مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
New World
19-10-2007, 23:37
شما باید طرحت رو به پایه ثانیه ای یا پایه دقیقه ای تغییر بدی، 130 یا 140 رو بگیر و 7 رو بزن، بقیه اش رو برات میگه !
.
.
.
.
یه چیزی هست، برای من از دیروز علامت EDGE رفته و GPRS معمولی نشون میده، چندجا امتحان کردم، برای شما هم اینطوری هست ؟
من كه همون Edge رو داره
اين ايرانسل نميخواد اين 3G را فعال كنه؟
آخه ما چه گناهي كرديم گوشيمون edge نداره؟:31:
nimamani
20-10-2007, 00:05
سلام.کد دریافته سرویسه gprs چیه؟
براي اعتباري : *140*3*6# ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع
براي داييمي : *130*3*6# ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
يا مدل گوشيتو رو به اين فرم براي 2225 اس ام اس كن
شركت گوشي مدل گوشي S
مثل : S Sony Ericddon K750i
S Nokia 5700
يا اگر هيچ كدوم نشد شماره IMEI گوشي رو به 2225 بفرست
pershianix
20-10-2007, 07:21
بچه ها چطور میشه فهمید که از سیمکارت اعتباری ایرانسل چقدر دیگه برام مونده؟
شماره ای چیزی داره که بفهمم؟
blackhero
20-10-2007, 07:48
بچه ها چطور میشه فهمید که از سیمکارت اعتباری ایرانسل چقدر دیگه برام مونده؟
شماره ای چیزی داره که بفهمم؟
ستاره 140 ستاره یک مربع رو شماره گیری کن دوست عزیز.
افت سرعت اينترنت در كل كشور همزمانه يا هر شهري براي خودش پهناي باند داره و ممكنه يه شهر سرعتش كم باشه و يه شهر ديگه سرعتش زياد؟
واسه من که سرعت gprs خوبه مثلا یه آهنگ 4mb رو در 25 دقیقه دانلود میکنم بلاخره روز پنجشنبه جمعه مجانی هستش دیگه :D
H M R 0 0 7
20-10-2007, 11:03
سلام دوستان اين Edge كه ميگين چيه با Gprs فرق داره؟
'گوشي من P990 و فكر كنم نداشته باشه.
سلام دوستان اين Edge كه ميگين چيه با Gprs فرق داره؟
'گوشي من P990 و فكر كنم نداشته باشه.
edge سرعت gprs رو میبره بالا و گوشی p990 هم نداره!
راستی در مورد طرح طلایی توضیح بدید...
ممنون میشم...
موفق باشید
ممنون میشم...
موفق باشید
شما که همه جا هستی یه سریم برو اینجا:46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Eshghe_door
20-10-2007, 14:10
ممنون میشم...
موفق باشید
برو اینجا گمونم یه چیزایی بفهمی
Dr.SaeiD
20-10-2007, 14:22
من كه همون Edge رو داره
من که هنوز EDGE رو ندیدم ! گوشیم هم EDGE داره .. 3250 !
نه شمال نه شرق تهران جایی رو ندیدم که EDGE باشه شما کجایی ؟
mohammad hamed
20-10-2007, 15:37
واسه من که سرعت gprs خوبه مثلا یه آهنگ 4mb رو در 25 دقیقه دانلود میکنم بلاخره روز پنجشنبه جمعه مجانی هستش دیگه :D
25 دقیقه که خیلی زیاد هست. من جمعه هفته ی پیش 4.1 مگ رو در عرض 6 دقیقه گرفتم
برای اون طرحه که به ازای هر نیم ساعت 3 دقیقه میوفته کدی لازم نیست بزنیم؟
رایگانه؟
برای اون طرحه که به ازای هر نیم ساعت 3 دقیقه میوفته کدی لازم نیست بزنیم؟
رایگانه؟
کدی لازم نیست زده بشه خودش فعال هست.
jackhammer
20-10-2007, 16:09
اين ايرانسل نميخواد اين 3G را فعال كنه؟
آخه ما چه گناهي كرديم گوشيمون edge نداره؟:31:
اووووووووووووو!
اپراتوری میاد 3G میده که حداقل یه شبکه متعادل داشته باشه!
اینا توی همین GPRS موندن!
milad_milad_milad
20-10-2007, 19:07
edge سرعت gprs رو میبره بالا و گوشی p990 هم نداره!
البته فکر کنم gprs با Edge فرق می کنه!!
اووووووووووووو!
اپراتوری میاد 3G میده که حداقل یه شبکه متعادل داشته باشه!
اینا توی همین GPRS موندن!
باز دوباره شروع شد!!!:46:
ایرانسل شما یکی رو راضی کنه شاهکار کرده!!! :46: :27:
اقا شما چرا همش خودشو ناراحت میکنی!!!
سلام
من پريروز واسه سيمكارتم طرح قرمزو فعال كردم گفت 24 ساعت ديگه تاييد ميشه برات يه sms مياد ولي هنوز نيومده
كسي ميدونه چرا؟
hamidkks
20-10-2007, 23:22
سلام
من از وقتی ایرانسل گرفتم و با هر گوشی که امتحان میکنم یک پیام تند تند و پشت سرهم میاد و میره
متن پیام هم اینکه " لطفا برای فعال شدن سرو یس روآمینگ گوشی خود را روشن و خاموش کنید "
نمیدونم چطور از شر این پیامهای مکرر راحت بشم
nimamani
21-10-2007, 01:34
سلام
من پريروز واسه سيمكارتم طرح قرمزو فعال كردم گفت 24 ساعت ديگه تاييد ميشه برات يه sms مياد ولي هنوز نيومده
كسي ميدونه چرا؟
ثبت نامتون تكميل نيست
زنگ بزن 120 يا 130 يا 140
و شماره پشت سيم كارت و كدپستي و
مشخصاتتون رو براي ثبت نام بگيد
pershianix
21-10-2007, 07:07
ستاره 140 ستاره یک مربع رو شماره گیری کن دوست عزیز.
لطف کردی. ممنون
ايرانسل يك ساله شد
شركت خدمات ارتباطي ايرانسل كه دومين اپراتور تلفن همراه كشور محسوب ميشود، امروز، 29 مهر ماه، در سالروز واگذاري نخستين دوره سيمكارتهاي ايرانسل يك ساله شد.
به گزارش آژانس خبري تلفن همراه (همنا)، در پاییز 1384 قرارداد سهامداران مابین شرکت گسترش الکترونیک ایران كه صاايران و بنياد مستضعفان دو سهامدار عمده آن هستند و Mtn منعقد شد.
در ششم آذر ماه 1384، مجوز اپراتوری دوم تلفن همراه توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور و وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، به شرکت ایرانسل اعطا شد.
ایرانسل یک شرکت سهامی خاص است كه براي مدت زمان نامحدودي تشكيل شده و در 23 مرداد ماه 1385 به ثبت رسيده و تحت قوانین بازرگانی جمهوری اسلامی ایران و مفاد اساسنامه آن اداره میشود.
عرضه خدمات مخابراتی به صورت کلی و جزئي، فروش ظرفیت ترافیک شبکه به افراد حقیقی و حقوقی در سطح داخلی و خارجی، اجاره تسهیلات زیرساخت شبکه به افراد حقیقی و حقوقی در سطح داخلی و خارجی، عرضه محصولات و خدمات در ارتباط با سیستمهای دیجیتالی، اطلاعات و اینترنت، عرضه سایر منابع خدمات ارزش افزوده که درحال حاضر آماده بهره برداری بوده و یا در آینده ایجاد خواهد شد، انجام فعالیتهای مربوط به تجارت الکترونیکی و تجارت ارتباطات سیار شبکههای مخابراتی و عرضه خدمات مشتریان از جمله مدیریت روابط مشتریان و خدمات مرکز تماس از جمله خدماتي است كه ايرانسل متعهد به ارايه آنها است.
ايرانسل موفق شد تا در زمان مقرر نخستين دوره واگذازي سيمكارتهاي خود را در سه شهر تهران، تبريز و مشهد از 29 مهر ماه سال 1385 با عرضه سيمكارتهاي دائمي 150 هزار توماني آغاز كند.
سيمكارتهاي ايرانسل با تعرفه مکالمه 499 ريالي عرضه شد و مشتركان براي جابهجايي و تماس از شهري به شهري ديگر هزينهاي پرداخت نميكنند.
درحال حاضر سيمكارتهاي ايرانسل در سه نوع دائمي، اعتباري و پيام رسان در بازار موجود است و امكان دسترسي به سرويسهاي ارزش افزوده مختلف بر روي آنها فراهم شده است.
vahid182
21-10-2007, 14:21
سلام
دو تا سوال داشتم که ممنون می شم جواب بدين
يکی اينکه آيا اين امکان هست که بخشی از اعتباری که توی يه سيم کارت اعتباری وارد کردمو
به يه شماره (سيم کارت) ديگه انتقال بدم؟ مثلا از 10 تومن اعتبار 5 تومنشو به يه شماره ديگه بدم؟؟
دوما اينکه گوشيم N70 هست؛ وقتی سيم کارت ايرانسل رو گذاشتم توش يه گزينه Sim Services اومد که وقتی ميرم توش نوشته خومات ايرانسل وقتی انتخابش می کنم Snding Text Message مياد و بعدش يا می نويسه Error:0035 يا می نويسه Sim Note : Processing اولی که مياد فقط می شه exit کرد اما دومی هی مياد و ميره تا مجبور می شم Back بزنم و خارج شم
خواستم بدونم برای وصل شدن به اينترنت بايد اینکارو انجام داد مگه نه؟ حالا که اين ارورهارو ميده مشکل از کجاست؟
اگه GPRS داشته باشم شکل آنتن فرق می کنه؟ چيزی دورو برش می نويسه؟ در حال حاضر آنتنم با سيم کارت دولتی که داشتم فرقی نداره.
ممنون از اينکه وقت می ذارين.
hamidkks
21-10-2007, 15:05
یکی جواب منو بده دارم کلافه میشم
TheMohammad
21-10-2007, 15:27
سلام
دو تا سوال داشتم که ممنون می شم جواب بدين
يکی اينکه آيا اين امکان هست که بخشی از اعتباری که توی يه سيم کارت اعتباری وارد کردمو
به يه شماره (سيم کارت) ديگه انتقال بدم؟ مثلا از 10 تومن اعتبار 5 تومنشو به يه شماره ديگه بدم؟؟
دوما اينکه گوشيم N70 هست؛ وقتی سيم کارت ايرانسل رو گذاشتم توش يه گزينه Sim Services اومد که وقتی ميرم توش نوشته خومات ايرانسل وقتی انتخابش می کنم Snding Text Message مياد و بعدش يا می نويسه Error:0035 يا می نويسه Sim Note : Processing اولی که مياد فقط می شه exit کرد اما دومی هی مياد و ميره تا مجبور می شم Back بزنم و خارج شم
خواستم بدونم برای وصل شدن به اينترنت بايد اینکارو انجام داد مگه نه؟ حالا که اين ارورهارو ميده مشکل از کجاست؟
اگه GPRS داشته باشم شکل آنتن فرق می کنه؟ چيزی دورو برش می نويسه؟ در حال حاضر آنتنم با سيم کارت دولتی که داشتم فرقی نداره.
ممنون از اينکه وقت می ذارين.
1. یه زمانی مثل اینکه برای مدت محدود فعال شد این، ولی فعلا همچین چیزی نیست، احتمالا در آینده دوباره فعالش کنن
2. این قسمت ربطی به اینترنت نداره، خدمات ایرانسل هست که معرفی کرده وباهاش میتونی مثلا همون شارژت رو انتقال بدی و از این جور چیزها که فعلا کار نمیکنه، بعضی از سیم کارت ها منوش کامل هست ولی بعضی های دیگه (اکثرا قدیمی ها نه)
برای اینکه علامت اینترنت بیاد برو به : Menu>Tools>Settings>Connection>Packet Data>When available
vahid182
21-10-2007, 16:09
1. یه زمانی مثل اینکه برای مدت محدود فعال شد این، ولی فعلا همچین چیزی نیست، احتمالا در آینده دوباره فعالش کنن
2. این قسمت ربطی به اینترنت نداره، خدمات ایرانسل هست که معرفی کرده وباهاش میتونی مثلا همون شارژت رو انتقال بدی و از این جور چیزها که فعلا کار نمیکنه، بعضی از سیم کارت ها منوش کامل هست ولی بعضی های دیگه (اکثرا قدیمی ها نه)
برای اینکه علامت اینترنت بیاد برو به : Menu>Tools>Settings>Connection>Packet Data>When available
ممنون از جوابتون
فقط اينکه اونو تبديل به When Available کردم اما باز تغيری تو آنتن ايجاد نشده. چرا؟
برای اينکه بتونم به اينترنت وصل بشم چيکار بايد بکنم؟
Highbury
21-10-2007, 17:53
سلام
سرعت اینترنت ایرانسل چطوره ؟
هزینه اش چطوره ؟
این طرح قرمز که میگن چیه و چه کاربردی غیر از ایرنت داره و هزینه ی این طرح چقدره؟
سیم کارت اعتباری ایرانسل فی دقیقه چقدر میگیره ؟
آیا میشه مثلا با گوشی دبلیو 960 یا پی1 برنامه هایی مثل یاهو مسنجر رو ایجاد کرد ؟ میشه به این فروم اومد و پست داد:31:
milad_milad_milad
21-10-2007, 18:02
ممنون از جوابتون
فقط اينکه اونو تبديل به When Available کردم اما باز تغيری تو آنتن ايجاد نشده. چرا؟
برای اينکه بتونم به اينترنت وصل بشم چيکار بايد بکنم؟
برای اینکار به این صورت عمل کن
s nokia n70
رو به 2225 پیامک بفرست یا s imei رو به 2225 پیامک بفرست
یکی جواب منو بده دارم کلافه میشم
بهتره زنگ بزنی 140 یا 130 اونا بهتر می تونن کمکت کنن.
سلام
1-سرعت اینترنت ایرانسل چطوره ؟
2-هزینه اش چطوره ؟
3-این طرح قرمز که میگن چیه و چه کاربردی غیر از ایرنت داره و هزینه ی این طرح چقدره؟
4-سیم کارت اعتباری ایرانسل فی دقیقه چقدر میگیره ؟
5-آیا میشه مثلا با گوشی دبلیو 960 یا پی1 برنامه هایی مثل یاهو مسنجر رو ایجاد کرد ؟ میشه به این فروم اومد و پست داد:31:
1-سرعتش خوبه اما بستگی به نوعه گوشی و آنتن داره. از گوشی های قدیمی که مال 3 سال پیشن تا جدید ها سرعت از 1 تا 7-8 نوسان داره.البته اگه به دکل هم نزدیک باشی که وضعت بهتره.
2و 3و4- دوست عزیز مگه ایرانسل سایت نداره ؟! آخه این سوالا جوابش طولانیه اما وقتی این همه هزینه می کنه ایرانسل که تبلیغ کنه و آخر هر تبلیغم سایتشا می نویسه برای چیه ؟!
5-بله میشه مخصوصا مسنجرش که خیلی حال میده !
hamed1987
21-10-2007, 23:41
شركت گوشي مدل گوشي S
S Nokia 5700
منظور دوست عزیزمن که اشتباها کلید کناری s رو زدن این بود:10:
S Sony Ericsson K750i
hamed1987
21-10-2007, 23:51
سلام
كسي ميدونه چرا؟
دوست من با این بی بنزینی کجا بیاد؟ آخه چرا اینقدر انتظار داری سریع خودشو برسونه؟ شاید قسمت نبوده بیاد....:10:
دور از شوخی طبق گفته دوستمون شاید ثبت نامت تکمیل نشده و این احتمال هم هست که با تاخیر به دستت برسه آخه خود اپراتور جان میگفت یه موقع میبینی سریع میآد یه موقع هم تاخیر داره من شنیدم یکی 10 دقیقه ای به دستش رسیده بود( شاید دربست گرفته بود:18::46:)
ramin2020
22-10-2007, 01:34
الان میشه از mms استفاده کرد؟ یعنی فعاله؟ یا باید واستیم قانونش تصویب بشه!!!
مرسی
hamed1987
22-10-2007, 02:29
مرسی
رامین جان اینجا هم سلام:10:
نه عزیز تا اطلاع ثانوی غیر فعاله:41:
M Like Mother
22-10-2007, 02:37
مرسی
لازم نیست واستی تا فعال بشه ... گاهی اوقات هم می تونی بشینی یا دراز بکشی ... اینجوری شاید زدوتر فعال شد ...
از شوخی گذشته فکر کنم 2 ماه دیگه باید صبر کنی ... کار تجهیزاتی مهمی نداره ... فقط منتظره یه امضاست ...
nakhordemast
22-10-2007, 02:45
یه دوتا سوال دارم.
1- من اگر فردا برم یه خط دائم ایرانسل بگیرم قیمت اس ام اس و مکالمه اش چند میشه؟؟؟؟
2- اونوقت اگر بخام توی طرح طلایی شرکت کنم باید برای هر ماه 15 تومن بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوریه؟ یا اینکه وقتی تازه میخرم طرح طلاییش اوتوماتیک روشه؟:46:
hamed1987
22-10-2007, 03:02
یه دوتا سوال دارم.
