مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
mehdi_vsgh
08-06-2007, 21:14
چرا مهدی جان التماس
cs@mtnirancell.ir خیلی هم سریع جواب میدن فکر کنم حداکثر 24 ساعت.
موفق باشی
thank u very much
اونجوری گفتم که زودتر جواب بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
08-06-2007, 21:18
آقا شمام حالا یه یوزر بساز !!!!!!!
الان تاپیک اخراجی هارو نگاه کردم اینو دیدم:
ehsanch
pesare_dokhtarkosh
بدلیل درگیری در فروم
3 روز محدود شدند
اولین و بزرگترین سایت تفریحی ایرانی برای استفاده در موبایل GPRS
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-این سایت برای استفاده در تلفن همراه تهیه شده و نیازمند سیستم GPRSاست.در نتیجه هم اکنون تنها مشترکان اپراتور ایرانسل قابلیت استفاده از این سایت را دارند.
2-شما ایرانسلی ها از این پس می توانید در هر کجا که خواستید با کمترین هزینه ی ممکن لحظات خوشی را داشته باشید.
2-برای استفاده ی بهینه و کمتر شدن هزینه گزینه ی enable cookies را فعال کنید.(ممکن است در گوشی های مختلف متفاوت باشد).
3-از آن جهت که این سایت برای استفاده با GPRSتهیه شده دارای حجم بسیار پایین و در نتیجه هزینه ی کم GPRSاست.
4-برای استفاده آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در مرورگر گوشی خود وارد کنید..
این سایت قرار بود در 3 هفته ی آینده افتتاح شود اما به دلایلی امروز افتتاح شد.
اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheil_6666
08-06-2007, 22:35
آقا یک سوال؟
من چرا نمی تونم از طرح تشویقی تابستانه استفاده کنم.؟
سیمکارتم اعتباریه ولی کدی که روزنامه نوشته می زنم این خطا رو می ده؟
Incorrect Recharge Data Syntax
علیرضا خارجی
08-06-2007, 23:11
من طرح ابی رو انتخاب کردم شما چی بچه ها؟
soheil_6666
08-06-2007, 23:50
آقا یک سوال؟
من چرا نمی تونم از طرح تشویقی تابستانه استفاده کنم.؟
سیمکارتم اعتباریه ولی کدی که روزنامه نوشته می زنم این خطا رو می ده؟
Incorrect Recharge Data Syntax
mehdi_vsgh
08-06-2007, 23:58
فکر کنم اول باید زنگ بزنی 140 بعدش دستورات را ادامه بدی تا بتونی طرحت را فعال کنی
علیرضا خارجی
09-06-2007, 00:04
یک ساعت نشد که. اس ام اس من اومد تعرفه من عوض شد قرار بود 24 ساعت طول بکشه
Dr.SaeiD
09-06-2007, 01:03
ای بابا مال منم اعتباریه 140 رو گرفتم بعد دستورات دنبال کردم آخرش گفت الان شبکه مشکل داره و یه خورده هم معذرت خواهی کرد و هیچی !!
فعال نشده مال من چرا !!!
بالاخره کدهای اعتباری ها هم را افتاد ! بچه ها ببینید الان که این طوریه حالا نمی دونم تا فردا شاید درست شه .وقتی #140* می زنید میگه #141* بگیرید !!!! در حالی که چنین کدی وجود نداره و منظورشون #1*140* هست ! و باز جالب اینکه وقتی اعتبارتونا نشون میده ساعتش 1ساعت جلو هست !!!!!
بالاخره کدهای اعتباری ها هم را افتاد ! بچه ها ببینید الان که این طوریه حالا نمی دونم تا فردا شاید درست شه .وقتی #140* می زنید میگه #141* بگیرید !!!! در حالی که چنین کدی وجود نداره و منظورشون #1*140* هست ! و باز جالب اینکه وقتی اعتبارتونا نشون میده ساعتش 1ساعت جلو هست !!!!!
تایید میشه
برا منم همین طور نشنون داد الان . . .
milad_badboy
09-06-2007, 04:40
درود
دوستان من موقعي كه ميخوام طرح قرمز رو انتخاب كنم با اين ارور مواجه ميشم چندين بار هم درخواستمو تكرار كردم ولي نتيجه اي نداشت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه بگين مشكل از كجاست؟:13:
mehdi_vsgh
09-06-2007, 08:29
هم اکنون ساعت 8:25 دقیقه می باشد پس از گرفتن کد #1*140* پیغام میاد که متاسفانه شبکه دچار مشکل شده است لطفا بعدا امتحان کنید
راستی قضیه اون ساعتی که میفرمایین چیه؟؟ مگه اعتبار نشون نمیده؟؟
soheil_6666
09-06-2007, 08:32
درود
دوستان من موقعي كه ميخوام طرح قرمز رو انتخاب كنم با اين ارور مواجه ميشم چندين بار هم درخواستمو تكرار كردم ولي نتيجه اي نداشت
ميشه بگين مشكل از كجاست؟:13:
آره ماله منم همین جوریه؟چه کنیم؟
هزينه اين طرح ها ماهانه حساب ميشه؟
مثلا طرح قرمز ماهي 2500؟
هم اکنون ساعت 8:25 دقیقه می باشد پس از گرفتن کد #1*140* پیغام میاد که متاسفانه شبکه دچار مشکل شده است لطفا بعدا امتحان کنید
راستش من دیشب که امتحان کردم می گفت مثلا در تاریخ 1386/3/19 ساعت 1/30 اعتبار شما این قدر ...است.
mehdi_vsgh
09-06-2007, 09:55
مثلا طرح قرمز ماهي 2500؟
اگه دائمی داشته باشی بله
ماهانه 2500 تومان
soheil_6666
09-06-2007, 10:01
اگه کد#141*رو بزنی مانده حساب رو می ده.
مثلا طرح قرمز ماهي 2500؟
برای دائمی ها بله ماهیانه حساب میشه.
soheil_6666
09-06-2007, 10:15
من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد تغییر تعرفه کار نمی کنه خطا می گیره.شما همه فعالش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
H A M A S
09-06-2007, 10:31
اگر دائمي به 130 و اگراعتباري داري به 140 زنگ بزن
نه من هنوز فعال نکردم.فکر کنم بهتره زنگ بزنی 140 و طبق راهنمایی ها جلو بری.
الان اعلام شد #141* برای فعال سازی و #1*140* برای مانده اعتبار .
mehdi_vsgh
09-06-2007, 10:51
عزیز کدی وارد نکن
اول شماره 140 را بگیر (اگه اعتباری داری)
بعدش دستوراتی که میگه را دنبال کن تا برات فعال بشه
mehdi_vsgh
09-06-2007, 11:35
اقا من الان از جی پی ار اس استفاده کردم
1- میزان ارسال داده ها 17.21 کیلو بایت
2- میزان دریافت داده ها 14.15 کیلو بایت
ولی فقط ازم 177 ریال (17.7 تومان) کم کرد
میشه یکی توضیح بده چطوری محاسبه میشه؟؟؟
علیرضا خارجی
09-06-2007, 12:37
اقا من الان از جی پی ار اس استفاده کردم
1- میزان ارسال داده ها 17.21 کیلو بایت
2- میزان دریافت داده ها 14.15 کیلو بایت
ولی فقط ازم 177 ریال (17.7 تومان) کم کرد
میشه یکی توضیح بده چطوری محاسبه میشه؟؟؟
برای من هم همینطوری هست استفاده کن یعنی حال کن عزیز. یه جورایی مفته
meshkiposh2200
09-06-2007, 13:17
اقا من هر وقت به 140 زنگ میزنم انگلیسی صحبت میکنه میگه هم عدد 2 برای تعغیر زبان ولی میخام همون اول به فارسی صحبت کنه امکان پذیز هست ایا:20:
اقا من هر وقت به 140 زنگ میزنم انگلیسی صحبت میکنه میگه هم عدد 2 برای تعغیر زبان ولی میخام همون اول به فارسی صحبت کنه امکان پذیز هست ایا:20:
خوب آخه زبان پیش فرضتون انگلیسیه شما باید بعد از اینکه به 140 زنگ زدی شماره ی 2 رو بزنی تا زبانتون به فارسی تغییر کنه.فکر کنم هر ماه فقط یکبار میشه رایگان تغییر زبان داد.
راستی یه سوال هنوز واسه من اس ام اس فعال سازی نیومده.
میشه یکی بنویسه متن این اس ام اس چیه؟همینجوری میخوام:5:
ShahabSAMSUNG
09-06-2007, 14:11
متنش میگه تقاضای تغییر تعرفه شما انجام شد. همین.
Dr.Dolfin
09-06-2007, 14:13
آقا این طرح تابستانی از اول تابستون شروع میشه یا 19 خرداد(امروز)؟
از 19 خرداد شروع شد و تا 16 شهریور ادامه داره
Dr.Dolfin
09-06-2007, 14:21
از 19 خرداد شروع شد و تا 16 شهریور ادامه داره
ممنون از کمکت دوست من.یا علی
milad_badboy
09-06-2007, 14:25
دوستان من هر كاري ميكنم طرح فعال نميشه به 140 هم كه زنگ ميزنم انگليسيي صحبت ميكنه به نظر شما مشكل از كجاست در ضمن سيم كارت من اعتباري هست
ارور:we are experiencing temporarynetwork difficulties.we apologize for the inconvenience please
دوستان من هر كاري ميكنم طرح فعال نميشه به 140 هم كه زنگ ميزنم انگليسيي صحبت ميكنه به نظر شما مشكل از كجاست در ضمن سيم كارت من اعتباري هست
ارور:we are experiencing temporarynetwork difficulties.we apologize for the inconvenience please
اصلا امروز انگار اعتباریا نمی تونن کاری کنن ! هی ارور میده سیستم مشکل داره ! زدن روز اولی سیستما پوکوندن !:27:
مثل اینکه الان شبکه مشکل داره فعلا جواب نمیده باید یه چند ساعتی صبر کرد من که از صبح هر کاری میکنم جواب نمیده احتمالا تاشب یا حداکثر تا فردا درست میشه.
من ديشب ساعت 4 نصف شب فعالش كردم چون ميدونستم فرداش بايد به زور فعالش كني
خدايي آخر فازيم هنوز يه روز نگذشته برام 63 اس ام اس اومده
عليرضا , شهاب , حسام , شهرام و ...
lover_pc_games
09-06-2007, 16:34
سرعت gprs چند کیلوبایت در ثانیه هست ؟
من جمعه گذشته امتحان کردم 2 کیلو بایت بود در هر ثانیه !
Dr.SaeiD
09-06-2007, 16:37
دیشب چشم به ساعت نشستم ! همین که ساعت 12 شد دست به کار شدم ! کلی زنگ زدم به پشتبانی و کد ها رو زدم که دیگه بلاخره ساعت 1:30 موفق شدم !!!!
علیرضا خارجی
09-06-2007, 16:56
من ديشب ساعت 4 نصف شب فعالش كردم چون ميدونستم فرداش بايد به زور فعالش كني
خدايي آخر فازيم هنوز يه روز نگذشته برام 63 اس ام اس اومده
عليرضا , شهاب , حسام , شهرام و ...
