ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

songilgook
15-05-2011, 09:13
سلام
خب همانطوري كه گفته مدلهاي Essential داراي بدنه براقي هستن كه اثر انگشت به وضوح معلوم هست .
اما درباره تفاوتهاي نرم افزار والا من مدل Essential نداشتم . من مدل elite دارم . البته من فكر نميكنم تفاوت زيادي بين اين دو نرم افزار باشه . به نظرم تنها تفاوت نرم افزار مدل الايت و Essential قابليت تنظيم ليبل در مدلهاي الايت هست . چون تنها مدلهاي الايت هستن كه ليبل ديجيتالي دارن .

درسته ، فرقي ندارن به جز حجم .

اين نكته خيلي مهميه اگر شما جابجايي زياد دارين اجبارا بايد مدلهاي پرتابل رو بخرين . اتفاقا يه مدل پرتابلي هست كه 1 ترابايته ولي قيمتش حدودا 140 هزارتومنه !!! مثلا مدل My Passport Essential SE فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا نداره . اين مدل هم usb2 داره و هم usb3
و نكته ديگه اين هست كه من فكر نكنم اين مدل مثل مدلهاي ترنسند يا سيليكون پاور در مقابل ضربه كاملا مقاوم باشه . البته هاردها يه دستگاه كاملا حساسي هستن و در نگهداري بايد دقت كرد.
لينك سايت سازنده اش اگر خواستين جزئيات بيشتري بدست بيارين .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بلي ميشود.

نكته بسيار مهم اينه كه اون سايت ديجي كالا اطلاعات درستي نميده مثلا در بالاي سايت ميگه كه سرعت هد : 7200 دور بر دقیقه در صورتي كه سرعت هد صحيح نيست بلكه سرعت دوران صفحات صحيح هست كه واحد آن rpm هست . و نكته عجيبش اينه كه خودش داره ميگه 7200 دور بعد در پايين سايتش ميگه 5400 دور ، عجيبه !!!!

لينكشو گزاشتم براي اينكه متوجه تناقص گويي هاشون بشين . پس بهترين مرجع براي كسب اطلاعات بيشتر سايت سازنده هارد هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه جاي ستاره com بذارين
سلام داداشی^^
ممنون بابت توضیح بله به آدرسها رفتم... متوجه ی منظورتون شدم... من از از نظر ضد آب و ضد شوک بودن و شکل ظاهری خیلی از سیلیکون پاور خوشم اومد یعنی این:

ولی بعد که دیدم همه میگن وسترن خوبه تو2راهی قرار گرفتم که بلاخره سلیکون یا وسترن؟ :41:
بعد هم اینکه خودم فلش مموری سیلیکون 16 گیگ رو دارم که خیلی راضیم میخواستم همین مارکو بگیرم .
که این انجمن رو دیدم... :20:
این مدل سیلیکون مثل گوشی موبایل میمونه :31: خوش دست هم هست... مثلا توی 1تراش من می تونم نزدیکه50-60 تایی فیلم بازیرنویس و موسیقی و کلیپ و عکس بریزم؟
کم نمیاد؟ :27:
ازبابت تکون خوردنش هم نه دیگه وقتی چیز باارزشی توش دارم مگه مرض دارم تکون بدمش :18: :27:
مثله چشمام ازشون مراقبت میکنم...یه کیف خوشمل هم واسش میگیرم که از همه جهت صدمه ای بهش وارد نشه...
حالا مثلا من هارد رو خریدم و توش اصلاعاتمو ریختم بعد میخوام با خودمم ببرم مسافرت میذارم توی کیفش بعد هم توی کوله ی خودم... چیزی که نمیشه؟
مثلا اگه یه کوچولو هم تکون بخوره اتفاق خاصی که پیش نمیاد؟
بعد این هارد ها نیاز به نرم افزار خاصی که ندارن؟ به هرسیستمی متصل میشن دیگه؟
مثلا 1 هارد رو تا چه زمانی میسه به کیس وصل کرد؟ نکنه مثلا من وصلش کنم به کامی بعد مثلا2-3 ساعت بوی دود دربیاد یا داغ کنه که دستم بسوزه :31:
وااااااااااااااااااای چقده من سوال پرسیدم :11:

songilgook
15-05-2011, 14:10
لطفا در مورد این هم توصیح بدین اصلا چیه؟ :question:

ata.royalfalcon
15-05-2011, 14:54
سلام داداشی^^
ممنون بابت توضیح بله به آدرسها رفتم... متوجه ی منظورتون شدم... من از از نظر ضد آب و ضد شوک بودن و شکل ظاهری خیلی از سیلیکون پاور خوشم اومد یعنی این:

ولی بعد که دیدم همه میگن وسترن خوبه تو2راهی قرار گرفتم که بلاخره سلیکون یا وسترن؟ :41:
بعد هم اینکه خودم فلش مموری سیلیکون 16 گیگ رو دارم که خیلی راضیم میخواستم همین مارکو بگیرم .
که این انجمن رو دیدم... :20:
این مدل سیلیکون مثل گوشی موبایل میمونه :31: خوش دست هم هست... مثلا توی 1تراش من می تونم نزدیکه50-60 تایی فیلم بازیرنویس و موسیقی و کلیپ و عکس بریزم؟
کم نمیاد؟ :27:
ازبابت تکون خوردنش هم نه دیگه وقتی چیز باارزشی توش دارم مگه مرض دارم تکون بدمش :18: :27:
مثله چشمام ازشون مراقبت میکنم...یه کیف خوشمل هم واسش میگیرم که از همه جهت صدمه ای بهش وارد نشه...
حالا مثلا من هارد رو خریدم و توش اصلاعاتمو ریختم بعد میخوام با خودمم ببرم مسافرت میذارم توی کیفش بعد هم توی کوله ی خودم... چیزی که نمیشه؟
مثلا 1 هارد رو تا چه زمانی میسه به کیس وصل کرد؟ نکنه مثلا من وصلش کنم به کامی بعد مثلا2-3 ساعت بوی دود دربیاد یا داغ کنه که دستم بسوزه :31:
وااااااااااااااااااای چقده من سوال پرسیدم :11:

سلام
اون مدل سيليكون پاور Armor A80 كه شما انتخاب كردين حداكثر تا 750 گيگ موجوده و يه ترا نداره در صورتيكه وسترن مدل My Passport Essential SE يك ترابايت هم داره .
اگر نگران كم آوردن حجم هستين ، يه مدل پرتابل سيگيت هست كه حجمش 1.5 ترابايته !!! اسم مدلش FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive هست ولي اشكال اين مدل سيگيت اين هست كه فقط usb2 داره ولي اگر ميخواين usb3 داشته باشه بايد حدود 30 تومن ديگه خرج كني براي آداپتر usb3 كه هزينه ها خيلي ميره بالا و به نظرم نميارزه .
حالا نميدونم واقعا تا چه حجمي ميخواين هارد بخرين ولي من توصيه ميكنم همون وسترن مدلMy Passport Essential SE يك ترا رو بخرين با گارانتي سازگار . انشااله كه گذرتون به گارانتي نميافته .

نكته ديگه اين هست كه هارد وسترن پرتابل با وجود يك ترابايت بودنش كوچكتر از سيليكون پاور Armor A80 هست .
اندازه هاي وسترن => طول 110 و عرض 83 و ضخامت 18 ميليمتر
اندازه هاي سيليكون => طول 139.45 و عرض 94 و ضخامت 18.1 ميليمتر
جالبه نه !!!
نكته ديگه اين هست كه هاردهاي وسترن كيف ندارن و اجبارا بايد كيف رو جداگانه بخرين.

البته بايد بگم كه وقتي هارد خاموشه حتي اگر از روي ميز روي فرش بيافته به جرات ميتونم بگم كه چيزيش نميشه ، من تجربه عملي هم داشتم ، هارد اكسترنال وسترن دامادمون از روي ميز افتاد روي زمين وقتي روشن كرد هيچ چيزيش نشده بود . :31: به خاطر اينكه وقتي هارد خاموشه هدهاي هارد در يه مكان كاملا امن و دور از صفحات (پلتر) پارك شده اند.
البته وقتي كه هارد روشنه قضيه كاملا برعكس ميشه ، وقتي كه هارد روشنه تا اونجايي كه ممكنه تكون نخوره . چون امكان برخورد و تصادف هد هارد با پلتر وجود داره و ممكنه بدسكتور بشه .
البته بايد بگم كه هاردهاي اكسترنال پرتابل (در هنگام روشن بودن) تا حدي در مقابل ضربه مقاوم هستن ولي شما دقت كنين وقتي هارد روشنه ضربه نخوره .

اكثر هاردها بدون نياز به درايور خاصي توسط ويندوز قابل شناسايي هستن و اون نرم افزاري كه در داخل هاردها موجوده بيشتر براي پسورد گذاري و بك آپ گيري و خاموش كردن بكار ميره و اجباري به نصب نيست يعني مثل فلش مموري هست .

مثلا 1 هارد رو تا چه زمانی میشه به کیس وصل کرد؟ نکنه مثلا من وصلش کنم به کامی بعد مثلا2-3 ساعت بوی دود دربیاد یا داغ کنه که دستم بسوزه :31:
نه عزيز ، چيزيش نميشه فقط هارد روي جاي گرم نذارين . مثلا وقتي به پشت كيس متصل كردين مقابل هواي گرمي كه از پشت كيس بيرون مياد قرار ندين .

خلاصه با توجه به اينكه شما حمل و نقلش ميكنين و جابجاييتون زياده و با توجه به اينكه حجم بالا ميخواين و همچنين usb3 بودنش براي شما مهمه پيشنهاد نهايي وسترن مدل پرتابل My Passport Essential SE خواهد بود .

ata.royalfalcon
15-05-2011, 15:00
لطفا در مورد این هم توصیح بدین اصلا چیه؟ :question:

به اين هاردها ssd يا هاردهاي جامد ميگويند كه در واقع تكنولوژي جديدي هستن . و هيچگونه قطعات متحركي ندارن و در نتيجه در مقابل ضربات كاملا مقاوم هستن . ولي خيلي گران هستن و ظرفيتشون هم محدوده !!! و همانطوري كه هم ديدين حداكثر حجمشون 256 گيگ هست .

fanii
15-05-2011, 16:50
سلام
یه هارد اکسترنال در حد 30 40 تومن و خوب معرفی کنید(ظرفیت هم کمتر 50 گیگ نباشه)
با سپاس

solo8
15-05-2011, 17:05
سلام
یه هارد اکسترنال در حد 30 40 تومن و خوب معرفی کنید(ظرفیت هم کمتر 50 گیگ نباشه)
با سپاس
با این بودجه ی شما همچین هاردی دیگه تولید نمیشه!50 گیگ!!!الان فلش 64 گیگ تو بازار فراوونه!

هارد 30-40 تومنی نیست! مگه اینکه از این جنس چینی ها بخری.

کمترینش حدود 60 تومن در میاد...

armia
15-05-2011, 18:33
سلام خسته نباشید
من میخوام یه هارد اکسترنال با حجم 1 ترا بگیرم . نظرم روی این مدل های پاسپورتیه که گویا قیمت هاش بالاست اگر مدل پاسپورتی یا نهایتا غیر پاسپورتی ای با نهایت هزینه 130 هزار تومن که دارای پورت یو اس بی 3 هم باشه معرفی کنین ممنونتون میشم

ata.royalfalcon
15-05-2011, 18:46
سلام خسته نباشید
من میخوام یه هارد اکسترنال با حجم 1 ترا بگیرم . نظرم روی این مدل های پاسپورتیه که گویا قیمت هاش بالاست اگر مدل پاسپورتی یا نهایتا غیر پاسپورتی ای با نهایت هزینه 130 هزار تومن که دارای پورت یو اس بی 3 هم باشه معرفی کنین ممنونتون میشم

سلام
یه خورده بودجه رو زیادتر کنی میتونی مدل پاسپورتی رو My Passport Essential SE بخری که همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت میکنه (روی جعبه اش نوشته usb2+usb3). به SE دقت کنین چون مدلهای عادی یک ترا ندارد . امروز عصر بازار بودم دیدم این مدل فراوان شده . حتی رنگ طوسی رو هم دیدم . بدبختانه قیمت هم نکردم ولی طرفای 140 تومن باید باشه . نسبت به مدلهای عادی یکم ضخیمتره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin_pwa
15-05-2011, 21:03
سلام دوست عزیز بالاخره تصمیم گرفتم هارد وسترن یک ترابایت بگیرم .
بین ١ ترا بایت و ٥٠٠ گیگ دو دلم . ولی چون واسه بکاپ می خوام باید اداپتور دار باشه . ١. یه مشکل دیگم اینه که شاید بعضی اوقات پیشیکی از رفیقام برم ان رصیورش میتونه تو هارد اکسترنال ٥٠٠ گیگ بریزه . حالا اگه من یک ترابایت بگیرم توش میریزه یا نه ؟
٢.چون اداپتوری هست احتمال سوختنش توسط رثیور نا مرغوب کمتر هست دیگه . Usb2 می خوام بگیرم ٣. ولی نمی دانم بین مدل های مختلف وسترن کدوم را بگیرم ؟ منظورم کدام نوع رومیزیش هست . حدود ٩٥ تومان می خوام خرج کنم . بین هارد اداپتور دار و بدون اداپتور , با اداپتورش ارزون تره دیگه ؟ منظور با تمامی متعلقات هست ؟

ferri
15-05-2011, 21:54
سلام و خسته نباشید.

1. میشه یه مدلی هم به من معرفی کنید که Wifi داشته باشه ؟

2. وسترن دیجیتال My elite book توی اصفهان گشتم نبود چون اول اونا انتخاب کردم که بخرم ولی هرچی گشتم نبود میخواستم ببینم جای دیگه مصلا تهران هست ؟ ( کلا مدل خوبی هست یا نه )

ممنون

amin_pwa
15-05-2011, 21:59
یه چیز دیگم یادم رفت بپرسم مدل پرتال یا اداپتور دارش سرعت برابر دارند ؟ اگر ندارند کدوم سرعتش بیشتر و چه گونه باید سرعت را متوجه شد ؟ مثلا ٥٧٠٠ دور سرعت معمولی هست ایا از یه فلش یرعتش بیستر یا کمتر ؟

noisymind
15-05-2011, 22:27
هارد اكسترنال وسترن دامادمون از روي ميز افتاد روي زمين وقتي روشن كرد هيچ چيزيش نشده بود . :31: به خاطر اينكه وقتي هارد خاموشه هدهاي هارد در يه مكان كاملا امن و دور از صفحات (پلتر) پارك شده اند.
.

این هاردی که افتاد زمین پاسپورتی بوده دیگه؟ چون فکر کنم اگه هارد دسکتاپی زمین بیوفته که حداقل همون قابش داغون میشه.

arisa
15-05-2011, 23:55
سلام
من بالاخره امروز یک وسترن دسکتاپی خریدم و فقط اینکه در بازار این مدل های هیتاچی استودیو لایف ها خیلی موجب تردیدم شد، وجود یک فلش 4 گیگ که به عنوان قفل سخت افزاری هم استفاده میشه و قیافه شکیل تر و رابط نرم افزاری جالب و قیمت مشابه تقریبا، بسیار وسوسم کرد ولی چون مطلب خاصی ازش نخونده بودم همون وسترن را خریدم.حالا یک سوال:
من سیستم را هایبرنیت میکنم مدام، نیاز هست تا هارد را جدا یا دیسکانکت کنم و یا اینکه مشکلی ایجاد نمکنه هایبرنیت های متوالی برای هارد؟ آیا وقتی هایبرنیت میکنم نیاز هست برق هارد را -چون در دسترس هست-قطع کنم؟
مرسی

songilgook
16-05-2011, 07:26
سلام داداشی^^
OK پس شد این:
حالا1سوال دیگه: اینا همون مدل براقشن دیگه؟ ماتش نیست!
مثلا واسه خوشگلیشم یکی بره براق بگیره خب اثرانگشت بیفته روش پاک میشه دیگه :31:
داداشی شما کجایی؟ آخه گفتین بازار دیدینشون !(شمال)
ایول پس همینو میگیرم :26:

ata.royalfalcon
16-05-2011, 08:14
سلام و خسته نباشید.

1. میشه یه مدلی هم به من معرفی کنید که Wifi داشته باشه ؟

2. وسترن دیجیتال My elite book توی اصفهان گشتم نبود چون اول اونا انتخاب کردم که بخرم ولی هرچی گشتم نبود میخواستم ببینم جای دیگه مصلا تهران هست ؟ ( کلا مدل خوبی هست یا نه )

ممنون

سلام
نگفتين دسكتاپي ميخواين يا آداپتوري

من هارد اكسترنال Wifi رو تا به حال نديدم اما شما ميتونين با خريد هارد اكسترنال دسكتاپي مدلmy book world edition و يه router به صورت بيسيم به هارد دسترسي داشته باشين. اين مدل پورت lan داره كه ميتونين به صورت شبكه ازش استفاده كنين . البته من مطمئن نيستم و جزئيات دقيقتر رو بايد از كارشناسان شبكه بپرسين.
مدل My Book Live هم ميشه اما usb نداره فقط پورت لن داره
همانطوري كه قبلا هم گفتم مدل الايت دسكتاپي ديگه توليد نميشه و پيدا كردنش تو بازار خيلي مشكله.

يه نمونه از روتر

خود هارد my book world edition كه علاوه بر پورت usb پورت lan داره

عكسي ديگر

ata.royalfalcon
16-05-2011, 08:37
سلام دوست عزیز بالاخره تصمیم گرفتم هارد وسترن یک ترابایت بگیرم .
بین ١ ترا بایت و ٥٠٠ گیگ دو دلم . ولی چون واسه بکاپ می خوام باید اداپتور دار باشه . ١. یه مشکل دیگم اینه که شاید بعضی اوقات پیشیکی از رفیقام برم ان رصیورش میتونه تو هارد اکسترنال ٥٠٠ گیگ بریزه . حالا اگه من یک ترابایت بگیرم توش میریزه یا نه ؟
٢.چون اداپتوری هست احتمال سوختنش توسط رثیور نا مرغوب کمتر هست دیگه . Usb2 می خوام بگیرم ٣. ولی نمی دانم بین مدل های مختلف وسترن کدوم را بگیرم ؟ منظورم کدام نوع رومیزیش هست . حدود ٩٥ تومان می خوام خرج کنم . بین هارد اداپتور دار و بدون اداپتور , با اداپتورش ارزون تره دیگه ؟ منظور با تمامی متعلقات هست ؟

سلام

حدود ٩٥ تومان می خوام خرج کنم . بین هارد اداپتور دار و بدون اداپتور , با اداپتورش ارزون تره دیگه ؟ منظور با تمامی متعلقات هست ؟

با توجه به بودجه 95 هزارتومن ، تنها مدلي كه پيشنهاد ميشه مدل دسكتاپي My Book Essential هست.

یه مشکل دیگم اینه که شاید بعضی اوقات پیشیکی از رفیقام برم ان رصیورش میتونه تو هارد اکسترنال ٥٠٠ گیگ بریزه . حالا اگه من یک ترابایت بگیرم توش میریزه یا نه ؟

هيچ قولي نميدم كه رسيور هارد رو شناسايي كنه .
البته اگر شناسايي نكرد شما سعي كنين كه از لحاظ پارتيشن بندي كاملا شبيه هارد رفيقتون باشه . مثلا اگر فرمت پارتيشنش fat32 هست پس شما هم هاردتون رو fat32 كنين و همينطور سايز پارتيشنها هم يكي باشه و غيره ........
البته خوب بررسي كنين آيا رسيور ميتونه با usb3 كاركنه يا نه ، چون اين مدلها دوجوره يه جور فقط usb2 داره مدل ديگرش هم همزمان usb2 و usb3 داره . چون بعضي دوستان مدلهاي usb2+usb3 رو خريدن و رسيور قادر به شناسايي هارد نبوده !!!

چون اداپتوری هست احتمال سوختنش توسط ----- نا مرغوب کمتر هست دیگه
بله ، به نظرم احتمال شناسايي نشدن هارد توسط رسيور بعلت عدم راه اندازي ناشي از كمبود ولتاژ كمتر ميشه.

ata.royalfalcon
16-05-2011, 08:42
این هاردی که افتاد زمین پاسپورتی بوده دیگه؟ چون فکر کنم اگه هارد دسکتاپی زمین بیوفته که حداقل همون قابش داغون میشه.

بله دوست من . هارد پاسپورتي بوده .

amin_pwa
16-05-2011, 08:45
چون می خوام usb2 بگیرم و سرعتش کمه . بنابراین فعلانه خجم کمش را می گیرم . وسترن رومیزی زیر 1 ترا داره ؟
یا پاسپورتش هم مشکل نداره زیر 500 گیگ داره ؟ اصلا هارد اکسترنال زیر 70 تومن هست . از این مدل های معروف ؟
:31:

ata.royalfalcon
16-05-2011, 08:50
سلام
من بالاخره امروز یک وسترن دسکتاپی خریدم و فقط اینکه در بازار این مدل های هیتاچی استودیو لایف ها خیلی موجب تردیدم شد، وجود یک فلش 4 گیگ که به عنوان قفل سخت افزاری هم استفاده میشه و قیافه شکیل تر و رابط نرم افزاری جالب و قیمت مشابه تقریبا، بسیار وسوسم کرد ولی چون مطلب خاصی ازش نخونده بودم همون وسترن را خریدم.حالا یک سوال:
من سیستم را هایبرنیت میکنم مدام، نیاز هست تا هارد را جدا یا دیسکانکت کنم و یا اینکه مشکلی ایجاد نمکنه هایبرنیت های متوالی برای هارد؟ آیا وقتی هایبرنیت میکنم نیاز هست برق هارد را -چون در دسترس هست-قطع کنم؟
مرسی

سلام
نظر شخصي خودم

اگر مطمئن هستين كه در هایبرنیت هارد كاملا خاموش ميشه خب به نظرم اشكالي نداره.
دستتون رو بذارين روي هارد ببينين صدا ميده !!! ولي اگر هارد خاموش نميشه بهتره كه اونو خاموش كنين و از برق بكشين تا از استهلاك بي مورد جلوگيري بشه .

ata.royalfalcon
16-05-2011, 09:05
چون می خوام usb2 بگیرم و سرعتش کمه . بنابراین فعلانه خجم کمش را می گیرم . وسترن رومیزی زیر 1 ترا داره ؟
یا پاسپورتش هم مشکل نداره زیر 500 گیگ داره ؟ اصلا هارد اکسترنال زیر 70 تومن هست . از این مدل های معروف ؟
:31:

سلام
وسترن رو ميزي كمتر از يكترابايت هست كه فقط usb2 هم باشه موجوده (يعني usb3 نباشه). ولي نميدونم تو بازار پيدا ميشه يا نه . چون هم اينترفيس usb2 قديميه و هم براي كمتر از يكترابايت معمولا پرتابل رو ميخرن
مدل پرتابل My Passport Essential كه فقط 500 گيگه و كمتر نداره . البته همين الان هم سايت وسترن رو چك كردم ظاهرا ديگه usb2 نداره بلكه همشون usb2+usb3 هست . البته ممكنه تو بازار مدلهاي قديمي usb2 پيدا بشه .

شايد مجبور بشي سيگيت رو بخري كه هم usb2 داره و هم ارزونه مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive

amin_pwa
16-05-2011, 09:51
سلام
وسترن رو ميزي كمتر از يكترابايت هست كه فقط usb2 هم باشه موجوده (يعني usb3 نباشه). ولي نميدونم تو بازار پيدا ميشه يا نه . چون هم اينترفيس usb2 قديميه و هم براي كمتر از يكترابايت معمولا پرتابل رو ميخرن
مدل پرتابل My Passport Essential كه فقط 500 گيگه و كمتر نداره . البته همين الان هم سايت وسترن رو چك كردم ظاهرا ديگه usb2 نداره بلكه همشون usb2+usb3 هست . البته ممكنه تو بازار مدلهاي قديمي usb2 پيدا بشه .

