PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Amir_5693
31-07-2007, 19:02
من مدتی توی شیراز دنبال ایرانسل اعتباری می گردم اما پیدا نمی کنم می شه یکی بگه تو این شهر کجا پیدا می شه این ایرانسل اعتباری؟

arash n
31-07-2007, 19:20
اولین روزی که این سیم کارت هدیه اومد من یه سیم کارت اعتباری خریدم.

همون روز فعالش کردم. همه ی مدارک رو به فروشنده دادم تا ثبت نامم کنه (فتوکپی شناسنامه و...)

3 روز گذشت ولی خبری از اس ام اسی که می گه سیم کارت شما ثبت شد وسیم کارت هدیه شما اومده نشد.

من هم گفتم حتما اون تخصیر از اون فروشنده ست. پس رفتم خودم از ایتترنت ثبت نام کنم: ثبت نام کردم و

فتوکپی شناسنامه رو فکس کردم (اسم و شماره رو هم فکس کردم) ولی هنور از سیم کارت ما خبری نشد.

چند روز دیگه گذشت و ما بی خیالش شدیم.

الان که یه ماه از اون میگذزه. یه اس ام اس از ایرانسل اومده:

Shoma SIM Karte khod ra fa-al nemude ama sabtenam ra takmil nakardeid. Baraye

daryafte SIM Karte hadiye, lotfan zarfe 10 ruz sabtenam ra takmil namaid

:31: اینم از زندگی نامه ما:31:

حالا شما می گید چی کار کنم چه جوری ثبت نام کنم؟ (به کدوم روش)

vahooli
31-07-2007, 19:31
در ادامه جشنواره ایرانسل، مشتریان سیم کارتهای دائمی و اعتباری در سراسر کشور تا 20 شهریور ماه 86 فرصت دارند تا با خریداری سیم کارتهای ایرانسل، از هدایای این جشنواره بهره مند شوند.

مشترکین به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری هدیه گرفته و به ازای خریداری هر سیم کارت دائمی می توانند به میزان 500 هزار ريال از کلیه سرویس های داخل و خارج شبکه، به صورت رایگان استفاده کنند. شرایط و توضیحات بیشتر در مورد هر یک از این هدایا به شرح زیر است:

هدیه مشترکین سیم کارت اعتباریایرانسل به کلیه افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت اعتباری ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه تقدیم می کند.

نکات مهم:· توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.· درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید. · توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به نشانی محل سکونت مشترکین ارسال خواهد شد.
· در صورت عدم دریافت سیم کارت در مدت زمان دو هفته، مشترکین می توانند با مراجعه به مناطق پستی (در تهران) و یا مرکز پستی (در شهرستانها) سیم کارت هدیه خود را دریافت کنند.
· جهت دریافت سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
· مشترکین با ارسال شماره سیم کارت خریداری شده از طریق پیام کوتاه (از خط ایرانسل) به شماره 138، "بار کد پستی" خود را دریافت می نمایند. ارائه این کد به هنگام مراجعه به مراکز پستی جهت دریافت سیم کارت الزامیست.
· درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.· محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.· بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29 هزار تومان می باشد.
· پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی اتومبیل های Bmw و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.

هدیه مشترکین سیم کارت دائمیایرانسل برای تمامی افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک (در سیستم صورتحساب ایرانسل) واریز می نماید. مشترکین از زمان واریز، تا 30 آذرماه 86 فرصت دارند تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه امکانات شبکه استفاده کنند. این امکان شامل استفاده از سرویسهای پیام کوتاه و Gprs و همچنین تماس با سایر اپراتورها در داخل و خارج کشور می باشد.

نکات مهم: · برای استفاده از این اعتبار مشترکین می بایست در همان روز، نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نموده و حداکثر ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
· مبالغ اعتبار هدیه در اولین صورتحساب مشترکین منعکس خواهد شد.· مشترکین تا تاریخ 30 آذر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. پس از این تاریخ، اعتبار مذکور باطل شده و قابل استفاده نخواهد بود. · مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد. · پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل Bmw و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند. · اعتبار 500 هزار ريالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.

mehdi_vsgh
31-07-2007, 19:42
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای دلفین شما این فایل را نیگا کردی؟
ببین میتونی با این فایل گوشیت را تنظیم کنی؟

ببینم جناب دکتر دلفین شما این پست منو دیدین؟

این فایل که گذاشتم را دیدین؟

تست کردین

اینم جواب نداده ؟

soheil_6666
31-07-2007, 20:01
اولین روزی که این سیم کارت هدیه اومد من یه سیم کارت اعتباری خریدم.

همون روز فعالش کردم. همه ی مدارک رو به فروشنده دادم تا ثبت نامم کنه (فتوکپی شناسنامه و...)

3 روز گذشت ولی خبری از اس ام اسی که می گه سیم کارت شما ثبت شد وسیم کارت هدیه شما اومده نشد.

من هم گفتم حتما اون تخصیر از اون فروشنده ست. پس رفتم خودم از ایتترنت ثبت نام کنم: ثبت نام کردم و

فتوکپی شناسنامه رو فکس کردم (اسم و شماره رو هم فکس کردم) ولی هنور از سیم کارت ما خبری نشد.

چند روز دیگه گذشت و ما بی خیالش شدیم.

الان که یه ماه از اون میگذزه. یه اس ام اس از ایرانسل اومده:

Shoma SIM Karte khod ra fa-al nemude ama sabtenam ra takmil nakardeid. Baraye

daryafte SIM Karte hadiye, lotfan zarfe 10 ruz sabtenam ra takmil namaid

:31: اینم از زندگی نامه ما:31:

حالا شما می گید چی کار کنم چه جوری ثبت نام کنم؟ (به کدوم روش)

فكر كنم بايد بريد يك از دفاتر مشتكرين آنجا كاملش كنيد

XGAME
31-07-2007, 20:02
در ادامه جشنواره ایرانسل، مشتریان سیم کارتهای دائمی و اعتباری در سراسر کشور تا 20 شهریور ماه 86 فرصت دارند تا با خریداری سیم کارتهای ایرانسل، از هدایای این جشنواره بهره مند شوند.

مشترکین به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری هدیه گرفته و به ازای خریداری هر سیم کارت دائمی می توانند به میزان 500 هزار ريال از کلیه سرویس های داخل و خارج شبکه، به صورت رایگان استفاده کنند. شرایط و توضیحات بیشتر در مورد هر یک از این هدایا به شرح زیر است:

هدیه مشترکین سیم کارت اعتباریایرانسل به کلیه افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت اعتباری ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه تقدیم می کند.

نکات مهم:· توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.· درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید. · توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به نشانی محل سکونت مشترکین ارسال خواهد شد.
· در صورت عدم دریافت سیم کارت در مدت زمان دو هفته، مشترکین می توانند با مراجعه به مناطق پستی (در تهران) و یا مرکز پستی (در شهرستانها) سیم کارت هدیه خود را دریافت کنند.
· جهت دریافت سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
· مشترکین با ارسال شماره سیم کارت خریداری شده از طریق پیام کوتاه (از خط ایرانسل) به شماره 138، "بار کد پستی" خود را دریافت می نمایند. ارائه این کد به هنگام مراجعه به مراکز پستی جهت دریافت سیم کارت الزامیست.
· درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.· محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.· بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29 هزار تومان می باشد.
· پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی اتومبیل های Bmw و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.

هدیه مشترکین سیم کارت دائمیایرانسل برای تمامی افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک (در سیستم صورتحساب ایرانسل) واریز می نماید. مشترکین از زمان واریز، تا 30 آذرماه 86 فرصت دارند تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه امکانات شبکه استفاده کنند. این امکان شامل استفاده از سرویسهای پیام کوتاه و Gprs و همچنین تماس با سایر اپراتورها در داخل و خارج کشور می باشد.

نکات مهم: · برای استفاده از این اعتبار مشترکین می بایست در همان روز، نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نموده و حداکثر ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
· مبالغ اعتبار هدیه در اولین صورتحساب مشترکین منعکس خواهد شد.· مشترکین تا تاریخ 30 آذر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. پس از این تاریخ، اعتبار مذکور باطل شده و قابل استفاده نخواهد بود. · مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد. · پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل Bmw و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند. · اعتبار 500 هزار ريالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.

وحيد جون جشنواره اين بود
اينو كه من يه هفتس كه ميدونم تمديد شده
فكر كردم چيزه جديدي ميخواي بگي

MTNIrancell
31-07-2007, 20:02
راستي ! يك دوستي گفت كه با شماره 09350000157 اگه پيامك بزني و درخواست وضعيت كارت هديه را بدي ، در جواب وضعيت فعلي را برات مي فرستند. درسته يا نه؟
فعلا ما فرستاديم ولي هنوز كه خبري نشده.

من كه تاحالا نشنيدم.
اگه بود به ما حتماً مي گفتند.

من مدتی توی شیراز دنبال ایرانسل اعتباری می گردم اما پیدا نمی کنم می شه یکی بگه تو این شهر کجا پیدا می شه این ایرانسل اعتباری؟

اين فايل رو دانلود كن.
آدرس فروشندگان شيرازه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

XGAME
31-07-2007, 20:09
اول بايد يه اكانت در Gmail بسازيد
بعد از طريق Settings اكانتتون وارد قسمت Forwarding and POP بشيد و گزينه Enable POP for all mail رو انتخاب كنين و دكمه Save رو كليك كنين

بعد بياين اين س3 تا فايلو گواهي رو از آدرس زير دانلود كنين

پسوندشون CER هستش (مخفف Ceritificate)
با Win RAR فشردشون كردم و حجمش شده 2 كيلوبايت
از حالت فشرده خارجشون كنين
بعد برنامه My Phone Explorer رو باز كنين
گوشيتون رو وصل كنين به كامپيوتر
و وارد قسمت Files بشيد
از نوار بالاي برنامه گزينه Upload Files كه با يك فلش سبز رنگ رو به بالا مشخص شده رو انتخاب كنين
بعد اون 3 تا فايلو دونه دونه وارد گوشيتون كنين
دقت كنين نبايد هر3 تا رو با هم انتخاب كنين و جدا جدا اضافشون كنين
اين 3 تا فايل براي اين هستند كه هنگام دريافت ايميل پيغام تاييد به شما نده و هنگام ارسال پيغام خطا نده

حالا ميايم سراغ تنظيمات گوشي:
شما بايد از قبل تنظيمات GPRS رو براي گوشيتون تنظيم كرده باشين
اگرم نكردين بگين تا تنظيماته GPRS رو هم براي سوني اريكسون بگم
سپس زبان گوشيتونو فارسي كنين و تنظيمات زير رو انجام بدين
پيام نگاري - ايميل - تنظيمها - تنظيم اشتراك - اشتراك جديد
به هر اسمي ميشه
مثلا بذاريد Gmail
سپس وارد تنظيمات ميشيد
آدرس جيميلتون رو در قسمت آدرس ايميل بنويسيد
آدرس ايميلتون رو به اين شكل بنويسين
مثلا ali@googlemail.com
و به اين شكل اشتباس
ali@gmail.com
در قسمت "اتصال با استفاده از" اشتراك ديتاي خودتون رو كه باهاش به GPRS وصل ميشين رو انتخاب كنيد
در قسمت نوع اتصال POP3 رو انتخاب كنين كه خودشم به طور پيش فرض انتخاب شده
در قسمت سرور ورودي اين عبارت رو بنويسين
pop.googlemail.com
در قسمت نام كاربر و كلمه عبور سرور ورودي Username و Password تون توي جيميلو بنويسين
مثلا
ali
123456
در قسمت فاصله بررسي ميتونيد تنظيم كنيد كه گوشي هر چند دقيقه يك بار بررسي كنه كه آيا ايميل جديد براتون اومده يا نه
براي هر مرتبه چك كردن هم 5 تومن از حسابتون كم ميشه
از 5 دقيقه داره تا 12 ساعت يك بار
ولي بهتره خاموش باشه
در قسمت سرور خروجي اين عبارتو بنويسين
smtp.googlemail.com
در قسمت نام كاربر و كلمه عبور سرور خروجي هم عين سرور ورودي عمل كنين
در قسمت اتصال مجاز گزينه "هر شبكه اي" رو انتخاب كنين
در قسمت نام و امضا ميتونين يك اسم و امضا رو وارد كنين
در قسمت كپي موارد خروجي ميتونين يك كپي از هر ايميل ارساليتون در جيميل داشته باشين
كه بهتره خاموش باشه چون مدت اتصال رو افزايش ميده
در قسمت كد گذاري براي سرور ورودي و سرور خروجي گزينه SSL رو انتخاب كنين
در قسمت درگاه ورودي عدد 995 رو وارد كنين
و در قسمت درگاه خروجي عدد 465 رو وارد كنين
در نهايت گزينه انجام شد رو انتخاب كنين تا تنظيمات ذخيره بشن
حالا برگردين به قسمت ايميل
با گزينه نوشتن پيام جديد ميتونين ايميل ارسال كنين و با گزينه صندوق ورودي و گزينه ارسال و دريافت ميتونين ايميلاتونو دريافت كنين
نكته:اگر براي ايميل خودتون ايميلي رو بفرستيد در صندوق ورودي نميتونين ببينينش
چون سيستم POP3 فقط ايميلهاي جديد رو نشون ميده و ايميلي كه از اكانت خودتون براي خودتون ارسال كنين ديگه جديد به حساب نمياد
ولي اگه بريد با كامپيوتر چك كنين ميبينين كه فرستاده شده
نكته 2:اگه صندوق وروديتونو چك كردين و ديدين ايميلي براتون اومده اگه خواستين از دست نره حتما ذخيرش كنين
چون در دفعه بعدي كه صندوق وروديتونو چك كنين چون اون ايميل ديگه جديد نيست خود به خود از توي صندوق ورودي پاك ميشه
در واقع پاك نميشه و فقط با گوشي قابل ديدن نيست
چون اصلا اساس كار POP3 همين جوريه
نكته 3:زماني كه در حال ارسال ايميل هستيد تا زماني كه علامت مثلث آبي رنگ رو گوشيتون نباشه و عكس كره زمين وعكس يك پاكت كه توش نوشته @ تا حداكثر يك دقيقه در بالاي صفحه ظاهر نشه و يا گوشي خطا بده
مطمئن باشين يه جاي كار ايراد داره
يا شبكه مشغوله يا اون لحظه دسترسي شما به GPRS امكان پذير نيست
براي مطمئن شدن بهتره يه صفحه وب رو امتحاني با گوشيتون باز كنين تا ببينيد GPRS وصل هست يا نه
زماني كه ايميل شما از صندوق خروجي به قسمت پيامهاي ارسال شده منتقل شد يعني ايميل شما به درستي ارسال شده
نكته 4:براي ارسال فايل از جمله عكس دو راه وجود داره :
1)از قسمت نوشتن پيام جديد ايميل گيرنده رو وارد كنين و از قسمت ضميمه ها گزينه تصوير رو انتخاب كنين و عكستونو انتخاب كنين تا به ايميل اتچ بشه
2)از توي گوشيتون عكسي رو كه قصد ارسالشو داريد از منوي بيشتر وارد منوي ارسال شده و گزينه "به عنوان ايميل" رو انتخاب كنين و فايل اتوماتيك اتچ شده و قفط كافيه ايميلو وارد كنين
نكته5:سعي كنين سايز عكسا از 320 در 240 بيشتر نشه كه حجمش بالا نره
نكته6:ميتونين از قسمت مخاطبين گوشيتون براي هر كس كه ميخواين علاوه بر اسم و شمارش آدرس ايملش رو هم وارد كنين تا در هنگام ارسال نياز به وارد كردن ايميلش نداشته باشين و فقط كافيه كه اسمشو انتخاب كنين
توجه:با اين روش ميشه براي همه ايميلها هم ايميل فرستاد از جمله Yahoo و MSN

ديگه عرضي نيست
اميدوارم كه حالشو ببرين

بابا اينو براي شما نوشتما
دستم چلاق شد تا اينو تايپ كردم
بابا اين جفت MMS كار ميكنه
من الان برام انگار نه انگار كه MMS قطعه
با دوستامون هي براي هم عكس ميفرستيم
خواهشا از اين موضوع الكي رد نشين
دوباره مثل اون تنظيمات شماره جعلي كه نوشتم همين جوري ازش رد نشين كه بعد بياين هي روشو ازم درخواست كنين
از ما گفتن بود

XGAME
31-07-2007, 20:12
اين فايل رو دانلود كن.
آدرس فروشندگان شيرازه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام آقا شاهين
واسه نمايندگان فروش كرمانشاهم داري؟

vahooli
31-07-2007, 20:22
وحيد جون جشنواره اين بود
اينو كه من يه هفتس كه ميدونم تمديد شده
فكر كردم چيزه جديدي ميخواي بگي

اوووم ! اما آقا رسول این تازه امروز رفته توی سایت ها !

بابا اين جفت Mms كار ميكنه
من الان برام انگار نه انگار كه Mms قطعه
دوباره مثل اون تنظيمات شماره جعلي كه نوشتم همين جوري ازش رد نشين كه بعد بياين هي روشو ازم درخواست كنين
از ما گفتن بود

دمت گرم خسته نباشی :46:.

سلام آقا شاهين

همه شهرها توی اون فایل هست.

p30time
31-07-2007, 23:35
با سلام!
آقا من سيم كارتمو عيد خريدم! ( به اين خاطر گفتم چون فكر كنم با جديدا فرق داره! )
حالا چند روزه كه اس ام اس از كار افتاده و تنظيمات Mms هم مينويسه " متاسفانه .... "!
حالا بايد چه كار كنم؟؟
راه حلي داره؟ ضمنا برگه ثبت نام رو هم گم كردم!
با تشكر از شما

sha2ow
31-07-2007, 23:38

شماره طلائی هم جز سیم کارت های معمولی (20 شهریور ) حساب میشه دیگه؟
چون بعید می دونم تا 12 مرداد سیم کارت به دستم برسه:13::18:

1001
01-08-2007, 00:36
با سلام خدمت همه دوستان
من الان تقریبا 6ماهه که سیم کارت ایرانسل دائمی گرفتم یعنی از همون هفته های اولی که ایرانسل به شیراز اومد . من با خودم گفتم که با این همه سرعت عمل و قولهای ایرانسل که میگفت تا آخر سال، 70 شهر بزرگ رو زیر پوشش میبره حتما دیگه کل شیراز و مرودشت که بزرگترین شهر فارس بعد از شیرازه و 40 کیلومتر با شیراز فاصله داره هم آنتن میده.
اما حالا که 6 ماه گذشته ، مرودشت و شهرای دیگه که هیچ ، شیراز هم درست وحسابی آنتن نمیده و برای همینه که خیلی از دارندگان ایرانسل توی شیراز موبایلشون آنچنان کاربردی براشون نداره .
مشکل اساسی من اینه که از مهرماه باید دائم به مرودشت برم که مشکل من 2 تا میشه یکی شیراز و دومی مرودشت که طبق لیست قراره از شهریور آنتن بده.
اگه میدونستم که آنتن دهی تو مرودشت کامله مشکلم کمتر بود ولی حدس خودم اینه اگه از شهریور مرودشت رو راه اندازی هم کنن تخت جمشید که همش 5دقیقه با شهر فاصله داره زیر پوشش نره .
الان دوستام تو شیراز با 34000تومن موبایل اعتباری دولتی گرفتن که اون جدای از مشکلات خاص خودش همه جا آنتن دهی ظاهری رو داره!!
با خودم گفتم از شما راهنمایی بخوام که بهم بگین با این همه توصیفی که کردم میصرفه تا آخر شهریور صبر کنم و به امید ایرانسل تو شیراز و مرودشت باشم یا اینکه من هم برم از همین حالا تا مهر نشده به فکر یه اعتباری دولتی باشم؟؟ چون برای کارم هم که شده باید دائم در تماس باشم.

jackhammer
01-08-2007, 00:41
یه اعتباری دولتی بگیر (ثبت نام کن).... تا وقتی پوشش کامل شد...بعد بفروشش....خیلی که ضرر نمیکنی.

nimamani
01-08-2007, 01:10
آقا شاهين بهتون خسته نباشيد ميگم
واقعا ما اگه شما رو نداشتيم بايد چيكار ميكرديم ؟!

راستي ! يك دوستي گفت كه با شماره 09350000157 اگه پيامك بزني و درخواست وضعيت كارت هديه را بدي ، در جواب وضعيت فعلي را برات مي فرستند. درسته يا نه؟
فعلا ما فرستاديم ولي هنوز كه خبري نشده.

از سيم كارت ايرانسل به 138 اس ام اس بزن

با سلام!
آقا من سيم كارتمو عيد خريدم! ( به اين خاطر گفتم چون فكر كنم با جديدا فرق داره! )
حالا چند روزه كه اس ام اس از كار افتاده و تنظيمات Mms هم مينويسه " متاسفانه .... "!
حالا بايد چه كار كنم؟؟
راه حلي داره؟ ضمنا برگه ثبت نام رو هم گم كردم!
با تشكر از شما

بابا ايول مثل خودمون قديميي :10:

قطع شدن اس ام اس كه ديگه بايد برات طبيعي شده باشه
آخه براي ما كه عادت شده :31:

بايد بدوني كه ام ام اس هم خيلي وقته قطعه و حالا حالا ها درست نميشه

براي مشكلاتت بايد با 130 يا 140 تماس بگيري

برگه ثبت نام هم زياد مهم نيست فقط به نام خودت باشه و پوكشو داشته باشي به
مشكل نمي خوري

navid_mansour
01-08-2007, 01:29
مثله من مسيج سنترو عوض کنين درست ميه.....

milad_badboy
01-08-2007, 02:04
دوستان اين تاپيك مربوط به اس ام اس بازان ايرانسل كجاست ؟
من هر چي ميگردم تو سايت نيست

A.J
01-08-2007, 02:55
با سلام خدمت همه دوستان
من الان تقریبا 6ماهه که سیم کارت ایرانسل دائمی گرفتم یعنی از همون هفته های اولی که ایرانسل به شیراز اومد . من با خودم گفتم که با این همه سرعت عمل و قولهای ایرانسل که میگفت تا آخر سال، 70 شهر بزرگ رو زیر پوشش میبره حتما دیگه کل شیراز و مرودشت که بزرگترین شهر فارس بعد از شیرازه و 40 کیلومتر با شیراز فاصله داره هم آنتن میده.
اما حالا که 6 ماه گذشته ، مرودشت و شهرای دیگه که هیچ ، شیراز هم درست وحسابی آنتن نمیده و برای همینه که خیلی از دارندگان ایرانسل توی شیراز موبایلشون آنچنان کاربردی براشون نداره .
مشکل اساسی من اینه که از مهرماه باید دائم به مرودشت برم که مشکل من 2 تا میشه یکی شیراز و دومی مرودشت که طبق لیست قراره از شهریور آنتن بده.
اگه میدونستم که آنتن دهی تو مرودشت کامله مشکلم کمتر بود ولی حدس خودم اینه اگه از شهریور مرودشت رو راه اندازی هم کنن تخت جمشید که همش 5دقیقه با شهر فاصله داره زیر پوشش نره .
الان دوستام تو شیراز با 34000تومن موبایل اعتباری دولتی گرفتن که اون جدای از مشکلات خاص خودش همه جا آنتن دهی ظاهری رو داره!!
با خودم گفتم از شما راهنمایی بخوام که بهم بگین با این همه توصیفی که کردم میصرفه تا آخر شهریور صبر کنم و به امید ایرانسل تو شیراز و مرودشت باشم یا اینکه من هم برم از همین حالا تا مهر نشده به فکر یه اعتباری دولتی باشم؟؟ چون برای کارم هم که شده باید دائم در تماس باشم.

