مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
با سلام
چطوري مي شه از پوشش جديد ايرانسل در شهر هاي ايران استفاده كرد
چگونه مي شه از طرح هاي ايرانسل استفاده كرد در حالي كه پوشش شبكه كامل نيست
آيا طرحي براي كساني كه بعد از شهريور تحت پوشش ايرانسل قرار مي گيرند وجود دارد
ایرانسل همونطوری که از اومدنش واسه هر دوره زمستان - بها - تابستان طرحهای تشویقی گذاشته صدرصد واسه پاییز و زمستان هم طرحهای تشویقی شاید هم بهتر از اینهایی که الان هست خواهد گذاشت.
یعنی شاید این عمل ایرانسل اپرانورهای دیگر را نیز وادار به برگزاری طرحهای تشویقی کنه که اون موقع واسه ما مصرف کننده ها سود میکنه:10: .
همونطوری که اپراتورهای بزرگ دنیا هم واسه مصرف کنندگانشون این طرحهای تشویقی رو میذارن .
mohammad_twe
08-08-2007, 16:53
یکی بگه چطوری به ثانیه ای تبدیل کنم ؟ بره من هنوز دقیقه ای هست ؟
jackhammer
08-08-2007, 20:29
یکی بگه چطوری به ثانیه ای تبدیل کنم ؟ بره من هنوز دقیقه ای هست ؟
اگه طرح تابستانی داری که فعلا ثانیه ایه.
اگه نداری برو به سایت ایرانسل بخش تعرفه ها.
بابا یکی به این ایرانسل یه چیزی بگه!!
توی سایتش بخش پیشنهادهای تشویقی رو که باز میکنی اوووووووووووووووووو!
یه لیست بالا بلندی برات مینویسه میاد پایین!
ولی آنتن دهی شیراز و اصفهان که بعد از تهران برا اسا تجربه خودم بهترین شهر های ایران هستند...
اگه طرح تابستانی داری که فعلا ثانیه ایه.
اگه نداری برو به سایت ایرانسل بخش تعرفه ها.
بابا یکی به این ایرانسل یه چیزی بگه!!
توی سایتش بخش پیشنهادهای تشویقی رو که باز میکنی اوووووووووووووووووو!
یه لیست بالا بلندی برات مینویسه میاد پایین!
ولی آنتن دهی شیراز و اصفهان که بعد از تهران برا اسا تجربه خودم بهترین شهر های ایران هستند...
زیاد مطمن نباش که بهترین شهرهای ایرانن:46:
اگه بحث سره اینه که هرکی شهر خودش و به رخ دیگرون بکشه پس بهتره یه تاپیک واسه مقایسه و انتخاب بهترین شهرهای ایران بزنی.:20:
mehdi_vsgh
08-08-2007, 23:26
بچهها یکی لطف میکنه یه لیستی از شمارههای مسیج سنتر ایرانسل را بده؟ ممنون
يکي از تبليغات ايرانسل رو برات گذاشتم. (اينطور که معلومه، بچه ها هم مثل من، تبليغاتش رو دوست دارن)
گير آوردنش رو ميشه گير آورد. :46: نگران نباش.
من خودم که خيلي علاقه دارم يه جيزيم ميگم تعجب نکنينا من تمام تبليغات روزنامه اي ايرانسلا از اون اوليش که توش اعلام کرده بود سيم کارت 150 تومن تا الان همه را بريدم اينجا پيشمه :20:!!
ايرانسل همونطوري که از اومدنش واسه هر دوره زمستان - بها - تابستان طرحهاي تشويقي گذاشته صدرصد واسه پاييز و زمستان هم طرحهاي تشويقي شايد هم بهتر از اينهايي که الان هست خواهد گذاشت.
يعني شايد اين عمل ايرانسل اپرانورهاي ديگر را نيز وادار به برگزاري طرحهاي تشويقي کنه که اون موقع واسه ما مصرف کننده ها سود ميکنه:10: .
همونطوري که اپراتورهاي بزرگ دنيا هم واسه مصرف کنندگانشون اين طرحهاي تشويقي رو ميذارن .
من بعيد ميدونم طرح به اين توپي ( طلايي و آبي و قرمز ) ديگه بده. داشتم فکر ميکردم که فقط 30 روز ديگه مونده که اين طرح ها تموم شه . فکرشا کن SMS دونه اي 8 تومن به بقيه خطوط و مفتي به ايرانسل ...
بچهها یکی لطف میکنه یه لیستی از شمارههای مسیج سنتر ایرانسل را بده؟ ممنون
989350001400-989350001420
Clickrast
09-08-2007, 07:42
اگه بحث سره اینه که هرکی شهر خودش و به رخ دیگرون بکشه پس بهتره یه تاپیک واسه مقایسه و انتخاب بهترین شهرهای ایران بزنی.:20:
بهترين كه نميشه گفت واژه غلطيه ولي شما قبول نداري بعد از تهران مهمترين شهرها هستن ؟!
hessam123
09-08-2007, 09:17
شما اين فايل رو با دقت پركن و براي من ميل بزن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت که ***** شده شاهین جان ):
matrix10
09-08-2007, 11:16
آقا شاهين سلام
مي خواستم بدونم كه براي اطلاع پيدا كردن از كارت هديه سايت يا پيامك خاصي هست كه من بزنم و بصورت دقيق بگه كه قضيه چيه؟ من هنوز موفق به دريافت كارت نشدم و مي خواهم بدونم كه اصلا براي من كارت آماده شده يا نه بايد برم پست پيگير بشم.
jackhammer
09-08-2007, 12:57
من مطمئینم که بهترین شهرهای ایرانند و هیچ شکی هم توش نیست!ولی نمیتونم بگم اصفهان بهتره یا شیراز!
در ضمن اصفهان شهر من نیست...
hossein-p30-f
09-08-2007, 13:05
سلام
يه مشكل
من بعضي كارهايي كه مي خاستم انجام بدم Pin2 رو مي خاست بعد رفتم عوضش كنم چند بار اشتباه زدم حالا سيم رو مسدود كرده :31:و اصلا وارد گوشي نميشه :41: چيكار بايد بكنم اين Pin2 رو از كجا بيارم روي سيم كارت هم دو تا شماره هست كه هيچ كدوم جواب نمي ده :18:
چيكارررررررررررررررررر كنم:19::19::19:
jackhammer
09-08-2007, 13:11
اگه سه بار pin2 رو اشتباه زدی ازت puk2 رو میخواد.برو توی ecare یا زنگ بزن خدمات مشترکین و کد رو بگیر و وارد کن.بعدش ازت میخواد که pin2 جدید رو وارد کنی.
حالا چیکار میخواستی بکنی که pin2 رو میخواد...این کد توی کارای خیلی خاصی استفاده میشه!
با سلام
اميدوارم به جاي آنكه مدام خود را بكوبيم دشمنان خود را بكوبيم
با تشكر
آقای محترم این حرف شما چه ربطی به این تاپیک داره ! از بقیه دوستان هم میخوام بحث اینکه کدوم شهر بهتره را ول کنن.مسلما هرکس شهرشا بهترین می دونه پس دیگه تمومش کنید.
behnam.ps
09-08-2007, 15:06
دوستان من در مورد تغییر تعرفه باید این رو بگم که هر بار که تعرفه رو عوض کرم 2500 تومان با حساب من اضافه شده مثلاًدر طی دو روز که تعرفه ام رو عوض کردم 5000 تو مان رفت تو پاچم
مسخره نیست؟؟؟؟؟
بهترين كه نميشه گفت واژه غلطيه ولي شما قبول نداري بعد از تهران مهمترين شهرها هستن ؟!
کاملا باهات موافقم . بله بعد تهران شاید در بعضی از موارد مهمتر از تهران هم باشن.
ولی خوب میشه گفت
شیراز زیباترین شهره
اصفهان مهمترین شهر از نظر صنعتی و تاریخی
شمال دارای بهترین آب و و هواست
تبریز مهمترین به علت صنعتی و مرزی بودن
مشهد مهمتره به علت مذهبی و ...
:10:
پس بهتره از وازه بهترین برای شهرهای خاص استفاده نکنیم :46:
دوستان من در مورد تغییر تعرفه باید این رو بگم که هر بار که تعرفه رو عوض کرم 2500 تومان با حساب من اضافه شده مثلاًدر طی دو روز که تعرفه ام رو عوض کردم 5000 تو مان رفت تو پاچم
مسخره نیست؟؟؟؟؟
بله این مشکل واسه بنده هم پیش اومده 2تا طرح طلایی زده به حسابم و به جای 1 طرح قرمز 2تا زده به حسابم
به طور خلاصه 35 تومن به قوله تو رفته تو پاچم:31::13:
ولی مثله اینکه اینا تا آخر مرداد تو صورت حسابها اصلاح خواهد شد:13:
من مطمئینم که بهترین شهرهای ایرانند و هیچ شکی هم توش نیست!ولی نمیتونم بگم اصفهان بهتره یا شیراز!
در ضمن اصفهان شهر من نیست...
بهتره به گفته دوستمون Clickrast بیشتر توجه کنیم:46::8:
بازم سو تفاهم نشه:20:
سرانجام پس از کش و قوسهای فراوان و مدت مدیدی صبر و شکیبایی این سیم کارت هدیه رو گرفتیم
ولی یه چیزی
این سیم کارت هدیه که با 8 شروع میشه (یه چیز تو مایه های کد 8) جدید تر از سیم کارتهای قبلی است که مثلا با 2 یا 3 شروع می شدن؟
چون تو قسمت سرگرمی برای اون که با 2 شروع میشه نوشته: خدمات آنلاین -> خدمات ایرانسل. بعد که انتخاب می کنی می نویسه processing... و همینجوری می مونه و هیچ اتفاق دیگه ای نمی افته.
اما اون هدیه که با 8 شروع میشه. تو قسمت سرگرمی گوشی یه قسمت هست به اسم :
irancell -> MTN service
بعد که انتخاب می کنی این قسمت میاد:
E-charge
p2p transfer
customer help
roaming
registration
حالا اینا چرا تو اون قبلی نیست و فقط تو این جدید است؟ و اصلا اینا کار می کنن یا نه؟
منم از اینا می خوام
راستی یه چیز دیگه
از ایرانسل برام پیامک اومده که حساب اینترنتی شما به ایمیلتون ارسال شد
ولی از اون موقع تا حالا اصلا ایمیلی از ایرانسل برام نیومده!!!!!
hossein-p30-f
09-08-2007, 18:05
اگه سه بار pin2 رو اشتباه زدی ازت puk2 رو میخواد.برو توی ecare یا زنگ بزن خدمات مشترکین و کد رو بگیر و وارد کن.بعدش ازت میخواد که pin2 جدید رو وارد کنی.
حالا چیکار میخواستی بکنی که pin2 رو میخواد...این کد توی کارای خیلی خاصی استفاده میشه!
درست شد زنگ زدم گفت اول كد روي قاب سيم رو بزن بعد اگه Pin رو عوض نكردي 0000 دو بزن منم اين كارو كردم درست شد :21::31::21:
يه چيزي تو گوشي من هست به نام FDN contacts اين رو كه مي خاستم استفاده كنم Pin مي خاست
هنوز هم مي خواد نمي دونم چي رو وارد كنم:18:
ممنون
TheMohammad
09-08-2007, 19:50
درست شد زنگ زدم گفت اول كد روي قاب سيم رو بزن بعد اگه Pin رو عوض نكردي 0000 دو بزن منم اين كارو كردم درست شد :21::31::21:
يه چيزي تو گوشي من هست به نام FDN contacts اين رو كه مي خاستم استفاده كنم Pin مي خاست
هنوز هم مي خواد نمي دونم چي رو وارد كنم:18:
ممنون
برو توی قسمت تغییر Pin2 و چندبار اشتباه بزنش تا Puk2 رو بخواد، Puk2 رو بزن و Pin2 جدید رو وارد کن !
MTNIrancell
09-08-2007, 21:09
آقا شاهين سلام
مي خواستم بدونم كه براي اطلاع پيدا كردن از كارت هديه سايت يا پيامك خاصي هست كه من بزنم و بصورت دقيق بگه كه قضيه چيه؟ من هنوز موفق به دريافت كارت نشدم و مي خواهم بدونم كه اصلا براي من كارت آماده شده يا نه بايد برم پست پيگير بشم.
شمارت رو برام ميل كن
مسخره نیست؟؟؟؟؟
اگه اعتباري هستي كه هيچ ولش كن.
ولي اگه قبضي آخر ماه از بدهي شما كسر ميشه.
در ضمن مگه بي كاري كه هر وقت دوست داري تغييره تعرفه مي دي؟
بابا بقالي كه نيست همون لحظه پولت رو برگردونه.
به ازاي هر تغييره تعرفه در هر ماه (بيشتر از يك بار) 250 تومان براتون هزينه داره. و به ازاي هر روزي كه در طرح مثلا طلائي بودي روزي 500 تومان.
اين هارو بايد حساب بكنن بعدش بهت برگردونن.
ولي خداييش يه سؤال دارم:
مخابرا توي اين 12 سال اين همه كرد توي پاچمون ، يه بار نشد يه طرح تشويقي يا كوفته ديگه اي به مشتركينش بده و از همه جالب تر امسال عيد مخبرات ميلون ها تومان فقط از طريق SMS گيرش اومد ولي در همون زمان ايرانسل SMS رو رايگان كرده بود.
يه نفر اعتراضي به TCI كرد؟
يه كمي منصف تر باشيم.
MTNIrancell
09-08-2007, 21:11
برو توی قسمت تغییر Pin2 و چندبار اشتباه بزنش تا Puk2 رو بخواد، Puk2 رو بزن و Pin2 جدید رو وارد کن !
Fix Dialing
توي گوشيه همه هست.
راستي بچه ها اين ميله من كه زيره عكسه آواتاره من هست مشخص نيست؟
آخه خيلي ها به من ميگن ميله تورو نداريم!!!!!!
گفتم شايد مشكل از منه؟
MTNIrancell
09-08-2007, 21:22
این سایت که ***** شده شاهین جان ):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من كه تست كردم مشكلي نداره.
------------------------------------
جشنواره جديده مشهد تمديد شد.
من فايل مذكور رو آپديت كردم.
TheMohammad
09-08-2007, 21:49
من كه تست كردم مشكلي نداره.
------------------------------------
جشنواره جديده مشهد تمديد شد.
من فايل مذكور رو آپديت كردم.
آقا شاهین میخواستم ببینم شما خبر نداری ایرانسل سرویس های دیگه هم قراره راه بندازه یا نه ؟
مثلا Push to Talk ؟
amirlovely
09-08-2007, 22:51
سلام اقا اين e-care كار مي كنه واسه شما الان ؟؟؟؟
نه امیر جون منم که تو تبریزم یه چند روزه نیمتونم برم.
behnam.ps
10-08-2007, 01:10
دوستان من که با تغییر هر تعرفه 2500 تومان به حسابم اضافه شده نه 250 تومان که یکی از دوستام گفته بود ، در ضمن با این مسخره بازی های ایرانسل من که چشام آب نمی خوره که اونا رو از حساب کم کنن.
در ضمن باید متذکر شم که من الان 7 ماهه که قبض برایم نیومده ، نمی دونم شما هم مشکل من رو دارین یا نه؟
در مورد e-care باید بگم که برای شروع یه اس ام اس حاوی متن e-care به شماره 130 بفرستید تا رمز ورود براتون فرستاده شه بعد از دریافت رمز باید به سایت ایرانیل برین و در قسمت خدمات ، بخش کنترل حساب اینترنتی رو انتخاب کنین بعد از شما شماره ی تلفن و عددی که روی سیمکارت نوشته شده رو می خواد در صفحه بعد باید رمز رو وارد کنین توجه کنین که رمز رو همونطور که براتون فرستاده شده وارد کنین یعنی به بزرگی و کوچیکی حروف توجه کنین . اگه چند بار رمز اشتباه وارد کنید رمز ورود قفل میشه و اونوقته که خر بیار و باقالی بار کن ، باید زنگ بزنی به 09351300000 تا رمز جدید رو براتون بفرسته . فکر کنم چیزی رو کم نگفته باشم .
موفق باشید
milad_milad_milad
10-08-2007, 02:39
دوستان,عزیزان این تاپیک در مورد ایرانسله ها!!!:8::13::11:
Rezacell
10-08-2007, 02:54
با سلام
با عرض پوزش ديگه تكرار نمي شه قول مي دم بچه خوبي باشم
با كنترل حساب اينترنتي، بدون نياز به تماس با خدمات مشتركين، خودتان امور مربوط به حسابتان را انجام دهيد!
ام تي ان ايرانسل همواره آخرين تكنولوژي روز دنيا را به شما مشتركين گرامي ارائه مي نمايد.
با سرويس "كنترل حساب اينترنتي" (E-care) از طريق اينترنت به سادگي مي توانيد:
صورت حسابتان را مشاهده و دريافت نماييد، سرويس هاي ارزش افزوده را براي حساب خود فعال يا غير فعال كنيد، تغيير تعرفه انجام دهيد، مانده حساب فعلي، مبلغ آخرين پرداخت و تاريخ آنرا مشاهده نماييد، صورت حساب تفكيكي درخواست كنيد، و...
آيا به دنبال راهي هستيد تا بتوانيد...
*
بر هزينه هاي تلفن همراهتان نظارت داشته باشيد
*
صورتحسابتان را از طريق اينترنت ببينيد و فقط با يك كليك آن را دريافت كنيد
*
ميزان كار كرد خط تلفنتان را هر لحظه و در هر جا كه مايل باشيد كنترل و هزينه آن را مشاهده كنيد
*
در صورت نياز به تغيير مشخصات فردي تان بدون آنكه مجبور باشيد به مركز خاصي مراجعه كنيد خودتان آنرا اصلاح كنيد
*
به دلخواه سرویس ویا محصولی را فعال یا غیرفعال کنید
*
در صورت تمایل طرح تعرفه را تغییر دهید
سرويس كنترل حساب اينترنتي به شما امكان مي دهد تا خودتان، بدون نياز به تماس با خدمات مشتركين ايرانسل، تمام اين كارها را انجام دهيد!
براي ثبت نام كنترل حساب اينترنتي...
فقط كافي است يك پيام كوتاه (SMS) با متن (E-care) به شماره 130 ارسال كنيد! همين!
همچنين ميتوانيد با سرويس خدمات مشتركين ما با شماره 130 (از خط ايرانسل) و يا 0935130000 (از سایر خطوط) تماس گرفته و اين سرويس را درخواست كنيد. در زمان ثبت نام نيز مي توانيد براي اين سرويس درخواست نمایید.
بعد از ارسال درخواست ثبت نام برای سرویس کنترل حساب اینترنتی، به هر یک از روش هاي فوق، "نام كاربر" و "رمز ورود" شما از طريق پيام كوتاه ظرف 24 ساعت برايتان ارسال مي شود.
کاربران کنترل حساب اینترنتی
در سيستم كنترل حساب اينترنتي، هر كاربر بنابر نوع ثبت نام و همچنین نوع سیم کارت خریداری شده، در یکی از گروه های زیر جای می گیرد:
*
مشتركين طرح پرداخت ماهيانه (سیم کارتهای دائمی): تمام مشتركين پرداخت ماهيانه مي توانند براي استفاده از کنترل حساب اینترنتی درخواست كنند. به طور کلی مشترکین این سرویس در یکی از دو گروه زیر قرار می گیرند:
- مشتريان شركتي (اشخاص حقوقي):
مشتركيني كه شماره تلفن همراه آنها در زير مجموعه يك شركت ثبت نام شده است.
- مشتريان غير شركتي (اشخاص حقيقي):
مشتركينی که به صورت مستقل (انفرادي) ثبت نام شده اند.
*
مشترکین طرح پيش پرداخت (سیم کارت های اعتباری): تمام مشتريان طرح پيش پرداخت در كنترل حساب اينترنتي به عنوان "مشتريان غير شركتي" ثبت نام ميشوند. در صورت استفاده از طرح پیش پرداخت امکان ثبت نام به صورت شرکتی وجود نخواهد داشت.
براي درخواست كنترل اينترنتي حساب يك پيام كوتاه با متن e-care ارسال كرده و اگر در حال حاضر مشترك اين سرويس هستيد و رمز ورود را داريد فقط كافي است اينجا را كليك كنيد.
راهنماي استفاده
*
براي دريافت راهنماي استفاده از سرويس كنترل حساب اينترنتي (E-care) در فرمت PDF اينجا را كليك كنيد.
*
درصورت تمایل به دریافت این راهنما توسط پست اینجا را کلیک نمایید.
(راهنمای استفاده از سرویس کنترل حساب اینترنتی ظرف 14 روز کاری به دست شما خواهد رسید.)
شرایط پرداخت براي مشتركين پرداخت ماهيانه ام تي ان ايرانسل
*
جهت پرداخت صورتحساب تلفن همراه (قبض) خود، می توانید به مراکز سرویس دهی شرکت ام تی ان ایرانسل و یا به کلیه شعب بانک ملت مراجعه نمایید.
*
در هنگام پرداخت صورتحساب تلفن همراه ام تی ان ایرانسل ، ارائه شناسه پرداخت الزامی است. این شماره پس از ثبت نام از طریق پیام کوتاه برای شما ارسال خواهد شد. این شماره همچنین در قسمت بالای صورتحساب شما درج شده است. در صورت فراموش کردن شناسه پرداخت، لطفاً با مرکز خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل تماس حاصل فرمایید؛ در غیر این صورت پرداخت وجه میسر نمی باشد.
*
در زمان پرداخت صورتحساب، لطفاً اطمینان حاصل فرمایید که مبلغ ذکر شده به شماره حساب های زیر واریز گردد:
o بانک ملت ، شماره حسا ب 96-444440
*
در صورتی که مشترک، تا مهلت پرداخت تعیین شده، اقدام به پرداخت صورتحساب تلفن همراه خود ننماید، خط تلفن وی به حالت تعلیق یک طرفه در خواهد آمد. در این حالت، مشترک تنها قادر به دریافت تماس و پیام کوتاه می باشد و امکان برقراری تماس و ارسال پیام کوتاه را نخواهد داشت.
*
پس از گذشت 21 روز از تعلیق یک طرفه، و عدم تصفیه حساب در این مدت، خط تلفن همراه به صورت خودکار به حالت تعلیق کامل در خواهد آمد. در این حالت مشترک نه تنها قادر به برقراری تماس و ارسال پیام کوتاه نخواهد بود، بلکه امکان دریافت تماس و پیام کوتاه را هم نخواهد داشت.
*
اگر پس از گذشت 2 دوره صدور صورتحساب، سیم کارت همچنان به حالت تعلیق کامل باقی بماند و مشترک اقدام به تصفیه حساب خود ننماید، شماره تلفن همراه وی از شبکه ام تی ان ایرانسل حذف خواهد شد. در این حالت، مشترک کلیه حقوق خود را در ارتباط با مالکیت و استفاده ازاین شماره تلفن از دست خواهد داد.
*
در صورتیکه مشترک قبل از تمام شدن یک دوره و دریافت صورتحساب، از تمامی اعتبار خود استفاده نموده باشد، جهت ممانعت از تعلیق یکطرفه خط: (1) می تواند قسمتی از بدهی خود به ام تی ان ایرانسل را تصفیه نموده و مجدداً حسابش را به مقداری کمتر از حد اعتبار کاهش دهد و یا (2) می تواند با پرداخت سپرده به ام تی ان ایرانسل میزان حد اعتبار خود را افزایش دهد. در این صورت، در ماههای بعد نیز می تواند تا حد اعتبار افزوده شده، از خدمات شبکه استفاده نماید.
*
صورتحساب تلفن همراه شما به صورت ماهانه برایتان ارسال می گردد.روش دریافت این صورتحساب بسته به انتخاب خود شما می تواند از طریق پست، کنترل حساب اینترنتی (E-care) و یا پست الکترونیکی (E-mail) باشد. در صورت عدم دریافت صورتحساب پس از گذشت یک ماه، خواهشمند است با شماره 130 یا 09351300000 تماس حاصل فرموده و یا حضوراً به مراکز خدماتی ام تی ان ایرانسل مراجعه نمایید.
جهت کسب اطلاعات در مورد هریک از موارد زیر، با گرفتن شماره 130از تلفن همراه ام تی ان ایرانسل و یا 09351300000 از سایرخطوط با خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل تماس حاصل فرمایید.
*
استعلام حساب: جهت اطلاع از وضعیت حساب خود در هر زمان، می توانید با خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل تماس حاصل فرمایید.
*
سیم کارتهای مفقود شده/ مسروقه: در صورت گم کردن یا دزدیده شدن سیم کارت، مراتب را هر چه سریعتر به خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل اطلاع دهید.
*
صورت ریزمکالمات: شما می توانید با پرداخت هزینه تعیین شده، صورت ریزمکالمات خود را همراه با صورتحساب ماهانه دریافت نمایید. اگر در هنگام ثبت نام جهت دریافت ریزمکالمات خود اقدام ننموده اید ، جهت استفاده از این سرویس با خدمات مشترکین تماس بگیرید.
خدمات مشترکین در خدمت شماست!
*
مرکز خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل بدون وقفه ( 24 ساعت در شبانه روز و 7 روز در هفته) آماده پاسخگویی به سؤالات شما مشترکین گرامی است.
*
اگر هر پرسشی در ارتباط با خریداری سیم کارت، اطلاعات حساب، مشخصات و جزئیات پوشش شبکه، خدمات ارزش افزوده، اطلاعات درباره پیام کوتاه و ... برایتان مطرح شده است و یا می خواهید درباره ما و خدمات ام تی ان ایرانسل بیشتر بدانید با ما تماس بگیرید. مرکز خدمات مشترکین ام تی ان ایرانسل پاسخگوی شماست.
*
جهت تماس با مرکز خدمات مشترکین تنها کافی است با شماره130 تماس حاصل فرمایید. در صورتیکه از خط تلفنی به غیر از ام تی ان ایرانسل استفاده می نمایید، لطفاً از شماره 09351300000 استفاده نمایید.
*
در هنگام تماس با خدمات مشترکین صرفنظر از مدت زمان مکالمه شما با این مرکز، هزینه محاسبه شده برای شما مقدار ثابتی خواهد بود.
*
این هزینه ثابت معادل هزینه یک دقیقه مکالمه می باشد.
ام تی ان ایرانسل صورت حساب شما را به گونه ای متفاوت محاسبه می کند!
*
سیم کارتهای شما برای استفاده در شهر خاصی ثبت نشده اند. این بدان معناست که شما می توانید با سیم کارت خود در هر جای کشور اقدام به برقراری تماس نمایید و هزینه اضافی به شما تعلق نگیرد.