شايد مجبور بشي سيگيت رو بخري كه هم usb2 داره و هم ارزونه مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive

کیفیت FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive چه طوریه . گارانتی داره ؟ با گارانتی کجا بگیرم بهتره ؟
یه قیمت اولیه هم می دی ! دمت گرم !

ata.royalfalcon
16-05-2011, 09:57
کیفیت FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive چه طوریه . گارانتی داره ؟ با گارانتی کجا بگیرم بهتره ؟
یه قیمت اولیه هم می دی ! دمت گرم !
كيفيت سيگيت ها بدك نيستن !!! گارانتي هم دارن كه معروفترين گارانتي كننده سازگار هست . انشااله كه گذرتون به گارانتي نميافته !!!
قيمتها هم بستگي به حجمش داره كه حجمهاي كم حدودا 70 يا 80 تومن هست . و حجمهاي بالا بيشتر از 130 تومن ميشه
حجم اين مدلها از 320 گيگ الي 1.5 ترا موجوده

amin_pwa
16-05-2011, 10:01
تصویب شد به احتمال زیاد سیگیت میگیرم ...
فقط این جا خیلی گرونه ٥٠٠ گیگش تو تهران ٧٣ اینجا ٨٩ هست . ای وای من
در ضمن ان طوری که متوجه شدم وایه اینکه رصیور بتونه بخوندش باید هاردش را به چند هارد کمتر با فرمت fat تقسیم کرد . ایا تمام هارد های اکسترنال هاردوشون تقسیم میشه . بین مدل های مختلف سیگیت کدوم ها تقسیم میشه ؟

songilgook
16-05-2011, 10:18
سلام داداشی^^ من 2باره اومدم :11:
داداشی روی بسته هاشون نوشته wd یعنی چی؟ یعنی وسترن دیجیتال؟
بعد این اترا یعنی1000 گیگابایت یا اینم اشتبه؟
اسنشیال با الایت فرقش چیه؟ کدوم بهتره؟

SE یعنی چه؟ :31:
این همونه که گفتین بازار دیدین دررنگهای مختلف نه؟ usb 2 و 3 اش رو دارن دیگه؟
آخه رو این نوشته فقط 2
این مدلش فقط تا500 گیگ هست؟
فرقشون چیه؟ :41:
من کدومو بگیرم؟ راستی اگه 1 ترا=1000 گیگ باشه پس من باید2-3 تا هارد 1ترا بگیرم :27:

amin_pwa
16-05-2011, 14:08
در ضمن ان طوری که متوجه شدم واین اینکه رصیور بتونه بخوندش باید هاردش را به چند هارد کمتر با فرمت fat تقسیم کرد . ولی بعضیه من که قابلیت تقسیم هارد رو هر هاردی امکان پذیر نیست ایا هارد های اکسترنال سیگیت هاردوشون تقسیم میشه . بین مدل های مختلف سیگیت کدوم ها تقسیم میشه ؟
کیفیت رو میزیش بهتر ه یا پرتابلش ؟
متعلقات باید همراش چی باشه ؟

دوستان خواهشمندم جواب بدین من فردا صبح علل طلوع قصد خریدش را دارم تا قبل ١٢ ظهر می خوام هارد را خریده باشم . پس لطفا هرچه سریعتر جوابم را بدین .

ata.royalfalcon
16-05-2011, 14:44
در ضمن ان طوری که متوجه شدم وایه اینکه رصیور بتونه بخوندش باید هاردش را به چند هارد کمتر با فرمت fat تقسیم کرد . ایا تمام هارد های اکسترنال هاردوشون تقسیم میشه . بین مدل های مختلف سیگیت کدوم ها تقسیم میشه ؟

در واقع هر هارد از يك يا چند پارتيشن تشكيل شده كه سايز اين پارتيشن قابل تغيير هست و ميتونه فرمت هاي مختلفي داشته باشه مثلا fat32 و يا ntfs و غيره و ربطي به نوع هارد نداره . بلكه هر هارد و حتي فلش مموري قابل پارتيشن بندي هست
براي اين كار ميتونين از ديسك منجمنت داخل ويندوز اقدام كنين

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------

دوستان خواهشمندم جواب بدین من فردا صبح علل طلوع قصد خریدش را دارم تا قبل ١٢ ظهر می خوام هارد را خریده باشم . پس لطفا هرچه سریعتر جوابم را بدین .

عجله نكن دوست من
من تو شركت سركار هستم كه اينترنتش فقط تا ساعت 11 فعاله بعدش من بايد برم خونه تا جوابتون رو بدم

ata.royalfalcon
16-05-2011, 15:40
سلام داداشی^^ من 2باره اومدم :11:
بعد این اترا یعنی1000 گیگابایت یا اینم اشتباه؟

آخه رو این نوشته فقط 2
من کدومو بگیرم؟ راستی اگه 1 ترا=1000 گیگ باشه پس من باید2-3 تا هارد 1ترا بگیرم :27:

سلام

در مدلهاي پرتابل الايت يه پايه اي دارن كه ميتونه هارد رو سرپا نگه داره ولي فقط usb2 داره . در مدل هاي اسنشیال يه مدل ساده اي هست كه usb2+usb3 داره ولي پايه نداره .
عكس مدل الايت پرتابل

ولي در مدلهاي آداپتوري يا روميزي الايت كه الان ديگه توليد نميشه يه ليبل ديجيتالي دارن كه ميتونن اطلاعاتي در باره وضعيت هارد ارائه بدن

بلي درسته

بعد این ترا یعنی1000 گیگابایت یا اینم اشتباه؟
بلي ولي دقيقا طبق محاسبات زير هست !!! به همين خاطر اين هاردها يك ترابايت واقعي نيستند يكم كمتر هست ولي يك ترابايت حساب ميكنن

8 بيت === 1بايت
1024 بايت === 1 كيلوبايت
1024 كيلوبايت === 1 مگابايت
1024 مگابايت === 1 گيگابايت
1024 گيگابايت === 1ترابايت

1 byte = 8 bits
1 kilobyte (K / Kb) = 2^10 bytes = 1,024 bytes
1 megabyte (M / MB) = 2^20 bytes = 1,048,576 bytes
1 gigabyte (G / GB) = 2^30 bytes = 1,073,741,824 bytes
1 terabyte (T / TB) = 2^40 bytes = 1,099,511,627,776 bytes
1 petabyte (P / PB) = 2^50 bytes = 1,125,899,906,842,624 bytes
1 exabyte (E / EB) = 2^60 bytes = 1,152,921,504,606,846,976 bytes

مدل پرتابل Essential دو جور هست .

1. My Passport Essential SE (كه ميتونم بگم مخفف special edition هست ، مطمئن نيستم البته) و مشخصات زير رو داره
ظرفيت فقط 750 گيگ و يك ترابايت
همزمان Usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنه
لينك سايت سازنده

و مدل بعدي
2. My Passport Essential هست كه SE نداره و يه مدل عادي هست و فقط 500 گيگ موجوده و اين هم usb2+usb3 هست .
لينك سايت سازنده

آخه رو این نوشته فقط 2

عكسها باز نميشد ولي اگر عكسها رو از سايت ديجي كالا درآوردين ، من سايت ديجي كالا رو بررسي كردم ، تمام اطلاعاتشون قديميه .
حتي اگر واقعا مدل usb2 باشه خريدنش رو اصلا و ابدا توصيه نميكنم چون الان usb3+usb2 رايج شده

خلاصه اگر تهران هستين بهتره برين مجتمع كامپيوتر ايران كه در خيابان وليعصر هست و اين مدل My Passport Essential SE خيلي فراوونه. فقط دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

راستی اگه 1 ترا=1000 گیگ باشه پس من باید2-3 تا هارد 1ترا بگیرم
اين كه چيزي نيست من 10 ترابايت آرشيو دارم !!!!!:18: شش تا هارد الايت دسكتاپي

songilgook
16-05-2011, 16:53
اين كه چيزي نيست من 10 ترابايت آرشيو دارم !!!!!:18: شش تا هارد الايت دسكتاپي
سلام ممنون خسته نباشین واقعا ممنون از توضیحاتتون.... پس دیگه میدونم چی بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: پس همه رنگشو دارین :27:
ممنون داداشی :11:

amin_pwa
16-05-2011, 18:35
الان که می خوام فردا برم بخرم یکم مشوش یعنی این سیگت سرش به تنش می ارزه منظورم اینه به پای وسترن میرسه یا نه . و اگه نمیرسه بیام تهرون پایتخت ایرون برم ولیعصرمون بخرم وسترنو . ☺
نکنه سیگیت بخرم بعد بسوزه ؟

ata.royalfalcon
16-05-2011, 18:50
الان که می خوام فردا برم بخرم یکم مشوش یعنی این سیگت سرش به تنش می ارزه منظورم اینه به پای وسترن میرسه یا نه . و اگه نمیرسه بیام تهرون پایتخت ایرون برم ولیعصرمون بخرم وسترنو . ☺
نکنه سیگیت بخرم بعد بسوزه ؟

به این راحتی نمیسوزه دوست من
سیگیت از برندهای معتبریه ، خودشو زیر سوال نمیبره !!!:31:

ArashMiniStar
17-05-2011, 11:09
چند تا سوال داشتم.
1.به جز USB و ESata و Lan اسم اون اتصال دیگه که با f شروع میشه چیه؟ سرعتش چقدره؟ چجوری میشه تو لب تاب یا دسکتاپ پیداش کرد؟ کدوم مدل های وسترن دیجیتال اون رو دارن؟ هزینه هم داره؟ :31:
2.اسم اون فنی که گفتی راک هست یا رک؟ 6 تومانه یا 60 تومان!!؟ :27:
ممنون

h_kh_1367
17-05-2011, 11:59
یه سوال دیگه هم داشتم
البته با عرض معذرت به خاطر اینکه زیاد با تاپیک مرتبط نیست
لپتاپ من usb3 رو ساپورت نمیکنه
آیا ابزاری واسه تبدیل usb2 یا سایر پورتها به اون وجود داره؟ اگه هست قیمتش چقدره؟
و اگه بشه تبدیلش کرد سرعت مطلوبی خواهد داشت؟
با تشکر

چطور میشه فهمید لپتاپ یو ای بی 3 رو ساپورت میکنه ؟
لپتاپ من Sony VAIO VPCEE25FX هست .

ata.royalfalcon
17-05-2011, 12:09
چند تا سوال داشتم.
1.به جز USB و ESata و Lan اسم اون اتصال دیگه که با f شروع میشه چیه؟ سرعتش چقدره؟ چجوری میشه تو لب تاب یا دسکتاپ پیداش کرد؟ کدوم مدل های وسترن دیجیتال اون رو دارن؟ هزینه هم داره؟ :31:
2.اسم اون فنی که گفتی راک هست یا رک؟ 6 تومانه یا 60 تومان!!؟ :27:
ممنون

سلام
اسم اون پورت firewire هست كه بيشتر توسط اپل مكينتاش استفاده ميشد كه در آينده اين كمپاني از اين پورت استفاده نخواهد كرد. (از دور خارج ميشه)
هاردهاي اكسترنالي كه اين پورت رو دارن اصولا براي سيستم هاي مكينتاش طراحي و فرمت شده اند . گرچه ميتوان با فرمت كردن تحت ويندوز براي ويندوز هم استفاده كرد.
يك نمونه اش مدل My Book Studio Edition II هست كه پورتهاي firewire و eSATA و USB2 همزمان داره اين مدل هارد اكسترنال در واقع از دو هارد اينترنال سري گرين استفاده شده كه به صورت رايد باهم كار ميكنن و حداكثر تا 6 ترابايت موجوده البته مدلهاي ديگه هم موجوده مثل My Book Studio LX كه usb و firewire رو همزمان داره.

براي مقايسه سرعت هم يه عكس پايين گزاشتم

اگر عكس باز نشد اين لينك رو در آدرس بار كپي كنين

اسم اون فن ، فن رك هست rack و 6 هزارتومن (60 هزار ريال) خريدمش و بيشتر مخصوص سرورهاست . مزيت اين فن ها علاوه بر اينكه 220 ولتي هستن و نيازي به آداپتور ندارن بي صدا و پرقدرت بودن هست .

چجوری میشه تو لب تاب یا دسکتاپ پیداش کرد؟

اين پورتها شبيه اين هستن البته اگر لپتاپ يا pc اين پورت رو داشته باشن در ديوايس منجر هم مينويسه .

ata.royalfalcon
17-05-2011, 12:23
چطور میشه فهمید لپتاپ یو ای بی 3 رو ساپورت میکنه ؟
لپتاپ من Sony VAIO VPCEE25FX هست .

اگر درايور رو به صورت كامل نصب كرده باشين در ديوايس منجر مينويسه طبق عكس زير

amin_pwa
17-05-2011, 12:59
از دوست خوبم متشکر ...
می توانم به جرات بگم سرعتش محشره . 650 مگ را در 6 ثانیه توش ریختم . با اینکه usb2 هست .
از بس فلش ها سرعتشون کم بود خسته شده بودم ...
هارد اکسترنال یه چیز دیگس .
ای مدل پرتش عوض میشه الان usb2 هست هر وقت خواستیم می توانیم 10 تومن خرج کنیم واسش usb3 یا sata بگیرم . با ریک الله سرعت .. :8:
--
برا درم وسترن دقیقا مثل این داره ولی برای ان خیلی سنگین تر و بزرگ تر است و برای من خیلی مناسب تر هست .

پرتابل گرفتم 500 گیگ ..usb3 upgradeable برای pc و مک ..

ata.royalfalcon
17-05-2011, 13:04
از دوست خوبم متشکر ...
می توانم به جرات بگم سرعتش محشره . 650 مگ را در 6 ثانیه توش ریختم . با اینکه usb2 هست .
ای مدل پرتش عوض میشه الان usb2 هست هر وقت خواستیم می توانیم 10 تومن خرج کنیم واسش usb3 یا sata بگیرم . با ریک الله سرعت .. :8:
--
برا درم وسترن دقیقا مثل این داره ولی برای ان خیلی سنگین تر و بزرگ تر است و برای من خیلی مناسب تر هست .

سلام مباركتون باشه
دقيقا چه مدلي خريدين ؟؟؟ سيگيت ؟؟؟

amin_pwa
17-05-2011, 13:04
اين پورتها شبيه اين هستن البته اگر لپتاپ يا pc اين پورت رو داشته باشن در ديوايس منجر هم مينويسه .

این پرت کارت dv نیست ؟

ata.royalfalcon
17-05-2011, 13:06
این پرت کارت dv نیست ؟

نه اون پورت firewire هست !!!

amin_pwa
17-05-2011, 13:07
سلام مباركتون باشه
دقيقا چه مدلي خريدين ؟؟؟ سيگيت ؟؟؟

دقیق همین مدل در لینک زیر هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته 87 گرفتم چون اگه بیام تهران برم انجا بخرم بالای 95 می شد.
اینترنتی هم سابقه خوبی در خریدش ندارم .
از راهنمایی خوبت متشکر .
البته وسترن 500 گیگ پرتابل داشت با گارانتی تخت جمشید ! گارانتی خوبی هست یا نه ؟

ata.royalfalcon
17-05-2011, 13:11
دقیق همین مدل در لینک زیر هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته 87 گرفتم چون اگه بیام تهران برم انجا بخرم بالای 95 می شد.
اینترنتی هم سابقه خوبی در خریدش ندارم .
از راهنمایی خوبت متشکر .
البته وسترن 500 گیگ پرتابل داشت با گارانتی تخت جمشید ! گارانتی خوبی هست یا نه ؟

ممنون
گارانتي سازگار گارانتي معتبريه
گارانتي تخت جمشيد من تا به حال نشنيدم !!!
ميگما ، اينترنتي خريدي چقدر طول كشيد تا برسه دستت؟؟؟

amin_pwa
17-05-2011, 13:19
ممنون
گارانتي سازگار گارانتي معتبريه
گارانتي تخت جمشيد من تا به حال نشنيدم !!!
ميگما ، اينترنتي خريدي چقدر طول كشيد تا برسه دستت؟؟؟

اینترنتی که نخریدم . رفتم بازار خریدم .
ولی یه بار رفتم اینترنتی عطر بخرم . 20 تومن پول ریختم یه عطر مسخره به هم غالب کردن بماند یادم نیست کجا بود .
ولی کلا باید از بازار اینترنتی مغطبر خرید شانس اوردم پولم را نخوردن .

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

روی هارد نایلون را بکنم .2 دلم بکنم بهتره چون راحت تر خنک می شه .
از طرفی اگر بکنم ممکن روی روکشش خط بیفته دلم نمی اید تازه خریدم ..

ata.royalfalcon
17-05-2011, 13:24
اینترنتی که نخریدم . رفتم بازار خریدم .
ولی یه بار رفتم اینترنتی عطر بخرم . 20 تومن پول ریختم یه عطر مسخره به هم غالب کردن بماند یادم نیست کجا بود .
ولی کلا باید از بازار اینترنتی مغطبر خرید شانس اوردم پولم را نخوردن .

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------

روی هارد نایلون را بکنم .2 دلم بکنم بهتره چون راحت تر خنک می شه .
از طرفی اگر بکنم ممکن روی روکشش خط بیفته دلم نمی اید تازه خریدم ..

دماي هارد رو كنترل كنيد حداكثر از 38 بيشتر نشه . البته اين براي پرتابله .
هارد اينترنال 2.5 اينچي لپتاپم كه سيگيت هست زير بار سنگين (دفرگمنت) به 38 ميرسه ولي در حالت عادي حدود 34 الي 35 هست .

بهتره كه نايلونشو نكني چون نازكه و به نظرم تاثير زيادي در گرم شدن نداره .
خود هارد رو جاي گرم نزارين مثلا اگر پشت كيس ميزارين در معرض هواي گرم پشت كيس نباشه.

amin_pwa
17-05-2011, 13:29
دماي هارد رو كنترل كن بيشتر از 36 الي 37 نشه ، ديگه از 38 بالاتر نره.
بهتره كه نايلونشو نكني چون نازكه و به نظرم تاثير زيادي در گرم شدن نداره .
خود هارد رو جاي گرم نزارين مثلا اگر پشت كيس ميزارين در معرض هواي گرم پشت كيس نباشه.

از راهنمایی های بسیار مهمت متشکر .
فقط نرم افزاری واسه این کار سراغ داری ؟
واسه پارتیشن بندی نرمافزاری سراغ داری ؟
اگه پارتیشن بندی کنم بازم این نرمافزای که خودش گفت نصب کن کار میکنه ؟

ata.royalfalcon
17-05-2011, 13:39
از راهنمایی های بسیار مهمت متشکر .
فقط نرم افزاری واسه این کار سراغ داری ؟
واسه پارتیشن بندی نرمافزاری سراغ داری ؟
اگه پارتیشن بندی کنم بازم این نرمافزای که خودش گفت نصب کن کار میکنه ؟

ممنون
پست بالايي رو چندبار ويرايش كردم آخه حداكثر دماي مجاز رو نگفته يا من پيدا نكردم (سايت سيگيت)

Hard Disk Sentinel نرم افزاری برای کنترل دیسک سخت

براي دانلود به آخرين پست مراجعه كنين

براي پارتيشن بندي بدون حذف شدن اون نرم افزار ها به پست زير مراجعه كنين

amin_pwa
17-05-2011, 13:45
یه سوال اساسی دیگم اینه که .. این نرم افزار همرا هارد واسه چیه ؟

ata.royalfalcon
17-05-2011, 13:56
یه سوال اساسی دیگم اینه که .. این نرم افزار همرا هارد واسه چیه ؟
البته من با نرم افزار سيگيت كار نكردم چون تمام هاردهام وسترنه !!!
ولي اون چيزي كه تو سايتش گفته براي بكاپ اتوماتيك و رمزنگاري هست . همين !!!

amin_pwa
17-05-2011, 14:02
البته من با نرم افزار سيگيت كار نكردم چون تمام هاردهام وسترنه !!!
ولي اون چيزي كه تو سايتش گفته براي بكاپ اتوماتيك و رمزنگاري هست . همين !!!

از جوابات متشکر یکم با هاش کار کردم ..
برای پارتیشن بندی راه دیگه ای سراغ نداری .. من xp دارم . نمی تونم راخه پیشنهادیت را انجام بدهم ..

ata.royalfalcon
17-05-2011, 14:09
از جوابات متشکر یکم با هاش کار کردم ..
برای پارتیشن بندی راه دیگه ای سراغ نداری .. من xp دارم . نمی تونم راخه پیشنهادیت را انجام بدهم ..

اون روش پارتيشن بندي بايد روي XP هم قابل اجرا باشه !!!! يه امتحان كنين .

amin_pwa
17-05-2011, 14:18
اون روش پارتيشن بندي بايد روي XP هم قابل اجرا باشه !!!! يه امتحان كنين .

نه نمیشه . شیر با شبکه می کنه ..
یه نرم افزار مشتی سراغ نداری ؟

ata.royalfalcon
17-05-2011, 14:33
نه نمیشه . شیر با شبکه می کنه ..
یه نرم افزار مشتی سراغ نداری ؟

ببخشيد دوست من
من با نرم افزارهاي ديگه كار نكردم بنابراين نميتونم نرم افزار خاصي رو به شما پيشنهاد بدم :20:

worldm
17-05-2011, 14:58
سلام من چند وقتیکه میخوام یک هارد پرتابل بخرم از 3.5 اینچی ها خوشم نمیاد دلیلشم بزرگی و وزن زیا دتا 1 کیلو هست و در ضمن میخوام هارد پرتابل 2.5 اینچی بگیرم که هم برای نت بوکی که میخوام در اینده نزدیک بگیرم خوب باشه و سبک و هم اینکه میخوام به عنوان فلش 1 ترابایتی ازش استفاده کنم حالا نظر شما چیه؟
مدل پیشنهادی من برای یک ترابایت
هارد اکسترنال AData مدل CH94 ظرفیت 1T بدون آداپتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون خوبه؟

ata.royalfalcon
17-05-2011, 15:25
سلام من چند وقتیکه میخوام یک هارد پرتابل بخرم از 3.5 اینچی ها خوشم نمیاد دلیلشم بزرگی و وزن زیا دتا 1 کیلو هست و در ضمن میخوام هارد پرتابل 2.5 اینچی بگیرم که هم برای نت بوکی که میخوام در اینده نزدیک بگیرم خوب باشه و سبک و هم اینکه میخوام به عنوان فلش 1 ترابایتی ازش استفاده کنم حالا نظر شما چیه؟
مدل پیشنهادی من برای یک ترابایت
هارد اکسترنال AData مدل CH94 ظرفیت 1T بدون آداپتور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون خوبه؟

سلام

پيشنهاد اول
وسترن مدل My Passport Essential SE به SE بودنش دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا نداره اين مدل فقط 750 گيگ و يك ترابايت داره . اين مدل همزمان usb2 و usb3 رو پشتيباني ميكنه فقط در موقع خريد دقت بفرماييد كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2 و usb3

پيشنهاد دوم
سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive كه از 320 گيگ تا 1.5 ترابايت موجوده . اين مدل بر خلاف وسترن فقط با آداپتر usb2 فروخته ميشه (تا حجم يك ترا بايت)كه براي بهرمند شدن از usb3 ميبايستي حدود 30 تومن ديگه خرج كنين براي آداپتر usb3

به جدا شدن آداپتر ها از انتهاي هارد دقت كنين
خود آداپتر

onehellsing
17-05-2011, 15:26
دوستانی که به ذره ذره پولشون و برنامه هاشون و هاردشون ارزش قائلند توجه کنید هرگز هرگز هرگز هیچ جنسی رو با گارانتی ویستا نخرید میتونین برای اثبات حرفم تو گوگل سرچ کنید این شرکت بسیار دروغگو و پست میباشد هارد اکسترنال گوفلکس من که توسط نمایندگی سیب در تبریز تحویل گرفته شد (و ازمایش شد و خرابی اون برای نمایندگی اثبات شد) توسط شرکت اصلی با این عنوان پس فرستاده شد:جنس ازمایش شد کاملا سالم است !!!! خدا لعنتشون کنه 100 تومنم پرید جالب اینجاست که حالا که شرکت تبریز اومده میگه سالم بود میگم اخه لامصب مگه خودتون ازمایش نکردید میگه من یادم نیست هر چی اصرار کردم تست کن اقای نامحترم گفت نمیتونم سیستمم خرابه!!! وای وای عجب ادمایی

worldm
17-05-2011, 15:35
به خاطر راهنماییتون ممنون 2.5 اینچی هست دیگه؟وزنش چنده؟سرعتش خوبه بگیرم؟منظورتون از اینکه میگین دو نوع اتصال داره یعنی با دراوردن یکی میشه usb3 رو اضافه کرد بهش؟
دومی رو یه جایی خوندم که سرعتش مثل اون مدلی که خودم معرفی کردم پایینه و 90 مگ بر ثانیه هست واقعیت داره؟
حوصله هزینه اضافی برای usb3 هارد دیگه ندارم با اینکه مادربردم جدیده و خودش داره.حتی fireware , esata هم داره
راستی fireware از رده خارج شده؟
ایی ساتا وضعیتش چجوریه؟

---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

سرعت هارد اولی رو زده 5400 rpm کم نیست در مقایسه با 7200 ها؟
به نظرتون هاردی که خودم گفتم رو نگیرم؟
تو اینترنت جایی رو میشناسید این مدلو بفروشون؟

---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------

قیمتش چنده؟

ata.royalfalcon
17-05-2011, 15:49
2.5 اینچی هست دیگه
هر دو مدل 2.5 اينچي هست .

وزنش چنده؟
اندازه وسترن طبق عكس زير و وزنش200 گرمه

وزن سيگيت هم 280 گرم هست .

منظورتون از اینکه میگین دو نوع اتصال داره یعنی با دراوردن یکی میشه usb3 رو اضافه کرد بهش؟
مدل وسترن براي استفاده از usb3 كار خاصي نميخواد فقط به پورت Usb3 بزنين همينطور با پورت usb2 كاملا سازگاره و هزينه اضافي نداره .
ولي مدل سيگيت تا 1 ترا فقط usb2 داره و براي usb3 بايد دوباره هزينه كني !!! پس وسترن بهتره

راستی fireware از رده خارج شده؟
ایی ساتا وضعیتش چجوریه؟

مكينتاش در مدلهاي بعدي كه توليد ميكنه ديگه از اين پورت ساپورت نخواهد كرد. esata هنوز سرجاشه !!!

