مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
emprator_kochak
16-05-2007, 23:59
ایرانسل دو باره داره تبلیغات گسترده میکنه...
Maziar_69
17-05-2007, 00:49
اگر اهواز و اصفهان و شهرهای کوچک دیگری که تو سایت هنوز اضافه نشدند و همچنین پوشش جاده ایی رو حساب نکنیم شده 101 شهر !!!!!!!! دمش گرم.
یه سئوال : چرا فقط اصفهان اینطوریه ؟
یه سئوال دیگه : فرکانس مورد استفاده اسپادان رو کی داده ؟
یه مورد دیگه . اینجا مشهد کلیه موارد مربوط به تماس و پیام کوتاه اینجا بر طرف شده , برای من که اینطوریه
به همه شماره های موبایل میتونم مسیج بفرستم , مسیجهای تکراری برام دیگه نمیاد .
چرای اولتا نمی دونم ! چرای دومت هم توسط مخابرات اصفهان گرفته شده.
Clickrast
17-05-2007, 05:25
اقا از اصفهان هم یه چیزی اومد توی ایرانسل خبرهای خوبی در راهه
غیر از نجف آباد ، خمینی شهر هم کامل خط میده و خود مرکز اصفهان که اونا رو اعلام نکرده نجف آباد رو هم که نقششو نذاشته :دی
Dr.Afzali
17-05-2007, 05:39
به نقل از روزنامه افسانه شيراز در پي اعتراض خريداران و مشتركان ايرانسل مبني بر عدم پوشش شبكه در بيش از نصف شهر 31 نمايندگي فروش كليه سيمكارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل به كار فروش خود پايان دادند.
اگر بدونيد اينجا چه خبره.همه سريع دارن سيمكارتهاشونو ميفروشن بس كه مزخرفه اينجا.اصلا مفت گرونه.روي يك بيلبرد تبليغاتي ايرانسل با اسپري بزرگ نوشتن برو گمشوووووووووووو
چرای اولتا نمی دونم ! چرای دومت هم توسط مخابرات اصفهان گرفته شده.
برداشت من اینه ( البته دقیق نمیشه از اینها اطلاعات گرفت )
به خاطر اینکه فرکانس شبکه اسپادان و شبکه ایرانسل یکی هست , در حال مذاکره هستند که اسپادان فرکانسش رو تغییر بده چون اگه ایرانسل تغییر بده کل سیمکارتهای کشور به دو دسته سازگار با اصفهان و غیر سازگار تبدیل میشه ولی چون اسپادان چند ساله که فعالیت داره این تغییر فرکانس زمان میبره
در ضمن این رو هم بگم که کل فضای رادیویی کشور در اختیار مخابراته و اگه کسی بخواد این فضا رو به نحوی گسترده اشغال کنه حتما باید از مخابرات مجوز بگیره .
حالا نکته اینجاست که توی توافقهای فرکانس اپراتور دوم با مخابرات , مخابرات شبکه اسپادان رو در نظر نگرفته بود .
----------
باز هم میگم این برداشت شخصی منه و نمیشه به این سادگی از اینها اطلاعات گرفت .
در ضمن سیمکارتهای دولتی هم نمایش موقعیتش فعال شده .
H A M A S
17-05-2007, 08:25
به ایرانسل ربط نداره !
گوشیت سونی اریکسونه ؟
اره عزيز فکر کنم بايد يه گوشي از سري N نوکيا بگرم
اره عزيز فکر کنم بايد يه گوشي از سري N نوکيا بگرم
مگه غرب كشور با سوني اريكسون بسترسازي نشده
پس چرا اينجا هم(كرمانشاه) نه با گوشيهاي سوني اريكسون و نه با گوشيهاي نوكيا نميشه يه تماس درست و حسابي گرفت.
واقعا چیز چرتیه باید وایسیم تا پوشش کامل شه
H A M A S
17-05-2007, 12:32
پس چي خوبه؟
علیرضا خارجی
17-05-2007, 12:35
به نقل از روزنامه افسانه شيراز در پي اعتراض خريداران و مشتركان ايرانسل مبني بر عدم پوشش شبكه در بيش از نصف شهر 31 نمايندگي فروش كليه سيمكارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل به كار فروش خود پايان دادند.
اگر بدونيد اينجا چه خبره.همه سريع دارن سيمكارتهاشونو ميفروشن بس كه مزخرفه اينجا.اصلا مفت گرونه.روي يك بيلبرد تبليغاتي ايرانسل با اسپري بزرگ نوشتن برو گمشوووووووووووو
اووووووووووووووووووه چقدر با فرهنگ:18:
H A M A S
17-05-2007, 12:37
پس چي خوبه؟واقعا تي سي آي که اينهمه دارند طرفداري شو ميکنند بعد 8 ماه کيفيت آنتن دهي اون چه جوري بود؟خدمات اون چي؟
علیرضا خارجی
17-05-2007, 12:42
غیر از نجف آباد ، خمینی شهر هم کامل خط میده و خود مرکز اصفهان که اونا رو اعلام نکرده نجف آباد رو هم که نقششو نذاشته :دی
دعا میکنیم هرچه زودتر مشکل اصفهان حل بشه
علیرضا خارجی
17-05-2007, 12:52
سلام بچه ها یادتون هست آخرین عکسی که از دکل ایرانسل گرفتم بعضی ها گفتن واسه ایرانسل نیست منم گفته بودم که دکل کامل نیست
من رفتم از صاحب خونه پرسیدم گفت واسه ایرانسله بعد اینم عکس دکل که میکرو ویو روش نصب شده جدیدا... همون دکله
کیفیت پایینه جون شب بود و 8 ایکس زوم کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoudboy
17-05-2007, 13:44
برداشت من اینه ( البته دقیق نمیشه از اینها اطلاعات گرفت )
به خاطر اینکه فرکانس شبکه اسپادان و شبکه ایرانسل یکی هست , در حال مذاکره هستند که اسپادان فرکانسش رو تغییر بده چون اگه ایرانسل تغییر بده کل سیمکارتهای کشور به دو دسته سازگار با اصفهان و غیر سازگار تبدیل میشه ولی چون اسپادان چند ساله که فعالیت داره این تغییر فرکانس زمان میبره
در ضمن این رو هم بگم که کل فضای رادیویی کشور در اختیار مخابراته و اگه کسی بخواد این فضا رو به نحوی گسترده اشغال کنه حتما باید از مخابرات مجوز بگیره .
حالا نکته اینجاست که توی توافقهای فرکانس اپراتور دوم با مخابرات , مخابرات شبکه اسپادان رو در نظر نگرفته بود .
----------
باز هم میگم این برداشت شخصی منه و نمیشه به این سادگی از اینها اطلاعات گرفت .
اسپادان روی فرکانس 900 کار می کنه و همین طور تالیا و مخابرات در اصفهان روی 900 هستند و ایرانسل فکر کنم 1800 باشه ... یادم هست تالیا هم چندین ماه با اسپادان تداخل فرکانسی داشت وقتی می خواست در اصفهان راه اندازی بشه که رفع شد ولی ایرانسل چون روی فرکانس 1800 هست نباید مشکلی داشته باشه ... البته این شبکه اسپادان برای مخابرات اصفهان خیلی عزیز هست و خیلی بهش می رسه و اگر ایرانسل اینجا رسما راه اندازی بشه بازار کار اسپادان حسابی می خوابه ... مخابرات اصفهان حتی به تالیا با اینکه پوشش کامل شبکه در شهر اصفهان داره هنوز اجازه واگزاری سیم کارت در این شهر را نداده .
مگه غرب كشور با سوني اريكسون بسترسازي نشده
پس چرا اينجا هم(كرمانشاه) نه با گوشيهاي سوني اريكسون و نه با گوشيهاي نوكيا نميشه يه تماس درست و حسابي گرفت.
1- غرب کشور با اریکسونه نه سونی اریکسون , سونی فقط توی گوشی رفته سهام اریکسون رو خریده , تجهیزات مخابراتی رو هنوز اریکسون تنهایی می سازه
2- تجهیزات هیچ ربطی به گوشی نداره اگه نوکیا با گوشی نوکیا سازگاره فقط یک اشتباه بازاریه و هیچ اساس علمی نداره , چون همه سازندگان ملزم به رعایت یک استاندارد هستند
نمونه کوچیکش سی دی رو فیلیپس اختراع کرد , ولی کیفیت سی دی کداک حرف اول رو میزنه
ال سی دی رو سونی اختراع کرد ولی سامسونگ بهترین سازنده اون شده
از این نمونه ها خیلی سراغ دارم ولی از بحث خارجه
اسپادان روی فرکانس 900 کار می کنه و همین طور تالیا و مخابرات در اصفهان روی 900 هستند و ایرانسل فکر کنم 1800 باشه ... یادم هست تالیا هم چندین ماه با اسپادان تداخل فرکانسی داشت وقتی می خواست در اصفهان راه اندازی بشه که رفع شد ولی ایرانسل چون روی فرکانس 1800 هست نباید مشکلی داشته باشه ... البته این شبکه اسپادان برای مخابرات اصفهان خیلی عزیز هست و خیلی بهش می رسه و اگر ایرانسل اینجا رسما راه اندازی بشه بازار کار اسپادان حسابی می خوابه ... مخابرات اصفهان حتی به تالیا با اینکه پوشش کامل شبکه در شهر اصفهان داره هنوز اجازه واگزاری سیم کارت در این شهر را نداده .
به عدد فرکانس توجه نکن , علیرضا خارجی زحمت کشیده کانالهای مخابراتی هر فرکانس رو هم تشریح کرده .
به غیر از کانالهای مخابراتی و فرکانس یک کد گذاری دیجیتال هم از نسل 2 به بعد اضافه شده که استاندارد جهانی داره منظور من اون کد گذاری بوده که باعث تداخل فرکانس میشه
در ضمن ایرانسل در روی باندهای 900 و 1800 تواما کار میکنه و اگه توسعه بده 1900 رو هم اضافه میکنه .
دوستان کم لطفی میکنند پستهای قبلی رو نمیخونند من خودم چندین بار این موضوع رو نوشتم که مخابرات داره به سمت 1800 میره و ایرانسل هم از 900 استفاده میکنه .
TheMohammad
17-05-2007, 15:45
به عدد فرکانس توجه نکن , علیرضا خارجی زحمت کشیده کانالهای مخابراتی هر فرکانس رو هم تشریح کرده .
به غیر از کانالهای مخابراتی و فرکانس یک کد گذاری دیجیتال هم از نسل 2 به بعد اضافه شده که استاندارد جهانی داره منظور من اون کد گذاری بوده که باعث تداخل فرکانس میشه
در ضمن ایرانسل در روی باندهای 900 و 1800 تواما کار میکنه و اگه توسعه بده 1900 رو هم اضافه میکنه .
دوستان کم لطفی میکنند پستهای قبلی رو نمیخونند من خودم چندین بار این موضوع رو نوشتم که مخابرات داره به سمت 1800 میره و ایرانسل هم از 900 استفاده میکنه .
850و1900 چه فرقی با 900و1800 دارند ؟
آخه اکثرا اپراتورهای آمریکایی از این باند فرکانسی استفاده میکنند؟!
850و1900 چه فرقی با 900و1800 دارند ؟
آخه اکثرا اپراتورهای آمریکایی از این باند فرکانسی استفاده میکنند؟!
وای خدا چه گیری کردیم با این فرکانسها , بحث فرکانسهای مخابراتی اینقدر مفصله که توی 10 هزار پست هم جمع نمیشه .همون بهتر بی خیال بشیم
علیرضا F700 فارسی و تقویم شمسی هم داره
vahoodonline
17-05-2007, 16:28
سلام دوستان من امروز به اتفاق دوستانم به نمايشگاه نرم افزارهاي ديجيتال كه در محل دائمي نمايشگاه هاي تهران است رفتيم من جلوي رفيقام كلي كنف شدم چرا؟ چونكه ايرانسل اصلا در آن منطقه آنتن نميداد واقعا چرا ايرانسل با اين همه تبليغات و حاشيه هايي كه داره نتونسته تا كنون پوشش تهران رو كامل كنه من كه براي خودوم متاسفم زيرا خط دولتيمو فروختم و بجاش با تبليغات دوروغين ايرانسل مشترك اين سرويس شدم
گر حكم شود كه مست گيرند در شهر هرانچه هست گيرند
بنظر من مديران شركت ايرانسل بايد بخاطر كلاه برداري محاكمه شوند:
1- شبكه ايرانسل توانائي ارتباط قدرتمند و انتن دهي قابل قبول ندارد.
2- از هر 10 عدد Sms ارسالي بيش از 5 عدد به مقصد نميرسد در حالي كه قيمت ان دريافت ميگردد و اين راهزني است
3- از انجا كه رقابت در اينجا رقابتي ناسالم و دور از معيارهاي انسانيست، بنظر ميرسد در ارتباط با شبكه تاليا مشكل داشته باشد. براي مثال ميتوانيد چند تماس مستقيم يا Sms به يك خط 0932 و يك خط 0912 بزنيد و مقايسه كنيد.
4- همه وعده هاي مديريت ايرانسل در خصوص تخفيف نوروزي و ارتباطات ديتا و اينترنت و Mms تو خالي و دروغ محض بود.
4- حدود 1 ماه پيش كارت شارژي بقيمت 10500 تومان خريداري كردم كه بر خلاف هميشه لاك روي شماره سريال ان بقدري نا مرغوب بود كه بهيچ وسيله اي نتوانستم لاك را پاك كرده و كد شارژ مجدد را استفاده كنم و تقريبا كارت قلوه كن گرديد. از ان موقع تا حالا با شماره هاي 130 توسط مبايل و 09351400000 تماس گرفته و بجز اخرين بار كه موفق به تماس شدم، در بقيه موارد پيام " موقتا پاسگو نيستيم" گرفته ام. جالب است بدانيد در اخرين بار هم اپراتور قلاب سنگم كرد و گفت بايد به مركز پخش اصلي كارت مراجعه در حالي كه من اين كارت را از روزنامه فروشي خريداري كرده و مورد اعتراض اپراتور هم واقع شدم.
خدا بدادمون برسه با اين همه خصوصي سازي
علیرضا خارجی
17-05-2007, 16:31
وای خدا چه گیری کردیم با این فرکانسها , بحث فرکانسهای مخابراتی اینقدر مفصله که توی 10 هزار پست هم جمع نمیشه .همون بهتر بی خیال بشیم
علیرضا F700 فارسی و تقویم شمسی هم داره
منم یه جایی تو خبرها خوندم که mcte با ایرانسل مشکل دارن اینطوری که نوشته بود رگولاتور فرکانسی که در اختیار ایرانسل گذاشته mcte از همون فرکانس استفاده میکنه
ولی سعید rizer 8 امریکاییه
علیرضا خارجی
17-05-2007, 16:38
2- از هر 10 عدد Sms ارسالي بيش از 5 عدد به مقصد نميرسد در حالي كه قيمت ان دريافت ميگردد و اين راهزني است
3- از انجا كه رقابت در اينجا رقابتي ناسالم و دور از معيارهاي انسانيست، بنظر ميرسد در ارتباط با شبكه تاليا مشكل داشته باشد. براي مثال ميتوانيد چند تماس مستقيم يا Sms به يك خط 0932 و يك خط 0912 بزنيد و مقايسه كنيد.
4- همه وعده هاي مديريت ايرانسل در خصوص تخفيف نوروزي و ارتباطات ديتا و اينترنت و Mms تو خالي و دروغ محض بود.
4- حدود 1 ماه پيش كارت شارژي بقيمت 10500 تومان خريداري كردم كه بر خلاف هميشه لاك روي شماره سريال ان بقدري نا مرغوب بود كه بهيچ وسيله اي نتوانستم لاك را پاك كرده و كد شارژ مجدد را استفاده كنم و تقريبا كارت قلوه كن گرديد. از ان موقع تا حالا با شماره هاي 130 توسط مبايل و 09351400000 تماس گرفته و بجز اخرين بار كه موفق به تماس شدم، در بقيه موارد پيام " موقتا پاسگو نيستيم" گرفته ام. جالب است بدانيد در اخرين بار هم اپراتور قلاب سنگم كرد و گفت بايد به مركز پخش اصلي كارت مراجعه در حالي كه من اين كارت را از روزنامه فروشي خريداري كرده و مورد اعتراض اپراتور هم واقع شدم.
روز از نو روزی از نو:19:
حالا کی از اول واسه این اقا دوباره بنویسه ؟؟؟؟؟؟؟
من که دیکه حالشو ندارم فقط با دوستای قدیمی و مشکلات واقعی حال میکنم مخصوصا وحید و سعید
emprator_kochak
17-05-2007, 16:46
این ملت شما چقدر با فرهنگن....(به دل نگیری)
عوض اینکه پاشن یه چارتا ایمیل بزن یا اینکه با 130 تماس بگیرن تا مشکلشون حل شه پاشدن سیم کارت میفروشن؟؟؟ !!!
emprator_kochak
17-05-2007, 16:51
همین مونده که پای شکایت بازی و دادگاه و از این جور مسائل تو تاپیک باز بشه!!!
برادر من شما میگید چی کار کنیم؟؟؟
براي کسي پيش اومده اس ام اس هاي ناقص از خطوط دولتي به ايرانسل دريافت کند
(...)
