PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

علیرضا خارجی
07-05-2007, 17:39
بچه ها اینو ببینید من امروز رفتم تو سایت mci.ir بعد یه قسمتی واسه ری دادن داره ری خودمو دادم نتیجه این بود

از رای شما متشکریم

كيفيت و عملكرد شركت ارتباطات سيار نسبت به اپراتورهاي ديگر به چه صورت مي باشد؟

عالي-- 171ری-- 11%

خوب---227ری--14%

متوسط --291ری ---18%

ضعيف--917ری--57%

مجموع آرا: 1,606

فکر کنم هنوز ندیدن :31:
منبع: اینجا را کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fview)

علیرضا خارجی
07-05-2007, 17:56
هزينه خدمات تلفن همراه
آقا نشود اینجا بزارم خودتون برید ببینید انم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیرضا خارجی
07-05-2007, 17:57
<STRONG><SPAN lang=AR-SA style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: Lotus">رديف

XGAME
07-05-2007, 18:21
Tci هم تعريفي نداره!
ميخوام جريان دو هفته پيش رو بنويسم كه مربوط به قبض سيم كارت دولتي هستش
اگه حوصله داشتين بخونينش
براي يكي از دوستام قبض سيم كارت اومد
توي قسمت بدهي پيشين براش 5400 تومن نوشتن درحالي كه اين قبض اولشه كه براش مي ياد
يعني اولويت سيم كارتش مربوط به بهمن 85 هست
مدت زمان كاركرد هم از 1/11/85 تا 1/1/86 زدن ولي توش نوشته 2 دوره
يعني دوره اولش رو از 1/9/85 تا 1/11/85 حساب كرده بودن
در حالي كه اون بنده خدا سيم كارتشو 21/11/85 تحويل گرفته
با يكي از فاميلامونم كه اونم بهمن 85 سيم كارتشو تحويل گرفته بود و سيم كارتش هنوز صفره كه صحبت كردم گفت براي منم 2 دوره زده و 2200 تومن هم بدهي زده
منم با دوستم رفتيم مخابرات منطقه مون و قبض سيم كارت و رسيد ثبت نامو به اپراتور مخابرات نشون داديم كه اون اظهار بي اطلاعي كرد
بعد رفتيم پيش رئيس مخابرات گفت مريوط به هزينه پيام كوتاهه (انگار كه خر گير آورده بود) گفتم توي قبض كه براي خدمات ويژه 1000 تومن زدين و مبلغ Sms و مكالمه و آبونمان و عوارض و ماليات رو هم حساب كردين ديگه اين بدهكاري مال چيه؟
گفت من نميدونم اگه ميخواي برو مخابرات مركز
ما هم رفتيم مخابرات مركز و جريان رو گفتيم
ديدم اپراتورش كلي قبض اولويت جديد نشونمون داد كه تو همشون بدهي زده بودن و گفت حق با شماس ولي دست ما نيس و قبضا از تهرون مي ياد
ديگه صداي دوستم درومد و كلي داد و فرياد زد
كه حراست اومد و نزديك بود بازداشتمون كنن
كه من بهش گفتم بابا 5 تومن كه ديگه چيزي نيس
سگ خور
ما هم دست از پا درازتر برگشتيم

حالا خواستم ببينم كسي از شما يا دوستان يا آشنايانتون به اين مشكل برخوردن يا نه؟
خيلي ممنون

مورچه
07-05-2007, 18:34
قبل اینکه ایرانسل یه همچین تعرفه ای بده ایرانسل شب بخیر شده بود.
تا ایرانسل یه نمه تعرفه هارو برد بالا خواست دست به خود کشی بزنه ایرانسل جون گرفت:5: شاخ شد که مال من از ایرانسل ارزونتره:13:

مخالفم
من الان هم تاليا دارم هم ايرانسل...
وقتي ايرانسلمو رو گوشيم ميندازم.. هر كي ميگيرتم كلي فحش نثار خودم و خانواده و خطم مي كنه...
بس كه شبكه داغونه
از اس ام اس فرستادنشم كه ديگه چي بگم.. نگم سنگين ترم...
واقعا متاسفم كه رفتم پول اين... رو دادم

علیرضا خارجی
07-05-2007, 19:08
Tci هم تعريفي نداره!
ميخوام جريان دو هفته پيش رو بنويسم كه مربوط به قبض سيم كارت دولتي هستش
اگه حوصله داشتين بخونينش
براي يكي از دوستام قبض سيم كارت اومد
توي قسمت بدهي پيشين براش 5400 تومن نوشتن درحالي كه اين قبض اولشه كه براش مي ياد
يعني اولويت سيم كارتش مربوط به بهمن 85 هست
مدت زمان كاركرد هم از 1/11/85 تا 1/1/86 زدن ولي توش نوشته 2 دوره
يعني دوره اولش رو از 1/9/85 تا 1/11/85 حساب كرده بودن
در حالي كه اون بنده خدا سيم كارتشو 21/11/85 تحويل گرفته
با يكي از فاميلامونم كه اونم بهمن 85 سيم كارتشو تحويل گرفته بود و سيم كارتش هنوز صفره كه صحبت كردم گفت براي منم 2 دوره زده و 2200 تومن هم بدهي زده
منم با دوستم رفتيم مخابرات منطقه مون و قبض سيم كارت و رسيد ثبت نامو به اپراتور مخابرات نشون داديم كه اون اظهار بي اطلاعي كرد
بعد رفتيم پيش رئيس مخابرات گفت مريوط به هزينه پيام كوتاهه (انگار كه خر گير آورده بود) گفتم توي قبض كه براي خدمات ويژه 1000 تومن زدين و مبلغ Sms و مكالمه و آبونمان و عوارض و ماليات رو هم حساب كردين ديگه اين بدهكاري مال چيه؟
گفت من نميدونم اگه ميخواي برو مخابرات مركز
ما هم رفتيم مخابرات مركز و جريان رو گفتيم
ديدم اپراتورش كلي قبض اولويت جديد نشونمون داد كه تو همشون بدهي زده بودن و گفت حق با شماس ولي دست ما نيس و قبضا از تهرون مي ياد
ديگه صداي دوستم درومد و كلي داد و فرياد زد
كه حراست اومد و نزديك بود بازداشتمون كنن
كه من بهش گفتم بابا 5 تومن كه ديگه چيزي نيس
سگ خور
ما هم دست از پا درازتر برگشتيم

حالا خواستم ببينم كسي از شما يا دوستان يا آشنايانتون به اين مشكل برخوردن يا نه؟
خيلي ممنون
شما از موبایل گفتی دست از پا درازتر بر گشتی من 10 بار بیشتر رفتم واسه خط خونه 140000 تومان برام قبض اومد واسه 2 ماه و فقط 450000 تومان هزینه شهری اومده بود شما که شهرستانی من که تهرانم کاری از دستم بر نیومد
به قول خودت سگ خورد

Dr.Dolfin
07-05-2007, 20:24
ایرانسل اولش با همه وعده هاش مردم رو فریب داد.الان که جی پی آر اس هم اینقدر گرون شده که آدم نمیتونه دو دقیقه بره نت.من که پشیمون از خرید ایرانسل.ام ام اس هم که به درد نمیخوره.اندازه عکس رو کوچیک میکنه.فیلم بصورت یه فایل gif میفرسته(عکس متحرک)

cao-cao
07-05-2007, 20:45
سلام
یه سری از دوستان بی احترامی میکنن به هم کار درستی نیست
بیایید با هم باشیم تا یه سیم کارت خوب داشته باشیم به قول مثا معروف مثا کبک سرمونو تو برف نکنیم
درسته دولتی بد ولی ایرانسل باید اشکالای خودشو بر طرف کنه نه اینکه خدماتی هم که داشته بپره
بد میگم؟

boy iran
07-05-2007, 20:55
ایرانسل اولش با همه وعده هاش مردم رو فریب داد

بی خود این قدر تبلیغ نمیکرد :27:
حالا بگو از کی تا حالا
جون داداش قربون همین مخابرات خودمون برم :27:

alirp
07-05-2007, 22:50
درسته که ایرانسل قبل از سویچ شبکش تو بعضی شهرها سیم کارت فروخته اما شمایی که اون موقع سیم کارت خریدین پای یه تعهد نامه رو امضا زدین که تا کامل شدن شبکه هیچ گونه اعتراضی نباید داشته باشید ( ما که این طور بودیم )، خب اون موقع بایست فکر اینجاشم بکنین...

مگه این مسئله فقط مشکل من بوده فکر میکنی چند درصد از مشترکین آن طومار و با آن همه بندو نیم بند را توی سایتش خواندند و بعد از قبول شرایط سیم کارت خریدنند و آیا همه به اینترنت و کامپیوتر دسترسی دارند و آیا مثلا یک بنده خدا که اطلاعاتی نداشته ، درآمد آنچنانی نداشته که سیم کارت دولتی بخرد و داخل مغازه شده و بعد از چند دقیقه با یک سیم کارت ایرانسل خارج شده بدون اینکه حتی خطی از آن قرار داد مورد نظر را در کاغذ امضا شده ببیند میشه توقع داشت که چیزی از قرار داد بداند . این وظیفه ایرانسل بوده که با جلوگیری از فروش
سیم کارت در مناطق فاقد پوشش چه بصورت اینترنتی و غیره جلوگیری نمایید ایرانسل فقط به فکر فروش بیشتر بود وهست اصلا کاری به بعد از خرید خریدار ندارد این همه رییس ایرانسل در جراید عنوان کرد که قیمت سیمکارت ایرانسل ودیعه نیست و هزینه اتصال میباشد ( یعنی خریدار ایرانسل مالک سیمکارت نمیباشد ، میتونه به دیگری واگذار کنه ولی نمیتونه پس بده بقول ساده تر جنس فروخته شده دیگر پس گرفته نمیشود حتی اگر هم همان شب اول هزارتا مشکل داشته باشد ) هنوز هم مردم و حتی چند تا از همین دوستان شما وطرفدار ایرانسل در این تاپیک ازاین قضیه خبر ندارند و دیگران را به پس دادن سیم کارتهایشان دعوت میکنند و برای استرداد سیم کارتهایشان با قول خبر گذاریها به دفاتر ایرانسل هجوم میبرند آیا بعد از این مسائل باز هم میشود از قرارداد پنهان شده در یک صفحه از سایت که در دسترس همگان قرار ندارد صحبت کرد ولی تا بخواهید از تبلیغات و وعده های خوش آب و رنگ از بیلبوردهای چند متری گرفته تا بروشورهای رنگین در مغازه ها فراوان است

alirp
07-05-2007, 22:52
آقای علی ار بی هیچ کس شمارو نمیتونه راضی کنه مگه اینکه خوده خدا شمارو راضی کنه

دوست من اگه خداهم طرفدار ایرانسل باشه خود خدا هم نمیتونه منو راضی کنه :31: :46: شوخی کردم

آخه دوست من این وظیفه شما نیست که زحمت بکشید کسی را طرفدار ایرانسل کنید این خود ایرانسل که باید به فکر بیوفته و تلاش کنه که همه رو طرفدار خودش کنه همیشه هم با تشویق و تمجید نمیشه کمک به پیشرفت سیستم کرد باید مشکلات را گفت و به نقد کشید تا یواش یواش درست بشه برای همین هم هست که بنده فکر فروش سیم کارتم را هم نکردم وگفتم میمانم و اعتراض میکنم تا درست بشه و از شما و دیگر دوستان طرفدار ایرانسل هم میخواهم بدون تعصب هر گونه مشکلی با سیستم دارید ( البته اگر دارید ) و یا پیدا کردید را عنوان کنید همانطور که شما هم از بعضی از خدماتش ذوق میکنید بعضی دیگر هم از چیزهای ناراحت وشاکی هستند تمام این حرفها به نفع خودمان است

emprator_kochak
07-05-2007, 23:26
مگه مسافركشي شغل بديه ؟:18:

این که چیزی نیست یه بار تا 500 هم رفت دیگه جا نداشت پاکش کردن...

emprator_kochak
07-05-2007, 23:35
راست میگن Mms تعطیل تا ایرانسل فیلیترش رو را بندازه؟؟
این حرف با عقل جور در نمیاد...
این دیگه تجاوز به حریم خصوصی مردم حساب میشه...
اگه اینطور بشه تنضیمات Gprs و Mms رو باید دیلت کنیم!

Dr.Dolfin
07-05-2007, 23:46
ایرانسل با یه اینترنت مجانی یکی دو ماه همه رو جذب خودش کرد حالا با این تعرفه هاش مردمو بیچاره کرده

Maziar_69
08-05-2007, 00:27

شغل بدی نیست ولی من اینکاره نیستم :10:

XGAME
08-05-2007, 00:36
شما از موبایل گفتی دست از پا درازتر بر گشتی من 10 بار بیشتر رفتم واسه خط خونه 140000 تومان برام قبض اومد واسه 2 ماه و فقط 450000 تومان هزینه شهری اومده بود شما که شهرستانی من که تهرانم کاری از دستم بر نیومد
به قول خودت سگ خورد

آقا عليرضا خان مواظب صفرات باش
صفر زيادي كار دست آدم ميده(منظورم 45000 هست)
آخه فقط مال شما اشتباه شده بوده ولي اين بدهكاري رو بدون دليل براي همه كه قبض اولشون بوده زدن
اونم از زماني كه هنوز سيمكارتو تحويل ندادن
آخه ميدوني مشكل از كجاس
مشكل اينه كه تو ايران بلانسبت آدم نفهم زياد هست
مثلا وقتي تو نونوايي ميگي چرا اين نون سوختس نفر پشت سريت ميگه اگه نميخواي بدش به من
مشكل ما اينجاس كه مردم اتحاد ندارن
هيچ كس صداش در نمي ياد
كسي هم كه صداش در مي ياد همين آدماي نفهم ساكتش ميكنن
مثلا همين سيم كارت دولتي كه با قيمت 288000 تومن به ملت ميدن 160 هزار تومنش براي وديعس 40 هزارتومنش براي حق اتصاله 40 هزار تومن ديگش براي توسعه شبكه روستاييه و 48 هزار تومنش هم براي مالياته
من نه خودم روستايي ام نه اجدادم آخه براي چي توسعه شبكه روستايي رو من بايد پولشو بدم؟
تازه اگه براي شبكه روستايي هم هزينش كنن كه خيلي خوبه كه بعيده!!!
براي هر چيزي هم كه بايد ماليات و عوارض بديم
تو همون قبض آب و فاضلاب هم واسه دستشويي رفتن ازمون ماليات مي گيرن
ازمون اين همه هزينه بابت ثبت نام گرفتن آخرشم تو قبض اول براي سيم كارت صفر علاوه بر عوارض و ماليات و خدمات ويژه و هزار كوفت و زهرمار ديگه بدهي هم ميزنن
ديگه هيچي نميگم كه هر چي بگم بدتر ميشه

XGAME
08-05-2007, 00:37
ایرانسل اولش با همه وعده هاش مردم رو فریب داد.الان که جی پی آر اس هم اینقدر گرون شده که آدم نمیتونه دو دقیقه بره نت.من که پشیمون از خرید ایرانسل.ام ام اس هم که به درد نمیخوره.اندازه عکس رو کوچیک میکنه.فیلم بصورت یه فایل gif میفرسته(عکس متحرک)

كاملا موافقم
ام ام اسش كه با فايل صوتي مشكل داره
عكسها رو به 160 در 120 پيكسل كاهش ميده
و فيلمها رو هم شبه GIF ميكنه چون علاوه براين كه صداي فيلم رو قطع ميكنه اونو به چند فريم كاهش ميده
تازه نرخشم معلوم نيست چنده؟

Maziar_69
08-05-2007, 00:37
مخالفم
وقتي ايرانسلمو رو گوشيم ميندازم.. هر كي ميگيرتم كلي فحش نثار خودم و خانواده و خطم مي كنه...
بس كه شبكه داغونه

شما کدوم شهری؟

Maziar_69
08-05-2007, 00:39
این که چیزی نیست یه بار تا 500 هم رفت دیگه جا نداشت پاکش کردن...

ببخشید منظورتون چی بود؟

XGAME
08-05-2007, 00:48
ببخشید منظورتون چی بود؟

من فكر ميكنم منظور ايشون تعداد صفحات تاپيك هست
چون در صفحه 200 Boy Iran تبريك 200 صفحه شدن تاپيك رو داده بودن

علیرضا خارجی
08-05-2007, 01:00
دوست من اگه خداهم طرفدار ایرانسل باشه خود خدا هم نمیتونه منو راضی کنه :31: :46: شوخی کردم

آخه دوست من این وظیفه شما نیست که زحمت بکشید کسی را طرفدار ایرانسل کنید این خود ایرانسل که باید به فکر بیوفته و تلاش کنه که همه رو طرفدار خودش کنه همیشه هم با تشویق و تمجید نمیشه کمک به پیشرفت سیستم کرد باید مشکلات را گفت و به نقد کشید تا یواش یواش درست بشه برای همین هم هست که بنده فکر فروش سیم کارتم را هم نکردم وگفتم میمانم و اعتراض میکنم تا درست بشه و از شما و دیگر دوستان طرفدار ایرانسل هم میخواهم بدون تعصب هر گونه مشکلی با سیستم دارید ( البته اگر دارید ) و یا پیدا کردید را عنوان کنید همانطور که شما هم از بعضی از خدماتش ذوق میکنید بعضی دیگر هم از چیزهای ناراحت وشاکی هستند تمام این حرفها به نفع خودمان است
علی جان دوست من فکر میکنی من تاحالا زنگ میزنم ایرانسل قوربون صدقشون میرم ؟؟؟
من تاحالا کلی ایراد گرفتم از ایرانسل و به ایرانسل گزارش دادم و به طوری جواب خودمو گرفتم که راضی کننده بود
همین الان دارم زنگ میزنم ایرانسل برای شکایت:31:
من تمام تلاشم اینه که از انحصار تی سی ای در بیایم بابا تی سی ای مسخرفه
کسی که از تی سی ای تعریف میکنه حالم بد میشه:13:

TempesT
08-05-2007, 01:51
چطوري ميشه سرويس شماره تماس گيرنده رو فعال کرد من که هرچي 130 رو ميگيرم ميگه با مشکلاتي در شبکه مواجهيم و 62 تومن هم نامردا از اعتبارم کم ميکنن 140 هم همينطوره 130*1*3# رو هم که ميزنم مينويسه subscriber not allowed

ميشه راهنماييم کنيد سريع

در ضمن هرچي اس ام اس ميزنم از اعتبارم کم نميکنه يه دفعه کم ميکنن يا مجانيه ؟

تو تبریز هم فعلا این مشکل و داره فکر کنم تا 1خرداد درست میشه.

نه فکر نکنم یه هویی کم کنه:5:

TempesT
08-05-2007, 01:55
بچه ها اینو ببینید من امروز رفتم تو سایت mci.ir بعد یه قسمتی واسه ری دادن داره ری خودمو دادم نتیجه این بود

از رای شما متشکریم

كيفيت و عملكرد شركت ارتباطات سيار نسبت به اپراتورهاي ديگر به چه صورت مي باشد؟

عالي-- 171ری-- 11%

خوب---227ری--14%

متوسط --291ری ---18%

ضعيف--917ری--57%

مجموع آرا: 1,606

فکر کنم هنوز ندیدن :31:
منبع: اینجا را کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fview)

همهمون خوب میدونیم که کیفیت TCI چیه و تا وقتی دسته دولته چه خواهد بود:13:

با این اعتباری ها هم که بده دیگه نور الا نور میشه کیفیت شبکش:27:

صدای من از همه بهتره:31:

از کی تا حالا؟!

از وقتی TCI ریده:27:

TempesT
08-05-2007, 01:57
مخالفم
بس كه شبكه داغونه

دوست من تالیا و ایرانسل و با هم مقایسه نکن اینا مشکلاتیه که رفع میشه:10: :8:

میتونی از قیافه و هیکل دکلهای تالیا و ایرانسل بفهمی که این 2 تا قابل مقایسه نیستن :31:

TempesT
08-05-2007, 02:02

مدل MMS که عکس و کوچیک میکنه یا فیلم و gif میکنه فکر کنم همه جای دننیا مثل همه:19:
GPRS واسه گشت زدن تو اینترنت نیست واسه مواقع ضروریه واسه گشت تو اینترنت میشه از زاههای بهتر و با صرفه تر مثل Diaul up استفاده کرد:8:

همه شرکتها برای جذب مشتری مجبورن شعار بدن:20: مگه MCI :2: شعار نمیده ؟ :20:

TempesT
08-05-2007, 02:03
بی خود این قدر تبلیغ نمیکرد :27:
حالا بگو از کی تا حالا
جون داداش قربون همین مخابرات خودمون برم :27:

واقعا باید قربونش بری تو 13 سال عجب امکاناتی داده به مشترکاش:19:

jeffyjoon
08-05-2007, 02:44
مسافرکشی بد نیست اما راننده سرویس کارکنان ایرانسل بودن و به این خاطر یکسره از ایرانسل تعریف و تمجید دروغ کردن خیلی بد حسن. خیلی خیلی بده حسسسسسسن!!!:27:

jeffyjoon
08-05-2007, 02:49
مخالفم
بس كه شبكه داغونه
خدا خیرت بده من هم از وقتی ایرانسل گرفتم این قدر فحش و بد بیراه نصیب خودمو جد و ابادم شده که مجبورم از ترس انتن ندادنشم که شده همیشه رو خونه divert کنم. سیم کارت گرفتیم واسمون اسایش باشه، بلای جونمون شده.:41:

jeffyjoon
08-05-2007, 02:59
من که می خوام بفروشم

از کسانی که عشقشون ایرانسله

اگه کسی میخره بگه

09353755575
فقط با اس ام اس قیمت بدین

منم اگه اصفهان حل نشه میفروشم 09357962000 با اس ام اس
اقا مشتری خوب پیدا کردی یه خبری هم به ما بده.:46:

TempesT
08-05-2007, 11:22

اینا همش حرفه تو تبریز با اینکه خرید نسبت به قبل تغییر کرده کم شده ولی زیاد تو خرید و فورشها تغییری نکرده.:10:

uspharshad
08-05-2007, 12:01
مسافرکشی بد نیست اما راننده سرویس کارکنان ایرانسل بودن و به این خاطر یکسره از ایرانسل تعریف و تمجید دروغ کردن خیلی بد حسن. خیلی خیلی بده حسسسسسسن!!!:27:
BaHAHAHAHA !@@!:16:

Dr.Dolfin
08-05-2007, 12:02
مدل MMS که عکس و کوچیک میکنه یا فیلم و gif میکنه فکر کنم همه جای دننیا مثل همه:19:
GPRS واسه گشت زدن تو اینترنت نیست واسه مواقع ضروریه واسه گشت تو اینترنت میشه از زاههای بهتر و با صرفه تر مثل Diaul up استفاده کرد:8:

همه شرکتها برای جذب مشتری مجبورن شعار بدن:20: مگه MCI :2: شعار نمیده ؟ :20:

نه داداش من همه جا اینجوری نیست.من شوهر خالم آلمان زندگی میکنه.میگه همون طوری که میفرستم همون طوری دریافت میشه.عکس 1200*1600 رو میفرسته و 1200*1600 به مقصد میرسه نه 120*160 .فیلم هم همین طور.در ضمن جی پی آر اس اگه واسه مواقع ضروری هم باشه باز با این تعرفه نمیشه استفاده کرد.من خواستم یه ایمیل چک کنم 575 از اعتبارم کم شد.خود به خود کیلوبایت میندازه.ماله تمام دوستام هم همینجوریه.همون بهتر که جی پی آؤ اس رو برداره که 4 تا ساده مثل من پولشونو باد هوا نکنن.

uspharshad
08-05-2007, 12:03

مفتم بفروشينش به صرفه ....
از قديم گفتن:جلوي ضرر رو هر جا بگيري ......

vahooli
08-05-2007, 12:13
نارضايتي مشتركان از افزايش تعرفه‌هاي ایرانسل

پس از اقدام شركت ايرانسل مبني بر افزايش تعرفه‌ي مكالمات اين اپراتور، تقاضا براي فروش اين سيم‌كارت‌ها در بازار افزايش يافته و خريد اين سيم‌كارت در بازار با كاهش رو به رو شده است؛ روندي كه به كاهش قيمت‌هاي خريد و فروش سيم‌كارت‌هاي اپراتور دوم تلفن همراه نيز انجاميده است. اگرچه افزايش تعرفه‌ها طبق گفته‌ي معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، براساس قانون و مصوبه‌ي شوراي اقتصاد انجام شده است، اما به‌ عقيده‌ي كارشناسان، اين تغيير قيمت درحاليكه تنها چند ماه از آغاز فروش اين سيم‌كارت‌ها گذشته است، به روند اعتمادسازي آن لطمه زده و نيز به مفهوم اطلاع‌رساني شفاف لطمه وارد كرده است.

به گزارش ایسنا، براساس قانون و مصوبه‌ي شوراي اقتصاد، اپراتور دوم تلفن همراه مي‌تواند تعرفه‌ي مكالمات مشتركانش را تا 20 درصد بالاتر از تعرفه‌ي دولتي در نظر بگيرد.

اعلام دقيق نرخ مكالمات طبيعتا براي هر مشتركي مهم و قابل توجه است و از موضوعات مهمي است كه بايد براي خريد هر نوع سيم‌كارت به آن توجه شود، اما مشتركان ايرانسل با وجودي كه در ابتداي آغاز به كار اين اپراتور در برخي مصاحبه‌ها احتمال اين افزايش تعرفه اعلام شده بود، در جريان كامل اين مساله قرار نگرفته بودند و بحث افزايش 20 درصدي نرخ مكالمات در سيم‌كارت‌هاي ايرانسل نيز در قانون و مصوبه‌ي شوراي اقتصاد، به زمان افزايش پوشش‌دهي اين اپراتور موكول شده بود.

افشار فروتن لاريجاني - رييس انجمن فروشندگان سيم‌كارت گوشي و لوازم جانبي - در گفت‌وگو با ايسنا در اين‌باره گفت: ايرانسل به سرعت و در زماني وارد بازار شد كه حتي بحث توسعه شبكه‌ و ميزان پوشش دهي آن كامل نشده بود؛ به عنوان مثال حتي در تهران در حدود 50 درصد پوشش‌دهي داشتيم. بنابراين، بايد گفت كه زمان واگذاري اين سيم‌كارت‌ها در بازار بسيار زود انجام شد.

اما لطف‌الله سبوحي - معاون تنظيم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران، با بيان اين كه تعرفه‌ي موثر مخابرات 521 ريال بوده و افزايش 20 درصدي تعرفه‌هاي ايرانسل بر اساس اين رقم اعمال شده است، گفت: ايرانسل در ابتداي كار خود به دليل آن كه فقط سه شهر را تحت پوشش قرار داده بود، نمي‌توانست افزايشي در تعرفه‌هاي خود داشته باشد؛ اما براساس قانون افزايش براي سيم كارت‌هاي اعتباري ايرانسل تا سقف 937 ريال و براي سيم‌كارت‌هاي دائمي ‌ايرانسل تا سقف 625 ريال عنوان شد كه ايرانسل تعرفه‌ي مكالمات خود را در سيم كارت‌هاي اعتباري 852 ريال و در سيم‌كارت‌هاي دائمي‌ 625 ريال اعلام كرد.

وي درباره‌ي اين كه اين افزايش به اعتراض بسياري از مشتركان ايرانسل منجر شده است، گفت: ايرانسل بايد به دقت اين كار را انجام مي‌داد و بايد اطلاع‌رساني درستي نيز در اين زمينه انجام دهد تا بتواند بازار خود را حفظ كند.

او با تاكيد بر اينكه اين افزايش تصميم سازمان نبوده، بلكه فقط محدوده‌ي قانوني به ايرانسل اعلام شده بود،‌ گفت: ايرانسل در چارچوب قانون و پروانه اين افزايش را اعمال كرد و البته مشتركاني كه تمايل به دقيقه‌يي محاسبه شدن مكالمات خود دارند، مي‌توانند كتبا نظر خود را به ايرانسل اعلام كنند تا همان تعرفه 499 ريال براي آن‌ها اعمال شود و در اين روش طبيعتا كساني كه مكالمات طولاني‌تري دارند، بهتر است كه مكالماتشان بر اساس دقيقه محاسبه شود.

