مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
خدا را شکر مشکلم حل شد ! این بار چهارم بود که الکی کم میکرد ! فکرشا کن یه sms بدی 30 تومن ازت کم شه حالی بهت دست میده :13: !
مهدی جان در مورد cell info هم بگم که البته ما که اینجا نداریم cell info اما توی نوروز مخابرات اصفهان از طریق Cell info پیام هایی مثل happy new year یا welcome to esfahan مینداخت روی موبایلا . اونو قت خیلی برای ما ها پیش میمد که مثلا من داشتم اما بغل دستیم روشن بود اما نداشت ! ولی خوب بازم این دلیل نمیشه :46: !
و باز دوباره کم کرد ! امروز انگار از اون روزاس که برا ما نحسه ! من چون اصلا اعتماد ندارم به سیستم حسابش هر چند مدت یه بار چک میکنم جالبه من توی این یک ساعت دست هم نزدم به موبایل اما 7 تومن کم کرد ازم ! :41: :19:
نه به بعضیا که اضافه میشه نه به من که دستم نزنی کم میشه !:41:
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : حل مشکل ازدحام ترافیکی در ارسال پیام کوتاه تلفن همراه به سرمایه گذاری بیشتری نیاز دارد.
محمد سلیمانی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران افزود : برخی روزها حدود 40 تا 50 میلیون پیام کوتاه در کشور ارسال می شود و متعلق بودن آنها به زمانی خاص موجب بار سنگین ترافیک و بروز مشکل در ارسال و دریافت میشود.
وزیر ارتباطات ابراز امیدواری کرد: با راه اندازی شبکه مدیریت سوئیچ ، شبکه بهبود یابد و امکانات بیشتری در اختیار اپراتورها قرار داده شود تا از نظر سوئیچ مشکل نداشته باشند.
وی درباره برخی انتقادها از خدمات ایرانسل نیز گفت: ایرانسل شرکت جدیدی است که با واگذاری حدود دو میلیون و 200 هزار شماره به مردم در 8 ماه و راه اندازی شبکه در 180 شهر، کار بزرگی را شروع کرده است و انتظار می رود با مساعدت بیشتر شهرداریها برای واگذاری مکان برای نصب امکانات و افزایش پوشش شبکه ، مشکلات موجود این شرکت برطرف شود.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه ایران با 76 هزار کیلومتر شبکه فیبرنوری از قدرتمندترین شبکه ها را در منطقه دارد افزود حدود 43 میلیون و 500 هزار تلفن ثابت و همراه در کشور واگذار شده که ضریب نفوذ انها به ترتیب 33 و 29 درصد است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : مشکل انتن دهی شبکه ایرانسل به مرور زمان با افزایش پوشش شبکه برطرف می شود.
وی افزود : ایرانسل شرکت جدیدی است که کار بسیار بزرگی شروع کرده و وجود نقاط کور درپوشش این شبکه در برخی مناطق طبیعی است .
وی در همین زمینه از شهرداری ها خواست با مساعدت لازم مکان مورد نیاز را برای نصب امکانات در اختیار اپراتور قرار دهند تا شبکه بهبود یابد .
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد : سازمان تنظیم مقررات و نظارت بر اپراتورهای خصوصی به عملکرد همه اپراتورها از جمله ایرانسل نظارت فنی دارد .
وی تصریح کرد : مردم در صورت وجود مشکل در اپراتورها می توانند شکایات خود را برای بررسی به این سازمان ارائه کنند و این بررسی ها به اپراتورهای خصوصی اعتبار می بخشد .
سلیمانی با اشاره به اغاز نام نویسی سیم کارت های تلفن همراه اپراتور اول از شنبه 23 تیر اظهار امیدواری کرد : این سیم کارتها ظرف یک ماه به متقاضیان واگذار شود
jackhammer
14-07-2007, 12:40
در ادامه ی بحث شاهین جان من چند تا عکس از دکل های موبایل در کشور های دیگه رو نشونتون میدم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا خارجی
14-07-2007, 12:47
قبلا تو حساب ایکر تو بخش خدمات ارزش افزوده چیزی حدود 25 تا خدمات ارزش افزوده داشت ولی امروز رفتم نگاه کردم دیدم شده 10تا نمیدونم چرا حذف کردن
hossein-p30-f
14-07-2007, 15:14
سلام
من امروز (23/04/86) یه سیم اعتباری ایرانسل از مغازه های توی شهر گرفتم فتوکپی شناسنامه و آدرس و کد پستی رو ازم گرفت بعد گفت کد #140* رو بگیر دیگه حله منم این کارو کردم دیگه که نباید کاری انجام بدم
راستی این سیم کارت هدیه روز پدر شامل من میشه اگه میشه کی و کجا باید برم بگیرم
اعتبار من الان باید چند باشه ((اعتبارم رو گرفتم نه هزارو خورده ای بود:18: ))
((راستی پوشش یزد چه جوریه یه دکل داره ولی هنوز چراغهاش خاموشه:41: ))
MTNIrancell
14-07-2007, 16:02
سلام شاهین جان!! از اینکه اینقدر صادقانه داری جواب میدی و به مشکلات بچههای اینجا رسیدگی میکنی واقعا سپاسگزارم
یه سری سوالاتی برام پیش اومده
1- میتونم بپرسم که شما چطوری با اینجا آشنا شدین؟آخه میدونین بعد از انتشار یه سری اخبار در برخی سایتها..بچههای اینجا یه سری ایمیل به خدمات مشترکین ایرانسل ارسال کردن و حتی آدرس اینجا راهم قرار دادن...میخواستم بدونم که شما هم از این طریق با اینجا آشنا شدین یا خیر؟
2- من ساکن تهران هستم.....دیروز رفته بودیم پارک لاله (جاتون خالی!) ولی از دیشب تا حالا من دیگه cell info ندارم..در حالی که پسرخالم که کنارم نشسته بود براش cell info روشن بود و اسم خیابان را نشون میداد...میخواستم دلیلشو بدونم که چرا من نداشتم ولی پسرخالم در همون لحظه داشت....(الان تا این لحظه که این پست را ارسال میکنم هنوز برای من خاموشه)
3- گفته بودین که این پیام گیر صوتی یه سری مشکلاتی داره ولی برای برخی به صورت آزمایشی فعاله...میشه برای منم فعال کنین؟ یا خیر ؟ 09354132865
4-شما از هدایای فصل پاییز ایرانسل اطلاعی دارین یا خیر؟(تا اونجایی که میدونم پاییز سالگرد ایرانسله و احتمالا باید یه سری هدایایی در نظر بگیره)
5- یه سری میگن که این هدایایی که ایرانسل به مشترکانش میده خیلی موقتی هست...ینی به محض اینکه تعداد مشترکانش را به یه حد خاصی رسوند دیگه این هدایا را قطع خواهد کرد و دیگه هدیه نمیده....شما چه نظری دارین؟(ضمن اینکه اپراتور سوم هم در راهه و ایرانسل باید برای رقابت با اون به نظر من هدایای خود را بیشتر کنه!)
بازم ممنونم از زحمات شما...
1- من يك بار توي Google داشتم سايت 0936 رو search ميكردم كه به اين جا اومدم وديدم واي خداي من چقدر سؤاله بي جواب.
2- اين يك مشكل طبيعيه كه به مروره زمان بر طرف ميشه. شما يك بار منوي مذكور رو خاموش كن و گوشيت رو خاموش و روشن كن و دوباره منو رو فعال كن. البته cell info روي گوشي هاي متفاوت عكس العمل هاي متفاوتي داره.
3- ممنون ميشم درخواستتون رو براي من ميل كنيد.
4- هنوز چيزي اعلام نكره اند.
5- نه چنين چيزي نيست. اين هدايا بيشتر به نفع خوده شركته. در مورد اپراتور سوم هم بگم كه اگه مي خواد با ايرانسل رغابت بكنه بايد مثل ايرانسل عمل بكنه نه TCI. سياست ايرانسل يك سياست كاملاً حرفه اي در بازار جهاني. اگه يادتون باشه زماني كه تركسل Tork cell مي خواست توي ايران خدمات مخابراتي بده دولت خيلي باهاش مخالفت كرد چون مي خواست سيم كارت رايگان ارائه كنه. ولي ايرانسل چه راحت داره سيم كارت توي بازار پخش ميكنه.
//////////////////////////////////
و باز دوباره کم کرد ! امروز انگار از اون روزاس که برا ما نحسه ! من چون اصلا اعتماد ندارم به سیستم حسابش هر چند مدت یه بار چک میکنم جالبه من توی این یک ساعت دست هم نزدم به موبایل اما 7 تومن کم کرد ازم ! :41: :19:
نه به بعضیا که اضافه میشه نه به من که دستم نزنی کم میشه !:41:
يك مشكلي جديداً پيش اومدهكه بايد بهتون بگم.
جديداً مشتركي (مخصوصا اعتباري ها) وقتي از GPRS خارج مي شوند در ظاهر اين كار صورت گرفته ولي در اصل چنين چيزي نيست. پس من توصيه مي كنم پس از استفاده از اينترنت حتماً يك بار گوشي تون رو خاموش و روشن كنيد.
سلام
من امروز (23/04/86) یه سیم اعتباری ایرانسل از مغازه های توی شهر گرفتم فتوکپی شناسنامه و آدرس و کد پستی رو ازم گرفت بعد گفت کد #140* رو بگیر دیگه حله منم این کارو کردم دیگه که نباید کاری انجام بدم
راستی این سیم کارت هدیه روز پدر شامل من میشه اگه میشه کی و کجا باید برم بگیرم
اعتبار من الان باید چند باشه
((راستی پوشش یزد چه جوریه یه دکل داره ولی هنوز چراغهاش خاموشه:18:))
جا داره از قول همه بگم كه خاك بر سر اون فروشنده اي كه بعد از 50 روز هنوز به مشتري ميگه #140* رو بزن.
دوست عزيز شما بايد با كد #141* خط رو فعال بكنب و حتماً يك تماس به مدت 30 ثانيه داشته باشي.
اگه 100 SMS هم بزني باز از نظر شركت به شما سيم كارت هديه تعلق نمي گيره.
از اونجايي كه سيم كارت هديه 7 الي 10 روز پس از ثبت نام براي شما ارسال ميشه و با شناختي كه من از فروشندگان دارم ، ثبت نام شما را يا اصلاً انجام نمي دهند يا اگه هم انجام بدهند 10 روز طول مي كشه.
پس بهترين كا اينه كه شما كد پسي 10 رقمي و شماره سريال سيم كارت رو ( روي سيم كارت) آماده كني و با شماره هاي 120 ، 130 ، 140 تماس بگيري تا براي شما ثبت نام انجان بشه.
به طور معمول بايد 47170 ريال اعتبار داشته باشيد. اگه بيشتره كه خوش به حالت اگه هم كمتره بايد بعد از انجام ثبت نام اين مشكل رو مطرح كنيد.
MTNIrancell
14-07-2007, 16:09
آخ آخ آخ يادم رفت.
كساني كه در شهرهايي مثل شيراز زندگي مي كنند و چند روزي شبكه نداشتند و بعد از وصل مجدد هنوز مشكل دارن حتماً يك بار گوشي رو خاموش و سيم كارت رو خارج كنيد و دوباره سيم را وارد كنيد.
اين كار باعث ميشه كه يك بار خط شما در HLR ، شركت Reset بشه.
Clickrast
14-07-2007, 16:16
بچه ها اين امكان هست كه من در جايي از اين فضا فايل Upload كنم؟:5:
اگه بشه مي تونم براتون ليشت شهرهاي در شرف فعال شدن ، ليست شهر هايي كه راه اندازي شده به همراه تعداد BTS هاي فعال ، كدهاي مخصوص براي مسدود كردن و يا رفع مسدوديت تماس (GSM Code) و آموزش هاي مختلف براي VMS , Who Call , Roming و ... رو براتون بگذارم.:18:
اگه ميشه به من ياد بديد.
ممنون:11:
آقا شاهین اگه بخوای می تونم رو سایت خودم بهت فضا بدم !! :11:
ببخشيد دو تا سئوال داشتم
اين سيم كارتهاي اعتباري 10000 تومن اولش شارژ دارن؟
و اينكه اعتباري كاركرده رو چند ميشه بيرون فروخت؟
مرسي
Clickrast
14-07-2007, 16:39
امروز اصفهان یکم قدرت شبکه بیشتر شده بود !!
جدی؟ اما من اصلا هیچ تفاوتی ندیدم ! حالا آقا شاهین گفتن یکشنبه ببینیم چی میشه !
میگم شاهین جان ایم مشکل کسر اعتبار تاکی هست ؟ اصلا خود شرکت دنبالش هست درستش کنه ؟
MTNIrancell
14-07-2007, 17:34
آقا شاهین اگه بخوای می تونم رو سایت خودم بهت فضا بدم !! :11:
خوبه. ممنون ميشم.
ببخشيد دو تا سئوال داشتم
اين سيم كارتهاي اعتباري 10000 تومن اولش شارژ دارن؟
و اينكه اعتباري كاركرده رو چند ميشه بيرون فروخت؟
مرسي
البته اين رو قبلاً هم گفته بودم. به طور معمول 47170 ريال. اگه بيشتر داره به خاره اينه كه برخي از سيم كارت ها براي نوروز بوده كه 47170 ريا هم هديه نوروزي داره.
البته اگه خيلي خوش شاس باشيد (مثل من) وقتي سيم كارت رو مي خري توش 94340 ريال داره و 47170 ريال هم بهش اضافه ميشه.
باز هم اگه خوش شاس تر باشي يكي بهت يك SMS ميده و بهت ميگه ان SMS رو براي من Forward كن بعد اگه اون طرف رو باوئرش كني و فكر نكني كه مي خواهد سره كارت بزاره SMS رو براي اون Forward كني اون تا مباغ 10000 تومان براي اعتباري ها و تا 20000 تومان براي قبضي ها شمارو شارژ ميكنه.
به اين اگه گفتين چي ميگن؟
آفرين شارژ الكترونيكي يا E - Charg كه تا پايان سال به طور كلي براي همه فعال ميشه.
يعني شما از دوستت كه سيم كارت اعتباري داره 5000 تومان مي گيري و اون رو شارژ مي كني و 5000 تومان مياد روي ضبض شما و يا از اعتباره شما كسر مي شه.:18:
خدارو شكر.
باز هم بهتر ميشه.
يادتون نره گوشيتون رو يك با خاموش روشن كنيد.
Clickrast
14-07-2007, 17:50
آقا شاهین اگه با Ftp بلدید کار کنید می تونم فضا بدم بهتون راستی پیام خصوصی تونو چک کنین !!
جدی؟ اما من اصلا هیچ تفاوتی ندیدم ! حالا آقا شاهین گفتن یکشنبه ببینیم چی میشه !
امروز طرف رهنان بودم بهتر شده بود میدونی که کجاست ؟!!
نگفتين خط كاركرده ايرانسل چند ميخرن ؟
hossein61
14-07-2007, 18:51
آقا شاهین عزیز ،می خواستم ببینم الان امکان تبدیل سیمکارتهای اعتباری به دائمی هست یا نه؟
سرویس E-care برای اعتباری ها کی فعال میشه؟
با تشکر فراوان
MTNIrancell
14-07-2007, 19:04
آقا شاهین اگه با Ftp بلدید کار کنید می تونم فضا بدم بهتون راستی پیام خصوصی تونو چک کنین !!
امروز طرف رهنان بودم بهتر شده بود میدونی که کجاست ؟!!
تا حالا كار نكردم. ولي اگه زياد سخت نباشه مي تونم ياد بگيرم. در هر صورت ممنون.
نگفتين خط كاركرده ايرانسل چند ميخرن ؟
والا چي بگم. آخه ديگه با اين وضع بازار كسي سيم كارت كار كرده نمي خره كه. الان طرف ميره 29000 تومان ميده 2 سيم كارت مي گيره. البته اگه كسي رو خودت پيدا كردي هر چقدر تيغت بريد ببر.
آقا شاهین عزیز ،می خواستم ببینم الان امکان تبدیل سیمکارتهای اعتباری به دائمی هست یا نه؟
سرویس E-care برای اعتباری ها کی فعال میشه؟
با تشکر فراوان
در حال حاضر اين امكان نيست.
e-care نيز براي اعتباري ها به طور رسمي فعال نيست ولي ميشه فعال كرد. شما page 450 (4498) رو مطالعه كن و طبق اون شمارت رو براي من e mail كن.
MTNIrancell
14-07-2007, 19:13
من نمي دونم چرا هر كي براي من پيام خصوصي مي فرسته خاليه. فقط بايد دانلود كنم تا بتونم بخونم.!!!!
اين يك مشكله يا اينكه براي همه همين طوريه؟
Dr.Dolfin
14-07-2007, 21:21
آقا شاهین اگه ام ام اس درست بشه نمیشه کاری کرد که هر عکسی رو با هر ابعادی که خواستی بفرستی و با همون ابعاد به مقصد برسه؟
آخه قبلا وقتی میفرستادی حجمش رو کم میکرد ولی ابعادش رو هم خیلی کوچیک میکرد.مثلا عکس 1200*1600 رو با ابعاد 120*160 میفرستاد.مرسی!
تو همین تاپیک یه روش برای اینکه دلیور ایرانسل فعال بشه دادین اگه میشه یه بار دیگه تکرار کنید (سنندج )
وزير ارتباطات از تدوين ساز و كار ارايه سرويس Mms(ارسال صوت و تصوير) در شبكه تلفن همراه خبر داد. محمد سليماني در گفت و گو با خبرفارس اظهار داشت: ارايه سرويس ارسال صوت و تصوير(mms) طبق مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي بايد بر اساس فرهنگ و قواعد جاري كشور صورت گيرد.وي ادامه داد: عرضه اين سرويس توسط شركت ارتباطات سيار نيز پس از تدوين ساز و كار لازم امكانپذير خواهد شد.سيلماني با بيان اينكه كنترل محتواي پيام با وجود اينكه امكانپذير است ولي توصيه نميشود، گفت: نميتوان تك تك پيامها را كه داراي فرآيند پيچيدهاي است را كنترل كرد.