1- من اگر فردا برم یه خط دائم ایرانسل بگیرم قیمت اس ام اس و مکالمه اش چند میشه؟؟؟؟
2- اونوقت اگر بخام توی طرح طلایی شرکت کنم باید برای هر ماه 15 تومن بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجوریه؟ یا اینکه وقتی تازه میخرم طرح طلاییش اوتوماتیک روشه؟:46:
دوست عزیز بابت سوال اولت برای گرفتن جواب کامل به سایت ایرانسل به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید برو و بعد قسمت تعرفه رو پیدا کن ، ریز اطلاعات اونجا هست
2. طرح رو باید فعال کنی باید ببینی میارزه واست یا نه، چون جدیدن 2ماه به 2 ماه قبض میآد اگه فعال کنی حداقل بدهیت 30,000 تومن میشه، باید نیازتو ببینی و بعد وارد کار بشی
بازم سوالی بود در خدمتیم:11::10:
pershianix
22-10-2007, 06:48
سه تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
1- سیستم رومینگ ایرانسل چیه؟
2- اگه من که خط ایرانسل دارم به دوستم که کنار دست من نشسته پیامک بفرستم و همون پیامک رو به یکی دیگه بفرستم که مثلا توی یه شهر دوره آیا قیمتش یکیه؟
3- قیمت فرستادن پیامک به مشترکین ایرانسل با فرستادن پیامک به مشترکین دیگر خطوط فرقی میکنه؟ مثلا من به یکی که خط ایرانسل داره و به یکی که خط همراه اول داره
پیامک مشابه میفرستم. آیا از نظر قیمت فرقی میکنه؟
4- نرخ محاسبه ی پیامک چطوریه؟ مثلا من یه جمله ی 42 حرفی میفرستم قیمتش چطور محاسبه میشه؟
مهم: نمیدونم چرا جایی که من هستم با وجود اینکه ایرانسل توی اون منطقه آنتن میده اونم قوی اما گاهی آنتندهی صفر میشه. گاهی مبایلمو خاموش روشن میکنم خط برمیگرده و آنتن میده. میدونمم که مشکل از گوشیم نیست. کسی میدونه چرا گاهی اینطور میشه این ایرانسل؟
mehdi_vsgh
22-10-2007, 12:02
سه تا سوال دارم. ممنون میشم راهنماییم کنین.
1- سیستم رومینگ ایرانسل چیه؟
2- اگه من که خط ایرانسل دارم به دوستم که کنار دست من نشسته پیامک بفرستم و همون پیامک رو به یکی دیگه بفرستم که مثلا توی یه شهر دوره آیا قیمتش یکیه؟
3- قیمت فرستادن پیامک به مشترکین ایرانسل با فرستادن پیامک به مشترکین دیگر خطوط فرقی میکنه؟ مثلا من به یکی که خط ایرانسل داره و به یکی که خط همراه اول داره
پیامک مشابه میفرستم. آیا از نظر قیمت فرقی میکنه؟
4- نرخ محاسبه ی پیامک چطوریه؟ مثلا من یه جمله ی 42 حرفی میفرستم قیمتش چطور محاسبه میشه؟
1- ینی میتونی خط ایرانسلت را ببری خارج از کشور و ازش استفاده کنی (البته فقط سیم کارت دائمی هستش)
2- خوب معلومه که فرقی نداره....ارسال sms به کلیه نقاط کشور 16 تومان و در ساعت خلوت به 12.8 تومان خواهد رسید (البته سیم کارتهای اعتباری روز و شب نداره همیشه 16 تومنه . اینی که گفتم برای دائمی هستش)
3- هیچ فرقی نداره ....ولی هزینه های تماس به ایرانسل حدود 25 درصد کمتر خواهد شد
4- اگه از کاراکتر های انگلیسی استفاده کنی هر 160 کاراکتر برات یک sms حساب میشه و هزینه یک sms را خواهی پرداخت....مسلما اگه تعداد کاراترهات بیشتر باشه به همون نسبت هزینه را خواهی پرداخت
ولی اگر از کاراکتر های فارسی استفاده کنی فکر کنم هر 76 کاراکتر یک اس ام اس خواهد شد....
در مورد اون مشکلت منم نمیدوم ماجرا چیه خودمم یه همچین مشکلی دارم
farshidshd
22-10-2007, 12:34
سلام
میشه کمک کنین Gprs گوشیمو فعال کنم؟؟؟ گوشیم موتورلا هست L7 و به صورت اتوماتیک تنظیم نمیشه
به صورت دستی چطور تنظیم میشه؟؟؟
farshidshd
22-10-2007, 13:22
آقایان محترم من چطور میتونم Gprs رو فعال کنم به صورت دستی؟ گوشیم L7 هست
only_V3X
22-10-2007, 13:38
با سلام خدمت همه ی دوستان معزز:20:
موضوع اینه که سیمکارت اعتباری ایرانسل دارم ؛ مشکلمم اینه که اگه پامو جایی بزارم که کلا ارتباطم با شبکه قطع بشه (مثلا آسانسور !!) ؛ تموم sms هام پاک میشن و بعدشم پیغام میاد که : برای استفاده از رومینگ ؛ همراهتونو خاموش و روشن کنین .
حالا سوالم اینه که
1 برا شما هم همچین مشکلی پیش میاد یا نه؟ تا بتونم بفهمم مشکلم از گوشیه یا از سیمکارت ؟؟؟ (گوشیمم v3x ـه !!)
2 این موضوع می تونه به شماره servic center قسمت massage موبایلم مربوط باشه؟؟؟ شمارهه چن باید باشه؟؟؟
3 ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع رو شماره گرفتم ؛ sms شم برام اومد اما نوشت : update requared . مشکل از چیه ؟ چجوری باید آپدیت کنم ؟؟؟؟
nimamani
22-10-2007, 15:06
آقایان محترم من چطور میتونم Gprs رو فعال کنم به صورت دستی؟ گوشیم L7 هست
اين مسير رو دنبال كن
Menu > WebAccess >Web Sessions
دگمه منو رو بزن بعدش New
حالا مقادير زير را وارد كن
Name : Irancell-GPRS
Homapage : هرسايتي دوست داري
GPRS APN : mtnirancell
بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
سپس دکمه Done بزن و به فهرست اتصالات برگرد سپس Irancell-GPRS رو پیدا كن و دکمه Launch رو بزن
Eshghe_door
22-10-2007, 15:09
آقای nimamani
ببخشید میخواستم بدونم الانم میشه تو گروه اس ام اسی پاییزی ایرانسل عضو شد
و اگه میشه
شمارشو بدین
یادم رفته
آقای nimamani
ببخشید میخواستم بدونم الانم میشه تو گروه اس ام اسی پاییزی ایرانسل عضو شد
و اگه میشه
شمارشو بدین
یادم رفته
بله میشه فقط سریعتر اقدام کنید چون 15ام و 30ام هر ماه وارد گروه میشید, به ادرس زیر مراجعه کنید:
nimamani
22-10-2007, 19:27
چرا آخرين پست من پاك شده ؟
حدودا ساعت 03:30 Pm پست دادم ولي الان نيست؟
همون چند دقيقه بعدش بود
نميدونم چي شده؟
ali_saeedi
22-10-2007, 20:07
بچه ها این sms ایرانسل اعصاب منو خورد کرده باید چند با بزنی تا send بشه
Clickrast
22-10-2007, 21:17
چرا مسائلتون رو تو كلوپ حل نمي كنيد ؟
adamhesaby
22-10-2007, 21:27
وست من با این بی بنزینی کجا بیاد؟ آخه چرا اینقدر انتظار داری سریع خودشو برسونه؟ شاید قسمت نبوده بیاد....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور از شوخی طبق گفته دوستمون شاید ثبت نامت تکمیل نشده و این احتمال هم هست که با تاخیر به دستت برسه آخه خود اپراتور جان میگفت یه موقع میبینی سریع میآد یه موقع هم تاخیر داره من شنیدم یکی 10 دقیقه ای به دستش رسیده بود( شاید دربست گرفته بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه من تو کمر از 2 دقیقه اومد! (احتمالا هواپیمای اختصاصی داشته!)
ولی واسه دوستم با اینکه کنارم نشسته بود زد ولی اصلا نیومد! 3-4 بار هم زد نیومد!
adamhesaby
22-10-2007, 21:32
شركت گوشي مدل گوشي S
S Nokia 5700
آقا من w810 دارم ولی هرکاری میکنم از هفته ی پیش تا الان میگه متاسفانه شبکه مشکل دارد!
با اینکه رفیقم که خیلی وقت پیش اعتباری گرفته و همون موقع setup رو گرفته الان میتونه کانکت بشه!
ممکنه مشکل از سیمکارتم باشه؟
(جفتیمون اعتباری داریم)
shasha_ara2001
22-10-2007, 23:18
من مدل و مارک گوشی رو به شماره 2225 ارسال کردم. جواب هم اومد. اما وقتی خواستم ذخیره کنم ازم PIN خواست.
PINرو از کجا باید بیارم؟ پشت سیمکارت فقط Puke code نوشته.
nimamani
23-10-2007, 00:17
آقا من w810 دارم ولی هرکاری میکنم از هفته ی پیش تا الان میگه متاسفانه شبکه مشکل دارد!
با اینکه رفیقم که خیلی وقت پیش اعتباری گرفته و همون موقع setup رو گرفته الان میتونه کانکت بشه!
ممکنه مشکل از سیمکارتم باشه؟
(جفتیمون اعتباری داریم)
خوب احتمالا شما هنوز ثبت نامتون رو تكميل نكرديد
تنظيمات دستي رو هم تست كنيد اگه جواب نداد
حتما مشكل ثبت نام داريد
من مدل و مارک گوشی رو به شماره 2225 ارسال کردم. جواب هم اومد. اما وقتی خواستم ذخیره کنم ازم PIN خواست.
PINرو از کجا باید بیارم؟ پشت سیمکارت فقط Puke code نوشته.
تو اس ام اس ارسالي كه ميگه اگه ازتون پين خاصت 0000 رو بزنيد
shasha_ara2001
23-10-2007, 00:26
پیداش کردم.
0000 بود.
pershianix
23-10-2007, 06:42
1- ینی میتونی خط ایرانسلت را ببری خارج از کشور و ازش استفاده کنی (البته فقط سیم کارت دائمی هستش)
2- خوب معلومه که فرقی نداره....ارسال sms به کلیه نقاط کشور 16 تومان و در ساعت خلوت به 12.8 تومان خواهد رسید (البته سیم کارتهای اعتباری روز و شب نداره همیشه 16 تومنه . اینی که گفتم برای دائمی هستش)
3- هیچ فرقی نداره ....ولی هزینه های تماس به ایرانسل حدود 25 درصد کمتر خواهد شد
4- اگه از کاراکتر های انگلیسی استفاده کنی هر 160 کاراکتر برات یک sms حساب میشه و هزینه یک sms را خواهی پرداخت....مسلما اگه تعداد کاراترهات بیشتر باشه به همون نسبت هزینه را خواهی پرداخت
ولی اگر از کاراکتر های فارسی استفاده کنی فکر کنم هر 76 کاراکتر یک اس ام اس خواهد شد....
در مورد اون مشکلت منم نمیدوم ماجرا چیه خودمم یه همچین مشکلی دارم
ممنون از پاسخ کاملت.
e_mohsen83
23-10-2007, 10:07
مال کجاست یعنی کدوم شهر0935790
meshkiposh2200
23-10-2007, 10:12
صندوق صوتی من فعال شد همه چیشم عالیه فقط وقتی گوشیم روشن و در دسترس باشه بعد از یه زنگ به پیامگیر میره سوال من اینکه نمیشه تعداد زنگها را بیشتر کرد
gprs ایرانسل تا چه تاریخی 5 شنبه و جمعه رایگانه
milad_milad_milad
23-10-2007, 12:36
مال کجاست یعنی کدوم شهر0935790
از روی شمارش نمیتونی بفهمی برای کدوم شهره
gprs ایرانسل تا چه تاریخی 5 شنبه و جمعه رایگانه
تا آخر پاييز يعني 30 آذر.اما احتمالا بعدشم جشواره زمستاني هست.
Ebrahim202003
23-10-2007, 16:04
مدیر عامل ایرانسل مطرح کرد بزودی طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از طرف ایرانسل اجرایی می شود
به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست.
به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست. به گزارش خبر نگار اعزامی گروه خبری GSM: علیرضا قنبردزفولی در نشست خبری که به مناسبت گذشت یکسال از فعالیت شرکت ایرانسل برگزار شده بود طی ارائه ی آمار از فعالیت های این شرکت با بیان اینکه هم اکنون 20% استفاده کنندگان تلفن همراه در سطح کشور از ایرانسل بهره می جوید گفت 51% از متقاضیان جدید موبایل در سال جاری جزء مشترکین ایرانسل خواهد شد. وی اضافه نمود: که ایرانسل به تمامی تعهداتش تا کنون عمل نموده و مشکلات موجود را به علت قطعی های مکرر فیبر نوری و عدم امضای قرار داد اینترکانکشن ها با ارتباطات سیار دانست. دزفولی دریافتی های دولت ارسال جاری از ایرانسل را 650 میلیارد تومان بیان کرد و عدم اتصال سیستم MMS را خارج از محدوده ی اختیارات ایرانسل دانست. همچنین ایشان اضافه کردند که میزان خسارت وارده بابت فیلترینگ MMS از سوی سازمان تنظیم مقررات در حال محاسبه می باشد. در حالیکه 6 ماه از قطع سیستم MMS می گذرد هنوز ابلاغیه رسمی برای نحوه ی ارائه ی این سیستم اعلام نشده در صورتیکه قرار ببوده که این مدت زمان تنها سه ماه به طول بیانجامد. دزفولی: ایجاد برخی مشکلات از سوی شهرداری تهران و اصفهان را سبب عدم نصب سایت های BTS خواند و عدم در نظر گرفتن SLA مناسب را باعث برخی از نارضایتی های موجود دانست. وی افزود: البته شرکت ایرانسل خبر از افتتاح مرکز دوم SMS در شمال شرق تهران داده است و بیان نمود که پهنای باند GPRS را پس از رایگان شدن آن در آخر هفته از 20 به 40 رسانده است. همچنین کارت های هدیه ی ایرانسل جمعاً به تعداد 000/200/1 می باشد که تنها 000/90 عدد از آن ها تحویل داده شده و مابقی نیز به زودی به دست مشترکان خواهد رسید. ایشان علت این تاخیر را همزمانی با ارائه کرات سوخت از سوی شرکت پست دانست. ایشان شرکت ایرانسل در مناقصه ی اپراتور سوم را شغلی دانسته و احتمال توسعه ی شبکه خود را به نسل سوم منوط به اجازه ی مسئولان و همچنین احتمالاً پس از راه اندازی اپراتور سوم اعلام کرد. وی تعداد مشترکان این شبکه را 4 میلیون شصت هزار نفر بیان کرده و با اظهار خرسندی از رقابت بین MCI و ایرانسل افزود البته در حین بستن قرارداد اینگونه مطرح شده بود که سیم کارت های اعتباری غیر از ایرانسل از طرف تالیا ارائه خواهد شد. که پس از گذشت چند ماه خود MCI نیز شروع به ارائه ی این سرویس نمود. مدیر عامل ایرانسل گفت: که قرار بود تا پایان امسال 3/2 مییلون مشترک داشته باشیم که البته با در نظر گرفتن سیم کارت های هدیه هم اکنون دارای 1/5 میلیون مشترک می باشیم. ایشان در پاسخ به سؤال در رابطه با سهم 21% که از طرف مجلس مطرح شده بوده اعلام کرد که بانک های ملی و پست بانک قرار بود با پرداخت مبلغ مربوط به این سهم الشراکه وارد شدند که خودشان جلو نیامدند. دزفولی بیان داشت که ایرانسل تا کنون توانسته 1012 فرصت شغلی مستقیم و 15 هزار فرصت شغلی غیر مستقیم را ایجاد نماید.
همچنین در این کنفرانس خبری بیان شد:
- ارسال 20 میلیون SMS روزانه و 14 میلیون تماس روزانه توسط مشترکان ایرانسل صورت می گیرد.
- ویترین ایرانسل و خدمات Ecane و سپرده ی ایرانسل بزودی آغاز به کار می کند.
- ایرانسل 2 سال پس از سود دهی وارد بورس خواهد شد.
- در حال حاضر در مراکز استان ها نسل 2.75ارائه داده می شود.
- MTN قصد فروش سهام مربوط به قرارداد ایرانسل را ندارد.
- این شرکت در جمع کشورهای مصرف کننده سرویس MTN، رتبه ی سوم را دارد.
- بزودی ایرانسل طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از برند های مختلف را بر سه روش متفاوت قابلیت پرداخت از طریق قبض موبایل را با نظارت کامل ایرانسل ارائه خواهد داد.
Nabakhshoode
23-10-2007, 18:47
دوستان یه سوال داشتم ! اگه تابستون طرح قرمز ایرانسل رو ( تو سیم کارت دائمی ) فعال کرده باشی به طور اتوماتیک واسه پاییزم فعال میشه یا باید دوباره کد رو بزنم ؟
e_mohsen83
23-10-2007, 20:40
از روی شمارش نمیتونی بفهمی برای کدوم شهره
نه...............
navid_mansour
23-10-2007, 22:45
بروبکس کسي خبر نداره مشترکين ايرانسل حدودا چقدر شدن؟
چهار میلیون و 600 هزار نفر
adamhesaby
23-10-2007, 23:03
مدیر عامل ایرانسل مطرح کرد بزودی طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از طرف ایرانسل اجرایی می شود
به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست.
