مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
H A M A S
02-07-2007, 22:21
ببینید یعنی برای اینکه ما عکس و فیلم مستهجن نتونیم بفرستیم Mms رو قطع کردند؟
وزارت اطلاعات با صدور نامه ای به وزیر ارتباطات سابق خواستار قابلیت کالر آیدی برای تلفن ثابت شد
یک هفته پیش دید که موقع سهمیه بندی برای جلوگیری از نا آرامی ها Sms هارو قطع کردند
من که فکر نکنم برای چهار تا عکس بریتی و فیلم Xxx سرویس Mms قطع کنند
brightest
02-07-2007, 22:23
[quote=TempesT;1263258]بچه ها یه پیشنهادی داشتم !!!:20:
یکی یه نامه ای که بشه گوشهای یکی رو دارز کرد اگه بتونه آماده کنه تا هممون هماهنگ بفرستیم به این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( سایت احمد جان:2: )) !!!
مثلا محتوای سایت اینطوری باشه که
با عرض سلام خدمت رییس جمهور منتخب:2: و عزیز ایران اسلامی
بابا جون رئيس شوراي انقلاب فرهنگي شخص رئيس جمهور هستش.:41:
tatu_mail
02-07-2007, 22:34
سلام امروز مورخ 11.4
پول موبايلمو پرداخت كردم ولي هنوز موبايلم وصل نشد
كسي ميدونه ايرانسل كي ميخواد به خودش زحمت بده؟
كسي نميدونه چه قد طول ميكشه؟
حالا این همه بنویسیمو امضا کنیم......رئیس جمهور میدونه mms چیه؟؟؟
ببخشیدا ولی رئیس جمهور سردسته ی دولته که دستو قطعی mms رو داده!
وای ببخشین یادم نبود با بزغاله طرفیم:31:
توحید جان کلا بچه باحالی هستی باهات خیلی حال میکنم
ولی یه چیزی
1- عنوان نامه باشه نامه به عزیز دلم؟؟
2- وقتی نامه را فرستادیم از همین اسمایلیهایی که شما استفاده کردین استفاده کنیم؟؟:31:
3- بعدش این جناب عزیز دلم به نظر شما اصلا میدونه ام ام اس چیه؟؟
مرسی عزیزم شما لطف داری !
آره راس میکفکر نکنم کارساز باشه:20:
علیرضا خارجی
02-07-2007, 23:21
سلام امروز مورخ 11.4
پول موبايلمو پرداخت كردم ولي هنوز موبايلم وصل نشد
كسي ميدونه ايرانسل كي ميخواد به خودش زحمت بده؟
بعد از 24ساعت وصل میشه
علیرضا خارجی
02-07-2007, 23:22
مرسی عزیزم شما لطف داری !
آره راس میکفکر نکنم کارساز باشه:20:
من هیچ وقت از این کثافتها حق خودم رو کدایی نمیکنم اینها مجبور هستن حق مردم رو یه روزی بدن
سايت مسابقه دوز آپديت شد
همه چيز در مورد مسابقه اونجا هستش
فردا مسابقات شروع ميشه
فقط يه نفر كمه كه بهتره اضافه بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید این کد شناسه رو بایستی از کجا گیرش بیارم تا قبض موبایلم رو بپردازم؟
گفته شده یازده رقمیه.ولی من یکی توی حساب اینترنتیم هست دوازده رقمیه!
علیرضا خارجی
03-07-2007, 00:53
تو قبض هستش اگه نبود تو حساب ایکرت هست اگه ایکر نداری زنگ بزن 130 بهت میده. خیلی دقت کن کر رو اگه اشتباه وارد نکنی پولت از دست میره
Barbod.P
03-07-2007, 00:56
نه یازده رقمی نیست، دوازده رقمیه.
همونه که تو قسمت حساب e-care هست.
H A M A S
03-07-2007, 08:48
من قبلا میتونستم حساب اینترنتی ام رو چک میکردم ولی حالا به این مشکل برخوردم .کسی میتونه کمک کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeedmaxxx
03-07-2007, 10:13
زنگ بزن 130 واست دوباره فعال کنن
من قبلا میتونستم حساب اینترنتی ام رو چک میکردم ولی حالا به این مشکل برخوردم .کسی میتونه کمک کنه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که دیگه مشکلی نیست عزیر رو اون کلیک بکنی میره صفحه اول یه بار دیگه شماره هارو وارد کنی میتونی بری به حسابت:20: .
اصلا نمیدونم چرا زحمت دوباره امتحان کردن و به خودتون ندادین:31: .
مديرعامل ايرانسل:
MMS، پس از تدوين قانون مربوطه در سازمان تنظيم مقررات ارايه ميشود
شهرداري جهت افزايش كيفيت تلفن همراه مجوز نصب آنتن نميدهد
مدير عامل ايرانسل دربارهي قطع سرويس MMS ايرانسل گفت: ارايهي اين سرويس به مشتركان در اواخر ارديبهشتماه و بر اساس درخواست سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، قطع شده است؛ در اين درخواست از ايرانسل خواسته شده بود كه سه ماه فرصت داده شود تا مقررات مربوط به استفاده از سرويس MMS در اين سازمان تدوين و پس از آن مجددا اين سرويس به مشتركان ارايه شود.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در حال حاضر بيش از يكوماه نيم از ارسال اين درخواست به ايرانسل گذشته است و اميدواريم در يك تا دو ماه آينده بتوانيم اين سرويس را مجددا به مشتركان ايرانسل ارايه دهيم.
دزفولي دربارهي ضعف پوشش و اختلالات شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه گفت: در مورد شهر تهران بايد گفت كه براي بهبود كيفيت آنتندهي شبكه، 40 نقطه براي نصب BTS طراحي شده است اما شهرداري هيچگونه همكاري به عمل نميآورد.
او افزود: تا زماني كه شهرداري مجوزهاي لازم را صادر نكند تكميل پوشش شهر تهران براي ما بسيار مشكل خواهد بود، حتي شركت ارتباطات سيار نيز با شهرداري در گرفتن مجوز سايتهاي BTS با مشكل مواجه است و مدير عامل شركت ارتباطات سيار در يكي از همايشهاي اخير تلفن همراه اعتراض خود را به شهرداري اعلام كرد.
دزفولي ادامه داد: بايد از شهرداري پرسيد چرا همكاري لازم را با اپراتور اول و دوم تلفن همراه انجام نميدهند مگر وظيفهي شهرداري تسهيل خدماترساني به شهروندان نيست، پس چرا براي افزايش كيفيت تلفن همراه مجوز نصب آنتنهاي BTS را صادر نميكنند.
او دربارهي آنتندهي شبكهي اين اپراتور در مترو نيز گفت: آنتندهي شبكهي ايرانسل در مترو نيز به مجوزهاي لازم از سوي شهرداري بستگي دارد، بر اين اساس از شهردار تهران اين انتظار را داريم كه همكاري لازم را براي نصب آنتنهاي BTS با اين اپراتوري كه تنها 9 ماه از فعاليت آن ميگذرد، داشته باشد.
وي دربارهي ضعف آنتندهي ايرانسل در شهرستانها نيز خاطر نشان كرد: ارتقاي كيفيت شبكهي تلفن همراه در شهرستانها نيز به همكاري شهرداري اين شهرها براي نصب آنتنهاي BTS برميگردد، به عنوان نمونه ما مشكلي كه در شهر تهران داريم به شكل بزرگتر با شهرداري اصفهان داريم، چرا كه شبكهي اين شهر مدتهاست كه آماده است اما به دليل همكاري نكردن شهرداري اصفهان اين سايتها فعال نميشوند.
او افزود: اصفهان يكي از شهرهاي بزرگ كشور است اما اين مسائل سبب شده كه با مشكلات جدي در راهاندازي شبكهي اين شهر مواجه شويم.
مدير عامل ايرانسل با اشاره به اين كه در حدود 23 آنتن BTS در اصفهان نصب شده است، خاطر نشان كرد: با توجه به اين كه همكاريهاي لازم انجام نميگيرد تنها 10 تا 11 BTS فعال هستند و شهرداري حتي مانع فعاليت سايتهايي شده است كه در ملك خصوصي مردم نصب شده است.
مدير عامل شركت ايرانسل خاطر نشان كرد: سرعتي كه اپراتور دوم تلفن همراه براي پوشش شبكه در شهرهاي مختلف دارد، در توسعهي شبكه تلفن همراه در دنيا بينظير است آن هم با وجود تمام مشكلاتي كه ما در توسعهي در كشور داريم.
او دربارهي نارضايتي مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه از نحوهي محاسبهي صورتحسابهاي ماهيانه گفت: ممكن است درصدي از مشتركان ايرانسل با اين مشكلات روبهرو باشند اما در شرايط فعلي با تمهيداتي كه در نظر گرفتهايم اين مسائل بسيار كمتر شده است.
دزفولي با اشاره به اين كه تعداد مشتركان سيمكارتهاي دايمي ايرانسل در حدود 20 درصد كل مشتركان اين اپراتور است، گفت: به زودي نحوهي پرداخت صورتحسابهاي مشتركان تغيير خواهد كرد و قبضهاي جامع دربارهي اطلاعاتي كه مشتركان نياز دارند پيشبيني شده است كه در حال هماهنگي با بانكها هستيم كه با نهايي شدن، قبضها براي آن ارسال شود، از اين رو اميدواريم تمام مشكلات مشتركان در زمينهي صورتحسابهاي آنها رفع شود.
مدير عامل شركت ايرانسل، با اشاره به اين كه تاكنون 181 شهر تحت پوشش شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه قرار گرفتهاند گفت: شبكهي حدود 50 شهر نيز آماده است كه به مرور با تامين زيرساخت ارتباطي آن به شبكه وصل خواهد شد.
به گفتهي وي اين اپراتور در حدود دو ميليون و 260 هزار مشترك دارد كه از اين تعداد در حدود 80 درصد مشتركان سيمكارت دايمي و20 درصد آن مشتركان سيمكارت اعتباري هستند و اكثر مشتركان ايرانسل از تعرفهي ثانيهيي و در حدود يك درصد نيز از تعرفه دقيقهيي استفاده ميكنند.
:20:
ایــول بالاخره مسئول ایرانسل یه حرفی از اصفهان زد !!! حال میکنین من تا الان حدود 10 تا bts را کداشا گفتم که علی جونم حرف منا تایید کرده!!!:20:
اما مثل اینکه این خبر ناقصه آخه زیرشم تو سایت نوشته بود که آقای دزفولی گفته از آقای آقا وحید هم به دلیل بررسی های تخصصی شون نهایت تشکر را دارم :31: !!
jackhammer
03-07-2007, 13:15
زنده باد ایرانسل.....خاک بر سر شهرداری!
خیلی ممنون از راهنماییتون.
حالا که علنا رییس ایرانسل شهرداری اصفهانا مانع دونسته دیگه باید ما هم وارد قضیه شیم ! من همین الان یه ایمیل به شهرداری زدم و کلی اعتراض کردم ! کلی آدما علاف ندونم کاریا خودشون کردن ! به نظر من مسعود و ابوالفضل و مشکی حتما شماهم میل بدید بقیه هم اگه تونستن خودشونا اصفهانی معرفی کنن و میل بدن !
دوستان برید توی این صفحه و میلتونا براشون بنویسید :
این نامه ی من به شهرداری شما هم اگه خواستید بفرستید همینا نفرستید ولی در عین احترام اعتراض را به شدت بکنید.من یه نسخه از همینا میدم به ایرانسل تا بفهمه ما هم ساکت نشستیم.
--------------------------------------------------------------------------------------
با سلام. قبل از هر چیز از زحماتی که میکشید سپاسگزارم.
اما مشکلی وجود دارد که نه تنها من بلکه چندین هزار نفر از شهروندان اصفهانی با آن دست به گریبان هستند که بر خلاف انتظارها که از شهرداری اصفهان برای حل مشکل را داریم تا اکنون هیچ نتیجه ای ندیدم.
در شهر اصفهان تا کنون حدود 6000 سیم کارت ایرانسل فروخته شده.طبق وعده های شرکت ایرانسل پوشش اصفهان قرار بود در بهمن ماه افتتاح شود اما اکنون پس از حدود 7 ماه که در تیر ماه هستیم پوشش اصفهان با همان کیفیت بد باقی مانده و هنوز بسیاری از دکل های این شرکت خاموش میباشند.پس از سوال های فراوان از ایرانسل بالاخره امروز مدیر عامل ایرانسل عنوان کرد که مشکل بزرگی با شهرداری اصفهان دارند!
واقعا به نظر شما دومین شهر بزرگ ایران باید این چنین مشکلش بزرگ شود و 6000 شهروند آن کماکان چشم انتظار باشند؟
به نظر من و همه ی مردم شهرداری همیشه برای رفاه آن شهر تلاش میکند اما متاسفانه اقدامات در این زمینه نه تنها باعث رفاه نشده بلکه باعث مشکلات بسیاری برای شهروندان شده.
اکنون 7ماه گذشته آیا شما هنوز نتوانستید طی این 220 روز به هیچ نتیجه ای برسید؟! به نظر من در کنار همه ی فعالیت های مفید شما در این شهر متاسفانه در این مورد شهرداری اصفهان اصلا خوب عمل نکرده.
بنده به نمایندگی از سایر شهروندان اصفهانی که در این قضیه فقط و فقط تلف شده اند و هیچ سودی ندیده اند تقاضا دارم هرچه سریعتر اقدامات لازم را برای افتتاح شبکه در اصفهان صورت دهید.
حتی به نظر من این افت برای اصفهان محسوب میشود که از میان این همه شهر تحت پوشش اصفهان با این وسعت کماکان فاقد پوشش است.
مسائلی مطرح شده از جمله مشکل شما با نصب دکل برای زیبایی شهر و آثار تاریخی اما آیا واقعا این منطقی هست که 220 روز بگذرد و شما هیچ راهی برای افتتاح شبکه نداشته باشید و چندین هزار نفر فقط تلف شده باشند.
بنده تقاضای اقدام سریع و باز کردن راه برای افتتاح شبکه را از شما خواستارم.
با تشکر از دقت نظر شما.خدانگهدار.
راستی من یادم رفت مشکل ثابت به ایرانسل که زیر سر مخابراته را بگم شما حتما بگید.
H A M A S
03-07-2007, 13:18
این که دیگه مشکلی نیست عزیر رو اون کلیک بکنی میره صفحه اول یه بار دیگه شماره هارو وارد کنی میتونی بری به حسابت .
اصلا نمیدونم چرا زحمت دوباره امتحان کردن و به خودتون ندادین .
شاید نزدیک 10 بار امتحان کردم ولی نشد مثل اینکه این سرویس برای من غیر فعال شده
masoudboy
03-07-2007, 13:42
وحید جان هم هم ایمیل را فرستادم . ولی من حتی فکر نمی کنم اینها سال به سال ایمیل سایت خودشون سر بزنند که بخواهند جواب بدهند . متاسفانه شهرداری فعلی اصفهان یکی مفسد ترین و بدترین شهرداری در ایران هست حالا بماند چرا و خود من که پارسال یک کاری برام پیش آمد تو شهرداری چه مکافاتی کشیدم و خوب می فهمم ایرانسل چه می کشه . اینها فقط پول و عوارض می خواهند خیلی زیاد در ازای نصب Bts که ایرانسل هم زیر بار نمی ره و فکر کنم تا مدت زیادی درگیر باشند ... اما اگر کسی بخواهد کاری کنه این وسط خود ایرانسل هست .
ایرانسل باید از شهرداری و مخابرات اصفهان شکایت قانونی کنه و موضوع را پیگیری کنه تا حل بشه . مثلا مشکل تماس از ثابت به ایرانسل را مخابرات اصفهان خیلی راحت می تونه حل کنه ولی نمی خواهد .
به طور کلی بگم با تمام مشکلات از دست ما مشترکان کاری برنمی یاد و خود ایرانسل باید موضوع را جدی دنبال کنه.
اینم شانس ماست که از بد ها بدترین رسیده به ما !
راستی بچه ها میدونستین مخابرات عمدا تماس با 09351400000 و 09351300000 مسدود کرده که هیچ کس نتونه باهاشون تماس بگیره؟!
علیرضا خارجی
03-07-2007, 13:56
وحید جان هم هم ایمیل را فرستادم . ولی من حتی فکر نمی کنم اینها سال به سال ایمیل سایت خودشون سر بزنند که بخواهند جواب بدهند . متاسفانه شهرداری فعلی اصفهان یکی مفسد ترین و بدترین شهرداری در ایران هست حالا بماند چرا و خود من که پارسال یک کاری برام پیش آمد تو شهرداری چه مکافاتی کشیدم و خوب می فهمم ایرانسل چه می کشه . اینها فقط پول و عوارض می خواهند خیلی زیاد در ازای نصب Bts که ایرانسل هم زیر بار نمی ره و فکر کنم تا مدت زیادی درگیر باشند ... اما اگر کسی بخواهد کاری کنه این وسط خود ایرانسل هست .
ایرانسل باید از شهرداری و مخابرات اصفهان شکایت قانونی کنه و موضوع را پیگیری کنه تا حل بشه . مثلا مشکل تماس از ثابت به ایرانسل را مخابرات اصفهان خیلی راحت می تونه حل کنه ولی نمی خواهد .
به طور کلی بگم با تمام مشکلات از دست ما مشترکان کاری برنمی یاد و خود ایرانسل باید موضوع را جدی دنبال کنه.
من فکی میکنم نباید حق خودمونو از این دولت گدایی کنیم و حتی ایرانسل نباید گدایی کنه حق خودش رو باید بگیره تا میمون های بی غیرت به خودشون بیان
میمون های پولدار در حال انقراض توف:2:
masoudboy
03-07-2007, 14:27
اینم شانس ماست که از بد ها بدترین رسیده به ما !
راستی بچه ها میدونستین مخابرات عمدا تماس با 09351400000 و 09351300000 مسدود کرده که هیچ کس نتونه باهاشون تماس بگیره؟!
جدی !! من خیلی وقت هست تماس نگرفتم با این شماره ها ... واقعا من نمی دونم اینها اگر نمی خواهند اپراتور جدید باید پس اصلا چرا مجوز می دهند !! والا ما که تو کار اینها موندیم .
دیروز تو یک مجله خوندم شهرداری و استانداری اصفهان به وزارت اطلاعات و فناوری از همین حالا گفتند اجازه کار اپراتور سوم در اصفهان را نمی دهند و این شهر دیگه به اپراتور نیازی نداره و اشباع هست بازار سیم کارت در آن !!!
اینها فکر کردن شهر مال اینها هست و با ارث پدری اشتباه گرفتند .
جدی !! من خیلی وقت هست تماس نگرفتم با این شماره ها ... واقعا من نمی دونم اینها اگر نمی خواهند اپراتور جدید باید پس اصلا چرا مجوز می دهند !! والا ما که تو کار اینها موندیم .
دیروز تو یک مجله خوندم شهرداری و استانداری اصفهان به وزارت اطلاعات و فناوری از همین حالا گفتند اجازه کار اپراتور سوم در اصفهان را نمی دهند و این شهر دیگه به اپراتور نیازی نداره و اشباع هست بازار سیم کارت در آن !!!
اینها فکر کردن شهر مال اینها هست و با ارث پدری اشتباه گرفتند .
:18: جدی ؟! وای عجب گیر چه آدمایی افتادیم !!! پس باید قید اپراتور سوما بزنیم !؟ چقدر احمقن اینا افغانستانم پنجمین اپراتورش داره راه میفته کسی نمیگه بسه اشباع شده اونوقت این آقایون خدمتگذار ...!!!:41:
ShahabSAMSUNG
03-07-2007, 15:29
اینم نامه من به شهرداری اصفهان: :31:
با سلام.
امیدوارم این نامه ای که در اینجا می نویسم بیخود وقتم را تلف نکرده و کسی باشد که به من جواب دهد.
شهر اصفهان نه مال شهرداری اصفهان است، نه ارث پدری فرد خاصی است. این شهر مال مردم اصفهان بوده و هست و شهرداری فقط و فقط وظیفه دارد رفاه مردم را برقرار کند.
در مورد سیم کارت های ایرانسل که در این شهر آنت نمی دهند، همه می دانند که تنها مقصر این امر شهرداری فاسد اصفهان است.