رگولاتوری کشور بنین واقع در آفريقا، سرویسهای دو اپراتور از چهار اپراتور تلفن همراه این کشور را به دلیل اختلافنظر در مفاد قراردادها به حالت تعلیق درآورد که در نتیجه دسترسی یک میلیون مشترک تلفن مختل شده است.
به گزارش فاوانيوز، براساس این گزارش، رگولاتوری بنین، تهدید کرده که در صورت عدم امضای قرارداد جدید 50 میلیون دلاری و افزایش 500 درصدی بهای پرداختی از سوی شرکتهای MTN وAtlantique Telecom (زیر نظر شرکت ارتباطات سیار امارات)، شبکه مخابراتی این اپراتورها را به طور کامل قطع خواهد کرد.به گفته مسوولان رگولاتوری بنین، این اقدام در پی تغییر نام این اپراتورها بدون اجازه رگولاتوری این کشور صورت گرفته است.شرکت MTN با بیش از 514 هزار مشترک در بنین، سابقا با عنوان Spacetel Benin و تحت برند Areeba در این کشور فعالیت داشته است.شبکه آتلانتیک تلکام نیز با عنوان Moov، به 450 هزار نفر از مردم کشور 8 میلیون نفری بنین خدمات ارائه میکرده است.براساس این گزارش، رگولاتوری بنین پیش از این اعلام کرده بود که اپراتورهای این کشور باید به زودی قراردادهای سنگینتری امضا کنند.به گفته رگولاتوری بنین، Libercom اپراتور متعلق به سازمان دولتی Benin Telecom و همینطورBell Benin اپراتور متعلق به "عیسی سلیفو" تاجر اهل بنین در روزهای آینده باید قراردادهای جدیدی با مبالغ بیشتر امضا کنند.
Mahdi_P30
14-07-2007, 21:50
برندگان دیروز جام ملتها رو ببینید
یه ایرانسلی هم برنده شده!
jackhammer
14-07-2007, 21:56
آقا شاهین اگه ام ام اس درست بشه نمیشه کاری کرد که هر عکسی رو با هر ابعادی که خواستی بفرستی و با همون ابعاد به مقصد برسه؟
آخه قبلا وقتی میفرستادی حجمش رو کم میکرد ولی ابعادش رو هم خیلی کوچیک میکرد.مثلا عکس 1200*1600 رو با ابعاد 120*160 میفرستاد.مرسی!
آقا شاهین اجازه هست اینو من بگم؟
این بستگی به گوشیت داره...توی تنظیمات گوشیت میتونی ابعاد تغییر سایز رو مشخص کنی ولی یه حدی داره مثلا من که سونی اریکسون k750 دارم ماکسیمم VGA میکنه و سایز هر mms تا 100 کیلوبایت میتونه باشه ولی برای هر گوشی فرق میکنه =...ایرانسل تا 300 کیلوبایت رو اجازه میده...حالا بستگی به گوشیت داره.
jackhammer
14-07-2007, 21:57
برندگان دیروز جام ملتها رو ببینید
یه ایرانسلی هم برنده شده!
من که گفتم...از مسج سنتر تالیا استفاده کن
Mahdi_P30
14-07-2007, 22:06
آخه مشکوکه!
چون وقتی که از مسیج سنتر تالیا استفاده میکنم همه جور اس ام اسی می فرسته!
یعنی تالیا اینقدر...؟
jackhammer
14-07-2007, 22:17
مشکوکه؟
منظورت چیه که همه جور اس ام اسی میفرسته؟
من امتحان کردم دلیورم شده.
Dr.Dolfin
14-07-2007, 22:17
این بستگی به گوشیت داره...توی تنظیمات گوشیت میتونی ابعاد تغییر سایز رو مشخص کنی ولی یه حدی داره مثلا من که سونی اریکسون k750 دارم ماکسیمم VGA میکنه و سایز هر mms تا 100 کیلوبایت میتونه باشه ولی برای هر گوشی فرق میکنه =...ایرانسل تا 300 کیلوبایت رو اجازه میده...حالا بستگی به گوشیت داره.
مرسی.ولی زیاد فرقی نکرد.(گوشی 3250)
ايما_Ima
14-07-2007, 22:18
من اين تنظيمات رو براي gmail توي گوشيم وارد كردم ولي server رو شخيص نمي ده!
Account name: smrtara@gmail.com
Email Address: smrtara@gmail.com
connection type: POP3
Incoming server: pop.gmail.com
Outgoing server: smtp.gmail.com
username: smrtara@gmail.com
Incoming port: 995
outgoing port: 465
كسي نمي دونه چيش اشتباهه؟
فکر نکنم تا حالا کسی اینکارو کرده و جواب گرفته باشه..!
چون خودم هم یادمه که یه بار سعی کردم ولی.....:41:
ا
jackhammer
14-07-2007, 22:50
یه کم صبر کنی بهت میگم...
من کردم ...جواب هم گرفتم الانم استفاده میکنم...فقط صبر کن تا لینکشو پیدا کنم!
jackhammer
14-07-2007, 23:00
اینم لینکش:
من قبلا توی این فروم بودم و روی این مورد کلی جستجو کردم و اینم تاپیکش:
تمام پست ها رو بخون.
0917 کسی می دونه این کد هم واسه ایرانسل هست؟
در ضمن بلاخره مشکل ایکار هم رفع شد.
ShahabSAMSUNG
14-07-2007, 23:33
نه عزیز.
ربطی به اون نداشت.
اون قضیه مال شبکه بود.
عکســا رو کوچیک می کرد.
فیلم رو عکس متحرک می کرد.
صدا رو هم نمی فرستاد.
ممنون میشم از شاهین عزیز اگه یه توضیح کوچیک بدن.
arman4459
14-07-2007, 23:51
0917 کسی می دونه این کد هم واسه ایرانسل هست؟
نه دوست عزیز ایرانسل فقط 935 936 این کد مربوط استانهای فارس و بوشهر و حوالی است
سلام
من تا حالا 3 بار واسه 130 اس ام اس زدم
که حساب e care درست کنه هر بار میگه
تا یه هفته sms رمز ورود میاد ولی آخرش هیچ !
تا حالا 2 ماه شده!!
حالا چیکار کنم.
من که نفهمیدم آقای MTNIrancell چیکارس ولی
نمیتونی برام کاری بکنی. ممنون میشم.
اینم شمارم: 09357000840
TheMohammad
14-07-2007, 23:58
فکر نکنم تا حالا کسی اینکارو کرده و جواب گرفته باشه..!
چون خودم هم یادمه که یه بار سعی کردم ولی.....:41:
ا
چرا، من با همین تنظیمات امتحان کردم، کار کرد، در ضمن Connection Type باید روی SSL/TLS یا Security روی On باشه !
mehdi_vsgh
15-07-2007, 00:06
اینم لینکش:
من قبلا توی این فروم بودم و روی این مورد کلی جستجو کردم و اینم تاپیکش:
تمام پست ها رو بخون.
Error 404 (File not found)
فایل مورد نظر وجود ندارد
amirlovely
15-07-2007, 00:19
Error 404 (File not found)
فایل مورد نظر وجود ندارد
لينك كار مي كنه درسته
تو همین تاپیک یه روش برای اینکه دلیور ایرانسل فعال بشه دادین اگه میشه یه بار دیگه تکرار کنید (سنندج )
کسی نبود جواب بده؟
deliver رو چطوری فعال کنم؟
Maziar_69
15-07-2007, 00:41
البته اين رو قبلاً هم گفته بودم. به طور معمول 47170 ريال. اگه بيشتر داره به خاره اينه كه برخي از سيم كارت ها براي نوروز بوده كه 47170 ريا هم هديه نوروزي داره.
البته اگه خيلي خوش شاس باشيد (مثل من) وقتي سيم كارت رو مي خري توش 94340 ريال داره و 47170 ريال هم بهش اضافه ميشه.
باز هم اگه خوش شاس تر باشي يكي بهت يك SMS ميده و بهت ميگه ان SMS رو براي من Forward كن بعد اگه اون طرف رو باوئرش كني و فكر نكني كه مي خواهد سره كارت بزاره SMS رو براي اون Forward كني اون تا مباغ 10000 تومان براي اعتباري ها و تا 20000 تومان براي قبضي ها شمارو شارژ ميكنه.
به اين اگه گفتين چي ميگن؟
آفرين شارژ الكترونيكي يا E - Charg كه تا پايان سال به طور كلي براي همه فعال ميشه.
يعني شما از دوستت كه سيم كارت اعتباري داره 5000 تومان مي گيري و اون رو شارژ مي كني و 5000 تومان مياد روي ضبض شما و يا از اعتباره شما كسر مي شه.:18:
این که خیلی توپه که :18: :18: :18: :18: :18:
تی سی آی داران حالا باید برن دنبال کلاسشون !!! :27:
[
Maziar_69
15-07-2007, 00:51
رگولاتوری کشور بنین واقع در آفريقا، سرویسهای دو اپراتور از چهار اپراتور تلفن همراه این کشور را به دلیل اختلافنظر در مفاد قراردادها به حالت تعلیق درآورد که در نتیجه دسترسی یک میلیون مشترک تلفن مختل شده است.
به گزارش فاوانيوز، براساس این گزارش، رگولاتوری بنین، تهدید کرده که در صورت عدم امضای قرارداد جدید 50 میلیون دلاری و افزایش 500 درصدی بهای پرداختی از سوی شرکتهای MTN وAtlantique Telecom (زیر نظر شرکت ارتباطات سیار امارات)، شبکه مخابراتی این اپراتورها را به طور کامل قطع خواهد کرد.به گفته مسوولان رگولاتوری بنین، این اقدام در پی تغییر نام این اپراتورها بدون اجازه رگولاتوری این کشور صورت گرفته است.شرکت MTN با بیش از 514 هزار مشترک در بنین، سابقا با عنوان Spacetel Benin و تحت برند Areeba در این کشور فعالیت داشته است.شبکه آتلانتیک تلکام نیز با عنوان Moov، به 450 هزار نفر از مردم کشور 8 میلیون نفری بنین خدمات ارائه میکرده است.براساس این گزارش، رگولاتوری بنین پیش از این اعلام کرده بود که اپراتورهای این کشور باید به زودی قراردادهای سنگینتری امضا کنند.به گفته رگولاتوری بنین، Libercom اپراتور متعلق به سازمان دولتی Benin Telecom و همینطورBell Benin اپراتور متعلق به "عیسی سلیفو" تاجر اهل بنین در روزهای آینده باید قراردادهای جدیدی با مبالغ بیشتر امضا کنند.
پسر یعنی اینا 4 تا اپراتور دارن؟:18: خاک بر سر این مملکت که زیر دو تاش زاییده!!!!:41:
Ebrahim202003
15-07-2007, 01:29
آقا شاهـــین به دادم برس! من صبح اعتبارم 6800 تومن بود 8 کیلو GPRS استفاده کردم یهو شد 6770 تومن گفتم خوب بی خیال یه sms به 935 دادم یهو شد 6740 تومن !!!! چش شده این بابت همه چی داره 30 تومن کم میکنه !!! من حتی اگه طرح قرمزممم تموم شه که نباید با این وضع کم کنه !!! چی کار کنـــــــــم!!!!؟؟؟؟:41:
وحيد جان منم همين تجربه رو داشتم واولين بار 3 ماه پيش بود كه فقط صفحه اول گوگل رو آوردم و يه صفحه اميج
سرچ كردم بعد خارج شدم ديدم 300 تومان از شارژم كم شده كه منم فكر كردم اشتباه حساب كرده و داره ازم ميخوره
:8:
بعد از چند ساعت بعد كه دوباره اعتبارم رو چك كردم متوجه شدم كه 270-280 تومان برام برگشته كه تازه فهميدم چه
خبره كه از اون موقع به بعد 5-6 بار ديگه هم برام اينجوري شده كه آخريش همين امروز بود دوباره رفتم تو گوگل
200 تومان اضافه كم كرد ، بعد از 1 ساعت ديگه چك كردم 200 تومان دقيقا برگشته بود. وحيد جان شايد ايراد داشته
باشه ولي مطمئن باش ازت چيزي به ناحق و اضافه نمي خوره :8: برا خودم رو كه 100 درصد مطمئنم :46:
Ebrahim202003
15-07-2007, 01:35
شاهين جان سلام واقعا خسته نباشيد:40:
يه سئوال ازت داشتم : چرا از خط 912 به ايرانسل sms مي زني دليوري برات نمياد ؟ من دو تا از دوستام همش به
من sms مي زنن بعضياش مياد بعضياشم نمياد بعد خودشون هم مي گن فقط sent مي شه ولي دليوري نمي ده
البته با خط پدرم هم كه 912 داره امتحان كردم همينطوره . مشكل از tci هست يا ايرانسل ؟
پسر یعنی اینا 4 تا اپراتور دارن؟:18: خاک بر سر این مملکت که زیر دو تاش زاییده!!!!:41:
آره اینا همون کشور هایی هستن که ما کشور حسابشون نمی کنیم ! میدونی این کشورا خودشون عقل کل نمیدونن ! خودشا بهتر از همه نمیدونن ! خودشونا با ایمانا بقیه را کافر نمیدونن ! تو کار بقیه دخالت نمیکن ! و....
وحيد جان منم همين تجربه رو داشتم واولين بار 3 ماه پيش بود كه فقط صفحه اول گوگل رو آوردم و يه صفحه اميج
سرچ كردم بعد خارج شدم ديدم 300 تومان از شارژم كم شده كه منم فكر كردم اشتباه حساب كرده و داره ازم ميخوره
:8:
بعد از چند ساعت بعد كه دوباره اعتبارم رو چك كردم متوجه شدم كه 270-280 تومان برام برگشته كه تازه فهميدم چه
خبره كه از اون موقع به بعد 5-6 بار ديگه هم برام اينجوري شده كه آخريش همين امروز بود دوباره رفتم تو گوگل
200 تومان اضافه كم كرد ، بعد از 1 ساعت ديگه چك كردم 200 تومان دقيقا برگشته بود. وحيد جان شايد ايراد داشته
باشه ولي مطمئن باش ازت چيزي به ناحق و اضافه نمي خوره :8: برا خودم رو كه 100 درصد مطمئنم :46:
ابراهیم جان من تا الان 6 بار از اعتبارم کم شده که راست میگی بر میکرده اما مال من فقط 2 بارش برگشته اونم همون دو دفعه اول. اما ازون به بعد دیگه فقط کم شده ... تا الانم شده حدود 700 تومن.
يه سئوال ازت داشتم : چرا از خط 912 به ايرانسل sms مي زني دليوري برات نمياد ؟ من دو تا از دوستام همش به
من sms مي زنن بعضياش مياد بعضياشم نمياد بعد خودشون هم مي گن فقط sent مي شه ولي دليوري نمي ده
البته با خط پدرم هم كه 912 داره امتحان كردم همينطوره . مشكل از tci هست يا ايرانسل ؟
دقیقا 913 هم همین جوره ! به ایرانسل دلیور نداره !
راستی فردا هم یکشنبس کاش یه تحول اساسی بشه این شبکه اصفهان ...
milad_milad_milad
15-07-2007, 02:34
سلام اقا شاهين براي تنطيمات mms & gprs خيلي ممنون:11:
اكه ميشه در مورد ارسال e-mail از موبايل و به موبايل راهنمايم كنيد
و اينكه e-mailهم تنظيمات مخصوص به خودش رو داره؟
Clickrast
15-07-2007, 08:25
امروز یکشنبه خبری شده ؟!!
امروز یکشنبه خبری شده ؟!!
فعلا که نه من تفاوتی ندیدم کد های BTS ها هم همون قبلیاس قدرت آنتن هم فعلا فرقی نکرده !
Dr.Dolfin
15-07-2007, 10:42
کسی نبود جواب بده؟
deliver رو چطوری فعال کنم؟
سلام دوست من.واسه نوکیا و سونی اریکسون باید بری تووی منوی مسیج و بعد ستینگ و اونجا بگردی و گزینه ی RECIVE REPORTS رو پیدا کنی و On کنی.یاعلی
Maziar_69
15-07-2007, 13:27
امروز تو روزنامه جام جم صحبت های دزفولی رو چاپ کردن و نوشتن تا 3 ماه ام ام اس خبری نیست.
برین بخرید و بخونیدش.
البته تو این تاپیک این حرف ها زده شده بوده همش. ولی خوشحالم که بالاخره به مطبوعات کشید.
مشکل اصفهانم گفته.
تنظيمات درسته فقط بايد از تو جيميلت بري تو Settings بعد تو قسمت POP3 بعد گزينه Enable POP3 رو بزني و سيو كني
من انجام دادم و خيلي خوب كار ميكنه
نه عزیز.
ربطی به اون نداشت.
اون قضیه مال شبکه بود.
عکســا رو کوچیک می کرد.
فیلم رو عکس متحرک می کرد.
صدا رو هم نمی فرستاد.
ممنون میشم از شاهین عزیز اگه یه توضیح کوچیک بدن.
تاييد ميشه
آقا شاهين خواهشا يه توضيحي بدين
در ضمن با مسيج سنتر تاليا تونستم براي 200090 و 300003 پيام بفرستم ولي براي 100035 نشد
در ضمن چون دليوري براي من كار نميكنه ندونستم كه به مقصد رسيد يا نه
arman4459
15-07-2007, 14:57
بچه ها من میرم صورتحساب بگیرم چنین پیغامی مده ایا برای شما هم میاد
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
یا فقط مشکل منه.اگر اقا شاهین اطلاعات داره بگه
Clickrast
15-07-2007, 15:57
آقا شاهین اس ام اس نزدی به من پس در مورد سوالام ؟!!
امروز تو روزنامه جام جم صحبت های دزفولی رو چاپ کردن و نوشتن تا 3 ماه ام ام اس خبری نیست.
برین بخرید و بخونیدش.
