مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
emp-ehsan
14-11-2007, 14:08
اوووووووووووووووووو
مي گم كه ايرانسل ...
همكار عزيز از راهنمايي تون ممنونم ولي متاسفانه زماني راهنمايي كرديد كه كل شارژ من تموم شده.
در هر صورت تشكر
jackhammer
14-11-2007, 16:32
یه خبر:
ایرانسل تعرفه ی پایه دقیقه ایش رو حذف کرد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه خبر:
ایرانسل تعرفه ی پایه دقیقه ایش رو حذف کرد.
واقعاً ؟
چه بد
nakhordemast
14-11-2007, 22:03
سلام. ببینم این سیم کارتهای غیر دائم مثل پیام رسان یا اون 16 هزار تومنی ها رو اگر بگیریم و یه روز بخوایم به دائم تبدیلش کنیم میشه؟ یعنی اختلاف قیمتشو بپردازیم و تبدیل بشه با دائم. این امکان وجود داره یا نه؟؟؟:8:
TheMohammad
14-11-2007, 23:30
سلام. ببینم این سیم کارتهای غیر دائم مثل پیام رسان یا اون 16 هزار تومنی ها رو اگر بگیریم و یه روز بخوایم به دائم تبدیلش کنیم میشه؟ یعنی اختلاف قیمتشو بپردازیم و تبدیل بشه با دائم. این امکان وجود داره یا نه؟؟؟:8:
فعلا که نه، شاید در آینده، اگرم بشه فکر کنم فقط بشه اعتباری رو به دائمی تبدیل کرد، اون پیام رسان رو نه !
من گوشیم 6600 تا سیم کارت ایرانسل رو گذاشتم وارد اینترنت براحتی شدم ولی یه مشکلی دارم اونم پایین بودن سرعت و وقتی هم که وارد همین سایت میشم کلمات فارسی رو اصلا نمیاره راه حل چی میتونه باشه ( Opera) رو هم نصب کردم
salman24h
15-11-2007, 23:15
چرا امروز این خط ها اینجوری شدن؟!
نه sms ، نه تماس... هیچی...
فعلن که همچین چیزی نیست!
به نظرم میرسه که اگه همچین چیزی هم اعلام کنن برای اعتباری ها خواهد بود
nakhordemast
16-11-2007, 09:01
فعلن که همچین چیزی نیست!
به نظرم میرسه که اگه همچین چیزی هم اعلام کنن برای اعتباری ها خواهد بود
ممنون از راهنمایی هاتون
سلام...
من می خواهم کامپیوترم از طریق موبایل به اینترنت وصل بشم .یک راهنمایی کامل می خواهم توی سایت خود ایرانسل چیزی پیدا نکردم.
یک خط اعتباری ایرانسل دارم و مدل گوشیم N73
آخه توی سایتش گفته بود پنجشنبه ها و جمعه ها رایگان هست منم از چیز های رایگان نمی تونم بگزرم.
ممنون می شم کمکم کنید.
سلام...
من می خواهم کامپیوترم از طریق موبایل به اینترنت وصل بشم .یک راهنمایی کامل می خواهم توی سایت خود ایرانسل چیزی پیدا نکردم.
آخه توی سایتش گفته بود پنجشنبه ها و جمعه ها رایگان هست منم از چیز های رایگان نمی تونم بگزرم.
ممنون می شم کمکم کنید.
سرعتش خیلی پایین شده وصل نکنی به کامپیوتر بهتره:27:!
doyenfox
16-11-2007, 15:25
سلام بچه ها مال من از ظهر قطعه(تهران) مال همه اينجوريه الان؟
بنام خدا
در اینجا قصد دارم چند تا روش بگم که که وقتی با خطوط ایرانسل به اینترنت متصل می شید با سرعت بالا بتونید از اینترنت استفاده کنید
نکته: این روش ها فقط برای کسانیه که از طریق کامپیوتر با خط ایرانسل به اینترنت متصل میشن
مرحله اول:
اول باید یک connection بسازید اونایی که نساختن میتونند به لینک زیر مراجعه کنند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته : اونایی که nokia دارند می تونند به راحتی از طریق pc suite یک connection بسازند به این شکل که وقتی وارد نرم افزار pc suite شدید connect to the internet را انتخواب کنید و بعد settings را انتخواب کنید و نام مودم موبایلتون روانتخواب کنید (قبلا می بایست نصب کرده باشید ) next را بزنید configure the connection manually را انتخواب کنید و next را بزنید و فقط access point را mtnirancell بگذارید و finish را بزنید.
مرحله دوم:
به منوی start بروید و run را اجرا کنید و gpedit.msc را تایپ کنید و ok را بزنید. حالا پنجره group policy باز میشود در قسمت سمت چپ ودر قسمت local computer policy بخش computer configuration را انتخواب کنید حالا وارد پوشه administrative templates و بعد پوشه network و بعد پوشه QoS packet scheduler شوید
اکنون روی Limit reservable bandwith دو بار کلیک کنید در پنجره باز شده و در تب setting باید( از بین آن سه تا دکمه رادیویی ) Enable را انتخواب کنید و در قسمت پایین bandwith limit را 100% بگذارید و ok را بزنید و پنجره Group policy را ببندید حالا وارد control panel شوید و وارد Network connections شوید . در اینجا یک connection به اسم مودم موبایلتان هست روی آن راست کلیک کنید و properties را بزنید حالا در تب networking چک کنید QoS Packet Schedulers تیک خرده باشد و بعد ok را بزنید.
(توضیح کوتاه: تنضیمات اولیه ماکروسافت تنها امکان استفاده 20% درصد از سرعت اینترنت را به شما می دهد با این تنضیمات شما 100% سرعتی که ISP (در اینجا ITSP ) در اختیار شما قرار میدهد را در اختیار دارید)
مرحله سوم:
به control panel بروید و phone and modem options را باز کنید و در تب modems مودم موبایل خودتون را انتخواب کنید و دکمه properties را بزنید و در صفحه باز شده در تب advanced در قسمت Extra initialization commands دستور زیر را وارد کنید:
W+MS=V34
ok را بزنید و کامپیوتر را ریست کنید .
وقتی که خواستید به اینترنت متصل شوید فقط کافی است که در قسمت network connectinos آن connection که مربوط به موبایلتان بود را باز کرده و Dial را بزنید و به اینترنت متصل شوید .
(این تنضیمات را می توانید برای اتصال از طریق dial-up هم اسنفاده کنید)
اگر وقت کردم چند تا ترفند دیگه هم می گذارم
hamkar1981
17-11-2007, 07:57
سلام بچه ها مال من از ظهر قطعه(تهران) مال همه اينجوريه الان؟
آره قطعه.مجاني باشه ميشه همين
pedram_sad
17-11-2007, 12:43
چرا امروز این خط ها اینجوری شدن؟!
نه sms ، نه تماس... هیچی...
نميدونم والا
اگه شما يه جواب رسيدي به ما هم بگو . اون اوايل يادمه تو كاتالوگ هاي تبليغاتي ايرانسل مينوشتن حتي تو خونتون هم انتن ميده ولي حالا ....
روز به روز هر روز تعداد مشتركين ميره بالا و ديگه اين BTS ها جواب گو نيست . از 7 روز هفته 2 يا 3 روزش از ساعت 6 بعد از ظهر تا 1 شب اصلا رسما ميره تعطيلات . دلمون خوشه سيم كارت داريم . همش CALL FAILED ميده اصلا نه ميشه جايي رو گرفت ( چه تاليا چه همراه اول چه حتي تلفن ثابت ) از اون ورم هرچي زنگ ميزني OPERATOR ميگه تمامي خطوط به مقصد مورد نظر اشغال است يا ميگه در دسترس نيست حالا جالبه كه انتن پره پره . حتي وقتي گوشي رو خاموش هم ميكني همين وضعه
اين از تماس اونم از SMS . كه همش مينويسه UNABLE TO SEND . يا ميره و DELIVERY مياد ولي به اون طرف نميرسه يا كلي SMS بهت ميدن ولي بهت نميرسه
تو SMS مخصوصا مخصوصا مخصوصا با تاليا بد جوري مشكل داره اين ايرانسل .
من دايمي دارم تير ماه خريدم 150 تومان از اون روز فقط حرص مي خورم و تا چند وقت ديگه يه دايمي همراه اول ميگيرم فكر كنم اون مخابرات با تمام بدبهاش و گروني هاش از اين بهتر باشه چون قبلا داشتم
ايرانسل تو روز هاي 5 شنبه و جمعه مثله اينه كه اينگار گوشيت بدوت سيم كارت روشنه هيچ كاري نميشه كرد :2:
حلال من موندم با اين MTN تو تماس و SMS اين همه مشكل داره بعد بعضي ها دم از استفاده راحت و سريع از GPRS اون ميكنن . من خودم از طرفدارهاي سر سخت ايرانسل بودم ولي با اين او ضاع كه روز به روز بدتر ميشه كاملا نا اميدم كرد ..............:41:
nasim965
17-11-2007, 13:57
سلام دوستان
در مورد اتصال مستقيم لپ تاپ به اينترنت از طريق كارت data ايرانسل (كارت پيام رسان) مطلبي پيدا نكردم ، لپ تاپم PCMCIA داره و سيم كارت را هم در پورت مخصوصش قرار مي دهم اما تنظيمات بعدي آنرا اگر كسي مي دونه لطفاٌ راهنمايي نمايد . متشكرم
SajjadKAZ2003
17-11-2007, 17:51
سلام...
ممنون می شم کمکم کنید.
آموزش تصويري براي گوشي هاي نوكيا
آموزش تصويري براي گوشي هاي سوني اريكسون
SajjadKAZ2003
17-11-2007, 18:34
اینترنت ایرانس من کار نمی داد
یه sms دادم به :
*130*3*6#
بعد یه سری تنظیمات برام اومد و خودش فعال شد
amin2007r
18-11-2007, 02:04
چه جوري متونم با شركت هماهنگ كنم تا در شهرك ما هم آنتن بزنند ايميل بزنيد
amin2007r@gmail.com
hamkar1981
18-11-2007, 08:57
چه جوري متونم با شركت هماهنگ كنم تا در شهرك ما هم آنتن بزنند ايميل بزنيد
amin2007r@gmail.com
خوب يه زنگ بزن ايرانسل درخواستو مطرح كن اينكه كاري نداره
09351300000
موفق باشي
camel_60
18-11-2007, 20:57
يه چيزي چرا اس ام اس به ويترين ايرانسل كه تازه اومده نميره؟
راستي mms ايرانسل فعال شد؟
pedram_sad
18-11-2007, 23:39
نميدونم والا
اگه شما يه جواب رسيدي به ما هم بگو . اون اوايل يادمه تو كاتالوگ هاي تبليغاتي ايرانسل مينوشتن حتي تو خونتون هم انتن ميده ولي حالا ....
روز به روز هر روز تعداد مشتركين ميره بالا و ديگه اين BTS ها جواب گو نيست . از 7 روز هفته 2 يا 3 روزش از ساعت 6 بعد از ظهر تا 1 شب اصلا رسما ميره تعطيلات . دلمون خوشه سيم كارت داريم . همش CALL FAILED ميده اصلا نه ميشه جايي رو گرفت ( چه تاليا چه همراه اول چه حتي تلفن ثابت ) از اون ورم هرچي زنگ ميزني OPERATOR ميگه تمامي خطوط به مقصد مورد نظر اشغال است يا ميگه در دسترس نيست حالا جالبه كه انتن پره پره . حتي وقتي گوشي رو خاموش هم ميكني همين وضعه
اين از تماس اونم از SMS . كه همش مينويسه UNABLE TO SEND . يا ميره و DELIVERY مياد ولي به اون طرف نميرسه يا كلي SMS بهت ميدن ولي بهت نميرسه
تو SMS مخصوصا مخصوصا مخصوصا با تاليا بد جوري مشكل داره اين ايرانسل .
من دايمي دارم تير ماه خريدم 150 تومان از اون روز فقط حرص مي خورم و تا چند وقت ديگه يه دايمي همراه اول ميگيرم فكر كنم اون مخابرات با تمام بدبهاش و گروني هاش از اين بهتر باشه چون قبلا داشتم
ايرانسل تو روز هاي 5 شنبه و جمعه مثله اينه كه اينگار گوشيت بدوت سيم كارت روشنه هيچ كاري نميشه كرد :2:
حلال من موندم با اين MTN تو تماس و SMS اين همه مشكل داره بعد بعضي ها دم از استفاده راحت و سريع از GPRS اون ميكنن . من خودم از طرفدارهاي سر سخت ايرانسل بودم ولي با اين او ضاع كه روز به روز بدتر ميشه كاملا نا اميدم كرد ..............:41:
اين وضعي كه گفتم همچنان ادامه داره
هرور بدتر ار روزه قبل
هر ساعت تعداد مشتركين بيشتر از قبل
خيلي دلم ميخواد بدونم اصلا قرلره ايرانسل فكري بكنه يا نه ؟
blackhero
19-11-2007, 01:31
راستي mms ايرانسل فعال شد؟
برای من فقط فال حافظ جواب میده، زود هم فرستاده میشه و زود هم میاد. اما بقیه چیزاش نمیره. بعضی هاش هم که باید mms وصل بشه. کلا چیزه جالبیه.
mms هم هنوز وصل نشده، اما توی روزنامه خوندم به زودی دوباره فعال میشه.
salman24h
19-11-2007, 02:45
به نظر من بجای Mms وضعیت آنتن دهی رو تقویت کنن خیلی بهتره
pooyan.kh
19-11-2007, 09:44
با سلام...
الان سه روزه که میخوام طرح قرمز رو فعال کنم ولی هر چی کد رو میزنم میگه ( شبکه موقتا با اشکال مواجه شده و... این چرت و پرتا ) از نمایندگی پرسیدم میگه استقبال کننده زیاد بوده. خوبی ایرانسل به همین طرحاش بود اینم که گندش در اومد.من نمیدونم شماها دلتونو به چیه ایرانسل خوش کردین؟؟؟
دوست عزیز برای فعال کردن طرح قرمز نمی خواد کد بزنی
ابتدا شماره 140 را بگیر و طبق دستورالعمل، ابتدا 7 و سپس 2 و بعد 5 و در آخر براي تائيد 1 را وارد کن
nimamani
19-11-2007, 10:32
با سلام...