*
مادامیکه شما در داخل ایران هستید چه تماسهای شما در داخل شهر خودتان برقرار شود و چه با شهردیگری تماس بگیرید (تلفن همراه یا خط ثابت) هزینه تماسها براساس تعرفه تماس شهری خواهد بود. در ام تی ان ایرانسل هزینه تماس بین شهری وجود ندارد!
*
مدت تماس شما ازهنگامیکه تلفن شروع به زنگ زدن می کند محاسبه نمی شود، بلکه این محاسبه از زمانیکه به تماس شما جواب داده شود آغاز می گردد.
*
هزینه تماس از لحظه برقراری، براساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بدین صورت که حتی اگر بخشی از یک دقیقه را مصرف نموده باشید، آن دقیقه کامل محاسبه می گردد (تماس با خدمات مشترکین که صرفنظر ازمدت مکالمه فقط هزینه ای ثابت را در بر می گیرد، از این قاعده مستثنی می باشد).
با تشكر
vista_vz
10-08-2007, 05:18
بچه ها کسی میدونه جریان این بسته بازگشت چیه؟
من 2 تا دائمی از ایرانسل گرفتم (با کد 0936 از طرح شماره طلایی) اما وقتی از پست تحویل گرفتم فقط بسته بازگشت توش بود و بس . ایا برای همه بسته بازگشت میفرستن؟ این عادیه؟:13:
MTNIrancell
10-08-2007, 08:37
من كه دارم كار ميكنم.
حتما حسابه شما قفل شده
دوستان من که با تغییر هر تعرفه 2500 تومان به حسابم اضافه شده نه 250 تومان که یکی از دوستام گفته بود ، در ضمن با این مسخره بازی های ایرانسل من که چشام آب نمی خوره که اونا رو از حساب کم کنن.
در ضمن باید متذکر شم که من الان 7 ماهه که قبض برایم نیومده ، نمی دونم شما هم مشکل من رو دارین یا نه؟
در مورد e-care باید بگم که برای شروع یه اس ام اس حاوی متن e-care به شماره 130 بفرستید تا رمز ورود براتون فرستاده شه بعد از دریافت رمز باید به سایت ایرانیل برین و در قسمت خدمات ، بخش کنترل حساب اینترنتی رو انتخاب کنین بعد از شما شماره ی تلفن و عددی که روی سیمکارت نوشته شده رو می خواد در صفحه بعد باید رمز رو وارد کنین توجه کنین که رمز رو همونطور که براتون فرستاده شده وارد کنین یعنی به بزرگی و کوچیکی حروف توجه کنین . اگه چند بار رمز اشتباه وارد کنید رمز ورود قفل میشه و اونوقته که خر بیار و باقالی بار کن ، باید زنگ بزنی به 09351300000 تا رمز جدید رو براتون بفرسته . فکر کنم چیزی رو کم نگفته باشم .
موفق باشید
شما حتما انقدر چشمات آب نخورده اينجوري شده؟ (شوخي - آواتار)
نگران نباش بر ميگرده.
مثل همون موقع كه امام برگشت.
زنگ بزن یکم دعوا! کن، درست میشه
آره اين هم ميشه.
شب ها زنگ بزني حالش بيشتره.
از 2 به بعد 150 رو بگير من خودم به حرفهات گوش ميدم اگه هم خواستي فحش بده كه عادت داريم.
بچه ها کسی میدونه جریان این بسته بازگشت چیه؟
من 2 تا دائمی از ایرانسل گرفتم (با کد 0936 از طرح شماره طلایی) اما وقتی از پست تحویل گرفتم فقط بسته بازگشت توش بود و بس . ایا برای همه بسته بازگشت میفرستن؟ این عادیه؟:13:
مهم اصل قضيه است.
روش چي نوشته مهمنيشت اين مهمه كه بتوني باهاش تماس بگيري.
مثل پيكان كه روي كيلو مترش مي نويسه 180 ولي 120 تا بشتر بره موتورش منفجر ميشه.
MTNIrancell
10-08-2007, 08:57
با سلام
از اينكه از يوزر من زياد خوشتان نمي آيد نمي دانم چرا ولي حدس مي زنم كه به خاطر اواتار من هست
دوست عزيز من و شما انسان هستيم و هر انسان داراي آزادي هايي مي باشد كه فكر ميكنم آزادي تفكر و آزادي بيان جزء جداي ناپذير آنهاست
اميدوارم بپذيريد كه من مي توانم از اشخاصي خوشم بيايد كه شايد شما رابطه خوشي با آنها نداشته باشيد واين حق هم براي شما و هم براي من وديگران وجود دارد وممكن است از چيزهايي به صورت مشترك حمايت كنيم مانند ايرانسل و ...
با سپاس
اين هم تقديم به شما دوست عزيزم كه انقدر احمدي نژادمون رو دوست داري.
اگه نتونستي بازش كني Out Look 2003 رو نصب كن.
البته بقيه هم حتما ببينند چون من مطمئن هستم كه اگه شما هم ببينيد از احمدي نژاد اين مرد نازنين و رؤيايي خوشتون مياد.
يا حق
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirlovely
10-08-2007, 10:09
سلام اقا شاهين شما مي گيد e-care واسيه من بازه ولي براي ما كار نيمكنه من وtempest چرا اينطوريه ؟
اعتبار اولیه ایرانسل اعتباریا چقدره؟
مرسی
mehdi_vsgh
10-08-2007, 11:16
البته بقيه هم حتما ببينند چون من مطمئن هستم كه اگه شما هم ببينيد از احمدي نژاد اين مرد نازنين و رؤيايي خوشتون مياد.
يا حق
میشه یکی از دوستان اینا یه جای دیگه آپلود کنه؟
يا حق
خیلی دلم میخواست اینا ببینم اما متاسفانه outlookam ایراد داره:41:
اعتبار اولیه ایرانسل اعتباریا چقدره؟
مرسی
4717 تومن.
jackhammer
10-08-2007, 12:08
بهتره به گفته دوستمون Clickrast بیشتر توجه کنیم:46::8:
بازم سو تفاهم نشه:20:
این بحث هیچ ربطی به ایرانسل نداره...پس اگه حال داشتی میریم تاپیک مخصوصش و بحث میکنیم که من حالشو ندارم!:20:
آقا من 62مین روز استفادم از طرح قرمز هم تموم شد!!!!!!:31:
Dr.Dolfin
10-08-2007, 12:17
آقا شاهین مگه شما به داد من برسین.هیچ کس جواب نمیده.همه نشستن بحث سیاسی میکنن.این سیم کارت من مسدود شده.اون کد مسدود کردن ایرانسل رو روش زدم حالا هر کاری میکنم کنسل نمیشه.روی سه تا گوشی هم امتحان کردم ولی درست نشد.ممنون میشم کمکم کنید
آخه گوشیم الان حدود دو هفتست که قطعه.مرسی
سلام اقا شاهين شما مي گيد e-care واسيه من بازه ولي براي ما كار نيمكنه من وtempest چرا اينطوريه ؟
امیر جون از صبح جمعه درست شده
تو هم یه تست کن خبرم کن .
آقا شاهین مگه شما به داد من برسین.هیچ کس جواب نمیده.همه نشستن بحث سیاسی میکنن.این سیم کارت من مسدود شده.اون کد مسدود کردن ایرانسل رو روش زدم حالا هر کاری میکنم کنسل نمیشه.روی سه تا گوشی هم امتحان کردم ولی درست نشد.ممنون میشم کمکم کنید
آرش خان چند بار بچه ها جواب شمارا بدن !؟ مگه ماها راهی جز دادن کد مستقیم یا غیر فعال کردن از طریق منوی call barring استفاده میکنیم یا بلدیم ؟ اشتباه میگم ؟!
Dr.Dolfin
10-08-2007, 13:18
آرش خان چند بار بچه ها جواب شمارا بدن !؟ مگه ماها راهی جز دادن کد مستقیم یا غیر فعال کردن از طریق منوی call barring استفاده میکنیم یا بلدیم ؟ اشتباه میگم ؟!
آقا وحید مثل اینکه شما قصد دعوا دارین؟خوب حتما امتحان کردم و جواب نداده که تووی تاپیک مطرح کردم.گفتم شاید آقا شاهین بتونه جواب بده.
آقا وحید مثل اینکه شما قصد دعوا دارین؟خوب حتما امتحان کردم و جواب نداده که تووی تاپیک مطرح کردم.گفتم شاید آقا شاهین بتونه جواب بده.
نه عزیز من قصد دعوا ندارم شما پست قبلی خودتا ببین گفتی هیچ کس جوابما نمیده و همه رفتن توی بحث سیاسی من در جواب شما گفتم جز این دو راه راهی نیست و الکی از بچه ها انتظار نداشته باش! حالا کی قصد دعوا داشته ؟ بی خیال.
تنهای بی کس
10-08-2007, 14:38
با عرض شرمندگی
داداش ایرانسل رو بذارید در کوزه آبشو بخورید فقط اپراتور اول(همراه اول)
با عرض شرمندگی
:2::2::2::2::2: شرمنده !!!
TheMohammad
10-08-2007, 15:20
با عرض شرمندگی
چشم، در اولین فرصت !
شما گوشیتون چیه ؟ توی قسمت Call Barring گزینه Canel all barrings رو زدی ؟
Dr.Dolfin
10-08-2007, 15:38
شما گوشیتون چیه ؟ توی قسمت Call Barring گزینه Canel all barrings رو زدی ؟
من گوشیم N880 هست.بله زدم رمز میخواد.وقتی هم کد کنسل کردن رو میزنم ارور میده.
Dr.Dolfin
10-08-2007, 15:41
با عرض شرمندگی
منم با محمد موافقم.چشم.منم قصد دارم ایرانسل رو کنار بزارم و از خدمات گسترده ی اپراتور اول استفاده کنم.
Rezacell
10-08-2007, 16:14
با عرض شرمندگی
با سلام
در 29 مهر ماه شركتي به نام ايرانسل شروع به فروش سيم كارت هاي دائمي واعتباري نمود در ابتدا اكثريت با آمدنش به عرصه مخالف بودند اما آمد و اولين اقدامي رو كه كرد سيم كارتي رو كه در دنيا اپراتورهاي دنيا با گوشي به صورت رايگان در اختيار استفاده كنندگان قرار مي دادند قيمت رو به زير 400000 آورد البته قيمت 1000000 رو
بعد از اون با گذشت 15 سال از عمر همراه اول كه هنوز نتوانسته بود Gprs رو بياره ولي ايرانسل آوردش
در سال اول فقط شهر تهران تحت پوشش بود ولي در 2 ماه به پايان سال اول حدود 250 شهر رو پوشش مي ده
در سال اول همراه اول شايد باورتون نشه كه حتي sms رو هم نداشتيد
پوشش شبكه در راه هاي ايرن مربوط به 3 سال پيش مي شود ولي ايرانسل با گذشت 9 ماه پوشش راه رو شروع كرده
ولي بدان و آگاه باش كه ما بدون دليل از كسي يا گروهي حمايت نمي كنيم حتما شايسته حمايت ما هست
ما بيمار نيستيم كه از همراه اول استفاده نمي كنيم ما به دليل دزدي فراوان اين گروه از اون استفاده نمي كنيم
mehdi_vsgh
10-08-2007, 16:15
يا حق
دوستان این سایت دچار بیماری فیلترینگ شده....
یکی لطف میکنه یه چای دیگه آپلود کنه؟
TheMohammad
10-08-2007, 16:24
من گوشیم N880 هست.بله زدم رمز میخواد.وقتی هم کد کنسل کردن رو میزنم ارور میده.
چهارتا صفر رو زدید ؟
Dr.Dolfin
10-08-2007, 16:40
بله چهار تا صفر رو زدم باز نشد.
Clickrast
10-08-2007, 16:52
با عرض شرمندگی
زهي خيال باطل !!
hossein-p30-f
10-08-2007, 16:55
با سلام
در 29 مهر ماه شركتي به نام ايرانسل شروع به فروش سيم كارت هاي دائمي واعتباري نمود در ابتدا اكثريت با آمدنش به عرصه مخالف بودند اما آمد و اولين اقدامي رو كه كرد سيم كارتي رو كه در دنيا اپراتورهاي دنيا با گوشي به صورت رايگان در اختيار استفاده كنندگان قرار مي دادند قيمت رو به زير 400000 آورد البته قيمت 1000000 رو
بعد از اون با گذشت 15 سال از عمر همراه اول كه هنوز نتوانسته بود Gprs رو بياره ولي ايرانسل آوردش
در سال اول فقط شهر تهران تحت پوشش بود ولي در 2 ماه به پايان سال اول حدود 250 شهر رو پوشش مي ده
در سال اول همراه اول شايد باورتون نشه كه حتي sms رو هم نداشتيد
پوشش شبكه در راه هاي ايرن مربوط به 3 سال پيش مي شود ولي ايرانسل با گذشت 9 ماه پوشش راه رو شروع كرده
ولي بدان و آگاه باش كه ما بدون دليل از كسي يا گروهي حمايت نمي كنيم حتما شايسته حمايت ما هست
ما بيمار نيستيم كه از همراه اول استفاده نمي كنيم ما به دليل دزدي فراوان اين گروه از اون استفاده نمي كنيم
كاملا موافقم
ديگه بسه هر چي 13 سال ملت رو ..... واقعا كه :2::2::2::2::2:
راستي اگه با 9 بار اشتباه زدن Pin سيم كارت بسوزه چيكار بايد كرد :5:
jackhammer
10-08-2007, 17:26
با عرض شرمندگی
دشمنت شرمنده!
شاید همراه اول فقط اون کاربرد رو داشته باشه ولی من و بقیه دوستان ترجیح میدیم سیم کارتمون رو بذاریم توی گوشیمون و ازش استفاده کنیم.
MTNIrancell
10-08-2007, 17:36
میشه یکی از دوستان اینا یه جای دیگه آپلود کنه؟
گذاشتمش توي Other در MTNIrancell.persiangig.com.
خوبه؟
اين هم آدرس مستقيم
بابا چرا سره بچه داد و هوار مي كنيد. خوب حتما به نظرش از دسته من يه كاري بر مياد !!!!
شما توي گوشيه ديگه تست كن اگه نشد مطمئن هستم كه رمز 0000 تغيير پيدا كرده وبايد گوشيت رو Reset Factory كني و اگه باز هم نشد بايد ببري Flash كني و اگه باز هم نشد بايد من برات فرم پيگيري پر كنم تا برو بچ در شبكه از HLR خطت رو Reset كنند.
البته چون پسره خوبي هستي وگر نه بايد 130 يا 140 رو بگيري.
البته شما شمارت رو برام ميل كن تا در اين ميان كه داري اين مراحل رو پيش ميري من يه آماري از پروندت بگيرم.
شايد تونستيم يه كارايي بكنيم.
با عرض شرمندگی
چشم من الان ميرم و يك كوزه مي خرم. جايي آشنا داري كه ارزون تر بده.
ولي به نظر خودت ارزشش رو داشت كه به خاطر اين يك جمله كه همه كلي بهش خننديدند زمان بگذري و يك نام كاربري براي خودت ايجاد كني؟
حالا كه تو كوزه داري يه ليوان آب براي من هم بفرست.
من اگه جاي تو بودم ديگه توي اين تاپيك هيچ وقت نميامدم.
كاملا موافقم
ديگه بسه هر چي 13 سال ملت رو ..... واقعا كه :2::2::2::2::2:
راستي اگه با 9 بار اشتباه زدن Pin سيم كارت بسوزه چيكار بايد كرد :5:
اگه ازت Puk خواست و اون رو هم اشتباه زدي و نوشت:
درج سيم كارت نا موفق ، سيم را وارد كنيد ، پاك مسدود شده است با متصدي تماس بگيريد ، Puk Blocked , Inset sim card , Sim Reject و توي اين مايه ها بايد بري و يك بشته باز گشت بخري.
jackhammer
10-08-2007, 17:45
ولي به نظر خودت ارذزشش رو داشت كه به خاطر اين يك جمله كه همه كلي بهش خننديدند زمان بگذري و يك نام كاربري براي خودت ايجاد كني؟
:43::38::16::whistle:
با عرض شرمندگی
شما هم کاملا مشخصه که از همراه اول استفاده میکنی که خودت username خودت رو تنهای بی کس گذاشتی. چون با ایرانسل :"هیچوقت تنها نیستم." :16::16::16::16:
MTNIrancell
10-08-2007, 18:58
:thumbsup:با سلام و خسته نباشد
قابل توجه دوستان من نقشه هايي كه در شركت داشتيم رو با حجم پايين تر توي سايت آپلود كردم.
ببينيد اينجوري كه الان هست بهتره يا اينكه به ترتيب حروف در فولدر هاي مجزا طبقه بندي كنم.
:33:در فولدر Image وارد نقشه بشويد.:3:
Clickrast
10-08-2007, 19:52
تو image كه فقط يوزربار من هست چيز ديگه اي نيست !!
jackhammer
10-08-2007, 21:06
آقایون توی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید فایل مربوط به جشنواره ها رو بگیرید...توش شهر های جدید هم هست.دزفول و اهواز و خرم شهر و ...
جشنواره شیراز 27 مرداده تا آخر مرداد...امیدوارم تا اون موقع پوشش شیراز کامل بشه...
behnam.ps
10-08-2007, 22:47
jackhammer جان تو هم بیکاری هاااااااااااااااااااااا
hossein-p30-f
10-08-2007, 23:04
الان امكانش هست كه سيم اعتباري رو به دائمي تبديل كنم؟؟؟؟؟
اگه هست چه جوريه چقدر بايد بدم؟؟؟؟؟
اگه نه مشخصه كي اين امكان بوجود مياد؟؟؟؟؟
ممنون
راستي شهاب جان خيلي با حال ضربش كردي:24::24::24:
كلي حال كردم :39::39::39::39::39:
ولي به نظر خودت ارزشش رو داشت كه به خاطر اين يك جمله كه همه كلي بهش خننديدند زمان بگذري و يك نام كاربري براي خودت ايجاد كني؟
شاهین جان مرسی از تمام زحماتت فقط اگه میتونی تبلیغات روزنامه ای و تلویزینی ایرانسلم بذاری توپ میشه ;)
با عرض شرمندگی
بچه ها خیلی خوب جوابتو دادم منم نیازی به جواب دادن بهت و نمیدم:18:
راستی از خمراه اول هم از یه امکاناتش یه تعریفی میکردی ما هم حال میکردم:27:
لابد میخوای بگی 1016 شهر :8:
با این 1016 شهر من نمیدونم : تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد این چشه:19:
بچه ها خیلی خوب جوابتو دادم منم نیازی به جواب دادن بهت و نمیدم:18:
راستی از خمراه اول هم از یه امکاناتش یه تعریفی میکردی ما هم حال میکردم:27:
لابد میخوای بگی 1016 شهر :8:
با این 1016 شهر من نمیدونم : تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمی باشد این چشه:19:
واقعا این همراه اول شاهکاره ! حتی از تمام اپراتر های افغانستان جنگ زده وستم دیده( طالبان ) هم عقب تره !
milad_milad_milad
11-08-2007, 00:44
با عرض شرمندگی
:2::27::27::2:
بچه ها فکر کنم این دوستمون منظورش این بود که بریم ازش کوزه بخریم اب بخوریم یا اب بخوریم بعد ازش کوزه بخریم,کوزه بخریم بعدآ اب بخوریم,همراه اول رو بریزیم تو کوزه بخوریم,کوزه رو بریزیم رو همراه اول بخوریم,همراه اول رو بریزیم تو کوزه ابشو بگیریم! خلاصه اینکه فکر کنم داشت تبلیغ کوزه فروشیشو میکرد ولی مثل اینکه اشتباه اومده بود اخه اینجا که جای تبلیغ کوزه فروشی نیست خلاصه اینکه فکر کنم داشت تبلیغ کوزه فروشیشو میکرد!!!!
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت : ادعای خسارت ایرانسل بابت قطع سرویس Mms موضوعیت ندارد و این اپراتور موظف به رعایت تمامی ضوابط پروانه فعالیت است.
"محمود خسروی " گفت : اپراتور دوم تلفن همراه براساس پروانه موظف است تمام قوانین و مقررات ارائه سرویس در کشور را رعایت کند ، به همین دلیل هم نمی تواند بابت قطع سرویس Mms خود ادعای خسارت کند.اپراتور دوم تلفن همراه که با برقراری سرویس Mms تلفن همراه در ایران توانست برای اولین بار در کشور به ارائه این سرویس بپردازد ، پس از قطع این سرویس به دستور شوای عالی انقلاب فرهنگی تا حد زیادی از جذابیت تجاری خود را در بازار تلفن همراه از دست داده است .رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ،همچنین از بررسی وضعیت کیفیت شبکه ایرانسل توسط سازمان رگولاتوری در آینده ای نزدیک خبر داد. وی توضیح بیشتری در این خصوص نداد اما منابع مطلع دلیل بررسی کیفیت شبکه این اپراتور در رگولاتوری را افزایش نارضایتی های مشترکان از کیفیت خدمات و همچنین نحوه ارائه هدایای تبلیغاتی ایرانسل عنوان می کنند.در همین حال منابع آگاه در بازارمی گویند : توقف ارائه سرویس Mms ایرانسل باعث شده تا تقاضای سیم کارت های این اپراتور در بازار تلفن همراه تا حد چشمگیری کاهش یابد .
behnam.ps
11-08-2007, 02:05
والا . . .
Rezacell
11-08-2007, 02:46
با سلام
يه سوال اگر زماني خدايي نكرده زبونم لال روم به ديفار mms وصل شد مي شه به وسيله ايميل به آدرس گوشي mms فرستاد يا خير
با سپاس
Dr.Dolfin
11-08-2007, 10:59
اگه بعضی از اعضای تاپیک(منظورم اصصصصصصلا وحید جان نیست) منو نمیزنن خواستم یه سوال بپرسم.اگه اعتبار سیم کارت اعتباری تموم بشه بازم میشه از طرح تابستونی استفاده کرد؟(یعنی طرح رو فعال کنی و استفاده کنی و بعد مثلا به دلیل مکالمه یا اینترنتی که استفاده میکنی اعتبارت تموم شه.)آخه ماله دوستم اعتبارش شده 6 تومن و از طرح قرمز استفاده میکرد و الان دیگه به خطوط ایرانسل نمی تونه مسیج بفرسته.مرسی
jackhammer
11-08-2007, 11:02
من اون موقع که تازه راه افتاده بود به ایمیلم یکی فرستادم...از طرف شماره شما که یه آدرس ایمیل ایرانسلی هست اومده بود.
سعی کردم یکی به اون بفرستم ولی نمیفرستاد...
از موبایل به ایمیل میشه ولی برعکسشو فکر نکنم بشه...
dr dolfin جون...
دوست منم همینو تجربه کرده بود...
فکر کنم سیستم ایرانسل اینجوریه که وقتی اس ام اس میزنید و ... اول اعتبارتو کم میکنه بعد برش میگردونه.به همین علت باید باشه که بدون اعتبار نمیشه کاری کرد.
واسه غیر فعال کردن کلی sms ایرانسل باید چی کار کنم؟می خام کلا سرویس sms رو قطع کنم یعنی اگه کسی بهم sms زد به دستم نرسه و خودمم نمیخام باهاش sms بزنم.فقط می خام باهاش زنگ بزنم
قضیه خیلی حیثیتیه لطفا راهنماییم کنید
اگه بعضی از اعضای تاپیک(منظورم اصصصصصصلا وحید جان نیست) منو نمیزنن خواستم یه سوال بپرسم.اگه اعتبار سیم کارت اعتباری تموم بشه بازم میشه از طرح تابستونی استفاده کرد؟(یعنی طرح رو فعال کنی و استفاده کنی و بعد مثلا به دلیل مکالمه یا اینترنتی که استفاده میکنی اعتبارت تموم شه.)آخه ماله دوستم اعتبارش شده 6 تومن و از طرح قرمز استفاده میکرد و الان دیگه به خطوط ایرانسل نمی تونه مسیج بفرسته.مرسی
:tongue: چرا آخه بزنمت ؟! من فقط موقعی کتک می زنم که از دست کسی کمکی بر نمیاد اونوقت شما هی باز تکرار می کنی:46:. وگرنه ما که با هم رفیقیم :10:.
بالاخره مشکل تماس از تلفن ثابت به ایرانسل هم اینجا درست شد:15: ! 668 که اصلا نمیشد باش با ایرانسل حرف بزنی دیگه درست شد:8:! کم کم داریم به اصفهان امیدوار میشیما ! حتما اون ایمیل های ما هم بی تاثیر نبوده.
اما من الان یه سوالی برام پیش اومده ! شاهین جان شما دلیلشا میدونی ؟!
وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم که همیشه بوقش به صورت دوتایی و صدای کم هست و من به خودمم که زنگ میزنم هم همینطوره اما امروز من به یه ایرانسل که تهرانه و شمارش با 408 شروع میشه تلیدم و دیدم بوقش کاملا عادیه ! یعنی تک بوق و صدای بلند و واضح ! جریان چیه ؟! وقتی همه از یه اپراتورن چرا بوقاشون فرق میکنه ؟!
واسه غیر فعال کردن کلی sms ایرانسل باید چی کار کنم؟می خام کلا سرویس sms رو قطع کنم یعنی اگه کسی بهم sms زد به دستم نرسه و خودمم نمیخام باهاش sms بزنم.فقط می خام باهاش زنگ بزنم
اگه با خود ایرانسل بشه این کارو کرد که بهتر ولی اگه راه دیگه ای هم هست راهنماییم کنید خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییلی واسم مهمه خواهشا کمکم کنید:41:
masoudboy
11-08-2007, 13:04
بالاخره مشکل تماس از تلفن ثابت به ایرانسل هم اینجا درست شد:15: ! 668 که اصلا نمیشد باش با ایرانسل حرف بزنی دیگه درست شد:8:! کم کم داریم به اصفهان امیدوار میشیما ! حتما اون ایمیل های ما هم بی تاثیر نبوده.
وقتی به ایرانسل زنگ میزنیم که همیشه بوقش به صورت دوتایی و صدای کم هست و من به خودمم که زنگ میزنم هم همینطوره اما امروز من به یه ایرانسل که تهرانه و شمارش با 408 شروع میشه تلیدم و دیدم بوقش کاملا عادیه ! یعنی تک بوق و صدای بلند و واضح ! جریان چیه ؟! وقتی همه از یه اپراتورن چرا بوقاشون فرق میکنه ؟!
پس پیش شماره های شما هم درست شد .
این سوال شما دقیقا سوال من هم هست چون دقیقا من هم چند روز پیش به ایرانسل در مشهد زنگ زدم و صدای بوق کاملا عادی بود . ولی اصفهان چرا اینطور هست نمی دونم .
