد adata sh دارم 750 GB
مقعي كه داره كار ميكه وقتي دست ميذارم روش انگار ديسك موقع چرخيدن به يه چيزي گير ميكه (هر چند ثايه يك بار) . يني با لرزش طبيعي هارد فرق داره
ولي تا حالا مشكلي نداشته
نميدونم ايرادي هست؟

سلام
به نظرم اون صدا و لرزش هاي جزئي كاملا طبيعي هست (با توجه به اينكه ميگيد كه مشكلي نداره). براي حصول اطمينان ميتونين نرم افزار hd sentinel رو دانلود و نصب كنين . البته اين نرم افزار خيلي حرفه اي نيست ولي ميتونه شما رو از نگراني دربياره :46:

ssoohheeiill
29-06-2011, 14:11
با سلام خدمت دوستان
من می خام یه هارد بگیرم برای اتصال به ال سی دی و ایکس باکس به صورت هم زمان
که هم فایل های ایکس باکس روش ذخیره کنم و هم بتونم از اطلاعاتش(عکس و فیلم ....) روی تی وی استفاده کنم
و می خام به لپ تاپ هم وصل بشه برای ریختن عکس و فیلم ...
ظرفیتشم 500 GB باشه بسه ، قیمتشم زیر100 تومن باشه
حالا نمیدونم اصلا چنین مدلی هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید:wac:
با تشکر قبلی

ata.royalfalcon
29-06-2011, 15:57
با سلام خدمت دوستان
من می خام یه هارد بگیرم برای اتصال به ال سی دی و ایکس باکس به صورت هم زمان
که هم فایل های ایکس باکس روش ذخیره کنم و هم بتونم از اطلاعاتش(عکس و فیلم ....) روی تی وی استفاده کنم
و می خام به لپ تاپ هم وصل بشه برای ریختن عکس و فیلم ...
ظرفیتشم 500 GB باشه بسه ، قیمتشم زیر100 تومن باشه
حالا نمیدونم اصلا چنین مدلی هست یا نه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید:wac:
با تشکر قبلی
با سلام
شما براي اين كار بايد از هارد اكسترنال network استفاده كنين و اونو با استفاده از روتر به صورت بيسيم يا با سيم (LAN) بين دستگاهاي مختلف به اشتراك بذارين ولي مطمئنا قيمت اين مدل از هاردها از 100 تومن كمتر نيست تمام مدلهاي نتورك وسترن از يكترابايت به بالا هستن . به اینجور هاردها هاردهای اکسترنال NAS گفته میشه مخفف network attached storag هست .

در ضمن نمیدونم LCD شما پورت RJ45 داره یا خیر ولی برخی از LCD ها از این پورتها دارن !!!

در ضمن قبل از خريد هم با متخصصين شبكه در باره نحوه پيكر بندي شبكه هم مشورت كنين.

وسترن مدل My Book World Edition يا مدل My Book Live
مزیت مدل اولی علاوه بر داشتن پورت RJ45 پورت usb2 هم داره که میتوان مثل هارد اکسترنال معمولی هم استفاده کرد . اما مزیت مدل دوم که فقط پورت RJ45 داره سرعت بالای اون هست (High performance 100 MB/s reads)

M.Sadegh.M
29-06-2011, 23:12
راستش من تو كار دانلود فيلم وسريال هستم و مي خوام آرشيو خوبي تهيه كنم.

نيازم به هارد اكسترنال در حدي هست كه حدود 1 ماه يكبار (شايد بيشتر يا كمتر) بيارمش به سيستم وصل كنمشو فايل هايي كه دانلود كردم را از هارد اينترنالم كه ظرفيت محدودي داره(120 گيگ) به اون انتقال بدم و بد جداش كنم(پس تا حالا فكر كنم كه مدل هاي پاسپورتي به كارم نمياد,درست ميگم اگه غلط گفتم بگيد. )
مسئله ي سرعت هم زياد مهم نيست (نه كه حالا برا انتقال يه بلوري 20 گيگي يا فيلم 700 مگي 1ربع معطل بشم. )

من جنس خوب ميخوام عمر دار كه تا مدت ها خيالم راحت باشه از دستش(چون ميدونيد با وضع نت ايران رفتن 1 ترا به هوا يعني كه خودم هم به هوا ميرم )

بازم اگه اطلاعات لازم هست بگيد تا در اختيار بگذارم.

در ضمن ممنون ميشم هاردي كه معرفي مي كنيد اطلاعات كاملشم يك جا را معرفي كنيد كه برم بررسي كنم.

بعدم بازده هارد اكسترنالي كه مي خوام بخرم به قطعات سيستم هم مربوط ميشه چون سيستم من عتيقه است.(هاردش IDE هست, رم 256,cpu:2.5 Intel )

ssoohheeiill
29-06-2011, 23:39
با سلام
شما براي اين كار بايد از هارد اكسترنال network استفاده كنين و اونو با استفاده از روتر به صورت بيسيم يا با سيم (LAN) بين دستگاهاي مختلف به اشتراك بذارين ولي مطمئنا قيمت اين مدل از هاردها از 100 تومن كمتر نيست تمام مدلهاي نتورك وسترن از يكترابايت به بالا هستن . به اینجور هاردها هاردهای اکسترنال NAS گفته میشه مخفف network attached storag هست .

در ضمن نمیدونم LCD شما پورت RJ45 داره یا خیر ولی برخی از LCD ها از این پورتها دارن !!!

در ضمن قبل از خريد هم با متخصصين شبكه در باره نحوه پيكر بندي شبكه هم مشورت كنين.

مزیت مدل اولی علاوه بر داشتن پورت RJ45 پورت usb2 هم داره که میتوان مثل هارد اکسترنال معمولی هم استفاده کرد . اما مزیت مدل دوم که فقط پورت RJ45 داره سرعت بالای اون هست (High performance 100 MB/s reads)
دوست عزیز مرسی بابت راهنمایی تون
اگه قیمت این مدل هاهم داشتید ممنون میشم بگید

ata.royalfalcon
30-06-2011, 09:57
راستش من تو كار دانلود فيلم وسريال هستم و مي خوام آرشيو خوبي تهيه كنم.

نيازم به هارد اكسترنال در حدي هست كه حدود 1 ماه يكبار (شايد بيشتر يا كمتر) بيارمش به سيستم وصل كنمشو فايل هايي كه دانلود كردم را از هارد اينترنالم كه ظرفيت محدودي داره(120 گيگ) به اون انتقال بدم و بد جداش كنم(پس تا حالا فكر كنم كه مدل هاي پاسپورتي به كارم نمياد,درست ميگم اگه غلط گفتم بگيد. )
مسئله ي سرعت هم زياد مهم نيست (نه كه حالا برا انتقال يه بلوري 20 گيگي يا فيلم 700 مگي 1ربع معطل بشم. )

من جنس خوب ميخوام عمر دار كه تا مدت ها خيالم راحت باشه از دستش(چون ميدونيد با وضع نت ايران رفتن 1 ترا به هوا يعني كه خودم هم به هوا ميرم )

بازم اگه اطلاعات لازم هست بگيد تا در اختيار بگذارم.

در ضمن ممنون ميشم هاردي كه معرفي مي كنيد اطلاعات كاملشم يك جا را معرفي كنيد كه برم بررسي كنم.

بعدم بازده هارد اكسترنالي كه مي خوام بخرم به قطعات سيستم هم مربوط ميشه چون سيستم من عتيقه است.(هاردش IDE هست, رم 256,cpu:2.5 Intel )

سلام دوست من
من خودم 10 ترابایت آرشیو فیلم و کارتون و سریال دارم که در شش هارد اکسترنال وسترن مدل elite ذخیره شده و خیلی کم از اونها استفاده میکنم . به جرات میتونم بگم که به جز یکی بقیه هاردها از بهمن/اسفند سال گذشته تا الان روشن نشده اند.
دوست من باید بگم که هارددیسکها هیچ امنیت مطلقی ندارن .خودم هم یه هارد اینترنال 1.5 ترابایت سیگیت داشتم که پر از فیلم و کارتون بود که مشکل دیتیکت نکردن رو پیدا کرد و تمامی اطلاعات از بین رفت .
ذخیره کردن اطلاهات در هارد دیسک به معنی نوشتن اطلاعات روی یخ و قراردادن اون در فریزر هست . تا زمانی که فریزر خوب کارکنه اطلاعات هم هست ولی اگر فریزر خراب بشه ................البته من نمیخوام تا این حد منفی باف باشم گرچه این هاردهای اکسترنال من تا الان مشکلی نداشته ولی خب من نگران این آرشیوها هم هستم. خودم برای بکاپ قصد خرید هارد اکسترنال رو داشتم اما بعلت اینکه اخیرا PS3 خریده بودم و بودجه ام رو خرج کردم ، خرید هارد اکسترنال به پاییز موکول شده که هم قیمتها پایینتر بیاد و هم شاید مدلهای جدید وسترن هم بیاد .
خلاصه برای اینکه خیالتون جمع باشه اطلاعات باید حداقل در دوجا ذخیره بشه.

با توجه به اینکه استفاده شما از هارد اکسترنال کم هست و جابجایی زیادی هم ندارین نوع دسکتاپی آداپتوردار برای شما مناسبتره . و با توجه به اینکه سیستم شما هم قدیمی هست مطمئنا usb3 هم نداره و usb2 داره باید بگم که برای کپی کردن اطلاعاتی در حدود 40 گیگ حدودا نیم ساعت زمان میبره ممکنه که بیشتر هم بشه .
در مورد مدل پیشنهادی ، تنوع مدلهای دسکتاپی برخلاف پرتابل کمه . در بازار اکثرا یا وسترن هست یا سیگیت که من خودم وسترن مدل دسکتاپی آداپتوردار My Book Essential رو پیشنهاد میدم (اگر مدل الایت هنوز تولید میشد اونو پیشنهاد میدادم) این مدل هم usb2 هست و هم usb3 بنابراین در آینده که سیستم رو ارتقا دادین میتونین از مزایای سرعت بالا بهرمند شوید. بهتره که حضوری از بازار خریداری کنین و از خرید اینترنتی تا اونجایی که امکان داره پرهیز کنین در موقع خرید هم خوب جعبه رو بررسی کنین تا احیانا زمین نخورده باشه یعنی مقوای جعبه باید عاری از هرگونه ضربه خوردگی باشه . ضمنا این جعبه یه روکش نازک نایلونی هم داره که نباید پاره شده باشه . در مورد گارانتی هم من اعتقاد چندانی به گارانتی هم ندارم ولی اگر با گارانتی سازگار بخری بهتره .
این هاردهای وسترن در چندین کشور تولید میشه مثل چین یا مالزی یا تایلند و .... اگر نوع تایلندی رو دیدی همونو بخر به نظرم میاد نوع تایلندی کیفیت بهتری داسته باشه !!! از شش تا هاردهام 5 تا تایلندی هست و یکیش ساخت مالزی هست . البته در مورد اینکه هاردهای ساخت کدام کشور کیفیت بهتری دارد منبع معتبری وجود ندارد .

ata.royalfalcon
30-06-2011, 10:11
دوست عزیز مرسی بابت راهنمایی تون
اگه قیمت این مدل هاهم داشتید ممنون میشم بگید

سلام قیمت دقیق رو ندارم ولی مدل My Book World Edition دوترابایتش سال پیش حدودا 35 هزارتومن بوده الان اگر یکترابایتش پیدا بشه فکر کنم قیمتش حدودا 200 تومنی باید باشه . قیمت مدل live رو نمیدونم متاسفانه .
ضمنا یه روتر خوب هم حدود 100 تومن به بالا باید باشه .
نکته اول : اگر واقعا میخوهید هاردهای NAS بخرید بهتره که مدل live رو بخرید به خاطر سرعت بالا .
نکته دوم : بعید میدونم بشه همزمان از پورت usb و پورت lan در مدل My Book World Edition استفاده کرد .

ArashMiniStar
30-06-2011, 11:18
سلام قیمت دقیق رو ندارم ولی مدل My Book World Edition دوترابایتش سال پیش حدودا 35 هزارتومن بوده الان اگر یکترابایتش پیدا بشه فکر کنم قیمتش حدودا 200 تومنی باید باشه . قیمت مدل live رو نمیدونم متاسفانه .
ضمنا یه روتر خوب هم حدود 100 تومن به بالا باید باشه .
نکته اول : اگر واقعا میخوهید هاردهای NAS بخرید بهتره که مدل live رو بخرید به خاطر سرعت بالا .
نکته دوم : بعید میدونم بشه همزمان از پورت usb و پورت lan در مدل My Book World Edition استفاده کرد .

خوب چرا ایشون یک روتر مثل ASUS N16 یا N13U نمیگیرن؟
میتونن کابل یو اس بی هارد رو به روتز وصل کنن و از اطلاعات هارد بصورت لن و وایرلس استفاده کنن.تازه کلی امکانات دیگه هم داره!

ata.royalfalcon
30-06-2011, 11:36
میتونن کابل یو اس بی هارد رو به روتز وصل کنن و از اطلاعات هارد بصورت لن و وایرلس استفاده کنن.تازه کلی امکانات دیگه هم داره!
بسیار بسیار ممنون دوست من . از وجود همچین روتری اطلاع نداشتم .:10:

fade2amin
30-06-2011, 11:47
سلام

آقا لطف میکنین قیمت My passport essential -portable و free agent geoflex رو بدین 1T البته. اگه هارد Desktop خوب از WD هم میشناسین ممنون میشم با قیمت معرفی کنید .
برای آخر هفته میخوام یکی از پایتخت بگیرم .

ssoohheeiill
30-06-2011, 14:40
مریس دوست عزیز
قیمت این مدل چنده ؟

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

با سلام

ممنون عطا جان
بهتر نیست به پیشنهاد آرش فکر کنم ؟

nois3
30-06-2011, 20:37
سلام به اساتید محترم
من هارد (وسترن دیجیتال مای بوک اسنشیال 1TB) دارم
که ۲تا پارتیشن داره
می‌خوام ۱کی‌ از پارتیشنهارو قفل بذارم
نمیدونم چه‌جوری باید قفل گذاشت؟
اگر هاردو به سیستمهای دیگه وصل کنم اون پارتیشن قفل هست؟
این نرم‌افزارها داخل هارد بود:

ata.royalfalcon
30-06-2011, 20:59
ممنون اتا جان
بهتر نیست به پیشنهاد آرش فکر کنم ؟

خواهش میکنم دوست من .
پیشنهاد ArashMiniStar بسیار عالی هست و مخصوصاً که هزینه اش کمتر میشه ، ولی چیزی که ذهنم رو کمی مشغول کرده این هست که اینترفیس usb2 سرعت بالایی نداره و نمیدونم جوابگوی اینهمه دستگاه هست یا خیر در صورتی که یکی از خصوصیت مدل My Book Live عملکرد و سرعت بالا در حدود 100 MB/s هست .

این نمودار رو که از سایت وسترن گرفتم گویای همه چیز هست . سرعت usb2 که حدود 30 مگابایت هست (که واقعا همینطوره) در مدل My Book Live به 100 مگابایت میرسه .

راستی اسمم عطاست !!!:46:

ata.royalfalcon
30-06-2011, 21:17
سلام به اساتید محترم
من هارد (وسترن دیجیتال مای بوک اسنشیال 1TB) دارم
که ۲تا پارتیشن داره
می‌خوام ۱کی‌ از پارتیشنهارو قفل بذارم
نمیدونم چه‌جوری باید قفل گذاشت؟
اگر هاردو به سیستمهای دیگه وصل کنم اون پارتیشن قفل هست؟
این نرم‌افزارها داخل هارد بود:

سلام دوست من
شما باید نرم افزار WD SmartWare رو نصب کنین و پس از نصب برنامه ، روی کله آدم :31: که در system tray هست راست کلیک میکنین و سپس WD SmartWare رو کلیک میکنین و سپس در قسمت setting روی setup driver کلیک میکنین و سپس روی security کلیک میکنین و پسورد میذارین .

نکته بسیار مهم : اگر به هردلیل پسورد رو فراموش کنین باید هارد رو بندازید دور
نکته دوم : روی هر سیستمی که وصل کنین تا پسورد وارد نشه قفلش باز نمیشه .
ضمنا من فکر میکنم که کل هارد رو قفل میکنه نه فقط یک پارتیشن . (شما امتحان کنین اگر غلط بود بگید)

ArashMiniStar
30-06-2011, 22:18
خواهش میکنم دوست من .
پیشنهاد ArashMiniStar بسیار عالی هست و مخصوصاً که هزینه اش کمتر میشه ، ولی چیزی که ذهنم رو کمی مشغول کرده این هست که اینترفیس usb2 سرعت بالایی نداره و نمیدونم جوابگوی اینهمه دستگاه هست یا خیر در صورتی که یکی از خصوصیت مدل My Book Live عملکرد و سرعت بالا در حدود 100 MB/s هست .

این نمودار رو که از سایت وسترن گرفتم گویای همه چیز هست . سرعت usb2 که حدود 30 مگابایت هست (که واقعا همینطوره) در مدل My Book Live به 100 مگابایت میرسه .

