مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
سلام توی منطقه ی کوه صفه ی اصفان اصلا ترافیک نبود ولی وقتی اومدم وسط شهر بد جوری ترافیک شد ... می تونه این موضوع دخیل باشه یا توهم زدم ؟
به به همشهری ! آره عزیز دخیله ...
Mojtaba N87
04-10-2007, 17:20
ایرانسل خیلی خوبه ولی از اول مهر سرور اس ا م اسش ریخته به هم.مال شما هم مشکل داره؟ من تو مشهدم
اگه شماره رند کسی داره و می خواد بفروشه بهم پیغام خصوصی بزنه که شدیدآ نیاز دارم.
مثلآ 09355554444
ایرانسل خیلی خوبه ولی از اول مهر سرور اس ا م اسش ریخته به هم.مال شما هم مشکل داره؟ من تو مشهدم
شدیدآ مشکل داره
چطور باید به اینترنت وصل شد؟ اگر بستگی به گوشی هم داره لطفا برای w700 و نوکیا 6103 بگید .
منظورتون از طریق کامپیوتر هست؟
اگه مثبته جوابتون.
بایستی نرم افزار گوشی رو نصب کنی و گوشی رو هم به سیستم وصل کرده باشی وارد نرم افزار بشو(سونی اریکسون منظورمه)و وارد بخش Mobile Networking wizard بشید در قسمت نیو کانکشن هم مانند دایال آپ کانکشن بسازید در ضمن یوزر و پسورد هم وارد وارد نکن.
نوکیا هم امتحان نکردم هنوز.
New World
04-10-2007, 18:24
تاييد ميشه شديدا
arman4459
04-10-2007, 19:35
بچه ها دیروز برام یک مسیج تصویری از طرف ایرانسل اومد.(یک عبارت زیبا مربوط به مولا علی کنارشم آرم ایرانسل )برای شما هم اومده.این پست هم از سمت سایت ویترین ایرانسل بود.
می خواستم ببینم امکان داره که ام ام اس تعطیل باشه.ولی مسیج تصویری بیاد.من که خیلی تعجب کردم مسیج
تصویری اومد.
TheMohammad
04-10-2007, 20:10
بچه ها دیروز برام یک مسیج تصویری از طرف ایرانسل اومد.(یک عبارت زیبا مربوط به مولا علی کنارشم آرم ایرانسل )برای شما هم اومده.این پست هم از سمت سایت ویترین ایرانسل بود.
می خواستم ببینم امکان داره که ام ام اس تعطیل باشه.ولی مسیج تصویری بیاد.من که خیلی تعجب کردم مسیج
تصویری اومد.
برای منم اومد، در موردش قبلا بحث شده، ظاهرا بهش میگن WAP Push message
Moh3en_DDD
04-10-2007, 21:48
با Gprs اومده بودم توی این تاپیک چه کیفی می داد ! سرعتشم شفاف شفاف ! بعد رفتم با 4 - 5 تا روسی شطرنج بازی کردم لا مصب ها خیلی باهوشند ! هر کلکی بودم سوار کردم ولی خداییش خیلی استادند !
با اینکه وسط روز بود و ترافیک زیاد بود ولی با این حال یه 15 مگی دانلود کردم ! خیلی کیف داد ! :d
منم بیش از اندازه موافقم
باسه داداشم می خواستم 1پیامک بزنم توی گوشیم failed میشد ولی بعد دیدم 15 تا پیامک باسه داداشم رسیده
چرا اینطوریه ؟
camel_60
04-10-2007, 22:17
من تو شهر خودم اصلا آنتن ندارم امروز !!!!!!!!!!
nimamani
04-10-2007, 22:33
چطور باید به اینترنت وصل شد؟ اگر بستگی به گوشی هم داره لطفا برای w700 و نوکیا 6103 بگید .
خدا وكيلي خسته شدم از بس آموزشش را
تو اين تاپيك گذاشتم
لطفا تو صفحه هاي اخير بگرد پيداش مي كني
Marmoulak
04-10-2007, 22:57
بابا من وصل مي شد ولي سرعت به زور تا يه كيلو مي رسيد ! يعني هنوز تو شهر ما درست راه اندازي نشده ! من خوزستان شهرستان دزفول هستم اگه كسي اطلاع داره !
b8308443
04-10-2007, 23:24
تاييد ميشه شديدا
من هم تایید می کنم...بد جوری ریخته به هم....
امروز هم که بدجور قاط بود...می زد فیل...اما در حقیقت سند می شد...
کسی این دقایق رایگان روامتحان کرده؟تو ارومیه که دروغه و کار نمیکنه....
blackhero
05-10-2007, 02:09
کسی این دقایق رایگان روامتحان کرده؟تو ارومیه که دروغه و کار نمیکنه....
دوست عزيز اروميه رو نميدونم، اما من تا حالا چندين مگ دانلود كردم و چندين ساعت هم توي ياهو آنلاين بودم بطور كاملا مجاني! فقط يادتون باشه حسابتون رو هميشه بعد از ديسكانكت شدن چك كنيد نه در هنگام كانكت بودن!
vahid5845
05-10-2007, 12:01
یکی به من بگه آیا ایرانسل mms وصله یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
blackhero
05-10-2007, 12:21
یکی به من بگه آیا ایرانسل mms وصله یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزيز تا اطلاع ثانوي قطعه.
دوست عزيز اروميه رو نميدونم، اما من تا حالا چندين مگ دانلود كردم و چندين ساعت هم توي ياهو آنلاين بودم بطور كاملا مجاني! فقط يادتون باشه حسابتون رو هميشه بعد از ديسكانكت شدن چك كنيد نه در هنگام كانكت بودن!
فکر نمی کنم منظورش اینترنت رایگان باشه !!:31:
sajadlog
05-10-2007, 20:59
ببخشی د واسه چی پول gprs اینقد گرونه!
من یه اعتباری شو گرفتم یکم سرچ کردم اینور و اونور!تا حالا هم باهاش تماس تلفنی نداشتم.حالا یه sms میاد میگه موجودی شما رو به اتمام است.
چقدره؟
MTNIrancell
05-10-2007, 21:09
جواب همه سؤالاتتون رو اینجا بگیرید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حقیقتش دیگه وقت نمی کنم اینجا بیام و جواب سؤالات رو بدم.:11:
Moh3en_DDD
05-10-2007, 21:49
من یه اعتباری شو گرفتم یکم سرچ کردم اینور و اونور!تا حالا هم باهاش تماس تلفنی نداشتم.حالا یه sms میاد میگه موجودی شما رو به اتمام است.
چقدره؟
به اضای هر 1 کیلوبایت 1 تومن که اگر 1 مگ استفاده کنید 1000 تومان از موجودی کم می شود ..
arman4459
05-10-2007, 23:37
چقدره؟
دوست عزیز فقط برای کارهای فوری فوتی از جی پی ار اس استفاده کن.و اگه میخای مجانی استفاده کنی
روزهای پنجشنبه جمعه وصل شو مجانی حالش ببر.الان من از جی پی ار اس استفاده می کنم و پست میدم
hamed1987
06-10-2007, 02:46
سلام دوستان چند سوال درباره gprs دارم
میخواستم بدونم آیا این مساله صحت داره که سرعت در گوشی های سونی اریکسون خیلی پایین تر از
نوکیاست؟:41::18:
2. من گوشیم p990 هست می خواستم بدونم سرعتش در کل چطوره؟
3.من دیروز یه ایرانسل دائمی گرفتم بیشتر بخاطر اینترنتش، ولی خیلی پایین بود و بیشتر هم برای share کردن میخواستم (البته هنوز خط همراه اول هم دارم)
4.سرعت gprs شنیدم پایین اومده،
اگه در اینباره ها مخصوصاً سرعت واقعی اینترنتش راهنماییم کنید ممنون میشم
موفق باشید
nimamani
06-10-2007, 05:19
پنجشنبه و جمعه ها چون GPRS رايگان هست
سرعتش افتضاحه ولي بقيه روز ها خوبه
گوشي هايي كه Edege ساپورت كنه سرعتشون
بيشتر گوشي هايي هست كه فقط GPRS ساپورت ميكنه
از کجا بفهمیم سیمکارتمان سوخته سیمکارت ایرانسل
hamed1987
06-10-2007, 10:08
پنجشنبه و جمعه ها چون GPRS رايگان هست
سرعتش افتضاحه ولي بقيه روز ها خوبه
گوشي هايي كه Edege ساپورت كنه سرعتشون
بيشتر گوشي هايي هست كه فقط GPRS ساپورت ميكنه
ممنونم
میخوام بدونم اختلاف سرعتشون چقدره؟
مثلا با gprs سرعتش 5k واقعي باشه با EDGE چقدر میشه؟
Eshghe_door
06-10-2007, 14:04
منم میخوام بدونم
مثلا نوکیا 5300 کدومشو ساپورت میکنهEDGE یا gprs
TheMohammad
06-10-2007, 14:46
منم میخوام بدونم
مثلا نوکیا 5300 کدومشو ساپورت میکنهEDGE یا gprs
هر چی اطلاعات در مورد گوشی میخوای به سایت GSMArena.com برو :
اینم برای گوشی شما :
Eshghe_door
06-10-2007, 15:40
هر چی اطلاعات در مورد گوشی میخوای به سایت GSMArena.com برو :
اینم برای گوشی شما :
خیلی ممنون
جهت اطلاع این همون سایته
gsm.ir
فقط فارسی
ببخشید
من زیاد حالیم نیس
اگه میشه شما جواب اون سوالمو بدین
Moh3en_DDD
06-10-2007, 15:50
خیلی ممنون
جهت اطلاع این همون سایته
gsm.ir
فقط فارسی
ببخشید
من زیاد حالیم نیس
اگه میشه شما جواب اون سوالمو بدین
بله داره :
EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Class 10, 236.8 kbps
TheMohammad
06-10-2007, 15:52
gsm.ir فقط کپی ناشیانه همین سایت هست
گوشی شما هم EDGE داره، بالای صفحه ی گوشی یه علامت E هست که دورش سفیده
Eshghe_door
06-10-2007, 16:51
بله داره :
EDGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Class 10, 236.8 kbps
gsm.ir فقط کپی ناشیانه همین سایت هست
گوشی شما هم EDGE داره، بالای صفحه ی گوشی یه علامت E هست که دورش سفیده
ممنون
دستتون درد نکنه
b8308443
06-10-2007, 19:01
ای بابا این چه وضعیه؟امروز هم که اس ام اس تو اصفهان قطع بود.
hamed1987
06-10-2007, 20:55
ممنونم
دوستان لطفا به این سوال که قبلا پرسیدم جواب بدینممنونمموفق باشید
مال من که سالم بود امروز ! دیگه دو روزه مشکل sms ها حل شده ...
New World
06-10-2007, 21:05
از مسيج سنتر تاليا استفاده كن منم همين كارو مي كنم.
از مسيج سنتر تاليا استفاده كن منم همين كارو مي كنم.
مسیج سنتر تالیا تو اصفهان کار نمیده ...
b8308443
06-10-2007, 22:20
مال من که سالم بود امروز ! دیگه دو روزه مشکل sms ها حل شده ...
اما من حتی به خودم نمی تونستم sms بزنم...
نمی دونم چرا این جوری بود...
New World
06-10-2007, 22:52
اما من حتی به خودم نمی تونستم sms بزنم...
نمی دونم چرا این جوری بود...
براي سيستم فرقي نميكنه به خودت بزني يا به كس ديگه.
mehdi_vsgh
06-10-2007, 23:03
گفتم شاید ربط داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ebrahim202003
06-10-2007, 23:37
گفتم شاید ربط داشته باشه
دمت گرم مهدی جان خیلی قشنگه :31: خودت طراحی کردی ؟ ایول
بله فرق میکنه ، با gprs بیشتر از 5 تا 6 کیلو بایت بر ثانیه نمی تونی بگیری
ولی با EDGE حداقل 11 تا 12 کیلو بایت بر ثانیه می تونی بگیری . من گوشی خودم EDGE داره و تا 10 کیلو بایت بر ثانیه
گرفتم ولی چون به دکل دورم و انتم اینجا ضعیفه اینجوریه بچه های دیگه تا 12 کیلو هم گرفتن ، ولی همین جا من با
k750 تا 5 کیلو بیشتر نشده . این سرعتا ماله ایرانسل فعلیه که در آینده به احتمال زیاد بیشتر هم میشه چون
استاندارد سرعت EDGE و GPRS خیلی بیشتر از ایناس . ( البته بازم فکر کنم به خاطر گیر دولت باشه که اونجوری
دیگه هیچکی سمت ADSL نمیرفت با طرح طلایی البته )
hamed1987
07-10-2007, 01:11
ولی با EDGE حداقل 11 تا 12 کیلو بایت بر ثانیه می تونی بگیری . من گوشی خودم EDGE داره و تا 10 کیلو بایت بر ثانیه
گرفتم ولی چون به دکل دورم و انتم اینجا ضعیفه اینجوریه بچه های دیگه تا 12 کیلو هم گرفتن ، ولی همین جا من با
k750 تا 5 کیلو بیشتر نشده . این سرعتا ماله ایرانسل فعلیه که در آینده به احتمال زیاد بیشتر هم میشه چون
استاندارد سرعت EDGE و GPRS خیلی بیشتر از ایناس . ( البته بازم فکر کنم به خاطر گیر دولت باشه که اونجوری
مرثی دوست عزیز
حیف که گوشی p990 با این همه امکانات EDGE نداره:41::19:
یه جست و جو تو چند مدل سونی اریکسون داشتم، متوجه شدم اونا هم ندارن حتی این مدل جدیدا!!!!