Dr.Dolfin
11-08-2007, 13:34
اگه با خود ایرانسل بشه این کارو کرد که بهتر ولی اگه راه دیگه ای هم هست راهنماییم کنید خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییلی واسم مهمه خواهشا کمکم کنید:41:
یه کد تووی سایت ایرانسل هست که میتونی ازش استفاده کنی.البته هم تماس رو قطع میکنه هم اس ام اس.(مثل الان من که نه میتونم مسیج بگیرم نه تماس ها بهم میرسه).
زنگ زدم از شاهین جان پرسیدم sms هام یه طرفه شد
p30world user
11-08-2007, 13:53
سلام دوستان من ميخوام mms و gprs رو فعال كنم (اعتباري) از طريق sms و تماس عمل ميكنم ميگن شبكه دچار اشكال شده .پس بايد به صورت دستي اين كار رو بكنم .لطفا كمكم كنيد اين اطلاعات رو كجا وارد كنم .
خيلي ممنون.گوشي من n70 هست اگه كمكم كنيد ممنون ميشم.
amirlovely
11-08-2007, 15:12
سلام اقا شاهين بوق ايرانسل هم تو تبريز دو تا ميزنه و ضعيف چرا؟؟؟؟ ولي ماله تهران يك دونه ميزنه انم بلند
من به دوستم تو تركيه زنگ مي زنم خطش turkcell هست ماله انم 2 تا زنگ پشت سر هم ميزنه ولي صداش خيلي بلنده نمي دونم چرا ايرانسل به صداش اهميت نميده
سلام دوستان من ميخوام mms و gprs رو فعال كنم (اعتباري) از طريق sms و تماس عمل ميكنم ميگن شبكه دچار اشكال شده .پس بايد به صورت دستي اين كار رو بكنم .لطفا كمكم كنيد اين اطلاعات رو كجا وارد كنم .
باید بری توی بخش ستینگ بخش کانکشن اونجا وارد کنی.
Rezacell
11-08-2007, 15:51
با سلام
به وسيله پيامك به شماره 2225
S Nokia N70 بفرست
به وسيله تماس
*130*3*5# ارسال كن
به وسيله دستي
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
با تشكر
Rezacell
11-08-2007, 15:56
با سلام
مبعث پيامبر گرامي اسلام و آخرين رسالت دهند انسانيت از سوي حق بر همه شما عزيزان و خانواده گرامي مبارك
با تشكر
reza.universal@gmail.com
09363635366
MTNIrancell
11-08-2007, 16:04
شاهین جان مرسی از تمام زحماتت فقط اگه میتونی تبلیغات روزنامه ای و تلویزینی ایرانسلم بذاری توپ میشه ;)
والا دنبالش هستم ولي اگه جايي سراغ داشتيد بگيد من دانلود مي كنم وبعدش هم براتون مي گذارم.
تو image كه فقط يوزربار من هست چيز ديگه اي نيست !!
بابا بيخيال من دهنم سرويس شد اينا رو گذاشتم حالا مي گي نيست؟
اينو امتحان كن:
براي استفتاده از هر طرح رايگاني شما حد اقل بايد 600 تومان اعتبار داشته باشي در غر اينصورت جزء سيم كارت هاي غير فعال به حساب مياييد.
مثل اين ميمونه كه شما به علت بدهي (قبضي ها) خط تتون يك طرفه شده بعد بري يه طرح طلائي انتخاب كني بعدش حالشو ببري.
اينجوري شركت ورشكسته مي شه كه!!!
خوب شماهم كه زنگ زدي و پرسيدي.
اين چيزه زياد مهمي نيست.
بهش توجه نكنيد.
شما خطوط اعتباري رو كه مي گيريد 2 تا بوق مي زنه و اگه دائم رو بگيري 1 بوق مي زنه.
من كه تست كردم اينجوريه.
ولي زياد مهم نيست.
------------------------------
behnam.ps
11-08-2007, 16:05
به به آقای احمدی نژاد هم که اینجا تشریف دارن
سلام عرض شد قربان
از حاله نور برامون بگو
MTNIrancell
11-08-2007, 16:14
ديشب اين خبر به دستم رسيد كه اگه كسي حتي 1 روز در طرحي مثل طرح طلائي بوده و كنسل كرده ويا به طرح ديگري منتقل شده است طرح قبلي پولش ديگه بر نمي گرده.:18::18:
يعني كاملا متضاد با اون چيزي كه در سايت نوشته شده است.
من كه اعتراضه خودم رو شديداً اعلام كردم و به سوپروايزر Advance گفتم اين ديگه كلاهبرداريه چون خوده من در مرداد ماه ، 2 روز توي طرح طلائي بودم و بعدش به طرح قرمز منتقل شدم و حالا 14000 تومان داره ميره توي پاچم.:42:
من حقايق رو دوست دارم و اين حقيقت رو اعلام مي كنم كه اين كا باعث اين خواهد شد كه هماننده گذشته سرعت كم شدن اعتماد به ايرانسل زياد خواهد شد.
البته بعد از اين اعراض من اين نكته مطرح شد كه اين قضيه در حاله پيگيريه.
ولي وقتي حرفش پيش اومده حتماً عملي خواهد شد.
ايرانسل متأسفم ولي اين كار رو نكن
اين چيزه زياد مهمي نيست.
بهش توجه نكنيد.
شما خطوط اعتباري رو كه مي گيريد 2 تا بوق مي زنه و اگه دائم رو بگيري 1 بوق مي زنه.
من كه تست كردم اينجوريه.
ولي زياد مهم نيست.
------------------------------
نه شاهین جان تو تبریز بوقه کلیه خطوط ایرانسل اعم از دایمی و اعتباری 2تاییه با صدای کم.
ای کاش 2تایی باشه ولی صداش زیاد باشه.
خیلی باحاله به نظر من :10:
با سلام
مبعث پيامبر گرامي اسلام و آخرين رسالت دهند انسانيت از سوي حق بر همه شما عزيزان و خانواده گرامي مبارك
با تشكر
reza.universal@gmail.com
09363635366
تو همونی نیستی که تو تاپیک ( اعلام نارضایتی به ایرانسل ) داشتی به ترکها و شمالی ها فوحش میدادی که چراه به اونا میرسن به ما نمیرسن.
الن اومدی اینجا میگی همگی ایرانی هستم ؟:5:
Rezacell
11-08-2007, 17:36
تو همونی نیستی که تو تاپیک ( اعلام نارضایتی به ایرانسل ) داشتی به ترکها و شمالی ها فوحش میدادی که چراه به اونا میرسن به ما نمیرسن.
الن اومدی اینجا میگی همگی ایرانی هستم ؟:5:
با سلام
از اينكه تمام امكانات براي شهر هاي بزرگ است شكي نيست
ولي فكر كنم اشتباه گرفتي بررسي مي كنم ببينم چنين چيزي بوده يا نه :18:
سعي كنيد به كسي بي جهت تهمت نزنيد
با تشكر
Rezacell
11-08-2007, 18:04
با سلام
من تمام پست ها رو مطالعه كردم ولي چيز زننده اي ديده نشد يه سري حرف هايي آن هم از نوع آزادي بيان تفكر
ولي مشاهده كردم دو يوزر دچار تعليق شده بودند
اين كار درستي نيست كه ما چون توانايي بحث با ديگران را نداريم از قدرتمان استفاده مي كنيم (درست مثل افرادي كه در سال ها قبل در اين حكومت كارهاي رو كردنند كه مردم از كاري كه خودشون كردند پشيمون بشن)
در ضمن شما جوان هستيد و اهل تبريز وداراي غرور و آرمان گرايي جواني اميدوارم اگر از فردي يا گروهي در هر زمينه حمايت مي كنيد بدانيد كه همه ما انسان هستيم و دچار خطا مي شويم و نبايد آرمان هاي خود را فداي اشتباهات فردي بكنيم (ايرانسل هم ممكن اشتباه كنه مثل اتفاق عدم بازگشت وجه مشتريان در معاوضه طرح )
هنوز هم مي گم كه ما همه ايراني هستيم ترك و لر وكرد و عرب و فارس و ... هم نداره همه ما با هم برادر وبرابريم
با تشكر
با سلام
از اينكه تمام امكانات براي شهر هاي بزرگ است شكي نيست
ولي فكر كنم اشتباه گرفتي بررسي مي كنم ببينم چنين چيزي بوده يا نه :18:
سعي كنيد به كسي بي جهت تهمت نزنيد
با تشكر
آره از اونجایی که اون یوزرت بانند شد اومدی این یوز و وا کردی:19:
بهت تبریک میگم پس از جنس این عکساتی
دروغگو - دو رو ......
ديشب اين خبر به دستم رسيد كه اگه كسي حتي 1 روز در طرحي مثل طرح طلائي بوده و كنسل كرده ويا به طرح ديگري منتقل شده است طرح قبلي پولش ديگه بر نمي گرده.:18::18:
يعني كاملا متضاد با اون چيزي كه در سايت نوشته شده است.
من كه اعتراضه خودم رو شديداً اعلام كردم و به سوپروايزر Advance گفتم اين ديگه كلاهبرداريه چون خوده من در مرداد ماه ، 2 روز توي طرح طلائي بودم و بعدش به طرح قرمز منتقل شدم و حالا 14000 تومان داره ميره توي پاچم.:42:
من حقايق رو دوست دارم و اين حقيقت رو اعلام مي كنم كه اين كا باعث اين خواهد شد كه هماننده گذشته سرعت كم شدن اعتماد به ايرانسل زياد خواهد شد.
البته بعد از اين اعراض من اين نكته مطرح شد كه اين قضيه در حاله پيگيريه.
ولي وقتي حرفش پيش اومده حتماً عملي خواهد شد.
ايرانسل متأسفم ولي اين كار رو نكن
واسه من یه طرح قرمز یه طرح طلایی اضافی حساب کرده .
یعنی طرح طلایی انتخاب کردم 30 تومن اوئمد رو حسابم 1 روز بعد کنسل کردم 30 تومنم کم نشد .
یه طرح قرمز انتخاب کردم که واسه اونم 5 تومن کرد تو حسابم.
با اینکه میدونم کسر نمیکنه ولی ایکاش حداقل اون اضافی هارو در بیاد نخواستیم اون 15 تومن و.
ببخشید دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه من شنیدم که تماس بین خطوط ایرانسل تا 20 شهریور از 3 دقیقه بیشتر تا 30 دقیقه مجانیه یعنی همون 3 دقیقه حساب میشه اما تماس که گرفتم متاسفانه اینجوری نبود و کلی از اعتبارم کم شد در ضمن خطوط هر دو تا مون ایرانسله اعتباریه یکی مشهد و یکی تبریز ایا باید تنضیمات خاصی انجام میدادیم یا کلا من اشتباه متوجه شده بودم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
با سلام
اين كار درستي نيست كه ما چون توانايي بحث با ديگران را نداريم از قدرتمان استفاده مي كنيم (درست مثل افرادي كه در سال ها قبل در اين حكومت كارهاي رو كردنند كه مردم از كاري كه خودشون كردند پشيمون بشن)
در ضمن شما جوان هستيد و اهل تبريز وداراي غرور و آرمان گرايي جواني اميدوارم اگر از فردي يا گروهي در هر زمينه حمايت مي كنيد بدانيد كه همه ما انسان هستيم و دچار خطا مي شويم و نبايد آرمان هاي خود را فداي اشتباهات فردي بكنيم (ايرانسل هم ممكن اشتباه كنه مثل اتفاق عدم بازگشت وجه مشتريان در معاوضه طرح )
هنوز هم مي گم كه ما همه ايراني هستيم ترك و لر وكرد و عرب و فارس و ... هم نداره همه ما با هم برادر وبرابريم
با تشكر
آقا رضا میشه این قدر این عقاید سیاسیتونا این جا مطرح نکنید؟! باور کن رو اعصاب خیلیا راه میره ! اصلا کلا بحث این جور مسائل خیلی مفصله جاشم اینجا نیست.والا آدمم تو این مملکت می ترسه نظر خودشا بگه آخه ! شما از دید خودت آزادی بیان هست به خاطر عقایدت . (البته نه در عقاید دینیتون که من میدونم از این لحاظ لا اقل کمتر شما نیستم )!
ببخشید دوستان اگه کسی میتونه راهنمایی کنه من شنیدم که تماس بین خطوط ایرانسل تا 20 شهریور از 3 دقیقه بیشتر تا 30 دقیقه مجانیه یعنی همون 3 دقیقه حساب میشه اما تماس که گرفتم متاسفانه اینجوری نبود و کلی از اعتبارم کم شد در ضمن خطوط هر دو تا مون ایرانسله اعتباریه یکی مشهد و یکی تبریز ایا باید تنضیمات خاصی انجام میدادیم یا کلا من اشتباه متوجه شده بودم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه ممنون میشم
نه کد خاصی نمیخواد! شما هم فکر کنم قربانی شدی :46:!
مسعود جان شما میتونی از ثابت با 140 یا 130 تماس بگیری؟ ما از ثابت هنوز نمیتونیم به 130 یا 140 تماس بگیریم.:41:
Rezacell
11-08-2007, 20:34
آره از اونجایی که اون یوزرت بانند شد اومدی این یوز و وا کردی:19:
بهت تبریک میگم پس از جنس این عکساتی
دروغگو - دو رو ......
با سلام
ولي اگر ناراحت نمشي مي خواستم بگم اون عكس از ديار و شهرتونه و من هم براي اين ترك و همه ترك ها احترام قائل هستم و خواهش مي كنم سابقه ترك ها رو پيش من خراب نكنيد
Rezacell
11-08-2007, 20:40
آقا رضا میشه این قدر این عقاید سیاسیتونا این جا مطرح نکنید؟! باور کن رو اعصاب خیلیا راه میره ! اصلا کلا بحث این جور مسائل خیلی مفصله جاشم اینجا نیست.والا آدمم تو این مملکت می ترسه نظر خودشا بگه آخه ! شما از دید خودت آزادی بیان هست به خاطر عقایدت . (البته نه در عقاید دینیتون که من میدونم از این لحاظ لا اقل کمتر شما نیستم )!
با سلام
به خدا شرمنده من نمي خواستم بحث سياسي كنم و براي همه شما احترم قائل هستم اگه پست هاي قبلي رو بخوني من اومد عيد و تبريك گفتم كه به من تهمت زدند من هم مجبور شدم جواب بدم
حالا اگر من دارم عذيت مي كنم تا ديگه اينجا چيزي ننويسم و اگر آواتورم شما رو عذيت مي كنه تا اون رو عوض كنم ولي به هر حال من از شما معذرت مي خوام
با تشكر
Dr.Dolfin
11-08-2007, 20:44
ببخشید آقای Rezacell اینجا تاپیک ایرانسل هست نه جای بحث سیاسی و ابراز عقاید فردی شما.من قصد بی احترامی و توهین ندارم چون میدونم از همه بچه های این تاپیک کوچیکترم ولی لطف کنید اگه امکانش هست از اهداف عالی و آرمان های ملی تووی تاپیک ایرانسل صحبت نکنید.اعضا این تاپیک یا مهمان ها میان اینجا که مشکلات مربوط به ایرانسلشون رو حل کنن نه اینکه بیان عمل کرد حکومت های قبلی رو بررسی کنن.بازم میگم قصد بی احترامی ندارم.شما از اون موقعه ای که اومدین تووی تاپیک دارین در مورد سیاست و رییس جمهور با همه بحث میکنید.یا علی
Rezacell
11-08-2007, 21:04
سامسونگ، دومین تولید کننده تلفن همراه در جهان
در فصل اقتصادی دوم سال جاری ، شرکت الکترونیکی سامسونگ برای اولین بار در طول تاریخ دومین شرکت سازنده دستگاه های تلفن همراه در جهان شناخته شد.
شرکت سامسونگ در بخش دستگاه های تلفن همراه در جهان از شرکت موتورولا پیشی گرفته است و برای اولین بار رتبه دوم در جهان را از آن خود کرد.
به طور کلی در فصل دوم میزان عرضه تلفن همراه در بازار با 11 درصد افزایش همراه بوده و به 258 میلیون دستگاه رسیده است.این در حالیست که میزان عرضه تلفن همراه شرکت سامسونگ با افزایش 4/48 درصدی همراه بوده و به 37 میلیون و 400 هزار دستگاه رسیده است.این شرکت کره ای سهم خود را در بازار از 9/10 درصد به 5/14 درصد افزایش داده و خود را به عنوان دومین شرکت سازنده تلفن همراه بزرگ در جهان معرفی کرده است.
میزان فروش شرکت موتورولا نیز در طی این دوره سه ماهه 6/31 درصد افت داشته و از 51 میلیون و 900 هزار دستگاه به 35 میلیون و 500 هزار دستگاه رسیده است.سهم این شرکت هم از 3/22 درصد به 8/13 درصد کاهش یافت.شرکت فنلاندی نوکیا هنوز رتبه نخست بزرگترین شرکت سازنده تلفن همراه در جهان را دارد و سهم خود را تا 1/39 درصد افزایش داد.
در فصل اول سال جاری نیز ضرر مالی شرکت موتورولا 181 میلیون دلار و در فصل دوم نیز 209 میلیون دلار اعلام شد.لازم به ذکر است ، سهم این شرکت در بازار در سال 2004 ،8/27 درصد بوده که این موضوع به علت رشد تقاضا برای سری گوشی های Razr این شرکت بوده است اما این رقم در سال 2004 به 4/19 درصد کاهش یافت.
Rezacell
11-08-2007, 21:05
عرضه اولین تلفن همراه زیستی بدون تشعشع
شرکت آلمانی تولیدکننده تلفن همراه، اولین مدل از گوشی های موبایل زیستی را برای استفاده کودکان وارد بازار کرد.
به گزارش مهر، شرکت "کندی موبایل"(Kandy Mobile) آلمان اولین تلفن همراه زیستی را که مناسب استفاده کودکان است عرضه کرد.
این تلفن همراه هیچ گونه تشعشعی ساطع نمی کند و برای سلامت انسان و محیط زیست خطری بوجود نمی آورد.
تلفن همراه کندی می تواند تحولی در عرصه تلفن های همراه بوجود آورد.
براساس گزارش پایگاه خبری کاتاوب، حداکثر میزان تشعشاتی که این تلفن همراه ساطع می کند، تنها 59/0 وات بر کیلوگرم است که این رقم نسبت به قانون حداکثر 2 وات بر کیلوگرم انتشار تشعشع از تلفن های همراه بسیار پایین تر است.
به علاوه تمام موادی که در ساخت این تلفن همراه بکار رفته است، تا میزان قابل توجهی به چرخه طبیعت باز می گردند.
درواقع این تلفن همراه عاری از فلزات سرب و کادمیوم است.
در این خصوص رالف اشتگمولر، مدیر اجرایی شرکت کندی اظهار داشت:" میزان اندک تشعشات کندی، این تلفن همراه را تبدیل به ابزاری مناسب برای استفاده کودکان کرده است."
Rezacell
11-08-2007, 21:05
موبایل گوگل سال آینده به بازار می آید
گوگل امیدوار است اوایل سال آینده میلادی تلفن همراهی تولید کند تا به کاربران این امکان را بدهد که به راحتی بتوانند از اینترنت استفاده کنند .
نام این تلفن همراه "GPhone" خواهد بود . شرکت گوگل از توضیح در مورد برنامه های خود برای تولید این گوشی خودداری کرد .
این شرکت امیدوار است GPhone بتواند جای گوشی جدید و معروف شرکت اپل iPhone را که در ماه ژوئن در بازار آمریکا عرضه شد ، بگیرد .
قرار است خدمات اینترنتی گوگل از قبیل موتور جستجو گوگل ، نامه الکترونیک و نقشه های گوگل در این گوشی نصب و اجرا شوند .
هدف از ساخت این گوشی کمک به کاربران برای دسترسی آسان تر به اینترنت در زمانی که از کامپیوترهای خود دور هستند ، عنوان شده است .
به نظر می رسد گوگل قصد دارد از راه بازار سودآور تبلیغات از طریق تلفن همراه کسب درآمد کند .
آقای اریک اشمیت ،رئیس شرکت گوگل اخیرا اظهار داشت تبلیغات از طریق تلفن همراه دو برابر تبلیغات غیر موبایلی سودآور هستند چون این تبلیغات بسیار شخصی تر خواهد بود .
در تحقیقی که یک شرکت تحقیقاتی انجام داده پیش بینی شده است ارزش بازار تبلیغات موبایلی تا سال 2011 سالیانه 5 میلیارد و 400 میلیون پوند خواهد بود .
گفته می شود گوگل برای طراحی و ساخت این گوشی با یک شرکت تایوانی قراردادی به امضاء رسانده است .
این شرکت تاکنون از جزئیات این قرارداد سخنی به میان نیاورده است.
سخنگوی گوگل اعلام کرد : هدف نهایی ما این است که به کاربران این امکان را بدهیم تا در هر مکان و هر زمان به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند .
کاربران ما دوست دارند از برنامه ها و خدمات گوگل در گوشی شان استفاده کنند و ما برای نیل به این هدف سخت در تلاشیم . با این وجود یکی از کارشناسان نسبت به تحقق گوشی GPhone تردید داشت .آقای هوسان می گوید: به نظر می آید اینها در حد شایعه باشند .
اگر نگاهی به بازار موبایل در جهان بیندازیم متوجه می شویم با عرضه این گوشی به بازار ، تاثیر زیادی بر بازار تلفن همراه ایجاد نخواهد شد.
حتی گوشی شرکت اپل iPhone نیز نتوانست آنگونه که از آن انتظار می رفت موفق باشد.
Rezacell
11-08-2007, 21:06
حرف از شما نوشتن از موبایل
شرکت «ویس سیگنال» خبر از آماده بودن نسخه دوم نرم افزار «VoiceMode» در بازار نرمافزار نوکیا داد، نرم افزاری که کلام را به متن تبدیل می کند.
بنا بر گزارش سایت «توماس نت»، شرکت «ویس سیگنال»، پیشرو در فناوری صدا در موبایل، امروز خبر از انتشار نسخه دوم برنامه VoiceMode، برای موبایل داد.
این نرم افزار که برترین نرم افزار موبایل جهان در خصوص حل مشکل «دیکته» کاربران است، قابلیت این را دارد که کلام شما را به متن تبدیل کند.
هم اکنون دیگر صرف نظر از آنکه کاربر در دادن پیام های کوتاه حرفه ای است یا خیر، می تواند با استفاده از این نرم افزار به آسانی صحبت کردن کاربر را به صورت متن در بیاورد.
با استفاده از VoiceMode 2.0، وارد کردن متن بسیار راحت می شود و کاربر می تواند به جای استفاده از صفحه کلید، به صحبت کردن بپردازد.
این نرم افزار به کاربران این امکان را می دهد که به ورود متن در برنامه متنی بپردازند. بنابراین از این نرم افزار می توان در دادن SMS و MMS، نوشتن ایمیل و یادداشت و درج پرونده های آفیس به راحتی استفاده کرد.
کاربران می توانند در هر برنامه ای که به سر می برند با زدن دکمه «تاک» این نرم افزار را فعال و از آن استفاده کنند.
یکی از دیگر از فواید این نرم افزار آن است که دیکته صحیح هر لغت را درج می کند.
واژه نامه این نرم افزار بیش از دهها هزار لغت را دارا می باشد، بنا بر این می تواند تقریبا موارد عادی را درج کند.
«ریچ گرسون»، مدیر اجرایی ویس سیگنال اظهار داشت که VoiceMode 2.0 نمونه دیگری از برتری شرکت ویس سیگنال در عرصه برنامه های تبدیل کلام به متن است.
hossein-p30-f
11-08-2007, 21:12
چه جوري SMS تنظيمات Gprs رو بگيرم:27:
Rezacell
11-08-2007, 21:39
چه جوري SMS تنظيمات Gprs رو بگيرم:27:
S اسم گوشي مدل گوشي به شماره 2225 مي فرستي براي مثال S Nokia N73
Rezacell
11-08-2007, 21:41
با سلام
اين عكس هاي Bts در دنيا است
مي تونيد با ايرانسل . تاليا . همراه آخر مقايسه كنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rezacell
11-08-2007, 21:42
Rezacell
11-08-2007, 21:42
Maziar_69
11-08-2007, 21:43
سلام به بروبکس گل. بالاخره از مسافرت اومدم. من هم یه بررسی تخصصی کردم. داش وحید فکر کردی فقط خودت بلدی بررسی کنی؟؟؟؟ :31::31::31:
من این 3 روز رو رفتم سمنان. از تهران که خارج میشید دقیقا تا 40 کیلومتر بعد تهران آنتن دارید. بعد از اون قطع میشه و از حدود 25 کیلومتری سمنان آنتن میده و کلا شبکه عالیه. هیچ وقت آنتن گوشیت از فول کمتر نمیشه. و اینترنت هم عالیه.
فرود گاه سمنان توی جاده ی دامغانه. یه جای کاملا کویری و دور افتاده حتی اونجا هم آنتن فوووووووول بود. جایی که تالیا کلا تعطیل بود و تی سی آی نسبتا خوب عمل میکرد.
ولی از اسم آنتن ها فهمیدم کل شهر (به اضافه ی چند کیلومتر اطرافش) فقط با 9 بی تی اس تغذیه میشه و شبکه عالیه عالیه. جایی که تی سی آی حدود 30 آنتن داره. کلا این دو سه روزه روحال کردیم.
در ضمن من پول مفت ندارم بدم کوزه بخرم !!!!!! :31: آقای رضا سل این طوری بند میشی. نکن این کارو !
در ضمن خیییییلییییی خوشحال شدم که مشکل اصفهانی ها داره حل میشه. مبارکتون باشه. :11:
Rezacell
11-08-2007, 21:43
Rezacell
11-08-2007, 21:44
Rezacell
11-08-2007, 21:45
Rezacell
11-08-2007, 21:46
Rezacell
11-08-2007, 21:46
دوست عزیز reza cell لطف کن در فروم از عکسهای با سایز کوچکتر استفاده کن تا سرعت لود شدن صفحات اینقدر پایین نیاد :13:
در ضمن به جای گذاشتن خود عکسا میتونی لینکشو بزاری تا هر کی دوست داشت بره ببینه :46:
امیدوارم رعایت بشه
سلام به بروبکس گل. بالاخره از مسافرت اومدم. من هم یه بررسی تخصصی کردم. داش وحید فکر کردی فقط خودت بلدی بررسی کنی؟؟؟؟ :31::31::31:
شما استادی :46:.
omidan2006
11-08-2007, 22:59
منو این همه بدبختی محاله محاله محاله آخه ایرانسل هم شد خط ؟ چون آنتن دهیش عذابه
Rezacell
11-08-2007, 23:51
با سلام
ايرانسل كه يك خط نيست عزيز بابا ايرانسل يك دنياست فقط بايد قدرت دركت بالا باشه وگرنه نمي توني بفهميش
طبق اعلام رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، هنوز مهلت سه ماهه برای تنظیم قوانین و مقررات مربوط به Mms آغاز نشده است.
