ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Clickrast
02-05-2007, 09:52
نه این اخبار درست ولی نمیدونم برا چی همتون یه دفعه داغ کردین الان شش ماه دارین دقیقه ای 499 ریال پرداخت میکنین هیچ چیزی نبود خوب الان قضیه فرق نکرده که میتونین همون روش دقیقه ای با نرخ 499 ریال رو انتخاب کنین

چه جوری انتخاب کنیم؟

یه چیز دیگه من دایمی دارم هروقت #130* رو میزنم مینویسه Network Problem

shamabady
02-05-2007, 11:39
چه جوری انتخاب کنیم؟

وقتی رسما این طرح اجرا بشه اعلام میکنن
بعدم کد *130# برا چیه همچین کدی نداریم

TempesT
02-05-2007, 11:41
چه جوری انتخاب کنیم؟

فکر کنم هفته بعد ایرانسل اعلام میکنه که چطور میشه تعرفه رو تغییر داد.

تو کدوم شهری که #130* ایراد میده ؟
تو تهران فک کنم را افتاده ولی من که تو تبریزم کار نمیکنه می نویسه : Sbuscirib not allowd

TempesT
02-05-2007, 11:44
وقتی رسما این طرح اجرا بشه اعلام میکنن
بعدم کد *130# برا چیه همچین کدی نداریم

#130* ماله دایمی هاست وقتی میزنی لیست امکانات ایرانسل و میاره و حتی میتونی ببینی که چه مقدار تا اون لحظه مکالمه داشتی.

فکر کنم از اول خرداد راه اندازی شه و #130* واسه دایمی ها باشه و #140* ماله اعتباریها باشه.:46:

TempesT
02-05-2007, 11:51
ایرانسل تو کلی از شهرستانهای تبریز راه اندازی شد.:10: ( آذرشهر - ایلخچی - ممقان - سهند - گوگان - اسکو و ...) اینم نقشه اش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من که خودم تو اسکو دانشجوام دیروز وقتی موبایلم و روشن کردم دیدم نوشته ایرانسل کلی کف کردم:27: :46: تو جاده ی تیریز آذرشهر هم کلی جا آنتن میداد ولی زود قطع میشد.

rasool222
02-05-2007, 12:06
درسته مي گن شده دقيقه اي 62 تومن

uspharshad
02-05-2007, 13:07
ای ول اینو خوب اومدی
من که اگه ایرانسل تعرفشو 1000 تومنم بکنه بازم میگم ایرانسل بهترین
حالم از هر چیزی که پشتش دولت و فقط منافع خودش مهم بهم میخوره

اگر حالت به هم نميخوره خدمتت عرض كنم كه ايرانسل 51 % سهامش مال دولته... !
از اين كه آدمهاي ساده اي مثل شما حتي حاضرند 1950 تومان در دقيقه پول اسم ايرانسل رو بدهند متاسفم

uspharshad
02-05-2007, 13:09
بزک نمیر بهار میاد اپراتر سوم با 3G میاد!!!
بخواب تا بياد..........

uspharshad
02-05-2007, 13:11
عزیز من اون لینکو اگه باز کنی و چشمات هم خوب ببینه زیر هر صفحه تاریخ به روز رسانی همون صفحه است. مثلا مال پوشش شبکه مخصوص خودشه و تعرفه هم جداست. شما هم اینقدر حرف بد و بیراه نزن. اگه نمیخای برو تالیا یا 912 بخر .

وقتي ازت 98 تومن كم كرد و ***نت سوخت ميفهمي ........

uspharshad
02-05-2007, 13:13
ايرانسليها رو عشقه :5:
به زودي زود بهترين و برترين اپراتور ايران خواهد شد :5:
اگه يه سري مزخرفاتي مثل 20:30 و . . . . . بزارن همه چي درست مي شه ، :21:

ايرانسل نياز به حمايت هيچ كي نداره اون كارشو به خوبي انجام مي ده و سختيها رو به زودي پشت سر مي گذاره و به زودي خودش رو اثبات مي كنه ( هرچند تا الان هم كرده ولي بعضيا نمي بينن ، چشم ... مي خواد)

13 -14 سالي گذشت و هنوزم در بعضي از نقاط تهران و شهرهاي ديگر و بين جاده ها نقص هاي فاحشي وجود داره!!!!
يادمون نرفته كه همين 2-3 سال پيش بود كه همش توي اين اخبار و اون اخبار مخصوصا 22:30 و بحث بعد از اون همش در مورد اشكالات شبكه Tci بحث مي شد و ملت همه عاصي بودن يادتون كه هست . يه شب فلان مدير ميومد و يه شب فلان وزير خلاصه اين قصه سر دراز دارد.......
حالا بعد از 5-6 ماه اومدن ايرانسل همه ميخوان يه شبه همه جا ايرانسل وصل باشه و در دسترس
ولي خداوكيلي تو همين 5-6 ماه كم نذاشته و هر روز وهر هفته پيشرفت در شبكه وپوشش رو درش به وضوح ديديم. حال اگه با منطق باشيم ايرانسل واقعا كولاك كرده و بوران و گردباد هم تو راه است . من خودم خيلي اميدوارم تا آخر سال 86 كل استان وشهرهاي ايران تحت پوشش كامل ايرانسل دربيان و از لحاظ تعرفه هم مطمئن باشيد در آينده براي رقابت و پيشرفت خودش صد در صد بهتر و بهتر ميشه . الان با نسل 2.75 شروع كرده و Tci هنوز 2 هست . اين خودش يعني رقابت و پيشرفت و در نهايت پيروزي ، مطمئن باشيد در سال 87 ، ايرانسل نسل 3 رو راه اندازي مي كنه (3g) و اونوقته كه ديگه كشور با پيشرفت چشمگيري مواجه خواهد شد و بي شك ايرانسل عامل اونه .

و اما تعرفه ها : اگه منصفانه بنگريم چون خودم اعتباري دارم ، ايرانسل اول براي فروش بيشتر هم با تعرفه مكالمه خوب و هم با قيمت مناسب سيم كارت شروع كرد . (البته دقيقه اي) . البته يادمان باشد كه 3-4 سال اول Tci هم دقيقه اي حساب ميكرد. و حالا انقدر به اين ايرانسل گير دادن سر ثانيه اي شدنش كه مجبور شدن كه دو تعرفه ايش كنن. باز هم خوبه كه دو تعرفه اش كردن كه مردم به دلخواه خودشون انتخاب كنن . اينا فقط مي خوان از طريق رسانه ها با خبرهاي مسخره ايرانسل رو خراب كنن ولي هيچ وقت گند Tci رو كه مكالماتش رو با ايرانسل 76 تومان به جاي 44 تومان حساب ميكرده رو تو هيچ رسانه اي نمي گن حالا كدوم شون دزدن . :18:

به اميد روزي كه حسد نباشد ...........................................
دو تاشون +

uspharshad
02-05-2007, 13:15
خیلی جالبه نباید یک چیزی بگم ولی میگم
اینجا یک سری که نون خور ایرانسل هستن میاد هی میگن آقا خوبه تعرفه 49
قبول کنید با این تعرفه جدید اوناهی که پس میدن هیچ
دیگه هیچ کس هم نمیخره
حالا بگو از کی تا حالا
100% تاييد ميشه من شماره خودمو مجاني دادم به داداش كوچيكم از شرش راحت شدم

TheMohammad
02-05-2007, 13:35
خیلی جالبه نباید یک چیزی بگم ولی میگم
اینجا یک سری که نون خور ایرانسل هستن میاد هی میگن آقا خوبه تعرفه 49
قبول کنید با این تعرفه جدید اوناهی که پس میدن هیچ
دیگه هیچ کس هم نمیخره
حالا بگو از کی تا حالا
من چند روز پیش از یکی از نمایندگی های ایرانسل پرسیدم، گفتشش سیم کارت دائمی کارکرده رو 120 ورمیداریم !

CD-RW
02-05-2007, 13:49
از اين كه آدمهاي ساده اي مثل شما حتي حاضرند 1950 تومان در دقيقه پول اسم ايرانسل رو بدهند متاسفم

این اخبار موثق رو از کجا آوردی که 51 درصد سهامش دولتیه
والا تا اونجایی که ما میدونیم ایرانسل 51 درصد سهامش مال MTN هست ( خود ام تی ان اونقدر گنده هست که به سادگی با 1 درصد اختلاف زیر بار دولت نره )
24 درصد مال صاایران و 25 درصد مال بنیاد جانبازان
---------------
این چیزیه که ما شنیدیم و دیدیم ولی اگه کسی غیر از این شنیده با مدرک باید جلو الکی حرف نزنه
---------------
بزن کنار یه ذره یواشتر برو به ما هم نگو آدمهای ساده - من خودم اصلا از موبایل فراری بودم ( چیه یه عالمه پول بند کنی که هی از جیبت بره و برنگرده )
ولی از وقتی که دیدم ایرانسل اومده با خیال خیلی راحت رفتم یکی گرفتم - هم به میل سرور سایت خودم وصلش کردم - هم کلی از سایتهایی که سرو کار دارم رو توی گوشی ذخیره کردم - دیگه موبایل اون موبایل خشک بی هیچی که دم به دقیقه قطع و وصل میشه پارسال نیست
باز هم میگم اینجا ایرانه - دولت هر کار بکنه ملت ما مثل گوسفند فقط سرشون به چرا بنده ( ببخشید اینقدر تند میگم ) , مخالفای ایرانسل هم دیگه شلوغش نکنند , برید همون سیم کارت خون جگر تومن پر از قطع و وصل مخابرات رو بخرید و حال کنید .
حالا ایرانسل فقط قیمت مکالمه اش رو برده بالا - مخابرات که قیمت سیم کارت بی ارزش خودش رو از ایرانسل گرونتر میده جای انتقاد نداره؟ - تنها شعاری که میتونه بده اینه که در کل کشور آنتن دهی داره - خداییش اونهایی که نقاط پر تراکم شهرهای بزرگ هستند باید این گفته رو تایید کنند - باور کنید من خودم با موبایل دولتی وسط شهر که بودم کسی نمیتونست شماره مو بگیره , تازگی ها از ترس از دست دادن بازار شروع کرده توی خیابونها آنتنهای میکرو نصب میکنه که سرویسش بهتر بشه ( من که چشمم آب نمیخوره ) - تازه اونها همه 900 هست , یعنی اینکه اگر روزی روزگاری اینترنت موبایل دولتی راه افتاد و بی تی اس مربوطه کشش نداشت اون آنتهای میکرو بدرد درز دیوار هم نمیخورند ( فقط نشون میدن آنتن فول شده )
((( از کی تاحالا )))
بهتره که کمی معقول تر فکر کنید و از بعضی شعارهای تبلیغاتی سوء استفاده نکنید
---------------
این دفعه یه ذره آتیشم تند بود - چون خیلی ها به دلایل شخصی ( نه فنی ) از ایرانسل خوششون نمیاد میان تبلیغ منفی راه میاندازند
دیروز توی یک موبایل فروشی , فروشنده گفت : ایرانسل به شهرستان دقیقه ای 120 تومن , داخل شهر دقیقه ای 95 تومن , این که میگن 49.9 تومن مال ایرانسل به ایرانسله
من خودم وقتی ریز مکالمات خودم رو کنترل میکنم میفهمم واقعا با هر جای کشور که تماس گرفتم همون قیمتی که تبلیغ میکنه باهام حساب کرده
تازه بماند توی تماسهای خارج از کشور چقدر راحت تر از موبایلهای دولتی کار میکنه
هر کس که با ایرانسل به خارج از کشور زنگ زده از تجربه اش بگه بد نیست

TempesT
02-05-2007, 14:05
درسته مي گن شده دقيقه اي 62 تومن
یه نگاهی هم به پست های قبلی بندازی جوابتو میگیری:46:

TempesT
02-05-2007, 14:10

عزیز ماله دولت نیست :

دو شرکت دولتی صاایران و بنیاد مستضعفان 51 درصد سهام شرکت ایرانسل را در اختیار دارند. آیا شما اعتقاد دارید که اپراتور دوم تلفن همراه، در حالی که 51 درصد سهام آن در اختیار شرکت های دولتی است، توسط بخش خصوصی اداره می شود؟
بله، اپراتور دوم کاملاً خصوصی است. 51 درصد سهام آن مربوط به بخش دولتی نیست، در واقع شرکت گسترش الکترونیکی ایران(IEDC) خصوصی است. صاایران و بنیاد مستضعفان، سهامداران شرکت IEDC هستند. درست است که این دو شرکت دولتی هستند اما موقعیت آنها در شرکت ایرانسل، همانند MTN است. ما 49 درصد سهام شرکت ایرانسل را در اختیار داریم اما ایرانسل هر آنچه را که ما می گوییم انجام نمی دهد، زیرا شرکت MTN تنها پول خود را به عنوان سرمایه گذار در این مسیر قرار داده است. به همین ترتیب، شرکت IEDC نمی تواند بگوید که مدیریت ایرانسل باید چگونه عمل کند و یا در تصمیم گیری ها دخالت کند. درست است که سهامداران IEDC، دو شرکت صاایران و بنیاد مستضعفان هستند اما آنها نمی توانند این ادعا را داشته باشند که ما 51 درصد سهام ایرانسل را داریم و تمام تصمیمات شرکت را ما می گیریم و اپراتور دوم را دولتی معرفی کنند. ایرانسل یک هیات مدیره دارد که تصمیمات را اتخاذ می کند و مسوولیت ها و وظایف هیات مدیره، طبق قانون نامه تجاری، کاملاً مشخص است.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:

TempesT
02-05-2007, 14:13
وقتي ازت 98 تومن كم كرد و ***نت سوخت ميفهمي ........

uspharshad رعایت ادب نشان دهنده ی شخصیت اون کسه بهتره با ادب حرف بزنی :13:

اینجا نه دفتر ایرانسل که تو بخوای دغدغه هات سرشون خالی کنی نه تاپیک کل انداختن هست:10:

Ebrahim202003
02-05-2007, 14:27
عزیز ماله دولت نیست :

دو شرکت دولتی صاایران و بنیاد مستضعفان 51 درصد سهام شرکت ایرانسل را در اختیار دارند. آیا شما اعتقاد دارید که اپراتور دوم تلفن همراه، در حالی که 51 درصد سهام آن در اختیار شرکت های دولتی است، توسط بخش خصوصی اداره می شود؟
بله، اپراتور دوم کاملاً خصوصی است. 51 درصد سهام آن مربوط به بخش دولتی نیست، در واقع شرکت گسترش الکترونیکی ایران(IEDC) خصوصی است. صاایران و بنیاد مستضعفان، سهامداران شرکت IEDC هستند. درست است که این دو شرکت دولتی هستند اما موقعیت آنها در شرکت ایرانسل، همانند MTN است. ما 49 درصد سهام شرکت ایرانسل را در اختیار داریم اما ایرانسل هر آنچه را که ما می گوییم انجام نمی دهد، زیرا شرکت MTN تنها پول خود را به عنوان سرمایه گذار در این مسیر قرار داده است. به همین ترتیب، شرکت IEDC نمی تواند بگوید که مدیریت ایرانسل باید چگونه عمل کند و یا در تصمیم گیری ها دخالت کند. درست است که سهامداران IEDC، دو شرکت صاایران و بنیاد مستضعفان هستند اما آنها نمی توانند این ادعا را داشته باشند که ما 51 درصد سهام ایرانسل را داریم و تمام تصمیمات شرکت را ما می گیریم و اپراتور دوم را دولتی معرفی کنند. ایرانسل یک هیات مدیره دارد که تصمیمات را اتخاذ می کند و مسوولیت ها و وظایف هیات مدیره، طبق قانون نامه تجاری، کاملاً مشخص است.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:

كاملا موافقم :46:
آقا راست ميگه ديگه ادب رو رعايت كنيد :20:

nedayechakavak
02-05-2007, 14:34
من به تو خورده نمیگیرم ( گفته بودم من خودم توی یکی از شرکتهای پیمانکار ایرانسل کار میکنم )
مثل اینکه دلایل محکمتری می خوایی برات ارائه بدم .
1- تمام سیستمهای ایرانسل در شرق کشور با نوکیا هست
2- تمام سیستمهای ایرانسل در غرب کشور با اریکسون هست
3- ایرانسل داره روی دو تا باند فرکانسی 900 و 1800 مگا هرتز سیگنال میده هر باند فرکانسی نیاز به دو تا فیدر توی هر سکتور داره , پس هر سکتور باید 4 تا فیدر داشته باشه
4- از تقریبا 3 سال پیش دیگه هیچ آنتن موبایلی با خط HDSL کار نمیکنه و همشون دارند به مایکرو ویو ( اون دیشهای سفید رنگ ) رو میارند
5- اون دیشها هیچ ربطی به GPRS به تنهایی ندارند , فقط برای ارتباط بین سایتها استفاده میشه
6- نوع دکلی که توی عکسها هست مال تجهیزات زیمنسه ( مگه اینکه پیمانکار ابعاد فونداسیون و فنس اطراف دکل رو به خاطر سازگاری با تجهیزات ایرانسل بزرگ کرده باشه )
7- شکل BTS های نوکیا تابلو شده ولی اریکسون رو تقریبا کمتر کسی دیده و ممکنه با زیمنس اشتباه بگیره
8- دیگه اگه قبول نکنی میام شماره فنی تک تک تجهیزات رو براتون میذارم خودتون برید تحقیق کنید که اون سکتورها مال کدوم اپراتوره
-----------------------
فعلا همینها بسه

cd-rw جان خيالت راحت شد، من كه مطمئن بودم به خودم و نظرم براي اينكه ثابت بشه هم رفتم جفتش رو پرسيدم
و جفتشون هم ماله ايرانسله . ديگه چي ؟:5: بازم ميگي نيست . بابا ايول

CD-RW
02-05-2007, 14:45
cd-rw جان خيالت راحت شد، من كه مطمئن بودم به خودم و نظرم براي اينكه ثابت بشه هم رفتم جفتش رو پرسيدم
و جفتشون هم ماله ايرانسله . ديگه چي ؟:5: بازم ميگي نيست . بابا ايول

بابا من کوتاه میام , ولی برو از بی تی اس هاشون عکس بگیر که همه ببینند تفاوت رو از نوع دکل و سکتور نمیشه فهمید - اگه بتونی بپرسی شماره فنی سکتور هاش چیه به معلومات ما هم یه چیزهایی اضافه میشه که ایرانسل فقط روی باند 900 هم کار میکنه و همه تجهیزات دوباند نیست .
یه سئوال مهمتر : اسم پیمانکار اون سایتها رو هم بپرس .

nedayechakavak
02-05-2007, 14:59
Cd-rw جان شما كه ميگي تو بخش پيمانكاري و فني شبكه هستي اين 2 تا سئوال ما رو بي زحمت جواب بده ؟
1- شهران (غرب تهران ) رو كي پوشش مي دن ؟ چون من ساكن شهران هستم واينجا آنتن بسيار ضعيفه و اصلا نمي شه به خوبي صحبت وحتي اس ام اس زد

2- برد آنتن هاي ايرانسل چقدر از 912 و تاليا بيشتره ؟ آيا اصلا بيشتره يا نه ؟
ما توشهران هم كه هستيم مثلا از جاهاي خيلي دور برام رو آنتن مياره مثلا اسم آنتن هايي رو نشون ميده كه 15 كيلومت اونور تر ما هستن ، ولي خب نميشه به درستي از اونا سرويس گرفت .

راستي اگه حالا حالا شهران رو ساپرت نمي كنن گوشي قوي داريم برا منطقه ما كه بهتر سيگنال رو بگيره؟

البته بازم با اين حال از ايرانسل خريدنم پشيمون نيستم چون 912 هم 2 سال پيش تازه سمت ما رو كامل پوشش داد بعد از 11 سال :27:

ممنون مي شم جواب بدي؟

boy iran
02-05-2007, 15:04
اینجا نه دفتر ایرانسل که تو بخوای دغدغه هات سرشون خالی کنی نه تاپیک کل انداختن هست

راست میگه دوست خوبمون

اینجا فقط بعضی ها که با دست نشون نمیدم تبلیغ می کنند :10: :27:

TempesT
02-05-2007, 15:09
Cd-rw جان شما كه ميگي تو بخش پيمانكاري و فني شبكه هستي اين 2 تا سئوال ما رو بي زحمت جواب بده ؟
1- شهران (غرب تهران ) رو كي پوشش مي دن ؟ چون من ساكن شهران هستم واينجا آنتن بسيار ضعيفه و اصلا نمي شه به خوبي صحبت وحتي اس ام اس زد

ما توشهران هم كه هستيم مثلا از جاهاي خيلي دور برام رو آنتن مياره مثلا اسم آنتن هايي رو نشون ميده كه 15 كيلومت اونور تر ما هستن ، ولي خب نميشه به درستي از اونا سرويس گرفت .

راستي اگه حالا حالا شهران رو ساپرت نمي كنن گوشي قوي داريم برا منطقه ما كه بهتر سيگنال رو بگيره؟

البته بازم با اين حال از ايرانسل خريدنم پشيمون نيستم چون 912 هم 2 سال پيش تازه سمت ما رو كامل پوشش داد بعد از 11 سال :27:

ممنون مي شم جواب بدي؟

میشه بگی تهران چقدر تحت پوشش ؟ البته به گفته تهرانیها نه مسیولان ایرانسل:31:

کدوم منطقه ها پوشش نداره ؟؟؟ بیشتر تهران تحت پوششه یا کمتر تهران تحت پوششه اگه میشه واسه مام در ایم مورد اطلاعات بده .
در ضمن تو تبریز اون سرویس GPS که اسم خیابونهارو مینویسه هم کار نمیکنه:13:
#130* هم کار نمیکنه:27:

CD-RW
02-05-2007, 15:11

راستي اگه حالا حالا شهران رو ساپرت نمي كنن گوش آنتن قوي داريم برا منطقه ما كه بهتر سيگنال رو بگيره؟

ممنون مي شم جواب بدي؟

قبلا هم گفته بودم مشکل نصب آنتن یه بخش بزرگیش برمیگرده به خود مردم ( علی الخصوص ساکنین شهرک غرب )
خودت فکر کن ماهی 2 میلیون تومان درآمد خالص داری یه خونه داری 1500 متر مربع مساحت داره و 35 میلیارد مشتری داره و نمیخوایی بفروشی - حالا ایرانسل بیاد با قیمت 6 میلیون تومن در سال حیاط خونه یا پشت بام خونه ات رو تعطیل کنه - راضی میشی به همچین کاری ( من که آسایش و راحتی رو به سالی 12 میلیون تومن هم نمیفروشم )
نه اینکه فکر کنی این آنتنها دردسر داره - تو فقط فکر کن قراره بیان توی باغچه قشنگت که درختچه هاش رو از چین آوردند یه چیز بلند و زشت بکارند که بهش میگن آنتن ایرانسل و کلی از باغچه ات قراره خراب بشه
------------------
نکته بعدی اینکه شهرداری به ایرانسل مجوز نصب دکل توی خیابون رو نمیده ( نه اینکه رسما نذاره , خودش قیمت تعیین میکنه که ایرانسل زیر بار این قیمت نمیره ) برعکس تالیا که توی پیاده رو آنتن زده و سد معبر درست کردند
------------------
توی این قضایا دردسر ورود تجهیزات رو هم اضافه کن + بد قولی پیمانکارای اجرایی
------------------
دیگه باید به طریقی این مشکلات حل بشه که معلوم نیست کی حل میشه

nedayechakavak
02-05-2007, 15:14
البته به نظر خود من 90 درصد تهران تحت پوشش مي باشد و يه مقدار هم نقاط كور داره ويكي ميگفت تا آخر خرداد درست ميشه ولي بعيد مي دونم
باز منتظر جواب cd-rw هستيم ، :46:

uspharshad
02-05-2007, 15:18
عزیز ماله دولت نیست :

قابل توجه سي دي رايتر ايرانسل ....
كساني كه معني سهامدار و قانون كار را نمي دانند لطفا اظهار نظر نفرمايند ...

CD-RW
میشه بگی تهران چقدر تحت پوشش ؟ البته به گفته تهرانیها نه مسیولان ایرانسل:31:

کدوم منطقه ها پوشش نداره ؟؟؟ بیشتر تهران تحت پوششه یا کمتر تهران تحت پوششه اگه میشه واسه مام در ایم مورد اطلاعات بده .
در ضمن تو تبریز اون سرویس GPS که اسم خیابونهارو مینویسه هم کار نمیکنه:13:
#130* هم کار نمیکنه:27:

مساحت منطقه تحت پوشش رو باید از روی سایت ایرانسل ببینی - منبع ما و خودشون هم برای فاز بندی همون نقشه هاست ( با کمی جزئیات بیشتر )
اسم اون تکنولوژی که میگی GPS نیست ( یا حداقل من برداشتم این نیست که GPS باشه ) - اگه با هر مدل گوشی که ایرانسل داره و کار نکرد این مورد رو دیدی باید به 130 زنگ بزنی ببینی مشکل چیه ولی اگه توی گوشی خودت این مورد رو دیدی باید گوشی ات روتنظیم کنی / اسم گوشیت رو بگو شاید تونستم کمکت کنم
اون کد برای من هم از کار افتاده ولی مهم نیست Ecare هم همون کار رو میکنه تازه خیلی هم بهتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TempesT
بچه ها عکس زیر و ببینین !!! من که فعلا تغییری ندادم تا ببینم چی به چیه.:20:

حدود 13 نوع طرح تعرفه هست. حالا ببینیم کی سایتش توضیحاتی در این مورد میده.:5:

TempesT
02-05-2007, 15:24
مساحت منطقه تحت پوشش رو باید از روی سایت ایرانسل ببینی - منبع ما و خودشون هم برای فاز بندی همون نقشه هاست ( با کمی جزئیات بیشتر )
اسم اون تکنولوژی که میگی GPS نیست ( یا حداقل من برداشتم این نیست که GPS باشه ) - اگه با هر مدل گوشی که ایرانسل داره و کار نکرد این مورد رو دیدی باید به 130 زنگ بزنی ببینی مشکل چیه ولی اگه توی گوشی خودت این مورد رو دیدی باید گوشی ات روتنظیم کنی / اسم گوشیت رو بگو شاید تونستم کمکت کنم
اون کد برای من هم از کار افتاده ولی مهم نیست Ecare هم همون کار رو میکنه تازه خیلی هم بهتر

w810i مرسی ممنون میشم ولی تو تبریز فکر کنم کلا کار نمیکنه.:13:

masoudboy
02-05-2007, 15:26
cd-rw جان برای اینکه نقاط کور از بین بره باید چیکار کنند ؟؟ مثلا ایرانسل با اینکه در یک خیابان چند تا BTS داره ولی وقتی وارد یک زیر زمین میشی آنتن نمیده ولی ارتباطات سیار آنتنش فول هست ! این مشکل برای چی هست و چطور رفع میشه ؟؟
شما فکر می کنی تا حدود 2 سال دیگه ایرانسل بتونه مراکز استانها را بدون نقطه کور و با یک پوشش عالی تحت پوشش ببره ؟
یک سوال دیگه اینکه چرا صدای بوق آزاد اینطور هست و 2 تا ممتد پشت هم میزنه و هم صدای بسیار کمی داره . اگر بتونی این موضوع را به مسولان ایرانسل اطلاع بدی خیلی خوبه که آنها هم صدای بوق آزاد را درست کنند تا مثل اپراتور اول و تالیا بشه چون خیلی از افراد اطلاع ندارند از این موضوع و وقتی با ایرانسل تماس می گیرند فکر می کنند بوق اشغال می زنه .

TempesT
02-05-2007, 15:30
cd-rw جان برای اینکه نقاط کور از بین بره باید چیکار کنند ؟؟ مثلا ایرانسل با اینکه در یک خیابان چند تا BTS داره ولی وقتی وارد یک زیر زمین میشی آنتن نمیده ولی ارتباطات سیار آنتنش فول هست ! این مشکل برای چی هست و چطور رفع میشه ؟؟
شما فکر می کنی تا حدود 2 سال دیگه ایرانسل بتونه مراکز استانها را بدون نقطه کور و با یک پوشش عالی تحت پوشش ببره ؟
یک سوال دیگه اینکه چرا صدای بوق آزاد اینطور هست و 2 تا ممتد پشت هم میزنه و هم صدای بسیار کمی داره . اگر بتونی این موضوع را به مسولان ایرانسل اطلاع بدی خیلی خوبه که آنها هم صدای بوق آزاد را درست کنند تا مثل اپراتور اول و تالیا بشه چون خیلی از افراد اطلاع ندارند از این موضوع و وقتی با ایرانسل تماس می گیرند فکر می کنند بوق اشغال می زنه .

تو تبریز نقطه کورش تو زیرزمینها وجود داره ولی نسبتا کمه.:8:
با این مساله بوق هم کاملا موافقم:41: کلافه کرده. اما دوست من رفته بود تهران ایرانسل داره بهش زنگ زدم بوق زدنش معمولی بود. ولی ماله تبریز مثله همین که تو میگی هستش . 2 تا بوق ممتد با صدای ضعیف.