با اینکه تازه گرفتم تو فکر n95 هستم ، البته قیمتش بالاست
خدایا به امید تو:11:
New World
07-10-2007, 01:56
گفتم شاید ربط داشته باشه
پسر دمت گرم خيلي با حاله !!
مرثی دوست عزیز
حیف که گوشی p990 با این همه امکانات EDGE نداره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جست و جو تو چند مدل سونی اریکسون داشتم، متوجه شدم اونا هم ندارن حتی این مدل جدیدا!!!!
با اینکه تازه گرفتم تو فکر n95 هستم ، البته قیمتش بالاست
w300 من Edge داره و تو مدت رايگان نهايت 11 تا سرعت داشت.
New World
07-10-2007, 02:15
مبحث Edge در Wikipedia
اسم ايرانسل جزو ساپورتر هاي اين فناوري اومده:
blackhero
07-10-2007, 08:09
ببخشيد از كجا ميشه فهميد گوش edge داره يا نه، گوشيم 6630 هست
mehdi_vsgh
07-10-2007, 10:09
دمت گرم مهدی جان خیلی قشنگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودت طراحی کردی ؟ ایول
پسر دمت گرم خيلي با حاله !!
نه بابا من طراحیم کجا بود؟
تو انجمن متفرقه بوده منم برش داشتم گزاشتم اینجا
milad_milad_milad
07-10-2007, 10:58
گفتم شاید ربط داشته باشه
کار جالبی بود!!
:31:منم میخوام یه الیاسل بخرم ولی نمی دونم چیو بخرم!!! اخه نه گوشی داره!!نه سیم کارت!!!:27:
ببخشيد از كجا ميشه فهميد گوش edge داره يا نه، گوشيم 6630 هست
بله 6630 edge داره :27::27:
only 6630
M Like Mother
07-10-2007, 14:45
گفتم شاید ربط داشته باشه
ربط داره دوست عزیز و خیلی باحاله
M Like Mother
07-10-2007, 14:46
با سلام
دوستان یه آماری در مورد تماس های ایرانسل به خطوط ایرانسل و خطوط دیگر ( و بالعکس ) انجام دادم جالبه ...
امیدوارم براتون مفید باشه ...
البته این آمار فقط مخصوص تهرانه و چون از تعداد نمونه های زیادی استفاده نشده نمی تونه آمار خیلی دقیقی باشه ولی به نظر من در حد خودش خوبه ... تو این آمار من با زنگ زدن از ایرانسل به خطوط دیگه و بالعکس درصد تماس های موفق و مدت زمان لازم برای برقراری تماس رو حساب کردم که بهتون ارائه می کنم ...
این آمار رو در دو زمان مختلف ( پرترافیک و کم ترافیک) بصورت جداگانه گرفتم و حدود 2 ساعت فقط برای گرفتن آمار وقت گذاشتم پس دست کم نگیرید ....
البته ساعت پر ترافیک و کم ترافیک رو به حدس خودم انتخاب کردم ... ساعت پرترافیک رو از 17:30 تا 18:30 انتخاب کردم چون احساس کردم تو ماه رمضان تو این ساعت همه به هم زنگ می زنن که کجایی؟ کی میایی افطار؟ بعضی ها افطاری دادن ... بعضی ها مهمون دعوت کردن ... زود میشه ... دیر میشه ... تو ترافیک می مونن و خلاصه احساسم بر این بود که از نیم ساعت مونده به افطار تا نیم ساعت بعد اوج ترافیک تماس هاست تا بعد که سریالها شروع بشه و همه برسن خونه و تماس ها کاهش پیدا کنه ....
ساعت کم ترافیک هم با یه سری ادله از ساعت 13:30 تا 14:30 انتخاب کردم ... در ضمن در هر نوبت 10 تماس گرفته شده و آمار بدست اومده ... بگذریم بریم سر آمار ...
تماس ها در ساعت پرترافیک ( 17:30 تا 18:30)
از ایرانسل به ایرانسل از هر 10 تماس 10 تماس موفق ... زمان برقراری تماس بین 8 تا 12 ثانیه که اکثرا بین 8 تا 10 ثانیه وصل می شدند ...
از ایرانسل به ثابت از هر 10 تماس 6 تماس موفق ... زمان برقراری تماس بین بین 17 تا 18 ثانیه برای هر 6 تماس موفق بود ...
از ثابت به ایرانسل از هر 10 تماس 6 تماس موفق ... زمان برقراری تماس بین 3 تا 31 ثانیه که بود که برای 4 تماس حدود 3 تا 4 ثانیه ... برای یک تماس حدود 20 ثانیه و برای یک تماس تا 31 ثانیه طول کشید که جمعا میشه 6 تماس موفق ... ( در نظر داشته باشید این زمان از ابتدای زدن دکمه Talk بوده که حدود 3 ثانیه فقط برای گرفتن شماره
صرف شده است)
از ایرانسل به همراه اول از هر 10 تماس 8 تماس موفق ... زمان برقراری تماس برای تمام تماس های موفق بین 7 تا 9 ثانیه بود ...
تماس ها در ساعت کم ترافیک ( 13:30 تا 14:30)
از ایرانسل به ایرانسل از هر 10 تماس 10 تماس موفق ... زمان برقراری تماس 5 تا 6 ثانیه برای تمام تماس های موفق بود ...
از ایرانسل به ثابت از هر 10 تماس 10 تماس موفق ... زمان برقراری تماس 3 تا 4 ثانیه برای همه تماس های موفق بود ...
از ثابت به ایرانسل از هر 10 تماس 10 تماس موفق ... زمان برقراری تماس حدود 12 ثانیه برای همه تماس های موفق بود... ( در نظر داشته باشید این زمان از ابتدای زدن دکمه Talk بوده که حدود 3 ثانیه فقط برای گرفتن شماره صرف شده است)
از ایرانسل به همراه اول از هر 10 تماس 10 تماس موفق ... زمان برقراری تماس حدود 7 تا 8 ثانیه برای تمام تماس های موفق بود ...
نتایج ...
بهترین زمان برقراری تماس از ایرانسل به ثابت که 3 ثانیه است.
بدترین زمان برقراری تماس از ثابت به ایرانسل که 31 ثانیه است.
بیشترین درصد موفق تماس از ایرانسل به ایرانسل که در 20 تماس ( در ساعات پر ترافیک و کم ترافیک) ، 20 تماس موفق بوده یعنی 100% تماس ها موفق ...
کم ترین درصد موفق تماس از ایرانسل به ثابت و بالعکس بوده که در 20 تماس ( در ساعات پر ترافیک و کم ترافیک) ، 16 تماس موفق وجود داشته یعنی 80% تماس موفق ...
بدترین حالت ممکن ...
از ثابت به ایرانسل در ساعات پرترافیک که از 10 تماس 6 تا موفق بوده یعنی 60% و رکورد بیشترین زمان برای برقراری تماس را داشته یعنی 31 ثانیه ..
بار دیگر تاکید می کنم که این آزمایش در تهران انجام شده و کلیه تلفن های همراه با آنتن فول و کاملا در دسترس بوده اند ( و تلفن های همراه در حرکت نبوده اند ) ...
توجه کنید که 10 تماس مورد آزمایش قرار گرفته اند که خوب اگه این تماس ها 100 تا میشد آمار دقیق تری بدست می اومد ولی این دیگه کار من نیست و باید با دستگاه های مکانیزه انجام شود ...در این آمار گیری تماس از همراه اول به ایرانسل آزمایش نشد ( به دلیل برخی مشکلات) و ایضا تالیا ...
در تماس های ناموفق مشکل Network Busy یا Error In Connection بود.
دوستان دیگه اگر آماری گرفتند چه برای ایرانسل چه خطوط دیگه دریغ نکنند ... خواهشا صادقانه آمار بگیرد...
vahid182
07-10-2007, 15:06
سلام
آقا با سيم کارت هديه نمی شه وارد طرح آبی يا قرمز شد؟
هر کاری می کنم نمی تونم وارد طرح بشم
به 140 هم زنگ زدم اما نتيجه ای نگرفتم، هيچ راهی نداره بتونم برم تو طرح؟
بعدشم اينکه راسته که می گن اگه سيم کارت هديه بسوزه تعويضش نمی کنن؟؟
TheMohammad
07-10-2007, 16:03
سلام
سیم کارت هدیه با سیم کارت های اعتباری فرقی در خدمات نداره !
M Like Mother
07-10-2007, 17:25
سلام
نه راست نیست ... هیچ فرق نداره ...
دوستان من یک سوال داشتم میخواستم بدونم ایا هنوزم ام ام اس خدماتش برا ایرانسل متوقفه اخه من نتونستم ارسال کنم درضمن میخواستم بدونم ایا باید خطی که براش ام ام اس ارسال میکنم اونم باید ام ام اس رو فعال کرده باشه یا نه خیلی ممنون
salam doostan .man khte irancellamo 1 hafte roo gooshim nazashtam bade 1 hafte aslan anten nadare va khalie va az telle khoone ke zang mizanam mige khamooshe !!! mitoonid komak konid?
nimamani
07-10-2007, 20:30
دوستان من یک سوال داشتم میخواستم بدونم ایا هنوزم ام ام اس خدماتش برا ایرانسل متوقفه اخه من نتونستم ارسال کنم درضمن میخواستم بدونم ایا باید خطی که براش ام ام اس ارسال میکنم اونم باید ام ام اس رو فعال کرده باشه یا نه خیلی ممنون
بله فعلا قطعه و بايد دو طرف تنظيماتشون درست
باشه وگرنه ميشد كه به 0912 هم MMS زد
milad_milad_milad
07-10-2007, 21:54
بله هنوز mms قعطه در ضمن به اپراتور بستگی داره کهmms ش فعال باشه یا نه و اگه منظورت اینه که به در پیت اول:2: میشه mms فرستاد ,نه نمیشه!!!
milad_milad_milad
07-10-2007, 21:57
بله فعلا قطعه و بايد دو طرف تنظيماتشون درست
باشه وگرنه ميشد كه به 0912 هم MMS زد
بهترش این میشه که اپراتور این خدمات رو ارائه بده بعد برسیم به تنظیمات!!!
:11:
arman4459
07-10-2007, 22:59
بله هنوز mms قعطه در ضمن به اپراتور بستگی داره کهmms ش فعال باشه یا نه و اگه منظورت اینه که به در پیت اول:2: میشه mms فرستاد ,نه نمیشه!!!
این سرویس خدمت همراه اولی ها بگم تا اطلاع ثانوی باید خوابش ببینند.چون تازه با کلی اما اگر قراره سرویس
GPRS توی اسفند ماه تو تهران انجام شه.اونم هنوز در پرده ای از ابهام است.
این سرویس فقط در انحصار ایرانسل است.
b8308443
07-10-2007, 23:42
من امروزم smsنداشتم...:(
دیگه دارم افسرده می شم...
saeedmaxxx
08-10-2007, 00:36
اقا من 1هفته پیش واسم زیاد حساب کردن
سیم کارتم دایمی هست
حالا 2 روز هست مکالمه میکنم و دیگه حسابم رو اضافه نمیکنن
واسه شما هم پیش اومده؟
bahar5358
08-10-2007, 08:43
دوستان سلام
چند وقت پيش موبايل همسر منو دزديدند ما هم براي پيگيري گوشي رفتيم شكايت و مخابرات هم قرار شده تا يكماه ديگه جواب رو بده اما مسئله اينجاست كه دوستام ميگن اگه طرف تو گوشي خط 091 بندازه قابل پيگيري هست و اگه ايرانسل يا تاليا تو گوشي بگذاره ديگه رفته از طرفي هم بعضيا ميگن نه ايرانسل ماهواره ايه و حتما پيدا ميكنه شما كه از چند و چون ايرانسل خبر دارين ميشه بگين ايا ايرانسل هم ميتونه با شماره سريال گوشي اونو رد يابي كنه يا نه؟؟
دوستان سلام
چند وقت پيش موبايل همسر منو دزديدند ما هم براي پيگيري گوشي رفتيم شكايت و مخابرات هم قرار شده تا يكماه ديگه جواب رو بده اما مسئله اينجاست كه دوستام ميگن اگه طرف تو گوشي خط 091 بندازه قابل پيگيري هست و اگه ايرانسل يا تاليا تو گوشي بگذاره ديگه رفته از طرفي هم بعضيا ميگن نه ايرانسل ماهواره ايه و حتما پيدا ميكنه شما كه از چند و چون ايرانسل خبر دارين ميشه بگين ايا ايرانسل هم ميتونه با شماره سريال گوشي اونو رد يابي كنه يا نه؟؟
بله مي توني پيگيري كني بايد بري ساختمان ايرانسل تو ميرداماد بقيه مراحل رو همونجا بهت مي گن
blackhero
08-10-2007, 12:30
بله 6630 edge داره :27::27:
only 6630
ممنون از جوابت رضا جان.:10:
يه سوال ديگه، اين edge خودش فعال هست يا من بايد يه جوري فعالش كنم؟ البته از سرعت gprs راضيم فكر كنم خودش فعاله!
vahid182
08-10-2007, 14:08
نه راست نیست ... هیچ فرق نداره ...