ساعت 4:45 مجبور شدم اینباکسمو خالی کنم :31:
من امروز کامپیوترم خراب بود و قرار چت مهمی داشتم که احتمال داره طرف در اینده نزدیک زنم بشه و منو اون ازدواج کنیم و بعدشم استرالیا که به خوبی گذشت البته با ایرانسل چت کردم باهاش با مبایلم. مبایلم وی تری ای هستش رنگشم پوست بادنجونی هستش سیم کارتم ایرانسله رنگشم زرد اینترنت هم داره اینترنتش چی پی ار اسه ام ام اس هم داره ام ام اساش 300 کیلوبایتیه ایرانسل من دوسش دارم ولی مافیا زیاد داره:41:
شاعر علیرضا خارجی:31: :31: :31: (فقط برای خنده) تابستان خوبی ارزو مندم پیشاپیش
michael666
09-06-2007, 18:20
برای چت با مبایل برنامه Agile Messenger3.12 رو بهتون پیشنهاد میکنم روی 6630 من نصبه فوق العاده است
mehdi_vsgh
09-06-2007, 18:22
برای چت با مبایل برنامه Agile Messenger3.12 رو بهتون پیشنهاد میکنم روی 6630 من نصبه فوق العاده است
برنامه فوق العاده ای هستش
فقط یه مشکل داره و اونم اینه که پولیه بعد از یه مدتی از کار می افته
اما من برا چت یه برنامه ی توپ جاوا دارم که خیلی باحاله یکم دیر وصل میشه مثلا 30 ثانیه طول میکشه اما آخرشه.اسمش Yamess هسات. از آدرس زیر دانلود میشه:
راستی اینو قبلا تو این تاپیک گذاشته بودم اما کسی از تاپیک استقبال نکرد:
mehdi_vsgh
09-06-2007, 21:10
برا من با این برنامه ا ی که شما گزاشتین اصلا نمیتونم کانکت بشم
دوستان اعتباری چه جوری طرحتونا عوض کردین؟ من هرچی کد میزنم ارور میده هرچیم به 140 می زنم باز میگه مشکل داره ! چه کار کنم ؟
soheil_6666
10-06-2007, 07:45
دوستان اعتباری چه جوری طرحتونا عوض کردین؟ من هرچی کد میزنم ارور میده هرچیم به 140 می زنم باز میگه مشکل داره ! چه کار کنم ؟
ماله منم دو روزه اینجوریه:41: :41: :41: :41: :41:
اینجا یک سر بزن:
soheil_6666
10-06-2007, 07:47
لطفا اینجا یک سر برید:
اما من برا چت یه برنامه ی توپ جاوا دارم که خیلی باحاله یکم دیر وصل میشه مثلا 30 ثانیه طول میکشه اما آخرشه.اسمش Yamess هسات. از آدرس زیر دانلود میشه:
راستی اینو قبلا تو این تاپیک گذاشته بودم اما کسی از تاپیک استقبال نکرد:
مواظب باشید اون برنامه باگ داره ( توی سونی اریکسون Z310 باعث کندی سیستم عامل شد ) توی چند تا مدل دیگه هم یه اشکالهای نرم افزاری درست کرد .
سلام با عرض پوزش از همه شما من ميخواستم با شما در رابطه با خريدن يك سيم كارت ايرانس سحبت بكنم اگه ميشه كليه شرايط و قيمت ها را براي من بفرستيد من در زمن هر كار كه ميكنم نميدون با سيم كارت قبليم چكار كنم تا برام استهلام مانده حساب بكنه با تشكر satar
H A M A S
10-06-2007, 10:56
من ديروز فعال کردم ولي هنوز اس ام اس فعالسازي اش نيومده ولي زنگ زدم 130 گفتن طرح براي شما فعاله؟!!!!!!!
سلام با عرض پوزش از همه شما من ميخواستم با شما در رابطه با خريدن يك سيم كارت ايرانس سحبت بكنم اگه ميشه كليه شرايط و قيمت ها را براي من بفرستيد من در زمن هر كار كه ميكنم نميدون با سيم كارت قبليم چكار كنم تا برام استهلام مانده حساب بكنه با تشكر satar
شما زحمت بکش برین توی سایت خود ایرانسل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TheMohammad
10-06-2007, 12:59
من ديروز فعال کردم ولي هنوز اس ام اس فعالسازي اش نيومده ولي زنگ زدم 130 گفتن طرح براي شما فعاله؟!!!!!!!
برای من درست سر 24 ساعت اومد
milad_badboy
10-06-2007, 14:03
دوستان من هنوزم نتونستم طرحمو فعال كنم
به 140 هم زنگ زدم نتونستم فعالش كنم همش انگليسي صحبت ميكرد
روش ديگه اي واسه فعال سازي نيست؟
من فعال کردم با همون کدها : آبی : #6*2*7*140 قرمز : #5*2*7*140
Dr.Dolfin
10-06-2007, 17:13
سلام.آقا من کلافه شدم هرچی این بروجرد رو گشتم نتونستم طرح تابستونی پیدا کنم؟شما چطوری گرفتین؟یکی کممممممممممک کنه!!!!
soheil_6666
10-06-2007, 18:22
منم همین مشکلو داشتم ولی بلاخره با همون کدها فعال شد.طرح آبی رو گرفتم.ظرف یک دقیقه هم جوابش آمد:31: :31: :31: :31: :31:
soheil_6666
10-06-2007, 18:24
سلام.آقا من کلافه شدم هرچی این بروجرد رو گشتم نتونستم طرح تابستونی پیدا کنم؟شما چطوری گرفتین؟یکی کممممممممممک کنه!!!!
سلام
مگه طرح تابستونه گرفتنیه؟:20:
یک سیم کارت ایران سل میخواد و انتخاب طرح و وارد کردن کد مربوطه به این آدرس یک سری بزن:
ما رو گرفتي؟
بايد براي هر كدوم از طرح ها رو كه ميخواي كدش رو توي گوشيت وارد كني
شما رفتي تو شهر دنبال طرحا ميگردي؟ :27:
davood6385
10-06-2007, 19:03
يه سوال وقتي مثلا طرح قرمز رو انتخاب ميكني . وقتي از gprs استفاده ميكني از همين 2500 تومن كم ميشه يا نه از بقيه اعتبارت كم ميشه ؟
لطفا سريع جواب بدين
علیرضا خارجی
10-06-2007, 19:12
يه سوال وقتي مثلا طرح قرمز رو انتخاب ميكني . وقتي از gprs استفاده ميكني از همين 2500 تومن كم ميشه يا نه از بقيه اعتبارت كم ميشه ؟
لطفا سريع جواب بدين
از اعتبار کم میشه 2500 اشتراک هر ماه هستش
soheil_6666
10-06-2007, 19:12
لطفا سريع جواب بدين
نه داوود جان اون 2500 فقط در واقع برای فعال شدن طرح تابستانه است بقیه هزینه ها جداست .
سریع بود؟:31: :31: :31:
علیرضا خارجی
10-06-2007, 19:16
ICTna.ir - شبکه تلفن همراه ایرانسل با پیاده سازی طرح "جشنوراه ایرانسل" در ۱۲ شهر دیگر کشور اقدام به توزیع رایگان سیم کارت اعتباری در میان خریداران سیم کارت های دائمی و اعتباری خود میکند.
به گزارش ایستنا ایرانسل به ازاي خريد هر سيم كارت دائمي ايرانسل در روز جشنواره در هر شهر، يك سيم كارت اعتباري ايرانسل با 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه، و به ازاي خريد هر سيم كارت اعتباري، يك سيم كارت اعتباري بدون اعتبار مكالمه اوليه به عنوان هديه براي مشترك ارسال مي کند.
بر این اساس، طرح تشویقی جشنواره ایرانسل در شهرهای تبریز و مشهد در تاریخ های ۲۳ و ۲۴ خرداد، در اراک ۲۳ خرداد، در بجنورد، ارومیه و همدان ۲۶ خردادماه، در گرگان، کرمانشاه و اردبیل ۲۹ خرداد و در شهرهای أمل، بابل و خرم آباد در ۳۰ خردادماه برگزار میشود.
براي دريافت سيم كارت هديه، مشترك مي بايست پس از خريد سيم كارت در روز جشنواره، حداقل يك تماس در همان روز برقرار نموده، و نيز ظرف 5 روز پس از روز جشنواره ثبت نام خود را تكميل نموده باشد.
شایان ذکر است که بهاي سيم كارت دائمي ايرانسل 150 هزار تومان، و بهاي سيم كارت اعتباري 29 هزار تومان مي باشد.
علیرضا خارجی
10-06-2007, 19:21
رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي، گفت: يكي از انتقاداتي كه به وزارت ارتباطات وارد است حمايت پررنگ اين وزارتخانه از اپراتورهاي دولتي و كمتوجهي به اپراتورهاي خصوصي است.
رمضانعلي صادقزاده، در گفتوگو با ايلنا، با اشاره به حمايت وزارت ارتباطات از اپراتول اول تلفن همراه در زمينههاي مختلف از جمله ارائه سيمكارتهاي اعتباري و تصويب كاهش تعرفه مكالمات اين نوع سيمكارت طي مدت كوتاه، اظهارداشت: اين در حالي است كه به وضوح شاهد آن هستيم كه تقاضاي بخش خصوصي اين حوزه ماهها براي تصويب در مجمع مخابرات بايد در نوبت بماند.
وي، ادامه داد: اگرچه فلسفه اپراتوري آن است كه در جهت ارتقاي كيفيت و كاهش تعرفهها در صحنه رقابت گام برداشته و در جهت مشتري محوري حركت كند؛ اما وزارت ارتباطات بايد به صورت عادلانه و مساوي ازاپراتورهاي خصوصي و دولتي حمايت كرده و عدالت را رعايت كند.
وي، با اشاره به بستر حمايتي اين وزارتخانه براي اپراتور اول تلفن همراه، تصريح كرد: وزارت ارتباطات بايد همان طور كه براي اپراتور اول وقت ميگذارد به تاليا و اپراتور دوم نيز توجه داشته باشد.
صادقزاده، ادامه داد: به وزارت ارتباطات تذكر داده ميشود كه با اپراتورها به طور يكسان برخورد كند و نهاد نظارتي اين وزارتخانه نيز در اين جهت گامهاي محكمتري بردارد.
آپدیت شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
10-06-2007, 21:25
آپدیت شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب الان چه فرقی نسب به قبل کرد؟؟؟
خوب الان چه فرقی نسب به قبل کرد؟؟؟
خب قبلش که زمان بندی نداشت !
mehdi_vsgh
10-06-2007, 22:35
چرا عزیز داشت
من یادمه
milad_badboy
10-06-2007, 23:28
دوستان كسي متن sms فعال سازي رو نداره؟
من در خواست كردم ولي هنوز sms فعال سازيش نيومده
چرا عزیز داشت
من یادمه
د خوب نداشتا ! زیرشم ببین آپدیتش امروزه ! حالا بی خیال دیگه مهم نیست که !:46:
دوستان كسي متن sms فعال سازي رو نداره؟
من در خواست كردم ولي هنوز sms فعال سازيش نيومده
ببین توش میگه شما فلان طرحا انتخاب کردینا این قدرم کم شد.
soheil_6666
10-06-2007, 23:55
د خوب نداشتا ! زیرشم ببین آپدیتش امروزه ! حالا بی خیال دیگه مهم نیست که !:46:
منم دیده بودم تاریخ داشت. شاید یک چیز دیگش جدیده.
Maziar_69
11-06-2007, 00:39
آقا ما اومدیم ........ :31:
Maziar_69
11-06-2007, 00:41
برای فعال سازی من گفت که : مشترک گرامی درخواست شما برای تغییر طرح تعرفه انجام شد. حالا همین هست یا نه؟ یه موقع بدبختمون نکنه؟
ShahabSAMSUNG
11-06-2007, 01:09
همین پیام درسته.
استفاده کن حالشو ببر
علیرضا خارجی
11-06-2007, 01:20
آقا ما اومدیم ........ :31:
خوش اومدی نبودی از نبودند داشتی منو میکشتی:31:
سلام
من هر چی e-care واسه 130 میفرستم
جواب نمیده. حتی دلیور نمیشه
مشکل چیه ؟؟ چیکار کنم؟؟
راستی یه چیز جالب الان سایت ایرانسل
واسه من فیلتر شده و با فیلتر شکن
میرم تو سایت. خیلی جالبه!!!
اینترنت من هم ماله دانشگاه چمران اهوازه
armanleila
11-06-2007, 03:15
باید با 130 تلفنی تماس بگیری تا اوپراتور واست وصل کنه.
راستی مدت زیادی هست ایرانسل به من دلیوری ریپورت اس ام اس ها رو نمی ده؟ مال شما هم اینطوره؟ در تهران
H A M A S
11-06-2007, 07:40
باید با 130 تلفنی تماس بگیری تا اوپراتور واست وصل کنه.