فکر نکنم دیگه بشه کاریش کرد!!
فقط تنها راه صبر کردنه!!
اگه ایشون مودم N13U رو بگیرن یه مشکلی خواهند داشت و این هست که اگر بخوان با کابل LAN از اطلاعات هارد برایشان مشکل پیش خواهد آمد! اینطوری بگم که چون این مودم از نوع 10/100MBps پشتیبانی میکنه پس 100 تقسیم بر 8 کنیم 12.5 مگابایت بر صانیه خواهد شد که سرعت کابل یو اس بی 2 حدودا 2 برابر این هست!
ولی مدل جدیدتر این مشکل رو نداره.
یه موضوع دیگه هم هست که باید درایو ها رو با فرمت خاصی فرمت کنند.
الان میگردم تاپیک مربوطه رو پیدا میکنم.:31:

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

ایناهاش اینه :

یعنی اینکه باید هار د رو به فرمت EXT2.EXT3 در بیاریم . و مثلا فیلمهای HD که حجمی بیشتر از 5 گیگ دارند نمیتونند در فرمتها FAT شناخته بشوند.
خوب حالا ما باید این فرمت EXT2 ویا EXT3 رو انجام بدهیم.

ata.royalfalcon
30-06-2011, 23:13
فکر نکنم دیگه بشه کاریش کرد!!
فقط تنها راه صبر کردنه!!
اگه ایشون مودم N13U رو بگیرن یه مشکلی خواهند داشت و این هست که اگر بخوان با کابل LAN از اطلاعات هارد برایشان مشکل پیش خواهد آمد! اینطوری بگم که چون این مودم از نوع 10/100MBps پشتیبانی میکنه پس 100 تقسیم بر 8 کنیم 12.5 مگابایت بر صانیه خواهد شد که سرعت کابل یو اس بی 2 حدودا 2 برابر این هست!
ولی مدل جدیدتر این مشکل رو نداره.
یه موضوع دیگه هم هست که باید درایو ها رو با فرمت خاصی فرمت کنند.
الان میگردم تاپیک مربوطه رو پیدا میکنم.:31:

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

ایناهاش اینه :

ممنون ، این بحث برام جالب شده !!!
چندتا سوال
1. راجع به مدل جدیدتر روتر که مشکل کاهش سرعت نداره گفتید . اسم و مدل روتر مورد نظر چی هست ؟؟؟
2. آیا روتری هست که usb3 ساپورت کنه ؟؟؟
3. آیا روتری هست که فرمت NTFS هارد رو بشناسه و بتونه با فرمت مورد نظر کار کنه ؟؟؟

ویرایش :
در مورد سوال سوم روتر Linksys E4200 میتونه فرمت NTFS رو شناسایی کنه و اونو به اشتراک بذاره ، اما اینکه میتونه مثل مدل N13U بعنوان دانلودر عمل کنه یا نه خبر ندارم باید بیشتر تحقیق کنم !!

ata.royalfalcon
30-06-2011, 23:28
سلام

آقا لطف میکنین قیمت My passport essential -portable و free agent geoflex رو بدین 1T البته. اگه هارد Desktop خوب از WD هم میشناسین ممنون میشم با قیمت معرفی کنید .
برای آخر هفته میخوام یکی از پایتخت بگیرم .

قیمتی که از سایت زیر گرفتم
WD 1TB My Passport Essential SE یک ترابایت به قیمت ۱۳۹,۰۰۰ تومان :18:

FreeAgent® GoFlex™ 1TB USB 3.0 یک ترابایت به قیمت ۱۳۹,۰۰۰ تومان

تنها مدل دسکتاپی وسترن هم My Book Essential هست (کلا تنوع مدلهای معمولی دسکتاپی وسترن خیلی محدوده !!!)
قیمتش هم ۱۰۵,۰۰۰ تومان برای یکترابایت

noisymind
01-07-2011, 11:08
اوه! خوب شد من هاردم رو گرقتم!! دسکتاپی وسترن رو گرفتم حدود 88 تومان و پرتابلشو گرفتم 140 !

GHAGHALEELEE
01-07-2011, 12:21
بچه ها من یه اکسترنال دسکتاپی میخوام بخرم که سرعتش خیلی خوب باشه.فقط واسه بکاپ گرفتن از فایلهای دانلود یم میخوام.سرعتش از این جهت میگم خوب باشه چون ممکنه 300 گیگ فایل رو بخوام دیلیت و از اول کپی کنم.خودم فکر میکنم usb3 باشه واسه سرعت خوبه.هفته ای یکبار هم وصل میکنم به پی سی واسه گرفتن بکاپ.شما 2 ترا چی پیشنهاد میدید؟لطفا قیمتش هم اگه دارید بدید.
:11:

nois3
01-07-2011, 12:56
سلام دوست من
شما باید نرم افزار WD SmartWare رو نصب کنین و پس از نصب برنامه ، روی کله آدم :31: که در system tray هست راست کلیک میکنین و سپس WD SmartWare رو کلیک میکنین و سپس در قسمت setting روی setup driver کلیک میکنین و سپس روی security کلیک میکنین و پسورد میذارین .

نکته بسیار مهم : اگر به هردلیل پسورد رو فراموش کنین باید هارد رو بندازید دور
نکته دوم : روی هر سیستمی که وصل کنین تا پسورد وارد نشه قفلش باز نمیشه .
ضمنا من فکر میکنم که کل هارد رو قفل میکنه نه فقط یک پارتیشن . (شما امتحان کنین اگر غلط بود بگید)

بسیار بسیار ممنون از راهنمایی شما
نکته بسیار مهم شما نظرم رو عوض کرد(ترسیدم قفل بذارم):41:

noisymind
01-07-2011, 19:22
بچه ها من یه اکسترنال دسکتاپی میخوام بخرم که سرعتش خیلی خوب باشه.فقط واسه بکاپ گرفتن از فایلهای دانلود یم میخوام.سرعتش از این جهت میگم خوب باشه چون ممکنه 300 گیگ فایل رو بخوام دیلیت و از اول کپی کنم.خودم فکر میکنم usb3 باشه واسه سرعت خوبه.هفته ای یکبار هم وصل میکنم به پی سی واسه گرفتن بکاپ.شما 2 ترا چی پیشنهاد میدید؟لطفا قیمتش هم اگه دارید بدید.
:11:

مدلهای دسکتاپی بازار الان بیشتر وسترن و سیگیت هست و از اونجایی که میگید سرعت خیلی مهمه براتون بهتره سیگیت بگیرید چون دسکتاپی های وسترن توش هارد سری گرین وسترن هست که به خاطر بالا بردن عمر هارد و مصرف کمتر زود به حالت Sleep میره و تا برگرده شاید کمی زمان ببره مثل دی وی دی رام !

---------- Post added at 08:22 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

بسیار بسیار ممنون از راهنمایی شما
نکته بسیار مهم شما نظرم رو عوض کرد(ترسیدم قفل بذارم):41:

اتفاقا من به خاطر همین امنیت بالا وسترن رو انتخاب کردم! خب یک بار پسورد میذارید و دلیلی نداره که یادتون بره :31:
البته فکر کنم تو توضیحاتش موقع پسورد گذاشتن گفته که اگه یادتون بره ، دیگه به اطلاعات دسترسی پیدا نمیکنید ، یعنی فکر کنم راهی داشته باشه که هارد ( reset یا هر اسم دیگه ای که داره! ) بشه ولی اطلاعات میپره!

Khan gholi
02-07-2011, 09:48
یک هارد خوب 2 ترا میشه معرفی کنید.اگر امکانش هسات بگید معمولیش چقدر بابا اکسترنال فرق می کنه؟
الان تابستون هست اگر صبر کنم امکانش هست قطعات تا پاییز ارزون تر بشه؟

ata.royalfalcon
02-07-2011, 10:40
یک هارد خوب 2 ترا میشه معرفی کنید.اگر امکانش هسات بگید معمولیش چقدر بابا اکسترنال فرق می کنه؟
الان تابستون هست اگر صبر کنم امکانش هست قطعات تا پاییز ارزون تر بشه؟

سلام
الان قيمتها بالا رفته معلوم هم نيست قيمتها پايين بياد .

اگر منظور شما از هارد معمولي ، اينترنال هست چندتا تفاوت وجود داره

از مهمترين تفاوت هارد اينترنال با اكسترنال قابليت جابجايي هارد هاي اكسترنال هست ، فقط كافيه كه يه پورت usb پيدا كنين با يه خروجي برق در اينصورت ميتونين به راحتي اطلاعات زيادي رو جابجا كنين . در صورتي كه در هارد اينترنال سيستم ميبايستي باز بشه و دردسرهاي زيادي دارد.

ولي هاردهاي اينترنال يه مزيتي دارن و آن چيزي نيست به جز سرعت بالاي sata به خصوص در نسل جديد ولي اگر هارد اكسترنالتون اينترفيس usb3 و يا esata داشته باشه تا حدي ميتونه با sata رقابت كنه !!!

تفاوت ديگر هارد اينترنال با اكسترنال در اين هست كه تا زماني كه سيستم روشن هست هارد اينترنال در حال كاره ولي هارد اكسترنال رو فقط در مواقع لازم روشن ميكنيم و اين يعني كاهش استهلاك .

در مورد هارد مورد نظر شما كمي صفحات قبل رو هم بخونين ، سوالي بود در خدمتم !!!:46:

ssoohheeiill
02-07-2011, 11:54
خواهش میکنم دوست من .

My Book Live با یو ای بس 3 وصل میشه که اینقدر سرعتش بالاست؟یا.............

ArashMiniStar
02-07-2011, 12:52

عزیز تا جایی که میدونم این مودل با کابل lan 1000Mbps به کامپیوتر یا روتر وصل میشه!

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------

ممنون ، این بحث برام جالب شده !!!
چندتا سوال
1. راجع به مدل جدیدتر روتر که مشکل کاهش سرعت نداره گفتید . اسم و مدل روتر مورد نظر چی هست ؟؟؟
2. آیا روتری هست که usb3 ساپورت کنه ؟؟؟
3. آیا روتری هست که فرمت NTFS هارد رو بشناسه و بتونه با فرمت مورد نظر کار کنه ؟؟؟

ویرایش :
در مورد سوال سوم روتر Linksys E4200 میتونه فرمت NTFS رو شناسایی کنه و اونو به اشتراک بذاره ، اما اینکه میتونه مثل مدل N13U بعنوان دانلودر عمل کنه یا نه خبر ندارم باید بیشتر تحقیق کنم !!

راستش من مدلی که یو اس بی 3 ساپورت کنه ندیدم :دی

aliqq
02-07-2011, 13:40
سلام !

یه دسکتاپی 1 ترا میخوام ،فقط برا فیلم دیدن !!

یعنی بدم پرش کنن فیلم بشینم روزی 1 دونه نگاه کنم !:31:

اگر پسوردم بشه روش گذاشت که خوب میشه !:5:

این چه طوره به نظرتون ؟!

ata.royalfalcon
02-07-2011, 14:50
سلام !

یه دسکتاپی 1 ترا میخوام ،فقط برا فیلم دیدن !!

یعنی بدم پرش کنن فیلم بشینم روزی 1 دونه نگاه کنم !:31:

اگر پسوردم بشه روش گذاشت که خوب میشه !:5:

این چه طوره به نظرتون ؟!

سلام
اين به نظرم بهتره :31:

xxxmmm
02-07-2011, 14:59
سلام
من جدیدا یه ps3 خریدم حالا همونطور که میدونید (؟) برای ریختن بازی باید دستگارو بردارم ببرم مغازه یارو تا برام بازی بریزه
حالا :1- یه نمه میترسم که دستگامو داغون کنه
2- حال ندارم برا هر بازی هی ps رو وردارم بکشم اینور اونور
تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال بگیرم که دیگه این مشکلاتو نداشته باشم
یه تحقیق کلی کردم دیدم هارد خود ps3 سیگیته گفتم خب پس بهترین هاردی که با دستگاه سازگار باشه ام همینه
ولی از همسایمون ( مهندسه و 2~3 مغازه داره) پرسیدم گفت ممکنه بهترین انتخاب نباشه !!!!!!!!!!!!

حالا از همتون خواهش میکنم کمکم کنین که بایه بوجه ی 55 تا 70 هزار تومنی یه هاردی که با ps3 سازگار و سرعت انتقال دیتاشم خوب باشه بهم معرفی کنین
البته اگه بشه یه زره بیشتر بدم یه دونه بهترشو بگیرم بهتر(راستی ترجیحا 1TB به بالا باشه)
ببخشید که زیاد شد :5::31::10:

ata.royalfalcon
02-07-2011, 15:19

سلام
در هر حال دوست من ، فبل از خريد هارد اكسترنال شما بايد دنبال يه روتر خوب بگردين .
روتري كه فرمت NTFS و همچنين FAT رو بشناسه ، همچنين حداقل يه ورودي usb هم داشته باشه . من بعيد ميدونم كه Xbox فرمت هاي لينوكسي رو بشناسه !!!

ata.royalfalcon
02-07-2011, 15:25
سلام
من جدیدا یه ps3 خریدم حالا همونطور که میدونید (؟) برای ریختن بازی باید دستگارو بردارم ببرم مغازه یارو تا برام بازی بریزه
حالا :1- یه نمه میترسم که دستگامو داغون کنه
2- حال ندارم برا هر بازی هی ps رو وردارم بکشم اینور اونور
تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال بگیرم که دیگه این مشکلاتو نداشته باشم
یه تحقیق کلی کردم دیدم هارد خود ps3 سیگیته گفتم خب پس بهترین هاردی که با دستگاه سازگار باشه ام همینه
ولی از همسایمون ( مهندسه و 2~3 مغازه داره) پرسیدم گفت ممکنه بهترین انتخاب نباشه !!!!!!!!!!!!

حالا از همتون خواهش میکنم کمکم کنین که بایه بوجه ی 55 تا 70 هزار تومنی یه هاردی که با ps3 سازگار و سرعت انتقال دیتاشم خوب باشه بهم معرفی کنین
البته اگه بشه یه زره بیشتر بدم یه دونه بهترشو بگیرم بهتر(راستی ترجیحا 1TB به بالا باشه)
ببخشید که زیاد شد :5::31::10:

سلام
تبريك ميگم . :31: منهم حدودا يه ماهي هست كه ps3 اسليم خريدم .
از اونجايي كه ps3 اسليم usb3 رو نميشناسه بنابراين اجباراً بايد هارد اكسترنال با اينترفيس usb2 بخريد .

بهترین هارد اکسترنال مناسب برای ps3

انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 به pro بودنش دقت كنين . مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر (RPM) و 16 مگابایت نيز کش دارد. اين مدل فقط حجم 500 گيگ و 750 گيگ داره و باتوجه به اينكه 1 ترا ميخواهيد پس فكر نميكنم اين مدل رو بخواهيد.
لینک این مدل در سایت سازنده

انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش نيز داره !!!
اين مدل از 320 گيگ تا 1.5 ترا موجوده

نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!

مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !! قيمت يك ترابايتش حدودا 139 هزار تومن و يك و نيم ترابايتش حدود 199 هزارتومن هست .

انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا کردنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire قیمت آداپتر ها که به طور جداگانه فروخته میشه حدودا 35 هزارتومنی هست . البته خودش یه آداپتر داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.

Immunology
02-07-2011, 22:24
دوستان بین وسترن 1ترا مای پاسپورت یو اس بی 3 و ADATA یک ترابایت CH94 کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟کلا کدوم بهتره ؟ادیتا یا وسترن؟؟؟گزینه بهتری هم سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.
راستی الان تو بازار تهران قیمتاشون چنده؟؟
ممنون

ssoohheeiill
02-07-2011, 23:25
سلام
در هر حال دوست من ، فبل از خريد هارد اكسترنال شما بايد دنبال يه روتر خوب بگردين .
روتري كه فرمت NTFS و همچنين FAT رو بشناسه ، همچنين حداقل يه ورودي usb هم داشته باشه . من بعيد ميدونم كه Xbox فرمت هاي لينوكسي رو بشناسه !!!
بازم ممنون از راهنماییتون
باید بازم تحقیق کنم ببینم به چه نتیجه ای میرسم عطا جان

Rastin.
02-07-2011, 23:26
از اونجايي كه ps3 اسليم usb3 رو نميشناسه بنابراين اجباراً بايد هارد اكسترنال با اينترفيس usb2 بخريد .

انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 به pro بودنش دقت كنين . مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر (RPM) و 16 مگابایت نيز کش دارد. اين مدل فقط حجم 500 گيگ و 750 گيگ داره و باتوجه به اينكه 1 ترا ميخواهيد پس فكر نميكنم اين مدل رو بخواهيد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدانتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش نيز داره !!!
اين مدل از 320 گيگ تا 1.5 ترا موجوده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!

مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !! قيمت يك ترابايتش حدودا 139 هزار تومن و يك و نيم ترابايتش حدود 199 هزارتومن هست .

مدل وسترن essential se همونطور که خودتون صفحات قبل گفتین در واقع usb3 هست اما با usb2 هم سازگاره...پس این مدل باید با ps3 هم جواب بده اگه اشتباه نکنم. کلا از نظر سازگازی با انواع دستگاهها (lcd, کنسول و...) کدوم مدلها بهتر جواب داده.

در مورد سیگیت میخواستم بدونم مثل وسترن خودش برنامه ای داره برای مدیریت هارد, پسورد گذاری و...
و برنامه هاردهای وسترن قابلیت پارتیشن بندی و بک آپ گیری هم داره یا نه؟

sheflton
03-07-2011, 00:11
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان .
از بچه هایی که تو بازار کار می کنن یا مغازه دارن می خوام بررسی کنن ببینن که آیا این بالا رفتن قیمت درسته یا نه چون من قیمت 2 ترابایت وسترن رو یک ماهه که روز به روز دارم قیمت تقریباً ثابته و هیچ تغییری نشون نمی ده همچنین چند تا مدل دیگه .
بچه هایی که میگن قیمت بالا رفته . چقدر تغییر کرده ؟و کدوم مدل ها هستن ؟

ata.royalfalcon
03-07-2011, 06:30
مدل وسترن essential se همونطور که خودتون صفحات قبل گفتین در واقع usb3 هست اما با usb2 هم سازگاره...پس این مدل باید با ps3 هم جواب بده اگه اشتباه نکنم. کلا از نظر سازگازی با انواع دستگاهها (lcd, کنسول و...) کدوم مدلها بهتر جواب داده.

