ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

camel_60
23-09-2007, 20:16
با سلام خدمت دوستان

من با سيم كارتم راحت سايت باز مي كنم يعني قشنگ به اينترنت وصلم اما نميدونم چرا وقتي با Yahoo! Messenger آيدي رو مي خوام بيارم بالا ميگه اپراتور مشكل داره ؟ اين كار رو من با 3 تا مسنجر انجام دادم ولي نتيجه نداد !!! حالا به نظر شما چي كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

MILIN3M
23-09-2007, 21:07
دوستان سلام درسته قبلا در این مورئ بحث شده ولی یه سوال
اونم اینکه من که حدود 6 ماهه این سیم کارت ایرانسل اعتباری دارم.....تا حالا هم تو هیچ طرحی شرکت نکردم یعنی مثل یه سیم کارت همراه اولم جز sms و صحب باش کاره دیگه ای هم نداشتم تازه اونم به ندرت ازش استفاده میکردم.............حالا میخوام ببینم الان من به یه گوشی که سیم ایرانسل داره زنگ بزنم بعد 20 دقیقه حرف بزنم تنها هزینه 3 دقیقه اول محاسبه میشه یا کلش چجوریه ؟؟؟؟؟ممنون

albalou
23-09-2007, 21:10
دوستان سلام درسته قبلا در این مورئ بحث شده ولی یه سوال
اونم اینکه من که حدود 6 ماهه این سیم کارت ایرانسل اعتباری دارم.....تا حالا هم تو هیچ طرحی شرکت نکردم یعنی مثل یه سیم کارت همراه اولم جز sms و صحب باش کاره دیگه ای هم نداشتم تازه اونم به ندرت ازش استفاده میکردم.............حالا میخوام ببینم الان من به یه گوشی که سیم ایرانسل داره زنگ بزنم بعد 20 دقیقه حرف بزنم تنها هزینه 3 دقیقه اول محاسبه میشه یا کلش چجوریه ؟؟؟؟؟ممنون
تنها هزینه 3 دقیقه اول

edison2005
23-09-2007, 21:23
سلام چرا مسج ها به سختی سند ميشه شب ها گاهی هم نميرسه.ميشه مسج سينترها ايران سل به من بگين؟

مشهد

albalou
23-09-2007, 21:27
با سلام خدمت دوستان

من با سيم كارتم راحت سايت باز مي كنم يعني قشنگ به اينترنت وصلم اما نميدونم چرا وقتي با Yahoo! Messenger آيدي رو مي خوام بيارم بالا ميگه اپراتور مشكل داره ؟ اين كار رو من با 3 تا مسنجر انجام دادم ولي نتيجه نداد !!! حالا به نظر شما چي كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از روز اولی که اومد یادمه با Yahoo مشکل داشت بهر حال من الان نه با Yahoo کار دارم نه با GPRS ایرانسل.

BABAKAM
23-09-2007, 21:49
کسانيکه ميخوان وقتي در دسترس نيستن يا گوشيشون خاموشه ويا اشغاله بدونن کيها باهاشون تماس گرفتن
گوشي خودشون رو در قسمت دايورت گوشيشون
اين جاهايي که ميگم به اين شماره دايورت کنن
+98935101
اوقتي دردسترس نيستم
2وقتي گوشيم خاموشه
ووقتي پاسخ نميدم
به اون شماره که گفتم دايورت کنن برين حالش رو ببرين
البته يادتون باشه تمام تماسها رو دايورت نکنين اشتباهي
فقط اونايي که گفتم
با اين روش وقتي گوشيتون در دسترس ميشه براتون يه اس ام اس ميآد که توش شماره هايي که باهاتون تماس گرفتن رو نوشته و ساعت تماس وتاريخ تماس
هرينه اش هم کسي که باهاتون تماس گرفته ميده

New World
23-09-2007, 23:40
کسانيکه ميخوان وقتي در دسترس نيستن يا گوشيشون خاموشه ويا اشغاله بدونن کيها باهاشون تماس گرفتن
گوشي خودشون رو در قسمت دايورت گوشيشون
اين جاهايي که ميگم به اين شماره دايورت کنن
+98935101
اوقتي دردسترس نيستم
2وقتي گوشيم خاموشه
ووقتي پاسخ نميدم
به اون شماره که گفتم دايورت کنن برين حالش رو ببرين
البته يادتون باشه تمام تماسها رو دايورت نکنين اشتباهي
فقط اونايي که گفتم
با اين روش وقتي گوشيتون در دسترس ميشه براتون يه اس ام اس ميآد که توش شماره هايي که باهاتون تماس گرفتن رو نوشته و ساعت تماس وتاريخ تماس
هرينه اش هم کسي که باهاتون تماس گرفته ميده
الان مي چكم!

New World
24-09-2007, 00:00
بوق ميزنه
كار نميكنه.

smit.doctor
24-09-2007, 00:19
:grrr:این GPRS داره میره رو اعصابم . وقتی #5*3*130* میزنم که فعالش کنم مینویسه ((متاسفانه شبکه با اشکال مواجه است)) اما رو سیم کارتای دیگه درسته . چی کارش کنم؟؟؟؟

camel_60
24-09-2007, 01:42
از روز اولی که اومد یادمه با Yahoo مشکل داشت بهر حال من الان نه با Yahoo کار دارم نه با GPRS ایرانسل.

من هيچ مشكلي با اينترنت ندارم

تنها مشكام همون مينجر كه منو داره ديوونه ميكنه:41:كس ديگه اي نميدونه مشكل چيه ؟ :46: در ضمن با سايت ياهو هم مشكل داره:27:

Dr.Dolfin
24-09-2007, 09:39
سلام آقا شاهین.مرسی از زحماتتون سیم کارتم درست شد.میشه تعرفه های سیم کارت پیام رسان رو بگین؟ممنون

saeedmaxxx
24-09-2007, 09:58
مخابرات 10 روزه باید تعرفه SMS را کاهش دهد

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به پیشنهاد این سازمان برای کاهش تعرفه فعلی ارسال پیام کوتاه، گفت: گزارش‌ها و پیشنهادات سازمان بازرسی برای کلیه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی الزام آور است و مسئولان ذیربط باید نسبت به انجام این پیشنهادات اقدام کنند.

ولی الله خبره در گفتگو با مهر در واکنش به اظهارات مسئولان شرکت مخابران ایران مبنی بر اینکه در حال حاضر برنامه‌ای برای کاهش نرخ پیام های کوتاه (پیامک) نداریم، گفت: به موجب ماده 10 قانون سازمان بازرسی کل کشور پس از ارسال پیشنهاد این سازمان برای دستگاه های دولتی برای اصلاح در مورد موضوعی، مسئولان سازمان ذیربط موظف هستند از تاریخ دریافت گزارش حداکثر ظرف 10 روز عملیات اجرایی برای انجام پیشنهادهای مندرج در گزارش سازمان بازرسی کل کشور را به عمل آورند و نتیجه اقدامات خود را به سازمان اعلام کنند.

وی افزود: به موجب همین ماده، سازمان بازرسی کل کشور نیز مکلف است تا حصول نتیجه نهایی، موضوع را پیگیری کند، بنابراین در مورد موضوع کاهش هزینه ارسال پیام کوتاه نیز واحد پیگیری سازمان بازرسی کل کشور در این زمینه اقدام خواهد کرد.

قائم مقام سازمان بازرسی کل کشور در پاسخ به این سئوال که آیا گزارش ها و پیشنهادات این سازمان ضمانت اجرا هم دارد؟ گفت: ضمانت اجرایی صریحی در قانون ذکر نشده اما به طور معمول پیشنهادات سازمان بازرسی از سوی نهادها و سازمان های دولتی عملیاتی می شود.

1001
24-09-2007, 10:26
بچه ها برای اینکه زودتر به جوابتون برسید میتونید از سایت هواداران ایرانسل هم استفاده کنید

t_keshavarz
24-09-2007, 13:00
:grrr:این GPRS داره میره رو اعصابم . وقتی #5*3*130* میزنم که فعالش کنم مینویسه ((متاسفانه شبکه با اشکال مواجه است)) اما رو سیم کارتای دیگه درسته . چی کارش کنم؟؟؟؟

من هم همين مشكل رو دارم فكر كنم كسايي كه توي دو سه ماه اخير سيمكارت رو خريدن هنوز بعضي از سروس ها براشون فعال نشده!!!!!
آيا كسي هست كه تازه سيمكارت گرفته باشه و با *130*3*6# يا *140*3*6# مشكل نداشته باشه؟؟؟؟؟؟؟

LILITIN
24-09-2007, 13:10
سلام وقتی کد #5*3*130* میزنی یک sms برای تنظیم کردن GPRS و MMS به شما ارسال میشه هیچ ربطی به سیم کارت نداره. حتما وقتی شما کدو زدی شبکه مشکل داشته دباره امتحان کن. راستی دستیم میتونی GPRS تنظیم کنی راحت تره. برای تنظیم دستی برین به سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

M A T I N
24-09-2007, 18:09
اونایی که با GPRS مشکل دارن بهتره خودشون دستی تنظیمش کنن....
تنظیماتش هم تو بیشتر گوشی ها شبیه همه ....باید یه پروفایل برای اینترنت درست کنید و فقط تو قسمت Access Point Name یا همون APN بنویسن mtnirancell ... به بقیه گزینه هاش هم لازم نیست کاری داشته باشین ....
اون کد #5*3*130* هم همون طور که LILITIN گفت ربطی به فعال کردن GPRS نداره چون GPRS برای همه ی گوشی ها فعاله و این کد فقط تنطیماتش رو براتون میفرسته ....

....موفق باشید....

camel_60
24-09-2007, 18:13
من مشكلي با gprs ايرانسل ندارم چون همه سايتا رو ميتونم باز كنم !!! فقط با مسنجر مشكل دارم

Maziar_69
24-09-2007, 18:41
سایت ایرانسل (پوشش شبکه) آپدیت شد !

t_keshavarz
24-09-2007, 19:50
سلام وقتی کد #5*3*130* میزنی یک sms برای تنظیم کردن GPRS و MMS به شما ارسال میشه هیچ ربطی به سیم کارت نداره. حتما وقتی شما کدو زدی شبکه مشکل داشته دباره امتحان کن. راستی دستیم میتونی GPRS تنظیم کنی راحت تره. برای تنظیم دستی برین به سایت

من با زدن *130*3*6# هیچ sms برام نمیاد و همیشه پیغام میده شبکه موقتا با اشکال مواجه است حالا اگر اشکال از سیم نیست پس از چیه؟؟؟

راستی شما کی سیمتو خریدی؟؟؟؟

milad_milad_milad
24-09-2007, 20:05
من با زدن *130*3*6# هیچ sms برام نمیاد و همیشه پیغام میده شبکه موقتا با اشکال مواجه است حالا اگر اشکال از سیم نیست پس از چیه؟؟؟

دوست عزیز شما خودت میگی که وقتی کد رو میزنی میگه شبکه موقتآ با اشکال مواجه است!!!
بعد اون وقت به سیم کارت چه ربطی داره؟!!!!

x-ray
24-09-2007, 20:46
سلام
يه دو هفته اي ميشه كه ايرانسل تو شهرمون(هادي شهر) آنتن ميده و امروز هم تو سايتشون اسم شهرمونو زدن و تيك gprs هم جلوش زدن كه يعني فعاله ولي هيچ خبري از اينترنت نيست .آقا شاهين يا هر كس ديگه اي ميتونه يه تحقيقي بكنه ببينه چه خبره؟
مرسي

Dr.Dolfin
24-09-2007, 21:04
سلام
يه دو هفته اي ميشه كه ايرانسل تو شهرمون(هادي شهر) آنتن ميده و امروز هم تو سايتشون اسم شهرمونو زدن و تيك gprs هم جلوش زدن كه يعني فعاله ولي هيچ خبري از اينترنت نيست .آقا شاهين يا هر كس ديگه اي ميتونه يه تحقيقي بكنه ببينه چه خبره؟
مرسي
دوست عزیز باید صبر کنی.منم مثل شما بودم چند روز دیگه یا نهایتا یه هفته دیگه درست میشه.

Dr.Dolfin
24-09-2007, 21:06

اگه 100000000000بار دیگه هم بزنی همین پیغامو میده.بابا دستی تنظیم کن.مثل من.گوشی من تووی لیست ایرانسل نیست ولی من دستی تنظیمش کردم.

Dr.Dolfin
24-09-2007, 21:11
میشه یکی تعرفه ی سیم کارت پیام رسان رو بگه؟

t_keshavarz
24-09-2007, 22:42
دوست عزیز شما خودت میگی که وقتی کد رو میزنی میگه شبکه موقتآ با اشکال مواجه است!!!
بعد اون وقت به سیم کارت چه ربطی داره؟!!!!

حرف شما درسته اما اگه شما چندين بار در طول شبانه روز با انواع مختلف گوشي تست كني و هميشه يه جواب بگيري به اين نتيجه ميرسي كه اشكال از شبكه يا گوشي نيست!!! ولي اشكال از چيه؟ شما بفرماييد؟؟؟؟؟ نگيد شبكه مشكل داره! مگر اينكه شبكه در طول دو ماه هميشه شبانه روز مشكل داشته باشه!!!!! كه بعيده!!!!

t_keshavarz
24-09-2007, 22:45
اگه 100000000000بار دیگه هم بزنی همین پیغامو میده.بابا دستی تنظیم کن.مثل من.گوشی من تووی لیست ایرانسل نیست ولی من دستی تنظیمش کردم.

موافقم!
ولي اشكال از كجاست؟؟؟

BIKHIAL_ALL_75
25-09-2007, 02:53

به این آدرس مراجعه کن
روش تنظیم دستی gprs موبایل رو نوشته

BIKHIAL_ALL_75
25-09-2007, 03:02
میشه یکی تعرفه ی سیم کارت پیام رسان رو بگه؟

پيام كوتاه : بين خطوط ايرانسل : 100ر يال
پيام كوتاه : ساير خطوط: 100ر يال
پيام كوتاه بين المللي: منطقه :1 1500ر يال
پيام كوتاه بين المللي: منطقه 2 و 3: 1000ر يال
سرويس GPRS كيلوبايتی: 5 ریال

اگه اطلاعاتی خواستی میتونی بری به سایت ایرانسل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا بری به کلوپ ایرانسل

milad_milad_milad
25-09-2007, 09:33
حرف شما درسته اما اگه شما چندين بار در طول شبانه روز با انواع مختلف گوشي تست كني و هميشه يه جواب بگيري به اين نتيجه ميرسي كه اشكال از شبكه يا گوشي نيست!!! ولي اشكال از چيه؟ شما بفرماييد؟؟؟؟؟ نگيد شبكه مشكل داره! مگر اينكه شبكه در طول دو ماه هميشه شبانه روز مشكل داشته باشه!!!!! كه بعيده!!!!

