مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
gigili1567
12-03-2007, 02:49
مردم خودشون میدونن کدوم اپراتور به دردشون میخوره... کوبیدن و بالا بردن روش خوبی نیست..
دوستان Mtn تو چه کشورهایی غیر از ایران فعالیت میکنه؟
gigili1567
12-03-2007, 05:21
دوستان Mtn تو چه کشورهایی غیر از ایران فعالیت میکنه؟
بزرگترین اپراتور آفریقاست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حدود 20 کشور.
H A M A S
12-03-2007, 09:06
سلام من با ایرانسل یه مشکل دارم که از تلفن ثابت یا سیمکارتهای دولتی تماس میگیرم در 99% به طور اتوماتیک انگلیسی یه چیزهایی میگه !!! و تماس برقرار میشود ولی خودم به هرجا زنگ میزنم ارتباط برقرار میشود؟ چه جوری مشکل حل میشه؟باید صبر کنیم؟ برای فعال شدن سرویس جی پی آر اس و سرویس نشان دهنده منطقه آنتن دهی باید چکار کنم .
سلام من با ایرانسل یه مشکل دارم که از تلفن ثابت یا سیمکارتهای دولتی تماس میگیرم در 99% به طور اتوماتیک انگلیسی یه چیزهایی میگه !!! و تماس برقرار میشود ولی خودم به هرجا زنگ میزنم ارتباط برقرار میشود؟ چه جوری مشکل حل میشه؟باید صبر کنیم؟ برای فعال شدن سرویس جی پی آر اس و سرویس نشان دهنده منطقه آنتن دهی باید چکار کنم .
آقا منم همين مشکل رو دارم اگر کسي مي دونه ما رو هم راهنمايي کنه
H A M A S
12-03-2007, 18:56
آقا منم همين مشکل رو دارم اگر کسي مي دونه ما رو هم راهنمايي کنه
بعضیا میگن بعد از عید مشکل حل میشه راستی شما از کدوم شهری؟
ShahabSAMSUNG
12-03-2007, 20:09
متوجه نشدم!!! یعنی اول یه چیزایی انگلیسی میگه بعد زنگ می خوره؟؟!!!
مال من که اینطوری نیست.
javad2625
12-03-2007, 20:45
دوستان سلام
الآن فقط اينترنت من قطعه يا شماها هم gprs نداريد؟ منظورم از امروز صبح تا حالاست. (تهران هستم)
خيلي ممنون
مشهد هم از صبح قطعه فکر می کنم همه جا اینطوره!
راستی واسه شما هم sms تکراری میاد، یعنی به جای sms جدید یک sms چند بار تکراری میاد؟;)
irancellداره تكراري ميشه
اينتر نتشم كه قربونش برم هر روز بدتر از ديروز
mehdi_vsgh
12-03-2007, 22:03
نه برای من که امروز خیلی هم خوب بود..
اتفاقا تونستم بعد از مدتی یکی دو سایت را یه نگاهی بهش بندازم!!!!
javad2625 جان مگه ام ام اس های من به دست شما نرسیده؟؟؟
mehdi_vsgh
12-03-2007, 22:05
تازه چنتا ام ام اس فرستادم!!! مطمئنم که به دست چنتاشون حتما رسیده!!!!
چنتا هم گرفتم 2 تا هم از خود javad2625 بود...... (حالا چطور میگی که کار نمیکنه؟؟)
ShahabSAMSUNG
12-03-2007, 22:21
من هم از آقا مهدی ام ام اس گرفتم و هم بهش می فرستم.
خیلی هم خوب کار می کنه. مگه نه؟
mehdi_vsgh
12-03-2007, 23:27
من هم از آقا مهدی ام ام اس گرفتم و هم بهش می فرستم.
خیلی هم خوب کار می کنه. مگه نه؟
دقیقا همینطوره!!!!
اتفاقا این چند روزه خیلی هم بهتر شده!!! کیفیتش
و همونطور که گفتم من تازه امروز و دیروز بعد از مدتها تونستم یه چنتا سایت را بازکنم!!!(این نشون میده که ظاهرا مشکل پهنای باند هم رفع شده!!)
brightest
12-03-2007, 23:42
دقیقا همینطوره!!!!
اتفاقا این چند روزه خیلی هم بهتر شده!!! کیفیتش
و همونطور که گفتم من تازه امروز و دیروز بعد از مدتها تونستم یه چنتا سایت را بازکنم!!!(این نشون میده که ظاهرا مشکل پهنای باند هم رفع شده!!)
اصلا اينطوري نيست !!
در حاليكه پنجشنبه و جمعه فوق العده بود
از شنبه تا الان اينترنت تقريبا قطع شده!!!
من در مركز و شرق تهران نتونستم connect بشم !!
حالا شما ميگين بهتر هم شده !!؟؟
چي بگم والا ولي من با بقيه بچه ها كه ميگن قطع شده موافقم.
راست
ميگه
منم
شمال
شرق
تهرانم
قطعه
Maziar_69
12-03-2007, 23:51
مال من هم قطع شده!!!!!
mehdi_ok1
13-03-2007, 00:39
وقتی با ایران سل میخوام برای یه سایتی Sms بدم نمیتونم ولی برای موبایل میتونم
جریان چیه ؟
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
با تشکر
masoudboy
13-03-2007, 01:16
کسی نیست جواب ما رو بده ؟
با تشکر
برای اینکه این شماره ها فقط برای موبایل های مخابرات هست مثل 300024 و ... و با ایرانسل نمی تونی به اینها sms بزنی ...
gigili1567
13-03-2007, 02:30
من هم خیلی راحت Mms میفرستم. ولی اینترنت کنده... اما قطع نیست..
اینتر نتی کسی کار می کنه؟
واسه من که باالکل قطع شده
آقا من در كرمانشاه هستم الان دوروز كه اينترنت قطع آيا براي شما هم قطع است.
shakashti
13-03-2007, 10:52
bebinam shomaha ke darin az internet estefade mikonin, hamaton SMS az irancell daryaft kardin ya khodeton haminjori vasl mishin?
:blink:
AbbasGholami
13-03-2007, 12:02
آره. اینترنت من هم وضعش ناجوره. یا اینکه وصل نمیشه یا اگه وصل بشه، سریع قطع میشه.
چرا من هرچي ام ام اس مي فرستم نميفرسته
واسه منم قطه میره اینترنت ولی سایت باز نمی کنه با کامپیوتر
javad2625
13-03-2007, 12:35
من تنظيمات gprs رو هيچ تغييري ندادم. اما از سه روز پيش تا حالا، gprs ندارم. گاهي اوقات يه MMS برام مي رسه. اما گاهي هم MMS كه ميرسه موقعي كه ميخوام بازش كنم Connection Failure ميده.
يعني مربوط به منطقه ميشه يا وقتي بقيه جاهاي تهرون وصله بايد مال من هم وصل باشه؟
خيلي ممنون
shadmehrdj
13-03-2007, 12:52
اینترنت من هم وصل نمی شه.بعد از دو سه بار که می خوام وصل بشم Error می ده که تنظیمات را چک بکنم.
اوایلش که تازه راه افتاده بود خوب بود اما چند روزی هست که خرابه.
emprator_kochak
13-03-2007, 14:54
قابل توجه مخالفان ایرانسل:
از خیر سر ایرانسل ارتباط سیار هم به خودش جمبید و قول فعال کردن Gprs رو بعد از عید داد
حالا هی بگین ایرانسل بده...
.
H A M A S
13-03-2007, 14:59
با اینکه سریال گوشی رو دادم به اپراطور هنوز gprs فعال نشده!! گوشی من K750 هست .ولی از اون مثلث آبی کنار آنتن خبری نیست ؟چکار کنم؟اگر میشه لطفا تنظیماتشو ارائه بدین
ShahabSAMSUNG
13-03-2007, 15:09
با اینکه سریال گوشی رو دادم به اپراطور هنوز gprs فعال نشده!! گوشی من K750 هست .ولی از اون مثلث آبی کنار آنتن خبری نیست ؟چکار کنم؟اگر میشه لطفا تنظیماتشو ارائه بدین
شما تنظیماتش رو از سایت ایرانسل ببین و گوشیتو تنظیم کن. ممکنه مثلث آبی بعد از تنظیمات ظاهر بشه یا هنگام اتصال ظاهر بشه.
ShahabSAMSUNG
13-03-2007, 15:37
یه نکته جالب:
یه ضدتبلیغ جدید:
برادرم که دانشجوی خرم آباد هستش، میگه اونجا شایع شده که ایرانسل، هر ماه فقط 8000 تومن هزینه آبونمان داره!!!!!!!!!!!!!!
والا من که شاخ درآوردم.
gigili1567
13-03-2007, 15:41
رو K750 مثلث یا G نمیاد. اگه قسمت بالای آنتن شما آبی رنگ شده یعنی GPRS فعاله
ahriman323
13-03-2007, 16:15
اینجوری که معلومه همه جا قطع شده توی شیرازم دو روزه قطع شده
brightest
13-03-2007, 16:17
دفاع صریح خسروی از ایرانسل
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وزارت ارتباطات،اعلام كرد ايرانسل گزارشي درباره چگونگي اجراي بند ۶ماده واحده مجلس پيرامون خريد ۵۱درصد تجهيزات از داخل ارايه كرده كه براساس آن دستگاههاي توليد داخل را خريداري كردهاست.
"محمود خسروي" گفت: وقتي در زمان كسب حق امتياز اپراتور دوم و بعد از آن توليد داخلي تجهيزات شبكه تلفن همراه وجود ندارد ، نميتوان به متولي اعلام كرد از ۵۱ درصد توليد داخل استفاده كند.
معاون وزير ارتباطات گفت: بنا بر اين ، ايرانسل خود انتقال فناوري را آغاز كرده است و از جمله در قراردادي كه با شركت " هواوی" چين داشته، آن را ملزم كرده كه خط توليد خود را بعد از مدتي به ايران بياورد.
به گفته وي، " با اينكه سال هاي سال است كه بيش از يك سوم شبكه تلفن همراه ايران از نوكيا تامين ميشود، تنها ايرانسل بوده كهمديرعاملاين شركت را به ايران آورده و اعلام كرده اگر ميخواهد درشبكه ايرانسل شركت كند بايد فناوري خود را به ايران انتقال دهد و در ايران توليد كند".
هفته گذشته از وزير صنايع و معادن نقل شد كه گفته است چون ايرانسل به اين بند از ماده واحده عمل نكرده، ممكن است قرارداد آن معلق شود.
خسروي گفت: در ايران همه جلوي كار را ميتوانند بگيرند ، اصل مطلب اين است كه بتوان زمينه انجام كاري را فراهم كرد.
وي افزود: وزارت صنايع ابتدا بايد خط توليد داخلي تجهيزات تلفن همراه راراه بيندازد و اين خط توليد گواهينامه تاييد بگيرد، آنگاه اگر كسي به تعهدش در قبال استفاده از تجهيزات داخلي عمل نكرد، قابل بازخواست است.
معاون وزير ارتباطات همچنين گفت: بهرغم اينكه اپراتور دوم تلفن همراه مانند كودك تازه متولد شدهاست و نياز بهمراقبت دارد، ولي وجودش خيرو بركت -هاي زيادي مثل رقابتي شدن فضاي كار، پايين آمدن تعرفهها و خدمات جديدتر و بهتر (مثل اينترنت از طريق تلفن) دارد و مشتريمداري وقتي مفهوم مييابد كه رقابتي باشد.
وي ادامه داد: پروژه اپراتور دوم بدون يك ريال هزينه كردن ايران، حدود يك ميليارد دلار سرمايه خارجي وارد كشور كرده و بين چندهزار نفر بصورت مستقيم،از نصبكنندگان تجهيزات گرفته تا توزيعكنندگان سيمكارت، كار ايجاد كرده واين گونه صحبتها مقداري روي سرمايهگذاران خارجي و مردم تاثير دارد.
brightest
13-03-2007, 16:23
رگولاتوری پیشنهاد اصلاح تعرفه های ایرانسل را رد کرد
پیشنهاد شرکت ایرانسل، به منظور اصلاح تعرفه مبنی بر اعطای اختیار به مشترکان و محاسبه تعرفه مکالمه ایرانسل به ایرانسل بر اساس هر دقیقه 49.9 تومان و ایرانسل به خارج از شبکه بر اساس هر دقیقه 76 تومان توسط سازمان تنظیم مقررات رد و برگرداننده شد.
مهندس محمود خسروی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: ایرانسل، ابتدا باید تعرفه مکالمات مشترکان را بر حسب ثانیه محاسبه کرده و سپس پیشنهاد افزایش آن را ارائه دهد.
خسروی، گفت: ایرانسل میتواند پیشنهاد افزایش تعرفه را در قالب قانون و پروانه مربوطه (که مجاز به افزایش تعرفه و محاسبه آن، 20 درصد بالای تعرفه موثر اپراتور اول است) را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دهد.
رییس سازمان تنظیم مقررات، تصریح کرد: تبلیغ تعرفه 49.9 تومانی و محاسبه مکالمه برحسب دقیقه که باعث تحمیل هزینه بیشتر بر مشترکان میشود، کاری غیر قانونی است که با این موضوع برخورد شده و تصمیمات بعدی نیز در راه است.
وی، افزود: در صورت عدم اصلاح این موضوع، اجازه برقراری ارتباط شهرهای بعدی به ایرانسل داده نمیشود و برخورد بعدی نیز قطع ارتباط ایرانسل خواهد بود؛ البته چون این امر فشارهایی را به مشترکان فعلی این شرکت وارد میآورد، با تلاش هیاتمدیره ایرانسل و تغییرات نرمافزاری از سوی آنها این اتفاقا رخ نخواهد داد.
خسروی، تاکید کرد: در صورت عدم اصلاح تعرفه از دقیقه به ثانیه، اجازه برقراری ارتباط سایر شهرهای کشور به ایرانسل داده نمیشود.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در پایان گفت: خسارات وارده به مشترکان ایرانسل در خصوص محاسبه تعرفه برحسب دقیقه به جای ثانیه نیز طبق اعلام مسوولان ایرانسل، "تا ریال آخر" بازخواهد گشت.
shakashti
13-03-2007, 16:26
ميشه لطفا يكي جواب من رو بده!
بگين واسه شماها كه به اينترنت وصل ميشين SMSاي از ايرانسل دريافت كردين يا نه؟؟؟:blink:
بعد ميشه لطفا تنظيمات گوشي رو براي نوكيا بگين لطفا!:puke:
brightest
13-03-2007, 16:31
خيلي نامرديه اگه بشه دقيقه 76 تومان
با توجه به اينكه تقريبا تمام تماسهاي ما خارج از شبكه هست !!
اينا چه فكري كردن ؟؟
اين يعني خر كردن مردم!!
تو با 49.9 تومان تبليغ كني بعد يه دفعه بكني 76 تومان !!!!!!!!!
خيلي مسخره هست !
خاك بر سرمون با اين مملكتمون !!!!!!!!!!!!!!!!!!
brightest
13-03-2007, 16:49
بگين واسه شماها كه به اينترنت وصل ميشين SMSاي از ايرانسل دريافت كردين يا نه؟؟؟:blink:
نه sms نمي خواد
تنظيمات هم تو صفحات قبل هست
ولي فعلا كه اينترنت قطع شده :angry:
ahriman323
13-03-2007, 17:07
نه برای من نیومد باید دستی تنظیماتو انجام بدی
تنظیماتم فکنم تو صفحه27 یا 28 همین بحث باشه
مهدی 2007
13-03-2007, 19:50
خيلي نامرديه اگه بشه دقيقه 76 تومان
با توجه به اينكه تقريبا تمام تماسهاي ما خارج از شبكه هست !!
اينا چه فكري كردن ؟؟
اين يعني خر كردن مردم!!
تو با 49.9 تومان تبليغ كني بعد يه دفعه بكني 76 تومان !!!!!!!!!
خيلي مسخره هست !
خاك بر سرمون با اين مملكتمون !!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما همیشه این رو به یاد داشته باش و فراموش نکن که نیمی از سهام ایرانسل دست شرکت های ایرانیه!!!!!!!!!
راستی اینترنت از دو سه روز پیش در قم هم قطع شده و وقتیکه اون ------ رو وارد می کنی دو سه تا سایت مثل گوگل رو فقط میاره و دانلود هم اصلا نمی کنه ولی قبلا بدون اون همه سایتی رو می اورد
shakashti
13-03-2007, 20:13
نه برای من نیومد باید دستی تنظیماتو انجام بدی
تنظیماتم فکنم تو صفحه27 یا 28 همین بحث باشه
من رفتم اما نبود!!!!
شما می تونین کمکم کنین؟؟؟
gigili1567
13-03-2007, 22:00
آقا والا این اینترنته وصله... سرعتش کمه... ام ام اس و اس ام اس هم مشکل خاصی ندارن. من خیلی راحت استفاده میکنم.. Tci مشکل داره..
brightest
13-03-2007, 22:58
آقا والا این اینترنته وصله... سرعتش کمه... ام ام اس و اس ام اس هم مشکل خاصی ندارن. من خیلی راحت استفاده میکنم.. Tci مشکل داره..
شما ------ رو فعال كردي !!؟؟
gigili1567
14-03-2007, 01:54
شما ------ رو فعال كردي !!؟؟
آره. با ------ کار میکنم. فقط سرعتش کمه. ولی درنهایت جواب میده. همین امروز 4 تا MMS از 4شنبه سوری گرفتم و فورا ارسال کردم. فقط یکیش بعد از 2 بار ارسال شد. 3 تای دیگه همون بار اول ارسال شدن.
gigili1567
14-03-2007, 01:57
یکی شون هم فیلم بود با حجم 280kb که همون بار اول ارسال شد..
brightest
14-03-2007, 02:36
یکی شون هم فیلم بود با حجم 280kb که همون بار اول ارسال شد..
ميگم اين o2 كه اينقدر تو سرش ميزني رو بچسب و ولش نكن !!!!! ;)
gigili1567
14-03-2007, 02:54
ميگم اين o2 كه اينقدر تو سرش ميزني رو بچسب و ولش نكن !!!!! ;)
این O2 خیلی گوشی خوبیه... ولی راستشو بخوای ایرانسل رو تو زیمنسم گذاشتم. همون CX65 که نوشتم دوسش دارم... O2 سیم کارت TCI توشه. زیمنس یه چیز دیگس.... (هر چند با پول O2 میتونستم 9 تا CX65 بخرم - البته الان کمتر-)
^^ HAMID ^^
14-03-2007, 07:21
اصلا تنظیمات ربطی به اون علامت نداره....اگه تحت پوشش شبکه باشی یا به عبارتی شبکه وصل باشه اون علامت رو نشون میده وربطی به تنظیمات نداره!!!! من همون اول که خریدم اون علامت بود....اصلا من واسه همین gprs رفتم 30 تومن دادم یه اعتباری گرفتم..اما حالا..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نامردا اونم قطع کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......البته گوشی تحت پوشش gsm هست ولی هیچی رو وا نمیکنه....مگه اینکه با مرور گر خود گوشی 200 بار refresh کنی تا یه صفحه بالا بیاد...بعضی موقع ها هم میتونی download کنی.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........
سلام
میتوانید لیست همه جاهایی که ایرانسل کار می کند را بگوویید ؟
آیا راست است که اگر هم 1:1 حرف بزنی 2 دیقه حساب میشه ؟
چه فرقی بین سیم کارت شارژی با سیم کارت دائم است از همه نظر ؟
من به اینها نیا دارم چون موبایلم غیر قانونی با ایرانسل کار کرد و من میخواهم ایرانسل بگیرم
متشکرم
H A M A S
14-03-2007, 08:15
اصلا تنظیمات ربطی به اون علامت نداره....اگه تحت پوشش شبکه باشی یا به عبارتی شبکه وصل باشه اون علامت رو نشون میده وربطی به تنظیمات نداره!!!! من همون اول که خریدم اون علامت بود....اصلا من واسه همین gprs رفتم 30 تومن دادم یه اعتباری گرفتم..اما حالا..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... نامردا اونم قطع کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......البته گوشی تحت پوشش gsm هست ولی هیچی رو وا نمیکنه....مگه اینکه با مرور گر خود گوشی 200 بار refresh کنی تا یه صفحه بالا بیاد...بعضی موقع ها هم میتونی download کنی.. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........