به گزارش ایستنا "محمود خسروی" در آخرین نشست خبری خود در جمع خبرنگاران گفت: در پروانه ایرانسل بحثهای امنیتی مختلف در زمینه ارایه این نوع سرویسها آمده و این كار نیز انجام شده بود اما وقتی كه اعلام میشود، این موضوع از نظر امنیتی تحت بررسی قرار میگیرد.
به گفته وی، بنابر مفاد پروانه ارایه این سرویس مشكلی نداشته كه با ایجاد بحثهای امنیتی، مفاد آن درحال بررسی است و امیدواریم این طرح در كمیسیون تنظیم مقررات بررسی و مشكل حل شود چراكه ورود اپراتور سوم برمبنای ارایه سرویسهای مولتی مدیا است كه از نظر اجتماعی و امنیتی باید رعایت شود.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، 15 تیر ماه سال جاری اعلام كرده بود: احتمالا تنظیم قوانین و مقررات مربوطه تا سه ماه به طول خواهد انجامید زیرا یك سرویس به شمار میرود و طبیعتا مسائل خود را به همراه دارد.
گفتنی است ارسال Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه به دلیل تدوین مقررات مربوطه متوقف شد و بواسطه نامهای از سازمان به این ایرانسل، این سرویس فعلا ارایه نمیشود.
Maziar_69
11-08-2007, 23:56
شما استادی :46:.
چاکرتم. بابا این حرفا چیه. :46:
با این حرفت معلومه اصلا ایرانسل نداری. چون هرجایی که مشکل داشته تقریبا 80 درصدش کاملا حل شده. آنتن دهیش کجا بده؟؟؟؟؟؟
با سلام
ايرانسل كه يك خط نيست عزيز بابا ايرانسل يك دنياست فقط بايد قدرت دركت بالا باشه وگرنه نمي توني بفهميش
آره. کاملا موافقم.
Rezacell
12-08-2007, 00:02
با سلام
من يه سوال داشتم شما يه دقيقه با من مخالف هستيد و لحظاتي بعد موافق
در هر جا كه هستيد موفق با شيد
با تشكر
Maziar_69
12-08-2007, 00:05
با سلام
من يه سوال داشتم شما يه دقيقه با من مخالف هستيد و لحظاتي بعد موافق
در هر جا كه هستيد موفق با شيد
با تشكر
نه نه مخالف نیستم. فقط گفتم که اون اخباری که 2 صفحه قبل نوشتی جاش اینجا نیست.
ولی حرف در مورد ایرانسل که اشکال نداره. مخصوصا اگه حقیقت باشه. :11:
شاهین جان خسته نباشید
گفتید که مشکل این اضافه مبلغ های طرح های تابستونی بر طرف میشه دیگه؟ چون من طرح طلایی را فعال کردم حسابم که 1780 تومان بود شد 33820 تومان(درست میشه دیگه؟)
راستی توی e-care طرح طلایی با چه عنوانی نشون داده شده?
پول طرح طلایی دو برابر به حسابم اضافه شده ولی پیامکی که بگه فعال شده یا تائید کنه دریافت نکردم.آیا این طرح برای من فعاله و می تونم استفاده کنم؟
سلام به همه دوستان
حدود 10 روز بود كه نشد بيام تو تاپيك
قضيه ايميل و احمدي نژاد چي هستش
فايلو دان كردم ولي با اوت لوك باز نشد
mehdi_vsgh
12-08-2007, 08:57
اصفهانیایی عزیز تبریک ما راهم پذیرا باشین....
مثل اینکه کم کم داره وضعتون خوب میشه .....
مبارکه...
Dr.Dolfin
12-08-2007, 10:47
سلام Xgame.چیز مهمی نیست خودتو در گیر سیاست یه سیاستمدار قَدَر نکن.
Ali_Best
12-08-2007, 10:58
با سلام
در مورد سیمکارت های اعتباری یه تعدادی سوال داشتم :
1) باید از کجا این اعتباری رو بگیرم ؟ ( فقط از نمایندگی میشه گرفت ؟ )
2) این سیمکارت هدیه رو همون لحظه میدن ؟
3) شمارش رو میشه به دلخواه انتخاب کرد ؟
4) میشه شماره اعتباری رو به دائمی منتقل کرد ؟
5) نظر شما ؟ دائمی یا اعتباری ؟
matrix10
12-08-2007, 11:48
شمارت رو برام ميل كن
آقا شاهين شماره ام را برات ايميل كردم.
ممنون
اصفهانیایی عزیز تبریک ما راهم پذیرا باشین....
مثل اینکه کم کم داره وضعتون خوب میشه .....
مبارکه...
مرسی مهدی جان اما فعلا سمت مسعودینا خوب شده سمت ما هنوز از ثابت به 130 یا 140 وصل نمیشه آنتن دهیمونم خیلی خوب نیست.
با سلام
در مورد سیمکارت های اعتباری یه تعدادی سوال داشتم :
1) باید از کجا این اعتباری رو بگیرم ؟ ( فقط از نمایندگی میشه گرفت ؟ )
2) این سیمکارت هدیه رو همون لحظه میدن ؟
3) شمارش رو میشه به دلخواه انتخاب کرد ؟
4) میشه شماره اعتباری رو به دائمی منتقل کرد ؟
5) نظر شما ؟ دائمی یا اعتباری ؟
1-از هرجا میتونی اما از نمایندگی بهتره.
2-خیر حدود 3 هفته بعد.
3-در حد اینکه نمایندگی 20 تا شماره بذاره جلوت بگه کدوما می خوای.
4-میشه در آینده ی نزدیک.
5-مسلما دائمی بهتره.پول که بیشتر بدی نون و آب بیشتری می خوری.
Ali_Best
12-08-2007, 12:49
مرسی مهدی جان اما فعلا سمت مسعودینا خوب شده سمت ما هنوز از ثابت به 130 یا 140 وصل نمیشه آنتن دهیمونم خیلی خوب نیست.
1-از هرجا میتونی اما از نمایندگی بهتره.
2-خیر حدود 3 هفته بعد.
3-در حد اینکه نمایندگی 20 تا شماره بذاره جلوت بگه کدوما می خوای.
4-میشه در آینده ی نزدیک.
5-مسلما دائمی بهتره.پول که بیشتر بدی نون و آب بیشتری می خوری.
دائمی بهتره ؟؟؟؟ برای کسی که به خارج از کشور نمیره و رومینگ نمی خواد چه تفاوتی بین اعتباری و دائمی هست به غیر از اینکه باید 120 تومن بابت باز کردن یه آکانت ب÷ردازه
مشتركان خوزستاني ايرانسل از آنچه كه نبود خدمات پس از فروش اين شركت در اين استان عنوان ميكنند گلايه دارند.
يك شهروند اهوازي گفت: توجيه مسوولان شركت ايرانسل آن است كه شبكه تلفن همراه ايرانسل در شهرهايي از خوزستان به طور آزمايشي فعال شده، و فعاليت رسمي آن هنوز اعلام نشده است.
"زهرا دلدار" در گفت وگو با ايرنا افزود: به رغم افزايش تقاضا براي خريد اين سيم كارت و تبليغات وسيع اين شركت، ارايه خدمات پس از فروش ضعيف و دور از انتظار است.
وي گفت:آزمايشي بودن شبكه در خوزستان توجيه مناسبي براي ضعف آنتن دهي و كاركرد اين سيمكارتهاست اما گلايه مشتركان ايرانسل بيش از آنتن دهي به خدمات نامطلوب پس از فروش اين شركت است.
"يونس عبيداوي" يك شهروند خوزستاني گفت: نبود دفاتر خدمات فروش خاص در شهرهاي استان موجب شده اين سيم كارتها از سوي هر نوع مركز مجاز و غيرمجاز عرضه شود بطوري كه حتي سوپرماركتها اقدام به عرضه سيمكارتهاي ايرانسل كردهاند.
وي همچنين ادامه داد: نبود نظارت، موجب شده، سيمكارتهاي اعتباري و دولتي اين شركت با قيمت متفاوت عرضه شود.
"عليرضا رضايي" ديگر شهروند خوزستاني ميگويد: شركت ايرانسل اعلام كرده كه خريد همزمان دو سيم كارت ۵۰۰هزار ريال است در حالي كه در بازار اين رقم ۶۰۰هزار ريال و بالاتر است.
"زينب افتاده" شهروند اهوازي با گلايه از نبود نظارت بر فعاليت مراكز فروش سيم كارتهاي ايرانسل ميگويد: فروش سيم كارت با قيمتهاي متفاوت، يكسان نبودن شارژ كارتها با تعرفههاي اعلام شده و نيز عملي نشدن مكالمههاي رايگان از جمله مواردي است كه مشتركان ايرانسل با آن روبه رو هستند.
"ساناز شهبازي"، ديگر شهروند اهوازي نيز اطلاع رساني نامناسب در خصوص سيمكارتهاي اعتباري هديه را نادرست توصيف كرد و اظهار داشت: ارسال سيم كارت هديه مشتركان به جاي منزل به دفتر خدمات ارتباطي سوء استفادههاي برخي از اين دفاتر را موجب شده است.
وي گفت: در آخرين مراجعه به دفتر خدمات ارتباطي محل، پاسخ مسوول باجه اين بود كه تبليغات ايرانسل را جدي نگيريد، ضمن اينكه بنا نيست وظيفه تحويل كارت سوخت مردم را رها كرده و به توزيع سيم كارتهاي هديه ايرانسل اقدام كنيم.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در خوزستان نيز در گفت و گو با ايرنا با انتقاد ازنبود يك مركز خدمات مشتركين ايرانسل درمركز استان و مراكز مشابه در شهرستانها اظهار داشت: شركت ايرانسل با اين وسعت فعاليت نياز است كه چنين مراكزي را در تمام استانها مستقر كند و اين بزرگترين ايرادي است كه بر اين شركت وارد است.
"يوسف نيسي" افزود: نبود بسياري از اختيارات براي پاسخگويي به مشتركان از جمله مواردي است كه نمايندگيهاي فروش را با محدوديت پاسخگويي رو بهرو ساخته است.
وي گفت:هم اكنون پاسخگويي به بسياري از موارد و سووالات منوط به برقراري ارتباط با دفتر مركزي واقع در تهران است كه اين مساله كندي ارايه خدمات و طولاني شدن مدت زمان پاسخگويي را به همراه دارد.
نيسي، در خصوص وضعيت آنتن دهي شبكه ايرانسل در خوزستان اظهار داشت: هم اينك شوش تنها شهر خوزستان است كه از حالت آزمايشي درآمده و بطور رسمي به شبكه ايرانسل پيوسته است.
وي با بيان اينكه شبكه ايرانسل در شهرهاي از پيش اعلام شده در حال اصلاح و رفع نواقص است گفت: بناست پيوستن شهرهاي استان به شبكه ايرانسل از سوم تا ۱۴شهريور در قالب برگزاري جشنواره به اطلاع عموم رسانده شود.
شبكه راديويي تلفن دايمي ايرانسل كه بنا بود ۲۲بهمن ۸۵در شهر اهواز راهاندازي شود همچنان غيرفعال است.
تاكنون بيش از پنج هزار نفر دراهواز مشترك سيم كارت تلفن همراه ايرانسل هستند.
طبق برنامهريزي شركت ايرانسل، قراربود از ۱۱خرداد تا ۹مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.
شهرهاي بندرامامخميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
-------------------------------
تمام این مصاحبه دقیقا برای اصفهان هم صادقه !
بالاخره بازش كردم
با اوت لوك 2007
جالبه
بدك نيس
اغلب عكساشو داشتم
كه يه تعداديشم فتوشاپيه
غلطهاي املاييشو تصحيح كردم
بعد تبديلش كردم به فرمت MHT كه ديگه با اينترنت اكسپلورر هم باز ميشه
براي دانلودش ميتونيد به آدرس زير مراجعه كنيد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي به نظرم ايشون از همه قبليا بهتره
خب ديگه بهتره همينجا تمومش كنيم تا بحث تاپيك از اين بيشتر سياسي نشده
حالا اين بحثا رو كي از اول شروع كرد؟
شاهین جان خسته نباشید
گفتید که مشکل این اضافه مبلغ های طرح های تابستونی بر طرف میشه دیگه؟ چون من طرح طلایی را فعال کردم حسابم که 1780 تومان بود شد 33820 تومان(درست میشه دیگه؟)
راستی توی e-care طرح طلایی با چه عنوانی نشون داده شده?
پول طرح طلایی دو برابر به حسابم اضافه شده ولی پیامکی که بگه فعال شده یا تائید کنه دریافت نکردم.آیا این طرح برای من فعاله و می تونم استفاده کنم؟
باید بنویسه Poy Monthly Gold
اگه نوشته 3000pre minute به قوله شاهین جان یعنی طرح طلایی واست فعال نشده که هیچ
30اومن رفته تو پاچمون مثله من :31:
بهتره برگردونی طرح ثانیه ای
چون نه تنها طرح طلایی واسط فعال نشده که هیچ 30 تومن فقط افتادی تو خرج:18:مثله من:5:
Dr.Dolfin
12-08-2007, 14:33
دیروز دوستم یه شارژ 5 تومنی گرفت و خواست طرح قرمز رو فعال کنه ولی میگفت میگه اعتبار کمه.خیلی جالبه آخه شارژ 5 تومنی حدود 4700 اعتبار داره و 100% ایرانسل میخواسته 5 تومن کم کنه و به خاطر اون 300 تومن بهش گیر داده.این مشکل هنوزرفع نشده؟
Rezacell
12-08-2007, 14:49
مشتركان خوزستاني ايرانسل از آنچه كه نبود خدمات پس از فروش اين شركت در اين استان عنوان ميكنند گلايه دارند.
يك شهروند اهوازي گفت: توجيه مسوولان شركت ايرانسل آن است كه شبكه تلفن همراه ايرانسل در شهرهايي از خوزستان به طور آزمايشي فعال شده، و فعاليت رسمي آن هنوز اعلام نشده است.
"زهرا دلدار" در گفت وگو با ايرنا افزود: به رغم افزايش تقاضا براي خريد اين سيم كارت و تبليغات وسيع اين شركت، ارايه خدمات پس از فروش ضعيف و دور از انتظار است.
وي گفت:آزمايشي بودن شبكه در خوزستان توجيه مناسبي براي ضعف آنتن دهي و كاركرد اين سيمكارتهاست اما گلايه مشتركان ايرانسل بيش از آنتن دهي به خدمات نامطلوب پس از فروش اين شركت است.
"يونس عبيداوي" يك شهروند خوزستاني گفت: نبود دفاتر خدمات فروش خاص در شهرهاي استان موجب شده اين سيم كارتها از سوي هر نوع مركز مجاز و غيرمجاز عرضه شود بطوري كه حتي سوپرماركتها اقدام به عرضه سيمكارتهاي ايرانسل كردهاند.
وي همچنين ادامه داد: نبود نظارت، موجب شده، سيمكارتهاي اعتباري و دولتي اين شركت با قيمت متفاوت عرضه شود.
"عليرضا رضايي" ديگر شهروند خوزستاني ميگويد: شركت ايرانسل اعلام كرده كه خريد همزمان دو سيم كارت ۵۰۰هزار ريال است در حالي كه در بازار اين رقم ۶۰۰هزار ريال و بالاتر است.
"زينب افتاده" شهروند اهوازي با گلايه از نبود نظارت بر فعاليت مراكز فروش سيم كارتهاي ايرانسل ميگويد: فروش سيم كارت با قيمتهاي متفاوت، يكسان نبودن شارژ كارتها با تعرفههاي اعلام شده و نيز عملي نشدن مكالمههاي رايگان از جمله مواردي است كه مشتركان ايرانسل با آن روبه رو هستند.
"ساناز شهبازي"، ديگر شهروند اهوازي نيز اطلاع رساني نامناسب در خصوص سيمكارتهاي اعتباري هديه را نادرست توصيف كرد و اظهار داشت: ارسال سيم كارت هديه مشتركان به جاي منزل به دفتر خدمات ارتباطي سوء استفادههاي برخي از اين دفاتر را موجب شده است.
وي گفت: در آخرين مراجعه به دفتر خدمات ارتباطي محل، پاسخ مسوول باجه اين بود كه تبليغات ايرانسل را جدي نگيريد، ضمن اينكه بنا نيست وظيفه تحويل كارت سوخت مردم را رها كرده و به توزيع سيم كارتهاي هديه ايرانسل اقدام كنيم.
مدير فروش سيم كارتهاي ايرانسل در خوزستان نيز در گفت و گو با ايرنا با انتقاد ازنبود يك مركز خدمات مشتركين ايرانسل درمركز استان و مراكز مشابه در شهرستانها اظهار داشت: شركت ايرانسل با اين وسعت فعاليت نياز است كه چنين مراكزي را در تمام استانها مستقر كند و اين بزرگترين ايرادي است كه بر اين شركت وارد است.
"يوسف نيسي" افزود: نبود بسياري از اختيارات براي پاسخگويي به مشتركان از جمله مواردي است كه نمايندگيهاي فروش را با محدوديت پاسخگويي رو بهرو ساخته است.
وي گفت:هم اكنون پاسخگويي به بسياري از موارد و سووالات منوط به برقراري ارتباط با دفتر مركزي واقع در تهران است كه اين مساله كندي ارايه خدمات و طولاني شدن مدت زمان پاسخگويي را به همراه دارد.
نيسي، در خصوص وضعيت آنتن دهي شبكه ايرانسل در خوزستان اظهار داشت: هم اينك شوش تنها شهر خوزستان است كه از حالت آزمايشي درآمده و بطور رسمي به شبكه ايرانسل پيوسته است.
وي با بيان اينكه شبكه ايرانسل در شهرهاي از پيش اعلام شده در حال اصلاح و رفع نواقص است گفت: بناست پيوستن شهرهاي استان به شبكه ايرانسل از سوم تا ۱۴شهريور در قالب برگزاري جشنواره به اطلاع عموم رسانده شود.
شبكه راديويي تلفن دايمي ايرانسل كه بنا بود ۲۲بهمن ۸۵در شهر اهواز راهاندازي شود همچنان غيرفعال است.
تاكنون بيش از پنج هزار نفر دراهواز مشترك سيم كارت تلفن همراه ايرانسل هستند.
طبق برنامهريزي شركت ايرانسل، قراربود از ۱۱خرداد تا ۹مرداد امسال شهرهاي ماهشهر، مسجدسليمان، ايذه، انديمشك، بهبهان، خرمشهر، آبادان و دزفول زير پوشش اين شبكه قرار گيرند.
شهرهاي بندرامامخميني، ماهشهر، اميديه، سوسنگرد، رامهرمز و شوشتر نيز از تاريخ ۹مرداد تا ۹شهريور زير پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.
-------------------------------
تمام این مصاحبه دقیقا برای اصفهان هم صادقه !
با سلام
اولا شما چرا درباره خوزستان صحبت مي كنيد اين صحبت ها ربطي به بحث ايرانسل نداره چون كشور خوزستان مستعمره ايرانه و حال شايد سالها بعد كه تمام روستا هاي ايران راه افتاد حالا شايد پايتخت خوزستان راه بيفته
بابا شوخي كردم زياد به دل نگيريد گفتم بخنديد بابا خيلي به ما مي رسن :40::40::40::40::40::40:
حالا يك مسئه شما حلش كنيد
از 15 فروردين داخل شهر ما سيم كارت فروختند و گفتند كه 20 روز بعد راه ميفته
اما تا حالا راه نيفتاده
اين ايميل هايي كه به ايرانسل (عزيزم ) زدم
مشترك گرامي
با سلام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد تير ماه شهرستان بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
2007/06/15 02:29 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد شهريور ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
2007/07/20 12:30 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مهر ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
2007/07/31 03:31 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مهر ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
[/B] مشترك گرامي
با سلام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد تير ماه شهرستان بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
2007/06/15 02:29 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد شهريور ماه شهر بهبهان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد
با تشكر
2007/07/20 12:30 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
با تشكر
2007/07/31 03:31 ق.ظ
مشترك گرامي
با سلام واحترام
با تشكر
:27: این ایرانسل هم خیلی باحاله ها :31:!!
Rezacell
12-08-2007, 15:17
ساخت 51 درصد تجهیزات داخلی ایرانسل، با راهاندازی خط تولید توسط خود این شرکت انجام میشود و سفارشی در این خصوص به کنسرسیوم فارس داده نخواهد شد.
محمود خسروی، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: هیچ گونه قراردادی در خصوص ساخت تجهیزات مورد نیاز ایرانسل توسط کنسرسیوم فارس وجود ندارد، اما طبق ماده واحده مربوطه باید 51 درصد تجهیزات اپراتور دوم ساخت داخل کشور باشد.
وی، افزود: به دلیل عدم راهاندازی مراکزی جهت ساخت داخلی تجهیزات، مسئولان شرکت ایرانسل با انتقال دانش فنی تکنولوژی خود، اقدام به راهاندازی خط تولید تجهیزات به منظور رعایت 51 درصدی ساخت داخلی تجهیزات کردند؛ با برخی از وندورها نیز در این زمینه به نتیجه رسیدند و هماکنون خط تولیدشان راهاندازی شده است.
خسروی، در پاسخ به این سوال که آیا با این وضعیت سفارش ساخت تجهیزات ایرانسل توسط کنسرسیوم فارس منتفی شده است، اظهار داشت: کنسرسیوم فارس هماکنون سفارش 6 میلیون تجهیزات اپراتور اول را دارد و باید تلاش خود را معطوف به انجام هرچه سریعتر این قرارداد کند.
این درحالی است که چندی پیش ابراهیم مطلع، ایفای نقش در پروژه ایرانسل را حق کنسرسیوم فارس دانسته و تصریح کرده بود: با توجه به مصوبات سال گذشته هیات مدیره ایرانسل، این کنسرسیوم همچنان پیگیر دریافت پروژههای ایرانسل است.
وی، دلیل مخالفت نوکیا با ارائه پروژه به این کنسرسیوم را علاقه به انجام انحصاری امور توسط این شرکت خارجی عنوان و گفته بود: البته این شرکت صراحتا مخالفت خود را با این امر اعلام نکرده، اما آنچه تاکنون از اقدامات آن برداشت شده، عدم علاقه آن به انجام پروژه توسط یک کنسرسیوم ایرانی و تسلط داخلیها است.
مطلع، یادآورشده بود: شرکتهای خارجی در مقابل بهرهمندی از بازارهای ایران و فرصتهای اقتصادی آن، باید قوانین و مصوبات دولت و مجلس را تمکین کنند و هنوز این موضوع در مورد ایرانسل در حال پیگیری است.
Rezacell
12-08-2007, 15:18
مديرعامل شركت مخابرات ايران گفت: با تصويب نهايي، هزينه 10 هزار ريالي نمايشگر (آيدي كالر) در قبوض جديد تلفن همراه كشور حذف شد.
صابرفيضي در گفتوگو با فارس اظهار داشت: در قبوض جديد تلفن همراه مشتركان دولتي، هزينه يك هزار توماني بابت نمايشگر حذف شده است. وي در خصوص طرح يكسانسازي كدهاي مخابراتي تلفن ثابت در كشور نيز، گفت: اين طرح اكنون در دستور كار سازمان زير ساخت است و احتمالا تا دو هفته ديگر اين موضوع نهايي خواهد شد.
وي ادامه داد: احتمال دارد كه ابتدا در اجراي اين طرح شارژينگ و سپس كدهاي مخابراتي حذف شود.
فيضي افزود: زماني كه شركت مخابرات ايران با سازمان زير ساخت يكپارچه بود، برآورد شركت مخابرات ايران از هزينه انجام يكسانسازي كدهاي مخابراتي 500 ميليارد ريال بود.
وي در مورد تعرفه سيمكارتهاي اعتباري مخابرات ايران نيز اظهار داشت: در حال حاضر تعرفه اين سيمكارتها 50 درصد بيشتر از تعرفه اپراتور اول و مانند تاليا است. وي گفت: تا پايان شهريور ماه سال جاري بسته قيمتي تعرفه سيمكارت اعتباري دولتي تعيين ميشود.
surena_iran2564
12-08-2007, 16:33
من که نمیتونم این 540 صفحه رو بخونم تا ببینم ایرانسل خوبه یا نه. فقط بگین ارزش داره که یه سیم کارت دائمی ایرانسل بگیرم؟میگن تعرفه مکالمه و پیامک بین خطوط ایرانسل بسیار خوب و به صرفست.
یه سوال دیگه: وقتی با گوشی خطوط مختلف رو جستجو میکنم چندتا اپراتور میاد.ایرانسل کدومشونه؟r 35 ؟
من که نمیتونم این 540 صفحه رو بخونم تا ببینم ایرانسل خوبه یا نه. فقط بگین ارزش داره که یه سیم کارت دائمی ایرانسل بگیرم؟میگن تعرفه مکالمه و پیامک بین خطوط ایرانسل بسیار خوب و به صرفست.
یه سوال دیگه: وقتی با گوشی خطوط مختلف رو جستجو میکنم چندتا اپراتور میاد.ایرانسل کدومشونه؟r 35 ؟
کدوم شهری اول اینو لطف کن بگو لطفا !!!
آره خیلی ارزش داره بین خطوط خیلی ارزون و حتی اس ام اس هاشم مجانیه .:20:
Rezacell جان اگه اخبار بی ربط به ایرانسل و نذاری خیلی خوب میشه :10:
آخه اکثر بچه ها خودشون تو سایتهای Ictna و Itanalyze می گردن و اکثرا از اخبارها مطلع هستن .:20:
MTNIrancell
12-08-2007, 18:25
باید بنویسه Poy Monthly Gold
اگه نوشته 3000pre minute به قوله شاهین جان یعنی طرح طلایی واست فعال نشده که هیچ
30اومن رفته تو پاچمون مثله من :31:
بهتره برگردونی طرح ثانیه ای
چون نه تنها طرح طلایی واسط فعال نشده که هیچ 30 تومن فقط افتادی تو خرج:18:مثله من:5:
به بابا من كي ايجوري گفتم؟:18:
الان مينويسه PAY MONTHLY RED
ولي قبلا مي نوشته 3000pre minute
جفتش يعني طرح طلائي
پولش هم ديگه بر نمي گرده.
سرت كلا رفته بيد.:27:
مثل من:10:
MTNIrancell
12-08-2007, 18:26
Rezacell جان اگه اخبار بی ربط به ایرانسل و نذاری خیلی خوب میشه :10:
آخه اکثر بچه ها خودشون تو سایتهای Ictna و Itanalyze می گردن و اکثرا از اخبارها مطلع هستن .:20:
من كه اصلا حال و حوصله خوندنه اين جور متن هارو ندارم.
متن خوب بايد حد اكثر 7 - 10 خط باشه اون هم با فونت درشت و رنگ هاي متنوع.