این مشکل و فقط گوشیهای سونی اریکسون دارن به منم چند مورد پیش اومده:5:
تو شیراز همه مشکلات و از همچین راهی حل می کنید:33:
چرا دروغ میگی داداش آبروی شیرازی ها رو هم نبر فامیل ما تو شیرازن اصلا همچین چیزی نیست:8:
میگه حدود 80 درصد تحت پوششه:5:
سلام بچه ها یادتون هست آخرین عکسی که از دکل ایرانسل گرفتم بعضی ها گفتن واسه ایرانسل نیست منم گفته بودم که دکل کامل نیست
من رفتم از صاحب خونه پرسیدم گفت واسه ایرانسله بعد اینم عکس دکل که میکرو ویو روش نصب شده جدیدا... همون دکله
کیفیت پایینه جون شب بود و 8 ایکس زوم کردم
علیرضا ما که گفتیم داداش معذرت اون ماله ایرانسله ما اشتباه میکردم بازم به روخمون کشیدی:31:
چقدر جالبببببببببببببببببببببب ببببببببببببببببب:13: :31:
اون موقع باید MCI و اعدامش کنن:27: :27: :27:
عجب تاپیکی یه روز نتم مشکل داشت مجبور شدم 4 - 5 صفه برگردم تا بفهمم موضوع از چه قراره:27: :31: :27: .
تالیا با Turkcell ترکیه رومینگ ایجاد کرده:20:
اپراتورهای کشور ما هم عجب امکاناتی دارن آدم ابروش میره:20::41:
انشالله ایرانسلم به این لیست اضافه شه تا تو قسمت امکانات سرمون بالا باشه:11:
Dr.Dolfin
17-05-2007, 17:50
من نمیدونم این آقایونی که از ایرانسل ناراضی اند مگه موقع خرید سیم کارت باید ها و نباید های ایرانسل رو نخوندن.یکیش اینه که هر گونه تغییر در سیستم به ایرانسل مربوط نمی باشد.حالا اگه تعرفش بشه دقیقه ای یک میلیون چون شما سیم کارت خریدید و خرید سیم کارت از نظر ایرانسل به معنای قبولیه تمام شرایط شرکت ایرانسله نمیتونید اعتراض کنید.یاعلی
علیرضا خارجی
17-05-2007, 18:05
من نمیدونم این آقایونی که از ایرانسل ناراضی اند مگه موقع خرید سیم کارت باید ها و نباید های ایرانسل رو نخوندن.یکیش اینه که هر گونه تغییر در سیستم به ایرانسل مربوط نمی باشد.حالا اگه تعرفش بشه دقیقه ای یک میلیون چون این حرفو زده نمیتونید اعتراض کنید
ایرانسل فقط میتونه 20% از تعرفه تمام شده اپراتور اول بالاتر حساب کنه
یعنی 625 ریال اخرین سقف شه
Dr.Dolfin
17-05-2007, 18:15
ایرانسل فقط میتونه 20% از تعرفه تمام شده اپراتور اول بالاتر حساب کنه
یعنی 625 ریال اخرین سقف شه
من منظورم اینه نمیتونیم اعتراض کنیم.بعضیا میگن اینترنتش گرونه-ام ام اس گرونه-تعرفه ها زیاد شده.منظورم اینه.ما به این چیزا نمیتونیم اعتراض کنیم چون شرایط رو قبول کردیم
emprator_kochak
17-05-2007, 18:41
من میگم یه مطلب آماده کنیم برای گرونی Mms و Gprs و اون مطلب رو به نشانه اعتراظ هر کسی با ایمیل خودش بفرسته... مثل یه اعتراض همگانیه... اگه کسی موافقه بگه! :5:
hamid_1367
17-05-2007, 19:30
آقا من سیم کارت اعتباری ایرانسل دارم
یه مدت زیادی یه که دلیور واسه ی مسیج هاش نمیده...
یعنی شانسی یه که مسیجت برسه یا نه و از هیچ طریقی نمیتونم بفهمم. آخه مسیج دلیور م هم روشنه...
روی ماله دوستم که اعتباری داره هم امتحان کردم بازم دلیور نمیده...
ولی روی ثابتش امتحان کردم دلیور داد!
Clickrast
17-05-2007, 20:13
امروز خمینی شهر ( اصفهان ) بودم !
خفن خط میداد هر چی گوشی رو اینور اونور می کردم خط کم نمی شد حتی تو حرف زدن !
آه اگه همه جای اصفهان اینجوری بود . . .
5- حدود 1 ماه پيش كارت شارژي بقيمت 10500 تومان خريداري كردم كه بر خلاف هميشه لاك روي شماره سريال ان بقدري نا مرغوب بود كه بهيچ وسيله اي نتوانستم لاك را پاك كرده و كد شارژ مجدد را استفاده كنم و تقريبا كارت قلوه كن گرديد. از ان موقع تا حالا با شماره هاي 130 توسط مبايل و 09351400000 تماس گرفته و بجز اخرين بار كه موفق به تماس شدم، در بقيه موارد پيام " موقتا پاسگو نيستيم" گرفته ام. جالب است بدانيد در اخرين بار هم اپراتور قلاب سنگم كرد و گفت بايد به مركز پخش اصلي كارت مراجعه در حالي كه من اين كارت را از روزنامه فروشي خريداري كرده و مورد اعتراض اپراتور هم واقع شدم.
هیچ کدوم از اینا که گفتی قابل قبول نیست ! شما اینجا با کسایی طرفی که همه ایرانسل دارن اونوقت میای مورد 4 را میگی که کاملا حرفه پوچیه!؟ در مورد 5 هم بگم اشکال از خود شماس که هیچیا رعایت نکردی ! نه طرز کندن برچسب نه محل خرید ! آخه کجا دنیا ملت میرن از روزنامه فروشی کارت شارژ موبایل میخرن !؟
من منظورم اینه نمیتونیم اعتراض کنیم.بعضیا میگن اینترنتش گرونه-ام ام اس گرونه-تعرفه ها زیاد شده.منظورم اینه.ما به این چیزا نمیتونیم اعتراض کنیم چون شرایط رو قبول کردیم
یادمه خود شما چند صفحه قبل فحشا بستی به ایرانسل که چرا همه چیزش گرونه ! اما انگار چت کردن بت حال داده ها که الان طرفدار شدی !:27: ( قصد توهین نداشتما شوخی بود)
هیچ کدوم از اینا که گفتی قابل قبول نیست ! شما اینجا با کسایی طرفی که همه ایرانسل دارن اونوقت میای مورد 4 را میگی که کاملا حرفه پوچیه!؟ در مورد 5 هم بگم اشکال از خود شماس که هیچیا رعایت نکردی ! نه طرز کندن برچسب نه محل خرید ! آخه کجا دنیا ملت میرن از روزنامه فروشی کارت شارژ موبایل میخرن !؟
کاملا باهات موافقمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم :10: :10:
یادمه خود شما چند صفحه قبل فحشا بستی به ایرانسل که چرا همه چیزش گرونه ! اما انگار چت کردن بت حال داده ها که الان طرفدار شدی !:27: ( قصد توهین نداشتما شوخی بود)
منم میخواستم یه همچین پستی بزنم که تو زحمتش و کشیدی:31: مرسی:46:
تالیا با Turkcell ترکیه رومینگ ایجاد کرده:20:
اپراتورهای کشور ما هم عجب امکاناتی دارن آدم ابروش میره:20::41:
انشالله ایرانسلم به این لیست اضافه شه تا تو قسمت امکانات سرمون بالا باشه:11:
مثل اینکه قضیه رومینگ ایرانسل فعلا تعطیلعه حتی اون 77 کشور چون توی سایت ایرانسلم گزینه رومینگ غیر فعاله!
آقا من دوستم یه اعتباری داره هرچی ام ام اس میزنه نت میره از اعتبارش کم نمیکنه:18:
حتی به جای اینکه واسم اس ام اس بزنه که پول بیفته ام ام اس میزنه که پول نیفته:27:
شمام به همچین مسله ای برخوردین من که موندم تو کف:20:
منم میخواستم یه همچین پستی بزنم که تو زحمتش و کشیدی:31: مرسی:46:
ما مخلصه شماییم :46: :20:
مثل اینکه قضیه رومینگ ایرانسل فعلا تعطیلعه حتی اون 77 کشور چون توی سایت ایرانسلم گزینه رومینگ غیر فعاله!
آره مثله اینکه ولی به نظرم وقتی تو سایت اون قضینه ها روشن بشه فکر کنم بترکونهههههههههههههه:10:
درضمن الان تو ترکیه 3 تا اپراتور فعاله که ایرانسل الان تو سایت یکیشون معرفی شده:8:
masoudboy
17-05-2007, 20:45
این مخابرات اصفهان برای تماس با تالیا هم مشکل داره ... من واقعا موندم چرا مخابرات اصفهان با تالیا و ایرانسل هماهنگ نیست من وقتی ایرانسل داشتم هم این مشکل بود هم حالا که تالیا دارم ... وقتی می خواهم از تلفن ثابت با تالیا یا ایرانسل تماس بگیرم باید چند بار شماره گیری کنم تا بگیره و شاید تا 5 بار با بوق اشغال مواجه میشم در حالی که با موبایل های مخابرات یا حتی اسپادان این مشکل نیست و سریع از تلفن ثابت میشه باهاش تماس گرفت . ..
کسی می دونه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد چون واقعا آزاردهنده هست ... با کجا تماس بگیرم و این مشکل را بگم ؟؟؟
Clickrast
17-05-2007, 20:49
شما که می گفتی تالیا کارش درسته و از ایرانسل بهتره !
این مخابرات اصفهان برای تماس با تالیا هم مشکل داره ... من واقعا موندم چرا مخابرات اصفهان با تالیا و ایرانسل هماهنگ نیست من وقتی ایرانسل داشتم هم این مشکل بود هم حالا که تالیا دارم ... وقتی می خواهم از تلفن ثابت با تالیا یا ایرانسل تماس بگیرم باید چند بار شماره گیری کنم تا بگیره و شاید تا 5 بار با بوق اشغال مواجه میشم در حالی که با موبایل های مخابرات یا حتی اسپادان این مشکل نیست و سریع از تلفن ثابت میشه باهاش تماس گرفت . ..
کسی می دونه چطور میشه این مشکل را برطرف کرد چون واقعا آزاردهنده هست ... با کجا تماس بگیرم و این مشکل را بگم ؟؟؟
Clickrast :شما که می گفتی تالیا کارش درسته و از ایرانسل بهتره !
Clickrast با اجازه ازت تقلب برداشتم:31:
masoudboy
17-05-2007, 20:54
شما که می گفتی تالیا کارش درسته و از ایرانسل بهتره !
این مشکل را دقیقا ایرانسل هم داره . من برای این فعلا تالیا استفاده می کنم که آنتن دهی ایرانسل توی محدوده شهر اصفهان درست نیست و فعلا تالیا بهتره تا بعدا ببینم چی میشه .
برای رفع این مشکل که عنوان کردم اگر کسی می دونه ممنون میشم راهنمایی کنه ؟؟ در شهرهای دیگه هم این مشکل هست ؟؟
پس چرا دیگه فحش به تالیا نمی دی اقا مسعود؟ میگم یه سایت بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! شاید حل شه ! به تالیا که رسید درحد آزار دهندگی موند؟ اما ایرانسل یه مشت کلاه بردارو اینا بودن؟ برو سایت تالیا تلفن خدمات تالیا اونجا هست.ببین چی میگن.
منظورم ازین حرفا اینه که ادم همیشه باید درست قضاوت کنه:46:
Maziar_69
17-05-2007, 21:13
چرا دروغ میگی داداش آبروی شیرازی ها رو هم نبر فامیل ما تو شیرازن اصلا همچین چیزی نیست:8:
ایشون احتمالا از عوامل tci بودن !!!!!!:31:
Maziar_69
17-05-2007, 21:16
پس مشکل از شهره نه اپراتور !!!!!! حالا برو یه دولتی بخر فردا بگو اونم خرابه. شما که پول دادی خوب یه دونه اعتباری دولتی میخریدی که از تالیا 100 برابر بهتر بود .
پس چرا دیگه فحش به تالیا نمی دی اقا مسعود؟ میگم یه سایت بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) !!! شاید حل شه ! به تالیا که رسید در آزار دهندگی موند؟ اما ایرانسل یه مشت کلاه بردارو اینا بودن؟ برو سایت تالیا تلفن خدمات تالیا اونجا هست.ببین چی میگن.
منظورم ازین حرفا اینه که ادم همیشه باید درست قضاوت کنه:46:
من موندم اینا دوتا همشهرین تو یه آب و خاک ولی چرا نظرای متفاوتی دارن نسبت به ایرانسل:31:
masoudboy
17-05-2007, 21:35
من اگه طرفدار ایرنسل نبودم نمی رفتم وقتی هنوز پوشش شبکه نداره ایرانسل بخرم ... من به خاطر بدقولی های ایرانسل اون را فروختم ... کسی نمی دونه ایراد فنی این مشکل چی هست که از تلفن ثابت اینجا به سختی میشه تماس گرفت ... در شهرهای دیگه هم این مشکل هست با تالیا و ایرانسل ؟؟
علیرضا خارجی
17-05-2007, 21:46
این مشکل را دقیقا ایرانسل هم داره . من برای این فعلا تالیا استفاده می کنم که آنتن دهی ایرانسل توی محدوده شهر اصفهان درست نیست و فعلا تالیا بهتره تا بعدا ببینم چی میشه .
برای رفع این مشکل که عنوان کردم اگر کسی می دونه ممنون میشم راهنمایی کنه ؟؟ در شهرهای دیگه هم این مشکل هست ؟؟
پیشنهاد میکنم هر چه زودتر بری سیمکاردتو پس بگیری وگرنه سرت کلاه میره چون داره آنتن دهیش در اصفهان عزیز کامل میشه و اونوقت قیمت میره بالا و شاید هم اصلا کمیاب بشه سیم کارت ایرانسل:20:
علیرضا خارجی
17-05-2007, 21:52
من اگه طرفدار ایرنسل نبودم نمی رفتم وقتی هنوز پوشش شبکه نداره ایرانسل بخرم ... من به خاطر بدقولی های ایرانسل اون را فروختم ... کسی نمی دونه ایراد فنی این مشکل چی هست که از تلفن ثابت اینجا به سختی میشه تماس گرفت ... در شهرهای دیگه هم این مشکل هست با تالیا و ایرانسل ؟؟
شما میگی بد قولی ایرانسل؟
چرا تالیا بعد از 2/3 سال هنوز مشکل داره؟
بعد اینجا برای ما مشخص شده چرا ایرانسل در اصفهان مشکل داره
حالا بازم ببین یه ایمیلی شماره پشتیبانی از تالیا پیدا میکنی زنگ بزن یا ایمیل بده ببین جواب میدن اگر جواب دادن مردونه بیا اینجا بگو این برای ما مهمه بدونیم چه جوابی به تو جواب میده تا پاسخ دهی تالیا رو مقایسه کنیم
علیرضا خارجی
17-05-2007, 21:57
پس مشکل از شهره نه اپراتور !!!!!! حالا برو یه دولتی بخر فردا بگو اونم خرابه. شما که پول دادی خوب یه دونه اعتباری دولتی میخریدی که از تالیا 100 برابر بهتر بود .
بچه ها یه چیزی فهمیدم جدیدا اینکه... من با شماره های مبایل تی سی ای که در شهرستانها هستن صحبت میکنم کیفیت صدا خیلی خرابه و پارازیت خیلی زیاده و واقعا گوش رو اذیت میکنه
کسی متوجه این قضیه شده؟
یه زنگ بزن 0218173 بگو مشکلتا.
علیرضا خارجی
17-05-2007, 22:18
یه زنگ بزن 0218173 بگو مشکلتا.
اقا من اصفهانو با لهجشو با جوکاش همشو دوست دارم
اگه وحید این (س) اخر کلمات رو هم بکار ببری خیلی باحال میشه
اصفهانی اس خیلی باحالس (شوخی)
mehdi_vsgh
17-05-2007, 22:18
چند ساعت نبودیم ها.... ببین این تاپیک چقدر جلو رفته!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچهها اونایی که تهران هستین!!
از بعد عید تاحالا اطراف منطقه ما 2 دکل جدید راه افتاده!!!! اوایلش کیفیت نداشت و ام ام اس نمی فرستاد ولی الان خیلی عالی شده و کیفیتش واقعا فوق العاده هستش!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که شهرشون هنوز تحت پوشش نیست!! اگه برین و سیم کارتتون را بفروشین واقعا ضرر کردین!! چون به محض اینکه شهرتون تحت پوشش کامل قرار گرفت متوجه میشین که ما چی میگیم و کیفیت صدا و آنتن دهی ینی چه؟؟؟
اینو دارین از زبون کسی می خونین!! که آنتن ایرانسل در چندصد متری خونشون هستش!!
اینم بگم که در محله ما سیم کارتای مخابرات واقعا از لحاظ آنتن دهی مشکل دارن و با اینکه پر هستن ولی کیفیت صدا ندارن
علیرضا خارجی
17-05-2007, 22:21
امروز خمینی شهر ( اصفهان ) بودم !
خفن خط میداد هر چی گوشی رو اینور اونور می کردم خط کم نمی شد حتی تو حرف زدن !
آه اگه همه جای اصفهان اینجوری بود . . .
همینطوری خواهد شد بزودی به قول بعضی ها کامینگ زود عزیز:10:
mehdi_vsgh
17-05-2007, 22:25
حالا یه چیز دیگه هم بگم تا کف کنین!!!
میدونید که مخابرات هم یه سیستم اینترنت داره برای گوشی هاش!! ولی با جی پی آر اس کمی فرق داره
روش کار به این صورته که شما باید برین مخابرات و ثبت نام کنین!! بعدش ماهانه 10 هزار تومان بابت اشتراک می پردازین!