CD-RW
02-05-2007, 15:33

الان فاز 2 پروژه توی خیلی از شهرهای بزرگ شروع شده که اگه تموم بشه خیلی از زیر زمین ها هم تحت پوشش قرار میگیرند - برای 2 سال دیگه خدا عالمه - بنده خدا تلاشش رو میکنه
صدای بوق هم حتما دیدند اینطوری بهتره ( علتش رو من نمیدونم ) - آخه بعضی کشورها که زنگ میزنم صدای بوقشون همینطوریه

uspharshad
02-05-2007, 15:34
این اخبار موثق رو از کجا آوردی که 51 درصد سهامش دولتیه
والا تا اونجایی که ما میدونیم ایرانسل 51 درصد سهامش مال MTN هست ( خود ام تی ان اونقدر گنده هست که به سادگی با 1 درصد اختلاف زیر بار دولت نره )
24 درصد مال صاایران و 25 درصد مال بنیاد جانبازان
---------------
این چیزیه که ما شنیدیم و دیدیم ولی اگه کسی غیر از این شنیده با مدرک باید جلو الکی حرف نزنه
---------------
بزن کنار یه ذره یواشتر برو به ما هم نگو آدمهای ساده - من خودم اصلا از موبایل فراری بودم ( چیه یه عالمه پول بند کنی که هی از جیبت بره و برنگرده )
ولی از وقتی که دیدم ایرانسل اومده با خیال خیلی راحت رفتم یکی گرفتم - هم به میل سرور سایت خودم وصلش کردم - هم کلی از سایتهایی که سرو کار دارم رو توی گوشی ذخیره کردم - دیگه موبایل اون موبایل خشک بی هیچی که دم به دقیقه قطع و وصل میشه پارسال نیست
باز هم میگم اینجا ایرانه - دولت هر کار بکنه ملت ما مثل گوسفند فقط سرشون به چرا بنده ( ببخشید اینقدر تند میگم ) , مخالفای ایرانسل هم دیگه شلوغش نکنند , برید همون سیم کارت خون جگر تومن پر از قطع و وصل مخابرات رو بخرید و حال کنید .
حالا ایرانسل فقط قیمت مکالمه اش رو برده بالا - مخابرات که قیمت سیم کارت بی ارزش خودش رو از ایرانسل گرونتر میده جای انتقاد نداره؟ - تنها شعاری که میتونه بده اینه که در کل کشور آنتن دهی داره - خداییش اونهایی که نقاط پر تراکم شهرهای بزرگ هستند باید این گفته رو تایید کنند - باور کنید من خودم با موبایل دولتی وسط شهر که بودم کسی نمیتونست شماره مو بگیره , تازگی ها از ترس از دست دادن بازار شروع کرده توی خیابونها آنتنهای میکرو نصب میکنه که سرویسش بهتر بشه ( من که چشمم آب نمیخوره ) - تازه اونها همه 900 هست , یعنی اینکه اگر روزی روزگاری اینترنت موبایل دولتی راه افتاد و بی تی اس مربوطه کشش نداشت اون آنتهای میکرو بدرد درز دیوار هم نمیخورند ( فقط نشون میدن آنتن فول شده )
((( از کی تاحالا )))
بهتره که کمی معقول تر فکر کنید و از بعضی شعارهای تبلیغاتی سوء استفاده نکنید
---------------
این دفعه یه ذره آتیشم تند بود - چون خیلی ها به دلایل شخصی ( نه فنی ) از ایرانسل خوششون نمیاد میان تبلیغ منفی راه میاندازند
دیروز توی یک موبایل فروشی , فروشنده گفت : ایرانسل به شهرستان دقیقه ای 120 تومن , داخل شهر دقیقه ای 95 تومن , این که میگن 49.9 تومن مال ایرانسل به ایرانسله
من خودم وقتی ریز مکالمات خودم رو کنترل میکنم میفهمم واقعا با هر جای کشور که تماس گرفتم همون قیمتی که تبلیغ میکنه باهام حساب کرده
تازه بماند توی تماسهای خارج از کشور چقدر راحت تر از موبایلهای دولتی کار میکنه
هر کس که با ایرانسل به خارج از کشور زنگ زده از تجربه اش بگه بد نیست

اولا -طرف من كساني هستند كه حتي حاضرند چند برابر تعرفه رو براي حمايت از ايرانسل تحمل كنند...
دوما-با مراجعه به روزنامه هاي معتبر ميتوني بفهمي كه 51%سهام ايرانسل دولتيه(براي شناخت از سهام به قوانين تجارت مراجعه كنيد)
سوما-ساز وكار شركتهاي دولتي در ايران هميشه به نفع دولت در ايران است نه مردم

CD-RW
02-05-2007, 15:37
اولا -طرف من كساني هستند كه حتي حاضرند چند برابر تعرفه رو براي حمايت از ايرانسل تحمل كنند...
دوما-با مراجعه به روزنامه هاي معتبر ميتوني بفهمي كه 51%سهام ايرانسل دولتيه(براي شناخت از سهام به قوانين تجارت مراجعه كنيد)
سوما-ساز وكار شركتهاي دولتي در ايران هميشه به نفع دولت در ايران است نه مردم

اگر کسی کورکورانه حمایت میکنه , باز هم دلایل خودش رو داره و باید بهش احترام گذاشت

این جمله آخرت رو قبلا جواب داده بودم که هیچ شرکتی توی دنیا فکر مردم نیست .
مساله اینجاست که بتونن توی بازار رقابت بقیه رو از دور بیرون کنند . مثلا خودت اگه ( معذرت میخوام ولی مثاله ) سر چهارراه گل میفروشی ( باز هم معذرت ) دوست داری مشتری راضی تر باشه یا اینکه گلهای بیشتری فروش بره - معلومه که دومی رو میخوایی پس راهش اینه که مشتری رو راضی کنی تا به هدفت برسی و گر نه صد سال سیاه مشتری راضی نباشه اگه تو تنها گل فروش اون چهار راه باشی

uspharshad
02-05-2007, 15:53
اگر کسی کورکورانه حمایت میکنه , باز هم دلایل خودش رو داره و باید بهش احترام گذاشت

این جمله آخرت رو قبلا جواب داده بودم که هیچ شرکتی توی دنیا فکر مردم نیست .
مساله اینجاست که بتونن توی بازار رقابت بقیه رو از دور بیرون کنند . مثلا خودت اگه ( معذرت میخوام ولی مثاله ) سر چهارراه گل میفروشی ( باز هم معذرت ) دوست داری مشتری راضی تر باشه یا اینکه گلهای بیشتری فروش بره - معلومه که دومی رو میخوایی پس راهش اینه که مشتری رو راضی کنی تا به هدفت برسی و گر نه صد سال سیاه مشتری راضی نباشه اگه تو تنها گل فروش اون چهار راه باشی

جواب:
اگردر جايي بودم كه بازار آزاد باشه و رقيب هم باشه و بدونم كه مشتري من به راحتي زير بار خريد و پول براي گل گرون و بدون كيفيت نميده اونوقت كه منه كاسب نگران رضايت مشتري ميشم...
اگر کسی کورکورانه حمایت كنه چه معني داره ؟

علیرضا خارجی
02-05-2007, 16:03
بخواب تا بياد..........
بیدار میشینم تا بیاد ببینم چی میشه:11:

CD-RW
02-05-2007, 16:07
جواب:
اگردر جايي بودم كه بازار آزاد باشه و رقيب هم باشه و بدونم كه مشتري من به راحتي زير بار خريد و پول براي گل گرون و بدون كيفيت نميده اونوقت كه منه كاسب نگران رضايت مشتري ميشم...
اگر کسی کورکورانه حمایت كنه چه معني داره ؟

خب حالا همین وضع برای مخابرات پیش اومده تازه نگران رضایت مشتریاش شده ولی ایرانسل از بازارش مطمئنه و به رضایت مشتری کاری نداره .
کسانی که خودت گفتی حاضرند چند برابر تعرفه رو برای حمایت از ایرانسل تحمل کنند , بدون دلیل خاصل
ولی اونها هم محترمند
توی کلوپ گوشی ها از یه ماست بندی توی محله مون گفتم که با قرض رفته یه خط موبایل دولتی گرفته با گوشی نوکیا N90 ولی اون هم دلایلی داشته که رفته اینهمه خرج کرده . نباید که به خاطر این کارش مسخره اش کنیم .

uspharshad
02-05-2007, 16:19
خب حالا همین وضع برای مخابرات پیش اومده تازه نگران رضایت مشتریاش شده ولی ایرانسل از بازارش مطمئنه و به رضایت مشتری کاری نداره .
کسانی که خودت گفتی حاضرند چند برابر تعرفه رو برای حمایت از ایرانسل تحمل کنند , بدون دلیل خاصل
ولی اونها هم محترمند
توی کلوپ گوشی ها از یه ماست بندی توی محله مون گفتم که با قرض رفته یه خط موبایل دولتی گرفته با گوشی نوکیا N90 ولی اون هم دلایلی داشته که رفته اینهمه خرج کرده . نباید که به خاطر این کارش مسخره اش کنیم .
ببخشيد اگر كسي رو مسخره كردم منظور من بيشتر روشن كردنشون بود ...
آخه بعضي ها با كنايه بيشتر آگاه ميشن ...:31:

javad33
02-05-2007, 16:20
آقا از این بحثا بگذریم.گرون شد که شد.من که گفتم از اول با ایرانسل هستم تا آخر!!!
حالا بگذریم.یه سوال داشتم.
تو قسمت Messaging گوشی های سونی اریکسون علی الخصوص مال من که کا510 هست یه گزینه به نام ایمیل هست.سوال من اینه که منی که جیمیل دارم باید این قسمت رو چه جوری تنظیم کنم؟

CD-RW
02-05-2007, 16:35
آقا از این بحثا بگذریم.گرون شد که شد.من که گفتم از اول با ایرانسل هستم تا آخر!!!
تو قسمت Messaging گوشی های سونی اریکسون علی الخصوص مال من که کا510 هست یه گزینه به نام ایمیل هست.سوال من اینه که منی که جیمیل دارم باید این قسمت رو چه جوری تنظیم کنم؟

اگه بتونی برای طرفداری از ایرانسل دلیل بیاری بهتره , تعصب بی جا نداشته باش که ارزشش رو نداره .
فکر نکنم بتونی با گوشیت از جی میل استفاده کنی , چون جی میل هم مثل یاهو باید باشه ( یعنی بابت میل سرورش پول میگیره )
در عوض میتونی از سرورهای دیگه ای برای ایمیل گوشیت استفاده کنی .
من خودم از یک سرور شخصی (اجاره ای) استفاده میکنم .

TempesT
02-05-2007, 17:02
به منظور تأمین نظرات مشترکین ایرانسل و جهت ایجاد شرایط یکسان برای تمامی هموطنان در سراسر کشور، از شنبه 15 اردیبهشت ماه (15/2/1386) طرح تعرفه تمامی مشترکین ایرانسل، به طرح تعرفه "پایه ثانیه ای" تغییر داده می شود. پس از این تاریخ، کلیه سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل بصورت پیش فرض با تعرفه "پایه ثانیه ای" تحویل مشترکین شده و سیم کارت مشترکین کنونی نیز که تا به حال با طرح "پایه دقیقه ای" تنظیم شده بود، به طور خودکار به طرح "پایه ثانیه ای" انتقال داده می شود. تغییر مذکور توسط ایرانسل بطور خودکار و کاملاً رایگان صورت می پذیرد ولی مشترکین این امکان را دارند که طرح تعرفه "ثانیه ای" تنظیم شده را به طرح "دقیقه ای" بازگردانند.

شایان ذکر است تعرفه های قبلی ایرانسل برای طرح تعرفه "دقیقه ای" همچنان پابرجاست.

به گزارش ایستنا از ایرانسل، در تعرفه "پایه ثانیه ای"، مدت زمان مکالمه دقیقاً برابر با تعداد ثانیه های مکالمه ثبت می شود. در تعرفه "پایه دقیقه ای" مدت مکالمه بر حسب واحدهای یک دقیقه ای محاسبه شده و بنابراین درصورتیکه مکالمه پیش از کامل شدن واحد یک دقیقه ای به پایان برسد، کل واحد یک دقیقه ای منظور می شود. با این حال، با توجه به نرخ های پیش بینی شده، تعرفه "ثانیه ای" مناسب مشترکینی است که معمولاً مدت زمان مکالماتشان کوتاه و تعرفه "دقیقه ای" نیز مناسب مکالمات حدوداً 5/2 دقیقه ای یا طولانی تر است.

برای اطلاع از جزئیات طرح های مختلف تعرفه و شرایط و چگونگی تغییر طرح تعرفه، به جداول زیر و یا فروشندگان مجاز ایرانسل و یا به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه فرمایند.

لازم به ذکر است ایرانسل شیوه ساده ای برای تغییر طرح تعرفه برای مشترکین خود درنظر گرفته که دستورالعمل آن به زودی اعلام خواهد شد.

:10:

علیرضا خارجی
02-05-2007, 17:28
میتونی استفاده کنی این تنظیماتش هست امیدوارم انگلیسی بلد باشی این تنضیمات رو میتونی روی گوشیت پیاده کنی
البیه این تنضیمات برای windows live mail desktop هست دلی فرقی نمیکنه میتونی استفاده کنی
من برای v3i نسب کردم کار کرد

Hello Ali

Thank you for writing to Windows Live Mail Desktop Technical Support. My name is Edward and I gather that you have been getting an error when you synchronize your Gmail account through Windows Live Mail Desktop. I understand the importance of resolving your issue immediately
While we are in the process of investigating this issue, please male sure that you have configured your account properly by following the instructions below
First Enable POP in your Gmail account
a. Sign in to your Gmail account
b. At the top of any Gmail page, click "Settings
c. In the orange "Mail Settings" box, click "Forwarding and POP
d. Select "Enable POP for all mail" or "Enable POP for mail that arrives from now on
e. Select the action that you want your Gmail messages to take after they are accessed through POP
f. Do NOT click "Save Changes" until after you complete step 2
2. Configure your Gmail account in Windows Live Mail Desktop Beta
a. Start Windows Live Mail Desktop Beta
b. On the "Tools" menu, click "Accounts
c. If you have already created a Gmail account, select it, and then click "Remove
d. Click "Add
e. Select "Email Account," and then click "Next
f. Enter a display name, and then click "Next
g. Enter the e-mail address of your Gmail account, and then click "Next
h. In the "My incoming mail server is a POP3 server" box, select "POP3
i. For the incoming mail server name, enter pop.gmail.com
j. For the outgoing mail server name, enter smtp.gmail.com, and then click "Next
k. Enter your Gmail user name. Make sure to include @gmail.com
l. Enter your Gmail password
m. You will be prompted to help us improve our products by joining the Microsoft Customer Experience Improvement Program. Select an option, and then click "Next
n. Click "Finish
o. On the "Tools" menu, click "Accounts" again
p. Select your Gmail account, and then click "Properties
q. Click the "Advanced" tab
r. Under "Outgoing Mail (SMTP)," enter the value 465, and then select the "This server requires a secure connection" check box
s. Under "Incoming Mail," select the "This server requires a secure connection" check box. The number in the box will change to 995
t. Click "OK
Your Gmail account has been successfully created
3. Return to your Gmail account settings page, and then click "Save Changes
4. Test your Gmail account
a. In your folder list in Windows Live Mail Desktop Beta, select the account
b. On the Windows Live Mail Desktop Beta toolbar, click "Send and Receive
Windows Live Mail Desktop Beta will display the status as it synchronizes with your Gmail account
You are valuable at Windows Live, and we look forward to providing you with consistent and effective service. We appreciate your input and involvement in our Windows Live products

Sincerely

Edward
Windows Live Mail Desktop Technical Support

--- Original Message ---
From : Adam_kharejei@hotmail.com
Sent : Wednesday, April 18, 2007 8:06:28 PM UTC
To : LV_ML.WNLV.NA.US.EN.MSF.SEA.TS.T01.RTG.00.EM
Subject : Windows Live Mail desktop

Service
Windows Live Mail desktop

What type of problem do you have

Be specific when describing your problem. The details that you include enable us to promptly send you the most likely solution to your issue
Unable to logon to the server using Secure Password Authentication. Account: 'Gmail *a.rezaei123*', Server: 'pop.gmail.com', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR not supported l33pf1260344ugc', Port: 995, Secure*SSL*: Yes, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC18

If you are having a problem with a specific account, select it here
Gmail

Where are you using Windows Live Mail Desktop Beta
Home LAN

If you have a firewall, which one
yes, windows firewall

Full Name
Ali

What e-mail address would you like a response sent to
Adam_kharejei@hotmail.com

Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about

Which operating system are you using?Windows XP: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

Which browser are you using: IE7

Type of Support: E-mail Support

javad33
02-05-2007, 18:33
آقا علیرضا خیلی مخلصیم.دستت درست!
خیلی تو کفش بودم.
کار کرد خفن.
ما بریم میل چک کنیم!!!!!!

علیرضا خارجی
02-05-2007, 20:29
آقا علیرضا خیلی مخلصیم.دستت درست!
خیلی تو کفش بودم.
کار کرد خفن.
ما بریم میل چک کنیم!!!!!!
قابلی نداشت خوشحالم که بدرد خورد

TempesT
02-05-2007, 22:06
تو تبریز اکثرا تو 4راهها یه نوع دکلهایی هست به شکل لوله ای اما خیلی خیلی نازکه نسبت به اون یکها ارتفاع بعضی شون حدود 3 متر و ارتفاع بعضی شونم حدود 6متر . روی اکثرشونم از اون طبل ها هست. میخواستم ببینم تو شهرای دیگم همچین چیزایی هست ؟ اصلا اینا مال کدوم اپراتوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:

امروز از یکیش عکس گرفتم! لطفا بگین از اینا تو شهرهای دیگم هست ؟ در ضمن به نظرتون اینا ماله کدوم اپراتوره ؟

:8:

boy iran
02-05-2007, 22:23
فکر نکنم این برای ارانسل باشه
البته من
نمیدونم دوستان دیگه چی فکر می کنند

masoudboy
02-05-2007, 22:44
من از اول طرفدار این ایرانسل بودم و همه جا ازش طرفداری می کردم ولی دیگه داره شورش را در میاره قرار بود تا 10 اردیبهشت 100 درصد اصفهان را تحت پوشش ببره ولی هنوز خبری نیست و امروز زنگ زدم خدمات مشترکین میگه اصفهان تا سال آینده هم معلوم نیست تحت پوشش بره و به قدری عصبی شدم که تلفن را کوبیدم زمین . لعنتی را هم کسی اینجا نمی خره . روز اول همه به من می گفتند ایرانسل نخر و من گوش نکردم و رفتم این سیم کارت Tci را فروختم و این ایرانسل لعنتی را که قرار بود تا اوایل بهمن ماه اصفهان را پوشش بده خریدم . آخه یکی نیست بگه وقتی نمی تونی پوشش بدی چرا قول 100 درصد میدی ... الان هم روم نمیشه برم دوباره Tci بخرم چون جلوی همه ضایع میشم ... این از وضع تعرفه هاش این هم از وضع شبکش که واقعا افتضاحه ...باز به تالیا خیلی بهتر از این ایرانسل هست . حداقل از تلفن ثابت میشه راحت باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزادش هم درست هست ... اگر ایرانسل تا آخر اردیبهشت طبق قولی که داده اینجا را تحت پوشش نبره بلدم چطور بهش ضربه بزنم که دیگه یکی نره طرف سیم کارتهاش ...

TheMohammad
02-05-2007, 22:50
من از اول طرفدار این ایرانسل بودم و همه جا ازش طرفداری می کردم ولی دیگه داره شورش را در میاره قرار بود تا 10 اردیبهشت 100 درصد اصفهان را تحت پوشش ببره ولی هنوز خبری نیست و امروز زنگ زدم خدمات مشترکین میگه اصفهان تا سال آینده هم معلوم نیست تحت پوشش بره و به قدری عصبی شدم که تلفن را کوبیدم زمین . لعنتی را هم کسی اینجا نمی خره . روز اول همه به من می گفتند ایرانسل نخر و من گوش نکردم و رفتم این سیم کارت Tci را فروختم و این ایرانسل لعنتی را که قرار بود تا اوایل بهمن ماه اصفهان را پوشش بده خریدم . آخه یکی نیست بگه وقتی نمی تونی پوشش بدی چرا قول 100 درصد میدی ... الان هم روم نمیشه برم دوباره Tci بخرم چون جلوی همه ضایع میشم ... این از وضع تعرفه هاش این هم از وضع شبکش که واقعا افتضاحه ...باز به تالیا خیلی بهتر از این ایرانسل هست . حداقل از تلفن ثابت میشه راحت باهاش تماس گرفت و صدای بوق آزادش هم درست هست ... اگر ایرانسل تا آخر اردیبهشت طبق قولی که داده اینجا را تحت پوشش نبره بلدم چطور بهش ضربه بزنم که دیگه یکی نره طرف سیم کارتهاش ...
خودشون توی رسانه ها اعلام کردن تا آخر اردیبهشت اصفهان تحت پوشش میره ؟

Clickrast
02-05-2007, 23:15
عمرا تا آخر اردیبهشت تحت پوشش بره !
کشتن ما رو تو این اصفهان با آنتن دهیشون تو بهرستان خط نمیده !

علیرضا خارجی
02-05-2007, 23:18
وقتی اصفهان رسما" تحت پوشش نیست شکایتی از درست عمل نکردنش نمیشه داشت
بهتره شما یه کمی سبر داشته باشی... شما کافیه یک سوم صبری که واسه قول هایی که تی سی ای میده داری واسه ایرانسل داشته باشی جوابتو زودتر میگیری

Clickrast
02-05-2007, 23:23
آخه میگه گفته سال دیگه !

علیرضا خارجی
02-05-2007, 23:30
امروز از یکیش عکس گرفتم! لطفا بگین از اینا تو شهرهای دیگم هست ؟ در ضمن به نظرتون اینا ماله کدوم اپراتوره ؟

جالبه تووو پیاده روووووو تو شهر شما شهرداری نیست؟

masoudboy
02-05-2007, 23:57
من دیماه با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم و سوال کردم اصفهان کی تحت پوشش قرار می گیره گفت تا 12 بهمن وصل میشه و تحت پوشش قرار می گیره و من هم چند بار تاکید کردم و گفت 100 درصد و حتی چند بار تماس گرفتم تا مطمین بشم و قول اواخر بهمن را دادند و من هم رو حساب حرف اینها و تبلیغاتی که در اصفهان به راه انداختند یک سیم کارت از طرح شماره طلایی گرفتم . حتی خود مدیر عامل ایرانسل هم در یک مصاحبه گفته بود اصفهان تا دهه فجر تحت پوشش میره تا اینکه یک روز در روز فکر کنم 15بهمن سیم کارت را داخل گوشی گذاشتم و دیدم شبکه ایرانسل را با یک خط آنتن پیدا کرد و وقتی داخل حیاط می رفتم فول میشد آنتن و وقتی داخل ساختمان که می شدم آنتن گوشی می رفت یا فقط یک خط آنتن می داد ما هم فکر کردیم دیگه شبکه وصل شده و آنتندهی هم درست میشه ولی تا به امروز هیچ تغییری نکرده و عملا افتضاح هست . فقط می تونم بگم 10 درصد اصفهان تحت پوشش هست آن هم با آنتن دهی بسیار ضعیف . از تلفن ثابت هم که گفتم اصلا نمیشه تماس گرفت . چند بار هم به امور مشترکین زنگ زدم اول گفتند 15 اسفند بعد شد اواخر اسفند و بعد شد 10 فروردین و بعد آخر فروردین و دوباره گفتند 100 درصد 10 اردیبهشت که باز هم خبری نشد . تمام این زمانها را هم خود امور مشترکین می گفتند این بدقولی ها در حالی هست که شما به هر موبایل فروشی که در اصفهان سر می زنید یک تبلیغ ایرانسل بر روی شیشه مغازش هست و سیم کارت این شرکت را به فروش می رساند . حالا دیگه شما خودتون قضاوت کنید . اگر شبکه در این شهر کامل نیست پس چرا با این حجم تبلیغات داره سیم کارت میفروشه ؟!!! تازه از آبان ماه در اصفهان سیم کارت میفروخت . امروز با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم و دیگه شاکی بودم تا وصل کرد به یک به یک شخص دیگه و آن شخص گفت در اصفهان چون یک اپراتور دیگه که متعلق به مخابرات اصفهان هست یعنی اسپادان کار میکنه مخابرات این شهر به ما اجازه راه اندازی این شبکه در اصفهان را نمی ده و اصلا شاید هیچگاه شبکه در این شهر راه اندازی نشه ولی گفت شاید تا سال آینده بشه یکسری توافقاتی کرد و راه اندازی کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا به قدری از حرف این آقا شوکه شدم که تلفن از دستم افتاد و دیگه ادامه ندادم !!؟؟
دیگه قضاوت به عهده شما من حرفی نمی زنم .

Maziar_69
03-05-2007, 00:05

اخه مگه ما ها میتونیم بهش ضربه بزنیم؟

Clickrast
03-05-2007, 00:06
مرده شور این اسپادان رو ببرن که فقط مزاحمه !

Maziar_69
03-05-2007, 00:07
بچه ها به نظر شما مدیر عامل ایرانسل خودش 912 داره یا ایرانسل ؟

shamabady
03-05-2007, 00:15
وقتی اصفهان رسما" تحت پوشش نیست شکایتی از درست عمل نکردنش نمیشه داشت
بهتره شما یه کمی سبر داشته باشی... شما کافیه یک سوم صبری که واسه قول هایی که تی سی ای میده داری واسه ایرانسل داشته باشی جوابتو زودتر میگیری
وقتی رسما تحت پوشش نیست ایرانسل حق نداره اونجا سیم کارت بفروشه
من تعجب میکنم برا چی اصفهان که از شهرای مهم کشور هنوز تحت پوشش نرفته در حالی که شهرای کوچکی مثل شهر ما سبزوار به طور کامل وبدون مشکل زیر پوشش رفته
اصفهانیا حتما یه نمه بدشانسن

Maziar_69
03-05-2007, 00:16
آخه این اسپادان آشغال به چه درد میخوره؟ برای چی اصلا راه انداختن؟ خودمون 3 تا اپراتور داریم بسه دیگه.

vahooli
03-05-2007, 00:19
بروبچ سریع برین تو سایت ایرانسل اطلاعات کامل در مورد نرخ را اعلام کرد ....:20:

shamabady
03-05-2007, 00:20
بچه ها به نظر شما مدیر عامل ایرانسل خودش 912 داره یا ایرانسل ؟
نه بابا بنده خدا فکر نکنم وسعش برسه 912 بخره یه دونه از این سیم کارتای اعتباری ایرانسل با یه دونه گوشی 1100 داره الانم اعصابش تخمی شده داره به خودش فحش میده برا چی تعرفه رو 85 تومن کردم حالا از کجا پول بیارم هی کارت شارژ بخرم:27: :27: :27: :27:

vahooli
03-05-2007, 00:24
من دیماه با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم و سوال کردم اصفهان کی تحت پوشش قرار می گیره گفت تا 12 بهمن وصل میشه و تحت پوشش قرار می گیره و من هم چند بار تاکید کردم و گفت 100 درصد و حتی چند بار تماس گرفتم تا مطمین بشم و قول اواخر بهمن را دادند و من هم رو حساب حرف اینها و تبلیغاتی که در اصفهان به راه انداختند یک سیم کارت از طرح شماره طلایی گرفتم . حتی خود مدیر عامل ایرانسل هم در یک مصاحبه گفته بود اصفهان تا دهه فجر تحت پوشش میره تا اینکه یک روز در روز فکر کنم 15بهمن سیم کارت را داخل گوشی گذاشتم و دیدم شبکه ایرانسل را با یک خط آنتن پیدا کرد و وقتی داخل حیاط می رفتم فول میشد آنتن و وقتی داخل ساختمان که می شدم آنتن گوشی می رفت یا فقط یک خط آنتن می داد ما هم فکر کردیم دیگه شبکه وصل شده و آنتندهی هم درست میشه ولی تا به امروز هیچ تغییری نکرده و عملا افتضاح هست . فقط می تونم بگم 10 درصد اصفهان تحت پوشش هست آن هم با آنتن دهی بسیار ضعیف . از تلفن ثابت هم که گفتم اصلا نمیشه تماس گرفت . چند بار هم به امور مشترکین زنگ زدم اول گفتند 15 اسفند بعد شد اواخر اسفند و بعد شد 10 فروردین و بعد آخر فروردین و دوباره گفتند 100 درصد 10 اردیبهشت که باز هم خبری نشد . تمام این زمانها را هم خود امور مشترکین می گفتند این بدقولی ها در حالی هست که شما به هر موبایل فروشی که در اصفهان سر می زنید یک تبلیغ ایرانسل بر روی شیشه مغازش هست و سیم کارت این شرکت را به فروش می رساند . حالا دیگه شما خودتون قضاوت کنید . اگر شبکه در این شهر کامل نیست پس چرا با این حجم تبلیغات داره سیم کارت میفروشه ؟!!! تازه از آبان ماه در اصفهان سیم کارت میفروخت . امروز با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم و دیگه شاکی بودم تا وصل کرد به یک به یک شخص دیگه و آن شخص گفت در اصفهان چون یک اپراتور دیگه که متعلق به مخابرات اصفهان هست یعنی اسپادان کار میکنه مخابرات این شهر به ما اجازه راه اندازی این شبکه در اصفهان را نمی ده و اصلا شاید هیچگاه شبکه در این شهر راه اندازی نشه ولی گفت شاید تا سال آینده بشه یکسری توافقاتی کرد و راه اندازی کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا به قدری از حرف این آقا شوکه شدم که تلفن از دستم افتاد و دیگه ادامه ندادم !!؟؟
دیگه قضاوت به عهده شما من حرفی نمی زنم .