دوست عزیز ربطی به سیم کارت نداره!! برای من هم اوایل اینجوری بود ولی درست شد شما خودت رو ناراحت نکن!تنظیمات gprs چیز سختی نیست!:11:

Dr.Dolfin
25-09-2007, 11:25
موافقم!
ولي اشكال از كجاست؟؟؟

نمیدونم والا.بهترین راه تنظیم دستیه.چرا دستی تنظیم نمیکنید؟؟

روش تنظیم دستی اینجوریه:

Account Name= Irancell-GPRS
APN(Access Point Name)= mtnirancell
Proxy Address= 010.131.026.138
Proxy Port= 8080
این کارو انجام بده تا GPRS گوشیت درست شه همین.یا علی

Dr.Dolfin
25-09-2007, 11:34
t_keshavarz اگه نتونستی دستی تنظیم کنی مدل گوشیتو بگو تا بهت بگم.

t_keshavarz
25-09-2007, 11:44
دوست عزیز ربطی به سیم کارت نداره!! برای من هم اوایل اینجوری بود ولی درست شد شما خودت رو ناراحت نکن!تنظیمات gprs چیز سختی نیست!:11:

دوست عزيز همه حرف من اينه كه هنوز بعضي از سرويس روي بعضي از سيمكارتها فعال نشده و همون طور كه شما گفتيد پس از يه مدت مثلا يكي دو ماه فعال ميشه!!!! (البته من اينجوري حدس ميزنم چون من اوايل همين مشكل را با سرويس پيامگير صوتي هم داشتم اما پس از مدتي حل شد! حالا اينكه اين مشكل را بايد به حساب چي نوشت نميدونم!!!!)
در مورد تنظيم دستي هم موافقم!! اما مساله، سختي يا آسوني تنظيم دستي نبود حرف من چيز ديگه اي بود!!:10::10:

t_keshavarz
25-09-2007, 11:51
t_keshavarz اگه نتونستی دستی تنظیم کنی مدل گوشیتو بگو تا بهت بگم.

خيلي ممنون! بحث من چيز ديگه اي بود در هر حال ممنون خيلي آقايي!!!:40:

milad_milad_milad
25-09-2007, 14:26
دوست عزيز همه حرف من اينه كه هنوز بعضي از سرويس روي بعضي از سيمكارتها فعال نشده و همون طور كه شما گفتيد پس از يه مدت مثلا يكي دو ماه فعال ميشه!!!! (البته من اينجوري حدس ميزنم چون من اوايل همين مشكل را با سرويس پيامگير صوتي هم داشتم اما پس از مدتي حل شد! حالا اينكه اين مشكل را بايد به حساب چي نوشت نميدونم!!!!)
در مورد تنظيم دستي هم موافقم!! اما مساله، سختي يا آسوني تنظيم دستي نبود حرف من چيز ديگه اي بود!!:10::10:

دوست عزیز فعال بودن رو که هست!!
شما مدل یا imeiگوشیت رو به این صورت
مدل گوشی s یا s imei رو به 2225 پیامک بفرست تنظیمات gprs و mms رو برات می فرستن!:11:

t_keshavarz
25-09-2007, 14:34
مدل گوشی s یا s imei رو به 2225 پیامک بفرست تنظیمات gprs و mms رو برات می فرستن!:11:
اين روش رو هم قبلا امتحان كردم ميگه مدل گوشي قابل قبول نيست!! ( گوشيم سريال اصليه با گوشيهاي ديگه هم امتحان كردم ولي همين جواب رو ميده )

t_keshavarz
25-09-2007, 14:42

در ضمن يادم رفت بگم منظورم از فعال نبودن بعضي سرويس ها فعال نبودن سرويس gprs نبود!! آره من ميتونم به gprs وصل بشم. منظورم غيرفعال بودن سرويس دريافت اتوماتيك تنظيمات gprs يا mms بود.
فكر كردم شايد چنين برداشتي از حرف هاي من شده باشه:20::20:

camel_60
25-09-2007, 18:33
دوستان من تا حالا 3 تا سيم عوض كردم سيم يك و دو من ياهو رو باز مي كرد اما سيم سوم من اين قابليت رو نداره ؟

در ضمن سيم سه تا از دوستام هم ياهو رو باز ميكنه !!!!!!!!

فقط مال من مشكل داره ؟

aminyagoubi
25-09-2007, 22:13
سلام لطفا یکی به من کامل توضیح بده چطوری میتونم با ایرانسل لپ تاپ خودمو به اینترنت وصل کنم
اگر کسی اطلاعات کاملی داره بهم ایمیل بزنه.ضمنا میخوام بدونم آیا با بلوتوث لپ تاپ هم میشه به
اینترنت روی موبایلم وصل شد یا حتی میشه با بلوتوث لپ تاپ به بلوتوث موبایلم که سیم کارت ir-tci دارم
وصل بشم و به اینترنت کانکت بشم؟ ممنون
aminyagoubi@yahoo.com

piishii
25-09-2007, 22:23
سلام.
این تنظیمات gprs و اینترنت چه به درد میخوره ؟
معذرت من ناشی هستم ها .
چون من بدون تنظیمات هم که میتونم وارد سایتی که میخوام بشم .
نکته ی دیگه با اینترنت ایرانسل از سایت رپید شیر اگه اکانت هم داشته باشی کسی دانلود کرده به من بگه سرعتش چقدره :دی

BIKHIAL_ALL_75
25-09-2007, 22:35
سلام.
این تنظیمات gprs و اینترنت چه به درد میخوره ؟
معذرت من ناشی هستم ها .
چون من بدون تنظیمات هم که میتونم وارد سایتی که میخوام بشم .
نکته ی دیگه با اینترنت ایرانسل از سایت رپید شیر اگه اکانت هم داشته باشی کسی دانلود کرده به من بگه سرعتش چقدره :دی

سلا م دوست عزیز
شما وقتی میگی به اینترنت وصل میشی یعنی تنظیمات gprs رو گوشیت نصبه
پس نیازی به این تنظیمات نداری
اگه با موبایل بخوای,فکر نمیکنم ممکن باشه,ولی اگه موبایلتو به کامپیوتر وصل کنی 100% میتونی دانلود کنی
سرعت دانلود با اینترنت ایرانسل حدود 10,11 کیلو بایت در ثانیه هستش:20:

BIKHIAL_ALL_75
25-09-2007, 22:38
سلام لطفا یکی به من کامل توضیح بده چطوری میتونم با ایرانسل لپ تاپ خودمو به اینترنت وصل کنم
اگر کسی اطلاعات کاملی داره بهم ایمیل بزنه.ضمنا میخوام بدونم آیا با بلوتوث لپ تاپ هم میشه به
اینترنت روی موبایلم وصل شد یا حتی میشه با بلوتوث لپ تاپ به بلوتوث موبایلم که سیم کارت ir-tci دارم
وصل بشم و به اینترنت کانکت بشم؟ ممنون
aminyagoubi@yahoo.com

سلام امین جان
شما میتونی به این سایت بری
هر چی سوال در مورد ایرانسل داشته باشی میتونی تو این سایت پیدا کنی
100% به جواب سوالت میرسی

Dr.Dolfin
25-09-2007, 22:48
دوستان کسی نمیدونه جریان Mms به کجا رسید؟

only4you_mehr
25-09-2007, 22:56
سلام دوستان وصل شدن به اینترنت با 6600 چه جوریه؟
تمام سایتا رو باز میکنه ؟

moj63
26-09-2007, 02:27
آیا میشه بدون گوشی با سیم کارت ایرانسل به اینترنت وصل شد؟

TheMohammad
26-09-2007, 12:12
آیا میشه بدون گوشی با سیم کارت ایرانسل به اینترنت وصل شد؟

باید یا GSM Modem بگیری یا یه گوشی 40-50 هزار تومنی دست دوم، که دومی به نظر به صرفه تر میاد
البته نمیدونم شاید ایرانسل اومد Data Card داد بیرون که وصلش کنی به USB و بعدم اینترنت !!!!!

aminyagoubi
26-09-2007, 15:13
سلام امین جان
شما میتونی به این سایت بری
هر چی سوال در مورد ایرانسل داشته باشی میتونی تو این سایت پیدا کنی
100% به جواب سوالت میرسی

سلام مرسی ممنون سایت رو قبلا دیده بودم
من با بلوتوث میخوام وصل بشم
توی اون سایت با کابل گفته شده اگه برای بلوتوث بگی ممنون میشم

roteal2007
26-09-2007, 17:50
سلام ببخشید اگر سیم کارت های ایرانسل بنا به دلایلی بسوزن اونوقت سیم جدید میدن

nimamani
26-09-2007, 18:07
سلام ببخشید اگر سیم کارت های ایرانسل بنا به دلایلی بسوزن اونوقت سیم جدید میدن

بله شما بايد پوكه سيم كارت رو ببري
نمايندگي و بسته بازگشت بگيري

saeedmaxxx
26-09-2007, 19:44
فهرست طلاييفهرست طلایی شما!
مخصوص خانواده و دوستان قدیمی!

ایرانسل با ارائه سرویس جدید “فهرست طلایی”، به شما امکان می دهد تا برای مکالمه با افرادی که بیش از همه با آنها تماس می گیرید، هزینه کمتری بپردازید. کافیست پنج شماره را انتخاب کنید و بدون نگرانی هرقدر می خواهید با تلفن ایرانسل تان با آنها صحبت کنید!

تنها کافیست ...
انتخاب کنید پنج شماره ای که بیش از سایرین با آنها تماس می گیرید کدامند. سپس شماره ها را در فهرست مربوط به این سرویس وارد نمایید تا از آن پس، تعرفه مکالماتتان با این پنج شماره کاهش یابد. به یاد داشته باشید این شماره ها باید از شماره های ایرانسل باشند: سیم کارت دائمی و یا اعتباری.

با این سرویس جدید ...
• یک روش مناسب برای کنترل آسان هزینه تلفن همراهتان خواهید داشت!
• با خیال آسوده هرقدر می خواهید با دوستان و افراد خانواده صحبت می کنید بدون اینکه نگران صورتحسابتان باشید!
• هرگاه بنا بر شرایط موجود، مجبور باشید با شماره یا شماره های خاصی به صورت طولانی مکالمه کنید، با وارد کردن آنها در این فهرست، هزینه کمتری می پردازید!

توجه: اين سرويس تنها مختص مشتركين سيم كارتهاي دائميست؛ اما شما مي توانيد شماره هاي سيم كارتهاي اعتباري ايرانسل را نيز در آن وارد كنيد!

فهرست طلایی، شماره هایی که برای من خیلی مهم اند!

نحوه ثبت نام:

فهرست طلاييكدثبت در فهرست *
*130*3*4*1#[YES/OK]
حذف از فهرست
*130*3*4*2#[YES/OK]
مشاهده شماره هاي فهرست
*130*3*4*3#[YES/OK]

* برای ثبت هر شماره، این کد می بایست جداگانه وارد شود.

برای ثبت/حذف شماره در “فهرست طلایی”، ابتدا کد را از جدول بالا وارد کرده و سپس، شماره را به صورت #093XXXXXXXX وارد کنید. همچنین می توانید برای ثبت، حذف و یا مشاهده شماره در این فهرست، از سیم کارت دائمی ایرانسل خود با 130 تماس گرفته، گزینه 3 (خدمات ایرانسل)، و سپس گزينه 4 را از منوی بعدی انتخاب كرده و دستورالعمل ها را دنبال کنید.
همچنین می توانید از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی (E-care) و یا مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجازایرانسل برای این سرویس ثبت نام کنید.

با فهرست طلایی، مکالمات طولانی بدون نگرانی!

انجام تغییرات در “فهرست طلایی”
می توانید با استفاده از روش های زیر شماره مورد نظرتان را از “فهرست طلایی” حذف و یا در آن ثبت کنید:
• کدهای جدول صفحه قبل
• شماره گیری 130
• از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی (E-care)
• مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجاز ایرانسل

و در صورت تغییر طرح تعرفه؟
درصورت تغییر دادن طرح تعرفه، (به هنگام انتقال به تعرفه جدید) شماره های فعلی موجود در “فهرست طلایی” به صورت خودکار حذف خواهند شد و درصورت بازگشت مجدد به هر یک از طرح های تعرفه پایه و یا تشویقی برای استفاده از سرویس “فهرست طلایی”، بايد شماره ها را مجدداً در فهرست وارد کنید.

تعرفه های این سرویس:
• هزینه تماس با شماره های موجود در “فهرست طلایی” شامل 10٪ تخفیف بر روی طرح تعرفه فعال فعلی خواهد بود. این تخفیف تنها مختص تماسهای تلفنی بین خطوط ایرانسل خواهد بود.
• این سرویس برای تمامی طرح های تعرفه پایه و تشویقی سیم کارت دائمی ارائه می شود.
• برای هریک از شماره هایی که در “فهرست طلایی” ثبت نمایید، مبلغی بابت “هزینه ثبت نام” در صورتحساب بعدی شما محاسبه خواهد شد.
• به هنگام استفاده از سرویس رومینگ، هزینه تماس با شماره های مندرج در “فهرست طلایی” مانند شماره های عادی خواهد بود؛ به عبارتی نرخ تعرفه این تماس ها برابر با تعرفه تماس رومینگ محاسبه می شود.

شرحتعرفهثبت شماره براي سرويس "فهرست طلايي" (هر شماره)به بروشور تعرفه مراجعه كنيدپيام كوتاه (SMS)تفاوتي نداردحذف شماره از فهرسترايگانمشاهده ليست شماره هاي "فهرست طلايي"رايگان

saeedmaxxx
26-09-2007, 19:46
ولی اینجاش خیلی نا مردی هست
به ازای هر نفر ثبت نام در فهرست 400 تومن پول میگیرن

mahdiwww84
26-09-2007, 22:02
ببخشید آیا در حال حاضر برای شما نیز مشاهده صورت حساب در حساب E-care غیر فعال است؟

piishii
26-09-2007, 22:05
سلا م دوست عزیز
شما وقتی میگی به اینترنت وصل میشی یعنی تنظیمات gprs رو گوشیت نصبه
پس نیازی به این تنظیمات نداری
اگه با موبایل بخوای,فکر نمیکنم ممکن باشه,ولی اگه موبایلتو به کامپیوتر وصل کنی 100% میتونی دانلود کنی
سرعت دانلود با اینترنت ایرانسل حدود 10,11 کیلو بایت در ثانیه هستش:20:

سلام.
ممنونم.
مشکل من اینه که اینجا آنتن نمیده که من گوشیم رو بیارم جای پی سیم .
باید گوشی رو ببرم نردیک در پشت بام تا آنتن بده .
گفتم چون وقتی میام باهاش از سایت گوشیم theme دانلود میکنم شاید بشه چیز دیگه هم از رپید که اکانت دارم این دو روز که مجانیه دانلود کنم پس نمیشه ؟؟:41::13::19:

Dr.Dolfin
26-09-2007, 23:02
خوب اگه نگرین که نمیشه.اونوقت هر موقع بخوای به هر کس زنگ بزنی میتونی شماره طرف رو وارد لیست کنی و تووی مکالمه تخفیف بگیری بعد هم پاکش کنی.و دوباره این کار رو واسه شماره های دیگه ی ایرانسل انجام بدی.

saeedmaxxx
26-09-2007, 23:18
اخه باید دفعه اول مجانی باشه
بعدا پول بگیرن

milad_milad_milad
26-09-2007, 23:19
تیریپ زرنگ بازی!!!:5::27::31::46:

خوب اگه نگرین که نمیشه.اونوقت هر موقع بخوای به هر کس زنگ بزنی میتونی شماره طرف رو وارد لیست کنی و تووی مکالمه تخفیف بگیری بعد هم پاکش کنی.و دوباره این کار رو واسه شماره های دیگه ی ایرانسل انجام بدی.