پس چرا من نمی تونم برم تو طرح؟؟
اصلا فعال نمی شه
TheMohammad
08-10-2007, 14:16
ممنون از جوابت رضا جان.:10:
يه سوال ديگه، اين edge خودش فعال هست يا من بايد يه جوري فعالش كنم؟ البته از سرعت gprs راضيم فكر كنم خودش فعاله!
توی 6630 نمیتونی بفهمی که الان EDGE هست یا GPRS ولی گوشی هایی که جدیدتر اومدن مثلا N73 به جای علامت آنتن مینویسه E یا G
پس چرا من نمی تونم برم تو طرح؟؟
اصلا فعال نمی شه
بهتره با 130 یا 140 تماس بگیری و مستقیم درخواست بدی...
سلام
قیمت خرید سیم کارت های رند 0936 چنده ؟
TheMohammad
08-10-2007, 18:24
قسمت قبض ها در ECare درست شده و قبض دو ماه مرداد و شهریور رو با هم گذاشتن !
nasambros
08-10-2007, 21:03
سلام دوستان
من طرح قرمز فعال کردم، gprs ام فعال کردم ولی mms نمیونم بفرستم!!
چرا؟!!!
چه جوری میشه فرستاد؟
شنیدم دولت ممنوعش کرده!! درسته؟
nasambros
08-10-2007, 21:45
salam doostan .man khte irancellamo 1 hafte roo gooshim nazashtam bade 1 hafte aslan anten nadare va khalie va az telle khoone ke zang mizanam mige khamooshe !!! mitoonid komak konid?
سلام
تا اونجایی که من میدونم ایرانسل همچی پیغامی نمیده
فک کنم دایورت کرده باشی رو یه خط دیگه
دایورت cancel کن ببین درس میشه
soheil_6666
08-10-2007, 22:03
سلام دوستان
من طرح قرمز فعال کردم، gprs ام فعال کردم ولی mms نمیونم بفرستم!!
چرا؟!!!
چه جوری میشه فرستاد؟
شنیدم دولت ممنوعش کرده!! درسته؟
ام ام اس كه خيلي وقته ممنوعهو قطع.
متاسفانه:41:
سلام.دوستان شبا هر چی اس ام اس میزنم faild میشه.برا شما هم اینجوری میشه؟؟با 0912 مشکلی نیست و میفرسته ولی با ایرانسل نه.
ممنون.
davood6385
09-10-2007, 01:42
چرا ايرانسل تو مشهد اينطوري شده هرچي sms ميزنم fail ميشه 10 روزه اينطوريه فرقم نميكنه چه وقت باشه شونصد بار بايد بفرستي تا بره . زنگ زدن هم قربونش برم از ساعت 12 به بعد كه هيچي يسره شبكه مشغوله بابا يكي رسيدگي نميكنه چرا
blackhero
09-10-2007, 07:48
توی 6630 نمیتونی بفهمی که الان EDGE هست یا GPRS ولی گوشی هایی که جدیدتر اومدن مثلا N73 به جای علامت آنتن مینویسه E یا G
ممنون از راهنماییت محمد جان.:10:
سلام به همگی.
من تازگیها یه سیم کارت 15 تومنی خریدم فکر میکنم همین طرح پاییزی هستش . استفاده ای غیر از gprs ندارم . میخواستم بدونم چرا اینقدر گرونه؟؟؟ گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم و فقط سایت ایرانسل رو باز کردم بعدش که اعتبارم رو چک کردم دیدم 800 تومن ازش کم شده . داشتم شاخ در میاوردم . تو طرح قرمز هم ثبت نام کردم اما جوابی مبنی بر قبول ثبت نامم هنوز نیومده . در ضمن وقتی با خود گوشی هم صفحه ای رو باز میکنم ( بدون عکس با opera mini ) همینجوری پول میندازه . واقعا اینطوریه؟ شماهایی که از ایرانسل به جای adsl استفاده میکنید با این قیمته یا فرق داره ؟؟ لطفا یه راهنمایی بکنید .:19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif
milad_milad_milad
09-10-2007, 09:33
سلام به همگی.
من تازگیها یه سیم کارت 15 تومنی خریدم فکر میکنم همین طرح پاییزی هستش . استفاده ای غیر از gprs ندارم . میخواستم بدونم چرا اینقدر گرونه؟؟؟ گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم و فقط سایت ایرانسل رو باز کردم بعدش که اعتبارم رو چک کردم دیدم 800 تومن ازش کم شده . داشتم شاخ در میاوردم . تو طرح قرمز هم ثبت نام کردم اما جوابی مبنی بر قبول ثبت نامم هنوز نیومده . در ضمن وقتی با خود گوشی هم صفحه ای رو باز میکنم ( بدون عکس با opera mini ) همینجوری پول میندازه . واقعا اینطوریه؟ شماهایی که از ایرانسل به جای adsl استفاده میکنید با این قیمته یا فرق داره ؟؟ لطفا یه راهنمایی بکنید .:19:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).gif
دوست عزیز اگه برای (سوء) استفاده:27: :46:از gprs سیم کارت گرفتی هزینه ارسال یا دریافت به ازای هر کیلو بایت 1.5 تومان هستش!!! اگه می خوای کمال استفاده از امکانات موجود رو ببری یه سیم کارت دائمی بگیر و طرح طلایی رو فعال کن که gprs برای یک ماه بتونی از gprs و بقیه خدمات شبکه رایگان یا با تعرفه کمتر استفاده کنی البته اینکه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنیم وبه جای adsl استفاده کنیم کار درستی نیست!!!!
سلام به همگی.
عزیز سیم کارت شما اعتباری است حتی اگر هم در طرح ثبت نام کنند اینترنتش رایگان نیست
بچه های که به جای دی اس ال استفاده می کنند سیم کارت دائمی دارند و در طرح طلایی ثبت نام کردند
عزیز سیم کارت شما اعتباری است حتی اگر هم در طرح ثبت نام کنند اینترنتش رایگان نیست
بچه های که به جای دی اس ال استفاده می کنند سیم کارت دائمی دارند و در طرح طلایی ثبت نام کردند
ممنون از راهنماییتون .
senatoramin
09-10-2007, 16:52
سلام
گوشی من a1200 motortola هستش اما اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره و همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگارودیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,
از تمامی اساتید کمک می خوام لطفا please please
TheMohammad
09-10-2007, 17:32
سلام
گوشی من a1200 motortola هستش اما اصلا profile مربوط به ایرانسل نداره و همه بلایی م سرش آوردم انگار نه انگارودیگه نمیدونم چطوری از gprs ایرانسل استفاده کنم ,,,,,,,,,,,
از تمامی اساتید کمک می خوام لطفا please please
هر چیزی توی کنترل پنلش باید باشه، توی قسمت Network و از این جور چیزها ؟ لینوکسش شباهتی به کامپیوتر داره ؟
milaadesign
09-10-2007, 18:34
من که واقعا گیج شدم!
یه سریا میگن بده ولی یه سریا تعریف می کنن!
بالاخره ما گول تبلیغاتو بخوریم یا نه؟؟؟!!!
من که واقعا گیج شدم!
اگه شما از حالا داری تبلیغاتا از نگاه گول می بینی نرو بخر که پس فردا میای اینجا داد و بیداد سر همه می کنی !:13:
M A T I N
09-10-2007, 20:02
سلام به همگی.
من تازگیها یه سیم کارت 15 تومنی خریدم فکر میکنم همین طرح پاییزی هستش . استفاده ای غیر از gprs ندارم . میخواستم بدونم چرا اینقدر گرونه؟؟؟ گوشیمو به کامپیوتر وصل کردم و فقط سایت ایرانسل رو باز کردم بعدش که اعتبارم رو چک کردم دیدم 800 تومن ازش کم شده . داشتم شاخ در میاوردم . تو طرح قرمز هم ثبت نام کردم اما جوابی مبنی بر قبول ثبت نامم هنوز نیومده . در ضمن وقتی با خود گوشی هم صفحه ای رو باز میکنم ( بدون عکس با opera mini ) همینجوری پول میندازه . واقعا اینطوریه؟ شماهایی که از ایرانسل به جای adsl استفاده میکنید با این قیمته یا فرق داره ؟؟ لطفا یه راهنمایی بکنید
پنج شنبه و جمعه ها GPRS مجانیه ...تو وقت های دیگه اصلا صرف نمیکنه ....
New World
09-10-2007, 20:41
چرا ايرانسل تو مشهد اينطوري شده هرچي sms ميزنم fail ميشه 10 روزه اينطوريه فرقم نميكنه چه وقت باشه شونصد بار بايد بفرستي تا بره . زنگ زدن هم قربونش برم از ساعت 12 به بعد كه هيچي يسره شبكه مشغوله بابا يكي رسيدگي نميكنه چرا
از مسيج سنتر تاليا استفاده كن
hhh_nnn2001
09-10-2007, 22:13
سلام اقا این خبر چقدر درسته ؟؟؟
پنج شنبه و جمعه ها Gprs مجانیه ...تو وقت های دیگه اصلا صرف نمیکنه ....
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
TheMohammad
09-10-2007, 23:01
سلام اقا این خبر چقدر درسته ؟؟؟
پنج شنبه و جمعه ها Gprs مجانیه ...تو وقت های دیگه اصلا صرف نمیکنه ....
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
100%
شما احیاناً تلویزیون نگاه نمیکنید ؟
ali reza3650
10-10-2007, 01:33
سلام"
میخواستم بدونم میتونم پرینته تماس هایم رو بگیرم؟
من ایرانسل دارم.
کسه دیگه ای هم میتونه بره بگیره؟
saeedmaxxx
10-10-2007, 11:07
اگه سیمکارت تو دایمی هست میتونی از e-careبگیری
فقط باید رمز شو داشته باشی
نه عزیز به کس دیگه نمیدن فقط صاحب اصلی خط.
jackhammer
10-10-2007, 14:43
edited........
jackhammer
10-10-2007, 14:46
سلام به همگی.
خیلی میبخشیدا ولی تقصیر خودته!
اول برو تحقیق بکن ببین چی چی داری میخری بعد بیا نق بزن.
GPRS اینترنت برای موبایله نه استفاده به جای ADSL.
ADSL ADSLه GPRS هم GPRS.
هر کدومش برای یه استفادست.
برای GPRS اگه بخوای از مرورگر اصلی گوشی استفاده کنی فقط سایت های wap رو باید استفاده کنی
ولی اگه از Opera mini استفاده میکنی میتونی تمام سایت ها رو باز کنی.
در ضمن یه مرورگر جدید هم پیدا کردم . ایشالله که ایرانسل به ما اجازه بده توی این 1 ماه دیگه ای که ایرانسل دارم از ایترنتش استفاده بکنم با این کیفیتش!
یا با موبایل
wap.teashark.com
سیستم کاریش عین opera mini هست.
melodica
10-10-2007, 15:04
بچه ها از اینجا هم میشه رفت و کارت شارژ خرید.
من تست کردم و درست بود. و الان شارژ کردم.
البته فقط کارت داره و شارژ الکترونیکی نداره.
قیمت 5000 تومنیش 5300 هستش.
سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست که 5100 میده (خیلی خوبه)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فكر كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معتبرتر باشه !!
چون هم سایت تخصصی محصولات ایرانسله، یعنی فقط تو کاره ایرانسله، هم اینکه ارزون تره
بخش ساپورتش Live Chat هم راه انداخته، ساپورت تلفنی هم دارن
یه سری بزنید تست کنیدش، بدک نیست
لااقل به درد این می خوره که نصف شبی کارت شارژ بخری!!!!!!!!:19:
melodica
10-10-2007, 15:21
خیلی میبخشیدا ولی تقصیر خودته!
اول برو تحقیق بکن ببین چی چی داری میخری بعد بیا نق بزن.
GPRS اینترنت برای موبایله نه استفاده به جای ADSL.
ADSL ADSLه GPRS هم GPRS.
هر کدومش برای یه استفادست.
برای GPRS اگه بخوای از مرورگر اصلی گوشی استفاده کنی فقط سایت های wap رو باید استفاده کنی
ولی اگه از Opera mini استفاده میکنی میتونی تمام سایت ها رو باز کنی.
در ضمن یه مرورگر جدید هم پیدا کردم . ایشالله که ایرانسل به ما اجازه بده توی این 1 ماه دیگه ای که ایرانسل دارم از ایترنتش استفاده بکنم با این کیفیتش!
یا با موبایل
wap.teashark.com
سیستم کاریش عین opera mini هست.
سایت های wap چیه؟ کدوم سایتها اینجودی هستن؟
یه آدم خوب
10-10-2007, 15:23
سلام .
من توی تابستون زنگ زدم 140 و با اپراتور حرف زدم و وقتی اعتبارمو چک کردم دیدم ده هزار تومن الکی شارز شدم.
خیلی حال کردم.
یه آدم خوب
10-10-2007, 15:40
من که واقعا گیج شدم!
جناب
شما تو چه شهری هستی ؟
اونایی که توی تهرانن شاید راضی نباشن ولی در شهرهای مختلف بازدهی های مختلف دارد.
من در قم که راضیم و هشت ماهه که دارم.
آقا من يه مشكلي دارم با ايرانسل با مرامه هر كي راهنماييم كنه! :10:
من قبلا مي تونستم با اپرا ميني اينترنت گردي كنم تو گوشيم ولي از وقتي تنظيمات رو از خود ايرانسل گرفتم ديگه با اپرا ميني نميره تو اينترنت فقط با خود مرورگر گوشيم ميره.