به نظر من صبر کن
آخه یکی از دوستام شیرازه سیم اعتباری دولتی داره الانم آخرهای شارژشه میگه هرچی میگردم کارت شارژ سیم دولتی پیدا نمی کنم توی شیراز
یکی دیگه از دوستانم هم توی اهواز همین مشکل رو داره
مثل اینکه فقط تهران یافت میشه اونم به تعداد محدودی
این نظر من بود انتخاب و تصمیم گیری با خودت

nima_divone
01-08-2007, 05:34
ایرانسل آشغاله کلی پول دادم از حسابم کم شد واسه این طرح تابستانه شبکم الان 2 هفته ریده اصلا نه اس ام اس میشه بدم نه زنگ میتونم بزنم اهههههههههههه به ایرانسل:41::41::41::41:

matrix10
01-08-2007, 07:51
از سيم كارت ايرانسل به 138 اس ام اس بزن

به اين شماره پيامك زدم ولي در جواب گفته كه يا شماره شما صحيح نيست يا واجد شرايط نيستيد و بايد در زمان مقرر سيم كارت را فعال و ثبت نام را كامل كنيد.
الان بيشتر از دو هفته هستش كه خريدم و تمام مداركم را هم به فروشنده دادم و خودش هم همون لحظه كه سيم كارت را وارد گوشيم كرد با مغازه خودش چند ثانيه تماس گرفت و گفتش كه فعال شد و حتما هم تا حالا ثبت نام كرده . ديگه نمي دونم مشكل از كجاست.:45:
اتفاقا من يك سيم كارت اعتباري دست دوم قيمت مناسب سراغ داشتم ولي گول هديه را خوردم و رفتم گرفتم. اگه برام نياد ميشه گفت ضرر كردم. :41:

MTNIrancell
01-08-2007, 08:06
سلام آقا شاهين

به اين شماره پيامك زدم ولي در جواب گفته كه يا شماره شما صحيح نيست يا واجد شرايط نيستيد و بايد در زمان مقرر سيم كارت را فعال و ثبت نام را كامل كنيد.
الان بيشتر از دو هفته هستش كه خريدم و تمام مداركم را هم به فروشنده دادم و خودش هم همون لحظه كه سيم كارت را وارد گوشيم كرد با مغازه خودش چند ثانيه تماس گرفت و گفتش كه فعال شد و حتما هم تا حالا ثبت نام كرده . ديگه نمي دونم مشكل از كجاست.:45:
اتفاقا من يك سيم كارت اعتباري دست دوم قيمت مناسب سراغ داشتم ولي گول هديه را خوردم و رفتم گرفتم. اگه برام نياد ميشه گفت ضرر كردم. :41:

فرمت شماره بايد اينجوري باشه
*******98935+

mehdi_vsgh
01-08-2007, 09:05
دوستان اين تاپيك مربوط به اس ام اس بازان ايرانسل كجاست ؟
من هر چي ميگردم تو سايت نيست
مگه اینجارو ندیدی؟

1001
01-08-2007, 09:13
به گزارش گروه خبری GSM و به نقل از ایتنا، رئیس سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی از نهایی شدن قانون استفاده از سرویس MMS توسط اپراتورهای تلفن همراه، طی سه ماه آینده خبر داد.
محمود خسروی روز سه شنبه در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه اظهار داشت: سرویس MMS اپراتورهای تلفن همراه از جمله اپراتور ایرانسل که این سرویس را به مشترکان خود ارائه می کرد، با لحاظ کردن چارچوب و مقررات جدیدی ارائه خواهد شد.
وی گفت: در تعیین ضوابط ارائه سرویس MMS اپراتور دوم، از نظرات سازمان های مرتبط استفاده خواهیم کرد. به گفته خسروی، سازمان تنظیم مقررات برای تدوین این قانون سه ماه مهلت دارد.
سرویس MMS اپراتور تلفن همراه بیش از یک ماه است که به دستور قضایی قطع شده و مشترکان ایرانسل را در استفاده از این سرویس با گله مندی مواجه کرده است.
این در حالیست که به گفته فعالان بازار، همزمان با توقف ارائه این سرویس که بنا به دستور شورای انقلاب فرهنگی صورت گرفت، میزان تقاضا برای سیم کارت های این اپراتور به شکل قابل توجهی در بازار کاهش یافته است. ایرانسل، تنها تلفن همراه کشور است که اقدام به ارائه سرویس ارزش افزوده MMS به مشترکان خود کرده بود.:41:
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dr.Dolfin
01-08-2007, 09:52
ببینم جناب دکتر دلفین شما این پست منو دیدین؟

این فایل که گذاشتم را دیدین؟

تست کردین

اینم جواب نداده ؟

مرسی آقا مهدی.دستی تنظیمش کردم.با کلی درد سر.جا داره از همه اعضای تاپیک به خصوص کسانی که کمک کردن تشکر کنم.مرسی

Dr.Dolfin
01-08-2007, 10:32
بچه ها من الان یه ماه و حدودا 4-5 روزه دارم از طرح قرمز استفاده میکنم ولی هنوز داره کار میکنه؟جریان چیه؟از یه طرف جدیدا ایرانسل 5000 تومن واسه این طرح کم میکنه از یه طرف اینجوری!!!!!!!!!

XGAME
01-08-2007, 10:56
بابا ايول مثل خودمون قديميي :10:

قطع شدن اس ام اس كه ديگه بايد برات طبيعي شده باشه
آخه براي ما كه عادت شده :31:

بايد بدوني كه ام ام اس هم خيلي وقته قطعه و حالا حالا ها درست نميشه

براي مشكلاتت بايد با 130 يا 140 تماس بگيري

برگه ثبت نام هم زياد مهم نيست فقط به نام خودت باشه و پوكشو داشته باشي به
مشكل نمي خوري

پس لابد ما كه از دي 85 خريديم ديگه پيشكسوت شديم
پس ايول به ما

XGAME
01-08-2007, 11:01
[QUOTE=MTNIrancell;1380698][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])QUOTE]

آقا شاهين خيلي خيلي ممنون

XGAME
01-08-2007, 11:03
به گزارش گروه خبری GSM و به نقل از ایتنا، رئیس سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی از نهایی شدن قانون استفاده از سرویس MMS توسط اپراتورهای تلفن همراه، طی سه ماه آینده خبر داد.
محمود خسروی روز سه شنبه در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه اظهار داشت: سرویس MMS اپراتورهای تلفن همراه از جمله اپراتور ایرانسل که این سرویس را به مشترکان خود ارائه می کرد، با لحاظ کردن چارچوب و مقررات جدیدی ارائه خواهد شد.
وی گفت: در تعیین ضوابط ارائه سرویس MMS اپراتور دوم، از نظرات سازمان های مرتبط استفاده خواهیم کرد. به گفته خسروی، سازمان تنظیم مقررات برای تدوین این قانون سه ماه مهلت دارد.
سرویس MMS اپراتور تلفن همراه بیش از یک ماه است که به دستور قضایی قطع شده و مشترکان ایرانسل را در استفاده از این سرویس با گله مندی مواجه کرده است.
این در حالیست که به گفته فعالان بازار، همزمان با توقف ارائه این سرویس که بنا به دستور شورای انقلاب فرهنگی صورت گرفت، میزان تقاضا برای سیم کارت های این اپراتور به شکل قابل توجهی در بازار کاهش یافته است. ایرانسل، تنها تلفن همراه کشور است که اقدام به ارائه سرویس ارزش افزوده MMS به مشترکان خود کرده بود.:41:
منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اميدوارم تا آخر تابستون تكليفمون مشخص بشه و اين MMS و وصلش كنن

Dr.Dolfin
01-08-2007, 11:04
کمممممممممک.آقا کد کنسل کردن Call Barring چنده؟

XGAME
01-08-2007, 11:10
بچه ها من الان یه ماه و حدودا 4-5 روزه دارم از طرح قرمز استفاده میکنم ولی هنوز داره کار میکنه؟جریان چیه؟از یه طرف جدیدا ایرانسل 5000 تومن واسه این طرح کم میکنه از یه طرف اینجوری!!!!!!!!!

براي همه اين جوريه
فقط كافيه هر روز يه SMS براي خودت بفرستي ببيني حساب ميشه يا نه

جشنواره تابستانيم كه قرار بود تا 16 شهريور باشه به گمونم شده تا 20 شهريور
بعضيام ميگن شده تا 28 شهريور
در اين مورد آقا شاهين فكر كنم بتونن كمكمون كنن

mehdi_vsgh
01-08-2007, 12:23
کمممممممممک.آقا کد کنسل کردن Call Barring چنده؟
فکر کنم اینا باید باشن

واما كدها:
# 16 * 0000 * 35 #
# 16 * 0000 * 33 #
# 0000 * 330 #
البته پيغام خطا نبايد بده.

matrix10
01-08-2007, 12:42
فرمت شماره بايد اينجوري باشه
*******98935+

اتفاقا دوباره با توجه به فرمايشات شما به همين صورت (*******98935+) پيامك فرستادم . باز همون پيغام اومد.:41:

Dr.Dolfin
01-08-2007, 13:04
فکر کنم اینا باید باشن

واما كدها:
# 16 * 0000 * 35 #
# 16 * 0000 * 33 #
# 0000 * 330 #
البته پيغام خطا نبايد بده.

همش ارور میده.می نویسه Note Done
الان گوشی من مسدود یعنی نمیشه بهش زنگ زد یا اس ام اس بفرستی.چی کار کننننننننم؟:9::37:

Dr.SaeiD
01-08-2007, 13:55
از ما گفتن بود

حاج رسول

smtp.googlemail.com

با

smtp.gmail.com

فرق می کنه !؟

اون فایل هایی هم که گفتی روی نوکیا هم کار می کنه ؟

اخه من 1 - 2 ماه پیش Gmail میزدم ، email هم همون Gmail میزدم دامینشو ! کار میکرد

تازگیا امتحان نکردم ! جدیدا تنظیماتش اینطوری شده ؟!

Dr.SaeiD
01-08-2007, 13:59
یکی از امکانات ایرانسل که من باهاش خیلی حال میکنم همین Call Barringـــه !

چون من زیاد آدمارو میپیچونم ! و این خیلی به کارم میاد :20:

اما تازگیا وقتی فعالش می کنم کار نمیکنه ! یعنی فعال میشه ، اما کار نمیکنه !

چند بار امتحان کردم نشد !

کسی میدونه جرا ؟

vahooli
01-08-2007, 14:15
یکی از امکانات ایرانسل که من باهاش خیلی حال میکنم همین Call Barringـــه !

چون من زیاد آدمارو میپیچونم ! و این خیلی به کارم میاد :20:

اما تازگیا وقتی فعالش می کنم کار نمیکنه ! یعنی فعال میشه ، اما کار نمیکنه !

چند بار امتحان کردم نشد !

کسی میدونه جرا ؟

سلام آقا سعید احوال شما ؟! نیستی؟! برای ماهم که انگار اینویزی ! بابا مثلا من وزیرتما !

در مورد کال برینگ من تا یه مدت پیش که امتحان میکردم کار میکرد اما وقتی به موبایلم تل میکردم خانومه هر دفعه یه پیغامی میداد ! یه بار میگفت مقدور نیست یه بار درست میگفت که کاربر مسدود کرده و یکیشم که دیگه اندش بود میگفت برای تماس اضطراری با شماره ... تماس بگیرید ! مال تو این مشکلا نداشت ؟!

Dr.SaeiD
01-08-2007, 14:39
سلام آقا سعید احوال شما ؟! نیستی؟! برای ماهم که انگار اینویزی ! بابا مثلا من وزیرتما !

در مورد کال برینگ من تا یه مدت پیش که امتحان میکردم کار میکرد اما وقتی به موبایلم تل میکردم خانومه هر دفعه یه پیغامی میداد ! یه بار میگفت مقدور نیست یه بار درست میگفت که کاربر مسدود کرده و یکیشم که دیگه اندش بود میگفت برای تماس اضطراری با شماره ... تماس بگیرید ! مال تو این مشکلا نداشت ؟!

فدات شم وحید جون ...

نه بابا invise چیه ، این سیستم شرکت که روش یاهو نصب نکردن که ما بیایم :)

برای من این چیزایی که میگی نبود ! هرکی میخواست میتونست زنگ بزنه !

وقتی Check Status رو میزنم میگه واسه Fax و message فعاله !

یعنی فقط SMS هارو نمیزاره بیان !

vahooli
01-08-2007, 14:56
فدات شم وحید جون ...

نه بابا invise چیه ، این سیستم شرکت که روش یاهو نصب نکردن که ما بیایم :)

برای من این چیزایی که میگی نبود ! هرکی میخواست میتونست زنگ بزنه !

وقتی Check Status رو میزنم میگه واسه Fax و message فعاله !

یعنی فقط SMS هارو نمیزاره بیان !

سعید جون برای اینکه بتونی از شرکتتم آن بشی من الان یه پیغام خصوصی بهت میدم که روششا بهت بگم که دلت تنگ نشه :31::46:!

nimamani
01-08-2007, 17:34

پس بهتره با 140 تماس بگيري و از اونجا پيگيري كني ولي مواظب باش نپيچوننت چون همشون كه
مثل آقا شاهين گل كار راه انداز نيستند و بگو برات فرم پيگيري واحد فني پر كنند

nimamani
01-08-2007, 18:04
پس لابد ما كه از دي 85 خريديم ديگه پيشكسوت شديم
پس ايول به ما

رسول جان شما سروري :11:
من كوچيكتم

خسته نباشيدم بهت ميگم از بابت مسابقه دوز و ايكيو :31:

Dr.Dolfin
01-08-2007, 19:00
آقا من تووي سايت ايرانسل اون کد مسدود کردن تماس هاي خروجي رو ديدم و روي گوشيم زدم (Call Barring) حالا هرچي کد لغوش رو ميزنم عمل
نميکنه.سيم کارتم رو روي K750 هم انداختم باز نشد.رفتم تووي منوي تماس ها و خواستم از اونجا کنسلش کنم که رمزمیخواست حالا خواهشا هر کی
K750 داره و رمزش رو میدونه لطف کنه بگه.مرسی

jackhammer
01-08-2007, 19:12
حاج رسول

smtp.googlemail.com

با

smtp.gmail.com

فرق می کنه !؟

اخه من 1 - 2 ماه پیش Gmail میزدم ، email هم همون Gmail میزدم دامینشو ! کار میکرد

من جوابتو میدم
در اصل فرقی نداره ولی بعضی گوشی ها با اولی و بعضی ها با دومی کار میکنن.
اون فایل ها هم باید کار کنه...کپی شون کنید توی مموری گوشی...نه مموری کارد...توی PHONE MEMORY
اگه شما قبلا سند و ریسیو میکردی بدون هیچ مشکلی دیگه اون فایل ها رو نمیخوای.
اصلا فکر کنم اکثر گوشی های نوکیا اون فایل ها رو نیاز نداشته باشند

TheMohammad
01-08-2007, 19:40
من جوابتو میدم
در اصل فرقی نداره ولی بعضی گوشی ها با اولی و بعضی ها با دومی کار میکنن.
اون فایل ها هم باید کار کنه...کپی شون کنید توی مموری گوشی...نه مموری کارد...توی PHONE MEMORY
اگه شما قبلا سند و ریسیو میکردی بدون هیچ مشکلی دیگه اون فایل ها رو نمیخوای.
اصلا فکر کنم اکثر گوشی های نوکیا اون فایل ها رو نیاز نداشته باشند
نوکیا سری 60 نیازی به فایل ها نداره ! من الان روی گوشیم با همون تنظیمات عادی درست کردم، کار کردش
در ضمن GoogleMail رو هم به خاطر این انتخاب کردن که انگار توی انگلیس (فکر کنم) یه شرکت با همین نام GMail بوده و شکایت کرده و اونا هم این رو گذاشتن

jackhammer
01-08-2007, 19:44
آخ محمد جون من معذرت میخوام...شما یاد ما دادی بعد ما اینجوری بی احترامی میکنیم...شما استاد مایی.
من معذرت میخوام.

TheMohammad
01-08-2007, 22:19
آخ محمد جون من معذرت میخوام...شما یاد ما دادی بعد ما اینجوری بی احترامی میکنیم...شما استاد مایی.
من معذرت میخوام.
نه بابا این حرفا چیه !

Maziar_69
01-08-2007, 22:34
فلکه ی دوم آریاشهر - خیابان ولیعصر (خیابان منتهی به مترو) تا پریروز تحت پوشش صفر بود ولی در کمال تعجب 2 روزه که آنتن فول دارم !!!!! :18::18:
حالا چرا تو سایت درست نمیشه خدا عالمه . یه ماهه که سایتشون آپدیت نشده. :46:

XGAME
02-08-2007, 00:18
حاج رسول

smtp.googlemail.com

با

smtp.gmail.com

فرق می کنه !؟

آقا سروش زحمت كشيدن و جوابتونو دادن

XGAME
02-08-2007, 00:21
رسول جان شما سروري :11:
من كوچيكتم

خسته نباشيدم بهت ميگم از بابت مسابقه دوز و ايكيو :31:

خواهش ميكنم
اميدوارم كه خوشتون اومده باشه
امشبم كه نشد مسابقات آي كيو رو برگزار كنيم
چون من نميتونستم اس ام اس بفرستم
شبكه كلا قاتي كرده بود

p30time
02-08-2007, 00:24
مثله من مسيج سنترو عوض کنين درست ميه.....

چطوري عزيز؟؟؟؟
يه توضيحي بده لطفا!
با تشكر

navid_mansour
02-08-2007, 00:39
مسيج سنترو تغير بدين به:
+98350001420

مال من با اين درست شد

vahooli
02-08-2007, 01:59
مسيج سنترو تغير بدين به:
+98350001420

مال من با اين درست شد

آقا من یه اصلاحیه بدم شما یه 9 شا جا انداختی :46: +989350001420

golabi2
02-08-2007, 07:35
سلام
من زنگ زدم ثبت نام كردم اون مداركم براشون فرستادم ولي هنوز پيامك نيومده. چيكار كنم؟:19:

TempesT
02-08-2007, 11:35
چرا یه چند مدته ایرانسل پوشش دهی رو تخته کرده ؟
یا داره پوشش دهی میکنه میخواد یه دفعه ای اعلام کنه که همه کف کنن که فکر نکنم همچین باشه:20:
یا هم که فعلا میخواد با این جشنواره اینا پول پارو کنه بعد یه فکری به حال پوشش دهی بکنه که فکر کنم همچین باشه:31:
بازم اگه کسی خبره جدیدی داشته باشه در مورد پوشش دهی ما رو هم در جریان بذاره:8:

vahooli
02-08-2007, 11:44
فهرست طلایی شما!
مخصوص خانواده و دوستان قدیمی!
ایرانسل با ارائه سرویس جدید “فهرست طلایی”، به شما امکان می دهد تا برای مکالمه با افرادی که بیش از همه با آنها تماس می گیرید، هزینه کمتری بپردازید. کافیست پنج شماره را انتخاب کنید و بدون نگرانی هرقدر می خواهید با تلفن ایرانسل تان با آنها صحبت کنید!

تنها کافیست ...
انتخاب کنید پنج شماره ای که بیش از سایرین با آنها تماس می گیرید کدامند. سپس شماره ها را در فهرست مربوط به این سرویس وارد نمایید تا از آن پس، تعرفه مکالماتتان با این پنج شماره کاهش یابد. به یاد داشته باشید این شماره ها باید از شماره های ایرانسل باشند: سیم کارت دائمی و یا اعتباری.

با این سرویس جدید ...• یک روش مناسب برای کنترل آسان هزینه تلفن همراهتان خواهید داشت!• با خیال آسوده هرقدر می خواهید با دوستان و افراد خانواده صحبت می کنید بدون اینکه نگران صورتحسابتان باشید!• هرگاه بنا بر شرایط موجود، مجبور باشید با شماره یا شماره های خاصی به صورت طولانی مکالمه کنید، با وارد کردن آنها در این فهرست، هزینه کمتری می پردازید!

توجه: اين سرويس تنها مختص مشتركين سيم كارتهاي دائميست:41:؛ اما شما مي توانيد شماره هاي سيم كارتهاي اعتباري ايرانسل را نيز در آن وارد كنيد!

فهرست طلایی، شماره هایی که برای من خیلی مهم اند!
نحوه ثبت نام:

فهرست طلايي كد
ثبت در فهرست *

*130*3*4*1#[YES/OK]
حذف از فهرست

*130*3*4*2#[YES/OK]
مشاهده شماره هاي فهرست

*130*3*4*3#[YES/OK]
* برای ثبت هر شماره، این کد می بایست جداگانه وارد شود.
برای ثبت/حذف شماره در “فهرست طلایی”، ابتدا کد را از جدول بالا وارد کرده و سپس، شماره را به صورت #093XXXXXXXX وارد کنید. همچنین می توانید برای ثبت، حذف و یا مشاهده شماره در این فهرست، از سیم کارت دائمی ایرانسل خود با 130 تماس گرفته، گزینه 3 (خدمات ایرانسل)، و سپس گزينه 4 را از منوی بعدی انتخاب كرده و دستورالعمل ها را دنبال کنید.
همچنین می توانید از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی (E-care) و یا مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجازایرانسل برای این سرویس ثبت نام کنید.

با فهرست طلایی، مکالمات طولانی بدون نگرانی!

انجام تغییرات در “فهرست طلایی” می توانید با استفاده از روش های زیر شماره مورد نظرتان را از “فهرست طلایی” حذف و یا در آن ثبت کنید:• کدهای جدول صفحه قبل • شماره گیری 130 • از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی (E-care)
• مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجاز ایرانسل

و در صورت تغییر طرح تعرفه؟
درصورت تغییر دادن طرح تعرفه، (به هنگام انتقال به تعرفه جدید) شماره های فعلی موجود در “فهرست طلایی” به صورت خودکار حذف خواهند شد و درصورت بازگشت مجدد به هر یک از طرح های تعرفه پایه و یا تشویقی برای استفاده از سرویس “فهرست طلایی”، بايد شماره ها را مجدداً در فهرست وارد کنید.