در مورد سیگیت میخواستم بدونم مثل وسترن خودش برنامه ای داره برای مدیریت هارد, پسورد گذاری و...
و برنامه هاردهای وسترن قابلیت پارتیشن بندی و بک آپ گیری هم داره یا نه؟

سلام

در هر حال همانطوري كه اكثر دوستان هم تاكيد دارن ps3 اسليم نميتونه هاردهاي usb2+usb3 رو شناسايي كنه و بايد usb هاب آداپتور دار استفاده كرد كه دردسر خاص خودش رو داره . ولي ps3 فت مشكلي با usb2+usb3 نداره . (يعني مشكل از ps3 هست نه از هارد)
ضمن اينكه فقط ps3 نيست ، بلكه بعضي از دستگاهها مثل TV يا رسيور ممكنه با مشكل عدم شناسايي هارد مواجه بشه !!!

خب از اونجايي كه 80 هزارتومن پول كمي هم نيست نميشه ريسك كرد و هاردي خريد كه بعدا به مشكل بر بخوره !!! در اينجور مواقع بايد از تجربيات ديگران استفاده كرد .

هم سيگيت و هم وسترن برنامه هايي براي بك آپ گيري و مديريت هارد و پسورد گذاري داره . ولي بعيد ميدونم قابليت پارتيشن بندي داشته باشه . براي پارتيشن بندي بايد از نرم افزارهاي مختلف استفاده كنين.

miladfighter
03-07-2011, 09:44
دوستان من يه چند روزي هست هارد silicon power A80 640 GB گرفتم ميخواستم ببينم نرم افزاري هست كه بشه روش رمز قرار داد
يا اينكه يه راهي باشه اطلاعات خونده بشه ولي كپي يا كات نشه

aliqq
03-07-2011, 12:16
دوستان نظرشون در مورد برند "هیتاچی" چیه ؟!

میخواستم یه اکسترنال 1 ترا ،دسکتاپی واسه دیدن فیلم بگیرم اما اینجا شهرستانه و محدود و هر چی دنبال وسترن گشتم نبود !!:41:

ata.royalfalcon
03-07-2011, 12:32
دوستان من يه چند روزي هست هارد silicon power A80 640 GB گرفتم ميخواستم ببينم نرم افزاري هست كه بشه روش رمز قرار داد
يا اينكه يه راهي باشه اطلاعات خونده بشه ولي كپي يا كات نشه

سلام
اين تاپيك زير رو يه نگاهي بندازيد شايد به دردتون بخوره !!!

ولي اگه ويندوز سون دارين برنامه bitlocker براي قفل كردن و رمز گزاشتن شايد بهترين باشه . اين برنامه در ويندوز سون موجوده و نياز به نصب اضافي نداره .

arashlolos
03-07-2011, 16:18
سلام
از امروز ماهی 100 گیگ دانلود میخوام بکنم ولی هاردم 250 هستش و الان 100 تا بیشتر جا نداره.
یه هارد اکسترنال باید بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مارکی؟چینی نباشه! و چند ترا؟ 1 ترا کافیه به نظرم.ولی کمتر بگیرم بهتره؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون از جواب دوستان

fade2amin
03-07-2011, 17:08
آقا من دیروز یه 750G مدل my passport essential از پایتخت گرفتم 105 تومن. سوالیکه دارم اینکه من حدود 250G رو تقریبا 5-6 ساعت کشید تا روش بریزم. البته ویندوزمن تعطیله و میتونه دلیلش این باشه. میخوام بدونم باید تو چند ساعت میریخته، اصلا شاید همین 5-6 ساعت زمان میبره، درسته ؟

ata.royalfalcon
03-07-2011, 17:38
آقا من دیروز یه 750G مدل my passport essential از پایتخت گرفتم 105 تومن. سوالیکه دارم اینکه من حدود 250G رو تقریبا 5-6 ساعت کشید تا روش بریزم. البته ویندوزمن تعطیله و میتونه دلیلش این باشه. میخوام بدونم باید تو چند ساعت میریخته، اصلا شاید همین 5-6 ساعت زمان میبره، درسته ؟

سلام
اگر با اینترفیس usb2 کار میکنین سرعت ترانسفردیتا حدودا بین 25 الی 30 مگابایت باید باشه .
وقتی کپی میکنین به سرعتش دقت کنین ببینید چقدره !!!

اگر امکان هست در تایپیک زیر تست سرعت هم بذارید.

ata.royalfalcon
03-07-2011, 17:48
سلام
از امروز ماهی 100 گیگ دانلود میخوام بکنم ولی هاردم 250 هستش و الان 100 تا بیشتر جا نداره.
یه هارد اکسترنال باید بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه مارکی؟چینی نباشه! و چند ترا؟ 1 ترا کافیه به نظرم.ولی کمتر بگیرم بهتره؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون از جواب دوستان

سلام
پرتابل میخواهید یا دسکتاپی ؟؟؟
بودجتون رو نگفتین !!! یکترای پرتابل با یکترای دسکتاپی تفاوت قیمتی حدود 34 هزارتومن دارن !!!

noisymind
03-07-2011, 17:52
سلام
اين تاپيك زير رو يه نگاهي بندازيد شايد به دردتون بخوره !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولي اگه ويندوز سون دارين برنامه bitlocker براي قفل كردن و رمز گزاشتن شايد بهترين باشه . اين برنامه در ويندوز سون موجوده و نياز به نصب اضافي نداره .

آقا راجع به این bitlocker توضیح میدی؟ یعنی مثل این هاردهای وسترن میشه رو درایو پسورد گذاشت؟

arashlolos
03-07-2011, 18:38
سلام
پرتابل میخواهید یا دسکتاپی ؟؟؟
بودجتون رو نگفتین !!! یکترای پرتابل با یکترای دسکتاپی تفاوت قیمتی حدود 34 هزارتومن دارن !!!
یه توضیح میدیم فرقشونو:31:
پرتابل یعنی همون اکسترنال؟؟؟
راستش فک نکنم بخوام اینور اونور ببرمش .حالا قابلیت انتقال داشته باشه بهتره.
سرعتشم زیاد باشه خوبه ولی خوب میخوام چیکار؟
فیلمام 1 گیگی هستند.خوب یبار میریزم تو هارد دیگه فقط میبینم دیگه.
1 ترا زیاده.همون 750 کافیه.بودجمو مجبورم هرچی شد بدم دیگه.ولی جنسی میخوام که فایلام از بین نرن.شبو روز کامپیوترم روشنه واسه دانلود نامحدود

ata.royalfalcon
03-07-2011, 19:47
یه توضیح میدیم فرقشونو:31:
پرتابل یعنی همون اکسترنال؟؟؟
راستش فک نکنم بخوام اینور اونور ببرمش .حالا قابلیت انتقال داشته باشه بهتره.
سرعتشم زیاد باشه خوبه ولی خوب میخوام چیکار؟
فیلمام 1 گیگی هستند.خوب یبار میریزم تو هارد دیگه فقط میبینم دیگه.
1 ترا زیاده.همون 750 کافیه.بودجمو مجبورم هرچی شد بدم دیگه.ولی جنسی میخوام که فایلام از بین نرن.شبو روز کامپیوترم روشنه واسه دانلود نامحدود

کلا هارد اکسترنال دوجوره
1. پرتابل یا پدون آداپتور : این هاردها در واقع از هاردهای 2.5 اینچی لپتاپها ساخته شده و کوچک هستن (میتونین تو جیب هم بذارید) و برای راه اندازی این هاردها کافیست که به پورت usb بزنین ، یعنی برقی که در پورت usb هست برای روشن شدن هارد کفایت میکنه (بعضی اوقات کفایت نمیکنه و ممکنه هارد روشن نشه !!!) این هاردها نسبت به هاردهایی که در پایین توضیح میدم گرونتر هست یعنی حجم یک ترابایتی اون حدودا 140 هزارتومنه !!!
یه نمونه عکس هارد پرتابل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7149a1%5D.jpg

2. هاردهای دسکتاپی یا آداپتوردار : این هاردها در واقع از هاردهای 3.5 اینچی سیستمهای معمولی ساخته شده . این هاردها نسبت به هاردهای پرتابل بزرگتر و سنگینتر هست ولی ارزانتر هم هستن مثلا یک ترابایتی اون 105 هزارتومنه !!! و یه منبغ تغذیه کاملا جدا دارن (همون آداپتور برق)
معمولا هاردهای 3.5 اینچی نسبت به 2.5 اینچی از cach بالاتری برخوردارن که موجب سریعتر شدن سرعت ترانسفر دیتا میشه !!! البته به شرطی که هارد مورد نظر حداقل usb3 یا esata داشته باشه که بتونه استعدادهای نهفته اش رو آشکار کنه .:31:
عکسی از هاردهای دسکتاپی و آداپتوردار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7743d88ecdd079b25%5D.jpg

جابجایی که ندارین پس برای اینکه ارزونتر تموم بشه همین مدلهای دسکتاپی رو بخرید و به نظر من بهتره وسترن رو بخرید که usb2+usb3 داره . تو بازار یک ترابایت فراوونه و من تا به حال 750 گیگ رو ندیدم تا به حال
برای اطلاعات بیشتر هم میتونین به سایت زیر مراجعه کنین.

fade2amin
03-07-2011, 19:53
اگر امکان هست در تایپیک زیر تست سرعت هم بذارید.

ممنون عزیز، منم یه بنچمارک گذاشتم .نظرت چیه ؟

ata.royalfalcon
03-07-2011, 20:00
آقا راجع به این bitlocker توضیح میدی؟ یعنی مثل این هاردهای وسترن میشه رو درایو پسورد گذاشت؟

سلام
آموزش کامل bit-locker در یه فایل pdf
خودم براتون از یه مجله اسکن کردم و آپلود کردم !!!
حجم فایل هم 617.47KB هست .
امیدوارم که خوشتون بیاد !!!:31:

ata.royalfalcon
03-07-2011, 20:10
ممنون عزیز، منم یه بنچمارک گذاشتم .نظرت چیه ؟
در مقایسه با هاردهای دیگه از همین برند و مدل SE سرعت write پایینه ، ولی سرعت read مناسبه .
من خیلی بعید میدونم علت کند بودن از هارد باشه . علتشو باید تو سیستمت بگردی .

MoH_@_MaD
03-07-2011, 20:17
دوستان من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :

1-به طور کلی هاردهای اکسترنال بهترن یا داخلی ؟؟
شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟؟

2-با بودجه ی 150 هزار تومن بهترین هارد اکسترنال 2 ترا بایتی که میشه خرید چیه ؟؟

3-هارد seagate دو ترا رو قیمت کردم گفت 140 تومن !! پرتابل یا دسکتاپی رو نپرسیدم !!
با این قیمت کدوم نوعشه ؟؟
اصلا هاردش خوب هست ؟؟ تو این رنج قیمت هارد بهتری میشه گیر آورد ؟؟؟
بعد 1 ترا بایتش رو میگفت 125 تومن !!! چطور 2 ترا با 1 ترا فقط 15 تومن تفاوت دارند ؟؟!!

4-بعد اگه میشه یه توضیحی در مورد این usb3 بدین
چه مزیتی نسبت به usb2 داره ؟؟
یعنی نمیشه هارد usb2 رو به مادر بورد usb3 وصل کرد ؟؟
من تا چند وقت دیگه میخوام سیستمم رو ارتقا بدم چه نوع هاردی بگیرم که بتونم به اونم وصل کنم ؟؟

5-کلا بهترین هارد 2 ترابایتی که هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت کنه تا 150 تومن چیه ؟؟

ممنون :11:

fade2amin
03-07-2011, 20:22
در مقایسه با هاردهای دیگه از همین برند و مدل SE سرعت write پایینه ، ولی سرعت read مناسبه .
من خیلی بعید میدونم علت کند بودن از هارد باشه . علتشو باید تو سیستمت بگردی .

دقیقا داستان از همین سیستمه، اصلا بخاطر بدسکتور بودن و هنگ کردن زیاد که میخوام درایواشو فرمت کنم برای همین هارد لازمم میشد.

ata.royalfalcon
03-07-2011, 21:23
دوستان من چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :

1-به طور کلی هاردهای اکسترنال بهترن یا داخلی ؟؟
شما کدومو پیشنهاد میکنین ؟؟

2-با بودجه ی 150 هزار تومن بهترین هارد اکسترنال 2 ترا بایتی که میشه خرید چیه ؟؟

3-هارد seagate دو ترا رو قیمت کردم گفت 140 تومن !! پرتابل یا دسکتاپی رو نپرسیدم !!
با این قیمت کدوم نوعشه ؟؟
اصلا هاردش خوب هست ؟؟ تو این رنج قیمت هارد بهتری میشه گیر آورد ؟؟؟
بعد 1 ترا بایتش رو میگفت 125 تومن !!! چطور 2 ترا با 1 ترا فقط 15 تومن تفاوت دارند ؟؟!!

4-بعد اگه میشه یه توضیحی در مورد این usb3 بدین
چه مزیتی نسبت به usb2 داره ؟؟
یعنی نمیشه هارد usb2 رو به مادر بورد usb3 وصل کرد ؟؟
من تا چند وقت دیگه میخوام سیستمم رو ارتقا بدم چه نوع هاردی بگیرم که بتونم به اونم وصل کنم ؟؟

5-کلا بهترین هارد 2 ترابایتی که هم usb2 و هم usb3 رو ساپورت کنه تا 150 تومن چیه ؟؟

ممنون :11:

سلام دوست خوبم !!!:46:
1. هارد اینترنال + باکس + رابط sata to usb + کمی مخلفات مثل کابل و آداپتور برق = هارد اکسترنال
یعنی پایه و اساس هارد اکسترنال همون هارد اینترنال هست ولی مزیتی که هاردهای اکسترنال دارن قابلیت جابجایی اطلاعات زیاد بدون دردسر هست یعنی کافیه شما یه پورت usb و یه پریز برق پیدا کنین تا بتونین حجم عظیمی از اطلاعات رو جابجا کنین . ولی برای هارد اینترنال باید سیستم خاموش بشه و کیس باز بشه و دردسر های خاص خودشو داره .......
ولی هارد های اکسترنال که عمدتا usb هستن بدون نیاز به خاموش کردن سیستم میتوان از اطلاعات استفاده کرد .

2. از اونجایی که پرتابل دوترابایت هنوز نداریم پس دسکتاپی باید بخرید و از اونجایی که در بازار عمدتا سیگیت و وسترن موجوده باید یکی از این دوتا رو بخرید .

3. همانطوری که قبلا هم گفتم 2 ترابایتی پرتابل هنوز نداریم و این قیمت برای دسکتاپی هست . درباره کیفیت هارد اکسترنال سیگیت ، یکی از دوستان درباره خاموش نشدن هارد شاکی بودن . چند پست درباره این کیفیت هارد سیگیت ، قضاوت با خودتان (البته شاید این فقط مشکل اون بنده خدا بشه معلوم نیست ، منهم جرات نمیکنم این مدلهای دسکتاپی سیگیت رو به کسی توصیه کنم)

و همچنین جوابهای داده شده رو هم بخونین که جالبه !!!

4. سرعت ترانسفر دیتا در usb3 خیلی بالاتر از usb2 هست . یه نمونه از بنچمارک که یکی از دوستان در این پست گزاشتن

در این تایپیک

هاردی که فقط usb2 هست رو میشه به پورت usb3 و usb2 بدون هیچ مشکلی متصل نمود و جای نگرانی نیست .
هاردی که usb3 داره رو میتوان به پورت usb2 متصل نمود یعنی Backward compatible هستن یعنی ورژنهای قبلی رو میشناسن . اما ممکنه هارد شناسایی نشه . مثل ps3 (کنسول بازی) من که عمرا هارد usb3 رو بشناسه فقط usb2 رو میشناسه دلیلشو هم نمیدونم !!!

5. مدل دیگه ای بجز وسترن به ذهنم نمیرسه این مدلهای جدید وسترن usb2+usb3 هستن و مشکلی نباید داشته باشه .
دوترابایتی هم طبق لینک زیر 159 هزارتومنه !!!

