مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
880446534
22-09-2012, 19:37
سلام .
شخصاً توصیه میکنم در درجه اول از برندهایی چون سیگیت یا وسترن انتخاب کنید و اگر هارد ضد ضربه لازم دارید میتونید از برند سیلیکون پاور انتخاب کنید .
با توجه به اینکه زیبایی برای شما مهم هست بنظرم seagate backup plus portable میتونه انتخاب خوبی باشه که از لحاظ ظاهر شبیه آن و حتی بهتر از آن هست .
داداش سرعت رایت و ریدش چطوره ؟ دقیق بگین
قیمتش چطوریاست ؟
چرا adata نه؟ اخه adata یه جورایی تو دلم نشسته
ata.royalfalcon
22-09-2012, 23:02
داداش سرعت رایت و ریدش چطوره ؟ دقیق بگین
قیمتش چطوریاست ؟
چرا adata نه؟ اخه adata یه جورایی تو دلم نشسته
مطمئن باشید که در عمل سرعت read و write مدلهای پرتابل (نه فقط Adata انتخابی شما) بیشتر از 100MB/s نخواهد شد . فقط در تستهای sequential (آنهم در شرایط ایده آل و نه براحتی) میتوان به چنین ارقامی رسید و در حالت عادی مانند کپی و انتقال داده ها سرعت بالایی نخواهید داشت . سرعتی که در سایت نوشته صرفاً جنبه تبلیغاتی دارد وگرنه مثلاً در این سایت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) سرعت هارد seagate backup plus portable بیشتر از adata انتخابی شما هست (تست seq) .
500 گیگ seagate backup plus portable حدود 170 هزارتومن هست .
lamorovat
23-09-2012, 00:20
سلام به همه دوستان من میخاهم یک هارد اکسترنال یک ترابایتی بخرم سیگیت یا وسترن کدام یکی و کدام مدلش را؟به علت پایین بودن اینترنت نمیتوانم تمام صفحات را باز کنم و بخونمبیشتر برای ذخیره کردن اطلاعات مهم و حیاتی میخواهم چون میخواهم یک آرشیو داشته باشم چون هارد لپ تاپم پر شده کدام کمتر هنگمیکنه؟و فرمت نمی خواهداگر هاردی معرفی میکنید مزایا و معایبش را هم بگید با تشکر
peyman_nn
23-09-2012, 10:15
با سلام و تشکر از دوستان که اینجا جواب میدن نخ سوزن اقا عطا
قبلا تصمیم داشتم هارد اینترنال بگیرم ولی الان
تصمیم گرفتم یک هارد 1 ترا سیگیت دارم بفروشم به دوستم ، و یک هارد 3 ترا اکسترنال بگیرم ، فقط هم برای ارشیو کردن سریال میخام و حتی قصد پخش کردن هم ندارم باهاش ، وقتی هم لازم نداشته باشم از برق میکشمش ولی حداقل و حدالامکان usb2 باشه و 1 نباشه
سوالات من :
1 - اون هارد سیگیت یک ترایی چند بفروشم ؟ usb1 هستش ولی تایوان اصله و از دبی خریدم 5 سال پیش و جمعا 5 ساعت توش نبودم :31:
2 - با توجه به گرون بودن پرتابل ها نسبت به 3.5 اینچی ها ، به نظر شما بهتر نیست که از 3.5 ها بگیرم ؟
3 - در انتخاب برند ها هم مونده ام ، بعضی ها میگن گارانتی سیگیت اصلا جوابگو نیستند ، کدوم مارک رو انتخاب کنم ؟
4 - با توجه به اینکه من شهرستان هستم ، میشه لطف کنید و یک فروشنده معتبر تهرانی به من معرفی کنید ؟ چون خرید از تهران برام اسونه
ata.royalfalcon
23-09-2012, 11:24
سلام به همه دوستان من میخاهم یک هارد اکسترنال یک ترابایتی بخرم سیگیت یا وسترن کدام یکی و کدام مدلش را؟به علت پایین بودن اینترنت نمیتوانم تمام صفحات را باز کنم و بخونمبیشتر برای ذخیره کردن اطلاعات مهم و حیاتی میخواهم چون میخواهم یک آرشیو داشته باشم چون هارد لپ تاپم پر شده کدام کمتر هنگمیکنه؟و فرمت نمی خواهداگر هاردی معرفی میکنید مزایا و معایبش را هم بگید با تشکر
سلام .
اشاره كرديد كه كمتر هنگ كنه و فرمت نخواهد . اينجور مشكلات كه در هاردهاي اكسترنال ديده ميشه عمدتاً به خاطر سهل انگاري كاربر در نگهداري هارد هست مثل ويرورسي شدن يا ضربه زدن به هارد يا كشيدن كابل usb مخصوصاً در هنگامي كه هارد در حال كار هست . حتي اگر هم هارد ضد ضربه هم بخريد براي افزايش عمر مفيد بايستي مثل يك هارد معمولي نگهداري بشه .
براي يكترابايت دو انتخاب كلي وجود دارد .
1. هارد پرتابل مثل seagate backup plue portable يا western digital my passport براي ضد ضربه هم silicon power armor a80 پيشنهاد ميشه . هاردهاي پرتابل كوچكتر هستند و مناسب براي حمل و نقل و جابجايي .
2. هارد آداپتوري seagate backup plue desk يا seagate goflex desk (طرح جديد) يا western digital my book پيشنهاد ميشه . هاردهاي آداپتوري براي حمل و نقل مناسب نيستند و بيشتر براي آرشيو كردن داده ها هست و تا اونجايي كه ميدونم هاردهاي آداپتوري سيگيت سرعت read و write بيشتري نسبت به هاردهاي آداپتوري وسترن دارند .
نكته يك : هاردهاي وسترن با داشتن قابليت hardware encryption و همچنين امكانات نرم افزاري متنوعتر مزيت بيشتري نسبت به هاردهاي سيگيت دارند . اگر ميخواهيد هارد رو قفل كنيد پس بهتره كه وسترن رو بخريد .
نكته دوم : توجه بفرماييد كه اگر western digital my passport رو ميخريد با مدل قديمي آن كه اسم دقيقش western digital my passport essential SE بود اشتباه نگيريد .
نكته سوم : براي راه اندازي هاردها حتماً كابل usb آن را به پورتهاي پشت كيس متصل كنيد و اگر هارد پرتابل ميخريد از كابلهاي رابط يا usbhub استفاده نكنيد .
نكته چهارم : هاردهاي سيگيت مدلهاي goflex و backup plue كارتريجهاي جدا شدني دارند و در نتيجه حتي ميتوان بصورت sata به مادربرد سيستم متصل كرد . ولي به نظرم با وجود اينترفيس usb3 يك مزيت آنچناني محسوب نميشه .
ata.royalfalcon
23-09-2012, 14:34
با سلام و تشکر از دوستان که اینجا جواب میدن نخ سوزن اقا عطا
قبلا تصمیم داشتم هارد اینترنال بگیرم ولی الان
تصمیم گرفتم یک هارد 1 ترا سیگیت دارم بفروشم به دوستم ، و یک هارد 3 ترا اکسترنال بگیرم ، فقط هم برای ارشیو کردن سریال میخام و حتی قصد پخش کردن هم ندارم باهاش ، وقتی هم لازم نداشته باشم از برق میکشمش ولی حداقل و حدالامکان usb2 باشه و 1 نباشه
سوالات من :
1 - اون هارد سیگیت یک ترایی چند بفروشم ؟ usb1 هستش ولی تایوان اصله و از دبی خریدم 5 سال پیش و جمعا 5 ساعت توش نبودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - با توجه به گرون بودن پرتابل ها نسبت به 3.5 اینچی ها ، به نظر شما بهتر نیست که از 3.5 ها بگیرم ؟
3 - در انتخاب برند ها هم مونده ام ، بعضی ها میگن گارانتی سیگیت اصلا جوابگو نیستند ، کدوم مارک رو انتخاب کنم ؟
4 - با توجه به اینکه من شهرستان هستم ، میشه لطف کنید و یک فروشنده معتبر تهرانی به من معرفی کنید ؟ چون خرید از تهران برام اسونه
سلام .
شما هارد سه ترابايت لازم داريد (یک هارد 3 ترا اکسترنال) . حداكثر حجم هاردهاي پرتابل هم 2 ترابايت هست و در نتيجه اجباراً بايد هاردهاي آداپتوري بخريد .
براي هاردهاي دست دوم نميتوان قيمت دقيق گذاشت اين بستگي به سلامت و ميزان كاركرد هارد داره ، پيشنهاد ميدم براي در يكي از انجمهاي خريد و فروش اينترنتي (همون P.T) هارد رو به مزايده بذاريد حتي براي افزايش قيمت هم ميتونيد با ديتا بفروشيد . يه عكس از قسمت health نرم افزار hdtune بذاريد و همچنين براي مشخص شدن ميزان كاركرد هارد از نرم افزار hd sentinel pro استفاده كنيد (مدل دقيق هارد چي هست؟)
با گارانتي معتبر بخريد و اگر اشكال پيش اومده از طرف شما نباشه گارانتي موظف به تعويض هارد هست و فرقي نميكنه سيگيت باشه يا وسترن . البته بايد در صورتيكه هارد رو تعويض نكردند بايد پيگيري كنيد و نبايستي كوتاه اومد .
اگر حضوري از تهران قصد خريد داريد پيشنهاد ميدم بريد مركز كامپيوتر ايران . طبقه زير همكف نمايندگي سازگار هست (فروشگاه زيتون) . هم طبقه اول واحد 103 نمايندگي آواژنگ هست (فروشگاه ساینا).
Payman_62
23-09-2012, 15:12
سلام.
بالاخره هارد ارزون شد یا نه؟ مدت زیادیه منتظرم ارزون شه. دیگه جا ندارم.
یه هارد 1 یا 2 یا 3 ترابایت میخوام برای آرشیو کردن اطلاعاتم.
مدل های پرتابل گرون تر هستند؟ اگه پرتابل ها گرون تر هستند مدل های غیر پرتابل رو معرفی کنید.
چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟ اگه میشه حدود قیمت رو هم ذکر کنید.
samasara
23-09-2012, 18:01
پایین بیاد؟؟؟ چی اونم هارد ؟؟؟؟؟ من تقریبا 3 سال پیش یه هارد اکسترنال 500 سوزوکی(با تکنولوژی توشیبا) خریدم 70 تومن اما چند وقت پیش رفتم یکی دیگه بخرم 120 140 160 تازه lg .... . پرسیمدم چی شده این قدر قیمتا اینجوری گفت تایلند و تایوان سیل اومد؟؟؟؟؟؟؟ تولیدات کم شده .... البته مدلای گرون تر usb 3 بودن !!! بهترین به نظر من از نظر مدت عمر maxtor از نظر سرعت سیگیت (عمرشم خوبه) از نظر زیبایی توشیبا>>> البته این قبلا گفتم نظر منه چون هرکی توی خانواده ما کم کم یکی رو دارن !!!
ata.royalfalcon
23-09-2012, 18:22
سلام.
بالاخره هارد ارزون شد یا نه؟ مدت زیادیه منتظرم ارزون شه. دیگه جا ندارم.
یه هارد 1 یا 2 یا 3 ترابایت میخوام برای آرشیو کردن اطلاعاتم.
مدل های پرتابل گرون تر هستند؟ اگه پرتابل ها گرون تر هستند مدل های غیر پرتابل رو معرفی کنید.
چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟ اگه میشه حدود قیمت رو هم ذکر کنید.
سلام .
هارد ارزان نشد بلکه گرانتر هم شده . مثلاً هارد 3 ترابایت حدود 390 الی 410 هزار تومن ، دو ترابایت حدود 280 الی 300 هزارتومن . هارد یکترابایت آداپتوری هم حدود 250 هزارتومن هست یک ترابایت بدون آداپتور هم حدود 230 الی 250 هزارتومن هست که در انواع ضد ضربه قیمت آن بیشتر میشود . قیمتها تقریبی هست و با توجه به نوع گارانتی و فروشنده ها متغیر هستند .
اگر هارد آداپتوری لازم دارید یکی از سه مدلهای زیر پیشنهاد میشه .
1. seagate backup plue desk
2. seagate goflex desk (طرح جديد)
3. western digital my book
تفاوت بین goflex و backup plue بیشتر نرم افزاری هست که در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بصورت عکس مقایسه شده . ضمناً اگر قصد دارید هارد رو قفل گذاری کنید توصیه میشه وسترن رو انتخاب کنید (به خاطر داشتن قابلیت hardware encryption) . تا اونجایی که میدونم هاردهای اکسترنال آداپتوری سیگیت سرعت بیشتری نسبت به هاردهای اکسترنال آداپتوری وسترن دارند (به خاطر استفاده از هاردهای 7200RPM) .
Payman_62
24-09-2012, 11:55
سلام.
جناب عطا پرتابل ها گرون تر هستند؟
منظورتون از آداپتوری چیه؟ هاردهای غیر پرتابل منظوره؟
ata.royalfalcon
24-09-2012, 12:30
سلام.
سلام .
بله ، همان هاردهاي غير پرتابل هستند كه بزرگترند و حجم بيشتري دارند .
اگر دو ترابايت باشه تفاوت قيمت بين هاردهاي آداپتوردار و پرتابل خيلي بيشتر هست . مثلاً دو ترابايت پرتابل وسترن حدود 480 هزار تومن هست در صورتيكه 2 ترابايت آداپتوري همانطوريكه قبلاً هم گفتم حدود 280 الی 300 هزارتومن هست . ولي تفاوت قيمتي بين يكترابايت مدلهاي عادي پرتابل (غير ضد ضربه) و آداپتوري چندان زياد نيست .
peyman_nn
24-09-2012, 12:38
یعنی خودم رو کشتم
امرزو به تمام فروشگاه های سطح شهر تهران زنگ زدم ( خودم شهرستانم )
یک اشفته بازاری بود که نگو
برای هارد 3 ترا اکسترنال زنگ زدم ، هر کسی چیزی بهم گفت
بیش از 20 فروشگاه زنگ زدم ، اکثرا نداشتند
بیشتر نمایندگی های سازگار و اواژنگ میگفتند شرکت فعلا نمیاره ، خب اخه چرا ؟؟؟؟
ولی این چیزا دستگیرم شد
یکی سیگیت 3 ترا BACKUP PLUS DESK USB3 داشت میگفت 385 تومان
دیگه کسی سیگیت نداشت
برای وسترن 4 قیمت بهم دادند ، همشون هم میگفتند MYBOOK مشکی داریم
405
435
490
اخه مگه با هم فرق دارند ؟ اصلا متوجه نشدم
جالبه که قیمت تو پایتخت 405 بود
تو بازار رضا 490
یکی از فروشنده ها میگفت اگر بعد از ظهر پول رو واریز کنی باید قیمت جدید بهت بدم
مگه سکه و دلاره ؟
میشه یه خورده هم شما کمکم کنید ؟ مخم هنگید
.
ata.royalfalcon
24-09-2012, 13:07
یعنی خودم رو کشتم
امرزو به تمام فروشگاه های سطح شهر تهران زنگ زدم ( خودم شهرستانم )
یک اشفته بازاری بود که نگو
برای هارد 3 ترا اکسترنال زنگ زدم ، هر کسی چیزی بهم گفت
بیش از 20 فروشگاه زنگ زدم ، اکثرا نداشتند
ولی این چیزا دستگیرم شد
یکی سیگیت 3 ترا BACKUP PLUS DESK USB3 داشت میگفت 385 تومان
دیگه کسی سیگیت نداشت
برای وسترن 4 قیمت بهم دادند ، همشون هم میگفتند MYBOOK مشکی داریم
405
435
490
اخه مگه با هم فرق دارند ؟ اصلا متوجه نشدم
جالبه که قیمت تو پایتخت 405 بود
تو بازار رضا 490
یکی از فروشنده ها میگفت اگر بعد از ظهر پول رو واریز کنی باید قیمت جدید بهت بدم
مگه سکه و دلاره ؟
میشه یه خورده هم شما کمکم کنید ؟ مخم هنگید
.
1. قبلاً هم گفتم كه قيمتها در ايران كاذب هست .
2. به نظرم بهتر بود همين Seagate backup plas desk رو ميخريدي (و خودتو راحت ميكردي) .
3. درمورد قيمت 490 تومني My book احتمالاً فروشنده اشتباه كرده ، اين قيمت دو ترابايت my passport هست . 435 هم براي my book خيلي گزاف هست حتي فروشگاههاي آنلاين هم اين چنين قيمت نميدهند .
4. احتكار براي افزايش قيمت !!! . دليل ديگه اي ميتونه داشته باشه ؟؟
5. اولين هارد سه ترابايتي كه خريدم 248 هزار تومن بود (لينك فاكتور خريد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - به تاريخ خريد هم توجه كنيد).
poria_sola
24-09-2012, 14:10
سلام میشه قیمت چند تا از برندهارو برای هارد 1 ترا بگید ..منمنون:7:
peyman_nn
24-09-2012, 16:15
عطا جان
هر چی میگردم عکسی از این Seagate backup plas desk که کامل پشت و جلوش رو ببینم ندارم
حتما با سیم usb3 به pc وصل میشه ؟
من شاید بخوام به دستگاه مدیا پلیرم وصل کنم
به نظر شما میشه اون استفاده رو هم ازش کرد ؟
در ضمن حالتش ایستاده است ، میشه به صورت خوابیده هم ازش استفاده کرد ؟؟
اخه کنار مودم و دستگاه پلیر عین برج میلاد تو تهران میمونه و تو ذوق میزنه :31:
Payman_62
24-09-2012, 17:02
سلام .
بله ، همان هاردهاي غير پرتابل هستند كه بزرگترند و حجم بيشتري دارند .
اگر دو ترابايت باشه تفاوت قيمت بين هاردهاي آداپتوردار و پرتابل خيلي بيشتر هست . مثلاً دو ترابايت پرتابل وسترن حدود 480 هزار تومن هست در صورتيكه 2 ترابايت آداپتوري همانطوريكه قبلاً هم گفتم حدود 280 الی 300 هزارتومن هست . ولي تفاوت قيمتي بين يكترابايت مدلهاي عادي پرتابل (غير ضد ضربه) و آداپتوري چندان زياد نيست .
سلام.
با توجه به فرمایش شما بهتره 2 یا 3 یا 4 ترابایت آداپتوری بخرم.
این مدل mybook رو که فرمودی چندین مدل مختلف ازش پیدا کردم. این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید. شما کدوم مدل منظورتون بود؟
من یه بار دیگه مدل مورد نظرم رو با جزییات بیشتر میگم تا راهنماییم کنید.
من هارد رو برای منزل و استفاده شخصی میخوام. پس نیازی به پسورد و پروتکشن و نرم افزارهای جانبی ندارم که قیمتش بالا بره. قرار هم نیست هارد جا به جا شه و برای آرشیو اطلاعات میخوام استفاده کنم.
پس یه هارد آداپتوری ( غیر پرتابل ) بدون نیاز به پسورد و ابزارهای امنیتی بر روی هارد با حجم 2 یا 3 یا 4 ترابایت میخوام.
با این توضیحات چه مدلی مناسب هست؟
ممنون از راهنمایی هاتون
---------------------------------------------------------------------
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) backup desk برای جناب پیمان
peyman_nn
24-09-2012, 17:58
تشکر ولی عکسی از پشتش میخواستم که پیدا نمیکنم
Payman_62
24-09-2012, 20:34
ُسلام.
پایین عکس رو دقت کن. 4 تا عکس ازش هست که روشون کلیک کنی عکس بزرگ عوض میشه. عکس از 4 طرفش هست.
ata.royalfalcon
24-09-2012, 21:40
عطا جان
هر چی میگردم عکسی از این Seagate backup plas desk که کامل پشت و جلوش رو ببینم ندارم
من شاید بخوام به دستگاه مدیا پلیرم وصل کنم
به نظر شما میشه اون استفاده رو هم ازش کرد ؟
اخه کنار مودم و دستگاه پلیر عین برج میلاد تو تهران میمونه و تو ذوق میزنه :31:
بلی . پس چطوری اطلاعات به هارد اکسترنال منتقل شود ؟
من شاید بخوام به دستگاه مدیا پلیرم وصل کنم به نظر شما میشه اون استفاده رو هم ازش کرد ؟
نباید مشکلی داشته باشه ، مخصوصاً اگر از مدلهای جدید باشه که آخرین ورژن firmware رو داشته باشند .
بلی میتوان بصورت خوابیده هم استفاده کرد اما توصیه میکنم از یک فن برای خنک شدن هارد استفاده کنید . چون در حالت ایستاده تهویه بهتر صورت میگیره .
چندتا عکس خدمت دوست خوبمون (روی عکسها کلیک کنید تا full size شود) .
5679256793
5679456795
ata.royalfalcon
24-09-2012, 22:08
سلام.
با توجه به فرمایش شما بهتره 2 یا 3 یا 4 ترابایت آداپتوری بخرم.
این مدل mybook رو که فرمودی چندین مدل مختلف ازش پیدا کردم. این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید. شما کدوم مدل منظورتون بود؟
من یه بار دیگه مدل مورد نظرم رو با جزییات بیشتر میگم تا راهنماییم کنید.
من هارد رو برای منزل و استفاده شخصی میخوام. پس نیازی به پسورد و پروتکشن و نرم افزارهای جانبی ندارم که قیمتش بالا بره. قرار هم نیست هارد جا به جا شه و برای آرشیو اطلاعات میخوام استفاده کنم.
پس یه هارد آداپتوری ( غیر پرتابل ) بدون نیاز به پسورد و ابزارهای امنیتی بر روی هارد با حجم 2 یا 3 یا 4 ترابایت میخوام.
ممنون از راهنمایی هاتون
---------------------------------------------------------------------
اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) backup desk برای جناب پیمان
سلام .
این مدل My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منظور من هست که حداکثر حجمش هم 3 ترابایته . در مورد اینکه چه حجمی لازم دارید این بستگی به بودجه خودتون و همچنین میزان آرشیو شما داره اختلاف قیمت دو ترابایت و سه ترابایت حدود صد هزارتومن هست ، در کل اگر میتونید این اختلاف قیمت رو بپردازید و همچنین اگر از هارد به خوبی مراقبت میکنید خرید سه ترابایت رو توصیه میکنم (ذخیره کردن اطلاعات در تعداد بیشتری از هارد باعث میشود که ریسک از دست دادن کلیه اطلاعات کمتر شود) .
چهار ترابایتی backup plus ظاهراً هنوز وارد بازار ایران نشده و اگر هم در بازار موجود باشه فکر نمیکنم قیمتش معقول باشه پس فعلاً چهارترابایتی رو در نظر نگیرید .
همین مدل Seagate Backup Plus Desktop هم میتونه انتظارات شما رو برآورده کنه . ولی قیمت بالای هارد وسترن My Book Essential ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نه به خاطر امکانات ویژه بلکه به خاطر تقاضای کاذب بازار هست .
peyman_nn
25-09-2012, 16:18
تو این هاردهای اداپتوری میشه هارد رو دراورد و یکی دیگه رو گذاشت ؟
ata.royalfalcon
25-09-2012, 16:39
تو این هاردهای اداپتوری میشه هارد رو دراورد و یکی دیگه رو گذاشت ؟
اگر باكس هارد رو باز كنيد كه باعث ابطال گارانتي ميشه . ولي در سري Goflex و backup plus نيازي به باز كردن باكس نيست كافيست از كارتريج usb3 (قسمت جدا شدني انتهاي هارد) براي تبديل به اكسترنال كردن هارد 3.5 اينچي استفاده كرد (عكس زير) .
56839
56840
peyman_nn
25-09-2012, 16:45
تشکر اقا عطا
یعنی اگر من یک هارد 3 ترایی بگیرم و بعدش پر شد ، میتونم درش بیارم و یکی دیگه بذارم و مشکلی هم نیست
درسته ؟ میشه ؟
چون قصد دارم بکاب پلاس دسکتاب رو بگیرم
880446534
25-09-2012, 17:51
سلام اول از همه یه تشکر مخصوص از اقا عطا.
همین چند دقیقه پیش زنگ زدم نمایندگی وسترن،500 ره می گفت 185. مدلش ره نپرسیدم خوبه یا گرونه ؟
یه سر به این لینک بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدومشون بهتره ؟
مدل My Passport Edge تو ایرن پیدا می شه ؟ اصلا خوب هست ؟
این چه سیستم ای واسه هارد های وسترن = WD SmartWare
ata.royalfalcon
25-09-2012, 18:03
تشکر اقا عطا
یعنی اگر من یک هارد 3 ترایی بگیرم و بعدش پر شد ، میتونم درش بیارم و یکی دیگه بذارم و مشکلی هم نیست
درسته ؟ میشه ؟
چون قصد دارم بکاب پلاس دسکتاب رو بگیرم
کلاً شما میتونید یه هارد اینترنال 3.5 اینچی دیگه روی کارتریج سوار کنید که به هارد اکسترنال تبدیل میشه و مشکلی هم نداره و مهم هم نیست برند این هارد اینترنال چی هست . در کل پیشنهاد میدم اگر هارد پر شد یه هارد اکسترنال دیگه بخرید که مجبور نشید کارتریج را چندین بار باز و ببندید .
ata.royalfalcon
25-09-2012, 18:37
سلام اول از همه یه تشکر مخصوص از اقا عطا.
