مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
aligegar
23-02-2008, 00:34
دوستان به نظر شما چند سال طول میکشه تا این آنتن دهی ایران ول مثل همرا اول بشه؟
راستی واسه من هنوز هم gprs ام مفته تا به حال حدود 50 مگابایتی مصرف کردم
اگه این اپراتور بفهمه می تونه پول این 50 مگه ر از من بگیره؟
aligegar
23-02-2008, 00:38
این سوال یادم رفت:
این سرعت جی پی ار اس به چه چیزایی بستگی داره؟
آیا به مدل گوشی هم ربط داره ؟
و اینکه آخرش چنده (سرعت gprs ایران ول)
AriA jOhaRi
23-02-2008, 01:18
تنظیماتش اینجوریه:
control panel>conenection>internet accont>new accont>data
بعد accont nameرو میزنی irancell-GPRS دست به هیچی نمیزنی سیو میکنی میای بیرون
به همین سادگی به همین خوشمزگی.:40:
ساده بود ولی خوشمزه نبود :31:
H M R 0 0 7
23-02-2008, 08:37
دوستان به نظر شما چند سال طول میکشه تا این آنتن دهی ایران ول مثل همرا اول بشه؟
راستی واسه من هنوز هم gprs ام مفته تا به حال حدود 50 مگابایتی مصرف کردم
حداكثر نصف زمان درپيت اول! طول ميكشه.
سيم كارتت اعتباريه؟
H M R 0 0 7
23-02-2008, 08:40
این سوال یادم رفت:
این سرعت جی پی ار اس به چه چیزایی بستگی داره؟
آیا به مدل گوشی هم ربط داره ؟
و اینکه آخرش چنده (سرعت gprs ایران ول)
تقريبا سرعت توي همه گوشي ها يكيه و بستگي به ترافيك شبكه داره.
البته گوشي هايي كه EDGE رو ساپورت ميكنن سرعت اينترنتشون بيشتره
Tornado2800
23-02-2008, 11:02
edge رو ساپورت ميكنن سرعت اينترنتشون بيشتره
البته مربوط به کلاسی میشه که پشتیبانی می کنند !
و فکر می کنم شاید گوشی حتی باشه که Edge پشتیبانی کنه ، ولی سرعت Gprs به فرض ! کم باشه... یعنی کلاسش پایینتر و یا کمتر باشه
یا حق.
Tornado2800
23-02-2008, 11:05
تا حالا که اینطوری نشده
یعنی اگه قرار به کم کردن بود ، بچه ها میانگین گرفتن توی چند ساعت اینکارو می کرد نه بعد از چندین ماه....
اینکه آخرش چنده (سرعت gprs ایران ول)
فکر کنم اخرش بگیم ایرانسل بهتره ! چون هر شرکتی برای خودش معایبی داره ! همینطوری که به همراه اول 15 سال وقت دادید به اینم وقت بدید !
نهایت سرعتی که دریافت شده تا جایی که من دیدم 12 کیلو بود
یا حق.
pouria007
23-02-2008, 14:32
مرسي از دوستان ولي باز مشکل من با gprs حل نشد يعني وقتي sms ؤو ميزنم يه پيام مياد که ميگه تاييد کن من هم تاييد ميکنم ولي يه mms مياد که ميخواد gprs ؤو نصب کنه من yes رو ميزنم ولي passcode ميخواد
چيکار کنم؟:41:
يعني تو تنظيمات اينترنت نميشه رفت و دستي تنظيمش کرد
بابا به خدا من گيج نيستم ولي خوب اولين بارمه که تو يه چيز گير کردم که اون هم به خاطر تازه وارديه:19:
دو تا سوال ديگه
تعرفه هاي gprs بدون و با طرح هاش رو بي زحمت بگيد
mms هنوز قابل دسترسي و اگه آره اونو ديگه چجوري بايد فعال کرد
مرسي :10:
ehsan_system
23-02-2008, 14:42
مرسي از دوستان ولي باز مشکل من با gprs حل نشد يعني وقتي sms ؤو ميزنم يه پيام مياد که ميگه تاييد کن من هم تاييد ميکنم ولي يه mms مياد که ميخواد gprs ؤو نصب کنه من yes رو ميزنم ولي passcode ميخواد
چيکار کنم؟:41:
يعني تو تنظيمات اينترنت نميشه رفت و دستي تنظيمش کرد
بابا به خدا من گيج نيستم ولي خوب اولين بارمه که تو يه چيز گير کردم که اون هم به خاطر تازه وارديه:19:
دو تا سوال ديگه
mms هنوز قابل دسترسي و اگه آره اونو ديگه چجوري بايد فعال کرد
مرسي :10:
دوست عزیز ، passcode رو 0000 بزن .
فکر کنم حل بشه .
Tornado2800
23-02-2008, 14:53
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای فعال کردن mms کد *140*3*5# را بزن
ولی فعلا قطعه
pouria007
23-02-2008, 16:07
دوست عزیز ، passcode رو 0000 بزن .
فکر کنم حل بشه .
نشد
شما چه تنظيماتي رو دريافت ميکنيد؟
ميخواستم از شما بشنوم آخه سايت ايرانسل خيلي درهمه
برای فعال کردن mms کد *140*3*5# را بزن
ولی فعلا قطعه
منتظر ميمونيم تا وصل بشه
ehsan_system
23-02-2008, 16:52
نشد
شما چه تنظيماتي رو دريافت ميکنيد؟
اینو بخونید :
بعد که برات اس ام اس داد ، پسکدش 0000 بزن.
ماله منم مفتيه الانم داره دارم با gprs اين پست رو مي زنم
ar.behnam
23-02-2008, 23:34
ماله منم مفتيه الانم داره دارم با gprs اين پست رو مي زنم
ای نامردا
چرا از من پول کم میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aligegar
24-02-2008, 00:15
سيم كارتت اعتباريه؟
مگه آنتن دهی دایمی با اعتباری فرق می کنه؟
Tornado2800
24-02-2008, 00:29
خیر
هیچ فرقی نداره
آقا من یه دفعه خطم مسدود شد وقتی زنگ میزنی میگه حساب شما موقتا بسته شده ولی وقتی بهم زنگ میزنن مشکلی نداره فکر کنم یک طرفه شده.
Tornado2800
24-02-2008, 00:35
آقا من یه دفعه خطم مسدود شد وقتی زنگ میزنی میگه حساب شما موقتا بسته شده ولی وقتی بهم زنگ میزنن مشکلی نداره فکر کنم یک طرفه شده.
برای منم چند بار گفت
منم چند بار شماره زدم بالاخره گرفت.
شما هم تست کنید
یا حق.
mehdi_vsgh
24-02-2008, 06:53
سیم کارتت دائمیه؟
بدهیت چقدره؟
H M R 0 0 7
24-02-2008, 08:19
من براي محاسبه اون 50 مگابايت رو گفتم. آخه دائمي كه باشه ديگه نميتوني از دستشون در بري بالاخره كم ميكنن.من خودم 3-4 روز پول نمينداخت بعد از 20 روز يهو 4-5 تومن ناقابل اومد رو سيم كارتم(دائمي) البته مطمئن نيستم اون 4-5 تومن براي اين GPRS بود يا نه همينجوري خوشششون اومده اضافه كردن!
H M R 0 0 7
24-02-2008, 08:21
احتمالا خطت دائمي و پولش رو پرداخت نكردي مثل الان من!
H M R 0 0 7
24-02-2008, 08:22
خیر
هیچ فرقی نداره
البته با اين كه غير منطقي هستش ولي من به كررات ديدم كه آنتن دهي دائمي بهتر از اعتباري بوده.
mehdi_vsgh
24-02-2008, 08:53
راستي حسين يه چيزي به فكرم رسيد در مورد خطت
ببينم سيم كارتت را روي گوشيه ديگه امتحان كردي ببيني GPRs ت كار ميكنه يا نه؟
H M R 0 0 7
24-02-2008, 10:16
راستي حسين يه چيزي به فكرم رسيد در مورد خطت
ببينم سيم كارتت را روي گوشيه ديگه امتحان كردي ببيني GPRs ت كار ميكنه يا نه؟
ممنون كه هنوز به فكر مني ولي من كه گفتم تمامي روشهاي ممكن رو روي سيم كارت تست كردم ولي نشد.
رو گوشي ديگه كه همون موقع داشت با GPRS كار ميكرد هم گزاشتم ولي نشد.
البته فردا شب اون روزي كه تماس گرفتن از ايرانسل و من جواب ندادم! براي 3-4 دقيقه وصل شد كه كلي ذوق كرديم ولي بعدش دوباره همون آش و همون كاسه!:41::41::41::41:
hamkar1981
24-02-2008, 13:41
حسين جان منم يه مدت وصل نمي شدم هر كاري كه بگب كردم 10 بار حداقل با اپراتورشون دعوا كردم
جالب بود كه ميگفتند تا حالا با مشكلي مثل شما مواجه نشده بوديم
تو همين جا هم تاپيك زدم تمامي دوستان هم چنين مشكلي نداشتند
اما يك هفته پيش خود به خود وصل شد من اين مشكلو 3 ماه داشتم
H M R 0 0 7
24-02-2008, 16:46
حسين جان منم يه مدت وصل نمي شدم هر كاري كه بگب كردم 10 بار حداقل با اپراتورشون دعوا كردم
جالب بود كه ميگفتند تا حالا با مشكلي مثل شما مواجه نشده بوديم
تو همين جا هم تاپيك زدم تمامي دوستان هم چنين مشكلي نداشتند
اما يك هفته پيش خود به خود وصل شد من اين مشكلو 3 ماه داشتم
اي بابا خدا رو شكر يه همدرد پيدا كرديم.:10: من 4 باري تماس گرفتم و دعوا نكردم:46: ولي مطمئن بودم اگه به بار پنجم ميكشيد چنان دعوايي ميكردم كه به جاي GPRS بيان 3G در اختيارم قرار بدن.:31:
مال منم چند روز ديگه ميره تو 3 ماه. ببينيم چي ميشه.
milad_peiky
24-02-2008, 17:20
توجه توجه [
آیین نامه mms تصویب شد
و حداکثر تا 2 هفته دیگر راهاندازی میشود
منبع: هفته نامه عصر ارتباط
hessam_sz
24-02-2008, 17:24
توجه توجه [
آیین نامه mms تصویب شد
تصويب شدنش درست منم تو سايت تابناك خوندم ولي چشمم آب نميخوره تا 2 هفته دگه راه بيوفته.
عمرا تا اين همرا اول اينترنتش راه نيفته نميذاره ايرانسل هم ام ام اس فعال كنه حالا ببين
ehsan_system
24-02-2008, 17:52
یعنی الان mms ایرانسل فعال نیست ؟؟؟؟
punisher 007
24-02-2008, 18:58
چطوري بايد قبض ايرانسلم را كه سيمكارت دائمي است پرداخت كنم؟
hermione
24-02-2008, 19:02
تعرفه های gprs ایرانسل اعتباری با طرح های مختلفش می تونه کسی بگه ؟ این درسته که میگن gprs رایگانه ؟
تعرفه های gprs ایرانسل اعتباری با طرح های مختلفش می تونه کسی بگه ؟ این درسته که میگن gprs رایگانه ؟
نه رایگان نیست:
mehdi_vsgh
24-02-2008, 19:44
بچه ها امروز خیلی حال کردم
بالاخره تونستم پیامگیر صوتی خودمو فعال کنم
mehdi_vsgh
24-02-2008, 20:50
توجه توجه [
آیین نامه mms تصویب شد
كي گفته تصويب شده؟
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب آیین نامه MMS در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد و گفت : این مصوبه برای طی مراحل بعدی در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دکتر محمد سلیمانی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود : این آیین نامه در مراجع ذیربط تدوین شده بود که پس از اعلام نظر از سوی سازمانهای دست اندرکار این حوزه در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید.
وی افزود: این آیین نامه پس از ابلاغ به عنوان پیوست فرهنگی به پروانه اپراتور سوم پیوست میشود که در آن شرایط و ضوابط حاکم بر ارایه این سرویس تبیین شده است.
=============
حالا حالاها كار داره
راستي منبع خبر هم سايت تابناك هستش
hessam_sz
24-02-2008, 22:56
یعنی الان mms ایرانسل فعال نیست ؟؟؟؟
به كجاي كاري بابا مگر خبر نداري اين همراه اول چون خودش تو دولت نفوذ داره كاري كرد كه به بهانه نبود آيين نامه ام ام اس ايرانسل را قطع كردن و قرار شد در مدت 3 ماه آيين نامه تصويب كنند ولي الان فكر كنم 9 ماه گذشته هنوز تصويب نشده كه نشده.
در حقيقت منتظرن همراه اول ام ام اس رو فعال كنه بعد تصويبش كنن آخه ميدوني اگه اين كارو نكرده بودن كه ورشكست ميشدن.
يكي نيست بگه آخه جوجه ها شما رو چه به رقابت با ايرانسل.
hamkar1981
25-02-2008, 08:45
اي بابا خدا رو شكر يه همدرد پيدا كرديم.:10: من 4 باري تماس گرفتم و دعوا نكردم:46: ولي مطمئن بودم اگه به بار پنجم ميكشيد چنان دعوايي ميكردم كه به جاي GPRS بيان 3G در اختيارم قرار بدن.:31:
مال منم چند روز ديگه ميره تو 3 ماه. ببينيم چي ميشه.
ميتوني بگي چه اروري ميده؟؟:10:
احتمالا خطت دائمي و پولش رو پرداخت نكردي مثل الان من!
مشکل اینه که من پولش رو پرداخت کردم ولی الان که قبضش اومد گفت 7 تومان بدهی قبلی که من این رو پرداخت کردم ولی از حساب کم نشده الانم زنگ زدم گفتند شما باید 12000 بریزی به حساب تا مشکل خط درست بشه.:13:
hermione
25-02-2008, 14:25
این نرم افزار nimbuzz چند کیلوبایت مصرف می کنه ؟
یه سوال دیگه این که این سیم کارت هدیه ایرانسل چند روز بعد به دستمون می رسه ؟
H M R 0 0 7
25-02-2008, 14:43
بچه ها امروز خیلی حال کردم
بالاخره تونستم پیامگیر صوتی خودمو فعال کنم
مال من هر وقت ميزنم ميگه فعال است ولي فكر نكنم كار كنه.آخه اوايل كه فعال كرده بودم هر وقت گوشيم خاموش بود و در دسترس نبود وصل ميشد به پيام گير صوتي و من ميتونستم با شمار 100 پيغام هارو گوش كنم.ولي الان شماره 100 در كار نيست.
