مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<
ata.royalfalcon
01-03-2014, 21:25
عذرخواهی مجدد برای این همه سوال !
منظور از Initialized چیه ؟ باید چیکار کنم ؟؟
پس از Zero fill کردن که کلیه اطلاعات از بین میرود ؛ برای اینکه بتونید پارتیشن بندی و سپس High level format کنید ابتدا باید هارد را بصورت GPT یا MBRد، Initialize کنید . برای اینکار میتونید از طریق Disk managment ویندوز هم اقدام کنید . طبق عکس زیر روي قسمت سمت چپ راست كليك كنيد و initialize disk رو انتخاب کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرحله بعد گزینه MBR رو انتخاب کنید .
نکته : اگر Sector size هارد دیسک 512 بایتی باشد و همچنین اگر حجم آن بیشتر از 2TB هست باید GPT را انتخاب کرد .
یه هارد ۵۰۰ برای ست آپ باکس خریدم
الان یه ۱ ترا سیگیت سفارش دادم ولی امروز یه چیزی متوجه شدم موندوم کدوم درسته
ابن سیگیت اسلیم که جدیده کدوم یکی هست
یا
لینک دوم مربوط به digikala هست
یکی بنظرم شیار داره اون یکی نه تفاوتشون چیه کدوم اصلی؟
ata.royalfalcon
02-03-2014, 10:13
یه هارد ۵۰۰ برای ست آپ باکس خریدم
الان یه ۱ ترا سیگیت سفارش دادم ولی امروز یه چیزی متوجه شدم موندوم کدوم درسته
ابن سیگیت اسلیم که جدیده کدوم یکی هست
یا
لینک دوم مربوط به digikala هست
یکی بنظرم شیار داره اون یکی نه تفاوتشون چیه کدوم اصلی؟
دوجور Slim Portable Drive ساخته شده . مدل اوليه كه usm بوده (همانيكه در سايت ديـجـيـكـالـا هست) و مدل بعدي كه وارد بازار شده ساده بوده و قسمت انتهايي جدا شدني نبود .
بنظر من به جزء شكل ظاهر ، اندازه هاي آن و احتمالاً امكانات نرم افزاري فرقي ندارند ؛ بنظر من از مدلهاي جديد خريداري كنيد مگر اينكه قابليت usm براي شما خيلي مهم باشد كه در اينصورت بايد از انواعي انتخاب كنيد كه قسمت انتهايي آن قابل جدا شدن باشد .
قابليت usm چیه؟ چه مزیتی داره؟
از بابت اندازه کدوم جمع جورتره؟ میشه ابعادشون را باهم مقایسه کنید؟
چرا مدل دومی تو سایت سیگیت نیست.؟
از هردو ۱ ترا و ۲ترا موجود هست؟
ata.royalfalcon
02-03-2014, 12:32
هارد هاي اكسترنالي كه قسمت انتهايي آن قابل جدا شدن باشد (SATA Universal Storage Module) بطوريكه بتوان بي نياز به كابل USB بروي دستگاههايي مثل HD Player ، Dock stations و ... استفاده كرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات كامل از جمله ابعاد و اندازه در Datasheet موجوده (جديد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و قديمي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
با اينحال اندازه مدل 500GB مدل جديد :
طول 113.5 ميليمتر .
عرض 76 ميليمتر .
ارتفاع 9.6 ميليمتر .
اندازه مدل 500GB مدل قديمي (usm) :
طول 124.8 ميليمتر .
عرض 78 ميليمتر .
ارتفاع 9 ميليمتر .
موجود هست ولي در قسمت Support . چون اين مدل ديگر توليد نميشود .
مدل قديمي كه usm دارد نهايت تا 500GB هست . مدلهاي جديد هست كه 500GB و 1/2TB هستند .
باز این سوالات ما شروع شد تقصیر شماست که اینقدر خوب و زود و مرتب جواب میدید دیگه :n19:
پشت هارد اینترنال اگه باز بشه شنیدم که اطلاعات خراب میشه و حتما باید در اتاق تمیز این کار انجام بگیره
این clear room ابعادش چقدره و قیمتش ؟
هاردی که خراب شده بودو بردم خدمات کامپیپتری گفت از هدشه بعد خواست همونجا باز کنه که با توجه به چیزایی که شنیده بودم نذاشتم
ata.royalfalcon
02-03-2014, 19:43
باز این سوالات ما شروع شد تقصیر شماست که اینقدر خوب و زود و مرتب جواب میدید دیگه :n19:
پشت هارد اینترنال اگه باز بشه شنیدم که اطلاعات خراب میشه و حتما باید در اتاق تمیز این کار انجام بگیره
این clear room ابعادش چقدره و قیمتش ؟
هاردی که خراب شده بودو بردم خدمات کامپیپتری گفت از هدشه بعد خواست همونجا باز کنه که با توجه به چیزایی که شنیده بودم نذاشتم
بطور خلاصه ؛ محفظه ای هست با اندازه های متفاوت که میزان آلاینده های موجود در آن صفر و یا در حداقل ممکن باشد . هوای موجود در محفظه (که در حال گردش از بیرون محفظه به درون آن هست) با استفاده از فـیـلـتـر های مناسب مثل HEPA تصفیه میشوند . Clean Room کلاسهای متفاوتی دارند . مثلاً کلاس 100 به این معنی هست که ذرات بزرگتر/مساوی 5µm وارد محفظه نخواهند شد و یا در هر فوت مکعب تعداد ذرات با سایز بزرگتر یا مساوی 0.5µm در حدود 100 عدد خواهد بود . البته در سایت Wikipedia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در این باره و انواع کلاسها به تفضیل توضیح داده شده . در عکس زیر Clean Room دیده میشود .
ata.royalfalcon
02-03-2014, 20:02
این بنده خدا با حداقل امکانات Clean Room درست کرده :n02: .
البته معلوم هست که مناسب برای باز کردن هارد دیسک نیست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
desirehd
02-03-2014, 23:04
دوستان واقعا تفاوت خاصی بین wd my passport element 2TB با wd my passport ultra 2TB هست؟
کدوم رو توصیه میکنین؟
از اخرین قیمتشون خبری دارین با ادرس بگین.
ممنون
ata.royalfalcon
03-03-2014, 09:27
دوستان واقعا تفاوت خاصی بین wd my passport element 2TB با wd my passport ultra 2TB هست؟
کدوم رو توصیه میکنین؟
از اخرین قیمتشون خبری دارین با ادرس بگین.
ممنون
قبلاً هم اين سوال پرسيده شده بود . بجزء تفاوت در شكل ظاهر ، امكانات نرم افزاري و قابليت Hardware encryption تفاوتي با هم ندارند .
m.maghsodi
03-03-2014, 09:58
سلام .
به نظر من هارد اکسترنال Adata خیلی خوبه من از مای لاوان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم قیمتش خوب بود نسبت به جاهای دیگه. :n02:
amin_eshgh
03-03-2014, 13:08
سلام به همه مخصوصا ناظم انجمن
دیروز یه 2 ترابایت بک آپ پلاس اسلیم (seagate backup plus slim 2tb) و تست کردم عکسش میزارم شاید کسی بخواد بخره ببینه.:n06:
دوستان من برای ارشیو فیلم میخواستم یه دونه هارد دیسک اکسترنال USB بخرم . دوستان هارد پاسپورتی 1 ترا رو معرفی کردند .
با این قیمت میتونم هارد بهتری بگیرم ؟ ایا درسته که هارد های وسترن دیجیتال اصلا در صورت حذف اطلاعات بازیابی نمیشن ؟:n12:
ata.royalfalcon
03-03-2014, 19:52
دوستان من برای ارشیو فیلم میخواستم یه دونه هارد دیسک اکسترنال USB بخرم . دوستان هارد پاسپورتی 1 ترا رو معرفی کردند .
با این قیمت میتونم هارد بهتری بگیرم ؟ ایا درسته که هارد های ویترن دییتال اصلا در صورت حذف اطلاعات بازیابی نمیشن ؟:n12:
در مورد سوال آخر ؛ بستگی داره که چه اتفاقی برای هارد اکسترنال افتاده باشه . اگر بطور اتفاقی دیتایی حذف شده باشه با استفاده از نرم افزارهای موجود میتوان آنرا ریکاوری کرد . ولی اگر آسیب سخت افزاری باشد با توجه به میزان آسیب ، شانس از دست دادن دیتا میتواند خیلی بالا و یا کم باشد ، قطعی نمیشه گفت.
نکته : مدل WD my passport ultra که قابلیت Hardware encryption دارد و اگر آنرا فعال کرده باشید ، در صورتیکه پسورد فراموش کنید باید تا سه بار پسورد اشتباه وارد کنید تا پیغامی برای فرمت شدن هارد ظاهر بشود . برای اینکه بتونید مجدداً از آن استفاده کنید باید این پیغام را تایید کنید تا unlock بشود . اطلاعات حذف شده در این حالت به هیچ عنوان قابل ریکاوری نخواهد بود .
با این قیمت میتونم هارد بهتری بگیرم
خب نمیشه گفت که یک مدل خاص ، نسبت به سایر مدلها بهترین هست . اگر هارد اکسترنال 1TB مدنظر شما هست پیشنهاد میکنم از دو برند Western Digital و یا Seagate انتخاب کنید . یک نگاهی هم به دو پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) بندازید مخصوصاً نحوه نگهداری و استفاده از هارد دیسک .
سلام
کدام راه بهترین و ایمن ترین روش برای تبدیل فرمت هارد اکسترنال ازFAT32 به NTFS است؟
- از طریق دستور داس
- فرمت کردن از طریق خود ویندوز (برای هاردی که تازه خریداری شده کدام نوع فرمت پیشنهاد می شود؟ فرمت سریع یا معمولی)
فرمت معمولی هارد 1 ترابایتی چه مقدار زمانبر است ؟!
نوع هارد SP A80
ata.royalfalcon
04-03-2014, 08:57
سلام
کدام راه بهترین و ایمن ترین روش برای تبدیل فرمت هارد اکسترنال ازFAT32 به NTFS است؟
- از طریق دستور داس
- فرمت کردن از طریق خود ویندوز (برای هاردی که تازه خریداری شده کدام نوع فرمت پیشنهاد می شود؟ فرمت سریع یا معمولی)
فرمت معمولی هارد 1 ترابایتی چه مقدار زمانبر است ؟!
نوع هارد SP A80
سلام .
اگر اطلاعات ذخيره شده در هارد اكسترنال براي شما مهم هست پس از دستور convert X: /fs:ntfs استفاده كنيد كه ضمن تبديل كردن فايل سيستم از FAT32 به NTFS ، به اطلاعات آسيبي وارد نميكند (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . در غير اينصورت ميتونيد از ساير روشها استفاده كنيد (از طريق ويندوز يا ساير نرم افزارهاي مديريت هارد ديسك مثل Acronis) . اگر هارد سالم باشد حالت Quick Format كفايت ميكند . در حالت Quick Format براي فیکس نمودن بدسکتوریهای احتمالی تمام سکتورها اسکن نمیشود و فرمت كردن هارد سريعتر انجام ميشود .
hossein_m_s
04-03-2014, 09:54
سلام
پیرو فرمایش شما استاد عزیز
این هاردم اکسترنال 1tb اداپتوریه که با نرم افزار acronis سلامت هارد رو 20 درصد تشخیص میده !!
----------------------------------------------------
این هاردم 1tb داخلیه که با نرم افزار acronisسطح سلامت 60 درصد تشخیص داده میشه و حتی یک مقطع سیستم هارد رو تشخیص نمیداد !!
سلام مجدد و عرض ادب خدمت اقا عطا
هارد اینترنالی که 60 درصد بود رو ZiroFill کردم و الان تمامی ارور ها در HD Tune پاک شد و سطح سلامتش به 100 درصد رسید ، ولی متاسفانه اون هارد اکسترنالم هیچ تغییری نکرد حتی ارور هاشم پاک نشد !!
به نظرتون یه بار دیگه ziroFill کنم یا دیگه باید بدم به تعمیر ؟؟
با تشکر
سلام .
اگر اطلاعات ذخيره شده در هارد اكسترنال براي شما مهم هست پس از دستور convert X: /fs:ntfs استفاده كنيد كه ضمن تبديل كردن فايل سيستم از FAT32 به NTFS ، به اطلاعات آسيبي وارد نميكند (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . در غير اينصورت ميتونيد از ساير روشها استفاده كنيد (از طريق ويندوز يا ساير نرم افزارهاي مديريت هارد ديسك مثل Acronis) . اگر هارد سالم باشد حالت Quick Format كفايت ميكند . در حالت Quick Format براي فیکس نمودن بدسکتوریهای احتمالی تمام سکتورها اسکن نمیشود و فرمت كردن هارد سريعتر انجام ميشود .
سلام
تشکر فراوان بابت پاسخگویی شما دوست گرامی
لطفا در صورت امکان بفرمایید فرمت کردن معمولی هارد اکسترنال 1 ترابایتی ، چه مقدار زمان نیاز دارد
ata.royalfalcon
04-03-2014, 10:42
سلام مجدد و عرض ادب خدمت اقا عطا
هارد اینترنالی که 60 درصد بود رو ZiroFill کردم و الان تمامی ارور ها در HD Tune پاک شد و سطح سلامتش به 100 درصد رسید ، ولی متاسفانه اون هارد اکسترنالم هیچ تغییری نکرد حتی ارور هاشم پاک نشد !!
به نظرتون یه بار دیگه ziroFill کنم یا دیگه باید بدم به تعمیر ؟؟
با تشکر
سلام .
همانطوريكه در اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته بودم ، قطعاً Reallocated Sector Count با هیچکدام از روشهای نرم افزاری برطرف نمیشود و Zero Fill كردن مجدد فايده اي ندارد (فقط باید ببرید کلینیکهای تخصصی كه دستگاه PC3000 دارند تا SMART را به اصطلاح ريسيت كنند) اما شاید روی Current Pending Sector موثر باشد (كه خوشبختانه موثر بود) .
پيشنهاد ميكنم مدتي با هارد ديسك كار كنيد و هر چندوقت يكبار اين مقدار را كنترل كنيد . اگر بيشتر نميشود لازم نيست بفرستيد مراكز تخصصي و هزينه اضافي متحمل بشيد .
hossein_m_s
04-03-2014, 11:03
سلام .
همانطوريكه در اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفته بودم ، قطعاً Reallocated Sector Count با هیچکدام از روشهای نرم افزاری برطرف نمیشود و Zero Fill كردن مجدد فايده اي ندارد (فقط باید ببرید کلینیکهای تخصصی كه دستگاه PC3000 دارند تا SMART را به اصطلاح ريسيت كنند) اما شاید روی Current Pending Sector موثر باشد (كه خوشبختانه موثر بود) .
پيشنهاد ميكنم مدتي با هارد ديسك كار كنيد و هر چندوقت يكبار اين مقدار را كنترل كنيد . اگر بيشتر نميشود لازم نيست بفرستيد مراكز تخصصي و هزينه اضافي متحمل بشيد .
ترس اصلی بنده از اینکه که Acronis هارد رو 20 درصد تشخیص میده !! میترسم خدایی نکرده هارد بسوزه و اون موقع دیگه . . .
برای قطع کردن Error-checking هارد اکسترنال در محیط ویندوز XP چگونه باید عمل کرد؟
آیا قطع کردن این عمل به هارد آسیب می زند؟!
کسی اطلاعاتی در مورد Adata DashDrive Durable External Hard Drive HD710 - 1TB داره ؟
خیلی خوشگله چشمو گرفته !( البته تو عکس:n02: )
میخواستم وسترن بگیرم ک پولم پرید ! دوباره پول دستم اومده ! همین Adata اوکیه ؟
یه نظر در مورد این مدل هم بدین .. Silicon Power External Hard Drive Armor A80 - 1TB ..
اگه هم مدل بهترین سراغ دارید بگید ..
پیشاپیش ممنونم
------
چون نخواستم تاپیکه زیرخاکیمو بالا بیارم ، همینجا پرسیدم سوالمو!
ata.royalfalcon
04-03-2014, 19:45
ترس اصلی بنده از اینکه که Acronis هارد رو 20 درصد تشخیص میده !! میترسم خدایی نکرده هارد بسوزه و اون موقع دیگه . . .
بهترین راه این هست که هارد اکسترنال دیگری بخرید و اطلاعات را به آن منتقل کنید .
برای قطع کردن Error-checking هارد اکسترنال در محیط ویندوز XP چگونه باید عمل کرد؟
آیا قطع کردن این عمل به هارد آسیب می زند؟!
منظور شما پیغام "Do you want scan and fix removable disk" در لحظه ای که هارد اکسترنال را به سیستم میزنید هست ؟
اگر همینطور هست پس باید سرویس Shell Hardware Detection را طبق دو عکس زیر غیر فعال کنید . دقت کنید که غیر فعال کردن این سرویس باعث میشود که Auto Play هم غیر فعال شود .
==>> توصیه میشود که مشکلات احتمالی هارد اکسترنال را بررسی (از طریق Status smart) و در صورت آنرا امکان برطرف کنید .
Mehrdad092000
05-03-2014, 07:00
سلام
افا عطلا 2تا سوال
1.هارد های سیگیت اکسترنال توی مدل جدیداش حجم 3ترا نمیشه 5900 پیدا کرد؟ فقط روی 4 ترا ها هستن؟بعدش این 4 تراهاش هم گرم میکنن؟
2.اقا عطا مودمی هستش که خودش مقداری حافظه داشته باشه بشه روش دانلود کرد و pcروشن نمونه>؟
ata.royalfalcon
05-03-2014, 09:11
سلام
افا عطلا 2تا سوال
1.هارد های سیگیت اکسترنال توی مدل جدیداش حجم 3ترا نمیشه 5900 پیدا کرد؟ فقط روی 4 ترا ها هستن؟بعدش این 4 تراهاش هم گرم میکنن؟
2.اقا عطا مودمی هستش که خودش مقداری حافظه داشته باشه بشه روش دانلود کرد و pcروشن نمونه>؟
سلام .
1. بعيد ميدونم مدلهاي سه ترابايتي ها 5900 باشه . ذات هارد ديسكها طوري هست صدا ، گرما توليد ميكنند . اگر نگران گرماي آن هستيد ميتونيد از فن استفاده كنيد .
2. اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببينيد . البته ممكنه مدلهاي جديدي هم موجود باشه كه چنين قابليتي را داشته باشند .
+ f.a.r.i
05-03-2014, 12:46
با سلام
اقا عطا ...داداش گلم
نظرتون راجب این هارد چی هستش . Western Digital External Hard Drive My Book - 2TB
برای ارشیو فیلم میخوام . اصلا جابه جا نمیکنم و مداوم کنار کامپیوترم هستش . فقط سوالی دارم : اگر من 1.5 ترا اطلاعات داشته باشم و برای مدت طولانی مثلا یک سال به برق و کامیپوتر وصل نباشه اطلاعاتش میپره ؟؟؟؟؟؟؟؟
من برای فیلم هایی که حجمشون 40 گیگ هست ایا میشه انتقال داد یا ارور میده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه بعضی جاها دیدم مثلا فایل ودیویی رو با حجم زیاد نمیشه انتقال داد .
میشه قابلیت رمز نگاری و بکاپ رو غیر فعال کرد ؟
ata.royalfalcon
05-03-2014, 15:00
با سلام
اقا عطا ...داداش گلم
نظرتون راجب این هارد چی هستش . Western Digital External Hard Drive My Book - 2TB
برای ارشیو فیلم میخوام . اصلا جابه جا نمیکنم و مداوم کنار کامپیوترم هستش . فقط سوالی دارم : اگر من 1.5 ترا اطلاعات داشته باشم و برای مدت طولانی مثلا یک سال به برق و کامیپوتر وصل نباشه اطلاعاتش میپره ؟؟؟؟؟؟؟؟
من برای فیلم هایی که حجمشون 40 گیگ هست ایا میشه انتقال داد یا ارور میده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه بعضی جاها دیدم مثلا فایل ودیویی رو با حجم زیاد نمیشه انتقال داد .
سلام .
من هم اين مدل را دارم و راضي هم هستم . البته مثل هميشه و مثل ساير مدلها بايد بصورت اصولي و صحيح استفاده بشود .
اگر در جاي مناسبي نگهداري شود (مثلاً محيط خشك و خنك) ، نبايستي مشكلي پيش بياد ولي توصيه ميكنم حداقل هر چند ماه يكبار راه اندازي كنيد .
من حتي ويدئوهاي بلوري 40 الي 50 گيگابايتي را از طريق USB2 تماشا كردم كه حتي لگ يا مكثي هم نداشت . هيچ مشكلي با ذخيره اين ديتاهاي پرحجم و يا تماشاي آن از روي هارد اكسترنال نخواهيد داشت .
ميتونيد غير فعال كنيد . دقت كنيد ، حتي اگر قابليت رمزگذاري در هاردهاي اكسترنال WD my book غير فعال باشد بازهم نميتوانيد بدون وجود sata to usb به اطلاعات دسترسي داشته باشيد .
+ f.a.r.i
05-03-2014, 17:13
ممنون توضیحات کاملی دادید. مممنون از وقتی که برای سوال من گزاشتید :n16:
alil1369
06-03-2014, 00:03
نظرتون راجع به My Cloud وسترن چیه ؟ 1 یا 2 تراش قیمتش چنده از کجا میشه گیر اورد ؟
ممنون
Mehrdad092000
06-03-2014, 08:09
سلام .
1. بعيد ميدونم مدلهاي سه ترابايتي ها 5900 باشه . ذات هارد ديسكها طوري هست صدا ، گرما توليد ميكنند . اگر نگران گرماي آن هستيد ميتونيد از فن استفاده كنيد .
2. اين لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببينيد . البته ممكنه مدلهاي جديدي هم موجود باشه كه چنين قابليتي را داشته باشند .
1.ممنون مرسی -بعدش نگفتین به نظرت جدیداش بهتره یا اینا که کارتیجاشون جدا میشد؟ از هر دو توی بازار هستش
2.خبری از قیمتشون داری؟ و اینکه الان کدوم شرکتا اینو دارن؟ممنون
ata.royalfalcon
06-03-2014, 17:28
1.ممنون مرسی -بعدش نگفتین به نظرت جدیداش بهتره یا اینا که کارتیجاشون جدا میشد؟ از هر دو توی بازار هستش
2.خبری از قیمتشون داری؟ و اینکه الان کدوم شرکتا اینو دارن؟ممنون
بعدش نگفتین به نظرت جدیداش بهتره یا اینا که کارتیجاشون جدا میشد؟ از هر دو توی بازار هستش
فرقی نمیکنه . اگر واقعاً احتیاج دارید که قسمت انتهایی هارد اکسترنال را جدا کنید باید همان مدل قدیمی را بخرید ؛ در غیر اینصورت فکر میکنم بهتر باشه که مدل جدید را بخرید .
خبری از قیمتشون داری؟ و اینکه الان کدوم شرکتا اینو دارن؟
اون روتر را تیر ماه امسال 188 هزار تومن خریده بودم . الان نمیدونم در بازار پیدا میشه یا خیر .
نظرتون راجع به My Cloud وسترن چیه ؟ 1 یا 2 تراش قیمتش چنده از کجا میشه گیر اورد ؟
ممنون
حداقل حجم این مدل 2TB هست که قیمتش حدود 550 هزار تومن هست .
Mehrdad092000
07-03-2014, 05:22
فرقی نمیکنه . اگر واقعاً احتیاج دارید که قسمت انتهایی هارد اکسترنال را جدا کنید باید همان مدل قدیمی را بخرید ؛ در غیر اینصورت فکر میکنم بهتر باشه که مدل جدید را بخرید .
اون روتر را تیر ماه امسال 188 هزار تومن خریده بودم . الان نمیدونم در بازار پیدا میشه یا خیر .
.
احتیاج که ندارم usb3 دارم اما گفتم بپرسم هارد داخلی عوض نشده که توی سری جدید و ....
روتز باید بگردم ببینم چیزه جدیدی هم اومده یا نه مرسی ممنون
ata.royalfalcon
07-03-2014, 09:34
احتیاج که ندارم usb3 دارم اما گفتم بپرسم هارد داخلی عوض نشده که توی سری جدید و ....
روتز باید بگردم ببینم چیزه جدیدی هم اومده یا نه مرسی ممنون
بعید هست که هارد داخلی (Internal) در مدلهای جدید Backup plus عوض شده باشد . برای هاردهای داخلی (Internal) مدل جدیدی توسط سیگیت ساخته نشده .
lllsinalll
07-03-2014, 23:19
سلام ، لطفا هارد اکسترنال با قابلیت شبکه معرفی کنین که مستقیم با usb3 هم به سیستم وصل بشه، این مدل Western Digital My Cloud پورت usb 3 داره ولی مستقیم به سیسم وصل نمیشه ، درسته ؟
ata.royalfalcon
07-03-2014, 23:26
سلام ، لطفا هارد اکسترنال با قابلیت شبکه معرفی کنین که مستقیم با usb3 هم به سیستم وصل بشه، این مدل Western Digital My Cloud پورت usb 3 داره ولی مستقیم به سیسم وصل نمیشه ، درسته ؟
سلام .
پورتهای usb که در اکثر هاردهای اکسترنال تحت شبکه دیده میشود (از جمله WD my cloud) صرفاً برای متصل کردن هارد اکسترنال دوم و یا فلش مموری و به اشتراک گذاشتن آن در شبکه هست و برای اتصال مستقیم به سیستم نیست .
lllsinalll
07-03-2014, 23:33
ممنون از جوابتون
پس کلا هاردی که قابلیت شبکه داشته باشه و مستقیم (usb3) هم وصل بشه نداریم ، درسته ؟
این هارد چطور Seagate External Hard Drive Central ؟
ata.royalfalcon
07-03-2014, 23:45
ممنون از جوابتون
پس کلا هاردی که قابلیت شبکه داشته باشه و مستقیم (usb3) هم وصل بشه نداریم ، درسته ؟
این هارد چطور Seagate External Hard Drive Central ؟
1. والا تا الان چنین موردی ندیدم که هارد تحت شبکه دارای پورت usb3 باشه که بتوان بطور مستقیم به سیستم متصل کرد .