یک ساله دیگه یا هیچ وقت ؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟ نه !!!!!!!!!!!!!11 بابا نمی شه که طرف یه چیزیش بوده !!! حالا یکی که از یه شهر دیگه میاد باید چیکا کنه ؟ طرف چرت گفته 100%

masoudboy
03-05-2007, 00:27
اخه مگه ما ها میتونیم بهش ضربه بزنیم؟

بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت باید یاد بگیره که به خاطر پول نباید دست به هر کار کثیفی بزنه و در شهری که اصلا معلوم نیست شبکش راه می افته یا نه کلی سیم کارت بده دست مردم بدون اینکه خدمات و آنتن بده . خیلی از دوستان دیگه هم در این سایت این مشکلات را داشتند مثل چند دوستی که از اهواز بودند و سیم کارت گرفته بودند و قول بهمن ماه بهشون داده بودند . این ایرانسل فقط بلده شمال ایران را تحت پوشش بده و اصلا از مرکز و جنوب خبری نیست و از جنوب ایران تا حالا فقط جزیره کیش را تحت پوشش برده که آن هم با 10 تا BTS تحت پوشش میره وشیراز که آن هم فقط 30 درصد شهر تحت پوشش هست . اگر هم شبکه قراره در آینده راه اندازی بشه پس چرا داره در اسن شهرها سیم کارت می فروشه ؟؟!! مثلا من خبر دارم در بندر عباس ، زاهدان ، کرمان ، اهواز ، بوشهر و خیلی شهرهای دیگه از حالا داره سیم کارت می فروشه در حالی که اصلا معلوم نیست شبکه کی راه اندازی میشه . اینها فقط یک نشانه داره و آن هم این هست که این شرکت فقط و فقط به پول فکر می کنه و نه کیفیت شبکه و رضایت مردم . آن هم از GPRS که اصلا با این تعرفه مسخره که گذاشته اصلا کسی جرات نمی کنه استفاده کنه .

Maziar_69
03-05-2007, 00:38
بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این شرکت باید یاد بگیره که به خاطر پول نباید دست به هر کار کثیفی بزنه و در شهری که اصلا معلوم نیست شبکش راه می افته یا نه کلی سیم کارت بده دست مردم بدون اینکه خدمات و آنتن بده . خیلی از دوستان دیگه هم در این سایت این مشکلات را داشتند مثل چند دوستی که از اهواز بودند و سیم کارت گرفته بودند و قول بهمن ماه بهشون داده بودند . این ایرانسل فقط بلده شمال ایران را تحت پوشش بده و اصلا از مرکز و جنوب خبری نیست و از جنوب ایران تا حالا فقط جزیره کیش را تحت پوشش برده که آن هم با 10 تا BTS تحت پوشش میره وشیراز که آن هم فقط 30 درصد شهر تحت پوشش هست . اگر هم شبکه قراره در آینده راه اندازی بشه پس چرا داره در اسن شهرها سیم کارت می فروشه ؟؟!! مثلا من خبر دارم در بندر عباس ، زاهدان ، کرمان ، اهواز ، بوشهر و خیلی شهرهای دیگه از حالا داره سیم کارت می فروشه در حالی که اصلا معلوم نیست شبکه کی راه اندازی میشه . اینها فقط یک نشانه داره و آن هم این هست که این شرکت فقط و فقط به پول فکر می کنه و نه کیفیت شبکه و رضایت مردم . آن هم از GPRS که اصلا با این تعرفه مسخره که گذاشته اصلا کسی جرات نمی کنه استفاده کنه .

حالا شما تا آخر اردیبهشت هم صبر کن. ولی اگه رسمی بشه این مشکلات نیست. صدا هم ضعیف نیست سریع هم میگیره.

shamabady
03-05-2007, 00:48
به نظر من شما می تونید شکایت کنید چون طبق قرار دادشون حق فروش سیم کارت تو جایی که آنتن ندارن رو ندارن
حالا کجا باید شکایت کرد خدا میدونه

vahooli
03-05-2007, 00:55
دوستان سریع برین سایت ایرانسل تعرفه های جدیدو ببینین.

آقا مسعود طرف چرت گفته یک سال دیگه یا هیچ وقت !!!

masoudboy
03-05-2007, 01:11
دوستان سریع برین سایت ایرانسل تعرفه های جدیدو ببینین.

آقا مسعود طرف چرت گفته یک سال دیگه یا هیچ وقت !!!

فکر نمی کنم چون به هر حال آن مال شرکت هست و بهتر از من وشما خبر داره ،من به قدری از این خبر شکه شدم که اصلا بدون هیچ حرف دیگه ای قطع کردم. شکایت هم که اصلا نباید فکرش را کرد چون این شرکت تا حدودی پشتوانه دولتی هم داره . به هر حال من تا آخر اردیبهشت صبر کنم اگر پوشش را درست نکرد همان سایت را عملی می کنم . یک چیز جالب دیگه ایرانسل در اصفهان اصلا از طرف پل بزرگمهر به بعد حتی یک BTS هم نصب نکرده و فقط یکی نصب کرده آن هم طرف کوه صفه هست حالا شما خودت ببین این شرکت می خواهد چیکار کنه با این شهر بزرگ و پرجمعیت . تازه من امروز از یکی از موبایل فروشها که نماینده ایرانسل هست پرسیدم گفت حدود 5 هزار سیم کارت در اصفهان فروخته ایرانسل . خود شما هم حتما یک سر به فلکه احمد آباد بزن تا اوضاع دستت بیاد از تبلیغات ایرانسل یا حتی خیابان فردوسی . تازه دروازه تهران روی بیلبورد تبلیغ هم کرده . فقط می تونم بگم شرم آوره ...

TempesT
03-05-2007, 02:26

بابا چرت گفته امکان نداره 1سال طول بکشه:41: . حالا تو کمی هم صبرکن ببین تا آخر اردیبهشت تغییری میکنه یا نه.

ایشالاه حداقل تا آخر اردبهشت یه کم پوشش دهی شو مناسب کنه. :20:

نمیدونم چرا ایرانسل تو اصفهان یه همچین گیری کرده. ---- به پیمانکاران اصفهان . شهرهای کوچیکی تو تبریز تحت پوشش ایرانسل رفتن که خیلی عقبترن نسبت به اصفهان.

lover_pc_games
03-05-2007, 02:28
ببخشید ! شرمنده ! زبونم لال یه سوال فنی دارم !
فاصله آنتن های ایرانسل باید چقدر باشه تا آنتن دهی خوب باشه ! مثلا هر چند هزار متر باید آنتن باشه !
شنیدم نوع سیستمشون خیلی قویتر از آنتن های مخابراته !
لطفا در مورد قدرت آنتن های ایرانسل یه توضیحی بدید !

TempesT
03-05-2007, 02:29
جالبه تووو پیاده روووووو تو شهر شما شهرداری نیست؟

پیاده رو نیست بابا جدول وسط خیابونه تو 4 راه:20: . اون درختام ماله اون ور خیابونه:31:

TempesT
03-05-2007, 02:32

کسی نمیخواد بگه از این کوچولوها تو شهرهای دیگم هست یا نه ؟ اصلا اینا ماله کدوم اپراتوره ؟ راهنمایی پلیززززز:31:

TempesT
03-05-2007, 03:01
حالا به نظر من تعرفه 62 تومن واسه دایمی ها خیلی بدم نیست ها ولی ماله اعتباریها کمرشکنه 85 نومن:41: .

CD-RW
03-05-2007, 08:43

اسم اون سایت رو میکرو میگند
مال مخابراته - توی نقاط کور نصب میشه
فقط روی باند 900 مگا هرتز کار میکنه
ظرفیتش هم کمتر از 25 شماره است ( دقیقش رو نمیدونم )
اون دوتا سفید کوتاهی که بالاتره سکتورهاشه
اون دوتا سفید بلند که توی قفس کردند BTS هست
یک دونه هم لینک مایکرو ویو داره
ارتفاع لینک باید بیشتر از 12 از سطح زمین متر باشه که رعایت نمیشه
فقط کنار خیابونها و بولوارها نصب میشه - مصرف برق ناچیزی هم دارند
--------------
ببخشید دیگه همینها رو میدونستم

CD-RW
03-05-2007, 08:47
ببخشید ! شرمنده ! زبونم لال یه سوال فنی دارم !
فاصله آنتن های ایرانسل باید چقدر باشه تا آنتن دهی خوب باشه ! مثلا هر چند هزار متر باید آنتن باشه !
شنیدم نوع سیستمشون خیلی قویتر از آنتن های مخابراته !
لطفا در مورد قدرت آنتن های ایرانسل یه توضیحی بدید !

فاصله ربطی به آنتن دهی نداره - بستگی به تعداد مشترکین تحت پوشش داره
مثلا توی جاده تا 25 کیلومتر هم نصب میشه ( شاید هم بیشتر ) ولی توی شهر ممکنه فاصله شون 500 متر باشه
سیستم قویتر توجیهی نداره - تکنولوژی متفاوتی دارند - قبلا هم گفته بودم اینها روی باند 1800 هم کار میکنند که ظرفتیت فرکانسی شون دو برابر باند 900 هست ( یعنی تعداد شماره هایی که قبول میکنند دو برابر است ) که مخابرات داره تازه نصب میکنه - قدرت آنتنها رو میشه زیاد کرد ولی سازمان انرژی اتمی و سازمان حفاظت در برابر اشعه نمیذاره

BABAKAM
03-05-2007, 09:33
اون
گرده
که
سفيده
براي
ايرانسله

BABAKAM
03-05-2007, 09:34
مستطيلهاي
دراز
براي
مخابراته

ومستطيلهاي
کوتاه
براي
تاليا

davood6385
03-05-2007, 11:20
من يه هفته ست خط ثابتمو فروختم يه ايرانسل خريدم تو مشهد كه ايرانسل فوق العادست شايد تو شهرهاي ديگه انتن دهيش خوب نباشه ولي اينجا هيچ مشكلي نداره .چند روز شايد 100 تا sms زدم ولي هيچي از اعتبارم كم نميكنه يعني همه دوستام هم همينطورن ميخواستم ببينم اس ام اسش مجانيه هنوز ي يدفعه كم ميكنه يكي از دوستام 1 ماه كه داره و هنوز از اعتبارش براي اس ام اس هيچي كم نشده. واقعا مجانيه؟

ShahabSAMSUNG
03-05-2007, 11:35
اون دوتا سفید بلند که توی قفس کردند Bts هست
--------------

بابا اطلاعات.

ترکوندی ها.

mohammad hamed
03-05-2007, 12:03
--------------

ببخشید مطمئن هستید ماله مخابراته .
این دیشهای سفید چیه
تا اونجا که ما دیدم فقط آنتن های ایرانسل از اینا داره و ماله ماخبرات رو که تا به حال دیدم اصلا از اینا نداره

emprator_kochak
03-05-2007, 12:47
من از یکی که داشت یکیشون رو سویچ میزد پرسیدم گفت مال ارتباطات سیاره.

علیرضا خارجی
03-05-2007, 12:49
ببخشید مطمئن هستید ماله مخابراته .
این دیشهای سفید چیه
تا اونجا که ما دیدم فقط آنتن های ایرانسل از اینا داره و ماله ماخبرات رو که تا به حال دیدم اصلا از اینا نداره
نه ربطی نداره هر بی تی اسی میتونه از این دیشها استفاده کنه
اون دیشها برای ارتبات بین دوتا بی تی اسه

TempesT
03-05-2007, 13:02
--------------

سی دی رایتر جون تو اطلاعاتت ماشالاله زیاده دستتم درد نکنه !

میشه بگی به نظرت ماله کدوم اپراتوره آخه مخابرات که از اون طبل ها نداره . این BTS هارو از وقتی تالیا و ایرانسل اومده نصب کردن.:5:

TempesT
03-05-2007, 13:18
بله خیلی راحت هست ... با زدن یک سایت بر ضد این شرکت و آگاه کردن مردم از این طریق ، دشمن هم که کم نداره . فقط کافیه اسم این سایت را که می خواهم درست کنم بدم به سایت تالیا و خیلی از وبسایت های دیگر که براش تبلیغ کنند . اسم دامین هم که می خواهم ثبت کنم هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masoudboy عزیز تو قاطی کردی اشتباه هم از خودت بود. جایی که با اینکه میدونی شبکه کامل راه اندازی نشده چرا سیم کارت میگیری ؟
اگه شمارتو خودت انتخاب کردی که اون یه چیز دیگه باید میذاشتی تا وقتی را افتاد بندازی رو گوشی. ولی اگه خریدی تقصیر خودته دیگه چرا عجله کردی . اون موبایل فروشی هام که تبلیغ میکنن به نفع خودشون تبلیغ میکنن.

ما که تو مشهد و تبریز حتی شهرستانهای تبریز که را افتاده خیلی راضی هستیم .

به خدا این مطلب و راس میگم. تو اکثر جاده ها و شهرستانهای تبریز مخابرات همش لرزش آنتن داره حتی دانشگاه من تو یه جای دور افتاده هست که همیشه لرزش آنتن داشت. ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره همیشه فول آنتنه حتی تو او جای دور افتاده هم .

TempesT
03-05-2007, 13:35
بچه ها در ضمن همه که میگن تعرفه اینترنت بالاس بله راست میگین ولی ما باید فرهنگ استفاده از اینترنت موبایل و هم داشته باشیم.
از اینترنت موبایل واسه سایت گردی استفاده نمی کنن که کلی هزینه بارمون بشه . واسه این کاراینترنت کامپیوتر هست دیگه . خیلی هم با صرفه تر از اینه .
مثلا یکی از دوستام یه چند روز پیش یه کار فوری براش پیش اومده بود دسرسی به اینترنت و هم نداش از اینترنت موبایل واسه خودش بلیط هواپیما گرفت با اینکه خودش سیم کارت مخایرات داره از ماله من استفاده کرد ولی خیلی خیلی از اینترنت ایرانسل خوشش اومد.:10:
یا مثلا من خودم استفاده ای که از اینترنت موبایل میکنم مسنجرش که اونم هزینه ی چندانی نداره.:8:

نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

meshkiposh2200
03-05-2007, 13:38

اصلا من نمیدونم چراهر روز انتن دهیش بدتر میشه من اسفند سیم را گرفتم اولا راحت تو خونه میتونستم شماره بگیرم ولی حالا باید 10 بار بگیرم اونهم امیدی به گرفتن نیست . sms از دولتی هم اولا راحت می یومد ولی حالا از 10 sms یکیش می یاد .حدود 2 هفته ای است که اصلا صدای این گوشی در نیمده چون هیچکی نمیوتونه باهام تماس بگیره:41: حالا یکی به من بگه چرا همه گنده شدند ببخشید اشتب ضدم حالا یکی به من بگه چیکار کنم

emprator_kochak
03-05-2007, 14:17

bts کوچولو از نوع NOKIA مال ارتباطاط سیار :5:

navid_ice_heart_128
03-05-2007, 15:35
بچه ها در ضمن همه که میگن تعرفه اینترنت بالاس بله راست میگین ولی ما باید فرهنگ استفاده از اینترنت موبایل و هم داشته باشیم.
از اینترنت موبایل واسه سایت گردی استفاده نمی کنن که کلی هزینه بارمون بشه . واسه این کاراینترنت کامپیوتر هست دیگه . خیلی هم با صرفه تر از اینه .
مثلا یکی از دوستام یه چند روز پیش یه کار فوری براش پیش اومده بود دسرسی به اینترنت و هم نداش از اینترنت موبایل واسه خودش بلیط هواپیما گرفت با اینکه خودش سیم کارت مخایرات داره از ماله من استفاده کرد ولی خیلی خیلی از اینترنت ایرانسل خوشش اومد.:10:
یا مثلا من خودم استفاده ای که از اینترنت موبایل میکنم مسنجرش که اونم هزینه ی چندانی نداره.:8:

نظر شما چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چي هزينه ي اينتر نت تو چت كمه من در حدوده 40 ثانيه با ياهو فقط براي چك كردن of هام رفتم 200 تومان كم كرد

meshkiposh2200
03-05-2007, 15:39
ايرانسل 50 تومان دقيقه اي 11 ريال ثانيه اي

نحوه محاسبه هزينه مكالمات ايرانسل بر اساس ثانيه و دقيقه دو نرخي شد .
روابط عمومي ايرانسل اعلام كرد، به منظور تأمین نظرات مشترکین گرامی ایرانسل و جهت ایجاد شرایط یکسان برای تمامی هموطنان در سراسر کشور، از شنبه 15 اردیبهشت ماه (15/2/1386) طرح تعرفه تمامی مشترکین ایرانسل، به طرح تعرفه "پایه ثانیه ای" تغییر داده می شود. پس از این تاریخ، کلیه سیم کارتهای دائمی و اعتباری ایرانسل بصورت پیش فرض با تعرفه "پایه ثانیه ای" تحویل مشترکین شده و سیم کارت مشترکین کنونی نیز که تا به حال با طرح "پایه دقیقه ای" تنظیم شده بود، به طور خودکار به طرح "پایه ثانیه ای" انتقال داده می شود. تغییر مذکور توسط ایرانسل بطور خودکار و کاملاً رایگان صورت می پذیرد ولی مشترکین این امکان را دارند که طرح تعرفه "ثانیه ای" تنظیم شده را به طرح "دقیقه ای" بازگردانند.
شایان ذکر است تعرفه های قبلی ایرانسل برای طرح تعرفه "دقیقه ای" همچنان پابرجا می باشد.

نرخ تعرفه های دقیقه ای و ثانیه ای ایرانسل عبارتند از:

نوع طرح تعرفه نام طرح تعرفه نرخ تعرفه
دائمی پایه ثانیه ای 41/10 ريال/ ثانیه (625 ریال/دقیقه)
پایه دقیقه ای (طرح فعلی) 499 ريال/ دقیقه
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
اعتباری پایه ثانیه ای 2/14 ریال/ثانیه (852 ریال/دقیقه)
پایه دقیقه ای (طرح فعلی) 620 ريال/ دقیقه

در تعرفه "پایه ثانیه ای"، مدت زمان مکالمه دقیقاً برابر با تعداد ثانیه های مکالمه ثبت می شود. در تعرفه "پایه دقیقه ای" مدت مکالمه بر حسب واحدهای یک دقیقه ای محاسبه شده و بنابراین درصورتی که مکالمه پیش از کامل شدن واحد یک دقیقه ای به پایان برسد، کل واحد یک دقیقه ای منظور می شود. با این حال، با توجه به نرخ های پیش بینی شده، تعرفه "ثانیه ای" مناسب مشترکینی است که معمولاً مدت زمان مکالماتشان کوتاه و تعرفه "دقیقه ای" نیز مناسب مکالمات حدوداً 5/2 دقیقه ای یا طولانی تر است.
علاقمندان می توانند برای اطلاع از جزئیات طرح های مختلف تعرفه و شرایط و چگونگی تغییر طرح تعرفه، به فروشندگان مجاز ایرانسل و یا به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایند.

به گزارش ايسنا در همين رابطه پس از اخطار سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به شرکت ايرانسل مبني بر محاسبه‌ي صورتحساب مشترکان بر اساس ثانيه مديرعامل اين شركت اعلام كرد: محاسبه‌ي صورتحساب مشتركان ايرانسل بر اساس انتخاب آن‌ها به دقيقه يا ثانيه انجام مي‌شود و اگرمشترك ايرانسل بخواهد محاسبه‌ي كاركرد صورت‌حسابش بر حسب دقيقه انجام شود، براي هر دقيقه همان تعرفه‌ي قبلي يعني 499 ريال(با احتساب ماليات 530 ريال) را مي‌پردازد اما اگر بخواهد اين محاسبه بر حسب ثانيه انجام شود، بايد براي هر دقيقه تماس 625 ريال بپردازد.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفت‌وگو با (ايسنا)، درباره‌ي سرانجام تبديل بيلينگ اپراتور دوم تلفن همراه از دقيقه به ثانيه اظهار كرد: بر اساس آخرين مذاكرات با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصميم گرفته شد كه تعرفه‌ي فلت دقيقه‌اي 499 ريال براي مشتركان ايرانسل حفظ شود اما اگر بخواهيم صورت‌حساب مشتركان ايرانسل را بر حسب ثانيه محاسبه كنيم براي هر دقيقه مكالمه بر اساس ثانيه براي مشتركان سيم‌كارت‌هاي دائمي تعرفه‌ي دقيقه‌اي 625 ريال را محاسبه خواهيم كرد.
وي ادامه داد: به عبارت ديگر سيستم بيلينگ ايرانسل بر حسب انتخاب مشتركان به دقيقه يا ثانيه خواهد بود و صورت‌ حسابهاي آن‌ها را محاسبه خواهيم كرد.
به گفته وي در سيم‌كارت‌هاي اعتباري ايرانسل تعرفه هر دقيقه تماس مشترك اگر برحسب ثانيه باشد، 852 ريال محاسبه مي‌شود اما اگر برحسب دقيقه تماس‌هاي مشترك محاسبه شود، براي هر دقيقه تماس بايد 620 ريال بپردازد.
او در پاسخ به اين پرسش كه آيا يك اپراتور مي‌تواند از هر دو روش دقيقه و ثانيه‌اي براي محاسبه صورت‌حساب مشتركانش استفاده كند گفت: اين امر به تاييد سازمان تنظيم مقررات رسيده و از اين رو از روز شنبه 15 ارديبهشت‌ماه و از ساعت 8 صبح محاسبه تماس‌هاي مشتركان بر حسب ثانيه انجام مي‌شود.
وي ادامه داد: اگر مشتركان نخواهند كه محاسبه تماس‌آن‌ها بر حسب ثانيه و با تعرفه 625 ريال باشد مي‌توانند با ارسال يك پيام كوتاه به ايرانسل اعلام كنند كه محاسبه‌ي تماس‌هاي آن‌ها برحسب دقيقه و با تعرفه‌ي 499 ريال باشد؛ اين امر در روزهاي آتي از طريق پيام كوتاه و تبليغات در سطح شهر به اطلاع كليه‌ي مشتركان ايرانسل خواهد رسيد.
به گفته او مشتركاني كه معمولا تماس‌هاي كوتاه برقرار مي‌كنند و تماس‌شان كمتر از سه دقيقه است بهتر است محاسبه‌ تماس‌هاي خود را برحسب ثانيه قرار دهند تا با پرداخت هزينه‌ي اضافي متضرر نشوند اما مشتركاني كه تماس‌هاي طولاني‌تر دارند، بهتر از محاسبه دقيقه‌ استفاده كنند زيرا به نفع آن‌ها خواهد بود.
او درباره‌ي نرخ مكالمه‌ي تماس از اپراتور اول به ايرانسل كه با تعرفه‌ي بين شهري 760 ريال محاسبه مي‌شود گفت: سازمان تنظيم مقررات بايد در اين مورد تصميم‌گيري و نتيجه را اعلام كند.
او همچنين درباره تعرفه‌ي سرويس GPRS نيز گفت: تعرفه‌هايي كه ابتدا به سازمان تنظيم مقررات ارائه شد به ازاي هركيلو بايت داده، 60 ريال اما در نهايت تعرفه‌ي 30 ريال را براي هر كيلو بايت داده پيشنهاد كرديم اما سازمان تنظيم مقررات تعرفه‌ي 15 ريال را پيشنهاد كرده است، از اين رو هنوز مذاكرات نهايي براي تعرفه‌هاي اين سرويس باقي مانده است و با توجه به اين كه تا آخر ارديبهشت ماه براي صدور قبوض مشتركان فرصت داريم تا پايان اين ماه تعرفه قطعي را اعلام خواهيم كرد.
دزفولي درباره بروز اشتباه در محاسبه‌ي قبوض برخي مشتركان ايرانسل گفت: قبض‌هايي طراحي شده كه به خوبي چگونگي محاسبه كاركرد آن‌ها را نشان مي‌دهد و به زودي براي مشتركان ايرانسل صادر خواهد شد از اين رو تلاش ما اين است كه ظرف دو ماه آينده مشكلات موجود در اين زمينه را برطرف كنيم.
وي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه در بيش از 90 شهر پوشش داشته و در حدود 1 ميليون 450 هزار مشترك دارد و به زودي شهرهاي جديدي را به شبكه ايرانسل اضافه خواهيم كرد.
به گفته‌ي وي پوشش تهران به بالاي 95 درصد رسيده و تنها در برخي از نواحي ضعف سيگنال وجود دارد اما اكثر شهرهاي اطراف تهران نيز تحت پوشش اين شبكه قرار گرفته است.

meshkiposh2200
03-05-2007, 15:44
جزئیات طرح تعرفه جدید ایرانسل بر مبنای دقیقه و ثانیه

مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شبکه ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) جزئیات طرح تعرفه جدید سیم کارت های ایرانسل را اعلام کرد.

مدیرعامل ایرانسل گفت: پس از مباحثی که در خصوص محاسبه ثانیه ای صورتحساب مشترکین ایرانسل مطرح شد ایرانسل طرحی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرد که طبق آن مشترکین ایرانسل برای هر ۶۰ ثانیه مکالمه با دیگر مشترکان ایرانسل ۴۹۹ ریال و با مشترکان دیگر شبکه ها ۷۶۰ ریال پرداخت مینمودند اما این طرح مورد موافق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار نگرفت و در نهایت با طرح تعرفه ثانیه جدید ایرانسل موافقت شد.

مدیرعامل ایرانسل به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) گفت: از این پس مشترکین ایرانسل مختار خواهند بود تا یکی از طرح های تعرفه ایرانسل را انتخاب کنند، بر این اساس مشترکینی که "طرح تعرفه دقیقه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند مطابق تعرفه های فعلی برایشان صورتحساب صادر خواهد شد یعنی در سیم کارت های دائمی ۴۹۹ ریال و برای سیم کارت های اعتباری ۶۲۰ ریال برای دوره های یک دقیقه، و مشترکینی که "طرح تعرفه ثانیه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند برای مجموعا هر 60 ثانیه مکالمه در سیم کارت های دائمی 625 ریال و در سیم کارت های اعتباری 852 ریال پرداخت خواهند کرد.

دزفولی در گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: ایرانسل برای کلیه مشترکین فعلی و آینده خود به صورت پیش فرض طرح تعرفه ثانیه ای را مبنای محاسبه صورتحساب های خود قرار میدهد اما مشترکین به زودی از طریق یک شیوه بسیار سهل و ساده و از طریق سرویس Sms قادر خواهند بود در هر لحظه و هر زمان به دفعات طرح تعرفه مبنای شیوه صورتحساب گیری خود را انتخاب و تغییر دهند.

به گفته دزفولی ایرانسل هرگز اصراری به عرضه چنین طرح تعرفه ای نداشت ولی اصرار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای محاسبه ثانیه ای تعرفه بجای محاسبه صورتحساب مشترکین بر مبنای دوره های دقیقه ای موجب عرضه این دو طرح تعرفه شد. وی تصریح کرد: صدور صورتحساب براساس دوره های دقیقه ای یکی از شیوه های مرسوم صورتحساب گیری در بین اپراتورهای مختلف دنیاست.

ظهر امروز دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي طی اطلاعیه ای اعلام کرد: شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.

به گفته مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه کشور ایرانسل به زودی با ارائه طرح تعرفه های جدیدی دیگری نظیر "فهرست تماس با دوستان و آشنایان" و همچنین "اعطای امتیازهای تشویقی و تخفیف های دوره ای بر اساس میزان مکالمات" امکانات بیشتری برای کاهش هزینه های استفاده از خدمات مختلف شبکه ایرانسل به مشترکین خود عرضه خواهد کرد.

مهندس دزفولی در پایان گفتگوی خود با خبرنگار ایستنا با اشاره به راه اندازی شبکه ایرانسل در بیش از ۹۰ شهر کشور، اظهار امیدواری کرد تا آخر اردیبهشت ماه شهرهای بیشتری بخصوص در استانهای گلستان، اردبیل، قزوین، کرمانشاه و زنجان به شبکه تلفن همراه ایرانسل بپیوندند.