آدم حالش بهم نخوره و از اينكه نشسته پشت كامپيوتر به ... خوردن نيفده.:2:
jackhammer
12-08-2007, 19:25
رضا جون لطف کن خبر هارو بریز توی تاپیک اخبار.
خوش به حال شما اصفهانیا که مشکل شما هم که همه جا سر و صدا کرد حل شد...شیراز که بگی نگی پسرفت هم داشته...
امروز رفتم کارت شارژ بخرم دیدم یه مشت بروشور گذاشتن جلوم...از هر کدوم یکی ور داشتم!
یکیش Gprs بود ... یکیش طرح های تابستانی و یکیشم فهرست طلایی!
خداییش با تبلیغاش خیلی حال میکنم!
MTNIrancell
12-08-2007, 19:51
برو بچ دوست داريد در راه رضاي خدا يك فايل Excel توي MTNIrancell.persiangig براتون بگذارم تا هر كي كه خواست شماره 5 تا دوستاش يا فاميلائي كه بيشتر با اونها تماس مي گيره رو (فقط ايرانسل) توي اون فايل وارد كنه بعدش براي من ميل كنه تا توي پروندش ثبت كنم؟:7:
البته اين كار در حاله حاضر فقط براي قبضي هاست و بابت هر شماره 400 تومان مياد روي حسابتون.:41:
:33:پس اگه موافق بوديد توي همين تاپيك اعلام كنيد.
رأي گيري تا 48 ساعت پس از ثبت اين اعلاميه (19:50 21/05/86) ادامه داره.
تعداد افراد موافق حداقل بايد 10 نفر باشه.:32:
:47:البته شما خوئتون هم مي تونيد اين شماره ها رو وارد كنيد ولي اينجوري راحت تره.:15:
ولي 2 روزه اول پس از ثبت شماره ها شايد چيزي در حدوده 40 تا پيام براتون از ايرانسل بياد كه به ممكنه به غلط كردن بيافتيد.(من كه اين جوري شدم)
amirlovely
12-08-2007, 22:07
سلام اقا شاهين
فهرست شماره هاي طلائي Family & Friends كه هست بين خطوط ايرانسل چقدر تخفيف ميده ؟؟؟
واين سرويس براي چه مدت كار مي كنه يا دروه اي خاصي يعني مثلا 30 روز هست ؟؟؟
به بابا من كي ايجوري گفتم؟:18:
الان مينويسه PAY MONTHLY RED
ولي قبلا مي نوشته 3000pre minute
جفتش يعني طرح طلائي
پولش هم ديگه بر نمي گرده.
سرت كلا رفته بيد.:27:
مثل من:10:
الان که برای من نوشته REGRESSIVE 30000 PER MINUTE یعنی طرح طلائی فعاله؟ احتیاج به تغییر تعرفه ندارم؟
بابا ملت می گفتند که همراه اول پول مردم خوره حالا می بینیم که ایرانسل جلو چشم ما دو لپی میخوره:34::34::weird::47::47::4::4::37::37:: grrr: ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا!!!!!!!!:42::42:
حالا امکان داره یه جورایی این ها اصلاح بشه؟
ولی خدا را شکر ما که 50 هزار تومان حق استفاده داشتیم:26::33::thumbsup: حالا اگه اینم تو زرد از آب در نیاد:41::24::blink::wac:
رضا جون لطف کن خبر هارو بریز توی تاپیک اخبار.
خوش به حال شما اصفهانیا که مشکل شما هم که همه جا سر و صدا کرد حل شد...شیراز که بگی نگی پسرفت هم داشته...
امروز رفتم کارت شارژ بخرم دیدم یه مشت بروشور گذاشتن جلوم...از هر کدوم یکی ور داشتم!
یکیش Gprs بود ... یکیش طرح های تابستانی و یکیشم فهرست طلایی!
خداییش با تبلیغاش خیلی حال میکنم!
سروش جون کی گفته مشکل ما حل شده ؟! باور کن تنها تحولی که من طی این چند ماه حس کردم درست شدن تماس از ثابت خونمون به ایرانسل بوده ! تازه جدا از 9351400000 یا 130.
ایول منم خیلی تبلیغاشا دوست دارم فردا برم دنبالش ببینم پیدا میکنم ...
milad_milad_milad
13-08-2007, 05:06
rezacellجان عزیز میدونی!
این چیزایی که میزاری فکر نکنم جاش اینجا باشه!
البته میدونم قصد بدی نداری و قصدت خیره و منظورت اطلاع رسانیه ها! ولی خوب میدونی از بچگی این خوبیها به ما نیومده بود!
راستش من که خودم به شخصه هیچ کدومشون رو نخوندم البته ناراحت تشیا!
milad_milad_milad
13-08-2007, 05:06
rezacellجان عزیز میدونی!
این چیزایی که میزاری فکر نکنم جاش اینجا باشه!
البته میدونم قصد بدی نداری و قصدت خیره و منظورت اطلاع رسانیه ها! ولی خوب میدونی از بچگی این خوبیها به ما نیومده بود!
راستش من که خودم به شخصه هیچ کدومشون رو نخوندم البته ناراحت تشیا!
MTNIrancell
13-08-2007, 09:27
سلام اقا شاهين
فهرست شماره هاي طلائي Family & Friends كه هست بين خطوط ايرانسل چقدر تخفيف ميده ؟؟؟
واين سرويس براي چه مدت كار مي كنه يا دروه اي خاصي يعني مثلا 30 روز هست ؟؟؟
الان که برای من نوشته REGRESSIVE 30000 PER MINUTE یعنی طرح طلائی فعاله؟ احتیاج به تغییر تعرفه ندارم؟
بابا ملت می گفتند که همراه اول پول مردم خوره حالا می بینیم که ایرانسل جلو چشم ما دو لپی میخوره:34::34::weird::47::47::4::4::37::37:: grrr: ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا!!!!!!!!:42::42:
حالا امکان داره یه جورایی این ها اصلاح بشه؟
ولی خدا را شکر ما که 50 هزار تومان حق استفاده داشتیم:26::33::thumbsup: حالا اگه اینم تو زرد از آب در نیاد:41::24::blink::wac:
10% تخفيف داره. (توي 3 دقيقه مكالمه با طرح طلائي 9 تومان يعني هر دقيقه به جاي 299 ريال 269 ريال برات محاسبه ميشه.):thumbsdow
طرح طلائي هم برات فعاله.:33:
شمارت رو ميل كن تا ريز مكالمته مرداد رو چك كنم.:15:
:34:ايرانسل دست خودش نيست. سيستم مالي مشكل داره.
آخه بالاخره 51% ماله بنياد مستضعفان و صاايرانه ديگه.
مستضعفان نبايد اين وسط چيزي گيرشون بياد؟:4:
MTNIrancell
13-08-2007, 09:28
برو بچ دوست داريد در راه رضاي خدا يك فايل Excel توي MTNIrancell.persiangig براتون بگذارم تا هر كي كه خواست شماره 5 تا دوستاش يا فاميلائي كه بيشتر با اونها تماس مي گيره رو (فقط ايرانسل) توي اون فايل وارد كنه بعدش براي من ميل كنه تا توي پروندش ثبت كنم؟:7:
البته اين كار در حاله حاضر فقط براي قبضي هاست و بابت هر شماره 400 تومان مياد روي حسابتون.:41:
:33:پس اگه موافق بوديد توي همين تاپيك اعلام كنيد.
رأي گيري تا 48 ساعت پس از ثبت اين اعلاميه (19:50 21/05/86) ادامه داره.
تعداد افراد موافق حداقل بايد 10 نفر باشه.:32:
:47:البته شما خوئتون هم مي تونيد اين شماره ها رو وارد كنيد ولي اينجوري راحت تره.:15:
ولي 2 روزه اول پس از ثبت شماره ها شايد چيزي در حدوده 40 تا پيام براتون از ايرانسل بياد كه به ممكنه به غلط كردن بيافتيد.(من كه اين جوري شدم)
:6:مثل اينكه طالب نداره:41:
Dr.Dolfin
13-08-2007, 11:38
سلام آقا شاهین.خوساتم در مورد سیم کارتم سوال بپرسم.تونستید کاری بکنید؟
به نظر شما ایرانسل میخواد جلوی Tci چی کار کنه ؟:13:
اون که از یه طرف هی سیم کارت واگذار میکنه ایرانسل هم که خیلی کاراش و بد قولی هاشو هم چنان ادامه میده:5:
خنگه این ایرانسل به جای اینکه فکر شبکه ش باشه که هر روز بهتر از دیروز باشه تا وقتی با این حجم Tci رید این حرفی واسه گفتن داشته باشه هر روز هم بدتر از دیروز میشه.
با این ارزش افزوده هایی که هیچ کدوم اساسی کار نمیکنه:13:
به روز رسانی سایت و هم که کلا بی خیال شدن:20:
cyrus_ln
13-08-2007, 12:12
سرويس gprs ايرانسل مجانيه؟؟
من تا الان 4 ساعت ازش استفاده كردم ولي چيزي از اعتبار سيم كارتم كم نشده!
milad_milad_milad
13-08-2007, 12:30
دوست عزیز GPRSساعتی نیست,کیلو بایتی حساب میشه یعنی چند کیلو بایت میخری,البته به شرط چاقو,میبری خونه حالشو میبری:46::46::46::46::10:
:11:
اون که از یه طرف هی سیم کارت واگذار میکنه ایرانسل هم که خیلی کاراش و بد قولی هاشو هم چنان ادامه میده:5:
خنگه این ایرانسل به جای اینکه فکر شبکه ش باشه که هر روز بهتر از دیروز باشه تا وقتی با این حجم Tci رید این حرفی واسه گفتن داشته باشه هر روز هم بدتر از دیروز میشه.
بله کاملا درسته. این بدقولیا ایرانسل خیلی بهش ضربه زده.واقعا من که هنوز کسیا توی خارج از این فروم ندیدم از ایرانسل راضی باشه . حتی یکی از فامیلامم که تهرانه اون هم راضی نبود.ارتباطات سیار با این ثبت ناماش میلیونی به شبکش اضافه میکنه ! همش تقصیر خود ایرانسله ! یادمه موقع شروع کار ایرانسل همراه اول 14000000 مشترک داشت اما الان ایرانسل 3 میلیون اضافه کرده و همراه اول نزدیک 5 میلیون !
milad_milad_milad
13-08-2007, 14:21
بله کاملا درسته. این بدقولیا ایرانسل خیلی بهش ضربه زده.واقعا من که هنوز کسیا توی خارج از این فروم ندیدم از ایرانسل راضی باشه . حتی یکی از فامیلامم که تهرانه اون هم راضی نبود.ارتباطات سیار با این ثبت ناماش میلیونی به شبکش اضافه میکنه ! همش تقصیر خود ایرانسله ! یادمه موقع شروع کار ایرانسل همراه اول 14000000 مشترک داشت اما الان ایرانسل 3 میلیون اضافه کرده و همراه اول نزدیک 5 میلیون !
در اینده نزدیک ir_tci(ir_mci) حرفی برای گفتن نخواهد داشت!:5:
Dr.Dolfin
13-08-2007, 14:25
بعد از یه مدت که واگذاری این سیم کارت های هدیه و تعرفه های تشویقیش تموم بشه فروشسش هم افت میکنه.چون اون موقع میشه مثل TCI.البته با پوشش کمتر و آنتن دهی ضعیفتر از TCI.
b8308443
13-08-2007, 15:50
سلام...
من از اصفهان هستم...
البته از شهر بهارستان...
20km با اصفهان فاصله داره...
ضمنا اگر نمی دونید بدونید که جزء اصفهانه...
یعنی جزء نواحی اصفهان هستش...
اما متاسفانه هنوز که هنوزه آنتن دهی اصلا نداره...
cyrus_ln
13-08-2007, 16:07
دوست عزیز GPRSساعتی نیست,کیلو بایتی حساب میشه یعنی چند کیلو بایت میخری,البته به شرط چاقو,میبری خونه حالشو میبری:46::46::46::46::10:
:11:
ميشه يه كمي توضيح بدي.
ساعتي نيست يعني چي؟؟؟
من تو اين چند ساعتي كه از gprs استفاده كردم حداقل چند كيلوبايتي دريافت داشتم پس چرا از اعتبارم كم نشده؟
ميشه يه كمي توضيح بدي.
ساعتي نيست يعني چي؟؟؟
من تو اين چند ساعتي كه از gprs استفاده كردم حداقل چند كيلوبايتي دريافت داشتم پس چرا از اعتبارم كم نشده؟
خوب دیگه شانست گفته کم نشده .
nimamani
13-08-2007, 18:35
سلام آقا شاهين
خسته نباشي
بايد ببخشيد دوباره مزاحم شدم ولي از طرف ايرانسل براي سيم كارت هديه من اس ام اس اومده كه اگر ثبت نامتون رو تكميل نكيند تا دو روز ديگه سيم كارت ميسوزه
بايد چيكار كنم؟
بازم از لطفتان متشكرم
masoudboy
13-08-2007, 20:12
امروز از صبح با سیم کارت دایم ایرانسل در اصفهان که شماره گیری می کنم می گه حساب شما مسدود شده !! در حالی که بدهی ندارم !!
زنگ زدم تلفن ثابت به 09351300000 و بعد از 20 دقیقه الاف شده پشت خط طرف میگه امروز شبکه در برخی شهرستانها برای سیم کارت دایمی ایراد داره و تا 48 ساعت دیگه درست میشه (شاید تازه !) !!
حالا خود شما قضاوت کنید این شد تلفن همراه !!!!؟؟
واقعا ..........!!!
jackhammer
13-08-2007, 20:25
امروز از صبح با سیم کارت دایم ایرانسل در اصفهان که شماره گیری می کنم می گه حساب شما مسدود شده !! در حالی که بدهی ندارم !!
زنگ زدم تلفن ثابت به 09351300000 و بعد از 20 دقیقه الاف شده پشت خط طرف میگه امروز شبکه در برخی شهرستانها برای سیم کارت دایمی ایراد داره و تا 48 ساعت دیگه درست میشه (شاید تازه !) !!
واقعا ..........!!!
هنوز ایرانسل اصفهن رو رسما اعلام نکرده اگه اشتباه نکنم...پس غر شما قابل قبول نیست!
اون دوستمون که توی بهارستان بود...
شهری که 20 کیلومتر با اصفهان فاصله داره جزو اصفهانه؟!:18:
حالا اگه هم باشه ایرانسل جدا حسابش میکنه چون چجوری 20 کیلومتر رو توی نقشه نشون بده؟!:31:
ولی اینو هم بدون که شیراز مرکز استان فرس تنها شهر تحت پوشش این استانه که 7 ماهه که پوشش خیلی خیلی کمی داره و هیچ پیشرفتی نداشته و تا حالا 100 بار ازشون پرسیدم کی بیشتر میشه ولی عین نوار هی گفتن بدلیل دیرکرد پیمانکارها و شهرداری و ...
جناب cyrus...
gprs ساعتی نیست یعنی هزینه ش به تعداد کیلوبایتی که send و recieve کردی ربط داره.
بعد از اینکه کارت تموم شد میری توی time & cost و data counter و یا یه همچین چیزایی توی گوشی و میبینی که چقدر استفاده کردی.
تعداد کیلوبایت های ارسال و دریافت رو باهم جمع میکنی و در تعرفه gprs ضرب میکنی.
meshkiposh2200
13-08-2007, 21:37
-ایرانسل قرار نیست جلوی TCI کاری بکنه اون کار خودش را میکنه ایرانسل هم کار خودش هر چی باشه بالاخره دولت از TCI حمایت میکنه.هر چی باشه ایرانسل یه شرکت خصوصی و بیشتر از اینکه به فکر مردم باشه به فکر جیب مدیراشه
مسئله ی دیگه ای که ایرانسل بد قولی میکنه و گسترش شبکه را متوقف کرده شاید
دلش را خوش کرده به 3 میلیون مشترکش که از همینها میتونه عمری پول SMS و مکالمه بگیره و . . .
jackhammer
13-08-2007, 22:01
-ایرانسل قرار نیست جلوی TCI کاری بکنه اون کار خودش را میکنه ایرانسل هم کار خودش هر چی باشه بالاخره دولت از TCI حمایت میکنه.هر چی باشه ایرانسل یه شرکت خصوصی و بیشتر از اینکه به فکر مردم باشه به فکر جیب مدیراشه
مسئله ی دیگه ای که ایرانسل بد قولی میکنه و گسترش شبکه را متوقف کرده شاید
دلش را خوش کرده به 3 میلیون مشترکش که از همینها میتونه عمری پول SMS و مکالمه بگیره و . . .
چند تا نکته رو باید عرض کنم...
مگه Tci به فکر مردمه که به ایرانسل ایراد میگیرید؟! ولی حرفتو قبول دارم که به فکر جیب مدیراشه...در حقیقت هر شرکتی برای سود رسوندن به مدیرش کار میکنه!
ولی یه چیزیشو قبول ندارم...
ایرانسل تعهداتی رو هم داره مثلا داشتن 2300000 مشترک تا پایان سال اول فعالیت و 250 شهر تا پایان سال اول فعالیت و ... که اگه اونارو عملی نکنه درشو میبندن!پس مجبوره گسترش شبکه رو ادامه بده.
ولی هیچ وقت نباید دلشو به همین مشترکین خوش کنه و دیگه پیشرفت نکنه.
چون مسلما اگه نخواد پیشرفت کنه مردم میبینن خب پوشش tci بیشتره و همین 3 ملیون رو هم از دست میده.
بالاخره باید بشه مثل tci که پوشش 1016 و 30000 کیلومتر جاده رو داره ولی بازم باید پیشرفت کنه..
1.از لحاظ پوشش که به 100% کشور برسه...چون مسلما tci نمیشینه نیگاه کنه!
2.از لحاظ خدمات چون تا اون موقع اپراتور سوم هم راه افتاده و اپراتور سوم باید 3g باشه پس ایرانسل و tci هم مجوز اینو باید داشته باشند که بتونند 3G و حتی 3.5G رو بدن که باعث بیشتر شدن در آمدشون بشه.و اگه اپراتور سوم بیاد و دولتی هم 3G بده و ایرانسل نخواد پیشرفت کنه شک نکن که تا پایان سال اول فعالیت اپراتور سوم ورشکست میکنه چون 3G حتی توی مکالمه هم از 2G برتره پس مردم میرن سمت اون.
3.همون اپراتور سوم خودش میتونه باعث شکست ایرانسل بشه.اگه ایرانسل نتونه برتریشو نسبت به اون ثابت کنه(با توجه به نسل سوم بودن اپراتور سوم و اعتای مجوز به اپراتور سوم توی پاییز امسال) شک نکنید که ایرانسل بازنده ی این رقابت خواهد بود.
تالیا هم بازندست چون در حال حاضر خیلی بدی ها نسبت به 2 اپراتور دیگه داره...و اگه ایرانسل پیشرفت نکنه میشه مثل تالیا...الان تالیا دیگه داره مشترکینش رو از دست میده و شاید ورشکست کنه.تنها راه جلوش اینه که یا با یکی از اپراتورها یکی بشه(ترجیحا با ایرانسل:31:) و یا تعطیلش کنه بره پی کارش!
خودتون میبینید که بعضا تاپیک هایی زده میشه که آیا تالیا رو بفروشم ایرانسل بخرم یا نه!
در حقیقت ایرانسل از پاییز که مجوز اپراتور سوم در میاد تا وقتی که اون اپراتور بخواد 3G رو ارائه کنه فرصت داره که کاراشو بکنه...
پس مطمئین باش که اینجوری نیست که هر کس بخواد کار خودش رو بکنه.
امید وارم که ایرانسل کارش و این رقابت رو جدی بگیره . همونطوری که میبینید دولت و مخابرات چه چوبهایی که لای چرخش نمیکنند!
Maziar_69
13-08-2007, 22:18
هنوز ایرانسل اصفهن رو رسما اعلام نکرده اگه اشتباه نکنم...پس غر شما قابل قبول نیست!
اون دوستمون که توی بهارستان بود...
شهری که 20 کیلومتر با اصفهان فاصله داره جزو اصفهانه؟!:18:
حالا اگه هم باشه ایرانسل جدا حسابش میکنه چون چجوری 20 کیلومتر رو توی نقشه نشون بده؟!:31:
ولی اینو هم بدون که شیراز مرکز استان فرس تنها شهر تحت پوشش این استانه که 7 ماهه که پوشش خیلی خیلی کمی داره و هیچ پیشرفتی نداشته و تا حالا 100 بار ازشون پرسیدم کی بیشتر میشه ولی عین نوار هی گفتن بدلیل دیرکرد پیمانکارها و شهرداری و ...
.
این آقا مسعود ما عادتشه. شما ناراحت نباش. :31:
آقا مسعود مگه از تالیا تعریف نمیکردی و بعدش خریدی دیدی تو زرد از آب دراومد؟
فراموش نکن که ما داریم بین بد و بدتر وافتضاح یکیشو انتخاب میکنیم. (بد=ایرانسل بدتر=تی سی آی افتضاح=تالیا)
دیروز تو جام جم نوشته بو تا سال 2010 اس ام اس تو دنی دیگه جایی نداره. علتش هم رشد شبکه های ایمیل و وای-فای تو موبایله. این در حالیه که ما تو ام ام اس موندیم !
شما هم دیگه اینقدر غر نزن. همینه که هست. دست من و شما نیست که عوضش کنیم. :10:
kelpasabidomb
13-08-2007, 22:25
سلام منم ايرانسل دارم
ميخواستم يه چيزي بگم در مورد سيم كارت هديه ايرانسل
ن م ي دونم كه قبلا گفته شده يا نه ولي ميگم
كسايي كه از خط ايرانسل خريدن و از نوع دوتاش واسه اينكه بدونن كه سيم كارت هديه در چه حاليه
مي تونن شمارشون رو همون كه خريدن به 138 اس ام اس كنن بعد ايرانسل خودش ميگه كه سيم كارت هديه در چه حاليه
با هر خطي ميشه اي پيامك رو فرستاد
فقط كافيه كه شمارتون رو بفرسيتد به 138
يا علي
masoudboy
13-08-2007, 22:33
حالا آمد و من یک کار واجب داشتم با موبایل و باید زنگ می زدم ولی با پیغام حساب شما مسدود هست مواجه می شدم در حالی که بدهی هم ندارم . به نظر شما اسم این را میشه تلفن همراه گذاشت ؟؟؟
هنوز هم که دارم این پست را می زنم این مشکل هست .
والا من از تالیا بدی ندیدم . درسته پوشش خیلی کمی داره و فقط تو مناطق دهگانه شهرداری آنتن میده ولی شبکه استانداردی داره و آنتن دهی معمولی هست و هیچ وقت هم از ایراد های عجیب و غریب ایرانسل باهاش نداشتم . Sms هم عالی هست و حتی نشده یک Sms بزنم و نرسه به مقصد .
ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه .
در ضمن باید قبول کرد بهترین و بااعتمادترین شبکه موبایل تو ایران همین TCI هست چون با پول کلانی که از مردم در این چندین سال گرفته و حمایت دولت و زیر ساخت مخابراتی و نصب BTS های زیاد یک شبکه نسبتا مورد قبول بسازه .
jackhammer
13-08-2007, 23:54
حالا آمد و من یک کار واجب داشتم با موبایل و باید زنگ می زدم ولی با پیغام حساب شما مسدود هست مواجه می شدم در حالی که بدهی هم ندارم . به نظر شما اسم این را میشه تلفن همراه گذاشت ؟؟؟
هنوز هم که دارم این پست را می زنم این مشکل هست .
والا من از تالیا بدی ندیدم . درسته پوشش خیلی کمی داره و فقط تو مناطق دهگانه شهرداری آنتن میده ولی شبکه استانداردی داره و آنتن دهی معمولی هست و هیچ وقت هم از ایراد های عجیب و غریب ایرانسل باهاش نداشتم . Sms هم عالی هست و حتی نشده یک Sms بزنم و نرسه به مقصد .
ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه .
در ضمن باید قبول کرد بهترین و بااعتمادترین شبکه موبایل تو ایران همین TCI هست چون با پول کلانی که از مردم در این چندین سال گرفته و حمایت دولت و زیر ساخت مخابراتی و نصب BTS های زیاد یک شبکه نسبتا مورد قبول بسازه .
مسعود جون ایرانسل اصفهان هنوز رسمی راه اندازی نشده...هر وقت توی سایتش زد این ایراد ها به ایرانسل وارده.
من که اصلا این مشکلات شما رو ندارم...تنها مشکل من با ایرانسل توی پوششش هست که باور کنید کم کم یه فکرای بدی داره به ذهنم میرسه....!
"ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه ."
کاملا همین حسو دارم!
و با اینم موافقم که TCI قابل اعتماد تره چون ایرانسل با این بدقولی هاش حسابی آدمو کلافه میکنه...
اگه بخواد شهرهایی مثل اصفهان و شیراز و ... رو ول کنه و همین وضع افتضاح رو ادامه بده...
a.j رو یادتونه؟میخواست نامه بفرسته و اعتراض کنه و ...؟
توی اون لیست جشنواره شاهین خان اهواز هم هست یعنی رسمی شده.
و جالب اینجاست که از a.j هیچ خبری نیست!
اینم وضع ما...
نزنید این حرف ها را . بابا کم کم دارم از ایرانسل نا امید می شم آخه بابا من تازه ایرانسل گرفتم اونم دائمی!!
راستی چطوری میشه با pc از gprs استفاده کرد( راهی هست که با مرور گر کامپیوتر و با gprs به اینترنت وصل شد) آخه ایرانسل به جای 15 تومان طرح طلائی 30 تومان از من گرفت حالا من هم می خوام حسابی با دانلود کردن حالشو بگیرم.ولی خداییش سرعتش خیلی بیشتر از dial up های ماست تو 10 15 دقیقه 6-7 مگابایت دانلود کردم
نزنید این حرف ها را . بابا کم کم دارم از ایرانسل نا امید می شم آخه بابا من تازه ایرانسل گرفتم اونم دائمی!!
راستی چطوری میشه با pc از gprs استفاده کرد( راهی هست که با مرور گر کامپیوتر و با gprs به اینترنت وصل شد) آخه ایرانسل به جای 15 تومان طرح طلائی 30 تومان از من گرفت حالا من هم می خوام حسابی با دانلود کردن حالشو بگیرم.ولی خداییش سرعتش خیلی بیشتر از dial up های ماست تو 10 15 دقیقه 6-7 مگابایت دانلود کردم
اگه گوشیت مثله من سونی اریکسونه
از Pc cuit میتونی قسمت Network Wizard یه Coonection ایجاد کنی و وصل شی .
شاهین جان شما تو جمع ایرانسلی شاید بهتر از ما تو جریان باشی .