مال شما چه جوري كار ميكنه؟
H M R 0 0 7
25-02-2008, 14:46
ميتوني بگي چه اروري ميده؟؟:10:
گوشيم P990 هستش وقتي روي آيكن انتن كليك ميكنم وظعيت رو مينويسه.مثلا اگه وصل باشه ميگه GPRS Atached و اگه وصل نباشه مينويسه GPRS Detached و ديگه ان شكل G رو نمياره رو انتنم.
ولي الان علاوه بر GPRS Detached يه نوشته ديگه هم مينويسه: Logon Field و جالن آيكن اينترنت هم مياره.ولي وصل نميشه.100 درصد هم مطمئنم از تنظيمات نيست.
H M R 0 0 7
25-02-2008, 14:48
مشکل اینه که من پولش رو پرداخت کردم ولی الان که قبضش اومد گفت 7 تومان بدهی قبلی که من این رو پرداخت کردم ولی از حساب کم نشده الانم زنگ زدم گفتند شما باید 12000 بریزی به حساب تا مشکل خط درست بشه.:13:
واااااااااا؟ عجباااااااا!!!
من همين ديروز واريز كردم و بعد از 3-4 ساعت اس ام اس زد كه واريز شده و تا 24 ساعته ديگه از به حسابتون اضافه ميشه.
saraaras
25-02-2008, 16:25
سلام
من 1 ماه پیش به سیم کارت ایرانسل خریدم.
یک هفته پیش شب به یه دزد خوردمو گوشیمو بهش تسلیم کردم(خوش بختانه گوشیم 40 تومن خریده بودم و خیلی دلم نسوخت ولی 9000 تومن اعتبار داشتم)
زنگ زدم که سیم کارتمو بسوزونم نیم ساعت آهنگ گوش دادم و بعدشم قطع شد.
نیم ساعت بعدم همینطور
بار سوم بعد از ربع ساعت وصل شد و طرف سیم کارتمو معلق کرد!
شنبه رفتم یه بسته ی بازگشت خریدم و در حالی که توی سایت ایرانسل نوشته که تا 24 ساعت سیم کارتتون وصل میشه بعد از 3 روز هنوز وصل نشده.
کیفیت شبکشم که خیلی بده که حتی توی زنگ زدنشم مونده بودم.
این ایرانسل همش شعاره...هیچی کیفیت و خدمات نداره.
به قول معروف :
آفتابه لگن هفت دست , شام و نهار هیچی!
mehdi_vsgh
25-02-2008, 17:32
مال من هر وقت ميزنم ميگه فعال است ولي فكر نكنم كار كنه.آخه اوايل كه فعال كرده بودم هر وقت گوشيم خاموش بود و در دسترس نبود وصل ميشد به پيام گير صوتي و من ميتونستم با شمار 100 پيغام هارو گوش كنم.ولي الان شماره 100 در كار نيست.
مال شما چه جوري كار ميكنه؟
چیزه
من اول فعال کردم
صبر کردم تا اس ام اس تایید برام بیاد
وقتی اومد.....
زنگ زدم به 100 تنظیمات اولیه را اعمال کردم
بعدش رفتم تو قسمت دایورتهای گوشیم و گوشی را دایورت کردم روی صندوق صوتی (وقتی در دسترس نباشم)
خلاصه بعد هم تست کردم خیلی خوب جواب داد
hermione
25-02-2008, 18:10
این سیم کارت هدیه ایرانسل چند روز بعد از این که همه مراحلشو انجام دادی میرسه خونه ؟ ایسن سیم کارت هدیه چقدر شارژ داره؟
mehdi_vsgh
25-02-2008, 21:46
این سیم کارت هدیه ایرانسل چند روز بعد از این که همه مراحلشو انجام دادی میرسه خونه ؟ ایسن سیم کارت هدیه چقدر شارژ داره؟
اگه دائمی خریده باشی سیم کارت هدیت 5 هزار تومن شارژ داره
اما اگه اعتباری خریده باشی سیم هدیه هیچ شارژی نداره
توجه کن اگه با سیم هدیه تا 30 روز فعال و اولین تماس را نگیری!! سیم کارت هدیه خواهد سوخت
در مورد زمانش معلوم نیست 1 هفته 2 هفته....20 روز
ولی اگه طبق دستورالعمل کار کرده باشی مطمئن باش به دستت میرسه
omidshsh
25-02-2008, 22:48
1000 تومن شارژ اولیه واسه اعتباری ها داره واسه من که شیرازم 2 هفته بعدش رسید در خونه
در ضمن من تقریبا مشکلی با آنتن دهی ایرانسل ندارم
از شیراز بهش براحتی به زاهدان و یزد و تهران زنگ زدم
دستشون درد نکنه!
H M R 0 0 7
25-02-2008, 23:04
چیزه
من اول فعال کردم
صبر کردم تا اس ام اس تایید برام بیاد
وقتی اومد.....
زنگ زدم به 100 تنظیمات اولیه را اعمال کردم
بعدش رفتم تو قسمت دایورتهای گوشیم و گوشی را دایورت کردم روی صندوق صوتی (وقتی در دسترس نباشم)
خلاصه بعد هم تست کردم خیلی خوب جواب داد
مشکل اینجاست که اصلا تایید سرویس برای من نمیاد. نه این و نه طرحه ای دیگه مثل قرمز آبی:41::41:
اصلا سم کارتم یتیم شده!!!
سلام دوستان. من روز اول كه ايرانسل خريدم و با اون ازطريق كامپيوتر وصل شدم به اينترنت . ولي بعدا هركاري مي كنم از طريق كامپيوتر به اينترنت وصل نمي شه و ارور 734 مي ده مشكل از كجاست و بايد چه كار كنم ؟:10:
سلام دوستان. من روز اول كه ايرانسل خريدم و با اون ازطريق كامپيوتر وصل شدم به اينترنت . ولي بعدا هركاري مي كنم از طريق كامپيوتر به اينترنت وصل نمي شه و ارور 734 مي ده مشكل از كجاست و بايد چه كار كنم ؟:10:
احتمالا تو منطقه شما قطع ببین کسی از رفیقات تونسته وصل بشه یا نه.
من گوشی itmc 9190 دارم
من میتونم به gprs وصل شم ولی mms نمیتونم بفرستم
لطفا کمک کنید
H M R 0 0 7
26-02-2008, 13:18
من گوشی itmc 9190 دارم
من میتونم به gprs وصل شم ولی mms نمیتونم بفرستم
لطفا کمک کنید
سرويس MMS به دلايلي قطعه.حدود يك سالي ميشه:13:
hermione
26-02-2008, 15:54
به سیم کارت پیام رسان ایرانسل میشه زنگ زد ؟
hessam_sz
26-02-2008, 18:03
به سیم کارت پیام رسان ایرانسل میشه زنگ زد ؟
نه نميشه فقط اس ام اس
taban225
27-02-2008, 12:04
لطفا تنظیم دستی gprs رو در گوشی موتورلا v3xبدین
taban225
27-02-2008, 12:05
با تنظیم ایرانسل وارد gprs نمیشه
Tornado2800
27-02-2008, 12:42
نیازی به تنظیم دستی نیست
s ericsson v3x
به شماره ی 2225
بفرست وقتی تنظیمات رو انجام داد
برو به قسمت وب براوز ! در اون قسمت الا یادم نیست یه قسمت هست در مورد
Set Defult Connection,,, که شما باید MTN IRANCELL انتخاب کنید
یا حق.
hermione
27-02-2008, 22:08
همین امشب ایرانسل گرفتم یه مشکلی باهاش دارم اینه که هر 20 ثانیه پیام میاد که " برای سرویس رومینگ موبایل خود را خاموش و سپس روشن نمایید " کسی می دونه این چیه ؟
برای دریافت تنظیمات Gprs باید مدل گوشی رو سند کنیم یا IMEI ؟
برای این که تنظیمات GPRS رو دریافت کنیم از اعتبارمون کم میشه یا فقط در صورت استفاده از اعتبار کسر میشه ؟
cell_phone
28-02-2008, 01:58
در مورد اول بهتر به صورت دستی شبکتون رو جستجو وانتخاب کنید
از دو بی خبرم ولی بایئ مدل گوشی باشه چون .......
در مورد سوم نه دیگه در صورت استفاده کم میشه هر کیلو بایت حساب میشه
نه زمانی که وصل هستین
hermione
28-02-2008, 10:08
در مورد اول بهتر به صورت دستی شبکتون رو جستجو وانتخاب کنید
از دو بی خبرم ولی بایئ مدل گوشی باشه چون .......
در مورد سوم نه دیگه در صورت استفاده کم میشه هر کیلو بایت حساب میشه
نه زمانی که وصل هستین
میشه راهنماییم کنید بگید چجوری باید به صورت دستی شبکه رو جستجو کنم ؟ ( گوشیم 6630 هست )
در ضمن یه مشکل دیگه ای هم باهاش دارم اینکه هر موقع آنتن دهی به صفر میرسه . Irancell از روی صفحه محو میشه و تا 10 دقیقه به همین صورت باقی می مونه بعد از 10 دقیقه روی صفحه می نویسه Updating sim
بعد آنتن دهی پر میشه کسی می دونه باید چی کار کنم . حسابی گیج شدم .
mohsen_javanmardy
28-02-2008, 10:30
سلام من از وقتی ایرانسل خریدم تو منو گوشی من یه آیکون اومده به اسم خدمات سیمکارت کسی میدونه اون چیه؟
میشه راهنماییم کنید بگید چجوری باید به صورت دستی شبکه رو جستجو کنم ؟ ( گوشیم 6630 هست )
در ضمن یه مشکل دیگه ای هم باهاش دارم اینکه هر موقع آنتن دهی به صفر میرسه . Irancell از روی صفحه محو میشه و تا 10 دقیقه به همین صورت باقی می مونه بعد از 10 دقیقه روی صفحه می نویسه Updating sim
بعد آنتن دهی پر میشه کسی می دونه باید چی کار کنم . حسابی گیج شدم .
این مراحل رو طی کن بصورت دستش برای پیدا کردن شبکه
menu=tools=settings=network=operator selection=manual
mehdi_vsgh
28-02-2008, 10:52
سرویس MMS تلفن همراه از فرودین ماه ارائه می شود
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، اپراتورهای تلفن همراه از فروردین ماه سال جاری می توانند به مشترکان خود سرویس MMS ارائه دهند.
به نقل از موبنا طبق ابلاغیه کمیته تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی، ارائه سرويس ارسال صوت و تصوير توسط تلفن همراه از فروردين ماه سال آينده با رعایت شرايط مجاز خواهد بود. این در حالی است که بیش از 8 ماه از زمان توقف سرویس MMS برخی مشترکان تلفن همراه به منظور تدوین آیین نامه استفاده از این سرویس می گذرد.
گفته می شود نزدیک به سه هفته از تصویب این آیین نامه در کمیسیون تخصصی شورای عالی انقلاب فرهنگی می گذرد و این آیین نامه در زمان حاضر برای طی مراحل بعدی در دستور کار سازمان تنظیم مقررات قرار گرفته است.
قرار است این آیین نامه پس از ابلاغ به عنوان پیوست فرهنگی به پروانه اپراتور سوم ضمیمه و در آن شرایط و ضوابط حاکم بر ارایه این سرویس نیز تبیین شود.
ممنوعیت استفاده از سرویس MMS اپراتورهای تلفن همراه که از اواسط بهار امسال توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی و با انتشار ابلاغیه ای اعلام شد منوط به تدوین آیین نامه استفاده مدون ظرف مدت 3 ماه از سوی رگولاتوری بود.
طبق ابلاغیه شورای عالی انقلاب فرهنگی با درخواست وزارت ارتباطات مقرر شد تا این وزارتخانه به منظور جلوگیری از تبادل دادهها و اطلاعات مغایر با قانون شرع و اخلاق عمومی در سیستم MMS، دستورالعمل تهیه سختافزار ، نرمافزار ، تجهیزات لازم و سایر ساز و کارهای مقتضی برای صیانت از فضای شبکههای اطلاعرسانی را به شرکتهای طرف قرارداد اعلام کند تا پس از فراهم آوردن تمهیدات فوق و تایید وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سرویس MMS ایجاد و فعال شود.
از این رو برخی تحلیلگران بر این باورند که یکی از انگیزه های مهم وزارت ارتباطات برای ارائه پیشنهاد به شورای عالی انقلاب فرهنگی ، فراهم کردن فرصت کافی برای اپراتور اول بود تا بدون هیچ شتابی زمینه های ارائه خدمات GPRS و MMS از طریق شبکه خود را آماده کند. آن ها می گویند که آیین نامه MMS که قرار بود حدود 6ماه پیش از این نهایی و ابلاغ شود ، درست زمانی به نتیجه می رسد که اپراتور اول تلفن همراه امکان ارائه عمومی این سرویس را پیدا کند و بتواند باز هم سهم بیشتری از این بازار پر درآمد را به دست آورد. با استفاده از سرویس MMS امکان ارسال متن صوت و تصویر از طریق شبکه تلفن همراه فراهم خواهد شد.
hermione
28-02-2008, 11:17
این مراحل رو طی کن بصورت دستش برای پیدا کردن شبکه
menu=tools=settings=network=operator selection=manual
برای دریافت تنظیمات Gprs باید چی کار کنم ؟ خودم به صورت دستی باید تنظیم کنم ؟
milad_badboy
28-02-2008, 11:21
سلام به همه ايرانسلي ها من يه گوشي 1110 دارم و سيم كارت ايرانسل ميخوام يه كاري كنم يه شماره نه اصلا بهم زنگ بزنه نه مسيجش براي سند ميشه بگين چطوري اين كارو انجام بدم آيا سيم كارت ايرانسل چنين قابليتي داره؟
H M R 0 0 7
28-02-2008, 16:45
سلام به همه ايرانسلي ها من يه گوشي 1110 دارم و سيم كارت ايرانسل ميخوام يه كاري كنم يه شماره نه اصلا بهم زنگ بزنه نه مسيجش براي سند ميشه بگين چطوري اين كارو انجام بدم آيا سيم كارت ايرانسل چنين قابليتي داره؟
فكر كنم 1110 بلك ليست داشته باشه. يه نگاه بنداز اگه داشت اون مشاره رو به ليست اضافه كن.Balck List
hessam_sz
28-02-2008, 17:30
فكر كنم 1110 بلك ليست داشته باشه. يه نگاه بنداز اگه داشت اون مشاره رو به ليست اضافه كن.Balck List
آره داره من قبلا 1110 داشتم ميشد هم واسه اس ام اس و هم واسه تماس اين كار را بكنم ولي الان اصلا يادم نيست فقط مطمئنم ميشه
milad_badboy
28-02-2008, 20:01
يه جايي داره به اسم برسي شماره ولي وقتي شماره رو توش ميزنم بازم با اون شماره بلك شده تماس ميگيرم دوباره گوشي زنگ ميخوره واسه سيك كارت ايرانسل كدي وجود نداره كه بتونه يه شماره خاص رو بلك كنه؟
hessam_sz
28-02-2008, 21:18
نه واسه ايرانسل كه كدي وجود نداره ولي منم خطم ايرانسله با همين 1110 بلاك ميكردم!!!!
milad_badboy
28-02-2008, 21:21
چه بد يعني واقعا چه زد حالي
H A M E D
29-02-2008, 05:14
يكي به من بگه چرا ايرانسل ثبت نام رو از توي سايت برداشته؟ حالا كه من يه سيم كارت برا خانومم گرفتم و ميخوام ثبتش كنم چيكار بايد بكنم؟ حتما بايد برم سراغ نمايندگي ها؟ اين شماره 120 هم كه فقط آدمو گيج ميكنه.