روی علامت آنتن یه خط آبی هست؟میخواستم بدونم همونه؟ اگر وصله تنظیمات k750 رو بدین صفحه 2 یا 3 بود مال سونی اریکسون فرق داشت با گوشی من اگر کسی با k750 وصله تنظیماتشو به من یاد ممنون میشم
mehdi_vsgh
14-03-2007, 08:20
سلام
میتوانید لیست همه جاهایی که ایرانسل کار می کند را بگوویید ؟
آیا راست است که اگر هم 1:1 حرف بزنی 2 دیقه حساب میشه ؟
چه فرقی بین سیم کارت شارژی با سیم کارت دائم است از همه نظر ؟
من به اینها نیا دارم چون موبایلم غیر قانونی با ایرانسل کار کرد و من میخواهم ایرانسل بگیرم
متشکرم
سلام دوست عزیز
جواب سوالای شما
1- برای مشاهده آخرین لیست از مناطق تحت پوشش به این آدرس مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بله فعلا تعرفههای ایرانسل بر حسب دقیقه هستش!! ینی حتی اگه یه زنگ بزنی طرف گوشی را برداره بگی سلام.. خداحافظ (مدت مکالمه 5 ثانیه) هزینه معادل 1 دقیقه براتون میافته!!
اما یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که از امروز قراره که تعرفه به صورت ثانیهای محاسبه بشه!!
3- هیچ فرقی باهم ندارند!! منظورم از نظر امکانات و نوع خدمات!!
تنها تفاوت انها این است که هزینههای خدمات سیم کارتهای اعتباری بیشتره
مثلا هزینه دقیقه ای تماس با دائمی برابر 499 ریال و در سیم کارتهای اعتباری معادل 620 ریال می باشد
هزینه هر اس ام اس در دائمی برابر 130 ریال و در اعتباری معادل 160 ریال هستش!!
تنها تفاوتش اینه!!!
موفق و پیروز سربلند باشید
سال نو را هم پیشاپیش تبریک میگویم!
mehdi_vsgh
14-03-2007, 11:01
دوستان ببینید که چی براتون پیدا کردم.......
قابل توجه کلیه ایرانسلیها و کسانی که مشکل دانلود دارن..
برین اینجا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما را هم در جمع خود شریک بدانید
اخیرا تونستم MMS گوشیم رو تنظیم کنم
یه چند تا هم برای tatu_mail فرستادم
brightest
14-03-2007, 12:40
سلام دوست عزیز
جواب سوالای شما
1- برای مشاهده آخرین لیست از مناطق تحت پوشش به این آدرس مراجعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بله فعلا تعرفههای ایرانسل بر حسب دقیقه هستش!! ینی حتی اگه یه زنگ بزنی طرف گوشی را برداره بگی سلام.. خداحافظ (مدت مکالمه 5 ثانیه) هزینه معادل 1 دقیقه براتون میافته!!
اما یه نکته ای که خیلی مهمه اینه که از امروز قراره که تعرفه به صورت ثانیهای محاسبه بشه!!
مثلا هزینه دقیقه ای تماس با دائمی برابر 499 ریال و در سیم کارتهای اعتباری معادل 620 ریال می باشد
تنها تفاوتش اینه!!!
موفق و پیروز سربلند باشید
ظاهرا با ثانيه اي كردنش ميخوان تعرفه ها رو به شدت زياد كنند(دقيقه اي 76 تومان)
اينكه به ضرر ما ميشه !!!!
آقا نخواستيم !!:sad:
seyed_roohollah
14-03-2007, 14:52
تنها تفاوتش اینه!!!
+ اینکه سیمکارتهای اعتباری رومینگ بین المللی ندارند
من هم سال نو رو به همه بروبچ فروم تبریک و شادباش عرض می نمایم! :blush:
نخواستیم بابا
نه اینترنت مجانی نه Mms
این ایرانسل فقط از حربه های تبلیغاتی داره استفاده میکنه و به نوعی سر مردم رو شیره میماله
shakashti
14-03-2007, 16:37
بچه ها يكي ميشه به من بگه اين يعني چي؟
Unknown USSD operation code
چه براي فعال كردن اينترنت و يا هركدوم از خدمات كدي رو مي زنم، اين رو نشون ميده، بعد هم كه دكمه EXIT رو مي زنم، مي زنه DONE !!
شما ها مي دونين اين يعني چي؟
tatu_mail
14-03-2007, 22:51
ما را هم در جمع خود شریک بدانید
اخیرا تونستم MMS گوشیم رو تنظیم کنم
یه چند تا هم برای tatu_mail فرستادم
ممنونبله به دستم رسید ولی فکر کنم شمارتونو Save نکردم یه چیزی بفرسید داشته باشم شمترتون با اسم ممنون
tatu_mail
14-03-2007, 23:05
بچه ها يكي ميشه به من بگه اين يعني چي؟
چه براي فعال كردن اينترنت و يا هركدوم از خدمات كدي رو مي زنم، اين رو نشون ميده، بعد هم كه دكمه EXIT رو مي زنم، مي زنه DONE !!
شما ها مي دونين اين يعني چي؟
سلامیعنی این کد هنوز فهال نشده در شبکه
Maziar_69
14-03-2007, 23:14
بالاخره اینترنت وصل شد (4 شنبه عصر ) مال بقیه چطور؟
tatu_mail
14-03-2007, 23:18
بالاخره اینترنت وصل شد (4 شنبه عصر ) مال بقیه چطور؟
سلام
اره دقیقا
منم چند رووزی نبودم بچه ها از دستم راحت بودند یه چند روزی
من دوباره برگشتم
خبر بد برای همه:cool:
این چند روزه چیییا شده خبر جالبی نیست؟؟؟
TheMohammad
14-03-2007, 23:22
قدر این اینترنت مفتی رو باید دونست !!!
کد *130# (ستاره 130 مربع) رو بزنید ، انگار یه اتفاق هایی افتاده !!!!
راست
ميگه
چي
هست
يکي
معني
کنه
ما
بي
سوادها
هم
بفهميم
tatu_mail
15-03-2007, 02:04
سلام
ممنون از شما دوستان
من یه سوال برام پیش اومد من برای کنترل حساب اینترنتی مراجعه کردم حسابه من 23500 تومان بود تازه 2 هفته پیش
ولی دیروز برام SMS اومد که مشترک گرامی شما 18800 بدهکار هستید و تا تاریخ 1/1 مهلت دارید پرداخت کنید
یعنی تخفیف داده؟؟؟
مشکل چیه؟
کی میدونه برای چی این کارو کرده؟;)
ShahabSAMSUNG
15-03-2007, 02:09
قدر این اینترنت مفتی رو باید دونست !!!
کد *130# (ستاره 130 مربع) رو بزنید ، انگار یه اتفاق هایی افتاده !!!!
منم اومده بودم که همینو بگم.
سلام
ممنون از شما دوستان
من یه سوال برام پیش اومد من برای کنترل حساب اینترنتی مراجعه کردم حسابه من 23500 تومان بود تازه 2 هفته پیش
ولی دیروز برام SMS اومد که مشترک گرامی شما 18800 بدهکار هستید و تا تاریخ 1/1 مهلت دارید پرداخت کنید
یعنی تخفیف داده؟؟؟
مشکل چیه؟
کی میدونه برای چی این کارو کرده؟
اونی که توی اس ام اس نوشته، هزینه ماه گذشته است ولی اونی که توی کنترل حساب نوشته، کل هزینه ماه گذشته تا الانه.
divoonejoon
15-03-2007, 03:41
سلام دوستان بالاخره منم 1 ایرانسل اعتباری گرفتم...البته فعلاسیم کارتو مخابراتمو نفروختم...تا ببینیم چی میشه...
1 چند تا سوال دارم ...ممنون میشم راهنماییم کنید...
اولا که تا سیم کارتو انداختم و فعال کردم اونو ..1-2 تا sms اومد که همینچوری ok کردم .
بعدش با دوستام تماس گرفتم و اونا هم با من تماس گرفتن و هیچ مشکلی نداشت ... جز 1 مورد که یکی از دوستام که از تلفن ثابت زنگ میزد...پشت خط میگفته چنین شماره ای تو شبکه نیست و البته با موبایل که از همونجا میگرفت .. تماس برقرار میشد... علت این مساله رو میخواستم بدونم.
دوما ... بدون هیچ تنظیمی اینترنت کار کرد و سرعتش هم قابل تحمله ...فقط الان تنظیمات mms رو میخواستم بدونم که چیکار باید بکنم .. چون کار نمیکنه ... گوشیم هم نوکیا 6260 هست .
سوال بعدیم هم اینه که این خدمات رایگان از جمله مکالمه رایگان از 12 شب تا 6 صبح شامل اعتباری ها هم هست یا نه...؟؟؟
کلا که خیلی حال کردم باهاش ... و شاید به همین زودی 1 دونه دایمی بگیرم و سیم کارت مخابراتمم بزارم در کوزه ابشو بخورم .
فقط ممنون میشم اگر جواب های منو بدین...
mehdi_vsgh
15-03-2007, 08:24
اولا که تا سیم کارتو انداختم و فعال کردم اونو ..1-2 تا sms اومد که همینچوری ok کردم .
بعدش با دوستام تماس گرفتم و اونا هم با من تماس گرفتن و هیچ مشکلی نداشت ... جز 1 مورد که یکی از دوستام که از تلفن ثابت زنگ میزد...پشت خط میگفته چنین شماره ای تو شبکه نیست و البته با موبایل که از همونجا میگرفت .. تماس برقرار میشد... علت این مساله رو میخواستم بدونم.
دوما ... بدون هیچ تنظیمی اینترنت کار کرد و سرعتش هم قابل تحمله ...فقط الان تنظیمات mms رو میخواستم بدونم که چیکار باید بکنم .. چون کار نمیکنه ... گوشیم هم نوکیا 6260 هست .
سوال بعدیم هم اینه که این خدمات رایگان از جمله مکالمه رایگان از 12 شب تا 6 صبح شامل اعتباری ها هم هست یا نه...؟؟؟
کلا که خیلی حال کردم باهاش ... و شاید به همین زودی 1 دونه دایمی بگیرم و سیم کارت مخابراتمم بزارم در کوزه ابشو بخورم .
فقط ممنون میشم اگر جواب های منو بدین...
به دیونه جونم اومد به جمع ما....
اون مساله در دسترس نبودن خوب بعضی وقتا پیش میاد... اگه تو تهران هستید که هنوز خیلی جاها به طور کامل پوشش داده نشده!!!
اینترنت خیلی جالبه بدون تنظیمات کار میکنه!!!! تنظیمات ام ام اس را هم بری تو خود سایت میتونی به طور کامل پیدا کنید!!
کافیه فقط یه Access Point بسازی تمام تنظیماتش درست مثل GPRS هستش که انجام میدی (برو تو setting>Connection>Access Point بعد ببین که برای اینترنت چه تنظیماتی شده برای ام ام اس هم دقیقا همون تنظیمات را انجام بده)
فقط یه فرق داره اونم اینه که HomePage را باید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنی!! (راستی تنظیمات قسمت Option>Advanced setting را هم یادت باشه دقیقا تنظیم کنی)
همین دیگه اگه بازم نتونستی بفرستی یا دریافت کنی کافیه یه دیوار پیدا کنی و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (شوخی کردم منظور اینه که از بدشانسیت هستش که ممکنه هنوز به طور کامل پوشش داده نشده برای منطقه شما)
و نکته آخرش اینه که بله تمام هدایا دقیقا مثل هم میمونه و هیچ فرقی باهم ندارن به جز موردهای 4 و 5 (200 دقیقه مکالمه رایگان برای دائمی و 5000 شارژ رایگان برای اعتباری) ولی ایکاش زودتر میگرفتی که این دو مورد 4 و 5 هم شامل حال شما میشد!
برو خوش باش
mehdi_vsgh
15-03-2007, 08:28
راستی شاید اون 1 -2 اس ام اس همون تنظیمات اینترنت و ام ام اس بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برو یه نگاهی بکن دقیقا باید اون اس ام اس هارو Save کنی دیگه خودش خود به خود تنظیم میشه!!! دیگه هیچ کاری نیازی نداری انجام بدی
shakashti
15-03-2007, 10:28
يكي ميشه بگه اين يعني چيييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
tatu_mail
15-03-2007, 10:33
يكي ميشه بگه اين يعني چيييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که گفتم یعنی این کد هنوز فعال نیست
خیلی از کدهای دیگه هم همینطورن از اول فروردین یه سری کدها فعال میشه
shakashti
15-03-2007, 10:36
من که گفتم یعنی این کد هنوز فعال نیست
خیلی از کدهای دیگه هم همینطورن از اول فروردین یه سری کدها فعال میشه
مرسي از جوابتون!
اما من هر كدي رو كه مي زنم اين رو مده حتي (*130#)!!!!!!!!!!!!!
mehdi_vsgh
15-03-2007, 11:48
مرسي از جوابتون!
اما من هر كدي رو كه مي زنم اين رو مده حتي (*130#)!!!!!!!!!!!!!
کدو اشتباه وارد کردی!!!
#140*
برای نشان دادن میزان اعتبار هستش (اول باید ستاره را بزنی)
سایر کدها هنوز فعال نشدن!
divoonejoon
15-03-2007, 12:30
راستی شاید اون 1 -2 اس ام اس همون تنظیمات اینترنت و ام ام اس بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
برو یه نگاهی بکن دقیقا باید اون اس ام اس هارو Save کنی دیگه خودش خود به خود تنظیم میشه!!! دیگه هیچ کاری نیازی نداری انجام بدی
سلام مهدی جان ممنون از راهنمایی هات ... همون دیشب که اینجا پست دادم 1مسیج اومد که نوشته بود اونو ذخیره کنم تا سرویس ها را بیفته ... و راه افتاد ...اینترنت که کار میکرد...mms هم راه افتاد و علامت G اومد ریر آنتنم ... دم ایرانسل گرم ....
در مورد رایگان بودنش هم وقتی که گرفتم ...1 مسیج اومد که شما چهار هزار و خوردهای تومن هدیه نوروزی داری که فکر کنم شامل همون بند 5 هم شدم ...
فقط در مورد رایگان بودن ساعت 12 به بعد من تست کردم دیدم داره کم میکنه ...1-2 بار قطع کردم و دوباره گرفتم دیگه کم نکرد .. نمیدونم دیگه جریانش چی بود .
باز ممنون ازت و تشکر .:happy:
shakashti
15-03-2007, 13:27
کدو اشتباه وارد کردی!!!
#140*
برای نشان دادن میزان اعتبار هستش (اول باید ستاره را بزنی)
سایر کدها هنوز فعال نشدن!
مال من اعتباری نیست!
دائمی هست!
man hanooz motazer tanzimat mms vase k310i sonny ericsson hastam fekr konam faghat vase man faal nist:sad: :sad: komak
mehdi_vsgh
15-03-2007, 13:49
در مورد رایگان بودنش هم وقتی که گرفتم ...1 مسیج اومد که شما چهار هزار و خوردهای تومن هدیه نوروزی داری که فکر کنم شامل همون بند 5 هم شدم ...
فقط در مورد رایگان بودن ساعت 12 به بعد من تست کردم دیدم داره کم میکنه ...1-2 بار قطع کردم و دوباره گرفتم دیگه کم نکرد .. نمیدونم دیگه جریانش چی بود .
باز ممنون ازت و تشک
عزیز نگرفتی چی شد..
اون بحث رایگان بودن از تاریخ 29 اسفند تا 5 فروردین هستش!! الان اگه زنگ بزنی ازت پول کم میکنه
در ضمن فقط ایرانسل به ایرانسل مجانیه!! (یه دفعه نگیری به جای دیگه زنگ بزنی!! شارژ گوشیت تموم بشه؟؟)
در مورد هدیه نیز اشتباه کردی اگه چند روز زودتر میگرفتی (قبل از 20 اسفند) 5000 تومان بیشتر برات شارژ میکردند (ینی حدود 10000 تومان)
gigili1567
15-03-2007, 14:35
اینترنتش هم امروز خدا شده.....
divoonejoon
15-03-2007, 14:36
quote=آقا مهدي;929586]عزیز نگرفتی چی شد..
اون بحث رایگان بودن از تاریخ 29 اسفند تا 5 فروردین هستش!! الان اگه زنگ بزنی ازت پول کم میکنه
در ضمن فقط ایرانسل به ایرانسل مجانیه!! (یه دفعه نگیری به جای دیگه زنگ بزنی!! شارژ گوشیت تموم بشه؟؟)
در مورد هدیه نیز اشتباه کردی اگه چند روز زودتر میگرفتی (قبل از 20 اسفند) 5000 تومان بیشتر برات شارژ میکردند (ینی حدود 10000 تومان)[/quote]
بله در مورد مکالمه رایگان از 12 شب به بعد حق با شماست ... از 29 اسفنده.. من نمیدونم چرا دیشب دفعه دوم که زنگ زدم کم نکرد ...به هر حال .... ولی در مورد هدیه نوروزی خوب به سیم کارت من هم تعلق گرفت.. کلا الان واسه من 9 هزارو خورده ای تومن زده که شما میتونین صحبت کنید ... 5 تومن اولیه به همراه 5 تومن هدیه نوروزی . همون موقع که سیم کارت فعال شد پیغام اومد که شما 5000 تومن بیشتر داری و بعد هم که اعتبار رو چک کردم دیدم حدود 10 تومن هست .. ;)
tatu_mail
15-03-2007, 18:13
بچهها اخه من کسیو ندارم که باهاش تلفنی صحبت کنم همه دوستلم این خط ای اشغال 0912 دارن
mehdi_vsgh
15-03-2007, 19:48
. من نمیدونم چرا دیشب دفعه دوم که زنگ زدم کم نکرد
پسر عجب شانسی داری تو.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی ماهم یه همچین شانسهایی داشتیم..
nima_949
15-03-2007, 21:40
فعلا این اسرانسل داره بازی در میاره یه روز قطع یه روز وصل ام ام اسشو هم که محدود کرده برای چی ؟؟؟؟؟ نمیدونم ؟؟؟؟
shadmehrdj
15-03-2007, 22:16
مدیر روابط عمومی اپراتور دوم تلفن همراه، از عدم اختلال و محدودیت مکالمه، از طریق سیمکارتهای ایرانسل در ایام نوروز خبر داد.
عدنان مصلایی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: شرکت ایرانسل، برای روزهای ابتدایی تعطیلات نوروزی در سال 86، پیشبینی سه میلیون و 500 هزار بار ترافیکی کرده است، این در حالی است که آمار واگذاری سیمکارتهای ایرانسل تاکنون به حدود یک میلیون سیمکارت رسیده است.
مصلایی، تصریح کرد: با توجه به افزایش بار ترافیکی مکالمه در روزهای ابتدایی فروردین، با تمهیدات در نظر گرفته شده، مشترکان اپراتور دوم با هیچگونه محدودیتی مواجه نخواهند بود.
مصلایی، خاطرنشان کرد: ایرانسل، به منظور افزایش بار ترافیکی اپراتور دوم، چندین ساعت مکالمه رایگان برای کاربران در نظر گرفته است.
مدیر روابط عمومی شرکت ایرانسل، در پایان گفت: در زمینه سرویسهای Gprs و Mms و Sms نیز مانند تماس، هیچ منع و عدم پوششی وجود ندارد و برای کاربران این امکان فراهم است که به راحتی ارتباط برقرار کنند.
من یه بار تنظیماتش رو گرفتم چجوری میتونم دوباره بگیرم
ماکه با ایرانسل حال می کنیم!
وصل کردیم به کامپیوتر از Gprs استفاده میکنیم!!!
brightest
15-03-2007, 23:07
بله ديگه!!
ي روز قطع و يه روز وصل...
اينترنت و mms هم همينطور!
mehdi_vsgh
15-03-2007, 23:10
تا 26 باید صبر کنی...
mehdi_vsgh
15-03-2007, 23:12
تا 26 باید صبر کنی...
miliomid
16-03-2007, 01:24
آقایون توروخدا کمک کنید 3 روزه که Mms برام به صورت Sms میاد چی کار کنم ؟
هر کی برام Mms میفرسته باید برم 2 ساعت تو اینترنت تا نگاش کنم ..