اروري هم كه ميده ميزنه access point not valid!!
بگين چي كتر كنم يا دوستايي كه با اپرا ميني ميرن تو اينترنت تنظيماتشون رو بذارن اينجا اگه ميشه :20:
اگه نسخه جديد هم داره اين اپرا ميني اگه بذارين اينجا لطف زيادي كردين.
مرسي و متشكر :46:
nimamani
10-10-2007, 21:43
آقا من يه مشكلي دارم با ايرانسل با مرامه هر كي راهنماييم كنه! :10:
من قبلا مي تونستم با اپرا ميني اينترنت گردي كنم تو گوشيم ولي از وقتي تنظيمات رو از خود ايرانسل گرفتم ديگه با اپرا ميني نميره تو اينترنت فقط با خود مرورگر گوشيم ميره.
اروري هم كه ميده ميزنه access point not valid!!
بگين چي كتر كنم يا دوستايي كه با اپرا ميني ميرن تو اينترنت تنظيماتشون رو بذارن اينجا اگه ميشه :20:
اگه نسخه جديد هم داره اين اپرا ميني اگه بذارين اينجا لطف زيادي كردين.
مرسي و متشكر :46:
بگي گوشيت چيه خيلي راحتر ميشه كمك كرد
ولي حتما بايد تنطيمات كانكشن جاوا را هم تنظيم كني
از توي Opera Mini هم يك بار تو منوي Tools قسمت Setting
برو و روي Network setup كليك كن تا تنظيمات دوباره انجام بشه
ولي احتمالا از همون قسمت اول بايد تنظيمات خود گوشي رو درست
انجام بدي
بگي گوشيت چيه خيلي راحتر ميشه كمك كرد
ولي حتما بايد تنطيمات كانكشن جاوا را هم تنظيم كني
از توي Opera Mini هم يك بار تو منوي Tools قسمت Setting
برو و روي Network setup كليك كن تا تنظيمات دوباره انجام بشه
ولي احتمالا از همون قسمت اول بايد تنظيمات خود گوشي رو درست
انجام بدي
6101 گوشي منه. كانكشن جاوا چي هست؟!
تو اپرا ميني بخش تنظيمات فقط تنظيمات ساعت و لود عكس و اينا داره. براي كانكشن چيزي نداره.
تنظيمات خود گوشيمو از ايرانسل گرفتم قبلا وقتي خودم دستي تنظيم كرده بودم درست بود و با ميني ميرفت ولي از وقتي با تنظيمات اونا ميرم اينطوري شده. تنظيمات قبلي رو هم يادم رفته چي بوده؟ واسه همين ميگم دوستايي كه ميرن با ميني تو اينترنت تنظيماتشون رو بگن شايد درست بشه. شايدم ايرانسل سيستمو عوض كرده با ميني نميشه رفت تو وب؟! :19:
farhad6600
10-10-2007, 23:29
سلام اقا گوشی من 6300 هست و نمی تونم تنظیمات gprs رو انجام بدم و وقتی کد درخواست تنظیمات رو هم میزنم این ارور رو میده : motaassefane shabake movaghattan ba eshkal movajeh ast lotfan badan emtehan konid
لطفا منو راهنمایی کنین مرسی .
ببخشید من یه سوال دارم من چند وقت پیش شنیدم که میشه مقداری از اعتبار خودت رو منتقل کنی به یک خط دیگه بعد که رفتم تو قسمت ایرانسل و بعد اعتباری و بعد فرد به فرد. میگه که شماره ای که میخواهید اعتبار براش بدید رو وارد کنید بعد که وارد میکنم میگه که مبلغ اعتبار رو بنویسید ولی بعد که انجام میدم یدونه ارور میده. ارور04 حالا میخوام بدونم ایراد از چیه اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
hamed1987
11-10-2007, 00:11
دوست عزیز گوشی شما چی هست؟
راستی دوستم میگه با 6300 با سرعت 25k دانلود میکنه!!!:18::18::18:
حقیقت داره؟؟؟
hamed1987
11-10-2007, 00:12
از مسيج سنتر تاليا استفاده كن
شماره این چنده؟:10:
ببخشید من یه سوال دارم من چند وقت پیش شنیدم که میشه مقداری از اعتبار خودت رو منتقل کنی به یک خط دیگه بعد که رفتم تو قسمت ایرانسل و بعد اعتباری و بعد فرد به فرد. میگه که شماره ای که میخواهید اعتبار براش بدید رو وارد کنید بعد که وارد میکنم میگه که مبلغ اعتبار رو بنویسید ولی بعد که انجام میدم یدونه ارور میده. ارور04 حالا میخوام بدونم ایراد از چیه اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ممنون میشم.
سایت های مخصوص استفاده با موبایل هستن.مثل همینی که تو امضامه.:46:
davood6385
11-10-2007, 03:13
شماره این چنده؟:10:
يكي لطفا شماره رو بگه
nimamani
11-10-2007, 05:03
يكي لطفا شماره رو بگه
989320900004
milad_milad_milad
11-10-2007, 06:31
سلام اقا گوشی من 6300 هست و نمی تونم تنظیمات gprs رو انجام بدم و وقتی کد درخواست تنظیمات رو هم میزنم این ارور رو میده : motaassefane shabake movaghattan ba eshkal movajeh ast lotfan badan emtehan konid
لطفا منو راهنمایی کنین مرسی .
دوست عزیز شما imei یا مدل گوشیت رو به این صورت به 2225 پیامک بده
شرکت سازنده گوشی و مدل گوشی s یا s imei
که برای گوشی شما میشه s nokia 6300
کسی می دونه چطور میشه 5 نفر ی که هزینه مکالمه 10 درصد کم میشه انتخاب کرد :10:
تو سایتش هم چیزی نبود :19:
نفر پنجم تو تبلیغات ایرانسل هم خیلی جالب بید :31:
BIKHIAL_ALL_75
11-10-2007, 08:10
فعلا این سیستم غیر فعاله
آقا عزيزان اينجا كسي نيست با اپرا ميني مشكل داشته باشه؟
من گوشيم نوكياي 6101 ئه و تنظيماتو از خود ايراتسل گرفتم ولي با اپرا كه ميام وبگردي كنم ميزنه Access Point Not Valid !!!
چيكار كنم راهنماييم كنين پليــــــز !!!!!!!
چرا وقتی سایتا درست نمی گردین الکی میگید هیچی تو سایتش نیست !؟!؟!؟ پس این صفحه چیه ؟!؟!
jackhammer
11-10-2007, 12:55
سایت Wap به سایتی میگن که با wap. یا mobile. به جای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع میشه.یا مثلا جدیدا سایت هایی هستند که به .mobiختم میشن.بعضی از سایت ها هم با همون آدرس اصلیشون اگه بری توشون میفهمن با موبایل اومدی و نسخه موبایل رو برات باز میکنن.
سایت های Wap اکثرا فقط از متن تشکیل شدن و اگه عکس داشته باشن عکس هاشون خیلی خیلی کوچیکه.
این سایت ها رو اگه با مرورگر اصلی گوشیت باز کنی گوشیت اطلاعاتی رو برای سایته میفرسته و سایته خودشو برای بهترین وضعیت توی صفحه ی گوشیت تنظیم میکنه.
یه سایت معمولی حدودا 500 کیلوبایت هست ولی سایت های wap خیلی زیاد باشن 5 کیلوبایت.
برای مثال:
m.yahoo.com
wap.google.com (فکر کنم اگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو هم باز کنی خودش بره روی Wap)
برنامه های زیادی هم هستند که میتونی ازشون استفاده کنی و خیلی هم کم خرجند.
مثل Gmail یا Movamessenger یا Yahoo Go یا RSS Reader که این آخری خیلی چیز خوبیه.
melodica
11-10-2007, 13:38
سایت Wap به سایتی میگن که با wap. یا mobile. به جای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع میشه.یا مثلا جدیدا سایت هایی هستند که به .mobiختم میشن.بعضی از سایت ها هم با همون آدرس اصلیشون اگه بری توشون میفهمن با موبایل اومدی و نسخه موبایل رو برات باز میکنن.
سایت های Wap اکثرا فقط از متن تشکیل شدن و اگه عکس داشته باشن عکس هاشون خیلی خیلی کوچیکه.
این سایت ها رو اگه با مرورگر اصلی گوشیت باز کنی گوشیت اطلاعاتی رو برای سایته میفرسته و سایته خودشو برای بهترین وضعیت توی صفحه ی گوشیت تنظیم میکنه.
یه سایت معمولی حدودا 500 کیلوبایت هست ولی سایت های wap خیلی زیاد باشن 5 کیلوبایت.
برای مثال:
m.yahoo.com
wap.google.com (فکر کنم اگه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو هم باز کنی خودش بره روی Wap)
برنامه های زیادی هم هستند که میتونی ازشون استفاده کنی و خیلی هم کم خرجند.
مثل Gmail یا Movamessenger یا Yahoo Go یا RSS Reader که این آخری خیلی چیز خوبیه.
مرسی بسیار زیاد و وافر
کامل بود
M Like Mother
11-10-2007, 15:19
این فهرست فقط برای دائمی ها ست.
میتونی زنگ بزنی 130 و بصورت گویا میگه چکار کنی ... اول باید بری تو منوی فهرست طلایی بعد هم بقیه مراحل رو طبق گفته جلو برو
M Like Mother
11-10-2007, 15:36
برو به سایت زیر و عضو شو جوابت رو بهتر میگیری
وقتی عضو شدی برو به انجمن شما و ایرانسل و بعد برو به قسمت مشکلات و مسائل شما و سوالت رو مطرح کن
hossein-p30-f
11-10-2007, 15:47
سلام دوستان
1- این سیم کارتهای دائمی چند هزینه ماهانه براش میاد یعنی اگه هیچ استفاده ای هم نکنی چند قبض برات میاد ؟؟
2- هزینه مکالمه دقیقه ایش همون 49.9 و ثانیه ایش 62 درسته ؟؟؟
3- Mms کلا قطعه یا فقط عکس نمیشه
hossein-p30-f
11-10-2007, 15:48
سلام دوستان
1- این سیم کارتهای دائمی چند هزینه ماهانه براش میاد یعنی اگه هیچ استفاده ای هم نکنی چند قبض برات میاد ؟؟
3-
hossein-p30-f
سلام دوستان
3- Mms
hossein-p30-f
سلام دوستان
3- Mms کلا
hossein-p30-f
سلام دوستان
3- Mms کلا قطعه
hossein-p30-f
سلام دوستان
3- Mms کلا قطعه یا
hossein-p30-f
دوستان شرمنده به خدا نمی دونم چرا یه دفعه اینجوری شد :18::18::18:
لطفا یکیاز مدیران زحمت پاک کردنش رو بکشن:31:
mehdi_joon82
11-10-2007, 17:37
سلام..
سیمکارت دائمی مخابرات و اعتباری ایرانسل خودم به خوبی کار میکنه و آنتندهیش فوله.. ولی یه سیمکارت اعتباری ایرانسل دیگه خریدم...اعتباری خودمو در میارم این جدیده رو تو گوشیم میذارم ولی آنتنش صفره ... حتی نمیتونم کد *140*1# رو یک بار بزنم که فعال بشه....
مشکل چیه؟
چرا وقتی سایتا درست نمی گردین الکی میگید هیچی تو سایتش نیست !؟!؟!؟ پس این صفحه چیه ؟!؟!
مرسی دوست عزیز . من تمام منو ها گشتم ولی پیدا نکردم نمی دونستم باید سرچ کنم :31: . به هر حال ممنون .
راستی من خودم از مدافعان سرسخت ایرانسل هستم :31:
M Like Mother
این فهرست فقط برای دائمی ها ست.
میتونی زنگ بزنی 130 و بصورت گویا میگه چکار کنی ... اول باید بری تو منوی فهرست طلایی بعد هم بقیه مراحل رو طبق گفته جلو برو
از شما هم ممنونم :10:. ولی تیرم به سنگ خورد من اعتباریم :31:
amir_asefi
11-10-2007, 20:18
با سلام
چگونه اینترنت K750 برای ایرانسل رو فعال کنیم
با تشکر
TheMohammad
11-10-2007, 21:20
سلام دوستان
3- Mms کلا قطعه یا فقط عکس نمیشه
1. 750 تومن هزینه اشتراک ماهیانه + 6% مالیات و عوارض
2. آره
3. فعلا که قطع هست
nimamani
11-10-2007, 21:51
با سلام
چگونه اینترنت K750 برای ایرانسل رو فعال کنیم
با تشکر
مسير زير رو دنبال کنين :
Menu --> Setting --> Connectivity --> Data comm. --> Data accounts --> New account
GPRS data رو انتخاب کنين و اسمش رو بزارين Irancell-GPRS
Continue رو انتخاب کنين
بعد در قسمت APN بنويسيد mtnirancell
Username و Password رو خالي بزارين
دکمه Save رو بزنين
تا اينجا شما يک اشتراک GPRS ايجاد کرديد
حالا به منوي Connectivity برگرديد يا مسير زير رو دنبال کنيد
Menu --> Setting --> Connectivity
حالا Internet Settings رو انتخاب کنين
حالا Internet Profiles رو انتخاب کنين
New profile رو انتخاب کنين
در قسمت Name بنويسيد Irancell-GPRS
Connect using رو انتخاب کنين
در اينجا اشتراک GPRS رو که در بالا ساختين انتخاب کنين ( يعني دايره Irancell-GPRS رو توپر کنين )
تنظيمات رو Save کنين
حالا در اين صفحه که براتون مي ياد ( Internet profiles رو ميگم ) اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )
حالا به منوي قبلي برگرديد
Streaming settings رو انتخاب کنين
حالا Connect using رو انتخاب کرده و اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )
تنظيمات رو Save کنين
ايندفعه Setting for java رو انتخاب کنين
چون براي برنامه هايي مثل MniOpera يا همين Movamessenger يا ... كاربرد دارد
حالا در اين قسمت اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو تو پر کنين )
hamed1987
11-10-2007, 22:40
نقل قول:نوشته شده توسط Ebrahim202003
دمت گرم مهدی جان خیلی قشنگه خودت طراحی کردی ؟ ایول
راستی دوستم میگه با 6300 با سرعت 25k دانلود میکنه!!!