الان سه روزه که میخوام طرح قرمز رو فعال کنم ولی هر چی کد رو میزنم میگه ( شبکه موقتا با اشکال مواجه شده و... این چرت و پرتا ) از نمایندگی پرسیدم میگه استقبال کننده زیاد بوده. خوبی ایرانسل به همین طرحاش بود اینم که گندش در اومد.من نمیدونم شماها دلتونو به چیه ایرانسل خوش کردین؟؟؟
فعلا از تو سيستم طرح قرمز را برداشتند و هيچ كس نميتونه
طرح قزمز را فعال كنه و احتمالا بايد طرح آبي رو بزنه
شايد به خاطر اينكه يك سري از تابستون تو باگ هستند
دارند رفع اشكال ميكنند و شايد هم به خاطر اينكه كمتر كسي
طرح آبي رو فعال ميكنه مي خواهند سود بيشتري بكنند
pooyan.kh
19-11-2007, 12:04
فعلا از تو سيستم طرح قرمز را برداشتند و هيچ كس نميتونه
طرح قزمز را فعال كنه و احتمالا بايد طرح آبي رو بزنه
شايد به خاطر اينكه يك سري از تابستون تو باگ هستند
دارند رفع اشكال ميكنند و شايد هم به خاطر اينكه كمتر كسي
طرح آبي رو فعال ميكنه مي خواهند سود بيشتري بكنند
راستش من یه سیم کارت دائمی مخابرات داشتم که حدودا 3 ماه پیش به دلیل بدهی زیاد قطع شد (حدودا 150000 تومان بدهی ) این بود که ناچارا به سمت سیم کارت ایرانسل(اعتباری) اومدم و خوشحال بودم از اینکه از این به بعد هزینه هام میان پایین ولی با اینکه طرح قرمزم فعال بود و مخاطبام اکثرا ایرانسل داشتن ولی حدودا 4 روز یک بار یه کارت شارژ 5000 تومانی میخریدم.الان که حساب میکنم اگه همه اون پولارو جمع کرده بودم الان بدهی قبض سیم کارت قبلیمو صاف کرده بودم.اینم بگم که این چرت و پرتایی که تبلیغ میکنن همش کشکه. مثلا نیم ساعت سه دقیقه... هر دفعه واسه من همون دقیقه ای 40 تومان محاسبه میشه.اینترنتم که به طور کل اصلا غیر فعاله ( اینم بگم ثبت نامم رو کامل کردم و کد #6*3*140* رو هم وارد کردم ).فقط تنها مزیتش واسه من همون اس ام اس مجانیش بود که اونم بی خیال شدم چون هر دفعه یه اس ام اس رو باید حد اقل 6 یا 7 بار میفرستادم که Sent میشد.مکالمشم که دیگه خودتون بهتر خبر دارین فقط صبحا اونم بین ساعت 8 تا 9 میشد باهاش به جایی زنگ زد.
حالا چند تا سوال؟؟؟
آیا میشه بدهی قبض قبلیمو قسطی کرد؟اگه میشه بهم بگین باید چی کار کنم تا این جوری از شر ایرانسلم راحت بشم.
دوم اینکه پشت قبضای مخابرات نوشته :(چنانچه ظرف مدت دو ماه از تاریخ قطع ، بدهی های معوقه پرداخت نشود ضمن سلب امتیاز تلفن همراه نسبت به وصول مطالبات اقدام قانونی به عمل خواهد آمد.) این یعنی چی؟؟؟ یعنی تا حالا منم سلب امتیاز کردن؟البته همین الانشم اپراتور IR-MCI و آنتن روی گوشیم فعاله ولی مکالمه و اس ام اس غیر فعاله.
ممنون میشم منو راهنمایی کنید...
milad_milad_milad
19-11-2007, 12:25
راستش من یه سیم کارت دائمی مخابرات داشتم که حدودا 3 ماه پیش به دلیل بدهی زیاد قطع شد (حدودا 150000 تومان بدهی ) این بود که ناچارا به سمت سیم کارت ایرانسل(اعتباری) اومدم و خوشحال بودم از اینکه از این به بعد هزینه هام میان پایین ولی با اینکه طرح قرمزم فعال بود و مخاطبام اکثرا ایرانسل داشتن ولی حدودا 4 روز یک بار یه کارت شارژ 5000 تومانی میخریدم.الان که حساب میکنم اگه همه اون پولارو جمع کرده بودم الان بدهی قبض سیم کارت قبلیمو صاف کرده بودم.اینم بگم که این چرت و پرتایی که تبلیغ میکنن همش کشکه. مثلا نیم ساعت سه دقیقه... هر دفعه واسه من همون دقیقه ای 40 تومان محاسبه میشه.اینترنتم که به طور کل اصلا غیر فعاله ( اینم بگم ثبت نامم رو کامل کردم و کد #6*3*140* رو هم وارد کردم ).فقط تنها مزیتش واسه من همون اس ام اس مجانیش بود که اونم بی خیال شدم چون هر دفعه یه اس ام اس رو باید حد اقل 6 یا 7 بار میفرستادم که Sent میشد.مکالمشم که دیگه خودتون بهتر خبر دارین فقط صبحا اونم بین ساعت 8 تا 9 میشد باهاش به جایی زنگ زد.
حالا چند تا سوال؟؟؟
آیا میشه بدهی قبض قبلیمو قسطی کرد؟اگه میشه بهم بگین باید چی کار کنم تا این جوری از شر ایرانسلم راحت بشم.
دوم اینکه پشت قبضای مخابرات نوشته :(چنانچه ظرف مدت دو ماه از تاریخ قطع ، بدهی های معوقه پرداخت نشود ضمن سلب امتیاز تلفن همراه نسبت به وصول مطالبات اقدام قانونی به عمل خواهد آمد.) این یعنی چی؟؟؟ یعنی تا حالا منم سلب امتیاز کردن؟البته همین الانشم اپراتور IR-MCI و آنتن روی گوشیم فعاله ولی مکالمه و اس ام اس غیر فعاله.
دوست عزیز من خودم هم :2:همراه اول:2: داشتم هم الان :40:ایرانسل:40: از وقتی هم که:40: ایرانسل:40: گرفتم از:2: همراه اول:2: 14 سال بدون اسم و ارم هیچ استفاده ای نمیکنم
من که از:40: ایرانسل:40: راضیم
تبلیغاتش هم کشک نیست و همش درسته در مورد سیم کارت:2: همراه اول :2: هم جای سوالت اینجا نیست اگه دقت کرده باشی اینجا بحث های مربوط به :40:ایرانسله:40:
البته اگه دقت کرده باشی:11:
pooyan.kh
19-11-2007, 13:29
دوست عزیز من خودم هم :2:همراه اول:2: داشتم هم الان :40:ایرانسل:40: از وقتی هم که:40: ایرانسل:40: گرفتم از:2: همراه اول:2: 14 سال بدون اسم و ارم هیچ استفاده ای نمیکنم
من که از:40: ایرانسل:40: راضیم
تبلیغاتش هم کشک نیست و همش درسته در مورد سیم کارت:2: همراه اول :2: هم جای سوالت اینجا نیست اگه دقت کرده باشی اینجا بحث های مربوط به :40:ایرانسله:40:
البته اگه دقت کرده باشی:11:
:40:واقعا :2:خسته:40: نباشی :2:از :40:این:2: همه :40:راهی:2: که:40: جلوی :2:پام :40:گذاشتی.:2:
:41:
این اینترنت ایرانسل قضیه ی فیل ترش چجوریه ؟
توی موبایل با opera مینی خبری نیست ولی توی pc با فایرفوکس داره .
چی کارش میشه کرد !؟
camel_60
19-11-2007, 19:19
آره منم دقيقا همين مشكلو دارم كه طرح قرمزم فعال نميشه !!! يعني هيچ راهي نداره ؟
در ضمن من از طريق ايرانسل (ويترين ايرانسل) آهنگ برام سند كرد اما نميتونم دانلود كنم!!!!!!!!
nimamani
19-11-2007, 19:35
شما احتمالا تنظيمات Gprs , Mms رو گوشيتون نيست
برای من فقط فال حافظ جواب میده، زود هم فرستاده میشه و زود هم میاد. اما بقیه چیزاش نمیره. بعضی هاش هم که باید mms وصل بشه. کلا چیزه جالبیه.
با سلام :
اگه امكان داره كمي در مورد اين ويترين ايرانسل كه ازش اسم بردين توضيح بدين . ممنون
amin2007r
20-11-2007, 09:10
خوب يه زنگ بزن ايرانسل درخواستو مطرح كن اينكه كاري نداره
09351300000
موفق باشي
چند بار زنگ زدم هر سري هم شمارمو گرفتن گفتين كه زنگ ميزنن ولي خبري نشده
:2:
hamkar1981
20-11-2007, 11:41
چند بار زنگ زدم هر سري هم شمارمو گرفتن گفتين كه زنگ ميزنن ولي خبري نشده
:2:
تنها راهش انتظار است انتظاراست انتظار
موفق باشي
salman24h
20-11-2007, 12:41
چند روزه که ایرانسل داغون شده
عمرا تماس نمیتونی بگیری
sms ها هم از هر 20 تا فقط 1 دونه send میشه
شما هم مشکل دارین؟
hamkar1981
20-11-2007, 14:22
چند روزه که ایرانسل داغون شده
عمرا تماس نمیتونی بگیری
sms ها هم از هر 20 تا فقط 1 دونه send میشه
شما هم مشکل دارین؟
اكثرا ساعت شلوغ اين مشكل داره
ولي send ميشن
:40:
حالا چند تا سوال؟؟؟
کد تنظیمات اینترنت ایرانسل #6*3*130 یا #5*3*130 است نه اونی که شما نوشتی
شما هم میل خودتان است کسی که مجبورتان نکرده میتونید برید و :40: ایرانسل :40: را بندازید دور و :2: همراه اول :2: را بیارید تو کار
camel_60
20-11-2007, 19:34
دوست عزيز در مورد ويترين ايرانسل برو به اين آدرس :
در ضمن چه طوري بايد تنظيمات دستي كنم mms خودم رو تا بتونم از ايرانسل mms دريافت كنم؟
nimamani
20-11-2007, 19:51
براي تنظيمات دستي بايد مدل گوشيت رو بگي يا به اين آدرس برو
و خودت پيدا كن
تازه یه ایرانسل اعتباری گرفتم. وقتی آوردم خونه این کدها رو توش وارد کردم:
#1*140*
بعد هم کد برای فعال کردن طرح قرمز:
#5*2*7*140*
درسته؟
بعد یه پیغام اومد که گفت تا 24 ساعت دیگه بهتون خبر میدیم.
حالا شده 25 ساعت هم رده.... اما هیچ خبری نشده.
دیگه باید چکار کنم؟
nimamani
20-11-2007, 23:13
چند تا پست قبل گفتم كه هيچ كسي الان نميتونه طرح قرمز
را فعال كنه چون اصلا از توي سيستم برداشتند
(البته فكر كنم فقط براي اعتباري اينطوري شده باشه)
چون براي اعتباري ها سيستم باگ داشت
و خيلي ها از تابستون تو طرح موندن بدون اينكه ديگه پولي داده باشند
من شنیدم که میگن اینترنت رایگان 5 شنبه و جمعه تا آخر آبان بوده کسی در این باره خبری نداره ؟؟
hamkar1981
21-11-2007, 10:51
تا آخر پائيزه(آذر ماة)
تا آخر پائيزه(آذر ماة)
پس با خیال راحت فردا استفاده کنیم
چند تا پست قبل گفتم كه هيچ كسي الان نميتونه طرح قرمز
را فعال كنه چون اصلا از توي سيستم برداشتند
(البته فكر كنم فقط براي اعتباري اينطوري شده باشه)
چون براي اعتباري ها سيستم باگ داشت
و خيلي ها از تابستون تو طرح موندن بدون اينكه ديگه پولي داده باشند
آره مال منم فعال نشد ، البته یه ماه پپیش گرفته بودم ولی واسه من هفته اول کلا تماسام رایگان بود نمی دونم سیستمش چطوری بود .
تا هفته پیش هم SMS رایگان بود ولی پولی شد دیگه الان همون 16 تومن رو کم میکنه . اینترنش هم که مفتش گرونه توی زنجان اصلا خوب نیست . 5 شنبه ، جمعه هم که اصلا کانکت نمیشه .
واسه اینترنت ایرانسل Vpn جواب میده !؟
نمی دونم چطوریه توی گوشی خبری از فیل تر نیست ولی وقتی به Pc وصل می کنم بدتر از Isp های دایال آپ فیل تر داره !؟!؟!؟!؟
TheMohammad
21-11-2007, 19:15
واسه اینترنت ایرانسل Vpn جواب میده !؟
نمی دونم چطوریه توی گوشی خبری از فیل تر نیست ولی وقتی به Pc وصل می کنم بدتر از Isp های دایال آپ فیل تر داره !؟!؟!؟!؟
VPN ربطی به ایرانسل و ... نداره، جواب میده
چون شما روی گوشی از Opera Mini استفاده میکنید، ----- نداره وگرنه با مرورگر خود گوشی ----- داره !
فیلترش هم به نظر من کمتر از ISP های دیگه است ! مستقیم از خود مخابرات میگیره !
اینترنتش که دیگه ربطی به طرح و اینا نداره.
پس میتونیم رایگان استفاده کنیم؟ (پنچ شنبه و جمعه)
طرح آبی اعتباری چی؟ اون فعال میشه؟!