تعرفه های این سرویس:
• هزینه تماس با شماره های موجود در “فهرست طلایی” شامل 10٪ تخفیف بر روی طرح تعرفه فعال فعلی خواهد بود. این تخفیف تنها مختص تماسهای تلفنی بین خطوط ایرانسل خواهد بود. • این سرویس برای تمامی طرح های تعرفه پایه و تشویقی سیم کارت دائمی ارائه می شود. • برای هریک از شماره هایی که در “فهرست طلایی” ثبت نمایید، مبلغی بابت “هزینه ثبت نام” در صورتحساب بعدی شما محاسبه خواهد شد. • به هنگام استفاده از سرویس رومینگ، هزینه تماس با شماره های مندرج در “فهرست طلایی” مانند شماره های عادی خواهد بود؛ به عبارتی نرخ تعرفه این تماس ها برابر با تعرفه تماس رومینگ محاسبه می شود.

شرح تعرفه
ثبت شماره براي سرويس "فهرست طلايي" (هر شماره) به بروشور تعرفه مراجعه كنيد
پيام كوتاه (SMS) تفاوتي ندارد
حذف شماره از فهرست رايگان
مشاهده ليست شماره هاي "فهرست طلايي" رايگان

vahooli
02-08-2007, 13:08
آقا شاهین پس این سرویسا پست صوتی و ذخیره شماره چی شد ؟ دیگه آخه چقدر مرحله آزمایشی ؟ 11 خرداد کجا 11 مرداد کجا !؟ چرا آخه این قدر بد قولی :41:؟!

این سرویس E-care هم که کلا قاطی کرده خیلی به سختی میشه رفت توش ! چند روزه این طور شده مثلا امروز هر کاری کردم همش پیغام خطا از انواعه مختلف میداد ! مثلا یه بار میگه از حساب خارج شدی ! یه بار میگه رمز اشتباهه ! یه بار هم که اصلا رفت تو مال یک دیگه ! دست آخر هم گفت حسابت قفل شده با ایرانسل تماس بگیر ! اینا دیگه باید چیکارش کرد !!!!؟؟؟!

jackhammer
02-08-2007, 13:14
میدونید که وی تعهد ایرانسل هست که باید تا پیایان سال اول فعالیت بیش از 240 شهرو تحت پوشش ببره که تمامی شهرهای بزرگ استانها جزو اونهاست؟میدونید پایان سال اول فعالیت شهریوره؟!

sha2ow
02-08-2007, 13:37
این طور که من فهمیده بودم حداکثر تا 20 روز بعد از واریز پول سیم کارت شماره طلائی به دستم باید می رسید. الان 21 روز گذشته و هنوز هیچ خبری نیست. بازم صبر کنم؟؟!!

jackhammer
02-08-2007, 14:09
از این ماشین ها بروشور گرفتم توش نوشته تا 11 مرداد پوشش کامله برای تهران. آ قا شاهین شما خبر نداری کی کامل میشه؟

کامل شد؟امروز 11 مرداده.

TempesT
02-08-2007, 14:22
این طور که من فهمیده بودم حداکثر تا 20 روز بعد از واریز پول سیم کارت شماره طلائی به دستم باید می رسید. الان 21 روز گذشته و هنوز هیچ خبری نیست. بازم صبر کنم؟؟!!
ماله دوستای من امروز رسیدن تو تیریزم
به نظر من صبر کنین این روزها میرسه!!!

jackhammer
02-08-2007, 14:28
اینم چیزی که من میگفتم:
رانسل با تمهیدات و تعهدات گسترده ای موافقت نموده است تا برای تاسیس یک شبکه ارتباطی تلفن همراه و خدمات مرتبط با آن در سرتاسر کشور با دولت جمهوری اسلای ایران به توافق برسد.

قصد بر این است که تا پایان سال اول فعالیت، نیمی از جمعیت ایران، واقع در حداقل 248 شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل در بیایند.

تا پایان سال اول فعالیت ، پوشش شبکه به تمام شهرهای بزرگ استان ها خواهد رسید .

meshkiposh2200
02-08-2007, 15:13
اینم چیزی که من میگفتم:
رانسل با تمهیدات و تعهدات گسترده ای موافقت نموده است تا برای تاسیس یک شبکه ارتباطی تلفن همراه و خدمات مرتبط با آن در سرتاسر کشور با دولت جمهوری اسلای ایران به توافق برسد.

قصد بر این است که تا پایان سال اول فعالیت، نیمی از جمعیت ایران، واقع در حداقل 248 شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل در بیایند.

تا پایان سال اول فعالیت ، پوشش شبکه به تمام شهرهای بزرگ استان ها خواهد رسید .

248 شهر کجا 1016 شهر کجا :41:

Ali_Best
02-08-2007, 15:38
ميشه يه توضيحي در مورد طرح هاي طلايي قرمز و آبي بدين
نظر خود شما چيه ؟

TheMohammad
02-08-2007, 15:43
ميشه يه توضيحي در مورد طرح هاي طلايي قرمز و آبي بدين
نظر خود شما چيه ؟
در مورد طرح طلایی بگم که به من خیلی حال میده، همین الان با اینترنت ایرانسل آنلاین میشم
در ضمن یه برنامه روی گوشیم به اسم Live TV نصب کردم که 4-5 تا کانال رو توش نشون میده، نه به صورت تیکه تیکه !

Ali_Best
02-08-2007, 15:55
در مورد طرح طلایی بگم که به من خیلی حال میده، همین الان با اینترنت ایرانسل آنلاین میشم
در ضمن یه برنامه روی گوشیم به اسم Live TV نصب کردم که 4-5 تا کانال رو توش نشون میده، نه به صورت تیکه تیکه !

حداقل يه كم ديگه بيشتر توضيح ميدادي !!!
رومينگ چيه ؟:5:

jackhammer
02-08-2007, 15:59
حداقل يه كم ديگه بيشتر توضيح ميدادي !!!
رومينگ چيه ؟:5:

Ali_Best
02-08-2007, 16:00
1) از فروشگاههايي كه به عنوان نمايندگي ايرانسل فعاليت مي كنند كدوم طرح رو ميشه سفارش داد ؟
2) به اونا هم ميشه شماره انتخابي سفارش داد ؟
3) پس از سفارش از طريق اينترنت چقدر طول ميكشه تا سيمكارت بياد ؟
4) اصلا" كدوم بهتره ؟: سفارش از طريق اينترنت يا دادن سفارش به نمايندگي

Ali_Best
02-08-2007, 16:03

كجا برم
من كه جايي رو پيدا نكردم

jackhammer
02-08-2007, 16:15
شوخی کردی یا جدی گفتی؟!
طرحهای تابستانی: پیشنهاد های تشویقی --> طرح های تشویق تابستانی
رومینگ: خدمات-->رومینگ بین الملل

arash n
02-08-2007, 16:56
کسی هست که از روش ثبت نام اینترنتی استفاده کرده باشه؟؟

worya_sh
02-08-2007, 18:40
دوستان سلام

در مورد طرح تابستانی ایرانسل اگه تا تاریخ 12 بدست خریدار نرسه و با هاش اولین ارتباط را نداشته باشه بازهم مبلغ 50000 هزار تومان خدمات باهاش هست یانه . دوستان اگه کسی ثبت نام اینترنتی کرده چند روزه بدستش رسیده.

ممنون.

TempesT
02-08-2007, 19:11
دوستان سلام

در مورد طرح تابستانی ایرانسل اگه تا تاریخ 12 بدست خریدار نرسه و با هاش اولین ارتباط را نداشته باشه بازهم مبلغ 50000 هزار تومان خدمات باهاش هست یانه . دوستان اگه کسی ثبت نام اینترنتی کرده چند روزه بدستش رسیده.

ممنون.
این جایزه 50 تومنی تا 20شهریور تمدید شد!!!:8:

TempesT
02-08-2007, 19:14
248 شهر کجا 1016 شهر کجا :41:
1016 شهر تو 13سال کجا !!!
248 شهر تو 1سال کجا !!!
:20:

mehdi_vsgh
02-08-2007, 19:17
الان حدود 2 هفته‌ای میشد که من هیچگونه SMSی نفرستاده بودم

امروز دیدم که از طرف گروه دیگه برام اس ام اس نیومده...گفتم شاید دوباره شبکه قاط زده.....

گفتم بزار تست کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اومدم مسیج سنتر را عوض کردم ....

یه اس ام اس فرستادم به 912 هنوز به 5 ثانیه نرسیده بود که زد Deliver!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله و اینگونه بود که دلیوری ریپورت من فعال شد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون شاهین جان که مشکلمو حل کردی..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاهین جان واقعا گلی .....

نمیدونی قطع بودن این دلیوری چه ستمی بود برام....

بازم دستت درد نکنه

mehdi_vsgh
02-08-2007, 19:24
1) از فروشگاههايي كه به عنوان نمايندگي ايرانسل فعاليت مي كنند كدوم طرح رو ميشه سفارش داد ؟
2) به اونا هم ميشه شماره انتخابي سفارش داد ؟
3) پس از سفارش از طريق اينترنت چقدر طول ميكشه تا سيمكارت بياد ؟
4) اصلا" كدوم بهتره ؟: سفارش از طريق اينترنت يا دادن سفارش به نمايندگي
در مورد اینکه چطوری بگیری سیم کارتت را بهتره

1- اگه اینرتنتی بگیری میتونی خودت شماره تلفنت را انتخاب کنی (ولی چند روز طول میکشه تا سیم کارت به دستت برسه)

2- اگه از نمایندگی بگیری همون لحظه سیم کارتت را میتونی بگیر ولی دیگه شمارش دست تو نیست....

حالا خودت انتخاب کن
شماره برات مهمتره یا دریافت سریع سیم کارت

mehdi_vsgh
02-08-2007, 19:46
ولی دوستان نمیدونم چرا برام پیغام دلیوری فقط تو پوشه‌ی Report میاد...

آخه قبلا همیشه یه کادری باز میشد و میگفت
delivered:

ولی الان این کادر دیگه ظاهر نمیشه.....

چه کار کنم که دوباره این کادر ظاهر بشه؟

گوشیمم 6600 هست

doom3
02-08-2007, 20:55
این اس ام اس برای همه قطه یا فقط برای من قطعه؟

Ali_Best
02-08-2007, 21:39
در مورد اینکه چطوری بگیری سیم کارتت را بهتره

1- اگه اینرتنتی بگیری میتونی خودت شماره تلفنت را انتخاب کنی (ولی چند روز طول میکشه تا سیم کارت به دستت برسه)

2- اگه از نمایندگی بگیری همون لحظه سیم کارتت را میتونی بگیر ولی دیگه شمارش دست تو نیست....

حالا خودت انتخاب کن
شماره برات مهمتره یا دریافت سریع سیم کارت

دريافت سريع سيمكارت زياد برام مهم نيست
تقريبا" جند روز طول ميكشه ؟

mehdi_vsgh
02-08-2007, 21:50
دريافت سريع سيمكارت زياد برام مهم نيست
تقريبا" جند روز طول ميكشه ؟
بچه‌ها میگن حداکثر 20 روز

doom3
02-08-2007, 23:42
این اس ام اس برای همه قطه یا فقط برای من قطعه؟

اگه حالشو داشتین جواب بدین
چون من اطرافم کسی رو ندارم که ایرانسل داشته باشه
گفتم اینجا بپرسم

sha2ow
02-08-2007, 23:49
کسی هست که از روش ثبت نام اینترنتی استفاده کرده باشه؟؟

دوستان سلام

ممنون.

بچه‌ها میگن حداکثر 20 روز

با سلام
من از طریق اینترنت ثبت نام کردم و اینطور که به ما گفتند 20 روز بعد از واریز پول سیم کارت به دستتون می رسه من الان 21 روزه که صبر کردم و حدودا 10 دقیقه ی دیگه میشه 22 روز ولی به گفته ی دوست عزیزمون TempesT اگه اشتباه ننوشته باشم به دست دوستانشون در تبریز رسیده و باید به زودی به دست من هم برسه. پس نتیجه شد بین 20 تا 25 روز که کاملا به پست بستگی داره.
و برای 50 هزار تومان هم خوشبختانه تا 20 شهریور تمدید شده (البته من هنوز در مورد شماره طلائی خودم شک دارم که شامل شده یا نه)
خلاصه ایرانسل کاملا مطمئنه . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
با تشکر:11:

A M I R
02-08-2007, 23:51
سلام آقا شاهین
من تو فعال کردن این طرح طلایی مشکل دارم... تا حالا دو بار با 130 تماس گرفتم و طبق دستورالعملی که میگه طرح طلایی را فعال کردم که هر دوبار گفت وقتی فعال شد برای شما تا 24 ساعت اس ام اس تأیید فعال سازیش میاد که فعلاً بعد از بیشتر از دو روز هنوز نیومده...اینم بگم که سیم کارت من بنا بود که 50000 تومن اعتبار توش باشه که وقتی گرفتمش، کد ستاره 130 ستاره 1 مربع را که می فرستادم می گفت بالانس شما 0، ولی امروز که این کد را فرستادم نوشته بود بالانس شما 350455 ریال. حالا اینکه 15 تومن از 50 تومن کم کرده یعنی قطعاً فعال شده؟ روشی هست که نشون بده الأن از چه طرحی یا چه تعرفه ای دارم استفاده می کنم؟؟؟

TempesT
03-08-2007, 00:54
با سلام
من از طریق اینترنت ثبت نام کردم و اینطور که به ما گفتند 20 روز بعد از واریز پول سیم کارت به دستتون می رسه من الان 21 روزه که صبر کردم و حدودا 10 دقیقه ی دیگه میشه 22 روز ولی به گفته ی دوست عزیزمون TempesT اگه اشتباه ننوشته باشم به دست دوستانشون در تبریز رسیده و باید به زودی به دست من هم برسه. پس نتیجه شد بین 20 تا 25 روز که کاملا به پست بستگی داره.
و برای 50 هزار تومان هم خوشبختانه تا 20 شهریور تمدید شده (البته من هنوز در مورد شماره طلائی خودم شک دارم که شامل شده یا نه)
خلاصه ایرانسل کاملا مطمئنه . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
با تشکر:11:
بچه ها توجه کنین دوستهای من که حدود 15 - 20 روز قبل ثبت نام کرده بودن امروز 2 ناشونم رفتن از پست مرکزیه تبریز سیم کارت شماره طلاییشون رو تحوبل گرفتن .

vahooli
03-08-2007, 01:16
گفتم اینجا بپرسم

مال ما که وصله اما اگه مال شما قطعه بزودی درست میشه.

سلام آقا شاهین
من تو فعال کردن این طرح طلایی مشکل دارم... تا حالا دو بار با 130 تماس گرفتم و طبق دستورالعملی که میگه طرح طلایی را فعال کردم که هر دوبار گفت وقتی فعال شد برای شما تا 24 ساعت اس ام اس تأیید فعال سازیش میاد که فعلاً بعد از بیشتر از دو روز هنوز نیومده...اینم بگم که سیم کارت من بنا بود که 50000 تومن اعتبار توش باشه که وقتی گرفتمش، کد ستاره 130 ستاره 1 مربع را که می فرستادم می گفت بالانس شما 0، ولی امروز که این کد را فرستادم نوشته بود بالانس شما 350455 ریال. حالا اینکه 15 تومن از 50 تومن کم کرده یعنی قطعاً فعال شده؟ روشی هست که نشون بده الأن از چه طرحی یا چه تعرفه ای دارم استفاده می کنم؟؟؟

یه sms به خودت بده ببین پول میندازه یا از GPRS استفاده کن ببین پول میندازه یا نه.E-care هم میتونی ببینی مطمئن شی.

sha2ow
03-08-2007, 12:34
یه سوال دارم:
آیا میشه کد پیشتازه سیم کارت را (همون 10 رقمی ) توی این سایت زد ؟ اصلا این سایت درست حسابی هست یا نه؟ چون من هرچی تا حالا صبر کردم به خاطر این سایت بوده و وقتی کد را می زنم میگه هیچ دفتر پستی پذیرش مرسوله را گزارش نکرده.

یه نکته ی دیگه من توی شهرستانم و فقط به دفتر مرکزی شهرستان خودمون سر زدم. به دفتر استان که نباید مراجعه کرد؟؟؟؟
من سیم کارتم را می خوام!!!!!!!!

mehdi_vsgh
03-08-2007, 12:57
ولی دوستان نمیدونم چرا برام پیغام دلیوری فقط تو پوشه‌ی Report میاد...

آخه قبلا همیشه یه کادری باز میشد و میگفت
delivered:

ولی الان این کادر دیگه ظاهر نمیشه.....

چه کار کنم که دوباره این کادر ظاهر بشه؟

گوشیمم 6600 هست
کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاس؟

azh
03-08-2007, 12:58
گفتم اینجا بپرسم

عزيز من در برخي از مناطق كه شاهين جان مي گفت مشهد اس ام اس نمي فرسته...مال من هم همين جوري بود دو روز بعد درست شد بعد بعضي ديگه دوستام اس ام اس شون قطع شد گويا بايد فقط صبر كني

vahooli
03-08-2007, 13:29
کسی از دوستان نمیدونه مشکل از کجاس؟

مهدی جون فکر کنم اشکال از گوشیت باشه چون این مورد دیگه ربطی به اپراتور ها نداره ربط به سیستم گوشی داره.دلیور منم فعال شد :20:!

hassan_magic2000
03-08-2007, 14:53
سلام آقا شاهین
وايييييييييي برات متاسفم امير جان
اين 350455 پول قبضته نه باقي 50 هزار تومان چون تو دو بار طرح طلايي رو فعال كردي برا همين 30 هزار تومان از 50 تومان كم كرده
چون وقتي #1*130* رو ميزني مينويسه : بدهي شما ..... ريال حالا برا تو زده 350455

نبايد دو بار ميزدي همون بار اول كه 15 هزار تومان اومد رو حسابت بايد منتظر ميموندي يا زنگ ميزدي 130
حالا اشكالي نداره زنگ بزن 130 پيگيري كن انشالله به نتيجه ميرسي
مال منم وقتي ميخواستم طرح طلايي رو فعال كنم ميگفت بعدا بزن من بالاي 10 بار اون كد رو زدم شانس اورودم هر بار برام 15 تومان ننداخت
البته ببخشيد به جاي اقا شاهين جواب دادم خواستم كار اين بنده خدا راه بيفته و بره پيگيري كنه

mehdi_vsgh
03-08-2007, 16:48
مهدی جون فکر کنم اشکال از گوشیت باشه چون این مورد دیگه ربطی به اپراتور ها نداره ربط به سیستم گوشی داره.دلیور منم فعال شد :20:!
وحید جان منم که نگفتم مشکل از اپراتوره که؟؟

بدون شک مشکل از گوشیمه.....

میخواستم بدونم چطوری درستش کنم؟

meshkiposh2200
03-08-2007, 17:21
1016 شهر تو 13سال کجا !!!
248 شهر تو 1سال کجا !!!
:20:

اره خب اینم هست ولی لااقل روی دست تالیا را بیاره که اخرین اگهی که ازش دیدم نوشته بود 295 شهر!

jackhammer
03-08-2007, 17:59
امروز 12 مرداده و فدا 13 که میشه یک ماه پس از آخرین آپدیت بخش پوشش سایت ایرانسل...افزایش پوشش پرشتاب؟!
دوستمون گفت که قرار بوده تا 11 مرداد پوشش تهران کامل بشه...شد؟
قراره تا اواسط شهریور 248 شهر بره تحت پوشش که تمام مراکز استان ها جزو اونهاست...الان 1 ماه مونده و فقط 165 شهر تحت پوششه!
واقعا میشه 80 تا شهر رو توی 1 ماه ناگهانی تحت پوشش برد؟

من مشتاق شدم بدونم ایرانسل چرا توی این 1 ماهه حتی 1 شهروهم به شبکه اضافه نکرده!؟مگه کار دیگه ایم داره این ایرانسل؟!

mehdi_vsgh
03-08-2007, 18:53
امروز 12 مرداده و فدا 13 که میشه یک ماه پس از آخرین آپدیت بخش پوشش سایت ایرانسل...افزایش پوشش پرشتاب؟!
قراره تا اواسط شهریور 248 شهر بره تحت پوشش که تمام مراکز استان ها جزو اونهاست...الان 1 ماه مونده و فقط 165 شهر تحت پوششه!

من مشتاق شدم بدونم ایرانسل چرا توی این 1 ماهه حتی 1 شهروهم به شبکه اضافه نکرده!؟مگه کار دیگه ایم داره این ایرانسل؟!
منم بعید میدونم بتونه تو یه ماه باقی مونده

این همه شهرو تحت پوشش بده....(خیلی هنر کنه شهرهای اصلی را تا پایان اسفند بتونه تکمیل کنه)

تهرانم که نه تنها کامل نشده بلکه دیروز که من یه تماس داشتم اصلا کیفیت نداشت صداش؟

نمیدونم قضیه چیه؟ این در حالی هست که اطراف ما 2 دکل نصب هست....

Maziar_69
03-08-2007, 19:53

اینکه کامل شده یا نه رو نمیدونم. ولی یه نقطه بود تو آریاشهر که از هفته ی پیش بعد از 9 ماه تازه رفته زیر پوشش. بقیه ی نقاط آبی رو نمیدونم.

Maziar_69
03-08-2007, 20:09
اره خب اینم هست ولی لااقل روی دست تالیا را بیاره که اخرین اگهی که ازش دیدم نوشته بود 295 شهر!

از شما دیگه بعیده. یعنی باورت شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو تهران بالاتر از پونک بودم یه سرچ نتورک زدم تالیا پیدا نشد. چند بار امتحان کردم اصلا نیومد.
اون تبلیغ رو من هم دیدم. فقط گفتن ثبت نام در 295 شهر. قرار نیست انتن بده.
درست مثل ایرانسل که تو کل کشور سیم کارت میفروشه ولی انتن نمیده.

A M I R
03-08-2007, 20:14
اين 350455 پول قبضته نه باقي 50 هزار تومان چون تو دو بار طرح طلايي رو فعال كردي برا همين 30 هزار تومان از 50 تومان كم كرده

نبايد دو بار ميزدي همون بار اول كه 15 هزار تومان اومد رو حسابت بايد منتظر ميموندي يا زنگ ميزدي 130
مال منم وقتي ميخواستم طرح طلايي رو فعال كنم ميگفت بعدا بزن من بالاي 10 بار اون كد رو زدم شانس اورودم هر بار برام 15 تومان ننداخت
البته ببخشيد به جاي اقا شاهين جواب دادم خواستم كار اين بنده خدا راه بيفته و بره پيگيري كنه

خب اگه از 50 تومن دو تا 15 تومن هم کم کرده باشه که میشه 30 تومن، پس چرا میگه 35 تومن؟!! ضمناً من کد نفرستادم، با 130 تماس گرفتم اون مدلی به اصطلاح فعالش کردم:41:

TheMohammad
03-08-2007, 21:24
خب اگه از 50 تومن دو تا 15 تومن هم کم کرده باشه که میشه 30 تومن، پس چرا میگه 35 تومن؟!! ضمناً من کد نفرستادم، با 130 تماس گرفتم اون مدلی به اصطلاح فعالش کردم:41:

به من گفت آخر ماه درست ميشه اينا

Ebrahim202003
04-08-2007, 00:17
وحید جان منم که نگفتم مشکل از اپراتوره که؟؟

بدون شک مشکل از گوشیمه.....