راستی مدت زیادی هست ایرانسل به من دلیوری ریپورت اس ام اس ها رو نمی ده؟ مال شما هم اینطوره؟ در تهران
يه مشکلي ديگه هم قطع و وصل شدن صداي اپراتور هست يه بار هم داشتم صحبت ميکردم يه دفعه قطع و اون موزيک پخش شد
کسي از call center ايرانسل عکسي نداره؟
mehdi_vsgh
11-06-2007, 11:14
سلام بچهها دیروز من به ایرانسل ایمیل زدم و چنتا سوال داشتم
1- در مورد دلیوری که چرا برای اعتباری ها خاموشه!!!!!!!! گفتن که چنین چیزی نیست و روشنه باید تنظیمات گوشیت را نگاه کنی (ولی تنظیمات گوشیم سالمه)
2- در مورد اینکه کی متروهای تهران تحت پوشش قرار میگیره : گفتن که تا پایان امسال
3- از همه مهمتر در مورد مشکل ارسال Mms گفتن که تا 5----6 روز آینده این سرویس در دسترس خواهد بود.
سلام بچهها دیروز من به ایرانسل ایمیل زدم و چنتا سوال داشتم
1- در مورد دلیوری که چرا برای اعتباری ها خاموشه!!!!!!!! گفتن که چنین چیزی نیست و روشنه باید تنظیمات گوشیت را نگاه کنی (ولی تنظیمات گوشیم سالمه)
2- در مورد اینکه کی متروهای تهران تحت پوشش قرار میگیره : گفتن که تا پایان امسال
3- از همه مهمتر در مورد مشکل ارسال Mms گفتن که تا 5----6 روز آینده این سرویس در دسترس خواهد بود.
چرت گفته دلیوری منم کار نمی کنه !:41:
aragornr
11-06-2007, 13:34
:13:قبض این ماه من نیومده!!! ماله داداشم امده ! در ضمن اینجا شیراز gprs قطع!
TheMohammad
11-06-2007, 13:50
دلیوری من درسته، البته دائمی هست !
masoudboy
11-06-2007, 14:46
چرت گفته دلیوری منم کار نمی کنه !:41:
آقا چه خبر از اصفهان ؟؟
طرف های شما پوشش بهتر نشده ؟ من دیروز از چهارباخ خواجو و پل خواجو و آن طرف ها رد می شدم آنتن دهی را درست کرده بود . قبلا خیلی ضعیف بود ولی الان فول بود ولی آن ور آب مثل اینکه هنوز مشکل هست ؟؟!
آقا چه خبر از اصفهان ؟؟
طرف های شما پوشش بهتر نشده ؟ من دیروز از چهارباخ خواجو و پل خواجو و آن طرف ها رد می شدم آنتن دهی را درست کرده بود . قبلا خیلی ضعیف بود ولی الان فول بود ولی آن ور آب مثل اینکه هنوز مشکل هست ؟؟!
جدی می گی؟ یعنی دیگه موقع نماس کاهش آنتن نداشت ؟ راستش نه این ورا کماکان مثل قبله حتما باید جای پر ارتفاع باشی تا کار بده.این طرفا دکل هست اما خاموشن ! دیروز تلفن ثابت محلمون پکیده بود گفتم شاید دارن اتصال به ایرانسلا درست می کنن اما بعد که درست شد هیچ اتفاقی نیوفتاده بود. این مشکل ثابت به ایرانسل بد معضلیه ها !
دوستان چه خبر از پست صوتی و ذخیره شماره ؟ حواسمون رفت به هدایا تابستونی نفهمیدیم پس این سرویسا چی شدن ! الان 10 روز از 11 خرداد گذشته ها !
دوستان چه خبر از پست صوتی و ذخیره شماره ؟ حواسمون رفت به هدایا تابستونی نفهمیدیم پس این سرویسا چی شدن ! الان 10 روز از 11 خرداد گذشته ها !
فعلا که همش میگه مشکل تو شبکه هست بعدا سعی کنید
AbbasGholami
11-06-2007, 16:56
متاسفانه. این سرویس ذخیره شماره تماس گسرنده، هنوز واسه من فعال نشده. بهشون هم میگم. میگند اجرا میشه.
mehdi_vsgh
11-06-2007, 18:03
فکر نکنم به این زودیها این سرویسها راه اندازی بشه
فعلا که این خاموش بودن دلیوری اعصاب بنده را خورد فرموده
اخه اصلانمیفهمم که اس ام اس ها میرسه به طرف یا نه؟؟
mehdi_vsgh
11-06-2007, 18:06
الان برام از ایرانسل دوباره اس ام اس اومد که در حال برطرف کردن مشکل دلیوری هستن
خدا کنه زودتر رفع بشه
ShahabSAMSUNG
11-06-2007, 18:24
خدا کنه زودتر رفع بشه
مشکل چیه؟ الکی گفتن.
دلیوری اعتباری ها رو از قصد از کار انداختن.
mehdi_vsgh
11-06-2007, 19:52
دلیوری اعتباری ها رو از قصد از کار انداختن.
شما میدونی دلیلش چیه؟
milad_badboy
11-06-2007, 20:17
دوستان من 24 ساعت هست كه طرح تشويقي قرمز رو انتخاب كردم ولي هنوز برام sms فعال سازي نيومده
به نظرتون چطوري بفهمم اين طرح واسه من فعال شده يا نه
آيا دوباره ميتونم طرح رو درخواست كنم آخه از 24 ساعت هم بيشتر شده ولي هنوز خبري نيست
Dr.SaeiD
11-06-2007, 20:33
دوستان من 24 ساعت هست كه طرح تشويقي قرمز رو انتخاب كردم ولي هنوز برام sms فعال سازي نيومده
آيا دوباره ميتونم طرح رو درخواست كنم آخه از 24 ساعت هم بيشتر شده ولي هنوز خبري نيست
بهترین و ساده ترین راه !!
زنگ بزن 130 اگه دائمی داری
زنگ بزین 140 اگه اعتباری داری
milad_badboy
11-06-2007, 22:01
ميشه بگين بعد از زنگ زدن چطوري ميتونم بفهمم طرح من فعال شده يا نه؟
masoudboy
11-06-2007, 22:23
جدی می گی؟ یعنی دیگه موقع نماس کاهش آنتن نداشت ؟ راستش نه این ورا کماکان مثل قبله حتما باید جای پر ارتفاع باشی تا کار بده.این طرفا دکل هست اما خاموشن ! دیروز تلفن ثابت محلمون پکیده بود گفتم شاید دارن اتصال به ایرانسلا درست می کنن اما بعد که درست شد هیچ اتفاقی نیوفتاده بود. این مشکل ثابت به ایرانسل بد معضلیه ها !
مشکل کاهش آنتن نداشت و خوب شده بود . پس چرا اگر دکل نصب کرده فعال نمی کنه ؟؟
این میله ها هست که چند تا بشقاب سفید هم روش هست و توخیابان شیخ صدوق زیاد هست رو ساختمانهای بلند اینها برای چی هست ؟؟ یک دکل موبایل هم تو خیابان شیخ صدوق نزدیک نیکبخت روی یک ساختمان بلند هست این برای کدام اپراتور هست ؟؟
mostafaeshghi
11-06-2007, 22:59
ميشه بگين بعد از زنگ زدن چطوري ميتونم بفهمم طرح من فعال شده يا نه؟
اگر شما مراحل فعال کردن را صجیج وارد کرده باشی یه پیغام میده مبنی بر اینکه تا 24 ساعت دیگه فعال میشه و با اس ام اسی به شما اطلاع داده میشه.
من احساس میکنم که شما مراحل را اشتباه انجام دادید.
milad_badboy
11-06-2007, 23:05
اگر شما مراحل فعال کردن را صجیج وارد کرده باشی یه پیغام میده مبنی بر اینکه تا 24 ساعت دیگه فعال میشه و با اس ام اسی به شما اطلاع داده میشه.
من احساس میکنم که شما مراحل را اشتباه انجام دادید.
نه دوست عزيز من مراحل رو كامل انجام دادم با همين كد:
بعدش هم يه پيغام داد كه طرح تشويقي تابستاني قرمز انتخاب شد تا 24 ساعت ديگه با ارسال اس ام اس فعال ميشه ولي العان 48 ساعت گذتشه هنوز خبري از اس ام اس فعال سازي نيست در ضمن سيم كارتم هم اعتبار لازم رو در موقع در خواست داشته
ميشه بگين من چيكار بايد كنم چون به مكالمه شبانش خيلي نياز دارم:13: :13: :13: :13:
Ebrahim202003
11-06-2007, 23:12
خدا کنه زودتر رفع بشه
چطوري آق مهدي ، مي توني دقيق بگي كه برات چي فرستادند ؟ دليوري من هم 20-30 روزه كه قطعه
علیرضا خارجی
11-06-2007, 23:32
ميشه بگين من چيكار بايد كنم چون به مكالمه شبانش خيلي نياز دارم:13: :13: :13: :13:[/quote]
توی حساب e-care نام حساب به REGRESSIVE 7500 PER SECOND (البته این اسم برای طرح ابی حساب پرداخت ماهیانست) تغییر میکنه
Maziar_69
11-06-2007, 23:48
دائمی دارهایی که طرح قرمز دارن توی e-care طرح تعرفه رو چی نوشته؟. خواهشا سریع جواب بدین مال من REGRESSIVE 7500 PER MINUTE هست . ببینید مال شما چیه؟ اگه مثل هم نباشه یه دفعه پامون حساب کنه چی؟ من امروز فقط 470 اس ام اس زدم !!!!! :18: پس خبر بدینا...
milad_badboy
12-06-2007, 00:02
دوستان من كماكان مشكل دارم چطوري ميتونم بفهمم حسابم فعال شده يا نه؟
tatu_mail
12-06-2007, 00:44
سلام
براي منم نيمد اس ام اس فعال سازي
ولي زنگ زدم گفت طرح شما آبي هستش
سيم كارت من داءمي
هستش
علیرضا خارجی
12-06-2007, 00:45
نقشه جدید
نقشه قدیمی
کرج
اصفهان بروز شد
تمامی افراد شهرهای خودشونو چک کنند
tatu_mail
12-06-2007, 00:47
يك سوال
من خيلي نگران هستم
ميگم نكنه دوباره گند كاري كنن بعضي وقتها رايگانهارو حساب كنن؟
مثل دوره نوروز و 1000 دقيقه رايگان؟؟؟؟؟
براي خودم 4 ساعت پول مكالمه اومد از ساعت 12 تا 6 صبح مثلا رايگان بود
از كجا بفهميم الان رايگان براي من دائمي سيم كارتم
TheMohammad
12-06-2007, 02:17
ایرانسل داره چیزهای جدیدی رو راه میندازه انگار !!! توی یکی از روزنامه ها آگهی جذب Content Provider زده بود ! نوشته بود به سایت ایرانسل بخش "راهنمایی" مراجعه کنید .
اگه شبکه های ترکیه ای رو دیده باشید، پر شده از این جور چیزها ! یه کد رو به یه شماره ای اس ام اس میکنید، مثلا آهنگ فلان برنامه رو براتون میفرستن !!
حالا ایرانسل این رو راه میندازه، دولتی ها خودشون رو با شماره 3000 و 2000 و ... سرگرم کردن (خدماتی مثل استخاره همراه !!!!!!!!!!!!)
nima_949
12-06-2007, 03:31
دمش گرم ایرانسل ولی همه مشروط به اینه که بزارن کار کنه که نمیزارن
milad_badboy
12-06-2007, 09:17
ميشه بگين وقتي به 140 زنگ زديم بايد از كدوم شماره واسه فهميدن طرحمون استفاده كنيم
باور كنين ديگه كلافه شدم اين دومين باره كه در خواست ميدم
علیرضا خارجی
12-06-2007, 10:39
ميشه بگين وقتي به 140 زنگ زديم بايد از كدوم شماره واسه فهميدن طرحمون استفاده كنيم
باور كنين ديگه كلافه شدم اين دومين باره كه در خواست ميدم
زنگ بزن 140 با اپراتور صحبت کن بگو طرح من فعاله یا نه
140 رو بگیر بعد صفر رو بزن
مشکل کاهش آنتن نداشت و خوب شده بود . پس چرا اگر دکل نصب کرده فعال نمی کنه ؟؟
این میله ها هست که چند تا بشقاب سفید هم روش هست و توخیابان شیخ صدوق زیاد هست رو ساختمانهای بلند اینها برای چی هست ؟؟ یک دکل موبایل هم تو خیابان شیخ صدوق نزدیک نیکبخت روی یک ساختمان بلند هست این برای کدام اپراتور هست ؟؟
آره دقیقا همه اینا مال ایرانسل اما خاموشن !
milad_badboy
12-06-2007, 14:29
مثل اينكه سيم كارت من هنوز توي شبكه فعال نشده از طريق اينترنت چطوري ميتونم فعالش كنم؟
armanleila
13-06-2007, 02:27
من از ترسم هر یک اس ام اسی که میفرستم اعتبارم رو چک میکنم که ایرانسل بلای کسر شدن اعتبار عید رو سرم در نیاره!
asman616
13-06-2007, 06:00
من سر گروه گروه c شارژم ندارم و ترسيم ندارم همشم sms دارم مي فرستم
علیرضا خارجی
13-06-2007, 12:36
ادمهای جدید شکایت های باد هوا
دوباره از اول شروع شد
بچه ها شما هم از طرف های 6 عصر به بعد آنتنتون هی قطع و وصل میشه و پیغام unable to send message!
