مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
فقط یه سوال این مسنجره Offline messages رو هم نشون میده؟آخه من یه یاهو مسنجری دارم که هیچ کاری نمیکنه ولی اونا رو میتونه بیاره...ولی این همه کاری میکنه...اینو هم میکنه؟اگه اینا رو هم نشون بده دیگه عالی میشه.
!
offline ها رو هم نشون مي ده ولي چون به طور پيش فزض تو ستينگش خاموش نشون نمي ده بايد بري تو ستينگش تيكشو بزني :20:
ببین دوست عزیز به شماره هایی مثل( 3000077 مسابقه تلویزیونی) (30000318 سینمای گلخانه) (30000303 لیگ برتر) (10002230 گفتگوی ویژه خبری ) به راحتی می تونی SMS بزنی یعنی کار خاصی تو گوشیت نباید انجام بدی ... اما بعضی شماره ها مثل برنامه نود (200090) نمیشه به روش معمول SMS بزنی ( فعلا) ... برای اینکه به اینگونه برنامه بتونی sms بزنی باید Message Senter ( شماره مرکز پیام) تو گوشیت رو عوض کنی ... و شماره 989320900004+ را وارد کنی ... البته بستگی به مدل گوشیت داره که باید کجا بری ولی بطور کلی :
به قسمت "منوی پیام" گوشیت برو
سپس به قسمت تنظیمات پیام ( و سپس تنظیمات پیام متنی یا همون text) برو
قسمتی به نام Message Center ( شماره مرکز پیام) هست که شماره مرکز پیام ایرانسل رو نوشته که اگه شماره مرکز پیام تالیا رو بدی ( 989320900004+ ) بدی می تونی به اینگونه برنامه ها sms بزنی ... شماره مرکز پیام ایرانسل رو یادداشت کن که اگه خواستی دوباره تغییر بدی با مشکل مواجه نشی ...
در ضمن اکثر گوشی ها مخصوصا نوکیا این امکان رو به شما میده تا به جای پاک کردن و نوشتن شماره مرکز پیام ، 2 ( یا بیشتر ) مرکز پیام درست کنی و فقط در هنگام ارسال مشخص کنی که از کدوم مرکز قصد استفاده داری ...
اگه مشکلت حل نشد مدل گوشیت و شماره مرکز پیام توی گوشیت رو بذار تا من یا بچه های دیگه کمکت کنیم
چرا از بقيه ي مركز پيام هاي ايرانسل استفاده نمي كنيد؟ من الان امتحان كردم به 200090 سريع اس ام اس فرستاد.
jackhammer
15-09-2007, 10:11
سروش جان ببین من وقتی توی تنظیماتم وقتی روی socket باشه در حالت logging می مونه اما وقتی می کنمش HTTP لاگین میشم اما خیلی کیلو بایت میگیره !!! من خودم مسنجرای دیگه هم دارم اما از بس تعریف اینا شنیدم می خوام ببینم باید چی کار کرد ؟! کسی دیگه مشکل منا داره ؟!
شاهین جان از عکس هایی که گذاشتی ممنون اما جالبه توی اصفهان این ها صدق نمیکنه ! مثلا توی اصفهان دکلای همراه اول مثل تالیایی هست که شما گذاشتی ! ضمنا این میکرو BTSها اصفهان خیای زیاد شده ! باید حتما برم یه پرسشی از خونه هایی که رو سرشونه بکنم !
شاهین خان یه سوال دیگه ! آیا به سیم کارت های پیام رسان از هدیه های تشویقی تعلق می گیره ؟! مثلا تخفیف ؟!
باسه من Login نمیکنه و اون یاروهه هی میچرخه، این Socket و HTTP هم فرقی نکرد، منوهاش هم به زور باز میشه !
آره دقیقا مال من هم همین جوره ! ولی من با HTTP می تونم اما هم خیای کنده هم خیلی کیلو بایت می خوره !
فرق HTTP و Socket توی اینه که http هر بار که نیاز باشه یه سری وصل میشه به سرور و اطلاعات و میفرسته و دیسکانکت میشه.ولی socket که خیلی بهتر از http هست و من بهتون پیشنهاد میکنم که هر جا دیدینش اونو انتخاب کنید یک بار به سرور وصل میشه و اطلاعاتو میفرسته ولی دیسکانکت نمیشه.اما این دیسکانکت نشدن به این معنا نیست که داری چیزی رد و بدل میکنه...فقط کانکشن رو نمیبنده.و همین باعث میشه که دیگه نخواد دوباره به سرور وصل بشه و خیلی صرفهجویی میشه و اینکه مسلما اپراتور بعد از هر دیسکانکت شدن برای شما هزینه رو حساب میکنه و ازتون کم میکنه.پس اگه شما دیسکانکت نشین اونم فعلا هزینه رو حساب نمیکنه...پس اگه با http دو بار 1.5 کیلوبایت ازش استفاده کنید خرجتون میشه 4 کیلوبایت ولی با socket میشه همون 3 کیلوبایت!!!این خاصیت اصلی socket هست.
خب حالا برای اون لوگین نشدن که گفتین...
من قبلا به سرورش کانکت میشدم ولی بعد ارور میداد که نتونسته به اکانت یاهو ی من وصل بشه.
بعد رفتم توی بخش services رو یه اکانت یاهوی جدید ساختم.بعدش درست شد.
یادتونه شارژ الکترونیکی رو از توی سایت ایرانسل براتون پست کردم ولی انگلیسی بود؟
شارژ الكترونيكي
برای نخستین بار در ایران!
شارژ الکترونیکی ...
خدمات جدیدی از ایرانسل
ایرانسل سرویس "شارژ الکترونیکی" را برای نخستین بار در ایران ارائه می نماید. شارژ الکترونیکی، روشی ساده، سریع و مطمئن است برای:
- افزایش اعتبار سیم کارت اعتباری، بدون نیاز به خریداری کارت شارژ!
تنها کافی است از بین شارژهای 2، 5، 10 و یا 20 هزار تومانی هر یک را که مایل باشید، انتخاب و با پرداخت مبلغ به فروشنده، به همان میزان اعتبار سیم کارت خود را افزایش دهید.
* توجه داشته باشید که شارژ 2 هزار تومانی فقط از طریق شارژ الکترونیکی امکان پذیر است.
- پرداخت صورتحساب یا سپرده برای سیم کارت دائمی، بدون نیاز به مراجعه به بانک!
برای شارژ الکترونیکی به نزدیکترین فروشنده مجاز ایرانسل (دارای گواهی ارائه خدمات شارژ الکترونیکی) مراجعه فرمایید. برای مشاهده فهرست این مراکز اینجا را کلیک کنید.
به یاد داشته باشید که ...
پس از انجام هر تراکنش، پیام کوتاهی برای فروشنده و مشترک ارسال می شود که تکمیل مراحل تراکنش (شارژ مجدد، پرداخت صورتحساب و یا سپرده) را اطلاع می دهد. بنابراین، هر عملیات شارژ الکترونیکی، تنها در صورتی تکمیل شده تلقی می شود که طرفین، "پیام کوتاه تایید" دریافت نموده باشند. در این پیام، اطلاعات مربوط به تراکنش انجام شده، از جمله تاریخ و زمان دقیق انجام تراکنش، مبلغ منتقل شده، شماره تلفن دریافت کننده اعتبار یا وجه، میزان موجودی حساب مشترکین سیستم و کد تراکنش (TID) ارسال می شود.
در فاز اول راه اندازی سرویس شارژ الکترونیکی...
500 فروشنده برگزیده ایرانسل در شهرهای تهران، کرج، شیراز، تبریز و مشهد آماده ارائه این خدمات به مشترکین ایرانسل هستند.
به یاد داشته باشید که در فاز اول ارائه سرویس شارژ الکترونیکی، به ازای هر بار استفاده از این سرویس، 10 درصد مبلغی که می پردازید، اعتبار هدیه می گیرید و تا این میزان می توانید از تمامی خدمات شبکه (بدون محدودیت در مقصد تماس) به صورت رایگان استفاده کنید!
در مرحله بعدی، ارائه خدمات در سطح کلیه مناطق تحت پوشش ایرانسل آغاز خواهد شد.
تمامی مراحل شارژ الکترونیکی، تحت نظارت دقیق ایرانسل صورت می گیرد و این سرویس، یکی از ساده ترین، سریع ترین و در عین حال مطمئن ترین روشها برای انجام تراکنش است!
بطور خلاصه، مزایای استفاده از خدمات شارژ الکترونیکی عبارتند از: امنیت بالا در انجام روند انجام تراکنش و کاهش امکان وقوع موارد تقلب از جمله کارت شارژهای تقلبی؛ ایجاد فرصتهای شغلی برای علاقمندان با برخورداری از تنها یک دستگاه تلفن همراه؛ و مهمتر از همه تسهیل روند انجام کلیه تراکنشهای مذکور و در نتیجه صرفه جویی در وقت، هزینه و انرژی.
آقا بدویین بریم شارژ کنیم تا 10 درصد گیرمون بیاد!!!:31:
خوب آخه سروش جان من اصلا با socket نمی تونم لاگین شم! تو حالت logging می مونه :(!!
jackhammer
15-09-2007, 13:10
خوب آخه سروش جان من اصلا با socket نمی تونم لاگین شم! تو حالت logging می مونه :(!!
والا دیگه من اطلاعی ندارم...مطمئینی مشکل از اینترنت و آنتن دهی و ... نیست؟
ولی اگه دیدی با سوکت نشد ولش کن چون اونجوری خیلی خرجت میره بالا!
سلام
ببخشید من وقت ندارم تاپیک و بخونم
میشه بگین سیم کارت اعتباری ایرانسل چنده ؟!
آیا Gprs رو ساپورت میکنه یا نه ؟!
ممنون
meshkiposh2200
15-09-2007, 14:26
کدام شهر هستی؟
اگه نمی تونی یا 112 تماس بگیر
یا اینکه قبل از شمات کد شهرتون رو بگیر
مثلاً کرج:
0261110
0261115
119 هم اصلا نمی تونید بگیرید. هیچ کس نمی تونه بگیره.
تا فردا صبر کن
اقا شاهین 119 را من میتونم بگیرم با کد 0311
امروز تبلیغ سیم کارت پیام رسان زده شده بود تو روزنامه .... M Like Motherجان شما درست میگی sms به منطقه 1 _خارج) 150 تومن هست نه 15 تومن ! توی روزنامه درست بود اما مثل اینکه توی سایت اشتباه زدن:46:
meshkiposh2200
15-09-2007, 14:48
چرا از بقيه ي مركز پيام هاي ايرانسل استفاده نمي كنيد؟ من الان امتحان كردم به 200090 سريع اس ام اس فرستاد.
از همون مسیج سنتر اصل هم میشه فرستاد همون وقت هم دلیوری میده.حداقل مال من که اینطوری شد .البته 3 یا 4 روزی است درست شده یعنی من دوشنبه ی هفته ی قبل نتونستم به 90 sms بفرستم ولی از فرداش یا پس فرداش درست شد
milad_milad_milad
15-09-2007, 15:12
سلام
ببخشید من وقت ندارم تاپیک و بخونم
میشه بگین سیم کارت اعتباری ایرانسل چنده ؟!
آیا Gprs رو ساپورت میکنه یا نه ؟!
ممنون
سلام.ما هم وقت نداریم جوابتو بدیم!:27: (شوخی)
قیمت سیم کارت اعتباری 29 هزار تومنه! البته اگه از نمایندگی های خود ایرانسل بگیری!!
از موبایل فروشی ها بگیری بستگی به کرم موبایل فروش داره!!!:31:
معمولآ هم از 31 -32 به بالا میدن! که الهی کوفت بخورن!! :31::27::46:
بله gprs و خیلی چیزهای دیگه هم داره !!!:11:
سیم کارتهای پیام رسان هم هستن که میشه باهاشونsms,mmsفرستاد و از gprs استفاده کرد البته با نرخ تعرفه کمتر! ولی نمیشه باهاش مکالمه داشت! قیمتش هم 10 هزار تمونه!5 تومن شارز داره!4 تومن پول سیم کات.1000 تومن هم مالیات!!:11:
سلام.ما هم وقت نداریم جوابتو بدیم!:27: (شوخی)
قیمت سیم کارت اعتباری 29 هزار تومنه! البته اگه از نمایندگی های خود ایرانسل بگیری!!
از موبایل فروشی ها بگیری بستگی به کرم موبایل فروش داره!!!:31:
معمولآ هم از 31 -32 به بالا میدن! که الهی کوفت بخورن!! :31::27::46:
بله gprs و خیلی چیزهای دیگه هم داره !!!:11:
ممنون میلاد_میلاد_میلاد
زحمت کشیدی :40:
ببین دوست عزیز به شماره هایی مثل( 3000077 مسابقه تلویزیونی) (30000318 سینمای گلخانه) (30000303 لیگ برتر) (10002230 گفتگوی ویژه خبری ) به راحتی می تونی SMS بزنی یعنی کار خاصی تو گوشیت نباید انجام بدی ... اما بعضی شماره ها مثل برنامه نود (200090) نمیشه به روش معمول SMS بزنی ( فعلا) ... برای اینکه به اینگونه برنامه بتونی sms بزنی باید Message Senter ( شماره مرکز پیام) تو گوشیت رو عوض کنی ... و شماره 989320900004+ را وارد کنی ... البته بستگی به مدل گوشیت داره که باید کجا بری ولی بطور کلی :
قسمتی به نام Message Center ( مرکز پیام) و یا Service Center هست که شماره مرکز پیام ایرانسل رو نوشته که اگه شماره مرکز پیام تالیا رو بدی ( 989320900004+ ) بدی می تونی به اینگونه برنامه ها sms بزنی ... شماره مرکز پیام ایرانسل رو یادداشت کن که اگه خواستی دوباره تغییر بدی با مشکل مواجه نشی ...
در ضمن اکثر گوشی ها مخصوصا نوکیا این امکان رو به شما میده تا به جای پاک کردن و نوشتن شماره مرکز پیام ، 2 ( یا بیشتر ) مرکز پیام درست کنی و فقط در هنگام ارسال مشخص کنی که از کدوم مرکز قصد استفاده داری ...
اگه مشکلت حل نشد مدل گوشیت و شماره مرکز پیام توی گوشیت رو بذار تا من یا بچه های دیگه کمکت کنیم
خیلی ممنون دوست عزیز :10:
حالا یه چیز جالب بگم خودم دارم شاخ در میارم:18:
service center من 989350001400+ بود تغییرش دادم به 989320900004+ ولی به 30000303 نفرستاد fail داد
دوباره برگردوندمش به همون اولی 989350001400+ پیام رو فرستاد در صورتی که قبل از اون تغییر پیام نمی فرستاد !
به هر حال خیلی ممنونم اگر service center دیگه ای هم هست لطفا دریغ نکنید:10:
میشه این بقیه مرکز ها رو بگید ما هم استفاده کنیم:46::31:
TheMohammad
15-09-2007, 17:31
سیستم ایرانسل هم تعطیله ها
بعد 10 ماه برام اس ام اس اومده که مدارک شما موجود نیست، به شماره 09630 فکس کنید !!!!