معاون تنظيم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ياد آور شد: قرار است جزييات و روش‌هاي اعمال اين موضوع كه توسط ايرانسل به سازمان اعلام شده مورد بررسي قرار بگيرد.

سبوحي همچنين در مورد بحث تعرفه‌ي Gprs ايرانسل گفت: در حال حاضر تعرفه‌ي 15 ريال براي استفاده از اين سرويس اعلام شده كه اين رقم در مقايسه با نرخ مكالمات و سرويس‌هاي مشابه كه در ديگر كشورها استفاده مي‌شود، تعيين شد؛ اما ايرانسل اين مبلغ را قبول ندارد؛ در اين زمينه، جلساتي را با ايرانسل داشتيم و در اين جلسات بعد از بحث و بررسي، تعرفه نهايي را اعلام خواهيم كرد.

به هر حال، همين حالا كه روزنامه‌هاي مختلف را ورق بزنيد، آكنده از آگهي‌هاي تبليغي زردرنگي هستند كه همه‌گونه امتياز محصول خود را به مشتري اعلام مي‌كنند؛ غير از ... و ...

vahooli
08-05-2007, 12:24
نه داداش من همه جا اینجوری نیست.من شوهر خالم آلمان زندگی میکنه.میگه همون طوری که میفرستم همون طوری دریافت میشه.عکس 1200*1600 رو میفرسته و 1200*1600 به مقصد میرسه نه 120*160 .فیلم هم همین طور.در ضمن جی پی آر اس اگه واسه مواقع ضروری هم باشه باز با این تعرفه نمیشه استفاده کرد.من خواستم یه ایمیل چک کنم 575 از اعتبارم کم شد.خود به خود کیلوبایت میندازه.ماله تمام دوستام هم همینجوریه.همون بهتر که جی پی آؤ اس رو برداره که 4 تا ساده مثل من پولشونو باد هوا نکنن.

من قبول دارم که نرخش زیاده اما اینم شما قبول کن که خودتم استفاده درست نمی کنی.برای استفاده درست شما باید از wap site هر سایتی استفاده کنی ! اونوقت برای چک کردن میل فقط حدود 20 تومن خرج داره . ما موقعی باید ایراد بگیریم که کار خودمون بی نقص باشه.بعدشم دوستان شماها که اینقدر انتقاد میکنین انصافا به همین قدرم به خود مسئولان انتقال دادین؟ تاحالا تلاش کردین حرفتونا به گوششون برسونین؟ یا فقط میاین اینجا برا چند نفر میگین؟

alirp
08-05-2007, 13:45
دوستانی که قبلا تاپیکو عکس بارون کرده بودن میشه راهنمایی کنند که چه جوری عکس تو پستاشون میگذاشتن یا حد اقل یک سایت برای آپ لود عکس بگن ممنون

علیرضا خارجی
08-05-2007, 16:24
دوستانی که قبلا تاپیکو عکس بارون کرده بودن میشه راهنمایی کنند که چه جوری عکس تو پستاشون میگذاشتن یا حد اقل یک سایت برای آپ لود عکس بگن ممنون
علی میتونی از این سایت استفاده کنی

King
08-05-2007, 16:29

لینک عکس رو اینجا قرار بدید...

srfarzaneh
08-05-2007, 18:26
من جدی گفتم می فروشم
ولی کسی جواب نداد!!
09353755575

فقط یا اس ام اس قیمت بدین

برای چند دلیل می فروشمش : قیمت بالا -- دروغگویی -- عدم تحقق وعده ها -- عدم براورده شدن انتظارات (چند دفعه به 130 اس ام اس زدم برای e-care اما هر دفعه جواب داد ظرف یک هفته رمزو می فرستیم که نفرستادن

ایرانسلمو می فروشمش

تعرفه های جدید در این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است

alirp
08-05-2007, 19:10

قابل توجه همه دوستان عزيز

بخصوص کساني که ممکنه از بنده ايراد بگيرن براي ايراد گرفتن از ايرانسل .و دوستاني که ميگن N بار sms ميزنند تا يکيش برسه ،دوستاني که عيب وايراد ايرانسلو در تماس با ديگر اپراتوها ، از ديگر اپراتورها ميدانند ، دوستاني که شب ميخوابند و وقتي صبح حسابشون را چک ميکنند چشماشون گرد ميشه ، دوستاني که ميگويند صبر کنيد فعلا هيچي نگييد ، دوستاني که ............

موضوع مورد اول : يکبار sms زدم ، 20 بار حساب کردن ، يکبار هم نرسيده

موضوع مورد دوم : يکبار sms زدم ، 4 بار حساب شده ، نميدانم رسيده يا نه

نوع سيمکارت بنده : دائمي ايرانسل مقصد : 091 و ايرانسل

مکان : تهران

مدارک و ماخذ: بريده ي ريز مکالمه بنده

توجه : به زمان و ثانیه بین sms ها توجه کنید

علیرضا خارجی
08-05-2007, 19:35

بخصوص کساني که ممکن از بنده ايراد بگيرن براي ايراد گرفتن از ايرانسل .و دوستاني که ميگن N بار sms ميزنند تا يکيش برسه ،دوستاني که عيب وايراد ايرانسلو در تماس با ديگر اپراتوها ، از ديگر اپراتورها ميدانند ، دوستاني که شب ميخوابند و وقتي صبح حسابشون را چک ميکنند چشماچون گرد ميشه ، دوستاني که ميگويند صبر کنيد فعلا هيچي نگييد ، دوستاني که ............

فکر کنم این مربوط به گوشیت باشه
اگه دلیور گوشیت روشن باشه... و وقتی اس ام اس سند میکنی دلیور نشه گوشیت اس ام اس رو دوباره میفرسته مثل گوشیه خودم وقتی اس ام اس سند نشه میره تو سند باکس ولی یه خط قرمز روی اس ام اس میاد که در حات انتظار و دوباره خودش میفرسته

emprator_kochak
08-05-2007, 21:57

بخصوص کساني که ممکن از بنده ايراد بگيرن براي ايراد گرفتن از ايرانسل .و دوستاني که ميگن N بار sms ميزنند تا يکيش برسه ،دوستاني که عيب وايراد ايرانسلو در تماس با ديگر اپراتوها ، از ديگر اپراتورها ميدانند ، دوستاني که شب ميخوابند و وقتي صبح حسابشون را چک ميکنند چشماچون گرد ميشه ، دوستاني که ميگويند صبر کنيد فعلا هيچي نگييد ، دوستاني که ............

کسی تا حالا این طور مشکلی داشته؟؟؟

ShahabSAMSUNG
08-05-2007, 22:08
اگرم داشته، بررسی نکرده.

انصافاً اینطوری ممکنه شده باشه ولی کدوم یکیتون می شینید بررسی کنید؟

uspharshad
09-05-2007, 00:10

به قول هوشنگ اميرفضلي تو اخراجيها(اووووه....فراوووون ......تا دلت بخواددد....خيلي ژژژژژژييياادددد:31: )
من خودم يه بار خير سرم امتحاني از ايرانسل به خط مخابرات پسر عموم زدم تا صبح نتونست بخوابه ....
نزديك 100 بارو رفت...

Ebrahim202003
09-05-2007, 00:27

آره (البته در مورد mms) امروز يه ام ام اس 1 كيلو بايتي فرستادم بعد چك كردم ديدم 230 -240 تومان كم كرده بود البته اولين موردي بود كه تجربه كردم ، يكي دو روزيه دوباره قاتي كرده هم اس ام اس ها هم ام ام اس ها وهمچنين
دليوري هاش كه اصلا دليوري نمي ده ببينيم رسيده يا نه ،(البته ديروز و امروز اينطوري بود)

همچنين چند روزه از تلفن ثابت نمي شه با ايرانسل ارتباط برقرار كرد در صورتيكه آنتن هم فوله ولي با يه تي سي آي
يا ايرانسل همون لحظه مي زني مي گيره ، نمي دونم چرا؟ اميدوارم هر چي زودتر درست شه
:question:

nima_949
09-05-2007, 01:26
به نظر من ایرانسل مزخرفه از همه گندتر دولتی بعد تالیا

King
09-05-2007, 03:08
ای کاش بعضی وقتها در اثر اشتباه و قاتی کردن کمتر حساب میکرد...
لامصب همیشه گرونتر حساب میکنه...(اینجوری خدمات رایگان عید جبران میشه)

alirp
09-05-2007, 08:37
فکر کنم این مربوط به گوشیت باشه
اگه دلیور گوشیت روشن باشه... و وقتی اس ام اس سند میکنی دلیور نشه گوشیت اس ام اس رو دوباره میفرسته مثل گوشیه خودم وقتی اس ام اس سند نشه میره تو سند باکس ولی یه خط قرمز روی اس ام اس میاد که در حات انتظار و دوباره خودش میفرسته

نخیر عزیز همیشه خاموشه تازه اگر هم روشن باشه اینجوری نیست که خودش بدون دخالت دست وبدون اجازه و تایید بنده این کارو بکنه بعد هم اگه شما یک دقتی به زمانها بکنی باید بفهمی کدام گوشی احمقی میتونه اینقدر نا منظم این کارو بکنه

در ضمن دوست من ظاهرا فقط این من نیستم که خدا هم راضیم نمیکنه ها ، شما هم ......وقتی با دلیل و مدرک هم جلو میایم میگردی یک چیزی پیدا کنی تا اتهامو از سرشون باز کنی ناقلا

حالا اگه این به دست دشمنای ایرانسل مثل سایت تالیا و 20.30 برسه ( البته اگه خودشون نمونشو تا حالا پیدا نکرده باشن )

CD-RW
09-05-2007, 09:01
هر کس توی مشهد یا تبریز همچین مشکلی داره باید پیگیری بشه ولی اگه توی تهران , کرج , اصفهان یا هر شهری
که شبکه کامل نشده با این مورد برخورد کنه یه چیز عادیه
هر کس هر مشکلی داره فقط اسم شهر یا منطقه اش رو بگه من میتونم براش پیگیری کنم علتش چیه .

meshkiposh2200
09-05-2007, 11:06
دیشب برنامه ی نود گفت که با سیم ها ی تالیا هم بهش میشه Sms زد ولی چیزی از ایرانسل نگفت:41:

meshkiposh2200
09-05-2007, 11:10
اگه دقت کرده باشید سیم های دولتی را که در گوشی میزاریم ساعت و تاریخ را خودش تنظیم میکنه ولی در ایرانسل حداقل در اصفهان که اینطوری نیست بچه هایی که تو تهران یا مشهد یا جاهایی که اسمش تو سایت ایرانسل است اونجها چه جوریه

meshkiposh2200
09-05-2007, 11:32
کارتهای شارژ سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار در دو نوع 100،000 ریالی با اعتبار زمانی 2 ماهه و 200،000 ریالی با اعتبار زمانی 5 ماهه به فروش می رسد که 6% عوارض قانونی و مالیات متعلقه نیز در آنها منظور شده است.

اگه محدودیت زمانی نداشت من که ایرانسل را میفروختم و یه سیم tci با امکانات پیشرفته ی sms و نمایشگر شماره ی تماس گیرنده! میگرفتم.

mjpt1
09-05-2007, 11:40
نه آقا تو تهران هم اينطوري نيست و بايد دستي وارد کني

علیرضا خارجی
09-05-2007, 11:52
نخیر عزیز همیشه خاموشه تازه اگر هم روشن باشه اینجوری نیست که خودش بدون دخالت دست وبدون اجازه و تایید بنده این کارو بکنه بعد هم اگه شما یک دقتی به زمانها بکنی باید بفهمی کدام گوشی احمقی میتونه اینقدر نا منظم این کارو بکنه

در ضمن دوست من ظاهرا فقط این من نیستم که خدا هم راضیم نمیکنه ها ، شما هم ......وقتی با دلیل و مدرک هم جلو میایم میگردی یک چیزی پیدا کنی تا اتهامو از سرشون باز کنی ناقلا

حالا اگه این به دست دشمنای ایرانسل مثل سایت تالیا و 20.30 برسه ( البته اگه خودشون نمونشو تا حالا پیدا نکرده باشن )
واسه من که خاموش بشو نیست وقتی مسج سند نشه چند لحظه بعد دوباره میفرسته در مورد گوشیهای دیگه نمیدونم
ضمنا گوشی من نشون نمیده کی مسج رو سند میکنه احتمال داره تو گوشیهای دیگه هم باشه یه بار امتحان کنید و یک مسج رو به یه شماره اشتباه بفرستین ببینید چی میشه ولی بعد اینکه خیالتون راحت شد از گوشی نیست زنگ بزنید 130 و کاملا پیگیری کنید
به منم اعلام کنید تا زنگ بزنم ایرانسل :46:
در مورد دلیوری گوشی تونم امتحان کنید وقتی روشنه اگه مسج دلیور نشه دوباره میفرسته یا نه

علیرضا خارجی
09-05-2007, 11:54
نه آقا تو تهران هم اينطوري نيست و بايد دستي وارد کني
من که یادم نمیاد ساعت گوشیمو تنظیم کرده باشم
از همون موقه ای که خریدم سیم ایرانسل انداختم توش و ساعت تنظیم بود
من تهرانم

alirp
09-05-2007, 12:16
هر کس توی مشهد یا تبریز همچین مشکلی داره باید پیگیری بشه ولی اگه توی تهران , کرج , اصفهان یا هر شهری
که شبکه کامل نشده با این مورد برخورد کنه یه چیز عادیه
هر کس هر مشکلی داره فقط اسم شهر یا منطقه اش رو بگه من میتونم براش پیگیری کنم علتش چیه .

پس ايرانسل داران عزيز ، کساني که حتي در مناطق تحت پوشش ايرانسل در تهران و کرج وديگر شهرهاي زندگي ميکنيد همگي لطف بفرماييد اثاثيه منزل خود را جمع کنيد برييد مشهد و تبريز زندگي کنيد واز ايرانسل
بخاطر اين گونه هزينه هاي پيش پا افتاده دانسته يا ندانسته اصلا خرده نگيرند چون ظاهرا بعد از مناطق پوششي زرد رنگ در نقشه، چيزهايي مثل خيابان ، محله ، کوچه ، شکل ساختمان ، دکوراسيون داخلي آخرش هم قيافه طرف مهمه
آخه عزيز من بايد تمام آدرسو توي پستم مينوشتم تا توش حرفي در نياد من در خيابان پيروزي بودم از روز اول هم توي اين خيابان کيفيت، آنتن وقدرت خوبي بوده و هست داخل ساختمان هم هیچ مشکلی با آنتن و شبکه و.... نداشتیم توي نقشه از زرد ترين نقاط بوده ، اگر بعد از این هم میگویید حتما توی آن روز داشتن روی شبکه آن منطقه کار میکردن نه عزیز من شما لازم نیست پیگیری کنید همه چیز طبق روال بود آیا بازم داشتن این مشکلات با این وضعیت (اگه بازم چیز دیگه ای رو پیش نمیکشید ) بنظر شما عادیه
دوست عزیز تمام این سیم جیم ها رو من قبلا به 130 معروف پس دادم آنها هم مثل شما از همین حرفها شروع کردن وآخرش هم وقتی نتونستن ایرادی توی کار بگیرن گفتن ( دیگه شده دیگه جناب) مسئله مادی در کار نیست ولی آیا این امر صحیحه ؟
دوست عزیز ته سیم تمام سیم کارتهای ما بعد از امواجو قدرتشو btsهاشو شبکشو سویئچیینگ و چیزهایی دیگری که شما بهتر از ما میدانید، به چیزی بنام ایرانسل وصله و اونه که باید مسئولینش به منو امثال بنده جوابگو باشه ونه شما که به قول خودتان کارمند نصب bts و دکلها بودید، که ظاهرا این طور که معلومه مسئولینش خیلی پر رو تر از آنی هستند که جوابگو باشند

uspharshad
09-05-2007, 13:03
پس ايرانسل داران عزيز ، کساني که حتي در مناطق تحت پوشش ايرانسل در تهران و کرج وديگر شهرهاي زندگي ميکنيد همگي لطف بفرماييد اثاثيه منزل خود را جمع کنيد برييد مشهد و تبريز زندگي کنيد واز ايرانسل
بخاطر اين گونه هزينه هاي پيش پا افتاده دانسته يا ندانسته اصلا خرده نگيرند چون ظاهرا بعد از مناطق پوششي زرد رنگ در نقشه، چيزهايي مثل خيابان ، محله ، کوچه ، شکل ساختمان ، دکوراسيون داخلي آخرش هم قيافه طرف مهمه
آخه عزيز من بايد تمام آدرسو توي پستم مينوشتم تا توش حرفي در نياد من در خيابان پيروزي بودم از روز اول هم توي اين خيابان کيفيت، آنتن وقدرت خوبي بوده و هست داخل ساختمان هم هیچ مشکلی با آنتن و شبکه و.... نداشتیم توي نقشه از زرد ترين نقاط بوده ، اگر بعد از این هم میگویید حتما توی آن روز داشتن روی شبکه آن منطقه کار میکردن نه عزیز من شما لازم نیست پیگیری کنید همه چیز طبق روال بود آیا بازم داشتن این مشکلات با این وضعیت (اگه بازم چیز دیگه ای رو پیش نمیکشید ) بنظر شما عادیه
دوست عزیز تمام این سیم جیم ها رو من قبلا به 130 معروف پس دادم آنها هم مثل شما از همین حرفها شروع کردن وآخرش هم وقتی نتونستن ایرادی توی کار بگیرن گفتن ( دیگه شده دیگه جناب) مسئله مادی در کار نیست ولی آیا این امر صحیحه ؟
دوست عزیز ته سیم تمام سیم کارتهای ما بعد از امواجو قدرتشو btsهاشو شبکشو سویئچیینگ و چیزهایی دیگری که شما بهتر از ما میدانید، به چیزی بنام ایرانسل وصله و اونه که باید مسئولینش به منو امثال بنده جوابگو باشه ونه شما که به قول خودتان کارمند نصب bts و دکلها بودید، که ظاهرا این طور که معلومه مسئولینش خیلی پر رو تر از آنی هستند که جوابگو باشند
ايرانسل اگر پشتش به بنگاههاي قدرت در ايران(سپاه و دولت در دولت) گرم نبود به اين راحتي سيم كارت نميتونست بفروشه بدون اينكه پوشش شبكه اش كامل نشده باشه
به نظرت ميشه اين ايرادات رو با تشكيل پرونده در دادگاه بر عليه ايرانسل عنوان كرد ؟

علیرضا خارجی
09-05-2007, 16:03
کارتهای شارژ سیم کارت اعتباری شرکت ارتباطات سیار در دو نوع 100،000 ریالی با اعتبار زمانی 2 ماهه و 200،000 ریالی با اعتبار زمانی 5 ماهه به فروش می رسد که 6% عوارض قانونی و مالیات متعلقه نیز در آنها منظور شده است.

اگه محدودیت زمانی نداشت من که ایرانسل را میفروختم و یه سیم tci با امکانات پیشرفته ی sms و نمایشگر شماره ی تماس گیرنده! میگرفتم.
عجب امکانات پیشرفته ای اس ام اس داره و نمایشگر شماره ی تماس گیرنده اوووووو محدودیت زمانی هم که داره خاک بر سره تی سی ای

Dr.Dolfin
09-05-2007, 19:04
من قبول دارم که نرخش زیاده اما اینم شما قبول کن که خودتم استفاده درست نمی کنی.برای استفاده درست شما باید از wap site هر سایتی استفاده کنی ! اونوقت برای چک کردن میل فقط حدود 20 تومن خرج داره . ما موقعی باید ایراد بگیریم که کار خودمون بی نقص باشه.بعدشم دوستان شماها که اینقدر انتقاد میکنین انصافا به همین قدرم به خود مسئولان انتقال دادین؟ تاحالا تلاش کردین حرفتونا به گوششون برسونین؟ یا فقط میاین اینجا برا چند نفر میگین؟

منظورتون رو از Wap site نمیفهمم.اگه میشه توضیح بدین.

vahooli
09-05-2007, 19:22
منظورتون رو از Wap site نمیفهمم.اگه میشه توضیح بدین.

بعضی از سایت های خبری که پر بیننده هستند و یا کلا سایت هایی که مهم و پیشرفته هستند در کنار وب سایت خودشون یه وپ سایت هم درست میکنند.
اما وپ چیه ؟ وپ به ساختارهایی از یک سایت میگن که بسیار کم حجم و ساده هستند که این سایت ها برای استفاده درون موبایل طراحی شده اند. این سایت ها ( مثلا یه سایت خبری ) فقط و فقط دارای تیترهای خبرها هستند و خبری از عکس و تبلیغات نیست.دلیل طراحی این سایت کاهش هزینه استفاده از GPRS هست.امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.

Dr.Dolfin
09-05-2007, 22:06
بعضی از سایت های خبری که پر بیننده هستند و یا کلا سایت هایی که مهم و پیشرفته هستند در کنار وب سایت خودشون یه وپ سایت هم درست میکنند.
اما وپ چیه ؟ وپ به ساختارهایی از یک سایت میگن که بسیار کم حجم و ساده هستند که این سایت ها برای استفاده درون موبایل طراحی شده اند. این سایت ها ( مثلا یه سایت خبری ) فقط و فقط دارای تیترهای خبرها هستند و خبری از عکس و تبلیغات نیست.دلیل طراحی این سایت کاهش هزینه استفاده از GPRS هست.امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم.

ممنون از کمکت.ولی چطور باید مثلا از وپ یاهو استفاده کرد؟

amir83t
09-05-2007, 22:40
عجب امکانات پیشرفته ای اس ام اس داره و نمایشگر شماره ی تماس گیرنده اوووووو محدودیت زمانی هم که داره خاک بر سره تی سی ای
درست گفتی واقعا خاک بر سر Tci آشغال تر از این شرکت ندیدم

Maziar_69
09-05-2007, 23:02
اگه دقت کرده باشید سیم های دولتی را که در گوشی میزاریم ساعت و تاریخ را خودش تنظیم میکنه ولی در ایرانسل حداقل در اصفهان که اینطوری نیست بچه هایی که تو تهران یا مشهد یا جاهایی که اسمش تو سایت ایرانسل است اونجها چه جوریه

من که این مشکلو نداشتم ولی حالا فرض محال که اینجوری باشه. تنظیم کردن ساعت کار مشکلیه؟ خوب خودت تنظیم کن دیگه

pedram_behrang
10-05-2007, 01:19

m.yahoo.com

H A M A S
10-05-2007, 06:58
دوستان که در مشهد هستند ميدونند که پوشش شبکه در مشهد کامل هست ولي بعضي از جاهاي خارج شهر مثل بهشت رضا يا ييلاقات اطراف مثل شانديز -طرقبه که مردم خيلي ازش استفاده ميکنند فکر نکنم زير پوشش باشه حالا ميخواستم بدونم اينجور جاها کي زير پوشش ميره؟
راستي اين سرويس اطلاعات سلولي من از کار افتاده دريافت و اطلاعات سلول دو تاش روشنه ولي قسمت اشتراک ها قاط زده چکار کنم؟

CD-RW
10-05-2007, 08:36
دوستان که در مشهد هستند ميدونند که پوشش شبکه در مشهد کامل هست ولي بعضي از جاهاي خارج شهر مثل بهشت رضا يا ييلاقات اطراف مثل شانديز -طرقبه که مردم خيلي ازش استفاده ميکنند فکر نکنم زير پوشش باشه حالا ميخواستم بدونم اينجور جاها کي زير پوشش ميره؟
راستي اين سرويس اطلاعات سلولي من از کار افتاده دريافت و اطلاعات سلول دو تاش روشنه ولي قسمت اشتراک ها قاط زده چکار کنم؟

توی طرق و جاده قدیم قوچان دو تا آنتن داره نصب میشه که تقریبا تا یکماه دیگه روشن میشن با اون دو تا سایت از بهشت رضا تا شهرک صنعتی توس ( یا شاید تا شاندیز ) میره زیر پوشش .