به گزارش گروه خبری GSM، مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه ایرانسل تمامی تعهدات خود را بطور قانونی و کامل به دولت پرداخت نموده است علت قطعی های موجود را عدم اجرای تعهدات از طرف شرکت های زیر ساخت دانست. به گزارش خبر نگار اعزامی گروه خبری GSM: علیرضا قنبردزفولی در نشست خبری که به مناسبت گذشت یکسال از فعالیت شرکت ایرانسل برگزار شده بود طی ارائه ی آمار از فعالیت های این شرکت با بیان اینکه هم اکنون 20% استفاده کنندگان تلفن همراه در سطح کشور از ایرانسل بهره می جوید گفت 51% از متقاضیان جدید موبایل در سال جاری جزء مشترکین ایرانسل خواهد شد. وی اضافه نمود: که ایرانسل به تمامی تعهداتش تا کنون عمل نموده و مشکلات موجود را به علت قطعی های مکرر فیبر نوری و عدم امضای قرار داد اینترکانکشن ها با ارتباطات سیار دانست. دزفولی دریافتی های دولت ارسال جاری از ایرانسل را 650 میلیارد تومان بیان کرد و عدم اتصال سیستم MMS را خارج از محدوده ی اختیارات ایرانسل دانست. همچنین ایشان اضافه کردند که میزان خسارت وارده بابت فیلترینگ MMS از سوی سازمان تنظیم مقررات در حال محاسبه می باشد. در حالیکه 6 ماه از قطع سیستم MMS می گذرد هنوز ابلاغیه رسمی برای نحوه ی ارائه ی این سیستم اعلام نشده در صورتیکه قرار ببوده که این مدت زمان تنها سه ماه به طول بیانجامد. دزفولی: ایجاد برخی مشکلات از سوی شهرداری تهران و اصفهان را سبب عدم نصب سایت های BTS خواند و عدم در نظر گرفتن SLA مناسب را باعث برخی از نارضایتی های موجود دانست. وی افزود: البته شرکت ایرانسل خبر از افتتاح مرکز دوم SMS در شمال شرق تهران داده است و بیان نمود که پهنای باند GPRS را پس از رایگان شدن آن در آخر هفته از 20 به 40 رسانده است. همچنین کارت های هدیه ی ایرانسل جمعاً به تعداد 000/200/1 می باشد که تنها 000/90 عدد از آن ها تحویل داده شده و مابقی نیز به زودی به دست مشترکان خواهد رسید. ایشان علت این تاخیر را همزمانی با ارائه کرات سوخت از سوی شرکت پست دانست. ایشان شرکت ایرانسل در مناقصه ی اپراتور سوم را شغلی دانسته و احتمال توسعه ی شبکه خود را به نسل سوم منوط به اجازه ی مسئولان و همچنین احتمالاً پس از راه اندازی اپراتور سوم اعلام کرد. وی تعداد مشترکان این شبکه را 4 میلیون شصت هزار نفر بیان کرده و با اظهار خرسندی از رقابت بین MCI و ایرانسل افزود البته در حین بستن قرارداد اینگونه مطرح شده بود که سیم کارت های اعتباری غیر از ایرانسل از طرف تالیا ارائه خواهد شد. که پس از گذشت چند ماه خود MCI نیز شروع به ارائه ی این سرویس نمود. مدیر عامل ایرانسل گفت: که قرار بود تا پایان امسال 3/2 مییلون مشترک داشته باشیم که البته با در نظر گرفتن سیم کارت های هدیه هم اکنون دارای 1/5 میلیون مشترک می باشیم. ایشان در پاسخ به سؤال در رابطه با سهم 21% که از طرف مجلس مطرح شده بوده اعلام کرد که بانک های ملی و پست بانک قرار بود با پرداخت مبلغ مربوط به این سهم الشراکه وارد شدند که خودشان جلو نیامدند. دزفولی بیان داشت که ایرانسل تا کنون توانسته 1012 فرصت شغلی مستقیم و 15 هزار فرصت شغلی غیر مستقیم را ایجاد نماید.
همچنین در این کنفرانس خبری بیان شد:
- ارسال 20 میلیون SMS روزانه و 14 میلیون تماس روزانه توسط مشترکان ایرانسل صورت می گیرد.
- ویترین ایرانسل و خدمات Ecane و سپرده ی ایرانسل بزودی آغاز به کار می کند.
- ایرانسل 2 سال پس از سود دهی وارد بورس خواهد شد.
- در حال حاضر در مراکز استان ها نسل 2.75ارائه داده می شود.
- MTN قصد فروش سهام مربوط به قرارداد ایرانسل را ندارد.
- این شرکت در جمع کشورهای مصرف کننده سرویس MTN، رتبه ی سوم را دارد.
- بزودی ایرانسل طرح ارائه ی گوشی و سیم کارت از برند های مختلف را بر سه روش متفاوت قابلیت پرداخت از طریق قبض موبایل را با نظارت کامل ایرانسل ارائه خواهد داد.
البته من فقط نقل قول کردم!
Dr.SaeiD
24-10-2007, 00:26
صندوق صوتی من فعال شد همه چیشم عالیه فقط وقتی گوشیم روشن و در دسترس باشه بعد از یه زنگ به پیامگیر میره سوال من اینکه نمیشه تعداد زنگها را بیشتر کرد
برو قسمت Divert if no answer تعداد زنگاش رو بیشتر کن ! یا کلا" غیر فعالش کن بزار وقتی در دسترسی نیستی
بره رو Voice mail
گه تنظیمات GPRS برای شما ارسال نشده ویا گوشی شما قابلیت تنظیم به صورت خودکار را ندارد ، طبق دستورالعمل زیر عمل کنید :
سونی اریکسون
مسیر زیر را دنبال کنید :
منو > تنظیمات > اتصال > اشتراک های دیتا > اشتراک جدید
سپس یک اسم وارد کنید ، مثلا Irancell-GPRS ؛ سپس برروی دکمه ادامه کلید کنید و در صفحه جدید GPRS APN رو با کلمه mtnirancell مقداردهی کنید . دکمه ذخیره (Save) را زده و به صفحه اشتراک های دیتا برگردید ، حالا اسم کانکشنی را که ساختید پیدا کرده و آن را انتخاب کنید (دایره کناری آن توپر شود).
دوباره به تنظیمات > اتصال برگردید و این دفعه تنظیمات اینترنت رو انتخاب کنید ، گزینه تنظیم جدید را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جدید شوید ، نامی برای تنظیم انتخاب کرده ، ok کنید و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکی را انتخاب کنید که قبلا ساختید در اینجا Irancell-GPRS می باشد ، دکمه ذخیره را انتخاب کنید و به صفحه تنظیمات اینترنت برگردید ، سپس همان تنظیمی را انتخاب کنید که در بخش قبل ساختید (دایره کناری تنظیم باید توپر شود).
حالا به منوی اصلی برگشته و گزینه اینترنت (شکل کره زمین) رو انتخاب کنید منتظر بمانید تا اتصال صورت گیرد.
برای وارد کردن آدرس دکمه "بیشتر (More)" را زده و سپس گزینه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنید !!!!
نوکیا سری 60
مسیر زیر را دنبال کنید :
Tools > Setting > Coonections > Access Points > New Access Point
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : mtnirancell
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !
موتورولا
مسیر زیر رو دنبال کنید :
Menu > WebAccess >Web Sessions > *----* >New
منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
سپس مقادیر زیر رو وارد کنید :
Name : Irancell-GPRS
Homapage : هر چیزی ، مثلا
GPRS APN : mtnirancell
بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگردید سپس Irancell-GPRS رو پیدا کرده و دکمه Launch رو بزنید و منتظر بمانید تا صفحه پیش فرض باز شود.
برای وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزینه Go to URL را انتخاب کنید و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنید.
ویندوز موبایل
آموزش PDF موجود در سایت ایرانسل را دانلود کنید :
بقیه گوشی ها رو هم اگه دوستان دارند لطف کنند یه توضیحی بدن
meshkiposh2200
24-10-2007, 08:18
برو قسمت Divert if no answer تعداد زنگاش رو بیشتر کن ! یا کلا" غیر فعالش کن بزار وقتی در دسترسی نیستی
بره رو Voice mail
نمیدونم فکر کنم درست شد .توی گوشی divert if not answer را کنسل کردم حالا که تلفن اشغاله ولی بعد باید به خودم زنگ بزنم!امتهان کنم به هر حال ممنون
milad_milad_milad
24-10-2007, 11:35
دوستان یه سوال داشتم ! اگه تابستون طرح قرمز ایرانسل رو ( تو سیم کارت دائمی ) فعال کرده باشی به طور اتوماتیک واسه پاییزم فعال میشه یا باید دوباره کد رو بزنم ؟
دوست عزیز طرح های تابستانی و پائیزی ایرانسل برای 30 روز هست و برای دائمی ها که قبض هر 2 ماه میاد 2 بار فعال میشه
به طور اتوماتیک هم فعال نمیشه شما باید کد مربوطه رو دوباره بزنید
:11:
Nabakhshoode
24-10-2007, 11:50
دوست عزیز طرح های تابستانی و پائیزی ایرانسل برای 30 روز هست و برای دائمی ها که قبض هر 2 ماه میاد 2 بار فعال میشه
به طور اتوماتیک هم فعال نمیشه شما باید کد مربوطه رو دوباره بزنید
ممنون میلاد جان
ولی تعجبم واسه این بود که الان وقتی میرم تو حساب E-care ایرانسلم میزنه عضو طرح قرمزم ( با اینکه فقط یه بار کد طرح قرمز رو زدم اول تابستون ) !
New World
24-10-2007, 13:29
ممنون میلاد جان
ولی تعجبم واسه این بود که الان وقتی میرم تو حساب E-care ایرانسلم میزنه عضو طرح قرمزم ( با اینکه فقط یه بار کد طرح قرمز رو زدم اول تابستون ) !
منم امروز رفتم رو طرح طلايي چرا 30 تومن اضافه كرده ؟ دو ماهه س؟؟! نميشه يه ماهش كرد؟؟
New World
24-10-2007, 14:36
آقا يكي به ما بگه اين طرحها براي سيمكارتاي دائمي دوماهه فعال ميشن. از من پول دو ماه اضافه شده.
amir_w12
24-10-2007, 19:09
بهترین جایی که برای ایرانسل می تونم پیشنهاد بدم سطل اشغا هستش از دیروز عصر انتن رفته هنوز هم نیومده خوب دیگه می خوام چیکار ادم موبایل می خواد تا هر موقع که خواست استفاده کنه.
nimamani
24-10-2007, 23:03
منم امروز رفتم رو طرح طلايي چرا 30 تومن اضافه كرده ؟ دو ماهه س؟؟! نميشه يه ماهش كرد؟؟
آقا يكي به ما بگه اين طرحها براي سيمكارتاي دائمي دوماهه فعال ميشن. از من پول دو ماه اضافه شده.
براي داييمي ها تا زماني كه از طرح خارج نشيد تو طرح ميمونيد
ولي چون صورت حساب هر دوماه حساب ميشه براتون پول طرح رو
همين الان حساب ميكنند ولي هر زمان از طرح خارج شيد مشكلي
پيش نمياد به تعداد روزهاش پولشو حساب مي كنند و بقيه دوماه رو
روز شمار پول آبونمان حساب مي كنند ولي بازهم بايد تا آخر دوماه
صبر كنيد تا سيستم بالانس بشه بعد حساب ها درست ميشه
ramin2020
25-10-2007, 00:52
من متن e-care رو به ایرانسل اس ام اس دادم، بعدش یه اس ام اس اومد که ظرف یک هفته پسورد رو ارسال می کنیم. ولی یک هفته شده و چیزی نیومده. راه خاصی سراغ دارین؟
در ضمن من که رشت هستم اینجا خیلی خوب داره کار می کنه، هر موقع می خوام تماس می گیرم. مشکلی نداره. راضیم.:8:
GrayRebel
25-10-2007, 01:06
ميشه تنظيمات Gprs رو براي كوشي 6170 كسي بگه...
New World
25-10-2007, 04:47
براي داييمي ها تا زماني كه از طرح خارج نشيد تو طرح ميمونيد
ولي چون صورت حساب هر دوماه حساب ميشه براتون پول طرح رو
همين الان حساب ميكنند ولي هر زمان از طرح خارج شيد مشكلي
پيش نمياد به تعداد روزهاش پولشو حساب مي كنند و بقيه دوماه رو
روز شمار پول آبونمان حساب مي كنند ولي بازهم بايد تا آخر دوماه
صبر كنيد تا سيستم بالانس بشه بعد حساب ها درست ميشه
ممنون دوست عزيز
فقط بگو چجوري خارج شم. هر وقت خارج شم مشكلي پيش نمياد يا بايد سر ماه باشه؟
من متن e-care رو به ایرانسل اس ام اس دادم، بعدش یه اس ام اس اومد که ظرف یک هفته پسورد رو ارسال می کنیم. ولی یک هفته شده و چیزی نیومده. راه خاصی سراغ دارین؟
در ضمن من که رشت هستم اینجا خیلی خوب داره کار می کنه، هر موقع می خوام تماس می گیرم. مشکلی نداره. راضیم.:8:
این روش اس ام اس رو بی خیال شو!
یه زنگ بزن به 130 یا 140 و به اپراتور بگو تا رمز عبور برات اس ام اس کنه
salman24h
25-10-2007, 12:30
سلام
کسی میدونه چرا آنتن دهی ایرانسل توی اصفهان اینقدر ضعیفه
من واقعا مشکل دارم
سلام
کسی میدونه چرا آنتن دهی ایرانسل توی اصفهان اینقدر ضعیفه
من واقعا مشکل دارم
بله ! چون اصفهان هنوز شبکش افتتاح نشده !!!!
New World
25-10-2007, 14:09
آقا يكي بگه چجوري بايد از طرح خارج شم. هر وقت خارج شم مشكلي پيش نمياد يا بايد سر ماه باشه؟
nimamani
25-10-2007, 15:23
ممنون دوست عزيز
فقط بگو چجوري خارج شم. هر وقت خارج شم مشكلي پيش نمياد يا بايد سر ماه باشه؟
آقا يكي بگه چجوري بايد از طرح خارج شم. هر وقت خارج شم مشكلي پيش نمياد يا بايد سر ماه باشه؟
اگه داييمي هستيد كه هر موقع دوست داريد مي تونيد با انتخاب
طرح ثانييه اي از طرح هاي قبلي خارج بشيد كه هم ميتونيد با
استفاده از كد ها اين كار رو انجام بديد هم از توي ecare
كد طرح ثانيه اي : *140*7*1#
New World
25-10-2007, 16:13
اگه داييمي هستيد كه هر موقع دوست داريد مي تونيد با انتخاب
طرح ثانييه اي از طرح هاي قبلي خارج بشيد كه هم ميتونيد با
استفاده از كد ها اين كار رو انجام بديد هم از توي ecare
كد طرح ثانيه اي : *140*7*1#
ممنون
آخر ماه ميزنم بازم تشكر. يه سوال. الان 32 تومن اضافه شده اگه سر يه ماه خارج شم اضافيش بر ميگرده ديگه ؟
nimamani
25-10-2007, 17:54
بله ولي تا زماني كه صورت حساب ندهند حسابتون اشتباه نشون ميده نترسي
براي اطمينان به 130 تماس بگيريد تا ببينند از طرح خارج شده ايد يا از تو حساب اينترنتي
New World
25-10-2007, 23:24
بله ولي تا زماني كه صورت حساب ندهند حسابتون اشتباه نشون ميده نترسي
براي اطمينان به 130 تماس بگيريد تا ببينند از طرح خارج شده ايد يا از تو حساب اينترنتي
از پاسخت خيلي ممنون
سلام
من یه nokia 3220 دارم هر کاری می کنم که از طریق کامپیوتر به اینترنت
وصلش کنم نمیشه ولی خود گوشی وصل میشه
وقتی می خوام کانکشن براش درست کنم خطای زیر را میده
No modem found !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Settings را هم که می زنم تو بخشی که میگه مودم را انتخاب کن چیزی نمیاد
یه راهنمایی به ما می کنید به خدا اعصاب برام نزاشته.
نمی دونم همچین نرم افزاری باید نصب کنم Nokia_DKU-5_1_24.exe یا نمی خواد
دنبال درایو مودمش هم گشتم همچین چیزی پیدا کردم Nokia3220Cable.inf با پسوند inf
نمی دونم کجا باید این فایل رو قرار بدم
البته در قسمتی که Nokia PC Suite 6 را نصب کردم یه فولدر به نام inf که در آنجا
یعنی در آن فولدر یه فایل به این DPInst.exe که وقتی آن را باز می کنم :
بازش که کردم در زیر عکسشو می بینید
همان طور که در عکس دوم می بینید
یکی از مودم ها علامت قرمز ربروش هست منظورش چیه؟؟
کسی هست بداد ما برسه؟؟؟
امیدوارم با این اطلاعاتی که گذاشتم مشکلم حل شه ...........
من که راضی هستم :d
سیم کارت همراه اول را میخام بفروشم ولی هیچ کس نمیخره
ramin2020
26-10-2007, 12:57
پولمو خورد!!!
آقا من 1400تومان اعتبار داشتم بعد رفتم یه کارت 5000تومانی خریدم و زدم که اعتبارش زیاد بشه. بعد چک کردم دیدم اعتبارم شده 48xxx تومان!!! 1400تومانمو خورد!!! راهی نداره پس بگیرم؟ دیروز پریروز اینطوری شد.
البته از نمایندگیش که داشتم می خریدم گفت تا امشب وارد نکن، انتن خرابه ممکنه اشکالی پیش بیاد. منم گذاشتم فردا صبحش شارژ کردم ولی باز ضرر کردم!
salman24h
26-10-2007, 15:37
بله ! چون اصفهان هنوز شبکش افتتاح نشده !!!!
نمیدونی کی شبکه افتتاح میشه؟
adamhesaby
26-10-2007, 18:21
بروبچ مشهدی کسی نمدونه چرا تو سجاد اینترنتش کار نمیکنه؟؟
توی بقیه ی مناطق هم همینطوره یا فقط سجاد اینجوریه؟
سلام
No modem found !
کسی هست بداد ما برسه؟؟؟
البته من مطمئن نیستم اما فکر کنم گوشی شما نتونه این کارا بکنه یعنی این قابلیت را نداره.البته فقط فکر می کنم مطمئن نیستم حالا دوستان میان جواب درستا بهت میگن.
نمیدونی کی شبکه افتتاح میشه؟
دارن خفن کار می کنن همین دیروز یه دکل وارد شبکه شد چند روز پیش هم یه دکل توی جاده سپاهان شهر بهارستان راه افتاد.
اینترنت از ظهر تو ساری هم قطع هستش پنجشنبه هم نصف روز قطع بود !!