ولی واقعاً دوست دارم بدانم که چرا اجازه نصب آنتن به شرکت ایرانسل داده نمی شود؟
آیا شرکت اسپادان برای فامیل ها و آشنایان شهردار آن شهر است؟ آیا برای نصب آنتن ها، این شرکت باید پول زور پرداخت کند؟ آیا شهرداری اصفهان سر گردنه واقع است؟ آیا شهرداری اصفهان محل تجمع عده ای دزد و راهزن است؟ آیا شهردار اصفهان فهم دارد؟ شعور دارد؟ آیا می فهمد که کسی که این سیم کارت می خرد به این امید است که روزی آنتن ها فعال شوند؟
این شهرداری حتی به آنتن های نصب شده در منازل خصوصی مردم نیز رحم نمی کند و مانع فعالیت آنهاست. منازل خصوصی مردم، فقط و فقط مال خود مردم است و هیچ احدالناسی حق دخالت در آن را ندارد.
امیدوارم جوابی قانع کننده دریافت کنم. آدرس ای میل برای شما نمی نویسم و در همین سایت در قسمت اخبار منتظر پاسخ می مانم.
به امید روزی که دست دزدان از قدرت کوتاه شود.
masoudboy
03-07-2007, 15:35
عصر ارتباط این هفته با مدیر Mtn در ایران گفتگو کرده . جالب ترین بخش آن این هست جناب مدیر خودش سیم کارت دولتی داره البته گفته یک سیم کارت ایرانسل هم داره که علاقه ای نداره شماره آن را به کسی بده /. !!
Dr.SaeiD
03-07-2007, 15:41
ايرانسل تا سال آينده MMS نمي دهد
قطع كامل سرويس MMS ايرانسل بدون اطلاع قبلي اعتراض مشتركين را به همراه داشت.
به گزارش خبرنگار ايلنا، در حالي كه نزديك به يك ماه است كه مشتركين اپراتور دوم تلفن همراه ايرانسل از سرويس MMS بهرهمند شدند، قطع ناگهاني اين سرويس موجب اعتراض بسياري از مشتركين شد و در حال حاضر تبليغات شركت ايرانسل مبني بر ارايه سرويس MMS كه تاكنون در سطح شهر به چشم ميخورد نيز جمع آوري شده است و مشتركيني كه به دليل استفاده از اين سرويس به عنوان تنها ويژگي متفاوت از ساير اپراتورها اين سيم كارتها را انتخاب كردند، ناكام ماندهاند.
يك مقام مسوول در شركت ايرانسل، درگفت وگو با خبرنگار ايلنا، گفت: قطع سرويس MMS ايرانسل از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي دستور داده شده است و تا سال آينده نيز ارايه نخواهد شد.
منبع :
w w w.itanalyze.ir/archives/2007/07/_mms_7.php
علیرضا خارجی
03-07-2007, 16:16
خیلی الی هست همه میتونند اینو بفرستند و تا این میمونها نژادشون منقرض بشه
ولی واقعا اونجاشنو میسوزونه ایمیلت خیلی باهاله ادمو خنک میکنه
ShahabSAMSUNG
03-07-2007, 16:19
آره. بهتره که همه بفرستن تا دستشون هم به جایی بند نباشه.
من که خود م اصفهانی نیستم ولی حال می کنم وقتی حرفامو می زنم.
شما ها هم همین متن رو بفرستید.
ایول بابا شهاب جون پکوندیشون که :27: من خودم اینطوری :18: شدم وقتی می خوندم ! فقط امیدوارم بدتر لجبازی نکنن ! بازم ممنون که میل دادی :10: .
علیرضا خارجی
03-07-2007, 17:16
اره من میفرستم فقط دوست دارم جوابشونو بگیرم و بخونم اگه میشه ادرس شهرداری اصفهان نصفه جهان رو یکی به من بده
Barbod.P
03-07-2007, 17:23
تو تهرانم شهرداری اجازه نمیده پوششو کامل کنن باید برای شهرداری تهرانم بفرستیم.
ShahabSAMSUNG
03-07-2007, 17:23
اره من میفرستم فقط دوست دارم جوابشونو بگیرم و بخونم اگه میشه ادرس شهرداری اصفهان نصفه جهان رو یکی به من بده
اینم آدرس:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم بقیه دوستان هم یه همچین کاری بکنن.
فقط حواست باشه که برای ارسال نظرت، باید همه فیلد های بالاش (هر 4 تاش) رو پر کنی.
Farbod_h
03-07-2007, 17:40
این خطای دولتی بد جوری با ایرانسل مشکل داره ها!!
هر کاری کردم مسیج نمی رفت یا not delivert میداد یا اصلن دلیورتش نمیاد
البته یکی دیروز صبح زدم
امروز صبخ دلیورتش اومد!
این توطئه ی استکباره ؟؟!!
چون از ایرانسل که مسیج 3 سوت به دولتی می رسه!
Ebrahim202003
03-07-2007, 19:53
ايول شهاب خوشم اومد منم فرستادم ولي ميلم دادم ببينم چي مي خوان جواب بدن .
البته به قول يكي از بچه ها برا شهرداري تهرانم بايد بفرستيم ، آدرس تهران رو كسي نداره ؟
40 نقطه هنوز تو تهران به گفته خود دزفولي مونده كه خودش خيليه
Ebrahim202003
03-07-2007, 20:09
مديرعامل ايرانسل:
Mms، پس از تدوين قانون مربوطه در سازمان تنظيم مقررات ارايه ميشود
شهرداري جهت افزايش كيفيت تلفن همراه مجوز نصب آنتن نميدهد
مدير عامل ايرانسل دربارهي قطع سرويس Mms ايرانسل گفت: ارايهي اين سرويس به مشتركان در اواخر ارديبهشتماه و بر اساس درخواست سازمان تنظيم مقررات ...............................................
توحيد جان لطف مي كني منبع رو هم ذكر كني :46:
Clickrast
03-07-2007, 21:24
هر چند که کسی گوش نمیده ولی من فرستادم !!
K A R I M I
03-07-2007, 21:47
دوستان کسی سیم کارت هدیش رو گرفته یا نه ؟
برای من هنوز نیومده !
arman4459
03-07-2007, 22:17
بچه ها من الان داشتم سریال پرستاران رو میدیدم که اوایل سریال زیرنویس کرد:
بزودی انتخاب ده میلیون کد 0936 از 19 خرداد ماه
فکر کنم طرح رزرو شماره دوباره مثل قبل از 19 تیر اغاز میشه و پیش شماره جدید هم 0936 است.
arman4459
03-07-2007, 22:19
بچه ها ریز مکالمات خرداد اومده
sh_satan666
03-07-2007, 22:33
امیدوارم ایرانسل تو اصفهان یه فکری به حال Sms اش بکنه!!!!
sh_satan666
03-07-2007, 22:36
آخه sms ای بیش از 2 پارت ناقص میرسه
و اینکه بعضی sms ها اصلا نمیرسه وبه جاش 1 sms پنج بار می رسه !!!!!!!!
سلام بچه ها
من امروز یه سیم کارت اعتباری گرفتم و باهاش زنگ هم زدم آیا سیم کارت هدیه برام میاد و آیا برای خونه ارسال میشه یا باید برم تحویل بگیرم
brightest
03-07-2007, 23:10
دمت گرم ولي مطمئننا انتظار پاسخ كه نداري !!؟؟؟:41:
اینجا از عصر Gprs قطع شده ! فکر کنم ایمیلا کار خودشونا کردن :27: !من بازم از همه ی دوستان که میل دادن و ابراز همشهری بودن کردن نهایت تشکر را دارم :10: :46:
Ebrahim202003
03-07-2007, 23:58
دوستان کسی سیم کارت هدیش رو گرفته یا نه ؟
برای من هنوز نیومده !
از روزي كه خريدي و ثبت نام كردي ، 7 روز كاري طول مي كشه تا يه sms برات مياد ومي گه كه چه روزي و به كدوم
كد پستي مراجعه كني تا دريافت كني ، منم 6 تير يه دونه خريدم امروز زنگ زدم 140 گفتم هنوز نيومده گفت تا
فردا آخر وقت صبر كن اگر نيومد زنگ بزن برات استعلام بگيريم :46:
tatu_mail
04-07-2007, 01:43
سلام يه چيز عجيب غريب
من يه سيم كارت خريدم و جون فكر ميكردم كه هنوز ثبت نامم تكميل نشده نميتونم از طح ها استفاده كنم و 2 بار كد طرح قرمزو زدم
الا يه استعلام موجودي گرفتم ديدم 400 تومان بيشتر ندارم
زنگ زدم 120 ميگن شما 2 با كد رو زدي و براي 2 ماه شارژ كردي كه اين طرح 9 ماهه ميباشد مگه تا شهريور نيست؟؟
خلاصه از ما كم شد
مگه طرحش 2500 تومان نيست؟
وقتي سيم كارتو بگيري توش 4700 داره اونوقت چه طور پولم كم شد اونم دو دورخ 2500 توماني؟؟؟
خيلي عجيبه!!!
navid_mansour
04-07-2007, 02:18
بچهها به نظرتون ايرانسل از اين طرحها تشويقي ميده که حداقل اس اس ام هامون مفت باشه؟؟ من خيلي نياز دارم،از الآن ماتم گرفتم که تموم شه من چه کار کنم
ShahabSAMSUNG
04-07-2007, 02:19
ولی انصافاً ای کاش اول شماره های 0936 رو می دادن. شماره گیریش خیلی بهتر و راحت تر از 935 هست.
ramyar.v
04-07-2007, 02:23
بچه ها من هر چی کد تعرفه ی قرمز رو میزنم فعال نمیشه
هی میگه 24 ساعت بعد ولی بازمفعال نمیشه
چه کار کنم؟
snowydreams
04-07-2007, 02:26
در فریوم رسمی وزارت اطلاعات و فناوری نیز می توانید نظرات خود را ابراز کنید من مطلبی درج کرده ام که می توانید ملاحظه کنید
البته قدری طول می کشد تا صفحه اش باز شود حدود 50 ثانیه! متن پیام من بدین شرح است
رقابت ناسالم مخابرات دولتی با ایرانسل !
متاسفانه رگولاتوری مثل اینکه به ایرانسل دستور داده است سرویس MMS خود را قطع کند تا مثلا جلوی استفاده های نادرست گرفته شود!!!!
اما بنده و بیشتر مردم فکر میکنیم که مخابرات دولتی برای اینکه بازار از دستش نرود و فرصت بیشتری برای ارایه این سرویس داشته باشد عمدا از پیشرفت ایرانسل جلوگیری می کند تا سرانجام خودش بعد از سالها و وعده های مختلف بتواند آنهم شاید آخر امسال این MMS را ارایه کند!
دستور قطع MMS ایرانسل به همین دلیل بوده است تا مشترکان جذب این اوپراتور بسیار موفق تر از ارتباطات سیار نشوند و بتواند با وعده های مختلف و جلوگیری از سرویس دهی دیگر اوپراتور ها در بازار نا عادلانه رقابتی پیشتاز باشد!!!!!!
سلام کسی sms یا سیم کارت هدیه براش اومده
jackhammer
04-07-2007, 10:03
ولی انصافاً ای کاش اول شماره های 0936 رو می دادن. شماره گیریش خیلی بهتر و راحت تر از 935 هست.
عجب!!!
اگه منظورت اینه که 9 و 3 و 6 زیر همند...خوب حالا یه شماره گرفتن چیز خاصی نیست!
اگه منظورت راحت تر وصل شدن بود .....
کسی نمیدونه منظور ایرانسل از نسل 2.75 چی بود؟
یعنی قراره بکندش edge؟
خب edge که سرعتش 240 kb/s و اینجا adsl بالای 128 نمیدن چه برسه به موبایل..!!!
jackhammer
04-07-2007, 10:05
بچه ها من هر چی کد تعرفه ی قرمز رو میزنم فعال نمیشه
هی میگه 24 ساعت بعد ولی بازمفعال نمیشه
چه کار کنم؟
نباید هی بزنی....چون اینجوری شاید هی پول ازت کم کنه و ...
یه زنگ بزن 140 یا 130 به خود اپراتور بگو.
بچهها به نظرتون ايرانسل از اين طرحها تشويقي ميده که حداقل اس اس ام هامون مفت باشه؟؟ من خيلي نياز دارم،از الآن ماتم گرفتم که تموم شه من چه کار کنم
نه دیگه بعید میدونم :41: منم از حالا عذا اگرفتم :41:
آره اصلا 936 قشنگ ترم هست اما میدونی ما 935 ها خودمونا فدای ایرانسل کردیم و تو تاریخ موندگار میشیم مثلا میگیم 935 همه میگن ایول چقدر شما سختی کشیدین !!!:31:
نرخ تماس از تلفن همراه اپراتور اول به ايرانسل كه در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات به مبلغ 625 ريال تعيين و تصويب شده بود، از طرف اين كميسيون به شركت مخابرات ايران ابلاغ شد.
لطفالله سبوحي - معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - در گفتوگو با ایسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: اين موضوع در كميسيون تنظيم مقررات تصويب شده و مصوبهي مذكور از طرف كميسيون به شركت مخابرات ايران ابلاغ شد.
مملکت بی قانونا می بینین ! 9 ماه از فعالیت ایرانسل گذشته مخابراتم تا تونست پول الکی گرفته شعور اینم نداره بیاد از مردم عذر خواهی کنه . تازه بعد از 9 ماه تعرفه ابلاغ کردن ! واقعا که ....
حساب منو درست کردن. دوستان یزدی هم صبر کنن تو قبض درست حساب میشه.... :27:
واسه من تو قبضم درست نشد
jackhammer
04-07-2007, 12:21
پدر سوخته ها همه چی شون تقلید از ایرانسله!
gprs , mms حالا هم نرخ بین اپراتور 625 که قشنگ مال خود ارانسله !
قبلا 768 بودا!
ولی هنوزم مخابرات بین شهری داره!
یعنی از 0912 تهرون به 0912 یه شهر دیگه یا مثلا 0917 زنگ بزنی یا توی یه شهر دیگه باشی بین شهری که همون 768 هست حساب میکنه.
در ضمن توی کیش هم ROAMING هست!!!!!!!!ولی ایرانسل همه ی ایران یکسانه تازه طرح ثانیه ای!
اگه دقیقه ای باشه که دیگه میترکونه!
jackhammer
04-07-2007, 12:24
یه نظر من 0935 بهتره...چون یعنی ما تو ایرانسل حق آب و گل داریم!
شماره های خدمات مشترکینم با 0935 ه!
0935 مال پیشکسوت هاست!
به سلامتی ایرانسل....تق!
jackhammer
04-07-2007, 12:38
بچه ها پوشش تهرون بیشتر شده!!!
پدر سوخته ها همه چی شون تقلید از ایرانسله!
gprs , mms حالا هم نرخ بین اپراتور 625 که قشنگ مال خود ارانسله !
قبلا 768 بودا!
ولی هنوزم مخابرات بین شهری داره!
یعنی از 0912 تهرون به 0912 یه شهر دیگه یا مثلا 0917 زنگ بزنی یا توی یه شهر دیگه باشی بین شهری که همون 768 هست حساب میکنه.
در ضمن توی کیش هم ROAMING هست!!!!!!!!ولی ایرانسل همه ی ایران یکسانه تازه طرح ثانیه ای!
اگه دقیقه ای باشه که دیگه میترکونه!
جدی کیش رومینگه !؟!؟شما از کجا میدونی؟ یعنی هزینه هاش چه جوری میشه؟
masoudboy
04-07-2007, 13:17
وحید جان شما اگر کیش بری با موبایل مخابرات روی شبکه اپراتور کیش رومینگ میشه چون مخابرات آنجا آنتن نصب نکرده و از شبکه کیش استفاده میکنه . کیش هم مثل اصفهان از حدود 3 سال پیش یک شبکه خصوصی تلفن همراه داره که پیش شماره آن با 0934 شروع میشه .
وحید جان شما اگر کیش بری با موبایل مخابرات روی شبکه اپراتور کیش رومینگ میشه چون مخابرات آنجا آنتن نصب نکرده و از شبکه کیش استفاده میکنه . کیش هم مثل اصفهان از حدود 3 سال پیش یک شبکه خصوصی تلفن همراه داره که پیش شماره آن با 0934 شروع میشه .
آره میددونستم اونجا اپراتور داره اما نمیدونستم TCIاونجا آنتن نداره و اجبارا رومینگ میشه ! انوقت ببینم هزینشا میدونی چنده ؟ مثلا اگه کسی به TCIکه رفته بزنگه چقدر برای دو طرف خرج میفته ؟
عزیزان توجه کنن !!!
اونایی که سیم کارت جایزشون نیومده یا حتی اس ام اس نیومده اگه از ثبت نامشون 1 هفته میگذره به پست مرکزی شهرشون سر بزنن و از اونجا پی گیر باشن اکثر مراکز پست محلی از سیم کارتها اطلاعی ندارن !!! :8:
ماله تبریز همه میاد به پست مرکزی چه واسه اونایی که اس ام اس اومده چه واسه اونایی که نیومده !!!
علیرضا خارجی
04-07-2007, 14:16
جدید
قدیم
حوصلم سر رفته بود گفتم بذار عکس ایرانسل اصفهانا که قرار بود بهمن افتتاح بشه و هنوز نشده را براتون بذارم:46:
ShahabSAMSUNG
04-07-2007, 17:43
عجب!!!
اگه منظورت اینه که 9 و 3 و 6 زیر همند...خوب حالا یه شماره گرفتن چیز خاصی نیست!
اگه منظورت راحت تر وصل شدن بود .....
کسی نمیدونه منظور ایرانسل از نسل 2.75 چی بود؟
یعنی قراره بکندش edge؟
خب edge که سرعتش 240 kb/s و اینجا adsl بالای 128 نمیدن چه برسه به موبایل..!!!
آره. منظورم همونه که 9 و 3 و 6 زیر هم هستن.
نه دیگه بعید میدونم :41: منم از حالا عذا اگرفتم :41:
آره اصلا 936 قشنگ ترم هست اما میدونی ما 935 ها خودمونا فدای ایرانسل کردیم و تو تاریخ موندگار میشیم مثلا میگیم 935 همه میگن ایول چقدر شما سختی کشیدین !!!:31:
ایول.
ولی کاش اول 0936 ها رو واگذار می کرد.
vahooli جان شما فقط یه دونه مرکز خدمات دارید؟!
ما دستکم تو شهرمون 20 تا 30 مرکز خدمات رسمی داریم حالا غیرسمیش به کنار!
عزیز 2تا چیز :
1-اینکه ما همین یه دونرا هنوز نداریم !
2-دوم اینکه اگه بری به آدرس زیر می بینی اصلا تو کل ایران 5 تا مرکز خدماته وجود داره حتی تو تهرانم یکی زده اونوقت قم 30 تا داره؟ شما احنمالا مراکز فروش را با مرکز خدمات اشتباه گرفتی . اصفهان هم تا بخوای مرکز فروش داره !
masoudboy
04-07-2007, 21:57
آره میددونستم اونجا اپراتور داره اما نمیدونستم TCIاونجا آنتن نداره و اجبارا رومینگ میشه ! انوقت ببینم هزینشا میدونی چنده ؟ مثلا اگه کسی به TCIکه رفته بزنگه چقدر برای دو طرف خرج میفته ؟
اطلاع دقیق ندارم وحید جان ولی فکر کنم اصلا هزینه رومینگ نمی اندازه و فقط مقداری هزینه مکالمه افزایش پیدا می کنه چون من پارسال تابستان که کیش بودم و قبضم آمد هزینه رومینگ محاسبه نشده !
mehdi_vsgh
04-07-2007, 22:21
یه سری از بچه ها نگران بودن که ایرانسل دیگه از این طرحهای تشویقی نده
باید خدمتتون عرض کنم که این موضوع اصلا صحت نداره.....
ایرانسل حالا حالاها....این طرحهارا ارائه خواهد کرد..(با توجه به ورود اپراتور سوم حتی ممکنه که این طرحهارا به صورت استثناییتری ادامه بده)
از طرفی نکنه فراموش کردین که تو پاییز سالگرد ایرانسله!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اولین پاییز ایرانسلی هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باید منتظر طرحهای جالبتر باشیم...
mehdi_vsgh
04-07-2007, 22:25
masoudboy جان فکر کنم یه اشتباه لپی شده....