بله,کاملآ باهات موافقم!:20:

saeedmaxxx
26-09-2007, 23:20
ببخشید آیا در حال حاضر برای شما نیز مشاهده صورت حساب در حساب E-care غیر فعال است؟
اره
نمیدونم واسه چی هم ecareغیرفعال هست هم ثبت نام اینترنتی

saeedmaxxx
26-09-2007, 23:22
تیریپ زرنگ بازی!!!:5::27::31::46:

بله,کاملآ باهات موافقم!:20:
خوب دفعه اول رو که باید مجانی کنن

Marmoulak
26-09-2007, 23:30
جريان ايرانسل چي هست كه ميگن 5 شنبه و جمعه رايگانه واسه همه همين طور هست ! اگه اين جوري هست بگين كه مي خوام اين دو روز از اينترنت استفاده كنم !

saeedmaxxx
26-09-2007, 23:34
جريان ايرانسل چي هست كه ميگن 5 شنبه و جمعه رايگانه واسه همه همين طور هست ! اگه اين جوري هست بگين كه مي خوام اين دو روز از اينترنت استفاده كنم !
اره از امشب ساعت 12 تا ساعت 12 شب جمعه

BIKHIAL_ALL_75
27-09-2007, 03:20
سرعت اینترنت من که افتضاحه !!
اس ام اس که دیگه اسمشو نبر!!
کسی مثل من این مشکلاتو داره؟؟؟

BIKHIAL_ALL_75
27-09-2007, 05:17
سلام مرسی ممنون سایت رو قبلا دیده بودم
من با بلوتوث میخوام وصل بشم
توی اون سایت با کابل گفته شده اگه برای بلوتوث بگی ممنون میشم

اول بگو گوشیت چیه؟؟

POWER_CASE
27-09-2007, 06:48
خیالت راحت سرعت همه آبگوشته!!!!!!!!!!!!!

M A T I N
27-09-2007, 09:21
سرعت اینترنتش پایین اومده ....

mefmef
27-09-2007, 09:37
دوستان سلام
من به تازهگی یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم می خوام بدونم چطور می تونم از gprs اون استفاده کنم گوشی من هم nokia 2610 هست لطفا زود راهنمایی بفرمایید تا زمان استفاده رایگان از این امکان را از دست ندم ممنون !!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید شوخی کردم:21:

King
27-09-2007, 10:44
سرعت اینترنت من که افتضاحه !!
اس ام اس که دیگه اسمشو نبر!!
کسی مثل من این مشکلاتو داره؟؟؟

سرعت اینترنت منم خیلی اومده پایین...
ولی اس ام اس مشکلی نداره...

دوستان سلام
من به تازهگی یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم می خوام بدونم چطور می تونم از gprs اون استفاده کنم گوشی من هم nokia 2610 هست لطفا زود راهنمایی بفرمایید تا زمان استفاده رایگان از این امکان را از دست ندم ممنون !!!!!!!!!!!!!!!

100 بار تا حالا توضیح داده شده که...

شما این کد رو وارد کن تنظیمات میاد و نصب کن...
#6*3*140*

sedeh
27-09-2007, 10:57
دوستان سلام

برای اینکار باید تنظیمات gprs گوشتا انجام بدی:
1_تنظیم کردن خودکار توسط ایرانسل
برای این کار باید با140 تماس گرفت و بصورت گویا انجام داد

2_تنظیم کردن بصورت دستی
در این مورد می توان به سایت زیر مراجعه کرد:

amir_w12
27-09-2007, 11:02
دوستان در مورد این تبلیغ جدید که میگه یه لیست طلایی 5 نفر را اضافه کنید برای کاهش هزینه کسی اطلاع داره چطوری میشه این کا را کرد./

soheil_6666
27-09-2007, 11:41
دوستان در مورد این تبلیغ جدید که میگه یه لیست طلایی 5 نفر را اضافه کنید برای کاهش هزینه کسی اطلاع داره چطوری میشه این کا را کرد./

سلام براي سيم كارتهاي دائميه.
توضيحش اينجا هست؟

پيروز باشي

MILIN3M
27-09-2007, 13:00
دوستان این mms کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟یعنی شما میتونید بفرستید یا نه من نمیتونم!!!

AMIN_JACKHAMMER
27-09-2007, 13:25
من در شیراز زندگی می کنم و بالاخره دیدم که ایرانسل پس از یک وقفه 8 ماهه آنتن دهی رو به حد مطلوب رسوند واقعا دستشون درد نکنه چون با اینکه مثلا تالیا قدمتش تو شیراز بیشتره ولی جاهای زیادی در شهر پیدا مشه که تالیا انتن نده ولی ایرانسل بده.تنها گله ای که از ایرانسل داشتم مشکل gprs هست که روی انتن های تازه فعال شده برقرار است که واقعا عجیبه.بعضی روزها قطعه وبعضی روزها هم که وصله تقریبا وصل شدن به اینترنت غیر ممکنه.ولی امیدوارم این مشکل مثل رفع انتن دهی ضعیف، نباشه و زودتر برطرف بشه.
کوچیک شما امین.:11:

aminyagoubi
27-09-2007, 15:20
سلام
ایرانسل سایت اورکات رو ***** کرده؟
من با p990 وصل شدم گفت ***** شده.
شاید تنظیمات گوشی من واسه GPRS به هم خورده
لطفا اگه ممکنه یکی نحوه تنظیم GPRS برای p990 رو بگه. فکر کنم مشکل از ------ موبایلم باشه

Ebrahim202003
27-09-2007, 15:39
بابا شبکه ترکید ، بزارید یه ذره هم به ما برسه

artara74
27-09-2007, 16:14
آیییییییییییییی مامااااااااااااااااااااان ایرانسل یه هویی پرید. کسی میدونه چی شده؟

امروز ظهر ساعت 1-2 اینا کار می کرد. الان چک کردم دیدم آنتنش خالیه. و جایی که می نوشت ایرانسل خالیه. برای خواهرم هم همین طور شده.:19:

Alishmas
27-09-2007, 16:28
آيا اين درسته که روز های 5 شنبه و جمعه ميشه اينترنت مجانی رفت ؟

jackhammer
27-09-2007, 16:43
سلام
ایرانسل سایت اورکات رو ***** کرده؟
من با p990 وصل شدم گفت ***** شده.
شاید تنظیمات گوشی من واسه GPRS به هم خورده
لطفا اگه ممکنه یکی نحوه تنظیم GPRS برای p990 رو بگه. فکر کنم مشکل از ------ موبایلم باشه

نه آقا تا اونجا که من میدونم اینترنتش ***** داره.
مگه شما تا حالا سایتی رو که ***** بوده با اینترنت ایرانسل باز کردی؟

راستی سرعت GPRS توی شیراز افتضاح نیست.در حدود 3 یا 4 هست

aminyagoubi
27-09-2007, 17:12
نه آقا تا اونجا که من میدونم اینترنتش ***** داره.
مگه شما تا حالا سایتی رو که ***** بوده با اینترنت ایرانسل باز کردی؟

راستی سرعت GPRS توی شیراز افتضاح نیست.در حدود 3 یا 4 هست

شما اپرا مینی رو دانلود کن بریز روی گوشیت هر سایتی رو که بخوایی باز میکنه اینو که همه میدونن!
منم شبکم درست شد. مشکل از ایرانسل بود

amin a.^2
27-09-2007, 17:20
سلام
میگم کسی از شما هست که بعد از تیر سیمکارت اعتباری خریده باشه و gprs فعال باشه
من که هرچی درخواست می فرستم میگه شبکه موقتاً با اشکال روبروست
راستی چجوری میشه gps ایرانسل را فعال کرد
تو رو خدا جواب بدینا خیلی برام مهمه:13:

TheMohammad
27-09-2007, 17:36
سلام
میگم کسی از شما هست که بعد از تیر سیمکارت اعتباری خریده باشه و gprs فعال باشه
من که هرچی درخواست می فرستم میگه شبکه موقتاً با اشکال روبروست
راستی چجوری میشه gps ایرانسل را فعال کرد
تو رو خدا جواب بدینا خیلی برام مهمه:13:
gprs برای همه فعاله، فقط باید تنظیماتش باشه
به 2225 اس ام اس زدین ؟ با 140 تماس گرفتین ؟

saeedmaxxx
27-09-2007, 19:44
الان ساعت 7:40 دقیقه هست
تو تبریز حدود 1ساعت و نیم هست که انتن پریده
بقیه جاها چطوره؟

camel_60
27-09-2007, 20:15
gprs برای همه فعاله، فقط باید تنظیماتش باشه
به 2225 اس ام اس زدین ؟ با 140 تماس گرفتین ؟

بابا چرا حاليتون نميشه !!!

gprs من سايت باز ميكنه ولي نميتونم از طريق ياهو مسنجر آيديم رو بالا بيارم . چرا آخه ؟

camel_60
27-09-2007, 20:21
الان ساعت 7:40 دقیقه هست
تو تبریز حدود 1ساعت و نیم هست که انتن پریده
بقیه جاها چطوره؟

آره مال منم قطع هستش . بالاي گوشيم نوشته : No access to network

jackhammer
27-09-2007, 20:52
شما اپرا مینی رو دانلود کن بریز روی گوشیت هر سایتی رو که بخوایی باز میکنه اینو که همه میدونن!
منم شبکم درست شد. مشکل از ایرانسل بود

گویا شما نمیدونی اپرا چیکار میکنه...
اپرا مینی یه سرور اصلی داره وقتی شما آدرس یه سایتو بهش میدی اون سرور سایت رو فشرده میکنه و میفرسته برای گوشی شما.یعنی شما داری از سرور اپرا تغذیه میشی و از اونجا که سایت اپرا ***** نیست پس ... در حقیقت همون پروکسیه.
اینترنت ایرانسل به صورت عادی ***** داره.

M A T I N
27-09-2007, 21:47
برای من هم چند ساعت هست که اینترنتش کلا قطع شده .... مثل اینه که مصرف مردم بالا بوده ....( هرگز نشه فراموش ... اینترنت اضافی موقوف:31: )

aminyagoubi
27-09-2007, 22:07
اپرا مینی یه سرور اصلی داره وقتی شما آدرس یه سایتو بهش میدی اون سرور سایت رو فشرده میکنه و میفرسته برای گوشی شما.یعنی شما داری از سرور اپرا تغذیه میشی و از اونجا که سایت اپرا ***** نیست پس ... در حقیقت همون پروکسیه.

اتفاقا خوبم میدونم شما پرسیدی منم جوابتو دادم می خوایی ***** باشی با همون اپرای خود گوشیت برو!

aminyagoubi
27-09-2007, 22:08

اتفاقا خوبم میدونم شما پرسیدی منم جوابتو دادم می خوایی ***** باشی با همون اپرای خود گوشیت برو!

saeedmaxxx
27-09-2007, 22:09
الان ساعت 10 انتن اومد

Dr.Dolfin
28-09-2007, 00:02
سلام آقا سروش.ببخشيد يادتون هست چند وقت پيش مطلبي در مورد ارسال ايميل با گوشي فرستادين؟چطور ميتونم پستشو پيدا کنم؟ممنونم خلي حياتيه

arman4459
28-09-2007, 00:37
بابا چرا حاليتون نميشه !!!

gprs من سايت باز ميكنه ولي نميتونم از طريق ياهو مسنجر آيديم رو بالا بيارم . چرا آخه ؟

منم دقیقا مشکل شما رو دارم.سایت راحت باز میشه.ولی یاهو نه

MILIN3M
28-09-2007, 01:26
--------------------------------------------------------------------------------

دوستان این mms کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟یعنی شما میتونید بفرستید یا نه من نمیتونم!!!

nimamani
28-09-2007, 02:54
--------------------------------------------------------------------------------

مگه نميدوني كه دولت قطعش كرده ؟!؟

BIKHIAL_ALL_75
28-09-2007, 02:55
تازه ساعت 2 شب دوباره شبکه وصل شده

nimamani
28-09-2007, 03:12
سلام آقا سروش.ببخشيد يادتون هست چند وقت پيش مطلبي در مورد ارسال ايميل با گوشي فرستادين؟چطور ميتونم پستشو پيدا کنم؟ممنونم خلي حياتيه

به اين آدرس بريد ان شالله جواب بگيريد
چگونگی راه اندازی ایمیل مستقیم موبایل(POP3 , IMAP4[/URL]

nimamani
28-09-2007, 03:13
ولي دوباره قطع شد

arman4459
28-09-2007, 03:25
دوستان من از ساعت 12 شب هرچی میخام برم تو سایت هواران ایرانسل ارور میده ایا مال شما هم اینطوریه.

arman4459
28-09-2007, 03:27
این ایرانسل این چند روزه خیلی اذیت میکنه.مسیج سنتر رو که من فقط تالیا میزارم.قطی موقت زیاد.

نمیدونم دارتن چکار می کنن.شاهین میگه 7 مهر درست میشه.ال. اعلم

nimamani
28-09-2007, 03:57
دوستان من از ساعت 12 شب هرچی میخام برم تو سایت هواران ایرانسل ارور میده ایا مال شما هم اینطوریه.

نه من رفتم مشكل نداشت

bandary
28-09-2007, 09:49
اینجا تو لاهیجان که تازه بعد از 3 ماه و خورده ای شبکه آزمایشی بود و تازه رسمی شده از ساعت 6 شبکه قطع شد و ساعت 10 شبکه وصل شد بدون Gprs و Gprs هم ساعت 10 دقیقه به 3 شب وصل شد

ali_saeedi
28-09-2007, 10:19
بچه ها این ایرانسل دهن ما رو سرویس کرد من یه سیم کارت دائمی داشتم میخواستم 100 تومان بفروشم که الان 75 تومان آکش شده آخه چرا به فکر مردم و ارزش سیم کارتهای خودش نیست مطمئنم خیلی ها مثل من هستند

Spaniuly
28-09-2007, 11:41
كسي ميدونه كه چه طوري ميشه سرويس Gprs رو فعال كرد؟

searching4f
28-09-2007, 12:12
سلام

در رابطه با فعال کردن gprs ؛ من الان یکی دو هفته س دارم *140*3*6# رو شماره گیری میکنم ولی هربار میگه "متاسفانه شبکه موقتا با اشکال مواجه است . لطفا بعدا امتحان کنید"

به 2225 هم sms فرستادم چند بار ؛ به این صورت : S Sony Ericsson P990i . یک بار هم سریال 15 رقمی رو فرستادم. این جوابیه که هربار میاد:
Send S IMEI or S phone type for self provisioning
NamedConfiguration phone type for named configuration.

باید چکار کنم ؟

saeedmaxxx
28-09-2007, 12:47
gprsشده افتزاح

Alishmas
28-09-2007, 13:28
بيشترين حجمی که ميشه دانلود کرد 100 کيلوبايت هست نه ؟

چون من وقتی ميخوام بيشتر دانلود کنم ميگه file is too large

نميشه يه کاری کرد ؟

TheMohammad
28-09-2007, 13:48
بچه ها این ایرانسل دهن ما رو سرویس کرد من یه سیم کارت دائمی داشتم میخواستم 100 تومان بفروشم که الان 75 تومان آکش شده آخه چرا به فکر مردم و ارزش سیم کارتهای خودش نیست مطمئنم خیلی ها مثل من هستند
منم یه سیم کارت دائمی مفتی رسیده بهم، خریدار نداره، به نظر من بهتره بدی یکی استفاده کنه، منم میخوام همین کار رو بکنم، چون واقعا سیم کارت ارزشی نداره، از اول این دولتی ها یه چیز اشتباه رو باب کردن بین مردم

نميشه يه کاری کرد ؟
شما میخوای با خود گوشی دانلود کنی ؟
وصل کن به کامپیوتر و استفاده کن
من فایل 265 مگابایتی هم گرفتم

به 2225 هم sms فرستادم چند بار ؛ به این صورت : S Sony Ericsson P990i . یک بار هم سریال 15 رقمی رو فرستادم. این جوابیه که هربار میاد:

باید چکار کنم
یدونه S بنویس، بعدش یه فاصله بنداز، بعد شماره سریال گوشی رو بنویس و به 2225 بفرست

amin a.^2
28-09-2007, 14:39
دوستان سلام
اما هیچکی جواب منا نداد که اصلاً ایرانسل gps داره یا نه و اگه داره چجوری باید استفاده کرد ؟ خواهشا جواب بدین
راستی من وقتی imei زا میفرستم به 2225 میگه مدل گوشی قابل پذیرش نیست
گوشیمم p990i هست.