میخواستم بدونم چطوری درستش کنم؟

مهدي جان گوشيت رو ريست كلي كن حله . 7370

منم قبلا تجربه شو داشتم

shamabady
04-08-2007, 00:58

اگه 50 تومن به حسابت ریخته باشن این 50 تومن منفی میاد بالا تا صفر بشه بعد مثبت میشه با این حساب الان 35 تومن بدهی داری
منم امروز با 130 طرح طلایی رو زدم الان که چک کردم دیدم 30 تومن برام انداخته اس ام اس هم نیومده یه ایمیل به خدمات مشترکین زدم ببینم چی میشه

TempesT
04-08-2007, 01:08
به قوله دوستمون از شما دیگه بعیدههههههههههههههههه:18:
همون طوری که دوستمون گفتن اون تبلیغات نوشته بود ثبت نام در 295 شهر
تالیا فکر کنم تو 30 شهر هم آنتن نمیده.

TempesT
04-08-2007, 01:11
به من گفت آخر ماه درست ميشه اينا
ایشالله همینطوری که میگی هست:10:
واسه منم یه طرح طلایی انتخاب کردم 30 تومن اومد رو قبضم هیچ طرح هم واسم کار نکرد.
زنگ زدم 130 گفت اشتباه شده کنسل کنین.
کنسل کردم رفت رو پایه ثانیه ای.
طرح قرمز انتخاب کردم به جای 2500 اومد 5000 تومن آورد رو حسابم:31:ولی خوشبختانه طرح قرمزم کار میکنه.

TempesT
04-08-2007, 01:12
به نظر من دوستان اگه اینترنت واسشون مهم نیست طرح طلایی انتخاب نکنن فعلا با این دقایق رایگانبراشون باصرفه تره.
طرح طلایی به نظر من فعلا بهترین و مناسبترین و کم هزینه ترین طرحه:20:

TempesT
04-08-2007, 01:15
همراه اول:2:تو تبریز تو بعضی از خیابونها به مدت چند ثانیه اسم خیابونن رو رو صفحه گوشی میندازه.
ایرانسل قرار بود خیلی وقت پیش این سرویس و فعال کنه ولی متاسفانه فعلا خبری نیست!!!

شاهین جون از سرویس Cell Info و GPS ایرانسل خبره تازه ای داری ؟
میدونی دقیق کی راه اندازی میشن ؟:5:
درضمن اگه خبری جدیدی داری از پوشش دهی واسمون یه خبری بدی ممنون میشم:11:

TempesT
04-08-2007, 01:17
اگه 50 تومن به حسابت ریخته باشن این 50 تومن منفی میاد بالا تا صفر بشه بعد مثبت میشه با این حساب الان 35 تومن بدهی داری
منم امروز با 130 طرح طلایی رو زدم الان که چک کردم دیدم 30 تومن برام انداخته اس ام اس هم نیومده یه ایمیل به خدمات مشترکین زدم ببینم چی میشه
دقیقا مشکل من و داری منم زنگ زدم گفتن درست میشه !!!
اگه خبری شد حتما واسه منم خبر بدی مرسی:11:

A M I R
04-08-2007, 01:26

ایشالله همینطوری که میگی هست:10:
واسه منم یه طرح طلایی انتخاب کردم 30 تومن اومد رو قبضم هیچ طرح هم واسم کار نکرد.
زنگ زدم 130 گفت اشتباه شده کنسل کنین.
کنسل کردم رفت رو پایه ثانیه ای.
طرح قرمز انتخاب کردم به جای 2500 اومد 5000 تومن آورد رو حسابم:31:ولی خوشبختانه طرح قرمزم کار میکنه.

پس الأن باید چکار کنیم؟؟؟ کنسل کنیم یا اینکه منتظر بشیم ببینیم چی میشه؟؟؟ من الأن نمی دونم با اینکه 30 تومن کم کرده بالأخره طرح طلائی فعال هست یا نه؟:41:

TempesT
04-08-2007, 01:43
پس الأن باید چکار کنیم؟؟؟ کنسل کنیم یا اینکه منتظر بشیم ببینیم چی میشه؟؟؟ من الأن نمی دونم با اینکه 30 تومن کم کرده بالأخره طرح طلائی فعال هست یا نه؟:41:
باید کمی صبر کنیم ببینیم تو صورت حساب مرداد چی میشه !!!
اگه طرح طلایی برات کار میکنه یهنی اینترنت رایگان تماسهای ارزان و رایگان و ... که هیچ ولی یه تست کن اگه کار نکرد کنسل کن و برگردون به پایه ثانیه ای ولی اگه اهل اس ام اس زیاد هستی برگردون به طرح قرمز.

TempesT
04-08-2007, 01:49
یه خبر جدید کد در خواست تماس #............*150* تقریبا واسه کلیه خطوط اعم از ایرانسل:40: همراه اول:2: و .... کار میکنه.
گه گاهی واسه دیگر خطوط ها ارور میده ولی بعد چند بار تست میفرسته:8:
شاهین جان بی زحمت در مورد این کد واسه سایر خطوط
و اینکه ذخیره شماره تماس گیرنده و صندوق صوتی به طور رسمی کی واسه کلیه خطوط ایرانسل راه اندازی میشه هم اگه اطلاعی داره به ما هم بدی ممنون میشیم:11:
آخه واسه من و اکثر دوستام هر موقع میزنیم مینویسه متاسفانه شبکه موقتا با مشکل مواجه هست و......

shamabady
04-08-2007, 09:03
همراه اول:2:تو تبریز تو بعضی از خیابونها به مدت چند ثانیه اسم خیابونن رو رو صفحه گوشی میندازه.
ایرانسل قرار بود خیلی وقت پیش این سرویس و فعال کنه ولی متاسفانه فعلا خبری نیست!!!

میدونی دقیق کی راه اندازی میشن ؟:5:
درضمن اگه خبری جدیدی داری از پوشش دهی واسمون یه خبری بدی ممنون میشم:11:
cell info توشهر ما سبزوار برای ایرانسل از اول فعال بود و اسم bts و مینوشت یک ماه میشه که همراه اولم این سرویس و فعال کرده اونم اسم bts و مینویسه
شاید گوشیت تنظیم نیست از قسمت تنظیمات پیام کوتاه اطلاعات سلولی رو روشن کن
البته یه چیز دیگه هم هست بعضی گوشی ها فقط زمانی که bts عوض میشه اسمش و برا چند ثانیه نشون میده بعد حذف میشه

matrix10
04-08-2007, 09:10
سلام
من زنگ زدم ثبت نام كردم اون مداركم براشون فرستادم ولي هنوز پيامك نيومده. چيكار كنم؟:19:

طبيعيه. براي منم نيومده.

TempesT
04-08-2007, 10:13
cell info توشهر ما سبزوار برای ایرانسل از اول فعال بود و اسم bts و مینوشت یک ماه میشه که همراه اولم این سرویس و فعال کرده اونم اسم bts و مینویسه
البته یه چیز دیگه هم هست بعضی گوشی ها فقط زمانی که bts عوض میشه اسمش و برا چند ثانیه نشون میده بعد حذف میشه
نه متاسفانه تنظیماتش درسته ولی تو تبریز کار نمیکنه.
گفتم که ماله دوستام هم همینطوریه:5:

TempesT
04-08-2007, 10:15
دوست من سیم کارت اعتباری خریده جایزش نیومد.الان اس ام اس اومده که ثبت نامت ناقصه ثبت نامت و تکمیل کن.
حالا این باید چی کار کنه؟ از کجا واسه تکمیل ثبت نام اقدام کنه بهتره ؟

azh
04-08-2007, 10:18
بگو با شماره ي 120 تماس بگيره....

masoudboy
04-08-2007, 11:15
این خط دایم ایرانسل من که به کسی دادم به علت پرداخت نکردن قبض هاش قطع شده بود.
پنجشنبه قبض را پرداخت کردم ولی هنوز وصل نشده زنگ زدم به 130 و بعد از حدود 20 دقیقه منتظر شدن اپراتور میگه ما دریافتی نداشتیم از شما در حالی که همان پنجشنبه من از ایرانسل یک Sms داشتم که مبلغ را دریافت کرده .
حالا یکی بگه من چیکار کنم ؟؟!
ایمیل آقا شاهین چی بود ؟؟

tatu_mail
04-08-2007, 12:00
سلام
من چطور ميتونم 5 نفر به ليست طلائي منتقل كنم error ميده
يكي راهنمائي كنه
ممنون

TheMohammad
04-08-2007, 12:07
نه متاسفانه تنظیماتش درسته ولی تو تبریز کار نمیکنه.
گفتم که ماله دوستام هم همینطوریه:5:
توي تهران هم بعضي موقع ها قطع ميشه

sha2ow
04-08-2007, 12:50
با سلام
امروز بالاخره سیم کارت شماره طلائی را رفتم از پست گرفتم.:31::20::46::5::27::8::8::8::8::8::8::8 ::8::8:
خوب حالا یه مشکل دارم : چه جوری فعالش کنم؟ خوشبختانه تو منطقه ی ما فول آنتنه ولی می نویسته محدودیت سرویس.
توی پک خود سیم کارت که یه فرم داره و میگه که باید پر کرد نزد فروشنده برد ولی من قبلا همین فرم را در 0936.ir پرکردم. حالا چیکارش کنم دوباره پر کنم. یا باید کدی چیزی بزنم؟
(نه از ایرانسل میشه زنگ زد و نه به ایرانسل میشه زنگ زد)
لطفا جواب بدید ممنون می شوم. آقا شاهین کمک کنید

راستی یه نکته ی دیگه: اشکالی داره که من با یک گوشی دیگه غیر از گوشی خودم سیم کارت را فعال کنم. چون می خواهم یه گوشی بخرم.

Farshadd
04-08-2007, 13:14
سلام به ایرانسل داران عزیز.

من یه سوال در مورد اینترنت ایرانسل داشتم. اینکه سرعت اینترنت شما چطوره؟؟؟

و دوم اینکه ایا نوع گوشی بر سرعتش تاثیر داره؟؟

mehdi_vsgh
04-08-2007, 13:15
ابراهیم جان میگفتی که چطوری ریستش کنم؟ گوشیمو؟ 6600

از طرفی اگه ریست کنم اطلاعاتم (برنامه‌های نصب شده) پاک که نمیشه؟

TheMohammad
04-08-2007, 13:51

روزها : 8 كيلوبايت در ثانيه
شب ها : 10-12 كيلوبايت در ثانيه

TempesT
04-08-2007, 14:23
ایرانسل هنوز نماینده خود را برای حضور در شرکت سایت‌شرینگ معرفی نکرده و احتمالا آن‌ها درخواست همکاری مجزا با سایر اپراتورها براساس نوع تعامل دارند.

مهندس حسن رضوی، معاون طرح و مهندسی شرکت ارتباطات سیار، در گفت‌وگو با سیتنا (متعلق به وزارت ارتباطات)، اظهار داشت: رگولاتوری، شهرداری، اپراتور اول و تالیا، نمایندگان خود را برای حضور در هیات‌مدیره شرکت سایت‌شرینگ از مدت‌ها پیش معرفی کرده‌اند و ایرانسل تنها اپراتور ممتنع از این اقدام است.
وی، با اشاره به اعلام ضرب‌العجل به ایرانسل از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: زمان این ضرب‌العجل را نمی‌دانم، اما در عین حال، ایرانسل نیز پیگیر موضوع سایت‌شرینگ است.
رضوی، خاطرنشان کرد: بنابر دیدگاه ایرانسل، این شرکت نمی‌خواهد در شرکتی مشارکتی حضور داشته باشد که البته علت این استدلال باید از خودشان سوال شود.
معاون طرح و مهندسی شرکت ارتباطات سیار، اظهار داشت: احتمالا استدلال مدیران اپراتور دوم این است که با هر اپراتوری به صورت مجزا و براساس نوع تعامل همکاری داشته باشند، در صورتی که در شرکت سایت‌شرینگ تمام اپراتورها مکلف به اجرای یک قانون هستند.

TempesT
04-08-2007, 14:27
به نظر من اپراتور اول که میخواد جای Bts هاشو بهینه کنه. چون اکثرا هم Bts های ایرانسل نسبت به Tci جاها و ارتفاعشون مناسبتره . میان سراغ ایرانسل که بذار با Bts های ایرانسل شیرینگ کنیم Bts هامونو:31:
به نظر من این شرکت شیرینگ یه نوع کلاه برداری و پول دادن به یه عده مفت خوره مثله خودشون.شاید هم ایرانسل واسه همین خاطر سراغش نمیره:5:

vahooli
04-08-2007, 15:00
ابراهیم جان میگفتی که چطوری ریستش کنم؟ گوشیمو؟ 6600

از طرفی اگه ریست کنم اطلاعاتم (برنامه‌های نصب شده) پاک که نمیشه؟

با اجازه ابراهیم جان. اگه میخوای اطلاعاتت پاک نشه از منوی setting گزینه reset factory بزن اما ایم مشکلتا حل نمیکنه.باید ریست کلی کنی و همه چی پاک میشه اما بهتره یه بک آپ بگیری.اینم کدش ریست کلی : *#7370#

shamabady
04-08-2007, 15:27
با سلام
امروز بالاخره سیم کارت شماره طلائی را رفتم از پست گرفتم.:31::20::46::5::27::8::8::8::8::8::8::8 ::8::8:
خوب حالا یه مشکل دارم : چه جوری فعالش کنم؟ خوشبختانه تو منطقه ی ما فول آنتنه ولی می نویسته محدودیت سرویس.
توی پک خود سیم کارت که یه فرم داره و میگه که باید پر کرد نزد فروشنده برد ولی من قبلا همین فرم را در 0936.ir پرکردم. حالا چیکارش کنم دوباره پر کنم. یا باید کدی چیزی بزنم؟
(نه از ایرانسل میشه زنگ زد و نه به ایرانسل میشه زنگ زد)
لطفا جواب بدید ممنون می شوم. آقا شاهین کمک کنید

راستی یه نکته ی دیگه: اشکالی داره که من با یک گوشی دیگه غیر از گوشی خودم سیم کارت را فعال کنم. چون می خواهم یه گوشی بخرم.

این سیم کارت باید فعال باشه اگه فعال نیست زنگ بزن خدمات مشترکین 09351300000 بگو فعالش میکنن بعدم فکر کنم باید یه فتوکپی شناسنامه یا کارت ملی رو براشون از طریق ایمیل یا فاکس بفرستی ولی نیاز به پر کردن فرم داخل بسته نیست

mehdi_vsgh
04-08-2007, 16:30
با اجازه ابراهیم جان. اگه میخوای اطلاعاتت پاک نشه از منوی setting گزینه reset factory بزن اما ایم مشکلتا حل نمیکنه.باید ریست کلی کنی و همه چی پاک میشه اما بهتره یه بک آپ بگیری.اینم کدش ریست کلی : *#7370#
این کارو کردم

یه اس ام اس برای تالیا فرستادم.....
دلیوری را درست داد
برای 912 فرستادم تا الان هنوز دلیوری نشده

برای ایرانسل فرستادم مثل قبلا بود و تغییری نکرده
البته اگه گوشیم را خاموش و مجددا روشن کنم تمامی پیامهای دلیوری (با همون کادری که میگم) برام میاد....

ولی تا زمانی که گوشیم روشنه....نه...

meshkiposh2200
04-08-2007, 16:54
از شما دیگه بعیده. یعنی باورت شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو تهران بالاتر از پونک بودم یه سرچ نتورک زدم تالیا پیدا نشد. چند بار امتحان کردم اصلا نیومد.
اون تبلیغ رو من هم دیدم. فقط گفتن ثبت نام در 295 شهر. قرار نیست انتن بده.
درست مثل ایرانسل که تو کل کشور سیم کارت میفروشه ولی انتن نمیده.

عجب شبکه هایی ما داریم بابا ایول:18:ولی این عجیبه که تالیا تو تهران انتن نده:27:من خودم بعضی جاهای اصفهان که انتن ندارم سرچ میکنم تالیا را پیدا میکنه.خدایا اخر عاقبت ما را با این شبکه های موبایل. . .

A M I R
04-08-2007, 18:54
باید کمی صبر کنیم ببینیم تو صورت حساب مرداد چی میشه !!!
اگه طرح طلایی برات کار میکنه یهنی اینترنت رایگان تماسهای ارزان و رایگان و ... که هیچ ولی یه تست کن اگه کار نکرد کنسل کن و برگردون به پایه ثانیه ای ولی اگه اهل اس ام اس زیاد هستی برگردون به طرح قرمز.

گویا از من دو تا 15 تومن را که کم کرده هیچ، طرح طلایی را هم فعال نکرده... امروز که با 130 چک کردم دیدم پول تماس های دیروز را هم اضافه کرده:41: من الأن موندم چکار کنم، یه بار دیگه سعی کنم فعالش کنم؟؟؟ اصلاً این کدی که واسه فعال سازی و کنسل طرح طلایی باید فرستاد چنده؟

masoudboy
04-08-2007, 19:33
حدود یک هفته هست که در اصفهان در منتطقه مخابراتی ما مشکل تماس از تلفن ثابت باد ایرانسل تقریبا برطرف شده .
وحید جان از شما تغییری نکرده ؟؟

Maziar_69
04-08-2007, 22:50
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: برنده مناقصه پروژه GPRS این شرکت ظرف 10 روز آینده مشخص می شود.
(GENERAL PACKET RADIO SERVICE) یا GPRS یک فناوری است که دسترسی به اینترنت بی سیم پرسرعت و دیگر تبادلات داده را فراهم می کند. وحید صدوقی با اشاره به تجدید مناقصه GPRS در ماه گذشته اظهار داشت: با توجه به شرایط موجود نمی توانیم به تعهد خود در مورد ارائه این سرویس در شهریور ماه عمل کنیم و تقریبا کار دو ماه به عقب افتاده است.
وی گفت: در حال حاضر جایگزینی فضا برای ارائه این سرویس انجام شده است و تایید تجهیزات در بخش core شبکه نیز پس از انجام مناقصه اجرا می شود.
صدوقی از ارائه سرویس GPRS اپراتور اول ظرف 3 ماه آینده خبر داد و تصریح کرد: طبق زمان بندی برنده مناقصه الزام دارد که ظرف مدت سه ماه این سرویس را به مشترکان ارائه دهد.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار اظهار امیدواری کرد که قانون استفاده از سرویس MMS ظرف این مدت زمان تدوین می شود.
وی همچنین اختلالات پیش آمده در این شبکه را در ایام تعطیلات ولادت حضرت علی تایید کرد و دلیل آن را کابل برگردانی و جابجایی لینک های ارتباطی برشمرد که البته بخش عمده ای از این مشکلات برطرف شده است.

Maziar_69
04-08-2007, 22:50
به گزارش گروه خبری Gsm و به نقل از موبنا، رئیس سازمان تنظیم مقررات گفت: سال آینده شبکه در اپراتور اول، سرویس Mms راه اندازی می شود.
" محمود خسروی " در مراسم افتتاحیه شبکه هوشمند سراسری در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که سازمان تنظیم مقررات با وجود حجم بالای تبلیغات در ایرانسل و اختلال در سرویس ذهنی و عدم ارائه خدمات آیا هیچ گونه نظارتی بر عملکرد اپراتور دوم داشته یا خیر، اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات به مجموعه شکایات واصل شده به سازمان در خصوص اپراتور دوم رسیدگی می کند. همچنین، این سازمان وضعیت واگذاری سیم کارت های هدیه ایرانسل را در روز پدر و مادر مورد بررسی قرار داده است.
وی افزود، سازمان تنظیم مقررات بر سرویس های Mms و Gprs و بر اساس پروانه موجود اعمال نظر کرده است.
ولی در این خصوص برخی از نهادهای تصمیم گیرنده و مراکز کشور اعلام کرده اند که این سرویس ها نیازمند چارچوب بندی های جدید است.
بر این اساس سازمان تنطیم مقررات فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده و از سازمان ها و نهادهای مربوطه دعوت نموده تا چاچوب های جدید این سرویس ها را تنظیم کنند تا به اپراتور مربوطه ابلاغ شود.

vahooli
04-08-2007, 23:35
حدود یک هفته هست که در اصفهان در منتطقه مخابراتی ما مشکل تماس از تلفن ثابت باد ایرانسل تقریبا برطرف شده .
وحید جان از شما تغییری نکرده ؟؟

نه از 668 که اصلا نمیشه ! ولی از 669 میشه که قبلا هم میشد ! طبق گذشته تماس به 9351400000 و 9351300000 غیر ممکنه ! البته من قبلا وضعیت خطوطی مثل 223 267 663 661 651 434 رو نمیدونستم اما این خطوط راحت با من تماس میگیرن.البته بوقش همون دوتایی و ضعیف هستش.

TempesT
04-08-2007, 23:59
گویا از من دو تا 15 تومن را که کم کرده هیچ، طرح طلایی را هم فعال نکرده... امروز که با 130 چک کردم دیدم پول تماس های دیروز را هم اضافه کرده:41: من الأن موندم چکار کنم، یه بار دیگه سعی کنم فعالش کنم؟؟؟ اصلاً این کدی که واسه فعال سازی و کنسل طرح طلایی باید فرستاد چنده؟
این کار و نکن چون بازم فعال نمیشه مثل من دماغ سوخته میمونی:31:
تماس با 130 بعد طبق دستورات شماره 7 و بعد 1 وبعد دوباره 1
تا بره به طرح پایه ثانیه ای
بعدش اگه خواستی مثل من طرح قرمز انتخاب کن که خوب کار میکنه:10:

mehdi_vsgh
05-08-2007, 00:02
به گزارش گروه خبری Gsm و به نقل از موبنا، رئیس سازمان تنظیم مقررات گفت: سال آینده شبکه در اپراتور اول، سرویس Mms راه اندازی می شود.
" محمود خسروی " در مراسم افتتاحیه شبکه هوشمند سراسری در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که سازمان تنظیم مقررات با وجود حجم بالای تبلیغات در ایرانسل و اختلال در سرویس ذهنی و عدم ارائه خدمات آیا هیچ گونه نظارتی بر عملکرد اپراتور دوم داشته یا خیر، اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات به مجموعه شکایات واصل شده به سازمان در خصوص اپراتور دوم رسیدگی می کند. همچنین، این سازمان وضعیت واگذاری سیم کارت های هدیه ایرانسل را در روز پدر و مادر مورد بررسی قرار داده است.
وی افزود، سازمان تنظیم مقررات بر سرویس های Mms و Gprs و بر اساس پروانه موجود اعمال نظر کرده است.
ولی در این خصوص برخی از نهادهای تصمیم گیرنده و مراکز کشور اعلام کرده اند که این سرویس ها نیازمند چارچوب بندی های جدید است.
بر این اساس سازمان تنطیم مقررات فعالیت خود را در این زمینه آغاز کرده و از سازمان ها و نهادهای مربوطه دعوت نموده تا چاچوب های جدید این سرویس ها را تنظیم کنند تا به اپراتور مربوطه ابلاغ شود.
پس باید برای تا سال دیگه برای MMS صبر کنیم دیگه....

arman4459
05-08-2007, 00:50
فکر کنم متاسفانه این جریان واقعیت داره.چون ایرانسل تو تبلیغاتش فقط از جی پی ر اس و اس ام اس نام برده.