یه بار تحویل فروشنده دادم، یه بار هم فکس کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MTNIrancell
15-09-2007, 18:34
شاهین خان یه سوال دیگه ! آیا به سیم کارت های پیام رسان از هدیه های تشویقی تعلق می گیره ؟! مثلا تخفیف ؟![/quote]
چیزی معلوم نیست.
هر سیم کارتی برای خودش یه سری امکاناتی داره.
راستی من دیشب متوجه شدم که هر کی می خواد الان هم می تونه طرح های تشویقی رو انتخاب کنه.
فعلاً که خر تو خره.
sms ميزنم به 2225 با مدل گوشيم : w300i اين پيغامو ميفرسته. منظورش چيه؟
Send S IMEI or S phone type for
self provisioning, NamedConfiguration phone type for named configuration.
از زیره باطری گوشیت IMEI رو یادداشت کن و برای 2225 Send کن.
شاهین جان سلام خسته نباشی
تو قسمت تعرفه نوشته به کلیه کشورهای جهان به غیر از منطقه 2 و 3 هزینه ارسال پیامک فقط
150 ریال یا 15 تومان.میشه بپرسی این حقیقت داره یا اشتباه تایپی.چون اگه اینطور باشه که معرکه است.
مثلا به امریکا فرانسه بتونی اس بزنی اونم با 15 تومن.ظاهرش که خیلی غیر منطقی است
اون اشتباهه - 150 تومان صحیح هستش.
دوستان شرمنده اگه سوال بیش از حد تکراری میپرسم.
برای بابام یک سیمکارت اعتباری ایرانسل گرفتم و طرف گفت 48 ساعت بعد شماره موبایلت رو به 138 sms بزن اگه جواب ok داد با یک شماره (که فکر میکنم مربوط به خودش بود) تماس بگیر و جوابشو بگو تا برات سیمکارت هدیه رو بفرستیم. ولی وقتی به 138 sms میدم میگه شما واجد شرایط نیستید یا سیمکارت شما فعال نیست. در صورتی که تو همون مغازه یارو با سیمکارت یک تماس گرفتم و طرف هم فرم مشخصات رو پر کرد به همراه کپی شناسنامه. حالا میخوام بدونم سیمکارت هدیه به من میرسه یا نه؟ من باید چیکار کنم.
شما از تاریخ اولین تماس به مدت حداکثر 15 روز فرصت دارید که ثبت نام خودتون رو انجام بدید.
یه sms به 7777 بفرست یا اینکه با 120 تماس بگیر و ببین ثبت نامت انجام شده یا نه.
اگه انجام نشده بود همون لحظه انجام می دن.
ثبت نام که انجا شده باشه تا حداکثر 20 روز بعد سیم کارت هدیه برات ارسال میشه.
hossein-p30-f
15-09-2007, 18:41
قسمتی به نام Message Center ( مرکز پیام) و یا Service Center هست که شماره مرکز پیام ایرانسل رو نوشته که اگه شماره مرکز پیام تالیا رو بدی ( 989320900004+ ) بدی می تونی به اینگونه برنامه ها sms بزنی ... شماره مرکز پیام ایرانسل رو یادداشت کن که اگه خواستی دوباره تغییر بدی با مشکل مواجه نشی ...
من كه هر كاري كردم نتونستم بفرستم :45::45::45:
گوشيم Samsund D900i مركز پيام 989350001400 :19::19::19:
Tehranshahr
15-09-2007, 20:15
دمت گرم بابا زودتر می گفتی
من خواستم بگم ولی گفتم شاید از من که این عکس هارو گذاشتم قبول نکنه
در هر صورت این عکس هایی که من گذاشتم خودم امروز با موتور رفتم توی محل یه چرخی زدم و با دوربین ، عکس گرفتم.
نه از کسی گرفتم این عکس ها رو گرفتم و نه دانلود کردم.
توی میدان بهارستان تهران هم یک دکل بلند زدن که کپی دکل ازگل-قائم ایرانسله ، آیا اون هم ماله ایرانسله؟ البته پایینش چندتا BTS مخابرات هم هست.
آقا خبر ندارین پوشش شبکه بالای لشگرک کی درست میشه؟:20:
مردیم از بی پوششی :41:
MTNIrancell
15-09-2007, 20:58
توی میدان بهارستان تهران هم یک دکل بلند زدن که کپی دکل ازگل-قائم ایرانسله ، آیا اون هم ماله ایرانسله؟ البته پایینش چندتا BTS مخابرات هم هست.
آقا خبر ندارین پوشش شبکه بالای لشگرک کی درست میشه؟:20:
مردیم از بی پوششی :41:
به طور کلی نمیشه از روی ظاهر گفت این آنتن ماله کدام اپراتوره
این عکس هایی که من گرفتم چون ماله محله خودمونه شناخته کافی دارم.
در مورد پوشش شبکه به ما چیزی هنوز اطلاعات ندادن
hessam123
15-09-2007, 21:09
امروز یه تبلیغ از ایرانسل دیدم اما آخرش بود نفهمیدم... هرچی نشستم نشون نداد...
آخرش گفت تا 6 صبح رایگان... همون که پسره چرخ و فلک میزنه ((:
چیه جریان؟
MTNIrancell
15-09-2007, 21:19
چیه جریان؟
همون طرحه قرمز و آبیه دیگه
تو دیگه چرا حسن؟
hossein-p30-f
15-09-2007, 21:24
چیه جریان؟
آقا مگه اين طرحهاي سرخو سبز و آبي و بنفش و ... :31: تموم نشده كه هنوز داره تبليغ ميكنه :19:
MTNIrancell
15-09-2007, 21:26
آقا مگه اين طرحهاي سرخو سبز و آبي و بنفش و ... :31: تموم نشده كه هنوز داره تبليغ ميكنه :19:
تا 26 شهریور میشه فعال کرد.
در ضمن ایرانسل دوست داره پولاشو اینجوری خرج کنه!!!
مگه چیه؟
M Like Mother
15-09-2007, 21:46
از همون مسیج سنتر اصل هم میشه فرستاد همون وقت هم دلیوری میده.حداقل مال من که اینطوری شد .البته 3 یا 4 روزی است درست شده یعنی من دوشنبه ی هفته ی قبل نتونستم به 90 sms بفرستم ولی از فرداش یا پس فرداش درست شد
خیلی ممنون دوست عزیز :10:
حالا یه چیز جالب بگم خودم دارم شاخ در میارم:18:
service center من 989350001400+ بود تغییرش دادم به 989320900004+ ولی به 30000303 نفرستاد fail داد
دوباره برگردوندمش به همون اولی 989350001400+ پیام رو فرستاد در صورتی که قبل از اون تغییر پیام نمی فرستاد !
به هر حال خیلی ممنونم اگر service center دیگه ای هم هست لطفا دریغ نکنید:10:
میشه این بقیه مرکز ها رو بگید ما هم استفاده کنیم:46::31:
من كه هر كاري كردم نتونستم بفرستم :45::45::45:
گوشيم Samsund D900i مركز پيام 989350001400 :19::19::19:
دوستای عزیز ... نمی دونم شاید تو شهرهای مختلف یا مناطق مختلف کمی با هم فرق کنه ... اما من هم مثل دوستمون meshkiposh2200 با همون شماره مرکز پیام اصلی ( 989350001400+ ) به همه شماره ها حتی برنامه 200090 SMS میدم ... حالا اگه موقع برنامه خصوصا برنامه نود که حجم ترافبک بالاست SMS نرفت میشه با مرکز پیام تالیا بدید راحت تر میره ... البته اگه حوصله داشته باشید شماره رو عوض کنید ....
... شماره دیگه مرکز پیام ایرانسل 989350001420+ است ... درست گفتم بچه ها ؟؟
hossein-p30-f عزیز ... منم گوشیم مثل شماست ( D900i) و با همون شماره اصلی ( 989350001400+ ) می فرستم و میره !!! عحیبه که پیامک های شما نمیره ...
آقا شاهین ... مگه میشه به این برنامه های تلویزیونی برای بعضی ها SMS بره برای بعضی ها نره ؟
arman4459
15-09-2007, 23:01
مگه چیه؟
سلام شاهین جون
راستی که خیلی خر تو خره برای من که واجد شرایط نبودم سیم کارت هدیه داده.برای دادشم میخاد بدهیش چک کنه
میزنه از بدهی 50هزارتومنی شما کسر شده ولی عصر اون پیغام معمولی میاد در صورتی داداشم قبل از اول مرداد سیم خریده.
راستی شاهین جان با این تلیغت جدید فکر کنم احتمالا بشه تا 1 ماه دیگه از طرح تابستونی استفاده کرد.(جریان خر تو خر)
فقط یک سوال هر موقع طرح تعرفه بخواد عوض بشه حتما باید اس ام اس بیاد.یا عبارت دیگه اس ام اس نوعی تاییده
است برای هر کاری تو ایرانسل درسته.
hossein-p30-f
15-09-2007, 23:05
مگه چیه؟
آق شاهين من كه گفتم تا 26 شهريور وقت داره شما زدي له و لوردمون كردي ((پست 6432 صفحه 644))
آقا چرا بنده خدارو گمراه می کنید.
آخرین زمانه فعال کردن طرح ها 20 شهریور بود.
دوستای عزیز ... نمی دونم شاید تو شهرهای مختلف یا مناطق مختلف کمی با هم فرق کنه ... اما من هم مثل دوستمون meshkiposh2200 با همون شماره مرکز پیام اصلی ( 989350001400+ ) به همه شماره ها حتی برنامه 200090 SMS میدم ... حالا اگه موقع برنامه خصوصا برنامه نود که حجم ترافبک بالاست SMS نرفت میشه با مرکز پیام تالیا بدید راحت تر میره ... البته اگه حوصله داشته باشید شماره رو عوض کنید ....
hossein-p30-f عزیز ... منم گوشیم مثل شماست ( D900i) و با همون شماره اصلی ( 989350001400+ ) می فرستم و میره !!! عحیبه که پیامک های شما نمیره ...
آقا شاهین ... مگه میشه به این برنامه های تلویزیونی برای بعضی ها SMS بره برای بعضی ها نره ؟
احتمالا هر شهري فرق ميكنه و بعضي از شهرها نمي تونن بفرستن:13: ((من يزدم))
M Like Mother
15-09-2007, 23:10
بچه ها یه حوصله کنید برید تو این تاپیک پستم رو بخونین ... یه آقای دکتری یه حرفایی زده .. در ضمن به شکلک ها هم توجه کنین باحال شدن ... خیلی سعی کردم طوری حرف بزنم به آقای دکتر بر نخوره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام رفقا امروز شهر ما(بهبهان) در خوزستان زیز پوشش ایرانسل رفت
Maziar_69
15-09-2007, 23:32
تبریک به بهبهانی های عزیز.
همچنان در انظار آپدیت سایت هستیم !
hossein-p30-f
15-09-2007, 23:50
بابا ايول :10:
من با مركز پيام 989350001420+ تونستم بفرستم هنوز نرفته ديليورش هم اومد :21:
Maziar_69
16-09-2007, 00:00
بابا ايول :10:
من با مركز پيام 989350001420+ تونستم بفرستم هنوز نرفته ديليورش هم اومد :21:
حتی به 200090؟
من نمیتونم بفرستم به هیچ شماره ای ! :13:
من یه مشکل با پیامگیر صوتی دارم!!!
من چند هفته پیش اونو فعال کردم الانم کار میکنه یعنی اگه زنگ بزنی و در دسترس نباشی میتونی پیام بزاری اما وقتی می خوام پیامها رو بشنوم شماره 100 یا 105 رو میزنم کار نمی کنه. اولش یه هشداری می اومد:note active divert. ولی الان اصلا به هیچکدوم از 100 101 102 103 104 105 زنگ نمیزنه(فورا قطع میشه)
milad_milad_milad
16-09-2007, 00:39
من چند هفته پیش اونو فعال کردم الانم کار میکنه یعنی اگه زنگ بزنی و در دسترس نباشی میتونی پیام بزاری اما وقتی می خوام پیامها رو بشنوم شماره 100 یا 105 رو میزنم کار نمی کنه. اولش یه هشداری می اومد:note active divert. ولی الان اصلا به هیچکدوم از 100 101 102 103 104 105 زنگ نمیزنه(فورا قطع میشه)
من چند ماهه که فعالش کردم!!!همین مشکل شما رو دارم!!!خوب شد گفتین یادم رفته بود!! :31:
یعنی به 100....105 نمیتونم زنگ بزنم!
hamidrezaaa
16-09-2007, 00:58
دوستان عزیز کسی خبر نداره سیم کارت پیام رسان ایرانسل کی میاد بازاره اخه نوشته 24 شهریور امروز هر جا رفتم نداشتن جریان چیه ؟؟؟
hamidrezaaa
16-09-2007, 01:02
دوستان عزیز کسی خبر نداره سیم کارت پیام رسان ایرانسل کی میاد بازاره اخه نوشته 24 شهریور امروز هر جا رفتم نداشتن جریان چیه ؟؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟
New World
16-09-2007, 01:02
نقل قول:
نوشته شده توسط New World [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sms ميزنم به 2225 با مدل گوشيم : w300i اين پيغامو ميفرسته. منظورش چيه؟
Send S IMEI or S phone type for
self provisioning, NamedConfiguration phone type for named configuration.
از زیره باطری گوشیت IMEI رو یادداشت کن و برای 2225 Send کن.
آقا 5-6 تا شماره اون زيره كدوم IMEI هستش؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟
حالا خیلی عجله نکن یه دو سه روز تحمل کن میاد تموم که نمیشه :46:.
hamidrezaaa
16-09-2007, 01:12
حالا خیلی عجله نکن یه دو سه روز تحمل کن میاد تموم که نمیشه :46:.
یعنی به نظر شما تا فردا پس فردا میاد اخه خیلی کار ضروری دارم با Gprs
M Like Mother
16-09-2007, 01:23
حتی به 200090؟
من نمیتونم بفرستم به هیچ شماره ای ! :13:
من تو تهرانم و با همون شماره اصلی همه sms ها میره؟؟؟ مگه شما تو تهران نیستی ؟؟ یعنی مناطق مختلف تهران هم با هم فرق دارند؟؟
... من از همون اول صندوق صوتیم رو فعال کردم و کاملا درست بود ... حدود یک ماه و نیم مشکل شما رو دارم ... هر چی باشه مشکل از شبکس ...
milad_milad_milad
16-09-2007, 01:28
یه شماره 15 رقمیه
یعنی به نظر شما تا فردا پس فردا میاد اخه خیلی کار ضروری دارم با Gprs
آره میاد نترس مطمئن باش تا آخر این هفته میاد !:46:
Tehranshahr
16-09-2007, 01:38
سلام رفقا امروز شهر ما(بهبهان) در خوزستان زیز پوشش ایرانسل رفت
مبارکه!
به امید راه اندازی رودهن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
New World
16-09-2007, 02:44
یه شماره 15 رقمیه
ممنون از راهنماييت
میشه یک کم راهنمایی کنید.من تو سایت میرم و وارد ثبت نام اینترنتی میشم. تو قسمت شماره ها مثالی که زده فقط 0936 هست. وقتی هم که شماره رو وارد می کنم این پیغام رو میده:
"در صورتيكه شماره انتخابي شما موجود نيست، لطفا يك شماره ديگر را امتحان كنيد"
یه کم صبر کن ... یه دوست خوبی داریم به نام شاهین که تو ایرانسله ... پستت رو ببینه مشکلت رو حل می کنه یا میگه چکار کنی ...