اطلاعات بیشتر درباره این مدل هم در سایت وسترن

sabzefosfori
04-07-2011, 11:51
سلام به دوستان عزيزم ميشه منو راهنمايی کنيد من خودم الان يک هارد اکسترنال 1tb دارم از برند وسترن 2 سالی هست دارم مشکلی نداشته ولی داداش کوچيکم ميخواست يک hard بخره من دادم بهش الان ميخوام يکی ديگه خودم بخرم ميخواستم از دوستان عزيز نظر بخوام برام زيبايی مهمه و اينکه به اين راحتی خراب نشه
ظرفيت بالا هم آدم رو وسوسه ميکنه

با اين حساب من چند تا انتخاب کردم اگه شما بهتر از اينا رو سراغ داريد ممنون ميشم اگه نه که يکی از اينا رو به من پيشنهاد بدين در ضمن داداشم داره از مالزی 20 روز ديگه مياد ميدم برام بخره با تشکر از دوستان منتظر نظر های شما هستم

Freecom Mobile Drive Secure - 1 TB

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Western Digital 1TB USB 3 -My Passport Essential

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Western Digital My Book Studio 2.0 TB

اين همون شکل و مدل قبليم هستش ولی اين نقره آی هستش و نمايشگر هم داره خيلی خوشگل هستش فقط کاش نمايشگرش نور هم داشت

ata.royalfalcon
04-07-2011, 12:29
سلام به دوستان عزيزم ميشه منو راهنمايی کنيد من خودم الان يک هارد اکسترنال 1tb دارم از برند وسترن 2 سالی هست دارم مشکلی نداشته ولی داداش کوچيکم ميخواست يک hard بخره من دادم بهش الان ميخوام يکی ديگه خودم بخرم ميخواستم از دوستان عزيز نظر بخوام برام زيبايی مهمه و اينکه به اين راحتی خراب نشه
ظرفيت بالا هم آدم رو وسوسه ميکنه

با اين حساب من چند تا انتخاب کردم اگه شما بهتر از اينا رو سراغ داريد ممنون ميشم اگه نه که يکی از اينا رو به من پيشنهاد بدين در ضمن داداشم داره از مالزی 20 روز ديگه مياد ميدم برام بخره با تشکر از دوستان منتظر نظر های شما هستم

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Western Digital My Book Studio 2.0 TB

اين همون شکل و مدل قبليم هستش ولی اين نقره آی هستش و نمايشگر هم داره خيلی خوشگل هستش فقط کاش نمايشگرش نور هم داشت

سلام
مدل اولي كه هارد وسترن نيست ، هارد فريكام هست . من نميدونم كيفيت اين هاردها چطور هست .
مدل آخري درسته كه خيلي خوشگل هست :31: اما اين هارد اساساً براي سيستمهاي مكينتاش ساخته شده و براي اينكه تو ويندوز استفاده كنين بايد پارتيشن دوم (فقط پارتيشن دوم) رو فرمت NTFS كنين .

من آخرش متوجه نشدم شما پرتابل ميخواهيد يا دسكتاپي
اگه پرتابل ميخواهيد
حداكثر حجم براي وسترن يكترابايت
حداكثر حجم براي سيگيت يك ونيم ترابايت

مدلهاي دسكتاپي هم تا سه ترابايت موجوده اما نه مدل Western Digital My Book Studio بلكه مدل essential

iepa2pa
04-07-2011, 17:00
سلام دوستان
من می خواستم برم یه هارد دسکتاپی بگیرم حالا چند تا سوال داشتم.
1.پست های قبلی رو که خوندم دیدیم این مدل بد نیست نظر شما چیه؟اگه امکانش هست اشکالاتش رو بگید.WD 1TB My Book Essential USB 3.0
در ضمن سیستم من usb2 هست و usb3 رو ساپورت نمیکنه ولی شاید بعدا ارتقا بدم الان که با usb2 مشکل نداره این هارد؟ و من این هارد رو واسه همه جور اطلاعاتی می خوام ولی بیشتر می خوام آرشیو فیلم و موزیک هام توش باشه.بچه ها تورو خدا فک کنین خودتون جای من هستید می خواین برین هارد بخرین یه راهنمایی تپل بکنین.

2.الان این مدل هارد رو بگیرم وقتی دستگاه رو خاموش کنم هاردم خود به خود خاموش می شه دیگه!؟

3.من فکر کنم تا 1 سال دیگه 1 ترا رو پر کنم و باید یه 1ترای دیگه بگیرم. به نظر شما با توجه به قیمت کمتری که برام در میاد الان یه 2ترا بگیرم یا یه ترا بگیرم بعدا اضافه کنم؟

4.اگه امکانش هست بگید از کجا بگیرم اگه هم نیست که هیچی.گارانتی سازگار بگیرم؟

5.این مدل هارد خودش مدل های مختلف داره؟آخه دیدم تو اسمش black یه جا استفاده شده بود اگه داره که کدوم رو بگیرم؟اگه می شه لطف کنین و اسم دقیق مدل پیشنهادی رو بذارید تا من همونو از فروشنده بخوام فقط.
ممنون

Rastin.
04-07-2011, 17:40
سلام

در هر حال همانطوري كه اكثر دوستان هم تاكيد دارن ps3 اسليم نميتونه هاردهاي usb2+usb3 رو شناسايي كنه و بايد usb هاب آداپتور دار استفاده كرد كه دردسر خاص خودش رو داره . ولي ps3 فت مشكلي با usb2+usb3 نداره . (يعني مشكل از ps3 هست نه از هارد)
ضمن اينكه فقط ps3 نيست ، بلكه بعضي از دستگاهها مثل TV يا رسيور ممكنه با مشكل عدم شناسايي هارد مواجه بشه !!!

خب از اونجايي كه 80 هزارتومن پول كمي هم نيست نميشه ريسك كرد و هاردي خريد كه بعدا به مشكل بر بخوره !!! در اينجور مواقع بايد از تجربيات ديگران استفاده كرد .

هم سيگيت و هم وسترن برنامه هايي براي بك آپ گيري و مديريت هارد و پسورد گذاري داره . ولي بعيد ميدونم قابليت پارتيشن بندي داشته باشه . براي پارتيشن بندي بايد از نرم افزارهاي مختلف استفاده كنين.

اصلا هدف فروم همین استفاده از تجربیات و اطلاعات دیگرانه...:20:

با این حساب هاردهای usb 2 نسبت به usb 3+2 سازگاری بیشتری با اونواع دستگاه ها دارن...

مطمئنید سیگیت هم مثل وسترن قابلیت رمز گذاری داره؟ بقیه هاردها مثل سیلیکون و adata چطور؟

در مورد سیلیکون A 80 ..اینا واقعا ضد ضربست؟(سایت چاره زده گارانتی مادم العمر!!:blink:) البته قیمتشم نسبت به مدلای مشابه وسترن و ..کمی بالاتره.

اینکه میگن هاردهای اکسترنال دسکتاپی نسبت به ضربه خیلی حساسن درسته؟

ممنون.

davood.2008
04-07-2011, 18:17
سلام
میشه بگین سرعت هارد اکسترنال که با usb 2 به کیس وصل بشه با یه هارد اینترنال که ساتا هست چهقدر تفاوت داره
این تفاوت حس میشه ؟

ata.royalfalcon
04-07-2011, 18:20
من می خواستم برم یه هارد دسکتاپی بگیرم حالا چند تا سوال داشتم.
1.پست های قبلی رو که خوندم دیدیم این مدل بد نیست نظر شما چیه؟اگه امکانش هست اشکالاتش رو بگید.WD 1TB My Book Essential USB 3.0
در ضمن سیستم من usb2 هست و usb3 رو ساپورت نمیکنه ولی شاید بعدا ارتقا بدم الان که با usb2 مشکل نداره این هارد؟ و من این هارد رو واسه همه جور اطلاعاتی می خوام ولی بیشتر می خوام آرشیو فیلم و موزیک هام توش باشه.بچه ها تورو خدا فک کنین خودتون جای من هستید می خواین برین هارد بخرین یه راهنمایی تپل بکنین.
سلام
به نظرم یکی از عمده ترین اشکال این مدل My Book Essential براق بودن بدنه و درنتیجه معلوم بودن اثر انگشت و خط و خش هست . البته روی بدنه هارد یه کاور نایلونی داره که اگر جداش نکنین چیزیش نمیشه ولی این کاور نایلونی ظاهرشو کمی زشت میکنه !!!
و یه اشکال دیگه اینه که در حجمهای بالا هارد زود گرم میکنه که یه فن هم براش بذارید خوب میشه .
این هاردها usb2+usb3 هستن و حتی اگر سیستمتان usb3 نداشته باشه مشکلی نداره .

2.الان این مدل هارد رو بگیرم وقتی دستگاه رو خاموش کنم هاردم خود به خود خاموش می شه دیگه!؟
بله هارد خودبخود خاموش میشه اما اگر هم آداپتور برق و هم کابل usb همچنان به سیستم وصل باشه که سیستم روشن میکنین درنتیجه هارد هم روشن میشه و ممکنه بایوس سیستم شما نتونه مرحله پست (مرحله تست سخت افزار) رو رد کنه و تو همون صفحه پست بمونه البته برای اینکه این مشکل پیش نیاد بهتره که بایوستان رو تنظیم کنین یا کابل usb رو دربیارید و بعد سیستم رو روشن کنین.

3.من فکر کنم تا 1 سال دیگه 1 ترا رو پر کنم و باید یه 1ترای دیگه بگیرم. به نظر شما با توجه به قیمت کمتری که برام در میاد الان یه 2ترا بگیرم یا یه ترا بگیرم بعدا اضافه کنم؟
اگر فقط بودجه رو بخوای در نظر بگیری قیمت یک ترا 105 هزارتومنه و قیمت 2 ترا 159 هزارتومنه و اگر فرض بگیریم که قیمت ها در سال بعد تغییری نکند خرید 2 ترا مقرون به صرفه تر هست . ولی اگر امنیت رو در نظر بگیرید خرید یک ترا بهتره چون از دست دادن 2 ترابایت اطلاعات در اثر حوادث دردناکتر از از دست دادن یک ترابایت اطلاعات هست . تصمیم با خودته ، ولی هارد به راحتی خراب نمیشه مشروط بر اینکه درست نگهداری بشه و از انجام کارها و عملیات محیر العقول خودداری بشه بعنوان مثال بعضی ها برای پارتیشن بندی از نرم افزار پارتیشن مجیک استفاده میکنن که این نرم افزار هم با ویندوز سون مشکل داره و هم با هاردهای پرظرفیت و در نتیجه تمامی پارتیشن و اطلاعات رو از دست میدن و خیلی از مسائل دیگه ...

4.اگه امکانش هست بگید از کجا بگیرم اگه هم نیست که هیچی.گارانتی سازگار بگیرم؟
این مدل در بازار فراوونه اگر تهران هستید کافیست برید مرکز کامپیوتر ایران پایینتر از میدون ولیعصر . در مورد گارانتی تا به حال هاردهام به گارانتی نخورده ولی دوستان از گارانتی سازگار تعریف میکنن.

5.این مدل هارد خودش مدل های مختلف داره؟آخه دیدم تو اسمش black یه جا استفاده شده بود اگه داره که کدوم رو بگیرم؟اگه می شه لطف کنین و اسم دقیق مدل پیشنهادی رو بذارید تا من همونو از فروشنده بخوام فقط.
ممنون
اسم دقیق این مدل My Book Essential نه پسوند داره و نه پیشوند این مدل از هارد هم usb2 داره و هم usb3 که در موقع خرید باید به جعبه اش دقت کنین

ata.royalfalcon
04-07-2011, 19:17
اصلا هدف فروم همین استفاده از تجربیات و اطلاعات دیگرانه...:20:

با این حساب هاردهای usb 2 نسبت به usb 3+2 سازگاری بیشتری با اونواع دستگاه ها دارن...
بله هاردهای usb2 سازگاری بیشتری با سایر دستگاهها دارند

مطمئنید سیگیت هم مثل وسترن قابلیت رمز گذاری داره؟ بقیه هاردها مثل سیلیکون و adata چطور؟.
فروشنده بازی متاسفانه هارد سیگیتی که تازه خریدم بودم رو یه جا فرمت کرد :41: و امکان تست رو نذاشتن ولی الان در حال دانلود نرم افزار از سایت سیگیت هستم تا مطمئن بشم که آیا قابلیت پسورد گذاری داره یا خیر بنابراین جوابتون کمی طول میکشه !!!
گرچه در سایتش درباره قابلیت file encryption تاکید کرده بود .
درمورد سیلیکون پاور باید از نرم افزار Sp Widget برای رمزنگاری استفاده کرد . بقیه برندها هم چندان اطلاعاتی ندارم .

در مورد سیلیکون A 80 ..اینا واقعا ضد ضربست؟(سایت چاره زده گارانتی مادم العمر!!:blink:) البته قیمتشم نسبت به مدلای مشابه وسترن و ..کمی بالاتره.
مثل اینکه ، مکانیسم ضد ضربه بودن هم اینه در هنگام سقوط از بلندی و انواع دیگر ضربه ها دور موتور هارددیسک کاملا پایین میاد و مجددا با حداکثر سرعت شروع به حرکت میکنه . همچنین بدنه آن هم نشکن هست .
يه صفحه از مجله اسكن كردم درباره مدل silicon power armor a70 هست كه مطالب جالبي داره فقط يه كمي حجمش زياده 800 كيلوبايت!!!

اینکه میگن هاردهای اکسترنال دسکتاپی نسبت به ضربه خیلی حساسن درسته؟

ممنون.
درسته !!! در واقع همون هارد اینترنال 3.5 اینچی معمولی هست و فرقی با اینترنالها ندارن

noisymind
04-07-2011, 19:53
سلام
آموزش کامل bit-locker در یه فایل pdf
خودم براتون از یه مجله اسکن کردم و آپلود کردم !!!
حجم فایل هم 617.47KB هست .
امیدوارم که خوشتون بیاد !!!:31:

آقا دست گلت درد نکنه :11:
راستی جدیدا از وقتی نرم افزار هارد وسترنم رو آپدیت کردم ، موقعی که کامپیوتر رو خاموش میکنم هاردم خاموش نمیشه و میره رو مود Sleep یعنی چراغش جشمک میزنه! ولی قبلا خاموش میشد :41:

p30pc
04-07-2011, 21:13
سلام.
برا اينکه ريسييور(ايکلاس 9696) هارد wd essential usb 3را بشناسه چيکار بايد بکنم؟
ممنون

ata.royalfalcon
04-07-2011, 22:22
سلام.
برا اينکه ريسييور(ايکلاس 9696) هارد wd essential usb 3را بشناسه چيکار بايد بکنم؟
ممنون

سلام
از یه usb هاب استفاده بکن ببین فایده ای داره یا نه ، من قبلا هم چندبار هم گفتم که دستگاههایی مثل ----- یا TV و هرچی غیر از کامپیوتر ممکنه usb3 رو نشناسه !!!

اگر هاردتان بدون آداپتور و پرتابل هست بهتره که مدل چهار پورته D-Link 4-Port USB 2.0 Hub رو بخرید حدود 21 هزارتومن هست .این مدل یه آداپتور برق هم داره برای جبران کسری ولتاژ ، چون این هاب ها اتلاف ولتاژ نسبتا زیادی دارن و ممکنه برق کافی نرسه و هارد روشن نشه !!!

اما اگر هاردتان از مدلهای آداپتوری هست مدل A4TECH Hub-64 رو کفایت میکنه . که حدود 8 هزارتومن هست . یا مدلهای مشابه از همین برند .

در نهایت من قول نمیدم مشکل حل بشه . این راه حل برای حل مشکل عدم شناسایی هاردهای اکسترنال usb3 برای دستگاه بازی PS3 هست.

ضمنا ممکنه مشکل از usb3 نباشه بهتره که دفترچه راهنمای ----- رو مطالعه کنین
1. آیا NTFS رو میشناسه یا خیر . اگر فرمت NTFS رو نمیشناسه مجبورید که فرمت پارتیشن هارو FAT32 کنین .
2. حداکثر سایز پارتیشن که ----- قادر به شناسایی هست چقدر باید باشه ؟؟؟
و غیره ....

MoH_@_MaD
04-07-2011, 23:09
سلام دوست خوبم !!!:46:
1. هارد اینترنال + باکس + رابط sata to usb + کمی مخلفات مثل کابل و آداپتور برق = هارد اکسترنال
یعنی پایه و اساس هارد اکسترنال همون هارد اینترنال هست ولی مزیتی که هاردهای اکسترنال دارن قابلیت جابجایی اطلاعات زیاد بدون دردسر هست یعنی کافیه شما یه پورت usb و یه پریز برق پیدا کنین تا بتونین حجم عظیمی از اطلاعات رو جابجا کنین . ولی برای هارد اینترنال باید سیستم خاموش بشه و کیس باز بشه و دردسر های خاص خودشو داره .......
ولی هارد های اکسترنال که عمدتا usb هستن بدون نیاز به خاموش کردن سیستم میتوان از اطلاعات استفاده کرد .

2. از اونجایی که پرتابل دوترابایت هنوز نداریم پس دسکتاپی باید بخرید و از اونجایی که در بازار عمدتا سیگیت و وسترن موجوده باید یکی از این دوتا رو بخرید .

3. همانطوری که قبلا هم گفتم 2 ترابایتی پرتابل هنوز نداریم و این قیمت برای دسکتاپی هست . درباره کیفیت هارد اکسترنال سیگیت ، یکی از دوستان درباره خاموش نشدن هارد شاکی بودن . چند پست درباره این کیفیت هارد سیگیت ، قضاوت با خودتان (البته شاید این فقط مشکل اون بنده خدا بشه معلوم نیست ، منهم جرات نمیکنم این مدلهای دسکتاپی سیگیت رو به کسی توصیه کنم)

و همچنین جوابهای داده شده رو هم بخونین که جالبه !!!

4. سرعت ترانسفر دیتا در usb3 خیلی بالاتر از usb2 هست . یه نمونه از بنچمارک که یکی از دوستان در این پست گزاشتن

در این تایپیک

هاردی که فقط usb2 هست رو میشه به پورت usb3 و usb2 بدون هیچ مشکلی متصل نمود و جای نگرانی نیست .
هاردی که usb3 داره رو میتوان به پورت usb2 متصل نمود یعنی Backward compatible هستن یعنی ورژنهای قبلی رو میشناسن . اما ممکنه هارد شناسایی نشه . مثل ps3 (کنسول بازی) من که عمرا هارد usb3 رو بشناسه فقط usb2 رو میشناسه دلیلشو هم نمیدونم !!!