CD-RW
10-05-2007, 08:39

یه امتحانی از هر سایتی که میشناسی بکن , یعنی به جای www بنویس wap اگه اون سایت وپ سایت داشته باشه بهت نشون میده مثل
wap.yahoo.com
wap.google.com
wap.getjar.com

ShahabSAMSUNG
10-05-2007, 10:51

سایت یاهو برای موبایل: uk.m.yahoo.com

CD-RW
10-05-2007, 10:56
سایت یاهو برای موبایل: uk.m.yahoo.com

حالا شهاب عزیز , جون هرکی دوست داری ساتور روی خشخاش نذار , من آدرس خودم رو دادم این لینک خودکار سویچ شد .

meshkiposh2200
10-05-2007, 11:17
من که این مشکلو نداشتم ولی حالا فرض محال که اینجوری باشه. تنظیم کردن ساعت کار مشکلیه؟ خوب خودت تنظیم کن دیگه

یعنی مثل سیم های دولتی خودکار تنظیم کرد:20:

Dr.Dolfin
10-05-2007, 11:21
سلام.دمتون گرم بابا.ممنون از تمام دوستانی که در مورد wap منو راهمایی کردن.یا علی

Dr.Dolfin
10-05-2007, 11:23
دمتون گرم بابا.ممنون از همه کسانی که در مورد wap site منو راهمایی کردن.یاعلی

pedram_behrang
10-05-2007, 12:53
دوست گرامي،
اين تنها پيش‌وند‌هاي wap نيستند كه براي موبايل طراحي شده‌اند بلكه پيش‌وندهاي mobile. نيز براي گوشي‌هاي موبايل طراحي شده‌اند و همون‌طور كه مي‌دونين خاصيت اون‌ها حجم كم براي سرعت بارگذاري و پايين آوردن هزينه اپراتور هست. براي مثال مي‌تونين سايت گوگل رو با Browser گوشيتون به آدرس زير امتحان كنين.

mobile.google.com

CD-RW
10-05-2007, 13:05
ایول
داره بار تکنیکی تاپیک بالا میره

TheMohammad
10-05-2007, 13:52
البته یه پسوند جدید هم اومده، (چند ماه پیش) به شکل mobi. که کار همین وپ رو میکنه، جدیدن دیگه سایت های فقط برای موبایل رو روی این پسوند میزارن

بچه خوب
10-05-2007, 13:57
هزینه Gprs روی سیمکارتهای دائمی چطور محاسبه میشه فعلا که تو کنترل حساب مبلغی نمیزنه مال شما هم اینطوری؟؟؟؟؟؟؟

mehdi_vsgh
10-05-2007, 13:59
یکی توضیح میده که مشکل آنتن دهی تو مترو تهران کی حل میشه؟؟
و یا اصلا تهران کی میره زیر پوشش کامل شبکه؟

علیرضا خارجی
10-05-2007, 14:10
یکی توضیح میده که مشکل آنتن دهی تو مترو تهران کی حل میشه؟؟
و یا اصلا تهران کی میره زیر پوشش کامل شبکه؟
اینطوری که من بوشو حس میکنم تا آخر این ماه
آخه دکلهای جدیدشونو دیدم که منتظر وصل شدن به سرور هستن

mehdi_vsgh
10-05-2007, 14:14
تا اخر این ماه چی؟؟ تهران میره زیر پوشش یا مشکل مترو حل میشه؟؟

CD-RW
10-05-2007, 14:42
اینطوری که من بوشو حس میکنم تا آخر این ماه
آخه دکلهای جدیدشونو دیدم که منتظر وصل شدن به سرور هستن

میتونی از دکل هاش عکس بگیری برام بفرستی

علیرضا خارجی
10-05-2007, 19:09
میره زیره پوشش اینم یه عکس از دکل ایرانسل
که کاملا نو و جدید نصب شده
مجبور شدم زوم کنم دکل از من دور بود واسه همین کیفیت پایینه

علیرضا خارجی
10-05-2007, 19:19

علیرضا خارجی
10-05-2007, 19:25

علیرضا خارجی
10-05-2007, 19:28
ای بابا ببخشید 3تا شود مشکل اینترنت بود

علیرضا خارجی
10-05-2007, 23:00
اشتباه 138 هزار توماني در برخي قبوض موبايل
مدير‌عامل شركت ارتباطات سيار سرانجام دو هفته پس از اعتراض خبرنگاران طي نشستي با دعوت از 86 رسانه به برخي پرسش‌ها پاسخ داد.
در ابتداي اين نشست صدوقي، مدير‌عامل ارتباطات سيار به تشريح روند واگذاري سيم‌كارت‌هاي اعتباري پرداخت و گفت: طي ماه‌جاري 4/1 ميليون سيم‌كارت ثبت‌نام شده از طريق پست به در منازل متقاضيان ارسال مي‌شود.
وي در خصوص ميزان واگذاري‌هاي اين شركت گفت: از ارديبهشت‌‌ماه سال گذشته تاكنون 6/8 ميليون سيم‌كارت به مردم واگذاري شده كه اين ميزان بيش از 12 سال گذشته است.
واگذاري بيش از ظرفيت در كرج
وي در بخش ديگري از اين نشست در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر مشكلات آنتن‌دهي در كرج گفت: در كرج بيش از ظرفيت سيم‌كارت واگذار شد.
وي وعده داد: تا 45 روز آينده مشكل آنتن‌دهي در كرج كه به علت عدم تناسب ميزان واگذاري‌ها با ظرفيت‌‌سازي به وجود آمده بود، رفع خواهد شد.
مشكل ايرانسل
مدير‌عامل ارتباطات سيار در‌خصوص علت گرفتن سقف هزينه از مشتركان ارتباطات سيار در مكالمه با ايرانسل گفت: هيچ تقصير و اشتباهي در اين مورد نداشته‌ايم، هيچ توافقي هم در اين زمينه ميان ما و ايرانسل انجام نشده است.
وي گفت: به درستي نمي‌دانيم مشترك ايرانسل در كجاي كشور است. از سوي ديگر شركت ايرانسل خود بايد با مراجعه به ما اين مشكل را رفع كند.
اجزاي قيمت سيم‌كارت
صدوقي درخصوص اجزاي تشكيل‌دهنده قيمت سيم‌كارت گفت: از 288 هزار تومان پول سيم‌كارت‌،160 هزار تومان به عنوان وديعه، 40 هزار تومان حق اتصال، 40 هزار تومان بابت توسعه روستايي و 48 هزار تومان بابت ماليات محاسبه مي‌شود.
وي همچنين در مورد علت اجرايي نشدن سايت‌هاي اشتراكي گفت: در اين مرود دو اپراتور ديگر )تاليا و ايرانسل( جلو نيامده‌اند.
ثبت 2 ميليون گوشي
صدوقي در پاسخ به پرسش ديگري مبني بر ميزان ثبت گوشي براي مبارزه با قاچاق و شايعاتي مبني بر اشباع ظرفيت ثبت گوشي‌ها گفت: به كليه وارد‌كنندگان اعلام كرده‌ايم كه از اين پس گوشي‌ها را به صورت رنجي و نه تكي ثبت مي‌كنيم. تاكنون نيز حدود دو ميليون گوشي ثبت كرده‌ايم.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگاري كه پرسيد با توجه به ميزان سيم‌كارت‌هاي موجود كه بيشتر از ثبت گوشي‌ها‌‌ست آيا بقيه گوشي‌ها به صورت قاچاق فعال است، گفت: نمي‌دانم.
كنترل محتواي Mms
صدوقي در مورد كنترل محتواي Mms گفت: اپراتور‌ها بايد براي Mms همچون ديگر خدمات، تدابيري ايجاد كنند تا مزاحمت Mms براي كسي ايجاد نشود.
وي گفت: محتوايي كه شاكي داشته باشد. كنترل مي‌شود. به همين منظور يك مناقصه گذاشته‌ايم تا يك سرور خريداري كنيم.
به گزارش خبرنگار «جهان صنعت» به اين ترتيب به نظر مي‌رسد كه Mms‌ها نيز همچون Sms‌ها ذخيره خواهند شد تا در صورت شكايت قابل پيگيري باشد. البته اين موضوعي بود كه به علت كمي وقت و عدم پاسخ مدير‌عامل ارتباطات سيار به خبرنگار ما بي‌پاسخ گذاشته شد.
مشكل ثبت قانوني ارتباطات سيار
وي درخصوص علت تغيير نام شركت ارتباطات سيار و اينكه گفته مي‌شود به علت شكايت يك شركت همنام انجام شده ضمن تاييد شكايت يادشده گفت: در حال بررسي و رفع مشكل با افزون يك پسوند به نام شركت هستيم. همچنين برند جديد شركت ارتباطات سيار دو هفته پيش انتخاب شده كه با تبليغات به اطلاع عموم مي‌رسد.
اشتباه 138 هزار توماني در قبوض
در ادامه اين نشست مشكلي در مورد تعدادي از كد‌هاي هفت و هشت مطرح شد كه به علت صدور اشتباه قبض‌هاي 138 هزار توماني، سيم‌كارت ايشان قطع شد.
صدوقي در اين مورد با اشاره به اينكه احتمال بروز اشتباه وجود دارد، گفت: اين مشكل برطرف شد.
وي در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبني بر وجود ارقام مشكوك در قبوض مشتركان ارتباطات سيار و اعتراف به اشتباه 138 هزار توماني در محاسبه قبوض برخي از مشتركان گفت: مشتركان مي‌توانند مواردي را كه به آنها شك دارند به بازرسي شركت ارتباطات سيار گزارش دهند.
لازم به ذكر است، نمايندگان مجلس نيز از مشتركان خواسته‌اند موارد مشكوك در قبوض خود را براي پيگيري به مجلس اعلام كنند.
عدم پاسخ به پرسش‌هاي «جهان‌صنعت»
صدوقي به اين پرسش هميشه بي‌پاسخ كه وقتي مشتركان ارتباطات سيار نمي‌توانند ادعاي خود را ثابت كنند و از طرفي در سيستم محاسبه ارتباطات سيار اشتباهات 138 هزار توماني رخ مي‌دهد چه بايد كنند، باز هم پاسخ نداد.
وي به پرسش‌هاي ديگر خبرنگار «جهان‌صنعت» آن هم در جلسه‌اي كه با يك ساعت تاخير از سوي وي برگزار شد به بهانه كمبود وقت پاسخ نداد و با صداي بلند تكرار كرد كه بلندگو را از خبرنگار ما بگيرند.
تناقض در هزينه نمايشگر
موضوع اخذ هزينه اضافه بابت نمايش شماره تلفن روي گوشي تلفن‌همراه از ديگر مواردي بود كه به كرات از سوي خبرنگاران به عنوان هزينه‌اي اضافي مطرح شد. در حال حاضر و بابت هر دوره، مبلغ يك‌هزار تومان از 17 ميليون مشترك ارتباطات سيار به صورت مستمر اخذ مي‌شود. اين در حالي است كه بابت عدم نمايشگر هم مشتركان بايد وجه مشخصي پرداخت كنند.
به عبارت ديگر مشترك چه بخواهد و چه نخواهد كه از خدمات نمايشگر استفاده كند باز هم بايد مبلغي را بپردازد كه در مورد ساير اپراتورها چنين مبلغي از مشتركان اخذ نمي‌شود.
صدوقي در اين خصوص كه چرا چنين مبلغي از مشتركان اخذ مي‌شود، گفت: مصوبات را اجرا مي‌كنيم و اين موضوع از سه سال قبل در دست بررسي است و بايد مجوز لازم از مجلس و شوراي اقتصاد اخذ شود.
وي در عين حال به اين موضوع كه چگونه است قيمت كل سيم‌كارت طي دو سال گذشته كاهش يافته ولي سه سال است كه موضوع اخذ اين هزينه از مردم به نتيجه نرسيده، پاسخ نداد.
پرسش‌هاي بي‌پاسخ
در ادامه جلسه و به علت آنكه به خبرنگار «جهان‌صنعت» امكان طرح پرسش داده نشد، ساير پرسش‌هايي را كه از مديرعامل ارتباطات سيار داشتيم و بي‌پاسخ ماند در پي مي‌آيد.
1- آيا سال‌جاري و با توجه به اجراي اصل «44» آخرين دوره واگذاري اپراتور دولتي خواهد بود؟ سال گذشته سخنان مديرعامل ارتباطات سيار از سوي وزير ارتباطات و رييس هيات‌مديره مخابرات تكذيب شد.
2- سرنوشت نهايي تبديل ودايع مخابراتي به سهام چه شد و چگونه بدون اطلاع‌رساني از مردم خواسته مي‌شود كه نظر خود را در اين خصوص اعلام كنند؟
3- حق ليسانس اوليه شركت ارتباطات سيار با توجه به واگذاري به بخش خصوصي چه ميزان پيشنهاد شده است.
4- چرا ودايع مردم نزد مخابرات به منظور تبديل به سهام نه تنها به روز محاسبه نمي‌شود بلكه از رقم آنها كسر نيز مي‌شود در حالي كه كليه تجهيزات، ادوات و ساختمان‌هاي ارتباطات سيار به روز قيمت‌گذاري شده و وارد بورس مي‌شود؟
5- شركت ارتباطات سيار با توجه به كاهش استقبال از سيم‌كارت‌هاي دولتي و لزوم فضاسازي براي اپراتورهاي خصوصي، چرا و تا چه زماني به ثبت‌نام و واگذاري بي‌رويه خود ادامه خواهد داد.
6- علت بي‌اطلاعي شركت ارتباطات سيار )به نقل از مديركل بهينه‌سازي اين شركت( از نقاط كور آنتن‌دهي پس از 12 سال در شهر تهران چيست؟
7- آيا عرضه سيم‌كارت‌هاي موسوم به دوقلو، اعتباري و ويژه Sms به معناي توسعه فعاليت‌هاي شركت ارتباطات سيار و تعارض با اصل «44» نيست؟
منبع :‌ روزنامه جها ن صنعت
--------------------------

حالا وای وای... وای وای وای وای
مخابرات سرمایه ملی در حفظ و نگهداری آن کوشا باشیم
اه ه ه ه ه ه ه ه
اخه من چی بگم؟

cao-cao
10-05-2007, 23:09
دوستان اس ام اس های من دلیورت نمیشه چیکار کنم
ببینم رسیده یا نه

TempesT
11-05-2007, 02:05
دوستان اس ام اس های من دلیورت نمیشه چیکار کنم
ببینم رسیده یا نه

تو تبریز هم این مشکل بود 2روز بعد حل شد.:46:

TempesT
11-05-2007, 02:09
یکی از دوستام که تو کار مخابراته میگفت اگه Gprs مخابرات فعال بشه به دلیل سیستم پایین و قدیمی که داره نهایت سرعتش 0.9 میشه.:31:

در حالی که سرعت اینترنت ایرانسل الان 56.0 هست که شنیدم میخاد آینده زیادترم کنه سرعتش و .:5:

TempesT
11-05-2007, 02:10
عکسهای زیر یه دشته وسط شهرستانهای تبریز قرار گرفته جزوه جاهایی هست که من فکر میکردم یه 10 سال بکشه که بره تحت پوشش ایرانسل:31: چون اصلا رفت و آمده چندانی نداره.:5:
ولی وقتی دیدم وسط تپه ها کمش 3خط آنتن میده (جایی که MCI آنتنی نداشت:19:) کف کردم.
در ضمن به اینترنتم وصل بودم و داشتم چت میکردم:27: :10:

وسط این دشت تصمیم گرفتم که تا آخرش با ایرانسل باشم:31:

TempesT
11-05-2007, 02:29
سنگ اندازی از نوع جدید جلو پای ایرانسل

اپراتور دوم (ايرانسل) بر اساس ابلاغيه‌اي از سوي رگولاتوري، موظف شد تا زمان تهيه و نصب تجهيزات مورد نياز -------- mms از ارايه خدمات اين سرويس به مشتركان خويش خودداري كند.
فناوران- به گفته يك مقام آگاه پيشنهاد ----- كردن mmsهاي غيراخلاقي پس از طرح در جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب اعضا رسيد كه هفته گذشته نيز به وزارت ارتباطات ابلاغ شد و اين وزارتخانه نيز اين مصوبه را براي اجرا به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارجاع داده است.
اين مقام آگاه افزود: رگولاتوري هفته گذشته بخشنامه -------- mmsهاي غيراخلاقي را به شركت ايرانسل ابلاغ كرده است.
وي خاطرنشان كرد: بر اساس آنچه كه در مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اشاره شده، اپراتور دوم ملزم به خريد تجهيزات لازم براي جلوگيري از ارسال mmsهاي غيراخلاقي شده است.
به گفته اين مقام آگاه اپراتور دوم تلفن همراه بدون توجه به اين مصوبه همچنان به ارايه سرويس mms پرداخته و مديران ارشد اين شركت نيز از دريافت اين ابلاغيه اظهار بي‌اطلاعي كرده‌اند.
قلمبر دزفولي، مديرعامل ايرانسل روز جمعه گذشته به خبرگزاري ايلنا گفته بود، تاكنون هيچگونه دستورالعملي در خصوص -------- mms به اين شركت ارسال نشده است.
ابلاغ مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي از سوي رگولاتوري به اپراتورهاي تلفن همراه در حالي انجام مي‌شود كه به اعتقاد كارشناسان و مديران ارشد وزارت ارتباطات براي ----- كردن mmsهاي ارسالي توسط مشتركان هيچ راهي جز مانيتور كردن آنها وجود ندارد.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---- به فیلتر:13: ---- به مخابرات:13: ---- به مسیولین :46: :10:

TempesT
11-05-2007, 02:33
بچه ها یه سوال: میگن تالیا میخواد تو 296 شهر ثبت نام کنه آخه این چطوری میخواد در حین ثبت نام به زودی این مناطق و تحت پوشش قرار بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
مردم و خر حساب کردن یا خودشون خرن که یه حرفه نا ممکنی میزنن!!!:13:
به نظر من که خودشون خرن:27:

BABAKAM
11-05-2007, 06:55

اين
دلکل
ايرانسل
نيست
آنتنهاي
ايرانسل
نسل
2.75
هستن

اون
آنتنهايي
که
گرد
هستن

vahooli
11-05-2007, 08:42
همشهریا ما کجان پیداشون نیس:31: .دیروز خیابون شیخ صدوق بودم دیدم باز یه دکل دیگه اضافه شده از ایرانسل اما همشون غیر فعالن.اما دکلاشا خداییش با tci مقایسه کنین چه باحالن!

mami_hacky
11-05-2007, 10:10
سلام
من در اصفهان هستم. به نظر من آنتن دهی پایین شهر ( دروازه تهران ، کاوه ، کهندژ ... ) بسیار عالی است ولی نمی دونم کی قراره نظر ، میر و ... هم زیر پوشش قرار بگیره ، اگه این طور بشه دیگه فکر نمی کنم اصفهان مشکل خاصی داشته باشه. حداقل من که کاملا راضیم ، الان آنتن دهی توی خونه ضعیفه خیلی ولی هست.

( کاش توی دانشگاه صنعتی هم یک station نصب می کردن دیگه خیال خیلی ها راحت راحت می شد. الان ولی وصل می شه به base station های کهندژ - آنتن دهی در بیشتر جاها کامل است ولی بعضی جاها نه)

یک قبض برای فرورودین برای من اومده ، کلا به مبلغ 3 هزار تومان ( که البته 9 هزار تومان تخفیف داشته این. ) عجیبه که علی رغم این که من از سرویس data به شدت استفاده می کنم توی قبض هیچ پولی برای این سرویس کم نشده.

بقیه اصفهانی ها هم همینطوری هستن؟

علیرضا خارجی
11-05-2007, 10:38
اين
دلکل
ايرانسل
نيست
آنتنهاي
ايرانسل
نسل
2.75
هستن

اون
آنتنهايي
که
گرد
هستن
میدونم بابکم میکرو ویو نصب نیست این دکل هنوز کامل نشوده کار نمیکنه
هنوز دکل کامل نشوده صاحب این خونه ای که دکل روش نصب شده خودش گفت واسه ایرانسله
بازم میگم دکل کامل نیست باز نگید واسه ایرانسل نیست کامل شد عکسشو میزارم

emprator_kochak
11-05-2007, 12:24
میدونم بابکم میکرو ویو نصب نیست این دکل هنوز کامل نشوده کار نمیکنه
هنوز دکل کامل نشوده صاحب این خونه ای که دکل روش نصب شده خودش گفت واسه ایرانسله
بازم میگم دکل کامل نیست باز نگید واسه ایرانسل نیست کامل شد عکسشو میزارم

این دکل ایرانسله!

vahooli
11-05-2007, 13:30
سلام
من در اصفهان هستم. به نظر من آنتن دهی پایین شهر ( دروازه تهران ، کاوه ، کهندژ ... ) بسیار عالی است ولی نمی دونم کی قراره نظر ، میر و ... هم زیر پوشش قرار بگیره ، اگه این طور بشه دیگه فکر نمی کنم اصفهان مشکل خاصی داشته باشه. حداقل من که کاملا راضیم ، الان آنتن دهی توی خونه ضعیفه خیلی ولی هست.

( کاش توی دانشگاه صنعتی هم یک station نصب می کردن دیگه خیال خیلی ها راحت راحت می شد. الان ولی وصل می شه به base station های کهندژ - آنتن دهی در بیشتر جاها کامل است ولی بعضی جاها نه)

یک قبض برای فرورودین برای من اومده ، کلا به مبلغ 3 هزار تومان ( که البته 9 هزار تومان تخفیف داشته این. ) عجیبه که علی رغم این که من از سرویس data به شدت استفاده می کنم توی قبض هیچ پولی برای این سرویس کم نشده.

بقیه اصفهانی ها هم همینطوری هستن؟

خوب آره انشاالله بزودی اصفهانم وضعش خوب میشه.الان بیشتر دکل های نصب شده خارج از شبکن.اگه به شبکه وصل بشن وضع خوب میشه.البته ثابت به ایرانسل که خیلی بده کاش اون هم درست شه.در مورد قبضم عزیز GPRS تا اول اردیبهشت رایگان بوده برای همه ! :46:

علیرضا خارجی
11-05-2007, 13:35
در مورد اپراتور های آلمانی گفتم در مورد اپراتور های افغانی هم بگم بد نیست
امروز رفتم توی سایتهای اپراتور های افغانی و چیزهای جالبی دیدم
آفغان بیسیم که فعلا داره سیم کارتهاشو رایگان میده و 10000تومان توش پول داره
اونجا هم اپراتورها بصورت فلت عمل میکنه و هر جای افغانستان زنگ بزنی یه قیمت داره حدود 90 تومان هر دقیقه و اس ام اس این شرکت رایگانه و شبها میتونی با قیمت 22 تومان از 11 شب تا 7 صبح صحبت کنی.
برای تماسهای خارجی جمعه ها 25% تخفیف داره و با 124 کشور 351 اپراتور رومینگ بر قرار کرده
ادرس سایت شرکتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----
روشن
اپراتور روشن که بعد از افغان بیسیم وارد افغانستان شد با افغان بیسیم شدیدا" رقابت کرد
در حال حاضر این شرکت 5 نوع سیم کارت داره که کمترین قیمت سیمکارت های این شرکت 10000تومان و گرونترینش 24000 تومان هستش هر اس ام اس این شرکت 45 تومان البته تخفیف هم داره مثل گروه 10 نفره فامیلی
سایت شرکت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------------
اریبا که سال 2006 به افغانستان اومد سیم کارتهاشو با قیمت حدودن 15000 تومان به فروش میرسونه که توی سیم کارهاش 5000 تومان اعتبار داره

نرخ تماس های تلفنی
........

به تمام شماره های داخلی 110 تومان
.......

خدمات با ارزش

پیامگیر صوتی رایگان برای حصول پیام های صوتی

آگاهی از تماس های نامؤفق رایگان

پیام های کتبی رایگان

معلومات در مورد حساب تلفنی از طریق پیام کتبی: رایگان
از طریق واکنش صوتی متقابل :رایگان

زنگ های تلفنی ، چندین صدایی و یک صدایی.. رایگان

اخبار تازه
٠ افغانی هر خبر رسیده
٠ افغانی برای اشتراک یک ماهه
٠ افغانی برای اشتراک شش ماهه

اخبار ورزشی ٠ افغانی هر خبر رسیده

نشان/والپیبر ٠ افغانی هر نشان رسیده

آگاهی در مورد وقت های نماز های پنجگانه رایگان

احادیث نبوی (ص) روزمره
٠ افغانی هر حدیث رسیده.
0 افغانی برای اشتراک یک ماهه
0 افغانی برای اشتراک شش ماهه

بازی های پیام های کتبی ٠ افغانی فی بازی پیام کتبی

آگاهی های امنیتی ٠ افغانی هر آگاهی،

فال های روزمره ٠ افغانی هر فال پیام کتبی رسیده

لطیفه های روزمره ٠ افغانی هر لطیفه

وافعات تاریخی دراین روز ٠ افغانی هر پیام کتبی. ٠ افغانی برای اشتراک ماهانه

شهر من کابل ٠ افغانی هر پیام کتبی. ٠ افغانی برای اشتراک ماهانه

مسابقات پیام کتبی / به شخص مورد نظر خویش رأی بدهید

٠ افغانی هر رأی تا پیام

انتقال کریدیت از طریق پیام کتبی ٠ افغان

انتقال کریدیت از طریق واکنش صوتی متقابل ٠ افغانی هر دقیقه

۷۷۷ - مرکز مشتریان اریبا رایگان

سایت شرکت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------
و چهارمین اپراتور افغانستان در راهه
---------------------------------------

علیرضا خارجی
11-05-2007, 13:50
سلام الان تو سایت ایرانسل بودم دیدم تاریخ رو عوض کردن
اين سرويس از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بود.
قبلا تاریخش این بود
اين سرويس از تاريخ اول اردیبهشت ماه 86 در دسترس خواهد بود.

Clickrast
11-05-2007, 14:05
سلام چند روزه یک آنتن هایی که گرد هستش و مثل تبل تقریبا یکی دروازه تهران و یکی چهارراه وفایی زدن بالای ساختمون فکر کنم مال ایرانسل باشه !

SANBOR
11-05-2007, 14:25
ایرانسل سانیه ای شده
اگه شده درباره اش توضیح دهید

علیرضا خارجی
11-05-2007, 17:30
ایرانسل سانیه ای شده
آره ثانیه ای شده و هر ثانیه 10,14 ریال
که هر دقیقه میشه 625 ریال

ولی تو میتونی اگه دوست داری طرح قبلی رو انتخاب کنی 499 ریال برای این کار باید زنگ بزنی 130

Ebrahim202003
11-05-2007, 18:17
آره (البته در مورد mms) امروز يه ام ام اس 1 كيلو بايتي فرستادم بعد چك كردم ديدم 230 -240 تومان كم كرده بود البته اولين موردي بود كه تجربه كردم ، يكي دو روزيه دوباره قاتي كرده هم اس ام اس ها هم ام ام اس ها وهمچنين
دليوري هاش كه اصلا دليوري نمي ده ببينيم رسيده يا نه ،(البته ديروز و امروز اينطوري بود)

همچنين چند روزه از تلفن ثابت نمي شه با ايرانسل ارتباط برقرار كرد در صورتيكه آنتن هم فوله ولي با يه تي سي آي
يا ايرانسل همون لحظه مي زني مي گيره ، نمي دونم چرا؟ اميدوارم هر چي زودتر درست شه
:question:

بچه ها يه چيز جالب دقيقا دو روز بعد همون 230 -240 تومان به اعتبارم برگشت :46:

بچه ها من 4- 5 روزه كه sms هام دليورد نمي شن البته به مقصد مي رسن ولي دليورد نمي شن ! همه تنظيمات گوشيم هم درسته . شما اين مشكل رو ندارين ؟

علیرضا خارجی
11-05-2007, 18:36
ادامه ابهام در نحوه محاسبات براي خصوصي‌سازي
در حالي كه مديران شركت مخابرات و ارتباطات سيار بدون اطلاع‌رساني عمومي پرسش از 38 ميليون مشترك مخابراتي را مبني بر تبديل ودايع ايشان به سهام در برخي شهرها آغاز كرده‌اند، ابهامات و پرسش‌هاي متعدد مبني بر لزوم به روزرساني نرخ ودايع مخابراتي در محافل رسانه‌اي و كارشناسي همچنان پابرجاست.
به گزارش «جهان‌صنعت»، در حال حاضر شركت مخابرات ارزش كليه اموال، ساختمان‌ها و... خود را جهت ورود به بورس، به روز محاسبه مي‌كند اما ودايع مردم نزد مخابرات به روز محاسبه نمي‌شود.
مديرعامل شركت مخابرات ايران در اين مورد مي‌گويد: ‌براساس قوانين بابت وديعه‌مشتركان به آنها سود پرداخت نمي‌شود.
صابر فيضي در مورد چگونگي استرداد وديعه مشتركان و احتساب سود براي اين وديعه‌ها گفت: در حال حاضر هيچ‌گونه تصميمي در مورد نحوه محاسبه وديعه مشتركان اتخاذ نشده است.
وي تاكيد كرد: شركت مخابرات ايران تا پايان تيرماه نظرات تمامي مشتركان را جمع‌آوري مي‌كند اما بدون‌ترديد براساس قوانين موجود نمي‌توان بابت اين وديعه‌ها به مشتركان سود پرداخت كرد.
مشتركان سوبسيد داشتند
اسماعيل غلامي، معاون امور آماده‌سازي سهام شركت‌هاي دولتي سازمان خصوصي‌سازي در اين باره مي‌گويد: چون مشتركان تلفن نرخ مكالماتشان دولتي محاسبه مي‌شده و از نرخ‌هاي سوبسيد استفاده كرد‌ه‌اند، بنابراين ودايع آنها نزد شركت مخابرات، نرخ روز نخواهد بود زيرا با تبديل به سهام از نوسانات سهم استفاده خواهند كرد.
وي به ايسنا درباره به‌روز شدن ودايع مشتركان شركت مخابرات براي تبديل به سهامي‌ عام توضيح داد: نامه‌اي در اين زمينه نوشته و مقرر شد تصميم‌گيري‌هاي لازم اتخاذ شود همچنين بايد ريز اين موارد مطرح و تا پايان ارديبهشت‌ماه ارقام مشخص و سپس تصميم نهايي گرفته شود.
غلامي با اشاره به اينكه قرار نيست ودايع به ارزش روزشان حساب شود، خاطرنشان كرد: كساني كه سپرده‌هاي آنها نزد مخابرات بوده، نرخ مكالماتش دولتي محاسبه مي‌شد بنابراين ارزش روز آنها ناشي از ارزان بودن و استفاده از سوبسيد‌هاي قيمت‌هاي دولتي است هرچند كه اين نظريه‌ها مطرح شده اما هنوز تصميم نهايي اتخاذ نشده است.
مخابرات طلبكار است
غلامي با اشاره به اينكه كميته مربوط به واگذاري شركت مخابرات معتقد است: مشتركان از نرخ‌هاي سوبسيد استفاده كرده‌اند بنابراين از ارزش زماني پولشان نيز استفاده لازم را به عمل آورد‌ه‌اند، تاكيد كرد: اگر كسي در اين زمينه معترض باشد، سپرده آن را به نرخ روز ارزيابي و نرخ مكالمات را نيز محاسبه مي‌كنند. با اين وجود مشخص مي‌شود كه مخابرات طلبكار مي‌شود يا مشترك موردنظر.
معاون سازمان خصوصي‌سازي با بيان اين مطلب كه در گذشته سيم‌كارت داراي ارزش بود، خاطرنشان كرد: در حال حاضر سيم‌كارت نرخش به‌جايي رسيده كه با نرخ سپرده يكي شده است؛ حال اگر كسي سپرده خود را تبديل به سهم كند، برگه سهم است كه افزايش يا كاهش نرخ پيدا مي‌كند و تا زماني كه سيم‌كارت‌ها قيمت روزشان در بازار با قيمت‌هاي سپرده‌ها يكي نمي‌شد، نمي‌توانستيم اين كار را انجام دهيم اما در حال حاضر اين كار امكان‌پذير شده است.
غلامي‌ سه هزار و 800 ميليارد تومان را ميزان وديعه مشتركان تلفن در دست مخابرات دانست و گفت: قيمت دارايي‌هاي مخابرات 13 هزار ميليارد تومان است كه بدهي آنها چهار هزار ميليارد و 9 هزار ميليارد تومان نيز ارزش صاحبان سهام خواهد بود. اين ارزش شامل سرمايه مخابرات و حقوق عمومي‌ بوده بنابراين به طور كلي، سه هزار و 800 ميليارد تومان مجموعه دارايي‌هايي است كه در صورت توافق به سهام تبديل خواهد شد.
ودايع بايد «به‌روز» شود
اما فارس نيز در اين باره نوشت: قوانين جاري از جمله ماده «623» قانون مدني بر لزوم «به‌روز» رساني ودايع 38 ميليون شركاي مخابرات )اعم از مشتركان تلفن ثابت و همراه( كه مبالغ ودايع آنها در امر توسعه و گسترش شبكه‌هاي مخابراتي استفاده شده است، تصريح دارد.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، مهمترين منبع سرمايه‌گذاري در مخابرات كشور، ودايع مشتركان مخابراتي بوده و شبكه‌هاي مخابراتي امروز كشور حاصل اين سرمايه‌گذاري است، بنابراين براساس ماده 623 قانون مدني ، بايد ودايع 38 ميليون شــركاي مـــخابرات قبل از تبديل به سهام «به نرخ روز» محاسبه و سپس به سهام تبديل شود.
براساس اين گزارش تاكنون از سوي مسئولان شركت مخابرات ايران دو استدلال عمده بر عدم «به روز» رساني ودايع مشتركان به شرح زير بيان شده است:
صابر فيضي مدير عامل مخابرات با اشاره به قرارداد امضا شده مشتركان در هنگام تحويل سيم‌كارت و خطوط تلفن ثابت گفته است: در قسمتي از اين قرارداد مشتركان اتخاذ هرگونه تصميم در مورد تعرفه و ضوابط مالي را بر عهده شركت مخابرات ايران گذاشته‌اند و طبق اين بند شركت مخابرات ايران نمي‌تواند نسبت به احتساب سود ودايع اقدام كند.»
گزارش فارس حاكي است: در قرارداد في مابين مشترك و مخابرات دقيقاً اين جمله ذكر شده است :«كليه مقررات جاري و مقررات وتعرفه هايي كه بعداً از طرف مخابرات تصويب و بموقع اجرا گذارده شود بدون هيچ عذري رعايت و اجرانمايم.»
بر «مقررات جاري» كه حاكم بر شركت مخابرات است ، تاكيد شده است بنابراين عبارت مذكورشامل «خصوصي سازي» كه تابع مقررات جديد است ، نمي شود.
در ضمن واژه اصلي عبارت فوق « تعرفه» است و مبين توافق مشترك بر وضع تعرفه هاي جديد كه براساس مقررات جاري الزاماً منوط به تصويب مجلس شوراي اسلامي است ، مي باشد.بنابراين، اين استدلال فاقد وجاهت قانوني است .
اما دومين استدلال مسوولان مبني بر عدم به روزساني ودايع مشتركان اين است كه «به دليل اينكه نرخ مكالمه در ايران نسبت به ساير كشورهاي دنيا بسيار كمتر و ارزانتر است و نيز مشتركان از زمان پرداخت وديعه تاكنون هزينه كمتري براي مكالمه پرداخته‌اند بنابراين ودايع به روز محاسبه نخواهند شد.»
-------------------------
من که گفتم مخابرات این سرمایه ملی سره مردم منت میزاره طلب کاره
میگه طلبکاریم ای آدمهای عوضی از پول ملت مخابرات ساخته شده اقایون بی شرم میگن ما طلب کاریم مثل که مخابرات ماله باباشه