البته تو این تاپیک این حرف ها زده شده بوده همش. ولی خوشحالم که بالاخره به مطبوعات کشید.
مشکل اصفهانم گفته.
البته این همون محاسبه ای هستش که 10 روز پیش بود تازه جام جم چاپ کرده اما بازم خوبه اسم این شهرداری اصفهانا اورده !
میگم آقا شاهین امروز یکشنبه شد اما شبکه اصفهان هیچ تفاوتی نکرد که :41: !
آقا شاهین ممنون از اطلاع رسانیتون مشخصات پست پیشتاز برای تحویل سیم هدیه امروز به دستم رسید
MTNIrancell
15-07-2007, 16:48
شما در داخل تنظيمات پيام ، پيام تصويري ، گزينه اي داريد يه نامه Picture Scaling كه سه تا سايز رو مي تونيد تعريف كنيد. 160*120 ، 320*240 و 640*480. هر چقدر عكس بزرگتر باشه پس حجم بيشتري داره.
نه دوست عزیز ایرانسل فقط 935 936 این کد مربوط استانهای فارس و بوشهر و حوالی است
شما بعدر از 0936 ، 0917 رو بگذار و بقيه شماره. مثلاً اين شماره الان هست: 553 0917 0936
سلام
من تا حالا 3 بار واسه 130 اس ام اس زدم
که حساب e care درست کنه هر بار میگه
تا یه هفته sms رمز ورود میاد ولی آخرش هیچ !
تا حالا 2 ماه شده!!
حالا چیکار کنم.
من که نفهمیدم آقای MTNIrancell چیکارس ولی
نمیتونی برام کاری بکنی. ممنون میشم.
اینم شمارم: 09357000840
لطف كن درخواستت رو برام E - Mail كن.
اين مشكل از سمت TCI است. بارها شتري تماس گرفته و اين موضوع رو اعلام كرده و من هم با ايرانسل و هم 912 خدم بهش پيام دادم گرفته. بستگي به مكاني داره كه شما و TCIتوي اونجا قرار داريد. كم كم درست ميشه. ايرانسل تا جاي ممكن خودش رو با TCI وقف داده ولي اونا متأسفانه...
سلام اقا شاهين براي تنطيمات mms & gprs خيلي ممنون:11:
اكه ميشه در مورد ارسال e-mail از موبايل و به موبايل راهنمايم كنيد
و اينكه e-mailهم تنظيمات مخصوص به خودش رو داره؟
شما به طور مستقيم فعلاً نمي تونيد از گوشي تون ميل بزنيد. چون هنوز فعال نشده. بايد بريد توي سايت هايي كه اشتراك اي ميل داريد و از اونجا ارسال كنيد.
سلام دوست من.واسه نوکیا و سونی اریکسون باید بری تووی منوی مسیج و بعد ستینگ و اونجا بگردی و گزینه ی RECIVE REPORTS رو پیدا کنی و On کنی.یاعلی
هركي ميخواد به اين آدرس براي ميل بزنه براش ماله كل گوشي هارو ارسال مي كنم.
shahin.s@mtnirancell.ir (shahin.s@mtnirancell.ir)
برین بخرید و بخونیدش.
مشکل اصفهانم گفته.
حالا كي جولوتره؟ من يا دزفولي؟
بچه ها من میرم صورتحساب بگیرم چنین پیغامی مده ایا برای شما هم میاد
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out"
The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
یا فقط مشکل منه.اگر اقا شاهین اطلاعات داره بگه
هر وقت با پيغام Network Error مواجه شديد بدونيد كه مشكل از شبكه است.
آقا شاهین اس ام اس نزدی به من پس در مورد سوالام ؟!!
البته این همون محاسبه ای هستش که 10 روز پیش بود تازه جام جم چاپ کرده اما بازم خوبه اسم این شهرداری اصفهانا اورده !
میگم آقا شاهین امروز یکشنبه شد اما شبکه اصفهان هیچ تفاوتی نکرد که :41: !
اصفهان يك مشلا بزرگ شده. آخه وقتي شورداري نميگذاره آنتن نصب كنند ديگه بايد چي كار كرد؟
اگه خونه هاتون نو سازه به شركت ميل بزنيد و اعلام آمادگي كنيد تا روي بام خونتون آنتن نصب كنه. ماهي حدوده 1 ميليون تومان همميده.
بچه به خدا وقت جواب دادن به SMS رو ندام. به خدا دوست دارم ولي نميشه. به خاطره همينه كه ميگم ميل بزنيد. من در 24 ساعت 9 ساعت كار ميكن ، 1ساعت توي راهه شركتن ، 4 ساعت پاي ابنترنت ، 4 ساعت دنباله كارهاي شخصي و 6 ساعت هم مي خوابم. حالا كي ميتونه اينجوري باشه؟
خودم كه بعضي روزها كم ميارم. در هر صورت شرمنده. تا جايي كه بشه جواب SMS هارو مي دم.
من با این کد پیشتاز چی کار کنم برم سیم رو تحویل بگیرم یا باید بازم صبر کنم؟!!!!!!!!!!
نه اونجا که فعاله.. با سیم کارت دولتی دلیور می ده ولی روی ایرانسل نه.فقط توی سنندج اینطوریه یا همه جا.
یه بار از همینجا شنیدم که باید مسیج سنتر رو عوض کنی!
masoudboy
15-07-2007, 17:22
امروز صبح آران و بیدگل اصفهان که به طور رسمی تحت پوشش ایرانسل هست بودم . پوشش شبکه اصلا قابل قبول نبودو آنتن دهی بسیار ضعیف . واقعا ایرانسل اگر اینطور می خواهد شهرهای کوچک را پوشش دهد شرم آور هست !!
آمده یک Bts نصب کرده و رفته و اسمش هم این هست که این منطقه تحت پوشش هست در حالی که در همین منطقه پوشش شبکه دولتی کاملا عالی و قابل قبول هست .
در مورد سیم کارت هدیه
کسانی که تازه گرفتن یا می خواین بگیرن من توصیه می کنم البته با توجه به تجربه خودم که حتما خودشون هم از طریق اینترنت یا حالا راههای دیگه فرم رو پر کنند و ثبت نام رو کامل و فقط به امید فروشنده نباشن. هم اینکه پیگیری کنین.
ما یه سیم کارت گرفتیم 7 تیر. فروشنده هم گفت که برو خیالت راحت باشه سیم کارت میاد در خونت! اما از اونجایی که من همچین شک داشتم از تو اینترنت هر روز شماره رو چک می کردم که فرمش میاد یا نه. یعنی ثبت نام رو کامل کرده یا نه. حتی یه دفعه دیگه هم رفتم پیشش گفتم آقا ظرف 5 روز باید ثبت نام رو کامل کنی طرف هم گفت ما روال کارمون رو بلدیم و از این چیزا.
اما ثبت نام رو هنوز انجام نداده بود. برای همین هم من برای اینکه مطمئن بشم زنگ زدم ایرانسل اونام گفتن که هنوز ثبت نام کامل نشده. این بود که خودم از اینترنت فرم رو پر کردم و فرداش هم کپی شناسنامه رو فکس کردم. اما بازهم از اس ام اس تایید ثبت نام خبری نشد. خلاصه با هرچی شماره 130 و 140 و 120 و 150 و 110 و 119 و 118 و 115 و 125 و 197 و 137 و ... اینا بود تماس گرفتیم و پیگیری کردیم و البته یه بار هم به آقا شاهین گفتیم تا اینکه بالاخره بعد از تقریبا 3 هفته تازه اس ام اس اینکه بری سیم کارت رو بگیری اومد. البته حالا باید رفت دید اصلا از سیم کارت خبری هست یا نه!
خلاصه اینکه خودتون هم سعی کنین ثبت نام رو کامل کنین یا اینکه مطمئن بشین کامل شده و هم پیگیری کنین.
اصفهان يك مشلا بزرگ شده. آخه وقتي شورداري نميگذاره آنتن نصب كنند ديگه بايد چي كار كرد؟
اگه خونه هاتون نو سازه به شركت ميل بزنيد و اعلام آمادگي كنيد تا روي بام خونتون آنتن نصب كنه. ماهي حدوده 1 ميليون تومان همميده.
[/QUOTE]
ای بابا اخه یعنی تا کی طول میکشه ؟! باید وایستیم تا اینا از شهرداری برن ؟!:41: ؟! از دست ما کاری بر میاد برای پشتیبانی از ایرانسل ؟!
شما در داخل تنظيمات پيام ، پيام تصويري ، گزينه اي داريد يه نامه Picture Scaling كه سه تا سايز رو مي تونيد تعريف كنيد. 160*120 ، 320*240 و 640*480. هر چقدر عكس بزرگتر باشه پس حجم بيشتري داره.
آقا شاهين به خدا ما همه اين كارا رو كرديم ولي باز 120*160 ميفرستاد
فيلمو مثل فايل GIF ميفرستاد
و صدا رو هم نميفرستاد
البته من وقتي ام ام اشو براي ايميل ميفرستاديم همه چي درست بود ولي وقتي براي شماره ميفرستاديم مشكلات بالا رو داشت
و همه بچه هام شاهدن كه اين مشكلات وجود داشت
حتي وقتي كه ام ام اس حدود دو هفته اي بود كه قطع شده بود بعضي از بچه ها ميگفتن شايد ايرانسل ميخواد مشكلات ام ام اسو رفع كنه
حالا به نظر شما اگه ام ام اس دوباره وصل بشه اين مشكلاتش رفع ميشه؟
چون كشوراي ديگه ام ام اسشون اين مشكلات رو نداره
در مورد سیم کارت هدیه
کسانی که تازه گرفتن یا می خواین بگیرن من توصیه می کنم البته با توجه به تجربه خودم که حتما خودشون هم از طریق اینترنت یا حالا راههای دیگه فرم رو پر کنند و ثبت نام رو کامل و فقط به امید فروشنده نباشن. هم اینکه پیگیری کنین.
ما یه سیم کارت گرفتیم 7 تیر. فروشنده هم گفت که برو خیالت راحت باشه سیم کارت میاد در خونت! اما از اونجایی که من همچین شک داشتم از تو اینترنت هر روز شماره رو چک می کردم که فرمش میاد یا نه. یعنی ثبت نام رو کامل کرده یا نه. حتی یه دفعه دیگه هم رفتم پیشش گفتم آقا ظرف 5 روز باید ثبت نام رو کامل کنی طرف هم گفت ما روال کارمون رو بلدیم و از این چیزا.
اما ثبت نام رو هنوز انجام نداده بود. برای همین هم من برای اینکه مطمئن بشم زنگ زدم ایرانسل اونام گفتن که هنوز ثبت نام کامل نشده. این بود که خودم از اینترنت فرم رو پر کردم و فرداش هم کپی شناسنامه رو فکس کردم. اما بازهم از اس ام اس تایید ثبت نام خبری نشد. خلاصه با هرچی شماره 130 و 140 و 120 و 150 و 110 و 119 و 118 و 115 و 125 و 197 و 137 و ... اینا بود تماس گرفتیم و پیگیری کردیم و البته یه بار هم به آقا شاهین گفتیم تا اینکه بالاخره بعد از تقریبا 3 هفته تازه اس ام اس اینکه بری سیم کارت رو بگیری اومد. البته حالا باید رفت دید اصلا از سیم کارت خبری هست یا نه!
خلاصه اینکه خودتون هم سعی کنین ثبت نام رو کامل کنین یا اینکه مطمئن بشین کامل شده و هم پیگیری کنین.
اگه ايرانسل كلكي تو كارش نيست چرا سيم كارته جايزرو همون روز تحويل نميده؟
مثل سيم كارتاي دوقلو 50 هزار تومني
من از روز اولم شك داشتم به اين مسئله
اين قد نميدش تا بعضيا بيخيال بشن
در مورد فروشنده ها هم كه نميشه اصلا چيزي گفت
تو شهر ما اعتباري رو 30 تا 32 هزار تومن و كارت شارژ 5 هزار تومنيو با قيمت 5500 و 6000 تومن ميفروشن
آقا شاهين يه سوال ازتون داشتم
توي شهر كرمانشاه ايرانسل نماينده رسمي داره يا نه؟
چون يدونه فروشگاه هست كه ميگه نماينده رسمي ايرانسله و تابلوي بزرگي هم زده
خواستم بدونم واقعيه يا نه؟
متشكرم
رفتم جدول بي تي اسا رو نگاه كردم
شهر كرمانشاه با 18 تا بي تي اس هفتمين شهره
ولي چطور شهر كرج 36 و شهر قم 21 بي تي اس دارن
با اينكه اين شهرا از كرمانشاه كوچيكترن
و در ضمن شهر كرمانشاه يه شهر كوهستانيه
پس گفتم چرا اين قد ما مشكل و نقطه كور داريم با اينكه پوشش صد در صده
يه نمونش همين الان وسط مسابقه دوز اس ام اسه من قطع شد
الان يه 10 روزي هست كه ايرانسل در روز حدود 3 ساعت قطع ميشه
ايرانسل تو تبريز و مشهدم كه ماشالا كم نذاشته
با 61 و 108 بي تي اس
آقا شاهين چه طوره؟
جريان چيه؟
پارتي بازيه؟
من شهراي ديگرو نميدونم ولي تو شهر ما از اولين روز راه اندازي ايرانسل تا الان امكان برقراري تماس صوتي و ارسال اس ام اس با اپراتور دولتي يه سرو گردن از ايرانسل بالاتره
و استقبال مردم از ايرانسل خيلي پايين اومده
با هر كسيم كه صحبت ميكنم هيچ دلخوشي از ايرانسل نداره و ميگه كسيو ميشناسي كه كاركردشو از من بخره؟
نميدونم تو تبريز و مشهد اوضاع دقيقا چطوره ولي اينجا كه تعريفي نداره
بيشتر اعتباري ايرانسلو ميخرن اونم به چند دليل:
چون:
ارزانه
محدوديت زماني نداره ولي اعتباري دولتي محدوديت زماني داره
توي هر دكه اي پيدا ميشه
احتياج به ثبت نام نداره و به روز واگذار ميشه
تبليغاتش وسيعه مثل يكي بخر دوتا ببر
و بعضي ها هم مثل خودم به خاطر جي پي آر اس و ام ام اس و ... خريدم
نه براي مكالمه
اونم كه ام ام اسش قطع شد
حالا تنها دلخوشيم اس ام اسه مجانيه كه اونم اخيرا هر روز چند ساعتي قطعي داره
من از زمان فعال كردن طرح تابستونيم تا حالا 4 مرتبه در شبهاي مختلف اقدام به برقراري تماس مجاني كردم ولي انگار ايرانسل جوري تنظيمش كرده كه نشه استفاده كرد
خيلي سخت ميشه تماس گرفت بعد از 7 تا 8 بار تلاش يه زور وصل ميشه و بعدم كه وصل ميشه بعد از حدود 2 دقيقه قطع ميشه و صدا اصلا كيفيت خوبي نداره
آقا شاهين اميدوارم پيگيري بشه
ديگه عرضي نيست
Mahdi_P30
15-07-2007, 20:45
با اجازه آقا شاهین!
بچه ها توجه داشته باشید که اعتباری که ایرانسل کم میکنه حتما برمیگرده
خیلی برا من اتفاق افتاده که رفتم اینترنت اعتبار کم کرده و 1 ساعت دیگه و یا حتی 3 یا 4 روز بعد دوباره برگردونده!
همین چند ساعت پیش از من حدود 100 یا 200 تومن ، دقیقا یادم نیست ، کم کرده ولی مطمئنم فردا پس فردا برمیگرده!
خیلی نگران نباشید!
Mahdi_P30
15-07-2007, 20:52
رسول جان شما نگران نباش مطمئن باش اگه شهر قم 21 بی تی اس داشته باشه نصف بیشترش فعال نیستند!
چون در منطقه جنوب غربی شهر مسافت زیادی آنتن صفره که دقیقا جز شهره!
meshkiposh2200
15-07-2007, 21:17
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي علت اصلي مخالفت شهرداري با اپراتورها براي اشغال فضاهاي جديد به نصب دكلهاي BTS گفت: فضاهاي شهري به طور امانت از طرف شهروندان در اختيار شهرداري قرار گرفته و مديريت شهري در قبال حقوق شهروندان مسوول است، بنابراين با توجه به اين كه شهرداري قبلا 600 نقطه از فضاي شهري را در اختيار اپراتور اول قرار داده معتقديم ميتوان با مديريت صحيح و استفاده بهينه از همان فضاها به شكل استفاده مشترك، امكان توسعه خدمات ارتباطات سيار با حفظ موازين شهرسازي فراهم شود.
مهندس محمدعلي عابدي در گفتوگو با ایسنا، اظهار كرد: شهرداري تهران تاكنون 600 تا 700 نقطه از فضاهاي شهري با مساحت بين 10 تا 100متر كه مسووليت حفاظت از آن را بر عهده دارد را در اختيار اپراتور اول تلفن همراه يا شركت ارتباطات سيار قرار داده است، اپراتور دوم يا ايرانسل نيز با توجه به پروانهي فعاليتش درخواست نصب آنتنهاي BTS را در سطح شهر دارد، همچنين مجتمع صنعتي رفسنجان (تاليا) نيز در طول چند سال فعاليت خود نيز 200 تا 300 نقطه از شهر تهران را براي نصب آنتنها اشغال كرده است.
وي ادامه داد: اگر وضع بر همين منوال باشد با ورود هر اپراتوري بايد اجازه دهيم در جاي جاي سطح شهر آنتن BTS نصب شود و بخش عمدهي فضاهاي عمومي را اشغال كنند، اين در حالي است كه اين فضاها براي عموم جامعه است و شهرداري وظيفه حفاظت از آنها را برعهده دارد و نميتواند به آساني اين فضاها را در اختيار اپراتورها قرار دهد كه در آن به تجارت مشغول شوند.