شما یه نقل قول از تاپیک دیگری را اینجا جواب دادین....
علیرضا خارجی
05-07-2007, 00:35
ایمیلهای ما کاره خودش رو کرد :46: دزفول غيرتی شد
----
انتقاد دزفولی از انتشار اخبار دروغین در خصوص ایرانسل
ICTna.ir - پیرو انتشار خبری با عنوان "سرويس MMS ايرانسل تا سال آينده ارايه نخواهد شد" به نقل از یک مقام مسئول ایرانسل از سوی خبرگزاری ایلنا، مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل- این موضوع را تکذیب کرد.
مدیرعامل ایرانسل در گفتگو با خبرنگار ایستنا با انتقاد از انتشار اخبار کذب و دروغین در خصوص اپراتور دوم تلفن همراه کشور گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ایرانسل خواسته تا حداکثر ۳ ماه و به منظور تدوین مقررات و ضوابط مربوطه از ارائه این سرویس خودداری کند که از ۳ماه زمان فوق نزدیک به ۲ ماه گذشته است و پس از آن و با تدوین ضوابط مربوطه این سرویس مجددا عرضه خواهد شد.
دزفولی با اشاره به افرادی که به خیال خود برای ایجاد مانع بر سر راه رشد و توسعه پرشتاب ایرانسل اقدام به انتشار اخبار و شایعاتی با عنوان "کاهش فروش ایرانسل" و "MMS ایرانسل تا سال آینده عرضه نمیشود" تصریح کرد: توسعه پرشتاب ایرانسل با وجود تمام مشکلات ادامه دارد به طوری که تا امروز ۱۸۲ شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل قرارگرفته اند و تعداد مشترکین این شبکه از مرز دو میلیون و ۳۵۰ هزار مشترک گذشته به طوری که تعداد مشترکان این شبکه در کمتر از ۳ ماه بیش از دو برابر شده است.
یه سری از بچه ها نگران بودن که ایرانسل دیگه از این طرحهای تشویقی نده
باید خدمتتون عرض کنم که این موضوع اصلا صحت نداره.....
ایرانسل حالا حالاها....این طرحهارا ارائه خواهد کرد..(با توجه به ورود اپراتور سوم حتی ممکنه که این طرحهارا به صورت استثناییتری ادامه بده)
از طرفی نکنه فراموش کردین که تو پاییز سالگرد ایرانسله!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اولین پاییز ایرانسلی هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باید منتظر طرحهای جالبتر باشیم...
میدونی مهدی جان من فکر نکنم فعلا لا اقل برای پاییز دیگه از این طرح ها بذاره . چون اگه یادت باشه دقیقا بعد از عید بود مسئولاش شروع کردن حرف از طرح های تابستانی زدن اما الان ازین خبرا نیست. تلبته الان زود هم هست اما بعیده بلافاصله پشت سر این طرح دوباره یه طرح بزرگ دیگه بذارن.
من فکر کنم برای سالگرد همون قضیه شماره طلایی 936 باشه.
]
کاش در مورد اصفهانم غیرتی میشد! اما ایول حال داد !:8:
Marmoulak
05-07-2007, 00:55
ميشه بگين قضيه ي اين شماره طلايي چي هست ؟
ميشه بگين قضيه ي اين شماره طلايي چي هست ؟
یعنی اینکه شمارتا خودت انتخاب کنی :46: .
سلام من آهنگ یا سرود ملی آلمان نازی رو میخوام یا سرود حزب نازی رو ممنون[/SIZE]
آخه آدم به شما چی بگه ؟! نه واقعا چی بگه ؟!!؟ وسط یه فروم بی ربط با این فونت قشنگ ...!!! این همه انجمن موسیقی !!! رعایت کن خواهشا !
----
ICTna.ir - پیرو انتشار خبری با عنوان "سرويس MMS ايرانسل تا سال آينده ارايه نخواهد شد" به نقل از یک مقام مسئول ایرانسل از سوی خبرگزاری ایلنا، مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل- این موضوع را تکذیب کرد.
مدیرعامل ایرانسل در گفتگو با خبرنگار ایستنا با انتقاد از انتشار اخبار کذب و دروغین در خصوص اپراتور دوم تلفن همراه کشور گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ایرانسل خواسته تا حداکثر ۳ ماه و به منظور تدوین مقررات و ضوابط مربوطه از ارائه این سرویس خودداری کند که از ۳ماه زمان فوق نزدیک به ۲ ماه گذشته است و پس از آن و با تدوین ضوابط مربوطه این سرویس مجددا عرضه خواهد شد.
دزفولی با اشاره به افرادی که به خیال خود برای ایجاد مانع بر سر راه رشد و توسعه پرشتاب ایرانسل اقدام به انتشار اخبار و شایعاتی با عنوان "کاهش فروش ایرانسل" و "MMS ایرانسل تا سال آینده عرضه نمیشود" تصریح کرد: توسعه پرشتاب ایرانسل با وجود تمام مشکلات ادامه دارد به طوری که تا امروز ۱۸۲ شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل قرارگرفته اند و تعداد مشترکین این شبکه از مرز دو میلیون و ۳۵۰ هزار مشترک گذشته به طوری که تعداد مشترکان این شبکه در کمتر از ۳ ماه بیش از دو برابر شده است.
ای ول به بچه های فروم ایرانسل !!!
ShahabSAMSUNG
05-07-2007, 02:01
مرسی آقای دزفولی که به فکر ما هستی.
از همینجا ازت تشکر می کنم چون می دونم احتمال داره اینجا رو ببینی.
(خودم آدرس اینجا رو توی ای میل فرستادم)
علیرضا خارجی
05-07-2007, 02:35
دست کم نباید گرفت ما از همینجا میتونیم دنیارو کنترل کینیم کاری ندراره فقط به چند نفر نیاز داریم مثل شرلوک هلمز ارنولد فرانکی بوش هاها بی خیال شوخی کردم ولی تعجب میکنم جواب ایمیل هارو نمیدن چیزی برای گفتن ندارن من فکی مکنم ایمیلهارو به دلیل خبری که توش گذاشتیم ارسال کردن به مسولین رتبه های بالاتر و اونا هم به دزفول گفتن و دزفول هم امروز اعتراض کرد
حالا با هم گیر بدیم به اصفهان اگه جوا نداد به رگولاتوری اگه جواب نداد به دفتر محمود ایمیلشو پیدا مکنیم
شهاب یه ایمیل دیگه برنده تر بنویس یه خورده توش چوهر نمک به بریز
H A M A S
05-07-2007, 05:06
دوستان کسی از ایرانسل پیامی مبنی بر راه اندازی سرویس Mms تا 24 ساعت آینده دریافت نکرده؟
mehdi_vsgh
05-07-2007, 09:15
----
دزفولی دوست داریم.....دزفولی دوست داریم..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم علیرضا جان که یه سری جوان را از نگرانی در اوردی
میدونی مهدی جان من فکر نکنم فعلا لا اقل برای پاییز دیگه از این طرح ها بذاره . چون اگه یادت باشه دقیقا بعد از عید بود مسئولاش شروع کردن حرف از طرح های تابستانی زدن اما الان ازین خبرا نیست. تلبته الان زود هم هست اما بعیده بلافاصله پشت سر این طرح دوباره یه طرح بزرگ دیگه بذارن.
من فکر کنم برای سالگرد همون قضیه شماره طلایی 936 باشه.
نه عزیز قضیه 939 که فکر کنم اواخر تیر یا اوایل مرداد باشه..(چند روز پیش زیر نویس کرد تو تلویزیون)
ولی به هر حال حتما در سالگرد ایرانسل یه سری هدایایی در نظر میگیره.(وظیفهاش هست..:31: :31: )(شوخی)
دوستان کسی از ایرانسل پیامی مبنی بر راه اندازی سرویس Mms تا 24 ساعت آینده دریافت نکرده؟
آره واسه منو و شهرامو آرزو ام اومده
راسته؟
Ebrahim202003
05-07-2007, 10:35
راسته؟
خوب وقتي اومده يه چيزي هست كه اومده ، دقيقا متنش چيه ؟
ايول دزفولي ، تا فردا مي خوان وصل كنن :8: :8: :8:
jackhammer
05-07-2007, 11:11
دزفولی هووووووورا!
رقیبا سوووووراخ!
(درست گفتم؟؟؟؟هورا و سوراخ ؟...والا من تا حالا استادیوم نرفتم!!!)
jackhammer
05-07-2007, 11:19
یه سوال:
شما چجوری کد های شبکه و Bts ها رو پیدا میکنید!؟
jackhammer
05-07-2007, 11:27
آفا اینا چقدر کارشون جالبه....مخابراتو میگم!!mms نمیدن چون نمیشه فیلترش کنی!!!
MMS هاي تحت پيگرد
نوشته: فاطمه ملكی
منبع: اعتماد ملی
MMS هاي ارسالي همچنان تحت پيگرد هستند. هر روز دلايل و روشهايي براي ممانعت از ارسال آنها يافت ميشود. يك روز تصميم به ***** آنها گرفته ميشود و روزي ديگر معرفيكنندگان فرستندگان MMS هاي غيراخلاقي تشويق ميشوند و قرار است پاداش بگيرند.
اينها وعدههاي رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران است كه از تدابير اجرايي جهت جلوگيري از ارسال MMS هاي غيراخلاقي، اعم از شكايت به مراجع قضايي و تشويق افراد گزارشدهنده و معرفيكننده ارسالكنندگان MMS هاي غيراخلاقي خبر داده است.
وفا غفاريان رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران گفته است: اساسا، بر محتواي SMS ها، هيچ كنترلي صورت نميگيرد چرا كه امكان كنترل روزانه حدودا 46 ميليون SMS ارسالي وجود ندارد.
غفاريان افزوده است: البته، طبق قانون، كنترلهاي ويژهاي در زمان انتخابات براي جلوگيري از ارسال SMS هاي تخريبي بر عليه كانديداها صورت ميگيرد و امكان ارسال SMS هاي عمده ناشناس از طريق شركتهاي مربوطه قطع خواهد شد.
غفاريان، تصريح كرد: در غير اين صورت، ديگر هيچ كنترلي بر ارسال پيامهاي كوتاه شهروندان صورت نميگيرد.
البته اين گفتههاي وي در حالي است كه محمد سليماني وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات فعلي، در آغازين روزهاي بر مسند نشستناش در وزارت ارتباطات، از ذخيره همه پيامهاي كوتاهي ارسالي خبر داده بود كه پس از چالشهايي كه در پي اين گفته وي ايجاد شد، تا اندازهاي سخنان خود را تعديل كرد.
غفاريان در مورد MMS همچنين گفته است كه البته درخصوص محتواي MMS ها، موضوع كمي پيچيدهتر بوده و تدابيري در اين زمينه پيشبيني شده است؛ از جمله اينكه فرد قرباني و دريافتكننده MMS هاي غيراخلاقي، ميتواند با مراجعه به مراجع قضايي، شكايت خود را مطرح كند.
رئيس هياتمديره شركت مخابرات ايران، تدبير اجرايي ديگر را در نظر گرفتن مشوقهايي براي افراد گزارشدهنده و معرفيكننده ارسالكنندگان MMS هاي غيراخلاقي عنوان كرد.
گرچه مقابله با MMS هاي غيراخلاقي، در حوزه اخلاقيات امري پسنديده است اما شكايت از سوي دريافتكنندگان MMS هاي ناخواسته امري طبيعي است كه به دليل مزاحمتي كه براي مشتركان ايجاد ميشود، ميتوانند با مراجعه به مراجع قضايي خواسته خود را پيگيري كنند.
اين مساله حتي در موضوع پيام كوتاه نيز صدق ميكند و در صورت ارائه شكايت و يا درخواست، به موضوع مطرح شده مشترك رسيدگي ميشود.
اما طرح تشويقي براي معرفيكنندگان MMS هاي غيراخلاقي گرچه موضوعي نو است كه نشان از عدم موفقيت طرح -------- MMS دارد اما طرح آن از سوي رئيس هيات مديره شركت مخابرات ايران كه عنوان اپراتور اول را به يدك ميكشد، كمي تعجببرانگيز است.
يكي از دلايلي كه هميشه از سوي اين اپراتور به عنوان دليل عدم ارائه سرويس پيامهاي چندرسانهاي تلفن همراه مطرح ميشد، بروز مشكلات امنيتي و اخلاقي ناشي از ارائه آن بود كه تاكنون مشتركان اپراتور اول را از نعمت برخورداري از اين سرويس محروم كرده است.
با آمدن ايرانسل كه عنوان اپراتور دومي تلفن همراه را بر دوش دارد، مزيت بهرهمندي از خدمات اين شركت، سرويسهاي جداگانهاي از صوت و پيام متني از سوي اين اپراتور بود كه مشتركان را به سوي تجربهاي نو سوق ميداد.
نكته قابل تامل اين است كه چرا هيچ يك از راه و روشهاي مقابله با اين موارد هنوز از سوي اپراتور دوم مطرح نشده و نه طرح ***** MMS و نه روش تشويقي موارد ارائه شده از سوي خود اپراتور دوم نبوده است و تصميمگيرندگان اين موضوع رقيب ايرانسل بوده است كه در مورد آن تصميمگيري كردهاند.
شايد لازم باشد پيش از ارائه هر نوع تصميمي به صورت علني، ابتدا ميزان MMS هاي ارسالي از سوي مشتركان مشخص شود و سپس در مورد نوع محتواي آن كه اكنون به بحراني براي مسوولان مبدل شده است، تصميمگيري شود.
H A M A S
05-07-2007, 12:31
راسته؟]
فکر نکنم راست باشه به احتمال 99% یکی ازتو گروه اس ام اس خواسته با ما بازی کنه.حالا خدا کنه راست باشه .ولی خب این پیام به ایرانسل نمیخوره.دوستانی که تو گروه اس ام اس عضو نیستند آیا این پیام برای شما اومده؟
علیرضا خارجی
05-07-2007, 13:07
]
فکر نکنم راست باشه به احتمال 99% یکی ازتو گروه اس ام اس خواسته با ما بازی کنه.حالا خدا کنه راست باشه .ولی خب این پیام به ایرانسل نمیخوره.دوستانی که تو گروه اس ام اس عضو نیستند آیا این پیام برای شما اومده؟
یکی متن پیام رو براما هم بزاره ببینم چی نوشته
شاید زنگ زدم به دزفول ازش پرسیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپ شد!
meshkiposh2200
05-07-2007, 15:09
و سر انجام دلیوری من به کار افتاد
الان زنگیده بودم به 130 که ببینم چرا این ذخیره شماره تماس گیرنده واسه من فعال نمیشه !:20:
یه آقای خیلی با ادبی هم بود که با ادبش من و .......:31:
اولا گفت که این سرویس در حالت بروز رسانییه و واسه تعدادی از سیمکارتها فعاله و واسه اونیکی ها هم به مرور فعال خواهد شد:10:
از ام ام اس پرسیدم که راسته تا 24 ساعت فعال میشه گفت حالا این موردم همکاران ما در تلاش هستن که هرچه زودتر این سرویس و دوباره ارایه بدهند:5: :8:
Ebrahim202003
05-07-2007, 16:11
بچه ها چند روزه از 912 به 935 اصلا دليوري نمي ده ، به نظرتون مشكل چيه ؟
دوباره دارن كرم مي ريزن ايرانسل رو خراب كنن يا قضيه چيزه ديگه ايه ؟
masoudboy
05-07-2007, 16:46
امروز Bts خیابان ولیعصر اصفهان که شهرداری جمع کرده بود دوباره در همان نزدیکی ها زدند و به شبکه وصل کردند . ..
وضعیت کمی بهتر شده ولی ضعف آنتن دهی همچنان هست !...
masoudboy
05-07-2007, 16:48
من از 0913 که به ایرانسل sms می زنم اصلا دلیوری نمیده با اینکه مسیج می رسه . یعنی از اول همین طور بوده ولی از ایرانسل به 0913 دلیوری میده .
امروز Bts خیابان ولیعصر اصفهان که شهرداری جمع کرده بود دوباره در همان نزدیکی ها زدند و به شبکه وصل کردند . ..
وضعیت کمی بهتر شده ولی ضعف آنتن دهی همچنان هست !...
ا؟! یعنی شهرداری کوتا اومده !؟
آره از همون اول اصلا از 913 به ایرانسل دلیور نداشت !
دوستان گفتم یه عکسی بذارم شاید همتون دوست داشته باشین !!!
حوصلم سر رفته بود گفتم بذار عکس ایرانسل اصفهانا که قرار بود بهمن افتتاح بشه و هنوز نشده را براتون بذارم:46:
من عید اصفهان بودم داشتن آمادش میکردن
حوالی انقلاب باید باشه، درسته ؟
من ماشینو نگه داشتم که برم کارت شارژ بخرم، دیدم ای بابا این که هنوز راه نیفتاده ...
چط.ر تا حالا افتتاح نشده؟
من عید اصفهان بودم داشتن آمادش میکردن
حوالی انقلاب باید باشه، درسته ؟
من ماشینو نگه داشتم که برم کارت شارژ بخرم، دیدم ای بابا این که هنوز راه نیفتاده ...
چط.ر تا حالا افتتاح نشده؟
بله دقیقا همونه ! خوب به خاطر اینکه هنوز افتتاح نشده شبکه ی اصفهان دیگه .
علیرضا خارجی
05-07-2007, 22:44
مدير عامل شركت ارتباطات سيار، برنامههاي امسال شركتش را توسعه و راهاندازي سرويسهاي جديد مانند Gprs (اتصال به اينترنت) و Mms(پيامهاي تصويري) ذكر كرد و وعده داد: اين سرويسها در پايان شهريور و يا اوايل مهر به مشتركان عرضه شود.
مدير عامل شركت ارتباطات سيار در زمينه ارتقاي قابليتهاي شبكه اين اپراتور دولتي براي ارائه سرويسهاي جديد گفت و بايد جايگزين شوند كه تاكنون ۶۳۸سايت از يكهزار و ۳۲۸ سايت قديمي خود موسوم به ۹۰۰ را جايگزين كردهايم. وي افزود: بايد ۳۰درصد از تجهيزات شماري از سايتهاي جديدتر هم جايگزين شوند كه در حال انجام است و وقت و انرژي زيادي از ما ميبرد.
---------
بعد از چند سال 638سایت اماده برای سرویس ام ام اس شده و هنوز 690 سایت مودنده و همینطور 30% سایتهای جدید باید به روز بشند
خدا به مشترکین تی سی ای صبر بده :10:
Maziar_69
05-07-2007, 22:46
2 روز تو این تاپیک نبودیم ببین چه خبره ه ه ه ه ه !!! :31:
در مورد این 936 میتونم بگم که نرین بگیرین. چون چند سال دیگه دیدی مثل 912 شد که یه یه نفر که کد 1 و 2 داره وضعش از بقیه بهتره. به قول وحید جون چند سال دیگه میگن شما چه سختی هایی تحمل کردین. البته تصمیم با خودتونه من نظرمو گفتم. :46:
mehdi_vsgh
06-07-2007, 00:18
مطمئن باشین اگه مخابرات بخواد mms وgprsارائه بده
مثل ایرانسل نمیاد مجانی اونارو فعال کنه
مثلا میگه هرکی مخواد 5000 تومان بده براش فعال میکنیم...
Marmoulak
06-07-2007, 00:31
بچه ها ميشه بگين جريان اين Bts چي هست كه ايران سل روي اون قرار داره ! بعدش حالا واقعا مي صرفه اگه شما ره طلايي داد من برم يه ايرانسل دائمي بگيرم ! الان يه اعتباري دارم ! موندم چي كار كنم ! چون اينا گرفته بودم همين جوري قرار بوده چند وقته ديگه برم يه دولتي ثابت بگيرم ولي وقتي امكانات ايرانسل رو مي بينم از اون ديگه دلم زده ميشه ! حالا نظر شما چي هست ! ولي اين Bts رو بي زحمت توضيح بدين !
با تشكر
بچه ها ميشه بگين جريان اين Bts چي هست كه ايران سل روي اون قرار داره ! بعدش حالا واقعا مي صرفه اگه شما ره طلايي داد من برم يه ايرانسل دائمي بگيرم ! الان يه اعتباري دارم ! موندم چي كار كنم ! چون اينا گرفته بودم همين جوري قرار بوده چند وقته ديگه برم يه دولتي ثابت بگيرم ولي وقتي امكانات ايرانسل رو مي بينم از اون ديگه دلم زده ميشه ! حالا نظر شما چي هست ! ولي اين Bts رو بي زحمت توضيح بدين !