SANBOR
11-05-2007, 19:30
آره سانیه ای شده و هر سانیه 10,14 ریال
که هر دقیقه میشه 625 ریال

ولی تو میتونی اگه دوست داری طرح قبلی رو انتخاب کنی 499 ریال برای این کار باید زنگ بزنی 130

عتباری و دائمی فرقی نداره

Saman-tci
11-05-2007, 19:52
ایرانسل سانیه ای شده

سانیه ثانیه 19

علیرضا خارجی
11-05-2007, 20:02
عتباری و دائمی فرقی نداره
اعتباری هر ثانیه 14.2 ریال

دائمی 10.41ریال هر ثانیه

Ebrahim202003
11-05-2007, 20:53
بچه ها من 4- 5 روزه كه sms هام دليورد نمي شن البته به مقصد مي رسن ولي دليورد نمي شن ! همه تنظيمات گوشيم هم درسته . شما اين مشكل رو ندارين ؟ :question:

بچه ها لطفا جواب بديد ، اگه ميشه همين الان يه تست بكنيد جواب بدين . من 1 ساعت پيش هم تست كردم ولي دليورد نمي كنه !!!

من حتي به خودمم كه اس ام اس مي زنم دليورد نمي كنه ،

نه به تي سي آي و نه به ايرانسل ، دليورد نمي كنه . برا شما هم اينجوريه ؟ ؟ ؟

ShahabSAMSUNG
11-05-2007, 21:22
بچه ها من 4- 5 روزه كه sms هام دليورد نمي شن البته به مقصد مي رسن ولي دليورد نمي شن ! همه تنظيمات گوشيم هم درسته . شما اين مشكل رو ندارين ؟ :question:

بچه ها لطفا جواب بديد ، اگه ميشه همين الان يه تست بكنيد جواب بدين . من 1 ساعت پيش هم تست كردم ولي دليورد نمي كنه !!!

این مربوط به گوشیته که باید Delivery report رو on کنی. تو قسمت تنظیمات اس ام اس باید باشه.

K A R I M I
11-05-2007, 21:23
واسه من هم همین جوریه !
نمی دونم مشکل از کجاست؟

علیرضا خارجی
11-05-2007, 22:09

ابراهیم در این مورد نمیتونم کمکت کنم چون گوشیم سیستم دلیور نداره
شاید هم داشته باشه ولی چیزی پیدا نکردم اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا مدل گوشی من v3i هستش
ولی گوشیه داداشم این سیستمو داره شب اومد امتحان میکنم خبرشو میدم

masoudboy
11-05-2007, 22:37
دوستانی که پیغام دیلیور را دریافت نمی کنند در ایرانسل از مسیج سنتر 00989350001420 استفاده کنند درست میشه . من هم که با 1400 می فرستم دلیور نمیده ولی با اینی که گفتم میده .

علیرضا خارجی
11-05-2007, 23:07
دوستانی که پیغام دیلیور را دریافت نمی کنند در ایرانسل از مسیج سنتر 00989350001420 استفاده کنند درست میشه . من هم که با 1400 می فرستم دلیور نمیده ولی با اینی که گفتم میده .
آره تایید میشه من از این اس ام اس سنتر از این به بعد استفاده میکنم

XGAME
11-05-2007, 23:30

آره پيغام تاييدش از كار افتاده اونم از 5 شنبه
در اين لحظه هم كه دارم اين مطلب رو مي نويسم(ساعت 23:20) تماس با ايرانسل (چه بخواي بگيري چه برات زنگ بزنن) امكان پذير نيست و هزار جور پيغام ميده و SMS هاش هم به مقصد نميرسه(چه براي ايرانسل چه براي TCI)
ولي SMS از TCI دريافت ميكنه
شماره هم كه ميگيري
يه دفه ميگه كليه مسيرها اشغال است
يه دفه هيچ صدايي نمي ياد بعد چند تا بوق پشت سر هم ميزنه و بعد قطع ميشه
يه دفه در كمال تعجب ميگه شماره مورد نظر موجود نمي باشد
يه دفه ميگه لطفا صبر كنيد(Please Wait) بعد قطع ميشه
يه دفه بوق اشغال ميزنه

همه اين پيغام ها رو همين الان كه دارم ميگيرم ميده!!!
در حالي كه همين الان كه با TCI شماره ميگيرم در جا وصل ميشه و SMS هم كه فرستادم بعد از 2 ثانيه ارسال شد و پيغام تاييدشم سريع اومد

راستش رو بخواين من از ايرانسل فقط به خاطر MMS استفاده ميكنم
من خودم دانشجو ام و بايد 60 كيلومتر از شهر دور بشم و ايرانسل اصلا به دردم نميخوره و يه 0918 (كرمانشاه) دارم و برادر كوچيكم يه اعتباري ايرانسل داره و گوشيش رو ازش ميگيرم و باهاش به دوستام كه ايرانسل دارن MMS ميزنم
و اوايلم كه GPRS مجاني بود باهاش به اينترنت وصل ميشدم

فقط همين و بس

XGAME
11-05-2007, 23:40

درسته يه كم بهتره
سريعتر ارسال ميشه
ولي من كه الان SMS زدم ارسال شد ولي همچنان دليوري نداد

علیرضا خارجی
11-05-2007, 23:46
در اين لحظه هم كه دارم اين مطلب رو مي نويسم(ساعت 23:20) تماس با ايرانسل (چه بخواي بگيري چه برات زنگ بزنن) امكان پذير نيست و هزار جور پيغام ميده و SMS هاش هم به مقصد نميرسه(چه براي ايرانسل چه براي TCI)
شماره هم كه ميگيري
يه دفه بوق اشغال ميزنه

در حالي كه همين الان كه با TCI شماره ميگيرم در جا وصل ميشه و SMS هم كه فرستادم بعد از 2 ثانيه ارسال شد و پيغام تاييدشم سريع اومد

من خودم دانشجو ام و بايد 60 كيلومتر از شهر دور بشم و ايرانسل اصلا به دردم نميخوره و يه 0918 (كرمانشاه) دارم و برادر كوچيكم يه اعتباري ايرانسل داره و گوشيش رو ازش ميگيرم و باهاش به دوستام كه ايرانسل دارن MMS ميزنم

فقط همين و بس

کجا هستی ایکس گیم جان؟
من تهران هستم با یکی از دوستام همین الان امتحان کردم مشکل نداشت اس ام اس و تماس و غیره

Maziar_69
11-05-2007, 23:55
شماره هم كه ميگيري
يه دفه بوق اشغال ميزنه

فقط همين و بس

اس ام اس رو تست کردم مشکلی نبود ولی تماس نگرفتم :46:

Maziar_69
11-05-2007, 23:58
در ضمن دلیوری من هم مشکلی نداره (تهران)

Maziar_69
12-05-2007, 00:03

دوست عزیز میدونی ایرانسل چند تا مسیج سنتر داره؟ همین دو تاست یا باز هم هست ؟

Ebrahim202003
12-05-2007, 00:11
ابراهیم در این مورد نمیتونم کمکت کنم چون گوشیم سیستم دلیور نداره
شاید هم داشته باشه ولی چیزی پیدا نکردم اگه کسی میدونه کمکم کنه لطفا مدل گوشی من v3i هستش
ولی گوشیه داداشم این سیستمو داره شب اومد امتحان میکنم خبرشو میدم

ببين عليرضا گوشي برادرم كه L6 هستش دليوري داره ماله توكه 100 درصد بايد داشته باشه
ايكون ميسيج رو كه وارد ميشي بعد new message
رو ميزني . بعد new short msg
رو مي زني . بعد كه داخل شدي وآماده نوشتن ميشي دكمه وسطي رو كه بين
cancel و send to
رو كه با 4 خط زير هم معلومه ، ميزني بعد
message options
رو ميزني و
report delivery
رو
on
ميكني :46:

Ebrahim202003
12-05-2007, 00:17

ما در غرب تهران هستيم با 1420 هم امتحان كردم ولي دليورد نداد . فكر كنم منطقه به منطقه فرق مي كنه

و يه اشكالاتي داره ، ضمنا سمت ما 5-6 دكل زدن هنوز سوييچ نكردن ، پس كي مي خوان سوييچ كنن ،

اگه بشه چي مي شه ، ما كه بي صبرانه منتظر سوييچ كامل تهرانيم ...........:46:

Ebrahim202003
12-05-2007, 00:42
دمش گرم حالا شد => :20: => اين يعني پيشرفت و ارتقا => ايرانسل كلمه ( پوشش كامل ) رو از جلوي شهرهاي تحت

پوشش برداشته و اين يعني اينكه شبكه هميشه در همه شهرها تحت بررسي و پيگيري هست و اگه ضعفي باشه برطرف

مي شه .( كامل تر ميشه ) درستش هم همينه . :46:

اين هم لينكش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TempesT
12-05-2007, 01:06

تبریز هم یه 2 روزه این مشکل و داره البته اعتباری ها:46:

H A M A S
12-05-2007, 07:29
اينم يه نمونه دکل ايرانسل يه 50 تا 100 متر اونور تر هم يه آنتن 4 يا 5 متري کوچولوي سفيد هست با اين کل محل ما زير آنتن دهي رفته .دوستاني که در مشهد هستند آيا براي آنها سرويس اطلاعات سلولي( همون که نشون ميده که به کدوم بي تي اس وصله) قطع شده؟ من که يه سيم دولتي گذاشتم گوشيم قاطي پاطي شد ولي يه اعتباري ايرانسل هم ديدم تنظيمات گوشيش درست ولي اطلاعات سلول نميوميد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CD-RW
12-05-2007, 09:25
اين
دلکل
ايرانسل
نيست
آنتنهاي
ايرانسل
نسل
2.75
هستن

اون
آنتنهايي
که
گرد
هستن

عزیز من ببخشید ها , چرا وانمود میکنید که مرغ از ما باهوش تره ؟
اون گردها مال مایکرو ویو هست , حالا کاربردهاش
استفاده در ایستگاههای بین شهری تلویزیون
استفاده به عنوان لینکهای بین شهری برای شبکه های بیسیم
استفاده بین سایتهای موبایل ( دولتی , تالیا , ایرانسل )
و چندین مورد دیگه
دیگه کسی نگه اون گردها مال ایرانسله و این چیزها

emprator_kochak
12-05-2007, 10:20
عزیز من ببخشید ها , چرا وانمود میکنید که مرغ از ما باهوش تره ؟
اون گردها مال مایکرو ویو هست , حالا کاربردهاش
استفاده در ایستگاههای بین شهری تلویزیون
استفاده به عنوان لینکهای بین شهری برای شبکه های بیسیم
استفاده بین سایتهای موبایل ( دولتی , تالیا , ایرانسل )
و چندین مورد دیگه
دیگه کسی نگه اون گردها مال ایرانسله و این چیزها

میگم Cd-rw چرا Bts های ایرانسل دوتاش بالاست و یکی هم کمی پایین از اون دوتای بالایی نسب میشن؟

emprator_kochak
12-05-2007, 10:22
دمش گرم حالا شد => :20: => اين يعني پيشرفت و ارتقا => ايرانسل كلمه ( پوشش كامل ) رو از جلوي شهرهاي تحت

پوشش برداشته و اين يعني اينكه شبكه هميشه در همه شهرها تحت بررسي و پيگيري هست و اگه ضعفي باشه برطرف

مي شه .( كامل تر ميشه ) درستش هم همينه . :46:

اين هم لينكش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره برداشته اما قبلاً که شهر ها رو شماردم 60 تا بودن اما حالا 57 تا هستن 3 تا ازشون کم شده اما نمیدونم کدوم شهرهان؟

ShahabSAMSUNG
12-05-2007, 11:01
شماره هم كه ميگيري
يه دفه بوق اشغال ميزنه

فقط همين و بس

برادر من هم دانشجوی خرم آباده.
این مشکلات رو با اون هم داریم. جالبه که ایرانسل تو خرم آباد میشه گفت اصلاً فروش نداره. داداشم هم میگه آنتن همیشه فوله.
ولی نمی دونم چرا نمیشه باهاش تماس گرفت.
خودش هم میگه که همه میگن نمی تونیم باهات تماس بگیریم.

CD-RW
12-05-2007, 11:22
میگم Cd-rw چرا Bts های ایرانسل دوتاش بالاست و یکی هم کمی پایین از اون دوتای بالایی نسب میشن؟

منظورت رو درست نفهمیدم که میگی دوتاش بالاست و یکی پایینتر
ولی کلا سایتهایی که از دو تا باند استفاده میکنند دو تا BTS دارند و یک کابینت سفید رنگ هم پهلوشونه که بهش میگند CoPower که مسئول تغذیه برق و جایی برای نگهداری باطری های سایته .
تا جایی که ما دیدیم و شنیدیم و کار کردیم هر سه تا روی یک سطح کار میشه ولی ارتفاع Copower کمی بلندتره

TempesT
12-05-2007, 12:58
مديرعامل شركت مخابرات ايران از 8 رقمي شدن كليه شماره تلفن‌‏هاي ثابت كشور در سال جاري خبر داد و گفت: تا پايان ارديبهشت ماه مراحل كارشناسي طرح حذف كدهاي بين شهري به شوراي اقتصاد ارائه مي‌‏شود.

مهندس صابر فيضي، درگفت و گو با ايلنا، در خصوص حذف كدهاي تلفن بين شهري با تاكيد بر اين كه با اجراي اين طرح شماره كدهاي تلفن ثابت كشور به 30 خواهد رسيد، اظهارداشت: در شهر تهران هيچ‌‏گونه تغييري نخواهيم داشت؛ اما در استان تهران تغييراتي كوچك در ابتداي شماره‌‏هاي تلفن ايجاد خواهد شد.
وي، با بيان اين كه در شهرهاي بزرگ تغييرات شماره‌‏ها در حد صفر خواهد بود، يادآورشد: در شهرهاي كوچك و روستاها رقم اول شماره‌‏هاي ثابت با يك عدد دو رقمي جايگزين مي‌‏شود و يا يك عدد به رقم اول اضافه خواهد شد.
مهندس فيضي، خاطرنشان كرد: بعد از اعلام نظر شوراي اقتصاد مبني بر افزايش ميزان تعرفه مكالمات تلفن ثابت با حذف كدهاي بين شهري تغييرات در شماره‌‏ها اعمال خواهد شد.
وي، با بيان اين كه در جريان تغيير شماره‌‏هاي تلفن ثابت هيچ‌‏گونه اختلال و قطعي نخواهيم داشت، يادآورشد: تشابه بسيار جزيي در برخي از شماره تلفن‌‏هاي روستايي وجود دارد كه به راحتي قابل جايگزيني است.
مديرعامل شركت مخابرات ايران، گفت: تا پايان ارديبهشت ماه كار كارشناسي اين طرح به شوراي اقتصاد ارائه مي‌‏‌‏شود و پس از تصويب شورا در خصوص ميزان افزايش تعرفه با توجه به كاهش درآمد مخابرات از حذف كدهاي بين شهري، در سال جاري كليه شماره‌‏هاي تلفن كشور 8 رقمي خواهد شد.
وي، افزود: حذف كدهاي بين شهري به نفع كساني خواهد بود كه در داخل استان نيز روزانه ارتباط برقرار مي‌‏كنند و زماني كه تعرفه مكالمات تلفن ثابت تا 16 درصد افزايش يابد، اين افزايش براي آن‌‏ها محسوس نخواهد بود.
مهندس فيضي، يادآورشد: تنها 10 درصد مشتركين از تلفن ثابت شهري استفاده مي‌‏كنند و مابقي تماس‌‏هاي بين شهري نيز دارند.
مديرعامل شركت مخابرات ايران، با تاكيد بر اين كه تلفن همراه نيز در اين طرح فلت استاني خواهد شد، گفت: اين پيشنهاد به صورت مشترك از طرف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به شوراي اقتصاد ارائه شده است كه در خصوص تلفن همراه نيز نرخ پالس مكالمات افزايش خواهد يافت و كد مكالمات بين شهري حذف خواهد شد.

:20:

TempesT
12-05-2007, 13:00
منتظر ایرانسل بودن که اون تعرفه شو ببره بالا اسمه اون و خراب کنن بعد خودشونم بکشن بالا:13:

همه قوه کاریهاشونو به حساب ایرانسل میزارن:20:

TempesT
12-05-2007, 13:02
فناوران - اعضاي كميسيون تنظيم مقررات پس از چند ماه چانه‌زني هفته گذشته بر سر تعرفه مكالمات بين اپراتورهاي ثابت و سيار به توافق رسيدند.

به گفته يك مقام آگاه، اعضاي كميسيون تنظيم مقررات بر سر تعرفه مكالمات بين اپراتورها به تفاهم رسيدند اما تصويب تعرفه نهايي به منظور بررسي بيش‌تر به جلسه بعدي اين كميسيون موكول شد.

اين مقام مطلع افزود: آخرين چانه‌زني براي تعيين تعرفه مكالمات بين اپراتورها حول محور تعرفه موثر اپراتورها در گردش بود كه اين تعرفه موثر در نهايت 620 ريال تعيين شده است.

كميسيون تنظيم مقررات به عنوان قانون‌گذار تنها سقف تعرفه مكالمات بين اپراتورها را تعيين مي‌كند و نحوه قيمت‌گذاري مكالماتي كه مشتركان اپراتورها با هم انجام مي‌دهند بر عهده خود اپراتورها است.

uspharshad
12-05-2007, 16:07
مديرعامل شركت مخابرات ايران از 8 رقمي شدن كليه شماره تلفن‌‏هاي ثابت كشور در سال جاري خبر داد و گفت: تا پايان ارديبهشت ماه مراحل كارشناسي طرح حذف كدهاي بين شهري به شوراي اقتصاد ارائه مي‌‏شود.

مهندس صابر فيضي، درگفت و گو با ايلنا، در خصوص حذف كدهاي تلفن بين شهري با تاكيد بر اين كه با اجراي اين طرح شماره كدهاي تلفن ثابت كشور به 30 خواهد رسيد، اظهارداشت: در شهر تهران هيچ‌‏گونه تغييري نخواهيم داشت؛ اما در استان تهران تغييراتي كوچك در ابتداي شماره‌‏هاي تلفن ايجاد خواهد شد.
وي، با بيان اين كه در شهرهاي بزرگ تغييرات شماره‌‏ها در حد صفر خواهد بود، يادآورشد: در شهرهاي كوچك و روستاها رقم اول شماره‌‏هاي ثابت با يك عدد دو رقمي جايگزين مي‌‏شود و يا يك عدد به رقم اول اضافه خواهد شد.
مهندس فيضي، خاطرنشان كرد: بعد از اعلام نظر شوراي اقتصاد مبني بر افزايش ميزان تعرفه مكالمات تلفن ثابت با حذف كدهاي بين شهري تغييرات در شماره‌‏ها اعمال خواهد شد.
وي، با بيان اين كه در جريان تغيير شماره‌‏هاي تلفن ثابت هيچ‌‏گونه اختلال و قطعي نخواهيم داشت، يادآورشد: تشابه بسيار جزيي در برخي از شماره تلفن‌‏هاي روستايي وجود دارد كه به راحتي قابل جايگزيني است.
مديرعامل شركت مخابرات ايران، گفت: تا پايان ارديبهشت ماه كار كارشناسي اين طرح به شوراي اقتصاد ارائه مي‌‏‌‏شود و پس از تصويب شورا در خصوص ميزان افزايش تعرفه با توجه به كاهش درآمد مخابرات از حذف كدهاي بين شهري، در سال جاري كليه شماره‌‏هاي تلفن كشور 8 رقمي خواهد شد.
وي، افزود: حذف كدهاي بين شهري به نفع كساني خواهد بود كه در داخل استان نيز روزانه ارتباط برقرار مي‌‏كنند و زماني كه تعرفه مكالمات تلفن ثابت تا 16 درصد افزايش يابد، اين افزايش براي آن‌‏ها محسوس نخواهد بود.
مهندس فيضي، يادآورشد: تنها 10 درصد مشتركين از تلفن ثابت شهري استفاده مي‌‏كنند و مابقي تماس‌‏هاي بين شهري نيز دارند.
مديرعامل شركت مخابرات ايران، با تاكيد بر اين كه تلفن همراه نيز در اين طرح فلت استاني خواهد شد، گفت: اين پيشنهاد به صورت مشترك از طرف وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به شوراي اقتصاد ارائه شده است كه در خصوص تلفن همراه نيز نرخ پالس مكالمات افزايش خواهد يافت و كد مكالمات بين شهري حذف خواهد شد.

:20:

اينا كه گفته بودند 20% كم ميشه
اميدوارم كه قيمت نهايي اين طرح از ايني كه هست بيشتر نشه

emprator_kochak
12-05-2007, 16:20
منظورت رو درست نفهمیدم که میگی دوتاش بالاست و یکی پایینتر
ولی کلا سایتهایی که از دو تا باند استفاده میکنند دو تا BTS دارند و یک کابینت سفید رنگ هم پهلوشونه که بهش میگند CoPower که مسئول تغذیه برق و جایی برای نگهداری باطری های سایته .
تا جایی که ما دیدیم و شنیدیم و کار کردیم هر سه تا روی یک سطح کار میشه ولی ارتفاع Copower کمی بلندتره

منظورم همون 3 تا آنتنن که روی دکل سوار میشن یکیش پایین تره نسبت به دوتای دیگه...
تو عکس صفحه فبل هم دیده میشن!

davood6385
12-05-2007, 17:43
چطوري ميشه سرويس شماره تماس گيرنده رو فعال کرد من که هرچي 130 رو ميگيرم ميگه با مشکلاتي در شبکه مواجهيم و 62 تومن هم نامردا از اعتبارم کم ميکنن 140 هم همينطوره 130*1*3# رو هم که ميزنم مينويسه subscriber not allowed

ميشه راهنماييم کنيد سريع

در ضمن هرچي اس ام اس ميزنم از اعتبارم کم نميکنه يه دفعه کم ميکنن يا مجانيه ؟

آقا يكي جواب مارو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dr.Dolfin
12-05-2007, 17:58
عکسهای زیر یه دشته وسط شهرستانهای تبریز قرار گرفته جزوه جاهایی هست که من فکر میکردم یه 10 سال بکشه که بره تحت پوشش ایرانسل:31: چون اصلا رفت و آمده چندانی نداره.:5:
ولی وقتی دیدم وسط تپه ها کمش 3خط آنتن میده (جایی که MCI آنتنی نداشت:19:) کف کردم.
در ضمن به اینترنتم وصل بودم و داشتم چت میکردم:27: :10:

وسط این دشت تصمیم گرفتم که تا آخرش با ایرانسل باشم:31:

ببخشید چطور چت میکنید؟من یاهو مسنجرم باز نمیشه ولی واسم هزینه میندازه.میشه راهنمایی کنید برنامشو از کجا بگیرم؟

TheMohammad
12-05-2007, 19:19
آقا يكي جواب مارو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بهتره از طریق E-Care حساب رو چک کنید، راحت تر و دقیق تر هستش !

TempesT
13-05-2007, 01:14
ببخشید چطور چت میکنید؟من یاهو مسنجرم باز نمیشه ولی واسم هزینه میندازه.میشه راهنمایی کنید برنامشو از کجا بگیرم؟
عزیز میتونی برنامه یا هو رو از لینک زیر دانلود کنی:46:

pedram_behrang
13-05-2007, 02:02

دوست عزيز؛
بي خودي خودت رو خسته نكن. اين خدمات تازه از يازده خرداد با چهل و يك روز تاخير ارايه مي شه. اگه به سايت ايرانسل مراجعه كني به تازه گي اين رو اصلاح كردن.

CD-RW
13-05-2007, 07:41
منظورم همون 3 تا آنتنن که روی دکل سوار میشن یکیش پایین تره نسبت به دوتای دیگه...
تو عکس صفحه فبل هم دیده میشن!

حالا فهمیدم چی میگی .
اسم اونها سکتور هست , اینکه کدوم بالا تر و پایینتر باشه به نقشه پوشش دهی بستگی داره
هرچی ارتفاع بره بالا تر منطقه وسیعتری میاد زیر پوشش و هر چی شیب سکتور بیشتر به سمت پایین باشه اطراف سایت بهتر سیگنال میگیرند
حالا مثلا اگه یک سایتی حاشیه شهر باشه سکتور سمت شهر رو پایین میارند با شیب زیاد که کمترین تداخل رو داشته باشه و سکتورهای سمت خارج شهر رو تا میتونند بالا میبرند با شیب کم که بیشترین منطقه رو پوشش بده .

emprator_kochak
13-05-2007, 08:45
حالا فهمیدم چی میگی .
اسم اونها سکتور هست , اینکه کدوم بالا تر و پایینتر باشه به نقشه پوشش دهی بستگی داره
هرچی ارتفاع بره بالا تر منطقه وسیعتری میاد زیر پوشش و هر چی شیب سکتور بیشتر به سمت پایین باشه اطراف سایت بهتر سیگنال میگیرند
حالا مثلا اگه یک سایتی حاشیه شهر باشه سکتور سمت شهر رو پایین میارند با شیب زیاد که کمترین تداخل رو داشته باشه و سکتورهای سمت خارج شهر رو تا میتونند بالا میبرند با شیب کم که بیشترین منطقه رو پوشش بده .