M A T I N
28-09-2007, 14:44
کسی زنگ نزده بپرسه چرا Gprs شون قطع شده ...؟ ...من هر چی زنگ میزنم هیچ کدوم از اپراتور هاش آزاد نمیشه ....

amirlovely
28-09-2007, 14:47
سلام

در رابطه با فعال کردن gprs ؛ من الان یکی دو هفته س دارم *140*3*6# رو شماره گیری میکنم ولی هربار میگه "متاسفانه شبکه موقتا با اشکال مواجه است . لطفا بعدا امتحان کنید"

باید چکار کنم ؟

سلام منم 990 دارم با كد *140*3*6# دفعه اول مياد اگه هم نيومد به 140 زنگ بزن از انجا فعال كن

nimamani
28-09-2007, 15:39

نميشه يه کاری کرد ؟

براي باز كردن صفحات وب با مرورگر خود گوشي بله درسته
كه البته بازم بستگي به خود گوشي داره
ولي با Opera ميشه
براي دانلود كه من مشكلي نداشتم
با خود گوشي 25MBهم دانلود كردم

كسي ميدونه كه چه طوري ميشه سرويس Gprs رو فعال كرد؟

سلام

باید چکار کنم ؟

دوستان سلام
اما هیچکی جواب منا نداد که اصلاً ایرانسل gps داره یا نه و اگه داره چجوری باید استفاده کرد ؟ خواهشا جواب بدین
راستی من وقتی imei زا میفرستم به 2225 میگه مدل گوشی قابل پذیرش نیست
گوشیمم p990i هست.

خوب تنظيمات رو دستي وارد كنيد كه اينقدر مشكل نداشته باشيد

مسير زير را دنبال کنيد :
منو > تنظيمات > اتصال > اشتراک هاي ديتا > اشتراک جديد

سپس يک اسم وارد کنيد ، مثلا mtnirancell ؛ سپس برروي دکمه ادامه کليد کنيد و در صفحه جديد GPRS APN رو با کلمه mtnirancell مقداردهي کنيد . دکمه ذخيره (Save) را زده و به صفحه اشتراک هاي ديتا برگرديد ، حالا اسم کانکشني را که ساختيد پيدا کرده و آن را انتخاب کنيد (دايره کناري آن توپر شود).
دوباره به تنظيمات > اتصال برگرديد و اين دفعه تنظيمات اينترنت رو انتخاب کنيد ، گزينه تنظيم جديد را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جديد شويد ، نامي براي تنظيم انتخاب کرده ، ok کنيد و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکي را انتخاب کنيد که قبلا ساختيد در اينجا mtnirancell مي باشد ، دکمه ذخيره را انتخاب کنيد و به صفحه تنظيمات اينترنت برگرديد ، سپس همان تنظيمي را انتخاب کنيد که در بخش قبل ساختيد (دايره کناري تنظيم بايد توپر شود).

مسير زير رو دنبال کنين :

Menu --> Setting --> Connectivity --> Data comm. --> Data accounts --> New account

GPRS data رو انتخاب کنين و اسمش رو بزارين Irancell-GPRS
Continue رو انتخاب کنين
بعد در قسمت APN بنويسيد mtnirancell
Username و Password رو خالي بزارين
دکمه Save رو بزنين

تا اينجا شما يک اشتراک GPRS ايجاد کرديد

حالا به منوي Connectivity برگرديد يا مسير زير رو دنبال کنيد

Menu --> Setting --> Connectivity

حالا Internet Settings رو انتخاب کنين
حالا Internet Profiles رو انتخاب کنين

New profile رو انتخاب کنين

در قسمت Name بنويسيد Irancell-GPRS

Connect using رو انتخاب کنين

در اينجا اشتراک GPRS رو که در بالا ساختين انتخاب کنين ( يعني دايره Irancell-GPRS رو توپر کنين )
تنظيمات رو Save کنين

حالا در اين صفحه که براتون مي ياد ( Internet profiles رو ميگم ) اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )

حالا به منوي قبلي برگرديد

Streaming settings رو انتخاب کنين

حالا Connect using رو انتخاب کرده و اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو توپر کنين )
تنظيمات رو Save کنين

ايندفعه Setting for java رو انتخاب کنين
چون براي برنامه هايي مثل MniOpera يا همين Movamessenger يا ... كاربرد دارد
حالا در اين قسمت اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنين ( دايرش رو تو پر کنين )

اگه بازم سوالي بود به اين آدرس بريد
تنظیمات GPRS به صورت دستي

jackhammer
28-09-2007, 16:03

اونی که شما میگی Opera Mobile هست.اون مثل یه بروزر معمولی عمل میکنه.

Tehranshahr
28-09-2007, 21:20
دستورالعمل MMS تا دو ماه آینده ابلاغ می شود
یک مقام آگاه در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد که دستور العمل استفاده از MMS ظرف دو ماه آینده به اپراتور های تلفن همراه ابلاغ می شود.
وی که خواست نامش فاش نشود، به خبرنگار موبنا اظهار داشت: رگولاتوری به تعهدات خود مبنی بر تدوین آیین نامه استفاده از MMS در مدت مقرر عمل کرده و هم اکنون آماده تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات است.
وی افزود: این آیین نامه پس از تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات برای تایید نهایی به نهادها و دستگاه های مرتبط ارائه شده و این نهادها باید زمان عملیاتی شدن قطعی این سرویس را اعلام کنند.
به گفته این مقام آگاه دستور العمل MMS ظرف دو ماه آینده نهایی شده و ایرانسل و سایر اپراتورهایی که قصد ارائه این سرویس دارند، موظف به رعایت ضوابط این آیین نامه هستند.
سرویس MMS ارسال چندرسانه ای (مالتی مدیا) را از طریق تلفن همراه برای مشترکان امکان پذیر می کند.
نزدیک به 3 ماه است که با ابلاغ بخشنامه ای از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه سرویس MMS به مشترکان از سوی ایرانسل ممنوع شده است.
گفته می شود قطع این سرویس ارزش افزوده تاثیر نامطلوبی بر سهم بازار این اپراتور گذاشته است.

با خوندن خبر بالا اصلا فکر نکنید که چون همراه اول آذر میخواد این سرویس رو بده اینا هم انداختنش برای 2 ماه دیگه ها!:13:

camel_60
28-09-2007, 21:56
اين ايرانسل هم خودش رو گير آورده اصلا كانكت نميشه ؟ حالا مجاني هست واقعا

M A T I N
28-09-2007, 22:06
اين ايرانسل هم خودش رو گير آورده اصلا كانكت نميشه ؟ حالا مجاني هست واقعا

خیلی سخت کانکت میشه ..... آره مجانیه ....

Dr.Dolfin
28-09-2007, 22:19
به اين آدرس بريد ان شالله جواب بگيريد
چگونگی راه اندازی ایمیل مستقیم موبایل(POP3 , IMAP4[/URL]

مرسی آقا نیما

Dr.Dolfin
28-09-2007, 22:22
بابا ایرانسل هم خودشو کشته با GPRS مجانی.من به زور میتونم سایت های غیر wap رو باز کنم با 100 بار امتحان.فقط گوگل و یاهو و یه سری سایت WAP رو بار دو سه بار امتحان باز میکنه!!

arash rashno
28-09-2007, 22:29
بچه ها م یه ایرانسل اعتباری دارم
حالا اگر بخوام دائمیش کنم با طرح جدید باید 60 تومن بدم
ممنون

piishii
28-09-2007, 22:35
سلام.
توی این 2 روز مجانی بید من خیلی کم تونستم به اینترنتش دسترسی داشته باشم .
سرورشون down شده : دی
مال کسی دیگه هم اینطوری بوده یا مال من هی fail میداد ؟

M A T I N
28-09-2007, 22:43
سلام.
توی این 2 روز مجانی بید من خیلی کم تونستم به اینترنتش دسترسی داشته باشم .
سرورشون down شده : دی
مال کسی دیگه هم اینطوری بوده یا مال من هی fail میداد ؟

برای من از دیروز غروب تا امروز بعد از ظهر قطع بود ولی حالا وصله با سرعت 9 کیلوبایت .....

Dr.Dolfin
28-09-2007, 23:27
آيين‌نامه‌ي Mms تلفن همراه تدوين شد جمعه ۶ مهر ۱۳۸۶

پس از آنكه ارايه‌ي سرويس Mms تلفن همراه به‌منظور تدوين قوانين مربوطه از سوي سازمان تنظيم مقررات از اواخر ارديبهشت‌ماه متوقف شد؛ معاون تنظيم مقررات و صدور مجوز اين سازمان از تهيه و تدوين آيين‌نامه‌ي Mms خبر داد كه قرار است براي هماهنگي با برخي مراكز و سازمان‌هاي مربوط ارسال ‌شود.
لطف‌الله سبوحي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: آيين نامه Mms تهيه شده اما در اين آيين‌نامه با يكسري ارگان‌هاي مربوط هماهنگي به عمل خواهد آمد و آن‌ها نيز نظرات خود را اعلام خواهند كرد.
وي افزود: بعد از اعمال نظر ارگان‌هاي مربوطه اين آيين‌نامه جهت اجرا به اپراتورها ابلاغ خواهد شد.
او تصريح كرد: در آيين‌نامه‌ي مذكور نحوه‌ي برخورد با متخلفان هم ديده شده و موارد تخلف مورد بررسي قرار خواهند گرفت.
به گزارش ايسنا چندي پيش دبيرخانه‌ي شوراي عالي انقلاب فرهنگي ايران اعلام كرد كه مقرر شده تا وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات به منظور جلوگيري از تبادل داده‌ها و اطلاعات مغاير با قانون، شرع و اخلاق عمومي در سيستم Mms، دستورالعمل تهيه سخت‌افزار، نرم‌افزار، تجهيزات لازم و ساير سازوكارهاي مقتضي براي صيانت از فضاي شبكه‌هاي اطلاع‌رساني را به شركت‌هاي طرف قرارداد اعلام كند تا پس از فراهم آوردن تمهيدات فوق و تاييد وزارت ارتباطات و فن‌آوري اطلاعات، سرويس Mms ايجاد و فعال شود.
پس از آن علي‌اصغر عيني‌پور - معاون فني شركت ايرانسل - اعلام كرد: سرويس Mms ايرانسل كه از اوايل امسال براي مشتركان فعال شده بود و امكان ارسال تصوير و ديتا را به مشتركان مي‌داد، بنا بر دستوري از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قطع شده است و مشتركان اين اپراتور امكان دسترسي به آن را ندارند.
مدير عامل ايرانسل نيز با تاييد اين خبر درباره‌ي قطع سرويس Mms ايرانسل به ايسنا گفت:‌ ارايه‌ي اين سرويس به مشتركان در اواخر ارديبهشت‌ماه و بر اساس درخواست سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، قطع شده است.
طبق گفته‌ي عليرضا قلمبر دزفولي در اين درخواست از ايرانسل خواسته شده بود كه سه ماه فرصت داده شود تا مقررات مربوط به استفاده از سرويس Mms در اين سازمان تدوين و پس از آن مجددا اين سرويس به مشتركان ارايه شود.
پس از آن سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي رسما اعلام كرد كه ارسال Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه به دليل تدوين مقررات مربوطه متوقف شده است به اين معني كه به جهت تنظيم مقررات اجرايي و حقوقي مربوطه، ارايه‌ي سرويس Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) فعلا متوقف شده است و بواسطه‌ي نامه‌اي از سازمان به اين اپراتور اين سرويس فعلا ارايه نمي‌شود.
تا اينكه معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كرد كه تدوين آيين‌نامه‌ي استفاده از سرويس Mms تلفن همراه (ارسال صوت و تصوير) به اين سازمان تكليف شده و در حال تنظيم آن هستيم و اميدواريم تا پايان شهريورماه اين آيين‌نامه تدوين شود.
هرچند با اتمام مهلت تعيين شده، ظاهرا اين آيين‌نامه تدوين و براي اظهار نظر به مراجع ذي‌صلاح ارجاع شده است اما اين سوال وجود دارد كه چه مدتي از زمان تدوين آيين‌نامه‌ي مذكور تا تاييد نهايي، ابلاغ، اجرايي شدن و ارايه‌ي مجدد اين سرويس طول خواهد كشيد؟ و آيا كسي پاسخگوي تاخير در ارايه‌ي Mms به مشتركاني خواهد بود كه تنها به خاطر وجود اين سرويس نسبت به خريد سيم‌كارت‌هاي ايرانسل اقدام كرده بودند؟
منبع خبر : ایسنا

M Like Mother
29-09-2007, 01:36
قبلا هم گفتم که از رایگان بودن gprs در دو روز پایانی هفته زیاد خوشحال نشید .... هر ظرفی یه اندازه ای داره و مشخصه که با بالا رفتن بار ترافیکی، شبکه به مشکل برمی خوره ...

... ایرانسل این gprs رایگان رو گذاشته تا کسانی که تو این کار تازه واردن بدون اینکه نگرانی از هزینه هاش داشته باشن بتونن گوشیشون رو تنظیم کنن ... وصل بشن و یک تجربه رایگان داشته باشن ... اما وقتی همه تو اون دو روز می ریزن سر gprs و به فکر دانلود و اینجور چیزها هستن طبیعیه که شبکه خفه میشه ... اگر همه در حد آشنایی و تست از این gprs آخر هفته استفاده می کردند شاید امیدی بود که شبکه به خوبی کار کنه ... اما نمی دونم چی تو خونمون تا یه چیزی مجانیه باید تا قطره آخر ازش بدوشیم ...

... امکانات دیگه ای هم برای دسترسی به اینترنت هست ...

TheMohammad
29-09-2007, 09:35
قبلا هم گفتم که از رایگان بودن gprs در دو روز پایانی هفته زیاد خوشحال نشید .... هر ظرفی یه اندازه ای داره و مشخصه که با بالا رفتن بار ترافیکی، شبکه به مشکل برمی خوره ...

... ایرانسل این gprs رایگان رو گذاشته تا کسانی که تو این کار تازه واردن بدون اینکه نگرانی از هزینه هاش داشته باشن بتونن گوشیشون رو تنظیم کنن ... وصل بشن و یک تجربه رایگان داشته باشن ... اما وقتی همه تو اون دو روز می ریزن سر gprs و به فکر دانلود و اینجور چیزها هستن طبیعیه که شبکه خفه میشه ... اگر همه در حد آشنایی و تست از این gprs آخر هفته استفاده می کردند شاید امیدی بود که شبکه به خوبی کار کنه ... اما نمی دونم چی تو خونمون تا یه چیزی مجانیه باید تا قطره آخر ازش بدوشیم ...