ایرانیان برتر
22-11-2007, 17:22
بله هم میتونید آبی استفاده کنید هم قرمز
آبی 5000 تومن
قرمز 2500 تومن
punisher 007
22-11-2007, 18:55
چطوري p990 رو براي اينترنت تنظيم كنم؟
peyman18
22-11-2007, 19:15
بچه ها عزیز من امروز با 190 هزار تومان بدهی به همراه اول مجبورم یه ایرانسل اعتباری بگیرم من از همراه اول راضی بودم.. میخواستم ببینم حالا این اعتباری ایرانسل میتونه نیاز من رو بر آورده کنه؟ من شیراز هستم از منطقه دینکان
nimamani
22-11-2007, 19:31
خوب شما چه استفاده هايي ميكني؟
مكالمه ؟ اس ام اس ؟ اينترنت ؟
amir_6994
23-11-2007, 12:12
سلام
این طرح پاییزه که 30 دقیقه تماس بگیری (ایرانسل به ایرانسل رو منظورمه )فقط هزینه 3 دقیقه اول رو میندازه یا زیر 3 دقیقه هزینه ثانیه ی آخر مکا لمه رو میندازه.درووووووووووغه؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پس برای من انجام نمیشه ؟؟؟؟؟
کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟ یا واقعا دروغه و سر کاریم؟؟؟؟
Amir_5693
23-11-2007, 14:08
سلام
من می خواستم با کامپیوتر از gprs استفاده کنم.
لطفا راهش رو بگید.
ممنون:11:
دوستان یکی توضیح بده این اینترنتش رو چطوری باید فعال کنیم؟
nimamani
23-11-2007, 15:23
سلام
این طرح پاییزه که 30 دقیقه تماس بگیری (ایرانسل به ایرانسل رو منظورمه )فقط هزینه 3 دقیقه اول رو میندازه یا زیر 3 دقیقه هزینه ثانیه ی آخر مکا لمه رو میندازه.درووووووووووغه؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا پس برای من انجام نمیشه ؟؟؟؟؟
کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟ یا واقعا دروغه و سر کاریم؟؟؟؟
اگر شما زير 3 دقيقه تماس بگيري همون هزينه ثانيه اي حساب ميشه
ولي بعد از 3 دقيقه ديگه هزينه اي اضافه نميشه
اگر شما فكر ميكني برات اضافه حساب ميشه
زنگ بزن اپراتور برات چك كنه
سلام
من می خواستم با کامپیوتر از gprs استفاده کنم.
لطفا راهش رو بگید.
ممنون:11:
به اين سايت برو تمام آموزش ها رو با عكس قرار دادم
اگرم سوالي بود در خدمتيم
دوستان یکی توضیح بده این اینترنتش رو چطوری باید فعال کنیم؟
اگه دائمي هستي #6*3*130* و اگه اعتباري #6*3*140* رو شماره گيري كن تا تنظيمات خودكار برات بياد
يا
يه اس ام اس به 2225 با اين فرمت بفرست
s نام گوشي مدل گوشي
يا به صورت دستي تنظيمات رو وارد كن
ميتوني به آدرس بري و توضيحات كامل رو پيدا كني
peyman18
23-11-2007, 15:41
من مکالمه انجام میدم... وقتی با گوشیم اپراتور ها رو توی محل سکونت جستجو میکنم... همراه اول و ایرانسل پیدا میکنه ولی آیا این گواهی بر کیفیت آنتن دهی و مکالمه هست؟
nimamani
23-11-2007, 16:43
من مکالمه انجام میدم... وقتی با گوشیم اپراتور ها رو توی محل سکونت جستجو میکنم... همراه اول و ایرانسل پیدا میکنه ولی آیا این گواهی بر کیفیت آنتن دهی و مکالمه هست؟
نه اصلا ربطي نداره
آقا من یه سوال داشتم. سرچ هم کردم نتیجه ای نگرفتم. ببینم با ایرانسل میشه برای خارج از کشور sms داد؟
اگر میشه آیا باید تنظیمات خاصی روی گوشی انجام بشه؟
amir_w12
24-11-2007, 12:41
دوستان من می خوام با پی سی واز طریق سیم کارت ایرانسلم به اینترنت وصل بشم گوشیم هم n73 هستش میشه بگید چطوری این کار را بکنم.
با تشکر.
Blacklord
24-11-2007, 15:13
آقا من یه سوال داشتم. سرچ هم کردم نتیجه ای نگرفتم. ببینم با ایرانسل میشه برای خارج از کشور sms داد؟
اگر میشه آیا باید تنظیمات خاصی روی گوشی انجام بشه؟
من به موبایل تو کانادا دادم، بعد از یک روز رفت
hamkar1981
24-11-2007, 15:38
من به موبایل تو کانادا دادم، بعد از یک روز رفت
اين است تكنولوژي برتر دنيا.
پست زودتر ميبره
ايرانسله ديگه.
مشکلی برای Gprs ایرانسل پیش اومده ؟ امروز اصلا وصل نمیشه !
nimamani
24-11-2007, 21:16
دوستان من می خوام با پی سی واز طریق سیم کارت ایرانسلم به اینترنت وصل بشم گوشیم هم n73 هستش میشه بگید چطوری این کار را بکنم.
با تشکر.
چند دفعه تو همين تاپيك توضيح دادم
حتي تو يك تاپيك آموزش تصويري هم دادم
كه الان يادم نيست ولي به اينجا هم بري آموزش تصويري داره
ويرايش : تو اينجا هم پيدا كردم
مشکلی برای Gprs ایرانسل پیش اومده ؟ امروز اصلا وصل نمیشه !
شما كدوم شهر هستي ؟
تهران كه فكر كنم مشكل نداشت
چون من چند بار رفتم
شما كدوم شهر هستي ؟
تهران كه فكر كنم مشكل نداشت
چون من چند بار رفتم
تهران.
نمیدونم اصلا نمیره حتی یک صفحه هم باز نمیشه!
nimamani
25-11-2007, 00:02
تهران.
يعني فقط امروز مشكل پيدا كرده ؟
قبلا امتحان كرديد ميرفته ؟
تنظيمات رو هم چك كرديد ؟
گوشيتون رو عوض نكرديد ؟
ببخشيد شايد سوال ها ابتدايي به نظر برسه
ولي گاهي بعضي ها فراموش ميكنند
به همين خاطر پرسيدم
راستي مكالمه و اس ام اس چي مشكل نداره ؟
hamkar1981
25-11-2007, 08:09
تهران.
من وصل شدم .
ايرانسل بعضي وقتها گيج ميزنه .ممكن از آنتن محل استفادت باشه براي من اين مشكل پيش اومده
only_V3X
25-11-2007, 10:40
با سلام خدمت همه ی ام تی انی های عزیزم :10:!!!!
آقا ما رفتیم ویترین ایرانسل (به این آدرس)
ثبت نام کنیم که ازمون شماره کیت خواست ؛ منم هرچی شماره رو اون کارتی که داخلش سیم کارتم بود رو بهش دادم ؛ اما میگه اشتباهه :41:.
حالا سوالم اینه که منظور از شماره کیت کدوم شماره اس؟؟؟؟؟:5:
پیشاپیش ممنون از کسی که جوابمو میده.:11:
BIKHIAL_ALL_75
25-11-2007, 11:11
عزيز منظورش شماره اي هست كه پشته سيم كارتت نوشته شده
اون يعني كيت
Clickrast
25-11-2007, 11:46
تهران.
احتمالا مشكل مقطعي بوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
only_V3X
25-11-2007, 13:15
اون يعني كيت
آقا باور کن همون شماره رو بارها دادم بهش ؛ اما میگه ثبت نامتون انجام نگرفت .
محض اطلاع میگم اون شمارهه اولش 0049 هستش.
only_V3X
25-11-2007, 13:20
اون يعني كيت
آقا باور کن منم دقیقا همون شمارهه رو دو سه بار بهش دادم اما پیغام داد : ثبت نام انجام نشد .
محض اطلاع بگم اون شماره ای که رو کیت منه اولش 0049 هستش.
hamkar1981
25-11-2007, 14:16
آقا باور کن منم دقیقا همون شمارهه رو دو سه بار بهش دادم اما پیغام داد : ثبت نام انجام نشد .
محض اطلاع بگم اون شماره ای که رو کیت منه اولش 0049 هستش.
يه راه ساده تر يه زنگ به ايرانسل بزن و موضوعو درميون بزار تا كمكت كنند
morteza.dmh
25-11-2007, 15:51
من همراه اولم رو فروختم كه ايرانسل بخرم به خاطر اينترنتش..
هر سايتي رو كه با كامپيوتر بشه بري با ايرانسل ميشه رفت؟؟؟
morteza.dmh
25-11-2007, 15:55
راستي ايرانسل سايت فروش اينترنتي سيم كارت دائم نداره؟؟؟
هنوزم ميشه شماره رو خودمون انتخاب كنيم؟؟؟
mosi7616
25-11-2007, 17:04
با خط ثابت چند روز پیش از خونه هرکاری کردم برادرمو تو هند بگیرم نشد هزار بار زنگ زدم
گفتم بزار با گوشیم تست کنم یه سیم کارت دایمی ایرانسل دارم
فقط یه بار خودم تشتکم پرید با اولیم بار تماس برقرار شد
خودم مونده بودم
با خط ثابت چند روز پیش از خونه هرکاری کردم برادرمو تو هند بگیرم نشد هزار بار زنگ زدم
گفتم بزار با گوشیم تست کنم یه سیم کارت دایمی ایرانسل دارم
فقط یه بار خودم تشتکم پرید با اولیم بار تماس برقرار شد
خودم مونده بودم
ایرانسل دیگه عزیزم هرچیش بد باشه امکاناتش خوبه
Clickrast
25-11-2007, 21:24
راستي ايرانسل سايت فروش اينترنتي سيم كارت دائم نداره؟؟؟
هنوزم ميشه شماره رو خودمون انتخاب كنيم؟؟؟
نه نميشه انتخاب كرد !
من همراه اولم رو فروختم كه ايرانسل بخرم به خاطر اينترنتش..
هر سايتي رو كه با كامپيوتر بشه بري با ايرانسل ميشه رفت؟؟؟
بله هر سايتي رو ميشه باهاش ديد ! البته بستگي به گوشي هم داره !
الان من 1 ایرانسل اعتباری که هدیه بود شارژ کردم
1 ) آیا طرح خاصی بعد طرح قرمز وآبی واسه این فصل نیومده؟؟؟؟
چون میخوام طرح قرمز رو فعال کنم
2) زیاد هم اس ام اس میدم آیا طرح قرمز مقرون به صرفه هست؟؟؟؟؟؟
3) هزینه sms از ایرانسل به ایرانسل بدون طرح قرمز چقدره؟؟؟
ممنون اگه زود جواب بدین
salman24h
25-11-2007, 22:06
الان برای 1 ایرانسل اعتباری که هدیه بود شارژ کردم
1 ) آیا طرح خاصی بعد طرح قرمز وآبی واسه این فصل نیومده؟؟؟؟
چون میخوام طرح قرمز رو فعال کنم
2) زیاد هم اس ام اس میدم آیا طرح قرمز مقرون به صرفه هست؟؟؟؟؟؟
3) هزینه sms از ایرانسل به ایرانسل بدون طرح قرمز چقدره؟؟؟
ممنون اگه زود جواب بدین
سلام
1) نه، هنوز طرحی بجز آبی و قرمز واسه اعتباری نداریم
2) به نظر من کلا طرح قرمز مقرون به صرفه هست
3) هزینه sms از mtn به mtn بدون طرح 8 تومن، با طرح مجانی
sms از mtn به بقیه خط ها با طرح 8 تومن و بدون طرح 16 تومن هستش
nimamani
26-11-2007, 00:12
قابل توجه دوستاني كه مي خواهند از
ويترين ايرانسل استفاده كنند و مشكل
كيت دارند به خاطر اين هست كه هنوز
رسمي افتتاح نشده و براي عده معدودي
در حال تست مي باشد
احتمالا آخر ماه راه اندازي كيشه
Clickrast
26-11-2007, 12:09
هزینه sms از mtn به mtn بدون طرح 8 تومن، با طرح مجانی
كي ميگه ايرانسل به ايرانسل بدون طرح 8 تومنه ؟! 16 تومنه عزيز !!
hamkar1981
26-11-2007, 13:02
كي ميگه ايرانسل به ايرانسل بدون طرح 8 تومنه ؟! 16 تومنه عزيز !!
كاملاً تائيد ميشه
shahrooz999
26-11-2007, 21:42
سلام
ایرانسل سرویس خصوصی هم برای اینترنت اراپه می ده؟
یعنی سرویسی که در ساعت اوج مصرف هم سرعتش بالا باشه؟
adamhesaby
26-11-2007, 21:49
سلام
ایرانسل سرویس خصوصی هم برای اینترنت اراپه می ده؟
یعنی سرویسی که در ساعت اوج مصرف هم سرعتش بالا باشه؟
چون این مسئله به شبکه ربط داره فکر نمیکنم سرویس خصوصی هم ارایه بده
peyman18
26-11-2007, 22:01
سلام من هر چی درخواست به شکبه میدم میگه فعلا شبکه با مشکل مواجه هست.؟ چه خبره؟
shahrooz999
26-11-2007, 22:17
راستی سایت تخصصی خرید و فروش سیم کارت هم شروع به کار کرد. خیلی ساده می تونی سیم کارتتو برای فروش قرار بدیُ یا ازبین شماره های
دیگران با توجه به قیمت و یا هر مشخصه دیگه شماره ی دلخواه تو بیدا کنی. یک امکان چالبش اینه که می تونی شماره مورد علاقتو سرچ کنی!!خیلی هم یوزر فرندلیه. اینم آدرسشه
"
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید "
کسی ایرانسل اعتباری که هدیه باشه ارزون واسه فروش داره کرج پ.خ بده
ثواب داره.............
peyman18
27-11-2007, 00:45
بچه امروز من چیزه عجیبی دیدم دیدم زیر آنتن گوشیم نوسته 3g بعد که دیدم حتی انگار میتوتنستم تماس ویدیویی بر قرار کنم یعنی ایرانسل از نسل سوم پشتیبانی میکنه؟
Nabakhshoode
27-11-2007, 01:06
بچه امروز من چیزه عجیبی دیدم دیدم زیر آنتن گوشیم نوسته 3g بعد که دیدم حتی انگار میتوتنستم تماس ویدیویی بر قرار کنم یعنی ایرانسل از نسل سوم پشتیبانی میکنه؟
غیر ممکنه ! تا وقتی اپراتور سوم که قراره نسل 3 رو به ایران بیاره نیاد و یه مدت مشخص ( مثلا 1 سال ) اپراتورهای دیگه اجازه ندارن به نسل سوم ارتقا بدن شبکشون رو !