سرعت هارد اولی رو زده 5400 rpm کم نیست در مقایسه با 7200 ها؟

RPM هردو هارد 5200 الي 5400 دور هستن اگر براي شما RPM هارد مسئله مهميه ميتونين مدل FreeAgent GoFlex Pro بخرين . مدلهاي كه pro هستن فقط 500 و 750 گيگ موجوده

worldm
17-05-2011, 15:53
فقط قیمت اولی رو بگین و ایا فروشگاه اینترنتی میشناسید که داره یا نه دیگه ممنونتون میشم

noisymind
17-05-2011, 17:29
این هاردهایی که الان تو بازار زیاد شده و روش نوشته Mobile Drive چی هست؟

amin_pwa
17-05-2011, 17:53
به راحتی توسط Norton PartitionMagic 8.0 به دو قسمت تبدیلش کردم ..
اشتباه کردم با ویندوز xp هم می شد ولی ماسیمم هر درایو 175 گیگ هست .

ata.royalfalcon
17-05-2011, 19:27
فقط قیمت اولی رو بگین و ایا فروشگاه اینترنتی میشناسید که داره یا نه دیگه ممنونتون میشم
شرمنده از بابت تاخیر
قیمت دقیقشو ندارم ولی فکر کنم از 100 هزارتومن تومن بیشتر باشه
البته مدل My Passport Essential SE منظورمه به SE دقت کنین . همچنین دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه USB+USB2

ata.royalfalcon
18-05-2011, 07:44
این هاردهایی که الان تو بازار زیاد شده و روش نوشته Mobile Drive چی هست؟

سلام
در گوگل جستجو كردم چيز جديدي نبود . همون هارد هاي پرتابل بدون آداپتور هست .
البته MOBILE DRIVE به هاردهاي پرتابل و بدون آداپتور freecom گفته ميشه . يعني كمپاني فريكام براي هاردهاي پرتابل اسم MOBILE DRIVE بكار ميبره .
همانطوري كه به هاردهاي پرتابل وسترن My Passport گفته ميشه .

سري MOBILE DRIVE هارد فريكام در لينك زير

ArashMiniStar
18-05-2011, 08:34
برای اتصال E-Sata حتما باید pc رو خاموش کرد؟ برقشم بکشیم ؟ اجباریه کشیدن برق ؟ :31:

ata.royalfalcon
18-05-2011, 08:50
برای اتصال E-Sata حتما باید pc رو خاموش کرد؟ برقشم بکشیم ؟ اجباریه کشیدن برق ؟ :31:

سلام
بلي بايد حتما PC رو خاموش كرد. چون اينترفيس اي-ساتا hot swapping نيستن . ولي شايد لازم نباشه از برق كشيد اون براي اطمينان بود .
hot swapping يعني وقتي سيستم روشن هست امكان كانكت و ديسكانكت كردن وجود داره

ArashMiniStar
18-05-2011, 09:13
سلام
بلي بايد حتما PC رو خاموش كرد. چون اينترفيس اي-ساتا hot swapping نيستن . ولي شايد لازم نباشه از برق كشيد اون براي اطمينان بود .
hot swapping يعني وقتي سيستم روشن هست امكان كانكت و ديسكانكت كردن وجود داره

بجای از برق کشیدن میشه از دکمه پاور کیس استفاده کرد؟ اون دکمه 0 - 1 پشت کیس.
سوال دیگه هم داشتم.اینه که باید برق هارد اکسترنال رو حتما کشید؟ :40:

Facon_Archi
18-05-2011, 09:25
دوستان هارد سیگیت من به لپتاپ وصل بود داشتم یه سری فایل رو از لپتاپ انتقال میدادم توی هارد
بعدش شارژ لپتاپ تموم شده مثل اینکه: دی قطع شده دیگه!حالا فایل ها نه توی هارد هست نه لپتاپ!
راهی واسه ریکاوری ای چیزی نیس؟

ArashMiniStar
18-05-2011, 09:27
دوستان هارد سیگیت من به لپتاپ وصل بود داشتم یه سری فایل رو از لپتاپ انتقال میدادم توی هارد
بعدش شارژ لپتاپ تموم شده مثل اینکه: دی قطع شده دیگه!حالا فایل ها نه توی هارد هست نه لپتاپ!
یعنی اگه برق بره مثلا اطلاعات هارد پاک میشه؟ :13:

ata.royalfalcon
18-05-2011, 09:32
بجای از برق کشیدن میشه از دکمه پاور کیس استفاده کرد؟ اون دکمه 0 - 1 پشت کیس.
سوال دیگه هم داشتم.اینه که باید برق هارد اکسترنال رو حتما کشید؟ :40:

رفتم تو سايت وسترن نحوه راه اندازي هاردهاي اكسترنال esata رو به طور كامل نوشته

Please ensure that the computer system is turned off
Plug the AC adaptor into an electrical outlet (if applicable).
Connect the other end of the adaptor into the DC power supply socket located on the back of the hard drive.
Connect one end of the eSATA cable to the hard drive and the other end of the eSATA cable into the computer system's eSATA port.
Power on the computer system. During the boot process, the hard drive will power on automatically

ترجمه فارسي

1. مطمئن بشين كه سيستم خاموشه .
2. آداپتور برق هارد رو به پريز بزنين.
3. انتهاي كابل برق رو هم به پشت هارد وصل كنين.
4. كابل esata ها رو وصل كنين.
5. سيستم رو روشن كنين طي فرايند بوت هارد به طور اتوماتيك روشن خواهد شد.

ata.royalfalcon
18-05-2011, 09:39

یعنی اگه برق بره مثلا اطلاعات هارد پاک میشه؟ :13:
نه احتمال 99 درصد اطلاعات پاك نشده
من فكر ميكنم كه پارتيشنشون unallocated شده
بهتره disk management رو يه نگاهي بندازين تا از وضعيت پارتيشن ها مطلع بشين

ArashMiniStar
18-05-2011, 12:27
میشه در مورد wstern digital My Book Live توضیح بدید؟ میشه بدون روشن بودن pc اطلاعاتش رو با مودم وایرلس share کرد؟

ata.royalfalcon
18-05-2011, 13:12
میشه در مورد wstern digital My Book Live توضیح بدید؟ میشه بدون روشن بودن pc اطلاعاتش رو با مودم وایرلس کرد؟

سلام
مطمئن نيستم بهتره كه از دوستان متخصص در شبكه بپرسين .
اين مدل فقط پورت lan داره و ديگه هيچ كه با استفاده ار روتر ميشه به صورت وايرلس استفاده كرد.

ArashMiniStar
19-05-2011, 11:30
با سلام دوباره. :31:
ببخشید این مدل های پاسپورتی برای ----- بهترن یا مدل های 3.5 اینچی؟
راستش پست های قبلی رو خوندم.ولی بازم موندم.به جز دفترچه ----- راهی نیست برای اینکه بفهمیم هارد روش میتونه کار کنه یا نه؟؟ ----- های استارست.
سوال دیگم هم اینه که فقط هارد های 3.5 اینچی میتونن با E-SATA به کامپیوتر وصل بشن؟ یا 2.5 اینچا های مارک های مختلف هم میتونن؟
تو یک پست شما گفتین برای وصل کردن ای ساتا باید کامپیوتر / ----- رو خاموش کرد.مگه ----- ها هم ای ساتا دارن؟

ArashMiniStar
19-05-2011, 11:54
در ضمن یک سوال دیگه هم داشتم.رو مادر بورد دسکتاپم نوشته PCI Express ولی لبتابم Express Card.اینا فرق دارن؟
ممنون از جواب های کامل و بی دریغتون :11:

ata.royalfalcon
19-05-2011, 12:04
با سلام دوباره. :31:
ببخشید این مدل های پاسپورتی برای ----- بهترن یا مدل های 3.5 اینچی؟
راستش پست های قبلی رو خوندم.ولی بازم موندم.به جز دفترچه ----- راهی نیست برای اینکه بفهمیم هارد روش میتونه کار کنه یا نه؟؟ ----- های استارست.

سلام
در درجه اول اولویت رو به هارد اکسترنال 3.5 اینچی (آداپتوردار) میدم .
چون این هاردهای آداپتوردار منبع تغذیه کاملا مستقلی دارن و احتمال اینکه به دلیل کمبود ولتاژ USB ----- ، روشن یا راه اندازی نشه به صفر میرسه .

مثلا دیویدی رایتر اکسترنال من که برق زیادی مصرف میکنه وقتی به پورت usb2 لپتاپم وصل میکنم بعلا کمبود ولتاژ راه اندازی نمیشه که اجبارا باید از پورت دیگه usb برای تامین برق اضافه استفاده کنم . (کابل دو سر طبق عکس زیر). جالب اینجاست وقتی که به پورت usb3 لپتاپ وصل میکنم ، خیلی راحت راه اندازی میشه و نیازی پورت دیگه نیست .چون پورت usb3 ولتاژی برابر 4.5 وات برق میده اما پورت usb2 فقط 2.5 وات برق میده .

مسئله مهم دیگه این هست که آیا ----- میتونه هارداکسترنال با اینترفیس usb3 رو شناسایی کنه یا نه ؟؟؟ چون یکی از دوستان هارد اکسترنال وسترن usb2+usb3 رو خریده بودن که ----- نمیتونست اونو شناسایی کنه !!!

نتیجه گیری نهایی : اگر اینترفیس usb3 برای شما مهم نیست پیشنهادم اینه که مدل My Book Essential رو با اینترفیس usb2 بخرین که دردسر احتمال عدم شناسایی توسط ----- به صفر برسه .

در هر حال این نظرات شخصی خودمه

ArashMiniStar
19-05-2011, 12:14
استاد بنظر مشکل قابل حل شدنه.میشه اون کابل دیگه usb رو به دایویکس پلایر وصل کرد.دیگه فکر نکنم کم بیاره نه؟
چون من الان تست کردم.موبایل رو به دایویکس پلایر وصل کردم شارژ هم میشد باهاش!
راستی این سوالم بی جواب موند.این هارد های 2.5 اینچی مارک های مختلف چیزی به اسم E-SATA دارن بشه به کامپیوتر اینطوری وصل کرد یا نه؟

ata.royalfalcon
19-05-2011, 12:23
استاد بنظر مشکل قابل حل شدنه.میشه اون کابل دیگه usb رو به دایویکس پلایر وصل کرد.دیگه فکر نکنم کم بیاره نه؟
چون من الان تست کردم.موبایل رو به دایویکس پلایر وصل کردم شارژ هم میشد باهاش!
راستی این سوالم بی جواب موند.این هارد های 2.5 اینچی مارک های مختلف چیزی به اسم E-SATA دارن بشه به کامپیوتر اینطوری وصل کرد یا نه؟

ولی هر هاردی از این کابلهای دو سر ندارن . خب اگر تست کردین و کمبود ولتاژ نداشت که چه بهتر

سیگیت مدل FreeAgent GoFlex و مدل PRO آن دارای آداپتر esata هستن ولی باید جداگانه اون آداپتر رو خربداری کنین

ArashMiniStar
19-05-2011, 12:27
ولی هر هاردی از این کابلهای دو سر ندارن . خب اگر تست کردین و کمبود ولتاژ نداشت که چه بهتر

سیگیت مدل FreeAgent GoFlex و مدل PRO آن دارای آداپتر esata هستن ولی باید جداگانه اون آداپتر رو خربداری کنین

یعنی مارک های دیگه مثل وسترن دیجیتال ندارن؟ قیمت اون آداپتر حدودا چقدره؟ مثل USB3 ها 30 40 تومانه؟!!!

ata.royalfalcon
19-05-2011, 12:35
یعنی مارک های دیگه مثل وسترن دیجیتال ندارن؟ قیمت اون آداپتر حدودا چقدره؟ مثل USB3 ها 30 40 تومانه؟!!!

سایت وسترن رو مجددا بررسی کردم
2.5 اینچی (پرتابل) esata نداشتن .
بعضی مدلهای دسکتاپی esata دارن .
قیمتشون حداکثر 30 تومن باید باشه ، دیگه فکر نکنم 40 تومن باشه .

ArashMiniStar
19-05-2011, 12:38
سایت وسترن رو مجددا بررسی کردم
2.5 اینچی (پرتابل) esata نداشتن .
بعضی مدلهای دسکتاپی esata دارن .
قیمتشون حداکثر 30 تومن باید باشه ، دیگه فکر نکنم 40 تومن باشه .

پس ظاهرا 3.5 مجبورم بگیرم.فقط بین این دو تا کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه مدل usb2 و E-SATA میخوام؟
WD 1TB My Book Essential و WD 1TB My Book Elite.فکر کنم الایته بهتر باشه چون رنگش ماتهو USB2 میخوام.
پستتون در این رابظه رو پیدا کردم.ممنون

ata.royalfalcon
19-05-2011, 12:44
پس ظاهرا 3.5 مجبورم بگیرم.فقط بین این دو تا کدوم رو بگیرم؟ با توجه به اینکه مدل usb2 و E-SATA میخوام؟
WD 1TB My Book Essential و WD 1TB My Book Elite.فکر کنم الایته بهتر باشه چون رنگش ماتهو USB2 میخوام.

با توجه به اینکه برای ----- هم میخواین استفاده کنین پیشنهادم مدل WD 1TB My Book Essential هست .
چون مدلهای الایت دو پارتیشن دارن که پارتیشن اول به سادگی قابل تغییر نیست (قفل شده) که ممکن هست قابل استفاده برای ----- نباشه .
ضمنا هیچ کدوم از مدلهای گفته شده esata نداره

ata.royalfalcon
19-05-2011, 12:50
تکمیل پست بالایی
اگر مدل WD 1TB My Book Essential رو میخرین دقت کنین که فقط usb2 باشه چون اکثر این مدلها usb2+usb3 هست .

ArashMiniStar
19-05-2011, 21:59
سلام
در درجه اول اولویت رو به هارد اکسترنال 3.5 اینچی (آداپتوردار) میدم .
چون این هاردهای آداپتوردار منبع تغذیه کاملا مستقلی دارن و احتمال اینکه به دلیل کمبود ولتاژ USB ----- ، روشن یا راه اندازی نشه به صفر میرسه .

مثلا دیویدی رایتر اکسترنال من که برق زیادی مصرف میکنه وقتی به پورت usb2 لپتاپم وصل میکنم بعلا کمبود ولتاژ راه اندازی نمیشه که اجبارا باید از پورت دیگه usb برای تامین برق اضافه استفاده کنم . (کابل دو سر طبق عکس زیر). جالب اینجاست وقتی که به پورت usb3 لپتاپ وصل میکنم ، خیلی راحت راه اندازی میشه و نیازی پورت دیگه نیست .چون پورت usb3 ولتاژی برابر 4.5 وات برق میده اما پورت usb2 فقط 2.5 وات برق میده .

مسئله مهم دیگه این هست که آیا ----- میتونه هارداکسترنال با اینترفیس usb3 رو شناسایی کنه یا نه ؟؟؟ چون یکی از دوستان هارد اکسترنال وسترن usb2+usb3 رو خریده بودن که ----- نمیتونست اونو شناسایی کنه !!!

نتیجه گیری نهایی : اگر اینترفیس usb3 برای شما مهم نیست پیشنهادم اینه که مدل My Book Essential رو با اینترفیس usb2 بخرین که دردسر احتمال عدم شناسایی توسط ----- به صفر برسه .

در هر حال این نظرات شخصی خودمه

چه مدل و مارک هایی 2 تا کابل USB دارن؟(یکیش که برای Extra Power)

ArashMiniStar
20-05-2011, 13:52
از این Y کابل ها تو بازار هست؟ رو همه ی هارد ها میخوره؟ ممنون

NIMA 36
20-05-2011, 21:13
دوستان من یه هارد WD My Passport Essential SE 1TB دارم.امروز که وصلش کردم به پی سی،دیدم کلا 931 گیگ فضا داره.
این مگه 1 ترا نیست،پس چرا 70 گیگش پریده؟؟یعنی این همه فایل سیستمی هستن؟

ArashMiniStar
21-05-2011, 09:16
دوستان من یه هارد WD My Passport Essential SE 1TB دارم.امروز که وصلش کردم به پی سی،دیدم کلا 931 گیگ فضا داره.

نه.همیشه همینطوری هست.فلش هارد رم گوشی .همه حجمشون از حجم گفته شده کمتره.:31:

farzan311
21-05-2011, 11:39
سلام
دوستان بهترین هارد برای برای ارشیو کردن فیلم و سریال چیه؟
سرعتش زیاد مهم نیست فقط حجم در میونه و قیمت پایینش
الان یه هارد ترانسند 640gb usb 3 دارم که خیلی خوبه ولی خوب پر شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برا همین یه هارد دیگه لازمه

ArashMiniStar
21-05-2011, 12:07

اینم جواب :

* 1GB=1,000,000,000 Bytes. In OS system, it would be displayed as 1,000,000,000 Bytes/1024/1024/1024 = 0.93GB.

Mr.Mazmamfi
21-05-2011, 15:30
سلام
فرق این 2 تا هارد در ظرفیت 500 گیگابایتیشونه ولی قیمتشون خیلی باهم فرق نداره چرا؟

و

اصلاFreeAgent یعنی چی؟ و موارد کاربردش چیه؟

resident
21-05-2011, 16:07
سلام
فرق این 2 تا هارد در ظرفیت 500 گیگابایتیشونه ولی قیمتشون خیلی باهم فرق نداره چرا؟

و

اصلاFreeAgent یعنی چی؟ و موارد کاربردش چیه؟

چون تا اینجا شما پول تکنولوژی و هزینه های دیگه رو دادید و با 17هزار تومن هزینه بیشتر میتونید 500گیگ بردارید. البته یه فرقی دارن، سرعت دسترسی توی توی هارد 1.5ترا کوتاه تر از دسترسی توی هارد 2ترا هستش، چون 500گیگ فضای اضافی هستش که باید مورد بررسی قرار بگیره.

Free Agent، کد یک سری از محصولات Seagate هستش. این نوع هاردها به گفته ی خود Seagate:

Seagate، سری Free Agent:

Mr.Mazmamfi
21-05-2011, 18:52
ممنون دوست خوبم
کسی خبر نداره که "آیا تکنولوژی ساخت هاردها کی میخواد تغییر کنه"؟
الان هاردها دیسکی هستند درسته؟
شنیده بودم نسل جدید هاردها قراره با تکنولوژی IC ساخته بشه.

ata.royalfalcon
21-05-2011, 19:57
چه مدل و مارک هایی 2 تا کابل USB دارن؟(یکیش که برای Extra Power)

سلام و شرمنده از بابت تاخیر
برام مشکل پیش اومده بود .
تا اونجایی که بررسی کردم هیچ کدام از مدلهای وسترن این کابل رو ندارن .
حتی مدلهای پرتابل یکترابایت که مسلما مصرف برق بالایی دارن از این کابلهای دو سر ندارن.

ata.royalfalcon
21-05-2011, 20:08
از این Y کابل ها تو بازار هست؟ رو همه ی هارد ها میخوره؟ ممنون

اگر بتونی y-cable پیدا کنی خیلی راحت میتونی برای هارد استفاده کنی مثل عکس زیر

نکته مهم یک : اگر هارد رو به پورت usb3 وصل میکنین هیچ نگرانی از بابت کمبود ولتاژ نداشته باشین چون پورت usb3 چهارونیم وات هست ولی پورت usb2 دوونیم وات هست .
نکته مهم دو : اگر هاردتون usb3+usb2 باشه ولی اگر شما y-cable بخرین که usb2 ساپورت باشه دیگه نمیتونین از مزایای usb3 بهرمند بشین گرچه اکثر رسیورها usb2 ساپورت هستن .

ata.royalfalcon
21-05-2011, 20:21
ممنون دوست خوبم
کسی خبر نداره که "آیا تکنولوژی ساخت هاردها کی میخواد تغییر کنه"؟
الان هاردها دیسکی هستند درسته؟
شنیده بودم نسل جدید هاردها قراره با تکنولوژی IC ساخته بشه.

سلام
نسل جدید هارد ها به نام SSD خوانده میشه ، مخفف Solid-state drive هست و معادل فارسی اون هارد جامد هست که این گونه هاردها هیچگونه قطعات متحرکی ندارن و در نتیجه در مقابل ضربه بسیار مقاومند ولی قیمتهای بالا و حجمهای محدودی دارن .
بعنوان مثال حداکثر حجم هارد SSD وسترن دیجیتال 256 گیگ هست در صورتی که الان هاردهای سه ترابایتی با قیمت های مناسب موجوده
به نظر من حالا خیلی مونده که نسل هاردهای دیسکی منقرض بشه (مطمئنم که هیچ وقت منقرض نمیشه)، اصولا برای داشتن یه سیستم پرسرعت یه هارد SSD میخرن برای ویندوز چون سرعت read و write بالایی دارن ، ولی برای آرشیو اطلاعات از هاردهای معمولی استفاده میکنن.

farzan311
21-05-2011, 20:37
سلام
دوستان بهترین هارد برای برای ارشیو کردن فیلم و سریال چیه؟
سرعتش زیاد مهم نیست فقط حجم در میونه و قیمت پایینش
الان یه هارد ترانسند 640gb usb 3 دارم که خیلی خوبه ولی خوب پر شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]برا همین یه هارد دیگه لازمه

کسی راهنمایی نمیکنه؟:11:

ata.royalfalcon
21-05-2011, 21:36
کسی راهنمایی نمیکنه؟:11:

سلام
با توجه به اینکه برای آرشیو فیلم و سریال میخواین تجربه خودم رو به شما میگم .
من خودم تو کار فیلم و انیمه هستم و کل آرشیوم 10 ترابایت هست که از الان باید به فکر خرید هارد جدید باشم .:20:

بهترین هارد برای آرشیو کردن فیلم هاردهای دسکتاپی هست . دلایل

1. ارزانتر تموم میشه . من برای خرید 6 تا هارد اکسترنال وسترن چیزی بیش از یک میلیون تومن پول دادم !!! در صورتی که هاردهای دسکتاپی اصولا ارزانتر از پرتابل هستن.

2. امنیت بالاتری دارن . البته آرشیو کردن فیلم به این معنی هست که کسی نباید بفهمه که شما آرشیو فیلم جمع میکنین چون در غیر ایصورت باید هارد رو دائما به این و اون بدین که مسلما هارد خراب میشه . ضمن اینکه با توجه به اینکه هاردهای دسکتاپی منبع برق مستقلی دارن امنیتشو تضمین میکنه !!!
نکته مهم این هست که وقتی برای آرشیو استفاده میکنین دیگه اونو به ----- یا TV متصل نکنید .

یک پیشنهاد : اگر شما کمبود جا و مکان ندارین بهتره که هاردهای اکسترنال دسکتاپی با ظرفیت یک ترابایت خریداری کنین . چون اگر خدایی نکرده هاردتون خراب بشه از دست دادن یک ترابایت کمتر اعصابتون خورد میشه تا 3 ترابایت . چون در حال حاضر هاردهای سه ترابایتی هم داریم .
ولی من که جا و مکان زیادی ندارم اجبارا باید هاردهای پرظرفیت بخرم .
پیشنهاد دوم : بهتره که هارد رو در یک مکان امن و مخفی نگه داری کنین مثل من که هاردم رو داخل کمد نگه میدارم و درشو قفل میکنم تا فضول ها باهاش کاری نداشته باشن .
عکس اتاقم که هاردهام داخل کمد و در زیر میز هست .

خلاصه از اونجایی که هارد انتخابی من در آینده My Book Essential هست من همین رو به شما پیشنهاد میدم . ولی حجمش بستگی به خودتون داره ضمنا این مدل هم USB2+usb3 هست که در موقع خرید روی جعبه اش دقت کنین.

ArashMiniStar
22-05-2011, 12:12
اگر بتونی y-cable پیدا کنی خیلی راحت میتونی برای هارد استفاده کنی مثل عکس زیر

نکته مهم یک : اگر هارد رو به پورت usb3 وصل میکنین هیچ نگرانی از بابت کمبود ولتاژ نداشته باشین چون پورت usb3 چهارونیم وات هست ولی پورت usb2 دوونیم وات هست .
نکته مهم دو : اگر هاردتون usb3+usb2 باشه ولی اگر شما y-cable بخرین که usb2 ساپورت باشه دیگه نمیتونین از مزایای usb3 بهرمند بشین گرچه اکثر رسیورها usb2 ساپورت هستن .

دشمنتون شرمنده.فقط اگه از اینy کابل ها وصل کنیم خاصیت usb3 از بین میره؟یعنی برای ----- دیگه میشه با خیال راحت هارد usb3+usb2 گرفت؟:11:

songilgook
22-05-2011, 14:42
پیشنهاد دوم : بهتره که هارد رو در یک مکان امن و مخفی نگه داری کنین مثل من که هاردم رو داخل کمد نگه میدارم و درشو قفل میکنم تا فضول ها باهاش کاری نداشته باشن .
عکس اتاقم که هاردهام داخل کمد و در زیر میز هست .