ممنون که جواب دادی :11:

علیرضا خارجی
13-05-2007, 11:26
كميسيون بازار مخابرات اسپانيا اعلام كرد: شركتهاي تلفن همراه اين كشور در سال جاري، تعرفه‌هاي خود را پنج درصد (دو درصد بيش از ميانگين نرخ تورم اسپانيا) افزايش داده‌اند.

اين كميسيون با انتشار گزارشي گفت: علت افزايش مذكور، اجراي قانون جديد بهبود شرايط حفاظت از مشتركان شركتهاي تلفن همراه است كه به اين شركتها اجازه مي‌دهد به جاي گرد كردن ارقام، هزينه مدت زمان مكالمه را بر اساس ثانيه دريافت كنند.

در واكنش به اين اقدام، انجمنهاي حمايت از مصرف‌كنندگان، افزايش بهاي مكالمه تلفنهاي همراه را غير قابل توجيه و زياده روي خوانده و سه شركت عمده تلفن همراه اين كشور شامل "وودافون"، "اورنج" و "موبي‌استار" را به تباني عليه مشتركان متهم كرده‌اند.

به گفته اين انجمنها، ‪ ۹۸‬درصد مشتركان موبي استار، ‪ ۶۵‬درصد اورنج و ‪۳۳‬ درصد از مشتركان شركت وودافون گفته‌اند كه اجراي قانون جديد مخابرات موجب كاهش هزينه‌هاي پرداختي ماهانه آنان نشده است، حال آنكه هدف اين قانون بهبود وضعيت مشتركان بود.

گزارشها مويد آن است كه پس از به اجرا در آمدن قانون جديد، سه شركت مذكور به اتفاق، بهاي ثابت برقراري تماس را از ‪ ۱۲‬سنت يورو به ‪ ۱۵‬سنت افزايش داده‌اند.

H A M A S
13-05-2007, 12:22
رجا مدعي شد که يکي از مسئولين شرکت مخابرات از لغو پروانه فعايت ايرانسل خبر داد قرار بود اين کار همزمان با عيد نوروز انجام شود که دولت به اين شرکت فرصت داده است علت اين کار نيز انجام ندادن تعهدات ايرانسل به دولت
عنوان شده است
منبع:روزنامه خراسان

TheMohammad
13-05-2007, 13:55
رجا مدعي شد که يکي از مسئولين شرکت مخابرات از لغو پروانه فعايت ايرانسل خبر داد قرار بود اين کار همزمان با عيد نوروز انجام شود که دولت به اين شرکت فرصت داده است علت اين کار نيز انجام ندادن تعهدات ايرانسل به دولت
عنوان شده است
منبع:روزنامه خراسان
این رو دیگه فکر کنم از خودشون در آوردن !

mehdi_vsgh
13-05-2007, 18:22
منتظر ایرانسل بودن که اون تعرفه شو ببره بالا اسمه اون و خراب کنن بعد خودشونم بکشن بالا:13:

همه قوه کاریهاشونو به حساب ایرانسل میزارن:20:

دقیقا!!!:41: :41:

TempesT
13-05-2007, 18:28
یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تبریز نمیشه از ایرانسل با 133(تاکس طایر) یا 1800 (تاکسی سبز) تماس گرفت! آیا جاهای دیگم این طوریه که نمیشه شماره های 3 رقمی رو با ایرانسل گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

meshkiposh2200
13-05-2007, 18:28
شهر اصفهان مدت زياد است كه به صورت تستي تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار دارد ،شركت ايرانسل در نظر دارد بلافاصله بعد از رفع نمودن نواقص و مشكلات اين شهر را به طور رسمي تحت پوشش شبكه خود قرار دهد:31:

شما می توانید با گرفتن شماره 112 به قسمت تماسهای اضطراری متصل بشوید و با کلیه خدمات اضطراری تماس برقرار کنید:46:

TempesT
13-05-2007, 18:35
شما می توانید با گرفتن شماره 112 به قسمت تماسهای اضطراری متصل بشوید و با کلیه خدمات اضطراری تماس برقرار کنید:46:
112 پلیس بین الملل نیست ؟؟؟؟؟؟:5:

TheMohammad
13-05-2007, 18:49
112 پلیس بین الملل نیست ؟؟؟؟؟؟:5:
یه بار ازروی گوشیت بگیر، ببین چی میگه ؟

یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو تبریز نمیشه از ایرانسل با 133(تاکس طایر) یا 1800 (تاکسی سبز) تماس گرفت! آیا جاهای دیگم این طوریه که نمیشه شماره های 3 رقمی رو با ایرانسل گرفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون اوایل من زنگ زدم یه همچین چیزی رو پرسیدم، گفتش اول کد شهر رو بگیر، بعدش شماره مثلا 133 بعدش به تعداد ارقام شماره تلفن معمولی 0 بذار، مثلا
0441330000

vahooli
13-05-2007, 20:01
عدنان مصلايي مدير روابط عمومي اپراتور دوم به دليل آنچه كه نبودهماهنگي لازم بين كادر مديريتي با واحد روابط عمومي خوانده شده، استعفاي خود را تسليم مديران شركت ايرانسل كرد.

به گفته يك مقام آگاه روز گذشته عليرضا قلمبر دزفولي، مديرعامل شركت ايرانسل با استعفاي مدير روابط عمومي اين شركت موافقت كرد. اين مقام مطلع افزود: مدير روابط عمومي اپراتور دوم پيش از اين نيز به ناهماهنگي حوزه اطلاع‌رساني با بخش مديريت اعتراض كرده بود. اما وي به دليل بي‌توجهي مديران ايرانسل و عدم رفع مشكلات از ادامه همكاري با اين اپراتور خودداري كرد. عدنان مصلايي، در تماس تلفني خبرنگار فناوران پذيرفته شدن استعفاي خود را تاييد و از ارايه اطلاعات بيش‌تر در اين خصوص خودداري كرد.

vahooli
13-05-2007, 20:03
عدنان مصلايي مدير روابط عمومي اپراتور دوم به دليل آنچه كه نبودهماهنگي لازم بين كادر مديريتي با واحد روابط عمومي خوانده شده، استعفاي خود را تسليم مديران شركت ايرانسل كرد.

به گفته يك مقام آگاه روز گذشته عليرضا قلمبر دزفولي، مديرعامل شركت ايرانسل با استعفاي مدير روابط عمومي اين شركت موافقت كرد. اين مقام مطلع افزود: مدير روابط عمومي اپراتور دوم پيش از اين نيز به ناهماهنگي حوزه اطلاع‌رساني با بخش مديريت اعتراض كرده بود. اما وي به دليل بي‌توجهي مديران ايرانسل و عدم رفع مشكلات از ادامه همكاري با اين اپراتور خودداري كرد. عدنان مصلايي، در تماس تلفني خبرنگار فناوران پذيرفته شدن استعفاي خود را تاييد و از ارايه اطلاعات بيش‌تر در اين خصوص خودداري كرد.

آقای مصلایی از دست این همه بد قولیا هیئت مدیره حق هم داره استعفا بده.

vahooli
13-05-2007, 20:04
كميسيون بازار مخابرات اسپانيا اعلام كرد: شركتهاي تلفن همراه اين كشور در سال جاري، تعرفه‌هاي خود را پنج درصد (دو درصد بيش از ميانگين نرخ تورم اسپانيا) افزايش داده‌اند.

اين كميسيون با انتشار گزارشي گفت: علت افزايش مذكور، اجراي قانون جديد بهبود شرايط حفاظت از مشتركان شركتهاي تلفن همراه است كه به اين شركتها اجازه مي‌دهد به جاي گرد كردن ارقام، هزينه مدت زمان مكالمه را بر اساس ثانيه دريافت كنند.

در واكنش به اين اقدام، انجمنهاي حمايت از مصرف‌كنندگان، افزايش بهاي مكالمه تلفنهاي همراه را غير قابل توجيه و زياده روي خوانده و سه شركت عمده تلفن همراه اين كشور شامل "وودافون"، "اورنج" و "موبي‌استار" را به تباني عليه مشتركان متهم كرده‌اند.

به گفته اين انجمنها، ‪ ۹۸‬درصد مشتركان موبي استار، ‪ ۶۵‬درصد اورنج و ‪۳۳‬ درصد از مشتركان شركت وودافون گفته‌اند كه اجراي قانون جديد مخابرات موجب كاهش هزينه‌هاي پرداختي ماهانه آنان نشده است، حال آنكه هدف اين قانون بهبود وضعيت مشتركان بود.

گزارشها مويد آن است كه پس از به اجرا در آمدن قانون جديد، سه شركت مذكور به اتفاق، بهاي ثابت برقراري تماس را از ‪ ۱۲‬سنت يورو به ‪ ۱۵‬سنت افزايش داده‌اند.

دشمنا ایرانسل کجایین که بگین این اپراتورام از ایرنسل یاد گرفت؟؟؟!ن :27:

Clickrast
13-05-2007, 20:40
من رفتم دروازه تهران(اصفهان) اونجا که دکل اصلیش هست گفتن فعلا معلوم نیست یکیشون گفت برج 7 اصلا خودشونم نمی دونن چیکار می خوان بکنن !

masoudboy
13-05-2007, 20:59
من رفتم دروازه تهران(اصفهان) اونجا که دکل اصلیش هست گفتن فعلا معلوم نیست یکیشون گفت برج 7 اصلا خودشونم نمی دونن چیکار می خوان بکنن !

جدی !!! شما از کی سوال کردید که برج 7 را گفت ؟؟؟
من امروز بالاخره با مکافات زیاد تونستم ایرانسل را بفروشم اون هم 70 تومان ... یک تالیا از یکی خریدم 15 هزار تومان که 5 تومان هم شارژ داره واقعا تو اصفهان عالی هست از تلفن ثابت هم به راحتی میشه باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزاد و ... همه چی هم ردیف هست . آنتن دهی هم در سطح شهر مشکلی نداره و خوب هست . مجدودیت زمانی هم نداره .

vahooli
13-05-2007, 21:05
من امروز بالاخره با مکافات زیاد تونستم ایرانسل را بفروشم اون هم 70 تومان ... یک تالیا از یکی خریدم 15 هزار تومان که 5 تومان هم شارژ داره واقعا تو اصفهان عالی هست از تلفن ثابت هم به راحتی میشه باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزاد و ... همه چی هم ردیف هست . آنتن دهی هم در سطح شهر مشکلی نداره و خوب هست . مجدودیت زمانی هم نداره .

ا پس فروختی بالاخره؟ حالا آقا مسعود ادرس بده بیایم شیرینی تالیا را بخوریم:20: . نمی دونم چرا هم چینن اینا اصلا جدی تو اصفهان کار نمی کنن ! به نظر من یه کاسه ای زیر نیم کاسس که هیچ وقت جواب درست نمیشنویم!

masoudboy
13-05-2007, 21:24
ا پس فروختی بالاخره؟ حالا آقا مسعود ادرس بده بیایم شیرینی تالیا را بخوریم:20: . نمی دونم چرا هم چینن اینا اصلا جدی تو اصفهان کار نمی کنن ! به نظر من یه کاسه ای زیر نیم کاسس که هیچ وقت جواب درست نمیشنویم!

بله ... به آشنا هم فروختم چون موبایل فروش ها اینجا که اصلا تا بری بگی می خواهم ایرانسل بفروشم چپ چپ نگاه می کنند ... حالا خدا می دونه این طرف که این خط را من بهش فروختم وقتی استفاده کنه چقدر بد و بیراه نثار من می کنه ... خدایی این تالیا خیلی خوبه اینجا فکر کنم هم فقط من اینجا تالیا داشته باشم چون هنوز واگذاری نداشته تالیا اصفهان ... البته خط تالیا صفر موبایل فروشهای فلکه احمدآباد دارند که می دهند 120 هزار تومان با 20 هزار تومان اعتبار ... در مورد ایرانسل هم اینجا فکر کنم تا سال آینده اصفهان راه اندازی نشه چون شبکش اینجا خیلی خیلی هنوز کار داره و مشکلات دیگش هم که تماس از تلفن ثابت و ... هست بماند ولی واقعا شرکت بی مسوولیتی هست که مثل چی داره اینجا واگذار می کنه خط بدون اینکه شبکش درست باشه . به نظر من دولت باید همین تالیا را اپراتور دوم ایران می کرد و بهش امکانات می داد تا شبکش را در سراسر کشور تکمیل کنه . Sms هم از تالیا به مخابرات و برعکس هیچ مشکلی نداره .

Clickrast
13-05-2007, 21:25
من از نگهبان دم در پرسیدم !
ولی کاراشون معلوم نیست اصلا
تالیا هم بهارستان کار نمی کنه خمینی شهر هم همینطور حداقل ایرانسل خمینی شهر کار میده !

Clickrast
13-05-2007, 21:27
به نظر من که شما کار رو خراب تر کردی که رفتی طرف تالیا
حالا چند وقت دیگه هم به اون گیر میدی :دی

Dr.Dolfin
13-05-2007, 21:45
سلام آقا من یاهو مسنجر رو دانلود کردم ولی sign in نمیشه.چند دقیقه می نویسه Connectiong بعد این ارور رو میده Connecting error.
please check username and/password or the network connecting network availabitly
اگه میشه راهنمایی کنید.ممنون

masoudboy
13-05-2007, 22:48
من از نگهبان دم در پرسیدم !
ولی کاراشون معلوم نیست اصلا
تالیا هم بهارستان کار نمی کنه خمینی شهر هم همینطور حداقل ایرانسل خمینی شهر کار میده !

هزینه برای سیم کارت تالیا نکردم که اگر هم بد باشه ضرر بدم . به نظر من اینجا خیلی سرتر از ایرانسل هست فعلا تا ایرانسل شبکه را تکمیل کنه . تالیا فقط فعلا مراکز استانها را پوشش داده ... منظورتون از نگهبانی چی هست ؟؟ مگه برای دکل نگهبان می گذارند ؟؟

vahooli
13-05-2007, 23:26
بله ... به آشنا هم فروختم چون موبایل فروش ها اینجا که اصلا تا بری بگی می خواهم ایرانسل بفروشم چپ چپ نگاه می کنند ... حالا خدا می دونه این طرف که این خط را من بهش فروختم وقتی استفاده کنه چقدر بد و بیراه نثار من می کنه ... خدایی این تالیا خیلی خوبه اینجا فکر کنم هم فقط من اینجا تالیا داشته باشم چون هنوز واگذاری نداشته تالیا اصفهان ... البته خط تالیا صفر موبایل فروشهای فلکه احمدآباد دارند که می دهند 120 هزار تومان با 20 هزار تومان اعتبار ... در مورد ایرانسل هم اینجا فکر کنم تا سال آینده اصفهان راه اندازی نشه چون شبکش اینجا خیلی خیلی هنوز کار داره و مشکلات دیگش هم که تماس از تلفن ثابت و ... هست بماند ولی واقعا شرکت بی مسوولیتی هست که مثل چی داره اینجا واگذار می کنه خط بدون اینکه شبکش درست باشه . به نظر من دولت باید همین تالیا را اپراتور دوم ایران می کرد و بهش امکانات می داد تا شبکش را در سراسر کشور تکمیل کنه . Sms هم از تالیا به مخابرات و برعکس هیچ مشکلی نداره .

پس آدرس چی شد ؟!:46: .البته ببین اگه ایرانسل بخواد واقعا به یه جا برسه میتونه در عرض 1 ماه کل شهرا را بندازه اما فعلا یا نمیخواد یا اینکه یه سری قضایا دیگه هست.یه سالم بعیده اخه شما فکر کردین خود ایرانسل بدش میاد مشترکاش زیاد شنا سودشا بالا ببره؟

mehdiirancell
14-05-2007, 00:31
کسی میدونه پوشش شبکه ایرانسل در جنوب اصفهان کی راه اندازی میشه؟
ممنون می شم جواب بدین

pedram_behrang
14-05-2007, 00:33
سلام آقا من یاهو مسنجر رو دانلود کردم ولی sign in نمیشه.چند دقیقه می نویسه Connectiong بعد این ارور رو میده Connecting error.
please check username and/password or the network connecting network availabitly

اگه سرويس GPRS شما كار مي كنه و فقط با ياهو مشكل دارين، طبق اين پيغامي كه اينجا نوشتين، يعني username يا password شما اشتباه وارد شده. سعي كنيد اونها رو با دقت بيشتر وارد كنين. به خصوص password رو چون بعد از تايپ ديده نمي شه.

pedram_behrang
14-05-2007, 00:40
هزینه برای سیم کارت تالیا نکردم که اگر هم بد باشه ضرر بدم . به نظر من اینجا خیلی سرتر از ایرانسل هست فعلا تا ایرانسل شبکه را تکمیل کنه . تالیا فقط فعلا مراکز استانها را پوشش داده ... منظورتون از نگهبانی چی هست ؟؟ مگه برای دکل نگهبان می گذارند ؟؟

دوست عزيز، از ديدگاه من اين تصميم درستي بود. حتي اگر هزينه هم مي كرديد. چرا؟ چون اين معني نداره كه شما هم كيفيت بد داشته باشيد، هم قيمت بالا. سريعاً بايد به اپراتور حالي كرد كه در شرايط رقابتي با قيمت بالا و كيفيت پايين امكان بقا وجود نداره. مقامات شركت ايرانسل با اينكه يه شركت به ظاهر خصوصي هست، ولي سبقه قوي دولتي دارند. خب اين دوستان لازمه متوجه بشن، كه الان ديگه سال 73 نيست و ايرانسل هم TCI نيست كه هر سرويسي رو به هر قيمتي بخواد ارايه كنه.

اين تازه اول كاره. وقتي سرويس تاليا در سطح كشور پوشش بيشتري پيدا كنه و MCI هم موفق بشه سرويس هاي ارزش افزوده (مثل GPRS) رو راه بندازه، اون وقت خواهيد ديد كه ايرانسل يا فاكتور كيفيت رو ملاحظه مي كنه يا از صحنه محو مي شه.

اين از بركات خصوصي سازيه.

pedram_behrang
14-05-2007, 00:45
ممنون می شم جواب بدین

دوست عزيز، من ورود شما رو به انجمن خوش آمد مي گم.

يه نكته رو يادآوري مي كنم، اندازه فونت نوشته شما در اينكه كسي جواب شما رو بده يا نه تاثيري نداره. در اين انجمن خوشبختانه كاربرهاي فعالي داريم كه همه پستها رو مي خونن و باز هم خوشبختانه اينقدر سخاوتمند هستند كه دانسته هاشون رو به هيچ ادعايي در اختيار همه بذارن. پس خواهش مي كنم كه مثل همه دوستان ديگه آرامش بصري اين محيط رو حفظ كنيد.

از اين كه به درخواست من توجه كردين متشكرم و مي دونم فقط به علت ناآشنايي اين كار رو انجام دادين.

و اما جواب من براي شما: اگر در شهر اصفهان هستين و مسافرت خارج از شهر زيادي ندارين، تا 6 ماه پس از راه اندازي رسمي سراغ ايرانسل نرين. پيشنهاد من تا اون موقع تالياست.

شاد باشين.

vahooli
14-05-2007, 00:48
ممنون می شم جواب بدین

خوب چرا داد می زنی ؟!؟! کجای اصفهانی الان؟ من خودم جنوبشم مشکل ندارم زیاد.البته اصلا الان معلوم نیست کی شبکه رسما افتتاح شه.

emprator_kochak
14-05-2007, 00:48

به نظر من یه کمی عجله کردی باید ایرانسلو نگه میداشتی... برای 70 تومن ناقابل ردش کردی! نگرش میداشتی و تالیا رو هم میخریدی...!

Clickrast
14-05-2007, 05:26

بابا دم دروازه تهران (اول فروغی) اون دکل مرکزی رو ندیدی؟ که سفید و قرمز هست؟
کلی نگهبان و کارگر توشه
اون در واقع مرکز ایرانسل تو اصفهانه که یک نفر هم تو این تاپیک عکسش رو گذاشت همه گفتند مال ایرانسل نیست این ! :13:

H A M A S
14-05-2007, 08:01
با احترام به تمام دوستان اصفهاني عزيز و گرامي يه پيشنهاد دارم مشکلات ايرانسل در اصفهان رو تو يه تاپيک جداگانه بزنند

CD-RW
14-05-2007, 08:08

اگه اسم و مدل گوشیت رو مینوشتی خیلی بهتر بود ولی به هر حال این نکات رو رعایت کن
توی گوشی های سونی اریکسون حتما باید کانکشن برنامه های جاوا رو روی کانکشنی که به اینترنت وصل میشی تنظیم کنی
توی سامسونگ هم باید حتما دسترسی به اینترنت برنامه های جاوا رو مثل GPRS خود گوشی تنظیم کنی
حالا اگه بازهم کار نکرد , اسم و مدل گوشیت رو بده برات در میآرم چه بلایی سرش بیاری .

H A M A S
14-05-2007, 09:42
کسي ميدونه چرا سرويس اطلاعات سلولي چرا تو مشهد قطع شده؟من يه بار يه سيمکارت دولتي گذاشتم تو گوشيم از همون موقع قطع شده دوستم اعتباري داره و براي اونم قطع هست تنظيم هاي گوشي رو هم چک کردم همه درست است

CD-RW
14-05-2007, 10:06
برای من وصله !

vahooli
14-05-2007, 10:45
کسي ميدونه چرا سرويس اطلاعات سلولي چرا تو مشهد قطع شده؟من يه بار يه سيمکارت دولتي گذاشتم تو گوشيم از همون موقع قطع شده دوستم اعتباري داره و براي اونم قطع هست تنظيم هاي گوشي رو هم چک کردم همه درست است

با احترام خواهشن مشکلات ایرانسل مشهد و توی تاپیک جداگانه مطرح کنید.

علیرضا خارجی
14-05-2007, 11:33
تهران مشکلی نیست نه اس ام اس مشکل داره نه ام ام اس نه چی پی ار اس و نه تماس گرفتن مشکل نداره
اما دولتی ها واسه تماس گرفتم مثل همیشه مشکل دارن
صدای خراب
مشکلات رومینگ
بر قرار نشدن تماس
دروغ های شاخدار
گرفتن پول اجباری از مشتری

TempesT
14-05-2007, 11:50
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، با بيان اين كه طراحي كلي سرويس GPRS شبكه اپراتور اول تلفن همراه انجام شده است، گفت: بعيد مي‌‏دانم كه اين سرويس طي سال جاري به مرحله عملياتي برسد.

دكتر وفا غفاريان، درگفت و گو با ايلنا، با بيان اين كه مناقصه اجرايي شدن سرويس GPRS شبكه ارتباطات سيار در حال پي‌‏گيري است، اظهارداشت: عملياتي شدن اين سرويس به صورت يكجا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع مي‌‏شود.
وي، اظهار اميدواري كرد؛ اين سرويس طي يك سال آينده در اختيار مشتركين تلفن همراه قرار گيرد و يادآورشد: سرويس GPRS نزديك به يك سال است كه در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي استفاده مي‌‏شود.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، همچنين در خصوص ميزان ارزش سهام شركت‌‏هاي مخابراتي براي ورود به بازار بورس، گفت: 32 شركت مخابراتي با ارزش اسمي بالغ بر 14 هزار ميليارد تومان وارد بازار بورس خواهند شد، اما ارزش سهام اين شركت‌‏ها در بازار بسيار بالاتر خواهد بود.

TempesT
14-05-2007, 11:50
رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران گفت: تعرفه‌اي به عنوان نرخ موثر محاسبه شده و به كميسيون تنظيم مقررات اعلام شده است كه در صورت تصويب، نرخ مكالمات تماس از اپراتور اول به ايرانسل بر اساس تعرفه‌ي مورد نظر محاسبه خواهد شد.

وفا غفاريان در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ي سرانجام محاسبه‌ي تعرفه‌ي مكالمات مشتركان اپراتور اول تلفن همراه در تماس با مشتركان ايرانسل كه قرار بود نرخ متوسطي در اين زمينه مورد توافق قرار بگيرد و جايگزين تعرفه‌ي بين شهري 760 ريال شود، اظهار كرد: اين تعرفه، 625 ريال معادل نرخ ثانيه‌يي تماس از ايرانسل است، به نظر مي‌آيد با توجه به كار كارشناسي كه در اين زمينه انجام شده به زودي در كميسيون تنظيم مقررات تصويب و ابلاغ شود.

او در پاسخ به اين سوال ‌كه آيا برنامه‌اي براي بازگرداندن اضافه پرداخت مشتركان اپراتور اول كه در طي اين مدت با مشتركان ايرانسل تماس برقرار كرده‌اند و براي آن‌ها نرخ بين شهري محاسبه شده است، داريد، گفت: امكان محاسبه‌ي نرخ مكالمات مشتركان اپراتور اول به ايرانسل را نداريم كه بتوانيم تشخيص دهيم كدام‌ يك از مشتركان تماس‌هاي شهري داشته‌اند و كدام‌ يك ارتباط بين شهري برقرار كرده‌اند تا اضافه پرداخت تماس‌هاي آن‌ها را پس بدهيم، چرا كه اگر مي‌توانستيم تفاوت شهري و بين شهري را تشخيص دهيم ديگر به مشكل برنمي‌خوريم كه بخواهيم تمام مكالمات را بين شهري در نظر بگيريم.

TempesT
14-05-2007, 11:53
آقا Cell Info من روشنه ولی اصلا کار نمیکنه:41:

کسای دیگم تو تبریز یه همچین مشکلی دارن؟:20:

CD-RW
14-05-2007, 12:30
متاسفانه به محض اینکه سرویس Gprs مخابرات فعال بشه ایرانسل سرویس 3g رو راه اندازی میکنه
حالا بازهم برید به هوای Gprs سیم کارتهای دولتی خودتون رو الاف کنید

علیرضا خارجی
14-05-2007, 12:46
:tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، با بيان اين كه طراحي كلي سرويس GPRS شبكه اپراتور اول تلفن همراه انجام شده است، گفت: بعيد مي‌‏دانم كه اين سرويس طي سال جاري به مرحله عملياتي برسد.