5. مدل دیگه ای بجز وسترن به ذهنم نمیرسه این مدلهای جدید وسترن usb2+usb3 هستن و مشکلی نباید داشته باشه .
دوترابایتی هم طبق لینک زیر 159 هزارتومنه !!!

اطلاعات بیشتر درباره این مدل هم در سایت وسترن

خیلی ممنونم دوست عزیز :11:
چند تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدین :

1-هارد دو ترا پرتابل که میگین نیست کلا هنوز ساخته نشده یا ساخته شده ولی تو ایران نیومده ؟؟

2-بعد این هارد وسترنی که معرفی کردین وزنش 1.2 کیلو ـه !! خیلی زیاده که !!
کلا همه ی هادرهای دسکتاپی حدودا همین وزنن یا این اینجوریه ؟؟

3-از نظر خرابی یا پاک و حذف شدن اطلاعات کدوم هاردها آسیب پذیرترن ؟؟ اینترنال یا اکسترنال ؟؟
از هاردهای اکسترنال کدوماشون ؟؟ پرتابل یا دکستاپی ؟؟

4-من یه مبدل sata به usb دارم که باش میشه یه جورایی هارد اینترنال رو به اکسترنال تبدیل کرد !!
به نظرتون با این حجمی که هاردهای دسکتاپی دارن یه هارد اینترنال بخرم بهتر نیست ؟؟
آخه زیاد جابجایی ندارم !! به نظر شما اینترنال بخرم یا اکسترنال ؟؟
این رو هم اضافه کنم که الان یه هارد 160 و یه 1 ترای داخلی دارم !! وجود 3 تا هارد داخلی ممکنه مشکلی پیش بیاره ؟؟ مثلا از لحاظ خرابی و سرعت و ...

5-قیمت هاردهای اینترنال چجوره ؟؟ 2 ترا بایتش چقدره ؟؟
بهترین هاردی اینترنالی که میشه تا 150 تومن خرید چیه ؟؟

خیلی ممنونم :11:

ata.royalfalcon
05-07-2011, 09:02
خیلی ممنونم دوست عزیز :11:
چند تا سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدین :

1-هارد دو ترا پرتابل که میگین نیست کلا هنوز ساخته نشده یا ساخته شده ولی تو ایران نیومده ؟؟

نه دوتراي پرتابل ساخته نشده هنوز !!! ولي فكر كنم به زودي ساخته بشه .

2-بعد این هارد وسترنی که معرفی کردین وزنش 1.2 کیلو ـه !! خیلی زیاده که !!
کلا همه ی هادرهای دسکتاپی حدودا همین وزنن یا این اینجوریه ؟؟

والا من اين هارد وسترن خودم رو هنوز نبردمش رو ترازو :31: ولي خب مدلهاي دسكتاپي براي جابجايي زياد ساخته نشده پس نبايد نگران وزنش باشيد . سيگيت هم تقريبا همين قدر وزن داره.

3-از نظر خرابی یا پاک و حذف شدن اطلاعات کدوم هاردها آسیب پذیرترن ؟؟ اینترنال یا اکسترنال ؟؟
از هاردهای اکسترنال کدوماشون ؟؟ پرتابل یا دکستاپی ؟؟

نميشه دقيق گفت ، خرابي هاي هارد بيشتر بستگي به نحوه نگهداري و كيفيت هارد داره .

4-من یه مبدل sata به usb دارم که باش میشه یه جورایی هارد اینترنال رو به اکسترنال تبدیل کرد !!
به نظرتون با این حجمی که هاردهای دسکتاپی دارن یه هارد اینترنال بخرم بهتر نیست ؟؟
آخه زیاد جابجایی ندارم !! به نظر شما اینترنال بخرم یا اکسترنال ؟؟
این رو هم اضافه کنم که الان یه هارد 160 و یه 1 ترای داخلی دارم !! وجود 3 تا هارد داخلی ممکنه مشکلی پیش بیاره ؟؟ مثلا از لحاظ خرابی و سرعت و ...

اتفاقا من يدونه از اين تبديلها خريدم ولي نميدونم چرا جرات نميكنم ازش استفاده كنم ، ممكنه اين تبديلها استاندارد نباشند و باعث صدمه به هارد بشه و شايد هيچ مشكلي ايجاد نكنه . من نميتونم در اين مورد نظر قطعي بدم . بستگي به شانس و كيفيت تبديل داره .

تنها زماني از هارد اينترنال استفاده كنين كه
1. اصلا جابجايي نداشته باشيد . (خيلي مهم)
2. پاور مناسب داشته باشيد .
3. مادربردتان پورت مازاد داشته باشه .
4. از اطلاعات هارد بطور دائم و زياد استفاده ميكنين ، پس سرعت بالاي ساتا براي شما يه مزيت خواهد بود. بعنوان مثال اگر يه فروشگاه محصولات فرهنگي :31: داشته باشد كه دائما براي مشتريان فيلم و كارتون رايت ميكنين سرعت رايت در هارد هاي اينترنال خيلي بالاتر خواهد بود تا هارد اكسترنال ، به شرطي كه رايتر شما هم ساتا باشه .
مثلا يكي از دلايلي كه من هارد اكسترنال خريدم اين بود كه من زياد از اطلاعات استفاده نميكردم پس دليلي نداشتم كه دائما هارد رو روشن بذارم به جرات ميتونم بگم كه از 6 هارد اكسترنالي كه دارم 5 تاش از زمستان سال پيش تا الان روشن نشده !!! و اين يعني كاهش استهلاك . همچنين دليل ديگه اين بود كه من لپتاپ دارم و امكان نصب همزمان چندين هارد اينترنال وجود نداشت.
خلاصه بايد هدفتون رو دقيق مشخص كنين.

ضمنا من قبلا كه سستم دسكتاپي داشتم سه تا هارد اينترنال روي سيستم نصب كرده بودم و هيچ مشكلي نداشتم چون هم پاور قوي داشتم 500 وات گرين و هم مادربردم پورت ساتا به اندازه كافي داشته . دوتا 1.5ترا و يكي 320 گيگ جمعا بيش از سه ترابايت هارد اينترنال نصب بود .

5-قیمت هاردهای اینترنال چجوره ؟؟ 2 ترا بایتش چقدره ؟؟
بهترین هاردی اینترنالی که میشه تا 150 تومن خرید چیه ؟؟

خیلی ممنونم :11:
در مورد هارد اينترنال من اطلاعاتم بروز نيست . چندين جور هارد اينترنال داريم كه هركدومش بنا به نوع استفاده مفيد هستن مثلا هارد اينترنال وسترن بلك بعلت سرعت بالا خيلي مناسب براي نصب ويندوز هست اما هارد اينترنال وسترن گرين مناسب براي آرشيو هست .
خلاصه يه تايپيك هم براي هارد اينترنال داريم اگر اونجا بپرسيد جواب دقيقتر ميگيريد.

ata.royalfalcon
05-07-2011, 14:25
آقا دست گلت درد نکنه :11:
راستی جدیدا از وقتی نرم افزار هارد وسترنم رو آپدیت کردم ، موقعی که کامپیوتر رو خاموش میکنم هاردم خاموش نمیشه و میره رو مود Sleep یعنی چراغش جشمک میزنه! ولی قبلا خاموش میشد :41:

ممنون
براي اون مشكل ، با هاردم تست ميكنم و نتيجشو ميگم !!!

alfredooo
05-07-2011, 14:57
امروز یه Seagate Goflex Agent 1GB گرفتم:27:
با تشکر از راهنمایی های عطا جون :10:

ata.royalfalcon
05-07-2011, 15:02
امروز یه Seagate Goflex Agent 1GB گرفتم:27:
با تشکر از راهنمایی های عطا جون :10:

ممنون دوست من !!!
اگه زحمتي نيست يه تست سرعت هم تو اين تاپيك زير هم بذاريد.:46:

راستي : يك ترا هست ديگه ، يك گيگ كه نميشه !!!

alfredooo
05-07-2011, 15:13
ممنون دوست من !!!
اگه زحمتي نيست يه تست سرعت هم تو اين تاپيك زير هم بذاريد.:46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستي : يك ترا هست ديگه ، يك گيگ كه نميشه !!!

:laughing::laughing::laughing: LOOOOL آره 1 ترابایت
حتما:27:

davood.2008
05-07-2011, 16:06
سلام
میشه بگین سرعت هارد اکسترنال که با usb 2 به کیس وصل بشه با یه هارد اینترنال که ساتا هست چهقدر تفاوت داره
این تفاوت حس میشه ؟

سلام
یکی از دوستان گل جواب این سوال منو بده خیلی برام مهمه

faww
05-07-2011, 16:27
سلام
یکی از دوستان گل جواب این سوال منو بده خیلی برام مهمه

دوست عزیز بستگی به برند هارد ها داره

در کل هارد های اینترنال سریعتر جابجا می کنن اطلاعات رو اما اگه 2 تا برند خوب مثل وسترن دیجیتال اکسترنالش یو اس بی 2 رو با سامسونگ اینترنال مقایسه بخوایم بکنیم که هر کدوم تو از بهترین تو رنج خودشون هست

تفاوت سرعتشون 100mb میشه

alfa65
05-07-2011, 19:23
با سلام خدمت دوستان :40:
من یه هارد اکسترنال verico 500 GB خریدم ازش راضی هستم فقط یه مشکل کوچولو باهاش دارم !!!

بعضی وقتها که به کامپیوتر وصله یهو قطع میشه و اون صدای مخصوص اتصال یو اس بی به صدا در میاد !:13:
بعد برای اتصال دوباره مجبور میشم که یکی از کابلها رو جدا کنم و دوباره وصلش کنم( اخه کابلش تو تا اتصال یو اس بی به کامپیوتر داره ) ! به نظرتون این عادیه یا هارد مشکل داره یا مشکل از ویندوزه ؟؟؟

alfredooo
05-07-2011, 19:51
من یه هارد اکسترنال verico 500 GB خریدم ازش راضی هستم فقط یه مشکل کوچولو باهاش دارم !!!

بعضی وقتها که به کامپیوتر وصله یهو قطع میشه و اون صدای مخصوص اتصال یو اس بی به صدا در میاد !:13:
بعد برای اتصال دوباره مجبور میشم که یکی از کابلها رو جدا کنم و دوباره وصلش کنم( اخه کابلش تو تا اتصال یو اس بی به کامپیوتر داره ) ! به نظرتون این عادیه یا هارد مشکل داره یا مشکل از ویندوزه ؟؟؟

2 تا اتصال یو اس بی داره؟:18:

---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:49 PM ----------

یه نکته جالب برای کسانی که میخوان Seagate Goflex Agent بخرن
حتما یو اس بی 3 بخرید، چون به یو اس بی 2 هم میخوره و اگر یو اس بی 2شو بخرید بعدا باید تبدیلشو که قیمتی معادل 30 ،40 هزار تومن داره بخرید . . .

ata.royalfalcon
05-07-2011, 20:54
2 تا اتصال یو اس بی داره؟:18:

منظورشون این کابله (عکس زیر)
قسمت دوم کابل فقط برای تامین برق اضافی برای هارد هست و نقشی در ترانسفر دیتا نداره !!!

ata.royalfalcon
05-07-2011, 21:07

سلام دوست من
این مشکل شما صد در صد غیر عادی و نشاندهنده مشکلی اساسی هست . من که شش تا هارد دسکتاپی و یک هارد پرتابل دارم با این مشکل روبرو نشدم .

سیستم شما لپتاپه یا pc معمولی
اگر pc معمولی هست بهتره که به پورت پشت کیس متصل کنید و همچنین از usb هاب استفاده نکنید چون اتلاف ولتاژ در usb هاب نسبتا بالاست مگر اینکه از نوع آداپتوردار باشه . همچنین از کابلهای افزایش طول usb هم استفاده نکنید.

من بعید میدونم مشکل از ویندوز باشه ولی برای محکم کاری هم شده اگر وقتشو داری و نصب ویندوز رو بلدی بد نیست یه ویندوز جدید نصب کنی .

به غیر از موارد بالا من چیزی به ذهنم نمیرسه اگر مشکل حل نشد بهتره که با گارانتی مشورت کنید .

sia abedi
06-07-2011, 10:17
سلام دوست من
این مشکل شما صد در صد غیر عادی و نشاندهنده مشکلی اساسی هست . من که شش تا هارد دسکتاپی و یک هارد پرتابل دارم با این مشکل روبرو نشدم .

سیستم شما لپتاپه یا pc معمولی
اگر pc معمولی هست بهتره که به پورت پشت کیس متصل کنید و همچنین از usb هاب استفاده نکنید چون اتلاف ولتاژ در usb هاب نسبتا بالاست مگر اینکه از نوع آداپتوردار باشه . همچنین از کابلهای افزایش طول usb هم استفاده نکنید.

من بعید میدونم مشکل از ویندوز باشه ولی برای محکم کاری هم شده اگر وقتشو داری و نصب ویندوز رو بلدی بد نیست یه ویندوز جدید نصب کنی .

به غیر از موارد بالا من چیزی به ذهنم نمیرسه اگر مشکل حل نشد بهتره که با گارانتی مشورت کنید .
منم همچین مشکلی را بعضی وقتا داشتم فکر کنم به کشش مادر بورد مربوط میشه

ata.royalfalcon
06-07-2011, 13:14
اينجور مشكلات عمدتا منشاء سخت افزاري دارن
حالا يا مشكل از هارد اكسترناله يا مشكل از سيستم .

براي پي بردن به اينكه مشكل از هارده يا مادربرد. روي يه سيستم ديگه امتحان كنيد .
اگر مشكلي نداشت پس مشكل از سيستم هست .
ولي اگر روي سيستم ديگه همين مشكل وجود داشت پس اشكال از هارده .

اشكال سيستم چندين علت ميتونه داشته باشه . مثلا خرابي پورت usb ، پاور نامرغوب .....
و اشكال در هارد اكسترنال هم مربوط به قسمت تبديل هست .

davood.2008
06-07-2011, 17:49
دوست عزیز بستگی به برند هارد ها داره

در کل هارد های اینترنال سریعتر جابجا می کنن اطلاعات رو اما اگه 2 تا برند خوب مثل وسترن دیجیتال اکسترنالش یو اس بی 2 رو با سامسونگ اینترنال مقایسه بخوایم بکنیم که هر کدوم تو از بهترین تو رنج خودشون هست

تفاوت سرعتشون 100mb میشه

سلام
مرسی

من هاردم سامسونگ هست که ازش خیلی راضیم الان چون پر شده تصمیم دارم یه هارده دیگه بگیرم که بیشتر نظرم سمته هارده اکسترناله اما تو سرعت اون شک دارم
نظرتون چیه؟

ساحل 1
06-07-2011, 18:13
سلام.من یک هارد 1 ترا اکسترنال سیگیت برای ps3 خریدم.اما وقتی به پلی استیشن وصل میکنم نمیشناسه.usb2 هست.به lcd هم که می زنم.بوق بوق صدا میده.مشکل از کجاست؟خیلی نگرانم.

ata.royalfalcon
06-07-2011, 19:18
سلام.من یک هارد 1 ترا اکسترنال سیگیت برای ps3 خریدم.اما وقتی به پلی استیشن وصل میکنم نمیشناسه.usb2 هست.به lcd هم که می زنم.بوق بوق صدا میده.مشکل از کجاست؟خیلی نگرانم.

سلام
1. پارتیشن هاردت FAT32 هست یا NTFS ؟؟؟
2. داخل برنامه مولتیمن هم هارد رو نمیشناسه ؟؟؟
3. ممکنه ورژن مولتیمن شما از نوعی باشه که فرمت NTFS رو نمیشناسه ، پیشنهادم اینه که دو پارتیشن کنید و پارتیشن اولی رو با FAT32 فرمت کنید .
خبرشو بدین !!!

ata.royalfalcon
06-07-2011, 20:56
سلام
مرسی

من هاردم سامسونگ هست که ازش خیلی راضیم الان چون پر شده تصمیم دارم یه هارده دیگه بگیرم که بیشتر نظرم سمته هارده اکسترناله اما تو سرعت اون شک دارم
نظرتون چیه؟

سرعت ساتا قابل قیاس با اینترفیس usb2 نیست .
البته اگر هارد اکسترنال و مادربردتان usb3 یا esata ساپورت کنه مسئله کمی قابل تحملتر میشه !!!

alfredooo
06-07-2011, 21:51
سلام
1. پارتیشن هاردت FAT32 هست یا NTFS ؟؟؟
2. داخل برنامه مولتیمن هم هارد رو نمیشناسه ؟؟؟
3. ممکنه ورژن مولتیمن شما از نوعی باشه که فرمت NTFS رو نمیشناسه ، پیشنهادم اینه که دو پارتیشن کنید و پارتیشن اولی رو با FAT32 فرمت کنید .
خبرشو بدین !!!

منم دقیقا همین الان همین مشکل رو با هارد 1 ترابایت سیگیتم پیدا کردم
تلویزیون من ال ای دی سامسونگ مدل 40B7000 هست
وقتی وصلش میکنم چراغ هارد پشت سر هم خاموش روشن میشه، بعدم خاموش میشه
دیروز میزدم اینجوری نمیشد، البته بعد از ریختن 300 گیگ فایل اینجوری شد :41:

مشکل از چیه؟

ata.royalfalcon
06-07-2011, 22:42
مطمئنید سیگیت هم مثل وسترن قابلیت رمز گذاری داره؟ بقیه هاردها مثل سیلیکون و adata چطور؟.
فروشنده بازی متاسفانه هارد سیگیتی که تازه خریدم بودم رو یه جا فرمت کرد :41: و امکان تست رو نذاشتن ولی الان در حال دانلود نرم افزار از سایت سیگیت هستم تا مطمئن بشم که آیا قابلیت پسورد گذاری داره یا خیر بنابراین جوابتون کمی طول میکشه !!!
گرچه در سایتش درباره قابلیت file encryption تاکید کرده بود .
درمورد سیلیکون پاور باید از نرم افزار Sp Widget برای رمزنگاری استفاده کرد . بقیه برندها هم چندان اطلاعاتی ندارم .