رو دریافت میکنید؟!؟
از روزی که این طرح تشویقی راه افتاده برا من اینطور شدم.
کسی به مورد مشابه این بر نخورده ؟ تا آخر شب دیگه همین طوره ! :13:
asman616
14-06-2007, 06:52
وازم gprs تو بجنورد قطع شد
A.Farokhzad
14-06-2007, 07:31
تو تهران و کرج نمیشه Mms فرستاد با اینکه Gprs وصل است.
آیا دیگران هم این مشکل را دارن یا مشکل از گوشی منه؟
mehdi_vsgh
14-06-2007, 08:10
تو تهران و کرج نمیشه Mms فرستاد با اینکه Gprs وصل است.
آیا دیگران هم این مشکل را دارن یا مشکل از گوشی منه؟
تا چند روز دیگه مشکل حل میشه
فکر کنم 3-4 روز دیگه
H A M A S
14-06-2007, 10:06
کي mms راه مي افته؟
سلام
قیمت sms ایرانسل چقدره؟؟؟
نه تو طرح تابستونی ، به صورت عادی
تو سایتش زده 60 تومن!!! واقعا اینقدر گرونه؟؟؟
سلام
کجا همچین چیزی گفته ؟ :18:
تعرفه هر پیام کوتاه 16 تومن هست، ایرانسل به ایرانسل و به کلیه خطوط و در زمان کاهش مصرف به 12 تومن میرسه!
تو پست های قلیم عکسشو گذاشتم، میتونی پیدا کنی.
لینک بده لطفاً کجا همچین چیزی که شما میگی رو نوشته ؟
mehdi_vsgh
14-06-2007, 11:58
کي mms راه مي افته؟
عجله نکن
4-5 روز دیگه راه میافته
Dr.Dolfin
14-06-2007, 13:58
سلام
به قول آقای علیرضا خارجی «ادمهای جدید شکایت های باد هوا
دوباره از اول شروع شد»
وقتی ام ام اس رایگانه چطور میشه که اس ام اس بشه 60 تومن؟!!!!!!!1:18:
شبكه راديويي تلفن همراه ايرانسل در شهرهاي اهواز، آبادان، دزفول و بخشهايي از خرمشهر به صورت آزمايشي فعال شد.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در اهواز روز پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا هدف از اين اقدام را رفع نقايص شبكه اعلام كرد.
"يوسف نيسي" افزود: در زمان حاضر مناطق ضعيف و نقاط كور شبكه در حال شناسايي است و آنتنهاي تقويت تلفن همراه( (btsنيز در حال نصب است.
شبكه راديويي تلفن دائمي ايرانسل بنا بود ۲۲بهمن ۸۵در شهر اهواز راهاندازي شود.
تاكنون حدود دو هزار سيم كارت تلفن همراه توسط ايرانسل در اهواز توزيع شده بدون آنكه مشتركان بتوانند خدمات مطلوب دريافت كنند و سه هزار متقاضي نيز منتظر دريافت سيم كارت خود هستند.
طبق برنامهريزيهاي شركت ايرانسل، قرار است از ۱۱خرداد تا ۹مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.
شهرهاي بندر امام خميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، شوش، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
تاكنون حدود پنج هزار نفر در اهواز براي دريافت سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كردهاند.
mehdi_vsgh
14-06-2007, 19:45
کي mms راه مي افته؟
عجله نکن
4-5 روز دیگه راه میافته
saeed.rg
14-06-2007, 20:10
اين طرح تشويقي واقعآ چيز مزخرفيه چون دوباره شبكه رو ريخته بهم از وقتي شروع شده هر كي بهم زنگ مي زنه يا بالعكس صدا دائم قطع و وصل ميشه sms ها هم دير ميرسه پريروز شب خوابيدم صبح بيدار شدم ديدم 1000 تومن از اعتبارم كم شده :18: البته بعد از اينكه با هزار زحمت با 140 تماس گرفتم دوباره بعد از چند ساعت به حسابم برگردوندن ولي پول تلفني كه برا زنگ زدن به 140 خرج شد فكر كنم همون 1000 تومن شد! اما در مورد mms من فكر مي كنم به خاطر گيري كه رگولاتوري داده برا سانسور و كنترل ام ام اس ها احتمالآ دارن ديتا سنتر برا ذخيره ام ام اس ها درست ميكنن به نظر من ايرانسل به جاي اين همه تبليغات بهتره كيفيت خدمات وپوشش دهي شو بهتر كنه چون كيفيت بهترين تبليغه اونوقت ديگه كسي نميره آشغال مخابراتي رو با قيمت گزاف بخره. اين طولاني ترين پستي بود كه از اولين روز تاسيس اين تاپيك زدم اميدوارم سرتونو درد نياورده باشم
soheil_6666
14-06-2007, 20:26
اين طرح تشويقي واقعآ چيز مزخرفيه چون دوباره شبكه رو ريخته بهم از وقتي شروع شده هر كي بهم زنگ مي زنه يا بالعكس صدا دائم قطع و وصل ميشه sms ها هم دير ميرسه پريروز شب خوابيدم صبح بيدار شدم ديدم 1000 تومن از اعتبارم كم شده :18: البته بعد از اينكه با هزار زحمت با 140 تماس گرفتم دوباره بعد از چند ساعت به حسابم برگردوندن ولي پول تلفني كه برا زنگ زدن به 140 خرج شد فكر كنم همون 1000 تومن شد! اما در مورد mms من فكر مي كنم به خاطر گيري كه رگولاتوري داده برا سانسور و كنترل ام ام اس ها احتمالآ دارن ديتا سنتر برا ذخيره ام ام اس ها درست ميكنن به نظر من ايرانسل به جاي اين همه تبليغات بهتره كيفيت خدمات وپوشش دهي شو بهتر كنه چون كيفيت بهترين تبليغه اونوقت ديگه كسي نميره آشغال مخابراتي رو با قيمت گزاف بخره. اين طولاني ترين پستي بود كه از اولين روز تاسيس اين تاپيك زدم اميدوارم سرتونو درد نياورده باشم
سعید جان خودتو عصبانی نکن.وقتی به 140 می زنگی فقط به اندازه یک دقیقه مکالمه ازت کم میشه چه 30 ثانیه صحبت کنی چه 30 دقیقه.در ضمن اون مشکلی که می گی برای منم پیش آمد خودش بعد از 24 ساعت درست شد بی تماس.
در ضمن در مورد کیفیت باهات کاملا موافقم.
موفق و پاینده باشی.:20:
TheMohammad
14-06-2007, 22:48
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ویرایش شد....
چی شده ؟
انگار همه چیز امن شده ! تاپیک هم خلوت شده !
Clickrast
14-06-2007, 23:05
آقا وحید جون دلم خبر از اصفهان بده اهواز به چه درد منو شما می خوره !!؟؟
آقا وحید جون دلم خبر از اصفهان بده اهواز به چه درد منو شما می خوره !!؟؟
به خیلی مخلصیم بابا تو کجایی !؟ چرا پس نیستی ! راستش آخه خبر از اصفهان نیست فعلا جز اینکه ملت خفن دارن اعتباری دولتی می خرن و ایرانسله که داره بد جوری بابت این دیر کردش ضرر می بینه !
خبر از اهوازم میدم که بیشتر بسوزیم :31: ! ولی طبق وعده ی جدید انشا الله تا یه 2 ماه دیگه یه همچین پستی برا اصفهان هم میدیم :46: .
چی شده ؟
انگار همه چیز امن شده ! تاپیک هم خلوت شده !
آره دیگه دعوا و تو سر مغز هم زدن فروکش کرده... یه زمان یادمه یه روز نبودی تو فروم یه 7-8 صفحه اضافه میشد اما الان به زور یکی اضافه میشه ....هی یادش به خیر هر دفعه یه خبری بود تو فروم یه مدت بحث کار کرد خطوط موبایل بالا گرفته بود یه مدت تو هر صفحه یه 10 تا عکس دکل بود !!!! یه مدت یکی میمد فحش می داد یه مدت Ecare ها بود که پر بود یه مدت دعوا و بد بیراه ... اگه این فروم تموم شه ما که بر و بچ فروم فراموش نمی کنیم ... :46:
milad_badboy
15-06-2007, 00:31
دوستان من يه سيم كارت اعتباري خريدم ولي هنوز حسابم توي شبكه ايرانسل بسته نميشه هر چي هم با اپراتور تماس ميگيرم فاييده اي نداره كسي آدرس امور مشتركين ايرانسل رو تو كرج داره؟
سلام
میخواستم ببینم از نظر کیفیت سرویس دهی بین اعتباری و دائمی ایرانسل تفاوتی هست؟ قصد داشتم سیم کارت دائمی بخرم به خاطر هزینه های پایین تر ولی از طرف دیگه هم , حال اینکه هر ماه قبض پرداخت کنم نیست! پیشنهاد شما چیه؟
یه سوال دیگه , چطور میشه شماره رند پیدا کرد؟ از طریق ثبت نام از داخل سایت ایرانسل امکانش هست؟
arman4459
15-06-2007, 01:25
سلام
میخواستم ببینم از نظر کیفیت سرویس دهی بین اعتباری و دائمی ایرانسل تفاوتی هست؟ قصد داشتم سیم کارت دائمی بخرم به خاطر هزینه های پایین تر ولی از طرف دیگه هم , حال اینکه هر ماه قبض پرداخت کنم نیست! پیشنهاد شما چیه؟
یه سوال دیگه , چطور میشه شماره رند پیدا کرد؟ از طریق ثبت نام از داخل سایت ایرانسل امکانش هست؟
به نظر من اگر زیاد اهل موبایلی بهتر دائمی بگیری.ولی نه اگه فقط میخایی یک وسیله ارتباطی داشته باشی اعتباری بهتره.
باید بری توی مغازها بگردی.ولی فعلا تو سایت امکانش نیست
Clickrast
15-06-2007, 07:23
به خیلی مخلصیم بابا تو کجایی !؟ چرا پس نیستی ! راستش آخه خبر از اصفهان نیست فعلا جز اینکه ملت خفن دارن اعتباری دولتی می خرن و ایرانسله که داره بد جوری بابت این دیر کردش ضرر می بینه !
خبر از اهوازم میدم که بیشتر بسوزیم :31: ! ولی طبق وعده ی جدید انشا الله تا یه 2 ماه دیگه یه همچین پستی برا اصفهان هم میدیم :46: .
وحید جون من هستم !
جون تو اگه ایرانسل بخواد خط نده برای من هیچ فایده ای نداره هرچی هم که امکانات داشته باشه !! :41:
soheil_6666
15-06-2007, 08:32
دوستان من يه سيم كارت اعتباري خريدم ولي هنوز حسابم توي شبكه ايرانسل بسته نميشه هر چي هم با اپراتور تماس ميگيرم فاييده اي نداره كسي آدرس امور مشتركين ايرانسل رو تو كرج داره؟
سلام مشکل شبکه است امروز فردا درست می شه.
masoudboy
15-06-2007, 10:45
من چند باری همین جا این مشکل بوق آزاد ایرانسل را مطرح کردم . به نظر من یکی از مشکلات بزرگ ایرانسل همین صدای بوق آزادش هست که هم برای خیلی ها ناآشنا هست و فکر می کنند اشغال می زنه و هم خیلی صدای کمی داره . نمیشه این را درستش کنند مثل سایر اپراتورها ؟؟
شما مشکلی با این موضوع ندارید ؟؟
saeed.rg
15-06-2007, 10:46
سعید جان خودتو عصبانی نکن.وقتی به 140 می زنگی فقط به اندازه یک دقیقه مکالمه ازت کم میشه چه 30 ثانیه صحبت کنی چه 30 دقیقه.