همین چند دقیقه پیش زنگ زدم نمایندگی وسترن،500 ره می گفت 185. مدلش ره نپرسیدم خوبه یا گرونه ؟
یه سر به این لینک بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدومشون بهتره ؟
مدل My Passport Edge تو ایرن پیدا می شه ؟ اصلا خوب هست ؟
این چه سیستم ای واسه هارد های وسترن = WD SmartWare
سلام .
1. گران شده ولی با این وضعیت اقتصادی عادی هست . احتمالاً همین مدل جدید WD my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .
2. لینکی که دادید شامل محصولاتی میشه که دیگه تولید نمیشه و در بازار پیدا هم نخواهد شد . شما از لینک زیر باید انتخاب کنید .
مدلهای پرتابل ویندوزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدلهای پرتابل مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در حال حاضر ، انتخاب مناسب همین مدل WD my passport هست .
3. مدل My Passport Edge جدید الورود هست که هنوز در بازار ندیدمش . مهمترین خصوصیت Slim بودنش هست .
4. اگر هارد WD my passport رو میخواهید بخرید با اجرای برنامه WD Apps setup.exe سه نوع نرم افزار نصب میشه که WD smartware یکی از آنهاست (عکس زیر) .
برنامه WD Drive Utilities برای erase و diagnostics (چک کردن سلامتی هارد) و یا تعیین زمان لازم برای sleep شدن هارد و همچنین برای register هارد هست و ...
برنامه WD security هم برای قفل کردن و encrypt کردن هست .
برنامه WD SmartWare هم برای عملیات بکاپ گیری هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : پس از اینکه نرم افزار نصب میشه یه آیکونی شبیه سر آدم در system tray ظاهر میشه که امکاناتی رو در اختیار شما قرار میده .
Monitor icon alerts مثلاً اگر هارد بیش از حد گرم بشه سفید و قرمز چشمک میزنه ...
Safely disconnect the drive برای خاموش کردن هارد ...
Check the drive status میزان حجم استفاده شده و ...
880446534
25-09-2012, 19:16
داداش دمت گرم بابت توضیح کاملت. دستت درد نکنه اسم دقیق این مدل جدیده my passport چیه ؟ همینی که تو ایران موجوده.
بعد فرق Seagate Backup Plus با Seagate Portable FreeAgent GoFlex Slim Performance چیه ؟(اینا رو تو سایت دیجی کالا دیدم) کدوم بهتره ؟
880446534
25-09-2012, 21:12
اسم دقیق این وسترن چیه ؟ همونی که تو ایران موجوده.
فرق بین Seagate Portable FreeAgent GoFlex Slim Performance با Seagate Backup Plus چیه ؟ کودوم بهتره ؟
880446534
25-09-2012, 21:20
اسم کامل این وسترن پاسپور چیه ؟ همینی که تو ایران موجوده .
فرق بین Seagate Backup Plus و Seagate Portable FreeAgent GoFlex Slim Performance چیه ؟ کدوم بهتره ؟
peyman_nn
26-09-2012, 09:01
کلاً شما میتونید یه هارد اینترنال 3.5 اینچی دیگه روی کارتریج سوار کنید که به هارد اکسترنال تبدیل میشه و مشکلی هم نداره و مهم هم نیست برند این هارد اینترنال چی هست . در کل پیشنهاد میدم اگر هارد پر شد یه هارد اکسترنال دیگه بخرید که مجبور نشید کارتریج را چندین بار باز و ببندید .
ببخشید عطا جان منظورم یک چیز دیگه بود
گفتم وقتی 3 ترا پر شد میشه اون رو در اورد و یک 3 ترای دیگه گذاشت توش ؟:31:
ata.royalfalcon
26-09-2012, 09:53
ببخشید عطا جان منظورم یک چیز دیگه بود
گفتم وقتی 3 ترا پر شد میشه اون رو در اورد و یک 3 ترای دیگه گذاشت توش ؟:31:
باور بفرماييد من دقيقاً متوجه منظور شما نشدم . منظور شما از "اون" چيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟؟ ولي حالتهاي كلي پس از اينكه هاردتون full شد در زير ميگم ...
1. اگر منظور شما اين باشه كه باكس هارد (همون بدنه پلاستيكي مشكي رنگ مربوطه به هارد اكسترنال) رو باز كني و هارد اينترنالي كه داخل هست رو در بياري و يكي ديگه بندازي داخل باكس ، بله ميشه ولي كلاً گارانتي باطل ميشه .
2. ميتوان يه هارد اينترنال ديگه روي همان كارتريج سوار كرد (عكسهاي گذاشته شده در بالا) ، اينطوري ديگه نيازي به باز كردن باكس نيست .
در روش اول و دوم ، برند هارد و همچنين حجم هاردي كه قراره استفاده كنيد مهم نيست ، مثلاً ميتونيد هارد وسترن سه ترابايتي روي كارتريج سوار كني يا داخل باكس بذاري .
3. توصيه ميكنم هروقت هارد اكسترنال فعلي شما full شد يك هارد اكسترنال ديگه بخريد ...
سلام
من رفیقم یک هارد اکسترنال داره ولی مشکلی که باهاش داره اینه که هر وقت میخواد استفادش کنه روی سیستم خودش البته جاهای دیگه اینطوری نیست مجبور سیستم رو ری استارت کنه و هارد رو بزنه بعد که ویندوز اومد بالا هارد شناخته میشه
ولی اگه توی ویندوز هارد رو وصل کنه ویندوز هنگ میکنه
این دلیل خاصی داره ؟ مشکل از ویندوزش هم نیست - به مادربورد بر میگرده ؟ فقط هم روی سیستم خودش اینطوریه.
peyman_nn
26-09-2012, 11:01
منظورم 1 بود
با تشکر
:5:
Payman_62
26-09-2012, 14:35
سلام.
عطا جان قیمت داری؟
مدل backup plus desktop سه ترا رو که پیشنهاد دادی 400 تومن قیمت گرفتم.
400 خوبه فکر میکنم. بخرم؟
ata.royalfalcon
26-09-2012, 16:01
سلام.
عطا جان قیمت داری؟
مدل backup plus desktop سه ترا رو که پیشنهاد دادی 400 تومن قیمت گرفتم.
400 خوبه فکر میکنم. بخرم؟
قيمت دقيق ندارم ولي سه ترابايتي ها همين حدود هست كه با توجه به نوع گارانتي و انصاف فروشنده متغير هست . اين مدل رو يكي دوستان 385 هزارتومن قيمت گرفته (اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) كه 15 هزار تومن بيشتر هست كه بنظرم خيلي زياد هم نيست !!!
سلام.من دو سه ماهه یه هارد 500 گیگ سونی HDD EG5 خریدم.
از فاصله 20 الی 30 سانتی یکی دوبار خورد زمین الان هزاران بدسکتور گرفته که شاید سالها رفعش طول بکشه.(همین الان توی تعمیر گذاشتم با برنامه)
نمیدونم گارانتی ایران رهجو بدسکتور رو جزء گارانتی میدونه یا نه. اگر ندونه که هیچی. 320 گیگ اطلاعات به فنا رفته + خود هارد.
خلاصه. شدیدا پیشنهاد میکنم هارد ضد ضربه بخرین تا با این برخورد های کوچیک، دنیای اطلاعاتتون براحتی نابود نشه.
The Big Bang Th
26-09-2012, 18:31
سلام دوستان ، عزیزان یک راهنمایی میخواستم ازتون . من میخوام یه وسترن دیجیتال 500 گیگ مای پاسپورت اسنشال یو اس بی 3 بگیرم . یک ماهی هست میخوام بگیرم میگن صبر کن ارزون بشه . دوستان آیا این صبر ارزشش رو داره ؟ احتمال تغییر تو قیمت هست ؟ دوستان الان میدونن این هارد تو چه قیمتی هست ؟ من تو کل درایوهام 50 مگ بیشتر جا ندارم. متشکرم
ata.royalfalcon
26-09-2012, 19:14
سلام دوستان ، عزیزان یک راهنمایی میخواستم ازتون . من میخوام یه وسترن دیجیتال 500 گیگ مای پاسپورت اسنشال یو اس بی 3 بگیرم . یک ماهی هست میخوام بگیرم میگن صبر کن ارزون بشه . دوستان آیا این صبر ارزشش رو داره ؟ احتمال تغییر تو قیمت هست ؟ دوستان الان میدونن این هارد تو چه قیمتی هست ؟ من تو کل درایوهام 50 مگ بیشتر جا ندارم. متشکرم
سلام .
1. WD my passport essential قدیمی شده و حتی دیگر تولید نمیشود (ولی ممکنه در بازار پیدا بشه) . توصیه میکنم مدل جدید آنرا که WD my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست رو بخرید . قیمت 500 گیگ پرتابل رو یکی از دوستان (این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) از نمایندگی پرسیدند 185 هزارتومن بود .
2. صبر کردن فایده ای نداره ، قیمتها هم که بیشتر شده ...
peyman_nn
27-09-2012, 10:10
سلام
سیگیت بکاب دیسکتاب 400 تومان
پشیمان که پریروز نگرفتم
alirezaa_naderii
27-09-2012, 14:11
سلام من WD MY BOOK ESSENTIAL 3 ترا دارم چطور میتونم فایل ایزو ویندوز7 رو روشبریزمکه ازهاردبوتبیاد بالا ؟شنیده بودم همچین امکانی رو داره؟
ata.royalfalcon
27-09-2012, 18:36
پستهای شما دیر تایید شد و من هم ندیدمش . شرمنده از بابت تاخیر ...
داداش دمت گرم بابت توضیح کاملت. دستت درد نکنه اسم دقیق این مدل جدیده my passport چیه ؟ همینی که تو ایران موجوده.
بعد فرق Seagate Backup Plus با Seagate Portable FreeAgent GoFlex Slim Performance چیه ؟(اینا رو تو سایت دیجی کالا دیدم) کدوم بهتره ؟
اسم دقیق این وسترن چیه ؟ همونی که تو ایران موجوده.
فرق بین Seagate Portable FreeAgent GoFlex Slim Performance با Seagate Backup Plus چیه ؟ کودوم بهتره ؟
اسم کامل این وسترن پاسپور چیه ؟ همینی که تو ایران موجوده .
فرق بین Seagate Backup Plus و Seagate Portable FreeAgent GoFlex Slim Performance چیه ؟ کدوم بهتره ؟
1. اسم دقیق مدل جدید پرتابل وسترن که در بازار ایران هم موجوده western digital my passport هست .
لینک سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
عکسهای بیشتر در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
2. در مورد سوال دوم شما هم بغیر از تفاوت در ظاهر ، تفاوت بیشتر نرم افزاری هست که عملکرد نرم افزار مدل Backup Plus بیشتر مبتنی بر اینترنت مثل آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه ، در مورد بکآپ گیری هم علکرد نرم افزار Backup Plus بهبود پیدا کرده . در کل اگر سیگیت میخواهید بخرید بهتره Seagate Backup Plus رو انتخاب کنید . در عکس زیر تفاوت دقیقتر این دو مدل معلوم هست .
Arash4484
27-09-2012, 23:48
سلام
من رفیقم یک هارد اکسترنال داره ولی مشکلی که باهاش داره اینه که هر وقت میخواد استفادش کنه روی سیستم خودش البته جاهای دیگه اینطوری نیست مجبور سیستم رو ری استارت کنه و هارد رو بزنه بعد که ویندوز اومد بالا هارد شناخته میشه
ولی اگه توی ویندوز هارد رو وصل کنه ویندوز هنگ میکنه
این دلیل خاصی داره ؟ مشکل از ویندوزش هم نیست - به مادربورد بر میگرده ؟ فقط هم روی سیستم خودش اینطوریه.
سلام، احتمال زیاد پاور کم میاره.
باید ببینید پاور چندواته و در مقابل مین و قطعات چه هستند تا مطمئن بشید، ولی راحتترین راه تست با پاور دیگری از یک برند معتبر و وات بالا یا استفاده از هاب USBآداپتوردار هستش. و در اینصورت اگر سیستم بدون مشکل هارد رو در همون لحظه اتصال پشتیبانی کرد باید ارتقا پاور صورت بگیره.
Danial_4139
28-09-2012, 01:24
دوستان یه هارد 500 میخوام ، توشیبا CANVIO خوبه ؟ تو اطلاعاتش دیدم شوک سنسور داره بقیه هارد ها هم دارن ؟
همین خوبه یا مدل دیگه پیشنهاد میکنین ؟
ata.royalfalcon
28-09-2012, 16:55
دوستان یه هارد 500 میخوام ، توشیبا CANVIO خوبه ؟ تو اطلاعاتش دیدم شوک سنسور داره بقیه هارد ها هم دارن ؟
همین خوبه یا مدل دیگه پیشنهاد میکنین ؟
سلام .
توشیبا کلاً چهار نوع هارد پرتابل تولید میکنه به اسمهای Canvio Slim ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Canvio 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Canvio Basics 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و در نهایت Toshiba Automatic Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که فقط مدل Canvio 3.0 شوک سنسور داره . توشیبا هم از برندهای خوبی هست ولی مسئله مهم این هست که آیا گارانتی آن در ایران معتبر هست یا خیر و در صورت مشکل براحتی تعویض میکنند یا خیر ، خودم دقیق نمیدونم کدام شرکت این هارد ها رو گارانتی میکنه .
ببخشید منظور از شوک سنسور چیه؟؟!!
میشه کاملتر توضیح بدین؟
ممنونم
Arash4484
28-09-2012, 17:59
منظور از شوک سنسور چیه؟؟!!
شوک سنسور همونطور که از اسمش برمیاد ، در حین سقوط، حرکت هارد رو تشخیص میده وگویا هد روپارک میکنه(عامل اصلی بدسکتورهای عادی رو میشه برخورد هد با پلاتر دونست).
چندروش برای حفاظت هاردها وجود داره که این بخصوص در هاردهای داخلی لپتاپها از بهترین گزینه هاست.
من یکی دو سال پیش مدتی با هارد 120 توشیبا که از این فن آوری پشتیبانی میکرد کار کردم ، به نظرم خوب آمد ولی اونموقع یک ونیم برابر هاردهای عادی قیمت داشت، حالا رو نمیدونم.
Danial_4139
28-09-2012, 22:07
سلام .
توشیبا کلاً چهار نوع هارد پرتابل تولید میکنه به اسمهای Canvio Slim ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Canvio 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Canvio Basics 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و در نهایت Toshiba Automatic Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست که فقط مدل Canvio 3.0 شوک سنسور داره . توشیبا هم از برندهای خوبی هست ولی مسئله مهم این هست که آیا گارانتی آن در ایران معتبر هست یا خیر و در صورت مشکل براحتی تعویض میکنند یا خیر ، خودم دقیق نمیدونم کدام شرکت این هارد ها رو گارانتی میکنه .
مدلش CANAVIO Basic 3.0 هست ، قیمتش از وسترن بالاتر و از سونی کمتره ( بین این دوتاست ) پس با این حساب همینو میخرم چون شوک سنسور برام جزو الویت هاست .
فروشنده هم آشناست پیشنهاد داد همین رو بخرم .
فکر کنم گارانتیش هم مال شرکت IT Warranty هست .
Extra Hard Drive Protection
Offering a built-in internal shock sensor and ramp-loading technology, Canvio Basics 3.0 portable hard drives help safeguard your data against accidents, drops and unfortunate real-life scenarios.
obalit88
01-10-2012, 22:43
سلام
هارد ضد ضربه چی پیشنهاد میدید بگیرم؟
adata و silicon-power مدلهای ضد ضربشونو تو بازار دیدم؛ این مدلا:
ولی بیشتر دوس دارم seagate یا WD بگیرم! اینا سری ضد ضربه ندارن احیانا؟؟!:9:
ata.royalfalcon
01-10-2012, 23:05
سلام
هارد ضد ضربه چی پیشنهاد میدید بگیرم؟
adata و silicon-power مدلهای ضد ضربشونو تو بازار دیدم؛ این مدلا:
ولی بیشتر دوس دارم seagate یا WD بگیرم! اینا سری ضد ضربه ندارن احیانا؟؟!:9:
سلام .
به جزء مدل seagate goflex satellite که آنتی شوک هست و برای محافظت بیشتر باید داخل محافظ سیلیکونی قرار بگیره (این محافظ جداگانه فروخته میشه) ، بقیه مدلهای دیگر وسترن و سیگیت ضد ضربه نیستند .
برای ضد ضربه من silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم
obalit88
01-10-2012, 23:27
سلام .به جزء مدل seagate goflex satellite که آنتی شوک هست و برای محافظت بیشتر باید داخل محافظ سیلیکونی قرار بگیره (این محافظ جداگانه فروخته میشه) ، بقیه مدلهای دیگر وسترن و سیگیت ضد ضربه نیستند .برای ضد ضربه من silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم
مرسی عطا جان
از قیمت این مدل اطلاع دارید؟ 500G و 750G و 1T ؟
ata.royalfalcon
02-10-2012, 14:28
مرسی عطا جان
از قیمت این مدل اطلاع دارید؟ 500G و 750G و 1T ؟
قيمتها خيلي بالا رفته . 500 گيگ حدود 200 هزار تومن هست . 750 گيگ حدود 240 هزارتومن و يكترابايتي ها تا 300 هزار تومن هم رسيده . البته قيمتها خيلي متغير هست و بايد بگرديد تا كمترين قيمت رو در بازار پيدا كنيد .
omid-p30
02-10-2012, 17:06
سلام.
آقا هارد dw نیم ترا هفته پیش شهرستان قیمت کردم، 150 تومن، امروز گفت شد 215 تومن.
نیاز فوری ندارم، پنجاه پنجاه هست نیازم. به نظرتون قیمت ها پایین میاد دوباره چند ماه آینده و صبر کنم یا اینکه بالاتر هم میره و برم همین 215 تومن رو بدم ؟
ata.royalfalcon
02-10-2012, 17:41
سلام.
آقا هارد dw نیم ترا هفته پیش شهرستان قیمت کردم، 150 تومن، امروز گفت شد 215 تومن.
نیاز فوری ندارم، پنجاه پنجاه هست نیازم. به نظرتون قیمت ها پایین میاد دوباره چند ماه آینده و صبر کنم یا اینکه بالاتر هم میره و برم همین 215 تومن رو بدم ؟
سلام .
پیش بینی کردن اوضاع بازار سخت هست . ولی در کل قیمتها از سال پیش تا الان بی رویه در حال افزایش هست و بنظر پایانی هم نداره و اگر کاهشی دیده شده موقتی و اندک بوده . بعید میدونم در آینده نزدیک قیمتها متعادل بشه . در کل اگر واقعاً هارد لازم دارید بخرید .
obalit88
03-10-2012, 14:39
عطا میدونم دیدِ مثبتی به adata نداری ولی 750 گیگِ مدلِ Dashdrive HV610 قیمت مناسبی داره، نظرت چیه؟ بزنم تو گوشش؟
ata.royalfalcon
03-10-2012, 15:02
عطا میدونم دیدِ مثبتی به adata نداری ولی 750 گیگِ مدلِ Dashdrive HV610 قیمت مناسبی داره، نظرت چیه؟ بزنم تو گوشش؟
شكل هارد هم جوري هست كه نميشه داخل كيف گذاشت مگر اينكه اون قسمت رو ازش جدا كنيد . اگر نظر منو بخواي نخري بهتره !!!
يه خورده اي صبر كن ، ظاهراً نرخ ارز در حال كاهش هست . شايد قيمت هارد كمي متعادل بشه .
hosein_mic
04-10-2012, 22:09
کسی قیمت seagate goflex desk2tb رو نداره؟
ata.royalfalcon
04-10-2012, 23:27
کسی قیمت seagate goflex desk2tb رو نداره؟
سلام .
اگر GoFlex desk میخواهید بخرید دقت کنید که مدل جدید رو انتخاب کنید یا اینکه مدل backup pluse رو بخرید . در مورد قیمت هم بهتره صبر کنید تا وضعیت بازار معلوم بشه قیمتها الان کاذب هست ، قیمت دو ترابایت ظاهراً به 360 هزارتومن هم رسیده .
mojtaba_2006
07-10-2012, 21:39
سلام دوستان :31:
من یک هارد در حد 4TB میخوام برای گرفتن پشتیبان از فایلهای یک شرکت. البته این هارد اصلا جابجا نمیشود و فقط نقش پشتیبان را دارد، آیا شما این کار را توصیه میکنید یا اینکه بهتره دو تا هارد 2TB یا ... بجای یک 4TB بگیرم. اگر از قیمت فعلی هم خبری دارید بهم اعلام کنید.
ممنون میشم راهنمایی کنید:sq_25:
ata.royalfalcon
07-10-2012, 22:09
سلام دوستان :31:
من یک هارد در حد 4TB میخوام برای گرفتن پشتیبان از فایلهای یک شرکت. البته این هارد اصلا جابجا نمیشود و فقط نقش پشتیبان را دارد، آیا شما این کار را توصیه میکنید یا اینکه بهتره دو تا هارد 2TB یا ... بجای یک 4TB بگیرم. اگر از قیمت فعلی هم خبری دارید بهم اعلام کنید.
ممنون میشم راهنمایی کنید:sq_25:
سلام .
بعید میدونم هارد 4 ترابایت مثل مدل Seagate backup plus یا Seagate GoFlex رو در بازار پیدا کنید . اگر شرکتی با چند سیستم دارید که شبکه شده اند بهتره به خرید NAS storage فکر کنید که میتونید از همه سیستمهای موجود در شبکه پشتیبان بگیرید . NAS ها گرانتر هست و نصب آنها در شبکه براحتی یک هارد اکسترنال معمولی نیست ولی مزایایی چون در دسترس بودن برای تمام سیستمهای موجود در شبکه و حجم ذخیره سازی بالا و پیکر بندی raid برای امنیت و سرعت بیشتر و ... دارند . مدلهایی چون BlackArmor NAS 220 یا BlackArmor NAS 440 از کمپانی سیگیت یا مدل WD Sentinel DX4000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از کمپانی وسترن که 4 ترابایتی هم موجوده .
نکته : پورت usb که در nas های معرفی شده دیده میشه صرفاً برای متصل کردن پرینتر یا هارد اکسترنال معمولی و غیره جهت به اشتراک گذاشتن آن در شبکه هست ، نه برای متصل کردن به سیستم .
ولی اگر هارد معمولی میخواهید میتونید یکی از سه گزینه Seagate backup plus یا Seagate GoFlex یا WD my book essential رو انتخاب کنید .
mojtaba_2006
07-10-2012, 23:53
سلام .
بعید میدونم هارد 4 ترابایت مثل مدل Seagate backup plus یا Seagate GoFlex رو در بازار پیدا کنید . اگر شرکتی با چند سیستم دارید که شبکه شده اند بهتره به خرید NAS storage فکر کنید که میتونید از همه سیستمهای موجود در شبکه پشتیبان بگیرید . NAS ها گرانتر هست و نصب آنها در شبکه براحتی یک هارد اکسترنال معمولی نیست ولی مزایایی چون در دسترس بودن برای تمام سیستمهای موجود در شبکه و حجم ذخیره سازی بالا و پیکر بندی raid برای امنیت و سرعت بیشتر و ... دارند . مدلهایی چون BlackArmor NAS 220 یا BlackArmor NAS 440 از کمپانی سیگیت یا مدل WD Sentinel DX4000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از کمپانی وسترن که 4 ترابایتی هم موجوده .
نکته : پورت usb که در nas های معرفی شده دیده میشه صرفاً برای متصل کردن پرینتر یا هارد اکسترنال معمولی و غیره جهت به اشتراک گذاشتن آن در شبکه هست ، نه برای متصل کردن به سیستم .
ولی اگر هارد معمولی میخواهید میتونید یکی از سه گزینه Seagate backup plus یا Seagate GoFlex یا WD my book essential رو انتخاب کنید .
ممنون از پاسخ مفصل شما. در مورد NAS storage اطلاعاتی نداشتم و ممنون از شما برای ارائه اطلاعات، اما به نظر میاد کارش پیچیده باشد. کامپیوترها در شرکت شبکه هستند اما احتیاجی به پشتیبان گیری مداوم ندارم.فکر میکنم اگر بتونم از همان هارد معمولی استفاده کنم بهتره. یعنی میخواهم وقتی کار پروژه ای به اتمام رسید، دیگه توی سیستمها چیزی از آن باقی نماند و تمامی فایلهاهی مربوط به آن پروژه منتقل بشه به هارد پشتیبان. خودم بیشتر Seagate GoFlex را میپسندم اما نگران خرابی یا سوختن هارد هستم که اطلاعات از دست برود. آیا بهتر است که دو هارد 2 ترابایت تهیه کنم؟
ممنون از پاسختان.
ata.royalfalcon
08-10-2012, 08:50
ممنون از پاسخ مفصل شما. در مورد NAS storage اطلاعاتی نداشتم و ممنون از شما برای ارائه اطلاعات، اما به نظر میاد کارش پیچیده باشد. کامپیوترها در شرکت شبکه هستند اما احتیاجی به پشتیبان گیری مداوم ندارم.فکر میکنم اگر بتونم از همان هارد معمولی استفاده کنم بهتره. یعنی میخواهم وقتی کار پروژه ای به اتمام رسید، دیگه توی سیستمها چیزی از آن باقی نماند و تمامی فایلهاهی مربوط به آن پروژه منتقل بشه به هارد پشتیبان. خودم بیشتر Seagate GoFlex را میپسندم اما نگران خرابی یا سوختن هارد هستم که اطلاعات از دست برود. آیا بهتر است که دو هارد 2 ترابایت تهیه کنم؟
ممنون از پاسختان.