کمککککککککککککککککککک
mehdi_vsgh
16-03-2007, 06:42
تا 26 باید صبر کنی...
mohammad hamed
16-03-2007, 09:48
آخه الان شلوغ هم هست
چون رایگانه همه در حاله استفاده هستند.
hessam123
16-03-2007, 09:50
سلام...من یه گوشی ال جی داره تنظیمات زیادی نداره!یه Apn داره و یه Ip .اینا رو که می زنم وقتی میخوام کانکت بشم از تو گوشی می زنه نتورک ارور !!! ):چیکار باید بکنم؟
آقا من كرمانشاه هستم واز سرويس gprs روي كامپيوتر استفاده مي كنم ولي سرعت دانلود از 1kb كمتر است به نظر
شما مشكل ازكجاست ومن بايد چيكار كنم كه درست بشه ولي سرعت باز كردن صفحات اينترنتي خوب است.
mehdi_vsgh
16-03-2007, 10:43
تا 26 باید صبر کنی...
mehdi_vsgh
16-03-2007, 11:39
تا 26 باید صبر کنی...
A.Farokhzad
16-03-2007, 12:56
تا 26 باید صبر کنی...
سلام دوست گرامی
لازم نیست تا 26 ام صبر کنید
همین الان یه SMS به طریق زیر به شماره 2225 ارسال کن تا تمامی تنظیمات هم GPRS وهم MMS براتون ارسال: بشه :
مدل گوشی (فاصله) نام شرکت سازنده (فاصله) S
مثلا برای گوشی خودم :
S Sony Ericsson W810i
به بزرگ یا کوچک بودن حروف دقت کنید وگرنه یه پیغام میده که مدل گوشی شما رو نمیشناسه
برای 7 تاگوشی امتحان کردم و درست بود.
saeed.rg
16-03-2007, 13:27
دوستان يه سئوال داشتم مي خواستم ببينم مگه حجم هر mms مي تونه از 100KB بيشتر بشه آخه توي يكي از صفحات يكي از دوستان گفته بود كه يه mms ويدئويي فرستادم كه حجمش 280KB بود ولي مال من از 100 بيشترو قبول نمي كنه
مهدی 2007
16-03-2007, 14:41
آقای آقا مهدی مثل اینکه شما داری این پست رو با اینترنت ایرانسل می فرستی!!!!!!
درست نمی گم؟؟
amir1290
16-03-2007, 14:52
سلام دوستان من یک سیم کارت ایرانسل دارم ولی هنوز Gprs اش فعال نشده و آرم E که فکر کنم Edge هست میاره
ولی خوب سوالم اینه که چطور میشه با Gprs دانلود کرد یعنی مثلا یه فایل Mp3 رو گرفت و دیگری اینکه چطور میشه به کامپیوتر وصلش کرد؟؟؟
farid ejay
16-03-2007, 15:12
شما گوشی تون edge رو ساپورت میکنه و به جای g میزنه e
farid ejay
16-03-2007, 16:33
یکی دقیق بیاد تنظیمات mms رو برای sony ericsson کامل اموزش بده
ممنون میشم:20:
Edge cheeeeehast?
chetori misheh sooratesh beshtar besheh ba mobile vaghti be net vasli ?
man khodam tanzematesho dorost kardam
vase man na E miyareh na G
?!
micropixel
16-03-2007, 17:43
مي گم اين ايرانسل رييس هاش اذربايجاني هستن ؟ اخه كلي شهرهاي ترك را راه اندازي كردند مثل گرمي ، سراب ، مراغه ، تبريز و اردبيل و ... ولي تو اصفهان هنوز نه ؟؟؟ ( دمشون گرم )
ay baba inja ye moder chizi nadare javab bede ?
mehdi_vsgh
16-03-2007, 18:21
تا 26 باید صبر کنی...
A.Farokhzad
16-03-2007, 19:15
سلام دوست گرامی
همین الان یه SMS به طریق زیر به شماره 2225 ارسال کن تا تمامی تنظیمات هم GPRS وهم MMS براتون ارسال: بشه :
مثلا برای گوشی خودم :
S Sony Ericsson W810i
به بزرگ یا کوچک بودن حروف دقت کنید وگرنه یه پیغام میده که مدل گوشی شما رو نمیشناسه
یکبار دیگه دقت کنید
agha in Post haye man dideh nemisheh ?????????????
TORO kHODA JAVAME MARO HAM BEDDDDDDDDID
mehdi_vsgh
16-03-2007, 20:03
تا 26 باید صبر کنی...
boy iran
16-03-2007, 22:38
مي گم اين ايرانسل رييس هاش اذربايجاني هستن ؟ اخه كلي شهرهاي ترك را راه اندازي كردند مثل گرمي ، سراب ، مراغه ، تبريز و اردبيل و ... ولي تو اصفهان هنوز نه ؟؟؟ ( دمشون گرم )
نگو دیگه جائی:5:
AGhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa man post ham hidden hastan ?
javabeeeeeee mano bedid plzzzzzzzzzzzzzz
TheMohammad
17-03-2007, 00:29
javabeeeeeee mano bedid plzzzzzzzzzzzzzz
شما که این همه پست قبلا زدین ؟ چرا الان فارسی نمینویسین ؟
در ضمن فکر در مورد EDGE قبلا توضیح داده شده ، توی همین تاپیک در موردش سرچ کنید !
brightest
17-03-2007, 02:38
ایرانسل به دنبال دو نرخی کردن تعرفه های خود است!
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با توجه به سپري شدن سال اول از قرارداد ١٥ سالهي اپراتور دوم تلفن همراه، قرار است ايرانسل سيستم صدور صورتحساب خود را بر اساس تعرفههاي جديد و مطابق قوانين و مقررات مندرج در موافقتنامهي پروانه مربوطه را به سازمان اعلام كند تا سال آينده در مورد آن تصميمگيري و پس از ابلاغ، متناسب با آن سيستم صدور صورتحساب خود را اصلاح كنند.
محمود خسروي در گفتوگو با ایسنا اظهار كرد: مذاكرات بر مبناي موافقتنامهي پروانه به منظور اصلاح محاسبهي تعرفه از دقيقه به ثانيه انجام پذيرفته و در صورت ارتقا با موافقتنامه و توافق نهايي اضافهي پرداخت مبالغ مشتركان به آنها باز پرداخت داده خواهد شد.
وي با بيان اين كه نرمافزار مورد نظر در رابطه با اين كار، اصلاح و براي اجرا آماده شده است، گفت: ايرانسل بايد هرچه سريعتر در اين زمينه اقدام كند و پس از آن ميتواند پيشنهاد افزايش تعرفهها را مطرح و ارايه كند.
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ادامه داد: در ابتداي شروع به كار ايرانسل و واگذاري سيمكارتها به دليل محدود بودن شبكه تعرفهي ٩/٤٩ تومان اعمال شد اما به آنها اعلام كرديم كه بعد از گسترش شبكه خود ميتوانند پيشنهاد افزايش آن را داشته باشند؛ البته آنها مجاز به افزايش تعرفه و محاسبه آن به مبلغ ٢٠ درصد بالاتر از تعرفهي موثر اپراتور اولاند.
خسروي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه را براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را دارد و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفهي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل به مبلغ ٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه موضوع در سازمان در دست بررسي و تصميمگيري است.
brightest
17-03-2007, 02:42
افتتاح سرویس رومینگ بین المللی ایرانسل با ۱۷۷ اپراتور جهان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - رومینگ بین المللی ایرانسل با 177 اپراتور تلفن همراه در 97 کشور جهان برقرار شد که بزودی تعداد کشورهای طرف قرارداد به بیش از 200 کشور افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایستنا از ایرانسل از این پس مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل می توانند از تلفن همراهشان در هر کشوری که دارای توافقنامه سرویس رومینگ بین المللی با ایرانسل باشد، استفاده نمایند. سیم کارت رومینگ ایرانسل دارای تمام ویژگیهای سیم کارت دائمی بوده و در داخل ایران نیز می توان از آن مانند سیم کارت های عادی، بدون هیچگونه هزینه اضافی، استفاده کرد.
مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل می توانند برای دریافت سیم کارت رومینگ، به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نموده و یا با خدمات مشترکین به شماره 09351300000 تماس بگیرند تا جهت تحویل سیم کارت رومینگ به آنها اقدام شود. سیم کارت جدید جایگزین سیم کارت فعلی مشترک شده و بنابراین نیازی به بازگرداندن آن به ایرانسل نیست. در انجام این جایگزینی شماره تلفن همراه مشترکین تغییر نخواهد کرد.
برای استفاده از سرویس رومینگ، مشترک باید کلیه صورتحساب های قبلی و نیز 2 میلیون ريال سپرده رومینگ را پرداخت نماید که این مبلغ سپرده قابل بازگشت است.
سرویس رومینگ باید با مراجعه به یکی از توزیع کنندگان ایرانسل، تماس با خدمات مشترکین و یا از طریق کنتنرل حساب اینترنتی (E-care)، برای سیم کارت فعال شود.
متقاضیان می توانند جهت مشاهده فهرست کشورها و شرکتهای طرف قرارداد رومینگ، به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
reza_iaun
17-03-2007, 03:24
اصفهان به صورت آزمایشی راه افتاده ولی 2 هفته است اس ام اس نمیفرسته
masoudboy
17-03-2007, 08:44
افتتاح سرویس رومینگ بین المللی ایرانسل با ۱۷۷ اپراتور جهان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - رومینگ بین المللی ایرانسل با 177 اپراتور تلفن همراه در 97 کشور جهان برقرار شد که بزودی تعداد کشورهای طرف قرارداد به بیش از 200 کشور افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایستنا از ایرانسل از این پس مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل می توانند از تلفن همراهشان در هر کشوری که دارای توافقنامه سرویس رومینگ بین المللی با ایرانسل باشد، استفاده نمایند. سیم کارت رومینگ ایرانسل دارای تمام ویژگیهای سیم کارت دائمی بوده و در داخل ایران نیز می توان از آن مانند سیم کارت های عادی، بدون هیچگونه هزینه اضافی، استفاده کرد.
مشترکین سیم کارت دائمی ایرانسل می توانند برای دریافت سیم کارت رومینگ، به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه نموده و یا با خدمات مشترکین به شماره 09351300000 تماس بگیرند تا جهت تحویل سیم کارت رومینگ به آنها اقدام شود. سیم کارت جدید جایگزین سیم کارت فعلی مشترک شده و بنابراین نیازی به بازگرداندن آن به ایرانسل نیست. در انجام این جایگزینی شماره تلفن همراه مشترکین تغییر نخواهد کرد.
برای استفاده از سرویس رومینگ، مشترک باید کلیه صورتحساب های قبلی و نیز 2 میلیون ريال سپرده رومینگ را پرداخت نماید که این مبلغ سپرده قابل بازگشت است.
سرویس رومینگ باید با مراجعه به یکی از توزیع کنندگان ایرانسل، تماس با خدمات مشترکین و یا از طریق کنتنرل حساب اینترنتی (E-care)، برای سیم کارت فعال شود.
متقاضیان می توانند جهت مشاهده فهرست کشورها و شرکتهای طرف قرارداد رومینگ، به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.
اینکه باید 200 هزار تومان سپرده برای رومینگ بزاریم خیلی مسخره هست .
farid ejay
17-03-2007, 09:44
کسی نبود جواب مارو بده:19:
وقتي يك ميليون نفر همزمان از اينترنت مجاني استفاده كنن از اين بيشتر هم ببايد توقع داشت
tatu_mail
17-03-2007, 19:13
سلاممن متاسفانه امروز برای اولین بار با ابرانسل مشکل داشتمکلا انتنم رفت بعد از 2 ساعت اومد ولی باز 45 رفت باز اومد نمیدونم چش شده ؟ تازه Bts یه کوچه بالا تره از ما ولی واقا حرف نداره
یکبار دیگه دقت کنید
خیلی ممنون این کاری که گفتی( sms زدن به 2225) رو واسه sony ericsson k310i انجام دادم فقط تنظیمات gprs رو فرستاد من دنبال تنظیمات mms هستم :10:
اگه تنظیمات رو گیر آوردی به من هم برسون، من هم ممنون میشم:7:
Mohammad Hosseyn
17-03-2007, 20:54
تازه نصب کردن همین جوری هست . تا امروز فردا دیگه عالی می شه . برای من هم همین طور بود .
سلام دوست گرامی
مثلا برای گوشی خودم :
S Sony Ericsson W810i
خیلی خیلی خیلی از شما متشکرم که مشکل چند روزه من رو حل کردید:11:
mms من هم راه افتاد:5:
ShahabSAMSUNG
17-03-2007, 21:08
دو تا اس ام اس می فرستن. یکی واسه mms و یکی واسه gprs
Mohammad Hosseyn
17-03-2007, 21:27
برای من فقط ام ام اس اومد ، اینترنت نیومد ، اما اینترنت رو وصل می شدم ( با تنظیماتی که دوستان گفتن ) .
الان هم که هر دو قطع شده !!!!
mehdi_vsgh
17-03-2007, 22:28
نه 1 دونه میفرستن ولی هردوتاش شامل میشه!! (با یه تیر 2 نشون میزنه!!)
nima_949
17-03-2007, 23:25
حالا حالا ها کار داره روی کا 750 رفیقم ساپورت نمیکنه
brightest
17-03-2007, 23:44
ایرانسل و پیشنهاداتی به کاربران و مسوولان
به هدایای نوروزی این شرکت میپردازیم که چگونه نهایت استفاده را ببریم:
1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!
2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد! و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
البته اگر اس ام اس تنظیمات را دریافت کردید، برای ما هم بفرستید تا ما هم از این خدمات لذت ببریم!
نکته: برای GPRS یا MMS باید برای هر کدام 3 اس ام اس دریافت کنید:
اس ام اس اول حاوی پیامی که به زودی اس ام اس حاوی تنظیمات را دریافت میکنید.اس ام اس دوم حاوی تنظیمات اس ام اس سوم حاوی پیام یادآوری که اگر تنظیمات را ذخیره نکرده اید به Inbox بروید و save کنیدهیچ جای نگرانی نیست، زیرا شما مطمئنا اس ام اس اول و احتمالا اس ام اس سوم را دریافت میکنید اما برای اس ام اس دوم هیچ تضمینی نیست!
هنگامی که پس از این اتفاق با امور مشترکین ایرانسل تماس میگیرید، این پیام را میشنوید که طی 2 هفته آینده تنظیمات برایتان ارسال میشود و لطفا در این خصوص تماسی نگیرید. بعد از 2 هفته و تماس مجدد، باز هم از شما مهلت 2 هفته ای خواسته میشود، گویی ساعت ایرانسل خوابیده است!
2- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 5 فروردين 86 هرچقدر مي خواهيد SMS رايگان بفرستيد!
* SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.امیدوارم این یکی با مشکلی مواجه نشه
3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.
اگه خانه شما جایی است که آنتن دارد، بگین ما هم بیایم اون دور و برو با استفاده از این هدیه به دوستامون که ایرانسل دارن زنگ بزنیم!
4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 50 هزار ريال شارژ رايگان عيدي بگيريد!
* معادل 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه به همراه 6% ماليات فروش و عوارض
اگه خونتون جاییه که آنتن داره، بگین ما هم بیایم اون دور و بر با این هدیه به دوستامون زنگ بزنیم! البته اگه مجبور نشیم برای یه تماس 15 بار شماره بگیریم چون اگه بخوایم به 10 نفر از دوستامون زنگ بزنیم و با هر کدوم 10 دقیقه حرف بزنیم، یه چیزی هم بدهکار میشیم! چون هر نفر = 15 بار تماس نا موفق (هر یک برابر با 1 دقیقه) + 10 دقیقه مکالمه = 25 دقیقه تماس با 10 نفر = 250 دقیقه (حد اقل پرداخت 50 دقیقه اضافی برابر با 2495 تومان برای مشترکین سیمکارت ثابت ایرانسل که بیشترین مکالمه رایگان را دارند، برای اعتباری ها هم که ...!)قبضتون نمیاد؟ کسی هستید که صورت ریز مکالمات را هر ماه همراه قبض درخواست کرده اید و 1000 تومان نیز ماهیانه بابت آن میپردازید؟
اصلا نگران نباشید، اگه قبضتون نمیاد، ایرانسل خودش در قالب 2 اس ام اس مبلغ قابل پرداخت، تاریخ پرداخت، شماره حساب + نام بانک و کد شناسه شما را ارسال میکند و شما باید آنرا پرداخت کنید.شما اصلا حق ندارین بدونین این هزینه ها بابت چیه، حق ندارین قبضتون رو ببینید فقط باید پرداخت کنید!
1000 تومان هم بابت صورت ریز مکالمات میپردازید یعنی بابت سرویسی که آن را دریافت نمیکنید و صدایتان هم به جایی نمیرسد زیرا با تماس با امور مشترکین ایرانسل و پس از دقایقی بسیار انتظار کشیدن برای اتصال به یک اپراتور آزاد و شنیدن پیامهای رنگارنگ به زبان فارسی و انگلیسی، اپراتور به شما میگوید که مشکل شما را ثبت کردیم و به زودی برایتان قبض میفرستیم و در ضمن میتوانید از E-Care یا همان سرویس کنترل حساب اینترنتی نیز صورت حساب خود را به صورت آنلاین مشاهده کنید.
اما روش استفاده از این E-Care چگونه است؟
اگر در میان پیام های رنگارنگ، خوابتان نبرده باشد یا برای صرف نهار و یا استحمام گوشی را کنار نگذاشته باشید، نحوه استفاده را میشنوید. (پیشنهاد میشود قبل از تماس با ایرانسل، غذای خود را میل کرده، خواب کافی نیز داشته باشید. مصرف مولتی ویتامین توصیه میشود)
میشنوید که باید یک پیام کوتاه به شماره 130 ارسال کنید و ظرف 24 ساعت، رمز عبور را از طریق پیام کوتاه دریافت میکنید. بعد ا ارسال پیام، بلافاصله از شماره 130 پیامی را دریافت میکنید که رمز عبور طی یک هفته برایتان ارسال میشود!!!
البته همانطور که گفتم، شما هر چند بار که ارسال پیام را تکرار کنید و هرچقدر هم که صبر کنید باز هم پیامی که حاوی رمز عبور باشد دریافت نمیکنید. بنابر این اگر شما از آغاز مشترک ایرانسل ام تی ام یا همان ام تی ان ایرانسل خودمان باشید:
از آبان تا کنون، 4 قبض ارسال شده و شما 4000 تومان را بيهوده به حساب ایرانسل ریخته اید ، یعنی هزینه بیش از یک ساعت مکالمه.
ایرانسل اعلام کرده که هزینه های اضافی را که به خاطر محاسبه نرخ مکالمه برحسب دقیقه به جای ثانیه از مردم گرفته به صورت مکالمات رایگان به مردم باز خواهند گرداند.
اما چگونه؟ افرادی که اکنون به ایرانسل بپیوندند، اگر مشترک سیمکارت پس پرداخته شوند 200 دقیقه و چنانچه مشترک سیمکارت پیش پرداخته بشوند، 5000 تومان شارژ رایگان هدیه میگیرند که میتوانند آن را برای تماس به همه جای ایران و نه فقط به ایرانسل، استفاده کنند ( مناسبت هدیه این بار عید با شکوه نوروز است).
این در حالی است که این مکالمات رایگان نصیب مشترکان قبلی که هزینه های اضافی را متحمل شده بودند، نشده و تنها برای مشترکان جدیدی است که تا به حال یک ریال هم هزینه ای برای مکالمات خود پرداخت نکرده اند. برای مشترکان قدیمی، فقط مکالمه رایگان از ایرانسل به ایرانسل در نظر گرفته شده، آن هم از ساعت 12 نیمه شب تا 6 صبح به مدت 15 روز که مشترکان جدید نیز امکان استفاده از این مکالمات رایگان را دارند. مشترکانی که در روزهای اولیه ثبت نام ایرانسل اقدام به خرید سیمکارت کردند، از پیشنهاد انتخاب شماره طلایی نیز بی نصیب ماندند.
سرویس رومینگ بین الملل:
روز 24 اسفند در سایت ایرانسل در صفحه اول لینک آنرا دیدم و پس از ورود، با پیغام این سرویس به زودی در دسترس خواهد بود مواجه شدم. شب دوباره سر زدم و دیدمم اطلاعاتی به آنجا اضافه شده است.نکته جالب ابن بود که به جای 200 کشور وعده داده شده، تنها 97 کشور و 177 اپراتور موجود است.
