مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
احتمالا از متن اخبار بالا متوجه شدین که تعرفه Gprs، به ازای هر کیلوبایت 3 تومنه.
arman4459
29-03-2007, 18:31
خودکفایی در تولید تجهیزات شبکه، سیم کارت و گوشی تلفن همراه
ICTna.ir - معاون امور تولید وزارت صنایع گفت: امیدواریم که در سال ۸۶ اولین مرکز تولید تجهیزات شبکه و سیم کارت تلفن همراه در کشور افتتاح شود.
دکتر محسن حاتم گفت: با راه اندازی خط تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه توسط ایرانسل کشور در سال ۸۶ از لحاظ تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه، سیم کارت و گوشی تلفن همراه خودکفا خواهد شد.
پیشتر علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شبکه ایرانسل- در گفتگو با ایستنا گفته بود: طرح پیشنهادی ایرانسل برای تولید آنتن های BTS و دیگر تجهیزات شبکه تلفن همراه به دکتر محسن حاتم -معاون امور تولید وزارت صنایع- تقدیم شده و مورد موافقت نسبی ایشان قرار گرفت که پیرو آن اعضای هیئت مدیره ایرانسل به همراه مدیرعامل شرکت نوکیا ملاقاتی با دکتر طهماسبی -وزیر صنایع و معادن- داشتند که طی آن وزیر صنایع از تاخیر در افتتاح خط تولید تجهیزات ایرانسل گله کرد که در این زمینه به ایشان توضیح داده شد که این تاخیر به سبب ادغام بخش تجهزات شبکه نوکیا و زیمنس بوقوع پیوسته و مدیرعامل تازه منصوب شده نوکیا-زیمنس هم قول راه اندازی سریع این خط تولید را به وزیر صنایع کشور داد.
شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل بنا دارد با همکاری شرکت های نوکیا و صنایع مخابرات صاایران نخستین خط تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه در کشور را بهار امسال افتتاح کند.
سلام.من دو روز هست که می خوام به اینترنت وصل بشم این ارور رو میده:
Packet data: packet data connection not available
شما میدونین چه کاری باید بکنم؟
به نقل از خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از فعال شدن سرویس Gprs اپراتور اول (دولتی) از اوایل سال آینده برای تمامی مشترکان خبر داد.
علویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این سرویس برای تمامی مشترکان از جمله اعتباری در نظر گرفته شده است و مشترکان می توانند از اواخر بهار سال 86 از سرویس اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: هنوز برای هزینه این سرویس تصمیمی گرفته نشده است.
علویان گفت: با فعال شدن سرویس Gprs برای مشترکان اپراتور اول سرویس Mms ( ارسال صوت و تصویر ) امکان پذیر خواهد شد.
گفتنی است، در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 میلیون مشترک در سراسر کشور دارد.
:31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:
با سلام به همه ايرانسليهاي عزيز :31:
خب ديگه احتمالا همه شما با MMS ايرانسل كار كرده ايد و متوجه شده ايد كه ميتوان با MMS عكس و صوت و فيلم ارسال كرد
در بعضي از گوشيها نيز ميتوان علاوه بر اينها موارد ديگري همچون ارسال ليست تماسها , ارسال كارت ويزيت , ارسال تم و غيره را هم انجام داد
ولي در اكثر گوشيها امكاني براي ارسال فايلهاي ديگر وجود ندارد
ولي با يك ترفند ساده ميتوان فايلهاي ديگر از جمله DOC , PDF ,EXE ,JAR ,SYS و غيره را ارسال كرد
گوشي من سوني اريكسون K510i است و در قسمت ارسال MMS قابليت ارسال تم دارد و اگر گوشي شما هم اين قابليت يا نظير آن را دارد ميتوانيد روش زير را دنبال كنيد و گرنه مرحله 2 را انجام دهيد
1-ابتدا به سراغ فايلي كه قصد ارسال آن را داريم ميرويم اگر اين فايل در كامپيوتر است آن را از طريق كابل به پوشه تمهاي گوشي خود منتقل كنيد و اگر فايل داخل گوشي است فايل را از گوشي به كامپيوتر منتقل كنيد و از كامپيوتر فايل را به پوشه تمها از گوشي منتقل كنيد
مراحل انجام كار در گوشي (به زبان فارسي): پيام نگاري - نوشتن پيام جديد - پيام تصويري - بيشتر - پيشرفته - ضميمه ها - پيوست جديد - تم
2- اگر گوشي شما اين قابليت را ندارد ميتوانيد پسوند فايل را به JPG تغيير دهيد و آن را به پوشه تصاوير منتقل كنيد و آن فايل را به عنوان يك تصوير در MMS خود قراردهيد و در اين روش بايد به گيرنده پيام نيز اطلاع دهيد كه اين MMS حاوي يك فايل است و يك تصوير نيست چون در اين روش فايل به عنوان يك تصوير معيوب نمايش داده ميشود و گيرنده پيام بايد بداند كه پسوند واقعي اين فايل چه چيزي است تا پسوند JPG آن را به آن پسوند تغيير دهد
شما ميتونيد اين فايل را علاوه بر سيم كارت ايرانسل به ايميل دوستان خود نيز ارسال كنيد و اين روش زماني بيشتر كاربرد دارد كه شما به كارت اينترنت يا كامپيوتر دسترسي نداريد و بايد توجه داشت كه حجم هر MMS ايرانسل 300 كيلو بايت است كه اگر فايل شما بيشتر از اين مقدار باشد به صورت چند MMS به هم پيوسته ارسال ميشود
اميدوارم كه مفيد باشه :46:
ShahabSAMSUNG
29-03-2007, 22:06
در مورد گوشی های سامسونگ باید بگم که مشکلی با ارسال فایل های دیگه ندارن و کافیه که روی فایل مورد نظر برید و send via MMS رو بزنید تا بعنوان other file توسط mms ارسال بشن.
Maziar_69
29-03-2007, 22:29
اون خبر تعرفه ی gprs رو از تو سایت خود ایرانسل ( قسمت اخبار ) نوشتم ولی خیلی گرونه ها مثلا من حساب کردم اگه تو این مدت پولی بود حساب من میشد 1 میلیون و 440 هزار تومان !!!!!!!!!!
Maziar_69
29-03-2007, 22:31
به نقل از خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از فعال شدن سرویس Gprs اپراتور اول (دولتی) از اوایل سال آینده برای تمامی مشترکان خبر داد.
علویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این سرویس برای تمامی مشترکان از جمله اعتباری در نظر گرفته شده است و مشترکان می توانند از اواخر بهار سال 86 از سرویس اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: هنوز برای هزینه این سرویس تصمیمی گرفته نشده است.
علویان گفت: با فعال شدن سرویس Gprs برای مشترکان اپراتور اول سرویس Mms ( ارسال صوت و تصویر ) امکان پذیر خواهد شد.
گفتنی است، در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 میلیون مشترک در سراسر کشور دارد.
:31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:
ایرانسل که 1 میلیون مشترک داره اینترنتش راه نمیده چه برسه به مخابرات که یک دفعه میخواد 16 میلیون نفر بریزه تو اینترنت !!!!!!!!!!!!!!!!:5:
اون خبر تعرفه ی gprs رو از تو سایت خود ایرانسل ( قسمت اخبار ) نوشتم ولی خیلی گرونه ها مثلا من حساب کردم اگه تو این مدت پولی بود حساب من میشد 1 میلیون و 440 هزار تومان !!!!!!!!!!
آره انصافا خیلی گرونه منم حساب کردم اگه پولی بود باید یک میلیون و دویست هزار تومن به ایرانسل می دادم:18:
مهدی 2007
30-03-2007, 01:43
با این تعرفه اگه یه سیمکارت اعتباری بخری و 3 و خورده ای مگابایت دانلود کنی اعتبار صفر می شه خیلی جالبه همون دیال آپ خودمون هم سرعتش بالاتره هم با یه ساعت اون می شه حداقل 15 مگابایت یا بیشتر رو دانلود کرد و ساعتی 300 تومن میشه ولی این اگه این حجم رو بخوای دانلود کنی 45000 تومن باید بدی یعنی از هر مدل کانکت شدن با کامپیوتر به که اینترنت داریم بالاتر! با این سرعت کوفتیش!
Maziar_69
30-03-2007, 02:23
با این تعرفه اگه یه سیمکارت اعتباری بخری و 3 و خورده ای مگابایت دانلود کنی اعتبار صفر می شه خیلی جالبه همون دیال آپ خودمون هم سرعتش بالاتره هم با یه ساعت اون می شه حداقل 15 مگابایت یا بیشتر رو دانلود کرد و ساعتی 300 تومن میشه ولی این اگه این حجم رو بخوای دانلود کنی 45000 تومن باید بدی یعنی از هر مدل کانکت شدن با کامپیوتر به که اینترنت داریم بالاتر! با این سرعت کوفتیش!
سرعت که فکر کنم خوب بشه بعد 15 ولی اگه بر حسب دقیقه حساب میکردن خیییییییلی عالی میشد. ولی حیف!!!:13:
من سایت آفریقایی ایرانسل رو دیدم تعرفه gprsبه پول ما میشد مگابایتی 200toman
من سایت آفریقایی ایرانسل رو دیدم تعرفه gprsبه پول ما میشد مگابایتس 200toman
من سایت آفریقایی ایرانسل رو دیدم تعرفه gprsبه پول ما میشد مگابایتس 200toman
اونجا افریقاس اینجا ایران فرقش اینه :5:
jeffyjoon
30-03-2007, 04:57
آقا تعرفه هاش خیلی گرونه. داره بی انصافی می کنه. روزای اول سرعت خوب بود، فیلتر هم نداشت. روز بروز بدتر شد الان حتی سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که واسه دانلود برنامه های جاواس فیلتر کردن. خیلی مسخرس. من پیش خودم کیلو بایتی 1 ریال حساب کرده بودم گفتم دیگه خیلی بی انصاف باشه کیلوبایتی 3 ریال. :41:
من میگم یه برنامه واسه اعتراض داشته باشیم شاید ارزون تر بکنه!!!
farid ejay
30-03-2007, 09:39
یکی مال من رو حساب کنه
5 گیگ چقدر پولش میشه:18:
با سلام
خواستم ببينم همه شما هم اين مشكل را داريد
وقتي من يك فايل صدا را از طريق Mms ارسال ميكنم يك Mms به زبان انگليسي با مزمون زير را دريافت ميكنم
< محتويات اين پيام با Mms انطباق ندارد و ممكن است فايل شما بزرگ باشد يا براي ترمينال شبكه نامناسب باشد>
و من اين كار را با فايلهاي Mid, Amr و Mp3 در حجمهاي 12 و 1 و 24 كيلوبايت هم انجام دادم
در حالي كه من عكسهاي بيشتر از 100 كيلوبايت هم ارسال كرده ام و به درستي ارسال شده است پس مشكل از حجم نيست
فكر ميكنم مشكل از دريافت باشد چون زماني كه اين فايلهاي صوتي را به ايميلم ارسال ميكنم فايلها درست است
و همچنين وقتي كه يك فيلم 5 ثانيه اي با فرمت 3gp و با حجم 55 كيلوبايت ارسال كردم باز هم صداي فيلم دريافتي قطع بود و فيلم به صورت چندتا فريم دريافت شد و وقتي كه به حجم فايل دريافتي نگاه كردم ديدم كه حجم فيلم دريافتي به 22 كيلوبايت كاهش پيدا كرده است
و متوجه شدم كه Mms ايرانسل ظاهرا فقط تصاوير را دريافت ميكند چون صداها كه دريافت نميشود و صداي فيلمها قطع ميشود و به صورت چندتا اسلايد نمايش داده ميشود
ضمنا اين كار را با دوتا گوشي سوني اريكسون و يك گوشي نوكيا هم انجام دادم ولي همچنان مشكل وجود دارد
با تشكر از راهنمايي هاي پيشاپيش شما
در ضمن بازي را فراموش نكنيد (ساعت 16:00)7
یکی مال من رو حساب کنه
Police محسوس: آقا لطفا سیم کارت و گوشی و سند سیم کارتت رو لطف کن.:28:
شما به علت داشتن سرعت بیش از حد در استفاده از اینترنت در طی مسیر به حجم 5 گیگا بایت جریمه میشید به مبلغ 15میلیون و 728 هزار و 640 تومان :wac: که شما باید هرچه سریعتر این مبلغ رو به ایرانسل پرداخت کنید.
در ضمن سیم کارت شما تا 15 فروردین منتقل میشه به پارکینگ ایرانسل و ما خودمون شما را با یه سیم کارت اپراتور اول میفرستیم خونتون.:27:
تعرفه gprs ایرانسل که خیلی بالاست...
ولی اگر مخابرات واقعا" gprs فعال کنه ایرانسل مجبور میشه برای اینکه عقب نیفته قیمت ها رو پایین بیاره...
تعرفه gprs ایرانسل که خیلی بالاست...
ولی اگر مخابرات واقعا" gprs فعال کنه ایرانسل مجبور میشه برای اینکه عقب نیفته قیمت ها رو پایین بیاره...
نمیشه
چون سیستم مخابرات قدیمیه واگه بخواد اونارو عوض کنه مبلغش نجومی میشه
فکر نکنم اینجوری بشه
بابا ما هم سطح توقومونو از ایرانسل زیادی بردیم بالا
اونو با بقیه اپراتور ها مقایسه کنید نه اروپاییها
اینجا ایران است
راستی کسی درباره هدایای تابستانی ایرانسل چیزی میدونه
یا
میگن ایرانسل
خدمات ام ام اس رو تا اول اردیبهشت تمدید کرده (رایگان)
یکی مال من رو حساب کنه
عزیز دل برادر هر چه سریع تر سیمکارتتو معدوم کن وگرنه .....
میدونی که پلیس بین الملل دنبالت ؟!!!!!:24:
brightest
30-03-2007, 14:41
سرعت که فکر کنم خوب بشه بعد 15 ولی اگه بر حسب دقیقه حساب میکردن خیییییییلی عالی میشد. ولی حیف!!!:13:
معلومه كه سرعت خوب ميشه چون ديگه كسي استفاده نميكنه !!!!
شما حاضريد براي باز كردن صفحه اول BBC حدود 100 تومان بديد !!!!!!
من كه اصلا غير فعالش ميكنم
خيلي بي انصافيه !!
مهدی 2007
30-03-2007, 15:05
در مورد سرعت بگم که فکر نمی کنم گوشی هایی که فقط Gprs دارند بعد از 15 ام خیلی فرق داشته باشه شاید اون موقع در حد دیال آپ بشه ولی فکر کنم گوشی هایی که Edge دارند بهتر بشه
ShahabSAMSUNG
30-03-2007, 15:31
بازم مطمئن باشید تعرفه اوپراتور اول خیلی بیشتر از ایرانسل میشه.
ضمناً فکر کنم گفته بودن ام ام اس ات 10 اردیبهشت مجانیه.
TheMohammad
30-03-2007, 18:32
با سلام
خواستم ببينم همه شما هم اين مشكل را داريد
وقتي من يك فايل صدا را از طريق Mms ارسال ميكنم يك Mms به زبان انگليسي با مزمون زير را دريافت ميكنم
< محتويات اين پيام با Mms انطباق ندارد و ممكن است فايل شما بزرگ باشد يا براي ترمينال شبكه نامناسب باشد>
و من اين كار را با فايلهاي Mid, Amr و Mp3 در حجمهاي 12 و 1 و 24 كيلوبايت هم انجام دادم
در حالي كه من عكسهاي بيشتر از 100 كيلوبايت هم ارسال كرده ام و به درستي ارسال شده است پس مشكل از حجم نيست
فكر ميكنم مشكل از دريافت باشد چون زماني كه اين فايلهاي صوتي را به ايميلم ارسال ميكنم فايلها درست است
و همچنين وقتي كه يك فيلم 5 ثانيه اي با فرمت 3gp و با حجم 55 كيلوبايت ارسال كردم باز هم صداي فيلم دريافتي قطع بود و فيلم به صورت چندتا فريم دريافت شد و وقتي كه به حجم فايل دريافتي نگاه كردم ديدم كه حجم فيلم دريافتي به 22 كيلوبايت كاهش پيدا كرده است
و متوجه شدم كه Mms ايرانسل ظاهرا فقط تصاوير را دريافت ميكند چون صداها كه دريافت نميشود و صداي فيلمها قطع ميشود و به صورت چندتا اسلايد نمايش داده ميشود
ضمنا اين كار را با دوتا گوشي سوني اريكسون و يك گوشي نوكيا هم انجام دادم ولي همچنان مشكل وجود دارد
با تشكر از راهنمايي هاي پيشاپيش شما
در ضمن بازي را فراموش نكنيد (ساعت 16:00)
درون mms من تا حالا عکس هایی با فرمت gif و jpg گذاشتم و همچنین فیلم با فرمت 3gp ولی آهنگ mp3 و mid رو اصلا گوشی من (6680) اجازه وارد کردن در mms نمیده، ولی یکی از آشنایان با گوشی موتورولاآهنگ برام فرستاده بود !! فکر کنم wav بود، یکیش هم mid ولی گوشی من اصلا نمیفرسته !!!
arman4459
30-03-2007, 19:16
ولی بچه ها فکر کنم اشتباه محاسبه می کنید خیلی بعید است این رقمهایی که میگید چون اینطور باشه چرا این سیستم رو راهندازی کردن.مگر برای کارای خیخیلی خیلی خیلی ضروری امکان ندارهکسی سراغش بره
arman4459
30-03-2007, 19:20
بچه ها اگه ما یک اف توی یاهو مسنجر بفرستیم تا حالا کسی حساب کرده چند کیلو میشه عزیزان.
اگه بچه ها این کارو کردن بگن خیلی ممنون میشم
Farbod_h
30-03-2007, 19:26
آقا تعرفه هاش خیلی گرونه. داره بی انصافی می کنه. روزای اول سرعت خوب بود، فیلتر هم نداشت. روز بروز بدتر شد الان حتی سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو که واسه دانلود برنامه های جاواس فیلتر کردن. خیلی مسخرس. من پیش خودم کیلو بایتی 1 ریال حساب کرده بودم گفتم دیگه خیلی بی انصاف باشه کیلوبایتی 3 ریال. :41:
من میگم یه برنامه واسه اعتراض داشته باشیم شاید ارزون تر بکنه!!!
تومن برادر جان ! اگه ریال بود که خیلی خوب بود دی :
+WarriorKing
30-03-2007, 19:43
9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!
این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (sms) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!
+WarriorKing
30-03-2007, 19:47
دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (mms) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (gprs) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.
+WarriorKing
30-03-2007, 19:49
تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور و بروجرد تحت پوشش شبکه ایرانسل درآورده ایم و تا پایان فروردین شهرهای اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب، خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام را نیز به شبکه ایرانسل اضافه خواهند شد
saeed.rg
30-03-2007, 20:09
آقا مگه حجم mms تا 300KB نيست ولي گوشي من بيشتر 100KB رو قبول نمي كنه با mms بفرسته ممنون ميشم اگه دوستان منو راهنمايي كنن
در ضمن گوشي من سوني اريكسون k750 هستش
آقا مگه حجم mms تا 300KB نيست ولي گوشي من بيشتر 100KB رو قبول نمي كنه با mms بفرسته ممنون ميشم اگه دوستان منو راهنمايي كنن
مال منم همینطوریه میشه کمکم کنید گوشیه من w700i :19:
مهدی 2007
31-03-2007, 00:08
با این تعرفه اگه بخواهیم مثلا سایتی مثل پی سی رو باز کنیم باید 600 تومن بدیم
من نمیدونم اینا فکر ندارند با این تعرفه دیگه اینها درآمدی از اینترنت در حد ناچیز خواهند داشت فکر نمی کنم کسی دیگه استفاده کنه!! اگه ام ام اس هم برحسب این قیمت گذاری بشه یه ام ام اس کامل 300 کیلو بایتی 900 تومن در میاد
خیلی خیلی بی انصافیه !!!
عرضه سه سرویس ارزش افزوده جدید از سوی ایرانسل
ICTna.ir - ایرانسل بزودی سرویس های ارزش افزوده جدیدی را به مشترکین خود ارائه می نماید.
به گزارش ایستنا سرویس های "ذخیره شماره تماس گیرنده"، "پیام گیر صوتی" و "فهرست طلایی" از جمله این خدمات میباشند.
در سرویس "ذخیره شماره تماس گیرنده" (Who Called) که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن فهرستی از شماره هایی که در زمان خاموش بودن تلفن همراه و یا در دسترس نبودن مشترک تماس گرفته ولی قادر به برقراری ارتباط با او نشده اند، از طریق پیام کوتاه برای مشترک ارسال می گردد.
در سرویس پیام گیر صوتی (Voice Mail) نیز که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن مشترکین می توانند پیامهای صوتی تماس گیرندگان را از طریق پیام گیر روی شبکه دریافت نمایند.
به گزارش ایستنا در سرویس فهرست طلایی (Family & Friends) مشترکین قادرند تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
بنا به این گزارش ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خود را معرفی خواهد کرد.
mehdi_vsgh
31-03-2007, 08:14
حجم ام ام اس 100KB هستش ولی حجم ارسال ایمیل حداکثر 300KB!!
mehdi_vsgh
31-03-2007, 08:16
ولی خداییش اگه اینطوری میخوان هزینه ها را اعلام کنند!! هیچکی حاضر نمیشه از این خدماتش استفاده کنه!!
من که همین الان امضام را عوض میکنم!!
saeed.rg
31-03-2007, 08:28
حجم ام ام اس 100KB هستش ولی حجم ارسال ایمیل حداکثر 300KB!!
خوب عزيز ايميل چطوري بايد فرستاد كلي تنظيمات داره شما بلد هستيد ميتونيد منو راهنمايي كنيد
shadmehrdj
31-03-2007, 12:05
به نظر من ایرانسل باید سیستم ارسال Sms به صدا و سیما را هم راه بندازه.
farzad48
31-03-2007, 13:33
از دوستان كسي ميتونه بگه براي چت كردن نرخش چجوري محاسبه ميشه؟
usfarshad
31-03-2007, 13:41
از اين بابت كه از روز اول نسبت به اهداف اين شركت بدبين بودم پشيمان نيستم...
از شركتي كه با بنگاه هاي دولتي ايران(بنياد مستضعفان) شريك ميشود تا با هم سر مردم رو كلاه بگذارند همچين تصميمي بعيد نبود ...
بهترين راه استفاده نكردن از سرويس هاشونه
مهدی 2007
31-03-2007, 18:41
فکر نکنم دیگه با این تعرفه کسی بیاد از اینترنت ایرانسل استفاده کنه شاید از ام ام اس استفاده کنند اونم کم چون ام ام اس رو فقط یه اپراتور ارائه می ده ولی اینترنت رو هزاران شرکت ارائه میدند و فکر کنم به ندرت دیگه از ایترنت موبایل استفاده بشه!!
reza_iaun
31-03-2007, 20:32
شاید اشتباه تایپ شده احتمالا 100 کیلو بایت 30 ریال باشه یا 100کیلو بایت 30 تومن تا بعد از تعطیلات صبر کنید:11:
usfarshad
31-03-2007, 22:03
شاید اشتباه تایپ شده احتمالا 100 کیلو بایت 30 ریال باشه یا 100کیلو بایت 30 تومن تا بعد از تعطیلات صبر کنید:11:
يك سر به سايت شركت بزن بخش نيوز ...