2. برای انتخاب از بین دو مدل WD my cloud و Seagate Central من پیشنهاد میکنم user manual را مطالعه بفرمایید تا با امکاناتی که دارند آشنا بشید . اینطوری راحتتر متونید تصمیم گیری کنید .
sasan.69
08-03-2014, 20:38
بهترین مدل هارد adata چی هست؟میخوام که ضد ضربه باشه و اینکه به نظرشما وسترن به غیر ضد ضربه نبودن چه مزیتی داره؟
ata.royalfalcon
09-03-2014, 08:42
بهترین مدل هارد adata چی هست؟میخوام که ضد ضربه باشه و اینکه به نظرشما وسترن به غیر ضد ضربه نبودن چه مزیتی داره؟
دو مسئله مطرح ميشه :
1. تفاوت در شكل و ظاهر باكس . باكس بعضي از مدلها ممكن هست ضد ضربه باشد و يا معمولي . حتي آنهايي كه ضد آب هستند استاندارد متفاوتي دارند مثلاً هارد اكسترنال HD710 داراي استاندارد IPX7 هست كه ميتونيد حداكثر تا عمق 1 متر به مدت 30 دقيقه زير آب نگه داريد . ولي هارد اكسترنال SH14 كه داراي استاندارد IPX4 هست تنها در برابر پاشش يا ريزش آب بر روي آن مقاوم هست و نميتونيد مثل HD710 در زير آب نگه داريد .
2. نوع هارد داخلي بكار رفته : از آنجايي كه ADATA سازنده هارد ديسك نيست به اجبار از ساير توليد كنندگان تامين ميكند . هيچ دليل و تضميني هم وجود ندارد كه حتماً از يك برند خاصي تامين كند . تا زماني كه باكس هارد اكسترنال باز نشود و يا تا زمانيكه با نرم افزارهاي مناسب تست نشود نميتوان فهميد كه از چه برندي استفاده شده و مدل آن چيست !
در نتيجه فرقي نميكنه كه چه مدلي بخريد مگر اينكه واقعاً ميخواهيد باكس ضد ضربه داشته باشه و يا اينكه ميخواهيد كاملاً آب بندي شده باشد ، در اينصورت به مدلهاي خاصي محدود ميشويد .
shahin Blue
12-03-2014, 12:31
سلام دوستان ،من میخوام یه هارد اکسترنال 1TB بگیرم ، بین سونی و WD My Ultra Passport موندم , خودم چون طراحی و شیک بودن سونی رو خیلی دوست دارم میخوام سونی بگیرم ولی دقیقا نمیدونم از لحاظ سرعت چه قدر فرق دازن این دوتا هارد ، واینکه WD ضد شوک و ضربه هستش , میخوام ببینم واقعا این هارد ضد شوک و ضربس یا اینکه فقط در حده اسمه ، چون سونی اصلا ضد شوک نیست ،کلا از این دو لحاظ فرقی دارن با هم ؟؟ اولویت من دیزاین خوده محصوله ، ممنونم میشم کمکم کنید :n16::n12:
سلام
کسانی که هارد western digital wd my passport ultra 1tb قابل حمل دارن ایا این مدل LED داره مانند فلش مموری ؟
ata.royalfalcon
12-03-2014, 14:00
سلام دوستان ،من میخوام یه هارد اکسترنال 1TB بگیرم ، بین سونی و WD My Ultra Passport موندم , خودم چون طراحی و شیک بودن سونی رو خیلی دوست دارم میخوام سونی بگیرم ولی دقیقا نمیدونم از لحاظ سرعت چه قدر فرق دازن این دوتا هارد ، واینکه WD ضد شوک و ضربه هستش , میخوام ببینم واقعا این هارد ضد شوک و ضربس یا اینکه فقط در حده اسمه ، چون سونی اصلا ضد شوک نیست ،کلا از این دو لحاظ فرقی دارن با هم ؟؟ اولویت من دیزاین خوده محصوله ، ممنونم میشم کمکم کنید :n16::n12:
سلام .
نه تنها هارد هاي اكسترنال WD بلكه هاردهاي اكسترنال Sony ضد ضربه و يا آنتي شوك نيستند . اگر متني كه در عكس زير ديده ميشود منظور شماست بيشتر جنبه تبليغاتي ، مشتري مداري مدنظر هست تا يك ويژگي فني برجسته . به هر حال اگر سلامتي هارد ديسك براي شما مهمه بايد در نگهداري و استفاده از آن كوشا باشيد .
به هر حال با توجه به اينكه شكل ظاهري براي شما مهم هست ؛ پس هر كدام كه بيشتر مورد پسند شماست انتخاب كنيد .
سلام
کسانی که هارد western digital wd my passport ultra 1tb قابل حمل دارن ایا این مدل LED داره مانند فلش مموری ؟
سلام .
اين مدل LED هم دارد .
amir_t6262
13-03-2014, 19:33
هارد WD My Book 2 TB با گارانتی سازگار : قیمت بازار ایران 300 هزار تومان.
هارد WD My Passport Ultra 1 TB با گارانتی سازگار: قیمت بازار ایران 235هزار تومان..
aminkhan2014
14-03-2014, 11:05
از دوستان كسي ميدونه توي شيراز هارد 2ترابايت WD my book كجا گير مياد؟گيرم اومده ولي اكثرا بيشتراز310 درصورتيكه تهران و حتي برخي سايتها 300 و حتي كمتر ميدهن؟كجاي شيراز ميتونم گيربيارم؟
lllsinalll
14-03-2014, 21:21
سلام
با وصل کردن wd my cloud به روتور(d-link 2640u) میشه با pc که با کابل شبکه به روتور وصل شده انتقال دیتا کرد؟ در این حالت سرعت انتقال خیلی پایین تر از usb3 ؟
ata.royalfalcon
14-03-2014, 21:39
سلام
با وصل کردن wd my cloud به روتور(d-link 2640u) میشه با pc که با کابل شبکه به روتور وصل شده انتقال دیتا کرد؟ در این حالت سرعت انتقال خیلی پایین تر از usb3 ؟
سلام .
بله ؛ میتونید به اینصورت انتقال دیتا انجام بدید . سرعت انتقال دیتا هم بستگی به نوع کارت شبکه ، روتر و کیفیت کابل دارد ولی معمولاً کمتر از usb3 خواهد بود .
dj_mesmol
15-03-2014, 11:29
بين اين مدل ها كدوم رو پيشنهاد ميكنيد
مصرف:آرشيو كردن ديتا و تماشاي فايل هاي ويديويي رو دستگاه HD پلير
Adata Dash Drive Elite NH03 - 2TB
اين چرا گرونه؟238 دلار در مقابل 107 دلار وسترن در حالي كه وسترن مدل شناخته شده ي هست؟ ضد ضربه و آب و... برام مهم نيست اگه دليل گرونيش اينه خارج بشه از ليست
Western Digital External Hard Drive My Book - 2TB
Western Digital External My Book Essential - 2TB
فرق اين دو مدل بالا چيه؟اين مدل ها قيمت دلاري شون پاينتره ولي رياليشون با adata تقريبن نزديك اين اختلاف الكي قيمت براي برندش تو ايرانه !؟
Seagate Expansion Desktop Hard Drive - 2TB
Seagate Backup Plus Desktop - 2TB
فرق اين دو مدل بالا چيه؟
اگه فروشگاه يا شخصي رو هم ميشناسيد با قيمت مناسب معرفي كنيد.
آخرين استعلام قيمت
Western Digital External My Book Essential - 2TB قيمت 315
Adata Dash Drive Elite NH03 - 2TB قيمت 355
ata.royalfalcon
15-03-2014, 16:27
Adata Dash Drive Elite NH03 - 2TB
اين چرا گرونه؟238 دلار در مقابل 107 دلار وسترن در حالي كه وسترن مدل شناخته شده ي هست؟ ضد ضربه و آب و... برام مهم نيست اگه دليل گرونيش اينه خارج بشه از ليست
فرق اين دو مدل بالا چيه؟اين مدل ها قيمت دلاري شون پاينتره ولي رياليشون با adata تقريبن نزديك اين اختلاف الكي قيمت براي برندش تو ايرانه !؟
فرق اين دو مدل بالا چيه؟
اگه فروشگاه يا شخصي رو هم ميشناسيد با قيمت مناسب معرفي كنيد.
آخرين استعلام قيمت
Western Digital External My Book Essential - 2TB قيمت 315
Adata Dash Drive Elite NH03 - 2TB قيمت 355
مدل essential ديگر توليد نميشود (خيلي وقت هست و در واقع ميشه گفت كه جزء مدلهاي 2011 هست) ، اطلاعات اكثر سايتهاي فروش آنلاين بروز نيست . جديدترين مدل WD my book هست .
فرق اين دو مدل بالا چيه؟
به جزء شكل ظاهر و امكانات نرم افزاري (مثل بكاپ گيري و مديريت هاردديسك) هيچ فرقي باهم ندارند .
فرقي نميكند كه چه مدلي بخريد ولي WD my book گرماي توليدي كمتري دارد كه براي پخش طولاني مدت Video/Audio از طريق HD Player بنظرم گزينه مناسبتري بنظر ميرسد . گرچه استفاده از فن جهت كمك به تهويه آن توصيه ميشود .
sasan.69
15-03-2014, 22:45
هارد وسترن اولترا 1 ترابایک هر یک گیگ رو تو چند دقیقه دریافت میکنه؟
سلام
عطا جان دوست گلم . من دیروز یک هارد دیسک western digital 1tb my passport ultra خریداری کردم . اولین بارم هست که هارد دیسک اکسترنال میخرم .
حال میخواستم ببینم وقتی جعبه هارد رو باز میکنم . برای اولین بار که وصلش میکنم کامپیوتر باید چه کار هایی انجام بدم . نگهداری خاصی داره ؟ . باید چه گزینه هایی و فعال کنم یا نکنم . کلا اگه راهنمای این هارد رو دارین میشه لطف کنید لینک
چیزی ازاقدامات اولیه پس از خرید هارد اکسترنال رو برام شرح بدین یا لینکشو بزارین . و یا تاپیک هایی که در رابطه با موارد اموزشی در ارتباط با این هارد دیسک است در انجمن به چشمتون خروده لینکشو بدین ممنون میشم . فدات عطا جان :n16: ممنونم
چند تا سوال هم دارم .
1- ایا همانند هارد ویروس میگیره ؟
2- ایا این هارد ضد شوک و ضربه هستش ؟
3- برای اولین بار نیاز به فرمت و پارتیشن بندی داره ؟
4- بعد از خرید باید از چه طریقی از سلامت کامل هارد دیسک مطمئن بشم ؟
5- کار با نرم افزاری که روش هست چطوری هستش ؟
6- با فرمت هارد دیسک نرم افزارش میپره ؟ طریقه اصولی فرمتش چی هست ؟
تشکر ببخشید سرتون رو درد اوردم و وقت تون رو هم گرفتم ممنونم عطا جان .
dj_mesmol
16-03-2014, 10:38
مدل essential ديگر توليد نميشود (خيلي وقت هست و در واقع ميشه گفت كه جزء مدلهاي 2011 هست) ، اطلاعات اكثر سايتهاي فروش آنلاين بروز نيست . جديدترين مدل WD my book هست .
به جزء شكل ظاهر و امكانات نرم افزاري (مثل بكاپ گيري و مديريت هاردديسك) هيچ فرقي باهم ندارند .
فرقي نميكند كه چه مدلي بخريد ولي WD my book گرماي توليدي كمتري دارد كه براي پخش طولاني مدت Video/Audio از طريق HD Player بنظرم گزينه مناسبتري بنظر ميرسد . گرچه استفاده از فن جهت كمك به تهويه آن توصيه ميشود .
ممنون از شما
در رابطه با سوال اول م (دليل گراني adata) نظري ندارين؟
ata.royalfalcon
16-03-2014, 10:44
سلام
عطا جان دوست گلم . من دیروز یک هارد دیسک western digital 1tb my passport ultra خریداری کردم . اولین بارم هست که هارد دیسک اکسترنال میخرم .
حال میخواستم ببینم وقتی جعبه هارد رو باز میکنم . برای اولین بار که وصلش میکنم کامپیوتر باید چه کار هایی انجام بدم . نگهداری خاصی داره ؟ . باید چه گزینه هایی و فعال کنم یا نکنم . کلا اگه راهنمای این هارد رو دارین میشه لطف کنید لینک
چیزی ازاقدامات اولیه پس از خرید هارد اکسترنال رو برام شرح بدین یا لینکشو بزارین . و یا تاپیک هایی که در رابطه با موارد اموزشی در ارتباط با این هارد دیسک است در انجمن به چشمتون خروده لینکشو بدین ممنون میشم . فدات عطا جان :n16: ممنونم
چند تا سوال هم دارم .
تشکر ببخشید سرتون رو درد اوردم و وقت تون رو هم گرفتم ممنونم عطا جان .
سلام .
بله ، همانند هارد ديسكهاي Internal و فلش مموريها امكان ويروسي شدن وجود دارد .
خير ، اين مدل Anti Shock و يا ضدضربه نيست .
هارد ديسك اكسترنال مورد نظر از قبل پارتيشن بندي و بصورت NTFS فرمت شده و نيازي به انجام مجدد آن نيست . مگر اينكه به تعداد بيشتري پارتيشن نياز داشته باشيد .
برنامه هاي متفاوتي براي اينكار موجود هست . بعنوان مثال از قسمت Error Scan برنامه HD Tune ميتوانيد كليه سكتورهاي هارد را تست كنيد (تيك Quick برداشته شود) كه البته اطلاعات كاملي از جمله Responding Time هر سكتور ارائه نميكند (الزامي هم به انجام اينكار نيست چون هارد اكسترنال نو هست) . همچنين ميتوانيد smart status را هم از قسمت Health برنامه HD Tune بررسي كنيد .
اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونيد .
بله ، با فرمت كردن هارد ديسك اكسترنال كليه اطلاعات موجود در آن از بين ميرود . در نتيجه قبل از انجام چنين كاري از آنها يك كپي در جاي ديگري داشته باشيد .
. نگهداری خاصی داره ؟
پست اول اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه كنيد . چند نكته در مورد نحوه نگهداري و استفاده توضيح دادم .
واقعا ازت ممنونم . داداشی :n16:
سلام, قصد خرید هارد 1Tb دارم برای فیلم و برنامه. سیلیکون پاورA 15 هارد مناسبیه؟ قابلیت اتصال به تلویزیون رو داره؟ عمر و ماندگاریش مناسبه؟ اگر گزینه دیگری مد نظرتون هست معرفی کنید. با تشکر
سلام
دوستان من هارد WD 1TB pasporty ultra خریداری کردم . نمیخوام نرم افزارشو نصب کنم . اصلا قصد بکاپ گیری و رمز گزاری رو هم ندارم .
میخوام مثل فلش مموری autuplay بیاد و بازش کنم و با drop & drog فایل ها مو داخل هارد بریزم همین اصلا کار با این نرم افزار ها رو دوست ندارم . . ایا اینجوری میشه ؟ حتما باید با نرم افزار کار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
17-03-2014, 15:45
سلام
دوستان من هارد WD 1TB pasporty ultra خریداری کردم . نمیخوام نرم افزارشو نصب کنم . اصلا قصد بکاپ گیری و رمز گزاری رو هم ندارم .
میخوام مثل فلش مموری autuplay بیاد و بازش کنم و با drop & drog فایل ها مو داخل هارد بریزم همین اصلا کار با این نرم افزار ها رو دوست ندارم . . ایا اینجوری میشه ؟ حتما باید با نرم افزار کار کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
براي استفاده از اين هارد اكسترنال اجباري هم نيست كه حتماً نرم افزارهاي آن نصب شده باشد . خيلي ساده Drag and Drop كنيد .
کسی سوال منو جواب نمیده؟!؟
image369
17-03-2014, 23:34
با سلام خدمت اساتید
قصد خرید یک هارد یک ترا یا دو ترا را دارم
میخواستم بدونم خود کمپانی WD در معرفی هارد های my passport و Elements و Ultra چه تفاوتی بین این مدلها اعلام کرده و کدوم بهتره
همچنین هارد های 1 ترا و 2 ترا به غیر از قیمت و فضا ذخیره سازی فرقی از نظر فنی مانند سرعت انتقال داده ، هنگ کردن و کارکرد بهتر با سایر دستگاه ها یا سایر مسایل فنی با هم دارند
همچنین اگر امکان داشته باشه شکل ظاهری بسته بندی مدل اصل my passport ultra (فرف بین بسته بندی ابی و سفید )و محتویات بسته بندی و گارانتی اصلی را برای من توضیح دهید که در هنگام خرید کلاه سرم نره بسیار ممنون میشم:n16:
davincii
17-03-2014, 23:49
با سلام خدمت دوستان عزیز
قصد برای ارشیو فیلم وعکس قصد خرید یک هارد 2 ترا را دارم بین دو مدل Western Digital Elements Portable Hard Drive - 2TB وWestern Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 2TBمی خواستم راهنماییم کنید باتوجه به اینکه 50-60 تومان اختلاف قیمت دارندکدوم بهتره و ارزش هزینه اضافی رو داره یا نه؟ممنون
ata.royalfalcon
18-03-2014, 09:27
سلام, قصد خرید هارد 1Tb دارم برای فیلم و برنامه. سیلیکون پاورA 15 هارد مناسبیه؟ قابلیت اتصال به تلویزیون رو داره؟ عمر و ماندگاریش مناسبه؟ اگر گزینه دیگری مد نظرتون هست معرفی کنید. با تشکر
کسی سوال منو جواب نمیده؟!؟
سلام .
مدلي كه انتخاب كرديد قابليت اتصال به TV را دارد ، اما بيشتر بايد دفترچه راهنماي TV را مطالعه كنيد تا اطلاعاتي درباره آن مثلاً نوع فايل سيستمي كه پشتباني ميشود ، سايز هر پارتيشن ، فايلهايي كه براي پخش پشتيباني ميشوند و ... بدست بياريد . عمر و ماندگاري هم بستگي زياد به نحوه استفاده و نگهداري از آن دارد .
با سلام خدمت دوستان عزیز
قصد برای ارشیو فیلم وعکس قصد خرید یک هارد 2 ترا را دارم بین دو مدل Western Digital Elements Portable Hard Drive - 2TB و
Western Digital My Passport Ultra Portable Hard Drive - 2TB
می خواستم راهنماییم کنید باتوجه به اینکه 50-60 تومان اختلاف قیمت دارندکدوم بهتره و ارزش هزینه اضافی رو داره یا نه؟ممنون
سلام .
اگر واقعاً به امكانات نرم افزاري آن از جمله بكاپ گيري و مديريت هارد نيازي نداريد و همچنين اگر نميخواهيد هارد را lock كنيد ميتونيد WD element را بخريد .
میخواستم بدون هارد A15 رو چطوری به NTFS فرمت کنم؟؟
سلام دوستان
من تا حالا هارد اکسترنال نداشتم زیاد وارد نیستم
من یه هادی میخوام که بشه رو فولدر/ پارتیشن های خاصیش پسورد گذاشت که هر کسی نتونه به اون قسمتها وارد بشه. آیا فقط WD my password این قابلیت رو داره؟
من با برنامه hd tune قسمت health برایcalibration retry count ارور داده(زرده) علت چیه؟ هاردو همین امروز از دیجی کالا گرفتم؟ مشکل جدیه؟
برنامه crystal disk info نوشته که مشکلی نداره! کدوم برنامه درست میگه؟!؟
ata.royalfalcon
19-03-2014, 14:53
میخواستم بدون هارد A15 رو چطوری به NTFS فرمت کنم؟؟
اگر اطلاعاتي در آن موجود هست پس با استفاده از دستور convert X: /fs:ntfs از fat32 به ntfs كانورت كنيد (X نام پارتيشن مورد نظر هست) . برای وارد کردن این دستور باید cmd را اجرا کنید (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . اگر هم اطلاعاتي در در آن موجود نيست از طريق همان Disk management ويدوز ميتونيد فرمت كنيد .
سلام دوستان
من تا حالا هارد اکسترنال نداشتم زیاد وارد نیستم
من یه هادی میخوام که بشه رو فولدر/ پارتیشن های خاصیش پسورد گذاشت که هر کسی نتونه به اون قسمتها وارد بشه. آیا فقط WD my password این قابلیت رو داره؟
هارد ديسكهاي اكسترنال WD my passport (و مدلهاي ديگر به استثناي WD elements) كه قابليت hardware encryption دارند ، ميتوانيد هارد را Lock كنيد (كل هارد قفل ميشود نه فقط يك پارتيشن خاص) . براي ساير هارد هارد ديسكهاي اكسترنال كه چنين قابليتي ندارند ميتوان از نرم افزارهاي مناسب استفاده كرد كه پيشنهاد ميكنم از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
1. کل فضای هارد encrypt بشه (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. یه فایل container بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
Lonely Victor
19-03-2014, 15:49
سلام
من یه هارد 1 ترابایت برای آرشیو و اتصال به تلویزیون و پخش فیلم از روی هارد میخوام
ترجیحا سایزش کوچیک باشه
معمولا هم هارد رو همراه خودم جابجا میکنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
ata.royalfalcon
19-03-2014, 17:58
سلام
من یه هارد 1 ترابایت برای آرشیو و اتصال به تلویزیون و پخش فیلم از روی هارد میخوام
ترجیحا سایزش کوچیک باشه
معمولا هم هارد رو همراه خودم جابجا میکنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام .
از برند Western Digital میتونید مدلهای WD my passport ultra و یا WD elements بخرید . از برند Seagate هم مدلهای Backup plus و یا expansion هم قابل انتخاب هست . توصیه میکنم یک کیف مناسب هم بخرید . نحوه نگهداری و مراقبت هم در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیح داده شده است .
من با برنامه hd tune قسمت health برایcalibration retry count ارور داده(زرده) علت چیه؟ هاردو همین امروز از دیجی کالا گرفتم؟ مشکل جدیه؟
برنامه crystal disk info نوشته که مشکلی نداره! کدوم برنامه درست میگه؟!؟
هارد ديسكهاي اكسترنال WD my passport (و مدلهاي ديگر به استثناي WD elements) كه قابليت hardware encryption دارند ، ميتوانيد هارد را Lock كنيد (كل هارد قفل ميشود نه فقط يك پارتيشن خاص) . براي ساير هارد هارد ديسكهاي اكسترنال كه چنين قابليتي ندارند ميتوان از نرم افزارهاي مناسب استفاده كرد كه پيشنهاد ميكنم از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
1. کل فضای هارد encrypt بشه (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) .
2. یه فایل container بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
ممنون
یعنی این برنامه true crypt رو خود هارد نصب میشه و به هر سیستمی با هر ویندوزی که داره وصل میشه و کار میکنه؟ یا رو ویندوز نصب میشه و فقط تو همون ویندوز کار میکنه؟
ata.royalfalcon
21-03-2014, 01:19
ممنون
یعنی این برنامه true crypt رو خود هارد نصب میشه و به هر سیستمی با هر ویندوزی که داره وصل میشه و کار میکنه؟ یا رو ویندوز نصب میشه و فقط تو همون ویندوز کار میکنه؟
اگر فایل container ساخته باشید میتونید با استفاده از گزینه Traveler disk setup یک کپی پرتابل (بدون نیاز به نصب) از این برنامه در کنار همان فایل container بر روی هارد اکسترنال ایجاد کنید . ولی اگر کل پارتیشن را encrypt کنید بدیهی هست که فضایی برای True crypt پرتابل وجود نخواهد داشت ، در نتیجه باید دو پارتیشن بسازید . یک پارتیشن کم حجم برای کپی شدن این برنامه و پارتیشن اصلی که رمزگذاری شده هست .
اگر رمزگذاری برای شما خیلی مهم هست پیشنهاد میکنم هارد اکسترنال WD my passport ultra و یا اگر به حجم زیادی نیاز دارید my book بخرید .
میشه خواهش کنم که سوال منو پاسخ بدید؟ حیاتیه
سلام دوستان
خسته نباشید
سال نو هم مبارک
میدونم سوالاتم تکراریه ولی به بزرگیه خودتون ببخشید
قصد خرید هارد اکسترنال دارم، بدون آداپتور، 1 ترابایت، USB 3، پرسرعت
برای ذخیره سازی برنامه ها، فیلم ها، موزیک ها، میتونم بگم یه هارد کمکی برای لپ تاپ میخوام
بین این گزینه ها کدوم یکی برای انتخاب و خرید مناسبه؟
Seagate Expansion
Backup Plus Fast
Backup Plus Slim
Wireless Plus
آیا WD خوبه یا نسبت به Seagate تائید نمیشه؟
ممنونم
:n16:
ata.royalfalcon
22-03-2014, 21:24
سلام دوستان
خسته نباشید
سال نو هم مبارک
میدونم سوالاتم تکراریه ولی به بزرگیه خودتون ببخشید
قصد خرید هارد اکسترنال دارم، بدون آداپتور، 1 ترابایت، USB 3، پرسرعت
برای ذخیره سازی برنامه ها، فیلم ها، موزیک ها، میتونم بگم یه هارد کمکی برای لپ تاپ میخوام
بین این گزینه ها کدوم یکی برای انتخاب و خرید مناسبه؟
Seagate Expansion
Backup Plus Fast
Backup Plus Slim
Wireless Plus
ممنونم
سلام .
بستگی به میزان بودجه ای که در نظر گرفتید دارد . مثلاً Seagate Wireless Plus حدوداً 640 هزارتومان قیمت دارد که میتونید از طریق WiFi فیلم ، موزیک ها را روی تبلت و Smartphoneـها پخش کنید (کارتریج usb3 هم دارد) . Backup Plus Fast یک هارد اکسترنال 4TB هست که در واقع از دو هارد دیسک 2TB تشکیل شده که بصورت RAID با هم ترکیب شده اند . پس میمونه مدلهای Expansion و Slim که بجزء شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری تفاوتی با هم ندارند . اگر اختلاف قیمت خیلی زیاد نباشد و حاضر هستید که این اختلاف قیمت را بپردازید پیشنهاد میکنم همان مدل Slim را بخرید .