... امکانات دیگه ای هم برای دسترسی به اینترنت هست ...
شاید نزدیکی های شما امکانات دیگه ای مثل ADSL یا اینترنت بیسیم یا حتی WiMax باشه، ولی توی اکثر شهرهای ایران و خیلی از مناطق تهران فقط دایل آپ هستش و بس !!

hesabdar_xt
29-09-2007, 11:45
آقا خدا پدر این آقای قلمبر(مدیر عامل ایرانسل) رو بیامرزه من مشهدم والا از پنج شنبه صبح تا بعد از ظهرش وصل بودم مثل بنز کار میکرد یک فایلهایی دونلود کردم که تو خواب هم تصورش رو نداشتم با این دایل اپ زغالی بشه دانلود کرد....خدا عوضت بده قلمبر .....خدا ......

saeedmaxxx
29-09-2007, 11:54
سایت ایرانسل اپدیت شد
پوشش شبکه به تارخ 2/7/86

mefmef
29-09-2007, 13:21
اقا چطوری می شه فهمید شارژ سیم کارت اعتباری تموم شده ؟

jackhammer
29-09-2007, 13:55
آقا خدا پدر این آقای قلمبر(مدیر عامل ایرانسل) رو بیامرزه من مشهدم والا از پنج شنبه صبح تا بعد از ظهرش وصل بودم مثل بنز کار میکرد یک فایلهایی دونلود کردم که تو خواب هم تصورش رو نداشتم با این دایل اپ زغالی بشه دانلود کرد....خدا عوضت بده قلمبر .....خدا ......
همین کارای شما پدر شبکرو درآورد.
آقا به پیر و پیغمبر GPRS برای موبایله نه این کارا...عقده اینترنت داری؟
برو 1000 تومن بده این کافینتا برات دانلود میکنن.

TheMohammad
29-09-2007, 13:56
اقا چطوری می شه فهمید شارژ سیم کارت اعتباری تموم شده ؟
با این کد ؟ (دفترچه سیم کارت رو دیدین ؟)

POWER_CASE
29-09-2007, 14:33
دوستانی که غیر از پنج شنبه جمعه کار می کنند به نظر شما ارزش اینو دارخ که به جای Adsl از ایرانسل استفتده کرد چون با سروس طلایی با خط دائمی و با پرداخت 15000 تومان در ماه میتونی به طور کامل استفاده کنی...
Adsl تو شهر ما ماهیانه 25 تومان هست....
آیا سرعت و قیمت ایرانسل به صرفه هست ؟

yade
29-09-2007, 15:07
اگر فقط برای اینترنت می خوای 15 تومن بدی
به صرفه نیست

Ebrahim202003
29-09-2007, 15:12
دوستانی که غیر از پنج شنبه جمعه کار می کنند به نظر شما ارزش اینو دارخ که به جای Adsl از ایرانسل استفتده کرد چون با سروس طلایی با خط دائمی و با پرداخت 15000 تومان در ماه میتونی به طور کامل استفاده کنی...
Adsl تو شهر ما ماهیانه 25 تومان هست....
آیا سرعت و قیمت ایرانسل به صرفه هست ؟

معلومه که به صرفه تره و بهتره ، اصلا طرح طلایی رقابت با adsl هست

غیر از پنجشنبه و جمعه ها که شبکه خلوته راحت میتونی 11 تا 12 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی که این سرعت برابر

با سرعت adsl هست . تازه با 15 تومان نه تنها این سرعت رو داری بلکه مکالمات و sms بین ایرانسل هم برات کلا

رایگان میشه که دیگه بهتر از این نمیشه ، احتمال زیاد منم این کار رو بکنم :8:

تازه مطمئن باشید که ایرانسل چون EDGE داره چند برابر این سرعت رو میتونه به مشترکاش ارائه بده ، ولی چون

اونجوری دیگه هیچکی سمت adsl نمیره ، بازم دولت بهش گیر داده و گفته سرعتش رو از این بیشتر نکنه :13:

تازه 10 تومان هم زیادی میاری که میتونی بدیش به من :31:

در ضمن adsl 64k که نهایتا 7 کیلوبایت در ثانیه میگیره قابل رقابت با اینترنت ایرانسل نیست ، من adsl 128k رو گفتم

hesabdar_xt
29-09-2007, 16:14

تو معرفی کن تا بریم دونلود کنیم خدا خیرت بده تو مشهد ما به ازای هر 10 مگابایت 200 تومن میگیرن همون کافینتا که میگی حالا فقط یک بار اونم 250 مگ بخای دونلود کنی میشه چه قدر؟ تازه پول ساعتی 500 رو بیار روش .
خدا پدر و مادرت رو بیامرزه حالا به ما حق نمیدی دونلود کنیم؟ یه جوری صحبت میکنی که انگار اینترنت پر سرعت مثل نقل و نبات ریخته حالا خدایی خودت بگو حق این نیست که جو گیر بشیم؟

POWER_CASE
29-09-2007, 16:23
پس عالی شد دیگه مرسی از راهنماییت............؟
یه سیم کارت دائمی دست دوم باید گیر بیارم....

10 تومتن اضافی منظورت چیه ؟

Ebrahim202003
29-09-2007, 16:46
پس عالی شد دیگه مرسی از راهنماییت............؟
یه سیم کارت دائمی دست دوم باید گیر بیارم....

10 تومتن اضافی منظورت چیه ؟

مگه نگفتی adsl تو شهر شما ماهی 25 تومانه ، خوب طرح طلایی ماهی 15 تومانه

خوب اینجوری 10 تومان هم برات میمونه دیگه :31:

mahdokht1364
29-09-2007, 17:09
من طرح طلایی دارم.تا چند روز پیش فایل های 90 مگی هم دانلود می کردم ولی امروز که خواستم یه برنامه 30 مگی دانلود کنم پیغام داد که صفحه ی انتخابی خیلی بزرگ هست و فایل های حجیم دیگ رو هم که امتحان کردم همین شد.ضمنا از اپرا استفاده می کنم.ایا شما هم با چنین مشکلی برخورد کردید اخیرا؟یا ایراد از گوش من هست؟

Dr.Dolfin
29-09-2007, 17:25

آقا سروش چرا شما همیشه اینجوری صحبت میکنید؟یعنی خدایی شما هیچی دانلود نمیکنی؟میدونم کار این دوستمون هم درست نیست ولی خوب این به خود طرف و فرهنگش مربوطه که از امکاناتش چطور استفاده کنه.(قصد توهین ندارم ولی شما همیشه با همه بحث میکنید)

Dr.Dolfin
29-09-2007, 17:33
من طرح طلایی دارم.تا چند روز پیش فایل های 90 مگی هم دانلود می کردم ولی امروز که خواستم یه برنامه 30 مگی دانلود کنم پیغام داد که صفحه ی انتخابی خیلی بزرگ هست و فایل های حجیم دیگ رو هم که امتحان کردم همین شد.ضمنا از اپرا استفاده می کنم.ایا شما هم با چنین مشکلی برخورد کردید اخیرا؟یا ایراد از گوش من هست؟

دیگه این حرفو نزن که سروش سرت رو میبره میزاره کفه دستت(شوخی:31:)

mahdokht1364
29-09-2007, 17:43
دیگه این حرفو نزن که سروش سرت رو میبره میزاره کفه دستت(شوخی:31:)

عجبا!خب دارم پولش رو می دم!ماهی 15000 تومن می دم بی اینکه بتونم از ایرانسلم برای مکالمه استفاده کنم،یا صدای من نمیره یا صدای اون ...:41:

Dr.Dolfin
29-09-2007, 17:57
معلومه که به صرفه تره و بهتره ، اصلا طرح طلایی رقابت با adsl هست

غیر از پنجشنبه و جمعه ها که شبکه خلوته راحت میتونی 11 تا 12 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی که این سرعت برابر

با سرعت adsl هست . تازه با 15 تومان نه تنها این سرعت رو داری بلکه مکالمات و sms بین ایرانسل هم برات کلا

رایگان میشه که دیگه بهتر از این نمیشه ، احتمال زیاد منم این کار رو بکنم :8:

تازه مطمئن باشید که ایرانسل چون EDGE داره چند برابر این سرعت رو میتونه به مشترکاش ارائه بده ، ولی چون

اونجوری دیگه هیچکی سمت adsl نمیره ، بازم دولت بهش گیر داده و گفته سرعتش رو از این بیشتر نکنه :13:

تازه 10 تومان هم زیادی میاری که میتونی بدیش به من :31:

در ضمن adsl 64k که نهایتا 7 کیلوبایت در ثانیه میگیره قابل رقابت با اینترنت ایرانسل نیست ، من adsl 128k رو گفتم

آره خیلی بهتره.چند تا مزیت داره که آقا ابراهیم هم گفت.مکالمه و اس ام اس رایگان.
یکی دیگش اینه که هرچی بخوای دانلود کنی با گوشی میری و میزاری خودش دانلود کنه ولی با Adsl کامپیوترت باید روشن باشه و بزاری دانلود کنه.هر وقت هم بخوای میتونی گوشیتو به کامپیوتر وصل کنی و به جای Adsl استفاده کنی.هزینش هم کمتره.

Dr.Dolfin
29-09-2007, 18:01
عجبا!خب دارم پولش رو می دم!ماهی 15000 تومن می دم بی اینکه بتونم از ایرانسلم برای مکالمه استفاده کنم،یا صدای من نمیره یا صدای اون ...:41:
بله درست شما داری پولشو میدی.من منظورم صدا نبود منظورم Gprs بود.آخه شما گفتی فایل 90 مگی دانلود کردی و حالا میخوای 30 مگی دانلود کنی.آخه آقا سروش میگه GPRS ماله این چیزا نیست.(والا نمیدونم به جز این چه کاربردی داره؟اگه کار ضروری داشته باشی هم با چند بار امتحان و Refresh کردن صفحه میتونی کارتو انجام بدی)منظورم این بود.البته من خودم دانلود میکنم.

TheMohammad
29-09-2007, 19:39
یادته چند هفته پیش میگفتی، من پول دادم سیم کارت خریدم باید ازش استفاده کنم، نه ؟
قبلا هم گفتم توی ایران انقدر دسترسی به اینترنت وضعش خرابه که همین هم چیز کمی نیست
حالا وقتی ایرانسل داره مجانی میده، اینهمه تبلیغ میکنه برای استفادش ، ما نباید استفاده کنیم ؟
با دایل آپ میشه یه فایل 20 مگابایتی رو راحت گرفت ؟

darvish1900
29-09-2007, 19:46

دوست عزیز این عقده بازی نیست. چرا وقتی میشه استفاده کرد استفاده نکنی. شما وضع مالیت خوب.
من به هر کسی منطقه اش ADSL نداره پیشنهاد میکنم از ایرانسل استفاده کنه.
تکنولوژی برا ی استفاده است. نه پز دادن

arash rashno
29-09-2007, 20:37
ممنون

بچه ها کسی نبود جواب بده ؟؟؟!!!!
اگر میشه یه لطفی کنید و جواب ما رو بدید :20:

darvish1900
29-09-2007, 20:42

بهتر یک زنگ کوچولو به پشتیبانی بزنی

M A T I N
29-09-2007, 22:13

تو شهر ما اگه من همین حالا بخوام یه Adsl 64 بگیرم باید 300 هزار تومن بدم به شرکتش اونم فقط برای 1 ماه و فقط 1 GB دانلود .....
هر ماه هم باید 40 تومن دیگه بدم ....

camel_60
29-09-2007, 22:26
باز شهر ما بابا

من خرج اوليه 40 تومان پول مودم دادم با 10 تومان نصبش ! ماهي 15 تومان هم ميدم ! البته دانلودم بي نهايته ! 6 يا 7 تا هم دانلودم هست !

Dr.Dolfin
29-09-2007, 23:06
این جریان تلویزیون روی موبایل چیه؟ماله همراه اوله؟

mobiledead
29-09-2007, 23:46
دو ماهی میشه که من ایرانسل خریدم
تو این مدت خیلی تلاش کردم واسه اینکه ثبت‌نام شم
آخرشم نشد
دو هفته بعد از خرید سیم‌کارت از طریق همین تاپیک متوجه شدم که آقا شاهین زحمت ثبت‌نام بچه‌ها رو می‌کشن
منم یه میل فرستادم واسش
این قضیه گذشت منم دیگه ثبت‌نام رو بیخیال شدم آخه هرچی 138 رو می‌گرفتم می‌گفت ثبت‌نام انجام نشده
گفتم ولش کن ، ما هدیه نخواستیم:5:
امروز بعد از یه هفته سیم کارته ایرانسل رو روشن کردم گفتم بزار یه باره دیگه امتحان کنم
جواب اومد که تا 3 هفته‌ی دیگه می‌تونی بگیری
بعضی از دوستان با گرفتن هدیه مشکل دارن ، مثل خودم. خواستم بگم:
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره
در ضمن از زحمات آقا شاهین هم خیلی تشکر می‌کنم
دستت درد نکنه عزیز

!As@d
29-09-2007, 23:47

زیاد جدی نگیر......

اگه هم زیاد علاقه مندی یدونه از این چینی ها بخر.... که فعلا نقده......

navid_ice_heart_128
30-09-2007, 00:08
سلام من بعضی وقتها تو سایتا میدیدم کلاه برداری ایرانسل ولی هیچ کدوم دلیل قانع کننده ای نداشت و من هم میگفتم دلیل قانع کننده ای نیست و لی امروز خودم یه دلیل اوردم
تا چند روز پیش من تو طرح قرمز بودم هرچی اس ام اس میفرستادم نمی رفت من فکر کردم چون خطها شلوغه نمیره ولی دیروز که از طرح در اومدم یه اس ام اس فرستادم درجا رفت بازم هیچ شکی نکردم گفتم خط ها خلوت شده که میفرسته ولی یکی از فامیلامون هم که تو طرح قرمز بود اومد گفت که اس ام اس های من اصلا نمیره بعدش سه بار به طور هم زمان امتحان کردیم دیدم بله مثل اینکه باید اینجا یه پستی بدم و شما را اگاه کنم

darvish1900
30-09-2007, 00:42

مستقیم مربوط به صدا و سیما که الحمدالله اخبار ساعت 10 اعلام کرد که تازه تحت بررسی هست. نباید به همین زودی ها اعلام میشد. یعنی برای 100 سال دیگه بعدشم وقتی تلفن تلویزیون دار چینی هست مگه آدم مریض پول شارژ دیدن تلویزون بده

darvish1900
30-09-2007, 00:45
سلام من بعضی وقتها تو سایتا میدیدم کلاه برداری ایرانسل ولی هیچ کدوم دلیل قانع کننده ای نداشت و من هم میگفتم دلیل قانع کننده ای نیست و لی امروز خودم یه دلیل اوردم
تا چند روز پیش من تو طرح قرمز بودم هرچی اس ام اس میفرستادم نمی رفت من فکر کردم چون خطها شلوغه نمیره ولی دیروز که از طرح در اومدم یه اس ام اس فرستادم درجا رفت بازم هیچ شکی نکردم گفتم خط ها خلوت شده که میفرسته ولی یکی از فامیلامون هم که تو طرح قرمز بود اومد گفت که اس ام اس های من اصلا نمیره بعدش سه بار به طور هم زمان امتحان کردیم دیدم بله مثل اینکه باید اینجا یه پستی بدم و شما را اگاه کنم

لطفا دوستان دیگر از این طرح استفاده میکنند نظر خوشون اعلام نمایند

vahooli
30-09-2007, 00:46
امشب sms ها هیچ مشکلی نداشت ...