(دقت کنین که حتی اگه هم از اینترنت آن استفاده نکنین باز هم این حق اشتراک را باید بپردازین!!!)
بعد باید برین یه کارت اینترنت بخرین!!!
حالا با گوشی میتونین برین اینترنت!! که به صورت دیال آپ هستش!! ینی به صورت کیلو بایتی حساب نمیشه !!بر اساس مدت زمانی که تو اینترنت هستین براتون پول میاد!!!!
پس شما سه هزینه بابت اینترنت می پردازین!!!
1- ماهانه 10 هزار تومان
2- کارت اینترنت
3- بسته به میزان استفاده می بایست مبلغی هم بپردازین!!
حالا بازم بگین ایرانسل بده!! یا جی پی آر اس اون گرونه!
علیرضا خارجی
17-05-2007, 22:32
چند ساعت نبودیم ها.... ببین این تاپیک چقدر جلو رفته!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچهها اونایی که تهران هستین!!
از بعد عید تاحالا اطراف منطقه ما 2 دکل جدید راه افتاده!!!! اوایلش کیفیت نداشت و ام ام اس نمی فرستاد ولی الان خیلی عالی شده و کیفیتش واقعا فوق العاده هستش!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که شهرشون هنوز تحت پوشش نیست!! اگه برین و سیم کارتتون را بفروشین واقعا ضرر کردین!! چون به محض اینکه شهرتون تحت پوشش کامل قرار گرفت متوجه میشین که ما چی میگیم و کیفیت صدا و آنتن دهی ینی چه؟؟؟
اینو دارین از زبون کسی می خونین!! که آنتن ایرانسل در چندصد متری خونشون هستش!!
اینم بگم که در محله ما سیم کارتای مخابرات واقعا از لحاظ آنتن دهی مشکل دارن و با اینکه پر هستن ولی کیفیت صدا ندارن
این مشخص که کیفیت صدای تی سی ای پایینه
و سمت ما هم دکلهایی نصب شده که عکسشو گذاشتم تو پستهای قبلی, و این برای مشهدی ها مشخص شده که بعد از پوشش کامل و در امدن از حالت ازمایشی وضعيت کاملا خوب شده
Clickrast
17-05-2007, 23:08
اقا من اصفهانو با لهجشو با جوکاش همشو دوست دارم
اگه وحید این (س) اخر کلمات رو هم بکار ببری خیلی باحال میشه
اصفهانی اس خیلی باحالس (شوخی)
فرقی نیمیکوند جفتش دوتاس !!!!! :11:
این مشخص که کیفیت صدای تی سی ای پایینه
و سمت ما هم دکلهایی نصب شده که عکسشو گذاشتم تو پستهای قبلی, و این برای مشهدی ها مشخص شده که بعد از پوشش کامل و در امدن از حالت ازمایشی وضعيت کاملا خوب شده
تبریز فراموش نشه قربون:31: تبریز هم که پوشش کامله خیلی خیلی راضی هستیم از ایرانسل:20:
من الان پشیمون نیستم که چرا مخابرات بعدشم تالیا رو فروختم:10: :21:
میدونید که مخابرات هم یه سیستم اینترنت داره برای گوشی هاش!! ولی با جی پی آر اس کمی فرق داره
روش کار به این صورته که شما باید برین مخابرات و ثبت نام کنین!! بعدش ماهانه 10 هزار تومان بابت اشتراک می پردازین!
(دقت کنین که حتی اگه هم از اینترنت آن استفاده نکنین باز هم این حق اشتراک را باید بپردازین!!!)
حالا با گوشی میتونین برین اینترنت!! که به صورت دیال آپ هستش!! ینی به صورت کیلو بایتی حساب نمیشه !!بر اساس مدت زمانی که تو اینترنت هستین براتون پول میاد!!!!
1- ماهانه 10 هزار تومان
2- کارت اینترنت
این MCI خودمونم خیلی پیشرفته هست هاااا:13: :31:
ما شالله امکانات و ببین امکانات نیست که سر تا پا مکنده پوله جیبه:19:
Maziar_69
17-05-2007, 23:56
تبریز فراموش نشه قربون:31: تبریز هم که پوشش کامله خیلی خیلی راضی هستیم از ایرانسل:20:
من الان پشیمون نیستم که چرا مخابرات بعدشم تالیا رو فروختم:10: :21:
والا ما که تو تهران هم راضی هستیم
در ضمن آقا علیرضا منم تو کف Rizr Z8 هستم !!!!
Ebrahim202003
17-05-2007, 23:59
ماشاالله ......................... اين تاپيك با چه سرعتي داره پيش مي ره . چشم نخوره ايشا الله ..................... :20:
تهراني هاي عزيز منتظر اول خرداد باشند كه قراره سوييچينگ جديد انجام بشه من خودم تو منطقه خودمون
(منطقه 5 ) ، 6-7 تا BTS جديد از ايرانسل ديدم كه هنوزم غير فعاله ، مناطق ديگر و خبر ندارم ، البته مطمئنم مناطق
ديگه هم به همين صورته . alireza : head office هم كه از ايرانسل به من ميل زده بود وجواب ميلم رو داده بود تاريخ 21 may رو گفته
بود كه همون شب اول خرداد مي شه ، اميدوارم اول خرداد روز خوبي براي ايرانسلي هاي عزيز تهراني باشه :46:
همچنين قرار بود از اول خرداد به جاي #140* ، #1*140* رو قرار بدن ، فكر كنم اين دو مورد با هم در يك روز انجام
بشه :46: اميدوارم مشكلي پيش نياد و همه چي خوب پيش بره .البته براي شهرهاي ديگه هم همين
آرزو رو دارم :20:
--------------------------------------------------------
only MTNIrancell
علیرضا خارجی
18-05-2007, 00:19
والا ما که تو تهران هم راضی هستیم
در ضمن آقا علیرضا منم تو کف Rizr Z8 هستم !!!!
اینو به دوست عزیزم CD-RW بگو
ولی f700هم کف کردن داره هاااااااا
علیرضا خارجی
18-05-2007, 00:21
ماشاالله ......................... اين تاپيك با چه سرعتي داره پيش مي ره . چشم نخوره ايشا الله ..................... :20:
تهراني هاي عزيز منتظر اول خرداد باشند كه قراره سوييچينگ جديد انجام بشه من خودم تو منطقه خودمون
(منطقه 5 ) ، 6-7 تا BTS جديد از ايرانسل ديدم كه هنوزم غير فعاله ، مناطق ديگر و خبر ندارم ، البته مطمئنم مناطق
ديگه هم به همين صورته . alireza : head office هم كه از ايرانسل به من ميل زده بود وجواب ميلم رو داده بود تاريخ 21 may رو گفته
بود كه همون شب اول خرداد مي شه ، اميدوارم اول خرداد روز خوبي براي ايرانسلي هاي عزيز تهراني باشه :46:
همچنين قرار بود از اول خرداد به جاي #140* ، #1*140* رو قرار بدن ، فكر كنم اين دو مورد با هم در يك روز انجام
بشه :46: اميدوارم مشكلي پيش نياد و همه چي خوب پيش بره .البته براي شهرهاي ديگه هم همين
only MTNIrancell
ولی ابراهیم خوب اینوری شدی هااااا
قبلا بدجوری به ایرانسل توف مینداختی:10:
Ebrahim202003
18-05-2007, 00:39
ولی ابراهیم خوب اینوری شدی هااااا
قبلا بدجوری به ایرانسل توف مینداختی:10:
بازم گفتي ها ، آخه من كه يه بارم جوابتو دادم آخه كدوم توف :41:
اون پست منو كه تو فكر ميكني توف بوده بگو كدومه منم بدونم . فكر كنم يه نگاه به كل پستاي من بندازي متوجه ميشي .
حالا هي تهمت بزن :13:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 00:51
1- ماهانه 10 هزار تومان
2- کارت اینترنت
ای بابا من یک ساعت اینجا نوشتم بعد که ارسال جواب کردم سایت خوابیده بود همه چیزایی که نوشتم دود شد:19:
فقط بگم حساب کتاب کردم
هر کیلوبایت با تی سی ای اگر بتونه در هر دقیقه 10 کیلوبایت ارسال و دریافت داشته باشه اگر داشته باشه...
من میگم با این کیفیت صدا و پارازید فراوان 1 کیلوبایت هم بشه خیلیه
میشه هر کیلو بایتی 57 ریال
که ایرانسل 30 ریال هست
و این در حالتیه که از تی سی ای چه استفاده کنی چه نکنید پول میفته برات
ولی برای ایرانسل فقط بابت کیلوبایت پول میدی نه زمان:10:
حالا که ایرانسل سرافراز کردم میرم سراغ اوپراتر 3وم
اقا یک سال بعد....
آقا از ایرانسل نگو که حالم بهم میخوره این اپراتر 3وم عجب چیزایی داره 3g ام ام اس رایگان ولی این ایرانسل شما هنوز GPRS داره اووووووووووووووه چه امکانات پیشرفته ای تازه واسه ما این اپراتور 3وم یک ماه گفته
حرچقدر دوست دارید رایگان صحبت کنید اس ام اس که کسی استفاده نمیکنه دیگه...
بعضی از دوستان: این اوپراتر 3وم غارتگره چرا سیمکارتهاش همه جا راحت میشه خرید چرا نمیاد جلوی فروش سیمکارت هاشو بگیره؟
اووووووووه ببخشید خواب بودم:31:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 00:55
بازم گفتي ها ، آخه من كه يه بارم جوابتو دادم آخه كدوم توف :41:
اون پست منو كه تو فكر ميكني توف بوده بگو كدومه منم بدونم . فكر كنم يه نگاه به كل پستاي من بندازي متوجه ميشي .
حالا هي تهمت بزن :13:
بابا ناراحت نشو من دوست دارم از پستهای تو واقعا خوشم میاد:10:
nedayechakavak
18-05-2007, 01:01
بر و بچ ايرانسل سلام .. فكر كنم 10-11 روزي غيبت داشتم ماشاالله ببين تاپيك چه خبره ....، به همه تازه واردها
هم خوش اوم مي گم .خبراي جديد و داغ هم كه زياده مثل خبر Ebrahim202003
:46:
ايرانسل داره مي تركونه ، خبراي بهتري هم در راهه :20:
nedayechakavak
18-05-2007, 01:08
ذخيره شماره تماس گيرنده و پيامگير صوتي
اين سرويسها از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بود.:20: البته به صورت تست براي بعضيها فعاله ودر 11 خرداد همه گير ميشه
خرداد ماه خوبي همون طور كه ابراهيم گفت روزاي خوبي براي ايرانسل در خرداد ماه قراره اتفاق بيفته :20:
:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:
بتركونه ، نبـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــود :5:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 01:24
ذخيره شماره تماس گيرنده و پيامگير صوتي
اين سرويسها از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بود.:20: البته به صورت تست براي بعضيها فعاله ودر 11 خرداد همه گير ميشه
خرداد ماه خوبي همون طور كه ابراهيم گفت روزاي خوبي براي ايرانسل در خرداد ماه قراره اتفاق بيفته :20:
:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:
بتركونه ، نبـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــود :5:
فکر کنم تو هم به ایرانسل توف مینداختی نههههههههههههههه؟
در ضمن دوستان تولد من 3وم خرداد هست و شک نکنید هدیه ایرانسل برای من هست
این همه تبلیغ یه هدیه ای باید داشته باشه :11:
arman4459
18-05-2007, 01:39
اولا علیرضای عزیز صمیمانه روز تولدت رو تبریک میگم.
خوشبحال شماها که اینطور دارین از ایرانسل دارین استفاده میکنید ولی من تو سمنان هیچی
نمیدونم سمنان که هیچ شبکه متفرقه ای مثل اسپادان نداره اینطور گره خورده و شبکه ای که قرار بوده 15 اسفند
افتتاح بشه.هنوز ازش خبری نیست ظاهرا نصب انتن و بی تی اس تمام شده ولی نمیدونم چرا هنوز ایرانسل اماده نیست.
همه چیز یک طرف این بدقولیهای ایرانسل یک طرف.اینش خیلی بده.الان من از بهمن بخاطر سیستم رزرو سیم کارت
گرفتم ولی هنوز تو کیفمه.
دوستان دیگه مثل سی دی عزیز اگه بتونن اطلاعاتی از سمنان بدن از همشون ممنون میشم
علیرضا خارجی
18-05-2007, 01:53
اولا علیرضای عزیز صمیمانه روز تولدت رو تبریک میگم.
خوشبحال شماها که اینطور دارین از ایرانسل دارین استفاده میکنید ولی من تو سمنان هیچی
نمیدونم سمنان که هیچ شبکه متفرقه ای مثل اسپادان نداره اینطور گره خورده و شبکه ای که قرار بوده 15 اسفند
افتتاح بشه.هنوز ازش خبری نیست ظاهرا نصب انتن و بی تی اس تمام شده ولی نمیدونم چرا هنوز ایرانسل اماده نیست.
همه چیز یک طرف این بدقولیهای ایرانسل یک طرف.اینش خیلی بده.الان من از بهمن بخاطر سیستم رزرو سیم کارت
گرفتم ولی هنوز تو کیفمه.
دوستان دیگه مثل سی دی عزیز اگه بتونن اطلاعاتی از سمنان بدن از همشون ممنون میشم
عزیزم مرسی :11:
یعنی الان توی سمنان اصلا آنتن نمیده؟
و وقتی سرچ میکنی شبکه ایرانسل توش نیست؟
ایمیل دادی به ایرانسل ببینی مشکل چیه؟
اگه ندادی ایمیل بده بپرس مشکل چیه متن نامه رو اگر اینجا بزاری ممنون میشم من هم سند میکنم
ایمیل ایرانسل cs@mtnirancell.ir
jeffyjoon
18-05-2007, 02:17
1- ماهانه 10 هزار تومان
2- کارت اینترنت
بهتر نبود مقایسه می کردی. شماره با dial up در بدترین حالت 5 mg رو در ساعت می تونی دانلود کنی یا حداقل دانلود هم نکنی 5 تا سایت رو باز کنی 5 mg حجمش می شه.
ا ساعت با ایرانسل = 3*5000=15000
1 ساعت با مخابرات = 10000+3500+150=13650
2 ساعت با ایرانسل=30000
2 ساعت با مخابرات= 10000+2*35000+2*150=17300
3 ساعت ایرانسل=45000
3 ساعت مخابرات=20950
و همین طور الی آخر هر چی جلوتر بریم اینترنت مخابرات در مقایسه با ایرانسل خیلی کمتر می شه!
mehdi_vsgh
18-05-2007, 08:03
دقت نکردی عزیز!!!
سرعت کار با dialup بسیار پاییین تر از سرعت جی پی آر اس هستش!!!!
از طرفی اینو هم اضافه کن که اگه از اینترنتای مخابراتی استفاده نکنی باز هم باید هر بار 10000 تومان پول بپردازی بابت حق اشتراک اما ایرانسل فقط به اندازهای که استفاده کنی پول میپردازی!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
only MTNIrancell
wo0o0o0oo0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0o0ow
خوش به حالتون تهرونیها :40: ایرانسل:40: داره میترکونهههههههههههههههههه ه:10:
nedayechakavak
18-05-2007, 11:05
ببين عليرضا داري بدجوري تا مي كني ! :13:
ببين من مثل تو بلد نيستم چشم بسته فقط از ايرانسل تعريف و تمجيد كنم و چشام رو به واقعيتها ببندم ، ببين منم
طرفدار ايرانسلم و تو اين تاپيك مي خوام درست و صادقانه اطلاع رساني كنم ، حالا تو هي بيا توف توف كن ،
به ابراهيم هم گفتي حالا داري به ما هم مي گي ، فكر كنم مي خاي فقط خودت جولون بدي ؟ نه ؟ :13:
يه كم واقع بينانه تر باش و بيا و همه چي رو در مورد ايرانسل بگو . چون هممون داريم ازش استفاده مي كنيم و
دوست داريم هر چه زودتر تي سي آي رو قورت بده و محوش كنه . پس اشكالي نداره كه هم تعريف كني و هم انتقاد
حالا بچه ها حتما اين فيلم رو دانلود كنيد در مورد سيستم جديده ايرانسله نمي گم تا سورپرايز بشين ، قشنگه :46:
حالا بچه ها حتما اين فيلم رو دانلود كنيد در مورد سيستم جديده ايرانسله نمي گم تا سورپرايز بشين ، قشنگه :46:
ای نامرد من میخواستم این فیلم و بزارم:31:
بازیگر نقش اولشم شبیه منه:31:
:40: OnLY Irancell:40:
Ebrahim202003
18-05-2007, 11:17
ببين عليرضا داري بدجوري تا مي كني ! :13:
ببين من مثل تو بلد نيستم چشم بسته فقط از ايرانسل تعريف و تمجيد كنم و چشام رو به واقعيتها ببندم ، ببين منم
طرفدار ايرانسلم و تو اين تاپيك مي خوام درست و صادقانه اطلاع رساني كنم ، حالا تو هي بيا توف توف كن ،
به ابراهيم هم گفتي حالا داري به ما هم مي گي ، فكر كنم مي خاي فقط خودت جولون بدي ؟ نه ؟ :13:
يه كم واقع بينانه تر باش و بيا و همه چي رو در مورد ايرانسل بگو . چون هممون داريم ازش استفاده مي كنيم و
دوست داريم هر چه زودتر تي سي آي رو قورت بده و محوش كنه . پس اشكالي نداره كه هم تعريف كني و هم انتقاد
منم باهات موافقم ، ولي فكر كنم عليرضا منظوري نداشت . نه عليرضا ؟؟
تيزر قشنگيه بچه ها حتما دانلود كنيد . دستت درد نكنه :46:
mehdi_vsgh
18-05-2007, 11:36
تیزر واقعا جالبی بودش!!!