مدلهای WD مشکلی ندارند و کیفیت خوبی هم دارند ولی اگر خراب بشوند (که شامل هر هارد دیسکی میشود) با توجه به نوع آسیب وارد شده ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات در مقایسه با سایر مدلها معمولاً دشوار تر و پر هزینه تر خواهد بود که بستگی به تخصص و تجربه تعمیرکار دارد .
سلام .
بستگی به میزان بودجه ای که در نظر گرفتید دارد . مثلاً Seagate Wireless Plus حدوداً 640 هزارتومان قیمت دارد که میتونید از طریق WiFi فیلم ، موزیک ها را روی تبلت و Smartphoneـها پخش کنید (کارتریج usb3 هم دارد) . Backup Plus Fast یک هارد اکسترنال 4TB هست که در واقع از دو هارد دیسک 2TB تشکیل شده که بصورت RAID با هم ترکیب شده اند . پس میمونه مدلهای Expansion و Slim که بجزء شکل ظاهر و امکانات نرم افزاری تفاوتی با هم ندارند . اگر اختلاف قیمت خیلی زیاد نباشد و حاضر هستید که این اختلاف قیمت را بپردازید پیشنهاد میکنم همان مدل Slim را بخرید .
مدلهای WD مشکلی ندارند و کیفیت خوبی هم دارند ولی اگر خراب بشوند (که شامل هر هارد دیسکی میشود) با توجه به نوع آسیب وارد شده ، تعمیر و یا ریکاوری اطلاعات در مقایسه با سایر مدلها معمولاً دشوار تر و پر هزینه تر خواهد بود که بستگی به تخصص و تجربه تعمیرکار دارد .
بابت پاسخگویی سریع و جامع بسیار ممنونم
فقط قیمت مدلهای Expansion و Slim چقدر هستند؟
بودجه میشه گفت حداکثر 250000 یا کمتر
ata.royalfalcon
22-03-2014, 23:05
بابت پاسخگویی سریع و جامع بسیار ممنونم
فقط قیمت مدلهای Expansion و Slim چقدر هستند؟
بودجه میشه گفت حداکثر 250000 یا کمتر
در حدود 210 الی 220 هزار تومن هست . مدلهای expansion معمولاً چند ده هزار تومان کمتر از مدلهای Slim هست .
در حدود 210 الی 220 هزار تومن هست . مدلهای expansion معمولاً چند ده هزار تومان کمتر از مدلهای Slim هست .
بسیار ممنونم
فقط تفاوت اصلی و جزئی بین دو مدل Expansion و Slim چی هستش؟ هم سخت افزاری، نرم افزاری و هم ظاهر و کیفیت ساخت
برندهای دیگه رو پیشنهاد نمیکنید؟
ata.royalfalcon
23-03-2014, 10:08
بسیار ممنونم
فقط تفاوت اصلی و جزئی بین دو مدل Expansion و Slim چی هستش؟ هم سخت افزاری، نرم افزاری و هم ظاهر و کیفیت ساخت
برندهای دیگه رو پیشنهاد نمیکنید؟
نرم افزار Seagate Drive Settings که در مدلهای expansion موجود هست و یا از سایت اصلی میتوان دانلود کرد فقط براي sleep time و toggle lights و diagnostics هست . ولی مدلهای Slim دارای نرم افزار Seagate Dashboard هست که علاوه بر موارد گفته شده امکانات کاملتری از جمله بکاپ گیری (هم در هارد اکسترنال و هم در Cloud)د، Share کردن اطلاعات از طریق آپلود در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب و ... هست . از نظر مدل هارد داخلی به کار رفته فکر نمیکنم تفاوتی داشته باشند و در نتیجه از نظر کارایی و کیفیت هم نباید تفاوتی داشته باشند .
برند و مدلهای دیگر هم قابل انتخاب هستند که بستگی به نظر خودتان دارد . مثلاً اگر مدلهایی میخواهید بخرید که باکس آن ضد آب و ضربه باشد میتونید از مدلهای ADATA و یا Silicon power بخرید .
imanparsa
24-03-2014, 14:00
سلام
دوستان من میخوام یه هارد 500 گیگ اکسترنال بخرم(فقط 500 گیگ میخوام)
قیمتش تا حداکثر 200 تومان باشه
سرعتش بسیار بالا باشه
usb3 باشه
ضد ضربه باشه به طوری که تکونش بدم در حال کپی کردن بد سکتور نگیره
مخصوص جابجایی و مسافرت باشه
سرعت بالا خیلی واسه مهمه
چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟
ata.royalfalcon
24-03-2014, 16:08
سلام
سرعتش بسیار بالا باشه
usb3 باشه
سرعت بالا خیلی واسه مهمه
چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟
سلام .
متاسفانه نمیتونید همزمان همه این انتظارات را یکجا داشته باشید . با قیمت مناسب میتونید یک هارد اکسترنال از برند Seagate و یا WD بخرید که با وجود قیمت مناسب و حجم بالا ، ضد ضربه و آنتی شوک نیستند و همچنین سرعت معمولی دارد . اگر نه میتونید یک SSD درایو بخرید به همراه یک باکس جهت تبدیل به اکسترنال نمودن آن . در اینصورت نه تنها سرعت بالا خواهید داشت بلکه آنتی شوک هم خواهد بود گرچه قیمت آن بالا هست .
sasan.69
24-03-2014, 16:15
سال نو مبارک:n16:
هارد WD Ultra در هردقیقه چندگیگ میتونه دریافت یا انتقال بده؟
imanparsa
24-03-2014, 17:20
سلام .
متاسفانه نمیتونید همزمان همه این انتظارات را یکجا داشته باشید . با قیمت مناسب میتونید یک هارد اکسترنال از برند Seagate و یا WD بخرید که با وجود قیمت مناسب و حجم بالا ، ضد ضربه و آنتی شوک نیستند و همچنین سرعت معمولی دارد . اگر نه میتونید یک SSD درایو بخرید به همراه یک باکس جهت تبدیل به اکسترنال نمودن آن . در اینصورت نه تنها سرعت بالا خواهید داشت بلکه آنتی شوک هم خواهد بود گرچه قیمت آن بالا هست .
آنتی شوک 500 گیگ که قابلیت usb3 رو داشته باشه چه قیمته و چه مارکی ؟
ata.royalfalcon
24-03-2014, 19:35
میتونید Silicon Power Armor A80 و یا ADATA HD710 بخرید که 500GB حدود 180 الی 190 هزار تومن هست . ولی همانطوریکه قبلاً هم گفتم ، هارد دیسکها به خاطر وجود اجزاء متحرک در برابر ضربه و شوک حساس هستند . پس با دقت باید نگهداری و استفاده کرد حالا فرقی نمیکنه مدلهایی که بدنه مستحکمی داشته باشند و یا عادی باشند .
hamedhdz
25-03-2014, 00:49
با سلام
بنده ی هارد western digital 1t رو دو سال پیش گرفتم. هاردم رو چند روز پیش با hdd low level format فرمت کامل کردم که حدود 10 ساعت هم طول کشید. بعد فرمت 250 گیگ اطلاعات ریختم رو هارد همچی طبیعی بود. اما بعد چند ساعت که باز خواستم اطلاعات بیشتری بریزم سرعت نوشتن اطلاعات از پی سی به هارد از 25-30 به 6-10 رسید. و در فایلهای بیشتر 2-3 گیگ هارد به مرور کاهش سرعت نوشتن میده و گاهی هارد هنگ میکنه . حتی سیستم هم هنگ میکنه. در مورد سرعت خواندن اطلاعات نیز دقیقا همین مسیله است. هارد رو با نرم افزار hd tune تست کردم هیچ ارور و مشکلی رو نشون نداد.
البته با لپ تاپ تفریبا این مشکلو ندارم...و همیشه هاردم به پی سی خونه وصل بوده که الان این مشکلو باهاش دارم.
لطفا میشه منو راهنمایی کنید ؟!:n28:
imanparsa
25-03-2014, 20:46
دوستان من امروز رفتم یه هارد 1 ترابایت مارک ADATA مدل SH14 خریدم 258000 تومان
بنظر شما انتخابم چطور بود ؟
وسترن هم داشتن 1 ترابایتش 210 -220 تومان بود
ولی خب اینی که گرفتم روش زده ضد ضربه و ضد آب تا 3سال گارانتی
سلامی دوباره
آقا عطا شما به ترتیب کدوم از هارد ها رو انتخاب میکنید؟
میخوام 1 ترا و USB 3 باشند و مخصوصا Portable
Transcend StoreJet 25M3
TOSHIBA Canvio® Slim 3.0
Seagate BACKUP PLUS
Western Digital My Passport
Seagate Expansion
Western Digital
Western Digital Element
توشیبا چطوره؟
راستش ظاهر و قیافه هارد هم برام مهمه، شیک باشه، مثل توشیبا و Seagate Slim
ممنونم
ata.royalfalcon
25-03-2014, 22:13
سلامی دوباره
آقا عطا شما به ترتیب کدوم از هارد ها رو انتخاب میکنید؟
میخوام 1 ترا و USB 3 باشند و مخصوصا Portable
Transcend StoreJet 25M3
TOSHIBA Canvio® Slim 3.0
Seagate BACKUP PLUS
Seagate Expansion
Western Digital
Western Digital Element
توشیبا چطوره؟
راستش ظاهر و قیافه هارد هم برام مهمه، شیک باشه، مثل توشیبا و Seagate Slim
ممنونم
سلام .
سلیقه شخصی من یکی از دو مدل Wd my passport ultra و یا Seagate Backup plus Slim هست . حالا ممکنه انتخاب دیگران غیر از این باشه .
sasan.69
25-03-2014, 23:04
سلام .
سلیقه شخصی من یکی از دو مدل Wd my passport ultra و یا Seagate Backup plus Slim هست . حالا ممکنه انتخاب دیگران غیر از این باشه .
علت اینکه این دو رو پیشنهاد میکنید چی هست؟ و اینکه از بین این دو مزیت کدوم بیشتر یا بهتره؟
هارد WD Ultra در هردقیقه چندگیگ میتونه دریافت یا انتقال بده؟
سلام
داش عطا هارد 2ترا چی پیشنهاد میدی؟
و برای خرید کجا رو پیشنهاد میدی؟
ramingsm
27-03-2014, 01:36
سلام عطا جان
یادمه تو یه پست گفته بودی که بهتره اگه میخوای my book را به صورت خوابیده روی میز بزاری از یه طرف خاصی بزاری میشه دوباره توضیح بدی؟( اگه علتشم بگی که چه بهتر یه چیزی هم یا میگیریم )
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
arashkhastedel
27-03-2014, 12:32
سلام بهترین مارک حال حاضر بازار ایران تا رنج قیمت ۳۰۰ هزار جه مارکی؟
هارد آداپتور خور سرعتش بیشتره از بدون آداپتور؟
ata.royalfalcon
27-03-2014, 12:59
سلام عطا جان
یادمه تو یه پست گفته بودی که بهتره اگه میخوای my book را به صورت خوابیده روی میز بزاری از یه طرف خاصی بزاری میشه دوباره توضیح بدی؟( اگه علتشم بگی که چه بهتر یه چیزی هم یا میگیریم )
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام .
در هارد دیسکهای قدیمی که از مکانیسم stepper motor actuator استفاده میشود خیلی به نحوه قرار گیری حساس بودند و همیشه توصیه میشد که عملیات LLF بعد از نصب و استقرار هارد دیسک انجام شود . ولی هارد دیسکهای امروزی که از سیستم voice coil actuator استفاده میکنند میتوان در زاویه های متفاوت در کیس نصب کرد و حتی بعد از مدتی استفاده ، جهت قرار گیری آنرا تغییر داد و احتمال خطای ایجاد شده اگر هم صفر نباشد حداقل خواهد بود .
شاید کمپانیهای سازنده ، نصب هارد دیسک در زاویه های متفاوت را بلا اشکال بدونند (در Product manual سیگیت اشاره شده که میتوان در هر حالتی نصب کرد - can mount the drive in any orientation) و در طول دوره گارانتی هم برای هارد دیسکی که در زاویه های متفاوت قرار گرفته مشکلی پیش نیاد (مثلاً افزایش اصطکاک در قسمتی از spindle shaft بخاطر وزن بیشتری که بر آن وارد میشود) اما ایده آل ترین حالت همانی هست که بصورت افقی قرار گرفته باشد بطوریکه لیبلی رو به بالا باشد که معمولاً کمپانیها در این حالت ، هارد دیسکها را تست میکنند .
سلام
داش عطا هارد 2ترا چی پیشنهاد میدی؟
و برای خرید کجا رو پیشنهاد میدی؟
سلام .
اگر از انواع دسکتاپی میخواهید :
از برند Western Digital میتونید یکی از دو مدل my book و یا Elements بخرید .
از برند Seagate هم میتونید Backup plus و یا expansion انتخاب کنید .
چند مورد از تفاوتها در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .
سلام بهترین مارک حال حاضر بازار ایران تا رنج قیمت ۳۰۰ هزار جه مارکی؟
هارد آداپتور خور سرعتش بیشتره از بدون آداپتور؟
اگر پرتابل میخواهید میتونید یکی از مدلهای WD یا Seagate را انتخاب کنید .
در مورد تفاوت سرعت هارد ihd اکسترنال دسکتاپی و پرتابل ؛ بستگی به این داره که مشخصات هارد داخلی از چه نوعی باشد . ولی از آنجایی که اکثر هارد های اکسترنال پرتابل 5400rpm و 8/16MB Cache هستند پرفورمنس کمتری در مقایسه با هارد های اکسترنال دسکتاپی دارند . جهت اطلاع در مدلهای Backup plus و expansion سیگیت از هارد دیسکهای 7200rpm و 64MB Cache استفاده شده که سرعت خوبی دارند .
javadbush
27-03-2014, 13:17
سلام من یه هارد سونی یک ترا خریدم و اونو پارتیشن بندی کردم
سه تا پارتیشن ساختم
حالا وقتی اونو به تلوزیون وصل میکنم یکی از پارتیشن ها رو نمیشناسه
لطفا راهنمایی کنید
ata.royalfalcon
27-03-2014, 15:17
سلام من یه هارد سونی یک ترا خریدم و اونو پارتیشن بندی کردم
سه تا پارتیشن ساختم
حالا وقتی اونو به تلوزیون وصل میکنم یکی از پارتیشن ها رو نمیشناسه
لطفا راهنمایی کنید
سلام .
خب تا حد امکان سعی کنید نوع فایل سیستم ، حجم و کلاً تمام حالتهای پارتیشن مورد نظر که شناسایی نمیشود مشابه با سایر پارتیشنها باشد .
imanparsa
27-03-2014, 17:05
عطا جان یه سوال
این هاردی که من خریدم چطوره ؟
ADATA SH14 ضد آب و ضد ضربه 1ترابایت 258000 تومان
بخاطر گفته ی حضرتعالی ADATA خریدم
ata.royalfalcon
27-03-2014, 18:21
عطا جان یه سوال
این هاردی که من خریدم چطوره ؟
ADATA SH14 ضد آب و ضد ضربه 1ترابایت 258000 تومان
بخاطر گفته ی حضرتعالی ADATA خریدم
سلام .
همانطوریکه در نقل و قولهای زیر میبینید ؛ هارد دیسک اکسترنالی میخواستید که کاملاً در برابر ضربه مقاوم و همچنین پرسرعت باشد . تاکید هم کردم که چنین چیزی وجود ندارد و نمیتوانید تمام انتظارات را یکجا داشته باشید ولی دوباره سوال جدیدی با همان مفهوم قبلی را مطرح کردید . به ناچار مدلهایی معرفی شد که حداقل در هنگام سقوط از دست در هنگام حمل و نقل و موارد مشابه ، شانس کمتری برای خرابی را داشته باشند (بطوریکه نیازی به خرید کیف نمیباشد) و مجدداً تاکید هم شد که مثل یک هارد معمولی باید نگهداری و استفاده کنید . نکته بعدی این هست که مشاوره خرید و اینکه یک مدل خاص خوب هست یا خیر معمولاً قبل از خرید انجام میشود و بعد از خرید ، مشاوره و اظهار نظر درباره آن بیفایده هست و باعث دلسردی خریدار هم میشود . هارد دیسک اکسترنالی که خریدید خوب هست و واقعاً مشکلی هم ندارد ولی اگر بگم کاملاً بنجل هست (که نیست) آیا ناراحت نمیشید !؟
سلام
سرعتش بسیار بالا باشه
usb3 باشه
سرعت بالا خیلی واسه مهمه
چه مدلی پیشنهاد میکنید ؟
سلام .
میتونید Silicon Power Armor A80 و یا ADATA HD710 بخرید که 500GB حدود 180 الی 190 هزار تومن هست . ولی همانطوریکه قبلاً هم گفتم ، هارد دیسکها به خاطر وجود اجزاء متحرک در برابر ضربه و شوک حساس هستند . پس با دقت باید نگهداری و استفاده کرد حالا فرقی نمیکنه مدلهایی که بدنه مستحکمی داشته باشند و یا عادی باشند .
دوستان من امروز رفتم یه هارد 1 ترابایت مارک ADATA مدل SH14 خریدم 258000 تومان
بنظر شما انتخابم چطور بود ؟
وسترن هم داشتن 1 ترابایتش 210 -220 تومان بود
ولی خب اینی که گرفتم روش زده ضد ضربه و ضد آب تا 3سال گارانتی
omid kan
31-03-2014, 13:24
سلام یک هارد اکسترنال 2 ترابایت یکی با اداپتور و دیگری بدون اداپتور تا 350 هزار تومان که سرعت خوبی داشته باشد به من معرفی کنید
راستی با اداپتور بهتر است یا بدون اداپتور؟
برای ارشیو استفاده می شود.راستی می توان در هارد اکسترنال بازی یا برنامه نصب کرد ممنون
ata.royalfalcon
31-03-2014, 20:34
سلام یک هارد اکسترنال 2 ترابایت یکی با اداپتور و دیگری بدون اداپتور تا 350 هزار تومان که سرعت خوبی داشته باشد به من معرفی کنید
برای ارشیو استفاده می شود.راستی می توان در هارد اکسترنال بازی یا برنامه نصب کرد ممنون
سلام .
انتخاب از بین مدلهای پرتابل و یا دسکتاپی بستگی به نیازهای خودتان دارد . دو پست اول این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه کنید . در مورد تفاوتهای مدلهای دسکتاپی و پرتابل توضیحاتی دادم .
راستی می توان در هارد اکسترنال بازی یا برنامه نصب کرد ممنون
اینکار امکانپذیر هست . مثلاً برنامه های پرتابل که نیازی به نصب ندارند را میتوانید در هارد اکسترنال ذخیره کنید . ولی اگر میخواهید نصب کنید معمولاً بغیر از اینکه فایلهای اصلی در مسیری که شما تعیین میکنید ذخیره میشوند (مثلاً هارد اکسترنال) در قسمتهای مختلف سیستم عامل (مثلاً رجیستری ویندوز) بطور متناسب تغییراتی داده میشوند و در نتیجه آن برنامه در همان سیستمی که نصب کردید بطور صحیح اجرا میشود و ممکن هست در سیستمهای دیگر بدرستی کار نکند .
یک هارد اکسترنال 2 ترابایت یکی با اداپتور و دیگری بدون اداپتور تا 350 هزار تومان که سرعت خوبی داشته باشد به من معرفی کنید
احتمالاً بودجه شما برای دوترابایتی پرتابل (بدون آداپتور) کم هست و در نتیجه اجباراً باید از مدلهای دسکتاپی (آداپتوری) بخرید . برای مدلهای دسکتاپی میتونید یکی از مدلهای زیر را انتخاب کنید .
از برند Seagate مدلهای Backup plus و یا expansion.
از برند Western Digital مدل my book.
چند مورد از تفاوت این مدلها را در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم .
سلام به عطا و بقیه دوستان
جهت اطلاع:
من دو روز پیش رفتم برای خرید هارد 2ترا وسترن مای بوک
اول رفتم ایران که پایین تر میدون ولیعصر هست
اول اینکه تعداد کمی از مغازه ها هارد و بخصوص این هارد رو داشتن و وقتی قیمت میکردم حدودا 295 تا 315 قیمت میدادن
البته من این هارد رو از تو نت قیمت هم داشتم 290(از سایت پرشین تولز) که بعد فهمیدم یکی از فروشگاه های بازار رضاست
بعد رفتم بازار رضا:بازار رضا هارد خیلی بیشتر بود باز مخصوصا این هاردی که من دنبالش بود چند جا قیمت کردم باز تقریبا از 295 قیمت میدادن تا 310-15 البته با این تفاوت نسبت به ایران که تعداد فروشگاه هایی که هارد داشتن بیشتر بود خیلی
آخر مجبور شدم با همون شخص تماس بگیرم و گفت من بازار رضا هستم با آدرس... که رفتم ازش خریدم
وکلا فک کنم بازار رضا واسه هارد بهتره چون 2سال پیشم باز ایران و رضا رو رفته بودم برای خرید هارد سیگیت 1ترا که باز از رضا خریدم بخاطر قیمت کمی پایین تر
عطا جان راستی اگر نیاز هست تستی چیزی از هاردم تو سایت بذارم بفرمایید تا انجام بدم
ata.royalfalcon
01-04-2014, 10:36
عطا جان راستی اگر نیاز هست تستی چیزی از هاردم تو سایت بذارم بفرمایید تا انجام بدم
سلام .
اگر تمایل داشتید میتونید مثل این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) ، از هارد اکسترنال تست بگیرید و در همان تاپیک بگذارید .
ممنون .
aminkhan2014
01-04-2014, 10:59
از دوستان و آقا عطا و جنابaref10 ، آیا توی مدلهای آداپتوری WD،اصلا مدل element توی بازار پیدا میشه؟من که جایی ندیدم..قیمت مدلهای element و My book چند بود؟
جنابaref10 با چه گارانتی و چند ماهه خریدین؟درضمن اگه اطلاع دارین کمترین قیمتی که تا حالا این هارد داشته چند بوده؟
omid kan
01-04-2014, 11:46
سلام من می خواهم هارد اکسترنال Western Digital My Passport Ultra 2TB بخرم نظر شما در مورد سرعت خواندن و نوشتن و محافظت اطلاعات و استحکام چیست?
ارزش 410 هزار تومان پول را دارد یا با این پول می شود هارد اکسترنال پرتابل بهتری خرید?ممنون
از دوستان و آقا عطا و جنابaref10 ، آیا توی مدلهای آداپتوری WD،اصلا مدل element توی بازار پیدا میشه؟من که جایی ندیدم..قیمت مدلهای element و My book چند بود؟
جنابaref10 با چه گارانتی و چند ماهه خریدین؟درضمن اگه اطلاع دارین کمترین قیمتی که تا حالا این هارد داشته چند بوده؟
والا من فقط دنبال وسترن 2ترای مای بوک بودم اطلاعی از المنت و بقیه ندارم
من هاردم که 2ترای مای بوک وسترن هست دو روز پیش 290 با گارانتی سازگار(2سال) خریدم
و کمترین قیمتی بود که چندین مغازه سوال کردم
این مغازه ای که من خریدم قیمتاش روزانست یعنی دو روز زودتر میرفتم 288 خریده بودم ازش!