این آقا شاهین پیداش نشد؟؟؟
M Like Mother
16-09-2007, 06:42
این آقا شاهین پیداش نشد؟؟؟
آقا شاهین خیلی وقت پیش پیداش شد ... شما توجه نکردی .. فکر کنم اینم جوابش باشه به شما ...
شما از تاریخ اولین تماس به مدت حداکثر 15 روز فرصت دارید که ثبت نام خودتون رو انجام بدید.
یه sms به 7777 بفرست یا اینکه با 120 تماس بگیر و ببین ثبت نامت انجام شده یا نه.
اگه انجام نشده بود همون لحظه انجام می دن.
ثبت نام که انجا شده باشه تا حداکثر 20 روز بعد سیم کارت هدیه برات ارسال میشه.
MTNIrancell
16-09-2007, 08:11
آق شاهين من كه گفتم تا 26 شهريور وقت داره شما زدي له و لوردمون كردي ((پست 6432 صفحه 644))
quote]
بابا من که 1000 بار گفتم
ابرانسل فعلا خر تو خره
خودم دیشب رفتم به پروسه نویس میگم مگه تو نگفتی که آخرین زمان انتخاب طرخ 20 شهریوره؟
من از دیروز هر کی زنگ زده گفتم تا 20 شهریور بیشتر نیس.
می گه خوب حالا که دارن انتخاب می کنن و مشکلی نیست از الان به بعد هر کی زنگ زد بگو 26 آخرین زمانشه.
آخرش ببینید این طرح ها چی میشه.
حالا حالا ها استفاده کنید که خر تو خره.
[quote=iman_s;1583460]این آقا شاهین پیداش نشد؟؟؟
بابا ایول داره.!!!
شما هر وقت میای فقط چند تاپیک آخر رو می خونی؟
من که جوابتو همون روز دادم که.
همونی که با 35 شروع میشه
MTNIrancell
16-09-2007, 08:17
آقا شاهین خطم درست نشد بابا اگه درست نمیشه من بسته ی بازگشت بگیرم!!
خطت رو دیشب برات درست کردم تازه sms هم زدم:10:
اگه دیدی مشکلی داشت #002## رو بزن درسته درسته.:8:
دیگه ناراحت نباش:27:
یادته کم مونده بود منو بزنی؟:18:
hessam123
16-09-2007, 10:07
ساعت 4:43 دقیقه صبح امروز آنتن دلاوران (رسالت هنگام) در تهران کلا تعطیل شد و امرجنسی سرویس شد. از صبح یکی 2 بار اومده اما نه میشه زنگ زد و نه اس ام اس و باز میره. :19:
شاهین جان خبریه؟ دارن کاری می کنن؟
hessam123
16-09-2007, 10:19
همون طرحه قرمز و آبیه دیگه
تو دیگه چرا حسن؟
آخه اون یارو چرخ و فلکیه جدید بود :20: آفتاب مهتاب میزنه بابا :46:
گفتم شاید اون طرح رمضانی هست که پیشنهاد دادین...
در خر تو خر بودن ایرانسل که شک نکنید...
من از دیروز هرچی از GPRS استفاده می کنم بهم اضافه میشه!!! خنده داره ها! (اعتباریم)
البته پریروز رفت تو ....! نمیدونم یه نیم ساعت مسنجر رو فعال کردم که یهو اومدم از 4200 شده بودم 2900!! :18:
از امروز هم سعی می کنم که بهترین برنامه ها رو خورد خورد با معرفی راهنما اینجا معرفی کنم. یکسری برنامه هست که البته به زبان انگلیسی نیست که دارم کلا فارسیش (پینگیلیش) می کنمشون. برنامه های توپی هستند. آماده شد یکی یکی میفرستم که همه بچه ها با هم حال کنیم. :10:
hessam123
16-09-2007, 10:31
ایراد سرویس سنتر تالیا اینه که اگه واسه یکی بفرستی و گوشیش خاموش باشه سریع از سیستم پاک میشه و نات دلیور میده! اما اگه باشه سریع می رسه و اگه نشه با سرویس سنترهای دیگه فرستاد با تالیا حتما میره.
برنامه های تلویزیونی هم که هم با 1420 میره هم 1480 هم تالیا. بی مشکل و سریع.
New World
16-09-2007, 11:55
نقل قول:
نوشته شده توسط New World [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همونی که با 35 شروع میشه
ممنون. اين شماره رو هم فرستادم دوباره همون مسيج قبلي رو فرستاد!
امروز رفتم از یک فروشنده ی سیم کارت های ایرانسل که ادعا می کرد نمایندگی ایرانسل هست یه کارت شار÷ بخرم کارت 5000 تومنی را 5500 می داد بعد از کلی جر و بحث حاضر نشد کوتاه بیاد
منم ول کردم و رفتم;
حالا اگه ادعای این بابا درست باشه و نمایندگی باشه چرا نباید شرکت ایرانسل روشون نظارت داشته باشه؟
یه عرض دیگه که داشتم اینکه از کجا می تونم ادرس نمایندگی ایرانسل شهرم را پیدا کنم ؟ در سایت ایرانسل که یافت نشد.
خمینی شهر ( ترجیحا سده )
مرسی
سوره یونس،آیه11: اگر همانگونه که مردم در به دست آوردن خوبیها عجله دارند خداوند در مجازاتشان شتاب می کرد (بزودی) عمرشان به پایان می رسید (و همگی نابود می شدند) ولی کسانی را که ایمان به لقای ما ندارند، به حال خود رها می کنیم تا در طغیانشان سر گردان شوند.
اين سورهكه انتخاب كردي خيلي جالب بود با اينكه ربطي به ايرنسل نداره ولي ممنون:10:
راستي چند روز كه از gprs استفاده ميكردم 300 تومن الكي كم كرد ولي حالا بعد از چند روز دوباره اضافه كرد
بابا ايول ايرانسل چه ديتا بيسي داره :5:
امروز رفتم از یک فروشنده ی سیم کارت های ایرانسل که ادعا می کرد نمایندگی ایرانسل هست یه کارت شار÷ بخرم کارت 5000 تومنی را 5500 می داد بعد از کلی جر و بحث حاضر نشد کوتاه بیاد
منم ول کردم و رفتم;
حالا اگه ادعای این بابا درست باشه و نمایندگی باشه چرا نباید شرکت ایرانسل روشون نظارت داشته باشه؟
یه عرض دیگه که داشتم اینکه از کجا می تونم ادرس نمایندگی ایرانسل شهرم را پیدا کنم ؟ در سایت ایرانسل که یافت نشد.
خمینی شهر ( ترجیحا سده )
مرسی
بهتره كه كارت شارژ را از فروشگاه زنجيره اي مثل رفاه بگيري به هيچ وجه زير بار حرف زور نرو:11:
parsa_n1
16-09-2007, 13:32
آقا یه سوال داشتم میخواستم ببینم با این سیم کارت ها 10 تومانی میشه مکالمه کرد .
اگر نمیشه آیا میشه از طرف دیگه به این سیم کارت زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
آقا یه سوال داشتم میخواستم ببینم با این سیم کارت ها 10 تومانی میشه مکالمه کرد .
اگر نمیشه آیا میشه از طرف دیگه به این سیم کارت زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
به هيچ وجه نمي توني تماس داشته باشي
MTNIrancell
16-09-2007, 14:05
ساعت 4:43 دقیقه صبح امروز آنتن دلاوران (رسالت هنگام) در تهران کلا تعطیل شد و امرجنسی سرویس شد. از صبح یکی 2 بار اومده اما نه میشه زنگ زد و نه اس ام اس و باز میره. :19:
شاهین جان خبریه؟ دارن کاری می کنن؟
از ساعت 3 به بعد همه جا اینجوری بود.
چرا دورغ بگم.
هی چی نمی دونم.
ولی برای ارتقاء شبکه چند ورزی در مناطق مختلف یه سری مشکلاتی پیش میاد
منم ول کردم و رفتم;
خمینی شهر ( ترجیحا سده )
مرسی
حق با فروشنده هستش.
شرکت کارت شارژ رو به توزیع کنندها یی مثل:
پارس نیکاتل ، صاایران ، مرکز اینترنت تهران و... میده و اونها بین فروشنده ها پخش می کنند.
اکثراً به فروشنده ها 5000 تومان میدن.
vahid182
16-09-2007, 14:12
سلام
آقا خواستم بپرسم اين سيستم ايرانسل که اگه يه سيم کارت اعتباری بگيری يه سيم کارت ديگه هم به عنوان جايزه می دن هنوز برقراره؟
اگه آره مهلتش تا کی هست ؟
بعدشم اينکه الان که تو شهر ما می گن سيم کارت دوم از طريق پست می آد می رسه به دست آدم؟
اگه نياد راهی واسه پيگيری داره؟
بعدم اينکه جشنواره تابستانی کی تموم می شه ؟
و اينکه طرحهای آبی و قرمز هم با پايان جشنواره تابستانی تموم می شه؟
بعد اين هم از اين طرحها خبری هست يا نه؟
ممنون می شم اگه حوصله کنين و جواب سوالامو بدين.
Clickrast
16-09-2007, 15:25
توجه توجه
سلام دوستان
با همكاري آقا شاهين كلنگ يك وبسايت (انجمن) با موضوع "هواداران ام تي ان ايرانسل" رو زديم :دي
كه قراره اونجا تمام مسايل و مباحث پيگيري بشه ! آقايوني كه اينجا عضو هستن منظورم اين تاپيك هست تو اون سايت هم عضو بشن تا فعاليت رو شروع كنيم !
اين سايت تخصصا براي مباحث ايرانسل خواهد بود با بخش ها و قسمتهاي مختلف .
باي
آقا یه سوال ! ایرانسل توی تبلیغات سیم کارت پیام رسان میگه Gprs نیــم بها ! اما مگه Gprs تعرفه عادی 15 ریال نیست و پیام رسان 5ریال ؟ پس چرا میگه نیم بها ؟! یعنی می خواد تعرفه عادی Gprs کم کنه ؟!
سلامآقا من یه چند روزه یه مشکلی تو تماس دارموقتی کسی بهم زنگ میزنه 2تا بوق میزنه بعد دیسکانکت میشه.چه ایرانسل به ایرانسل چ سایر خطوط به من.یه اعتباری هم دارم ولی اون همچین مشکلی نداره.گوشیم و هم عوض کردم بازم این مشکل بود.این مشکل شبکه هست یا مشکل خط من ؟
parsa_n1
16-09-2007, 16:09
آیا میشه از طرف دیگه به سیم کارت10 هزار تومانی زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
Tehranshahr
16-09-2007, 17:33
آخه چرا SMS های ارسالی از خارج کشور نمیرسه به ایرانسل؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MTNIrancell
16-09-2007, 18:26
سلام
آقا خواستم بپرسم اين سيستم ايرانسل که اگه يه سيم کارت اعتباری بگيری يه سيم کارت ديگه هم به عنوان جايزه می دن هنوز برقراره؟
اگه آره مهلتش تا کی هست ؟
بعدشم اينکه الان که تو شهر ما می گن سيم کارت دوم از طريق پست می آد می رسه به دست آدم؟
اگه نياد راهی واسه پيگيری داره؟
بعدم اينکه جشنواره تابستانی کی تموم می شه ؟
و اينکه طرحهای آبی و قرمز هم با پايان جشنواره تابستانی تموم می شه؟
بعد اين هم از اين طرحها خبری هست يا نه؟
ممنون می شم اگه حوصله کنين و جواب سوالامو بدين.
بله جایزه هم برقراره
آخرین مهلت پایان روز 26 شهریور
توی تمامه شهر ها از طزق پست میاد
برای پیگیری راه داره - تماس با شماره 140 و 130
جشنواره 26 شهریور تمام میشه
اگر اعتباری را تا حداکثر 26 شهریور طرحی فعال کنید تا 26 مهر ادامه داره اما دائمی ها 26 شهریور تمامه
انشا ا...
اینم یه بی تی اس ایرانسل توی شیراز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MTNIrancell
16-09-2007, 18:30
آیا میشه از طرف دیگه به سیم کارت10 هزار تومانی زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
خیر
هیچ تماس دریافتی و ارسالی میسر نیست
hossein-p30-f
16-09-2007, 18:47
اینم یه بی تی اس ایرانسل توی شیراز
دکلای ایرانسل به صورت خرپای شبکه ایه ولی همراه اول ستون استوانه ای شکله
ولی فرق ظاهری دیگه ای ندارن
نه عزيز هر شهري فرق داره تو شهر ما فقط يكي از اين دكلهاي شبكه اي هست بقيه مثل دكل هاي تاليايي هستند كه دوستان عكسش رو تو چند صفحه پيش گذاشته بودن
اينجا همه دكلهاي استوانه اي هستند
تا اونجايي كه من فهميدم اين دكلهاي شبكه اي يه جورايي دكلهاي مركزي و اصلي ايرانسل هستند
mahdokht1364
16-09-2007, 19:33
من تا امروز 1.5 گیگ با ایرانسل دانلود کردم!
TheMohammad
16-09-2007, 19:42
من تا امروز 1.5 گیگ با ایرانسل دانلود کردم!
باسه من در حدود 1 ماه رسیده به 4 گیگ
4 * 1024 = 4096
4096 * 1024 = 4194304
4194304 * 1.5 = 6291456
یعنی من باید 6,291,456 تومن میدادم ؟
M Like Mother
16-09-2007, 19:58
دوست عزیز مون آقا شاهین با راست کلیک و دیگه نمی دونم کیا یه سایت برای هواداران و طرح مسائل ایرانسل زدند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هر چند کارشون خوبه و جای قدر دانی داره ... اما چند نکته ...
1- آیا مباحث ایرانسل به تنهایی کشش لازم برای راه اندازی یه سایت رو داره ...
2- اینجوری آدم گیج میشه که مطلبش رو اینجا بگه یا اونجا ....
3- اگه اون سایت هم به فعالیت مناسب برسه باز به نظر میرسه مطالب باید اینجا هم گفته بشه چون اونجا بیشتر طرفداران ایرانسل میان و اینجا همه کسانی که به سایت p30world میان ممکنه یه سر به این تاپیک بزنن
در هر صورت کار خوبیه ... باید کمی عادت کنیم ... کم کمک سایت خوبی خواهد شد ... خدا کنه مثل سایت ایرانسل دیر به دیر آپ نشه ...
TheMohammad
16-09-2007, 20:43
دوست عزیز مون آقا شاهین با راست کلیک و دیگه نمی دونم کیا یه سایت برای هواداران و طرح مسائل ایرانسل زدند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هر چند کارشون خوبه و جای قدر دانی داره ... اما چند نکته ...
1- آیا مباحث ایرانسل به تنهایی کشش لازم برای راه اندازی یه سایت رو داره ...
2- اینجوری آدم گیج میشه که مطلبش رو اینجا بگه یا اونجا ....
3- اگه اون سایت هم به فعالیت مناسب برسه باز به نظر میرسه مطالب باید اینجا هم گفته بشه چون اونجا بیشتر طرفداران ایرانسل میان و اینجا همه کسانی که به سایت p30world میان ممکنه یه سر به این تاپیک بزنن
در هر صورت کار خوبیه ... باید کمی عادت کنیم ... کم کمک سایت خوبی خواهد شد ... خدا کنه مثل سایت ایرانسل دیر به دیر آپ نشه ...