دكتر وفا غفاريان، درگفت و گو با ايلنا، با بيان اين كه مناقصه اجرايي شدن سرويس GPRS شبكه ارتباطات سيار در حال پي‌‏گيري است، اظهارداشت: عملياتي شدن اين سرويس به صورت يكجا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع مي‌‏شود.
وي، اظهار اميدواري كرد؛ اين سرويس طي يك سال آينده در اختيار مشتركين تلفن همراه قرار گيرد و يادآورشد: سرويس GPRS نزديك به يك سال است كه در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي استفاده مي‌‏شود.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، همچنين در خصوص ميزان ارزش سهام شركت‌‏هاي مخابراتي براي ورود به بازار بورس، گفت: 32 شركت مخابراتي با ارزش اسمي بالغ بر 14 هزار ميليارد تومان وارد بازار بورس خواهند شد، اما ارزش سهام اين شركت‌‏ها در بازار بسيار بالاتر خواهد بود.
حالا همه باهم خاک بر سرت تیییییییییییییی سیییییییییییی ایییییییییییییییی
اینها هنوز شرو نکردن فقط حرف زدن اینها تا بیان شروع کنند وتا شبکه بروز بشه اوووووووووه
فکر کنم تو این زمینه CD-Writer بیشتر بتونه راهنمائي کنه

emprator_kochak
14-05-2007, 13:32

:22: :22: :22: :22: :22: :22: :22: منم تعیید میکنم :27:

TheMohammad
14-05-2007, 13:57
آقا Cell Info من روشنه ولی اصلا کار نمیکنه:41:

کسای دیگم تو تبریز یه همچین مشکلی دارن؟:20:
بهتره یه بار غیرفعال و مجددا فعالش کنی !

masoudboy
14-05-2007, 14:36
موج نارضايتي‌‏هاي مشتريان از مشكلات مختلف شبكه ايرانسل باعث شد تا بسياري از مشتركان اقدام به فروش سيم كارت‌‏هاي خود كرده و از خير اين سيم كارت‌‏هاي به اصطلاح ارزان قيمت بگذرند.
به گزارش خبرنگار ايلنا، مشكل افزايش تعرفه مكالمه با سيم كارت‌‏هاي ايرانسل و بحث تبديل و تغيير هزينه مكالمات از دقيقه به ثانيه براي مشتركان اين شبكه از يك سو و نيز وضعيت آنتن دهي اين سيم كارت‌‏ها از سوي ديگر سبب افزايش تعداد معترضان شبكه اپراتور دوم تلفن همراه شد.
در همين حال كارشناسان بازار تلفن همراه بر اين باورند كه ضعف مديريت و عدم پاسخگويي مسئولان اين شبكه موجب شده است تا هر روز از تعداد متقاضيان سيم كارت‌‏هاي دائمي و اعتباري ايرانسل كاسته شود.
يكي از فروشندگان سيم كارت‌‏هاي ايرانسل در مركز تهران به خبرنگار ايلنا گفت: افزايش تعرفه‌‏ها و عدم سرويس‌‏دهي مناسب به مشتركان موجب شده است تا تعداد متقاضيان ايرانسل نسبت به روزهاي اول بسيار كاهش يابد.
وي، افزود: ايرانسل با عدم اطلاع رساني در خصوص نحوه محاسبه هزينه مكالمات خود از ابتداي فعاليتش و عدم اعتمادسازي در ميان مردم، بسياري از مشتركان خود را از دست داد.
يكي ديگر از فعالان بازار سيم كارت معتقد است؛ اين شركت پس از عرضه سيم كارت‌‏هاي خود اقدام به افزايش تعرفه و بعد ثانيه يا دقيقه‌‏اي شدن هزينه مكالمات كرد، در صورتي كه اكثر مردم ما فقط ارتباطي ارزان و كاملا ساده نياز داشته و به بحث‌‏هاي حاشيه‌‏‌‏اي و ارائه سرويس‌‏هاي مختلف نياز ندارند.
وي، خاطرنشان كرد: تنها حدود 2 درصد از مشتركان به سرويس‌‏هاي جديدي چون Gprs و Mms نياز دارند.
اين فروشنده سيم كارت، در خصوص عدم پرداخت هزينه سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل به مشتركان نيز اظهارداشت: اگر سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل از كيفيت مناسبي برخوردار بود نبايد براي پس گرفتن سيم كارت ‌‏هاي خود مشكلي داشت، اما به طور قطع اين سيم كارت‌‏ها از كيفيت مناسب برخوردار نبوده كه مسئولان آن اعلام كرده‌‏اند كه سيم كارت‌‏هاي ايرانسل به هيچ وجه پس گرفته نمي‌‏شود.
وي، در خصوص ميزان استقبال از سيم كارت‌‏هاي ديگر با بيان اين كه در حال حاضر در بازار تلفن همراه تاليا قوي‌‏تر از ايرانسل است خاطرنشان كرد: ميزان تقاضاي اين سيم كارت‌‏ها و نيز سيم كارت‌‏هاي اپراتور اول در بازار افزايش يافته است.
يكي ديگر از فروشندگان سيم كارت‌‏هاي ايرانسل نيز با اشاره به كاهش ميزان تقاضاي اين سيم كارت‌‏ها در بازار، تاكيد كرد: افزايش تعرفه هزينه مكالمه با سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، عدم آنتن دهي در برخي مناطق، ورود سيم كارت‌‏هاي اعتباري دولتي و تاليا از جمله دلايل كاهش ميزان تقاضاي سيم كارت هاي ايرانسل است.

CD-RW
14-05-2007, 14:39
masoudboy
ذکر منبع نکردی

Dr.Dolfin
14-05-2007, 16:56
اگه اسم و مدل گوشیت رو مینوشتی خیلی بهتر بود ولی به هر حال این نکات رو رعایت کن
توی گوشی های سونی اریکسون حتما باید کانکشن برنامه های جاوا رو روی کانکشنی که به اینترنت وصل میشی تنظیم کنی
توی سامسونگ هم باید حتما دسترسی به اینترنت برنامه های جاوا رو مثل GPRS خود گوشی تنظیم کنی
حالا اگه بازهم کار نکرد , اسم و مدل گوشیت رو بده برات در میآرم چه بلایی سرش بیاری .

مدل گوشی 3250 نوکیا هست.در ضمن پسوردم رو هم درست میزنم.ممنونم اگه کمک کنید

pedram_behrang
14-05-2007, 17:05
تهران مشکلی نیست نه اس ام اس مشکل داره نه ام ام اس نه چی پی ار اس و نه تماس گرفتن مشکل نداره
اما دولتی ها واسه تماس گرفتم مثل همیشه مشکل دارن
صدای خراب
مشکلات رومینگ
بر قرار نشدن تماس
دروغ های شاخدار
گرفتن پول اجباری از مشتری

من دو تا از آشنايانم ايرانسل دارن. هميشه براي تماس گرفتن با اونها مشكل دارن. Network Busy يكي از متداول‌ترين پيغام‌هايي كه شبكه مي‌ده در تهران. بعضي وقت‌ها مي‌گه: "شماره مورد نظر در شبكه موجود نيست"!

براي هر بار تماس حداقل بايد سه بار تماس بگيرم.

اين‌ها مشكله ديگه.

مي‌دونم كه ايرانسل رو خيلي قبول داري، ولي وقتي مشكلي هست، نگو كه نيست.

vahooli
14-05-2007, 17:35
masoudboy
ذکر منبع نکردی

نوشته تو متنش دیگه ایلنا !

pedram_behrang
14-05-2007, 17:42
منبع خبر ايلنا است كه تاليا‌نيوز هم اون رو تكرار كرده.

لينك: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیرضا خارجی
14-05-2007, 19:03
من دو تا از آشنايانم ايرانسل دارن. هميشه براي تماس گرفتن با اونها مشكل دارن. Network Busy يكي از متداول‌ترين پيغام‌هايي كه شبكه مي‌ده در تهران. بعضي وقت‌ها مي‌گه: "شماره مورد نظر در شبكه موجود نيست"!

اين‌ها مشكله ديگه.

این هیچ ربطی به ایرانسل نداره
شما از هر جای تهران بخوای تماس بگیری به یه مشکل خاص بر میخوری
شماره های منطقه ما 3360 3388 3389 هستش
با 3360 مشکلی نداره
با 3388 نمیدونم
با 3389 کمی مشکل داره
912 کاملا مشخص خودش مشکل داره
اما چیزی که که فهمیدم اینه که مراکز مخابراتی که ترافیکه بالایی دارن تماس گرفتن با اونها با ایرانسل مشکله این بر میگرده به شرکت مخابرات که همیشه مشکل داره
مخابرات تلفن خط سابتش مشکل داره چه برسه به مبایلش
جند روزیه که وقتی با خطوط خط سابت یا 912 با من تماس میگیرن بعضی وقتها صدا نمیره اونور ولی با ایرانسل که تماس دریافت میکنم مشکلی نیست

emprator_kochak
14-05-2007, 23:36

اين‌ها مشكله ديگه.

این مشکل ایرانسل نیست چون شبکه مخابرات شلوغه نه ایرانسل!

uspharshad
14-05-2007, 23:58
با 3360 مشکلی نداره
با 3388 نمیدونم
با 3389 کمی مشکل داره
اما چیزی که که فهمیدم اینه که مراکز مخابراتی که ترافیکه بالایی دارن تماس گرفتن با اونها با ایرانسل مشکله این بر میگرده به شرکت مخابرات که همیشه مشکل داره
جند روزیه که وقتی با خطوط خط سابت یا 912 با من تماس میگیرن بعضی وقتها صدا نمیره اونور ولی با ایرانسل که تماس دریافت میکنم مشکلی نیست

اينجا كه حساب كتاب نداره ...اگر فردا در ايرانسل رو هم تخته كنند بعد ايرانسل تعطيل شه(خدا اون روز را نياره كه خيلي غم انگيزه :31: ) باز هم موبايلتو روشن ميكني صبح به صبح آنتنش كه خاليه رو نگاه ميكني و ميگي خوب اين ربطي به ايرانسل نداره تقصير مخابراته ؟؟؟؟؟؟؟:27: :27: :31:
يا فرداش ميري تو صف سيم كارت دولتي كه حداقل راحت ميشه باهاش كار كرد؟؟؟؟؟؟:38: :16:
پس به بقيه دوستان كه با ايرانسل مشكل دارند حق بده از اين كه سرويس و آينده ايرانسل نا پايدار هست نگران باشند...

Maziar_69
15-05-2007, 00:15
اينجا كه حساب كتاب نداره ...اگر فردا در ايرانسل رو هم تخته كنند بعد ايرانسل تعطيل شه(خدا اون روز را نياره كه خيلي غم انگيزه :31: ) باز هم موبايلتو روشن ميكني صبح به صبح آنتنش كه خاليه رو نگاه ميكني و ميگي خوب اين ربطي به ايرانسل نداره تقصير مخابراته ؟؟؟؟؟؟؟:27: :27: :31:
يا فرداش ميري تو صف سيم كارت دولتي كه حداقل راحت ميشه باهاش كار كرد؟؟؟؟؟؟:38: :16:
پس به بقيه دوستان كه با ايرانسل مشكل دارند حق بده از اين كه سرويس و آينده ايرانسل نا پايدار هست نگران باشند...

من به شما حق میدم. چون در حال حاضر تالیا و tci در کل کشور یه جور سرویس میدن ولی ایرانسل تو جاهایی مثل تبریز و مشهد و نقاطی از تهران عالیه ولی تو بقیه ی مناطق اصلا خوب نیست مثل اصفهان و شیراز

Maziar_69
15-05-2007, 00:20
از همه جا تو این تاپیک هست به جز از شمال. شمالی هام بیان بگن اونجا ایرانسل چطوره؟

Ebrahim202003
15-05-2007, 00:51
دمشون گرم ، واقعا چه پي گير و چه مشتيه اين ايرانسل ، بچه ها هر كي مشكل داره به cs@mtnirancell.ir

ميل بزنه و ببينه كه چه جوري دارن كار مي كنن . بازم دمشون گرم . به زودي زود مي تركونه :46:

من تا حالا 2 بار ميل زدم و از وضعيت آنتن منطقمون 5 ، ( شهران ) گفتم و عجيب سريع دارن پي گيري مي كنن ، اين جواب يكي

از Head Office هاي ايرانسل است به من :

Subject: FW: poosheshe tehran
Date: Mon, 14 May 2007
From: "Alireza Alikhani fard [ MTNIrancell - Head Office ]" <alireza.al@mtnirancell.ir> Add to Address Book Add Mobile Alert
To: ebrahim202003@yahoo.com

Dear Mr. Ebrahim

Marahele fanni ra barayetan ersal kardam, lotfan elam konid vaziyat e antendehi taghyeeri karde ya kheyr, va yek bar ham dar tarikhe 21 May ke BTS e jaded nasb khahad shod, vaziyat ra gozaresh konid.

Ba tashakor

Alireza

Hi,

For the below sites:

T1146. Problem with the landlord in T1209 which is TRS hub for T1146. Being resolved currently.

T1424. Construction works ready for TI. TI delivery done and TI to be started.

T1420. Will be ready for telecom installations 20th May.

T1065. Site has been stopped by authorities. We need this general municipality permit etc to continue.

So those sites will be integrated in the order above. Will be included in to R-O plan when closing the date of integration.

BR,
B

TempesT
15-05-2007, 01:13
منم ایمیل زدم که تو تبریز ایرانسل با تلفن ثابت مشکلی داره وقتی از خطوط ثابت به ایرانسل زنگ میزنی موقع حرف زدن صدا برگست داده میشه به طرف ایرانسل.
2روز بعدش بهم زنگ زدن و بعد از کلی تشکر ازم کی ها و چه موقعه ها این مشکل به وجود میاد و پرسید. الانم کلا حل شده:46:

دستش طلا ایرانشل و واقعا میترکونه و خواهد ترکونددددددددددددد:31:

علیرضا خارجی
15-05-2007, 02:16
میدونی من هیج جای دنیا ندیدم که اپراتوری که بیشتر از یک میلیون مشترم داره درش تخته شه اوکی؟
من به شما دوستانه میگم فعلا هوای ایرانسل رو داشته باشید نزارین این تی سی ای به ایرانسل سوزن بزنه من میگم به این شرکت از خود راضی که از پول مردوم ساخته شده و رئیس این شرکت فکر میکنه داره به این مردم لطف میکنه یه اپراتور نفتی داده که همیشه مشکل داشته و داره و برای همیشه میمونه مشکلاتش سره مردم منت میزاره میگه ما یارانه دادیم روی مکالمات .سخنانی از مسئولین مخابرات...
( غلامي با اشاره به اينكه كميته مربوط به واگذاري شركت مخابرات معتقد است: مشتركان از نرخ‌هاي سوبسيد استفاده كرده‌اند بنابراين از ارزش زماني پولشان نيز استفاده لازم را به عمل آورد‌ه‌اند، تاكيد كرد: اگر كسي در اين زمينه معترض باشد، سپرده آن را به نرخ روز ارزيابي و نرخ مكالمات را نيز محاسبه مي‌كنند. با اين وجود مشخص مي‌شود كه مخابرات طلبكار مي‌شود يا مشترك موردنظر.
معاون سازمان خصوصي‌سازي با بيان اين مطلب كه در گذشته سيم‌كارت داراي ارزش بود، خاطرنشان كرد: در حال حاضر سيم‌كارت نرخش به‌جايي رسيده كه با نرخ سپرده يكي شده است؛ حال اگر كسي سپرده خود را تبديل به سهم كند، برگه سهم است كه افزايش يا كاهش نرخ پيدا مي‌كند و تا زماني كه سيم‌كارت‌ها قيمت روزشان در بازار با قيمت‌هاي سپرده‌ها يكي نمي‌شد، نمي‌توانستيم اين كار را انجام دهيم اما در حال حاضر اين كار امكان‌پذير شده است.
غلامي‌ سه هزار و 800 ميليارد تومان را ميزان وديعه مشتركان تلفن در دست مخابرات دانست و گفت: قيمت دارايي‌هاي مخابرات 13 هزار ميليارد تومان است كه بدهي آنها چهار هزار ميليارد و 9 هزار ميليارد تومان نيز ارزش صاحبان سهام خواهد بود. اين ارزش شامل سرمايه مخابرات و حقوق عمومي‌ بوده بنابراين به طور كلي، سه هزار و 800 ميليارد تومان مجموعه دارايي‌هايي است كه در صورت توافق به سهام تبديل خواهد شد. )
من بازم میگم از ایرانسل بهتر توی ایران پیدا نمیشه

cao-cao
15-05-2007, 07:00
اقا ترا خدا کمکم کنید اس ام اس های من دلیورت نمیشه زنگ میزنم اپراتور میگه مشکل شبکس الان 3 هفته هستش من نمیدونم میرسه یا نه باید چیکار کنم مسج سنترم عوض کردم 1420 گذاشتم فرقی نکرد دوباره بر گردوندم 1400
اونایی که میگن ایرانسل عالیه
بابا مخابرات که حداقل دلیورت که میده

H A M A S
15-05-2007, 07:53
متاسفانه به محض اینکه سرویس Gprs مخابرات فعال بشه ایرانسل سرویس 3g رو راه اندازی میکنه
حالا بازهم برید به هوای Gprs سیم کارتهای دولتی خودتون رو الاف کنید

اگر راه بندازه چي ميشه!!! شما که ايرانسل بهتر از ما ميشناسيد آيا شريک ايرانسل (MTN) اصليت يک شرکت انگليسي است که در افريقاي جنوبي ثبت شده؟ و چرا شرکت MTN جايگزين شرکت ترکسل در مناقصه اپراطور دوم شد؟

mehdi_vsgh
15-05-2007, 08:29
آقایون و خانومایی که از سیم کارتهای دولتی طرفداری میکنید!!

دیروز هرچی میخواستم به دوستم که کرج بود و سیم کارت دولتی داره با تلفن ثابت تماس بگیرم یه خانومه میفرمود:
در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد......

حالا بازم بگین که سیم کارت دولتی خوبه.... این درحالیه که مخابرات ادعا داره که تمام کشور را تحت پوشش قرار داده!!!

mehdi_vsgh
15-05-2007, 08:29
راستی علیرضا خارجی اس ام اسهایی که دیروز فرستادم به دستت رسید؟؟؟

CD-RW
15-05-2007, 08:46

دیروز هرچی میخواستم به دوستم که کرج بود و سیم کارت دولتی داره با تلفن ثابت تماس بگیرم یه خانومه میفرمود:

حالا بازم بگین که سیم کارت دولتی خوبه.... این درحالیه که مخابرات ادعا داره که تمام کشور را تحت پوشش قرار داده!!!

فقط به این خاطره که بیش از ظرفیت سیم کارت فروخته

CD-RW
15-05-2007, 08:47
اگر راه بندازه چي ميشه!!! شما که ايرانسل بهتر از ما ميشناسيد آيا شريک ايرانسل (mtn) اصليت يک شرکت انگليسي است که در افريقاي جنوبي ثبت شده؟ و چرا شرکت Mtn جايگزين شرکت ترکسل در مناقصه اپراطور دوم شد؟

بحث رو سیاسی نکنی بهتره , اصلا به ما چه که کی از کجا اومده , اگه سرویس خوب میخوایی , خب اومده و تمام

emprator_kochak
15-05-2007, 09:36
میگم Cd-rw جون کار اصلی شما در ام تی ایرانسل چیه؟
(اگه دوست داشتی جواب بده)

علیرضا خارجی
15-05-2007, 10:12
راستی علیرضا خارجی اس ام اسهایی که دیروز فرستادم به دستت رسید؟؟؟
سلام جیگر اره رسید اس ام اس ها من چطور؟
آخریش این بود سلام هموطن. ایا میدانید با خاموش کردن لامپ در هنگامه...
من دیروز برام زیاد اس ام اس اومد مجبور شدم اینباکسمو خالی کنم
مرسی از اس ام اس هات

H A M A S
15-05-2007, 10:17

همين الان که دارم اين مطالب رو مينويسم به يکي از دوستام تو مشهد زنگ زدم صداش بشدت اعواج داشت

علیرضا خارجی
15-05-2007, 10:17
اقا ترا خدا کمکم کنید اس ام اس های من دلیورت نمیشه زنگ میزنم اپراتور میگه مشکل شبکس الان 3 هفته هستش من نمیدونم میرسه یا نه باید چیکار کنم مسج سنترم عوض کردم 1420 گذاشتم فرقی نکرد دوباره بر گردوندم 1400
اونایی که میگن ایرانسل عالیه
بابا مخابرات که حداقل دلیورت که میده
اقا دلیوری من و برادرم مشکل نداره یه بار گوشیتو عوض کن ببین مشکلت حل میشه
باز که از تی سی ای تعریف کردی؟
آخه تی سی ای چیزی واسه تعریف نداره بعد از 11 سال
6 ماه دیگه ایرانسل میترکونه

علیرضا خارجی
15-05-2007, 10:19
همين الان که دارم اين مطالب رو مينويسم به يکي از دوستام تو مشهد زنگ زدم صداش بشدت اعواج داشت
خوب به چی زنگ زدی؟
از کدوم خط به کدوم خط؟

H A M A S
15-05-2007, 10:21
بحث رو سیاسی نکنی بهتره , اصلا به ما چه که کی از کجا اومده , اگه سرویس خوب میخوایی , خب اومده و تمام
چه ربطي مسايل سياسي داره اين تاپيک مال ايرانسل هست پس بايد همه چيز رو درباره اون بدونيم -خب بگو نميدونم براي چي شرکت ام تي ان جايگزين شرکت ترکسل شد

علیرضا خارجی
15-05-2007, 10:47
چه ربطي مسايل سياسي داره اين تاپيک مال ايرانسل هست پس بايد همه چيز رو درباره اون بدونيم -خب بگو نميدونم براي چي شرکت ام تي ان جايگزين شرکت ترکسل شد
واسه اینه که روابط ایران و ترکیه چند وقتیه کیشمیشی شده
بحث سره این موضوع بدرد کسی نمیخوره

H A M A S
15-05-2007, 11:01
خوب به چی زنگ زدی؟
از کدوم خط به کدوم خط؟

از ثابت به دولتي هه اينم حاصل 13 سال کار مخابرات واقعا ايرانسل مظلوم واقع شده

CD-RW
15-05-2007, 11:30

در تاریخ 291182 كنسرسیوم ایرانسل متشکل از شرکت ترکسل کشور ترکیه ، شرکت ‏صنایع الکترونیک ایران (صاایران) متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و بنیاد ‏مستضعفان و جانبازان به عنوان برنده‌ مزایده‌ انتخاب اپراتور دوم تلفن همراه کشور و عرضه ‏سیم کارت های 120 هزار تومانی (که بعدها با تصمیم مجلس به 150 هزار تومان افزایش ‏پیدا کرد) اعلام شد.در این راستا كنسرسیوم آسیای جنوب شرقی به عنوان شریك ‏خارجی این شركت معرفی گردید كه باید اقداماتی را از جمله ثبت شركت و واریز ‏ضمانت‌نامه 300 میلیون یورویی حق امتیاز طرح به انجام می‌رساند.‏

در متن قرارداد اولیه و مقررات این مزایده بندی وجود داشت كه از سوی وزارت ارتباطات و ‏فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و طرفین حاضر در مزایده به امضا رسیده بود و بر ‏اساس آن وزارت ارتباطات حق داشت قبل از به پایان رسیدن فرآیند مزایده آن را تغییر داده ‏و یا بلکل ملغی كند. زمان پایان اعتبار این شرط واریز مبلغ 300 میلیون یورو بعنوان ‏ضمانتنامه بانکی برنده مزایده اعلام شده بود اما در نهایت با وجود عدم واریز مبلغ مذكور ‏هیچگاه مزایده از سوی وزارت ارتباطات باطل نشد. تا اینكه مباحث مربوط به ایرادات و ‏نگرانی های امنیتی و حقوقی مجلسیون به مزایده فوق مطرح شد که در نهایت منجر به ‏مصوبه‌ جنجالی مجلس و تغییر میزان سهام طرف‌های داخلی و خارجی این كنسرسیوم ‏شد که وزارت ارتباطات با ابلاغ مصوبه‌ مجلس به شركت ایرانسل برای انتخاب شریك ‏خارجی خود فرصت داد .‏

از نظر وزارت ارتباطات شریك خارجی همان كنسرسیوم آسیای جنوب شرقی به شمار ‏می‌آمد و چندین مرتبه از طرف وزارت ‏ICT‏ و شركت ایرانسل برای واریز مبلغ از سوی ‏ایرانسل فرصت تعیین شد اما هرگز ترکها نسبت به واریز این پول اقدام نكردند.‏

نهایتا وزارت ارتباطات ، برای ایرانسل چندین بازه زمانی تعیین كرد فرصت اول در تاریخ ‏‏26584 و برای به ثبت رساندن شركت ایران سل تعیین شد كه این كار صورت گرفت اما ‏فرصت دوم تا تاریخ 13684 بود تا تركسل به عنوان سهام دار خارجی و مالک حداكثر 49 ‏درصد از سهام شركت ایرانسل نسبت به امضای تفاهم‌نامه‌ سهامداران اقدام و اصل آن را ‏به تایید مدیرعامل برگزیده شرکت ایرانسل و مجری طرح رسانده و به سازمان تنظیم ‏مقررات کشور ارایه كند. همچنین ضمانت نامه‌ بانكی باید به طرفیت وزارت ارتباطات و به ‏منظور تضمین پرداخت مبلغ 300 میلیون یورو حق امتیاز و صدور پروانه‌ و سایر وجوه قانونی ‏برای شركت ایرانسل تامین و به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات کشور ارایه کند.‏

بر طبق همین تصمیم چنانچه در پایان این مهلت یعنی 136 84 تركسل به تعهدات خود ‏عمل نكرد سهامدار خارجی ، برنده‌ دوم مزایده اعلام خواهد شد كه می‌بایست اقداماتی ‏كه از سوی ایرانسل به انجام می‌رسید ، انجام دهد و این كار نیز بر اساس مجوز شورای ‏عالی اقتصاد صورت ‌گرفت.‏

بنا بر این گزارش، نهایتا مبلغ حق امتیاز باید تا تاریخ 30884 به خزانه واریز و برندگان ‏مزایده رسما كار خود را آغاز میکردند در غیر این صورت مزایده ابطال میشد.‏

باوجودی كه برای وزارت ارتباطات تفاوتی نمی‌كرد كه پول از سوی ‏MTN‏ (اپراتور تلفن ‏همراه آفریقای جنوبی که پس از ترکسل بیشترین امتیاز را در این مناقصه کسب کرده ‏بود) ویا تركسل واریز شود بارها و در مراحل مختلف برای طرف ترك فرصت گذاشته شد، ‏در این راستا تركسل اعلام كرد كه پول را واریز كرده است اما مسؤولان وزارت ‏ICT‏ اعلام ‏کردند كه تركسل به حساب این وزارتخانه پولی واریز نكرده و فقط در یكی از بانك‌های ‏ایرانی موجودی خود را اعلام داشته!‏

بحث امتیاز فنی مزایده‌ اپراتور دوم به گونه‌ای بود كه هر چهار شركت حاضر در مزایده از ‏امتیاز فنی مناسب برخوردار بودند كه اتفاقا ‏MTN‏ آفریقای جنوبی با 90 امتیاز دارای رتبه‌ ‏اول بود. همچنین لازم به یادآوری است كه ارزیابی فنی توسط اتحادیه‌ی جهانی مخابرات، ‏كنسرسیوم مشاور وزارت ارتباطات و مشاور داخلی انجام گرفته بود،بنابراین چنانچه طرف ‏ترك نیز در مزایده حضور نمی‌یافت از نظر فنی ایرادی به طرفین وارد نبود با این اوصاف و با ‏توجه به این‌كه وزارت ارتباطات حداقل در چند مرحله برای شركت ترك فرصت گذاشته بود ‏دقیقا مشخص نیست كه چرا هر بار كار به نوعی به تعویق انداخته می‌شد .‏

نهایتا در اول تیر 84 دکتر معصوم فردیس مدیر پروژه اپراتور دوم تلفن همراه در وزارت ‏ICT‏ ‏طی مصاحبه ای با خبرگزاری رویترز رسما اعلام کرد مذاکره با ‏MTN‏ بعنوان جانشین ‏ترکسل آغاز شده و دیگر ترکسل براى حضور در ایرانسل شانسى ندارد.‏

یازده روز بعد مسعود مقدس رئیس وقت هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در جمع ‏خبرنگاران از تعیین تکلیف اپراتور دوم خبر داد و گفت اعضای داخلی و خارجی ‏كنسرسیوم ایران‌‏سل سرانجام امروز به توافق رسیده و تركیب هیات مدیره كنسرسیوم را ‏مشخص کردند.‏

پانزدهم مهر 84 مدیر ارشد ‏MTN‏ در ایران طی مصاحبه ای از واریز مبلغ حق امتیاز پروژه ‏توسط ‏MTN ‎‏ خبرداد و گفت مذاكرات ما با طرف ایرانی روند ونتایج بسیار خوبی داشته ‏است و طی این جلسات توانستیم كلیات پروژه‌ اپراتور دوم تلفن همراه را نهایی كنیم. ‏كریس كیلووان هماهنگ كننده ومدیر ارشد ‏MTN‏ در ایران در خصوص قرارداد شركت ‏MTN‏ ‏و طرفین ایرانی گفتكلیات قرارداد نهایی شده وتنها چند مورد جزیی باقی مانده است ‏كه در تلاش هستیم تا هفته‌ آینده این موارد جزیی را نیز نهایی كنیم‌، تا همه چیز تا ‏تاریخی كه دكتر سلیمانی مشخص كرده است، آماده شود.در همان گفتگو هماهنگ ‏كننده ومدیر ارشد ‏MTN‏ در ایران اعلام کرده بود که طی هفته‌ گذشته مبلغ گارانتی 300 ‏میلیون یورویی را به بانك ملی ایران واریز كرده‌ایم تا كار روال قانونی خود را طی كرده ‏باشد.‏

فردای آن روز دکتر ابراهیم محمودزاده مدیرعامل صاایران و عضو هیأت موسس ایرانسل ‏اعلام کرد دیگر راجع به ترك سل صحبتی نمی كنیم .چرا كه بحث ترك سل مرده و تمام ‏شده است. وی تاکید کرده بود ایرانسل دیگر راجع به ترك سل اظهارنظر نخواهد كرد و ‏هر چه بوده قبلا اعلام كرده است و دیگر نیازی به بازكردن بحث ترك سل در ایران نمی ‏بیند. و نهم آذر 84 آغاز مرحله‌‏ عملیاتی پروژه اپراتور دوم تلفن همراه از سوی وزارت ‏ارتباطات و فناوری اطلاعات به شركت ایران‌‏سل ابلاغ شد و طبق زمان بندی مورد تعهد ‏ایرانسل 9 ماه از این زمان میبایست بعد سیم كارت 150 هزار تومانی در اختیار مردم قرار ‏گیرد.و این بار باز مدیرعامل صاایران بود که از برگزاری اولین جلسه‌‏ رسمی قانونی و دقیق ‏شركای این شركت برای پیشبرد راهكارهای اجرایی و تعیین اعضای شركت خبر داد که ‏طی آن مهندس دزفولی مدیر عامل شرکت صنایع مخابرات صاایران به سمت مدیر عامل و ‏محمد مخبر معاون بنیاد مستضعفان نیز به عنوان نایب رییس هیات مدیره ایران‌‏سل انتخاب ‏شده بود.‏

علیرغم اعتراضات ترکسل به روند مناقصه و طرح شکایت این شرکت در دادگاههای ‏داخلی و خارجی شفافیت مزایده نیز از دیگر نكات مورد توجه بود چراکه پس از اعلام ‏تركسل به عنوان برنده‌ ‏مزایده‌ اپراتور دوم تلفن همراه، وزیر مخابرات آفریقای جنوبی رسما ‏طی نامه‌ای از وزارت ‏ICT‏ ایران تشكر كرده و اعلام كرده بود این مزایده از شفاف‌ترین ‏مزایده‌هایی است كه در آن حضور ‏داشته وی در این نامه هم‌چنین علاقه‌مندی خود را ‏برای حضور در سایر پروژه‌های ‏مخابراتی ایران اعلام كرد.‏
از طرفی دیگر مدیرعامل كنسرسیوم ، اوراسكام بالی روسیه هم طی ‏نامه‌ای به وزارت ‏ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران اعلام كرد كه مزایده‌ اپراتور دوم تلفن همراه ‏از بهترین و ‏شفاف‌ترین مزایده‌ها در تاریخ این كشور می‌باشد كه با مقرراتی روشن و ‏مكاتباتی منظم ‏و مطابق زمان صورت پذیرفت .‏وی همچنین نتیجه‌ مزایده را موفقیت بزرگی برای وزارت ‏ارتباطات، دولت خاتمی‌، و مردم ‏كشور دانسته بود.