خلاصه از اونجایی که هارد انتخابی من در آینده My Book Essential هست من همین رو به شما پیشنهاد میدم . ولی حجمش بستگی به خودتون داره ضمنا این مدل هم USB2+usb3 هست که در موقع خرید روی جعبه اش دقت کنین.
هی...
داداشی من اگه اینجوری هم قایمشون کنم از دست این داداش فضولم قایم نمیشه یهو میاد میزو تکون میده حالا بیا بعد تنها کاری که میتونم انجام بدم اینه که آب غوره بگیرم :37:
راستی داداشی لپ تاپت چیه؟ من میخوام تابستون لپ تاپ بگیرم بعضیا میگن سونی بعضیا میگن دل :18:
واسه کارهای گرافیکی و فیلم ساختن و دیدن و وبگردی میخوام... وبازی و برنام ههای3بعدی ...با حافظه و رم بالا و عالی... نئیدونم چی بگیرم...تا2 میلیون :41:
البته میدونم اینو باید توتاپیک لپ تاپ بگم گفتم جواب خوبی نمیدن :41: اگه اینجا جاش نبود بیزحمت خصوصی بدین :11:

ata.royalfalcon
22-05-2011, 14:52
دشمنتون شرمنده.فقط اگه از اینy کابل ها وصل کنیم خاصیت usb3 از بین میره؟یعنی برای ----- دیگه میشه با خیال راحت هارد usb3+usb2 گرفت؟:11:

اگر اگر اگر y-cable شما usb3 رو ساپورت نكنه ؛ بديهي هست كه خاصيت usb3 از بين ميره . نه تنها y-cable بلكه اگر كابل افزايش طول usb هم usb3 رو ساپورت نكنه خاصيت usb3 از بين ميره.

والا من عملا اين موارد رو با رسيور تست نكردم . و نميتونم راهنمايي دقيق به شما بدم . چون اگر راهنمايي اشتباه بدم اونوقت شرمنده شما ميشم .
چون همانطوري كه گفتم بعضي از دوستان هارد وسترن و حتي سيگيت خريده بودن ولي رسيور هارد رو شناسايي نميكرد .

ata.royalfalcon
22-05-2011, 15:14
هی...
داداشی من اگه اینجوری هم قایمشون کنم از دست این داداش فضولم قایم نمیشه یهو میاد میزو تکون میده حالا بیا بعد تنها کاری که میتونم انجام بدم اینه که آب غوره بگیرم :37:
راستی داداشی لپ تاپت چیه؟ من میخوام تابستون لپ تاپ بگیرم بعضیا میگن سونی بعضیا میگن دل :18:
واسه کارهای گرافیکی و فیلم ساختن و دیدن و وبگردی میخوام... وبازی و برنام ههای3بعدی ...با حافظه و رم بالا و عالی... نئیدونم چی بگیرم...تا2 میلیون :41:
البته میدونم اینو باید توتاپیک لپ تاپ بگم گفتم جواب خوبی نمیدن :41: اگه اینجا جاش نبود بیزحمت خصوصی بدین :11:

من لپتاپم asus هست .
به نظر من اگر PC معمولي بخري با اين پول ميتوني خداي كامپيوتر رو بخري !!! كه حتي تا چند سال بعد هم نيازي به ارتقا نداري و بعدها هم به راحتي ميتوني ارتقا بدي ولي لپتاپ رو به سختي ميشه ارتقا داد .
پيشنهادم اينه كه براي كارهاي سنگين گرافيكي و گيم هاي سه بعدي يه PC دسكتاپي مناسب و به روز بخرين اما براي مسافرت و بيرون يه نت بوك بخرين كه قيمت نت بوك ها حدودا 450 الي 500 تومنه . اين نت بوك ها با نوت بوك (لپتاپ) فرق ميكنه و اصولا براي كارهاي سبك مثل اينترنت و آفيس ساخته شده و خيلي سبك هست و عموما صفحه نمايش اون 10 يا 12 اينچ هست .

ولي اگر باز روي لپتاپ اصرار دارين روي asus تمركز كنين . پيشنهادم اينه كه در تايپيك زير مطرح كنين چون ديگه اطلاعاتم در زمينه لپتاپ به روز نيست.

◄ ™ Asus اا گفت و گو و تبادل نظر ►

ولي يه نكته اي رو هم بگم كه چشم بسته لپتاپ نخرين چون تو اين بازار آشفته همه ميخوان سر هم رو كلاه بذارن . حتي خودم هم كه لپتاپ رو با گارانتي خيلي معتبر خريدم شك دارم كه آكبند باشه چون احساس ميكنم كه قبلا باز شده گرچه در حضور خودم پلمپ جعبه رو باز كرده بود .

Mr.Mazmamfi
22-05-2011, 20:45
وقتی ما هارد usb3 بخریم و مادربوردمون usb2 باشه فایده نداره که.
وسیله ای برای تبدیل این کار هست؟و واقعا سرعتش usb3 میشه؟

ata.royalfalcon
22-05-2011, 21:04
وقتی ما هارد usb3 بخریم و مادربوردمون usb2 باشه فایده نداره که.
وسیله ای برای تبدیل این کار هست؟و واقعا سرعتش usb3 میشه؟

نه عزیز ، اگر مادربردتان usb2 باشه بدیهی هست که امکان بهرمند شدن از مزایای usb3 رو نخواهید داشت .
اما اگر هارد usb2+usb3 بخرین میتوانید بدون مشکل هم از usb2 هم استفاده کنین.

فکر کنم شما لپتاپ ایسر دارین اگر لپتاپ شما express card دارد میتونین با خرید یک عدد express card usb3 از مزایای usb3 بهرمند شوید البته اینو هم بگم که بعضی از دوستان تاکید میکنن که به اندازه سرعت واقعی usb3 نخواهد رسید البته چون هارد usb3 نداشتم تا حالا عملا تست نکردم
من یدونه از این express card usb3 خریدم 24 هزارتومن برای افزایش تعداد پورت usb لپتاپم عین عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tvp5GUQ9L7_dVY1QLFo&t=1

Mr.Mazmamfi
22-05-2011, 21:42
نه عزیز ، اگر مادربردتان usb2 باشه بدیهی هست که امکان بهرمند شدن از مزایای usb3 رو نخواهید داشت .
اما اگر هارد usb2+usb3 بخرین میتوانید بدون مشکل هم از usb2 هم استفاده کنین.

فکر کنم شما لپتاپ ایسر دارین اگر لپتاپ شما express card دارد میتونین با خرید یک عدد express card usb3 از مزایای usb3 بهرمند شوید البته اینو هم بگم که بعضی از دوستان تاکید میکنن که به اندازه سرعت واقعی usb3 نخواهد رسید البته چون هارد usb3 نداشتم تا حالا عملا تست نکردم
من یدونه از این express card usb3 خریدم 24 هزارتومن برای افزایش تعداد پورت usb لپتاپم عین عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Tvp5GUQ9L7_dVY1QLFo&t=1
درسته من acer 5742 دارم ولی متاسفانه جای Express card نداره .

راه دیگه ای نداره؟

ata.royalfalcon
22-05-2011, 21:52
درسته من acer 5742 دارم ولی متاسفانه جای Express card نداره .

راه دیگه ای نداره؟

نه عزیز
راه دیگه نداره

amin_pwa
22-05-2011, 22:36
امدم بگم دمت گرم واسه راهنمایی از سرعتش راضیم . هنوز تو کف این هارد اکسترنالم . فلش عمرا به پای این برسه ...

Mr.Mazmamfi
23-05-2011, 00:10
امدم بگم دمت گرم واسه راهنمایی از سرعتش راضیم . هنوز تو کف این هارد اکسترنالم . فلش عمرا به پای این برسه ...
سلام
اگه اشتباه نکنم شما این مدلو گرفتی

میخواستم بدونم همین هاردو با usb3 میفروشن؟
و سوال دوم اینکه چرا کابل این هارد اینجوریه؟ معمولا کابل هاردهایی که من دیدم مثل کابل رم ریدر هست.

dragon-fly
23-05-2011, 09:27
سلام ata.royalfalcon عزیز
این express card که گفتی دقیقا چیه ؟

ata.royalfalcon
23-05-2011, 09:45
سلام ata.royalfalcon عزیز
این express card که گفتی دقیقا چیه ؟

سلام دوست من
در اكثر لپتاپهاي جديد يه شكاف سه سانتي دارن كه اسلات expresscard نام دارن .
ولي در مدلهاي قديمي يه شكاف 5 سانتي دارن كه اسلات PCMCIA نام دارن .

عكس زير expresscard هست .

و ميتونم بگم كه تقريبا شبيه اسلات pci express در سيستمهاي دسكتاپي هست .
هر لپتاپي كه يكي از ايندو رو داشته باشه اون لپتاپ انعطاف پذيري بالايي خواهد داشت ، مثلا اگر با كمبود پورت usb روبرو شدن خيلي راحت ميتونين يه expresscard براي usb بخرين . حتي ميتونين از نوع usb3 رو بخرين تا از سرعت بالاي usb3 بهرمند بشين .

ضمنا فقط usb نيست بلكه حتي expresscard براي تيوي تيونر هم موجوده و حتي براي پورت هاي سريال و پارالل هم expresscard موجوده

ata.royalfalcon
23-05-2011, 09:58
سلام
اگه اشتباه نکنم شما این مدلو گرفتی

میخواستم بدونم همین هاردو با usb3 میفروشن؟
و سوال دوم اینکه چرا کابل این هارد اینجوریه؟ معمولا کابل هاردهایی که من دیدم مثل کابل رم ریدر هست.

سلام
من جواب شما رو ميدم !!!:31:
اين مدل از هارد با اينترفيس usb2 فروخته ميشه . البته بعدها خيلي راحت ميتونين با خريد اينترفيس usb3 از مزاياي سرعت بالا بهرمند شويد ، يعني انتهاي اين هاردها قابل جدا كردن هست مثل عكس زير
حتي با جدا كردن اون آداپتر ميتونين به صورت مستقيم از ساتا استفاده كنين ، به همين خاطر اين كابلها با انواع معمولي فرق ميكنه و به قول شما مثل رم ريدر نيست

ejbaree
23-05-2011, 10:04
سلام.
آقا هارد اکسترنال تو رنج قیمت 50 هزار تومن بهترین پیشنهاد چیه؟
حجمش مهم نیست. زیاد مصرف ندارم.
برای جابجایی میخوام.
یه چیزی بگید که از نظر کیفیت درست باشه و نیارم هزار تا مشکل درست بشه.

Mr.Mazmamfi
23-05-2011, 10:22
از دوست خوبم متشکر ...
--

سلام
من جواب شما رو ميدم !!!:31:
اين مدل از هارد با اينترفيس usb2 فروخته ميشه . البته بعدها خيلي راحت ميتونين با خريد اينترفيس usb3 از مزاياي سرعت بالا بهرمند شويد ، يعني انتهاي اين هاردها قابل جدا كردن هست مثل عكس زير
حتي با جدا كردن اون آداپتر ميتونين به صورت مستقيم از ساتا استفاده كنين ، به همين خاطر اين كابلها با انواع معمولي فرق ميكنه و به قول شما مثل رم ريدر نيست
پس فکر میکنم بخاطر اینکه کابلش اینجوریه دارای سرعت بالاییه
حالا اگه بخواییم یه مقایسه ای بین این مدل و مدل WD My Passport 500GBداشته باشیم
کدوم بهتره ؟ واگه بشه مزایا و معایبشونو بگید که خیلی بهتره.
اینم لینک قیمتاش

البته فکر کنم Wd رو گرون زده چون یکی از بچه ها 1 ماه پیش 80 تومن خریده بود.

ata.royalfalcon
23-05-2011, 11:11
سلام.
آقا هارد اکسترنال تو رنج قیمت 50 هزار تومن بهترین پیشنهاد چیه؟
حجمش مهم نیست. زیاد مصرف ندارم.
برای جابجایی میخوام.

سلام
به نظرم بودجه تون كمه
يه هارد خوب 500 گيگي از قيمت 80 تا 90 هزارتومن هست .
در هر حال به شما دو تا پيشنهاد ميدم

پيشنهاد اول وسترن مدل My Passport Essential كه تنها حجم موجود 500 گيگ هست . اين مدل دو جور هست
1. فقط usb2
2. همزمان usb2 و usb3 ساپورت . فقط در موقع خريد به اين مسئله دقت كنين.
البته الان اكثر اين مدلها usb2+usb3 هستن
لينك اين مدل

==========================
پيشنهاد دوم سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه از حجم 320 الي 1.5 ترابايت موجوده
نكته مهم : اين مدل از سيگيت پيش فرض با آداپتر usb2 فروخته ميشه (تا يك ترابايت فكر كنم) كه براي بهرمند شدن از usb3 ميبايستي حدود 30 تومن ديگه خرج كنين
به نحوه جدا شدن آداپتر از انتهاي هارد دقت كنين
خود آداپتر
لينك اين مدل

البته هاردها هم مثل ساير وسايل الكترونيكي و برقي ديگه احتمال خرابي وجود داره و نميتوان 100 در صداطمينان داد ولي با نگهداري درست انشااله مشكلي نخواهيد داشت

ata.royalfalcon
23-05-2011, 11:32
پس فکر میکنم بخاطر اینکه کابلش اینجوریه دارای سرعت بالاییه
حالا اگه بخواییم یه مقایسه ای بین این مدل و مدل WD My Passport 500GBداشته باشیم
کدوم بهتره ؟ واگه بشه مزایا و معایبشونو بگید که خیلی بهتره.
اینم لینک قیمتاش

البته فکر کنم Wd رو گرون زده چون یکی از بچه ها 1 ماه پیش 80 تومن خریده بود.

البته سرعت بالا به خاطر نوع كابل نيست چون در هر حال اينترفيس هارد ايشون usb2 هست .

مهمترين تفاوت وسترن و سيگيت اين هست كه وسترن همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنه و هزينه اضافي نداره ولي سيگيت براي usb3 بايد آداپتر جداگانه بخري

مشخصات فيزيكي

اندازه سيگيت تا 500 گيگ بدون آداپتر 110mm x 83mm x 15mm
انداره سيگيت تا 500 گيگ با آداپتر 125mm x 83mm x 15mm
اندازه وسترن 110mm x 83mm x 15mm

وزن سيگيت بدون آداپتر 0.15kg
وزن سيگيت با آداپتر 0.15kg
وزن وسترن 0.14kg

سرعت RPM هردو هارد بايد 5200 الي 5400 دور باشه

amin-g
23-05-2011, 14:40
سلام...
من میخوام این هارد 2 ترابایت از محصولات شرکت وسترن دیجیتال رو بگیرم
my book essential dedition 2tb black usb3.0 and usb2.0
قیمتش 145 تومان است.آیا هارد خوبیه؟ آیا تو این رنج قیمت بهتر از این هم پیدا میکنم؟در کل اگر بخوایم یه هارد را فقط داخل خونه استفاده کنیم و نخوایم جابجاش کنیم هارد آداپتوری بهتره یا یو اس بی؟منظورم از نظر مقاومت و طول عمره؟

ata.royalfalcon
23-05-2011, 14:53
سلام...
من میخوام این هارد 2 ترابایت از محصولات شرکت وسترن دیجیتال رو بگیرم
my book essential dedition 2tb black usb3.0 and usb2.0
قیمتش 145 تومان است.آیا هارد خوبیه؟ آیا تو این رنج قیمت بهتر از این هم پیدا میکنم؟در کل اگر بخوایم یه هارد را فقط داخل خونه استفاده کنیم و نخوایم جابجاش کنیم هارد آداپتوری بهتره یا یو اس بی؟منظورم از نظر مقاومت و طول عمره؟

سلام
اسم دقيق و صحيح فقط My Book Essential هست (black از كجا اومد !!!). كه همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنه و از بهترين هاي بازار هست .
اگر براي جابجايي نمي خواهيد همون مدلهاي آداپتوري بهتر هست چون هم ارزانتر هست و هم با داشتن منبع تغذيه كاملاً مستقل ضريب امنيت بيشتري دارد .

amin-g
23-05-2011, 17:49
سلام
اسم دقيق و صحيح فقط My Book Essential هست (black از كجا اومد !!!). كه همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنه و از بهترين هاي بازار هست .
اگر براي جابجايي نمي خواهيد همون مدلهاي آداپتوري بهتر هست چون هم ارزانتر هست و هم با داشتن منبع تغذيه كاملاً مستقل ضريب امنيت بيشتري دارد .
تو سایت چاره اسمشو اینطوری نوشته بود

ArashMiniStar
23-05-2011, 18:01
تو سایت چاره اسمشو اینطوری نوشته بود

منظور رنگش بوده ... چیزی نیست که بخواد روش بحث تخصصی بشه! البته اینو بگم که بعضی از مشخصاتی که از قطعات تو این سایتا مثل دی جی کالا و چاره مینویسن اشتباه است! بهترین راه استفاده از سایت اصلی سازنده است.

hamidrezamf
25-05-2011, 13:12
سلام دوستان
من ميخوام يه هارد اكسترنال بخرم كه فقط هم تو خونه باشه و براي آرشيو ازش استفاده كنم..سرعت و چيزهاي ديگه برام اهميت نداره فقط ايمني و از دست نرفتن اطلاعات برام اهميت داره..500G هم برام كافيه..پيشنهادتون چيه؟
اين هم بگم كه چون رو pc ام نتونستم از 2 تا هارد اينترنال بدون دردسر استفاده كنم الان ميخوام اكسترنال بگيرم..يه 160 گيگ اينترنال ساتا اضافه كردم به سيستمم ولي مشكلات عجيب بوت شدن و شناختن هارد دوم برام پيش اومده و بعضي وقتها اصلا" كامپيوتر روشن نميشه..بعضي وقتها فقط هارد اولم رو ميشناسه!! حدس خودم ضعيف بودن پاور يا مادر بوردم هست..كسي ميدونه اين مشكل رو چه جوري ميشه حل كرد؟
ممنون..موفق و سلامت باشيد..

ata.royalfalcon
25-05-2011, 14:15
سلام دوستان
من ميخوام يه هارد اكسترنال بخرم كه فقط هم تو خونه باشه و براي آرشيو ازش استفاده كنم..سرعت و چيزهاي ديگه برام اهميت نداره فقط ايمني و از دست نرفتن اطلاعات برام اهميت داره..500G هم برام كافيه..پيشنهادتون چيه؟
اين هم بگم كه چون رو pc ام نتونستم از 2 تا هارد اينترنال بدون دردسر استفاده كنم الان ميخوام اكسترنال بگيرم..يه 160 گيگ اينترنال ساتا اضافه كردم به سيستمم ولي مشكلات عجيب بوت شدن و شناختن هارد دوم برام پيش اومده و بعضي وقتها اصلا" كامپيوتر روشن نميشه..بعضي وقتها فقط هارد اولم رو ميشناسه!! حدس خودم ضعيف بودن پاور يا مادر بوردم هست..كسي ميدونه اين مشكل رو چه جوري ميشه حل كرد؟
ممنون..موفق و سلامت باشيد..

سلام
با توجه به اينكه احتمالا پاور سيستم شما ضعيف هست و هم اينكه جابجايي هم ندارين مدلهاي دسكتاپي رو به شما توصيه ميكنم .
با توجه به اينكه دسكتاپي (آداپتوردار) ميخرين توصيه ميكنم كه يك تربايت رو بخرين ، 500 گيگ براي دسكتاپي به نظرم هدر دادن پول هست . چون شما براي آرشيو ميخواهيد پس 500 گيگ سريع پر ميشه ، هم اينكه 500 گيگ دسكتاپي به سختي پيدا ميشه ، يعني در بازار مدلهاي دسكتاپي عمدتا از يك ترابايت به بالا هست

طبق معمول هميشگي در حال حاضر بهترين هارد اكسترنال وسترن هست مدل My Book Essential هست كه عمدتا در بازار بصورت USB2+USB3 هست يعني همزمان ايندو اينترفيس رو ساپورت ميكنه .

onehellsing
25-05-2011, 14:34
یه سوال از کسانیکه هارد اینترنال سیگیت باراکودا 7200.12 استفاده میکنن دارم (میدونم اینجا مربوط به اکسترنالاست ولی یجورایی مربوط به این بخشه) من تو پست های قبلی گفتم که اکسترنال سیگیت گوفلکس دسک داشتم که بعد خرابی عجیب فرستادم گارانتی که گفتن سالمه (( جلو چشم نماینده تبریز- سیب ازمایش کردیم خودشم قبول کرد درست نشده) وبه خاطر صداهای تق تق بلند فرستاده بودم که درهر صورت بعد اوردن خونه بازکردم و قطعه پایینشو انداختم بیرون و خود هاردو از توی قاب دراودرم و زدم سیستم که تو سیستم جواب داد و همه ازمایشا میگن سالمه و خوشبختانه یدونه هارد رو تونستم نجات بدم مسالهمن اینجاست که وقتی سیستم روشن میشه (من 2 تا دیگه هارد دارم مکستورن که موقع روشن شدن سیستم یا خاموش کردن صدای خیلی ضعیف که ظاهرا صدای پارک کردن هد هاست میاد) اما این باراکودا خیلی صداش بلندتره میخواستم ببینم صدمه دیده اینجور شده یا باراکودا مدل 7200.12 اینجوریه و صدای بلند تری میاد همون تق رو میگم ((( من حدس میزنم مشکل آداپتور و بدنبال اون هم به خاطر آداپتور قطعه و پایه هارد سوخته که مشکل برق رسانی باعث اون تق تق ها میشده الان فقط نمیدونم این یدونه تق شروع سیستم یا خاموش سیستم عادیه یا باز مانده خرابی .. همه برنامه ها میگن سالمه حتی چک دیسک

ata.royalfalcon
26-05-2011, 17:23
یه سوال از کسانیکه هارد اینترنال سیگیت باراکودا 7200.12 استفاده میکنن دارم (میدونم اینجا مربوط به اکسترنالاست ولی یجورایی مربوط به این بخشه) من تو پست های قبلی گفتم که اکسترنال سیگیت گوفلکس دسک داشتم که بعد خرابی عجیب فرستادم گارانتی که گفتن سالمه (( جلو چشم نماینده تبریز- سیب ازمایش کردیم خودشم قبول کرد درست نشده) وبه خاطر صداهای تق تق بلند فرستاده بودم که درهر صورت بعد اوردن خونه بازکردم و قطعه پایینشو انداختم بیرون و خود هاردو از توی قاب دراودرم و زدم سیستم که تو سیستم جواب داد و همه ازمایشا میگن سالمه و خوشبختانه یدونه هارد رو تونستم نجات بدم مسالهمن اینجاست که وقتی سیستم روشن میشه (من 2 تا دیگه هارد دارم مکستورن که موقع روشن شدن سیستم یا خاموش کردن صدای خیلی ضعیف که ظاهرا صدای پارک کردن هد هاست میاد) اما این باراکودا خیلی صداش بلندتره میخواستم ببینم صدمه دیده اینجور شده یا باراکودا مدل 7200.12 اینجوریه و صدای بلند تری میاد همون تق رو میگم ((( من حدس میزنم مشکل آداپتور و بدنبال اون هم به خاطر آداپتور قطعه و پایه هارد سوخته که مشکل برق رسانی باعث اون تق تق ها میشده الان فقط نمیدونم این یدونه تق شروع سیستم یا خاموش سیستم عادیه یا باز مانده خرابی .. همه برنامه ها میگن سالمه حتی چک دیسک

سلام
کسی جواب نداد ولی من نظرمو میگم
اگر همون لحظه استارت و خاموش کردن سیستم این صدا رو میده و در بقیه موارد بدون صدا هست پس مشکلی نداره ، ما هم یه سیستم دسکتاپی داریم با هارد 320 گیگ مکستور که در لحظه استارت هم یه صدایی میده و در بقیه زمانها صدایی نداره و این سیستم رو سه سالی هست که داریم تا الان مشکلی نداشته .
ولی اگر در تمامی ساعات صدا میده و سیستم هم هنگ میکنه نشاندهنده رو به موت بودن هارد هست .
البته این رو هم اضافه کنم که بعضی از هاردها اصولا پرسروصدا هستن و بعضی دیگر هم بی صدا هستن .

erfunsh
26-05-2011, 21:15
دوستان نظرتون راجع به هارد های بوفالو چیه؟

onehellsing
27-05-2011, 14:16
اینم لینکی که میگفتم هارد های سیگیت بخصوص goflex desk اداپتور دارا جنس های اشغالی هستن و نخرید (مال من سوخت و ازش میوند یه هارد اینترنال خوشبختانه زود فهمیدم تا حدی این قطعه رو نجات دادم
اینکه میگفتم خود به خود روشن میشه

Mr.Mazmamfi
27-05-2011, 22:42
سلام
من تو فروم سازگار یه
مقایسه هارد اکسترنال WD Passport و Seagate GoFlex

ایجاد کردم
جوابشون این بوده

میخواستم نطر شما دوستان رو هم بدونم. جوابش درسته ؟ و . . .
راستی اگه شما میخواستید بین این 2 مدل یکی انتخاب کنید کدومو انتخاب میکردید؟

ata.royalfalcon
28-05-2011, 07:12
سلام
من تو فروم سازگار یه
مقایسه هارد اکسترنال WD Passport و Seagate GoFlex

ایجاد کردم
جوابشون این بوده

میخواستم نطر شما دوستان رو هم بدونم. جوابش درسته ؟ و . . .
راستی اگه شما میخواستید بین این 2 مدل یکی انتخاب کنید کدومو انتخاب میکردید؟

سلام
نظرات شخصي خودم
به نظر من وسترن بهتره چون همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنه و خرج اضافه ديگه اي نداره البته اگر سرعت براي شما مهمتره و بودجه بيشتري كنار گزاشتين ميتونين سيگيت مدلهاي پرو رو بخرين و آداپتر esata و يا usb3 رو هم جداگانه خريداري كنين .
سيگيت مدلهاي عادي GoFlex هيچ مزيتي نسبت به وسترن ندارد .