ایرااااااااااانسسسسسسسسسس ل دممممممممممممت گرممممممممممممممممممممممم م [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تا فردا پس فردا!!! این تیزم از تلویزیون پخش بشه!!
علیرضا خارجی
18-05-2007, 11:56
منم باهات موافقم ، ولي فكر كنم عليرضا منظوري نداشت . نه عليرضا ؟؟
تيزر قشنگيه بچه ها حتما دانلود كنيد . دستت درد نكنه :46:
معلومه ندارم جنبه شوخی نداره دیگه باهاش شوخی نمیکنم
ولی خوب خیلی ها بودن که به ایرانسل بدوبیراه گفتن الان میزنن زیرش:41:
بعضی ها میگن ما داریم انتقاد میکنیم ولی من انتقادی ندیدم همش بدوبیراه گفتن به ایرانسل بود
علیرضا خارجی
18-05-2007, 12:10
بهتر نبود مقایسه می کردی. شماره با dial up در بدترین حالت 5 mg رو در ساعت می تونی دانلود کنی یا حداقل دانلود هم نکنی 5 تا سایت رو باز کنی 5 mg حجمش می شه.
2 ساعت با ایرانسل=30000
3 ساعت ایرانسل=45000
3 ساعت مخابرات=20950
و همین طور الی آخر هر چی جلوتر بریم اینترنت مخابرات در مقایسه با ایرانسل خیلی کمتر می شه!
مثل اینکه حرف از خط مبایل با این همه پارازیدی که خط مبایل تی سی ای داره من معتقدم هیچی نمیتونی داونلود کنی فرض میگیریم که شما بتونی در بهترین حالت بدون اینکه حرکت کنی و تلفن در بهترین نقطه آنتن دهی شما حد اکسر میتونی 10 کیلوبایت در دقیقه داونلود کنی:10:
H A M A S
18-05-2007, 13:15
من تو مشهد از ثابت به دولتي زنگ زدم چنان پارازيت و خش خشي داشت که گوشهام داشت کر مشيد باز بگيد تي سي آي خوبه
ای ول دمت گرم اما میشه بگی این فیلما از کجا گیر اوردی؟ ایرانسل فیلمای دیگه هم داره غیر از این و اون MMS ؟
mehdi_vsgh
18-05-2007, 13:33
ای ول دمت گرم اما میشه بگی این فیلما از کجا گیر اوردی؟ ایرانسل فیلمای دیگه هم داره غیر از این و اون MMS ؟
تو سایت ایرانسل اون صفحه ای که در مورد سیستم ذخیره تماس گیرنده توضیح داده این لینکو گذاشتن:5:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 13:48
من تو مشهد از ثابت به دولتي زنگ زدم چنان پارازيت و خش خشي داشت که گوشهام داشت کر مشيد باز بگيد تي سي آي خوبه
یا این وضعیت کانکت شدن از طریق تی سی ای به اینترنت به صفر میرسیه
سعید شاید بتونه اطلاعات بیشتری بده
منم که به تی سی ای به شیراز و یا حتی به تهران صحبت میکنم کیفیت صدا خیلی پایینه
اما ایرانسل به ایرانسل خیلی الیه و ایرانسل به خط زمینی حرف نداره
Maziar_69
18-05-2007, 14:26
عزیزم مرسی :11:
یعنی الان توی سمنان اصلا آنتن نمیده؟
و وقتی سرچ میکنی شبکه ایرانسل توش نیست؟
ایمیل دادی به ایرانسل ببینی مشکل چیه؟
اگه ندادی ایمیل بده بپرس مشکل چیه متن نامه رو اگر اینجا بزاری ممنون میشم من هم سند میکنم
ایمیل ایرانسل cs@mtnirancell.ir
من ایمیل زدم جواب دادن تا آخر خرداد ولی زنگ زدم 130 گفت تا یک هفته ی دیگه. کدومش درسته >؟
Maziar_69
18-05-2007, 14:28
only MTNIrancell
فقط تو تهران سایت جدید اضافه میشه یا تو همه ی شهرا هست؟ آیا امکان اضافه کردن شهرهای مهم دیگه هم تا اول خرداد هست یا نه؟
فقط تو تهران سایت جدید اضافه میشه یا تو همه ی شهرا هست؟ آیا امکان اضافه کردن شهرهای مهم دیگه هم تا اول خرداد هست یا نه؟
تو تبریز جاده ها چند تا آنتن BTS هست که سویچ نشده . تو اسکو شهرستان تبریز اونجام چندتا BTS کامل ولی بدون سویچ هست:10:
خدایش دکل از هیکلش میگه من چیم:20: اون دکلهای نا منظم و فرسوده TCI اینم نمونه ای از دکل ایرانسل تو جاده تبریز - آذرشهر
این عکسو واسه خاطر شما:40: ایرانسلیها:40: گرفتممممممممممممممممممممم م:11:
nedayechakavak
18-05-2007, 15:12
فكر كنم جاهاي ديگه هم سوييچينگ بشه ، چون خود سوييچينگ 3 -2 ساعت اختلال تو شبكه به وجود مياره
به خاطر همين هم فكر كنم هر چي آمادس و سوييچ نشده ، سوييچ كنن . :46:
راستي امروز به 140 زنگ زدم فكر نمي كردم چون جمعه هست اپراتوراش باشن كف كردم ، پرسيدم كه دو
هفته اي هست كه دليوري اس ام اس ها كار نمي كنه (تو تهران رو مي گم ، شهرهاي ديگه رو نمي دونم )
طرف گفت درسته به خاطر تقويت شبكه فعلا قطع كرديم گفت به زودي وصل مي شه . :46:
nedayechakavak
18-05-2007, 15:21
خدایش دکل از هیکلش میگه من چیم:20: اون دکلهای نا منظم و فرسوده TCI اینم نمونه ای از دکل ایرانسل تو جاده تبریز - آذرشهر
مطمئني ماله ايرانسله ؟ من بعيد مي دونم باشه ، ماله ايرانسل سكتوراش فكر كنم 1.5 برابر اين باشه .
من فكر كنم ماله تي سي آي باشه . ( CD-Wr جان شما چي فكر مي كني ؟ )
اگه کسی بخواد بگه این ماله ایرانسل نیست بذار دلیلهاشم اول بگم که جای حرف و حدیث نمونه:8:
یه 100متر بالاتر از این یه دکل قدیمی و فرسوده هست که چندید ساله اونجاست که ماله MCI هست:27:
یه دکل خالی هم هست بغل این که یه 1.5 ساله اونجاست که ماله تالیاست و شبیه دکل MCI هست در ضمن تو این منطقه تالیا فعلا آنتن نمیده:27: .
میمونه دکل سومی که اینه و 100% ماله :40: ایرانسل:40: هستو از وقتی این و زدن کیفیت شبکه ایرانسل تو این منطقه کلی بالا رفته:8:.
علیرضا خارجی
18-05-2007, 16:47
این چیزی هست که بچه های انجمن اینطوری بیشبینی کردن که تهران از اول خرداد یه خبرای هست احتمالا انتن های که دیده میشه در شهر اماده شده و احتمال زیاد تو اوال خرداد انتن دهی تهران کامل میشه
علیرضا خارجی
18-05-2007, 16:49
من ایمیل زدم جواب دادن تا آخر خرداد ولی زنگ زدم 130 گفت تا یک هفته ی دیگه. کدومش درسته >؟
توی همین خرداد من فکر میکنم راه میفته
TheMohammad
18-05-2007, 18:04
ساعت 6، اینجا تهران، ایرانسل تعطیل، آنتن نداره !
این سوییچ رو امروز وضل میکنند ؟
Ebrahim202003
18-05-2007, 18:14
ساعت 6، اینجا تهران، ایرانسل تعطیل، آنتن نداره !
این سوییچ رو امروز وضل میکنند ؟
بچه ها چه خبره آنتن من هم خوابيده ساعت الان 18:15 هست . ماله شما هم همينطوره ؟( در تهران )
فكر كنم سوييچينگ همين امروزه !!؟ يعني ماله سوييچه ؟
يعني زودتر از موعد مي خوان اينكارو بكنن ، شايد هم برا يه چيزه ديگه اي باشه
cd-wr جان شما از چيزي خبر نداري؟
masoudboy
18-05-2007, 19:01
من امروز زنگ زدم به خدمات مشترکین ایرانسل و تالیا و همین مشکل تماس از تلفن ثابت را گفتم و آنها گفتند مشکل از شبکه تلفن ثابت اصفهان هست و من هم زنگ زدم شرکت مخابرات اصفهان و آنها هم گفتند مشکل از این دو اپراتور هست ... حالا یکی بگه من چیکار کنم( ؟!!!!!؟ )
mehdi_vsgh
18-05-2007, 19:02
فکر نکنم برای من که پره!!!!
فقط در تهران میمونه داخل متروها!!!
وای خداییییی من چی میشه اگه بشه!!!
ساعت 6 اینجا تبریز است:31: آنتنی وجود نداره مثل تهران این یعنی چی کی میدونه ؟
7 درست شده:10:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 19:10
آنتن من نخوابید ولی gprs قطع شد ولی الان نگاه میکنم میبینم اسم یه بی تی اس اضافه شده؟
Ebrahim202003
18-05-2007, 19:12
آنتن من نخوابید ولی gprs قطع شد ولی الان نگاه میکنم میبینم اسم یه بی تی اس اضافه شده؟
اسم بي تي اسه چيه ؟ چي مي زنه؟ كجاي تهراني ؟ پس سوييچ بوده :46:
زیاد غصه نخور. چون خط مخابراتم جواب نمیداد .
Clickrast
18-05-2007, 19:47
اصفهان جاهایی که خوبه مثل خمینی شهر با ثابت مشکل نداره !
سلام دوستان من امروز به اتفاق دوستانم به نمايشگاه نرم افزارهاي ديجيتال كه در محل دائمي نمايشگاه هاي تهران است رفتيم من جلوي رفيقام كلي كنف شدم چرا؟ چونكه ايرانسل اصلا در آن منطقه آنتن نميداد واقعا چرا ايرانسل با اين همه تبليغات و حاشيه هايي كه داره نتونسته تا كنون پوشش تهران رو كامل كنه من كه براي خودوم متاسفم زيرا خط دولتيمو فروختم و بجاش با تبليغات دوروغين ايرانسل مشترك اين سرويس شدم
بابا تو نمایشگاه که tci هم خط نمیداد...
تبریز چرا آنتن خوابید آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
یعنی بطور همزمان سایت اظافه میکردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
تبریز چرا آنتن خوابید آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
یعنی بطور همزمان سایت اظافه میکردن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
Maziar_69
18-05-2007, 21:25
بچه ها چه خبره آنتن من هم خوابيده ساعت الان 18:15 هست . ماله شما هم همينطوره ؟( در تهران )
آنتن من ساعت 9 شب اومد از 6 قطع بود. فکر کنم بالاخره آنتن های جدید قراره اضافه شدن.
آنتن من ساعت 9 شب اومد از 6 قطع بود. فکر کنم بالاخره آنتن های جدید قراره اضافه شدن.
تهرانی ؟
تبریز که 6 قطع شد 7 اینا وصل شد:46:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 21:59
اسم بي تي اسه چيه ؟ چي مي زنه؟ كجاي تهراني ؟ پس سوييچ بوده :46:
من کیانشهر هستم و اسم انتنی که امروز بعد از ظهر 17 شهریور زده بود که تا الان بی سابقه بود
من کیانشهر هستم و اسم انتنی که امروز بعد از ظهر 17 شهریور زده بود که تا الان بی سابقه بود
منظورتون همون نوشته هائی است که از طریق Gps روی گوشی ظاهر میشه ؟
من تا گلشهر رفتم :31: الان تکاوران زده بود، اونجا کجاست دیگه ؟ من تهران هستم :20:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 22:14
من تا گلشهر رفتم :31: الان تکاوران زده بود، اونجا کجاست دیگه ؟ من تهران هستم :20:
من توی خونه نشستم جایی نرفتم گوشیمو یه لحظه نگاه کردم دیدم زده 17 شهریور که تا الان سابقه نداشت:46:
mehdi_vsgh
18-05-2007, 22:16
من توی خونه نشستم جایی نرفتم گوشیمو یه لحظه نگاه کردم دیدم زده 17 شهریور که تا الان سابقه نداشت:46:
17 شهریور که خیلی وقته فعال بوده!!!!
:46: :46: :46:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 22:18
این حرفت نیمتونه درست باشه من توی خبرها خوندم که سیستمی که جدیدا تی سی ای کدذاشته بود توی نمایشگاه به مشکل برخورده در صورتی که تماس با تی سی ای غیره ممکن شده بود
ولی تالیا و ایرانسل درست کار میکرده:46:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 22:19
17 شهریور که خیلی وقته فعال بوده!!!!
:46: :46: :46:
یعنی روی گوشی تو میزنه 17 شهریور ؟
mehdi_vsgh
18-05-2007, 22:23
آره وقتی که میمودم اونجا همیشه 17 شهریور بودش!!
خوبه شما نشسته بودی، من خواب بودم، بیدار شدم موبایلمو نگاه کردم دیدم نوشته گلشهر ! خیلی تعجب کردم !
الانم نوشته بود تکاوران، هر دقیقه یه جاست، تهرانپارس، قلهک، زرگنده، شریعتی،پارک وی
موبایل هام هوائی شدن، باید جلوشونو بگیریم ! :31:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 22:54
الان ساعت 10:20 تماس گرفتم با 130 و قبل هرچیزی بهش گفتم من عضو انجمن موبایل هستم اطلاعاتی لازم دارم تا در انجمن مطرح کنم و گفتم لطفا اطلاعات دقیق باشه
و اینم گفتم که انجمن ما 200 نفریه
ازش پرسیدم چرا انتن در ساعت 6 خوابیده بود گفت: در حال اضافه کردن شهرها هستیم و تست شبکه:20:
و پرسیدم چرا در سمنان که قرار بود شبکه در اردیبهشت ماه راه اندازی بشه هنوز نشده گفت: قرار بود 1اردیبهشت این کار انجام بشه ولی هنوز بی تی اس ها در سمنان اماده نیستن گفت: در سمنان در حال کار هستیم و نمیشه برای سمنان تاریخ درستی اعلام کنیم
و گفت در شهرهایی که پوشش کامل شده در حاله پوشش دادن جاده ها هستیم
برای تهران هم گفت 98% پوشش داره و در حال کار هستیم تا کامل بشه
راستی بابام ایرانسل خرید الان تو خانواده 5 نفری ما 3 نفر ایرانسل داریم:31:
علیرضا خارجی
18-05-2007, 23:07
اره دیگه تا کامل نشه درست کار نمیکنه ولی من جدیدا به مشکلی خاصی بر نخوردم
یعنی من غیر از اینترنت و ام ام اس برای عید و نرسیدن اس ام اس به تی سی ای در ایام عید مشکل دیگه ای نداشتم...
تا الان حتی مشکل امروز بعد از ظهر رو هم نداشتم فقط برای چند لحظه Gprs قطع شد
amirlovely
19-05-2007, 01:02
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
مينداره e هم همون edage (پرسرعت تر از gprs هست
ايا اين علامت واسه شما هم ميفوفته وايرانسل يعنيedage داره ؟
حتي واسه چند تاا ز دوستم ديدم همينطوريه
ضمنا من تبريز هستم
Maziar_69
19-05-2007, 01:09
تهرانی ؟
تبریز که 6 قطع شد 7 اینا وصل شد:46:
درسته من تهران هستم. :46:
در ضمن جناب سی دی رایتر یه سوال داشتم : اگه ایرانسل بخواد 3g رو راه بندازه باید دوباره تجهیزاتشو عوض کنه؟
Maziar_69
19-05-2007, 01:11
Gps کی فعال میشه؟
arman4459
19-05-2007, 01:16
و پرسیدم چرا در سمنان که قرار بود شبکه در اردیبهشت ماه راه اندازی بشه هنوز نشده گفت: قرار بود 1اردیبهشت این کار انجام بشه ولی هنوز بی تی اس ها در سمنان اماده نیستن گفت: در سمنان در حال کار هستیم و نمیشه برای سمنان تاریخ درستی اعلام کنیم
علیرضای عزیز از اینکه به زحمت افتادی شرمندم خیلی از جوابت ممنونم و اقعا زحمت کشیدی
فقط ایشالا زودتر سمنان بیاد تحت پوشش شبکه
خوبه شما نشسته بودی، من خواب بودم، بیدار شدم موبایلمو نگاه کردم دیدم نوشته گلشهر ! خیلی تعجب کردم !
الانم نوشته بود تکاوران، هر دقیقه یه جاست، تهرانپارس، قلهک، زرگنده، شریعتی،پارک وی
موبایل هام هوائی شدن، باید جلوشونو بگیریم ! :31:
خوشبحالتون تو تبریز اصلا همچین چیزی کار نمیکنه:41: اسم BTS هارو نمینویسه گزینه Cell Info هم فعاله ولی نه ماله خودم نه ماله دوستام کار نمیکنه:13: :41:
الان ساعت 10:20 تماس گرفتم با 130 و قبل هرچیزی بهش گفتم من عضو انجمن موبایل هستم اطلاعاتی لازم دارم تا در انجمن مطرح کنم و گفتم لطفا اطلاعات دقیق باشه
و اینم گفتم که انجمن ما 200 نفریه
ازش پرسیدم چرا انتن در ساعت 6 خوابیده بود گفت: در حال اضافه کردن شهرها هستیم و تست شبکه:20:
زحمت کشیدی مرسی:40: :11: :40:
ای ول خانواده ایرانسلی:31:
ShahabSAMSUNG
19-05-2007, 01:49
خوشبحالتون تو تبریز اصلا همچین چیزی کار نمیکنه:41: اسم BTS هارو نمینویسه گزینه Cell Info هم فعاله ولی نه ماله خودم نه ماله دوستام کار نمیکنه:13: :41:
خب لابد هنوز راه نیوفتاده دیگه.