با تشكر
عزیز تا حالا دکل موبایل دیدی؟ به این دکلا میگن BTS ! همه شبکه های دنیا هم باید BTSداشته باشن دیگه به طبع ! حالا برو حال کن :46: .
Sasan Info
06-07-2007, 01:12
بچه ها باورتون ميشه الان دارم با موبايلم اين پست رو ميزنم؟!
يعني با اينترنت ايرانسل
سرويس ها فعال شدند
هووورااا
علیرضا خارجی
06-07-2007, 01:16
مطمئن باشین اگه مخابرات بخواد mms وgprsارائه بده
مثل ایرانسل نمیاد مجانی اونارو فعال کنه
مثلا میگه هرکی مخواد 5000 تومان بده براش فعال میکنیم...
یه چیزی رو فراموش کردی پول که دادی درخواست تو میزارن تو نوبت شاید 1/2 ماهه دیگه وصل بشه:31:
amirlovely
06-07-2007, 01:25
سلام وقتي با اينترنت ايرانسل ميام تو p30world درست نشون نميده و فقط حروف نشون ميده يعني فروم ها رو نشون نميده ماله شما هم اينطوريه ؟؟؟؟
Marmoulak
06-07-2007, 01:29
عزیز تا حالا دکل موبایل دیدی؟ به این دکلا میگن BTS ! همه شبکه های دنیا هم باید BTSداشته باشن دیگه به طبع ! حالا برو حال کن :46: .
آره ديدم ! ولي مثل اينكه گفتن دكل هاي ايرانسل بهتر از مخابرات هستن ! من كلن منظورم اين بوده چه ويژگي دارن كه از مخابرات برتري دارن !
با تشكر
snowydreams
06-07-2007, 02:03
به گزارش گروه خبری GSM، شبکه MTN آفریقای جنوبی اعلام کرد که سرویس
(push-to-talk (PTT را برای شبکه خود و از طریق GPRS برای گوشیهای نوکیا فعال خواهد کرد. مسئول اجرایی MTN گفت این تکنولوژی بطورموفقیت آمیزی در آفریقای جنوبی در حال پیشرفت و گسترش است و به زودی بطور بین المللی در کشورهای تحت شبکه MTN ارائه خواهد شد.
مکالماتی که از طریق posh-to-talk صورت می گیرد در بین یک گروه بسته کاربری شامل حداکثر20 کاربر می باشد و تحت این گروه کاملا امنیت دارد. بر خلاف مکالمات عادی در شبکه GSM کاربران بر اساس مدت زمان مکالمه پرداخت می کنند، در مورد این تکنولوژی، به ازای هر بار استفاده از posh-to-talk باید هزینه پرداخت شود.
Sasan Info
06-07-2007, 02:37
سلام وقتي با اينترنت ايرانسل ميام تو p30world درست نشون نميده و فقط حروف نشون ميده يعني فروم ها رو نشون نميده ماله شما هم اينطوريه ؟؟؟؟
نه مال من كه كامل و درست اين سايت رو نشون ميده
تا حالا هم مشكلي باهاش تو هيچ سايتي نداشتم
شايد اين مطلب به اين جا ربطي نداشته باشه ولي به هر حال ميگم
گوشي n73 من براي اينترنت موس گذاشته جالبه نه؟؟
نه مال من كه كامل و درست اين سايت رو نشون ميده
تا حالا هم مشكلي باهاش تو هيچ سايتي نداشتم
شايد اين مطلب به اين جا ربطي نداشته باشه ولي به هر حال ميگم
گوشي n73 من براي اينترنت موس گذاشته جالبه نه؟؟
به به مبارکه , پس سامسونگ رو بیخیال شدی رفتی N73 خریدی:8:
masoudboy
06-07-2007, 09:39
بچه ها باورتون ميشه الان دارم با موبايلم اين پست رو ميزنم؟!
يعني با اينترنت ايرانسل
سرويس ها فعال شدند
هووورااا
آقا شما فکر کنم در اصفهان جایی هستی که تحت پوشش رسمی ایرانسل هست . از تلفن ثابت می تونی راحت به ایرانسل زنگ بزنی ؟؟ آنتن دهی چطوره ؟؟
mehdi_vsgh
06-07-2007, 11:24
بچهها کسی عکسی از دزفولی (مدیر عامل ایرانسل) داره؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا mms قعطه؟من نميتونم بفرستم يكي كمكم كنه!گوشيمم 7710 هست
mehdi_vsgh
06-07-2007, 12:01
افشای برنامه ی مخفی شرکت مخابراتی Altimo برای سرمایه گذاری در ایران اپراتور سوم موبایل به یک شرکت روس می رسد
شرکت مخابرات Altimo با هدف سرمایه گذاری و پیشرفت در ایران، قصد دارد با نادیده گرفتن فشارهای بین المللی ، حضور خود را در ایران افزایش دهد.
به نقل از تایمز ، چند سال پیش ایران در بیانیه ای از سوی جورج بوش به عنوان محور شرارت معرفی شد. رئیس جمهور ایران اعلام کرده که نام اسرائیل باید از روی نقشه جهان پاک شود. این سخنان تا کنون باعث شده تا برخی از کشورهای غربی حامی رژیم صهیونیستی به ایران فشار وارد کنند.
اما بزرگترین و بحث انگیزترین گروه مخابراتی روسیه، که به راهنمایی متخصصان موسسه های انگلیسی- آمریکایی به عنوان مشاور نیاز دارد، فعالیت در ایران را به عنوان تازه ترین مرحله پیشرفتش انتخاب کرده است.
آلتیمو به عنوان شعبه مخابراتی گروه روسی آلفا، به طور مخفیانه درباره قراردادی برای خرید نیمی از سهام شرکت ایرانی تلفن همراه ایرافون به مذاکره نشسته است.
گفتنی است این سرمایه گذاری از سوی Altimo مورد تایید قرار نگرفته است و این شرکت هنگامی که درباره ایران از آن پرسیده شد، از اظهار نظر در مورد این سوالات خود داری کرد.
اما اسناد به دست آمده نشان می دهد، آلتیمو از پاییز سال گذشته به شرکت ایرافون چشم دوخته است. این گروه روسی در ابتدا سرمایه ای را برابر با 11 میلیون دلار در کنار 60 میلیون دلار در طی سه سال و همچنین سودهای به دست آمده از سرمایه گذاری مجدد را برای سرمایه گذاری در ایران در نظر گرفته است. این شرکت در نظر دارد پنج میلیون مشترک در ایران داشته باشد.
انتظار می رفت این قرارداد در ماه گذشته به امضا برسد. منابع نزدیک به آلتیمو اعلام کردند: توافق به دست آمده است و ترتیب سفارشات برای تجهیزات به منظور آغاز این پروژه داده شده است.
افشای حضور آلتیمو در ایران، کشوری که از سوی جوامع بین المللی تحت فشارهای اقتصادی است ، می تواند سوالات ناخوشایندی را برای اعضای هیات مشاوره این شرکت به دنبال داشته باشد.
اعضای مهم این شرکت شامل، وزیر خارجه سابق انگلستان، لورد دوگلاس هرد و پیتر واتسون که در انتخاب جورج بوش در سال 2000 نقش مهمی داشت و در نهایت نیز عضوی از انجمن امنیت ملی آمریکا شد می شود. واتسون روابط نزدیک خود را با رئیس جمهور آمریکا حفظ کرده است. وی از سوی بوش به عنوان رئیس فعالیت های سرمایه گذاری خصوصی خارجی انتخاب شد.
دیگر اعضای گروه مشاوره آلتیمو شامل سر جولین هورن اسمیت که عاملی مهم در پیشرفت ودافون محسوب می شود و جک روزن، رئیس کنگره اسرائیلی، آمریکایی یهودی می شود.
هنوز مشخص نیست که آیا مدیران اجرایی آلتیمو اعضای هیات مشاوره را برای حضور در ایران در جریان گذاشته اند یا نه.
سرمایه گذاری آلتیمو در ایران از طریق شرکتی در قرقیزستان که این گروه روسی آن را در تابستان گذشته خریداری کرد میسر شده است. مدارک به دست آمده نشان می دهد، شعبه آلتیمو از یک شرکت دیگر قرقیزی، آمیگو، برای مدیریت معاملات استفاده کرده است.
از آن جایی آلتیمو یک شرکت آمریکایی نمی باشد، این قرارداد مجازات های آمریکا علیه ایران را نقض نمی کند. گفتنی است از سال 1995 سرمایه گذاری هر شرکت آمریکایی در این کشور نفت خیز غیر قانونی شده است.
با نظر به این که، اداره خزانه داری آمریکا در کنترل دارایی های خارجی هیچ گونه اختیاری برای بانک های ایالات متحده آمریکا از جمله شعبه های آمریکایی بانک های خارجی ندارد، مقامات خزانه داری آمریکا اعلام کرده اند: احتمال می رود قوانین این اداره به ارائه وام از سوی بانکی در آمریکا به شرکتی که در ایران فعالیت می کند، نیز مورد اجرا گذاشته شود.
درگیری اصلی آلتیمو در آمریکا از طریق حضور نام آن به عنوان یکی از سهام داران بزرگ می باشد. این گروه 44 درصد از سهام ویمپلکوم را که در فهرست بازار سهام نیویورک وجود دارد و 25 درصد از سهام شرکت مخابراتی گلدن را در بازار بورس نزدک به خود اختصاص داده است.
انتشار اخباری مبنی بر حضور آلتیمو در ایران می تواند فشارها را بر روی کمیته مشاوره شرکت در بررسی دقیق تر سرمایه گذاری های جهانی آن به عنوان بخشی از برنامه های توسعه ای گروه به دنبال داشته باشد.
آلتیمو که ارزش بازار خود را حدود 20 میلیارد دلار برآورد کرده است، اعلام کرده در نظر دارد در فهرست بازار بورس لندن نیز نام خود را جای دهد. این شرکت همچنین علاقمند به همکاری با یک گروه مخابراتی غربی است. شرکت های احتمالی شامل تلنور از نروژ و تلیا سونرا به عنوان بزرگترین اوپراتور در منطقه دریای شمال و بالتیک می باشد.
گفتنی است تنها بیست درصد از 70 میلیون جمعیت ایران دارای تلفن همراه هستند و این کشور قصد دارد تا پایان دهه جاری این رقم را 56 درصد برساند.
بچهها کسی اطلاعاتی از این اپراتور داره؟؟؟ چطور اپراطوریه؟؟؟؟بهتر از MTN هستش؟؟
mehdi_vsgh
06-07-2007, 12:03
عزیز mms الان 2 ماهی هست که قطعه
یه نگاه به چند صفحه قبل بنداز توضیحات دقیقتری میتونی پیدا کنی...:20:
mehdi_vsgh
06-07-2007, 12:09
jackhammer
06-07-2007, 12:43
بیچاره اون اپراتور سوم!!!
بلایی که سر ایرانسل آوردنو بدتر سر اون میارن!
MTN خیلی معروف تر هست.
گفتن که باید 3g باشه....حالا 3g که اینترنت flat خیلی پر سرعت تا حتی 3.6Mbit در ثانیه داره! فیلترش میکنن گند میزنن به همه چی!videocall رو هم ***** میکنن!!!!!!!!!!!
البته چون 3g خیلی با اینترنت کار داره چون اینا سرعت بالای 128 رو به خونه نمیدن چه برسه به موبایل دیگه اون اپراتور باید قید videocall و کیفیت تماس و ... رو بزنه/
البته اپراتوره امید الکی داره!
چون اینترنت 3g فوق العاده گرونه (از 100 دلار در ماه به بالا)...من که ارزونترشو ندیدم!
به همین دلیل ملت نمیرن اونو بخرن چون mtn خیلی بهتر خواهد بود! هم آنتن دهیش بهتره هم خدماتش...تمام چیزهایی که 3g داره وابسته به اینترنت پر سرعته....حالا اگه فیلترش کنن که میکنن معلومه که ایرانسل بهتر میشه!
ایرانسل تا وقتی که وضع ما اینه از هر اپراتور دیگه ای بهتر خواهد بود!
AKASHA178
06-07-2007, 12:50
روزی خواهد رسید آدلف چهره خود را بر جهانیان خواهد گشود:40:
آدلف زنده است !!! زنده باد آدلف هیتلر :40:
به این ای اد پی ام بده . llvllr.tempest و دیگه تو این تاپیک حرفهای بی ربط به این تاپیک نزن:31:
میتونیم یه تاپیک خاص در این مورد ایجاد کنیم:10:
ممنونم عزیز دل بابا همین کارو هم کردم
از همهی بچه های این تاپیک معذرت میخوام:11:
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كرد: ارسال Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه به دليل تدوين مقررات مربوطه متوقف شده است.
محمدرضا فرنقيزاد - مدير كل روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب اظهار كرد: به جهت تنظيم مقررات اجرايي و حقوقي مربوطه، ارايهي سرويس Mms توسط اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) فعلا متوقف شده است و بواسطهي نامهاي از سازمان به اين اپراتور اين سرويس فعلا ارايه نميشود.
وي گفت: احتمالا تنظيم قوانين و مقررات مربوطه تا 3 ماه به طول خواهد انجاميد زيرا يك سرويس به شمار ميرود و طبيعتا مسائل خود را به همراه دارد.
بچهها کسی عکسی از دزفولی (مدیر عامل ایرانسل) داره؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم علی جون ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Memphiss
06-07-2007, 13:27
آقا شهاب سامسونگ بالاخره ما کی وارد گروهها میشیم؟
Memphiss
06-07-2007, 13:39
آیا میشه آخرین اخبار ایرانسل رو هم بصورت Sms روی سیم کارتهای ایرانسل داشته باشیم؟
آیا میشه قبض پرداخت ماهیانه ایرانسل رو هم از طریق کارت بانکها پرداخت کرد ؟
آیا میشه با ایرانسل هم مثل اپراتورهای دیگه پیام کوتاه فرستاد و از تسهیلاتی مثل استفاده از اخبار همشهری با SMS و ... استفاده کرد؟
آیا میشه با ایرانسل هم با شماره تلفنهایی مثل 119 و 118 و ... تماس گرفت ؟
چرا باید مدیر عامل MTN در ایران سیم کارت دولتی 0912 داشته باشه و از ایرانسلش استفاده نکنه ؟
آیا در سیم کارتهای دولتی هم برای استفاده از رومینگ بین المللی نیاز به پرداخت وجه اضافی می باشد ؟
...
با این همه ایرانسل برای من یه چیز دیگست ...
توسعه پرشتاب شبکه ایرانسل و ارایه خدمات و اطلاعات صادقانه مایه دلگرمی ماست.
jackhammer
06-07-2007, 14:39
1.خودش یه چیزایی میفرسته
2.آره باید بشه...من اعتباری دارم.
3.نه اونا فقط با مخابرات قرارداد دارند.
4.امتحان نکردم...فکر نکنم بشه.
5.فقط دروغه...برای تخریب شخصیتش بوده...شایعه!
6.نه اون خرکیه!هر وقت خاصی میره توی یه شبکه دیگه و رومینگو اینا که ممکنه برای بچه های مرز نشین مشکل ایجاد کنه ولی ایرانسل راهش ایمنه.
Dr.SaeiD
06-07-2007, 14:39
به گزارش گروه خبری GSM، شبکه MTN آفریقای جنوبی اعلام کرد که سرویس
(push-to-talk (PTT را برای شبکه خود و از طریق GPRS برای گوشیهای نوکیا فعال خواهد کرد. مسئول اجرایی MTN گفت این تکنولوژی بطورموفقیت آمیزی در آفریقای جنوبی در حال پیشرفت و گسترش است و به زودی بطور بین المللی در کشورهای تحت شبکه MTN ارائه خواهد شد.
مکالماتی که از طریق posh-to-talk صورت می گیرد در بین یک گروه بسته کاربری شامل حداکثر20 کاربر می باشد و تحت این گروه کاملا امنیت دارد. بر خلاف مکالمات عادی در شبکه GSM کاربران بر اساس مدت زمان مکالمه پرداخت می کنند، در مورد این تکنولوژی، به ازای هر بار استفاده از posh-to-talk باید هزینه پرداخت شود.
این PTT رو اگه تو ایرانم راه اندازی کنن خیلی باحال میشه ! آدم تازه می فهمه تکنولوژی چیه !
اما حیف ..
حیف که هرچی رو اجازه بدن PTT رو اجازه نمیدن !! موبایل تبدیل میشه به یه چیزی شبیه بی سیم !
عمرا اینا اجازه بدن ! SMS به این سادگی رو سر یه مسئله کوچولو قطع می کنن ! حالا بیان PTT بدن !!
jackhammer
06-07-2007, 14:42
بچه ها سرویس جدید ایرانسل:
*150# رو بگیرید بهتون میگه چه جوری بگیرید.
بعد از ورود کد مثلا *150*09351111111# برای اون شماره یه sms میفرسته که لطفا با من تماس بگیرید.
اسم سرویس call back هست.
هنوز رسمی نیست پس تو سایت دنبالش نگردید...
* و # ها رو هم که میدونید چجوری بگیرید؟مطمئین نیستم توی پستم درست نشون بده!
jackhammer
06-07-2007, 14:45
اگه نفهمیدید:
اون مثالی رو که زدم از راست به چپ بخونید!
jackhammer
06-07-2007, 14:48
اینم علی جون ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسه نمیاد!
Maziar_69
06-07-2007, 15:10
آیا میشه آخرین اخبار ایرانسل رو هم بصورت Sms روی سیم کارتهای ایرانسل داشته باشیم؟
آیا میشه قبض پرداخت ماهیانه ایرانسل رو هم از طریق کارت بانکها پرداخت کرد ؟
آیا میشه با ایرانسل هم مثل اپراتورهای دیگه پیام کوتاه فرستاد و از تسهیلاتی مثل استفاده از اخبار همشهری با SMS و ... استفاده کرد؟
آیا میشه با ایرانسل هم با شماره تلفنهایی مثل 119 و 118 و ... تماس گرفت ؟
چرا باید مدیر عامل MTN در ایران سیم کارت دولتی 0912 داشته باشه و از ایرانسلش استفاده نکنه ؟
آیا در سیم کارتهای دولتی هم برای استفاده از رومینگ بین المللی نیاز به پرداخت وجه اضافی می باشد ؟
...
با این همه ایرانسل برای من یه چیز دیگست ...
توسعه پرشتاب شبکه ایرانسل و ارایه خدمات و اطلاعات صادقانه مایه دلگرمی ماست.
جواب سوالاتون رو دوستمون داد. فقط اضافه کنم برای تماس با شماره هایی مثل 110 و 125 میتونید به جاش با 112 تماس بگیرین خودش میگه چیکار کنید. 118 رو هم همینطوری میگیره. :46:
Sasan Info
06-07-2007, 15:25
آقا شما فکر کنم در اصفهان جایی هستی که تحت پوشش رسمی ایرانسل هست . از تلفن ثابت می تونی راحت به ایرانسل زنگ بزنی ؟؟ آنتن دهی چطوره ؟؟
درسته من الان تو قسمتي از اصفهان هستم كه تحت پوشش ايرانسل هست
الان هم هيچ مشكلي تو آنتن دهي و ... ندارم و كاملا راضي هستم
مشكلي كه استان اصفهان داره اينه كه تنها دو شهر رو پوشش داده و حتي خود شهر اصفهان هم پوشش نشده:18:
براي اطلاعات بيشتر به سايت ايرانسل بريد
soheil_6666
06-07-2007, 18:34
عکسه نمیاد!