متاسفانه نرم افزاری که دانلود کردم برای مدل های فری آجنت بود نه برای گوفلکس .
سایت سیگیت هم نرم افزار رو تو سایتش نذاشته و برای دریافت نرم افزار باید ایمیل زد . :24:
کلا از خیرش گذشتم .
در هر حال طبق مشخصاتی که داده باید قابلیت پسوردگذاری داشته باشه .
دوستانی که هارد گوفلکس دارن لطفا تست کنن آیا قابلیت پسورد گذاری رو داره یا خیر !!!

sia abedi
06-07-2011, 22:44
دوستان سایتی سراغ ندارید که بنچمارک و اطلاعات را مربوط به هارد های مختلف را قرار بده؟

alfredooo
06-07-2011, 23:29
منم دقیقا همین الان همین مشکل رو با هارد 1 ترابایت سیگیتم پیدا کردم
تلویزیون من ال ای دی سامسونگ مدل 40B7000 هست
وقتی وصلش میکنم چراغ هارد پشت سر هم خاموش روشن میشه، بعدم خاموش میشه
دیروز میزدم اینجوری نمیشد، البته بعد از ریختن 300 گیگ فایل اینجوری شد :41:

مشکل از چیه؟

مشکل فهمیدم از چی بود
من از کابل واسط برای بلند کردن سیم یو اس بی استفاده میکردم . . .:13:
اونو که برداشتم درست شد . . .:27:
ولی دیروز با کابل واسطم روشن میشد، عطا جون کابل واسط مشکلی ایجاد میکنه برای هارد؟ :9:
----------------
اینجوری بگم بهتره : خاموش و روشن شدن هارد بر اثر نوسان ولتاژ یو اس بی امکان داره بهش ضربه بزنه؟

ata.royalfalcon
07-07-2011, 11:00
مشکل فهمیدم از چی بود
من از کابل واسط برای بلند کردن سیم یو اس بی استفاده میکردم . . .:13:
اونو که برداشتم درست شد . . .:27:
ولی دیروز با کابل واسطم روشن میشد، عطا جون کابل واسط مشکلی ایجاد میکنه برای هارد؟ :9:
----------------
اینجوری بگم بهتره : خاموش و روشن شدن هارد بر اثر نوسان ولتاژ یو اس بی امکان داره بهش ضربه بزنه؟

خب خدا رو شکر :46:
یکی دوبار اشکالی نداره ولی دیگه این کار رو نکن .
کابل رابط بلند (بیش از یک متر) برای آداپتوریهاست که منبع تغذیه اش جدا هست . و مشکلی از بابت کمبود ولتاژ وجود نداره
البته میتونستی از کابل رابط کوتاهتر استفاده کنی . مثلا من برای هارد پرتابلم که 500 گیگ هست یه کابل رابط 30 سانتی خریدم هزارتومن .
ولی شما اصلا از کابل رابط استفاده نکنید چون هارد یک ترابایت که پلاتر های بیشتری داره به برق بیشتری هم نیاز داره !!!

---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

دوستان سایتی سراغ ندارید که بنچمارک و اطلاعات را مربوط به هارد های مختلف را قرار بده؟

نگرد نیست گشتیم نبود

man69s
07-07-2011, 13:41
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده نیاز به هارد اکسترنالی دارم که همانند هارد اینترنال (دیدن فیلم و ...) از ان استفاده کنم . لطفا هاردی با مشخصات زیر معرفی کنید :
500 گیگ فضا
سرعت بالا ، امنیت اطلاعات و مقاومت در برابر ضربه و شوک و ... بد سکتور نشدن و عمر بالا
ترجیحا بدون اداپتور

ضمنا دوستان بفرمایید که هارد اکسترنال برای نگهداری ارشیو های با ارزش و کمیاب مناسب است یا وسایل ذخیره سازی دیگر با سرعت و امنیت بالا تر نیز وجود دارد

یا تشکر

alfredooo
07-07-2011, 14:10
دمای هارد روی چقدر نرمال هست؟
43-42 درجه خوبه؟

ata.royalfalcon
07-07-2011, 14:52
دمای هارد روی چقدر نرمال هست؟
43-42 درجه خوبه؟

بر خلاف وسترن که دمای مجاز رو گفته سیگیت حداکثر دمای مجاز رو نگفته بنابراین نمیشه اظهارنظر کرد .
البته من با استفاده از یه فن کوچیک دمای اونو تا 35 درجه هم پایین میارم . :31:
عکس زیر هاردم که در کنار فن هست رو نشون میده .

alfredooo
07-07-2011, 15:18
بر خلاف وسترن که دمای مجاز رو گفته سیگیت حداکثر دمای مجاز رو نگفته بنابراین نمیشه اظهارنظر کرد .
البته من با استفاده از یه فن کوچیک دمای اونو تا 35 درجه هم پایین میارم . :31:
عکس زیر هاردم که در کنار فن هست رو نشون میده .

حد مجاز وسترن چقدر هست؟
اون پلاستیک دور سیگیت رو که نکندی باعث نمیشه دماش بالاتر بمونه؟
من هر چی دورو برش بود کندم، البته بعدش پشیمون شدم چون سریع خط و خش میفته روش . . . :27:

ata.royalfalcon
07-07-2011, 15:46
حد مجاز وسترن چقدر هست؟
اون پلاستیک دور سیگیت رو که نکندی باعث نمیشه دماش بالاتر بمونه؟
من هر چی دورو برش بود کندم، البته بعدش پشیمون شدم چون سریع خط و خش میفته روش . . . :27:
نه اون پلاستیک دورشو نکندم چون میدونستم خط و خش میافته .:31:
اون پلاستیکه نازکه ، فکر نمیکنم اینقدر تاثیر داشته باشه دماش بالا بره !!!
ولی شما یه کیف براش بخرید من خریدم 7 تومن

دمای کاری مدل پرتال وسترن 500 گیگ رو اینجوری زده گرچه به نظر خیلی کم نوشته چون به راحتی 35 رو رد میکنه !!!
شاید منظورش یه چیز دیگه هست .
شاید منظورش اینه که دمای اتاق نباید از 35 درجه بیشتر و نباید کمتر از 5 درجه باشه :23:

Operating temperature: 5°C to 35°C
Non-op. temperature: –20°C to 65°C

جالب اینجاست که برای سیلیکون پاور اینجوری نوشته که به نظرم منطقی تره !!!

Operating Temperature: 5°C~ 55°C
Storage Temperature: -40°C~ 70°C

ata.royalfalcon
07-07-2011, 16:05
با عرض سلام خدمت دوستان
بنده نیاز به هارد اکسترنالی دارم که همانند هارد اینترنال (دیدن فیلم و ...) از ان استفاده کنم . لطفا هاردی با مشخصات زیر معرفی کنید :
500 گیگ فضا
سرعت بالا ، امنیت اطلاعات و مقاومت در برابر ضربه و شوک و ... بد سکتور نشدن و عمر بالا
ترجیحا بدون اداپتور

ضمنا دوستان بفرمایید که هارد اکسترنال برای نگهداری ارشیو های با ارزش و کمیاب مناسب است یا وسایل ذخیره سازی دیگر با سرعت و امنیت بالا تر نیز وجود دارد

یا تشکر

سلام
اول از همه بايد بگم که در اين دنياي فاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هيچ چيزي امنيت مطلقي نداره ولي ميتوان کاري کرد که ميزان امنيت کمي تا قسمتي بيشتر بشه !!!
مثلا بکآپ گرفتن و ذخيره کردن اطلاعات در چندين هارد و يا ديسک و قراردادن اونها در جاي مطمئن و ....

ولی اگر هارد ضد ضربه و ضد شوک و بدسکتور نشدن بخوای باید هاردهای سیلیکون پاور رو بخرید . مدل پیشنهادی من silicon power armor a80 هست ولی قبل از هرچیزی مطمئن بشید که دستگاهی که میخواهید باهاش فیلم نگاه کنین USB3 رو ساپورت میکنه ، چون این مدل usb3 هست . 500 گیگ هم موجوده !!!
لینک این مدل

man69s
07-07-2011, 17:27
سلام
اول از همه بايد بگم که در اين دنياي فاني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هيچ چيزي امنيت مطلقي نداره ولي ميتوان کاري کرد که ميزان امنيت کمي تا قسمتي بيشتر بشه !!!
مثلا بکآپ گرفتن و ذخيره کردن اطلاعات در چندين هارد و يا ديسک و قراردادن اونها در جاي مطمئن و ....

ولی اگر هارد ضد ضربه و ضد شوک و بدسکتور نشدن بخوای باید هاردهای سیلیکون پاور رو بخرید . مدل پیشنهادی من silicon power armor a80 هست ولی قبل از هرچیزی مطمئن بشید که دستگاهی که میخواهید باهاش فیلم نگاه کنین USB3 رو ساپورت میکنه ، چون این مدل usb3 هست . 500 گیگ هم موجوده !!!
لینک این مدل

ممنون از پاسختون فقط یک سوال این مدل usb2 ساپورت نمیکنه؟

alfredooo
07-07-2011, 17:58
نه اون پلاستیک دورشو نکندم چون میدونستم خط و خش میافته .:31:
اون پلاستیکه نازکه ، فکر نمیکنم اینقدر تاثیر داشته باشه دماش بالا بره !!!
ولی شما یه کیف براش بخرید من خریدم 7 تومن

دمای کاری مدل پرتال وسترن 500 گیگ رو اینجوری زده گرچه به نظر خیلی کم نوشته چون به راحتی 35 رو رد میکنه !!!
شاید منظورش یه چیز دیگه هست .
شاید منظورش اینه که دمای اتاق نباید از 35 درجه بیشتر و نباید کمتر از 5 درجه باشه :23:

Operating temperature: 5°C to 35°C
Non-op. temperature: –20°C to 65°C

جالب اینجاست که برای سیلیکون پاور اینجوری نوشته که به نظرم منطقی تره !!!

Operating Temperature: 5°C~ 55°C
Storage Temperature: -40°C~ 70°C

فکر میکنم این موارد برای دمای اتاق منطقی تر هست ;)
برای مواقعی که کار میکنه و مواقعی که خاموش هست
با این حساب سیلیکون پاورو تو قطبم میتونی ببری کنار پنگوئنا :weird:

ata.royalfalcon
07-07-2011, 19:34

چرا این مدل silicon power armor a80 که usb3 هست ، usb2 رو هم ساپورت میکنه .
کلا اینترفیس usb3 سازگار با usb2 هست .
ولی گاهی اوقات پیش میاد که دستگاه به دلایلی نمیتونه هاردی که usb3 داره رو شناسایی کنه .

ArashMiniStar
07-07-2011, 19:39
هم usb 2 هم 3.
اگه مادربورد کامپیوتر یا لپ تاپتون از یو اس بی 3 ساپورت کنه سرعتتون بالا وگرنه همون سرعت عادی و کم یو اس بی 2.

www_parham
07-07-2011, 20:50
سلام دوستان

قصد دارم هارد 500 gb بخرم،

برای بک آپ عکس هام ،

زیاد حمل و نقل نمیکنم و اندازش خیلی مهم نیس ولی آداپتوری نباشه ،

لپتاپم firewire & esata داره و usb3 هم حالا حالاها به دردم نمیخوره .ولی تنها مدل ساتا seagate goflex هست که 30 تومن پول کابلشه و کلا باید بیخیال ساتا بشم.(درسته؟)

قیمت واسم مهم نیس ولی میخام قدر نیازم خرید کنم .

با این وضع wd my passport or wd elements or seagate expansion یا اون wd که هم 2 و3usb داره با اینکه هر دورو داره قیمتش زیاد فرقی با usb2 ها نداشت(اگه اشتباه نکنم)

اگه میشه راهنمایی کنید بین اینها یا هر چی که خودتون پیشنهاد میکنید.

با تشکر

Rastin.
07-07-2011, 21:00
دوستان میخوام برنامه wd smartware رو برای هارد wd essential se 750 gig نصب کنم اما وقتی روی فایل setup کلیک میکنم ارور میده:

xmlparser::parseurl:error processing file: WD smartware\locale\en-us.lproj\localizable.strings

بار اول که هارد رو وصل کردم برنامه setup بدون مشکل اجرا شد!

راهنمایی؟!

+
نظر دوستانی که تجربه دارن در مورد پارتیشن بندی هارد چیه..و از چه برنامه ای استفاده کنم؟؟

ممنون.

ata.royalfalcon
07-07-2011, 21:15
سلام دوستان

قصد دارم هارد 500 gb بخرم،

برای بک آپ عکس هام ،

زیاد حمل و نقل نمیکنم و اندازش خیلی مهم نیس ولی آداپتوری نباشه ،

لپتاپم firewire & esata داره و usb3 هم حالا حالاها به دردم نمیخوره .ولی تنها مدل ساتا seagate goflex هست که 30 تومن پول کابلشه و کلا باید بیخیال ساتا بشم.(درسته؟)

قیمت واسم مهم نیس ولی میخام قدر نیازم خرید کنم .

با این وضع wd my passport or wd elements or seagate expansion یا اون wd که هم 2 و3usb داره با اینکه هر دورو داره قیمتش زیاد فرقی با usb2 ها نداشت(اگه اشتباه نکنم)

اگه میشه راهنمایی کنید بین اینها یا هر چی که خودتون پیشنهاد میکنید.

با تشکر

سلام
با توجه به اینکه قیمتش مهم نیست ، اگر جای شما بودم اون seagate goflex ورمیداشتم با یه آداپتر Esata . میدونی سرعت usb2 چقدر کنده ، آدم کلافه میشه .:13:
ولی اگر شما اون مدل seagate goflex نمیخواهید بهتره که wd my passport وردارین .
ضمنا دور seagate expansion یا wd elements خط بکشید .

ata.royalfalcon
07-07-2011, 21:30
دوستان میخوام برنامه wd smartware رو برای هارد wd essential se 750 gig نصب کنم اما وقتی روی فایل setup کلیک میکنم ارور میده:

xmlparser::parseurl:error processing file: WD smartware\locale\en-us.lproj\localizable.strings

بار اول که هارد رو وصل کردم برنامه setup بدون مشکل اجرا شد!

راهنمایی؟!

+
نظر دوستانی که تجربه دارن در مورد پارتیشن بندی هارد چیه..و از چه برنامه ای استفاده کنم؟؟

ممنون.

علت اون ارور رو نمیدونم .
ولی اگر من جای شما بودم برای پارتیشن بندی هارد اکسترنال از disk management موجود در ویندوز استفاده میکردم . این برنامه یکسری ابزارهای ساده ای داره که میتونه کار آدم رو راه بندازه .
اما اگر بخواهید عملیات پیچیده ای انجام بدید مثل تغییر اندازه پارتیشن باید از نرم افزارهای دیگه استفاده کنین . نرم افزار Acronis Disk Director Home رو پیشنهاد میدم . در لینک زیر درباره این نرم افزار توضیحات خوبی داده .

TIG3R
07-07-2011, 22:31
سلام
یکی از دوستام یه هارد 750 اکسترنال میخواست زیر 100 تومن(در حدود 80 90 تومن) 3.5 اینچی باشه چه بهتر اگه نبود همون 2.5 مشکلی نداره میخواستم یک مارک فقط عمر بالای داشته باشه چون میخواد همیشه به سیستمش وصل کنه (بعضی اوقات جابه جاش میکنه)

.................................................. .................................................. .................................................. ......................
خودم یک سوال داشتم بهش مارک Adata رو معرفی کردم وغیر این به چند تا دیگه معرفی کردم گفتن آشغاله و بدرد نخور ترین هارده
حالا خودم یه ADATA NHO3 1T دارم مشکلی نداشته(یک سال نیم هست) مشکلی نداشته حالا شانس ما خوب بوده :31: یا واقعا این مارک هارد به درد نخوره؟چون میخواستم اگه واقعا هنوز همون کیفیت داره یک 2T دیگه از همین مارک بخرم

www_parham
08-07-2011, 16:15
سلام

با توجه به اینکه قیمتش مهم نیست ، اگر جای شما بودم اون seagate goflex ورمیداشتم با یه آداپتر Esata . میدونی سرعت usb2 چقدر کنده ، آدم کلافه میشه .:13:
ولی اگر شما اون مدل seagate goflex نمیخواهید بهتره که wd my passport وردارین .
ضمنا دور seagate expansion یا wd elements خط بکشید .

ممنون إز نظرتون ، ميدونيداون seagate goflex با یه آداپتر Esata چقدر در مياد ؟ تبديل ساتا راحت گير مياد؟

فك كنم با همون هزينه بشه يه ٧٥٠ gb با USB3 گرفت كه البته بدردم نميخوره !!

كلا اگه در مورد قيمت هم نظر بديد ممنون ميشم.

cao-cao
08-07-2011, 17:01
دوستان یه هارد یه ترا میخوام بگیرم با اداپتور باشه بهتره
استفادم فیلم
وصل به ماهواره واسه کپچر
وصل یه tv
وصل کردن به لپ تا پ و پی سی
حالا یه راهنمایی کنید چی بگیریم با قیمت مناسب
ترنسد چه جوریه و واسه چی پیشنهاد نمیشه؟
با اینکه قیمتشم مناسبه؟

ata.royalfalcon
08-07-2011, 18:18
ممنون إز نظرتون ، ميدونيداون seagate goflex با یه آداپتر Esata چقدر در مياد ؟ تبديل ساتا راحت گير مياد؟

فك كنم با همون هزينه بشه يه ٧٥٠ gb با USB3 گرفت كه البته بدردم نميخوره !!