1navid
28-05-2011, 17:12
سلام من یدونه my passport usb3+usb2 خریدم 82 با گارانتی فیوچر ساخت مالزی هم هست حالا چندتا سوال داشتم
اول اینکه مگه نباید ساخت تایوان باشه یا چین چرا مالزیه
دوم اینکه سرعتش تو usb 3 تا 120mb/s میرسه ولی پایدار نیست حی میاد پایین میره بالا
تو کپی 130 گیگ فایل مخلوط(هم عکس - هم دیتا) سرعتش رسیده بود فکر کنم به 25 mb ولی تو 1 ساعت کپی کرد
اگه می شه یه نرم افزار واسه تست سرعت بهم معرفی کنید
ممنون

fariborz_1
28-05-2011, 17:30
به نظر من بهترین هارد اکسترنال تا 750 گیگ Silicon Power A80 هست
ظرفیت بیشتر بخوامو نمی دونم
به راهنمایی دوستان نیازمندیم

Mr.Mazmamfi
28-05-2011, 18:06
سلام من یدونه my passport usb3+usb2 خریدم 82 با گارانتی فیوچر ساخت مالزی هم هست حالا چندتا سوال داشتم
اول اینکه مگه نباید ساخت تایوان باشه یا چین چرا مالزیه
دوم اینکه سرعتش تو usb 3 تا 120mb/s میرسه ولی پایدار نیست حی میاد پایین میره بالا
تو کپی 130 گیگ فایل مخلوط(هم عکس - هم دیتا) سرعتش رسیده بود فکر کنم به 25 mb ولی تو 1 ساعت کپی کرد
اگه می شه یه نرم افزار واسه تست سرعت بهم معرفی کنید
ممنون
سلام
با نرم افزار Hd Tune تست کن
تو این تاپیک میتونی اطلاعات بهتری بگیری

---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

به نظر من بهترین هارد اکسترنال تا 750 گیگ Silicon Power A80 هست

دلیلتون برای این حرف چیه؟
لطفا لینک مشخصاتشم به همراه قیمت بذارید.

fariborz_1
28-05-2011, 18:28
دلیلتون برای این حرف چیه؟
لطفا لینک مشخصاتشم به همراه قیمت بذارید.

من تو مجله عصر شبکه در بین مقایسه با هاردای دیگه و امتیازی که این آورده بود تو سرعت نوشتو و خوندن خوندمو نیتیجه گرفتم
تازه گارانتی مادام العمر داره ( در صورتی که جهبه اشو نگه دارین )

ArashMiniStar
28-05-2011, 18:36
من تو مجله عصر شبکه در بین مقایسه با هاردای دیگه و امتیازی که این آورده بود تو سرعت نوشتو و خوندن خوندمو نیتیجه گرفتم
تازه گارانتی مادام العمر داره ( در صورتی که جهبه اشو نگه دارین )

اولا اینایی که مینویسه اشتباهه.3 ساله هست گارانتی.
ثانیا شما فکر میکنی واقعا مادام العمره؟؟؟؟ 2 3 سال رو گارانتی بدن جای شکر داره اونم تو ایران.

Mr.Mazmamfi
28-05-2011, 18:58
قیمت Silicon Power A80

التبه به نظرم اگه بخوایی همین قیمت برای هارد هزینه کنی WD پاسپورتی بگیری خیلی بهتره
هم کوچیکتره و هم معتبر تره و هم گارانتی خوبی داره(سازگاره)

Mr.Mazmamfi
28-05-2011, 19:39
راستی من اون مجله ای که دوستمون میگفتو پیدا کردم
آدرسش اینه(حجمش 11 مگه و بخاطر حجم زیاد من از اون صفحه عکس گرفتم)

شرمنده هر کار کردم نتونستم به صورت پیوسته با Snagit از صفحه 9 عکس بگیرم بخاطر همین 3 تا عکس مجزا گرفتم

fariborz_1
28-05-2011, 19:48
اولا اینایی که مینویسه اشتباهه.3 ساله هست گارانتی.
ثانیا شما فکر میکنی واقعا مادام العمره؟؟؟؟ 2 3 سال رو گارانتی بدن جای شکر داره اونم تو ایران.

من یه فلش 8 گیگ سیلکون رو دو بار تا حالا با تازه اش تعویض کردم بدون هیچ چک و چونه ای ( تو 3 سال گذشته )
این هارد هم نسبت به قبل افزایش قیمت داشته

1navid
28-05-2011, 19:51
اینم بنچمارک هارد وسترن my passport usb3+usb2
این با پورت usb2 وصل شده

اینم با usb3

Mr.Mazmamfi
28-05-2011, 20:04
الان سرعتش خوبه یا بده؟
یه مقدار تشریحش میکنید؟

1navid
28-05-2011, 21:41
الان سرعتش خوبه یا بده؟
یه مقدار تشریحش میکنید؟

منم گذاشتم دوستان نظر بدند که خوبه یا بده

a6l3i
29-05-2011, 15:30
سلام دوستان

یه دونه WD My book - 500G دارم که بخاطر آداپتور و وزن زیاد تو خونه استفاده میکنم.
یه دونه WD My Passport Essential - 500G دارم که دم دستی استفاده میکنم.

یه هارد 1 ترابایت میخواستم تا حدود 150-160. با مشخصات زیر:
1- 95% مواقع با لپ تاپ باهاش کار میشه (در نتیجه سبک)
2- اطلاعات شرکت توشه که حیاتیه (مطمئن)

راستش خودم آلمان هستم و هارد رو برای پدر میخوام ، حالا چندتاسوال:

1- بازم WD بگیرم یا Seagate یا . . .؟ (البته usb3 بودن خود WD یه مزیته)
2- تو WD ها، خواستم My Passport Elite بگیرم که آداپتور داشته باشه ، دیدم 1 ترا نداره! مدل My Passport Essential SE - 1T ایده آله؟ چرا تو لیست سازگار ارقام نیست؟!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- تو Seagate ها ، کدوم سری اش بهتره؟Expansion یا GoFlex؟

4 آنلاین بگیرم یا از پایتخت؟

ممنون . . .

Mr.Mazmamfi
29-05-2011, 20:45
سلام دوستان

یه دونه WD My book - 500G دارم که بخاطر آداپتور و وزن زیاد تو خونه استفاده میکنم.
یه دونه WD My Passport Essential - 500G دارم که دم دستی استفاده میکنم.

یه هارد 1 ترابایت میخواستم تا حدود 150-160. با مشخصات زیر:
1- 95% مواقع با لپ تاپ باهاش کار میشه (در نتیجه سبک)
2- اطلاعات شرکت توشه که حیاتیه (مطمئن)

راستش خودم آلمان هستم و هارد رو برای پدر میخوام ، حالا چندتاسوال:

1- بازم WD بگیرم یا Seagate یا . . .؟ (البته usb3 بودن خود WD یه مزیته)
2- تو WD ها، خواستم My Passport Elite بگیرم که آداپتور داشته باشه ، دیدم 1 ترا نداره! مدل My Passport Essential SE - 1T ایده آله؟ چرا تو لیست سازگار ارقام نیست؟!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3- تو Seagate ها ، کدوم سری اش بهتره؟Expansion یا GoFlex؟

4 آنلاین بگیرم یا از پایتخت؟

ممنون . . .
جواب سوال 1 : به نظرم WD بهتره
جواب سوال 2:(هم 750 گیگه و هم 1 ترا)

جواب سوال 3 :
نمیدونم
جواب 4 : بهتره حضوری خرید کنین.

mehdi_king
29-05-2011, 22:04
سلام بچه ها خسته نباشید.آقا منامروز یه هارد اکسترنال
adata 1TB CH11 یو اس بی 3 کابلش نوشته usb3 اما لب تاب من ای ساتا داره .
خواستم از اساتید بپرسم آیا من این usb3 رو به ای ساتا بزنم مشکلی پیش میاد.؟ سرعتش بالا می ره؟

ata.royalfalcon
29-05-2011, 22:21
سلام

3- تو Seagate ها ، کدوم سری اش بهتره؟Expansion یا GoFlex؟
قطعا goflex بهتره چون این سری از هاردها انعطاف پذیری بالایی دارن چون انتهای این هاردهای اکسترنال قابل جدا شدنه مثل عکس زیر

یعنی با خرید آداپترها میتونین از esata و usb2 و usb3 و firewire استفاده کنین . حتی با جدا کردن آداپتر آن میتونین به صورت مستقیم از ساتا استفاده کنین.
البته قیمت هریک از این آداپترها حدودا 30 تومنه در عکس زیر یه آداپتر رو مشاهده میکنین. و همزمان همه اینترفیس رو باهم ندارن .
ولی سری Expansionها هاردهای خیلی ساده ای هستن که فقط usb2 و به هیچ عنوان قابل ارتقا نیستن ولی به خاطر سادگی بیش از حد میتونم اطمینان بدم که بدون هیچ گونه دردسری توسط TV یا ----- و یا PS3 قابل شناسایی هست .

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

سلام بچه ها خسته نباشید.آقا منامروز یه هارد اکسترنال
adata 1TB CH11 یو اس بی 3 کابلش نوشته usb3 اما لب تاب من ای ساتا داره .
خواستم از اساتید بپرسم آیا من این usb3 رو به ای ساتا بزنم مشکلی پیش میاد.؟ سرعتش بالا می ره؟
سلام دوست گلم
پورت esata و پورت usb3 اساسا زمین تا آسمون باهم فرق میکنن و نمیتونن باهم connect بشن .
هیچ وقت این کارو نکنین مگر اینکه بخوان پورت esata لپتاپ رو خراب کنین

mehdi_king
29-05-2011, 22:26
اما من فلش رو وقتی به ای ساتا میزنم سرعتش میره بالا!
یعنی برای فلش ضرر داره؟
راستی الارو می زنم به این کابل usb3 رو به usb2 میزنم اشکال داره؟ ممنونم.:10:

ata.royalfalcon
29-05-2011, 22:36
یعنی برای فلش ضرر داره؟

:18::18: والا این اولین باره که میشنوم فلش رو به esata متصل کردین که جواب داده ، شما مطمئنین که اون esata هست ؟؟؟ اگر فلش رو متصل کردین به اونجا و جواب داده مطمئن باشید که esata نیست بلکه پورت usb هست .:46::46:

راستی الارو می زنم به این کابل usb3 رو به usb2 میزنم اشکال داره؟ ممنونم.

دو حالت داره
فلش یا هارد usb2 رو به پورت usb3 لپتاپ بزنی مطمئنم که جواب میده و کار میکنه (خودم عملا تست کردم)
فلش یا هارد usb3 رو به پورت usb2 لپتاپ بزنی نمیدونم جواب میده یا نه (چون هارد usb3 نداشتم تا حالا تست نکردم)

alidanger_202
29-05-2011, 22:50
:18::18: والا این اولین باره که میشنوم فلش رو به esata متصل کردین که جواب داده ، شما مطمئنین که اون esata هست ؟؟؟ اگر فلش رو متصل کردین به اونجا و جواب داده مطمئن باشید که esata نیست بلکه پورت usb هست .:46::46:

سلام دوست عزیز
لپ تاپ ها (جدیداش ) یک پرت مشترک esata و usb داره اگه دقت کرده باشین
بنا بر این میشه از اون پرت استفاده 2کاره کرد به همین راهتی..............

mehdi_king
29-05-2011, 22:51
هارد usb3 رو به پورت معمولی زدم . تا حالا که دارم اطلاعات هاردم رو خالی میکنم تو هارد اکسترنال خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده اما سرعتش کمه!(18 mb) به نظرتون سرعتش همینه یا کمه؟ ممنون

Mr.Mazmamfi
29-05-2011, 22:56
یعنی برای فلش ضرر داره؟

من خودم بارها فلشم رو به پورت esata زدم ولی کارم کرده.

ata.royalfalcon
29-05-2011, 23:01
بلی دوستان حق با شماست :46:
تازه فهمیدم که پورت esata و usb باهم مشترک شده و در یکجا قرار گرفته .

Mr.Mazmamfi
29-05-2011, 23:02
هارد usb3 رو به پورت معمولی زدم . تا حالا که دارم اطلاعات هاردم رو خالی میکنم تو هارد اکسترنال خدا رو شکر مشکلی پیش نیومده اما سرعتش کمه!(18 mb) به نظرتون سرعتش همینه یا کمه؟ ممنون
به نظر من وقتی وسیله ای که usb 2 باشه رو به پورت usb 3 بزنید سرعتش در حد همون usb 2 هست واگر وسیله که usb 3 هست رو به پورت usb 2 بزنیم سرعتش در حد usb 2 هست.

mehdi_king
29-05-2011, 23:03
بلی دوستان حق با شماست :46:
تازه فهمیدم که پورت esata و usb باهم مشترک شده و در یکجا قرار گرفته .

حالا به نظرتون هاردم رو به e sata بزنم؟

یا توصیه نمی کنید.

Mr.Mazmamfi
29-05-2011, 23:04
حالا به نظرتون هاردم رو به e sata بزنم؟

یا توصیه نمی کنید.
بزن حاجی
تازه سرعتشم باید بیشتر بشه.

ata.royalfalcon
29-05-2011, 23:08
سرعت ترانسفر دیتا به چندین عوامل بستگی داره شايد مطالعه پستهاي زير مناسب باشه.

a6l3i
30-05-2011, 01:52
ممنون

1- به نظرتون میشه گفت usb3 توی Seagate ممکنه کارئی و عملکرد بهتری داشته باشه چون کلا کیت رو عوض میکنه؟ یا فرقی با WD نباید داشته باشه؟
2- کیت USB3 ای که باید روی Seagate انداخت ؛ USB2 رو هم همزمان ساپورت میکنه یا باید هردو کیت همراه آدم باشه؟ (مثل هاردهای usb2 که به usb1 هم میخورن)
3- بین این دوتا موندم:
WD My Passport Essential SE 1TB USB 2.0/USB 3.0
گارانتی سازگار رو سایت mylavan.com میده 142 ، سایت PersianTools زده 153.
و
Seagate FreeAgent® GoFlex™ Kit Black 1TB
که گارانتی سازگار رو سایت mylavan.com زده 137 و سایت PersianTools زده 139.

جالب اینجاست که PersianTools با کیت usb3.0 این قیمت رو گذاشته. درسته یا من اشتباه میکنم؟ اینطور باشه بنظرم همین گزینه خوبی باشه. . .

از دوستان کسی میتونه قیمت این دو مورد رو تو پایتخت برام بپرسه؟ میخوام ببینم آنلاین بگیرم بهتره یا بگم پدر خودشون برن بگیرن؟

a6l3i
30-05-2011, 02:41
امان از نیمه شب های فروم وتکرار شدن پست ها!!! شرمنده . . .

ata.royalfalcon
30-05-2011, 07:22
ممنون

1- به نظرتون میشه گفت usb3 توی Seagate ممکنه کارئی و عملکرد بهتری داشته باشه چون کلا کیت رو عوض میکنه؟ یا فرقی با WD نباید داشته باشه؟
2- کیت USB3 ای که باید روی Seagate انداخت ؛ USB2 رو هم همزمان ساپورت میکنه یا باید هردو کیت همراه آدم باشه؟ (مثل هاردهای usb2 که به usb1 هم میخورن)
3- بین این دوتا موندم:
WD My Passport Essential SE 1TB USB 2.0/USB 3.0
گارانتی سازگار رو سایت mylavan.com میده 142 ، سایت PersianTools زده 153.
و
Seagate FreeAgent® GoFlex™ Kit Black 1TB
که گارانتی سازگار رو سایت mylavan.com زده 137 و سایت PersianTools زده 139.

جالب اینجاست که PersianTools با کیت usb3.0 این قیمت رو گذاشته. درسته یا من اشتباه میکنم؟ اینطور باشه بنظرم همین گزینه خوبی باشه. . .

از دوستان کسی میتونه قیمت این دو مورد رو تو پایتخت برام بپرسه؟ میخوام ببینم آنلاین بگیرم بهتره یا بگم پدر خودشون برن بگیرن؟

سلام دوست من

به نظرتون میشه گفت usb3 توی Seagate ممکنه کارئی و عملکرد بهتری داشته باشه چون کلا کیت رو عوض میکنه؟ یا فرقی با WD نباید داشته باشه؟
بديهي هست كه سرعت ترانسفر ديتا در usb3 خيلي بيشتر از usb2 باشه . اما اينكه سرعت ترانسفر ديتا اينترفيس usb3 در وسترن بيشتر هست يا سيگيت نيازمند بحث تخصصي هست . بعنوان مثال اگر RPM هارد 7200 باشه بديهي هست كه سرعت ترانسفر ديتا خيلي بيشتر از هاردي هست كه RPM آن 5200 هست .
مدلهاي FreeAgent GoFlex Pro سرعت چرخش پلاتر 7200 دور هست (مدل pro سيگيت نه مدلهاي عادي) ولي تمامي مدلهاي 2.5 اينچي وسترن 5200 الي 5400 هستن

کیت USB3 ای که باید روی Seagate انداخت ؛ USB2 رو هم همزمان ساپورت میکنه یا باید هردو کیت همراه آدم باشه؟ (مثل هاردهای usb2 که به usb1 هم میخورن)

سايت سيگيت رو بررسي كردم و در مورد آدپتر USB3 طبق عكس زير بايد USB2 رو ساپورت كنه . همونجايي كه نوشته backward compatible usb 3.0
ولي مسئله اينجاست كه بيشتر هاردهاي سيگيت با آداپتر USB2 فروخته ميشه و بايد مجددا حدود 30 تومن ديگه خرج كنين براي آداپتر USB3 كه به نظرم جالب نيست. در صورتي كه هاردهاي وسترن همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن البته در موقع خريد بايد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 چون ممكنه كه هاردي كه ميخرين مدلهاي قديمي باشه كه فقط usb2 داشته باشه .

خلاصه من مدل رو My Passport Essential SE توصيه ميكنم همانطور كه ميدونين اين مدل SE نسبت به مدلهاي عادي ضخيمتر هست بعلت داشتن پلاتر هاي بيشتر

اندازه مدل SE
اندازه مدلهاي عادي

a6l3i
30-05-2011, 11:05
سلام دوست من
سايت سيگيت رو بررسي كردم و در مورد آدپتر USB3 طبق عكس زير بايد USB2 رو ساپورت كنه . همونجايي كه نوشته backward compatible usb 3.0
ولي مسئله اينجاست كه بيشتر هاردهاي سيگيت با آداپتر USB2 فروخته ميشه و بايد مجددا حدود 30 تومن ديگه خرج كنين براي آداپتر USB3 كه به نظرم جالب نيست. در صورتي كه هاردهاي وسترن همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن البته در موقع خريد بايد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 چون ممكنه كه هاردي كه ميخرين مدلهاي قديمي باشه كه فقط usb2 داشته باشه .

سلام
ممنون ، من هم که سرچ کردم برداشتم اینه که کلا تکنولوژی usb3 با نسلها پیش 1 و 2 سازگاره. backward compatible)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفقط همون مشکل پاور تو بعضی دیتگاه هاست که تو پست های قبل هم دوستان اشاره کرده بودن.

نظرات در مورد سیگت Seagate FreeAgent® GoFlex™ Kit 1TB که سایت پرشین تولز با کیت usb3.0 به قیمت 139 تومن (مثل کیت usb2 ) میده چیه؟ چون دیگه لازم نیست به usb3پول داد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی اینجور که از تاپیک فهمیدم ، خودت بیشتر با WD حال میکنی؟ نه؟:46:

MosaferJade
30-05-2011, 11:19
می خوام یه هارد اکسترنال 250 بگیرم
چی بگیرم خوبه ؟
هزینش هم هرچی پایینتر بهتر:31:
هرچی با کلاس تر بهتر:31:
لطفا قیمتاش هم بزارید

ata.royalfalcon
30-05-2011, 11:26
سلام
نظرات در مورد سیگت Seagate FreeAgent® GoFlex™ Kit 1TB که سایت پرشین تولز با کیت usb3.0 به قیمت 139 تومن (مثل کیت usb2 ) میده چیه؟ چون دیگه لازم نیست به usb3پول داد.
تا جایی که من فهمیدم کلا تکنولوژی usb3 با نسلها پیش 1 و 2 سازگاره. (backward compatible

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی اینجور که از تاپیک فهمیدم ، خودت بیشتر با WD حال میکنی؟ نه؟

سلام

اگر واقعا با آداپتر usb3 باشه ، خوبه . قيمت ها هم همين قدره !!!

تا جایی که من فهمیدم کلا تکنولوژی usb3 با نسلها پیش 1 و 2 سازگاره. backward compatible
بلي ، حتي خود كمپاني سيگيت هم رسما خودش تاييد كرده . بنابراين مشكل نداره !!!

ولی اینجور که از تاپیک فهمیدم ، خودت بیشتر با WD حال میکنی؟ نه؟

بلي من خودم 6 تا هارد اكسترنال وسترن (دسكتاپي) دارم كلا 10 ترابايت آرشيو فيلم و انيمه كه خوشبختانه تا الان مشكلي نداشته .

ata.royalfalcon
30-05-2011, 11:55
می خوام یه هارد اکسترنال 250 بگیرم
چی بگیرم خوبه ؟
هزینش هم هرچی پایینتر بهتر:31:
هرچی با کلاس تر بهتر:31:
لطفا قیمتاش هم بزارید

سلام

خانواده وسترنها

هارد وسترن مدل WD Elements دويست و پنجاه گيگ هست . اين مدل زياد توصيه نميشه !!! اين مدل فقط usb2 داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل بعدي وسترن My Passport Elite هست . كه 250 گيگ موجوده اين مدل فقط usb2 داره . همچنين اين مدل يه پايه اي هم داره كه ميتونين هارد رو سرپا نگهدارين

مدل My Passport Essential كه فقط 500 گيگ موجوده و همزمان usb2 و usb3 رو باهم داره

=======================

خانواده سيگيتها

پيشنهاد بعدي ، سيگيت مدل FreeAgent GoFlex كه از 320 گيگ الي 1.5 ترا بايت موجوده . 250 گيگ نداره !!!
اگر پست هاي قبلي رو خونده باشيد متوجه ميشيد كه اين مدلهاي گوفلكس انعصاف پذيري بالايي دارن يعني با خريد آداپتر ميتونين USB3 و esata و firewire داشته باشيد ولي قيمت اين اداپترها حدودا 30 تومنه و بايد جداگانه بخريد.

پيشنهاد بعدي FreeAgent Go هست كه از 250 گيگ الي 1 ترا موجوده و فقط usb2 داره اين مدل قديميه و نميدونم آيا در بازار موجوده يا خير

همچنين سيگيت مدل Expansion هم هست كه 250 گيگ موجوده

====================
نتيجه گيري نهايي : با توجه به حجم 250 گيگ ، مدلهاي انتخابي شما بسيار محدود ميشه و اكثرا هم قديمي هستن پس پيشنهادم اينه كه 500 گيگ رو انتخاب كنين كه ميتونين وسترن مدل My Passport Essential و يا سيگيت مدل گوفلكس رو انتخاب كنين مدلهاي 250 گيگ به راحتي تو بازار پيدا نميشه كه اكثرا هم usb2 هستن

hnaserisoft
30-05-2011, 12:52
سلام خدمت اساتید محترم.من یه هارد پرتابل2.5اینچی پر سرعت نیاز دارم که نیاز به مشاوره ی شما دارم ویه سری از صفحات این تاپیک رو مطالعه کردم و یه تحقیقاتی هم خودم توی سایتا داشتم که متوجه شدم هاردهای خفن وسترن و سیگیت (مثل مدل های my passport essential se usb3 و freeagent goflex ultra pro usb3) دارای سرعت متوسطی هستن و فعلاً حد اکثر سرعتا دست مدل های a-data nh01 و a-data ch11 و silicon power A80 هستش که هر سه تاشون usb 3 هستن و سرعتاشون 95-90 مگابایت بر ثانیه هست ولی اون دو مدل قبلی 60 مگابایت بر ثانیه هست(چون 480 مگابیت بر ثانیه هستن که میشه 60 مگابایت بر ثانیه). تازه مدل a80 که ضد ضربه و ضد آبم هست. نظر شما حرفه ای هاچیه؟

MosaferJade
30-05-2011, 13:08
قیمتاش را هم بزارید
با توجه به گفته های دوست مون hnaserisoft به نظرم سیلیکان پاور واسه من خوب باشه
چون یه فلش گرفتم خیلی سرعتش خوبه
لطفا هم نظرتون را بگید و هم اینکه
250گیگ usb3 داره یا خیر ؟ و قیمتاش چجوریاست ؟
اصلا گیر میاد یا خیر ؟
ممنون

ata.royalfalcon
30-05-2011, 13:16
قیمتاش را هم بزارید
با توجه به گفته های دوست مون hnaserisoft به نظرم سیلیکان پاور واسه من خوب باشه
چون یه فلش گرفتم خیلی سرعتش خوبه
لطفا هم نظرتون را بگید و هم اینکه
250گیگ usb3 داره یا خیر ؟ و قیمتاش چجوریاست ؟
اصلا گیر میاد یا خیر ؟
ممنون

همانطوري كه در پست بالا هم گفتم مدلهاي 250 گيگ كه usb3 داشته باشه وجود نداره (يا من تا به حال نديدم)
حتي سيليكون پاور A80 هم از 320 گيگ الي 750 گيگ موجوده
قيمت ها رو هم متاسفانه اطلاعاتم به روز نيست

Mr.Mazmamfi
30-05-2011, 13:37
قیمت هارد های اکسترنالو میتونید تو این سایت ببینید.

a6l3i
30-05-2011, 15:46
کسی سایت مقایسه ای خوب سراغ داره؟
من خیلی ها مثل CNET و PC World و .. رو سرچ کردم ، تحلیل تخصصی و جامعی ندیدم. یا لاقل مقایسه ی عملکرد هاردها روی نمودار . ولی قطعا باید باشه!

fariborz_1
30-05-2011, 17:27
کسی سایت مقایسه ای خوب سراغ داره؟
من خیلی ها مثل CNET و PC World و .. رو سرچ کردم ، تحلیل تخصصی و جامعی ندیدم. یا لاقل مقایسه ی عملکرد هاردها روی نمودار . ولی قطعا باید باشه!