TempesT
03-05-2007, 16:58

bts کوچولو از نوع NOKIA مال ارتباطاط سیار :5:

ببخشین ها ولی خیلی دکل بی هیکل و مزخرفی به نظر میاد اصلا قیافه ی خوبی نداره:27:

علیرضا خارجی
03-05-2007, 17:14
اصلا من نمیدونم چراهر روز انتن دهیش بدتر میشه من اسفند سیم را گرفتم اولا راحت تو خونه میتونستم شماره بگیرم ولی حالا باید 10 بار بگیرم اونهم امیدی به گرفتن نیست . sms از دولتی هم اولا راحت می یومد ولی حالا از 10 sms یکیش می یاد .حدود 2 هفته ای است که اصلا صدای این گوشی در نیمده چون هیچکی نمیوتونه باهام تماس بگیره:41: حالا یکی به من بگه چرا همه گنده شدند ببخشید اشتب ضدم حالا یکی به من بگه چیکار کنم
اخه برادر من دلبندم بابا مجیییییییییییییییید تو اصفهان هنوز راه نیوفتاده
اینقدر این شرکت مارو به گند نکشید

meshkiposh2200
03-05-2007, 17:30
اخه برادر من دلبندم بابا مجیییییییییییییییید تو اصفهان هنوز راه نیوفتاده
اینقدر این شرکت مارو به گند نکشید
این شرکت شما گند است نیازی به ما نداره:8:

cao-cao
03-05-2007, 17:43

اقا هر ثانیش هم قنیمت من که ابروم جلوی دوستا و همکارام رفت ما سیم کد 1 رو فروختیم شماره طلایی کرفتیم(خاک تو سرم چه اشتباهی کردم)
امروز تو سایپا هر چی باهام تماس میگرفتن وصل نمیشد بعد تو اتاقا پیغام برام میزاشتن مهندسای شرکت فکر میکردن گم شدم هر کی منو میدید شوکه میشد
اس ام اس هاشم که دیگه نگو یا نمیرسه یا دلیورت نمیشه
اقا من پایتم سایت بزن من باهاتم 1 ثانیه هم دیره

cao-cao
03-05-2007, 17:49
masoudboy عزیز تو قاطی کردی اشتباه هم از خودت بود. جایی که با اینکه میدونی شبکه کامل راه اندازی نشده چرا سیم کارت میگیری ؟
اگه شمارتو خودت انتخاب کردی که اون یه چیز دیگه باید میذاشتی تا وقتی را افتاد بندازی رو گوشی. ولی اگه خریدی تقصیر خودته دیگه چرا عجله کردی . اون موبایل فروشی هام که تبلیغ میکنن به نفع خودشون تبلیغ میکنن.

ما که تو مشهد و تبریز حتی شهرستانهای تبریز که را افتاده خیلی راضی هستیم .

به خدا این مطلب و راس میگم. تو اکثر جاده ها و شهرستانهای تبریز مخابرات همش لرزش آنتن داره حتی دانشگاه من تو یه جای دور افتاده هست که همیشه لرزش آنتن داشت. ولی ایرانسل همچین مشکلی نداره همیشه فول آنتنه حتی تو او جای دور افتاده هم .

اره راست میگه انتنش فوله ولی یه مشکلی هست هیچکی نمی تونه باهات تماس بگیره
اقا اینترنت کجا بوده یه سایت میخواد کانکت شه یه ساعت طول میکشه
بعدم تعرفشو هر جوری بخواد حساب میکنه
اونم از نرخش اول که تو بوق کرنا کردن دقیقه ایی 49 تومان ولی حالا 62 اگه هم دوباره دقیقه ای کنی اگر وصل نشه 49 تومان باید بدی بعد شم تو هر ماه 1 بار میتونی از دقیقه به ثانیه بری یا بر عکس اگه بیشتر بشه 200 تومان رفته تو قبضت

meshkiposh2200
03-05-2007, 20:24
اره راست میگه انتنش فوله ولی یه مشکلی هست هیچکی نمی تونه باهات تماس بگیره
اقا اینترنت کجا بوده یه سایت میخواد کانکت شه یه ساعت طول میکشه
بعدم تعرفشو هر جوری بخواد حساب میکنه
اونم از نرخش اول که تو بوق کرنا کردن دقیقه ایی 49 تومان ولی حالا 62 اگه هم دوباره دقیقه ای کنی اگر وصل نشه 49 تومان باید بدی بعد شم تو هر ماه 1 بار میتونی از دقیقه به ثانیه بری یا بر عکس اگه بیشتر بشه 200 تومان رفته تو قبضت

شما از کدوم شهری:20:

TheMohammad
03-05-2007, 20:48
به نظر من به جای زدن سایت، توی یکی از سایت های پتیشن! یه موضوع جدید درست کن و کل اشکالاتی که به ایرانسل وارده ، مثل مشکل پوشش شبکه، آنتن دهی، هزینه ها،قبض،عدم همکاری اپراتورهای دیگه رو بصورت معقول و در نهایت ادب بنویس و قرار بده، بعدش لینکش رو بذار اینجا، من هم به شخصه حمایت خواهم کرد !!!!

nedayechakavak
03-05-2007, 20:57
دكل 912 رو مي بينيم كه هنوزم بعد از 13-14 سال دارن ...........!!!:27:

يه كم عقب تر هم دكل ايرانسل پيداست كه همونه كه چند صفحه قبل ازش عكس گذاشته بودم :46:

فقط نياين بگيد كه اين ماله 912 نيستا . چون 10 ساله كه اينجا نصبه . :27:

چند روز ديگه هم يه عكس از دكل تاليا براتون ميزارم ، قيافش مثل همين 912 هست ولي سكتوراش درازتره .

علیرضا خارجی
03-05-2007, 21:47
اقا هر ثانیش هم قنیمت من که ابروم جلوی دوستا و همکارام رفت ما سیم کد 1 رو فروختیم شماره طلایی کرفتیم(خاک تو سرم چه اشتباهی کردم)
امروز تو سایپا هر چی باهام تماس میگرفتن وصل نمیشد بعد تو اتاقا پیغام برام میزاشتن مهندسای شرکت فکر میکردن گم شدم هر کی منو میدید شوکه میشد
اس ام اس هاشم که دیگه نگو یا نمیرسه یا دلیورت نمیشه
اقا من پایتم سایت بزن من باهاتم 1 ثانیه هم دیره
آقا شما اصفهان تشریف دارین؟

masoudboy
03-05-2007, 21:58
به نظر من به جای زدن سایت، توی یکی از سایت های پتیشن! یه موضوع جدید درست کن و کل اشکالاتی که به ایرانسل وارده ، مثل مشکل پوشش شبکه، آنتن دهی، هزینه ها،قبض،عدم همکاری اپراتورهای دیگه رو بصورت معقول و در نهایت ادب بنویس و قرار بده، بعدش لینکش رو بذار اینجا، من هم به شخصه حمایت خواهم کرد !!!!

شما فکر می کنید واقعا این شرکت به حرف ما گوش بده ؟؟!!
شرکتی که به غیر از دروغ گفتن و وعده دادن الکی حرفی برای گفتن نداره ... دوباره امروز زنگ زدم به شماره 09351350000 و در مورد پوشش اصفهان و این همه سیم کارت که در این شهر فروخته و تبلیغات ازشون سوال می کنم میگه شبکه اصفهان 4 ماه هست تکمیل شده و وصل هست و هیچ مشکلی نداره . میگم پس چرا اسمش تو سایت نیست چک کرد و گفت حتما فراموش کردند اضافه کنند و به زودی اضافه میکنند ... در حالی که 10 درصد اصفهان هم تحت پوشش نیست همان مقدار هم به قدری ضعف سیگنال داره که من باید برم روی پشت بام و جواب بدم یا تماس بگیرم و حتی برخی مواقع تو حیاط رفتن هم جواب نمیده ! آن از حرف دیروز آن شخص که اصلا گفت اصفهان تحت پوشش نمی ره و این هم از حرف این آقا ... شما خودتون برید سایت ایرانسل و پوشش شهر شیراز را ببینید تازه این نقشه هست که خودشون تهیه کردند اینها اگر حتی یک منطقه سیگنال بسیار ضعیف هم باشه جز مناطق تحت پوشش حساب می کنند .ایرانسل هرگز یک اپراتور حرفه ای نیست و کاری به جز دورغ گفتن برای فروختن سیم کارتهاش بلد نیست . در سایت ایرانسل آمده این اپراتور تحت پوشش قرار دادن مراکز استانها را ابتدا در دستور کار خودش قرار داده ولی شما حساب کنید بعد از 8 ماه از آغاز به کار این اپراتور و در ضمن وقتی که از قبلش داشت چند تا مرکز استان تحت پوشش برده .

Clickrast
03-05-2007, 22:20
بابا بیاین یه تاپیک مخصوص اصفهان بزنیم ببینیم به کجا می رسیم و هر روز هم به 130 زنگ بزنیم بگیم اصفهان بلکه یه کاری بکنن !

behnam_speed
03-05-2007, 22:28
تعرفه GPRS ایرانسل کیلو بایتی چقدر است؟
و برای محاسبه ی آن باید sent data ها رو در تعرفه ضرب کنیم یا receiv data ها رو باید در تعرفه ضرب کنیم؟
و یا هر دو رو؟

علیرضا خارجی
03-05-2007, 22:39
تعرفه GPRS ایرانسل کیلو بایتی چقدر است؟
و برای محاسبه ی آن باید sent data ها رو در تعرفه ضرب کنیم یا receiv data ها رو باید در تعرفه ضرب کنیم؟
و یا هر دو رو؟
send و reciveرو میخوای ضرب کنی اوه ه ه ه ه میدوونی چقدر میشه؟
send and riecive رو +میکنن
10send 20 recive=30

vahooli
03-05-2007, 22:49
بابا بیاین یه تاپیک مخصوص اصفهان بزنیم ببینیم به کجا می رسیم و هر روز هم به 130 زنگ بزنیم بگیم اصفهان بلکه یه کاری بکنن !

چاکر هرچی همشهریه ! اقا ببینین اون یارو که گفته هیچوقت که اصلا حرفش با عقل جور در نمیاد! اون امروزیم که خواب بوده شما بیدارش کردین !:27: بعدشم من فکر می کنم ( با دیدن دکل های جدید اضافه شده تو منطقمون ) ایرانسل دکلشا زده اما هنوز خاموشن دکلا !
من پایم هی همه زنگ بزنیم بگیم پس یالین بابا !

masoudboy
03-05-2007, 23:02
من هم میگم تماس بگیرید و اعتراض کنید شاید کاری بکنند به هر حال بهتر از هیچی هست . فعلا هم بحث اصفهان را فکر کنم تمام کنیم تا خرداد ماه ببینیم چیکار می خواهد بکنه.

این هم آخرین خبری بوده که از ایرانسل در اصفهان منتشر شده در تاریخ 2 اسفند .
نماينده اپراتور ايرانسل در اصفهان گفت :اين شبكه تا ايام نوروز در اين شهر راه‌اندازي خواهد شد.

" قزويني " روز چهارشنبه به ايرنا گفت:براساس جلسات مشتركي كه نمايندگي ايرانسل در اصفهان با مسوولين شهرداري و شهردار اصفهان داشته است، در تلاش هستيم تا اين شبكه را تا ايام نوروز در اصفهان راه‌اندازي كنيم.

وي افزود : شهردار اصفهان نيز تاكيد كرده است كه براي رفاه هرچه بيشتر مسافران‌نوروزي دراصفهان،شهرداري همكاري لازم باايرانسل راجهت نصب آنتن‌هاي ‪ Bts‬خواهد داشت.

وي با اشاره به اينكه ايرانسل مكاتبات خود با شهرداري را از دو ماه قبل آغاز كرده است، گفت: بافت تاريخي شهر اصفهان وبرخي مواردپيگيري و هماهنگي از دلايل كندي راه‌اندازي ايرانسل در اصفهان است.

پيش ازاين ، مدير روابط عمومي شركت ايرانسل اعلام كرده بود كه شبكه تلفن همراه اين اپراتور خصوصي تا ‪ ۲۲‬بهمن در اصفهان راه‌اندازي خواهد شد.

ايرانسل هم اكنون در ‪ ۱۵‬شهر كشور فعاليت دارد و داراي ‪ ۸۰۰‬هزار مشترك تلفن همراه است.

دراصفهان چهار اپراتور تلفن همراه متعلق به‌بخش دولتي وخصوصي،فعال هستند.

Clickrast
03-05-2007, 23:44
خوب پس یه تاپیک با عنوان بررسی مشکلات ایرانسل در اصفهان یا یه همچین چیزی بزنین تا اونجا ادامه بدیم فقط در مورد اصفهان !

Clickrast
03-05-2007, 23:56
میشه بگی کجاها دکل زده تو اصفهان؟

vahooli
04-05-2007, 00:14
میشه بگی کجاها دکل زده تو اصفهان؟

راستش تو محلمون دو تا دکل جدید زدن که پایه ی سفید و قرمز داره که شبیه اون دکل هاییه که دوستان می گفتن مال ایرانسله.یکیش خیابون شیخ صدوق نزدیک برج روی پشتبوم یه خونس. اون یکیشم که 10 روزه زدن 4 راه نیکبخت باز رو پشت بوم یه خونه . اینم مطمئنم که مال ارتباطات سیار نیستا چون دکل ارتباطات سیار دقیقا اون ور 4 راهه رو سر کتابخونه.:46:

masoudboy
04-05-2007, 00:23
راستش تو محلمون دو تا دکل جدید زدن که پایه ی سفید و قرمز داره که شبیه اون دکل هاییه که دوستان می گفتن مال ایرانسله.یکیش خیابون شیخ صدوق نزدیک برج روی پشتبوم یه خونس. اون یکیشم که 10 روزه زدن 4 راه نیکبخت باز رو پشت بوم یه خونه . اینم مطمئنم که مال ارتباطات سیار نیستا چون دکل ارتباطات سیار دقیقا اون ور 4 راهه رو سر کتابخونه.:46:

طرف های شما الان چطور هست ؟ خیابان چهارباغ بالا که اصلا آنتن نمیده و نظر و میر و کلا آن طرف ها که کاملا تعطیل هست . فکر کنم یک آنتن هم طرف های هزار جریب و سه راه سیمین هم زده .

Clickrast
04-05-2007, 00:30
بهارستان چی؟

تاپیک که گفتم رو پایه هستین؟

vahooli
04-05-2007, 00:36
طرف های شما الان چطور هست ؟ خیابان چهارباغ بالا که اصلا آنتن نمیده و نظر و میر و کلا آن طرف ها که کاملا تعطیل هست . فکر کنم یک آنتن هم طرف های هزار جریب و سه راه سیمین هم زده .

طرفای ما انتن میده یعنی مشکلی توی mms یا gprs نیست اما خوب به محض اینکه بخوای تماس بگیری انتنش میکشه پایین.البته روی پشت بوم که رفتم اونجا اصلا مشکلی نیست حتی انتنشم کم نمیشه و با انتن فول کار میکنه اما خوب اون مشکل ثابت به ایرانسل که همون مشکلاتیه که میگین .
این انتن هایی که گفتم جدید زدن هنوز مثل اینکه خاموشن . من خودم که چک کردم از مرداویج تا احمدآباد رفتم موبایلم فقط یک کد bts نشون میداد.این یعنی فقط کل اصفهان الان با حد اقل 3-4 تا دکل فقط تغذیه میشه برا همین کیفیت بده و انتنش موقع مکالمه میکشه پایین. اگه هم دقت کرده باشین الان فقط دور تا دور شهر انتن میده و مرکز اصفهان کلا انتن نداره خود اینم سندیه مبنی بر فعالیت کم تعداد دکل ها.

jeffyjoon
04-05-2007, 19:02
ایرانسل دزد کلاه بردار.
گفته بودم که تو اسفند واسم کلی پول 100 افتاد. تو قبض فروردین تا 5 فروردین شماره 100 رو حساب کرده اما بعد از اون دیگه پول ننداخته! زنگ زدم 130 میگه پیش میاد دیگه.
از اون جالب تر اینکه smsهایی که به دوستم که ایرانسل اعتباری داره زدم واسم افغانستان حساب کرده و هر کدوم رو 100 تومن حساب کرده. راستی همون طور که دوستان گفتن sms وقتی fail می شه پول می ندازه. و چون ایرانسل نصف smsهاش نمی ره هر smsای حدود 25 تومن براتون آب می خوره.
راستی یه چیز جالب دیگه اینکه ایرانسل دزد 57،58،59 و 1 دقیقه رو به 1.01 رند می کنه و 1 دقیقه اضافی تو پاچتون می کنه. من لیست مکالمات رو با log گوشیم تطبیق دادم همه زمان مکالمات دقیقا با زمان گوشی یکی بود بجز 57،58،59 و 1 دقیقه که به 1.01 دقیقه رند می کنه!!!
راستی اگه ثانیه ای بشه حتی 200 تومن باز هم به صرفه هست چون متوسط هر دقیقه تو اسفند واسه من بیشتر از 200 تومن بود.
دوستانی که تو اصفهان شاکی هستن، باید بگم تو تهرانش هنوز تو خیابون کارگر که تو نقشه آنتن دهیش کامله مشکل رفتن آنتن هست و من تو خونه همیشه رو ثابت divert می کنم. بنابراین اصفهان حالا حالا ها کار داره. این لعنتی رو الان دیگه هیچ کس حتی 100 تومن هم بر نمی داره. و دقیقا پولمونو تو جوب ریختیم.
واسه زدن سایت علیه این شرکت دزد و کلاهبردار من همه جوره حاضرم
ایرانسل فقط یک کلاهبرداره بزرگ و دزد هست.

TempesT
04-05-2007, 19:40
برادر علیرضا خارجی توجه کن.

آقا شما یه عکس Bts گذاشته بودی.
به نظر منم اون ماله ایرانسله. معذرت که گفته بودم ماله کلانتریه:31:
تو تبریز هم طرفهای زعفرانیه از این دکل ها خیلی زیاد هست امروز که خوب توجه کردم متوجه شدم از اوناس که تو عکسشو گذاشته بودی.
به هر حال معذرت.:5: :20:

TempesT
04-05-2007, 19:42
ICTna.ir - سرویس دهی سیم کارت های اپراتور اول تلفن همراه (MCI) در محل جدید نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مختل شد.

به گزارش ایستنا، با آغاز به کار این نمایشگاه در محل مصلی تهران، سرویس دهی شرکت ارتباطات سیار در این محل با اختلالات شدیدی همراه است به طوری که برقراری تماس مشترکین حاضر در این محل در برخی ساعات تقریبا غیرممکن است.

این در حالی است که پیش از این مهندس حسن رضوی -معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار- در گفتگو با خبرنگار ایستنا "از آغاز ظرفیت سازی این شرکت از یک ماه و نیم قبل از آغاز بکار نمایشگاه کتاب در محل مصلی تهران" خبر داده بود.

بنا به گزارش خبرنگار ایستنا از محل نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، از سوی دیگر سرویس دهی شبکه ایرانسل و تالیا در این محل از کیفیت قابل قبولی برخوردار است.

حالا بازم بگین تو 1016 شهر آنتن میده و سنگ سابقه 13 سالشو بزنین به سینه:27:

TempesT
04-05-2007, 19:44
مدير عامل شركت ايرنسل، گفت: تاكنون از سوي هيچ نهادي نامه‌‏اي مبني بر ----- Mms هاي تلفن همراه مشتركين به دست ما نرسيده است.

مهندس عليرضا قلمبر دزفولي، درگفت و گو با ايلنا، در خصوص -------- Mms هاي غير اخلاقي كه از طريق شبكه اپراتور دوم ايرانسل ارسال مي‌‏شود، اظهارداشت: تاكنون دستور العملي در خصوص -------- اين سرويس به ما داده نشده است.
وي، افزود: چنانچه دستور العمل از سوي نهادهاي نظارتي در اين خصوص داده شود وزارت ارتباطات مسئول پيگيري آن بوده و شركت ايرنسل تنها موظف به ارائه اين سرويس به مشتركان است.
گفتني است، طي هفته گذشته دستور العمل اجرايي -------- Mms هاي غير اخلاقي تلفن همراه كه تنها توسط مشتركين شبكه ايرنسل ارسال مي‌‏شود از سوي مقامات نظارتي به وزارت ارتباطات ابلاغ شده است.:8:

TempesT
04-05-2007, 19:45
روزنامه فناواران : مصوبه جنجال‌برانگيز ----- كردن پيام‌هاي چند‌رسانه‌اي تلفن همراه (mms)، گذشته از واكنش‌هايي كه در محافل رسانه‌‌اي و كارشناسي به همراه داشته موجي از نگراني را نيز در مشتركان تلفن همراه ايجاد كرده است.

برخي از مشتركان، اين مصوبه را دخالت مستقيم در حريم خصوصي مردم مي‌دانند و برخي ديگر معتقدند مردم بهتر از هر كسي مي‌دانند كه چه چيزي براي‌شان مفيد است و چه چيزي مضر!

اگر مصوبه اجرا شود، Mms را تحريم مي‌كنيم
واكنش بسياري از مردم و مشتركان تلفن همراه نسبت به انتشار خبر مربوط به ----- كردن Mmsها، نشان مي‌دهد در صورت تصويب نهايي و ابلاغ اين طرح، ارايه سرويس پيام چندرسانه‌اي با استقبال بسيار ناچيزي روبه‌رو شود. ‌محمد قرباني يك دانشجو در اين‌باره مي‌گويد: اينكه محتواي پيام‌هاي Mms مردم را كنترل كنند كار اخلاقي نيست و مصداق واقعي تجاوز به حريم خصوصي‌ شهروندان است.

وي مي‌گويد: اگر اين مصوبه اجرا شود، استفاده از Mms را تحريم مي‌كنيم چون، هيچكس دوست ندارد، پيام‌هاي شخصي‌اش را ديگران ببينند و بخوانند.

يك كارمند نيز در اين‌باره معتقد است: اتخاذ چنين روش‌هايي باعث مي‌شود تا روند توسعه استفاده از ابزارهاي مدرن اطلاع‌رساني به شدت تحت تاثير قرار گرفته و كند شود. ‌او مي‌افزايد: آنچه مسلم است، وقتي كه مردم احساس كنند امنيت رواني لازم براي استفاده از اين سرويس را ندارند، هرگز از آن استفاده نمي‌كنند. در مقابل محمد رضا حسيني يكي ديگر از شهروندان تهراني مي‌گويد: اينكه با ----- كردن پيام‌هاي مستهجن و غيراخلاقي، فضاي جامعه را پاك و سالم نگهداريم بد نيست و به نظر من لازم است كه چنين كنترلي اعمال شود. ‌با اين وجود وي نيز بر اين نكته كه اعمال كنترل مي‌بايد به نحوي باشد كه به حريم خصوصي افراد خدشه وارد نشود تاكيد كرده و مي‌گويد: به نظر من مديران مخابرات بايد روشي را پيدا كنند كه استفاده‌كنندگان از Mms احساس ناامني نكنند.‌اين در حاليست كه يك دانشجوي دكتراي رشته مخابرات اعمال كنترل و ----- كردن پيام‌هاي Mms را بدون مانيتور كردن آنها غيرممكن مي‌داند و مي‌گويد: اين قبيل كنترل‌ها، توهين به شعور مردم محسوب مي‌شود و بهتر است به جاي چنين تدابيري راهي براي گسترش استفاده مطلوب و سالم از ابزارهاي ارتباطي بينديشند.

موبايل كه ماهواره و اينترنت نيست
برخي از كارشناسان و صاحب‌نظران بر اين باورند كه ----- كردن رسانه‌هايي مانند اينترنت و يا جمع‌آوري ديش‌هاي ماهواره با وجودي كه اساسا اقدامات اصولي و مناسبي براي مقابله با مسايلي نظير تهاجم فرهنگي نيستند، با اين حال مانند ----- كردن Mmsها و كنترل Smsهاي مردم در حكم شنود مكالمات مردم نيست.

يك كارشناس مسايل ارتباطات در اين‌باره مي‌گويد: ----- كردن Mmsها، دقيقا به معناي شنود محتواي ارتباطات خصوصي شهروندان است.

حميد رضا زارع دراين‌باره مي‌گويد: بديهي است اعمال چنين محدوديت‌هايي نه تنها نتايج مورد انتظار را در پي نخواهد داشت، بلكه باعث مي‌شود تا مانند فيلترشكن‌هاي اينترنتي، به سرعت روش‌ جايگزيني براي تبادل پيام‌ها ايجاد شود. ‌وي مي‌افزايد: اين اقدامات هميشه به ارتباطات زيرزميني ختم مي‌شود و به عقيده من،‌ بهتر است مديران وزارت ارتباطات از همين الان به پيامدهاي ناگوار اين تصميم فكر كنند. ‌در حالي كه، چندي پيش، وفا غفاريان، رييس هيات مديره مخابرت ايران، تاكيد كرده بود كه قصد مانيتور كردن پيام‌هاي Mms مشتركان را ندارند، كارشناسان و متخصصان مخابرات، اين موضوع را غيرممكن مي‌دانند و معتقدند؛ در صورت تصويب و ابلاغ اين طرح، واكنش‌هاي تند و تدافعي بسياري از سوي مردم و نمايندگان آنها در مجلس شوراي اسلامي بروز خواهد كرد

TempesT
04-05-2007, 19:47
نظر شما در مورد پست بالا ( براساس ادعای یک روزنامه مردم در صورت اعمال فیلترینگ MMS را تحریم خواهند کرد! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) چیه ؟

آیا شمام به نظرتون تحریم راه خوبیه ؟

به نظر من که خوبه نظر شما چیه ؟:13:

علیرضا خارجی
04-05-2007, 20:07
برادر علیرضا خارجی توجه کن.