دوست عزيز با خود موبايل كه هر دفعه ميگرفتم بعد صفر رو ميزدم تا به اپراتور وصل شه ميگفت شبكه دچار اختلاله لطفآ بعدآ تماس بگيريد يا اينقدر صداش قطع ووصل ميشد كه هيچي نميفهميدي 7-6 بار با موبايل گرفتم فايده نداشت آخر با تلفن ثابت گرفتم البته 1000 تومن رقمي نيست ولي اينكه بفهمن عده اي هستند كه اين مسائل رو هم پيگيري ميكنن باعث ميشه دقت بيشتري در همه امور داشته باشن
rozbeh85
15-06-2007, 11:09
من از شنبه که طرح تشویقی راه افتاد قرمزش رو انتخاب کردم، اس ام اس فعال سازی هم آمد، تا دیروز صبح( پنجشنبه) خوب کار میکرد اما از دیشب نه اس ام اس میفرسته نه زنگ میزنه؛ میگه اعتبارتان کافی نیست, 141 * مریع رو هم که میزنم اعتبارم رو این مینویسه2947.00 کسی میدونه مشکل چیه؟
باید به 140 زنگ بزنم؟
milad_badboy
15-06-2007, 11:12
سلام مشکل شبکه است امروز فردا درست می شه.
تابستون تموم شد و هنوز اين طرح تشويقي واسه ما راه نيافتاد....................:19:
يعني با گذشت زمان حل ميشه؟
soheil_6666
15-06-2007, 11:47
دوست عزيز با خود موبايل كه هر دفعه ميگرفتم بعد صفر رو ميزدم تا به اپراتور وصل شه ميگفت شبكه دچار اختلاله لطفآ بعدآ تماس بگيريد يا اينقدر صداش قطع ووصل ميشد كه هيچي نميفهميدي 7-6 بار با موبايل گرفتم فايده نداشت آخر با تلفن ثابت گرفتم البته 1000 تومن رقمي نيست ولي اينكه بفهمن عده اي هستند كه اين مسائل رو هم پيگيري ميكنن باعث ميشه دقت بيشتري در همه امور داشته باشن
کاملا موافقم:46:
soheil_6666
15-06-2007, 11:48
تابستون تموم شد و هنوز اين طرح تشويقي واسه ما راه نيافتاد....................:19:
يعني با گذشت زمان حل ميشه؟
انششششششششششششا الله:31: :31: :31: :31:
من چند باری همین جا این مشکل بوق آزاد ایرانسل را مطرح کردم . به نظر من یکی از مشکلات بزرگ ایرانسل همین صدای بوق آزادش هست که هم برای خیلی ها ناآشنا هست و فکر می کنند اشغال می زنه و هم خیلی صدای کمی داره . نمیشه این را درستش کنند مثل سایر اپراتورها ؟؟
نه مثل اینکه این مشکلا مال اصفهانه چون تهران که میدونم این طور نیست . ببینم مسعود مگه شما میتونی از ثابت به ایرانسل بزنی؟ مال من این طوریه که دکمه ی سبز مثل دکمه ی قرمز عمل میکنه و ریجکت می کنه ! یعنی به هیچ وجه نمیشه از ثابت کسی بهم بزنگه !
Dr.SaeiD
15-06-2007, 13:34
اتفاقا" من بخاطر همین بوقش گرفتم !
خیلی باحاله :)
Mohsen6558
15-06-2007, 13:55
دوستان یه مشکلی دارم که می خوام بدونم شما هم همین مشکل رو دارین یا نه ؟
بعضی وقتا وقتی کسی بهم زنگ می زنه گوشی رو ور می دارم اصلا نه صدا می آد نه می ره زمان مکالمه رو هم صفر نشون می ده دوباره که طرف تماس می گیره مشکل حل می شه
از بسته اعتباری استفاده می کنم
گوشی 6630
آنتن هم معمولا Full می ده
masoudboy
15-06-2007, 14:02
نه مثل اینکه این مشکلا مال اصفهانه چون تهران که میدونم این طور نیست . ببینم مسعود مگه شما میتونی از ثابت به ایرانسل بزنی؟ مال من این طوریه که دکمه ی سبز مثل دکمه ی قرمز عمل میکنه و ریجکت می کنه ! یعنی به هیچ وجه نمیشه از ثابت کسی بهم بزنگه !
مگه اینها همه به شبکه اصلی ایرانسل وصل نیست ؟؟ مگه میشه صدای بوق آزاد فرق بکنه در شهر دیگه ؟! من که به آشنا در مشهد که ایرانسل داره زنگ زدم همین صدای بوق را شنیدم بسیار هم صداش ضعیفه انگار از ته چاه صدا بالا میاد !!!؟؟ با تالیا یا سیم کارت مخابرات یا اسپادان هم که میگیرم همین مشکل هست !!
در مورد ثابت به سختی و بعد از حدود 10 بار Redial کردن می گیره و خیلی زود هم تماس قطع میشه حتی اگر فول آنتن باشه !!! این مشکل شما را هم من گاهی اوقات دارم و کسی که زنگ میزنه به خصوص از تلفن ثابت تا دکمه وصل را بزنم قطع میشه و گاهی اوقات هم اصلا وصل نمی کنه و همین طوری زنگ میخوره !!!
والا مشکلات این اپراتور خیلی عجیب و غریب هست من یادمه سال 79 که اسپادان در اصفهان راه اندازی شد و من یک سیم کارت ازش خریدم و شبکه خیلی پر ایرادی داشت و آنتن دهی بسیار ضعیف این مشکلات عجیب ایرانسل را نداشت . شبکه ایرانسل یعنی از تکنولوژِی جدید تلفن همراه استفاده می کنه .... اگر وقت بشه می خواهم طرف های نجف آباد یا فولاد شهر که شبکه رسمی راه اندازی شده برم ببینم آنجا هم همین طور هست یا نه ! شما آن طرف ها نمیری یک تست بکنی ؟؟
Clickrast
15-06-2007, 15:16
برای من که هر جا کامل خط بده ثابت هم مشکلی نداره !!
مگه اینها همه به شبکه اصلی ایرانسل وصل نیست ؟؟ مگه میشه صدای بوق آزاد فرق بکنه در شهر دیگه ؟! من که به آشنا در مشهد که ایرانسل داره زنگ زدم همین صدای بوق را شنیدم بسیار هم صداش ضعیفه انگار از ته چاه صدا بالا میاد !!!؟؟ با تالیا یا سیم کارت مخابرات یا اسپادان هم که میگیرم همین مشکل هست !!
در مورد ثابت به سختی و بعد از حدود 10 بار Redial کردن می گیره و خیلی زود هم تماس قطع میشه حتی اگر فول آنتن باشه !!! این مشکل شما را هم من گاهی اوقات دارم و کسی که زنگ میزنه به خصوص از تلفن ثابت تا دکمه وصل را بزنم قطع میشه و گاهی اوقات هم اصلا وصل نمی کنه و همین طوری زنگ میخوره !!!
والا مشکلات این اپراتور خیلی عجیب و غریب هست من یادمه سال 79 که اسپادان در اصفهان راه اندازی شد و من یک سیم کارت ازش خریدم و شبکه خیلی پر ایرادی داشت و آنتن دهی بسیار ضعیف این مشکلات عجیب ایرانسل را نداشت . شبکه ایرانسل یعنی از تکنولوژِی جدید تلفن همراه استفاده می کنه .... اگر وقت بشه می خواهم طرف های نجف آباد یا فولاد شهر که شبکه رسمی راه اندازی شده برم ببینم آنجا هم همین طور هست یا نه ! شما آن طرف ها نمیری یک تست بکنی ؟؟
راستش نه اون ورا که فعلا قصد رفتن ندارم.اگه شما رفتی مارم بی خبر نذار !
من الان حدود 3 روزه نمیشه اس ام اس به خط کسی که ایرانسل داره بفرستم فقط از ساعت 12 شب میتونم کسخ دیگه ای این مشکل رو نداره ?
به قول آقای علیرضا خارجی «ادمهای جدید شکایت های باد هوا
دوباره از اول شروع شد»
وقتی ام ام اس رایگانه چطور میشه که اس ام اس بشه 60 تومن؟!!!!!!!1:18:
دوست عزیز توجه نکردی
من گفتم به صورت عادی وخارج از طرح تابستونه!!!!!!
بیشتر توضیح بدم!!!!!! یعنی اگه این طرح تابستونه تموم بشه!!!!!
تو سایت قیمت هر اس ام اس بیرون از طرح تابستونه رو 60 تومن زده
بازم نگی الان رایگانه!!!!!!!!
وقت کردی یه سر به این لینک بزن قیمتها رو زده
Maziar_69
16-06-2007, 00:45
الله اکبر!!!!!! :18: این اصفهان چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ یک دهم مشکلات شما رو من ندارم. خدا صبرتون بده :31: . در مورد بوق آزاد هم حق با اقا وحیده تو تهران اینطوری نیست.
Maziar_69
16-06-2007, 00:47
دوست عزیز توجه نکردی
عزیز من شوخی نکن ما قلبمون ضعیفه ها :31: . خب یه لینک بذار ما هم ببینیم.
خارج از طرح تابستون: صبح ها 16 تومنه و شب ها 12 تومن. البته برای دائمی. ولی اعتباری کلا 16 تومنه.
علیرضا خارجی
16-06-2007, 09:16
دوست عزیز توجه نکردی
کجا نوشته؟ :41:
پیام کوتاه (SMS) داخل کشور به سایر خطوط (ساعات کاهش مصرف) 120 ریال
پیام کوتاه (SMS) داخل کشور به سایر خطوط (ساعات اوج مصرف) 160 ریال
kerme_chat
16-06-2007, 09:59
دوستان سلام.
از كجا ميشه به ايرانسل پيشنهاد داد يا انتقاد كه چرا داخل خطوط مترو آنتن نميده؟؟؟
mehdi_vsgh
16-06-2007, 10:03
من خودم در مورد مترو يه بار ايميل فرستادم اعلام كردن كه تا آخر امسال مترو هم تحت پوشش قرار ميگيره
kerme_chat
16-06-2007, 10:08
ok
هم دم خودت گرم هم ايرانسل!!!
mehdi_vsgh
16-06-2007, 10:11
اگه هم سوالي چيزي داشتي ميتوني به اين آدرس ايميل بزني
Cs@mtnirancell.ir
سلام بچه ها
به نظر من هم ايرانسل جزء بهترين هاست
مال من از اون اعتباري هاست
راستش اعتبار من كم وزياد ميشه
من بايد چيكار كنم ؟
منظورم از كم و زياد شدن يعني اينكه از اعتبارم كم ميشه و دوباره زياد ميشه
saman100
16-06-2007, 10:23
به نظر من خط دهی ایرانسل خیلی بهتر از این سیم کارت های آشغالی تالیاست!
دوست عزیز توجه نکردی
عزیز اشکال از مرورگرته ! از ایترنت اکسپلورر استفاده کن درست می بینی.
soheil_6666
16-06-2007, 19:10
سلام به همگی ما که تو کف موندیم این ام ام اس درست نشد؟
کسی خبر نداره؟
soheil_6666
16-06-2007, 19:22
دوست عزیز توجه نکردی
دوست عزیز اینجا نوشته 160 ریال:41:
فکر کنم ماله شما عدد یکش اوفتاده:31:
البته با اجازتون ازش عکس گرفتم
Clickrast
16-06-2007, 20:15
بابا 16 تومنه دیگه گیر الکی ندین !
masoudboy
16-06-2007, 20:55
امروز کاری داشتم دانشگاه نجف آباد رفتم به ترتیب خمینی شهر - گلدشت - نجف آباد - فولاد شهر و زرین شهر و شهر مبارکه و دوباره برگشتم اصفهان . پوشش شبکه ایرانسل آن طرف ها عالی هست و جالب اینکه جاده ها هم آنتن می دادو آنتن دهی حرف نداشت . از تلفن ثابت کارتی هم در نجف آباد و فولاد شهر به ایرانسم زنگ زدم همان دفعه اول گرفت و مشکلی نبود ولی صدای بوق آزاد همچنان ضعیف بود . در ضمن یکی از دوستان که رفته بودند چادگان و آن طرف ها م گفت سرچ که کرده ایرانسل را پیدا کرده . فکر کنم چون نزدیک تابستان هست و آن طرف ها برای تفریح زیاد می رند داره شبکه را راه اندازی می کنه .
tatu_mail
16-06-2007, 21:02
سلام
يكي كمك كنه
من يه كارت شارژ 10 هزاري گرفتم
هر كاري ميكنم شارژ نميشه
ميزنه Vocher Not Found
بعضي وقتها هم يه چيز ديگه ميزنه
چي كارش كنم يكي كمك
از شماره جديد *141* استفاده كردم
ممنون
mehdi_vsgh
16-06-2007, 22:12
باید این کدو بزنی
#شماره دوازده رقمی*141*
رابزنی....