اگه فكر ميكني اشتباه تايپ شده كه خيلي خنگي
hossein61
01-04-2007, 01:30
فوری - کسی از دوستان نحوه راه اندازی GPRS در گوشی M600i رو می دونه؟
Maziar_69
01-04-2007, 01:57
دوستان البته درسته که گرونه ولی اینترنت موبایل هیچگاه برای 5 گیگ دانلود ( ! ) نیست بلکه برای کارهای ضروریه مثل چک کردن ایمیل تو مسافرت یکی از دوستان هم گفته بود تو افریقای جنوبی میشه به پول ما 200 تومان برای هر کیلوبایت !!!!!!!!! اما من هیچگاه از این تعرفه طرفداری نمیکنم
soccer_18
01-04-2007, 04:58
یک سوال دارم...
دوستانی که از طریق اینترنت و پر کردن فرم ثبت نام ایرانسل سیم کارت رو از طریق پست دریافت کردند...
برای رجیستر چی کار کردند؟؟ اسکن کارت شناسایی رو فرستادند به ایمیل ایرانسل یا به نمایندگی مراجعه کردند؟؟
یا اینکه رجیستر لازم نداره؟
nima_949
01-04-2007, 12:34
اصلا سرعت خوبی نداشت تو این مدت که فعال شد از اون اول تا الان من یکی نتونستم دانلود کنم بقیه رو نمیدونم ولی من یکی راضی نبودم با این که مفت بود
به هدایای نوروزی این شرکت میپردازیم که چگونه نهایت استفاده را ببریم:
1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
البته اگر اس ام اس تنظیمات را دریافت کردید، برای ما هم بفرستید تا ما هم از این خدمات لذت ببریم!
نکته: برای GPRS یا MMS باید برای هر کدام 3 اس ام اس دریافت کنید:
اس ام اس اول حاوی پیامی که به زودی اس ام اس حاوی تنظیمات را دریافت میکنید.اس ام اس دوم حاوی تنظیمات اس ام اس سوم حاوی پیام یادآوری که اگر تنظیمات را ذخیره نکرده اید به Inbox بروید و save کنیدهیچ جای نگرانی نیست، زیرا شما مطمئنا اس ام اس اول و احتمالا اس ام اس سوم را دریافت میکنید اما برای اس ام اس دوم هیچ تضمینی نیست!
هنگامی که پس از این اتفاق با امور مشترکین ایرانسل تماس میگیرید، این پیام را میشنوید که طی 2 هفته آینده تنظیمات برایتان ارسال میشود و لطفا در این خصوص تماسی نگیرید. بعد از 2 هفته و تماس مجدد، باز هم از شما مهلت 2 هفته ای خواسته میشود، گویی ساعت ایرانسل خوابیده است!
2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
* SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.امیدوارم این یکی با مشکلی مواجه نشه
3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
اگه خانه شما جایی است که آنتن دارد، بگین ما هم بیایم اون دور و برو با استفاده از این هدیه به دوستامون که ایرانسل دارن زنگ بزنیم!
4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 50 هزار ريال شارژ رايگان عيدي بگيريد!
* معادل 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه به همراه 6% ماليات فروش و عوارض
اگه خونتون جاییه که آنتن داره، بگین ما هم بیایم اون دور و بر با این هدیه به دوستامون زنگ بزنیم! البته اگه مجبور نشیم برای یه تماس 15 بار شماره بگیریم چون اگه بخوایم به 10 نفر از دوستامون زنگ بزنیم و با هر کدوم 10 دقیقه حرف بزنیم، یه چیزی هم بدهکار میشیم! چون هر نفر = 15 بار تماس نا موفق (هر یک برابر با 1 دقیقه) + 10 دقیقه مکالمه = 25 دقیقه تماس با 10 نفر = 250 دقیقه (حد اقل پرداخت 50 دقیقه اضافی برابر با 2495 تومان برای مشترکین سیمکارت ثابت ایرانسل که بیشترین مکالمه رایگان را دارند، برای اعتباری ها هم که ...!)قبضتون نمیاد؟ کسی هستید که صورت ریز مکالمات را هر ماه همراه قبض درخواست کرده اید و 1000 تومان نیز ماهیانه بابت آن میپردازید؟
اصلا نگران نباشید، اگه قبضتون نمیاد، ایرانسل خودش در قالب 2 اس ام اس مبلغ قابل پرداخت، تاریخ پرداخت، شماره حساب + نام بانک و کد شناسه شما را ارسال میکند و شما باید آنرا پرداخت کنید.شما اصلا حق ندارین بدونین این هزینه ها بابت چیه، حق ندارین قبضتون رو ببینید فقط باید پرداخت کنید!
1000 تومان هم بابت صورت ریز مکالمات میپردازید یعنی بابت سرویسی که آن را دریافت نمیکنید و صدایتان هم به جایی نمیرسد زیرا با تماس با امور مشترکین ایرانسل و پس از دقایقی بسیار انتظار کشیدن برای اتصال به یک اپراتور آزاد و شنیدن پیامهای رنگارنگ به زبان فارسی و انگلیسی، اپراتور به
شما میگوید که مشکل شما را ثبت کردیم و به زودی برایتان قبض میفرستیم و در ضمن میتوانید از E-Care یا همان سرویس کنترل حساب اینترنتی نیز صورت حساب خود را به صورت \"آنلاین\" مشاهده کنید.
اما روش استفاده از این E-Care چگونه است؟
اگر در میان پیام های رنگارنگ، خوابتان نبرده باشد یا برای صرف نهار و یا استحمام گوشی را کنار نگذاشته باشید، نحوه استفاده را میشنوید. (پیشنهاد میشود قبل از تماس با ایرانسل، غذای خود را میل کرده، خواب کافی نیز داشته باشید. مصرف مولتی ویتامین توصیه میشود)
میشنوید که باید یک پیام کوتاه به شماره 130 ارسال کنید و ظرف 24 ساعت، رمز عبور را از طریق پیام کوتاه دریافت میکنید. بعد ا ارسال پیام، بلافاصله از شماره 130 پیامی را دریافت میکنید که رمز عبور طی \"یک هفته\" برایتان ارسال میشود!!!
البته همانطور که گفتم، شما هر چند بار که ارسال پیام را تکرار کنید و هرچقدر هم که صبر کنید باز هم پیامی که حاوی رمز عبور باشد دریافت نمیکنید. بنابر این اگر شما از آغاز مشترک ایرانسل ام تی ام یا همان ام تی ان ایرانسل خودمان باشید:
از آبان تا کنون، 4 قبض ارسال شده و شما 4000 تومان را \"بیهوده\" به حساب ایرانسل ریخته اید ، یعنی هزینه بیش از یک ساعت مکالمه.
ایرانسل اعلام کرده که هزینه های اضافی را که به خاطر محاسبه نرخ مکالمه برحسب دقیقه به جای ثانیه از مردم گرفته به صورت مکالمات رایگان به مردم باز خواهند گرداند. اما چگونه؟ افرادی که اکنون به ایرانسل بپیوندند، اگر مشترک سیمکارت پس پرداخته شوند 200 دقیقه و چنانچه مشترک سیمکارت پیش پرداخته بشوند، 5000 تومان شارژ رایگان هدیه میگیرند که میتوانند آن را برای تماس به همه جای ایران و نه فقط به ایرانسل، استفاده کنند ( مناسبت هدیه این بار عید با شکوه نوروز است).
این در حالی است که این مکالمات رایگان نصیب مشترکان قبلی که هزینه های اضافی را متحمل شده بودند، نشده و تنها برای مشترکان جدیدی است که تا به حال یک ریال هم هزینه ای برای مکالمات خود پرداخت نکرده اند. برای مشترکان قدیمی، فقط مکالمه رایگان از ایرانسل به \"ایرانسل\" در نظر گرفته شده، آن هم از ساعت 12 نیمه شب تا 6 صبح به مدت 15 روز که مشترکان جدید نیز امکان استفاده از این مکالمات رایگان را دارند. مشترکانی که در روزهای اولیه ثبت نام ایرانسل اقدام به خرید سیمکارت کردند، از پیشنهاد انتخاب شماره طلایی نیز بی نصیب ماندند.
سرویس رومینگ بین الملل:
دیروز صبح (24 اسفند ماه سال 1385 هجری شمسی) در سایت ایرانسل در صفحه اول لینک آنرا دیدم و پس از ورود، با پیغام این سرویس به زودی در دسترس خواهد بود مواجه شدم. شب دوباره سر زدم و دیدمم اطلاعاتی به آنجا اضافه شده است.نکته جالب ابن بود که به جای 200 کشور وعده داده شده، تنها 97 کشور و 177 اپراتور موجود است.
شما باید سیمکارت خود را تغییر دهید، البته با همان شماره. درباره هزینه چیزی گفته نشده است. سپس با پرداخت ودیعه 200 هزار تومانی، و کمی تشریفات دیگر رومینگ شما فعال میشود. چرا همانند اپراتور اول، نباید بتوان به راحتی ، با همان سیمکارت و بدون تشریفات و تنها با رفتن به کشور مقصد، از رومینگ استفاده کرد و سپس هزینه آن را پرداخت؟
با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم. شخصی بدون معرفی خود، گوشی را برداشت. وقتی گفتم در باره رومینگ بین الملل سوال دارم، گفت چند لحظه گوشی و بعد صدای بوقی که حکایت از قطع شدن تماس از طرف یرانسل بود شنیده شد. باز هم زنگ زدم و باز هم همین داستان تکرار شد.
این بار خودتان در اینباره قضاوت کنید، در باره این شعار ایرانسل: ایرانسل، دارنده بزرگترین call center.....بشنوید از پوشش و آنتن دهی از اونجایی که این قضیه کاملا آشکار ، زیاد در باره اش حرفی نمیزنم. اگر به قسمت \"نقشه مناطق تحت پوشش\" در سایت ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و روی نقشه تهران کلیک کنید، بسیاری از مناطق را تحت پوشش نشان داده که عملا این طور نیست و پس از تماس با خدمات مشترکین، متوجه میشوید که این نقشه مربوط به بعد از عید است. آری به همین سادگی، زمان تکمیل پوشش شبکه در تهران، از پایان اسفند به عید موکول شد.....
هنگامی که به سایت ایرانسل میروید و در آن به گشت و گذار میپردازید، در برخی صفحات در پایین صفحه نوشته هایی کوچک به رنگ طوسی کمرنگ میبینید که وقتی آن را میخوانید، میبینید که ایرانسل مسئولیت حرفهای خود را به عهده نمیگیرد. به عنوان مثال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش در شهرهای دیگر:قرار بود ایرانسل تا پایان امسال 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد و \"به هیچ وجه\" نمیتوان منکر آن شد زیرا زیرنویسهای تلوزیون، پیامهای بازرگانی، تبلیغات ایرانسل در روزنامه ها مجله ها، اتوبوس ها و بوردهای تبلیغاتی و .... همگی گواه این مدعا هستند.
حتی خبرهایی از تکمیل نصب و راه اندازی آنتن ها در تمام شهرهای استانهای مازندران و گلستان نیز از سوی مدیر عامل ایرانسل، آقای دزفولی منتشر شد.
امیدواریم این وعده رنگ حقیقت به خود بگیرد، درحالی که تنها 5 روز به پایان سال 85 باقی است.
اما ایرانسل بهترین زمان را برای این هدایای ویژه و رایگان خصوصا ام ام اس و جی پی آر اس انتخاب کرده است. از 10 اسفند تا عید، یا اس ام اس تنظیمات به مشترکان نمیرسد یا اینکه توانایی اتصال به GPRS به دلایل اختلالات یا ترافیک نیست. از 1 تا 15 فروردین هم مردم به جاهایی سفر میکنند که هنوز تحت پوشش ایرانسل قرار نگرفته است!
خدمت هموطنان عزیر نیز عرض میکنم که بهتر است با نصب دکلهای مخابراتی بر روی پشت بام منزل خود، مخالفت نکنید البته اگر خواهان پوشش خوب موبایلهای خود هستید. این دکلها زیانی ندارند، همانطور که بارها از سوی مراجع مختلف داخلی و خارجی اعلام شده است.
بحث را جدی تر دنبال میکنیم:
علت عدم پوشش کامل ایرانسل در تهران بزرگ سنگ اندازی و مانع سازی شهرداری عنوان شده است. این موضوع 3 حالت دارد:
1- ایرانسل در تکمیل پوشش دهی ناتوان است و شهرداری را بهانه می آورد
2- شهرداری واقعا به بهانه زیبایی شهر،جلوی نصب دکلهای ایرانسل را میگیرد
3- موضوع از این حالتها خارج است و به عمد، برای ایرانسل از طرف برخی افراد و سازمانها مشکل ایجاد میشود
حالت 1-: این احتمال غیر قابل قبول است، زیرا ایرانسل پیمانکارهای زبده و توانایی دارد و از لحاظ مالی نیز با مشکل مواجه نیست
حالت 2-: جناب شهردار، کار زیبایی شهر تهران از دکلهای ایرانسل گذشته و آنقدر عوامل متعدد وجود دارد که دکلهای ایرانسل اگر هم زشت کننده باشد، در قیاس با عوامل دیگر هیچ است. به عنوان مثال، سطل آشغالهای پلاستیکی شکسته ، پراکنده و به زمین افکنده شده طرح مکانیزه جمع آوری زباله، و از
آن مهمتر، موشهایی که به راحتی در همه جای شهر جولان میدهند. موارد دیگر هم زیاد و آشکار است. پس چه بهتر با بهانه های غیر منطقی و پیش پا افتاده، جلوی پیشرفت یک شبکه موبایل و نیز آسایش کاربرانش را نگیریم. بگذاریم به راحتی دکلهایش را نصب کرده، پوشش دهی خود را کامل کند و به کاربرانش خدمات با کیفیت بالا، یعنی همان چیزی که در قرارداد آن ذکر شده و اصلا به همین خاطر به وجود آمده، ارائه کند.
حالت 3-: متاسفانه، این حالت، قوی ترین احتمال را به خود اختصاص میدهد. آیا تا کنون به آسمان تهران دقت کرده اید؟ دکلهای بلند IR-TCI به هوراه ریسمانهای نگهدارنده آنها، که یک پشت بام در میان دیده میشوند! آیا اینها چهره شهر را زیبا میکنند؟! حال اگر اخیرا نیز کمی دقت کرده باشید، میبینید که پس از ثبت نام سال 85، تعداد بسیار زیادی دکل مجددا از سوی مخابرات در همه جا نصب شده است. آیا شهرداری نباید جلوی آنرا بگیرد؟ آیا فقط دکلهای ایرانسل شهر را زشت میکند؟ یا شاید شهرداری ماموریت دارد تا فقط جلوی دکلهای بخش خصوصی و \"نوپا\" را بگیرد؟
متاسفانه، دکلهای جدید IR-TCI تنها ظرف 3 روز و بدون هیچ مشکلی نصب شده اند.
یک راه حل: مسئولین محترم، اگر از روی کار آمدن بخش خصوصی پشیمان شده اید، اگر با آمدن بخش خصوصی لطمه خورده اید، اگر مشتریان خود را از دست رفته و در حال گرایش به سمت آنها میبینید، اگر ارزان شدن سیمکارت های دولتی به مزاج شما سازگار نیست، اگر گران شدن تعرفه واردات گوشی نیز مشکلات را حل نکرده، خیلی راحت به تمام این مشکلات خاتمه دهید. بخش خصوصی را منحل کرده، نگران مردم نیز نباشید. مردم همیشه در این تصمیمات و آزمون و خطاها،قربانی بوده اند و شاید به گونه ای به این ضررهای مالی وخصوصا ملی عادت دارند.
مطمئن باشید هیچ اعتراض جدی نخواهید شنید. با انحلال بخش خصوصی، خود دوباره مافیای موبایل را در ایران به طور کامل در دست گیرید و ریاست کنید.
اما اگر واقعا میل به روی کار آمدن بخش خصوصی داشته اید و همچنان این میل را دارید و هدف شما کماکان آزادی و راحتی کاربران است، اگر همکاری میکنید، رقابت نا سالم نیز نداشته باشید و سعی کنید با رقابت سالم، به مبارزه و به دست آوردن بازار بپردازید. باور کنید \"این\" به نفع شما و مردم است، نه \"سنگ اندازی\" و \"سوء استفاده از رابطه و قدرت\".
javad2625
01-04-2007, 19:49
با سلام
طي چند عمليات ساده ميخوام به اين نتيجه برسم كه كدام روش براي وصل شدن به اينترنت و دانلود كردن مثلا 100 كيلوبايت به صرفه تر است
1) ايرانسل
هر 1 كيلوبايت برابر 3 تومن است پس 100 كيلوبايت ميشود 300 تومن
2)كارت اينترنت(ديل آپ)
به طور معمول يك كارت 5 ساعته ميشود 1000 تومن پس كارت 1 ساعته ميشود 200 تومن
هر 1 دقيقه مكالمه تلفني داخل شهري ميشود حدودا 2 تومن كه 1 ساعت ميشود 120 تومن
پس جمعا داريم 320 تومن
سرعت اتصال ديل آپ 56 كيلوبيت بر ثانيه است كه ميشود 7 كيلوبايت بر ثانيه ولي عملا در حدود 3 كيلوبايت بر ثانيه است
پس وقتي كه در عرض 1 ثانيه 3 كيلوبايت دانلود شود 100 كيلوبايت در حدود 33 ثانيه دانلود ميشود
و چون 3600 ثانيه (يك ساعت) 320 تومن است 33 ثانيه ميشود 3 تومن
و بر طبق محاسبه بالا چون در عرض 33 ثانيه ميشود 100 كيلوبايت را دانلود كرد پس
نرخ دانلود كردن 100 كيلوبايت ميشود 3 تومن
3)كافي نت(اي دي اس ال 128Kb/S )
به طور معمول قيمت هر ساعت آن 400 تومن است
و همچنين 128 كيلوبيت بر ثانيه برابر است با 16 كيلوبايت بر ثانيه كه دست كم در حدود 10 كيلوبايت بر ثانيه است
زماني كه هر در هر ثانيه 10 كيلوبايت دانلود شود پس 100 كيلوبايت در عرض 10 ثانيه دانلود ميشود
و همچنين چون قيمت 3600 ثانيه(يك ساعت) برابر 400 تومن است پس 10 ثانيه ميشود حدودا 1 تومن
و طبق محاسبات بالا چون در عرض 10 ثانيه ميشود 100 كيلوبايت را دانلود كرد پس
نرخ دانلود كردن 100 كيلوبايت ميشود 1 تومن
نتيجه گيري كلي(با ارفاق): هزينه 100 كيلوبايت دانلود با ايرانسل حدودا 300 برابر هزينه دانلود با اي دي اس ال و حدودا 100 برابر هزينه دانلود با ديل آپ است و همچنين هزينه 100 كيلو بايت دانلود با ديل آپ حدودا 3 برابر هزينه دانلود با اي دي اس ال است.
يك مثال جالب:
اگر ما بخواهيم 60 مگابايت را دانلود كنيم
با اي دي اس ال ميشود 600 تومن
با ديل آپ ميشود 1800 تومن
و با جي پي ار اس ايرانسل ميشود 180 هزار تومن
كه استفاده از اين روش با منطق خر هم جور در نمي آيد
تازه سرعت دانلود و زماني كه بايد براي دانلود شدن آن هدر دهيم بماند
اين روش با اين مقدار هزينه فقط و فقط براي واقع ضروري كه به كامپيوتر دسترسي نداريم به كار مي آيد
بعضي ها ميگن كه اين روش براي آدمهاي پولدار ساخته شده ولي من ميگم اي دي اس ال هم براي آدمهاي پولدار ساخته شده ولي اين كجا و آن كجا آخه كي حوصله داره با اين سرعت افتضاي اون بشينه دانلود كنه و تازه اين همه پول هم بده
اميدوارم كه ايرانسل اقدامي در مورد قيمت گذاري خودش بكنه
خيلي ميبخشيد كه سرتون رو درد آوردم
اميدوارم مسئولين ايرانسل در مورد علت اين قيمت بالا توضيح بدهند. چون بدين ترتيب، عملاً اينترنت ايرانسل به درد استفاده با PC نمي خورد. اما قابل توجه كاربران گرامي ايرانسل كه:
طبق بررسي كه در مورد قيمت gprs در ديگر كشورها كردم، سرويس هاي آنها هم چندان ارزانتر از اين قيمت نبودند. اما ظاهراً به دليل كوچك بودن سايز صفحات دانلود شده روي گوشي موبايل، حجم آنها هم كمتر است كه اين موضوع، از تاثير گران بودن قيمت، مي كاهد. اما براي استفاده از اينترنت بي سيم (gprs) روي PC، مشكل همچنان باقي است.
مهدی 2007
02-04-2007, 00:01
سایز همه صفحات کوچک نیست سایتهایی که یه صفحه مخصوص موبایل دارند مثل گوگل بیشتر سایتها مخصوص موبایل طراحی نشده اند!!
arman4459
02-04-2007, 01:24
شركت Mtn آفريقاي جنوبي اعلام كرد: 46 ميليون نفر تا سال 2011 مشترك خدمات ايرانسل خواهند شد.
به گزارش موج به نقل ازاز بلومبرگ، "فوتوما نلكو"، مديرعامل شركت اپراتور تلفن همراه Mtn (شريك خارجي ايرانسل در ايران) پيش بيني كرد، تعداد مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2011 به 46 ميليون نفر افزايش يابد.
اين شركت آفريقايي پيش تر شمار مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2015 را 31 ميليون نفر برآورد كرده بود.
شركت هاي Mtn و ايرانسل از اواخر سال 2006 فعاليت هاي مشترك خدماتي در ايران را آغاز كردند و تاكنون يك ميليون نفر براي استفاده از خدمات سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كرده اند.
Mtn پيش تر قصد داشت عمليات خود در ايران را در اواخر جولاي گذشته آغاز كند اما اين مساله به دليل مشكلات فني و قانوني به تاخير افتاد.
اين شركت همچنين در نظر دارد تا پايان سال جاري 16 ميليون نفر را در 21 نقطه عملياتي از جمله ايران به تعداد مشتركان خود اضافه كند كه در اين بين انتظار مي رود 5/5 ميليون مشترك جديد مربوط به ايران باشد.
سرمايه گذاري Mtn در ايران در حالي صورت مي گيرد كه سازمان ملل اخيرا تحريم هاي جدي عليه اين كشور اعمال كرد.
"نلكو" در اين باره گفت: "ما نگران آخرين تحولات ايران هستيم."
بر اساس اين گزارش، در حال حاضر بين 15 تا 20 هزار نفر در روز به خدمات ايرانسل متصل مي شوند.
گفتني است Mtn بزرگترين شركت تلفن همراه آفريقا محسوب مي شود و 49 درصد سهم در ايرانسل در اختيار دارد.
farid ejay
02-04-2007, 10:20
Police محسوس: آقا لطفا سیم کارت و گوشی و سند سیم کارتت رو لطف کن.:28:
شما به علت داشتن سرعت بیش از حد در استفاده از اینترنت در طی مسیر به حجم 5 گیگا بایت جریمه میشید به مبلغ 15میلیون و 728 هزار و 640 تومان :wac: که شما باید هرچه سریعتر این مبلغ رو به ایرانسل پرداخت کنید.