و هیچ حرفی از ام ام اس نیست.

Maziar_69
05-08-2007, 01:01
پس باید برای تا سال دیگه برای Mms صبر کنیم دیگه....

عزیزان اگه دقت کرده باشین نوشته ام ام اس اوپراتور اول نه ایرانسل که. منظور من از کلمه ی سال بعد خوش قولی های مخابراته!!!!!!

A.J
05-08-2007, 04:09

همین بلا هم سره من در آوردن
من یک بار کد طرح قرمز رو زدم ولی 2 بار حسابش کردن
ولی توی ایمیل گفتن تا 2 ماه کار میده
نمیدونم راسته یا نه

A.J
05-08-2007, 04:32

بچه این تنظیمات رو چطوری میشه روی نوکیا n73me انجام داد (اهواز) ؟

1001
05-08-2007, 07:29
دیروز قبض تیرماه برام اومد ، توش نوشته بود :
از این پس ، هر 2ماه یکبار صورتحساب دریافت می کنید
به نظرم اینطوری هم برای ما بهتره چون نمیخاد که هر ماه بریم بانک ملت

IcY
05-08-2007, 08:03
حالا کسی میدونه Mmsایرانسل چی میشه؟

sha2ow
05-08-2007, 09:14
پس چی شد آقا شاهین گجائییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی!!!!!؟؟؟
شماره طلائی من هنوز فعال نیست. اصلا نمیشه با هیچ شماره ای تماس گرفت! آیا این عادیه؟ حالا من چه جوری به 120 از خط ایرانسلم زنگ بزنم؟

MTNIrancell
05-08-2007, 11:28
سلام
من چند روزي براي استراحت رفتم شمال.
از اينكه جواب نمي دادم شرمنده.
و چون زياد وقت ندارم مجبورم فقط جواب چند تا سؤاله آخر رو بدم.
بقيه هم اگه جوابشون رونگرفتن دوباره بپرسند.

MTNIrancell
05-08-2007, 11:50
بچه این تنظیمات رو چطوری میشه روی نوکیا n73me انجام داد (اهواز) ؟
اين هم براي همه گوشي ها به غير از Motorolla كه اين قابليت رو نداره.

NOKIAمدلهای مختلف: menu …..setting(تنظیمات)….phone setting-(تنظیمات تلفن)….cell info display(نمایش اطلاعات تلفن همراه)….on(روشن)
menu……setting….network….cell info display…..on
menu…….setting….display setting….cell info display….on
tools…..setting…..network…..cell info display…..on

SONY ERIXSON :menu….message……message setting….area information…..cell information….on

SAMSUNG : menu…message….broadcast….receive….enable

I-MATE : start….setting….phone….more….broadcast channels….enable

دیروز قبض تیرماه برام اومد ، توش نوشته بود :
از این پس ، هر 2ماه یکبار صورتحساب دریافت می کنید
به نظرم اینطوری هم برای ما بهتره چون نمیخاد که هر ماه بریم بانک ملت

تو چه حوصله اي داري كه هر ماه منتظر قبض مي شي و بعدش مي ري بانك.
من كه هر يكي - دوفته يك بار ميرم 10، 20 هزار تومان ميريزم به حساب.
همين الان حدود 20 هدزار تومان طلبكارم.

پس چی شد آقا شاهین گجائییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی!!!!!؟؟؟
شماره طلائی من هنوز فعال نیست. اصلا نمیشه با هیچ شماره ای تماس گرفت! آیا این عادیه؟ حالا من چه جوری به 120 از خط ایرانسلم زنگ بزنم؟
شما امشب كه من شيفت هستم با 150 يا 09351500000 تماس بگير ببينم چي كار مي تونم بكنم.

shamabady
05-08-2007, 11:51
حالا کسی میدونه Mmsایرانسل چی میشه؟
mms ایرانسل فعلا به دستور دولت برای تنظیم قوانین مقررات mms (که نمیدونم چیه) قطع شده و شاید یکی دو ماه طول بکشه منبع خبر هم سایت ictna هست

TempesT
05-08-2007, 11:58
اقا شاهین جواب اینارم لطفا:31:
چرا یه چند مدته ایرانسل پوشش دهی رو تخته کرده ؟ :20:
این سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده و پیام گیر صوتی کی به طور رسمی واسه کلیه خطوط ایرانسل را میفته ؟ :20:
میدونی دقیق کی راه اندازی میشن ؟

TheMohammad
05-08-2007, 12:21
[QUOTE=MTNIrancell;1397515]اين هم براي همه گوشي ها به غير از Motorolla كه اين قابليت رو نداره.
[/QUOTE‏[‏
براي موتورولا :
menu > messaging > [Menu Key] > info srvs. setup
Quick View : 50
Service : On

vahooli
05-08-2007, 12:39
شاید شما شهر بعدی باشید!

نام شهر

زمان جشنواره

جايزه ده ميليون ريالي*

نوكيا N70 *
كاشان 7 الي 9 مرداد

1 نفر

3 نفر
سبزوار 15 الي 17 مرداد

-

10 نفر
فردوس 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
بهشهر 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
بندر تركمن 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
قزوين 16 الي 18 مرداد

1 نفر

10 نفر
رزن 16 الي 18 مرداد

-

5 نفر
بناب 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
آمل 16 الي 18 مرداد

-

10 نفر
ماكو 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
كامياران 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
اردبيل 16 الي 18 مرداد

2 نفر

10 نفر
اروميه 16 الي 18 مرداد

3 نفر

10 نفر
آستارا 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
آبيك 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
اراك 17 الي 21 مرداد

2 نفر

10 نفر
كمال شهر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
الشتر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
ملارد 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
گلستان 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
نيشابور 18 الي 22 مرداد

-

10 نفر
گناباد 18 الي 22 مرداد

-

3 نفر
گنبد كاووس 18 الي 22 مرداد

-

5 نفر
بندر گز 18 الي 22 مرداد

-

2 نفر
نورآباد 21 الي 23 مرداد

-

3 نفر
* جوايز و تعداد برندگان قرعه كشي مر بوط به هر شهر، در جدول بالا نشان داده شده است.

نکات مهم:• توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.• درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید. • توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به نشانی محل سکونت مشترکین ارسال خواهد شد.
• در صورت عدم دریافت سیم کارت در مدت زمان دو هفته، مشترکین می توانند با مراجعه به مناطق پستی (در تهران) و یا مرکز پستی (در شهرستانها) سیم کارت هدیه خود را دریافت کنند.
• جهت دریافت سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
• مشترکین با ارسال شماره سیم کارت خریداری شده از طریق پیام کوتاه (از خط ایرانسل) به شماره 138، "بار کد پستی" خود را دریافت می نمایند. ارائه این کد به هنگام مراجعه به مراکز پستی جهت دریافت سیم کارت الزامیست.
• درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.• محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.• بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29 هزار تومان می باشد.
• پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی اتومبیل های BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.
• تمامي مشتركين ايرانسل تا تاريخ 20 شهريور 86 در مكالمات بيش از 3 دقيقه اي خود بين خطوط ايرانسل، از هر 30 دقيقه تنها هزينه 3 دقيقه را مي پردازند.

هدیه مشترکین سیم کارت دائمیایرانسل برای تمامی افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک (در سیستم صورتحساب ایرانسل) واریز می نماید. مشترکین از زمان واریز، تا 30 آذرماه 86 فرصت دارند تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه امکانات شبکه استفاده کنند. این امکان شامل استفاده از سرویسهای پیام کوتاه و GPRS و همچنین تماس با سایر اپراتورها در داخل و خارج کشور می باشد.

نکات مهم: • برای استفاده از این اعتبار مشترکین می بایست در همان روز، نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نموده و حداکثر ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
• مبالغ اعتبار هدیه در اولین صورتحساب مشترکین منعکس خواهد شد.• مشترکین تا تاریخ 30 آذر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. پس از این تاریخ، اعتبار مذکور باطل شده و قابل استفاده نخواهد بود. • مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد. • پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.
• بهای سیم کارت دائمي ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.• اعتبار 500 هزار ريالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.
• تمامي مشتركين ايرانسل تا تاريخ 20 شهريور 86 در مكالمات بيش از 3 دقيقه اي خود بين خطوط ايرانسل، از هر 30 دقيقه تنها هزينه 3 دقيقه را مي پردازند.

jackhammer
05-08-2007, 12:54
اين هم براي همه گوشي ها به غير از Motorolla كه اين قابليت رو نداره.

NOKIAمدلهای مختلف: menu …..setting(تنظیمات)….phone setting-(تنظیمات تلفن)….cell info display(نمایش اطلاعات تلفن همراه)….on(روشن)
menu……setting….network….cell info display…..on
menu…….setting….display setting….cell info display….on
tools…..setting…..network…..cell info display…..on

SONY ERIXSON :menu….message……message setting….area information…..cell information….on

SAMSUNG : menu…message….broadcast….receive….enable

I-MATE : start….setting….phone….more….broadcast channels….enable

تو چه حوصله اي داري كه هر ماه منتظر قبض مي شي و بعدش مي ري بانك.
من كه هر يكي - دوفته يك بار ميرم 10، 20 هزار تومان ميريزم به حساب.
همين الان حدود 20 هدزار تومان طلبكارم.

شما امشب كه من شيفت هستم با 150 يا 09351500000 تماس بگير ببينم چي كار مي تونم بكنم.

شاهین جون این cell info توی چه شهرهایی فعاله؟
یه سوال دیگه هم اینکه این GPS ایرانسل که شما میگید چیه؟!
توی شیراز که از این چیزا نیست..

jackhammer
05-08-2007, 12:56
شاید شما شهر بعدی باشید!

نام شهر

زمان جشنواره

جايزه ده ميليون ريالي*

نوكيا N70 *
كاشان 7 الي 9 مرداد

1 نفر

3 نفر
سبزوار 15 الي 17 مرداد

-

10 نفر
فردوس 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
بهشهر 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر

-

3 نفر
قزوين 16 الي 18 مرداد

1 نفر

10 نفر
رزن 16 الي 18 مرداد

-

5 نفر
بناب 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
آمل 16 الي 18 مرداد

-

10 نفر
ماكو 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
كامياران 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
اردبيل 16 الي 18 مرداد

2 نفر

10 نفر
اروميه 16 الي 18 مرداد

3 نفر

10 نفر
آستارا 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
آبيك 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
اراك 17 الي 21 مرداد

2 نفر

10 نفر
كمال شهر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
الشتر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
ملارد 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
گلستان 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
نيشابور 18 الي 22 مرداد

-

10 نفر
گناباد 18 الي 22 مرداد

-

3 نفر

-

5 نفر
بندر گز 18 الي 22 مرداد

-

2 نفر
نورآباد 21 الي 23 مرداد

-

3 نفر
* جوايز و تعداد برندگان قرعه كشي مر بوط به هر شهر، در جدول بالا نشان داده شده است.

نکات مهم:• توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.• درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید. • توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به نشانی محل سکونت مشترکین ارسال خواهد شد.
• در صورت عدم دریافت سیم کارت در مدت زمان دو هفته، مشترکین می توانند با مراجعه به مناطق پستی (در تهران) و یا مرکز پستی (در شهرستانها) سیم کارت هدیه خود را دریافت کنند.
• جهت دریافت سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
• مشترکین با ارسال شماره سیم کارت خریداری شده از طریق پیام کوتاه (از خط ایرانسل) به شماره 138، "بار کد پستی" خود را دریافت می نمایند. ارائه این کد به هنگام مراجعه به مراکز پستی جهت دریافت سیم کارت الزامیست.
• درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.• محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.• بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29 هزار تومان می باشد.
• پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی اتومبیل های BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.

هدیه مشترکین سیم کارت دائمیایرانسل برای تمامی افرادی که تا سه شنبه 20 شهریورماه 86 سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نموده و پس از برقراری اولین تماس در همان روز خرید سیم کارت، حداکثر تا 5 روز بعد ثبت نام خود را تکمیل نمایند، به ازای هر سیم کارت، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک (در سیستم صورتحساب ایرانسل) واریز می نماید. مشترکین از زمان واریز، تا 30 آذرماه 86 فرصت دارند تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه امکانات شبکه استفاده کنند. این امکان شامل استفاده از سرویسهای پیام کوتاه و GPRS و همچنین تماس با سایر اپراتورها در داخل و خارج کشور می باشد.

نکات مهم: • برای استفاده از این اعتبار مشترکین می بایست در همان روز، نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نموده و حداکثر ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
• مبالغ اعتبار هدیه در اولین صورتحساب مشترکین منعکس خواهد شد.• مشترکین تا تاریخ 30 آذر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. پس از این تاریخ، اعتبار مذکور باطل شده و قابل استفاده نخواهد بود. • مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد. • پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.
• بهای سیم کارت دائمي ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.• اعتبار 500 هزار ريالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.

منم دیدمش فقط دوزاریم نیفتاد...یعنی ایرانسل توی هر شهر یه قرعه کشی برای 1 ملیون تومن و یکیم برای یه N70 داره؟!

jackhammer
05-08-2007, 13:06

سرعتش بستگی به گوشیت داره.هر گوشی با یه تعداد port به اینترنت وصل میشه که هر چی پورت ها بیشتر بشه سرعت بیشتر یا بهتر میشه.
اکثر گوشی ها با سرعت 35-50 کیلوبیت در ثانیه وصل میشن ولی بسته به پورت ها کیفیتش متفاوته.
همچنین به class جی پی آر اس گوشی بستگی داره که تا کلاس 12 رو داریم که اکثر گوشی ها کلاس 10 دارند.کلاس 12 رو اکثرا PC Card ها دارند.
ماکسیمم سرعتی که شبکه ی gprs میتونه برای دانلود به شما بده 60 کیلوبیت در ثانیه هست.ولی مثلا گوشی من (K750) تا 48 بیشتر نداره.
البته گوشی هایی که edge دارند بیشتر هم میتونند بگیرند.
در کل کیفیتش و سرعتش از Dial-up خیلی بهتره چون این سرعتایی که بهت گفتم سرعت واقعی هست.سرعت تئوری gprs تا 115 کیلوبیت در ثانیه هست.سرعت تئوری dial-up تا 46.6 هست ولی عملا سرعت gprs تا 60 وسرعت dial -up تا 25 کیلوبیت در ثانیه هست(اگه قطع و وصلیها و اشغالی ها رو حساب نکنیم).

masoudboy
05-08-2007, 13:12
آقا شاهین من یک مشکل برام پیش آمده که ایمیل هم زدم ممنون میشم رسیدگی کنید :
من 25000 تومان بدهی داشتم که پرداخت کردم ولی خطم وصل نشد وقتی با 130 تماس گرفتم من را به قسمت قبض وصل کرد و طرف گفت 25000 تومان شما به جای اینکه بدهی شما را صاف کنه رفته به حد اعتبار شما اضافه شده و حد اعتبار مکالمه من از 50000 تومان شده 75 هزار تومان و گفت اشتباه سیستم بوده و یک گزارش نوشت برای شبکه که مشکل را حل کنند ولی گفت چند روزی معطلی داره . اگر ممکن هست شما آنجا سفارش کن این مشکل را زودتر حل کنند .
نمی دونم چرا هر چی مشکل عحیب هست تو این ایرانسل سر من بدبخت می یاد .

A M I R
05-08-2007, 13:18
سلام آقا شاهین

سلام مجدد به جناب شاهین خان
آقا شاهین به نظر شما من که می خوام از طرح طلایی استفاده کنم باید چکار کنم؟ با اینکه دوبار سعی کردم طرح طلایی را فعال کنم ولی هر بار 15 تومن را کم کرده و طرح طلایی هم فعال نشده...الأن معلوم نیست این 50 تومن که بنا بود تو حسابم باشه کجاست؟ اصلاً میشه با شماره های 0936 طرح طلایی را فعال کرد؟ به نظر شما یکبار دیگه سعی کنم فعالش کنم؟ (که این دفعه هم یه 15 تومن دیگه الکی برداره و بی حساب شیم:2:)

vahooli
05-08-2007, 13:31
منم دیدمش فقط دوزاریم نیفتاد...یعنی ایرانسل توی هر شهر یه قرعه کشی برای 1 ملیون تومن و یکیم برای یه N70 داره؟!

بله همینطوره.

دوست عزیز jackhammer تا الان چندین بار دوستان از جمله مهدی عزیز به این مورد اشاره کردن اما شما هنوز گوش نکردی من هم یه بار دیگه این مورد را میگم امید وارم گوش کنی.

وقتی می خوای جواب چندین پست را بدی نیا روی هر کدوم نقل قول بزن که این طوری هم نظم تاپیک میریزه به هم هم خلاف قانونه فروم هست ! بعضی ها عمدا این کارا میکنن تعداد پستاشون بالا بره اما بعدا فهمیدن تعداد پست هیچ فایده ای نداره ! بعضی ها هم واقعا آشنا نیستن که باید چه کار کنن که بعدا که توضیح داده میشه یاد میگیرن و دیگه تکرار نمیکنن.

شما برای اینکه بخوای به چندتا پست جواب بدی از دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن و در پایان انتخاب ها همان دکمه ی نقل قول رابزن لطفا.این بار اول نیست که این مورد توضیح داده میشه اما امید وارم این بار یه تاثیری را از جانب شما ببینیم.

hamed144
05-08-2007, 14:48
اين تعرفه gprs ايران سل مگه چقدره ؟؟؟؟من 2 دقيقه باش كانكت شدم حدوده 300 تومن ازم كم كرد!!!!

vahooli
05-08-2007, 15:16
اين تعرفه gprs ايران سل مگه چقدره ؟؟؟؟من 2 دقيقه باش كانكت شدم حدوده 300 تومن ازم كم كرد!!!!

اصلا ربطی به زمان نداره و حجمی هستش و هر کیلو بایت طبف تعرفه معمولی 1/5 تومن هست.شما احتمالا از سایت با حجم بالا استفاده کردی.

Clickrast
05-08-2007, 16:14
تلفن كه قطع بشه ما ديال آپي ها هم پيدامون نميشه !! سيم هديه برام اومد :دي

sha2ow
05-08-2007, 16:30
یه چیز عجیب در مورد پوشش شبکه بگم:
مبارکه اصفهان جز مناطق تحت پوشش در سایت ایرانسل نیست. ولی امروز تازه فهمیدم تحت پوشش هست. جایی که نه در لیست فعلی و نه در لیست شهر های آینده ی تحت پوشش هیچ اسمی ازش دیده نمی شود. و امروز هرجا رفتم آنتنم فول بود و کیفیت صدا عالی بود.(gprs هنوز روی سیم من فعال نیست).

جایی که من زندگی میکنم. تقریبا 10 کیلومتر با زرین شهر و 5 کیلومتر با مبارکه فاصله داره (هر دو تحت پوشش هستند و دو طرف ما هستند و با وجود 5 یا 6 تا خط آنتن روی صفحه می نویسه محدودیت سرویس و اصلا نمیشه تماس گرفت.(البته فقط منطقه ی ما)
علت چیست؟ آیا راهی برای درست کردن این موضوع هست؟

TempesT
05-08-2007, 16:44
مبارکه اصفهان جز مناطق تحت پوشش در سایت ایرانسل نیست. ولی امروز تازه فهمیدم تحت پوشش هست. جایی که نه در لیست فعلی و نه در لیست شهر های آینده ی تحت پوشش هیچ اسمی ازش دیده نمی شود. و امروز هرجا رفتم آنتنم فول بود و کیفیت صدا عالی بود.(gprs هنوز روی سیم من فعال نیست).

جایی که من زندگی میکنم. تقریبا 10 کیلومتر با زرین شهر و 5 کیلومتر با مبارکه فاصله داره (هر دو تحت پوشش هستند و دو طرف ما هستند و با وجود 5 یا 6 تا خط آنتن روی صفحه می نویسه محدودیت سرویس و اصلا نمیشه تماس گرفت.(البته فقط منطقه ی ما)
تو قسمتهایی از جاده تبریز آذرشهر که ایرانسل پوشش نداشت بعد از مدتی که BTS نصب کردن بعده چند مدت GPRS و آنتن فول اومد ولی همین محدودیت سرویس و می نوشت. بعد چند مدت رفت تحت پوشش .
به نظر من این به معنی این هست که سیگنال هست ولی شبکه راه اندازی نشده. و بزودی راه اندازی میشه.:8:

TempesT
05-08-2007, 16:49
آیا میدونید اپراتور Turkcell ترکیه که یکی از اپراتورهای بنامه آسیا هست
روزی یک BMW و هفته ای یه خونه ی ویلایی تو بهترین نقطه ترکیه جایزه میده . :20:
مثله همین MCI ما :31: که به نوبه خود کلی بنامه:10:
بازم این ایرانسل که 1 ساله نشده میخواد 3 تا BMW جایزه بده :8:

amirlovely
05-08-2007, 17:01
سلام اقاشاهين

كي اين e-care درست ميشه خدايا چند روزه قطع شده

mehdi_vsgh
05-08-2007, 17:24
همین بلا هم سره من در آوردن
من یک بار کد طرح قرمز رو زدم ولی 2 بار حسابش کردن
ولی توی ایمیل گفتن تا 2 ماه کار میده
نمیدونم راسته یا نه
نه اخه میدونی (بالهچه حامد بخونین)

تو اخبار گفته میشد ام ام اس ایرانسل با اپراتور همراه باهم باید راه اندازی بشن....

hamed144
05-08-2007, 19:14

ما تو فولادشهريم همچين مشكلي نداريم ولي زياد خوب انتن نميده:2:

vahooli
05-08-2007, 19:55
ما تو فولادشهريم همچين مشكلي نداريم ولي زياد خوب انتن نميده:2:

فولاد شهر که رسمیه مثلا !:13:

Clickrast
05-08-2007, 20:38
اينم جواب شهردار اصفهان در مورد ايرانسل كه به من ميل كرده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jackhammer
05-08-2007, 21:03
بله همینطوره.