برو به اين آدرس عزيزم:
Ebrahim202003
06-07-2007, 19:42
برو به اين آدرس عزيزم:
بابا چرا راه دور ميرين ، تو سايت خود ايرانسل كه همتون هر روز سر مي زنين هستش
تو منوي درباره شركت ، پيام مدير عامل : پيامشم بخونيد . اينم لينكش:
amirlovely
06-07-2007, 19:51
سلام من تنظيمات جي ميل رو انجام دادم وميل هم مي فرسته ولي وقتي چك مي كنه ايميل جديد
رو نمياره تو گوشي
من چيكار كم تو سايت هم ان pop mail......رو هم تيك زدم تو سايت جي ميل
يكيم ميشه مثل مسيج وقتي ايميل مياد خودش موقعه امدن بياد گوشي يعني ديگه نزني چك كنه
حالا چيكار كنم ؟؟؟
علیرضا خارجی
06-07-2007, 22:40
سلام من تنظيمات جي ميل رو انجام دادم وميل هم مي فرسته ولي وقتي چك مي كنه ايميل جديد
رو نمياره تو گوشي
من چيكار كم تو سايت هم ان pop mail......رو هم تيك زدم تو سايت جي ميل
يكيم ميشه مثل مسيج وقتي ايميل مياد خودش موقعه امدن بياد گوشي يعني ديگه نزني چك كنه
حالا چيكار كنم ؟؟؟
یک باره دیگه برو تو تنظیمات جمیل و تیک پاپ (گزینه بالایی) تیک بزن و بلافاصله ایمیل هارو تو گوشیت داونلود من
Marmoulak
07-07-2007, 01:13
ببينم چرا Sms من شبا قطع ميشه !
هي مي خوام بفرستم ميگه شما الان نمي تونيد اس ام اس بفرستيد !
pesartala2001
07-07-2007, 01:17
بچه ها سرویس جدید ایرانسل:
*150# رو بگیرید بهتون میگه چه جوری بگیرید.
بعد از ورود کد مثلا *150*09351111111# برای اون شماره یه sms میفرسته که لطفا با من تماس بگیرید.
اسم سرویس call back هست.
هنوز رسمی نیست پس تو سایت دنبالش نگردید...
* و # ها رو هم که میدونید چجوری بگیرید؟مطمئین نیستم توی پستم درست نشون بده!
ميشه توضيح بدهيد اين برا چي هستش؟؟؟
mehdi_vsgh
07-07-2007, 08:00
pesartala2001 عزیز قبلا در این مورد بحث شده بود
با زدن این کد یه اس ام اس به اون شماره ارسال میشه(به صورت مجانی) با این محتوا
لطفا به من یه زنگ بزنید...
گ**ه ایرانسل بشه به سر و صورت این ارتباطات سیار :20:
تو تموم دنیا واسه برقرایه رومینگ با کشورهای دیگه باید یه ودیعه ای پیش اون شرکت گذاشته باشی مثلا همین Turkcell ترکیه که یه اپراتور بزرگیه همین کار و میکنه:20:
ایرانسلم که میدونین باید 200هزار تومن ودیعه بزاریم پیش شرکت تا رومینگمون برقرار بشه:8:
حالا یه اخبار تو پست بعد میذارم ببینین ارتباطات سیار داره از گ**ه های ایرانسل میخوره:46:
ای بابا جرا:18: ؟مگه چه مشکلی داره؟خدا نکنه من چیزی بگیرم.
شنبه، 16 تیرماه 1386
10:02 AM
July 07, 2007
علویان: استفاده از سیم کارت اعتباری محلی بجای رومینگ MCI اقتصادی تر است
نحوهي محاسبهي كاركرد و ميزان هزينهي مكالمات تلفن همراه مشتركان، زماني كه تلفنشان را به كشورهايي ميبرند كه شركت ارتباطات سيار با آنها قرارداد رومينگ دارد، همواره مورد سوال است؛ بويژه براي مسافران به عربستان، سوالات و ابهامهايي ازجمله اينكه بايد چه ميزان هزينهي رومينگ تقبل كنند و سيمكارت آنها پس از چند تماس قطع خواهد شد و اينكه آيا برايشان بهصرفهتر نيست كه با توجه به هزينههاي رومينگ بينالمللي، از سيمكارتهاي اعتباري كشورهاي مربوطه استفاده كنند، مطرح است.
شهربانو سادات رضوانينژاد - سرپرست دفتر بررسيهاي اقتصادي و تعرفههاي مخابرات - در گفتوگو ایسنا، دربارهي تعرفههاي رومينگ در عربستان اظهار كرد: در حال حاضر شركت ارتباطات سيار با دو اپراتور STC و ETihad قرارداد رومينگ دارد و تعرفهي مكالمات نيز با توجه نرخهايي كه اعلام شده محاسبه ميشود.
او افزود: اگر مشتركي سيمكارت خود را انتقال دهد، در صورتي كه گوشياش روشن باشد اما هيچگونه ارتباطي برقرار نكرده و به تماسهاي دريافتي پاسخي نداده و SMS نيز ارسال نكرده باشد، هزينهاي براي وي منظور نخواهد شد.
وي با بيان اين كه در اين اپراتورها دريافت SMS براي مشتركي كه تلفن همراه آن در حالت رومينگ بوده، هزينه دارد و با اشاره به اين كه مبلغ رومينگ مكالمه تا 200 دلار است، گفت: اگر مشتركي بيش از اين مبلغ مكالمه داشته باشد، تلفن همراهش قطع خواهد شد و تنها مشتركاني ميتوانند بيش از اين مكالمه داشته باشند كه با مراجعه به امور مشتركان ارتباطات سيار مبلغي را به وديعه بگذارند؛ تا در مدتي كه در سفر به سر ميبرند، تلفن آنها قطع نشود.
سيدعلي علويان - رييس هيات مديرهي شركت ارتباطات سيار - با تاييد اينكه براي مشتركان مسافر بهصرفهتر است كه با توجه به هزينههاي رومينگ بينالمللي، از سيمكارتهاي اعتباري كشورهاي مربوطه استفاده كنند، گفت: در سيمكارت ارتباطات سيار كه رومينگ است، بهطور ميانگين هزينهي تماس اگر مكالمه از ايران شروع شود، حدود 360 تومان و اگر از عربستان شروع شود، حدود 1400 تومان براي زائران تمام ميشود؛ اما در سيمكارت اعتباري عربستان هر دقيقه مكالمه از مقصد عربستان به ايران براي تماس گيرنده حدود 800 تومان است و براي دريافت كننده 175 تا400 تومان است كه به اپراتور بستگي دارد.
بنا بر اعلام شركت ارتباطات سيار، نرخ تعرفهي رومينگ با اپراتور STC عربستان تماس داخلي به شبكه تلفن همراه عربستان از ساعت 7 تا 21 شنبه تا پنجشنبه 2243 ريال و تماس داخلي، به تلفن ثابت عربستان از ساعت 7 تا 21 در همين ساعت نيز همين مبلغ محاسبه ميشود.
همچنين در ساعات 21 تا 7 روز شنبه تا پنج شنبه و روزهاي تعطيل تماس با هر يك از اين شبكهها نيز به مبلغ 2243 ريال منظور ميشود و هزينه تماس دريافتي نيز در تمام ساعات 1950 ريال است.
بر اساس اين گزارش، تماس بينالمللي به مقصد ايران براي هر دقيقه در تمام ساعات 15432 ريال محاسبه ميشود و نرخ ارسال SMS به ازاي هر پيام برابر با 1953 ريال است.
اما نرخ تعرفهي رومينگ با اپراتور Etihad، تماس داخلي به شبكهي تلفن همراه عربستان از ساعت 7 تا 21 شنبه تا پنج شنبه مبلغ1950 ريال و تماس داخلي به تلفن ثابت عربستان از ساعت 7 تا 21 در همين ساعت به مبلغ 1950 ريال محاسبه ميشود و در ساعات 21 تا 7 شنبه تا پنجشنبه و روزهاي تعطيل تماس با هر يك از اين شبكهها نيز به مبلغ 1950 ريال محاسبه ميشود.
بر اساس اين گزارش تماس بينالمللي به مقصد ايران براي هر دقيقه در ساعات 7 تا 21 شنبه به مبلغ 12335 ريال و در ساعات 21 تا 7 شنبه تا پنجشنبه و روزهاي تعطيل 10385 ريال منظور ميشود.
همچنين نرخ ارسال SMS به ازاي هر پيام برابر با 1950 ريال است.
سلام بچه ها من هنوز نتونستم میل بفرستم ولی میتونم بگیرم تمام گواهینامه ها رو هم رو موبایلم داشتم ولی دوباره نصب کردم ولی بازم نمیتونم سند کنم فقط میتونم ببینم
سلام :31: !
آقا ما دوباره امروز رفتیم یه بررسی کنیم ببینیم در چه وضعه.
کل خیابات توحید (4/5 خوب ) بلوار آیینه خانه ( 3/5 متوسط) پل فلزی و کاشانی ( 4/5 متوسط ) طالقانی ( 4/5 متوسط) حکیم نظامی تا 4 راه شریعتی(4/5 متوسط) تا 3راه حکیم نظامی (5/5 خیلی خوب)
دمای هوا : 38 C:24:
jackhammer
07-07-2007, 13:51
ای بابا جرا:18: ؟مگه چه مشکلی داره؟خدا نکنه من چیزی بگیرم.
از ایرانسل خواستن برای تنظیم مقررات 3 ماه قطعش کنه...قراره تا 1-2 ماه دیگه وصل شه...به چند تا صفحه قبل مراجعه کن
علیرضا خارجی
07-07-2007, 16:29
همه با هم کف میکنیم!!!!!!!!
یک دو نه مسچ فرستادم اتریش
فکر میکنید چقدر طول کشید دلیور داد؟
10 یا 8 یا 5 یا 4؟
همینکه زدم ور سند مثل ثانیه گفتم 1.2 اومدم بگم سه دیدم دلیور شد
کف میکنیمممممممممممممممممممم مممممممممم
mehdi_vsgh
07-07-2007, 17:39
ایول به ایرانسل
راستی علیرضا جان هزینه اس ام اس به اتریش چقدر برات درا ومد؟
ایول به ایرانسل
من قبل از تابستون فرستادم آلمان 150 شد !
Maziar_69
07-07-2007, 18:49
بچه ها جون هر کی دوست دارین بیاین ببینین تو این تاپیک یه نفر چی گفته و من چه جوابی دادم.
واقعا اونایی که پول و مبلغ براشون کلاس میاره باید برن یه فکری به حال خودشون کنن!
vahoodonline
07-07-2007, 20:03
سلام دوستان امروز شنبه 16 تير از ساعت 7 بعدظهر به اين ور شبكه ايرانسل با مشكل مواجه شده يعني نه ميشه اس ام اس زد نه ميشه باهاش به جايي زنگ زد
آبروت بره ايرانسل
mehdi_vsgh
07-07-2007, 20:32
نه عزیز اصلا اینطوری نبود
احتمالا مشکلا از طرف شماست
چون من تقریبا اون لحظات تو اینترنت حی پی آر اس بودم
علیرضا خارجی
07-07-2007, 21:14
نه عزیز اصلا اینطوری نبود
احتمالا مشکلا از طرف شماست
چون من تقریبا اون لحظات تو اینترنت حی پی آر اس بودم
من هم تایید میکنم همون ساعت تو اتوبوس با مبایلم که موتورولا اسمشه داشتم همین صفحه رو نگاه میکردم :46:
ایول به ایرانسل
منطقه 1: تمام کشورهای جهان به غیر از آنهایی که در محدوده های 2 و3 ذکر شدهاند (اروپا امریکا) 150 تومان
منطقه 2: ویتنام ، کوبا، سورینام، گویان فرانسوی، رییونیون ، آنتیل فرانسوی، جزایر والیس و فورتونا 100 تومان
منطقه 3: افغانستان 100تومان
mehdi_vsgh
07-07-2007, 21:21
علیرضا جان یه سوتی دادی نقل قولهارواشتباه جواب دادی
amirlovely
07-07-2007, 21:53
سلام من وقتي با موبايلم ميام p30 قسمت بالاييش رو درست نشون ميده ولي قسمت پايين به شكل انگليسي ميونسه و با خط درشت مينويسه xml parsing failedو بروزرم opera 8/65 هست
مشكل من چيه؟؟؟؟
مهدی 2007
07-07-2007, 21:55
دوستان جی پی آر اس شما وصله؟؟
من هر موقع قطع میشه برام توهم ایجاد میشه که دارند ام ام اس رو درست می کنند!
علیرضا خارجی
07-07-2007, 22:06
علیرضا جان یه سوتی دادی نقل قولهارواشتباه جواب دادی
هااااااااااااااااا هاها عجب سوتی دادم پسر الان درستش میکنم تا بیشتر زا این....:31:
ولی خودم خندم گرفت :46:
ربطی نداره چی پی ار اس در طول روز چند بار قطع میشه مربوط به کم حجم بودن پهنای باند اینترنت ایرانسل میشه
در مورد ام ام اس تا 20 یا 30 روز دیگه به گفته ایرانسل راه اندازی میشه یعنی باید 3 ماه کامل بشه ولی شاید زودتر از زمان اعلام شده مجددا راه اندازی بشه
arman4459
07-07-2007, 23:41
دوستان خوب ریز مکالمات خرداد رسید یانه.چون برای اولین بار میخام بگیرم.چون شنیدم باید تا دهم هر ماه بیاد.
در صورتی که الان 17 ماه است
navid_mansour
07-07-2007, 23:49
دوستان من برا يکي از آشنا ها سوال دارم:
ايشون سيم کارت دائمي دارن:
1.براي طرحشون بايد هرماه کد رو بزنن يا همون يکبار کافيه تا 3 ماه اتومات بياد رو قبض و از طرح استفاده بشه؟
2.ايشون کد بدهيو زدن بعد اينطور نوشته:
"بدهي شما 36000 تومان تا ساعت 7 شنبه.و حد اعتبار شما 10000 تومان"
خب اون قسمتي که پر رنگ نوشته يعني جي؟؟؟
مرسي از جواباتون
Dr.SaeiD
07-07-2007, 23:50
همه با هم کف میکنیم!!!!!!!!
یک دو نه مسچ فرستادم اتریش
فکر میکنید چقدر طول کشید دلیور داد؟
10 یا 8 یا 5 یا 4؟
همینکه زدم ور سند مثل ثانیه گفتم 1.2 اومدم بگم سه دیدم دلیور شد
کف میکنیمممممممممممممممممممم مممممممممم
والا من که به سر کوچه هم Sms میزنم دلیور نمیاد برام !!!
ما که نفهمیدیم چرا دلیور ما فعال نشد !
علیرضا خارجی
08-07-2007, 00:07
والا من که به سر کوچه هم Sms میزنم دلیور نمیاد برام !!!
ما که نفهمیدیم چرا دلیور ما فعال نشد !
منظورم دلیور نیست منظورم اینه که توی 2.5 ثانیه اس ام اس من رفت تاییدش برگشت :46:
Dr.SaeiD
08-07-2007, 00:18
منظورم دلیور نیست منظورم اینه که توی 2.5 ثانیه اس ام اس من رفت تاییدش برگشت :46:
منم همونو میگم دیگه !
واسه من هنوز فعال نشده !
مگه Delivery Report رو نمیگی ؟!
علیرضا خارجی
08-07-2007, 00:36
منم همونو میگم دیگه !
واسه من هنوز فعال نشده !
آره همونو میگم
من چی بگم؟ اگه من بگم اینا ارزش یک سنگ توالت رو هم ندارن کسی ناراحت میشه؟
------------------
يك مقام مطلع گفت: برخلاف سخنان برخي از مسئولان ايرانسل مبني بر به توافق رسيدن براي ارايه سرويس MMS ، اعمال محدوديت و كنترل MMS ايرانسل به درخواست شوراي عالي انقلاب فرهنگي بوده است.
اين مقام مطلع كه نخواست نامش فاش شود به فارس گفت: محدوديت سرويس MMS ايرانسل بنا به دستور شوراي عالي انقلاب فرهنگي بوده است.
وي تاكيد كرد: همزمان با ابلاغ اين دستور از سوي سازمان تنظيم مقررات به شركت ايرانسل مسئولان اين اپراتور با سازمان تنظيم مقررات وارد مذاكره شدند ولي تاكنون نتيجهاي نداده است.
وي در خصوص اين پرسش كه برخي مدعي دستور سازمان تنظيم مقررات براي محدوديت اين سرويس توسط ايرانسل هستند، گفت: سازمان تنظيم مقرات تنها اجرا كننده دستورات بوده و اين امر به ايرانسل نيز ابلاغ شده است.
در ابتداي سالجاري خبرگزاري فارس از مصوبه شوراي انقلاب فرهنگي براي -------- MMS هاي غيراخلاقي به وزارت ارتباطات خبر داد بود كه در از سوي مقامات اين وزارتخانه در نهايت تاييد شد.
محمد سليماني وزير ارتباطات چندي پيش در پاسخ به پرسش فارس مبني بر اينكه با توجه به مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه بر كنترل و ***** MMS هاي غيراخلاقي در شبكه تلفن همراه تاكيد دارد سرنوشت اپراتور سوم كه خدمات نسل سوم تلفن همراه چون ويدئو آنلاين و ارسال صوت و تصوير ارايه خواهد كرد چيست؟ تاكيد كرد: براي اين امر نيز پيش بيني شده است بند يا تبصرهاي درقرارداد اپراتور سوم گنجانده شود تا مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي اجرايي شود.
منم همونو میگم دیگه !
واسه من هنوز فعال نشده !
مال منم قطعه !!!:41:
علیرضا خارجی
08-07-2007, 00:41
كوروش شمس - فناوران - در اين مملكت، يك اپراتور دولتي تلفن همراه وجود دارد كه به همراه پيمانكار سيم كارت اعتبارياش بيش از 5/16 ميليون از 19 ميليون مشترك تلفن همراه را در دست دارد و يك اپراتور غير دولتي، كه توانسته 2 ميليون و اندي سيم كارت دست مردم بدهد.
اين اپراتور دوم كه ميبايد با دولت رقابت كند با ارايه برخي خدمات ارزش افزوده مثل: MMS و GPRS سعي دارد براي خودش مزيت رقابتي دست و پا كند.
اما از بدروزگار، شوراي عالي انقلاب فرهنگي، ابلاغ ميكند: «اپراتورها» تا زماني كه تجهيزات -------- MMS نداشته باشند و قانون آن نيز تدوين نشود، حق ندارند به مشتركانشان سرويس MMS بدهند.
توجه داشته باشيد كه اپراتور اول اساسا سرويس MMS به مشتركان خودنميدهد و به همين دليل هم تنها مخاطب اين ابلاغيه همان اپراتور غيردولتي است كه اتفاقا به خاطر سرويس MMS و GPRS اش، مورد استقبال مردم بود.
از سوي ديگر، رگولاتور براي اپراتور دوم (ايرانسل) پروانه صادر كرده و از همان ابتدا هم ميدانسته كه اين اپراتور غير دولتي ميخواهد سرويس MMS بدهد و با وجود آنكه موضوع ***** كردن MMS برايش قابل پيشبيني بوده، اقدامي براي تهيه پيشنويس قانون مربوط به ارايه اين سرويس نكرده است.
آخرين خبري هم كه از رگولاتوري رسيده، حكايت از آن دارد كه تدوين قانون ارايه سرويس MMS، سه ماه طول ميكشد و تا آن زمان، هيچ اپراتوري (يعني ايرانسل) حق ندارد سرويس MMS به مشتركان بدهد.
آمارها نشان ميدهدكه از زمان قطع سرويس MMS ايرانسل، روند و تقاضاي سيمكارتهاي اين اپراتور، نزولي شده و برعكس تقاضا براي سيمكارت اپراتوراول مجددا افزايش يافته است.
آنچه خوانديد، دليل محكمي است بر اينكه رگولاتور ما قواعد Deregulation را به خوبي بلد است.
----
آی نفس کشششششششششششششششششششش:19:
sh_satan666
08-07-2007, 00:43
دوستان عزیز کسی نمیدونه این قانون مسخره ی استفاده از mms کی می خواد تصویب بشه و کلا چی هست.
یعنی یه نوع فیلترینگه؟
pesartala2001
08-07-2007, 01:01
سلام :31: !
آقا ما دوباره امروز رفتیم یه بررسی کنیم ببینیم در چه وضعه.