ایرانسل فکر نمیکنه با این کارایی که میکنه مشتری میپرونه ؟
آیا واسه جذب مشتری تو آینده جز این طرحهای طلایی نسبتا کذایی برنامه ای داره ؟
یا همین طور میخواد به پروندن مشتری ادامه بده ؟
مسعود جان و مازیار و سروش همه حق دارین. یعنی ایرانسل کیفیت بالایی توی اصفهان نداره و خوب بهانشم افتتاح نشدن شبکس.از طرفی ایرانسل خیلی بد قوله و خود همین خیلی آدما دلسرد میکنه.یعنی من حاضر بودم اصفهان هنوز افتتاح نشده بود اما ایرانسل خوش قول بود اونوقت آدم با دلگرمی ادامه میداد. البته من هنوز میگم عجله نکنید بالاخره 10 ماه فرصت زیادی نیست برای یک اپراتور.ولی خب بدقولیاش خیلی تو حال آدم میزنه...!!
البته درسی گرفتیم و اون هم این بود که اگه اپراتور سوم بیاد دیگه نپریم بریم سیم بخریم وایسیم تا کاملا راه بیفته بعد...
راستــــــی!!! دفتر خدمات مشترکین اصفهان افتتاح شده :8::34: من وقتی رفتم بسته بود ( ساعت کاریش تموم شده بود ) توش پره کاتالوگا از این چیزا بود فردا برم بار بزنم :8:!!!
شیشه های خوبیم داشت اگه خواستیم مسعود جان و بقیه همشهریا بریم بشکونیم ؟!!:31:
ضمنا 2 شبه از ساعت 10 به بعد Gprsاینجا قطع میشه !!! مال چی میتونه باشه؟!
Maziar_69
14-08-2007, 01:00
مسعود جان و مازیار و سروش همه حق دارین. یعنی ایرانسل کیفیت بالایی توی اصفهان نداره و خوب بهانشم افتتاح نشدن شبکس.از طرفی ایرانسل خیلی بد قوله و خود همین خیلی آدما دلسرد میکنه.یعنی من حاضر بودم اصفهان هنوز افتتاح نشده بود اما ایرانسل خوش قول بود اونوقت آدم با دلگرمی ادامه میداد. البته من هنوز میگم عجله نکنید بالاخره 10 ماه فرصت زیادی نیست برای یک اپراتور.ولی خب بدقولیاش خیلی تو حال آدم میزنه...!!
البته درسی گرفتیم و اون هم این بود که اگه اپراتور سوم بیاد دیگه نپریم بریم سیم بخریم وایسیم تا کاملا راه بیفته بعد...
راستــــــی!!! دفتر خدمات مشترکین اصفهان افتتاح شده :8::34: من وقتی رفتم بسته بود ( ساعت کاریش تموم شده بود ) توش پره کاتالوگا از این چیزا بود فردا برم بار بزنم :8:!!!
دست رو دلمون نذار آقا وحید که خونه. آخه ما از دولتیش خوش قولی دیدیم که بیایم از خصوصی ببینیم. دیگه این چیزا تو مملکت ما عادی شده.
امروز یکی از فامیل های نزدیکمون رفت شمال. از صبح تا شب هر کاری کردیم نتونستیم بگیریمش.(خط دولتی داره با کد 1 که ظاهرا بهترین کده) دلمون هزار راه رفت. نکنه خدای نکرده........ اصلا هیچ بوقی شنیده نمیشد.
اخر سر خودش زنگ زد. گفتیم چرا شمارت نمیگیره؟ آنتن نداشتی؟ گفت من که آنتنم فوله فول بوده !!!! نمیدونم چه مرگشه.
حالا چطوری به این تی سی آی اعتماد کنیم؟ :41:
شاهین جان این ایکر دوباره داره قر میاد ! چرا حال نرمالی نداره این ؟ از امروز صبح تا الان مرتب این پیغاما میده : Authentication Operation is failed due to some reason. Please try after some time.
عملیات شناسایی انجام نشد.لطفا پس از چند دقیقه مجددا امتحان نمایید
چند دقیقه بعدم هیچ فرقی نداره !
Maziar_69
14-08-2007, 01:07
شاهین جان این ایکر دوباره داره قر میاد ! چرا حال نرمالی نداره این ؟ از امروز صبح تا الان مرتب این پیغاما میده : Authentication Operation is failed due to some reason. Please try after some time.
خوش به حالت که از صبح اینجوری شده.
مال من 1 ماهه که توش نمیره.
Maziar_69
14-08-2007, 01:11
مسعود جون ایرانسل اصفهان هنوز رسمی راه اندازی نشده...هر وقت توی سایتش زد این ایراد ها به ایرانسل وارده.
من که اصلا این مشکلات شما رو ندارم...تنها مشکل من با ایرانسل توی پوششش هست که باور کنید کم کم یه فکرای بدی داره به ذهنم میرسه....!
"ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه ."
کاملا همین حسو دارم!
و با اینم موافقم که TCI قابل اعتماد تره چون ایرانسل با این بدقولی هاش حسابی آدمو کلافه میکنه...
اگه بخواد شهرهایی مثل اصفهان و شیراز و ... رو ول کنه و همین وضع افتضاح رو ادامه بده...
a.j رو یادتونه؟میخواست نامه بفرسته و اعتراض کنه و ...؟
توی اون لیست جشنواره شاهین خان اهواز هم هست یعنی رسمی شده.
و جالب اینجاست که از a.j هیچ خبری نیست!
اینم وضع ما...
یه جا تو همین انجمن بود خوندم که جنوب کشور باید از انتن های آلکاتل استفاده میشده که اون هم جا زده و حالا ایرانسل دنبال اریکسونه تا براش آنتن بزنه. فکر کنم مشکلشون این باشه.
MTNIrancell
14-08-2007, 01:25
:santa::37:
سلام آقا شاهین.خوساتم در مورد سیم کارتم سوال بپرسم.تونستید کاری بکنید؟
در داخله شبكه ما هيچ ايرادي نداره ولي من يه درخواست برات پر كردم.
ولي به نظر من SEnd my caller ID رو هم يه چك بكن.
حالا جالب اينه كه ايرانسل انگار كرم داره. همش خط هارو انگولك مي كنه.:27:
بازي جديده ايرانسل از امروز كه من رفتم سره كار اين بود:
مشتري بدون دليل و تازه بدهيش رو هم 7 روز پيش پرداخت كرده ولي خطش يك طرفه شده.:29:
آخه مگه مرض داري؟:4:
به خدا انقدر امروز تماس جواب دادم و مردم بدو بيرا به هم گفتن كه ديگه نمي خوام برم سره كار.:23:
البته از 2 روزه ديگه 5 روز مرخصي ميرم.:15:
گوره پدره كال سنتر.:33:
مخم سرويس شد.:34:
آسياب به نوبت.:blink:
يه جايي تلافيش رو سرت در مياره.:devil:
واقعا ..........!!!
آره دهنم سرويس شد.
من هماين جمله ي كزائي رو امروز زياد تكرار كردم.
خط شما از شبكه تماس هاي خروجي مسدود شده.
علتش هم انگولك كردن شبكه توسط مهندسين ما است.
گهي خياله واهي داري اي دوست !!!!
3 هفته پيش خوارم از سوئد اومده بود و اومدم براي خواهر زادمچند تا بازي دانلود كنم.
به خياله طرح طلائي گوشي رو پر از بازي و تم كردم.
فرداش رفتم شركت و حسابم رو چك كردم و ديدم 24000 تومان تا دسته فرو كرده به من.(طرح طلائي):ohno:
بعد از كلي پارتي بازي برگشت.:santa:
ولي استفاده كن. شايد تونستي دهنش رو سرويس كني.
من فقط يكي رو ديدم كه واقعا دهنه ايرانسل رو سرويس كرده بود. از بچه هاي همين جا بود. براش ريز مكالمات ميل كردم.:47:
باور نكردني بود 7 مگابايت ريز مكالماتش بود.:puke:
مي دوني يعني چي؟
حدوده 700 هزار تومان SMS زده بود.:26:
شاهین جان شما تو جمع ایرانسلی شاید بهتر از ما تو جریان باشی .
ایرانسل فکر نمیکنه با این کارایی که میکنه مشتری میپرونه ؟
آیا واسه جذب مشتری تو آینده جز این طرحهای طلایی نسبتا کذایی برنامه ای داره ؟
یا همین طور میخواد به پروندن مشتری ادامه بده ؟
اين چيزي كه من مي بينم جديداً مشتري رو اصلا كارش رو راه نمي اندازن.
به خدا اگه نرم افزار هايي كه در اختياره ما هست رو يكم قوي تر بكنن عمراً من يه نفر بگذارم يكمشتري ناراضي تماس رو قطع كنه.
بچه ها به خدا به ما اجازه نمي دهند تا يك مسدوديت خيلي الكي مثل تماس بين المللي رو براي مشتري بر داريم.:37:
ميگن فرم براش پر كن. اگه هم بر داريم سريع اخراج مي كنن.:45:
طي صحبتي كه با چند تا از بچه ها داشتم به اين نتيجه رسيديم كه ايرانسل از قصد داره يه كاري مي كنه تا حجم تماس هاي مركز تماسش بالا بره.
وگرنه بر طرف كردن مشكلات انقدر كه سخت نيست!!!!:47:
MTNIrancell
14-08-2007, 01:26
خوب بايد يه كاري كنه كه 2000 نفر الكي به 130 زنگ بزنن و پشت خط الاف بشن.
MTNIrancell
14-08-2007, 10:41
يك متن قشنگ دستم رسيد كه دوست داشتم بگذارم تا بقيه هم بخونند.:5:
هر كس از اينكه من اين متن رو كه به اين جا مربوط نميشه گذاشتم ناراحت شده منو ببخشه.:21:
همیشه سعی کن روي تمام چيزهاي عالي و شگفت انگيزي كه در زندگي ات وجود دارد تمركزکنی و هیچوقت نااميد نشوی .
شايد يك روز بد در محل كارت داشته باشي : به مردي فكر كن كه سالهاست بيکار است و شغلي ندارد.
ممكنهغصه زودگذر بودن تعطيلات آخر هفته را بخوري :به زني فكر كن كه با تنگدستيوحشتناكي روزي دوازده ساعت ، هفت روز هفته را كار ميكند تا فقط شكمفرزندانش را سير كند.
وقتيكه روابط تو رو به تيرگي و بدي ميگذارد و دچار ياس ميشوي :به انساني فكركن كه هرگز طعم دوست داشتن و مورد محبت واقع شدن را نچشيده.
وقتيماشينت خراب ميشود و تو مجبوري براي يافتن كمك ، مايلها پياده بروي :بهمعلولي فكر كن كه دوست دارد يكبار فرصت راه رفتن داشته باشد.
ممكنهاحساس بيهودگي كني و فكر كني كه اصلا براي چي زندگي ميكني ؟
شكر گذار باش .
در اينجا كساني وجود داشتند كه عمرشان آنقدر كوتاه بود كه فرصت كافي براي زندگي كردن نداشتند.
با تشكر از <<محمد جواد رشاد>> همكاره خوبم كه اين متن رو برام فرستاده
jackhammer
14-08-2007, 12:33
یه جا تو همین انجمن بود خوندم که جنوب کشور باید از انتن های آلکاتل استفاده میشده که اون هم جا زده و حالا ایرانسل دنبال اریکسونه تا براش آنتن بزنه. فکر کنم مشکلشون این باشه.
هر **ی که میخواد بخوره جون مادرش یه کم تند تر!
دست رو دلمون نذار آقا وحید که خونه. آخه ما از دولتیش خوش قولی دیدیم که بیایم از خصوصی ببینیم. دیگه این چیزا تو مملکت ما عادی شده.
امروز یکی از فامیل های نزدیکمون رفت شمال. از صبح تا شب هر کاری کردیم نتونستیم بگیریمش.(خط دولتی داره با کد 1 که ظاهرا بهترین کده) دلمون هزار راه رفت. نکنه خدای نکرده........ اصلا هیچ بوقی شنیده نمیشد.
اخر سر خودش زنگ زد. گفتیم چرا شمارت نمیگیره؟ آنتن نداشتی؟ گفت من که آنتنم فوله فول بوده !!!! نمیدونم چه مرگشه.
حالا چطوری به این تی سی آی اعتماد کنیم؟ :41:
خودت توی جامعه میبینی که مردم بیدلیل میگن..."میگن ایرانسل آنتن نمیده.."
ایرانسل باید سعی کنه اونارو با کیفیتش ساکت کنه ولی حیف که اصلا به این فکر نیست.
من یادمه هنوز ایرانسل تو شیراز نیومده بود این حرفها رو فراوون میشنیدم...
ولی در کل به قول خودتون داریم از بین بد و بدتر و افتضاح یکی رو انتخاب میکنیم.
اگه بچه های اینجا پایه بودند میرفتیم شیشه های دفتر اینجاشو میشکوندیم...فقط یه مشکل هست...درست سر چهاراه وسط شهره!شلوغترین جا!
اون درستو هم هستم.البته درس من این بود که همین ایرانسلو که دارم بچسبم که باد نبره!مطمئین باش که یه روزی یا tci یا irancell بعد از اپراتور سوم باید 3G بدن....پس عجله نکنیم.
البته شما هر چی هم مفتی دانلود کنی و زنگ بزنی و اس ام اس بفرستی هیچ فرقی به حال ایرانسل نمیکنه...پدرشم در نمیاد فقط عقده خودمون خالی میشه....اون پول کلونی رو قبلا بابت این از ما گرفته...
راستی شاهین جون زدی تو کار عرفانو این چیزا!!!!
آقا ما امروز رفتیم خدمات مشترکین باور کنین خیلی از مشترکا اصلا نمیدونن اصفهان هنوز افتتاح نشده !!! وقتی من گفتم هنوز افتتاح نشده یارو گفت جدی پس بگو چرا آنتنش این وضعه!!!
توی خیابون زیر مغازه هم شنیدم یه خانومه داشت میگفت این قدر این ایرانسل آشغاله ... تقصیر خود ایرانسله حقشه !
سروش جان من فکر کنم تو از این موضوع بی خبری چند ماه پیش دستور داده شد اپراتور اول و دوم حق ارائه نسل سوم ندارند!!!
matrix10
14-08-2007, 14:00
آقا شاهين، ما همچنان منتظريم ها! فرمويد شماره را ايميل كن و فرستادم ولي جوابي ندادي ها ؟
مدير عامل شركت ايرانسل دربارهي ارايهي سريس Mms كه چندي پيش ارايهي آن به دليل تدوين آييننامهي مربوطه به دستور سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي متوقف شده بود، گفت: مدت زمان سه ماه رو به پايان است و اميدواريم پس از اين مدت يعني پايان مردادماه جاري اين سازمان آييننامهي مربوطه را اعلام كند تا بتوانيم اين سرويس را مانند گذشته در اختيار مشتركان قرار دهيم.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با ایسنا اظهار كرد: تعداد مشتركان فعال در شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه به سه ميليون مشترك رسيده است كه از اين تعداد 80 درصد مشتركان سيمكارتهاي اعتباري و 20 درصد مشتركان سيمكارتهاي دايمي هستند همچنين تاكنون 217 شهر تحت پوشش شبكهي ايرانسل قرار گرفتهاند.
او دربارهي علت اين كه چرا هنوز برخي از مشتركان ايرانسل سيمكارتهاي هديه خود را دريافت نكرده اند، تصريح كرد: از نيمهي خردادماه سال جاري، اعلام كرديم كساني كه پس از اين تاريخ سيمكارت خريداري و در شبكه فعال ميكنند، يك سيمكارت هديه دريافت خواهند كرد؛ بر اين اساس شركت ايرانسل حداكثر بعد از دو روز از فروش اين سيمكارتها، سيمكارت هديه را براي توزيع به مشتركان در اختيار شركت پست قرار داد.
وي ادامه داد: شركت پست در اولين روزهاي آغاز اين طرح به دليل تلاقي توزيع اين سيمكارتها با توزيع كارت هوشمند سوخت، با مشكل در توزيع اين سيمكارتها مواجه شد و علت تاخير در توزيع اين سيمكارتها را اين مساله عنوان كرد.
دزفولي افزود: تقريبا از يك ماه پيش سعي كرديم با برگزاري جلساتي به طور روزانه با مسوولان شركت پست اين مشكلات را رفع كنيم، بر اين اساس در آخرين گزارشي كه روز گذشته شركت پست به ما اعلام كرده است اكثر سيمكارتهاي هديه را به مشتركان تحويل دادهاند. اما تعدادي از اين سيمكارتها عودت داده شده است كه آن هم به اين دليل بود كه پس از دو بار مراجعه به درب منازل اين مشتركان فرد مورد نظر براي دريافت سيمكارت حضور نداشته و يا آدرس پستي مشترك صحيح نبوده است.
او خاطر نشان كرد: اطلاعات اين مشتركان از شركت پست اخذ شده و از روز گذشته با ارسال Sms به اين مشتركان اطلاع ميدهيم كه دقيقا سيمكارت هديه خود را از كدام واحد پستي دريافت كنند و يا مشتركان ديگري كه به هر دليل سيمكارت هديه خود را دريافت نكردهاند ميتوانند شمارهي سيمكارت مورد نظر را به شماره 138 پيام كوتاه كنند تا از وضعيت آن مطلع شوند.
مدير عامل شركت ايرانسل، درباره اين كه چرا وقتي مشترك از نمايندگيهاي ايرانسل سيمكارت خريداري كرد، در همان جا سيمكارت هديه به وي تحويل داده نشد، تصريح كرد: با توجه به اين كه ممكن بود برخي از مشتركان نتوانند با مراجعه به محل تهيه سيمكارت، سيمكارت هديه خود را دريافت كنند از اين رو تصميم گرفتيم توزيع اين سيمكارتها را به شركت پست كه بزرگترين مركز توزيع در كشور است بسپاريم اما اين امر با تاخيراتي مواجه شد.
مدير عامل ايرانسل در پايان عنوان كرد: در دوره جديد در جشنوارههايي كه در شهرهاي مختلف برگزار ميكنيم سيم كارتهاي هديه را در آن همان مكان خريد سيمكارت تحويل متقاضيان ميدهيم. همچنين اميدواريم تا شركت پست در طرحهاي آينده مشكلات خود را رفع كند تا ديگر مشكلي براي مشتركان ايرانسل بوجود نيآيد.
jackhammer
14-08-2007, 14:52
آقا ما امروز رفتیم خدمات مشترکین باور کنین خیلی از مشترکا اصلا نمیدونن اصفهان هنوز افتتاح نشده !!! وقتی من گفتم هنوز افتتاح نشده یارو گفت جدی پس بگو چرا آنتنش این وضعه!!!
توی خیابون زیر مغازه هم شنیدم یه خانومه داشت میگفت این قدر این ایرانسل آشغاله ... تقصیر خود ایرانسله حقشه !
سروش جان من فکر کنم تو از این موضوع بی خبری چند ماه پیش دستور داده شد اپراتور اول و دوم حق ارائه نسل سوم ندارند!!!
منم که رفته بودم کارت شارژ بخرم دیدم یکی داشت میومد بیرون هی میگفت همش تبلیغاته....
ای بابا!!!!
یعنی 3G رو باید بیخیال شیم؟
خبرشو داری؟
منبعی چیزی؟
مدير عامل شركت ايرانسل دربارهي ارايهي سريس Mms كه چندي پيش ارايهي آن به دليل تدوين آييننامهي مربوطه به دستور سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي متوقف شده بود، گفت: مدت زمان سه ماه رو به پايان است و اميدواريم پس از اين مدت يعني پايان مردادماه جاري اين سازمان آييننامهي مربوطه را اعلام كند تا بتوانيم اين سرويس را مانند گذشته در اختيار مشتركان قرار دهيم.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با ایسنا اظهار كرد: تعداد مشتركان فعال در شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه به سه ميليون مشترك رسيده است كه از اين تعداد 80 درصد مشتركان سيمكارتهاي اعتباري و 20 درصد مشتركان سيمكارتهاي دايمي هستند همچنين تاكنون 217 شهر تحت پوشش شبكهي ايرانسل قرار گرفتهاند.
او دربارهي علت اين كه چرا هنوز برخي از مشتركان ايرانسل سيمكارتهاي هديه خود را دريافت نكرده اند، تصريح كرد: از نيمهي خردادماه سال جاري، اعلام كرديم كساني كه پس از اين تاريخ سيمكارت خريداري و در شبكه فعال ميكنند، يك سيمكارت هديه دريافت خواهند كرد؛ بر اين اساس شركت ايرانسل حداكثر بعد از دو روز از فروش اين سيمكارتها، سيمكارت هديه را براي توزيع به مشتركان در اختيار شركت پست قرار داد.
وي ادامه داد: شركت پست در اولين روزهاي آغاز اين طرح به دليل تلاقي توزيع اين سيمكارتها با توزيع كارت هوشمند سوخت، با مشكل در توزيع اين سيمكارتها مواجه شد و علت تاخير در توزيع اين سيمكارتها را اين مساله عنوان كرد.
دزفولي افزود: تقريبا از يك ماه پيش سعي كرديم با برگزاري جلساتي به طور روزانه با مسوولان شركت پست اين مشكلات را رفع كنيم، بر اين اساس در آخرين گزارشي كه روز گذشته شركت پست به ما اعلام كرده است اكثر سيمكارتهاي هديه را به مشتركان تحويل دادهاند. اما تعدادي از اين سيمكارتها عودت داده شده است كه آن هم به اين دليل بود كه پس از دو بار مراجعه به درب منازل اين مشتركان فرد مورد نظر براي دريافت سيمكارت حضور نداشته و يا آدرس پستي مشترك صحيح نبوده است.
او خاطر نشان كرد: اطلاعات اين مشتركان از شركت پست اخذ شده و از روز گذشته با ارسال Sms به اين مشتركان اطلاع ميدهيم كه دقيقا سيمكارت هديه خود را از كدام واحد پستي دريافت كنند و يا مشتركان ديگري كه به هر دليل سيمكارت هديه خود را دريافت نكردهاند ميتوانند شمارهي سيمكارت مورد نظر را به شماره 138 پيام كوتاه كنند تا از وضعيت آن مطلع شوند.
مدير عامل شركت ايرانسل، درباره اين كه چرا وقتي مشترك از نمايندگيهاي ايرانسل سيمكارت خريداري كرد، در همان جا سيمكارت هديه به وي تحويل داده نشد، تصريح كرد: با توجه به اين كه ممكن بود برخي از مشتركان نتوانند با مراجعه به محل تهيه سيمكارت، سيمكارت هديه خود را دريافت كنند از اين رو تصميم گرفتيم توزيع اين سيمكارتها را به شركت پست كه بزرگترين مركز توزيع در كشور است بسپاريم اما اين امر با تاخيراتي مواجه شد.
مدير عامل ايرانسل در پايان عنوان كرد: در دوره جديد در جشنوارههايي كه در شهرهاي مختلف برگزار ميكنيم سيم كارتهاي هديه را در آن همان مكان خريد سيمكارت تحويل متقاضيان ميدهيم. همچنين اميدواريم تا شركت پست در طرحهاي آينده مشكلات خود را رفع كند تا ديگر مشكلي براي مشتركان ايرانسل بوجود نيآيد.
وحید جون من میخواستم این خبر خوشحال کننده رو به بچه ها بدم!:31:
خدا کنه این سازمانه دوباره بازی در نیاره....
والا این روزا جز خودم و یکی دوتا از دوستام که اونام مثله من بیهوده دلخوشن
هرکی و میبینم از ایرانسل ناراضیه و تو فکر فروختنه شه که بره اعتباریه 091 بگیره .
واقعا که از دست این بد قولی های ایرانسل.
ایرانسل فکر میکنه اینجا اروپاست که داره این همه تبلیغ میکنه:5:.
اگه به جای این همه تبلیغ آروم و بی سر و صدا به شبکش بیشتر از این سرمایه گذاری میکرد الان موفقتر از این بود.
البته به نظر من:20:
منم که رفته بودم کارت شارژ بخرم دیدم یکی داشت میومد بیرون هی میگفت همش تبلیغاته....
ای بابا!!!!
یعنی 3G رو باید بیخیال شیم؟
خبرشو داری؟
منبعی چیزی؟
وحید جون من میخواستم این خبر خوشحال کننده رو به بچه ها بدم!:31:
خدا کنه این سازمانه دوباره بازی در نیاره....
والا اون خبر مال خیلی وقت پیشه توی همین تاپیک هم من دادم خبرشا.دلیلشون هم این بود برای اینکه زمینه ی فعالیت برای اپراتور سوم باشه این دوتا فعلا باید نسل سوما بی خیال شن.
والا این روزا جز خودم و یکی دوتا از دوستام که اونام مثله من بیهوده دلخوشن
هرکی و میبینم از ایرانسل ناراضیه و تو فکر فروختنه شه که بره اعتباریه 091 بگیره .
واقعا که از دست این بد قولی های ایرانسل.
ایرانسل فکر میکنه اینجا اروپاست که داره این همه تبلیغ میکنه:5:.
اگه به جای این همه تبلیغ آروم و بی سر و صدا به شبکش بیشتر از این سرمایه گذاری میکرد الان موفقتر از این بود.
البته به نظر من:20:
جدا حتی تبریزی که پوششش کامله ؟! مردم اونجا از چی مینالن !؟
masoudboy
14-08-2007, 15:39
دوست من که احمد آباد موبایل فروشی داره میگه همه آنهایی که ایرانسل خریدند پشیمان هستند و همه دارند بیخیال آن 29 هزار تومان می شند و اعتباری دولتی می خرند . الان امروز باخبر شدم اسپادان قصد داره تا پایان شهریور محدودیت زمانی را برداره .
اگر همراه اول محدودیت زمانی سیم کارتهای اعتباریش را برداره ایرانسل با یک مشکل بسیار بزرگ روبه رو میشه و تا حد ورشکستگی پیش خواهد رفت .
به نظر من تنها راه نجات ایرانسل این هست که سریعا تمام مراکز استانها را تحت پوشش با کیفیت خوب ببره و بعد از آن فروش سیم کارت را متوقف کنه و در شهرهایی که پوشش داره به خصوص مراکز استانها نقاط کور را برطرف کنه و کلا کیفیت شبکه را در حد خیلی زیادی بالا ببره یا روزی که Tci اعلام کنه محدودیت زمانی سیم کارت اعتباری حذف شده روز ورشکستگی ایرانسل خواهد بود . این را مطمین باشید .
دوست من که احمد آباد موبایل فروشی داره میگه همه آنهایی که ایرانسل خریدند پشیمان هستند و همه دارند بیخیال آن 29 هزار تومان می شند و اعتباری دولتی می خرند . الان امروز باخبر شدم اسپادان قصد داره تا پایان شهریور محدودیت زمانی را برداره .
اگر همراه اول محدودیت زمانی سیم کارتهای اعتباریش را برداره ایرانسل با یک مشکل بسیار بزرگ روبه رو میشه و تا حد ورشکستگی پیش خواهد رفت .