اینه مجانی کردنشون!!
hamed1987
27-10-2007, 03:30
رامین جان مال من 24 ساعته اومد، حالا باز یه بار دیگه تست کن
منم که تو ساری هستم خیلی راضیم ( بزنم به تخته:20:)
meshkiposh2200
27-10-2007, 09:06
سلام
No modem found !
Settings را هم که می زنم تو بخشی که میگه مودم را انتخاب کن چیزی نمیاد
کسی هست بداد ما برسه؟؟؟
منم دقیقا مشکل شما را دارم البته نوکیا 6820 .نمیدونم فکر کنم این قبیل گوشی ها قابلیت مودم را ندارند ولی نمیدونم چه جوریه با خود گوشی راحت میشه اینترنت رفت
یه خبر خیلی خوب برای ایرانسل داران شیراز و فارس
بر طبق اخرین اطلاعات مربوط به راه اندازی شبکه ایرانسل ؛اخرین اطلاعات مربوط به شبکه استان فارس از این قرار است :
مرودشت
فارس
نیمه دوم ابان
16-30 Aban
جهرم
فارس
نیمه دوم ابان
16-30 Aban
لار
فارس
اواخر ابان
20-20 Aban
کازرون
فارس
اواخر ابان
20-20 Aban
فیروز اباد
فارس
اویل اذر
1-10 Azar
نیزار
فارس
نیمه اول اذر
1-15 Azar
داراب
فارس
نیمه دوم اذر
1-15 Azar
نور اباد
فارس
اوایل دی
1-10 day
خونج
فارس
اوایل دی
1-10 day
قائم شهر
فارس
اوایل دی
1-10 day
زرقان
فارس
نیمه اول دی
1-10 day
کوار
فارس
نیمه اول دی
1-10 day
پاسارگاد
فارس
نیمه اول دی
1-10 day
اگه اشتباه تایپی یا اسم شهری رو دیدید که اصلن توی فارس نیست مثل قائم شهر (شاید منظور ،قائمیه بوده )برای اینه که من متن رو عینا گذاشتم توی تاپیک و از این بابت من بی تقصیرم:31:
hesabdar_xt
27-10-2007, 09:35
بروبچ مشهدی کسی نمدونه چرا تو سجاد اینترنتش کار نمیکنه؟؟
توی بقیه ی مناطق هم همینطوره یا فقط سجاد اینجوریه؟
سلام خوبی همشهری ولا ما هم که هاشمیه هستیم اونجا هم پنج شنبه و بعد از ظهر جمعه اینترنت قطع بود.
تازه از چهارشنبه از ایرانسل به 915 و بالعکس مسیج نمیاد مال تو هم همینجوریه؟
کلک جدید ایرانسل در مشهد
آقا این نامردا یک کلک جدید پیاده کردن نمیدونم سهویه یا عمدی واما شرح ماجرا:
سابق بر این مسیج به طور کلی یا از گوشی خارج میشد(پول کم میکرد) و به دست طرف میرسید یا کلا مسیج از گوشی خارج نمیشد(بالطبغ پولی هم کم نمیشد) و اما اخیرا در مشهد مقدس از ایرانسل به همراه اول که میخای مسیج بزنی خیلی راحت مسیج از گوشی خارج میشه(ارسال میشه و پول کم میشه) ولی بعد از چند دقیقه به جای دلیور پیغام میاد که مسیج ارسال نشد.یعنی به طور کلی آقاجان من در مشهد اقدام به ارسال مسیج به همراه اول بکنی پول کم میشه حالا چی میخاد دلیور بده چی میخاد به جای اون پیغام ارسال نشد بیاد.
آقا از چهار شنبه تا موقعی که فهمیدم قضیه چیه 10000 تومان ناقابل ضرر کردم.
حالا خودتون پرتقال فروش رو پیدا کنین.
:41::41::41::41:
only_V3X
27-10-2007, 10:18
تو مترو میرداماد و صادقیه آنتن نمیده ؟؟؟ قبول داریم !!! خوب بالا خره تونله و ایرانسل !!!
ولی آخه دیگه تو متروی کرج چرا ؟؟؟؟
کسی میدونه چرا؟؟؟
یا فقط من این مشکلو دارم؟؟؟؟
کیست مرا یاری کند؟؟؟
من الان یک ماه دارم و خیلی هم راضی هستم
سیم کارت همراه اول راهم درآوردم گذاشتم تو تاقچه :d
و الان ایرانسل استفاده می کنم
دانش آموز
27-10-2007, 15:55
اوه فهمیدم
تو مترو میرداماد و صادقیه آنتن نمیده ؟؟؟ قبول داریم !!! خوب بالا خره تونله و ایرانسل !!!
کسی میدونه چرا؟؟؟
کیست مرا یاری کند؟؟؟
پوشش مترو هنوز برای ایرانسل راه نیفتاده یعنی هیچ جا متروش آنتن نداره .
سلام خوبی همشهری ولا ما هم که هاشمیه هستیم اونجا هم پنج شنبه و بعد از ظهر جمعه اینترنت قطع بود.
کلک جدید ایرانسل در مشهد
سابق بر این مسیج به طور کلی یا از گوشی خارج میشد(پول کم میکرد) و به دست طرف میرسید یا کلا مسیج از گوشی خارج نمیشد(بالطبغ پولی هم کم نمیشد) و اما اخیرا در مشهد مقدس از ایرانسل به همراه اول که میخای مسیج بزنی خیلی راحت مسیج از گوشی خارج میشه(ارسال میشه و پول کم میشه) ولی بعد از چند دقیقه به جای دلیور پیغام میاد که مسیج ارسال نشد.یعنی به طور کلی آقاجان من در مشهد اقدام به ارسال مسیج به همراه اول بکنی پول کم میشه حالا چی میخاد دلیور بده چی میخاد به جای اون پیغام ارسال نشد بیاد.
به گفته خود مسئولان ایرانسل دارن یه مسیج سنتر جدید اضافه می کنند که برای همین اختلالات sms زیاد شده.بهتره آدم همیشه مثبت نگاه کنه تا اینکه بخواد ندونسته تهمت بزنه :46:.
mehdi_vsgh
27-10-2007, 21:09
کسی میدونه چرا؟؟؟
کیست مرا یاری کند؟؟؟
شدیدا تکذیب میشه
تو متروی کرج انتن دهی فوق العاده هستش!!! بخصوص نزدیک ایستگاه ورد اورد که میرسه واقعا انتن دهی عالی میشه (در کل مسیر هم انتن خیلی خوبه)
من که توی خونه اصلا از gprs نیمتونم استفاده کنم ولی از متروی کرج که هستم به راحتی میتونم از gprs استفاده کنم
واقعا فوق العاده هستش انتن دهیش
===============
در سایر خطوط مترو انتن وجود ندارد
adamhesaby
27-10-2007, 21:34
کلک جدید ایرانسل در مشهد
سلام همشهری!
واسه من که کلا پیغام دلیور شدن از هر 4 تا یکی میاد1 یعنی اکثرا میرسه ولی دلیوری ریپورتش ضعیفه یکم
شانسو می بینی تورو خدا؟!
من فقط واسه gprs رفتم ایرانسل گرفتم! حالا تا هفته پیش gprs کار میکرد ها! ییهو تا ما گرفتیم اینجوری شد!
b8308443
27-10-2007, 22:20
من اصفهانم...
تا دیروز gprs ام وصل بود...
امروز اصلا انگار نه انگار که gprs وجود داره...
M Like Mother
28-10-2007, 08:16
کلک جدید ایرانسل در مشهد
یه طرفه و عصبانی به قاضی نرید:
1- ... این نامردا ... یعنی بدون اینکه بدونی حق باشماست حکم صادر کردی که اونها نامردند .
2- ...کلک جدید ... یعنی پروندشون خیلی سنگینه و قبلا هم کلک می زدند که این یکی جدیده
3- ... نمی دونم سهویه یا عمدی .... خوب حرفت غلطه چون وقتی میگی کلک یعنی حتما عمدی است و اگه سهوی باشه که کلک نمیشه ..
4- یه کم صبر کن ببین وضع همین طور خواهد بود بعد اظهار نظر کن چون اختلال در شبکه رو به این زودی تهمت کلک نمی زنند
5- ایرانسل اینقدر بیکار نیست بیاد از این همه جا بره تو مشهد و و منتظر بمونه که sms بیرون بیاد و پولش رو بگیره و مخصوصا به طرف مقابل تحویل نده ... این استدلال تو هیچ دادگاهی ارزش نداره ..
6- وقتی شما به اپراتور دیگری sms یا زنگ میزنی نقش اون هم وسط میاد چطور مطمئنی که کار ایرانسله شاید همراه اول یه کارهایی می کنه تا ایرانسل رو خراب کنه ( که البته می دونم اینطوری هم نیست)
7- بابا من نمی دونم چرا بعضی ها فکر می کنند اپراتوری آفتابه درست کردنه وقتی این همه ایرانسل هزینه می کنه و دکل می زنه و چه و جه ... حالا بیاد پیامی که از گوشی شما خارج میشه رو پولش رو بگیره و بعد به طرف نده ... خوب که چی بشه!!!!!!!!!!!!!!!!! .. اصل هزینه رو که ایرانسل کرده چون دریافت پیام شما پهنای باند و زمان اشغال می کنه حالا که این پهنای باند صرف شده پیام رو نرسونه که خودش رو خراب کنه !!!!!!!!!!!!!...
9- نه بابا اینقدر ها هم خر تو خر نیست ...
جواب: شبکه دچار مشکله .. تو تهران هم چند وقت sms ها وضعش خیلی خراب بود ... اگه ایرانسل بخواد اینجوری که شما بگید پول در بیاره نه من و نه شما الان جزو مشتریاش نبودیم...
خودتون با مردم چقدر مناسب و مهربان برخورد می کنید؟؟ ... کافی است با ماشین بری تو خیابونها ببینی ... این که دیگه تقصیره ایرانسل نیست ... یارو میپیچه جلو تازه دو تا فحش هم بهت میده !!!
مهربونتر قضاوت کنید ... انشاالله که sms شما هم درست بشه اما 10000 تومان رو دیگه نمیشه کاریش کرد ...
Clickrast
28-10-2007, 10:45
Gprs درست شده !!
adamhesaby
28-10-2007, 13:03
Gprs درست شده !!
ولی مال من هنوز هم نمتونه کانکت بشه!
jamshidjap
28-10-2007, 17:40
با سلام
لطفا امکانات و مزاياي طرحهاي طلايي و آبي و قرمز ايرانسل و هزينه هاي آن را تو ضيح دهيد.
با تشکر
hesabdar_xt
28-10-2007, 19:17
یه طرفه و عصبانی به قاضی نرید:
1- ... این نامردا ... یعنی بدون اینکه بدونی حق باشماست حکم صادر کردی که اونها نامردند .
2- ...کلک جدید ... یعنی پروندشون خیلی سنگینه و قبلا هم کلک می زدند که این یکی جدیده
3- ... نمی دونم سهویه یا عمدی .... خوب حرفت غلطه چون وقتی میگی کلک یعنی حتما عمدی است و اگه سهوی باشه که کلک نمیشه ..
4- یه کم صبر کن ببین وضع همین طور خواهد بود بعد اظهار نظر کن چون اختلال در شبکه رو به این زودی تهمت کلک نمی زنند
5- ایرانسل اینقدر بیکار نیست بیاد از این همه جا بره تو مشهد و و منتظر بمونه که sms بیرون بیاد و پولش رو بگیره و مخصوصا به طرف مقابل تحویل نده ... این استدلال تو هیچ دادگاهی ارزش نداره ..
6- وقتی شما به اپراتور دیگری sms یا زنگ میزنی نقش اون هم وسط میاد چطور مطمئنی که کار ایرانسله شاید همراه اول یه کارهایی می کنه تا ایرانسل رو خراب کنه ( که البته می دونم اینطوری هم نیست)
7- بابا من نمی دونم چرا بعضی ها فکر می کنند اپراتوری آفتابه درست کردنه وقتی این همه ایرانسل هزینه می کنه و دکل می زنه و چه و جه ... حالا بیاد پیامی که از گوشی شما خارج میشه رو پولش رو بگیره و بعد به طرف نده ... خوب که چی بشه!!!!!!!!!!!!!!!!! .. اصل هزینه رو که ایرانسل کرده چون دریافت پیام شما پهنای باند و زمان اشغال می کنه حالا که این پهنای باند صرف شده پیام رو نرسونه که خودش رو خراب کنه !!!!!!!!!!!!!...
9- نه بابا اینقدر ها هم خر تو خر نیست ...
جواب: شبکه دچار مشکله .. تو تهران هم چند وقت sms ها وضعش خیلی خراب بود ... اگه ایرانسل بخواد اینجوری که شما بگید پول در بیاره نه من و نه شما الان جزو مشتریاش نبودیم...
خودتون با مردم چقدر مناسب و مهربان برخورد می کنید؟؟ ... کافی است با ماشین بری تو خیابونها ببینی ... این که دیگه تقصیره ایرانسل نیست ... یارو میپیچه جلو تازه دو تا فحش هم بهت میده !!!
مهربونتر قضاوت کنید ... انشاالله که sms شما هم درست بشه اما 10000 تومان رو دیگه نمیشه کاریش کرد ...
سلام
فعلا که درست شد امیدوارم همین جوری بمونه ...... فقط موند اون 10000 تومن که ... که ... فدای سر پرتقال فروش
hesabdar_xt
28-10-2007, 19:19
با سلام
لطفا امکانات و مزاياي طرحهاي طلايي و آبي و قرمز ايرانسل و هزينه هاي آن را تو ضيح دهيد.
با تشکر
برو اینجا!
hossein_2006_a
28-10-2007, 21:05
کسی تا حالا با ایرانسل Mms فرستاد؟
من تو اهواز نتونستم بفرستم
اصلا Mms فعاله؟
hossein-p30-f
28-10-2007, 21:12
کسی تا حالا با ایرانسل Mms فرستاد؟
من تو اهواز نتونستم بفرستم
اصلا Mms فعاله؟
آره عزیز دل MMS قریب به 4 ماهه که قطعه به برکت دولت محترم ((چون همراه اول:2: نداره ایرانسل هم نباید داشته باشه )) به بهانه اینکه ملت عکسهای مبتذل میفرستن آخه یکی بگه خوب پس فروش CD خام هم ممنوع چون ملت فیلم مبتذل روش میریزن:41:
adamhesaby
28-10-2007, 22:46
چرا مشهد Gprs نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
New World
29-10-2007, 00:05
اعصاب منو بهم ريختن
5 روز پيش اومدم تو طرح طلايي دو روزه كه gprs فطعه حالا حتي اس ام اس هم نميفرسته!!
اپراتور زنگ زدم ميگه انشاا.. درست ميشه.
hamed1987
29-10-2007, 02:29
با سلام
با تشکر
برو irancell.ir و به قسمت جشنواره پاییزه سر بزن:8:
hamed1987
29-10-2007, 02:30
اعصاب منو بهم ريختن
5 روز پيش اومدم تو طرح طلايي دو روزه كه gprs فطعه حالا حتي اس ام اس هم نميفرسته!!
اپراتور زنگ زدم ميگه انشاا.. درست ميشه.
انشاا...
:8:
سلام
من اگه یه شماره انتخابی از ایرانسل رو بخوام چه جوری میتونم بفهمم که اون شماره قبلا" توسط کسی خریداری نشده ؟
اون شماره ای هم که میخوام رند نیست
093524534 تو این مایه ها باشه
ممنون
hossein-p30-f
29-10-2007, 17:09
سلام
من یه اعتباری ایرانسل دارم 04/07/86 طرح قرمز رو فعال کردم که همون روز Sms تاییدیش اومد و فعال شد تا حالا هم فعال مونده چرا ؟؟؟؟؟؟؟
تا وقتی شارژ مجدد روانجام بدم فعاله ؟؟؟ یا ایرانسل می خواد به من حال بده طبق معمول:21: ((وقتی سیم کارتم رو گرفتم 10000 تومن شارژ داش:31: یه سیم هدیه هم:31: که اومد حالا هم که این موضوع:31:
amir_6994
29-10-2007, 19:45
سلام
من 15 روزه سیم کارت اعتباریه ایرانسل خریدم.حدود 3000 تومن هم اعتبار داره توش ولی وقتی کد مربوط به طرح قرمز رو میزنم فعال نمیشه :41: یعنی بعد 24 ساعت نه sms تایید برام میاد و نه از اعتبارم کم میشه:41::41::41:
خواهشا اگه کسی دلیلشو میدونه زود بگه..............................ممنون
nimamani
29-10-2007, 22:10
سلام
من یه اعتباری ایرانسل دارم 04/07/86 طرح قرمز رو فعال کردم که همون روز Sms تاییدیش اومد و فعال شد تا حالا هم فعال مونده چرا ؟؟؟؟؟؟؟
تا وقتی شارژ مجدد روانجام بدم فعاله ؟؟؟ یا ایرانسل می خواد به من حال بده طبق معمول:21: ((وقتی سیم کارتم رو گرفتم 10000 تومن شارژ داش:31: یه سیم هدیه هم:31: که اومد حالا هم که این موضوع:31:
منظرتون از 04/07/86 4مهر است يا 7 تير ؟
خيلي از افراد تو باگ هستند و الان 4ماه است كه تو طرح موندند !