این یه هفته ی اخیر دیگه افتضاح شده آنتن دهیش طرفای ما ! ضمنا اس ام اس رو هم جونش در میاد تا بفرسته !
Kolubive
27-11-2007, 01:39
من تالیا رو به ایرانسل ترجیح میدم البته به عنوان سیمکارت دوم !
یه سری گوشیهایی رو توی الکامپ دیدم که دوتا سیم کارت میخورد بهشون
به هر حال من اصلا ایرانسل رو توصیه نمیکنم ... مثله هندونه ای هستش که نمیدونی قرمزه یا کال
مگر اینکه هندونه شناس باشی:10:
morteza.dmh
27-11-2007, 01:52
يه سري به سايت ايرانسل بزنيد.انگاري نوشته براي دائمي ها Gprs اين ماه مجانيه!!!!؟؟؟اشتراك رايگال كه نوشته يعني چي؟؟
hamkar1981
27-11-2007, 07:58
gprs ديشب قطع بود يا فقط براي من قطع بوده؟
peyman18
27-11-2007, 11:47
چرا هر چی درخواست به شبکه میدم میگه فعلا شیکه با مشکل مواجه هست پس کی میخواد این مشکلاتش بر طرف بشه؟
hamkar1981
27-11-2007, 13:05
چرا هر چی درخواست به شبکه میدم میگه فعلا شیکه با مشکل مواجه هست پس کی میخواد این مشکلاتش بر طرف بشه؟
خيلي وقت اين پيغام ميده ولي يه زنگ بزن با اپراتورش صحبت كن(مخش بزن) وصل مي كنند
ما براي دوستمون اين كاررو كرديم:27::27::27::27:
mohsen_nold
27-11-2007, 15:17
خسته نباشید
من یه سیم کارت اعتباری دارم ولی نمیدونم هرکاری میکنم توی اینترنت نمیره تازه فایل هم میخوام از طریق mms ویترین بگیرم باز هم نمیاد تنظیمات هم اس ام اس کرده و من هم سیو کردم ولی نمیتونم برم توی اینترنت البته گوشه موبایل یه علامت e میاد ولی بعد از چند لحظه اون هم خاموش میشه اگه کسی میدونه مشکل من چیه لطف کنه راهنمایم کنه گوشی هم نوکیا است با تشکر
morteza.dmh
27-11-2007, 23:51
خسته نباشید
من یه سیم کارت اعتباری دارم ولی نمیدونم هرکاری میکنم توی اینترنت نمیره تازه فایل هم میخوام از طریق mms ویترین بگیرم باز هم نمیاد تنظیمات هم اس ام اس کرده و من هم سیو کردم ولی نمیتونم برم توی اینترنت البته گوشه موبایل یه علامت e میاد ولی بعد از چند لحظه اون هم خاموش میشه اگه کسی میدونه مشکل من چیه لطف کنه راهنمایم کنه گوشی هم نوکیا است با تشکر
گاهي اينطوري ميشه. معمولا ظهرها و آخر شب هه خوبه....
adamhesaby
28-11-2007, 13:28
خسته نباشید
گوشی منم از خونمون خیلی خیلی کم پیش میاد که کانکت بشه ولی تو خونه دوستم (دو تا کوچه بالاتره) همیشه و با سرعت خوبی کانکت میشه!
jamshidjap
28-11-2007, 20:09
آقا کلکی سراغ ندارید که شارژ سیمکارتهای اعتباری موقع مکالمه کم نشه؟!!!
jamshidjap
28-11-2007, 20:10
خودم میدونم که احتمالش کمه ولی .......
من میخوام طرح قرمز کارت هدیه را فعال کنم آیا باید هدیه هم ثبت نام بشه؟
زدم به*140*7*2*5# گفت 24 ساعت فعال میشه اما نشد
فرداش گفت که : اپراتور گفت که همچین شماره ای ثبت نشده؟؟؟؟؟؟؟
smsزدم به 7777 جواب داد که چون هدیه است اتوماتیک ثبت شده است
چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
adamhesaby
29-11-2007, 12:32
دوستان جای خونه ی ما gprs کار نمیکنه! ولی دوتا خیابون بالاتر کار میکنه!
چجوری میشه به ایرانسل گفت که بیاد این مشکلو درست کنه؟!!
New World
29-11-2007, 16:05
آقا راهي داره كه اين سيمكارت دائمي رو به شركت پس بديم يا چمدونم به هر نحوي از شرش خلاص شيم ؟!:19:
jamshidjap
29-11-2007, 19:02
دوستان جای خونه ی ما gprs کار نمیکنه! ولی دوتا خیابون بالاتر کار میکنه!
چجوری میشه به ایرانسل گفت که بیاد این مشکلو درست کنه؟!!
بي خيال بابا ايرانسلو اين حرفا؟!!!
jamshidjap
29-11-2007, 19:02
آقا راهي داره كه اين سيمكارت دائمي رو به شركت پس بديم يا چمدونم به هر نحوي از شرش خلاص شيم ؟!:19:
چرا مگه مشکلش چيه؟
jamshidjap
29-11-2007, 19:04
آقا کلکی سراغ ندارید که شارژ سیمکارتهای اعتباری موقع مکالمه کم نشه؟!!!
نبود .......
چرا ايرانسل زاهدانو زير پوشش نمي بره!:41: قول داده بودن 3 ماه پيش وصل كنن :21: الانم گفتن 15 آذر اينا كه مردمو ميدونن پس چرا الكي سيم كارت مي فروشن
New World
29-11-2007, 21:04
چرا مگه مشکلش چيه؟
هر روز يه بامبول داره. الانم چن وقته پيامك !! نميفرسته. تركونده مخ ما رو.
دوست عزيز در مورد ويترين ايرانسل برو به اين آدرس :
:11: :11: :11:
adamhesaby
30-11-2007, 14:12
بي خيال بابا ايرانسلو اين حرفا؟!!!
آره !
واسه اطمینان دیروز رفتم خونه ی دوستم کانکت شدم بعد از سمت خونه اونا به سمت خونه خودمون راه افتادم یه 200 متری خونه خودمون که رسیدم قطع شد و دیگه نتونست کانکت بشه
SADEGH 7
30-11-2007, 14:58
سلام.
من گوشیمو عوض کردم و تنظیمات مربوط به gprs و mms رو ندارم.#130* رو هم گرفتم و بعد از چند مرحله انتخاب گزینه یه sms اومد که درخواست شما دریافت شد.بعد یه sms دیگه اومد که نوشته بود یه sms برای تنظیمات میاد که اونو save کنید.بعدش دیگه خبری از اون sms تنظیمات نشد.چند بار هم این کارو تکرار کردم باز هم جواب نداد.کسی می دونه راه حل این مشکل چیه؟اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
سلام.
من گوشیمو عوض کردم و تنظیمات مربوط به gprs و mms رو ندارم.#130* رو هم گرفتم و بعد از چند مرحله انتخاب گزینه یه sms اومد که درخواست شما دریافت شد.بعد یه sms دیگه اومد که نوشته بود یه sms برای تنظیمات میاد که اونو save کنید.بعدش دیگه خبری از اون sms تنظیمات نشد.چند بار هم این کارو تکرار کردم باز هم جواب نداد.کسی می دونه راه حل این مشکل چیه؟اگه راهنمایی کنید ممنون می شم.
نمی خواد منتظر ایرانسل بمونی پیر میشی! بصورت دستی تنظیم کن. مدل گوشیت چیه؟
SADEGH 7
30-11-2007, 16:49
نمی خواد منتظر ایرانسل بمونی پیر میشی! بصورت دستی تنظیم کن. مدل گوشیت چیه؟
سلام
اول ممنون از اینکه جواب دادی.
گوشیم 5200 . خواستم دستی تنظیم کنم ولی نشد.چون تو قسمت configuration settings که می رم.می گه :
no settings found.contact your servis provider
راه دیگه ای وجود نداره؟
javadvaezi
01-12-2007, 00:07
سلام دوستان لطفا به وب سایت ما آمده و در آن عضو شوید ....
بزرگترین انجمن پسران و دختران افغان
solosara
01-12-2007, 09:33
سلام ! ببخشید میشه راهنماییم کنید که چه جوری با Gprs کامپیوترم رو کانکت کنم !؟
hamkar1981
01-12-2007, 10:17
سلام دوستان لطفا به وب سایت ما آمده و در آن عضو شوید ....
بزرگترین انجمن پسران و دختران افغان
دوست عزيز اينجا محل تبليغات نيست
hamkar1981
01-12-2007, 10:30
آقا اصفهان 5 شنبه و جمعه هميشه اينطوريه؟
ما يه ماموريت كاري رفتيم اصفهان همين 5 شنبه و جمعه دخلمون درومد تا يك بار(از 100 بار) كانكت شيم.بابا مگه اين اصفهانيها ميزارن آدم حتي يه mail چك كنه .؟
به هر حال براي دوستا ن در اصفهان آرزوي موفقيت ميشه
شهرتونم قشنگه
چرا مسنجر من کار نمیکنه id & password رو میدم 1ساعت میکشه log in بشه
و میزنه coneting اما همین طوری میمونه و گیر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان 70 و یاهو مسنجر و مووو مسنجر
aminkohan
01-12-2007, 15:16
سلام بچه ها من گوشی ان 73 موزیکال دارم و دیروز رفتم یه ایرانسا اعتباری برای ام ام اس و اینترنت گرفتم اینترنتش خودکار وصله ولی ام ام اس نمی زنه ئر صفحه 55 این تایپیک تنطیماتش بود روی گوشیم انجام دادم ولی بازم ئنمی زنه ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین
mehdi_vsgh
01-12-2007, 18:13
سلام بچه ها من گوشی ان 73 موزیکال دارم و دیروز رفتم یه ایرانسا اعتباری برای ام ام اس و اینترنت گرفتم اینترنتش خودکار وصله ولی ام ام اس نمی زنه ئر صفحه 55 این تایپیک تنطیماتش بود روی گوشیم انجام دادم ولی بازم ئنمی زنه ممنون میشم اگه راهنمائیم کنین
فکر کنم میلیاردها بار گفته شده چه تو این تاپیک و چه تو اخبار وتلویزیون و....
MMS تا اطلاع ثانوی به دستور دولت محترم(؟؟!) قطع شده
mehdi_vsgh
01-12-2007, 18:16
یکی از دوستان هم نحوه اتصال کامپیوتر به موبایل (ینی اتصال موبایل به کامپیوتر را خواسته بود)
به این تاپیک و انجمن مراجعه کنن جوابشو خواهند یافت
mehdi_vsgh
01-12-2007, 18:23
چرا مسنجر من کار نمیکنه id & password رو میدم 1ساعت میکشه log in بشه
و میزنه coneting اما همین طوری میمونه و گیر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان 70 و یاهو مسنجر و مووو مسنجر
باسه منم همینطوره....قبلا با agile messenger کار میکردم عالی بود ولی بعد یه مدت اعتبارش تموم شد.....
دیگه نتونستم با هیچ مسنجری آن بشم
SADEGH 7
01-12-2007, 18:40
سلام.
گوشیم 5200 . خواستم دستی تنظیم کنم ولی نشد.چون تو قسمت configuration settings که می رم.می گه :
no settings found.contact your servis provider
راه دیگه ای وجود نداره؟
کسی راه حلی نداره؟
B L A S T E R
01-12-2007, 18:53
سلام دوستان من k800 دارم
امروز یه ارانسل اعتباری خریدم..
چطوری باید فعالش کنم؟؟؟
میگه پوشش نقره ای روی کارت رو بتراشید من تراشیدم کدش 8 رقمی بود..
اینترنتشم یه توضیح بدید
mehdi_vsgh
01-12-2007, 19:06
کسی راه حلی نداره؟
یه sms به صورت زیر به شماره 2225 بفرست ببین چی میشه؟
s nokia 5200
mehdi_vsgh
01-12-2007, 19:07
سلام دوستان من k800 دارم
امروز یه ارانسل اعتباری خریدم..
چطوری باید فعالش کنم؟؟؟
میگه پوشش نقره ای روی کارت رو بتراشید من تراشیدم کدش 8 رقمی بود..
اینترنتشم یه توضیح بدید
فعال؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کد را بگیر: #کد هشت رقمی*140*
B L A S T E R
01-12-2007, 19:24
میگه شماره وارد شده صحیح نیست :(
سلام. 3 روز میخوام طرح قرمز رو که تموم شده دوباره فعال کنم همش میگه شبکه ایراد داره اینا ! چجوریاست اونوقت ؟ اگه میخواستم برای اس ام اس پول بدم خط دولتیم هست که
trezegol
02-12-2007, 02:49
سلام به تمام بروبچ گل پی سی ورد!!!!
یه چیز میگم برید واسه بچه محلاتون تعریف کنید!!
من 4 ماه که یه سیم کارت ایرانسل گرفتم!! هویجوری!! همون روز ای اول طرح قرمز رو فعال کردم! ولی مثل اینکه ایرانسل قاط زده هنوزم طرحم فعاله!!!
دلتون نسوزه!!
تا همین الان که دارم اینو می تایپم 16106 تا sms باهاش فرستادم که اگه هر sms رو 14 تومان در نظر بگیریم حدودا میشه یه چیزی تو مایه های 225484 تومان!!! (دویست و بیست و پنج هزار تومان!!)