به نظر من تنها راه نجات ایرانسل این هست که سریعا تمام مراکز استانها را تحت پوشش با کیفیت خوب ببره و بعد از آن فروش سیم کارت را متوقف کنه و در شهرهایی که پوشش داره به خصوص مراکز استانها نقاط کور را برطرف کنه و کلا کیفیت شبکه را در حد خیلی زیادی بالا ببره یا روزی که Tci اعلام کنه محدودیت زمانی سیم کارت اعتباری حذف شده روز ورشکستگی ایرانسل خواهد بود . این را مطمین باشید .
همین الانشم این کارای ایرانسل به نوعی تبلیغ برای TCI بوده ! ایرانسل یه کاری کرده که همه مردم بدی های همراه اولا و این همه پولی که خورده ها کیفیت افتضاحا و سرویس های سطح پایینا ... فراموش کنند و بیشتر برند سمت همراه اول.خود ایرانسل با دست خودش داره همه را به سمت همراه اول میکشونه !
البته برای شرکت MTN ورشکستگی که معنا نمیده اونکه لنگ همین ایران نیست که لا اقل توی 30 تا کشور دیگه هم فعالیت داره.اما خوب تمام این بد قولی های ایرانسل باعث میشه مثل حالا دیگه اعتبارشا از دست بده و همراه اول باشه که مثل همیشه برنده بوده ( هم مقابل تالیا هم ایرانسل ).
واقعا باید برای نجات خودش یه فکری کنه ! البته من فکر کنم خودشون زیاد حالیشون نیست بین مردم چه حرفایی هست اونا میان میبینن تو 10 ماه 3 میلیون مشترک ...باید یکی بهشون برسونه ! آقا شاهین ...
Clickrast
14-08-2007, 17:11
سلام...
من از اصفهان هستم...
البته از شهر بهارستان...
20km با اصفهان فاصله داره...
ضمنا اگر نمی دونید بدونید که جزء اصفهانه...
یعنی جزء نواحی اصفهان هستش...
اما متاسفانه هنوز که هنوزه آنتن دهی اصلا نداره...
همشهري منم از بهارستان هستم البته فاز 2
ولي فاز 1 خيلي كم آنتن ميده !! فاز 2 هم كه اصلا نميده
masoudboy
14-08-2007, 17:23
همین الانشم این کارای ایرانسل به نوعی تبلیغ برای TCI بوده ! ایرانسل یه کاری کرده که همه مردم بدی های همراه اولا و این همه پولی که خورده ها کیفیت افتضاحا و سرویس های سطح پایینا ... فراموش کنند و بیشتر برند سمت همراه اول.خود ایرانسل با دست خودش داره همه را به سمت همراه اول میکشونه !
البته برای شرکت MTN ورشکستگی که معنا نمیده اونکه لنگ همین ایران نیست که لا اقل توی 30 تا کشور دیگه هم فعالیت داره.اما خوب تمام این بد قولی های ایرانسل باعث میشه مثل حالا دیگه اعتبارشا از دست بده و همراه اول باشه که مثل همیشه برنده بوده ( هم مقابل تالیا هم ایرانسل ).
واقعا باید برای نجات خودش یه فکری کنه ! البته من فکر کنم خودشون زیاد حالیشون نیست بین مردم چه حرفایی هست اونا میان میبینن تو 10 ماه 3 میلیون مشترک ...باید یکی بهشون برسونه ! آقا شاهین ...
دقیقا همین طور هست وحید جان .
خود ایرانسل با این کیفیت افتضاح که داره تبلیغی برزگ برای همراه اول هست .
الان هنوز که هنوزه سیم کارت دایم ایرانسل من وقتی باهاش شماره گیری می کنی میگه حساب شما مسدود هست و هنوز بعد از گذشت 30 ساعت درست نشده .
Clickrast
14-08-2007, 19:25
مسعود جان من مشكلي ندارم !! منم دايمي هست .
Maziar_69
14-08-2007, 21:14
آقا به نظر من مثل همون نامه ای که برای اعتراض نوشته بودیم بنویسیم و توش بگیم که چرا این همه تبلیییییییغ؟؟؟؟
بهشون بگیم که الان تو جامعه ذهنیت مردم نسبت به ایرانسل چیه. بگیم که زودتر مشکلاتشون رو رفع کنند.
ودر آخرش هم بنویسیم که اگه تا آخر شهریور درست نشه ایرانسل رو تحریم میکنیم! :31: (چه تهدید باحالی)
زیر نامه هم شماره های گروه اس ام اس رو مینویسیم تا کفشون ببره ! :18:
jackhammer
14-08-2007, 22:20
آقا به نظر من مثل همون نامه ای که برای اعتراض نوشته بودیم بنویسیم و توش بگیم که چرا این همه تبلیییییییغ؟؟؟؟
بهشون بگیم که الان تو جامعه ذهنیت مردم نسبت به ایرانسل چیه. بگیم که زودتر مشکلاتشون رو رفع کنند.
ودر آخرش هم بنویسیم که اگه تا آخر شهریور درست نشه ایرانسل رو تحریم میکنیم! :31: (چه تهدید باحالی)
همونطور که وحید گفت mtn تو افریقا داره خدایی میکنه(البته اینجوری نگفت!)
حالا گور پدر ایران....
اینقدر مشترک داره که برای تمام عمر رئیس الان و 1 ملیون سال دیگش کفاف میده....
متاسفانه باید خدمتتون عرض کنم که تنها کاری که از دست ما برمیاد....هیچی نیست!
باید بسوزیمو بسازیم...
فوقش ورشکست میکنه یا میریم اپراتور سوم میخریم یا اگه گند کار اونم دراومد(که صد در صد درمیاد) دولتی....
امیدوارم دزفولی کوتاه نیاد و ام ام اس رو آخر این ماه وصل کنه که حداقل یه ام ام اس رو تو عمرمون تجربه کنیم و عقداه ای نشیم!
میدونید mms داره از رده خارج میشه؟
apple Iphone که همه نوع کانکشن رو داره و هیچ مانعی برای داشتن mms نداره....mms رو ساپورت نمیکنه!
چرا؟
چون با 3g و 3.5g که سرعت اونقدر زیاد داره و email که مثل mms محدودیت سایز نداره و همه فایلی رو میشه بفرستی دیگه نیازی نیست که mms داشته باشه!
سلام آقا شاهين
من الان 10_20مكابايت دان كردم ولي وقتي با *130*1# جك مي كنم تغيري نكرده. يعني بعدا بايد هزينه را ببردازم:18:
MTNIrancell
15-08-2007, 00:19
آقا شاهين، ما همچنان منتظريم ها! فرمويد شماره را ايميل كن و فرستادم ولي جوابي ندادي ها ؟
بايد صبر كني بهت زنگ بزنن.
من برات يه فرم پر كردم.
ولي فعلا كه بد جور به مشكل بر خوردن. مثل خر تو گل وا مونده.
سلام آقا شاهين
من الان 10_20مكابايت دان كردم ولي وقتي با *130*1# جك مي كنم تغيري نكرده. يعني بعدا بايد هزينه را ببردازم:18:
فعلا كه خر تو خره.
چيزي قابل پيش بيني نيست.
Ebrahim202003
15-08-2007, 00:22
كاملا موافقم مازيار جان :46:
يكي بايد پيش قدم بشه ، يكي كه دست قلمش هم خوب باشه
مثل وحيد جان يا شهاب سامسونگ يا ... :19:
Ebrahim202003
15-08-2007, 00:31
شاهين جان سلام . خسته نباشي
آقا شاهين يه آمار بده ايرانسل داره چي كار مي كنه ؟
ما به جز تبليغ چيزه ديگه اي نمي بينيم . :31: چه خبره ؟ آيا به نظرت اين همه تبليغ لازمه يا فايده اي داره ؟
پوشش تهران ، مترو و شهرهاي مهم كي پس تموم مي شه ؟ ما ديگه داريم كچل مي شيم :19:
به جاي اين همه پول تبليغ خدايي مي تونه ظرف 2 هفته كل ايران رو زير پوشش ببره ، پس داره چيكار
مي كنه ؟ Mms هم نداريم كه يه ذره دلمون خوش باشه .شاهين جان لطفا اينارو به يه مسئول ايرانسل منتقل كن :40:
من برات يه فرم پر كردم.
فعلا كه خر تو خره.
چيزي قابل پيش بيني نيست.
چیزی شده شاهین جان ؟ اتفاقی افتاده ؟!
M Like Mother
15-08-2007, 04:04
با سلام به همتون که می دونم ته دلتون ایرانسل رو دوست دارید و با سیلی صورت خودتون رو سرخ نگه داشتید تا کم نیارید پس مشکلات رو تحمل کنید وهمچنان به حمایت خود از ایرانسل ادامه بدید. راستش من خیلی وقته عضو انجمن هستم و تقریبا هر روز تاپیک ایرانسل رو می خونم اما خیلی کم موضوع مطرح می کنم و بیشتر سعی می کنم بخونم و فکر کنم و وقتی هم موضوعی رو مطرح می کنم اینقدر زیاده که شاید حوصلتون سر بره. ولی کمی وقت بذارید و با حوصله مطالعه کنید. من به جای اینکه عجولانه و بدون فکر 10 تا تاپیک بزنم سعی می کنم یک تاپیکی بزنم که قبلش خوب در موردش فکر کرده باشم و پخته تحویل بدم.
اما غرض از مزاحمت دلداری دادن به شماست که انگاری کم کم دارید دلسرد می شید. معمولا موضوعات من به نوعی طرفداری از ایرانسل بوده. خودم هم نمی دونم چرا ولی اگه ایرانسل بدونه حتما یه حقوقی بهم میده!:31:.
چون بعضی از دوستان مثل آقا شاهین خوششون نمی یاد تعداد خطوط یک تاپیک زیاد بشه و از طرفی منم حرفهای زیادی دارم ترجیح دادم حرفهام رو دسته بندی کنم و جدا جدا بگم شاید اینجوری حوصلتون سر نره و تنوعی بشه ولی بدونین اصلا قصد زیاد شدن تعداد تاپیک هام رو ندارم چون من اصولا تو این خط و خطوط نیستم.
ولی خواهش می کنم وقت بذارین و بخونین.
کسانی که ایرانسل دارند نکات زیر رو مد نظر قرار بدن
M Like Mother
15-08-2007, 04:08
1- تو شهرهایی که هنوز شبکه بطور رسمی افتتاح نشده مثل شیراز و اصفهان نمیشه از آنتن دهی و اینجور مسائل خورده گرفت. اما میشه به بد قولی ایرانسل برای راه اندازی بموقع شبکه و تاخیر افتادن در آن خورده گرفت. شما خودتون تو این مملکت هستید و می دونید برای یک کار کوچیک اداری چقدر پیچ و خم و مشکلات سر راه آدم میذارن ایرانسل هم از این قاعده مستثنی نیست. وقتی مافیای قدرت زیر آبکی بخواد جلوی پیشرفت سریع ایرانسل رو بگیره که خودش استفاده بیشتری ببره بالاخره کار به اینجا ها هم میکشه. این تقصیر ایرانسل نیست. ایرانسل به جای اینکه بیاد کیفیت شبکه رو تو شهرهایی که افتتاح رسمی شده بهتر کنه باید تمام وقت و نیروش رو بذاره با شهرداری اصفهان و فلان شهرک و با مسوول فلان ارگان در بیافته و برای زدن یک دکل بکش بکش کنه. همین کار انرژی زیادی از ایرانسل میگیره و همین کافیه تا من و شما بگیم اینم ایرانسل که نتونست به قولش عمل کنه! خوب معلومه که مافیای قدرت بازی رو برده:21:. پس برای اینکه بازی رو وا ندیم باید بکش بکش رو ادامه بدیم اما با امید نه با یاس :41:و بی اعتمادی.
M Like Mother
15-08-2007, 04:18
2- برخی از دوستان میگن ایرانسل با همین 3 میلیون مشترک پشت خودش رو بسته و جیب مدیرانش رو پر کرده دیگه به فکر مردم نیست. این حرف کاملا از لحاظ اقتصاد سرمایه داری و رقابتی غلط و غیر علمیست. وقت باز کردن فنی این موضوع در اینجا نیست ولی مگه ایرانسل دور از جون شما خره ... خوب شهرهای جدید رو افتتاح میکنه و مشترکینش رو بیشتر میکنه و در نتیجه جیب مدیرانش رو پر پول تر. اگه ایرانسل فقط یک بازاریاب حرفه ای و یک کارشناس اقتصادی داشته باشه میدونه تو این بازار رقابتی و با اومدن اپراتور سوم ، 3 میلیون مشترک خیلی کمه و اگه شهر هاش رو گسترش نده و کیفیت رو بالا نبره این 3 میلیون مشترک هم از دست میره. حالا شما فکر میکنین ایرانسل حتی یک کارشناس زبده اقتصادی نداره:ohno:! به نظر من داره خوبش هم داره:king:
M Like Mother
15-08-2007, 04:29
3- باید قبول کنیم ایرانسل یه کمی این اواخر زیادی شلوغش کرد. روز مادر .... روز پدر .... طرح های تشویقی و ناشی بودن بعضی از مردم در چگونگی استفاده از اونها و اگه نگیم کم کاری اداره پست باید بگیم مدیریت ضعیف و یا حجم کاری زیاد اداره پست که با کارت های سوخت همزمان شده بود باعث شد سیمکارتهای هدیه نارضایتی برخی از مشترکین رو بدنبال داشته باشه که 90 درصدش مربوط به اداره پست میشد. ضمن اینکه سیمکارتهای زیادی رو ایرانسل بصورت هدیه فروخت که تو این حجم عظیم رخ دادن چند خطا قابل چشم پوشی است. اما سیستمی خوبه که کار رو لحظه به لحظه رصد کنه و ایراداتش رو بگیره ایرانسل این کار رو کرده و از این به بعد سیمکارت هدیه رو همونجا و فوری تحویل میده پس ببینید ایرانسل نمی خواد مشترکینش از دستش ناراحت بشن. تو طرح های تشویقی هم مشکلات زیادی بوجود اومد که ایرانسل باید در طرح های بعدی کاری کنه که این مشکلات کمتر بشه اما قبول کنید که خیلی ها با پریدن از این طرح به اون طرح یا چند بار زدن یک طرح و از این قبیل کارها باعث شدن که مشکلات بیشتر بشه. مشکل زیاد کم شدن هزینه توی طرح های تشویقی بیشتر مربوطه به سیکارتهای اعتباری بوده. من پیشنهاداتی برای ایرانسل دارم که انشاا... براشون ایمیل می کنم تا اگه کسی هم خواست اشتباهی تو انتخاب این طرح ها کنه سیستم اجازه نده ولی قبول دارم با این شلوغ کاریها کمی موجب نارضایتی مشترکین شد.
M Like Mother
15-08-2007, 04:32
4- یک کسی گفت ایرانسل اینهمه زور زده تو یک سال 3 میلیون سیکارت فروخته در حالی که همراه اول 5 میلیون و اینو یه نوع شکست برای ایرانسل تلقی کرده. اما به نظر من ایرانسل کولاک کرده. اگه دقت کنین از اون اول همه بدون دلیل میگفتن ایرانسل بده و با اون همه جو منفی تنها در 200 شهر که خیلی از این شهرها جمعیت بسیاری کمی دارند (و جاده های محدودی که تحت پوشش هستند) این کار صورت گرفته و اگه اینو با 1000 شهر همراه اول و 30000 کیلومتر جاده تحت پوشش اون مقایسه کنیم می بینیم که تبلیغات ایرانسل کار خودش رو کرده و فروش خوبی داشته. ضمن اینکه خیلی ها واسه کلاس، همراه اول میخرن نمی دونم چرا اما فکر می کنن ایرانسل داشتن بی کلاسیه. اما من اینو یه رکورد خوب می دونم :15:و هر چی مشترک ایرانسل بیشتر بشه به نفع ما ایرانسلی ها میشه:10:.
M Like Mother
15-08-2007, 04:41
5- خیلی ها ایرانسل رو با همراه اول فعلی قیاس میکنن. این مقایسه درست نیست مثل اینکه شما یک کلاس اولی رو با یک دیپلمه مقایسه کنید. شما باید کلاس اولی رو با کلاس اول شخص دیپلمه مقایسه کنید. این همه شهر و پوشش تو یک سال رو با سال اول "همراه اول" مقایسه کنید. قطعا "همراه اول" بازنده است:31:. مطمئن باشید پویایی و شادابی در سیستم ایرانسل به مراتب بیشتر از همراه اول است. واقعا باید خجالت کشید که اپراتور اول و ملی کشور بعد از آمدن ایرانسل و بعد از 12 سال برای خودش اسم انتخاب کرد:18:. به نظر شما این عقب ماندگی و ضعف مدیریتی و عدم شادابی سیستم نیست. آیا اگر ایرانسل نیامده بود اپراتور اول برای خودش اسمی انتخاب می کرد.
M Like Mother
15-08-2007, 04:47
6- حالا بعضی ها میگن قبوله "همراه اول" 12 ساله داره کار میکنه اما حالا جا افتاده و به نقطه استانداردی رسیده و از ایرانسل خیلی بهتره.
اما همین همراه اول هنوز نقص و ایراد زیاد داره ولی دیده نمیشه. تو شهرها مون پر دفتر خدمات ارتباطیه. برید ببیند هنوز خیلی ها مشکلات زیادی دارن. یکی هزینه قبضش زیاد اومده یکی سیمکارتش بیخودی مسدود شده یکی پول ریخته به حساب ولی هنوز سیمکارتش مسدوده و از همین مشکلات رایج. پس فکر نکنین که اونا کاملا بی مشکل هستن. اگه همراه اول همون سال اول یه تلفن مثل 130 یا 140 داشت بهتون میگفتن که چقدر زنگ به این شماره ها می خورد اما اونا گوشاشونو بستن و مردم هم عادت کردن:8:. اصولا بعضی مردم اگه کسی براشون تره خورد نکنه بهتر می پسندن تا کسی که با احترام باهاشون برخورد کنه حتی اگه نتونه مشکلشونو حل کنه:41:.
M Like Mother
15-08-2007, 04:48
6- حالا بعضی ها میگن قبوله "همراه اول" 12 ساله داره کار میکنه اما حالا جا افتاده و به نقطه استانداردی رسیده و از ایرانسل خیلی بهتره.
اما همین همراه اول هنوز نقص و ایراد زیاد داره ولی دیده نمیشه. تو شهرها مون پر دفتر خدمات ارتباطیه. برید ببیند هنوز خیلی ها مشکلات زیادی دارن. یکی هزینه قبضش زیاد اومده یکی سیمکارتش بیخودی مسدود شده یکی پول ریخته به حساب ولی هنوز سیمکارتش مسدوده و از همین مشکلات رایج. پس فکر نکنین که اونا کاملا بی مشکل هستن. اگه همراه اول همون سال اول یه تلفن مثل 130 یا 140 داشت بهتون میگفتن که چقدر زنگ به این شماره ها می خورد اما اونا گوشاشونو بستن و مردم هم عادت کردن:8:. اصولا بعضی مردم اگه کسی براشون تره خورد نکنه بهتر می پسندن تا کسی که با احترام باهاشون برخورد کنه حتی اگه نتونه مشکلشونو حل کنه:41:.
M Like Mother
15-08-2007, 04:55
7- بابام یه سیم کارت همراه اول داشت که همون قدیما یعنی سال سوم اپراتور اول سیمکارتش سوخت:13:. از ساعت هشت و نیم تا یازده و نیم توی یه صف طویل تو گرمای تابستون تو آفتاب ایستاد تا سیمکارت سوختشو عوض کنه. این امکانات همراه اول تو سال سوم بود:18:. اما بعضی وقتها چیزا رو زود فراموش می کنیم.
M Like Mother
15-08-2007, 04:58
8- به نظر شما چرا تو مترو ایرانسل آنتن نمیده؟ :37:خوب معلومه دعوا سر پوله. مترو می دونه که ایرانسل مجبوره آنتن دهیش رو تو مترو راه بندازه یعنی پاش گیره به شرکت مترو پس اونم تا می تونه سفت میگره تا یه لقمه چربی از ایرانسل بکنه. این نقیصه ها مستقیم به ایرانسل برنمیگرده که بخواهیم ایرانسل رو زیر سوال ببریم. شاید هم مترو به ایرانسل بفرما زده اما ایرانسل ناز می کنه:1:. فکر می کنید کدومش به واقعیت نزدیکتره؟
M Like Mother
15-08-2007, 05:02
9- اون قضیه نامه به ایرانسل طرح خوبیه اما نه بصورت شکواییه و نارضایتی:28:. طرح شکایت تنها هیچ دردی رو دوا نمیکنه چون من معتقدم ایرانسل همه اینها رو خوب می دونه. باید یک نامه بصورت فنی و محترمانه تنظیم بشه و انتقادات توش مطرح بشه و مهم تر از همه راه حل داده بشه. بازم میگم راه حل راه حل راه حل. چیزی که تو این مملکت زیاده مخالفت کردن و اعلام نارضایتیه. ماشاا... فکر کنم همه جوونیم و فکر های باز و بکری داریم:47:. اگر معتقدیم که ایرانی باهوش هستیم باید راه حل پیشنهاد کنیم. مثلا تو طرحهای تشویقی ایرانسل چکار کنه این مشکلات پیش نیاد. تبلیغات ایرانسل چجوری باشه چه کارهایی رو ایرانسل باید انجام بده تا محبوبیتش ( نه معروفیتش) بیشتر بشه چه کارهایی نباید بکنه:28:.( مثلا به نظر من اینقدر نباید خودش تو سر سیمکارتاش بزنه و ارزون بده گاهی اوقات کم کردن عرضه سیمکارت شاید باعث رونق اون بشه مثلا گفتم دعوام نکنید:47:). یه نامه خوب با راهکار تنظیم کنیم 10 نفر 20 نفر ببریم دفتر اصلی شرکت تحویل بدیم. حتی می تونیم تعداد رو بیشتر کنیم و از خبرنگارها هم دعوت کنیم :3:. به شرطی که بیشتر جنبه حمایتی داشته باشه تا تخریبی. چون می دونید که مافیای قدرت آماده است تا از اینگونه موارد سواستفاده کند:4:. جوانهای خوب و باهوش ایرانی فکر کنید. طرح بدید. یه تیم تشکیل بدید تا ایرانسل رو خودمون راش بندازیم.
M Like Mother
15-08-2007, 05:07
10- در باره اپراتور سوم هم یه چیزی بگم اینقدر از اپراتور سوم نترسید:22:. اول از اینکه اپراتور سوم درسته که کارش رو از مهرماه شروع میکنه ولی طبق قانون به این زودی نمی تونه سیمکارتاش رو بده و فکر کنم سری اول سیمکارتاش سال 88 بیاد. تا اون موقع هم ایرانسل انشاا... به قدر کافی جا افتاده که شما حاضر به عوض کردن اون نباشید:7:. دوم اینکه اون اپراتور هم وقتی وارد مرحله عمل بشه با مشکلات زیادی رو به رو ست تا جا بیافته. نسل سوم بودنش هم خیلی گولتون نزنه با این مبحث فیلترینگ و این محدودیت ها و احتمالا هزینه های بالای خدمات ارزش افزوده فکر نکنم به این زودی ها بتونیم باهاش آداپته بشیم.
M Like Mother
15-08-2007, 05:17
11- یه خواهش دارم: تو فامیل و دوست و آشنا :10: از ایرانسل تعریف کنید نه تعریف الکی بلکه واقعیتها رو بگید. اگه کسی هم گفت ایرانسل بده سر سری ازش نگذرید. ازش دلیل بخواهید اگه قانع کننده نبود جوابش رو بدید و باهاش بحث کنید و جلوی تبلیغات منفی رو بگیرید:28:. و امیدوار باشید. البته اون شهرهایی که آنتن دهی درستی ندارن بهتره فعلا خودشون رو قایم کنن:9: . ولی بدونید اگه تو این تاپیک مشکلات زیادی درباره ایرانسل مطرح شده بخاطر اینکه که معمولا وقتی مشکل نباشه و همه چیز خوب باشه کسی چیزی رو مطرح نمیکنه و اینجا محل طرح مشکلاته بنابراین فکر نکنید که مشکلات خیلی زیاده. مثلا من جزو اولین کسانی بودم که ایرانسل دائمی گرفتم و تا حالا هم خدا را شکر مشکلی نداشتم:25:. و خیلی ها هم مثل من حتما مشکل نداشته اند. پس زیاد نا امید نباشید.
همانطور که گفتم من هر روز این تاپیک رو می خونم ولی شاید تا مدتها دیگه حرفی نزنم می دونم دلتون برام تنگ میشه:40:.
ولی قبول کنید که یه کم آرامش گرفتین و دلداری های من اثر کرد مگه نه!
در ضمن اگر غلط املایی یا ادبی رخ داده ببخشید ساعت 5 بامداده و با عجله نوشتم:42:
تمام
hassan_magic2000
15-08-2007, 08:26
دمت گرم M like Mother عزيز ديل شادمان كردي
واقعا دستت درد نكنه عين واقعيت رو گفتي
matrix10
15-08-2007, 09:39
من برات يه فرم پر كردم.
فعلا كه خر تو خره.
چيزي قابل پيش بيني نيست.
دستت درد نكنه. من بيشتر نگران اين بودم كه وقتش بگذره و ديگه سيم كارت هديه اي تو كار نباشه. پس باز هم منتظرم.
hosseinwand
15-08-2007, 09:57
سلام خسته نباشید من یک گوشی k310 دارم و سیم کارتم هم اعتباریه و ماله مخابراته من چه جوری می تونم از اینترنت و mms استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
سلام خسته نباشید من یک گوشی k310 دارم و سیم کارتم هم اعتباریه و ماله مخابراته من چه جوری می تونم از اینترنت و mms استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
با سیم کارت اعتباری و حتی دائمی مخابرات فقط میشه دو تا کار بکنی البته اون هم با مشکلات فراوان :
1-تماس 2-اس ام اس
پس mms,gprs رو بی خیال :31:
تمام حرفهای M like Mother درست:40:
ولی ما چکار کنیم با این وضعیت مسخره پوشش شیراز:2:
الان 7 ماهه که مثلا رسمی شدیم ولی هر روز به جای بهتر شدن پسرفت هم داشتیم :41:
افرادی مثل من که از همون اولای آنتن دهی تو شیراز ایرانسل گرفتن این وسط له میشن:41:
شاید باورتون نشه که اینجا همه دیگه بیخیال ایرانسل شدن و دارن سیم اعتباری دولتی رو فقط به خاطر آنتن دهیش نه چیز دیگه حتی به 2 برابر قیمت میخرن:18:
ای کاش تو مدیرای ایرانسل هم کسی بود صدای ماها رو بشنوه
آخه بسه دیگه این طرح های مزخرف تشویقی:13:وقتی من اینجا موبایلم آنتن نمیده برم از کدوم طرح تشویقی یا کدوم مکالمه رایگان استفاده کنم؟ چقدر بد قولی ؟
من خودم از همون اول از طرفدارای پر و پا قرص ایرانسل بودم همین حالا هم هستم:11: ولی وقتیکه ایرانسل به فکر ما نیست و فراموش شدیم مجبور میشم برای رفع نیاز به سمت سیم دولتی برم
راه دیگه ای که ایرانسل برامون نذاشته که....