و حتي با شارژ كردن و استفاده نكردن از سيم كارت از طرح خارج نشدند
سلام
من 15 روزه سیم کارت اعتباریه ایرانسل خریدم.حدود 3000 تومن هم اعتبار داره توش ولی وقتی کد مربوط به طرح قرمز رو میزنم فعال نمیشه :41: یعنی بعد 24 ساعت نه sms تایید برام میاد و نه از اعتبارم کم میشه:41::41::41:
خواهشا اگه کسی دلیلشو میدونه زود بگه..............................ممنون
احتمال 99% شما هنوز ثبت نامتون تكميل نشده
براي پيگيري به 140 تماس بگيريد و بپرسيد كه ثبت شده يا نه ؟
براي محكم كاري شماره پشت سيم كارت و كد ملي و كد پستي
و كلا مشخصات خودتون يا هر كس كه مي خواهيد به نامش شود رو
داشته باشيد كه اگر ثبت نام نشده بوديد همون موقع كاملش كنيد
aslan_71
29-10-2007, 23:32
با سلام خدمت دوستانم ام من پو که ای سیم کارتم را گم کردم کلمه ی عبور را نیز فراموش کردم حالا چه کار کنم
amir_6994
29-10-2007, 23:44
احتمال 99% شما هنوز ثبت نامتون تكميل نشده
براي پيگيري به 140 تماس بگيريد و بپرسيد كه ثبت شده يا نه ؟
براي محكم كاري شماره پشت سيم كارت و كد ملي و كد پستي
و كلا مشخصات خودتون يا هر كس كه مي خواهيد به نامش شود رو
داشته باشيد كه اگر ثبت نام نشده بوديد همون موقع كاملش كنيد[/quote]
من از شهرستان خریدم.امروز هم از دفتر خدمات پستی ای که خریدم.پرسیدم میگه ثبت نامتو تکمیله.واقعا متاسفم برای ایرانسل که فقط تبلیغات دروغ میکنه.کسی نمیدونه چی جوری باید این مشکل رو پیگیری کنم؟؟؟؟؟
aslan_71
30-10-2007, 00:03
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم به نمایندگی ایرانسل بروید
aslan_71
30-10-2007, 00:08
[quote=amir_6994;1762062]سلام
خواهشا اگه کسی دلیلشو میدونه زود بگه..............................ممنون[/quote
دوست عزیز من پیشنهاد می کنم به نمایندگی ایرانسل بروید
TheMohammad
30-10-2007, 00:56
من از شهرستان خریدم.امروز هم از دفتر خدمات پستی ای که خریدم.پرسیدم میگه ثبت نامتو تکمیله.واقعا متاسفم برای ایرانسل که فقط تبلیغات دروغ میکنه.کسی نمیدونه چی جوری باید این مشکل رو پیگیری کنم؟؟؟؟؟
چه تبلیغ دروغی ؟ چه ربطی داشت ؟
چه تبلیغ دروغی ؟ چه ربطی داشت ؟
منم داشتم به همین فکر میکردم! چه ربطی داشت منم نفهمیدم:20:
hossein-p30-f
30-10-2007, 12:14
منظرتون از 04/07/86 4مهر است يا 7 تير ؟
04 مهر
نمی دونم شما تاریخ شمسی رو چه جوری می خونید:18:
من اینجوری می خونم روز/ماه/سال :31:
خيلي از افراد تو باگ هستند و الان 4ماه است كه تو طرح موندند !
و حتي با شارژ كردن و استفاده نكردن از سيم كارت از طرح خارج نشدند
بابا ایول به ایرانسل :40::11::40: این همراه اول:2: تا ریال آخر پولش رو از ملت میگیره :13:
خرتوخر این خرتوخری هم به تا حالا به نفع من بوده:21:
آقای عزیز چه ربطی داره ! شما مشکل داری چرا بند می کنی به ایرانسل ؟! اصلا انگار مد شده این حرف !! واقعا تبلیغات به روش مدرن هم فرهنگ همگانی می خواد !!!
بانک میاد تبلیغ جایزه می کنه ملت میگن الکی میگه فلانی میاد تبلیغ می کنه میگن چرت میگه حالام این ایرانسل داره تبلیغ می کنه که ملت تازه بفهمن خدمات یه اپراتور اینه نه اونی که 14 سال مخابرات تحمیل کرده به مردم حالا هی میگن واقعا متاسفیم !!! :13: برید برای چیزای دیگه متاسف باشید که الان شدیم جهان سومی !!!!:41:
nimamani
30-10-2007, 17:36
گفتم كه زنگ بزن 140
البته براي راحتي كار آخر شب باشه خلوت تره
و اون چيز هايي كه گفتم آماده كن
از همه راه ها كم خرج تر و سريع تره
04 مهر
نمی دونم شما تاریخ شمسی رو چه جوری می خونید:18:
من اینجوری می خونم روز/ماه/سال :31:
چون تو فاير فاكس و اينترنت اكسپلورر فرق ميكنه پرسيدم
hossein-p30-f
30-10-2007, 18:08
چون تو فاير فاكس و اينترنت اكسپلورر فرق ميكنه پرسيدم
از این زاویه نگاه نکرده بودم:31:
amir_6994
30-10-2007, 18:45
آقای عزیز چه ربطی داره ! شما مشکل داری چرا بند می کنی به ایرانسل ؟! اصلا انگار مد شده این حرف !! واقعا تبلیغات به روش مدرن هم فرهنگ همگانی می خواد !!!
بانک میاد تبلیغ جایزه می کنه ملت میگن الکی میگه فلانی میاد تبلیغ می کنه میگن چرت میگه حالام این ایرانسل داره تبلیغ می کنه که ملت تازه بفهمن خدمات یه اپراتور اینه نه اونی که 14 سال مخابرات تحمیل کرده به مردم حالا هی میگن واقعا متاسفیم !!! :13: برید برای چیزای دیگه متاسف باشید که الان شدیم جهان سومی !!!!:41:
اگه مشکل من بود روزی 50 نفر نمی رفتن دفتر خدمات پستی به این موضوع اعتراض کنن عزیزم.ضمنا همین کارا و دروغهاست که ما الان شدیم جهان سومی !!!! :41:
soleares
30-10-2007, 19:43
ببخشید من می خوام ایرانسل بخرم !
می خواستم بدونم ای طرحهای قرمز و ابی و طلائی تا کی هست ؟
یعنی هر ماه 2500 برای قرمز می دی ؟ و امکاناتش رو استفاده می کنی؟
ممکنه غیر فعالش کنن؟
سوال بعدیم اینه که تا کی سیم کارتاش 15000 تومانه ؟
mehdi_vsgh
30-10-2007, 21:31
ممکنه غیر فعالش کنن؟
جواب همه سوالاتی که پرسیدی یکیه
تا پایان فصل پاییز
و اینکه هر ماه باید طرحت را باید فعال کنی.....
بله میشه غیرفعالشم کرد ولی خوب چرا وقتی 2500 دادی میخوای غیرفعالش کنی؟
amir_6994
30-10-2007, 22:19
ممکنه غیر فعالش کنن؟
همه طرح هاش دروغه و اصلا فعال نمیشه.:41::41::41::41:
بخری پشیمون میشی
نه عزیزم درسته حتما مشکلی هست؟
یا کد رو درست وارد نمی کنی یا اینکه ثبت نام شما تکمیل نشده است!!
TheMohammad
31-10-2007, 00:07
اگه مشکل من بود روزی 50 نفر نمی رفتن دفتر خدمات پستی به این موضوع اعتراض کنن عزیزم.ضمنا همین کارا و دروغهاست که ما الان شدیم جهان سومی !!!! :41:
50 نفر رفتن، 4,500,000 نفر هم نرفتن ، این رو حساب کردین ؟
trezegol
31-10-2007, 00:13
سلام به همه ی ایرانسلی های گل!
من چند روزه که دارم سعی می کنم mms ام رو فعال کنم ولی هر کاری می کنم نمی شه!!:41::41::41:
گوشیم هم w810 !!!
البته ثبت نامم هم تکمیله ها اگه بتونید کمکم کنید ممنون می شم!!:11::11::11::11::40::40::40:
New World
31-10-2007, 00:29
سرويس mms ي وجود نداره كه بخواي فعالش كني
aslan_71
31-10-2007, 01:03
سلام
من اگه یه شماره انتخابی از ایرانسل رو بخوام چه جوری میتونم بفهمم که اون شماره قبلا" توسط کسی خریداری نشده ؟
اون شماره ای هم که میخوام رند نیست
093524534 تو این مایه ها باشه
ممنون
دوست عزیز شما وقتی به مغازه ی می روید مغازه دار به شما یک برگه می دهد و چند شماره درون آن برگه است و شما باید از آن شماره درون برگه یکی را انتخاب کنید
akbar_syberia
31-10-2007, 09:11
وقتي سرويس پسام گير را فعال ميكنم كلا سيستم بهم ميرزه نه زنگ ميزنه نه زنگ ميخوره
وقتي غير فعال ميكنم درست ميشه
مشكل چيه؟
amir_6994
31-10-2007, 14:28
سلام.
میخواستم بدونم برای تکمیل حتما باید مدارک رو به شماره 09630 فکس کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
amir_6994
31-10-2007, 14:56
سلام.
میخواستم بدونم برای تکمیل ثبت نام حتما باید مدارک رو به شماره 09630 فکس کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
milad_sisi
31-10-2007, 15:11
اين ايرانسلاي دائمي gprs چه جوري فعال ميشه
حمید^^رضا
31-10-2007, 16:03
من وقتی گوشیم خاموشه بعد روشن میکنم میخوام Sms , Missed Call هامو که پشت خط بوده فعال کنم چه جوری؟
ايرانسل الان يك ماهه كه شبكه رو تو شهرمون راه اندازي كرده ولي اصلا جي پي آر اس رو فعال نكرده
nimamani
01-11-2007, 02:16
اين ايرانسلاي دائمي gprs چه جوري فعال ميشه
*130*3*6#
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع بعدم دگمه برقراي تماس
من وقتی گوشیم خاموشه بعد روشن میکنم میخوام Sms , Missed Call هامو که پشت خط بوده فعال کنم چه جوری؟
اس ام اس ها كه همين طوري بعد از روشن شدن گوشي مياد
ولي براي تماس هاي برقرار نشده بايد پست صوتي رو فعال كني
كد براي پيغام گير :
*130*3*1*1#
كد براي ذخيره شماره
*130*3*1*3#
soleares
01-11-2007, 06:35
جواب همه سوالاتی که پرسیدی یکیه
تا پایان فصل پاییز
و اینکه هر ماه باید طرحت را باید فعال کنی.....
بله میشه غیرفعالشم کرد ولی خوب چرا وقتی 2500 دادی میخوای غیرفعالش کنی؟
آقا مهدی متشکرم از پاسخت منظورم از این که تا کی فعال هست همون آخر پاییز بود.
همه طرح هاش دروغه و اصلا فعال نمیشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
بخری پشیمون میشی
می خواستم 15000 تومان پول بی زبون رو به هدر بدما ..
خیلی لطف کردید نظرتون رو گفتید.
mohsen3366.com
01-11-2007, 06:37
یر خلاف بعضی ها من خیلی از ایرانسلم راضیم . انتن دهی خوت به قول یکی خط رنگی به خاطر mms .gprs فقط میخواستم بدونم کسی خبر داره مشترکین ایرانسل به چنتا رسیدن.
پستهای اضافی حذف شدند.
دوستان عزیز لطف کنید
فقط در مورد چیزهایی بحث کنید که ارزشش رو داشته باشن
احترام کاربران دیگر رو حفظ کنید
اخطار بعدی=اخطار به کاربرانی که جو تاپیک رو خراب میکنن
New World
01-11-2007, 12:27
همه طرح هاش دروغه و اصلا فعال نمیشه.
بخری پشیمون میشی
اينجوري كه پست ميزني اعصاب منو بهم ميريزي
من خودم طرح طلايي رو فعال كردم حالشو بردم
فقط چند روزي شبكه با مشكل مواجه بود. سرعت اينترنتشم تا 13 14 ميرفت. من وقت نداشتم اما يكي از بچه ها به يك هفته نزديك يكي دو گيگ باهاش دانلود كرده!!!! لطف كن اگه ضد حال خوردي از جايي نيا اينجا پست بده.
با سلام و خسته نباشید
همراه اول در شهر اهواز به افزایش ظرفیت سایت های bts خود پرداخته این در حالی است که کیفیت شبکه ی ایرانسل حدود 1 ماه است که در اهواز به سطح خیلی نامطلوب رسیده است
سرعت اینترنتش که این هفته شدیدان پایین اومده!!
Maziar_69
01-11-2007, 20:50
یر خلاف بعضی ها من خیلی از ایرانسلم راضیم . انتن دهی خوت به قول یکی خط رنگی به خاطر mms .gprs فقط میخواستم بدونم کسی خبر داره مشترکین ایرانسل به چنتا رسیدن.
طبق آخرین آمار 5 میلیون و 250 هزار نفر .
I N T E L
01-11-2007, 23:32
با سلام ما نماينده اصلي ايرانسل در سه استان بزرگ ايران هستيم
يزد - كرمان - زاهدان
در صورتيكه نياز به كمك ...
داشتيد ميتونيد از طريق وب سايت اصلي ما
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و تالار گفتمان ايرانسل تالار موبايل
هر در خواست كه داشتيد بنده و همكاران در خدمت دوستان هستيم يا حق :11:
mehdi_vsgh
02-11-2007, 09:37
آقا مهدی متشکرم از پاسخت منظورم از این که تا کی فعال هست همون آخر پاییز بود.
می خواستم 15000 تومان پول بی زبون رو به هدر بدما ..
خیلی لطف کردید نظرتون رو گفتید.
اهان فهمیدم .....
طرحت را هر وقتی که فعال کنی به مدت 30 روز برات فعال خواهد ماند........
----------------------------
کی گفته طرحها فعال نمیشه؟؟
پس چطور برای من فعال شده ؟؟؟؟
New World
02-11-2007, 11:09
اهان فهمیدم .....
طرحت را هر وقتی که فعال کنی به مدت 30 روز برات فعال خواهد ماند........
----------------------------
کی گفته طرحها فعال نمیشه؟؟
پس چطور برای من فعال شده ؟؟؟؟
هزينه ش روزانه حساب ميشه يعني هر وقت غير فعالش كني روزي 500 تومن به ازاي روزايي كه تو طرح بودي به حسابت اضافه ميشه. البته توي صورتحساب بعديت مياد و 130 درست نشون نميده.
jackhammer
02-11-2007, 16:38
توی سایت ایستنا یه خبر نوشته بود که متاسفانه سایته الان باز نمیشه که کپی پیست کنم.
خبر این بود که گویا این دعوای ایرانسل و دولتی فقط بین مشترکا نیست بلکه توی نمایشگاه بین غرفه ها هم جر و دعواست.اگه یه نفر بره و از یه غرفه چیزی گرفته باشه و بره سر غرفه اون یکی اونا میگیرن تبلیغات توی دست طرف رو با ناراحتی پاره میکنن!!!!!!!
مثل اینکه این یه ویروسه!
New World
02-11-2007, 18:01
توی سایت ایستنا یه خبر نوشته بود که متاسفانه سایته الان باز نمیشه که کپی پیست کنم.
خبر این بود که گویا این دعوای ایرانسل و دولتی فقط بین مشترکا نیست بلکه توی نمایشگاه بین غرفه ها هم جر و دعواست.اگه یه نفر بره و از یه غرفه چیزی گرفته باشه و بره سر غرفه اون یکی اونا میگیرن تبلیغات توی دست طرف رو با ناراحتی پاره میکنن!!!!!!!
مثل اینکه این یه ویروسه!
فك نميكنم اينقدر بي فرهنگ و بي ادب باشيم
منطقي به نظر نميرسه
Ali_BlueBoy
02-11-2007, 22:13
دوست من این ایرانسل رو هم که میبینی این همه سرویس میده به خاطر اینه که باید
به اون حد نصابی که توی قراردادش با شرکت MTN داره برسه
حالا صبر کن به اون حد برسه ببین بازم اینقدر سرویس میده
در ضمن من خودم هم ایرانسل دارم هم همراه اول
ایرانسل همیشه انتن داره ولی هیچ وقت نمیشه گرفتش!!
New World
02-11-2007, 22:47
اين بحثا رو بذار كنار. 14 سال مخابرات رس مردم رو كشيد صداتون در نيومد ازش طرفداري هم ميكنيد حالا ايرانسل كه الان داره حال ميده از آينده ما رو ميترسوني و قصه اون گربه هه رو ميگي كه براي رضاي خدا موش نميگيره. اگه هم اينطور باشه بازم مقايسه ي بد و بدتره كه قطعا ايرانسل اون بدتره نيست. ضمنا اگه MTN شركت مطرحي هستش ايرانسلرو همينجور ول نميكنه ضمن اينكه بحث تعداد مشتركت منطقي نيس. خيليا اعتباري ميگيرن و اگه روزي ايرانسل سرويس خوبي ارائه نده شارژش كه تموم شد ميندازن دور.
ولي جدا ميدوني همراه اول چيه ؟ هموني كه از اول بوده و داشته پدر ملت رو در مي آورده. ياد اون سيمكارتاي يه مليوني كه مي افتم ....
nima_949
03-11-2007, 02:58
اين بحثا رو بذار كنار. 14 سال مخابرات رس مردم رو كشيد صداتون در نيومد ازش طرفداري هم ميكنيد حالا ايرانسل كه الان داره حال ميده از آينده ما رو ميترسوني و قصه اون گربه هه رو ميگي كه براي رضاي خدا موش نميگيره. اگه هم اينطور باشه بازم مقايسه ي بد و بدتره كه قطعا ايرانسل اون بدتره نيست. ضمنا اگه Mtn شركت مطرحي هستش ايرانسلرو همينجور ول نميكنه ضمن اينكه بحث تعداد مشتركت منطقي نيس. خيليا اعتباري ميگيرن و اگه روزي ايرانسل سرويس خوبي ارائه نده شارژش كه تموم شد ميندازن دور.
ولي جدا ميدوني همراه اول چيه ؟ هموني كه از اول بوده و داشته پدر ملت رو در مي آورده. ياد اون سيمكارتاي يه مليوني كه مي افتم .