من آدرس و بقیه موارد رو به آقا عطا میدم چون من زیاد نمیام اینجا-از عطا جان بگیرید آدرس رو-البته تو سایت همسایه این لیست هاردها و قیمتای موجود الانشه :
هارد های اکسترنال :
هارد ۵۰۰ وسترن پاسپورتی الترا - Western Digital My Passport Ultra - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 175
هارد ۵۰۰ سیگیت بک آپ پلاس اسلیم - Seagate Backup Plus Slim - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 163
هارد ۵۰۰ وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 164
هارد ۵۰۰ سیگیت Expansion بدون آدابتور گارانتی سازگار : 161
هارد ۵۰۰ سیلیکون پاور - Silicon Power A30 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی اصلی : 179
هارد ۵۰۰ سیلیکون پاور - Silicon Power A80 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی اصلی : 188
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA CH 11 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : --
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HV610- بدون آدابتور گارانتی آونگ : --
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HV620- بدون آدابتور گارانتی آونگ : --
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HV630- بدون آدابتور گارانتی آونگ : --
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HC630- بدون آدابتور گارانتی آونگ : 180
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA NH13- بدون آدابتور گارانتی آونگ : 185
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA SH14- بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 185
هارد ۵۰۰ آدیتا - ADATA HD710- بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 195
هارد ۵۰۰ توشيبا - Toshiba - بدون آدابتور گارانتی آوژنگ : --
هارد ۵۰۰ سوني - Sony - بدون آدابتور گارانتی ايران رهجو : --
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد 1 ترا وسترن پاسپورتی الترا - Western Digital My Passport Ultra - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 237
هارد 1 ترا سیگیت بک آپ پلاس اسلیم - Seagate Backup Plus Slim - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 210 جدید
هارد 1 ترا وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 208
هارد 1 ترا سیگیت اکسپنشن -Seagate Expansion بدون آدابتور گارانتی سازگار : 201
هارد 1 ترا سیلیکون پاور - Silicon Power A15 - بدون آدابتور ضد ضربه گارانتی اصلی : 255
هارد 1 ترا سیلیکون پاور - Silicon Power A30 - بدون آدابتور ضد ضربه گارانتی اصلی : 255
هارد 1 ترا سیلیکون پاور - Silicon Power A80 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی اصلی : 261
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA CH 11 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 225
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HV610 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 230
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HV620 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 237
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HC630 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 247
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HE720 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 385
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA NH13 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 250
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA SH 14 - بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 250
هارد 1 ترا آدیتا - ADATA HD710- بدون آدابتور ضد ضربه - ضد آب گارانتی آونگ : 260
هارد 1 ترا سیگیت وایرلس پلاس - Seagate Wireless Plus - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 638
هارد 1 ترا سوني - Sony - بدون آدابتور گارانتی ايران رهجو : --
هارد 1 ترا توشيبا - Toshiba - بدون آدابتور گارانتی آوژنگ : 204
هارد 1 ترا بوفالو - BUFFALO - بدون آدابتور گارانتی اصلی : 265
هارد 1 ترا بوفالو ژاپنی - BUFFALO - بدون آدابتور ضد ضربه گارانتی اصلی : 360
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد 2 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 290
هارد 2 ترا وسترن مای کلود شبکه - Western Digital My Cloud - با آدابتور گارانتی سازگار : 520
هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : --
هارد 2 ترا سیگیت اکسپنشن -Seagate Expansion با آدابتور گارانتی سازگار : 278
هارد 2 ترا وسترن پاسپورتی الترا - Western Digital My Passport Ultra- بدون آدابتور گارانتی سازگار : 390
هارد 2 ترا وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 350
هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس اسلیم - Seagate Backup Plus Slim - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 405 جدید
هارد 2 ترا آدیتا - ADATA HV620 - بدون آدابتور گارانتی آونگ : 377
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد 3 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 390
هارد 3 ترا وسترن مای کلود شبکه - Western Digital My Cloud - با آدابتور گارانتی سازگار : 650
هارد 3 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : 378
هارد 3 ترا سیگیت اکسپنشن -Seagate Expansion با آدابتور گارانتی سازگار : 368
هارد 3 ترا آدیتا - ADATA NH03 - با آدابتور - داری سیستم خنک کننده - گارانتی آونگ : --
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد 4 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور گارانتی سازگار : 558
هارد 4 ترا سیگیت اکسپنشن - Seagate Expansion - با آدابتور گارانتی سازگار : 548
هارد 4 ترا وسترن مای بوک جدید - Western Digital My Book - با آدابتور گارانتی سازگار : 585
هارد 4 ترا وسترن مای کلود شبکه - Western Digital My Cloud - با آدابتور گارانتی سازگار : 998
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد های اینترنال :
هارد ۵۰۰ اینترنال سیگیت : --
هارد ۵۰۰ اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 156
--------------------------------------------------------------
هارد 1 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 180
هارد 1 ترا اینترنال وسترن بلک (مشکی ) 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 274
--------------------------------------------------------------
هارد 2 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 280
هارد 2 ترا اینترنال سیگیت : --
-----------------------------------------------------------------------------
هارد 3 ترا اینترنال وسترن گیرین 64 مگ بافر گارانتی اصلی : 375
هارد 3 ترا اینترنال سیگیت : --
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هارد های SSD :
هارد 32 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55 قیمت : 175
------------------------------------------------------------------------------
هارد 64 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V60 قیمت : 225
هارد 64 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55 قیمت : 265
هارد 64 گیگ SSD کینگ استون - KINGSTONE V+200 قیمت : 250
هارد 64 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP600 قیمت : 260
هارد 64 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP900 قیمت : 310
هارد 64 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX900 قیمت : 335
هارد 120 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V60 قیمت : 425
هارد 120 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55 قیمت : 415
هارد 128 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP600 قیمت : 390
هارد 128 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP900 قیمت : 430
هارد 128 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX900 قیمت : 470
هارد 128 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX910 قیمت : 515
هارد 240 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V65 قیمت : 765
هارد 240 گیگ SSD سيليكون پاور - SILICON POWER V55 قیمت : 755
هارد 256 گیگ SSD آدیتا - ADATA SP900 قیمت : 765
هارد 256 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX900 قیمت : 795
هارد 256 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX910 قیمت : 900
هارد 512 گیگ SSD آدیتا - ADATA SX900 قیمت : 1740
سلام
از این سه تا هارد کدومشون ارزش خریدن دارن؟
به ترتیب کدومشون بهترن؟
Seagate Backup Plus Slim
Western Digital My Passport Slim
TOSHIBA Canvio Slim
ata.royalfalcon
02-04-2014, 15:27
سلام من می خواهم هارد اکسترنال Western Digital My Passport Ultra 2TB بخرم نظر شما در مورد سرعت خواندن و نوشتن و محافظت اطلاعات و استحکام چیست?
ارزش 410 هزار تومان پول را دارد یا با این پول می شود هارد اکسترنال پرتابل بهتری خرید?ممنون
سلام .
1. سرعت خواندن و نوشتن به پارامترهای زیادی بستگی دارد به همین دلیل ممکن هست که حتی دو مدل کاملاً مشابه سرعت یکسانی نداشته باشند . مثلاً دیتاها روی کدام ترک نوشته میشوند و از روی کدام ترک خوانده میشوند ، حجم هر فایل و همچنین به مشخصات خود سیستم هم بستگی زیادی دارد. در دو هارد دیسک متفاوت ، مسائل دیگری از جمله Areal Destiny و تعداد پلاتر و ... مطرح میشود که در سرعت هارد دیسک هم تاثیر دارند .
2. در مورد محافظت اطلاعات ؛ اگر منظور شما خراب نشدن هارد دیسک و از بین نرفتن اطلاعات باشد که هیچکس نمیتواند تضمینی به شما بدهد . هارد دیسک بهترین روش ذخیره سازی نیست بلکه ارزانترین روش ذخیره سازی هست . اگر اطلاعات خیلی مهمی دارید توصیه میکنم روی دو یا چند هارد دیسک ذخیره کنید . ولی اگر منظور شما از "محافظت اطلاعات" جلوگیری از دسترسی غیر مجاز دیگران هست که این مدل با داشتن قابلیت Hardware Encryption امنیت خوبی ایجاد میکند .
3. در مورد استحکام ؛ باکس مدلی که انتخاب کردید در مقایسه با انواع ضد ضربه که دارای باکسهای مستحکم لاستیکی / سیلیکونی (و یا فلزی) هستند ، مقاوم و مستحکم نیست در نتیجه توصیه میشود که یک کیف مناسب بخرید تا در مواقع حمل نقل مشکلی پیش نیاید .
4. بغیر از این مدل میتونید Seagate Backup plus Slim بخرید (اگر در بازار پیدا بشوند) که نه تنها ضخامت کمتری دارند بلکه سرعت آن در مقایسه با my passport ultra کمی بهتر هست .
hassanhbk
07-04-2014, 13:18
سلام آقا عطا.خسته نباشد میگم بهتون بابت وقتی که برا تاپیک میزارید:n16:. قصد خرید یه هارد دو ترا رو دارم بیشتر برا آرشیو موسیقی میخوام الان یه دونه sh14 یک ترا دارم میخوام اینو بفروشم دوترا بگیرم این Seagate Backup plus Slim که اصلا پیدا نشد حالا شما لطف کنید یه مدل خوب به من معری کنید البته بدون آداپتور.. این مدل از سونی چطوره Sony HD-E2 External Hard Drive - 2TB البته اینو تازه توی دیجی دیدم .
constant_boy23
07-04-2014, 13:50
دلیل خاصی داره که هارد اداپتوری مای بوک 2 ترا انقدر قیمتش از هارد های دیگه 2 ترابایتی کمتره ؟
badboy2008
07-04-2014, 18:20
سلام
یک هارد 2 ترابایت وسترن My Book خریدم
می خواستم بدونم این هارد My Book همیشه باید بصورت ایستاده باشه یا میشه خوابوندش (مثل هاردهای پرتابل برای امنیت بیشتر) ؟
من چون حذف و اضافه به آرشیو زیاد دارم احتمال فرگمنت زیاده
برای راحتی عمل دیفگرمنت (یا حتی عیبی یابی بد سکتور) بهتره هارد رو به پارتیشن های کوچکتر تبدیل کنم ؟
چون اونوقت فقط همون پارتیشن که فرگمنت شده یا بد سکتور داره بررسی میشه و سایر پارتیشن ها دست نمیخوره ، درسته؟
ممنون
ata.royalfalcon
07-04-2014, 19:01
سلام آقا عطا.خسته نباشد میگم بهتون بابت وقتی که برا تاپیک میزارید:n16:. قصد خرید یه هارد دو ترا رو دارم بیشتر برا آرشیو موسیقی میخوام الان یه دونه sh14 یک ترا دارم میخوام اینو بفروشم دوترا بگیرم این Seagate Backup plus Slim که اصلا پیدا نشد حالا شما لطف کنید یه مدل خوب به من معری کنید البته بدون آداپتور.. این مدل از سونی چطوره Sony HD-E2 External Hard Drive - 2TB البته اینو تازه توی دیجی دیدم .
سلام .
میتونید همان Sony را انتخاب کنید بشرطی که گارانتی معتبری داشته باشد . WD my passport ultra هم گزینه مناسب دیگری هست .
سلام
یک هارد 2 ترابایت وسترن My Book خریدم
می خواستم بدونم این هارد My Book همیشه باید بصورت ایستاده باشه یا میشه خوابوندش (مثل هاردهای پرتابل برای امنیت بیشتر) ؟
من چون حذف و اضافه به آرشیو زیاد دارم احتمال فرگمنت زیاده
برای راحتی عمل دیفگرمنت (یا حتی عیبی یابی بد سکتور) بهتره هارد رو به پارتیشن های کوچکتر تبدیل کنم ؟
چون اونوقت فقط همون پارتیشن که فرگمنت شده یا بد سکتور داره بررسی میشه و سایر پارتیشن ها دست نمیخوره ، درسته؟
ممنون
1. میتونید به حالت خوابیده هم روی میز قرار بدید اما توصیه میکنم طرفی که لیبل روی هارد دیسک داخلی چسبانده شده رو به بالا باشد . دقت کنید ، در زمانیکه روشن هست دیگه جابجا نکنید .
2. سهولت در دفرگمنت کردن یکی از مزایای تقسیم بندی کردن حجم کل هارد دیسک به چند درایو کوچکتر هست . میتونید چند پارتیشن کوچکتر بسازید و مانعی هم ندارد . تعداد آنهم به سلیقه خودتان بستگی دارد .
achaemenian
07-04-2014, 23:06
با سلام و عرض خسته نباشید و تشکر بابت پست اول تاپیک که بسیار جامع و کامل بود
من هم مثل سایر دوستان میخوام یه هارد اکسترنال 1 ترا برای ذخیره اطلاعاتی که کمتر بکارم میاد ولی نمیخوام پاکشون کنم و البته روی هارد لپ تاپ هم فضای خالی برای نگه داریشون ندارم میخوام
یک مدل پرتابل میخوام که سرعتش بالا باشه و زیاد عمر کنه همین :n01:
مدل خاصی مد نظرم نیست
ممنون میشم که بهم معرفی کنید
amir_t6262
08-04-2014, 20:34
دلیل خاصی داره که هارد اداپتوری مای بوک 2 ترا انقدر قیمتش از هارد های دیگه 2 ترابایتی کمتره ؟
دوست عزیز، WD My Book هارد آداپتوری است و باید با انواع دیگر هاردهای آداپتوری مقایسه اش کنی نه با مدلهای بدون آداپتور.
achaemenian
08-04-2014, 23:24
Seagate Backup Plus External ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
Seagate Expansion External ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
Western Digital My Passport Ultra Portable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیلیکون پاور چطوره!؟
Western Digital My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) studio
چه فرقی با ultra میکنه!؟
سرعتشو دیدم بالاتر نوشته درسته؟
constant_boy23
09-04-2014, 01:11
دوست عزیز، WD My Book هارد آداپتوری است و باید با انواع دیگر هاردهای آداپتوری مقایسه اش کنی نه با مدلهای بدون آداپتور.
امیر عزیز منظورم همون آداپتوری ها بود ...الان مای کلاد 550 تومنه ...مای بوک 320 تومن ...220 تومن اختلاف برای چیه ؟
ata.royalfalcon
09-04-2014, 05:48
امیر عزیز منظورم همون آداپتوری ها بود ...الان مای کلاد 550 تومنه ...مای بوک 320 تومن ...220 تومن اختلاف برای چیه ؟
WD my cloud در واقع یکجور nas هست (هارد اکسترنال تحت شبکه) و معمولاً هم قیمت بیشتری در مقایسه با هاردهای اکسترنال معمولی دارد .
ata.royalfalcon
09-04-2014, 10:54
Seagate Backup Plus External ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
Seagate Expansion External ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا
Western Digital My Passport Ultra Portable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سیلیکون پاور چطوره!؟
Western Digital My Passport ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) studio
چه فرقی با ultra میکنه!؟
سرعتشو دیدم بالاتر نوشته درسته؟
مهمترين تفاوت بين my passport Studio و my passport ultra در اينترفيسها هست . WD my passport Studio نه تنها usb2 دارد بلكه دو عدد FireWire 800 هم دارد كه ميتونيد هارد اكسترنال دوم را هم به آن متصل كنيد (هارد اكسترنال دوم هم بايد FireWire داشته باشد) . بنظر من WD my passport Studio براي كاربردهاي خاص هست و براي استفاده هاي عادي ميتونيد مدلهاي مناسبتري بخريد مگر اينكه سيستم شما داراي اينترفيس FireWire باشد .
مدلهاي expansion و Backup Plus به جزء شكل ظاهر و امكانات نرم افزاري هيچ تفاوتي ندارند و فرقي هم نميكند كه كداميك را انتخاب كنيد مگر اينكه شكل ظاهر و يا قابليتهاي نرم افزاري و يا تفاوت قيمتي براي شما مهم باشد .
هاردهاي اكسترنال WD my passport قابليت hardware encryption دارند كه ميتونيد هارد را lock و اطلاعات را رمزگذاري كنيد . همين امكانات گاهي اوقات موجب دردسر هم ميشود (مثلاً فراموش كردن پسورد و يا خراب شدن فايلهاي SES در هارد و ...) كه تعمير و ريكاوري اطلاعات در مقايسه با انوع عادي دردسر و هزينه بيشتري دارد . كلاً خرابي در هر مدل و از هر برندي وجود دارد پس با دقت نگهداري كنيد تا احتمال وقوع مشكلات كمتر شود .
انتخاب از برند سيگيت و يا وسترن به سليقه و نيازهاي خودتان مربوط هست . بريد بازار هر كدام كه ارزانتر و گارانتي معتبرتري دارند همان را انتخاب كنيد .
badboy2008
10-04-2014, 01:32
سلام
برخی اوقات که هارد WD My Book رو Safe Remove می کنم ، کاملا خاموش نمیشه و چراغش با فاصله چند ثانیه یه چشمک میزنه ، دلیلش چیه؟
بعد برای خاموش کردن کامل اول سیم USB رو باید کشید یا کابل برقش رو؟
ممنون
hesamtavakoli
10-04-2014, 09:56
دوستان سلام
من ميخوام wd my book بگيرم
اول بگيد هارد خوبي هست يا نه؟
بعد ميخوام هارد رو روي 3تا سيستم كه با كابل لن شبكه هستن، شبكه كنم
كه هركسي بتونه از توش فايل برداره
ميشه؟
ata.royalfalcon
10-04-2014, 10:15
سلام
برخی اوقات که هارد WD My Book رو Safe Remove می کنم ، کاملا خاموش نمیشه و چراغش با فاصله چند ثانیه یه چشمک میزنه ، دلیلش چیه؟
بعد برای خاموش کردن کامل اول سیم USB رو باید کشید یا کابل برقش رو؟
ممنون
سلام .
چند ثانیه ای صبر کنید تا فرصت کافی برای انجام فرایند shutting down وجود داشته باشد . درنهایت آیا پیغام device could not be removed ; please close all running programs and try again later ظاهر میشود ؟
این مسئله در مورد هارد های اکسترنال خیلی شایع هست و راهکار های متفاوتی وجود دارد که نمیشه گفت 100% موثر هست . مثلاً غیر فعال کردن آنتی ویروس (یا اینکه در تنظیمات آنتی ویروس ، هارد اکسترنال را مستثنا کنید) . End Task کردن explorer ویندوز و اجرای مجدد آن (عکسهای پیوستی) و حتی offline کردن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هارد اکسترنال در Disk management ویندوز قبل از Safely remove کردن آن .
پیشنهاد میکنم برنامه Process Explorer را از این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کنید . پس از extract آن فایل procexp.exe را اجرا کنید . به قسمت Find بروید و سپس letter مربوط به هارد اکسترنال را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست .اگر نمیدونید این پراسس مربوط به کدام برنامه هست پیشنهاد میکنم اسم این پراسس را در گوگل جستجو کنید و ببینید که مربوط به کدام برنامه هست و سپس آن برنامه را ببندید .
نکته : letter مربوط به هارد اکسترنال را در my copueter میتونید ببینید مثلاً اگر G باشد باید بصورت زیر وارد کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعنوان مثال در عکس زیر پراسس Teracopy به درایو G دسترسی دارد که در درجه اول بهتر هست آن برنامه بسته شود . به هر حال اگر هم نمیتونید برنامه مربوط به آن پراسس را پیدا کنید میتوان روی آن پراسس راست کلیک و سپس Kill Process کرد (توصیه میکنم همنطوری Kill Process نکنید اول یک تحقیقی درباره آن پراسس بکنید و سپس Kill Process کنید) .
در مورد سوال آخر هم ؛ همانطوریکه ابتدا باید آداپتور را به برق متصل و سپس کابل usb را به سیستم متصل کرد ، پس در هنگام خاموش کردن بهتر هست که برعکس انجام شود یعنی اول کابل usb جدا و سپس آداپتور از خروجی برق جدا شود .
ata.royalfalcon
10-04-2014, 10:28
دوستان سلام
من ميخوام wd my book بگيرم
اول بگيد هارد خوبي هست يا نه؟
بعد ميخوام هارد رو روي 3تا سيستم كه با كابل لن شبكه هستن، شبكه كنم
كه هركسي بتونه از توش فايل برداره
ميشه؟
سلام .
هارد اکسترنال خوبی هست ولی مدلهای دیگری هم هستند که سرعت بالاتری داشته باشند مثل Seagate Backup plus .
مدلی که نوشتید ، هارد اکسترنال تحت شبکه نیست . ولی اگر منظور شما این باشه که هارد اکسترنال را از طریق usb به یکی از سیستمها متصل کنید و از طریق آن سیستم ، هارد اکسترنال را در شبکه به اشتراک بگذارید پس امکانپذیر هست .
badboy2008
10-04-2014, 16:51
سلام .
چند ثانیه ای صبر کنید تا فرصت کافی برای انجام فرایند shutting down وجود داشته باشد . درنهایت آیا پیغام device could not be removed ; please close all running programs and try again later ظاهر میشود ؟
ممنون بابت راهنمایی تون ... ولی اروری نداد
من همیشه از طریق خود برنامه WD Utilities یا WD Security هارد رو خاموش میکنم و مشکل نداشتم
یک بار خواستم مثل فلش های معمولی اقدام کنم یعنی با کلیک بر روی آیکن USB در قسمت آیکن بار ویندوز ، Safe remove کنم که راحت Safe remove شد و آیکن داریو هارد هم My Computer حذف میشدو حتی وقتی برنامه های WD رو اجرا میکردم عنوان می کرد هارد متصل نیست ولی با اینحال چراغ هارد چشمک میزد
بهمین خاطر سوال کردم چنین چیزی نرماله یا نه؟ آیا در اینحال خاموش کردن فیزیکی رو توصیه میکنم؟
لازمه در این زمینه به قسمت پشتیبانی سایت WD ایمیل بزنم؟
یعنی
ata.royalfalcon
10-04-2014, 17:21
ممنون بابت راهنمایی تون ... ولی اروری نداد
من همیشه از طریق خود برنامه WD Utilities یا WD Security هارد رو خاموش میکنم و مشکل نداشتم
یک بار خواستم مثل فلش های معمولی اقدام کنم یعنی با کلیک بر روی آیکن USB در قسمت آیکن بار ویندوز ، Safe remove کنم که راحت Safe remove شد و آیکن داریو هارد هم My Computer حذف میشدو حتی وقتی برنامه های WD رو اجرا میکردم عنوان می کرد هارد متصل نیست ولی با اینحال چراغ هارد چشمک میزد
بهمین خاطر سوال کردم چنین چیزی نرماله یا نه؟ آیا در اینحال خاموش کردن فیزیکی رو توصیه میکنم؟
لازمه در این زمینه به قسمت پشتیبانی سایت WD ایمیل بزنم؟
یعنی
اگر از طریق ویندوز Safely remove کنید در ویندوزهایی مثل Vista و 7 و 8 هارد اکسترنال خاموش نمیشود و با وجودیکه موتور هارد هنوز در حال کار هست درایوها در My Computer و هر جای دیگر مثل Disk management دیده نمیشود و این موضوع غیر عادی نیست . در نتیجه اگر میخواهید پس از Safely remove هارد اکسترنال WD mu book خاموش بشود باید از همان روشی که گفتید (برنامه WD Utilities) عمل کنید .
achaemenian
12-04-2014, 00:21
با اجازه آقا Ata
زمانی که هارد یا فلش safe remove نمیشه من از برنامه Unlocker استفاده میکنم
یه برنامه کم حجمه که یک گزینه به منوی راست کلیک اضافه میکنه
اگه روی درایو راست کلیک کنید و unlocker رو انتخاب کنید نرم افزار(هایی) رو که دارن از فلش/هارد استفاده میکنن و مانع safe remove مشن رو نمایش میده و کلیک بر روی گزینه unlock all همه اونا رو میبنده و براحتی میشه safe remove کرد
در مورد فولدر هایی هم که پاک نمشن هم کاربرد داره
mehrabooni
12-04-2014, 02:34
میخوام بهترین هارد 1 ترا اکسترنال رو بخرم......چی بخرم
قیمتش در مقابل کیفیت مهمه.....منظورم اینه شاید مثلا یه هارد ارزونتر خیلی به صرفه تر از هاردی باشه که گرونتره
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
ata.royalfalcon
12-04-2014, 15:35
میخوام بهترین هارد 1 ترا اکسترنال رو بخرم......چی بخرم
قیمتش در مقابل کیفیت مهمه.....منظورم اینه شاید مثلا یه هارد ارزونتر خیلی به صرفه تر از هاردی باشه که گرونتره
ميتونيد از برنذ Western Digital (مثلاً my passport ultra و يا elements) و يا Seagate (مثلاً Backup plus slim و يا expansion) انتخاب كنيد . بريد بازار و بررسي كنيد با حداقل قيمت و بهترين گارانتي كداميك را پيدا ميكنيد . دقت كنيد كه هيچكدام از مدلهاي پيشنهادي ضد ضربه و يا آب نيستند پس در نگهداري و استفاده دقت كنيد .
mehrabooni
13-04-2014, 00:16
ميتونيد از برنذ Western Digital (مثلاً my passport ultra و يا elements) و يا Seagate (مثلاً Backup plus slim و يا expansion) انتخاب كنيد . بريد بازار و بررسي كنيد با حداقل قيمت و بهترين گارانتي كداميك را پيدا ميكنيد . دقت كنيد كه هيچكدام از مدلهاي پيشنهادي ضد ضربه و يا آب نيستند پس در نگهداري و استفاده دقت كنيد .
لطفا خودتون یک کدومشو که از همه بهتره پیشنهاد بدین چون من هیچی سر در نمیارم
هرکدوم که بهترینه پیشنهاد بدین مطمئن باشین چند ماه میگردم توی بازار تا فقط همونو پیدا کنم بخرم
differential
13-04-2014, 00:43
سلام
من میخوام یه هارد 3 ترابایت بگیرم.از بین مدلای زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید:
wd my book essential
adata nh03
seagate backup plus
seagate expansion
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ata.royalfalcon
13-04-2014, 10:36
لطفا خودتون یک کدومشو که از همه بهتره پیشنهاد بدین چون من هیچی سر در نمیارم
هرکدوم که بهترینه پیشنهاد بدین مطمئن باشین چند ماه میگردم توی بازار تا فقط همونو پیدا کنم بخرم
هر كدام از اين مدلها معايب و مزاياي خاص خودشو داره و در نتيجه نميتونم بگم كه كدام مدل از همه بهتر هست . ولي حداقل ميتونيد my passport ultra و يا Backup plus slim را در اولويت اول خريد قرار بديد .
چون من هیچی سر در نمیارم
توصيه ميكنم پست اول اين (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) تاپيك را مطالعه كنيد . توضيحات خوبي ارائه شده از جمله نحوه نگهداري و استفاده از هاردهاي اكسترنال .
سلام
من میخوام یه هارد 3 ترابایت بگیرم.از بین مدلای زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید:
wd my book essential
adata nh03
seagate backup plus
seagate expansion
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام .
پيشنهاد ميكنم پست دوم اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را مطالعه كنيد و از بين مدلهاي seagate و Western Digital هر كدام كه مناسبتر براي كار شماست انتخاب كنيد .
Ali_softcenter
13-04-2014, 12:32
سلام
دوستان به نظر شما بهترین هارد ضد ضربه و ضد اب در بازار چیه؟؟ سیلیکون آرمور ۸۰ ؟؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ata.royalfalcon
13-04-2014, 13:52
سلام
دوستان به نظر شما بهترین هارد ضد ضربه و ضد اب در بازار چیه؟؟ سیلیکون آرمور ۸۰ ؟؟
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام .
Armor a80 يكي از گزينه هاي مناسب (نه الزاماً بهترين) هست . اگر شكل ظاهر قديمي آن (كه خيلي وقت هست همچنان در حال توليده) براي شما قابل قبول هست ، ميتونيد همين مدل را انتخاب كنيد. در غير اينصورت ميتونيد از مدلهاي ديگر و يا برندهاي ديگري مثل ADATA HD710 انتخاب كنيد . ايندو استاندارد IPX7 دارند كه ميتونيد حداكثر تا عمق يك متر به مدت 30 دقيقه زير آب نگه داريد . در صورتيكه استاندارد IPX4 تنها در برابر پاشش يا ريزش آب بر روي آن مقاوم هست و نميتوان آنرا در زير آب نگه داشت . به هر حال تا حد امكان دقت كنيد تا اين شرايط براي براي هارد اكسترنال اتفاق نيافتد .
p_teymurlu
14-04-2014, 11:49
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان. یک سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدید. قصد تهیه یک هارد ۲ ترابایت seagate backup plus slim رو دارم. اما متاسفانه نمیدونم از کجا باید تهیه کنم. اگر ممکنه یه راهنمایی کنید که از کجا باید تهیه کنم. با تشکر
mehrabooni
14-04-2014, 13:05
داداش اون لینک که دادی یکسری توضیحاتی بود که اصلا بهم کمک نکرد،بی زحمت خودت راهنماییم کن
من یه هارد بدون باتری و ضد ضربه میخوام که وایرلس نداشته باشه و فقط یک پورت usb3 داشته باشه،سرعتش هم 7200 باشه حتما
قیافه ی قدیمی اشکال نداره
کارایی برام مهمه
ata.royalfalcon
14-04-2014, 13:49
داداش اون لینک که دادی یکسری توضیحاتی بود که اصلا بهم کمک نکرد،بی زحمت خودت راهنماییم کن
من یه هارد بدون باتری و ضد ضربه میخوام که وایرلس نداشته باشه و فقط یک پورت usb3 داشته باشه،سرعتش هم 7200 باشه حتما
قیافه ی قدیمی اشکال نداره
کارایی برام مهمه
چون من هیچی سر در نمیارم
اشاره كرديد كه اطلاعات زيادي در اين مورد نداريد . در نتيجه پيشنهاد دادم آن پست را بخونيد كه توضيحات خوبي در مورد انواع مدلها و همچنين درباره نحوه نگهداري و استفاده و موارد ديگر دادم كه ظاهراً خوب مطالعه نكرديد . مدل مناسب در پست 6626 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اين تاپيك پيشنهاد شد ولي از آنجايي كه انتظارات جديدي را مطرح كرديد (ضدضربه) ميتونيد از برند Silicon power مدل Armor A80 را انتخاب كنيد و اگر هم اين مدل را در بازار پيدا نكرديد ميتونيد ADATA HD710 را انتخاب كنيد .
سرعتش هم 7200 باشه حتما
به راحتي در بازار پيدا نميشود . اكثر مدلهاي موجود در بازار 5400rpm هستند . اگر كسي را ميشناسيد كه ميتونه مدلهاي خاص را براي شما تهيه كند ميتونيد HGST Touro Mobile Pro انتخاب كنيد كه 7200rpm هست .
mehrabooni
14-04-2014, 21:43
ممنون از شما
میخام هارد armor a80 که میگین بین 5400 ها بهترینه رو بخرم
ata.royalfalcon
14-04-2014, 22:06
ممنون از شما
میخام هارد armor a80 که میگین بین 5400 ها بهترینه رو بخرم
این مدل یک گزینه مناسب هست ولی الزاماً به معنی بهترین مدل نیست .
mehrabooni
14-04-2014, 23:27
این مدل یک گزینه مناسب هست ولی الزاماً به معنی بهترین مدل نیست .
از هرکی پرسیدم میگه بهترینه
ایا مورد بهتری تا 300 ت سراغ دارید
mehrabooni
16-04-2014, 02:48
تایید میکنین که بخرم
ایا بهترینه
p_teymurlu
16-04-2014, 08:23
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان. یک سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدید. قصد تهیه یک هارد ۲ ترابایت seagate backup plus slim رو دارم. اما متاسفانه نمیدونم از کجا باید تهیه کنم. اگر ممکنه یه راهنمایی کنید که از کجا باید تهیه کنم. با تشکر
Omid_p30world
16-04-2014, 19:50
سلام قصد خرید
western digital my passport ultra
دارم یه مغازه بود یکی از این مدل با جعبه آبی و یکی با جعبه سفید داشت با قیمت یکسان کدومش رو بخرم بهتر هست؟
Vahid_2009
17-04-2014, 09:38
سلام
باتشکر از اقا عطا دیروز یک عدد هارد اکسترنال my book 3tb به قیمت 410 خریدم.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سلام قصد خرید
western digital my passport ultra
دارم یه مغازه بود یکی از این مدل با جعبه آبی و یکی با جعبه سفید داشت با قیمت یکسان کدومش رو بخرم بهتر هست؟
سلام
دیجی کالا با بسته سفید میده ، با گارانتی 2 ساله سازگار
قیمتش هم 259 ، اون دوتا مغازه قیمتاشون چنده؟
دوستان کسی میدونه بین seagate backup plus slim و seagate backup plus از نظر سرعت و قیمت و .... چه تفاوت هایی با هم دارن؟
ata.royalfalcon
17-04-2014, 18:29
دوستان کسی میدونه بین seagate backup plus slim و seagate backup plus از نظر سرعت و قیمت و .... چه تفاوت هایی با هم دارن؟
هارد دیسک داخلی بکار رفته در مدلهای backup plus slim و backup plus از برند سامسونگ هست (یکترابایت و کمتر از Spin point M8 استفاده شده و در مدلهای دوترابایت Slim از Spin point M9T استفاده شده) . پس از نظر سرعت و پرفورمنس نباید فرقی بین مدلهای Slim و انواع معمولی آن داشته باشد (در حجمهای یکسان) چون هاردهای داخلی بکار رفته یکسان هست . تنها تفاوت در شکل ظاهری و احتمالاً نرم افزارهای کاربردی آن هست .
sasan.69
17-04-2014, 19:41
سلام
باتشکر از اقا عطا دیروز یک عدد هارد اکسترنال my book 3tb به قیمت 410 خریدم.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
مبارکه داداش...
این مدل از هارد اکسترنال در مقایسه با هاردای کوچک دربرابر ضربه مقاوم تره یا فرقی نداره؟
هارد دیسک داخلی بکار رفته در مدلهای backup plus slim و backup plus از برند سامسونگ هست (یکترابایت و کمتر از Spin point M8 استفاده شده و در مدلهای دوترابایت Slim از Spin point M9T استفاده شده) . پس از نظر سرعت و پرفورمنس نباید فرقی بین مدلهای Slim و انواع معمولی آن داشته باشد (در حجمهای یکسان) چون هاردهای داخلی بکار رفته یکسان هست . تنها تفاوت در شکل ظاهری و احتمالاً نرم افزارهای کاربردی آن هست .
در مورد این قابلیت backup plus چی؟
اصلا این که میتونه داخلی هم بشه باعث نمیشه که قسمت پرتاش زود خراب بشه !؟
Vahid_2009
17-04-2014, 21:48
مبارکه داداش...
این مدل از هارد اکسترنال در مقایسه با هاردای کوچک دربرابر ضربه مقاوم تره یا فرقی نداره؟
سلامت باشی نه این هارد مقاوم در برابر ضربه نیست.
Sent from my GT-N7100
ata.royalfalcon
17-04-2014, 21:55
در مورد این قابلیت backup plus چی؟
اصلا این که میتونه داخلی هم بشه باعث نمیشه که قسمت پرتاش زود خراب بشه !؟
این قابلیت USM زمانی مفید و کاربردی هست که دستگاههایی که از این قابلیت پشتیبانی میکنند را داشته باشید . مثل بعضی از HD Player ، Dock stations ، NAS و ... (عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد سوال آخر : اگر به دفعات زیاد باز و بسته بشه ، بدیهی هست که کانکتورها زودتر مستهلک و خراب شوند . خودم هارد Seagate Goflex portable هم دارم و این قسمتش مشکلی تا الان نداشته .
omid kan
18-04-2014, 11:47
سلام این هارد اکسترنال western digital my passport ultra 2tb کابلش چند سانتی متر اشت؟
ata.royalfalcon
18-04-2014, 13:02
سلام این هارد اکسترنال western digital my passport ultra 2tb کابلش چند سانتی متر اشت؟
سلام .
18 اینچ هست که میشه 45.72 سانتی متر .
omid kan
18-04-2014, 16:01
راستی اگر کابل usb 3 به طول 1 متر بهش وصل کنم خراب می شود؟
ata.royalfalcon
18-04-2014, 16:54
راستی اگر کابل usb 3 به طول 1 متر بهش وصل کنم خراب می شود؟
ممکنه به خاطر افت جریان ناشی از طول زیاد کابل راه اندازی نشه . اگر طول کوتاه این کابلها برای شما مشکل ساز هست میتونید از usb hub های آداپتوردار استفاده کنید .
بین این دو مدل ،
Adata HD710 , segate backup plus slim
چه تفاوت هایی هست و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ،
این مدل ای دیتا به نظر خیلی محکم و با کیفیت میاد ، ata جان شما با توجه به تجربت کدومو پیشنهاد میکنی؟
ata.royalfalcon
19-04-2014, 12:02
بین این دو مدل ،
Adata HD710 , segate backup plus slim
چه تفاوت هایی هست و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید ،
این مدل ای دیتا به نظر خیلی محکم و با کیفیت میاد ، ata جان شما با توجه به تجربت کدومو پیشنهاد میکنی؟
تفاوت كاملاً مشخص هست . HD710 باكس ضد آب و مستحكمي دارد درصورتيكه مدلهاي Seagate چنين قابليتي را ندارند . اگر خيلي با دقت استفاده ميكنيد و در هنگام حمل و نقل بي احتياطي نميكنيد و زمين نمي اندازيد پيشنهاد ميكنم Seagate را بخريد در غير اينصورت HD710 گزينه مناسبتري براي شما هست . اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه كنيد ، درباره مدلهايي كه به اصطلاح ضدضربه هستند توضيحاتي دادم .
sasan.69
19-04-2014, 12:20
تفاوت كاملاً مشخص هست . HD710 باكس ضد آب و مستحكمي دارد درصورتيكه مدلهاي Seagate چنين قابليتي را ندارند . اگر خيلي با دقت استفاده ميكنيد و در هنگام حمل و نقل بي احتياطي نميكنيد و زمين نمي اندازيد پيشنهاد ميكنم Seagate را بخريد در غير اينصورت HD710 گزينه مناسبتري براي شما هست . اين پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه كنيد ، درباره مدلهايي كه به اصطلاح ضدضربه هستند توضيحاتي دادم .
یعنی میفرمایید اگه صحیح نگهداری بشه فرقی نمیکنه ضد ضربه باشه یا معمولی؟ اگه آرشیو برای ما خیلی باارزش باشه و نخوایم هیچ آسیبی ببینه ضد ضربه گزینه خوبیه؟
p_teymurlu
19-04-2014, 12:20
با عر ض شرمندگی کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟ قصد تهیه یک هارد ۲ ترابایت seagate backup plus slim رو دارم. اما متاسفانه نمیدونم از کجا باید تهیه کنم. اگر ممکنه یه راهنمایی کنید که از کجا باید تهیه کنم. با تشکر
ata.royalfalcon
19-04-2014, 13:42
یعنی میفرمایید اگه صحیح نگهداری بشه فرقی نمیکنه ضد ضربه باشه یا معمولی؟ اگه آرشیو برای ما خیلی باارزش باشه و نخوایم هیچ آسیبی ببینه ضد ضربه گزینه خوبیه؟
اگر صحيح نگهداري و استفاده ميشود بنظرم بهتره كه از برندهاي معتبرتري بخريد . مدلهايي مثل HD710 بنظرم بيشتر مناسب براي كاربرهايي هست كه چندان دقت نميكنند و مثلاً در هنگام حمل و نقل زمين مياندازند يا روي ميز كار ، ليوان آب و يا چايي ميگذارند . همچنين خرابي هارد ديسك علتهاي مختلفي دارد و فقط ناشي از ضربه و يا شوك نيست . در نتيجه اگر ديتا براي شما خيلي مهم هست توصيه ميشود كه روي دو يا چند هارد ذخيره كنيد .
پ . ن چند مورد شنيدم كه كانكتور usb بعضي از مدلهاي ADATA بعد از مدتي استفاده خراب و قطع و وصل ميشوند . دقيقاً نميدونم به خاطر كيفيت پايين كانكتورها هست و يا اينكه كاربر با هارد اكسترنال بدرفتاري ميكند .
sasan.69
19-04-2014, 13:50
اگر صحيح نگهداري و استفاده ميشود بنظرم بهتره كه از برندهاي معتبرتري بخريد . مدلهايي مثل HD710 بنظرم بيشتر مناسب براي كاربرهايي هست كه چندان دقت نميكنند و مثلاً در هنگام حمل و نقل زمين مياندازند يا روي ميز كار ، ليوان آب و يا چايي ميگذارند . همچنين خرابي هارد ديسك علتهاي مختلفي دارد و فقط ناشي از ضربه و يا شوك نيست . در نتيجه اگر ديتا براي شما خيلي مهم هست توصيه ميشود كه روي دو يا چند هارد ذخيره كنيد .
پ . ن چند مورد شنيدم كه كانكتور usb بعضي از مدلهاي ADATA بعد از مدتي استفاده خراب و قطع و وصل ميشوند . دقيقاً نميدونم به خاطر كيفيت پايين كانكتورها هست و يا اينكه كاربر با هارد اكسترنال بدرفتاري ميكند .
ممنونم...متاسفانه نمیتونم اونقدر بودجه هزینه کنم تا در چند هارد ذخیره کنم و مجبورم دل به دریا بزنم و خرید کنم!
خدا بخواد ، اگه دیگه کسی گزینه جدید رو نکنه ، میخوام seagate backup plus slim بگیرم ، مونده یه وقت آزاد پیدا کنم فردا پس فردا برم بگیرم
Omid_p30world
19-04-2014, 20:36
با سلام
هارد سونی دارای بدنه با کیفیت بالا از جنس آلومینیوم می باشد لطفا دوستان نظرشونو در مورد این هارد اعلام کنند
کسی از دوستان اطلاع داره که سونی در داخلش از چه نوع هاردهایی استفاده می کنه؟
عکس ها مربوط به ظرفیت 1 ترا می باشد.
در کنار ورودی USB به هارد یک چراغ ال ای دی آبی رنگ زیر قاب قرار دارد.
ata.royalfalcon
19-04-2014, 22:13
با سلام
هارد سونی دارای بدنه با کیفیت بالا از جنس آلومینیوم می باشد لطفا دوستان نظرشونو در مورد این هارد اعلام کنند
کسی از دوستان اطلاع داره که سونی در داخلش از چه نوع هاردهایی استفاده می کنه؟
عکس ها مربوط به ظرفیت 1 ترا می باشد.
در کنار ورودی USB به هارد یک چراغ ال ای دی آبی رنگ زیر قاب قرار دارد.
سلام .
ویدئوی زیر را که در حال Disassemble کردن هارد اکسترنال Sony (البته مدل HD-EG5 500GB) هست را ببینید . ظاهراً بدنه آن پلاستیکی هست (لحظه ای که چاقو را وارد لبه هارد اکسترنال میکند و لحظه ای که لبه در اثر فشار چاقو باز میشود - اگر آلومنیومی بود ، لبه آن در اثر فشار ناشی از چاقو ، دفرمه میشد و به حالت اول بر نمیگشت - عکس زیر) ولی ظاهری دارد که کاربر فکر میکند فلزی آلومنیومی هست . هارد اینترنال بکار رفته در این مدل از برند سیگیت هست . دقت کنید که تضمینی نیست و الزامی هم وجود ندارد که همیشه از همین برند استفاده کند .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Omid_p30world
20-04-2014, 01:14
از بابت ویدئو بسیار سپاسگزارم
من در سایت آمازون نظر یکی از کاربران رو خوندم که بدین صورت نوشته بود
Size wise it is almost identical to the WD's but it is a little heavier, but that is to be expected because of the nice brushed (matt !) aluminium case.
اگه اشتباه نکنم منظورش این که سایزش با وسترن دیجیتال تقریبا یکی هست ولی بخاطر پوشش آلومینیومی کمی سنگین تر است
حتی در این سایت جمله Brush Aluminium protective Enclosure در مشخصات هارد نوشته شده
ata.royalfalcon
20-04-2014, 10:01
از بابت ویدئو بسیار سپاسگزارم
من در سایت آمازون نظر یکی از کاربران رو خوندم که بدین صورت نوشته بود
Size wise it is almost identical to the WD's but it is a little heavier, but that is to be expected because of the nice brushed (matt !) aluminium case.
اگه اشتباه نکنم منظورش این که سایزش با وسترن دیجیتال تقریبا یکی هست ولی بخاطر پوشش آلومینیومی کمی سنگین تر است
حتی در این سایت جمله Brush Aluminium protective Enclosure در مشخصات هارد نوشته شده
بدنه اين مدل بنظرم واقعاً پلاستيكي هست كه با روشهايي (مثلاً آبكاري روي پلاستيك) ظاهر فلزي پيدا كرده . ميدونيد كه اين مدل در چند رنگ مختلف موجود هست (مشكي ، طلائي ، نقره اي و ...) آيا واقعاً آلومنيوم ، مشكي رنگ هست !؟ هارد اكسترنال Silicon power Armor a80 گرچه بدنه واقعاً فلزي (آلومنيومي) دارد ولي مثل هارد اكسترنال Sony اينچنين ظاهر فريبنده ندارد .
omid kan
20-04-2014, 14:28
سلام برای وصل کردن هارد اکسترنال به تلویزیون ابتدا باید کابل را به هارد وصل کرد یا تلویزیون؟
ata.royalfalcon
20-04-2014, 15:07
سلام برای وصل کردن هارد اکسترنال به تلویزیون ابتدا باید کابل را به هارد وصل کرد یا تلویزیون؟
سلام .
اگر هارد اكسترنال از نوع پرتابل باشه فرقي نميكنه به چه صورتي وصل كنيد ولي اگر هارد اكسترنال دسكتاپي (آداپتوردار) باشه اول به برق متصل بشه و بعد به TV .
امروز رفتم seagate backup plus slim 1tb بخرم ،
انگار این چند روز درست متوجه نشده بودم ، این مدلو انتخاب کرده بودم به خاطر slim بودنش ، تو تصاویر خیلی باریک و زیبا بود ، ولی وقتی رفتم بخرم دیدم مدل 1tb اصلا اسلیم نیست ، و اون عکس ها مربوط به مدل 500gig بود و مدل 1 تقریبا از نظر قطر فرق زیادی با مدل های دیگر برند ها نداشت ، و روی بسته بندی هم ننوشته بود slim و فقط رو مدل 500 نوشته شده بود ، وقتی به فروشنده گفتم چرا به این میگی اسلیم ، این که اسلیم نیست ، گفت همونه اصطلاحا بهش میگن اسلیم ، و ... خلاصه کلی خورد تو ذوقم ، مدل pasport وسترن رو هم دیدم ، از طراحی و شکلش اصلا خوشم نیومد ، دنبال مدل seagate backup plus slim 1tb که عکسشو چند تا پست پیش گذاشته بودم هم گشتم ، کل مرکز فروش ایرانیان ، مرکز کامپیوتر ایران ، و پاساژ رضا رو زیرو رو کردم ولی حتی یه دونه هم پیدا نکردم ، قیمت اجناسشون هم کلا تفاوت زیادی با دیجی کالا نداشت( تو بازار رضا که بعضیاشون گرون تر هم میدادن) ، همین شد که تصمیم گرفتم برم همون دیجی کالا بخرم الکی وقتمو هم هدر ندم ، این مدلی هم که این پاساژای گردن کلفت نداشتن رو داره
ata.royalfalcon
21-04-2014, 23:03
امروز رفتم seagate backup plus slim 1tb بخرم ،
انگار این چند روز درست متوجه نشده بودم ، این مدلو انتخاب کرده بودم به خاطر slim بودنش ، تو تصاویر خیلی باریک و زیبا بود ، ولی وقتی رفتم بخرم دیدم مدل 1tb اصلا اسلیم نیست ، و اون عکس ها مربوط به مدل 500gig بود و مدل 1 تقریبا از نظر قطر فرق زیادی با مدل های دیگر برند ها نداشت ، و روی بسته بندی هم ننوشته بود slim و فقط رو مدل 500 نوشته شده بود ، وقتی به فروشنده گفتم چرا به این میگی اسلیم ، این که اسلیم نیست ، گفت همونه اصطلاحا بهش میگن اسلیم ، و ... خلاصه کلی خورد تو ذوقم ، مدل pasport وسترن رو هم دیدم ، از طراحی و شکلش اصلا خوشم نیومد ، دنبال مدل seagate backup plus slim 1tb که عکسشو چند تا پست پیش گذاشته بودم هم گشتم ، کل مرکز فروش ایرانیان ، مرکز کامپیوتر ایران ، و پاساژ رضا رو زیرو رو کردم ولی حتی یه دونه هم پیدا نکردم ، قیمت اجناسشون هم کلا تفاوت زیادی با دیجی کالا نداشت( تو بازار رضا که بعضیاشون گرون تر هم میدادن) ، همین شد که تصمیم گرفتم برم همون دیجی کالا بخرم الکی وقتمو هم هدر ندم ، این مدلی هم که این پاساژای گردن کلفت نداشتن رو داره
تا الان سه نوع هارد اکسترنال پرتابل سیگیت ساخته شده که دارای پسوند Slim هست . مدل اوليه كه قابلیت USM داشته و در حجمهای 320/500GB موجود بود (لینک این مدل در سایت سیگیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . مدل بعدي كه بجای آن وارد بازار شده ساده بوده و قسمت انتهايي آن جدا شدني نبود ؛ این مدل هم فقط 500GB بود (لینک دانلود دیتاشیت این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . آخرین مدلی که پسوند Slim دارد همانی هست که تا حجم 2TB موجود هست .
پس به استثنای مدل اولیه Slim که usm داشته که دیگر در بازار پیدا نمیشود و همچنین به استثنای مدلهای expansion ؛ کلیه مدلهای پرتابل که usm ندارند بعنوان Slim شناخته میشوند . این پسوندی هست که کمپانی سیگیت بر روی بعضی از مدلها گذاشته (دلش خواسته!) ، حالا ممکن هست واقعاً از لحاظ ضخامت چندان تفاوتی با سایر مدلها نداشته باشد .
سلام
پس یعنی تو عکسهایی که اینقدر ضخامتش نازکه، همش تبلیغاته؟
ata.royalfalcon
22-04-2014, 07:03
سلام
سلام.
مدلهاي دوترابايتي كه اختلاف زيادي در ضخامت دارند .
در عكس زير هارد اكسترنالي كه ضخامت بيشتري دارد WD my passport ultra هست .
تا الان سه نوع هارد اکسترنال پرتابل سیگیت ساخته شده که دارای پسوند Slim هست . مدل اوليه كه قابلیت USM داشته و در حجمهای 320/500GB موجود بود (لینک این مدل در سایت سیگیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . مدل بعدي كه بجای آن وارد بازار شده ساده بوده و قسمت انتهايي آن جدا شدني نبود ؛ این مدل هم فقط 500GB بود (لینک دانلود دیتاشیت این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) . آخرین مدلی که پسوند Slim دارد همانی هست که تا حجم 2TB موجود هست .
پس به استثنای مدل اولیه Slim که usm داشته که دیگر در بازار پیدا نمیشود و همچنین به استثنای مدلهای expansion ؛ کلیه مدلهای پرتابل که usm ندارند بعنوان Slim شناخته میشوند . این پسوندی هست که کمپانی سیگیت بر روی بعضی از مدلها گذاشته (دلش خواسته!) ، حالا ممکن هست واقعاً از لحاظ ضخامت چندان تفاوتی با سایر مدلها نداشته باشد .
بر روی بسته مدل 500 بزرگ نوشته SLiM و بر روی بسته مدل 1tb فقط بزرگ نوشته شده Back Up Plus و البته عکس بسته های 2 ترابایتی رو دیدم که اونا هم نوشته شده Slim پس این اسمی نیست که کارخونه روی جنسش گذاشته باشه ، وگر نه روی بسته 1 ترابایتش هم مینوشت اسلیم ، یکی از فروشنده های بازار رضا میگفت این اسم اصطلاحا به این مدل گفته میشه وگر نه این همون بک آپ پلاسه بدونه usm والبته خوبه دوستان بدونن ، روی بدنه مدل slim 500gb یه ورقه آلومینیوم هست که در مدل 1tb فقط شبیه آلومینیومه و در حقیقت از کائچو ساخته شده (این چیزی بود که همون فروشنده بهم گفت)
سلام
عکسایی که میبینی اونقدر نازکه مربوط به مدل 500 گیگه ، مدل 1ترابایتی با خیلی از مدلای دیگه هم اندازه بود ، و چون من به خاطر ویژگی اسلیم بودن انتخابش کرده بودم کاملا منصرفم کرد ،
تفاوت قطر مدلهای 500 / 2tb /1tb در تصویر زیر کاملا مشخصه
ata.royalfalcon
22-04-2014, 07:43
عکسایی که میبینی اونقدر نازکه مربوط به مدل 500 گیگه ، مدل 1ترابایتی با خیلی از مدلای دیگه هم اندازه بود ، و چون من به خاطر ویژگی اسلیم بودن انتخابش کرده بودم کاملا منصرفم کرد ،
تفاوت قطر مدلهای 500 / 2tb /1tb در تصویر زیر کاملا مشخصه
در عكسي كه گذاشتيد ، مدلي كه بيشترين ضخامت را دارد چهارترابايتي هست كه در واقع از دو هارد ديسك دوترابايتي تشكيل شده است .