دوست عزیز jackhammer تا الان چندین بار دوستان از جمله مهدی عزیز به این مورد اشاره کردن اما شما هنوز گوش نکردی من هم یه بار دیگه این مورد را میگم امید وارم گوش کنی.

وقتی می خوای جواب چندین پست را بدی نیا روی هر کدوم نقل قول بزن که این طوری هم نظم تاپیک میریزه به هم هم خلاف قانونه فروم هست ! بعضی ها عمدا این کارا میکنن تعداد پستاشون بالا بره اما بعدا فهمیدن تعداد پست هیچ فایده ای نداره ! بعضی ها هم واقعا آشنا نیستن که باید چه کار کنن که بعدا که توضیح داده میشه یاد میگیرن و دیگه تکرار نمیکنن.

شما برای اینکه بخوای به چندتا پست جواب بدی از دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کن و در پایان انتخاب ها همان دکمه ی نقل قول رابزن لطفا.این بار اول نیست که این مورد توضیح داده میشه اما امید وارم این بار یه تاثیری را از جانب شما ببینیم.

حق با شماست ولی من تا پست اول رو دادم یکی دیگه پستشو داده بعد میخوام به اون جواب بدم تا میام جوابو بفرستم یکی دیگه هم جواب داده!:19:
راه حلی برای این سراغ داری؟

mehdi_vsgh
05-08-2007, 21:10
حق با شماست ولی من تا پست اول رو دادم یکی دیگه پستشو داده بعد میخوام به اون جواب بدم تا میام جوابو بفرستم یکی دیگه هم جواب داده!:19:
راه حلی برای این سراغ داری؟
یکی از امکاناتی که داری میتونی پستت را ویرایش کنی....

کاری نداره عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed144
05-08-2007, 21:14
اين جريان انتن هارو منم شنيدم يعني وقتي با نمايندگي تماس گرفتم همينو گفت كه شهرداري گير داده مجوز نميده در هر صورت تو اصفهان اصلا راضي كننده نيست تازه حالا خيلي بهتر شده روزاي اول افتضاح بود!!البته طبيعيه .......
چيزه جالبش اينه كه انتن روي گوشي فول ميزنه ولي موقع مكالمه خيلي نويز داره...

sha2ow
05-08-2007, 21:54
ببخشید دوستان که من تند تند پست می دهم و سوال می کنم آخه تازه ایرانسلم به دستم رسیده.:46:

1. بین دوستانی که شماره طلائی گرفتند کسی هست که 50 هزار تومان تو حسابش باشه؟ اگر هست چه طوری متوجه وجود مبلغ شدید؟ من که با کد #1*130* امتحان کردم خبری از 50 تومان نبود!!!:41:

2. یک نکته ی دیگه اینکه من امروز اولین تماسم را به مدت 30 ثانیه برقرار کردم و بعد از آن سیم کارت را از گوشی خارج کردم تا حالا. حالا که با کد #1*130* چک می کنم می بینم که بالانس حساب را زده 16518 ریال .:18::18::18: این پول از کجا اومده؟ قرار بود 50 تومان توش باشه حالا نه تنها نیست بلکه یه چیزی هم بدهکار شدیم.
من الان باید چیکار کنم؟

3. و برای فعال کردن e-care پیامک زدن به 130 کافیه؟ یا باید کار دیگه ای هم بکنم

فکر کنم زیاد نوشتم. خلاصه خیلی شرمندم. و ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.
با تشکر:40::40::11::10:

masoudboy
05-08-2007, 22:15
شهر اصفهان دست کم 70 تا Bts می خواهد تا به یک پوشش معمولی برسه . طبق تحقیقی که کردم تعداد Bts اپراتور ها در شهر اصفهان به شرح زیر هست :
همراه اول : 450
اسپادان :68
تالیا : 27
ایرانسل : 11

Maziar_69
05-08-2007, 22:37
اينم جواب شهردار اصفهان در مورد ايرانسل كه به من ميل كرده:

غلط کرده. به تمام بچه های این فروم همین کاغذ پاره رو نشون داده که تازه چاپ خود اصفهانه و مال شهرداری و زیر نظر خودشونه.
به نظر من واسه ی این دیر جواب دادن که این رو تو یه شماره چاپ کنن بعد به همه ی مردم همین جواب رو بدن.
متاسفم...:41::41::41::41::41::41:

vahooli
05-08-2007, 22:44

کاری نداره عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله دقیقا !

Maziar_69
05-08-2007, 22:53
شاید شما شهر بعدی باشید!

نام شهر

زمان جشنواره

جايزه ده ميليون ريالي*

نوكيا N70 *
كاشان 7 الي 9 مرداد

1 نفر

3 نفر
سبزوار 15 الي 17 مرداد

-

10 نفر
فردوس 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر
بهشهر 15 الي 17 مرداد

-

3 نفر

-

3 نفر
قزوين 16 الي 18 مرداد

1 نفر

10 نفر
رزن 16 الي 18 مرداد

-

5 نفر
بناب 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
آمل 16 الي 18 مرداد

-

10 نفر
ماكو 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
كامياران 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
اردبيل 16 الي 18 مرداد

2 نفر

10 نفر
اروميه 16 الي 18 مرداد

3 نفر

10 نفر
آستارا 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
آبيك 16 الي 18 مرداد

-

3 نفر
اراك 17 الي 21 مرداد

2 نفر

10 نفر
كمال شهر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
الشتر 17 الي 21 مرداد

-

3 نفر
ملارد 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
گلستان 17 الي 21 مرداد

-

5 نفر
نيشابور 18 الي 22 مرداد

-

10 نفر
گناباد 18 الي 22 مرداد

-

3 نفر

-

5 نفر
بندر گز 18 الي 22 مرداد

-

2 نفر
نورآباد 21 الي 23 مرداد

-

3 نفر

نصف این شهرها که تو مناطق تحت پوشش نیست؟
پس داره شهر اضافه میشه ولی تو سایت نمیاد !!!!! :27:

TempesT
05-08-2007, 23:09
سلام اقاشاهين

از #1*130* هم میتونین واسه دیدن حسابتون استفاده کنین:31:

TempesT
05-08-2007, 23:11
شهر اصفهان دست کم 70 تا Bts می خواهد تا به یک پوشش معمولی برسه . طبق تحقیقی که کردم تعداد Bts اپراتور ها در شهر اصفهان به شرح زیر هست :
همراه اول : 450
اسپادان :68
تالیا : 27
ایرانسل : 11
به این نکته هم توجه کنین که ایرانسل رو باند 1800 کار میکنه ولی اون یکی اپراتورها رو باند 900 :5:
اگه همراه اول با 450 تا کار میکنه پس ایرانسل با 220 تا هم میتونه همین کار و کنه که کمی بعیده:31:
درضمن فکر کنم آمار همراه اول و تو کل شهرستان اصفهان گفتی ها به اضافه شهرستانهای اصفهان گفتی نه ؟؟؟:8:

vahooli
05-08-2007, 23:21
به این نکته هم توجه کنین که ایرانسل رو باند 1800 کار میکنه ولی اون یکی اپراتورها رو باند 900 :5:
اگه همراه اول با 450 تا کار میکنه پس ایرانسل با 220 تا هم میتونه همین کار و کنه که کمی بعیده:31:
درضمن فکر کنم آمار همراه اول و تو کل شهرستان اصفهان گفتی ها به اضافه شهرستانهای اصفهان گفتی نه ؟؟؟:8:

آره مسعود جان ایرانسل به دلیل فرکانس بالاش دکل زیادی نمی خواد البته خود علی آقا هم گفته بود اصفهان جای 50 دکل می خواد که فقط 25 تا نصب شده و فقط 11 تاش کار میده. مثلا یادتونه من قبل عید گفتم من از جنوب اصفهان رفتم شمال اصفهان کل مسیر فقط از یک BTSآنتن میگرفتم؟ اصفهان واقعا تا اواسط اردیبهشت افتضاح بود !

masoudboy
05-08-2007, 23:28

نه فقط تو شهر اصفهان و مناطق ده گانه شهر همین تعداد BTS را داره همراه اول . البته تا سال 82 تو اصفهان همراه اول 280 تا داشته که بعدا به خاطر اضافه شدن مشترکین تعداد را اضافه کرده . ایرانسل اگر بتونه همین پوشش الان اسپادان را تو اصفهان فراهم کنه عالی میشه . یادمه سال 79 که اسپادان تو اصفهان راه اندازی شد و سیم کارت داد 10 تا BTS بیشتر نداشت که آن موقع چون خط مخابرات خیلی گرون بود من یک اسپادان گرفتم ولی پوشش و سرویس با همین 10 تا BTS بهتر از الان ایرانسل بود .

hossein-p30-f
06-08-2007, 11:20
سلام
حالا كه همه تو كار Bts هستن فرق Bts هاي ايرانسل با ارتباطات سيار ((همراه اول:13:)) چيه؟؟؟؟؟ چه جوري بايد بفهمم كدوم مال ايرانسل هست ؟؟؟؟؟؟

آخه يكي نزديك خونه ما زدن هنوز كار نيفتاده توي يه خونه زدن به اين دليل فكر مي كنم مال ايرانسل باشه :31::21::31:((چون چند تا مدرسه نزديكش هست ولي توي يه خونه زدن اگه مال همراه اول بود توي مدرسه ميزدن:20: ))

TempesT
06-08-2007, 12:05
سلام
حالا كه همه تو كار Bts هستن فرق Bts هاي ايرانسل با ارتباطات سيار ((همراه اول:13:)) چيه؟؟؟؟؟ چه جوري بايد بفهمم كدوم مال ايرانسل هست ؟؟؟؟؟؟

آخه يكي نزديك خونه ما زدن هنوز كار نيفتاده توي يه خونه زدن به اين دليل فكر مي كنم مال ايرانسل باشه :31::21::31:((چون چند تا مدرسه نزديكش هست ولي توي يه خونه زدن اگه مال همراه اول بود توي مدرسه ميزدن:20: ))
چون تو خونه زدن پس ماله ایرانسله.
واسه دونستن فرقشون باید بری یه چندصد صفحه قبل و مطالعه کنی:31:
حالا دلیلت چیه که اگه همراه اول بود تو مدرسه ها بود ؟

vahooli
06-08-2007, 13:56
شاهین جان این مشکل E-Care کی رفع میشه ؟

TheMohammad
06-08-2007, 15:13
امروز قبض تیر رو آوردن :
باز هم خبری از هزینه اینترنت نیست توش
نوشته از این به بعد هر دو ماه یکبار میاد

MTNIrancell
06-08-2007, 15:29
اقا شاهین جواب اینارم لطفا:31:
چرا یه چند مدته ایرانسل پوشش دهی رو تخته کرده ؟ :20:
این سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده و پیام گیر صوتی کی به طور رسمی واسه کلیه خطوط ایرانسل را میفته ؟ :20:
میدونی دقیق کی راه اندازی میشن ؟

آنتن دهي داره انجام ميشه ولي خوب نيازي به داد و بي داد كردن نداره.
هنوز كلي مشكل داره. هنوز به ما هم چيزي نگفتن.
خبري ندارم. ولي تا چند ماه آينده انشا ا... توي همه شهر ها راه اندازري بشه.

شاهین جون این cell info توی چه شهرهایی فعاله؟
یه سوال دیگه هم اینکه این GPS ایرانسل که شما میگید چیه؟!
توی شیراز که از این چیزا نیست..

دقيقاً ليستي ندارم كه بتونم به شما اعلام كنم.
gps همان مكان نما است. يعني تعني همان cELL iNFO. ولي اگه تكميل بشه از CELL INFO قوي تره.
من يكي از دوستانم دستگاهش رو داره. آدرس مبداء و مقصد رو مي دي بعد ميزاري روي داشبورد ماشينت وبه صورت گويا بهت ميگه از كدام مسير و با چه سرعتي بايد حركت كني.

آقا شاهین من یک مشکل برام پیش آمده که ایمیل هم زدم ممنون میشم رسیدگی کنید :
من 25000 تومان بدهی داشتم که پرداخت کردم ولی خطم وصل نشد وقتی با 130 تماس گرفتم من را به قسمت قبض وصل کرد و طرف گفت 25000 تومان شما به جای اینکه بدهی شما را صاف کنه رفته به حد اعتبار شما اضافه شده و حد اعتبار مکالمه من از 50000 تومان شده 75 هزار تومان و گفت اشتباه سیستم بوده و یک گزارش نوشت برای شبکه که مشکل را حل کنند ولی گفت چند روزی معطلی داره . اگر ممکن هست شما آنجا سفارش کن این مشکل را زودتر حل کنند .
نمی دونم چرا هر چی مشکل عحیب هست تو این ایرانسل سر من بدبخت می یاد .

مشكلي نيست. برات درستش مي كنند. نگران نباش.

سلام مجدد به جناب شاهین خان
آقا شاهین به نظر شما من که می خوام از طرح طلایی استفاده کنم باید چکار کنم؟ با اینکه دوبار سعی کردم طرح طلایی را فعال کنم ولی هر بار 15 تومن را کم کرده و طرح طلایی هم فعال نشده...الأن معلوم نیست این 50 تومن که بنا بود تو حسابم باشه کجاست؟ اصلاً میشه با شماره های 0936 طرح طلایی را فعال کرد؟ به نظر شما یکبار دیگه سعی کنم فعالش کنم؟ (که این دفعه هم یه 15 تومن دیگه الکی برداره و بی حساب شیم:2:)

شما از كجا مي دوني كه طرحت فعال نيشت. به 130 زنگ بزن تا سيستم برات چك كنند.
براي 0936 هم ميشه.

سلام اقاشاهين

بابا براي قبضي ها كه مشكلي نداره. اگه حساب قفل شده به 130 زنگ بزنيد تا براتون بازش كنه.
من همين الان وارد شدم.

ببخشید دوستان که من تند تند پست می دهم و سوال می کنم آخه تازه ایرانسلم به دستم رسیده.:46:

1. بین دوستانی که شماره طلائی گرفتند کسی هست که 50 هزار تومان تو حسابش باشه؟ اگر هست چه طوری متوجه وجود مبلغ شدید؟ من که با کد #1*130* امتحان کردم خبری از 50 تومان نبود!!!:41:

2. یک نکته ی دیگه اینکه من امروز اولین تماسم را به مدت 30 ثانیه برقرار کردم و بعد از آن سیم کارت را از گوشی خارج کردم تا حالا. حالا که با کد #1*130* چک می کنم می بینم که بالانس حساب را زده 16518 ریال .:18::18::18: این پول از کجا اومده؟ قرار بود 50 تومان توش باشه حالا نه تنها نیست بلکه یه چیزی هم بدهکار شدیم.
من الان باید چیکار کنم؟

3. و برای فعال کردن e-care پیامک زدن به 130 کافیه؟ یا باید کار دیگه ای هم بکنم

فکر کنم زیاد نوشتم. خلاصه خیلی شرمندم. و ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید.
با تشکر:40::40::11::10:

اين 50 هزار تومان آخر هر دوره از مبلغ بدهي قبض شما كسر ميشه.
يعني اگه قبض شما 40 هراز باشه براتون توي قبض ارسال شده مي نويسه 10- هزار.
پس قابل رويت نيست.

سؤاله دومت هم جوابش همون بالائيه.

اگه نيومد يه ميل به من بزن.

jackhammer
06-08-2007, 17:01

quote رو هم میتونم توی ویرایش اضافه کنم؟

اکثر یه آنتن های موبایل یه منطقه دایره ای رو تحت پوشش در میارن.وقتی فرکانس دوبرابر میشه شعاع دایره 2 برابر میشه که در نتیجه مساحت 4 برابر میشه پس ایرانسل 110 آنتن نیاز داره.

hossein-p30-f
06-08-2007, 18:23
حالا دلیلت چیه که اگه همراه اول بود تو مدرسه ها بود ؟

چون تو يزد 75 تا 80 درصد Bts ها رو توي مدرسه ها زدن :5:

MTNIrancell
06-08-2007, 20:09
به این وسیله به اطلاع می رساند برنامه ای در زمینه ارتباطات و مخابرات با نام " مسیر توسعه " که به سفارش شرکت ایرانسل تولید شده است، طی این هفته و طبق برنامه زیر از شبکه 2 سیما پخش خواهد شد.

روز پخش

ساعت پخش
مدّت زمان برنامه
شنبه
22:15
5 دقیقه

یکشنبه
5 دقیقه

دوشنبه
5 دقیقه

سه شنبه
20:45
5 دقیقه

چهارشنبه
5 دقیقه

پنجشنبه
5 دقیقه

جمعه
16:00
30 دقیقه

روابط عمومی

MTNIrancell
06-08-2007, 20:19
از ما گفتن بود

من كه خيلي دوست دارم با گوشي ميل بزنم ولي اصلا حوصله ندارم اين كارهارو انجام بدم.
پس مجبورم بي خيال بشم.
در هر صورت ممنون

jackhammer
06-08-2007, 20:28
به این وسیله به اطلاع می رساند برنامه ای در زمینه ارتباطات و مخابرات با نام " مسیر توسعه " که به سفارش شرکت ایرانسل تولید شده است، طی این هفته و طبق برنامه زیر از شبکه 2 سیما پخش خواهد شد.

روز پخش

ساعت پخش
مدّت زمان برنامه
شنبه
5 دقیقه

یکشنبه
5 دقیقه

دوشنبه
5 دقیقه

سه شنبه
20:45
5 دقیقه

چهارشنبه
5 دقیقه

پنجشنبه
5 دقیقه

جمعه
16:00
30 دقیقه

روابط عمومی

آره من دیدمش...
چیزی در مورد ایرانسل که نمیگفت فقط کسایی که حرف میزدند یه کاره ی ایرانسل بودند...

clickrast جون این نقشه رو از کجا آوردی؟
من الان تو سایت ایرانسل بودم اونجا نبود!

Clickrast
06-08-2007, 20:36
پوشش شبكه در اصفهان :

meshkiposh2200
06-08-2007, 21:09
پوشش شبكه در اصفهان :

اقا این نقشه تو سایت نبود:18:شما از کجا اوردی.جالب اونور اب که من امروز انتن فول داشتم جزء مناطق تحت پوشش نبود

TempesT
06-08-2007, 21:33
رييس سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي اعلام كرد: شمار مشتركان سيم كارت روشن ايرانسل از مرز سه ميليون مشتري گذشته است.

"محمود خسروي" عصر در حاشيه مراسم تشريح عملكرد سازمان تنظيم مقررات گفت: طبق برنامه تعيين شده براي اپراتور دوم تلفن همراه، اين شركت موظف بود يك سال پس از شروع به كار دو ميليون و ‪ ۳۰۰‬هزار سيم كارت ثابت يا اعتباري خود را در ‪ ۲۴۸‬شهر كشور فعال كند.

وي با بيان اينكه هنوز دو ماه به يك ساله شدن فعاليت ايرانسل مانده است گفت: طبق شواهد تعداد شهرهاي تحت پوشش ايرانسل از ‪ ۲۰۰‬شهر گذشته و بيش از سه ميليون و ‪ ۳۰۰‬هزار سيم كارت ايرانسل در شبكه ريجستر (ثبت) شده است.

رجيستري (ثبت) سيم كارت به اين معني است كه هر سيم كارت حداقل يك بار روشن شده است.

TempesT
06-08-2007, 21:38
پوشش شبكه در اصفهان :

Clicrast خدایش راستشو بگو بینم این نقشه رو خودت طراحی کردی ؟:31:
خدایش اگه کاره خودته خیلی زحمت کشیدی روش با نقشه های ایرانسل اصلا تفاوتی نداره:31:
پسر این که تو سایت نیست از کجا آوردیش ؟:31::8:

mehdi_vsgh
06-08-2007, 21:42
نقشه پوشش در شیراز

mehdi_vsgh
06-08-2007, 21:44
تو شیراز که به نظر میاد تقریبا پوشش کامل باشه دیگه....

بچه‌ها این نقشه پوشش در اصفهان اینجاست

TempesT
06-08-2007, 21:48
امروز با دوستام داشتم حرف میزدم به یه نکته مهمی بر خوردم خواستم به شمام بگم:31:
متاسفانه جامعه ما یه طوری هست که همه فکر میکنن کلاس خط به 091 بودنشه حتی با این وضعش که روز به روز بدتر هم میشه .
خدایش یه مدت پیش به یه دختر شماره دادم ولی خوبه خوب احساس کردم که چون 0935 بود نزنگید اگه 091 بود میزدیمش به تور:31: ولی یکی اونجه نبود بگه که بابا این Gprs داره دایمیه:31:mms خواهد داشت:31:ذخیره شماره تماس گیرنده خواهد داشت و ....:31:
همه مون خیلی خوب میدونیم حتی خوده Mci یها که Mci همش کارش کلاه برداریه این 13 ساله مردم و .... کرده:5: ولی بازم سنگشو به سینه میزنن:20:
واقعا دور از حضور همه جز اون 1میلیونی که رفتن Mci ثبت نام کردن تو این دور جدید:13:واقعا که خیلی .....:31:

masoudboy
06-08-2007, 22:03
چه عجب چشم ما به جمال نقشه اصفهان تو سایت ایرانسل روشن شد !!
ولی دروازه شیراز آنتن میده یا خیلی جاها دیگه ولی تو این نقشه ثبت نشده !!!

hossein-p30-f
06-08-2007, 22:13
امروز با دوستام داشتم حرف میزدم به یه نکته مهمی بر خوردم خواستم به شمام بگم:31:
متاسفانه جامعه ما یه طوری هست که همه فکر میکنن کلاس خط به 091 بودنشه حتی با این وضعش که روز به روز بدتر هم میشه .
خدایش یه مدت پیش به یه دختر شماره دادم ولی خوبه خوب احساس کردم که چون 0935 بود نزنگید اگه 091 بود میزدیمش به تور:31: ولی یکی اونجه نبود بگه که بابا این Gprs داره دایمیه:31:mms خواهد داشت:31:ذخیره شماره تماس گیرنده خواهد داشت و ....:31:
همه مون خیلی خوب میدونیم حتی خوده Mci یها که Mci همش کارش کلاه برداریه این 13 ساله مردم و .... کرده:5: ولی بازم سنگشو به سینه میزنن:20:
واقعا دور از حضور همه جز اون 1میلیونی که رفتن Mci ثبت نام کردن تو این دور جدید:13:واقعا که خیلی .....:31:

1000% تاييييييييييييييييييييييي يد ميشه :8::8::8:

vahooli
06-08-2007, 22:47
این نقشه اصفهان اصلا درست نیست ! جنوب اصفهان کاملا انتن داره اما اینجا حتی جزو مناطق آبی نیست ! منطق آبی نقشه هم که آنتن میدن و شبکه کار میکنن ! اگه واقعا از نظر اینا مناطق زرد رنگ شبکه کامل و رسمیه باید گفت باید به همون Tci درب داغون رای داد! این چه شبکه ی رسمیه که موقع تماس کاهش شدید آنتن وجود داره و توی خونه هم که میری باید قید آنتنا بزنی؟! به نظر من سمت جنوب اصفهان و منطقه ی صفه و دروازه شیراز شبکه بهترین کیفیتا داره اما اصلا حتی آبی نیست! به نظر من بهتره این نقشه را توی سایتش قرار نده به نفع خودشه ! البته جای امیدواری هست که اصفهان بالاخره نقشه دار شد اما با توجه به این نقشه این ور رودخونه هیچ وقت بحثی از افزایش کیفیت شبکه نخواهد بود ....

jackhammer
06-08-2007, 23:42
نقشه پوشش در شیراز

من منظورتونو از این نفهمیدم!
این که از همون اولم همین بود...این نصف شهرم نیست!
به نظر میاد کامل باشه!؟
باز صد رحمت به همون اصفهان!

vahooli
06-08-2007, 23:55
واقعا آدم نقشه مشهد و تبریزا که می بینه آه از دلش بلند میشه ! عجب پوششی دارن ! اونوقت اصفهان و شیراز ....

masoudboy
07-08-2007, 00:03
وحید جان درست میگه ... منزل ما در مناطق تحت پوشش نقشه هست ولی وقتی تو خونه می ری و شماره گیری می کنی کاهش شدید آنتن داره و اصلا نمیشه صحبت کرد . اگر معنی تلفن همراه این هست می خواهم صد سال سیاه نداشته باشم . حالا Tci به کنار ولی صد رحمت به اسپادان و تالیا . مثلا تالیا تو خونه ما 3 خط آنتن بیشتر نداره ولی راحت میشه صحبت کرد .
اگر پوشش شیراز هم واقعا این باشه فکر کنم ایرانسل قصد شوخی با عزیزان شیرازی را داشته . آخه این هم شد پوشش شبکه !!!!>>> واقعا که ....!!!