در ضمن سیم کارت شما تا 15 فروردین منتقل میشه به پارکینگ ایرانسل و ما خودمون شما را با یه سیم کارت اپراتور اول میفرستیم خونتون.:27:
من گوشیم w810 داشتم سر عت دانلودم 10 تا 15 بود و 15 تا البوم اهنگ و برنامه و ... با 810 دان لود کردم
ولی برای عید من w850 خریدم چون edge نداره اصلا در بعضی موارد صفهه رو هم باز نمی کنه
فقط می خوام اینو بگم که سرعت فقط به گوشی ربط داره و به اپراتور:10:
soccer_18
02-04-2007, 16:57
از دوستان کسی از طریق سایت ایرانسل سیم کارت نخریده؟؟؟
رجیستر میخواد یا نه؟ بعد از اینکه سیم کارت از طرف پست تحویل داده شد چی کار باید کرد؟؟
شماره های ایرانسل جواب نمیده ایمیل رو هم پاسخ نمیدن...
کسی نمیدونه از دوستان؟؟؟
اقا اینو بد جوری پایه ام
اخه کدوم ادم عاقلی میاد برای 60 مگ دانلود 180 هزار تومان پول بده:19:
اگه واسه خره هم بشینیم توضیح بدیم قول میدم قانع میشه و قبول میکنه
mosi7616
02-04-2007, 18:51
ایرانسل
از عمل تا واقعیت
فکر کنم به جای اینکه هی طبلیغات کنه یکم سرویس دهی رو بهتر کنه
تو شهری که اینترنت هنوز ساپورت نمیشه
کدوم هدایای نوروزی
طعرفه رو هم مطمعن باشین می بره بالا
دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره
لطفا
فط
اطلاعات
بدين
داستان
ننويسين
همه ار خودشون اطلاعات اشتباه ميدن بعدا ميبينن اشتباه بوده
من خودم شخصا راضيم
جديدا هر شهري ميرم آنتن ميده
حتي
شهرک صنعتي عباس آبادم ميده
لطف کنين چرت وپرت ننويسين
(سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خود را به هموطنان عزیز معرفی خواهد نمود
(سرویس "ذخیره شماره تماس گیرنده"Who Called) که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن فهرستی از شماره هایی که در زمان خاموش بودن تلفن همراه و یا در دسترس نبودن مشترک تماس گرفته ولی قادر به برقراری ارتباط با او نشده اند، از طریق پیام کوتاه برای مشترک ارسال می گردد.
يكي از كارهاي موفق ايرانسل راهاندازي مركز تماس (call center) براي رفع مشكلات احتمالي مشتركان است كه به زودي فعال ميشود
تا پايان سال جاري؛تعداد مشتركان ايرانسل به 5/5 ميليون نفر مي رسد
۱۳ فروردین ۸۶
شركت اپراتور تلفن همراه آفريقاي جنوبي (mtn) مصمم به توسعه فعاليت هاي خود در ايران است.
به گزارش موج، "فوتوما نلكو"، مديرعامل Mtn (شريك خارجي ايرانسل در ايران) در گفت و گو با رويترز ابراز اميدواري كرد، فعاليت هاي خدماتي اين شركت در ايران توسعه يابد.
وي افزود: Mtn قصد دارد تعداد مشتركان خود در ايران تا ژانويه آينده را از يك ميليون نفر كنوني به 5/5 ميليون نفر افزايش دهد.
"نلكو" خاطرنشان كرد: در اين صورت سهم بازاري Mtn – ايرانسل در ايران طي كوتاه مدت به 25 تا 30 درصد خواهد رسيد.
Mtn در بيش از 20 كشور آفريقايي و خاورميانه فعاليت مي كند و اخيرا عمليات خود در ايران با همكاري شركت ايرانسل را آغاز كرده است.
گفتني است مديرعامل Mtn اخيرا پيش بيني كرد، تعداد مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2011 به 46 ميليون نفر افزايش مي يابد.
اين شركت پيشتر شمار مشتركان ايرانسل تا سال 2015 را 31 ميليون برآورد كرده بود.
46 ميليون نفر تا سال 2011 مشترك ايرانسل مي شوند
۱۳ فروردین ۸۶
شركت Mtn آفريقاي جنوبي اعلام كرد: 46 ميليون نفر تا سال 2011 مشترك خدمات ايرانسل خواهند شد.
به گزارش موج به نقل از بلومبرگ، "فوتوما نلكو"، مديرعامل شركت اپراتور تلفن همراه Mtn (شريك خارجي ايرانسل در ايران) پيش بيني كرد، تعداد مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2011 به 46 ميليون نفر افزايش يابد.
اين شركت آفريقايي پيش تر شمار مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2015 را 31 ميليون نفر برآورد كرده بود.
شركت هاي Mtn و ايرانسل از اواخر سال 2006 فعاليت هاي مشترك خدماتي در ايران را آغاز كردند و تاكنون يك ميليون نفر براي استفاده از خدمات سيم كارت تلفن همراه ايرانسل ثبت نام كرده اند.
Mtn پيش تر قصد داشت عمليات خود در ايران را در اواخر جولاي گذشته آغاز كند اما اين مساله به دليل مشكلات فني و قانوني به تاخير افتاد.
اين شركت همچنين در نظر دارد تا پايان سال جاري 16 ميليون نفر را در 21 نقطه عملياتي از جمله ايران به تعداد مشتركان خود اضافه كند كه در اين بين انتظار مي رود 5/5 ميليون مشترك جديد مربوط به ايران باشد.
سرمايه گذاري Mtn در ايران در حالي صورت مي گيرد كه سازمان ملل اخيرا تحريم هاي جدي عليه اين كشور اعمال كرد.
"نلكو" در اين باره گفت: "ما نگران آخرين تحولات ايران هستيم."
بر اساس اين گزارش، در حال حاضر بين 15 تا 20 هزار نفر در روز به خدمات ايرانسل متصل مي شوند.
گفتني است Mtn بزرگترين شركت تلفن همراه آفريقا محسوب مي شود و 49 درصد سهم در ايرانسل در اختيار دارد.
با سلام
طي چند عمليات ساده ميخوام به اين نتيجه برسم كه كدام روش براي وصل شدن به اينترنت و دانلود كردن مثلا 100 كيلوبايت به صرفه تر است
1) ايرانسل
هر 1 كيلوبايت برابر 3 تومن است پس 100 كيلوبايت ميشود 300 تومن
2)كارت اينترنت(ديل آپ)
به طور معمول يك كارت 5 ساعته ميشود 1000 تومن پس كارت 1 ساعته ميشود 200 تومن
هر 1 دقيقه مكالمه تلفني داخل شهري ميشود حدودا 2 تومن كه 1 ساعت ميشود 120 تومن
پس جمعا داريم 320 تومن
سرعت اتصال ديل آپ 56 كيلوبيت بر ثانيه است كه ميشود 7 كيلوبايت بر ثانيه ولي عملا در حدود 3 كيلوبايت بر ثانيه است
پس وقتي كه در عرض 1 ثانيه 3 كيلوبايت دانلود شود 100 كيلوبايت در حدود 33 ثانيه دانلود ميشود
و چون 3600 ثانيه (يك ساعت) 320 تومن است 33 ثانيه ميشود 3 تومن
و بر طبق محاسبه بالا چون در عرض 33 ثانيه ميشود 100 كيلوبايت را دانلود كرد پس
نرخ دانلود كردن 100 كيلوبايت ميشود 3 تومن
3)كافي نت(اي دي اس ال 128Kb/S )
به طور معمول قيمت هر ساعت آن 400 تومن است
و همچنين 128 كيلوبيت بر ثانيه برابر است با 16 كيلوبايت بر ثانيه كه دست كم در حدود 10 كيلوبايت بر ثانيه است
زماني كه هر در هر ثانيه 10 كيلوبايت دانلود شود پس 100 كيلوبايت در عرض 10 ثانيه دانلود ميشود
و همچنين چون قيمت 3600 ثانيه(يك ساعت) برابر 400 تومن است پس 10 ثانيه ميشود حدودا 1 تومن
و طبق محاسبات بالا چون در عرض 10 ثانيه ميشود 100 كيلوبايت را دانلود كرد پس
نرخ دانلود كردن 100 كيلوبايت ميشود 1 تومن
نتيجه گيري كلي(با ارفاق): هزينه 100 كيلوبايت دانلود با ايرانسل حدودا 300 برابر هزينه دانلود با اي دي اس ال و حدودا 100 برابر هزينه دانلود با ديل آپ است و همچنين هزينه 100 كيلو بايت دانلود با ديل آپ حدودا 3 برابر هزينه دانلود با اي دي اس ال است.
يك مثال جالب:
تازه سرعت دانلود و زماني كه بايد براي دانلود شدن آن هدر دهيم بماند
اين روش با اين مقدار هزينه فقط و فقط براي واقع ضروري كه به كامپيوتر دسترسي نداريم به كار مي آيد
بعضي ها ميگن كه اين روش براي آدمهاي پولدار ساخته شده ولي من ميگم اي دي اس ال هم براي آدمهاي پولدار ساخته شده ولي اين كجا و آن كجا آخه كي حوصله داره با اين سرعت افتضاي اون بشينه دانلود كنه و تازه اين همه پول هم بده
اميدوارم كه ايرانسل اقدامي در مورد قيمت گذاري خودش بكنه
خيلي ميبخشيد كه سرتون رو درد آوردم
من ضمن تائید گفتهای این دوست عزیز باید بگم
ایرانسل فعلا که در اکثر شهرهای ایران پوشش ندارد ودر خیلی از شهرهای اعلام شده هم سرویسهای
mms , gprs اون غیر فعاله پس دادن خدمات به اصطلاح رایگان چه معنی دارد؟
همچنین اعلام میکنند که تعداد مشترکان اونها به یک میلیون نفر رسیده این در حالی است که در خیلی از شهرها سیم کارت فروخته ولی هنوز پوشش به انها نداده همچنین تعرفه اینترنت اعلام شده هم که کسی دیوانه نیست از اون استفاده کنه بهتره که برای ماندگاری خودش هم که شده نظر مشترکین رو اعمال کنه
این همش بازارگرمی عزیز تعدا به یک میلیون نرسیده هنوز
هر کس ناراحته ميتونه بفروشه آي آر تي سي بخره
براي همه اين چيرا که ميگيد ايرانسل فکر ميکنه
خدش ميدونه چي کار کنه
غم نخور دوستم
آينده نشون ميده
Ghasem.M
02-04-2007, 21:53
يه خبر خوش به تمام بابلي ها!
اينترنت ايرانسل در بابل راه افتاد:31:
مهدی 2007
02-04-2007, 22:06
آقای Babakam عزیز این خبرهایی که شما گذاشتی رو دوستان تو صفحات قبلی گذاشته اند و شما اومدی اون رو تو چند تا پست گذاشتی
دوستان اگه میشه صفحات قبلی رو اول بخونند بعد پست بدند!!!
اگه واسه خره هم بشینیم توضیح بدیم قول میدم قانع میشه و قبول میکنه
لطفا.......! ادب را رعایت کنید!!
soccer_18
03-04-2007, 00:05
از دوستان کسی از طریق سایت ایرانسل سیم کارت نخریده؟؟؟
رجیستر میخواد یا نه؟ بعد از اینکه سیم کارت از طرف پست تحویل داده شد چی کار باید کرد؟؟
شماره های ایرانسل جواب نمیده ایمیل رو هم پاسخ نمیدن...
کسی نمیدونه از دوستان؟؟؟
از دوستان کسی مگه از سایت ایرانسل ثبت نام نکرده برای سیم کارت؟؟
رجیستر میخواد یا نه؟
شنیدم بعد از دریافت سیم کارت از پست باید اسکن شناسنامه رو فرستاد به ایمیل ایرانسل یا به نمایندگی مراجعه کرد... این درسته یا لازم نیست؟
ممنون
Silwestern
03-04-2007, 07:19
از دوستان کسی مگه از سایت ایرانسل ثبت نام نکرده برای سیم کارت؟؟
رجیستر میخواد یا نه؟
شنیدم بعد از دریافت سیم کارت از پست باید اسکن شناسنامه رو فرستاد به ایمیل ایرانسل یا به نمایندگی مراجعه کرد... این درسته یا لازم نیست؟
ممنون
میدونی به کسایی که اینطوری با فونت بزرگ پست میدن یه اصطلاح خیلی خیلی زشت به کار می برن که اگه من بگم مدیریت یوزر منو حذف میکنه !!!!
بهتره تا کس دیگه ای بهت گیر نداده ویرایش کنی !!!
emprator_kochak
03-04-2007, 08:01
آقا یه سوال:
اگه خدمات Gprs و Mms ایرانسل رو در نظر نگیریم ایرانسل از نظر مکالمه و کیفیت و Sms چطوره؟ ... میخوام یه ایرانسل بگیرم.
emprator_kochak
03-04-2007, 08:03
يه خبر خوش به تمام بابلي ها!
اينترنت ايرانسل در بابل راه افتاد:31:
شما که در بابلید ایرانسل چطوره ؟
hessam123
03-04-2007, 09:17
سلام...چند روزی هست که این شبکه ی اینا دچار مشکل شده... درسته؟!اینترنت هم همش میزنه سرور ارور یا یه صفحه باز می کنه و بعد می زنه...ام ام اس هم که باید 6 بار هر بزنی تا یه بارش بفرسته وگرنه همش سرور ارور میده! بعد هم که می ره یا نمی رسه یا اینکه دیر می رسه...تا هفته پیش فوق العاده بود ام ام اسش و من جای اس ام اس استفاده می کردم و نرفته می رسید!برای شما هم همینطوره؟
من 3 تا سوال دارم :
1_ سند براي شما فرستاده شده ؟
2_ براي شما قبض در خونتون مياد يا SMS مياد !؟
3_ شما كه كد 2 داريد مثل 09352 ميتوانيد mms بفرستيد يا دريافت كنيد !؟
من 3 تا سوال دارم :
1_ سند براي شما فرستاده شده ؟
2_ براي شما قبض در خونتون مياد يا SMS مياد !؟
3_ شما كه كد 2 داريد مثل 09352 ميتوانيد mms بفرستيد يا دريافت كنيد !؟
1نه
2هم قبض ميآد هم smsباشماره ستاره صدوسي ستاره يک مربع يهsms مياد ميگه چه قدر تا اون رور بدهکاري
4من کد 2دارم همه چيرش درسته
آقا یه سوال:
اگه خدمات Gprs و Mms ایرانسل رو در نظر نگیریم ایرانسل از نظر مکالمه و کیفیت و Sms چطوره؟ ... میخوام یه ایرانسل بگیرم.
خداييش عاليه
من نميخوام طرفداري کنم
ولي عاليه
صدات هيچ موقع قطع و وصل نميشه
smsهاش رير يک تانيه ميره
ديليورشم مجانيه
خيلي امکانات ديگه
خداييش عاليه
من نميخوام طرفداري کنم
ولي عاليه
صدات هيچ موقع قطع و وصل نميشه
smsهاش رير يک تانيه ميره
ديليورشم مجانيه
خيلي امکانات ديگه
خيلي ديگه بزرگ نماييه به نظرم ....
1نه
2هم قبض ميآد هم smsباشماره ستاره صدوسي ستاره يک مربع يهsms مياد ميگه چه قدر تا اون رور بدهکاري
4من کد 2دارم همه چيرش درسته
دوست عزيز #*130* زو ميزنم ارور ميده !
كد 2 من اصلا mms نميفرسته اصلا دريافتم نميكنه !
تنظيماتشو بايد درست داده باشم نميدونم مشكل از خطمه يا نه ؟
javad2625
03-04-2007, 13:11
نوشته شده توسط emprator_kochak
آقا یه سوال:
اگه خدمات Gprs و Mms ایرانسل رو در نظر نگیریم ایرانسل از نظر مکالمه و کیفیت و Sms چطوره؟ ... میخوام یه ایرانسل بگیرم
همونطور كه ميدونيد، ايرانسل، همه جا آنتن نميده. اما جاهايي كه آنتن ميده، غالباً كيفيت صدا خوب هست. از نظر اس ام اس هم كيفيت متوسطي داره. بعضي اس ام اس ها خيلي زود و بعضي ها با تاخير به دست مخاطب ميرسه. زماني هم كه ترافيك خيلي زياد باشه (مثل عيد نوروز) ممكنه اس ام اس بعضي مناطق موقتاً كار نكنه.
روي هم رفته، اگه بيشتر كار شما در مركز شهر هست و آنتن نداشتن در حاشيه يا خارج شهر زياد براتون مهم نيست، من هم خريد ايرانسل رو توصيه مي كنم.
1#*130*
دقت
کن
گلم
اسم
گوشيت
رو
بنويس
به
شماره
2225
sms
بده
تنطيماتش
رو
برات
ميفرسته
مانند
s nokia 7610
يه s هم اولش اضافه بنويس
ShahabSAMSUNG
03-04-2007, 14:20
ولی برای من کار کرد.
#1*130* رو باید بزنی ها. آخه یه دونه 1 جا انداخته بودی.
مهدی 2007
03-04-2007, 15:35
این ساعت گزارش تحویل ایرانسل اگه این طور بود که Xgame میگه که خوب بود!!
2 یا 3 ساعت فکر کنم عقبه!!!
TheMohammad
03-04-2007, 16:00
این ساعت گزارش تحویل ایرانسل اگه این طور بود که Xgame میگه که خوب بود!!
2 یا 3 ساعت فکر کنم عقبه!!!
فکر کنم این به خاطر تنظیمات ساعت جهانی هست، اگه تایم ویندوز رو هم اتوماتیک آپدیت بزنین ،یه ساعت میره جلو !!!
ولی فکر کنم برای ایرانسل رو هم بشه مثل ویندوز درست کرد !
TheMohammad
03-04-2007, 22:22
این رو امروز برام آوردن !
راهنمای استفاده از E-Care !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای گرفتنش برین فرم رو از اینجا پُر کنین !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arman4459
04-04-2007, 00:18
شركت اپراتور تلفن همراه آفريقاي جنوبي (mtn) مصمم به توسعه فعاليت هاي خود در ايران است.
به گزارش موج، "فوتوما نلكو"، مديرعامل Mtn (شريك خارجي ايرانسل در ايران) در گفت و گو با رويترز ابراز اميدواري كرد، فعاليت هاي خدماتي اين شركت در ايران توسعه يابد.
وي افزود: Mtn قصد دارد تعداد مشتركان خود در ايران تا ژانويه آينده را از يك ميليون نفر كنوني به 5/5 ميليون نفر افزايش دهد.
"نلكو" خاطرنشان كرد: در اين صورت سهم بازاري Mtn – ايرانسل در ايران طي كوتاه مدت به 25 تا 30 درصد خواهد رسيد.
Mtn در بيش از 20 كشور آفريقايي و خاورميانه فعاليت مي كند و اخيرا عمليات خود در ايران با همكاري شركت ايرانسل را آغاز كرده است.
گفتني است مديرعامل Mtn اخيرا پيش بيني كرد، تعداد مشتركان ايرانسل در ايران تا سال 2011 به 46 ميليون نفر افزايش مي يابد.
اين شركت پيشتر شمار مشتركان ايرانسل تا سال 2015 را 31 ميليون برآورد كرده بود.
اسم
گوشيت
رو
بنويس
به
شماره
2225
sms
بده
تنطيماتش
رو
برات
ميفرسته
مانند
s nokia 7610
يه s هم اولش اضافه بنويس
بازم ممنونم ولي ميزنم s sony ericsson w810 ميگه مدل گوشي قابل قبول نيست !
1#*130*
دقت
کن
گلم
راستي دوست عزيزم من اعتباري ايرانسل رو ندارم ثابتش رو دارم !
jeffyjoon
04-04-2007, 03:40
منم w810 دارم. مدلای مختلف بزن کار می کنه. دقیقاً یادم نیست چی زدم. فکر کنم :
s Sony Ericsoon W810 به کوچیک و بزرگ باید دقت کنی! اگه کار نکرد مدلای دیگه رو امتحان کن. راستی بهترین کار اینه که دستی تنظیمات تو سایتشو بدی.
اصلاً چه کاریه اینترنتش که دیگه رایگان نیست!:13:
Mishelgooo
04-04-2007, 04:48
راستی بهتون بگم که بهترین راه حل اینکه برید یه سری به سایت ایرانسل به نشانی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنین و همه مشکلاتتون رو اونجا حل کنید...
توضیحاتش خیلی جالب بود...
من که دارم لذتشو می برم...
Enjoy
Mohammad Hosseyn
04-04-2007, 08:55
دوست عزیز حتما باید حروف بزرگ و کوچیک رو رعایت کنید :
S Sony Ericsson W810
اینجوری باید وارد بشه ...
راستي دوست عزيزم من اعتباري ايرانسل رو ندارم ثابتش رو دارم !
منم تابتش رو گفتم گلم
البته بعضي جاها هنور راه نيافتاده
تهران کار ميکنه
منم w810 دارم. مدلای مختلف بزن کار می کنه. دقیقاً یادم نیست چی زدم. فکر کنم :
s Sony Ericsoon W810 به کوچیک و بزرگ باید دقت کنی! اگه کار نکرد مدلای دیگه رو امتحان کن. راستی بهترین کار اینه که دستی تنظیمات تو سایتشو بدی.
اصلاً چه کاریه اینترنتش که دیگه رایگان نیست!:13:
دوست عزيز از راهنمايت ممنونم من اين تنظيماته mms رو ميخواستم !
كه البته از روي سايت غيره زدم ولي كار نميكنه ! :2:
از آقايون : jeffyjoon و Mohammad Hosseyn و XGAME و BABAKAM خيلي خيلي ممنونم .
منم تابتش رو گفتم گلم
البته بعضي جاها هنور راه نيافتاده
تهران کار ميکنه
منظورت mms است ؟
اينم بگم كه اصلا هيچ وقت sms براي تنظيمات mms و gprs براي من ارسال نشد !
حالا هم كه به 2225 sms ميزنم به همون صورتي كه گفتيد اصلا جوابي نيومد !
arman4459
04-04-2007, 14:16
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: طبق اعلام شركت ايرانسل تعرفه مكالمه با سيم كارتهاي اين شركت، پيش از سال جديد به ثانيه تبديل شده است.
محمود خسروي در گفت وگو با فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديههاي مجاني در نظر گرفته است.
خسروي در خصوص تعرفه سيم كارتهاي اعتباري دولتي نيز گفت: در آخرين جلسه كميسيون مقررات سازمان تنظيم مقررات اين مورد مورد بررسي و تصويب قرار گرفت.طبق اين مصوبه تعرفه مكالمه، پيام كوتاه و ساير تعرفههاي سيم كارت اعتباري دولتي مشابه تاليا خواهد بود.
گزارش فارس حاكي است: هزينه مكالمه با سيم كارت اعتباري تاليا اكنون 670 ريال و هزينه ارسال هر پيام كوتاه نيز 160 ريال است.
اينم بگم كه اصلا هيچ وقت sms براي تنظيمات mms و gprs براي من ارسال نشد !
حالا هم كه به 2225 sms ميزنم به همون صورتي كه گفتيد اصلا جوابي نيومد !