ولی کلا واسش 2500 بیشتر ندادم یعنی فقط 2500 از شاژم کم شد!!!
شانسو دارین؟؟؟؟؟!!!!
یونتوسم که مساوی کرد حیف!!:41::41::41:
mehdi_vsgh
02-12-2007, 11:54
من 4 ماه که یه سیم کارت ایرانسل گرفتم!! هویجوری!! همون روز ای اول طرح قرمز رو فعال کردم! ولی مثل اینکه ایرانسل قاط زده هنوزم طرحم فعاله!!!
دلتون نسوزه!!
تا همین الان که دارم اینو می تایپم 16106 تا sms باهاش فرستادم که اگه هر sms رو 14 تومان در نظر بگیریم حدودا میشه یه چیزی تو مایه های 225484 تومان!!! (دویست و بیست و پنج هزار تومان!!)
شانسو دارین؟؟؟؟؟!!!!
یکی از دوستای منم وضعیتش همینطوریه
trezegol
02-12-2007, 12:59
یکی از دوستای منم وضعیتش همینطوریه
سلام آقا مهدی
ببخشید اونوقت این دوست عزیز شما که وضعیت طرح قرمزش مثل منه طرحش دایمی مونده؟؟
منظورم اینه که طرح قرمزش هیچ وقت از بین نمی ره؟؟؟
hamkar1981
02-12-2007, 13:07
سلام آقا مهدی
مگه بدت مياد اين مشكل داري؟
اگه بدت مياد يه زنگ بزن ايرانسل بگو برات قطعش كنند:31::31::27:
soccer_18
02-12-2007, 15:09
گوشی من ال سون هست و اصلا" Edge ساپورت نمیکنه...
از 3 روز قبل علامت e که Gprs هست حذف شده و به جاش E که Edge هست جایگزین شده!!!!!
سرعتشم افتضاحه...
واقعا" افتضاحه!!!
در ضمن من ساکن یزد هستم...
راه حلی ندارید؟؟؟
mehdi_vsgh
02-12-2007, 17:15
سلام آقا مهدی
والا اون از اول تابستون فعال کرد....تا الان که دارم اینو ارسال میکنم براش فعال مونده....
خدا میدونه تا کی براش فعال خواهد موند
nimamani
02-12-2007, 19:09
:13:
دلتون نسوزه!!
شانسو دارین؟؟؟؟؟!!!!
من كه از 19 خرداد تو طرح موندم هنوزم پول كم نميكنه :31:
به امضايه من يه نگاه كن ببين پولش چقدر ميشه :18:
البته اين تعداد جداي 65 هزار اس ام اس هست
كه با خود گوشي فرستادم :27:
hamkar1981
03-12-2007, 07:24
:13:
من كه از 19 خرداد تو طرح موندم هنوزم پول كم نميكنه :31:
به امضايه من يه نگاه كن ببين پولش چقدر ميشه :18:
البته اين تعداد جداي 65 هزار اس ام اس هست
كه با خود گوشي فرستادم :27:
اقا شما تو چه نهادي كار مي كني كه اينقدر sms دازي؟:19:
nimamani
03-12-2007, 13:02
ديگه بچه ها لطف دارند
اس ام اس ميدند ما هم سند تو آل ميكنيم
hamkar1981
03-12-2007, 13:30
ديگه بچه ها لطف دارند
اس ام اس ميدند ما هم سند تو آل ميكنيم
خيلي دوست داشتم پتروس رو از نزديك ببينم.
با اين حال خوشحالم:31::31::31::31::31::31::31:
hossein-p30-f
03-12-2007, 22:27
دلتون نسوزه!!
شانسو دارین؟؟؟؟؟!!!!
منم از 4 مهر تا حالا تو طرح موندم :21::21::21:
راستی یه شماره بود که SMS میزدیم میگفت که ثبت نام تکمیله یا نه اون شماره چند بود :31:
milad_milad_milad
03-12-2007, 22:44
راستی یه شماره بود که SMS میزدیم میگفت که ثبت نام تکمیله یا نه اون شماره چند بود :31:
7777
:11:
nimamani
03-12-2007, 22:48
7777
.
فکر کنم یک سری از سیمکارتهای اعتباری برای مدتی تمام کارهاشون رایگان هست. یکی از دوستانم هم همین طور بود.
trezegol
03-12-2007, 23:47
والا اون از اول تابستون فعال کرد....تا الان که دارم اینو ارسال میکنم براش فعال مونده....
خدا میدونه تا کی براش فعال خواهد موند
خدا کنه همینطور بمونه!!!
مقسی آقا مهدی!!!:40::40::40:
trezegol
03-12-2007, 23:59
راستی یه چیز دیگه یه چند وقتیه که هر چند روز یه بار 300-200 تومن به شاژ» اضافه می شه!!!:31::31::27:
مثلا دیشب شارژم 2800 بود امروز با اینکه نزدیک 45 دقیقه ای مکالمه با یه ایرانسلی دیگه داشتم شاژمو که request کردم 2970 شده بود!!
یه بار دیگه هم چند روز پیشش این قضیه واسم اتفاق افتاد که اون دفعه فکر کردم خیالاتی شدم تا اینکه دوباره اینطوری شد!!
میگم نکنه هدیه ایرانسل به همه باشه؟؟؟؟
کسی هست که چنین وضعیت مشابهی داشته باشه؟؟؟
nimamani
04-12-2007, 00:13
براي منم چند بار اضافه شد ولي نميدونم چقدر بود ؟
چند دفعه هم شنبه و يك شنبه اينترنت رفتم
هيچي پول كم نكرد
trezegol
04-12-2007, 00:22
براي منم چند بار اضافه شد
چند دفعه هم شنبه و يك شنبه اينترنت رفتم
هيچي پول كم نكرد
قابل توجه افرادی که میگن ایرانسل بده!!!!
ایرانسل کاری کرد که من مثله خیلی های دیگه همراه اولم رو 3-2 ماه که انداختم تو کمدم داره خاک می خوره!!!!
hamkar1981
04-12-2007, 08:12
ایرانسل کاری کرد که من مثله خیلی های دیگه همراه اولم رو 3-2 ماه که انداختم تو کمدم داره خاک می خوره!!!!
حالشو ببر:27::27::27::27::27::27::27:
ما كه دائمي هستيم از اين سوتيها نميدند
vahid182
04-12-2007, 14:29
سلام
يکی از دوستام يه شماره ايرانسل داره که هر وقت می خوام بهش با شماره ايرانسلم زنگ بزنم
می گه شماره ای که گرفتی اشتباهه و بعد از چک کردن شماره دوباره سعی کنيد.
در حاليکه می تونم با ايرانسل بهش sms بدم و با دولتی هم می تونم زنگ بزنم هم sms بدم
عجيبه، نه؟ کسی می دونه اشکال کار کجاست؟؟؟؟
iman_22a
04-12-2007, 21:02
من بعضی وقتها که اول شماره ای که می گیرم 0098 باشه ، اینطوری میشه
Persia Boy
05-12-2007, 09:17
درست است انتن های ایرانسل کم است ولی هر کدام انها از دولتی که مال 20 قرن پیش است قویتره فکر کنم ادمهای اولیه و اریای ها همراه اول(ارتباط سیار)داشتند اما اعتباری یا دائمی نمی دانم؟
Persia Boy
05-12-2007, 09:19
درضمن این دولته که نمی زاره ایرانسل خیلی پیشرفت کنه یه نمونه بارز ان این که سرویس Mms ایرانسل که بسته شد به خاطر کار دولت بود چون می گفتن چیزهای بد ردو بدل میشه و باید یک فیلترینگ مانند بسازند و بعد فعال کنند
hamkar1981
05-12-2007, 10:40
درضمن این دولته که نمی زاره ایرانسل خیلی پیشرفت کنه یه نمونه بارز ان این که سرویس Mms ایرانسل که بسته شد به خاطر کار دولت بود چون می گفتن چیزهای بد ردو بدل میشه و باید یک فیلترینگ مانند بسازند و بعد فعال کنند
بعضي دچيزها بايد اول فرهنگش بياد بعد خودش كه متاسفانه اينطور نيست.
يه نكاه به اطرافت بنداز ببين ببين با بلوتوث مردم چي ردو بدل ميكنند.
فكر كن از طرق mms چيكار مي كنند:5:
سلام دوستان
یه سوال
آیا میشه کاری کرد که یک شماره ای که با شما تماس میگیره(فقط و فقط اون شماره) صدای بوق اشغال یا مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد رو بشنوه.
راستی اگه کسی مزاحم تلفنی داشته باشه چجوری میتونه از اون شماره شکایت کنه.
ممنون
roteal2007
05-12-2007, 12:20
سلام به فعالان این بخش
چند روز هست که یکی از این اعتباری ها گرفتم ولی سرویس gprs بگیر نگیر داره و همچنین هیچکدوم از طر ح ها رو اجرا نمیکنه:41::41::41: و میگه : شبکه موقتا با اشکال مواجه است بعدا شماره بگیرید. شماها راهنمایی کنید ؟؟؟؟
من تو اصفهان هستم
میدونم که اینجا جاش نیست :41:یه نرم افزار خوب برای موبایل یاهومسنجر معرفی کنید
nimamani
05-12-2007, 12:43
سلام به فعالان این بخش
چند روز هست که یکی از این اعتباری ها گرفتم ولی سرویس gprs بگیر نگیر داره و همچنین هیچکدوم از طر ح ها رو اجرا نمیکنه:41::41::41: و میگه : شبکه موقتا با اشکال مواجه است بعدا شماره بگیرید. شماها راهنمایی کنید ؟؟؟؟
من تو اصفهان هستم
میدونم که اینجا جاش نیست :41:یه نرم افزار خوب برای موبایل یاهومسنجر معرفی کنید
شما بايد ثبت نامتون را تكميل كنيد
با 120 تماس بگيريد و شماره پشت سيم كارت
و كد پستي و مشخصات خودتون رو بگيد تا ثبت نامتون
كامل شود تا بتونيد از خدمات استفاده كنيد
نرم افزار موامسنجر تو خود سايت ايرانسل هست
hamkar1981
05-12-2007, 12:58
سلام دوستان
یه سوال
آیا میشه کاری کرد که یک شماره ای که با شما تماس میگیره(فقط و فقط اون شماره) صدای بوق اشغال یا مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد رو بشنوه.
راستی اگه کسی مزاحم تلفنی داشته باشه چجوری میتونه از اون شماره شکایت کنه.
ممنون
اخه دوست عزيز اينجا جاي اين حرفهاست
درخواست و كه اينجا نميدند:19:
salman24h
05-12-2007, 13:06
سلام به همه
یه سوال داشتم
میخواستم بدونم چطوری میشه این کار رو کرد؟
من با ایرانسل خودم به یه ایرانسل دیگه زنگ زدم که waiting بود اما چند ثانیه بعد جواب داد. در حالی که داشتیم با هم حرف میزدیم اون دوستم با همون شماره ایرانسل که داشت باهاش حرف میزد برام sms میداد یا مثلا میومد پشت خط خودم یا مثلا شماره اتاقم رو میگرفت!!!
کسی میدونه چطوری این کار رو میکنه؟
nimamani
05-12-2007, 14:17
از منوي گوشي Add call رو ميزني و شماره جديد رو ميگيري
البته همين طوري هم ميشه شماره گرفت و يا از دفترچه تلفن
استفاده كني كه بستگي به خود گوشي داره
احمدزاده
05-12-2007, 14:51
سلام دوستان
حقيقت فرصت نشد مطالب قبلي رو بخونم ببينم در مورد سوالم بحث شده يا نه؟؟!!!
يكي دوروزه براي طرح قرمز ثبت نام ميكنم
ولي طرح فعال نميشه
چند تا از دوستانمم همين مشكل رو دارن
ميخواستم بدونم ديگه فرصتش تموم شده يا اينكه مشكل از خود ايرانسله ؟؟
منتظرم و ممنون
jackhammer
05-12-2007, 15:42
به نظرت این نشونه ی کیفیت خوب شبکست؟
این یعنی شبکش داغونه که این قدر خرتوخره.
nimamani
05-12-2007, 16:55
سلام دوستان
حقيقت فرصت نشد مطالب قبلي رو بخونم ببينم در مورد سوالم بحث شده يا نه؟؟!!!
يكي دوروزه براي طرح قرمز ثبت نام ميكنم
ولي طرح فعال نميشه
چند تا از دوستانمم همين مشكل رو دارن
ميخواستم بدونم ديگه فرصتش تموم شده يا اينكه مشكل از خود ايرانسله ؟؟
منتظرم و ممنون
طرح قرمز كه فكر كنم ديگه براي اعتباري ها وجود نداره
ولي شما حتما بايد ثبت نامتون روهم تكميل كنيد وگرنه
هيچ طرحي نميتونيد استفاده كنيد
احمدزاده
05-12-2007, 20:27
ثبت نامم تكميله
يه بار هم از اين طرح استفاده كردم (ماه گذشته)
ولي اومدم دوباره استفاده كنم هنوز فعال نشده
Ship Storm
05-12-2007, 20:36
دوستان این طرحی که میگن 30 دقیقه صحبت کن هزینه 3 دقیقه رو بده یعنی برای هر کس این امر امکان پذیره و یا فقط کسانی که طرح زدند؟
دوستان این طرحی که میگن 30 دقیقه صحبت کن هزینه 3 دقیقه رو بده یعنی برای هر کس این امر امکان پذیره و یا فقط کسانی که طرح زدند؟
آره برای هر کس هستش و به طرح ربطی نداره
Ship Storm
05-12-2007, 21:03
آره برای هر کس هستش و به طرح ربطی نداره
ممنون دوست عزیزم :40::11:
حالا این طرح تا کی ادامه داره؟
milad_milad_milad
05-12-2007, 22:54
دوست عزیز طرح قرمز هنوز هم برای دائمی هم برای اعتباری وجود داره!!!!