اگر مدل Seagate GoFlex رو ميخريد دقت بفرماييد كه مدل جديد رو بخريد يا اينكه مدل Seagate backup plus رو بخريد .
اگر نگران خرابي هارد هستيد ميتونيد دو هارد دو ترابايت بخريد و اطلاعات را در هر دو هارد ذخيره كنيد . البته براي اينكه زحمت كپي كردن همزمان اطلاعات روي هر دو هارد كمتر بشه ميتونيد از نرم افزار goodsync استفاده كنيد . بعبارت ديگه پس از اتصال هر دو هارد به سيستم اطلاعات رو روي هارد اصلي ذخيره كنيد و با كمك نرم افزار گفته شده هرگونه تغييرات در هارد اول در هارد دوم بطور اتوماتيك اعمال ميشه كه البته در تعيين مبدا و مقصد و ساير تنظيمات اين نرم افزار بايد دقت كنيد .
البته بغير از NAS (هاردهاي تحت شبكه) هاردهاي اكسترنالي وجود دارد كه به روش معمولي به سيستم متصل شوند (مثل usb) و از حالتهاي مختلف raid پشتيباني ميكنند كه البته گران هم هستند مثل مدل My Book Studio II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با اينترفيس usb2 يا buffalo drivestation duo و buffalo drivestation quad با اينترفيس usb3 .
نكته : در raid1 عيناً اطلاعاتي كه در هارد اول نوشته ميشه در هارد دوم ذخيره خواهد شد ، در raid1 دو درايو در my computer خواهيد ديد .
GAMELAIN
11-10-2012, 21:18
سلام فرق Backup و Goflex چیه ؟
لطفا یه هارد خوب 1 ترا معرفی کنید که دارای کیف فابرکی باشه ؟
ata.royalfalcon
11-10-2012, 21:53
سلام فرق Backup و Goflex چیه ؟
لطفا یه هارد خوب 1 ترا معرفی کنید که دارای کیف فابرکی باشه ؟
سلام
بغیر از تفاوت در ظاهر ، تفاوت بیشتر نرم افزاری هست . عملکرد نرم افزار موجود در مدل Backup Plus بیشتر مبتنی بر اینترنت مثل آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه ، در مورد بکآپ گیری هم علکرد نرم افزار Backup Plus بهبود پیدا کرده . در عکس زیر تفاوت دقیقتر این دو مدل معلوم هست .
مدل مناسب که همراه با کیف باشه به ترتیب اولویت
1. Silicon power Stream S20
2. Silicon power Stream S10
با گارانتی داده پرداز رایانه متین .
ursamajor
12-10-2012, 01:13
سلام
من دنبال هارد پورتابل سریع و مقاوم هستم. الان سریعترین مدل پورتابل تو بازار چی هست؟ (بین 500 تا 1 ترا)
من از این هارد میخوام به عنوان هارد اصلی که قراره کل اطلاعاتم روش قرار بگیره استفاده کنم و اون رو زیاد جابجا میکنم (مسافرت) و مدام بین پی سی و لپ تاپ در حال جابجایی است. پس سرعت و مقاومت ضربه و آب اون برام مهم است و نیز اینکه از لحاظ امنیتی خیلی قوی عمل کمه که اگه احیانا گم شد نگرانی نداشته باشم.
ممنون
ata.royalfalcon
12-10-2012, 13:37
سلام
من دنبال هارد پورتابل سریع و مقاوم هستم. الان سریعترین مدل پورتابل تو بازار چی هست؟ (بین 500 تا 1 ترا)
من از این هارد میخوام به عنوان هارد اصلی که قراره کل اطلاعاتم روش قرار بگیره استفاده کنم و اون رو زیاد جابجا میکنم (مسافرت) و مدام بین پی سی و لپ تاپ در حال جابجایی است. پس سرعت و مقاومت ضربه و آب اون برام مهم است و نیز اینکه از لحاظ امنیتی خیلی قوی عمل کمه که اگه احیانا گم شد نگرانی نداشته باشم.
ممنون
سلام .
1. پرسرعت ترین هارد پرتابل Seagate Goflex pro هست که با توجه به وضعیت بازار بعید میدونم پیدا بشه . هاردهای 7200RPM بیشتر از 750 گیگ نیستند و تا آنجایی که میدونم هاردهایی که ضد ضربه (anti shock) هستند 7200RPM هم نیستند .
2. هاردهای وسترن با داشتن قابلیت hardware encryption امنیت خوبی داره بطوریکه اگر چندبار پسورد اشتباه داده بشه پیغامی برای فرمت کردن هارد ظاهر میشه .
3. هارد ضد آب و ضد ضربه silicon power armor a80 پیشنهاد میشه .
اولویتهای شما متضاد هست با توجه به اینکه فکر نمیکنم Seagate Goflex pro در بازار پیدا بشه پس باید به هاردهای معمولی 5400RPM رضایت بدید . متاسفانه وسترن مدل ضد ضربه و آب ندارد ولی کیف مخصوصی (WD Nomad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ساخته که میتوان هارد پرتابل را داخل آن گذاشت تا هارد ضد ضربه و آب بشه که فکر نمیکنم در بازار موجود باشه (با نمایندگی سازگار درباره موجود بودن یا نبودن این کیف تماس بگیرید) .
در نهایت درصورتیکه WD Nomad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیدا نکردید بهتره silicon power armor a80 رو بخرید . برای encrypt کردن داده ها میتونید از برنامه true crypt استفاده کنید که امنیت خوبی هم دارد . البته true crypt دو حالت دارد .
1. encrypt کردن کل هارد (لینک آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
2. ساخت فایل ظرف یا container (لینک آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Living DEATH
13-10-2012, 02:52
سلام
میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم
که usb 3 باشه
و usb 2 رو هم ساپورت کنه
قضیه این Seagate Backup Plus - 1TB چیه؟
نوشته سازگار با USB 3.0 و USB 2.0 ؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی مثلا Western Digital Portable My Passport - 1TB رو نوشته نوع اتصال : USB 3.0 و سازگار با USB 2.0
چه برند و مدلی تو بازار هست و خوش قیمت تره؟
ممنون از راهنماییتون
ata.royalfalcon
13-10-2012, 08:14
سلام
میخوام یه هارد 1 ترابایت بگیرم
که usb 3 باشه
و usb 2 رو هم ساپورت کنه
قضیه این Seagate Backup Plus - 1TB چیه؟
نوشته سازگار با USB 3.0 و USB 2.0 ؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی مثلا Western Digital Portable My Passport - 1TB رو نوشته نوع اتصال : USB 3.0 و سازگار با USB 2.0
چه برند و مدلی تو بازار هست و خوش قیمت تره؟
ممنون از راهنماییتون
سلام .
هاردهاي اكسترنالي كه usb3 داشته باشه كاملاً سازگار با usb2 هست و جمله بنديهاي متفاوت كمپانيهاي سازنده هارد همگي داراي يك معني واحد هست .
اگر هارد معمولي و پرتابل ميخواهيد Seagate Backup Plus رو پيشنهاد ميدم ، ميتونيد مدل قديمي Seagate GoFlex portable هم بخريد . اگر قابليت قفل گذاري هارد براي شما مهمه Western Digital Portable My Passport رو پيشنهاد ميدم (طرح جديد) .
متاسفانه بازار جو خوبي هم نداره پس توصيه ميكنم در نگهداري هارد كوشا باشيد كه مجبور نشيد دوباره بخريد ، هاردهاي معرفي شده از بهترينها هستند .
amirfakhrian
13-10-2012, 12:22
سلام و خسته نباشید.
امروز یک هارد 500 wd elements por گرفتم. می خواستم بدونم چطوری باید خاموشش کرد. الان دو تا هارد passport دارم که راحت با نرم افزار wd خاموش می شود.
از طرفی از کجا می شه فهمید که چه برنامه ای از هارد استفاده می کنه. چون بعضی اوقات برای جدا کردن هارد پیغام می ده که برنامه ای از هارد استفاده می کنه، و بیشتر برنامه ها رو از طریق task می بندم ولی فرقی نمی کند.
ata.royalfalcon
13-10-2012, 14:50
سلام و خسته نباشید.
امروز یک هارد 500 wd elements por گرفتم. می خواستم بدونم چطوری باید خاموشش کرد. الان دو تا هارد passport دارم که راحت با نرم افزار wd خاموش می شود.
از طرفی از کجا می شه فهمید که چه برنامه ای از هارد استفاده می کنه. چون بعضی اوقات برای جدا کردن هارد پیغام می ده که برنامه ای از هارد استفاده می کنه، و بیشتر برنامه ها رو از طریق task می بندم ولی فرقی نمی کند.
سلام .
دو راه براي خاموش كردن .
1. استفاده از برنامه USB Safely Remove (آموزش در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. safely remove و خاموش كردن بوسيله ويندوز (آموزش در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
در مورد مشكل دوم هم در همان برنامه تسك منجر explorer.exe رو end process كنيد و سپس از قسمت new task مجدداً عبارت explorer.exe رو تايپ كنيد و بررسي كنيد آيا مشكل حل ميشه يا خير ...
amirfakhrian
13-10-2012, 16:42
سلام .
دو راه براي خاموش كردن .
1. استفاده از برنامه USB Safely Remove (آموزش در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. safely remove و خاموش كردن بوسيله ويندوز (آموزش در اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
در مورد مشكل دوم هم در همان برنامه تسك منجر explorer.exe رو end process كنيد و سپس از قسمت new task مجدداً عبارت explorer.exe رو تايپ كنيد و بررسي كنيد آيا مشكل حل ميشه يا خير ...
ممنون از جوابتون
در مورد مشکل دوم این راه رو هم امتحان کردم فایده نداشت
ata.royalfalcon
13-10-2012, 17:45
ممنون از جوابتون
در مورد مشکل دوم این راه رو هم امتحان کردم فایده نداشت
برنامه unlocker رو از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود و نصب کنید و پس از انتخاب هارد اکسترنال گزینه unlocker all رو انتخاب کنید .
alil1369
14-10-2012, 12:30
باکس برای هارد 1.8 اینچی کجا میشه پیدا کرد ؟؟ هرکی لطف کنه پیدا کنه یه جایزه خوب پیش ما داره
ursamajor
16-10-2012, 00:49
سلام .
1. پرسرعت ترین هارد پرتابل Seagate Goflex pro هست که با توجه به وضعیت بازار بعید میدونم پیدا بشه . هاردهای 7200RPM بیشتر از 750 گیگ نیستند و تا آنجایی که میدونم هاردهایی که ضد ضربه (anti shock) هستند 7200RPM هم نیستند .
2. هاردهای وسترن با داشتن قابلیت hardware encryption امنیت خوبی داره بطوریکه اگر چندبار پسورد اشتباه داده بشه پیغامی برای فرمت کردن هارد ظاهر میشه .
3. هارد ضد آب و ضد ضربه silicon power armor a80 پیشنهاد میشه .
اولویتهای شما متضاد هست با توجه به اینکه فکر نمیکنم Seagate Goflex pro در بازار پیدا بشه پس باید به هاردهای معمولی 5400RPM رضایت بدید . متاسفانه وسترن مدل ضد ضربه و آب ندارد ولی کیف مخصوصی (WD Nomad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ساخته که میتوان هارد پرتابل را داخل آن گذاشت تا هارد ضد ضربه و آب بشه که فکر نمیکنم در بازار موجود باشه (با نمایندگی سازگار درباره موجود بودن یا نبودن این کیف تماس بگیرید) .
در نهایت درصورتیکه WD Nomad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیدا نکردید بهتره silicon power armor a80 رو بخرید . برای encrypt کردن داده ها میتونید از برنامه true crypt استفاده کنید که امنیت خوبی هم دارد . البته true crypt دو حالت دارد .
1. encrypt کردن کل هارد (لینک آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
2. ساخت فایل ظرف یا container (لینک آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
خب من رفتم بازار و WD Nomad گیرم نیومد و Goflex Pro هم همینطور. SP Armor A80 هم که یجا داشت (260 تومن) ولی تموم کرده بود. مجبور شدم Adata HD710 500GB رو بگیرم 275 تومن.
هارد خوبی هست؟ یه ریویو ازش دیدم جالب بود (لینک) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان فرمت خود هارد fat32 هست. همین خوبه یا اینکه تغییرش بدم؟
ata.royalfalcon
16-10-2012, 08:16
خب من رفتم بازار و WD Nomad گیرم نیومد و Goflex Pro هم همینطور. SP Armor A80 هم که یجا داشت (260 تومن) ولی تموم کرده بود. مجبور شدم Adata HD710 500GB رو بگیرم 275 تومن.
هارد خوبی هست؟ یه ریویو ازش دیدم جالب بود (لینک) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان فرمت خود هارد fat32 هست. همین خوبه یا اینکه تغییرش بدم؟
اگر فايلهايي داريد كه بيشتر از 4 گيگ هستند اجباراً بايد به NTFS فرمت كنيد .
ase_pase
16-10-2012, 15:38
سلام
دمای هارد اکسترنال رو چطوری میشه آورد پایین ؟ فن یا جیزی مثل این ندارن ؟
segate Backup Plus desktop 3tb
بقیه هاردهای اکسترنال که دارم معمولا 40-43 هستن اما این بعد از 2-1 ساعت میره رو 55 درجه و داغ میکنه
اصلا تا چه دمایی مناسب هستش ؟
ata.royalfalcon
16-10-2012, 17:46
سلام
دمای هارد اکسترنال رو چطوری میشه آورد پایین ؟ فن یا جیزی مثل این ندارن ؟
segate Backup Plus desktop 3tb
بقیه هاردهای اکسترنال که دارم معمولا 40-43 هستن اما این بعد از 2-1 ساعت میره رو 55 درجه و داغ میکنه
اصلا تا چه دمایی مناسب هستش ؟
اکثر هاردهای اکسترنال سیگیت Backup Plus desktop یا GoFlex desk به خاطر استفاده از هارد 7200RPM زودتر گرم میشن و به دماهای بالاتری هم میرسه (بر خلاف WD my book) در عوض سرعت بیشتری دارند . میتونید یه فن 8 سانتی معمولی بخرید و با آداپتور برق 12 ولتی روشن کنید .
یا اینکه از فن rack استفاده کنید که با برق 220 ولتی کار میکنه و در نتیجه نیازی به آداپتور برق ندارد . این فن rack باید با فاصله ایمن پشت هارد قرار بگیره . عکس زیر فن rack خودم هست .
57574
ase_pase
16-10-2012, 18:34
مرسی
حالا این فن ها(8 سانتی) رو بچسبونم به هارد یا اینکه با چند سانتیمیتر فاصله بین فن و خروجی هوای هارد بزارم ؟
ata.royalfalcon
16-10-2012, 18:58
مرسی
حالا این فن ها(8 سانتی) رو بچسبونم به هارد یا اینکه با چند سانتیمیتر فاصله بین فن و خروجی هوای هارد بزارم ؟
با فاصله چند سانتیمتری پشت هارد قرار بدید ، بطوریکه هوا بتونه از طریق منافذ تهویه داخل بشه .
ursamajor
17-10-2012, 15:57
من هارد اکسترنالی (ADATA HD710) که تازه خریدم رو اومدم پارتیشن بندی کردم و لی بعد از پارتیشن بندی سرعت کپی کردن به یک سوم کاهش پیدا کرده!!؟ اوایل با سرعت 80-90 MB/s کپی میکرد ولی الان به 20-30 MB/s رسیده! :sq_6: چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
ata.royalfalcon
17-10-2012, 18:03
من هارد اکسترنالی (ADATA HD710) که تازه خریدم رو اومدم پارتیشن بندی کردم و لی بعد از پارتیشن بندی سرعت کپی کردن به یک سوم کاهش پیدا کرده!!؟ اوایل با سرعت 80-90 MB/s کپی میکرد ولی الان به 20-30 MB/s رسیده! :sq_6: چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید.
سرعت 80-90 کمی غیر واقعی هست مخصوصاً برای هارد پرتابل عادی 5400RPM . هارد آداپتوری WD my book essential خودم به سختی به 60MB/s رسیده (عکس زیر) نکته مهم اینجاست که هاردهای آداپتوری اصولاً سزعت بیشتری نسبت به انواع هاردهای پرتابل 5400RpM دارند . معمولاً در مراحل اولیه کپی کردن ، سرعتی که نشان میده غیر واقعی هست و باید کمی صبر کنید تا سرعت واقعی شود .
در هر حال ...
1. یک پارتیشن یا حداکثر دو تا پارتیشن بسازید .
2. با چه نرم افزاری پارتیشن بندی کردید ؟؟ پیشنهاد میدم با استفاده از دیسک منجمنت ویندوز پارتیشن بندی کنید یا با جدید ترین ورژن نرم افزار Acronis Disk Director Home پارتیشن بندی کنید .
3. با استفاده از نرم افزار Hdtune تست read و write بگیرید و با نتایج موجود در اینترنت مقایسه کنید (همان مدل و همان حجم) . اگر تفاوت چشمگیر بود یه قسمت health آن برنامه مراجعه و بررسی کنید آیا هارد مشکلی دارد یا خیر .
نکته : برای تست write کلیه پارتیشنهای هارد میبایستی حذف شود .
57594
57596
57595
saeediranzad
17-10-2012, 18:09
سلام
راستش 50 فوق العاده است. من که seagate Goflex 500 دارم ، با سرعت حدود 20 کمی بالا و پایین، رایت و کپی میکنم.
البته لپتاپم USB2 است.
ursamajor
19-10-2012, 00:40
من دو پارتیشن ساخته ام البته 50 گیگش رو آزاد گذاشته بودم.
با برنامه Paragon Partition Manager™ 11 SE Personal پارتیشن بندی کردم.
این هم تست Read
قبل از دستکاری:
بعد از پارتیشن بندی:
خب این تست رو هم الان گرفتم:
ولی قبلا بالای 80Mb/s بود برای همین فایلها !!! تا 90 خورده ای هم میرسید.
mehdimdi
19-10-2012, 12:01
ببخشید دوستان یه سوال داشتم :
یه مک بوک دارم که هاردش 160 هستش . دوتا هارد کسترنال 500 هم دارم که یکیش wd pasporty و اون یکی adata ضد ضربس . حالا میخوام یکیشو بجای هارد لب تاب بذارم داخل لب تابم . با توجه به اینکه گارانتی wd تموم شده ترجیح میدم اونو بزارم . فقط میخواستم بدونم برای اینکار این هارد sata داره ؟ مشکلی برای استفاده توی مک بوکم نیست ؟ خودم میتونم تعویضش کنم ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
ata.royalfalcon
19-10-2012, 15:56
ببخشید دوستان یه سوال داشتم :
یه مک بوک دارم که هاردش 160 هستش . دوتا هارد کسترنال 500 هم دارم که یکیش wd pasporty و اون یکی adata ضد ضربس . حالا میخوام یکیشو بجای هارد لب تاب بذارم داخل لب تابم . با توجه به اینکه گارانتی wd تموم شده ترجیح میدم اونو بزارم . فقط میخواستم بدونم برای اینکار این هارد sata داره ؟ مشکلی برای استفاده توی مک بوکم نیست ؟ خودم میتونم تعویضش کنم ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
اگر هارد وسترن شما از سری جدید باشه پس usb native یا usb on board هست . بعبارت دیگه اینترفیس sata وجود ندارد (عکس زیر) .
mehdimdi
19-10-2012, 20:16
اگر هارد وسترن شما از سری جدید باشه پس usb native یا usb on board هست . بعبارت دیگه اینترفیس sata وجود ندارد (عکس زیر) .
راهی هست که بشه بدون باز کردنش فهمید on board هست یا نه ؟
ursamajor
19-10-2012, 22:12
جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتظر نظر شما در مورد تست ها هستم!
ata.royalfalcon
19-10-2012, 22:13
راهی هست که بشه بدون باز کردنش فهمید on board هست یا نه ؟
فکر نکنم بدون باز کردن بشه فهمید . ولی اکثر مدلهای my passport essential که در سالهای اخیر تولید شده اند و همچنین مدل جدید my passport همگی بدین شکل تولید میشوند . در هر حال اگر اصرار به باز کردن باکس هارد دارید برای اینکه به باکس هارد صدمه وارد نشود (تا حد امکان) میتونید ویدئوی آموزشی باز کردن باکس هارد رو از لینک زیر دانلود کنید .
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p)
ata.royalfalcon
21-10-2012, 19:15
من دو پارتیشن ساخته ام البته 50 گیگش رو آزاد گذاشته بودم.
با برنامه Paragon Partition Manager™ 11 SE Personal پارتیشن بندی کردم.
این هم تست Read
قبل از دستکاری:
بعد از پارتیشن بندی:
خب این تست رو هم الان گرفتم:
ولی قبلا بالای 80Mb/s بود برای همین فایلها !!! تا 90 خورده ای هم میرسید.
جناب ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتظر نظر شما در مورد تست ها هستم!
ممکنه طوری پارتیشن بندی شده باشه که اطلاعات بر روی track های داخلی هارد کپی میشه . سرعت read و write اطلاعات بر روی track های بیرونی بیشتر از track های داخلی هست چون در بیرونی ترین track امکان ذخیره سازی بیشتری وجود دارد و در نتیجه با یکبار گردش پلاتر ، هد هارد بدون نیاز به جابجایی به اطلاعات بیشتری میتواند دسترسی داشته باشد . اگر این سرعت شما رو راضی نمیکنه میتونید روش زیر رو تست کنید .
همانطوریکه در تست HDtune دیده میشه در حجم تقریباً 150 گیگ سرعت کمتر از 100MB/s میشود در نتیجه یک پارتیشن primary به حجم 150 گیگ بسازید و فایلهایی که زیاد استفاده میکنید در این پارتیشن بریزید .
در داخلیترین ترک سرعت به 50MB/s کاهش پیدا خواهد کرد .
ویرایش : اولین پارتیشن 150 مگابایت باشه و برای حصول نتیجه بهتر توصیه میشه کلیه پارتیشنهای موجود رو حذف و مجدداً پارتیشن بندی کنید .
ursamajor
23-10-2012, 22:43
ممکنه طوری پارتیشن بندی شده باشه که اطلاعات بر روی track های داخلی هارد کپی میشه . سرعت read و write اطلاعات بر روی track های بیرونی بیشتر از track های داخلی هست چون در بیرونی ترین track امکان ذخیره سازی بیشتری وجود دارد و در نتیجه با یکبار گردش پلاتر ، هد هارد بدون نیاز به جابجایی به اطلاعات بیشتری میتواند دسترسی داشته باشد . اگر این سرعت شما رو راضی نمیکنه میتونید روش زیر رو تست کنید .
همانطوریکه در تست HDtune دیده میشه در حجم تقریباً 150 گیگ سرعت کمتر از 100MB/s میشود در نتیجه یک پارتیشن primary به حجم 150 گیگ بسازید و فایلهایی که زیاد استفاده میکنید در این پارتیشن بریزید .
در داخلیترین ترک سرعت به 50MB/s کاهش پیدا خواهد کرد .
ویرایش : اولین پارتیشن 150 مگابایت باشه و برای حصول نتیجه بهتر توصیه میشه کلیه پارتیشنهای موجود رو حذف و مجدداً پارتیشن بندی کنید .
به این میگن یک جواب خوب و علمی. ممنون از پاسختون.
الان وضعیت پارتیشن بندی هارد اینجوری است:
چون فایل های پرکاربردم بیشتر از 50 گیگ نمیشد برای همین پارتیشن اولی رو 50 تایی کردم.
:sq_14:و یک نکته خیلی جالب!!! اولش که هارد رو اینجوری پارتیشن بندی کردم سرعت کپی 20 تا 30 مگ بیشتر نمی شد و لی بعد از یک روز سرعت به حدود 50 مگ رسید و بعد از 3-4 روز سرعت رسیده به 80 تا 90 مگ بر ثانیه!!! برام خیلی جالبه که چرا اینجوری شده. مگه با گذشت زمان تاثیری روی سرهت هارد میزاره؟!! (در همه تست ها هم از یک فایل استفاده شده و قبل از هر تست فایل قبلی پاک میشده.)
DJ POLESTAR
24-10-2012, 01:41
از کدوم سایت میتونم قیمت بروز و آپدیت شده هاردهای اکسترنال رو پیدا کنم؟
اکثر سایتها ماله گرون وسطاست بعضی ها هم که قیمت نزدن و ناموجود زدن.
کلا اگه بخوام یه رنج قیمت دستم بیاد غیر از پرس و جو از بازاریان ابله باید چیکار کنم؟ :31:
بنده یه هارد اکسترنال وسترن دارم
با یو اس بی 3 وصل کرده ام و... در حال انتقال 50 گیگ فیلم هستم اما سرعت انتقالش خیلی کم هست. حدود 17مگ !
نمی دونم مشکل از کجا هست! ؟
ata.royalfalcon
24-10-2012, 14:48
از کدوم سایت میتونم قیمت بروز و آپدیت شده هاردهای اکسترنال رو پیدا کنم؟
اکثر سایتها ماله گرون وسطاست بعضی ها هم که قیمت نزدن و ناموجود زدن.