[ميخوام كسي از اينجا دست خالي برنگرده
زماني كه اس ام اس را ارسال ميكني بايد پيغام تائيد را دريافت كني تا مطمئن بشي كه پيغام به دست ايرانسل رسيده است
اگر پيغام تائيد را دريافت كردي بايد منتظر بماني تا تنظيمات GPRS برايت ارسال شود سپس Yes را زده تا تنظيمات نصب شود
بعد از آن يك SMS ديگر برايت ارسال ميشود كه بايد در پاسخ به آن كلمه 'Ta'id' را ارسال كني (آپاستروف Ta آپاستروف id آپاستروف)
سپس بايد آن را براي ايرانسل ارسال كني و بايد براي اين مرحله هم پيغام تائيد ارسال را دريافت كني تا مطمئن بشي كه پيغام رسيده است وگرنه آن را بايد دوباره ارسال كني اگر باز هم نشد ْ آن را در ساعات خلوت ارسال كن
سپس دوباره يك پيغام دريافت ميكني كه مربوط به تنظيمات MMS است و براي آن Yes را ميزني تا تنظيمات نصب شود
خب الان ديگر كار تمام است
در ضمن اگر تنظيمات ------ مربوط به GPRS را غير فعال كني ميتواني با سرعت بيشتري به اينترنت متصل شوي
ولي به تنظيمات ------ MMS كاري نداشته باش
ولي اگر بازهم نتوانستي بگو تا راهنماي قدم به قدم نصب تنظيمات دستي را برات بنويسم
بهتره كه خودتم يه كم فعال باشي من تمام اينارو خودم به صورت آزمون و خطا پيدا كردم
ولي به هر حال اگه بازم مشكلي بود بگو
من كه اينترنتم مجاني شده براي خودم يسره وصلم
شانسو حال ميكني
arman4459
04-04-2007, 14:19
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: طبق اعلام شركت ايرانسل تعرفه مكالمه با سيم كارتهاي اين شركت، پيش از سال جديد به ثانيه تبديل شده است.
محمود خسروي در گفت وگو با فارس اظهارداشت: تبديل نرخ مكالمه با سيم كارتهاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه پيش از عيد اجرايي شده است.
وي ادامه داد: اين شركت اعلام كرده است كه براي جبران ضرر مشتركان خود از محل احتساب نرخ تعرفه مكالمه به صورت دقيقه، هديههاي مجاني در نظر گرفته است. .
بچه های که صورت حسابشون رو تو اینترنت چک می کنند بیند واقعا ثانیه ای شده یا الکی میگن
ShahabSAMSUNG
04-04-2007, 17:32
بچه های که صورت حسابشون رو تو اینترنت چک می کنند بیند واقعا ثانیه ای شده یا الکی میگن
چرا از اینترنت؟
خب اونایی که اعتباری دارن، همین الان امتحان کنن و اعتبارشون رو چک کنن.
K A R I M I
04-04-2007, 18:59
واقعا عجب آدمهایی پیدا میشن .
اینم صورتحساب من :
قبل از تماس 4 ثانیه ای :62420
بعد از تماس 4 ثانیه ای : 61800
تفاضل = 620 ریال !
masoudboy
04-04-2007, 19:54
یعنی ایرانسل دروغ میگه که صورت حساب را ثانیه ای کار کرده ؟؟
monajmilan
04-04-2007, 21:46
من اواسط عید با یه تعداد، رفته بودم بالای لویزان،
2 تا گوشی با سیم کارت دولتی، یدونه تالیا و یه ایرانسل داشتیم،
ایرانسل آنتنش پر بود و به شبکه وصل بود، ولی سه تای دیگه Emergency Calls بودن!
دیگه اینکه Call Center ایرانسل، آدم رو خیلی معطل می کنه، ولی در عوض اپراتورهای خوش برخوردی داره
که تو کمتر شرکتی تو ایران پیدا می شه.
منم موافقم، کیلوبایتی 3 تومن گرونه...
و آخر اینکه چیزی که منو نگران کرده، افزایش تعرفه بین شهری به 76 تومنه،
واقعا کی خوان این کار رو انجام بدن؟ چیکار باید کرد؟
منظورت mms است ؟
نه با ا س ام اس ميفهمي چه قدر حرف ردي
ستاره صدوسي ستاره يک مربع
دوست من منم سونی اریکسون دارم
اگه حروف درست بزنی قبول میکنه
:10:
S Sony Ericsson W810i
یعنی ایرانسل دروغ میگه که صورت حساب را ثانیه ای کار کرده ؟؟
آقایarman4459 اشتباه نوشتند :11: چون من امروز که در سایت ایرانسل بودم نوشته بود هنوز بر حسب دقیقه ای هست واین هم نوشته سایت:
_ هزینه تماس از لحظه برقراری، بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بدین صورت که حتی اگر بخشی از یک دقیقه را مصرف نموده باشید، آن دقیقه، کامل محاسبه می گردد. (تماس با خدمات مشترکین که صرفنظر از مدت مکالمه فقط هزینه ای ثابت را در بر میگیرد، از این قاعده مستثنی می باشد).
آدرس هم:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پایین این صفحه نوشته شده
tatu_mail
04-04-2007, 23:56
بابا نمیخواد دقیقه ای به ثانیه ای بشه
فقط گرونش نکنن . نکنن دقیقه ای 72 تومان چون دیگه غیر قابل تحمل میشه
هر کاری میکنن بکنن ولی الکی تعرفشونو زیاد نکنن:18:
Mohammad Hosseyn
05-04-2007, 00:19
من همین امروز صورت حساب از طریق پست برام رسید ... توش نوشته بود بر حسب دقیقه حساب می شه !
راستی یه سوال ؛ توی صورت حسابم نوشته باید 28000 تومن بگیرم یعنی عدد قابل پرداخت منفی 28000 تومن هستش . چطوریه ؟ طلب کار شدیم ؟
خواهش می کنم ، وظیفه بود .
Maziar_69
05-04-2007, 01:48
من همین امروز صورت حساب از طریق پست برام رسید ... توش نوشته بود بر حسب دقیقه حساب می شه !
راستی یه سوال ؛ توی صورت حسابم نوشته باید 28000 تومن بگیرم یعنی عدد قابل پرداخت منفی 28000 تومن هستش . چطوریه ؟ طلب کار شدیم ؟
خواهش می کنم ، وظیفه بود .
با سلام . باید عرض کنم که اون صورت حساب شما مال اسفند ماه است و اگر ثانیه ای بشه برای فروردین ماه اعمال میشه در ضمن یکی از دوستان گفته بود تو سایت نوشته شده دقیقه ای است. باید بگم که ایرانسل کلا سایتش رو دیر آپدیت میکنه نمونش تو پوشش شبکه تازه امروز اسم بروجرد رو نوشته در حالیکه از قبل عید انتن میداد و اصلا قائم شهر رو اضافه نکرده. پس روی سایت حساب باز نکنید :11:
سلام دوستان من اموزش کامل تنظیمات gprsایرانسل رو برای گوشیهای سامسونگ نوکیاوسونی اریکسون میخواستم اگر لطف کنید واموزشش رو بذارید ویا بگید از کجا میتونم گیر بیارممنون میشم
saeed.rg
05-04-2007, 09:57
آقا ايرانسل مهلت استفاده ازgprs رو تمديد كرده آخه الان من ازش استفاده كردم از اعتبارم هيچي كم نشد كسي خبري داره
قابل توجه شهاب جان :
Sony Ericsson W880= باریکترین گوشی در دنیا (ضخامت 9.5 میلی متر)
(چه ربطی به تاپیک داشت!؟)
nima_949
05-04-2007, 13:26
اگه میبینید آنتن دهی ایرانسل اینطوریه باسه اینه که غول بزرگی مانند مخابرات جلوش گرفته اینا که از اول با خصوصی سازی مخالف بودند باسه چی اجازه دادند و تنها قربانی اینا مردم بیچاره هستند
ahriman323
05-04-2007, 13:30
آقا ايرانسل مهلت استفاده ازgprs رو تمديد كرده آخه الان من ازش استفاده كردم از اعتبارم هيچي كم نشد كسي خبري داره
منم استفاده میکنم کم نمیشه:40: ؟؟ نکنه بعدا کم کنن:18: :19: ؟؟؟؟
آقا بالاخره از این اینترنت استفاده کنیم یا نه؟ نکنه بعدا بگن شما روز 16 استفاده کردی باید پولشا بدی!؟آخه دلمونم نمیاد استفاده نکنیم که!
یه سوالم داشتم این که گوشی من نوکیا 3230 هستش وقنی میخوام MMS بیشتراز 100 kb بدم اخطار میده اما خود ایرانسل که گفته تا 300 kb میشه!؟ باید چیکار کنم هرچی تو تنظیماتم گشتم فایده نداشت!:13:
ahriman323
05-04-2007, 15:33
آقا بالاخره از این اینترنت استفاده کنیم یا نه؟ نکنه بعدا بگن شما روز 16 استفاده کردی باید پولشا بدی!؟آخه دلمونم نمیاد استفاده نکنیم که!
یه سوالم داشتم این که گوشی من نوکیا 3230 هستش وقنی میخوام MMS بیشتراز 100 kb بدم اخطار میده اما خود ایرانسل که گفته تا 300 kb میشه!؟ باید چیکار کنم هرچی تو تنظیماتم گشتم فایده نداشت!:13:
من زنگ زدم 140 گفتم اینترنت/gprs/ پول کم نمیکنه گفت اگه کم نمیکنه میتونینی استفاده کنی مشکل نداره:40: :31:
خودتون زنگ بزنید ببینید چی میگن بهتون با گوشی 140 بگیرین:21: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farid ejay
05-04-2007, 17:06
دوست من منم سونی اریکسون دارم
اگه حروف درست بزنی قبول میکنه
:10:
S Sony Ericsson W810i
باید اینو بزنی تا قبول کنه
s sony ericsson w810i
i رو باید حتما وارد کنی
این شماره #1*130* چی کار می کنه اگر میشه در این مورد کمی توضیح بدید
ممنون میشم:11:
دوستان براي من sms تنظميات بعد از تماس با 2225 اومد ولي باز mms نميفرسته !
mms من حاوي يك عكس كوچك با متن با حجم حدود 70 كيلو بيت ولي باز نميفرسته نه ميگريه آقا يكي شمارشو بده بازم تست كنم !
این شماره #1*130* چی کار می کنه اگر میشه در این مورد کمی توضیح بدید
ممنون میشم:11:
دوست من به گفته عزيزان استفاده شما رو با sms نشون ميده !
ولي نميدونم چرا براي من يك متن ميده كه ميگه try again !
تهران نشون ميده حالا شهرهاي ديگه رو نميدونم
البته بايد دائمي داشته باشي
saeed.rg
05-04-2007, 18:07
من زنگ زدم 140 گفتم اینترنت/gprs/ پول کم نمیکنه گفت اگه کم نمیکنه میتونینی استفاده کنی مشکل نداره:40: :31:
خودتون زنگ بزنید ببینید چی میگن بهتون با گوشی 140 بگیرین:21: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من زنگ زدم گفت از امروز پولي شده وقتي گفتم كم نميكنه گفتش شايد امروزم تمديد شده گوشي تا بپرسم براتون بعدش گفت ميگن تمديد نشده اگرم كم نكرده دفعه بعدي با هم كم مي كنه به نظر شما راست گفته اگه اينطوري باشه كه استفاده امروز من از قيمت خود سيم كارت بيشتر ميشه كه!
ahriman323
05-04-2007, 18:35
آقا من زنگ زدم گفت از امروز پولي شده وقتي گفتم كم نميكنه گفتش شايد امروزم تمديد شده گوشي تا بپرسم براتون بعدش گفت ميگن تمديد نشده اگرم كم نكرده دفعه بعدي با هم كم مي كنه به نظر شما راست گفته اگه اينطوري باشه كه استفاده امروز من از قيمت خود سيم كارت بيشتر ميشه كه!
سیم من اعتباریه 3 تومنم بیشتر شارژ نداره از صبح تو نتم هیچی هم کم نکرده اگه اینجوری که قیمتش سر به اسمون میزنه دیگه باید سیمو بندازم بیرون :18: :2: .... من منظورشو از دفعه بعد کم میکنه نفهمیدم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کم کردنی در کار باشه همین الان باید کم کنن به نظر من
Mohammad Hosseyn
05-04-2007, 18:37
dostan salam . man alan daram ba GPRS post ro minevisam . daram par dar miaram .
MTN-Irancel is the BEST .
dostan salam . man alan daram ba GPRS post ro minevisam . daram par dar miaram .
دوست عزيز تبريك ميگم ولي مواظب حسابشم باش ....
ahriman323
05-04-2007, 18:55
خسته نباشی من یک ماه پیش پر در اوردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ShahabSAMSUNG
05-04-2007, 19:17
یه نکته مهم در مورد ام ام اس:
من یه عکس 240 در 320 برای برادرم ام ام اس کردم. وقتی به دستش رسید، اندازه اش به 60 در 80 تبدیل شده بود.!!!!!!!!!!!!!
این چه معنی داره؟
saeed.rg
05-04-2007, 20:33
سیم من اعتباریه 3 تومنم بیشتر شارژ نداره از صبح تو نتم هیچی هم کم نکرده اگه اینجوری که قیمتش سر به اسمون میزنه دیگه باید سیمو بندازم بیرون :18: :2: .... من منظورشو از دفعه بعد کم میکنه نفهمیدم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه کم کردنی در کار باشه همین الان باید کم کنن به نظر من
خوب مال منم اعتباريه همين امروز 15-10 مگ باهاش دانلوديدم كه ميشه در حدود 50-40 هزار تومان!
یعنی چی بعدا باهم کم می کنن!؟ آخه مگه ما مسخره ایناییم؟به ما چه ربطی داره که اینا به هیچ قولیشون نمی تونن عمل کنن!حتی تو این مورد! بعیده بعدا کم کنن به قول دوستمون استفاده امروزم از اعتبارم بیشتر شده! به نظر من اگه این کارا کردن همه باید اعتراض کنیم!
ahriman323
05-04-2007, 21:29
یعنی چی بعدا باهم کم می کنن!؟ آخه مگه ما مسخره ایناییم؟به ما چه ربطی داره که اینا به هیچ قولیشون نمی تونن عمل کنن!حتی تو این مورد! بعیده بعدا کم کنن به قول دوستمون استفاده امروزم از اعتبارم بیشتر شده! به نظر من اگه این کارا کردن همه باید اعتراض کنیم!
واقعا باید برای این نرخ kb ایرانسل هم اعتراض کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی گرونه هر مگا بایت میشه سه هزار تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که به ایرانسل زنگ زدم گفت اگه کم نمیکنه استفاده کن شانس شماست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خوب وقتی کم نمیکنه یعنی رایگانه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا باید برای این نرخ kb ایرانسل هم اعتراض کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی گرونه هر مگا بایت میشه سه هزار تومن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که به ایرانسل زنگ زدم گفت اگه کم نمیکنه استفاده کن شانس شماست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . خوب وقتی کم نمیکنه یعنی رایگانه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من فکر کنم همه ما مشکل داریم با این نرخ 3 تومن اما آخه این مساله هم هست که چه جوری اعتراض کنیم؟! مطمئن باشین با یه تماس با 140 یا 130 هیچ اتفاقیم نمیفته! بعدم خودتون می دونین دیگه که با کی طرفیم ! درسته میگن اپراتور خصوصی اما بنیاد مستضعفانا می خوای چی کار کنیم؟!؟!:13:
nima_949
06-04-2007, 02:59
یه سوال دوستان چه جوری دانلود میکنن منظورم اینه میخوای یه آهنگو دانلود کنی چه جوریه من هرکاری کردم نمیشه یه راهنمایی بکنن دوستان
Mohammad Hosseyn
06-04-2007, 08:06
یه سوال دوستان چه جوری دانلود میکنن منظورم اینه میخوای یه آهنگو دانلود کنی چه جوریه من هرکاری کردم نمیشه یه راهنمایی بکنن دوستان
باید از نرم افزار اوپرا مخصوص موبایل استفاده کنی . اوپرا مینی رو نمی گم ، یه اوپرای دیگست .
تو انجمن موبایل جستجو کن پیدا می کنی ... اگه پیدا نکردی به من بگو برات آپ می کنم .
یه نکته مهم در مورد ام ام اس:
من یه عکس 240 در 320 برای برادرم ام ام اس کردم. وقتی به دستش رسید، اندازه اش به 60 در 80 تبدیل شده بود.!!!!!!!!!!!!!
این چه معنی داره؟
در قسمت تنظيمات مربوط به SMS و MMS وارد تنظيمات شده و تنظيمات مربوط به MMS را انتخاب كنيد و از داخل آن قسمتي را با نام Picture Scaling پيدا كنيد و اگر اين گزينه OFF باشد حجم عكسها بدون تغيير ارسال ميشود.
اگر OFF نيست آن را OFF كنيد و MMS خود را ارسال كنيد.
اگر باز هم مشكل حل نشد مقدار آن را روي 320 در 240 قرار دهيد.
اميدوارم كه مشكلت حل بشه
تا الان كه امروز 17 فروردين 86 و ساعت 11 است كه خدمات MMS و GPRS كاملا رايگان است.
اين بدبختا روي حرف خودشونم نيستن
چه وقتي كه ميخوان يه سيستم رو راه اندازي كنن, چه وقتي كه ميخوان يه سيستم رو از ملت بگيرن همين آش و همين كاسس.
اصلا اينا بلد نيستن كار انجام بدن
وزير ارتباطات اعلام كرده بود كه ((سهم مشاركت ايران در كارهاي شركتي با خارج بايد حداقل 51 به 50 به نفع ايران باشد در حالي كه سهم ايران در ايرانسل حداكثر 30 درصد است))
ولي من ميگم سهم ايران 10 درصد است براي روشن شدن مطلب بهتر است به اين نشاني برويد و ببينيد كه حتي راه اندازي سايت خدمات MMS هم با نوكيا بوده است.
خب ديگه حرفي نيست...
farid ejay
06-04-2007, 15:29
حالا شما بدتون میاد که رایگان هست :10:
hossein-p30-f
06-04-2007, 16:16
سلام
می خواستم بدونم کی ایرانسل یزد رو پوشش میده
شنیدم تا اواخر فروردین درسته یا سرکاریه
حالا شما بدتون میاد که رایگان هست :10:
هيچكي بدش نمي ياد ميگيم نكنه كه بعدا پولشو با هامون حساب كنن
Pavaraghy
06-04-2007, 20:48
سلام
آقا این ایرانسل تو بندر انزلی آنتن میده؟
سلام
آقا این ایرانسل تو بندر انزلی آنتن میده؟
آره
همه
جا
آنتن
ميده
gigili1567
06-04-2007, 23:31
از سمنان چه خبر؟
Maziar_69
06-04-2007, 23:58
از سمنان چه خبر؟
هیچی سلامتی !!!! مسخره مون کردن تو عید رفتیم فقط دلمون خوش بود که یه سیم کارت داریم !!!!!
آقا من گوشيم رو دزديدن و الان نمي دونم چکار بايد بکنم . راهنمايي بکنيد
TheMohammad
07-04-2007, 11:25
خب زنگ بزن 09351300000 بگو خطت رو مسدود کنن !
meshkiposh2200
07-04-2007, 13:03
من تو اصفهانم هر کی بهم زنگ میزنه میگه بوق اشغال میشنوه من هم که به هر جا زنگ میزنم بوق اشغال میشنوم حتما باید بری کناردکل ایرانسل وایسی تا راحت زنگ بزنی و زنگ بخوری.حالا یکی به من بگه همه ی شهر ها اینطوری یا فقط شانس ماست! بعد یک ماه که سیم راخریدم تازه دیشب یه sms امده که شما ثبت نام نشدی واگه تا 72 ساعت یه 120 زنگ نزنی خط شما قطع میشود 120 را هم که میگیری میگه در حال حاضر قادر به پاسخ گویی نمیباشد.به نظر شما استادان من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
masoudboy
07-04-2007, 13:15
من تو اصفهانم هر کی بهم زنگ میزنه میگه بوق اشغال میشنوه من هم که به هر جا زنگ میزنم بوق اشغال میشنوم حتما باید بری کناردکل ایرانسل وایسی تا راحت زنگ بزنی و زنگ بخوری.حالا یکی به من بگه همه ی شهر ها اینطوری یا فقط شانس ماست! بعد یک ماه که سیم راخریدم تازه دیشب یه sms امده که شما ثبت نام نشدی واگه تا 72 ساعت یه 120 زنگ نزنی خط شما قطع میشود 120 را هم که میگیری میگه در حال حاضر قادر به پاسخ گویی نمیباشد.به نظر شما استادان من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
اصفهان هنوز آزمایشی هست و درست آنتن نمی ده . من هم اصفهان هستم و سیم کارت دارم و گفتند تا اواخر اردیبهشت درست میشه . وقتی اصفهان رسمی بشه در سایت رسمی ایرانسل به عنوان شهر تحت پوشش قرار می گیره .
emprator_kochak
07-04-2007, 13:55
گوشیت چی بود؟
nima_949
07-04-2007, 14:05
برو آگاهی بدن ردیابی کنن بگیرنش
javad2625
07-04-2007, 15:22
متاسفم از اين بابت. شما ميتونيد براي ضد حال زدن به آقا دزده، علاوه بر شماره سيم كارت، شماره سريال گوشي رو هم به ايرانسل بديد و تقاضا كنيد كه اون گوشي رو از مدار خارج كنند. البته نميدونم كه ايرانسل اين كارو مي كنه يا نه ولي امكان انجامش رو داره.
زیاد سخت نگیر - هیچوقت دنیا ایده آل نبوده
از روی سایت رسمی ایرانسل ببین که چه نقاطی از اصفهان تحت پوشش هست - اگر نقشه اصفهان رو ندیدی نگران که نباید باشی هیچ باید خوشحال هم باشی .
- این پیغام برای من هم اومد ولی چون مطمئن بودم که مدارک رو درست فرستادم اصلا هیچ جوابی ندادم - شماره ای که فرستادند همون 130 برای مشترکین طرح پرداخت ماهیانه هست - زنگ بزنی حتما میگن فتوکپی شناسنامه ات رو ببری دفاتر خدمات مشترکین ایرانسل , اونجا هم زیاد تحویلت نمیگیرند . ناراحت نباش من که از سرویسهاش راضی هستم
تا باشه از این اپراتورها .
javad2625
07-04-2007, 17:09
lميتونيد براي ضد حال زدن به آقا دزده شماره سريال گوشيتونو به ايرانسل و مخابرات بديد تا علاوه بر سيمكارت، گوشي رو هم قطع كنند.
saeed.rg
08-04-2007, 00:47
آقا من الان نگاه كردم ديدم موبايلم no access to network شده مي خواستم ببينم مال بقيه وصله چون ميترسم به خاطر استفاده زياد از اينترنتش سيم كارتمو سوزونده باشن در ضمن من در تهران هستم
اي بابا من زنگ زدم 130 گفتم که خطم رو يک طرفه کنن اما اونا حاضر به اين کار نبودن
Maziar_69
08-04-2007, 12:52
ايرانسل به لطف تبليغات و شيوههاي تشويقي خود توانست در مدت زماني كه از واگذاري اولين سيمكارتهايش ميگذرد، جايگاه خوبي در ميان مشتركان ايراني پيدا كند؛ به طوري كه مشتركان تلفن همراه براي اولين بار در ايران توانستند علاوه بر استفاده خدمات معمولي تلفن همراه از امتيازاتي مانند خدمات ارزش افزودهي جديد مانند اتصال به اينترنت برخوردار شوند. اما عليرغم وعدههايي كه اين اپراتور با تبليغات وسيع براي مشتركان خود در نظر گرفته و بارها در خبرها يا به صورت آگهيهاي بازرگاني وسيع در رسانهها عنوان كرده بود، گروهي از مشتركان ايرانسل در ايام تعطيلات نوروز از نحوهي سرويسدهي اين اپراتور ابراز رضايت نميكنند و معتقدند كه اين وعدهها محقق نشدهاند.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، جملهي معروف « ... از كي تا حالا؟ از وقتي كه ايرانسل اومده!» تا به حال با انواع مختلف تبليغات اين اپراتور در گوشه و كنار شهر بهكرات به چشم و گوش هر رهگذري رسيده و حجم وسيع اين تبليغات هر روز در رسانهها، بويژه راديو و تلويزيون، پخش ميشود كه به عقيدهي كارشناسان، اين مدل تبليغات پيش از اين در كشور ما آنهم از سوي يك اپراتور تلفن همراه كمسابقه بوده است.