او افزود: شهرداري در راستاي توسعهي ارتباطات سيار آمادگي همكاري با اپراتورهاي تلفن همراه را دارد از اين رو در سال گذشته نشستهاي متعددي با رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي داشتيم و به دنبال راهكاري براي استفاده بهينه از اماكن شهري براي نصب آنتنهاي BTS بوديم كه در نتيجه قرار شد شركت بهرهبرداري مشترك (سايت شيرينگ) تاسيس شود تا با مشاركت اپراتورهاي تلفن همراه كشور يعني اپراتور اول، اپراتور دوم و مجتمع صنعتي رفسنجان و شهرداري امكان استفاده بهينه از فضاهاي مورد نظر براي نصب آنتنهاي BTS فراهم شود.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران ادامه داد: در اين شركت قرار است سياستگذاري لازم انجام شود تا اپراتورها از فضايي كه از طرف شهرداري براي آنتنها تخصيص داده شده، به صورت مشترك و مشاعي استفاده كنند.
او افزود: مزيت اين روش اين است كه ديگر نيازي نيست كه 600 نقطهاي را كه قبلا در اختيار اپراتور اول گذاشته شده بود دوباره همين تعداد مكان جديد به ساير اپراتورها نيز داده شود، از اين رو با سياستگذاري كه در اين شركت اتفاق ميافتد زيربنا و ساختار دكلهاي نصب شده طوري در نظر گرفته ميشود تا اين اپراتورها تجهيزات خود را به طور جداگانه بر روي آنها نصب كنند تا به طور مجزا بتوانند خدماترساني كنند.
او افزود: مجوز بهرهبرداري از اين شركت را سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خواهد داد و تمام ديدگاههاي فني اپراتورها و ديدگاههاي شهري شهرداري را در آن در نظر خواهد گرفت كه چگونه يك دكل در يك مكان نصب شود تا به سيماي شهري ضربه وارد نكند و چگونه هر يك از اپراتورها از آن استفادهي مشترك داشته باشند.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران با بيان اينكه تاكنون اپراتور اول، تاليا و شهرداري نمايندگان خود را براي تشكيل اين شركت معرفي كردهاند، خاطر نشان كرد: متاسفانه ايرانسل هنوز نمايندهي خود را معرفي نكرده و اين در حالي است كه ايرانسل با تشكيل شركت بيشترين سود را ميبرد، چرا كه به جاي نصب آنتنهاي BTS جديد به طور مشترك از سايتهاي اپراتور اول و تاليا استفاده خواهد كرد اما هنوز مشخص نيست ايرانسل به چه دلايلي نماينده معرفي نكرده است و در نتيجه اين شركت تا به امروز تاسيس نشده است. همچنين اخطاريهاي از سوي سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل ارسال شده اما تاكنون اين اپراتور اقدامي در اين رابطه نكرده است.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي اين كه چرا عمدهي سهام اين شركت بايد در اختيار شهرداري باشد اين در حالي است كه عنوان ميشود هدف شهرداري فقط حفظ حقوق شهروندي و استفاده بهينه اپراتورها از فضاهاي شهري است، تصريح كرد: پيشنهاد سهام از سوي سازمان تنظيم مقررات بوده كه 51 درصد سهام شهرداري و 49 درصد آن براي اپراتورهاست؛ با توجه به اين كه كل اماكني كه به صورت سايت شيرينگ در اختيار اپرتورها قرار خواهد گرفت براي شهرداري است و اپراتورها استفاده كنندهي اين فضاها هستند و سه اپراتور در اين حوزه فعاليت ميكنند، هر يك 17 درصد سهام و شهرداري 51 درصد را داراست چرا كه اپراتورها نميتوانند مالك مكانهايي شوند كه حق شهروندان است و مسووليت حفاظت از آنها به عهدهي شهرداري است.
عابدي، افزود: در آينده نيز كه بخش اعظم مخابرات به بخش خصوصي واگذار ميشود نميتوان به همين راحتي فضاهاي شهري در اختيار آنها گذاشت كه هر آن چه ميخواهند انجام دهند.
به عقيدهي وي اگر اين شركت تشكيل شود صرفهجويي در هزينهي نصب آنتنهاي BTS براي هر يك از اين اپراتورها حاصل خواهد شد و اگر قرار است با سه هزار سايت شهر تهران را پوشش دهند با استفادهي مشاعي هر يك از اپراتورها ميتوانند با هزار سايت پوشش شهر تهران را تكميل كنند و از اين رو منطقي است كه هر سه اپراتور از يك فضا استفاده كنند.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي اين كه چرا با نصب آنتنهاي BTS در منازل مسكوني كه با موافقت اپراتورها و مالكان اين مكانها انجام گرفته است، ممانعت شده و بايد اين مكانها از مسكوني به تجاري تغيير كاربري دهند، گفت: متولي هر نوع ساخت و ساز و توسعه در شهر بر عهدهي شهرداري است، از اين رو اپراتورها يك خانهي مسكوني در فضاي 60 تا 100 متر با بهاي سه ميليون تومان در سال اجاره ميكنند اين در حالي است كه اغلب اين فضاها از استاندارد و استحكام لازم برخوردار نيستند و اگر اتفاقي براي آن خانه مسكوني بيفتد آن وقت چه نهادي پاسخگو خواهد بود.
به گفتهي او اگر گفته ميشود كه تغيير كاربري داده شود به اين دليل است كه كار كارشناسي انجام شود كه آيا اين اماكن كشش و استحكام لازم را براي نصب دكل BTS را دارند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا تنها راه رفع مشكل نصب BTS براي اپراتورهاي تلفن همراه تاسيس شركت سايت شيرينگ است، گفت: تنها راه اين نيست، بلكه هر يك از اپراتورها طرح جامعي ارايه دهند و عنوان كنند براي پنج تا 10 سال آينده به نصب چند آنتن نياز دارند كه شهرداري نيز بداند چه مقدار از فضاي خود را بايد در اختيار اين اپراتورها قرار دهد تا خللي به نماي شهري و حق شهروندي وارد نشود.
عابدي، دربارهي نصب سايتهاي ميكرو از سوي اپراتورها گفت: شهرداري همواره اپراتورها را تشويق ميكند كه به سمت استفاده از ميكرو BTSها بروند تا نصب دكلهاي BTS كه فضاي بيشتري را ميگيرند، از اين رو اگر ميكرو BTSها توسعه داده شوند به نفع اپراتورهاست؛ شهرداري نيز همواره از طرحهايي كه سبب رفع مشكلات هر چه سريع اپراتورها ميشود استقبال ميكند و فضاهاي لازم را در اختيار آنها قرار ميدهد و ما مخالفتي براي نصب اين سايتهاي ميكرو نداريم.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران، در پايان خاطر نشان كرد: شهرداري تابع مقرراتي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در مورد اپراتورهاي تلفن همراه تدوين ميكند و منعي در اجراي اين قوانين ندارد.
خودم:هر چی فریاد باید سر شهرداری زد:31:
با اجازه آقا شاهین!
بچه ها توجه داشته باشید که اعتباری که ایرانسل کم میکنه حتما برمیگرده
خیلی برا من اتفاق افتاده که رفتم اینترنت اعتبار کم کرده و 1 ساعت دیگه و یا حتی 3 یا 4 روز بعد دوباره برگردونده!
همین چند ساعت پیش از من حدود 100 یا 200 تومن ، دقیقا یادم نیست ، کم کرده ولی مطمئنم فردا پس فردا برمیگرده!
خیلی نگران نباشید!
آقا مهدی شما فکر کردی مثلا من 2 روز سیم کارت خریدم ؟! من توی این 5 ماهه 5 بار این اتفاق برام افتاده و فقط دو بارش برگشته ! حالا شاید بشه امید داشت بعد 5-6 ماه برگرده ! من دشمن ایرانسل نیشتم اتفاقا خیلیم خوشم میاد ازش اما برو بچ بدونن اگه کم شد احتمال برگشتش کمه ! ضمنا همه هی میگن مشکل از gprs اشه ! پس اینکه دیروز با فعال بودن طرح قرمز بابت sms 30 تومن دادما چی ؟! البته مهم نیست خداراشکر ریز کم میکنه !
Mahdi_P30
15-07-2007, 22:02
نه خیر مثل اینکه شما فکر کردی من 2 روزه تو این فروم میام؟؟
من قبلا هم میومدم ولی حوصله ثبت نام نداشتم!
آخه میدونی چیه؟ مال من هر موقع رفته برگشته!
شده حتی 4 روز بعد!
راستی شما e-care رو چطوری فعال کردید؟
برا من که هر چی آقا شاهین تلاش کرد اس ام اس یوزر و پسورد نمیاد!!
jackhammer
15-07-2007, 22:12
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي علت اصلي مخالفت شهرداري با اپراتورها براي اشغال فضاهاي جديد به نصب دكلهاي BTS گفت: فضاهاي شهري به طور امانت از طرف شهروندان در اختيار شهرداري قرار گرفته و مديريت شهري در قبال حقوق شهروندان مسوول است، بنابراين با توجه به اين كه شهرداري قبلا 600 نقطه از فضاي شهري را در اختيار اپراتور اول قرار داده معتقديم ميتوان با مديريت صحيح و استفاده بهينه از همان فضاها به شكل استفاده مشترك، امكان توسعه خدمات ارتباطات سيار با حفظ موازين شهرسازي فراهم شود.
مهندس محمدعلي عابدي در گفتوگو با ایسنا، اظهار كرد: شهرداري تهران تاكنون 600 تا 700 نقطه از فضاهاي شهري با مساحت بين 10 تا 100متر كه مسووليت حفاظت از آن را بر عهده دارد را در اختيار اپراتور اول تلفن همراه يا شركت ارتباطات سيار قرار داده است، اپراتور دوم يا ايرانسل نيز با توجه به پروانهي فعاليتش درخواست نصب آنتنهاي BTS را در سطح شهر دارد، همچنين مجتمع صنعتي رفسنجان (تاليا) نيز در طول چند سال فعاليت خود نيز 200 تا 300 نقطه از شهر تهران را براي نصب آنتنها اشغال كرده است.
وي ادامه داد: اگر وضع بر همين منوال باشد با ورود هر اپراتوري بايد اجازه دهيم در جاي جاي سطح شهر آنتن BTS نصب شود و بخش عمدهي فضاهاي عمومي را اشغال كنند، اين در حالي است كه اين فضاها براي عموم جامعه است و شهرداري وظيفه حفاظت از آنها را برعهده دارد و نميتواند به آساني اين فضاها را در اختيار اپراتورها قرار دهد كه در آن به تجارت مشغول شوند.
او افزود: شهرداري در راستاي توسعهي ارتباطات سيار آمادگي همكاري با اپراتورهاي تلفن همراه را دارد از اين رو در سال گذشته نشستهاي متعددي با رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي داشتيم و به دنبال راهكاري براي استفاده بهينه از اماكن شهري براي نصب آنتنهاي BTS بوديم كه در نتيجه قرار شد شركت بهرهبرداري مشترك (سايت شيرينگ) تاسيس شود تا با مشاركت اپراتورهاي تلفن همراه كشور يعني اپراتور اول، اپراتور دوم و مجتمع صنعتي رفسنجان و شهرداري امكان استفاده بهينه از فضاهاي مورد نظر براي نصب آنتنهاي BTS فراهم شود.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران ادامه داد: در اين شركت قرار است سياستگذاري لازم انجام شود تا اپراتورها از فضايي كه از طرف شهرداري براي آنتنها تخصيص داده شده، به صورت مشترك و مشاعي استفاده كنند.
او افزود: مزيت اين روش اين است كه ديگر نيازي نيست كه 600 نقطهاي را كه قبلا در اختيار اپراتور اول گذاشته شده بود دوباره همين تعداد مكان جديد به ساير اپراتورها نيز داده شود، از اين رو با سياستگذاري كه در اين شركت اتفاق ميافتد زيربنا و ساختار دكلهاي نصب شده طوري در نظر گرفته ميشود تا اين اپراتورها تجهيزات خود را به طور جداگانه بر روي آنها نصب كنند تا به طور مجزا بتوانند خدماترساني كنند.
او افزود: مجوز بهرهبرداري از اين شركت را سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خواهد داد و تمام ديدگاههاي فني اپراتورها و ديدگاههاي شهري شهرداري را در آن در نظر خواهد گرفت كه چگونه يك دكل در يك مكان نصب شود تا به سيماي شهري ضربه وارد نكند و چگونه هر يك از اپراتورها از آن استفادهي مشترك داشته باشند.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران با بيان اينكه تاكنون اپراتور اول، تاليا و شهرداري نمايندگان خود را براي تشكيل اين شركت معرفي كردهاند، خاطر نشان كرد: متاسفانه ايرانسل هنوز نمايندهي خود را معرفي نكرده و اين در حالي است كه ايرانسل با تشكيل شركت بيشترين سود را ميبرد، چرا كه به جاي نصب آنتنهاي BTS جديد به طور مشترك از سايتهاي اپراتور اول و تاليا استفاده خواهد كرد اما هنوز مشخص نيست ايرانسل به چه دلايلي نماينده معرفي نكرده است و در نتيجه اين شركت تا به امروز تاسيس نشده است. همچنين اخطاريهاي از سوي سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل ارسال شده اما تاكنون اين اپراتور اقدامي در اين رابطه نكرده است.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي اين كه چرا عمدهي سهام اين شركت بايد در اختيار شهرداري باشد اين در حالي است كه عنوان ميشود هدف شهرداري فقط حفظ حقوق شهروندي و استفاده بهينه اپراتورها از فضاهاي شهري است، تصريح كرد: پيشنهاد سهام از سوي سازمان تنظيم مقررات بوده كه 51 درصد سهام شهرداري و 49 درصد آن براي اپراتورهاست؛ با توجه به اين كه كل اماكني كه به صورت سايت شيرينگ در اختيار اپرتورها قرار خواهد گرفت براي شهرداري است و اپراتورها استفاده كنندهي اين فضاها هستند و سه اپراتور در اين حوزه فعاليت ميكنند، هر يك 17 درصد سهام و شهرداري 51 درصد را داراست چرا كه اپراتورها نميتوانند مالك مكانهايي شوند كه حق شهروندان است و مسووليت حفاظت از آنها به عهدهي شهرداري است.
عابدي، افزود: در آينده نيز كه بخش اعظم مخابرات به بخش خصوصي واگذار ميشود نميتوان به همين راحتي فضاهاي شهري در اختيار آنها گذاشت كه هر آن چه ميخواهند انجام دهند.
به عقيدهي وي اگر اين شركت تشكيل شود صرفهجويي در هزينهي نصب آنتنهاي BTS براي هر يك از اين اپراتورها حاصل خواهد شد و اگر قرار است با سه هزار سايت شهر تهران را پوشش دهند با استفادهي مشاعي هر يك از اپراتورها ميتوانند با هزار سايت پوشش شهر تهران را تكميل كنند و از اين رو منطقي است كه هر سه اپراتور از يك فضا استفاده كنند.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران دربارهي اين كه چرا با نصب آنتنهاي BTS در منازل مسكوني كه با موافقت اپراتورها و مالكان اين مكانها انجام گرفته است، ممانعت شده و بايد اين مكانها از مسكوني به تجاري تغيير كاربري دهند، گفت: متولي هر نوع ساخت و ساز و توسعه در شهر بر عهدهي شهرداري است، از اين رو اپراتورها يك خانهي مسكوني در فضاي 60 تا 100 متر با بهاي سه ميليون تومان در سال اجاره ميكنند اين در حالي است كه اغلب اين فضاها از استاندارد و استحكام لازم برخوردار نيستند و اگر اتفاقي براي آن خانه مسكوني بيفتد آن وقت چه نهادي پاسخگو خواهد بود.
به گفتهي او اگر گفته ميشود كه تغيير كاربري داده شود به اين دليل است كه كار كارشناسي انجام شود كه آيا اين اماكن كشش و استحكام لازم را براي نصب دكل BTS را دارند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا تنها راه رفع مشكل نصب BTS براي اپراتورهاي تلفن همراه تاسيس شركت سايت شيرينگ است، گفت: تنها راه اين نيست، بلكه هر يك از اپراتورها طرح جامعي ارايه دهند و عنوان كنند براي پنج تا 10 سال آينده به نصب چند آنتن نياز دارند كه شهرداري نيز بداند چه مقدار از فضاي خود را بايد در اختيار اين اپراتورها قرار دهد تا خللي به نماي شهري و حق شهروندي وارد نشود.
عابدي، دربارهي نصب سايتهاي ميكرو از سوي اپراتورها گفت: شهرداري همواره اپراتورها را تشويق ميكند كه به سمت استفاده از ميكرو BTSها بروند تا نصب دكلهاي BTS كه فضاي بيشتري را ميگيرند، از اين رو اگر ميكرو BTSها توسعه داده شوند به نفع اپراتورهاست؛ شهرداري نيز همواره از طرحهايي كه سبب رفع مشكلات هر چه سريع اپراتورها ميشود استقبال ميكند و فضاهاي لازم را در اختيار آنها قرار ميدهد و ما مخالفتي براي نصب اين سايتهاي ميكرو نداريم.
مدير كل مخابرات شهرداري تهران، در پايان خاطر نشان كرد: شهرداري تابع مقرراتي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در مورد اپراتورهاي تلفن همراه تدوين ميكند و منعي در اجراي اين قوانين ندارد.
خودم:هر چی فریاد باید سر شهرداری زد:31:
خوشحال میشم اگه آقا شاهین هم نظرشون رو در مورد این خبر بگن!
آخه قبلا آقا شاهین گفتن که MTN دنبال تاسیس سایت مشترکه ولی این 180 درجه تناقض داره!
نه خیر مثل اینکه شما فکر کردی من 2 روزه تو این فروم میام؟؟
من قبلا هم میومدم ولی حوصله ثبت نام نداشتم!
آخه میدونی چیه؟ مال من هر موقع رفته برگشته!
شده حتی 4 روز بعد!
راستی شما e-care رو چطوری فعال کردید؟
برا من که هر چی آقا شاهین تلاش کرد اس ام اس یوزر و پسورد نمیاد!!