کل خیابات توحید (4/5 خوب ) بلوار آیینه خانه ( 3/5 متوسط) پل فلزی و کاشانی ( 4/5 متوسط ) طالقانی ( 4/5 متوسط) حکیم نظامی تا 4 راه شریعتی(4/5 متوسط) تا 3راه حکیم نظامی (5/5 خیلی خوب)
دمای هوا : 38 C:24:
اقا اين برنامه که دکل ها رو تست ميکني چي هستش اگه روي p990 نصب ميشه من هم لازمش دارم
علیرضا خارجی
08-07-2007, 01:09
حسام ايپکچی (Hesam@ipakchi.net)* - 1. درآمد عصر اطلاعات و ارتباطات، پيش از آنکه در قالب «تکنولوژي» ظاهر گردد، به عنوان يک «ايدئولوژي» سالهاي متمادي از جانب انديشمندان و نخبگان فلسفه، علوم سياسي، علوم اجتماعي، حقوق و... مورد تامل قرار گرفت تا آنکه سرانجام بخشي از آن «بايدها» و «نبايدها» در قالب فنآوري به تکنسين هاي فني سپرده شد. لکن کشور ما به رسم متداول در کشورهاي کمتر توسعه يافته، اين صراط را نيز از سر به ته پيمود و پيش از آنکه موضع پايداري در برابر اين «ايدئولوژي» داشته باشد از درگاه فني وارد کارزار گرديد و عجيب انکه حتي پردازش و شناخت اين ايدئولوژي را نيز به تکنسين ها سپرد. ماحصل اين وارونه پيمايي نيز آنچنان عيان است که براي اثبات آن، نگاهي منصفانه کافي است.
از جمله ثمرات اين اتفاق نامبارک، رويش خلق الساعه قوانين و مقرراتي است که نه تنها با مباني عصر اطلاعات و ارتباطات سازگار نيست بلکه حتي قابليت اجرا نداشته و موجب تضعيف اقتدار نهاد هاي تصويب کننده مي گردد. در برخي موارد، دغدغه تصويب کنندگان کاملاً منطقي و قابل تصديق است، لکن شيوه اعمال اين دغدغه به قدري ابتدايي و ناکارآ است که گويي موشکي را با تير و کمان پدآفند کرده ايم!
در ميان مجموعه قوانيني از اين دست، مصوبه اخير شوراي عالي انقلاب فرهنگي در بحث -------- MMS را بايد نوبرانهء سال 86 دانست. نگاهي گذرا و تاملي رقيق در مفاد اين مصوبه کافي است تا ايرادات عديده اي در نظر آيد، که از حيث حقوقي اهم آنها را مي توان در عناوين ذيل ارائه نمود.
2. مرجع تصويب:
همانگونه که معروض گرديد، مرجع تصويب، در مقررات موضوع بحث اين يادداشت، شوراي عالي انقلاب فرهنگي است. اين شورا «طبق فرمان مورخ 19/9/63 امام خميني (ره) منعقد شده درتحولات بعدي و پس از رحلت امام طبق فرمان مورخ 14/9/75 رهبر معظم حضرت آيت الله خامنه اي تعداد اعضاء شورا به 35 شامل تعدادي اعضای جديد و قديم ارتقاء يافت»1
وظيفه اصلي شوراي عالي انقلاب فرهنگي عبارت از تدوين اصول سياست فرهنگي نظام جمهوري اسلامي، تدوين برنامه هاي فرهنگي و آموزشي و علمي و تحقيقاتي، توسعه روابط علمي و فرهنگي با كشورهاي ديگر، تدوين ضوابط براي گزينش استادان و معلمان دانشگاهها و مراكز آموزشي و نظارت بر امور كتابهاي درسي است. بنابراين حتي در آئين نامه مصوب سال 1375 نيز ورود شورا در بحث فناوري اطلاعات مورد توجه قرار نگرفته است و متعاقب آن در ترکيب اين شورا متخصصين حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات ديده نشده اند. صرف نظر از بحث عدم تخصص و خروج شوراي عالي انقلاب فرهنگي از حدود صلاحيت خود، مصوبات اين شوراي در عالي ترين وجه، از منظر حقوقي مي تواند هم شان آئين نامه ديده شود و لذا «قانون» نيست. قانون نبودن اين مصوبه، خود موجب پررنگ تر شدن ايرادات وارد بر آن مي گردد که به تفصيل در بند آتي خواهد آمد.
3- تعارض با قانون اساسي:
با عنايت به آنکه قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران، بر اساس باورهايي ديني و نگاهي خاص در حفظ حقوق انسانها طراحی شده است، در منطوق يا مفهوم اصول متعدد آن مي توان تاکيد بر حفظ شان انساني و حقوق فردي را مشاهده نمود. يکي از مهمترين اصول ناشي از آن ديدگاه به اين شرح است: «بازرسي و نرساندن نامهها، ضبط و فاش كردن مكالمات تلفني، افشاي مخابرات تلگرافي و تلكس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هرگونه تجسس ممنوع ست مگر به حكم قانون»2 اين اصل که ناشي از اعتقاد به صيانت حريم خصوصي است، نه تنها هرگونه تجسس غيرقانوني در حريم خصوصي شهروندان را ممنوع کرده است، بلکه از بطن آن استنباط مي گردد که حتي تقنيني که ورود به حريم خصوصي را به صورت عام تجويز کند نيز مردود است و قانون تنها در صورتي معتبر است که به ذکر «مستثنيات» پرداخته باشد و نه نقض اصلي از اصول قانون اساسي.
از سوي ديگر، ارتباط از طريق MMS، بي ترديد همسنگ ارائه محتوا از طريق يک پايگاه اينترنتي نيست. چراکه پايگاه اينترنتي مجموعه اي از داده پيام را به گروهي نامحدود از مخاطبين ارائه مي دهد و لذا ميتوان آن را در رسته رسانه هاي عمومي تعبير کرد. لکن ارتباط از طريق MMS به مانند مکالمه تلفني ميان دو يا چند نفر معين است که ارتباط خصوصي محسوب مي گردد. لذا از منظر حقوقي، پالايش يک پايگاه اينترنتي با پالايش ارتباطات از طريق MMS يکسان نيست.
به اين ترتيب نه تنها مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي – به جهت قانون نبودن – نمي تواند معتبر شناخته شود، بلکه حتي اگر همين مصوبه، توسط مجلس شوراي اسلامي نيز تصويب مي گرديد به جهت رد کلي اصل قانون اساسي از جانب شوراي نگهبان مردود اعلان مي شد.
4- احراز مصاديق
در فرض ناديده انگاشتن ايرادات فوق، آنچه بر ابهام کار مي افزايد، عدم امکان مرز بندي دقيق محتواي اخلاقي و غيراخلاقي است. به عنوان مثال، ارتباط ميان زوجين از منظر فقهي، عقلي و عرفي محکوم به هيچ محدوديتي نيست. لذا داده پيام منتقل شده از طريق MMS چنانچه ميان زوجين باشد نمي تواند «غيراخلاقي» تلقي گردد، همچنين مبادله عکسهاي خانوادگي ميان گروهي از اقوام يک ارتباط متداول و اخلاقي است، لکن انتقال همان مجموعه تصاوير توسط فردي بيگانه، ارتباطي «غير اخلاقي» تلقي مي گردد.
از همين رو، به واسطه مونيتور کردن اطلاعات مبادله شده توسط خدمات MMS نمي توان اخلاقي يا غيراخلاقي بودن آن را احراز کرد چراکه طرفين اين ارتباطات و سمت ايشان براي ما محرز نيست و مهمتر آنکه جوازي بر احراز آن نيز وجود ندارد.
5- نهاد تصميم ساز:
واقعيت آن است که مجموعه انتقادات فوق، پيش از آنکه متوجه نهاد تصميم گير (شوراي عالي انقلاب فرهنگي) باشد متوجه نهاد تصميم ساز (وزارت ارتباطات و فنآوري اطلاعات) است. همانگونه که در اطلاعيه شورا نيز آمده، اين مصوبه متعاقب کارشناسي وزارت ICT و حسب درخواست آن تصويب گرديده است. حال آنکه بررسي جميع جهات، چنين دلالت مي کند که غناي تخصصي مصوبه لااقل از حيث حقوقي، به قدري ناچيز است که بعيد به نظر مي رسد هيچ کارشناسي در مجموعه آن وزارت قادر يا مايل به پذيرش مسئوليت علمي آن باشد.
از ديگر سو، «تدوين و اعمال مقررات ارتباطي كشور»3 در صلاحيت نهاد رگولاتوري است و لذا شايسته بود آن وزارت محصول کارشناسي خود را جهت بدل شدن به مقررات در اختيار کميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قرار مي داد.
عدم عنايت به پتانسيل وسيع نهاد رگولاتوري (سازمان تننظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) از جانب تصميم سازان عرصه فناوري اطلاعات از يک سو، و عوامل عديده داخلي که نگارنده مايل به طرح آن نيست از سويي ديگر، رگولاتور را به يک ابر اپراتور بدل ساخته است که صرفاً توان اعمال اقتدار به اپراتورهاي جزء را دارد. به گونه اي که در عمل، مقهور مقررات و تصميمات نهادهاي ديگر قرار گرفته و صرفاً به ابلاغ مصوبات ايشان اکتفا مي نمايد. بي ترديد نامبارک ترين اتفاق در اين ميان آن است که استفاده از دغدغه هاي فرهنگي و ارزشي جامعه، که به حق در راس امور قرارداد، به عنوان پوششي جهت رفتار ضد رقابتي در عرصه اقتصادي تبديل گردد که در اين صورت نه تنها نهاد رگولاتوري از جايگاه واقعي خود دور تر از اين مي افتد، بلکه بسياري از سرمايه هاي معنوي جامعه نيز در معرض تباهي قرار خواهد گرفت.
پي نوشت:
1- مقدمه آئين نامه داخلي شورا، مصوب 09/10/1375
2- اصل بيست وپنج قانون اساسي
3- ماده 5 قانون وظايف و اختيارات وزارت ارتباطات و فنآوري اطلاعات
* کارشناس حقوق فناوری اطلاعات و کارشناس ارشد حقوق بين الملل
منبع : ماهنامه دنياي مخابرات و ارتباطات
Sasan Info
08-07-2007, 03:45
بجه ها دوباره با موبايل به اين سايت سر ميزنم
خيلي باهاله
Clickrast
08-07-2007, 06:08
برای کسی جایزه سیم کارت اومده؟ 1 هفته شدا !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بریم پست؟ یا میاد در خونه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه برم پست چی بگم؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان 24 ساعته که مال منم قطع شده شايد به سرنوشت MMS دچار شده
بعد بگن داريم خصوصي سازي ميكنيم و از شركت هاي خصوصي حمايت ميكنيم.اين وسط فقط مردم قرباني ميشن
mehdi_vsgh
08-07-2007, 09:08
برای کسی جایزه سیم کارت اومده؟ 1 هفته شدا !!
باید بریم پست؟ یا میاد در خونه؟
آخه برم پست چی بگم؟!
اره باید بری اداره پست
چیز خاصی نیاز نیست بگی ! بگو اومدم سیم کارت جایزم را بگیرم..
علیرضا خارجی
08-07-2007, 09:44
دیشب تو منطقه ما تو تا ماشین ایرانسل اومده بودن دنبال جایی میگشتن وایسن نمیدونم میخواستن چیکار کنند ولی به نظرم ایستگاهای تبلیغاتی سیار بودن
ولی ماشینهاش خوشگل بودن این ایرانسل خیلی با کلاس عمل میکنه بر عکس تی سی ای و تالیا
شرکتهای با کلاس از نظر من ایرانسل پارس انلاین فراسو
Clickrast
08-07-2007, 10:00
تو پست محلمون ؟ یا مرکزی؟
بچه ها درست میگن من سیم اعتباری دارم و بعضی وقت ها برای فیلیپین اس ام اس میفرستم زیر 30 ثانیه دیلیور میشه خودم کف میکنم با سیم تی سی آی اس ام اس داخل شهر 5بار fail میکنه؟
emprator_kochak
08-07-2007, 10:03
سلام:
من میخوام حسابم رو از طریق سیستم E-care چک کنم بار اول زنگ زدم 130 کد کاربریمو دریافت کردم بعد رفتم وارد کردم گفت اشتباهه، بعد از چند بار وارد کردن سیستم قفل کرد و گفت باید زنگ بزنی به ام تی دوباره زنگ زدم و کد کاربری جدیدی گرفتم اما دوباره هم میگه کد اشتباهه ..... حالا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه !
جي پي ار اس هم تا اطلاع ثانوي قطع شد طي تماس با ايرانسل اعلام کردن که تا اطلاع ثانوي اين سرويس ارائه نميشه خوب اينهم سرنوشت ايرانسل وسرويسهاي اون
آقا من الان لاهیجان هستم ساعت 10:15 هست و جی پی آر اس هم وصل هست و هیچ مشکلی ندارم این قطعی ها مقطعی هست
عجيبه
با شماره 130 تماس بگيريد ببينيد اعلام ميکنند که gprs تا اطلاع پانوي قطع شده در کل شبکه
جي پي ار اس هم تا اطلاع ثانوي قطع شد طي تماس با ايرانسل اعلام کردن که تا اطلاع ثانوي اين سرويس ارائه نميشه خوب اينهم سرنوشت ايرانسل وسرويسهاي اون
عجيبه
با شماره 130 تماس بگيريد ببينيد اعلام ميکنند که gprs تا اطلاع پانوي قطع شده در کل شبکه
آقای محترم بسه دیگه تو همه انجمن شایعه درست کردی ! مال همه الان وصله ! قرار نیست که هرچی یه لحظه قطع میشه که بیای همه جا پر کنی قطع شد برای همیشه ! اه !
سلام:
من میخوام حسابم رو از طریق سیستم E-care چک کنم بار اول زنگ زدم 130 کد کاربریمو دریافت کردم بعد رفتم وارد کردم گفت اشتباهه، بعد از چند بار وارد کردن سیستم قفل کرد و گفت باید زنگ بزنی به ام تی دوباره زنگ زدم و کد کاربری جدیدی گرفتم اما دوباره هم میگه کد اشتباهه ..... حالا اگه کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه !
عزیز احتمال زیاد شما توی صفحه اول به جای شماره قاب رمز میزنی ! تو صفحه اول باید شمارتا و اون شماره ای که روی قاب سیم کارته بزنی!
دیشب تو منطقه ما تو تا ماشین ایرانسل اومده بودن دنبال جایی میگشتن وایسن نمیدونم میخواستن چیکار کنند ولی به نظرم ایستگاهای تبلیغاتی سیار بودن
ولی ماشینهاش خوشگل بودن این ایرانسل خیلی با کلاس عمل میکنه بر عکس تی سی ای و تالیا
شرکتهای با کلاس از نظر من ایرانسل پارس انلاین فراسو
آقا ایول مسعود هم یه بار ماشیناشونا دیده بود.اگه بازم دیدید عکس بگیرید ماهم ببینیم !
اقا اين برنامه که دکل ها رو تست ميکني چي هستش اگه روي p990 نصب ميشه من هم لازمش دارم
والا فرمت جاوا نیست شرمنده:44:
emprator_kochak
08-07-2007, 11:27
gprs وسله !
emprator_kochak
08-07-2007, 11:29
عزیز احتمال زیاد شما توی صفحه اول به جای شماره قاب رمز میزنی ! تو صفحه اول باید شمارتا و اون شماره ای که روی قاب سیم کارته بزنی![/quote]
نه درست وارد میکنم اما میگه اشتباهه الانم رمز جدیدم دوباره قفل کرد !
soheil_6666
08-07-2007, 12:50
gprs كه وصله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
خدا بگم با اين شايعه سازها چه كنه.نترسيد شوخي كردم اهل نفرين نيستم:10:
mosi7616
08-07-2007, 12:57
عزیز احتمال زیاد شما توی صفحه اول به جای شماره قاب رمز میزنی ! تو صفحه اول باید شمارتا و اون شماره ای که روی قاب سیم کارته بزنی!
نه درست وارد میکنم اما میگه اشتباهه الانم رمز جدیدم دوباره قفل کرد ![/QUOTE]
با حروف بزرگ تایپ کن درست می شه
jackhammer
08-07-2007, 14:02
آقا یکی از مدیرا این بچه ی خوب رو بن کنه که دیگه شورشو درآورده!
jackhammer
08-07-2007, 14:06
آقا 2 نفر جدیدن این اتفاق براشون افتاده:
1.کارت شارژ 5 تومنی خریده 10 تومن توش بوده
2.کارت شارژ 10 تومنی خریده 20 تومن توش بوده!
اینا به نظر شما اتفاقیه؟
علیرضا خارجی
08-07-2007, 15:14
آقا ایول مسعود هم یه بار ماشیناشونا دیده بود.اگه بازم دیدید عکس بگیرید ماهم ببینیم !
اگه دیدم عکسشو میگیرم میزارم اینجا
سلام:
شماره رو اینطوری وارد کن
********98935
صفر اول شماره نباید بزاری
شماره سیم کات یا sim number این شماره پشت سیم کارت نوشته شده (شماره سیم کارت 9 شماره ای هستش)
بعد از این وارد صفحه رمز عبور میشی اینجا شماره ای که از 130 گرفتی رو وارد کن
Sasan Info
08-07-2007, 16:07
قابل توجه كساني كه ميگن gprs و اينترنت ايرانسل فعال نيست
من چند باري اومدم و با گوشيم اين جا پست دادم ميتونيد برين ببينين
چطوري بهتون ثابت كنم؟
قابل توجه كساني كه ميگن gprs و اينترنت ايرانسل فعال نيست
من چند باري اومدم و با گوشيم اين جا پست دادم ميتونيد برين ببينين
چطوري بهتون ثابت كنم؟
خب یه عکس بنداز که داری با موبایل پست میدی.:8:
Sasan Info
08-07-2007, 16:50
باشه ولي چطوري ار صفحه موبايل عكس بگيرم
نرم افزار ندارم
navid_mansour
08-07-2007, 16:53
دوستان من برا يکي از آشنا ها سوال دارم:
ايشون سيم کارت دائمي دارن:
1.براي طرحشون بايد هرماه کد رو بزنن يا همون يکبار کافيه تا 3 ماه اتومات بياد رو قبض و از طرح استفاده بشه؟
2.ايشون کد بدهيو زدن بعد اينطور نوشته:
"بدهي شما 36000 تومان تا ساعت 7 شنبه.و حد اعتبار شما 10000 تومان"
خب اون قسمتي که پر رنگ نوشته يعني جي؟؟؟
مرسي از جواباتون
سلام بچهها\اين آشنا ما لازم داره\کسي نبود جواب بده؟؟؟؟:46:
afshinjj
08-07-2007, 18:24
اس ام اس هاي ايران سل چنده ؟
mehdi_vsgh
08-07-2007, 18:31
سلام بچهها\اين آشنا ما لازم داره\کسي نبود جواب بده؟؟؟؟
فکر کنم ینی تا 10000 تومان دیگه میتونه صحبت کنه و از سیم کارتش استفاده کنه در غیر اینصورت شمارش یک طرفه میشه و باید بره بدهی خود را بپردازه...(البته مطمئن نیستم ها..) همینطوری گفتم
علیرضا خارجی
08-07-2007, 18:56
ICTna.ir - كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات در بیست و دومین جلسه خود سقف تعرفه مکالمه مشترکین سیم کارت های دائمی و اعتباری شرکت ارتباطات سیار به مشترکین شبکه ایرانسل را تصویب کرد.
به گزارش ایستنا از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی متن کامل مصوبات این جلسه به شرح ذیل است:
1-در خصوص بند 1 دستور کار جلسه , کميسيون تعرفه ارتباط بين شبکه هاي شرکت مخابرات ايران و شرکت خدمات ارتباطي ايرانسل ,را به شرح زير تعيين و تصويب نمود.
1-1-سقف تعرفه کارکرد ارتباط مشترکين تلفن ثابت و همراه پس پرداخت(Postpaid ) شرکت مخابرات ايران به سمت شبکه شرکت خدمات ارتباطي ايرانسل مبلغ 625 ريال
1-2-سقف تعرفه کارکرد ارتباط مشترکين تلفن همراه پيش پرداخت (Prepaid ) شرکت مخابرات ايران به سمت شبکه شرکت خدمات ارتباطي ايرانسل مبلغ 937 ريال
تبصره: شرکت مخابرات ايران مي تواند در سقف هاي فوق تعرفه پيشنهادي خود را به سازمان اعلام و پس از تائيد سازمان در شبکه اعمال نمايد.
2-در خصوص بند 2 دستور کار جلسه مقرر گرديد در جلسه آتي کميسيون موضوع مطرح و مورد برسي قرار گيرد.