آقا شما یه عکس Bts گذاشته بودی.
به نظر منم اون ماله ایرانسله. معذرت که گفته بودم ماله کلانتریه:31:
تو تبریز هم طرفهای زعفرانیه از این دکل ها خیلی زیاد هست امروز که خوب توجه کردم متوجه شدم از اوناس که تو عکسشو گذاشته بودی.
به هر حال معذرت.:5: :20:

آقا من رفتم اونجا زیر دکل خدمت شما عرض کنم که هیچ تجهیضاتی روی دکل نبود
ته سیم خالی, از بالا اومده پایین اونم پایین دکل ولو هستش جایی وصل نشده

meshkiposh2200
04-05-2007, 21:22
نقدی بر دونرخی شدن تعرفه های ایرانسل

ثانیه ای شدن مکالمات ایرانسل با تعرفه هر دقیقه 625ریال برای سیم کار تهای دائمی و 935 ریال (آنچه که در خبر ها آمده بود ) ویا 852ريال( آنچه که در سایت ایرانسل آمده است ) برای سیم کارت های اعتباری که از تاریخ 15 اردیبهشت 1386 اجرایی خواهد شد، هیچ سودی برای مشترکین ایرانسل ندارد ، بلکه در اکثر مکالمات نیز به ضرر مشترکین می باشد .
ثانیه ای شدن تعرفه مکالمات به همراه افزایش تعرفه 25% برای سیم کارت های دائمی و 50% (آنچه که در خبر ها آمده بود) ویا 4/37 % ( آنچه که در سایت ایرانسل آمده است ) برای سیم کارتهای اعتباری با زیرکی خاصی صورت گرفته است ، محاسبه با تعرفه های جدید باز ضرر های زیادی را متوجه مشترکین ایرانسل می کند که متأسفانه از دید مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به دور مانده است .
اعتراض مشترکین به دولت در جهت ثانیه ای کردن مکالمات ایرانسل برای کاهش هزینه های اضافی پرداختی توسط مشترکین و در نتیجه کاهش ضرر های تحمیلی توسط ایرانسل با محاسبه دقیقه ای تعرفه مکالمات به مشترکین بوده است که نه تنها در تعرفه جدید 625 ریال برای سیم کارتهای دائمی و 935 ریال برای سیم کارتهای اعتباری این امر محقق نشده است ، بلکه مشترکین در اکثر موادر مجبور به پرداخت هزینه های اضافی تر از محاسبه به حالت دقیقه ای با تعرفه هر دقیقه 499 ریال می با شند ، به عنوان مثال شخصی را در نظر بگیرید که با سیم کارت دائمی ایرانسل مکالمه 55 ثانیه ای داشته است اگر تعرفه همان 499 ریال بود وبه صورت ثانیه ای محاسبه می شد هزینه پرداختی برای 55 ثانیه مبلغ 457 ریال می شد ولی در محاسبه با تعرفه 625 ریال مبلغ پرداختی 573 ریال می باشد ، و با ید توجه نمود که اگر به صورت دقیفه ای نیز محاسبه شود مبلغ پرداختی جهت 55 ثانیه 499 ريال است ، که از مبلغ پرداختی با محاسبه به صورت ثانیه ای با تعرفه 625 ریال کمتر می باشد .
همچنین شخصی را در نظر بگیرید که با سیم کارت دائمی مکالمات با لای یک دقیقه مثلا 200 ثانیه ای داشته با شد یعنی 3 دقیقه و 20 ثانیه ، وبه فرض اینکه با تعرفه 499 ريال وبه صورت ثانیه ای محاسبه شود مبلغ پرداختی 1664 ريال خواهد بود ، در حالی که با تعرفه جدید 625 ريال ، مبلغ پرداختی برای 200 ثانیه 2084 ريال می باشد ، که باز مبلغ پر داختی بیشتر از حالت محاسبه تعرفه مکالمات به صورت دقیقه ای با تعرفه هر دقیقه 499 ريال می باشد ( توجه : هزینه پرداختی برای 200 ثانیه یعنی 3 دقیقه و20 ثانیه با تعرفه 499 ريال و به صورت دقیقه ای 1996 ريال می باشد ).
مثالی دیگر : شخصی را در نظر بگیرید که یا سیم کارت اعتباری ایرانسل مکالمه 50 ثانیه ای داشته با شد اگر تعرفه همان 620 ريال بوده وبه صورت ثانیه ای محاسبه می شد هزینه پرداختی برای 50 ثانیه مبلغ 517 ريال می شد ، ولی در محاسبه با تعرفه 852 ریال ( آنچه که در سایت ایرانسل آمده است )مبلغ پرداختی 710 ریال می باشد ، و با ید توجه نمود که اگر به صورت دقیفه ای نیز محاسبه شود مبلغ پرداختی جهت 50 ثانیه 620 ريال است ، که از مبلغ پرداختی با محاسبه به صورت ثانیه ای با تعرفه 825 ریال کمتر می باشد.
همچنین شخصی را در نظر بگیرید که با سیم کارت اعتباری مکالمات بالای یک دقیقه مثلا 150 ثانیه ای داشته با شد یعنی 2 دقیقه و 30 ثانیه ، وبه فرض اینکه با تعرفه 620 ريال وبه صورت ثانیه ای محاسبه شود مبلغ پرداختی 1550 ريال خواهد بود ، در حالی که با تعرفه جدید 825 ريال ، مبلغ پرداختی برای 150 ثانیه 2130 ريال می باشد ، که باز مبلغ پر داختی بیشتر از حالت محاسبه تعرفه مکالمات به صورت دقیقه ای با تعرفه هر دقیقه 620 ريال می باشد ( توجه : هزینه پرداختی برای 150 ثانیه یعنی 2 دقیقه و30 ثانیه با تعرفه 620 ريال و به صورت دقیقه ای 1860 ريال می باشد ).
این محاسبات به سادگی نشان می دهد که طرح تعرفه جدید نه تنها از مشکلات و ضررهای مشترکین ایرانسل نمی کاهد بلکه باعث پر داخت هزینه های بیشتر دیگری نیز می شود که با ید بیشتر مورد توجه مسوولان قرار گیرد .
شرکت ایرانسل در سایت خود همچنین به شکل زیرکانه ای از انتخاب نحوه محاسبه تعرفه مکالمات توسط مشترکینش مطالبی را یبان کرده است ، که هر مشترک بر اساس زمان مکالمه خود در هر تماس تلفنی می تواند یکی از تعرفه های محاسبه را برای خود انتخاب کند ، حال این سوال پیش می آید که چند در صد از یک میلیون مشترک ایرانسل می توانند قبل از انجام مکالمات تلفنی خود تخمین بززند که در هر تماس چند دقیقه ویا چند ثانیه مکالمه خواهند داشت ؟؟؟ شاید تعداد بسیار اندکی حدود 3یا 4 درصد از مشترکین به جهت مسائل کاری ویا غیره توانایی تخمین مدت زمان مکالمات خود را داشته باشند که نباید این موضوع را به تمامی مشترکین ایرانسل تعمیم داد .
این نکات بسیار مهمی بود در مورد نحوه محاسبات تعرفه مکالمات شرکت ایرانسل که باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد تا جلوی ضرر های وارده به مردم گرفته شود .
تعرفه پیشنهادی:
بهترین تعرفه پیشنهادی برای محاسبه مکالمات ایرانسل به صورت ثانیه ای افزایش 5/12 % مکالمات هم در سیم کارت های دائمی و هم اعتباری می باشد که هم به سود مشترکین خواهد بود وهم به سود شرکت ایرانسل ، یعنی هردقیقه مکالمه (با دوره های ثانیه ای) در سیم کارت های دایمی 562ريال ودر سیم کارت های اعتباری 698ريال می باشد .
امید واریم که مسوولان هرچه بیشتر به این مطالب بیان شده توجه نمایند ، وباید خاطر نشان شد که به فرموده ((امام خمینی (ره) : مسوولان کشوری خدمت گذاران مردم هستند . )) واین مسوولان نباید ..

علیرضا خارجی
04-05-2007, 21:23
ICTna.ir - سرویس دهی سیم کارت های اپراتور اول تلفن همراه (MCI) در محل جدید نمایشگاه بین المللی کتاب تهران مختل شد.

به گزارش ایستنا، با آغاز به کار این نمایشگاه در محل مصلی تهران، سرویس دهی شرکت ارتباطات سیار در این محل با اختلالات شدیدی همراه است به طوری که برقراری تماس مشترکین حاضر در این محل در برخی ساعات تقریبا غیرممکن است.

این در حالی است که پیش از این مهندس حسن رضوی -معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار- در گفتگو با خبرنگار ایستنا "از آغاز ظرفیت سازی این شرکت از یک ماه و نیم قبل از آغاز بکار نمایشگاه کتاب در محل مصلی تهران" خبر داده بود.

بنا به گزارش خبرنگار ایستنا از محل نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، از سوی دیگر سرویس دهی شبکه ایرانسل و تالیا در این محل از کیفیت قابل قبولی برخوردار است.

حالا بازم بگین تو 1016 شهر آنتن میده و سنگ سابقه 13 سالشو بزنین به سینه:27:
همیشه همینطوری بوده
حالا اون قولی که دادن بابت چی پی ار اس من از الان میتونم بفهمم که چه چیزه مزخرفیه

XGAME
04-05-2007, 22:09
ايرانسل به حرف خودشم عمل نميكنه
در صورتي كه ارتباطات راديويي اعلام كرد و ايرانسل هم قبول كرد كه تعرفه هاي ايرانسل در صورت ثانيه اي شدن مي توانند تا 25 درصد افزايش يابند
در صورتي كه براي اعتباري 33 درصد افزايش داشته است.
من به صورت زير حساب كردم:

1) براي ماهيانه:
اگر 100 درصد را بگيريم 499 ريال 25 درصد آن ميشود 75/124 ريال
كه اگر 499 ريال را با 75/124 ريال جمع بزنيم ميشود 75/623 ريال
كه درست محاسبه شده

2) براي اعتباري:
اگر 100 درصد را بگيريم 620 ريال 25 درصد آن ميشود 155 ريال
كه اگر 620 ريال را با 155 ريال جمع بزنيم ميشود 775 ريال
كه ايرانسل در اينجا 50 ريال اضافه براي هر دقيقه محاسبه كرده است
و در واقع تعرفه اعتباري را به جاي 25 درصد, 33 درصد افزايش داده است
كه اين يعني كلاهبرداري

لطفا نظر بدين

Maziar_69
04-05-2007, 22:10
ایرانسل دزد کلاه بردار.
گفته بودم که تو اسفند واسم کلی پول 100 افتاد. تو قبض فروردین تا 5 فروردین شماره 100 رو حساب کرده اما بعد از اون دیگه پول ننداخته! زنگ زدم 130 میگه پیش میاد دیگه.
از اون جالب تر اینکه smsهایی که به دوستم که ایرانسل اعتباری داره زدم واسم افغانستان حساب کرده و هر کدوم رو 100 تومن حساب کرده. راستی همون طور که دوستان گفتن sms وقتی fail می شه پول می ندازه. و چون ایرانسل نصف smsهاش نمی ره هر smsای حدود 25 تومن براتون آب می خوره.
راستی یه چیز جالب دیگه اینکه ایرانسل دزد 57،58،59 و 1 دقیقه رو به 1.01 رند می کنه و 1 دقیقه اضافی تو پاچتون می کنه. من لیست مکالمات رو با log گوشیم تطبیق دادم همه زمان مکالمات دقیقا با زمان گوشی یکی بود بجز 57،58،59 و 1 دقیقه که به 1.01 دقیقه رند می کنه!!!
راستی اگه ثانیه ای بشه حتی 200 تومن باز هم به صرفه هست چون متوسط هر دقیقه تو اسفند واسه من بیشتر از 200 تومن بود.
دوستانی که تو اصفهان شاکی هستن، باید بگم تو تهرانش هنوز تو خیابون کارگر که تو نقشه آنتن دهیش کامله مشکل رفتن آنتن هست و من تو خونه همیشه رو ثابت divert می کنم. بنابراین اصفهان حالا حالا ها کار داره. این لعنتی رو الان دیگه هیچ کس حتی 100 تومن هم بر نمی داره. و دقیقا پولمونو تو جوب ریختیم.

پیاده شو با هم بریم عمو !!!!! کجای کارگری که انتن نداری ؟ من روزی 2 بار از اول تا اخر کارگر میرم و میام . حتمآ گوشیت خضه. البته ببخشید ناراحت نشیا. من تجربه ام رو گفتم.

cao-cao
04-05-2007, 22:41
آقا شما اصفهان تشریف دارین؟

نه دوست من
من بد بختانه جایی هستم که ایرانسل ادعا میکنه بهترین انتن دهیو داره تهران هفت حوض:41:

TheMohammad
04-05-2007, 22:59
ایرانسل دزد کلاه بردار.
من که قبلا گقتم ، اونایی که ناراضی هستن یا توی شهرشون آنتن نمیده و یا از تبلیغات ها بد برداشت کردن و یا دقت نکردن، در ضمن نمایندگی های ایرانسل سیم کارت دائمی رو 120 هزار تومن ورمیدارن! ببر بفروش، هم خودت رو راحت کن هم اینهمه هزینه اضافی اینترنت نده !!

emprator_kochak
04-05-2007, 23:05
میگن وقتی اس.ام.اسی میفرستی و Failed میشه ایرانسل پولشو کم میکنه، این درست اما که گفته اس.ام.اسی که با سیم کارت دولتی میفرستی و Failed میشه ارتباطاط سیار پولشو کم نمیکنه؟؟؟

TempesT
04-05-2007, 23:09
من که قبلا گقتم ، اونایی که ناراضی هستن یا توی شهرشون آنتن نمیده و یا از تبلیغات ها بد برداشت کردن و یا دقت نکردن، در ضمن نمایندگی های ایرانسل سیم کارت دائمی رو 120 هزار تومن ورمیدارن! ببر بفروش، هم خودت رو راحت کن هم اینهمه هزینه اضافی اینترنت نده !!

آره یا صبر کن یا ببر بفروش.:27:

TempesT
04-05-2007, 23:25
میگن وقتی اس.ام.اسی میفرستی و Failed میشه ایرانسل پولشو کم میکنه، این درست اما که گفته اس.ام.اسی که با سیم کارت دولتی میفرستی و Failed میشه ارتباطاط سیار پولشو کم نمیکنه؟؟؟

ایرانسل س ام س و میفرسته ولی MCI فیلدش میکنه . یعنی مشکل از ایرانسل نیست مشکلیه که MCI با اپراتورهای دیگه تالیا و ایرانسل داره - فکر کنم خودشم زیاد تمایل نداره درست کنه که همه بگن ایراد از ایرانسله.:5:

ولی این مشکله Faild دادن امروز تو تبریز کاملا حل شده.:46:

Maziar_69
04-05-2007, 23:55
ایرانسل س ام س و میفرسته ولی MCI فیلدش میکنه . یعنی مشکل از ایرانسل نیست مشکلیه که MCI با اپراتورهای دیگه تالیا و ایرانسل داره - فکر کنم خودشم زیاد تمایل نداره درست کنه که همه بگن ایراد از ایرانسله.:5:

ولی این مشکله Faild دادن امروز تو تبریز کاملا حل شده.:46:

کاملا موافقم. این مشکل با تالیا هم وجود داشت ولی چون مشترکان تالیا زیاد نیستند این مشکلات گفته نمیشه

jeffyjoon
05-05-2007, 00:40
پیاده شو با هم بریم عمو !!!!! کجای کارگری که انتن نداری ؟ من روزی 2 بار از اول تا اخر کارگر میرم و میام . حتمآ گوشیت خضه. البته ببخشید ناراحت نشیا. من تجربه ام رو گفتم.
من تو خیابون آذربایجان می شینم. افتضاحه جیگر. و چاره ای جز Divert نداری.
از عکست معلومه کی خز!!؟
حتما تاکسی خطی داری که از اول تا آخر میری.
آره ایرانسل به درد امثال تو می خوره!!!

علیرضا خارجی
05-05-2007, 01:11
از عکست معلومه کی خز!!؟
جناب آقای جفیجون داری شورشو در میاری سیم کارت تو پس بده حرف زیادی نزن

TempesT
05-05-2007, 01:27
از عکست معلومه کی خز!!؟

با ادب باش عزیز:13:
کسی بهت کارت دعوت نفرستاده که ایرانسل بگیری تو صبر نداری بچه های تاپیک چیکار کنن.:20:

صبر میکنی بکن درست میشه نمیکنی برو یه اعتباری مخابرات بگیر حال کن:19:

CD-RW
05-05-2007, 08:44
به , ماشاالله , عجب تاپیک فعالی
دو روز اینترنت نداشتم مجبور شدم 5 صفحه رو بخونم تا موضوع دستم بیاد
-------------------
نمیدونستم ایرانسل اینهمه مخالف داره که اول گولش خورده بودند .
ولی مهم نیست به این چیزها میگند تجربه , حالا برای یکی بده برای یکی دیگه بد تر

emprator_kochak
05-05-2007, 09:54
ای ملتی که شبکه ایرانسل توی شهرتون فعال نیست سیم کارت ایرانسل نخرین!!! یا اگه خریدین صبر کنیین تا فعال بشه...

TempesT
05-05-2007, 10:10
ای ملتی که شبکه ایرانسل توی شهرتون فعال نیست سیم کارت ایرانسل نخرین!!! یا اگه خریدین صبر کنیین تا فعال بشه...
کاملا موافقم به حرف امپراطور کوچک گوش کنین .:46:

mohammad hamed
05-05-2007, 10:51
سلام
توروخدا يكي يه راهنمايي ساده بكنه تا چه جوري بفهميم كه آنتن ماله ايرانسل هست يا ارتطاطات سيار
خيلي خيلي ممنون ميشم
منتظر هستم

CD-RW
05-05-2007, 11:01
سلام
توروخدا يكي يه راهنمايي ساده بكنه تا چه جوري بفهميم كه آنتن ماله ايرانسل هست يا ارتطاطات سيار
خيلي خيلي ممنون ميشم
منتظر هستم

برای چی می خوایی بدونی کدوم آنتم مال ایرانسله !!!
چند تا مشخصه بهت میگم برو کنترل کن
1- حتما باید زیر سکتورهاش جای 4 تا فیدر (کابل) باشه
2- حتما باید BTS هاش مال نوکیا باشه ( اگه توی تهران هستی ) ولی سمت غرب کشور باید اریکسون باشه
3- حتما ارتفاع سکتورها رو تخمین بزن ببین بین 18 تا 26 متر باشه
4- حتما باید داخل حیاط منزل یا پشت بام خانه باشه ( شهرداری به ایرانسل مجوز نداده )
فعلا همینها رو داشته باش اگه کافی نبود دقیقتر بهت نشونی میدم
------------
ولش کن اصلا اهمیت نداره کدوم آنتن مال کدوم اپراتوره - نه که خیلی آنتن توی شهرها کم داریم , شده مثل موزه

uspharshad
05-05-2007, 11:01
جناب آقای جفیجون داری شورشو در میاری سیم کارت تو پس بده حرف زیادی نزن

فكر كنم بايد اسم اين تاپيك رو به ايرانسل دوست من سلام تغيير داد... !:41:
1-ادب رو رعايت كن ...
2-اينجا كلوپ طرفداران ايرانسل نيست كه همين جوري از سرو كول ايرانسل ميريند بالا:13:
3-شما رو ايرانسل با تبليغاتش BrainWashed كرده و در كارش موفق بوده ...:27:

uspharshad
05-05-2007, 11:12
ایرانسل دزد کلاه بردار.
لازم به سايت زدن نيست همين كه ازش استفاده نكنيند و سيم كارتشو بفروشيند بيشتر ضرر ميكنه :31:
من از چند نفر ديگه هم اينها رو شنيدم 100%درسته ..:19:
من همون اولش گفتم كه اينها با سرويسهاي مجانيشون دارند دوووووووووووووووووووووون ميپاشند:39:

TempesT
05-05-2007, 11:35
بسياري از مشتركان تلفن همراه ايرانسل از بروز اختلال در مكالمات و عدم ارسال پيام كوتاه طي روزهاي گذشته گله‌مند هستند.

به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه با نام تجاري ايرانسل كه از مهرماه سال گذشته بطور رسمي سيم كارت ارايه كرده است، تاكنون تنها در 60 شهر كشور توانسته شبكه خود را فعال كند، اين در حالي است كه مسوولان اين شركت وعده داده بودند كه تا پايان سال 85 تا 70 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار مي‌دهند.
مجتبي يك از مشتركان سيم كارت دائمي ايرانسل در خصوص اختلال در شبكه ايرانسل به خبرنگار فارس گفت: در طي دو هفته اخير تماس با سيم كارت ايرانسل بسيار مشكل شده است و در اكثر مواقع نمي‌توان كسي با سيم كارت ايرانسل تماس برقرار كند.
وي ادامه داد: اخيرا در حين مكالمه با سيم كارت ايرانسل قطعي‌هاي زيادي براي ما ايجاد شده است.اين امر نيز در مناطق مختلف تهران چون بازار و سعادت آباد رخ داده است.
حسن يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس مي‌گويد: متاسفانه در روزهاي اخير ارسال و دريافت پيام كوتاه از طريق سيم كارت ايرانسل دچار اختلال شده و در برخي موارد پيام كوتاه دريافت نمي‌شود.
وي در خصوص تبديل و تغيير نحوه محاسبه تعرفه‌هاي ايرانسل نيز تصريح كرد: ايرانسل بر خلاف وعده‌هاي قبلي خود مبني بر جبران ضرر و زيان مشتركان بابت محاسبه مكالمه‌ها بر اساس دقيقه هنوز كاري در اين رابطه انجام نداده است.
وي افزود: تغييرات جديد در نحوه محاسبه تعرفه ايرانسل نيز مشتركان را دچار سردرگمي كرده است.

:5:

TempesT
05-05-2007, 12:32
پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، قيمت سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.

به گزارش ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارت‌‏هاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري مي‌‏شد در بازار امروز تهران با كاهش چشم‌‏گيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري مي‌‏شود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارت‌ها مي‌‏دهند.
گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارت‌‏هاي اعتباري استفاده مي‌‏كردند براي پس دادن سيم كارت‌‏ها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگي‌‏هاي پس از فروش پس گرفته نمي‌‏شود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه مي‌‏شود.
اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه مي‌‏شود.

:10: :27:

TempesT
05-05-2007, 12:35
پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، قيمت سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.

به گزارش ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارت‌‏هاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري مي‌‏شد در بازار امروز تهران با كاهش چشم‌‏گيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري مي‌‏شود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارت‌ها مي‌‏دهند.
گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارت‌‏هاي اعتباري استفاده مي‌‏كردند براي پس دادن سيم كارت‌‏ها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگي‌‏هاي پس از فروش پس گرفته نمي‌‏شود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه مي‌‏شود.
اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه مي‌‏شود.

با اینکه خودم طرفدار ایرانسلم و سیم کارت دایمی شو دارم:20:

ولی به نظرم مردم خیلی کاره خوبی میکنن:10:
شاید با این کار ایرانسل بفهمه که چه قوهه بزرگی خورده با این افزایش تعرفه ی مسخره اش:8: .

الان بازار داغه اعتباری دولتی ها صد در صد گرم میشه:5: .

خاک ایرانسل:2: خاککککککککککککککککککککککک کککککککککککک:27:

uspharshad
05-05-2007, 12:39
2- حتما باید BTS هاش مال نوکیا باشه ( اگه توی تهران هستی ) ولی سمت غرب کشور باید اریکسون باشه
4- حتما باید داخل حیاط منزل یا پشت بام خانه باشه ( شهرداری به ایرانسل مجوز نداده )
------------
ولش کن اصلا اهمیت نداره کدوم آنتن مال کدوم اپراتوره - نه که خیلی آنتن توی شهرها کم داریم , شده مثل موزه

فكر كنم ميخواهند به دكلها دخيل ببندند تا بهتر آنتن بده:33: ...:18::thumbsdow

emprator_kochak
05-05-2007, 12:43
کاملا موافقم به حرف امپراطور کوچک گوش کنین .:46:

البته این مشکل یه کمی هم به فروشنده بر میگرده، من خودم 20 بهمن سیم کارت دائم ایرانسل رو گرفتم که فروشنده قول فعال شدن در هفته آینده رو داد اماااا تا به امروز هیچ خبری از شبکه ایرانسل در خوزستان نیست... :41:

saeed.rg
05-05-2007, 12:46
آقا من يه سئوالي داشتم البته يكي دو بار قبلآ مطرح كردم ولي كسي جواب درست و حسابي نداده مي خواستم از اساتيد بپرسم چجوري ميشه با سوني اريكسون به خصوص k750 ام ام اس بيشتر از 100kb فرستاد اصلا شدني هست اگر دوستان جواب بدن ممنون ميشم

emprator_kochak
05-05-2007, 12:47
با اینکه خودم طرفدار ایرانسلم و سیم کارت دایمی شو دارم:20:

ولی به نظرم مردم خیلی کاره خوبی میکنن:10:
شاید با این کار ایرانسل بفهمه که چه قوهه بزرگی خورده با این افزایش تعرفه ی مسخره اش:8: .

الان بازار داغه اعتباری دولتی ها صد در صد گرم میشه:5: .

خاک ایرانسل:2: خاککککککککککککککککککککککک کککککککککککک:27:

من شنیدم اعتباریاش تا 80000 هزار هم مشتری داره...
راستی کسی نگرفته ببینه چطورین؟؟

Speedi
05-05-2007, 12:50
یعنی ایرانسل گرون کرده؟

emprator_kochak
05-05-2007, 12:55
یعنی ایرانسل گرون کرده؟

نه عزیز هنوز نه اما توی بازار قیمت سیم کارتش پایین کشیده زیر 120 البته صفرش...

mohammad hamed
05-05-2007, 13:46
------------
از کمکت خیلی ممنون
ولی از کجا باید بفهمم که ماله سونی اریکسون هست یا نوکیا
ممنون

علیرضا خارجی
05-05-2007, 13:51

این کارا اخر ایرانسل رو خسته میکنه و کنار میکشه اونوقت مجبوریم دوباره تی سی ای استفاده کنیم
این خبرها بر ضد ایرانسل هست در صورتی که تعرفه 499 ریال ایرانسل هنوز پا بر جاست میگن افزایش تعرفه.
این کار طبق گفته علیرضا رییس شرکت ایرانسل مجبور شدن این کارو انجام بدن

meshkiposh2200
05-05-2007, 13:57
از استادان این تاپیک کسی نمیدونه سیم های اعتباری دولتی ،محدودیت زمانی داره یا نه؟

XGAME
05-05-2007, 15:05
از استادان این تاپیک کسی نمیدونه سیم های اعتباری دولتی ،محدودیت زمانی داره یا نه؟

تا اونجايي كه تو اخبار شنيدم ميگن دور جديد محدوديت زماني نداره!

meshkiposh2200
05-05-2007, 15:52

عالی شد(با لحن ارژنگ امیر فضلی در اخراجی ها):27:

meshkiposh2200
05-05-2007, 15:58

عالی شد(با لحن ارژنگ امیر فضلی در اخراجی ها):27:

CD-RW
05-05-2007, 16:28
از کمکت خیلی ممنون
ولی از کجا باید بفهمم که ماله سونی اریکسون هست یا نوکیا
ممنون

نوکیا دو تا کابینت به اندازه یخچال قهوه ای رنگ داره که بالای سرشون سفید رنگه , یک کابینت سفید رنگ بلند تر هم کنارشون هست ( مال تغذیه برقه ) در مجموع سه تا کابینت
اریکسون نه سونی اریکسون یکی یا دوتا کابینت سفید رنگ و پهنه ( یه ذره خپل به نظر میاد ) ابعاد خیلی بزرگتری داره , متاسفانه عکسی توی اینترنت از اینها پیدا نکردم ولی عکس نوکیا رو قبلا گذاشته بودم

masoudboy
05-05-2007, 17:57
در حالی که امروز به شدت اعصابم از ایرانسل خرد بود گوشی را روشن کردم و دیدم آنتن فول هست و وهر کجا که میرم تغییری نمی کنه و یک تماس هم گرفتم به خوبی برقرار شد ولی کماکان از تلفن ثابت برای تماس با ایرانسل مشکل وجود داره . ولی آنتن دهی در این نقطه ای که من هستم عالی هست و خیلی خوب شده . وقت نکردم به مکان های دیگه سر بزنم . مثل اینکه دارند روی اصفهان یک کارهایی می کنند و اعتراض ها نتیجه داده تا حدی .

Dr.Dolfin
05-05-2007, 18:10
آقا جی پی آر اس من خود به خود بدون اینکه چیزی دانلود کنم کیلوبایت میندازه.وقتی تووی سایت هستم هم همینطور.ماله شما هم اینجوریه؟

TheMohammad
05-05-2007, 19:44
آقا جی پی آر اس من خود به خود بدون اینکه چیزی دانلود کنم کیلوبایت میندازه.وقتی تووی سایت هستم هم همینطور.ماله شما هم اینجوریه؟
گوشیتون چیه ؟ برنامه ای که از اینترنت استفاده میکنه رو باز نذارید !

در حالی که امروز به شدت اعصابم از ایرانسل خرد بود گوشی را روشن کردم و دیدم آنتن فول هست و وهر کجا که میرم تغییری نمی کنه و یک تماس هم گرفتم به خوبی برقرار شد ولی کماکان از تلفن ثابت برای تماس با ایرانسل مشکل وجود داره . ولی آنتن دهی در این نقطه ای که من هستم عالی هست و خیلی خوب شده . وقت نکردم به مکان های دیگه سر بزنم . مثل اینکه دارند روی اصفهان یک کارهایی می کنند و اعتراض ها نتیجه داده تا حدی .
حتما کنترل نامحسوس گذاشتن !
تهران ، امروز ظهر که اصلا انگار تعطیل بود شبکه ولی الان درست شده !

meshkiposh2200
05-05-2007, 19:55

دفتر ایرانسل توی چهار باغ عباسی هم اگهی استخدام حسابدار زده بود.مث اینکه تا اواخر اردیبهشت رسمی افتتاح میشه:31:

Maziar_69
05-05-2007, 20:20
از عکست معلومه کی خز!!؟

تاکسی خطی داشتن بهتر از ...... است. تاپیکو به گند نکش خوب بلدم جوابتو بدم. تا چشمت کور شه از ایرانسل استفاده میکنم.

yellow storm
05-05-2007, 20:22

دور جديد يعني چي؟ تا الان كه يه دوره بيشتر ثبت نام نكردن همون رو هم هنوز واگذار نكردن؟
راستي كسي اطلاع نداره واگذاري سيم اعتباري دولتي از كي شروع ميشه و كجا بايد بريم بگيريم سيم رو؟؟؟؟؟

Maziar_69
05-05-2007, 20:24
يكي از كاربران سايت تاليانيوز با ارسال email مدعي شده ايرانسل به تعهدات خود در اصفهان عمل نكرده است. در بخشي از نامه ارسالي وي چنين امده است:
من اواخر دي ماه سال گذشته در اصفهان يك سيم كارت ايرانسل خريدم و طبق وعده مسئولان ايرانسل قرار بود شبكه اين اپراتور تا 12 بهمن ماه در اصفهان فعال شود. ولي الان در حالي كه بيشتر از 4 ماه از آن موقع مي گذرد هنوز شبكه ايرانسل در اين شهر اماده نشده و مسئولان ايرانسل هم پاسخگو نيستند.
به نوشته اين كاربر ايرانسل در برخي شهرهاي ديگر ايران هم دست به فروش سيم كارت زده بدون آنكه زمان دقيق راه اندازي شبكه خود را مشخص كرده باشد.
مشخصات اين كاربر نزد تاليانيوز محفوظ است.
احتمالا آقا مسعود شما بودی !!!!!!!!!!!

masoudboy
05-05-2007, 20:40
يكي از كاربران سايت تاليانيوز با ارسال email مدعي شده ايرانسل به تعهدات خود در اصفهان عمل نكرده است. در بخشي از نامه ارسالي وي چنين امده است:
من اواخر دي ماه سال گذشته در اصفهان يك سيم كارت ايرانسل خريدم و طبق وعده مسئولان ايرانسل قرار بود شبكه اين اپراتور تا 12 بهمن ماه در اصفهان فعال شود. ولي الان در حالي كه بيشتر از 4 ماه از آن موقع مي گذرد هنوز شبكه ايرانسل در اين شهر اماده نشده و مسئولان ايرانسل هم پاسخگو نيستند.
به نوشته اين كاربر ايرانسل در برخي شهرهاي ديگر ايران هم دست به فروش سيم كارت زده بدون آنكه زمان دقيق راه اندازي شبكه خود را مشخص كرده باشد.