وا چت شد شما یه دفعه؟! اصلا از کجا حرف من این برداشتا کردی؟ من اصلا همچین منظوری نداشتم ! حالا شانس شماس که بر میگرده ! شانس ماهم اینه ! این دعوا داره؟!
jackhammer
15-07-2007, 22:40
[
شما به طور مستقيم فعلاً نمي تونيد از گوشي تون ميل بزنيد. چون هنوز فعال نشده. بايد بريد توي سايت هايي كه اشتراك اي ميل داريد و از اونجا ارسال كنيد.
شاهین جون پس من چجوری میل میزنم؟
من تنظیمات جی میل رو گرفتم و توی گوشیم وارد کردم و الان راحت ایمیل میزنم...بدون وارد شدن به هیچ سایتی روی فایلی که فرضا میخوام برای یکی بفرستم میرم و میزنم SEND AS EMAIL و بعد متن ایمیل رو مینویسم و میفرستم....تا حالا بالای 30 تا ایمیل با گوشیم فرستادم...از عید موفق شدم درستش کنم.
jackhammer
15-07-2007, 22:41
و صدا رو هم نميفرستاد
البته من وقتي ام ام اشو براي ايميل ميفرستاديم همه چي درست بود ولي وقتي براي شماره ميفرستاديم مشكلات بالا رو داشت
حتي وقتي كه ام ام اس حدود دو هفته اي بود كه قطع شده بود بعضي از بچه ها ميگفتن شايد ايرانسل ميخواد مشكلات ام ام اسو رفع كنه
من که mms داشتم سالم سالم بود...شاید اصلا این سیستم mms گوشیت بوده که اینجوری بفرسته....گوشیت چیه؟
milad_milad_milad
16-07-2007, 00:24
:20: يكي اينجا جواب من بده
من ميخوام e-mail بؤنم لطفأ راهنماييم كنيد!
Maziar_69
16-07-2007, 00:36
آقاشاهین لطفا اگه میشه بگو این سرویس مکان یاب (جی پی اس) کی فعال میشه؟ اصلا قرار هست فعال بشه؟
Ebrahim202003
16-07-2007, 00:47
من که mms داشتم سالم سالم بود...شاید اصلا این سیستم mms گوشیت بوده که اینجوری بفرسته....گوشیت چیه؟
ببين عزيز انگار فقط مال شما درست بوده چون برا من هم همون مشكلي رو كه شهاب جان و XGAME جان مطرح
كردن رو داشت . شما مطمئني درست بوده يعني باهاش تونستي آهنگ يا sound بفرستي ؟ تونستي باهاش فيلم
و كليپ بفرستي ؟ يا يه عكس با رزوليشن 1.3 يا 2 مگا پيكسل البته تا سقف 300 كيلوبايت بفرستي ؟
شايد اشتباه مي كني من برا چند نفر هم امتحان كردم كه گوشي هاي مختلف و مدل بالا هم داشتند ولي موارد بالا
مشكل داشتند : عكس كوچك مي شد ، فيلم gif ميشد و صدا ( آهنگ ) هم اصلا نمي شناخت .
از آقا شاهين مي خوام كه لطفا نظر بدن . :46:
Ebrahim202003
16-07-2007, 00:50
آقاشاهین لطفا اگه میشه بگو این سرویس مکان یاب (جی پی اس) کی فعال میشه؟ اصلا قرار هست فعال بشه؟
چطوري مازيار جان . آره فكر كنم فيلم امشب كانال 5 رو ديدي ياد GPS افتادي . منم همينطور مي خواستم بپرسم
خيلي باحال بودا ، رو قلاده سگشون GPS نصب بود ، يارو فهميد ( با لپتاپ ) زن وبچه اش رو كجا بردن ( دزديدن ) :31:
يه روز اگه ما رو هم دزديدن مي تونن با GPS ............... :31:
TheMohammad
16-07-2007, 01:06
چطوري مازيار جان . آره فكر كنم فيلم امشب كانال 5 رو ديدي ياد GPS افتادي . منم همينطور مي خواستم بپرسم
خيلي باحال بودا ، رو قلاده سگشون GPS نصب بود ، يارو فهميد ( با لپتاپ ) زن وبچه اش رو كجا بردن ( دزديدن ) :31:
يه روز اگه ما رو هم دزديدن مي تونن با GPS ............... :31:
اگه ایرانسل بخواد این سرویس رو ارائه بده، A-GPS رو باید بده
چیزجالبیه ولی ....
pesartala2001
16-07-2007, 01:57
من با این تنظیمات روی p990 دارم با جی میل کار میکنم
Incoming Mail (POP3) Server - requires SSL: pop.gmail.com
Use SSL: Yes
Port: 995
Outgoing Mail (SMTP) Server - requires TLS: smtp.gmail.com (use authentication)
Use Authentication: Yes
Use STARTTLS: Yes (some clients call this SSL)
Port: 465 or 587
Account Name: your Gmail username (including @gmail.com)
Email Address: your full Gmail email address (username@gmail.com)
Password: your Gmail password
من تنظیمات جی میل رو گرفتم و توی گوشیم وارد کردم و الان راحت ایمیل میزنم...بدون وارد شدن به هیچ سایتی روی فایلی که فرضا میخوام برای یکی بفرستم میرم و میزنم SEND AS EMAIL و بعد متن ایمیل رو مینویسم و میفرستم....تا حالا بالای 30 تا ایمیل با گوشیم فرستادم...از عید موفق شدم درستش کنم.
تاييد ميشه
منم خودم با گوشيم و با سرور جيمل ايميلامو چك ميكنم
پس چطور براي ايميل همه چيز درست ميرفت ولي وقتي براي شماره ارسال ميكردم مشكل داشت
با گوشيهاي مختلفي هم امتحان كردم
شما با چه مدلي ميفرستادي؟
jackhammer
16-07-2007, 03:19
همچين ميگين انگار من گفتم اونجورى بفرسته!
من با k750 كار ميكنم.mms بالاى 100kb ساپورت نميكنه و عكس هم توى mms تاvga.
من هم عكس vga هم فايل midi و هم فيلم به موبايل فرستادم و درست بود.(توى عيد)مطمئين هستم چون سه تا شو توى 2 تا mms براى دوستم كه بقل دستم نشسته بود فرستادم و سالم سالم بدستش رسيد.
راستى اين gps چيه؟ مگه ميشه؟
شايد منظورتون cell info هست؟
میگم ورشکست نمیشه انقدر میده؟ اینجوری که خوبه بریم پشت بوم بسازیم فقط بدیم به ایرانسل :31:
آخه یک طبقشو انقدر کرایه نمیدن که واسه پشت بوم انقدر بدن:13:
راستی آقا شاهین وقت داری sms بخونی sms بارونت کنیم ؟ :46:
راستی تو شهرهای کوچیک کی کارای فنی رو میکنه ؟ مثلا اگه یه روز آنتن مشکل دار بشه یا باد و طوفان خرابکاری کنه چطور میفهمند بیان درستش کنن ؟
برای دریافت و ارسال ایمیل از طریق GMAIL کافیست این برنامه که مال خود گوگله را نصب کنید و خیلی سریع و راحت از ایمیلتون استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](chavoshi.com).jar
saeed.rg
16-07-2007, 07:35
آقا مهدی شما فکر کردی مثلا من 2 روز سیم کارت خریدم ؟! من توی این 5 ماهه 5 بار این اتفاق برام افتاده و فقط دو بارش برگشته ! حالا شاید بشه امید داشت بعد 5-6 ماه برگرده ! من دشمن ایرانسل نیشتم اتفاقا خیلیم خوشم میاد ازش اما برو بچ بدونن اگه کم شد احتمال برگشتش کمه ! ضمنا همه هی میگن مشکل از gprs اشه ! پس اینکه دیروز با فعال بودن طرح قرمز بابت sms 30 تومن دادما چی ؟! البته مهم نیست خداراشکر ریز کم میکنه !
كاملآ تاييد ميشه مال من تا حالا بيش از 10 بار بي دليل كم شده ديگه هم برنگشته
[
آقا اين مخابراتي ها بفهمن (منظورم جناب شاهين نيستا سوئ تفاهم نشه)ميشه با ايميل فايلهاي حجيم فرستاد ميگن باهاش چيزاي مستهجن مي فرستيد ميزنن gprs رو هم قطع ميكننا :31: اين بحث شدن يا نشدنو بيخيال شيم هر كس تنظيمات رو بخواد يه سرچ ميزنه پيدا ميكنه
ببين عزيز انگار فقط مال شما درست بوده چون برا من هم همون مشكلي رو كه شهاب جان و XGAME جان مطرح
كردن رو داشت . شما مطمئني درست بوده يعني باهاش تونستي آهنگ يا sound بفرستي ؟ تونستي باهاش فيلم
و كليپ بفرستي ؟ يا يه عكس با رزوليشن 1.3 يا 2 مگا پيكسل البته تا سقف 300 كيلوبايت بفرستي ؟
شايد اشتباه مي كني من برا چند نفر هم امتحان كردم كه گوشي هاي مختلف و مدل بالا هم داشتند ولي موارد بالا
كاملآ تاييد ميشه منم نمي تونستم فيلم يا صدا بفرستم گوشيمم تازه k750 است
MTNIrancell
16-07-2007, 09:13
من با این کد پیشتاز چی کار کنم برم سیم رو تحویل بگیرم یا باید بازم صبر کنم؟!!!!!!!!!!
شما با كد پسشتازت بايد بري پست منطقه مسكوني(پست مركزي) و سيم كارتت رو تحويل بگيري.
و صدا رو هم نميفرستاد
اين واقعيت رو قبول كنيم كه هر چيزي توي ايران كه مياد با مشكل شروع ميشه ولي كم كم خوب ميشه. اگه ايرانسل بتونه اهدافش رو پياده كنه اونقدر خدمات داره كه مشتركينش حاضر نيستند يك لحظه ايرانسل رو كنا بگذازند. صبور باشيد. آخر اين متن يك خبر دست اول براتو دارم.(براي خوش سانس ها)
اگه ايرانسل كلكي تو كارش نيست چرا سيم كارته جايزرو همون روز تحويل نميده؟
مثل سيم كارتاي دوقلو 50 هزار تومني
من از روز اولم شك داشتم به اين مسئله
اين قد نميدش تا بعضيا بيخيال بشن
در مورد فروشنده ها هم كه نميشه اصلا چيزي گفت
تو شهر ما اعتباري رو 30 تا 32 هزار تومن و كارت شارژ 5 هزار تومنيو با قيمت 5500 و 6000 تومن ميفروشن
آقا شاهين يه سوال ازتون داشتم
توي شهر كرمانشاه ايرانسل نماينده رسمي داره يا نه؟
چون يدونه فروشگاه هست كه ميگه نماينده رسمي ايرانسله و تابلوي بزرگي هم زده
خواستم بدونم واقعيه يا نه؟
متشكرم
سيم كارت هديه حتماً ارسال ميشه. ولي خوب براي بعضي ها به يك سري دلايل ارسال نميشه كه اون هم قابل تصحيح است.
مسئولين MTN هدفشون از روز اول اين بود كه از تجربه خودشون استفاده كنند تا بازار سياه راه نيفته ولي امان از دست مغازه دارها كه ديگه گفتن نداره.
توي كرمانشاه نماينگي داره. ولي سرويس سنتر نداره. نماينده ها همون فروشنده ها هستند.
اين فروشنده ها از شركت هايي مثل: ايزايران ، اتصالات ، پارس ناكاتال و... كه ايرانسل با اينها قرارداد دارند تغزيه مي شوند و شركت به طور مستقيم به فروشندگان سيم كارت نميده. ولي شما مي تونيد شكايات خودتون رو به شماره 135 اعلام كنيد.
[
از اونجايي كه از دروغ خوشم نمياد گفتم كه اين كار نميشه. چون من كه بلد نيستم و اطلاعاتي ندارم و اگه مي گفتم ميشه بايد براي دوستان ديگه فعال مي كردم كه ائنوقت بايد ضايع مي شدم.
پس من از شما اين بار يه چيزي ياد گرفتم.
ممنونم
جي پي اس براي تمام كشور تا پايان سال راه اندازي كامل ميشه.
ببينيد توي اينكه ام ام اس مشكل داره شكي نيست. توي مناطق مختلف فرق مي كنه. پس بهتره با هم چونه نزنيد چون فعلا كه قطعه.
میگم ورشکست نمیشه انقدر میده؟ اینجوری که خوبه بریم پشت بوم بسازیم فقط بدیم به ایرانسل :31:
آخه یک طبقشو انقدر کرایه نمیدن که واسه پشت بوم انقدر بدن:13:
راستی آقا شاهین وقت داری sms بخونی sms بارونت کنیم ؟ :46:
راستی تو شهرهای کوچیک کی کارای فنی رو میکنه ؟ مثلا اگه یه روز آنتن مشکل دار بشه یا باد و طوفان خرابکاری کنه چطور میفهمند بیان درستش کنن ؟
نترس اگه مي خواست ورشكست بشه با اين هزينه سنگين تبليغات تاحالا شده بود.
در مورد خرابي آنتن هم بگم كه به محض اينكه كوچكترين مشكلي در يك محدوده كوچك حتي يك خيابان رخ بده گروه شبكه شركت Nokia به سوپروايزرهاي مخصوصي از Call Centerاطلاع ميدن . قبل از اينكه حتي 1 مشتري زنگ بزنه و اين مشكل رو مطرح كنه.
اين هم خبري كه مي خواستم بدم:
از امروز 6 نفر شروع به انجام E -Charge كردن كه اگه با شما تماسي گرفته شد حتماً باهاشون همكاري كنيد. مطمئن باشيد كه با شما هم تماس مي گيرند.
اسماشون اينه:
1.حامد کشوری
2.مهرداد رجبی
3.مهدی احمدی
4.حمید رضا علی خانی
5.مهدی کلانتری
6.فاضل قجاوند
7.بابک صادقی نیا
matrix10
16-07-2007, 09:23
يه سوال داشتم.
من خط دائمي دولتي داشتم كه فروختم و يك ايرانسل اعتباري خريدم (دست دوم)
حالا نمي دونم چرا براي گوشي همسرم بصورت تكراري اس ام اس مياد كه سيم كارت تغيير كرده و شماره امنيتي اون نيز از فلان به فلان تغيير كرده . علت چيه؟ درضمن فكر كنم مبلغي هم از اعتبار من كم كرده و مطمئنم كه توي اون فاصله من صحبتي با خطم نداشتم.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
MTNIrancell
16-07-2007, 09:25
آقا شاهین چند سوال دارم ممنون از راهنمایتون
1- آیا فکری برای حل مشکل پرداخت قبوض از طرق دیگر مثل پرداخت با دستگاهای خود پرداز شده یا نه ویا روشی دیگر برای پرداخت سریعتر
2- پس این قرار امکان پرداخت قبوض با بانکهای دیگر چی شد چرا همش حرفش زده میشه
3-امکان معلق کردن خط میباشد وآیا بله این امر مدت زمان داره وآیا در این مدت هزینه ای را برای مشترک لحاظ میکنند
4- آیا امکان تعلیق خط از طریق E care میباشد
باتشکرازشما
عليرضا
1- بله هم ازطريق عابر بانك ، هم اينترنت و هم شارژ الترونيكي اين امكان هست كه به زودي فعال ميشه ولي بايد بانك ها همكاري كنند.
2- كاشكي به جاي اين سؤال مي پرسيدي كه چرا فقط با بانك ملت؟
چون بانك ملت تنها بانك ايراني است كه امكان اين رو به ايرانسل داده تا روزي حداقل 2 بار حساب هاشو به ايرانسل Report بده. هيچ بانكي اين سيستم نوين رو نداشت. بانك ديگه اي كه قرارداد با ايرانسل مي بنده بانك پارسيان است.
اگه شما روي كارت سوخت وسيله نقليه خودتون رو با دقت ببينيد آرم بانك ملت رو مي بينيد. بستن قرار داد با بانكها كاري نداره. اين بانك ملت است كه شما صبه ساعت 8 پول مي ريزي به حساب ساعت 12 زنگ مي زني ايرانسل و اپراتور ميگه اومده به حساب. (يك با امتحان بكنيد).
در حال حاضر براي شماره هاي طلايي بانك ملت تضمين كرده كه تا روزي 10 بار به ايرانسل گزارش بده.
3- براي وصل مجدد خط تعليق شده ايرانسل مثل TCI هيچ هزينه اي از مشترك نمي گيره. چون اين كار يك باج گيري محسوب ميشه
4- بله اين منو درحال حاضر فعال است.
MTNIrancell
16-07-2007, 09:29
يه سوال داشتم.
حالا نمي دونم چرا براي گوشي همسرم بصورت تكراري اس ام اس مياد كه سيم كارت تغيير كرده و شماره امنيتي اون نيز از فلان به فلان تغيير كرده . علت چيه؟ درضمن فكر كنم مبلغي هم از اعتبار من كم كرده و مطمئنم كه توي اون فاصله من صحبتي با خطم نداشتم.
منظور شما اگه از شماره امنيتي همان رمز كنترل حساب اينترنتيه مشكل خاصي نيست.
معمولاً ايرانسل از اين اس ام اس هاي چرت و پرت زياد ميده. جدي نگيريد.:31:
بر طرف ميشه. در مورد شار كم شدن هم اگه مبلغ زياديه بايد 140 رو بگيري تا براتون فرم درخواست پر كنند.
در مورد این ای شارژ یه کم بیشتر توضیح می دی
هم اینکه آیا ممکنه یه موقع محدودیت زمانی اعتباری ها دوباره اعمال بشه یا اینکه دیگه کلا بدون محدودیت زمانین؟
آیا واقعا بین اعتباری و دائمی فرقی هست یا نه؟
MTNIrancell
16-07-2007, 09:40
يه سوال داشتم.