شما باید سیمکارت خود را تغییر دهید، البته با همان شماره. درباره هزینه چیزی گفته نشده است. سپس با پرداخت ودیعه 200 هزار تومانی، و کمی تشریفات دیگر رومینگ شما فعال میشود. چرا همانند اپراتور اول، نباید بتوان به راحتی ، با همان سیمکارت و بدون تشریفات و تنها با رفتن به کشور مقصد، از رومینگ استفاده کرد و سپس هزینه آن را پرداخت؟
با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم. شخصی بدون معرفی خود، گوشی را برداشت. وقتی گفتم در باره رومینگ بین الملل سوال دارم، گفت چند لحظه گوشی و بعد صدای بوقی که حکایت از قطع شدن تماس از طرف یرانسل بود شنیده شد. باز هم زنگ زدم و باز هم همین داستان تکرار شد.
این بار خودتان در اینباره قضاوت کنید، در باره این شعار ایرانسل: ایرانسل، دارنده بزرگترین call center.....بشنوید از پوشش و آنتن دهی از اونجایی که این قضیه کاملا آشکار ، زیاد در باره اش حرفی نمیزنم. اگر به قسمت نقشه مناطق تحت پوشش در سایت ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و روی نقشه تهران کلیک کنید، بسیاری از مناطق را تحت پوشش نشان داده که عملا این طور نیست و پس از تماس با خدمات مشترکین، متوجه میشوید که این نقشه مربوط به بعد از عید است. آری به همین سادگی، زمان تکمیل پوشش شبکه در تهران، از پایان اسفند به عید موکول شد.....
هنگامی که به سایت ایرانسل میروید و در آن به گشت و گذار میپردازید، در برخی صفحات در پایین صفحه نوشته هایی کوچک به رنگ طوسی کمرنگ میبینید که وقتی آن را میخوانید، میبینید که ایرانسل مسئولیت حرفهای خود را به عهده نمیگیرد. به عنوان مثال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش در شهرهای دیگر:قرار بود ایرانسل تا پایان امسال 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد و \"به هیچ وجه\" نمیتوان منکر آن شد زیرا زیرنویسهای تلوزیون، پیامهای بازرگانی، تبلیغات ایرانسل در روزنامه ها مجله ها، اتوبوس ها و بوردهای تبلیغاتی و .... همگی گواه این مدعا هستند.
حتی خبرهایی از تکمیل نصب و راه اندازی آنتن ها در تمام شهرهای استانهای مازندران و گلستان نیز از سوی مدیر عامل ایرانسل، آقای دزفولی منتشر شد.
امیدواریم این وعده رنگ حقیقت به خود بگیرد، درحالی که تنها 5 روز به پایان سال 85 باقی است.
اما ایرانسل بهترین زمان را برای این هدایای ویژه و رایگان خصوصا ام ام اس و جی پی آر اس انتخاب کرده است. از 10 اسفند تا عید، یا اس ام اس تنظیمات به مشترکان نمیرسد یا اینکه توانایی اتصال به GPRS به دلایل اختلالات یا ترافیک نیست. از 1 تا 15 فروردین هم مردم به جاهایی سفر میکنند که هنوز تحت پوشش ایرانسل قرار نگرفته است!
خدمت هموطنان عزیر نیز عرض میکنم که بهتر است با نصب دکلهای مخابراتی بر روی پشت بام منزل خود، مخالفت نکنید البته اگر خواهان پوشش خوب موبایلهای خود هستید. این دکلها زیانی ندارند، همانطور که بارها از سوی مراجع مختلف داخلی و خارجی اعلام شده است.
بحث را جدی تر دنبال میکنیم:
علت عدم پوشش کامل ایرانسل در تهران بزرگ سنگ اندازی و مانع سازی شهرداری عنوان شده است.
این موضوع 3 حالت دارد:
1- ایرانسل در تکمیل پوشش دهی ناتوان است و شهرداری را بهانه می آورد
2- شهرداری واقعا به بهانه زیبایی شهر،جلوی نصب دکلهای ایرانسل را میگیرد
3- موضوع از این حالتها خارج است و به عمد، برای ایرانسل از طرف برخی افراد و سازمانها مشکل ایجاد میشود
حالت 1-: این احتمال غیر قابل قبول است، زیرا ایرانسل پیمانکارهای زبده و توانایی دارد و از لحاظ مالی نیز با مشکل مواجه نیست
حالت 2-: جناب شهردار، کار زیبایی شهر تهران از دکلهای ایرانسل گذشته و آنقدر عوامل متعدد وجود دارد که دکلهای ایرانسل اگر هم زشت کننده باشد، در قیاس با عوامل دیگر هیچ است. به عنوان مثال، سطل آشغالهای پلاستیکی شکسته ، پراکنده و به زمین افکنده شده طرح مکانیزه جمع آوری زباله، و از آن مهمتر، موشهایی که به راحتی در همه جای شهر جولان میدهند. موارد دیگر هم زیاد و آشکار است. پس چه بهتر با بهانه های غیر منطقی و پیش پا افتاده، جلوی پیشرفت یک شبکه موبایل و نیز آسایش کاربرانش را نگیریم. بگذاریم به راحتی دکلهایش را نصب کرده، پوشش دهی خود را کامل کند و به کاربرانش خدمات با کیفیت بالا، یعنی همان چیزی که در قرارداد آن ذکر شده و اصلا به همین خاطر به وجود آمده، ارائه کند.
حالت 3-: متاسفانه، این حالت، قوی ترین احتمال را به خود اختصاص میدهد. آیا تا کنون به آسمان تهران دقت کرده اید؟ دکلهای بلند IR-TCI به هوراه ریسمانهای نگهدارنده آنها، که یک پشت بام در میان دیده میشوند! آیا اینها چهره شهر را زیبا میکنند؟! حال اگر اخیرا نیز کمی دقت کرده باشید، میبینید که پس از ثبت نام سال 85، تعداد بسیار زیادی دکل مجددا از سوی مخابرات در همه جا نصب شده است. آیا شهرداری نباید جلوی آنرا بگیرد؟ آیا فقط دکلهای ایرانسل شهر را زشت میکند؟ یا شاید شهرداری ماموریت دارد تا فقط جلوی دکلهای بخش خصوصی و نوپا را بگیرد؟
متاسفانه، دکلهای جدید IR-TCI تنها ظرف 3 روز و بدون هیچ مشکلی نصب شده اند.
یک راه حل: مسئولین محترم، اگر از روی کار آمدن بخش خصوصی پشیمان شده اید، اگر با آمدن بخش خصوصی لطمه خورده اید، اگر مشتریان خود را از دست رفته و در حال گرایش به سمت آنها میبینید، اگر ارزان شدن سیمکارت های دولتی به مزاج شما سازگار نیست، اگر گران شدن تعرفه واردات گوشی نیز مشکلات را حل نکرده، خیلی راحت به تمام این مشکلات خاتمه دهید. بخش خصوصی را منحل کرده، نگران مردم نیز نباشید. مردم همیشه در این تصمیمات و آزمون و خطاها،قربانی بوده اند و شاید به گونه ای به این ضررهای مالی وخصوصا ملی عادت دارند.
مطمئن باشید هیچ اعتراض جدی نخواهید شنید. با انحلال بخش خصوصی، خود دوباره مافیای موبایل را در ایران به طور کامل در دست گیرید و ریاست کنید.
اما اگر واقعا میل به روی کار آمدن بخش خصوصی داشته اید و همچنان این میل را دارید و هدف شما کماکان آزادی و راحتی کاربران است، اگر همکاری میکنید، رقابت نا سالم نیز نداشته باشید و سعی کنید با رقابت سالم، به مبارزه و به دست آوردن بازار بپردازید. باور کنید این به نفع شما و مردم است، نه سنگ اندازی و سوء استفاده از رابطه و قدرت .
علي جعفريان
تاريخ ارسال خبر : ۲۶/۱۲/۱۳۸۵
Maziar_69
18-03-2007, 00:02
به گزارش گروه خبری Gsm به نقل از خبرگزاری فارس: رئیس هیات مدیره شرکت ارتباطات سیار از فعال شدن سرویس Gprs اپراتور اول (دولتی) از اوایل سال آینده برای تمامی مشترکان خبر داد.
علویان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس اظهار داشت: این سرویس برای تمامی مشترکان از جمله اعتباری در نظر گرفته شده است و مشترکان می توانند از اواخر بهار سال 86 از سرویس اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: هنوز برای هزینه این سرویس تصمیمی گرفته نشده است.
علویان گفت: با فعال شدن سرویس Gprs برای مشترکان اپراتور اول سرویس Mms ( ارسال صوت و تصویر ) امکان پذیر خواهد شد.
گفتنی است، در حال حاضر اپراتور اول حدود 16 میلیون مشترک در سراسر کشور دارد.
Maziar_69
18-03-2007, 00:24
ایرانسل و پیشنهاداتی به کاربران و مسوولان
به هدایای نوروزی این شرکت میپردازیم که چگونه نهایت استفاده را ببریم:
1- مي توانيد از 10 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از MMS و GPRS رايگان استفاده كنيد!
3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد! و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته اگر اس ام اس تنظیمات را دریافت کردید، برای ما هم بفرستید تا ما هم از این خدمات لذت ببریم!
نکته: برای GPRS یا MMS باید برای هر کدام 3 اس ام اس دریافت کنید:
اس ام اس اول حاوی پیامی که به زودی اس ام اس حاوی تنظیمات را دریافت میکنید.اس ام اس دوم حاوی تنظیمات اس ام اس سوم حاوی پیام یادآوری که اگر تنظیمات را ذخیره نکرده اید به Inbox بروید و save کنیدهیچ جای نگرانی نیست، زیرا شما مطمئنا اس ام اس اول و احتمالا اس ام اس سوم را دریافت میکنید اما برای اس ام اس دوم هیچ تضمینی نیست!
هنگامی که پس از این اتفاق با امور مشترکین ایرانسل تماس میگیرید، این پیام را میشنوید که طی 2 هفته آینده تنظیمات برایتان ارسال میشود و لطفا در این خصوص تماسی نگیرید. بعد از 2 هفته و تماس مجدد، باز هم از شما مهلت 2 هفته ای خواسته میشود، گویی ساعت ایرانسل خوابیده است!
* SMS رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه در داخل كشور
* براي اينكه مشترك ايرانسل باشيد بايد ثبت نام خود را تكميل نموده و سيم كارت خود را فعال كرده باشيد.امیدوارم این یکی با مشکلی مواجه نشه
3- مي توانيد از 29 اسفند 85 تا 15 فروردين 86 از 12شب تا 6 صبح هر چقدر مي خواهيد مجاني صحبت كنيد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به ايرانسل
اگه خانه شما جایی است که آنتن دارد، بگین ما هم بیایم اون دور و برو با استفاده از این هدیه به دوستامون که ایرانسل دارن زنگ بزنیم!
4- سيم كارت دائمي ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 200 دقيقه مكالمه رايگان عيدي بگيريد!
* مكالمه رايگان از ايرانسل به كليه خطوط تلفن همراه يا ثابت در داخل كشور
5- سيم كارت اعتباري ايرانسل خود را پس از تكميل ثبت نام فعال كنيد و 50 هزار ريال شارژ رايگان عيدي بگيريد!
* معادل 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه به همراه 6% ماليات فروش و عوارض
اگه خونتون جاییه که آنتن داره، بگین ما هم بیایم اون دور و بر با این هدیه به دوستامون زنگ بزنیم! البته اگه مجبور نشیم برای یه تماس 15 بار شماره بگیریم چون اگه بخوایم به 10 نفر از دوستامون زنگ بزنیم و با هر کدوم 10 دقیقه حرف بزنیم، یه چیزی هم بدهکار میشیم! چون هر نفر = 15 بار تماس نا موفق (هر یک برابر با 1 دقیقه) + 10 دقیقه مکالمه = 25 دقیقه تماس با 10 نفر = 250 دقیقه (حد اقل پرداخت 50 دقیقه اضافی برابر با 2495 تومان برای مشترکین سیمکارت ثابت ایرانسل که بیشترین مکالمه رایگان را دارند، برای اعتباری ها هم که ...!)قبضتون نمیاد؟ کسی هستید که صورت ریز مکالمات را هر ماه همراه قبض درخواست کرده اید و 1000 تومان نیز ماهیانه بابت آن میپردازید؟
اصلا نگران نباشید، اگه قبضتون نمیاد، ایرانسل خودش در قالب 2 اس ام اس مبلغ قابل پرداخت، تاریخ پرداخت، شماره حساب + نام بانک و کد شناسه شما را ارسال میکند و شما باید آنرا پرداخت کنید.شما اصلا حق ندارین بدونین این هزینه ها بابت چیه، حق ندارین قبضتون رو ببینید فقط باید پرداخت کنید!
1000 تومان هم بابت صورت ریز مکالمات میپردازید یعنی بابت سرویسی که آن را دریافت نمیکنید و صدایتان هم به جایی نمیرسد زیرا با تماس با امور مشترکین ایرانسل و پس از دقایقی بسیار انتظار کشیدن برای اتصال به یک اپراتور آزاد و شنیدن پیامهای رنگارنگ به زبان فارسی و انگلیسی، اپراتور به شما میگوید که مشکل شما را ثبت کردیم و به زودی برایتان قبض میفرستیم و در ضمن میتوانید از E-Care یا همان سرویس کنترل حساب اینترنتی نیز صورت حساب خود را به صورت آنلاین مشاهده کنید.
اما روش استفاده از این E-Care چگونه است؟
اگر در میان پیام های رنگارنگ، خوابتان نبرده باشد یا برای صرف نهار و یا استحمام گوشی را کنار نگذاشته باشید، نحوه استفاده را میشنوید. (پیشنهاد میشود قبل از تماس با ایرانسل، غذای خود را میل کرده، خواب کافی نیز داشته باشید. مصرف مولتی ویتامین توصیه میشود)
میشنوید که باید یک پیام کوتاه به شماره 130 ارسال کنید و ظرف 24 ساعت، رمز عبور را از طریق پیام کوتاه دریافت میکنید. بعد ا ارسال پیام، بلافاصله از شماره 130 پیامی را دریافت میکنید که رمز عبور طی یک هفته برایتان ارسال میشود!!!
البته همانطور که گفتم، شما هر چند بار که ارسال پیام را تکرار کنید و هرچقدر هم که صبر کنید باز هم پیامی که حاوی رمز عبور باشد دریافت نمیکنید. بنابر این اگر شما از آغاز مشترک ایرانسل ام تی ام یا همان ام تی ان ایرانسل خودمان باشید:
از آبان تا کنون، 4 قبض ارسال شده و شما 4000 تومان را بيهوده به حساب ایرانسل ریخته اید ، یعنی هزینه بیش از یک ساعت مکالمه.
ایرانسل اعلام کرده که هزینه های اضافی را که به خاطر محاسبه نرخ مکالمه برحسب دقیقه به جای ثانیه از مردم گرفته به صورت مکالمات رایگان به مردم باز خواهند گرداند.
اما چگونه؟ افرادی که اکنون به ایرانسل بپیوندند، اگر مشترک سیمکارت پس پرداخته شوند 200 دقیقه و چنانچه مشترک سیمکارت پیش پرداخته بشوند، 5000 تومان شارژ رایگان هدیه میگیرند که میتوانند آن را برای تماس به همه جای ایران و نه فقط به ایرانسل، استفاده کنند ( مناسبت هدیه این بار عید با شکوه نوروز است).
این در حالی است که این مکالمات رایگان نصیب مشترکان قبلی که هزینه های اضافی را متحمل شده بودند، نشده و تنها برای مشترکان جدیدی است که تا به حال یک ریال هم هزینه ای برای مکالمات خود پرداخت نکرده اند. برای مشترکان قدیمی، فقط مکالمه رایگان از ایرانسل به ایرانسل در نظر گرفته شده، آن هم از ساعت 12 نیمه شب تا 6 صبح به مدت 15 روز که مشترکان جدید نیز امکان استفاده از این مکالمات رایگان را دارند. مشترکانی که در روزهای اولیه ثبت نام ایرانسل اقدام به خرید سیمکارت کردند، از پیشنهاد انتخاب شماره طلایی نیز بی نصیب ماندند.
سرویس رومینگ بین الملل:
روز 24 اسفند در سایت ایرانسل در صفحه اول لینک آنرا دیدم و پس از ورود، با پیغام این سرویس به زودی در دسترس خواهد بود مواجه شدم. شب دوباره سر زدم و دیدمم اطلاعاتی به آنجا اضافه شده است.نکته جالب ابن بود که به جای 200 کشور وعده داده شده، تنها 97 کشور و 177 اپراتور موجود است.
شما باید سیمکارت خود را تغییر دهید، البته با همان شماره. درباره هزینه چیزی گفته نشده است. سپس با پرداخت ودیعه 200 هزار تومانی، و کمی تشریفات دیگر رومینگ شما فعال میشود. چرا همانند اپراتور اول، نباید بتوان به راحتی ، با همان سیمکارت و بدون تشریفات و تنها با رفتن به کشور مقصد، از رومینگ استفاده کرد و سپس هزینه آن را پرداخت؟
با امور مشترکین ایرانسل تماس گرفتم. شخصی بدون معرفی خود، گوشی را برداشت. وقتی گفتم در باره رومینگ بین الملل سوال دارم، گفت چند لحظه گوشی و بعد صدای بوقی که حکایت از قطع شدن تماس از طرف یرانسل بود شنیده شد. باز هم زنگ زدم و باز هم همین داستان تکرار شد.
این بار خودتان در اینباره قضاوت کنید، در باره این شعار ایرانسل: ایرانسل، دارنده بزرگترین call center.....بشنوید از پوشش و آنتن دهی از اونجایی که این قضیه کاملا آشکار ، زیاد در باره اش حرفی نمیزنم. اگر به قسمت نقشه مناطق تحت پوشش در سایت ایرانسل به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید و روی نقشه تهران کلیک کنید، بسیاری از مناطق را تحت پوشش نشان داده که عملا این طور نیست و پس از تماس با خدمات مشترکین، متوجه میشوید که این نقشه مربوط به بعد از عید است. آری به همین سادگی، زمان تکمیل پوشش شبکه در تهران، از پایان اسفند به عید موکول شد.....
هنگامی که به سایت ایرانسل میروید و در آن به گشت و گذار میپردازید، در برخی صفحات در پایین صفحه نوشته هایی کوچک به رنگ طوسی کمرنگ میبینید که وقتی آن را میخوانید، میبینید که ایرانسل مسئولیت حرفهای خود را به عهده نمیگیرد. به عنوان مثال : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوشش در شهرهای دیگر:قرار بود ایرانسل تا پایان امسال 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد و \"به هیچ وجه\" نمیتوان منکر آن شد زیرا زیرنویسهای تلوزیون، پیامهای بازرگانی، تبلیغات ایرانسل در روزنامه ها مجله ها، اتوبوس ها و بوردهای تبلیغاتی و .... همگی گواه این مدعا هستند.
حتی خبرهایی از تکمیل نصب و راه اندازی آنتن ها در تمام شهرهای استانهای مازندران و گلستان نیز از سوی مدیر عامل ایرانسل، آقای دزفولی منتشر شد.
امیدواریم این وعده رنگ حقیقت به خود بگیرد، درحالی که تنها 5 روز به پایان سال 85 باقی است.
اما ایرانسل بهترین زمان را برای این هدایای ویژه و رایگان خصوصا ام ام اس و جی پی آر اس انتخاب کرده است. از 10 اسفند تا عید، یا اس ام اس تنظیمات به مشترکان نمیرسد یا اینکه توانایی اتصال به GPRS به دلایل اختلالات یا ترافیک نیست. از 1 تا 15 فروردین هم مردم به جاهایی سفر میکنند که هنوز تحت پوشش ایرانسل قرار نگرفته است!
خدمت هموطنان عزیر نیز عرض میکنم که بهتر است با نصب دکلهای مخابراتی بر روی پشت بام منزل خود، مخالفت نکنید البته اگر خواهان پوشش خوب موبایلهای خود هستید. این دکلها زیانی ندارند، همانطور که بارها از سوی مراجع مختلف داخلی و خارجی اعلام شده است.