كلا اگه در مورد قيمت هم نظر بديد ممنون ميشم.

سلام
خودم هارد 500 گیگ سیگیت گوفلکس رو خریدم 78 هزارتومن . احتمالا آداپتر esata هم حدودا 35 هزارتومنی هست که با این پول میتونین 750 گیگ وسترن رو بخرید که usb2+usb3 هست . قیمت 750 گیگ وسترن در بازارچه پرشین تولز 109.000 تومان هست و در سایت دیجیکالا 115.000 تومان هست .
هارد وسترنی که میخواهید بخرید مدل My Passport Essential SE هست که در حجم 750 گیگ و 1 ترا موجوده فقط به کلمه SE دقت کنین چون مدلهای عادی فقط 500 گیگ هست .

اگر منظور شما از تبدیل ساتا همون آداپتر سیگیت هست بله به راحتی در بازار پیدا میشه ولی اگر منظور شما غیر از اینه تبدیل ساتا به esata به راحتی پیدا نمیشه یه زمانی خودم دنبالش بودم .

Rastin.
08-07-2011, 20:18
علت اون ارور رو نمیدونم .
ولی اگر من جای شما بودم برای پارتیشن بندی هارد اکسترنال از disk management موجود در ویندوز استفاده میکردم . این برنامه یکسری ابزارهای ساده ای داره که میتونه کار آدم رو راه بندازه .
اما اگر بخواهید عملیات پیچیده ای انجام بدید مثل تغییر اندازه پارتیشن باید از نرم افزارهای دیگه استفاده کنین . نرم افزار Acronis Disk Director Home رو پیشنهاد میدم . در لینک زیر درباره این نرم افزار توضیحات خوبی داده .

کلا پارتیشن بندی بنظرتون مفیده (برای افزایش سرعت و..) یا چندان فایده ای نداره؟
یکی دو جا هم خوندم با پارتیشن بندی ممکنه حالت بدسکتور پیش بیاد!

لینکی برای دانلود برنامه wd smartware ندارین؟
ممنون.

ata.royalfalcon
08-07-2011, 21:09
کلا پارتیشن بندی بنظرتون مفیده (برای افزایش سرعت و..) یا چندان فایده ای نداره؟
یکی دو جا هم خوندم با پارتیشن بندی ممکنه حالت بدسکتور پیش بیاد!

لینکی برای دانلود برنامه wd smartware ندارین؟
ممنون.
برای هارد My Passport Essential SE USB 3.0/USB 2.0 تنها آپدیت کننده نرم افزار موجود بوده در هرحال این نرم افزار رو دانلود و نصب کنین ، انشااله مشکلی که با نرم افزار داشید حل بشه . فقط هارد رو از سیستم جدا کنید و سپس آپدیت کننده رو اجرا کنید و سپس سیستم رو ریستارت کنید و سپس هارد رو وصل کنید.

والا من بعید میدونم با پارتیشن بندی بد سکتور ایجاد بشه ، نگهداری بد مثل ضربه خوردن باعث بدسکتوری میشه .

ata.royalfalcon
08-07-2011, 21:33
سلام
یکی از دوستام یه هارد 750 اکسترنال میخواست زیر 100 تومن(در حدود 80 90 تومن) 3.5 اینچی باشه چه بهتر اگه نبود همون 2.5 مشکلی نداره میخواستم یک مارک فقط عمر بالای داشته باشه چون میخواد همیشه به سیستمش وصل کنه (بعضی اوقات جابه جاش میکنه)

.................................................. .................................................. .................................................. ......................
خودم یک سوال داشتم بهش مارک Adata رو معرفی کردم وغیر این به چند تا دیگه معرفی کردم گفتن آشغاله و بدرد نخور ترین هارده
حالا خودم یه ADATA NHO3 1T دارم مشکلی نداشته(یک سال نیم هست) مشکلی نداشته حالا شانس ما خوب بوده :31: یا واقعا این مارک هارد به درد نخوره؟چون میخواستم اگه واقعا هنوز همون کیفیت داره یک 2T دیگه از همین مارک بخرم

سلام

صبر کردم ببینم کسی نظری داره یا نه !!!

راستش تو بازار ، هارد اکسترنال 3.5 اینچی عمدتاً یک ترابایت به بالا هست . پیشنهادم اینه که دوستتون یکم بودجه رو بیشتر کنن تا هارد یکترابایت رو بخرن .
عمر بالا هم بستگی به نحوه نگهداری داره دوست من مثلا تکون ندادن هارد در زمانی که کار میکنه ، کنترل دمای هارد (مهمه) و ...

قیمت مدل My Book Essential در سایت چاره 102,000 تومان
قیمت مدل My Book Essential در سایت دیجیکالا 112,000 تومان
قیمت مدل My Book Essential در سایت پرشین تولز104.000 تومان

ولی برای 750 گیگ پرتابل
قیمت مدل My Passport Essential SE در سایت دیجی کالا 115.000 هزارتومن
قیمت مدل My Passport Essential SE در سایت پرشین تولز 109.000 هزارتومن

خلاصه بودجه کم هست !!!:31:

fabio montari
08-07-2011, 22:23
این یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این

ata.royalfalcon
09-07-2011, 06:56
این یا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این

سلام
اون مدلهايي كه گزاشتين دوترابايتي دسكتاپي و يك ترابايتي پرتابل هست كه اساسا براي اهداف مختلف ساخته شده .
اگر زياد جابه جا ميكنين كه پرتابل رو بخريد در غير اينصورت بهتره كه دسكتاپي رو بخريد كه ارزونتر هم تموم ميشه !!!

shayanss
09-07-2011, 10:55
من یه هارد بین 600 تا 1T می خوام حتماً USB3 و Seagate باشه و بدون آدابتور باشه ... آیا با این مشخصات هاردی رو با این مارک می شناسید ؟؟؟؟

ata.royalfalcon
09-07-2011, 11:09
من یه هارد بین 600 تا 1T می خوام حتماً USB3 و Seagate باشه و بدون آدابتور باشه ... آیا با این مشخصات هاردی رو با این مارک می شناسید ؟؟؟؟
سلام
FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive
اين مدل كه بدون آداپتور هست تا 1.5 ترا موجوده . اين مدلها با دونوع اينترفيس فروخته ميشن يا usb2 هست و يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه پس قبل از خريد به روي جعبه اش دقت كنين .

mitraryan
09-07-2011, 17:08
سلام
من میخاستم یه هارد اکسترنال بخرم و هیچ محدودیت قیمتی هم ندارم، الان بهترین چیزی که میتونم بخرم چیه؟
برای نگه داری فیلم های Blu-Ray میخام، هر فیلم تقریبا 30GB هست، فقط نیاد بعد از یه مدت مشکل پیدا کنه و همه فیلم ها رو نابود کنه!
ظرفیت 2 تا 3 ترابایت (حجم بالاتر مشکلی نداره!) - حتما USB 3 باشه - ظاهرش هم خوب باشه
دستی یا دسکتاپش هم فرقی نداره!!
ممنون

aliqq
09-07-2011, 19:34
آقا سلام !:20:

نظرتون در مورد این چیه ؟!

هدف دیدن فیلم هست روزی 1 عدد !! یعنی پرش کنم فیلمو از روش نگاه کنم !

الان این usb3 هست usb2 هم میخوره ؟!

گارانتیش چقدر مطمئنه ؟!

قیمتم میگه 135 تومن !

ArashMiniStar
09-07-2011, 19:39
آقا سلام !:20:

نظرتون در مورد این چیه ؟!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهدف دیدن فیلم هست روزی 1 عدد !! یعنی پرش کنم فیلمو از روش نگاه کنم !

الان این usb3 هست usb2 هم میخوره ؟!

گارانتیش چقدر مطمئنه ؟!

قیمتم میگه 135 تومن !
داداش پیشنهاد من : نخر!!:31:
برو تو سایت سیلیکان پاور.اصلا 1 ترا A80 نداره!
ولی هارد خوبیه.یکی از دوستام خریده.منم از آب بندی در بیام میرم میخرم یه 750 گیگ.

قیمت 750 تو بازار رو داری؟
چند وقت پیش 100 تومان گرفت این دوستم.

Antigirl
09-07-2011, 19:40
سلام من بین سیگیت و وسترن دیجیتال 1ترابایت
دو دل شدم به نظر شما کدوم رو بگیرم
البته صحبتهای مردم ضد و نقیضه یکی میگه وسترن عالیه یکی دیگه میگه خرابی زیاد داره یکی دیگه میگه داره پول مارکش رو میگیره
حالا موندم
در ضمن قیمت وسترن 138 و سیگیت 132
حالا نظر شما کدوم هارده ؟
ممنون

ArashMiniStar
09-07-2011, 19:41
احیانا Stream S20 نیست؟!! :46:

ata.royalfalcon
09-07-2011, 20:41
سلام
من میخاستم یه هارد اکسترنال بخرم و هیچ محدودیت قیمتی هم ندارم، الان بهترین چیزی که میتونم بخرم چیه؟
برای نگه داری فیلم های Blu-Ray میخام، هر فیلم تقریبا 30GB هست، فقط نیاد بعد از یه مدت مشکل پیدا کنه و همه فیلم ها رو نابود کنه!
ظرفیت 2 تا 3 ترابایت (حجم بالاتر مشکلی نداره!) - حتما USB 3 باشه - ظاهرش هم خوب باشه
دستی یا دسکتاپش هم فرقی نداره!!
ممنون

سلام
برای امنیت بیشتر میتونین چندتا هارد کم حجمتر بخرید که اگر خدایی نکرده یکی از هاردها خراب شد تمامی اطلاعات رو از دست ندید.
میتونین یک کار دیگه هم بکنید مثلا دوتا هارد 3 ترابایتی بخرید که یکیش برای کارهای روزمره و اون یکی هم برای بک آپ باشه !!!
من روش دوم رو توصیه میکنم . اتفاقا نرم افزاری هست که میتونه اطلاعات دو هارد رو sync کنه !!!
هارد همینه !!! کاریش نمیشه کرد شب میخوابی صبح پا میشی میبینی هارد به فنا رفته !!!!
هارد حجم بالا میخواهید بخرید بهتره که وسترن باشه !!!

ata.royalfalcon
09-07-2011, 20:54
سلام من بین سیگیت و وسترن دیجیتال 1ترابایت
دو دل شدم به نظر شما کدوم رو بگیرم
البته صحبتهای مردم ضد و نقیضه یکی میگه وسترن عالیه یکی دیگه میگه خرابی زیاد داره یکی دیگه میگه داره پول مارکش رو میگیره
حالا موندم
در ضمن قیمت وسترن 138 و سیگیت 132
حالا نظر شما کدوم هارده ؟
ممنون

سلام
برای چه کاری میخوای ؟؟؟
اگر فقط به لپتاپ یا pc وصل میکنی پس وسترن رو بخر که usb2+usb3 هست .
ولی اگر احتمالا به سایر تجهیزات مثل ps3 یا ----- یا tv میخوی وصل کنی بهتره که سیگیت رو بخری . چون ممکنه ممکنه این تجهیزات قادر به شناسایی usb3 نباشه و مجبور بشی یه آداپتر usb2 بخری ، بهتر از اینه که کلاً هاردت بلا استفاده بمونه .
خلاصه اگر سیگیت رو میخری با توجه به حجم بالا بهتره که اینترفیس usb3 رو بخری ولی اگر احیانا با usb3 به مشکل برخورد ، میتونی با خرید یه آداپتر جداگانه از usb2 استفاده کنی !!!

لپتاپم usb3 ساپورت میکرد ولی رفتم یه سیگیت usb2 خریدم چون کنسول بازی من usb3 رو نمیشناخت !!!
الان اکثر هاردهای وسترن usb2+usb3 هستن به جز مدلهای المنت که بعلت سادگی بیش از حد من نظر مثبتی ندارم !!!

ata.royalfalcon
09-07-2011, 21:03
دوستان یه هارد یه ترا میخوام بگیرم با اداپتور باشه بهتره
استفادم فیلم
وصل به ماهواره واسه کپچر
وصل یه tv
وصل کردن به لپ تا پ و پی سی
حالا یه راهنمایی کنید چی بگیریم با قیمت مناسب
ترنسد چه جوریه و واسه چی پیشنهاد نمیشه؟
با اینکه قیمتشم مناسبه؟

سلام
با وجود برندهای معتبر که سابقه زیادی در ساخت این هارد دارن نوبت به ترنسند نمیرسه !!!
رسیورتون esata ساپورت میکنه ؟؟؟ فیلمهای HD میخوای کیچر کنی ؟؟؟ چون اگر میخوای فیلمهای HD کیچر کنی نیاز به هارد پرسرعت داری که کم نیاره !!! . در غیر اینصورت هارد معمولی usb2 براتون کفایت میکنه !!! آیا با این وجود رسیورتون میتونه اینترفیس usb3 رو بشناسه ؟؟؟ به سایت سازنده اش مراجعه کنین و در باره این موضوع تحقیق کنین .
آیا TV شما usb3 رو میشناسه ؟؟؟

خلاصه همینطوری نمیشه راهنمایی کرد عزیزم !!! اگر به شما بگم یه هاردی بخر که usb3 داشته باشه اون وقت هاردتون توسط این دستگاه ها شناسایی نشه ...........

aliqq
09-07-2011, 22:26
داداش پیشنهاد من : نخر!!:31:
برو تو سایت سیلیکان پاور.اصلا 1 ترا A80 نداره!
ولی هارد خوبیه.یکی از دوستام خریده.منم از آب بندی در بیام میرم میخرم یه 750 گیگ.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقیمت 750 تو بازار رو داری؟
چند وقت پیش 100 تومان گرفت این دوستم.

پس یعنی این تقلبیه ؟!؟! :13:

نه والا قیمت اونو ندارم !

من 1 ترا نیازمه !!:19:

ArashMiniStar
09-07-2011, 22:35

نمیدونم.البته تو کارت گرافیکا که اینجوری کانفیگ بالاتر از سایت سازنده هم میدن!!
مثل کارت من
Nvidia GT9500 1GB
1 گیگ رو فکر نکنم تو سایتش زده باشه.یک بار چک کردم.:27:

alfredooo
10-07-2011, 10:24
سلام
با وجود برندهای معتبر که سابقه زیادی در ساخت این هارد دارن نوبت به ترنسند نمیرسه !!!
رسیورتون esata ساپورت میکنه ؟؟؟ فیلمهای HD میخوای کیچر کنی ؟؟؟ چون اگر میخوای فیلمهای HD کیچر کنی نیاز به هارد پرسرعت داری که کم نیاره !!! . در غیر اینصورت هارد معمولی usb2 براتون کفایت میکنه !!! آیا با این وجود رسیورتون میتونه اینترفیس usb3 رو بشناسه ؟؟؟ به سایت سازنده اش مراجعه کنین و در باره این موضوع تحقیق کنین .

خلاصه همینطوری نمیشه راهنمایی کرد عزیزم !!! اگر به شما بگم یه هاردی بخر که usb3 داشته باشه اون وقت هاردتون توسط این دستگاه ها شناسایی نشه ...........

آقا یو اس بی 3 که من گرفتم به همه دستگاه ها خورد، از ----- گرفته تا ضبط ماشینو تلویزیون!!!! :8:
ولی بازم تحقیقات بیشتری کنید بد نیست، شاید سیستمای من اینجورین!;)

ArashMiniStar
10-07-2011, 16:27

وسترن دیجیتال بگیر!

mitraryan
10-07-2011, 17:23
سلام
برای امنیت بیشتر میتونین چندتا هارد کم حجمتر بخرید که اگر خدایی نکرده یکی از هاردها خراب شد تمامی اطلاعات رو از دست ندید.
میتونین یک کار دیگه هم بکنید مثلا دوتا هارد 3 ترابایتی بخرید که یکیش برای کارهای روزمره و اون یکی هم برای بک آپ باشه !!!
من روش دوم رو توصیه میکنم . اتفاقا نرم افزاری هست که میتونه اطلاعات دو هارد رو sync کنه !!!
هارد همینه !!! کاریش نمیشه کرد شب میخوابی صبح پا میشی میبینی هارد به فنا رفته !!!!
هارد حجم بالا میخواهید بخرید بهتره که وسترن باشه !!!

یعنی الان بهترین هارد موجود همینیه که معرفی کردین؟
خودم هم همین کار رو کردم الان یه هارد 500 گیگ دارم برای کارهای روزمره و برای همین که دلم از دستش خونه! اومدم میگم یه هارد عالی معرفی کنین که مشکلات این رو نداشته باشه، این یکی رو فقط برای نگه داری فیلم میخام

shayanss
10-07-2011, 19:56
سلام
FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive
اين مدل كه بدون آداپتور هست تا 1.5 ترا موجوده . اين مدلها با دونوع اينترفيس فروخته ميشن يا usb2 هست و يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه پس قبل از خريد به روي جعبه اش دقت كنين .