در مورد این ای شارژ یه کم بیشتر توضیح می دی
هم اینکه آیا ممکنه یه موقع محدودیت زمانی اعتباری ها دوباره اعمال بشه یا اینکه دیگه کلا بدون محدودیت زمانین؟
آیا واقعا بین اعتباری و دائمی فرقی هست یا نه؟
E-Charge يا شار الكترونيكي به اين صورت است كه مشتركين مي توانند مبالغي را بين خود از طريق منوي خدمات ايرانسل به يكديگر انتقال بدهند.
شما به دوست خود كه در شهري است و دسترسي به كارت شار نداره 5 هزار تومان شار مي دي و اين مبلغ روي قبض شما اضافهميشه و يا از اعتبارتون كسر ميشه.
البته اين منو در ابتداي كار در اختياره فروشندگان قرار خواهد گرفت. و كارائي هاي زيادي هم داره.
سيم كارت هاي اعتباري هيچ وقت محدوديت زماني نخواهند داشت.
MTNIrancell
16-07-2007, 09:45
راستي بچه ها از امروز تمام درخواست هاتون رو به
shahin.s@mtnirancell.ir (shahin.s@mtnirancell.ir)
بفرستيد.
و از تمام دوستاني كه شمارشون رو به صورت
*******98935
براي من ارسال مي كنند بسيار متشكرم. چون مي دونند كه Copy , Past كردن چقدر به كار يك كاربر سرعت ميده.:10:
hossein61
16-07-2007, 09:58
آقا شاهین عزیز ، از اینکه لطف کردین و سرویس E-Care منو فعال کردین سپاسگزارم.
فقط ظاهرا بخش صورتحساب اینترنتیش مشکل داره.
مشخص نیست که کی این مشکل برطرف میشه؟
موفق باشید
ببینم آقا شاهین این 6 نفر حتما به همه زنگ میزنن؟ زنگ میزنن که چیکار کنن؟ یه سوال دیگه شما دوتا ایمیل داشتی ولی من آخر نفهمیدم که به کدوم باید بزنیم ؟
یه مورد دیگه اینکه شاهین جان موقعی خطما محدود میکنم اون طرفی که منا میگیره با 3تا پیغام مختلف روبرو میشه ! یه بار میگه که برای تماس اضطراری با 115 و....
یه بار دیگه میگه فعلا مقدور نیست...
و یه بار دیگه پیام اصلیا میگه که مشترک محدود کرده !
matrix10
16-07-2007, 11:49
منظور شما اگه از شماره امنيتي همان رمز كنترل حساب اينترنتيه مشكل خاصي نيست.
معمولاً ايرانسل از اين اس ام اس هاي چرت و پرت زياد ميده. جدي نگيريد.:31:
بر طرف ميشه. در مورد شار كم شدن هم اگه مبلغ زياديه بايد 140 رو بگيري تا براتون فرم درخواست پر كنند.
سلام
ممنون بابت پاسخگويي شما.
در مورد رمز كنترل حساب اينترنتي مي خواستم بدونم چي هستش كه فرموديد.
متن پيام را كه براي گوشي همسرم اومده را مي نويسم:
اول اينكه در قسمت شماره فرستنده ، اسم من نوشته شده است.
در قسمت متن اينجور اومده :
warning sim change
imsi: 4321111111111111
imei: 3511111111111111
البته اعداد يك فرضي است.
و چند خط چرت و پرت ديگه كه ارقام نشون داده.
در ضمن مبلغ چنداني كم نشده . مثلا از ديروز تا امروز 100 تومان هستش. ولي خب اگه اينطوري پيش بره بيچاره ميشم كه.
ممنون ميشم پاسخ دهيد.
matrix10
16-07-2007, 11:54
يك سوال ديگه:
اگر من يك خط ايرانسل اعتباري كه تبليغ ميشه بخرم.
مبلغش سي هزار تومن هستش . ميگن 10 هزار تومن هم اعتبار داره. درسته؟
بعد اين هديه كه يك سيم كارت ديگه ميدن آيا اون هم شارژ داره ؟
آيا اين سيم كارت هديه هم مثل سيم كارت معمولي اعتباري هستش ؟
اگر اينجور باشه كه خيلي جالبه.
hossein021
16-07-2007, 12:17
مال من که الان حدودا دو هفته است هدیه مون رو ندادند سر کاریه
hossein-p30-f
16-07-2007, 12:59
سلام
من اعتباری گرفتم زنگ زدم 120 با هزار بدبختی شماره رو گرفتم:39: :39: مشخصات رو گرفت بعد گفت کپی مدرک شناسایی که بالا سمت راست شماره سیم و پایین سمت چپ آدرس و کدپستی رو بنویسم فکس کنم به شماره 09630 ((حالا می خوام ببینم درست متوجه شدم مخصوصا شماره فکس رو شک دارم))
ممنون می شم زود جواب بدین
matrix10
16-07-2007, 13:28
سلام
من اعتباری گرفتم زنگ زدم 120 با هزار بدبختی شماره رو گرفتم:39: :39: مشخصات رو گرفت بعد گفت کپی مدرک شناسایی که بالا سمت راست شماره سیم و پایین سمت چپ آدرس و کدپستی رو بنویسم فکس کنم به شماره 09630 ((حالا می خوام ببینم درست متوجه شدم مخصوصا شماره فکس رو شک دارم))
اتفاقا يك خط مي خواستم بخرم، گفتم ثبت نام كنم راحت تره. بعد با هزار بدبختي يك شماره نه چندان رند پيدا كردم.
توي فرم شماره مدرك شناسايي را خواست كه اصلا نفهميدم منظورش كدوم مدرك را ميگه. حالا بگذريم.
بعد ميگه پول بريز به حساب تا يك هفته ديگه برات پست ميشه. هزينه پستش هم 2500 هستش.
خب اگه اينجور باشه ميريم از يك مغازه يك كارت راحت مي خريم. ديگه اينقدر دنگ و فنگ نداره.
راستي اين رزروي كه انجام داديم براي اعتباري هستش يا خير؟
ما كه نفهميديم. :20:
hessam123
16-07-2007, 13:32
سلام خدمت شاهین جان...
آقا من یه مشکل اساسی دارم...
1- اینکه من 2 تا خط دائمی دارم که یکیش رو که 45 هزار تومن قبضش رو دادم ولی کد شناسه رو آخرش رو اشتباه وارد کرده بودم و به پشتیبانی زنگ زدم و گفت که درست میکنه که نکرد و الانم جالب اینجاست که خط رو قطع کردن (ساسپند)... بعد آخرین باری که چک کردم هنوز 50 هزار تومن بدهی داشت و من میخوام این خطهام رو بفروشم
اگه شماره فیش و این چیزا میخواد بگین که براتون میل کنم.
ولی این مشکل هست...
2- یه مشکل دیگه هم دارم که اون یکی خطم هم که 22 هزار تومن بدهی داره به نظر خودم اصلا عادلانه نیست چون من استفاده نکردم انقدر ازش... میشه یه چک کنید. چون که قبلا هم شده بود که اشتباه بشه و درست کرده بودن ولی الان این اپراتوری که ور میداره خیلی بی حوصله هستش...
3- بعد یه چیز دیگه... این E-care برای اعتباری ها نیست؟ اگه هست میشه برای من فعالش کنید؟ شماره من 09354437654
hossein-p30-f
16-07-2007, 13:43
اتفاقا يك خط مي خواستم بخرم، گفتم ثبت نام كنم راحت تره. بعد با هزار بدبختي يك شماره نه چندان رند پيدا كردم.
توي فرم شماره مدرك شناسايي را خواست كه اصلا نفهميدم منظورش كدوم مدرك را ميگه. حالا بگذريم.
بعد ميگه پول بريز به حساب تا يك هفته ديگه برات پست ميشه. هزينه پستش هم 2500 هستش.
خب اگه اينجور باشه ميريم از يك مغازه يك كارت راحت مي خريم. ديگه اينقدر دنگ و فنگ نداره.
منم نفهمیدم منظور شما رو :23: :23: :23:
ولی من سیمم رو از مغازه خریدم و دلیل این که می خوام ثبت نام کنم از طریق شماره 120 اگه به پستهای شماره 4509 و 4510 تو صفحه 451 یه نگاهی بندازی سوالی که من پرسیدم و جوابی که دوستان به من دادن رو بخونی دلیل ثبت نام تلفنی من رومتوجه می شی
hossein-p30-f
16-07-2007, 13:50
يك سوال ديگه:
طبق گفته دوستان معمولا 47170 اعتبار داره((همون 50000 ریال)) ولی مال من 94340 اعتبار داشت ((همون 100000 ریال)) دلیلش رو میتونی از آقا شاهین سوال کنی
سیم هدیه اعتباری هست و شارژ نداره باید شارژش کنی
بله جالبه ((تا حالا یه اپراتور داشته 13 سال پول زور از ملت میگرفته حالا که یه اپراتور اومده که با هزینه کم وجوایز گوناگون سیم واگذار می کنه برای همه جالب شده))
jackhammer
16-07-2007, 16:23
من هنوز جوابمو از آقا شاهین میخوام...
شاهین جون شما گفتید MTN دنبال تاسیس سایت های مشترک با بقیه اپراتورهاست و اونها قبول نمیکنند ولی این خبری که دوستمونmeshkipoosh پست کرده میگه که بقیه اپراتور ها و شهرداری میخوان سایت ها ی مشترک ایجاد کنند ولی MTN هنوز نمایندشو برای اونا نفرستاده و همکاری نکرده!
این دو تا که کاملا بر خلاف هم هستند.
آقا شاهین چند سوال دارم ممنون از راهنمایتون
1- آیا فکری برای حل مشکل پرداخت قبوض از طرق دیگر مثل پرداخت با دستگاهای خود پرداز شده یا نه ویا روشی دیگر برای پرداخت سریعتر
2- پس این قرار امکان پرداخت قبوض با بانکهای دیگر چی شد چرا همش حرفش زده میشه
3-امکان معلق کردن خط میباشد وآیا بله این امر مدت زمان داره وآیا در این مدت هزینه ای را برای مشترک لحاظ میکنند
4- آیا امکان تعلیق خط از طریق E care میباشد
باتشکرازشما
عليرضا
1- بله هم ازطريق عابر بانك ، هم اينترنت و هم شارژ الترونيكي اين امكان هست كه به زودي فعال ميشه ولي بايد بانك ها همكاري كنند.
2- كاشكي به جاي اين سؤال مي پرسيدي كه چرا فقط با بانك ملت؟
چون بانك ملت تنها بانك ايراني است كه امكان اين رو به ايرانسل داده تا روزي حداقل 2 بار حساب هاشو به ايرانسل Report بده. هيچ بانكي اين سيستم نوين رو نداشت. بانك ديگه اي كه قرارداد با ايرانسل مي بنده بانك پارسيان است.
اگه شما روي كارت سوخت وسيله نقليه خودتون رو با دقت ببينيد آرم بانك ملت رو مي بينيد. بستن قرار داد با بانكها كاري نداره. اين بانك ملت است كه شما صبه ساعت 8 پول مي ريزي به حساب ساعت 12 زنگ مي زني ايرانسل و اپراتور ميگه اومده به حساب. (يك با امتحان بكنيد).
در حال حاضر براي شماره هاي طلايي بانك ملت تضمين كرده كه تا روزي 10 بار به ايرانسل گزارش بده.
3- براي وصل مجدد خط تعليق شده ايرانسل مثل TCI هيچ هزينه اي از مشترك نمي گيره. چون اين كار يك باج گيري محسوب ميشه
4- بله اين منو درحال حاضر فعال است.
خواهش میکنم قابل نداشت میخواستم خودم از اولش توی تاپیک سوال کنم ولی گفتم شاید بدرد کسی نخوره
ولی مطمئن باش از این سوالها زیاد دارم و ازت ممنونم :20: :46:
آقا شاهین تماس با 130 و ... با طرح طلایی هزینش چجوریه ؟
Clickrast
16-07-2007, 16:54
به هر حال ایرانسل مسئول نصب Bts در شهرهاست نه اینکه ما براش غصه بخوریم !!
باید مشکلات رو حل کنه 22 بهمن کجا تیر کجا !!
hossein-p30-f
16-07-2007, 16:58
یه سوال از آقا شاهین
بعد از فکس مدرک شناسایی چند روز طول می کشه تا تاییدیه ثبت نام برام Sms بشه
ممنون
Sasan Info
16-07-2007, 17:55
سلام
اين سيم كارت اعتباري داره منو ناراحت ميكنه
آخه چرا طرح طلايي شامل اعتباري نميشه و فقط براي دائميه؟
چون طرح طلايي سرويس gprs اش رايگانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني اينترنت مفتي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jackhammer
16-07-2007, 18:30
دیگخ باید یه ذره به دایمی ها سرویس های بیشتری بده تا ملت برن دائمی بخرن وگرنه همه میرفتن اعتباری میخریدن
masoudboy
16-07-2007, 18:37
به هر حال ایرانسل مسئول نصب Bts در شهرهاست نه اینکه ما براش غصه بخوریم !!
باید مشکلات رو حل کنه 22 بهمن کجا تیر کجا !!
دقیقا همین طور هست . به ما چه ربطی داره که مشکل با شهرداری داره ... می خواست اول مشکلات خودش را با شهرداری حل کنه بعد سیم کارت بفروشه و قول دروغ نده . تیرماه هم داره به پایان می رسه و خبری نیست هنوز !
ایرانسل فعلا فقط به فکر تبلیغات و فروش سیم کارت های بنجل خودش به مردم هست .
ایرانسل با این رفتار خودش باعث شد که مردم همان اپراتور اول را با همه مشکلات ترجیح بدهند .
دقیقا همین طور هست . به ما چه ربطی داره که مشکل با شهرداری داره ... می خواست اول مشکلات خودش را با شهرداری حل کنه بعد سیم کارت بفروشه و قول دروغ نده . تیرماه هم داره به پایان می رسه و خبری نیست هنوز !
ایرانسل فعلا فقط به فکر تبلیغات و فروش سیم کارت های بنجل خودش به مردم هست .
ایرانسل با این رفتار خودش باعث شد که مردم همان اپراتور اول را با همه مشکلات ترجیح بدهند .
آره خب به نظر من ایرانسل خیلی خودشا به اب و اتیش نمیزنه مشکل اصفهانا حل کنه ! آخه مگه میشه 6-7 ماه بگذره و آب از آب تکون نخوره ؟ واقعا اصفهان که ایرانسل خیلی بد نام شده همه طرف دولتیای افتضاحن.من خودم بارها که رفتم کارت شارژ بخرم دیدم که همه میان دنبال اعتباری دولتی .
اما این دولتیام خیلی بد جور گند شدن ! مثلا بارها شده گوشی رو میز بعد یهو می بینی آنتن نداره بعد جالبه یه 10 درجه که می چرخونیش درست میشه !
امروز زنگ زدم به یه دوستام که 913 داره الان تهرانه نمیدونم باورتون میشه یا نه 5 بار وسط مکالمه قطع شد و هر بارم که خواستم بگیرم با انواع پیام ها مواجه شدم !
ولی به نظر من ایرانسل بنجل نیست ایرانسل خوبه اما به شرطی که کوتاهی نکنه !
MTNIrancell
16-07-2007, 19:51
آقا شاهین عزیز ، از اینکه لطف کردین و سرویس E-Care منو فعال کردین سپاسگزارم.
فقط ظاهرا بخش صورتحساب اینترنتیش مشکل داره.
مشخص نیست که کی این مشکل برطرف میشه؟
موفق باشید
اين مشكل تا چند روز ديگه برطرف ميشه
ببینم آقا شاهین این 6 نفر حتما به همه زنگ میزنن؟ زنگ میزنن که چیکار کنن؟ یه سوال دیگه شما دوتا ایمیل داشتی ولی من آخر نفهمیدم که به کدوم باید بزنیم ؟
یه مورد دیگه اینکه شاهین جان موقعی خطما محدود میکنم اون طرفی که منا میگیره با 3تا پیغام مختلف روبرو میشه ! یه بار میگه که برای تماس اضطراری با 115 و....
یه بار دیگه میگه فعلا مقدور نیست...
و یه بار دیگه پیام اصلیا میگه که مشترک محدود کرده !
زنگ مي زنند تا سيستم شار الكترونيكي رو تست كنند و مشتركين رو به اعتبارشون اضافه كنند و قبضي ها هم از بدهي شون كم كنند
در اين مواقع اگر شما هيچ بدهي نداشتيد از اين دو تا كد استفاده كنيد.
(كليه مسدوديت تماس ها بر طرف شد - دفع انسداد تما ها) # 0000 * 330 #
(كليه انتقال تماس ها لغو شد) # 002 ##
اگه اين پيغام هارو داد ولي مشكل بر طرف نشد با پشتيباني تماس بگيريد.
سلام
ممنون بابت پاسخگويي شما.
warning sim change
البته اعداد يك فرضي است.
در ضمن مبلغ چنداني كم نشده . مثلا از ديروز تا امروز 100 تومان هستش. ولي خب اگه اينطوري پيش بره بيچاره ميشم كه.
ممنون ميشم پاسخ دهيد.
مطمئنا گوشي خانم شما از سري گوشي هايي است كه GPRS رو ساپورت نمي كنه و اين هم همان تنظيمات سرويس مذكور است.
اگر چنين نيست مشكلي نداره.
اين كم شدن اعتبار هم شركت داره برطرف ميكنه. خوده من توي طرح طلايي برام 22 هزار تومان GPRS هزينه داشته. بماند كه مكالمات ايرانسل هم برام اولش هزينه داشت.
يك سوال ديگه:
اولا 30 هزار تومان نه 29 هزار تومان انقدر راحت به فروشنده ها رو نديد.
ثابيا بايد 4717 تومان باشه و مبلغ اضافي براي برخي از سيم كارت هايي كه از عيد فروش نرفته و 4717 تومان هديه نوروزي داره.
سيم كارت هديه بدون شار است.
بله كاملاً مثل بقيه سيم كارت ها است.
مال من که الان حدودا دو هفته است هدیه مون رو ندادند سر کاریه
مطمئن باش يه جاي كار ميلنگه.