H A M E D
29-02-2008, 05:17
------------------------------
Master generals
29-02-2008, 07:28
يه سوال دارم . ايرانسل مثل پارسال نمياد نزديك عيد اينترنت مجتني يا مكالمه رايگان عيدي بده؟
mehdi_vsgh
29-02-2008, 08:06
يه سوال دارم . ايرانسل مثل پارسال نمياد نزديك عيد اينترنت مجتني يا مكالمه رايگان عيدي بده؟
به نظر من حتما بهتر از پارسال عیدی میده (با توجه به اینکه MMS مجدد فعال میشه)
اما چه هدایایی میده اصلا معلوم نیست باید صبر کرد و دید
hermione
29-02-2008, 10:01
من 2 روز پیش ایرانسل گرفتم یه مشکلی باهاش دارم روی گوشی خودم ( 6630) خود به خود آنتن دهی به صفر میرسه و بعد پیغامی روی صفحه میاد که " برای استفاده از سرویس رومینگ موبایل خود را خاموش و سپس روشن کنید " و تا موبایل رو خاموش نکنم این پیغام همین طوری ظاهر میشه . بعد که موبایل روخاموش و روشن کردم دوباره تا 10 دقیقه آنتن نمی ده ( به صورت دستی هم می خواستم تنظیم کنم که no accessمی داد ) ولی روی گوشی سامسونگ و نوکیا 1100 امتحان کردم خیلی خوب بود اما من برای Gprs خریدم . کسی می دونه من باید چی کار کنم ؟
jamshidjap
29-02-2008, 11:42
يكي به من بگه چرا ايرانسل ثبت نام رو از توي سايت برداشته؟ حالا كه من يه سيم كارت برا خانومم گرفتم و ميخوام ثبتش كنم چيكار بايد بكنم؟ حتما بايد برم سراغ نمايندگي ها؟ اين شماره 120 هم كه فقط آدمو گيج ميكنه.
نه اصلا گیج کننده نیست
فقط چند دقیقه باید تو صف انتظار باشی
نگران پول تلفنت هم نباش چون وقتی زنگ میزنی 120 ( با خط ایرانسل ) 62 تومن کم میکنه حالا میخای 1 دقیقه صحبت کنی میخای یک ساعت فرقی نمیکنه
بعد یه نفر اطلاعتو ازت میپرسه و سریع رجیستر میشی !
Only Pes
29-02-2008, 11:43
من یه ایرانسل خریدم گذاشتم رویه گوشیم(5610) به اینترنت وصل نمیشه تنظیمات و از 2225 گرفتم ولی اصلا وصل نمیشه خیلی اعصابم ریخته بهم
jamshidjap
29-02-2008, 11:46
من 2 روز پیش ایرانسل گرفتم یه مشکلی باهاش دارم روی گوشی خودم ( 6630) خود به خود آنتن دهی به صفر میرسه و بعد پیغامی روی صفحه میاد که " برای استفاده از سرویس رومینگ موبایل خود را خاموش و سپس روشن کنید " و تا موبایل رو خاموش نکنم این پیغام همین طوری ظاهر میشه . بعد که موبایل روخاموش و روشن کردم دوباره تا 10 دقیقه آنتن نمی ده ( به صورت دستی هم می خواستم تنظیم کنم که no accessمی داد ) ولی روی گوشی سامسونگ و نوکیا 1100 امتحان کردم خیلی خوب بود اما من برای Gprs خریدم . کسی می دونه من باید چی کار کنم ؟
شما مطمئنی که گوشیه 6630 سالمه
چون وقتی ارور no access میده یعنی مدار TX از آنتن معیوبه وباید تعمیر بشه .
jamshidjap
29-02-2008, 11:48
کسی تا حالا شماره رمز 12 رقمی رو که برای شارژ مجدد بکار میره رو همینطوری بدون کارت و بطور تصادفی وارد کرده که مجانی شارژ بشه ؟
Only Pes
29-02-2008, 12:03
یکی به منم کمک کنه
hermione
29-02-2008, 12:14
شما مطمئنی که گوشیه 6630 سالمه
چون وقتی ارور no access میده یعنی مدار TX از آنتن معیوبه وباید تعمیر بشه .
من فکر نمی کنم از آنتن گوشی باشه چون با همراه اول خوبه و هیچ مشکلی در مورد آنتن دهی ندارم .
من هنوز ثبت نام رو تکمیل نکردم ممکنه از اون باشه ؟
سلام
خبریاز اینترنت رایگان ایرانسل دارید.
yoosef_st
29-02-2008, 12:45
میگن ایرانسل رو هک میکنن و از اینترنتش رایگان استفاده میکنن. راست میگن؟ به ما هم یاد میدین چجوری این کار رو بکنیم؟
jamshidjap
29-02-2008, 12:59
من یه ایرانسل خریدم گذاشتم رویه گوشیم(5610) به اینترنت وصل نمیشه تنظیمات و از 2225 گرفتم ولی اصلا وصل نمیشه خیلی اعصابم ریخته بهم
تنظیمات رو ذخیره کردی ؟
بعد از ذخیره باید آخرین پروفایل رو برای مرور گر انتخاب کنی.
jamshidjap
29-02-2008, 13:02
من فکر نمی کنم از آنتن گوشی باشه چون با همراه اول خوبه و هیچ مشکلی در مورد آنتن دهی ندارم .
من هنوز ثبت نام رو تکمیل نکردم ممکنه از اون باشه ؟
نه به ثبت نام مربوط نمیشه
آخه میدونی آنتن های ایرانسل با همراه اول فرق میکنه برای همین آنتنت ضعیف شده و با اونا کار نمیکنه
jamshidjap
29-02-2008, 13:03
سلام
خبریاز اینترنت رایگان ایرانسل دارید.
در حال حاضر وصله
pouria007
29-02-2008, 13:42
در حال حاضر وصله
چی وصله؟ (دوستمون گفت اینترنت رایگان)
میگن ایرانسل رو هک میکنن و از اینترنتش رایگان استفاده میکنن. راست میگن؟ به ما هم یاد میدین چجوری این کار رو بکنیم؟
بله چند نفر رو دیدم این کار رو کردن ولی نامردا یاد نمیدن
yoosef_st
29-02-2008, 14:08
خب چرا؟ ما هم دل داریم. میخوایم از اینترنت پر سرعت رایگان استفاده کنیم. من حاظرم براش پول هم بدم.
yoosef_st
29-02-2008, 14:11
در حال حاضر وصله
چی وصله؟ اینترنتش رایگان وصله؟
hermione
29-02-2008, 14:14
نه به ثبت نام مربوط نمیشه
آخه میدونی آنتن های ایرانسل با همراه اول فرق میکنه برای همین آنتنت ضعیف شده و با اونا کار نمیکنه
حالا باید چی کار کنم ؟ گوشیم رو 1سال پیش خریدم و حتی اجازه ندادم یه خط هم روش بیوفته . باید قیدشو بزنم ؟
Only Pes
29-02-2008, 18:34
تنظیمات رو ذخیره کردی ؟
بعد از ذخیره باید آخرین پروفایل رو برای مرور گر انتخاب کنی.
آره سیو کردم
ولی آخرین پروفایل رو چجوری انتخاب کنم؟
enimonte
29-02-2008, 18:43
یک سوال داشتم برای استفاده از طرحهای ایرانسل باید حتما ثبت نام کرد؟؟
بله باید طرحی رو که میخواهید فعال کنید:
shahab_f
29-02-2008, 19:05
چگونگی وصل کردن Mms ایرانسل رو توضیح میدید لطفا؟
چگونگی وصل کردن Mms ایرانسل رو توضیح میدید لطفا؟
MMُS که هنوز قطعه!!:2:
jamshidjap
29-02-2008, 20:09
چی وصله؟ اینترنتش رایگان وصله؟
معذرت میخام حواسم به رایگان نبود
jamshidjap
29-02-2008, 20:10
حالا باید چی کار کنم ؟ گوشیم رو 1سال پیش خریدم و حتی اجازه ندادم یه خط هم روش بیوفته . باید قیدشو بزنم ؟
چرا اینقدر ناراحتی
به یه تعمیرکار نشونش بده
jamshidjap
29-02-2008, 20:12
آره سیو کردم
ولی آخرین پروفایل رو چجوری انتخاب کنم؟
آخرین پروفایل معمولا به نام irancell gprs در قسمت connectivity گوشیت وجود داره اونو انتخاب کن
jamshidjap
29-02-2008, 20:14
بله حتما
چون اگه ثبت نام نکنی اصلا یعنی در ایرانسل وجود نداری !
Only Pes
29-02-2008, 20:24
آخرین پروفایل معمولا به نام irancell gprs در قسمت connectivity گوشیت وجود داره اونو انتخاب کن
نه وجود نداره یه قسمت داره active access point یه قسمت هم edit active access point تو قسمت اولی هم که گفتم چیزی به نام irancell gprs وجود نداره فقط چند تا گزینه داره که میشه انتخابشون کنیم :access point1 تا 10
چی کار کنممممم
Only Pes
29-02-2008, 20:26
راستی من برای طرح های ایرانسل هم ثبت نام نکردم
jamshidjap
29-02-2008, 20:41
نه وجود نداره یه قسمت داره active access point یه قسمت هم edit active access point تو قسمت اولی هم که گفتم چیزی به نام irancell gprs وجود نداره فقط چند تا گزینه داره که میشه انتخابشون کنیم :access point1 تا 10
چی کار کنممممم
آخرینشون رو انتخاب کن
اگه نشد همشون رو امتحان کن یعنی بعد از انتخاب برو تو مرور گر و به سایت گوگل برو .
Only Pes
29-02-2008, 22:16
هر 10 تارو امتحان کنم؟
H M R 0 0 7
29-02-2008, 23:11
هر 10 تارو امتحان کنم؟
اصلا بگو ببینم چه پیغامی میده موقع وصل شدن؟
enimonte
01-03-2008, 08:19
یک سوال داشتم.اگه سند نداشته باشیم میتونیم از طرحهای ایرانسل استفاده کنیم یا نه؟
H M R 0 0 7
01-03-2008, 09:59
یک سوال داشتم.اگه سند نداشته باشیم میتونیم از طرحهای ایرانسل استفاده کنیم یا نه؟
سَنَد يا Send؟ سند ميخواد چي كار؟
در كل هر جوري ميشه از طرح هاي ايرانسل استفاده كرد!
enimonte
01-03-2008, 10:13
ببخشید مثل اینکه 2 بار پیام دادم دیشب یکی فرستادم ولی فکر کردم ارسال نشده.برادرم هم ایرانسل داره یک بار اومد از طرح استفاده کنه از شارژش کم شد ولی طرح براش فعال نشد
mehdi_vsgh
01-03-2008, 10:47
ببخشید مثل اینکه 2 بار پیام دادم دیشب یکی فرستادم ولی فکر کردم ارسال نشده.برادرم هم ایرانسل داره یک بار اومد از طرح استفاده کنه از شارژش کم شد ولی طرح براش فعال نشد
خوب از كجا ميدوني طرحش فعال نشده؟
اصولا وقتي شارژ كم ميشه يني طرح فعاله......
براي تست يه اس ام اس به خودش بزنه بايد 4 تومن از اعتبارش كم بشه.....
اين يني طرح فعاله
hermione
01-03-2008, 14:36
من یه مشکلی دارم
من عملیات برای دریافت تنظیمات gprs رو انجام دادم یه پیغام برای من ارسال شد اون رو سیو کردم و بعد هم آخرین کانکشن رو انتخاب کردم ولی نمی دونم چرا موقعی که توی بروزر می رم و سایتی رو وارد می کنم
می نویسه Connection via irancell-gprs و همین طوری روی صفحه هست ( مثل loading camputer ) ولی وصل نمیشه مشکل از چیه ؟
Dr.Dolfin
01-03-2008, 18:03
سلام دوستان.من طرح قرمز رو از 19 خرداد فعال كردم و تا الان فعال مونده.خواستم بپرسم به نظرتون اگه الان مثلا طرح آبي ايرانسل رو فعال كنم اون قبلي ميپره؟
arman4459
01-03-2008, 19:56
همين دو دستي بجسب مه خيلي بهتره جون بيرون اومدن از طرح كلي دردسر داره و دوباره نميشه راحت رفت تو طرح
mehdi_vsgh
01-03-2008, 20:14
سلام دوستان.من طرح قرمز رو از 19 خرداد فعال كردم و تا الان فعال مونده.خواستم بپرسم به نظرتون اگه الان مثلا طرح آبي ايرانسل رو فعال كنم اون قبلي ميپره؟
بله 100 درصد طرح قبلی از بین میره.....
همين دو دستي بجسب مه خيلي بهتره جون بيرون اومدن از طرح كلي دردسر داره و دوباره نميشه راحت رفت تو طرح
کاملا تایید میشه
rozbeh85
01-03-2008, 21:31
من از 4 تیر که طرح ها شروع شد تو طرح قرمز هستم فقط هم یکبار پول دادم...
Dr.Dolfin
01-03-2008, 21:58
بله 100 درصد طرح قبلی از بین میره.....
کاملا تایید میشه
مرسي.پس همينجوري توو همين طرح ميمونم
amir2011
02-03-2008, 03:24
من از 4 تیر که طرح ها شروع شد تو طرح قرمز هستم فقط هم یکبار پول دادم...
این ایرانسل چرا اینجوریه...!