حقیقت داره؟؟؟
جوابمو لطفا بده دوست عزیز
Ebrahim202003
11-10-2007, 23:49
راستی دوستم میگه با 6300 با سرعت 25k دانلود میکنه!!!:18::18::18:
حقیقت داره؟؟؟
گوشی من 5700 هست که سرعت GPRS و EDGE و 3G اش هر 3 بالاترین سرعت ها رو تو گوشیها داره :21:
دوستت اشتباه کرده ، نهایت سرعت 12 تا 13 کیلو بوده که اونم موقعی که شبکه خلوته و نزدیکه آنتن باشی
سرعت به دور بودن یا نزدیک بودن به آنتن و شلوغی شبکه بستگی داره و بسته به اون بالا و پایین میشه
حتما منظورش 2.5 کیلو بوده :31:
روی نوکیا 6300 چطوری فعال میشه
arman4459
12-10-2007, 00:26
ساده ترین راه ممکن دریافت تنظیمات اینترنت.
در زمانی که شبکه خلوته مثلا ساعت 2 3 نصفه شب چنین متنی رو رای شماره 2225 ارسال کنید:
مدل گوشی مارک گوشی S چند مثال:
S nokia 7610
S nokia N73
S sony ericson w810
S sony ericson k750
بعد از چند لحظه یک اس میاید که باید شما کلمه تایی رو راشون بفرستسد.بعد تنظیمات میاد و سیو می شه.
توصیه مهم برای اینکه می خواهید زودتر نتیجه بگیرید این کا رو نصفه شب انجام بدید
چرا نمیشه با ایرانسل در مسابقه هایی که شبکه های تلویزیونی میزارن شرکت کرد
من sms که ارسا میکنم امکان ارسال موجود نیست بعدا ارسال کنید
نمونه اش همین برنامه 90 sms نمیشه ارسال کرد البته بعد از تموم شدن
90 ارسال میکنه ولی انوقت دیگه چه فایده ...................؟؟؟؟
ایول به همه
توی اهواز شبکه روز به روز داره بهتر میشه ماشاا...
mohammad hamed
12-10-2007, 10:25
ببخشید این Edge چه جوری توی نوکیا 6630 باید فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
mehdi_vsgh
12-10-2007, 10:35
چرا نمیشه با ایرانسل در مسابقه هایی که شبکه های تلویزیونی میزارن شرکت کرد
من sms که ارسا میکنم امکان ارسال موجود نیست بعدا ارسال کنید
نمونه اش همین برنامه 90 sms نمیشه ارسال کرد البته بعد از تموم شدن
90 ارسال میکنه ولی انوقت دیگه چه فایده ...................؟؟؟؟
چرا با ایرانسل میشه ارسال کرد
ولی خوب اینم در نظر بگیر که شبکهای که این اس ام اس هارو دریافت میکنه محدوده ینی تعداد اس ام اس های خیلی محدودی میتونه در هر لحظه دریافت کنه اما تعداد ارسال کنندگان چطور؟ واسه همینه که ارسال اس ام اس به این گونه برنامه ها کمی مشکله و این مختص به ایرانسل نیست حتی با همراه اول هم اگه بخوای ارسال کنی همین مشکل را خواهی داشت
سلام من دو روز پیش یه سیم کارت پیام رسان ایرانسل گرفتم. اولش یه چند تا sms رد و بدل کردم اما از همون شب دیگه کار نمیکنه. وقتی هم میخوام GPRS رو فعال کنم، میگه فعلا شبکه مشکل داره.
میخواستم ببینم کس دیگه ای این مشکل رو داره؟
khore mobile
12-10-2007, 22:53
دوستان سلام
یه نفره که مرتب با سیم کارت ایرانسل مزاحم منزل ما میشه.میخام ازش شکایت کنم.
باید به کجا مراجعه کنم؟
چطوری میشه حالشو گرفت؟:21:
سلام
سیم کارت من از دیشب فقط به اینترنت می تونه وصل شه و هیچ کار دیگه ای نمی کنه
من شیرازم مشکل از شبکه هست یا مال من اینطوریه
saeedmaxxx
12-10-2007, 23:33
saeed_far7@yahoo.com
09352132636
mehdi_vsgh
12-10-2007, 23:42
دوستان سلام
یه نفره که مرتب با سیم کارت ایرانسل مزاحم منزل ما میشه.میخام ازش شکایت کنم.
باید به کجا مراجعه کنم؟
چطوری میشه حالشو گرفت؟:21:
به این آدرس یه ایمیل بزن و توضیحات کامل را بده...
مشخصات خودتو به طور کامل مثل شماره تلفنت + شماره شناسنامه+ نام و نام خانوادگی
+ شماره تلفن مزاحم
Shahin.S@MTNIrancell.ir (Shahin.S@MTNIrancell.ir)
ایشون یکی از اپراتورهای ایرانسل هستن حتما براتون رسیدگی میکنن...
ببخشید اگه یکی از ساعات مجانی ایرانسل اطلاع دقیق داره بگه ممنون میشم
اخه من دیشب رفتم ولی از اعتبارم کم شد ولی هفته پیش کم نشد. در ضمن سرعتش خیلی پایینه
New World
13-10-2007, 01:38
ببخشید اگه یکی از ساعات مجانی ایرانسل اطلاع دقیق داره بگه ممنون میشم
اخه من دیشب رفتم ولی از اعتبارم کم شد ولی هفته پیش کم نشد. در ضمن سرعتش خیلی پایینه
از 4 صبح پنجشنبه تا 12 جمعه
New World
13-10-2007, 01:40
اينم سرعتها:
GPRS - 56 kbps (2G)
EDGE - 237 kbps (2.75G)
UMTS - 384 kbps (3G)
HSDPA Up to 14 Mbps (3.5G)
سیم کارت من الان 2 روزه که کلا آنتنش قطع شده؟
باید چیکار کنم ؟
ممنون
Moh3en_DDD
13-10-2007, 09:53
قضیه این : 3G چیه ؟ اونم ماله اینترنت و ایناست ! آخه نوشته :
: 3G
384kbps
؟
ali_agha1981
13-10-2007, 10:05
دوستان سلام
بابا این چه سرویسه GPRS هست
من که پنجشنبه باهاش از طریق PC وصل شدم متاسفانه سرعتش شاید یک پنجمه سرعت Dial-up هم نباشه
سرعت دانلودش نیم کیلوبایت در ثانیه هست که واقعا افتضاحه (یعنی 500 بایت )
یعنی فقط به خاطر شلوغه شبکه هست که اینجوریه
با این اوصاف من بی خیال این سرویس رایگان شدم !
عيد همتون مبارك.
ميخواستم بگم مثل اينكه ايرانسل هم به مشتركانش عيدي داده.اخه من صبح تا حالا دارم چيز دانلود ميكنم اما از اعتبارم كم نميشه.!!!!!!
مگه gprs رايگان تا ساعت 12 ديشب نبود؟
بغيه هم امتحان كنند ببينند همينطوره يا نه؟
mehdi_vsgh
13-10-2007, 10:27
عيد همتون مبارك.
ميخواستم بگم مثل اينكه ايرانسل هم به مشتركانش عيدي داده.اخه من صبح تا حالا دارم چيز دانلود ميكنم اما از اعتبارم كم نميشه.!!!!!!
روزهای پنجشنبه و جمعه مجانیه
دوستان سلام
بابا این چه سرویسه GPRS هست
من که پنجشنبه باهاش از طریق PC وصل شدم متاسفانه سرعتش شاید یک پنجمه سرعت Dial-up هم نباشه
سرعت دانلودش نیم کیلوبایت در ثانیه هست که واقعا افتضاحه (یعنی 500 بایت )
یعنی فقط به خاطر شلوغه شبکه هست که اینجوریه
با این اوصاف من بی خیال این سرویس رایگان شدم !
بله متاسفانه پنجشنبه و جمعه رس GPRS کشیده میشه !!!
روزهای پنجشنبه و جمعه مجانیه
ا آقا مهدی ! یوزر چحج شده مبارک :31: حالا برا چی ؟!
H A M E D
13-10-2007, 14:00
من هم يه سيم كارت ايرانسل گرفتم! ولي خوب واقعا افتضاحه...
Gprs كه هيچي همش ميگه موقتا مشكل داره..
اس ام اس هم كه بعد از 20 بار سعي كردن يكي ميفرسته.
قيمت هاش هم ماشالله!! من سرهم 5 تا اس ام اس زدم و دو سه دقيقه هم باهاش حرف زذم ولي همينجوري بيخودي داره اعتبارم خرج ميشه! تا حالا 1500 تومن از اعتبارم رفته و هيچ كاري هم باهاش نكردم!
من هم يه سيم كارت ايرانسل گرفتم! ولي خوب واقعا افتضاحه...
Gprs كه هيچي همش ميگه موقتا مشكل داره..
اس ام اس هم كه بعد از 20 بار سعي كردن يكي ميفرسته.
قيمت هاش هم ماشالله!! من سرهم 5 تا اس ام اس زدم و دو سه دقيقه هم باهاش حرف زذم ولي همينجوري بيخودي داره اعتبارم خرج ميشه! تا حالا 1500 تومن از اعتبارم رفته و هيچ كاري هم باهاش نكردم!
ببینم شهر شما تحت پوشش رسمی شبکه هست یا نه؟
ما که تحت پوشش هستیم این مشکلات را نداریم.
البته gprs پنج شنبه ,جمعه کارایی مناسبی نداره!!!
تعرفه هاش هم یه چیز مشخصیه.
blackhero
13-10-2007, 15:47
عيد همتون مبارك.
تایید میشه! امروز شنبه هست ولی gprs هنوز رایگانه!!! الان با همون اومدم تو فروم و دارم پست میزنم، سرعتشم قابل قبوله، البته دیروز و پریروز جالب نبود که اون هم به خاطر رایگان بودنش و شلوغیشه، ولی فکر کنم چون امروز کسی خبر نداره رایگانه، سرعتش خوب شده. حالا صداشو در نیارین بذارین حالشو ببریم!!!:27::27::27:
Eshghe_door
13-10-2007, 15:53
تایید میشه! امروز شنبه هست ولی gprs هنوز رایگانه!!! الان با همون اومدم تو فروم و دارم پست میزنم، سرعتشم قابل قبوله، البته دیروز و پریروز جالب نبود که اون هم به خاطر رایگان بودنش و شلوغیشه، ولی فکر کنم چون امروز کسی خبر نداره رایگانه، سرعتش خوب شده. حالا صداشو در نیارین بذارین حالشو ببریم!!!:27::27::27:
چشم
درنمیاریم:46:
blackhero
13-10-2007, 16:17
ببخشید این Edge چه جوری توی نوکیا 6630 باید فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم برای 6630 edge خودش بطور پیش فرض فعال هست و نمیشه دستکاریش کرد. البته اگه یکی از دوستان که اطلاعات بیشتری داره توضیح بده ممنون میشم.
hossein-p30-f
13-10-2007, 16:18
چشم
درنمیاریم:46:
مثل اینکه در اومده :31:
M A T I N
13-10-2007, 17:54
عيد همتون مبارك.
آره امروز هم مجانیه .... فقط صداش رو در نیار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
H A M E D
13-10-2007, 18:22
ببینم شهر شما تحت پوشش رسمی شبکه هست یا نه؟
ما که تحت پوشش هستیم این مشکلات را نداریم.
البته gprs پنج شنبه ,جمعه کارایی مناسبی نداره!!!
تعرفه هاش هم یه چیز مشخصیه.
شهر ما از همون اوايل تحت پوشش رسمي درومد اما خوب من با اينكه خيلي هم نزديك به آنتن هستم ولي هنوز باهاش مشكل دارم! مثلا تنظيمات رو كه اصلا برام نميفرسته هر كاري مي كنم يا ميگه به زودي ارسال مي كنيم يا اينكه ميگه فعلا شبكه مشكل داره. در هر صورت حتي تو طرح تشويقي هم نمي تونم ثبت نام كنم همش ميگه طي 24 ساعت آينده برات اس ام اس ميزنيم ولي هيچ خبري نيست.