مثلاً از كجا مطمئن هستي كه فروشنده ثبت نام شمارو انجام داده.
و اگه انجام داده كي؟
7 روز پس از ثبت نام سيم كارت دوم شما ارسال ميشه و 7 روز پس از ارسال توي دفتر پست منطقه مسكوني تون قابل دريافته.
تازه شايد هم سيم كارت ارسال شده و SMS كد پيشتاز رو شما نگرفتي.
پس اول اطلاعات كسب كن و بعد بگو سره كاريه.
به فرض كه تمام اين مشكلات نباشه با يك فرم درخواست ساده به سيم كارت دومتون مي رسي.
سلام
بله درسته اين شماره فكس ايرانسل است.
اين خطي كه شما مي گوييد از سري شماره هاي طلايي كه است.
150 هراز تومان است و يك هفته پس از ثبت نام بايد بريد دفتر پست منطقه مسكوني و با پرداخت 2500 تومان هزينه پست پيشتاز سيم كارت رو تحويل بگيريد.
اگه غير از اينه فروشنده داره كلاهبرداري ميكنه.
اين رزرو مخصوص خطوط پرداخت ماهيانه يا همون قبضيه.
سلام خدمت شاهین جان...
آقا من یه مشکل اساسی دارم...
1- اینکه من 2 تا خط دائمی دارم که یکیش رو که 45 هزار تومن قبضش رو دادم ولی کد شناسه رو آخرش رو اشتباه وارد کرده بودم و به پشتیبانی زنگ زدم و گفت که درست میکنه که نکرد و الانم جالب اینجاست که خط رو قطع کردن (ساسپند)... بعد آخرین باری که چک کردم هنوز 50 هزار تومن بدهی داشت و من میخوام این خطهام رو بفروشم
اگه شماره فیش و این چیزا میخواد بگین که براتون میل کنم.
ولی این مشکل هست...
2- یه مشکل دیگه هم دارم که اون یکی خطم هم که 22 هزار تومن بدهی داره به نظر خودم اصلا عادلانه نیست چون من استفاده نکردم انقدر ازش... میشه یه چک کنید. چون که قبلا هم شده بود که اشتباه بشه و درست کرده بودن ولی الان این اپراتوری که ور میداره خیلی بی حوصله هستش...
3- بعد یه چیز دیگه... این E-care برای اعتباری ها نیست؟ اگه هست میشه برای من فعالش کنید؟ شماره من 09354437654
شما بايد اين مشخصات رو براي من ميل كنيد.
1- شماره موبايل 2.نام و نام خانوادگي 3. ش.ش 4. كد شناسه صحيح شما 5. كد شناسه اي اشتباه پرداخت كرده ايد. 6.كد شعبه 7. كدام شهر 8.تارخ دقيق و ساعت پرداخت 9.مبلغ پرداخت شده
اين مشكل رو بايد حتما 130 رو بگيري و بگي كه به بخش قبض شمارو وصل بكنن تا اون ها براتون پيگيري بكنند.
من نرم افزار اون هارو ندارم.
مشخصات خودتون براي من مكيل كنيد.
من هنوز جوابمو از آقا شاهین میخوام...
شاهین جون شما گفتید MTN دنبال تاسیس سایت های مشترک با بقیه اپراتورهاست و اونها قبول نمیکنند ولی این خبری که دوستمونmeshkipoosh پست کرده میگه که بقیه اپراتور ها و شهرداری میخوان سایت ها ی مشترک ایجاد کنند ولی MTN هنوز نمایندشو برای اونا نفرستاده و همکاری نکرده!
این دو تا که کاملا بر خلاف هم هستند.
اين ها فعلا شايعه است. توي ايران حرف زياد ميزنند. مطمئن باشي اگه اين كار بخواهد به صورت درست انجام بشه اولين نفري كه پا پيش ميزاره نماينده ايرانسله.
آقا شاهین تماس با 130 و ... با طرح طلایی هزینش چجوریه ؟
همان تعرفه قديم.
اعتباري 620 و دائمي 499 ريال
ولي 120 رايگانه
یه سوال از آقا شاهین
بعد از فکس مدرک شناسایی چند روز طول می کشه تا تاییدیه ثبت نام برام Sms بشه
ممنون
انجام ثبت نام همان لحظه توسط اپراتور انجام ميشه و مدرك شما پس 7 روز فكس كردن در نرم افزار هاي ما قابل رويت است.
پس نيازي به دريافت پيام ثبت نام نيست.
سلام
اين سيم كارت اعتباري داره منو ناراحت ميكنه
آخه چرا طرح طلايي شامل اعتباري نميشه و فقط براي دائميه؟
چون طرح طلايي سرويس gprs اش رايگانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني اينترنت مفتي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اين مثل اين ميمونه كه همون امكاناتي رو كه به رونالدينيو ميدن به استاد اسدي هم بدن.
يه فرقي بين كسي كه 150000 تومان داده با كسي كه 29000 تومان داده بايد باشه.:27:
masoudboy
16-07-2007, 19:54
ببین وحید جان منظور من طرفداری از اپراتور اول نیست . آن هم مشکلات خاص خودش را داره ولی به هر حال خیلی قابل اعتماد تر از ایرانسل هست ... آخه دیگه این ایرانسل داره شورش را در میاره ، هی امروز و فردا می کنه ...
ایرانسل به دولت حق لیسانس پرداخت کرده و پروانه نصب Bts در کشور را داره و شهرداری تا حدی می تونه جلوش را بگیره و ایرانسل می تونه این موضوع را به سازمان تنظیم مقررات بکشونه و بگه ما در اصفهان 5 هزار تا سیم کارت فروختیم و مشترکان می خواهند استفاده بهینه بکنند ولی مثل اینکه ایرانسل هم به حل این موضوع زیاد راغب نیست و به همین شرایط راضی هست ... مثلا همین موضوع سایت شرینگ که خیلی به نفع ایرانسل هست و می تونه مشکلاتش را در شهری مثل اصفهان حل کنه ولی خودش همکاری نمی کنه .
jackhammer
16-07-2007, 19:58
دست درد نکنه آقا شاهین....حالا ما شدیم استاد اسدی!!!!!!!؟؟؟؟؟
:46: :10:
MTNIrancell
16-07-2007, 19:58
سوال دیگه شما دوتا ایمیل داشتی ولی من آخر نفهمیدم که به کدوم باید بزنیم ؟
به دليل اينكه دسترسي به اينترنت در شركت محدود شده ولي اين ايميل رو مي تونكم راحت تر چك كنم.
shahin.s@MTNIrancell.ir (shahin.s@MTNIrancell.ir)
MTNIrancell
16-07-2007, 20:00
دست درد نکنه آقا شاهین....حالا ما شدیم استاد اسدی!!!!!!!؟؟؟؟؟
:46: :10:
نه بابا اين يك مثاله.
پس ببخشيد.:40:
jackhammer
16-07-2007, 20:04
نه بابا اين يك مثاله.
پس ببخشيد.:40:
شوخی کردم بابا!!!
راحت باش (;
meshkiposh2200
16-07-2007, 20:06
باید یه فکر اساسی بکنیم اینطوری که بشینیم تا یه روزی مشکل اصفهان حل شه فایده نداره .امروز تو یه مطب تو خ امادگاه انتن اصلا نداشتم و موبایل هم بد رقمه لازم داشتم.خود ایرانسل انگار اصلا به فکر مشترکاش نیست با خودش میگه سیم هامون که تو اصفهان پخش شده وقتی هر موبایلی سیم ایرانسل داشته باشه به خودی خود به خاطر تبلیغات زیادش هم که شده فروش میره.یه ساختمان هم کنار دکل بزرگ (دروازه تهران)داره ساخته میشه که تازه اسکلت بندی شده خلق الله هم گفتند تا این ساختمان ساخته نشه خبری از پوشش رسمی نیست.
jackhammer
16-07-2007, 20:09
شاهین جان از خبر داری ایرانسل سرویس های دیگه ای هم داره که آینده بده یا نه?
MTN بقیه ی کشور ها سرویس هایی مثل SMS2EMAIL , EMAIL2SMS , VOICEMAIL LITE یا MTN LOADED رو دارند...انجا هم سرویس دیگه ای هست که بعدا راه بیفته؟
یه سرویسی بود به اسم FRIENDS & FAMILY اون چی شد؟
یه سوال دیگه هم دارم...توی سایت ایرانسل نوشته شبکه از نسل 2.75 هست که اینترنت EDGE داره ولی الان GPRS هست...ایرانسل بعدا این اینترنت و ... رو upgrade نمیکنه به EDGE و ...؟
jackhammer
16-07-2007, 20:13
یه سوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست...
اگه با سیم کارت ایرانسل بریم یه کشوری که اونجا Mtn هست باید رومینگ باشیم؟
تخفیفی چیزی نداره؟
توی سایت Mtn یکی از کشور ها بودم دیدم زده Mtn به Mtn بین الملل تخفیف ویژه داره برای مشترکین Mtn اون کشور...گفتم شاید Mtn یه شبکه ی واحد باشه و با رومینگ به بقیه ی اپراتور ها فرق کنه.
ببین وحید جان منظور من طرفداری از اپراتور اول نیست . آن هم مشکلات خاص خودش را داره ولی به هر حال خیلی قابل اعتماد تر از ایرانسل هست ... آخه دیگه این ایرانسل داره شورش را در میاره ، هی امروز و فردا می کنه ...
ایرانسل به دولت حق لیسانس پرداخت کرده و پروانه نصب Bts در کشور را داره و شهرداری تا حدی می تونه جلوش را بگیره و ایرانسل می تونه این موضوع را به سازمان تنظیم مقررات بکشونه و بگه ما در اصفهان 5 هزار تا سیم کارت فروختیم و مشترکان می خواهند استفاده بهینه بکنند ولی مثل اینکه ایرانسل هم به حل این موضوع زیاد راغب نیست و به همین شرایط راضی هست ... مثلا همین موضوع سایت شرینگ که خیلی به نفع ایرانسل هست و می تونه مشکلاتش را در شهری مثل اصفهان حل کنه ولی خودش همکاری نمی کنه .
نه مسعود جان منم نگفتم تو الکی طرفداری میکنی که ! من میفهمم چی میگی منم که گفتم ایرانسل زیاد اهمیت نمیده به مساله اصفهان.من اونجاشا فقط گفتم که بی انصافی نکنیم سیم کارت که خداییش از لحاظ امکانات و کیفیت بهتره اما خب حالا چرا این قدر اصفهان حاد شده را من نمیدونم!
باید یه فکر اساسی بکنیم اینطوری که بشینیم تا یه روزی مشکل اصفهان حل شه فایده نداره .امروز تو یه مطب تو خ امادگاه انتن اصلا نداشتم و موبایل هم بد رقمه لازم داشتم.خود ایرانسل انگار اصلا به فکر مشترکاش نیست با خودش میگه سیم هامون که تو اصفهان پخش شده وقتی هر موبایلی سیم ایرانسل داشته باشه به خودی خود به خاطر تبلیغات زیادش هم که شده فروش میره.یه ساختمان هم کنار دکل بزرگ (دروازه تهران)داره ساخته میشه که تازه اسکلت بندی شده خلق الله هم گفتند تا این ساختمان ساخته نشه خبری از پوشش رسمی نیست.
آقا رضا شما به این چرندیات توجه نکن ! میگی چیکار کنیم ؟! ایمیلم که به شهرداری دادیم ! به سازمان تنظیم مقررات هم تلیدیم ... می خواین بریم یه عده جور کنیم بریم شهرداری؟
jackhammer
16-07-2007, 20:34
آقا برای Mms باید یه کاری بکنیم....بابا نا سلامتی ما برای Mms ایرانسل خریدیم و برای استفاده رایگان توی طرح های تابستانی پول میدیم ....این که نشد!
jackhammer
16-07-2007, 20:37
به اینجا مراجعه کن:
rozbeh85
16-07-2007, 21:12
چندین بار در خواست طرح تشویقی قرمز رو برای سیم کارت اعتباری دادم ولی همیشه بعد از 7 ساعت یک اس ام اس میاد که درخواست شما پذیرفته نشد.
از یک شنبه هفته ی پیش دارم تلاش میکنم.
آقا من امروز هر دوتا سیم کار ت های هدیه رو گرفتم خلی راحت فقط باید ثبت نامشون رو تکمیل کنم یا همون شارز کنم کار میکنه؟
علیرضا خارجی
16-07-2007, 23:13
ایرانسل شورشو در اورده چرا؟ نمیدونم !!!!!!!!!!!!!
-------------
لطفاً با من تماس بگيريد...
اين صفحه بزودي در دسترس خواهد بود.
همون کد*55*-----------#
---------------
شاهین جان منو میتونی ببری تو شرکت ایرانسل؟
شاهین جان میتونی برام سندوق صوتی یا ذخيره شماره تماس گیرند رو برام فعال کنی قبلا برام فعال بود ولی از کار انداختنش جالب اینجاست که هر دوش هم زمان با هم کار میکرد واسم
Ebrahim202003
17-07-2007, 00:36
خسته نباشي شاهين جان :40:
1 سئوال داشتم :
1 - كد پيش تاز برام يه هفته پيش sms اومد ، بعد ما رفتيم نزديكترين پست منطقه مون يارو مي گفت اينجا چيزي
نيومده بايد بريد پست ميدون ونك . بعد من زنگ زدم 140 به اپراتوره گفتم يارو مشخصاتمو گرفت گفت بايد بري پست
مركزي منطقه 14 ، چون اول كد پستيتون با 14 شروع مي شه . در صورتي كه ما 16 ساله كه ساكن منطقه 5
هستيم ، تو فرم ثبت نام سيم كارتمون هم منطقه 5 يادداشت شده . مي خواستم بدونم اپراتوره درست گفته يعني
بايد برم پست مركزي منطقه 14 يا پست مركزي منطقه 5 يا پست ونك ؟؟؟!!!؟؟؟
TheMohammad
17-07-2007, 01:22
خسته نباشي شاهين جان :40:
1 سئوال داشتم :
1 - كد پيش تاز برام يه هفته پيش sms اومد ، بعد ما رفتيم نزديكترين پست منطقه مون يارو مي گفت اينجا چيزي
نيومده بايد بريد پست ميدون ونك . بعد من زنگ زدم 140 به اپراتوره گفتم يارو مشخصاتمو گرفت گفت بايد بري پست
مركزي منطقه 14 ، چون اول كد پستيتون با 14 شروع مي شه . در صورتي كه ما 16 ساله كه ساكن منطقه 5
هستيم ، تو فرم ثبت نام سيم كارتمون هم منطقه 5 يادداشت شده . مي خواستم بدونم اپراتوره درست گفته يعني
بايد برم پست مركزي منطقه 14 يا پست مركزي منطقه 5 يا پست ونك ؟؟؟!!!؟؟؟
مناطق پستی با مناطق شهرداری فرق دارن !
اقا شاهین من هم اس ام اس زدم هم ایمیل تنظیماتgprsروبرام بفرست
Clickrast
17-07-2007, 08:07
به نظر من شهرداری رفتن فایده نداره باید بریم تو خود ایرانسل هر چند همونم فایده نداره !!
به نظر من هرچقدر هم ایرانسل به قول خودمون خوب باشه وقتی آنتن نده یعنی هیچی !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
matrix10
17-07-2007, 08:43
مطمئنا گوشي خانم شما از سري گوشي هايي است كه GPRS رو ساپورت نمي كنه و اين هم همان تنظيمات سرويس مذكور است.
اگر چنين نيست مشكلي نداره.
اين كم شدن اعتبار هم شركت داره برطرف ميكنه. خوده من توي طرح طلايي برام 22 هزار تومان GPRS هزينه داشته. بماند كه مكالمات ايرانسل هم برام اولش هزينه داشت.
اولا 30 هزار تومان نه 29 هزار تومان انقدر راحت به فروشنده ها رو نديد.
ثابيا بايد 4717 تومان باشه و مبلغ اضافي براي برخي از سيم كارت هايي كه از عيد فروش نرفته و 4717 تومان هديه نوروزي داره.
سيم كارت هديه بدون شار است.
بله كاملاً مثل بقيه سيم كارت ها است.
[/B][/COLOR].:27:
سلام بابت پاسخگويي شما سپاسگزارم.
گوشي همسرم 7610 نوكيا با خط دائمي هستش كه براش همچين پيامي مياد.
هم ايشون عاصي شدند كه اس ام اس بيخودي مياد هم براي من هزينه الكي داره.
من گوشي ايشون و خودم را ريست فكتوري كردم و حتي يك ايرانسل اعتباري خشك خريدم باز هم همون مشكل را داره و موقعي كه گوشي من و يا همسرم ريست بشه اين اس ام اس فرستاده ميشه و از اعتبار من كم ميشه.
همين ديشب تا حالا كه تازه سيم كارت را خريدم بيش از 100 تومن كم كرده .:41:
حالا مي فرماييد ما بايد چكار كنيم كه اينجور اس ام اس نفرسته. حالا من نمي دونم كه براي كسان ديگه هم فرستاده ميشه يا نه. فقط مي دونم با هر بار خاموش و روشن شدن گوشي من مبلغ 32 تومن كم ميشه. :13:
در مورد مبلغ 29 هزار تومن . من به فروشنده گفتم كه بايد اين مبلغ باشه ولي ايشون گفتند كه اين مبلغ 29 هزار تومن خود ايرانسل بيرون ميده و ما نمي تونيم اين مبلغ بديم.
پس شانس خوب من بوده كه 9400 تومني شارژ داشته. :31:
راستي من به فروشنده گفتم كه كارت هديه كي مياد ؟ و من بايد تا چند روز منتظر باشم. ايشون گفتند كه شانسيه . يعني همچين مطمئن نباش . از 100 تا شايد 1 يا 2 تا نياد ولي احتمال زياد برات پست ميشه. حالا من سوالم اينه كه من از كجا مطمئن باشم برام كارت هديه مياد يا نه.