دوست من هم اشتباهی کد فعال کردن طرح قرمز رو دوبار فرستاد ازش 4 تومان کم شد ولی الان 6 ماهه تو طرح گیر کرده...!
mehdi_vsgh
02-03-2008, 08:50
این ایرانسل چرا اینجوریه...!
دوست من هم اشتباهی کد فعال کردن طرح قرمز رو دوبار فرستاد ازش 4 تومان کم شد ولی الان 6 ماهه تو طرح گیر کرده...!
خوب وقتی ارسال کرده اونم دو بار بایدهم ازش 5 تومن کم بشه (هر بار 2500 تومان)
این افراد مربوط میشن به کسانی که تو اوایل خرداد ماه این طرح را انتخاب کردن....به خاطر مشکل فنی نرم افزاری ایرانسل این افراد شناسایی نمیشن و در حقیقت تو یه باگ نرم افزاری گیر کردن
به همین دلیله اینا تا الان تو طرح موندن.....
البته اگه ایرانسل بخواد اینارو شناسایی کنه براش کاری نداره (ینی از لحاظ فنی براش مقدوره) اما به لحاظ اقتصادی فعلا براش به صرفه نیست که اینارو شناسایی کنه :دی
فعلا بزار خوش باشن....
فکر کنم بد از جشنواره زمستانی دیگه این طرحهای ابی و قرمز به کلی برداشته بشه و طرحهای جدیدتری ارائه بشه...و دیگه اونوقته که همه از طرح میان بیرون :دی
H M R 0 0 7
02-03-2008, 12:05
فکر کنم بد از جشنواره زمستانی دیگه این طرحهای ابی و قرمز به کلی برداشته بشه و طرحهای جدیدتری ارائه بشه...و دیگه اونوقته که همه از طرح میان بیرون :دی
نظرتون رد مورد طرح زرد و بنفش و صورتي چطوره؟ :دي
hermione
02-03-2008, 14:15
امکان داره بعد از عید طرح هاش بهتر بشه ؟
jamshidjap
02-03-2008, 16:33
من یک بار کد 12 رقمی برای شارژ مجدد رو اشتباه وارد کردم ناگهان 300 تومن از حسابم کم کرد!
mehdi_vsgh
03-03-2008, 06:54
من یک بار کد 12 رقمی برای شارژ مجدد رو اشتباه وارد کردم ناگهان 300 تومن از حسابم کم کرد!
خوب اینکه چیزی نیست
شنیدم همراه اول بالای هزارتومن کم میکنه اگه کد رو اشتباه بزنی
ینی اگه کسی کد را اشتباه بزنه سیمکارتش قفل میشه باید بره پول پرداخت کنه بعد مجدد وارد کنه
H M R 0 0 7
03-03-2008, 08:06
خوب اینکه چیزی نیست
شنیدم همراه اول بالای هزارتومن کم میکنه اگه کد رو اشتباه بزنی
ینی اگه کسی کد را اشتباه بزنه سیمکارتش قفل میشه باید بره پول پرداخت کنه بعد مجدد وارد کنه
آره 7 هزار تومن ناقابل بايد بپردازه تا unlock كنن سيم كارتو.:13:
aydin_eb7777
03-03-2008, 10:20
آقا این کد را بزنید حال کنید.
واسه ایرانسلی هایی که سیم کارت اعتباری دارن و شارژ ندارن و می خوان به طرف مقابل بگن باهاشون تماس بگیره.
*150*شماره ایرانسل#
به عنوان مثال برای فرستادن به شماره 09351234567 این طوری وارد کنید.
09351234567#*150*
یک بار روی شماره خودتون امتحان کنید ببینید چی می شه کاملاً مجانی و بدون شارژ عمل می کنه :)
یه مشکلی واسه ایرانسل من پیش اومده
من چند روز پیش یه برنامه که واسه ارسال sms رایگان هست استفاده کردم برای رجیستر این برنامه بایدشماره خط رو میدادی بهش و به یه sms که به صورت خودکار میامد وروش یه کدی بود رو باید اون کد رو وارد میکردم
اول ازش راضی بودم ولیییییییییییییییییی
دیدم یه دفعه هی از اعتبار شارژ من داره کم میشه
من مطمئن هستم چون 2 تا خط دارم وهیچ استفاده ای از این خط نکردم و مقدار 800 تومان یه دفعه ازش کم شد گفتم شاید ایرانسل قاط زده
ولی امروز که از خواب پا شدم دوباره در کمال ناباوری دیدم اعتبارم 0 شده
حلا باید چیکار کنم که از حسابم دیگه کم نشه؟؟؟؟؟؟؟کسی میتونه کاری واسم بکنه؟؟؟
اینم او برنامه اینجا معرفی شده
aydin_eb7777
03-03-2008, 11:59
زنگ بزن به 140 و بعد از اینکه تلفن گویا جواب داد شماره 0 را بزن تا اوپراتور جواب بده بعد مشکلت را بگو :)
موفق باشی
Only Pes
03-03-2008, 14:07
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد وی yes هم میزنم بازم نمیره تو
dan-emma-ropert
03-03-2008, 16:39
آقا این کد را بزنید حال کنید.
واسه ایرانسلی هایی که سیم کارت اعتباری دارن و شارژ ندارن و می خوان به طرف مقابل بگن باهاشون تماس بگیره.
*150*شماره ایرانسل#
به عنوان مثال برای فرستادن به شماره 09351234567 این طوری وارد کنید.
09351234567#*150*
یک بار روی شماره خودتون امتحان کنید ببینید چی می شه کاملاً مجانی و بدون شارژ عمل می کنه :)
من این رو قبلا امتحان کردم. به شخص مقابل یک اس.ام.اس میزنه و میگه لطفا با من تماس بگیرید. البته من با دائمی کردم و یادم نیست همین کد بود یا نه.
یه مشکلی واسه ایرانسل من پیش اومده
من چند روز پیش یه برنامه که واسه ارسال sms رایگان هست استفاده کردم برای رجیستر این برنامه بایدشماره خط رو میدادی بهش و به یه sms که به صورت خودکار میامد وروش یه کدی بود رو باید اون کد رو وارد میکردم
اول ازش راضی بودم ولیییییییییییییییییی
دیدم یه دفعه هی از اعتبار شارژ من داره کم میشه
من مطمئن هستم چون 2 تا خط دارم وهیچ استفاده ای از این خط نکردم و مقدار 800 تومان یه دفعه ازش کم شد گفتم شاید ایرانسل قاط زده
ولی امروز که از خواب پا شدم دوباره در کمال ناباوری دیدم اعتبارم 0 شده
حلا باید چیکار کنم که از حسابم دیگه کم نشه؟؟؟؟؟؟؟کسی میتونه کاری واسم بکنه؟؟؟
اینم او برنامه اینجا معرفی شده
خب حتما اين برنامه با اينترنت كار ميكنه ؟!
yoosef_st
03-03-2008, 22:23
آره عزیز اون برنامه با اینترنتت کار میکنه. واسه همین اعتبار کم شده. رایگان نیست که.
آره عزیز اون برنامه با اینترنتت کار میکنه. واسه همین اعتبار کم شده. رایگان نیست که.
بله با اینترنته ولی اون لحظه چون text حجم کم داره فقط 1 ریل از حسابت کم میشه ولی این که میگم من اصلا شب خوابیدم صبح دیدم کم شده و قبل از خواب هم دیس کانک کردم و موجودی رو چک کردم 800 تومن بود تازه توی لوگ هم نگاه کردم هیچ تماسی برقرار نشده بود
دوستان عزیز سلام
لپتاپ وسترو 1500 در زیر قسمت باتری امکان قرارگیری سیمکارت دارد . از دوستان بخش لپتاپ که می پرسیدم می گفتند ماژول بخش سیمکارت در ایران فعال نمی شود و بدون نصب نرم افزار مخصوص قابل استفاده نیست .
دوستانی که موفق شده اند از طریق ماژول سیمکارت لپتاپ ارتباط تلفنی و یا اینترنتی ( gprs ایرانسل ) برقرار کنند لطفا من را راهنمایی کنند .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
younes_ysf
04-03-2008, 19:37
بله با اینترنته ولی اون لحظه چون text حجم کم داره فقط 1 ریل از حسابت کم میشه ولی این که میگم من اصلا شب خوابیدم صبح دیدم کم شده و قبل از خواب هم دیس کانک کردم و موجودی رو چک کردم 800 تومن بود تازه توی لوگ هم نگاه کردم هیچ تماسی برقرار نشده بود
اگی کسی جوابی داره به من هم بده.دیشب داشتم موجودیمو چک میکردم 4600 تومن بود 1 دقیقه بعدش شد 4000. بعد از حدود 10 ثانیه شد 3700 و وقتی گوشی رو روشن و خاموش کردم شده بود 3600.در کمتر از 2 دقیقه هزار تومن پرید.در ضمن این برنامه هم که اون رفیقمون گفته بود نصب نیست. یه رفیق دیگه هم دیروز عصر 5000 تومن شارژ کرد امروز صبح موجودی صفر بود.این واقعان دزدی تو روز روشنه. هرچند که توی شبها رخ میده
سلام دوستان
من تازه سیم کارت ایرانسل گرفتم ولی به اینترنت وصل نمیشه تمام تنظیماتم انجام دادم در ضمن گوشی من نوکیا n95 میباشد . لطفا" دوستان با تجربه راهنمایی کنند ( من ساکن شاهین شهر اصفهان میباشم)
سلام به همگی !
همین الان که دارم براتون می نویسم ، اعتبارم تموم شده است ( 1 ریال ) که البته دو هفته پیش تموم شد !
همین الان که دارم براتون می نویسم از اینترنت ایرانسل دارم استفاده می کنم .
الان خیلی وقته که اینترنت ایرانسل حتی یک ریال هم از اعتبارم کم نمی کنه !
کسی می دونه دلیلش چیه ؟
نمونش اینه که دیشب من فقط حدود 35 مگا بایت با اینترنت ایرانسل فقط صفحه ی وب دیدم و چیزی دانلود نکردم !!!!
یه احساس بدی در این مورد دارم ...
سلام به همگی !
همین الان که دارم براتون می نویسم ، اعتبارم تموم شده است ( 1 ریال ) که البته دو هفته پیش تموم شد !
کسی می دونه دلیلش چیه ؟
نمونش اینه که دیشب من فقط حدود 35 مگا بایت با اینترنت ایرانسل فقط صفحه ی وب دیدم و چیزی دانلود نکردم !!!!
اگه سیم کارت رو تازه خریده باشی اولش همینجوریه تا میتونی دان کن عزیز
H M R 0 0 7
04-03-2008, 23:35
سلام به همگی !
کسی می دونه دلیلش چیه ؟
عوض اینکه احساس خوبی داشته باشی احساس بد داری؟
عجبا خدا بده شانس. نه من که 3 ماه اینترنتم قطعه نه به شوما که مفته:41:
yoosef_st
04-03-2008, 23:44
سلام به همگی !
کسی می دونه دلیلش چیه ؟
کاش من هم این احساس بد شما رو داشتم. واقعا یه همچین احساس بدی خیلی خوبه:27:
H A M E D
05-03-2008, 03:05
واقعا نمي دونم در مورد ايرانسل چي بگم!
براي اينكه هزينه موبايل خانومم كنترل شده باشه براش يه ايرانسل گرفتم (حدود 4 روز پيش) و براش يه شارژ 5 تومني هم گرفتم و اضافه كردم. اول گوشي رو روشن كردم و يه تك زنگ زدم كه تستش كنيم! بعد خاموش كردم و گذاشتمش كنار. وقتي كه روشن كردم يدفه ديدم 4000 تومن اعتبارم پريده. يعني شده بود حدود 5600 يه ساعت ديگه چك كردم ديدم شده 2 هزار تومن!!! با اينكه خانوم بيچاره من هنوز سيم كارت به دستش نرسيده بود كه بخواد زنگ بزنه. نميدونم اسم اينو چي بذارم از يه ور يه نفر مفتي استفاده ميكنه و از يه طرف ديگه براي ما اينطوري.
H M R 0 0 7
05-03-2008, 08:51
براي اينكه هزينه موبايل خانومم كنترل شده باشه براش يه ايرانسل گرفتم (حدود 4 روز پيش) و براش يه شارژ 5 تومني هم گرفتم و اضافه كردم. اول گوشي رو روشن كردم و يه تك زنگ زدم كه تستش كنيم! بعد خاموش كردم و گذاشتمش كنار. وقتي كه روشن كردم يدفه ديدم 4000 تومن اعتبارم پريده. يعني شده بود حدود 5600 يه ساعت ديگه چك كردم ديدم شده 2 هزار تومن!!! با اينكه خانوم بيچاره من هنوز سيم كارت به دستش نرسيده بود كه بخواد زنگ بزنه. نميدونم اسم اينو چي بذارم از يه ور يه نفر مفتي استفاده ميكنه و از يه طرف ديگه براي ما اينطوري.
عجب!!!!!!!!!!!!
چه چيزايي كه من توي اين تاپيك نشنيدم.:18::18::18:
اين سيستم حسابداري ايرانسل ديگه شورش رو آورده.
شما يه زنگ بزن 130 و مشكل رو بگو تا برات حل كنن.
يكي ديگه از دوستام همينجوري شده بود تقريبا،البته اون دائمي داشت،زنگ زد و اونا مشكلش رو حل كردن.
کسی جواب منو نداد نکنه بلد نیستید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:13:
amir_dvb
05-03-2008, 12:16
تبليغات ايرانسل : با صداي رسا بخونيدش
شونصدمین جشنواره ایرانسل در قلی آباد خرمن دشت. از 1 فروردین لغایت 29 اسفند هر سال ، با خرید هر سیم کارت ایرانسل هفتاد سیم کارت اعتباری جایزه بگیرید. همه روزه از ساعت 1 نصف شب تا 2 ظهر و از 2 ظهر تا 1 نصف شب. شما می توانید با پرداخت سالیانه مفت هزار ریال از کلیه خدمات ایرانسل برخوردار شوید.
- یک بار دیگر، هزارمین جشنواره ایرانسل به مناسبت روز کفتر برگزار می شود. از علاقه مندان به خرید سیم کارت و جمع کردن سیم کارت های خود در کلکسیون دعوت می شود، تا با خرید هر سیم کارت ایرانسل بی نهایت سیم کارت اعتباری ایرانسل در یافت کنند. نگران نباشید ما با استفاده از چند دستگاه کامیون و 10 تن سیم کارت های جایزه را در حیاط خانه تان خالی خواهیم کرد.
- ایرانسل هدیه می دهد . از کی تا حالا ؟ از وقتی ایرانسل اومده. بزرگترین جشنواره ایرانسل در قاره آفریقا. بدون خرید هیچ گونه سیم کارت جایزه بگیرید. ایرانسل بگیرید. ایرانسل جایزه می دهد. ایرانسل هدیه می دهد.