سلام
یه سیم کارت هدیه اعتباری دستم رسیده که اعتبارش صفره...
ولی وقتی بهش زنگ میزنی گوشی زنگ میخوره...
میخوام بدونم الان مثلا سیم کارت فعاله یا اینکه حتما باید برم شارژش کنم و باهاش زنگ بزنم تا فعال بشه؟!
مخلصیم
nasambros
06-12-2007, 13:38
سلام
یه سیم کارت هدیه اعتباری دستم رسیده که اعتبارش صفره...
ولی وقتی بهش زنگ میزنی گوشی زنگ میخوره...
میخوام بدونم الان مثلا سیم کارت فعاله یا اینکه حتما باید برم شارژش کنم و باهاش زنگ بزنم تا فعال بشه؟!
مخلصیم
بله فعاله.
هم اگه بهش یه زنگم بزنی کافیه، نمیسوزه دیگه
حال چرا شارژ نکنی؟ بگیر استفاده کن
بله فعاله.
هم اگه بهش یه زنگم بزنی کافیه، نمیسوزه دیگه
حال چرا شارژ نکنی؟ بگیر استفاده کن
سلام
به نظرم فعال شد...*140*1# رو گرفتم...بعد برام نوشت اعتبار شما 40000 ریال...مگه قرار نبود اینها اعتبار نداشته باشن؟!بعدش اینکه جی پی آر اس هم غیر فعاله...در اصل به جای آیکون جی آیکون ای (ای دی ای جی ) رو نمایش میده و با تنظیماتی که خود ایرانسل داده بود کانکت نمیشه...مشکل از منه یا مشکل از شبکه ست؟
مخلصیم
adamhesaby
06-12-2007, 13:59
بروبچ کسی راهی بلده که دیگه از یه نفر مسیج دریافت نکنی؟
یکی سیریش شده روانمو به هم ریخته چه کنم؟
mahdi-ghoghnus
06-12-2007, 15:10
فرق بین 0935 و 0936 چیه؟
saeedmaxxx
06-12-2007, 17:58
از روزی که تو تبریز زلزله اومده کلا مخابرات و ایرانسل قاطی کردن
الان تو تبریز gprsقطعه
mohammad hamed
06-12-2007, 18:12
درست است انتن های ایرانسل کم است ولی هر کدام انها از دولتی که مال 20 قرن پیش است قویتره فکر کنم ادمهای اولیه و اریای ها همراه اول(ارتباط سیار)داشتند اما اعتباری یا دائمی نمی دانم؟
بابا کی میگه کمه
توی شهر ما 5 تا آنتن اپراتور اول هست در صورتی که ایرانسل 8 تا آنتن زده
mehdi_vsgh
06-12-2007, 18:30
سلام
به نظرم فعال شد...*140*1# رو گرفتم...بعد برام نوشت اعتبار شما 40000 ریال...مگه قرار نبود اینها اعتبار نداشته باشن؟!بعدش اینکه جی پی آر اس هم غیر فعاله...در اصل به جای آیکون جی آیکون ای (ای دی ای جی ) رو نمایش میده و با تنظیماتی که خود ایرانسل داده بود کانکت نمیشه...مشکل از منه یا مشکل از شبکه ست؟
مخلصیم
پنجشنبه و جمعه به این راحتی نمی شه به اینترنت کانکت شد...روزای دیگه تست کن ببین چطوره؟؟
فرق بین 0935 و 0936 چیه؟
هیچ فرقی ندارن فقط 0935 زودتر از 0936 اومده
jamshidjap
06-12-2007, 19:50
پنجشنبه و جمعه به این راحتی نمی شه به اینترنت کانکت شد...روزای دیگه تست کن ببین چطوره؟؟
براي منم همينطوره تو اين روزا اصلا لود نميشه....
چکارش کنيم ؟
mehdi_vsgh
06-12-2007, 20:13
براي منم همينطوره تو اين روزا اصلا لود نميشه....
چکارش کنيم ؟
کاریش نمیشه کرد.....
سعی کنید تو روزهای دیگه استفاده کنید سرعتش عالیه
amirtaji
06-12-2007, 21:30
جون هركي دوست دارين بگين من چه جوري و با چه نرم افزاري مي تونم با ايرانسل به ياهو مسنجر كانكت بشم گوشيم n73mu-ver4 هستش ده تا مسنجر نصب كردم هيچكدوم كار نكرد آخريش agilemassenger بود اگه اموزششو دارين ممنون ميشم لطفا اگه تست كردين و جواب داده جواب بدين سركار نزارين
KILLER_PANT
06-12-2007, 23:47
slick بهترينشه!
mehdi_vsgh
07-12-2007, 00:31
جون هركي دوست دارين بگين من چه جوري و با چه نرم افزاري مي تونم با ايرانسل به ياهو مسنجر كانكت بشم گوشيم n73mu-ver4 هستش ده تا مسنجر نصب كردم هيچكدوم كار نكرد آخريش agilemassenger بود اگه اموزششو دارين ممنون ميشم لطفا اگه تست كردين و جواب داده جواب بدين سركار نزارين
عزیز این مسنجری که گفتی بهترین مسنجر هستش....ولی پولیه.....
اما شما بهتون slick ویا +IM را پیشنهاد میکنم (البته پنجشنبه و جمعه نمیتونی ازشون استفاده کنی به دلیل شلوغی شبکه)
king-like
07-12-2007, 01:00
سلام
من یه سیم کارت هدیه اعتباری برنده شدم روش نوشته بود بدون اعتبار مکالمه! بار اول که تست کردم اعتبارم 0 بود ولی بار دوم که زدم 5 هزار تومان خودش شارژ شد!!!!!!:5:
اقا اين قضيه پيغام تصويري يا همون ام ام اس چي شد ؟
adamhesaby
07-12-2007, 13:27
اقا اين قضيه پيغام تصويري يا همون ام ام اس چي شد ؟
یه جا خوندم تا دو هفته دیگه تکلیفش معلوم میشه
mehdi_vsgh
07-12-2007, 19:47
یه جا خوندم تا دو هفته دیگه تکلیفش معلوم میشه
عمرا به این زودیا اجازه راه اندازیش را بدن
شایعه بوده احتمالا زیاد جدی نگیرین
jackhammer
07-12-2007, 20:08
بابا کی میگه کمه
توی شهر ما 5 تا آنتن اپراتور اول هست در صورتی که ایرانسل 8 تا آنتن زده
جهت اطلاع عرض میکنم:
من خودمم تا یه مدت پیش فکر میکردم چون ایرانسل از GSM 1800 استفاده میکنه و مخابرات از 900 پس ایرانسل بهتره در حالی که اینطور نیست.
وقتی فرکانس بالا میره انرژی امواج بیشتر میشه ولی برد اونها کمتر میشه.یعنی ایرانسل که از 1800 استفاده میکنه توی فضای باز و با دید مستقیم آنتن میتونه کیفیت بهتری رو ارائه بده ولی توی فضای بسته و توی خونه نه.چون بردش کمه و با گذشتن از در و دیوار و موانع خیلی ضعیف میشه.مثلا فرض کنید رادیو! رادیوی FM فرکانسش خیلی بالاست پس کیفیتش بهتره ولی ممکنه از 100 متری آنتن دیگه نگیره ولی مثلا رادیو فردا که با فرکانس خیلی کمتری پخش میشه مثلا از بغداد تا توی ایران میگیره ولی کیفیتش بد میشه.
یا مثلا ماهواره های قدیمی (آنالوگ) فرکانسشو ن کم بود و اگه حتی دستتو جلوی دیش میگرفتی بازم میگرفت...ولی این دیجیتالها اگه یه هواپیما از پشت دیش هم رد بشه میتونه روش اثر بذاره!
پس به همین دلیل ایرانسل توی شهر ها باید آنتن هاش بیشتر از مخابرات باشه.پس اگه میبینی 8 تا آنتن توی شهر شماست شاید حتی از مخابرات توی خونه ضعیف تر هم باشه.
حالا برید حساب کنید توی شهری مثل تهرون که همش ساختمونه و مخابرات 2000 تا آنتن داره و ایرانسل 300 تا کیفیت کدومشون بهتره...
برای ارائه ی GPRS فرکانس 1800 خوبه چون انرژی بیشتری رو میتونه حمل کنه و ایرانسل کاری نمیتونه بکنه جز اینکه آنتن بیشتری نصب کنه(خیلی بیشتر) و مخابرات هم مجبوره برای اینترنت سایتهاشو بکنه 1800 و اون موقع هست که کیفیتش ممکنه توی ساختمون بد بشه.
ولی بازم چون سایت هاش بیشتره از ایرانسل میتونه پوشش بیشتری رو ارائه بده...پس ایرانسل اگه با همین وضعش پیش بره دیگه کلاش پس معرکست....
B L A S T E R
07-12-2007, 21:18
من طرح قرمزو انتخاب کردم بعد گفت 24 ساعت دیگه فعال میشه هنوز نشده...!!!
Ebrahim202003
08-12-2007, 01:42
جهت اطلاع عرض میکنم:
من خودمم تا یه مدت پیش فکر میکردم چون ایرانسل از GSM 1800 استفاده میکنه و مخابرات از 900 پس ایرانسل بهتره در حالی که اینطور نیست.
وقتی فرکانس بالا میره انرژی امواج بیشتر میشه ولی برد اونها کمتر میشه.یعنی ایرانسل که از 1800 استفاده میکنه توی فضای باز و با دید مستقیم آنتن میتونه کیفیت بهتری رو ارائه بده ولی توی فضای بسته و توی خونه نه.چون بردش کمه و با گذشتن از در و دیوار و موانع خیلی ضعیف میشه.مثلا فرض کنید رادیو! رادیوی FM فرکانسش خیلی بالاست پس کیفیتش بهتره ولی ممکنه از 100 متری آنتن دیگه نگیره ولی مثلا رادیو فردا که با فرکانس خیلی کمتری پخش میشه مثلا از بغداد تا توی ایران میگیره ولی کیفیتش بد میشه.
یا مثلا ماهواره های قدیمی (آنالوگ) فرکانسشو ن کم بود و اگه حتی دستتو جلوی دیش میگرفتی بازم میگرفت...ولی این دیجیتالها اگه یه هواپیما از پشت دیش هم رد بشه میتونه روش اثر بذاره!
پس به همین دلیل ایرانسل توی شهر ها باید آنتن هاش بیشتر از مخابرات باشه.پس اگه میبینی 8 تا آنتن توی شهر شماست شاید حتی از مخابرات توی خونه ضعیف تر هم باشه.
حالا برید حساب کنید توی شهری مثل تهرون که همش ساختمونه و مخابرات 2000 تا آنتن داره و ایرانسل 300 تا کیفیت کدومشون بهتره...
برای ارائه ی GPRS فرکانس 1800 خوبه چون انرژی بیشتری رو میتونه حمل کنه و ایرانسل کاری نمیتونه بکنه جز اینکه آنتن بیشتری نصب کنه(خیلی بیشتر) و مخابرات هم مجبوره برای اینترنت سایتهاشو بکنه 1800 و اون موقع هست که کیفیتش ممکنه توی ساختمون بد بشه.
ولی بازم چون سایت هاش بیشتره از ایرانسل میتونه پوشش بیشتری رو ارائه بده...پس ایرانسل اگه با همین وضعش پیش بره دیگه کلاش پس معرکست....
اتفاقا فکر کنم برعکس گفتی ، برد آنتنای ایرانسل نسبت به مخابرات بیشتره ، چون اصلا تکنولوژیشون باهم فرق
میکنن ، من مطمئنم اگه بیشترم نباشه کمتر نیست . از کجا معلوم 5 تایی که شمردن درست باشه و بیشتر نباشه
خیلی از آنتنا تو چشم نیستن یا به صورت دکل نیستن ،( میکرو BTS ، یا بالا پشت بوم یا سکتورها رو دکلهای آهنی برق نصبه )
تو تهران هم اتفاقا برد زیاد آنتنای ایرانسل بسیار مشهوده، چون جاهایی که آنتن نمی ده یا ضعیفه اسم یه دکلایی رو
رو موبایل میاره که 40 تا 50 کیلومتر اونورترن که آدم شاخ در میاره . ضعف آنتن دهی ایرانسل فقط به خاطر کمبود
آنتناشه نه به خاطر چیزه دیگه ای . 300 تا 350 آنتن کجا و 1250 انتن کجا . اگه 300 تای ایرانسل بشه 600 تا ایرانسل
مخابرات رو قورت میده . تو همین منطقه ما که ضعف انتن ایرانسل هم خیلی مشهوده آنتنای مخابرات انقدر نزدیک
به همه و زیاده که آدم حالش به هم میخوره اینا رو میبینه ( همشونم پوسیده و پکیده :31: ) مثلا اگه یه محله ای رو
که اندازه محیطش( دور تا دور ) 12 کیلومتر باشه فرض کنیم اونوقت تو این محله اگه مخابرات 3-4 تا آنتن داشته باشه
ایرانسل 1 آنتن بیشتر نداره . ( محله ما دقیقا همینطور هست ) البته میکرو BTS های مخابرات هم بماند که بیشتر
خیابونها رو پر کرده ولی دریغ از یه میکرو BTS ایرانسل
پس مطمئن باش ضعف آنتن ایرانسل فقط کمبود آنتنای اون هست نه برد کم آنتناش
amirtaji
08-12-2007, 11:30
عزیز این مسنجری که گفتی بهترین مسنجر هستش....ولی پولیه.....