من تو مقایسه ای که بین اینا تو شماره ی 120 مجله عصر شبکه خوندم نتیجه گرفتم که :
1. هارد 3.5 اینچی عملکردش بهتر از هارد 2.5 اینچیه ( پس اگه مشکلی با آداپتور و سایزش ندارین انتخاب اول میشه )
2. هارد - E NH03 1TB -USB 3.0 3.5” External Hard Drive در مقایسه با دو هاردی که شما قصد خریدش رو دارید بهتره ( در واقع دومین هارد اکسترنال موجود در بازاره با اینترفیس USB3 تا 109.5 مگابایت در ثانیه می نویسه) اولین هارد SUMSUNG Story Station Plus هست ( سرعت نوشتنش 5 مگ بیشتر از هارد ای دیتا است )
3. چون یکی از معیار های هر کسی شکل ظاهریشه من ای دیتا رو انتخاب کردم
امیدوارم مفید باشه مطلبم

ArashMiniStar
30-05-2011, 19:12
1. هارد 3.5 اینچی عملکردش بهتر از هارد 2.5 اینچیه ( پس اگه مشکلی با آداپتور و سایزش ندارین انتخاب اول میشه )
2. هارد - E NH03 1TB -USB 3.0 3.5” External Hard Drive در مقایسه با دو هاردی که شما قصد خریدش رو دارید بهتره ( در واقع دومین هارد اکسترنال موجود در بازاره با اینترفیس USB3 تا 109.5 مگابایت در ثانیه می نویسه) اولین هارد SUMSUNG Story Station Plus هست ( سرعت نوشتنش 5 مگ بیشتر از هارد ای دیتا است )
امیدوارم مفید باشه مطلبم

شما ای دیتا دارین؟ میشه مدل و سرعتش رو بفرمایید؟ :40:

a6l3i
30-05-2011, 20:07
امیدوارم مفید باشه مطلبم
ممنون
1- راستش چون حمل هارد با آداپتور برای پدر سخته ، باید portable بگیریم.

2- جالبه که PCWorld سرعت رایت کردن Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable Drive 1.5TB رو بسیار ضعیف دونسته:

The big discrepancy occurred on our test for writing 2GB of files and folders. Here, the 1.5TB drive came in dead last among USB 3.0 portable drives, its performance more on a par with that of USB 2.0 drives we've tested. The FreeAgent GoFlex 1.5TB required 142 seconds to complete the task, falling short of the Pro drive, which took 105 seconds. Other USB 3.0 portable hard drives ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] reviews%2Fcollection%2F2406%2Ftop_10_portable_hard _drives.html) we've evaluated performed even better--the Iomega eGo Portable Hard Drive took 92 seconds and the LaCie Rugged SuperSpeed took just 63 seconds.
When we asked Seagate about the slow speed result, a representative indicated that the drive's four-platter design could have slowed it down
.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا توجه به این که پلت فرم 1TB هم مثل 1.5TB هستش ، فکر کنم اون هم همین معضل رو داشته باشه.

--------------
ادیت:
اینجور که پیداست کلاًً Seagate FreeAgent GoFlex Ultra-Portable مشکل داره تو رایت کرن. PCPro هم از 1TB نتیجه ی خوبی نگرفته:

The only let-down was write performance: here, a score of 16MB/sec was slower than we’d expected (the Buffalo MiniStation Lite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] reviews%2Fexternal-hdds%2F361879%2Fbuffalo-ministation-lite) managed 39MB/sec), and not much ahead of regular USB 2 speeds, which are normally around 12MB/sec.

fariborz_1
31-05-2011, 07:14
شما ای دیتا دارین؟ میشه مدل و سرعتش رو بفرمایید؟ :40:

مدل NH03 البته 1.5 ترابایت
سرعت نوشتنش 109.5 مگ در ثانیه با پورت USB3

selcuksahin
31-05-2011, 09:16
سلام هرد اکسترنال مدل Western Digital - 2000 GB - 2 TeraByte - USB 3.0
با این قیمت خوبه؟عمرش زیاده؟سرعت نوشتن و خواندنش چطور هست؟

ArashMiniStar
31-05-2011, 09:20
مدل NH03 البته 1.5 ترابایت
سرعت نوشتنش 109.5 مگ در ثانیه با پورت USB3

USB2 هم تست کردین؟ باید 30 اینا باشه!

ata.royalfalcon
31-05-2011, 09:32
سلام هرد اکسترنال مدل Western Digital - 2000 GB - 2 TeraByte - USB 3.0
با این قیمت خوبه؟عمرش زیاده؟سرعت نوشتن و خواندنش چطور هست؟

سلام
عمر هارد بستگي به دو چيز اساسي داره .

1. كيفيت خود هارد كه دست شما نيست . هاردي كه كيفيت خوبي نداشته باشه حتي اگر هم خوب نگهداري بشه عمر چنداني نداره
2. نحوه نگهداري هارد كه در صورت نگهداري مناسب عمري طولاني خواهيد داشت .

خلاصه من خودم 6 تا هارد وسترن دارم مدل الايت دارم كه ماشااله كيفيت خوبي دارن و تا الان هيچ مشكلي نداشته .
نكته ديگه هم اين هست كه در موقع خريد به سلامت جعبه دقت كنين مخصوصا گوشه هاي جعبه كه ضربه خورده نباشه و اگر اينترنتي ميخرين كه ديگه نميشه حضوري جعبه رو تست كرد !!! پس اگر ميتونين و وقت دارين حضوري بخرين !!!

selcuksahin
31-05-2011, 10:30
سلام
عمر هارد بستگي به دو چيز اساسي داره .

1. كيفيت خود هارد كه دست شما نيست . هاردي كه كيفيت خوبي نداشته باشه حتي اگر هم خوب نگهداري بشه عمر چنداني نداره
2. نحوه نگهداري هارد كه در صورت نگهداري مناسب عمري طولاني خواهيد داشت .

خلاصه من خودم 6 تا هارد وسترن دارم مدل الايت دارم كه ماشااله كيفيت خوبي دارن و تا الان هيچ مشكلي نداشته .
نكته ديگه هم اين هست كه در موقع خريد به سلامت جعبه دقت كنين مخصوصا گوشه هاي جعبه كه ضربه خورده نباشه و اگر اينترنتي ميخرين كه ديگه نميشه حضوري جعبه رو تست كرد !!! پس اگر ميتونين و وقت دارين حضوري بخرين !!!

اخه اینجا هیچکی هار وستر نداره .همه سیگیت و مکستور و هیتاچی به جز این مارک ها اینجا مارک دیگه نیس
کدومش بهتر نسبت به وسترن؟

ata.royalfalcon
31-05-2011, 11:03
اخه اینجا هیچکی هار وستر نداره .همه سیگیت و مکستور و هیتاچی به جز این مارک ها اینجا مارک دیگه نیس
کدومش بهتر نسبت به وسترن؟

نظر شخصي خودم هيچ كدومشون از وسترن بهتر نيستن .
سيگيت (مدلهاي دسكتاپي البته !!!) كه ظاهرا مشكل خاموش نشدن پس از safe remove داره كه در صفحات هاي قبل هم به اين موضوع اشاره شده بود و مثل اينكه اين مشكل بين المللي هم هست .

در هر حال اگر به خريد اينترنتي مطمئن هستين و سايتش هم معتبره ، ظاهرا چاره ديگه اي ندارين

Hitman-Group
31-05-2011, 15:35
با 80 تومان چه هارد خفني ميشه خريد!

قبلا wd 320 داشتم ماشالله بود!خيلي حرفه اي كار ميكرد!
ولي حالا هارد silicon power stream s10 كه كيف هم همراش هست خوشم اومده ازش!

به هر حال ميخوام فوق العاده سريع باشه!!!!!

Hitman-Group
31-05-2011, 15:40
در ضمن 2.5 اينچي هم باشه!

fariborz_1
01-06-2011, 07:25
USB2 هم تست کردین؟ باید 30 اینا باشه!

بله
بیشتر رو به 40 تا 30

saman-a
01-06-2011, 11:00
سلام من دارم یه سیستم جدید میگیرم / میخوام یه هارد اکسترنال هم بندازم تنگش:دی /یه هارد بهم معرفی کنید که مشخصات زیر رو داشته باشه:
2.5 اینچ باشه////////قیمت تا 100 هزار تومن باشه///////500gb باشه////////////لطفا از بهترین برندها معرفی کنید////////ممنون:20:
هارد اکسترنال 2.5 اینچی سیلیکون پاور با گارانتی sd داده پرداز رایانه متین به نطر من واقعا عالیه. ساپورت گارانتیش که حرف نداره در جا تعویض می کنند. طرفیتشم 250/320/500/640/750 گیگابایت هست. مدلهای a70 , a80 ضد اب و ضد ضربه اند. مدل s10 هم usb 3.0 . برای اطلاعات بیشتر و رویت تصاویر این هاردها لینک زیر و ببینید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی:20:

احمد1379
01-06-2011, 22:31
با درود به دوستان گرامی
برای اتصال هارد اکسترنال پورت ESATA سرعتش بیشتره یا پورت های یو اس بی 2 و 3
ایا هارد وسترن My Passport Essential SE پورت ای ساتا رو هم داره
از کجا بفهمم که مادربورد من یو اس بی 3 رو ساپورت میکنه ؟ اگر پورت یو اس بی 3 نداشته باشه میشه کاریش کرد ؟
مادربورد من Gigabyte EP45T-UD3R
با سپاس

Mehrdad092000
02-06-2011, 01:05
دوستان کسی از هارد ادابتور دار برای ps3 استفاده کرده ؟
یه mybook بگیرم خوبه ؟
راستی قیمت 2 ترا و 1 ترا های western با usb3 و بدون usb3 چنده؟

fariborz_1
02-06-2011, 07:25
با درود به دوستان گرامی
برای اتصال هارد اکسترنال پورت ESATA سرعتش بیشتره یا پورت های یو اس بی 2 و 3
ایا هارد وسترن My Passport Essential SE پورت ای ساتا رو هم داره
از کجا بفهمم که مادربورد من یو اس بی 3 رو ساپورت میکنه ؟ اگر پورت یو اس بی 3 نداشته باشه میشه کاریش کرد ؟
مادربورد من Gigabyte EP45T-UD3R
با سپاس

دوستان کسی از هارد ادابتور دار برای ps3 استفاده کرده ؟
یه mybook بگیرم خوبه ؟
راستی قیمت 2 ترا و 1 ترا های western با usb3 و بدون usb3 چنده؟

پورت USB3 خب بیشتره از eSATA استفاده زیادی نمیشه و همه جا کاربرد نداره
نه نداره
تو مشخصات مادربوردتون نیست ، میشه بهش اضافه کرد ( یه پنل خرید واسه داخل کیس )

سوال اولتون نمی دونم چون گیمر هستم ولی نه کنسولش
بسته به احتیاجتون شاد خوب باشه
145 تومن

mortal kombat 2008
02-06-2011, 18:26
سلام به همه
من تصمیم دارم یه هارد اکسترنال خوب ، زیر 150 هزار تومن بخرم. مهم ترین ویژگی برای من اینه که واقعا بهش اعتماد داشته باشم و اطلاعات مهم خودم رو توش بریزم. حد اقل هم 640 گیگ باشه. سرعت هم پایین نباشه. شما چه هاردی رو بهم پیشنهاد می کنید ؟
در ضمن من از خیلی ها شنیدم که هارد اکسترنال زود خراب میشه !! پست اول رو هم خوندم. ولی سوالم اینه که عمر اصلی یه هارد اکسترنال خوب چقدره ؟؟ و اینکه هارد های اکسترنال desktop طول عمر بیشتری دارن؟؟؟

ata.royalfalcon
02-06-2011, 18:45
سلام به همه
من تصمیم دارم یه هارد اکسترنال خوب ، زیر 150 هزار تومن بخرم. مهم ترین ویژگی برای من اینه که واقعا بهش اعتماد داشته باشم و اطلاعات مهم خودم رو توش بریزم. حد اقل هم 640 گیگ باشه. سرعت هم پایین نباشه. شما چه هاردی رو بهم پیشنهاد می کنید ؟
در ضمن من از خیلی ها شنیدم که هارد اکسترنال زود خراب میشه !! پست اول رو هم خوندم. ولی سوالم اینه که عمر اصلی یه هارد اکسترنال خوب چقدره ؟؟ و اینکه هارد های اکسترنال desktop طول عمر بیشتری دارن؟؟؟

سلام
نگفتین پرتابل میخواین یا دسکتاپی . ولی اگر هارد رو زیاد جابجا میکنین بهتره که پرتابل بخرین که بودجتون هم برای خرید هارد پرتابل حجم بالا کاملا کفایت میکنه!!!

با توجه به اینکه حداقل 640 گیگ میخواین مدل My Passport Essential SE رو به شما پیشنهاد میدم این مدل دارای حجمهای 750 گیگ و یکترابایت هست . البته در بازار اکثرا با حجم یکترابایت موجوده و من تا به حال 750 گیگ رو ندیدم . فقط به SE دقت کنین چون مدلهای عادی 500 گیگ هست . RPM این مدل 5200 دور و 8 مگ کش دارن و USB2+USB3 رو همزمان ساپورت میکنن .

در ضمن من از خیلی ها شنیدم که هارد اکسترنال زود خراب میشه !!
هر کی اینو گفته زیاد تو باغ نیست .

عمر اصلی یه هارد اکسترنال خوب چقدره ؟؟ و اینکه هارد های اکسترنال desktop طول عمر بیشتری دارن؟؟؟

عمر یه هارد کاملا بستگی به نحوه نگهداری و میزان کارکشیدن ازش داره . اگر هارد رو خوب نگهداری کنین و 24 ساعته هفت روز هفته روشن نباشه عمری طولانی خوهد داشت . یه دوست داریم که کارش فروش فیلم و کارتونه که با توجه به اینکه از هاردها زیاد کار میکشه هر سال کل هارداشو عوض میکنه (فکر کنم قبلا بیشتر از 6 تا هارد داشته الان نمیدونم چندتا هارد داره).

دقیقا نمیشه گفت که هاردهای دسکتاپی عمر بیشتری دارن یا هاردهای پرتابل ولی هاردهای دسکتاپی به خاطر داشتن منبع تغذیه کاملا مستقل ضریب امنیت بیشتری دارن

selcuksahin
02-06-2011, 19:09
من امروز هارد اکسترنال سیگیت خریدم اما هی تو فولدرهاش میرم وپنجره بسته میشه اصلا نمی تونم هیچ کاریش کنم
ضربه هم نخورد من موقعی که اوردم فورمت هم کردم درست نشد عیب از چی هست؟

ata.royalfalcon
02-06-2011, 19:27
من امروز هارد اکسترنال سیگیت خریدم اما هی تو فولدرهاش میرم وپنجره بسته میشه اصلا نمی تونم هیچ کاریش کنم
ضربه هم نخورد من موقعی که اوردم فورمت هم کردم درست نشد عیب از چی هست؟

سلام
وقتی پنجره بسته میشه آیا ارتباط usb هم قطع میشه ؟؟؟ اینو چک کنین
ضمنا به پورت usb پشت کیس متصل کنین و از محکم بودن اتصالات مطمئن بشید.

selcuksahin
02-06-2011, 19:42
سلام
وقتی پنجره بسته میشه آیا ارتباط usb هم قطع میشه ؟؟؟ اینو چک کنین
ضمنا به پورت usb پشت کیس متصل کنین و از محکم بودن اتصالات مطمئن بشید.

اره قطع میشه اتصالم محکمه الان به پشت کیس میزنم بینم درست میشه یا نه

selcuksahin
02-06-2011, 19:49
اره قطع میشه اتصالم محکمه الان به پشت کیس میزنم بینم درست میشه یا نه

پشت کیس زدم کار کرد اما سرعتش خیلی پیایینه پشت کیس
چکار کنم جلو کیس کار کنه؟
وپشت کیس من که نمی تونم بزنم هر موقع پدرم در می اید

ata.royalfalcon
02-06-2011, 20:08
پشت کیس زدم کار کرد اما سرعتش خیلی پیایینه پشت کیس
چکار کنم جلو کیس کار کنه؟
وپشت کیس من که نمی تونم بزنم هر موقع پدرم در می اید

خب خدا رو شکر مشکل از پورت جلوی کیس بوده !!! پورت جلوی کیس رو باید ببری بیرون درست کنن احتمالا سیمهاش مشکل داره !!!
کاشکی سرعتشو میگفتین ، ولی اگر هارد شما usb2 باشه و سرعت ترانسفر دیتا حدودا 30 باشه نرماله !!!

شما خیلی راحت میتونین یه کابل افزایش طول usb بخرین و با اتصال اون به پشت کیس ، دیگه مجبور نیستین برین پشت کیس. البته این کابلهای افزایش طول usb2 هستن و برای usb3 هنوز موجود نیست.

selcuksahin
02-06-2011, 20:10
خب خدا رو شکر مشکل از پورت جلوی کیس بوده !!! پورت جلوی کیس رو باید ببری بیرون درست کنن احتمالا سیمهاش مشکل داره !!!
کاشکی سرعتشو میگفتین ، ولی اگر هارد شما usb2 باشه و سرعت ترانسفر دیتا حدودا 30 باشه نرماله !!!

شما خیلی راحت میتونین یه کابل افزایش طول usb بخرین و با اتصال اون به پشت کیس ، دیگه مجبور نیستین برین پشت کیس. البته این کابلهای افزایش طول usb2 هستن و برای usb3 هنوز موجود نیست.

سرعتش 20مگ بود
هار داداشمو زدم کار می کنه جلو کیس و سرعت 37مگ و مثل هارد من پشت کیس میزنم 20مگ
ممنون
هاب usb با افزایش طول usbفرق می کنه؟؟؟

ata.royalfalcon
02-06-2011, 20:24
سرعتش 20مگ بود
هار داداشمو زدم کار می کنه جلو کیس و سرعت 37مگ و مثل هارد من پشت کیس میزنم 20مگ
ممنون
هاب usb با افزایش طول usbفرق می کنه؟؟؟

یه چیزی یادم افتاد
حتما هاردتون از نوع بدون آداپتوره !!!
اگر اینطوره اون از کار افتادن (قطع شدن اتصال usb) احتمالا به خاطر کمبود ولتاژه . و پورت جلوی کیس هم با توجه به اینکه سیم رابطی داره (اتصال از روی مادربرد به پورت جلوی کیس) باعت اتلاف ولتاژ و کاهش اون میشه و با توجه به این مسئله شما هیچ چاره ای ندارین که همیشه اونو به طور مستقیم (بدون رابط) به پورت پشت کیس متصل کنین و احیانا اگر کابل افزایش طول هم بخرین کار نکنه . چون خودم هارد پرتابل یکی از دوستان رو با کابل افزایش طول به پورت پشت کیس کردم ولی کار نمیکرد ولی وقتی که بطور مستقیم متصل به پورت پشت کیس وصل کردم مشکلی نداشت .

یه نرم افزاری هست به نام Hard Disk Sentinel که میتونه هارد رو تست کنه و میزان سلامتی رو اعلام میکنه پیشنهادم اینه که این نرم افزار رو نصب کنین ولی حجمش کمی زیاده ولی نرم افزار خیلی خوبیه .
ادرس تایپیک

برای دانلود هم به آخرین پست مراجعه شود.

در مورد سرعت هم به خیلی از عوامل بستگی داره مثلا تعداد پلاتر ، نوع اینترفیس ، تعداد پارتیشن ، RPM هارد و غیره که نمیشه نظر قطعی داد ولی اگر اون نرم افزار مشکلی تشخیص نداد این سرعت طبیعیه !!!

selcuksahin
02-06-2011, 20:35
یه چیزی یادم افتاد
حتما هاردتون از نوع بدون آداپتوره !!!
اگر اینطوره اون از کار افتادن (قطع شدن اتصال usb) احتمالا به خاطر کمبود ولتاژه . و پورت جلوی کیس هم با توجه به اینکه سیم رابطی داره (اتصال از روی مادربرد به پورت جلوی کیس) باعت اتلاف ولتاژ و کاهش اون میشه و با توجه به این مسئله شما هیچ چاره ای ندارین که همیشه اونو به طور مستقیم (بدون رابط) به پورت پشت کیس متصل کنین و احیانا اگر کابل افزایش طول هم بخرین کار نکنه . چون خودم هارد پرتابل یکی از دوستان رو با کابل افزایش طول به پورت پشت کیس کردم ولی کار نمیکرد ولی وقتی که بطور مستقیم متصل به پورت پشت کیس وصل کردم مشکلی نداشت .

یه نرم افزاری هست به نام Hard Disk Sentinel که میتونه هارد رو تست کنه و میزان سلامتی رو اعلام میکنه پیشنهادم اینه که این نرم افزار رو نصب کنین ولی حجمش کمی زیاده ولی نرم افزار خیلی خوبیه .
ادرس تایپیک

برای دانلود هم به آخرین پست مراجعه شود.

در مورد سرعت هم به خیلی از عوامل بستگی داره مثلا تعداد پلاتر ، نوع اینترفیس ، تعداد پارتیشن ، RPM هارد و غیره که نمیشه نظر قطعی داد ولی اگر اون نرم افزار مشکلی تشخیص نداد این سرعت طبیعیه !!!

health نوشته 100درصد
این برنامه رو قبلا به من دادید من همونی هستم که فایل هام هر کار میکردم داخل فولدر chkdمیرفت که امدم از اخر کل پارتشیناشو و اندازشو تغییر دادم که درست شد

MITAJOON
06-06-2011, 23:37
سلام دوستان برای لپتاپه مدل DELL Inspiron 1520 یه هارد 1 ترا بایتی میخوام
و ترجیحاً قیمتشم از 30-120 بیشتر نشه!بگمونم لپتاپ من usb 2 هست!حالا اگه usb3 بگیرم بهم کار نمیده؟آداپتور داراش بهتره یا بدون آداپتوراش؟و فرقشون چیه؟چون همین فردا میخوام بگیرم نتونستم همه صفحات رو بخونم!
زیاد برای جابجایی هاردو نمیخوام
ولی بعضاً ممکنه بخوام جابجاش کنم.اطلاعاتتمم از هر نوعی که بخواین هست.مخصوص یه نوع فایل بخصوص نمیخوامش.ممنون میشم
نوع و مدل و قیمت بروز هارد هایی که میتونم بخرم رو با گارانتی اصلیشون برام محبت بفرمائید.یاعلی.

pclord
07-06-2011, 01:58
سلام دوستان

میخوام هارد زیر رو بگیرم:
Western Digital External My Book Essential 2TB

24 ساعت کامپیوترم روشنه و از فایل هایی که روی هارد هست روی دی وی دی رایت میکنم، بنظرتون هارد خوبه؟ پیشنهادش میدین؟

ata.royalfalcon
07-06-2011, 06:58
سلام دوستان برای لپتاپه مدل DELL Inspiron 1520 یه هارد 1 ترا بایتی میخوام
و ترجیحاً قیمتشم از 30-120 بیشتر نشه!بگمونم لپتاپ من usb 2 هست!حالا اگه usb3 بگیرم بهم کار نمیده؟آداپتور داراش بهتره یا بدون آداپتوراش؟و فرقشون چیه؟چون همین فردا میخوام بگیرم نتونستم همه صفحات رو بخونم!
زیاد برای جابجایی هاردو نمیخوام
ولی بعضاً ممکنه بخوام جابجاش کنم.اطلاعاتتمم از هر نوعی که بخواین هست.مخصوص یه نوع فایل بخصوص نمیخوامش.ممنون میشم
نوع و مدل و قیمت بروز هارد هایی که میتونم بخرم رو با گارانتی اصلیشون برام محبت بفرمائید.یاعلی.

هارد اكسترنال آداپتوردار منبع برق كاملا مستقلي دارن و بنابراين به نظرم ضريب امنيت بيشتري دارن چون ديده شده كه به خاطر كمبود ولتاژ هارد بدون آداپتور راه اندازي نشده (چند پست بالاتر) و همچنين هاردهاي اكسترنال آداپتوري نسبت به حجمشون ارزانتر از انواع بدون آداپتوري هست . و همچنين حداكثر حجم انواع آداپتوري تا 3 ترا هست ولي حداكثر حجم انواع پرتابل تا 1.5 ترا موجوده (سيگيت)
اصولا هاردهايي كه usb3 دارن رو ميتوان به مادربردهايي كه usb2 دارن متصل نموده و استفاده كرد ولي سرعتتون در همان اندازه usb2 خواهد بود .

خلاصه اگر جابجايي زياد دارين ميتونين مدل My Passport Essential SE رو بخرين كه در حجمهاي 750 گيگ و يك ترا بايت موجوده فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا ندارد. البته در بازار 1 ترابايت رو بيشتر ديدم
ولي اگر جابجايي زياد ندارين ميتونين مدل دسكتاپي My Book Essential رو بخرين كه از 500 گيگ الي 3 ترابايت موجوده .