- سیم کارت ویژه ایرانسل به مناسبت روز بزرگداشت مقام گورخر خال خالی، عرضه شد. با جایزه گرفتن ده سیم کارت ایرانسل نهصد و پنجاه و هشت سیم کارت ویژه دیگر ایرانسل جایزه بگیرید. سیم کارت های ما را می توانید از آدامس فروش ها، دست فروش ها، و گل فروش های سر چهار راه تهیه کنید.
- با خرید هر سیم کارت ایرانسل شصت دستگاه تلویزیون رنگی، پنجاه خودروی پژو 206 ، 900 فقره وام ازدواج، و هزاران هزار سیم کارت اعتباری دیگر جایزه ببرید.
- سیم کارت یک بار مصرف و بهداشتی ایرانسل به بازار آمد. این سیم کارت ها را بعد از هر بار استفاده بشکنید و دور بریزید. و سیم کارت دیگری با میلیونها جایزه ارزنده و نفیس دیگر جایزه بگیرید.
استخر سیم کارت ایرانسل افتتاح شد. شما می توانید در این استخر که از سیم کارت پر شده است، شنا کنید و به از هر کجا به کجای ایران فقط دقیقه ای هفتصد میلیون تومان تماس بگیرید.
- و باز هم شما می توانید شماره دلخواه خود را انتخاب کنید...
- مهلت جشنواره تمدید شد...
- جون مادراتون بیاین هدیه بگیرید...
- تو رو خدا جایزه بگیرید...
و سرانجام ایرانسل به عنوان نیکوکارترین خط موبایل لقب نیکیسل را گرفت. چندی بعد این شرکت به دلیل تولید بیش از حد سیم کارت در شرکت خفه شد و ترکید، و سراسر جهان باران سیم کارت بر سر مردم نازل شد!
برای من یه مشکلی پیش اومده
من قرمز پاییزه ام هنوز ادامه داره
اما بدیش اینجحا هست که یهو ازم شارژ کم میکنه
مثلا یه شبه 1000 میره
تا الآن 7000 هم کم کرده
نه اینکه استفاده کنما
خودش کم میکنه
.
باید چیکار کنم؟
زنگم زدند جواب درست نمیدند
اگه سیم کارت رو تازه خریده باشی اولش همینجوریه تا میتونی دان کن عزیز
آنچنان جدید هم نیست برا سه یا 4 ماه پیشه ، شاید هم بیشتر.
چاکریم ! امشب خودمو باهاش خفه می کنم :27:
عوض اینکه احساس خوبی داشته باشی احساس بد داری؟
عجبا خدا بده شانس. نه من که 3 ماه اینترنتم قطعه نه به شوما که مفته:41:
میگم نکنه یه موقع بیان دم در یقه ام رو بگیرن بگن تو 1,000,000,000 بابت استفاده از GPRS به ما بدهکاری ؟!؟!؟
:18:
یا اینکه بخوام شارژش کنم همه ی شارژ رو بخوره ، بابت این همه استفاده ی ... از اینترنت ؟
شما یه تست بکن ببین تنظیمات گوشیت درسته ، شاید اشکال از اون باشه .
کاش من هم این احساس بد شما رو داشتم. واقعا یه همچین احساس بدی خیلی خوبه:27:
یوسف جان می خوای من سیم کارتم رو بدم به شما تا شما هم این احساس بد رو تجربه کنی ؟:27:
===
بچه ها اگه فکر می کنید ایرانسل داره پول اینترنت من رو از اعتبار شماها کم می کنه ، اگه می خواین باهاتون حساب می کنم هااااا !!
(این حرف فقط در حد یک تعارف کوچیک بود ، اصلاً جدی نگیریدش !!:31:)
H M R 0 0 7
05-03-2008, 14:22
تبليغات ايرانسل : با صداي رسا بخونيدش
شونصدمین جشنواره ایرانسل در قلی آباد خرمن دشت. از 1 فروردین لغایت 29 اسفند هر سال ، با خرید هر سیم کارت ایرانسل هفتاد سیم کارت اعتباری جایزه بگیرید. همه روزه از ساعت 1 نصف شب تا 2 ظهر و از 2 ظهر تا 1 نصف شب. شما می توانید با پرداخت سالیانه مفت هزار ریال از کلیه خدمات ایرانسل برخوردار شوید.
- یک بار دیگر، هزارمین جشنواره ایرانسل به مناسبت روز کفتر برگزار می شود. از علاقه مندان به خرید سیم کارت و جمع کردن سیم کارت های خود در کلکسیون دعوت می شود، تا با خرید هر سیم کارت ایرانسل بی نهایت سیم کارت اعتباری ایرانسل در یافت کنند. نگران نباشید ما با استفاده از چند دستگاه کامیون و 10 تن سیم کارت های جایزه را در حیاط خانه تان خالی خواهیم کرد.
- ایرانسل هدیه می دهد . از کی تا حالا ؟ از وقتی ایرانسل اومده. بزرگترین جشنواره ایرانسل در قاره آفریقا. بدون خرید هیچ گونه سیم کارت جایزه بگیرید. ایرانسل بگیرید. ایرانسل جایزه می دهد. ایرانسل هدیه می دهد.
- سیم کارت ویژه ایرانسل به مناسبت روز بزرگداشت مقام گورخر خال خالی، عرضه شد. با جایزه گرفتن ده سیم کارت ایرانسل نهصد و پنجاه و هشت سیم کارت ویژه دیگر ایرانسل جایزه بگیرید. سیم کارت های ما را می توانید از آدامس فروش ها، دست فروش ها، و گل فروش های سر چهار راه تهیه کنید.
- با خرید هر سیم کارت ایرانسل شصت دستگاه تلویزیون رنگی، پنجاه خودروی پژو 206 ، 900 فقره وام ازدواج، و هزاران هزار سیم کارت اعتباری دیگر جایزه ببرید.
- سیم کارت یک بار مصرف و بهداشتی ایرانسل به بازار آمد. این سیم کارت ها را بعد از هر بار استفاده بشکنید و دور بریزید. و سیم کارت دیگری با میلیونها جایزه ارزنده و نفیس دیگر جایزه بگیرید.
استخر سیم کارت ایرانسل افتتاح شد. شما می توانید در این استخر که از سیم کارت پر شده است، شنا کنید و به از هر کجا به کجای ایران فقط دقیقه ای هفتصد میلیون تومان تماس بگیرید.
- و باز هم شما می توانید شماره دلخواه خود را انتخاب کنید...
- مهلت جشنواره تمدید شد...
- جون مادراتون بیاین هدیه بگیرید...
- تو رو خدا جایزه بگیرید...
و سرانجام ایرانسل به عنوان نیکوکارترین خط موبایل لقب نیکیسل را گرفت. چندی بعد این شرکت به دلیل تولید بیش از حد سیم کارت در شرکت خفه شد و ترکید، و سراسر جهان باران سیم کارت بر سر مردم نازل شد!
يه تاپيك دقيقا با همين متني كه شما نوشتين قبلا ايجاد شده بود:
H M R 0 0 7
05-03-2008, 14:24
یا اینکه بخوام شارژش کنم همه ی شارژ رو بخوره ، بابت این همه استفاده ی ... از اینترنت ؟
احتمال اين يكي خيلي زياده!!!
pedram_sad
05-03-2008, 16:08
خيلي جالبه
من يك خط دايمي داشتم كه به علت بدهي يك مدتي قطع بود
همراه اون خطم يك سيم كارت اعتباري هديه گرفته بودم به مناسبت روز زن كه مجبور شدم تا وصل كردن مجدد اين دايميه از اين اعتباري استفاده كنم
تو اين 3 هفته اي كه داشتم ميتونم بگم ريال به ريال حساب و اعنبارم دقيقا درست محاسبه ميشد و كم ميشد
شايد اين مشكل براي شما باشه
به قول دوستان حتما با پشتيباني تماس بگيريد و بررسي كنيد
جون اين دليل نميشه كل شركت و نوع كار اون رو به خاطر اين مساله زير سوال ببريد
سلام دوستان من یک سیم کارت اعتبتری ایرانسل خریدم
واسه گرفتی جایزه طبق راهنمایی سایت ایرانسل یک اس ام اس بدون متن به شماره ی 2112 میفرستم تا کد پستیمو بفرسته ومنم تائیدش کنم
اما الان درست ده روزه که هرچی میفرستم میگه ثبت نام شما تکمیل نشده
وقتی سیم کارت و خریدم یک فرم هم پر کردم ولی هنوز فعال نشده
تا وقت جایزه هم یه روز مونده
من الان نمیدونم ثبت نامم ناقصه یا اشکال از کجاست لطفا منو راهنماییتون
ممنون میشم
سلام دوستان من یک سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم
واسه گرفتی جایزه طبق راهنمایی سایت ایرانسل یک اس ام اس بدون متن به شماره ی 2112 میفرستم تا کد پستیمو بفرسته ومنم تائیدش کنم
من الان نمیدونم ثبت نامم ناقصه یا اشکال از کجاست لطفا منو راهنماییتون کنین
اگه میشه روش فعال سازی رو هم بنویسین ببینم درست انجام دادم یا نه
ممنون میشم
jamshidjap
05-03-2008, 17:10
سلام
جديدا هر 30 ثانيه يه مسيج مياد به گوشي من که متنش اينه (براي استفاده از سرويس رومينگ لطفا گوشي خود را خاموش و روشن کنيد) و قبل از اينکه بتونم به طور کامل بخونمش ميره و گوشي رو هم که خاموش و روشن ميکنم باز هم ميادش . اعصابمو خرد کرده چون دايم صفحه گوشيم روشن ميشه و اينو مينويسه و شارژ باطريمو زود خالي ميکنه.
منو راهنمايي کنيد تا مشکلمو حل کنم
سلام
جديدا هر 30 ثانيه يه مسيج مياد به گوشي من که متنش اينه (براي استفاده از سرويس رومينگ لطفا گوشي خود را خاموش و روشن کنيد) و قبل از اينکه بتونم به طور کامل بخونمش ميره و گوشي رو هم که خاموش و روشن ميکنم باز هم ميادش . اعصابمو خرد کرده چون دايم صفحه گوشيم روشن ميشه و اينو مينويسه و شارژ باطريمو زود خالي ميکنه.
شما تو منطقه ای هستی که آنتن دهی ایرانسل خیلی ضعیفه
بنابر این سیستم فکر میکنه میخوای از خدمات رومینگ استفاده کنی و اونو میگه
این هم یه اشکال خیلی بزرگ از سیستم ایرانسل
mehdi_vsgh
05-03-2008, 17:41
سلام دوستان من یک سیم کارت اعتبتری ایرانسل خریدم
من الان نمیدونم ثبت نامم ناقصه یا اشکال از کجاست لطفا منو راهنماییتون
ممنون میشم
ببین عزیز مشکل از اون مغازهای هستش که سیم کارتو خریدی
بعضی از این آقایون خیلی تنبل تشریف دارن و فرم و مشخصات شوما را برای رجیستری در شبکه خیلی دیر ارسال میکنن....
شما خودت زنگ بزن به 120 و ثبت نامت را تکمیل کنی بهتره تا منتظره اونا بشی
mehdi_vsgh
05-03-2008, 17:54
سلام
زنگ بزنيد اپراتور براتون فرم پر كنه تا از فني درستش كنند
jenabe mohandes
05-03-2008, 20:08
سلام بچه ها یه چیزم من بگم من چند روز پیش یه کارت شارژ 5000 تومانی گرفتم ولی وقتی سیمکارتو شارژ کردم به اندازه 20000 تومان شارژ شد ا به نظر شما من زنگ بزنم به ایرانسل بگم یا نه؟ یدفعه بدهکار نشم؟ شایدم از شارژ مشترکین دیگه کم کرده دادش به من؟
hermione
05-03-2008, 22:07
سلام
گوشی من هم 6630 هست و همین مشکل رو دارم در حدود 10 تا پست و 1 تاپیک ( البته 5 دقیقه بعد حذف شد ) در همین رابطه زدم که کسی جوابمو نداد . فکر نمی کنم از انتن دهی منظقه باشه چون اولاَ از همسایه ما حدوداَ 5 نفر ایرانسل دارند ولی به این مشکل تا حالا بر نخوردند و ثانیاَ من سیم کارتمو توی گوشی دیگه قرار دادم و مشکل برطرف شد من هم فکر کردم مشکل از گوشی هست ولی ... نمی دونم باید چیکار کنم دارم دیووونه میشم .:19::19::19::19::19::41::41:
یعنی بین 200 هزار تا کاربر یکی نیست منو راهنمایی کنه ؟!؟!:41::41:
pouria007
05-03-2008, 22:15
يکي به من بگه يعني چي آخه؟
3 تا سيم کارت ديدم که gprs اونا کاملاً مجاني بود ولي هيچکدومشون نامردا لو ندادن يکي به ما هم بگه ياد بگيريم
mehdi_vsgh
05-03-2008, 22:53
گوشی من هم 6630 هست و همین مشکل رو دارم در حدود 10 تا پست و 1 تاپیک ( البته 5 دقیقه بعد حذف شد ) در همین رابطه زدم که کسی جوابمو نداد . فکر نمی کنم از انتن دهی منظقه باشه چون اولاَ از همسایه ما حدوداَ 5 نفر ایرانسل دارند ولی به این مشکل تا حالا بر نخوردند و ثانیاَ من سیم کارتمو توی گوشی دیگه قرار دادم و مشکل برطرف شد من هم فکر کردم مشکل از گوشی هست ولی ... نمی دونم باید چیکار کنم دارم دیووونه میشم .:19::19::19::19::19::41::41:
2 پست بالاسرتو نگاه کنی جواب رو میبینی
به 130 یا 140 زنگ بزن مشکلتو حل میکنن
Majid_17_206
05-03-2008, 22:56
خط من هم یه بار همین جوری شد ولی یه بار باتری رو درآوردم دوباره گذاشتم درست شد
Majid_17_206
05-03-2008, 23:00
سلام بچه ها یه چیزم من بگم من چند روز پیش یه کارت شارژ 5000 تومانی گرفتم ولی وقتی سیمکارتو شارژ کردم به اندازه 20000 تومان شارژ شد ا به نظر شما من زنگ بزنم به ایرانسل بگم یا نه؟ یدفعه بدهکار نشم؟ شایدم از شارژ مشترکین دیگه کم کرده دادش به من؟
مثل این که ایرانسل کلا قاطی کرده چون من تا حالا 200 مگ با اینترنت ایرانسل دان کردم ولی یک ریال هم کم نکرده
pouria007
05-03-2008, 23:04
گوشی من هم 6630 هست و همین مشکل رو دارم در حدود 10 تا پست و 1 تاپیک ( البته 5 دقیقه بعد حذف شد ) در همین رابطه زدم که کسی جوابمو نداد . فکر نمی کنم از انتن دهی منظقه باشه چون اولاَ از همسایه ما حدوداَ 5 نفر ایرانسل دارند ولی به این مشکل تا حالا بر نخوردند و ثانیاَ من سیم کارتمو توی گوشی دیگه قرار دادم و مشکل برطرف شد من هم فکر کردم مشکل از گوشی هست ولی ... نمی دونم باید چیکار کنم دارم دیووونه میشم .