آپدیتش که توسط یک نفر نیست
به نظر من اونجا قدرت مانور بیشتر میشه !!!
arman4459
16-09-2007, 21:26
بچه ها دم ایرانسل با این طرح تابستونیش گرم.همه مون رو خیلی خیلی معتاد خودش کرده.
خیلی سخته بخاد از 26 به بعد هیچ طرحی نباشه.من که تو این تابستون خیلی بهم خوش گذشت.ولی خدایشش
دل کندن از طرحاش سخته
بچه ها دم ایرانسل با این طرح تابستونیش گرم.همه مون رو خیلی خیلی معتاد خودش کرده.
خیلی سخته بخاد از 26 به بعد هیچ طرحی نباشه.من که تو این تابستون خیلی بهم خوش گذشت.ولی خدایشش
دل کندن از طرحاش سخته
آره واقعا من که هنوز باورم نمیشه فردا شب تموم میشه.... از 20 خرداد تا الان ....:41:
mehdi_vsgh
16-09-2007, 22:44
این لینک رو قبلا هم گزاشته بودم دوباره میزارم
برین اینجا و نظر بدین:
راجع به طرحهای تابستونی ایرانسل هستش
من امروز خیلی از sms هام به سیم همراه اول fail میشن !!! یعنی فرستاده میشن اما دلیورش Fail میشه و نمیرسه دست طرف ! مال چیه ؟!
Maziar_69
16-09-2007, 23:46
اس ام اس من هم به هم ریخته !
حالا جدای این ایرانسل یه خبر داغ :
گوگل ***** شده ! منم امتحان کردم باز نمیشه! ببین چه مملکتی داریم ما !
من گوگلم کار میده اما جالبه یاهم میلم ***** شده !!!! البته نه به طور کلی وقتی بخوام از مسنجر برم توش فیلتره !
حالا جاش این جا نیس بی خیال !
rozbeh85
17-09-2007, 00:04
آره، بابا خیلی مملکت باحالی داریم هااااااا
توپ...
TheMohammad
17-09-2007, 00:26
برای منم یه ربع ***** بود درست شد
davood6385
17-09-2007, 01:16
ميگم هيچ راهي نيست كه ايرانسل طرحاش رو ادامه بده ؟ من كه تا وقتي طرح ها باشن طرف دولتيم نميرم ميگم كه اين صفحه نظر در مورد سايت ايرانسله بريم نظر بدبم كه طرح ها رو ادامه بدن بعد از تابستون
به نظر من كه نيازي نيست دوباره جوايز بذاره بدون جايزه هم همه از طرح ها استفاده ميكنن . حساب كردم تاحالا 200000 تومن مجاني از طرح ها استفاده كردم
Maziar_69
17-09-2007, 01:33
آقا یه سوال ! ایرانسل توی تبلیغات سیم کارت پیام رسان میگه Gprs نیــم بها ! اما مگه Gprs تعرفه عادی 15 ریال نیست و پیام رسان 5ریال ؟ پس چرا میگه نیم بها ؟! یعنی می خواد تعرفه عادی Gprs کم کنه ؟!
مطمئنی؟ من نشنیدم بگه نیم بها ؟ :18:
یارو میاد میگه : چنتا پیام تصویری بفرستم. چننتا هم پیام کوتاه. یه چرخی هم تو اینترنت بزنم...... همه ی اینا تو یه سیمکارت 100 هزار ریالی !!!!!!!!
سیم کارت پیام رسان :40:ایرانسل:40:
milad_milad_milad
17-09-2007, 01:42
من که حسابی معتاد طرح هاش شدم!!!!:3::19:
طرح های تابستونیش پر!!!!:37:
ببینیم برای تولد یک سالگیش هم کاری میکنه و جشن تولد یک سالگیش رو میگیره یا نه!
M Like Mother
17-09-2007, 06:36
اینجا چه سوت و کور شده !!!
طرح ها داره تموم میشه ... ایرانسل که تموم نمی شه ...
کجایین؟
Clickrast
17-09-2007, 06:53
M Like Mother , اعلام كه كرديم :
مطمئنی؟ من نشنیدم بگه نیم بها ؟ :18:
یارو میاد میگه : چنتا پیام تصویری بفرستم. چننتا هم پیام کوتاه. یه چرخی هم تو اینترنت بزنم...... همه ی اینا تو یه سیمکارت 100 هزار ریالی !!!!!!!!
سیم کارت پیام رسان :40:ایرانسل:40:
چرا توی تبلیغات متنیش میگه من توی روزنامه خوندم :46:.
آقا طرحا امشب تموم میشه .... اصلا زندگی متفاوت بود با این طرح ها :41:...
milad_milad_milad
17-09-2007, 12:13
M Like Mother , اعلام كه كرديم :
من که نمیتونم بیام اونجا!! یعنی اصلآ باز نمیشه که من بیام!!!:37:
نمیدونم بقیه هم مثل من نمیتونن سایت رو باز کنن!!!
milad_milad_milad
17-09-2007, 12:19
چرا توی تبلیغات متنیش میگه من توی روزنامه خوندم :46:.
آقا طرحا امشب تموم میشه .... اصلا زندگی متفاوت بود با این طرح ها :41:...
زندگی بهتر از این نمیشد!!!!!!!!! زندگییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی!:8:
New World
17-09-2007, 14:50
آقا جون اين سايتو بايد خود شركت ايرانسل مي زد تا بتونه واقعا پاسخگو باشه. اينجوري انصافا فايده اي نداره و بيشتر يه تبليغ مجاني براي ايرانسله. مردونه انصاف بديد.
New World
17-09-2007, 15:04
اينجا نظر بديد
salman24h
17-09-2007, 15:48
من دارم دیوونه میشم
چرا Gprs برای من وصل نمیشه؟
همش میگه شبکه موقتا دچار مشکل شده اما این چند روزه 3 تا از دوستام فعال کردن!!!
چرا فقط واسه من این پیغام رو میده؟!
Clickrast
17-09-2007, 16:30
من که نمیتونم بیام اونجا!! یعنی اصلآ باز نمیشه که من بیام!!!:37:
نمیدونم بقیه هم مثل من نمیتونن سایت رو باز کنن!!!
چرا آخه؟ مشكل چيه؟ دوستان همه ميان اونجا !!
milad_milad_milad
17-09-2007, 16:58
چرا آخه؟ مشكل چيه؟ دوستان همه ميان اونجا !!
نمیدونم والا!یعنی فقط منه بیچاره گناه کردم که نمیتونم بیام اونجا!!!!!!:41:
Clickrast
17-09-2007, 17:11
با ***** شكن تست كن اگه باز شد مشكل از شماست و Isp تون !
MTNIrancell
17-09-2007, 19:37
با سلام
همزمان با اغاز سال تحصیلی جدید ، جشنواره پاییزی ایرانسل از تاریخ 1 مهر تا 30 اذر ماه مطابق فایل پیوست برگزار می شود .
MTNIrancell
17-09-2007, 19:42
با سلام
تمام مشترکین که سیم کارت جایزه خود را تا 31 شهریور ماه فعال کنند ، 40000 ریال به عنوان شارژ رایگان دریافت می کنند . این مطلب از طریق SMS برای مشترکین ارسال شده است .متن SMS به این صورت است :
"تا 31 شهریور فرصت دارید تا با فعالسازی سیم کارت هدید خود (شماره گیری *140*1#) مبلغ 40000 ریال اعتبار مکالمه رایگان هدیه بگیرید :
MTNIrancell
17-09-2007, 20:04
[quote=MTNIrancell;1592201]
با سلام
همزمان با اغاز سال تحصیلی جدید ، جشنواره پاییزی ایرانسل از تاریخ 1 مهر تا 30 اذر ماه مطابق فایل پیوست برگزار می شود .
Mahdi_P30
17-09-2007, 21:13
[quote=MTNIrancell;1592201]
با سلام
آقا شاهین واقعا؟:8::10:
آقا چرا ایرانسل در روستا ها ویا جاده هایی که مر بوط به روستا می شوند آنتن نمی دهد چون در کرمانشاه ایرانسل توی روستا آنتن نمیده میخواستم ببینم آیا در آینده این امکان فراهم میشود یا نه.
TheMohammad
17-09-2007, 21:50
آقا چرا ایرانسل در روستا ها ویا جاده هایی که مر بوط به روستا می شوند آنتن نمی دهد چون در کرمانشاه ایرانسل توی روستا آنتن نمیده میخواستم ببینم آیا در آینده این امکان فراهم میشود یا نه.
اگه اطراف روستاها شهری چیزی باشه احتمالا آنتن میده
چون تو اردبیل که بودم ، توی خیلی از روستا ها و جاده های فرعی آنتن میداد
اگه اطراف روستاها شهری چیزی باشه احتمالا آنتن میده
چون تو اردبیل که بودم ، توی خیلی از روستا ها و جاده های فرعی آنتن میداد
میدونم ولی همراه اول اونجا آنتن میده یعنی ایرانسل بعدا در این مناطق آنتن نمیده.
nimamani
17-09-2007, 21:59
مثل اينكه هنوز يك سال نشده اين اپراتور داره فعاليت ميكنه
قول ميدم كمتر از 15سال كه همراه اول تونسته اين كارو انجام
بده درستش ميكنه
بابا ایرانسل در بهبهان(خوزستان) چهارشنبه وصل شد تا لان هم وصل بود ولی نمیدونم چرا 1 ساعت پیش نوشت محدودیت سرویس و اپراتور ایرانسل هم در صفحه غیب شد نمیشه باهاش تماس گرفت یا اس ام اس ارسال کرد جالبه که آنتن هم میده به نظر شما چرا اینطور شده؟
nimamani
17-09-2007, 22:26
مثل تابستان طرح هاي طلاييو آبيو قرمزبراي پاييز هم برقرار هستو همون شرايط رو داره و بهش نمي پردازيمطرح 3 دقيقه ايهم دوباره مثل اين مدت براي همه فعال ميشهبدون هيچ پرداختي و شرايط هم در سايتش هستالبته به قرعه كشي هاشم كاري نداريمحالا شرايط جديد:
فهرست طلايي:
براي مشتركين دايمي فعال ميشه براي هر شخصي كه وارد
ليست كنند از تخفيف 10% مكالمه بهره ميبرند
كه تا 5 نفر از مشتركين ايرانسل را مي توانند اضافه كنند
GPRS
كليه مشتركين مي توانند در مدت زمان چشنواره پاييزي
در روز هاي پنج شنبه و جمعه از GPRS بدون محدوديت
استفاده كنند
arman4459
17-09-2007, 22:30
بابا دم ایرانسل گرم باز ترکونده .کلب جایزه و امتیاز .بازم طرح های ابی طایی قرمز
بچه ها حتما دانلود کنید بازم کلی عشق حال.برای پاییز
nimamani
17-09-2007, 22:34
در طول مدت چشنواره قيمت سيم كارت هاي
ايرانسل به اين قرار است:
قيمت سيم كارت دايمي ايرانسل 75هزار تومان
قيمت سيم كارت اعتباري ايرانسل 15هزار تومان
همراه 5 هزار تومان شارژ اوليه
amirlovely
17-09-2007, 22:45
سلام ايول ايرانسل با طرح پاييزيش
دوستت داريم ايرانسل
nimamani
17-09-2007, 22:50
سلام ايول ايرانسل با طرح پاييزيش
دوستت داريم ايرانسل
به به آواتور و امضا همه ايرانسل
مثل تابستان طرح هاي طلاييو آبيو قرمزبراي پاييز هم برقرار هستو همون شرايط رو داره و بهش نمي پردازيمطرح 3 دقيقه ايهم دوباره مثل اين مدت براي همه فعال ميشهبدون هيچ پرداختي و شرايط هم در سايتش هستالبته به قرعه كشي هاشم كاري نداريمحالا شرايط جديد:
فهرست طلايي:
براي مشتركين دايمي فعال ميشه براي هر شخصي كه وارد
ليست كنند از تخفيف 10% مكالمه بهره ميبرند
كه تا 5 نفر از مشتركين ايرانسل را مي توانند اضافه كنند
GPRS
كليه مشتركين مي توانند در مدت زمان چشنواره پاييزي
در روز هاي پنج شنبه و جمعه از GPRS بدون محدوديت
استفاده كنند
خوب ببينم اين نوشته ها را از كجا آوردي تو سايت كه هنوز چيزي گفته نشده
Maziar_69
18-09-2007, 00:22
وااااااااااااییییییییی.
این ایرانسل چیکار داره میکنه با خودش؟
سیم کارت دائمی 75 هزار تومن !!!!!!!! اعتباری 15 هزارتومن !!!!!!!!!!!
از همش باحال تر اینترنت آخر هفتس که مجانیه.
دمت گرم ایرانسل. به خدا نامردم اگه یه لحظه ترکت کنم.
همراه اولیا برن تو کف پرادو و بی ام و و میتسوبیشی !!!!!!!! آخه جایزشم با کلاسه .
Ebrahim202003
18-09-2007, 00:30
با سلام
:40: ایول شاهین جان ، همیشه خوش خبر باشی ، بترکونه :40:
ایـــــــــــــــــــــــ ـــول ایـــــــــــــــــــــــ ـرانســـــــــل بـــــا طـــرح هـــای پـــــــــــــــایِیـــــ ـــــــزیـــش :8::8::8::8::8:
New World
18-09-2007, 00:46
جدا ايول !!
Maziar_69
18-09-2007, 00:49
آقا وحید دیگه لازم نیس سیمتو خاموش کنی !
حالا حالاها مهمونی !!!!!!!
Dr.SaeiD
18-09-2007, 01:05
امروز 27 ام شهریوره و هنوز طرح قرمز فعاله !
درصورتی که من همون روز اول طرح رو فعال کردم و بعدشم تمدید نکردم !
یعنی خواستم تمدید کنم اما نشد !!!
شما هم هم هنوز توی طرح قبلیتون موندین ؟! :))
miliomid
18-09-2007, 01:11
سلام
اينطوري كه بوش مياد بازم اس ام اس بازي مي كنيم ما ... درسته ؟ :20:
admiral_cavandish
18-09-2007, 01:23
سلام . من می خواستم بدونم که آیا هزینه این سیم کارتی که فقط مخصوص sms وmmsهست در خصوص قیمتها با نرخ تعرفه سیم کارت اعتباری یکیه یا فرق داره ؟؟یکی هستش؟
mms چند در می یات ؟ آیا میشه به سیم کارت معمولی mms سند نمود ؟؟
TheMohammad
18-09-2007, 01:41
سلام . من می خواستم بدونم که آیا هزینه این سیم کارتی که فقط مخصوص sms وmmsهست در خصوص قیمتها با نرخ تعرفه سیم کارت اعتباری یکیه یا فرق داره ؟؟یکی هستش؟
mms چند در می یات ؟ آیا میشه به سیم کارت معمولی mms سند نمود ؟؟
sms که میشه 10 تومن
gprs کیلویی!! 5 تومن (پنجشنبه جمعه ها صلواتی هستش البته)
mms هنوز مشخص نیستش
امروز 27 ام شهریوره و هنوز طرح قرمز فعاله !