مرسی بابت جواب فقط یه سوال بچه گانه اگه من USB3 بگیرم مشکلی بابت اتصال به USB2 ندارم ؟؟؟

ArashMiniStar
10-07-2011, 20:07
مرسی بابت جواب فقط یه سوال بچه گانه اگه من USB3 بگیرم مشکلی بابت اتصال به USB2 ندارم ؟؟؟
برای کامپیوتر نه.ولی ممکنه با بعضی ----- :31: ها و ... مشکل پبدا کنی و راه انداری نشن.
مثلا ps3 اسلیم بود یا فت چی بود خدایا با usb3 مشکل داره و باید براش هاب بگیری.

ata.royalfalcon
10-07-2011, 20:30
یعنی الان بهترین هارد موجود همینیه که معرفی کردین؟
خودم هم همین کار رو کردم الان یه هارد 500 گیگ دارم برای کارهای روزمره و برای همین که دلم از دستش خونه! اومدم میگم یه هارد عالی معرفی کنین که مشکلات این رو نداشته باشه، این یکی رو فقط برای نگه داری فیلم میخام

سلام
اگر برای نگهداری و آرشیو کردن میخواهید این مدل بسیار عالی هست !!!
این مدل که usb3 هم داره و تا سه ترابایت هم موجوده
خودم در آینده نزدیک قصد خرید همین مدل رو دارم !!!

mitraryan
10-07-2011, 22:12
سلام
اگر برای نگهداری و آرشیو کردن میخواهید این مدل بسیار عالی هست !!!
این مدل که usb3 هم داره و تا سه ترابایت هم موجوده
خودم در آینده نزدیک قصد خرید همین مدل رو دارم !!!

ممنون ولی حالا از کجا میشه تهیش کرد هیچ جا بالاتر از 1 ترابایتش رو نداره!
یا این یکی رو:

ata.royalfalcon
11-07-2011, 07:31
ممنون ولی حالا از کجا میشه تهیش کرد هیچ جا بالاتر از 1 ترابایتش رو نداره!
یا این یکی رو:

اتفاقا ديروز بازار بودم سيگيت سه ترابايتي فراوان بود .
پيشنهادم اينه كه اگر عجله ندارين صبر كنيد تا وسترن سه ترابايتي بياد .

mitraryan
11-07-2011, 17:32
اتفاقا ديروز بازار بودم سيگيت سه ترابايتي فراوان بود .
پيشنهادم اينه كه اگر عجله ندارين صبر كنيد تا وسترن سه ترابايتي بياد .

مدل usb 3 این یکی رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ سه ترابایتیش هم هست ولی usb 2 هستن:

لطفا اگه جایی سراغ دارید برام pm کنید
ممنون

ata.royalfalcon
11-07-2011, 19:43
مدل usb 3 این یکی رو از کجا میتونم پیدا کنم؟ سه ترابایتیش هم هست ولی usb 2 هستن:

لطفا اگه جایی سراغ دارید برام pm کنید
ممنون

اگر تهران هستید میتونین برید مرکز کامپیوتر ایران پایینتر از میدان ولیعصر و پایینتر از سفارت عراق
اونجا چندین مغازه بود که مدلهای سه ترابایتی رو داشت و مطمئن هستم که usb3 هم پیدا میشه !!!

ArashMiniStar
11-07-2011, 22:05
آقا عطا هنوز کابل افزایش طول یو اس بی 3 نیومده؟ میاد بنظرتون؟ :40:
در حد 1 1.5 متر.

ArashMiniStar
11-07-2011, 22:14
این اکسپرس کارت های یو اس بی 3 که میفرمایید سرعتشون از اصلی مادربورد پایین تره.منظورتون هارده؟؟؟!!
یعنی مثلا اگر هارد سرعت 100 مگ بده با اکسپرس کمتره؟؟؟ برام جای سواله.
بنظرتون بین هارد های 3.5 اینچی اکسترنال کردوم پر سرعت تره؟
ممنون:11:

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

ببخشید بازم سوال.:31:
این هارد های 3.5 وسترن کابلشون حدودا چقدره؟ اندازشون منظورمه.

ata.royalfalcon
11-07-2011, 22:41
آقا عطا هنوز کابل افزایش طول یو اس بی 3 نیومده؟ میاد بنظرتون؟ :40:
در حد 1 1.5 متر.

جونم !!!
طبق آخرین استعلام هنوز کابل افزایش طول usb3 موجود نیست !!!:31:
100 درصد که میاد ولی باید صبر کرد .

این اکسپرس کارت های یو اس بی 3 که میفرمایید سرعتشون از اصلی مادربورد پایین تره.منظورتون هارده؟؟؟!!
یعنی مثلا اگر هارد سرعت 100 مگ بده با اکسپرس کمتره؟؟؟ برام جای سواله.
بنظرتون بین هارد های 3.5 اینچی اکسترنال کردوم پر سرعت تره؟
ممنون:11:

---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

ببخشید بازم سوال.:31:
این هارد های 3.5 وسترن کابلشون حدودا چقدره؟ اندازشون منظورمه.

منظورم سرعت ترانسفر دیتا از اینترفیس usb هست نه سرعت هارد . سرعت ترانسفر دیتا در حالتی که چیپ مربوطه (همون usb) روی خود مادربرد نصب شده باشه نسبت به حالتی که از اکسپرس کارت usb استفاده بشه بیشتر هست .

طول کابل هاردهای من 128 سانتی متره یعنی 1 متر و 28 سانتی.:18:

فکر کنم اکسترنال های 3 ترابایتی به خاطر cach بالاتر سرعت بیشتری دارن چون سه ترابایتی ها 64 مگابایت کش دارن البته حدس میزنم و مطمئن نیستم !!! چون تمامی اینترنال های سه ترابایتی وسترن 64 مگابایت کش دارن !!!
این کش بالاتر تنها زمانی مفید هست که هارد مورد نظر از اینترفیس usb3 یا esata بهرمند باشه !!!

ArashMiniStar
11-07-2011, 23:01
تو مدل های یو اس بی 3 وسترن هم همینطوره یعنی 120 چند سانته؟ البته اگه دارید.چون گفته بودید الایت.
من منظورم در کل این بود که اگر برای لپ تاپ اکسپرس یو اس بی 3 بگیرم سرعت وافعی هارد رو دارم یا نه.همین.:31:

ata.royalfalcon
11-07-2011, 23:22
تو مدل های یو اس بی 3 وسترن هم همینطوره یعنی 120 چند سانته؟ البته اگه دارید.چون گفته بودید الایت.
من منظورم در کل این بود که اگر برای لپ تاپ اکسپرس یو اس بی 3 بگیرم سرعت وافعی هارد رو دارم یا نه.همین.:31:

والا اندازه مدلهای usb3 رو ندارم !!! شرمنده .

نه ، به سرعت واقعی اینترفیس usb3 ایکه روی مادربرد هست نمیرسین .

ولی دوست من سرعت هارد رو بذارید کنار :31:
سرعت هارد میتونه اینقدر زیاد باشه که به راحتی تمام پهنای باند usb2/3 رو پر کنه .
یعنی اینترفیس usb2/3 مثل یه قیف عمل میکنه که موجب کاهش سرعت هارد میشه .
خب حالا بعضی از مادربردها خودشون چیپ usb3 رو دارن که کیفیت بالاتری نسبت به اکسپرس کارت داره و در نتیجه سرعت بیشتری نسبت به اکسپرس کارت دارن .
بنابراین نکته مهم در اینجا مقایسه بین کیفیت usb3 ایکه روی خود مادربرد هست با کیفیت اکسپرس کارت usb3 نه سرعت هارد .

DANIAL_2000
11-07-2011, 23:28
دوستان میخواستم بدونم مدلهای یک ترابایتی goflex freeagent portable و wd essenitial se نسبت به مدلهای 500 گیگ اونها چقدر ضخامت و وزن بیشتری داره؟

اینجا seagate freeagent خیلی کمیاب شده, فقط تونستم مدل usb3 رو پیدا کنم...حتی بعضیا میگفتن دیگه تو تهرانم پیدا نمیشه!!

طبق گفته فروشنده ها هر نوع هارد usb3 با usb2 هم سازگاری داره, در اینصورت چه دلیلی برای خرید هارد usb2 وجود داره؟(قیمتشم گمون نکنم تفاوت زیادی داشته باشه!) .....برای مثال همین مدل بالا یا wd essential 1T usb3 براحتی با usb2 کار میکنه؟

در مورد قیمتا:

seagate freeagent portable 500 gig
wd essential se 750 gig
wd essential se 1T usb3
بترتیب: 83 تومن, 103 تومن و 135 تومن

اگه قیمتای تقریبی تهران رو بدین ممنون میشم.. :20:

ata.royalfalcon
11-07-2011, 23:46
دوستان میخواستم بدونم مدلهای یک ترابایتی goflex freeagent portable و wd essenitial se نسبت به مدلهای 500 گیگ اونها چقدر ضخامت و وزن بیشتری داره؟

اینجا seagate freeagent خیلی کمیاب شده, فقط تونستم مدل usb3 رو پیدا کنم...حتی بعضیا میگفتن دیگه تو تهرانم پیدا نمیشه!!

طبق گفته فروشنده ها هر نوع هارد usb3 با usb2 هم سازگاری داره, در اینصورت چه دلیلی برای خرید هارد usb2 وجود داره؟(قیمتشم گمون نکنم تفاوت زیادی داشته باشه!) .....برای مثال همین مدل بالا یا wd essential 1T usb3 براحتی با usb2 کار میکنه؟

در مورد قیمتا:

seagate freeagent portable 500 gig
wd essential se 750 gig
wd essential se 1T usb3
بترتیب: 83 تومن, 103 تومن و 135 تومن

اگه قیمتای تقریبی تهران رو بدین ممنون میشم.. :20:

اندازه مدلهای یکترای وسترن و وزن آن حدودا 0.20 kg هست .
اندازه مدلهای 500 گیگ وسترن و وزن آن حدودا 0.14 kg هست .

در مورد 500 گیگ سیگیت هم 110mm x 83mm x 15mm و وزن آن هم 0.15kg هست .
اما با آداپتر 125mm x 83mm x 15mm میشه یعنی طولش 1.5 سانتی بیشتر میشه .

در مورد 750 گیگ و 1 ترا و 1.5 ترا هم 120mm x 89mm x 22mm و وزن آن هم 0.28kg هست .
اما با آداپتر 134mm x 89mm x 22mm میشه .

این کنسول بازی ما که ps3 اسلیم هست usb3 رو نمیشناسه !!!
من همین یکشنبه که بازار بودم همه نوع هارد رو داشتن (به جز وسترن سه ترابایتی که من ندیدمش چون خودم پیگیرش هستم) مدل 500 گیگی سیگیت مدل گوفلکس (همون مدل اولی که شما گزاشتین) رو 78 هزارتومن خریدم ولی برای بقیه متاسفانه قیمت دقیق رو نگرفتم !!!

Lord-Babak
12-07-2011, 09:19
سلام دوستان
حدودا شصت هفتاد صفحه پیش به این نتیجه رسیدم که مدل Sillicon Power - Armor a80 بگیرم:دی
الان قیمتش توی بازار چقدره؟
سایت هدیه شاپ 640 گیگشو 98 تومن میده. به نظرتون از همینجا تهیه کنم بهتر نیست؟

ArashMiniStar
12-07-2011, 09:33
سلام دوستان
حدودا شصت هفتاد صفحه پیش به این نتیجه رسیدم که مدل Sillicon Power - Armor a80 بگیرم:دی
به این شاپ ها اطمینانی نیست! از بازار بگیرید اگه البته وفت دارید.
ضمنا chare.ir هم این هارد رو داره و بنظرم معتبر تر هست!
کسایی رو میشناسم از این سایت لپ تاپ گرفتن!
ولی دیگه ریسکم داره اینترنتی مثلا خراب بشه.
از بازار هم گرون تر باید در بیاد مگر در مواردی!! :31:

DANIAL_2000
12-07-2011, 09:43
اندازه مدلهای یکترای وسترن و وزن آن حدودا 0.20 kg هست .

اندازه مدلهای 500 گیگ وسترن و وزن آن حدودا 0.14 kg هست .

در مورد 500 گیگ سیگیت هم 110mm x 83mm x 15mm و وزن آن هم 0.15kg هست .
اما با آداپتر 125mm x 83mm x 15mm میشه یعنی طولش 1.5 سانتی بیشتر میشه .

در مورد 750 گیگ و 1 ترا و 1.5 ترا هم 120mm x 89mm x 22mm و وزن آن هم 0.28kg هست .
اما با آداپتر 134mm x 89mm x 22mm میشه .

این کنسول بازی ما که ps3 اسلیم هست usb3 رو نمیشناسه !!!
من همین یکشنبه که بازار بودم همه نوع هارد رو داشتن (به جز وسترن سه ترابایتی که من ندیدمش چون خودم پیگیرش هستم) مدل 500 گیگی سیگیت مدل گوفلکس (همون مدل اولی که شما گزاشتین) رو 78 هزارتومن خریدم ولی برای بقیه متاسفانه قیمت دقیق رو نگرفتم !!!

تفاوت اندازه سیگیت قابل توجهه! جعبه وسترن(یک ترا) بزرگتر از این بنظر میومد..3 میلیمتر افزایش ضخامت چیزی نیست.

الان از seagate freeagent راضی هستین؟ در مقایسه با وسترن چطوره؟ من هر چی گشتم فقط usb3 پیدا کردم! بنظرتون همینو بگیرم...با usb2 کامپیوتر و لپ تاپ که حداقل نباید مشکل داشته باشه!

ظاهرا اینجا حداقل 5 تومنی سیگیت رو گرونتر میدن!

miladfighter
12-07-2011, 09:50
سلام دوستان
من silicon Power A80 640GB گرفتم 90 تومن خيليم ازش راضيم يه بار تو خيابون با مخ افتاد روي آسفالت خدا رو شكر هيچيش نشد سرعتشم عاليه

Lord-Babak
12-07-2011, 10:41
به این شاپ ها اطمینانی نیست! از بازار بگیرید اگه البته وفت دارید.(:31:)
ضمنا chare.ir هم این هارد رو داره و بنظرم معتبر تر هست!
کسایی رو میشناسم از این سایت لپ تاپ گرفتن!
ولی دیگه ریسکم داره اینترنتی مثلا خراب بشه.
از بازار هم گرون تر باید در بیاد مگر در مواردی!! :31:

رفیق چاره فقط armor a70 رو داره متاسفانه:41:
فعلا تا چند روز دیگم صبر میکنم شاید دوستان سایتی رو بشناسند که این مدلم داشته باشه:10:

ata.royalfalcon
12-07-2011, 15:50
تفاوت اندازه سیگیت قابل توجهه! جعبه وسترن(یک ترا) بزرگتر از این بنظر میومد..3 میلیمتر افزایش ضخامت چیزی نیست.

الان از seagate freeagent راضی هستین؟ در مقایسه با وسترن چطوره؟ من هر چی گشتم فقط usb3 پیدا کردم! بنظرتون همینو بگیرم...با usb2 کامپیوتر و لپ تاپ که حداقل نباید مشکل داشته باشه!

ظاهرا اینجا حداقل 5 تومنی سیگیت رو گرونتر میدن!

سلام سیگیتی که من دارم اسم دقیقش seagate FreeAgent GoFlex هست که ازش راضی هستم !!!
usb3 با لپتاپ و pc هیچ مشکلی نداره !!!
یک درصد اگر هم مشکلی با usb3 داشته باشه (که به ندرت مشکلی هست) خیلی راحت میتونین آداپترشو عوض کنین و ....

cao-cao
12-07-2011, 22:04
سلام

سلام
ممنون از راهنماییت
یو اس بی 2 کافیه
ریسورم هم اچ دی نیست و ای ساتا نداره
تی وی هم شارپ هست همون 2 رو ساپورت میکنه

ArashMiniStar
13-07-2011, 09:54
بچه ها دیروز رفتم بالاخره هاردم رو گرفتم.وسترن دیجیتال پاسپورتی 750 گیگ با گارانتی سازگار.
رفتم از یکی نمایندگی های سازگار گرفتم.101 تومان! :31: بنظرم خوب گرفتم چون هاردا میگن گرون شده!
البته هیچی هم تخفیف نداد گفت سودی نداره فروش اینا!!
تازه با گارانتی سازگار هم هست که گرون ترش میکنه.1ترا هم قیمت کردم پاسپورتیش 140 تومان!!
خیلی گرون تره! نگاه کردم دیدم نوشته محصول تایلند.:27:
یک کیفم گرفتم 8 تومان.
دیگه اینا رو گفتم قیمت دست بچه ها بیاد.
پ.ن : از عطا جان بخاطر راهنمایی های کاملشون تشکر میکنم.
فقط نمیدونم Express card بخرم یا نه.ارزش داره؟!
این رو به دایویکس پلایر یزنم که مشکلی نداره؟ نسوزه باز! :18:
تست هم حتما وقت کردم میذارم.
بازم هم تشکر میکنم.:11:

SaЁeD
13-07-2011, 10:18
این رو به دایویکس پلایر یزنم که مشکلی نداره؟ نسوزه باز!
نه.مشکلی نداره.......

Lord-Babak
13-07-2011, 11:50
راستی کابل یو اس بی دوسر رو میشه به هر هاردی وصل کرد؟

www_parham
13-07-2011, 16:06
سلام
من بالاخره يه هارد ٧٥٠ وسترن گرفتم چون تفاوت قيمتش با ٥٠٠ خيلي كم بود.
به جاي اينكه٣٥ تومن پول كابل esata سيگيت بدم كه به هيچ ديوايس ديگه اي هم نميخوره يه expresscard گرفتم ٢٤ تومن، هارد هم شد ٩٩ تومن.
كلا از خريدم خيلي راضيم . هنوز سرعت usb3 رو تست نكردم .
با تشكر از راهنمايي دوستان.