یعنی بین 200 هزار تا کاربر یکی نیست منو راهنمایی کنه ؟!؟!
رومينگ فقط مال خارج از کشوره ولي اگه آنتن دهي بياد پائين هم فعال ميشه گوشيت رو يه مستر ريست کن درست ميشه
مثل این که ایرانسل کلا قاطی کرده چون من تا حالا 200 مگ با اینترنت ایرانسل دان کردم ولی یک ریال هم کم نکرده
بالاخره یکی مثل من پیدا شد !!!
منم تا الان شونصد مگ دانلود کردم ( با اعتبار 1 ریال !!!!!!:31:)
pouria007
05-03-2008, 23:30
بالاخره یکی مثل من پیدا شد !!!
منم تا الان شونصد مگ دانلود کردم ( با اعتبار 1 ریال !!!!!!)
جون مادرتون بگيد چيکار کرديد؟
بابا يکي به ما هم ياد بده
عزیز دل! یاد دادنی نیست. شانسیه!
یکی بود دوتا نبود. زیر گنبد کبود. یک آدم خوش شانسی بود. رفت یک ایرانسل خرید. باش وصل شد به اینترنت ایرانسل. دید حتی یک ریال هم کم نمیشه. قصه ما به در رسید. ایرانسل به حقش نرسید.
مسلما نه شما و نه من اون آدم خوش شانس نیستیم. پس اینقدر گیر نده! دی:
من تا اونجایی که یادم میاد بعد از زدن *130*# رفتم و گزینه ی sabte nam رو انتخاب کردم و بعد بهم پیغام داد که برم ثبت نام رو در یکی از نمایندگی های ایرانسل یا سایت خودشون ادامه بدم . ولی نرفتم ! از همون لحظه رفتم تو اینترنت و تا همین الان که در خدمت شما هستم !!!
persian_test
06-03-2008, 08:43
من هم تقریبا یه 48 ساعتی هست که گوشیمو وصل کردم به پی سی و آنلاینم. هیچی از اعتبار کم نمیشه. آیا احتمال این وجود دارد یه دفعه حساب بشه؟! من سیم کارتم اعتباریه (طرح پیش پرداخت)...
تو این دوره زمونه واسه نفس کشیدن هم باید پول داد اونوقت این Gprs رایگان ایرانسل یه خورده مشکوک میزنه...!
mseddighi
06-03-2008, 08:55
ببخشيد يه سوال خيلي ساده داشتم.
من تازه يه اعتباري ايرانسل گرفتم.چه جوري ميتونم به اينترنت وصل بشم؟
سلام ...
رفقا خبری از طرح تشویقی توی بهار و نوروز نیست ؟
enimonte
06-03-2008, 09:49
سلام
این مشکل برای من هم پیش میاد هر وقت این طور میشه توی گوشیم یک ایکون متعلق به ایزانسل هست به اسم sim servs روش کلیک میکنم و روی گزینه خدمات ایرانسل کلیک میکنم و یک پیامی رو سند میکنه و بعد 2 تا گزینه میاد که من گزینهExit رو میزنم و بیرون میاد دیگه از اون به بعد پیام رومینگ برام نمیاد
ostovarsaeed
06-03-2008, 09:52
ببخشيد يه سوال خيلي ساده داشتم.
من تازه يه اعتباري ايرانسل گرفتم.چه جوري ميتونم به اينترنت وصل بشم؟
اول برو تو همون صفحه ای که شماره گیری می کنی.
بعد کد #5*3*140* را وارد کن. بلافاصله برات یک SMS می یاد و باید ذخیره اش کنی تا یک برنامه تنظیماتی روی گوشیت نصب بشه.
بعد برو به این سایت و نرم افزار
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید را دانلود کن.
بعد برو باهاش حال کن:31:
طرح نوروزی امسال چیه؟
هنو چیزی اعلام نشده؟
خداکنه طرح بهارش مثه زمستون سرد نباشه
sepideh_zebel
06-03-2008, 11:01
salam.man modatieh keh az irancell naraziam choon operatorhash khosh akhlagh nistan va ham alan 3 mah tarham faal nmisheh
Saman.RS
06-03-2008, 11:07
salam.man modatieh keh az irancell naraziam choon operatorhash khosh akhlagh nistan va ham alan 3 mah tarham faal nmisheh
اين نوشته به فارسي : دي:
سلام من مدتيه كه از ايرانسل ناراضيم چون اوپراتوهاش خوش اخلاق نيستن و حدود 3 ماهه كه هيچ كدوم از طرح هام فعال نميشه!
خوب من ايرانسل ندارم ، ولي ايرانسلي هارو دوست ميدارم!
طرح ها تا اونجا كه من ميدونم پاييزي بودند
ولي ميتونيد برين تو وبسايت رسميش از طرح هاي جديدش مطلع بشيد!
omidshsh
06-03-2008, 13:01
اقا این جوایز قرعه کشی ایرانسل ماله 22 بهمن چرا توی سایتش ننوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hermione
06-03-2008, 14:08
من دیگه نمی دونم چکار کنم
یه نفر میگه مستر ریست کن ...
یه نفر میگه زنگ بزن به 140 ....
یه نفر میگه از طریق sim servs اقدام کن ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
mehdi_vsgh
06-03-2008, 14:50
من دیگه نمی دونم چکار کنم
یه نفر میگه مستر ریست کن ...
یه نفر میگه زنگ بزن به 140 ....
یه نفر میگه از طریق sim servs اقدام کن ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
هر کاری که دلت میخواد بکن
.....
من قبلا جواب رو داده بودم
jackhammer
06-03-2008, 16:18
عجب!!!!!!!!!!!!
يكي ديگه از دوستام همينجوري شده بود تقريبا،البته اون دائمي داشت،زنگ زد و اونا مشكلش رو حل كردن.
برو بابا جمعش کن "زنگ بزن به 130!"
من سیم کارتی رو که 2 ماه خاموش بوده گذاشتم توی گوشیم 5 هزار تومن از اعتبارم کم شده.
10 بار زنگ زدم خدمات مشترکین نیم ساعت هر بار **شعر هاشونو در باره ی سیم کارت هدیه و کلی آنگ گوش کردم یا همون موقع قطع شده یا طرف ورداشته و تا فهمیده طلبکارم اونم 5 تومن با کمال بی ادبی و بی شعوری قطع کرده!
اسم این اگه دزدی و کلاه برداری نیست پس چیه؟
این ایرانسل به جای اینکه کیفیتشو بهتر کنه و با خدمات بهتر بتونه درآمد فوق العاده زیادی رو کسب کنه میخواد هیچی کیفیت نده و همینجوری با کم کردن 5 تومن از هر نفر درآمد کمی برای خودش جور کنه.
واقعا پستن....واقعا!
لعنت به همشون
Only Pes
06-03-2008, 16:35
جواب منو ندادین چند صفحه قبل
Only Pes
06-03-2008, 16:38
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد وی yes هم میزنم بازم نمیره تو
mehdi_vsgh
06-03-2008, 19:28
من سیم کارتی رو که 2 ماه خاموش بوده گذاشتم توی گوشیم 5 هزار تومن از اعتبارم کم شده.
10 بار زنگ زدم خدمات مشترکین نیم ساعت هر بار **شعر هاشونو در باره ی سیم کارت هدیه و کلی آنگ گوش کردم یا همون موقع قطع شده یا طرف ورداشته و تا فهمیده طلبکارم اونم 5 تومن با کمال بی ادبی و بی شعوری قطع کرده!
این ایرانسل به جای اینکه کیفیتشو بهتر کنه و با خدمات بهتر بتونه درآمد فوق العاده زیادی رو کسب کنه میخواد هیچی کیفیت نده و همینجوری با کم کردن 5 تومن از هر نفر درآمد کمی برای خودش جور کنه.
واقعا پستن....واقعا!
لعنت به همشون
خدایا من نمیدونم مشکل تو چیه؟؟؟؟؟
خوب ایرانسل بده؟؟
تو که همراه اول داری برو با همون حال کن دیگه......
مگه نمیگی حاضری 500 هزراتومن بدی ولی بتونی اس ام اس بفرستی؟؟:دی
خوب برو بفرست
ایرانسل همینه که هست.....(بهتر هم خواهدشد)
من تهران هستم خیلی هم راضیم.....
حالا تو هرچقدر دلت میخواد فحش بده ولی مطمئن باش نظر من راجع به ایرانسل عوض نخواهد شد....
(با اینکه مشکلات داشتم ولی بازم میگم اول ایرانسل )
لطف کن اینقدر تو این تاپیکای ایرانسل نیا
برو برا خودت یه تاپیک برا همراه اول بزن و اونجا بشین هرچقدر دلت میخواد تعریف کن ازش
hermione
06-03-2008, 20:56
هر کاری که دلت میخواد بکن
.....
من قبلا جواب رو داده بودم
خیلی ممنون از راهنمایی شما !
شما اون دفعه گفتید زنگ بزنم به 140 من هم زنگ زدم البته حدود 40 دقیقه آهنگ شنیدم بعدش هم که به اپراتور وصل شد هر چقدر که براش توضیح دادم چیزی نفهمید بعدش هم با کمال پر رویی قطع کرد.
در ضمن اینطور که پیداست شما با همه دعوا دارید یادتون نره تاپیک درمورد ایرانسل و مطرح کردن مشکلات و ...
هست نه تعصب بیجا و کورکورانه بر سر چیزی که به اندازه پشیزی ارزش نداره و گرنه اسم تاپیک چیز دیگه ای میشد . حالا شما می تونید برای تنوع یه تاپیک ایجاد کنید به اسم " کل کل سر اپراتورها " اونجا هر دل تنگت می خواهد به این و اون فحش بده ...:5:
Only Pes
06-03-2008, 21:42
بابا جواب منم بدید اصلا منو ادم حساب نمیکنید
mehdi_vsgh
06-03-2008, 21:54
خیلی ممنون از راهنمایی شما !
شما اون دفعه گفتید زنگ بزنم به 140 من هم زنگ زدم البته حدود 40 دقیقه آهنگ شنیدم بعدش هم که به اپراتور وصل شد هر چقدر که براش توضیح دادم چیزی نفهمید بعدش هم با کمال پر رویی قطع کرد.
در ضمن اینطور که پیداست شما با همه دعوا دارید یادتون نره تاپیک درمورد ایرانسل و مطرح کردن مشکلات و ...
هست نه تعصب بیجا و کورکورانه بر سر چیزی که به اندازه پشیزی ارزش نداره و گرنه اسم تاپیک چیز دیگه ای میشد . حالا شما می تونید برای تنوع یه تاپیک ایجاد کنید به اسم " کل کل سر اپراتورها " اونجا هر دل تنگت می خواهد به این و اون فحش بده ...:5:
از اظهار نظرتون ممنون
ولی تا اونجایی که من میدونم هرکسی این مشکلو داشته زنگ زده با اپراتور و مودبانه صحبت کرده باشه مشکلش خیلی زود حل شده....
به هر حال میل خودتونه...
بابا راست ميگن بچه ها. خدا نكنه يه مشكل برات پيش بياد. بايد بي خيال بشين چون به قولhermione ل30تا 40 دقيقه بايد وايسي آهنگ گوش بدي و بد هم كه به اوپراتور وصل ميشي برخوردشون زياد خوب نيست
Only Pes
06-03-2008, 23:22
چرا همه بی تفاوت جواب منو نمیدن
راستی اپراتور وقتی من زنگ میزنم خیلی خوش اخلاقه نمیدونم شاید برای من اینطوره خیلی ادم با حال و خوش اخلاقیه رسیدگی هم میکنه اهنگ هم نمیزاره
milad_milad_milad
07-03-2008, 01:16
واقعا پستن....واقعا!
لعنت به همشون
سروش جان مثل اینکه اگه تمام مشکلات مردم دنیا حل بشه مشکل شما حل نمیشه!!
از روزی میترسم که 100 سالمون بشه باز بیام تو این تاپیک با اینکه ایرانسل تا کره ماه یا حتی کل کهکشان فول انتن شده باشه بازم ناراحت باشی و غر بزنی!!!! بچه ها من حاضرم دکل ایرانسل رو بزارم رو شونه هام هر جا که سروش جان عزیز میره دنبالش برم که همیشه فول انتن باشه و به کمک ایرنسل هر ماه سه ملیون و پونصد هزارتومن خطش رو شارژ کنیم که دیگه اصلآ غر نزنه!!!
ferryultrastar
07-03-2008, 01:22
Aga in irancell 3000 toman ham pule mano khorde in dustemun hagh daran
mehdi_vsgh
07-03-2008, 06:53
بابا راست ميگن بچه ها. خدا نكنه يه مشكل برات پيش بياد. بايد بي خيال بشين چون به قولhermione ل30تا 40 دقيقه بايد وايسي آهنگ گوش بدي و بد هم كه به اوپراتور وصل ميشي برخوردشون زياد خوب نيست
اپراتورها اجازه ندارن با تماس گیرندگان بد برخورد کنن....
چون همه مکالمات در سیستم ذخیره میشه....
اگه میبنی گاهی بد جوابتون را میدن دلیلش اینه که شما درست برخورد نمیکنید.....
من و داداشم هر وقت زنگ زدیم باما خوب برخورد کردن....چرا؟؟؟؟ چون ماهم سعی میکنیم در هنگام مکالمه با اونا ادب را رعایت کنیم....
اگه ایرانسل مشکلی داره به اون بندگان خدا چه ربطی داره؟؟؟؟
چرا همه بی تفاوت جواب منو نمیدن
راستی اپراتور وقتی من زنگ میزنم خیلی خوش اخلاقه نمیدونم شاید برای من اینطوره خیلی ادم با حال و خوش اخلاقیه رسیدگی هم میکنه اهنگ هم نمیزاره
مشکل شما بر میگرده به اون نرم افزاره......(ربطی به ایرانسل نداره)
خوب مجبور نیستی از اون استفاده کنی
از یه نرم افزار دیگه استفاده کن
pooyan.kh
07-03-2008, 10:07
سلام
کسی از تعرفه های بهاری ایرانسل خبر داره؟
چجوریاست؟
مثله الان مزخرفه یا بهتر میشه؟
hermione
07-03-2008, 10:23
مشکل من تقریباً برطرف شد اشکال از آنتن دهی بود و گوشیم سالم بود .