کلا اگه بخوام یه رنج قیمت دستم بیاد غیر از پرس و جو از بازاریان ابله باید چیکار کنم؟ :31:
در اينجور موارد به چند سايت مراجعه تا بتونيد قيمت تقريبي رو پيدا كنيد . سايتهايي چون چاره ، ديجي كالا ، ديجي آنلاين ، ميهن ماركت ، رايانه صبا ...
ata.royalfalcon
24-10-2012, 14:50
بنده یه هارد اکسترنال وسترن دارم
با یو اس بی 3 وصل کرده ام و... در حال انتقال 50 گیگ فیلم هستم اما سرعت انتقالش خیلی کم هست. حدود 17مگ !
نمی دونم مشکل از کجا هست! ؟
17 مگ براي usb3 كم هست . مطمئن هستيد كه به پورت usb3 سيستم متصل شده ؟؟
پيشنهاد ميدم يك تست read توسط برنامه hdtune بگيريد و اينجا آپلود كنيد . همچنين از قسمت health همان برنامه هم يك عكس بگيريد و اينجا آپلود كنيد .
17 مگ براي usb3 كم هست . مطمئن هستيد كه به پورت usb3 سيستم متصل شده ؟؟
پيشنهاد ميدم يك تست read توسط برنامه hdtune بگيريد و اينجا آپلود كنيد . همچنين از قسمت health همان برنامه هم يك عكس بگيريد و اينجا آپلود كنيد .
مطمئن که هستم!
الان یکی دیگه هم دارم این هم دارم 120 گیگ عکس منتقل می کنم این یکی با سرعت 27 مگ داره انتقال می ده.
تست ها رو هم که فرمودید انجام می دهم و می فرستم.
DJ POLESTAR
26-10-2012, 01:04
آقایون درخواست راهنمایی دارم شدید!
بعد از مدتها پول هارد اکسترنال جور کردم و خواهش میکنم منو در راستای انتخاب یک هارد اکسترنال ایده آل راهنمایی کنید.
بودجم 450 تومنه که میتونم 50 هم روش بذارم
USB 3 باشه. از نوع آداپتوری. با سرعت بالا...
آیا 1.5 ترابایت هم تو بازار موجوده؟
الان رنج قیمت تقریبی 2ترا و 1 چقدره؟
بنظرتون دو تا 1 ترابایت بگیرم یا یدونه 2 ترابایت؟
هارد رو برای آرشیو فیلم و سریال میخوام و اینکه قراره زیاد ازش کار بکشم.
ata.royalfalcon
26-10-2012, 10:22
آقایون درخواست راهنمایی دارم شدید!
بعد از مدتها پول هارد اکسترنال جور کردم و خواهش میکنم منو در راستای انتخاب یک هارد اکسترنال ایده آل راهنمایی کنید.
بودجم 450 تومنه که میتونم 50 هم روش بذارم
USB 3 باشه. از نوع آداپتوری. با سرعت بالا...
آیا 1.5 ترابایت هم تو بازار موجوده؟
الان رنج قیمت تقریبی 2ترا و 1 چقدره؟
بنظرتون دو تا 1 ترابایت بگیرم یا یدونه 2 ترابایت؟
هارد رو برای آرشیو فیلم و سریال میخوام و اینکه قراره زیاد ازش کار بکشم.
سلام .
با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست پس seagate backup plus انتخاب مناسبی هست و از آنجایی که 7200RPM هستند گرمای بیشتری در مقایسه با WD my book ایجاد میکنند که توصیه میشه از یک فن برای متعادل نگه داشتن دمای هارد استفاده کنید .
دو هارد یکترابایت در مقایسه با یک هارد دو ترابایت امنیت بیشتری خواهد داشت ولی نگهداری و راه اندازی دو هارد در مقایسه با یک هارد سختر خواهد بود مثلاً اشغال شدن میز کار یا پورت usb یا خروجی برق توسط دو هارد اکسترنال ... در کل اگر از هارد خوب مراقبت میکنید یک هارد دو ترابایت بخرید .
نکته : هاردهای GoFlex و Backup plus برخلاف هاردهای اکسترنال وسترن قابلیت hardware encryption را ندارند .
DJ POLESTAR
26-10-2012, 15:51
سلام .
با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست پس seagate backup plus انتخاب مناسبی هست و از آنجایی که 7200RPM هستند گرمای بیشتری در مقایسه با WD my book ایجاد میکنند که توصیه میشه از یک فن برای متعادل نگه داشتن دمای هارد استفاده کنید .
دو هارد یکترابایت در مقایسه با یک هارد دو ترابایت امنیت بیشتری خواهد داشت ولی نگهداری و راه اندازی دو هارد در مقایسه با یک هارد سختر خواهد بود مثلاً اشغال شدن میز کار یا پورت usb یا خروجی برق توسط دو هارد اکسترنال ... در کل اگر از هارد خوب مراقبت میکنید یک هارد دو ترابایت بخرید .
نکته : هاردهای GoFlex و Backup plus برخلاف هاردهای اکسترنال وسترن قابلیت hardware encryption را ندارند .
با تشکر از توجهت رفیق
من حتی USB 3 ندارم ولی بنا به آینده نگری گفتم USB 3 باشه بهتره. خودم نظرم روی وسترن بود.
نگفتین آیا 1.5 ترا هم موجوده یا نه؟
پس با این اوصاف فک کنم یک دو ترابایت بگیرم بهتره. ولی مدل دقیق و جدید بهترین هارد آداپتوری 2 ترابایت وسترن الان کدومه؟ اگه یه رنج قیمت هم دستتونه ممنون میشم.
راستی فن جدا برای هاردی که اشاره کردین از کجا وصل میشه؟ دقیقا چطور باید ازش استفاده بشه که هارد دمای متعادل داشته باشه؟
با تشکر ویژه...
ata.royalfalcon
26-10-2012, 17:30
با تشکر از توجهت رفیق
من حتی USB 3 ندارم ولی بنا به آینده نگری گفتم USB 3 باشه بهتره. خودم نظرم روی وسترن بود.
نگفتین آیا 1.5 ترا هم موجوده یا نه؟
پس با این اوصاف فک کنم یک دو ترابایت بگیرم بهتره. ولی مدل دقیق و جدید بهترین هارد آداپتوری 2 ترابایت وسترن الان کدومه؟ اگه یه رنج قیمت هم دستتونه ممنون میشم.
راستی فن جدا برای هاردی که اشاره کردین از کجا وصل میشه؟ دقیقا چطور باید ازش استفاده بشه که هارد دمای متعادل داشته باشه؟
با تشکر ویژه...
ولی مدل دقیق و جدید بهترین هارد آداپتوری 2 ترابایت وسترن الان کدومه؟
مدل دقیق و جدید و مناسبترین مدل برای استفاده های عادی western digital my book ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست . البته اسم قدیمی آن western digital my book essential بود که در کل فکر نمیکنم فرقی بین این دو باشه (یعنی فقط اسم عوض شده) .
1.5ترابایت همین مدل موجوده ولی نمیدونم آیا در بازار ایران پیدا میشه یا خیر ، توصیه میشه همون 2 ترابایت رو بخرید .
در مورد فن هم چند راه هست که بستگی به ابتکار و خلاقیت خودتون داره . یا از فنهای 8 یا 12 سانتی معمولی استفاده کنید و با آداپتور برق 12 ولتی روشن کنید یا اینکه میتونید از فن های rack استفاده کنید و چون 220 ولتی هست نیازی به آداپتور برق ندارید که خیلی هم قوی هست و باید بشدت مراقب باشید تا احیاناً بر اثر برخورد با پره ها آسیب نبینید . در هر حال این فن باید با فاصله مناسب و بدون تماس با هارد در پشت هارد بگیره بطوریکه هوای خنک از لابلای منافذ داخل بشه .
(عکس فن rack خودم)
57748
سلام
والا من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم و چون اینجا همه حرفه ای هستند یک راهنمایی میخواستم که دیگه سردرگم نشم تو بازار و مدل مورد نظرم رو بدونم . هارد 1 ترا ، برای ریختن فیلم هام ، جنس خوب میخوام . لطفا راهنمایی بفرمایین دقیقا که چه مارکی چه مدلی بخرم . لطفا چند مدل به ترتیب اولویت بگید که اگر یه مدل تو بازار نبود بعدی رو بخرم .
و سوال دیگه ای که دارم اینکه من تهرانم ، از پاساژ رضا بخرم یا جای دیگه ای بورسش هست ؟
مچکرم
ata.royalfalcon
27-10-2012, 18:23
سلام
والا من میخوام یه هارد اکسترنال بخرم و چون اینجا همه حرفه ای هستند یک راهنمایی میخواستم که دیگه سردرگم نشم تو بازار و مدل مورد نظرم رو بدونم . هارد 1 ترا ، برای ریختن فیلم هام ، جنس خوب میخوام . لطفا راهنمایی بفرمایین دقیقا که چه مارکی چه مدلی بخرم . لطفا چند مدل به ترتیب اولویت بگید که اگر یه مدل تو بازار نبود بعدی رو بخرم .
و سوال دیگه ای که دارم اینکه من تهرانم ، از پاساژ رضا بخرم یا جای دیگه ای بورسش هست ؟
مچکرم
سلام .
دو نوع هارد مناسب کار شماست ، هاردهای اکسترنال آداپتوردار و هاردهای اکسترنال پرتابل .
اگر دائماً هارد رو جابجا میکنید توصیه میشه از انواع پرتابل بخرید که کوچکتر و سبکتر و در نتیجه حمل و نقل آن راحتتر هست .
چند مدل پیشنهادی
1. western digital my passport
2. seagate backup plus portable drive
و اگر هارد ضد ضربه میخواهید میتونید silicon power armor a80 رو بخرید .
ولی اگر برای جابجایی نمیخواهید و صرفاً برای آرشیو کردن اطلاعات میخواهید میتونید یکی از مدلهای زیر رو بخرید .
1. western digital my book
2. seagate backup plus desktop drive
3. seagate Expansion Desktop هم خوبه (طرح جدید فقط) .
نکته : از بین هاردهای معرفی شده تنها WD هست که قابلیت hardware encryption دارد .
برای خرید بغیر از بازار رضا میتونید از پاساژ مرکر کامپیوتر ایران هم خرید کنید (نزدیک میدون ولیعصر).
ferisaghi
28-10-2012, 10:29
دوستان عزیز هارد اکسترنال الان 3ترا قیمت تو چه مایه هاییه؟
DJ POLESTAR
29-10-2012, 00:00
دوستان عزیز هارد اکسترنال الان 3ترا قیمت تو چه مایه هاییه؟
حدود 550 تومن
DJ POLESTAR
29-10-2012, 00:02
ما نیز بالاخر صاحب هارد شدیم :D
امزوز یک 2 ترابایت WD My Book برداشتم اما یه سوال داشتم اینکه جون بصورت عمودی روی میز قرار میگیردن و منم از افتادنش میترسم! آیا اگه بصورت افقی گذاشته بشه هیچ مشکلی که نداره؟
DJ POLESTAR
29-10-2012, 03:13
راستی چطوری هارد Stand By میشه؟ من از ویندوز Eject میکنم ولی استند بای نمیشه...
کلا روش صحیح استفاده ازش چطوریه؟! وقتی بخوام از دکمه خاموش پشت هارد استفاده کنم باید چه موقعی باشه؟
ata.royalfalcon
29-10-2012, 08:28
ما نیز بالاخر صاحب هارد شدیم :D
امزوز یک 2 ترابایت WD My Book برداشتم اما یه سوال داشتم اینکه جون بصورت عمودی روی میز قرار میگیردن و منم از افتادنش میترسم! آیا اگه بصورت افقی گذاشته بشه هیچ مشکلی که نداره؟
مشكلي نيست ميتونيد بصورت افقي روي ميز بذاريد . ولي مراقب دماي هارد هم باشيد .
ata.royalfalcon
29-10-2012, 08:33
راستی چطوری هارد Stand By میشه؟ من از ویندوز Eject میکنم ولی استند بای نمیشه...
کلا روش صحیح استفاده ازش چطوریه؟! وقتی بخوام از دکمه خاموش پشت هارد استفاده کنم باید چه موقعی باشه؟
برای خاموش کردن هارد بهتره که برنامه WD smartware رو که در پارتیشن هارد موجوده نصب کنید . پس از نصب آیکونی شبیه سر آدم در system tray ظاهر میشود که با راست کلیک کردن روی آن و safely remove کردن میتونید بصورت امن هارد رو خاموش کنید (عکس زیر) .
با استفاده از دکمه ای پشت هارد هم میتونید هارد رو خاموش کنید اما روش اول رو توصیه میکنم . سه نکته درباره استفاده از دکمه پشت هارد .
1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش کنید و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد ولی كابل usb رو جدا نكرده باشيد و PC يا لپتاپ شما هنوز روشن باشه ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
3. دو روش بالا درصورتی عمل میکند که حتماً برنامه WD smartware نصب شده باشه .
براي Stand By كردن هارد پس از مدتي بيكاري (نه خاموش كردن) بايد از داخل تنظيمات WD smartware اقدام كنيد .
mojtaba0007
31-10-2012, 18:39
قیمت my passport 2TB حدوداً چقدره؟
ata.royalfalcon
31-10-2012, 19:24
قیمت my passport 2TB حدوداً چقدره؟
حدود 650 الی 670 هزارتومن هست که با توجه به نوع گارانتی و فروشنده متغیر هست .
سلام دوستان گرامی
من یه هارد 500 میخواستم تو شهرستان هم هستم
می خواستم دومدل هارد را در صورت امکان به من توصیه کنید تا بگیرم و در اخر اینکه اگه میشه یه سایت معتبر برای خریدش معرفی کنید
ممنون میشم
ata.royalfalcon
08-11-2012, 10:27
سلام دوستان گرامی
من یه هارد 500 میخواستم تو شهرستان هم هستم
می خواستم دومدل هارد را در صورت امکان به من توصیه کنید تا بگیرم و در اخر اینکه اگه میشه یه سایت معتبر برای خریدش معرفی کنید
ممنون میشم
سلام .
مدل seagate backup pluse یا WD my passport مناسب هست . اگر زیاد جابجا میکنید بطوریکه ریسک زمین افتادن بالاست هارد ضد ضربه مدل silicon power armor a80 مناسبتر هست .
در مورد سایت معتبر والا من تجربه خرید اینترنتی نداشتم ولی سایت چاره ، دیجی کالا ، رایانه صبا بنظر معتبر هستند .
ممنون از پاسخگوییتون
من نهایت هزینه ای که می خوام بکنم 250تومنه به نظر شما 1 ترا بگیرم خوبتر نیس
دوما من زیاد نمی خوام فایلا را جابجا کنم مثلا فقط میخوام فیلم هایم را در اون ارشیو کنم یا مثلا بک اپ ها ی ویندوزم را توش بزارم
در کل 3.5 اینچی یا2.5 اینچی بگیرم با این تو ضیحات واسه جابجایی هم فک نکنم جابجایی داشته باشم
یه سوال فنی دیگه مثلا از یه جا میگیرم که گفته دو سال گارانتی داره این به این معنی است که بعد از دو سال
کارایی هارد کم میشه یا احتمال خرابی است اگه اونجور باشه که باید هر دو سال یا سه چهعار سال ما باید یه هارد بگیریم
درکل بگید که عمر یه هارد چه قدر هست ایا بیشتر از 30 سال داریم
بازم از پاسخ گوییتون ممنون
ata.royalfalcon
08-11-2012, 16:07
من نهایت هزینه ای که می خوام بکنم 250تومنه به نظر شما 1 ترا بگیرم خوبتر نیس
یکترابایت مدل seagate backup plus potable حدود 250 هزارتومن هست و 500 گیگ هم حدود 180 هزارتومن که حدود 70 هزارتومن اختلاف قیمت دارند . اگر 500 گیگ پر بشه پس مجبورید مجدداً 180 هزارتومن دیگه خرج کنید . در نتیجه خرید یکترابایت بیشتر میصرفه . البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید ممکنه قیمت یکترابایت کمی بیشتر از 250 هزارتومن باشه .
دوما من زیاد نمی خوام فایلا را جابجا کنم مثلا فقط میخوام فیلم هایم را در اون ارشیو کنم یا مثلا بک اپ ها ی ویندوزم را توش بزارم
در کل 3.5 اینچی یا2.5 اینچی بگیرم با این تو ضیحات واسه جابجایی هم فک نکنم جابجایی داشته باشم
قبلاً 500 گیگ میخواستید در نتیجه هارد پرتابل مناسبتر بود . ولی با توجه به اینکه یکترابایت میخواهید و همچنین قصد جابجا کردن هم ندارید هارد آداپتوری بهتر هست . تفاوت قیمتی یکترابایت آداپتوری و پرتابل خیلی زیاد هم نیست .یکی از مدلهای زیر پیشنهاد میشه .
WD my book
seagate backup plus desk
مدل اولی با داشتن قابلیت hardware encryption میتوانید هارد رو قفل کنید . مدل دومی با داشتن هارد 7200RPM نسبت به مدل اولی پرسرعتتر و گرمتر هست .
یه سوال فنی دیگه مثلا از یه جا میگیرم که گفته دو سال گارانتی داره این به این معنی است که بعد از دو سال
کارایی هارد کم میشه یا احتمال خرابی است اگه اونجور باشه که باید هر دو سال یا سه چهعار سال ما باید یه هارد بگیریم
درکل بگید که عمر یه هارد چه قدر هست ایا بیشتر از 30 سال داریم
بازم از پاسخ گوییتون ممنون
هارد بر خلاف سایر ابزارهای ذخیره سازی مثل flash memory دارای اجزا و قطعات متحرکی هست که هر چه بیشتر کار کنه مستهلک تر میشود و در نتیجه نمیتوان گارانتی مادام العمر داشته باشند . عمر مفید یک هارد کاملاً بستگی به نحوه نگهداری و کیفیت و مدل هارد دارد . مثلاً یک هارد از سری اینترپرایز عمر مفید بیشتری نسبت به هارد معمولی دارد . قبلاً یه هارد مکستور IDE چهل گیگ داشتم که 5 سال بدون کوچکترین مشکلی کار کرد (که فروختمش) . در کل اگر از هارد درست نگهداری بشه میتوان انتظار داشت به اندازه کافی عمر کنه .
ایا بیشتر از 30 سال داریم
سی سال دیگه شاید کسی با اسم hard disk drive آشنایی نداشته باشه . سرعت پیشرفت تکنولوژی به حدی بالاست که مطمئناً ابزارهای ذخیره سازی جدیدی وارد بازار خوهند شد .
ba maram
08-11-2012, 23:39
سلام هارد زسترن دیجیتال (my passport) چند هست الان دوستان؟
512
و
1 ترا
ata.royalfalcon
09-11-2012, 10:22
سلام هارد زسترن دیجیتال (my passport) چند هست الان دوستان؟
512
و
1 ترا
سلام . قیمتها تقریبی هست که بستگی به گارانتی و فروشنده داره ...
یکترابایت حدود 250 الی 270 هزارتومن
500 گیگ حدود 180 الی 200 هزارتومن
poorislipknot
09-11-2012, 13:39
سلام دوستان
خسته نباشید
من یه هارد اکسترنال می خوام بخرم. آداپتور نداشته باشه.تا سقف 350 هزار تومان می تونم خرج کنم. و بیشتر اوقات هم باید به لپتاپ وصل باشه. پس داغ نکنه و احیانا نسوزه!:sq_6: و همچنین ضد ضربه هم باشه . حالا موندم چه مارک و مدلی بخرم! وسترن یا آدیتا یا سیگیت و ... .
می خواستم یه راهنمایی کنید. و یه مدل خوب معرفی کنید. هم 1 ترابایت و هم 500 گیگ . مساله مهم اینکه میخوام همه این ویژگی هارو با هم داشته باشه.
و اینکه آیا 1 ترابایت و 500 تو سرعت انتقال داده ها با لپ تاپ با هم فرق دارند؟(یعنی 1 ترا سرعت رو پایین تر نمیاره؟)
ممنون میشم قیمت ارزونترش هم (حدود 250 تومان) معرفی کنید.
خیلی لطف می کنید
ممنون
ba maram
09-11-2012, 15:04
ممنونم ازت اتا جان
من 2.5 ماه پیش 230 گرفتم.زیادم فرقی نکرده 1 تراهاش خداروشکر
راستی چطوری می تونم روی فایلای هارد اکسترنالم کد یا قفل بزارم !؟
سلام دوست گرامی اقای اتا
میشه بگید این مودل My Passport Essential SE که تو یکی از سایت ها بودش چه فرقی با مودل مای پاسپورت معمولی داره
یه سوال دیگه ایا هاد اکستر نال میشه دفراگ کرد اگه میشه هر چند وقت یه بار
ویه س.وال دیگه بعضی ها میگن هارد و نباید پارتیشن بندی کنی و باید تک پارتیشن بزاری بمونه
بزیها هم میگن نه باید پارتیشن بندی کنی تا سالم تر بمونه درمورد اینم توضیح بدی ممنون میشم
ata.royalfalcon
09-11-2012, 18:36
سلام دوستان
خسته نباشید
من یه هارد اکسترنال می خوام بخرم. آداپتور نداشته باشه.تا سقف 350 هزار تومان می تونم خرج کنم. و بیشتر اوقات هم باید به لپتاپ وصل باشه. پس داغ نکنه و احیانا نسوزه!:sq_6: و همچنین ضد ضربه هم باشه . حالا موندم چه مارک و مدلی بخرم! وسترن یا آدیتا یا سیگیت و ... .
می خواستم یه راهنمایی کنید. و یه مدل خوب معرفی کنید. هم 1 ترابایت و هم 500 گیگ . مساله مهم اینکه میخوام همه این ویژگی هارو با هم داشته باشه.
و اینکه آیا 1 ترابایت و 500 تو سرعت انتقال داده ها با لپ تاپ با هم فرق دارند؟(یعنی 1 ترا سرعت رو پایین تر نمیاره؟)
ممنون میشم قیمت ارزونترش هم (حدود 250 تومان) معرفی کنید.
خیلی لطف می کنید
ممنون
سلام .
برای ضد ضربه من silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم . البته از برندهای دیگری چون adata و transcend مدلهای ضد ضربه موجوده ولی silicon رو انتخاب کنید . قیمت حدودی هم 310 الی 320 هزار تومن هست . با گارانتی داده پرداز رایانه متین بخرید .
نکته : گرچه این هاردها ضد ضربه هستند اما توصیه میشه برای افزایش عمر مفید مثل یک هارد معمولی مراقبت کنید .
poorislipknot
09-11-2012, 18:44
سلام .
برای ضد ضربه من silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم . البته از برندهای دیگری چون adata و transcend مدلهای ضد ضربه موجوده ولی silicon رو انتخاب کنید . قیمت حدودی هم 310 الی 320 هزار تومن هست . با گارانتی داده پرداز رایانه متین بخرید .
نکته : گرچه این هاردها ضد ضربه هستند اما توصیه میشه برای افزایش عمر مفید مثل یک هارد معمولی مراقبت کنید .
سلام مجدد
ممنون بابت راهنمایی
حال اگر ضد ضربه بودن رو بزاریم کنار، از نظر کارایی ، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟! سیلیکون یا seagate backup plus ؟ (می خوام همیشه به لپ تاپ وصل باشه ها و نه برای بک آپ) . اگر مدل بهتری وجود داره معرفی کنید بی زحمت
ممنون
ata.royalfalcon
09-11-2012, 18:53
ممنونم ازت اتا جان
من 2.5 ماه پیش 230 گرفتم.زیادم فرقی نکرده 1 تراهاش خداروشکر
راستی چطوری می تونم روی فایلای هارد اکسترنالم کد یا قفل بزارم !؟
اگر هارد شما وسترن و از سری my book یا my passport هست کافیست پس از نصب برنامه موجود در پارتیشن هارد از قسمت settings روی دکمه security کلیک و پسورد بذارید .
58120
برای unlock کردن هارد هم باید به my computer برید و روی آیکون wd unlocker کلیک کنید تا با وارد کردن پسورد بتونید وارد هارد بشوید .
58121
کلاً هاردهایی که قابلیت hardware encryption دارند باید با برنامه ای که سازنده ارائه میکنه هارد رو قفل گذاری کرد . هاردهایی که چنین قابلیتی رو ندارند با استفاده از نرم افزارهایی چون true crypt میتوان هارد و اطلاعات موجود در آنرا قفل گذاری کرد (که این هم روشهای مختلفی داره) . کلاً در پسورد گذاری خیلی خیلی خیلی دقت کنید .
ata.royalfalcon
09-11-2012, 19:24
سلام دوست گرامی اقای اتا
میشه بگید این مودل My Passport Essential SE که تو یکی از سایت ها بودش چه فرقی با مودل مای پاسپورت معمولی داره
یه سوال دیگه ایا هاد اکستر نال میشه دفراگ کرد اگه میشه هر چند وقت یه بار
ویه س.وال دیگه بعضی ها میگن هارد و نباید پارتیشن بندی کنی و باید تک پارتیشن بزاری بمونه
بزیها هم میگن نه باید پارتیشن بندی کنی تا سالم تر بمونه درمورد اینم توضیح بدی ممنون میشم
سلام .
مدل My Passport Essential SE که دیگه تولید نمیشه در واقع مدل 2011 و قبل هست . مدل 2012 همین my passport هست . مشخصات فنی این دو مدل فرقی باهم ندارند (به جزء ظاهر و وزن) .
از لحاظ نرم افزاری کمی متفاوت هستند . بعبارت دیگه در مدل قدیمی تمام گزینه های رمزگذاری و بکاب گیری و diagnostic در یک پکیج نرم افزاری به نام WD smartware قرار گرفته اند . ولی مدل جدید این سه مورد از یکدیگر تفکیک شده اند تا کاربر در مورد نصب یا عدم نصب هریک به طور جداگانه حق انتخاب داشته باشه ولی در مجموع فرق زیادی نکرده .