Ebrahim202003
30-09-2007, 05:46

کلاه بردار اون TCI آشغاله که تا 2-3 سال اولش با اون پوشش آشغالش 2 میلیون بابت سیم کارت از مردم می چاپید

بابا تو این یک هفته ای که گذشت شبکه در حال آپدیت و بروزرسانی بود و sms دچار اختلال شده بود ، ماله همه

اینجوری بود ، به جای این فکرای .... یه زنگ به 130 یا 140 می زدین بعد همچین می گفتین ، خوبه خدمات رسانیش

شبانه روزیه

Saeid Bagheri
30-09-2007, 06:14
ممنون
============

من که زنگ زده بودم ، پرسیدم ، گفتن که فعلا این امکان میسر نیست و انشالله در آینده ای نزدیک !
در صورتی که همون اول که ایرانسل به بازار اومد ، میگفتن که این کار رو میشه کرد . در صورتی که الان میگن : در آینده ای نزدیک !

mahdokht1364
30-09-2007, 13:12
کسی جواب نداد به من،آیا شما می تونید فایل حجیم دانلود کنید؟من دیگه نمی تونم.

TheMohammad
30-09-2007, 14:33
کسی جواب نداد به من،آیا شما می تونید فایل حجیم دانلود کنید؟من دیگه نمی تونم.
شما گوشی رو به کامپیوتر مگه وصل نکردین ؟

jackhammer
30-09-2007, 14:56
یادته چند هفته پیش میگفتی، من پول دادم سیم کارت خریدم باید ازش استفاده کنم، نه ؟
قبلا هم گفتم توی ایران انقدر دسترسی به اینترنت وضعش خرابه که همین هم چیز کمی نیست
حالا وقتی ایرانسل داره مجانی میده، اینهمه تبلیغ میکنه برای استفادش ، ما نباید استفاده کنیم ؟
با دایل آپ میشه یه فایل 20 مگابایتی رو راحت گرفت ؟

دوست عزیز این عقده بازی نیست. چرا وقتی میشه استفاده کرد استفاده نکنی. شما وضع مالیت خوب.
من به هر کسی منطقه اش ADSL نداره پیشنهاد میکنم از ایرانسل استفاده کنه.
تکنولوژی برا ی استفاده است. نه پز دادن

اولا ما وضع مالیمون از شما بدتره.
تکنولوژی هم برای استفادست و برای پز دادن نیست و منم میخوام از سیم کارتم استفاده کنم...ولی استفاده درست!
محمد جان مشکل شما همینه که فایل 20 مگی رو میخوای بگیری!
GPRS برای استفاده با موبایله. و استفاده از موبایلم هیچ وقت به 20 مگ نمیرسه.
برای مثال میشه گفت تمامی گوشی هایی که فقط GPRSرو ساپورت میکنن بروزرشون سایتهای بالای 500 کیلوبایت رو باز نمیکنه!
بیشتر اپراتور های موبایل با GPRS به شما اجازه نمیدن که فایل بالای 120 کیلوبایت رو دانلود کنی.
همچنین ظرفیت یه شبکه که GPRS تنها داره خیلی کمه و فقط کشش استفاده با موبایلو داره.مسلمه که وقتی 500 نفر گوشیشونو وصل کنن به کامپیوتر و یاعلی(!) دیگه...
اصلا بروزر موبایل فابل بالای 1 مگابایت رو دانلود نمیکنه!
اینا که گفتم برای گوشیاییه که فقط GPRS دارند.
بقیه گوشی ها که EDGE به بالا رو دارند دیگه اینجوری نیستند.

از این چه نتیجه ای میگیری؟
آقا منم اینترنت دایال آپ دارم...میدونم چی میگید.
من با این مخالف نیستم که حالا یه نفر خیلی نیازداره به اینترنت و گوشیشو وصل کنه و زیاد استفاده کنه.
من با این مخالفم که یه نفر میبینه اینترنت مفتیه میخواد دیگه پدرشو در بیاره.
گوشیشو وصل میکنه به کامپیوتر از 12 شب چهارشنبه کانکت میشه میزنه دانلود تا 12 شب جمعه دیسکانکت میشه!
و نکته اینجاست که کار مهمی هم نداره...دیگه میره توی سایت سرزمین از اولین آهنگ شروع میکنه میره جلو!
اونوقت ما تو خونمون نشستیم حتی یه اعتبارم نمیتونیم چک کنیم...چه برسه اینترنت مفتی استفاده کنیم!

خلاصه به نظر من بزرگترین اشتباه ایرانسل این بود که GPRS رو بدون محدودیت ارائه کرد.باید همون محدودیت 120 کیلوبایت رو میذاشت.

amin a.^2
30-09-2007, 15:04
نیما جان
نخست هزاران بار سپاس که به فکر من بودید و این قدر وقت گذاشتید و این دستور ها را برای من نوشتید
اما مشکل اینجاست که گوشی من p990 و دستور هایی که شما گذاشتید مال گوشی من که نیست
تازه تا اون جا که من می دونم باید یه تنظیماتی تو گوشیت باشه که بتونی به اینترنت وصل شی؟
اما من هنوزز نمی دونم ایرانسل gps(مکانیاب) داره یا نه؟!؟!؟!!؟
نیما جان من به اون سایت هم سر میزنم اما
بازم دستت درد نکنه:40:

salman24h
30-09-2007, 15:55
سلام
بچه ها، جریان این تبلیغ جدید ایرانسل چیه که میگه اگه توی دفتر تلفن موبایلت شماره 5 نفر که ایرانسل دارن باشه و باهاشون تماس بگیری 10% تخفیف به تعرفه مکالمات میده؟
کسی اطلاعی داره؟

vahooli
30-09-2007, 16:19
گزارش تصویری از ساختمان اصلی ایرانسل در

ciscogig
30-09-2007, 16:27
:20: :10::20:

nimamani
30-09-2007, 21:30
نیما جان
نخست هزاران بار سپاس که به فکر من بودید و این قدر وقت گذاشتید و این دستور ها را برای من نوشتید
اما مشکل اینجاست که گوشی من p990 و دستور هایی که شما گذاشتید مال گوشی من که نیست
تازه تا اون جا که من می دونم باید یه تنظیماتی تو گوشیت باشه که بتونی به اینترنت وصل شی؟
اما من هنوزز نمی دونم ایرانسل gps(مکانیاب) داره یا نه؟!؟!؟!!؟
نیما جان من به اون سایت هم سر میزنم اما
بازم دستت درد نکنه:40:

مكان ياب به اون معنايه واقعي كه نداره
فقط اسم دكل هايي كه ازش استفاده ميكني
رو صفحه مي نويسه

اون تنظيماتي كه من گذاشتم تقريبا روي
همه گوشي ها كار مي كنه ولي تو بعضي
گوشي ها كمي فرق مي كنه من روي همه
سوني اريكسون ها بجز سري p ديدم دقيقا
همين بود حالا خود كمي بگرد اگه منو هاشو پيدا
نكردي بگو شايد برم براي يكي از بچه ها رو بگيرم
برات بنويسم

سلام
بچه ها، جریان این تبلیغ جدید ایرانسل چیه که میگه اگه توی دفتر تلفن موبایلت شماره 5 نفر که ایرانسل دارن باشه و باهاشون تماس بگیری 10% تخفیف به تعرفه مکالمات میده؟
کسی اطلاعی داره؟

فهرست طلايي:

شما بايد شماره 5 نفر از كسايي
كه باهاشون زياد تماس مي گيري
وارد شبكه كني تا از تخفيف مكالمه
استفاده كني فقط به ازاي هر شماره
400تومان ميگيره كه شماره ها رو مواقع
كارتون وارد نكنيد
راستي اين سيستم براي سيم كارت هاي
داييمي فعال هست و فقط شماره هاي
ايرانسل رو مي تونيد وارد شبكه كنيد

Alishmas
30-09-2007, 22:03
ميشه بگيد که چطوری ميتونم با کامپيوتر از اينترنت موبايل استفاده بکنم ؟

گوشيم k750 هست.

ميخوام از اينترنت ايرانسل استفاده بکنم.

par_ham
30-09-2007, 22:49
من گوشی‌ سامسونگ دارم و هرکاری می‌کنم و حتی‌ تنظیمات دستی‌ را اعمال می‌کنم روی صفحه گزینه G نمایش داده نمی‌ شود و فقط E یا همون Edge هست... از دوستان کسی‌ تنظیمات خاص این مدل گوشی‌ ها را می‌ داند ؟!

salman24h
30-09-2007, 22:54
سلام
کسی اطلاعی داره؟

ospeyman
30-09-2007, 22:58
من gprs گوشيم را فعال كردم

حالا چطوري ميتونم به كامپيوتر وصلش كنم و با كامپيوتر برم تو اينترنت

لطفا يكي دقيق مراحل را توضيح بده يا اگر قبلا كسي توضيح داده لينكش را بديد

nimamani
30-09-2007, 23:28
ميشه بگيد که چطوری ميتونم با کامپيوتر از اينترنت موبايل استفاده بکنم ؟

گوشيم k750 هست.

ميخوام از اينترنت ايرانسل استفاده بکنم.

من gprs گوشيم را فعال كردم

حالا چطوري ميتونم به كامپيوتر وصلش كنم و با كامپيوتر برم تو اينترنت

لطفا يكي دقيق مراحل را توضيح بده يا اگر قبلا كسي توضيح داده لينكش را بديد

آموزش تصوريش رو تو لينك پايين گذاشتم
اميدوارم كمكتون بكنه
توي پست دومش براي سوني اريكسون
و توي پست 19 هم براي نوكيا هست

nimamani
30-09-2007, 23:31
سلام
کسی اطلاعی داره؟

من توي دو تا پست بالاتر از سوال دوياره
جوابتون رو دادم جدا نديدي؟

nimamani
30-09-2007, 23:41
من گوشی‌ سامسونگ دارم و هرکاری می‌کنم و حتی‌ تنظیمات دستی‌ را اعمال می‌کنم روی صفحه گزینه G نمایش داده نمی‌ شود و فقط E یا همون Edge هست... از دوستان کسی‌ تنظیمات خاص این مدل گوشی‌ ها را می‌ داند ؟!

حالا كه گوشيت چيزه بهتري ساپورت ميكنه ناراحتي
سرعت Edge بيشتر GPRS هست برو حال كن

Clickrast
01-10-2007, 05:40
من كه فكر نكنم بذارن ايرانسل Edge بده ! چون 3G هم نذاشتن چه برسه به Edge !!

nimafire
01-10-2007, 06:00
سلام.
اطلاعات جامعی در باره سیمکارت های اعتباری ایرانسل میخواستم.
مثلا هزینه سیکارت و هزینه امکاناتش ... .
ممنون

only4you_mehr
01-10-2007, 08:31
سلام من گوشیم 6600 هستش و یه اعتباری ایرانسل هم روشه
ولی هی یه پیامی میاد و میگه:
please restart the phone to enjoy roming
گوشی رو ریست میکنم بعد از چند ساعت دوباره این پیام میاد
مشکل چیه؟

My History
01-10-2007, 10:55
سلام
ایرانسل نگیرین
من هروقت از جلوی پشتیبانی ایرانسل رد میشم ملت پشت در موندن یکی جوابشون رو بده!
همیشه دعواس!

vahooli
01-10-2007, 12:13
سلام.
اطلاعات جامعی در باره سیمکارت های اعتباری ایرانسل میخواستم.
مثلا هزینه سیکارت و هزینه امکاناتش ... .
ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!!!!

سلام
ایرانسل نگیرین
همیشه دعواس!

شما این طوری قضاوت می کنی ؟! خنده داره !!!!

TheMohammad
01-10-2007, 13:33
من كه فكر نكنم بذارن ايرانسل Edge بده ! چون 3G هم نذاشتن چه برسه به Edge !!
خب EDGE که پایین تر از 3G هست، همین الان هم فعاله

سلام
ایرانسل نگیرین
همیشه دعواس!
اندفعه ردشدنی بگو اونجا خودشون رو خسته نکنن، زنگ بزنن به 130 یا 140، بالاخره بعد از 5 دقیقه به یه اپراتور وصل میشن، حتما با چوب و ... از این جور چیزها وایستادن تا حقشون رو بگیرن ؟؟ :D

sepand_salehi
01-10-2007, 15:54
يه سوال درباره ي سيمكارت هاي پيام رسان هاي ايرانسل.

با اين سيمكارت ها مي شه فقط با موبايل به اينترنت وصل شد؟؟؟ يعني مي شه كه بدون استفاده از كامپيوتر يا لپ تاپ ، فقط به وسيله ي موبايل به اينترنت وصل شد؟؟؟

nimamani
01-10-2007, 16:38
بله ديگه الان ديگه اكثر گوشي ها
قابليت انصال به اينترنت را دارند

majid-ar
01-10-2007, 18:56
سلام.

این که با چه گوشی با gprs به اینترنت وصل بشیم فرقی توی نمایش سایت میکنه؟

یا این که با هر گوشی وصل بشیم ظاهر سایت واسمون یکی هست؟

TheMohammad
01-10-2007, 19:23
سلام.

این که با چه گوشی با gprs به اینترنت وصل بشیم فرقی توی نمایش سایت میکنه؟

یا این که با هر گوشی وصل بشیم ظاهر سایت واسمون یکی هست؟
اگه منظورت روی گوشی باشه، خب بستگی به مرورگر گوشی داره مدل های جدید تر حتی Mouse هم نشون میدن ولی قدیمی تر ها زیاد برای دیدن سایت های معمولی مناسب نیستن
ولی روی کامپیوتر فرقی نداره

majid-ar
01-10-2007, 19:41
اگه منظورت روی گوشی باشه، خب بستگی به مرورگر گوشی داره مدل های جدید تر حتی Mouse هم نشون میدن ولی قدیمی تر ها زیاد برای دیدن سایت های معمولی مناسب نیستن
ولی روی کامپیوتر فرقی نداره

ممنونم.

یعنی با یه گوشی جدید و خوب میشه همون چیزی رو دید که پای کامپیوتر میبینیم؟

TheMohammad
01-10-2007, 20:01
من خودم E65 دارم، گوشی دوتا مرورگر داره، یکیش که عین سایت رو نشون میده، یکیش هم برای سایت های wap مناسبه، N73 , N95 (کلا سیمبیان 9.2) رو هم دیدم همینطور بوده، البته Opera Mobile هم عین کامپیوتر نشون میده (با Opera Mini اشتباه نگیرید)

shamabady
01-10-2007, 20:04
سلام
ایرانسل نگیرین
همیشه دعواس!

علاوه بر شماره های 140 و 130 میتونه بهشون بگی از ecare استفاده کنی یا از ایمیل استفاده کنن
عصر فناوری اطلاعات زشت ملت برن جلو دفتر خدمات صف بکشن نونوایی که نیست
من خودم از اولین مشترکین ایرانسلم هنوز خدمات مشترکینشو ندیدم ونمیدونم کجاست تمام مشکلاتم با ecare و 130 حل شده

majid-ar
01-10-2007, 20:09
من خودم E65 دارم، گوشی دوتا مرورگر داره، یکیش که عین سایت رو نشون میده، یکیش هم برای سایت های wap مناسبه، N73 , N95 (کلا سیمبیان 9.2) رو هم دیدم همینطور بوده، البته Opera Mobile هم عین کامپیوتر نشون میده (با Opera Mini اشتباه نگیرید)

خیلی مچکرم دوست عزیز:11:

اطلاعات خیلی خوبی بهم دادید.

vorojax
01-10-2007, 20:10
سلام دوستان.
با n70 نیز میشه سرعت بالا رفت تو جی پی ار اس ایرانسل یا نه؟
واضح تر بگم!! Edog ساپورت میکنه یا نه؟

Dr.Dolfin
01-10-2007, 21:03
سلام
ایرانسل نگیرین
همیشه دعواس!