لینک منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موضوع رو زیاد شلوغ نکن , به ما چه که MTN از کجا اومده یا اینکه قضایای پشت پرده ای بوده

H A M A S
15-05-2007, 12:35
در تاریخ 291182 كنسرسیوم ایرانسل متشکل از شرکت ترکسل کشور ترکیه ، شرکت ‏صنایع الکترونیک ایران (صاایران) متعلق به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و بنیاد ‏مستضعفان و جانبازان به عنوان برنده‌ مزایده‌ انتخاب اپراتور دوم تلفن همراه کشور و عرضه ‏سیم کارت های 120 هزار تومانی (که بعدها با تصمیم مجلس به 150 هزار تومان افزایش ‏پیدا کرد) اعلام شد.در این راستا كنسرسیوم آسیای جنوب شرقی به عنوان شریك ‏خارجی این شركت معرفی گردید كه باید اقداماتی را از جمله ثبت شركت و واریز ‏ضمانت‌نامه 300 میلیون یورویی حق امتیاز طرح به انجام می‌رساند.‏

در متن قرارداد اولیه و مقررات این مزایده بندی وجود داشت كه از سوی وزارت ارتباطات و ‏فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و طرفین حاضر در مزایده به امضا رسیده بود و بر ‏اساس آن وزارت ارتباطات حق داشت قبل از به پایان رسیدن فرآیند مزایده آن را تغییر داده ‏و یا بلکل ملغی كند. زمان پایان اعتبار این شرط واریز مبلغ 300 میلیون یورو بعنوان ‏ضمانتنامه بانکی برنده مزایده اعلام شده بود اما در نهایت با وجود عدم واریز مبلغ مذكور ‏هیچگاه مزایده از سوی وزارت ارتباطات باطل نشد. تا اینكه مباحث مربوط به ایرادات و ‏نگرانی های امنیتی و حقوقی مجلسیون به مزایده فوق مطرح شد که در نهایت منجر به ‏مصوبه‌ جنجالی مجلس و تغییر میزان سهام طرف‌های داخلی و خارجی این كنسرسیوم ‏شد که وزارت ارتباطات با ابلاغ مصوبه‌ مجلس به شركت ایرانسل برای انتخاب شریك ‏خارجی خود فرصت داد .‏

از نظر وزارت ارتباطات شریك خارجی همان كنسرسیوم آسیای جنوب شرقی به شمار ‏می‌آمد و چندین مرتبه از طرف وزارت ‏ICT‏ و شركت ایرانسل برای واریز مبلغ از سوی ‏ایرانسل فرصت تعیین شد اما هرگز ترکها نسبت به واریز این پول اقدام نكردند.‏

نهایتا وزارت ارتباطات ، برای ایرانسل چندین بازه زمانی تعیین كرد فرصت اول در تاریخ ‏‏26584 و برای به ثبت رساندن شركت ایران سل تعیین شد كه این كار صورت گرفت اما ‏فرصت دوم تا تاریخ 13684 بود تا تركسل به عنوان سهام دار خارجی و مالک حداكثر 49 ‏درصد از سهام شركت ایرانسل نسبت به امضای تفاهم‌نامه‌ سهامداران اقدام و اصل آن را ‏به تایید مدیرعامل برگزیده شرکت ایرانسل و مجری طرح رسانده و به سازمان تنظیم ‏مقررات کشور ارایه كند. همچنین ضمانت نامه‌ بانكی باید به طرفیت وزارت ارتباطات و به ‏منظور تضمین پرداخت مبلغ 300 میلیون یورو حق امتیاز و صدور پروانه‌ و سایر وجوه قانونی ‏برای شركت ایرانسل تامین و به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات کشور ارایه کند.‏

بر طبق همین تصمیم چنانچه در پایان این مهلت یعنی 136 84 تركسل به تعهدات خود ‏عمل نكرد سهامدار خارجی ، برنده‌ دوم مزایده اعلام خواهد شد كه می‌بایست اقداماتی ‏كه از سوی ایرانسل به انجام می‌رسید ، انجام دهد و این كار نیز بر اساس مجوز شورای ‏عالی اقتصاد صورت ‌گرفت.‏

بنا بر این گزارش، نهایتا مبلغ حق امتیاز باید تا تاریخ 30884 به خزانه واریز و برندگان ‏مزایده رسما كار خود را آغاز میکردند در غیر این صورت مزایده ابطال میشد.‏

باوجودی كه برای وزارت ارتباطات تفاوتی نمی‌كرد كه پول از سوی ‏MTN‏ (اپراتور تلفن ‏همراه آفریقای جنوبی که پس از ترکسل بیشترین امتیاز را در این مناقصه کسب کرده ‏بود) ویا تركسل واریز شود بارها و در مراحل مختلف برای طرف ترك فرصت گذاشته شد، ‏در این راستا تركسل اعلام كرد كه پول را واریز كرده است اما مسؤولان وزارت ‏ICT‏ اعلام ‏کردند كه تركسل به حساب این وزارتخانه پولی واریز نكرده و فقط در یكی از بانك‌های ‏ایرانی موجودی خود را اعلام داشته!‏

بحث امتیاز فنی مزایده‌ اپراتور دوم به گونه‌ای بود كه هر چهار شركت حاضر در مزایده از ‏امتیاز فنی مناسب برخوردار بودند كه اتفاقا ‏MTN‏ آفریقای جنوبی با 90 امتیاز دارای رتبه‌ ‏اول بود. همچنین لازم به یادآوری است كه ارزیابی فنی توسط اتحادیه‌ی جهانی مخابرات، ‏كنسرسیوم مشاور وزارت ارتباطات و مشاور داخلی انجام گرفته بود،بنابراین چنانچه طرف ‏ترك نیز در مزایده حضور نمی‌یافت از نظر فنی ایرادی به طرفین وارد نبود با این اوصاف و با ‏توجه به این‌كه وزارت ارتباطات حداقل در چند مرحله برای شركت ترك فرصت گذاشته بود ‏دقیقا مشخص نیست كه چرا هر بار كار به نوعی به تعویق انداخته می‌شد .‏

نهایتا در اول تیر 84 دکتر معصوم فردیس مدیر پروژه اپراتور دوم تلفن همراه در وزارت ‏ICT‏ ‏طی مصاحبه ای با خبرگزاری رویترز رسما اعلام کرد مذاکره با ‏MTN‏ بعنوان جانشین ‏ترکسل آغاز شده و دیگر ترکسل براى حضور در ایرانسل شانسى ندارد.‏

یازده روز بعد مسعود مقدس رئیس وقت هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران در جمع ‏خبرنگاران از تعیین تکلیف اپراتور دوم خبر داد و گفت اعضای داخلی و خارجی ‏كنسرسیوم ایران‌‏سل سرانجام امروز به توافق رسیده و تركیب هیات مدیره كنسرسیوم را ‏مشخص کردند.‏

پانزدهم مهر 84 مدیر ارشد ‏MTN‏ در ایران طی مصاحبه ای از واریز مبلغ حق امتیاز پروژه ‏توسط ‏MTN ‎‏ خبرداد و گفت مذاكرات ما با طرف ایرانی روند ونتایج بسیار خوبی داشته ‏است و طی این جلسات توانستیم كلیات پروژه‌ اپراتور دوم تلفن همراه را نهایی كنیم. ‏كریس كیلووان هماهنگ كننده ومدیر ارشد ‏MTN‏ در ایران در خصوص قرارداد شركت ‏MTN‏ ‏و طرفین ایرانی گفتكلیات قرارداد نهایی شده وتنها چند مورد جزیی باقی مانده است ‏كه در تلاش هستیم تا هفته‌ آینده این موارد جزیی را نیز نهایی كنیم‌، تا همه چیز تا ‏تاریخی كه دكتر سلیمانی مشخص كرده است، آماده شود.در همان گفتگو هماهنگ ‏كننده ومدیر ارشد ‏MTN‏ در ایران اعلام کرده بود که طی هفته‌ گذشته مبلغ گارانتی 300 ‏میلیون یورویی را به بانك ملی ایران واریز كرده‌ایم تا كار روال قانونی خود را طی كرده ‏باشد.‏

فردای آن روز دکتر ابراهیم محمودزاده مدیرعامل صاایران و عضو هیأت موسس ایرانسل ‏اعلام کرد دیگر راجع به ترك سل صحبتی نمی كنیم .چرا كه بحث ترك سل مرده و تمام ‏شده است. وی تاکید کرده بود ایرانسل دیگر راجع به ترك سل اظهارنظر نخواهد كرد و ‏هر چه بوده قبلا اعلام كرده است و دیگر نیازی به بازكردن بحث ترك سل در ایران نمی ‏بیند. و نهم آذر 84 آغاز مرحله‌‏ عملیاتی پروژه اپراتور دوم تلفن همراه از سوی وزارت ‏ارتباطات و فناوری اطلاعات به شركت ایران‌‏سل ابلاغ شد و طبق زمان بندی مورد تعهد ‏ایرانسل 9 ماه از این زمان میبایست بعد سیم كارت 150 هزار تومانی در اختیار مردم قرار ‏گیرد.و این بار باز مدیرعامل صاایران بود که از برگزاری اولین جلسه‌‏ رسمی قانونی و دقیق ‏شركای این شركت برای پیشبرد راهكارهای اجرایی و تعیین اعضای شركت خبر داد که ‏طی آن مهندس دزفولی مدیر عامل شرکت صنایع مخابرات صاایران به سمت مدیر عامل و ‏محمد مخبر معاون بنیاد مستضعفان نیز به عنوان نایب رییس هیات مدیره ایران‌‏سل انتخاب ‏شده بود.‏

علیرغم اعتراضات ترکسل به روند مناقصه و طرح شکایت این شرکت در دادگاههای ‏داخلی و خارجی شفافیت مزایده نیز از دیگر نكات مورد توجه بود چراکه پس از اعلام ‏تركسل به عنوان برنده‌ ‏مزایده‌ اپراتور دوم تلفن همراه، وزیر مخابرات آفریقای جنوبی رسما ‏طی نامه‌ای از وزارت ‏ICT‏ ایران تشكر كرده و اعلام كرده بود این مزایده از شفاف‌ترین ‏مزایده‌هایی است كه در آن حضور ‏داشته وی در این نامه هم‌چنین علاقه‌مندی خود را ‏برای حضور در سایر پروژه‌های ‏مخابراتی ایران اعلام كرد.‏
از طرفی دیگر مدیرعامل كنسرسیوم ، اوراسكام بالی روسیه هم طی ‏نامه‌ای به وزارت ‏ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران اعلام كرد كه مزایده‌ اپراتور دوم تلفن همراه ‏از بهترین و ‏شفاف‌ترین مزایده‌ها در تاریخ این كشور می‌باشد كه با مقرراتی روشن و ‏مكاتباتی منظم ‏و مطابق زمان صورت پذیرفت .‏وی همچنین نتیجه‌ مزایده را موفقیت بزرگی برای وزارت ‏ارتباطات، دولت خاتمی‌، و مردم ‏كشور دانسته بود.

لینک منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موضوع رو زیاد شلوغ نکن , به ما چه که MTN از کجا اومده یا اینکه قضایای پشت پرده ای بوده
از پاسخ هات ممنونم

علیرضا خارجی
15-05-2007, 14:53
ITanalyze.ir – سازمان بازرسي كل كشور نحوه محاسبات شركت ارتباطات سيار را بررسي مي كند.
سازمان بازرسي كل كشور در پي نحوه محاسبه مكالمات مشتركان شركت ارتباطات سيار در مكالمه با مشتركان اپراتور دوم (ايرانسل) طي نامه اي خطاب به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات اقدام به پيگيري اين موضوع كرده است.
بر اساس اين گزارش روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور اقدام شركت ارتباطات سيار را در نحوه محاسبه هزينه مشتركانش در تماس با اپراتور دوم فاقد محمل قانوني دانسته است. چرا كه شركت ارتباطات سيار از آغاز به كار ايرانسل هزينه تماس مشتركان خود با اين اپراتور را بر اساس تعرفه بين شهري محاسبه مي كرده است.
شركت ارتباطات سيار در توجيه علت اين گونه محاسبه تماس با مشتركان ايرانسل،‌ عدم امكان شناسايي محل استقرار مشترك ايرانسل اعلام كرده بوده و به همين علت سقف محاسبات يعني مبلغ مكالمه بين شهري را براي مشتركان خود در نظر مي گرفت.
اين در حالي است كه بر اساس اظهارات روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور حدود 70 درصد تماس ها از سوي مشتركان ارتباطات سيار و مخابرات با مشتركان ايرانسل درون شهري و تنها 30 درصد از تماس ها برون شهري بوده اند.
روابط عمومي سازمان بازرسي كل كشور در گفت گوي خود با شبكه راديويي پيام اتخاذ چنين رويه اي را از سوي اپراتور دولتي نوعي فشار به بخش خصوصي و حقوق مردم دانست و افزود: طي نامه اي كه به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات كه همزمان رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي هستند،‌از ايشان خواسته اي تا هر چه سريعتر در جلسه اي به اين موضوع رسيدگي كرده و در نهايت نيز مابه التفاوت پولي را كه از مشتركان ارتباطات سيار و مخابرات از اين بابت دريافت شده است را در قبوض بعدي ايشان لحاظ كرده و از حساب ايشان خارج كنند.
اين اظهارات در حالي مطرح مي شود كه روز دوشنبه وفا غفاريان معاون وزير ارتباطات در پاسخ به پرسشي مبني بر اين كه آيا برنامه‌اي براي بازگرداندن اضافه پرداخت مشتركان اپراتور اول كه در طي اين مدت با مشتركان ايرانسل تماس برقرار كرده‌اند و براي آن‌ها نرخ بين شهري محاسبه شده است، داريد، گفت: امكان محاسبه‌ي نرخ مكالمات مشتركان اپراتور اول به ايرانسل را نداريم كه بتوانيم تشخيص دهيم كدام‌ يك از مشتركان تماس‌هاي شهري داشته‌اند و كدام‌ يك ارتباط بين شهري برقرار كرده‌اند تا اضافه پرداخت تماس‌هاي آن‌ها را پس بدهيم، چرا كه اگر مي‌توانستيم تفاوت شهري و بين شهري را تشخيص دهيم ديگر به مشكل برنمي‌خوريم كه بخواهيم تمام مكالمات را بين شهري در نظر بگيريم.
اگرچه شركت مخابرات خود نيز متوجه بروز چنين اشكالي در نحوه محاسباتش شده و طي درخواستي به كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درباره‌ي سرانجام محاسبه‌ي تعرفه‌ي مكالمات مشتركان اپراتور اول تلفن همراه در تماس با مشتركان ايرانسل كه قرار بود نرخ متوسطي در اين زمينه مورد توافق قرار بگيرد و جايگزين تعرفه‌ي بين شهري 760 ريال شوداعلام كرده اين تعرفه، 625 ريال معادل نرخ ثانيه‌يي تماس از ايرانسل است، به نظر مي‌آيد با توجه به كار كارشناسي كه در اين زمينه انجام شده به زودي در كميسيون تنظيم مقررات تصويب و ابلاغ شود.
بر اساس اين گزارش روزنامه جهان صنعت طي روزهاي گذشته گزارش هاي متعددي مبني بر موارد مشكوك در قبوض ارتباطات سيار منتشر كرده بود كه احتمال مي رود با پيگيري سازمان بازرسي كل كشور به نتيجه برسد.

pedram_behrang
15-05-2007, 15:04
با 3360 مشکلی نداره
با 3388 نمیدونم
با 3389 کمی مشکل داره

عليرضاي خارجي، دوست گرامي،

اگه شما اين‌طوري به حمايتت از ايرانسل ادامه بدي و عده‌اي ديگه‌اي هم مثل تو فكر كنن اون‌وقت تو سال 1396 يه اپراتور داريم مثل اپراتور اول، با سرعت رشد مورچه‌اي!

يه نكته بذار برات روشن كنم، وقتي صد‌ها هزار نفر استفاده كننده كه نه بسياري‌شون اصلاً از نظر تكنيكي آگاهي خاصي ندارن و بعضي‌هاشون شايد اصلاً سواد ندارن، موبايل رو مي‌خرن تا با اون با بستگانشون صحبت كنن، كاري ندارن كه مخابرات مسووله، يا شبكه زيرساخت مسووله يا دولت مسووله!

وقتي اپراتوري سرويسي رو ارايه مي‌كنه و سيم‌كارتي رو مي‌فروشه. اين اپراتور مسوول ارايه خدمات با كيفيت خوب به استفاده‌كننده‌گانش هست. مسووله كه بره با مسوولين مخابرات كل‌كل كنه تا امكانات لازم رو بهش بدن تا سرويسش رو خوب ارايه كنه.

نه اين‌كه با فروش يك ميليون خط سيم‌كارت درآمدي حدود 90 ميليارد تومان به جيب بزنه و بعد بشينه و دردسر شبكه ناكاملش رو مردم بيچاره بكشن.

ازت خواهش مي‌كنم، نقد رو با ديدگاه بي‌طرفانه بررسي كن. چون اگر سرويس اين اپراتور درست بشه به نفع همه از جمله خود تو هست.

pedram_behrang
15-05-2007, 15:05
این مشکل ایرانسل نیست چون شبکه مخابرات شلوغه نه ایرانسل!

دوست عزيز اگه مشكل ايرانسل نيست و شبكه مخابرات شلوغه، پس چرا من با خط تاليام مشكلي ندارم؟

pedram_behrang
15-05-2007, 15:09
دمشون گرم ، واقعا چه پي گير و چه مشتيه اين ايرانسل ، بچه ها هر كي مشكل داره به cs@mtnirancell.ir

ميل بزنه و ببينه كه چه جوري دارن كار مي كنن . بازم دمشون گرم . به زودي زود مي تركونه :46:

من تا حالا 2 بار ميل زدم و از وضعيت آنتن منطقمون 5 ، ( شهران ) گفتم و عجيب سريع دارن پي گيري مي كنن ، اين جواب يكي

از Head Office هاي ايرانسل است به من :

Subject: FW: poosheshe tehran
Date: Mon, 14 May 2007
From: "Alireza Alikhani fard [ MTNIrancell - Head Office ]" <alireza.al@mtnirancell.ir> Add to Address Book Add Mobile Alert
To: ebrahim202003@yahoo.com

Dear Mr. Ebrahim

Marahele fanni ra barayetan ersal kardam, lotfan elam konid vaziyat e antendehi taghyeeri karde ya kheyr, va yek bar ham dar tarikhe 21 May ke BTS e jaded nasb khahad shod, vaziyat ra gozaresh konid.

Ba tashakor

Alireza

Hi,

For the below sites:

T1146. Problem with the landlord in T1209 which is TRS hub for T1146. Being resolved currently.

T1424. Construction works ready for TI. TI delivery done and TI to be started.

T1420. Will be ready for telecom installations 20th May.

T1065. Site has been stopped by authorities. We need this general municipality permit etc to continue.

So those sites will be integrated in the order above. Will be included in to R-O plan when closing the date of integration.

BR,
B

جسارته سوال مي‌كنم، ولي واقعاً كل اين اطلاعات رو ايرانسل به شما داد؟

علیرضا خارجی
15-05-2007, 15:14
سلام نقشه تهران عوض شده مخصوصا بین آزادگان و بعثت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedram_behrang
15-05-2007, 15:17
میدونی من هیج جای دنیا ندیدم که اپراتوری که بیشتر از یک میلیون مشترم داره درش تخته شه اوکی؟
من به شما دوستانه میگم فعلا هوای ایرانسل رو داشته باشید نزارین این تی سی ای به ایرانسل سوزن بزنه من میگم به این شرکت از خود راضی که از پول مردوم ساخته شده و رئیس این شرکت فکر میکنه داره به این مردم لطف میکنه یه اپراتور نفتی داده که همیشه مشکل داشته و داره و برای همیشه میمونه مشکلاتش سره مردم منت میزاره میگه ما یارانه دادیم روی مکالمات.
من بازم میگم از ایرانسل بهتر توی ایران پیدا نمیشه

عليرضا با حرفت در مورد تخته شدن تا حدودي موافقم، يك.

دو، فكر مي‌كني اگه دفاع بي‌مورد از ايرانسل بكنيم، به معني انتقاد از اپراتور دولتي هست؟ اگه از ايرانسل انتقاد نشه، ايراد‌هاي اون گرفته نشه و به حال خودش رها شه، دقيقاً چيزي خواهد شد كه شما دوست ندارين اون بشه.

به اين دقت كه نقد به معناي رد نيست، اگه ايراد چيزي رو بگي، هدفت بهتر شدن اونه، نه از بين رفتنش.

vahooli
15-05-2007, 15:19
موضوع رو زیاد شلوغ نکن , به ما چه که Mtn از کجا اومده یا اینکه قضایای پشت پرده ای بوده

همین به ما چه هاست که مارا به این وضع رسونده !

دلیل اصلی رد ترکسل وجود سهام داران یهودی در ترکسل بود.تمامی اون قضایاها هم داستانند.

vahooli
15-05-2007, 15:25

دو، فكر مي‌كني اگه دفاع بي‌مورد از ايرانسل بكنيم، به معني انتقاد از اپراتور دولتي هست؟ اگه از ايرانسل انتقاد نشه، ايراد‌هاي اون گرفته نشه و به حال خودش رها شه، دقيقاً چيزي خواهد شد كه شما دوست ندارين اون بشه.

به اين دقت كه نقد به معناي رد نيست، اگه ايراد چيزي رو بگي، هدفت بهتر شدن اونه، نه از بين رفتنش.

دوست من آخه اینجا انتقاد کردن چه دردیا دوا میکنه؟ آخه کدوم مسئول میاد اینجارا بخونه؟ اگه واقعا می خواین انتقاد کنین باید به گوششون برسونین.مثلا یه نامه بنویسی همه هم امضا میکنیم یا هر جور موثر دیگه!

pedram_behrang
15-05-2007, 15:32
دوست من آخه اینجا انتقاد کردن چه دردیا دوا میکنه؟ آخه کدوم مسئول میاد اینجارا بخونه؟ اگه واقعا می خواین انتقاد کنین باید به گوششون برسونین.مثلا یه نامه بنویسی همه هم امضا میکنیم یا هر جور موثر دیگه!

دوست اصفهاني من كه لهجه‌ي شيرين اصفهاني توي نوشته‌هات هم معلومه :20:

به مسوولين چي كار داريم كه بخونن يا نه؟ ما انجمني هستيم، از افراد گوناگون با نظرات مختلف، از جاهاي مختلف ايران در سنين و شغل‌هاي متفاوت، ما اين فضا رو داريم تا نظراتمون رو براي هم بيان كنيم و از هم ياد بگيريم.

وجدان جمعي براي يك انجمن خيلي مهم‌تر از توجه مسوولين هست.

CD-RW
15-05-2007, 15:56
همین به ما چه هاست که مارا به این وضع رسونده !

دلیل اصلی رد ترکسل وجود سهام داران یهودی در ترکسل بود.تمامی اون قضایاها هم داستانند.

میتونی اینطوری فکر کنی ( شاید درست باشه ) ولی این رو هم بدون که توی نوکیا و خود ام تی ان هم سهامدار یهودی داریم .
موضوع این نیست که سرمون رو بکنیم زیر برف
موضوع اینه که کلا شبکه ایرانسل نقد بشه نه شرکای ایرانسل
اگه مشکلات سیستمی داره به طریقی رفع بشه نه اینکه مشکلات سیاسیشو رفع کنیم
اگه قراره که هرچیزی که گیرمون بیاد تا اون نا کجاآبادش رو بفهمیم چه خبره , یه چیزهایی میبینی که امیدت از دولت که هیچ از دنیا قطع میشه .
پس یه جاهایی ندونستن برای بهتر زندگی کردن خوبه .

pedram_behrang
15-05-2007, 16:18
میتونی اینطوری فکر کنی ( شاید درست باشه ) ولی این رو هم بدون که توی نوکیا و خود ام تی ان هم سهامدار یهودی داریم .
موضوع این نیست که سرمون رو بکنیم زیر برف
موضوع اینه که کلا شبکه ایرانسل نقد بشه نه شرکای ایرانسل
اگه مشکلات سیستمی داره به طریقی رفع بشه نه اینکه مشکلات سیاسیشو رفع کنیم
اگه قراره که هرچیزی که گیرمون بیاد تا اون نا کجاآبادش رو بفهمیم چه خبره , یه چیزهایی میبینی که امیدت از دولت که هیچ از دنیا قطع میشه .
پس یه جاهایی ندونستن برای بهتر زندگی کردن خوبه .

در مورد اين‌كه تاريخچه اين اپراتور چي هست و چگونه به وجود اومده، همه مي‌تونن با يه جست‌جوي ساده كلي اطلاعات در اين مورد به دست بيارن كه تركسل چرا از ايران رفت. ممكنه همون‌طور كه مي‌گي: اين موضوع بحث ما نباشه.

ولي در يك مورد باهات موافق نيستم. اون هم اينه كه "ندونستن براي بهتر زندگي كردن خوبه". تمام دليل اين كه من و تو اين‌جا هستيم و مي‌نويسيم، اين‌كه وب وجود داره، اينترنت وجود داره يا اصولاً‌ علم وجود داره به‌خاطر اشتياق بي‌وقفه انسان به همه چيز رو دونستنه.