بله دقیقا خود من بودم ... درست از وقتی این نامه را فرستادم این جایی که من هستم آنتن ایرانسل فول شده و ایراد آنتن دهی برطرف شده .

mani_k2
05-05-2007, 20:54
تو مشهد هم به تعهداتشون عمل نکردن

Clickrast
05-05-2007, 21:07
آقا مسعود کجا فول شده؟
بهارستان در طرح نیست ؟

TempesT
05-05-2007, 21:14
به خدا راس میگم منم وقتی این خبر و تو سایت تالیا خوندم حدس زدم که حتما یا آقا مسعود یا یکی از ناراضیهای ایرانسله تو تاپیک بود.:31:

TempesT
05-05-2007, 21:17

دیگه نا انصافی نکن مشهد و تبریز که حرف نداره تو کل شهرهای ایران تبریز که از اولش پوشش کامل بود و مشهد بعدش شد . الان همه مشهدیهای تو تاپیک راضین . تبریز هم همه راضین . فقط علت نارضایتی همه مشترکه اونم تعرفه هاشه.:5:

masoudboy
05-05-2007, 21:29
آقا مسعود کجا فول شده؟
بهارستان در طرح نیست ؟

من خیابان بزرگمهر هستم و بهتر شده فعلا . مثل اینکه دارند شبکه را درست می کنند کم کم . بهارستان و سپاهان شهر را فعلا فکر نکنم در طرح آنتن دهی باشه تا بعدا ولی شاید هم سپاهان شهر ضعیف آنتن بده ولی بهارستان را فکر نکنم . البته همچنان تماس ار تلفن ثابت مشکل داره .

Clickrast
05-05-2007, 21:37
چرا؟
مرکز شهر هم میشه زنگ زد به ثابت هم بهت زنگ بزنن ولی با موبایل بهتر خط میده !

vahooli
05-05-2007, 21:43

جدی ؟ ایول ....:20:

Ebrahim202003
05-05-2007, 22:02
سلام به همه ايرانسليهاي عزيز :20:
ببخشيد كه تند شروع مي كنم . بابا نمي دونم اين ملت چرا انقدر نفهمند يا خودشونو به نفهمي مي زنن .
كدوم افزايش قيمت ، مسخرشو دراوردن ديگه مخصوصا اين 20:30 عوضي :2:
هر كي ثانيه اي دوست نداره برگردونه به همون دقيقه اي ، ديگه اين حرف وحديثاي مسخره رو نداره كه
من كه با ثانيه ايش خيلي موافقم چون برام به صرفه تره ، هر كيم مكالماتش طولانيه دقيقه ايش كنه
اين 20:30 آشغال نمي دونم از كي خط مي گيره ، هر روز يه خبر مسخره از ايرانسل بايد بگه و ذهن مردم
رو نسبت به ايرانسل بدبين كنه ، آقا هميني كه هست كسي نمي خواد بره بفروشه اون دولتي مسخره رو بخره
و پوزشو بده (اگه پوزي داشته باشه) والسلام .

nedayechakavak
05-05-2007, 22:07
ببخشيد كه تند شروع مي كنم . بابا نمي دونم اين ملت چرا انقدر نفهمند يا خودشونو به نفهمي مي زنن .
هر كي ثانيه اي دوست نداره برگردونه به همون دقيقه اي ، ديگه اين حرف وحديثاي مسخره رو نداره كه
من كه با ثانيه ايش خيلي موافقم چون برام به صرفه تره ، هر كيم مكالماتش طولانيه دقيقه ايش كنه
اين 20:30 آشغال نمي دونم از كي خط مي گيره ، هر روز يه خبر مسخره از ايرانسل بايد بگه و ذهن مردم
رو نسبت به ايرانسل بدبين كنه ، آقا هميني كه هست كسي نمي خواد بره بفروشه اون دولتي مسخره رو بخره

ebrahim جان من هم موافقم ، خودشو ناراحت نكن . :46:

اونايي كه بايد بفهمه حتما مي فهمن و قضيه رو درك مي كنن ، اين جو سازي ها هم ايرانسل رو مايوس نمي كنه .

only MTNirancell

masoudboy
05-05-2007, 22:09
من خودم به شخصه اصلا با تعرفه ایراانسل مشکلی ندارم . فقط و فقط کیفیت خدمات مهم هست و آنتن دهی . ایرانسل مشکل آنتن دهی را در همه جا برطرف کنه و همین طور ایرادات شبکه را و sms را به نظر من تعرفش را بکنه دقیقه ای 100 تومان و هر Sms را 20 تومان ولی کیفیت شبکه را به شدت بالا ببره .

nedayechakavak
05-05-2007, 22:13
2- حتما باید Bts هاش مال نوکیا باشه ( اگه توی تهران هستی ) ولی سمت غرب کشور باید اریکسون باشه
------------

1و2 رو واقعا نمي دونم ولي فكر كنم كه 100 در صد درست هم نگفته باشي.

3 رو كه سوتي دادي ارتفاع سكتور 18 تا 26 متر:18: (فكر كنم منظورت ارتفاع دكل بوده :46: ) ارتفاع سكتوراش 1 تا 1.5 متره

4 رو هم اشتباه گفتي خودم تو خيلي جاها تقريبا 30-40 تا دكل رو تو فضاهاي مختلف به جز پشت بوما ديدم اون مشكل شهرداري ماله 3-4 ماهه پيش بود، خود دزفولي مدير ايرانسل هم اخيرا گفت كه مشكلمون با شهرداري حل شده و مجوز ها رو يكي يكي داريم مي گيريم ، :46:

علیرضا خارجی
05-05-2007, 22:15
بابا ایول من باهاتم کجا بودی تاحالا ؟
حرف دل منو زدی

Clickrast
05-05-2007, 22:17
منم فقط می خوام اصفهان کامل خط بده !

علیرضا خارجی
05-05-2007, 22:19
نه بابا؟
چقدر پور توقع بابا تو مشهد اس ام اس رایگان همه جا آنتن فول بازم راضی نیستین؟

علیرضا خارجی
05-05-2007, 22:20
منم فقط می خوام اصفهان کامل خط بده !
صبر کن عزیزم
تو تهران هنوز مشکل داره انتن دهیش

ehsanxx
05-05-2007, 22:27
فقط منم یا شما هم کسی می خواد بگیره از خط ثابت نمی تونه
الان دو روزه اینطوری شده

amirlovely
05-05-2007, 22:34
سلام ايرانسل امروز شنبه ميگه ثانيه اي كره دروغ ميگه من 10 ثانيه صحبت كردم 66 تومان اضافه كرد با سيم كارت 150 توماني

nedayechakavak
05-05-2007, 22:48
سلام ايرانسل امروز شنبه ميگه ثانيه اي كره دروغ ميگه من 10 ثانيه صحبت كردم 66 تومان اضافه كرد با سيم كارت 150 توماني

نخير عزيز ، حتما اشتباه كردي ، :31:

من امروز يه بار 10 ثانيه صحبت كردم 14 تومان كم كرد

يه بار هم 21 ثانيه حرف زدم 29 تومان كم كرد :46: البته با اعتباري

Clickrast
05-05-2007, 22:53
صبر کن عزیزم
تو تهران هنوز مشکل داره انتن دهیش

اولا که تهران 90% حل شدست !
دوما بعد از تهران اصفهان در ارجهییته یا شهرای کوچیک دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟

nedayechakavak
05-05-2007, 22:55
بچه ها كسي از سريس gps ايرانسل اطلاعات كاملي داره ؟ چه جوريه ؟ آيا پوليه ؟

كي فعال ميشه ؟ دزفولي تو عصر ارتباط چند هفته پيش گفته بود بعد از اينكه پوشش تهران رو كامل كرديم اونو فعال ميكنيم ،،،

كي مي دونه دقيقا چي جوري كار ميكنه ؟ نرم افزار خاصي مي خواد يا نه؟ :46:

only MTNirancell :5:

Clickrast
05-05-2007, 22:59
اگه Gps بده که دیگه خیلی می ترکونه !

علیرضا خارجی
05-05-2007, 23:13
در پي اعلام تغيير نحوه محاسبه تعرفه مكالمه سيم كارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل بهاي اين نوع سيم كارتها در بازار تا حدودي كاهش يافت و متقاضيان سيم كارت اعتباري بيشتر تمايل به خريد تاليا و يا سيم كارت معمولي دولتي نشان مي‌دهند. به نقل از فعالان بازار، در بازار امروز تهران بهاي سيم كارت دولتي و سپس تالیا نسبت به ايرانسل افزايش اندكي داشت. در بازار امروز سيم كارت دائمي صفر ايرانسل كه پيش از اين 135 هزار تومان خريداري مي‌شد در حال حاضر حدود 120 تا 125 هزار تومان خريداري مي‌شود. سيم كارت كاركرده اعتباري اين شركت نيز اكنون 15 هزار تومان خريداري مي‌شود.البته ميزان خريد و فروش سيم كارت ايرانسل نسبت به ماه گذشته كاهش يافته است. در بازار امروز استقبال از سيم كارتهاي دولتي و تاليا بيشتر شده است. در بازار امروز تهران سيم كارت‌هاي صفر تاليا تا 70 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود. بهاي سيم كارت دولتي با كدهاي دو ، سه، چهار، پنج، شش و هفت به ترتيب 500 هزار تومان، 400 هزار تومان، 310 هزار تومان، 325 هزار تومان، 315 هزار تومان و 290 هزار تومان خريداري مي‌شود. اين در حالي است كه بهاي همين كدها در اوايل ماه گذشته به ترتيب 470 هزار تومان ، 460هزار تومان، 320 هزار تومان، 350 هزار تومان، 320 هزار تومان و 310 هزار تومان بود.بهاي فروش سيم كارت صفر در بازار نيز 10 تا 20هزار تومان بيشتر است. بهاي خريد و فروش سيم كارت كار كرده نيز 10 تا 30 هزار تومان ارزانتر است.
---------------------------------------

آگر کسی با عقل سالم به این موضوع نگاه کنه میبینه شکایت از ایرانسل به ضرر ما و به نفع تی سی ای و تالیاست
بجای اینکه تلاش کنیم از خدمات بی ارزش و تحمیلی تی سی ای راهت بشیم به همین زودی دوباره داریم برمیگردیم سر جای اول
ببینید ایرانسل اعلام کرد علاقه ای برای طرح ثانیه کردن نداشته این تحمیل شده به ایرانسل
از ایرانسل باید به اندازه خودش توقع داشت ایرانسل یه بچه 1 ساله هستش
این واقیت هیج نهاد دولتی با ایرانسل همکاری نمیکنه
ایرانسل ماله بابام نیست بخدا شرکت منم نیست منم توش کار نمیکنم تنها حدفم اینه که از خدمات تحمیلی فرار کنم کنیم
شرکتهای خصوصی اگه توی ایران فعال بشن بی کاری از بین میره
مملکت پیشرفت میکنه
منو شما باید 3g داشته باشیم.
اگه شرکت های خصوصی روی کار بیان خودمون سازنده تجهیزات مخابراتی میشیم
سازنده بهترین ماشینها
سازنده همه چی اما دولت هیچ وقت نمیتونه موفق باشه تو این زمینه
تمام پیشرفت امریکا المان انگلیس و... مدیون شرکتهای خصوصی هستن
من از شرکتهای خصوصی غیره انحساری حمایت میکنم
وسلام

علیرضا خارجی
05-05-2007, 23:18
اولا که تهران 90% حل شدست !
دوما بعد از تهران اصفهان در ارجهییته یا شهرای کوچیک دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
من میدونم در ضمن من اصفهان رو دوست دارم :31:
اما مشکل ایرانسل در اصفهان مشخصه
اصفهان عزیز چون تاریخیه و دکلهای ایرانسل میتونه به بافت تاریخیه شهر صدمه بزنه به این دلیل تاخیر داشت
البته من اینو تو اخبار خوندم از خودم در نیاوردم

nima_949
05-05-2007, 23:22
سمان چی شدددددددددددددددددددددددد د

nima_949
05-05-2007, 23:23
منظور همون سمنان نمیخوان این شهر پوشش بدن

ShahabSAMSUNG
05-05-2007, 23:25

خب مگه چیز بدی گفت؟
ایرانسل باید تعرفه اش رو ثانیه ای می کرد با همون قیمت قبلی.
واقعیت رو قبول کنید که با این کارش، خیلی تو سر ایرانسل می خوره و خیلیا رو مایوس می کنه.
فروش خودش رو به میزان قابل توجهی پایین آورد.

من خودم به شخصه اصلا با تعرفه ایراانسل مشکلی ندارم . فقط و فقط کیفیت خدمات مهم هست و آنتن دهی . ایرانسل مشکل آنتن دهی را در همه جا برطرف کنه و همین طور ایرادات شبکه را و sms را به نظر من تعرفش را بکنه دقیقه ای 100 تومان و هر Sms را 20 تومان ولی کیفیت شبکه را به شدت بالا ببره .

دقیقاً
بابا کیفیت ارائه بده، دقیقه ای 100 تومن بگیر.
وقتی نمیشه زنگ زد و اس ام اس زد، اینش آدم رو می سوزونه.

به خدا امروز بعدازظهر که اومدم خونه، 4 خط آنتن داشتم (از 5 خط). هر چی با تلفن ثابت شماره خودمو گرفتم، همش یا اشغال بود، یا بوق های عجیب و غریب میزد. بیش از 10 بار تلاش کردم تا گرفت.

گیریم تهران شلوغه و خط راه نمیده، خرم آباد یکی از جاهایی هست که شاید کمترین فروش ایرانسل، مال اونجا باشه.

برادرم اونجا دانشجو هستش و عملاً نمیشه باهاش تماس گرفت. خودش میگه: آنتن فوله ولی همه میگن نمیشه شمارت رو گرفت.

والا خیلی مسخره است.

علیرضا خارجی
05-05-2007, 23:25
علي شميراني - به اين جملات توجه كنيد: «يقين دارم كه اين مبلغ به اشتباه محاسبه شده چون من استفاده چنداني از تلفن همراه نداشته‌ام» يا اين جمله: «من به مبلغي كه در فيش‌هاي تلفن‌همراه لحاظ مي‌شود، اعتماد ندارم و هميشه قبل از پرداخت قبض براي اطمينان از اين مبلغ به اداره مخابرات مراجعه مي‌كنم.»
يا اين جمله «با اين وضعيت گويا ما هيچ نقشي در كنترل هزينه تلفن‌همراه نداريم و ارتباطات سيار به ميل خود اين هزينه‌ها را محاسبه مي‌كند.»
آيا جملات بالا براي شما هم كه يكي از 15 ميليون مشترك شركت ارتباطات سيار هستيد، آشنا نيستند؟ آيا خود شما هم جملات مشابهي را با دوستان و همكاران خود سهيم نشده يا نشنيده‌ايد؟
اين جملات را مشتركان ارتباطات سيار در خراسان شمالي گفته‌اند. ولي يك پرس‌وجوي كوچك و نه يك نظرسنجي جامع از اطرافتان شما را نيز به پاسخ‌هاي مشابهي مي‌رساند.
جالب آنكه عده‌اي اصولا نمي‌دانند منظور از برخي پارامترهاي هزينه‌اي در قبض موبايل چيست. «هزينه جابه‌جايي» در حالي كه شما از محل كار و زندگي خود جابه‌جا نشده‌ايد. «هزينه مكالمات بين‌شهري» در حالي كه نه به شهري رفته‌ايد و نه از شهري با شما تماس گرفته شده است.
مجموع اين موارد روي هم اگرچه براي هر مشترك شايد رقمي بشود كه تلاش براي پيگيري و اثبات آن به همان ميزان هزينه‌ روي دست مشترك مي‌گذارد و به اين ترتيب شايد در 90 درصد موارد مشترك از پيگيري موارد مشكوك در قبض خود منصرف مي‌شود اما موضوع اختلاف‌نظر مشتركان با ارتباطات سيار يا بي‌اطلاعي مشتركان از برخي هزينه‌هايي كه بعضا به درستي نمي‌دانند براي چيست، زماني كه ضرب در 15 ميليون شود، عدد قابل ملاحظه‌اي خواهد شد.
نكته جالب‌تر آنكه بر فرض مشتركي هم كه به طور كامل بداند منظور از پارامترهاي هزينه‌اي در قبوض هزينه چيست و قيد كار، زمان، هزينه و زندگي خود را نيز بزند تا موضوع را تا انتها پيگيري كند، بازهم نمي‌تواند چندان راه به جايي ببرد.
چراكه يك مشترك اصولا نمي‌تواند مدارك و مستندات لازم را ارايه كند. مگر آنكه با تاييدات قضايي 24 ساعته در يك اتاق محبوس باشد و تعداد و زمان مكالمات را ثبت و ضبط كنند و در آخرماه منتظر قبض باشند تا آن وقت بتوانند اقامه دعوا كنند.
اگرچه مقصود نگارنده در اين متن وجود اشتباهات و محاسبات اضافي آن هم به صورت عمدي نيست اما اينها مواردي هستند كه طبعا پاسخي از سوي شركت ارتباطات سيار به آنها داده نخواهد شد چراكه مديرعامل اين شركت در نشست‌هاي اخير خود از روزنامه‌نگاران دعوت به عمل نمي‌آورد تا مبادا در برابر چنين ابهامات و پرسش‌هايي قرار بگيرد.
اگرچه شنيده شد نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و نهادهاي نظارتي و بازرسي نيز متوجه چنين مسايل و مشكلاتي شده‌اند و در اين خصوص اقداماتي انجام شده و مواردي نيز در دست اقدام و بررسي است.
اما به اعتقاد نگارنده، اگر روزي تصميم نمايندگان درخصوص استيضاح وزير ارتباطات شكل عملي و جدي به خود گرفت، بد نيست تا هزينه‌هاي غيرشفاف و عدم پاسخ‌دهي مديران ارتباطات سيار در اين خصوص را هم به عنوان يكي از محورهاي مهم در طرح استيضاح خود بگنجانند.
در حال حاضر كه به نامه روزنامه‌نگاران به وزير ارتباطات درخصوص عدم پاسخ‌دهي مديرعامل ارتباطات سيار، پاسخي داده نشده است بنابراين شايد از اين پس چاره‌اي جز پيگيري ابهامات از طرف نهادهاي نظارتي همچون مجلس شوراي اسلامي و يافتن پاسخ‌هاي لازم باقي نمانده باشد.
منبع : روزنامه جهان صنعت

boy iran
05-05-2007, 23:34
ما شا الله بعضی ها 24 ساعته تو این تاپیک هستند
از ایرانسل خوب میگن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مخابرات بد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک بوئی میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Maziar_69
05-05-2007, 23:54
از ایرانسل خوب میگن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مخابرات بد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک بوئی میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من بویی حس نمیکنم. بقیه چطور؟ :31:

علیرضا خارجی
05-05-2007, 23:55
من بویی حس نمیکنم. بقیه چطور؟ :31:
من سرما خوردم بویی حس نمیکنم

emprator_kochak
05-05-2007, 23:56
دور جديد يعني چي؟ تا الان كه يه دوره بيشتر ثبت نام نكردن همون رو هم هنوز واگذار نكردن؟
راستي كسي اطلاع نداره واگذاري سيم اعتباري دولتي از كي شروع ميشه و كجا بايد بريم بگيريم سيم رو؟؟؟؟؟

اولویت ها رو اعلام کردن...اینجا نوشته! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

TheMohammad
06-05-2007, 00:01
خب مگه چیز بدی گفت؟
واقعیت رو قبول کنید که با این کارش، خیلی تو سر ایرانسل می خوره و خیلیا رو مایوس می کنه.

دقیقاً
بابا کیفیت ارائه بده، دقیقه ای 100 تومن بگیر.
وقتی نمیشه زنگ زد و اس ام اس زد، اینش آدم رو می سوزونه.

به خدا امروز بعدازظهر که اومدم خونه، 4 خط آنتن داشتم (از 5 خط). هر چی با تلفن ثابت شماره خودمو گرفتم، همش یا اشغال بود، یا بوق های عجیب و غریب میزد. بیش از 10 بار تلاش کردم تا گرفت.

گیریم تهران شلوغه و خط راه نمیده، خرم آباد یکی از جاهایی هست که شاید کمترین فروش ایرانسل، مال اونجا باشه.

برادرم اونجا دانشجو هستش و عملاً نمیشه باهاش تماس گرفت. خودش میگه: آنتن فوله ولی همه میگن نمیشه شمارت رو گرفت.

والا خیلی مسخره است.
منم موافقم، ثانیه ای با تعرفه قبلی، دقیقه ای 447 ریال (هر دوتا باشه!)
امروز ظهر فکر کنم یه جورایی تعطیل بود ! ولی الان درست شده !

Maziar_69
06-05-2007, 00:07
در پي اعلام تغيير نحوه محاسبه تعرفه مكالمه سيم كارتهاي دائمي و اعتباري ايرانسل بهاي اين نوع سيم كارتها در بازار تا حدودي كاهش يافت و متقاضيان سيم كارت اعتباري بيشتر تمايل به خريد تاليا و يا سيم كارت معمولي دولتي نشان مي‌دهند. به نقل از فعالان بازار، در بازار امروز تهران بهاي سيم كارت دولتي و سپس تالیا نسبت به ايرانسل افزايش اندكي داشت. در بازار امروز سيم كارت دائمي صفر ايرانسل كه پيش از اين 135 هزار تومان خريداري مي‌شد در حال حاضر حدود 120 تا 125 هزار تومان خريداري مي‌شود. سيم كارت كاركرده اعتباري اين شركت نيز اكنون 15 هزار تومان خريداري مي‌شود.البته ميزان خريد و فروش سيم كارت ايرانسل نسبت به ماه گذشته كاهش يافته است. در بازار امروز استقبال از سيم كارتهاي دولتي و تاليا بيشتر شده است. در بازار امروز تهران سيم كارت‌هاي صفر تاليا تا 70 هزار تومان خريد و فروش مي‌شود. بهاي سيم كارت دولتي با كدهاي دو ، سه، چهار، پنج، شش و هفت به ترتيب 500 هزار تومان، 400 هزار تومان، 310 هزار تومان، 325 هزار تومان، 315 هزار تومان و 290 هزار تومان خريداري مي‌شود. اين در حالي است كه بهاي همين كدها در اوايل ماه گذشته به ترتيب 470 هزار تومان ، 460هزار تومان، 320 هزار تومان، 350 هزار تومان، 320 هزار تومان و 310 هزار تومان بود.بهاي فروش سيم كارت صفر در بازار نيز 10 تا 20هزار تومان بيشتر است. بهاي خريد و فروش سيم كارت كار كرده نيز 10 تا 30 هزار تومان ارزانتر است.
---------------------------------------

آگر کسی با عقل سالم به این موضوع نگاه کنه میبینه شکایت از ایرانسل به ضرر ما و به نفع تی سی ای و تالیاست
بجای اینکه تلاش کنیم از خدمات بی ارزش و تحمیلی تی سی ای راهت بشیم به همین زودی دوباره داریم برمیگردیم سر جای اول
ببینید ایرانسل اعلام کرد علاقه ای برای طرح ثانیه کردن نداشته این تحمیل شده به ایرانسل
از ایرانسل باید به اندازه خودش توقع داشت ایرانسل یه بچه 1 ساله هستش
این واقیت هیج نهاد دولتی با ایرانسل همکاری نمیکنه
ایرانسل ماله بابام نیست بخدا شرکت منم نیست منم توش کار نمیکنم تنها حدفم اینه که از خدمات تحمیلی فرار کنم کنیم
شرکتهای خصوصی اگه توی ایران فعال بشن بی کاری از بین میره
مملکت پیشرفت میکنه
منو شما باید 3g داشته باشیم.
اگه شرکت های خصوصی روی کار بیان خودمون سازنده تجهیزات مخابراتی میشیم
سازنده بهترین ماشینها
سازنده همه چی اما دولت هیچ وقت نمیتونه موفق باشه تو این زمینه
تمام پیشرفت امریکا المان انگلیس و... مدیون شرکتهای خصوصی هستن
من از شرکتهای خصوصی غیره انحساری حمایت میکنم
وسلام

واقعا باید به عقل کسی که 70 هزار تومن بی زبون بده برای تالیا شک کرد !!!!!!!

emprator_kochak
06-05-2007, 00:12

بویی نمیاد اگه به خودت تلقین نکنی...

emprator_kochak
06-05-2007, 00:15
یادتونه تالیا تا چند وقت پیش چی بود... حالا روبه روی ایرانسل وایساده!

Maziar_69
06-05-2007, 00:30
عمرا تالیا بتونه رقابت کنه. چون چیزی نداره که بخواد بهش افتخار کنه.