تووی این تاپیک حدود 7000 پست در مورد ایرانسل نوشته شده بعد شما یه دفعه تووی 1 پست میگین ایرانسل نگیرین؟

saeedmaxxx
01-10-2007, 21:57
کیلوان: اپراتور اول بهوش باشد!

كريستين كيلوآن، مدير اجرايي MTN در ايران، در گفتگويي با ماهنامة طيف برق، ضمن اشاره به توانمندي‌هاي اپراتور دوم، تأكيد مي‌كند كه اگر اپراتور اول روش‌هاي خود را بهبود نبخشد، مشتركان خود را از دست خواهد داد. مطلبي كه در ادامه مي‌خوانيد، بخشي از گفتگوي ما با كريستين كيلوآن است. متن كامل گفتگو با وي را در شمارة شهريورماه طيف برق خواهيد يافت.

به گزارش گروه علمی-تحلیلی طیف اگر زمينه براي فعاليت‌هاي ما فراهم شود، مي‌توانيم تبديل به رقيبي قدرتمند براي ساير رقبا شويم. در حال حاضر، كمتر اپراتوري در جهان وجود دارد كه برنامه‌ريزي كرده باشد و توانسته باشد طي هشت ماه، دو ميليون مشترك جذب كند.

البته ما به قدرت رقباي خود واقف هستيم و به خوبي مي‌دانيم كه آنها در حدود 10 سال زودتر از ما فعاليت خود را آغاز كرده‌اند؛ بنابراين، انتظار نداريم كه طي يك يا دو سال تمام مشتركان رقيب خود را جذب كنيم.
البته رقباي ما نيز بايد روش سرمايه‌گذاري و عرضة خدمات خود را تغيير دهند؛ زيرا شبكة MCI مشكلات زيرساختي مهمي دارد. اما ما با اينكه در حدود سه سال است فعاليت خود را آغاز كرده‌ايم، شبكه‌هايمان راه‌اندازي و تثبيت شده‌اند؛ هرچه ثبات و قابليت شبكه بيشتر شود، خدماتي با كيفيت بيشتر به مشتريان عرضه مي‌شود.

بنابراين اگر شركت MCI به سرعت برنامة جديدي را اجرا نكند، به زودي متوجه خواهد شد كه تعداد زيادي از مشتركانش جذب ايرانسل مي‌شوند. در واقع، مشتركان ما در گذشته،‌ مشتركان بالقوة شركت MCI بوده‌اند؛ بنابراين، هرچه ما مشتركان بيشتري جذب كنيم، ميزان جذب مشتركان MCI كاهش مي‌يابد. مي‌توان گفت MCI‌ رقيب سرسختي براي ما محسوب نمي‌شود.

اگر نگاهي به گذشته بيندازيد، متوجه مي‌شويد كه MCI در دوره‌اي توانست بيشترين مشترك را جذب كند كه هنوز ايرانسل فعاليت خود را آغاز نكرده بود، چنانكه در سال 2004 و 2005، طي دو مرحله ثبت نام براي واگذاري سيم‌كارت در حدود 15 ميليون مشترك جذب كند. اما در ثبت نامي كه در اوايل سال 2006 انجام شد، پيش‌فروش سيم‌كارت كمتر از گذشته بود. زيرا در حال حاضر، فردي كه قصد خريد سيم‌كارت دارد، مي‌تواند ميان خريد سيم‌كارت ايرانسل يا سيم‌كارت MCI دست به انتخاب بزند. در حال حاضر، نه تنها سيم‌كارت ايرانسل با قيمت كمتري عرضه مي‌شود، بلكه خدمات بهتر و متنوع‌تري را مانند MMS، ايميل صوتي، تعرفه‌هاي متنوع و غيره عرضه مي‌كند. بنابراين، ما فكر نمي‌كنيم كه فعاليت اپراتور اول هيچ‌گونه فشار يا چالشي را براي ما در پي داشته باشد

milad_milad_milad
01-10-2007, 23:43
سلام دوستان.
با n70 نیز میشه سرعت بالا رفت تو جی پی ار اس ایرانسل یا نه؟
واضح تر بگم!! Edog ساپورت میکنه یا نه؟

دوست عزیز بیشتر به ترافیک شبکه ربط داره البته به گوشی هم مربوط هست ولی نه اینکه با یه گوشی که حداکثر سرعت gprsش بالاست لزومآ با سرعت بیشتری از gprs استفاده کنه که برای ایرانسل در مواقعی که ترافیک شبکه کمه 10 11 کیلو بایت در ثانیه یا کمی بیشتر هست!!
در مورد سوال واضحت!!!! من که نمیدونم Edog چیه!!! یعنی اصلآ تا حالا نشنیدم!!! شاید مخفف electronic dog هست!!:27::31::46: ولی اگه منظورت EDGE هست که فکر نکنم با این وضعی که دولت راه انداخته بزارن ارائه بده!!!
:11:

Moh3en_DDD
01-10-2007, 23:58
سلام ! سیم کارت من پیام رسانه ! ایا Sms به داخل خود شبکه مجانی هست ؟

saeedmaxxx
02-10-2007, 01:16
در رابطه با قیمت سیم کارت میخواستم صحبت کنم

اگه مبینین که ایرانسل سیم کارت هاش رو نصف قیمت میده دلیلش این هست که اصولا سیم کارت هزینه چندانی رو نداره برای اپراتور ها
تو کشور های خارجی سیمکارت مجانی هست و شما فقط هزینه شارژ رو میپردازن
حالا حساب کنید که این همراه اول چقدر مردم ایران رو با تکنولوژی قدیمیش سرویس کرده

Marmoulak
02-10-2007, 10:13
ببينم چطوري ميشه اينترنت گوشي رو به كامپيوتر وصل كرد ! مثلا K750 باشه !

shahin tarfand
02-10-2007, 14:02
هیچ سیم کارتی بدرد نمی خوره حتی ایرانسل
فقط الیاس موبایل بدون سیم کارت بدون گوشی...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moh3en_DDD
02-10-2007, 14:17
سلام ! سیم کارت من پیام رسانه ! ایا Sms به داخل خود شبکه مجانی هست ؟

ممنون می شم سریع تر جواب بدید ...

amin a.^2
02-10-2007, 14:29
[QUOTE=nimamani;1652646]مكان ياب به اون معنايه واقعي كه نداره
فقط اسم دكل هايي كه ازش استفاده ميكني
رو صفحه مي نويسه

اون تنظيماتي كه من گذاشتم تقريبا روي
همه گوشي ها كار مي كنه ولي تو بعضي
گوشي ها كمي فرق مي كنه من روي همه
سوني اريكسون ها بجز سري p ديدم دقيقا
همين بود حالا خود كمي بگرد اگه منو هاشو پيدا
نكردي بگو شايد برم براي يكي از بچه ها رو بگيرم
برات بنويسم

نیما جان شما درست میگی اما سری p یعنیpocket pc و برای همین تنظیماتش با سایر گوشی های سونی اریکسون فرق داره
تو خود سایت ایرانسل هم برای p990 تنظیمات را نذاشته و گفته در اسرع وقت حالا من ازز شما می خوام اگه یه طوری این تنظیمات را پیدا کنی خیلی ممنوننت میشم من دو ماهه دنبال این تنظیماتم:19:

TheMohammad
02-10-2007, 15:10
ممنون می شم سریع تر جواب بدید ...
خب یدونه sms به خودت بفرست و ببین از اعتبارت کم میشه یا نه؟

Moh3en_DDD
02-10-2007, 15:20
خب یدونه sms به خودت بفرست و ببین از اعتبارت کم میشه یا نه؟

فعلا ایرانسلی نداریم ببینم کم میشه یا نه ! می خوام ببینم اگر کم نمیشه خانوادگی ایرانسل بخریم :D

vorojax
02-10-2007, 15:24
دوست عزیز بیشتر به ترافیک شبکه ربط داره البته به گوشی هم مربوط هست ولی نه اینکه با یه گوشی که حداکثر سرعت gprsش بالاست لزومآ با سرعت بیشتری از gprs استفاده کنه که برای ایرانسل در مواقعی که ترافیک شبکه کمه 10 11 کیلو بایت در ثانیه یا کمی بیشتر هست!!
در مورد سوال واضحت!!!! من که نمیدونم Edog چیه!!! یعنی اصلآ تا حالا نشنیدم!!! شاید مخفف electronic dog هست!!:27::31::46: ولی اگه منظورت EDGE هست که فکر نکنم با این وضعی که دولت راه انداخته بزارن ارائه بده!!!
:11:

اره عزیز منم منظورم همون EDGE
اخه با 810 رفتیم سرعت نت خوب ولی با n70 رفتیم افتضاح بود!

206t5
02-10-2007, 15:36
اقا بحث بحث برانگیزه که ایرانسل 5 شنبه ها و جمعه ها تعطیل ختم مکالمه

206t5
02-10-2007, 15:39
من فقط 5شنبه و جمعه ها limted هستم و روزهای دیگه مشکل خاصی ندارم

Moh3en_DDD
02-10-2007, 15:45
یعنی این همه ایرانسلی یکی نمی دونه Sms مجانیه یا نه ؟

Ebrahim202003
02-10-2007, 15:47
فعلا ایرانسلی نداریم ببینم کم میشه یا نه ! می خوام ببینم اگر کم نمیشه خانوادگی ایرانسل بخریم :

سیم کارت پیام رسان اصلا تغییر تعرفه نداره ، همون 10 تومانه اس ام اس هاش

شما باید یا دائمی یا اعتباری بخری و از طرح قرمز که ارزونترینشه استفاده کنی که اس ام اس هات در داخل شبکه

مجانی میشه و در خارج شبکه نصف قیمت ، بابا به خدا ایرانسل سایت داره همه چی رو اونجا گفته

اره عزیز منم منظورم همون EDGE
اخه با 810 رفتیم سرعت نت خوب ولی با n70 رفتیم افتضاح بود!

هر جفت گوشیایی که گفتی هم GPRS و هم EDGE ایشون هر دو کلاس 10 هست ، پس نباید هیچ فرقی بکنن :

gsmarena.com

مشکل از جای دیگه ای بوده ، گوشی در این مورد میخواین فقط 5700 ( گوشی خودم ) که کلاس جفتش 32 هست

برید تو کف سرعت حتی از N95 هم بیشتره : gsmarena.com :31:

Moh3en_DDD
02-10-2007, 15:48
یعنی Gprs هاش هم 5 شنبه جمعه ها مجانی نیست ؟

Dr.SaeiD
02-10-2007, 16:36
خوب یه مسئله ای پیش میاد !

حالا ما اگه Gprs نخوایم ، چطوری باید از Edge استفاده کنیم !؟ که سرعت بالاتر بره !؟

گوشیم هم 3250ــه ! و طبق نمادی که تو دفترچش نوشته الان به Gprs متصله !

Dr.SaeiD
02-10-2007, 16:41
یعنی Gprs هاش هم 5 شنبه جمعه ها مجانی نیست ؟

چرا بابا ! کی گفته مجانی نییی !

مجانیه !:)

Šepehr
02-10-2007, 17:06
خب منم سیم کارت همراه اولم رو کنار گذاشتم
ایرانسل خریدم
و به جمع ایرانسلی ها اومدم

امیدوارم که نا امیدم نکنه

Šepehr
02-10-2007, 17:12
سلام من گوشیم 6600 هستش و یه اعتباری ایرانسل هم روشه
ولی هی یه پیامی میاد و میگه:
please restart the phone to enjoy roming
گوشی رو ریست میکنم بعد از چند ساعت دوباره این پیام میاد
مشکل چیه؟

منم دقیقا همین مشکلو دارم

کسی نمیدونه باید چی کار کرد؟

Moh3en_DDD
02-10-2007, 17:17
در مورد این پیام رسان تحقیق کردم ! GPRS نیم بها در نظر گرفتند یعنی هر کیلوبایتی 5 ریال ( یعنی نیم تومن ) و هر اس ام اسی چه داخل شبکه و چه خارج شبکه دونه ای 10 تومن که با 33 درصد تخفیف است ...
هرکی سیم کارت دولتی داره و می خواد یک ایران سل بخره بره یکی از این پیام رسان ها بخره ! همه کاری می کنه غیر از زنگ زدن :d

TheMohammad
02-10-2007, 18:49
خوب یه مسئله ای پیش میاد !

حالا ما اگه Gprs نخوایم ، چطوری باید از Edge استفاده کنیم !؟ که سرعت بالاتر بره !؟

گوشیم هم 3250ــه ! و طبق نمادی که تو دفترچش نوشته الان به Gprs متصله !
اگه گوشیت Edge داشته باشه و توی اون منطقه هم Edge فعال باشه، خودش عوض میشه

Dr.SaeiD
02-10-2007, 20:58
اگه گوشیت Edge داشته باشه و توی اون منطقه هم Edge فعال باشه، خودش عوض میشه

فک میکنم 3250 دیگه حداقل EDGE داشته باشه 3G نداره فقط !

میدونی الان کجا EDGE داره !؟ بگو پاشم برم امتحان کنم ...

عجب آدم الافیم من D-:

vahid69
02-10-2007, 21:25
سلام.
دوستان راهی هست به غیر این که به ایرانسل فروشا برای ثبت نام سیم کارت؟؟؟؟
من سیم کارت گرفتم ولی به خاطر مساعل -18 هنوز ثبت نام نکردم.شماره ای یا اینترنتی می شه؟؟؟؟؟

Moh3en_DDD
02-10-2007, 21:31
خوب به نامه مادر یا پدرت بزن ! -18 اصلا به هیچ کس نمی دند چه اینترنتی و چه غیر اینترنتی ...

mahdi-mb
02-10-2007, 22:44
سلام.من يه سيمكارت ايرانسل پيامرسان خريدم پين كدش "كد قفل" رو بايد از كجا پيدا كنم؟
يه سوال ديگه اينكه اين كد قفل گشا روي پوكه ي سيمكارت چيه؟
ممنون.

maji61z
02-10-2007, 23:04
سلام
من D900i دارم و اشتباها کد #7337*#بهش دادم و گوشی بعد از دادن پیام EEPROM RESET ریست شد وبعد از روشن شدن سریال نامبر آن پرید(سریال صفر شد) و حالا عدم سرویس میده لطفا کمکم کنید چه کار کنم؟

nimamani
02-10-2007, 23:53
ببينم چطوري ميشه اينترنت گوشي رو به كامپيوتر وصل كرد ! مثلا K750 باشه !