اما شما بهتون slick ویا +IM را پیشنهاد میکنم (البته پنجشنبه و جمعه نمیتونی ازشون استفاده کنی به دلیل شلوغی شبکه)
عزيز حالا كه راهنماييمون كردي لينك دانلودشم ميدادي اگر هم كرك agil massenger رو هم داري يا راهي هست كه بشه ازش استفاده كرد بهم بگين ممنون ميشم
jackhammer
08-12-2007, 16:09
لطفا یک دقیقه تعصب ایرانسل رو کنار بذار و منطقی به این موضوع نگاه کن:
منم برات 2 تا مثالم آوردم که هر چی فرکانس بیشتر میشه برد کمتر میشه(رادیو و ماهواره)
اونی که شما میگی مخابرات 4 تا آنتن و ایرانسل 1 دونه داره نشون از قوی بودن آنتن ایرانسل نیست.این آنتن ها تکنولوژی شون یکیه...مخابرات برای افزایش ظرفیت میاد آنتن نصب میکنه نه برای پوشش.وگرنه توی جاده ها که دیدین 10 کیلومتری 1 آنتن هم نیست در حالی که توی شهر توی یک خیابون 10 تا آنتنه.
میکرو سایت ها خیلی توانشون کمه...آنتن های معمولی حدودا 40 وات ولی این سایت ها فقط 5 وات توان دارند و برای افزایش پوشش بکار نمیرند(به جز در نقاط کور)...اینا برای افزایش ظرفیت شبکه به کار میرند.
آنتن های مخابرات هم که 2000 تاست تعداد خیلی زیادیش میکرو هست. یعنی ایرانسل هم مرض نداره اینهمه پول خرج سایت های بزرگ بکنه...وقتی پوشش رو تکمیل کرد و مشترک هاش زیاد شد میره سراغ میکرو.
ولی نکته اینه که اگه دیدید توی منطقه تحت پوشش توی یه محیط سربسته آنتن نمیده خیلی جا نخورید چون دلیل علمی داره...ولی بازم ایرانسل باید اینا حداقل توی جاهای مهم شهر برطرف کنه.
خلاصه ی کلام:
اگه 2 تا آنتن یکی مال مخابرات و یکی مال ایرانسل کنار هم باشند.با دید مستقیم ایرانسل بهتره ولی اگه پشت یه دیوار کلفت وایسید شاید ایرانسل دیگه آنتن نده.
اینم به خبر که نسبتا خوبه:
دومين مركز پيام كوتاه ايرانسل راهاندازي شد
معاون فني شبكه ايرانسل از راهاندازي دومين مركز پيام كوتاه اين اپراتور در سايت شهيد صياد شيرازي خبر داد.
"علي اصغر عينيپور" در گفت و گو با آژانس خبري تلفن همراه (همنا) افزود: اكنون اين مركز زير بار است و با ارايه سرويس به مشتركين، تا اندازه زيادي از اختلالات پيام كوتاه ايرانسل كاسته شده و كيفيت آن بهبود يافته است.
وي اظهار داشت: اين مركز جديد ظرفيت ارسال 500 پيام كوتاه در ثانيه را دارد كه تا اندازه زيادي سرعت ارسال پيامكهاي ايرانسل را افزايش داده است.
عينيپور تصريح كرد: تا زماني كه پيام كوتاه ارسالي از سوي مشتركين به مقصد نرسد، هزينهاي بابت آن از مشتركين دريافت نميشود و تنها براي پيامكهاي رسيده به مقصد، مشترك شارژ ميشود.
amirtaji
08-12-2007, 16:44
جواب ما رو هم اگه بدين ثواب بردين .ايرانسل به هيچكدومتون جايزه نميده كه اينقدر سرش كل كل ميكنيد
peyman18
08-12-2007, 17:01
سلام هنگام که میخوام به جی پی ار اس وصل شم error میده Connection not available
mehdi_vsgh
08-12-2007, 17:51
عزيز حالا كه راهنماييمون كردي لينك دانلودشم ميدادي اگر هم كرك agil massenger رو هم داري يا راهي هست كه بشه ازش استفاده كرد بهم بگين ممنون ميشم
برای برنامه slick گرفتن آخرین نسخش برو تو این سایت مدل گوشیت را انتخاب کن و فایل را دانلود کن (این برنامه حتی قادر به نمایش آفلاینها نیز هستش)
برای اون یکی مسنجره خودت سرچ کنی راحت میتونی تو اینترنت پیدا کنی
mehdi_vsgh
08-12-2007, 17:52
منم برات 2 تا مثالم آوردم که هر چی فرکانس بیشتر میشه برد کمتر میشه(رادیو و ماهواره)
اونی که شما میگی مخابرات 4 تا آنتن و ایرانسل 1 دونه داره نشون از قوی بودن آنتن ایرانسل نیست.این آنتن ها تکنولوژی شون یکیه...مخابرات برای افزایش ظرفیت میاد آنتن نصب میکنه نه برای پوشش.وگرنه توی جاده ها که دیدین 10 کیلومتری 1 آنتن هم نیست در حالی که توی شهر توی یک خیابون 10 تا آنتنه.
میکرو سایت ها خیلی توانشون کمه...آنتن های معمولی حدودا 40 وات ولی این سایت ها فقط 5 وات توان دارند و برای افزایش پوشش بکار نمیرند(به جز در نقاط کور)...اینا برای افزایش ظرفیت شبکه به کار میرند.
آنتن های مخابرات هم که 2000 تاست تعداد خیلی زیادیش میکرو هست. یعنی ایرانسل هم مرض نداره اینهمه پول خرج سایت های بزرگ بکنه...وقتی پوشش رو تکمیل کرد و مشترک هاش زیاد شد میره سراغ میکرو.
ولی نکته اینه که اگه دیدید توی منطقه تحت پوشش توی یه محیط سربسته آنتن نمیده خیلی جا نخورید چون دلیل علمی داره...ولی بازم ایرانسل باید اینا حداقل توی جاهای مهم شهر برطرف کنه.
خلاصه ی کلام:
اگه 2 تا آنتن یکی مال مخابرات و یکی مال ایرانسل کنار هم باشند.با دید مستقیم ایرانسل بهتره ولی اگه پشت یه دیوار کلفت وایسید شاید ایرانسل دیگه آنتن نده.
معاون فني شبكه ايرانسل از راهاندازي دومين مركز پيام كوتاه اين اپراتور در سايت شهيد صياد شيرازي خبر داد.
"علي اصغر عينيپور" در گفت و گو با آژانس خبري تلفن همراه (همنا) افزود: اكنون اين مركز زير بار است و با ارايه سرويس به مشتركين، تا اندازه زيادي از اختلالات پيام كوتاه ايرانسل كاسته شده و كيفيت آن بهبود يافته است.
وي اظهار داشت: اين مركز جديد ظرفيت ارسال 500 پيام كوتاه در ثانيه را دارد كه تا اندازه زيادي سرعت ارسال پيامكهاي ايرانسل را افزايش داده است.
عينيپور تصريح كرد: تا زماني كه پيام كوتاه ارسالي از سوي مشتركين به مقصد نرسد، هزينهاي بابت آن از مشتركين دريافت نميشود و تنها براي پيامكهاي رسيده به مقصد، مشترك شارژ ميشود.
منم فکر میکنم که شما اشتباه میکنی.....
چون منم تو تهران هستم....(محلهی دریاننو.) بعد بعضی وقتا انتم را از قسمت محمد علی جناح-گلها میگرم(فکر کنم ابراهیم عزیز بتونه بهت بگه که فاصله چقدره!!!)
peyman18
08-12-2007, 19:10
mehdi_vsgh
08-12-2007, 21:44
تنظیماتت درسته؟
Ebrahim202003
09-12-2007, 00:59
چون منم تو تهران هستم....(محلهی دریاننو.) بعد بعضی وقتا انتم را از قسمت محمد علی جناح-گلها میگرم(فکر کنم ابراهیم عزیز بتونه بهت بگه که فاصله چقدره!!!)
مهدی جان اصلا با این jackhammer نمیشه بحث کرد ، فکر میکنه فقط خودش بلده و همه چیزم درست میدونه
و ماها هم هیچی نمی دونیم . بحث کردن بی فایدس
peyman18
09-12-2007, 01:18
همه تنظمیات رو هم انجام دادم.
H M R 0 0 7
09-12-2007, 10:47
آقا به جاي اين بحثها برين رئيس ايرانسل و رئيس مخابرات رو بيارين اينجا ازشون سوال جواب كنيد.
وظيفشونه بيان و جواب ما رو بدن:27:
گوشیn70 منو به همراه خط912 و0935 رو دزدیدن من علاوه بر خط 912 یه خط ایرانسل هم همراهش داشتم
طرف الان از ایرانسل من استفاده میکنه چون مسیج من delivery میشه ولی زنگ میزنم جواب نمیده وreject
آیا ایرانسل به من ریز مکالمات چند روز گذشته رو میده یا ریز مکالمات بعد از درخواست رو میده؟؟؟؟
آخه هدیه بوده وسندش رو نداشتم برم ایرانسل
مخابرات 912 هم سریال گوشی دادم
حالا چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه طرف از ایرانسل استفاده کنه مخابرات میتونه از سریال ردیابی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
peyman18
09-12-2007, 15:12
milad_milad_milad
09-12-2007, 17:20
اگه طرف از ایرانسل استفاده کنه مخابرات میتونه از سریال ردیابی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
خب چه کاریه فکر کنم ایرانسل هم بتونه اینکار رو بکنه!!!!
یعنی فکر کنم قبلآ یه جا خوندم بعدشم سند سیم کارته هدیه دیگه چیه؟!!! اگه قاب سیم کارت رو داری و سیم کارت به اسمته با یه سیم کارت ایرانسله دیگه به 140 زنگ بزن و براشون توضیح بده (اون شماره که از خطهای معمولی میشد زنگ زد رو یادم نیست) به یه نمایندگی رسمی ایرانسل هم میتونی مراجه کنی
peyman18
09-12-2007, 18:49
milad_milad_milad
09-12-2007, 19:02
دوست عزیز یک چیز رو 10 بار نگو لطفآ!!!! چون به جز شلوغ کردن تاپیک هیچ سود دیگه ای نداره!!!! ممکنه بهتون اخطار هم بدن!!!!!!!
در ضمن میشه بگین مدل گوشیتون چیه و از چه browserی استفاده میکنید!!!
peyman18
09-12-2007, 20:07
n73 دوست عزیز و خوده مرورگر گوشی... سیسم کارت دوستم رو که تست کردم تو گوشی خودم هم کانکت شد ولی سیم کارت خودم این ارور رو میده
در مورد ايرانسل مي بينم بيشتر دوستان از ايرانسل تعريف كردن من فكر مي كنم اين دوستان ساكن تهران هستن و احتمالا در تهران ايرانسل وضعيت بهتري داره
اما من در قم خط ايرانسل دارم باور كنيد نه مي شه با اون تماس گرفت و نه تماس مي گيره يعني با تلفن ثابت بايد 10 بار بگيري و اگه شانس بياري بتونه بگيره
با موبايل 0912 هم كه عمرا خودتو بكشي نمي توني ايرانسل رو بگيري
با خود ايرانسل هم نمي توني موبايل 0912 رو بگيري و تلفن ثابت رو به سختي
اگر هم موفق بشي و تماس بر قرار بشه حالا چه دو تا ايرانسل با هم يا يكي ايرانسل صدا دائما قطع و وصل ميشه و بعد از چند ثانيه قطع ميشه
واقعا افتضاحه و اين مال الان هم نيست از وقتي ايرانسل نوشته پوشش شبكه در قم كامل هست همين وضعيت بوده و روز به روز هم بدتر مي شه كه حدودا يك سال و نيمه
در مورد اينترنت هم كه مگه تو خواب بشه الان باهاش متصل شد
در مورد ام ام اس هم همينطور
يعني توي قم من اينو با چند خط ايرانسل و چند گوشي مختلف تست كردم هميشه و همشون همينطوري بودن
و جالب اينه كه هيچ جايي وجود نداره كه تو بتوني اعتراض كني
بنابراين فكر مي كنم دوستان طرفدار ايرانسل فقط تهران يا شهرهايي رو مي بينند كه آنتن ايرانسل خيلي قويه مثل همدان
و گرنه تو همه جاي ايران اينطور نيست
ما كه خيري از ايرانسل نديديم
و واقعا فرق اون و اپراتور دولتي از زمين تا آسمون يه كم بيشتره
در هر حال نظر همه محترمه
jackhammer
10-12-2007, 16:09
مهدی جان اصلا با این jackhammer نمیشه بحث کرد ، فکر میکنه فقط خودش بلده و همه چیزم درست میدونه
و ماها هم هیچی نمی دونیم . بحث کردن بی فایدس
کاش قبل از اینکه توهین میکردی میرفتی یه کم دربازش مطالعه میکردی و یا حداقل روی اون مثال ها یه کم فکر میکردی.
ولی متاسفانه شما ها دچار تحجر شدید و حتی خودتونم متوجه رفتارتون نیستید.
سيم كارت ايرانسل به درد ميخوره؟
soleares
10-12-2007, 20:09
بچه ها من شنبه یه سیم کارت اعتباری خریدم و همون لحظه گفتم که سند بزنه به نامم مدارک هم تکمیل بهش دادم.
اونم گفت برات می زنم
ولی هنوز نمی تونم طرح قرمز فعال کنم آیا تا به نام خوردن خیلی طول می کشه ؟
یعنی نمی تونم از طرح ها استفاده کنم ؟
K A R I M I
10-12-2007, 20:50
سلام
از طرف ایرانسل برام مسیج اومده که اگه سیم کارت هدیم رو فعال نکنم سیم کارتم بدون استفاده میشه ...
منظور از فعال کردن برقراری اولین تماس هست یا باید کد خاصی رو بگیرم؟
soleares
10-12-2007, 21:08
سوال دوم :
از دوستانی که طرح قرمز فعال کرده اند می خواستم بگند که بعد از وارد کردن کدشون چه قدر طول کشید تا اس ام اس فعال سازی براش ارسال بشه ؟
mehdi_vsgh
10-12-2007, 23:05
فکر کنم طرح قرمز دیگه باسه اعتباریها فعال نمیشه......
New World
11-12-2007, 00:45
غير قابل قبوله !
ثبت نام کمی طول میشکه شما با خط خودت زنگ بزن به 120 مشخصات بده همون جا برات ثبت میکنه.بعدش میتونی طرح بزنی .طرح حدودا تا 8 الی 12 ساعت بعد فعال میشه.