بنا بر اعلام سايت رسمي ايرانسل، با پوشش حدود٥٠ شهر، تعداد مشترکان اين اپراتور از مرز يک ميليون نفر گذشته است؛ اما برخي از مشتركان معتقدند وعدههاي اين اپراتور آنطور كه بايد، محقق نشده است. به عنوان نمونه، برخي از مشتركاني كه از سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل استفاده ميكنند، با وجود اعلام رايگان بودن تماس با ايرانسل در روزهاي ٢٩ تا ١٥ فروردين از ساعت ١٢ شب تا ٦ صبح با مشترك ايرانسل ديگر، از اعتبار آنها كسر شده است.
با صحيح در نظر گرفتن اين فرض ميتوان گفت كساني كه در اين زمانها تماس برقرار كرده باشند و مكالمات طولاني هم داشتهاند، بايد در پايان اين ماه منتظر رقم قابل توجهي در قبض ماهانهي خود باشند.
برخي مشتركان نيز عنوان ميكنند ارسال Sms نيز در روزهاي اول سال براي آنها بسيار دشوار بوده و بسياري از آنها به مقصد نرسيده است.
به گزارش ايسنا، بر اساس اظهارات برخي از مشتركان ايرانسل كه در ايام نوروز به برخي از شهرهايي كه گفته شده بود پوشش اين اپراتور در آنها قبل نوروز تكميل شده و به شبكهي ايرانسل پيوستهاند، سفر كردهاند، امكان تماس وجود نداشته است. برخي ديگر از وضعيت آنتندهي ايرانسل در تهران راضي نيستند و هنوز با مشكل مواجهند.
بعضي از مشتركان اپراتور دوم نيز گلهمندند كه استفاده از اينترنت يا ارسال ديتا در بيشتر ساعات روز امكانپذير نيست و با اختلال مواجه است.
از سوي ديگر، هنوز تعرفههاي استفاده از سرويسهاي Gprs بهطور قطعي و رسمي مشخص نيست؛ اين در حالي است كه سايت ايرانسل به تعرفهاي در اين زمينه اشاره كرده و در آن بيان شده است «ايرانسل دورهي استفادهي رايگان از خدمات پيام تصويري (mms) خود را تا دوشنبه ١٠ ارديبهشت ١٣٨٦ تمديد ميكند؛ مهلت استفاده رايگان از خدمات اينترنت از طريق تلفن همراه (gprs) ايرانسل تا ١٥ فروردين ماه است و پس از پايان اين دوره هزينه اين خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل ٣٠ ريال براي هر كيلو بايت اطلاعات ارسال يا دريافت شده محاسبه ميگردد».
اما اين تعرفهها نه از سوي مسوولان ايرانسل و نه از طريق مسوولان تنظيم مقررات رسما به رسانهها اعلام نشده است؛ بر اين اساس، با گذشت چند روز از تاريخ ١٥ فروردينماه هنوز مشتركان تكليف خود را در استفاده از خدمات نميدانند؛ در حالي كه اين حق مشترك است كه بداند وقتي از خدماتي استفاده ميكند، هزينهي آن چقدر است؛ تا متحمل زيان نشود.
برخي از مشتركان اين اپراتور نيز از نحوهي ارسال صورتحسابهاي ماهانهي خود ناراضي هستند؛ چراكه با گذشت چند ماه از استفاده از سيمكارت خود، قبضي دريافت نكردهاند و تنها به آنها Sms ارسال و در آن ذكر شده مشترك نسبت به پرداخت صورتحساب خود اقدام كند؛ اما در همان روزي كه مشترك Sms مذكور را دريافت كرده، سيمكارت وي يكطرفه شده است و اين در حالي است كه مشترك تا پيش از اين از مبلغ قبض خود و چگونگي پرداخت آن باخبر نبوده است.
از سوي ديگر، ظاهرا محاسبهي صورتحسابهاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه تبديل شد؛ اما چندي پيش محمود خسروي - رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - اعلام كرده بود كه اضافه پرداخت مبلغ مشتركان ايرانسل پس از توافق جهت محاسبهي مكالمات به ثانيه به آنها پرداخت ميشود كه هنوز چگونگي اين امر نيز دقيقا مشخص نيست.
نكتهي قابل توجه اين است كه اپراتور يادشه بارها در تبليغات خود يكي از ويژگيهاي منحصر به فرد خود را يكسان بودن هزينهي مكالمات اعلام كرده است كه برخلاف اپراتور دولتي، هزينهي بين شهري ندارد؛ اما چندي پيش سازمان تنظيم مقررات اعلام كرده است كه اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را داشته و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفهي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل مبلغ ٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه اين موضوع در سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در دست بررسي و تصميمگيري است.
به گزارش ايسنا، با توجه اينكه اين اپراتور چند ماهي است فعاليت خود را آغاز كرده است، بروز برخي از مشكلات تا حدودي طبيعي بهنظر ميرسد. ضمن آنكه حمايت از روند خصوصيسازي در ارايه خدمات عمومي، موضوعي است كه كمتر كسي موافقت خود را با آن ابراز نميكند. اما ازسوي ديگر، در طول چند روز گذشته تلاش خبرنگار ايسنا براي گفتوگو با مسوولان ايرانسل براي پاسخگويي به علت اين مشكلات، تا لحظهي مخابرهي گزارش، بينتيجه ماند
meshkiposh2200
08-04-2007, 13:04
زیاد سخت نگیر - هیچوقت دنیا ایده آل نبوده
از روی سایت رسمی ایرانسل ببین که چه نقاطی از اصفهان تحت پوشش هست - اگر نقشه اصفهان رو ندیدی نگران که نباید باشی هیچ باید خوشحال هم باشی .
- این پیغام برای من هم اومد ولی چون مطمئن بودم که مدارک رو درست فرستادم اصلا هیچ جوابی ندادم - شماره ای که فرستادند همون 130 برای مشترکین طرح پرداخت ماهیانه هست - زنگ بزنی حتما میگن فتوکپی شناسنامه ات رو ببری دفاتر خدمات مشترکین ایرانسل , اونجا هم زیاد تحویلت نمیگیرند . ناراحت نباش من که از سرویسهاش راضی هستم
تا باشه از این اپراتورها .
نقشه ی اصفهان که نیست.در اصفهان هنوز دفتر خدمات مشترکین اغاز به کار نکرده در حالی که در سایت ایرانسل نوشتند 22 بهمن 85 اغاز به کار کرده:13:
meshkiposh2200
08-04-2007, 13:10
اصفهان هنوز آزمایشی هست و درست آنتن نمی ده . من هم اصفهان هستم و سیم کارت دارم و گفتند تا اواخر اردیبهشت درست میشه . وقتی اصفهان رسمی بشه در سایت رسمی ایرانسل به عنوان شهر تحت پوشش قرار می گیره .
اخه سه ماه میگن داره ازمایشی کار میکنه راستی شما کجای اصفهانی؟
عزیز منم از اصفهانم.تو اصفهان هنوز پوشش کامل نیست سوییچ های مخابراتم هنوز آماده اتصال به ایرنسل نیستن.نگران نباش.
مدير عامل ايرانسل اعلام كرد: حداكثر تا چهارشنبه آينده در شهرهاي قم، اردبيل، كرمانشاه و مشكينشهر سيم كارت ايرانسل عرضه ميشود.
"عليرضا دزفولي" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا، افزود: شبكهداخلي و "bts"هاي ايرانسل در اين شهرها آماده است و درانتظار اتصال به سوئيچ ايرانسل از طريق زيرساخت طي يك يا دوروز آينده هستيم.
بهگفته وي، شبكههاي شهرهاي استانهاي مازنداران، گلستان وخراسان شمالي نيز آماده است و در صورت ارتباط به سوييچ طي هفته آينده، دربسياري ازاين شهرها از حدود دو هفته آينده سيمكارت توزيع خواهدشد.
وي همچنين گفت: سرويسهاي Gprsو اينترنت ايرانسل در شبكه اين اپراتور مورد آزمايش قرار گرفته و از نيمه دوم بهمن و يا اسفند به مشتركان ارائه خواهد شد.
دزفولي همچنين از امضاي قرارداد رومينگ بينالملل ايرانسل با ۲۰۰كشور خبرداد وگفت كه اين سرويس در نيمه دوم بهمن و يا اسفند در اختيار مشتركان قرار ميگيرد.
به گفته وي، دو صفر ايرانسل نيز باز شده و مشتركان ميتوانند با خارج تماس بگيرند.
ايرانسل روزگذشته اعلام كرد: فروش سيم كارتهاي اعتباري اين شركت همزمان با ايام مبارك دهه فجر و پس از واگذاري سيمكارتهاي دايمي از ۱۱بهمن آغاز و با بهاي ۲۹۰هزار ريال عرضه ميشود.
دزفولي گفت كه اين نوع سيمكارت بلافاصله پس از واريز وجه آن فعال خواهد شد و مانند سيم كارت دائمي براي سرويسهاي ارزش افزوده آن وجهي دريافت نميشود، ضمن اينكه قابليت تبديل به سيمكارت دائمي را با حفظ شماره دارد.
این که دو شهر ده شهر یا اصلا راحت بگم کل کشور تحت پوشش قرار گرفتند آخه بچه اگه تحت پوشش باشه که دیگه فردا نمی یان بگن که چرا آنتن نی ده که.... به نظر من تا 3 دیگه به سختی مشتری برای ایرانسل گیر میار
عزیز منم از اصفهانم.تو اصفهان هنوز پوشش کامل نیست سوییچ های مخابراتم هنوز آماده اتصال به ایرنسل نیستن.نگران نباش.
من خودم قم هستم یه چند روزی از عید اومدیم اصفهان.خداییش خوب خط میداد از دانشگاه اصفهان که فکر کنم تو هزارجریب باشه تا منارجنبان و از اون طرف تا پل فکرکنم شهرستان و خلاصه تا دروازه تهران هم آنتن داشتم هم تماس داشتم هم از اینترنت استفاده کردم.به نظرم اومد پوشش شبکه از قم ضعیفتر باشه اما خوب زیاد اذیت نشدم.
masoudboy
08-04-2007, 17:17
من محدوده خیابان بزرگهر هستم که آنتن دهی اصلا تعریف نداره . مثلا الان آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم فقط یک خط آنتن باقی می مونه . طرف های خیابان کاوه خیلی خوبه ولی جنوب شهر و طرفای دروازه شیراز و میر و نظر و آپادانا که اصلا آنتن دهی نداره . از تلفن ثابت هم که به سختی میشه به ایرانسل زنگ زد و بار اول و چندم که شماره می گیری بوق اشغال می زنه و دیگه چی بشه بگیره تازه صدای بوق آزاد بسیار کم هست که همه فکر می کنند اشغال هست و ایراد دیگه اینکه با تلفن ثابت به ایرانسل اصلا از هیچ کدام مناطق مخابراتی شماره نمی اندازه ولی خوب همه این ها را من به حساب آزمایشی بودن می ذارم ولی وقتی رسمی شد اگر وضعش این باشه که واقعا افتضاح هست .
سلام دوستان اگر کسی اموزش کامل تنظیماتgprs ایرانسل رو برای گوشیهای که گفتم داره لطف کنه ودر این تایپک بذاره ممنون میشم . خواهشا کامل باشه .خیلی ممنون:46: :46: :46: :46:
TheMohammad
08-04-2007, 19:36
سلام دوستان اگر کسی اموزش کامل تنظیماتgprs ایرانسل رو برای گوشیهای که گفتم داره لطف کنه ودر این تایپک بذاره ممنون میشم . خواهشا کامل باشه .خیلی ممنون:46: :46: :46: :46:
چند بار گفته شده ، از روش زیر استفاده کنید
متن زیر رو به 2225 با SMS بفرستید
S Brand Model
مثلا :
S Nokia 6680
یا
S Sony Ericsson k750i
emprator_kochak
08-04-2007, 19:57
من محدوده خیابان بزرگهر هستم که آنتن دهی اصلا تعریف نداره . مثلا الان آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم فقط یک خط آنتن باقی می مونه . طرف های خیابان کاوه خیلی خوبه ولی جنوب شهر و طرفای دروازه شیراز و میر و نظر و آپادانا که اصلا آنتن دهی نداره . از تلفن ثابت هم که به سختی میشه به ایرانسل زنگ زد و بار اول و چندم که شماره می گیری بوق اشغال می زنه و دیگه چی بشه بگیره تازه صدای بوق آزاد بسیار کم هست که همه فکر می کنند اشغال هست و ایراد دیگه اینکه با تلفن ثابت به ایرانسل اصلا از هیچ کدام مناطق مخابراتی شماره نمی اندازه ولی خوب همه این ها را من به حساب آزمایشی بودن می ذارم ولی وقتی رسمی شد اگر وضعش این باشه که واقعا افتضاح هست .
ای ایهناسی که جاهای دیگه ایرانسل دارید ایرانسل واقعاً اینطوریه؟
emp-ehsan
08-04-2007, 21:54
یک سوال آیا سیم کارت ها اعتباری ایرانسل هم مکالماتشون بر حسب ثانیه شده؟
Maziar_69
08-04-2007, 23:16
سلام تورو خدا اینقدر تبلیغ منفی و بیخود از ایرانسل نکنید تا یه بنده خدایی که از هیچی خبر نداره و میخواد سیم کارت بخره پولش رو دود هوا نکنه (خط دولتی نخره) . آخه این مخابرات دیگه چند میلیارد (!!!!!) میخواد سیم کارت بفروشه؟ به خدا بعضی از شماها قبل از اینکه ایرانسل بیاد نمیدونستین Gprs و Mms چیه!!! حالا که همه ی دانلودهاتون تموم شده به تعرفه اش اعتراض میکنید؟ آخه مگه اینترنت موبایل برای دانلوده؟ اینترنت موبایل فقط برای کارهای ضروری مثل چک کردن ایمیل در مواقعی هست که کامپیوتر در دسترس نباشه. آخه اونایی که 13 سال پیش یه خط 912 خریدن تا امروز چه تغییری توش حس میکنن؟ هیچی !!! هنوز هم در دسترس نیستند!!! ولی ایرانسل تو حدود 6 ماه تقریبآ60 شهر رو پوشش داده ولی تالیا تو 2 سال تازه به 30 یا35 شهر رسیده !!!! البته تالیا هم تو یه مواردی از مخابرات بهتره. باور کنید وظیفه ی ما اطلاع رسانیه نه تخریب یک اپراتور به دلیل تعصب شخصی. خواهشآ اگر حرفام نامربوطه بگید. با تشکر
سلام تورو خدا اینقدر تبلیغ منفی و بیخود از ایرانسل نکنید تا یه بنده خدایی که از هیچی خبر نداره و میخواد سیم کارت بخره پولش رو دود هوا نکنه (خط دولتی نخره) . آخه این مخابرات دیگه چند میلیارد (!!!!!) میخواد سیم کارت بفروشه؟ به خدا بعضی از شماها قبل از اینکه ایرانسل بیاد نمیدونستین Gprs و Mms چیه!!! حالا که همه ی دانلودهاتون تموم شده به تعرفه اش اعتراض میکنید؟ آخه مگه اینترنت موبایل برای دانلوده؟ اینترنت موبایل فقط برای کارهای ضروری مثل چک کردن ایمیل در مواقعی هست که کامپیوتر در دسترس نباشه. آخه اونایی که 13 سال پیش یه خط 912 خریدن تا امروز چه تغییری توش حس میکنن؟ هیچی !!! هنوز هم در دسترس نیستند!!! ولی ایرانسل تو حدود 6 ماه تقریبآ60 شهر رو پوشش داده ولی تالیا تو 2 سال تازه به 30 یا35 شهر رسیده !!!! البته تالیا هم تو یه مواردی از مخابرات بهتره. باور کنید وظیفه ی ما اطلاع رسانیه نه تخریب یک اپراتور به دلیل تعصب شخصی. خواهشآ اگر حرفام نامربوطه بگید. با تشکر
نه دوست من حرفات بی ربط نیست اما یه جوری میگی پول نریزیم برا دولتیا که انگار این ایرانسل مال دولت نیس! بابا بندازین دور این حرفا که ایرانسل دولتی نیس ! یه نیگا به طرف ایرانیش کنین تا ببینین و بفهمین تو مملکت ما خصوصی معنا نداره ته همه چیز به خودشون می رسه ! بعدشم درسته اینترنت موبایل برا دانلود نیس اما می دونی برا همون میل چکیدنت باید حداقل 1000 تومن پول بدی؟ انصافا 3 تومن گرونه عزیز ! حالا خودت بگو منم نا مربوط میگم؟
Mohammad Hosseyn
09-04-2007, 00:15
اي بابا من زنگ زدم 130 گفتم که خطم رو يک طرفه کنن اما اونا حاضر به اين کار نبودن
خوب برو نماینگی ایرانسل ... من هم می تونم زنگ بزنم 130 بگم خط تو رو قطع کنن !!! .
حالا جالبي قظيه اينه که من زنگ زدم ايرانسل گفتن که خطم رو يک طرفه کردن . بعد از دو روز آقا دزده زنگ زده به من ( با خط خودم ) بهم مي گه چقدر حاضري پول بدي خطت رو بهت برگردونم :((
حالا جالبي قظيه اينه که من زنگ زدم ايرانسل گفتن که خطم رو يک طرفه کردن . بعد از دو روز آقا دزده زنگ زده به من ( با خط خودم ) بهم مي گه چقدر حاضري پول بدي خطت رو بهت برگردونم :((
خواهشا اين بحثو ديگه تمومش كن
آخه كدوم دزد دوونه اي زنگ ميزنه ميگه به خاطر سيم كارتت چه قدر حاضري پول بدي,حالا اگه براي گوشيت بود يه چيزي
تو هم اگه حرفات سر كاري نباشه يه راه بيشتر نداري,بايد بري ايرانسل بگي كه سيم كارتت رو مسدود كنن و بعد در خواست رديابي گوشيت رو بدي تا شايد گوشيت پيدا بشه(حالا گوشيت چي هست؟),ولي سيم كارتت مشكلي نداره اگه اعلام سرقت بكني يه شماره ديگه بهت ميدن بعد قبلي رو ميسوزونن
البته يه راه ديگه هم داري
ميتوني كارو پليسي بكني
باهاش يه جا قرار بذار كه بهش پول بدي بعد خفتشو بچسب(البته به شرطي كه آقا دزده عضو P30 World نباشه كه نقشت لو بره)
به هر حال اميدوارم كه گوشيت پيدا بشه
نرخ مكالمه ارتباطات سيار با ايرانسل مثل ارتباطات سيار با ارتباطات سياره يا نرخش گرونتره؟
masoudboy
09-04-2007, 12:54
نرخ مكالمه ارتباطات سيار با ايرانسل مثل ارتباطات سيار با ارتباطات سياره يا نرخش گرونتره؟
نه فرق داره ... از ارتباطات سیار به ایرانسل هر دقیقه 85 تومان در میاد . تو پرینت مکالمات خط ارتباطات سیار که گرفتم زده بود . از تلفن ثابت به ایرانسل هم هر دقیقه 90 تومان حساب می کنه . می تونید از تلفن کارتی به ایرانسل زنگ بزنید و ببنید بعد از یک دقیقه صحبت کردن 90 تومان از اعتبار کارت کم می کنه که دقیقا 2 برابر خط های دولتی هست . این هم میشه گفت یکی از معایب ایرانسل هست .
سلام
من موبایل n70 دارم و سیمکارت ایرانسل روش گذاشتم.
حالا هر کاریمیکنم نمی توانم mms و gprs را فعال کنم لطفا به من بگوید باید چکار کنم
Silwestern
09-04-2007, 17:42
نه فرق داره ... از ارتباطات سیار به ایرانسل هر دقیقه 85 تومان در میاد . تو پرینت مکالمات خط ارتباطات سیار که گرفتم زده بود . از تلفن ثابت به ایرانسل هم هر دقیقه 90 تومان حساب می کنه . می تونید از تلفن کارتی به ایرانسل زنگ بزنید و ببنید بعد از یک دقیقه صحبت کردن 90 تومان از اعتبار کارت کم می کنه که دقیقا 2 برابر خط های دولتی هست . این هم میشه گفت یکی از معایب ایرانسل هست .
اینکه مخابرات مزخرف ایران اینطوری حساب میکنه از معایب ایرانسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نه داداش... ما با ایرانسل به هر جایی از ایران چه همراه چه ثابت زنگ میزنیم فقط 49 تومن...
لابد شما اگه با همراهت به یه شهری 1000 کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنی همون 45 تومن واست میفته آره؟؟؟؟
حالا تعصب رو کنار بزاریم...
من قبض موبایلم (915 ) همیشه حدود 15 تومن متوسط واسم می اومد....
از وقتی ایرانسل گرفتم متوسط 9 تومن واسم میاد
حالا فرض کنیم که اگه ایرانسل تعرفه رو گرون کنه نهایتا میشه همون 15 تومن به طور متوسط !! خب مشکلی نیست
حداقل با خیال راحت مسیح میفرستیم و از کیفیت صدای خفن حالشو می بریم !!!!
ShahabSAMSUNG
09-04-2007, 17:51
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: سرانجام پس از بررسيهاي لازم و انجام كار كارشناسي توسط كارشناسان سازمان، تعرفه 15 ريالي به ازاي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده، امروز به ايرانسل ابلاغ شد.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با ايسنا، درباره تعرفههاي پيشنهادي ايرانسل به اين سازمان كه بر اساس سايت رسمي اين شركت، هزينه ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده مبلغ 30 ريال عنوان شده بود، اظهار كرد: از نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تعرفه 15 ريالي اجرايي است و تعرفههاي استفاده از اين سرويس با اين رقم محاسبه خواهد شد.
وي گفت: سازمان براي انتخاب اين رقم مطالعات لازم را انجام داد؛ در اين رابطه مقايسههايي نيز با ديگر كشورها صورت گرفته و پس از انجام اين مطالعات اين تعرفه به ايرانسل ابلاغ شد.
منبع : سایت بازتاب
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: سرانجام پس از بررسيهاي لازم و انجام كار كارشناسي توسط كارشناسان سازمان، تعرفه 15 ريالي به ازاي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده، امروز به ايرانسل ابلاغ شد.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با ايسنا، درباره تعرفههاي پيشنهادي ايرانسل به اين سازمان كه بر اساس سايت رسمي اين شركت، هزينه ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده مبلغ 30 ريال عنوان شده بود، اظهار كرد: از نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تعرفه 15 ريالي اجرايي است و تعرفههاي استفاده از اين سرويس با اين رقم محاسبه خواهد شد.