به نظر منم ایرانسل الکی پول میندازه
من دایمی دارم و امتحان کردم دیدم الکی به مبلغ اضافه شده
e-care هم که فعال نیست ببینیم درست حساب میشه یا نه هر وقت زنگ میزنم برای e-care می گه فرستادیم به ایمیل تون اما هیچ خبری نیست
Moh3en_DDD
13-10-2007, 19:18
چرا زودتر نگفتید مجانی سرعتش خیلی بالا هست امروز تا 8 هم رفت ! اگه از صبح می دونستم مثل دیروز 30 مگ دیگه دانلود می کردم
M A T I N
13-10-2007, 20:11
چرا زودتر نگفتید مجانی سرعتش خیلی بالا هست امروز تا 8 هم رفت ! اگه از صبح می دونستم مثل دیروز 30 مگ دیگه دانلود می کردم
سرعت به دور بودن یا نزدیک بودن به آنتن و شلوغی شبکه بستگی داره و بسته به اون بالا و پایین میشه
حتما منظورش 2.5 کیلو بوده :31:
na kheir ta 20-30kb download mikone khodam daram 6300
Mishe dar morede faal kardane gprs 6300 tozih bedid akhe eror mide wali to pc rahat wasl mishe
اينم سرعتها:
GPRS - 56 kbps (2G)
EDGE - 237 kbps (2.75G)
UMTS - 384 kbps (3G)
HSDPA Up to 14 Mbps (3.5G)
mishe yekam dar morede gprs-edge-umts-hsdpa tozih bedid
bebakhshid inghad post midam
براي من رو 5 فيكس بود نميدونم ماله شبكه بود يا گوشي من.آخه گوشي من edge نداره.:41:
مسئولين ايرانسل اگه حضور دارند جواب بدهند :
" در حالي كه ايرانسل اعلام كرده كه هزينه سيستم GPRS در DATA SIM هاش به نصف كاهش پيدا كرده يعني 5 ريال در هر كيلو بايت "
ولي بنده با نرم افزاري مطمئن تست كردم هر كيلو بايت رو 9.25 ريال محاسبه ميكنند !!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند كه سرويس هاي رايگان آخر هفته اين شركت جاي تقدير و تشكر داره ولي اين عمل آنها اين ذهنيت رو داره بوجود مياره كه تلافي اون روز ها رو اينطوري دارند در ميارن و صد البته قريب به 90 درصد مردم متوجه اين قضيه نمي شوند .
اين در حالي است كه چند روزه سرويس اس ام اس اينگونه سيم كارت ها نيز قطع شده !!!
پيشنهاد من براي شفاف سازي استفاده از اينترنت اينه كه :
مبناي محاسبه رو زماني كنند ....مثل همين كارت هاي اينترنت كه الان هست نه كيلوبايتي .
milad_milad_milad
14-10-2007, 08:28
" در حالي كه ايرانسل اعلام كرده كه هزينه سيستم GPRS در DATA SIM هاش به نصف كاهش پيدا كرده يعني 5 ريال در هر كيلو بايت "
ولي بنده با نرم افزاري مطمئن تست كردم هر كيلو بايت رو 9.25 ريال محاسبه ميكنند !!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند كه سرويس هاي رايگان آخر هفته اين شركت جاي تقدير و تشكر داره ولي اين عمل آنها اين ذهنيت رو داره بوجود مياره كه تلافي اون روز ها رو اينطوري دارند در ميارن و صد البته قريب به 90 درصد مردم متوجه اين قضيه نمي شوند .
مبناي محاسبه رو زماني كنند ....مثل همين كارت هاي اينترنت كه الان هست نه كيلوبايتي .
دوست عزیز فکر نکنم هیچ جای دیگه دنیا gprs رو بر حسب زمان حساب کنند!
TheMohammad
14-10-2007, 13:20
1. چرا اینطوری فکر کردین که مسئولای ایرانسل اینجا باید باشن ؟
2. مبنای زمانی برای GPRS رو به صورت عادی نمیدن، مگه اینکه مثلا یک ماهه
3. اس ام اس برای همه مشکل داره
یعنی sms شما هم از پنج شنبه تا حالا کامل قطعه ؟
نه می فرسته نه می گیره؟
hossein-p30-f
14-10-2007, 13:54
این قبض که میاد هزینه ها رو تفکیک می کنه مثلا Sms ؛ Mms (در اینده نزدیک) ؛ مکالمه ((مثل کاری که جدیدا در پیت اول:13: کرده)) یا نه فقط یه مبلغ مشخصی رو درج می کنه
saeedmaxxx
14-10-2007, 14:00
اقا smsها چرا وضعیتتشون اینجوریه؟
TheMohammad
14-10-2007, 14:00
یعنی sms شما هم از پنج شنبه تا حالا کامل قطعه ؟
نه می فرسته نه می گیره؟
قطع که نه ، ولی زجر میده !!!
این قبض که میاد هزینه ها رو تفکیک می کنه مثلا Sms ؛ Mms (در اینده نزدیک) ؛ مکالمه ((مثل کاری که جدیدا در پیت اول کرده)) یا نه فقط یه مبلغ مشخصی رو درج می کنه
4 ماه پیش که جدا بودش
خوب مال من کاملا قطعه
دیگه داره اعصابم خورد میشه
سیم کارتم پیام رسان
شیراز هم هستم
saeedmaxxx
14-10-2007, 14:18
کسی اطلاع داره که پوشش کل ایران کی تمام خواهد شد؟
خوب مال من کاملا قطعه
دیگه داره اعصابم خورد میشه
سیم کارتم پیام رسان
شیراز هم هستم
مال منم كاملا قطعه .... يعني از 5 شنبه كه خريدم تا الان نه تونستم اس ام اس بفرستم و نه بگيرم همش فيلد ميزنه ....منم تهران هستم ...نمي دونم چيكار كنم .
shasha_ara2001
14-10-2007, 20:05
سلام دوستان
برای استفاده و فعال شدن Gprs چه کدی رو باید وارد کنم؟
یه کد تو سایت ایرانسل داده اما جواب نمیده.
ممنون بخاطر راهنماییتون.
انتن دهی در مناطق اطراف شهری واقعا صفر.
اینجا(بناب) بد نیست اما از شهر 5 دقیقه میری بیرون انتن میره.ولی برا مخابرات انتن داره.
همه ی دوستام شاکی هستن میگن هر چی میگیریم میگه در دسترس نیست و ...
شده دردسر.منم همون 0912 رو مجددا راه انداختم و ایرانسل رو گزاشتم قاطی باقالیا.
تبلیغات دروغ در زمینه ی پوشش انتن دهی الویت اول این شرکت هست.
shasha_ara2001
14-10-2007, 21:30
اقا این کد ارسال اس ام اس برای gprs چیه؟
TheMohammad
14-10-2007, 21:58
اقا این کد ارسال اس ام اس برای gprs چیه؟
S Nokia 6600
بستگی به مدل گوشیتون داره، به 2225 بفرستین
mehdi_vsgh
14-10-2007, 21:59
سلام دوستان
برای استفاده و فعال شدن Gprs چه کدی رو باید وارد کنم؟
یه کد تو سایت ایرانسل داده اما جواب نمیده.
ممنون بخاطر راهنماییتون.
سیستم ارسال تنظیمات فعلا مشکل داره برو تو سایتش و گوشیت را دستی تنظیم کن
انتن دهی در مناطق اطراف شهری واقعا صفر.
اینجا(بناب) بد نیست اما از شهر 5 دقیقه میری بیرون انتن میره.ولی برا مخابرات انتن داره.
همه ی دوستام شاکی هستن میگن هر چی میگیریم میگه در دسترس نیست و ...
شده دردسر.منم همون 0912 رو مجددا راه انداختم و ایرانسل رو گزاشتم قاطی باقالیا.
تبلیغات دروغ در زمینه ی پوشش انتن دهی الویت اول این شرکت هست.
اولا بناب ماله آذربايجان شرقيه و پيش شمارش 0912 نيست 0914 هست
دوما حساب کن ببين 13 ساله پيش که همراه اول شروع به کار کرد بناب بعد چنذ سال رفت زير پوشش و بناب چندمين شهري بود که رفته بود زير پوشش
حالا ايرانسله 10 ماهه اومده بسياري از روستاها مثل بناب و تحت پوشش قرار داده فکر نکنم که کاره بدي کرده
درضمن ايرانسل تو تمومه جاده هاي آذربايجان شرقي دکل داره ولي تجهيزاتش هنوز وصل نشده اگه خوب تو جاده ها دقت کني ميفهمي چون من خودم زياد دور و بره تبريز رفت و آمد دارم
و درضمن ايرانسل در تبليغاتش هيچ حرفي از پوشش جاده اي نزده
و اون کارایی که درپیت اول تو 13سال کرده رو ایرانسل و 1 سال و نیم میکنه . شاید هم بیشتر !!!
amirlovely
14-10-2007, 23:48
دوما حساب کن ببين 13 ساله پيش که همراه اول شروع به کار کرد بناب بعد چنذ سال رفت زير پوشش و بناب چندمين شهري بود که رفته بود زير پوشش
حالا ايرانسله 10 ماهه اومده بسياري از روستاها مثل بناب و تحت پوشش قرار داده فکر نکنم که کاره بدي کرده
درضمن ايرانسل تو تمومه جاده هاي آذربايجان شرقي دکل داره ولي تجهيزاتش هنوز وصل نشده اگه خوب تو جاده ها دقت کني ميفهمي چون من خودم زياد دور و بره تبريز رفت و آمد دارم
و اون کارایی که درپیت اول تو 13سال کرده رو ایرانسل و 1 سال و نیم میکنه . شاید هم بیشتر !!!
اره منم تبريزم حرف tempest رو 100% قبول دارم
من به این دلیل ایرانسل گرفتم چون 0912 برام اینجا گرون در میومد.چون دوستانی که اینجا دارم 0914 هستن وقتی بهشون زنگ میزنم وصل میشم سیستم تهران و بعد از اونجا به اینجا وصل میشم!که دقیقه ای 70 تومن برام تموم میشه.
گفتم یه تنوع بدم ایرانسل بگیرم اما الان دارم میگم انتن نمیده تو جاده تا دوستان مثل من اشتباه نکنن.
نه مخابرات برا منه نه ایرانسل برا شما که اینطوری طرف میگیری.من نگفتم ایرانسل همه جا بده من گفتم تو سایتش
نوشته کل اذربایجان شرقی پوشش میده ولی فقط شهرها رو پوشش میده.
در ضمن دکل خالی رو ملت میخوان چیکار؟؟؟؟؟؟
راستی شما نمیدونی الان با 10 سال پیش فرق کرده و سرعت پیشرفت زیاد شده؟؟؟؟حالا اگه 2 تا شرکت دیگه هم مثل ایرانسل بود الان مثل کانادا سیم کارت 1$ بود و یه گوشی هم روش جایزه میدادن!!!!پس اینقدر این ایرانسل رو
با مخابرات 500 سال پیش مقایسه نکنین!!!
بیخیال.
من به این دلیل ایرانسل گرفتم چون 0912 برام اینجا گرون در میومد.چون دوستانی که اینجا دارم 0914 هستن وقتی بهشون زنگ میزنم وصل میشم سیستم تهران و بعد از اونجا به اینجا وصل میشم!که دقیقه ای 70 تومن برام تموم میشه.
گفتم یه تنوع بدم ایرانسل بگیرم اما الان دارم میگم انتن نمیده تو جاده تا دوستان مثل من اشتباه نکنن.
نه مخابرات برا منه نه ایرانسل برا شما که اینطوری طرف میگیری.من نگفتم ایرانسل همه جا بده من گفتم تو سایتش
نوشته کل اذربایجان شرقی پوشش میده ولی فقط شهرها رو پوشش میده.
در ضمن دکل خالی رو ملت میخوان چیکار؟؟؟؟؟؟
راستی شما نمیدونی الان با 10 سال پیش فرق کرده و سرعت پیشرفت زیاد شده؟؟؟؟حالا اگه 2 تا شرکت دیگه هم مثل ایرانسل بود الان مثل کانادا سیم کارت 1$ بود و یه گوشی هم روش جایزه میدادن!!!!پس اینقدر این ایرانسل رو
با مخابرات 500 سال پیش مقایسه نکنین!!!
بیخیال.
حرف شما صحیح که سرعت پیش رفت 10 سال پیش با الان فرق کرده و لی فراموش نکن شما داری تو ایران زندگی میکنی خودشم تو بناب نه کانادا
در هیچ جای سایت ایرانسل ننوشته که کل آذریایجان شرقی تحت پوشش هست فقط شهرها رو نام برده همین !
shasha_ara2001
15-10-2007, 00:39
سیستم ارسال تنظیمات فعلا مشکل داره برو تو سایتش و گوشیت را دستی تنظیم کن
میشه راهنمایی کنید چطوری گوشی رو دستی تنظیم کنم؟
حرف شما صحیح که سرعت پیش رفت 10 سال پیش با الان فرق کرده و لی فراموش نکن شما داری تو ایران زندگی میکنی خودشم تو بناب نه کانادا
در هیچ جای سایت ایرانسل ننوشته که کل آذریایجان شرقی تحت پوشش هست فقط شهرها رو نام برده همین !
حالا مثلا بناب با تهران از نظر تکنولوژی خیلی فرق داره؟؟اسمش بد در رفته بناب:31:شما که خودت 1 ساعت با من فاصله داری باید بدونی چجوری انتن میده اینجا ایرانسل.
اگه تکنولوژی!باشه تو کل کشور سطح یکسانی خواهد داشت.اما خب مسلمه اول تهران رو بیشتر حمایت میکنن.
در مورد پوشش هم من از روی نقشه گفتم که کل اذربایجان رو ورداشته زرد کرده.....,وارد جزئیات نشده بودم که هر شهر رو به تفکیک ببینم ولی خب ایرانه و دروغ زیاد گفته میشه.