Clickrast
06-05-2007, 00:33
تالیا که در مقابل ایرانسل عددی نیست که !
ایرانسل غیر از عدم پوشش کافی هیچ ضعف دیگه ای نداره

Maziar_69
06-05-2007, 00:34
عجب تاپیکی شده ها روزی 5-6 صفحه اضافه میشه !!!!

alirp
06-05-2007, 01:07
نقدی بر دونرخی شدن تعرفه های ایرانسل

ثانیه ای شدن مکالمات ایرانسل با تعرفه هر دقیقه 625ریال برای سیم کار تهای دائمی و 935 ریال (آنچه که در خبر ها آمده بود ) ویا 852ريال( آنچه که در سایت ایرانسل آمده است ) برای سیم کارت های اعتباری که از تاریخ 15 اردیبهشت 1386 اجرایی خواهد شد، هیچ سودی برای مشترکین ایرانسل ندارد ، بلکه در اکثر مکالمات نیز به ضرر مشترکین می باشد .
ثانیه ای شدن تعرفه مکالمات به همراه افزایش تعرفه 25% برای سیم کارت های دائمی و 50% (آنچه که در خبر ها آمده بود) ویا 4/37 % ( آنچه که در سایت ایرانسل آمده است ) برای سیم کارتهای اعتباری با زیرکی خاصی صورت گرفته است ، محاسبه با تعرفه های جدید باز ضرر های زیادی را متوجه مشترکین ایرانسل می کند که متأسفانه از دید مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به دور مانده است .
اعتراض مشترکین به دولت در جهت ثانیه ای کردن مکالمات ایرانسل برای کاهش هزینه های اضافی پرداختی توسط مشترکین و در نتیجه کاهش ضرر های تحمیلی توسط ایرانسل با محاسبه دقیقه ای تعرفه مکالمات به مشترکین بوده است که نه تنها در تعرفه جدید 625 ریال برای سیم کارتهای دائمی و 935 ریال برای سیم کارتهای اعتباری این امر محقق نشده است ، بلکه مشترکین در اکثر موادر مجبور به پرداخت هزینه های اضافی تر از محاسبه به حالت دقیقه ای با تعرفه هر دقیقه 499 ریال می با شند ، به عنوان مثال شخصی را در نظر بگیرید که با سیم کارت دائمی ایرانسل مکالمه 55 ثانیه ای داشته است اگر تعرفه همان 499 ریال بود وبه صورت ثانیه ای محاسبه می شد هزینه پرداختی برای 55 ثانیه مبلغ 457 ریال می شد ولی در محاسبه با تعرفه 625 ریال مبلغ پرداختی 573 ریال می باشد ، و با ید توجه نمود که اگر به صورت دقیفه ای نیز محاسبه شود مبلغ پرداختی جهت 55 ثانیه 499 ريال است ، که از مبلغ پرداختی با محاسبه به صورت ثانیه ای با تعرفه 625 ریال کمتر می باشد .
همچنین شخصی را در نظر بگیرید که با سیم کارت دائمی مکالمات با لای یک دقیقه مثلا 200 ثانیه ای داشته با شد یعنی 3 دقیقه و 20 ثانیه ، وبه فرض اینکه با تعرفه 499 ريال وبه صورت ثانیه ای محاسبه شود مبلغ پرداختی 1664 ريال خواهد بود ، در حالی که با تعرفه جدید 625 ريال ، مبلغ پرداختی برای 200 ثانیه 2084 ريال می باشد ، که باز مبلغ پر داختی بیشتر از حالت محاسبه تعرفه مکالمات به صورت دقیقه ای با تعرفه هر دقیقه 499 ريال می باشد ( توجه : هزینه پرداختی برای 200 ثانیه یعنی 3 دقیقه و20 ثانیه با تعرفه 499 ريال و به صورت دقیقه ای 1996 ريال می باشد ).
مثالی دیگر : شخصی را در نظر بگیرید که یا سیم کارت اعتباری ایرانسل مکالمه 50 ثانیه ای داشته با شد اگر تعرفه همان 620 ريال بوده وبه صورت ثانیه ای محاسبه می شد هزینه پرداختی برای 50 ثانیه مبلغ 517 ريال می شد ، ولی در محاسبه با تعرفه 852 ریال ( آنچه که در سایت ایرانسل آمده است )مبلغ پرداختی 710 ریال می باشد ، و با ید توجه نمود که اگر به صورت دقیفه ای نیز محاسبه شود مبلغ پرداختی جهت 50 ثانیه 620 ريال است ، که از مبلغ پرداختی با محاسبه به صورت ثانیه ای با تعرفه 825 ریال کمتر می باشد.
همچنین شخصی را در نظر بگیرید که با سیم کارت اعتباری مکالمات بالای یک دقیقه مثلا 150 ثانیه ای داشته با شد یعنی 2 دقیقه و 30 ثانیه ، وبه فرض اینکه با تعرفه 620 ريال وبه صورت ثانیه ای محاسبه شود مبلغ پرداختی 1550 ريال خواهد بود ، در حالی که با تعرفه جدید 825 ريال ، مبلغ پرداختی برای 150 ثانیه 2130 ريال می باشد ، که باز مبلغ پر داختی بیشتر از حالت محاسبه تعرفه مکالمات به صورت دقیقه ای با تعرفه هر دقیقه 620 ريال می باشد ( توجه : هزینه پرداختی برای 150 ثانیه یعنی 2 دقیقه و30 ثانیه با تعرفه 620 ريال و به صورت دقیقه ای 1860 ريال می باشد ).
این محاسبات به سادگی نشان می دهد که طرح تعرفه جدید نه تنها از مشکلات و ضررهای مشترکین ایرانسل نمی کاهد بلکه باعث پر داخت هزینه های بیشتر دیگری نیز می شود که با ید بیشتر مورد توجه مسوولان قرار گیرد .
شرکت ایرانسل در سایت خود همچنین به شکل زیرکانه ای از انتخاب نحوه محاسبه تعرفه مکالمات توسط مشترکینش مطالبی را یبان کرده است ، که هر مشترک بر اساس زمان مکالمه خود در هر تماس تلفنی می تواند یکی از تعرفه های محاسبه را برای خود انتخاب کند ، حال این سوال پیش می آید که چند در صد از یک میلیون مشترک ایرانسل می توانند قبل از انجام مکالمات تلفنی خود تخمین بززند که در هر تماس چند دقیقه ویا چند ثانیه مکالمه خواهند داشت ؟؟؟ شاید تعداد بسیار اندکی حدود 3یا 4 درصد از مشترکین به جهت مسائل کاری ویا غیره توانایی تخمین مدت زمان مکالمات خود را داشته باشند که نباید این موضوع را به تمامی مشترکین ایرانسل تعمیم داد .
این نکات بسیار مهمی بود در مورد نحوه محاسبات تعرفه مکالمات شرکت ایرانسل که باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد تا جلوی ضرر های وارده به مردم گرفته شود .
تعرفه پیشنهادی:
بهترین تعرفه پیشنهادی برای محاسبه مکالمات ایرانسل به صورت ثانیه ای افزایش 5/12 % مکالمات هم در سیم کارت های دائمی و هم اعتباری می باشد که هم به سود مشترکین خواهد بود وهم به سود شرکت ایرانسل ، یعنی هردقیقه مکالمه (با دوره های ثانیه ای) در سیم کارت های دایمی 562ريال ودر سیم کارت های اعتباری 698ريال می باشد ..

کاملا موافقم بخصوص آنکه قرار بود همين تعرفه 499ريال شامل تغيير زماني از دقيقه به ثانيه شود ولي ايرانسل با زيرکي يا به قولی با موذي گري خاصي با اضافه کردن يک تعرفه ديگر و بدون در نظر گرفتن حد مجاز خود يعني 20 درصد بيشتر از اپراتور دولتي اقدام نمود ومعلوم نيست که ايرانسل با سازمان مقررات چه ساخت و پاختي براي تائيد اين تعرفه نموده است .و ديگر موردي که به مقاله شما بايد اضافه کرد آن زمان 24 ساعته وفرستادن sms تائيد براي فعال شدن اين تعرفه هاست که مشترک چگونه ميتواند از مکالمات خود در 24 ساعت آينده اش خبر داشته باشد که تعرفه مناسبش را انتخاب کند تازه اگه sms تائيد 24 ساعت ديگه بعد از آن طول نکشد

راستش را بخواهيد من فکر ميکنم در يک مورد ايرانسل خيلي شبيه اين شرکتهاي هرمي مثل گلد کوئيست و طلا و الماس و........ است وآن به دام انداختن واغوا کردن افراد ساده و متاثراز تبليغات رنگارنگ و پر زرق وبرق با خبر هاي آنچناني است، بعد از مشتري شدن و خريد محصولشان يا بهتر بگم گرفتن پول ديگر کاري با مشتري ندارد که از خدماتشان راضي هست يانه، متضرر شده است يا نه ، نمونه اش را دوستان در تماس با 130 و ديگر موارد ذکر کرده اند .ایرانسل با این کار به بازار خود گند میزند و جواب آن را خواهد گرفت واحتیاجی به انتقام
دوستان ندارد :27:

TempesT
06-05-2007, 01:55
تالیا که در مقابل ایرانسل عددی نیست که !
ایرانسل غیر از عدم پوشش کافی هیچ ضعف دیگه ای نداره

کاملا موافقم

تو تبریز دور و بره کارخانه تراکتوسازی TCI یه آنتن قدیمی تو حیاط تراکتورسازی داشت یه آنتن بغل جاده شل و ول بود تازه بردنش تو حیاط تراکتو سازی که هنوزم هیچیش وصل نیست ماله تالیاست. ایرانسل بغل تراکتورسازی یه دکلی زده که هرچی تعریف کنم خدایش کمه اصلا آدم از رو نگاه میکنه به ماهیت قضیه پی میبره.:18:

TempesT
06-05-2007, 01:58
یادتونه تالیا تا چند وقت پیش چی بود... حالا روبه روی ایرانسل وایساده!
قبل اینکه ایرانسل یه همچین تعرفه ای بده ایرانسل شب بخیر شده بود.
تا ایرانسل یه نمه تعرفه هارو برد بالا خواست دست به خود کشی بزنه ایرانسل جون گرفت:5: شاخ شد که مال من از ایرانسل ارزونتره:13:

TempesT
06-05-2007, 02:01
تو تبریز تو جاده ی تبریز آذرشهر ایرنسل یه آنتنی میده:18:آدم میکفه:21:
تو این جاده اکثرا Tci لرزش آنتن داره بعضی جاهام جز 2 - 3 خط زیاد آنتن نمیده:5: تالیام که کلا تو این جاده آنتن نداره:20:

TempesT
06-05-2007, 02:04
خب مگه چیز بدی گفت؟
با این حرفت کاملا موافقم
اگه همچین کاری میکرد دیگه مخابرات حرفی واسه گفتن نداشت جلوی ایرانسل.:10:

emprator_kochak
06-05-2007, 10:23
کاملا موافقم بخصوص آنکه قرار بود همين تعرفه 499ريال شامل تغيير زماني از دقيقه به ثانيه شود ولي ايرانسل با زيرکي يا به قولی با موذي گري خاصي با اضافه کردن يک تعرفه ديگر و بدون در نظر گرفتن حد مجاز خود يعني 20 درصد بيشتر از اپراتور دولتي اقدام نمود ومعلوم نيست که ايرانسل با سازمان مقررات چه ساخت و پاختي براي تائيد اين تعرفه نموده است .و ديگر موردي که به مقاله شما بايد اضافه کرد آن زمان 24 ساعته وفرستادن sms تائيد براي فعال شدن اين تعرفه هاست که مشترک چگونه ميتواند از مکالمات خود در 24 ساعت آينده اش خبر داشته باشد که تعرفه مناسبش را انتخاب کند تازه اگه sms تائيد 24 ساعت ديگه بعد از آن طول نکشد

راستش را بخواهيد من فکر ميکنم در يک مورد ايرانسل خيلي شبيه اين شرکتهاي هرمي مثل گلد کوئيست و طلا و الماس و........ است وآن به دام انداختن واغوا کردن افراد ساده و متاثراز تبليغات رنگارنگ و پر زرق وبرق با خبر هاي آنچناني است، بعد از مشتري شدن و خريد محصولشان يا بهتر بگم گرفتن پول ديگر کاري با مشتري ندارد که از خدماتشان راضي هست يانه، متضرر شده است يا نه ، نمونه اش را دوستان در تماس با 130 و ديگر موارد ذکر کرده اند .ایرانسل با این کار به بازار خود گند میزند و جواب آن را خواهد گرفت واحتیاجی به انتقام
دوستان ندارد :27:

ای خدا شکرت...
آخه شما که اینقدر سنگ سیم کارتهای دولتی رو به سینه میزنید دیگه چیکار ایرانسل دارید برید با همون سیم کارت دولتیتون حال کنید که اگه یه سیم کارت خالیش رو اگه دستتون بگیرید کلاش سرتون رفته... سیم کارتی که اصلاً معلوم نیست تعرفش چنده و هزار و یه عیب دیگه داره اما ایرانسل چی همه چیزش رو رو کرده کنترل حساب اینترنتیش که یه تومن رو هم نشون میده تعرفش معلومه اینترنتش حرف نداره MMs هم همینتور 130 هم مشکلی نداره فقت شلوغه درد 130 تنها بخور تو جون دولتی وقتی دولتی مشکل داره شما چیکار میکنی بجز اینکه دندون روی جگر بزاری کار دیگه ای میتونی بکنی... یه چیز دیگه تا حالا یه سری به اون سایت مسخرش زدی تو سایت ایرانسل که میری کیف میکنی....
هنوز بگم!!!

emprator_kochak
06-05-2007, 10:32
شرح مبلغ(ریال) شهری 0 بین شهری 0 جابجایی 0 پیام کوتاه 0 رومینگ بین الملل 0 خدمات ویژه 10000 آبونمان 12600 خارج از کشور 0 سایر هزینه ها 0 مالیات 1356 صورتحساب این دوره 23956 بدهکاری پیشین 572 بستانکاری پیشین 0 کسر هزار ریال 528 مبلغ قابل پرداخت 24000

این فیش آخرین دوره خط من است برای تاریخ اول بهمن تا اول فروردین
زمانی که سیم کارت من هنوز صفر بود !!!!

این نوشته یکی از بروبچیه که با سیم کارت دولتی حال میکنه تویه یه تاپیک نوشته بودش منم کپیش کردم مخالفان ایرانسل ببینن....

uspharshad
06-05-2007, 11:54
تاکسی خطی داشتن بهتر از ...... است. تاپیکو به گند نکش خوب بلدم جوابتو بدم. تا چشمت کور شه از ایرانسل استفاده میکنم.

كدوم خط مسافر كشي مي كني ؟:18: :18:
اگر امكان داره در طول مسير امتحان كن ببين همه جا همون جوري كه ميگي آنتن ميده و ميشه باهاش زنگ زد يا نه.........
من ديروز تو نارمك 10 بار به داداشم كه ايرانسل داره زنگ زدم 1 دفعه اش هم كه گرفت صدا رد وبدل نميشد!:24: :14: گول آنتن فول و اين چيزا رو نخوريند ...:25:

uspharshad
06-05-2007, 12:09

:thumbsdow :34:
اين جا هم بوش مياد :16:

uspharshad
06-05-2007, 12:14
عجب تاپیکی شده ها روزی 5-6 صفحه اضافه میشه !!!!

براي اين كه نصف پست ها براي تعريف و تمجيد از ايرانسل توسط شما داره هرز ميره ...

p30time
06-05-2007, 13:20
آقا ما كه خداييش خسته شديم.... هر روز چند ساعت اين ايرانسل قطعه!
و روي صفحه مي نويسه: emerg.calls.only
آقا راستي چرا 118 و 110 و ... رو نمي گيره؟
بجاش شماره هاي ضروري خارج كشور رو ميگيره... مثلا: 911 و 112 و ....
درسته يا من دارم اشتباه مي كنم؟ ( سيم كارت من اعتباريه!)

TheMohammad
06-05-2007, 13:46
بعضی از شماره ها را برای مخابرات هست نمیگیره مثل 118 و 119 ولی 110 و 115 و 125 رو میگیره
112 هم بین المللی هست، تماس اضطراری !!

boy iran
06-05-2007, 14:20
اين جا هم بوش مياد

دیدی گفتم بو میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حال بگید سرما خوردم بو نمیاد بهانه بیارین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیرضا خارجی
06-05-2007, 14:40
مشترك گرامي
با سلام
در حال حاضر اين سرويس براي شما غير فعال مي باشد ، اما ارسال صورتحساب به آدرس پستي مشتركين و همچنين استفاده از سرويس كنترل حساب اينترنتي رايگان مي باشد
با تشكر

Customer Service

MTN IRANCELL

-----Original Message-----
From: e-care_admin@mtnirancell.ir [mailto:e-care_admin@mtnirancell.ir]
Sent: 2007/05/06 12:18 ق.ظ
To: e-care_admin [ MTNIrancell - Head Office ]
Subject: چرا برای من قبض پست شده؟

من در حساب اینترنتی e-care قبض رو غیر فعال کردم اما باز هم برای من قبض اومده... این درسته من چیزی رو که نمیخوام پولش رو بدم؟
(لطفا" قبض برام نفرستین)
----------------------------------------
من اینو دیشب فرستادم 15/اوردیبهشت و جوابم این بود
ارسال صورتحساب رایگان میباشد. شنیده بودم پول میگیرن 1000تومان
ولی تا جایی که من خبر دارم تی سی ای بابت ارسال قبض پول میگیره درسته؟
اگه اینطوری باشه اینم یکی دیگه از خوبی های ایرانسل

meshkiposh2200
06-05-2007, 15:06
محاسبه تعرفه‌های ایرانسل قانونی است

در پی دو نرخی شدن تعرفه مکالمه با سیم‌کارت‌های ایرانسل بر اساس دقیقه و ثانیه، رییس روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، این تصمیم ایرانسل را قانونی خواند.

دکتر محمدرضا فرنقی‌زاده، در گفت‌وگو با سیتنا (متعلق به وزارت ارتباطات)، اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات تلاش می‌کند تا هر مجوزی که ارائه می‌‌شود، در چارچوب پروانه و در چارچوب بیزینس‌پلن (طرح تجاری) باشد.
وی، در خصوص مبنای قانونی بودن تصمیم ایرانسل در دو نرخی شدن تعرفه‌ها، عنوان کرد: هر اپراتوری می‌تواند برای مشترکان‌ خود چند انتخاب بگذارد، البته پیش از آن که تصمیم خود را عملی سازد، موظف است به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اطلاع دهد و تاییدیه سازمان را اخذ کند.
فرنقی‌زاده، گفت: با توجه به نرخ‌های پیش‌بینی شده، تعرفه "ثانیه‌ای" مناسب مشترکانی است که معمولاً مدت زمان مکالمات‌شان کوتاه و تعرفه "دقیقه‌ای" نیز مناسب مکالمات طولانی‌تر و بیشتر از سه دقیقه است.
معاون وزیر ارتباطات، تاکید کرد: به همراه مدیران ایرانسل، چندین جلسه برگزار شده و درخواست آنها مورد بحث و بررسی قرار گرفته تا در چارچوب پروانه باشد.
به گزارش خبرنگار سیتنا، ایرانسل جهت ایجاد شرایط یکسان برای تمامی مشترکان در سراسر کشور، از روز شنبه 15 اردیبهشت ماه، طرح تعرفه تمامی مشترکان ایرانسل رابه طرح تعرفه "پایه ثانیه‌ای" تغییر داده است.
پس از این تاریخ، کلیه سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری ایرانسل، به صورت پیش فرض با تعرفه "پایه ثانیه‌ای" تحویل مشترکان شده و سیم‌کارت مشترکان کنونی نیز که تا به حال با طرح "پایه دقیقه‌ای" تنظیم شده بود، به طور خودکار به طرح "پایه ثانیه‌ای" انتقال داده می‌شود

TempesT
06-05-2007, 15:16
براي اين كه نصف پست ها براي تعريف و تمجيد از ايرانسل توسط شما داره هرز ميره ...
میتونی به این تاپیک وارد نشی:20: اجباری نیست.

همون طوری که اجباری برای استفاده از ایرانسل نیست برای شما دوسته عزیر:11:

TempesT
06-05-2007, 15:21

کدوم شهر تشریف دارین ؟ نکنه اصفهان:8: ؟

گوشی شما سونی اریکسون هست و 2 تا شماره ضروری بهش تعریف شده یکی پلیس بین الملله و یکی دیگهم فکر کنم اورژانس خارج باشه. یعنی تو تنظیمات گوشیت 110 اینا تعریف نشده و فکر نکنم بشه این تنظیمات رو تغییر داد.:5:

TempesT
06-05-2007, 15:23
سلام
ما که تو مشهدیم و دارم حالشو می برم
ایرانسل بهترین آنتن دهی رو داره اینجا
کیفیت صدا 20
آنتن 20
اس ام اس 20
جاهایی که دولتی 1 دونه آنتن داره ماله من پره:8:
خداوکیلی دقیقه ای 100 تومان هم بود می ارزید
دمش گرم :40: :11:
خدایش تو تبریز هم همینطوره

کیفیت صدا 20
آنتن 20
اس ام اس 20
GPRS & MMS هم 20 20 20

به قول شما جاهایی هم که دولتی آنتن نمیده یا همش لرزش آنتن داره آنتن ایرانسل فوله فوله:10:

100تومنم بکنه میرزه:31: ولی نکنه که بیچاره میشیم:41: :31:

alirp
06-05-2007, 16:47
ای خدا شکرت...
آخه شما که اینقدر سنگ سیم کارتهای دولتی رو به سینه میزنید دیگه چیکار ایرانسل دارید برید با همون سیم کارت دولتیتون حال کنید که اگه یه سیم کارت خالیش رو اگه دستتون بگیرید کلاش سرتون رفته... سیم کارتی که اصلاً معلوم نیست تعرفش چنده و هزار و یه عیب دیگه داره اما ایرانسل چی همه چیزش رو رو کرده کنترل حساب اینترنتیش که یه تومن رو هم نشون میده تعرفش معلومه اینترنتش حرف نداره MMs هم همینتور 130 هم مشکلی نداره فقت شلوغه درد 130 تنها بخور تو جون دولتی وقتی دولتی مشکل داره شما چیکار میکنی بجز اینکه دندون روی جگر بزاری کار دیگه ای میتونی بکنی... یه چیز دیگه تا حالا یه سری به اون سایت مسخرش زدی تو سایت ایرانسل که میری کیف میکنی....
هنوز بگم!!!

جناب آقای دانشمند پروفسور IQ
کجای حرف من طرفداری از سیمکارت دولتی بود ؟ اگه تازه توی این تاپیک تشریف نیاورده باشید دیگران میدانند که بنده هم برای خودم و چند تن از دوستام وآشنایان در اصفهان ایرانسل خریده ام واز این کار هم پشیمانم ومثل شما هم از این چیزها که نام بردیدکیف نمیکنم ودر ضمن منتظر تشریف فرمایی شما برای راه حل مشکلاتم نبودم که توصیه خرید سیم کارت دولتی میفرمایید من منتظر غیرتی شدن ایرانسل هستم نه طرفدارانش این مثلا راه حل ، دیگه خیلی تکراری شده . وقبلا توسط دیگر دوستان عنوان شده بودهم بنده وهم دوستانم با تمام چیزهای که ازا یرانسل نام بردید و با آن کیف کردیید چه در اصفهان وچه شهرهای دیگر تحت پوشش ایرانسل که سفر کرده ایم مشکل داشته ایم که نمونهایش را در پستهای قبلیم اشاره کرده ام اگه شما عاشق سینه چاک ایرانسل هستید دیگران هم باید باشند ؟

نتيجه اينکه کسي را متهم به طرفداری از این وآن نکن اگه شهر شما يا تهران هم اينگونه بود ميفهميديد که شما هم همینگونه بودییدصحبت از دروغ گويي و تبليغات عمل نشده وعملکرد ناقص ويا بقولي وعده سر خرمن است ( لطفا اين تز هميشگي و مضحک "مگه موبايل دولتي فلان کار کرد ونکرد و برو دولتي بگيرو "براي من مثال نياوريد که حالم بهم ميخورد ، بنده ايرانسل خريده ام و فقط با ايرانسل کار دارم و در مقابل هم ايرانسل بايد جوابگوي منو امثال من باشد لطفا پاي اپراتور ديگري را ميان نکشيد. ضرر وزيان ناشي از شبکه نبودن اين همه مشترک اصفهاني را آيا ايرانسل دوست داشتني شما متقبل ميشود ؟ آيا ايرانسل که در اجراي فاز يکم کار خود در اين شهر وشهرهای دیگر درمانده جوابگوي مشترکين اين شهرها ميباشد ؟ شما و ديگر دوستاني که خود را کاملا با ايرانسل نزديک و يک روح در دو بدن ميبينيد و به قولي هوايشان را ایرانسل دارد ميشه لطف کنيد پارتي بازي کرده و فقط جواب اين سوالها را از اين ايرانسل براي ما بپرسيد ؟

emprator_kochak
06-05-2007, 16:48
دیدی گفتم بو میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حال بگید سرما خوردم بو نمیاد بهانه بیارین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چند نفر گفتن بو نمیاد باور نکردی حالا که یکی گفته خوشت اومده ....

emprator_kochak
06-05-2007, 16:55

emprator_kochak
06-05-2007, 16:59
کجای حرف من طرفداری از سیمکارت دولتی بود ؟ اگه تازه توی این تاپیک تشریف نیاورده باشید دیگران میدانند که بنده هم برای خودم و چند تن از دوستام وآشنایان در اصفهان ایرانسل خریده ام واز این کار هم پشیمانم ومثل شما هم از این چیزها که نام بردیدکیف نمیکنم ودر ضمن منتظر تشریف فرمایی شما برای راه حل مشکلاتم نبودم که توصیه خرید سیم کارت دولتی میفرمایید من منتظر غیرتی شدن ایرانسل هستم نه طرفدارانش این مثلا راه حل ، دیگه خیلی تکراری شده . وقبلا توسط دیگر دوستان عنوان شده بودهم بنده وهم دوستانم با تمام چیزهای که ازا یرانسل نام بردید و با آن کیف کردیید چه در اصفهان وچه شهرهای دیگر تحت پوشش ایرانسل که سفر کرده ایم مشکل داشته ایم که نمونهایش را در پستهای قبلیم اشاره کرده ام اگه شما عاشق سینه چاک ایرانسل هستید دیگران هم باید باشند ؟

نتيجه اينکه کسي را متهم به طرفداری از این وآن نکن اگه شهر شما يا تهران هم اينگونه بود ميفهميديد که شما هم همینگونه بودییدصحبت از دروغ گويي و تبليغات عمل نشده وعملکرد ناقص ويا بقولي وعده سر خرمن است ( لطفا اين تز هميشگي و مضحک "مگه موبايل دولتي فلان کار کرد ونکرد و برو دولتي بگيرو "براي من مثال نياوريد که حالم بهم ميخورد ، بنده ايرانسل خريده ام و فقط با ايرانسل کار دارم و در مقابل هم ايرانسل بايد جوابگوي منو امثال من باشد لطفا پاي اپراتور ديگري را ميان نکشيد. ضرر وزيان ناشي از شبکه نبودن اين همه مشترک اصفهاني را آيا ايرانسل دوست داشتني شما متقبل ميشود ؟ آيا ايرانسل که در اجراي فاز يکم کار خود در اين شهر وشهرهای دیگر درمانده جوابگوي مشترکين اين شهرها ميباشد ؟ شما و ديگر دوستاني که خود را کاملا با ايرانسل نزديک و يک روح در دو بدن ميبينيد و به قولي هوايشان را ایرانسل دارد ميشه لطف کنيد پارتي بازي کرده و فقط جواب اين سوالها را از اين ايرانسل براي ما بپرسيد ؟

دوست عزیز من این تاپیک رو از روز استارتش پیگیری میکنم..
شما اگه طرفدار ایرانسلید چرا فاز منفی میزنید؟
به نظرم اگه تو تهرون یکی از این موبایلایی که آنتنشون ماهواره ثریاست بگیری هم مشکل داره...!

javad33
06-05-2007, 17:05
سلام.
یه مسئله چند وقتیه ذهنمو مشغول کرده.
تو تهران که بری جابجا اسم محلی که توش هستی رو برات زیر اسم ایرانسل مینویسه.
چند وقت پیش رفتیم امل دیدم وارد که شدیم نوشت Welcome To Amol
بعد مثل تهران اسم هرخیابونی که توش میرفتیم رو مینوشت.میخواستم بدونم تو تمام شهرها اینجوریه یا تو بعضی از شهرا؟
توی قم که چنین چیزی نیست.ممنون میشم از دوستانی که تو شهرایه دیگه هستن درمورد این مسئله توضیح بدن.

alirp
06-05-2007, 17:07
ای خدا شکرت...
هنوز بگم!!!

کجای حرف من طرفداری از سیمکارت دولتی بود ؟ اگه تازه توی این تاپیک تشریف نیاورده باشید دیگران میدانند که بنده هم برای خودم و چند تن از دوستام وآشنایان در اصفهان ایرانسل خریده ام واز این کار هم پشیمانم ومثل شما هم از این چیزها که نام بردیدکیف نمیکنم ودر ضمن منتظر تشریف فرمایی شما برای راه حل مشکلاتم نبودم که توصیه خرید سیم کارت دولتی میفرمایید این مثلا راه حل ، دیگه خیلی تکراری شده . وقبلا توسط دیگر دوستان عنوان شده بود، ما منتظر غیرتی شدن وجواب گوییه ایرانسل هستیم نه طرفدارانش ،هم بنده وهم دوستانم با تمام چیزهای که ازا یرانسل نام بردید و با آن کیف کردیید چه در اصفهان وچه شهرهای دیگر تحت پوشش ایرانسل که سفر کرده ایم مشکل داشته ایم که نمونهایش را در پستهای قبلیم اشاره کرده ام

نتيجه اينکه کسي را متهم به طرفداری از این وآن نکن اگه شهر شما يا تهران هم اينگونه بود ميفهميديد که شما هم همینگونه بودییدصحبت از دروغ گويي و تبليغات عمل نشده وعملکرد ناقص ويا بقولي وعده سر خرمن است ( لطفا اين تز هميشگي و مضحک "مگه موبايل دولتي فلان کار کرد ونکرد وتالیا فلان کارو کردو برو دولتي بگيرو "براي من مثال نياوريد که حالم بهم ميخورد ، بنده ايرانسل خريده ام و فقط با ايرانسل کار دارم و در مقابل هم ايرانسل بايد جوابگوي منو امثال من باشد لطفا پاي اپراتور ديگري را ميان نکشيد. اگر ایرانسل برای کامل کردن پوشش شبکه شهرهای اعلامی اش احتیاج به فرصت داشت چرا در آغاز کار ،سیم کارتهایش را با آن تبلیغات آنچنانی بصورت اینتر نتی در سراسر ایران بفروش رساند ، ضرر وزيان ناشي از شبکه نبودن اين همه مشترک اصفهاني را آيا ايرانسل دوست داشتني شما متقبل ميشود ؟ آيا ايرانسل که در اجراي فاز يکم کار خود در اين شهر وشهرهای دیگر درمانده جوابگوي مشترکين اين شهرها ميباشد ؟ شما و ديگر دوستاني که خود را کاملا با ايرانسل نزديک و يک روح در دو بدن ميبينيد و به قولي هوايشان را ایرانسل دارد ميشه لطف کنيد پارتي بازي کرده و فقط جواب اين سوالها را از اين ايرانسل براي ما بپرسيد ؟

alirp
06-05-2007, 17:17
پست بالا بخاطر اینتر نفتی دو بار تکرار شد با عرض معذرت از دوستان

alirp
06-05-2007, 17:45
دوست عزیز من این تاپیک رو از روز استارتش پیگیری میکنم..
شما اگه طرفدار ایرانسلید چرا فاز منفی میزنید؟
به نظرم اگه تو تهرون یکی از این موبایلایی که آنتنشون ماهواره ثریاست بگیری هم مشکل داره...!