درصورتی که من همون روز اول طرح رو فعال کردم و بعدشم تمدید نکردم !
یعنی خواستم تمدید کنم اما نشد !!!
شما هم هم هنوز توی طرح قبلیتون موندین ؟! :))
من بعید می دونم دیگه طرحا قطع بشن و احتمالا وصل بشه به طرحای پاییزی ! ایــــول !
آقا وحید دیگه لازم نیس سیمتو خاموش کنی !
حالا حالاها مهمونی !!!!!!!
آره من هنوز تو کفم فکر نمی کردم ایرانسل همچین کاری کنه برای پاییــز ! می خوامد ایرانسل هیچ وقت خاموشت نمی کنم :31::46:
sms که میشه 10 تومن
gprs کیلویی!! 5 تومن (پنجشنبه جمعه ها صلواتی هستش البته)
mms هنوز مشخص نیستش
البته من یه اصلاح کنم که GPRSکیلویی 5 ریال که اشتباها دوست عزیزم 5 تومن گفتند.
------
آقا یه چیزی ! امروز یه دکل بلند قسمت جنوب غربی دروازه شیراز(میدان آزادی) اصفهان نصب کردند !!! و هنوز هم آنتن نداره !!! 100 % مال همراه اول نیست چون همراه اول دقیقا روبروشه !!! من احتمال 90% میدم مربوط به ایرانسل باشه !خیلی دکل خفنیه !!! البته یه ذره نما را زشت کرده اما اگه مال ایرانسل باشه نوش جونش !!! امیدوارم مال ایرانسل باشه !:20::46:
ای ول ایرانسل ترکوندی ایرانسل.
دوست داریم ایرانسل:40:
milad_milad_milad
18-09-2007, 02:09
ای البالو!!!ای شفتالو!ا!!ای هلو!!!!ای زرد الوو!!!
چه میکنه ایرانسل!!!!!!!
:40:ایرانسل:40:
من تازه ناراحت بودم که باید با طرح های تشویقی خداحافظی کنم!!!
ای ایرانسل نفس:1::15:
ايرانسل متشكريم
يه طومار خدمات داده
همراه اول برو بمير
طرحم قطع نميشه و به پاييز وصل ميشه
چون ماله من الان اس ام اساش رايگانه
M Like Mother
18-09-2007, 02:31
خیلی خوبه ... :26:
تنها بدی این طرح ها اینکه که چون خدماتش مجانیه ترافیک شبکه میره بالا و بعضی وقتها یه کم آدم رو اذیت می کنه :grrr:... خیلی ها که میگن SMS نمیر سه یا دیر میرسه یا باید چند بار به یه جا زنگ بزنیم تا بگیره بیشترش عواقب همین طرح هاست ....
اما به هر حال می ارزه .... :thumbsup:
:question:کاش ایرانسل می گفت که ظرفیت تبادل SMS هاش چقدره و الان در روز چه مقدار SMS رد و بدل میشه .. اونوقت میشد فهمید که ظرفیت مناسب برای این همه SMS و بقیه خدمات فراهم شده یا نه ... :exclamati
اگر هم ظرفیت فراهم باشه هر چیز مجانی ظرفیت رو می ترکونه :32:... من خودم تو این 3 ماه حدود 12 هزار تا SMS زدم که اگه طرح نبود 500 تا هم نمی زدم :tongue:.... پس ظرفیت به اشتهای ما جواب نمی ده و کم میاره :22:... البته این شکلک فقط بخاطر ظرفیت بود
اما GPRS رایگان آخر هفته احتمالا خیلی پر ترافیک خواهد بود چون همه خفش می کنن:rambo: ....آیا از اون GPRS چیزی هم می مونه که ما استفاده کنیم ؟؟؟...:blush:
آره منم رو Gprs آخر هفته شک کردم که چقدر می تونه نقش اینترنت داشته باشه !!!
adamhesaby
18-09-2007, 03:00
دوستان این سیمکارت ده تومنی ها رو از کجا باس بگیریم؟
maryam_rr64
18-09-2007, 03:02
gyjyu kjgoijuh hfiuthg kkdufhyguh
TheMohammad
18-09-2007, 03:11
دوستان این سیمکارت ده تومنی ها رو از کجا باس بگیریم؟
یکی دو روز دیگه میاد
ميگم اين سيم كارتاي ده تومني كه تبليغ ميكنه چه جورياست
بازم سلام بچه ها مطمئنيد كه سيم كارت اعتباري 15000 تومنه نرم بگم مسخرم كنن اگه تو شيراز جاي بلدين بگين برم بگيرم حياتي
ميگم اين سيم كارتاي ده تومني كه تبليغ ميكنه چه جورياست
اینجا توضیح داده:
همین الان سرعت GPRS ایرانسل چقدره؟
TheMohammad
18-09-2007, 14:50
بازم سلام بچه ها مطمئنيد كه سيم كارت اعتباري 15000 تومنه نرم بگم مسخرم كنن اگه تو شيراز جاي بلدين بگين برم بگيرم حياتي
از اول مهر 15 هزار تومن میشه
همین الان سرعت GPRS ایرانسل چقدره؟
این عکس رو الان یه سایت باز کردم گرفتمش، بعضی موقع ها بیشترم میشه :27:
mehdi_vsgh
18-09-2007, 17:55
دوستان دقت کنید
در مورد مجانی بودن استفاده از جی پی آر اس اخر هفته....
فقط برای سیمکارتهای پیام رسان هستش نه
سیم کارتهای معمولی!!!!
Clickrast
18-09-2007, 20:10
نه عزيز او فايل Pdf رو كامل بخون !!
آقا شاهين ميتوني بگي gprs شهر هاديشهر كي راه ميفته؟؟؟
snowydreams
18-09-2007, 21:48
سرويس GPRS سيم كارت ايرانسل دو روز در هفته رايگان شد مدیر عامل ايرانسل گفت: سرويس GPRS( خدمات اينترنتي) از اول مهر ماه سالجاري در روزهاي پنجشنبه و جمعه از ساعت نيمه شب 4 شنبه تا نيمه شب جمعه رايگان خواهد بود.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه اعم از دائمي، اعتباري و دارندگان سيم كارت پيام رسان ميتوانند از هفته آينده تا سي ام آذر ماه امسال از سرويس GPRSايرانسل طي اين دو روز بصورت رايگان بهره گيرند.
وي گفت: هدف از ارايه اين خدمات توسط اپراتور دوم آشنايي بيشتر مشتركان با سرويس GPRSاست.
گزارش فارس حاكي است، اپراتور دوم اكنون حدود 3 ميليون مشترك دائمي و اعتباري در بيش از 220 شهر كشور دارد.
mehdi_vsgh
18-09-2007, 22:29
نه عزيز او فايل Pdf رو كامل بخون !!
توجه: در تمام مدت جشنواره، استفاده از سرویس GPRS پنجشنبه ها و جمعه ها برای سیم کارتهای پیام رسان رایگان است
arman4459
18-09-2007, 23:03
نه عزیزم برای همه سیم کارتهاست
amirlovely
18-09-2007, 23:09
از اول مهر 15 هزار تومن میشه
این عکس رو الان یه سایت باز کردم گرفتمش، بعضی موقع ها بیشترم میشه :27:
سلام محمد جان گوشيت چيه كه اين سرعت رو مينويسه ؟
ايا edage داره گوشيت؟
arman4459
18-09-2007, 23:15
همراه اول کجایی که باید بزاری بری حالا هی برو رو کوه و دکل نفتی خانه سالمندان.
بچه ها همراه اول چون هیچی تو چنتش نیست فقط بلده بگه هیچکس تنها نیست.همین بس.طوری گیر افتاده نه
راه پس داره نه راه پیش.
دوستان دقت کنید
در مورد مجانی بودن استفاده از جی پی آر اس اخر هفته....
فقط برای سیمکارتهای پیام رسان هستش نه
سیم کارتهای معمولی!!!!
عليرضا قلمبر دزفولي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه اعم از دائمي، اعتباري و دارندگان سيم كارت پيام رسان ميتوانند از هفته آينده تا سي ام آذر ماه امسال از سرويس GPRSايرانسل طي اين دو روز بصورت رايگان بهره گيرند.
وي گفت: هدف از ارايه اين خدمات توسط اپراتور دوم آشنايي بيشتر مشتركان با سرويس GPRSاست.
منبع:
arman4459
18-09-2007, 23:17
ضمنا ظاهرا قرار امروز طرح های تابستونی دائمی ها تموم شه ولی من تا الان هر چی اس زدم هیچی کم نکرده.
ظاهرا که فعلا تمومی نداره.البته مکالمه رو امتحان نکردم.
Maziar_69
18-09-2007, 23:58
توجه: در تمام مدت جشنواره، استفاده از سرویس Gprs پنجشنبه ها و جمعه ها برای سیم کارتهای پیام رسان رایگان است
شما تو اون فایل پی دی اف قسمت پایین رو هم بخون. همون قسمتی که توش طرح های طلایی و قرمز وآبی رو گفته نوشته برای همه ی سیم کارت ها.
saeedmaxxx
19-09-2007, 01:09
آقا شاهين ميتوني بگي gprs شهر هاديشهر كي راه ميفته؟؟؟
مگه تو هادیشهر خط میده
جلفا چطور؟
saeedmaxxx
19-09-2007, 01:15
ارائه سرویس فهرست طلایی به مشترکین ایرانسل
با راهاندازي سرويس جديد، مشتركان ايرانسل در تماس با پنج شمارهي انتخابي خود از ميان مشتركان اين اپراتور از 10 درصد تخفيف برخوردار ميشوند.
عليرضا قلمبر دزفولي - مدير عامل ايرانسل - در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب اظهار كرد: با ارائهي سرويس فهرست طلايي كه براي اولين بار در كشور راهاندازي ميشود، مشتركان سيمكارتهاي دايمي ايرانسل اين امكان را مييابند كه با انتخاب پنج شماره از شمارههاي ايرانسل دوستان و يا آشنايان خود و افزودن آن به شمارههاي فهرست طلايي در مكالمه با آنها از 10 درصد تخفيف استفاده كنند.
به گفتهي او مشتركان بايد شمارهها را در فهرست مربوط به اين سرويس وارد كنند تا از آن پس، تعرفه مکالماتشان با اين پنج شماره کاهش يابد ضمن اينكه اين شمارهها بايد از شمارههاي ايرانسل باشند كه هر دو سيمکارت دائمي و يا اعتباري را شامل ميشود.
برین حالشو ببرین
Maziar_69
19-09-2007, 01:17
تو خبر مربوط به اینترنت آخر هفته گفته 220 شهر !
حالا کجاست من نمیدونم !
ایول ایرانسل
دنیا فقط ایرانسل
همراه اول برو جلو بوغ بزن
بچه ها این یه جمله رو با صدای همون مرده بخونید :
همراه اول ، هیچ کس تنها نیست
برو بذار باد بیاد
13 ساله اومده فقط بلده جیب مردم رو تیغ بزنه هنوز بعد 13 سال نتونسته gprs ارائه بده
ایرانسل
BIKHIAL_ALL_75
19-09-2007, 03:10
هیچ کس تنهااااااا نیست با ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i love irancell
M Like Mother
19-09-2007, 08:03
:exclamati
1- من از اولین روزهایی که ایرانسل اومد یک سیم کارت گرفتم و تا یکی دو هفته پیش مشکلی در ارسال sms خصوصا به خطوط ایرانسل نداشتم ... اما یکی دو هفته sms ها یا ارسال نمی شوند ... یا دیر می رسند .... یا دلیوری نمی دهند ... و مشکلاتی از این قبیل ....
البته به نظر خودم ( با توجه به تحقیقات و بررسی هایی که کردم) شلوغ بودن شبکه به دلیل طرح ها و تقارن آن با ماه مبارک رمضان و برگزاری مسابقات گوناگون در شبکه های TV و رادیو باعث ایجاد این مشکل شده .... چون در ساعات بعد از نیمه شب این مشکل تا حدود زیادی برطرف میشود ...
اگر از دوستان کسی چیزی در این زمینه می دونه بگه ...
2- دوستان من یه دائمی دارم که به دوستم (اعتباری ایرانسل) زنگ زدم گفت در دستری نیست ( پیامک هم نمی رفت )
رفتم پیشش آنتن هم داشت ... اون منو می گرفت! ولی من نمی تونستم! ( می گفت در دسترس نیست ... حالا کنارم وایساده بود)
یکبار گوشیش رو روشن خاموش کردیم همه چیز درست شد ... ( پریروز )
دیروز دوباره این مشکل پیش اومد با ترفند قبلی درست شد ....
امروز دوباره این مشکل پیش اومد با ترفند قبلی درست شد ...
اشکال از چیه؟
در ضمن این سوالات رو تو سایت هواداران هم پرسیدم
M Like Mother
19-09-2007, 08:08
دوستان به مطلبی درباره "تغییر از سایت P30" تو سایت هوادارن نوشتم ... حوصله کنید برید بخونید ... خیلی زیاد شده ( متاسفانه ) ... اما ارزش یه بار خوندن رو داره ....
البته فونتش درشته مطلب اونقدر ها هم زیاد نیست
اینم لینکش
b8308443
19-09-2007, 09:29
من مشکلی برای ارسال به 0913 ندارم. اما به 0918 به هیچ وجه نمی رسه... نه تنها دلیور نمی شه که اصلا نمی رسه...
کسی چیزی می دونه؟
matrix10
19-09-2007, 09:35
آقا شاهين. كارت هديه ما كه نيومد.
پيگيري شما هم كه كارساز نبود.
الهي حرومشون بشه. :19:
علیرضا خارجی
19-09-2007, 12:03
سلام به همه دوستان جدید و قدیمی
انجمن مبایل با وجود شما داغ شده
فقط بگم من الان چند ماهی هست قبض مبایلم رو پرداخت نکردم و این که الان بالای 140 تومن رسیده
و تو محل ما جدیدا انتن دهی بد شده
ولی باز میگم فقط ایرانسل
1- من از اولین روزهایی که ایرانسل اومد یک سیم کارت گرفتم و تا یکی دو هفته پیش مشکلی در ارسال sms خصوصا به خطوط ایرانسل نداشتم ... اما یکی دو هفته sms ها یا ارسال نمی شوند ... یا دیر می رسند .... یا دلیوری نمی دهند ... و مشکلاتی از این قبیل ....
البته به نظر خودم ( با توجه به تحقیقات و بررسی هایی که کردم) شلوغ بودن شبکه به دلیل طرح ها و تقارن آن با ماه مبارک رمضان و برگزاری مسابقات گوناگون در شبکه های TV و رادیو باعث ایجاد این مشکل شده .... چون در ساعات بعد از نیمه شب این مشکل تا حدود زیادی برطرف میشود ...
اگر از دوستان کسی چیزی در این زمینه می دونه بگه ...
من هم دقیقا مشکلاتsms زیاد شده به خصوص شب ها....