نكته : هر دو هارد معرفي شده در بالا همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن فقط در موقع خريد دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------

سلام دوستان

میخوام هارد زیر رو بگیرم:
Western Digital External My Book Essential 2TB

24 ساعت کامپیوترم روشنه و از فایل هایی که روی هارد هست روی دی وی دی رایت میکنم، بنظرتون هارد خوبه؟ پیشنهادش میدین؟

بلي اين هارد خوبيه فقط در موقع خريد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

نكته مهم گارانتي خاصي هم نميتونم پيشنهاد بدم ولي بد نيست با گارانتي سازگار باشه . گرچه من تا به حال گذرم به سازگار نيافتاده اصولا هاردهاي وسترن كيفيت خوبي دارن و انشااله كه به گارانتي نميخورن

نكته مهم ديگه : در موقع خريد جعبه مقوايي هارد رو خوب بررسي كنين تا احيانا زمين نخورده باشه

pclord
07-06-2011, 11:17
هارد اكسترنال آداپتوردار منبع برق كاملا مستقلي دارن و بنابراين به نظرم ضريب امنيت بيشتري دارن چون ديده شده كه به خاطر كمبود ولتاژ هارد بدون آداپتور راه اندازي نشده (چند پست بالاتر) و همچنين هاردهاي اكسترنال آداپتوري نسبت به حجمشون ارزانتر از انواع بدون آداپتوري هست . و همچنين حداكثر حجم انواع آداپتوري تا 3 ترا هست ولي حداكثر حجم انواع پرتابل تا 1.5 ترا موجوده (سيگيت)
اصولا هاردهايي كه usb3 دارن رو ميتوان به مادربردهايي كه usb2 دارن متصل نموده و استفاده كرد ولي سرعتتون در همان اندازه usb2 خواهد بود .

خلاصه اگر جابجايي زياد دارين ميتونين مدل My Passport Essential SE رو بخرين كه در حجمهاي 750 گيگ و يك ترا بايت موجوده فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا ندارد. البته در بازار 1 ترابايت رو بيشتر ديدم
ولي اگر جابجايي زياد ندارين ميتونين مدل دسكتاپي My Book Essential رو بخرين كه از 500 گيگ الي 3 ترابايت موجوده .

نكته : هر دو هارد معرفي شده در بالا همزمان usb2 و usb3 رو ساپورت ميكنن فقط در موقع خريد دقت كنين روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

---------- Post added at 06:58 AM ---------- Previous post was at 06:56 AM ----------

بلي اين هارد خوبيه فقط در موقع خريد دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

نكته مهم گارانتي خاصي هم نميتونم پيشنهاد بدم ولي بد نيست با گارانتي سازگار باشه . گرچه من تا به حال گذرم به سازگار نيافتاده اصولا هاردهاي وسترن كيفيت خوبي دارن و انشااله كه به گارانتي نميخورن

نكته مهم ديگه : در موقع خريد جعبه مقوايي هارد رو خوب بررسي كنين تا احيانا زمين نخورده باشه

ممنون دوست عزیز

اون مدل رو نتونستم بگیرم، کسی نداشت.

این مدل چطوره ؟ خوبه؟

My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0

deadpoett
07-06-2011, 12:04
سلام
یه هارد اکسترنال دارم، پارتیشن بندیش کنم یا نه؟
سوالم کوتاه، اما لطفا یه جواب کامل بدید!
خیلی ممنون

ata.royalfalcon
07-06-2011, 13:12
ممنون دوست عزیز

اون مدل رو نتونستم بگیرم، کسی نداشت.

این مدل چطوره ؟ خوبه؟

My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0

مدلي كه شما ميخواين در واقع اسم درستش همون My Book Essential هست (بدون پسوند و پيشوند) اين مدل خوبيه فقط دقت كنين كه usb2+usb3 باشه تا بعدا بتوني از مزاياي سرعت بالاي usb3 بهرمند بشي .
لينك اين مدل در سايت اصلي

اينترنتي ميخرين ؟؟؟ احتمالا ديجي كالاست ، اينجور سايتها معمولا اسم و مشخصات رو اشتباه مينويسن

pclord
07-06-2011, 19:36
مدلي كه شما ميخواين در واقع اسم درستش همون My Book Essential هست (بدون پسوند و پيشوند) اين مدل خوبيه فقط دقت كنين كه usb2+usb3 باشه تا بعدا بتوني از مزاياي سرعت بالاي usb3 بهرمند بشي .
لينك اين مدل در سايت اصلي

اينترنتي ميخرين ؟؟؟ احتمالا ديجي كالاست ، اينجور سايتها معمولا اسم و مشخصات رو اشتباه مينويسن

بله اینترنتی میخوام بگیرم، تو شهرمون پیدا نمیشه. از سایت چاره میخوام بگیرم.

aref_m
10-06-2011, 08:54
سلم بچه ها چند ماه پیش یه هارد Western Digital 500G پرتابل خریدم و توش پر فیلم هالیودی جدید کردم حالا می خواستم ببینم قیمت فروشو چند میگید + کیف ؟ (البته قصد فروش ندارم ولی اگه قیمت خوب باشه به قول ندامون چرا که نه؟)

noisymind
10-06-2011, 19:11
فکر کنم قیمت نوش 85 تومان باشه و هارد کار کرده شما رو مفت هم ور نمیدارن و بهتره نگهش دارین.

noisymind
10-06-2011, 21:32
من کلی صفحه رو خوندم و متوجه شدم که اینجا به غیر از دو مدل هارد از WD و Seagate بقیه هاردها رو باید بریزیم دور
والله خجالت داره که اینطوری چسبیدین به این دو مارک!!!!!
هیچ حرفی هم از سامسونگ نمیزنید. Silicon power رفته هارد سامسونگ رو گذاشته تو زره (Armor) از نظر شما ارزشی نداره

این همه صفحه همش حرف مفت بدون دلیل, بدون مدرک, بدون بنچمارک فقط و فقط نظر شخصی
چند صفحه قبل (صفحه 189) یکی سرعت read & Write مال WD رو گذاشته بود در حد تیم مالدیف بود. فلش من از اون سریعتره

خجالت داره

اگه صفحات رو خونده بودی میدیدی که دوستان گفتن که هاردهای زیادی در بازار هست ولی چون اینجا ایرانه! بیشتر وسترن و سیگیت پیدا میشه! و تقریبا %80 مغازه ها اینها رو دارن ولی شما مثلا برو دنبال هیتاچی ، شاید بعد از کلی گشتن 2 تا مغازه داشته باشن و اون هم با حجم پایین! و گرنه مدلهای زیادی در بازار و اینترنت هست ولی بعد از یک مدت دیگه اینجا نه میبینیشون و نه خدمات و .... دارن! مثلا من خودم هارد سامسونگ اکسترنال اصلا پشت ویترین ندیدم تا حالا!!
درست گفتی ، دقیقا توصیه اینجا نظر شخصی هست و آیه نیست!! مثلا من که از هارد وسترن استفاده میکنم و راضی هم هستم هیچ وقت نمیام هارد توشیبا که نه ازش استفاده کردم و نه هر جایی گیر میاد رو توصیه کنم! البته شما آزادی هر چی دوست داری بگیری و خجالت هم نکشی!
نکته اخر اینکه کمی ادب در نوشتن بد نیست!

ata.royalfalcon
10-06-2011, 21:45
من کلی صفحه رو خوندم و متوجه شدم که اینجا به غیر از دو مدل هارد از WD و Seagate بقیه هاردها رو باید بریزیم دور
هیچ حرفی هم از سامسونگ نمیزنید. Silicon power رفته هارد سامسونگ رو گذاشته تو زره (Armor) از نظر شما ارزشی نداره

چند صفحه قبل (صفحه 189) یکی سرعت read & Write مال WD رو گذاشته بود در حد تیم مالدیف بود. فلش من از اون سریعتره

خجالت داره

سلام
دوست عزیز صحبتهای شما اصلا مناسب نیست . اگر نظری دارین میتونین اظهار کنین و در بحثهای اینجا شرکت کنین . اما مودبانه !!!

هاردهای وسترن و سیگیت از پیشروهای بازار و تکنولوژی هست . فقط به چندتا نکته اشاره میکنم !!!

1.همین بس که بگم شرکت سیگیت جدیدا این پلاترهای 3.5 اینچی ساخته که دارای چگالی 625 گیگابیت بر اینچ مربع هست . این یعنی امکان ساخت هارد یکترابایتی رو تنها بر روی یک پلاتر. یعنی یک رکود تازه در برای صنعت ضبط مغناطیسی هست .

2.این رو هم بگم که شرکت سیگیت دو جایزه ی مهم را از سازمان جهانی نوآوری CES سال 2011 دریافت کرده . یکی به خاطر برترین طراحی و دیگری به خاطر برترین طراحی مهندسی . بقیه جزئیات رو میتونین اینجا بخونین .

3. شاید زیاد در جریان نیستین ولی به شما بگم که سیگیت بخش هارد دیسک کمپانی سامسونگ رو خریداری کرده و از این به بعد سيگيت وظيفه تامين هارد ديسك براي دسك‌تاپ‌ها، نوت‌بوك‌ها و وسايل صوتي و تصويري الكترونيكي سامسونگ را بر عهده خواهد گرفت. همانطوریکه سیگیت کمپانی مکستور رو خریداری کرده و الان نامی از مکستور در بازار دیده نمیشه .

4. به جرات ميتونم بگم كه بيشترين تنوع و انعطاف پذيري رو در هاردهاي وسترن و سيگيت ميتونين ببينين . از قبيل به اشتراك گذاري داده ها از طريق LAN و روتر و داشتن اينترفيس هاي متنوع و همچنين حجمهاي گوناگون !!! براي سلايق مختلف.

1navid
10-06-2011, 22:39

خجالت داره

خوب فکر کنم ادب چیز خوبیه نه
من همونیم که بنچمارک رو گذاشتم
به نظرم شما زیاد از هارد و فلش سر در نمیاری وگرنه اینجوری حرف نمی زدی محض اطلاع می گم وسترن بهترین برند جهان شناخته شده (می تونی تو خود سایتش ببنی اگه شما با چند تا هارد اکسترنال از برند های مختلف سرو کا داشته باشی می فهمی کدوم خوبند کدوم بد درضمن در مورد اینکه سرعت فلش شما بیشتر از هارد هست رو هم متوجه نشدم شاید اطلاعاتتون کمه چون فلش خیلی کمتر ازهارد سرعت داره به خاطر ساختارشه
در آخر از تمام دوستان به خاطر این جوری نوشتنم عذر می خوام (قانون نیتونه هر عملی عکس العملی داره)
با آدمی که بد می نویسه بد تا میشه

a6l3i
10-06-2011, 23:52

خجالت داره
سلام

1- امیدوارم همهء پست هاتون اینجوری جنجالی نباشه . . همونطور که دوستان گفتن هرکی تجربیاتش رو مینویسه تا دوستان دیگه استفاده کنن. از اونجا که حسابی همه خجالت زده شدن!! ، مممنون میشیم اگه ممکنه شما هم اطلاعات جامعی رو که دارین بگین تا دوستان در انتخاب هاشون اشتباه نکنن.

2- اتفاقا من هم دنبال هارد بودم ، و دیدم تو تاپیک روی سرعت ها بصورت دقیق بحث نشده. واس همین بدون گرد و خاک و به سُخره گرفتن دوستان یه تاپیک زدم تا دوستان سرعت هاردهاشون رو گزارش کنن تا در شرایط سیستم های خونگی ببینیم هاردها چطور جواب میدن؟ که امیدوارم دوستان همکاری کنن.

موفق باشید . . .

noisymind
11-06-2011, 16:31
دوستان میشه لینک مشخصات هاردهای سیگیت رو بدید؟ برای مقایسه اندازه و ابعادش میخوام. اگه لینک Adata رو هم داشتید که ممنون میشم.

ata.royalfalcon
11-06-2011, 17:05
دوستان میشه لینک مشخصات هاردهای سیگیت رو بدید؟ برای مقایسه اندازه و ابعادش میخوام. اگه لینک Adata رو هم داشتید که ممنون میشم.

براي FreeAgent GoFlex Desk در قسمت specification اندازه هاشو نوشته (اون قسمت پايين صفحه)

البته ميتونين ديتا شيت ها رو كه pdf هستن رو دانلود كنين كه مشخصات رو نوشته مثلا براي همين مدل دسكتاپي گوفلكس .

البته تعداد مدلها و حجمها زياده نميشه تك تك لينك گزاشت مثلا مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable تا حجم 750 گيگ تنها 14.5 ميليمتر ضخامت داره اما از يكترابايت به بالا 22 ميليمتر ضخامت داره (روي حجم مورد نظر كليك ميكنين اطلاعات هم تغيير ميكنه)
===============================
اينم ليست هاردهاي adata

روي هركدوم از مدلها كليك كنيد و در قسمت specification مشخصات رو مينويسه

1navid
11-06-2011, 17:22
براي FreeAgent GoFlex Desk در قسمت specification اندازه هاشو نوشته (اون قسمت پايين صفحه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته ميتونين ديتا شيت ها رو كه pdf هستن رو دانلود كنين كه مشخصات رو نوشته مثلا براي همين مدل دسكتاپي گوفلكس .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته تعداد مدلها و حجمها زياده نميشه تك تك لينك گزاشت مثلا مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable تا حجم 750 گيگ تنها 14.5 ميليمتر ضخامت داره اما از يكترابايت به بالا 22 ميليمتر ضخامت داره (روي حجم مورد نظر كليك ميكنين اطلاعات هم تغيير ميكنه)
===============================
اينم ليست هاردهاي adata

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدروي هركدوم از مدلها كليك كنيد و در قسمت specification مشخصات رو مينويسه

من تو صفحه 189 سرعت وسترن رو گذاشتم می شه بگید چطوره خوبه بده ؟؟!!

noisymind
11-06-2011, 17:26
مرسی. الان بیشتر هدفم یک ترا پرتابل هست. به نظرم هاردی که قرار حمل بشه باید بدنش هم محکم و کار باشه. یکی از بچه ها یک adata داشت که میگفت تا حالا خیلی زمین خورده و از قیافشم میشد فهمید که داغونه! ولی هنوز کار میکنه!

ata.royalfalcon
11-06-2011, 17:33
من تو صفحه 189 سرعت وسترن رو گذاشتم می شه بگید چطوره خوبه بده ؟؟!!

سلام
شما بنچمارك رو فقط از read گرفتين .
اگر شما طبق اين تاپيك عمل كنين شايد بهتر بشه اظهار نظر كرد .

مقایسه ی سرعت هاردهای اکسترنالِ دوستان (بدون نصب برنامه اضافی)

اتفاقا يه نفر يه پنچ مارك از read و write گزاشته ، باهاش مقايسه كنين ، اونهم هاردش وسترنه !!!

zerocold5
11-06-2011, 20:43
دوستان من میخام یک هارد اکسترنال 500 بگیرم.
از خوندن پست ها متوجه شدم که وسترن گزینه خوبی میتونه باشه...
فقط من چند مدل از این هارد رو اسمش رو شنیدم. کدوم رو بگیرم وکلا چند تا مدل 500 داره و چه تفاوتی دارن؟
مرسی.

noisymind
11-06-2011, 22:34
بفرمایید مدل دسکتاپی میخواین یا پرتابل؟ یعنی فقط برا آرشیو کردن و نگهداری هارد جای امن یا میخواین اطلاعات رو حمل کنید؟

mahya78
13-06-2011, 21:44
سلام
هارد اکسترنال verico چطوره ؟
لطفا کسانی که میشناسن نظر بدن
500 گیگ - usb 2 - یکسال گارانتی -ساخت تایوان - سرعت بالای 480مگابیت بر ثانیه
اینا رو روی جعبه نوشته .
حالا تجربه کرده هاش بگن چطوره ؟

zerocold5
14-06-2011, 14:42
بفرمایید مدل دسکتاپی میخواین یا پرتابل؟ یعنی فقط برا آرشیو کردن و نگهداری هارد جای امن یا میخواین اطلاعات رو حمل کنید؟

پرتابل میخام.

H-R-N
14-06-2011, 15:39
سلام دوستان من قصد خرید هارد اکسترنال 2 ترابایت رو دارم اینجا یه مدل سیگیت دیدم 3.5" 137000 تومان
میخواستم بدونم کدوم مدل بهتره اصلا پرتابل یگیرم یا دسکتاپ
این دو فرقشون چیه ؟ البته اینطور که فهمیدم پرتابل بدون اداپتور هست
اگر مدل بهتری هست پیشنهاد بدید
در ضمن این مدل که گفتم usb 3 داره با نه ؟

ممنون

kiuna
14-06-2011, 17:15
من برای یکی از دوستان یک هارد اکسترنال اداپتوری 1 ترابایت می خوام
برای ارشیو می خواد قصد حمل و نقل هم نداره
چی پیشنهاد میکنید فقط سیگیت نمی خوام چون هیچوقت از هاردهاش راضی نبودم

kiuna
14-06-2011, 21:53
کسی نمی دونه ؟

ata.royalfalcon
15-06-2011, 07:34
دوستان من میخام یک هارد اکسترنال 500 بگیرم.
از خوندن پست ها متوجه شدم که وسترن گزینه خوبی میتونه باشه...
فقط من چند مدل از این هارد رو اسمش رو شنیدم. کدوم رو بگیرم وکلا چند تا مدل 500 داره و چه تفاوتی دارن؟
مرسی.

پرتابل میخام.

سلام
براي اينكه سوالتون بي جواب نمونه من جواب ميدم

نگفتين دقيقا براي چي ميخواين ، مثلا اگر براي PS3 از نوع اسليم ميخواين usb3 اصلا به دردتون نميخوره ولي اگر ps3 شما فت باشه كه ميتونين usb3 هم استفاده كنين و حتي بعضي از هاردهاي پرتابل هستن كه كابل دو سر دارن (Y-cable) براي جبران كمبود ولتاژ وحتي بعضي از هاردها ي پرتابل هستن كه بدنه لاستيكي دارن كه علاوه بر زيبا بودن به سادگي خط و خش نميافتد و ضد آب هست و غيره ..... به خاطر همين هست كه بايد هدفتون بايد مشخص باشه .

ولي براي استفاده هاي معمولي ميتونين وسترن مدل My Passport Essential بخرين كه مدلهاي جديد آن فقط 500 گيگ هست و همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه .
البته مدل My Passport Essential SE هم هست ولي حجم 750 گيگ الي 1 ترا موجوده و حتي مدل my passport elite كه فكر كنم توليدش متوقف شده و در بازار پيدا نشه .

تنها ايرادي كه ميشه به مدل My Passport Essential گرفت اين هست كه بدنه شفافي داره كه به سادگي خط و خش ميافته . كه مجبور هستين يه كيف جداگانه هم بخرين !!!

تكته مهم اين هست تا زماني كه از usb2 استفاده ميكنين كليه هاردهاي اكسترنال به راحتي ميتونه از تمام پهناي باند و از تمام ظرفيت usb2 استفاده كنه به همين خاطر اكثر هاردهايي كه داراي اينترفيس usb2 هستن سرعت تقريبا مشابهي دارن .
نكته جالب توجه اينجاست كه هارد سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Pro كه داراي 16 مگ كش و RPM آن 7200 هست نتونسته از هارد هاي معمولي ديگه در زمينه سرعت ترانسفر ديتا سبقت بگيره ، چون تا زماني كه اينترفيس شما usb2 هست تمامي ظرفيت آن اشباع ميشه !!!

ata.royalfalcon
15-06-2011, 07:41

کسی نمی دونه ؟

با توجه به اينكه پرتابل ميخواين تنها مدلي كه ميتونم پيشنهاد بدم My Passport Essential SE هست كه در حجمهاي 750 گيگ الي 1 ترابايت موجوده . همچنين اين مدل دوجوره يكي فقط usb2 داره و اون يكي هم همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه كه در موقع خريد دقت بفرماييد .
فقط به SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يكترا نداره !!! اين هارد نسبت به مدلهاي عادي كمي ضخيمتر هست .!!!
لينك اين مدل

ata.royalfalcon
15-06-2011, 07:51
سلام دوستان من قصد خرید هارد اکسترنال 2 ترابایت رو دارم اینجا یه مدل سیگیت دیدم 3.5" 137000 تومان
میخواستم بدونم کدوم مدل بهتره اصلا پرتابل یگیرم یا دسکتاپ
این دو فرقشون چیه ؟ البته اینطور که فهمیدم پرتابل بدون اداپتور هست
اگر مدل بهتری هست پیشنهاد بدید
در ضمن این مدل که گفتم usb 3 داره با نه ؟

ممنون

سلام
شما دو ترابايت ميخواين پس اجبارا بايد هاردهاي دسكتاپي بخريد چون يرتابل دو ترابايتي فعلا ساخته نشده .
از برند سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive رو ميتونين بخرين .
اما اينكه usb2 هست يا usb3 روي جعبه اش مينويسه !!! ولي من فكر كنم اينها با اينترفيس usb2 فروخته ميشه و براي بهرمند شدن از usb3 بايد آداپترشو جداگانه بخريد كه چيزي حدود 30 هزارتومني هست . يعني انتهاي اين هاردها قابل جدا كردنه
عكس زير آداپتر usb3 هست

عكس هارد سيگيت به قسمت پايينش دقت كنين

نكته مهم : توصيه ميشه كه فعلا اين مدل رو نخرين چون ظاهرا مشكل عدم خاموش شودن هارد پس از safe remove داره كه در پستهاي چند صفحه قبل هم اشاره شده بوده و حتي اين مشكل بين المللي هم هست بهتره كه وسترن رو بخرين كه همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه !!!

ata.royalfalcon
15-06-2011, 09:57
دوستان سلام

دوستاني كه هار ضد خط و خش ميخوان ميتونن مدل ADATA Superior Series SH02 بخرن كه با داشتن تكنولوژي IMF - In Mould Film Forming ضد خط و خش هست . حتي ميتونين بدون كيف اونو توي جيب شلوار بذارين:31:

نكته اول : اين سري از هاردها فقط usb2 دارن و طبق اطلاعاتي كه از سايت مربوطه گرفتم در حجمهاي 320 گيگ و 500 گيگ موجوده !!

نكته دوم : اين هارد با كابل دو سر همراه هست (y-cable) كه اگر با كمبود ولتاژ و عدم راه اندازي روبرو شد سر دوم رو به يه پورت ديگه وصل بشه !!!

لينك اين مدل

البته هارد ADATA Nobility Series NH92 هم هست كه با داشتن بدنه آلومنيومي ضد خط و خش هست ، يك كيف شيكي هم همراه هست . اين هم فقط usb2 داره

H-R-N
15-06-2011, 12:58
سلام
شما دو ترابايت ميخواين پس اجبارا بايد هاردهاي دسكتاپي بخريد چون يرتابل دو ترابايتي فعلا ساخته نشده .
از برند سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Desk External Drive رو ميتونين بخرين .
اما اينكه usb2 هست يا usb3 روي جعبه اش مينويسه !!! ولي من فكر كنم اينها با اينترفيس usb2 فروخته ميشه و براي بهرمند شدن از usb3 بايد آداپترشو جداگانه بخريد كه چيزي حدود 30 هزارتومني هست . يعني انتهاي اين هاردها قابل جدا كردنه
عكس زير آداپتر usb3 هست

عكس هارد سيگيت به قسمت پايينش دقت كنين

نكته مهم : توصيه ميشه كه فعلا اين مدل رو نخرين چون ظاهرا مشكل عدم خاموش شودن هارد پس از safe remove داره كه در پستهاي چند صفحه قبل هم اشاره شده بوده و حتي اين مشكل بين المللي هم هست بهتره كه وسترن رو بخرين كه همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه !!!
دوست عزیز ممنون از جوابتون
خودم هم دیروز با دیدن تاپیک به این نتیجه رسیدم که وسترن بگیرم راستی نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
usb3 هم هست

Western Digital My Book Essential 2TB 3.5 Summary WDBACW0020HBK Capacity 2TB Interface USB 3.0 Spin Speed (RPM)
Platform Mac; Microsoft Windows Buffer
Warranty 2سال گارانتي آواژنگ

ata.royalfalcon
15-06-2011, 13:08
خودم هم دیروز با دیدن تاپیک به این نتیجه رسیدم که وسترن بگیرم راستی نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
usb3 هم هست

Western Digital My Book Essential 2TB 3.5 Summary WDBACW0020HBK Capacity 2TB Interface USB 3.0 Spin Speed (RPM)

آره همين خوبه !!! فقط نميدونم گارانتي اون خوبه يا نه ، انشااله كه به گارانتي نميخوره .
فقط دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3

kiuna
15-06-2011, 14:40
با توجه به اينكه پرتابل ميخواين تنها مدلي كه ميتونم پيشنهاد بدم My Passport Essential SE هست كه در حجمهاي 750 گيگ الي 1 ترابايت موجوده . همچنين اين مدل دوجوره يكي فقط usb2 داره و اون يكي هم همزمان usb2+usb3 رو ساپورت ميكنه كه در موقع خريد دقت بفرماييد .
فقط به SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يكترا نداره !!! اين هارد نسبت به مدلهاي عادي كمي ضخيمتر هست .!!!
لينك اين مدل

داداش من که گفتم اداپتوری میخوام
بیخیال همین اخری که گفتی خوبه رو 1 تراشو میگیرم

ata.royalfalcon
15-06-2011, 15:02
داداش من که گفتم اداپتوری میخوام
بیخیال همین اخری که گفتی خوبه رو 1 تراشو میگیرم

اوكي حواسم نبود !!!:31:

noisymind
15-06-2011, 15:57
دوستان سلام

دوستاني كه هار ضد خط و خش ميخوان ميتونن مدل ADATA Superior Series SH02 بخرن كه با داشتن تكنولوژي IMF - In Mould Film Forming ضد خط و خش هست . حتي ميتونين بدون كيف اونو توي جيب شلوار بذارين:31:

نكته اول : اين سري از هاردها فقط usb2 دارن و طبق اطلاعاتي كه از سايت مربوطه گرفتم در حجمهاي 320 گيگ و 500 گيگ موجوده !!