بالاخره از دیجی کالا خریدمش ، قیافش که خوبه ، و در کل خیلی خوشم اومد ،
اینم عکس نو رسیده
حالا ، دوستان لطفا راهنمایی کنن ، الان با این باید چیکار کنم ؟ فرمت کنم fat باشه یا ntfs کدوم بهتره ، لازمه برنامه ای براش نصب کنم؟
Omid_p30world
22-04-2014, 18:05
با سلام
چرا عکسی که برای مدل Western Digital My Book External Hard Drive در سایت دیجیکالا هست با عکسی که برای این مدل در سایت خود وسترن هست فرق دارد؟
آیا عکسی که دی جیکالا برای این محصول قرار داده اشتباه هست؟
کسی از دوستان قیمت 4 ترای این محصول رو داره؟ می خواستم ببینم در مقایسه حجم در مقابل قیمت از بین 2 و 3 و 4 کدوم ارزش خرید بیشتر دارند؟
فرق ایم مدل با مدل های My Book Live و My Cloud فقط در امکانات جانبی هست؟ یعنی هارد داخل همه یکی اند؟
Omid_p30world
22-04-2014, 18:10
بالاخره از دیجی کالا خریدمش ، قیافش که خوبه ، و در کل خیلی خوشم اومد ،
اینم عکس نو رسیده
حالا ، دوستان لطفا راهنمایی کنن ، الان با این باید چیکار کنم ؟ فرمت کنم fat باشه یا ntfs کدوم بهتره ، لازمه برنامه ای براش نصب کنم؟
مبارکتون باشه می شه بگین کیفیت بدنه و کابل اینا چطور هست؟
فرمت هارد باید NTFS باشه چون در فرمت Fat فایل های با حجم بالای 4 گیگ قابلیت کپی ندارند معمولا به صورت پیش فرض فرمت NTFS دارند و نیازی به فرمت مجدد نیست
با توجه به این که مدل اولترای وسترن قیمتش خیلی بالا رفته این هارد ارزش خرید بیشتری پیدا کرده
ata.royalfalcon
22-04-2014, 18:26
با سلام
چرا عکسی که برای مدل Western Digital My Book External Hard Drive در سایت دیجیکالا هست با عکسی که برای این مدل در سایت خود وسترن هست فرق دارد؟
آیا عکسی که دی جیکالا برای این محصول قرار داده اشتباه هست؟
کسی از دوستان قیمت 4 ترای این محصول رو داره؟ می خواستم ببینم در مقایسه حجم در مقابل قیمت از بین 2 و 3 و 4 کدوم ارزش خرید بیشتر دارند؟
سلام .
عکس دوم مربوط به مدلهای قدیمیتر WD my book هست . باید بپرسید که آیا واقعاً مدل قدیمی را میفروشند یا اینکه عکس را به روز نکردند .
Omid_p30world
22-04-2014, 18:34
فرق این مدل با مدل های My Book Live و My Cloud فقط در امکانات جانبی هست؟ یعنی هارد داخل همه یکی اند؟
ata.royalfalcon
22-04-2014, 18:41
فرق این مدل با مدل های My Book Live و My Cloud فقط در امکانات جانبی هست؟ یعنی هارد داخل همه یکی اند؟
WD my cloud پورت usb3 هم دارد که میتونید هارد اکسترنال دوم را از طریق آن در شبکه به اشتراک بگذارید . هارد داخلی هر دو هم از نوع WD Green هست و از این لحاظ فرقی نمیکند .
مبارکتون باشه می شه بگین کیفیت بدنه و کابل اینا چطور هست؟
فرمت هارد باید NTFS باشه چون در فرمت Fat فایل های با حجم بالای 4 گیگ قابلیت کپی ندارند معمولا به صورت پیش فرض فرمت NTFS دارند و نیازی به فرمت مجدد نیست
با توجه به این که مدل اولترای وسترن قیمتش خیلی بالا رفته این هارد ارزش خرید بیشتری پیدا کرده
از نظر ظاهری نسبت به wd اولترا به نظرم قشنگ تره ، و فرقش با مدل های اسلیم هم اینه که یه مقدار بلند تره به خاطر اینکه قطعه بالاییش قابل جداشدنه ،
جنس کابلش از مدلیای قدیمی وسترن که دیده بودم ضعیف تره ولی مدل جدیدشو نمیدونم چطوره ، البته زیاد برام مهم نبود چون اونقدرا هم ضعیف نیست ، طولش هم که یه مقدار از یه وجب بیشتره
بدنش ظاهر آلمینیومی داره ، ولی در حقیقت همون پلاستیکه ، یه لایه سلفون هم روش داره که اگه کنده بشه حالت براقیش رو از دست میده
چراغ وضعیتش هم سفیدرنگ و خیلی قشنگه و نورش کاملا قابل تشخیصه /
الان دارم روش کپی میکنم با usb3 سرعتش زیر 42 نیومد و تا 58 -60 هم بالا میره
در کل من خوشم اومد قطرش هم نسبتا کمه ،
Omid_p30world
22-04-2014, 21:36
سلام .
عکس دوم مربوط به مدلهای قدیمیتر WD my book هست . باید بپرسید که آیا واقعاً مدل قدیمی را میفروشند یا اینکه عکس را به روز نکردند .
با توجه به نظرات کاربران متوجه شدم همون مدل قبلی رو می فروشن و مدل جدید انگار هنوز وارد بازار ایران نشده.
ata.royalfalcon
22-04-2014, 21:57
با توجه به نظرات کاربران متوجه شدم همون مدل قبلی رو می فروشن و مدل جدید انگار هنوز وارد بازار ایران نشده.
مدل جدیدش خیلی وقته که وارد بازار ایران شده . برج 9 سال پیش چهارترابایتی همین مدل جدید رو 650 هزار تومن خریده بودم .
Omid_p30world
22-04-2014, 22:22
مدل جدیدش خیلی وقته که وارد بازار ایران شده . برج 9 سال پیش چهارترابایتی همین مدل جدید رو 650 هزار تومن خریده بودم .
چه خوب شد گفتین پس حتما فردا یه تماس با دیجی کالا می گیرم من اول می خواستم برای خودم هارد پرتابل بگیرم ولی الان با توجه به قیمت و این که زیاد جابجایی ندارم تصمیم گرفتم مدل دکستاپی بگیرم فعلا بین وسترن و سیگیت موندم کدوم رو بگیرم
Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB یا Seagate Backup Plus Desktop - 3TB
یه سوال یکی از آشنایان یک تلوزیون دارن که وایرلس داره یه هارد می خواستن که به صورت بی سیم به تلوزیون وصل بشه آیا مدل Western Digital My Book Live براشون مناسبه ضمنا این هارد ورودی یو اس بی نداره یعنی برای ریختن اطلاعات از همون پورت شبکه باید استفاده کرد بعد آیا پورت شبکه همون سرعت USB3 رو داره؟
برای اتصال به تلوزیون حتما نیاز به مودم وایرلس هست یا مستقیم هم می تونه وصل بشود؟
ata.royalfalcon
23-04-2014, 07:25
چه خوب شد گفتین پس حتما فردا یه تماس با دیجی کالا می گیرم من اول می خواستم برای خودم هارد پرتابل بگیرم ولی الان با توجه به قیمت و این که زیاد جابجایی ندارم تصمیم گرفتم مدل دکستاپی بگیرم فعلا بین وسترن و سیگیت موندم کدوم رو بگیرم
Western Digital My Book External Hard Drive - 3TB یا Seagate Backup Plus Desktop - 3TB
یه سوال یکی از آشنایان یک تلوزیون دارن که وایرلس داره یه هارد می خواستن که به صورت بی سیم به تلوزیون وصل بشه آیا مدل Western Digital My Book Live براشون مناسبه ضمنا این هارد ورودی یو اس بی نداره یعنی برای ریختن اطلاعات از همون پورت شبکه باید استفاده کرد بعد آیا پورت شبکه همون سرعت USB3 رو داره؟
برای اتصال به تلوزیون حتما نیاز به مودم وایرلس هست یا مستقیم هم می تونه وصل بشود؟
پيشنهاد ميكنم اين پست (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را بخونيد كه چند مورد از تفاوتهاي دو مدل WD by book و Seagate Backup Plus Desktop را توضيح دادم . هر كدام كه بيشتر انتظارات شما را برآورده ميكند همان را انتخاب كنيد .
ضمنا این هارد ورودی یو اس بی نداره یعنی برای ریختن اطلاعات از همون پورت شبکه باید استفاده کرد
پورت usb3 براي اتصال مستقيم به كامپيوتر نيست و از اين طريق نميتونيد اطلاعات ذخيره كنيد .
بعد آیا پورت شبکه همون سرعت USB3 رو داره؟
اگر مادربرد سيستمتان Gigabit Ethernet نداشته باشد و اگر از روتر و كابل شبكه مناسبي استفاده نكنيد سرعت ترانسفر ديتا حتي از usb2 هم كمتر خواهد بود .
اين هارد اكسترنال حتماً بايد به روتر متصل شود و هر دستگاه ديگري از طريق روتر ميتوانند به اين هارد اكسترنال متصل بشوند . اگر هم بخواهيد بصورت WiFi استفاده كنيد نه تنها روتر بلكه TV هم بايد اين قابليت را داشته باشد .
noisymind
23-04-2014, 18:13
کمک!
هارد من موقع باز کردن پسورد این پیغام رو میده:
چه کار کنم باید؟
بابت پاسخگویی دوستان ممنونم
پس با این نظر مدل 1 ترا سیگیت بک آپ اسلیم، جنس روی صفحه از آلومینیوم نیستش؟
چون من خرید این مدل و یا مدل My Passport Slim رو دارم
اگه اینطوری باشه که تلاش کردنم برا خریدش بیهوده بوده دیگه!
ata.royalfalcon
23-04-2014, 18:40
کمک!
هارد من موقع باز کردن پسورد این پیغام رو میده:
چه کار کنم باید؟
پیشنهاد میکنم فعلاً برنامه WD SmartWare را کلاً Uninstall کنید و برای unlock کردن هارد اکسترنال ؛ برید my computer روی آیکون WD Unlocker virtual CD دابل کلیک کنید و پسورد را وارد کنید .
noisymind
23-04-2014, 18:43
آقا این برنامه اصلا نصب نیست ولی بازم همین پیغام رو میده :n03:
ata.royalfalcon
23-04-2014, 18:59
آقا این برنامه اصلا نصب نیست ولی بازم همین پیغام رو میده :n03:
توصیه میکنم روی یک سیستم دیگر هم تست کنید و ببینید بازهم همین پیغام ظاهر میشود !؟
noisymind
23-04-2014, 19:12
توصیه میکنم روی یک سیستم دیگر هم تست کنید و ببینید بازهم همین پیغام ظاهر میشود !؟
رو یک سیستم دیگه هم همین پیغام رو میده! یعنی به همین راحتی اطلاعتم پرید؟ :n30:
ata.royalfalcon
23-04-2014, 19:21
رو یک سیستم دیگه هم همین پیغام رو میده! یعنی به همین راحتی اطلاعتم پرید؟ :n30:
این برنامه WD Security for Windows را از لینک زیر دانلود و نصب و اجرا کنید و ببینید میتونید هارد را unlock کنید ؟
همچنین از سایت وسترن دیجیتال SES Driver متعلق به این مدل را دانلود و نصب کنید .
backup plus slim در مدل 500 گیگ صفحه روییش آلومینیومه ولی در مدل 1 ترابایتی فقط شبیه آلومینیومه
راستی ، من مدل my passport Slim رو جایی ندیدم ، حتی نتوستم قیمتشو پیدا کنم ، اگه شما گرفتید لطفا بگید از کجا و رو چه قیمتی گرفتید
Omid_p30world
24-04-2014, 10:01
سلام .
سلام
با دیجی کالا تماس گرفتم گفتن عکس ها به روزاند و همون مدل قدیمی رو دارن
بین مدل جدید و قدیمی چه فرقی وجود دارد؟
اگر هارد های مدل جدید بهترن باید برم یه مغازه تا از تهران برام قیمت بگیرن.
ata.royalfalcon
24-04-2014, 11:46
سلام
با دیجی کالا تماس گرفتم گفتن عکس ها به روزاند و همون مدل قدیمی رو دارن
بین مدل جدید و قدیمی چه فرقی وجود دارد؟
اگر هارد های مدل جدید بهترن باید برم یه مغازه تا از تهران برام قیمت بگیرن.
از لحاظ هارد داخلی (Internal) بکار رفته ، بین مدلهای جدید و قدیم تفاوتی وجود ندارد (به استثنای مدلهای 4TB قدیمی که ممکن هست از هارد دیسکهای هیتاچی استفاده شده باشد) . مدلهای قدیمی در قسمت پشت دکمه ای داشتند که از طریق آن میشد هارد اکسترنال را خاموش کرد که در مدلهای جدید چنین دکمه ای وجود ندارد . همچنین نرم افزارهای ایندو مدل با وجودیکه کمی متفاوت هستند ولی از نظر کاری که انجام میدهند (مثلاً بکاپ گرفتن ، رمزگذاری ، Diagnostic و قابلیتهای دیگر) تفاوتی باهم ندارند. همانطوریکه در عکسها دیده اید مدلهای جدید شکل ظاهری جذابتری دارد .
Cyberlife
24-04-2014, 13:54
فکر میکنم بالاخره راهی برای استفاده از هارد اینترنال به جای هارد اکسترنال به منظور هارد دوم و برای آرشیو و مشکل
خاموش کردن و خاموش ماندن این هارد، تا زمانی که به اونها نیاز داشته باشیم را پیدا کردم :n18:
این موضوع با توجه به قیمت پایینتر هاردهای اینترنال نسبت به اکسترنال در کشور ما، از اهمیت زیادی برخورداره و میتونه
از هزینه اضافی جلوگیری کنه.
با این کار عمر هارد افزایش و استهلاک، خرابی، نویز، مصرف برق و گرمای هارد به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکنه.
بعد از کلی جستجو در سایتها و فرومهای داخلی و خارجی و ترجمه کردن متنهای فرومهای مختلف، به دنبال راهی که
بشه هارددیسک دوم رو در مواقع بیکاری خاموش کرد، موفق به پیدا کردن جواب نشدم، حتی متخصصین فرومهای خارجی
هم آخرین راه حل رو استفاده از Hard Drive Enclosures میدونستن.
ولی من تسلیم نشدم و بعد از کلی فکر کردن، یک راه حل ابتکاری و خیلی ساده رو اجرا کردم که تا به الان موفق بودم و
هارددیسک دوم من بدون جدا کردن کابل برق، تا الان فعالیتی نداشته و در حالت Spin Down باقی مونده :n10:
ولی هنوز باید تستهای بیشتری انجام بدم تا از درستی موضوع مطمئن بشم :n26:
ata.royalfalcon
24-04-2014, 16:05
فکر میکنم بالاخره راهی برای استفاده از هارد اینترنال به جای هارد اکسترنال به منظور هارد دوم و برای آرشیو و مشکل
خاموش کردن و خاموش ماندن این هارد، تا زمانی که به اونها نیاز داشته باشیم را پیدا کردم :n18:
این موضوع با توجه به قیمت پایینتر هاردهای اینترنال نسبت به اکسترنال در کشور ما، از اهمیت زیادی برخورداره و میتونه
از هزینه اضافی جلوگیری کنه.
با این کار عمر هارد افزایش و استهلاک، خرابی، نویز، مصرف برق و گرمای هارد به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکنه.
بعد از کلی جستجو در سایتها و فرومهای داخلی و خارجی و ترجمه کردن متنهای فرومهای مختلف، به دنبال راهی که
بشه هارددیسک دوم رو در مواقع بیکاری خاموش کرد، موفق به پیدا کردن جواب نشدم، حتی متخصصین فرومهای خارجی
هم آخرین راه حل رو استفاده از Hard Drive Enclosures میدونستن.
ولی من تسلیم نشدم و بعد از کلی فکر کردن، یک راه حل ابتکاری و خیلی ساده رو اجرا کردم که تا به الان موفق بودم و
هارددیسک دوم من بدون جدا کردن کابل برق، تا الان فعالیتی نداشته و در حالت Spin Down باقی مونده :n10:
ولی هنوز باید تستهای بیشتری انجام بدم تا از درستی موضوع مطمئن بشم :n26:
از طریق power option ویندوز میتوان چنین کاری انجام داد که پس از سپری شدن مدت زمان مشخص ، هارد دیسک مورد نظر Spin down شود . البته گاهی اوقات این هارد دیسکها توسط نرم افزارهای مختلفی مثل آنتی ویروس ممکن هست مجدداً فعال شوند که برای اجتناب از چنین حالتی میتوان کلیه letter های مربوط به پارتیشنهایی که در آن هارد دیسک هست را حذف کرد . در پست 185 تاپیک زیر در این مورد توضیحاتی دادم .
همچنین میتوان بصورت دستی و با استفاده از نرم افزارهایی ، هارد دیسک مورد نظر را Spin down کرد . ميتونيد برنامه HDD Scan را دانلود (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و طبق عکس های زیر ابتدا هارد دیسک مورد نظر را از قسمت select drive انتخاب و سپس از قسمت feature ، روی IDE feature کلیک کنید .
در قسمت Spindle Start stop دکمه Spin down را بزنید .
Cyberlife
24-04-2014, 17:15
از طریق power option ویندوز میتوان چنین کاری انجام داد که پس از سپری شدن مدت زمان مشخص ، هارد دیسک مورد نظر Spin down شود . البته گاهی اوقات این هارد دیسکها توسط نرم افزارهای مختلفی مثل آنتی ویروس ممکن هست مجدداً فعال شوند که برای اجتناب از چنین حالتی میتوان کلیه letter های مربوط به پارتیشنهایی که در آن هارد دیسک هست را حذف کرد . در پست 185 تاپیک زیر در این مورد توضیحاتی دادم .
همچنین میتوان بصورت دستی و با استفاده از نرم افزارهایی ، هارد دیسک مورد نظر را Spin down کرد . ميتونيد برنامه HDD Scan را دانلود (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و طبق عکس های زیر ابتدا هارد دیسک مورد نظر را از قسمت select drive انتخاب و سپس از قسمت feature ، روی IDE feature کلیک کنید .
در قسمت Spindle Start stop دکمه Spin down را بزنید .
:n04: عجب اشتباهی کردم که این همه سایت رو ترجمه کردم :n02: کاش از اول به فارسی جستجو میکردم :n28: و به آموزشهای
شما میرسیدم.
مشکل من اینکه که فکر میکنم منابع فارسی برای این جور مشکلات وجود نداره، این برنامه ای که معرفی کردید رو من بعد
از کلی جستجو موفق به پیداکردنش شدم ، ولی به هر حال چون خودم ترجمه کردم و از مطالب آماده استفاده نکردم بیشتر
قدرش رو میدونم و اطلاعاتم بیشتر شد. بگذریم، روشی که من اجرا کردم این بود که با برنامه ای مثل Folder Lock درایوهای
هارد دوم رو قفل کردم تا برنامه های دیگه مثل آنتی ویروس و ویندوز بهش دسترسی نداشته باشن، در این صورت اگه هارد
بعد از مدت زمانی که توی Power Option ویندوز تعیین میکنیم بیکار بمونه و خاموش بشه ( Spin Down )، دلیلی برای فعال
شدن مجدد ( Spin up ) وجود نداره، ولی با اینکه به علت قفل بودن درایوها هیچ برنامه ای به هارد و درایوهای اون دسترسی
نداره، نمیدونم چرا گاهی اوقات مثلاً بعد از چند ساعت هارد به طور ناگهانی روشن میشه ( Spin up ) و بعد از مدت زمان
تعیین شده دوباره خاموش میشه ( Spin Down ). حالا نمیدونم به خاطر خود برنامه Folder Lock هست یا نه، چون احتمال
میدم که این برنامه گاهی اوقات به درایوها سرکشی میکنه و به همین خاطر هارد روشن میشه.
حالا سوالهام اینه :
1- آیا قفل کردن درایو با برنامه ای مثل Folder Lock همان نتیجه Unmount کردن پارتیشن را داره ؟
2- آیا برنامه ای وجود داره که درایوها و خود هارد دوم را زیر نظر بگیره و نام برنامه ها و فرایندهایی که قصد دسترسی و نوشتن
خواندن اطلاعات به آن را دارند را ثبت کنه. البته برنامه ای به نام Free Folder Monitor پیدا کردم که اینکار رو انجام میده ولی
ظاهرا همه وقایع رو نشون نمیده.
3- آیا Spin Down به معنی خاموش شدن کامل هارددیسک است یا اینکه فقط دور موتور آن کم میشه ؟
ata.royalfalcon
24-04-2014, 19:19
1- آیا قفل کردن درایو با برنامه ای مثل Folder Lock همان نتیجه Unmount کردن پارتیشن را داره ؟
با این برنامه کار نکردم ولی برای un mount کردن هارد دیسک فکر میکنم بهترین راه حذف کلیه letter پارتیشنهایی که در آن هارد دیسک هست باشد .
2- آیا برنامه ای وجود داره که درایوها و خود هارد دوم را زیر نظر بگیره و نام برنامه ها و فرایندهایی که قصد دسترسی و نوشتن خواندن اطلاعات به آن را دارند را ثبت کنه. البته برنامه ای به نام Free Folder Monitor پیدا کردم که اینکار رو انجام میده ولی ظاهرا همه وقایع رو نشون نمیده.
برنامه Process Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را تست کنید . به قسمت Find بروید و letter مربوط به هارد دیسک مورد نظر را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس در حال استفاده از هارد دیسک هست .
3- آیا Spin Down به معنی خاموش شدن کامل هارددیسک است یا اینکه فقط دور موتور آن کم میشه ؟
وقتیکه هارد دیسک Spin down میشود تا زمانیکه به پاور روشن متصل هست یا در حالت Sleep هست و یا در حالت Standby . در حالت Standby mode بافر هنور فعال ولي هد در حالت پاركينگ و موتور هارد فاقد چرخش هست در صورتيكه در حالت Sleep mode بافر غير فعال و هد در حالت پاركينگ و موتور هارد فاقد چرخش هست .
Omid_p30world
25-04-2014, 13:50
سلام
جعبه مدل قدیمی My Book کدام است؟؟
دوستان امروز 93.2.5 رفتم یک هارد خریدم :n20:
Western Digital My Passport Ultra 1TB
270000 تومن !!!
ata.royalfalcon
25-04-2014, 15:42
سلام
جعبه مدل قدیمی My Book کدام است؟؟
سلام .
جعبه سمت راست مدل قدیمی WD my book هست . سمت چپ هم قدیمیتر از سمت راست هست . این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم نگاه کنید .
Cyberlife
28-04-2014, 11:48
با این برنامه کار نکردم ولی برای un mount کردن هارد دیسک فکر میکنم بهترین راه حذف کلیه letter پارتیشنهایی که در آن هارد دیسک هست باشد .
برنامه Process Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را تست کنید . به قسمت Find بروید و letter مربوط به هارد دیسک مورد نظر را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس در حال استفاده از هارد دیسک هست .
وقتیکه هارد دیسک Spin down میشود تا زمانیکه به پاور روشن متصل هست یا در حالت Sleep هست و یا در حالت Standby . در حالت Standby mode بافر هنور فعال ولي هد در حالت پاركينگ و موتور هارد فاقد چرخش هست در صورتيكه در حالت Sleep mode بافر غير فعال و هد در حالت پاركينگ و موتور هارد فاقد چرخش هست .
درود بر شما
طبق آموزش شما تمام Letter های هارد دوم رو حذف کردم و در ویندوز هم زمان خاموش شدن هارددیسک رو گذاشتم روی 5 دقیقه
ولی گاهی اوقات نمیدونم چرا هارد دوم به صورت ناگهانی روشن میشه، برنامه HD Tune یا هر برنامه دیگه که به ویژگی S.M.A.R.T
هارد دیسک دسترسی داره را هم بستم. فکر کنم با برنامه Process Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم نمیشه فهمید چون نام درایوها حذف شده. چه
راه حلی برای فهمیدن اینکه کدام برنامه به صورت لحظه ای به هارددیسک دسترسی پیدا میکنه، پیشنهاد میکنید ؟
میزان زمان بیکاری برای خاموش شدن هارد دوم را روی چند بگذارم تا هارد اول خاموش نشود ؟
ببخشید یک سوال هم درباره اندازه Page File و حافظه مجازی داشتم:
من 8 گیگابایت RAM روی کامپیوتر دارم، هارد اول من 1 ترابایت و حجم درایو C من 100 گیگابایت که در حالحاضر 52 گیگابایت اون
خالیه، ویندوز من هم Windows 7 Ultimate هست. حالا سوالم اینه :
1- آیا با این مقدار رم لازمه که حافظه مجازی فعال باشه یا نه ؟
2- اگه لازمه، آیا باید برای همه درایوها فعال باشه یا فقط روی درایو C تنظیم بشه کافیه ؟
3- اصلاً چه نیازی به قرار دادن همه درایوها برای Page File است، چون به نظرم بیشتر از 2 گیگابایت فضا برای این حافظه روی هارددیسک
نیاز نیست.
4- در صورت تنظیم حافظه مجازی روی درایو C، مقدار آن به صورت دستی تنظیم شود بهتر است یا استفاده از گزینه System Managed Size
و سپردن ریش و قیچی به دست ویندوز ؟
اگه ممکنه این متن رو هم ترجمه کنید :
? should I put the page file on another partition or drive
On a different partition
No. Storing the page file on a different partition of the same drive as Windows increases the hard drive seek times and will reduce system performance
On a different drive
This is one scenario that can deliver a slight increase in performance, however, we still only recommend this for computer enthusiasts looking to tweak their computer for a minimum performance gain. If you plan on putting the page file on a separate drive, create a partition large enough for the page file on that drive and only keep the page file in that partition. For almost every Windows user, we still recommend letting Windows manage the page file on the primary drive
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
امروز هارد 4 ترا وسترن دیجیتال خرید به قیمت 615 هزار تومان
جعبش هم آبی رنگ هست و به نظر از سری جدید باشه
وقت شد تست هاش رو هم میذارم
+ f.a.r.i
28-04-2014, 18:04
سلام
این عکس سلامتی هارد دیسک من هستش .
میخواستم ببینم ایا این ارور زرد باعث خرابی اطلاعات من خواهند شد یا نه ؟ فقط اینو میخوام بفهمم . در اینده هاردمو عوض میکنم . فقط میخوام بدونم ایا این ارور باعث خراب شدن اطلاعاتم میشه ؟؟؟؟؟؟ (مثلا من فیلمی بر روی هارد م دارم ممکنه این فیلم دچار خرابی و شطرنجی شدن در بعضی صحنه ها به دلیل خرابی هارد دیسک بشه یا نه )
و سوال دوم اینکه میتونم دو هارد اینترنال رو در یک کیس داشته باشم و اطلاعات مهم را روی هارد سالم و ویندوز و اطلاعات بدرد نخور رو روی هارد سالم بریزم. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ata.royalfalcon
28-04-2014, 18:28
سلام
این عکس سلامتی هارد دیسک من هستش .