هارد برای استفاده حتماً باید پارتیشن بندی بشه . حتماً منظور دوستان در مورد تعداد پارتیشنهاست . تک پارتیشن بودن یا چند پارتیشن بودن هر کدام مزایای خودش رو داره . اگر روی هارد ویندوز میخواهید نصب کنید بهتره که پارتیشن ویندوزی جدا از سایر پارتیشنها باشه . ولی اگر از هارد فقط برای ذخیره سازی و آرشیو کردن میخواهید استفاده کنید تک پارتیشن باشه ایرادی نداره . خودم دو تا هارد سه ترابایتی دارم که برای آرشیو و ذخیره سازی داده هاست که تک پارتیشن هست . هارد لپتاپم که 500 گیگه سه پارتیشن دارد یکی برای ویندوز الباقی برای ذخیره سازی داده ها .
اصولاً بیرونی ترین track در یک هارد سرعت read و write بیشتری دارد . پس یکی از هدفهای پارتیشن بندی جدا کردن این قسمتها برای فایلهایی که به طور دائم در حال استفاده هست (مثلاً فایلهای ویندوزی) .
58122
یکی از مزایای پارتیشن بندی سرعت بالا در جستجوی فایلی که میدانید در کجا قرار گرفته است . پیدا کردن فایل در یک پارتیشن یک ترابایت کندتر از یک پارتیشن کم حجمتر مثلاً 500 گیگ هست . این موضوع برای اسکن کردن یک پارتیشن ویروسی یا ریکاوری کردن یه فایل حذف شده مهم هست . در کل اگر هارد اکسترنال هست که بهتره تک پارتیشن باشه و اگر هارد اینترنال هست و برای ویندوز استفاده میکنید تعداد پارتیشنها رو زیاد نگیرید (دو یا حداکثر سه پارتیشن) .
ata.royalfalcon
09-11-2012, 19:47
سلام مجدد
ممنون بابت راهنمایی
حال اگر ضد ضربه بودن رو بزاریم کنار، از نظر کارایی ، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟! سیلیکون یا seagate backup plus ؟ (می خوام همیشه به لپ تاپ وصل باشه ها و نه برای بک آپ) . اگر مدل بهتری وجود داره معرفی کنید بی زحمت
ممنون
سلام .
بدیهی هست که سیگیت یکی از معتبرترین کمپانیها در زمینه storage ها هست . سیلیکون سازنده هارد نیست و حتی ممکنه هارد اینترنال بکار رفته در سیلیکون از سیگیت باشه . قبلاً برای مدل armor a80 از هارد اینترنال سامسونگ استفاده میشد . مدلهای دیگری هم هستند که کیفیت خوبی داشته باشند مثل WD my passport در کل اگر قابلیت قفل گذاری و ضد ضربه بودن برای شما مهم نیست همین seagate backup plus portable رو انتخاب کنید .
alirezaa_naderii
09-11-2012, 21:00
عطا جان روی هارد اکسترنال من میشه ویندوز نصب کرد ؟! چطوری ؟
seaget expension 1tb usb2.0
westren digital my book esential 3tb usb 3.0
?
ba maram
09-11-2012, 22:14
اگر هارد شما وسترن و از سری my book یا my passport هست کافیست پس از نصب برنامه موجود در پارتیشن هارد از قسمت settings روی دکمه security کلیک و پسورد بذارید .
58120
برای unlock کردن هارد هم باید به my computer برید و روی آیکون wd unlocker کلیک کنید تا با وارد کردن پسورد بتونید وارد هارد بشوید .
58121
کلاً هاردهایی که قابلیت hardware encryption دارند باید با برنامه ای که سازنده ارائه میکنه هارد رو قفل گذاری کرد . هاردهایی که چنین قابلیتی رو ندارند با استفاده از نرم افزارهایی چون true crypt میتوان هارد و اطلاعات موجود در آنرا قفل گذاری کرد (که این هم روشهای مختلفی داره) . کلاً در پسورد گذاری خیلی خیلی خیلی دقت کنید .
دمت گرم داداش
واسه من my passport هستش و این امکانی رو که گفتی رو الحمدالله داره
واسه فایلایی که داخل هارد هست برنامه ی خاصی رو اگه میشناسید معرفی کنید لطفا
ata.royalfalcon
10-11-2012, 12:14
عطا جان روی هارد اکسترنال من میشه ویندوز نصب کرد ؟! چطوری ؟
seaget expension 1tb usb2.0
westren digital my book esential 3tb usb 3.0
?
به لحاظ تئوري بله ميشه ويندوز نصب كرد . مشروط بر اينكه مادربرد قابليت boot از پورت usb رو داشته باشه . كافيست در مرحله انتخاب پارتيشن براي نصب ويندوز هارد اكسترنال رو انتخاب كنيد . در عمل توصيه ميكنم اين كار رو انجام نديد . سرعت usb2 پايين هست (مدل اولي) و ضمن اينكه هارد بكار رفته در my book esential از نوع green هست كه خيلي مناسب براي نصب ويندوز نيست (هدف اصلي اين هارد آرشيو و ذخيره سازي ديتا هست).
ata.royalfalcon
10-11-2012, 12:21
دمت گرم داداش
واسه من my passport هستش و این امکانی رو که گفتی رو الحمدالله داره
واسه فایلایی که داخل هارد هست برنامه ی خاصی رو اگه میشناسید معرفی کنید لطفا
براي فايلهاي داخل هارد ميتونيد با استفاده از برنامه true crypt يك فايل ظرف (container) بسازيد (گزينه اول در عكس زير) و فايلها رو در داخل آن بريزيد . در كل هنگام استفاده از اين برنامه خيلي خيلي دقت كنيد .
آموزش در پست 4492 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
five star
11-11-2012, 23:59
سلام دوستان اگه ممکنه این سوالو سریع جواب بدید :
من یه هارد اکسترنال سیگیت 2 ترای آداپتوری دستم امانت بود. در حال استفاده بودم بعد اشتباهی دستم بهش خورد یه تکون کوچولو خورد بعد از اون یه صدای بوق ممتد خفیف میده سیستم هم دیگه نمی شناستش. اگه کسی از دوستان می دونه مشکل چیه جواب منو بده خیلی ممنون می شم . هارد دستم امانته نمی خوام شرمنده طرف بشم. پولش به جهنم نمی خوام اطلاعت بنده خدا پاک بشه.
ata.royalfalcon
12-11-2012, 08:18
سلام دوستان اگه ممکنه این سوالو سریع جواب بدید :
من یه هارد اکسترنال سیگیت 2 ترای آداپتوری دستم امانت بود. در حال استفاده بودم بعد اشتباهی دستم بهش خورد یه تکون کوچولو خورد بعد از اون یه صدای بوق ممتد خفیف میده سیستم هم دیگه نمی شناستش. اگه کسی از دوستان می دونه مشکل چیه جواب منو بده خیلی ممنون می شم . هارد دستم امانته نمی خوام شرمنده طرف بشم. پولش به جهنم نمی خوام اطلاعت بنده خدا پاک بشه.
سلام برادر .
منظور شما از تكون كوچك اينه كه از حالت ايستاده (عمودی) به حالت خوابيده (افقی) سقوط كرده ؟؟
صداي بوق ممتد خفيف (يا صداي تقه تقه دادن) نشاندهنده آسيب ديدن هد هارد (يا پاركينگ هد) هست . اگر اطلاعات مهمه بايد به مراكز تخصصي جهت ريكاوري اطلاعات مراجعه كنيد .
five star
12-11-2012, 10:26
سلام برادر .
منظور شما از تكون كوچك اينه كه از حالت ايستاده (افقي) به حالت خوابيده (عمودي) سقوط كرده ؟؟
صداي بوق ممتد خفيف (يا صداي تقه تقه دادن) نشاندهنده آسيب ديدن هد هارد (يا پاركينگ هد) هست . اگر اطلاعات مهمه بايد به مراكز تخصصي جهت ريكاوري اطلاعات مراجعه كنيد .
سلام ممنون که جواب دادی.
نه همون حالت ایستاده یه تکون کوچیک خورد ولی نیفتاد.
بوق ها به فاصله یک ثانیه است ولی بعد از چند دقیقه بوق ها قطع میشه .
یه سوال دیگه که داشتم اینکه اگه مشکل همون باشه که گفتید تقریبا چقدر خرج تعمیرشه؟
سلام ممنون که جواب دادی.
نه همون حالت ایستاده یه تکون کوچیک خورد ولی نیفتاد.
بوق ها به فاصله یک ثانیه است ولی بعد از چند دقیقه بوق ها قطع میشه .
یه سوال دیگه که داشتم اینکه اگه مشکل همون باشه که گفتید تقریبا چقدر خرج تعمیرشه؟
من هاردم 2سال پیش خراب شد دادم درست کنن شد 100 تومن....تازه آخرشم درست نشد فقط اطلاعاتشو بهم برگردوند!
الان باید خیلی بیشتر شده باشه...موفق باشی.
mehrdad_joon
18-11-2012, 01:05
با گارانتی 2 ساله سازگار >>>>>> 96 تومن
مطمئني؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ata.royalfalcon
18-11-2012, 07:55
مطمئني؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
پستي كه ازش نقل و قول گرفتيد مربوط به سه سال پيشه !!!
poorislipknot
20-11-2012, 12:12
سلام آقا عطا!
یه سوال داشتم.
من یه هارد اکسترنال 1 تربایت wd elements گرفتم. آدابتور نداره . اگر این هارد رو مثلا 5 - 6 ساعت به سیستم وصل کنم و ازش کار بکشم مشکلی برای پیش میاد؟ آخه 45 مین که زدم به سیستم داغ کرد! می ترسم بسوزه یا ... !:sq_6:ممنون میشم راهنمایی کنید.
ata.royalfalcon
20-11-2012, 12:35
سلام آقا عطا!
یه سوال داشتم.
من یه هارد اکسترنال 1 تربایت wd elements گرفتم. آدابتور نداره . اگر این هارد رو مثلا 5 - 6 ساعت به سیستم وصل کنم و ازش کار بکشم مشکلی برای پیش میاد؟ آخه 45 مین که زدم به سیستم داغ کرد! می ترسم بسوزه یا ... !:sq_6:ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام .
نرم افزار hdtune رو نصب كنيد و بررسي كنيد دما تا چه اندازه بالا ميره . اگر خيلي بالا ميره (مثلاً بيشتر از 40 درجه) بهتره كه هارد رو در جاي خنك نگهداري كنيد (مثلاً بدور از خروجي هواي گرم فنها) و حتي ميتونيد از يه فن معمولي براي خنك شدن هم استفاده كنيد .
با سلام خدمت دوستان
برای خرید یک هارد اکسترنال نیاز به راهنمایی دارم: هدفم از خرید این هارد آرشیو کردن فایل های ویدئویی هست به طوری که شاید هفته ای فقط 2-3 بار و در هر بار حدود 30-90 دقیقه باهاش کار داشته باشم و نمیخوام کلا جابه جاش کنم آنچنان(تقریبا اصلا).تا 240 تومن میخوام هزینه کنم و ترجیحا دوست دارم از مدل های "سیگیت" باشه.خودم بین این 2 مدل سردرگمم و نمیدونم کدومو انتخاب کنم :
Seagate Backup Plus - 500GB و یا Seagate External Expansion 1TB
البته مدل
Seagate Goflex ultra portable هم شنیدم خوبه ولی کامل نمیدونم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که:
1-کدوم مدل بهتره؟
2-کلا برای آرشیو کردن و استفاده اینچنینی هارد پرتابل انتخاب خوبی هست یا نه؟
3-اگر مدل دیگه ای هم هست ممنون میشم بفرمایید
4-اگر امکان داره حدود قیمت مدل ها رو هم ذکر کنید.
با سپاس
ata.royalfalcon
20-11-2012, 20:19
با سلام خدمت دوستان
برای خرید یک هارد اکسترنال نیاز به راهنمایی دارم: هدفم از خرید این هارد آرشیو کردن فایل های ویدئویی هست به طوری که شاید هفته ای فقط 2-3 بار و در هر بار حدود 30-90 دقیقه باهاش کار داشته باشم و نمیخوام کلا جابه جاش کنم آنچنان(تقریبا اصلا).تا 240 تومن میخوام هزینه کنم و ترجیحا دوست دارم از مدل های "سیگیت" باشه.خودم بین این 2 مدل سردرگمم و نمیدونم کدومو انتخاب کنم :
Seagate Backup Plus - 500GB و یا Seagate External Expansion 1TB
البته مدل
Seagate Goflex ultra portable هم شنیدم خوبه ولی کامل نمیدونم.
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که:
1-کدوم مدل بهتره؟
2-کلا برای آرشیو کردن و استفاده اینچنینی اکسترنال انتخاب خوبی هست یا نه؟
3-اگر مدل دیگه ای هم هست ممنون میشم بفرمایید
4-اگر امکان داره حدود قیمت مدل ها رو هم ذکر کنید.
با سپاس
سلام .
1. از بین سه مدل انتخابی Seagate Backup Plus بهتر هست (هارد پرتابل میخواهید ؟) .
2. اصولاً هاردهای اکسترنال نسبت به هاردهای اینترنال بیشتر در معرض آسیب هستند ولی اگر از هارد به خوبی و با دقت نگهداری میکنید آرشیو کردن اطلاعات بر روی هارد اکسترنال مشکلی ندارد . مثلاً همیشه به پورتهای پشت کیس متصل کنید و از جابجا کردن یا ضربه زدن به هارد در زمانی که در حال کار هست خودداری کنید حتماً safe remove کنید و دمای هارد رو کنترل کنید .
3. مدل پیشنهادی Seagate Backup Plus خوب و مناسب هست ولی میتونید WD my passport (مدل جدید) رو هم انتخاب کنید . دقت بفرمایید که هیچ کدام از این دو هارد ضد ضربه نیستند پس دقت کنید .
4. یکترابیات حدود 245 هزارتومن و 500 گیگ حدود 200 هزارتومن .
mojtaba0007
20-11-2012, 23:37
قیمت هارد ها بعد از اینکه قیمت دلار یکمی پایین اومده تغییر کرده ؟
قیمت وسترن my passport essential 2TB حدودی چقدره؟
ata.royalfalcon
21-11-2012, 13:05
قیمت هارد ها بعد از اینکه قیمت دلار یکمی پایین اومده تغییر کرده ؟
قیمت وسترن my passport essential 2TB حدودی چقدره؟
حدود 550 هزار تومن .
fishdilo
22-11-2012, 20:34
سلام
یک هارد یک ترا بایت می خوام، لپ تاپم یه خورده قدیمی هست و پورت usb3 نداره، نمی دونم میشه پورت usb3 بهش وصل کرد؟ ظاهرا" به مادر بوردم هم ربط داره که usb3 بشه نصبید یا نه.
حالا در هر حال،
یک ترا بایت
سرعت خوب
قیمت مناسب
دوام و اطمینان از عدم خرابی برام مهمه(خوش سلیقه هستم و موارد استفاده صحیح رو مراعات می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جابجایی چندانی نداره
5 ساله یه دونه WD 320 دارم که خیلی ازش راضیم (البته سرعتش برای اون موقع خوب بود، ولی الان با سرعت های جدید نمیشه مقایسه اش کرد)
ازش به عنوان بک آپ استفاده می کنم و ذخیره سازی اطلاعات
این مدل Western Digital Portable My Passport - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی دونم چه جوری هاست (usb3 هم داره، شاید زمانی به درد خورد)
بعضا" چندین ساعت مداوم ازش استفاده می کنم (مثلا" فیلم های داخلش رو نگاه می کنم)
قیمت یادتون نره!
usb3 لپ تاپ رو میشه کاری کرد؟
ata.royalfalcon
22-11-2012, 21:44
سلام
یک هارد یک ترا بایت می خوام، لپ تاپم یه خورده قدیمی هست و پورت usb3 نداره، نمی دونم میشه پورت usb3 بهش وصل کرد؟ ظاهرا" به مادر بوردم هم ربط داره که usb3 بشه نصبید یا نه.
حالا در هر حال،
یک ترا بایت
سرعت خوب
قیمت مناسب
دوام و اطمینان از عدم خرابی برام مهمه(خوش سلیقه هستم و موارد استفاده صحیح رو مراعات می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جابجایی چندانی نداره
5 ساله یه دونه WD 320 دارم که خیلی ازش راضیم (البته سرعتش برای اون موقع خوب بود، ولی الان با سرعت های جدید نمیشه مقایسه اش کرد)
ازش به عنوان بک آپ استفاده می کنم و ذخیره سازی اطلاعات
این مدل Western Digital Portable My Passport - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمی دونم چه جوری هاست (usb3 هم داره، شاید زمانی به درد خورد)
بعضا" چندین ساعت مداوم ازش استفاده می کنم (مثلا" فیلم های داخلش رو نگاه می کنم)
قیمت یادتون نره!
usb3 لپ تاپ رو میشه کاری کرد؟
سلام .
اینترفیس usb3 هاردهای اکسترنال کاملاً سازگار با پورت usb2 لپتاپتان هست ولی سرعت ترانسفر دیتا در حد usb2 باقی میماند . مدلی که انتخاب کردید مناسبه . قیمت هم حدود 255 هزارتومنه .
بعضا" چندین ساعت مداوم ازش استفاده می کنم مثلا" فیلم های داخلش رو نگاه می کنم
اگر با لپتاپ فیلم تماشا میکنید بنظرم بهتره که فیلمها رو روی هارد لپتاپ کپی کیند و سپس تماشا کنید . این روش در کاهش استهلاک هارد موثر هست .
fishdilo
22-11-2012, 22:13
سلام .
اینترفیس usb3 هاردهای اکسترنال کاملاً سازگار با پورت usb2 لپتاپتان هست ولی سرعت ترانسفر دیتا در حد usb2 باقی میماند . مدلی که انتخاب کردید مناسبه . قیمت هم حدود 255 هزارتومنه .
اگر با لپتاپ فیلم تماشا میکنید بنظرم بهتره که فیلمها رو روی هارد لپتاپ کپی کیند و سپس تماشا کنید . این روش در کاهش استهلاک هارد موثر هست .
سلام
usb3 قابل نصب رو لپ تاپم هست، یعنی درایور مادر بورد آپدیت بشه، میشه کاریش کرد؟
ata.royalfalcon
22-11-2012, 23:21
سلام
usb3 قابل نصب رو لپ تاپم هست، یعنی درایور مادر بورد آپدیت بشه، میشه کاریش کرد؟
سلام .
نصب یا آپدیت کردن درایور و نرم افزار به تنهایی کافی نیست بلکه باید سخت افزار هم نصب شده باشه .
اطراف لپتاپ رو بررسی کنید ببینید شکاف 3 سانتی یا 5 سانتی وجود داره یا خیر . اگر لپتاپ شما جدید باشه ممکنه یه شکاف سه سانتی دیده بشه که بهش میگن Express card slot که میتونید یه کارت usb3 مثل عکس زیر بخرید .
دریچه Express card slot بصورت کشویی هست یعنی باید کمی به داخل فشار بدید تا ضامن آزاد بشه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برخی از مدلهای قدیمی لپتاپ شکاف 5 سانتی داشتند به اسم pcmcia slot (عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیدا کردن کارت pcmcia usb3 در بازار مشکلتر هست .
fishdilo
23-11-2012, 03:40
سلام .
نصب یا آپدیت کردن درایور و نرم افزار به تنهایی کافی نیست بلکه باید سخت افزار هم نصب شده باشه .
اطراف لپتاپ رو بررسی کنید ببینید شکاف 3 سانتی یا 5 سانتی وجود داره یا خیر . اگر لپتاپ شما جدید باشه ممکنه یه شکاف سه سانتی دیده بشه که بهش میگن Express card slot که میتونید یه کارت usb3 مثل عکس زیر بخرید .
دریچه Express card slot بصورت کشویی هست یعنی باید کمی به داخل فشار بدید تا ضامن آزاد بشه .
سلام
ممنون
انواع و اقسام شکاف ها رو داره، هم سه سانتی داره که رم ریدر خود لپ تاپ میره توش
هم 1.5 سانتی داره که مستقیم رم می خونه
هم پنج سانتی دقیقا" مثل شکلی که گذاشتید داره که تا امروز استفاده شو نفهمیده ام که به لطف شما معلوم شد
saeediranzad
23-11-2012, 08:25
سلام
آقا عطا! یه توضیح میدی که این اکسپرس کارد به چه کار میاد؟ یعنی میشه USB2 را به 3 ارتقاء داد؟
amirfakhrian
23-11-2012, 08:28
سلام .
تا حالا نمی دونستم که می شه به صورت سخت افزاری usb3 رو اضافه کرد. قیمتشون تو چه رنجی است.
ata.royalfalcon
23-11-2012, 11:29
سلام
آقا عطا! یه توضیح میدی که این اکسپرس کارد به چه کار میاد؟ یعنی میشه USB2 را به 3 ارتقاء داد؟
سلام .
slot های موجود بر روی لپتاپ درست مانند slot های موجود در مادربردهای pc هست که میتوان انواع کارت مثل usb2 یا usb3 یا wifi یا LAN و ... به سیستم اضافه کرد . حتی pcmcia card tv هم در بازار موجوده .
ata.royalfalcon
23-11-2012, 11:38
تا حالا نمی دونستم که می شه به صورت سخت افزاری usb3 رو اضافه کرد. قیمتشون تو چه رنجی است.
من اردیبهشت سال نود تک پورت Express card usb3 رو خریدم 250 هزارتومن (عکس زیر) الان نمیدونم چنده .
مزیت تک پورته نسبت به انواع چند پورت این هست که داخل لپتاپ پنهان میشه و ظاهر لپتاپ رو زشت نمیکنه .
بنده دو تا هارد مای پاسپورت وسترن دیجیتال دارم جفتشون هم از مدل جدید هست.
نمی دونم مشکل از کجا هست اما وقتی هر دوشون رو به پی سی یا لپ تاپ وصل می کنم فقط اونی که اول وصل کردم رو میشناسه!
نمیدونم چه کارش بکنم!؟!
اومدم اسم یکیشون هم rename کردم و چیزی دیگر گذاشتم اما باز نمی شناسه!
یعنی دیوایس ها نشون مده 2 تا هست اما توی مای کامپیوتر یکیش رو بیشتر نشون نمیده.
چی کار باید بکنم؟
ata.royalfalcon
23-11-2012, 15:36
بنده دو تا هارد مای پاسپورت وسترن دیجیتال دارم جفتشون هم از مدل جدید هست.
نمی دونم مشکل از کجا هست اما وقتی هر دوشون رو به پی سی یا لپ تاپ وصل می کنم فقط اونی که اول وصل کردم رو میشناسه!
نمیدونم چه کارش بکنم!؟!
اومدم اسم یکیشون هم rename کردم و چیزی دیگر گذاشتم اما باز نمی شناسه!
یعنی دیوایس ها نشون مده 2 تا هست اما توی مای کامپیوتر یکیش رو بیشتر نشون نمیده.
چی کار باید بکنم؟
سلام .
پس از متصل کردن هر دو هارد به سیستم دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود . بررسی کنید آیا پارتیشن هارد اکسترنال دوم دیده میشه یا خیر . اگر دیده میشه آیا letter داره یا خیر . اگر letter نداره روی پارتیشن راست کلیک کنید و از طریق change drive letter and paths یک حروف غیر تکراری بدهید .
سلام
داش عطا حدود قیمت هارد اکسترنال وسترن 1ترابایت با آداپتور چنده الان؟بدون آداپتور چطور؟
ata.royalfalcon
23-11-2012, 19:04
سلام
داش عطا حدود قیمت هارد اکسترنال وسترن 1ترابایت با آداپتور چنده الان؟بدون آداپتور چطور؟
سلام .
WD my passport یک ترابایت حدوداً 250 هزارتومن .
WD my book یک ترابایت حدوداً 250 الی 270 هزار تومن باید باشه .
fishdilo
23-11-2012, 19:47
سلام
WD Digital Portable My passport - 1TB
ADATA Portable SH14 - 1TB
تفاوت های اصلی شون چی هاست؟
قیمت؟
کیفیت؟
سرعت انتقال داده؟ usb2 , usb3
دوام؟
قابلیت اطمینان؟
متناسب بودن با استفاده مداوم؟
سلام .
WD my passport یک ترابایت حدوداً 250 هزارتومن .
WD my book یک ترابایت حدوداً 250 الی 270 هزار تومن باید باشه .
سلام
برام خیلی عجبیه!
یعنی جفتشون 1 ترابایت یک قیمت!؟! و حتی آداپتوریش شاید گرون تر؟
fishdilo
24-11-2012, 03:14
سلام
برام خیلی عجبیه!
سلام
خوب آداپدور داره علاوه بر همون هارد، چیز های اضافی هم داره، آداپتور و فن و ... یه بیست 30 تومنی باید گرون باشه
ata.royalfalcon
24-11-2012, 10:22
سلام
WD Digital Portable My passport - 1TB
ADATA Portable SH14 - 1TB
تفاوت های اصلی شون چی هاست؟
قیمت؟
کیفیت؟
سرعت انتقال داده؟ usb2 , usb3
دوام؟
قابلیت اطمینان؟
متناسب بودن با استفاده مداوم؟
سلام .