البته این پیغامی که داده به نظر میاد دلیلش اینه که کارت شارژت غیر قانونیه...!!!! یعین غیر معتبره
نمیدونم والا.... به 140 زنگ بزن ببین قضیه چیه؟؟؟
علیرضا خارجی
16-06-2007, 22:41
امروز کاری داشتم دانشگاه نجف آباد رفتم به ترتیب خمینی شهر - گلدشت - نجف آباد - فولاد شهر و زرین شهر و شهر مبارکه و دوباره برگشتم اصفهان . پوشش شبکه ایرانسل آن طرف ها عالی هست و جالب اینکه جاده ها هم آنتن می دادو آنتن دهی حرف نداشت . از تلفن ثابت کارتی هم در نجف آباد و فولاد شهر به ایرانسم زنگ زدم همان دفعه اول گرفت و مشکلی نبود ولی صدای بوق آزاد همچنان ضعیف بود . در ضمن یکی از دوستان که رفته بودند چادگان و آن طرف ها م گفت سرچ که کرده ایرانسل را پیدا کرده . فکر کنم چون نزدیک تابستان هست و آن طرف ها برای تفریح زیاد می رند داره شبکه را راه اندازی می کنه .
اینو مطمئن باش که ایرانسل هر جایی رو که تحت پوشش کامل خودش قرار بده از تی سی ای خیلی بهتره
در واقع وقتی توی نقشه همه جای شهر زرد شد اون وقت درست کار میکنه:46:
آقا مسعود این پستا تو خیلی برام جذاب شدن ! آخه همیشه یه خبر از اصفهان توشه ! مرسی مارم خبر کردی ! اگه مشکل اصفهان هم حل شه مطمئن باش می ترکونه ایرانسل:46: . دیگه خبر نداری این مشکل با شهرداری به کجا رسید ؟
سلام
يكي كمك كنه
هر كاري ميكنم شارژ نميشه
ميزنه Vocher Not Found
چي كارش كنم يكي كمك
ممنون
عزیز ما را هم نگران کردی چون منم یکی گرفتم اما می خوام برسه به ته تا شارژ کنم حال میده یکیم خریدم کارت شارژ اما حالا نگران شدم ! حتما خبرشا بده که نتیجه چی شد.
tatu_mail
17-06-2007, 00:10
عزیز ما را هم نگران کردی چون منم یکی گرفتم اما می خوام برسه به ته تا شارژ کنم حال میده یکیم خریدم کارت شارژ اما حالا نگران شدم ! حتما خبرشا بده که نتیجه چی شد.
نه نشد متاسفانه
يعني دوستان ميخوان بگن كارت قلابي؟
يكي كمك
Maziar_69
17-06-2007, 00:31
خب خدا رو شکر مثل اینکه مشکلات داره حل میشه. یادته اون موقع ها فحش میدادی که همه ی مشکلات مال ایرانسله؟ حالا دیدی معضل اصلی مخابرات اصفهان و شهرداری هستن؟
Maziar_69
17-06-2007, 00:33
نه نشد متاسفانه
يعني دوستان ميخوان بگن كارت قلابي؟
يكي كمك
فکر کنم همین الان یه ایمیل بزنی بد نباشه. همیشه اگه شب ایمیل بزنی فرداش حدود ظهر بهت جواب میدن.
یا زنگ بزن 140 و به اونا بگو.
tatu_mail
17-06-2007, 01:50
فکر کنم همین الان یه ایمیل بزنی بد نباشه. همیشه اگه شب ایمیل بزنی فرداش حدود ظهر بهت جواب میدن.
یا زنگ بزن 140 و به اونا بگو.
ممنون دوست عزيز
الان ميل دادم
ببينيم چي ميشه
4 روزه كه كارت خريدم هنوز نتونستم شارژش كنم
mehdi_vsgh
17-06-2007, 08:57
بچه ها بیان به اینجا و ثبت نام کنین:
بعد از ثبت نام به این آدرس برین و ببینین چی گفتن در مورد ایرانسل:
من دیشب اومدم از این طرح تشویقی اینا استفاده کنم، ساعت 12 یه تلفن بزنم !!
هیچی، اینقد قطع و وصل شد و disconnect شد که آخر سر با TCI تماس گرفتم
و کلی هم مورد تمسخر به خاطر خریدن ایرانسل !!! :41:
جالبه من میرسم پشت در خونه آنتم قطع میشه و بعدش مکرر قطع و وصل میشه، تصور کنید بین آنتن و خونه ما
شاید 4-5 تا کوچه فاصله باشه !!!
اگه قرار بود هر کی شبی 6 ساعت مکالمه فول داشته باشه که ایرانسل اعلام ورشکستگی میکرد.
یه کم چاشنی تبلیغاتشون زیاده، از وقتی طرح تشویقی راه افتاده، مشکلاتش هم بیشتر شده :13:
ممنون دوست عزيز
الان ميل دادم
ببينيم چي ميشه
4 روزه كه كارت خريدم هنوز نتونستم شارژش كنم
حتما خبرشا بده کار به کجا میکشه.
ramyar.v
17-06-2007, 10:37
سلام بچه ها
شرمنده که بدون خوندن صفحات قبل پست میزنم
اگه میشه یکی کاملا درباره ی
طرح های ایرانسل
مثل طرح ابی و قرمز برام توضیح بده
ممنون
H A M A S
17-06-2007, 10:53
سلام بچه ها
شرمنده که بدون خوندن صفحات قبل پست میزنم
اگه میشه یکی کاملا درباره ی
طرح های ایرانسل
مثل طرح ابی و قرمز برام توضیح بده
ممنون
به صرفه ترينش هم قرمزه
mehdi_vsgh
17-06-2007, 11:32
شما به این ادرس برو
Maziar_69
17-06-2007, 12:20
من دیشب اومدم از این طرح تشویقی اینا استفاده کنم، ساعت 12 یه تلفن بزنم !!
هیچی، اینقد قطع و وصل شد و disconnect شد که آخر سر با TCI تماس گرفتم
و کلی هم مورد تمسخر به خاطر خریدن ایرانسل !!! :41:
جالبه من میرسم پشت در خونه آنتم قطع میشه و بعدش مکرر قطع و وصل میشه، تصور کنید بین آنتن و خونه ما
شاید 4-5 تا کوچه فاصله باشه !!!
اگه قرار بود هر کی شبی 6 ساعت مکالمه فول داشته باشه که ایرانسل اعلام ورشکستگی میکرد.
یه کم چاشنی تبلیغاتشون زیاده، از وقتی طرح تشویقی راه افتاده، مشکلاتش هم بیشتر شده :13:
پس خوش به حال ما.:21:
آقا من یه معضل با ایرانسل دارم: چرا یه دونه مشکل تا حالا با هاش نداشتم؟؟؟؟؟:31:
واقعا شانستون بده...
rozbeh85
17-06-2007, 12:26
من از طرح قرمز استفاده میکنم، چند شب پیش که میخواستم تماس بگیرم حدود ساعت 1 شب، آنقدر قطع و وصل شد و کلا صدا در حد فاجعه!
انگار تو موبایل طوفان شده باشه، که کلا از خیرش گذشتم فقط اعصابم رو بهم ریخت.
در طول روز هم که اس ام اس کلی از کار می افته، ام ام اس تهرانم هنوز خرابه!!!!
ramyar.v
17-06-2007, 14:22
شما به این ادرس برو
خیلی مخلصیم اقا مهدی
بازم ايرانسل با همه مشكلاتش خيلي بهتر از تاليا هستش
09350000000
اين مربوط به چي هست ؟
چند دقيقه پيش ايرانسل يک کار جالب کرد واز طريق sms واز طرف ايرانسل آخرين محاسبه مبلغ صورتحساب را تا 24 ساعت گذشته وهمين طور مبلغ اعتبار باقي مانده در ( سيم کارت دائمي ) را با اين کد از چپ براست ( #1*130* ) برايم فرستاد اين کارشون بدنبود چون ديگه اونجوري به سايت کاري نيست
مطمئن باشید بنده اگه خبر خوب بشنوم حتماً خودمو به این تاپیک میرسونم البته اگه نگوييد چه عججججججبببببب :27: :46:
چند دقيقه پيش ايرانسل يک کار جالب کرد واز طريق sms واز طرف ايرانسل آخرين محاسبه مبلغ صورتحساب را تا 24 ساعت گذشته وهمين طور مبلغ اعتبار باقي مانده در ( سيم کارت دائمي ) را با اين کد از چپ براست ( #1*130* ) برايم فرستاد اين کارشون بدنبود چون ديگه اونجوري به سايت کاري نيست
مطمئن باشید بنده اگه خبر خوب بشنوم حتماً خودمو به این تاپیک میرسونم البته اگه نگوييد چه عججججججبببببب :27: :46:
چه عـــجـــب !:31: :27:
tatu_mail
17-06-2007, 18:07
سلام
يكي كمك كنه
هر كاري ميكنم شارژ نميشه
ميزنه Vocher Not Found
چي كارش كنم يكي كمك
ممنون
سلام خيلي عجيبه
كلي در اين باره ايميل زدم به ايرانسل ميگن برو كارتتو پس بده
كي كارتي كه روكششو تراشيدي پس ميگيره
خداااا چه كار كنم:41:
ramyar.v
17-06-2007, 19:01
سلام بچه ها
از ایرانسل برام یه پیغام برای تنظیمات gps اومد
و من همه کار ها رو درست انجام دادم
و حتی از اینترنت هم استفاده کردم
اما امروز گوشیم رو ریستارت کردم
و حالا اون مسیجی که برای تنظیمات بود رو ندارم که تنظیمات رو انجام بدم
باید چه کار کنم؟
gigili1567
17-06-2007, 19:11
سمنان هم راه افتاد..... كامل كامل....
mehdi_vsgh
17-06-2007, 19:35
سلام خيلي عجيبه
خداااا چه كار كن
ببین بهترین کار اینه که با 140 تماس بگیری
mehdi_vsgh
17-06-2007, 19:50
سلام بچه ها
باید چه کار کنم؟
خوب شما باید اینکارو بکنی
1- این کد رو بگیر #130*
2- گزینه خدمات ایرانسل را انتخاب کن
3- تنظیمات جی پی آر اس و یا ام ام اس را انتخاب کن
4- بعد از چند ثانیه تنظیمات برات ارسال میشه
تمام
البته یه راه دیگه هم هستش و اونم اینه که مدل گوشیت رابه یه شماره (دقیقا یادم نیست شمارشو) smsد کنی برات تنظیماتو ارسال میکنن ولی راه بالا برات مجانی در میاد
سلام خيلي عجيبه
خداااا چه كار كنم:41:
عجب ! ببین مهدی راس میگه یه زنگ بزن 140 سریال کارتتا بگو نمیشه که من بعید می دونم اصلا فعلا کارت جعلی باشه تو بازار. ببینم مال شما این برچسب روی رمز هولوگرام بود؟ یا روی خود کارتت به صورت مورب نوشته ایرانسل ؟
سمنان هم راه افتاد..... كامل كامل....