وي گفت: سازمان براي انتخاب اين رقم مطالعات لازم را انجام داد؛ در اين رابطه مقايسههايي نيز با ديگر كشورها صورت گرفته و پس از انجام اين مطالعات اين تعرفه به ايرانسل ابلاغ شد.
منبع : سایت بازتاب
ایول بابا ایول جدا اگه اینکار بشه دیگه خیلی خوب میشه.فکر کنم برا همینم هس ایرانسل هنوز GPRS اش مجانیه وایساده تا قیمتش تصویب شه.دم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوي گرم! اما ایرانسل اول نرخشا 6 تومن داده بوده !
masoudboy
09-04-2007, 19:07
اینکه مخابرات مزخرف ایران اینطوری حساب میکنه از معایب ایرانسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
نه داداش... ما با ایرانسل به هر جایی از ایران چه همراه چه ثابت زنگ میزنیم فقط 49 تومن...
لابد شما اگه با همراهت به یه شهری 1000 کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنی همون 45 تومن واست میفته آره؟؟؟؟
حالا تعصب رو کنار بزاریم...
من قبض موبایلم (915 ) همیشه حدود 15 تومن متوسط واسم می اومد....
از وقتی ایرانسل گرفتم متوسط 9 تومن واسم میاد
حالا فرض کنیم که اگه ایرانسل تعرفه رو گرون کنه نهایتا میشه همون 15 تومن به طور متوسط !! خب مشکلی نیست
حداقل با خیال راحت مسیح میفرستیم و از کیفیت صدای خفن حالشو می بریم !!!!
من خودم سیم کارت ایرانسل دارم و این را هم که گفتم تست کردم و الکی نمی گم . من هم از تلفن ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل گفتم که 90 تومان حساب میشه و بله این هم عیب ایرانسل هست که هیچ اعتراضی نسبت به این موضوع نداره . ایرانسل باید از سازمان تنظیم مقررات بخواهد که تعرفه از ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل را کاهش بده و همان 50 تومان حساب کنه . شما اگر با تلفن ثابت به یک ایرانسل زنگ بزنید و 12 دقیقه صحبت کنید باید حدود 1000 تومان پرداخت کنید ولی برای موبایل مخابرات 480 تومان میشه . ایرانسل در مقابل این موضوع سکوت کرده و هیچ شکایتی هم نمی کنه .
H A M A S
09-04-2007, 19:28
ایرانسل 48 ساعت دیگه فرصت داره تا نحوه محاسبه مکالمه رو از دقیقه به ثانیه تغییر بده و گرنه از رشد شبکه ایرانسل جلوگیری میشه
آخرش هم ایرانسل Stand By میشه(خدافظ Edge-gprs-mms-صدای من بهتره پول قبضم هم بیشتره! از کی تا حالا؟ از وقتی ایرانسل اومده!!!!!!:2: )
emprator_kochak
09-04-2007, 20:52
ای ایرانسلی ها 48 ساعت فرست دارید با دوست با کیفیت، اهل Gprs، اهل Mms وداع کنید.... خدا حافظ دوست من "ایرانسل".
Maziar_69
09-04-2007, 21:23
نه دوست من حرفات بی ربط نیست اما یه جوری میگی پول نریزیم برا دولتیا که انگار این ایرانسل مال دولت نیس! بابا بندازین دور این حرفا که ایرانسل دولتی نیس ! یه نیگا به طرف ایرانیش کنین تا ببینین و بفهمین تو مملکت ما خصوصی معنا نداره ته همه چیز به خودشون می رسه ! بعدشم درسته اینترنت موبایل برا دانلود نیس اما می دونی برا همون میل چکیدنت باید حداقل 1000 تومن پول بدی؟ انصافا 3 تومن گرونه عزیز ! حالا خودت بگو منم نا مربوط میگم؟
مثل اینکه شده 1.5 تومان یعنی 15 ریال. تو تاپیک پوشش ایرانسل نوشته شده و یه تاپیک جدا هم براش ایجاد شده:46:
ShahabSAMSUNG
09-04-2007, 21:54
من خودم سیم کارت ایرانسل دارم و این را هم که گفتم تست کردم و الکی نمی گم . من هم از تلفن ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل گفتم که 90 تومان حساب میشه و بله این هم عیب ایرانسل هست که هیچ اعتراضی نسبت به این موضوع نداره . ایرانسل باید از سازمان تنظیم مقررات بخواهد که تعرفه از ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل را کاهش بده و همان 50 تومان حساب کنه . شما اگر با تلفن ثابت به یک ایرانسل زنگ بزنید و 12 دقیقه صحبت کنید باید حدود 1000 تومان پرداخت کنید ولی برای موبایل مخابرات 480 تومان میشه . ایرانسل در مقابل این موضوع سکوت کرده و هیچ شکایتی هم نمی کنه .
گل گفتی.
واقعاً ایرانسل باید اعتراض کنه چون مثلاً من ایرانسل دارم، خب هزینه من درسته ولی تمام خانواده من باید هزینه زیادی برای تماس با من بپردازن.
Mohammad Hosseyn
10-04-2007, 00:12
ای ایرانسلی ها 48 ساعت فرست دارید با دوست با کیفیت، اهل Gprs، اهل Mms وداع کنید.... خدا حافظ دوست من "ایرانسل".
حالا چه زود ناامید شدی ... بزار محلت تموم بشه بعد ... البته این محلت دادن ها الکیه !! باسه خودشون میگن
علیرضا خارجی
10-04-2007, 00:58
سلام دوستان من ایرانسل دارم و راضیم اما اگه قیمتهارو بالا ببره ناراضی میشم ایرانسل بهترررررررررررررینه
کیفیت صدای آلی شماره گیری سری اینترنت ام ام اس و... از کی تا هالا از وقطی ایرانسل اومده!!!
سلام
من موبایل n70 دارم و سیمکارت ایرانسل روش گذاشتم.
حالا هر کاریمیکنم نمی توانم mms و gprs را فعال کنم لطفا به من بگوید باید چکار کنم
به من هم جواب بدید
mehdi_mahan
10-04-2007, 08:17
به من هم جواب بدید
باید اپراتور واست تنظیمات MMS رو از طریق SMS بفرسته و شما رو گوشیت Save کنی!
من قبلا هم توی یه تاپیک دیگه توضیح دادم که اینترنت ایرانسل برای دانلود و باز کردن صفحات بزرگ نیست , اگه با اپرا مینی باز کنی عمرا که با خوندن 50 تا ایمیل 250 تومن برات بندازه ( من خودم دو تا ایمیل مفصل خوندم , بعد که حساب کردم دیدم تقریبا شده 750ریال ) دیگه خودت میدونی , میتونی اشتراک اینترنت خودت رو قطع کنی یا اینکه اپرا مینی نصب کنی ( خوش به حال اپرا مینی , با این همه تبلیغات ).
mohammad hamed
10-04-2007, 09:21
وداع که نه
فقط جلوی توسعه ی اون گرفته میشه
اون رو قطع که نمی کنند
پس توی تاپیک اعلام شده بود که ثانیه ای شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نکته ای توی تنظیماتی هست که براتون SMS میشه ( شاید جای دیگه اشاره شده باشه - به هر حال شرمنده )
اسم APN که ارسال میشه mtnirancell هست , این رو باید به gprs تغییر بدی تا کار کنه
( خودمونیم ها با دونستن این ترفند جلوی خیلی از رفقای پر مدعا کم نیاوردم )
QUOTE=mehdi_mahan;99536]]یه نکته ای توی تنظیماتی هست که براتون SMS میشه ( شاید جای دیگه اشاره شده باشه - به هر حال شرمنده )
اسم APN که ارسال میشه mtnirancell هست , این رو باید به gprs تغییر بدی تا کار کنه
( خودمونیم ها با دونستن این ترفند جلوی خیلی از رفقای پر مدعا کم نیاوردم )[/QUOTE]
]
چه جوری این کار رو بکنم ( برای سوال بالا )
یعنی چه ( برای سوال پایین)
H A M A S
10-04-2007, 15:04
ایرانسل تا چند ساعت دیگه بین رشد شبکه تو کشور یا نحوه محاسبه دقیقه ای مکالمه یکی رو انتخاب کنه
masoudboy
10-04-2007, 17:13
در پی مصاحبه رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با ایستنا در خصوص ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه و همچنین ایجاد محدودیت برای توسعه شبکه و افزوده شدن شهرهای جدید به شبکه مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار ایستنا گفت تاکنون هیچ نامه و ابلاغیه ای از سوی سازمان تنظیم مقررات در خصوص اعلام اولتیماتوم و محدودیت در توسعه شبکه به ایرانسل نرسیده است.
مهندس علیرضا قلمبر دزفولی در گفتگو با خبرنگار ایستنا تصریح کرد: همانگونه که در اسفندماه سال گذشته هم رسما اعلام کردیم تغییرات نرم افزاری در سیستم بیلینگ ایرانسل اعمال شده و آماده تغییر شیوه صورتحساب گیری هستیم و طرح تعرفه ها را هم نیمه اول اسفند به سازمان تنظیم مقررات ارسال کردیم و دوباره اعلام میکنیم آماده ایم تا به محض تایید این تعرفه ها سیستم صورتحساب گیری مشترکین ایرانسل را از دوره های دقیقه ای به ثانیه تبدیل کنیم و منتظر تایید این تعرفه ها از سوی سازمان هستیم.
دزفولی با اشاره به این موضوع که اپراتور اول کشور سالها صورتحساب مشترکین خود را همچون ایرانسل بر اساس دوره های دقیقه ای محاسبه میکرده گفت: اینکه حالا چه شده که مسئولین سازمان تنظیم مقررات این موضوع را برای مشترکین ایرانسل بزرگ کرده و در برخی رسانه ها اعلام و روی آن مانور میدهند جای سوال دارد.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: تا بحال رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتشان نظیر تاخیر در تامین زیرساخت، اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد، اینترکانکشن و دو صفر بین الملل را رسانه ای نکرده ایم اما در صورت ادامه این روند و موج سازی ها همه مشکلات و بدقولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم، آقایان در رگولاتوری حق اپراتور در تعیین شیوه بیلینگ را که در قرارداد لاینسس شبکه هم اشاره ای به آن نشده را اینگونه بزرگ کرده و با این کار به نام تجاری، اعتماد مشتریان و بازار ایرانسل ضربه میزنند.
دزفولی با اشاره به ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص محاسبه هزینه تماس مشترکین شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه ۴۴۷ ریال گفت: این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه مشترکینش با مشترکین ایرانسل ۶۷۰ ریال در صورتحساب در نظر میگیرد که آشکارا با ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تناقض دارد و غیر قانونی است اما رگولاتوری دم نمیزند و در این زمینه ساکت مانده است. چرا رگولاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکین ایرانسل برخورد نمیکند؟ چرا متولی رگولاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های Bts مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد قانونی نمیکند؟ علت این برخورد های یک بام و دو هوای ایرانسل چیست؟
وی همچنین با اشاره به مصاجبه یکی از مدیران سازمان تنظیم مقررات با رسانه ها در خصوص ابلاغ تعرفه ۱۵ ریال به ازای هر تبادل هر کیلوبایت اطلاعات در خدمات Gprs ایرانسل گفت: این ابلاغیه تاکنون به ایرانسل نرسیده و باید دید مبنای این محاسبه چه بوده است.
مدیرعامل ایرانسل به ابراز رضایت کامل دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- از فعالیت ایرانسل در گزارشی به رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: رگولاتوری یک سازمان حقوقی است و مدیران آن باید حقوقی و بر اساس اسناد و مدارک و لایسنس صحبت کنند و اظهاراتی که باعث مغشوش شدن بازار و جامعه میشود اجتناب کنند، رگولاتوری یک نهاد مستقل قانون گذار و نظارتی است اما تحرکاتی این چنینی میتواند دلیلی بر اثبات منتقدینی باشد که معتقدند با زیر مجموعه گی رگولاتوری در وزارت ارتباطات و معاونت رئیس آن در این وزارتخانه این سازمان فاقد استقلال است و زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند.
وی در پایان گفتگوی خود با ایستنا گفت: شبکه ایرانسل در حال حاضر یک میلیون و دویست هزار مشترک دارد و این شبکه در ۵۵ شهر به طور کامل راه اندازی شده و ۸۴ شهر هم آماده اتصال به شبکه هستند.
masoudboy
10-04-2007, 17:25
بچه ها حتما مصاحبه که گذاشتم و مدیر عامل ایرانسل کرده رو بخونید که نکات خیلی خوبی را گفته و خیلی از مسایل را روشن می کنه .
H A M A S
10-04-2007, 17:51
در پی مصاحبه رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با ایستنا در خصوص ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه و همچنین ایجاد محدودیت برای توسعه شبکه و افزوده شدن شهرهای جدید به شبکه مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار ایستنا گفت تاکنون هیچ نامه و ابلاغیه ای از سوی سازمان تنظیم مقررات در خصوص اعلام اولتیماتوم و محدودیت در توسعه شبکه به ایرانسل نرسیده است.
مهندس علیرضا قلمبر دزفولی در گفتگو با خبرنگار ایستنا تصریح کرد: همانگونه که در اسفندماه سال گذشته هم رسما اعلام کردیم تغییرات نرم افزاری در سیستم بیلینگ ایرانسل اعمال شده و آماده تغییر شیوه صورتحساب گیری هستیم و طرح تعرفه ها را هم نیمه اول اسفند به سازمان تنظیم مقررات ارسال کردیم و دوباره اعلام میکنیم آماده ایم تا به محض تایید این تعرفه ها سیستم صورتحساب گیری مشترکین ایرانسل را از دوره های دقیقه ای به ثانیه تبدیل کنیم و منتظر تایید این تعرفه ها از سوی سازمان هستیم.
دزفولی با اشاره به این موضوع که اپراتور اول کشور سالها صورتحساب مشترکین خود را همچون ایرانسل بر اساس دوره های دقیقه ای محاسبه میکرده گفت: اینکه حالا چه شده که مسئولین سازمان تنظیم مقررات این موضوع را برای مشترکین ایرانسل بزرگ کرده و در برخی رسانه ها اعلام و روی آن مانور میدهند جای سوال دارد.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: تا بحال رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتشان نظیر تاخیر در تامین زیرساخت، اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد، اینترکانکشن و دو صفر بین الملل را رسانه ای نکرده ایم اما در صورت ادامه این روند و موج سازی ها همه مشکلات و بدقولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم، آقایان در رگولاتوری حق اپراتور در تعیین شیوه بیلینگ را که در قرارداد لاینسس شبکه هم اشاره ای به آن نشده را اینگونه بزرگ کرده و با این کار به نام تجاری، اعتماد مشتریان و بازار ایرانسل ضربه میزنند.
دزفولی با اشاره به ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص محاسبه هزینه تماس مشترکین شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه ۴۴۷ ریال گفت: این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه مشترکینش با مشترکین ایرانسل ۶۷۰ ریال در صورتحساب در نظر میگیرد که آشکارا با ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تناقض دارد و غیر قانونی است اما رگولاتوری دم نمیزند و در این زمینه ساکت مانده است. چرا رگولاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکین ایرانسل برخورد نمیکند؟ چرا متولی رگولاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های Bts مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد قانونی نمیکند؟ علت این برخورد های یک بام و دو هوای ایرانسل چیست؟
وی همچنین با اشاره به مصاجبه یکی از مدیران سازمان تنظیم مقررات با رسانه ها در خصوص ابلاغ تعرفه ۱۵ ریال به ازای هر تبادل هر کیلوبایت اطلاعات در خدمات Gprs ایرانسل گفت: این ابلاغیه تاکنون به ایرانسل نرسیده و باید دید مبنای این محاسبه چه بوده است.
مدیرعامل ایرانسل به ابراز رضایت کامل دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- از فعالیت ایرانسل در گزارشی به رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: رگولاتوری یک سازمان حقوقی است و مدیران آن باید حقوقی و بر اساس اسناد و مدارک و لایسنس صحبت کنند و اظهاراتی که باعث مغشوش شدن بازار و جامعه میشود اجتناب کنند، رگولاتوری یک نهاد مستقل قانون گذار و نظارتی است اما تحرکاتی این چنینی میتواند دلیلی بر اثبات منتقدینی باشد که معتقدند با زیر مجموعه گی رگولاتوری در وزارت ارتباطات و معاونت رئیس آن در این وزارتخانه این سازمان فاقد استقلال است و زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند.
وی در پایان گفتگوی خود با ایستنا گفت: شبکه ایرانسل در حال حاضر یک میلیون و دویست هزار مشترک دارد و این شبکه در ۵۵ شهر به طور کامل راه اندازی شده و ۸۴ شهر هم آماده اتصال به شبکه هستند.
همه شون سر وته یک کرباسن
اگه تاييد بشه ميكنه به عبارت مگي 1500 تومن
رو سايت ايرانسلم كه فعلا خبري نيست و تعرفه ها هنوز مثل قبله
اگه هر 100 كيلوبايتو 10 تومن حساب كنن خيلي عالي ميشه
ديگه نه سيخ ميسوزه نه كباب
الان با 10 سال پيش خيلي فرق كرده
الان عصر پنتابايت و اگزابايته
كسي كه از ديتا سر رشته نداشته باشه در نگاه اول ميگه كه خيلي عاليه 1 كيلوبايت در اضاي 5/1 تومان يا ميگه كه تقريبا هر يك كيلوبايش يه تومنه,خوبه ديگه
براي چنين افرادي كه ارزش بايت و كيلوبايت رو در جهان گسترده اينترنت درك نميكنند اگر براي آنها 1 بايت و يا حتي 1 بيت رو در مقابل 1 تومن قرار بدهند در مقايسه يك به يك باز هم راضي هستند
من نميدونم آخه اون كسايي كه مسئول اين كارن بر اساس چه چيزي اين نرخها رو تنظيم ميكنن!!!
براساس سودهاي شخصي يا بر اساس پيشبرد تكنولوژي در ايران!!!
اگر هم چيزي در اين رابطه بگي محكومت ميكنن به جرم نشر اكاذيب و توهين به مقدسات و تشويش اذهان عمومي و...
خلاصه كلام اين كه با توجه به محاسبات صفحات قبلي هر 100 كيلوبايت با كافي نت(ADSL) ميشه 1 تومن از داخل منزل(Dail Up) ميشه 3 تومن و با ايرانسل(تازه اگه تاييد بشه) ميشه 150 تومن كه اگه بين 10 تا 50 تومن بشه خيلي عالي ميشه و ديگه همه استفاده ميكنن.
ديگه عرضي نيس
يه سؤال از خدمت Cd-rw يا هركسي كه با ميني اپرا كار ميكنه داشتم
شما وقتي با ميني اپرا صفحات فارسي رو از رو اينترنت باز ميكنين با فونتهاي فارسي مشكلي ندارين؟
چون كلمات فارسي رو بر عكس نشون ميده
خواستم ببينم كه راهي هست كه بشه با ميني اپرا صفحات فارسي رو درست باز كرد
چون با مرورگر خود گوشيم اگه صفحات بزرگ باشن پيغام بزرگ بودن صفحه رو ميده و بقيه صفحه رو لود نميكنه ولي ميني اپرا صفحات رو كامل تا آخر لود ميكنه ولي تنها مشكلش اينه كه با حروف فارسي مشكل داره
اگه راهي رو بلدين لطفا دريغ نكنين
با تشكر
اتفاقا به نظرمن تنها نهادی که جلو زیاده رویا ایرانسلا گرفته همین سازمانه ! 1-شما ببینین ایرانسل می خواد نرخشا به 76 تومن حساب کنه که حتی تو این مصاحبم علنا مدیر عامل ایرانسل بهش اشاره کرده اما این سازمان هنوز اجازه نداده ! ببینین ایرانسل می خواد در صورتی دقیقه به ثانیه کنه که نرخش بشه 76 تومن ! حالا باید دید اگه گرون کنن کی دیگه اسمی از ایرانسل می بره!
2- ایرانسل نرخ اولیه GPRS را 6 تومن اعلام کرده که همین سازمان نذاشته ! و حالام که بین 3 تومن و 5/1 تومن دعواست! به نظر من حتی اگه هدف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی سنگ انداریا فعلا که به نفع ما کار کرده !
emprator_kochak
10-04-2007, 19:05
پروردگارا ایرانسلم رو به تو سپردم... :37:
اگه تاييد بشه ميكنه به عبارت مگي 1500 تومن
رو سايت ايرانسلم كه فعلا خبري نيست و تعرفه ها هنوز مثل قبله
اگه هر 100 كيلوبايتو 10 تومن حساب كنن خيلي عالي ميشه
ديگه نه سيخ ميسوزه نه كباب
الان با 10 سال پيش خيلي فرق كرده
الان عصر پنتابايت و اگزابايته
كسي كه از ديتا سر رشته نداشته باشه در نگاه اول ميگه كه خيلي عاليه 1 كيلوبايت در اضاي 5/1 تومان يا ميگه كه تقريبا هر يك كيلوبايش يه تومنه,خوبه ديگه
براي چنين افرادي كه ارزش بايت و كيلوبايت رو در جهان گسترده اينترنت درك نميكنند اگر براي آنها 1 بايت و يا حتي 1 بيت رو در مقابل 1 تومن قرار بدهند در مقايسه يك به يك باز هم راضي هستند
من نميدونم آخه اون كسايي كه مسئول اين كارن بر اساس چه چيزي اين نرخها رو تنظيم ميكنن!!!
براساس سودهاي شخصي يا بر اساس پيشبرد تكنولوژي در ايران!!!
اگر هم چيزي در اين رابطه بگي محكومت ميكنن به جرم نشر اكاذيب و توهين به مقدسات و تشويش اذهان عمومي و...
خلاصه كلام اين كه با توجه به محاسبات صفحات قبلي هر 100 كيلوبايت با كافي نت(ADSL) ميشه 1 تومن از داخل منزل(Dail Up) ميشه 3 تومن و با ايرانسل(تازه اگه تاييد بشه) ميشه 150 تومن كه اگه بين 10 تا 50 تومن بشه خيلي عالي ميشه و ديگه همه استفاده ميكنن.
ديگه عرضي نيس
آقای XGAME اگه با این لحن صحبتت فقط خواستی منا خراب کنی بگم که اگه من بابت نرخ 5/1 تومن ذوق کردم مال اینه که لا اقل قیمتا نصف کردن ! اصلا حواسم به شما که اوج فهم دیتا هستین توجهی نداشتم و اصلا هم توجهی نداشتم که شما با گوشی خود استفاده ی پنتا بایتی و اگزا بایتی دارین ! بعدشم اینا بدون ما الان توی ایران ( که واقعا حیف اسم خود ایرانه ) داریم زندگی می کنیم و جایی گیرمون انداختن که تازه باید ذوق MMS و GPRS کنیم در حالی که کشوری مثل فلسطین که به ما همش صحنه ی جنگشا نشون میدن الان اپراتور ورژن 3 اومده که قادر به دریافات برنامه تلویزیونی هم هستند ! به جا این که اینجا بیای یه نفر را خراب کنی لا اقل سعی کن حالا که تو جامعه هیچی اتحاد نداریم اینجا بدون زیر آب زدن و توحین فقط نظر بدیما با هم باشیم...