تعرفه های جدید خوبه ؟؟
انصافا برخوردشون خوبه
reza2pars
07-03-2008, 15:20
سلام میخواستم بدونم فرق خدمات سیم کارتهای ایرانسل با سیم کارت هدیه شون چه فرقی داره؟
H M R 0 0 7
07-03-2008, 15:38
سلام میخواستم بدونم فرق خدمات سیم کارتهای ایرانسل با سیم کارت هدیه شون چه فرقی داره؟
جز مقدار شارژ اولیه هیچ فرق دیگه ای ندارن
H M R 0 0 7
07-03-2008, 15:40
انصافا برخوردشون خوبه
اپراتورها اجازه ندارن با تماس گیرندگان بد برخورد کنن....
چون همه مکالمات در سیستم ذخیره میشه....
اگه میبنی گاهی بد جوابتون را میدن دلیلش اینه که شما درست برخورد نمیکنید.....
من و داداشم هر وقت زنگ زدیم باما خوب برخورد کردن....چرا؟؟؟؟ چون ماهم سعی میکنیم در هنگام مکالمه با اونا ادب را رعایت کنیم....
اگه ایرانسل مشکلی داره به اون بندگان خدا چه ربطی داره؟؟؟؟
واقعا برخوردشون خوبه.
فقط تنها بدیش اینه که اکثر اوقات باید بیش از منتظر باشی تا به اپراتور آزاد وصل بشه
Only Pes
07-03-2008, 15:45
کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه ؟
ferryultrastar جان عضویتتو تبریک میگم امیدوترم لحظات خوبی را در اینجا سپری کنی
ضمنا فینگلیش ننویس خلاف قوانینه
hermione
07-03-2008, 18:21
جدیداً مشکل آنتن دهی خوب شده حالا با Gprs مشکل دارم تنظیمات رو دریافت کردم سیو هم کردم ولی نمی دونم چرا هیچ سایتی روباز نمی کنه این پیغام رو میده :
your request for a service could not be fulfilled. please try again or contact your operator if the problem persists.
کسی نمی دونه این چیه ؟
reza2pars
07-03-2008, 20:58
هیچ کدوم از طرح هاش هست که اینترنت مجانی بده؟
jamshidjap
07-03-2008, 21:19
جز مقدار شارژ اولیه هیچ فرق دیگه ای ندارن
خيلي باهاله وقتي براي اولين بار باهاش تماس ميکيري 950 تومن شارژ داره که همون اولميگه موجودي شما رو به اتمام است!
jamshidjap
07-03-2008, 21:22
واقعا برخوردشون خوبه.
فقط تنها بدیش اینه که اکثر اوقات باید بیش از منتظر باشی تا به اپراتور آزاد وصل بشه
حالا خوبيش اينه که براي هر تماس 62 تومن کم ميکنه يعني 2 ساعت انتظار با 2 دقيقه انتظار فرقي نميکنه.
اگه بصورت زماني حساب ميکرد ميشد فاجعه !
Only Pes
08-03-2008, 00:21
اگه میشه جواب سوال منم بدید خیلی حیرونم چند روزه دارم میام و میرم ولی کسی جوابی نداده
نه ديگه. تو پاييز بود.
جدیداً مشکل آنتن دهی خوب شده حالا با Gprs مشکل دارم تنظیمات رو دریافت کردم سیو هم کردم ولی نمی دونم چرا هیچ سایتی روباز نمی کنه این پیغام رو میده :
your request for a service could not be fulfilled. please try again or contact your operator if the problem persists.
کسی نمی دونه این چیه ؟
این یعنی مشکل از شبکه هست.
این روزا Gprs بعضا کار نمیکنه.
در گوشیت اصلا مشکلی نیست.
Only Pes
08-03-2008, 01:04
مگه طرح های جدید رو هم اعلام کردند؟؟؟!!!
نه نداره. فکر نکنم هم دیگه اینترنت رایگان بده.
چون واقعا وضع شبکه قاطی میکردو زمانی که رایگان بود.
Only Pes
08-03-2008, 01:05
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد روی yes هم میزنم بازم نمیره تو
چون این برنامه رو اکثرا کسی کار نکرده و نمیدونه واسه همین شاید کسی جواب نداده.
بهتون توصیه میکنم از برنامه ای که سایت ایرانسل تو سایتش گذاشته Mova Messenger استفاده کنینو که خیلی عالیه.
یا هم برنامه های دیگه ای مثل Im-Plus اینا استفاده کنین.
اگه میشه جواب سوال منم بدید خیلی حیرونم چند روزه دارم میام و میرم ولی کسی جوابی نداده
بابا يه نقل قول ميكردي الان 10 دقيقه س هي ازين صفحه به اون صفحه ميرم تا سوالتو پيدا كنم !
اه نيس بابا كجاس ؟ 10 تا پست دادي تو يه كدوم مينوشتي سوالت چي بوده !
من داشتم ميگشتم تو نوشتي سوالتو ! بابا ايول ! حالا سوالت همين بود ؟
آيا ديدي همين برنامه رو گوشي ديگه اي كار كنه؟
Only Pes
08-03-2008, 01:14
ببخشیدواقعا معذرت می خوام سوالمو دوباره بالا نوشتم اگه میتونید کمکم کنید
ضمنا اشکال از برنامه نیست تو همه ی برنامه ها همین ارورو میده امتحان کردم
ferryultrastar
08-03-2008, 02:06
Dustan aya rahi baraye ---- kardane internete irancell va estefadeye majani vujud dareh?
((sharmande ke finglish minevisam chon ba mobile vasl shodam,ba irancell))
ferryultrastar
08-03-2008, 02:15
Dustan aya rahi baraye ---- kardane internete irancell va estefadeye majani vujud dareh?
H A M E D
08-03-2008, 03:24
عجب!!!!!!!!!!!!
حالا شايد براي دائمي مشكل رفع شده باشه ولي براي اعتباري ها فكر نمي كنم. كي اهميت ميده؟ اين 130 هم تا حالا يك بار درست و حسابي جواب نداده. بگذريم.
خيلي جالبه
من يك خط دايمي داشتم كه به علت بدهي يك مدتي قطع بود
همراه اون خطم يك سيم كارت اعتباري هديه گرفته بودم به مناسبت روز زن كه مجبور شدم تا وصل كردن مجدد اين دايميه از اين اعتباري استفاده كنم
تو اين 3 هفته اي كه داشتم ميتونم بگم ريال به ريال حساب و اعنبارم دقيقا درست محاسبه ميشد و كم ميشد
شايد اين مشكل براي شما باشه
به قول دوستان حتما با پشتيباني تماس بگيريد و بررسي كنيد
جون اين دليل نميشه كل شركت و نوع كار اون رو به خاطر اين مساله زير سوال ببريد
نه. من كل شركت رو زير سوال نبردم ولي خوب نبايد از اين اشكالات بوجود بياد. من خودم حدود 6 -7 ماهي هست كه يه سيم كارت اعتباري دارم و خيلي هم راضيم. ولي اين يكي خيلي حال گير شده! فكر كنم تا حالا پول يه سيم كارت دائم همراه اول رو شارژ خريدم و همشو خورده! من هم بيخيالش شدم. طمع سيمكارت هديه بود اونم كه اس ام اس زدم كد پستيم اشتباه وارد شده بود! بگذريم از خير اين خط گذشتم.
H A M E D
08-03-2008, 03:29
نه دوست عزيز. اوناي هم كه مفتي استفاده مي كنن خيلي شانس دارن!
mehdi_vsgh
08-03-2008, 09:17
ببخشیدواقعا معذرت می خوام سوالمو دوباره بالا نوشتم اگه میتونید کمکم کنید
ضمنا اشکال از برنامه نیست تو همه ی برنامه ها همین ارورو میده امتحان کردم
اگه با همهی برنامهها
احتمالا گوشیت مشکلی خاص داره
یا اینکه بهتره یه بار تنظیمات GPRS را به طور کامل پاک کنی
یه بار دیگه تنظیم کنی
نه دوست عزيز. اوناي هم كه مفتي استفاده مي كنن خيلي شانس دارن!
دیگه کسی خوش شانس نیست.
شاید بعضی ها از طرحهای تابستانی در نیومدن و دارن اس ام اس رایگان و شبا رایگان حرف میزنن. ولی دیگه امکان نداره کسی رایگان از اینترنت استفاده کنه.
فکر نکنم دیگه ایرانسل اینترنت رایگان بده. چون واقعا حجم و ترافیک زیادی رو دوش شبکه میذاره.
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد روی yes هم میزنم بازم نمیره تو
برو به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و مشکلت رو اونجا در قسمت مربوط به خودش مطرح کن.
حتما به نتیجه میرسی!
بهتره این فکرهارو کلا بی خیال بشیم. چون اگه ایرانسل اس ام اس رایگانی هم برای اونایی که تو طرحهای تابستانی موندن ارایه میده خودش کاملا آگاهه و اینطور نیست که کسی زرنگی کرده باشه و خودش واسه اینکه یه حالی بده این کارو کرده.
سیستم محاسبه و طرحهای ایرانسل مثل همراه اولمون نیست که چندین روز اونایی که اعتبار 0 تومن دارن رایگان حرف بزنن و خود همراه اول هم هیچ اطلاعی نداشته بشه.
Paradise_human
08-03-2008, 15:22
آقایون خبری نشد از mms؟
انشالله کی وصل میشه؟
hamkar1981
08-03-2008, 15:29
آقایون خبری نشد از mms؟
انشالله کی وصل میشه؟
يخ خبري نيست
توي تهران من يه چند روزي با gprs مشكل دارم همه اين مشكلو دارن يا نه فقط من و محل منه
(كانكت نمي شم)
amir-vampire
08-03-2008, 15:57
آقایون یه با مرام هست که بگه چطوری میشه با GPRS موبایل ایرانسل میشه کامپیوتر رو به NET وصل کرد؟ممنون میشم اگه کسی بلده به منم بگه,اگه میشه کامل توضیح بدید.
Tornado2800
08-03-2008, 17:00
Salam ba mobile javab midam.
Age nokia pcsuite nasb kon bad connect to internet
Nokia_My_Life
08-03-2008, 21:21
آقایون یه با مرام هست که بگه چطوری میشه با GPRS موبایل ایرانسل میشه کامپیوتر رو به NET وصل کرد؟ممنون میشم اگه کسی بلده به منم بگه,اگه میشه کامل توضیح بدید.
Nokia PCSuite رو که نصب کردی
تو قسمت Access Point بنویس mtnirancell
بعد Connect شو
فقط پولت رو میخوره ها !
حواست باشه :46:
amir-vampire
08-03-2008, 21:53
مرسی دوستان ...
mobiledead
09-03-2008, 10:50
دیروز یه دونه از این گوشی چینیا( از این یه بار مصرفا ) خریدم
هر کاری میکنم نمیتونم Gprs رو را بندازم:41:
کسی تا حالا با اینا به net کانکت شده؟
Help Please:10:
msa d820
09-03-2008, 12:12
عزیزان جی پی ار اس خط شما هم مشکل داره؟ نمی دون حدودا یه 8 روزی هست که اینتر نت نمیاد یعنی شبکه اش فعال نیست ؟
salarnight
09-03-2008, 12:32
من توی گوشیم که 5610 هستش یه یاهو مسنجر ریختم
ولی connect ارور میده
میگه باید تنظیمات اینترنت رو برای جاوا فعال کنی
ولی بطور معمول جی پی آر اسم درسته
hermione
09-03-2008, 14:22
کسی از تعرفه های جدید در عید خبر نداره ؟ خدا کنه یه طرحی قرار بدن که sms رایگان باشه !
می تونیم همگی به ایرانسل ایمیل بزنیم چطوره ؟؟؟
راستی من نمی دونم چرا با بروزر خود گوشی نمی تونم gprs استفاده کنم ولی با mini opera خیلی راحت وصل میشه .
ostovarsaeed
09-03-2008, 17:20
راستی من نمی دونم چرا با بروزر خود گوشی نمی تونم gprs استفاده کنم ولی با mini opera خیلی راحت وصل میشه .
عزیزان جی پی ار اس خط شما هم مشکل داره؟ نمی دون حدودا یه 8 روزی هست که اینتر نت نمیاد یعنی شبکه اش فعال نیست ؟
بله . چند روزی هست GPRS مشکل داره. با مرورگر خود گوشی نمی شه بری اینترنت ولی با Opera mini می شه. البته در کل سرعتش خیلی پایین اومده. فکر کنم مشکل سراسری باشه.
mobiledead
09-03-2008, 19:07
بالآخره موفق شدم به نت وصل شم
انگار Gprs مشکل داشت
mehdi_vsgh
09-03-2008, 21:24
خبر خوب برای اوناییکه مدتها از طرحهای رایگان ایرانسل استفاده میکردند:
سلام دوستان:
3 پیام کوتاه برای هریک از مشترکین اعتباری که در طرح تابستانی اشان باقی مانده اند، از قسمت بازاریابی شرکت ارسال خواهد شد:
این پیام کوتاه درباره تعدادی از مشترکین می باشد که همچنان در یکی از طرحهای آبی و قرمز تابستانی باقی مانده اند و تغییر تعرفه تشویقی اشان از طرح تابستانی به طرح پایه( پایه ثانیه ایی)به وسیله شرکت انجام می شود.
پیام کوتاه های مشترکینی که در طرح قرمز تابستانی باقی مانده اند:
موضوع
متن
اطلاع رسانی
Tarhe Ghermeze TABESTANI hanuz dar hesabetan fa-al bude va zarfe 24 saat be Tarhe Paye Saniye-ee taghir mikonad. Etebare baghimande be hesabetan ezafe mishavad
بعدازتعلق گرفتن اعتبار
Mablaghe xxxxx Rial babate taghire Tarhe Ghermeze TABESTANI be Saniye-ee va hamchenin ruz-haye baghimande az tarhe ghabli be hesbe shoma bargardande shod
پیشنهاد
Shoma dar tarhe Paye Saniye-ee hastid. Darsurate tamayol be entekhabe tarhe Ghermeze jadid *140*7*5*3*3# ra begirid. Baraye etelae bishtar ba 140 tamas begirid
پیام کوتاه اول توضیح : شما در تعرفه تشویقی تابستان باقی مانده بودید ،تا 24ساعت آینده ،طرح تابستانی شما به طرح پایه(پایه ثانیه ایی) تغییر خواهدکرد.همچنین بعد ار این تغییر تعرفه، باقی مانده هزینه طرح ماه جاریتان به شما مسترد می شود
پیام کوتاه دوم توضیح :میزان مبلغی که بعد از این تغییر تعرفه ،شما از شرکت طلبکار هستید ،به شارژ سیم کارتتان اضافه شد،مبلغ مذکور دراین پیام کوتاه ذکرشده است.