مهمترین تفاوت ایندو هارد در ضد ضربه و آب بودن sh14 هست (به خاطر وجود پوشش لاستیکی در بدنه و همچنین نوار آبندی بین درزها) . قیمت مدلهای ضد ضربه و آب کمی بیشتر از مدلهای عادی حدوداً 280 الی 290 هزارتومن هست که البته قیمتها کاملاً متغیر و بستگی به انصاف فروشنده و نوع گارانتی دارد .
در مورد کیفیت و دوام ، وسترن بهتر هست نسبت به ADATA . اصولاً ADATA تولید کننده هارد نیست بلکه فقط باکس یا جعبه هارد رو میسازه و از هاردهای دیگر کمپانیها مثل وسترن سیگیت یا توشیبا استفاده میکنه قبلاً که هاردهای سامسونگ در بازار موجود بود از هاردهای سامسونگ هم استفاده میکرد . بعبارت دیگه تولید کنندگان هارد در بازار های جهانی واقعاً کم و محدود هستند (List of hard disk manufacturers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
گرچه این هاردها برای 24 ساعت هفت روز هفته روشن ماندن طراحی و ساخته نشده اند و MTBF یا عمر محدودتری دارند اما میتوان برای استفاده های طولانی مدت روشن گذاشت و مشکلی هم پیش نیاد مشروط بر اینکه دمای هارد کنترل بشه و در حین کار ضربه ای وارد نشه یا نوسان ولتاژ وجود نداشته باشه . هاردهایی هستند که مخصوصاً برای مدت طولانی روشن ماندن طراحی و ساخته شده اند (24*7) و MTBF بالاتری هم دارند مثل مدل My Passport AV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
ata.royalfalcon
24-11-2012, 10:36
سلام
برام خیلی عجبیه!
سلام
خوب آداپدور داره علاوه بر همون هارد، چیز های اضافی هم داره، آداپتور و فن و ... یه بیست 30 تومنی باید گرون باشه
قیمتها در ایران کاذب هست . فروشنده ها به دلخواه قیمت گذاری میکنند در نتیجه باید بازار رو برای ارزانترین فروشنده بگردید . قبلاً تفاوت قیمت یکترابایت و دو ترابایت my book خیلی ناچیز بود و در نتیجه به کسی پیشنهاد نمیدادم که یکترابایت بخرند . البته در سایت newegg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این دو مدل تقریباً قیمت یکسانی دارند .
قیمتها در ایران کاذب هست . فروشنده ها به دلخواه قیمت گذاری میکنند در نتیجه باید بازار رو برای ارزانترین فروشنده بگردید . قبلاً تفاوت قیمت یکترابایت و دو ترابایت my book خیلی ناچیز بود و در نتیجه به کسی پیشنهاد نمیدادم که یکترابایت بخرند . البته در سایت newegg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این دو مدل تقریباً قیمت یکسانی دارند .
آخه قبلا قیمت 2 ترابایت مای بوک با قیمت 1 ترا بایت مای پاسپورت یکی بود!
هنوز برام تعجب آور هست! واقعا چه جوری قیمت گذاری میشه! ! !
alone one
24-11-2012, 18:53
آقا ما اونموقع تحقیق کرده بودیم هارد وسترن میگفتن تو بازار خیلی خوبه و گل سر سبدشونه(جمیع جهات منظورمه)
الانم همینطوره؟
کدوم گارانتیش معتبر تره؟
اصلا قیمت بین المللی این هارد چقدره؟
ata.royalfalcon
24-11-2012, 20:29
آقا ما اونموقع تحقیق کرده بودیم هارد وسترن میگفتن تو بازار خیلی خوبه و گل سر سبدشونه(جمیع جهات منظورمه)
الانم همینطوره؟
کدوم گارانتیش معتبر تره؟
نه تنها وسترن بلکه برندهای خوب دیگری هم وجود دارد مثل سیگیت . گارانتی سازگار یا آواژنگ معتبرتر هست .
newegg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
alone one
25-11-2012, 00:22
نه تنها وسترن بلکه برندهای خوب دیگری هم وجود دارد مثل سیگیت . گارانتی سازگار یا آواژنگ معتبرتر هست .
آره راستی سیگیت یادم نبود
بنظرتون وسترن بهتره یا سیگیت؟
همین سوالم بین گرانتیا دام،سازگار یا آواژنگ؟
=======
یه سوال شاید بی ربطم در مورد usb3 بپرسم
کول دیسک usb 3 یا هر وسیله دیگه ای که تکلوژی usb 3 داره تو پورتای usb2 خونده میشن؟
ata.royalfalcon
25-11-2012, 10:14
آره راستی سیگیت یادم نبود
بنظرتون وسترن بهتره یا سیگیت؟
همین سوالم بین گرانتیا دام،سازگار یا آواژنگ؟
=======
کول دیسک usb 3 یا هر وسیله دیگه ای که تکلوژی usb 3 داره تو پورتای usb2 خونده میشن؟
بنز بهتره یا BMW ؟ هر خوب از کمپانیهای معتبر و خوشنام هستند .
در مورد گارانتی ، برای هاردهای من تا به حال مشکلی پیش نیومده و بنابراین نمیتونم دقیق اظهار نظر کنم ولی دوستان از هر دو گارانتی راضی بودند .
بله خونده میشه ولی سرعت شما محدود به usb2 خوهد بود .
سلام دوستان.
من یه دو سه هفته دیگه دارم میرم آمریکا و برای چند سالی هم بر نمی گردم. حالا میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا (جیبی) بگیرم که همه اطلاعات رو بریزم روش و ببرم. چون تا سالها امکان برگشت به ایران ندارم، خیلی برام مهمه که هاردی که میگیرم الکی خراب نشه و اطلاعاتم رو از دست ندم. حالا چند تا مساله هست، یکی اینکه این هارد ها با سیستم اپل مشکل ندارن؟ و آیا میشه من از شرکت گارانتی تو ایران، یه برگه گارانتی اصلی رو بگیرم که اگه هارد اونجا خراب شد بدمش واسه تعمیر (فکر کنم همه این هاردها که وارد ایران میشه یه گارانتی خارجی هم داره که چون تو ایران ما بهش دسترسی نداریم، شرکت های داخلی دوباره اونهارو گارانتی داخلی می کنن).
بعلاوه من الان بین وسترن و سیگیت موندم کدوم رو انتخاب کنم، ممنون میشم راهنمایی کنین.
alone one
25-11-2012, 12:27
بنز بهتره یا BMW ؟ هر خوب از کمپانیهای معتبر و خوشنام هستند .
در مورد گارانتی ، برای هاردهای من تا به حال مشکلی پیش نیومده و بنابراین نمیتونم دقیق اظهار نظر کنم ولی دوستان از هر دو گارانتی راضی بودند .
اون که 100% هردو از شرکتای مطرحن ولی بلاخره آخرین هارد پرتابلی که دادن بلاخره یه ویژگی هایی داره که کفه رو به یه طرف سنگین تر میکنه،اینطور نیس؟
بله خونده میشه ولی سرعت شما محدود به usb2 خوهد بود .
استثناء که وجود نداره؟
مثلا کول دیسکای usb3 تو رسیورو tv خونده میشن دیگه درسته؟
ata.royalfalcon
25-11-2012, 13:01
سلام دوستان.
من یه دو سه هفته دیگه دارم میرم آمریکا و برای چند سالی هم بر نمی گردم. حالا میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا (جیبی) بگیرم که همه اطلاعات رو بریزم روش و ببرم. چون تا سالها امکان برگشت به ایران ندارم، خیلی برام مهمه که هاردی که میگیرم الکی خراب نشه و اطلاعاتم رو از دست ندم. حالا چند تا مساله هست، یکی اینکه این هارد ها با سیستم اپل مشکل ندارن؟ و آیا میشه من از شرکت گارانتی تو ایران، یه برگه گارانتی اصلی رو بگیرم که اگه هارد اونجا خراب شد بدمش واسه تعمیر (فکر کنم همه این هاردها که وارد ایران میشه یه گارانتی خارجی هم داره که چون تو ایران ما بهش دسترسی نداریم، شرکت های داخلی دوباره اونهارو گارانتی داخلی می کنن).
بعلاوه من الان بین وسترن و سیگیت موندم کدوم رو انتخاب کنم، ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام .
یکی اینکه این هارد ها با سیستم اپل مشکل ندارن؟
اگر هارد فرمت شده با NTFS میخرید برای استفاده در mac باید مجدداً فرمت بشه مگر اینکه از همان ابتدا هاردهای فرمت شده برای mac بخرید مثل مدل My Passport for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
آیا میشه من از شرکت گارانتی تو ایران، یه برگه گارانتی اصلی رو بگیرم که اگه هارد اونجا خراب شد بدمش واسه تعمیر (فکر کنم همه این هاردها که وارد ایران میشه یه گارانتی خارجی هم داره که چون تو ایران ما بهش دسترسی نداریم، شرکت های داخلی دوباره اونهارو گارانتی داخلی می کنن).
من بعید میدونم همچین کاری بکنن . ولی برای اطمینان میتونید با نمایندگی سازگار صحبت کنید .
یکی از مهمترین مزیت WD my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا سایر مدلهای وسترن مثل My Passport for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابلیت hardware encryption هست . اگر نمیخواهید کسی به اطلاعات هارد شما دسترسی داشته باشه در خرید این مدل شک نکنید . seagate backup plus کیفیت خوبی هم دارد ولی امکانات کمتری نسبت به WD دارد .
ata.royalfalcon
25-11-2012, 14:02
اون که 100% هردو از شرکتای مطرحن ولی بلاخره آخرین هارد پرتابلی که دادن بلاخره یه ویژگی هایی داره که کفه رو به یه طرف سنگین تر میکنه،اینطور نیس؟
استثناء که وجود نداره؟
مثلا کول دیسکای usb3 تو رسیورو tv خونده میشن دیگه درسته؟
بله ، تفاوتهایی وجود دارد مثلاً بیشتر هاردهای وسترن قابلیت hardware encryption دارند که هاردهای اکسترنال سیگیت چنین قابلیتی ندارند . عملکرد نرم افزار موجود در مدل Backup Plus بیشتر مبتنی بر اینترنت مثل آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید کاربردی برای شما نداشته باشه ...
اصولاً usb3 کاملاً سازگار با usb2 هست و نباید مشکلی پیش بیاد . ولی اطمینان 100درصد نمیتونم بدم اگر کول دیسکی که usb3 هست در TV یا ----- شناسایی نمیشوند شاید مربوط به نوع فرمت آن باشه (NTFS یا FAT32) .
اگر هارد فرمت شده با NTFS میخرید برای استفاده در mac باید مجدداً فرمت بشه مگر اینکه از همان ابتدا هاردهای فرمت شده برای mac بخرید مثل مدل My Passport for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
خیلی ممنون از جوابتون. مشکل اینه که من قصدم اینه اونجا یه لپ تاپ سونی و یا دل برای خودم بخرم و با ویندوز کار کنم، ولی از طرفی بیشتر پی سی هایی که اونجا هست مک هستن. یعنی راهی نسیت که این هارد با هر دو نوع سیستم کار کنه؟
یکی از مهمترین مزیت WD my passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا سایر مدلهای وسترن مثل My Passport for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قابلیت hardware encryption هست . اگر نمیخواهید کسی به اطلاعات هارد شما دسترسی داشته باشه در خرید این مدل شک نکنید . seagate backup plus کیفیت خوبی هم دارد ولی امکانات کمتری نسبت به WD دارد .
راستش کدینگ واسه من لازم نیست و من فقط دنبال هارد مناسبی میگردم که کیفیتش خوب باشه، با سرعت مناسب و خراب نشه (حدود یک سال پیش یه هارد اینترنال گرفتم که شنیده بودم خیلی خوبه، بردم خونه بعد از یه روز از کار افتاد، بردم گارانتی بعد از سه هفته گفتن بیا یکی دیگه بهت بدیم! نمیخوام دوباره با این مشکلات مواجه شم) خلاصه بااین اوصاف شما الان کدوم هاردو پیشنهاد میدین؟
ata.royalfalcon
25-11-2012, 17:49
خیلی ممنون از جوابتون. مشکل اینه که من قصدم اینه اونجا یه لپ تاپ سونی و یا دل برای خودم بخرم و با ویندوز کار کنم، ولی از طرفی بیشتر پی سی هایی که اونجا هست مک هستن. یعنی راهی نسیت که این هارد با هر دو نوع سیستم کار کنه؟
راستش کدینگ واسه من لازم نیست و من فقط دنبال هارد مناسبی میگردم که کیفیتش خوب باشه، با سرعت مناسب و خراب نشه (حدود یک سال پیش یه هارد اینترنال گرفتم که شنیده بودم خیلی خوبه، بردم خونه بعد از یه روز از کار افتاد، بردم گارانتی بعد از سه هفته گفتن بیا یکی دیگه بهت بدیم! نمیخوام دوباره با این مشکلات مواجه شم) خلاصه بااین اوصاف شما الان کدوم هاردو پیشنهاد میدین؟
سیگیت برای مدلهای backup plus و goflex درایوری جهت mount کردن پارتیشنهای NTFS در mac گذاشته (لینک دانلود و توضیحات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بطوریکه پارتیشنهای NTFS در mac قابل read و write خواهند بود . با این شرایط seagate backup plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مناسبتر خواهد بود .
سلام من به 2 ترا هارد برای آرشیو کردن یه سری فیلم ودیتا نیاز دارم.
نظرم خرید یه mybook 2 tera WD بود.
اولا نظرتون چیه؟
دوم اینکه قیمت گرفتم 380 تومن
وضعیت قیمتها در یکی دو هفته آینده چجوری پیش بینی می شه؟
الان بخرم یا بعدا؟
ata.royalfalcon
27-11-2012, 19:11
سلام من به 2 ترا هارد برای آرشیو کردن یه سری فیلم ودیتا نیاز دارم.
نظرم خرید یه mybook 2 tera WD بود.
اولا نظرتون چیه؟
دوم اینکه قیمت گرفتم 380 تومن
وضعیت قیمتها در یکی دو هفته آینده چجوری پیش بینی می شه؟
الان بخرم یا بعدا؟
سلام .
انتخاب خوبی هست . خوب نگهداری کنید تا مشکلی پیش نیاد زمانیکه در حال کار هست تکان ندهید و یا جابجا نکنید .
قیمتهای آتی رو نمیتوان دقیق پیش بینی کرد ولی ظاهراً در حال کاهش هست . بنظرم انتظار برای کاهش هر چه بیشتر قیمتها یه نوع ریسک هست یعنی ممکنه دوباره قیمتها افزایش پیدا کنه .
fishdilo
28-11-2012, 03:33
سلام
هارد WD Portable My Passport -1TB امروز خریدم
لپ تاپم usb3 نداره و از پورت usb2 لپ تاپم استفاده می کنم
متاسفانه سرعتش در قایسه با WD 320 گیگی که 6 سال پیش خریده ام خیلی پایئنه، یک پنجم سرعت هارد 320 گیگی ام هم نیست! مشکل از کجا می تونه باشه؟
داخل هارد یکسری درایور و نرم افزار و ... هست. لازمه از توش چیزی بنصبم؟ چیزی هست که سرعتش رو بهبود بده؟ البته به جز پورت usb3؟ هارد 320 گیگ ام رو که همون اول هر چی توش بود پاک کردم و تا به امروز هم خیلی خوب کار کرده و خفن راضی ام.
ata.royalfalcon
28-11-2012, 08:16
سلام
هارد WD Portable My Passport -1TB امروز خریدم
لپ تاپم usb3 نداره و از پورت usb2 لپ تاپم استفاده می کنم
متاسفانه سرعتش در قایسه با WD 320 گیگی که 6 سال پیش خریده ام خیلی پایئنه، یک پنجم سرعت هارد 320 گیگی ام هم نیست! مشکل از کجا می تونه باشه؟
داخل هارد یکسری درایور و نرم افزار و ... هست. لازمه از توش چیزی بنصبم؟ چیزی هست که سرعتش رو بهبود بده؟ البته به جز پورت usb3؟ هارد 320 گیگ ام رو که همون اول هر چی توش بود پاک کردم و تا به امروز هم خیلی خوب کار کرده و خفن راضی ام.
سلام .
برنامه HD tune رو نصب كنيد و تست read از هر دو هارد بگيريد (جهت مقايسه و تست سرعت) همچنين از قسمت Health برنامه از سلامتي هارد جديد مطمئن بشيد . برنامه WD Apps setup.exe به همراه فولدرهايي كه در پارتيشن هارد هست امكانات زير رو به شما ميده و براي افزايش سرعت نيست .
WD Drive Utilities برای erase و diagnostics و همچنین برای register هارد هست .
WD security هم برای قفل کردن و encrypt کردن هست .
WD SmartWare هم برای عملیات بکاپ گیری هست .
دوستان من 250 تومن بودجمه برای خرید هارد اکسترنال 500 تا 2 ترابایت
بهترین برند چیه ؟ سرعت خیلی برام مهمه
در ضمن این هارد پلیرا چطورن ؟ با این بودجه میشه هارد مدیا پلیر خرید ؟
با تشکر
ata.royalfalcon
28-11-2012, 17:51
دوستان من 250 تومن بودجمه برای خرید هارد اکسترنال 500 تا 2 ترابایت
بهترین برند چیه ؟ سرعت خیلی برام مهمه
در ضمن این هارد پلیرا چطورن ؟ با این بودجه میشه هارد مدیا پلیر خرید ؟
با تشکر
سلام .
تا 250 هزار تومن میتونید یکترابایت پرتابل (انواع معمولی و غیر ضد ضربه) بخرید مثل seagate expansion (مدل جدید) یا seagate backup plus portable و حتی WD my passport . این مدلها سرعت خدایی ندارند در عوض کیفیت خوبی دارند اگر سیستمتان usb3 باشه سرعت راضی کننده خواهد بود .
دوترابایت آداپتوری چیزی حدود 380 هزارتومن هست شاید بتونید یکترابایت آداپتوری بخرید در اینصورت seagate backup plus desk پیشنهاد میشه که پرسرعت تر از WD my book هست .
نکته : قیمتها در بازار متغیره یعنی با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده ممکنه بیشتر یا کمتر از 250 هزارتومن باشه .
fishdilo
28-11-2012, 23:12
سلام .
برنامه HD tune رو نصب كنيد و تست read از هر دو هارد بگيريد (جهت مقايسه و تست سرعت) همچنين از قسمت Health برنامه از سلامتي هارد جديد مطمئن بشيد . برنامه WD Apps setup.exe به همراه فولدرهايي كه در پارتيشن هارد هست امكانات زير رو به شما ميده و براي افزايش سرعت نيست .
WD Drive Utilities برای erase و diagnostics و همچنین برای register هارد هست .
WD security هم برای قفل کردن و encrypt کردن هست .
WD SmartWare هم برای عملیات بکاپ گیری هست .
سرعت read هارد جدید 27 تا و قدیمی 23 تا
اما تو بخش health برای relocated Sector Count برای status هارد جدید زده warning
برای هارد قدیمی ام هیچ مشکلی توی بخش سلامت هارد نیست
ata.royalfalcon
29-11-2012, 10:02
سرعت read هارد جدید 27 تا و قدیمی 23 تا
اما تو بخش health برای relocated Sector Count برای status هارد جدید زده warning
برای هارد قدیمی ام هیچ مشکلی توی بخش سلامت هارد نیست
اگر با usb2 کار میکنید این سرعت عادی هست . در مورد reallocated sector count ، وجود بدسکتوری میتونه باعث کند شدن عملکرد هارد بشه . آیا در هنگامی که که هارد در حال کار بود ضربه زدین یا هارد رو جابجا یا تکان دادید ؟ اگر مقدارش زیاد هست بهتره که بفرستید گارانتی و توضیح بدید که هارد کند شده و این مشکل reallocated sector count داره اگر آثار ضربه روی بدنه وجود نداشته باشه به احتمال زیاد تعویض میکنند .
گارانتی چی هست ؟
سلام دوستان
میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بگیرم چه برندی بین سیگیت ، وسترن و A-data پیشنهاد میکنید؟
از لحاظ دوام و سرعت و جنس بدنه برام مهم هست و نمیخوام اطلاعات به سادگی پاک بشه
اگر ممکنه چندین مدل خوب پیشنهاد کنید
با تشکر:40:
fishdilo
29-11-2012, 18:43
اگر با usb2 کار میکنید این سرعت عادی هست . در مورد reallocated sector count ، وجود بدسکتوری میتونه باعث کند شدن عملکرد هارد بشه . آیا در هنگامی که که هارد در حال کار بود ضربه زدین یا هارد رو جابجا یا تکان دادید ؟ اگر مقدارش زیاد هست بهتره که بفرستید گارانتی و توضیح بدید که هارد کند شده و این مشکل reallocated sector count داره اگر آثار ضربه روی بدنه وجود نداشته باشه به احتمال زیاد تعویض میکنند .
گارانتی چی هست ؟
سلام
خیلی خوب مواظبش بوده ام، هیچ تکون و ضربه ای بهش وارد نکرده ام. ظاهرش هم کاملا" خوب هست (تازه 2 روزه خریدم، یه لک هم روش نیفتاده) گارانتی دوساله سازگار، فکر میکنم چون پستی خریده ام، شاید براش موقع حمل اتفاقی افتاده باشه.
مشکل فقط اینه که شهرستانم و بالای 10 تومن باید پول پست و بسته بندی بدم تا بتونم بفرستمش گارانتی
ata.royalfalcon
29-11-2012, 20:14
سلام دوستان
میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترابایت بگیرم چه برندی بین سیگیت ، وسترن و A-data پیشنهاد میکنید؟
از لحاظ دوام و سرعت و جنس بدنه برام مهم هست و نمیخوام اطلاعات به سادگی پاک بشه
اگر ممکنه چندین مدل خوب پیشنهاد کنید
با تشکر:40:
سلام .
تا زمانی که وسترن و سیگیت هست سراغ ADATA نرید . در مورد دوام و امنیت اطلاعات حتی در مورد بهترین برند نمیتوان اطمینان 100درصد داد ولی اگر درست نگهداری بشه میتوان اطمینان داشت که برای هارد و اطلاعات ذخیره شده مشکلی پیش نیاد . حتی اگر هارد ضد ضربه باشه بازهم باید مثل یک هارد معمولی ازش مراقبت کرد . یکی از این سه گزینه رو میتونید انتخاب کنید . seagate backup plus و WD my passport و یا silicon power armor a80 .
سلام .
تا زمانی که وسترن و سیگیت هست سراغ ADATA نرید . در مورد دوام و امنیت اطلاعات حتی در مورد بهترین برند نمیتوان اطمینان 100درصد داد ولی اگر درست نگهداری بشه میتوان اطمینان داشت که برای هارد و اطلاعات ذخیره شده مشکلی پیش نیاد . حتی اگر هارد ضد ضربه باشه بازهم باید مثل یک هارد معمولی ازش مراقبت کرد . یکی از این سه گزینه رو میتونید انتخاب کنید . seagate backup plus و WD my passport و یا silicon power armor a80 .
ممنون دوست عزیز به نظرتون به طور کلی بین WD my passport و Seagate Backup Plus کدام یکی بهتره؟
ata.royalfalcon
30-11-2012, 11:26
ممنون دوست عزیز به نظرتون به طور کلی بین WD my passport و Seagate Backup Plus کدام یکی بهتره؟
هر دو خوب هستند و انتخاب از بین ایندو مدل مشکل هست ولی WD my passport به خاطر قابلیت hardware encryption امتیاز بیشتری میگیره .
hitman908
01-12-2012, 20:29
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
بچه ها نظرتون راجع به هارد اكسترنال Transcend storejet [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه ا ترابايت و دوستان هم تعرف شو كردن و سه سال هم گارنتي داره
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
marshal_romel
02-12-2012, 00:46
با سلام
من می خواهم تا 2 ماه اینده یه هارد پرتابل بگیرم
قیمت هارد اکسترنال از 2 هفته پیش 50 - 60 تومن ارزون شده به نظر شما بخرم یا صبر کنم ارزونتر می شه؟
Seagate backup plus 1T = 240 toman
ata.royalfalcon
02-12-2012, 11:29
با سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان عزيز
بچه ها نظرتون راجع به هارد اكسترنال Transcend storejet [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چيه ا ترابايت و دوستان هم تعرف شو كردن و سه سال هم گارنتي داره
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
سلام .
هارد خوبي هست ولي اگر ضد ضربه ميخواهيد شخصاً silicon power armor a80 رو ترجيح ميدم .
با سلام
من می خواهم تا 2 ماه اینده یه هارد پرتابل بگیرم
قیمت هارد اکسترنال از 2 هفته پیش 50 - 60 تومن ارزون شده به نظر شما بخرم یا صبر کنم ارزونتر می شه؟
Seagate backup plus 1T = 240 toman
هيچي معلوم نيست . ممكنه بيشتر هم بشه (قراره تحريمهاي جديد وضع بشه) .