ولی پوشش اینجا خیلی کمه.29.000 تومن سوخت!!
ولش کن دیگه....باید همون 0914 رو به جای ایرانسل میگرفتم.ولی خب فعلا با 0912 صحبت میکنم خانواده ی محترم قبضش رو اونور پرداخت میکنن!!!!!
M Like Mother
15-10-2007, 01:49
میشه راهنمایی کنید چطوری گوشی رو دستی تنظیم کنم؟
این تنظیمات دستی gprs و mms است که بصورت عکس برات میذارم . البته اینکه این گزینه ها ای در کجای گوشی شما قرار داره بستگی به نوع و مدل گوشی شما داره . بگردی پیداش می کنی هر گزینه که پیدا کردی تنظیم کن و اونایی که نداشت بی خیال شو. مشکلت حل میشه . مهمترین قسمتش هم mtnirancell برای نقطه دستیابی است .
M Like Mother
15-10-2007, 01:52
حالا مثلا بناب با تهران از نظر تکنولوژی خیلی فرق داره؟؟اسمش بد در رفته بنابشما که خودت 1 ساعت با من فاصله داری باید بدونی چجوری انتن میده اینجا ایرانسل.
اگه تکنولوژی!باشه تو کل کشور سطح یکسانی خواهد داشت.اما خب مسلمه اول تهران رو بیشتر حمایت میکنن.
در مورد پوشش هم من از روی نقشه گفتم که کل اذربایجان رو ورداشته زرد کرده.....,وارد جزئیات نشده بودم که هر شهر رو به تفکیک ببینم ولی خب ایرانه و دروغ زیاد گفته میشه.
ولی پوشش اینجا خیلی کمه.29.000 تومن سوخت!!
ولش کن دیگه....باید همون 0914 رو به جای ایرانسل میگرفتم.ولی خب فعلا با 0912 صحبت میکنم خانواده ی محترم قبضش رو اونور پرداخت میکنن!!!!!
راستی اونهایی که ایرانسل می خرند انتظار نداشته باشن تو جاده ها آنتن بده ... هر چند تو این یه ساله برخی از جاده های مهم زیر پوشش رفته ولی امکان داره پوشش جاده ای استان شما خیلی دیر انجام بشه ... اول تحقیق کنید بعد بخرید ... در واقع بعضی ها فکر می کنن گول تبلیغ رو خوردن در حالی که بیشتر خودشون دقت نکردن ...
M Like Mother
15-10-2007, 02:04
متاسفم که میگی gprs زیاد انداخته ... یکبار دیگه دقت کن ببین کل کیلو بایت رو درست حساب کردی ...
در مورد sms باید بگم که اولها خیلی خوب بود ولی از ماه رمضان به بعد با مشکل مواجه شده... فکر کنم یه کم صبر کنی مشکل sms حل بشه ... البته فقط فکر کنم ...
در مورد gprs نظر شما غیر کارشناسی است. شما از نحوه کارایی شبکه های تلفن همراه اطلاعی نداری و فکر میکنی اگه زمانی باشه بهتره ... اما خیلی خیلی خلاصه بگم که :
تو شبکه همراه اون چیزی که با ارزشه پهنای بانده ... شما وقتی صحبت می کنی پهنای باند مصرف می کنی ... بنابر این اگه به اینترنت وصل بشی و هیچ کاری نکنی اصلا پهنای باندی مصرف نمیشه و نباید پول بگیره ... اما اگه توی 5 دقیقه کلی اطلاعات رد و بدل کنی پهنای باند شبکه رو گرفتی پس باید به همان میزان پول بدی ... حالا بر عکس حساب کن شما با سیم کارت های ایرانسل دائما به اینترنت وصلی ... خوب اگه بخواد پول بندازه که خیلی زیاد میشه ... پس بهتره اون زمانی که اطلاعات رد و بدل میشه پول بگیره ...
محاسبه هزینه gprs بر حسب معیار زمانی از لحاظ فنی ایراد داره ... اگه با نحوه کارکردن شبکه های همراه آشنا بشی خودت هم همین رو می گی.
خیلی خیلی خلاصه و به زیان ساده گفتم امیدوارم متوجه شده باشی ...
در واقع بعضی ها فکر می کنن گول تبلیغ رو خوردن در حالی که بیشتر خودشون دقت نکردن
سلام.کاریه که شده.ولی خب تو نقشه نوشته(ایرانسل در این استان یا بخشی از ان پوشش دارد)
ولی باید مینوشت فقط در شهرها پوشش دارد!که باز اونم به طور کامل نداره.
ایرانسل خوبیش این دقایق رایگان هست.
من تنظیمات gprs و mms ایرانسل رو از طریق sms دریافت کردم ولی هر چی سعی میکنم نه پیغام تصویری میفرسته و نه اینترنتش وصل میشه. کسی میدونه مشکل چیه؟
M Like Mother
15-10-2007, 13:52
دوست عزیز نیومده میخوایی بری ؟!
Mms که چند ماهی هست که قطعه ... شاید تا وصل شدنش چند ماه دیگه هم طول بکشه ... چرا؟ تاپیک رو جستجو کنی متوجه میشی ...
اما اینترنت وصله ... اگه پنجشنبه و جمعه امتحان کردی خوب شبکه خیلی شلوغه و سخت وصل میشه ... اما روزهای دیگه نباید مشکلی داشته باشی ...
mehr film
15-10-2007, 14:20
با سلام به همه ي دوستان
تازه ميفهمم كه ايرانسل چه قدر دروغ گو و بي انصافه! ميگي نه گوش كون!
من ديروز طرح تشويقي قرمز رو فعال كردم و 2500 تومان از اعتبارم كم شد . گفتم خوبه ديگه تا 1 ماه sms مجاني ولي..
الان وقتي مسيج ميفرستم باز پول كم ميكنه در واقع هم 2500 تومان دادم هم اينكه باز اس ام اس پول كم ميكنه!!! آخه اين انصافه؟
شما بگيد باي چي كار كنم؟
Moh3en_DDD
15-10-2007, 14:29
با سلام به همه ي دوستان
تازه ميفهمم كه ايرانسل چه قدر دروغ گو و بي انصافه! ميگي نه گوش كون!
من ديروز طرح تشويقي قرمز رو فعال كردم و 2500 تومان از اعتبارم كم شد . گفتم خوبه ديگه تا 1 ماه sms مجاني ولي..
الان وقتي مسيج ميفرستم باز پول كم ميكنه در واقع هم 2500 تومان دادم هم اينكه باز اس ام اس پول كم ميكنه!!! آخه اين انصافه؟
شما بگيد باي چي كار كنم؟
مسیج داخل خود ایرانسل مجانیه ها ! برای دیگر شبکه ها هم نیم بها .
تعدادی از پست ها ویرایش شدند.
دوستان لطف کنند کمی رعایت کنند.
تازه کجاشو دیدی من کسی را می شناسم که با پیام رسان مکالمه کرده تازه فرداش اعتبارش برگشته سر جاش:18:
تعدادی از پست ها ویرایش شدند.
دوستان لطف کنند کمی رعایت کنند.
سلام.یک روی سخن شما با منه!
ببینید اگه اسم این تاپیک طرفداران ایرانسل بود که هیچی.اما حالا که هست بحث در مورد ایرانسل خوبه که به نظرات هم
احترام بزاریم و منطقی بحث کنیم تا به نتیجه برسیم.این حرف ها که ایرانسل فقط خوبه یا فقط بده حرف های بچه گونه
هست و فقط باعث جدال میشه.
من اومدم گفتم ایرانسل بده؟؟؟؟همه میدونن تجهیزات ایرانسل جدیدتره و بخش خصوصی بهتر از بخش دولتی عمل میکنه.
اما من گفتم تو شهرستان و جاده های اطرافش خوب انتن نمیده و چقدر خوب میشه اگه ایرانسل این مطالب رو عنوان کنه.
حالا بیخیال.به بحثتون ادامه بدید:5:
saeed_h1369
15-10-2007, 18:58
آیا خرید ایرانسل عاقلانس؟
لطفا کمک کنید میخام دائمی بخرم ایرانسل یا معمولی
آیا خرید ایرانسل عاقلانس؟
لطفا کمک کنید میخام دائمی بخرم ایرانسل یا معمولی
بستگی داره کجا باشی.بیشتر بخوای با کجا صحبت کنی.
اگه جایی باشی که خوب انتن میده و بیشتر بخوای با شهرستان صحبت کنی یا با خطوط ایرانسل یا مثلا بخوای از طرح هاش استفاده کنی چرا بد باشه.میتونه خوبم باشه.
اما اگه جایی هستی که زیاد پوشش نداره ایرانسل اونجا یا زیاد با شهرستان و اینور اونور صحبت نمیکنی و فقط داخل شهری هر از گاهی زنگ میزنی دائمی بهتر جواب میده.
Edge چیه؟
راستی این سیم کارت پیام رسانشون بدرد میخوره؟
بعد از 5-6 ماه استفاده ی از اینترنت ایرانسل با کامپیوتر، 200 هزار تومان هزینش شد! و منم بیچاره شدم!پیشنهاد می کنم فقط داخل گوشی از اینترنت استفاده کنید و اونم خیلی کم!
TheMohammad
15-10-2007, 23:45
بعد از 5-6 ماه استفاده ی از اینترنت ایرانسل با کامپیوتر، 200 هزار تومان هزینش شد! و منم بیچاره شدم!پیشنهاد می کنم فقط داخل گوشی از اینترنت استفاده کنید و اونم خیلی کم!
شما حالتون خوبه ؟ کی این پیشنهاد رو کرده بهتون ؟ طرح طلایی مگه نیستش ؟
شما حالتون خوبه ؟ کی این پیشنهاد رو کرده بهتون ؟ طرح طلایی مگه نیستش ؟
طرح طلایی ملاییش رو نمی دونم چون طرحی رو انتخاب نکردم هنوز.کسی هم پیشنهاد نکرده!فقط گفتم یهو بهد از 5-6 ماه آمپول ضد حال رو زدند!:41:
nimamani
16-10-2007, 00:04
Edge چیه؟
راستی این سیم کارت پیام رسانشون بدرد میخوره؟
Edge سيستم پيشرفته تري نسبت به GPRS هست
كه ايرانسل به طور رسمي اعلام نكرده ولي گويا
ساپورت ميكنه چون گوشي هايي كه Edge دارند
سرعت اينترنتشون بيشتره
در مورد سيم كارت پيام رسان هم من الان با اين شرايط
پيشنهاد نمي كنم چون جايي كه 10 هزار تومان بدي
15 هزار تومان بده سيم كارت اعتباري بگير و از طرح پاييزي
هم استفاده كن و كلي امكانات رايگان داره كه پيام رسان نداره
ولي اگه طرح نباشه بدك نيست به يه كارايي مي خوره
H A M E D
16-10-2007, 02:56
مال من خيلي باحال شده! هرچي با Gprs كار مي كنم اول از حسابم كم مي كنه ولي نيم ساعت ديگه همش رو بهم پس ميده!!!! اين ديگه خيلي باحاله!
مال من خيلي باحال شده! هرچي با Gprs كار مي كنم اول از حسابم كم مي كنه ولي نيم ساعت ديگه همش رو بهم پس ميده!!!! اين ديگه خيلي باحاله!
خیلی هم امیدوار نباش!!
ممکنه سر ماه که شد اون موقع باهات حساب کنن :27:
H M R 0 0 7
16-10-2007, 12:29
ايرانسل تموم سعيش رو كرده ولي بعضي جاها ضعف نشون داده. اينم شايد به خاطر همين 3 دقيقه 30 دقيقه باشه.
ملتم كه بيكار به جاي 3 دقيقه تا ته 30 دقيقه رو صحبت ميكنن. به خاطر همين اكثراً خط ها مشغوله.الان تو شهر ما اگه بخواي تماس بگيري بايد 10-15 باري سعي كني.همش ميگه شبكه مشغول است يا Network busy.
غير از مشكلات اينجوري در كل ايرانسل خيلي سر تر از درپيت اوله.
شنيدم سيمكارتاش 64 كيلو بايتي و درپيت اول 8 كيلو بايتي. يعني اينكه خيلي امكانات ديگه اي ميشه روش فعال كرد. ما منتظر ميمونيم كه ايرانسل فعالش كنه!!
راستي يه سوال. اين سروسي ذخيره شماره تماس گيرنده و پست صوتي چرا ديگه كار نميكنه؟اوايل كار ميكرد.
H M R 0 0 7
16-10-2007, 12:30
يه سوال ديگه اين سيمكارت پيام رسان نميشه باهاش تماس بگيري؟اصلا چه امكاناتي داره؟
Moh3en_DDD
16-10-2007, 16:03
يه سوال ديگه اين سيمكارت پيام رسان نميشه باهاش تماس بگيري؟اصلا چه امكاناتي داره؟
خیر ! برای مدیر های شرکت ها و کسانی هست که خیلی اس ام اس میدند ! ولی نمی خواند کسی بشون زنگ بزنه
H M R 0 0 7
16-10-2007, 17:09
تشكر از راهنماييت
mehdi_vsgh
16-10-2007, 21:34
ايرانسل تموم سعيش رو كرده ولي بعضي جاها ضعف نشون داده. اينم شايد به خاطر همين 3 دقيقه 30 دقيقه باشه.