بحث را جدی تر دنبال میکنیم:
علت عدم پوشش کامل ایرانسل در تهران بزرگ سنگ اندازی و مانع سازی شهرداری عنوان شده است.
این موضوع 3 حالت دارد:
1- ایرانسل در تکمیل پوشش دهی ناتوان است و شهرداری را بهانه می آورد
2- شهرداری واقعا به بهانه زیبایی شهر،جلوی نصب دکلهای ایرانسل را میگیرد
3- موضوع از این حالتها خارج است و به عمد، برای ایرانسل از طرف برخی افراد و سازمانها مشکل ایجاد میشود
حالت 1-: این احتمال غیر قابل قبول است، زیرا ایرانسل پیمانکارهای زبده و توانایی دارد و از لحاظ مالی نیز با مشکل مواجه نیست
حالت 2-: جناب شهردار، کار زیبایی شهر تهران از دکلهای ایرانسل گذشته و آنقدر عوامل متعدد وجود دارد که دکلهای ایرانسل اگر هم زشت کننده باشد، در قیاس با عوامل دیگر هیچ است. به عنوان مثال، سطل آشغالهای پلاستیکی شکسته ، پراکنده و به زمین افکنده شده طرح مکانیزه جمع آوری زباله، و از آن مهمتر، موشهایی که به راحتی در همه جای شهر جولان میدهند. موارد دیگر هم زیاد و آشکار است. پس چه بهتر با بهانه های غیر منطقی و پیش پا افتاده، جلوی پیشرفت یک شبکه موبایل و نیز آسایش کاربرانش را نگیریم. بگذاریم به راحتی دکلهایش را نصب کرده، پوشش دهی خود را کامل کند و به کاربرانش خدمات با کیفیت بالا، یعنی همان چیزی که در قرارداد آن ذکر شده و اصلا به همین خاطر به وجود آمده، ارائه کند.
حالت 3-: متاسفانه، این حالت، قوی ترین احتمال را به خود اختصاص میدهد. آیا تا کنون به آسمان تهران دقت کرده اید؟ دکلهای بلند IR-TCI به هوراه ریسمانهای نگهدارنده آنها، که یک پشت بام در میان دیده میشوند! آیا اینها چهره شهر را زیبا میکنند؟! حال اگر اخیرا نیز کمی دقت کرده باشید، میبینید که پس از ثبت نام سال 85، تعداد بسیار زیادی دکل مجددا از سوی مخابرات در همه جا نصب شده است. آیا شهرداری نباید جلوی آنرا بگیرد؟ آیا فقط دکلهای ایرانسل شهر را زشت میکند؟ یا شاید شهرداری ماموریت دارد تا فقط جلوی دکلهای بخش خصوصی و نوپا را بگیرد؟
متاسفانه، دکلهای جدید IR-TCI تنها ظرف 3 روز و بدون هیچ مشکلی نصب شده اند.
یک راه حل: مسئولین محترم، اگر از روی کار آمدن بخش خصوصی پشیمان شده اید، اگر با آمدن بخش خصوصی لطمه خورده اید، اگر مشتریان خود را از دست رفته و در حال گرایش به سمت آنها میبینید، اگر ارزان شدن سیمکارت های دولتی به مزاج شما سازگار نیست، اگر گران شدن تعرفه واردات گوشی نیز مشکلات را حل نکرده، خیلی راحت به تمام این مشکلات خاتمه دهید. بخش خصوصی را منحل کرده، نگران مردم نیز نباشید. مردم همیشه در این تصمیمات و آزمون و خطاها،قربانی بوده اند و شاید به گونه ای به این ضررهای مالی وخصوصا ملی عادت دارند.
مطمئن باشید هیچ اعتراض جدی نخواهید شنید. با انحلال بخش خصوصی، خود دوباره مافیای موبایل را در ایران به طور کامل در دست گیرید و ریاست کنید.
اما اگر واقعا میل به روی کار آمدن بخش خصوصی داشته اید و همچنان این میل را دارید و هدف شما کماکان آزادی و راحتی کاربران است، اگر همکاری میکنید، رقابت نا سالم نیز نداشته باشید و سعی کنید با رقابت سالم، به مبارزه و به دست آوردن بازار بپردازید. باور کنید این به نفع شما و مردم است، نه سنگ اندازی و سوء استفاده از رابطه و قدرت .
علي جعفريان
تاريخ ارسال خبر : ۲۶/۱۲/۱۳۸۵
ببخشید ولی این همه چرت و پرت از کجات درآوردی؟ برای E-Care که درست 24 ساعت بعد از ثبت نام رمزش اومد. قبض ها که هر ماه حداکثر برای من تا 17 هر ماه میاد. تازه این تخفیف که 3ماهه داره تو قبض ها میزنه رو نمیبینی؟ این ماه برای من 2800 تومن تخفیف داشت. تازه اگر رقم محاسبه شده ی مکالمات سیم کارت دولتی رو تقسیم بر تعرفه کنی یه عدد بر حسب دقیقه به دست میاد نه ثانیه. آخه کی رو کار اینا نظارت داره؟ شما اگه ناراحتی میتونی از ایرانسل استفاده نکنی. تازه مگه مکالمه از 12 تا 6 صبح به مشترکان قدیمی تعلق نمیگیره؟ برای چی انقدر کورکورانه نظر میدید؟
rahi hast ke soorate in gprs beshtar besheh??
divoonejoon
18-03-2007, 03:51
ببخشید ولی این همه چرت و پرت از کجات درآوردی؟ برای E-Care که درست 24 ساعت بعد از ثبت نام رمزش اومد. قبض ها که هر ماه حداکثر برای من تا 17 هر ماه میاد. تازه این تخفیف که 3ماهه داره تو قبض ها میزنه رو نمیبینی؟ این ماه برای من 2800 تومن تخفیف داشت. تازه اگر رقم محاسبه شده ی مکالمات سیم کارت دولتی رو تقسیم بر تعرفه کنی یه عدد بر حسب دقیقه به دست میاد نه ثانیه. آخه کی رو کار اینا نظارت داره؟ شما اگه ناراحتی میتونی از ایرانسل استفاده نکنی. تازه مگه مکالمه از 12 تا 6 صبح به مشترکان قدیمی تعلق نمیگیره؟ برای چی انقدر کورکورانه نظر میدید؟
کاملا با اون حرفتون موافقم....من همین چند روز قبل 1 دونه اعتباری ایرانسل خریدم تا اگه از خدماتش راضی بودم سیم کارت مخابرات رو بندازم سطل اشغال و 1 دونه دایمی ایرانسل بگیرم...همون روز اول همه سرویس هاش برام را افتاد والان دارم از همه خدماتش که راهندازی شده استفاده میکنم و واقعا خیلی عالیه...و تصمیم برای دور انداختن سیم کارت مخابرات هر روز قوی تر میشه.
در مورد آنتن دهی هم تا الان فقط 1 مشکل کوچیک داشتم و گرنه به مرانب بهتر از سیم کارته مخابراته...در ضمن توجه دوستان رو به یک نکته جلب کنم ... ایرانسل تازه راه افتاده و اگه با زمانی که مخابرات تازه سیستمش رو راه اندازی کرده بود مقایسه بکنیم ... خواهیم فهمید که مشکلات اون زمان شبکه مخابرات به مراتب خیلی بزرگ تر از مشکلات کم الان ایرانسل هست و مطمنا بر خلاف مخابرات که تا الان هم نتونسته به خیلی تعهداتش عمل کنه ... ایرانسل این مشکلات کوچک رو هم حل خواهد کرد....
در مورد خدمات رایگانش فعلا که از gprs و mms رایگان دارم استفاده میکنم و هم اینکه 5000 تومن به عنوان هدیه نوروزی اضافه شد به سیم کارتم و منتظر بقیه خذدمات رایگانش که فکر کنم از فردا یا پس فردا شروع میشه هستم....:20:
tatu_mail
18-03-2007, 08:10
من که از ایرانسل خیلی راضیم
فقط اینترنتش جدیدا سرعتش کم شده که اونم اگه به زودی درست بشه حرف نداره
:10:
mohammad hamed
18-03-2007, 08:25
با سلام
می خواستم ببنیم که هر ماه چقدر از اعتبار سیم کارت اعتباری ایرانسل کم
میشه
آخه تو دفترچه اش نوشته که ماهیانه مبلغی کم میشه
ممنون
farid ejay
18-03-2007, 10:12
من اعتباری شو دارم و نزدیک دو ماه دارم استفاده میکنم و فقط 4.500 تومنشو مصرف کردم و
نه اعتبار زمانی داره نه مالیات نه عوارض ونه ماهی ازش کم میشه این همه امکانات و رایگان بودن امکاناتش در عید:40:
البطه اینم بگم وقتی کارت شارز رو بگیری یه درصد کمی به عنوان عوارض و مالیات کم میشه:10:
هدیه 5000 تومنی برام اومده ( اس ام اس ) ولی به اعتبارم اضافه نشده
چرا ؟؟؟؟
چی کار کنم؟
hessam123
18-03-2007, 13:55
من با گوشیم می تونم ایمیل بدم ولی آیا کسی از تو اینترنت هم میتونه برای من ایمیل و عکس بفرسته؟آدرس ایمیل من این میشه:r < 989354437654@mms.mtnirancell.ir>چجوریاست؟
اینترنتم وصل نمی شه ...
همش fail می شه ... فقط یه بار وصل شد سرعت افتضاح.
چرا اینترنتم وصل نمی شه ؟
mms من هم همین طوره ... چرا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
brightest
18-03-2007, 16:22
پدر و مادر شما بهتون ادب ياد ندادند !؟
اگر يكم دقت ميكردي اين فقط يه نقل قول از يه مشترك بود كه ديروز رو خبرگزاري ها ارسال شده بود و من هم گذاشتم اينجا تا بقيه بخونن.
شخصا بعضي از حرف هاشو قبول دارم و بعضي هاش رو هم نه.
قسمت اولش حالت طنز داره و فكر ميكنم شما قسمت دومش رو اصلا نخوندي !
خيلي هم بي ربط حرف نزده .
شما هم اينقدر سنگ ايرانسل رو به سينت نزن.
خيلي هم خوش قولي نكرده !
بدترين قسمت قضيه اينه كه با تبليغات 49.9 تومان سيم كارت فروخته و حالا ميخواد يه دفعه بكنه 76 تومان !
كه فقط ميشه گفت كه نامرديه !
به هر حال الان مشكلاتش از امكاناتش بيشتر هست ولي شخصا فكر ميكنم كه سال آينده اوضاع خيلي فرق بكنه .
شما هم سعي كن كه اگه ميتوني به بقيه احترام بذاري البته واسه خودت ميگم چون از من كه چيزي كم نميشه !!!!!:20:
brightest
18-03-2007, 16:27
اگر يكم دقت ميكردي اين فقط يه نقل قول از يه مشترك بود كه ديروز رو خبرگزاري ها ارسال شده بود و من هم گذاشتم اينجا تا بقيه بخونن.
خيلي هم خوش قولي نكرده !
بدترين قسمت قضيه اينه كه با تبليغات 49.9 تومان سيم كارت فروخته و حالا ميخواد يه دفعه بكنه 76 تومان !
به هر حال الان مشكلاتش از امكاناتش بيشتر هست ولي شخصا فكر ميكنم كه سال آينده اوضاع خيلي فرق بكنه .
شما هم سعي كن كه اگه ميتوني به بقيه احترام بذاري البته واسه خودت ميگم چون از من كه چيذي كم نميشه !!!!!:20:
مهدی 2007
18-03-2007, 19:35
به هر حال اگه سازمان مقررات هم مخالفت کنه همین که ایرانسل این پیشنهاد رو داده نامردی در حق مردم کرده و نشون میده این شرکت هم خیلی متعهد نیست
Maziar_69
18-03-2007, 20:04
خيلي هم خوش قولي نكرده !
شما هم سعي كن كه اگه ميتوني به بقيه احترام بذاري البته واسه خودت ميگم چون از من كه چيزي كم نميشه !!!!!:20:
یکی از بزرگان میگه به کسی که لایق احترامه احترام بگذار. من به اندازه ی خودم ادب دارم. لازم نیست یادم بدی. در ضمن راه های زیادی برای افزایش تعداد پست هاوجود داره. لازم نیست هر پست رو 2 بار بدی!!!!
سلام
من یک سیم کارت دایمی خریدم فروشنده یک نسخه از فرمی که برای ثبت نام تکمیل میشه را به من داد با همون بسته ای که سیم کارت به همراه دفترچه توشه همین
میخواستم بپرسم همینه دیگه سندی مدرکی چیزی نداره یا مثل سیم کارت دولتی بعدا براش سندی صادر میشه یا نه؟
با تشکر:11:
Silwestern
18-03-2007, 21:47
به هر حال اگه سازمان مقررات هم مخالفت کنه همین که ایرانسل این پیشنهاد رو داده نامردی در حق مردم کرده و نشون میده این شرکت هم خیلی متعهد نیست
دوست من شرکت ایرانسل یه شرکت معتبره و البته متعهد..
من از سال 84 در جریان کارها و مذاکرات این شرکت بودم
آبان امسال که ایرانسل رسما فعالتیش رو شروع کرد سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد تا ایرانسل میتونه 25 درصد بیشتر از سیمکارت دولتی تعرفه بگیره ( اونم به خاطر اینه که فن آوری پیشرفته تری داره و امکاناتش بیشتره)
ولی ایرانسل اعلام کرد ما فعلا گزینه ای که داریم 45 تومن است..بعد از فروش سیمکارت شد 50 تومن منهای یک قرون که همون 50 تومنه
من وقتی اطلاعاتم در باره این نوع سیمکارتها کامل شد سیمکارت دولتیم رو فروختم و یه ایرانسل خریدم ( در اولین روز واگذاری که اگه یادتو ن باشه ایرانسل اصلا اطلاع رسانی نکرده بود و خیلی سخت میشد جایی رو پیدا کرد که پاسخگو باشه)
من حتی حاضر بودم دقیقه ای 150 تومن بدم ولی دیگه هیچ عیب و نقصی نداشته باشه
وقتی دفترچه داخل پک رو خوندم دیدم هیچکدوم از این خدمات فعال نیست..اون روزای اول که مشکل آنتن دهی داشت و یه روز آنتن داشتیم و 2 روز نداشتیم
GPRS و MMS هم که الان اومده خدا بده برکت..چیزی به اسم سرعت اصلا وجود نداره و مرتب هم از Gatewy قطع میشه
این درست نیست.. بهتر بود اول ایرانسل مشکلاتش رو حل میکرد بعد سیم کارت ها رو میفروخت... به هر حال مسلم اینه که تا سال دیگه روبرا میشه..ولی من شخصا ناراضیم از این روند و همین روزاست که سیمکارتمو بفروشم
وقتی دوباره ایرانسل میخرم که آزمایشتاتشون تموم بشه و یه اپراتور واقعی بشه... نه اینکه روزدر میون GPRS قطعه
................................................
به امید اون روز
بارها شده با سیمکارت ایرانسل تماس گرفتم صدا شنیده نمی شده و باید دوباره تماس گرفته بشه ... این از نظر هزینه ضرر مالی زیادی داره ... ضمنناً وقتی به عنوان مثال با خونه تماس می گیرم می گه شماره اشتباهه یا اینجا مرکز تلفن بین الملله! اما با همه این حرفا نسبتاً راضیم ... یک فایل صوتی شخصی داشتم که تونستم به وسیله ام ام اس به ایمیلم بفرستم و این برام خیلی مهم بود .
اینترنتم وصل نمی شه ...
همش fail می شه ... فقط یه بار وصل شد سرعت افتضاح.
چرا اینترنتم وصل نمی شه ؟
mms من هم همین طوره ... چرا ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحویل بگیرین.
منتظرم
mehdi_vsgh
18-03-2007, 22:38
شما سعی کن آخر شب به اینتزنت وصل بشی!!
روزا به دلیل ترافیک بالا و کمبود پهنای باند مشکل داره
منم یکی خریدم ازش راضیم
بهرحال ا ز تالیا خیلی بهتره
صداش قطع و وصل میشه ولی خوب اولش بهتر میشه
با اول اپراتور اول هم مقایسه کنید
از انصاف نگذریم خیلی از بقیه اپراتور ها بهتره
من سوالم داشتم وقتی گوشیمو وصل مینم به کامپیوتر وقتی میخاد کانکت بشه با شماره *9090****#میشه وارور میده کسی هست کمکم کنه تا منم با پیسی کانکت بشم
راستی با گوشیمم فقط سایت گوگل را باز میکنه ایا سایت دیگه ای هم هست بتونه باز کنه
:20:
ممنون آقا مهدی
راستی با گوشیمم فقط سایت گوگل را باز میکنه ایا سایت دیگه ای هم هست بتونه باز کنه
من یه بار تا حالا کانکنت شدم . گوگل و سرزمین رو باز کردم.
brightest
18-03-2007, 23:05
یکی از بزرگان میگه به کسی که لایق احترامه احترام بگذار. من به اندازه ی خودم ادب دارم. لازم نیست یادم بدی. در ضمن راه های زیادی برای افزایش تعداد پست هاوجود داره. لازم نیست هر پست رو 2 بار بدی!!!!
جالبه !!
اين به جاي عذر خواهيت بود ؟؟؟
ولي شما براي من قابل احترامي و من بر عكس اون مثلا بزرگي كه حرفشو نقل قول كردي فكر ميكنم كه بايد به همه (حتي اوني كه واقعا قابل احترام نيست) احترام گذاشت .
نميخوام اين بحث ادامه پيدا كنه .
فراموشش كن
سلام
من یک سیم کارت دایمی خریدم فروشنده یک نسخه از فرمی که برای ثبت نام تکمیل میشه را به من داد با همون بسته ای که سیم کارت به همراه دفترچه توشه همین
میخواستم بپرسم همینه دیگه سندی مدرکی چیزی نداره یا مثل سیم کارت دولتی بعدا براش سندی صادر میشه یا نه؟
با تشکر:11:
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم
brightest
18-03-2007, 23:11
بابا اين ديگه چه جور پيشنهادي هست !؟
ما صبح كه بيرون هستيم اينترنت ميخوايم و الا شب كه خونه ايم به چه درد ميخوره ؟؟؟
brightest
18-03-2007, 23:23
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم
گفتن كه سند ارسال ميشه درب منزل ولي من كه 4 ماه گرفتم و فرم رو هم براشون فرستادم هنوز خبري از سند نشده .
خيلي ها رو هم ميشناسم كه سند كه هيچ اصلا قبض هم براشون نيومده !!!
ولي خوشبختانه قبض هاي من اومده !
ShahabSAMSUNG
19-03-2007, 00:10
ایرانسل سند خاصی نداره.
همین که به اسمت ثبت شده کافیه.
گفتن كه سند ارسال ميشه درب منزل ولي من كه 4 ماه گرفتم و فرم رو هم براشون فرستادم هنوز خبري از سند نشده .
خيلي ها رو هم ميشناسم كه سند كه هيچ اصلا قبض هم براشون نيومده !!!
ولي خوشبختانه قبض هاي من اومده !
ایرانسل سند خاصی نداره.
همین که به اسمت ثبت شده کافیه.
ممنون دوستان :11:
nima_949
19-03-2007, 01:43
یه توصیه دوستان به جای حرفای بیهوده و کل کل به بهتر شدن p30worldکمک کنند وگرنه خوش اومدی جای بعضیا واقعا اینجا نیست
rahi hast ke soorate in gprs beshtar besheh??
مهدی 2007
19-03-2007, 15:29
امروز تو قم آنتن دهی به نحو فوق العاده ای بالا رفته و واقعا خوب شده
سرعت اینترنت و ام ام اس هم عالی شده
mosi7616
19-03-2007, 16:14
من امروز زنگ زدم ازشون سوال كردم در مورد هداياي نوروزي به من گفتن كه اونايي كه از 12 بهمن به بعد ثبت نام كردن بهشون تعلق مي گيره گفتم پس ما كه تو دي سيم كارت خريديم گفت به شما تعلق نمي گيره
من از طريق اينترنت خريداري كردم همون شماره هاي طلايي
پس اونايي كه مثل من هستن به اوان تعلق نداره
خيلي جالبه
اين تبعيض براي چيه
ما كه زودتر به ايرانسل اعتماد كرديم نبايد شامل اين طرح بشيم
خيلي خنده داره
گفتم كي انتن دهي درست ميشه تو اسلامشهر الان دوماه ميشه كه دكل ها شو نصب كردن ولي هنوز راه اندازي نشده گفت مي تونيد اميدوار باشين تا به زودي را ه بيافته
ما هم اميدوار ميشيم
ولي اين رسمش نيست
از دوستان مي خوام الكي حمايت نكنن
اگه خوبياشو مي گن بديهاشم بگن
خوش به حالت آقا.