پیام کوتاه سوم توضیح :طرح تشویقی سیم کارت شماازطرح قرمز تابستانی به طرح پایه(پایه ثانیه ایی)تغییرپیدا کرده، شما می توانید با واردکردن کد*140*7*5*3*3# وارد طرح قرمز زمستانی شوید و از مزایای آن استفاده کنید.
پیام کوتاه های مشترکینی که در طرح آبی تابستانی باقی مانده اند:
موضوع
متن
اطلاع رسانی
Tarhe Abi TABESTANI hanuz dar hesabetan fa-al bude va zarfe 24 saat be Tarhe Paye Saniye-ee taghir mikonad. Etebare baghimande be hesabetan ezafe mishavad
بعدازتعلق گرفتن اعتبار
Mablaghe xxxxx Rial babate taghire Tarhe Abi TABESTANI be Saniye-ee va hamchenin ruz-haye baghimande az tarhe ghabli be hesbe shoma bargardande shod
پیشنهاد
Shoma dar tarhe Paye Saniye-ee hastid. Darsurate tamayol be entekhabe tarhe Abi jadid*140*7*5*3*2# ra begirid. Baraye etela-ate bishtar ba 140 tamas begirid
یعنی طرحشون تموم میشه؟
دیگه رایگان بی رایگان؟
pedram_sad
09-03-2008, 22:11
سلام
نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه اما من ديگه تو اين يكي موندم :18:
الان مدتيه sms كه ميفرستم با اين كه deliverish مياد ولي به اونطرف نميرسه :13:
مثلا امروز ساعت 4 يك sms 3 صفحه اي فرستادم كه deliveri هر 3 صفحه جدا جدا همون لحظه اومد:13:
حدود 5 دقيقه بعد هم يك sms 2صفحه اي فرستادم كه deliveri اونها هم اومد:13:
اما ساعت 7 كه تل كردم گفتن اصلا sms نرسيده:18:
بعد جالب اينجا بود كه يكي از اون sms ها درست وقتي داشتيم مكالمه ميكرديم رسيد :27::18:
حالا سوال من اينجاست كه اين deliveri كه مياد پس معنيش چيه ؟:13:
به كجا ميرسه كه deliverish مياد ؟:19:
از اون ورم sms هاي من به همراه اول ميره اكثرا ولي ميبيني طرف تل ميكنه ميگه sms بهت نرسيد ؟
ميگم مگه sms دادي ؟ ميگه اره:18:
اين مشكلات بين خطوط ايرانسل اصلا و جود نداره و تمام اين مشكلات با خطهاي همراه اوله:3:
مخصوصا مخصوصا با خط اعتباري همراه اول ( 0919 ) :9:
Tornado2800
09-03-2008, 22:49
بله این مشکل از مدتی هست که ما داریم
و ما هر مسیج که می زنیم یه میس هم میزنیم :دی تا اس ام اس برسه !
اخه تو گلوی موبایل گیر میکنه !!!
میس می ندازیم
می رسه
:-j
hermione
09-03-2008, 23:39
سلام
نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه اما من ديگه تو اين يكي موندم :18:
الان مدتيه sms كه ميفرستم با اين كه deliverish مياد ولي به اونطرف نميرسه :13:
مثلا امروز ساعت 4 يك sms 3 صفحه اي فرستادم كه deliveri هر 3 صفحه جدا جدا همون لحظه اومد:13:
حدود 5 دقيقه بعد هم يك sms 2صفحه اي فرستادم كه deliveri اونها هم اومد:13:
اما ساعت 7 كه تل كردم گفتن اصلا sms نرسيده:18:
بعد جالب اينجا بود كه يكي از اون sms ها درست وقتي داشتيم مكالمه ميكرديم رسيد :27::18:
حالا سوال من اينجاست كه اين deliveri كه مياد پس معنيش چيه ؟:13:
به كجا ميرسه كه deliverish مياد ؟:19:
از اون ورم sms هاي من به همراه اول ميره اكثرا ولي ميبيني طرف تل ميكنه ميگه sms بهت نرسيد ؟
ميگم مگه sms دادي ؟ ميگه اره:18:
اين مشكلات بين خطوط ايرانسل اصلا و جود نداره و تمام اين مشكلات با خطهاي همراه اوله:3:
مخصوصا مخصوصا با خط اعتباري همراه اول ( 0919 ) :9:
من هم دقیقاً همین مشکلو دارم .. ولی جالب اینجاست که من هم با ایرانسل و هم با همراه اول مشکل دارم . دی :
pedram_sad
10-03-2008, 00:22
بله این مشکل از مدتی هست که ما داریم
و ما هر مسیج که می زنیم یه میس هم میزنیم :دی تا اس ام اس برسه !
اخه تو گلوی موبایل گیر میکنه !!!
میس می ندازیم
می رسه
:-j
من هم دقیقاً همین مشکلو دارم .. ولی جالب اینجاست که من هم با ایرانسل و هم با همراه اول مشکل دارم . دی :
فقط ميتونم بگم شگفتا:41:
Only Pes
10-03-2008, 00:26
ای خدا چقدر مسخره بازی یهو 4000 تومن کم شد از شارژ سیم کارت دیگی واقعا.......
Tornado2800
10-03-2008, 00:28
به 130 تلفن بزن یه حال و احوالی ازشون بپرس...
شاید کاری کردی Gprs و.... که هزینه از شما کم نکرده و یه دفعه از شما کم کرده...
blackhero
10-03-2008, 02:19
اینترنت همه 0936 ها مجانیه یا فقط از من و بعضی از دوستان اینطوریه؟؟!
سلام
نميدونم براي شما هم پيش اومده يا نه اما من ديگه تو اين يكي موندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مدتيه sms كه ميفرستم با اين كه deliverish مياد ولي به اونطرف نميرسه
ياخدا!! پس اين اشكال از ايرانسله ! من باورم نميشد. به يكي ميزدم ميگفت نرسيد ميگفتم دروغ ميگه. بابا اين دليوري از كجا مياد ؟
البته يه چيزي هم هست. چون قرار شده فقط پول اس ام اساي دليور شده رو بگيرن شايد يه سيستم راه انداختن كه فرت و فرت دليوري بده !
حالا تازه بعضي وقتا ميخام زنگ بزنم بدون شمار گيري قطع ميشه !
H M R 0 0 7
10-03-2008, 09:03
دلتون بسوزه هر كي به من sms بزنه به جاي اين كه يك بار برام بياد 7-8 بار مياد. يعني آخر هر شب بايد يه حذف كلي كنم INbox رو.
البته اين مشكل تو كل شهر هست.
در ضمن قطعي GPRS بعد از گذشت 3 ماه همچنان روي سيمكارت من ادامه دارد...
Tornado2800
10-03-2008, 11:26
برای بعضی ها اینطوریه !
ostovarsaeed
10-03-2008, 13:51
برای بعضی ها اینطوریه !
برای من که اینطوری نیست.
hermione
10-03-2008, 14:27
خدایااااااا
حسابی اعصابم ریخته بهم .
sms که می زنی 5 ساعت بعد به طرف می رسه ( چه ایرانسل چه همراه اول !! )
وقتی که برات sms می زنن بعد از 5 ساعت به دستت می رسه ( هر sms، هشت بار میرسه !!!)
Gprs هم که نیاز به گفتن نداره ...
Mms هم که قطع هست ...
پس ما باید دلمون رو به چی خوش کنیم ؟؟؟؟
pedram_sad
10-03-2008, 14:36
خدایااااااا
حسابی اعصابم ریخته بهم .
sms که می زنی 5 ساعت بعد به طرف می رسه ( چه ایرانسل چه همراه اول !! )
وقتی که برات sms می زنن بعد از 5 ساعت به دستت می رسه ( هر sms، هشت بار میرسه !!!)
Gprs هم که نیاز به گفتن نداره ...
Mms هم که قطع هست ...
پس ما باید دلمون رو به چی خوش کنیم ؟؟؟؟
سلام
اولي رو قبول ندارم چون من كه ميزنم درجا به طرفم ميرسه:5:
اگه هم تو اون لحظه نرسه ديگه نميرسه:39:
دومي رو قبول دارم اساسي:9:
ولي بازم ماله من همون 1 اس ام اس مياد نه 8 تا :43:
gprs ايرانسل كه به نظر من مسخره ترين چيزيه كه اين operator ارايه كرده :25:
چون اينقد ضعيف و كم سرعته كه بيشتر به دكوري بودن شبيه تا كاربردي بودن:22:
من كه هيچ وقت استفاده نكردم ازش:38:
mms كه جاي خود داره:26:
دلمون رو ؟
به هيچي
به اين خوش كن دلتو كه يادمه اوايل كار ايرانسل بود كه مدير عاملش گفت
ما هدفمون تبديل شدن به operator اول در خاور ميانس نه ايران:16::34::39::15:
Tornado2800
10-03-2008, 14:49
به جز مشکل Sms مشکل دیگه ای رو من ندارم ( البته وقتی پیغام به شهر هایی مثل تهران ، شیراز ، و... می فرستم دیر میرسه )
Gprs هم درسته سرعتش کمه... انشاالله بهتر بشه.
در کل کار من رو راه انداخته ! از هیچی بهتره.
یا حق.
hermione
10-03-2008, 14:55
سلام
دلمون رو ؟
به هيچي
از تعرفه های حدید خبر ندارید ؟؟؟ می تونیم همگی ایمیل بزنیم تا inbox شون بترکه تا شاید 1 sms مجانی توی عیددادن :5::5::31::27:
shahshahani
10-03-2008, 15:17
سلام
دلمون رو ؟
به هيچي
برای من هم بعضی وقتها این مشکل پیش میاد.
مال من هم یه دونه میاد البته به غیر از این اس ام اس های تبلیغاتی خود ایرانسل که ممکنه سه یا چهار بار فرستاده بشه.
شما کجا بودی اون زمون که تازه GPRS راه افتاده بود و مجانی هم بود؟خود من که اساسی حال میکردم.تازه ف.ی.ل.ت.ر هم نداشت.الان بعلت ازدحام سرعتش اومده پایین.
در جواب باید بگم که فعلا MMS اصلا جایی نداره.(وجود نداره) بازم اون زمون چه حالی میداد.
msa d820
10-03-2008, 15:48
عزیزان خط من هم 936هستش که جی پی ار اسش مفت بود یعنی بدون اعتبار هم وارد اینترنت می شد مهم نیست چه روزی یا چه ساعتی وارد بشی وارد میشد اما نمیدونم 8روزی هست که کلا نمیشه تازه اعتبار هم داره نمی دونم با چند تا گوشی هم امتحان کردم نشد یعنی علامت اینترنت که کنار آنتن بود دیگه نیست و موقع وارد شدن میگه سیم کارت شما اینترنت پشتیبانی نمیکنه یعنی مثل اینکه با همراه اول بخوایی وارد اینترنت بشی چه اروری میده همینطوریه مال شما هم همینطوریه ؟
hermione
10-03-2008, 19:55
برای من هم بعضی وقتها این مشکل پیش میاد.
مال من هم یه دونه میاد البته به غیر از این اس ام اس های تبلیغاتی خود ایرانسل که ممکنه سه یا چهار بار فرستاده بشه.
شما کجا بودی اون زمون که تازه GPRS راه افتاده بود و مجانی هم بود؟خود من که اساسی حال میکردم.تازه ف.ی.ل.ت.ر هم نداشت.الان بعلت ازدحام سرعتش اومده پایین.
در جواب باید بگم که فعلا MMS اصلا جایی نداره.(وجود نداره) بازم اون زمون چه حالی میداد.
منظورتون از اس ام اس تبلیغاتی خود ایرانسل چیه ؟؟ هر چی هست فعلاً برای من نمیاد .
شنیده بودم که gprs رایگان بوده ولی ما بحثمون سر اینه که اوضاع الان چطوریه نه تحلیل کارهای ایرانسل در 1 سال پیش:20:
Tornado2800
10-03-2008, 20:00
عزیزان خط من هم 936هستش که جی پی ار اسش مفت بود یعنی بدون اعتبار هم وارد اینترنت می شد مهم نیست چه روزی یا چه ساعتی وارد بشی وارد میشد اما نمیدونم 8روزی هست که کلا نمیشه تازه اعتبار هم داره نمی دونم با چند تا گوشی هم امتحان کردم نشد یعنی علامت اینترنت که کنار آنتن بود دیگه نیست و موقع وارد شدن میگه سیم کارت شما اینترنت پشتیبانی نمیکنه یعنی مثل اینکه با همراه اول بخوایی وارد اینترنت بشی چه اروری میده همینطوریه مال شما هم همینطوریه ؟
سلام منم ای مشکل رو داشتم
مشکل از منطقه بود GP منطقه قطع شده بود
نگران نباش
یا حق.
سلام
آقا سرعت دانلود این اینترنت ایرانسل چقدره و یه سوال خیلی مهم اونا که زیباکنار رفتن تو مجتمع رفاهی صداوسیما ایرانسل آنتن می ده ؟؟؟؟
سلام منم ای مشکل رو داشتم
مشکل از منطقه بود GP منطقه قطع شده بود
نگران نباش
یا حق.
سلام
چرا نوشتی سامی یوسف باطل شد ؟؟؟
soccer_18
10-03-2008, 22:34
سلام دوستان
اینطور که امشب تو اخبار گفت آخر اسفند اینترنت همراه اول راه میفته...
با این حساب واقعا" دیگه ایرانسل ارزش نداره...
امکاناتشون که یکی میشه...
آنتن دهی همراه اول گسترده تر و بهتره...
طرح های ایرانسل هم دیگه تموم میشه (سیم کارتاشون رو فروختن و حالا وقت بخور بخوره)
من که فردا صبح میرم اگه بشه سیم کارت ایرانسلم رو رد کنم...
بدون شک سیم کارت ایرانسل سال آینده خیلی ارزون تر میشه...
و در آخر باید بگم هر دو تاشون(ایرانسل و همراه اول) دزد و آشغالن.
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.