صبر داشته باشید :31:
خب لابد هنوز راه نیوفتاده دیگه.
صبر داشته باشید :31:
ممنون از راهنماییتون:31: خیلی سازنده بود:10:
TheMohammad
19-05-2007, 02:18
در ضمن جناب سی دی رایتر یه سوال داشتم : اگه ایرانسل بخواد 3g رو راه بندازه باید دوباره تجهیزاتشو عوض کنه؟
به نظر من یهویی بره تو کار HSDPA و همه رو خلاص کنه !!! :31:
سرعت ها رو نگاه کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فهرست_شبکههای_اچاسدی پیای_توسعهیافته
Dr.Afzali
19-05-2007, 04:14
این ملت شما چقدر با فرهنگن....(به دل نگیری)
عوض اینکه پاشن یه چارتا ایمیل بزن یا اینکه با 130 تماس بگیرن تا مشکلشون حل شه پاشدن سیم کارت میفروشن؟؟؟ !!!
اول كه بي فرهنگ خودتي.بعدشم شما چطوري فكر ميكني ادم مثلا با فرهنگ!شما فكر ميكني كسي تماس نگرفته يا ايميل نزده.خود من از همون اول كه مشكل داشت تماس پشت تماس داشتم تا همين چند روز پيش كه فروختمش.همش دروغ ميگن و مردم رو گزاشتن سركار.هي امروز درست ميشه هي فردا درست ميشه.همش همينو ميگن.به هركي هم يك چيزي ميگن.بعدشم شما شايد بيكار باشيد كه بيفتيد دنبال كارشو و هر موقع درست بشه براتون مساله اي نباشه ولي اينجا مردم موبايل رو براي قرتي بازي نگرفتن.باهاش كار ميكنن و براي كارهاي واجب استفاده ميكنن پس زمان اينجا براي كسي اينقدرها بي ارزش نيست اونهم در حالي كه اپراتور اول با هيچ گونه مشكل انتن دهي گزاشته.اخه شما خودت بگو وقتي اپراتوري بدون مشكل انتن دهي گزاشته كي ميشينه تا يك اپراتور ديگه بلكه يك روزي درست بشه.اينها اگر ميخواستن درست كنن بعد اين چند ماه تماس و ايميل و شكايت يك كاري ميكردن.پس لطفا چيزي كه نميدونيد در موردش نظري نديد!!
دروغگو اول خودتي و اون فاميل بي خبرت.بعدشم ايشون كه گفتن مشكلي ندارن احتمالا جز همون زير 50 درصد تحت پوشش بودن.بعدشم من دارم برات نقل روزنامه رو ميدم شما چي ميگي؟اگر به نظر خودم باشه ميگم بيشتر از اين حرفها تحت پوشش نيست.غير از مركز شهر جائي در پوشش نيست.شما نميدوني قصه نگو لطفا.بعدشم چه ربطي به ابروي ما داره.ادبم خوب چيزيه .اگر بر بي ابروئي باشه اين ايرانسله نه مردم.مردم اينجا خدمات خوب ميخوان و مثل شما ناز كسي يا شركتي رو نميكشن كه خدمات بده.شركت خوب حمايت ميشه شركت بد تحريم.
ایشون احتمالا از عوامل tci بودن !!!!!!:31:
احترام خودتو نگه دار عزيز.
يادتون باشه من با هركس مثل خودش باهاش صحبت ميكنم.پس كسي دلخور نشه.
mehdi_vsgh
19-05-2007, 08:32
سلام بچه ها
1- اینجا جای دعوا نیست!! جناب Dr.Afzali مشکلات شخصیتون را با کاربران بهتره که از طریق پیام خصوصی مطرح بشه!!!
2- راستی بچه ها دیروز بازی پرسپولیس را دیدین؟؟ همون اوایل بازی به صورت زیر نویس اسم چنتا شهر دیگه هم مانند قزوین و.... تحت شبکه قرار گرفت!!
من میگم یه مطلب آماده کنیم برای گرونی Mms و Gprs و اون مطلب رو به نشانه اعتراظ هر کسی با ایمیل خودش بفرسته... مثل یه اعتراض همگانیه... اگه کسی موافقه بگه! :5:
تحسینت میکنم که میخوایی از این تکنولوژی استفاده کنی , ولی استفاده از اون برای دانلود و باز کردن صفحات بزرگ و اتصال به کامپیوتر برای استفاده بیسیم و کلاس گذاشتن نیست
من خودم دارم از این سرویس استفاده میکنم برای مقاصد زیر ...
1- کنترل کردن پست های الکترونیکی
2- دانلود نرم افزار برای گوشی
3- سرچ کردن مقالات متنی برای مواقع ضروری
4- تست کردن راست و دروغ رفقا وقتی یه سایتی بهم آدرس میدهند
5- و یه عالمه کاربرد ارزون قیمت دیگه
2 ساعت با ایرانسل=30000
3 ساعت ایرانسل=45000
3 ساعت مخابرات=20950
توی تمام حسابهات یک نکته رو فراموش کردی که علیرضا توضیح داد
منظور ما استفاده در موبایله نه خط دایل آپ
یه نکته دیگه هم هست این نوع دیتا باعث اشغالی خط تلفن میشه , پس برای هر دقیقه اتصال هزینه مکالمه هم حساب میشه , مگر اینکه مخابرات معرفت خرج کنه و یه سرویس دیگه راه اندازی کرده باشه
مطمئني ماله ايرانسله ؟ من بعيد مي دونم باشه ، ماله ايرانسل سكتوراش فكر كنم 1.5 برابر اين باشه .
من فكر كنم ماله تي سي آي باشه . ( CD-Wr جان شما چي فكر مي كني ؟ )
عزیز دل برادر اگه من بخوام اسم خودم رو عوض کنم , هیچکی دیگه من رو نمیشناسه , قبول دارم اسم تابلویی دارم دیگه نه به این تابلویی که تو گفتی
ارتفاع سکتورهای ایرانسل رو قبلا 192.8 گفته بودم که حالا اصلاحش میکنم 198.6 سانتیمتر
در ضمن مخابرات هم برای راه اندازی سیستم GPRS داره از این نوع سکتور ها استفاده میکنه
البته خیلی کم و به ندرت ولی میتونه فریب بده
در حال حاضر دارند از لینکهای موقتی استفاده میکنند که نیاز به تغییر جهت , بازبینی , یا اصلاح مسیر داره
یه وقتهایی این قضیه بین سایتهای معمولیه که اصلا کسی خبردار نمیشه
یه وقتهای دیگه ممکنه سایتهای هسته و اصلی رو قطع کنند برای اینه که قضیه سریع توی چشم میاد
یه دلیل دیگه هم میتونه باشه اینه که ممکنه برق یکی از سایتهای اصلی به هر دلیلی قطع بشه , باطریهای هر سایت فقط 2 تا 3 ساعت برق دارند حالا اگه قطع برق طولانی بشه دیگه معلومه
--------------
قربون اون عکس آواتارت بشم اسم من رو درست بنویس
GPS من هم یه چیزهایی شنیدم از این سیستم ولی قطعی نیست
در ضمن اون که اسم بی تی اس ها رو نشون میده یه چیز دیگه است که بهش میگن پیغامهای سراسری
مورد استفاده اش , برای مواقع ضروریه مثل سیل , آتش سوزی , زلزله که عمرا جواب بده , یا بمباران هوایی یا ...
فعلا به خاطر جذابیت موضوع اسم بی تی اس ها رو نشون میده که ملت این پیغام رو داشته باشند اگه روزی خواست اتفاق بیافته همه خبر دار بشند .
Gps کی فعال میشه؟
تجهزات ایرانسل نیاز به تعویض نداره , فقط یه دونه بی تی اس اضافه میشه
در مورد GPS هنوز هیچی قطعی نشده , یا اینکه هیچ توضیح روشنی در موردش وجود نداره , من هم نمیدونم چطوری کار میکنه .
مورد سوم و مهمترین مورد اینه که قبلا بهم گفته بودند CD-WR که اصلا همچین چیزی توی دنیا نداریم
فکر کنم حدس زده باشی مورد سوم چیه
سلام بچه ها
1- اینجا جای دعوا نیست!! جناب Dr.Afzali مشکلات شخصیتون را با کاربران بهتره که از طریق پیام خصوصی مطرح بشه!!!
2- راستی بچه ها دیروز بازی پرسپولیس را دیدین؟؟ همون اوایل بازی به صورت زیر نویس اسم چنتا شهر دیگه هم مانند قزوین و.... تحت شبکه قرار گرفت!!
خیلی دوست داری بری قزوین ( شوخی )
به دلیل کثرت صفحاتی که باید جواب میدام امکانش رو نداشتم همه رو یک جا جواب بدم
GPS من هم یه چیزهایی شنیدم از این سیستم ولی قطعی نیست
در ضمن اون که اسم بی تی اس ها رو نشون میده یه چیز دیگه است که بهش میگن پیغامهای سراسری
مورد استفاده اش , برای مواقع ضروریه مثل سیل , آتش سوزی , زلزله که عمرا جواب بده , یا بمباران هوایی یا ...
فعلا به خاطر جذابیت موضوع اسم بی تی اس ها رو نشون میده که ملت این پیغام رو داشته باشند اگه روزی خواست اتفاق بیافته همه خبر دار بشند .
مرسی از اطلاعات خوبتون دوست عزیز :11:
راستی از دیشب GPRS من خود به خود فعال هستش، در صورتیکه در تنظیمات من When Needed هست!
میخواستم بدونم برای کسی دیگم اینطوری شده ؟ اما از اعتبارم چیزی کسر نمیشه !!
emprator_kochak
19-05-2007, 11:13
اول كه بي فرهنگ خودتي.بعدشم شما چطوري فكر ميكني ادم مثلا با فرهنگ!شما فكر ميكني كسي تماس نگرفته يا ايميل نزده.خود من از همون اول كه مشكل داشت تماس پشت تماس داشتم تا همين چند روز پيش كه فروختمش.همش دروغ ميگن و مردم رو گزاشتن سركار.هي امروز درست ميشه هي فردا درست ميشه.همش همينو ميگن.به هركي هم يك چيزي ميگن.بعدشم شما شايد بيكار باشيد كه بيفتيد دنبال كارشو و هر موقع درست بشه براتون مساله اي نباشه ولي اينجا مردم موبايل رو براي قرتي بازي نگرفتن.باهاش كار ميكنن و براي كارهاي واجب استفاده ميكنن پس زمان اينجا براي كسي اينقدرها بي ارزش نيست اونهم در حالي كه اپراتور اول با هيچ گونه مشكل انتن دهي گزاشته.اخه شما خودت بگو وقتي اپراتوري بدون مشكل انتن دهي گزاشته كي ميشينه تا يك اپراتور ديگه بلكه يك روزي درست بشه.اينها اگر ميخواستن درست كنن بعد اين چند ماه تماس و ايميل و شكايت يك كاري ميكردن.پس لطفا چيزي كه نميدونيد در موردش نظري نديد!!
دروغگو اول خودتي و اون فاميل بي خبرت.بعدشم ايشون كه گفتن مشكلي ندارن احتمالا جز همون زير 50 درصد تحت پوشش بودن.بعدشم من دارم برات نقل روزنامه رو ميدم شما چي ميگي؟اگر به نظر خودم باشه ميگم بيشتر از اين حرفها تحت پوشش نيست.غير از مركز شهر جائي در پوشش نيست.شما نميدوني قصه نگو لطفا.بعدشم چه ربطي به ابروي ما داره.ادبم خوب چيزيه .اگر بر بي ابروئي باشه اين ايرانسله نه مردم.مردم اينجا خدمات خوب ميخوان و مثل شما ناز كسي يا شركتي رو نميكشن كه خدمات بده.شركت خوب حمايت ميشه شركت بد تحريم.
از پستی که دادی معلومه کی با فرهنگه !
emprator_kochak
19-05-2007, 11:15
یه پنج شنبه جمعه نبودم 11 صفحه رو مجبور شدم بخونم..!
راستی از دیشب GPRS من خود به خود فعال هستش، در صورتیکه در تنظیمات من When Needed هست!
منظورت رو نمیفهمم , ولی فکر کنم وقتی نیاز داشته باشی وصل میشه
در حالت معمولی چیزی کم نمیشه
در ضمن علیرضا رزولوشن F700 رقیب نداره
علیرضا خارجی
19-05-2007, 11:46
از پستی که دادی معلومه کی با فرهنگه !
منم کاملا موافقم
من میخواستم همچنین پستی بدم
ShahabSAMSUNG
19-05-2007, 11:50
به دلیل کثرت صفحاتی که باید جواب میدام امکانش رو نداشتم همه رو یک جا جواب بدم
خب فقط کافیه صفحه ها رو یکی یکی بری جلو (یا بری عقب) و روی هر پستی که می خوای جواب بدی، شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنی. در نهایت روی آخرین پست هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن تا همه پست ها رو برات نقل قول کنه و بتونی راحت جواب بدی.
یادت باشه که با تعویض صفحه، چیزی از بین نمیره و تو حافظه اش می مونه.
یه بار امتحان کن. خیلی جالبه.
خب اولاً که بهتره always on رو انتخاب کنی. چون برای وصل بودن، هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنی.
اگه بری صفحه اینترنت باز کنی و چیزی دانلود کنی، پول پرداخت می کنی.
قضیه این F700 چیه؟
منظورت رو نمیفهمم , ولی فکر کنم وقتی نیاز داشته باشی وصل میشه
در حالت معمولی چیزی کم نمیشه
درسته، اما این به خودی خود و بدون اجرای هیچ برنامه ای فعال بود !
اما الان دیگه قطع شد.
H A M A S
19-05-2007, 12:56
سرويس اطلاعات محلي من از کار افتاده مال دوستم همينجوري شده از وقتي که تو گوشيم يه سيم دولتي زدم اينجوري شده دوستان ديگه تو مشهد اين مشکل رو ندارند؟
خب فقط کافیه صفحه ها رو یکی یکی بری جلو (یا بری عقب) و روی هر پستی که می خوای جواب بدی، شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنی. در نهایت روی آخرین پست هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن تا همه پست ها رو برات نقل قول کنه و بتونی راحت جواب بدی.
یادت باشه که با تعویض صفحه، چیزی از بین نمیره و تو حافظه اش می مونه.
یه بار امتحان کن. خیلی جالبه.
خب اولاً که بهتره always on رو انتخاب کنی. چون برای وصل بودن، هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنی.
اگه بری صفحه اینترنت باز کنی و چیزی دانلود کنی، پول پرداخت می کنی.
قضیه این F700 چیه؟
مرسی شهاب جان از راهنماییت , تا حالا امتحان نکرده بودم
samsung f700
علیرضا خارجی
19-05-2007, 13:01
انتن دهی در شیراز تغییر کرده :31:
ShahabSAMSUNG
19-05-2007, 13:04
مرسی شهاب جان از راهنماییت , تا حالا امتحان نکرده بودم
samsung f700
خب می دونم که F700 سامسونگه. ولی کلاً داستانش چیه؟ چطور شد که ییهو اومد وسط بحث ایرانسل؟؟؟
من چیز دیگه ای راجع بهش توی این تاپیک ندیدم.
علیرضا خارجی
19-05-2007, 13:04
شهاب مرسی منم استفاده کردم
علیرضا خارجی
19-05-2007, 14:35
خب می دونم که F700 سامسونگه. ولی کلاً داستانش چیه؟ چطور شد که ییهو اومد وسط بحث ایرانسل؟؟؟
شهاب این مورد بر میگرده به rizer 8 motorola که جدیدا روی سیستمهای صوتی و دوربین و فیلمها گرایش بیشتری پیدا کرده:46:
---------
بچه ها از این به بعد میتونید توی حساب اینترنتی e-care طرح تعرفه خودتونو عوض کنید
بچه ها فرهنگ داره میریزه زود کاسه بیارین جمع کنین که تموم میشه واسه شما نمی مونه:2:
تحسینت میکنم که میخوایی از این تکنولوژی استفاده کنی , ولی استفاده از اون برای دانلود و باز کردن صفحات بزرگ و اتصال به کامپیوتر برای استفاده بیسیم و کلاس گذاشتن نیست
من خودم دارم از این سرویس استفاده میکنم برای مقاصد زیر ...