TempesT
07-08-2007, 00:44
تورو خدا جواب بدین این نقشه رو از کجا آوردین بابا تو این صفحه اصلا نقشه شهر اصفهان نیست :5:
آدرس اون صفحه اصلی رو بذارین که بزنیم وارد شیم به خوده نقشه .
درضمن نقشه شیراز همون قدیمیه.
آقا تو تبریز پوشش کامل هست ولی ما مشکل کاهش آنتن موقع تماس اصلا و ابدا نداریم.
فکر کنم پوشش کامل به این معنا نباشه که آنتن مجازی بده.

ipo
07-08-2007, 05:46
می خواستم ببینم ایرانسل تو اصفهان خوب خط میده یا نه؟ منظور از سیم کارت بدون انقضا چیه؟

hessam123
07-08-2007, 09:00
سلام...
آقا شاهین لطفا یه کمکی بکنید...
من یه ایرانسل دائم دارم که 45 هزار تومن هم قبضش رو پرداخت کردم اما کد شناسه رو یه اشتباه کردم! قرار بود درستش کنن حالا نه تنها درست نکردن بلکه قطعش هم کردن!):

یه ایرانسل اعتباری هم دارم که خیلی بد شماره میگیره! یعنی باید 100 بار کال رو بزنی تا یکبار شماره بگیره همش همین شماره میگیره یا قطع میشه یا بوق اشغال ارور میده و شماره نمیگیره!):
چرا اینطوری شده؟! من تهرانم. کی درست میشه؟

1001
07-08-2007, 09:17
حالا که هم نقشه اصفهان وشیراز رو دیدید خودتون قضاوت کنید که شیراز با اون یه ذره منطقه زرد رنگش رسمی شده یا اصفهان ؟
با این آنتن دهی افتضاح ایرانسل تو شیراز و کلا فارس باید لا اقل 5سال طول بکشه تا اینجا رسمی بشه...

Clickrast
07-08-2007, 09:48
تورو خدا جواب بدین این نقشه رو از کجا آوردین بابا تو این صفحه اصلا نقشه شهر اصفهان نیست :5:
آدرس اون صفحه اصلی رو بذارین که بزنیم وارد شیم به خوده نقشه .
درضمن نقشه شیراز همون قدیمیه.
آقا تو تبریز پوشش کامل هست ولی ما مشکل کاهش آنتن موقع تماس اصلا و ابدا نداریم.
فکر کنم پوشش کامل به این معنا نباشه که آنتن مجازی بده.

من نقشه تهران رو آوردم تو سايت و بجاش تو آدرس بار نوشتم اصفهان !! :دي
اما خداييش بيشتر از اين آنتن ميده كه تو نقشه هست در ضمن اين نقشه رو تازه گذاشتن قبلش نبود اميد به افتتاح هست !!!

MTNIrancell
07-08-2007, 10:21
سلام...
آقا شاهین لطفا یه کمکی بکنید...
من یه ایرانسل دائم دارم که 45 هزار تومن هم قبضش رو پرداخت کردم اما کد شناسه رو یه اشتباه کردم! قرار بود درستش کنن حالا نه تنها درست نکردن بلکه قطعش هم کردن!):

یه ایرانسل اعتباری هم دارم که خیلی بد شماره میگیره! یعنی باید 100 بار کال رو بزنی تا یکبار شماره بگیره همش همین شماره میگیره یا قطع میشه یا بوق اشغال ارور میده و شماره نمیگیره!):
چرا اینطوری شده؟! من تهرانم. کی درست میشه؟

شما اين فايل رو با دقت پركن و براي من ميل بزن.

1001
07-08-2007, 10:24
حتما این سایت رو ببینید
سایت دوستان ام تی ان ایرانسل :

MTNIrancell
07-08-2007, 10:28
حقيقت اينه كه ايرانسل از فيبره نوري TCI داره استفاده ميكنه.
و هر وقت در مكاني مشكل قطعي شبكه باشه بايد اين مشكل رو اونها رفع كنند.
حالا به نظر شما اگه دولت اجازه بده ايرانسل با سيستم ماهواره اي خودش پوشش دهي رو انجام بده آيا باز هم مشكلي هستش؟
پس مشكل ما ايراني ها با دولته نه با مخابرات و ايرانسل.

MTNIrancell
07-08-2007, 10:41
حتما این سایت رو ببینید

البته ممنون.
من قرار بود كليه فايلهاي موجود رو در اين فضا بگزام بعد معرفي كنم.
ولي شما كاره من رو راحت كرديد.

Clickrast
07-08-2007, 11:23
راستي اوايل ميگفتن سيستم ايرانسل ماهواره ايه پس چي شد دولت نذاشت ؟!

TempesT
07-08-2007, 12:22
من نقشه تهران رو آوردم تو سايت و بجاش تو آدرس بار نوشتم اصفهان !! :دي
اما خداييش بيشتر از اين آنتن ميده كه تو نقشه هست در ضمن اين نقشه رو تازه گذاشتن قبلش نبود اميد به افتتاح هست !!!
ای ول بابا واقعا کارت درسته حرف نداره:10:
بابا مغز متفکر:31:بابا زیرک:31: بابا چابک :31:

vahooli
07-08-2007, 12:58
می خواستم ببینم ایرانسل تو اصفهان خوب خط میده یا نه؟ منظور از سیم کارت بدون انقضا چیه؟

من همونطور که به بقیه کسایی ازم توی اصفهان در مورد خرید ایرانسل سوال کردن به شما هم میگم ایرانسل فعلا توی اصفهان آنتنش خوب نیست و اگه می خوای بخری باید به عنوان خط دومت باشه و یه خط دیگه ای مثل TCI داشته باشی.

حالا که هم نقشه اصفهان وشیراز رو دیدید خودتون قضاوت کنید که شیراز با اون یه ذره منطقه زرد رنگش رسمی شده یا اصفهان ؟
با این آنتن دهی افتضاح ایرانسل تو شیراز و کلا فارس باید لا اقل 5سال طول بکشه تا اینجا رسمی بشه...

چرا یه جوری حرف میزنی که انگار ما اصفهانیا با شما شیرازیا سر پوشش دعوا داریم ! این مشکلیه که تو شهر ما ها هست مشکل این جاس که چرا این وضعه ! نه این که کی کمتره کی بیشتر !

حتما این سایت رو ببینید

ایول باحاله ! اگه بتونی تو بخش عکس تبلیغات رسمی ایرانسلا بذاری و توی ویدیو هم تبلیغات تلویزیونیشا توپ میشه.

meshkiposh2200
07-08-2007, 13:02
چالش ميان اپراتورهاي تلفن‌ همراه كشور با شهرداري تهران بر سر نصب سايت‌هاي Bts همچنان ادامه دارد.

درحالي‌كه اپراتورها مشكلات مربوط به پوشش شبكه و ضعف آنتن‌دهي شبكه‌ خود را به اين مسئله ربط مي‌‌دهند، مدير كل مخابرات شهرداري تهران، تشكيل شركت سايت شيرينگ و استفاده مشاعي از فضاها را حلال مشكلات مي‌داند و معتقد است شهرداري وظيفه حفاظت از فضاهاي عمومي را برعهده دارد و نمي‌تواند به آساني اين فضاها را در اختيار اپراتورها قرار دهد كه در آن به تجارت مشغول شوند.

محمد‌علي عابدي در گفت‌وگو با همشهري با اشاره به اين‌كه تهران حدود 800كيلومتر مربع فضا دارد كه با ورود اپراتور اول 600 تا 700 نقطه از فضاهاي شهري با مساحت بين 10 تا 100متر از فضاهاي عمومي شهر در اختيار اپراتور اول تلفن همراه قرار گرفت، مي‌گويد: اپراتور دوم يا ايرانسل نيز با توجه به پروانه‌ فعاليتش درخواست نصب آنتن‌هاي Bts را در سطح شهر دارد، همچنين مجتمع صنعتي رفسنجان (تاليا) نيز در طول چند سال فعاليت خود 200 تا 300 نقطه از شهر تهران را براي نصب آنتن‌ها اشغال كرده است. خب، اگر وضع بر همين منوال باشد با ورود هر اپراتوري بايد اجازه دهيم در جاي جاي سطح شهر آنتن‌ Bts نصب شود و بخش عمده‌ فضاهاي عمومي‌ را اشغال كنند.

وي در ادامه مي‌افزايد: اكنون ما در شهرداري تهران با هجمه‌اي از تقاضاي نصب آنتن از سوي اپراتورها مواجهيم و در بسياري موارد مكان‌هاي مورد نظر اپراتورهاي مختلف در فاصله مكاني اندكي از يكديگر قرار دارند. در اين شرايط دوستان در مصاحبه‌هاي خود از عدم همكاري شهرداري گلايه مي‌كنند در حالي‌كه هيچ عقل سليمي نمي‌گويد كه بايد تمام شهر را به اشغال دكل‌هاي Bts درآوريم.

اين كارشناس ارشد مخابرات تشكيل شركت سايت شيرينگ را مناسب‌ترين راهكار در شرايط كنوني ارزيابي مي‌كند؛ راهكاري كه به دليل عدم همكاري اپراتور دوم (ايرانسل) تاكنون بي‌نتيجه مانده است: هنگامي كه ما در شهرداري با حجم زيادي از تقاضاي تخصيص مكان به منظور نصب سايت‌هاي Bts روبه‌رو شديم، طي نشست‌هاي متعدد با كارشناسان مختلف و مسئولان سازمان تنظيم مقررات ارتباطات راديويي به اين نتيجه رسيديم كه بايد فضاهاي مشتركي با در نظر گرفتن تمام استانداردهاي لازم ايجاد كنيم و اپراتورهاي مختلف با استفاده از اين فضاي مشترك، تجهيزات فني خود را روي يك دكل واحد نصب كنند.

به اين ترتيب اگر تهران به 3 هزار دكل Bts براي پوشش كامل نياز داشته باشد، لازم نيست كه هر اپراتوري به صورت جداگانه اين تعداد سايت ايجاد كند و با استفاده مشاع، هر يك از 3 اپراتور فعلي هزينه هزار سايت را متقبل مي‌شوند. اين هم به نفع اين اپراتورهاست و هم شهروندان از مزيت اين روش بهره‌مند خواهند شد.

مدير كل مخابرات شهرداري تهران، همچنين خاطر نشان مي‌كند: شهرداري تابع مقرراتي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در مورد اپراتورهاي تلفن همراه تدوين مي‌كند و اين سازمان توسعه Bts ها را به تشكيل شركت سايت شيرينگ منوط كرده است.

يكبار براي هميشه
اپراتورها با توجه به تعداد كاربرانشان و پوشش جغرافيايي با هم متفاوتند و بنابراين در برخي نقاط مي‌توان از دكل‌هاي مشترك استفاده كرد ولي در تمام نقاط چنين امكاني وجود ندارد.

ابوالفضل شاكري مدير روابط عمومي تاليا پيش از اين در گفت‌وگو با همشهري در مورد سايت شيرينگ چنين گفته بود، اما عابدي در پاسخ به اين اظهار نظر مي‌گويد: اين طرح در دنيا جواب داده است و ابداع ما نيست. هدف پوشش 100 درصد تهران است و با استفاده از نرم‌افزارهاي مخصوص جاي دقيق Bts ها قابل تعيين است و اگر طراحي درست باشد از دكل‌هاي مشترك مي‌توان به پوشش كامل شهر دست يافت.

اين كارشناس در مورد اصول مكان‌يابي Bts ها مي‌گويد: اكنون در بسياري از كشورها كار اپراتورها از مرحله بعد از نصب Bts آغاز مي‌شود و شركت‌هايي براي مكان‌يابي و نصب سايت‌ها وجود دارند كه به اپراتورهاي تلفن همراه اين خدمات را ارائه مي‌دهند.

به گفته عابدي براي پوشش ارتباط راديويي يك منطقه در مرحله اول از آن منطقه عكسبرداري هوايي انجام مي‌شود و پس از تهيه نقشه توپوگرافي و مشخص كردن پستي و بلندي‌ها در آن نقشه، تشعشع امواج در سطح منطقه اندازه‌گيري مي‌شود و انطباق و تركيب تمام اين موارد با يكديگر با استفاده از نرم‌افزارهاي خاص، مشخص مي‌كند كه در چه نقاطي، چه تعداد Bts و با چه توان خروجي بايد نصب شود.

نكته اينجاست كه اپراتورهاي تلفن همراه در ايران از ابتدا در فكر پوشش راديويي تمام يك شهر نبوده‌اند و توسعه شبكه خود را مرحله‌ به مرحله و با افزايش شمار مشتركانشان انجام مي‌دهند، اما با توجه به اينكه شهرداري تهران در سال‌هاي 70 و 71 عكسبرداري هوايي شهر تهران را انجام داده است و نقشه ديجيتالي شده اين شهر موجود است، عابدي به اپراتورهاي همراه پيشنهاد مي‌كند كه يك بار براي هميشه اين هزينه را متقبل شوند و مكان دقيق Btsهاي لازم براي پوشش كامل اين شهر را مشخص كنند.

«ساكنان دره نيودنور كانادا به منظور حفظ طبيعت، محيط زيست و نگراني از سلامت خود خواستار جلوگيري از نصب يك دستگاه آنتن پوشش دهنده ارتباطات موبايل و اينترنت در اين دره شدند.»

شمار خبرهايي از اين دست در جاي‌جاي جهان كم نيست. در كشور ما هم نگراني از ضرر ‌و‌ زيان‌هاي احتمالي اين آنتن‌ها هر‌از‌چند‌گاهي موجب مخالفت‌هاي مردمي با نصب اين آنتن‌ها در مناطق مسكوني شده به‌طوري‌كه اخيراً مدير عامل شركت ارتباطات سيار در مصاحبه با ايسنا اعلام كرده كه در حدود 15 منطقه تهران براي نصب سايت‌هاي Bts علاوه بر مخالفت‌هاي شهرداري، با مخالفت‌هاي مردمي‌ مواجهند.

مهندس عابدي مدير كل مخابرات شهرداري تهران با اشاره به اين كه در كشورهاي ديگر هم اين مخالفت‌ها وجود دارد و نصب اين دكل‌ها حتي موجب افت قيمت خانه‌هاي اطراف مي‌شود، مي‌گويد: اين كه اين آنتن‌ها براي سلامت انسان مضرند يا نه، مستلزم كار كارشناسي است و من در اين مورد صاحب‌نظر نيستم.

وي در ادامه مي‌افزايد: البته بايد بپذيريم كه به هر حال ارتباطات اجتناب‌ناپذير است و اگر هم مشكلاتي دارد ما ناگزير از پذيرش آنها هستيم، اما نكته اين است كه اكنون در دنيا به سمتي پيش مي‌روند كه اين تجهيزات كمترين آسيب‌رساني را داشته باشد.

عابدي به عنوان مثال به فراگير شدن استفاده از ميكروbts به جاي Bts اشاره مي‌كند و مي‌گويد: الان ديگر از اين دكل‌هاي 30 متري با 30 تا 40 وات خروجي استفاده نمي‌كنند و ميكروbtsها با ارتفاع آنتني حدود 20 تا 30 سانتي‌متر و با نيم تا يك وات خروجي جايگزين آنها شده‌اند كه علاوه بر حفظ زيبايي شهر به هرحال ضرر كمتري براي سلامتي افراد خواهند داشت.

با وجود تمام محاسن، به نظر مي‌رسد مسائل مادي يكي از بزرگترين موانع استفاده از اين آنتن‌هاست، چرا كه جايگزيني يك Bts با نوع ميكرو مستلزم استفاده از تعداد بيشتري از اين نوع آنتن است كه باعث افزايش هزينه مي‌شود. هرچند كه به گفته عابدي سلامت، ارزشي به مراتب بيشتر دارد و شهروندان آگاه براي حفظ سلامت خود حاضر به پرداخت اين هزينه هستند.

وي در ادامه مي‌افزايد: روزگاري سئول، پايتخت كره جنوبي، پر از دكل Bts بود، اما امروز در اين شهر نشاني از اين دكل‌ها وجود ندارد و اميدواريم كه اپراتورهاي ما هم به اين سمت پيش بروند.

او اذعان مي‌كند كه خوشبختانه اپراتور اول چنين راهكاري را در پيش گرفته است. اما اين اظهار نظر عابدي در حالي است كه پيش از اين، وحيد صدوقي، مدير عامل شركت ارتباطات سيار به ايسنا گفته بود: به واسطه‌ افزايش مشتركان در شبكه بايد لايه‌ سايت‌هاي ميكرو ايجاد شود كه تنها راهكار آن نيز نصب سايت در خيابان‌هاي اصلي است. سايت شيرينگ براي سايت‌هاي ماكرو Bts است و از اين رو انتظار داريم شهرداري براي نصب سايت‌هاي ميكرو همكاري لازم را انجام دهد.

عابدي در اين زمينه به همشهري مي‌گويد: كميته‌ راهبردي Bts هاي شهر تهران در شهرداري تشكيل شده است كه پس از تشكيل شركت سايت شيرينگ، وظيفه بررسي تقاضاهايي كه از آن شركت براي نصب آنتن در نقاط مختلف شهر به شهرداري ارسال مي‌شود را بر عهده خواهد داشت.

در حال حاضر هم جلسه‌اي با اپراتور اول تشكيل داده‌ايم و تقاضاي اين اپراتور براي نصب آنتن‌هاي ميكرو در اين كميته در دست بررسي است و به زودي مجوزهاي لازم صادر مي‌شود.

پشت‌بامت را به من بسپار
«متولي هر نوع ساخت و ساز و توسعه‌ در شهر، شهرداري است، اما اپراتورها يك خانه‌ مسكوني در فضاي 60 تا 100 متر را با بهاي 3 ميليون تومان در سال اجاره مي‌كنند و اين در حالي است كه اغلب اين فضاها از استاندارد و استحكام لازم برخوردار نيستند و اگر اتفاقي براي آن خانه مسكوني بيفتد هيچ نهادي پاسخگو نخواهد بود.»

مدير كل مخابرات شهرداري تهران در پاسخ به انتقادهايي مبني براينكه چرا شهرداري با نصب آنتن‌هاي Bts در منازل مسكوني كه با موافقت اپراتورها و مالكان اين مكان‌ها انجام گرفته است، مخالفت مي‌كند، چنين استدلالي دارد.

اما به نظر مي‌رسد اين تنها دليل مخالفت شهرداري با اين اقدام نيست، چراكه چندي پيش شهردار تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه نصب دكل Bts در برخي مناطق منجر به نارضايتي و بروز مشكل براي اهالي محل مي‌شود، اعلام كرد بايد زمين‌هايي براي نصب دكل آنتن توسط شركت مخابرات انتخاب و معرفي شود كه حداقل مشكل را براي مردم داشته باشد و شهرداري نيز در اين زمينه نهايت همكاري و تعامل را با شركت مخابرات خواهد داشت.

مهندس عابدي در همين ارتباط به همشهري مي‌گويد: سعي ما بر اين است كه دكل‌هاي Bts تا حد امكان از مكان‌هاي مسكوني دور باشد و از آنجا كه اين دكل‌ها كاربرد خدماتي و تجاري دارند نبايد در بافت مسكوني متمركز شوند. بر همين اساس ما به شهروندان توصيه مي‌كنيم پشت بام خود را براي نصب دكل اجاره ندهند و سلامت خود و ديگر شهروندان را به خطر نيندازند.

وي در پاسخ به اين سوال كه پس از تاسيس شركت سايت شيرينگ اگر لازم شود تا دكلي در منطقه مسكوني نصب شود راهكار شهرداري چه خواهد بود، مي‌گويد: تمام سعي ما اين خواهد بود كه دكل به نزديك‌ترين مكان عمومي ممكن منتقل شود، اما اگر اين امكان وجود نداشته باشد اپراتورها بايد مكان مورد نظر را خريداري كنند و تغيير كاربري از مسكوني به تجاري انجام دهند چون شهرداري، ديگر مجوز نصب دكل روي بام منازل را نخواهد داد.

اين اظهار نظر در حالي است كه اپراتور دوم همچنان به استفاده از بام منازل براي توسعه شبكه خود اصرار دارد.

عابدي در اين زمينه مي‌گويد: متاسفانه ايرانسل با اين تخيل كه مي‌تواند خانه‌هاي مردم را اجاره كند از شركت در يك كار گروهي و تشكيل سايت شيرينگ طفره مي‌رود، اما تا آنجا كه در حيطه نظارتي ما باشد، از اين مسئله جلوگيري مي‌كنيم.
منبع: روزنامه همشهری

matrix10
07-08-2007, 13:40
آقا شاهين الان 25 روزه كه از خريد سيم كارتهاي اعتباري من گذشته و هنوز كارت هديه به دستم نرسيده . چكار كنم؟
ممنون.