اخه واقع بین باشیم ایرانسل فقط جی پی ار اس داره به محض اینکه همراه اول هم جی پی ار اس دار شد من همراه اول میگیرم
هزینه هاش هم کمتره
اخه واقع بین باشیم ایرانسل فقط جی پی ار اس داره به محض اینکه همراه اول هم جی پی ار اس دار شد من همراه اول میگیرم
هزینه هاش هم کمتره
خوب این سلیقه شماست که از بین خوب و بد بدا انتخاب کنی :46:.مثل اینه من بگم پژو مثلا کولر داره پرایدم داره اما چون هزینه نگهداری پراید پایین تره برم پراید بگیرم ! در حالی که کیفیت پژو چیزه دیگه ایه !
وقتی همراه اول انتن دهیش بهتره خب ادم چرا ایرانسل بگیره ؟
jackhammer
19-09-2007, 19:31
وقتی همراه اول انتن دهیش بهتره خب ادم چرا ایرانسل بگیره ؟
خوب شاید شما اینقدر پول داری که بری بدی سیم کارت مخابرات بخری.شما آزادی هر چی میخوای بخری.
Maziar_69
19-09-2007, 21:06
ایول ایرانسل
دنیا فقط ایرانسل
همراه اول برو جلو بوغ بزن
بچه ها این یه جمله رو با صدای همون مرده بخونید :
همراه اول ، هیچ کس تنها نیست
برو بذار باد بیاد
13 ساله اومده فقط بلده جیب مردم رو تیغ بزنه هنوز بعد 13 سال نتونسته gprs ارائه بده
ایرانسل
اگه اشتباه نکنم شما میخواستی شکایت نامه بدی ؟
آفتاب از کدوم ور زده؟
Tehranshahr
19-09-2007, 21:51
هزینه هاش هم کمتره
ایرانسل EDGE داره با سرعت 100 کیلوبیت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخابرات هم فعلا وعده وعید داره بعدشم سرعتش از 48 کیلوبیت فراتر نمیره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeedmaxxx
19-09-2007, 22:54
ايرانسل بهاي سيم كارتهاي خود را 50 درصد كاهش داد
همزمان با ورود سيم كارتهاي اعتباري دولتي به بازار سيم كارت و نيز تشديد رقابت ميان اپراتورها، ايرانسل نيز براي جذب مشتري بيشتر بهاي فروش سيم كارتهاي دائمي و اعتباري خود را 50 درصد كاهش داد.
به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه پس از فعاليت اپراتور اول كه اقدام به عرضه سيم كارتهاي اعتباري خود كرده بود سعي در جذب مشتري بيشتري دارد.
به دليل پوشش سراسري سيم كارتهاي اعتباري دولتي در حال حاضر اين نوع سيم كارت متاقضي خوبي در بازار پيدا كرده است.
اما در اين سو ايرانسل نيز براي عقب نماندن از قافله اقدام به نصف كردن بهاي فروش سيم كارت صفر خود كرده است.
عليرضا قلمبر دزفولي مدير عامل ايرانسل به فارس گفت: بهاي سيم كارت صفر اين شركت از ابتداي مهرماه تا سيام آذرماه سالجاري به نصف كاهش مييابد.
وي گفت: سيم كارت دائمي از 150 به 75 هزار تومان و بهاي سيم كارت اعتباري با شارژ 5 هزار توماني به از 29 به 15 هزار تومان طي مدت مذكور به فروش خواهد رسيد.
اين اپراتور اكنون 5/3 ميليون نفر مشترك دارد و در 220 شهر كشور پوشش شبكه دارد.
M Like Mother
20-09-2007, 00:37
هزینه هاش هم کمتره
همراه اول با اومدن ایرانسل به شدت دنبال GPRS و MMS و کاهش هزینه ها و برداشتن هزینه های جابه جایی و بین شهری و غیره رفته ... اگه قبل رو مقایسه کنیم با توجه به قیمت سیم کارت شک نکن ایرانسل بهتره ... ولی اگه با پیش بینی شما gprs و mms رو به همراه اول اضافه کنیم و هزینه بین شهری و جا به جایی رو هم به خاطر گل روی شما بردارند .... آنوقت باید ببینیم ایرانسل در هزینه هاش تخفیف میده یا نه و بعد مقایسه کرد .. ضمن اینکه بچه مومن ... اگر این اتفاقات خوشایند هم برای همراه اول بیفته و تعرفه های ایرانسل هم کم نشه ... با این طرح های تشویقی دیگه نمی تونی به ایرانسل ایراد بگیری ... شما با استفاده از طرح های تشویقی می تونی اندازه کل پول سیم کارت ایرانسل رایگان مکالمه کنی یا SMS بزنی و حتی خیلی بیشتر ... حالا چی ؟؟ قبلا هم گفتم خودتون رو گول نزنید ایرانسل زنده و پویاست ... آدم کیف می کنه وقتی تبلیغ های جون دار و طرح های متنوع اش رو می بینه ... همیشه دلت به یه طرح و یه جنگولک بازی! ایرانسل خوشه ... یه مسابقه ... یه جایزه ... و خیلی چیزهای دیگه ... اما همراه اول و تالیا مثل مرداب می مونن ... حالت مرده دارند ...
مگه اینکه همراه اول حرفامو بشنوه و به تقلید از ایرانسل طرح تشویقی راه اندازی کنه ...
شما که برات هزینه انقدر مهمه حتما ایرانسل بخر و از طرح هاش استفاده کنن ...
BIKHIAL_ALL_75
20-09-2007, 02:07
پست بالا کاملا تایید میشه
cescjoon
20-09-2007, 02:54
سلام دوستان
قیمت مکالمات و sms و mms و Gprs در ایرانسل چقدر است
بعد میخواستم بدونم العان چه طرحهایی داره
hossein-p30-f
20-09-2007, 08:24
ايرانسل بهاي سيم كارتهاي خود را 50 درصد كاهش داد
همزمان با ورود سيم كارتهاي اعتباري دولتي به بازار سيم كارت و نيز تشديد رقابت ميان اپراتورها، ايرانسل نيز براي جذب مشتري بيشتر بهاي فروش سيم كارتهاي دائمي و اعتباري خود را 50 درصد كاهش داد.
به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه پس از فعاليت اپراتور اول كه اقدام به عرضه سيم كارتهاي اعتباري خود كرده بود سعي در جذب مشتري بيشتري دارد.
به دليل پوشش سراسري سيم كارتهاي اعتباري دولتي در حال حاضر اين نوع سيم كارت متاقضي خوبي در بازار پيدا كرده است.
اما در اين سو ايرانسل نيز براي عقب نماندن از قافله اقدام به نصف كردن بهاي فروش سيم كارت صفر خود كرده است.
عليرضا قلمبر دزفولي مدير عامل ايرانسل به فارس گفت: بهاي سيم كارت صفر اين شركت از ابتداي مهرماه تا سيام آذرماه سالجاري به نصف كاهش مييابد.
وي گفت: سيم كارت دائمي از 150 به 75 هزار تومان و بهاي سيم كارت اعتباري با شارژ 5 هزار توماني به از 29 به 15 هزار تومان طي مدت مذكور به فروش خواهد رسيد.
اين اپراتور اكنون 5/3 ميليون نفر مشترك دارد و در 220 شهر كشور پوشش شبكه دارد.
آقايون اين خبر موثقه:19:
يه خبر دسته اول از همين هفته gprs رايگانه حالشو ببريد به همه هم نگيد بذاريد يه دو روز پهناي باندمون خوب باشه
hessam123
20-09-2007, 09:28
سلام دوستان
قیمت مکالمات و sms و mms و Gprs در ایرانسل چقدر است
بعد میخواستم بدونم العان چه طرحهایی داره
جواب همه سوالهات رو می تونی بری از سایت بگیری...MTNCLUB.ir
چون زیاده همه ی جوابهات و قیمت مکالمه و... بستگی داره به طرحی که انتخاب می کنی...
طرح های الانش مثل تابستونه...
اما خوب خیلی بهتر شده...
hessam123
20-09-2007, 09:36
يه خبر دسته اول از همين هفته gprs رايگانه حالشو ببريد به همه هم نگيد بذاريد يه دو روز پهناي باندمون خوب باشه
بابا شایعه نکن...
از اول همین هفته نه و اول مهر (میشه شنبه؟(: شایدم)
بعدشم فقط پنج شنبه و جمعه ها مجانیه! کی گفته کل این 3 ماه((:
اونم واسه آشناییه مردم با GPRS هستش که برای بهتر استفاده کردنش به کلوپ (MTNCLUB.IR) برید و برنامه ها و بازیهاش رو دانلود کنید...
گفتن واسه آشناییه اما بیشتر اینه که روی مخابرات زالو رو کم کنن((:
مشکل اینکه بعضی وقتها بد آنتن میده به نفع منم شده!... چون خیلی از کسایی که کار داشتند با من کار نداشتن! فقط زنگ می زدن که که یه کاری براشون انجام بدن! (توقع!) بعد که یکی 2 بار نمی گرفت بی خیال میشن... ((: اگه کسی هم کار واجب داشته باشه و مهم انقدر می گیره تا بگیره... (انقدری هم نیستا! همش نهایتا 2 بار) چون خونه ما تا آنتن نهایتا 100 متر فاصله داره و شرکت هم زیاد نیست. از پنجره می بینم آنتن رو.
بابا شایعه نکن...
اونم واسه آشناییه مردم با GPRS هستش که برای بهتر استفاده کردنش به کلوپ (MTNCLUB.IR) برید و برنامه ها و بازیهاش رو دانلود کنید...
مشکل اینکه بعضی وقتها بد آنتن میده به نفع منم شده!... چون خیلی از کسایی که کار داشتند با من کار نداشتن! فقط زنگ می زدن که که یه کاری براشون انجام بدن! (توقع!) بعد که یکی 2 بار نمی گرفت بی خیال میشن... ((: اگه کسی هم کار واجب داشته باشه و مهم انقدر می گیره تا بگیره... (انقدری هم نیستا! همش نهایتا 2 بار) چون خونه ما تا آنتن نهایتا 100 متر فاصله داره و شرکت هم زیاد نیست. از پنجره می بینم آنتن رو.
نگفتم كل 3 ماه
امروز 5 شنبه است گفتم از همين هفته رايگانه بابا ناسلامتي ايرانسله ها جلوجلو حال مي ده:31:
hossein-p30-f
20-09-2007, 10:21
بابا شایعه نکن...
نه عزيز راست ميگه من همين الان كانكت شدم كلي هم گشتزدم هيچي ازم كم نكرد:26::26::26::26::26::26::26::26: ((اعتباري))
چه جوري ميشه توي كامپيوتر باگوشيم كانكت بشم:21::21::21: ((Samsung D900i))
نه عزيز راست ميگه من همين الان كانكت شدم كلي هم گشتزدم هيچي ازم كم نكرد:26::26::26::26::26::26::26::26: ((اعتباري))
چه جوري ميشه توي كامپيوتر باگوشيم كانكت بشم:21::21::21: ((Samsung D900i))
همه پهنا باند رو نگير بذار چند بيت هم اينجا بياد :10: :31:
ali_saeedi
20-09-2007, 10:52
salam bache ha 1 soali dashtam mikham bara sim kartam pincode bezaram vali pin avalie ham nadaram ro packesh faghat 1 puck neveshte oono bezanam doroste bebakhshid engilish neveshtam to cafi net hastam system farsi nadre sorry
TheMohammad
20-09-2007, 10:59
salam bache ha 1 soali dashtam mikham bara sim kartam pincode bezaram vali pin avalie ham nadaram ro packesh faghat 1 puck neveshte oono bezanam doroste bebakhshid engilish neveshtam to cafi net hastam system farsi nadre sorry
نه، PIN اولش یادم نیست ولی برو تو قسمت تغییر PIN1 و PIN رو 3 بار اشتباه بزن تا ازت PUK رو بخواد، اون رو بزن و PIN جدید رو وارد کن
Tehranshahr
20-09-2007, 11:42
آقا الان ماله من کم کرد!!
وضع بقیه چطوره؟
آقا الان ماله من کم کرد!!
وضع بقیه چطوره؟
ماله من نمیکنه !!! چه خبره ؟!
artara74
20-09-2007, 13:12
يكي ميشه بگه من بدبخت بايد چه شكلي gprs ام رو فعال كنم؟
Tehranshahr
20-09-2007, 13:14
من 3-4 کیلوبایت باهاش رفتم بعد اعتبار رو چک کردم دیدم چیزی کم نشده.
بعدش خوشحال شدم 78 کیلوبایت دیگه هم باهاش رفتم بعد که اعتبار رو چک کردم دیدم 82 کیلوبایت برام حساب کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Tehranshahr
20-09-2007, 13:16
يكي ميشه بگه من بدبخت بايد چه شكلي gprs ام رو فعال كنم؟
اعتباری #3*140*
دائمی #3*130*
امروز صبح یه SMS با این عنوان از شماره ی 11138585 دریافت کردم:
Moshtarak gerami, doreye etebere tarhe tashvighie shoma payan yafte ast. Tarefe shoma be tarefeie ke ghablan estefadeh mikardid bargashte ast.
درست میگهSMS
که می زنم هزینه ور میداره.(خطم اعتباری هست)
Ebrahim202003
20-09-2007, 13:23
:8::8: ماله منم کم نمیکنه ، فکر کنم اونایی که تو طرح بودن اینطوریه :8::8:
آقا برید تو کفه سرعت : برای اولین بار وصل کردم به کامپیوتر با کابل ( pc suite ) گوشیم 5700 خدا :40:
speed :460.8 kbps :18:
artara74
20-09-2007, 13:42
مي دونم ميگه نميدونم 1- خدوات نمي دونم چي چي تا 6- خدمات ايرانسل. بعدش چي كار كنم. كمممممممك
TheMohammad
20-09-2007, 13:43
:8::8: ماله منم کم نمیکنه ، فکر کنم اونایی که تو طرح بودن اینطوریه :8::8:
آقا برید تو کفه سرعت : برای اولین بار وصل کردم به کامپیوتر با کابل ( pc suite ) گوشیم 5700 خدا :40:
speed :460.8 kbps :18:
اون نیست سرعتت
با speedtest.com امتحان کن
artara74
20-09-2007, 13:58
يكي جوابمو بده.
مي دونم براي فعال سازي Gprs ميگه 1- خدمات نمي دونم چي چي تا 6- خدمات Gprs. بعدش چي كار كنم. كمممممممك
artara74
20-09-2007, 14:02
يكي مراحل كامل فعال سازي Gprs رو بگه لطفا. عجله دارم.
امروز صبح یه SMS با این عنوان از شماره ی 11138585 دریافت کردم:
Moshtarak gerami, doreye etebere tarhe tashvighie shoma payan yafte ast. Tarefe shoma be tarefeie ke ghablan estefadeh mikardid bargashte ast.
درست میگهSMS
که می زنم هزینه ور میداره.(خطم اعتباری هست)
ا راس میگی:41:؟! پس مال شما تموم شد ....:13:
hossein-p30-f
20-09-2007, 14:27
مثل هميشه خر تو خره
فعلا كه ما داريم حالشو مي بريم:21: ايشالا اين خر تو خري نصيب شما هم بشه :31:
برای اولین بار وصل کردم به کامپیوتر با کابل ( pc suite ) گوشیم 5700 خدا
شما چه جوري وصل مي كني:19: (( گوشي من سامسونگه))
ماله منم کم نمیکنه ، فکر کنم اونایی که تو طرح بودن اینطوریه
من تو طرح نبودم كم هم نيمكنه :21:
يكي مراحل كامل فعال سازي Gprs رو بگه لطفا. عجله دارم.