ا ؟ مبارکه !:46:
tatu_mail
17-06-2007, 20:29
عجب ! ببین مهدی راس میگه یه زنگ بزن 140 سریال کارتتا بگو نمیشه که من بعید می دونم اصلا فعلا کارت جعلی باشه تو بازار. ببینم مال شما این برچسب روی رمز هولوگرام بود؟ یا روی خود کارتت به صورت مورب نوشته ایرانسل ؟
سلام ممنون دوست عزيز
بله خودم اون ياروشو تراشيدم
بله ايرانسل مورب هم داره اصلا نميخوره بهش كه قلابي باشه
نميدونم كلا شانس ندارم
زنگم ميزنم اپراتورش بعد از 3 دقيقه قطع ميشه
ممنون
علیرضا خارجی
17-06-2007, 20:32
سلام بچه ها
باید چه کار کنم؟
این کارو بکن یک اس ام اس به 2225 بزن و توش باید مدل گوشیتو بنویس مثلا اینطوری
S motorola v3i
یا
S motorola z9
یا
S motorola v2
یا
motorola motorola
motorola motorola
motorola motorola
motorola motorola
motorola motorola
motorola motorola
motorola motorola
motorola motorola
motorola motorola
motorola motorola
با سیمکارت ایرانسل
بعد اس ام اس رو برات میفرسته تو چند ثانیه
mosi7616
17-06-2007, 21:10
تو اسلامشهر الان سه روزه که انتن هست ولی نه می تونی زنگ بزنی نه می تونن بهت زنگ بزنن
ولی انتن داره
خیلی باحاله انتن هست ولی الکی
دستشون درد نکنه
سلام ممنون دوست عزيز
نميدونم كلا شانس ندارم
ممنون
زنگ بزن 130 اونام جوابتا میدن کلا 140 مشکل داره وقتی به کال سنتر وصل میشی این قدر صدا قطع و وصل میشه که خودت این دفعه قطع میکنی!
H A M A S
17-06-2007, 22:39
مشکلات اس ام اس در مشهد ما رو هم کلافه کرد
mehdi_vsgh
17-06-2007, 23:34
سلام ممنون دوست عزيز
نميدونم كلا شانس ندارم
ممنون
اگه با موبایل اذیتت میکنه موقع شماره گیری
از تلفن ثابت زنگ بزن
09351400000
هرچند که هزینهاش بالا میشه برات....
عزیز اشکال از مرورگرته ! از ایترنت اکسپلورر استفاده کن درست می بینی.
ببخشید
مرورگر من opera وهمه چیزو چپل چلاق نشون میده
قیمت رو 601 ریال نشون میده
الان با intenet explorer دیدم همون 16 تمونه!!
آخیش خیالم راحت شد
arman4459
18-06-2007, 00:24
بچه یک سوال کلی این مشکلات ایرانسل مثلا مشکلات ام ام اس یا جی پی ر اس و اس ام اس وقتی ایجاد میشه
مربوط به کل شبکه در کشور میشه یا توی یک شهر خاص.
tatu_mail
18-06-2007, 00:25
اگه با موبایل اذیتت میکنه موقع شماره گیری
از تلفن ثابت زنگ بزن
09351400000
هرچند که هزینهاش بالا میشه برات....
ممنون از همگي
موفق شدم زنگ بزنم
گفتن اول سيم كارتت ثبت نشده
ولي شده بود به اين نتيجه رسيدن كه سريال كارتو ازم بگيرن
ديدين بله كارت خراب و مشكل دارد.
ميگه ببريد پس بديد يكي ديگه بگيريد
ظاهرا رفت تو پاچمون
يارو قبول نكرد
به هزار زحمت گذاشته كه شايد مرجوع بشه
ممنون از همگي
موفق شدم زنگ بزنم
ظاهرا رفت تو پاچمون
يارو قبول نكرد
وای خدا رحم کنه .....! این طوری آدم دیگه با چه اطمینانی بره کارت شارژ بخره ؟! به نظر من اشکال از خود ایرانسله وگرنه کارت که نمیتونه مشکل داشته باشه ! اینا احتمالا شماره ی کارت را یادشون رفته ذخیره کنن ! نباید زیر بار بری مگر اینکه کارتتا مفتی عوض کنن.
Maziar_69
18-06-2007, 01:00
یه کار جالب از ایرانسل: کد *150*شماره ی مور نظر# رو بزنین ( به ترتیب اول * بعد 150 بعد * بعد شماره و # ). کاملا مجانی هست. خیلی باحاله و به درد اعتباری هایی میخوره که اعتبار ندارن. واقعا جالبه!
Maziar_69
18-06-2007, 01:39
بچه یک سوال کلی این مشکلات ایرانسل مثلا مشکلات ام ام اس یا جی پی ر اس و اس ام اس وقتی ایجاد میشه
مربوط به کل شبکه در کشور میشه یا توی یک شهر خاص.
ظاهرا ام ام اس رو تو کل کشور خودشون قطع کردن تا درستش کن و روش فیلتر بذارن. ولی اس ام اس رو میدونم که تو منطقه ای خاص و به دلیل وجود ترافیک روی آنتن ها به وجود میاد. مثلا خیلی جاها الان با اس ام اس مشکل دارن در حالی که من ندارم.
tatu_mail
18-06-2007, 01:40
یه کار جالب از ایرانسل: کد *150*شماره ی مور نظر# رو بزنین ( به ترتیب اول * بعد 150 بعد * بعد شماره و # ). کاملا مجانی هست. خیلی باحاله و به درد اعتباری هایی میخوره که اعتبار ندارن. واقعا جالبه!
سلام
منظورتون از اين چيه؟
مثل *141* هستش؟
چه كاري انجام ميده؟
ممنون
ميشم
باي
Maziar_69
18-06-2007, 01:42
سلام
منظورتون از اين چيه؟
مثل *141* هستش؟
چه كاري انجام ميده؟
ممنون
ميشم
باي
وقتی اعتبار ندارین یا اصلا هر وقت خواستین به شماره ی مورد نظرتون با این کد یه اس ام اس میفرسه با این مضمون: لطفا با من تماس بگیرید.
میتونید رو شماره ی خودتون هم امتحان کنید.
وقتی اعتبار ندارین یا اصلا هر وقت خواستین به شماره ی مورد نظرتون با این کد یه اس ام اس میفرسه با این مضمون: لطفا با من تماس بگیرید.
میتونید رو شماره ی خودتون هم امتحان کنید.
كار نو و جديديه ولي خيلي مسخرس
مثلا مرديم براي 16 تومن خب با يه اس ام اس اين كارو ميكنيم و هر چيم كه بخوايم ميتونيم توش بنويسيم
بعدشم طرف كه اين پيغامو بگيره ميگه به من چه خودت زنگ بزن
براي سيم كارتهاي دولتي هم نميشه اين كارو انجام داد
دليل استفاده اول:مثلا شخصي به هر دليلي گرفتار شده مثلا قلبش گرفته و داره ميميره يا در يك بيابان گم شده(البته اگه اونجا آنتن بده) و يا هزار اتفاق كوفت و زهر مار ديگه و بعد يك سيم كارت اعتباري داشته باشه (چون دائمي بعدا هزينش حساب ميشه) و اعتبارش فقط 15 تومن باشه و به خاطر همون يه تومن نتونه براي كسي اس ام اس بفرسته اينجاس كه اين روش به كارش مياد و ميتونه به هزاران نفر از دوستاش يا فاميلاش خبر بده (به شرطي كه سيم كارتشون ايرانسل باشه)
دليل استفاده دوم: براي افرادي كه ميخوان پول تماس رو يكي ديگه بده (مخصوص اصفهانياي عزيز - شوخي كردم ناراحت نشين)
و اما يك ترفند: افراد ميتونن اين پيام رو به عنوان يه پيام قراردادي بين خودشون قرار بدن مثلا هر وقت اين پيام رو يه بار ارسال كردم برو فلان كارو انجام بده , اگه دوبار ارسال كردم يه كار ديگرو انجام بده و الي آخر
كه ديگه احتياجي نيس براي انجام اون كار اس ام اس فرستاده بشه
البته چون خيلي خسته بودم همش چرتو پرت شد
شبتون بخير
mehdi_vsgh
18-06-2007, 08:41
ممنون از همگي
موفق شدم زنگ بزنم
ظاهرا رفت تو پاچمون
يارو قبول نكرد
میتونم بپرسم که شما کارت شارژتو از کجا خریدی؟؟
منظورم از این دست فروشا بود یا این دکه های روزنامه فروشی یا از نمایندگی خریدیش؟؟
چون داری ماراهم نگران میکنی.....(منم اعتباری دارم و احتمالا تا چندوقت دیگه نیاز به شارژ است)
K A R I M I
18-06-2007, 09:32
سلام
یه سوال از اونا که سیم کارت دائمی دارن :
شما می خواین حسابتون رو کنترل کنید، از طریق اینترنت و موبایل چه جوری عمل می کنید آیا هزینه ای پرداخت می کنید ؟
tatu_mail
18-06-2007, 09:36
میتونم بپرسم که شما کارت شارژتو از کجا خریدی؟؟
منظورم از این دست فروشا بود یا این دکه های روزنامه فروشی یا از نمایندگی خریدیش؟؟
چون داری ماراهم نگران میکنی.....(منم اعتباری دارم و احتمالا تا چندوقت دیگه نیاز به شارژ است)
سلام
من از مغازه سر كوچمون خردم
شما نه از دكه بخر نه از مغازه
سعي كن از نمايندگي بخري كه يه چيزي حاليش باشه كه اگه همچين چيزي پيش بياد جواب گو باشه
ولي مغازه دار حاليش نيست كه vocher not found يعني چي
حالا گذاشته كه يارو كه براش مياره بياد تا كارت منو به طرف بده
tatu_mail
18-06-2007, 09:39
سلام
یه سوال از اونا که سیم کارت دائمی دارن :
شما می خواین حسابتون رو کنترل کنید، از طریق اینترنت و موبایل چه جوری عمل می کنید آیا هزینه ای پرداخت می کنید ؟
خير مجاني
يه اس ام اس به 130 بده ecare بزن بهشون
راه دوم * 130 # از راست به چپ بزن
بعد راهنمايي ميكنه
خيلي جالبه اگه اينترنتم نداشتي از راه دوم ميفهمي چقدر بدهكاري
ممنون باي:46:
K A R I M I
18-06-2007, 09:42
ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از مغازه سر كوچمون خردم
شما نه از دكه بخر نه از مغازه
سعي كن از نمايندگي بخري كه يه چيزي حاليش باشه كه اگه همچين چيزي پيش بياد جواب گو باشه
ولي مغازه دار حاليش نيست كه vocher not found يعني چي
حالا گذاشته كه يارو كه براش مياره بياد تا كارت منو به طرف بده
من که واقعا نگران شدم ! آخه با چه خیال راحتی آدم بره کارت بگیره ؟! پولتا پس داد ؟ یا کارت جایگزین داد بهت ؟ :41:
Maziar_69
18-06-2007, 10:30
از امروز با ایرانسل میشه به شماره های سه رقمی 118 یا 110 یا115 و ... زنگ زد... :27:
mehdi_vsgh
18-06-2007, 10:31
با این اوصاف بهتره که کارت شارژامونو از نمایندگیهاش بخریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ثانیا اینکه بلافاصله جلو چشم خود اونا رمزو وارد کنیم که اگه مثل ایشون کارتمون مورد داشت راحت تر بتونیم پیگیری کنیم...
تنهاراهش فعلا همینه
mehdi_vsgh
18-06-2007, 10:32
از امروز با ایرانسل میشه به شماره های سه رقمی 118 یا 110 یا115 و ... زنگ زد... :27:
مگه قبلا نمیشد؟؟
به 121 زنگ میزدی و بعد به رایگان میتونستی به 110 و یا غیره زنگ بزنی (اونم مجانی..) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
tatu_mail
18-06-2007, 11:14
با این اوصاف بهتره که کارت شارژامونو از نمایندگیهاش بخریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ثانیا اینکه بلافاصله جلو چشم خود اونا رمزو وارد کنیم که اگه مثل ایشون کارتمون مورد داشت راحت تر بتونیم پیگیری کنیم...