این راست گفتی والله اون صفای طولانی سیم کارتهای 1ملیونی و کاسبی که مردم راه انداخته بودند
هی میرفتن ثبت نام میکردن واسه پول درآوردن
من موافق با اینکه همراه اول دارم ولی مزخرفه
و اینکه پول خدماتی رو میگیره که نمیده
کوفتش بشه این هیچی
سنگ اندازی که برای ایرانسل میکنه این چی؟؟؟؟؟
mohammad hamed
03-11-2007, 09:43
تا اون موقع اپراتور سوم میاد باز هم رقابت بیشتر میشه
غصه ی اونجا رو فعلا نخورین
حالا اگه این طوری که میگی باشه قراردادشون چند تا هست؟
cyrus_ln
03-11-2007, 09:56
طرح قرمز و آبی برای سیم کارتهای اعتباری هم هست یا فقط مخصوص دائمی هاست؟؟
چه جوری باید خرید؟؟
طرح قرمز و آبی برای سیم کارتهای اعتباری هم هست یا فقط مخصوص دائمی هاست؟؟
چه جوری باید خرید؟؟
سیم کارتهای دایمی طرحهای طلایی - آبی - قرمز دارن.
سیم کارتهای اعتباری فقط طرحهای آبی و قرمز دارن. فاقد طرح طلایی هستن.
سیم کارتهای پیام رسان هم هیچ طرح تشویقی ندارن.
:20:
vahidrjb
03-11-2007, 12:20
سلام من تمام كدهاي ايرانسل كه رو گوشي ميزنيو مي خوام . مثل *#140# ... كه ميزان شارژ ايرانسلو ميده
cyrus_ln
03-11-2007, 12:23
سیم کارتهای دایمی طرحهای طلایی - آبی - قرمز دارن.
سیم کارتهای اعتباری فقط طرحهای آبی و قرمز دارن. فاقد طرح طلایی هستن.
سیم کارتهای پیام رسان هم هیچ طرح تشویقی ندارن.
:20:
چجوری باید خرید؟
چجوری باید خرید؟
عجب سواله با مزه ایی:31:
برو به آدرس زیر و کدشو وارد کن ولی توجه کن قبل وارد کردن کد شارژ کافی داشته باشی.
only_V3X
03-11-2007, 14:48
براي تماس هاي برقرار نشده بايد پست صوتي رو فعال كني
كد براي پيغام گير :
*130*3*1*1#
كد براي ذخيره شماره
*130*3*1*3#
یه سوال : برقرار کردن این دو سرویس برامون هزینه داره ؟؟؟ یا نه ؛ رایگانه؟
خسته نباشید
من وقتی سیم کارت و می زارم تو گوشی ، گوشی رو روشن میکنم همچین پیغامی میده :
Err Temp : 0020
کسی میدونه یعنی چی ؟!
براي تماس هاي برقرار نشده بايد پست صوتي رو فعال كني
كد براي پيغام گير :
*130*3*1*1#
كد براي ذخيره شماره
*130*3*1*3#
یه سوال : برقرار کردن این دو سرویس برامون هزینه داره ؟؟؟ یا نه ؛ رایگانه؟
رایگانه.
دو سرویس به طور همزمان فعال نمیشن و باید یکی فعال باشه.
سلام من تمام كدهاي ايرانسل كه رو گوشي ميزنيو مي خوام . مثل *#140# ... كه ميزان شارژ ايرانسلو ميده
برو به آدرس زیر تا جوابتو بگیری:
mehdi_vsgh
03-11-2007, 18:59
کدی که شارژ را نشون میده اینه
#1*140*
آقا چرا هرچی کد فعال سازی gprs ایرانسل و می زنیم میگه شبکه خراب می باشد
واسه شما هم اینطوریه ؟
cyrus_ln
03-11-2007, 20:59
عجب سواله با مزه ایی:31:
برو به آدرس زیر و کدشو وارد کن ولی توجه کن قبل وارد کردن کد شارژ کافی داشته باشی.
چه کنیم بیسوادیه دیگه.
فکر کردم مثل کارت شارژ باید بخری.
یه سئوال بامزه دیگه:
میشه با ایرانسل MMS فرستاد؟
الان رو دارم میگم چون قبلا نمی شد.
milad_milad_milad
03-11-2007, 21:19
چه کنیم بیسوادیه دیگه.
فکر کردم مثل کارت شارژ باید بخری.
یه سئوال بامزه دیگه:
میشه با ایرانسل MMS فرستاد؟
الان رو دارم میگم چون قبلا نمی شد.
اتفاقآ قبلآ میشد ولی الان نمیشه!!:31: چون مجبورش کردن که این خدمات رو قطع کنه ولی انشالآ چند وقت دیگه دوباره راه میوفته
:20::11:
میگما ایرانسل گفته هر اس ام اس 10 تومن هستش چرا واسه من 16 تومن کم میکنه؟؟
TheMohammad
03-11-2007, 23:12
میشه بگید کی و کجا همچین حرفی زده شده ؟
آقا چرا هرچی کد فعال سازی gprs ایرانسل و می زنیم میگه شبکه خراب می باشد
واسه شما هم اینطوریه ؟
واسه من هم اینطوریه.
تنظیمات را بصورت دستی خودت وارد کن.
عزیزم اون که شما می گی ماله سیم کارت پیام رسان
میگم جریان این تبلیغ جدید ایرانسل چیه ؟
هر روز یک شهر ...
حقیقت داره یا مثله بقیه تبلیغاتشه !؟!؟!
mehdi_vsgh
04-11-2007, 08:36
میگم جریان این تبلیغ جدید ایرانسل چیه ؟
هر روز یک شهر ...
حقیقت داره یا مثله بقیه تبلیغاتشه !؟!؟!
با توجه به شهرایی که الان تحت پوشش هستن اگه یه میانگین بگیری میشه تقریبا هر روز یه شهر تحت پوشش قرار گرفته .....
نه اینکه واقعا اینطوره ...میانگینش اینه
واسه من هم اینطوریه.
تنظیمات را بصورت دستی خودت وارد کن.
تنظیمات و وارد کردم ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه .
آخرش هم این پیغام و میده :
communication failure . try again or contact your operator for support
با توجه به شهرایی که الان تحت پوشش هستن اگه یه میانگین بگیری میشه تقریبا هر روز یه شهر تحت پوشش قرار گرفته .....
نه اینکه واقعا اینطوره ...میانگینش اینه
ایول دمت گرم
به این نکتش توجه نکرده بودم
پس یه جورایی راست میگه
nasambros
04-11-2007, 19:18
این mms تا کی منوعه؟!!!
کسی خبر داره؟
soleares
04-11-2007, 19:39
چه 10 تومن چه 16 تومان کلا اس ام اس برای خود شرکت کم تموم میشه ! نمی دونم چرا باید این قدر گرون بندازن بهمون (مثلا بزرگترین کشور شیعه و یکی از مهمترین کشور های مسلمان هم هستیم).
این mms تا کی منوعه؟!!!
کسی خبر داره؟
mms رو راستشو بخواید استفاده نکنید بهتره !
وقتی تعرفه های دیگه ی ایرانسل کمر رو می شکونه این یکی دیگه حتما سر به فلک می گذاره !
در ضمن شما میشه بگید با mms چه چیزی رو می خواهید بفرستید ؟ (واجبه؟!!)
milad_milad_milad
05-11-2007, 10:14
چه 10 تومن چه 16 تومان کلا اس ام اس برای خود شرکت کم تموم میشه ! نمی دونم چرا باید این قدر گرون بندازن بهمون (مثلا بزرگترین کشور شیعه و یکی از مهمترین کشور های مسلمان هم هستیم).
اینو بهتره از مخابرات و دست اندر کارای مربوطه سوال کنی
mms رو راستشو بخواید استفاده نکنید بهتره !
وقتی تعرفه های دیگه ی ایرانسل کمر رو می شکونه این یکی دیگه حتما سر به فلک می گذاره !
در ضمن شما میشه بگید با mms چه چیزی رو می خواهید بفرستید ؟ (واجبه؟!!)
راستش رو بخوای من سر :2:همراه اول :2: کمرم شکسته بود تازه به وسیله :40:ایرانسل :40: دارم کمر راست می کنم در ضمن فکر میکنم شما یا :40:ایرانسل:40: نداری یا از تعرفه هاش خبر نداری!!
من که از :40:ایرانسل:40: خیلی راضیم و از :2:همراه اول:2: 14 سال بدون اسم و ارمم با این تکنولوژی پیشرفته و تعرفه های که تا میتونستن کردن تو پاچه ملت هم هیچ استفاده ای نمیکنم و گزاشتمش کنار!!!
در مورد mms که تا 300 کیلو بایت میشه 32 تومن فکر کنم واجب باشه که میفرستن و سر به فلک هم نمیزاره!!
وقت کردی هم یه سری به سایت :40:ایرانسل:40: بزن تا اطلاعاتت کامل بشه !!
soleares
05-11-2007, 10:21
وقت کردی هم یه سری به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gifایرانسل[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif بزن تا اطلاعاتت کامل بشه !!
چشم
ولی درباره اینکه باید 3 بار تماس بگیریم تا تازه گوشی طرف بوق بخوره چه توجیهی وجود داره ؟
سلام به دوستان عزیز. من تازه گوشی w950i گرفتم ولی با gprs نمی تونم به اینترنت وصل شم.
این error رو می ده:
روی گوشی قبلیم کار می کرد. (w300i) چی کار کنم؟؟
hossein-p30-f
05-11-2007, 11:11
چشم
ولی درباره اینکه باید 3 بار تماس بگیریم تا تازه گوشی طرف بوق بخوره چه توجیهی وجود داره ؟
عزیز حالا ایرانسل تازه راه افتاده فکر کنم یه هم هنوز نشده
ولی همراه اول بعد از 13 سال در مورد این پیغامهاش چه توضیحی داره
مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد ((درحالی که بغل خودم نشسته بود))
برقراری تماس با مشترک مورد نظر مقدور نمی باشد
شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد .
.
.
.
.
مشترک مورد نظر رفته:40: ایرانسل :40: بخره :31:
یا آنتن ندائنش توی بعضی از زیرزمینهای یه طبقه
بله جیگر اینجوریه:27:
nimamani
05-11-2007, 11:20
سلام به دوستان عزیز. من تازه گوشی w950i گرفتم ولی با gprs نمی تونم به اینترنت وصل شم.
این error رو می ده:
روی گوشی قبلیم کار می کرد. (w300i) چی کار کنم؟؟
شما بايد تنظيمات GPRS را روي اين گوشي هم نصب كني
كه احتمالا با مشكل شبكه مواجه ميشي و بايد دستي
تنظيم كني
تو همين تاپيك چندين بار روشش گفته شده اگه پيدا نكردي
بگو تا برات پيدا كنم
این ارتباطات سیار تازه بعد از 14 سال اونم از روی حسادت به ایرانسل واسه خودش اسم گذاشته
حالا بماند که از چه راهی واسه خودش اسم گذاشته ...
این ارتباطات سیار ( اروا عمش همراه اول ... هیچ کس تنها نیست ) 14 ساله فقط بلده پول از جیب مردم بچابه
ماهی 1000 تا 1500 تومان هم بابت سرویسهای ویژه میکشه رو قبض مردم که کسی هم نمیدونه این سرویسهای ویژه چیه
حالا کیفیت تماسها و اس ام اس هاش هم به کنار که امروز اس ام اس میدی فردا میرسه دست طرف ... تماساش هم که قربونش برم فقط بلده بگه تمامی مسیرها به سمت مشترک مورد نظر مشغول است - در حال حاضر ارتباط با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد لطفاً بعداً تماس حاصل فرمایید
حالا بازهم خدا را شکر که این ایرانسل اومد توی ایران تا مردم با کیفیت و امکانات استاندارد و واقعی شبکه ی موبایل آشنا بشن و بفهمند که 14 سال داشتن به چه شبکه ی موبایلی زپرتی و بی کیفیتی پول یامفت میدادند
تازه بعد از 14 سال که اومده اونم از ترس شکایت مردم و حسادت به ایرانسل داره یه تغییرات کوچکی انجام میده مثلاً اسم گذاشته واسه خودش ، ظرفیت bts هاشو داره افزایش میده
فقط هم به 1016 شهری که بعد از 14 سال زحمت کشیده تحت پوشش داده مینازه
ایرانسل هم می تونه 1016 شهر با کیفیت و امکانات زیره صفر تحت پوشش بده تازه شم توی یه مدت کمتر مثلاً 1 تا 2 سال
حالا خودتون کیفیت و امکانات شبکه و بقیه جوانب را بین ایرانسلی که همش 1 ساله که اومده با تحت پوشش قرار دادن بیش از 220 شهر رو با ارتباط سیاری که 14 ساله که اومده با 1016 شهر که تحت پوشش داده ، مقایسه کنید
ایرانسل > همراه اول
از همه نظر
jackhammer
05-11-2007, 16:05
این ارتباطات سیار تازه بعد از 14 سال اونم از روی حسادت به ایرانسل واسه خودش اسم گذاشته
حالا بماند که از چه راهی واسه خودش اسم گذاشته ...
این ارتباطات سیار ( اروا عمش همراه اول ... هیچ کس تنها نیست ) 14 ساله فقط بلده پول از جیب مردم بچابه
ماهی 1000 تا 1500 تومان هم بابت سرویسهای ویژه میکشه رو قبض مردم که کسی هم نمیدونه این سرویسهای ویژه چیه
حالا کیفیت تماسها و اس ام اس هاش هم به کنار که امروز اس ام اس میدی فردا میرسه دست طرف ... تماساش هم که قربونش برم فقط بلده بگه تمامی مسیرها به سمت مشترک مورد نظر مشغول است - در حال حاضر ارتباط با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد لطفاً بعداً تماس حاصل فرمایید
حالا بازهم خدا را شکر که این ایرانسل اومد توی ایران تا مردم با کیفیت و امکانات استاندارد و واقعی شبکه ی موبایل آشنا بشن و بفهمند که 14 سال داشتن به چه شبکه ی موبایلی زپرتی و بی کیفیتی پول یامفت میدادند
تازه بعد از 14 سال که اومده اونم از ترس شکایت مردم و حسادت به ایرانسل داره یه تغییرات کوچکی انجام میده مثلاً اسم گذاشته واسه خودش ، ظرفیت bts هاشو داره افزایش میده
فقط هم به 1016 شهری که بعد از 14 سال زحمت کشیده تحت پوشش داده مینازه
ایرانسل هم می تونه 1016 شهر با کیفیت و امکانات زیره صفر تحت پوشش بده تازه شم توی یه مدت کمتر مثلاً 1 تا 2 سال
حالا خودتون کیفیت و امکانات شبکه و بقیه جوانب را بین ایرانسلی که همش 1 ساله که اومده با تحت پوشش قرار دادن بیش از 220 شهر رو با ارتباط سیاری که 14 ساله که اومده با 1016 شهر که تحت پوشش داده ، مقایسه کنید
اولا اگه مخابرات ایم نداره ولی حداقل کیفیتو داره و اون پیام هایی که شما میگید مال 4-5 سال پیش بوده.الان که من ندیدم کسی از شنیدن این پیام ها شاکی باشه به جز طرفدارای ایرانسل
و اگه 1016 شهرو توی 14 سال تحت پوشش داره پوشش همشون کامل و بدون عیبه نه مثل ایرانسل که بخواد ماس مالی کنه و توی شهراش 1 متر بالاتر و 1 متر پایینتر از سطح زمین و حتی روی سطح زمینم آنتن نده.
ایرانسل > همراه اول
از همه نظر
از جمله کارهای جانبیی مثل ویترین و حساب اینترنتی و ... که هیچ ربطی به استفاده از موبال ندارند ولی به جز کیفیت شبکه و مکالمه و آنتن دهی و اس ام اس و مثلا GPRS اش.
hossein-p30-f
05-11-2007, 16:28
اولا اگه مخابرات ایم نداره ولی حداقل کیفیتو داره و اون پیام هایی که شما میگید مال 4-5 سال پیش بوده.الان که من ندیدم کسی از شنیدن این پیام ها شاکی باشه به جز طرفدارای ایرانسل
و اگه 1016 شهرو توی 14 سال تحت پوشش داره پوشش همشون کامل و بدون عیبه نه مثل ایرانسل که بخواد ماس مالی کنه و توی شهراش 1 متر بالاتر و 1 متر پایینتر از سطح زمین و حتی روی سطح زمینم آنتن نده.