ملتم كه بيكار به جاي 3 دقيقه تا ته 30 دقيقه رو صحبت ميكنن. به خاطر همين اكثراً خط ها مشغوله.الان تو شهر ما اگه بخواي تماس بگيري بايد 10-15 باري سعي كني.همش ميگه شبكه مشغول است يا Network busy.
غير از مشكلات اينجوري در كل ايرانسل خيلي سر تر از درپيت اوله.
شنيدم سيمكارتاش 64 كيلو بايتي و درپيت اول 8 كيلو بايتي. يعني اينكه خيلي امكانات ديگه اي ميشه روش فعال كرد. ما منتظر ميمونيم كه ايرانسل فعالش كنه!!
راستي يه سوال. اين سروسي ذخيره شماره تماس گيرنده و پست صوتي چرا ديگه كار نميكنه؟اوايل كار ميكرد.
نه اوایل هم کار نمیکرد....
ولی فقط برای بعضیا اونم به صورت آزمایشی و ضمنا به صورت موقت فعال بود تا بتونن اشکالاتش را رفع کنند....
ولی الان دیگه برای همه قطعه.:دی
راستی میخواستم بدونم که برای وصل شدن به اینترنت از طریق ایرانسل شناسه کاربری (username) و کلمه عبور (password ) میخواهد یا نه . اگر میخواهد چه جوری تهیه کنم.
TheMohammad
16-10-2007, 23:02
راستی میخواستم بدونم که برای وصل شدن به اینترنت از طریق ایرانسل شناسه کاربری (username) و کلمه عبور (password ) میخواهد یا نه . اگر میخواهد چه جوری تهیه کنم.
نه، نیازی نیست
ایا امکان داره که بعضی از مناطق کشور اینترنت ایرانسل فعال نشده باشه چون من هر چی سعی میکنم اصلا وصل نمیشم.
ایا امکان داره که بعضی از مناطق کشور اینترنت ایرانسل فعال نشده باشه چون من هر چی سعی میکنم اصلا وصل نمیشم.
milad_milad_milad
17-10-2007, 00:17
دوست عزیز شما اول باید تنصیمات gprs رو تو گوشیت تنطیم بکنی بعد وصل بشی!!!
باری اینکار هم به اینصورت عمل کن
مدل گوشی شرکت سازنده گوشی s
مثال: s nokia 3310 :27::31::46:
بعد به 2225 پیامک بفرست!
دوست عزیز شما اول باید تنصیمات gprs رو تو گوشیت تنطیم بکنی بعد وصل بشی!!!
باری اینکار هم به اینصورت عمل کن
مدل گوشی شرکت سازنده گوشی s
مثال: s nokia 3310 :27::31::46:
بعد به 2225 پیامک بفرست!
میلاد جان من تنظیماتو خیلی وقته از ایرانسل و یا همین 2225 دریافت کرده ام یعنی همین کاری که شما دارید میگین ولی باز هم نمیتونم وصل بشم.
masterkonami
17-10-2007, 02:11
من به شماره 2225 كاملا درست sms دادم و يك sms اومد و اون رو ذخيره كردم ...اما باز هم وصل نمي شه...و اين پيغام رو ميده
packet data:packet data not availlable.check network servicees
چيكار كنم
masterkonami
17-10-2007, 02:12
من به شماره 2225 كاملا درست sms دادم و يك sms اومد و اون رو ذخيره كردم ...اما باز هم وصل نمي شه...و اين پيغام رو ميده
چيكار كنم............................................ .....
hamed1987
17-10-2007, 02:36
na kheir ta 20-30kb download mikone khodam daram 6300
Ebrahim202003 جان ، آقا nawid چی میگه؟ فکر نکنم صحت داشته باشه؟!
نظرت چیه؟:18:
چيكار كنم............................................ .....
دوست عزیز ما هم تو گیلان الان دقیقا 9 روز میشه که این مشکل رو داریم و تا الان هم هیچ خبری نشده کل گیلان الان 9 روز هست که gprs قطع هست و ارور packet data:packet data not availlable.check network servicees
رو میده تا الان که درست نشده حالا کی میخواد درست بشه الله علم؟؟؟؟؟
میلاد جان من تنظیماتو خیلی وقته از ایرانسل و یا همین 2225 دریافت کرده ام یعنی همین کاری که شما دارید میگین ولی باز هم نمیتونم وصل بشم.
چيكار كنم
بله امکانش هست که پوشش شبکه باشه ولی gprs نباشه.احتمالا شهر های شما هم همینطوره.
navid_mansour
17-10-2007, 19:25
ساعت 19:22 اينجا مشهد،نه زنگ ميخوره نه زنگ ميزنه،نه اس ام اس مياد و نه ميره\منم يه کار واجب حياتي دارم که مثله هميشه وقتي کار دارم ايرانسل اين حالتي ميشه!
یه آدم خوب
17-10-2007, 19:41
ساعت 19:22 اينجا مشهد،نه زنگ ميخوره نه زنگ ميزنه،نه اس ام اس مياد و نه ميره\منم يه کار واجب حياتي دارم که مثله هميشه وقتي کار دارم ايرانسل اين حالتي ميشه!
آی آآآآآآآآآآآآآآآآی :19:
گرفتمش آقا
بیاین که عامل مشکلات ایرانسل و گرفتم !!!:5:
ایشون هر وقت کار داره خطها خراب میشه !!:13:
M Like Mother
17-10-2007, 19:41
من میگم یه موقع هایی ایرانسل با مشکل مواجه میشه نگو تقصیره شماست :31:... خدا کنه کار حیاتی با ایرانسل کمتر داشته باشید تا شبکه ایرانسل دچار مشکل نشه و مردم ایران رو سرگردون نکنه ... :31:
biramiii
17-10-2007, 20:44
gprs ایرانسل پوشش منطقه ای خاص دارد ؟ یا اینکه هرجا که آنتن باشه میشه ازش استفاده کرد؟
nimamani
17-10-2007, 20:58
gprs ایرانسل پوشش منطقه ای خاص دارد ؟ یا اینکه هرجا که آنتن باشه میشه ازش استفاده کرد؟
شما به آدرس زير كه براي خود سايت ايرانسل هست بريد
از رو نقشه يا سمت راست صفحه استان خودتون رو انتخاب كنيد
ببيند وضعيت آنتن و GPRS چطور هست
نمیدنم چی شده نیشابور از عصر کلا قطعه اگه کسی اطلاعی داره بگه چی شده
navid_mansour
17-10-2007, 22:08
نمیدنم چی شده نیشابور از عصر کلا قطعه اگه کسی اطلاعی داره بگه چی شده
مشهدم دقيقا همين جوريه:2:
معلوم نیست این قضیه قطع بودن خراسان رضوی تا کی ادامه پیدا میکنه
New World
18-10-2007, 09:09
salam
bebakhshid man fonte farsi nadaram!mazerat!
//
in GPRS irancell chejooriyast?!soratesh khoobe ?
اگه ترافيك نباشه و گوشيت Edge رو ساپورت كنه تا 11-12 كيلوبايت ميره.
mojtaba182003
18-10-2007, 09:54
سلام به همه يه سوال دارم اونم اينه كه چرا با ايرانسل نميشه شماره هاي 110 و 123 و 133 و118 و...... گرفت خيلي اين شماره ها به نظر من واجبه اگه ميشه بگيد چرا اينجوريه:41::41::41::41::41:
خوب کاری کردند ولی آنتن دهیش فعلا خوب نیست یعنی ضایع _
اقا کسی اطلاع داره که پوشش کی کامل میشه؟
خود رئیس ایرانسل هم فکر نکنم اطلاع داشته باشه.
amirupdate
18-10-2007, 14:17
سلام
من طرح قرمز رو فعال کردم حالا می خواستم اگه بشه کدی رو که این طرح رو غیر فعال می کنه به من بگین چی هست ممنون می شم
سلام
من طرح قرمز رو فعال کردم حالا می خواستم اگه بشه کدی رو که این طرح رو غیر فعال می کنه به من بگین چی هست ممنون می شم
چرا می خوای غیر فعالش کنی مگه غیر از منفعتی که داره براتون مشکل ایجاد میکنه؟
Geronimo_AD
18-10-2007, 16:28
کسی اینجا DATA SIM گرفته....؟؟
میگم کلا اینترنت ایرانسل مشکل دار شده یا این سیمکارتها مشکل دارن؟
یا من نتونستم تنظیم کنم؟؟... آخه کلی وقت میمونه رو حالت Connecting و کانکت نمیشه... با اون شماره تنظیمات خودکار هم تماس میگیرم... میگه فعلا مشکل داریم بعدا بیا!
مال من صبح مشکل داشت ولی عصر وصل شد
اگه طرح طلایی رو یه هفته بعد از فعال شدن غیر فعال کنم و فقط از امکانات رایگانش استفاده کنم در کل چقدر بابت این طرح یه قبضم اضافه میشه؟ کسی تا حالا این کار رو کرده؟
mehdi_vsgh
18-10-2007, 23:32
اگه طرح طلایی رو یه هفته بعد از فعال شدن غیر فعال کنم و فقط از امکانات رایگانش استفاده کنم در کل چقدر بابت این طرح یه قبضم اضافه میشه؟ کسی تا حالا این کار رو کرده؟
به محض اینکه طرح را فعال کنی 15 هزار تومن به حسابت اضافه خواهد شد....پس بهتره این کارو نکنی و تا آخرش ازش استفاده کنی
nimamani
19-10-2007, 00:58
به نسبت روزها حساب ميشه و بقيه روز هاي ماه
رو به نسبت پول آبونمان ميگيرند كه البته بعد از دوماه
اين حساب كتاب بالانس ميشه و تا اون موقع هر وقت
موجودي بگيري اشتباه اعلام ميكنه
M Like Mother
19-10-2007, 02:19
سلام به همه يه سوال دارم اونم اينه كه چرا با ايرانسل نميشه شماره هاي 110 و 123 و 133 و118 و...... گرفت خيلي اين شماره ها به نظر من واجبه اگه ميشه بگيد چرا اينجوريه:41::41::41::41::41:
تو بعضی از شهرها این شماره هایی که گفتی میشه مستقیم گرفت. اگه نشد باید غیر مستقیم بگیری چطوری؟
اول 112 رو بگیر بعد شماره مورد نظر مثلا 110 رو ...
با اینکار می تونی با شماره هایی مثل 110 115 125 118 و غیره تماس بگیری ...
اگه شماره ای را با این روشی که گفتم نتونستی بگیری یعنی فعلا این امکان رو نداره:41:
سلام
ايرانسل من توي طرح نميره چيكار كنم ؟
فكر ميكنم هديه هست ربطي به تو طرح نرفتنش داره ؟
اگه راهي داره كه بره بگين لطفا .ممنون
milad_milad_milad
19-10-2007, 11:00
سلام
ايرانسل من توي طرح نميره چيكار كنم ؟
فكر ميكنم هديه هست ربطي به تو طرح نرفتنش داره ؟
اگه راهي داره كه بره بگين لطفا .ممنون
برای 2 تا از دوستهای منم این مشکل پیش اومده بود,ثبت نامشون کامل نشده بود وقتی ثبت نامشون رو کامل کردن مشکلشون حل شد
سیم کارت یکیشون هم سیم کارت هدیه بود, همون موقع که سیم کارت هدیه رو هم با سیم کارت خریداری شده میدادن گرفته بود
به 7777 یه پیامک بفرست ببین ثبت نمات کامل شده یا اینکه به 140 زنگ بزن و ببین که ثبت نامت کامل شده و مشکلت رو به اپراتو جان عزیز بگو
amirupdate
19-10-2007, 13:24
چرا می خوای غیر فعالش کنی مگه غیر از منفعتی که داره براتون مشکل ایجاد میکنه؟
طرحش که آره خوبه ولی من 2 تا سیم کارت گرفتم هر 2 تا رو هم طرحشو فعال کردم حالا می خواستم فقط یکی از سیم کارت ها فعال باشه.
پرسیدم گفتن نمیشه طرحو غیر فعال کرد مثل اینکه
TheMohammad
19-10-2007, 20:07
طرحش که آره خوبه ولی من 2 تا سیم کارت گرفتم هر 2 تا رو هم طرحشو فعال کردم حالا می خواستم فقط یکی از سیم کارت ها فعال باشه.
پرسیدم گفتن نمیشه طرحو غیر فعال کرد مثل اینکه
شما باید طرحت رو به پایه ثانیه ای یا پایه دقیقه ای تغییر بدی، 130 یا 140 رو بگیر و 7 رو بزن، بقیه اش رو برات میگه !
.
.
.
.
یه چیزی هست، برای من از دیروز علامت EDGE رفته و GPRS معمولی نشون میده، چندجا امتحان کردم، برای شما هم اینطوری هست ؟
سلام دوستان ببخشید برای یکی از دوستان من یه مشکل پیش اومده من اصلا نمیدونم چه دلیلی داره. گوشی دوستم w550i هستش برا اینکه از اینترنت استفاده کنه یدونه سیم کارت ایرانسل اعتباری خرید.اما موقعی که این سیم کارت رو میزاره تو گوشی, گوشی شروع میکنه به خاموش روشن شدن,بعضی وقتا سریع ولی بعضی مواقع هر چند دقیقه یبار صفحه خاموش و روشن میشه با سیم کارت اعتباری من هم امتحان کرد بازم اینجوری میشد ولی با سیم کارت tci هیچ مشکلی نداره اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم بگه.
سلام.کد دریافته سرویسه gprs چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.