از اون‌جايي كه اين يه بحث فلسفيه، بيشتر عميق نمي‌شم و همين جا قطعش مي‌كنم. فقط خواستم نظرم رو بگم.

علیرضا خارجی
15-05-2007, 17:11

عزیزم من که نگفتم انتقاد نکنید.
من خودم دیروز یک ایمیل برای برای روشن شدن انکه من نممیتونم اس ام اس از سایت های خارجی دریافت کنم فرستادم که متن ایمیل من اینه
------------

با عرض سلام واحترام

کلماتی که برروی گوشی شما می افتد نشان دهنده نام آنتنی می باشد که خط شما در ان لحظه به آن متصل مي باشد و در مورد رد وبدل نشدن صدا ممکن است که به دلیل ضعف انتن دهی

ویا ترافیک شبکه باشد که با بهبود وضعیت انتن دهی این مشکل نیز برطرف می گردد در رابطه با عدم دریافت پیام کوتاه از خارج کشور لطفا بفرمایید از چه کشوری نمی توانید

SMS دریافت کنید ؟ ایا ارسال و دریافت از سایر کشورها برای شما ممکن است ؟ با پاسخ به این سوالات ما را در حل مشکل خود یاری دهید

باتشکر

Customer Service

MTN IRANCELL

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{59779936-016D-44B5-8B51-5CDB3FDFBFD8}mid://00000008/!x-usc:cid:image001.jpg@01C796ED.6A825390

From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]

Sent: 2007/05/15 02:54

ق.ظ

To: Customer Service
Subject:

سلام مشکل در کیانشهر

سلام من ساکن کیانشهر هستم و در اینجا من مشکل انتن دهیدارم
روی گوشیم اسم منطقه ما رو به اسم توسکا مینویسه
در صورتی که ما در کیانشهر هستیم البته بعضی وقتها به اسم صالحی میزنه ولی زیاد پایه دار نیست
اما من اطلاع دارم که دکل شما در محل ما نصب شده اینطوری که معلومه خاموشه و یا اینکه فعال نیست اگر اینطوری هست کی فعال میشه؟
و در بعضی از مناطق کیانشهر به طور کل آنتن نمیده
و مشکلی هم در رابطه با تماس از تی سی ای یا خط ثابت هست که بعضیوقتها برای باره اول یا صدای من نمیره یا صدای هر دو به هم نمیرسه

و من اس ام اس نمیتونم از سایتهای خارجی دریافت کنم من در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ثبت نام کردم ولی اس ام اس این سایت که حاوی کد فعال کننده هست دستم نرسید اما به تی سی ای که فرستاتم به راحتی رسید
-------------
بعضی از دوستان میان میگن اس ام اس دلیور نمیشه ایرانسل بدرد نمیخوره
اصفهان تا وقتی که شبکه افتتاح نشه مشکل داره اما بعضیها مدام میگن ایرانسل بدرد نمیخوره بریم تالیا بخریم یا تی سی ای
اصفهانی ها باید اعتراض کنند چرا شبکه در اصفهان تکمیل نمیشه نه اینکه قبل از افتتاح رفتن سیم کارت خریدن بعد الان میکن چرا کار نمیکنه

ایرانسل از این ناراحت نیست که چرا سیم کارتهای من در اصفهان فروش رفت براش اهمیتی نداره چون طبق قانون فروش رسمی نداره در اصفهان کسانی که سیم کارت میفروشن در اصفهان رسمی نیستن

ایرانسل سیستم پاسخگو دارد نه انتقال دهنده مشکلات
شما اگر از ایرانسل بپرسید چرا برام قبض نمیاد ایرانسل به شما میگه میتونید از سیستم e-care استفاده کنید و یا اس ام اس برای شما مشخص میکنه که چقدر بدهی دارید
اما تی سی ای به شما میگه: (اینکه قبضها دست مشترک نمیرسه مشکل ما نیست مشکل شرکت پسته) حالا خط قطع میشه برای وصل مجدد پول بده
اما این مشخصه که وقتی من برای کسی نامه پست میکنم رسید نامه دسته من هست من باید پیگیری کنم نه طرف گیرنده

کسانی که از ایرانسل ایراد میگیرن برای اولین مشکل مطلب بر ضد ایرانسل مینویسن حتی شاید برای یک تماس ناموفق
------------
خسته شدو بس که نوشتم:31:
از نظر من تو این تابیک CD_RW میانه رو ترین فرده
و من مدافع ترین شخسیت ایرانسل در این تابیک

علیرضا خارجی
15-05-2007, 17:23
معاون نظارت و مديريت شبكه‌ي ارتباطات سيار درباره‌ي كيفيت مكالمات شبكه‌ي اپراتور اول تلفن همراه گفت: در شرايط فعلي كيفيت مكالمات در حالت مطلوب بوده و مشكلي وجود ندارد،--"این قسمت گوش کنید بعد 13 سال"-- (اما اگر موردي در شبكه مشاهده شود به جريان عمليات توسعه‌ي سايت‌ها در شبكه به ويژه در شهر تهران برمي‌گردد و در شرايط فعلي اجتناب‌ناپذير است.)

محمدحسين فلاح اصغري در گفت‌وگو با ایسنا درباره‌ي وضعيت سرويس Vms (صندوق پيام صوتي) اپراتور اول تلفن همراه اظهار كرد: در حال حاضر سرويس Vms در حالت طبيعي قرار داشته و اختلالي در آن وجود ندارد.

او با اشاره به اين كه بيش از 200 هزار مشترك بر روي Vms اپراتور اول فعال هستند، ‌گفت: اين سرويس در شرايط فعلي براي 800 هزار مشترك تعريف شده است اما اگر تعداد متقاضيان آن در آينده بيشتر شود ظرفيت اين سرويس را توسعه خواهيم داد.

او درباره‌ي اين كه چرا سرويس Vms با استقبال چنداني مواجه نشده است، گفت: به نظر مي‌رسد براي افزايش مشتركان جهت استفاده از Vms بايد اطلاع‌رساني بيش‌تر انجام دهيم.

معاون نظارت و مديريت شبكه‌ي ارتباطات سيار در پايان خاطر نشان كرد: در هفته‌ي گذشته از تاريخ 15 ارديبهشت ماه تا 22 ارديبهشت‌ماه 327 هزار Sms ارسال شده كه از اين تعداد 270 هزار Sms آن با موفقيت به مقصد رسيده است.
(یعنی 57 هزار اس ام اس نرسیده)

cao-cao
15-05-2007, 19:45
اقا دلیوری من و برادرم مشکل نداره یه بار گوشیتو عوض کن ببین مشکلت حل میشه
باز که از تی سی ای تعریف کردی؟
آخه تی سی ای چیزی واسه تعریف نداره بعد از 11 سال
6 ماه دیگه ایرانسل میترکونه

من نگفتم کدوم بهتر کدوم بد تر
گفتم اون حداقل دلیوری میده
دوست من ......من امتحان کردم نشد در ضمن مگه میشه همین 3 هفته پیش یکی دادم دلیورت ولی بعدیاش دیگه تعطیل تا .......:10:

علیرضا خارجی
15-05-2007, 21:21
من نگفتم کدوم بهتر کدوم بد تر
گفتم اون حداقل دلیوری میده
دوست من ......من امتحان کردم نشد در ضمن مگه میشه همین 3 هفته پیش یکی دادم دلیورت ولی بعدیاش دیگه تعطیل تا .......:10:
چندتا چیز میتونه باشه نه صبر کن اول به پرسم
به تی سی ای که میزنی دلیوری نمیده؟
به ایرانسل میزنی دلیوری نمیده؟
اصلا اس ام اس تو به طرف میرسه دلیوری نمیده؟
با هر دوش مشکل داری
یا در کل با ایرانسل مشکل داری؟ (شوخی):31:

masoudboy
15-05-2007, 21:28
دوستانی که می گویند ایرانسل در اصفهان فروش رسمی نداره باید بدونند این یک دروغ خیلی بزرگ از طرف ایرانسل هست . شما فقط کافیه یکسری به مراکز موبایل اصفهان(احمدآباد و فردوسی و نشاط ) بزنید تا تبلیغات و تابلوهای نصب شده و جملاتی که از قبیل ایرانسل در اصفهان فعال شد و ... که از طرف خود ایرانسل به فروشنده ها داده شده را ببنید و تقریبا همه فروشگاه ها هم از این تبلیغات دارند . اگر فروش نداره پس این فروشگاه ها سیم کارت ایرانسل و تابلوهای تبلیغاتی آن را از کجا می آورند !!!!؟ حتما خودشون درست می کنند !!!؟
اینها فقط دورغ و چرندیاتی از طرف ایرانسل هست که مثلا کار کثیف خودش را توجیج کنه ... یک چیز جالب دیگه اولین جاهایی که ایرانسل پوشش داد همین مراکر موبایل بود و اطرف آنها ... مثلا در خیابان فردوسی فقط وقتی شما اطراف موبایل فروشهای این خیابان می شدید آنتن ایرانسل فول و عالی می شد در حالی که به هیچ عنوان در هیچ کجا دیگر این خیابان و اطراف آن ایرانسل آنتن نمیده . ایرانسل فقط به یک چیز فکر می کنه و آن پول و سرکیسه کردن مشتری هست و هیچ احترامی برای مصرف کننده قایل نیست .

Ebrahim202003
15-05-2007, 22:00
جسارته سوال مي‌كنم، ولي واقعاً كل اين اطلاعات رو ايرانسل به شما داد؟

بله عزيز من ، تازه كامل تر از اين بود من خلاصه اش كردم . :46:

شك داري مي توني امتحان كني => cs@mtnirancell.ir

---------------------------------------------------------------------------------
only MTNIrancell

علیرضا خارجی
15-05-2007, 22:14
دوستانی که می گویند ایرانسل در اصفهان فروش رسمی نداره باید بدونند این یک دروغ خیلی بزرگ از طرف ایرانسل هست . شما فقط کافیه یکسری به مراکز موبایل اصفهان(احمدآباد و فردوسی و نشاط ) بزنید تا تبلیغات و تابلوهای نصب شده و جملاتی که از قبیل ایرانسل در اصفهان فعال شد و ... که از طرف خود ایرانسل به فروشنده ها داده شده را ببنید و تقریبا همه فروشگاه ها هم از این تبلیغات دارند . اگر فروش نداره پس این فروشگاه ها سیم کارت ایرانسل و تابلوهای تبلیغاتی آن را از کجا می آورند !!!!؟ حتما خودشون درست می کنند !!!؟
اینها فقط دورغ و چرندیاتی از طرف ایرانسل هست که مثلا کار کثیف خودش را توجیج کنه ... یک چیز جالب دیگه اولین جاهایی که ایرانسل پوشش داد همین مراکر موبایل بود و اطرف آنها ... مثلا در خیابان فردوسی فقط وقتی شما اطراف موبایل فروشهای این خیابان می شدید آنتن ایرانسل فول و عالی می شد در حالی که به هیچ عنوان در هیچ کجا دیگر این خیابان و اطراف آن ایرانسل آنتن نمیده . ایرانسل فقط به یک چیز فکر می کنه و آن پول و سرکیسه کردن مشتری هست و هیچ احترامی برای مصرف کننده قایل نیست .
صبر کن منم بهت برسم...
تراکتهای تبلیغاتی و یا تابلوهای تبلیغاتی رو ملاک میدونی؟
نمی دونم شاید شرکت تاحالا ندیدی من شرکتهایی رو دیدم قبل از اینکه شروع به فعایت کنند تبلیغات وسیعی رو انجام میدن
خریدن سیم کارت ایرانسل در تهران که دارم میبینم از آب خوردن هم راحت تره
اگه کسی جمهوری رفت پاساز علاالدین ط2 میبینه که خریدن یک سیمکارت ایرانسل حتی از اب خوردن هم راحت تره
اونجا یک میز گزاشتن بیرون و پوره تراکت که میتونی هرچقدر دلت خواست برداری و میتونی خودت ثبت نام کنی برای خرید خودتم مهر میزنی و تمام
و هر کسی در تهران میتونه نمایندگی فروش بگیره که خیلی آسونه مثل ابه خوردن
تا موقعی که ایرانسل نمایندگی اصلی شو در اصفهان را اندازی نکرده به طور قانونی نمیشه اعتراض کرد

علیرضا خارجی
15-05-2007, 22:21
بله عزيز من ، تازه كامل تر از اين بود من خلاصه اش كردم . :46:

شك داري مي توني امتحان كني => cs@mtnirancell.ir

---------------------------------------------------------------------------------
only MTNIrancell
ابراهیم از کی تاحالا تو که اونوری بودی؟؟؟؟؟؟:10:
فقط موتورولا با سیم کارت ایرانسل:8:

Ebrahim202003
15-05-2007, 22:27
ابراهیم از کی تاحالا تو که اونوری بودی؟؟؟؟؟؟:10:
فقط موتورولا با سیم کارت ایرانسل:8:

من كي اونوري بودم ، فقط يه بار پست زدم كه دليورد ها قاتي كرده كه اونم به زودي حل ميشه

چرا الكي حرف تو دهن آدم ميذاري ؟ :20:

------------------------------------------------------
only MTNIrancell

masoudboy
15-05-2007, 22:59
صبر کن منم بهت برسم...
تراکتهای تبلیغاتی و یا تابلوهای تبلیغاتی رو ملاک میدونی؟
نمی دونم شاید شرکت تاحالا ندیدی من شرکتهایی رو دیدم قبل از اینکه شروع به فعایت کنند تبلیغات وسیعی رو انجام میدن
خریدن سیم کارت ایرانسل در تهران که دارم میبینم از آب خوردن هم راحت تره
اگه کسی جمهوری رفت پاساز علاالدین ط2 میبینه که خریدن یک سیمکارت ایرانسل حتی از اب خوردن هم راحت تره
اونجا یک میز گزاشتن بیرون و پوره تراکت که میتونی هرچقدر دلت خواست برداری و میتونی خودت ثبت نام کنی برای خرید خودتم مهر میزنی و تمام
و هر کسی در تهران میتونه نمایندگی فروش بگیره که خیلی آسونه مثل ابه خوردن
تا موقعی که ایرانسل نمایندگی اصلی شو در اصفهان را اندازی نکرده به طور قانونی نمیشه اعتراض کرد

شما داری در رابطه با شرکتی صحبت می کنی که قرار هست سیم کارت دست میدم بده ... من دوست دارم وقتی سیم کارت می خرم و آن روی گوشی می اندازم حداقل در شهری که زندگی می کنم به خوبی آنتن بده و همه جا من را در دسترس قرار بده ... شما یعنی میگی این فروشگاه ها خودشون میرن سیم کارت از واسطه می خرند و می فروشند در حالی که اصلا اینطور نیست و همه آنها از خود ایرانسل سیم کارت را می گیرند و می فروشند در حالی که شبکه تکمیل و آماده خدمات نیست . خیلی از مردم اینجا فکر می کنند ایرانسل واقعا همین هست و همین طور آنتن میده چون داره سیم کارت می فروشه ... آنها فقط ایرانسل را می شناسند و بس و می گویند اگر شبکه آماده نیست پس چرا داره سیم کارت می فروشه ... اگر این فروشگاه ها غیرقانونی سیم کارت می فروشند چرا ایرانسل جلوی آنها را نمی گیره که اسمش بین مردم خراب نشه ؟؟!! مگر قرار نبود تا پایان سال 85 کلیه مراکز استانها تحت پوشش قرار بگیره ؟؟؟ پس چرا هنوز با اینکه 2 ماه از سال جدید می گذره هنوز این کار صورت نگرفته ؟؟؟ چرا ایرانسل اگر نمی تونه کاری را انجام بده قول و وعده دروغ به مردم میده ؟؟؟؟؟!!!!!

cao-cao
15-05-2007, 23:05
چندتا چیز میتونه باشه نه صبر کن اول به پرسم
به تی سی ای که میزنی دلیوری نمیده؟
به ایرانسل میزنی دلیوری نمیده؟
اصلا اس ام اس تو به طرف میرسه دلیوری نمیده؟
با هر دوش مشکل داری
یا در کل با ایرانسل مشکل داری؟ (شوخی):31:

سلام
نه ببین اصلا دلیورت نمیشه مهم نیست برا کی میفرستم برا هرکی میفرستم این مسله هست چه ایرانسل چه تالیا و چه دولتی همه میرسند ولی دلیوری نمیشه بعضی مواقع هم بعد از چند بار سند فیلت میفرسته:10:

Ebrahim202003
15-05-2007, 23:07
بچه ها تو يه جا ( تو يكي از فروم هاي يه سايت ديگه يادم نمياد چي بود) خونده بودم كه درحال حاضر tci تو تهران

1240 و خورده اي (دقيق يادم نيست) دكل داره ، :27: در مقابل ايرانسل در حال حاضر 260 - 270 دكل داره كه قراره

90 تا 100 تا ديگه به اون اضافه شه كه تهران زير پوشش كامل بره :46: البته از يه كارمند ايرانسل اين رو شنيده بود

حالا شما چه نظري داريد ؟ كسي اطلاع دقيقي داره ؟ اين آمار چقدر به واقعيت نزديكه ؟

----------------------------------------------------------
only MTNIrancell

vahooli
15-05-2007, 23:37
دوست اصفهاني من كه لهجه‌ي شيرين اصفهاني توي نوشته‌هات هم معلومه :20:

به مسوولين چي كار داريم كه بخونن يا نه؟ ما انجمني هستيم، از افراد گوناگون با نظرات مختلف، از جاهاي مختلف ايران در سنين و شغل‌هاي متفاوت، ما اين فضا رو داريم تا نظراتمون رو براي هم بيان كنيم و از هم ياد بگيريم.

وجدان جمعي براي يك انجمن خيلي مهم‌تر از توجه مسوولين هست.

جدی لحجم قشنگه ؟!:27: خوب چرا سعی نکنیم به گوششون برسونیم؟ ما اینجا فقط خودمونا و یه عده دیگه را داریم حرص می دیم در حالیکه شاید از بیشتر مشکلا مسئولین خبر نداشته باشن! بهتر نیست یه کاری کنیم که به گوششون بربسونیم؟

علیرضا خارجی
15-05-2007, 23:44
شما داری در رابطه با شرکتی صحبت می کنی که قرار هست سیم کارت دست میدم بده ... من دوست دارم وقتی سیم کارت می خرم و آن روی گوشی می اندازم حداقل در شهری که زندگی می کنم به خوبی آنتن بده و همه جا من را در دسترس قرار بده ... شما یعنی میگی این فروشگاه ها خودشون میرن سیم کارت از واسطه می خرند و می فروشند در حالی که اصلا اینطور نیست و همه آنها از خود ایرانسل سیم کارت را می گیرند و می فروشند در حالی که شبکه تکمیل و آماده خدمات نیست . خیلی از مردم اینجا فکر می کنند ایرانسل واقعا همین هست و همین طور آنتن میده چون داره سیم کارت می فروشه ... آنها فقط ایرانسل را می شناسند و بس و می گویند اگر شبکه آماده نیست پس چرا داره سیم کارت می فروشه ... اگر این فروشگاه ها غیرقانونی سیم کارت می فروشند چرا ایرانسل جلوی آنها را نمی گیره که اسمش بین مردم خراب نشه ؟؟!! مگر قرار نبود تا پایان سال 85 کلیه مراکز استانها تحت پوشش قرار بگیره ؟؟؟ پس چرا هنوز با اینکه 2 ماه از سال جدید می گذره هنوز این کار صورت نگرفته ؟؟؟ چرا ایرانسل اگر نمی تونه کاری را انجام بده قول و وعده دروغ به مردم میده ؟؟؟؟؟!!!!!
(اگر این فروشگاه ها غیرقانونی سیم کارت می فروشند چرا ایرانسل جلوی آنها را نمی گیره که اسمش بین مردم خراب نشه ؟؟!!)
من قبلا در این مورد توضیح دادم
اگر سیمکارتی در اصفهان به فروش میرسه به صورت رسمی نیست
ایرانسل مشکلات نصب بی تی اس در اصفهان داره در این مورد در پست های قبلیم توضیح دادم

علیرضا خارجی
16-05-2007, 00:00
بچه ها تو يه جا ( تو يكي از فروم هاي يه سايت ديگه يادم نمياد چي بود) خونده بودم كه درحال حاضر tci تو تهران

1240 و خورده اي (دقيق يادم نيست) دكل داره ، :27: در مقابل ايرانسل در حال حاضر 260 - 270 دكل داره كه قراره

90 تا 100 تا ديگه به اون اضافه شه كه تهران زير پوشش كامل بره :46: البته از يه كارمند ايرانسل اين رو شنيده بود

حالا شما چه نظري داريد ؟ كسي اطلاع دقيقي داره ؟ اين آمار چقدر به واقعيت نزديكه ؟

----------------------------------------------------------
only MTNIrancell
شاید این راست باشه ولی...
ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و تی سی ای از فرکانس 900 که جدیدا" داره دکلهای 1800 هم نصب میکنه
در مورد GSM-900 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از 890MHz تا ۹۱۵MHZ
پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از 935MHz تا ۹۶۰MHz

در مورد GSM-1800 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از ۱۷۱۰MHz تا ۱۷۸۵MHz
پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از ۱۸۰۵MHz تا ۱۸۸۰MHz می باشد

در GSM-900 كل پهناي باند چه در ارسال و چه در دريافت به 124 كانال تقسيم مي شود و
در GSM-1800 كل پهناي باند به ۳۷۴كانال تقسيم مي شود.

و چون تعداد مشترکین ایرانسل در حاله حاضر کمتر از تی سی ای هست همین تعداد دکل برای تمام مشترکین فعلیش کافیه

vahooli
16-05-2007, 00:36
در مورد فروش سیم کارت ایرانسل توی اصفهان یه موردی هست که بهتره بگم تا آقا مسعود و علیرضا دعواشون نشده ! این اطلاعات کاملا درسته .

شرکت ایرانسل خودش در اصفهان به طور رسمی فروش سیم کارت نکرده . قضیه از این قراره که یک شرکت که توی اسمش پویا داره ( باور کنین درست یادم نیست ) خودش را به نوعی نماینده ایرنسل کرده ! یعنی اومده تیزرها و سیم کارت های ایرانسل را خریده و به بیشتر خط فروشا داده. این در حالیه که هنوز نمایندگی رسمی ایرانسل آدم از در دیوارش آویزونه ! من یه بار دم یه ایرانسل فروشه اسم این شرکت را دیدم و زنگ زدم.یه خانومی برداشت من در مورد سیم کارت ها پرسیدم اون ازم پرسید شما خونتون کجاست تا من نزدیکترین فروشگاهها بهتون بگم !
میشه اینطور نتیجه گرفت که ایرانسل خودش اقدام به فروش نکرده و این کار توسط واسطه انجام شده که حالا این کار توسط خود ایرانسل بوده یا سو استفاده اون شرکت خدا می دونه.

CD-RW
16-05-2007, 08:26
شاید این راست باشه ولی...
ایرانسل از فرکانس 1800 استفاده میکنه و تی سی ای از فرکانس 900 که جدیدا" داره دکلهای 1800 هم نصب میکنه
در مورد GSM-900 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از 890MHz تا ۹۱۵MHZ
پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از 935MHz تا ۹۶۰MHz

در مورد GSM-1800 پهناي باند در دريافت (UPLINK) از ۱۷۱۰MHz تا ۱۷۸۵MHz
پهناي باند در ارسال(DOWNLINK) از ۱۸۰۵MHz تا ۱۸۸۰MHz می باشد

در GSM-900 كل پهناي باند چه در ارسال و چه در دريافت به 124 كانال تقسيم مي شود و
در GSM-1800 كل پهناي باند به ۳۷۴كانال تقسيم مي شود.

و چون تعداد مشترکین ایرانسل در حاله حاضر کمتر از تی سی ای هست همین تعداد دکل برای تمام مشترکین فعلیش کافیه

بابا دیتا بیس
بابا تکنولوژی
بابا GSM
----------------
فقط بگم به جز این فرکانسهایی که گفتی یه کد گذاری دیجیتالی هم اضافه میشه که ظرفیت شبکه رو برای اپراتورهای مختلف باز هم بالا میبره
در ضمن ایرانسل هم 900 داره و هم 1800 و اگر قرار باشه توسعه بده 1900 هم اضافه میکنه

CD-RW
16-05-2007, 08:29
در مورد فروش سیم کارت ایرانسل توی اصفهان یه موردی هست که بهتره بگم تا آقا مسعود و علیرضا دعواشون نشده ! این اطلاعات کاملا درسته .

شرکت ایرانسل خودش در اصفهان به طور رسمی فروش سیم کارت نکرده . قضیه از این قراره که یک شرکت که توی اسمش پویا داره ( باور کنین درست یادم نیست ) خودش را به نوعی نماینده ایرنسل کرده ! یعنی اومده تیزرها و سیم کارت های ایرانسل را خریده و به بیشتر خط فروشا داده. این در حالیه که هنوز نمایندگی رسمی ایرانسل آدم از در دیوارش آویزونه ! من یه بار دم یه ایرانسل فروشه اسم این شرکت را دیدم و زنگ زدم.یه خانومی برداشت من در مورد سیم کارت ها پرسیدم اون ازم پرسید شما خونتون کجاست تا من نزدیکترین فروشگاهها بهتون بگم !
میشه اینطور نتیجه گرفت که ایرانسل خودش اقدام به فروش نکرده و این کار توسط واسطه انجام شده که حالا این کار توسط خود ایرانسل بوده یا سو استفاده اون شرکت خدا می دونه.

یه سئوال : چرا فقط اصفهان اینطوریه ؟
یه سئوال دیگه : فرکانس مورد استفاده اسپادان رو کی داده ؟
یه مورد دیگه . اینجا مشهد کلیه موارد مربوط به تماس و پیام کوتاه اینجا بر طرف شده , برای من که اینطوریه
به همه شماره های موبایل میتونم مسیج بفرستم , مسیجهای تکراری برام دیگه نمیاد .

emprator_kochak
16-05-2007, 09:45
یه سئوال : چرا فقط اصفهان اینطوریه ؟
یه سئوال دیگه : فرکانس مورد استفاده اسپادان رو کی داده ؟
یه مورد دیگه . اینجا مشهد کلیه موارد مربوط به تماس و پیام کوتاه اینجا بر طرف شده , برای من که اینطوریه
به همه شماره های موبایل میتونم مسیج بفرستم , مسیجهای تکراری برام دیگه نمیاد .

یه مورد دیگه: خوش به حال مشهدیا!

Clickrast
16-05-2007, 09:47
Cd-rw شما که میگی نمی دونم تو ایرانسل یه کاره ای هستی اصفهان رو سوال کن و خبرش رو به ما بده !

H A M A S
16-05-2007, 10:44
براي کسي پيش اومده اس ام اس هاي ناقص از خطوط دولتي به ايرانسل دريافت کند
(...)

TheMohammad
16-05-2007, 19:52
براي کسي پيش اومده اس ام اس هاي ناقص از خطوط دولتي به ايرانسل دريافت کند
(...)
به ایرانسل ربط نداره !
گوشیت سونی اریکسونه ؟

TheMohammad
16-05-2007, 20:04
یه خبر جالب :

مهلت يك هفته اي به وزارت ICT براي حمايت از ايرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Maziar_69
16-05-2007, 20:49
بچه ها سریع برین تو سایت ایرانسل مناطق تحت پوشش رو ببینین !!!!

Maziar_69
16-05-2007, 20:50
شهر اصفهان تو پوشش نیست حالا باز بهش فحش بدین

علیرضا خارجی
16-05-2007, 21:17
نجف آباد کجاست؟

masoudboy
16-05-2007, 22:08
نجف آباد کجاست؟

ِیکی از شهر های استان اصفهان که تقریبا نزدیک شهر اصفهان هم هست .

علیرضا خارجی
16-05-2007, 22:44
ِیکی از شهر های استان اصفهان که تقریبا نزدیک شهر اصفهان هم هست .
اقا از اصفهان هم یه چیزی اومد توی ایرانسل خبرهای خوبی در راهه