نه خیر عزیز هنوز هم ما تو شهرمون از این پیغامها مرتب میشنویم ((حالا به جز آنتن ندادنش تو بعضی مناطق شهر برادر من تو بیمه کارافرین هست یه طبقه میره زیر زمین تو حسابداری هر وقت خواستیم بهش زنگ بزنیم باید تلفن محل کارش رو بگیریم انگار که موبایل نداره اینقدر قطع و وصل میشه که یه کلمه از حرفهای هم رونمی تونیم بفهمیم:2:))
حالا من که ایرانسل دارم هیچ هر دوتا برادرام که همراه اول دارن روزی نیست که یه بدو بیراهی باراین همراه اول شما نکنن یه دوستم هم شمارش رو که روند هم هست می خواد بفروشه 1200000 تومن هم حاضرن ازش بخرن رفته ایرانسل گرفته سیم خودش رو هم انداخته تو تاقچه تا بفروشه برادرش هم همین کار و کرده جیگر اونا هم طرفدار ایرانسلن که این کارو کردن
SMS هاش هم که خدا به خیر کنه روز روز عادیش بعضی روزها مشکل داره چه برسه به عیدها که 5 روز اینور 5 روز اونور عید ((مثلا همین عید فطر)) کلا SMS تعطیل بود جالبیش اینجاس که این همه SMS که ملت به هم میزدن همون موقع نمی رسید هیچ بعدش هم نرسید که نرسید من که SMS میرسید بهم ملت کفشون میبرید فکشون رو باید سر کوچه جمع می کردیم :27:
اولاً سروش جان خیلی خوش آمدی دوباره
من حرفهای شما هم کمو بیش قبول دارم ولی ما باید قبول کنیم که ایرانسل تازه 1 ساله که اومده ولی همراه اول 14 ساله اومده باید یه 2 یا 3 سال بهش فرصت بدیم بعد از نظر محدوده و کیفیت پوشش شبکه اون رو با همراه اول مقایسه کنیم
ولی حقیقتی که هست اینه که همه ی ما یه جورایی باید قبول کنیم که شتاب و سرعت عمل ایرانسل نسبت به همراه اول بیشتر است چونکه توی مدت زمانی 1 سالی که اومده توانسته 220 شهر رو تحت پوشش بده و امکانات جدیدی رو به مشترکانش ارائه بده
بعد در مورد صحبتهای hossein-p30-f جون هم میشه کمی تألم کرد
و دید که در بعضی موارد حقیقت رو گفته
منم که الان این حرفها رو میزنم فکر نکنید دائم آنتنم فوله نه بابا ما توی اهواز حتی بعضی موارد هم میرسه که آنتن کامل قطع میشه ولی از یه نظرایی به اون اعتماد دارم و بهش وقت میدم
mohsen.rajabi
05-11-2007, 21:45
شما بايد تنظيمات GPRS را روي اين گوشي هم نصب كني
كه احتمالا با مشكل شبكه مواجه ميشي و بايد دستي
تنظيم كني
تو همين تاپيك چندين بار روشش گفته شده اگه پيدا نكردي
بگو تا برات پيدا كنم
میشه برای من بدی گوشی k750 هستش می خوام فعال کنم می گه در شبکه مشخصات گوشی شما وجود نداره ( اگه می شه بهم pm بدی ممنونت می شم)
سلام.
بچه ها من شنیدم mms فعال شده درسته ؟
اگه فعال شده برای فعال کردنش ترفند خاصی اینا میخواد ؟
salman24h
05-11-2007, 23:19
سلام.
من که همین الان امتحان کردم اما send نشد!
سلام.
من شنیدم فعاله !!
شاید کار خاصی باید بکنی آره ؟؟
nimamani
06-11-2007, 01:33
میشه برای من بدی گوشی k750 هستش می خوام فعال کنم می گه در شبکه مشخصات گوشی شما وجود نداره ( اگه می شه بهم pm بدی ممنونت می شم)
براي گوشي هاي سوني اريكسون
مسير زير رو دنبال کنين :
Menu --> Setting --> Connectivity --> Data comm. --> Data accounts --> New account
GPRS data رو انتخاب کنين و اسمش رو بزارين Irancell-GPRS
Continue رو انتخاب کنين
بعد در قسمت APN بنويسيد mtnirancell
Username و Password رو خالي بزارين
دکمه Save رو بزنين
تا اينجا شما يک اشتراک GPRS ايجاد کرديد
حالا به منوي Connectivity برگرديد يا مسير زير رو دنبال کنيد
Menu --> Setting --> Connectivity
حالا Internet Settings رو انتخاب کنين
حالا Internet Profiles رو انتخاب کنين
New profile رو انتخاب کنين
در قسمت Name بنويسيد Irancell-GPRS
Connect using رو انتخاب کنين
در اينجا اشتراک GPRS رو که در بالا ساختين انتخاب کنين ( يعني دايره Irancell-GPRS رو توپر کنين )
تنظيمات رو Save کنين
حالا در اين صفحه که براتون مي ياد ( Internet profiles رو ميگم ) اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )
حالا به منوي قبلي برگرديد
Streaming settings رو انتخاب کنين
حالا Connect using رو انتخاب کرده و اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )
تنظيمات رو Save کنين
ايندفعه Setting for java رو انتخاب کنين
چون براي برنامه هايي مثل MniOpera يا همين Movamessenger يا ... كاربرد دارد
حالا در اين قسمت اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو تو پر کنين )
سلام.
سلام.
من شنیدم فعاله !!
شاید کار خاصی باید بکنی آره ؟؟
نه خير فعلا فعال نيست ولي احتمالا تا 6هفته ي
ا نهايتا آخر آذردوباره فعال ميشه
hamed1282
06-11-2007, 10:15
مي خواستم ببينم اينترنت ارانسل در روزهاي تعطيل مجانيه با اعتياري ايرانسل هم ميشه از اينترنت ايرانسل استفاده كرد اگه جواب مثبت است چه جوري؟
سروش آخه چرا توکه هنوز همراه اولتا تحویل نگرفتی و کیفیتشا نچشیدی هی میای طرفداریشا می کنی ؟خواهشا بذار تحویل بگیری بعد از یه 10-20 روز بیا هی بد و بیرا نظرتا بگو !!!
hamed1282
06-11-2007, 11:44
مي خواستم ببينم اينترنت ارانسل در روزهاي تعطيل مجانيه با اعتياري ايرانسل هم ميشه از اينترنت ايرانسل استفاده كرد اگه جواب مثبت است چه جوري؟
يكي جواب ما رو بده
mehdi30nema
06-11-2007, 12:13
يه سوال دارم :
من سيم كارت همراه اول دارم . ميخام ببينم اونايي كه ايرانسل دارن از اينترنتش ميشه استفاده كرد ؟ يعني هم اعتباري و هم دائمي اينترنت داره ؟ اگه داره هر سايتي ميشه رفت ؟ مثلا همين p30world ميشه اومد ؟
arman4459
06-11-2007, 14:06
استفاده از سرویس اینترنت ایرانسل برای کلیه خطوط دائمی و اعتباری روزهای پنجشنبه و جمعه کاملا رایگان است.
jackhammer
06-11-2007, 14:24
سروش آخه چرا توکه هنوز همراه اولتا تحویل نگرفتی و کیفیتشا نچشیدی هی میای طرفداریشا می کنی ؟خواهشا بذار تحویل بگیری بعد از یه 10-20 روز بیا هی بد و بیرا نظرتا بگو !!!
آقا وحید یعنی شما فکر میکنی من با این کیفیت ایرانسل منتظر سیم کارتم میشینم؟
من توی خونه که از تلفن ثابت استفاده میکنم...پس این به کنار.
وقتیم میخوام برم بیرون سیم کارت مادرم رو به شرطی که خودش بهش نیازی نداشته باشه قرض میگیرم
الان هفته هاست اینکارو میکنم.
یه مدتم زور زدم برای ایرانسله مشتری پیدا کنم ولی هیچ نتیجه ای نداشت جز اینکه کلی ملت مسخرم کردن با جملاتی مثل"مگه اینجا اسباب بازی فروشیه" یا "مگه نون خشکی تو محلتون نمیاد؟"
خود ایرانسل پسش نمیگیره؟
آخه همیشه دفترش شلوغه نمیتونم برم توی صف طولانیش وایسم.حالا نمیدونم میتونم به خود ایرانسل پسش بدم یا نه.کسی میدونه؟
نه خیر عزیز هنوز هم ما تو شهرمون از این پیغامها مرتب میشنویم ((حالا به جز آنتن ندادنش تو بعضی مناطق شهر برادر من تو بیمه کارافرین هست یه طبقه میره زیر زمین تو حسابداری هر وقت خواستیم بهش زنگ بزنیم باید تلفن محل کارش رو بگیریم انگار که موبایل نداره اینقدر قطع و وصل میشه که یه کلمه از حرفهای هم رونمی تونیم بفهمیم:2:))
حالا من که ایرانسل دارم هیچ هر دوتا برادرام که همراه اول دارن روزی نیست که یه بدو بیراهی باراین همراه اول شما نکنن یه دوستم هم شمارش رو که روند هم هست می خواد بفروشه 1200000 تومن هم حاضرن ازش بخرن رفته ایرانسل گرفته سیم خودش رو هم انداخته تو تاقچه تا بفروشه برادرش هم همین کار و کرده جیگر اونا هم طرفدار ایرانسلن که این کارو کردن
SMS هاش هم که خدا به خیر کنه روز روز عادیش بعضی روزها مشکل داره چه برسه به عیدها که 5 روز اینور 5 روز اونور عید ((مثلا همین عید فطر)) کلا SMS تعطیل بود جالبیش اینجاس که این همه SMS که ملت به هم میزدن همون موقع نمی رسید هیچ بعدش هم نرسید که نرسید من که SMS میرسید بهم ملت کفشون میبرید فکشون رو باید سر کوچه جمع می کردیم :27:
اگر توی پست شما جای کلمات(ایرانسل) و (همراه اول) رو عوض کنیم میشه وضعیت ایرانسل توی شیراز.
مخابرات که اس ام اسش تعطیل بود قبول ولی مال ایرانسلم توی عید وصل نیود!توی بازه ی زمانی 1 ماه ای ام اس ایرانسل کاملا قطع بود و من حتی 1 اس ام اس هم نتونستم بفرستم.مخابرات به علت ترافیک شبکه بود ولی مدیر عامل ایرانسل خودش گفت که به علت مشکلات فنیه...هنوز هم رفع نشده.
حالا من نمیدونم شما چطور اس ام اس میزدید ولی نه تنها برای من بلکه برای بقیه ایرانسل دارهایی که من توی شیراز و تهران میشناسم اینجوری بود.
اولاً سروش جان خیلی خوش آمدی دوباره
من حرفهای شما هم کمو بیش قبول دارم ولی ما باید قبول کنیم که ایرانسل تازه 1 ساله که اومده ولی همراه اول 14 ساله اومده باید یه 2 یا 3 سال بهش فرصت بدیم بعد از نظر محدوده و کیفیت پوشش شبکه اون رو با همراه اول مقایسه کنیم
ولی حقیقتی که هست اینه که همه ی ما یه جورایی باید قبول کنیم که شتاب و سرعت عمل ایرانسل نسبت به همراه اول بیشتر است چونکه توی مدت زمانی 1 سالی که اومده توانسته 220 شهر رو تحت پوشش بده و امکانات جدیدی رو به مشترکانش ارائه بده
بعد در مورد صحبتهای hossein-p30-f جون هم میشه کمی تألم کرد
و دید که در بعضی موارد حقیقت رو گفته
منم که الان این حرفها رو میزنم فکر نکنید دائم آنتنم فوله نه بابا ما توی اهواز حتی بعضی موارد هم میرسه که آنتن کامل قطع میشه ولی از یه نظرایی به اون اعتماد دارم و بهش وقت میدم
وقتی ایرانسل تازه اومده بود همه میگفتن برای قضاوت زوده بذارید 1 ساله بشه حالا هم که شده....
سن و سال مهم نیست.مساله اینه که ایرانسل میخواد با همون ظرفیت 1 میلیونی عیدش همه کاری بکنه!مشکل اینه که فقط دنبال ویترین و چت و این جور چیزاست.اصلا دنیال کیفیت شبکه نیست.
سرعت عمل ایرانسل توی سال اول به خاطر تعهداتی که داده بود.و به همین علت کیفیت شبکش خیلی خیلی افتضاح شده چون ماس مالی کرده!اگه درست اول شبکه رو آزمایش میکردن و پوشش رو کامل میکردن و بعد شبکه رو راه مینداختن اینجوری نمیشد.اول اس ام اس راه انداختن حالا یادشون افتاده تستش کنن!
و درضمن اینجا ایرانسل اینجوریه که حتی با دید مستقیم آنتن اولش آنتندهی فوله ولی تا تماسی میگیرید یا هر چیز دیگه سریع میشه 1 خط!الانم که دیگه همون یه ذره تماسو هم نمیشه گرفت.
soleares
06-11-2007, 17:32
عزیز حالا ایرانسل تازه راه افتاده فکر کنم یه هم هنوز نشده
ولی همراه اول بعد از 13 سال در مورد این پیغامهاش چه توضیحی داره
مشترک مورد نظر در دسترس نمی باشد ((درحالی که بغل خودم نشسته بود))
برقراری تماس با مشترک مورد نظر مقدور نمی باشد
شماره مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد .
.
.
.
.
مشترک مورد نظر رفته:40: ایرانسل :40: بخره :31:
یا آنتن ندائنش توی بعضی از زیرزمینهای یه طبقه
بله جیگر اینجوریه:27:
آها یعنی اگه ایرانسل بود این مشکلات نبود دیگه ؟
nimamani
06-11-2007, 17:53
يكي جواب ما رو بده
يه سوال دارم :
من سيم كارت همراه اول دارم . ميخام ببينم اونايي كه ايرانسل دارن از اينترنتش ميشه استفاده كرد ؟ يعني هم اعتباري و هم دائمي اينترنت داره ؟ اگه داره هر سايتي ميشه رفت ؟ مثلا همين p30world ميشه اومد ؟
همان طور كه آرمان جان فرمودند
پنجشنبه و جمعه ها GPRS رايگان هست
ولي به همين خاطر ترافيك شديدي ايجاد ميشه
و به خاطر كمبود BTS هاي اين شركت جواب گوي
نياز مشتريان نيست و عملا استفاده از اين سرويس
با مشكل همراه هست
استفاده از GPRS هم ديگه بستگي به امكانات شكا
داره مثلا مرورگر گوشي شما سايت هاي حجيم رو
ساپورت بكنه يا مثلا فارسي رو يا قابليت وصل شدن
به كامپيوتر را اگه داشته باشه ديگه به جاي اينترنت
خانگي ميشه ازش استفاده كرد
nakhordemast
06-11-2007, 20:00
همان طور كه آرمان جان فرمودند
پنجشنبه و جمعه ها GPRS رايگان هست
ولي به همين خاطر ترافيك شديدي ايجاد ميشه
و به خاطر كمبود BTS هاي اين شركت جواب گوي
نياز مشتريان نيست و عملا استفاده از اين سرويس
با مشكل همراه هست
استفاده از GPRS هم ديگه بستگي به امكانات شكا
داره مثلا مرورگر گوشي شما سايت هاي حجيم رو
ساپورت بكنه يا مثلا فارسي رو يا قابليت وصل شدن
به كامپيوتر را اگه داشته باشه ديگه به جاي اينترنت
خانگي ميشه ازش استفاده كرد
چه باحال ... مثل سگ خانگی:31:
milad_milad_milad
06-11-2007, 22:12
آقا وحید یعنی شما فکر میکنی من با این کیفیت ایرانسل منتظر سیم کارتم میشینم؟
من توی خونه که از تلفن ثابت استفاده میکنم...پس این به کنار.
وقتیم میخوام برم بیرون سیم کارت مادرم رو به شرطی که خودش بهش نیازی نداشته باشه قرض میگیرم
الان هفته هاست اینکارو میکنم.
یه مدتم زور زدم برای ایرانسله مشتری پیدا کنم ولی هیچ نتیجه ای نداشت جز اینکه کلی ملت مسخرم کردن با جملاتی مثل"مگه اینجا اسباب بازی فروشیه" یا "مگه نون خشکی تو محلتون نمیاد؟"
خود ایرانسل پسش نمیگیره؟
آخه همیشه دفترش شلوغه نمیتونم برم توی صف طولانیش وایسم.حالا نمیدونم میتونم به خود ایرانسل پسش بدم یا نه.کسی میدونه؟
اگر توی پست شما جای کلمات(ایرانسل) و (همراه اول) رو عوض کنیم میشه وضعیت ایرانسل توی شیراز.
مخابرات که اس ام اسش تعطیل بود قبول ولی مال ایرانسلم توی عید وصل نیود!توی بازه ی زمانی 1 ماه ای ام اس ایرانسل کاملا قطع بود و من حتی 1 اس ام اس هم نتونستم بفرستم.مخابرات به علت ترافیک شبکه بود ولی مدیر عامل ایرانسل خودش گفت که به علت مشکلات فنیه...هنوز هم رفع نشده.
حالا من نمیدونم شما چطور اس ام اس میزدید ولی نه تنها برای من بلکه برای بقیه ایرانسل دارهایی که من توی شیراز و تهران میشناسم اینجوری بود.
وقتی ایرانسل تازه اومده بود همه میگفتن برای قضاوت زوده بذارید 1 ساله بشه حالا هم که شده....
سن و سال مهم نیست.مساله اینه که ایرانسل میخواد با همون ظرفیت 1 میلیونی عیدش همه کاری بکنه!مشکل اینه که فقط دنبال ویترین و چت و این جور چیزاست.اصلا دنیال کیفیت شبکه نیست.
سرعت عمل ایرانسل توی سال اول به خاطر تعهداتی که داده بود.و به همین علت کیفیت شبکش خیلی خیلی افتضاح شده چون ماس مالی کرده!اگه درست اول شبکه رو آزمایش میکردن و پوشش رو کامل میکردن و بعد شبکه رو راه مینداختن اینجوری نمیشد.اول اس ام اس راه انداختن حالا یادشون افتاده تستش کنن!
و درضمن اینجا ایرانسل اینجوریه که حتی با دید مستقیم آنتن اولش آنتندهی فوله ولی تا تماسی میگیرید یا هر چیز دیگه سریع میشه 1 خط!الانم که دیگه همون یه ذره تماسو هم نمیشه گرفت.
سروش جان عزیز هنوز نیومده شروع شد!!!!!!
soleares
07-11-2007, 01:06
بچه های عشق ایرانسل :
در حال حاضر ایرانسل چند تا مشترک داره ؟
M Like Mother
07-11-2007, 01:28
5 میلیون و حدودا 250 هزار ....
hamed1282
07-11-2007, 13:01
ميخواستم ببينم سرعت اينترنت دايال اپ بيشتر است يا ايرانسل در ضمن سرعت اينترنت ايرانسل از شهر به شهر ديگر فرق مي كند در ضمن ترافيكش در كل كشور زياد ميشه يا هر شهر مخصوص به خودش است
boycach.com
07-11-2007, 19:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]].jpg
برای اتصال کامپیوترتان به اینترنت از طریق GPRS به دو روش میتوایند عمل کنید.
1 – از طریق نرم افزار موجود در PC Suite
2 – از طریق Connection Wizard ویندوز
که در این مطلب ما از روش دوم که ساده تر است استفاده میکنیم و برای تمامی گوشی ها قابل استفاده میباشد.