سلام دوست گرامی اقا اتا ( املای درست اسمتونو اگه مشه بگید)
من با توجه به راهنمایی های شما امروز یه هاردی را خریدم مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت1ترا بایت(به قیمت260هزار تومان با گارانتی دوساله سازگار البته اینترنتی)
یه چن سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1. میشه بگید فایل نصبی WD SES Driver Setup که داخل هارد وجود داردبرای چیه چون اولین بار که هارد رو به سیستم زدم این گزینه را با یک علامت ضبدر قرمز نشان داد
2. شما جایی گفته بودید که یو اس بی هارد را به قسمت پشت کیس بزنیم ایا این الزامی است به چه دلیل؟
3.من این هارد را برای ارشیو کردن فیلم و موسیقی گرفتم ایا این هارد را به صورت تک پارتیشن بگذارم بماند یا دو پارتیشنی (درایوی ) کنم و اطلاعات خصوصی و فیلم های خانوادگی را درون یه درایو و فیلم هارا درون درایو دیگر بریزم(چون یه جایی خونده بودم که امکان داره که فایل سیستم یه درایو خراب بشه و ممکنه اون یکی درایو درست بمونه بر اثر ویروس)و ایا لازمه قبل از استفاده از هارد اونو فرمت کنم.
4. من با برنامه hd tune بررسی کردم خطایی نداشت پس هادم درسته؟ همچنین سرعت خواندن اطلاعان 31.1 بود البته کامپیوتر من یو اس بی 3 نیس بعدش که خواستم از سرعت نوشتن تست بگیرم اخطار داد و نگرفت مشکل چیه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما دوست گرامی
ata.royalfalcon
04-12-2012, 20:48
سلام دوست گرامی اقا اتا ( املای درست اسمتونو اگه مشه بگید)
من با توجه به راهنمایی های شما امروز یه هاردی را خریدم مدل وسترن دیجیتال مای پاسپورت1ترا بایت(به قیمت260هزار تومان با گارانتی دوساله سازگار البته اینترنتی)
یه چن سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1. میشه بگید فایل نصبی WD SES Driver Setup که داخل هارد وجود داردبرای چیه چون اولین بار که هارد رو به سیستم زدم این گزینه را با یک علامت ضبدر قرمز نشان داد
2. شما جایی گفته بودید که یو اس بی هارد را به قسمت پشت کیس بزنیم ایا این الزامی است به چه دلیل؟
3.من این هارد را برای ارشیو کردن فیلم و موسیقی گرفتم ایا این هارد را به صورت تک پارتیشن بگذارم بماند یا دو پارتیشنی (درایوی ) کنم و اطلاعات خصوصی و فیلم های خانوادگی را درون یه درایو و فیلم هارا درون درایو دیگر بریزم(چون یه جایی خونده بودم که امکان داره که فایل سیستم یه درایو خراب بشه و ممکنه اون یکی درایو درست بمونه بر اثر ویروس)و ایا لازمه قبل از استفاده از هارد اونو فرمت کنم.
4. من با برنامه hd tune بررسی کردم خطایی نداشت پس هادم درسته؟ همچنین سرعت خواندن اطلاعان 31.1 بود البته کامپیوتر من یو اس بی 3 نیس بعدش که خواستم از سرعت نوشتن تست بگیرم اخطار داد و نگرفت مشکل چیه؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما دوست گرامی
سلام (عطا درست هست) .
1. با نصب برنامه موجود در پارتیشن هارد (WD Apps setup.exe) ، بطور اتوماتیک SES Driver هم نصب خواهد شد .
2. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید . با توجه به اینکه پورتهای usb جلوی کیس با استفاده از کابل به مادربرد متصل شده و ارتباط مستقیمی با آن ندارد ممکنه باعث افت ولتاژ بشه و در هاردهای پرتابل که منبع تغذیه جداگانه ای ندارند (مثل هاردهای آداپتوری) مشکلات متعددی ممکنه پیش بیاید . ضمناً دیده شده که این کابلها به درستی به مادربرد متصل نشده اند (جای دیتا و برق جابجا نصب شده) که باعث آسیب به هارد اکسترنال یا فلش مموری میشه .
3. هارد از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده و در نتیجه نیازی نیست که مجدداً پارتیشن بندی و فرمتش کنید . همان تک پارتیشن کفایت میکنه و برای مرتب کردن داده ها فولدر بندی کنید . اگر از هارد به خوبی استفاده بشه مشکلی پیش نمیآید . موقع کار جابجا نکنید و ضربه نزنید .
4. هارد شما درسته و مشکلی نداره . تست سرعت نوشتن با برنامه HDtune زمانی امکان پذیر هست که کل پارتیشنهای هارد حذف بشه که پیشنهاد میدم اینکار رو انجام ندید . در این حالت فقط میتونید تست خواندن بگیرید .
archi arch
05-12-2012, 09:31
سلام دوستان
میشه مدلی از هارد مای پسپورت وسترن 1 ترا را معرفی کنین که buffer size اون 32 یا 16 باشه.آخه من هر چی گشتم 8 هستن و میگن 8 نگیرین.مرسیییییی
ata.royalfalcon
05-12-2012, 12:36
سلام دوستان
میشه مدلی از هارد مای پسپورت وسترن 1 ترا را معرفی کنین که buffer size اون 32 یا 16 باشه.آخه من هر چی گشتم 8 هستن و میگن 8 نگیرین.مرسیییییی
سلام .
تمام هاردهای اکسترنال my passport دارای 8MB cache هستند . تقریباً بیشتر هاردهای اکسترنال پرتابل (نه فقط وسترن) 8MB cache دارند . معدود هاردهای اکسترنال پرتابل هستند که 16MB cache داشته باشند و به راحتی هم در بازار پیدا نمیشه .
32MB cache در هاردهای اکسترنال پرتابل فکر نمیکنم وجود داشته باشه ولی در هاردهای اینترنال 2.5 اینچی (لپتاپی) وجود داره مثلاً هارد هایبرید Momentus XT که قطعاً برای هارد اکسترنال ساخته نخواهد شد .
ata.royalfalcon
05-12-2012, 15:55
اینو تو فـیـسـبـوکـ دیدم گفتم اینجا هم بذارم :sq_8:
58793
بچه ها الان قیمت هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی ایران چنده؟ حدودا هم بگین بازم خوبه
ata.royalfalcon
06-12-2012, 17:08
بچه ها الان قیمت هارد 2 ترابایت 2.5 اینچی ایران چنده؟ حدودا هم بگین بازم خوبه
550 هزارتومن ...
یک هارد 1 ترا اکسترنل می خوام یچه مارکی بگیرم برام سرعت اش و ماندگاری و سخت جون بودن واسم مهمه
ata.royalfalcon
06-12-2012, 22:01
یک هارد 1 ترا اکسترنل می خوام یچه مارکی بگیرم برام سرعت اش و ماندگاری و سخت جون بودن واسم مهمه
silicon power armor a80 به خاطر ضد ضربه و ضد آب بودن پیشنهاد میدم .
silicon power armor a80 به خاطر ضد ضربه و ضد آب بودن پیشنهاد میدم .
لینک اش لطف می کنی بدی
این ها چه طور هستن سرعت هم ودور بالا هم برام مهمه
ADATA Portable SH12 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
data Dashdrive HV610 USB 3.0 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus Desk 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital Portable My Passport - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hasanoooooooo
07-12-2012, 11:01
اقا من يک هارد 1 ترا ميخوام نهايت 250 هزار تومن. سرعت read و رايتش خيلي برام مهم هست. اندازه و شکل و اينها هم اصلا مهم نيست. براي ارشيو فايل ميخوام. خواهشا مدلي که ذکر ميکنيد همراه با سرعت انتقال داده باشه. کمي گشتم و اين مدلهارو پيدا کردم. بنظرتون کدام يکي عمر و سرعت بيشتري داره؟
Seagate Backup Plus - 1TB
Western Digital Portable My Passport - 1TB
ADATA Portable SH14 1TB
ممنون
ata.royalfalcon
07-12-2012, 11:05
لینک اش لطف می کنی بدی
این ها چه طور هستن سرعت هم ودور بالا هم برام مهمه
ADATA Portable SH12 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
data Dashdrive HV610 USB 3.0 - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seagate Backup Plus Desk 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Western Digital Portable My Passport - 1TB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1. هارد سیگیتی که شما لینکشو گذاشتید آداپتوری (desktop) هست ، منظور شما پرتابل هست (لینک زیر - ستاره رو بردارید) ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Seagate-Backup-Plus-1TB
2. دیجی کالا مدل silicon power armor a80 یکترابایت رو نداره ولی لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سازنده هارد .
3. اکثر هاردهای پرتابل موجود در بازار 5400rpm هستند و دور بالا (7200rpm) نیستند . هاردهای پرتابل 7200rpm حداکثر 750 گیگ هستند و به راحتی در بازار ایران هم پیدا نمیشوند مثل مدل Seagate Goflex pro . اگر هارد ضد ضربه میخواهید که همان silicon power armor a80 خوبه در غیر اینصورت WD My Passport یا Seagate Backup Plus portable بهتر هست و با توجه به وجود برندهای معتبری چون وسترن و سیگیت نوبت به ADATA نمیرسه .
سلام بچه ها . لطفا راهنماییم کنین
من میخوام ی هارد اکسترنال بخرم . از سایت دیجی کالا هم قصد دارم بخرم . این مدل هارو تونستم پیدا کنم . کدومشو توصیه میکنین بخرم . میخوام ترجیحا حافظه اش بیشتر باشه . یو اس بی 3 باشه و تا جایی ک امکان داره ضد ضربه باشه ک البته این مورد برام زیاد مهم نیس . بیشتر هزینه برام مهمه و حجمش
ستاره رو بردارین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-Nh13-500GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-HD710-500GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-Dashdrive-HV610-USB3-500GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Western-Digital-My-Passport-500GB
بیشتر خودم این مدلو چشمم گرفته . این مدل آداپتور داره یا پرتابله ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-Dashdrive-HV610-USB3-750GB
البته اگه ارزششو داشته باشه میتونم ی ذره هم خودمو زیر فشار بگذارم و اینو بخرم . این چطوره ؟ حجمش چشممو گرفته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Seagate-Backup-Plus-1TB
ata.royalfalcon
09-12-2012, 14:49
سلام بچه ها . لطفا راهنماییم کنین
من میخوام ی هارد اکسترنال بخرم . از سایت دیجی کالا هم قصد دارم بخرم . این مدل هارو تونستم پیدا کنم . کدومشو توصیه میکنین بخرم . میخوام ترجیحا حافظه اش بیشتر باشه . یو اس بی 3 باشه و تا جایی ک امکان داره ضد ضربه باشه ک البته این مورد برام زیاد مهم نیس . بیشتر هزینه برام مهمه و حجمش
ستاره رو بردارین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-Nh13-500GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-HD710-500GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-Dashdrive-HV610-USB3-500GB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Western-Digital-My-Passport-500GB
بیشتر خودم این مدلو چشمم گرفته . این مدل آداپتور داره یا پرتابله ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/default.aspx?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Adata-Dashdrive-HV610-USB3-750GB
البته اگه ارزششو داشته باشه میتونم ی ذره هم خودمو زیر فشار بگذارم و اینو بخرم . این چطوره ؟ حجمش چشممو گرفته :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*.com/?Products=Computer&Product=Computer-HDD-Seagate-Backup-Plus-1TB
سلام .
1. به جزء مدل HD710 (لينك دوم) هيچكدام ضد ضربه نيستند .
2. اون مدلي كه چشم شما رو گرفته پرتابل هست .
3. مدل آخري توصيه ميشه ، كيفيتش هم خوبه و از برند معتبري هست ولي ضد ضربه نيست احتياط كنيد مشكلي پيش نمياد (موقع كار جابجا نكنيد ، تكان ندهيد و ضربه وارد نكنيد).
jabi7joon
09-12-2012, 19:34
سلام دوستان.. یه هارد اکسترنال 1 ترا می خوام usb3 ..(با آداپتور یا بدون آداپتور نمی دونم کدومشون بهتره؟)
برای بک آپ می خوام.. استفاده نمی خوام بکنم ازش زیاد.. سرعت بالا باشه کش 64 مگ اینا..
حالا ضد ضربه و ضد آب هم نبود نبود .. ( کشتی که نمی خوایم بگیریم باهاش )..
فکر کنم پیشنهاد این دوتا بشه..
کدوم بهتر هست؟
ata.royalfalcon
09-12-2012, 20:32
سلام دوستان.. یه هارد اکسترنال 1 ترا می خوام usb3 ..(با آداپتور یا بدون آداپتور نمی دونم کدومشون بهتره؟)
برای بک آپ می خوام.. استفاده نمی خوام بکنم ازش زیاد.. سرعت بالا باشه کش 64 مگ اینا..
حالا ضد ضربه و ضد آب هم نبود نبود .. ( کشتی که نمی خوایم بگیریم باهاش )..
فکر کنم پیشنهاد این دوتا بشه..
کدوم بهتر هست؟
سلام .
با توجه به اینکه در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فرمودید جابجایی ندارید و همچنین سرعت برای شما مهمه پس بهتره از انواع آداپتوری بخرید . seagate Backup Plus Desktop Drive پیشنهاد میشه .
نکته : هاردهای اکسترنال در مقایسه با هارد اینترنال بیشتر در معرض آسیب هستند پس در نگهداری دقت کنید .
Mehrdad092000
10-12-2012, 23:31
سلام دوستان
من یه هارد 500 وسترن دارم گارانتی سازگار کارت گارانتی ناشه کاری میکنن ؟من زنگ زدم گفتن اگه توی database باشه انجام میدن
راستی بگم اطلاعاتو نمیخوام تعویض میکنن؟بعدش چه هاردی بگیرم؟
my passport 750 se usb3 هستش
-----------------------------------------
یه هارد دیگم دارم برای یکی از دوستامه اونم مشکل پیدا کد اما نمیدونم اواژنگه یا سازگار اونم اونجا انجام میدن یا باید ببرم اوازنگ؟
ata.royalfalcon
11-12-2012, 09:51
سلام دوستان
من یه هارد 500 وسترن دارم گارانتی سازگار کارت گارانتی ناشه کاری میکنن ؟من زنگ زدم گفتن اگه توی database باشه انجام میدن
راستی بگم اطلاعاتو نمیخوام تعویض میکنن؟بعدش چه هاردی بگیرم؟
my passport 750 se usb3 هستش
-----------------------------------------
یه هارد دیگم دارم برای یکی از دوستامه اونم مشکل پیدا کد اما نمیدونم اواژنگه یا سازگار اونم اونجا انجام میدن یا باید ببرم اوازنگ؟
سلام .
همانطوريكه گفتند اگر اطلاعات هارد در ديتابيس وجود داشته باشه و در صورتيكه مشكل هارد به خاطر كاربر نباشه احتمالاً و شايد تعويض كنند .
در مورد هارد دوست شما ، اول ببريد سازگار (همراه با هارد خودتون) اگر در database وجود نداشت احتمالاً مربوط به يك شركت ديگه هست .
Mehrdad092000
11-12-2012, 16:45
باشه هاردمو میبرم توی گارانتی -بخوام تعویض کنن باید بگم اطلاعاتشو نمیخوام؟
اره هارده برای یه شرکت دیگس mahan it group این چه جوریه؟
هارده دوستم نمیدونید چ شده ؟سالم بود اطلاعاتو ریختم توی اما دیگه بعد یه ارور داد موقع ریختن بعد از ویندوز عوض کردم هاردو نمیشناخت خواستم فریمورشم اپدیت کنم نشد یه اررور میده $mft این از چیه؟
سلام میشه بگید بهترین مدل هاردهای اکسترنال پرتابل(بدون آداپتور) وسترن دیجیتال کدومه؟ از جهت سرعت و محکم بودن(حفاظت اطلاعات)
ممنون میشم جوابمو بدید:n16:
سلام میشه بگید بهترین مدل هاردهای اکسترنال پرتابل(بدون آداپتور) وسترن دیجیتال کدومه؟ از جهت سرعت و محکم بودن(حفاظت اطلاعات)
ata.royalfalcon
11-12-2012, 21:07
سلام .
هیچکدام از هاردهای وسترن پرتابل ، ضد ضربه نیستند و بدنه مستحکمی هم ندارند و در نتیجه باید دقت کنید . اگر برای win استفاده میکنید My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اگر برای mac میخواهید My Passport for Mac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .
مرسی بابت جوابتون
اشتباهی دوبار پستم ارسال شد خواستم یکی رو حذف کنم گزینه حذف رو پیدا نکردم:n13:
بافر توی هاردهای اکسترنال خیلی رو سرعت تاثیر داره؟ مثل اینکه بافرش این مدلی که گفتید،مای پسپورت، 8mb.
اگه خودتون بودید بین مدل سیلیکون پاور armor a80 و وسترن دیجیتال my passport کدوم مدل رو انتخاب میکردید؟
Mehrdad092000
11-12-2012, 22:17
داداش عطا اگه این هارده مارو تعویض کرد سازگار یا وسترن میده یا سیگیت احتمالا نه؟
به نظرت اینو توی بازار بفروشم هارد دیگه بگیرم؟ هارد محکم چی هست خوب باشه با ps3 هم سازگار باشه نیاز به هاب نداشته باشه
ata.royalfalcon
11-12-2012, 22:46
داداش عطا اگه این هارده مارو تعویض کرد سازگار یا وسترن میده یا سیگیت احتمالا نه؟
به نظرت اینو توی بازار بفروشم هارد دیگه بگیرم؟ هارد محکم چی هست خوب باشه با ps3 هم سازگار باشه نیاز به هاب نداشته باشه
اگر گارانتی قبول کنه و هارد رو تعویض کنن همان مدل قبلی رو میدن مگر اینکه موجودی نداشته باشند و از برند دیگه ای به شما بدهند که ممکنه مابه تفاوت بگیرند .در مورد مدل مناسب برای ps3 که Usb2 داشته باشه والا به جزء هارد اکسترنال آداپتوری WD element مدل دیگری به ذهنم نمیرسه . ولی اگر هارد پرتابل میخوای شاید بتونی silicon power armor a70 پیدا کنی که هم ضد ضربه و آب هست و هم usb2 هست .
Mehrdad092000
12-12-2012, 02:18
انشالا که عوض کنن یه بار رفته بودم دیدم عوض میکردن اما نمیدونم برای منم عوض کنن یا نه
یه بار سیگیت 2 ترا ادابتور گرفتن روز اول سوخت بردم برام عوض کردن سیگیت نداشتن وسترن دادن و اضافه گرفتن همونجور که شما گفتی
-----------------------------
وسترن المنت دارم هاردش الان توی pc هستش :d از باکس در اوردم
یه بدون ادابتور میخوام مقاوم -سلیکون و adata چجورین؟ همین ضد اب و ...
reza3322
12-12-2012, 02:22
سلام
من یه هارد وسترن دیجیتال my book essential 1tb دارم که گارانتی سازگار ارقامه و تا 1/06/2013 گارانتی داره و خیلی کم استفاده شده
تصمیم دارم این هارد رو بفروشم و یه هارد وسترن دیجیتال my passport 1tb بخرم
هارد خودم رو چند بفروشم که مناسب باشه؟ چون با نو هیچ تفاوتی نداره
در کل تصمیمم درسته؟
مرسی
درود بر شما
قصد خرید یک هارد اکسترنال رو دارم. دیروز یه هارد توشیبا دیدم که 245 قیمت گرفتم الان داشتم جستجو میکردم این لینک رو دیدم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود فروشنده هم بهم گفت قیمتی که به دیگر خریدارها میده 285 تومن هست ولی برای من چون چند چیز دیگه هم خریدم قیمت خریدشو با کمترین سود میده...
بهش گفتم کمی تحقیق میکنم و بهش خبر میدم که برام کنار بذاره یا برند دیگه ای بخرم.
میخواستم از شما اساتید سوال بپرسم هارد توشیبا در مقایسه با وسترن و سیگیت چگونه ست؟
من که اینهمه پول میدم میتونم کمی هزینه بیشتری بکنم و هارد بهتری بخرم...برام کیفیت و سخت جونی و سرعت انتقال بالای اطلاعات خیلی مهمه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
ata.royalfalcon
12-12-2012, 12:56
درود بر شما
قصد خرید یک هارد اکسترنال رو دارم. دیروز یه هارد توشیبا دیدم که 245 قیمت گرفتم الان داشتم جستجو میکردم این لینک رو دیدم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود فروشنده هم بهم گفت قیمتی که به دیگر خریدارها میده 285 تومن هست ولی برای من چون چند چیز دیگه هم خریدم قیمت خریدشو با کمترین سود میده...
بهش گفتم کمی تحقیق میکنم و بهش خبر میدم که برام کنار بذاره یا برند دیگه ای بخرم.
میخواستم از شما اساتید سوال بپرسم هارد توشیبا در مقایسه با وسترن و سیگیت چگونه ست؟
من که اینهمه پول میدم میتونم کمی هزینه بیشتری بکنم و هارد بهتری بخرم...برام کیفیت و سخت جونی و سرعت انتقال بالای اطلاعات خیلی مهمه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر
سلام .
از فروشنده بپرسيد كه آيا توشيبا مدل Canvio 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داره يا خير ؟ چون مدلهاي Canvio 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Canvio Basics 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با داشتن shock sensor and ramp در مقابل ضربه و يا سقوط مقاومتر از توشيبا مدل Automatic Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) يا مدلهاي ديگر هست .
سلام .
از فروشنده بپرسيد كه آيا توشيبا مدل Canvio 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داره يا خير ؟ چون مدلهاي Canvio 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Canvio Basics 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با داشتن shock sensor and ramp در مقابل ضربه و يا سقوط مقاومتر از توشيبا مدل Automatic Backup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) يا مدلهاي ديگر هست .
سپاس از جواب
در این مورد حتما سوال میپرسم...
جدای از این مقایسه ی ضد ضربه بودن؛ برند توشیبا برای هارد، نسبت به سیگیت و وسترن و ای دیتا ارجحیت دارد؟ و یا کلا ارزش این خرید رو شما چطور ارزیابی میکنید؟
reza3322
12-12-2012, 13:57
سلام
من یه هارد وسترن دیجیتال my book essential 1tb دارم که گارانتی سازگار ارقامه و تا 1/06/2013 گارانتی داره و خیلی کم استفاده شده
در کل تصمیمم درسته؟
مرسی
Arash1003
12-12-2012, 21:19
سلام
میخوام یه هارد اکسترنال یک ترا "2.5 و یا یک هارد اکسترنال دو ترا "3.5 بخرم (قصد دارم در خونه ازش استفاده کنم و زیاد جابجا نمیشه)
راستشش قصد داشتم یک ترا "2.5 اینچی بخرم ولی رفتم بازار دیدم دو ترا "3.5 اینچی بصرفه تره
اولی حدود 270 و دومی حدود 385 هست ( البته با توجه به مارک کمی بالاتر یا پایین تر هست)
خودم نظرم روی سیگیت یا وسترن هست
بنظرتون 2.5 بخرم یا 3.5 و از چه مارکی؟
Mehrdad092000
12-12-2012, 21:26
عطا جان این پست های مارم جواب بدی ممنون میشم
#4702 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
#4709 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ata.royalfalcon
13-12-2012, 12:02
سپاس از جواب
در این مورد حتما سوال میپرسم...
جدای از این مقایسه ی ضد ضربه بودن؛ برند توشیبا برای هارد، نسبت به سیگیت و وسترن و ای دیتا ارجحیت دارد؟ و یا کلا ارزش این خرید رو شما چطور ارزیابی میکنید؟
توشیبا یکی از برندهای معتبری هست و محصولات متنوعی هم تولید میکند . اما نمیدونم گارانتی آن در ایران معتبر هست یا خیر و در صورت مشکل آیا تعمیر آن در ایران بسادگی امکانپذیر هست یا خیر (مثل هاردهای سیگیت) .
adata هم که تولید کننده هارد نیست . بعبارت دقیقتر فقط باکس تولید میکند و از هاردهای دیگر کمپانی استفاده میکند (خریدشو توصیه نیمکنم). عکس زیر تولید کنندگان واقعی هارد را میبینید .
سلام
میخوام یه هارد اکسترنال یک ترا "2.5 و یا یک هارد اکسترنال دو ترا "3.5 بخرم (قصد دارم در خونه ازش استفاده کنم و زیاد جابجا نمیشه)
راستشش قصد داشتم یک ترا "2.5 اینچی بخرم ولی رفتم بازار دیدم دو ترا "3.5 اینچی بصرفه تره
اولی حدود 270 و دومی حدود 385 هست ( البته با توجه به مارک کمی بالاتر یا پایین تر هست)
خودم نظرم روی سیگیت یا وسترن هست
بنظرتون 2.5 بخرم یا 3.5 و از چه مارکی؟
سلام .
هرکدام مزایا و معایبی دارند 3.5 اینچی ها بزرگ و جاگیر هستند و حمل و نقل آن اصلاً راحت نیست ضمن اینکه اگر به حالت عمودی (ایستاده) روی میز بذارید امکان سقوط و در نتیجه خرابی هارد وجود دارد . ولی هاردهای اکسترنال 3.5 اینچی با داشتن منبع تغذیه مستقل هیچ مشکلی از بابت کمبود ولتاژ usb ندارند و حتی میتوان از usb hub هم استفاده کرد .
هاردهای 2.5 اینچی کوچک هستند کاملاً مناسب برای جابجایی و جای زیادی را اشغال نمیکنند و راه اندازی آن هم ساده تر هست ، کافیست آنرا به پورت usb بزنید . کابل usb این هاردهای پرتابل هم کوتاه هست و حتی نمیتوان از کابلهای رابط افزایش طول استفاده کرد . چون ممکنه با افت ولتاژ روبرو بشه و هارد راه اندازی نشود .