130 رو بگير 3 رو بزن بعد 6 رو بزن ميگه تنظيمات براي شما ارسال خواهد شد بعد يه SMS نياد اونو نصب كن به همين راحتي ((البته براي من اينجوره اعتباري هستم برا دائمي فكر كنم 140 باشه))
ا راس میگی:41:؟! پس مال شما تموم شد ....:13:
اره .
ولی غمم نیست .
طرحهای پاییزی تو راهند.
tapesh86
20-09-2007, 14:36
MMS man send nemikone yani ta 100% mire ama send nemikone
hossein-p30-f
20-09-2007, 14:42
MMS man send nemikone yani ta 100% mire ama send nemikone
اولا عضويتتون رو تبريك ميگم:11:
دوما لطف كنيد فارسي بنويسيد :46:
سوما مگه نمي دوني MMS ايرانسل حدود 2 ماهه كه قطعه يعني دولت قطع كرده ((واقعا كه چه مملكتي:2:))
nardabon33
20-09-2007, 15:06
اگه ريز مكالمات رو مي خوام بايد چيكار كنم ( سيم كارت ايرانسل طرح ماهيانه)؟؟؟؟
با تشكر
امروز این sms اومده. چجوری ممکنه آقا شاهین ؟
مشترک گرامی ، نام شما از خدمات کنترل حساب اینترنتی حذف میگردد.
خودشون دارند حذف میکنند ؟
Clickrast
20-09-2007, 15:32
براي منم نوشته كد شناسه 0 - هزينه هاي اين دوره 0
BIKHIAL_ALL_75
20-09-2007, 15:53
بچه ها من gprs رو هم واسه خودم هم واسه 6 نفر دیگه امتحان کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ودیدم یک ریال هم از اعتبار هیچ کدوممون کم نشد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برین 5شنبه وجمعه ها از اینترنت حالشو ببرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دم ایرانسل خیلی گرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
130 رو بگير 3 رو بزن بعد 6 رو بزن ميگه تنظيمات براي شما ارسال خواهد شد بعد يه Sms نياد اونو نصب كن به همين راحتي ((البته براي من اينجوره اعتباري هستم برا دائمي فكر كنم 140 باشه))
يعني 130رو بگيريم و بعدش بصورت گويا ميگه چيكار كنيم يا اينكه اينارو پشت سر هم بزنيم؟؟؟
BIKHIAL_ALL_75
20-09-2007, 16:05
يعني 130رو بگيريم و بعدش بصورت گويا ميگه چيكار كنيم يا اينكه اينارو پشت سر هم بزنيم؟؟؟
برای دائمی *130*3*6# از راست به چپ تو گوشیت وارد کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اعتباری *140*3*6# از راست به چپ تو گوشیت وارد کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو واسه خودت حال کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
artara74
20-09-2007, 16:53
برای دائمی *130*3*6# از راست به چپ تو گوشیت وارد کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اعتباری *140*3*6# از راست به چپ تو گوشیت وارد کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو واسه خودت حال کن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي من ميگه متاسفانه شبكه موقتا با اشكال مواجه است. لطفا بعدا امتحان كنيد.:41:
من چي كار كنم. :19:
فكر مي كنم آقا شاهين بتونه كاربي بكنه.:10:
reza_iaun
20-09-2007, 17:05
به گزارش گزارش خبری GSM ، به نقل از موبنا رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تدوین پیش نویس آیین نامه MMS تلفن همراه خبر داد.
این پیش نویس برای نظر نهایی به کمیسیون تنظیم مقررات ارائه خواهد شد و پس از آن به اپراتور دوم تلفن همراه که در زمان حاضر این سرویس را دارد، ابلاغ می شود.
به گفته وی، شرکت ایرانسل به دعوت این سازمان برای اظهار نظر در خصوص این بخشنامه پاسخ نداده است .
پس از ابلاغ بخشنامه ممنوعیت ارائه سرویس MMS از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی که سه ماه پیش انجام شد ، ایرانسل این سرویس ارزش افزوده را به مشترکان خود قطع کرده که گفته می شود این امر تاثیر نامطلوبی بر سهم بازار این اپراتور گذاشته است.
چندی پیش ایرانسل به دلیل این ممنوعیت ادعای خسارت کرده بود که سازمان رگولاتوری آن را فاقد موضوعیت اعلام کرد.
منبع:
reza_iaun
20-09-2007, 17:08
اگر تو این چند روز اینmms هم تصویب بشه دیگه چی میشه:20:
artara74
20-09-2007, 17:19
وقتي مي زنم *140*3*6# رو مي گيرم ميگه:
متاسفانه شبكه موقتا با اشكال مواجه است. لطفا بعدا امتحان كنيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
من چي كار كنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
فكر مي كنم آقا شاهين بتونه كاربي بكنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
من عجله دارم. لطفا بهم جواب بديد.
Ebrahim202003
20-09-2007, 17:55
:8::5::8::5::8::5::8::5::8::5::8::5::8::5::8::5::8 ::5:
بچه ها از ساعت 12 ظهر امروز تا الان نزدیک به 120 مگ دانلود کردم ، خیلی حال میده
با اینکه خونه ما آنتن دهیش بده و مشکل داره ، راحت دارم 9.8 تا 10 کیلوبایت در ثانیه می گیرم و این سرعت یعنی
adsl 128k ، شما ها که جاتون خوبه و از لحاظ آنتن دهی مشکل ندارین بگید چند Kb در ثانیه می گیرید ؟
اونجای همراه اول بسووووووووووووووووووووووو ووووووووووووزه :31:
:40: ایرانسل دوست داریم :40:
Ebrahim202003
20-09-2007, 18:02
راستی بچه ها برای موبایل ضرری نداره که ؟ 6 ساعته به کامپیوتر وصله و یه سره داره دانلود میکنه :31:
می گم یه موقع نپکه ؟ لطفا جواب بدید :10:
Tehranshahr
20-09-2007, 18:08
اعتباری که امروز بابت 82 کیلوبایت ازم کم شده بود دوباره برگشت تو حسابم!
ایول ایرانسل دمش گرم
TheMohammad
20-09-2007, 18:08
راستی بچه ها برای موبایل ضرری نداره که ؟ 6 ساعته به کامپیوتر وصله و یه سره داره دانلود میکنه :31:
می گم یه موقع نپکه ؟ لطفا جواب بدید :10:
من الان دوماهه که تقریبا روزی بیشتر از 10 ساعت موبایلم وصله ولی چیزی نشده
سرعت منم همین قدره، آنتنمم همیشه فوله
artara74
20-09-2007, 19:12
متاسفانه شبكه موقتا با اشكال مواجه است. لطفا بعدا امتحان كنيد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
من چي كار كنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
فكر مي كنم آقا شاهين بتونه كاربي بكنه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
artara74
20-09-2007, 19:14
يكي جواب بده ديگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من عجله داااااااااااااااررررررررر ررررررم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
amirlovely
20-09-2007, 20:51
سلام من رفتم e-care صفر نشون ميده اعتبارمو
چرا اينطوري شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا قضیه این طرح های تشویقی به کجا رسید؟ مگه تموم نشده مثه اینکه اوضاع خیلی شیر تو شیره. امروز رفتم e-care طرح طعرفه را هنوز نوشته 30000 per........ . (دائمی) مگه نباید تموم شده باشه؟. من الان به هوای تموم شدم طرح طلائی دیگه وصل نشدم.
مشکلی نیست وصل بشم بعدا باباما در نیارند؟
darvish1900
20-09-2007, 22:21
طرح پاییزی. دائمی 75000 تومان اعتباری15000 تومان.
چه میکنه این ایرانسل
Clickrast
20-09-2007, 22:39
كسي نميدونه k310 رو ميشه به سيستم وصل كرد برا share GPRS يا نه؟
artara74
20-09-2007, 22:43
جون من يكي جواب بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
M A T I N
20-09-2007, 23:03
من تا دیروز میگفتم ایرانسل آشغاله .... ولی الان که این اینترنت مجانیش رو با چشم های خودم دیدم نظرم 180 درجه فرق کرد .....
M A T I N
20-09-2007, 23:18
نمیشه کاری کرد که همزمان با دو تا گوشی و دوتا سیم کارت به اینترنتش وصل شد تا سرعت دو برابر بشه ...
artara74
20-09-2007, 23:26
artara74
20-09-2007, 23:26
جواب بدييييييييييييييييييييييي د
Ebrahim202003
20-09-2007, 23:30
جون من يكي جواب بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
بابا کشتی مارو ، 100 بار تاحالا گفتن اینم روش :
اگه با کد نتونستی به 2225 sms بفرست : S nokia 5700 مثلا :31:
بعد از s مارک گوشی و بعد از مارک مدل گوشی رو بزن و به 2225 سند کن باز اگه نشه یعنی گوشیت رجیستر
نیست : اونوقت باید بعد از S
IMEI ی گوشیت رو که با35 شروع میشه و15 رقمه بنویسی وبه 2225 سند کنی
بازم اگه نشد ، سیمت رو دربیار بنداز روی یه گوشیه دیگه که مطمئنی مشکلی نداره تست کن تا مطمئن شی از
سیمت نیست ( شاید ثبت نامت کامل نباشه ) . اصلا بگو گوشیت چیه ؟
BIKHIAL_ALL_75
21-09-2007, 00:22
اگه کارهای بالا رو کردی نشد
بگو گوشیت چیه تا تنظیمات gprs رو برات بگم تا دستی انجام بدی
ولی فردا هم یه امتحان بکن شاید جواب داد
BIKHIAL_ALL_75
21-09-2007, 00:29
من امروز طرح قرمزم تموم شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره طرح رو زدم دیدم فعال شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه میکنه این ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arman4459
21-09-2007, 00:40
سلام به همه دوستان خوب
بچه ها من سمنانم یک دفعه از ساعت 2 تا ساعت 8 شب کلمه ای از روی انتن رفت.بعدش تا ساعت 8 نه میشد
اس زد نه مکالمه.به هیچ جا.تا ساعت 8 که درست شد.ضمنا من بعد 26 کلی اس زدم دیدم هیچی کم نکرده ولی
ک دفعه که خواستم مکالماتم رو چک کنم دیدم حول حوش 3000 تومن به بدهی های من افزوده.
یکی از بچهای دیگه هم بهم اس زد ونم گفت برام 2700 اضافه نرخ زده.می خواستم کسی دیگه از شماها هم چنین
مشکلی داشتین.
سلام به همه دوستان خوب
بچه ها من سمنانم یک دفعه از ساعت 2 تا ساعت 8 شب کلمه ای از روی انتن رفت.بعدش تا ساعت 8 نه میشد
اس زد نه مکالمه.به هیچ جا.تا ساعت 8 که درست شد.ضمنا من بعد 26 کلی اس زدم دیدم هیچی کم نکرده ولی
ک دفعه که خواستم مکالماتم رو چک کنم دیدم حول حوش 3000 تومن به بدهی های من افزوده.
یکی از بچهای دیگه هم بهم اس زد ونم گفت برام 2700 اضافه نرخ زده.می خواستم کسی دیگه از شماها هم چنین
مشکلی داشتین.
ماله من هم 700 یا 800 تومان بهم اضافه کردن
چه طوری میشه با n73me با کامپیوتر وصل بشی به gprs ایرانسل
آقا این ایرانسل چند روزه دهن و آبروی من و سرویس کرد.
نه اس ام اس درست حسابی میفرسته نه دیلوری به موقعش میده.:20:
واقعا داره پشیمونم میکنه.
سرویسهای ارزش افزوده شم که همش ناقص کار میکنه.
اون از پیام گیر صوتی و ذخیره شماره که یه مدت فعال بود بعد خود به خود از کار افتاد اینم از اس ام اس هاش:8:
عجب !!!
OnLY Bi Mobili To Iran
منم با کامپیوتر با سرعت 460
kbps وصل شدم
ایول ایرانسل
artara74
21-09-2007, 05:18
خودم پيدا كردم. رفتم Acces point موبايل رو mtnirancell گذاشتم درست شد.
artara74
21-09-2007, 05:21
ايول ايرانسل با اين gprs مجانيش!!!
كسي سايت دانلود برنامه به سورت wap مي شناسه؟
اين مجاني بودن gprs از ساعت چند تا چند و از كي تا كي هست؟
artara74
21-09-2007, 05:27
ايول ايرانسل با اين gprs مجانيش!!!
كسي سايت دانلود برنامه به سورت wap مي شناسه؟
اين مجاني بودن gprs از ساعت چند تا چند و از كي تا كي هست؟
artara74
21-09-2007, 05:29
اون از پیام گیر صوتی و ذخیره شماره که یه مدت فعال بود بعد خود به خود از کار افتاد اینم از اس ام اس هاش:8:
عجب !!!
OnLY Bi Mobili To Iran
ايرانسل از بس باحاله و پر طرفدار تمام خط هاش مي تركن. ولي اعتباريش زياد اين شكلي نيست.:27::5:
artara74
21-09-2007, 05:31
عجب !!!
OnLY Bi Mobili To Iran
ايرانسل از بس باحاله و پر طرفدار تمام خط هاش مي تركن. ولي اعتباريش زياد اين شكلي نيست.:27::5::26:
artara74
21-09-2007, 05:31
ايول ايول ايرانسل و ايول
emp-ehsan
21-09-2007, 09:17
خواهش می کنم راهنمایی کنید.
سیمکارت من یک هفته است که اصلا زنگ نمی خوره و زنگ هم بخوره تا وصل می کنم قطع می شه.و هر کسی هم که به من زنگ می زنه با بوق مشغول مواجه می شه. باید چیکار کنم؟.
منم با کامپیوتر با سرعت 460
kbps وصل شدم
ایول ایرانسل
من سرعتم 115 هست!!!
سیمکارت من یک هفته است که اصلا زنگ نمی خوره و زنگ هم بخوره تا وصل می کنم قطع می شه.و هر کسی هم که به من زنگ می زنه با بوق مشغول مواجه می شه. باید چیکار کنم؟.
مشکل از دکل منطقه شما است.
M A T I N
21-09-2007, 10:58
من سرعتم 115 هست!!!
من با هر دو عدد وصل میشدم سرعتشون فرق نمیکنه ..... اون عدد الکیه ....
Ebrahim202003
21-09-2007, 10:59
عجب !!!