TempesT
07-08-2007, 14:33
حقيقت اينه كه ايرانسل از فيبره نوري TCI داره استفاده ميكنه.
و هر وقت در مكاني مشكل قطعي شبكه باشه بايد اين مشكل رو اونها رفع كنند.
حالا به نظر شما اگه دولت اجازه بده ايرانسل با سيستم ماهواره اي خودش پوشش دهي رو انجام بده آيا باز هم مشكلي هستش؟
پس مشكل ما ايراني ها با دولته نه با مخابرات و ايرانسل.
پس جز آزادیه ایران و ملتمون باید برای آزادی اپراتورهای تلفن همراهمون هم دعا کنیم که تا از بند این محدودیتهای زورکی آزاد بشن:20:

TempesT
07-08-2007, 14:34
سوال :
موضوع:اس ام اس
متن پیام: با سلام و خسته نباشید
چرا از خطوط ایرانسل نمی توان به برنامه های تلویزیونی و رادیویی پیام کوتاه فرستاد ؟

پاشخ :
با عرض سلام واحترام
مشترك گرامي سرويس مورد نظر شما درحال حاضر فعال نمي باشد و اميد است كه دراينده نزديك اين سرويس نيز به سرويسهاي شركت ايرانسل افزوده شود
باتشكر

Customer Service

MTN IRANCELL

masoudboy
07-08-2007, 17:19
از امروز صبح آنتن دهی طرف های ما واقعا عالی شده . در منزل هم آنتن خوب شده . فکر کنم یک Bts جدید اضافه شده.

MTNIrancell
07-08-2007, 17:36
راستي اوايل ميگفتن سيستم ايرانسل ماهواره ايه پس چي شد دولت نذاشت ؟!

به نظرت اگه مي گذاشت الان كسي TCI مي گرفت دستش.

آقا شاهين الان 25 روزه كه از خريد سيم كارتهاي اعتباري من گذشته و هنوز كارت هديه به دستم نرسيده . چكار كنم؟
ممنون.

ميل بزن تا رسيدگي كنم.

ایول باحاله ! اگه بتونی تو بخش عکس تبلیغات رسمی ایرانسلا بذاری و توی ویدیو هم تبلیغات تلویزیونیشا توپ میشه.

سعي خودم رو مي كنم.

Clickrast
07-08-2007, 19:09
از امروز صبح آنتن دهی طرف های ما واقعا عالی شده . در منزل هم آنتن خوب شده . فکر کنم یک Bts جدید اضافه شده.

آقا مسعود شما كجايي؟ گفتي بزرگمهر؟

masoudboy
07-08-2007, 21:04
آقا مسعود شما كجايي؟ گفتي بزرگمهر؟

بله بزرگهر خیابان بی سیم هستم . کلا این طرف ها از امروز صبح آنتن دهی قابل قبول شده ولی باز هم جای کار داره هنوز .

A.J
07-08-2007, 21:22
اقا شاهين ايرانسل يه من sms داد كه قبضم را به ايميلم ارسال كردند ولي نيامده
لطفاً برايم اگر امكان بذير است برايم ارسال كنيد
aminjokar_1370@yahoo.com

TheMohammad
07-08-2007, 21:31
اقا شاهين ايرانسل يه من sms داد كه قبضم را به ايميلم ارسال كردند ولي نيامده
لطفاً برايم اگر امكان بذير است برايم ارسال كنيد
aminjokar_1370@yahoo.com
برای من هم همچین اس ام اسی اومد، دیروز هم قبض رو با پست آوردن

sha2ow
07-08-2007, 21:32
معضل نصب Bts بر بام خانه ها
چالش ميان اپراتورهاي تلفن‌ همراه كشور با شهرداري تهران بر سر نصب سايت‌هاي Bts همچنان ادامه دارد......... .
من هم با دکل های مشترک موافقم.
دلیل مخالفت اپراتور ها چیست؟

A.J
07-08-2007, 21:32
خبري از رسمي شدن اهواز نيست ؟
آخه چند روز كه شبكه توي اهواز بد شده

A.J
07-08-2007, 21:36
برای من هم همچین اس ام اسی اومد، دیروز هم قبض رو با پست آوردن

آخه اس ام اسي كه باسه من اومد به جاي aminjokar_1370@yahoo.com نوشته بود aminjokar-1370@yahoo.com ولي توي e-care ايميلم رو درست نوشته

vahooli
07-08-2007, 23:15

جدی؟! اگه نصب شده همون طرفای شما بوده چون این سمت شهر فرقی نکرده ! مثل اینکه مشکلشون دیگه با شهرداری رفع شده . خدا کنه درست شه البته نه بر اساس اون نقشه ... ضمنا من الان به اون نقشه نگریستم ! دیدم خیابونه بی سیمه شما هم جزو مناطق بی رنگه !

masoudboy
07-08-2007, 23:36
جدی؟! اگه نصب شده همون طرفای شما بوده چون این سمت شهر فرقی نکرده ! مثل اینکه مشکلشون دیگه با شهرداری رفع شده . خدا کنه درست شه البته نه بر اساس اون نقشه ... ضمنا من الان به اون نقشه نگریستم ! دیدم خیابونه بی سیمه شما هم جزو مناطق بی رنگه !

آن نقشه خیلی ایراد داره . کل خیابان بزرگمهر و آن طرف ها نسبتا خوب آنتن میده ... امروز دیدم اول خیابان 22 بهمن نزدیک مرکز مخابرات ردانی یک آنتن BTS جدید نصب شده بود روی یک ساختمان بلند که به احتمال زیاد همین BTS جدید ایرانسل هست . کلا سرویس های ایرانسل داره به پایداری می رسه . گفتم قبلا وقتی از تلفن ثابت ما که مال همین مرکز مخابرات ردانی هست به ایرانسل زنگ می زدم اشغال میزد و باید چند بار شماره گیری می کردم تا می گرفت ولی الان بار اول سریع وصل می کنه حتی زودتر از TCI .
اس ام اس هم راحت دریافت و ارسال میشه با سایر خطوط مثل همراه اول و تالیا ولی هنوز مشکل دریافت اس ام اس از خارج کشور هست و اصلا دریافت نمیشه .
کلا نسبت به روز های اول که تو اصفهان افتضاح بود بهتر شده ولی جای کار هنوز خیلی داره .

masoudboy
07-08-2007, 23:40
منظور از مناطق آبی تو نقشه های ایرانسل چیه ؟؟

meshkiposh2200
07-08-2007, 23:44
معاون فني شركت ايرانسل گفت: ايرانسل با اهداف اوليه شركت سايت شيرينگ كه با حضور مسوولان وزارت ارتباطات،‌ اپراتورها و شهرداري‌ تدوين شد هيچ مشكلي ندارد، اما اكنون كه كار به مرحله تاسيس شركت رسيده ابهاماتي در نحوه انجام كار وجود دارد كه بايد قبل از تاسيس شركت مشخص شود.

به گزارش فناوران علي‌اصغر عيني پور با بيان اين مطلب گفت: در ابتداي كار قرار بود شركت سايت شيرينگ تنها در مكان‌يابي سايت‌ها به اپراتورها كمك كند، اما در حال حاضر صحبت از نصب و راه‌اندازي سايت‌ها توسط اين شركت به ميان آمده است.

وي افزود: از جايي كه ايرانسل قرارداد نصب و راه‌اندازي سايت‌هاي مورد نياز خود را با پيمانكاران‌مان منعقد كرده است و چنانچه بپذيريم كه شركت سايت شيرينگ راه‌اندازي سايت‌هاي Bts ايرانسل در تهران را به عهده گيرد ما با پيمانكاران‌مان به مشكل بر مي‌خوريم.

وي خاطر نشان كرد: ما معتقديم قبل از تاسيس شركت مي‌بايد تمامي اپراتورها برنامه‌هاي توسعه خود را مشخص كنند، چرا كه اپراتورها به دليل متفاوت بودن نوع طراحي شبكه خود نمي‌توانند در تمامي سايت‌ها به صورت اشتراكي فعاليت كنند.

وي اظهار كرد: اينكه گفته مي‌شود ايرانسل نماينده‌اي براي تاسيس شركت سايت شيرينگ معرفي نمي‌كند، درست نيست چرا كه همكاران ما مي‌خواهند كه ايرانسل يك نفر را براي حضور در هيات مديره اين شركت معرفي كند.

عيني پور تاكيد كرد: ما هيچ مشكلي در تاسيس شركت سايت شيرينگ نداريم و با كليات آن موافقيم اما قبل از تاسيس شركت مي‌بايد نحوه انجام كار توسط اين شركت پيش‌بيني و مشخص شود.

معاون فني شركت ايرانسل با اشاره به آماده بودن شبكه ارتباطي اپراتور دوم در شهرهاي اصفهان، خوزستان و كرمانشاه گفت: كار اجرايي شبكه به پايان رسيده و تنها منتظر گرفتن لينك ارتباطي از سوي مخابرات‌هاي استاني هستيم. وي افزود: پيش‌بيني مي‌كنيم در آينده‌اي نزديك اين شهرها نيز تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار بگيرند.

عيني‌پور در پاسخ به اين سوال كه ايرانسل تاكنون موفق به واگذاري چه تعداد سيم‌كارت شده است گفت: تاكنون حدود 3 ميليون و 200 هزار سيم كارت به متقاضيان ارايه شده كه از اين تعداد 80 درصد متعلق به سيم كارت‌هاي اعتباري بوده است. وي افزود: در حال حاضر 215 شهر تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته است.

vahooli
07-08-2007, 23:49
آن نقشه خیلی ایراد داره . کل خیابان بزرگمهر و آن طرف ها نسبتا خوب آنتن میده ... امروز دیدم اول خیابان 22 بهمن نزدیک مرکز مخابرات ردانی یک آنتن BTS جدید نصب شده بود روی یک ساختمان بلند که به احتمال زیاد همین BTS جدید ایرانسل هست . کلا سرویس های ایرانسل داره به پایداری می رسه . گفتم قبلا وقتی از تلفن ثابت ما که مال همین مرکز مخابرات ردانی هست به ایرانسل زنگ می زدم اشغال میزد و باید چند بار شماره گیری می کردم تا می گرفت ولی الان بار اول سریع وصل می کنه حتی زودتر از TCI .
اس ام اس هم راحت دریافت و ارسال میشه با سایر خطوط مثل همراه اول و تالیا ولی هنوز مشکل دریافت اس ام اس از خارج کشور هست و اصلا دریافت نمیشه .
کلا نسبت به روز های اول که تو اصفهان افتضاح بود بهتر شده ولی جای کار هنوز خیلی داره .

آره اون نقشه را اصلا بی خیال حتی از لحاظ اسم خیابون و نقشه ی خیابونیم مشکل داره حتی گفتم هم این ور رودخونه غیر از جنوب غرب همه جاش آنتن داره اما این منطق بی رنگه! مخابرات محله ی ما هم که آزادی هست کلا بی خیاله !

منظور از مناطق آبی تو نقشه های ایرانسل چیه ؟؟

مناطق آبی یعنی بزودی و مناطق بی رنگ یعنی هیچ وقت !

shamabady
08-08-2007, 00:57
آقا قضیه چیه برا من اصلا قبض از طریق پست نمیاد باید چی کا کنم
برا من اس ام اس اومد که صورت حساب به ایمیلم ارسال شده ولی چیزی نیومده بود

Maziar_69
08-08-2007, 01:06

به به ! اصفهانی های عزیز مبارکه ! ایشالا بهتر هم میشه.
دیروز تو روزنامه همشهری یه تیتر درشت زده بود به این شکل :
توصیه ی مخابرات به مردم: پشت بام ها را برای نصب بی تی اس اجاره ندهید !!!
آخه یکی نیست بگه به شما چه مربوط؟؟؟؟؟؟؟؟

A.J
08-08-2007, 02:39
معاون فني شركت ايرانسل گفت: ايرانسل با اهداف اوليه شركت سايت شيرينگ كه با حضور مسوولان وزارت ارتباطات،‌ اپراتورها و شهرداري‌ تدوين شد هيچ مشكلي ندارد، اما اكنون كه كار به مرحله تاسيس شركت رسيده ابهاماتي در نحوه انجام كار وجود دارد كه بايد قبل از تاسيس شركت مشخص شود.

به گزارش فناوران علي‌اصغر عيني پور با بيان اين مطلب گفت: در ابتداي كار قرار بود شركت سايت شيرينگ تنها در مكان‌يابي سايت‌ها به اپراتورها كمك كند، اما در حال حاضر صحبت از نصب و راه‌اندازي سايت‌ها توسط اين شركت به ميان آمده است.

وي افزود: از جايي كه ايرانسل قرارداد نصب و راه‌اندازي سايت‌هاي مورد نياز خود را با پيمانكاران‌مان منعقد كرده است و چنانچه بپذيريم كه شركت سايت شيرينگ راه‌اندازي سايت‌هاي Bts ايرانسل در تهران را به عهده گيرد ما با پيمانكاران‌مان به مشكل بر مي‌خوريم.

وي خاطر نشان كرد: ما معتقديم قبل از تاسيس شركت مي‌بايد تمامي اپراتورها برنامه‌هاي توسعه خود را مشخص كنند، چرا كه اپراتورها به دليل متفاوت بودن نوع طراحي شبكه خود نمي‌توانند در تمامي سايت‌ها به صورت اشتراكي فعاليت كنند.

وي اظهار كرد: اينكه گفته مي‌شود ايرانسل نماينده‌اي براي تاسيس شركت سايت شيرينگ معرفي نمي‌كند، درست نيست چرا كه همكاران ما مي‌خواهند كه ايرانسل يك نفر را براي حضور در هيات مديره اين شركت معرفي كند.

عيني پور تاكيد كرد: ما هيچ مشكلي در تاسيس شركت سايت شيرينگ نداريم و با كليات آن موافقيم اما قبل از تاسيس شركت مي‌بايد نحوه انجام كار توسط اين شركت پيش‌بيني و مشخص شود.

معاون فني شركت ايرانسل با اشاره به آماده بودن شبكه ارتباطي اپراتور دوم در شهرهاي اصفهان، خوزستان و كرمانشاه گفت: كار اجرايي شبكه به پايان رسيده و تنها منتظر گرفتن لينك ارتباطي از سوي مخابرات‌هاي استاني هستيم. وي افزود: پيش‌بيني مي‌كنيم در آينده‌اي نزديك اين شهرها نيز تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار بگيرند.

عيني‌پور در پاسخ به اين سوال كه ايرانسل تاكنون موفق به واگذاري چه تعداد سيم‌كارت شده است گفت: تاكنون حدود 3 ميليون و 200 هزار سيم كارت به متقاضيان ارايه شده كه از اين تعداد 80 درصد متعلق به سيم كارت‌هاي اعتباري بوده است. وي افزود: در حال حاضر 215 شهر تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گرفته است.

خیلی خوبه مثل اینکه به خودش اومده این ایرانسل

A.J
08-08-2007, 02:58
کسی نمیدونه که آیا کازرون وصله یا نه

آقا سروش نمیدونی شهرک بهشتی شیراز آنتن میده یا نه؟

masoudboy
08-08-2007, 08:00
آره اون نقشه را اصلا بی خیال حتی از لحاظ اسم خیابون و نقشه ی خیابونیم مشکل داره حتی گفتم هم این ور رودخونه غیر از جنوب غرب همه جاش آنتن داره اما این منطق بی رنگه! مخابرات محله ی ما هم که آزادی هست کلا بی خیاله !

مناطق آبی یعنی بزودی و مناطق بی رنگ یعنی هیچ وقت !

یعنی مناطقی که بی رنگ هست هیچگاه تحت پوشش شبکه نمیره !!!!!
یا من بد متوجه شدم ؟؟!!

matrix10
08-08-2007, 08:07
آقا شاهين من ايميل شما را ندارم. در ضمن در ايميل من چه چيزي را بايد براي شما شرح بدهم. ممنون

madsky
08-08-2007, 11:02
من تو اي هفته 10 مگ دانلود كردم و كلي سايت باز كردم كنترل حساب اينترنتي و *130*1# را چك مي كنم هيچي به حسابم اضافه نميشه ؟ شما هم اينطوريد ؟ از اين طرح هاي تشويقي هيچكدومو نگرفتم.

madsky
08-08-2007, 11:02
من تو اين هفته 10 مگ دانلود كردم و كلي سايت باز كردم كنترل حساب اينترنتي و *130*1# را چك مي كنم هيچي به حسابم اضافه نميشه ؟ شما هم اينطوريد ؟ از اين طرح هاي تشويقي هيچكدومو نگرفتم.

TempesT
08-08-2007, 11:16
بابا دوستمون Clickrast خودش گفت که اون نقشه رو شانسی به دست آورده او نقشه اصلا رسمی نیست تو سایته ایرانسل نیست
پس نمیشه بهش اعتماد کرد.

TempesT
08-08-2007, 11:18
یا من بد متوجه شدم ؟؟!!
نه بابا این که امکان نداره
مناطق بی رنگ یعنی فعلا تحت پوشش ایرانسل نیست
آبی به زودی
زرد تحت پوشش
ایرانسل کله ایران و میخواد پوشش بده:10:

TempesT
08-08-2007, 11:21
من تو اي هفته 10 مگ دانلود كردم و كلي سايت باز كردم كنترل حساب اينترنتي و *130*1# را چك مي كنم هيچي به حسابم اضافه نميشه ؟ شما هم اينطوريد ؟ از اين طرح هاي تشويقي هيچكدومو نگرفتم.
من همین دیشب 2:30 دقیقه موبایل و وصل کردم به کامپیوتر فقط یاهو رو وا کردم چت کردم 700 تومن اومد رو حسابم که خیلی خوب بود.
ماله دوسته منم مثله شماست زیاد به حسابش اضافه نمیشه:20:

madsky
08-08-2007, 11:50
من همین دیشب 2:30 دقیقه موبایل و وصل کردم به کامپیوتر فقط یاهو رو وا کردم چت کردم 700 تومن اومد رو حسابم که خیلی خوب بود.

مال من اصلا حساب نميشه ولي مكالماتم حساب ميشه .مكالمه ايرانسل به خارج از ايرانسل حدود 100 تومانه ؟؟؟

madsky
08-08-2007, 11:51

مال من اصلا حساب نميشه ولي مكالماتم حساب ميشه .مكالمه ايرانسل به خارج از ايرانسل حدود 100 تومانه ؟؟؟
راستي مال من اصلا filter نداره شما هم همينطوره؟

Dr.Dolfin
08-08-2007, 12:36
آقا چطور باید ثبت نام سیم کارت هدیه رو کامل کرد؟جواب سوال قبلیمو که هیچ کس نداد.حداقل جواب این سوالمو بدین.مرسی

vahooli
08-08-2007, 13:01
یا من بد متوجه شدم ؟؟!!

نه این که هیچ وقت نره ولی فعلا باید بی خیال اون مناطق شد. برای همینه من تو کف نقشه شیرازا اصفهانم !

MTNIrancell
08-08-2007, 13:29
آقا چطور باید ثبت نام سیم کارت هدیه رو کامل کرد؟جواب سوال قبلیمو که هیچ کس نداد.حداقل جواب این سوالمو بدین.مرسی

زنگ بزن 120 و كدپستي 10 رقمي و شماره سريله سيم كارتت رو از پشت سيم كارت بده تا ثبت نامن كنيمت.
ايم كه ديگه سؤال نداره.

در ضمن من نمي دونم چرا همه گير دادن به قبض.
هر وقت پول داري برو بريز به حساب ديگه.
من خودم فقط يك بار برام قبض اومد ولي خواب بودم تا رفتم پايين موتوريه رفت. نكرد حداقل قبض رو بگزاره زيره در.

به نظر من خودتون رو درگيره قبض نكنيد. توي قبض چيزه مهمي ننوشته. تازه اگر هم نوشته باشه شما سر در نمياريد. اگه هم زنگ بزنيد 130 خيلي راحت يا مي پيچوننتون يا قانع مي كنن.

MTNIrancell
08-08-2007, 13:50
دوستان عزيز:
من تمام فايل هاي مورد نيازتون رو توي سايته

آپلود كردم و اگه نياز داشتيد از اونجا دانلود كنيد.

از همه مهم تر تاريخ و آدرس جشنواره و توزيع كنندگان سيم كارتهخاي هديه رو هم براتون گذلشتم.

vahooli
08-08-2007, 14:05
دوستان عزيز:

از همه مهم تر تاريخ و آدرس جشنواره و توزيع كنندگان سيم كارتهخاي هديه رو هم براتون گذلشتم.

دستت درد نکنه شاهین جان.ببینم امکانش هست تبلیغات روزنامه ای و تلویزیونی ایرانسل را از جایی گیر اورد؟ که مثلا اونجا آپش کرد ؟

Dr.Dolfin
08-08-2007, 14:20
زنگ بزن 120 و كدپستي 10 رقمي و شماره سريله سيم كارتت رو از پشت سيم كارت بده تا ثبت نامن كنيمت.
ايم كه ديگه سؤال نداره.

در ضمن من نمي دونم چرا همه گير دادن به قبض.
هر وقت پول داري برو بريز به حساب ديگه.
من خودم فقط يك بار برام قبض اومد ولي خواب بودم تا رفتم پايين موتوريه رفت. نكرد حداقل قبض رو بگزاره زيره در.

به نظر من خودتون رو درگيره قبض نكنيد. توي قبض چيزه مهمي ننوشته. تازه اگر هم نوشته باشه شما سر در نمياريد. اگه هم زنگ بزنيد 130 خيلي راحت يا مي پيچوننتون يا قانع مي كنن.

مرسی آقا شاهین.

jackhammer
08-08-2007, 14:22
کسی نمیدونه که آیا کازرون وصله یا نه

آقا سروش نمیدونی شهرک بهشتی شیراز آنتن میده یا نه؟

نرفتم...بعید میدونم....

Rezacell
08-08-2007, 14:38
با سلام
چطوري مي شه از پوشش جديد ايرانسل در شهر هاي ايران استفاده كرد
چگونه مي شه از طرح هاي ايرانسل استفاده كرد در حالي كه پوشش شبكه كامل نيست
آيا طرحي براي كساني كه بعد از شهريور تحت پوشش ايرانسل قرار مي گيرند وجود دارد

Rezacell
08-08-2007, 14:41
با سلام
چرا سايت ايرانسل به روز نيست

vahooli
08-08-2007, 15:04
با سلام
چرا سايت ايرانسل به روز نيست

در اولین فرصت ازشون می پرسم بهتون اطلاع میدم ... !!!!!

ShahabSAMSUNG
08-08-2007, 15:20
دوستان عزيز:

سلام شاهین جان.
برات یه پیغام خصوصی زدم.
یکی از تبلیغات ایرانسل رو برات گذاشتم. (اینطور که معلومه، بچه ها هم مثل من، تبلیغاتش رو دوست دارن)

راستی در مورد پیغام خصوصی که بهت زدم، یادم رفت بگم که اسم صاحب اون ای میل، اردلان هست.
من زمینه چینی لازم رو کردم. بقیه اش رو خودت باهاش صحبت کن.

دستت درد نکنه شاهین جان.ببینم امکانش هست تبلیغات روزنامه ای و تلویزیونی ایرانسل را از جایی گیر اورد؟ که مثلا اونجا آپش کرد ؟

گیر آوردنش رو میشه گیر آورد. :46: نگران نباش.