میخواستم ببینم ایا این ارور زرد باعث خرابی اطلاعات من خواهند شد یا نه ؟ فقط اینو میخوام بفهمم . در اینده هاردمو عوض میکنم . فقط میخوام بدونم ایا این ارور باعث خراب شدن اطلاعاتم میشه ؟؟؟؟؟؟ (مثلا من فیلمی بر روی هارد م دارم ممکنه این فیلم دچار خرابی و شطرنجی شدن در بعضی صحنه ها به دلیل خرابی هارد دیسک بشه یا نه )
و سوال دوم اینکه میتونم دو هارد اینترنال رو در یک کیس داشته باشم و اطلاعات مهم را روی هارد سالم و ویندوز و اطلاعات بدرد نخور رو روی هارد سالم بریزم. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .
اگر هارد دیسک مورد نظر را با برنامه هایی مثل HDD regenerator و برنامه های مشابه تست کنید بدسکتوری پیدا نمیشود چون سکتورهای معیوب قبلاً با سکتورهای سالم و ذخیره جایگزین (remap) شده اند . اطلاعات روی بدسکتورها نوشته نمیشوند که بعداً قابل خواندن نباشند . ولی باید دقت کنید که اگر بیشتر میشود باید تعویض کنید .
در مورد سوال آخر ؛ میتونید اینکار را انجام بدید .
ata.royalfalcon
28-04-2014, 20:57
درود بر شما
طبق آموزش شما تمام Letter های هارد دوم رو حذف کردم و در ویندوز هم زمان خاموش شدن هارددیسک رو گذاشتم روی 5 دقیقه
ولی گاهی اوقات نمیدونم چرا هارد دوم به صورت ناگهانی روشن میشه، برنامه HD Tune یا هر برنامه دیگه که به ویژگی S.M.A.R.T
هارد دیسک دسترسی داره را هم بستم. فکر کنم با برنامه Process Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم نمیشه فهمید چون نام درایوها حذف شده. چه
راه حلی برای فهمیدن اینکه کدام برنامه به صورت لحظه ای به هارددیسک دسترسی پیدا میکنه، پیشنهاد میکنید ؟
میزان زمان بیکاری برای خاموش شدن هارد دوم را روی چند بگذارم تا هارد اول خاموش نشود ؟
ببخشید یک سوال هم درباره اندازه Page File و حافظه مجازی داشتم:
من 8 گیگابایت RAM روی کامپیوتر دارم، هارد اول من 1 ترابایت و حجم درایو C من 100 گیگابایت که در حالحاضر 52 گیگابایت اون
خالیه، ویندوز من هم Windows 7 Ultimate هست. حالا سوالم اینه :
2- اگه لازمه، آیا باید برای همه درایوها فعال باشه یا فقط روی درایو C تنظیم بشه کافیه ؟
3- اصلاً چه نیازی به قرار دادن همه درایوها برای Page File است، چون به نظرم بیشتر از 2 گیگابایت فضا برای این حافظه روی هارددیسک
نیاز نیست.
4- در صورت تنظیم حافظه مجازی روی درایو C، مقدار آن به صورت دستی تنظیم شود بهتر است یا استفاده از گزینه System Managed Size
و سپردن ریش و قیچی به دست ویندوز ؟
On a different partition
No. Storing the page file on a different partition of the same drive as Windows increases the hard drive seek times and will reduce system performance
On a different drive
This is one scenario that can deliver a slight increase in performance, however, we still only recommend this for computer enthusiasts looking to tweak their computer for a minimum performance gain. If you plan on putting the page file on a separate drive, create a partition large enough for the page file on that drive and only keep the page file in that partition. For almost every Windows user, we still recommend letting Windows manage the page file on the primary drive
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
طبق آموزش شما تمام Letter های هارد دوم رو حذف کردم و در ویندوز هم زمان خاموش شدن هارددیسک رو گذاشتم روی 5 دقیقه ولی گاهی اوقات نمیدونم چرا هارد دوم به صورت ناگهانی روشن میشه، برنامه HD Tune یا هر برنامه دیگه که به ویژگی S.M.A.R.T هارد دیسک دسترسی داره را هم بستم. فکر کنم با برنامه Process Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم نمیشه فهمید چون نام درایوها حذف شده. چه راه حلی برای فهمیدن اینکه کدام برنامه به صورت لحظه ای به هارددیسک دسترسی پیدا میکنه، پیشنهاد میکنید ؟
این دفعه از Disk management هارد دیسک مورد نظر را offline کنید . البته برای استفاده مجدد میبایستی online بشود .
در power option ، برای هر هارد دیسک بطور جداگانه قابل تنظیم نیست . البته از آنجایی که در هارد دیسک اول ، سیستم عامل و انواع نرم افزار نصب میشود که در اکثر زمانها از روی آن خوانده و یا نوشته میشود بندرت Standby یا Sleep میشود .
من 8 گیگابایت RAM روی کامپیوتر دارم، هارد اول من 1 ترابایت و حجم درایو C من 100 گیگابایت که در حالحاضر 52 گیگابایت اون خالیه، ویندوز من هم Windows 7 Ultimate هست. حالا سوالم اینه :
3- اصلاً چه نیازی به قرار دادن همه درایوها برای Page File است، چون به نظرم بیشتر از 2 گیگابایت فضا برای این حافظه روی هارددیسک نیاز نیست.
4- در صورت تنظیم حافظه مجازی روی درایو C، مقدار آن به صورت دستی تنظیم شود بهتر است یا استفاده از گزینه System Managed Size و سپردن ریش و قیچی به دست ویندوز ؟
لپتاپ بنده فقط 4GB Ram دارد . با اینحال از آنجایی که کار خاصی با لپتاپ انجام نمیدم (اکثراً وبگردی و تماشای فیلم) این قابلیت حافظه مجازی را غیر فعال و هارد دیسک را آزاد کردم و مشکلی هم نداشتم . البته قبلش بعضی از برنامه های غیر مفید که بیجهت Ram را اشغال میکنند را غیر فعال کردم ؛ مثلاً Gadget ها و یا Desktop Background های متحرک و بعضی از Visual effect و بعضی از نرم افزارها و موارد دیگر . بررسی کنید اگر میزان Ram شما به مقدار زیادی اشغال نمیشود میتونید غیر فعال کنید .
On a different partition
On a different drive
آیا حافظه مجازی [page file] را باید در پارتیشن دیگر [همان هارد دیسک] قرار بدهم یا اینکه در هارد دیسک دیگری [دوم و بعدی] قرار بدهم ؟
فعال کردن حافظه مجازی در پارتیشن دیگر [ولی در همان هارد دیسک]
خیر . ذخیره کردن و یا فعال کردن حافظه مجازی در پارتیشن دیگر همان هارد دیسکی که ویندوز روی آن نصب هست ؛ seek times هارد دیسک افزایش پیدا میکند و باعث کاهش کارایی آن خواهد میشود .
فعال کردن حافظه مجازی در هارد دیسک دیگر [هارد دیسکهای دوم و بعدی]
یکی از روشهایی که میتواند باعث افزایش جزئی [در مقایسه با روش اول] در کارائی شود . به هر حال این روش را فقط به علاقه مندان کامپیوتر [کاربران وسواسی] که افزایش سرعت حتی ناچیز برای آنها اهمیت دارد توصیه میکنیم . اگر قصد دارید حافظه مجازی را در هارد دیسک دیگری [غیر از هارد دیسکی که ویندوز روی آن نصب میشود] قرار دهید و فعال کنید پس یک پارتیشن برزگ و کافی برای آن بسازید و بغیر از page file چیز دیگری در آن پارتیشن ذخیره نکنید . برای هر کاربر ویندوز ، همچنان توصیه میکنیم به ویندوز اجازه بدید [خودش و با استفاده از تنظیمات پیشفرض] حافظه مجازی را در هارد اصلی مدیریت کند .
دوستان چنتا سوال فنی
اول اینکه آیا مصرف زیاد از هارد اکسترنال و اتصال مدت زمان زیاد به سیستم باعث خرابی هارد میشه ؟؟ (( کم شدن عمر هارد ))
من خودم اکثرا واسه آرشیو از اکسترنال استفاده میکنم ولی خیلی مواقع پیش میاد سریال رو میریزم تو اکسترنال و بعد از یه مدت که سرم خلوت شد از اونجا نگاه میکنم
مشکلی نداره ؟؟
و دوم
همونطور که گفتم در خیلی موارد مجبور به استفاده از اطلاعات داخل هارد میشم
حالا با این تفاسیر خرید هارد آداپتوری به صرفه تره یا اینترنال ؟؟ (( به دلیل اینکه حجم بالا میخوام - 2 یا 3 ترا - باید آداپتوری بخرم و پرتابل به صرفه نیست ))
ممنون
ata.royalfalcon
29-04-2014, 07:16
دوستان چنتا سوال فنی
اول اینکه آیا مصرف زیاد از هارد اکسترنال و اتصال مدت زمان زیاد به سیستم باعث خرابی هارد میشه ؟؟ (( کم شدن عمر هارد ))
من خودم اکثرا واسه آرشیو از اکسترنال استفاده میکنم ولی خیلی مواقع پیش میاد سریال رو میریزم تو اکسترنال و بعد از یه مدت که سرم خلوت شد از اونجا نگاه میکنم
مشکلی نداره ؟؟
و دوم
حالا با این تفاسیر خرید هارد آداپتوری به صرفه تره یا اینترنال ؟؟ (( به دلیل اینکه حجم بالا میخوام - 2 یا 3 ترا - باید آداپتوری بخرم و پرتابل به صرفه نیست ))
ممنون
بديهي هست كه با هر بار استفاده ساعات كاركرد آن افزايش و مقداري از عمر مفيد هارد ديسك بخاطر استهلاك كم ميشود؛ ولي اينكار باعث خرابي زودرس هارد ديسك اكسترنال نميشود مگر اينكه در استفاده دقت نكنيد مثلاً تكان بدهيد و ...
مشکلی نداره ؟؟
مشكلي نيست .
و دوم
بررسي كنيد كه چقدر استفاده داريد . بعنوام مثال اگر بطور روزانه از اطلاعات استفاده ميكنيد ، توصيه ميكنم هارد ديسك Internal بخريد كه نه تنها كارايي بيشتري خواهد داشت بلكه از آنجايي كه در جاي امني نصب ميشود احتمال خرابي كمتري خواهند داشت . در غير اينصورت اگر مدت طولاني از اطلاعات ذخيره شده استفاده نميكنيد ميتونيد روي هارد اكسترنال ذخيره كنيد .
Cyberlife
29-04-2014, 18:34
سلام .
این دفعه از Disk management هارد دیسک مورد نظر را offline کنید . البته برای استفاده مجدد میبایستی online بشود .
ممنون از راهنمایی شما، ببخشید که بازم سوال میکنم، شاید سوالم خیلی بی ربط باشه
ولی کاربرد این گزینه Offline در چه موردی است ؟
با Offline کردن، دسترسی هارددیسک به طور کل با ویندوز قطع میشه ؟
آیا با این کار، باز هم نیاز به حذف و اضافه کردن Letter ها هست ؟
برای اطلاعات موجود در هارددیسک مشکلی ایجاد نمیشه ؟
با تشکر
ata.royalfalcon
29-04-2014, 20:11
ممنون از راهنمایی شما، ببخشید که بازم سوال میکنم، شاید سوالم خیلی بی ربط باشه
ولی کاربرد این گزینه Offline در چه موردی است ؟
با Offline کردن، دسترسی هارددیسک به طور کل با ویندوز قطع میشه ؟
آیا با این کار، باز هم نیاز به حذف و اضافه کردن Letter ها هست ؟
برای اطلاعات موجود در هارددیسک مشکلی ایجاد نمیشه ؟
با تشکر
یک راه برای unmount کردن هارد دیسک ، offline کردن آن هست . با اینکار دیگه نیازی به حذف و اضافه کردن letter نیست و مشکلی هم برای اطلاعات پیش نمیاد (تست کردم) .
iranmard
30-04-2014, 15:18
سلام بر همگی بنده یه هارد 750 adta usb 3 گیگ داشتم موقع کار کردن از رو کیس افتاد به رحمت خدا رفت الان میخوام یه هارد 1ترا بخرم در حال حاظر کدوم مدل رو پیشنهاد میدید چه مارکی باشه بهتر هستش خودم بیشتر نظرم رو ترندسند و وسترن و سیلیکون هستش یه راهنمایی کنید ممنون میشم
ata.royalfalcon
30-04-2014, 17:00
سلام بر همگی بنده یه هارد 750 adta usb 3 گیگ داشتم موقع کار کردن از رو کیس افتاد به رحمت خدا رفت الان میخوام یه هارد 1ترا بخرم در حال حاظر کدوم مدل رو پیشنهاد میدید چه مارکی باشه بهتر هستش خودم بیشتر نظرم رو ترندسند و وسترن و سیلیکون هستش یه راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام .
مدل دقيق هارد اكسترنالي كه داشتيد چي بود !؟
در مورد مدل مناسب ؛ بنظرم خيلي فرقي نميكنه كه از كدام برند و از چه مدلي بخريد مگر اينكه بعضي از ويژگيها براي شما مهم باشه مثلاً وجود باكس مستحكم و ضد آب ، قابليت پسورد گذاري و موارد ديگه . ولي ميتونيد WD my passport ultra را در اولويت اول قرار بديد . از برند سيليكون پاور مدلهاي Diamond D20 و یا Stream S03 (سفید رنگ) شكل ظاهري زيباتري هم دارند كه البته به سليقه كاربر بستگي دارد .
iranmard
01-05-2014, 11:47
سلام مجدد جناب عطا هارد بنده مدل adata مدل classic ch11 بود داشت کارمیکرد از رو کیس افتاد رو زمین از اون موقع به بعد مشکل تو خوندن فایلها داره بعضی قسمت های هارد اطلاعات رو میخونه بعضی نه قفل میکنه هر کاری کردم درست نشد بردم تعمیر کنم طرف گفت فریم ور میزنم اگه درست شد 30 تومان بده اگه نشد هیچی زد ولی درست نشد تمام اطلاعات توش هم پاک شد البته اون قسمتهایی که میخون رو با بدبختی قبلا کپی گرفته بودم . بعدش گفتم راهی نداره این تعمیر بشه گفت میخوای بزاریم زیر دستگاه درست شه 100 تومان هزینه داره ببین برات ارزش داره اگه نشه هم میتونیم یه مرحله بریم جلوتر کارهای دیگه انجام بدیم از این حرفها منم دیدم ارزش نداره هارد رو ورداشتم اوردم .
دیروز رفتم یه هارد 2 ترا به قیمت 395 مارک trancend گرفتم خدایی چه جنسی داره بدنش ادم میگیره دستش یه سرو گردن از تمام هارد هایی که تو دست گرفتم سر تر هستش فقط یه سوال رو کارت گارنتیش نوشته قبل از استفاده با FAT 32 فرمت کنیم من کردم منتها موقع فرمت گزینه
QUICK رو ور نداشتم برای فرمت خیلی سریع فرمت شد ایا بدون اون گزینه دوباره فرمت کنم عمقی تر بهتره یا فرقی نداره؟ در ضمن کامپوتر من فقط پورت USB 2 داره دیشب یه فایل 11 گیگ CUT کردم از رو هارد خود کامپیوتر بر روی همین هارد سرعت ریختنش 20 مگا بایت بلاتر نمیرفت نزدیک 8 دقیقه طول کشید تا بریزه این سرعت پایین نیست ؟ ممکنه به خاطر فرمت FAT32 باشه ؟حتما حالا باید طبق برگه گارانتی همین فرمت بکنم یا اینکه فرمتش رو عوض کنم ؟اصلا عوض کنم سرعتش بالاتر میره؟ممنون میشم رانمایی کنید من رو تشکر
iranmard
01-05-2014, 12:11
راستی جناب عطا ویندوز بنده 7 هستش امشب هم میخوام به 8.1 ارتقا بدم اینو به منظور فرمت کردن گفتم
ata.royalfalcon
01-05-2014, 12:29
سلام مجدد جناب عطا هارد بنده مدل adata مدل classic ch11 بود داشت کارمیکرد از رو کیس افتاد رو زمین از اون موقع به بعد مشکل تو خوندن فایلها داره بعضی قسمت های هارد اطلاعات رو میخونه بعضی نه قفل میکنه هر کاری کردم درست نشد بردم تعمیر کنم طرف گفت فریم ور میزنم اگه درست شد 30 تومان بده اگه نشد هیچی زد ولی درست نشد تمام اطلاعات توش هم پاک شد البته اون قسمتهایی که میخون رو با بدبختی قبلا کپی گرفته بودم . بعدش گفتم راهی نداره این تعمیر بشه گفت میخوای بزاریم زیر دستگاه درست شه 100 تومان هزینه داره ببین برات ارزش داره اگه نشه هم میتونیم یه مرحله بریم جلوتر کارهای دیگه انجام بدیم از این حرفها منم دیدم ارزش نداره هارد رو ورداشتم اوردم .
دیروز رفتم یه هارد 2 ترا به قیمت 395 مارک trancend گرفتم خدایی چه جنسی داره بدنش ادم میگیره دستش یه سرو گردن از تمام هارد هایی که تو دست گرفتم سر تر هستش فقط یه سوال رو کارت گارنتیش نوشته قبل از استفاده با FAT 32 فرمت کنیم من کردم منتها موقع فرمت گزینه
QUICK رو ور نداشتم برای فرمت خیلی سریع فرمت شد ایا بدون اون گزینه دوباره فرمت کنم عمقی تر بهتره یا فرقی نداره؟ در ضمن کامپوتر من فقط پورت USB 2 داره دیشب یه فایل 11 گیگ CUT کردم از رو هارد خود کامپیوتر بر روی همین هارد سرعت ریختنش 20 مگا بایت بلاتر نمیرفت نزدیک 8 دقیقه طول کشید تا بریزه این سرعت پایین نیست ؟ ممکنه به خاطر فرمت FAT32 باشه ؟حتما حالا باید طبق برگه گارانتی همین فرمت بکنم یا اینکه فرمتش رو عوض کنم ؟اصلا عوض کنم سرعتش بالاتر میره؟ممنون میشم رانمایی کنید من رو تشکر
سلام .
فقط یه سوال رو کارت گارنتیش نوشته قبل از استفاده با FAT 32 فرمت کنیم
اگر از ویندوز استفاده میکنید ، بهترین و مناسبترین فایل سیستم برای هارد دیسک (اعم از اینترنال و اکسترنال) NTFS هست . حتماً و بدون هیچ شکی به NTFS کانورت کنید . اگر اطلاعاتی روی هارد دیسک موجود هست طبق توضیحاتی که در این تاپیک (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) گفته شده میتونید بدون از دست دادن دیتا به NTFS کانورت کنید . اگر هم اطلاعاتی ندارید از طریق Disk management میتونید بصورت NTFS فرمت کنید . فایل سیستم FAT32 معایب متعددی دارد که یکی از آنها عدم پشتیبانی از فایلهایی با حجم بیشتر از 4GB هست .
من کردم منتها موقع فرمت گزینه
QUICK رو ور نداشتم برای فرمت خیلی سریع فرمت شد ایا بدون اون گزینه دوباره فرمت کنم عمقی تر بهتره یا فرقی نداره؟
بین این دو حالت تفاوتهایی وجود دارد مثلاً در حالت Quick format سکتورهای هارد دیسک جهت فیکس نمودن (تا حد امکان) بدسکتوریهای احتمالی اسکن نمیشود . در این روش دیتاهای ذخیره شده نیز حذف نمیشوند بلکه فقط Journaling file system حذف میشود . به هر حال Quick format برای یک هارد دیسک نو که مشکلی از لحاظ بدسکتوری و ویروس و ... نداشته باشد کفایت میکند .
در ضمن کامپوتر من فقط پورت USB 2 داره دیشب یه فایل 11 گیگ CUT کردم از رو هارد خود کامپیوتر بر روی همین هارد سرعت ریختنش 20 مگا بایت بلاتر نمیرفت نزدیک 8 دقیقه طول کشید تا بریزه این سرعت پایین نیست ؟ ممکنه به خاطر فرمت FAT32 باشه ؟
این سرعت برای سیستمی که USB2 دارد عادی هست . پیشنهاد میکنم یک کارت usb3 بخرید تا از سرعت بالای این اینترفیس بهره مند بشید .
iranmard
01-05-2014, 13:52
ممنون از راهنمایی بنده اشتباه نوشتم FAT32 با NTFS فرمت کرده بودم رو گارانتی هم نوشته بود NTFS . راستی اون هارد ADTA رو بندازم دور یا امکان داره کاریش کرد ?
ata.royalfalcon
01-05-2014, 17:12
ممنون از راهنمایی بنده اشتباه نوشتم FAT32 با NTFS فرمت کرده بودم رو گارانتی هم نوشته بود NTFS . راستی اون هارد ADTA رو بندازم دور یا امکان داره کاریش کرد ?
به خاطر آسیب سخت افزاری که بخاطر سقوط وارد شده تعمیر به صرفه نیست و شما کاری نمیتونید انجام بدید .
noisymind
03-05-2014, 23:29
یک سوال! که شاید به درد خیلی ها بخوره: این هاردهای سیلکان پاور یا برخی از این Adata ها که نوشته ضد ضربه یا ضد آب! واقعا تا چه حد ضربه رو تحمل میکنه؟ مثلا یکی از مدلهای Adata دور قابش یک نوار لاستیکی داره که تو آل دیجیتال گفته: "
بدنه sh14 از ماده سيليکوني مقاوم در برابر ضربه و آب توليد شده " !!
sasan.69
04-05-2014, 01:04
یک سوال! که شاید به درد خیلی ها بخوره: این هاردهای سیلکان پاور یا برخی از این Adata ها که نوشته ضد ضربه یا ضد آب! واقعا تا چه حد ضربه رو تحمل میکنه؟ مثلا یکی از مدلهای Adata دور قابش یک نوار لاستیکی داره که تو آل دیجیتال گفته: "
بدنه sh14 از ماده سيليکوني مقاوم در برابر ضربه و آب توليد شده " !!
حقیقتو بهت بگم که سیلکون پاور به اصطلاح ضد ضربه داشتم که از دستم افتاد و دیگه کار نکرد ...
fdavoodi
07-05-2014, 11:16
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال Western Digital My Passport Ultra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم که قابلیت backup و security هم داره و توش یه سری برنامه بودش برای قفل کردن هارد و ...
سوالم اینکه این برنامه ها وقتی میخوای نصبش کنی روی خود هارد اینترتال و درایو c نصب شده حالا اگر من این هارد رو به به کامپیوتر یا ویندوز دیگه بزنم آیا بازم پسورد میخواد یا نه طرف راحت میتونه وارد هارد بشه ؟
و آیا با خود این برنامه ها هم میشه غیر از پسوردی که وقت وصل کردن هارد به usb ازمون میخواد قسمت های مشخصی از هارد (مثلا پوشه ها ) رو قفل کرد یا نه ؟ اگر نمیشه این کار رو کرد برنامه ای هستش که باهاش بشه پوشه های مشخصی رو قفل کرد و امنیتشم بالا باشه ؟
------------------
اگر کسی بلده میشه در مورد این برنامه ها که برای خود هارد هستش یه توضیحی بده تا ما هم یاد بگیریم :
ata.royalfalcon
07-05-2014, 11:24
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال Western Digital My Passport Ultra ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفتم که قابلیت backup و security هم داره و توش یه سری برنامه بودش برای قفل کردن هارد و ...
سوالم اینکه این برنامه ها وقتی میخوای نصبش کنی روی خود هارد اینترتال و درایو c نصب شده حالا اگر من این هارد رو به به کامپیوتر یا ویندوز دیگه بزنم آیا بازم پسورد میخواد یا نه طرف راحت میتونه وارد هارد بشه ؟
و آیا با خود این برنامه ها هم میشه غیر از پسوردی که وقت وصل کردن هارد به usb ازمون میخواد قسمت های مشخصی از هارد (مثلا پوشه ها ) رو قفل کرد یا نه ؟ اگر نمیشه این کار رو کرد برنامه ای هستش که باهاش بشه پوشه های مشخصی رو قفل کرد و امنیتشم بالا باشه ؟
------------------
اگر کسی بلده میشه در مورد این برنامه ها که برای خود هارد هستش یه توضیحی بده تا ما هم یاد بگیریم :
سلام .
براي unlock كردن هارد ديسك اكسترنال به هر سيستمي كه متصل كنيد نياز به وارد كردن پسورد هست .
قابليت hardware encryption كل هارد ديسك اكسترنال را رمزگذاري و قفل ميكند . اگر ميخواهيد فقط پوشه هاي خاصي را رمزگذاري كنيد بايد از نرم افزارهاي ديگري مثل True Crypt استفاده كنيد .
اين پست زير را بخونيد .
fdavoodi
07-05-2014, 15:08
قابليت hardware encryption كل هارد ديسك اكسترنال را رمزگذاري و قفل ميكند . اگر ميخواهيد فقط پوشه هاي خاصي را رمزگذاري كنيد بايد از نرم افزارهاي ديگري مثل True Crypt استفاده كنيد .
z
دادا دمت گرم از بابت راهنمایی که کردید ، ولی این نرم افزاری که معرفی کردید یک مشکلی داره متاسفانه درایو مجازی که میسازه قابل پاک شدنه اگه امکانش هست نرم افزار بهتری بهم معرفی کنید . مرسی از لطفتون
ata.royalfalcon
07-05-2014, 16:47
z
دادا دمت گرم از بابت راهنمایی که کردید ، ولی این نرم افزاری که معرفی کردید یک مشکلی داره متاسفانه درایو مجازی که میسازه قابل پاک شدنه اگه امکانش هست نرم افزار بهتری بهم معرفی کنید . مرسی از لطفتون
فكر نميكنم چنين چيزي وجود داشته باشد . تا اونجايي كه ميدونم اگر از روشهاي software encryption براي رمز گذاري يك پوشه خاص استفاده كنيد ، آن پوشه (يا درايو مجازي) به هر حال قابل حذف شدن هست مگر اينكه مثلاً hidden كنيد يا اينكه در ظاهر مثل يك عكس معمولي باشد ولي كاربر حرفه اي ممكن هست آنرا پيدا كند . به هر حال ميتونيد يه تاپيك در انجمن "درخواست نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" بزنيد شايد مورد مناسبتري پيشنهاد بدهند .