3-در خصوص بند 3 دستور کار جلسه موضوع تعيين تعرفه کارمزد ارائه خدمات دريافت وجوه قبوض مشترکين خدمات عمومي (آب,برق,گاز, تلفن و ...) توسط دفاتر خدمات ارتباطي , مقرر گرديد پس از تشکيل جلسه کارشناسي نمايندگان شوراي عالي بانک ها وارائه گزارش نتيجه آن توسط نماينده وزارت امور اقتصاد و داراي به کميسيون , مورد بررسي مجدد قرار گيرد.
در اين جلسه اعضا پس از بررسي و تبادل نظر پيرامون 3 بند دستور جلسه آن ها را مورد تصويب قرار داد.
علاقه مندان به منظور دسترسي به متن کامل اين مصوبات مي توانند به نشاني زير مراجعه نمايند:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----
عوضی ها بعد از 9 ماه فعلا فقط تصویب کردن
مکالمات از سیار به ایرانسل 625 ریال از سیار اعتباری به ایرانسل 937 تومان عوضی ها خوب ایرانسل داره 85 تومان از اعتباری هاش میگیره اینا دزدن
یک شرکتی که واسه مردم از پول مردم ساخته شده بیشتر از یک شرکت خصوصی پول میکیره خدا اینارو مستقیم بفرسته تهه جهنم
توف بر شما دزدان
یک بار یادمه پولیس ها منو گرفتن هر چی پول داشتم از من گرفتن فقط واسه اینکه 4 تا نوار کاست هندی دستم بود توففففففففففففففففففففففف فففففف
amirlovely
08-07-2007, 19:59
بجه ها دوباره با موبايل به اين سايت سر ميزنم
خيلي باهاله
سلام گوشي تو با كدوم browser تو گوشيت به p30مياييي ؟؟؟؟
ماله من P990وbrowser گوشي من opera 8.56 هست ولي اصلا سايت p30رو درست نشون نميده
jackhammer
08-07-2007, 20:21
حرف حرف نشون میده؟
اگه اینجوریه منم این مشکلو با اپرا مینی روی کا 750 دارم!
مشکل از اپرا باید باشه.
afshinjj
08-07-2007, 20:45
]ند تا سوال مهم لطفا كمكم كنيد :
اول اينكه من نمي دونم چرا با گوشي به اينترنت وصل نمي شم اگه تنظيم يا كار خاصي داره لطفا برام توضيح بديد ؟
دوم اينكه من نمي تونم ام ام اس بزنم آيا اصلا ام ام اس ايرانسل فعاله ؟
سوم اينكه كي اس ام اس ايرانسل مجاني مي شه ؟
artara74
08-07-2007, 21:34
ام ام اس قطعه آقا
ايما_Ima
08-07-2007, 21:38
]ند تا سوال مهم لطفا كمكم كنيد :
اول اينكه من نمي دونم چرا با گوشي به اينترنت وصل نمي شم اگه تنظيم يا كار خاصي داره لطفا برام توضيح بديد ؟
دوم اينكه من نمي تونم ام ام اس بزنم آيا اصلا ام ام اس ايرانسل فعاله ؟
جواب سوال اول: بايد *130*3*5# (از سمت راست) رو بگيريد تا تنظيمات براتون SMS شه!
من خودم تا حالا هر چي اين كارو كردم گفته ايراد داره يا مشغوله و اينا...كسي مي دونه تنظيماتش چيه؟ اگه تنظيمات ثابته كسي مي تونه اونا رو اين جا بذاره؟؟
جواب سوال دو: MMS قطه چند وقته! رسما اعلام هم شد!...
afshinjj
08-07-2007, 23:46
ممنون از كمكتون ولي من از جي پي ار اس ايرانسل هم خوبي شنيدم هم بدي بعضي ها مي گن ما به راحتي وصل مي شيم بعضي هام مي گن ما از صبح گذاشتيم ولي وصل نشده .
soheil_6666
08-07-2007, 23:50
ممنون از كمكتون ولي من از جي پي ار اس ايرانسل هم خوبي شنيدم هم بدي بعضي ها مي گن ما به راحتي وصل مي شيم بعضي هام مي گن ما از صبح گذاشتيم ولي وصل نشده .
من كه دارم هر وقتم خواستم با هاش وصل ميشم بي مشكل:31:
حرف حرف نشون میده؟
اگه اینجوریه منم این مشکلو با اپرا مینی روی کا 750 دارم!
مشکل از اپرا باید باشه.
كاملا تاييد ميشه مشكل اپراست
بچه ها امروز از بعدازظهر Delivery من قطع شد
و دیگه sms دریافت نمیکنم،
اما میتونم بفرستم
چرا ؟
کفری شدم دیگه
کسی همچین مشکلی نداره ؟
باز چی شده ؟!؟
navid_mansour
08-07-2007, 23:59
فکر کنم ینی تا 10000 تومان دیگه میتونه صحبت کنه و از سیم کارتش استفاده کنه در غیر اینصورت شمارش یک طرفه میشه و باید بره بدهی خود را بپردازه...(البته مطمئن نیستم ها..) همینطوری گفتم
مرسي آقا خيلي توپي:10:
کس ديگهاي نبود بگه؟؟؟:19:
Ebrahim202003
09-07-2007, 00:12
بچه ها امروز از بعدازظهر Delivery من قطع شد
و دیگه sms دریافت نمیکنم،
اما میتونم بفرستم
چرا ؟
کفری شدم دیگه
کسی همچین مشکلی نداره ؟
باز چی شده ؟!؟
نه مشكلي ندارم ، اون يكي هم كه جديد گرفتم اعتباريه اونم دليوريش وصله مشكلي نداره شايد مشكل مقطعي
باشه .
amirlovely
09-07-2007, 00:14
من كه دارم هر وقتم خواستم با هاش وصل ميشم بي مشكل:31:
كاملا تاييد ميشه مشكل اپراست
حالا بايد چيكار كنيم تا درست نشون بده وكودم برنامه رو بزنيم
Ebrahim202003
09-07-2007, 00:20
برای کسی جایزه سیم کارت اومده؟ 1 هفته شدا !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بریم پست؟ یا میاد در خونه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه برم پست چی بگم؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من امروز از سمت ايرانسل يه sms اومد كه گفته بود شما يه سيم كارت هديه برنده شديد و مدارك لازم :
كارت شناسايي ،قاب سيمكارت فعلي . محل دريافت سيمكارت : دفتر پست محل سكونت
يه كد 10 رقمي هم اومده به عنوان كد پيشتاز :46: فردا ميرم كه بگيرم
من 4 شنبه 6 تير خريدم كه امروز يكشنبه 17 برام sms اومد ، تقريبا 10 -11 روز طول مي كشه تا بياد منتظر باشيد
اگه بعد از 11-12 روز نيومد زنگ بزنيد 130 يا 140 حتما استعلام مي كنن .
meshkiposh2200
09-07-2007, 01:00
انتخاب شماره طلایی و رُند
ایرانسل، تنها شبکه تلفن همراه در ایران که به شما هموطنان گرامی این امکان را می دهد تا شماره تلفن همراه دائمی خود را انتخاب کنید!
دور جدید انتخاب شماره های طلایی و رند ایرانسل...
برای اولین بار از بلوک ده میلیونی 0936
ایرانسل با توسعه پر شتاب در سراسر کشور با سرعتی بی سابقه، تنها 9 ماه پس از افتتاح شبکه بیش از 180 شهر کشور را تحت پوشش قرار داده است و طبق برنامه در سال 86 در مجموع بیش از 300 شهر کشور به شبکه سراسری ایرانسل خواهند پیوست. شایان ذکر است از آنجا که سیم کارتهای ایرانسل هیچگونه هزینه جابجایی ندارد، ساکنین شهرهایی که هنوز به شبکه ملحق نشده اند، می توانند با استفاده از این فرصت استثنایی، شماره مورد نظر خود را از پیش خریداری نموده و تا زمانیکه شهرشان به شبکه ملحق شود، در شهرهای تحت پوشش از خدمات پیشرفته شبکه ایرانسل استفاده نمایند. توجه فرمایید که بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان بوده و این بها در طرح شماره طلایی نیز تغییری نخواهد داشت.
ایرانسل این امکان منحصر به فرد را در اختیار هموطنان گرامی قرار میدهد تا شماره تلفن همراه خود را از بلوک ده میلیونی 0936 انتخاب نمایند!
شما می توانید یکی از شمارههای طلایی زیر و یا هر شماره دیگری را از ردیف اعلام شده به دلخواه به عنوان شماره سیم کارت دائمی ایرانسل خود انتخاب نمایید:
• شماره ثابت منزل یا محل کار
• شماره فعلی تلفن همراه
• شماره ملی
• شماره شناسنامه
• تاریخ تولد
• شماره پلاک خودرو
• سالگرد ازدواج
• یک ردیف شماره سریالی و پشت سرهم برای اعضای خانواده و دوستان
• ترکیب حروف ابجد که مفهوم خاصی را ایجاد می نماید
• شماره های رند و مرتب
و یا هر شماره دیگری که بخواهید. انتخاب با شماست!
هر چه زودتر اقدام کنید،شانس بیشتری برای رزرو شماره مورد نظرخود خواهید داشت.
انتخاب و رزرو شماره تلفن همراه
شما می توانید شماره تلفن همراه مورد نظرتان را از میان شماره های 09360000000 تا 09369999999 به روش زیر انتخاب نمایید. اگر این شماره قبلا توسط سایر متقاضیان ذخیره نشده باشد، به نام شما رزرو خواهد شد:
• به نشانی اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و پس از کلیک روی گزینه « انتخاب شماره طلایی»، دستورالعمل ها را دنبال نمایید.
• در صورت عدم دسترسی به اینترنت، به یکی از توزیع کنندگان مجاز ایرانسل و یا مراکز پستی مراجعه نمایید.
زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد.
با توجه به عدم وجود هزینه جابجایی در شبکه ایرانسل و امکان پذیر بودن خریداری سیم کارت از یک شهر و استفاده در سایر شهرهای ایران بدون نیاز به پرداخت هزینه اضافی، متقاضیان ساکن شهرهایی که در حال حاضر فاقد پوشش شبکه بوده ولی موقتا" مایل هستند از سیم کارت خود در شهرهای دارای پوشش استفاده نمایند، میتوانند در این طرح شرکت نموده و سیم کارت خود را دریافت نمایند.
نحوه انتخاب و رزرو شماره طلايي
براي هر چه كوتاه تر نمودن مراحل رزرو شماره و ايجاد فرصت هاي يكسان براي تمامي هموطنان گرامي، انتخاب شماره هاي طلايي اين دوره تنها از طريق اينتر نت صورت مي گيرد.علاقمندان در صورتيكه شخصا ً دسترسي به اينترنت نداشته باشند مي توانند از طريق مراجعه به توزيع كنندگان مجاز ايرانسل ويا مراكز پستي مشخصي در سراسر كشور براي رزرو شماره دلخواه خود اقدام كنند؛فهرست اين مراكز پستي متعاقبآ اعلام خواهد شد. مراحل رزرو اينترنتي به شرح زير است:
1. در اينترنت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برويد و زبان ارتباط با شبكه را ( "فارسي" يا " انگليسي") انتخاب نماييد.
2.سپس شماره مورد نظر خود را در محل مشخص شده وارد نماييد در صورتيكه اين شماره توسط سايرين رزرو نشده باشد،سيستم انتخاب شما را تاييد مي كند.
3.پس از تاييد سيستم،وارد صفحه مشخصات فردي مي شويد.لطفـا ًبه هنگام پر كردن مشخصات خود دقت فرماييد.زيرا اين مشخصات در پرونده شما وارد خواهد شد. همچنين توجه داشته باشيد كه ارسال سيم كارت به مراكز پستي بر مبناي نشاني محل سكونت و كد پستي 10 رقمي كه در اين مرحله به سيستم ارائه مي كنيد انجام مي شود؛ بنابراين ارائه نشاني دقيق و كدپستي صحيح الزامي است.
4.لطفاً توجه فرماييد كه بدون تكميل صفحه مشخصات فردي، شماره به نام شما ثبت نخواهد شد.
دریافت کد شناسنامه :
پس از تکمیل مشخصات بطورکامل، سیستم شماره انتخاب شده را برای شما رزرو می کند ویک " کد شناسه " به شما تخصیص می دهد.توجه داشته باشید که به هنگام واریز مبلغ، درج این کد شناسه در فیش بانکی الزامی است وبدون درج کد شناسه در فیش بانکی، ارسال سیم کارت امکان پذیر نمی باشد؛ بعبارت دیگر، بدون این کد مراحل رزرو شماره مورد نظر تکمیل نشده وشماره را ازدست خواهید داد.
مهلت و نحوه پرداخت پس از رزرو شماره
پس از رزرو شماره از طریق اینترنت ، حداکثر 2 روز کاری فرصت دارید تا به یکی از شعب بانک ملت در سراسر ایران مراجعه نموده ومبلغ 1،500،00 ریال به حساب14/234444 به نام شرکت ایرانسل واریز نمایید. توجه داشته باشید که درج "کدشناسه "در فیش بانکی الزامی است .
pesartala2001
09-07-2007, 01:54
یک باره دیگه برو تو تنظیمات جمیل و تیک پاپ (گزینه بالایی) تیک بزن و بلافاصله ایمیل هارو تو گوشیت داونلود من
من امروز بالاخره تونستم با p990 به جي ميل وصل بشم و هم سند کنم و هم ريسيو داشته باشم حالا ميخواهم بددوم براي هاتميل و ياهو هم ميشه تنظيم کردش يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تنظیمات مربوط به اینترنت رو میگید
مثل ای پی و...
sh_satan666
09-07-2007, 08:22
کسی می تونه راجع به ptt یا همون push to talk برام توضیح بده؟
mehdi_vsgh
09-07-2007, 09:08
تنظیمات مربوط به اینترنت رو میگید
مثل ای پی و...
\
مدل گوشیت را بگو.....
طی آخرین تماس من با اپراتور ایرانسل، وی اعلام کرد:
1- شبکه از دیروز دچار اختلال است و تا امروز کلاً بر طرف خواهد شد.
2- امکان پست صوتی بصورت آزمایشی راه اندازی شده و کسانی که مثل من نمیتوانند استفاده کنند، باید تا اصلاح
نهائی توسط شرکت و برطرف شدن مشکلات منتظر بمانند.
3- MMS تا چند روز آینده راه اندازی خواهد شد و تنها دلیل قطع آن یک مشکل کوچک در شبکه میباشد.
اپراتور مذکور که نام آن را در خاطر ندارم در جواب به اینکه شایعه راه نیفتادن MMS تا سال آینده صحت دارد یا خیر ؟
تنها گفت من فقط میدانم که تا چند روز آینده این سرویس راه اندازی خواهد شد.
یعنی منتظر بمانیم ؟!؟ (از کی تا حالا) :46: :8:
jackhammer
09-07-2007, 11:07
برای تنظیمات اینترنت اگه دائمی هستی:
اینو بگیر(از راست به چپ بخون بزن توی گوشیت):
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 5 مربع
اگه اعتباری هستی:
به جای 130 باید 140 بگیری
jackhammer
09-07-2007, 11:16
حالا بايد چيكار كنيم تا درست نشون بده وكودم برنامه رو بزنيم
نمیدونم!فکر کنم بروزر اصلی گوشیت اپراست نه؟
باز مال من بروزر اصلی درست نشون میده...اپرا نیست!
گوشیت میشه مثل بیسیم!
شبکه ی 3G میخواد.
Dr.SaeiD
09-07-2007, 11:37
3- MMS تا چند روز آینده راه اندازی خواهد شد و تنها دلیل قطع آن یک مشکل کوچک در شبکه میباشد.
اپراتور مذکور که نام آن را در خاطر ندارم در جواب به اینکه شایعه راه نیفتادن MMS تا سال آینده صحت دارد یا خیر ؟
اینو به همه اپراتوراشون گفتن اینطوری بگن !!
دو هفته پیشم من زنگ زدم گفت چند روز دیگه مشکلش حل میشه دوباره وصل میشه !
خوب دروغم نگفته ! چند روز دیگه که معلوم نیست چند روز دیگست ! شاید 365 روز دیگه وصلش کنن !
علیرضا خارجی
09-07-2007, 12:16
من امروز بالاخره تونستم با p990 به جي ميل وصل بشم و هم سند کنم و هم ريسيو داشته باشم حالا ميخواهم بددوم براي هاتميل و ياهو هم ميشه تنظيم کردش يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از یاهو نمیتونی مگر اینکه ایمیل پلاس یا پولی شو انتخاب کنی که سرویس پاپ رو داشته باشه
از هاتمیل میدونم با نرم افزار خودش توی کامپیوتر میشه نرم افزار لایو میل Live mail میتونی توی کامپیوتر استفاده کنی ولی توی گوشی نمیشه چون تنظیمات پاپ نداره
اینو به همه اپراتوراشون گفتن اینطوری بگن !!
دو هفته پیشم من زنگ زدم گفت چند روز دیگه مشکلش حل میشه دوباره وصل میشه !
خوب دروغم نگفته ! چند روز دیگه که معلوم نیست چند روز دیگست ! شاید 365 روز دیگه وصلش کنن !
این دستور هم از سمت شورای احمقها گفته شده که دلیل قطع شدن ام ام اس رو مشکل تکنیکی اعلام کنند تا وجهه شورا احمقها خراب نشه
توفف:2:
soheil_6666
09-07-2007, 13:03
جدا راه مي افته؟
خدا كنه زنگ زدي 130 پرسيدي؟
شما یه سرچ کنی تو همین فروم بحث شد خیلی وقت پیشا !
آقا کیا میرن 936 ؟!:20: راستی بچه ها چرا ایرانسل داره 936 میده؟ شما ببینید من حساب کردم سری 935 تعداد 7900000 شماره میده یعنی 7میلیون و 900 هزار نفر کد 0935 جا داره ! اما الان مشترکان به 2/5 میلیون هم نمیرسند ! پس چه دلیل داره 0936 بده ؟!
بچه ها اوضاع مکالمهع شما چطور هست لاهیجان که الان از 4 شنبه تا حالا بهم زیخته و فقط صبح ها ی زود و اخر شب میشه تماس برقرار کرد در صورتی که قبلا خوب بود ولی gprsو sms هیچ مشکلی نداره لاهیجان هنوز رسمی نشده و تو تست هست نمیدونم رسمی بشه درست میشه یا نه ولی الان که کلی بهم خورده
meshkiposh2200
09-07-2007, 13:47
شما یه سرچ کنی تو همین فروم بحث شد خیلی وقت پیشا !
آقا کیا میرن 936 ؟!:20: راستی بچه ها چرا ایرانسل داره 936 میده؟ شما ببینید من حساب کردم سری 935 تعداد 7900000 شماره میده یعنی 7میلیون و 900 هزار نفر کد 0935 جا داره ! اما الان مشترکان به 2/5 میلیون هم نمیرسند ! پس چه دلیل داره 0936 بده ؟!
یحتمل شماره رندهای 935 ته کشیده و دیگری اینکه فروشش امده پایین دوباره دویاره میخاد با شماره رند جایگاه از دست رفته ش را بدست بیاره:19:
علیرضا خارجی
09-07-2007, 13:57
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار نمیکنه کسی تونسته وارد این سایت بشه؟
برم یه شماره طلایی انتخاب کنم ولی سایت کار نمیکنه
کل سیمکارتهای ایرانسل خانواده ما به 4 نفر برسه
من خردادی هستم باید 2تا داشته باشم زن 2تا. دوست دختر 2تا. ماشین 2تا. خونه 2تا. پا 2تا. دست 2تا. کامپیوتر 2تا. ای بابا خرداد هم شد ماه؟
meshkiposh2200
09-07-2007, 14:12
این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار نمیکنه کسی تونسته وارد این سایت بشه؟
من خردادی هستم باید 2تا داشته باشم زن 2تا. دوست دختر 2تا. ماشین 2تا. خونه 2تا. پا 2تا. دست 2تا. کامپیوتر 2تا. ای بابا خرداد هم شد ماه؟
مث اینکه این سایت وجود مجازی نداره:31:
afshinjj
09-07-2007, 14:44
من تنظيمات جي پي ار اس رو مي خوام مدل گوشيمي هم سامسونگ e250 هست .
afshinjj
09-07-2007, 14:46
اقا كسي نيست دقيقا بگه ام ام اس ايرانسل تا چند روز ديگه راه اندازي مي شه ؟ يك روز دو روز صد روز ؟
mehdi_vsgh
09-07-2007, 14:59
ین سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار نمیکنه کسی تونسته وارد این سایت بشه؟
فکر کنم اگه متنو با دقت میخونی متوجه میشدی.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد
mehdi_vsgh
09-07-2007, 15:01
اقا كسي نيست دقيقا بگه ام ام اس ايرانسل تا چند روز ديگه راه اندازي مي شه ؟ يك روز دو روز صد روز ؟
نگران نباش ما در مملکتی هستیم که مسئولان آن همیشه به فکر پیشرفت جامعه و مردم هستین و از هیچ کاری برای اینکه مردم خوب ما پیشرفت کنن دریغ نخواهند کرد...(:2: )
ایشالا در عرض 1 ماه دیگه راه اندازی میشه
(فقط خدا کنه این مدت را تمدید نکنن)
اصولا اگه به صلاح مردم باشه احتمالا تا آخر سال تمديدش ميكنن نگران نباشيد عجله كار شيطونه!