خلاصه ی کلام:
منم دقیقاً موافقم چون که وقتی میام داخل ساختمان آنتن بین صفر تا 2 متغیر میشه وقتی هم که میرم توی حیاط بین 2 تا 3 آنتنه ولی وقتی میرم توی خیابان دم درمون آنتن فول میشه
راستی شماره ی ای مرکز سرویس جدید ایرانسل رو نداری ؟
K A R I M I
11-12-2007, 03:30
سلام
از طرف ایرانسل برام مسیج اومده که اگه سیم کارت هدیم رو فعال نکنم سیم کارتم بدون استفاده میشه ...
هم چنان منتظر جوابیم !
hamkar1981
11-12-2007, 08:30
سيم كارت ايرانسل به درد ميخوره؟
بستگي داره چه جوري و چه طوري و به چه منظوري ازش استفاده كني؟
milad_badboy
11-12-2007, 13:05
کسی از طرحهای زمستانی ایرانسل خبر داره؟
jamshidjap
11-12-2007, 17:40
سلام
من يه خط اعتباري ايرانسل خريدم و توي کوشي siemens-cx65 قرار دادمش باهاش اينترنت ميرم ولي mms نميتونم بفرستم . مشکي از کجاست؟
jamshidjap
11-12-2007, 17:48
سلام
من يه خط اعتباري ايرانسل خريدم و توي کوشي siemens-cx65 قرار دادمش باهاش اينترنت ميرم ولي mms نميتونم بفرستم . مشکي از کجاست؟
hamed1282
11-12-2007, 17:49
سلام
دوست عزيز mmsچند وقتي غير فعاله
مگه ایرانسل قراره طرح زمستانی هم بزاره ؟
کسی جواب ما رو نداد
شماره مرکز پیام کوتاه جدید ایرانسل چنده ؟
بستگي داره چه جوري و چه طوري و به چه منظوري ازش استفاده كني؟
اس ام اس و زنگ زدن ديگه:31:
jackhammer
11-12-2007, 19:46
منم دقیقاً موافقم چون که وقتی میام داخل ساختمان آنتن بین صفر تا 2 متغیر میشه وقتی هم که میرم توی حیاط بین 2 تا 3 آنتنه ولی وقتی میرم توی خیابان دم درمون آنتن فول میشه
راستی شماره ی ای مرکز سرویس جدید ایرانسل رو نداری ؟
نه شمارشو ندارم
من در مورد این مسج سنترها زیاد اطلاع ندارم برای همین با اطمینان چیزی نمیگم.
ولی فکر کنم این شماره ها همش کشکه!فکر کنم خودش اگه یه مسج سنتر پر باشه میره از اون یکی استفاده میکنه
mehdi_vsgh
11-12-2007, 22:49
مگه ایرانسل قراره طرح زمستانی هم بزاره ؟
کسی جواب ما رو نداد
شماره مرکز پیام کوتاه جدید ایرانسل چنده ؟
شماره مرکز sms سنترهای جدید ایرانسل
989350002400+
989350001480+
989350001460+
soleares
12-12-2007, 09:07
شماره مرکز sms سنترهای جدید ایرانسل
989350002400+
989350001480+
989350001460+
این شماره ها چه فرقی دارن ؟
*
دوستان من 2000 تومان به نمایندگی که ازش سیم رو خریدم دادم که اسمم رو ثبت کنه گفته که می کنم ممکنه این کارو نکرده باشه ؟
چون من نمی تونم از طرح قرمز استفاده کنم !
mohammad hamed
12-12-2007, 10:03
شماره سرویس سنتر اصلیش 989350001400+ هست
mohammad hamed
12-12-2007, 10:07
سوال دوم :
از دوستانی که طرح قرمز فعال کرده اند می خواستم بگند که بعد از وارد کردن کدشون چه قدر طول کشید تا اس ام اس فعال سازی براش ارسال بشه ؟
حدود 2 ساعت
milad_milad_milad
12-12-2007, 13:13
بچه ها من شنبه یه سیم کارت اعتباری خریدم و همون لحظه گفتم که سند بزنه به نامم مدارک هم تکمیل بهش دادم.
اونم گفت برات می زنم
ولی هنوز نمی تونم طرح قرمز فعال کنم آیا تا به نام خوردن خیلی طول می کشه ؟
یعنی نمی تونم از طرح ها استفاده کنم ؟
دوست عزیز اون فرمی که برات پر کرد و اون فرم هم سند نیست!! فرمه ثبت نامه همون فرمی که تو بسته سیم کارت هست که خودتون هم میتونی فرم رو پر کنی و بفرستی و یا به 120 زنگ بزنی (که رایگانه) و ثبت نام کنی, حالا یا که این فرم رو به ایرانسل نفرستاده یا به هر دلیلی ثبت نام انجام نشده که شما خودت میتونی به 120 زنگ بزنی و خیلی خیلی راحت ثبت نام کنی
سوال دوم :
تا 24 ساعت بعد اس ام اس ارسال میشه که حالا بستگی داره ممکنه 2 دقیقه بعد اس ام اس بیاد ممکنه 2 ساعت بعد بیاد یا چند ساعت بعد البته این در صورتی هست که ثبت نامت تکمیل شده باشه
سلام
بله منظور از فعال کردن همون برقراری اولین تماس هست
دوستان عزیز لطفآ شایعه پراکنی نکنین,طرح ها هنوز هم فعال میشن
*
دوستان من 2000 تومان به نمایندگی که ازش سیم رو خریدم دادم که اسمم رو ثبت کنه گفته که می کنم ممکنه این کارو نکرده باشه ؟
چون من نمی تونم از طرح قرمز استفاده کنم !
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد شما سیم کارتت رو از نمایندگی ایرانسل نخریدی و از موبایل فروشی بوده یا فروشنده رسمی نه نمایندگی!! چون نمایندگی سیم کارت رو به قیمت اصلی و بدون دریافت هیچ مبلغ اضافه ای ارائه میده
همون طور که قبلآ گفتم به 120 زنگ بزن
Talabkar
12-12-2007, 13:48
دوستان سيم كارت پيام رسان چنده و هزينه هر اس ام اس چنده؟
شماره سيم كارت پيام رسان فرق داره با عادي ها؟
ممنون
hamkar1981
12-12-2007, 13:53
اس ام اس و زنگ زدن ديگه:31:
خوب شد گفتي مگه من مي دونستم:31::10:
بستگي به طرف ها مقابلت داره
اگر همشون اپراتور اولند نه نمي صرفه
ولي اگه طرفت(البته قبل از ازدواج) ايرانسل داره بدجوري ميصرفه
يه طرح انتخاب ميكني مثلاً طلائي
تقريباًهمه چيز برات مفت ميفته
sms مفت.gprs مفت , هزينه
مكالمه طي روز خيلي كم
صحبت هاي عاشقانه:11:12 شب به بعد free
salman24h
12-12-2007, 14:35
سلام
امروز یه sms داشتم که خیلی جالب بود، البته میدونم اینجا جای نوشتن sms نیست اما به هر حال به ایرانسل ربط داره دیگه!
خدایا...ایرانسل را از ما مگیر، خدایا... آنتنش را full بگردان، خدایا... طرح های ما را به اندازه ی مدادرنگی 24 رنگ بگردان، خدایا... هر شب ما را شب یلدا بگردان، همه عمر ما را بین 12 تا 6 قرار ده، دشمنانش را نابود بگردان، IR-TCI را از صحنه روزگار محو بگردان... الهی آمین
soleares
12-12-2007, 15:49
دوستانی که کمک کردند نهایت تشکر رو دارم
!! ولی خودمونیما دیگه تو این فصل کسی از 11 بیشتر بیدار نمی مونه !!
دوستان كسي مي دونه كي زاهدان زير پوشش مي بره ايرانسل ؟؟!! :41: بابا اينام شورشو در آوردن:2: الكي پس چرا سيم كارت توي شهرمون ميفروشن قبل از وصل شدن!؟
peyman18
12-12-2007, 16:24
من شنیدم به زودی کرمان زاهدان و بوشهر به شیکه وصل میشن احتمالا اوایل دی ماه
نه آقا مارو خيلي دوندنو وصل نكردن به ماه بعد موكول كردن .زنگ زدم نمايندگي آشناست طرف مي گفت15 آذر وصل ميشه!!! پس چي شد؟!
تا ايرانسل بتونه به پاي همراه اول برسه فعلاٌ راه زيادي داره
راستي اگه ممكنه مزاياي طرح هاي ايرانسل را مطرح كنيد
soleares
12-12-2007, 22:04
به نظر من راه زیادی هم نمونده !!
---
تو ایران هر کاری بخوان بکنن بیچاره سیستانی ها همیشه باید آخر باشن !! اینم ایرانسله و یه کار مقل بقیه ...
jamshidjap
12-12-2007, 22:51
خيلي خيلي راه مونده نه ميشه درست حسابي باهاش حرف زد تا از تهران خارج ميشي از دست رس خارج ميشي يه کارت 5 هزار تومنيش به 20 دقيقه مکالمه هم نميرسه فقط و فقط تبليغاتشه که مردومو جذب ميکنه به نظر من ايرانسلو بايد در کنار يه 912 داشتش.
soleares
12-12-2007, 22:54
خيلي خيلي راه مونده نه ميشه درست حسابي باهاش حرف زد تا از تهران خارج ميشي از دست رس خارج ميشي يه کارت 5 هزار تومنيش به 20 دقيقه مکالمه هم نميرسه فقط و فقط تبليغاتشه که مردومو جذب ميکنه به نظر من ايرانسلو بايد در کنار يه 912 داشتش.
20 دقیقه اغراقه !
طبق طعرفه حدود 75 دقیقه باید بتونید صحبت کنید و یا تقریبا 290 اس ام اس بفرستید.
در ضمن 912 دقیقه ایه و گرون تر براتون در میاد !
اس ام اس هاش هم که می گن گرون نیست ! ولی فرقش با ایرانسل 20 ریاله
من طرفدار هیچکدوم نیستم ولی می گم 912 اصلا از ایرانسل برتر نیست هر دو تاشون زیر خط فقر به سر می برن!
hamkar1981
13-12-2007, 10:43
در حال حاضر حق باشماست
ولي ايرانسل 1 ساله اومده همراه اول حداقل 10 سال
تا 1 سال پيش همراه اول هم مشكل داشت مثل همين حال كه داره
جوجه رو آخر پائيز ميخورن
من فقط از طرح قرمز ايرانسل خوشم مياد!
يه سيم كارت خريدم 15 هزار تومان!
2500 بابت طرح قرمز كم شد!
300 تومان بابت ماليات!
من هم در عوض همون هفته اول بيش از 700 تا SMS فرستادم ( به هر شماره اي كه بدستم رسيد-البته با نرم افزار در كامپيوتر اين كار رو كردم)
با هر كس بايد مثل خودش رفتار كرد.
حرف زده بايد هم پاش بمونه !
من دوست دارم هزاران SMS مجاني بفرستم!
ولي هر شب خواب مي بيينم كه سيم كارتم از طرف ايرانسل از خط خارج شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه چيزي براي فروش داشتي و پولي براي تبليغ در اينترنت نداشتي و مي خواهي چند روز بعد هم توي گوگل محصولاتت پيدا بشه برو سايت بازارچه دات او.آر.جي
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hamkar1981
13-12-2007, 12:23
ولي هر شب خواب مي بيينم كه سيم كارتم از طرف ايرانسل از خط خارج شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه چيزي براي فروش داشتي و پولي براي تبليغ در اينترنت نداشتي و مي خواهي چند روز بعد هم توي گوگل محصولاتت پيدا بشه برو سايت بازارچه دات او.آر.جي
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول اينكه راحت بخواب كه از اين خبر ها نيست (كسي ازت خطتو نمي گيره:10:)
بازم تبليغ
soleares
13-12-2007, 12:36
در حال حاضر حق باشماست
ولي ايرانسل 1 ساله اومده همراه اول حداقل 10 سال
تا 1 سال پيش همراه اول هم مشكل داشت مثل همين حال كه داره
جوجه رو آخر پائيز ميخورن
10 سال بیشتره چیزی حدود 13 یا شایدم 14 ساله !
جالبه که نسبت به سنش خیلی هم وخوب عمل نمیکنه..
soleares
13-12-2007, 12:38
من فقط از طرح قرمز ايرانسل خوشم مياد!
يه سيم كارت خريدم 15 هزار تومان!
2500 بابت طرح قرمز كم شد!
300 تومان بابت ماليات!
من هم در عوض همون هفته اول بيش از 700 تا SMS فرستادم ( به هر شماره اي كه بدستم رسيد-البته با نرم افزار در كامپيوتر اين كار رو كردم)
با هر كس بايد مثل خودش رفتار كرد.
حرف زده بايد هم پاش بمونه !
من دوست دارم هزاران SMS مجاني بفرستم!
پسر خوب هفته اول 700 تا ؟ این که جوکه !
پسر دائی بنده روزی 700 تا اس ام اس می فرسته !!
تا به حال چیزی حدود 20 هزار تا اس ام اس زده
شما راحت باش و عقده های گرونی اس ام اس رو باز کن ...
shahab_f
13-12-2007, 12:58
ایرانسل اعتباری هم پنجشنبه جمعه ها Gprs رایگان داره؟
peyman18
13-12-2007, 14:30
ایرانسل اعتباری هم پنجشنبه جمعه ها Gprs رایگان داره؟
بله عزیز داره:20:
H M R 0 0 7
13-12-2007, 18:05
سلام.
كي تا حالا اين سرويس رايگان SMS Chat Zone رو كه 24 ساعته آيدي رو آنلاين نگه ميداره فعال كرده؟
خيلي باحاله. خيلي خوشم اومد.اگه خواستين بگين بزارم روشش فعال سازيشو.
خوراک سیم کارت ایرانسل با طرح قرمز و نوکیا ان 73 موزیکال
روزی خدا تا اس ام اس مفتی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.