OnLY Bi Mobili To Iran
به ! تو دیگه چرا ؟ شما که پوششتون کامله برید حالشو ببرید ، این چند روزم شبکه داره آپدیت میشه
مشکلات پیش اومده هم به همین خاطره ، شاهین خان هم اینو گفته بودش ،
بچه ها امروزم برا من کم نمیکنه،تا الان دانلودیهام از مرز 300 مگ هم رد کرده ،قربونت برم دزفولی خیلی باحالی:40:
فقط بچه ها من دارم با سرعت 9.5 کیلو بایت در ثانیه دان میکنم ، به نظر شما برا ایرانسل که EDGE داره سرعتش
کم نیست ؟ اصلا سرعت واقعی EDGE چنده ؟ کسی میدونه ؟ من که رو موبایلم E رو نشون میده به نظرتون EDGE
ایرانسل واقعیه یا در آینده سرعتش بیشتر میشه ؟
اینجا بهتر میتونی جوابت رو بگیری :
jackhammer
21-09-2007, 11:12
به ! تو دیگه چرا ؟ شما که پوششتون کامله برید حالشو ببرید ، این چند روزم شبکه داره آپدیت میشه
مشکلات پیش اومده هم به همین خاطره ، شاهین خان هم اینو گفته بودش ،
بچه ها امروزم برا من کم نمیکنه،تا الان دانلودیهام از مرز 300 مگ هم رد کرده ،قربونت برم دزفولی خیلی باحالی:40:
فقط بچه ها من دارم با سرعت 9.5 کیلو بایت در ثانیه دان میکنم ، به نظر شما برا ایرانسل که EDGE داره سرعتش
کم نیست ؟ اصلا سرعت واقعی EDGE چنده ؟ کسی میدونه ؟ من که رو موبایلم E رو نشون میده به نظرتون EDGE
ایرانسل واقعیه یا در آینده سرعتش بیشتر میشه ؟
.
اینجا بهتر میتونی جوابت رو بگیری :
سرعت EDGE 238.6kb/s هست
من سرعتم 115 هست!!!
اون سرعتی که مینویسه سرعت کابل گوشیته!
amirlovely
21-09-2007, 13:04
سلام شما تو اين سايت رفتين تو سايت ايرانسل هست پايين تو صفحه اصلي واسيه شارژ و پرداخت قبض
با سامان وپارسيان هست؟؟؟؟
Ebrahim202003
21-09-2007, 13:18
سرعت EDGE 238.6kb/s هست
اشتباه نمی کنی ، انقدر اختلاف 9.5 کیلو در ثانیه کجا و 238 کیلو در ثانیه کجا :18:
آقا یکی که اطلاعات کامل داره و از نوع EDGE ایرانسل خبر داره جواب بده :19:
EDGE ی ایرانسل چقدر با استاندارد جهانی فاصله داره ؟ آیا این 9.5 بیشتر میشه یا نه ؟
شاید ماله من کمه ! برای یکی یادمه 11 بود که اونم باز زیاد اختلافی نداره
میخوام بدونم اگه نزدیکه نزدیکه دکل هم باشیم همینه سرعتش یا نه خیلی فرق میکنه ؟
امروز ایرانسل الکی 600 تومن ازم کم کرد :41:
آقا من با Gprs که کانکت می شم سرعتم زیاد بالا نیست شاید حدود 2 کیلو !!!
آقای artara این چه طرز پست دادنه ؟! دیگه امیدوارم تکرار نشه !!!
jackhammer
21-09-2007, 15:13
اشتباه نمی کنی ، انقدر اختلاف 9.5 کیلو در ثانیه کجا و 238 کیلو در ثانیه کجا :18:
آقا یکی که اطلاعات کامل داره و از نوع EDGE ایرانسل خبر داره جواب بده :19:
EDGE ی ایرانسل چقدر با استاندارد جهانی فاصله داره ؟ آیا این 9.5 بیشتر میشه یا نه ؟
شاید ماله من کمه ! برای یکی یادمه 11 بود که اونم باز زیاد اختلافی نداره
میخوام بدونم اگه نزدیکه نزدیکه دکل هم باشیم همینه سرعتش یا نه خیلی فرق میکنه ؟
اولا 238 کیلوبیت نه کیلوبایت!
ثانیا من یه اشتباه کردم...238 سرعت تئوریشه...عملا سرعتش بین 100 تا 170 بسته به شرایط
چرا همتون در مورد Gprs حرف می زنین؟ مگه از همین 5شنبه جمعه رایگانه یا از هفته بعد شروع می شه؟
یه سوال دیگه هم داشتم؟ چطوری گوشیتونو به کاپیوتر وصل می کنین که بشه باهاش بری رو اینترنت؟؟
M A T I N
21-09-2007, 18:37
چرا همتون در مورد Gprs حرف می زنین؟ مگه از همین 5شنبه جمعه رایگانه یا از هفته بعد شروع می شه؟
GPRS مجانی از همین هفته شروع شده .....
یه سوال دیگه هم داشتم؟ چطوری گوشیتونو به کاپیوتر وصل می کنین که بشه باهاش بری رو اینترنت؟؟
گوشیت چیه .....؟ ( من با یکی از قسمت های PC Suite این کار رو میکنم )
saeedmaxxx
21-09-2007, 18:47
کاهش پنجاه درصدی بهای سیم کارت های ایرانسل در جشنواره پاییزی
ICTna.ir - ایرانسل از 1 مهر تا 30 آذر 86، با برگزاری جشنواره پاییزی و ارائه طرح ها و تسهیلات جدید، امکان استفاده هرچه آسانتر از خدمات گسترده شبکه تلفن همراه را برای همگان، به ویژه دانشجویان و دانش آموزان عزیز ایران فراهم می آورد.
به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، جشنواره پاییزی ایرانسل، شامل بخش های متنوعی از جمله کاهش 50 درصدی تعرفه فروش سیم کارت های دائمی و اعتباری، خدمات و امکانات جدید، استفاده رایگان از سرویس GPRS در روزهای پایانی هفته، عرضه سیم کارت های پیام رسان با تخفیف 33 درصدی در تبادل SMS و کاهش تعرفه استفاده از سرویس GPRS این سیم کارت ها به یک سوم تعرفه مصوب، همراه با قرعه کشی 2000 جایزه نقدی یک میلیون ریالی در روز دانش آموز، 936 گوشی تلفن همراه و 100 عدد لپ تاپ در روز دانشجو و قرعه کشی 3 دستگاه خودرو در 30 آذر ماه می باشد.
براین اساس از اول مهرماه تا پایان آذرماه سال جاری، سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل با 50 درصد تخفیف به متقاضیان عرضه میشود. یعنی بهای سیم کارت های دائمی از 150 هزار تومان به 75 هزار تومان و بهای سیم کارت های اعتباری همراه با 5 هزار تومان شارژ اولیه از 29 هزار تومان به 15 هزار تومان کاهش می یابد.
همچنین ایرانسل با عرضه چندین امتیاز تشویقی، امکان کاهش قابل توجه هزینه مکالمات و استفاده از خدمات خود را برای کلیه مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری خود ممکن می سازد.
بر این اساس مشترکین سیم کارت های دائمی ایرانسل میتوانند با استفاده از سرویس جدید "فهرست طلایی" و معرفی 5 شماره تلفن همراه ایرانسل دوستان و آشنایانشان، با 10 درصد تخفیف با آنها مکالمه نمایند. همچنین کلیه مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل در طول فصل پاییز به ازای هر 30 دقیقه مکالمه با دیگر مشترکین ایرانسل تنها هزینه سه دقیقه اول را پرداخت خواهند کرد. ضمن اینکه استفاده از سرویس GPRS ایرانسل در طول فصل پاییز در روزهای پنجشنبه و جمعه برای کلیه مشترکین سیم کارتهای دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل رایگان خواهد بود.
از سوی دیگر مشترکین سیم کارت های ایرانسل میتوانند با عضویت در یکی از طرح های تعرفه تشویقی ایرانسل هزینه مکالمه، تبادل پیام کوتاه (SMS) و یا استفاده از سرویس GPRS خود را به تناسب طرح تعرفه انتخابی کاهش داده و حتی رایگان نمایند.
برای اطلاع از جزئیات طرح های تعرفه تشویقی ایرانسل، نحوه استفاده از سرویس فهرست طلایی و قرعه کشی جوایز جشنواره پاییزی به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نمایید.
سیم کارت های دائمی، اعتباری و پیام رسان ایرانسل در حال حاضر در 222 شهر کشور قابل استفاده می باشند
saeedmaxxx
21-09-2007, 18:48
مشترکین ; برنده مسابقه اپراتورهای تلفن همراه کشور
بازار تلفن همراه كشور كه تا قبل از ورود اپراتور دوم و تاليا در انحصار دولت و در واقع شركت ارتباطات سيار قرار داشت، اين روزها و با آغاز فعاليت ديگر اپراتورها شاهد مسابقهي رقابتي ميان آنها براي جذب مشترك بيشتر شده و هر روز اخباري مبني بر اقدام تبليغي، تشويقي و عرضهي خدمات جديد از سوي اين اپراتورها هستيم و اين سوال ايجاد شده كه برندهي واقعي اين مسابقهي رقابتي چه كساني هستند؟
به گزارش ایسنا شركت ارتباطات سيار در جريان رقابت ميان اپراتورها نسبت به كاهش تعرفهي ثبتنام سيمكارتهاي دولتي و پس از آن ارايهي سيمكارتهاي اعتباري و در نظرگرفتن تسهيلاتي براي پرداخت مبالغ ثبتنام در دو نوبت، تحويل سيمكارتها در منازل در يك مقطع، ثبتنام اينترنتي و برداشتن محدوديت ثبتنام اقدام كرد.
تا اين كه با تشديد اين رقابت، ايرانسل اخيرا اعلام كرده است كه اين شركت با هدف استفاده هرچه آسانتر از شبكهي تلفن همراه از تاريخ يكم مهرماه تا 30 آذرماه جاري بهاي سيمكارت دايمي و اعتباري خود را تا 50 درصد كاهش ميدهد.
با اين حساب سيمكارتهاي دايمي اين اپراتور كه تاكنون 150 هزار تومان به فروش رسيد به مبلغ 75 هزار تومان و سيمكارتهاي اعتباري كه با 5 هزار تومان شارژ اوليه به قيمت 29 هزار تومان فروخته ميشد با همان شارژ پنج هزار توماني، 15 هزار تومان فروخته ميشوند.
اقدام اخير ايرانسل در جهت كاهش 50 درصدي قيمت سيمكارتها چندمين مكانيزم تشويقي و تبليغي اين شركت به شمار ميرود؛ ايرانسل با تبليغات وسيع، وعدههاي هداياي مختلف از جمله سيمكارت رايگان، در نظر گرفتن طرحها و امتياز تشويقي در جهت كاهش هزينههاي مشتركان در مقاطع مختلف، اختصاص پيام كوتاه، GPRS و مكالمه داخل شبكه يا بين اپراتوري رايگان براي جذب مشترك و ترغيب مشتركان براي استفاده بيشتر آنها از شبكهي اين اپراتور اقدام ميكند.
و اين اقدامات در حالي است كه طبق گفتهي فروشندگان بازار عليرغم افزايش تبليغات ايرانسل و ارايهي سيمكارتهاي هديه، مكالمهي رايگان و يا ارايهي سرويسهاي ارزش افزوده ايرانسل مثل GPRS، استقبالي چشمگيري از اين سيمكارتها نميشود.
گفتههاي فروشندگان حاكي از آن است كه بازار فروش سيمكارتهاي ايرانسل فقط در ابتداي واگذاري آن خوب بود و پس از آن با نامناسب بودن آنتندهي و يا امكان استفاده از آن فقط در برخي شهرها ميزان استقبال كاهش يافته است و ورود سيمكارتهاي اعتباري دولتي هم در اين ميان در كاهش ميزان استقبال از سيمكارتهاي ايرانسل بيتاثير نبوده است.
به عقيده تحليلگران اين بازار رقابتي بر شركت ارتباطات سيار نيز تاثيرگذار بوده و آن را به تكاپو درآورده است به گونهاي كه پس از اعلام عرضهي سيمكارتهاي پيامرسان ويژهي ارسال پيام كوتاه و استفاده از GPRS از سوي شركت ايرانسل، مدير عامل شركت ارتباطات سيار نيز از ورود سيمكارتهاي ويژه پيام كوتاه از سوي اين اپراتور به بازار خبر داد.
طرح كاهش تعرفههاي سيمكارت اعتباري دولتي كه از سوي اين شركت به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارايه شد نيز به نوعي يكي از همين مكانيزمها به شمار ميرود كه البته هنوز در حال بررسي است.
در اين ميان تاليا نيز در اين بازار اقداماتي انجام داد كه برداشتن محدوديت زماني سيمكارتهاي اعتباري خود و افزايش ميزان اعتبار يك طرفهي سيمكارتهاي اعتباري تاليا، از دو دورهي 15 روزه، به دو دورهي يك ماهه از آن جمله بود.
در هر حال به گفتهي كارشناسان گذشته از اينكه اپراتورها در جريان اين مسابقهي رقابتي تا چه حد به وعدههاي خود عمل ميكنند و اينكه آيا به غير از كميت به كيفيت خدمات خود نيز توجه ميكنند، اين موضوع هم وجود دارد كه اين رقابت بيشتر از همه به نفع مشتركان خواهد بود.
artara74
21-09-2007, 19:00
اگه نوكيا باشه: بايد بري تو pc suite بعدن بزن connect to the internet. در اين صورت از موبايل به عنوان مودم استفاده مي كنه.
M A T I N
21-09-2007, 20:03
برای اینکه از اینترنت مجانی ایرانسل استفاده کنیم باید ثبت نام کنیم یا نه؟نه خود به خود مجانیه ....پنجشنبه و جمعه ها ....
POWER_CASE
21-09-2007, 20:29
ta saaaaaaaaaaaaaaate 12 emshab!!!!!!!!!!
go to gprs
شرح کامل همراه با تصویر:
چه سوت وكور شده اينجا
سلام دوستان
این سیم کارت پیام رسان رو از کجا تهیه کنم ؟ هر جا میرم میگن نداریم:41:
در ضمن اگه کسی داره لطفا بگه ازش راضیه یا نه؟
راستی سیم کارت رو که میگیریم , Gprs ش فعاله یا باید درخواست بدیم؟:5:
milad_milad_milad
23-09-2007, 15:34
سلام دوستان
این سیم کارت پیام رسان رو از کجا تهیه کنم ؟ هر جا میرم میگن نداریم:41:
در ضمن اگه کسی داره لطفا بگه ازش راضیه یا نه؟
راستی سیم کارت رو که میگیریم , Gprs ش فعاله یا باید درخواست بدیم؟:5:
به احتال زیاد نمایندگی های خود ایرانسل باید داشته باشن نه موبایل فروشی ها!!
منظورت از راضی بودن چیه!!! اگه منظورت به تعرفه هاشه که واقعآ عالیه!
gprsکه برای همه فعاله مهم تنظیمات که بسته به نوع گوشی فرق میکنه که اونم به سادگی قابل حله!!!!
ممنون میلاد جان :40:تعرفه هاش که حرف نداره مخصوصا که 5 هزار تومن شارژ اولیه داره:27:
من الان دوماهه که تقریبا روزی بیشتر از 10 ساعت موبایلم وصله ولی چیزی نشده
سرعت منم همین قدره، آنتنمم همیشه فوله
شما از طرح طلایی استفاده میکنید؟درسته؟
البته با توجه به مجانی شدنش تو پنجشنبه ها وجمعه ها دیگه باید قید این سرعتا رو تو این دو روز بزنید.
چنین چیزی تو طرح نوروزیش اتفاق افتاد و به مرور سرعتش افت کرد. .. من فقط روز اولی که استفاده کردم (21 اسفند) همچین سرعتیو تجربه کردم بعدش دیگه....الان هم بعد 5-6 ماه به امید خدا رنگ GPRS رو آخر هفته میبینم.(پولیش حتی 2 ریال برای هر کیلو بایت هم نمی ارزه)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.