من تو تهرانم ولی :41: تا حالا طعم خوبشو نچشیدم...
ببخشید من سر از تعرفه ها در نیووردم
تو سایت ایرانسل نوشته بود ما فقط برای دانلود واپلود پول میگیریم نه برای کانکت شدن مگه ممکنه:18: :18:
:18: :9: :7: :12: :12: :12: :12: :18: :18: :18: :18: :19: :19: :19: :24: :24: :24: :35: :35: :23: :23:
reza_iaun
19-03-2007, 20:53
من امروز زنگ زدم ازشون سوال كردم در مورد هداياي نوروزي به من گفتن كه اونايي كه از 12 بهمن به بعد ثبت نام كردن بهشون تعلق مي گيره گفتم پس ما كه تو دي سيم كارت خريديم گفت به شما تعلق نمي گيره
من از طريق اينترنت خريداري كردم همون شماره هاي طلايي
پس اونايي كه مثل من هستن به اوان تعلق نداره
خيلي جالبه
اين تبعيض براي چيه
ما كه زودتر به ايرانسل اعتماد كرديم نبايد شامل اين طرح بشيم
خيلي خنده داره
گفتم كي انتن دهي درست ميشه تو اسلامشهر الان دوماه ميشه كه دكل ها شو نصب كردن ولي هنوز راه اندازي نشده گفت مي تونيد اميدوار باشين تا به زودي را ه بيافته
ما هم اميدوار ميشيم
ولي اين رسمش نيست
از دوستان مي خوام الكي حمايت نكنن
اگه خوبياشو مي گن بديهاشم بگن
دوست عزیز احتمالا منظورشون اون دو مورد آخر هدایا بوده یعنی اونهایی که از 12 بهمن به بعد ثبت نام کردن
1-200دقیقه مکالمه رایگان برای داوئم
2-حدود 70 دقیقه مکالمه رایگان برای اعتباری
tatu_mail
19-03-2007, 21:09
سلام
امروز 28 اسفند هست
یعنی از ساعت 12 شب امشب Sms رایگان میشه دیگه نه؟؟؟
یههو فردا ایرانسل نگه از صبح اول وقت یعنی ساعت 8 صبح رایگان نه از 12 ؟؟؟؟
به نظر شما استفاده کنیم دیگه؟؟؟
mehdi_vsgh
19-03-2007, 21:21
آره عزیز دلم مجانی میشه!!
خیالت راحت!! باید بترکونیم این چند روزه را!!!!
راستی یه چنتا برات ام ام اس فرستادم بهت نرسید؟؟
Ghasem.M
19-03-2007, 21:33
من هرچي امتحان مي كنم ميگه شبكه اين امكان رو نميده من تو بابل ساكنم
لطفا كمكم كنيد:5:
behnam_speed
19-03-2007, 21:34
سلام آقایون من یک سوال داشتم
من در شهر بروجرد هستم و ایرانسل همین امروز در اینجا آنتن داد
می خواستم بدونم تا وقتی gprs\mms تو بروجرد وصل نشده نمی تونم تنظیمات مربوط به gprs را از ایرانسل دریافت کنم تا در گوشی save بشه ؟
من همون شماره ای رو که تو سایت ایرانسل نوشته بود(#5*3*130*) را گرفتم اما بعدش پیامی برام نیومد
باید چکار کنم ؟
خواهش می کنم راهنماییم کنید
با تشکر
Ghasem.M
19-03-2007, 21:38
اول كد ime رو بارمز#06#* يه جايي بنويس بعد به شماره 2225 يك sms با اين محتوا بفرست
حرف s رو اول بنويس بعد بدون فاصله شماره ime رو بنويس برات ميفرستن:5: البته اگر گوشيت نوكيا
boy iran
19-03-2007, 22:13
خیالت راحت!! باید بترکونیم این چند روزه را!!!!
از دست ما ملت مجانی دوست
brightest
19-03-2007, 22:20
ببخشید من سر از تعرفه ها در نیووردم
تو سایت ایرانسل نوشته بود ما فقط برای دانلود واپلود پول میگیریم نه برای کانکت شدن مگه ممکنه:18: :18:
:18: :9: :7: :12: :12: :12: :12: :18: :18: :18: :18: :19: :19: :19: :24: :24: :24: :35: :35: :23: :23:
عزيز browse كردن صفحات هم download حساب ميشه !
mehdi_vsgh
19-03-2007, 22:25
از دست ما ملت مجانی دوست
راستی مملی جان!! اگه دوست داشتی بهم پیغام خصوصی بزن که برای توهم بفرستم!!(فقط اگه نصف شب برات اس ام اس اومد فحشم ندی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....) (چون ظاهرا درخواست ارسال کرده بودی تو تاپیک ام ام اس !!! درسته؟؟:5:
Ghasem.M
19-03-2007, 22:38
بابا حرفه اي داشش مهدي جواب ما رو نمي دي
boy iran
20-03-2007, 00:06
بله آقا مهدی
هر چی داری بفرست
این روزها تا صبح بیدارم اشکال نداره
فحش که نه دعا هم برات می کنیم
سلام هقا مهدی من می خوام غضو گروه Mms بز ها شوم اگه می شه بگین چیکارکنم
mehdi_vsgh
20-03-2007, 06:48
بابا حرفه اي داشش مهدي جواب ما رو نمي دي
جواب شما؟؟؟؟ شما از من چیزی پرسیدید مگه؟؟:5:
بله آقا مهدی
هر چی داری بفرست
این روزها تا صبح بیدارم اشکال نداره
فحش که نه دعا هم برات می کنیم
چشم الان برات یه چنتایی میفرستم:5:
سلام هقا مهدی من می خوام غضو گروه Mms بز ها شوم اگه می شه بگین چیکارکنم
کافیه که بهم یه ام ام اس بفرستید همراه با مشخصات خودتون(نام کاربری--- نام واقعی--- سن و محل سکونت):5:
mami_hacky
20-03-2007, 10:09
سلام
من یک سیم کارت دائمی ایرانسل خریدم ، یک هفته پیش ، از میدان انقلاب ، اصفهان
می خوام بدونم دوستای اصفهانی ای که احیانا اینجا هستن مشکلاتی مثل مال من دارن ، یا فقط من بدبخت شدم :20:
اول اینکه ، بعد از یک هفته هنوز هیچ sms ای مبنی بر اینکه شما در شبکه ایرانسل ثبت نام شده اید برام نیمده و حتی بر عکس دیروز یک sms اومده که تو ثبت نام نشدی و اگه با 120 تماس نگیری تا 72 ساعت دیگه اشتراکت را قطع می کنیم.
کلا sms که اصلا نمی تونم بفرستم . شما ها هم نمی تونین؟ ولی sms سیم کارت دولتی برام می یاد.
وقتی سعی می کنم با 120 یا 130 یا 00989351200000 یا 00989351300000 تماس بگیرم میگه شماره را غلط گرفتی. پس من چه جوری باید با اینا تماس بگیرم؟ با بقیه خوب می تونم تماس بگیرم.
وقتی #130* رو می گیرم می گه application down
کسی اینجا اصفهانی هست؟ شما ها هم همینطوری هستین؟
آنتن دهی البته کلا بد نیست.
خوب حالا من یک پیشنهاد هم برای admin بسیار محترم این سایت دارم ، من اول کار این پیام رو به صورت یک پست جدا فرستادم ، ایشون پیام را lock کردند و گفتند برو اینجا پیامتو بدار. البته می دونم که به خاطر نظم سیستم این کار رو می کنن و کار بسیار خوبیه و دستشون هم درد نکنه
اما بدیهی است که توی topic ای که 950 تا reply روش هست ، هیچ کس پیام من رو نخواهد دید. مثلا کی می شینه 900 پست این تاپیک رو از اول بخونه؟ خوب کسی پیام من را نخواهد دید و کسی هم جواب نخواهد داد. برای همین بود که من توی یک پست جداگانه فرستادم.
در حال حاضر موضوع ایرانسل موضوع بسیار داغ و مفصلیه ، موضوعی نیست که بشه تمام پست هاش رو توی یک تاپیک سرو تشو هم بیارین. من پیشنهاد می کنم که اگر دلتون می خواد یک بخش مجزا برای ایرانسل درست کنین و اجازه بدین کاربراتون آزادانه تر اونجا پست بذارن.
دست شما درد نکنه.
masoudboy
20-03-2007, 11:01
سلام
من یک سیم کارت دائمی ایرانسل خریدم ، یک هفته پیش ، از میدان انقلاب ، اصفهان
می خوام بدونم دوستای اصفهانی ای که احیانا اینجا هستن مشکلاتی مثل مال من دارن ، یا فقط من بدبخت شدم :20:
اول اینکه ، بعد از یک هفته هنوز هیچ sms ای مبنی بر اینکه شما در شبکه ایرانسل ثبت نام شده اید برام نیمده و حتی بر عکس دیروز یک sms اومده که تو ثبت نام نشدی و اگه با 120 تماس نگیری تا 72 ساعت دیگه اشتراکت را قطع می کنیم.
کلا sms که اصلا نمی تونم بفرستم . شما ها هم نمی تونین؟ ولی sms سیم کارت دولتی برام می یاد.
وقتی سعی می کنم با 120 یا 130 یا 00989351200000 یا 00989351300000 تماس بگیرم میگه شماره را غلط گرفتی. پس من چه جوری باید با اینا تماس بگیرم؟ با بقیه خوب می تونم تماس بگیرم.
وقتی #130* رو می گیرم می گه application down
کسی اینجا اصفهانی هست؟ شما ها هم همینطوری هستین؟
آنتن دهی البته کلا بد نیست.
خوب حالا من یک پیشنهاد هم برای admin بسیار محترم این سایت دارم ، من اول کار این پیام رو به صورت یک پست جدا فرستادم ، ایشون پیام را lock کردند و گفتند برو اینجا پیامتو بدار. البته می دونم که به خاطر نظم سیستم این کار رو می کنن و کار بسیار خوبیه و دستشون هم درد نکنه
اما بدیهی است که توی topic ای که 950 تا reply روش هست ، هیچ کس پیام من رو نخواهد دید. مثلا کی می شینه 900 پست این تاپیک رو از اول بخونه؟ خوب کسی پیام من را نخواهد دید و کسی هم جواب نخواهد داد. برای همین بود که من توی یک پست جداگانه فرستادم.
در حال حاضر موضوع ایرانسل موضوع بسیار داغ و مفصلیه ، موضوعی نیست که بشه تمام پست هاش رو توی یک تاپیک سرو تشو هم بیارین. من پیشنهاد می کنم که اگر دلتون می خواد یک بخش مجزا برای ایرانسل درست کنین و اجازه بدین کاربراتون آزادانه تر اونجا پست بذارن.
دست شما درد نکنه.
ایرانسل در اصفهان به طور آزمایشی فعال هست و در حال بر طرف کرده مشکلات آن هستند . Sms تا 2 هفته پیش می شد فرستاد ولی از آن موقع تا حالا نمی شه که باید صبر کنید تا اواخر فروردین ماه 86 که شبکه به طور رسمی افتتاح بشه . مثل اینکه هنوز در یک نقاطی از شهر اصفهان تداخل فرکانسی دارند با خط های دولتی و شبکه اسپادان که دارند برطرف می کنند ولی تمام آنتن ها را نصب کردند ولی بیشتر آنتن ها هنوز به خاطر تداخل باند فرکانسی به شبکه وصل نشدند و تعداد محدودی وصل شدند . برای تماس با مرکز پشتیبانی ایرانسل هم با خطوط ثابت شماره 09351300000 را بگیرید یا با موبایل ایرانسل 130 را بگیرید و اگر گفت شماره اشتباه است چند بار بگیرید وصل میشه . به هر صورت تا وقتی شبکه به طور رسمی راه اندازی نشده باید صبر کنید و با مشکلات آن سر کنید. برای آن sms ثبت نام هم که آمده با خدمات تماس بگیرید آنها مشکل را حل می کنند .
tatu_mail
20-03-2007, 19:56
سلام
SMS هم قطع شد
دیگه نمیفرسه به علت ترافیک بالای شبکه
کسی شماره Messege Center دیگه ای نداره؟
ایرانسل فقط یه شماره مخصوص برای SMS قرار داده؟؟؟؟
تورو خدا اگه یکی داره به من SMS کنه چون سرعت اینترنتشم اومده پایین البته زنگ زدم گفت Server مشکل داره
شماره من 0935-3347083
ممنون میشم
سلام
SMS هم قطع شد
دیگه نمیفرسه به علت ترافیک بالای شبکه
کسی شماره Messege Center دیگه ای نداره؟
ایرانسل فقط یه شماره مخصوص برای SMS قرار داده؟؟؟؟
تورو خدا اگه یکی داره به من SMS کنه چون سرعت اینترنتشم اومده پایین البته زنگ زدم گفت Server مشکل داره
شماره من 0935-3347083
ممنون میشم
بابا خوش به حالت می نالی که سرعتش کم شده !
من چی بگم که تا حالا یه بار با سرعت افتضاح اینترنتشو دیدم !! ( تازه اونم نه تو محل خودمون )
محل ما مثل اینکه این جوریه.:13:
mehdi_vsgh
20-03-2007, 21:34
tatu_mail
ببینم من این همه از شما اس ام اس گرفتم پس چیه؟؟
برات هم فرستادم از صبح تا حالا فکر کنم 10-20 تایی برات فرستادم ! به دستت نرسیده؟؟
tatu_mail
21-03-2007, 01:07
سلام
ممنون اقا مهدی نه 1 ساعتی قطع شده بود نمیفرستاد
الا میفرسه ولی من شک دارم که طرف به دستش برسه
Messege Delevery هم دیگه OK نمیکنه و Pending میمونه
نمیدونم شاید برای همه اینطوری
Mohammad Hosseyn
21-03-2007, 02:34
مگه شما به اینترنت هم وصل می شید . مگه اینترنتش قطع نشده ؟؟؟
پس برای من چرا اینجوریه ، اصلا وثل نمی شه . از ام ام اس هم خبری نیست !!!
کمککککککککککککک !!!!!!!
mehdi_vsgh
21-03-2007, 08:34
سلام
ممنون اقا مهدی نه 1 ساعتی قطع شده بود نمیفرستاد
الا میفرسه ولی من شک دارم که طرف به دستش برسه
Messege Delevery هم دیگه OK نمیکنه و Pending میمونه
نمیدونم شاید برای همه اینطوری
برای منم Delevery نمیزنه!!و لی همه اس ام اس هات میرسه!!
tatu_mail
21-03-2007, 10:13
کمککککککککککککک !!!!!!!
سلام
عید همه دوستان مبارک باشه
بله وصل میشم شاید شما تنظیماتتون مشکل داره :11:
hossein021
21-03-2007, 17:01
مال من من از دیشب تا حالا یه دونه هم نفرستاده
مهدی 2007
21-03-2007, 17:04
کمککککککککککککک !!!!!!!
مگه شما قم هستید؟
از دو روز پیش تا حالا هم سرعت ارسال ام ام اس بالا رفته هم اینترنتش بهتر شده! البته پریروز واقعا خوب بود
dj.tiesto
21-03-2007, 18:50
تو رو خدا کمک کنید من گوشیم کا 700 سونی اریکسونه.هنوز برای gprs اس ام اس نیومده.این که اسم مکانارو مینیویسه هست ولی اینترنت نمیره تو رو خدا کمکم کنید باید چی کار کنم؟؟؟
brightest
22-03-2007, 00:19
به شماره 2225 sms بزن Sony Ericsson K700 حروف بزرگ و كوچيك رو رعايت كنيد
1) sms تنظيمات gprs مياد
2)sms تاييد مياد
3)جواب sms تاييد رو ميدي
4)sms تنظيمات mms مياد
Mohammad Hosseyn
22-03-2007, 00:47
سلام
عید همه دوستان مبارک باشه
بله وصل میشم شاید شما تنظیماتتون مشکل داره
سلام . من هم عید رو تبریک می گم .
من هم از تنظیماتی که ایرانسل برام فرستاد استفاده کردم و هم از تنظیماتی که دوستان قرار داده بودند اما پیغام ""Packet Data Note Available . Check Network Servise "" رو می ده و وصل نمی شه .
مگه شما قم هستید؟
از دو روز پیش تا حالا هم سرعت ارسال ام ام اس بالا رفته هم اینترنتش بهتر شده! البته پریروز واقعا خوب بود
نه من قائمشهر هستم . اما چرا قم هست اما قائمشهر نیست . قائمشهر که دوهفته ای میشه آنت می دی . اما از همون موقع که آنت می داد دیگه به اینترنت وصل نمی شه . ام ام اس هم خبری نیست . تو ساری و بابل هم همین طوریه .
نمی دونم چی کار کنم .
مهدی 2007
22-03-2007, 17:22
سلام . من هم عید رو تبریک می گم .
من هم از تنظیماتی که ایرانسل برام فرستاد استفاده کردم و هم از تنظیماتی که دوستان قرار داده بودند اما پیغام ""Packet Data Note Available . Check Network Servise "" رو می ده و وصل نمی شه .
نه من قائمشهر هستم . اما چرا قم هست اما قائمشهر نیست . قائمشهر که دوهفته ای میشه آنت می دی . اما از همون موقع که آنت می داد دیگه به اینترنت وصل نمی شه . ام ام اس هم خبری نیست . تو ساری و بابل هم همین طوریه .
نمی دونم چی کار کنم .
قم از دو ماه پیش به طور رسمی وصل بود و اینترنت هم داشت ولی از سه روز پیش بهتر شده!
meshkiposh2200
22-03-2007, 17:55
منم از از اصفهانم یک ماه سیم کارت اعتباری ایرانسل را گرفتم اولا sms میفرستاد ولی خیلی وقته قطع شده از کیفیت شبکه هم بگم که بعضی وقتها انتن فول ولی میگه no network koverge میده !!!!!!!!!!!!
مهدی 2007
22-03-2007, 23:45
نمی دونم این تالیا نیوز چه دشمنی با ایرانسل داره؟
ولی بعضی حرفهاش هم درسته مثل آخرش!
TheMohammad
22-03-2007, 23:55
نمی دونم این تالیا نیوز چه دشمنی با ایرانسل داره؟
ولی بعضی حرفهاش هم درسته مثل آخرش!
این خبر از آی تی آنالیزر بود ، مال یکی دو هفته پیش، شبکه ایرانسل انگار توی بعضی نقاط درست کار نمیکنه ، این ها هم دست گذاشتین رو همون نقاط !!!
kaveh_top65
23-03-2007, 15:48
بچه ها من صبح ساعت 11 ایرانسل خریدم و فعالش کردم ... ولی الان ساعت یه ربع به 4 و هنوز اس ام اس مربوط به mms و gprs نیومده ... در ضمن اس ام اس مجانی نیست برام... چرا ؟
mostafaeshghi
23-03-2007, 18:17
بچه ها من صبح ساعت 11 ایرانسل خریدم و فعالش کردم ... ولی الان ساعت یه ربع به 4 و هنوز اس ام اس مربوط به mms و gprs نیومده ... در ضمن اس ام اس مجانی نیست برام... چرا ؟
اگر دقت کرده باشی این هدایا مخصوص کسانی است که تا قبل از سال جدید سیم کارتشون را فعال کرده باشند.
اس ام اس تنظیمات را هم با فرستادن مشخصات به شماره 2225 تحویل بگیرید
kaveh_top65
23-03-2007, 20:37
اگر دقت کرده باشی این هدایا مخصوص کسانی است که تا قبل از سال جدید سیم کارتشون را فعال کرده باشند.
اس ام اس تنظیمات را هم با فرستادن مشخصات به شماره 2225 تحویل بگیرید
تو سایت و تبلیغاتش که نوشته تا 15 فروردین فرصت داریم... ولی بازم تشکر فکر کنم مشکلش رو فهمیدم .. ممنون
ایرانسل به دنبال دو نرخی کردن تعرفه های خود است!