با سلام
برای کار نرم افزار نیاز به هارد اکسترنال ی ترا دارم ک در حال حاضر این سه مدل نظرمو جلب کردن
اطلاعاتم نیازی به رمزنگاری پیسرفته ندارن و از لحاظ حساسیت نه خیلی حساس هست نه خیلی بی اهمیت(حساسیت متوسط)
به نظر شما با توجه به اختلاف قیمت بین المنتز و مای پس یا سیلیکن کدومشون ارزش خرید دارن؟
ata.royalfalcon
09-05-2014, 11:55
با سلام
برای کار نرم افزار نیاز به هارد اکسترنال ی ترا دارم ک در حال حاضر این سه مدل نظرمو جلب کردن
اطلاعاتم نیازی به رمزنگاری پیسرفته ندارن و از لحاظ حساسیت نه خیلی حساس هست نه خیلی بی اهمیت(حساسیت متوسط)
به نظر شما با توجه به اختلاف قیمت بین المنتز و مای پس یا سیلیکن کدومشون ارزش خرید دارن؟
سلام .
اگر محدودیت بودجه دارید میتونید همان WD Elements را بخرید که فکر نمیکنم مشکلی از نظر کیفیت در مقایسه با دو مدل دیگر داشته باشند بجزء اینکه امکانات کمتری دارد . تنها نکته مهم استفاده درست و اصولی هست که حتی در انواع ضد ضربه هم باید رعایت بشه .
ممنون از جواب سریعتون....راستش من نیاز به هارد دو ترا دارم ک با توجه به قیمتش فک میکنم تهیه دو عدد ی ترا مناسب تر باشه....اختلاف قیمت 2 تا ی ترا خیلی نیس
راستش سلیکون پاوره آدم قلقلک میده اما ظاهرا اونقدی هم ک ادعا میشه مقاوم نیس ب نظر شما
و ی سوال دیگه:تفاوت دو مدل اول جز در نرم افزار های هماهشون تو چیه؟
ata.royalfalcon
09-05-2014, 12:57
ممنون از جواب سریعتون....راستش من نیاز به هارد دو ترا دارم ک با توجه به قیمتش فک میکنم تهیه دو عدد ی ترا مناسب تر باشه....اختلاف قیمت 2 تا ی ترا خیلی نیس
راستش سلیکون پاوره آدم قلقلک میده اما ظاهرا اونقدی هم ک ادعا میشه مقاوم نیس ب نظر شما
راستش من نیاز به هارد دو ترا دارم ک با توجه به قیمتش فک میکنم تهیه دو عدد ی ترا مناسب تر باشه....اختلاف قیمت 2 تا ی ترا خیلی نیس
من فکر میکنم قیمت هارد اکسترنال پرتابل 2TB کمتر از قیمت دو عدد هارد اکسترنال پرتابل 1TB باشه . پس اگر به لحاظ اقتصادی پیشنهاد میشه که یکعدد هارد اکسترنال 2TB بخرید . مگر اینکه امنیت اطلاعات برای شما مهم باشه و بخواهید اطلاعات را روی دو هارد جداگانه ذخیره کنید .
در صفحه پیش همین تاپیک در مورد این مدل صحبتهایی شده بود . همچنین پیشنهاد میکنم این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم بخونید .
به جزء تفاوت در نرم افزارها و شکل ظاهری و قابلیت رمزگذاری ؛ تفاوت دیگری ندارند .
DavoodITE
09-05-2014, 18:54
درود
هارد اکسترنال Western Digital Elements 1TB خریدم.
برای اتصال به تلویزیون سونی براویا مدل دقیق نمیدونم(LCD BRAVIA) سه -چهار سال پیش خریداری شده ابتدا هارد را شناسایی نمی کرد. فرمت هارد را FAT32 کردم، شناختش ولی فقط فولدرها را نمایش میده و فایل های داخلشونا نشون نمیده. فیلم با فرمت های مختلف هم ریختم ولی هیچ کدوم نشون داده نمیشن.
لطفا راهنمایی کنید دوستان
sisili123456789
09-05-2014, 22:29
با سلام خدمت مدیر محترم
از اطلاعات شما استفاده زیادی کردم .
لطف کنید بفرمایید ایا این مدل هارد گزینه مناسبی است ؟؟
My Book Essential Edition 3TB USB 3.0
ایا این سایت قیمت مناسبی میدهد ؟
استفاده من از هارد در حد ارشیو کردن اطلاعات میباشد و جابجایی ندارم .
با تشکر
ata.royalfalcon
09-05-2014, 23:11
با سلام خدمت مدیر محترم
از اطلاعات شما استفاده زیادی کردم .
لطف کنید بفرمایید ایا این مدل هارد گزینه مناسبی است ؟؟
My Book Essential Edition 3TB USB 3.0
ایا این سایت قیمت مناسبی میدهد ؟
استفاده من از هارد در حد ارشیو کردن اطلاعات میباشد و جابجایی ندارم .
با تشکر
سلام .
مدلی که انتخاب کردید (هارد اکسترنال WD my book) گزینه مناسبی برای آرشیو اطلاعات هست . ولی دقت کنید که اطلاعات اکثر سایتهای فروش اینترنتی معمولاً بروز نیست . پسوند Essential مربوط به مدلهای دو نسل پیش هست و امکان ندارد این مدل با پسوند Essential در بازار پیدا شود . همچنین مدلی که در این سایت دیده میشود قدیمی هست . اگر امکان دارد تلفنی بپرسید که آیا از مدلهای جدید (2013) هست یا خیر ؛ در غیر اینصورت پیشنهاد میکنم بصورت حضوری از بازار بخرید.
عکس زیر مدل 2013 هست . قسمت جلو با مدلهای قدیمی متفاوت هست .
عکس زیر مربوط به مدلهای قدیمیتر هست .
قیمتی که داده مناسب هست .
sisili123456789
09-05-2014, 23:31
سلام
سپاسگزارم از توضیحات شما
دکمه تشکر برای من وجود ندارد به همین دلیل تایپ میکنم .
همچنین سوال دیگرم این است که اگر مدل قدیمی این هارد را بگیرم مشکل خاصی دارد؟
و اینکه اگر نتوانستم تهیه کنم پیشنهاد شما چه مدلی میباشد ؟ 3 ترا بایت .
امکان خرید حضوری ندارم و حتما باید از اینترنت خرید کنم .... در صورت امکان پیشنهادتان را برای یک نمونه مناسب بفرمایید .
با تشکر
ata.royalfalcon
10-05-2014, 07:17
سلام
سپاسگزارم از توضیحات شما
دکمه تشکر برای من وجود ندارد به همین دلیل تایپ میکنم .
همچنین سوال دیگرم این است که اگر مدل قدیمی این هارد را بگیرم مشکل خاصی دارد؟
و اینکه اگر نتوانستم تهیه کنم پیشنهاد شما چه مدلی میباشد ؟ 3 ترا بایت .
امکان خرید حضوری ندارم و حتما باید از اینترنت خرید کنم .... در صورت امکان پیشنهادتان را برای یک نمونه مناسب بفرمایید .
با تشکر
سلام .
مدلهاي قديمي تر WD my book مشكلي ندارند . اگر هم اين مدل را نتونستيد بخريد ميتونيد Seagate Backup plus Desktop را در اولويت دوم قرار بديد .
N A V A R O
10-05-2014, 09:01
درود
برای اتصال به تلویزیون سونی براویا مدل دقیق نمیدونم(LCD BRAVIA) سه -چهار سال پیش خریداری شده ابتدا هارد را شناسایی نمی کرد. فرمت هارد را FAT32 کردم، شناختش ولی فقط فولدرها را نمایش میده و فایل های داخلشونا نشون نمیده. فیلم با فرمت های مختلف هم ریختم ولی هیچ کدوم نشون داده نمیشن.
سلام
با NTFS فرمت و امتحان نمایید.
DavoodITE
10-05-2014, 09:06
سلام
با NTFS فرمت و امتحان نمایید.
قبل از این که با FAT32 فرمت کنم NTFS بود که تلویزیون اصلا هارد را نشناخت.
N A V A R O
10-05-2014, 09:19
شخصا فرمت نمایید.
(یا پارتیشن بندی کنید و حجم کمتری را مثلا 500گیگ را یک پارتیشن نمایید.)
kalantarahura
11-05-2014, 07:56
درود
سلام. دوست عزیز معمولا تلویزیونهای سونی فقط فرمت AVI (ان هم فقط با کدک XviD یا ِDivX) را میتونند نشون بدند (روی این حساب این حرف رو میزنم چون خودم هم سونی دارم). بنابراین اول ببینید که ایا فرمت فیلمهای شمارو ساپورت میکنه یا نه.میتونین چند عکس با فرمت jpg هم در هارد بریزین.اگر انها را نشان داد حرف من تایید شده.:n16:
من یه هارد وسترن مای بوک دارم که پایین و بالاش برای تهویه هواش سوراخ داره
کیسم :
green x3
که یه فن پایین کیس هست برای ورودی هوا به داخل کیس و دو فن بالای کیس برای خروج هوا از کیس
حالا مشکلی پیش میاد اگه هارد رو بزارم رو فن بالای کیس برای خنک شدن هارد ؟
البته هوای گرم از کیس بیرون نمیاد
ata.royalfalcon
15-05-2014, 20:52
من یه هارد وسترن مای بوک دارم که پایین و بالاش برای تهویه هواش سوراخ داره
کیسم :
green x3
که یه فن پایین کیس هست برای ورودی هوا به داخل کیس و دو فن بالای کیس برای خروج هوا از کیس
حالا مشکلی پیش میاد اگه هارد رو بزارم رو فن بالای کیس برای خنک شدن هارد ؟
البته هوای گرم از کیس بیرون نمیاد
سلام .
بهترین راه تست و تجربه هست . اینکار را انجام بدید و دمای هارد دیسک اکسترنال را با استفاده از نرم افزارهای مناسب مانیتور کنید . اگر در مقایسه با حالتی که بدون فن هست دمای آن کمتر میشود پس راهکار خوبی هست در غیر اینصورت از اینکار اجتناب کنید .
نکته : هارد دیسک اکسترنال را در هر جایی که میخواهید بگذارید ؛ فقط دقت کنید که نیافته و یا لرزش نداشته باشه .
amir_t6262
16-05-2014, 20:51
سلام .
بهترین راه تست و تجربه هست . اینکار را انجام بدید و دمای هارد دیسک اکسترنال را با استفاده از نرم افزارهای مناسب مانیتور کنید . اگر در مقایسه با حالتی که بدون فن هست دمای آن کمتر میشود پس راهکار خوبی هست در غیر اینصورت از اینکار اجتناب کنید .
نکته : هارد دیسک اکسترنال را در هر جایی که میخواهید بگذارید ؛ فقط دقت کنید که نیافته و یا لرزش نداشته باشه .
توصیه میکنم هارد را روی بدنه کیس نگذارید.
بخاطر لرزش خفیف و دایم کیس که به دلیل چرخش فن است و ممکن است روی هارد هنگام کار کردن اثر بگذاره.
badboy2008
18-05-2014, 18:05
سلام
یکی از دوستام یه سیستم بسیار قدیمی (از نوع AGP با رابط IDE ) داره و نیاز به هارد داره (چون هارد اینترنال 500 گیگی براش کم اومده)
از اونجاییکه هارد با رابط IDE و حجم بالا ، بسیار کم و عموما گران هستند خرید هارد اینترنال IDE مقرون به صرفه نیست (مگه اینکه کسی با قیمت مناسب سراغ داشته باشه)
بهمین خاطر می خواد یه هارد اکسترنال بگیره
از اونجاییکه میخواد روزانه اطلاعاتش رو بریزه و از هارد اکسترنال هم فیلمهاش رو ببیینه (به نوعی مثل اینترنال) به نوعی سوال پیش اومده
چون بعضی ها میگن هارد اکسترنال صرفا برای بک آپ خوبه و برای استفاده روزمره صحیح نیست .... درسته؟
چه نوع هاردهای اکسترنالی برای این منظور بهتره و به درد رفیق ما می خوره ؟
من خودم هاردهای اکسترنال دسکتاپی رو براش بیشتر ترجیح میدم چون میگم مادر بوردش خیلی قدیمیه شاید نتونه برق مورد نیاز هارد های پرتابل رو بصورت کامل و یکنواخت تامین کنه
البته تنها مزیت رفیق ما اینه که یجای امن و خنک در کنار کیس کامپیوتر برای هارد درست کرده که تحت هیچ شرایطی هارد تکون نمیخوره و خنک می مونه و از این لحاظ امنیت هارد 100% تضمینه
ata.royalfalcon
18-05-2014, 18:45
سلام
یکی از دوستام یه سیستم بسیار قدیمی (از نوع AGP با رابط IDE ) داره و نیاز به هارد داره (چون هارد اینترنال 500 گیگی براش کم اومده)
از اونجاییکه هارد با رابط IDE و حجم بالا ، بسیار کم و عموما گران هستند خرید هارد اینترنال IDE مقرون به صرفه نیست (مگه اینکه کسی با قیمت مناسب سراغ داشته باشه)
بهمین خاطر می خواد یه هارد اکسترنال بگیره
از اونجاییکه میخواد روزانه اطلاعاتش رو بریزه و از هارد اکسترنال هم فیلمهاش رو ببیینه (به نوعی مثل اینترنال) به نوعی سوال پیش اومده
چون بعضی ها میگن هارد اکسترنال صرفا برای بک آپ خوبه و برای استفاده روزمره صحیح نیست .... درسته؟
من خودم هاردهای اکسترنال دسکتاپی رو براش بیشتر ترجیح میدم چون میگم مادر بوردش خیلی قدیمیه شاید نتونه برق مورد نیاز هارد های پرتابل رو بصورت کامل و یکنواخت تامین کنه
البته تنها مزیت رفیق ما اینه که یجای امن و خنک در کنار کیس کامپیوتر برای هارد درست کرده که تحت هیچ شرایطی هارد تکون نمیخوره و خنک می مونه و از این لحاظ امنیت هارد 100% تضمینه
سلام .
از هارد دیسکهای اکسترنال هم میتوان بصورت روزمره استفاده کرد و بنظرم نباید مشکلی داشته باشد . ولی با کمی مدیریت میتوان استفاده بهینه ای داشت . مثلاً دیتاهایی که به دفعات بیشتری استفاده میشوند بر روی هارد دیسک اینترنال ذخیره بشوند و همینطور برای دیتاهای کم استفاده که میتوان بر روی هارد دیسک اکسترنال ذخیره کرد .
اگر هارد دیسک اکسترنال دسکتاپی میخواهید بخرید توصیه میکنم حداقل حجم 2TB باشد که از برند Western Digital میتونید مدل my book بخرید . از برند Seagate هم مدل Backup plus قابل انتخاب هست . مدل دوم سرعت بیشتری دارد ولی اگر از USB2 استفاده میکنید تفاوت سرعت Copy/paste بین ایندو تفاوت چندانی نخواهد داشت .
نکته دیگری که باید در نظر گرفته بشود ؛ آداپتور را بر روی پریزهایی قرار بدید که به اصطلاح لق نباشه (محکم در جای خودش قرار بگیره) تا دچار قطع و وصلی نشود , همچنین ابتدا آداپتور برق را به خروجی برق متصل و سپس کابل USB را به سیستم متصل کنید .
famil_door
19-05-2014, 13:03
سلام
برای آرشیو فایل (موسیقی، فیلم و نرمافزار) چه برند و مدلی را پیشنهاد میدید؟
من نیازی به رمزنگاری و این امکانات امنیتی ندارم.
مناسب بودن قیمت برام مهمه
hossein_m_s
19-05-2014, 15:36
سلام خدمت استاد عزیز
بنده یک هارد 4 ترابایت adata dash drive elite nh03 خریدم
هارد رو به برق میزنم ، چراغ هارد روشن میشه ولی متاسفنه سیستم اصلا اونو به عنوان هارد جانبی تشخیص نمیده !! روی چند سیستم امتحان کردم همین مشکل بوده ، به نظر شما باید چیکار کنم ؟؟
با تشکر
ata.royalfalcon
19-05-2014, 15:49
سلام
برای آرشیو فایل (موسیقی، فیلم و نرمافزار) چه برند و مدلی را پیشنهاد میدید؟
مناسب بودن قیمت برام مهمه
سلام .
ميتونيد يكي از مدلهاي Seagate و يا Western Digital را انتخاب كنيد . مثلاً اگر مدلهاي پرتابل (بي نياز به آداپتور) ميخواهيد مدلهاي my passport ultra و يا backup plus قابل انتخاب هست . دقت كنيد كه اين مدلها باكس ضد ضربه و آب ندارند پس در نگهداري و استفاده ميبايستي دقت كنيد .
مدل ultra چنين قابليتي دارد ولي ميتونيد غير فعال كنيد .
سلام خدمت استاد عزیز
بنده یک هارد 4 ترابایت adata dash drive elite nh03 خریدم
هارد رو به برق میزنم ، چراغ هارد روشن میشه ولی متاسفنه سیستم اصلا اونو به عنوان هارد جانبی تشخیص نمیده !! روی چند سیستم امتحان کردم همین مشکل بوده ، به نظر شما باید چیکار کنم ؟؟
با تشکر
سلام .
در Disk management ويندوز هم چيزي شناسايي نميشود ؟ اگر در Disk management اين هارد ديسك شناسايي ميشود وضعيت پارتيشنها به چه صورتي هست ؟
T I G E R
21-05-2014, 19:57
اگه می خواهید از هارد اکسترنال بصورت روزانه و مستمر استفاده کنید پس نباید از هاردهای Green استفاده کنید (چه مارک وسترن ، سیگیت و ...)
چون هارد های Green بمنظور صرفه جویی در انرژی و کاهش گرمای هارد و طول عمر بیشتر ساخته شدن
این نوع هاردها برای دخیره آرشیو و یا بک آپ گیری روزانه مناسب هستن ولی برای استفاده مکرر در روز توصیه نمیشه
چزا ؟ بخاطر ماهیت اونا ... چون این نوع هاردها به محض بی استفاده ماندن سریعا چرخش رو متوقف میکنند و به حالت Sleep میرن
و وقتی شما مجددا استفاده میکنید دوباره هارد شروع به چرخش میکنه و همین تکرار مکرر این عمل در طول روز سبب آسیب هارد میشه
این آسیب بییشتر در هاردهای Green خودش رو نشون میده تا هاردهای Black یا Red و ...
البته اشتباه نکنید از هاردهای Green به راحتی میشه روزانه دیتا منتقل کرد ، فیلم دید و ... و مشکلی نداره
یعنی استفاده یکنواخت و پیوسته ایرادی نداره ولی استفاده مکرر و متناوب در طول یه بازه زمانی کوتاه از هارد Green درست نیست (یعنی مثل هارد اینترنال ازش استفاده کنید)
البته این بدین معنی نیست اگه اینگونه استفاده بشه حتما می سوزه ... نه فقط ریسکش بالاتر میره
hossein_m_s
22-05-2014, 13:11
سلام .
ميتونيد يكي از مدلهاي Seagate و يا Western Digital را انتخاب كنيد . مثلاً اگر مدلهاي پرتابل (بي نياز به آداپتور) ميخواهيد مدلهاي my passport ultra و يا backup plus قابل انتخاب هست . دقت كنيد كه اين مدلها باكس ضد ضربه و آب ندارند پس در نگهداري و استفاده ميبايستي دقت كنيد .
مدل ultra چنين قابليتي دارد ولي ميتونيد غير فعال كنيد .
سلام .
در Disk management ويندوز هم چيزي شناسايي نميشود ؟ اگر در Disk management اين هارد ديسك شناسايي ميشود وضعيت پارتيشنها به چه صورتي هست ؟
نه تشخیص داده نمی شود !
ata.royalfalcon
22-05-2014, 13:18
نه تشخیص داده نمی شود !
با توجه به اینکه روی سیستمهای دیگر هم تست کردید ولی این مشکل همچنان وجود دارد توصیه میکنم بفرستید گارانتی .
amintamizi
26-05-2014, 14:04
سلام دوستان.من می خواهم یک هارد اکسترنال یک ترابایتی برای ذخیره بیشتر فیلم سریال بخرم ولی اطلاعات چندانی ندارم.لطفا من راهنمایی کنید چه برندی و چه مارکی بخرم.مرسی
ata.royalfalcon
26-05-2014, 15:53
سلام دوستان.من می خواهم یک هارد اکسترنال یک ترابایتی برای ذخیره بیشتر فیلم سریال بخرم ولی اطلاعات چندانی ندارم.لطفا من راهنمایی کنید چه برندی و چه مارکی بخرم.مرسی
سلام
ميتونيد يكي از دو مدل Seagate Backup plus portable Drive و يا WD my passport ultra بخريد البته دقت كنيد ايندو مدل ضد ضربه و آب نيستند كه بايد با دقت نگهداري و استفاده كنيد. توصيه ميكنم دو پست اول اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم مطالعه كنيد .
amintamizi
26-05-2014, 18:10
سلام
ميتونيد يكي از دو مدل Seagate Backup plus portable Drive و يا WD my passport ultra بخريد البته دقت كنيد ايندو مدل ضد ضربه و آب نيستند كه بايد با دقت نگهداري و استفاده كنيد. توصيه ميكنم دو پست اول اين تاپيك (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را هم مطالعه كنيد .
ممون دوست عزیز.اگر بخواهم ضد ضریه و اب بخرم چی پیشنهاد میکنید؟ نظرتون دربارره پاور سیلیکون چیه؟خواهشا مدلش را هم بگید.مرسی
ata.royalfalcon
26-05-2014, 19:14
ممون دوست عزیز.اگر بخواهم ضد ضریه و اب بخرم چی پیشنهاد میکنید؟ نظرتون دربارره پاور سیلیکون چیه؟خواهشا مدلش را هم بگید.مرسی
از برند سیلیکون پاور تنها مدل USB3 که ضد آب و ضربه هست Armor a80 هست . یک نکته مهم در مورد هارد دیسکهای اکسترنالی که به اصطلاح ضد ضربه هستند در پست اول این تاپیک (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم ؛ حتماً مطالعه کنید .
Ramin khuzestan
26-05-2014, 19:47
از برند سیلیکون پاور تنها مدل USB3 که ضد آب و ضربه هست Armor a80 هست . یک نکته مهم در مورد هارد دیسکهای اکسترنالی که به اصطلاح ضد ضربه هستند در پست اول این تاپیک (لينك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیح دادم ؛ حتماً مطالعه کنید .
با توجه به اینکه تا چند روز آینده قصد خرید هارد اکسترنال دارم پست های تاپیک رو دنبال میکنم
به این مورد که قابلیت ضد ضربه بودن در حالت خاموش کاربرد داره واقف هستم فقط میخوام بدونم که دلیل اینکه شما بیشتر سیگیت و وسترن دیجیتال پیشنهاد میدین چیه؟ تفاوت کیفی دارن با سیلیکون پاور؟ چون همون قابلیت ضدضربه بودن در خاموشی هم برای من خیلی اهمیت داره (بی انضباط هستم:n02:)
ata.royalfalcon
26-05-2014, 22:35
با توجه به اینکه تا چند روز آینده قصد خرید هارد اکسترنال دارم پست های تاپیک رو دنبال میکنم
به این مورد که قابلیت ضد ضربه بودن در حالت خاموش کاربرد داره واقف هستم فقط میخوام بدونم که دلیل اینکه شما بیشتر سیگیت و وسترن دیجیتال پیشنهاد میدین چیه؟ تفاوت کیفی دارن با سیلیکون پاور؟ چون همون قابلیت ضدضربه بودن در خاموشی هم برای من خیلی اهمیت داره (بی انضباط هستم:n02:)
از لحاظ کیفیت هارد دیسک داخلی بکار رفته ؛ معمولاً تفاوتی بین برندهای معتبر و متفرقه وجود ندارد . چون برندهایی مثل ADATA و Silicon Power و Transcend و ... تولید کننده هارد دیسک نیستند و در نتیجه مجبور هستند از برندهای دیگری (مثل Samsung و WD و Toshiba و Seagate) تامین کنند. نکته مهم در کیفیت سایر اجزاء از جمله کیفیت باکس ، کانکتورها و امکانات موجود (مثلاً ضد آب و ضربه بودن) و ... هست . کیفیت باکس بعضی از مدلها در حد نازلی هست مثلاً ورقه های رنگی لاستیکی که با چسب به بدنه چسبیده ممکن هست جدا شود (بعضی از مدلهای ADATA) . چند مورد از خرابی کانکتورها و قطع و وصلی در برندهایی چون ADATA دیدم (دقیقاً نمیدونم به خاطر کیفیت پایین هست یا اينكه كاربر با هارد اکسترنال بدرفتاري ميكند) . انتخاب اول من فعلاً WD و Seagate خواهد بود و ترجیح میدم مدلی انتخاب کنم ، تا حد امکان اسم نوشته شده روی باکس با هارد دیسک داخلی آن یکسان باشد .
Ramin khuzestan
26-05-2014, 23:05
آخه دخترخالم دو سه سالی هست یه A80 سیلیکون پاور داره باید ببینیدش! انگار از جنگ برگشته! هرچهارگوشش شکستگی داره! وحشتناک با این هارد رفتار میشه:n02: بهش میگم با احتیاط با هارد کار کن میگه پیش اومده در حین کار از روی میز افتاده پایین از سیستم جدا شده:n08:ولی مثل مرد داره کار میکنه!
البته میدونم شانس هم خیلی دخیله یعنی ممکنه من بخرم با یه ضربه خفیف مشکل پیش بیاد ولی لااقل یکم از سیگیت و وسترن قوت قلب بیشتری به آدم میده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.