تنهاراهش فعلا همینه
دقيقا با هاتون موافقم سعي كنيذ جلو خودشون بزنيد
كه بعدا بهتون مضمون نشن
:41:
saeed.rg
18-06-2007, 11:45
دوستان اين درسته كه ايرانسل تاحالا هيچ هزينه اي بابت استفاده از gprs از دارندگان سيم كارت هاي دائمي نگرفته وفقط از اعتباريها كم ميكنه (نمونش خود من كه تا حالا 30-20 تومني به خاطر gprs هزينه كردم) واينكه ميشه شماره اعتباري رو تبديل به دائمي كرد يا نه واگه بشه به نظرتون مي ارزنه اين كارو بكنم (قبضاش به موقع مياد و همينطور صورت حساباش درست هستش)
تنهاراهش فعلا همینه
پس منکه اصفهانم چه کار کنم !؟ اینجا دفتر خدماتش که تعطیله منم خودم رفتم از موبایل فروشی که تبلیغات ایرانسل داشت خریدم.حالا اگه این کارته کار نده چه خاکی باید بریزم ؟ توی این فروم فکر کنم دو تا از دوستان ( saragol-ebrahim20002003 ( اعتباری دارن و گفتن چندین بار شارژ کردن دوستان شما تا حالا مشکل داشتید؟
علیرضا خارجی
18-06-2007, 13:00
پس منکه اصفهانم چه کار کنم !؟ اینجا دفتر خدماتش که تعطیله منم خودم رفتم از موبایل فروشی که تبلیغات ایرانسل داشت خریدم.حالا اگه این کارته کار نده چه خاکی باید بریزم ؟ توی این فروم فکر کنم دو تا از دوستان ( saragol-ebrahim20002003 ( اعتباری دارن و گفتن چندین بار شارژ کردن دوستان شما تا حالا مشکل داشتید؟
یکی بود میگفت اینجا ایرانسل برای چی داره سیمکارت میفروشه وقطی هنوز انتن دهی نداره
پس چطور میشه نمایندگی نداشته باشه؟
وقتی نمایندگی نداره یعنی فروش توی اون شهر نداره اگر فروشی دیده میشه رسمی نیست
masoudboy
18-06-2007, 13:22
اگر کارت خواستی بخری برو خیابان فردوسی دست چپ موبایل مجید یک موبایل فروشی هست که نماینده رسمی نوکیا هست فکر کنم موبایل پلاس باشه . آن فعلا نماینده رسمی ایرانسل هست و البته فلکه احمدآباد هم موبایل پلاس داره. من خودم یک کارت شارژ از موبایل پلاس فردوسی خریدم مشکلی نداشت .
دفتر رسمی خدمات مشترکین ایرانسل هم در اصفهان همان هست که تو خیابان چهارباغ ه که فعلا تعطیل هست .
اگر کارت خواستی بخری برو خیابان فردوسی دست چپ موبایل مجید یک موبایل فروشی هست که نماینده رسمی نوکیا هست فکر کنم موبایل پلاس باشه . آن فعلا نماینده رسمی ایرانسل هست و البته فلکه احمدآباد هم موبایل پلاس داره. من خودم یک کارت شارژ از موبایل پلاس فردوسی خریدم مشکلی نداشت .
دفتر رسمی خدمات مشترکین ایرانسل هم در اصفهان همان هست که تو خیابان چهارباغ ه که فعلا تعطیل هست .
راستش منم از دروازه شیراز خریدم مغازه هم کلی لوگو ایرانسل زده ها و سیم ایرانسل هم میفروشه .من ازون خریدم حالا باید ببینم کار میده یا نه.... به هر حال مرسی.
arman4459
18-06-2007, 14:56
بچه ها من تازه 2 روزا از ایرانسل استفاده می کنم میخام بپرسم جی پی ار اس خرابه.یا من درست تنظیم نکردم
[QUOTE=arman4459;1207630]بچه ها من تازه 2 روزا از ایرانسل استفاده می کنم میخام بپرسم جی پی ار اس خرابه.یا من درست تنظیم نکردم[/QUOTE
نه ! شما کدوم شهری ؟
فعلا که اوضاع آنتن دهی ریخته به هم نجف آباد. بعدشم از طرف غرب فقط تا نرسیده به تیران خط میده و بالاتر خط نمیبده... چادگان که بماند.
اگه ایرانسل اینجا رو میخونه بهتره چادگان - سد زاینده رود و فریدونشهر (پیست اسکی و شهر) را زیر پوشش ببره. فکر میکنم خیلی سود داشته باشه براش. چون اونجا ها میتونه خیلی اعتباری یا دائمی بفروشه.
soheil_6666
18-06-2007, 18:35
بچه ها من تازه 2 روزا از ایرانسل استفاده می کنم میخام بپرسم جی پی ار اس خرابه.یا من درست تنظیم نکردم
نه احتمالا مشکل از تنظیمات شماست.
علیرضا خارجی
18-06-2007, 18:39
الان ساعت 06:37 20 دقیقه قبل داشتم نید فور اسپید کربوت بازی میکردم که یک دفه مونیتور تکون خورد و فهمیدم که زلزله شده کسی توی تهران متوجه شد یا نه چندتا از همسایهامونم تائيدکردن:41:
mehdi_vsgh
18-06-2007, 19:14
الان ساعت 06:37 20 دقیقه قبل داشتم نید فور اسپید کربوت بازی میکردم که یک دفه مونیتور تکون خورد و فهمیدم که زلزله شده کسی توی تهران متوجه شد یا نه چندتا از همسایهامونم تائيدکردن:41:
علیرضا جان تاپیک مخصوص زلزله تهران
arman4459
18-06-2007, 19:55
کسی از بچه ها یاهو مسنجر تو گوشیش نصبه. اگه کار باهاش میدونه بگه.من وصل میشم ولی فقط یک صفحه سفید
arman4459
18-06-2007, 19:56
دوستان وقتی مثلا به این شماره ها مثل *130# و از این قبیل ارتباط بررار می کنین هزینه داره یا رایگانه
soheil_6666
18-06-2007, 20:45
کسی از بچه ها یاهو مسنجر تو گوشیش نصبه. اگه کار باهاش میدونه بگه.من وصل میشم ولی فقط یک صفحه سفید
سلام من دارم ازش هم استفاده می کنم شما کدوم ورژن رو نصب کردی می خوای برات آپکنم؟
K A R I M I
18-06-2007, 20:54
سلام
چرا من نمی تونم به 119 زنگ بزنم مگه این شماره ها برای ایرانسل راه نیفتاده ؟
نه وحید جان
من دو بار شارژ کردم و هر دوبار هم از دکه روزنامه فروشی در خونمون گرفتم و
هیچ مشکلی هم پیش نیومد!
اصلاً نمیدونم نمایندگی ایرانسل کجاست ؟ :46:
tatu_mail
18-06-2007, 21:07
نه وحید جان
من دو بار شارژ کردم و هر دوبار هم از دکه روزنامه فروشی در خونمون گرفتم و
هیچ مشکلی هم پیش نیومد!
اصلاً نمیدونم نمایندگی ایرانسل کجاست ؟ :46:
اصلا جاي نگراني نيست
شانس من بده از 100000 تا شايد يكيش اينطور باشه كه شانس من بود
اصلا جاي نگراني نيست
شانس من بده از 100000 تا شايد يكيش اينطور باشه كه شانس من بود
اینطور نیست
باید پیگیری کنی، حالا شده واستی پخش کننده بیاد پس ببره
یا خودت از خدمات مشترکین پیگیری کن که سریال این کارت اصلاً توسط کسی فعال نشده
یه کم سماجت کنی نتیجه میگیری
به نظرم بهترین راه اینه که یه دفتر خدمات مشترکین پیدا کنی، کارت و خودت ببری اونجا تا چک کنن
موفق باشی
mehdi_vsgh
18-06-2007, 21:38
دوستان وقتی مثلا به این شماره ها مثل *130# و از این قبیل ارتباط بررار می کنین هزینه داره یا رایگانه
استفاده از این کدها کاملا رایگان میباشد....
Ebrahim202003
18-06-2007, 22:03
نه من تا حالا هيچ مشكلي نداشتم ، تا حالا 3 بار شارژ كردم . 2 بار از بقالي كارت خريدم يه بار هم از نمايندگي
ايرانسل و جلوي يارو كد رو زدم . هيچ مشكلي هم نداشتم . :46:
نه من تا حالا هيچ مشكلي نداشتم ، تا حالا 3 بار شارژ كردم . 2 بار از بقالي كارت خريدم يه بار هم از نمايندگي
ايرانسل و جلوي يارو كد رو زدم . هيچ مشكلي هم نداشتم . :46:
خیلی ممنونم هم از شما هم از saragol که جواب دادین :20: .
pedram_behrang
18-06-2007, 23:04
من یه سیم کارت اعتباری داشتم. وقتی طرح طلایی رو اعلام کردن خواستم تبدیل به دایمی کنم که گفتن نمی شه
خلاصه رفتم یه دایمی 150 تومنی خریدم. از 9 روز پیش تا حالا هر روز دارم زنگ می زنم که ثبت نامم رو کامل کنم، ولی می گن سیستم با اشکال مواجه هست و ثبت نام شما بسته نمی شه. و هی می گن 24 ساعت صبر کنین، 48 ساعت صبر کنین.
سیستم ثبت نام ایرانسل به تمام معنا گند زده. یه اشکال ساده نرم افزاری رو عرضه ندارن در طول یک هفته حل کنن.
اون ای میلشون هم اصلا جوابی نمی ده. ای میل هم فرستادم.
سلام کسی می تونه بهگه چجوری با p990 به اینترنت gprs وصل شم اگه کسی می دونه لطفا بگه و باید چه علامتی بیاد که مشخص کنه فعاله
علیرضا خارجی
19-06-2007, 07:48
علیرضا جان تاپیک مخصوص زلزله تهران
مرسی اما پست من ربط داشتن به ایرانسل میدونی چرا؟
چون اس ام اس ایرانسل فعلا مفته و بچه های ایرانسل چند دقیقه بعد از زلزله به من اس ام اس زدن که نقطه شروع زلزله قم بود و 9/5 ریشتر بوده و تهران با قدرت2/3 ریشتر لرزید
و بعد من خیالم راحت شد از تو خیابون برگشتم خونه:31:
A.Farokhzad
19-06-2007, 09:53
ببخشید فایده این کد #150* دقیقا چیه؟
طرف نمگه خوب خودت زنگ بزن. آخه 16 تومن که آدم رو گدا نمیکنه؟
البته از هیچی بهتره !!!!!!!!
طرفدارهای مخابرات سریع سواستفاده نکنن.
navid_mansour
19-06-2007, 13:42
آقا کسي نميدونه اين از صبح چش شده؟؟؟؟ نميشه زنگ زد به هيچ کسي! من تو مشهدم.........اون از اون شب اينم از امروز
ramyar.v
19-06-2007, 14:03
بچه ها من طرح قرمز رو که فعال کردم برام اومد که تا 24 ساعت دیگه پیغام فعال سازی میاد
ولی الان 2 روز گذشته هنوز نیومده
از کجا باید بفهمم که فعال شده یا نه؟
navid_mansour
19-06-2007, 15:50
بچه ها من طرح قرمز رو که فعال کردم برام اومد که تا 24 ساعت دیگه پیغام فعال سازی میاد
ولی الان 2 روز گذشته هنوز نیومده
از کجا باید بفهمم که فعال شده یا نه؟
ببين منم که فعال کردم نيومد،ولي 24 ساعت بعد ساعت 12 به بعد که زنگيدم به ايرانس کم نشده فهميدم فعاليده:46:
ramyar.v
19-06-2007, 15:56
اااا
مرسی
بعد اس ام اس تو کل روز مجانیه؟
saeedmaxxx
19-06-2007, 17:34
امروز یه sms اومد که نوشته بود1# *130*رو بزنین تا مانده حسابتونو ببینین
من زدم نوشته بود تا تاریخ 3/29 بدهی شما 5200 تومن هست ولی پایینش نوشته بود که اعتبار شما 44900 تومن میباشد
این یعنی چه؟
rozbeh85
19-06-2007, 17:35
اااا
بعد اس ام اس تو کل روز مجانیه؟
اس ام اس به خطوط ایرانسل مجانی، تماس هم از 12 شب تا 6 صبح به خطوط ایرانسل مجانی!
البته هر روز یه بامبولی در میاره، تماس های مجانیش که افتضاح هست و خیلی سخت میگیره، مسیج هم اذیت میکنه، امروز تهران مسیج رو Faild میکنه، باید چند بار بزنی.
واسه من اعتباریه!
soheil_6666
19-06-2007, 18:04
آقا تکلیف این ام ام اس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.