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام کرد: در ابتداي شروع به كار ايرانسل و واگذاري سيمكارتها به دليل محدود بودن شبكه تعرفهي ٩/٤٩ تومان اعمال شد اما به آنها اعلام كرديم كه بعد از گسترش شبكه خود ميتوانند پيشنهاد افزايش آن را داشته باشند؛ البته آنها مجاز به افزايش تعرفه و محاسبه آن به مبلغ ٢٠ درصد بالاتر از تعرفهي موثر اپراتور اولاند.
خسروي ادامه داد: اپراتور دوم تلفن همراه قصد افزايش تعرفه را براي مشتركان ايرانسل به خارج از شبكه را دارد و اعلام كرده كه در رابطه با تعرفهي مكالمات ايرانسل به ايرانسل افزايشي را نخواهد داشت و به همين دليل به مبلغ ٩/٤٩ تومان براي مشتركان ايرانسل به ايرانسل و مبلغ ٧٦ تومان را براي مشتركان خارج از شبكه پيشنهاد داده كه موضوع در سازمان در دست بررسي و تصميمگيري است.
با قول معروف گاومان زاييد دو قلو
آقايان با آن همه هياهو وسرو صدا و تبليغ و زير نويس و مژدگاني و تمنا و خواهش با آن شعار کاذب يکسان بودن تعرفه 499 ريال بودن آن در سراسر کشور و اغفال منو امثال من با اين شعار،آن هم بخاطر کارمان چون سيار هستيم ، وبا دروغ گفته شده قبلي که تعرفه ها تا چند سال ديگر تغيير نخواهد کرد آن هم به گفته خود مدير عامل ايرانسل، با ديدن حدود يک ميليون مشترک به خود، يکدفعه بعد از چند ماه ناقابل آن هم با اين شبکه ضعيف، پوشش کم واز طرح عقب مانده ، هوس زياد کردن تعرفه به سرشان زده
آن هم اين تعرفه ،يعني اگر شما بخواهيد با منزل خود در همان شهر زير گوش خودتون يکدقيقه يا بهتر بگه يک ثانيه صحبت کنيد بايد 76 تومان بدهيد
يعني پولي که با اپراتور اول يا همان موبال دولتي دقيقه اي با همين قيمت ،با يکي از دور ترين شهر محل زندگي خود
حتما آقايان فکر ميکنند که اين هم يک کار خارق العاده تبليغي خوبيه که همه تشويق بشن حتي از تلفن ثابت خود هم استفاده نکنن،
برن همگي بخاطر 499 ريال بودن خطوط داخلي ايرانسل سيم کارت بخرن
حال شما بگوييد اينو چي ميشه اسمشو گذاشت (حماقت براي ما ،نامردي ،بي انصافي براي آنها)
لطفا نگوييد که هنوز تصويب نشده ولي هممون ميدونيم که با اين عمل ميخواهن به قول معروف مزه دهن مشترکين نگون بخت را بچشن بايد بدانيم استقبال کنندگان از سيم کارتهاي ايرانسل اکثرا از قشر کم درآمد جامعه هستند و روا نيست چنين کلاه گشادي
در کنار ديگر مشکلات وديگر کلاهها بر سر اين قشر برود متاسفانه من يکي خودمو براي اينکه باعث خريد اين نوع سيم کارت براي خودم وبراي 7،8 نفر از دوستان وآشنايان شدم، عذاب وجدان دارم و ميدانم ديگر دوستاني که ايرانسلي شده اند نيز بعد از شنيدن
اين خبردل آشوب خواهند گرفت
ولي در کنار اين حرف وخبر نبايد بي تفاوت گذشت بايد به اين خبر از همين الان واکنش نشان داد متاسفانه ايرانسل با اين خبر نشان
داده با اين نوع تبليغات انجام گرفته ومجاني بودن امروزي بعضي از خدمات ،که آن هم يک خط در ميان کار ميکند خيال تلافي اين خدمات را در آينده در سر دارد ويا به قولي ( دانه روي تور دام ميريزد ) بايد از طريق اي ميل ، تلفن ، سازمان تنظيم مقررات ، رسانه ها
به اين امر اعتراض کرد بخصوص افرادي راکه خيال خريد اين نوع سيم کارت را دارند را فعلا از اين کار منصرف کرد
H A M A S
24-03-2007, 12:43
آقايان با آن همه هياهو وسرو صدا و تبليغ و زير نويس و مژدگاني و تمنا و خواهش با آن شعار کاذب يکسان بودن تعرفه 499 ريال بودن آن در سراسر کشور و اغفال منو امثال من با اين شعار،آن هم بخاطر کارمان چون سيار هستيم ، وبا دروغ گفته شده قبلي که تعرفه ها تا چند سال ديگر تغيير نخواهد کرد آن هم به گفته خود مدير عامل ايرانسل، با ديدن حدود يک ميليون مشترک به خود، يکدفعه بعد از چند ماه ناقابل آن هم با اين شبکه ضعيف، پوشش کم واز طرح عقب مانده ، هوس زياد کردن تعرفه به سرشان زده
آن هم اين تعرفه ،يعني اگر شما بخواهيد با منزل خود در همان شهر زير گوش خودتون يکدقيقه يا بهتر بگه يک ثانيه صحبت کنيد بايد 76 تومان بدهيد
يعني پولي که با اپراتور اول يا همان موبال دولتي دقيقه اي با همين قيمت ،با يکي از دور ترين شهر محل زندگي خود
حتما آقايان فکر ميکنند که اين هم يک کار خارق العاده تبليغي خوبيه که همه تشويق بشن حتي از تلفن ثابت خود هم استفاده نکنن،
برن همگي بخاطر 499 ريال بودن خطوط داخلي ايرانسل سيم کارت بخرن
حال شما بگوييد اينو چي ميشه اسمشو گذاشت (حماقت براي ما ،نامردي ،بي انصافي براي آنها)
لطفا نگوييد که هنوز تصويب نشده ولي هممون ميدونيم که با اين عمل ميخواهن به قول معروف مزه دهن مشترکين نگون بخت را بچشن بايد بدانيم استقبال کنندگان از سيم کارتهاي ايرانسل اکثرا از قشر کم درآمد جامعه هستند و روا نيست چنين کلاه گشادي
در کنار ديگر مشکلات وديگر کلاهها بر سر اين قشر برود متاسفانه من يکي خودمو براي اينکه باعث خريد اين نوع سيم کارت براي خودم وبراي 7،8 نفر از دوستان وآشنايان شدم، عذاب وجدان دارم و ميدانم ديگر دوستاني که ايرانسلي شده اند نيز بعد از شنيدن
اين خبردل آشوب خواهند گرفت
ولي در کنار اين حرف وخبر نبايد بي تفاوت گذشت بايد به اين خبر از همين الان واکنش نشان داد متاسفانه ايرانسل با اين خبر نشان
داده با اين نوع تبليغات انجام گرفته ومجاني بودن امروزي بعضي از خدمات ،که آن هم يک خط در ميان کار ميکند خيال تلافي اين خدمات را در آينده در سر دارد ويا به قولي ( دانه روي تور دام ميريزد ) بايد از طريق اي ميل ، تلفن ، سازمان تنظيم مقررات ، رسانه ها
به اين امر اعتراض کرد بخصوص افرادي راکه خيال خريد اين نوع سيم کارت را دارند را فعلا از اين کار منصرف
این دیگه چکاریه این همه تبلیغ 4 تا مشتری جمع کردن همین ها رو میخوان پر بدن؟
مهدی 2007
24-03-2007, 15:14
توجه داشته باشید این فقط برای سیم کارت دائمی هست و معلوم نیست اینا می خوان چه بلایی سر دارندگان سیمکارت اعتباری بیارند
من نمیدونم اینا واقعا مردم رو چی فرض کردند؟
به نظر من مردم حاضرند برای بین شهری پول بیشتری بدند ولی داخل شهری رو فکر نکنم کسی براش اینقدر بخواد پول بده
اون از خدماتش که اس ام اس به 912 که کلا تعطیله و به ایرانسل هم 3 یا 4 تا می فرسته اگه حساب بشه به اندازه پول یه مکالمه پول اس ام اس هست!
من نمی دونم اینا خیلی ببخشید احمق تشریف دارند که نمی فهمند اگه پول مکالمات رو همین قیمت بذارند مردم بیشتر سیمکارت می خرند و بیشتر هم زنگ می زنند ولی اگه بالا ببرند نه کسی سیمکارت می خره نه کسی به جز موارد اظطراری دلش میاد زنگ بزنه!!
Armagedon_2005
24-03-2007, 15:41
دوستان من اومدم اینجا تا بقیه رو هم از مسابقه اس ام اس مطلع کنم
فکر کنم اگر همه بیان خیلی باهال تر بشه
یکی از بچه ها +warriorking ترکونده
ShahabSAMSUNG
24-03-2007, 15:48
متاسفانه مملکت ما همینه.
تا میشه مفت خوری کرد، کسی نمیاد به فکر ملت باشه.
tatu_mail
24-03-2007, 22:58
سلام یکی کمکم کنه
من گوشیمو عوض کردم
Motorola A925
از این قلم نوریا داره
من هر کاره میکنم تنظیمات اتوماتیک به من نمیده میگه سبت نشده گوشی شما
تنظیمات دستیش عجیبو غریبه
جای IP بجایی که 2 تایی باشه سه تایی
مثال:
010.131.026.138
بجایی که اول 10 بزنه 010 میزنه
اعصابم خورد شده
کسی میدونه مشکل من چیه؟؟؟
توروخدا هر می میدونه به این شماره SMS بزنه 0935-3347073
H A M A S
25-03-2007, 08:16
ایرانسل هم مالید!!!!!
setare_m
25-03-2007, 11:53
سلام
یه سوال:
مجانی بودن اس ام اس ها که در سایت ایرانسل اعلام شده بود از 10 اسفند تا 15 فروردین شامل حال کیا می شه؟
brightest
25-03-2007, 12:22
سلام
یه سوال:
مجانی بودن اس ام اس ها که در سایت ایرانسل اعلام شده بود از 10 اسفند تا 15 فروردین شامل حال کیا می شه؟
همه كساني كه تا قبل از 20 اسفند سيمكارتشون فعال شده باشه ! :20:
mostafaeshghi
25-03-2007, 12:46
سلام
یه سوال:
دوست عزیز داری اشتباه میکنی.
از 10 اسفند تا 15 فروردین ام ام اس اریگانه و اس ام اس آخرین روز رایگان بودنش همین امروزه. در ضمن اینکه ام ام اس فقط برای ایرانسل به ایرانسل است. و شامل حال کسانی میشه که تا آخر اسفند سیم کارت خود را فعال کرده باشند.
این هم لینک هدایای ایرانسل:
بابا من که هنوز تو خماری ام ام اس موندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی فرسته ... fail می شه ... ولی یه بار فرستاد ... تنظیماتم درسته ولی چرا نمی فرسته ؟؟
jeffyjoon
25-03-2007, 17:54
بالاخره دیشب از 11 شب تا 6 صبح همه 950 تا پست رو خوندم. می خواستم پست 1000 اولین پستم باشه اما طاقت نیاوردم. الان دیگه خدای آمار و اطلاعات ایرانسلم!!! اگه کسی سوالی داره بعد از 950 پستی که خوندم حتماً می تونم جوابشو بدم!!!
H A M A S
25-03-2007, 18:01
به نظرشما ایرانسل میتونه خودشو میتونه جمع جور کنه؟یا به سرنوشت تالیا دچار میشه ؟
masoudboy
25-03-2007, 18:42
شما نباید تالیا و ایرانسل را با هم مقایسه کنی . ایرانسل یک اپراتور هست ولی تالیا پیمانکار مخابرات هست که تا حالا هم طبق برنامه خودش رفته و مشکلی نداشته . الان تمام مراکز استانها را هم پوشش داده . در مورد هم ایرانسل با تمام مشکلاتی که داره فعلا قضاوت زود هست و باید حداقل یکسال دیگه را هم صبر کرد و بعد قضائت کرد ولی تا الان بدک کار نکرده . مشکلات ایرانسل که به نظر من باید برطرف بشه :
1- تبدیل محاسبه مکالمه از دقیقه به ثانیه و تعرفه 50 تومان برای هر دقیقه مکالمه و افزایش ندادن آن به هیچ عنوان .
2- ایرانسل باید تمامی مراکز استانها را حداقل بدون نقطه کور در آن شهر پوشش بده و بعد به سراغ پوشش جاده ای و پوشش دادن شهرهای کوچک بره .
3- برای رومینگ مبلغ 200 هزار ودیعه را برداره و یا حداکثر 50 هزار تومان آن را بکنه .
4- پهنای باند برای استفاده از خدمات GPRS را افزایش بده تا سرعت بهتر بشه .
5- مشکل دریافت و ارسال Sms از TCI را برطرف کنه .
TheMohammad
25-03-2007, 19:23
شما نباید تالیا و ایرانسل را با هم مقایسه کنی . ایرانسل یک اپراتور هست ولی تالیا پیمانکار مخابرات هست که تا حالا هم طبق برنامه خودش رفته و مشکلی نداشته . الان تمام مراکز استانها را هم پوشش داده . در مورد هم ایرانسل با تمام مشکلاتی که داره فعلا قضاوت زود هست و باید حداقل یکسال دیگه را هم صبر کرد و بعد قضائت کرد ولی تا الان بدک کار نکرده . مشکلات ایرانسل که به نظر من باید برطرف بشه :
1- تبدیل محاسبه مکالمه از دقیقه به ثانیه و تعرفه 50 تومان برای هر دقیقه مکالمه و افزایش ندادن آن به هیچ عنوان .
2- ایرانسل باید تمامی مراکز استانها را حداقل بدون نقطه کور در آن شهر پوشش بده و بعد به سراغ پوشش جاده ای و پوشش دادن شهرهای کوچک بره .
3- برای رومینگ مبلغ 200 هزار ودیعه را برداره و یا حداکثر 50 هزار تومان آن را بکنه .
خب سیم کارت های دولتی قیمتش بالای 300 تومن هست و به خاصر همین ودیعه رومینگ نمیگیره ولی فکر کنم یه سقفی گذاشته ، مثلا تا 200 دلار بیشتر نمی تونین حرف بزنین!
پهنای باند gprs هم اون موقع که پولی بشه فکر کنم خیلی زیاد بشه ، چون استفاده خیلی خیلی کم میشه !
چرا هیچ موقع نمیگیم که tci مشکلش رو با ایرانسل در رابطه با sms ها حل کنه ؟؟
H A M A S
25-03-2007, 19:34
مگه نحوه محاسبه ثانیه ای نشده!!!!
hossein-p30-f
26-03-2007, 07:28
سلام
یه چند تا سوال در مورد ایرانسل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنتن دهی تو یزد چه جوری هست؟
از لحاظ فرستادن SMS مشکلی داره یا نه؟
شهرستانهای یزد کدوماشو ساپورت می کنه؟
سیم کارتهای اعتباری و دائمی اون با هم فرقی می کنن یا نه؟
خلاصه اینکه تو یزد خوب کار میکنه یا نه (( بخرم :question:))
بله ايرانسل خيلی خوبه:20:
مخصوصاً اين Sms,mms رايگانش
نزديک يه ماه همه صبح تا شب به هم Mms Sms ميزنيم بعدش حسابی عادت ميکنيم و ترک عادت هم
که موجب مرض است!
ايرانسليا از يه کلک قديمی استفاده کردن.حدود 50 سال پيش اولين کارخونه های نوشابه سازی تو ايران به مردم نوشابه رايگان ميدادن...
حالا ايران توي دنيا بزرگترين کشور مصرف کننده ی نوشابست :21: :2:
hossein-p30-f
26-03-2007, 15:59
سلام
هزینه مکالمه ایرانسل با ایرانسل و ایرانسل با خطوط مخابرات با هم فرق میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من شنیدم فرق میکنه:18: (( میشه تعرفه دقیقش رو هم بگید))
ممنون:11:
arman4459
26-03-2007, 16:04
نه عزیزم هنوز همون دقیقهای 499 ریال است بعدش رو خدا میمونه
tatu_mail
26-03-2007, 17:45
سلام من احتیاج به کمک دارم
:41:
من گوشیمو عوض کردم Motorola A925
تنظیماتشو نتونستم دستی تنظیم کنم البته چیزه خواسی نداشت ولی نشد
به شماره 2225 SMS زدم ولی میگه گوشی شما در داخل شبکه ما ثبت نشده
زنگ زنگ زدم 130 خانمی گفت شماره سریال و مدل گوشی شمارو نداریم شما نمیتونی با گوشیت از GPRS استفاده کنی .
گفتم دستی باید تنظیم کنم ؟ گفت نمیشه اینطوری ؟ نظر شما چیه؟
حرفشون واقعی؟
من باید چه کار کنم؟
Maziar_69
26-03-2007, 21:21
سلام
یه چند تا سوال در مورد ایرانسل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آنتن دهی تو یزد چه جوری هست؟
از لحاظ فرستادن SMS مشکلی داره یا نه؟
شهرستانهای یزد کدوماشو ساپورت می کنه؟
سیم کارتهای اعتباری و دائمی اون با هم فرقی می کنن یا نه؟
خلاصه اینکه تو یزد خوب کار میکنه یا نه (( بخرم :question:))
مگه ایرانسل الان تو یزد کار میکنه ؟
Maziar_69
26-03-2007, 21:26
با مورد اول موافقم ولی هنوز که پوشش جاده ای هم نداره اما مورد 5 فکر کنم اشکال از tci باشه و اگه اشتباه نکنم شما تو اصفهان بودی و اونجا چون هنوز رسمی نیست زیاد نمیشه بهش اعتماد کرد
Maziar_69
26-03-2007, 21:26
من یه هفته ای مسافرت بودم ولی امروز 6 فروردین که بر گشتم با سرعت بسیار بالایی کانکت شدم مال بقیه چطوره ؟
سرعت اينترنت من هم خوب شده - الان هم كانكتم ولي هنوز ناپايداره (دليل هم داره)
--------------
راستش يه توضيح بدم - من خودم توي يكي از شركتهاي پيمانكار ايرانسل براي نصب آنتهاي شهري كار ميكنم تا جايي كه بتونم اطلاعات به همه ميدم . من الان توي مشهدم ولي از شهرهاي ديگه كم و بيش خبرهايي دارم كه شايد بتونه راضي تون كنه
---------------
يكي از دلايل قطع و وصل شدن اينترنت به خاطر اينكه تا حالا ( و شايد چند ماه ديگه ) از لينكهاي موقتي بين آنتها استفاده ميكنند كه فقط كار كنه - هنوز همه لينكهاشون قطعي نشده ، هي جهتها و نقاطش رو عوض ميكنند
اونهايي كه نميدونند لينك چيه ؟ اين قسمت رو بخونند
منظور از لينكهاي ارتباطي بين آنتنها ، ديشهاي گرد و سفيد رنگي هست كه مستقيم بوسيله امواج مايكرو ويو با سايت همسايه ارتباط داره ( به غير از اين روش قديمها مخابرات از خطوط Hdsl استفاده ميكرده )
--------------
يكي ديگه از دلايل قطع و وصل شدن ارتباط ها ( هم ديتا و هم مكالمه ) گيرهايي كه موقع تحويل گرفتن سايتها شركت ايرانسل به پيمانكار ميده هست ( اين چرا اين رنگيه - كارگره صورتش نشسته بود و ... ) كه در نهايت بايد سايت رو خاموش كنند و رفع كنند و گر نه قبول ندارند
يكي از دلايلي كه هنوز توي شهرهاي بزرگ نتونستند كاملا پوشش بدهند به خود مردم برميگرده ( نقشه هاي پوشش رو توي شهرهاي بزرگ رو از توي سايت ايرانسل ببينيد )
اون هم اينه كه به خاطر زياد شدن آنتهاي موبايل در خونه هر بنده خدايي رو كه ميزنن در كمتر از 2 دقيقه قيمت دقيق اجاره رو از زن همسايه روبرويي در ميارن و كمتر از اون هم راضي نميشن - ايرانسل هم پول مفت نميده ميگه يه خونه ديگه ( همين خودش يك هفته طول ميكشه ) تا اينكه سايت راه بيافته
-------------
فعلا همينها توي ذهنم بود - اگه سئوالي داشتيد و اگر من بتونم حتما جوابتون رو ميدم
--------------
راستش يه توضيح بدم - من خودم توي يكي از شركتهاي پيمانكار ايرانسل براي نصب آنتهاي شهري كار ميكنم تا جايي كه بتونم اطلاعات به همه ميدم . من الان توي مشهدم ولي از شهرهاي ديگه كم و بيش خبرهايي دارم كه شايد بتونه راضي تون كنه
---------------
يكي از دلايل قطع و وصل شدن اينترنت به خاطر اينكه تا حالا ( و شايد چند ماه ديگه ) از لينكهاي موقتي بين آنتها استفاده ميكنند كه فقط كار كنه - هنوز همه لينكهاشون قطعي نشده ، هي جهتها و نقاطش رو عوض ميكنند
منظور از لينكهاي ارتباطي بين آنتنها ، ديشهاي گرد و سفيد رنگي هست كه مستقيم بوسيله امواج مايكرو ويو با سايت همسايه ارتباط داره ( به غير از اين روش قديمها مخابرات از خطوط Hdsl استفاده ميكرده )
--------------
يكي ديگه از دلايل قطع و وصل شدن ارتباط ها ( هم ديتا و هم مكالمه ) گيرهايي كه موقع تحويل گرفتن سايتها شركت ايرانسل به پيمانكار ميده هست ( اين چرا اين رنگيه - كارگره صورتش نشسته بود و ... ) كه در نهايت بايد سايت رو خاموش كنند و رفع كنند و گر نه قبول ندارند
يكي از دلايلي كه هنوز توي شهرهاي بزرگ نتونستند كاملا پوشش بدهند به خود مردم برميگرده ( نقشه هاي پوشش رو توي شهرهاي بزرگ رو از توي سايت ايرانسل ببينيد )
اون هم اينه كه به خاطر زياد شدن آنتهاي موبايل در خونه هر بنده خدايي رو كه ميزنن در كمتر از 2 دقيقه قيمت دقيق اجاره رو از زن همسايه روبرويي در ميارن و كمتر از اون هم راضي نميشن - ايرانسل هم پول مفت نميده ميگه يه خونه ديگه ( همين خودش يك هفته طول ميكشه ) تا اينكه سايت راه بيافته
-------------
فعلا همينها توي ذهنم بود - اگه سئوالي داشتيد و اگر من بتونم حتما جوابتون رو ميدم
دوست عزيز سلام
اميدوارم سره حال باشي و ايرانسل هم با داشتن كارمنداني مثل شما موفق باشه ...