1- کنترل کردن پست های الکترونیکی
2- دانلود نرم افزار برای گوشی
3- سرچ کردن مقالات متنی برای مواقع ضروری
4- تست کردن راست و دروغ رفقا وقتی یه سایتی بهم آدرس میدهند
5- و یه عالمه کاربرد ارزون قیمت دیگه
باهات کاملا موافقمممممممممممممممممممم ممممم
بابا ما باید فرهنگ استفاده از GPRS و داشته باشیم اون موقعه میبینیم که GPRS به چه دردی میخوره:20:
در حال حاضر دارند از لینکهای موقتی استفاده میکنند که نیاز به تغییر جهت , بازبینی , یا اصلاح مسیر داره
یه وقتهایی این قضیه بین سایتهای معمولیه که اصلا کسی خبردار نمیشه
یه وقتهای دیگه ممکنه سایتهای هسته و اصلی رو قطع کنند برای اینه که قضیه سریع توی چشم میاد
یه دلیل دیگه هم میتونه باشه اینه که ممکنه برق یکی از سایتهای اصلی به هر دلیلی قطع بشه , باطریهای هر سایت فقط 2 تا 3 ساعت برق دارند حالا اگه قطع برق طولانی بشه دیگه معلومه
--------------
قربون اون عکس آواتارت بشم اسم من رو درست بنویس
اگه برق به طور طولانی قطع شه چی کار میکنن ؟
حتما واسه اینم راهست دیگه شاید یه روز سیل یا زلزله اومد و برق قطع شد اون موقع چی ؟
CD_RW تایید نکردی که این دکل ایرانسله یا نه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
به نظر من که 100% ماله ایرانسله با توجه به دلیل هایی که گفتم تو صفحه 225 نظر شما چیه ؟
CD_RW تایید نکردی که این دکل ایرانسله یا نه هاااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
به نظر من که 100% ماله ایرانسله با توجه به دلیل هایی که گفتم تو صفحه 225 نظر شما چیه ؟
اگه سیل بیاد , زلزله بیاد , بمباران بشه یا هزار اتفاق دیگه اول بگو یه جای سالم توی شهر میمونه که بخواد یک سایت معمولی سالم باشه , به هر حال سایت خاموش میشه و راهی برای روشن کردنش نیست مگر اینکه یه
کامیون برق ببرند جاش یا اینکه برق رو با 4 لیتری برسونند در سایت
اون عکس چیزیش معلوم نیست ولی من هم 80 درصد احتمال میدم ایرانسل باشه
emprator_kochak
19-05-2007, 15:40
علیرضا تو امضاش نوشته فقط موتورولا v3i با سیم کارت ایرانسل و چند بار هم از گوشیش تعریف کرد بعد جناب cd-rw هم گفت فقط سامسونگ f700 با سیم کارت ایرانسل اونم از گوشیش تعریف کرد همین....
emprator_kochak
19-05-2007, 15:47
cd-rw اون دیشای بزرگ چه مزیتی نسبت به دیشای کوچک دارن؟
توی دزفول یه دکل ایرانسل هست که 4 تا دیش بزرگ به صورت 2 تا 2 تا روش نسبه و 2 تا هم کوچیک که در مجموع میشه 6 دیش نمیدونی علتش چیه؟؟؟
امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.
ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟
یه سوال دیگه ... قیمت خرید تو شهر شما چنده ؟ اینجا من دو تا شو گرفتم 52 تومن با کلی چونه زدن. میگفتن50 پا خودمون در میاد. تازه دوتاشم تو یه بسته نبود. 2 تا جداگانه به عنوان پک 2 تایی دادن بهم!
masoudboy
19-05-2007, 15:53
امروز تو خیابان بزرگمهر اصفهان یک پاترول بود که آرم ایرانسل روش بود و چند تا کنارش بودند و داشتند با یک لپ تاپ یک چیزی را تست می کردند . یکسری کارگر هم بودند که روی لباسشون آرم ایرانسل بود و آن طرف خیابان داشتند یک Bts را دست کاری می کردند . فکر کنم دارند یک کارهای جدی برای اصفهان می کنند ولی حیف از این مشکل تلفن ثابت که این اپراتور در اینجا غیر قابل استفاده می کند .
emprator_kochak
19-05-2007, 15:54
[QUOTE=ehsanch;1101841]امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.
ضمنا تو دفترچش نوشته کارتهای شارژ اعتبار زمانی دارند تا حداکثر 90 روز . اما تو سایت نوشته محدودیت زمانی نداره... کدومش درسته ؟
از طریق کنترل حساب اینترنتی اقدان کن...
emprator_kochak
19-05-2007, 15:56
امروز تو خیابان بزرگمهر اصفهان یک پاترول بود که آرم ایرانسل روش بود و چند تا کنارش بودند و داشتند با یک لپ تاپ یک چیزی را تست می کردند . یکسری کارگر هم بودند که روی لباسشون آرم ایرانسل بود و آن طرف خیابان داشتند یک Bts را دست کاری می کردند . فکر کنم دارند یک کارهای جدی برای اصفهان می کنند ولی حیف از این مشکل تلفن ثابت که این اپراتور در اینجا غیر قابل استفاده می کند .
درست میشه شما حالا با تالیا حال کن... :31:
emprator_kochak
19-05-2007, 15:59
یه سوال دیگه ... قیمت خرید تو شهر شما چنده ؟ اینجا من دو تا شو گرفتم 52 تومن با کلی چونه زدن. میگفتن50 پا خودمون در میاد. تازه دوتاشم تو یه بسته نبود. 2 تا جداگانه به عنوان پک 2 تایی دادن بهم!
اونایی که شما خریدید فکر کنم از اون 29000 تومنیان...
پک های 2 تایی تو یه جعبن همن طوری که تو تبلیغات دیده میشه...
علیرضا خارجی
19-05-2007, 16:23
100% واسه ایرانسله :46:
uspharshad
19-05-2007, 17:01
بنده با اين دوست عزيز موافقم
متاسفانه اينجا بعضي از دوستان بجاي واقع گرا بودن كوركورانه از ايرانسل حمايت ميكنند بدون اينكه بدونند اين كار مستقيم به خودشون لطمه ميزنه...
بعضي ها هم به هم نون قرض ميدهند ! كه بوش داره مياد(قابل توجه boy iran) :31: :39: :38: :16:
uspharshad
19-05-2007, 17:06
باهات کاملا موافقمممممممممممممممممممم ممممم
بابا ما باید فرهنگ استفاده از GPRS و داشته باشیم اون موقعه میبینیم که GPRS به چه دردی میخوره:20:
هر وقت اين آقا فرهنگ رو پيدا كردي بگو تا ما هم باهاش آشنا شيم
uspharshad
19-05-2007, 17:09
توی دزفول یه دکل ایرانسل هست که 4 تا دیش بزرگ به صورت 2 تا 2 تا روش نسبه و 2 تا هم کوچیک که در مجموع میشه 6 دیش نمیدونی علتش چیه؟؟؟
شما چه گيري دادين به اين دكلها !!!!!!!!!!!
آخه به كلفتي يا باريكيه مگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
اگر كلفت باشه يا كوچيك باشه به حال شما چه فرقي ميكنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ميخواهيند ******* **** كنيند ؟؟؟؟؟:43:
Dr.Dolfin
19-05-2007, 17:17
نه عزیزم!من اصلا نمیتونم چت کنم چون یاهو مسنجر موبایلم باز نمیشه.در ضمن من الانم روزی 1000 تا فحش به ایرانسل میدم با تعرفه هاش.ولی میگم تقصیر خود ماست چون با خرید سیم کارت شرایطشون رو قبول کردیم.در کل بگم من نه طرفدار ایرانسلم چون تعرفه هاش بالاست نه طرفدار تی سی آی چون بعد این همه مدت امکاناتش اینجوریه.یاعلی
علیرضا خارجی
19-05-2007, 18:32
هرکسی اینجا میتونه سوال کنه جواب بگیره اگه چیزی میدونی بگو نمیدونی چیزی نگو
بنده با اين دوست عزيز موافقم
متاسفانه اينجا بعضي از دوستان بجاي واقع گرا بودن كوركورانه از ايرانسل حمايت ميكنند بدون اينكه بدونند اين كار مستقيم به خودشون لطمه ميزنه...
بعضي ها هم به هم نون قرض ميدهند ! كه بوش داره مياد(قابل توجه boy iran) :31: :39: :38: :16:
شما بگو باید با ایرانسل چیکار کنیم؟؟؟
اگه ایرانسل دست تو بود و قرار باشه تی 1 سال شرکت رو راه اندازی کنی توی 100ها شهر و یا هزاران بی تی اس نصب کنی؟ و در این عین حال با رگولاتوری سره کله بزنی میتونی با این قانون با این طرز فکر دولت مردان میتونستی کاری بکنی؟
هر کسی خودش فرهنگ خودشو میسازه توی المان با این که اینترنت موبایل ارزونه ولی استفاده کننده نداره
چون اونجا کارای غیره ضروری شو با مبایل وسط خیابون انجام نمیدن
نه عزیزم!من اصلا نمیتونم چت کنم چون یاهو مسنجر موبایلم باز نمیشه.در ضمن من الانم روزی 1000 تا فحش به ایرانسل میدم با تعرفه هاش.ولی میگم تقصیر خود ماست چون با خرید سیم کارت شرایطشون رو قبول کردیم.در کل بگم من نه طرفدار ایرانسلم چون تعرفه هاش بالاست نه طرفدار تی سی آی چون بعد این همه مدت امکاناتش اینجوریه.یاعلی
شما بهتره اول گوشیتو درست کنی بعد ایراد از ایرانسل بگیر با دلیل و منطق و راستی اینم بگو از کجا و کی مشکل داشتی فحشم نده به ایرانسل فقط خودتو خسته میکنی
شما یه خرده تحقیق کنی میفهمی که تعرفه دقیقه ای تمام شده ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شده تی سی ای هستش
حالا من نفهمیدم به کی نون دادم تو به من بگو فرشاد من به کی نون دادم؟
شمام که فقط فکرت تو این حرفاس ! شد یه پست بدی که توش ستاره نباشه؟
Maziar_69
19-05-2007, 22:09
مگه الان دزفول آنتن میده؟؟؟؟؟
اگه سیل بیاد , زلزله بیاد , بمباران بشه یا هزار اتفاق دیگه اول بگو یه جای سالم توی شهر میمونه که بخواد یک سایت معمولی سالم باشه , به هر حال سایت خاموش میشه و راهی برای روشن کردنش نیست مگر اینکه یه
کامیون برق ببرند جاش یا اینکه برق رو با 4 لیتری برسونند در سایت
اون عکس چیزیش معلوم نیست ولی من هم 80 درصد احتمال میدم ایرانسل باشه
ممنون از راهنماییت مرسییییییییییییییی:46:
Maziar_69
19-05-2007, 22:16
ببین داداش نه من قصد توهین داشتم نه اون دو دوست عزیز دیگه. اینو میتونی از اون شکلک گل و خنده که برات گذاشتم بفهمی. حالا نمیفهمی ما چیکار کنیم؟ خیلی کوچولوتر از اونی که واسه ما شاخ شی. برو عمو......
يه چند روزيه سيستم Who Called براي من فعال شده
فكر ميكنم به صورت آزمايشي باشه
چون نميشه لغوش كرد يا به Voice Mail تغييرش داد
اين سيستم يه مشكل هم داره و اون اينه كه
زماني كه كسي با من تماس ميگيره و من نميخوام با اون صحبت كنم و Cancel ميكنم بازم يه SMS برام مياد و توش نوشته كه فلان شماره با شما تماس گرفته
انگار خودم نميدونم كي با من تماس گرفته!!!
مگه نبايد اين سيستم زماني فعال بشه كه گوشي خاموش باشه يا در دسترس نباشه يا اشغال باشه؟
يه سوال ديگه هم دارم و اون اينه كه
آيا ميشه از طريق ايميل(Yahoo/Gmail/MSN) يه عكس رو براي يه سيم كارت ايرانسل ارسال كرد و طرف اون عكس رو به صورت MMS دريافت كنه؟
چون برعكسش رو انجام دادم , شده.
امروز رفتم دو تا از این اعتباریای ایرانسل گرفتم. ولی هرچی با 140 تماس میگیرم که طرح تعرفشو عوض کنم میگه سرویس در دسترس نیست . تازه هر دفعه هم 1 دقیقه کم میکنه.
سعی کن از تلفن ثابت تماس بگیری تا اگه یه همچین چیزی شد زیاد ضرر نکنی.
درضمن تعرفه تو ثانیه ای میخواستی دقیقه ای کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
90 روز اعتبار یعنی اینکه طی 90 روز بهت یه اس ام اس بیاد یا یه اس ام اس بفرستی یا یه تماسی باهات گرفته بشه یا یه تماسی بگیری.
بسته های ویژه تو یه پک خاصی هستن به قیمت 50 تومن اگه از نمایندگی بگیر واسه سند زدنه هر کدوم 500 تومن میگیره که میشه در کل 51 تومن اگه از نماینده نگیری واسه سند زدن 1000 تومن میگیره که میشه 52 تومن .پس زیاد ضرر نکردی:46:
ShahabSAMSUNG
19-05-2007, 22:32
ایول
جالب اومدی
اگه ایرانسل دست تو بود و قرار باشه تی 1 سال شرکت رو راه اندازی کنی توی 100ها شهر و یا هزاران بی تی اس نصب کنی؟ و در این عین حال با رگولاتوری سره کله بزنی میتونی با این قانون با این طرز فکر دولت مردان میتونستی کاری بکنی؟
من اگه جای ایرانسل بودم جای این همه تبلیغ دری بری و فشار دادن سیمهای در پیت به مردم اول سعی میکردم بستر سازی مطمعن کنم بعد سیم بفروشم نه اینکه اوا یه خدمات بدم بعد ببینم که نمیتونم جوابگو باشم قطعش کنم من 1 ماه اس ام اس هام دلیوری نمیشه زنگ زدم اپراتور میگه اشکال از شبکس بزودی درست میشه این بزودی کی هست من که نمیدونم:13:
بعدشم 1 اس ام اس میفرستی یا فیلت میشه که پولش رفته تو #####ویا وسط را غیب میشه:19: (نمیرسه)یا دلیور نمیده که ببینیم رسیده یا نه
تماسم که قربونش برم هیچ وقت که روی کره زمین موجود نیستی کسی با ثابت نمیتونه بگردت تازه اگه بخت با اون طرف یار بودو بعد از تلاشهای متوالی گرفتت صدا ردو بدل نمیشه (نمیدونی چه حالی میده این جوری همکارات بذاری سر کار اونم چند تا مهندسای عالی رتبه سایپارو) خودتم که میگری صدا بی صدا باید به روش قرون وسی و سرخ پوستان با اتیش و دود پیغام برسونی
و..........
کلی دلیل دیگه
منم یه بوهایی حس میکنم
نصیحت برادرانه اگه ایرانسل و دادی رفته که هیچ اگه نه برو تالیا رو پس بده ایرانسلتو بگیر:5: :8:
فرهنگ پیدا کردنی نیست فرهنگ آموختنیه با توجه به لیاقت و انسانیت:20:
این گ**ه خوریها به تو نیومده عشق کرده پرسیده از تو یکی هم جواب نخواسته:5:
درضمن اون ستاره هارو هم یکن تو ک****ت:27:
علیرضا خارجی
19-05-2007, 23:59
این گ**ه خوریها به تو نیومده عشق کرده پرسیده از تو یکی هم جواب نخواسته:5:
درضمن اون ستاره هارو هم یکن تو ک****ت:27:
توحید تو دیگه کی هستی لول :31:
emprator_kochak
20-05-2007, 00:15
عزیز من شما که نخود هر آش نیستی که جواب منو دادی... هر وقت یه سوال همگانی کردم میتونی جواب بدی...
درضمن سوال کردم برای اینکه معلومات شخصیمو ببرم بالا ضرری به شما میرسه!
بعضیا دارن شورشو در میارن!!!!
emprator_kochak
20-05-2007, 00:19
مگه الان دزفول آنتن میده؟؟؟؟؟
نه وصل نیست اما آنتنها به صورت کامل آمادن فقط مونده سویچ یه ایمیل زدم ایرانسل گفت تیر ماه بیشتر خوزستان راه میفته...
خدا صبر ما رو زیاد کنه!
علیرضا خارجی
20-05-2007, 00:19
من اگه جای ایرانسل بودم جای این همه تبلیغ دری بری و فشار دادن سیمهای در پیت به مردم اول سعی میکردم بستر سازی مطمعن کنم بعد سیم بفروشم نه اینکه اوا یه خدمات بدم بعد ببینم که نمیتونم جوابگو باشم قطعش کنم من 1 ماه اس ام اس هام دلیوری نمیشه زنگ زدم اپراتور میگه اشکال از شبکس بزودی درست میشه این بزودی کی هست من که نمیدونم:13:
بعدشم 1 اس ام اس میفرستی یا فیلت میشه که پولش رفته تو #####ویا وسط را غیب میشه:19: (نمیرسه)یا دلیور نمیده که ببینیم رسیده یا نه
تماسم که قربونش برم هیچ وقت که روی کره زمین موجود نیستی کسی با ثابت نمیتونه بگردت تازه اگه بخت با اون طرف یار بودو بعد از تلاشهای متوالی گرفتت صدا ردو بدل نمیشه (نمیدونی چه حالی میده این جوری همکارات بذاری سر کار اونم چند تا مهندسای عالی رتبه سایپارو) خودتم که میگری صدا بی صدا باید به روش قرون وسی و سرخ پوستان با اتیش و دود پیغام برسونی
و..........
کلی دلیل دیگه
منم یه بوهایی حس میکنم
شما برای اینکه یه اپراتور راه اندازی کنی اولین کاری که باید بکنی چیه؟
یعنی باید با کی قرار داد ببندی؟
من رگولاتوری و تو سرمایه گذار من و تو قرارداد میبندیم که تو یک اپراتور در ایران راه اندازی کنی به آن شرتی که در 11 ماه تمامی مراکز استانهارو تحت پوشش ایرانسل در بیاری
تو برای اینکه برنامه ریزی کنی کلی وقت میزاری و با پیمانکاران قرارداد میبندی و پیمانکار به تو میگه در 8 ماه فلان شهرو کامل میکنم و تو هم توی خبرها اعلام میکنی ...