ببخشید پست من بو یی از طرفداری از ایرانسل میداد ؟ :18:

masoudboy
06-05-2007, 17:49
کجای حرف من طرفداری از سیمکارت دولتی بود ؟ اگه تازه توی این تاپیک تشریف نیاورده باشید دیگران میدانند که بنده هم برای خودم و چند تن از دوستام وآشنایان در اصفهان ایرانسل خریده ام واز این کار هم پشیمانم ومثل شما هم از این چیزها که نام بردیدکیف نمیکنم ودر ضمن منتظر تشریف فرمایی شما برای راه حل مشکلاتم نبودم که توصیه خرید سیم کارت دولتی میفرمایید این مثلا راه حل ، دیگه خیلی تکراری شده . وقبلا توسط دیگر دوستان عنوان شده بود، ما منتظر غیرتی شدن وجواب گوییه ایرانسل هستیم نه طرفدارانش ،هم بنده وهم دوستانم با تمام چیزهای که ازا یرانسل نام بردید و با آن کیف کردیید چه در اصفهان وچه شهرهای دیگر تحت پوشش ایرانسل که سفر کرده ایم مشکل داشته ایم که نمونهایش را در پستهای قبلیم اشاره کرده ام

نتيجه اينکه کسي را متهم به طرفداری از این وآن نکن اگه شهر شما يا تهران هم اينگونه بود ميفهميديد که شما هم همینگونه بودییدصحبت از دروغ گويي و تبليغات عمل نشده وعملکرد ناقص ويا بقولي وعده سر خرمن است ( لطفا اين تز هميشگي و مضحک "مگه موبايل دولتي فلان کار کرد ونکرد وتالیا فلان کارو کردو برو دولتي بگيرو "براي من مثال نياوريد که حالم بهم ميخورد ، بنده ايرانسل خريده ام و فقط با ايرانسل کار دارم و در مقابل هم ايرانسل بايد جوابگوي منو امثال من باشد لطفا پاي اپراتور ديگري را ميان نکشيد. اگر ایرانسل برای کامل کردن پوشش شبکه شهرهای اعلامی اش احتیاج به فرصت داشت چرا در آغاز کار ،سیم کارتهایش را با آن تبلیغات آنچنانی بصورت اینتر نتی در سراسر ایران بفروش رساند ، ضرر وزيان ناشي از شبکه نبودن اين همه مشترک اصفهاني را آيا ايرانسل دوست داشتني شما متقبل ميشود ؟ آيا ايرانسل که در اجراي فاز يکم کار خود در اين شهر وشهرهای دیگر درمانده جوابگوي مشترکين اين شهرها ميباشد ؟ شما و ديگر دوستاني که خود را کاملا با ايرانسل نزديک و يک روح در دو بدن ميبينيد و به قولي هوايشان را ایرانسل دارد ميشه لطف کنيد پارتي بازي کرده و فقط جواب اين سوالها را از اين ايرانسل براي ما بپرسيد ؟

َشما از دیروز ظهر تا حالا تغییر در آنتن دهی ایرانسل در اصفهان را متوجه شدید . من طرف خیابان بزرگهر هستم و آنتن فول شده و موقع تماس هم راحت میشه صحبت کرد حتی در داخل محیط بسته . از خیابان مدرس و کاوه و سروش تا پل بزرگهر را مثلااینکه تقویت کرده و آنتن دهی خوب شده ولی هنوز در جنوب شهر اشکال داره از پل بزرگهر به بعد ولی فکر کنم شبکه داره به طور رسمی راه اندازی میشه و روزهای آخر آزمایشی بودن را می گذرونه . ار یکی از فروشگاه های موبایل احمدآّباد که فروشنده ایرانسل هست هم پرسیدم گفت احتمال زیاد تا اواخر خردادماه راه اندازی رسمی میشه و شروع کردند به فعال کردن آنتن ها و وصل کردن به شبکه .

TempesT
06-05-2007, 18:57
سلام.
یه مسئله چند وقتیه ذهنمو مشغول کرده.
تو تهران که بری جابجا اسم محلی که توش هستی رو برات زیر اسم ایرانسل مینویسه.
چند وقت پیش رفتیم امل دیدم وارد که شدیم نوشت Welcome To Amol
بعد مثل تهران اسم هرخیابونی که توش میرفتیم رو مینوشت.میخواستم بدونم تو تمام شهرها اینجوریه یا تو بعضی از شهرا؟
توی قم که چنین چیزی نیست.ممنون میشم از دوستانی که تو شهرایه دیگه هستن درمورد این مسئله توضیح بدن.

تو تهران شنیدم را افتاده ولی آمل و نمی دونستم:5:

تو تبریز که فعلا همچین چیزی نیست:41:

TempesT
06-05-2007, 19:07
رييس‌كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: افزايش نرخ مكالمات ايرانسل سبب كاهش استقبال مردم از اين اپراتور مي‌شود.

"رمضانعلي صادق‌زاده" در گفت‌وگو با ايرنا در خصوص افزايش تعرفه مكالمات سيم كارت‌هاي دايمي و اعتباري ايرانسل اظهار داشت: طبق قراردادي كه بين ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وجود دارد، تعرفه اين اپراتور (ايرانسل) مي‌تواند حداكثر ‪ ۲۰‬درصد بيشتر از تعرفه‌هاي اپراتور اول باشد.

از روز شنبه ‪ ۱۵‬ارديبهشت تعرفه‌هاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه تغيير داده شده و افزايش نيز يافته است.

رييس كميته مخابرات مجلس همچنين درخصوص كنترل ‪mms‬ها (پيام‌هاي كوتاه تصويري و صوتي تلفن همراه) گفت: ‪ Mms‬و ‪ Sms‬رابطه تلفني بين دو طرف است بنابراين همانطور كه مكالمات به عنوان حريم خصوصي مطرح است و تنها به حكم قضايي قابل شنود است، ‪ Mms‬نيز همينطور بوده و جز مصاديق شنود مكالمات مي‌باشد.

رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: سيستمي وجود دارد كه سيم كارت‌هايي كه نمي‌خواهند پيام‌هاي غير اخلاقي از طريق ‪ Mms‬برايشان ارسال شود، تقاضاي آن را كرده و از ارسال اين پيام‌ها به سيم‌كارت وي جلوگيري مي‌شود.

به اعتقاد وي، اقدام به اين كار بهتر از اين است كه محتواي "ام‌ام‌اس" ها كنترل شود.

صادق‌زاده در خصوص طرح تشكيل كميسيون فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت:

تاكنون چنين طرحي در مجلس مطرح نشده است.

به گفته وي، اگربخواهد چنين كميسيوني در مجلس تشكيل شود نياز به مصوبه مجلس است.

عجب گل گفته:8: مرامت و عشق صادق زاده:31: پس زود باش یه حرکتی کن که ایرانسل تعرفه هاشو بیاره پایین تا استقبال ازش بازم بیشتر بشه:46:

srfarzaneh
06-05-2007, 19:12
من که می خوام بفروشم

از کسانی که عشقشون ایرانسله

اگه کسی میخره بگه

09353755575
فقط با اس ام اس قیمت بدین

Clickrast
06-05-2007, 19:36
منم اگه اصفهان حل نشه میفروشم 09357962000 با اس ام اس

TheMohammad
06-05-2007, 20:55
من که می خوام بفروشم

از کسانی که عشقشون ایرانسله

اگه کسی میخره بگه

09353755575
فقط با اس ام اس قیمت بدین

منم اگه اصفهان حل نشه میفروشم 09357962000 با اس ام اس
این شماره ها که خیلی رنده !!

Clickrast
06-05-2007, 21:28
تعنه میزنی؟

Maziar_69
06-05-2007, 22:14
كدوم خط مسافر كشي مي كني ؟:18: :18:
اگر امكان داره در طول مسير امتحان كن ببين همه جا همون جوري كه ميگي آنتن ميده و ميشه باهاش زنگ زد يا نه.........
من ديروز تو نارمك 10 بار به داداشم كه ايرانسل داره زنگ زدم 1 دفعه اش هم كه گرفت صدا رد وبدل نميشد!:24: :14: گول آنتن فول و اين چيزا رو نخوريند ...:25:

برادر درست صحبت کن. اون یارو با من کل انداخته بود جوابشو دادم. تو سو استفاده نکن.

ShahabSAMSUNG
06-05-2007, 22:38

100% تائید میشه.
آنتن توی خونه فول بود. با خط ثابت بیش از 10 بار شماره خودم رو گرفتم ولی به هیچ عنوان نمی گرفت.

دیگه خسته شدم. یه روز نیست که از دست این ایرانسل مزخرف عصبانی نشم. حیف اون همه طرفداری که ازش می کردم. وبلاگم رو ببینید. چه مطلب بلند بالایی براش نوشته بودم.

همین امروز رفتم و یه اعتباری دولتی ثبت نام کردم. هر چی باشه اس ام اس های اون، اعصاب آدم رو خورد نمی کنه.

لطفاً توی این نظرسنجی هم شرکت کنید و به رضایت یا عدم رضایتتون رای بدید تا درصد دقیقتری به دست بیاد.
درصد رضایت و عدم رضایت از ایرانسل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

علیرضا خارجی
06-05-2007, 22:42

بله من جواب شمارو میدونم کسانی هستن که سوء استفاده میکنن ایرانسل هنوز فرش سیمکارت رو در اصفهان شروع نکرده
اگر شما سیمکارتی خرید کردین از نماینده ایرانسل نبوده
این جواب شماست
و اینکه منم علاقه دارم هرچه زودتر اصفهان و شهرهای دیگر ایران تحت پوشش ایرانسل در بیان تا نابودیه تی سی ای رو بیبینم :46:

Dr.Dolfin
06-05-2007, 23:18
[quote=TheMohammad;1062870]گوشیتون چیه ؟ برنامه ای که از اینترنت استفاده میکنه رو باز نذارید !

آقا گوشیم 3250 هست و از برنامه خود گوشی استفاده میکنم.

علیرضا خارجی
06-05-2007, 23:31
منبع خبر : روابط عمومی بانک ملت
بانک ملت با هدف تحقق بانکداری الکترونیک و با استفاده از امکانات و قابلیت های منحصر به فرد سامانه متمرکز خود ، خدمات ویژه ای را به مشتریان شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل ارایه می دهد.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت ، دریافت و واریز آنی وجوه مربوط به هزینه مکالمات و افزایش سقف اعتباری سیم کارت ها از جمله این خدمات است.
بر اساس این گزارش ، ارایه این خدمات با استفاده از "کد شناسه واریزکننده "حساب های متمرکزکه برای شناسایی واریزکننده وجه به مشتریان اختصاص داده شده است صورت می گیرد که این امر علاوه بر تسهیل در امر دریافت و واریز وجوه ، باعث افزایش سرعت و دقت در انجام امور می شود.
بر این اساس ، دارندگان سیم کارت تلفن همراه شرکت ایرانسل می توانند در تمام ساعات شبانه روز علاوه بر مراجعه به بیش از یکهزار و 950 شعبه بانک ملت در سراسر کشور ، با استفاده از کد شناسه 12 رقمی خود ، از طریق بالغ بر یکهزار و 200 پایانه خودپرداز و سایت بانکداری الکترونیک این بانک ، به پرداخت وجوه مربوطه به صورت آنلاین اقدام کنند.
این گزارش حاکی است دارندگان ملت کارت می توانند با استفاده از پایانه های خودپرداز بانک ملت و انتخاب گزینه "حساب های فعال کارت" ، رمز مربوطه را وارد کنند و سپس با انتخاب گزینه "انتقال وجه" در صفحه مربوط به نوع خدمت ، مطابق فرمان سیستم نسبت به ورود اطلاعات مورد نیاز اقدام و پس از انجام موفقیت آمیز عملیات ، رسید تایید انجام حواله الکترونیک خود را از دستگاه دریافت کنند.
همچنین مشترکان ایرانسل دارای هریک از حساب های متمرکز بانک ملت شامل جام ، سپرده قرض الحسنه متمرکز و ملت کارت می توانند پس از اخذ کد شناسه و رمز عبور از شعبه افتتاح کننده حساب ، با مراجعه به سایت بانکداری الکترونیک این بانک به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، از طریق سرویس حواله الکترونیک ، وجوه خود را واریز کنند.

شنبه 15 اردیبهشت 1386

علیرضا خارجی
06-05-2007, 23:32
ليلا باران‌چشمه - آمادگي داريم گزارش‌ها و اعتراضات مردم نسبت به قبوض تلفن‌همراه شركت ارتباطات سيار را بررسي كنيم.
احمد بزرگيان، نماينده مجلس و عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار «جهان‌صنعت» ضمن بيان اين مطلب اظهار كرد: مشكلات و ابهامات قبوض تلفن‌همراه مشتركان بايد به شركت ارتباطات سيار ارجاع شود و نمايندگان مردم هم در كميته مخابرات اين گزارش‌ها را بررسي مي‌كنند.
وي در ادامه افزود: فردي كه يك خط تلفن‌همراه در اختيار دارد حق دارد از ميزان كاركرد خط تلفن‌همراه خود مطلع باشد.
عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي در ادامه تصريح كرد: مردم بايد بتوانند با مراجعه به سايت شركت ارتباطات سيار قادر به مشاهده لحظه به لحظه ريز مكالمات خود باشند. البته نمي‌دانم به چه ميزان امكان فني و بستر اين كار در اين شركت مهياست اما در صورت اجرا روش بسيار مناسبي براي شفاف‌سازي قبوض تلفن‌همراه خواهد بود.
دسترسي آنلاين به ريز مكالمات
وي تصريح كرد: مردم با مراجعه به گوشي تلفن‌همراه خود كه زمان هر مكالمه را مشخص مي‌كند و با مراجعه به سايت و گرفتن پرينت ريز مكالمات بايد بتوانند مثل اطلاع از جرايم رانندگي ضمن اينكه ميزان كاركرد تلفن‌همراه را مشخص مي‌كند زمان استفاده از آن را نيز مشاهده كنند و به ريز مكالمات خود دسترسي لحظه به لحظه داشته باشند.
بزرگيان افزود: در برخي قبوض جرايم رانندگي، تخلفي را نشان مي‌دهد كه شخص در يك شهر ديگر انجام داده در صورتي كه شخص موردنظر هرگز به آن شهر رفت‌وآمد نكرده است.
به گفته وي، بنابراين كاركرد تلفن‌همراه شخصي كه از تهران خارج نشده اما هزينه بين‌شهري در قبوض تلفن‌همراهش درج شده نيز ممكن است مشمول اشتباه شده باشد و در صورت ترتيب اثر ندادن شركت ارتباطات سيار به اين‌گونه اعتراضات كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي اين اعتراضات را بررسي خواهد كرد.
نماينده مجلس شوراي اسلامي يكي از علل افزايش هزينه قبوض تلفن‌همراه به خصوص در دو ماهه اول سال‌جاري را مشكل موجود بين اپراتور اول و ايرانسل عنوان كرد و گفت: چون ايرانسل در سراسر كشور بدون در نظر گرفتن منطقه اقدام به واگذاري سيم‌كارت كرده براي محاسبه منطقه‌اي هزينه مكالمات اختلافي بين اين دو اپراتور به وجود آمده است و بر همين اساس هزينه مكالمه با ايرانسل بين‌شهري حساب مي‌شود حتي اگر دو نفر در يك خيابان با هم تماس برقرار كرده باشند.
حذف كد بين‌شهري
بزرگيان طراحي يك نرم‌افزار جامع در اين زمينه را راه‌حل مشكل موجود دانست و گفت: بايد نرم‌افزاري طراحي شود كه براساس آن محل تماس اپراتور ايرانسل مشخص شود و براساس كاركرد تعرفه صادر شود تا از اين طريق به اعتراضات مردم درخصوص نداشتن مكالمات بين‌شهري رسيدگي شود.
وي برداشتن كد بين‌شهري و بين استاني در اپراتور ثابت را نيز مثبت خواند و گفت: وزارت ارتباطات درخصوص برداشتن كد بين‌شهري براي اپراتور اول را نيز پيشنهاد داده است و چون با برداشتن كد بين‌شهري ميزان تماس‌ها بالا مي‌رود، تاثيري در كاهش درآمد شركت ارتباطات سيار نخواهد داشت.
كپي سيم‌كارت قابل پيگيري
عضو كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي درخصوص كپي سيم‌كارت نيز گفت: مساله كپي سيم‌كارت نيز در اينجا موضوعيت پيدا مي‌كند. اگر تماس‌ها به صورت آنلاين مشاهده شود مي‌توان ثابت كرد در صورت كپي سيم‌كارت مكالمه مورد نظر توسط شخص ديگري در حال انجام است كه سيم‌كارت شخص را كپي كرده است.
وي تصريح كرد: تدوين نرم‌افزاري كه مشاهده مكالمات را به صورت لحظه به لحظه و آنلاين امكانپذير كند سيم‌كارت كپي شده را قابل پيگيري مي‌كند و مي‌توان از اين طريق از تخلفات جلوگيري كرد.
اعتراض و نارضايتي مردم از غيرشفاف بودن قبوض تلفن‌همراه و پارامترهاي موجود در آن به عقيده كارشناسان بايد توسط شركت ارتباطات سيار به آن پاسخ داده شود.
ريز مكالمه بخواهيد
اما در همين رابطه داود زارعيان، مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبني بر اينكه به نظر مي‌رسد قبوض تلفن‌همراه نيز به مشكلاتي همچون قبوض جريمه رانندگان شبيه شده است، گفت: اگر مشتركان به هزينه قبوض تلفن‌همراه خود مشكوك هستند، مي‌توانند مراجعه كرده و ريز مكالمات خود را دريافت كنند.
وي در عين حال تصريح كرد: در تلاش هستيم تا سيستم صورت‌حساب خود را به صورت اينترنتي در اختيار مشتركان ارتباطات سيار قرار دهيم تا بتوانند به شكل لحظه‌اي در جريان ريز مكالمات خود قرار بگيرند.
يك توصيه مخابراتي
زارعيان در ادامه گفت: براي آنكه كاربران اطلاع دقيق‌تري از ميزان تقريبي هزينه‌هاي مكالمات خود داشته باشند به آنها توصيه مي‌كنيم كه سيستم هزينه گوشي‌هاي خود را فعال كرده تا به عدد نهايي برسند.
وي افزود: ما حتما دلايل فني از جمله خارج بودن يك مشترك از محدوده موردنظر را در صورت نياز به آنها اعلام مي‌كنيم. كمااينكه در حال حاضر كم نيستند مشتركاني كه تلفن خود را از يك شهر خريده و در شهر ديگري زندگي مي‌كنند كه به آنها هزينه جابه‌جايي تعلق مي‌گيرد.
پرسش بي‌پاسخ
با تمام اين تفاسير، توضيحات و توصيه‌هايي كه انجام مي‌شود، هنوز اين پرسش بي‌پاسخ باقي مي‌ماند كه كاربري كه اطمينان دارد براي مثال هزينه جابه‌جايي و درون‌شهري نداشته در حالي كه سيستم ارتباطات سيار در اين خصوص هزينه‌هايي منظور كرده چگونه مي‌تواند ادعاي خود را ثابت كند.
در واقع و براساس اطلاعات موجود شركت ارتباطات سيار در اين خصوص راهكاري براي جلوگيري از خسارت مردم ارايه نكرده است.
منبع : روزنامه جهان صنعت

amirlovely
06-05-2007, 23:47
سلام ايا سيم كارت هاي 150 توماني هم ثانيه اي شده؟ چون ديروز كه كفتند ثانيه اي شده من تست كردم دقيقه اي هست انم دقيقه 62

TempesT
07-05-2007, 02:00
سلام ايا سيم كارت هاي 150 توماني هم ثانيه اي شده؟ چون ديروز كه كفتند ثانيه اي شده من تست كردم دقيقه اي هست انم دقيقه 62

کدوم شهر تشریف دارین شما ؟:31:

alirp
07-05-2007, 07:34
بله من جواب شمارو میدونم کسانی هستن که سوء استفاده میکنن ایرانسل هنوز فرش سیمکارت رو در اصفهان شروع نکرده
اگر شما سیمکارتی خرید کردین از نماینده ایرانسل نبوده
این جواب شماست
و اینکه منم علاقه دارم هرچه زودتر اصفهان و شهرهای دیگر ایران تحت پوشش ایرانسل در بیان تا نابودیه تی سی ای رو بیبینم :46:

نه دوست عزیز شما جواب را نمیدانید آن هم به دلائل زیر :

- در اکثر شهرها ايرانسل قبل کامل شدن شبکه اقدام به فروش سيم کارت نمود و گناه کارآن را به گردن غير مجازها انداخت مانند اصفهان قم وچند تا ديگر از شهرها ، دليل ديگر هم (شروع ثبت نام شماره طلائي بصورت اينترنتي ) بود که در تبليغات ذکر ميکردنند که سيم کارتها را به هر کجا پست ميکنند و محدودييتي براي آن نيست
2 - در مورد اصفهان هم همين رئيس کذايي ايرانسل بارها از شروع به کار اين شبکه در اصفهان در قبل از سال نو بخصوص دي وبهمن ميداد يعني دقيقا زمان ثبت نام شماره طلائي واعتماد به اين گفتار از طرف مشتريان اصفهاني
3 - هيچ ربطي بين تبليغ خورده فروش موبايل با اين حجم عظيم بيسابقه تبليغاتي ايرانسل براي اغواي مصرف کننده وخريد محصول نيست و همين تبليغات اغواي کننده براي هربيننده عادي و بي موبايل وبا موبايل براي خريد سيمکارت کافيست
4- چطور زمان پرداخت قبوض کاملا منظم و شبکه بندي ونظم بندي کامل عمل ميکنند اگه شبکه اي وجود نداره پس قبضي هم نبايد وجود داشته باشه

CD-RW
07-05-2007, 09:29
1و2 رو واقعا نمي دونم ولي فكر كنم كه 100 در صد درست هم نگفته باشي.

3 رو كه سوتي دادي ارتفاع سكتور 18 تا 26 متر:18: (فكر كنم منظورت ارتفاع دكل بوده :46: ) ارتفاع سكتوراش 1 تا 1.5 متره

4 رو هم اشتباه گفتي خودم تو خيلي جاها تقريبا 30-40 تا دكل رو تو فضاهاي مختلف به جز پشت بوما ديدم اون مشكل شهرداري ماله 3-4 ماهه پيش بود، خود دزفولي مدير ايرانسل هم اخيرا گفت كه مشكلمون با شهرداري حل شده و مجوز ها رو يكي يكي داريم مي گيريم ، :46:

دوست من برو مطالعه کن بعد بیا یکی دیگه رو به سوتی دادن متهم کنی
مورد 1 و 2 و رو هر وقت دیدی و مطمئن شدی بیا پست بده
مورد 3 منظور من ارتفاع از سطح زمین بود ( بچه های انجمن ببخشند , حالا یکی پیدا شده سواد نداره )
ارتفاع دقیق خود سکتور ها ( طول هر سکتور ) دقیقا 198.2 سانتیمتر هست , اگه فکر میکنی از من بیشتر اطلاعات داری بسم ا... بیا تو اطلاعات بده همه رو روشن کن , ببخشید از حرفه ای ترها
مورد 4 رو خودم گفتم صد در صد توافق ندارند ولی اون جاهایی باهم توافق دارند و مجبورند , شهرداری ها قیمت سر سام آوری رو میگند و طفلک ایرانسل ... , علی الخصوص که برای سرعت در پیشرفت کار مجبورند هر مبلغی رو بپردازند

alirp
07-05-2007, 10:14
َشما از دیروز ظهر تا حالا تغییر در آنتن دهی ایرانسل در اصفهان را متوجه شدید . من طرف خیابان بزرگهر هستم و آنتن فول شده و موقع تماس هم راحت میشه صحبت کرد حتی در داخل محیط بسته . از خیابان مدرس و کاوه و سروش تا پل بزرگهر را مثلااینکه تقویت کرده و آنتن دهی خوب شده ولی هنوز در جنوب شهر اشکال داره از پل بزرگهر به بعد ولی فکر کنم شبکه داره به طور رسمی راه اندازی میشه و روزهای آخر آزمایشی بودن را می گذرونه . ار یکی از فروشگاه های موبایل احمدآّباد که فروشنده ایرانسل هست هم پرسیدم گفت احتمال زیاد تا اواخر خردادماه راه اندازی رسمی میشه و شروع کردند به فعال کردن آنتن ها و وصل کردن به شبکه .

درستی مورد گفته شما وزمان گفته شمارو هنوز از نظر قدرت آنتن دهی دقت نکردم ولی هنوز ظاهرا مانند آنچه که شما گفتیید پل بزرگمهر و خیابان کمال اسماعیل و میدان انقلاب ودر کل وضع (بقول معروف این ور جوبی ها بهتر آن ور جوبیهاست ) توی اصفهان ظاهرا بر عکس توی این مورد به پایین شهریها زودتر رسیدگی شده ولی اگر پیش بینی شما درست از آب در بیاید احتمالا مانند شیراز شبکه راه اندازی میشود ولی با نقشه پوششی ناقص

davood6385
07-05-2007, 11:58
چطوري ميشه سرويس شماره تماس گيرنده رو فعال کرد من که هرچي 130 رو ميگيرم ميگه با مشکلاتي در شبکه مواجهيم و 62 تومن هم نامردا از اعتبارم کم ميکنن 140 هم همينطوره 130*1*3# رو هم که ميزنم مينويسه subscriber not allowed

ميشه راهنماييم کنيد سريع

در ضمن هرچي اس ام اس ميزنم از اعتبارم کم نميکنه يه دفعه کم ميکنن يا مجانيه ؟

amirlovely
07-05-2007, 12:14
سلام آيا اپراتور اول هزينه مكالمه ان دقيقه هست يا ثانيه اي ؟

rasool222
07-05-2007, 12:21
سلام آيا اپراتور اول هزينه مكالمه ان دقيقه هست يا ثانيه اي ؟
ثانيه اي دوست من

emprator_kochak
07-05-2007, 12:51

- در اکثر شهرها ايرانسل قبل کامل شدن شبکه اقدام به فروش سيم کارت نمود و گناه کارآن را به گردن غير مجازها انداخت مانند اصفهان قم وچند تا ديگر از شهرها ، دليل ديگر هم (شروع ثبت نام شماره طلائي بصورت اينترنتي ) بود که در تبليغات ذکر ميکردنند که سيم کارتها را به هر کجا پست ميکنند و محدودييتي براي آن نيست
2 - در مورد اصفهان هم همين رئيس کذايي ايرانسل بارها از شروع به کار اين شبکه در اصفهان در قبل از سال نو بخصوص دي وبهمن ميداد يعني دقيقا زمان ثبت نام شماره طلائي واعتماد به اين گفتار از طرف مشتريان اصفهاني
3 - هيچ ربطي بين تبليغ خورده فروش موبايل با اين حجم عظيم بيسابقه تبليغاتي ايرانسل براي اغواي مصرف کننده وخريد محصول نيست و همين تبليغات اغواي کننده براي هربيننده عادي و بي موبايل وبا موبايل براي خريد سيمکارت کافيست
4- چطور زمان پرداخت قبوض کاملا منظم و شبکه بندي ونظم بندي کامل عمل ميکنند اگه شبکه اي وجود نداره پس قبضي هم نبايد وجود داشته باشه

درسته که ایرانسل قبل از سویچ شبکش تو بعضی شهرها سیم کارت فروخته اما شمایی که اون موقع سیم کارت خریدین پای یه تعهد نامه رو امضا زدین که تا کامل شدن شبکه هیچ گونه اعتراضی نباید داشته باشید ( ما که این طور بودیم )، خب اون موقع بایست فکر اینجاشم بکنین...

boy iran
07-05-2007, 13:24
مبارکه
این تاپیک 200 صفحه شده

uspharshad
07-05-2007, 13:27
برادر درست صحبت کن. اون یارو با من کل انداخته بود جوابشو دادم. تو سو استفاده نکن.
مگه مسافركشي شغل بديه ؟:18:

علیرضا خارجی
07-05-2007, 13:44

آقای علی ار بی هیچ کس شمارو نمیتونه راضی کنه مگه اینکه خوده خدا شمارو راضی کنه

XGAME
07-05-2007, 17:04

منظورم از دور جديد همون ثبت اخير بود(تو فروردين)
مراحل واگذاري هم توي سايت MCI.ir هست

XGAME
07-05-2007, 17:12
کاملا موافقم

تو تبریز دور و بره کارخانه تراکتوسازی TCI یه آنتن قدیمی تو حیاط تراکتورسازی داشت یه آنتن بغل جاده شل و ول بود تازه بردنش تو حیاط تراکتو سازی که هنوزم هیچیش وصل نیست ماله تالیاست. ایرانسل بغل تراکتورسازی یه دکلی زده که هرچی تعریف کنم خدایش کمه اصلا آدم از رو نگاه میکنه به ماهیت قضیه پی میبره.:18:

چه توقعايي داري!!؟
تراكتور سازي رو ولش
تيمشو كه ما زديم
(البته شوخي كردم ناراحت نشي)