من يك سول داشتم ....
براي ساخت سايت آنتن در روي پشت بام يا حياط خانه بايد درخواست كرد يا خود شركت ميبينه كدوم منطقه مناسبه و همونجا آنتن رو بر پا كنه ....
ShahabSAMSUNG
26-03-2007, 23:53
CD-RW از اینکه در این انجمن بین ما هستید خوشحالیم.
دوست عزيز سلام
اميدوارم سره حال باشي و ايرانسل هم با داشتن كارمنداني مثل شما موفق باشه ...
من يك سول داشتم ....
براي ساخت سايت آنتن در روي پشت بام يا حياط خانه بايد درخواست كرد يا خود شركت ميبينه كدوم منطقه مناسبه و همونجا آنتن رو بر پا كنه ....
سوال خوبیه. من هم دوست دارم بدونم. حاضرم صحبت کنم که بیان رو پشت بوم خونمون آنتن بزنن.
Maziar_69
26-03-2007, 23:56
آقا 2 تا سوال داشتم یکی اینکه آنتن های ایرانسل چه شکلیه و چه فرقی با آنتن های تالیا و مخابرات داره و دومی اینکه ایرانسل کی تو سمنان فعال میشه ؟ با تشکر.
Ghasem.M
27-03-2007, 09:55
--------------
---------------
--------------
-------------
دوست عزيز تو شهرهاي بزرگ كه اينترنت وصل نيست كه هيچ!
تو شهرهايي مثل بابل كه اصلا تا الان وصل نشده. حالا هي تبليغ كنيد براي تمام مشتريكين ايرانسل وصله!:5:
tatu_mail
27-03-2007, 11:41
سلام من احتیاج به کمک دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
من گوشیمو عوض کردم Motorola A925
تنظیماتشو نتونستم دستی تنظیم کنم البته چیزه خواسی نداشت ولی نشد
به شماره 2225 SMS زدم ولی میگه گوشی شما در داخل شبکه ما ثبت نشده
زنگ زنگ زدم 130 خانمی گفت شماره سریال و مدل گوشی شمارو نداریم شما نمیتونی با گوشیت از GPRS استفاده کنی .
گفتم دستی باید تنظیم کنم ؟ گفت نمیشه اینطوری ؟ نظر شما چیه؟
حرفشون واقعی؟
من باید چه کار کنم؟
--------------
---------------
سلام دوست عزیز
اگر فضولی نباشه شما با کدام شرکت همکاری می کنید
واسه وصل شدن به اینترنت ایرانسل چه تنظیماتی لازمه ؟
اول جواب اونهایی رو بدم که دوست دارند آنتن روی خونه شون باشه .
این قضیه دست ما نیست , دست خود ایرانسله , اونها نسبت به تراکم جمعیت و بافت شهر چند نقطه رو با GPS به ما میدن , این وظیفه ماست که بریم و توی اون نقطه که می خوان خونه مناسب پیدا کنیم ( شهرداری ها گفتند که ما همکاری میکنیم ولی همکاریشون به درد درز دیوار هم نمیخوره - بهتر هم هست چون توی تهران مخابرات اومده وسط پیاده رو آنتن زده ) حالا اگه اون نقطه وسط خیابون یا استخر یا باغچه باشه به ایرانسل ربطی نداره , اونها میگن از این نقطه به شعاع X متر ( نمیشه عدد دقیق گفت چون معیارهای خودشون رو دارند ) برید با خونه ها صحبت کنید
---------------
اگه از من میشنوید - بیخیال نصب آنتن بشین
---------------
دوم اینکه آنتنهای ایرانسل تا چند ماه پیش از یک تیپ خاص بود که فقط شرکتهای اریکسون و نوکیا میتونسند به ایران بفرستند ولی الان مخابرات هم به خاطر افزایش ظرفیت و پهنای باند داره از همون تجهیزات استفاده میکنه , شکل دکل هم به پیمانکار نصب دکل مربوطه
---------------
توی سمنان به برنامه زمانبندی خود ایرانسل مربوطه ( ما پیمانکار هستیم و این اخبار به ما نمیرسه ) ولی توی مسیر جاده ای داره تحت پوشش قرار میگیره
---------------
من به NARENJ_SHOMAL حق میدم
خودم هم اوایل خیلی انتظارها از این اپراتور داشتم ولی بعدا فهمیدم که
1- راه اندازی خیلی هاش زمان بره
2- ایرانسل که هیچ تبلیغها و خالی بندیهای مخابرات رو هم باید ببینی - من خودم از سیم کارت دولتی استفاده میکردم ( ادعا دارند که همه جای کشور تحت پوشش قرارداره - من وسط شهر گوشیم آنتن نمیداد )
3- دلیلی که قبلا گفته بودم دارند از لینکهای موقتی استفاده میکنند تا فقط ارتباطشون قطع نشه - حالا اگه اینترنت نداری , بهش فکر نکن
---------------
در جواب دوست عزیزم yade باید بگم که اسم شرکتی که من مشغولم کاوش کام آسیا هست که از قدیم برای مخابرات و تالیا هم آنتن موبایل نصب میکرده .
+WarriorKing
27-03-2007, 14:42
نتایج مسابقه اس ام اس برگزار شده در تاریخ 5 فروردین بین اعضای ثبت نام شده در گروه:
جهت اطلاع از طریقه ثبت نام به تاپیک زیر مراجعه کنید:
مهدی 2007
27-03-2007, 15:29
سلام آقای Cd-rw
یه سوال داشتم این دکلهایی که تو اتوبان قم تهران آماده بهره برداری هست برا ایرانسله یا مخابرات؟ چون مخابرات که قبلا اونجا آنتن می داد احتیاجی نداشت
اگه نیست این جاده ها رو کی قراره پوشش بدند؟
Maziar_69
27-03-2007, 22:53
اقایون تورو خدا مطلب زیر رو بخونید تا بتو نید حسابی بخندید !!!!!! والا نمیدونم این افراد کجا هستند!!!!!
اقا من میرم تو اینترنت این ارورو میده ینی چی
communica failt
مهدی 2007
27-03-2007, 23:18
در مورد اون مطلب تالیا نیوز بگم که اولا کی حاضره برا اعتباری درخواست E-Care بده؟ اصلا لازم نداره!
ثانیا من خودم ساعت 12 زنگ زدم و یه ریال هم تا حالا کم نکرده!
Maziar_69
28-03-2007, 00:25
اصلا هر کی تونست به تالیانیوز میل بزنه به ماهم یاد بده. ثانیا اگه راست میگن شماره ی یارو رو بذارن دیگه !!!!!
tatu_mail
28-03-2007, 01:05
اقایون تورو خدا مطلب زیر رو بخونید تا بتو نید حسابی بخندید !!!!!! والا نمیدونم این افراد کجا هستند!!!!!
سلام
من نمیخوام از تالیا نیوز دفاع کنم اصلان از خبرهاش خوشم نمیاد ولی برای من پیش اومد همچین چیزی
من روز 1 فروردین مکالمه داشتم 1 ساعت و اصلا کم نشد
ولی روز 2 فرورین من حدود 3 ساعت وراجی کردم ولی متاسفانه کم شد که روز 3 فروردین متوجه این موضوع شدم
ولی روز 3 درست شده بود ولی این حساب که برای من اومده کی جوابگو میباشد؟
ممنون
ولی ایرانسل رو دست نداره قبولش دارم ولی متاسفانه...
ShahabSAMSUNG
28-03-2007, 02:05
پرینت مکالماتت رو از طریق e-care بگیر. اگه واقعاً کم کرده باشن، می تونی پس بگیری.
ضمناً یادت باشه که فقط ایرانسل به ایرانسل.
در مورد تالیا نیوز هم باید بگم که اگه می خواست درست حسابی خبر های واقعی از ایرانسل بده که دیگه اسمش رو تالیا نیوز نمیذاشتن.
اسمش میشد: ایرانسل نیوز !!!
همونطور هم که می بینید، در مورد تالیا فقط صحبت از حذف محدودیت ها و کاهش قیمت ها و ... کرده.
اینم برای تماس با این سایت. بروبچ یه تاریخی قرار بزارن که ای-میلشون رو از اعتراض بمبارون کنیم.
مدیر روابط عمومی :
manager@taliyanews.ir
مدیر سایت :
webmaster@taliyanews.ir
واحد اطلاعات :
info@taliyanews.ir
والا طبق اون اخبار در پیت که ما داریم و اون چیزهایی که از سایت تالیا نیوز خوندیم اون 200 دقیقه رایگان مال طرح پرداخت ماهیانه است و برای اعتباری ها 5000 تومان اعتبار اضافه توی سیم کارت حساب کردند ( از دوستان گرفتن و حدود 10000 اعتبار داره خودتون بهتر میدونین که سیمکارتهای اعتباری ایرانسل 5000 تومان اعتبار دارند )
این از موضوع اول -
موضوع دوم اینکه
من خودم هنوز هیچ تخفیفی از ایرانسل نگرفتم - با اینکه توی دو دوره تخفیف باید برام حساب میشده ( میشه گفت ایراد از نرم افزار کنترل هست )
------------
مهدی 2007 میخواد بدونه که دکلهای اتوبان تهران کرج مال کدوم اپراتوره - باید بهش بگم نمیدونم چون شکل همشون داره یکی میشه و ما هم که قرار نیست از تمام دکلهاشون خبر داشته باشم .
ولی فرقی نمیکنه با این جنگ و دعوایی که من بین اپراتور ها میبینم باید منتظر روزی باشیم که توی هر خونه ای یه دکل نصب کردند
خیلی خوبه ممنون منم استفاده کردم! کاش هر چه زودتر مشکلاتش حل بشه!
بچه ها شما هم تو اینتر نت مشکل دارین
ما من همش کانگشن ارور میده
یا هیچ سایتی رو باز نمی کنه
تو تهرانم
:41:
شما اگه از اپرا مینی استفاده کنی راحت تر میتونی کانکت بشی - این مشکل برای من هم پیش اومد - اپرا مینی رو نصب کردم باهاش کار میکنم خیلی راحت تر و سریعتره
TheMohammad
28-03-2007, 14:04
---------------------------------
Maziar_69
28-03-2007, 15:41
يه خبر در مورد پوشش جاده اي بدم بد نيست. 2 روز پيش که از مشهد برميگشتم از خود مشهد تا 120 کيلومتر بعد از سبزوار انتن فول داشتم (حتي وسط بيابون) و کلي با رفقا sms بازي کرديم .در ادامه هم از 50 کیلومتری تهران انتن داشتم تا تهران
H A M A S
28-03-2007, 16:08
شما اگه از اپرا مینی استفاده کنی راحت تر میتونی کانکت بشی - این مشکل برای من هم پیش اومد - اپرا مینی رو نصب کردم باهاش کار میکنم خیلی راحت تر و سریعتره
میشه لینک همین برنامه رو بدین من بعد نصب کردن این کانکت نمیتونم بشم در صورتی که از طریق استاندارد گوشی میتونم
از توي اين صفحه بگرد دنبال اپرا ميني - توي صفحه اي كه بايد دانلود كني اول نام گوشي رو انتخاب كن بعد مدل و بعدش دانلود
نكته مهم كه در مورد اون بايد دقت كني اينه كه چون اين برنامه جاوا هستش و به دلايل امنيتي اكثر گوشيها جاواشون با اينترنت ارتباط نداره ، بايد مطمئن بشي كه اپرا ميني به طريقي بايد با اينترنت ارتباط داشته باشه .
حالا اگه بتوني يه جايي پيدا كني كه به برنامه اجازه ارتباط با اينترنت رو بده مشكلت حل ميشه
کسی نیست روش کانکت شدن به اینترنت رو با ایرانسل به ما هم یاد بده ؟!!!
Maziar_69
29-03-2007, 15:04
9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!
هر سال نو هزاران نفراز طریق تماس یا ارسال پیلم کوتاه با دوستان خود در تمام دنیا ارتباط برقرار میکنند.
اکنون بیش ا ز یک میلیون مشترک در حدود 50 شهر کشور از خدمات شبکه تلفن همراه ایرانسل استفاده می کنند.
این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (SMS) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!
در پاسخ به استقبال مشترکین از این خدمات، ایرانسل دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (MMS) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (GPRS) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.
ما در راستای برنامه توسعه شبکه ایرانسل در سراسر کشور، تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور و بروجرد تحت پوشش شبکه ایرانسل درآورده ایم و تا پایان فروردین شهرهای اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب، خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام را نیز به شبکه ایرانسل اضافه خواهند شد. همچنین سرویس رومینگ بین المللی ایرانسل با 177 اپراتور در 97 کشور جهان پیش از آغاز سال جدید فعال گردیده و که بزودی این تعداد به بیش از 200 کشور افزایش خواهد یافت. فهرست اپراتورها و کشورهای طرف قرارداد در وبسایت ایرانسل قابل مشاهده می باشد.
ایرانسل بزودی سرویس های جدیدی را به مشترکین خود ارائه می نماید:
· (سرویس "ذخیره شماره تماس گیرنده"Who Called) که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن فهرستی از شماره هایی که در زمان خاموش بودن تلفن همراه و یا در دسترس نبودن مشترک تماس گرفته ولی قادر به برقراری ارتباط با او نشده اند، از طریق پیام کوتاه برای مشترک ارسال می گردد.
· (سرویس پیام گیر صوتیVoice Mail) نیز بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن مشترکین می توانند پیامهای صوتی تماس گیرندگان را از طریق پیام گیر روی شبکه دریافت نمایند.
· (سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
همچنین ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خود را به هموطنان عزیز معرفی خواهد نمود.
با تشکر از استقبال و همکاری شما مشترکین گرامی
ShahabSAMSUNG
29-03-2007, 15:38
(سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
این یکی خیلی جالب بود.
این یکی خیلی جالب بود.
اگر میشه یکح توضیحی در موردسومی که نوشته فهرست طلایی بدید ممنون میشم
9 فروردين 1386: با پوشش حدود50 شهر، تعداد مشترکین ایرانسل از مرز یک میلیون نفر گذشت!
هر سال نو هزاران نفراز طریق تماس یا ارسال پیلم کوتاه با دوستان خود در تمام دنیا ارتباط برقرار میکنند.
اکنون بیش ا ز یک میلیون مشترک در حدود 50 شهر کشور از خدمات شبکه تلفن همراه ایرانسل استفاده می کنند.
این تعداد مشترک ایرانسل در فاصله سه روز 29 اسفند تا 2 فروردین حدود 24 میلیون پیام کوتاه (SMS) از طریق شبکه ایرانسل ارسال کرده اند!
در پاسخ به استقبال مشترکین از این خدمات، ایرانسل دوره استفاده رایگان از خدمات پیام تصویری (MMS) خود را تا دوشنبه 10 اردیبهشت 1386 تمدید می نماید. شایان ذکر است که مهلت استفاده رایگان از خدمات اینترنت از طریق تلفن همراه (GPRS) ایرانسل تا 15 فروردین ماه می باشد و پس از پایان این دوره هزینه این خدمات مطابق تعرفه در نظر گرفته شده معادل 30 ريال برای هر کیلو بایت اطلاعات ارسال یا دریافت شده محاسبه می گردد.
ما در راستای برنامه توسعه شبکه ایرانسل در سراسر کشور، تاکنون شهرهای تهران، مشهد، تبریز، کرج، ارومیه، ساری، مراغه، ری، قم، شیراز، اردبیل، کرمانشاه، خرم آباد، همدان، مشگین شهر، گرمی، سراب، قدس، بابل، سنندج، سقز، ایلام، الیگودرز، بجنورد، باقرشهر، چهاردانگه، آمل، میاندوآب، قوچان، چالوس، کمال شهر، زنجان، پاکدشت، قرچک، کیش، اسلام شهر، ورامین، پیشوا، شبستر، کنگاور و بروجرد تحت پوشش شبکه ایرانسل درآورده ایم و تا پایان فروردین شهرهای اراک، گرگان، بهشهر، فریدونکنار، نکا، تربت حیدریه، قائم شهر، فردوس، ساوه، قزوین، سرپل ذهاب، خوی، گنبدکاوس، بابلسر، جویبار، بیرجند، نیشابور، امیرکلا، محمودآباد، تایباد و تربت جام را نیز به شبکه ایرانسل اضافه خواهند شد. همچنین سرویس رومینگ بین المللی ایرانسل با 177 اپراتور در 97 کشور جهان پیش از آغاز سال جدید فعال گردیده و که بزودی این تعداد به بیش از 200 کشور افزایش خواهد یافت. فهرست اپراتورها و کشورهای طرف قرارداد در وبسایت ایرانسل قابل مشاهده می باشد.
ایرانسل بزودی سرویس های جدیدی را به مشترکین خود ارائه می نماید:
· (سرویس "ذخیره شماره تماس گیرنده"Who Called) که بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن فهرستی از شماره هایی که در زمان خاموش بودن تلفن همراه و یا در دسترس نبودن مشترک تماس گرفته ولی قادر به برقراری ارتباط با او نشده اند، از طریق پیام کوتاه برای مشترک ارسال می گردد.
· (سرویس پیام گیر صوتیVoice Mail) نیز بطور رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل فعال شده و از طریق آن مشترکین می توانند پیامهای صوتی تماس گیرندگان را از طریق پیام گیر روی شبکه دریافت نمایند.
· (سرویس فهرست طلایی Family & Friends) نیز مشترکین را قادر می سازد تا پنج شماره تلفن همراه ایرانسل را انتخاب کرده و با ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از تخفیف در هزینه مکالمه با این شماره تلفن ها بهره مند شوند.
همچنین ایرانسل بزودی پیشنهادهای تشویقی تابستانی خود را به هموطنان عزیز معرفی خواهد نمود.
با تشکر از استقبال و همکاری شما مشترکین گرامی
ما تازه داریم میفهمیم موبایل و حدماتش یعنی چی
اقا من چند روزه نه میتونم اینترنت کانکت شم نه ام ام اس بفرستم
میشه کمکم کتید
لطفا:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.