آموزش تصويري استفاده GPRS با كامپيوتر

اين چندمين باره ميزارم
چند تا از پست ها رو بخونيد بعد سوال كنيد

nimamani
03-10-2007, 00:00
كسايي كه دوست دارند پاييز هم مثل تابستون
اس ام اس بازي كنند و يا تازه ايرانسل خريدند
و مي خواهند بياند عضو شوند مستقيم به لينك
زير بروند يا تاپيك هاي ديگه رو كه ميزارم ببيند

كلوپ ايرانسل

گروه اس ام اس برای ایرانسل داران (طرح پاییزی)

Eshghe_door
03-10-2007, 12:04
كسايي كه دوست دارند پاييز هم مثل تابستون
اس ام اس بازي كنند و يا تازه ايرانسل خريدند
و مي خواهند بياند عضو شوند مستقيم به لينك
زير بروند يا تاپيك هاي ديگه رو كه ميزارم ببيند

كلوپ ايرانسل

گروه اس ام اس برای ایرانسل داران (طرح پاییزی)

میشه یخورده بیشتر توضیح بدی که چیکار میکنه

shamabady
03-10-2007, 12:41
سلام.من يه سيمكارت ايرانسل پيامرسان خريدم پين كدش "كد قفل" رو بايد از كجا پيدا كنم؟
يه سوال ديگه اينكه اين كد قفل گشا روي پوكه ي سيمكارت چيه؟
ممنون.

ایرانسل دقیقا یادم نیست پین کد پیش فرضش فکر کنم 00000 هستش ولی از طریق کد زیر می تونی پین کد خودت عوض کنی
code> * * 05 * puk1 * new pin * new pin #< code
puk1 رو پوکه سیم کارت نوشته شده
برا تغییر pin 2 این کد به کار میره
code>** 06 * puk2 * new pin * new pin #<code

A.J
03-10-2007, 14:14
بالاخره توی سایت ایرانسل اسمی از اهواز هم نوشته شد

BIKHIAL_ALL_75
03-10-2007, 14:31
میشه یخورده بیشتر توضیح بدی که چیکار میکنه

اگه عضو بشی
هر روز یه تعداد پیامک برات فرستاده میشه,حدود 10 پیام در روز
شما برو تو این سایت shahabSamsung ,نحوی ثبت نام توضیح داده شده

blackhero
03-10-2007, 14:51
پس چرا mms ايرانسل فعال نميشه؟؟! مگه نگفتن اول مهر؟

mohammad_h
03-10-2007, 15:25
سلام
يه مطلبي ميخاستم بگم که شايد گفته شده باشه. نميدونم.
با ايرانسل به شماره هايي که با 2 يا 3 و ... شروع ميشه، sms بزني، پول نميندازه.
مثلا شماره برنامه 90:
200090

albalou
03-10-2007, 15:52
سلام
يه مطلبي ميخاستم بگم که شايد گفته شده باشه. نميدونم.
با ايرانسل به شماره هايي که با 2 يا 3 و ... شروع ميشه، sms بزني، پول نميندازه.
مثلا شماره برنامه 90:
200090
جالبه! نمی دونستم. ازین به بعد با ایرانسل به این شماره ها مسیج میفرستم. البته اولا اصلا بهشون با ایراسل نمیشد مسیج زد؛ فکر کنم الانم موقتا مجانی باشه.

Eshghe_door
03-10-2007, 16:51
سلام

شما این کد رو ثبت کنین#5*2*7*140*
بعد از اون هر اس ام اس ی که برا ایرانسلیا میفرستین مجانیه
برا دولتی ها هم نصف قیمت

Eshghe_door
03-10-2007, 17:08
نه تشکر نکنین
نیاز نیس

با این شماره فک کنم
به طرح قرز می پیوندین

!As@d
03-10-2007, 18:33
سلام

شما این کد رو ثبت کنین#5*2*7*140*
بعد از اون هر اس ام اس ی که برا ایرانسلیا میفرستین مجانیه
برا دولتی ها هم نصف قیمت

Eshghe_door نه تشکر نکنین
نیاز نیس

با این شماره فک کنم
به طرح قرز می پیوندی

و هزینه 2500تومان از حساب شما برای یک ماه کم میشه!:41:

pooyahacker
03-10-2007, 19:36
GPRS ایرانسل disconnect هم داره ؟ بدون اینکه جای گوشی رو تغییر بدیم .

milad_milad_milad
03-10-2007, 21:12
GPRS ایرانسل disconnect هم داره ؟ بدون اینکه جای گوشی رو تغییر بدیم .

دوست عزیز من متوجه نشدم چی گفتید!! میشه یکم بیشتر توضیح بدی! !:20:

pooyahacker
03-10-2007, 22:57
دوست عزیز من متوجه نشدم چی گفتید!! میشه یکم بیشتر توضیح بدی! !:20:

قسمت اول حرفم که واضحه .
منظورم از « بدون اینکه جای گوشی رو تغییر بدم » هم اینه که مثلا نرم تو قسمتی که پوشش شبکه نداشته باشه ، خوب تابلو که تو این قسمت disconnect میشه .
ولی در حالت عادی چی ؟ DC میشه ؟

Moh3en_DDD
03-10-2007, 23:10
سلام ! می خواستم ببینم فردا که Gprs مجانی میشه اصلا می شه رفت روی Gprs یا ترافیک نمی زاره بریم ؟

اصلا می صرفه صبر کنیم تا پنجشنبه بشه بریم رو اینترنت ؟

milad5113
03-10-2007, 23:21
از ایرانسل خسته شدم..... امکاناتش عالیه....ولی خیلی موقع ها قطع میشه... نمیشه بهش اعتماد کرد.... آدمو میکشه بعضی موقع ها

dariushiraz
03-10-2007, 23:29
از ایرانسل خسته شدم..... امکاناتش عالیه....ولی خیلی موقع ها قطع میشه... نمیشه بهش اعتماد کرد.... آدمو میکشه بعضی موقع ها

من حرف شما را کاملا قبول دارم . در شهرستانها این مسئله بدتر است . اما باید قیمت پایین ایرانسل را نیز در نظر گرفت .

Marmoulak
04-10-2007, 00:13
ببينم مگه الان نبايد مجانب باشه پس چرا من رفتم اينترنت قطع پول واسم حساب مي كنه !

saeedmaxxx
04-10-2007, 00:20
الان ساعت 12 شب
انتن ندارم به کل
نباید اینجوری باشه
بحرحال اینجا ایران هست
هر بلایی هم که سرمون در بیارن هیچکس کاری نمیکنه
فقط بلدن دروغ بگن
البته منظورم کلی هست
ولی خوب به طبع ایرانسل رو هم در بر میگیره
چون ایرانسل هم تو ایران هست

Moh3en_DDD
04-10-2007, 00:20
ببينم مگه الان نبايد مجانب باشه پس چرا من رفتم اينترنت قطع پول واسم حساب مي كنه !

نه ! از ساعت 4 بامداد پنجشبه ... یعنی درست 3.5 ساعت دیگه

Marmoulak
04-10-2007, 00:36
بابا مگه نگفتن از نيمه شب !

چه مسخره بازي راه انداختن ! فقط دروغ ! اين پشتيباني هم خوب هر چي زنگ مي زني جواب نمي ده ! اون وقت مي گه 24 ساعته هست !

Moh3en_DDD
04-10-2007, 00:43
بابا مگه نگفتن از نيمه شب !

نه بابا یادمه تو تلویزیون هم گفت از ساعت 4 بامداد ! گذاشتند بعد از اذون که همه برا روزه پاشند :d

ALFA323
04-10-2007, 00:54
محسن جان راست میگه از 4 صبح به بعد اینترنتش رایگان میشه
بابا این همه ایرانسل چیز مجانی داده به شما حالا یه 2 ساعتی این ور اون ور میشه صداتون در میاد :41::41:
یکم فکر کنید اگر میخواستین با سیم کارت شرکت ارتباطات سیار همچین کاری کنید چقدر رو دستتون خرج میگذاشت:13:
والا ما ایرانیا بهمون خوبی نیومده همش دوست داریم مجانی از همه چیز استفاده کنیم هی پشت سرش حرف هم بزنیم:20:
در هر صورت من که 1 سال میشد انتن ایرانسل هنوز تو محلمون نصب نشده بود داشتم به استفاده های روزی که نصب بشه فکر میکردم
حالا هم که 2 هفته ای هست که وصل شده دارم ازش استفاده میکنم حتی از سیم کارت ارتباطات سیار هم انتنش فول تره:5::5:
موفق باشید

blackhero
04-10-2007, 01:54
درست ميگه از ساعته چهاره، خدايشش سرعتشم خيلي خوبه، هفته پيش كلي بازي و برنامه براي موبايل دانلود كرد، حدود 10 مگا بايت شد، ياهوم هم كه 48 ساعت روشن بود:31: ديگه اينقدر سخت نگيرين بابا!:10:

mahsai
04-10-2007, 02:14
الان برا من قطع شده

davood6385
04-10-2007, 02:58
درست ميگه از ساعته چهاره، خدايشش سرعتشم خيلي خوبه، هفته پيش كلي بازي و برنامه براي موبايل دانلود كرد، حدود 10 مگا بايت شد، ياهوم هم كه 48 ساعت روشن بود:31: ديگه اينقدر سخت نگيرين بابا!:10:

آقا از چه سايتي دانلود ميكني ما كه هرچي گشتيم يه سايت مجاني واسه دانلود بازي و نرم افزار پيدا كنيم نشد

البته واسه منم الان قطع شد نخير از ساعت 12.5 دقيقه كه من رفتم مجاني بود

blackhero
04-10-2007, 02:58
آقا من اومدم زرنگي كنم شماره كارت شارژ قبليم رو دوباره وارد كردم،پيام داد كه حساب شما مسدودشد! با 140 تماس بگيريد! حالا چي ميشه ؟؟ يعني منو ميكشن؟! صندلي برق ؟ چي كار بايد بكنم؟

به همه هم سن و سالهاي خودم توصيه ميكنم دنبال اين كارها نرن، دوست ناباب و كارت شارژ مصرف شده منو به اين راه كشوند...شطرنجي كنين لطفا:19:

King
04-10-2007, 03:12
قسمت اول حرفم که واضحه .
منظورم از « بدون اینکه جای گوشی رو تغییر بدم » هم اینه که مثلا نرم تو قسمتی که پوشش شبکه نداشته باشه ، خوب تابلو که تو این قسمت disconnect میشه .
ولی در حالت عادی چی ؟ DC میشه ؟
من که تا الان dc نشدم و الانم که ساعت 3 بامداد هست دارم از اینترنت گوشیم استفاده میکنم...
در ضمن از 11 شب تا الان هم یک سره وصله سرعتشم 8kb تا 11kb متغیر هست
در کل DC نداره فقط گاهی اوقات دریافت و ارسال ممکنه دقایقی 0 بشه...

سلام ! می خواستم ببینم فردا که Gprs مجانی میشه اصلا می شه رفت روی Gprs یا ترافیک نمی زاره بریم ؟

اصلا می صرفه صبر کنیم تا پنجشنبه بشه بریم رو اینترنت ؟
هفته قبل که خیلی افتضاح بود...
دیگه هر کسی رسیده رفته 10 تومن داده یه دونه پیام رسان خریده و پنجشنبه و جمعه ترافیکو بالا میبره...
تا ببینیم چی میشه...

AM 241
04-10-2007, 06:54
آقا من اومدم زرنگي كنم شماره كارت شارژ قبليم رو دوباره وارد كردم،پيام داد كه حساب شما مسدودشد! با 140 تماس بگيريد! حالا چي ميشه ؟؟ يعني منو ميكشن؟! صندلي برق ؟ چي كار بايد بكنم؟
:19:

فقط اگه خواستن بكشنت وصيت كن عكس آواتارت به من ارث برسه

:10:

Ship Storm
04-10-2007, 07:00
آقا این Gprs و Mms ما هنوز فعال نشده گوشیم 5700 هستش زنگ زدم 140 گفت هنوز تنظیماتش رو نداریم ما بعدش کسی هست که با این گوشی از Gprs اون استفاده کرده باشه

nimamani
04-10-2007, 07:44
آقا این Gprs و Mms ما هنوز فعال نشده گوشیم 5700 هستش زنگ زدم 140 گفت هنوز تنظیماتش رو نداریم ما بعدش کسی هست که با این گوشی از Gprs اون استفاده کرده باشه

mms كه فعلا قطعه

اين تنظيمات براي گوشي 5700 نوكيا هست
ولي احتمالا براي سري N كلا همين جوريه
جون ورژن سيمبين همشون تو يك مايه هست

مسير زير را دنبال كنيد
Menu---->Settings---->Phone sett.---->Connection---->Access Points
حالا Options را بزنيد سپس New access Point
تا يك كانكشن جديد بسازيد
فقط اين قسمت ها رو پر كنيد و بقيه كاري نداشته باشيد
Connection name : Irancell-GPRS
كه البته اين هم يك اسم هست و مهم نيست چي باشه
Access poins name : mtnirancell

ديگه تموم شد

براي اطلاعات بيشتر به

مراجعه كنيد

گیلانه
04-10-2007, 08:29
از این ف ی ل ت ر ایرانسل چه جوری باید رد شد؟

maji61z
04-10-2007, 08:46
یکی پست6962رو جواب بده

nimamani
04-10-2007, 09:31
از این ف ی ل ت ر ایرانسل چه جوری باید رد شد؟

با برنامه Opera Mini

nimamani
04-10-2007, 09:34
سلام
من D900i دارم و اشتباها کد #7337*#بهش دادم و گوشی بعد از دادن پیام EEPROM RESET ریست شد وبعد از روشن شدن سریال نامبر آن پرید(سریال صفر شد) و حالا عدم سرویس میده لطفا کمکم کنید چه کار کنم؟

یکی پست6962رو جواب بده

خوب آخه اين چه ربطي به ايرانسل داره
لطف كن تو تاپيك مربوطه مطرح كن

mojtaba182003
04-10-2007, 10:26
sبا عرض سلام خدمت بروبكس باحال و فعال پي سي ورلد من در يزد هستم و چند شبيه كه اس ام اس نميشه فرستاد ميخواستم ببينم مشكل چيه ولي بعضي وقتها ميفرسته ولي بيشتر اوقات نميفرسته اس ام اس به دست من رسيدنشم همينجوريه هر وقت دلش خواست ميرسه و بيشتر اوقاتم اصلا به دستم نميرسه لطفا راهنمائي كنيد چكار كنم

meshkiposh2200
04-10-2007, 12:20
من با خود موبایل میتونم برم اینترنت ولی به کامپیوتر که وصل میکنم no modem found میده یعنی گوشی من قابلیت وصل شدن به کامپیوتز و اینترنت رفتن را نداره؟NOKIA 6820

tazkare
04-10-2007, 12:48
چطور باید به اینترنت وصل شد؟ اگر بستگی به گوشی هم داره لطفا برای w700 و نوکیا 6103 بگید .

Moh3en_DDD
04-10-2007, 13:14
سلام توی منطقه ی کوه صفه ی اصفان اصلا ترافیک نبود ولی وقتی اومدم وسط شهر بد جوری ترافیک شد ... می تونه این موضوع دخیل باشه یا توهم زدم ؟

blackhero
04-10-2007, 13:58
آقا از چه سايتي دانلود ميكني ما كه هرچي گشتيم يه سايت مجاني واسه دانلود بازي و نرم افزار پيدا كنيم نشد

البته واسه منم الان قطع شد نخير از ساعت 12.5 دقيقه كه من رفتم مجاني بود

چرا خودته خسته كردي؟ سايت بهتر از اينجا براي بازي و برنامه مجاني؟؟؟!!!:27:

راستش من سري پيش هر كاري كردم از 12 تا 4 كانكت نشد، اما ديشب هم سر ساعت 4 تونستم كانكت بشم. شايدم 12 باشه نميدونم.

آقا كسي جواب ما رو نداد، شماره كارت شارژه مصرف شده رو زدم پيام داد كه حسابت مسدود شد، اين يعني چي؟