سلام
من موبایل n70 دارم لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
masoudboy
10-04-2007, 19:15
اتفاقا به نظرمن تنها نهادی که جلو زیاده رویا ایرانسلا گرفته همین سازمانه ! 1-شما ببینین ایرانسل می خواد نرخشا به 76 تومن حساب کنه که حتی تو این مصاحبم علنا مدیر عامل ایرانسل بهش اشاره کرده اما این سازمان هنوز اجازه نداده ! ببینین ایرانسل می خواد در صورتی دقیقه به ثانیه کنه که نرخش بشه 76 تومن ! حالا باید دید اگه گرون کنن کی دیگه اسمی از ایرانسل می بره!
2- ایرانسل نرخ اولیه GPRS را 6 تومن اعلام کرده که همین سازمان نذاشته ! و حالام که بین 3 تومن و 5/1 تومن دعواست! به نظر من حتی اگه هدف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی سنگ انداریا فعلا که به نفع ما کار کرده !
شما چرا اون قسمت از حرف هاش را توجه نمی کنید که در رابطه با هزینه تماس از مخابرات به ایرانسل گفته و در ضمن یک نکته بسیار عالی در مورد ایرانسل این هست که سیم کارت اعتباری او محدودیت زمانی نداره و شما با 29 هزار در عرض چند دقیقه صاحب سیم کارت می شوید . به نظر من اگر کسانی که سیم کارت اعتباری ایرانسل دارند همان 76 تومان را پرداخت کنند موردی نداره و البته ثانیه ای حساب بشه ! ولی ایرانسل باید برای دارندگان سیم کارت دایم همان 50 تومان را حساب کنه و ثانیه ای و این جا میشه گفت عدالت رعایت شده . مهمترین مشکل ایرانسل به نظر من در حال حاضر کیفیت شبکه هست که باید مراکز استانها را بدون نقطه کور و با کیفیت بالا تحت پوشش ببره . زیر پوشش بردن شهرهای کوچک مثل گرمی و سراب که با 10 تا BTS بدون نقطه کور تحت پوشش می روند در حال حاضر فایده ای نداره و ایرانسل باید فقط تمام قدرتش روی مراکز استانها و حومه آنها بذاره و کیفیت آنتن دهی را بالا ببره و بعد به سراغ شهرهای کوچک استانها بره .
سلام
من موبایل n70 دارم لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
خوب دوست عزیز یه زحمتی به خودت بده تو این فروم 100 بار گفتن باید چی کار کرد ! یه SMS میدی به شماره 2225 با این متن :
s nokia n70
شما چرا اون قسمت از حرف هاش را توجه نمی کنید که در رابطه با هزینه تماس از مخابرات به ایرانسل گفته و در ضمن یک نکته بسیار عالی در مورد ایرانسل این هست که سیم کارت اعتباری او محدودیت زمانی نداره و شما با 29 هزار در عرض چند دقیقه صاحب سیم کارت می شوید . به نظر من اگر کسانی که سیم کارت اعتباری ایرانسل دارند همان 76 تومان را پرداخت کنند موردی نداره و البته ثانیه ای حساب بشه ! ولی ایرانسل باید برای دارندگان سیم کارت دایم همان 50 تومان را حساب کنه و ثانیه ای و این جا میشه گفت عدالت رعایت شده . مهمترین مشکل ایرانسل به نظر من در حال حاضر کیفیت شبکه هست که باید مراکز استانها را بدون نقطه کور و با کیفیت بالا تحت پوشش ببره . زیر پوشش بردن شهرهای کوچک مثل گرمی و سراب که با 10 تا BTS بدون نقطه کور تحت پوشش می روند در حال حاضر فایده ای نداره و ایرانسل باید فقط تمام قدرتش روی مراکز استانها و حومه آنها بذاره و کیفیت آنتن دهی را بالا ببره و بعد به سراغ شهرهای کوچک استانها بره .
حرفه شما درسته باید اون نرخ مخابرات به ایرانسلم کم کنن .اما واقعا 76 تومن گرون نیس؟ حتی برای اعتباریم گرونه! مگه اعتباریا چه گناهی کردن؟ همین 62 تومن برا اعتباری بسه!
آقا سلام
راستش نمیخواستم تو این بحثا شرکت کنم.اما میدونین چیه حرف الکی تو این تاپیک زیاد زده شده.به شخص خاصی هم اشاره نمیکنم.اول از همه بیاید این نکته رو مد نظر داشته باشید که ما تو تحریم اقتصادی بودیم و این یعنی عدم دسترسی به تکنولوژی روز جهان از طریق عقد قراراداد با شرکتهای غول جهان تجارت و تکنولوژی.اما خوب با این اوصاف ما الان جایی وایستادیم که میتونیم به خودمون ببالیم که ایرانی هستیم و توی ایران از هرنوع امکاناتی برخورداریم.
آیا 50 سال پیش رو به خاطر دارین؟غربیها اون موقع روی شبکه ی تلفن همراه کار میکردن و حالا به اینجا رسیدن.ما اون موقع چیکار میکردیم؟
20 30 سال پیش چی؟ما تازه داشتیم به آبادانی کشور میپرداختیم با منافقا درگیر جنگ بودیم که عراقیا هم بهشون اضافه شدن.آیا توی اون دوره ی زمانی حرف از موبایل و کامپیوتر و تکنولوژی بود؟
نه آقا از این خبرا نبود ملت تو فکر ناموس و مملکت و جان و مال و وطنشون بودن.کجای کارید شما؟
کل پیشرفتهای ما برمیگرده به یک دوره ی 18 19 ساله.بیاید اینو حساب کنید.بیاید ببینید ایران چی بود اون موقع الان چی شد.
ما باید از این به بعد هر تکنولوژی که وارد کشور میشه با آغوش باز ازش استقبال کنیم.همین ماجرای انرژی هسته ای که واقعا مسئله ی مهمیه تا حالا چقدر راجع بهش اطلاعات کسب کردین؟چقدر ازش میدونید؟
تمام اینا رو گفتم تا به این جا برسم.ایرانسل.
اینم یه تکنولوژی جدید که تو صنعت مخابرات کشور تحول ایجاد کرد.اگه دم از تکنولوژی روز میزنید بسم الله .بجای گیر دادن به تعرفه و آنتن دهی و پوشش و این حرفا بیاید بگید ایرانسل با خودش چی آورده تو ایران.
الان بیش از یک میلیون کاربر داره و همینجور داره به مشترکانش اضافه میشه.ما باید متقاضی باشیم تا شرکتهای بزرگ با دیدن بازار فروش بیان و تو ایران سرمایه گذاری کنن.
واقعا کدوم آدم عاقلی انتظار داره که با اینترنت موبایل حتی یک مگ دانلود انجام بده؟
تعرفه هاش فعلا کاملا منطقیه.بد کرد 40 روز مجانی داد مفت مفت استفاده کردین حالا پشت سرش بد وبیراه میگین.
هنوزم که هنوزه خیلی هاتون دارید ام ام اس مجانی میفرستید.
اگه به این حرفا باشه پس برید با همون 091 حال کنید با همون هم محشور بشید.
یه ذره تند حرف زدم اما لازم بود.بیاید چشمها رو باز کنیم و دقیق تر به قضیه نگاه کنیم.
شنیدم اواخر سال اپراتور سوم به مزایده گذاشته بشه.
و این یعنی پیشرفت صنعت مخابرات کشور.
باز هم شنیدم که یکی از کاندیداهای این مزایده شرکت AT&T امریکاست که رتبه ی هفدهم جهان رو داره ومثل اینکه خیلی تمایل داره تو ایران سرمایه گذاری کنه و اومدن این شرکت یعنی پیش بسوی 3G .
با این اوصاف فعلا باید صبر کرد.مطمئن باشید وقتی که اپراتور سوم راه افتاد خودم جز اولین مشترکاش هستم.نو که اومد به بازار کهنه رو باید انداخت دور.
اونایی که به تعرفه ها گیر میدن به نظر من هنوز فرهنگ استفاده ی صحیح از GPRS رو بلد نیستن.یه سر به تلپیک زیر بزنید شاید نظرتون عوض شد.
راستی در مورد مکالمه.
اینطور که من درمورد شرکت ارتباطات سیار شنیدم:
از شهر خودت به شهر خودت چیزی حدود 45 تومن اس ام اس هم یک سوم یعنی حدود 14 15 تومن
از شهر خودت به یه شهر دیگه چیزی بیشتر از 60 تومن اس ام اس هم یک سوم یعنی بیشتر از 20 تومن
بری یه شهر دیگه و به یه شهر دیگه زنگ بزنی حدود 90 تومن اس ام اس هم حدود 30 تومن
حالا نظرتون چیه؟
یعنی ایرانسل خیلی بی انصافه که شما اینجوری دور برداشتین؟
خداییش منطقی صحبت کنید.
TheMohammad
10-04-2007, 20:46
یه ذره تند حرف زدم اما لازم بود.بیاید چشمها رو باز کنیم و دقیق تر به قضیه نگاه کنیم.
شنیدم اواخر سال اپراتور سوم به مزایده گذاشته بشه.
و این یعنی پیشرفت صنعت مخابرات کشور.
باز هم شنیدم که یکی از کاندیداهای این مزایده شرکت AT&T امریکاست که رتبه ی هفدهم جهان رو داره ومثل اینکه خیلی تمایل داره تو ایران سرمایه گذاری کنه و اومدن این شرکت یعنی پیش بسوی 3G .
با این اوصاف فعلا باید صبر کرد.مطمئن باشید وقتی که اپراتور سوم راه افتاد خودم جز اولین مشترکاش هستم.نو که اومد به بازار کهنه رو باید انداخت دور.
اونایی که به تعرفه ها گیر میدن به نظر من هنوز فرهنگ استفاده ی صحیح از GPRS رو بلد نیستن.یه سر به تلپیک زیر بزنید شاید نظرتون عوض شد.
به خدا اون قضیه AT&T دروغ اول آوریل یا دروغ سیزده یه سایت خبری بود !
emprator_kochak
10-04-2007, 20:55
ای ایرانسل ... گفته من آمادم که از دقیقه به ثانیه انتقال مکان کنم به شرط این که تعرفه هامو گرون کنم.
nima_949
10-04-2007, 21:17
بابا این ایرانسل هم گندشو در آورده
boy iran
10-04-2007, 21:35
بیا بی خود نبود انقدر تبلیغ میکرد
مردم رو تو منگنه میزاشت روی اتوبوس روی پیراهن تیمهای فوتبال بقیل زمین رایگان کردن اس ام اس
پس حکمتش این بود که میخواستن 50 درصد گرون کنند
قربون 0912 خودمون برم
مهدی 2007
10-04-2007, 22:18
وضع این اپراتور خیلی بدتر از این حرفهاست تو اخبار اعلام کرد اعتباری دقیقه ای 89 تومن!!!
من نمی دونم این اعتباری چرا باید گرون تر باشه اینا که یه کارت شارژ 9400 تومنی رو می دن 10000 تومن یعنی 600 تومن مالیات می گیرن چرا دیگه مکالماتش گرونتره؟!!
uspharshad
10-04-2007, 23:00
هيچ دزدي بزرگي تو اين مملكت اسلامي بدون شريك كردن بنيادها و نهادهاي قدرت انجام نشده...ايرانسل آخرين نخواهد بود منتظر اپراتور بعدي باشيد!:13:
اگه روز اول تعرفه سروبشانو گفته بودن هيچكس نميرفت بخره
تا الانش كه سر من كلاه رفته
و اگر ناراحت نميشي كه حرفات نامربوطه...:31:
سرويس هاي ويژه براي استفاده است و چه ايرادي داره اگر كسي بخواهد دانود كنه و هزينه معقولشم بده ؟مثلا 1 الي 5 ريال براي هر kb
TheMohammad
10-04-2007, 23:10
مدیرعامل ایرانسل در ادامه گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: تا بحال رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتشان نظیر تاخیر در تامین زیرساخت، اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد، اینترکانکشن و دو صفر بین الملل را رسانه ای نکرده ایم اما در صورت ادامه این روند و موج سازی ها همه مشکلات و بدقولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم، آقایان در رگولاتوری حق اپراتور در تعیین شیوه بیلینگ را که در قرارداد لایسنس شبکه هم اشاره ای به آن نشده را اینگونه بزرگ کرده و با این کار به نام تجاری، اعتماد مشتریان و بازار ایرانسل ضربه میزنند.
دزفولی با اشاره به ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص محاسبه هزینه تماس مشترکین شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه ۴۴۷ ریال گفت: این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه مشترکینش با مشترکین ایرانسل ۶۷۰ ریال در صورتحساب در نظر میگیرد که آشکارا با ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تناقض دارد و غیر قانونی است اما رگولاتوری دم نمیزند و در این زمینه ساکت مانده است. چرا رگولاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکین ایرانسل برخورد نمیکند؟ چرا متولی رگولاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های BTS مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد قانونی نمیکند؟ علت این برخورد های یک بام و دو هوای رگولاتوری با ایرانسل چیست؟
وی همچنین با اشاره به مصاجبه یکی از مدیران سازمان تنظیم مقررات با رسانه ها در خصوص ابلاغ تعرفه ۱۵ ریال به ازای هر تبادل هر کیلوبایت اطلاعات در خدمات GPRS ایرانسل گفت: این ابلاغیه تاکنون به ایرانسل نرسیده و باید دید مبنای این محاسبه چه بوده است.
وضع این اپراتور خیلی بدتر از این حرفهاست تو اخبار اعلام کرد اعتباری دقیقه ای 89 تومن!!!
من نمی دونم این اعتباری چرا باید گرون تر باشه اینا که یه کارت شارژ 9400 تومنی رو می دن 10000 تومن یعنی 600 تومن مالیات می گیرن چرا دیگه مکالماتش گرونتره؟!!
جدا تو اخبارگفته 89 تومن؟! مطمئنین؟ همه شنیدن این موردا ؟ اگه واقعا این طور باشه من به اندازه خودم تبلیغ منفی می کنم ازاینا . واقعا اینا از جون مردم چی می خوان اخه ؟ بسشون نیس ؟
masoudboy
10-04-2007, 23:23
آن اخبار 20:30 شبکه دو که یک چرت و پرتی سر هم کرد و گفت 89 تومان . ولی این ایرانسل اگر آنتن دهیش را اینجا درست نکنه تا اردیبهشت من که می فروشم و از دستش راحت می شم و همان سیم کارت مخابرات را استفاده میکنم با اینکه بدم میاد ازش اما چاره ای نیست . بدقولی هم حد و اندازه داره . من هر کی بهم زنگ میزنه باید برم تو حیاط جواب بدم . آنتن دهیش را درست کنه و بکنه 76 تومان مشکلی نیست .
pedram_behrang
10-04-2007, 23:35
به Javad33:
دوست گرامی، در پستی که در مورد GPRS نوشتی قضیه رو خیلی خوب و بی طرفانه بررسی کردی. ولی در مورد AT&T، به همون صورتی که خودت توضیح دادی لازمه دقت بیشتری بشه. همون طور که The Mohammad گفت، این مطلب دروغ سیزده سایت ایستنا بود.
جهت مطالعه بیشتر، لینک مطلب رو در پایین می آرم. (به آخرین سطر در پایین خبر توجه کنید.)
لینک مرجع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_behrang
11-04-2007, 00:05
در مورد قیمت GPRS ایرانسل؛
دوستان بیاید قدم رو از دایره بسته محیط اطراف خودمون (و بعضاً حرفهای خاله زنکی :46:) کمی اون طرف تر بگذاریم و ببینیم در دنیا واقعاً داره چی می گذره.
با مراجعه به سایت Wikipedia.com که یک دایره المعارف باز اینترنتی هست، با جستجو در مورد قیمت GPRS متوجه می شیم که این سرویس در جهان با قیمتی بین 300 تا 30،000 تومان برای هر مگابایت داره عرضه می شه.
لینک مرجع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک مقایسه یک ساعته در بین اپراتورهای مختلف سرتاسر دنیا کردم و دیدم قیمتی که ایرانسل برای سرویسش ارایه می کنه، قیمت بالایی نیست. شما هم می تونین یه نگاهی به این لیست بندازین. بیشتر از 400 سرویس مختلف رو می تونین در این لیست مشاهده کنین. فقط دقت کنین که قیمت سرویس ها به پول رایج هر کشور هست. مثلاً در آلمان و اتریش یورو که معادل 1230 تومان، در انگلستان پاوند معادل 1810 تومان، در سوید کرون معادل 130 تومان، در امارات درهم معادل 250 تومان.
با کمی وقت صرف کردن و یک ضرب و تقسیم ساده متوجه می شیم که قیمت اعلام شده توسط ایرانسل در کجای بازار بین المللی قرار داره.
arman4459
11-04-2007, 00:06
بچه ها من که موندم دم خروس رو قبول کنم یا قسم حضرت عباس
pedram_behrang
11-04-2007, 00:10
آیا می دونید وقتی راجع به موضوعی صحبت می کنیم یا از منابعی نقل قول می کنیم، درج منبع خبری و ارایه لینک خبر مربوطه چقدر وزن به صحبت ها و نقل قول های ما می ده؟
این کار علاوه بر بالابردن ارزش اطلاعاتی که ما آن را با دیگران سهیم می شویم، به سایرین کمک می کنه که برای تحقیق و جستجوی بیشتر سر رشته ای در دست داشته باشند.
پس بیاییم وقتی خبری رو نقل می کنیم (یا حتی Copy & Pasteمی کنیم) ، لینک منبع خبر رو هم بذاریم. گردش آزاد جریان اطلاعات برای هممون مفیده.
Maziar_69
11-04-2007, 00:10
در مورد قیمت GPRS ایرانسل؛
دوستان بیاید قدم رو از دایره بسته محیط اطراف خودمون (و بعضاً حرفهای خاله زنکی :46:) کمی اون طرف تر بگذاریم و ببینیم در دنیا واقعاً داره چی می گذره.
با مراجعه به سایت Wikipedia.com که یک دایره المعارف باز اینترنتی هست، با جستجو در مورد قیمت GPRS متوجه می شیم که این سرویس در جهان با قیمتی بین 300 تا 30،000 تومان برای هر مگابایت داره عرضه می شه.
من یک مقایسه یک ساعته در بین اپراتورهای مختلف سرتاسر دنیا کردم و دیدم قیمتی که ایرانسل برای سرویسش ارایه می کنه، قیمت بالایی نیست. شما هم می تونین یه نگاهی به این لیست بندازین. بیشتر از 400 سرویس مختلف رو می تونین در این لیست مشاهده کنین. فقط دقت کنین که قیمت سرویس ها به پول رایج هر کشور هست. مثلاً در آلمان و اتریش یورو که معادل 1230 تومان، در انگلستان پاوند معادل 1810 تومان، در سوید کرون معادل 130 تومان، در امارات درهم معادل 250 تومان.
به کمی وقت صرف کردن و یک ضرب و تقسیم ساده متوجه می شیم که قیمت اعلام شده توسط ایرانسل در کجای بازار بین المللی قرار داره.
آقا منم 2 یا 3 صفحه ی قبل همین رو گفتم ولی این ملت (بلا نسبت بعضی ها) عادت به مفت خوری دارن . نزدیک 45 روزه که دارن مفت استفاده میکنن باز هم طمع دارن !!!!!! تازه 20 روز دیگه جا برای ام ام اس هست !!!!!:11:
Maziar_69
11-04-2007, 00:17
تازه بعد 15 فروردین سرعتش فوق العاده شده
مهدی 2007
11-04-2007, 00:57
البته اگه همون 76 تومن رو هم بذاره میشه با اون سرویس Family And Friends به قیمت قبلی حساب کرد!
pedram_behrang
11-04-2007, 01:00
برای دوستانی که در مورد تنظیمات دستی می پرسند و با عرض معذرت از دوستانی که بارها این مساله رو توضیح دادهاند:
برای مشاهدهی نحوه تنظیم دستی گوشی موبایل خود به صفحه تنظیمات در سایت ایرانسل مراجعه بفرمایید.
لینک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jeffyjoon
11-04-2007, 02:09
:18: :angry: :angry: .ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره:angry: :angry:
من تا دیروز واسش تبلیغات می کردم اما الان در اولین فرصت می فروشمش.
اون مرتیکه رئیسشم که یک روده راست تو شکمش نداره، همش دروغ تحویل مردم می دن. باز دم سازمان گم که یه کم جلوشو می گیره.
من قبض اسفندم اومده واسه یک ساعت شده 13 هزار تومن. آخه آدم به کی بگه، به کجا شکایت کنه. از این 13 هزار تومن فقط 3500 تومن تماس با 101 بوده که اصلا من نمی دونم چی هست. 1000 صورت ریز مکالمات که ظاهرا همون چک کردن اینترنتی هست. ماهی 750 که پول اشتراک می گیره و اول که تحویل دادن گفته بودن مجانی هست. اینا مث اینکه مردمو هالو گیر اوردن. تازه 130 تو مشهد کار نمی کرد من به 150 زنگ زدم نگو که 150 هر چند دقیقه که مکالمه کنی پول می ندازه حداقل هم 10 دقیقه پشت خط بمونی و 2 دفه زنگ زدم 1000 تومن تو پاچم کرده.بجز اینا هر وقت هم که تماس می گیری چون آنتن دهیش بده قط می شه و تو هنوز حرف نزدی 50 تومن باید بدی. من الان غرب تهرانم هر 10 ثانیه آنتنی که روش می نویسه عوض می شه همین باعث می شه که بد آنتن بده. در روز حداقل اسم 20 تا آنتنو میاره.
اونم که از تعرفه اینترنتش. من با opera 8 صفحه yahoo رو که باز می کنم 500 کیلو بایت می ندازه یعنی 1500 تازه فقط صفحه اول yahoo .
از اون ور هم که کسی زنگ می زنه دقیقه ای 80 تومن می ندازه. بیچاره اونایی که دوست یا فک و فامیل ایرانسلی دارن.
خوبه اینا قبلا می گفتن MMS بین 3 تا 5 تا SMS یعنی حداکثر 75 یا 80 تومن. اما الان یه MMS ی 100 کیلو بایتی 150 تومن میشه. تا حالا یک حرف راست نزدن!!!
یه تخفیف 1400 تومن هم تو قبضای جدید می دن که معلوم نیسن به کیا می دن و به کیا نمی دن.
واقعا مسخرس. حالم از هر چی ایرانسل بهم می خوره. تازه من خر بس که تبلیغ کردم 4 تا از دوستامم ایرانسل گرفتن.
راستی یه سوال؟؟ *130# هم پول می ندازه؟؟
ایرانسل واقعا یک دزده. شرکتی که با وجود این همه تحریم میاد تو ایران سرمایه گذاری می کنه حتما واسش کلی سود داره. به خاطر چشو ابروی من و شما که نیومده.
ایرانسل دزززززززززززززززززززززززز زززززد
ددددددددددددددزدددددددددد دددد.
boy iran
11-04-2007, 06:53
دیگه واقعا شاکی شده رفیقمون که میگه ایرانسل دزد است
خوب دوست عزیز یه زحمتی به خودت بده تو این فروم 100 بار گفتن باید چی کار کرد ! یه SMS میدی به شماره 2225 با این متن :
s nokia n70
دوست عزیز این کار رو 100 مرتبه کردم و لی چیزی نیومد . بعد تازه من سرچ کردم برای موبایل نوکیا ولی همش جاهایی میگفت که تو n70 وجود نداشت لطفا کمکم کنید از اتون خواش میکنم الان سه روز که دنبال این کارم ولی پیدا نکردم.
لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
دوست عزیز این کار رو 100 مرتبه کردم و لی چیزی نیومد . بعد تازه من سرچ کردم برای موبایل نوکیا ولی همش جاهایی میگفت که تو n70 وجود نداشت لطفا کمکم کنید از اتون خواش میکنم الان سه روز که دنبال این کارم ولی پیدا نکردم.
لطفا به من تنظیمات دستی برای برقراری با gprs , mms را بدید تا بتوانم راهت تر کار کنم مخصوص موبایل n70
سلام دوست من . شما مي توانيد به سايت خود ايرانسل مراجعه کنيد و تنظيمات ام ام اس و اينترنت رو از اونجا دريافت کنيد . در غير اينصورت مي تونيد با 130 تماس بگيريد . اگر کارهايي رو که 130 بصورت ضبط شده به شما مي گه انجام بديد هم ام ام اس و هم اينترنت شما فعال مي شه
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي پيشنهاد افزايش 50 درصدي شركت ايرانسل را براي تبديل محاسبه مكالمات اين اپراتور از دقيقه به ثانيه رد كرد.
محمود خسروي گفت:شركت ايرانسل در نامه اي براي تبديل محاسبه مكالمات اين اپراتور از دقيقه به ثانيه پيشنهاد كرده است قيمت يك دقيقه مكالمه با سيم كارت دائمي از 499 ريال به 760 ريال و قيمت يك دقيقه مكالمه با سيم كارت اعتباري از 620 ريال به 890 ريال افزليش يابد.
خسروي افزود:پسشنهاد شركت ايرانسل براي نرخ گذاري مكالمات بر مبناي دقيقه فاقد وجاهت قانوني است.
رييس سازمان مقررات و ارتباطات راديويي در تاريخ 20 /1/86 به شركت ايرانسل براي محاسبه مكالمات اين شركت از دقيقه به ثانيه 48 ساعت مهلت داد و اعلام كرد اگر اين كار اجرا نشود از توسعه شبكه اپراتور دوم در ساير شهرها جلوگيري خواهد شد.
منبع:شبكه پيام نما
قراره تا 8 امشب ثانيه اي بشه ولي زهي خيال باطل
يه خبر هم بشنويد از ارتباطات سيار كه قرار بود تا خرداد Gprs و Mms رو راه اندازي كنه كه گويا كشيده به شهريور
مدير عامل شركت ارتباطات سيار گفت:نام نويسي و واگذاري سيم كارت اين شركت از خرداد در اكثر استانهاي كشور به روز ميشود.
وحيد صدوقي با تاكيد بر اين كهسياست به روز كردن واگذاري سيم كارت در همه استانهاي كشور در شش ماه نخست امسال تحقق خواهد يافت افزود: در سال 86 براي واگذاري 10 ميليون سيم كارت ظرفيت ايجاد ميشود.
وي با اشاره به اين كه مجموعه سايتهاي اين شركت به 10 هزار و 300 سايت تا پايان سال 85 افزايش يافته است گفت:امسال نيز شش هزار سايت به ظرفيت شبكه اين شركت اضافه ميشود.
صدوقي درباره ارتقاي كيفي شبكه اپراتور اول براي ارائه خدمات نسل جديد شبكه تلفن همراه گفت:خدمات Gprs و Mms از شهريور امسال به مشتركان اين شركت عرضه ميشود.
منبع:شبكه پيام نما
نتيجه گيري كه ميشه از اين دو خبر داشت اينه كه اولا هر شركتي چه خصوصي چه دولتي به اولين چيزي كه اهميت ميده سود و درآمد زايي خودشه كه در خصوصي سازي بيشتر به چشم مي ياد و دوم اين كه در ايران به شركتهاي خصوصي اجازه گسترش و فعاليت داده نميشه (حال چه به نفع مردم چه به ضرر مردم) در حالي كه اپراتور اول در حال گسترش Bts هاي خودشه اپراتور دوم براي زدن اين Bts ها حتي در شهرهاي كوچك هم با مشكل مواجه ميشه.
حالا هي بيان دم از اصل 140 قانون اساسي بزنن!!!
emprator_kochak
11-04-2007, 12:57
ای خدا کی راست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟
علیرضا خارجی
11-04-2007, 14:03
اقا نترسید من ایرانسل دارم شرکتی مثل ایرانسل که سبک جدیدی ازخدمات رسانی رو داره به tci wa talia نشون میده و رقابت سالمی داره و اینکه tci با ابو هتش همین الان به لرزش افتاده هیچ وقط کاری نمیکنه که مشرکینش ناراضی باشن
سلام دوست من . شما مي توانيد به سايت خود ايرانسل مراجعه کنيد و تنظيمات ام ام اس و اينترنت رو از اونجا دريافت کنيد . در غير اينصورت مي تونيد با 130 تماس بگيريد . اگر کارهايي رو که 130 بصورت ضبط شده به شما مي گه انجام بديد هم ام ام اس و هم اينترنت شما فعال مي شه
زدم اما یه حرف انگلیسی میگه بعد به انگلیسی میگه دوباره سعی کنید
حالا چه میشه که تنضیمات دستی مخصوص نوکیا ان70 رو بگید چیزی که ازتون کم نمیشه
GPRS
Connection Name:
Irancell-GPRS
Bearer:
GSM-GPRS/GPRS
APN:
mtnirancell
Home Page:
WAP Proxy:
10.131.26.138
Port:
9201
Service:
CO-WSP
HTTP Proxy:
10.131.26.138
Port:
8080
Service:
HTTP
MMS
Connection Name:
Irancell-MMS
Bearer:
GSM-GPRS/GPRS
APN:
mtnirancell
MMSC Address:
WAP Proxy:
10.131.26.138
Port:
9200
Service:
CO-WSP
HTTP Proxy:
10.131.26.138
Port:
8080
Service:
HTTP
:18: :angry: :angry: .ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره:angry: :angry:
اون مرتیکه رئیسشم که یک روده راست تو شکمش نداره، همش دروغ تحویل مردم می دن. باز دم سازمان گم که یه کم جلوشو می گیره.
من قبض اسفندم اومده واسه یک ساعت شده 13 هزار تومن. آخه آدم به کی بگه، به کجا شکایت کنه. از این 13 هزار تومن فقط 3500 تومن تماس با 101 بوده که اصلا من نمی دونم چی هست. 1000 صورت ریز مکالمات که ظاهرا همون چک کردن اینترنتی هست. ماهی 750 که پول اشتراک می گیره و اول که تحویل دادن گفته بودن مجانی هست. اینا مث اینکه مردمو هالو گیر اوردن. تازه 130 تو مشهد کار نمی کرد من به 150 زنگ زدم نگو که 150 هر چند دقیقه که مکالمه کنی پول می ندازه حداقل هم 10 دقیقه پشت خط بمونی و 2 دفه زنگ زدم 1000 تومن تو پاچم کرده.بجز اینا هر وقت هم که تماس می گیری چون آنتن دهیش بده قط می شه و تو هنوز حرف نزدی 50 تومن باید بدی. من الان غرب تهرانم هر 10 ثانیه آنتنی که روش می نویسه عوض می شه همین باعث می شه که بد آنتن بده. در روز حداقل اسم 20 تا آنتنو میاره.
اونم که از تعرفه اینترنتش. من با opera 8 صفحه yahoo رو که باز می کنم 500 کیلو بایت می ندازه یعنی 1500 تازه فقط صفحه اول yahoo .
از اون ور هم که کسی زنگ می زنه دقیقه ای 80 تومن می ندازه. بیچاره اونایی که دوست یا فک و فامیل ایرانسلی دارن.
خوبه اینا قبلا می گفتن MMS بین 3 تا 5 تا SMS یعنی حداکثر 75 یا 80 تومن. اما الان یه MMS ی 100 کیلو بایتی 150 تومن میشه. تا حالا یک حرف راست نزدن!!!
یه تخفیف 1400 تومن هم تو قبضای جدید می دن که معلوم نیسن به کیا می دن و به کیا نمی دن.
واقعا مسخرس. حالم از هر چی ایرانسل بهم می خوره. تازه من خر بس که تبلیغ کردم 4 تا از دوستامم ایرانسل گرفتن.
ایرانسل واقعا یک دزده. شرکتی که با وجود این همه تحریم میاد تو ایران سرمایه گذاری می کنه حتما واسش کلی سود داره. به خاطر چشو ابروی من و شما که نیومده.
والا من نمیدونم ماجرای قبض و اینجور حرفا چیه.چون اعتباری دارم.یعنی اگه خط ثابت میخواستم بگیرم دیگه ایرانسل نمیگرفتم چون قبلش یکی دولتی اسم نوشته بودم.از این حرفا بگذریم.کی گفته شما باید با موبایل برید سایت اصلی یاهو.قبول کن داری بهونه ی الکی میاری.شما باید بری سایت موبایل یاهو.که جز بوکمارکهای مینی اپرا هست.یعنی آدرس دقیقش اونجا هست.حجمش هم فقط 2 کیلوبایته.
خداییش الکی گیر ندین.
به Javad33:
دوست گرامی، در پستی که در مورد GPRS نوشتی قضیه رو خیلی خوب و بی طرفانه بررسی کردی. ولی در مورد AT&T، به همون صورتی که خودت توضیح دادی لازمه دقت بیشتری بشه. همون طور که The Mohammad گفت، این مطلب دروغ سیزده سایت ایستنا بود.
جهت مطالعه بیشتر، لینک مطلب رو در پایین می آرم. (به آخرین سطر در پایین خبر توجه کنید.)
ممنون که منو روشن کردی.راستش تو یه مجله خونده بودم.مثل اینکه اونم کلک خورده بود.اما خوب اپراتور سوم که در کار هست؟
پس هرچیزی امکان داره.
TheMohammad
11-04-2007, 15:31
.ایرانسل دیگه شورشو در آورده، خجالتم نمی کشه، شرم آوره
شماره 101 برای پست صوتی هست و تماس با هاش رایگانه !
چک کردن اینترنتی رایگان هست ، یعنی ریز حساب رو از اینترنت بگیری ، این رو امتحان کردم ! ولی برای اینکه بصورت پستی بفرستن 1000 تومن میگیرن
کی گفته هزینه آبونمان مجانی هست ؟ ایرانسل یا فروشنده سیم کارت ؟
150 برای جستجو در فهرست شماره تماس هاست، یکی از دوستان من در مشهد هست و میگفت که همه چی درسته ولی در مورد 130 چیزی نگفت
شما تو مشهد هستین یا غرب تهران چون شنیدم که واقعا توی غرب تهران افتضاح هست ولی تاحالا مزه نکردم
صفحه اول یاهو برای موبایل اینه : wap.yahoo.com فکر نکنم خیلی زیاد بشه
این قضیه 3 تا 5 تا sms میشه اندازه یه mms رو از کجا در آوردین ؟
*130# پول نمی اندازه
با این کد هم میتونی بدهیت رو ببینی : #1*130*
همه این حرف ها به نظر من الکی بود ، خب شما که اینهمه اطلاعات درست در مورد ایرانسل داشتی چرا نرفتی دولتی بگیری ؟
emprator_kochak
11-04-2007, 16:55
من ظهر 2 ساعت لالا کردم وجدان تعرفه ایرانسل اومد به خوابم... میخواست بکشم... از ترس میخواستم بمیرم... آقا اینقدر از بدی ایرانسل نگین.. شما میگین توی خواب سراغ ما میاد:19:
من ظهر 2 ساعت لالا کردم وجدان تعرفه ایرانسل اومد به خوابم... میخواست بکشم... از ترس میخواستم بمیرم... آقا اینقدر از بدی ایرانسل نگین.. شما میگین توی خواب سراغ ما میاد:19:
باز خوبه این ایرانسل وجدان داره.اون تعرفه هاش هم یه توهمی بود که توسط بعضی ها ایجاد شد.بی خیال از این به بعد راحت لالا کن.
ذخيره شماره تماس گيرنده
اين سرويس از تاريخ يكم ارديبهشت ماه 86 در دسترس خواهد بود.
سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده (Who Called):
اين سرويس شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.
اين سرويس و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد.
درحال حاضر سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده بر روي سيم كارتهاي موجود فعال مي باشد.
چگونه مي توانيد سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را مجدداً فعال نماييد؟
اگر شما سرويس پيام گير صوتي را فعال كرده و اكنون مايليد آنرا به سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده تغيير دهيد مي توانيد با شماره گيري *SEND #3*1*3*130 اين سرويس را غيرفعال نماييد.
نكته: لطفاً توجه داشته باشيد درصورتيكه تماسها را به "پيام گير صوتي" و يا " ذخيره تماس شماره گيرنده" منتقل نماييد، ديگر امكان انتقال تماس به يك شماره ديگر را نداريد.
چگونه مي توانيد سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را غيرفعال نماييد؟
شما مي توانيد اين سرويس را هر زمان با شماره گيري *SEND #4*1*3*130 غيرفعال نماييد.
هزينه ها:
اين سرويس براي مشتركان ام تي ان ايرانسل رايگان است ولي تماس گيرندگان بابت استفاده از اين سرويس هزينه پرداخت مي نمايند.
تماسها را مي توان تنها به يك شماره ديگر و يا به "ذخيره شماره تماس گيرنده/ پيام گير صوتي" منتقل نمود. به عبارت ديگر تنها مي توانيد يكي از اين دو حالت را انتخاب كنيد و امكان فعالسازي هردو به صورت همزمان وجود ندارد.
پيام گير صوتي
اين سرويس از تاريخ يكم ارديبهشت ماه 86 در دسترس خواهد بود.
بجاي استفاده از سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده كه تنها ليستي از شماره هاي تماس گيرندگان را در اختيار شما قرار مي دهد، مي توانيد با فعال نمودن سرويس پيام گير صوتي اختصاصي خود در مواقعي كه در دسترس نيستند، پيام هاي گفتاري تماس گيرندگان را دريافت كنيد.
نكته: سرويس قابليت ذخيره 30 پيغام 120 ثانيه اي را دارد. پيغامهايي كه شنيده نشده باشند تا دو روز و پيغامهاي شنيده شده يا ذخيره شده تا 7 روز در پيام گير باقي مي مانند.
چگونه سرويس پيام گير صوتي خود را فعال كنيد؟
*send #1*1*3*130 را شماره گيري نموده و گزينه پيام گير صوتي را انتخاب كنيد. از آن به بعد هر زمان كه خارج از محدوده پوشش شبكه ام تي ان ايرانسل بوده و يا تلفن همراهتان را خاموش كرده باشيد، سيستم پيام هاي گفتاري تماس گيرندگان را ضبط خواهد كرد.
چگونه سرويس پيام گير صوتي خود راغير فعال كنيد؟
شما مي توانيد در هر زمان *send #4*1*3*130 را شماره گيري نموده و اين سرويس را غيرفعال نماييد.
چگونه به پيامهاي خود گوش دهيد؟
شما مي توانيد با شماره 100 يا 105 تماس بگيريد تا از طريق تلفن همراهتان به پيامهاي گفتاري ضبط شده گوش دهيد.
نكته: درصورت انتقال تماسهايتان به پيام گير صوتي و يا سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده، ديگر نمي توانيد آنها را به يك شماره ديگر منتقل نماييد.
چگونه از خطوط تلفن ديگري غير از تلفن همراه خودتان براي گوش دادن به پيام هاي صوتي استفاده كنيد؟
بايد با شماره 09351000000 تماس بگيريد و هنگامي كه از شما خواسته شد، شماره كامل تلفن همراهتان را وارد كنيد. به دلايل امنيتي براي آنكه بتوانيد از طريق تلفن ديگري پيام هاي صوتي ضبط شده در تلفن همراه خود را گوش دهيد، احتياج به يك كلمه رمز داريد. شما مي توانيد نخستين بار كه شماره 100 (با استفاده از شماره تلفن ام تي ان ايرانسل خود)را مي گيريد و يا با گرفتن شماره 104 مبادرت به تعيين كلمه رمز نماييد.
براي آنكه پيام خوشامدگويي شخصي خود را ضبط نماييد، بايد با شماره 103 تماس بگيريد.
نكته: "پيام خوشامدگويي" مي تواند 240 ثانيه باشد.
هزينه تماسها:
تماس گيرندگان براي استفاده از سرويس پيام گير صوتي شما هزينه پرداخت مي كنند. شما براي دريافت پيامهاي صوتي تان از خط ام تي ان ايرانسل خود هزينه اي نمي پردازيد.
براي انتقال تماس تنها مي توان يك شماره ديگر و يا سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را انتخاب نمود. به عبارت ديگر انتقال به هر دو گزينه به صورت همزمان امكانپذير نمي باشد.
شما با وارد كردن *130# وارد تنظيمات سيم كارت خود ميشويد.
در اين صفحه تنظيماتي وجود دارد كه به شرح آنها مي پردازم:
1)ديدن ليست صورت حساب و بدهكاري براي دارندگان سيم كارتهاي پرداخت ماهيانه(*130*1#)
2)عوض كردن زبان سيم كارت به دو زبان فارسي و انگليسي
فارسي(*130*2*1#)
انگليسي(*130*2*2#)
اين تنظيم طبق گفته هاي ايرانسل فقط يك بار در هر ماه قابل انجام است.
3)خدمات ارزش افزوده(*130*3#)
كه خود شامل:
1-3)سرويس پست صوتي و سرويس چه كسي تماس گرفته(*130*3*1#)
كه خود شامل:
1-1-3)فعال كردن پست صوتي(*130*3*1*1#)
2-1-3)فعال كردن پست صوتي و در يافت فكس(*130*3*1*2#)
3-1-3)فعال كردن سرويس چه كسي با من تماس گرفته(*130*3*1*3#)
4-1-3)لغو كردن همه سرويسها(*130*3*1*4#)
5-1-3)لغو كردن سرويس فكس(*130*3*1*5#)
كليه سرويسهاي بالا فعلا قابل انجام نيستند.
2-3)سرويس پيام كوتاه(*130*3*2#)
به شما توضيحاتي در مورد اين سرويس و شماره مركز پيام كوتاه به شماره 989350001+ ميدهد.
3-3)سرويس خانواده و دوستان(*130*3*4#)
كه خود شامل تنظيمات زير است:
1-4-3)ثبت كردت اين سرويس(*130*3*4*1#)
2-4-3)لغو كردن اين سرويس(*130*3*4*2#)
3-4-3)ديدن ليست شماره هاي اين سرويس(*130*3*4*3#)
اين سرويس فعلا قابل انجام نيست.
4-3)پيام تصويري(*130*3*5#)
در مورد سرويس Mms است ولي فعلا كار خاصي انجام نميدهد.
5-3)اينترنت(*130*3*6#)
در مورد سرويس Gprs است ولي فعلا كار خاصي انجام نميدهد
4)ثبت مشتري(*130*5#)
به شما نحوه ثبت كردن سيم كارت را ميدهد كه ميتواند از طريق دفاتر خدماتي يا سايت ايرانسل باشد.
5)تعيين كردن نوع پرداخت عوارض(*130*7#)
براي اين قسمت توضيحاتي بلد نيستم.
نكته 1:جهت تماس با *130# از شما پولي گرفته نميشود.
نكته 2:به جاي وارد كردن كدها ميتوانيد كد *130# را بزنيد و با وارد كردن شماره هر منو وارد تنظيمات آن قسمت شويد
ولي بايد اين كار را سريع و زير 10 ثانيه انجام دهيد چون اپراتور زياد منتظر شما نمي ماند و پيغام خطا ميدهد.
اميدوارم كه مفيد واقع شده باشه.
عزیز من آخه این پستا چیه شما میدی!؟ از اون اولین پستت تا این اخریش همش با عرض معذرت چرت و پرتن ! اخه اینجا همه دارن جدی بحث می کنن شما هی میای پستا مسخره و بچه بازی می دی؟ خواهشن رعایت کن!
Maziar_69
11-04-2007, 20:27
فقط میتونم بگم درووووووغه:18:
Maziar_69
11-04-2007, 20:28
هر کی نمیخواد نخره مگه مجبورین ؟ برین با 912 خودتون صفا کنید
jeffyjoon
11-04-2007, 21:11
شماره 101 برای پست صوتی هست و تماس با هاش رایگانه !
چک کردن اینترنتی رایگان هست ، یعنی ریز حساب رو از اینترنت بگیری ، این رو امتحان کردم ! ولی برای اینکه بصورت پستی بفرستن 1000 تومن میگیرن
کی گفته هزینه آبونمان مجانی هست ؟ ایرانسل یا فروشنده سیم کارت ؟
150 برای جستجو در فهرست شماره تماس هاست، یکی از دوستان من در مشهد هست و میگفت که همه چی درسته ولی در مورد 130 چیزی نگفت
شما تو مشهد هستین یا غرب تهران چون شنیدم که واقعا توی غرب تهران افتضاح هست ولی تاحالا مزه نکردم
صفحه اول یاهو برای موبایل اینه : wap.yahoo.com فکر نکنم خیلی زیاد بشه
این قضیه 3 تا 5 تا sms میشه اندازه یه mms رو از کجا در آوردین ؟
*130# پول نمی اندازه
با این کد هم میتونی بدهیت رو ببینی : #1*130*
همه این حرف ها به نظر من الکی بود ، خب شما که اینهمه اطلاعات درست در مورد ایرانسل داشتی چرا نرفتی دولتی بگیری ؟
اولاً اینکه مگه پست صوتی 100 نیست؟ واسه من برای شماره 100، 500 تومن پولش شده اما 101 رو که نمی دونم چی هست، 3500 تومن پولش شده.
دوم اینکه من درخواست ریز مکالمه نکردم و تو قبضام ریز مکالمات نیومده اما پولش رو حساب کرده. واسه دوستام هم که ایرانسل دارن تو قبض اسفند این کارو کرده.
سوم : هزینه آبونمان رو اوایل آبان تو تلویزیون اعلام کرد که رایگانه و اون موقع تو سایتشم نوشته بود.
چهارم : 130 قبل از عید در اواخر اسفند در مشهد خراب بود و این قبض من هم مال اسفند هست و تازه چیزی به اسم جستجو در فهرست شماره تماس وجود نداره و دقیقاً همون 130 هست با همون اپراتورها باور نداری زنگ بزن بپرس و حداقل 500 تومن واست آب می خوره.
پنجم: من الان تهرانم اما بعضی وقتا مشهد هم می رم یعنی هر دو جا زندگی می کنم. آنتن دهی تو غرب یعنی طرفای کارگر، آذربایجان و نواب که من هستم افتضاحه.
ششم: قضیه mms رو تو سایت ایرانسل قبل از عید نوشته بود و الان صفحشو update کرده اگه نه لینکشو بهت می دادم.
هفتم: *130*1# رو هر وقت می گیرم تاریخش درسته اما مبلغش مال 10 روز قبل هست و update نیست.
هشتم: همه حرفام کاملاً صحت داره اگه باور نداری اسکن قبضو واست send کنم. علاوه بر این حرفایی که زدم مربوط به اسفند بود و قبل از اون ماهی حدود 1000 تا 2000 بجز مساله دقیقه و ثانیه تو پاچم می کرد که تو ایران یه چیز طبیعی هست. اما واسه یک ساعت 13000 بدی خیلی زور داره.
امیدوارم *130 این جور که می گی پولی نباشه. و یه کلابرداری جدید اینکه امروز من هر بار 130 رو گرفتم بعد از توضیحات ضبط شده می گه سیستم آماده پاسخ گویی نمی باشد و هر دفه 50 تومن تو پاچت می کنه. باز بگو دزد نیست!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.