M like Mother عزیز من تمام حرفاتا قبول دارم از اینم اون وقت شب وقت گذاشتی و نوشتی ممنونم.
اما به قول 1001 واقعا تا کی؟! اصفهان قرار بوده بهمن افتتاح شه که در اثر لطف های بی نهایت شهرداری و عوامل دولت برای خدمت به مردم اون قدر سنگ انداختن جلو ایرانسل تا االان ماه مرداده ! این وسط مردم چی کار کنن؟ آیا ایرانسل قدرت نداشت تا جلوی فروش سیم کارت را بگیره توی اصفهان؟ تا این همه فقط متضرر شوند ؟!
من خودم شخصا از ایرانسل همیشه حمایت کردم و جلویب تمام مخالفا وایستادم اما بالاخره دلگیری هم وجود داره !
همون طور که گفتم توی شهر ما ایرانسل خیلی بد قوله ! به نظر شما مردمی که برای در آوردن یه لقمه نون باید از صبح تا شب دور از جونشون سگ دو بزنن چه جوری میتونن بفهمن اصفهان هنوز افتتاح نشده ؟! من خودم نا آگاهی مردم با چشمای خودم دیدم ! ایرانسل در کنار این همه تبلیغ نمیتونه بیاد یه ذره آگاهی بده ؟! آخه تو این مملکت چند نفر دسترسی به سایت دارن تا مناطق تحت پوششا ببینن؟! البته خود مردم ما هم راحت طلبن و کلا با تکنولوژی زیاد کاری ندارن...
hassan_magic2000
15-08-2007, 12:55
سلام بجه ها
يه خبر خوشحال كننده دارم مخصوصا براي كساني كه سيم كارت هديه دارن
اكر ميخوايد ببينيد ثبت نام شما تكميل شده يا نه به شماره 7777 يه اس ام اس بدون متن بزنيد خودش بهتون ميكه ثبت نامتون در جه حاله
حال ميكنيد اطلاعات رو ؟ هنوز تو سايت ايرانسل هم نيومده
b8308443
15-08-2007, 13:07
اما خوب واقعا دیگه هیچ امیدی به این ایرانسل نیست...
اصفهان که نور علی نوره...
ای کاش واقعا یه کم درست جوابگو بودن...
مردم بدبخت...
اما جاله که توی اصفهان، خمینی شهر سمی شده اما خود اصفهان که چسبیده به خمینی شهره نه...
واقعا که مسخرس...
بدشم من واقعا نمی دونم چرا ما ها هیچ اعتراض درست حسابی نمی کنیم...
MTNIrancell
15-08-2007, 13:16
چیزی شده شاهین جان ؟ اتفاقی افتاده ؟!
بابا من داشتم باهاتون شوخي مي كردم.
مشكلي نيست.
مثل اعتباري ها كه 10 روز پيش مشكل داشت و داشتند Server رو تقويت مي كردند همين قضيه براي قبضي ها پيش اومده و تا يك هفته آينده هم بر طرف ميشه.
آنتن دهي هم داره انجام ميشه و فقط يكم صبور باشيد و منتظر خبر هاي خوب باشيد.
matrix10
15-08-2007, 14:09
سلام بجه ها
يه خبر خوشحال كننده دارم مخصوصا براي كساني كه سيم كارت هديه دارن
اكر ميخوايد ببينيد ثبت نام شما تكميل شده يا نه به شماره 7777 يه اس ام اس بدون متن بزنيد خودش بهتون ميكه ثبت نامتون در جه حاله
حال ميكنيد اطلاعات رو ؟ هنوز تو سايت ايرانسل هم نيومده
دست شما درد نكنه. من زدم گفت كه ثبت نام شما تكميل شده است. حالا نميدونم قضيه چيه. بالاخره كارت هديه مياد. اگه اومد من همه بچه هاي پي سي ورلد را شيريني ميدم. :27:
hassan_magic2000
15-08-2007, 14:27
بابا من داشتم باهاتون شوخي مي كردم.
مشكلي نيست.
مثل اعتباري ها كه 10 روز پيش مشكل داشت و داشتند Server رو تقويت مي كردند همين قضيه براي قبضي ها پيش اومده و تا يك هفته آينده هم بر طرف ميشه.
آنتن دهي هم داره انجام ميشه و فقط يكم صبور باشيد و منتظر خبر هاي خوب باشيد.
خوب اقا شاهين اگه اطلاعاتي داري هر چند هم كم باشه بگو بچه ها خوشحال شن
ممنون:46:
دست شما درد نكنه. من زدم گفت كه ثبت نام شما تكميل شده است. حالا نميدونم قضيه چيه. بالاخره كارت هديه مياد. اگه اومد من همه بچه هاي پي سي ورلد را شيريني ميدم. :27:
آقا من میام خونتونا منا دعوت کنیا !
b8308443
15-08-2007, 15:24
اصلا بحث مهم تر و این ها نیست، موندم چرا دو تا شهر به هم چسبیده باید این جوری باشه وضعیتشون...
راستی دقیقا مشکل ایرانسل با شهرداری اصفهان چیه؟
یه سوال دیگه..
این خدمات مشترکین برای چی ایجاد شده اونم تو اصفهان وقتی هیچ پاسخی ندارن که بدن؟؟؟؟
amirlovely
15-08-2007, 15:41
سلام اقا شاهين
دو روزه وقتي صحبت مي كني صدا بر مي گرده به خودم تو تبريز چرا اينطوري شده اقا شاهين؟
سلام اقا شاهين
دو روزه وقتي صحبت مي كني صدا بر مي گرده به خودم تو تبريز چرا اينطوري شده اقا شاهين؟
آره اميرجان منم دقيقا همين مشکل و دارم تو تبريز
صدام برميگرده به خودم.
amir_w12
15-08-2007, 18:06
دوستان من دیروز سیم کارت طلایی گرفتم امروز چک کردم ببینم چقدر حرف زدم میگه 36423 تومان بدهکاری و 2 تا شاخ در اوردم چون من 10 min مکالمه و 15 تا sms داشتم تنها کاری که کردم فعال کردن سرویسهای ابی و زرد و قرمز هستش مگه اینها جز خدمات 50 هزار تومانی نیست اگه میشه راهنمایی کنید.
همچنین اگه ممکنه طریقه تنظیم n73 را برای gprs توضیح دهید.
ممنون
hassan_magic2000
15-08-2007, 18:54
دوستان من دیروز سیم کارت طلایی گرفتم امروز چک کردم ببینم چقدر حرف زدم میگه 36423 تومان بدهکاری و 2 تا شاخ در اوردم چون من 10 min مکالمه و 15 تا sms داشتم تنها کاری که کردم فعال کردن سرویسهای ابی و زرد و قرمز هستش مگه اینها جز خدمات 50 هزار تومانی نیست اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون
عزيزم مينويسه بدهكاري بعدا تو قبض از 50 تومان كم ميكنه
اينترنتم كه كاري نداره يه اس ام اس به 2225 بزن بنويس S Nokia N73
amin a.^2
15-08-2007, 19:22
سلام
دوست عزیز من گوشیمp990و ایرانسل اعتباریم دارم من باید چکار کنم
در ضمن هرچی به 140 زنگ می زنم بخش خدمات gprs میگه متاسفانه فعلاً شبکه دارای اشکال می باشد
چی کار کنم؟؟
Ali_Best
15-08-2007, 19:26
در مورد دوره جديد جشنواره مي خواستم بپرسم (كه ميان هر شهري و جايزه ميدنمثل n70 و ...)
بايد حتما" موقعي كه اومدن سيمكارت رو برم بخرم ؟ (خودم اينطوري حدس ميزنم...)اما من همين ديشب يه سيمكارت اعتباري خريدم ... يعني ...
amir_w12
15-08-2007, 19:29
ممنون که جواب دادین من sms زدم 2 تا مسیج اومد اولی نوشت end -user sms و دومی ازم pin code می خواد که پین کد سیم کارت را بهش میدم قبول نمی کنه.
jackhammer
15-08-2007, 21:03
m like mother پست هاتو خوندم...
من توی شیرازم و از اول اسفند ایرانسل خریدم و برای این حتی جلوی مادرم هم وایسادم....ولی الان به جایی رسیده که همه فک و فامیلم مسخرم میکنن!
میدونی برای چی؟برای اینکه آنتن نمیده!حالا شما میگی برم جلوشون از ایرانسل تعریف کنم..؟فرض کن دارم تعریف میکنم ...بعد طرف میگه .."ااا...یه اس ام اس برام بفرست..." بعد اونجاست که میفهمه شلوغترین جای شهر(بلوار چمران) آنتن نمیده و وای به اون موقع که منو له میکنن....
امروز فلکه معلم شیراز بودم.قبلا یه تبلیغ ایرانسل اونجا بود...سیم کارت اعتباری...
امروز رفتم دیدم تبلیغ رو عوض کرده کرده طرح های تابستانی در حالی که تا 2-3 کیلومتر اطراف اون آنتن دهی که چه عرض کنم اصلا شبکه وجود نداره!
خودم بیشتر میرم مرکز شهر که آنتن دهی داره ولی با خونواده و فامیل که آخر هفته میریم بیرون....واقعا اعصابم خورد میشه!
آخه شلوغ ترین و بهترین جاهای شهرم دیگه آنتن دهی نداره!
من بارها گفتم بازم میگم...
ایرانسل توی کیفیت حرف اولو میزنه جایی که آنتن بده میشه بهترین اپراتور موبایل دنیا!
ولی اینو بدونید که اولین شرط استفاده از موبایل آنتن دادنه که....
من از دولتی متنفر بودم و تالیا هم که مزخرفه!
ولی الان با این وضع ایرانسل کم کم داره به سرم میزنه که یه دولتی بخرم بذارم کنارش...
ایرانسل تو رو خدا کاری نکن که من به اونجا برسم.....
شاهین جون...
تنها خبر خوبی که من از ایرانسل در حال حاضر میتونم بگیرم اینه که پوشش شیراز کامل شده...همین.
بچه ها اون خطی که پایین سایت ایرانسل رد میشد تا دیروز مینوشت 165 شهر ولی امروز زده 190 شهر!
ولی من توی نقشه گشتم شهری اضافه نشده...
jackhammer
15-08-2007, 21:23
این ادامه ی پست قبلیمه ولی جدا میزنم چون همین الان pc رو خاموش کردم رفتم این اتفاق برام افتاد و اومدم تا اینو بهتون بگم...
من اسفند که میخواستم ایرانسل بخرم داداشم بهم میگفت: میخوای 29 تومن بری برای یه تیکه آهن؟
خب راست هم میگفت...سیم کارتی که آنتن نده یه تیکه آهنه...
ولی من اون موقع سخت جلوش وایسادم
الان من میخواستم ببینم آلومینیم بپیچی دور گوشی چقدر توی کاهش آنتن دهی موثره و داداشم تا فهمید گفت:هه!سیم کارت تو همین جوریش آنتن نمیده نیازی به این چیزا نیست!
عمرا اگه بتونی حتی یه ذره درک کنی که چقدر به من که یه طرف دار ایرانسلم برخور و اعصابمو خورد کرد...البته من قصد توهین به شما رو نداشتم...
من الان توی سایت ایرانسل دیدم که جشنواره شیراز 27 تا 29 مرداده و 5 تا 1 ملیون و 30 تا ان 70 میده به اضافه همون جایزه هاش روی هر سیم کارت...
به داداشم گفتم حالا برو یکیشو بخر بذار گوشه خونه شاید یه چیزی بردی و 2 تا سیم کارتم بهت میدن....
ولی یه پوز خند زد و رفت پی کارش....
من برای امروز دیگه حرفی برای گفتن ندارم.........
nimamani
15-08-2007, 22:18
سلام آقا شاهين
دستت درد نكنه كارت بيسته
واقعا زحمت ميكشي
خدا كنه بچه ها قدر بدونند كه ان شاالله اين طور است
masoudboy
15-08-2007, 22:44
جناب jackhamer میشه بگید برای چی اعتقاد دارید تالیا مزخرفه !!؟
همین تالیا اینقدر شعور داشت که کل شهر شیراز را پوشش داد بعد سیم کارت داد ولی ایرانسل چی ؟؟!
(من اصلا وقتی نقشه شیراز را می بینم خندم می گیره با این پوشش مسخره )
والا ایرانسل جایی هم که آنتن میده فعلا به درد نمی خوره . خونه ما مثلا فول آنتن هست ولی اگر شما تونستی یک مکالمه بدون نویز و خش خش بکنی شاهکار هست .
خونه ما 3 اپراتور دیگه هم آنتن میده غیر از ایرانسل ولی راحت میشه و بدون نویز میشه صحبت کرد ولی ایرانسل فول آنتن چی ؟؟! من حتی شهری بودم که ایرانسل رسمی بوده ولی باز هم به لحاظ آنتن دهی خیلی مشکل داشته .
والبته هنوز من که با خط دایم ایرانسلم شماره گیری می کنم میگه تماس مسدود هست و بعد از گذشت 72 ساعت هنوز درست نشده .
آی بابا چرا زودی طرح انتخاب کردی.
اول اینجارو میخوندی میفهمیدی چی به چیه بعد طرح فعال میکردی دیگه.
این روزا قاط زده.
احتمال میدم 1 طرح طلایی انتخاب کردی و پول 2تا رو انداخته به حسابت:5:
ولی تست کن اگه طرحات عمل میکنه مثله اینترنت رایگان و مکالمه رایگان نهایت استفاده رو ببر تا حرسش در بیاد:8:
Maziar_69
16-08-2007, 00:31
آقا این نامه رو بنویسم یا نه بالاخره؟ متنش هم حاضر کردم ولی به خاطر حرفهای منطقی دوست خوب M Like Mother هنوز تایپش نکردم.
در ضمن مسعود خان تالیا اگه شعور داره چرا وقتی تو اصفهان هنوز بهش اجازه ندادند سیم کارت میفروشه. حتی تو تبلیغاش تو 295 شهر میفروشه ولی تو 34 شهر بیشتر انتن نداره !
دیشب به آقا وحید هم گفتم من هنوز هیچ مشکلی با ایرانسل ندارم و دلیل نامه نوشتن هم ارزش قائل شدن به مشکلات بچه های دیگه ی انجمنه. وگرنه من که مشکلی ندارم.
فکر کنم تو این تاپیک من از همه زودتر ایرانسل خریده باشم. میدونین کی خریدم ؟
29 مهر 1385 درست شب اولی که ایرانسل رسما سیم کارت فروخت ! :31:
من الان رفتم سایت ایرانسل یه وضعیه ها ! فکر کنم داره آپ میشه یا دارن یه کارایی توش میکنن!
hamidras
16-08-2007, 01:17
دو تا اس ام اس از ايرانسل اومده من نفهميدم چي شد!
1_4 روز قبل نوشته بودن ثبت نامت كامل نشده 4 روز وقت داري تا ثبت نام كني منم رفتم پيش اوني كه ازش سيم كارتو خريده بودم گفت مگه ميشه ثبت نامت كامله!
2-امروز يه دونه ديگه اومد نوشته بود اگه ثبت نامتو كامل كني بهت سيم كارت مجاني ميديم!
ما نفهميديم ثبت نام چه ربطي به سيم كارت مجاني داره!
BIKHIAL_ALL_75
16-08-2007, 01:44
ببخشید میشه بگید چه جوری میشه خدمات ایرانسل که تو منوی گوشی است رو فعال کرد؟
من هر کاری کردم نتونستم.یه 2 ساعتی منتظر شدم ولی لود نشد.
فقط اینو مینوشت(processing)?
آخه میخوام از خدمات انتقال شارژ استفاده کنم؟!!!!!!!
Maziar_69
16-08-2007, 02:32
مسئولین محترم شرکت ام تی ان ایرانسل
با سلام و احترام
در ابتدا از زحمات بی دریغ شما در خدمات و سرویس دهی به مشترکان در طول 10 ماه
گذشته و بدقولی های مکرر(!) کمال تشکر را دارم.
هم اکنون ایرانسل در بسیاری از شهرهای کشور فعالیت می کند که به گفته ی جناب
مهندس دزفولی تعداد این شهرها به 215 رسیده است. اما در اینجا این سوال پیش می آید
که چرا شهر های مهمی مثل اصفهان و یزد ویا اهواز نباید پس از گذشت 10 ماه تحت
پوشش این شبکه درآمده باشند؟ شهرهای اصفهان و اهواز بنا بوده که در 22 بهمن 85
افتتاح شود اما هنوز هم که بیش از 7 ماه از این تاریخ میگذرد اقدامی برای رفع مشکل
پوشش این شهرها نشده و هنوز هم به طور آزمایشی فعال هستند. اگر شما میگویید که
مشکل از سوی شهرداری است پس چرا از همان اول نگفتید که نمی توانیم تا تاریخ 22
بهمن شبکه را در این شهرها راه اندازی کنیم؟ چون مشکل با شهرداری مسئله ای نیست
که طی چند روز به وجود بیاید. اکثر مردم اصفهان که به اینترنت دسترسی ندارند هنوز
نمیدانند شهرشان تحت پوشش رسمی نیست. (لازم به ذکر است در تبلیغات تلویزیونی نام
اصفهان نیز به عنوان یکی از شهرهای تحت پوشش ذکر شده)
و یا شهری مثل سمنان که قرار بود در بهمن ماه 85 افتتاح شود در تاریخ 28 خرداد 86
افتتاح شده است.
اما فقط مشکل به اینجا ختم نمی شود. حتی شهرهایی که افتتاح رسمی شده اند نیز از شبکه
ی مطلوبی برخوردار نیستند. نمونه ی بارز آن شهر شیراز است که فکر میکنم به دلیل
وجود جاذبه های گردشگری در آن می بایست خیلی زودتر پوشش آن کامل میشده. ولی
وقتی نقشه ی شیراز را مشاهده میکنیم میبینیم که فقط حدود 40% شهر تحت پوشش است.
آیا کسی که در شهر شیراز سیم کارت خریداری میکند حق استفاده از آن را فقط در 40%
شهر دارد؟ جالب اینجاست که مناطق شلوغ و مهم شهر جزو همان 40% نیز نیستند!
اگر شرکت ایرانسل هدیه های تشویقی خود را 10 برابر هم بکند ولی وقتی آنتن دهی نباشد
اصلا به کار نمی آید.
مورد دیگر پوشش شبکه در مترو تهران است. با وجودی که در تمامی قسمت های مترو و
حتی در خود قطارها تبلیغات خوش آب و رنگ ایرانسل به چشم میخورد اما هنوز هم در
مترو خبری از آنتن دهی نیست. همچنین هنوز هم پوشش تهران که قرار بود تا اول مرداد
کامل شود کامل نشده است.
همگی ما میدانیم که ایرانسل تا چه اندازه در پیشرفت موبایل در ایران نقش داشته است و
منکر آن نیستیم ولی در بعضی موارد بدقولی های این شرکت مشترکین را دلسرد میکند.
هرچند در بعضی موارد نه تنها در ارائه ی برخی سرویس ها بدقولی نشده بلکه زودتر از
موعد هم راه اندازی شده است. نمونه ی آن راه اندازی سرویس Gprs است که ابتدا قرار بود تا
آخر اسفند 85 ارائه شود ولی از اول بهمن 85 در دسترس بود و 35 روز نیز رایگان
استفاده شد!
هم اکنون در شبکه ی ایرانسل دو مشکل اساسی دیده می شود که امید است با حل این دو
مشکل هم اعتماد مشترکین فعلی به ایرانسل بیشتر شود و هم مشترکین دیگر به جمع آنها
اضافه شود. این دو مشکل عبارتند از:
1-عدم آنتن دهی در بسیاری از شهرهای مهم کشور و ضعف سرویس در بعضی شهرها
مثل شیراز و اصفهان:
در این مورد به اندازه ی کافی صحبت شد و تنها نکته ی باقی مانده این است که چرا از
جنوب کشور فقط 5 شهر اردکان میبد کیش شوش و شیراز (به طور نصفه و نیمه) تحت
پوشش رسمی هستند؟ پس سهم دیگر شهرهای جنوبی کشور چه می شود؟ چرا حتی 1 متر
از استان های بوشهر و کرمان و سیستان و بلوچستان تحت پوشش نیست؟
2-مشکلات عجیب در محاسبه ی مبلغ بدهی و صدور قبض:
بعضاً در هنگام فعال کردن طرح های تشویقی مشاهده شده که به جای مبلغ مورد نظر
چندین برابر آن از حساب مشترک کم شده است و یا بدون هیچ دلیل خاصی حساب مشترک
به کلی عوض شده است.
این مورد گاهی به نفع مشترکین بوده. به نحوی که به اشتباه در بعضی موارد به جای کسر
شدن از اعتبار مکالمه حتی به آن اضافه نیز شده است! این مشکل تا چندی پیش بیشتر در
سیم کارت های اعتباری مشاهده شده بود ولی به تازگی در سیم کارت های دائمی نیز
مشاهده شده است. به طور مثال از یکی از مشترکین بابت هزینه ی طرح طلایی به جای
15000 تومان 30000 تومان اخذ شده است!
یا یکی از مشترکین سیم کارت دائمی در حالی که تمام بدهی خود را پرداخت کرده است و
بدهی ندارد خط او مسدود شده است و تا کنون نیز رفع نگردیده.
به اعقاد من این دو مشکل از اساسی ترین مشکلات ایرانسل هستند.
راه حل چیست؟
بهترین راه حل میتواند کاهش حجم سنگین تبلیغات باشد. به طوری که اگر ایرانسل این همه
تبلیغ نمی کرد با پول تبلیغات می توانست در طول کمترین زمان تمام کشور را زیر پوشش
شبکه ببرد و در نتیجه مشکل اول حل می شد. (همگی ما میدانیم که مشکل ایرانسل با
شهرداری به راحتی با پول حل می شود!)
تبلیغات در حد معقول نه تنها اشکال ندارد بلکه کاملاً ضروری است ولی این همه تبلیغ
سنگین به نظر ضروری نمی رسد.
آیا شرکت ایرانسل خبر دارد که در میان مرم نوعی بی اعتمادی نسبت به این شرکت به
وجود آمده؟ اخیرا از هرکسی که در مورد سیم کارت ها سوال کنید از ایرانسل راضی
نیست و توصیه میکند اصلا از این سیم کارت ها خریداری نکنیم. هرچند بد بودن ایرانسل
شایعه ای بیش نیست ولی اصلی ترین عامل به وجود آورنده ی این نارضایتی ها بدقولی
های خود شرکت است. حتی گفته می شود چون استقبال از سیم کارت های ایرانسل بسیار
کم بوده به این دلیل این شرکت این همه هدیه ی تشویقی و سیم کارت رایگان هدیه می دهد تا
فقط به تعداد مشترکان خود اضافه کند و به فکر کیفیت نیست.
لازم است ذکر کنیم که این نامه از طرف یک انجمن برای شما ارسال میشود که اعضای آن
همگی از سیم کارت های ام تی ان ایرانسل (دائمی و اعتباری) استفاده میکنند و مشکلاتی
دارند که از شما رفع هر چه سریعتر این مشکلات را خواهانیم.
پس در پایان از تمامی مسئولان زیرربط خواهش میکنیم تا مشکلات مشترکین را حل کنند و
در پوشش دهی و ارائه ی خدمات مطلوب تلاش و کوشش بیشتری کنند تا همه از ایرانسل
راضی باشند.
با تشکر و احترام
Maziar_69
16-08-2007, 02:34
این هم از نامه ی اعتراض.
البته این نامه هنوز ناقصه و با کمک شما کامل خواهد شد. خواهشا نظرات خودتون رو بگین تا این نامه رو همگی کاملش کنیم.
دوستان عزیز من یه کارت شارژ برای سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم و موقعی که میخواستم رنگ روی کد شارژ رو بردارم , آسیب دید و حدود 3
رقم از کد کاملا از بین رفت . آیا راهی برای استفاده از این کارت هست یا نه . با تشکر
این هم از نامه ی اعتراض.
البته این نامه هنوز ناقصه و با کمک شما کامل خواهد شد. خواهشا نظرات خودتون رو بگین تا این نامه رو همگی کاملش کنیم.
دستت درد نکنه . نامه ای که نوشتی خیلی دقیق و کامله :40:
حالا میخای چطور برسونیش دست مدیرای ایرانسل؟
نمیدونم واقعا گوش شنوایی هم هست که این صداها رو بشنوه و براش جواب قانع کننده ای هم داشته باشه و برای حل این مشکلا قدمی برداره ؟:41:
به نظرم اگه یه قسمت هم بهش اضافه میشد بد نبود : اگه ایرانسل 3 میلیون مشترک فعال داره پس چرا باید با این طرح های یه سیمکارت بخر ، دو تا ببر و قرعه کشی n73 و ... باید خودش رو مسخره بازار کنه :2:
حالا دیگه موقع افزایش کیفیت و ثبات آنتن دهی هست و نباید اینقدر به فکر کمیت بود که 3 میلیون مشترک فعلی فراموش بشن!!
mehdi_vsgh
16-08-2007, 08:50
آقا شاهین شما که میگین ایرانسل پوشش را داره ادامه میده
میشه یه لیستی از شهرایی که تو این مدت پوشش داده!!!(تو تابستون) برامون بزاری ببینیم تو این دو ماهه چکار کرده؟
چطوری از 165 شهر به 190 رسیده؟
amirlovely
16-08-2007, 09:40
این هم از نامه ی اعتراض.
سلام مرسي از نامت حرف دل ما رو زدي حالا بايد ببينم اينو كجا بفرستيم كه كار ساز بشه
اقا شاهين شما راهنمايي كنيد كه به كجا مثلا به كدوم ميل يا جايي بفرستيم كه ايرانسل اعتراض ما رو ببينه
hassan_magic2000
16-08-2007, 10:05
نامه ناقص نيست خيلي هم كامله
به نظر من بايد از يه راهي اقدام كنيم كه نامه مستقيم به دست مسئولين ايرانسل برسه
به نظر شما از سايت بفرستيم كار سازه ؟
hassan_magic2000
16-08-2007, 10:21
ممنون
عزيزم ميگي n73 بعد ميگي گوشيم p990 ؟
عزيزم كد #6*3*140* رو تو گوشيت بزن تنظيمات برات مياد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.