قبل از شروع به کار ابتدا مطمئن شوید که تنظیمات GPRS بر روی گوشی شما بدرستی انجام گرفته است یعنی اینکه میتوانید از طریق موبایل خود به اینترنت متصل شوید . تنظیمات GPRS برای مشترکین ایرانسل
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای شروع نرم افزار مربوط به گوشی خود را از درون CD بر روی کامپیوتر خود نصب کنید سپس از طریق کابل USB با بلوتوث گوشی را به کامپیوتر متصل نمایید و کمی صبر کنید تا مشخصات و تجهیزات گوشی شما بطور کامل توسط کامپیوتر شناخته شود و پیغام Found new hardware , your new hardware is installed and ready to use در Taskbar ظاهر شود.(boycach.com)
حالا از طریق New Connection Wizard یک کانکشن dialup درست کنید ، پس از گذراندن سه مرحله اول به قسمتی میرسید که باید مودم گوشی را انتخاب کنید. ما در این آموزش از گوشی سونی اریکسون مدل K750i استفاده کردیم که مودم Sony Ericsson 750 USB WMC Modem که گذینه مورد نظر ماست را تیک میزنیم و مراحل کار را ادامه میدهیم.
(توجه داشته باشید که نام مودم مورد استفاده در تمامی گوشی های سونی اریکسون به همین شکل است و فقط مدل گوشی تغییر میکند. در مورد مودم مورد استفاده در برند های دیگر اطلاعی ندارم )
پس از انتخاب نام کانکشن ، باید شماره #8***99* را بجای شماره تلفن ISP در کارد مربوطه وارد نمایید و در مرحله بعد کادرهای مربوط به Username و Password را خالی بگذارید و مراحل ساخت کانکش را به پایان ببرید
کار تمام است و تنها کاری که باید بکنید اینکه که مثل همیشه دکمه Dial را فشار دهید مطمئنا برای ورود به دنیای اینترنت شما را زیاد منتظر نمیگذارد.
farshad86
07-11-2007, 19:34
سرعتش رو قبلا ها میگفتن دور و ور 9 کیلو بایت یعنی 72 هست! پس از دیال آپ بیشتره! ولی 5 شنبه و جمعه تقریبا تعطیل هست!
فکر میکنم هر Bts برای خودش مستقل باشه! یعنی از این لحاظ که پهنای باند برای Bts فراهم کنن که طبیعی هست مشکلی نداشته باشن ولی این که اون پهنای باند به دست اون همه مشترک برسه سخته! خیلی کم میرسه دیگه!
الان خیلی ها طرح طلایی فعال کردن دارن حالش رو میبرن!
farhad6600
07-11-2007, 21:12
سلام اقا گوشی من 6300 هست و تنظیمات gprs va mms رو هم نصب کردم روز اول می تونستم با اینترنتش کار کنم ولی الان دیگه اصلا علامت E نمیاد و اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چیکار کنم؟ مشکل چیه؟
MTNIrancell
07-11-2007, 21:28
بچه های عشق ایرانسل :
در حال حاضر ایرانسل چند تا مشترک داره ؟
گفتم یه سری هم به اینجا بزنم ببینم چه خبره؟
این آخرین آماریه که خوده MTN برامون فرستاده.
اگه تعدادش با اون چیزی که مردم میگن فرق داره به علت اینه که حدود 1 میلیون و 500 هزار تا سیم کارت ثبت نام نشده دست مردمه.
و این تعدادش جزو آمار به حساب نمیاد. (برای MTN البته)
بحث های تخصصی فقط در
اگه خواستی بیا.
ما که هستیم.
اونا هم هستن.
بقیه هم میان.
اونای دیگه هم گفتن میان.
پس شما هم بیا.
به نظر من حتما ً بیا.
می دونی چرا؟
چون من اینجا کم میام/
Shahin.S@mtnirancell.ir
saeedmaxxx
08-11-2007, 11:54
این اس ام اس ها چرا اینجوری شدن
دیروز ساعت 6 بعد از ظهر smsفرستادم بدست طرف رسیده ولی دلیوریش نیومده حالا صبح که از خواب پا شدم دیدم که هم دلیوری اومده و هم جواب smsاومده
hamed1282
08-11-2007, 15:07
از طريق كامپيوتر موقعي كه گوشي رو به كامپيوتر وصل مي كنم به اينترنت وصل ميشيم ولي با گوشي هر كاري مي كنم به اينترنت وصل ميشه به 2225 اس ام اس مي زتم باز هم ارورر ميده در ضمن گوشيم k750i است
nimamani
08-11-2007, 21:09
سلام دوستان
2 پیغام کوتاه برای مشترکین با محتوای زیر ارسال گردیده است :
Moshtarake gerami, darsuratike avalin tamas ra az SIM kart HADIYE
khod bargharar nanemaid, SIM kart hadiye shoma ghat mishavad.
Faghat ta 30 Azar forsat darid!
" مشترک گرامی در صورتیکه اولین تماس را از سیم کارت هدیه خود برقرار ننمائید سیم کارت هدیه
شما قطع می شود. فقط تا 30 آذر فرصت دارید"
Darsuratike ta 30 Azar SIM karte HADIYE khod ra az POST daryaft va
avalin tamas ra bargharar nakonid, SIM kart hadiye digar be shoma
ta-alogh nakhahad gereft
"در صورتیکه تا 30 آذر سیم کارت هدیه خود را از پست دریافت و اولین تماس را برقرار نکنید،
سیم کارت هدیه دیگر به شما تعلق نخواهد گرفت"
در صورت تماس مشترکین آنها را به این صورت راهنمایی کنید:
بر اساس مهلت تعیین شده جهت فعالسازی سیم کارت های هدیه، در صورتیکه مشترک سیم کارت هدیه
خود را تا تاریخ 30 آذر فعال ننماید، سیم کارت هدیه او باطل خواهد شد. جهت فعالسازی باید سیم کارت هدیه
خود را دریافت و اولین تماس را با آن برقرار کنند.
در صورتیکه در مورد سیم کارت هدیه و نحوه دریافت آن مشترک سوال کرد بر طبق پروسه های قبلی، مشترک را راهنمایی کنید.
Hi all
Two message has been sent to subscribers with this contents:
" dear subscriber if do not contact for first time to everybody with your gift simcard till 30th of azar your gift simcard will be deactive"
"if you do not take your gift simcard from post offices and don’t have first outgoing contact to everybody till 30th of azar your gift simcard will be deactivate"
If customers call to call center to ask about it please guide them as bellow:
According to determined due date for activating gift sim cards, if subscriber do not active his/her gift card since 30th of azar, his/her gift simcard will be deactivated. For activate a gift simcard, subscriber should take it from post offices and take his/her first outgoing call till 30th of azar.
If customer ask for his/her gift simcard and where it is, you should guide him/her according previous processes.
vahoodonline
08-11-2007, 22:11
سلام آقا شاهین خسته نباشی من از حضورت یک سوال داشتم و آن این است که من یک سیمکارت اعتباری ایرانسیل دارم که توسط کدی که پیامگیر صوتی را فعال میکنه را به گوشیم که ان 70 موزیکال نوکیا است دادم و وقتی کد را دوباره به گوشی میدهم پیام میدهد که این سرویس فعال است لطفا مرا راهنمایی کنید که من به چه صورت میتوانم از خدمات این سرویس استفاده کنم
بسیار بسیار ممنون
farhad6600
08-11-2007, 22:28
سلام اقا گوشی من 6300 هست و تنظیمات gprs va mms رو هم نصب کردم روز اول می تونستم با اینترنتش کار کنم ولی الان دیگه اصلا علامت E نمیاد و اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ چیکار کنم؟ مشکل چیه؟
boy iran
09-11-2007, 17:20
با سلام
اینم برنامه ی اتوماتیک ویترین ایرانسل برای ایرانسل داران...
- سرویس طالع بینی روزانه
- سرویس فال حافظ
- سرویس دوست یابی
- سرویس یاهو مسنجر از طریق SMS
- دریافت فایل و لوگو و زنگ
- آپدیت از طریق خود برنامه
- امکاناتی که اضافه خواهد شد:
- نتایج فوتبال
- دیکشنری
- و............ که اینها خدماتی است که ایرانسل به زودی عرضه می کند و فعلا می توانید از این امکانات فعلی برنامه به صورت رایگان با سیم کارت ایرانسل استفاده کنید.
نکته : برنامه جاوا هست
در ضمن اگر تکراری بود ببخشید
hamed1282
09-11-2007, 21:53
يه مرورگر براي موبايل كه فارسي هم ساپورت كنه مي خواستم البته اپرا را دارم ولي سايتهاي فارسي را كلمات بهم ريخته نشون ميده
p 3 0 world
10-11-2007, 13:57
يه مرورگر براي موبايل كه فارسي هم ساپورت كنه مي خواستم البته اپرا را دارم ولي سايتهاي فارسي را كلمات بهم ريخته نشون ميده
گوشيت چيه ؟
من اپرا دارم ولي سايت هاي فارسي را بدون مشكل نشون مي ده:40::11:
jackhammer
10-11-2007, 15:58
تو رو خدا اپراتور موبایل مملکتو ببینین...خدا وکیلی آدم زبونش بند میاد!
به پل هواییا که میرسیم تبلیغای بزرگ زرد روشون نصبن که سه تا عکس ماشین گنده روشون نصبه بغلشم نوشته ایرانسل!
خداییش اگه یکی ندونه فکر میکنه ایرانسل شرکت واردات ماشینه به جای اپراتور!
TheMohammad
10-11-2007, 16:36
تو رو خدا اپراتور موبایل مملکتو ببینین...خدا وکیلی آدم زبونش بند میاد!
به پل هواییا که میرسیم تبلیغای بزرگ زرد روشون نصبن که سه تا عکس ماشین گنده روشون نصبه بغلشم نوشته ایرانسل!
خداییش اگه یکی ندونه فکر میکنه ایرانسل شرکت واردات ماشینه به جای اپراتور!
تا حالا مگه تبلیغ اپراتور های خارجی رو ندیدی ؟
hamed1282
10-11-2007, 20:47
گوشيت چيه ؟
من اپرا دارم ولي سايت هاي فارسي را بدون مشكل نشون مي ده:40::11:
k750 دارم اگه امكان داره لينكش رو برام بذار
mehdi_vsgh
10-11-2007, 22:04
k750 دارم اگه امكان داره لينكش رو برام بذار
هردو فایل را باید دانلود کنی و بریزی داخل گوشیت و سپس نصب کنی
در ضمن برنامه رایگان هستش و نیاز به کرک نداره
hamed1282
10-11-2007, 22:15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهردو فایل را باید دانلود کنی و بریزی داخل گوشیت و سپس نصب کنی
در ضمن برنامه رایگان هستش و نیاز به کرک نداره
با تشكر مي خواستم ببينم سايتهاي فارسي رو هم ساپورت ميكنه
mehdi_vsgh
10-11-2007, 23:39
با تشكر مي خواستم ببينم سايتهاي فارسي رو هم ساپورت ميكنه
بله ساپورت میکنه حداقلش برای من که ساپورت کرده
mehdi_vsgh
10-11-2007, 23:40
بچه ها یه جیز جدید کشف کردم .....
یه اس ام اس بفرستین به شماره 8383 متنشم این بزنین
go
چیز جالبیه....ولی
چرا با اپرا نمیشه عکسارو سیو کنی یا مثلا دانلود کنی؟ اگه میشه توضیح بدین. گوشیم k810 هستش
سلام یک سوال در مورد ایرانسل داشتم
اگه با موبایل ایمیل هامو چک کنم یا از سایتهای مختلف باز دید کنم وبعد صفحات را ذخیره کنم آیا جزء دانلود محسوب میشه یعنی باید برای هر کیلوبایت 5 یا 15 ریال برای طرح های مختلف پرداخت کنم ?
بازگشت 2بارمو بعد از 6 ماه دوری از بروبچ P30، تبریک میگم!
گفتم بد نباشه اگه یه کم درباره ی کیفیت سرویس دهی شبکه ایرانسل بحث کنیم!
علت اینکه به این فکر افتادم رو هم میگم!
چون ما نمایندگی ایرانسل رو داشتیم از اولین افرادی بودم که از ایرانسل دفاع می کردم (و به حق هم اوایل خوب کار کرد)
اما ....
توی پروژه ای کار می کنم که در اون مجبورم با PC زیاد SMS بزنم و بخاطر هزینه هاشم از سیم کارت ایرانسل استفاده می کنم!
اما دیشب به یه نتیجه جالب رسیدم:
از یه دستگاه به PC هر دقیقه یک SMS میفرستادم؛ این سیستم 6 ساعت کار کرد، اما....
بجای دریافت 360 پیام کوتاه تنها در حدود 63 پیام دریافت شده بود و بقیه یا در هنگاه ارسال Failed شده بود یا ارسال شده بود و دریافت نشده بود!
اینو بگم که این تست در زمان مناسبی انجام شد (6 عصر تا 12 شب)!!
تنها 17.5% موفقیت در ارسال!!!!!!!!!
TheMohammad
11-11-2007, 13:33
سلام یک سوال در مورد ایرانسل داشتم
اگه با موبایل ایمیل هامو چک کنم یا از سایتهای مختلف باز دید کنم وبعد صفحات را ذخیره کنم آیا جزء دانلود محسوب میشه یعنی باید برای هر کیلوبایت 5 یا 15 ریال برای طرح های مختلف پرداخت کنم ?
هرکاری با اینترنت گوشی انجام بشه، جز دانلود حساب میشه
mahdokht1364
11-11-2007, 14:51
من بيشتر از 10 روزه كه ديگه بيش از 100 يا 200كيلو بايت در هر بار نميتونم دانلود كنم و بعد قطع ميشة-شما نميدونيد چرا؟
mehdi_vsgh
11-11-2007, 16:59
چرا با اپرا نمیشه عکسارو سیو کنی یا مثلا دانلود کنی؟ اگه میشه توضیح بدین. گوشیم k810 هستش
با اپرا مینی نمیشه این کار و بکنی ولی با خود اپرا چرا دانلود میشه کرد
mehdi_vsgh
11-11-2007, 17:00
بچه ها یه جیز جدید کشف کردم .....
یه اس ام اس بفرستین به شماره 8383 متنشم این بزنین
go
چیز جالبیه....ولی
بچه ها کسی اینو دیده یا نه؟؟؟؟؟؟
hessam123
11-11-2007, 18:33
بابا این 8383 که قدیمیه...
بیا کلوپ این اطلاعات رو زودتر و کاملتر بگیر...
با اپرا مینی 4 میشه اون صفحه ای که عکس داره وارد منو شو بعدش تولز و بعد پیج اینفورمیشن و در آخر دانلود ایمیج و عکس مورد نظر رو انتخاب و دانلود.در ضمن لینک های مستقیم هم با اپرا مینی مشه دانلود کرد .
سلام
میخواستم ببینم نظر دوستان در مورد سیمکارتهای ایرانسل چیه؟
هم دائمی هم اعتباری و هم پیام رسان.
adamhesaby
13-11-2007, 22:51
دوستان قبلا یه تاپیکی بود که توش عضو میشدی بروبچ واست مسیج میدادن مخصوص ایرانسلیا بود
دیگه نیس؟
kaveh_top65
14-11-2007, 00:17
آقا ژريروز و امروز ايرانسل تو كرج بود و از صبح تا ظهر ساعت 3:30 آنتن نميداد.. از هر كيم تو كرج ژرسيدم اين مشكل و داشت.. كسي ميتونه بگه چرا ؟؟؟ و امكان داره دوباره اينطوري بشه يا نه ؟؟
با اپرا مینی نمیشه این کار و بکنی ولی با خود اپرا چرا دانلود میشه کرد
میشه لینک دانلودش رو بذاری؟
با اپرا مینی 4 میشه اون صفحه ای که عکس داره وارد منو شو بعدش تولز و بعد پیج اینفورمیشن و در آخر دانلود ایمیج و عکس مورد نظر رو انتخاب و دانلود.در ضمن لینک های مستقیم هم با اپرا مینی مشه دانلود کرد .
میشه شما هم لینک ورژن4 رو بذاری واسه دانلود
emp-ehsan
14-11-2007, 06:03
در اين تبليغاتي كه ايران سل داره يكجا هست كه ميگه براي همه اوپراتورهاي ايرانسل 30 دقيقه صحبت كنيد و پول 3 دقيقه رو بديد.مي خواستم بدونم اين براي من كه 9 ماه پيش سيمكارت گرفتم هم هست؟اگه هست چطوري فعال مي شه. و بگيد كه چطور مي تونم تعرفه مو از ثانيه به دقيقه تبديل كنم.
با تشكر
ostovarsaeed
14-11-2007, 08:13
میشه شما هم لینک ورژن4 رو بذاری واسه دانلود
لینک دانلود opera mini 4 :
وارد صفحه زیر بشوید. مدل گوشی تان را انتخاب کنید و بعد دانلودش کنید:27:
ostovarsaeed
14-11-2007, 08:13
یک خبر خوش برای ایرانسل دارای طرفدار firefox
شرکت موزیلا خبر داده که اوایل سال 2008 می خواهد نسخه موبایلی مرورگر خودش را به بازار عرضه کنه
hamkar1981
14-11-2007, 08:18
در اين تبليغاتي كه ايران سل داره يكجا هست كه ميگه براي همه اوپراتورهاي ايرانسل 30 دقيقه صحبت كنيد و پول 3 دقيقه رو بديد.مي خواستم بدونم اين براي من كه 9 ماه پيش سيمكارت گرفتم هم هست؟اگه هست چطوري فعال مي شه. و بگيد كه چطور مي تونم تعرفه مو از ثانيه به دقيقه تبديل كنم.
با تشكر
منم سيم كارتم قديمي و باعهاش صحبت مي كنم هيچ نوع كار خاصي نمي خواد(فقط ايرانسل به ايرانسل)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.