نكته دوم : اين هارد با كابل دو سر همراه هست (y-cable) كه اگر با كمبود ولتاژ و عدم راه اندازي روبرو شد سر دوم رو به يه پورت ديگه وصل بشه !!!

لينك اين مدل

البته هارد ADATA Nobility Series NH92 هم هست كه با داشتن بدنه آلومنيومي ضد خط و خش هست ، يك كيف شيكي هم همراه هست . اين هم فقط usb2 داره

ظاهرا محصولات Adata هم داره جاش رو تو بازار ایران باز میکنه و تا حالا هر کدوم از دوستان هم گرفتن راضی بودن.

ata.royalfalcon
15-06-2011, 20:50
سلام دوستان
با توجه به اینکه تازگیها یه ps3 اسلیم خریدم به هارد پرتابل usb2 احتیاج داشتم .
میخواستم وسترن بخرم ولی در بازار عمدتا usb2+usb3 موجود بود و از اونجایی که ps3 اسلیم با usb3 مشکل داره (باید یه هاب سر راه قرار بدی که بتونه با هارد usb3 کارکنه) پس اجبارا سیگیت 500 گیگ خریدیم 78 هزارتومن !!!

noisymind
15-06-2011, 21:01
مبارکه. چطوره؟ راضی هستی؟

ArashMiniStar
15-06-2011, 21:10
سلام دوستان
میخواستم وسترن بخرم ولی در بازار عمدتا usb2+usb3 موجود بود و از اونجایی که ps3 اسلیم با usb3 مشکل داره (باید یه هاب سر راه قرار بدی که بتونه با هارد usb3 کارکنه) پس اجبارا سیگیت 500 گیگ خریدیم 78 هزارتومن !!!

هاب ؟؟؟ چی هست؟ :27:

H-R-N
16-06-2011, 00:33
آره همين خوبه !!! فقط نميدونم گارانتي اون خوبه يا نه ، انشااله كه به گارانتي نميخوره .
فقط دقت كنين كه روي جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3
راستی این اداپتوری هست
اخه میخوام اداپتور بخوره

Mehrdad092000
16-06-2011, 10:02
هاب ؟؟؟ چی هست؟ :27:

این تبدیل های usb که مثلا یه usb رو چنتا میکنه:31:

aref10
16-06-2011, 10:03
تفاوت قیمت هارد اکسترنال وسترن 1 ترا essential book usb2 با essential book usb3 چقدره؟

Mehrdad092000
16-06-2011, 10:09
حذف شودددد

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

usb3 هم هست

دوست عزیز قیمت این مدل رو گرفتی چنده ؟
فقط usb 2 هم داره اونم میدونی چند ه؟
2ترا میخام ممنون

---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------

سلام دوستان

سلام مهندس خوبی ؟با ps3 حال میکنی ایشالا ما هم میگیریم دوره هم :46:
جالبه مدل های fat پورت usb3 میشناسن اما slim ها نه
راستی چرا اداپتوری نگرفتی مشکلی بود مگه؟
من میخوام اداپتوری بگیرم 2ترا بایت قیمت چی خوبه /.؟این mybook ها چطورن ؟چون از هارد های وسترن راضیم باحالا

H-R-N
16-06-2011, 10:15
یه جا دیدم قیمت زده بود 142
البته usb 2 تنها هم داشت نمیدونم اون چند بود

ata.royalfalcon
16-06-2011, 11:33
مبارکه. چطوره؟ راضی هستی؟

ممنون عالیه میخوام تست سرعت هم بگیرم
تست سرعت هم اینجا گزاشتم

سلام مهندس خوبی ؟با ps3 حال میکنی ایشالا ما هم میگیریم دوره هم :46:
جالبه مدل های fat پورت usb3 میشناسن اما slim ها نه
راستی چرا اداپتوری نگرفتی مشکلی بود مگه؟
من میخوام اداپتوری بگیرم 2ترا بایت قیمت چی خوبه /.؟این mybook ها چطورن ؟چون از هارد های وسترن راضیم باحالا

سلام
آره این مدلهای fat اینترفیس usb3 رو میشناسن ولی اسلیم ها نه ،نمیدونم چرا !!! ولی حدسم اینه که چون اصولا پورت usb3 برق بیشتری نسبت به پورت usb2 مصرف میکنه هاردهای usb3 نمیتونن راه اندازی بشن که باید هاب آداپتوردار سر راهش قرار داد برای جبران کمبود ولتاژ . ضمنا مدلهای اسلیم یعنی مصرف کمتر برق و تولید گرمای کمتر نسبت به فت

آخه میخواستم هارد رو ببرم بیرون برام بازی بریزن مدلهای آداپتوری جابجاییش برام سخته !!!

آره این mybook خوبن ولی خودتون که بهتر میدونین برای اسلیم چه هاردی میخواد برای فت چه هاردی!!!!

راستی این اداپتوری هست
اخه میخوام اداپتور بخوره

بله مدلی که عکسشو در پایین گزاشتم و در صفحه قبل بود که مدل my book essential هست آداپتوریه هم usb2 و هم usb3 هست .
اینها جعبه شان بزرگه که معلومه آداپتوریه
یادآوری : فعلا سیگیت آداپتوری گوفلکس رو نخرین (همون مشکل خاموش نشدن) همون وسترن رو بخرین .

تفاوت قیمت هارد اکسترنال وسترن 1 ترا essential book usb2 با essential book usb3 چقدره؟

دیروز که تو بازار (مرکز کامپیوتر ایران) بودم اصلا هارد وسترن usb2 (تنها usb2) ندیدم همشون usb2+usb3 بودن به همین خاطر سیگیت خریدم که فقط usb2 داشته باشه

aref10
16-06-2011, 14:24
دلیل خاصی داشت که وسترن usb2+usb3 رو نخریدین؟

Mehrdad092000
16-06-2011, 17:05
دلیل خاصی داشت که وسترن usb2+usb3 رو نخریدین؟

ایشون برای ps3 میخواستن که ps3 پورت usb3 اسپورت نمیکنه

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

سلام
آره این مدلهای fat اینترفیس usb3 رو میشناسن ولی اسلیم ها نه ،نمیدونم چرا !!! ولی حدسم اینه که چون اصولا پورت usb3 برق بیشتری نسبت به پورت usb2 مصرف میکنه هاردهای usb3 نمیتونن راه اندازی بشن که باید هاب آداپتوردار سر راهش قرار داد برای جبران کمبود ولتاژ . ضمنا مدلهای اسلیم یعنی مصرف کمتر برق و تولید گرمای کمتر نسبت به فت

آخه میخواستم هارد رو ببرم بیرون برام بازی بریزن مدلهای آداپتوری جابجاییش برام سخته !!!

آره این mybook خوبن ولی خودتون که بهتر میدونین برای اسلیم چه هاردی میخواد برای فت چه هاردی!!!!

اینها جعبه شان بزرگه که معلومه آداپتوریه
یادآوری : فعلا سیگیت آداپتوری گوفلکس رو نخرین (همون مشکل خاموش نشدن) همون وسترن رو بخرین .

دیروز که تو بازار (مرکز کامپیوتر ایران) بودم اصلا هارد وسترن usb2 (تنها usb2) ندیدم همشون usb2+usb3 بودن به همین خاطر سیگیت خریدم که فقط usb2 داشته باشه
بشه میخوام از همین mybook ها بگیرم گفتم از شما بپرسم تو این زمینه اطلاعات داری
چه مدل هایی برای 2ترا بگیرم؟اداپتوری با قیمت مناسب

aref10
16-06-2011, 17:27
ایشون برای ps3 میخواستن که ps3 پورت usb3 اسپورت نمیکنه

---------- Post added at 06:05 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------

ب
ps3 چی هست؟

ata.royalfalcon
16-06-2011, 18:40
ps3 چی هست؟

دستگاه بازی !!!:31:

aref10
16-06-2011, 18:55
میشه لپ تاپ رو اگه usb3 نداشته باشه رو usb3دارش کرد!!!؟(آخه نمیدونم لپ تاپم usb2 رو ساپورت میکنه یا نه...)

ata.royalfalcon
16-06-2011, 19:06
میشه لپ تاپ رو اگه usb3 نداشته باشه رو usb3دارش کرد!!!؟(آخه نمیدونم لپ تاپم usb2 رو ساپورت میکنه یا نه...)

بلی میشه ولی شرط داره !!!
اگر لپتاپ شما express card (شکاف سه سانتی) داشته باشه نه تنها میتونین usb3 اضافه کنین بلکه میتونین پورتهای دیگه مثل firewire اضافه کنین . ولی اگر لپتاپ شما قدیمی باشه احتمالا express card نداره و به جاش اسلات PCMCIA داره (شکاف 5 سانتی متری) . من بعید میدونم برای اسلات PCMCIA کارت usb3 تو بازار پیدا بشه !!!
خلاصه باید ببینین که لپتاپ شما کدومشو داره . ممکنه هیچکدومشون نداشته باشه !!!

من خودم یه دونه express card خریدم 24 هزارتومن برای پورت usb3 مثل عکس زیر. اینو هم به سختی تو بازار پیدا کردم همین یدونه رو داشت .

ضمنا برای اینکه بدونین لپتاپ شما چه نوع usb داره دیوایس منجر رو ببینین (به شرطی که درایورهاشو کامل نصب کرده باشید و در دیوایس منجر علامت زرد رنگی دیده نشه ) . مثلا عکس زیر برای لپتاپ من هست که usb3 داره !!!

aref10
16-06-2011, 19:34
اگر لپتاپ شما express card (شکاف سه سانتی) داشته باشه نه تنها میتونین usb3 اضافه کنین بلکه میتونین پورتهای دیگه مثل firewire اضافه کنین . ولی اگر لپتاپ شما قدیمی باشه احتمالا express card نداره و به جاش اسلات PCMCIA داره (شکاف 5 سانتی متری) . من بعید میدونم برای اسلات PCMCIA کارت usb3 تو بازار پیدا بشه !!!

من خودم یه دونه express card خریدم 24 هزارتومن برای پورت usb3 مثل عکس زیر. اینو هم به سختی تو بازار پیدا کردم همین یدونه رو داشت .

ضمنا برای اینکه بدونین لپتاپ شما چه نوع usb داره دیوایس منجر رو ببینین (به شرطی که درایورهاشو کامل نصب کرده باشید و در دیوایس منجر علامت زرد رنگی دیده نشه ) . مثلا عکس زیر برای لپتاپ من هست که usb3 داره !!!

لپ تاپ من یه شکاف داره ولی از کجا دقیق بفهمم سه سانتی هست یا 5سانتی:-D؟
کاربرد firewire چیه؟

ata.royalfalcon
16-06-2011, 19:44
لپ تاپ من یه شکاف داره ولی از کجا دقیق بفهمم سه سانتی هست یا 5سانتی:-D؟
کاربرد firewire چیه؟

خب اونی که بزرگه و دکمه اجکت بغلش داره PCMCIA هست ولی اونی که کوچیکه و دکمه اجکت کنارش نداره express card هست . (یه خطکش بذار بغلش اندازش معلوم میشه !!! :31:)

پورت firewire هم مشابه usb هست که توسط کمپانی اپل مکینتاش ابداع شده . که البته در سایر محصولات غیر مکینتاش هم دیده میشه ولی زیاد رایج نیست .

کمپانی اپل مکینتاش لپتاپ ها و سیستمهای مخصوص به خودش رو تولید میکنه که کاملا با سیستمهای عادی فرق میکنه.
علامت مخصوص این کمپانی سیب گاز زده هست !!!:20:

aref10
16-06-2011, 19:52
خب اونی که بزرگه و دکمه اجکت بغلش داره PCMCIA هست ولی اونی که کوچیکه و دکمه اجکت کنارش نداره express card هست . (یه خطکش بذار بغلش اندازش معلوم میشه !!! :31:)

پورت firewire هم مشابه usb هست که توسط کمپانی اپل مکینتاش ابداع شده . که البته در سایر محصولات غیر مکینتاش هم دیده میشه ولی زیاد رایج نیست .

کمپانی اپل مکینتاش لپتاپ ها و سیستمهای مخصوص به خودش رو تولید میکنه که کاملا با سیستمهای عادی فرق میکنه.
علامت مخصوص این کمپانی سیب گاز زده هست !!!:20:

دکمه اجکت داره کنارش ،راستی منظورتون 0.5 سانتی هست!!!؟چون ماله من 0.5سانتی هست...

babak.afshar
16-06-2011, 20:00
با سلام و احترام
تفاوت مدل های هارد اکسترنال seagate 500g چیست؟
کدام بهتر است؟فرق گارانتی سازگار با ویستا پخش رایانه چیست؟و ایا قیمت گارانتی ها فرق دارد؟
با تشکر

ata.royalfalcon
16-06-2011, 20:01
بشه میخوام از همین mybook ها بگیرم گفتم از شما بپرسم تو این زمینه اطلاعات داری
چه مدل هایی برای 2ترا بگیرم؟اداپتوری با قیمت مناسب

من همین my book essential رو پیشنهاد میدم . البته مدلهای دیگه ای هم هست که من تا به حال باهاشون کار نکردم و سراغشون هم نمیرم حتی اگر سرعت read و write بالایی داشته باشن .

من خودم 6 تا هارد وسترن مدل الایت دارم که یکیشو از سال 88 تا الان دارم و هیچ مشکلی نداشته (گرچه مدل الایت دیگه تو بازار پیدا نمیشه)
اتفاقا بعدا میخوام هارد آداپتوری برای بکآپ بخرم . همین مدل essential رو میخرم . اگر سه ترابایتی پیدا بشه که خیلی عالی میشه . آخه برای ارشیو 10 ترابایتی خودم باید هارد پرظرفیت بخرم !!!

فقط یه چیز قبل از خرید ، جعبه شو خوب بررسی کنین که ضربه ای نخورده باشه مخصوصا گوشه ها ، خب هارد وسیله حساسی هست . ممکنه هارد از بالای کمد فروشنده افتاده باشه زمین !!!

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

دکمه اجکت داره کنارش ،راستی منظورتون 0.5 سانتی هست!!!؟چون ماله من 0.5سانتی هست...

من منظورم طولشه نه عرضش !!!:31::31:

هشت بهشت
16-06-2011, 20:56
سلام .

من یه هارد برای آرشیو میخوام . بودجه تا 150 هزار .
شما چی پیشنهاد میدین ؟
توی تهران از کجا بخرم ؟

ممنون

amin-g
16-06-2011, 21:04
من یه وسترن 2 ترا خریدم .روش که میرم 1.8 ترابایت جای خالی داره آیا این طبیعیه؟

noisymind
16-06-2011, 21:06
آره. چند خریدی؟

ata.royalfalcon
16-06-2011, 21:53
با سلام و احترام
تفاوت مدل های هارد اکسترنال seagate 500g چیست؟
کدام بهتر است؟فرق گارانتی سازگار با ویستا پخش رایانه چیست؟و ایا قیمت گارانتی ها فرق دارد؟
با تشکر

سلام
حدس میزنم که شما نوع پرتابل (بدون آداپتور) رو میخواین . چون برای 500 گیگ بهتره که بدون آداپتور باشه ولی برای حجمهای بالاتر بهتره که دسکتاپی (آداپتوری) باشه. البته این نظر منه !!!:31:

پرتابلهای سیگیت به دو نوع تقسیم میشن

1. مدل Goflex که از جدیدترین مدلها هست و خودش هم چند نوع میشه

1-1. مدل FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive که عمده ترین مشخصه آن 5400 دور بون هارد هست و از 320 گیگ تا 1.5 ترا موجوده و من دیروز 500 گیگ رو 78 هزارتومن خریدم !!!

1-2. مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive که عمده ترین مشخصه آن 7200 دور بودن هارد و 16 مگ کش هست اما تا زمانی که از usb2 استفاده کنین نمیتونین از تمام این ظرفیت استفاده کنین . و فقط حجم 500 گیگ و 750 گیگ موجوده .

1-3. مدل GoFlex™ Slim Performance Drive که از باریکترین هارد های ساخته شده هست این هارد فقط با اینترفیس usb3 فروخته میشه !!! و فقط در حجم 320 گیگ موجوده !!!

2. مدل FreeAgent که قدیمی شده و من تو بازار دیگه نمیبینمش (از دور خارج شده) این مدلها فقط usb2 دارن .

مهمترین خصوصیت هاردهای گوفلکس انعطاف پذیری اونهاست . به خاطر اینکه انتهای این هاردها قابل جدا کردنه و میشه انواع اینترفیس ها رو متصل کرد مثل usb3 و usb2 و esata و firewire . قیمت این اینترفیس ها حدودا 35 هزارتومنی هست .
بعضی از هاردهای گوفلکس با اینترفیس usb3 فروخته میشه و بعضی هم با اینترفیس usb2 فروخته میشه که در هنگام خرید به جعبه اش باید دقت کنین .

در مورد گارانتی هم تا به حال هارد اکسترنال من به گارانتی نخورده و نمیتونم اظهار نظر کنم !!!

سلام .

شما چی پیشنهاد میدین ؟
توی تهران از کجا بخرم ؟

ممنون
حجم در خواستی رو نگفتین ولی با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احتمالا کمتر جابه جا میکنین بهتره که مدلهای دسکتاپی (آداپتوردار) رو بخرین . در مورد مدل و برند هارد ، تا چند صفحه قبل رو بخونین مدل پیشنهادی معلوم میشه !!! :31:

برای خرید هارد اکسترنال میتونین از پاساژ مرکز کامیوتر ایران که چندصد متر پایینتر از میدون ولیعصر ، بعد از سفارت عراق هست اقدام کنین . تنوع هاردهای اونجا بالاست و انواع هارد موجوده !!!

هشت بهشت
16-06-2011, 22:27
سلام .

شما چی پیشنهاد میدین ؟
توی تهران از کجا بخرم ؟

ممنون

سلام

حجم در خواستی رو نگفتین ولی با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احتمالا کمتر جابه جا میکنین بهتره که مدلهای دسکتاپی (آداپتوردار) رو بخرین . در مورد مدل و برند هارد ، تا چند صفحه قبل رو بخونین مدل پیشنهادی معلوم میشه !!! :31:

برای خرید هارد اکسترنال میتونین از پاساژ مرکز کامیوتر ایران که چندصد متر پایینتر از میدون ولیعصر ، بعد از سفارت عراق هست اقدام کنین . تنوع هاردهای اونجا بالاست و انواع هارد موجوده !!!

سلام
ممنون
هارد 1 ترابایتی میخوام .
فکر کنم از وسترن دیجیتال بیشتر تعریف شده باشه . درسته ؟

ata.royalfalcon
16-06-2011, 22:54
سلام
ممنون
هارد 1 ترابایتی میخوام .

بله ، وسترن دیجیتال منظورم بود .
با توجه به اینکه برای آرشیو لازم دارین مدل دسکتاپی (آداپتوردار) My Book Essential من پیشنهاد میدم که هم usb2 داره و هم usb3 که در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 و با توجه به اینکه 1 ترا میخواین قیمتشون هم فکر نکنم از 100 هزارتومن بیشتر باشه .

البته مدلهای بدون آداپتوری یکترابایتی هم هست . ولی قیمتشون از 130 الی 140 تومن بیشتره !!!

1. پرتابل (بدون آداپتور) مدل My Passport Essential SE که هم usb2 داره و هم usb3 . فقط به se دقت کنین چون مدلهای هادی یکترا نداره !!!

2. پرتابل (بدون آداپتور) مدل WD Elements Portable SE که اخیرا در بازار زیاد شده فقط usb2 داره و تا یکترا موجوده !!! (توصیه نمیشه)

البته مدلهای دیگه ای هم هست مثل سامسونگ و adata و سیلیکون پاور ولی من تا به حال باهاشون کار نکردم و نمیتونم اونها رو به شما پیشنهاد بدم !!!

amin-g
16-06-2011, 23:12
آره. چند خریدی؟
147 تومان خریدم

Mehrdad092000
17-06-2011, 01:22

sharmande fingilish minivisam
hamchin chizi vase pc ham hast
?

---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------

من همین my book essential رو پیشنهاد میدم . البته مدلهای دیگه ای هم هست که من تا به حال باهاشون کار نکردم و سراغشون هم نمیرم حتی اگر سرعت read و write بالایی داشته باشن .

من خودم 6 تا هارد وسترن مدل الایت دارم که یکیشو از سال 88 تا الان دارم و هیچ مشکلی نداشته (گرچه مدل الایت دیگه تو بازار پیدا نمیشه)
اتفاقا بعدا میخوام هارد آداپتوری برای بکآپ بخرم . همین مدل essential رو میخرم . اگر سه ترابایتی پیدا بشه که خیلی عالی میشه . آخه برای ارشیو 10 ترابایتی خودم باید هارد پرظرفیت بخرم !!!

فقط یه چیز قبل از خرید ، جعبه شو خوب بررسی کنین که ضربه ای نخورده باشه مخصوصا گوشه ها ، خب هارد وسیله حساسی هست . ممکنه هارد از بالای کمد فروشنده افتاده باشه زمین !!!

---------- Post added at 08:01 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

من منظورم طولشه نه عرضش !!!:31::31:

mashala etelaat
manam ye 2tb arzon mikham
hamin khobe

هشت بهشت
17-06-2011, 15:22
سلام
ممنون
هارد 1 ترابایتی میخوام .

بله ، وسترن دیجیتال منظورم بود .
با توجه به اینکه برای آرشیو لازم دارین مدل دسکتاپی (آداپتوردار) My Book Essential من پیشنهاد میدم که هم usb2 داره و هم usb3 که در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 و با توجه به اینکه 1 ترا میخواین قیمتشون هم فکر نکنم از 100 هزارتومن بیشتر باشه .

البته مدلهای بدون آداپتوری یکترابایتی هم هست . ولی قیمتشون از 130 الی 140 تومن بیشتره !!!

1. پرتابل (بدون آداپتور) مدل My Passport Essential SE که هم usb2 داره و هم usb3 . فقط به se دقت کنین چون مدلهای هادی یکترا نداره !!!

2. پرتابل (بدون آداپتور) مدل WD Elements Portable SE که اخیرا در بازار زیاد شده فقط usb2 داره و تا یکترا موجوده !!! (توصیه نمیشه)

البته مدلهای دیگه ای هم هست مثل سامسونگ و adata و سیلیکون پاور ولی من تا به حال باهاشون کار نکردم و نمیتونم اونها رو به شما پیشنهاد بدم !!!

سلام .

ببخشید . من زیاد از قطعات اطلاع ندارم .

کدوم مدل آداپتوریه ؟

WD My Book World Edition
WD My Book Studio Edition
WD My Book Essential Edition
WD My Book Elite Edition
WD My Book 3.0

شما کدوم یکی رو توصیه میکنید ؟

ata.royalfalcon
17-06-2011, 15:49
sharmande fingilish minivisam
hamchin chizi vase pc ham hast
?

سلام
بلی ، برای PC هم هست که اکثرا روی اسلات pci express نصب میشه !!!
مثل عکس زیر

ata.royalfalcon
17-06-2011, 16:06
سلام .

ببخشید . من زیاد از قطعات اطلاع ندارم .

کدوم مدل آداپتوریه ؟

WD My Book World Edition
WD My Book Studio Edition
WD My Book Essential Edition
WD My Book Elite Edition
WD My Book 3.0

شما کدوم یکی رو توصیه میکنید ؟

سلام
همه مدلهایی که در بالا گفتین آداپتوری هستن اصولا My Book یعنی آداپتوری .

WD My Book World Edition به کار شما نمیاد این مدل بیشتر برای شبکه استفاده میشه این مدل از دو هارد اینترنال استفاده میشه که به صورت راید باهم کار میکنن و گرون هم هست .

مدل WD My Book Studio Edition هم برای سیستمهای اپل مکینتاش طراحی و ساخته شده گرچه قابل استفاده برای ویندوز هست اما با توجه به اینکه فقط usb2 و firewire داره خرید این مدل هدر دادن پوله !!!

مدل WD My Book 3.0 هم دیگه تولید نمیشه و اگر هم تو بازار پیدا بشه خریدشو توصیه نمیکنم .

مدل WD My Book Elite Edition من شش عدد از این هارد ها رو دارم و کیفیت بسیار عالی داشته !!! این مدل به نظر دیگه تولید نمیشه . همچنین این مدل فقط usb2 داره .

در نهایت مدل WD My Book Essential Edition رو مناسب میدونم این مدل هم usb2 و usb3 رو داره !!!

خلاصه برای کسب اطلاع بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنین

لینک مدل My Book Essential در کمپانی سازنده این هارد !!!