خلاصه اگر اصلاً جابجایی ندارید یا خیلی کم جابجا میکنید و همچنین به حجم بالاتری نیاز دارید که حتماً دوترابایت رو بخرید . در غیر اینصورت اگر زیاد جابجا میکنید حتماً از انواع 2.5 اینچی را بخرید .
در مورد برند و مدل انتخابی :
اگر هارد پرتابل میخواهید و اگر قابلیت قفل گذاری برای شما مهمه که WD my passport بخرید . seagate backup plus هم مدل خوبی هست .
اگر هارد آداپتوری میخواهید و همچنین اگر سرعت برای شما مهمه seagate backup plus را بخرید که پرسرعتتر از WD my book هست در عوض زود گرم میکنند و به دماهای بالاتری هم میرسند که توصیه میشه از فن استفاده کنید . هارد WD my book خنکتر و بیصداتر هست و همچنین قابلیت hardware encryption دارند .
ata.royalfalcon
13-12-2012, 12:17
انشالا که عوض کنن یه بار رفته بودم دیدم عوض میکردن اما نمیدونم برای منم عوض کنن یا نه
یه بار سیگیت 2 ترا ادابتور گرفتن روز اول سوخت بردم برام عوض کردن سیگیت نداشتن وسترن دادن و اضافه گرفتن همونجور که شما گفتی
-----------------------------
وسترن المنت دارم هاردش الان توی pc هستش :d از باکس در اوردم
یه بدون ادابتور میخوام مقاوم -سلیکون و adata چجورین؟ همین ضد اب و ...
بنظر من هارد silicon power armor a70 مناسبه که usb2 هم هست و فکر نمیکنم مشکلی با ps3 هم داشته باشه . دقت کنید که اینترفیس مدل a80دusb3 هست .
سلام
من می خوام یه پاسپورتی 1 ترا بگیرم نظرتون رو راجب هارد سونی می خواستم الان بیشتر نظرم روی my passport western هست می خواستم بدونم سونی از هارد های کدوم شرکت استفاده می کنه و کیفیتش چجوریه ?
و یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه هارد رو بیشتر برای فیلم دیدن روی LED TV می خوام و فقط usb 2 رو ساپورت می کنه معمولا هارد usb 3 رو به usb 2 وصل می کنیم کار میکنه اما با سرعت usb2 اما تو led حتما باید usb 2 باشه !
حالا سوال اینجاست اینکه روی هارد نوشته usb3 + usb 2 منظورش همین جمله ی بالاست یا اینکه من اینو به led وصل کنم خودش usb 2 رو دیتکت می کنه ؟؟
می ترسم برم 300 تومن پول بدم بعد نشناستش بیچاره شم ! :n13:
Mehrdad092000
14-12-2012, 00:44
بنظر من هارد silicon power armor a70 مناسبه که usb2 هم هست و فکر نمیکنم مشکلی با ps3 هم داشته باشه . دقت کنید که اینترفیس مدل a80دusb3 هست .
ممنون
میگن بعضی هارد جدید ها usb3 روی ps3 هم بدون هاب میاد
نظرت راجبه adata چیه؟
میشه قیمت های سلیکون و adata کلا سری ضد ضربه و ابو بنویسی
ata.royalfalcon
14-12-2012, 10:53
سلام
من می خوام یه پاسپورتی 1 ترا بگیرم نظرتون رو راجب هارد سونی می خواستم الان بیشتر نظرم روی my passport western هست می خواستم بدونم سونی از هارد های کدوم شرکت استفاده می کنه و کیفیتش چجوریه ?
و یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه هارد رو بیشتر برای فیلم دیدن روی LED TV می خوام و فقط usb 2 رو ساپورت می کنه معمولا هارد usb 3 رو به usb 2 وصل می کنیم کار میکنه اما با سرعت usb2 اما تو led حتما باید usb 2 باشه !
حالا سوال اینجاست اینکه روی هارد نوشته usb3 + usb 2 منظورش همین جمله ی بالاست یا اینکه من اینو به led وصل کنم خودش usb 2 رو دیتکت می کنه ؟؟
می ترسم برم 300 تومن پول بدم بعد نشناستش بیچاره شم ! :n13:
سلام .
می خواستم بدونم سونی از هارد های کدوم شرکت استفاده می کنه و کیفیتش چجوریه ?
یکی از دوستان هارد sony hd-eg5 500 داشتن که از روی firmware مشخص شد که از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده بود . البته نمیتوان با اطمینان گفت که سونی برای تمامی هاردهای اکسترنال فقط از هارد سیگیت استفاده میکنه ، مثلاً فرض کنید برای تولیدات سال 2011 با سیگیت قرارداد داشته و برای سال 2012 با وسترن قرارداد بسته ...
اینترفیس هارد my passportدusb3 هست ، usb3 + usb2 هم یک ترقند تبلیغاتی هست و اگر LED شما هاردهای usb3 را شناسایی نمیکنند پس نخرید .
ata.royalfalcon
14-12-2012, 11:19
ممنون
میگن بعضی هارد جدید ها usb3 روی ps3 هم بدون هاب میاد
خودم چون تست نکردم نمیتونم با اطمینان تایید کنم . پیشنهاد میدم از یکی هارد usb3 قرض بگیری و روی ps3 تست کنی .
نظرت راجبه adata چیه؟
پیشنهاد میدم از برندهای دیگری خرید کنی . همون مدلی که گفتم خوب هست .
Mehrdad092000
14-12-2012, 11:26
بّرند های دگه منظروت وسترنه؟
مالا من که از این وسترن ها خیلی ناراضیم وافا مضخرفه این سریش
Adata که خیلی تعریف میکنن
هارد های داخلی این Adata و سلیکون چین؟
ata.royalfalcon
14-12-2012, 11:58
Adata که خیلی تعریف میکنن
نه منظورم وسترن نبود . اینترفیس my passportدusb3 هست و فکر نمیکنم مناسب ps3 باشه .
از برند adata ضد ضربه و آب مدل SH93 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ولی توصیه میکنم در درجه سیلیکون پاور armor a70 رو بخرید .
با اطمینان نمیشه گفت از چه هاردی استفاده میکنن . اینها تولید کننده واقعی هارد نیستند و از هر هاردی ممکنه استفاده کنند . تولید کنندگان واقعی هارد کم هست (عکس زیر) و تا اونجایی که میدونم adata بیشتر از هاردهای توشیبا استفاده میکنه . حتی سیلیکون پاور در بعضی از مدلها از هارد وسترن استفاده میکنه .
خودم 10 عدد هارد وسترن دارم جمعاً 20 ترابایت آرشیو این مدلها مثل مدل WD element از هاردهای Green استفاده میکنند (عکس پیوست) . کاملاً سلام و بدون حتی یک عدد بدسکتوری . من که کاملاً راضی هستم .
خودم چون تست نکردم نمیتونم با اطمینان تایید کنم . پیشنهاد میدم از یکی هارد usb3 قرض بگیری و روی ps3 تست کنی .
پیشنهاد میدم از برندهای دیگری خرید کنی . همون مدلی که گفتم خوب هست .
اتفاقا یکی از چیزایی که باعث شده بود هارد های سونی نظرمو جلب کنه سازگاری کامل با ps3 و تلوزیون های براویای خودشه
ولی ظاهرا 1 تراش اصلا پیدا نمیشه اگرم باشه خیلی گرونه !
Ali_softcenter
14-12-2012, 15:05
سلام دوستان
من یه مشاوره خیلی مهم نباز دارم
من میخوام یه هارد پاسپورتی بگیرم.
منتهی چون خواهرم لندن هست و داره برای کریسمس میاد ایران میخوام بگم از اون ور برام بیاره.
بهترین هارد اکسترنال دنیا چیه؟؟؟ بهتر از وسترن هم چیزی هست؟؟؟ چیزی هست چینی مینی نباشه؟
میشه کمک کنید؟؟؟
Mehrdad092000
14-12-2012, 15:59
نه منظورم وسترن نبود . اینترفیس my passportدusb3 هست و فکر نمیکنم مناسب ps3 باشه .
از برند adata ضد ضربه و آب مدل SH93 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست ولی توصیه میکنم در درجه سیلیکون پاور armor a70 رو بخرید .
با اطمینان نمیشه گفت از چه هاردی استفاده میکنن . اینها تولید کننده واقعی هارد نیستند و از هر هاردی ممکنه استفاده کنند . تولید کنندگان واقعی هارد کم هست (عکس زیر) و تا اونجایی که میدونم adata بیشتر از هاردهای توشیبا استفاده میکنه . حتی سیلیکون پاور در بعضی از مدلها از هارد وسترن استفاده میکنه .
خودم 10 عدد هارد وسترن دارم جمعاً 20 ترابایت آرشیو این مدلها مثل مدل WD element از هاردهای Green استفاده میکنند (عکس پیوست) . کاملاً سلام و بدون حتی یک عدد بدسکتوری . من که کاملاً راضی هستم .
دوست عزیز نمیگن اونکی هارداش بده ولی این my passportia واقا مضخرفه نه؟
خودم یه المنتادابتوری خریدم از باکسش در اوردم الان توی pcهستش هاردشم گرینه
سلیکون یعنی از Adta بهتره؟
سلیکون مدل های دیگه مثل a80 هم داره اون چطوره؟
lمیشه سری قیمت هارد های سلیکون و Adata بدید حدودی
ممنون میشم
Mehrdad092000
14-12-2012, 16:02
اتفاقا یکی از چیزایی که باعث شده بود هارد های سونی نظرمو جلب کنه سازگاری کامل با ps3 و تلوزیون های براویای خودشه
ولی ظاهرا 1 تراش اصلا پیدا نمیشه اگرم باشه خیلی گرونه !
دوست عزیز این سونی ها sub3 با ps3 هماهنگه؟ps3 های اسلیمو میگم
Ali_softcenter
14-12-2012, 17:09
یکی جواب ما رو بده لطفا :n22:
شرکت Sony به تازگی سری جدیدی از هاردهای اکسترنال جدید خود را به بازار معرفی کرده است. این محصولات که با سریHD-PGS به بازار معرفی شدهاند، با تلویزیونهای Bravia و کنسولهای بازی PS3 این شرکت سازگاری دارند.
این محصولات امکان ضبط و ذخیره برنامههای تلویزیونی از طریق کابل یا تیونر متصل به تلویزیونهای Bravia را داشته و امکان نسخهبرداری از ویدئوها به صورت مستقیم از طریق دوربینهای فیلمبرداری دیجیتال این شرکت را به کاربرانشان میدهند. هارد 500 گیگابایتی این سری در رنگهای مشکی و سفید طراحی شده و دارای یک لایه بیرونی ضد خش هم هست.
برنامه کاربردی روی این هارد دیسک امکان تماشای فیلمها و عکسهای با فرمت AVCHD از طریق اتصال به PS3 با کابل USB به کاربرانش میدهد. اطلاعات ذخیره شده روی این هارد دیسک 5/2 اینچی به صورتی امن با برنامههای کاربردی امنیتی و پشتیبان حفاظت میشوند. کاربران این محصول میتواند امنیت اطلاعاتشان را از طریق گذاشتن رمز هم افزایش بدهند.
این دستگاه امکان سازگاری با سیستم عاملهای ویندوز و MAC را داشته و از یک کابل USB 3.0 هم بهره میبرد.
دوست عزیز این سونی ها sub3 با ps3 هماهنگه؟ps3 های اسلیمو میگم
دوست عزیز در مورد ps3 زیاد اطلاعات ندارم اما الان این به چشمم خورد
Can a 1TB external hard drive work with a PS3 slim?
The PS3 only recognizes external storage in the FAT32 format. Your Iomega drive is probably in NTFS. If you want to use the drive on the PS3, you'll have to format it to FAT32. Formatting it will delete all those movies, music, & pictures (you probably knew that already, though).
:n01:
سلام دوستان
منتهی چون خواهرم لندن هست و داره برای کریسمس میاد ایران میخوام بگم از اون ور برام بیاره.
بهترین هارد اکسترنال دنیا چیه؟؟؟ بهتر از وسترن هم چیزی هست؟؟؟ چیزی هست چینی مینی نباشه؟
میشه کمک کنید؟؟؟
ببخشیدا ولی شما الان توی آمریکا هم آیفون بخرید ساخت چینه چینی بودن فکر نمی کنم دلیل بر بد بودن جنس باشه کلا چندتا شرکت تولید کننده هارد هستن و بقیه هم هاردهاشونو از همین برندها می خرن و فقط ظاهرشو تغییر میدن وسترن یکی از همین تولید کننده هاست و اگه نظر شخصی منو بخواید از همه کیفیت کارش بالاتره ! تعریف هاردهای بوفالو رو هم خیلی شنیدم اگه میشه اساتید در موردش یه توضیح مختصر بدن
ممنون
ursamajor
14-12-2012, 18:36
سلام به آقا عطا
چجوری میشه فهمید که در هارد اکسترنال از چه هاردی استفاده شده؟ مثلا سری HD710
Ali_softcenter
14-12-2012, 18:58
ببخشیدا ولی شما الان توی آمریکا هم آیفون بخرید ساخت چینه چینی بودن فکر نمی کنم دلیل بر بد بودن جنس باشه کلا چندتا شرکت تولید کننده هارد هستن و بقیه هم هاردهاشونو از همین برندها می خرن و فقط ظاهرشو تغییر میدن وسترن یکی از همین تولید کننده هاست و اگه نظر شخصی منو بخواید از همه کیفیت کارش بالاتره ! تعریف هاردهای بوفالو رو هم خیلی شنیدم اگه میشه اساتید در موردش یه توضیح مختصر بدن
ممنون
حالا چرا میزنی داداش؟
سوال پرسیدن عیبه؟
ata.royalfalcon
14-12-2012, 19:19
سلام به آقا عطا
چجوری میشه فهمید که در هارد اکسترنال از چه هاردی استفاده شده؟ مثلا سری HD710
سلام
والا با قاطعیت نمیشه گفت . اگر هارد دست شماست برنامه AIDA64 Extreme Edition را دانلود و نصب کنید و از قسمت storage بررسی کنید آیا مشخصات واقعی هارد را نوشته یا خیر . عکس زیر مربوط به هارد اینترنال لپتاپم هست . متاسفانه هارد اکسترنال غیر از وسترن و سیگیت ندارم اگر کسی هاردی غیر از وسترن و سیگیت داره ممنون میشم یه تست کنه .
اگر روش بالا جواب نداد از قسمت info برنامه HDtune با توجه به firmware شاید معلوم بشه از چه نوع هاردی استفاده شده . مثلاً طبق عکس زیر که مربوط به هارد اکسترنال 750 گیگ مدل HD710 هست میتوان فهمید که از هارد توشیبا استفاده شده (Firmware AX001A) .
Ali_softcenter
14-12-2012, 19:22
جالبه...من اومدم اینجا پست زدم که کاربران فعال اینجا منو راهنمایی کنن...بعد جواب پست های دیگه رو میدن فقط...:n27:
سلام
عطا جان دیگه کم کم باید یه هارد بخرم،وسترن بدون آداپتور بهم پیشنهاد میدی بخرم یا با آداپتورشو؟(الان یه دونه بدون آداپتور دارم و دیگه فرقی نمیکنه که هارد بعدی رو که میخرم با آداپتور باشه یا بدون آداپتور.)اگر جای من بودی کدومشو میخریدی؟
و اگر هنوز قیمت هاردو داری ممنون میشم قیمتم بهم بدی:n16:(با آداپتور و بدون آداپتور وسترن 1ترا)
ata.royalfalcon
14-12-2012, 19:38
سلام دوستان
میشه کمک کنید؟؟؟
سلام .
1. پیشنهادم اینه که WD My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخرید به همراه کیف مخصوص WD Nomad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای محافظت بیشتر هارد . کافیست هارد را داخل آن بذارید و برای استفاده هم نیازی نیست هارد را از داخل آن دربیارید . یه دریچه کوچکی دارد که میتونید کابل رو به آن وصل کنید .
2. حتی بهترین برند هم احتمال خرابی دارند . نکته مهم نگهداری مناسب و درست هست تا هارد خراب نشه .
جالبه...من اومدم اینجا پست زدم که کاربران فعال اینجا منو راهنمایی کنن...بعد جواب پست های دیگه رو میدن فقط...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجله نکنید :n29:
ata.royalfalcon
14-12-2012, 20:04
امروز رفتم بیرون نهار پیتزا خوردم :n01: بعد از ظهر هم رفتم هایپر استار چند تا هارد اکسترنال بود که قیمتشو میذارم .
ADATA HV610 500GB د2.198.000 ریال
ADATA HD710 500GB د2.565.000 ریال
ADATA SH14 500GB د2.411.000 ریال
ADATA NH13 1TB د3.159.000 ریال
ADATA CH11 1TB د2.791.000 ریال
ADATA HD710 1TB د3.326.000 ریال
ADATA SH14 750GB د2.950.000 ریال
ADATA SH14 1TB د3.159.000 ریال
sony HD-EG5 500GB د1950.000 ریال
WD my passport 500GB د2.150.000 ریال
ata.royalfalcon
14-12-2012, 20:22
سلام
عطا جان دیگه کم کم باید یه هارد بخرم،وسترن بدون آداپتور بهم پیشنهاد میدی بخرم یا با آداپتورشو؟(الان یه دونه بدون آداپتور دارم و دیگه فرقی نمیکنه که هارد بعدی رو که میخرم با آداپتور باشه یا بدون آداپتور.)اگر جای من بودی کدومشو میخریدی؟
و اگر هنوز قیمت هاردو داری ممنون میشم قیمتم بهم بدی:n16:(با آداپتور و بدون آداپتور وسترن 1ترا)
سلام .
اگر هارد فعلی شما هیچ مشکلی پیدا نکرده باشه و همچنین اگر این هارد به خاطر پرتابل بودنش شما رو اذیت نکرده باشه پیشنهاد میدم بازهم پرتابل بخرید . هاردهای پرتال کوچک و جمع و جور هستند ولی بیشتر از هاردهای آداپتوری اذیت میکنند مثلاً طول کوتاه سیم باعث میشه نتونید جای مناسبی پشت کیس پیدا کنید و اگر از usb hub استفاده بشه ممکنه به خاطر افت ولتاژ هارد روشن نشه مشروط بر اینکه از usb hub آداپتوری استفاده کنید .
در مورد قیمت والا قیمت دقیق ندارم :n03: .
ursamajor
15-12-2012, 00:32
این هم خدمت آقا عطا
زحمت ترجمش با شما:n02:
Mehrdad092000
15-12-2012, 01:11
عطا جون چه هاردی به نظرت خوبه بگیرم؟ این ضد ضربه ها واقا کارایی دارن؟ hitachi چطوره؟ slicon قیمت نگرفتی؟ راستی یه جایه خوب برای خرید کجاست توی مجتمع های نزدیک طالاقانی
reza3322
15-12-2012, 02:11
دوستان خواهشا بنده رو راهنمایی بفرمایید
در کل تصمیمم درسته؟
مرسی
ata.royalfalcon
15-12-2012, 08:34
این هم خدمت آقا عطا
زحمت ترجمش با شما:n02:
هارد سامسونگ هست .
Ali_softcenter
15-12-2012, 08:51
سلام .
1. پیشنهادم اینه که WD My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را بخرید به همراه کیف مخصوص WD Nomad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای محافظت بیشتر هارد . کافیست هارد را داخل آن بذارید و برای استفاده هم نیازی نیست هارد را از داخل آن دربیارید . یه دریچه کوچکی دارد که میتونید کابل رو به آن وصل کنید .
2. حتی بهترین برند هم احتمال خرابی دارند . نکته مهم نگهداری مناسب و درست هست تا هارد خراب نشه .
عجله نکنید :n29:
ممنون از پیشنهادتون
نظرتون رو راجع به این هم میگید لطفا؟
SH14 Water Resistant/Shockproof USB 3.0 External Hard Drive
یا این
هر دو فکر کنم ضد ضربه هستند
////////////////
همچنین میشه لطفا تفاوت بین دو مدل ضد ضربه HD710 و SH14 رو بفرمایید؟
ata.royalfalcon
15-12-2012, 09:44
عطا جون چه هاردی به نظرت خوبه بگیرم؟ این ضد ضربه ها واقا کارایی دارن؟ hitachi چطوره؟ slicon قیمت نگرفتی؟ راستی یه جایه خوب برای خرید کجاست توی مجتمع های نزدیک طالاقانی
والا بنظرم silicon power armor a70 مناسب شما هست . يه pdf ضميمه كردم مربوط به يه مجله اي هست كه اين مدل را تست كرده و عملكرد خوبي هم داشته . جايي كه ديروز رفتم سيليكون پاور نداشتند ولي قيمتش تقريباً مشابه انواع ضد ضربه adata هست كه در صفحه پيش گذاشتم . براي خريد بنظرم مركز كامپويتر ايران يا پاساژ رضا پيشنهاد ميشه .
يه نكته ، گرچه اين هارد ضد ضربه هست ولي توصيه ميكنم مثل يك هارد معمولي ازش نگهداري كنيد .
ata.royalfalcon
15-12-2012, 10:14
ممنون از پیشنهادتون
نظرتون رو راجع به این هم میگید لطفا؟
SH14 Water Resistant/Shockproof USB 3.0 External Hard Drive
یا این
هر دو فکر کنم ضد ضربه هستند
////////////////
همچنین میشه لطفا تفاوت بین دو مدل ضد ضربه HD710 و SH14 رو بفرمایید؟
هارد HD710 داراي استاندارد IPX7 هست ، به معني اين هست كه ميتونيد هارد را حداكثر تا عمق 1 متر به مدت 30 دقيقه زير آب نگه داريد و چيزي نشه . ولي هارد SH14 كه داراي استاندارد IPX4 هست تنها در برابر پاشش يا ريزش آب مقاوم هست و نميتونيد مثل HD710 زير آب فرو كنيد .
توضيح در مورد سطح استانداردها .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ingress_protection
در مورد تفاوت استاندارد MIL-STD-810G هارد HD710 و MIL-STD-810F هارد SH14 من اطلاعي ندارم ...
ata.royalfalcon
15-12-2012, 10:27
دوستان خواهشا بنده رو راهنمایی بفرمایید
در کل تصمیمم درسته؟
مرسی
سلام .
قيمت دقيق رو نميتونم بدم . پيشنهاد ميدم در انجمن هاي خريد و فروش يه تاپيك بزنيد تا قيمت هارد معلوم بشه (حتي ميتونيد با ديتا بفروشيد و اگر ديتاها ارزشمند باشه ميتونيد به قيمت بيشتري بفروشيد) . براي اطمينان از صحت و سلامتي هارد از قسمت health برنامه hdtune يه عكس در اون تاپيك آپلود كنيد تا ثابت بشه هارد مشكلي نداره .
ولي بنظر من اينكار رو نكنيد .
Ali_softcenter
15-12-2012, 10:50
هارد HD710 داراي استاندارد IPX7 هست ، به معني اين هست كه ميتونيد هارد را حداكثر تا عمق 1 متر به مدت 30 دقيقه زير آب نگه داريد و چيزي نشه . ولي هارد SH14 كه داراي استاندارد IPX4 هست تنها در برابر پاشش يا ريزش آب مقاوم هست و نميتونيد مثل HD710 زير آب فرو كنيد .
توضيح در مورد سطح استانداردها .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ingress_protection
در مورد تفاوت استاندارد MIL-STD-810G هارد HD710 و MIL-STD-810F هارد SH14 من اطلاعي ندارم ...
ممنون به نظر شما از نظر کیفی بین این هارد ها و اون مدل وسترن خیلی تفاوت عمده وجود داره؟ چون میخوام کمی ارزون تر برام در بیاد..مثلا 640 گیگ HD710 رو میتونم با 57 پوند یا یورو ( دقیق نمیدونم) از این سایت خریداری کنم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e_Hard_Drive-Black_/index.html
ولی خب برای 500 گبگ وسترن باید 59 یورو یا پوند بپردازم
برای همین میخوام بدونم اگه از نظر کیفی تفاوت خیلی عمده ای ندارن...a-data رو بخرم.
البته این به شرطی هست که سیلیکون پاور رو پیشنهاد ندید به جای A-data چون فعلا تو نخ سلیکون پاور نرفتم.
2- بعد یک سوال دیگه...البته من هنوز نرفتم بازار این ها رو قیمت کنم در ایران...ولی به نظر شما با توجه به قیمت ارز...اگه من بخوام معادل پولش رو به پوند یا یورو به شخصی که برام میاره بدم...می صرفه اصلا ؟یا همین قیمتی که اینجا هست برام در میاد؟
روشن تر بگم مثلا خواهرم یکی از این هارد ها رو برای من به پوند میخره 57 . من میخوام معادلش رو بهش پرداخت کنم یعنی اینجا پوند هر چند هست من میخوام بهش بدم.حالا یا پوند بخرم بدم بهش یا معادل ریالیش!
بازم به نظرتون ارزون تر برام میفته؟
کلی میخوام بدونم...
مرسی
brave_ie
15-12-2012, 12:36
دوستان سلام:n01:
هارد SH12 رنگ آبی موجود هستش آیا؟ اگر هست چند میشه پیدا کرد؟
یه هارد قشنگ و ضدضربه اگه کمتر از 200 میشناسید (500) معرفی میکنین؟
یا اگر با این قیمت آفر بهتری دارید بدید ممنون میشم:n11:
brave_ie
15-12-2012, 13:13
در ضمن
این مدلا خوبن آیا؟
ADATA Portable HD710 - 500GB
Adata Dashdrive HV610 USB 3.0 - 500GB
:n16:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.