بعدا تجهيزات پیمانکارها سر مرز گیر میکنه و معلوم نیست به چه دلیلی ولی ماه ها اونجا گیر میکنه
و از این طرف تلویزیون تبلیغ منفی از شرکت تو میکنه
رگولاتوری هو به تو گیر میده
تی سی ای هم باهات همکاری نمیکنه
در واقه تو تنهایی
و برای اینکه از شهرداری مجوز بگیری ماها کارت تول میکشه
شهرداری هم باهات توافق نمیکنه
حالا خیلی چیزهای دیگه هست که یادم نیماد
یاداوری میکنم توی ایران 1سال واسه دولت مثل 1 ساعته
برای اینکه کارای دولتی انجام بدی ماه ها باید وقت بزاری
علیرضا خارجی
20-05-2007, 00:22
عزیز من شما که نخود هر آش نیستی که جواب منو دادی... هر وقت یه سوال همگانی کردم میتونی جواب بدی...
درضمن سوال کردم برای اینکه معلومات شخصیمو ببرم بالا ضرری به شما میرسه!
بعضیا دارن شورشو در میارن!!!!
بعضیها دارن خشتکه شونم در میارن
علیرضا خارجی
20-05-2007, 00:25
آيا ميشه از طريق ايميل(Yahoo/Gmail/MSN) يه عكس رو براي يه سيم كارت ايرانسل ارسال كرد و طرف اون عكس رو به صورت MMS دريافت كنه؟
نهههههههه نمیشه همچین سیستمی اگر هم باشه توی ایران کار نمیکنه :41:
emprator_kochak
20-05-2007, 00:26
ایول
جالب اومدی
شما برا چی تعیید کردید... انتظار نداشتم!
علیرضا خارجی
20-05-2007, 00:29
زماني كه كسي با من تماس ميگيره و من نميخوام با اون صحبت كنم و Cancel ميكنم بازم يه SMS برام مياد و توش نوشته كه فلان شماره با شما تماس گرفته
مگه نبايد اين سيستم زماني فعال بشه كه گوشي خاموش باشه يا در دسترس نباشه يا اشغال باشه؟
برای برادرم این سیستم فعاله خوب شد گفتی دیشب که زنگ زدم پرسیدم که چرا این سیستم پیغام گیر صوتی من فعال بود چرا غیره فعال شد گفت این فعلا ازمایشی هستش یه موقع فعال میشه یه موقع غیره فعال:46:
علیرضا خارجی
20-05-2007, 00:31
شما برا چی تعیید کردید... انتظار نداشتم!
حتما خودش نبوده کسی با ایدی کاربریش اومده :41:
emprator_kochak
20-05-2007, 00:33
بعضیها دارن خشتکه شونم در میارن
علیرضا جون تو این تاپیک همه با احترام با هم صحبت میکنن اما بعضیا که چند وقت یه بار سر میزنن فکر میکنن اینجا چت رومه که هرچی از دهنشون درومد بگن... ما هم بلدیم از این چرت و پرتا بگیم اما به احترام بقیه چیزی نمیگیم!
amirlovely
20-05-2007, 00:36
پيش فرض
سلام گوشي من w810 وخط ايرانسل روش فعاله فقط gprs ايرانسل بجاي اينكه علامتش مثلث واژگون باشه علامت E رو
كسي نيست جواب ما روبده
علیرضا خارجی
20-05-2007, 00:40
علیرضا جون تو این تاپیک همه با احترام با هم صحبت میکنن اما بعضیا که چند وقت یه بار سر میزنن فکر میکنن اینجا چت رومه که هرچی از دهنشون درومد بگن... ما هم بلدیم از این چرت و پرتا بگیم اما به احترام بقیه چیزی نمیگیم!
میدونم ستاره دادن کاره سختی نیست هر کسی میتونه ستاره بده نمیتونن از ایرانسل ایراد بگیرن شروع میکنن به بدو بیراه گفتن
واقعا اگه تی سی ای همچین دکلی زیبا با وقاری میزد منم کم میاوردم (شوخی)
Maziar_69
20-05-2007, 00:40
نه وصل نیست اما آنتنها به صورت کامل آمادن فقط مونده سویچ یه ایمیل زدم ایرانسل گفت تیر ماه بیشتر خوزستان راه میفته...
خدا صبر ما رو زیاد کنه!
مرسی از جوابت :46:
کلا فکر کنم خرداد و تیر ماه خبرهای خوبی برای شهرهای جدید باشه.
در ضمن شما هم خودت رو عصبی نکن فایده نداره. نمونه اش رو میتونی 3 صفحه ی قبل ببینی که من هم عصبی شدم. این مردم لیاقتشونه 400 هزار تومن پول بی زبون بریزن پای TCI که تازه میگه امسال از اینترنت و ام ام اس خبری نیست.:10:
Maziar_69
20-05-2007, 00:46
میدونم ستاره دادن کاره سختی نیست هر کسی میتونه ستاره بده نمیتونن از ایرانسل ایراد بگیرن شروع میکنن به بدو بیراه گفتن
واقعا اگه تی سی ای همچین دکلی زیبا با وقاری میزد منم کم میاوردم (شوخی)
ساعت ارسال پست من و تو یکی شد چه جلب!!!!!!:31:
Maziar_69
20-05-2007, 00:51
اطلاعات در باره ی F700 رو میتونی از اینجا بخونی :46:
ولی موتورولا همیشه تو دوربین کم میذاره. نه علیرضا ؟
علیرضا خارجی
20-05-2007, 00:52
پيش فرض
كسي نيست جواب ما روبده
روی گوشیه برادر منم گزینه E بزار همین الان یه امتهانش کنم بیبن از گوشی خودم بهتر کار میکنه یا نه او کی؟
با گوشی من که Edge نداره سرعتش فرقی نمیکنه
علیرضا خارجی
20-05-2007, 01:02
اطلاعات در باره ی F700 رو میتونی از اینجا بخونی :46:
ولی موتورولا همیشه تو دوربین کم میذاره. نه علیرضا ؟
موتورولا گفته میخاد دست از ساده گی محصولاتش بکشه شک نکنید رقیبه سختی برای نوکیا و چه برسه به سامسونگ خاهد شد
البته اره کم میاره تو دوربین خیلیم کم میاره :41:
من الان چند تا صفحه با گوشیم باز کردم و یه دونه ایمیل فرستادم شد 44 کیلوبایت 132 تومن شد:46:
amirlovely
20-05-2007, 01:04
عليرضا امتحان كردي edage رو با گوشي ديگيه چش شد؟؟
علیرضا خارجی
20-05-2007, 01:06
در ضمن شما هم خودت رو عصبی نکن فایده نداره. نمونه اش رو میتونی 3 صفحه ی قبل ببینی که من هم عصبی شدم. این مردم لیاقتشونه 400 هزار تومن پول بی زبون بریزن پای TCI که تازه میگه امسال از اینترنت و ام ام اس خبری نیست.:10:
بابا نگو میرزه اسمش 400000تومان
وقتی روی مبایلت نوشته TCI یعنی کلاس با کلاس شدن
از این به بعد دیگه کلاس نمیرم میرم تی سی ای میخرم چون توش خیلی کلاسه:41:
علیرضا خارجی
20-05-2007, 01:09
گفتم عزیزم فرقی نداشت هر دوتاش سرعتش یکی بود ولی سرعت توپ بود هر دوتاش
علیرضا خارجی
20-05-2007, 01:12
تو که تبریز هستی از ایرانسل راضی هستی؟
Maziar_69
20-05-2007, 01:14
بابا نگو میرزه اسمش 400000تومان
وقتی روی مبایلت نوشته Tci یعنی کلاس با کلاس شدن
از این به بعد دیگه کلاس نمیرم میرم تی سی ای میخرم چون توش خیلی کلاسه:41:
آخه بنده خداها یه اسم ثابت هم ندارند که دلشون خوش باشه. یکی میگه Tci یکی میگه Mci یکی میگه شرکت ارتباطات سیار یکی میگه سیم کارت دولتی یا مخابرات.
تالیا هم دیگه یه اسم مستقل داره واسه خودش.
حالا تو این اسم ها کلاس کدومش بیشتره از همه؟ :31:
Maziar_69
20-05-2007, 01:17
تو که تبریز هستی از ایرانسل راضی هستی؟
بابا TempesT که این همه میگه من راضیم . اون هم تبریزه دیگه.
amirlovely
20-05-2007, 01:23
[QUOTE=علیرضا خارجی;1103430]تو که تبریز هستی از ایرانسل راضی هستی؟[/QUO
من تو تبريز راضيم خوب كار مي كنه اينترنت هم خوب كار مي كنه فقط تبريز cell info نيست
انايي كه tciو تاليا دارن كف كينن شما gprs رو نمي تونين را بندازين ايرانسل edage داره :31:
علیرضا خارجی
20-05-2007, 01:30
آخه بنده خداها یه اسم ثابت هم ندارند که دلشون خوش باشه. یکی میگه Tci یکی میگه Mci یکی میگه شرکت ارتباطات سیار یکی میگه سیم کارت دولتی یا مخابرات.
تالیا هم دیگه یه اسم مستقل داره واسه خودش.
حالا تو این اسم ها کلاس کدومش بیشتره از همه؟ :31:
فرقی نمیکنه 400000 تومان پول بده با کلاس میشی
بابا TempesT که این همه میگه من راضیم . اون هم تبریزه دیگه.
بهتره بگیم تا بقیه بدونن تا چشم بسته نخرن بعد به خودشونو ایرانسل فهش بدن:41:
من تو تبريز راضيم خوب كار مي كنه اينترنت هم خوب كار مي كنه فقط تبريز cell info نيست
انايي كه tciو تاليا دارن كف كينن شما gprs رو نمي تونين را بندازين ايرانسل edage داره :31:[/quote]
اینم درست میشه چیز مهمی نیست من خودم چون گوشیم با سل اینفو زیاد رابطه خوبی نداره خاموشش کردم:31:
H A M A S
20-05-2007, 07:25
سرويس اطلاعات محلي من از کار افتاده مال دوستم همينجوري شده از وقتي که تو گوشيم يه سيم دولتي زدم اينجوري شده دوستان ديگه تو مشهد اين مشکل رو ندارند؟
مثل اينکه کسي نميخواد سوال ما رو جواب بده
emprator_kochak
20-05-2007, 08:38
آره حرس و جوش خوردن فایده ای نداره... کاشکی تاپیک هم مثل یاهو مسنجر خاصیت ایگنور رو داشت!
emprator_kochak
20-05-2007, 08:43
ICTna.ir- رييس كميته ارتباطات و مخابرات مجلس گفت:تصاوير و فيلمهاي ارسالي به وسيله تلفن همراه، MMS جزو مصاديق حريم خصوصي افراد است و كنترل آن از موارد شنود و غيرقانوني است مگر اينكه با حكم دادگاه صورت گيرد.
دكتر "رمضانعلي صادقزاده" در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با استناد به اينكه مبادله صوت، SMS و MMS چون بين دو طرف خط تلفن همراه است، افزود: كنترل آنها داراي چارچوب قانوني نيست.
نايب اول كميسيون صنايع و معادن مجلس گفت:همانگونه بر اساس قانون اساسي شنود مكالمه دو نفر، به هر نحوي مگر با حكم دادگاه براي كشف جرم يا موارد مشابه، ممنوع است، در مورد SMS يا MMS هم كنترل بايد با حكم دادگاه و يا شكايت دريافتكننده متن يا تصاوير ناخواسته باشد.
اخيرا شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ابلاغيهاي از وزارت ارتباطات خواست تا كنترل لازم را در زمينه ارسال MMSها انجام دهد.
رييس هيات مديره شركت مخابرات نيز با اشاره به اينكه ابلاغيه شوراي انقلاب فرهنگي كلي بود، به خبرنگار ايرنا گفت: مخابرات طرحي را براي سالمسازي فضاي ام.ام.اس در حال تهيه دارد كه طبق آنها اپراتورها، مراكزي براي رسيدگي به شكايت گيرندگان ام.ام.اسهاي ناخواسته تشكيل خواهند داد.
"وفا غفاريان"افزود: بر اساس اين طرح، اگر مشتركي چندين بار MMSهاي نامطلوب و مستهجن ارسال كرد، در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط ام.ام.اس وي قطع شود و در مراحل بعد به مراجع قضايي معرفي شود.
صادقزاده در ادامه اين گفت و گو با اشاره به اينكه حتي از طريق MMS ممكن است تصاوير يا فيلمهاي خانوادگي ارسال شود، گفت: مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي طبق آنچه خواندهام با درخواست وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بوده است.
رييس كميته ارتباطات و مخابرات مجلس افزود: از نظر فني امكان -------- MMS وجود دارد، ولي به خاطر حجم زياد هزينهبردار است، هر چند هنوز اجرا نشده است.
منبع: ایسنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
------------------------------
دارم به این نتیجه میرسم که فیلیتر کردن ام ام اس یه فرضیه ای بیش نیست!
هر چی قطر دیش بیشتر بشه فاصله ای که میتونه پوشش بده بیشتر میشه , علت اصلی اینه , به صورت استثنا میشه کانالهای مخابراتی رو هم در فواصل کوتاه افزایش داد
90 روز اگه هیچ استفاده ای نشه به حالت تعلیق در میآد بعد از اون یک ماه مهلت داری که با پرداخت هزینه ای جزئی میتونی دوباره از تعلیق در بیاری , اگه یک ماه به سر برسه و هیچ اقدامی نکنی شماره رو ازت میگیرند و هیچ حق
قانونی نسبت به اون شماره نداری
فرهنگ نمیخواد , موضوع رو فرهنگی نکنید بحث ما فنی و عمومیه
تا حالا برات پیش اومده که یه ایمیل واجب داشته باشی و در به در دنبال کافی نت بگردی , یا اینکه قراره به یکی یه میل کاری و مهم بزنی و دفتر کارت تعطیل باشه , اینجاست که ایرانسل (ع)
اون سیستم به هر حال فکر میکنه یکی دیگه تماس رو رد کرده و طبق وظیفه کلی که داره باید به مالک شماره خبر بده , یا اینکه مثلا سر جلسه ای و شماره رو رد میکنی , بعدا یادت میره کی باهات تماس گرفت ( مثلا فرض کن منوی تماس های ناموفقت رو هم نگاه کردی که در اینصورت روی صفحه چیزی نمایش داده نمیشه )
این به قرارداد بین ایرانسل و اون شرکتهایی مثل یاهو بستگی داره , اگه قرار باشه تمام این خدمات توی ایران هم راه اندازی بشه دیگه تحریم آمریکا میشه کشک .
شما برای اینکه یه اپراتور راه اندازی کنی اولین کاری که باید بکنی چیه؟
یعنی باید با کی قرار داد ببندی؟
من رگولاتوری و تو سرمایه گذار من و تو قرارداد میبندیم که تو یک اپراتور در ایران راه اندازی کنی به آن شرتی که در 11 ماه تمامی مراکز استانهارو تحت پوشش ایرانسل در بیاری
تو برای اینکه برنامه ریزی کنی کلی وقت میزاری و با پیمانکاران قرارداد میبندی و پیمانکار به تو میگه در 8 ماه فلان شهرو کامل میکنم و تو هم توی خبرها اعلام میکنی ...
بعدا تجهيزات پیمانکارها سر مرز گیر میکنه و معلوم نیست به چه دلیلی ولی ماه ها اونجا گیر میکنه
و از این طرف تلویزیون تبلیغ منفی از شرکت تو میکنه
رگولاتوری هو به تو گیر میده
تی سی ای هم باهات همکاری نمیکنه
در واقه تو تنهایی
و برای اینکه از شهرداری مجوز بگیری ماها کارت تول میکشه
شهرداری هم باهات توافق نمیکنه
حالا خیلی چیزهای دیگه هست که یادم نیماد
یاداوری میکنم توی ایران 1سال واسه دولت مثل 1 ساعته
برای اینکه کارای دولتی انجام بدی ماه ها باید وقت بزاری
توضیح کامل و جامعی بود مرسی , نصف راه من رو رفتی
پيش فرض
كسي نيست جواب ما روبده
درست حدس زدی این همون EDGE هست که از GPRS سریعتره و مطمئن تر
ربطی به لیاقت نداره , متاسفانه جامعه ایران یک جامعه مجلل گراست که به قرض میره ماشین مدل بالا بخره که فقط جلوی در و همسایه کم نیاورده باشه
حالا ایرانسل هم به دلیل ارزون بودن سیم کارت , ملت فکر میکنند هر چی آدم عقده ای که عشق موبایله میره ایرانسل میخره ( تا یه جایی درسته ) و همین علت اصلی میشه که میرن شب توی اداره پست رخت خواب پهن میکنند که فردا براشون یک سیم کارتی بیاد که مثلا جلوی فک و فامیل آشناها بگند شماره من 0912 - 0913 - 0915 یا هرچی
نمونه زیاد داره این قضیه , مثلا هم ملت قبول دارند که توی ایران ماشین و گوشی خیلی گرونه و هم همونهایی که اعتراض دارند میرند گرونترین ها رو میخرند , یه نگاه به اطرف بندازید زیاد میبینید .