Dr.SaeiD
09-07-2007, 19:39
یعنی تو همه چیزت دوتاست !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رحم کنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور ممکنه !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا خارجی
09-07-2007, 20:08
یعنی تو همه چیزت دوتاست !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رحم کنه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطور ممکنه !؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خردادی هستم و این خاصیت مردایه خرداد هست
البطه از اونهایی که بالا گفت همشون امکان داشتنشو ندارم ولی اگر امکانش باشه من اینطوری دوست دارم :31:
در مورد زن فقط یکی اونم :41: دور از من
ایرانسل فقط یک اپراتور ولی تا ببینم بعدیش چی میشه
در واقع بیشتر دوست دارم یک سیمکارت داشته باشم ولی 2تا شماره باشه یعنی دوقولو ایونطوری خیلی بهتره
TheMohammad
09-07-2007, 20:11
من تنظيمات جي پي ار اس رو مي خوام مدل گوشيمي هم سامسونگ e250 هست .
این کد رو بزن : #6*3*130*
Maziar_69
09-07-2007, 22:29
امروز تو نقاط آبی تهران بودم ولی انتن فول داشتم و زنگ هم زدم و برای اطمینان تو اینترنت هم رفتم. باورم نمیشد...
navid_mansour
09-07-2007, 22:36
بچهها من ديشب يه کارت شارژ 5 تومني گرفتم\تا ديشب 4تومن و خوردهاي نشون ميداد ولي صبح 9 هزار و خوردهاي شارژ داست منم شارژ شدم
علیرضا خارجی
09-07-2007, 23:25
امروز تو نقاط آبی تهران بودم ولی انتن فول داشتم و زنگ هم زدم و برای اطمینان تو اینترنت هم رفتم. باورم نمیشد...
کجا رفتی؟ اگه دربند انتن داده که خیلی خوبه ولی اگه نداده چیزه جدیدی نیست
همه جا انتن میده ولی انتن بعضی جاها انتن ضعیف میشه
ولی قرار برای تهران 40 بی تی اس دیگه نصب بشه در این صورت انتن تهران کامل میشه
بچهها من ديشب يه کارت شارژ 5 تومني گرفتم\تا ديشب 4تومن و خوردهاي نشون ميداد ولي صبح 9 هزار و خوردهاي شارژ داست منم شارژ شدم
مبارکه واسه ما عوضش اینترنت مجانی میده
TheMohammad
09-07-2007, 23:32
برای یکی آز آشناها هم این اتفاق افتاده بود، کارت 5 هزار تومنی، 10 هزار تومن شارژ کرده بود
ایرانسل میدونه خودش اینجوریه یا داره ضرر میده ؟
navid_mansour
09-07-2007, 23:41
برای یکی آز آشناها هم این اتفاق افتاده بود، کارت 5 هزار تومنی، 10 هزار تومن شارژ کرده بود
ایرانسل میدونه خودش اینجوریه یا داره ضرر میده ؟
خدا کنه که نفهمه:27: :19:
راسي بچهها ميگن جديدا طرحها فعال نميشه درسته؟من بايد 21م اين ماه فعال کنم و يه بنده خدايي بامنه،لاْان ترس هردومون اينه کمه فعال نشه بدبخت ميشيم،آخه تو يک ماه استفاده من 7000 تا زدم:31: خدا کنـــــــــــــه فعـــــــــال شـــــــــه
اقا راستی خیلی ها فکر کنم امروز تموم شده طرحاشون! کسی تا حالا فعال کرده؟! منم فردا تموم میشه! نگرانم فعال نشه دیگه!
navid_mansour
10-07-2007, 01:05
اگر طرحو با زنگيدن فعال کنيم،يعني زنگ بزنيم به 140 اونجور فعال نميشه؟!
من بدفرم استرس گرفتم
اگر طرحو با زنگيدن فعال کنيم،يعني زنگ بزنيم به 140 اونجور فعال نميشه؟!
من بدفرم استرس گرفتم
:27: حالا من دوتا استرسه !یکیش که همین فعال سازیه یک دیگشم باید یه کارت شترژ بگیرم میترسم خراب باشه ما که ازون شانسا نداریم بمون 20 تومن اضافه شه که !
navid_mansour
10-07-2007, 01:21
:27: حالا من دوتا استرسه !یکیش که همین فعال سازیه یک دیگشم باید یه کارت شترژ بگیرم میترسم خراب باشه ما که ازون شانسا نداریم بمون 20 تومن اضافه شه که !
يکي لز فاميلا هکمين بلا سرش دذر اومد.......به من ميگه اين 5 تومن اضافه ماله کارت منه اومده رو کارتت:31:
يکي لز فاميلا هکمين بلا سرش دذر اومد.......به من ميگه اين 5 تومن اضافه ماله کارت منه اومده رو کارتت:31:
آقا تایپا پوکوندیا !!!:31:
jackhammer
10-07-2007, 10:36
یکی از دوستامم کارت 10 تومنی خریده و 20 تومن به حسابش اضافه شده...فکر نکنم اتفاقی باشه!
اقا راستی خیلی ها فکر کنم امروز تموم شده طرحاشون! کسی تا حالا فعال کرده؟! منم فردا تموم میشه! نگرانم فعال نشه دیگه!
مگه قرار نشد خود ایرانسل sms بده که طرح شما تموم شد و مکالمه شما به تعرفه قبل از ثانیه ای بازگردانده میشود؟؟!؟
برا من که هیچی نیومده !!!!
یکی از دوستامم کارت 10 تومنی خریده و 20 تومن به حسابش اضافه شده...فکر نکنم اتفاقی باشه!
منم شنیده بودم، اما دوستم امتحان کرد و نشد، مثلاً هدیه روز زن بود
من که دیروز 10 تومن شارژ کردم، با ته مونده حسابمم به 10 تومن نرسید !!!!!
بله قرار بود sms بده چون منم امروز طرحم 30 روزه شده اما هنوز چیزی نیمده !
همین الانم شارژ کردم 5000 تومن هیچیم اضافه بهم نداد :(
باسمه تعالی
همزمان با ولادت امیرالمومنین (ع)جشنواره بزرگ ایرانسل در سراسر کشوراز 20 تیر تا 12 مرداد ماه
به مناسبت میلاد مبارک امیرالمومنین امام علی (ع) و گرامیداشت روز پدر و همچنین ارج نهادن به کانون گرم خانواده، ایرانسل با تقدیم هدایائی ماندگار مراتب احترام خود را نسبت به تمامی پدران گرامی در جای جای ایران عزیز ابراز می دارد .به این ترتیب از تاریخ 20 تیر الی 12 مرداد ماه 86 در سراسر کشور علاوه بر ارائه دور جدید انتخاب شماره طلائی با پیش شماره 0936 برای سیم کارت های دائمی، به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری یک سیم کارت اعتباری هدیه داده و به ازای خرید هر سیم کارت دائمی (اعم از سیم کارت شماره طلائی یا دائمی عادی) 500 هزار ریال اعتبار به حساب مشترک واریز می نماید. شرایط و توضیحات بیشتر در مورد هر یک از این هدایا به شرح زیر است :
هدیه مشترکین سیم کارت اعتباری: یک سیم کارت اعتباری رایگان
به مناسبت این روز خجسته، ایرانسل برای تمامی کسانی که از چهارشنبه 20 تیر تا جمعه 12 مردادماه سیم کارت اعتباری ایرانسل خریداری نمایند، به ازای هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می نماید.
نکات مهم:• توجه فرمایید که برای سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در این فاصله (20 تیر تا 12 مرداد)، حداقل یک تماس در همان روز خرید سیم کارت برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.• درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.• توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کدپستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.• درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.• با خرید هر سیم کارت ایرانسل، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف مدت 5 روز، یک سیم کارت رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.• توجه فرمایید که بهای سیم کارت اعتباری ایرانسل 29هزار تومان می باشد.• مشترکین پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز یا آبی ایرانسل، بطور خودکار و کاملاً رایگان در قرعه کشی اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ریالی شرکت داده می شوند.
هدیه مشترکین سیم کارت دائمی : 500 هزار ریال اعتبار برای خرید هر سیم کارت
ایرانسل برای تمامی افرادی که از چهارشنبه 20 تیر تا جمعه 12 مردادماه سیم کارت دائمی ایرانسل خریداری نمایند، به ازای هر سیم کارت، در اولین دوره صورتحساب، مبلغ 500 هزار ریال اعتبار به عنوان هدیه به حساب مشترک در سیستم صورتحساب ایرانسل واریز می نماید. از زمان واریز، مشترک به مدت سه دوره صورتحساب فرصت دارد تا به میزان اعتبار واریز شده از کلیه سرویس ها استفاده نماید. توجه فرمایید که مشترکین می توانند از این اعتبار برای تماس ( بدون محدودیت در مقصد، شامل کلیه خطوط داخل و خارج کشور) استفاده نموده و بعلاوه از سرویس های پیام کوتاه و GPRS برخوردار شوند. همچنین مشترکین به راحتی می توانند با شماره گیری یک کد ساده و یا تماس با 130 از مانده اعتبار خود مطلع شوند.
نکات مهم :• به یاد داشته باشید که جهت دریافت اعتبار مذکور، پس از خرید سیم کارت و تکمیل ثبت نام، می بایست در فاصله 20 تیر تا 12 مرداد نخستین تماس را با سیم کارت خریداری شده برقرار نمایید. • با اعتبار 500 هزارریالی می توانید با کلیه خطوط داخل و خارج کشور تماس گرفته و همچنین از سرویس های پیام کوتاه و GPRS استفاده کنید.• افرادی که در فاصله 20 تا 31 تیرماه سیم کارت خریداری نمایند، تا سه دوره صورتحساب یعنی تا تاریخ 31 شهریور ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. • افرادی که در فاصله 1 تا 12 مرداد ماه سیم کارت خریداری نمایند، تا سه دوره صورتحساب یعنی تا تاریخ 30 مهر ماه 86 فرصت دارند تا از اعتبار واریز شده استفاده نمایند. • مبلغ مذکور مستقیماً در سیستم صورتحساب ایرانسل به حساب مشترک واریز شده و تحویل نقدی امکان پذیر نمی باشد.• این اعتبار به مدت زمانی مذکور اختصاص داشته و در صورتیکه مشترک در این فاصله از آن استفاده نماید، باطل خواهد شد.• مشترکین سیم کارت دائمی می توانند در هر زمان با شماره گیری کد #1*130*، و یا تماس با 130 از خط ایرانسل خود و سپس وارد کردن عدد 1 از مانده حساب خود مطلع شوند.• اعتبار 500 هزار ریالی شامل افرادی که از طرح شماره طلایی استفاده می کنند نیز می شود.• مشترکین پس از تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، به طور خودکار و کاملاً رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ریالی شرکت داده می شوند.
شماره های طلایی برای سیم کارت دائمی
شماره تلفن همراه مورد نظرتان را از بلوک ده میلیونی 0936 انتخاب نموده و از 500 هزار ریال اعتبار رایگان برای تماس ( بدون محدودیت در مقصد شامل کلیه خطوط داخل و خارج از کشور )، استفاده کنید علاقمندان به رزرو شماره طلایی، از 20 تیر تا 12 مرداد ماه 86 فرصت دارند تا شماره تلفن همراه مورد نظر خود را از میان شماره های 09360000000 تا 09369999999 انتخاب نمایند. شما می توانید شماره ثابت منزل یا محل کار، شماره فعلی تلفن همراه، شماره ملی، شماره شناسنامه، تاریخ تولد، شماره پلاک خودرو، سالگرد ازدواج، یک ردیف شماره های سریالی و پشت سر هم برای اعضای خانواده و دوستان، ترکیب حروف ابجد که مفهوم خاصی را ایجاد کند، شماره های رند و مرتب و یا هر شماره دیگری را به دلخواه به عنوان شماره سیم کارت دائمی ایرانسل خود انتخاب نمایید.زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد. به یاد داشته باشید که هر چه زودتر اقدام کنید، شانس بیشتری برای رزرو شماره مورد نظر خود خواهید داشت !انتخاب و رزرو شماره های طلایی این دوره تنها از طریق اینترنت صورت می پذیرد . بنابراین برای رزرو شماره تنها کافی است به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و پس از کلیک روی گزینه « انتخاب شماره طلایی»، دستور العملها را دنبال نمایید . البته در صورت عدم دسترسی به اینترنت، می توانید با مراجعه به دفاتر پستی مشخص شده در سایت اینترنتی ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره مورد نظر خود را انتخاب کنید .اگر این شماره قبلا توسط سایر متقاضیان ذخیره نشده باشد، به نام شما رزرو خواهد شد و پس از پرداخت مبلغ 150 هزار تومان به حساب 14/234444 بانک ملت به نام شرکت ایرانسل و تایید پرداخت توسط بانک، شماره به نام شما ثبت خواهد شد .
توجه:مهلت پرداخت حداكثر تا پايان وقت اداري 2 روز پس از رزرو شماره بوده و مبالغي كه بعد از موعد پرداخت مي شوند، برگشت داده مي شوند.• ثبت نام تنها زماني تكميل مي شود كه سيستم يك "كد شناسه " به شما اعلام كند.• به هنگام پرداخت مبلغ، درج اين " كد شناسه " در فيش بانكي الزامي است.• محدوديتي در تعداد رزروشماره به نام يك فرد وجود ندارد؛ اما توجه داشته فرماييد براي هر شماره يك فيش جداگانه پر كنيد.• اعتبار 500 هزار ريالي در بخش فوق، شامل افرادي كه از طرح شماره طلايي استفاده مي كنند نيز مي شود.• از آنجا كه ايرانسل همواره تلاش دارد تا كيفيت شبكه را در سطح مطلوبي حفظ نمايد،بنابراين به محض تكميل ظرفيت تعيين شده براي شبكه، طرح انتخاب شماره طلايي متوقف خواهد شد.• با توجه به عدم وجود هزينه جابجايي در شبكه ايرانسل و امكان پذير بودن خريداري سيم كارت ازيك شهر و استفاده در ساير شهرهاي ايران بدون نياز به پرداخت هزينه اضافي،متقاضيان ساكن شهرهاي كه در حال حاضر فاقد پوشش شبكه بوده ولي موقتاً مايل هستند از سيم كارت خود در شهرهاي داراي پوشش استفاده نمايند؛ مي توانند در اين طرح شركت نموده و سيم كارت خود را دريافت نمايند.• پس از رزرو شماره طلايي وتكميل ثبت نام ، با انتخاب هر يك از طرح هاي قرمز، آبي يا طلايي ايرانسل، مشتركين بطور خودكار و كاملاً رايگان در قرعه كشي سه اتومبيل BMW و جايزه يك ميليارد ريالي شركت داده مي شوند.براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد "شماره طلايي" به اطلاعيه مربوطه در روزنامه هاي كثيرالانتشار و يا سايت اينترنتي به نشاني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نماييد.
مخابرات رو دور بزنيد
در پي قطع شدن سرويس ام ام اس من به فكر راهي افتادم كه بشه موقتا چيزايي رو كه ميخوايم بين هم ردو بدل كنيم
براي اين منظور به فكر استفاده از سرويس GPRS افتادم
وقتي كه ايرانسل سرورشو در اختيار ما قرار نميده خب ما هم از يه سرور ديگه استفاده ميكنيم
سرور گوگل (GMAIL)
همون طور كه بچه ها بارها روش ارسال و دريافت ايميل اكانتهاي جي ميل رو آموزش دادن ميتونيم از اين روش به جاي MMS استفاده كنيم
به اين ترتيب كه بايد ابتدا يك اكانت از جي ميل بسازيم بعد تنظيماتو داخل گوشي وارد كنيم و سپس ميتونيم عكس آهنگ فيلم فايلهاي اجرايي مثل JAR SYS RAR ZIP EXE
و هر چيز ديگري را كه ميخواهيم به دوستمان ارسال كنيم و نفر دوم هم براي دريافت بايد يك اكانت جي ميل داشته باشد و تنظيمات را وارد گوشي خود كند تا در نهايت بتواند با گوشي خود آن ايميل را دريافت كند
توجه داشته باشيد اين تنظيمات فقط كافيست يك بار انجام شود و هميشه قابل استفاده خواهد بود
همان طور هم كه در خاطرتان هست سرويس MMS هم براي استفاده نياز به تنظيمات خاصي داشت
اين روش هيچ محدوديتي ندارد و مثل MMS ايرانسل نيست
ميتوانيد عكس را با هر ابعادي و آهنگ را با هر فرمتي ارسال و دريافت كنيد
منتها براي اينكه هزينه دانلود و آپلود بالا نرود فقط عكس بفرستيد اونم با ابعاد 320 در 240 يا 160 در 120 (فرمت استاندارد MMS ايرانسل)
هزينه هر كيلوبايت استفاده از GPRS به صورت عادي 1/5 تومن و در صورت انتخاب طرح هاي قرمز و آبي 1 تومن و انتخاب طرح طلايي رايگان است
در MMS هم اگر خاطرتان باشد هم نفر ارسال كننده هزينه ارسال ميداد و هم نفر دريافت كننده هزينه دريافت ميداد
چون براي دريافت بايد از GPRS استفاده ميكرد
يك نكته: براي اينكه كسي بداند الان برايش ايميلي آمده دو راه وجود دارد:
1) فرد ارسال كننده با يك SMS (كه در صورت انتخاب طرح رايگان است) به فرد گيرنده اطلاع ميدهد
به اين صورت:
"سلام برات يه عكس از جنيفر لوپز فرستادم با ابعاد 160 در 120 و حجم 5 كيلوبايت برو ببين"
البته شما ميتوانيد از عكساي حيوانات وطبيعت هم استفاده كنيد :31:
2) ميتوان گوشي را تنظيم كرد كه مثلا هر نيم ساعت چك كند كه آيا ايميل جديدي آمده يا نه؟
كه در صورت پيدا كردن ايميل جديد گوشي زنگي را كه برايش تنظيم كرده ايد پخش ميكند
ولي روش اول بهتر و مقرون به صرفه تره
بچه ها به من ميگن تو چرا اين قدر چيزا رو جعل ميكني؟
منم در جوابشون اين ضرب المثل انگليسي رو ميگم:
"Necessity is the mother of invention"
ضرورت مادر اختراع است
مخابرات رو دور بزنيد
در پي قطع شدن سرويس ام ام اس من به فكر راهي افتادم كه بشه موقتا چيزايي رو كه ميخوايم بين هم ردو بدل كنيم
در MMS هم اگر خاطرتان باشد هم نفر ارسال كننده هزينه ارسال ميداد و هم نفر دريافت كننده هزينه دريافت ميداد
چون براي دريافت بايد از GPRS استفاده ميكرد
رسول جان من موندم شما چرا اینقدر گیری رو این که دریافت کننده هزینه میداد! بابا من قسم میخورم اون زمانی که mms وصل بود من بابت دریافت هیچ هزینه پرداخت نمیکردم !
راستی بچه ها هدیه روز پدرا دیدین؟! دیدید چند بار نوشته که مشترکان میتونند از GPRSو اس ام اس استفاده کنند اما اصلا اسمی از MMSنیوردن ! این طور که پیداست حالا حالا mms وصل نمیشه ! اصلا شما چیزی در مرود تشکیل جلسه بابت قوانین mms شنیدین ؟!
کجا دنیا آخه این طوره!؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.