موتورولا گفته میخاد دست از ساده گی محصولاتش بکشه شک نکنید رقیبه سختی برای نوکیا و چه برسه به سامسونگ خاهد شد
البته اره کم میاره تو دوربین خیلیم کم میاره :41:
من الان چند تا صفحه با گوشیم باز کردم و یه دونه ایمیل فرستادم شد 44 کیلوبایت 132 تومن شد:46:
بحث رو تخصصی نکنید , نامردها حد اقل یه پست بدید که توش یه چیزی داشته باشه بعد تهش تبلیغ کنید , اینطوری گند قضیه در میاد
من از سامسونگ به خاطر پوست کلفتی و رعایت ملاحظات کاربری خوشم میاد
مثل اينکه کسي نميخواد سوال ما رو جواب بده
آدرست رو پی ام بده ببینمت شاید اشکال از گوشیت باشه
خداييش اينجا ديگه شده محل انتقاد از اين و اون
Clickrast
20-05-2007, 09:36
cell info رو چجوری باید اکتیو کرد؟
اگه توی راهنمای گوشیت نداره , اسم و مدل گوشیت رو بده برات در میآرم
Clickrast
20-05-2007, 10:01
k310i sony ericsson
mehdi_vsgh
20-05-2007, 10:36
k310i sony ericsson
سونی اریکسون به جز سری P :
ابتدا وارد Menu شوید و مسیر زیر رو دنبال کنید :
Message > Setting > Area Info > Cell Info > On
یا فارسیش :
پیغام ها > تنظیمات > اطلاعات محلی > اطلاعات سلول > روشن
حالا به صفحه اول برگردید، زیر نام اپراتور چی می بینید ؟
Dr.Dolfin
20-05-2007, 10:39
هرکسی اینجا میتونه سوال کنه جواب بگیره اگه چیزی میدونی بگو نمیدونی چیزی نگو
هر کسی خودش فرهنگ خودشو میسازه توی المان با این که اینترنت موبایل ارزونه ولی استفاده کننده نداره
چون اونجا کارای غیره ضروری شو با مبایل وسط خیابون انجام نمیدن
شما بهتره اول گوشیتو درست کنی بعد ایراد از ایرانسل بگیر با دلیل و منطق و راستی اینم بگو از کجا و کی مشکل داشتی فحشم نده به ایرانسل فقط خودتو خسته میکنی
شما یه خرده تحقیق کنی میفهمی که تعرفه دقیقه ای تمام شده ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شده تی سی ای هستش
حالا من نفهمیدم به کی نون دادم تو به من بگو فرشاد من به کی نون دادم؟
آقای علیرضا خارجی چرا من هرچی میگم شما یه چیز دیگه ای جواب میدی؟منظورت از گوشیتو درست کن چیه؟من گوشیم مشکلی نداره.منظورم از بالا بودن تعرفه ها تعرفه ی جی پی آر اس و ام ام اس و افزایش تعرفه ی 499 ریالی بود.لطف کنید یا جواب ندین یا اگه جواب میدین درست بخونید
Clickrast
20-05-2007, 11:13
سونی اریکسون به جز سری P :
ابتدا وارد Menu شوید و مسیر زیر رو دنبال کنید :
Message > Setting > Area Info > Cell Info > On
یا فارسیش :
پیغام ها > تنظیمات > اطلاعات محلی > اطلاعات سلول > روشن
حالا به صفحه اول برگردید، زیر نام اپراتور چی می بینید ؟
ما که همچین چیزی نداریم !
Clickrast
20-05-2007, 11:14
ببخشید پیدا کردم ممنونم .
mehdi_vsgh
20-05-2007, 11:16
ببخشید پیدا کردم ممنونم .
:46: :46: :10:
آقای علیرضا خارجی چرا من هرچی میگم شما یه چیز دیگه ای جواب میدی؟منظورت از گوشیتو درست کن چیه؟من گوشیم مشکلی نداره.منظورم از بالا بودن تعرفه ها تعرفه ی جی پی آر اس و ام ام اس و افزایش تعرفه ی 499 ریالی بود.لطف کنید یا جواب ندین یا اگه جواب میدین درست بخونید
سخت نگیر عزیز , یه امکاناتی راه افتاده که خب به قول تو گرونه ( ولی برای من خیلی به صرفه است ) اگه بخوایی میتونی تعرفه ات رو برگردونی و دقیقه ای کنی , اگه با خود گوشی نمیشه از طریق سایت اقدام کن
فقط تنها بدی که ام ام اس داره اینه که فیلمها و عکسها رو خودش کوچک و کم حجم میکنه که باید بر طرف کنه وگر نه اصلا به درد نمیخوره
TheMohammad
20-05-2007, 12:32
سخت نگیر عزیز , یه امکاناتی راه افتاده که خب به قول تو گرونه ( ولی برای من خیلی به صرفه است ) اگه بخوایی میتونی تعرفه ات رو برگردونی و دقیقه ای کنی , اگه با خود گوشی نمیشه از طریق سایت اقدام کن
فقط تنها بدی که ام ام اس داره اینه که فیلمها و عکسها رو خودش کوچک و کم حجم میکنه که باید بر طرف کنه وگر نه اصلا به درد نمیخوره
من اون موقع ها که پولی نشده بود، فرستادم عکس همون سایز رسید و فیلمی که چند روز پیش یکی از دوستام برام فرستاده بود به صورت Gif اومده بود، آهنگ هم که نمیفرسته
علیرضا خارجی
20-05-2007, 13:08
ببخشید من تند رفتم اشتباه گرفتم:11:
در مورد تعرفه چی پی ار اس و ام ام اس همه دوست داریم قیمتش پایین بیاد
من دیروز یک ایمیل چک کردم و یک ایمیل فرستادم شد 42 کیلوبایت 126 تومان
و در مورد نرخ تعرفه بارها گفتم تعرفه 499ریال با عوارض و مالیات ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شد تی سی ای با عوارض و مالیات و... هستش
علیرضا خارجی
20-05-2007, 13:19
راستی رفتم تو سایت mci.ir اون نظرسنجی رو برداشتن دیدن ابروشون داره میره اونو برداشتن
توی سایت tct.ir یه نظر سنجی داره ولی نتیجه رو نشون نمیده
uspharshad
20-05-2007, 15:13
سلام بچه ها
آخه بازي پرسپوليس چه ربطي به اين تاپيك داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
بعد من ميگم تاپيك داره هرز ميره فكر مي كنند الكي ميگم
شما ها بهتره يه تاپيك دوستداران ايرانسل باز كنيد كسي هم بهتون چيزي نميگه تا صبح بشينيد از فوايد استفاده از ايرانسل بگين ... اما اين جا جاي اين بچه بازي ها نيست
شما ها بهتره يه تاپيك دوستداران ايرانسل باز كنيد كسي هم بهتون چيزي نميگه تا صبح بشينيد از فوايد استفاده از ايرانسل بگين ... اما اين جا جاي اين بچه بازي ها نيست
اگه بچه بازیه برو بیرون و دیگه نیا تو
من اون موقع ها که پولی نشده بود، فرستادم عکس همون سایز رسید و فیلمی که چند روز پیش یکی از دوستام برام فرستاده بود به صورت Gif اومده بود، آهنگ هم که نمیفرسته
ارسال موزیک امکان پذیره ( برای من که ارسال میشه ) ولی عکس کوچیک میشه , فیلم هم Gif میشه
فکر کنم به فکر مشتری افتادند و دارند حجم فایل رو کم میکنند تا گیرنده مجبور نباشه یه عالمه پول بابت دانلود فایل بده
uspharshad
20-05-2007, 16:09
اگه بچه بازیه برو بیرون و دیگه نیا تو
منم اگه نون خور ايرانسل بودم همين رو ميگفتم...
به قول قديميا توقف بيجا مانع كسب استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتت....
حالا boy iran اومد گفت بو مياد نگين دروغ ميگه ...:31: :25: :15:
علیرضا خارجی
20-05-2007, 16:35
اگه چشای کوچیکتو بازکنی میبینی چه ربطی داره:46:
اسم چنتا شهر دیگه هم مانند قزوین و.... تحت شبکه قرار گرفت!!
علیرضا خارجی
20-05-2007, 16:37
منم اگه نون خور ايرانسل بودم همين رو ميگفتم...
به قول قديميا توقف بيجا مانع كسب استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتت....
حالا boy iran اومد گفت بو مياد نگين دروغ ميگه ...:31: :25: :15:
تابیک رو بگند نکش تا بوی کند تابیک رو پر نکنه:13:
علیرضا خارجی
20-05-2007, 16:40
ارسال موزیک امکان پذیره ( برای من که ارسال میشه ) ولی عکس کوچیک میشه , فیلم هم Gif میشه
فکر کنم به فکر مشتری افتادند و دارند حجم فایل رو کم میکنند تا گیرنده مجبور نباشه یه عالمه پول بابت دانلود فایل بده
سعید مگه واسه داونلود ام ام اس پول مینداره>؟
uspharshad
20-05-2007, 16:54
ماشالا... بعضي از دوستان با هم انس گرفتند و با اسم كوچيك هم ديگه رو صدا مي زنند ...:39:
خوبه حداقل ايرانسل اين فايده رو داشت كه بعضي ها رو به هم نزديك كنه:34: كه نونشونو با هم بندازن تو ديگ آبگوشت ايرانسل تا خيس بخوره .....خدا بركت بده:36:
:16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing:
GPRS مخابرات امسال هم نمی آید
نسل ٥/٢ تلفن همراه يا GPRS به مشتركان امكان ميدهد كه به اينترنت دسترسي داشته و بتوانند صوت، تصوير و ديتا را با يكديگر مبادله كنند؛ در حال حاضر اين سرويس از سوي اپراتور دوم تلفن همراه، راهاندازي شده است، اما وعدهي راهاندازي آن از سوي اپراتور اول، آن هم با داشتن بيش از ١٥ ميليون مشترك هنوز محقق نشده است و راهاندازي آن هر بار به زمان ديگري موكول ميشود.
به گزارش ایسنا ظاهرا سرويس GPRS در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي راهاندازي شده اما هنوز به مرحلهي دسترسي عمومي نرسيده است. راهاندازي اين خدمات در سال گذشته به امسال وعده داده شده بود و وجود تناقض در ميان گفتههاي مسوولان مخابراتي در اين باره كاملا مشهود است، به عنوان نمونه وحيد صدوقي - مدير عامل شركت ارتباطات سيار - در اولين نشست مطبوعاتي خود در سال گذشته دربارهي وضعيت شبكههاي نسل ٥/٢ تلفن همراه، گفته بود: براي سال ٨٥ براي ٢٠ هزار مشترك در تهران، استفاده از اين شبكه در نظر گرفته شده است كه در ابتدا در منطقهي خاصي بهرهبرداري از آن را خواهيم داشت.
اما وي چندي بعد در نشستي ديگر، به توسعهي سرويسهاي شبكه اشاره و عنوان كرده بود: بهرهبرداري از برخي سرويسهاي شبكهي هوشمند تلفن همراه، پيادهسازي سيستم خدمات مشتريان و پيادهسازي پايلوت ارتباطات پرسرعت داده ازجملهي اين سرويسهاست و در زمينهي GPRS اميدواريم تا پايان امسال بتوانيم اين سرويس را به حداقل تا پنج هزار مشترك ارايه دهيم.
او در چندين نشست مطبوعاتي خود وعده داده بود كه سرويسهاي GPRS تا شهريورماه سال جاري عملياتي شود و مشتركان بتوانند از خدمات آن استفاده كنند.
از سوي ديگر محمد سليماني - وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات نيز در اين باره گفته بود: قسمت اعظم تجهيزات مربوط به ايجاد شبكهي نسل ٥/٢ تلفن همراه خريداري شده و به احتمال زياد، تا پايان سال جاري (سال ٨٥) نسل ٥/٢ را ارايه كرده و به صورت عملياتي در سال ٨٦ اجرايي ميكنيم.
به گفتهي وي با راهاندازي نسل ٥/٢ تلفن همراه از بسياري از قابليتهاي اين سيستم نميتوان استفاده كرد و مشكلاتي در زيرساخت ارتباطي كشور وجود دارد كه ارسال ديتا از طريق تلفن همراه را امكانپذير نخواهد كرد.
وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات يادآور شد: در حال ايجاد سيستم كامل و جامعي هستيم كه مشتري داشته باشد؛ اما اگر هم اكنون نسل ٥/٢ تلفن همراه ارايه شود، مشتري زيادي نخواهد داشت، به همين دليل اجراي اين تكنولوژي در سال ٨٦ خواهد بود.
سليماني همچنين با بيان اين كه اين سيستم به صورت مرحلهاي در حال انجام است، پيشبيني كرده است كه نسل ٥/٢ تلفن همراه در مرحلهي اول حدود ٢ ميليون مشترك را در بر خواهد گرفت.
اين در حالي است كه وفا غفاريان - رييس هيات مديرهي شركت مخابرات ايران - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران در سال گذشته و در پاسخ به اين پرسش كه آيا GPRS براي سال ٨٥ آمادهي بهرهبرداري خواهد شد، گفته بود: در شرايط فعلي تنها يك پايلوت بسيار كوچك از سيستم GPRS در منطقهي محدود و تنها براي تست زدن از بعد فني مورد آزمايش قرار خواهد گرفت.
او افزوده بود: اين امر به معناي بهرهبرداري GPRS به عنوان يك سرويس عملياتي نخواهد بود و همان طور كه قبلا وزير هم گفته بود، سرويس عملياتي اين سيستم كه شامل MMS و اينترنت است، مستلزم گسترش تجهيزات و زيرساختهاي آن در سطح وسيعي از كشور است.
غفاريان خاطرنشان كرده بود: GPRS امسال كاربرد عملي براي مشتركان نخواهد داشت و تنها آزمايش كاربرد فني و اندازهگيري براي سنجش اينترنت سريع برروي تلفن همراه در تهران است و به طور طبيعي زماني كه اين زيرساختها آماده شود براي كاربري مشتركان اعلام خواهد شد.
اما وي چند روز پيش با بيان اين كه طراحي كلي سرويس GPRS شبكهي اپراتور اول تلفن همراه انجام شده گفته بود: بعيد ميدانم كه اين سرويس طي سال جاري (سال ٨٦) به مرحلهي عملياتي برسد.
به گفتهي او مناقصهي اجرايي شدن سرويس GPRS شبكهي ارتباطات سيار در حال پيگيري است و عملياتي شدن اين سرويس به صورت يكجا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع ميشود تا طي يك سال آينده در اختيار مشتركان تلفن همراه قرار بگيرد.
به گزارش ايسنا، صرفنظر از اين كه چرا زيرساختهاي مخابراتي كشور هنوز براي ارايهي چنين خدماتي آمادگي لازم را ندارد، اين سوالها هم وجود دارد كه زمان استفادهي مشتركان تلفن همراه اپراتوار اول از خدمات جديد كي فرا ميرسد و آيا با ورود اپراتورهاي ديگر تلفن همراه در اين عرصه، تامل و تاخير بيش از اين در زمينهي راهاندازي اين سرويسها از سوي اپراتور دولتي جايز است و آيا هنگام ارايهي اين سرويسها، با توجه به ضعف زيرساختهاي مخابراتي مشكلي در سرويسدهي ايجاد نخواهد شد؟
:16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing:
GPRS مخابرات امسال هم نمی آید
چیزه جالبی و تازه ایی نیست ولی بازم با نمک و خنده داره:16:
mehdi_vsgh
20-05-2007, 17:29
خوب برای آپلودش که پول میندازه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزه جالبی و تازه ایی نیست ولی بازم با نمک و خنده داره
دمت گرم عزیز!! پستهای خودتو نقل قول میکنی بعد میگی که خیلی جالب بود؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
20-05-2007, 17:32
راستی هزینه ام ام اس دقیقا چقدره؟؟؟
160 تومان؟؟؟؟
(راستش اصلا حال ندارم برم تو سایت ایرانسل قیمتشو ببینم!!)
علیرضا خارجی
20-05-2007, 17:39
راستی هزینه ام ام اس دقیقا چقدره؟؟؟
160 تومان؟؟؟؟
(راستش اصلا حال ندارم برم تو سایت ایرانسل قیمتشو ببینم!!)
اره هر ام ام اس 160 تومان تا سقف 300کیلوبایت
آره اونکه هرکسي بفرسته 160 تومان پیاده میشه ولی سعید گفت کسی که ام ام اس رو داونلود میکنه پول میندازه واسش فکر کنم منظورش این بود
Dr.Dolfin
20-05-2007, 17:52
ببخشید من تند رفتم اشتباه گرفتم:11:
در مورد تعرفه چی پی ار اس و ام ام اس همه دوست داریم قیمتش پایین بیاد
من دیروز یک ایمیل چک کردم و یک ایمیل فرستادم شد 42 کیلوبایت 126 تومان
و در مورد نرخ تعرفه بارها گفتم تعرفه 499ریال با عوارض و مالیات ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شد تی سی ای با عوارض و مالیات و... هستش
خواهش میکنم عزیز.من این حرف میزنم و بحث رو تموم میکنم.من نمیگیم تعرفه مکالمه ایرانسل بالاست میگم از 499 برده واسه 62 و واسه اعتباری ها 85 همین.یاعلی
Dr.Dolfin
20-05-2007, 17:55
راستی آقای علیرضا چطور میری ایمیل چک میکنی؟منظورم اینه سایت یاهو رو چطور باز میکنی؟(با چه آدرسی)آخه من با wap هم که میرم بازم خود به خود هزینه میندازه.مرسی.یا علی
mehdi_vsgh
20-05-2007, 18:15
عجب شیر
کاشمر
مراغه
گناباد
و....
نیز تحت پوشش شبکه بزرگ ایرانسل در آمدند!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب شیر
کاشمر
مراغه
گناباد
و....
نیز تحت پوشش شبکه بزرگ ایرانسل در آمدند!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراغه 6 یا 7 مین شهری بود که تحت پوشش ایرانسل قرار گرفته بود.:20:
عجبشیر 2 ماه پیش تحت ÷وشش ایرانسل قرار گرفته بود:20:
اون یکی ها هم فکر کنم خیلی وقته را افتادن ولی اطلاع چندانی ندارم:8:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.