ممنون ميشم پاسخ دهيد.
يه سوال داشتم.
نوشته شده توسط matrix10
سلام
ممنون بابت پاسخگويي شما.
warning sim change
البته اعداد يك فرضي است.
ممنون ميشم پاسخ دهيد.
سلام دوست عزیز اگه گوشی شما از سری های برنامه پذیر sis هیت که قابلیت نصب برنامه دارن کارهایی که میگم رو انجام بدید من دقیقا چنین پیغامی برام میاد وقتی سیم کارت رو عوض میکنم
ولی میدونم این پیغام از کجا صادر میشه یه برنامه هست به اسم Toys.Guardian.v1.07.S60.SymbianOS که دققیا چنین کاری رو انجام میده و من اون رو روی گوشیم نصب کردم اتفاقا برنامه خیلی جالبی هست حالا کارش به چه صور ت هست وقتی شما نصبش میکنی براش پسورد قرار میدی و یه متن توی تکسش مینویسی که هر وقت سیم کارت گوشیت عوض شد به شماره ای که به برنامه دادی اس ام اس میزنه البته اس ام اسی که میزنه از سیم کارت تعویض شده هست به شماره ای که شما بهش دادی وقتی که شماره سیم کارت وارد شده با شماره سیم کارت برنامه تفاوت داشته باشه برنامه مموری کارت رو قفل میکنه و نمیتونید به اطلاعاتش دسترسی داشته باشید و خود برنامه هم مخفی میشه تا وقتی که سیم کارت اصلی رو جایگزین میکنید و میتونید برنامه رو ببینید و واردش بشید اون کد هایی هم که میبینید کد imei و کد بی تس اس نام اپراتو مزبور و شماره سریال سیم کارت و کد ی هست که بی تی اس بهش میده حتما ببینید چنین برنامه ای یا برنامه های مشابه این روی گوشیتون نصب نشده باشه چون فقط اینوجور برنامه ها فقط این کار رو انجام میدن که اگه دیگه خیلی مشکل داشت گوشی رو ببرید براتون فلش کنن و ممموری کارت رو هم فرمت کنید
matrix10
17-07-2007, 11:27
نوشته شده توسط matrix10
سلام دوست عزیز اگه گوشی شما از سری های برنامه پذیر sis هیت که قابلیت نصب برنامه دارن کارهایی که میگم رو انجام بدید من دقیقا چنین پیغامی برام میاد وقتی سیم کارت رو عوض میکنم
ولی میدونم این پیغام از کجا صادر میشه یه برنامه هست به اسم Toys.Guardian.v1.07.S60.SymbianOS که دققیا چنین کاری رو انجام میده و من اون رو روی گوشیم نصب کردم اتفاقا برنامه خیلی جالبی هست حالا کارش به چه صور ت هست وقتی شما نصبش میکنی براش پسورد قرار میدی و یه متن توی تکسش مینویسی که هر وقت سیم کارت گوشیت عوض شد به شماره ای که به برنامه دادی اس ام اس میزنه البته اس ام اسی که میزنه از سیم کارت تعویض شده هست به شماره ای که شما بهش دادی وقتی که شماره سیم کارت وارد شده با شماره سیم کارت برنامه تفاوت داشته باشه برنامه مموری کارت رو قفل میکنه و نمیتونید به اطلاعاتش دسترسی داشته باشید و خود برنامه هم مخفی میشه تا وقتی که سیم کارت اصلی رو جایگزین میکنید و میتونید برنامه رو ببینید و واردش بشید اون کد هایی هم که میبینید کد imei و کد بی تس اس نام اپراتو مزبور و شماره سریال سیم کارت و کد ی هست که بی تی اس بهش میده حتما ببینید چنین برنامه ای یا برنامه های مشابه این روی گوشیتون نصب نشده باشه چون فقط اینوجور برنامه ها فقط این کار رو انجام میدن که اگه دیگه خیلی مشکل داشت گوشی رو ببرید براتون فلش کنن و ممموری کارت رو هم فرمت کنید
ايول . بازم ايول
دقيقا همين برنامه با همين كارايي روش نصبه. چون ترس دزديده شدن گوشيهامون را داشتيم اين برنامه را توي دو تا گوشي نصب كرده بودم. البته گوشي هامون را ريست فكتوري كردم ولي هنوز اين برنامه روي گوشي ايشون نصبه . ولي بايد فرمت مموري بكنم تا مشكل حل بشه. بسيار سپاسگزارم
راستي به نظرت اگر مشكل حل شد باز هم اين برنامه را نصب بكنم يا از خيرش بگذرم؟
فرمت ميكنم و جواب را مي فرستم.:11:
Ebrahim202003
17-07-2007, 13:35
وحید جان سلام این پست رو دارم با موبایلم می زنم.اون برنامه ای که باهاش کد بی تی اس هارو میدیدی میخوام.سیمبین 9.2 دارم.ممنون.
1.'گفتید اگه ثبت نام کرده باشی (از اینترنت) ولی سیم کارت هدیه بهت نرسیده باشه باید چی کار کنیم؟
2.چرا وقتی دلیور رو گوشیم روشنه ولی هنوز دلیور نمیده؟(اینو صد بار پرسیدم)
ايول . بازم ايول
دقيقا همين برنامه با همين كارايي روش نصبه. چون ترس دزديده شدن گوشيهامون را داشتيم اين برنامه را توي دو تا گوشي نصب كرده بودم. البته گوشي هامون را ريست فكتوري كردم ولي هنوز اين برنامه روي گوشي ايشون نصبه . ولي بايد فرمت مموري بكنم تا مشكل حل بشه. بسيار سپاسگزارم
راستي به نظرت اگر مشكل حل شد باز هم اين برنامه را نصب بكنم يا از خيرش بگذرم؟
فرمت ميكنم و جواب را مي فرستم.:11:
ببین اگه برنامه رو قبلا رو مموری کارتت نصب کرده بودی با فایل مننجر از تو گوشی نمیتونی بهش دست رسی داشته باشی چون قفله ولی اگه میتونی با کارت ریدر فرمتش کنی بهتره به جای این کار ها اگه سیم قبلی رو که باهاش برنامه رو نصب کردی دیگه راحت میتونی بدونه فرمت درستش کنی ولی اگه برنامه رو روی مموری خود گوشی نصب کردی راهی به جز فلش یا سیم کارت قبلی نداره
آره برنامه خوبیه برای ردیابی گوشیه سرقت شده برنامه های دیگه ای هم هست که میتونی گوشی رو از راه دور قفل کنی به نظرم اگه درست کردی دوباره نصب کن فقط حواست باشه که چی کار میکنی چون خیلی خطرناکنه حسن!!!!!!!!
1.'گفتید اگه ثبت نام کرده باشی (از اینترنت) ولی سیم کارت هدیه بهت نرسیده باشه باید چی کار کنیم؟
2.چرا وقتی دلیور رو گوشیم روشنه ولی هنوز دلیور نمیده؟(اینو صد بار پرسیدم)
دلیور ها برای یه سری قطعه از جمله من !
آقا امروز بررسی تخصصیا گسترش دادیم رفتیم ببینیم نجف آباد چطوره ! در طول جاده ( البته از اتوبان اقارب پرست ) انتن بود ( 4/5) تا به شهر درچه که رشیدیم یه قسمتیش آنتن قطع شد.بعد از شهر گلدشت قدرت بالا رفت ( بالاتر از 90 %) و خود نجف آباد هم بالاتر از 95 % بود .اما به دلم نچسبید. این بار اول بود میرفتم جایی که از نظر ایرانسل کاملا افتتاح شده اما باز همون ایرادیا داشت که اصفهان هم داره. اینکه آنتنش کاذبه ! مثلا من آنتنم فول بود اما به محض استفاده از شبکه آنتن تا حد 60 % هم پایین میمد. در صورتی که نباید این طور باشه ! امیدوار درست بشه ...
mehdi_vsgh
17-07-2007, 14:38
وحید جان سلام این پست رو دارم با موبایلم می زنم.اون برنامه ای که باهاش کد بی تی اس هارو میدیدی میخوام.سیمبین 9.2 دارم.ممنون.
ابراهیم جان
من خودمم یه همچین برنامه ای دارم
اسمش cell track هستش...سیمبین و روی 6600 نصب میشه
فکر نکنم روی گوشیت بتونی نصبش کنی.....
برنامه هم میتونی تو همین فروم و تو بخش معرفی برنامه های موبایل یه تاپیکی کمال (kolang) ایجاد کرده که یه کلکسیونی از نرم افزار توش هست
به عنوان یه برنامه برای نشون دادن میزان شارژ گوشی به درصد معرفی شده ولی کارایی اصلیش همین نشون دادن کدهای bts هستش....
mehdi_vsgh
17-07-2007, 14:47
موبایلها مهرماه آنتن نمیدهند؟!
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار گفت: اگر نتوانیم تا پایان شهریورماه سایتهای میکرو را نصب کنیم به طور قطع برای پوششدهی شبکه از مهرماه دچار مشکل خواهیم شد.
وحید صدوقی در نشست خبری که صبح سه شنبه برگزار شد، درباره پروانه اپراتور اول تلفن همراه اظهارداشت: شرکت مخابرات ایران با 33 شرکت وابسته خود از جمله شرکت فنآوری اطلاعات و ارتباطات سیار در مجموع یک پروانه اخذ میکند، در حال حاضر شرکت مخابرات با سازمان تنظیم مقررات در حال بررسی این موضوع است و امیدواریم قبل از خصوصیسازی این پروانه را دریافت کنیم.
وی درباره آزاد شدن ثبت گوشیهای تلفن همراه که زیانهای بسیاری به وارد کنندگان رسمی گوشی و تولیدکنندگان در کشور وارد کرد، گفت: رجیستر کردن تمام گوشیهای تلفن همراه به شرکت ارتباطات سیار ابلاغ شده و ما در این زمینه پیش قدم نشدیم که رجیستر کردن را برداریم.
صدوقی در پاسخ پرسش خبرنگار دیگری درباره ضعف آنتندهی سیمکارتهای اعتباری و اختلال در مکالمات و ارسال SMS اظهار کرد: شبکه سیمکارتهای اعتباری با سیمکارتهای دایمی یکی است اما با توجه به این که بستر سیمکارتهای اعتباری از طریق شبکهی IN تامین میشود، باید به صورت آنلاین شارژ شود.
به گفته وی ممکن است در برخی مواقع سیستم IN دسترسی لازم را نداشته باشد و به دلایل فنی و غیر فنی نتواند سرویس لازم را بدهد.
وی در عین حال با اشاره به این که 90 درصد مشکلات سیمکارتهای اعتباری برطرف شده است، تصریح کرد: تنها در دو مرکز سوئیچ برای آنتندهی مشکل داریم که آن هم برای رفع مشکل در حال بررسی است.
صدوقی درباره کیفیت مکالمات تلفن همراه، تصریح کرد: تمام تلاش خود را برای بهبود کیفیت شبکه انجام میدهیم اما متاسفانه هنوز برای نصب سایتهای میکرو در سطح شهر با مشکل مواجهیم و شهرداری اجازه نصب این سایتها را به ما نمیدهد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار با اشاره به این که در 14 نقطهی تهران با مشکل پوشش دهی روبهرو هستیم، گفت: راهکاری که برای این موضوع پیدا کردیم، نصب سایتهای 1800 در تهران بود اما این امر مشکل آنتن دهی در نقاط پر ترافیک را رفع نمیکند.
وی خاطر نشان کرد: این تنها مشکل اپراتور اول با شهرداری نیست بلکه سایر اپراتورها نیز این مشکل را دارند و در شهر اصفهان نیز با ممانعتها از سوی شهرداری مواجهیم.
صدوقی درباره انتخاب شمارههای سیمکارت توسط متقاضیان گفت: در آینده نزدیک بستری فراهم خواهیم کرد تا متقاضیان که از طریق اینترنت ثبتنام میکنند بتوانند شماره خود را انتخاب کنند که امیدواریم در مردادماه این امر تحقق یاب
اینم از وضعیت همراه اول کشور ما...
mehdi_vsgh
17-07-2007, 14:51
اینو تو یه پست دیگه میزنم
تو متن بالا به این تیکهاش دقت کنید:
صدوقی درباره انتخاب شمارههای سیمکارت توسط متقاضیان گفت: در آینده نزدیک بستری فراهم خواهیم کرد تا متقاضیان که از طریق اینترنت ثبتنام میکنند بتوانند شماره خود را انتخاب کنند که امیدواریم در مردادماه این امر تحقق یاب
خداییش من یکی که از خنده دارم میترکم.......
doyenfox
17-07-2007, 14:55
بچه ها يه چي ميگم تو رو خدا منو نزنيد.
اينترنت ايرانسل الان قطع هستش يا فقط ام ام اسش قطعه؟
(يكي بم زنگ زد جوابشو سريع ميخواد واسه همين سرچ نكردم)
TheMohammad
17-07-2007, 15:14
اینترنت درسته، فقط ام ام اس قطعه !
doyenfox
17-07-2007, 15:38
اینترنت درسته، فقط ام ام اس قطعه !
ممنون از لطفت عزيز.
[B]موبایلها مهرماه آنتن نمیدهند؟!
[
وی خاطر نشان کرد: این تنها مشکل اپراتور اول با شهرداری نیست بلکه سایر اپراتورها نیز این مشکل را دارند و در شهر اصفهان نیز با ممانعتها از سوی شهرداری مواجهیم.
اینم از وضعیت همراه اول کشور ما...
این شهرداری ما هم داره دهن همه را سرویس میکنه ها ! همه اپراتورا دارم میچزن ! هم خنده داره :27: هم لج درار :13: !
شما کتکت مال بعد :31: :46: !
jackhammer
17-07-2007, 19:40
من دیگه به اینجام رسیده!!بابا به خدا این همه تبلیغ برای ایرانسل فایده ای نداره وقتی که حتی اونجایی که ایرانسل تبلیغشو چسبونده آنتن نمیده!
آره ...ایرنسل جایی که آنتن بده همه ی اپراتور ها رو درسته قورت میده ولی واقعا دیگه اعصاب منو خورد کرده.
توی شیراز فلکه ی معلم که جای خوب شهره یه تبلیغ ایرانسل هست به چه بزرگی ولی آنتن دهی تا 1 کیلومتر اطراف اون صفر!
توی فروشگاه رفاه ایرانسل یه غرفه داره به چه بزرگی!!!زرد زرده همه جا!عکس های ایرانسل در و دیوارو زرد کرده! ولی آنتن دهی صفر!
از بهمن تا حالا میشه 6 ماه ولی آنتن دهی همون گ*ی که بوده هست...
بابا به خدا توی 6 ماه شاتل میشه هوا کرد....آنتن نصب کردن با هر چقدر مخالفت شهرداری که سهله.
وقتی ایرانسل اینهمه تبلیغ کنه ولی آنتن دهیش اینجوری باشه اثر همه ی تبلیغ هاش خنثی میشه...
بابا ما موبایل خریدیم که باهاش حرف بزنیم و همیشه در دسترس باشیم...این جوری در دسترسیم؟؟؟
شما اصفهانیها آب پاکی رو ریختن رو دستتون و هنوز رسما فعالش نکردن ولی الان شیراز بعد 6 ماه فعالیت رسمی فقط 20 تا 30 درصد شهر تحت پوششه!
من ایرانسلو خریدم چون سرعت افزایش پوششش زیاد بود و امیدوار بودم تا 15 فروردین شیرازو کامل کنه ولی....
ما توی شیراز 3 روز قطعی داشتیم...آقا شاهین میگن 80 درصد برای نصب آنتن بوده...کدوم آنتن؟؟؟؟؟
هنوز هم همون آشو همون کاسه...
خیابان قصرالدشت بهترین خیابون شیرازه...تیکه های بالاش قسمت های عالی و گرون شیرازه...خونه تا 2 ملیارد هم پیدا میشه ولی از خیابون قصرالدشت فقط 200 متر تحت پوششه...90 درصد بقیه این خیابون هیچی!
خیابان عفیف آباد که دیگه پر از مغازه هست و مراکز تجاری بزرگی اونجاست...چمران که پر از رستوران و کافیشاپه و همیشه شلوغ شلوغه و هتل بزرگ چمران اونجاست....آنتن دهی صفر صفره!!
شما قضاوت کنید....اصفهان بدتره یا شیراز؟
Mahdi_P30
17-07-2007, 20:31
بچه ها جی پی آر اس شما وصله؟؟
من دیگه به اینجام رسیده!!بابا به خدا این همه تبلیغ برای ایرانسل فایده ای نداره وقتی که حتی اونجایی که ایرانسل تبلیغشو چسبونده آنتن نمیده!
آره ...ایرنسل جایی که آنتن بده همه ی اپراتور ها رو درسته قورت میده ولی واقعا دیگه اعصاب منو خورد کرده.
توی شیراز فلکه ی معلم که جای خوب شهره یه تبلیغ ایرانسل هست به چه بزرگی ولی آنتن دهی تا 1 کیلومتر اطراف اون صفر!
توی فروشگاه رفاه ایرانسل یه غرفه داره به چه بزرگی!!!زرد زرده همه جا!عکس های ایرانسل در و دیوارو زرد کرده! ولی آنتن دهی صفر!
از بهمن تا حالا میشه 6 ماه ولی آنتن دهی همون گ*ی که بوده هست...
بابا به خدا توی 6 ماه شاتل میشه هوا کرد....آنتن نصب کردن با هر چقدر مخالفت شهرداری که سهله.
وقتی ایرانسل اینهمه تبلیغ کنه ولی آنتن دهیش اینجوری باشه اثر همه ی تبلیغ هاش خنثی میشه...
بابا ما موبایل خریدیم که باهاش حرف بزنیم و همیشه در دسترس باشیم...این جوری در دسترسیم؟؟؟
شما اصفهانیها آب پاکی رو ریختن رو دستتون و هنوز رسما فعالش نکردن ولی الان شیراز بعد 6 ماه فعالیت رسمی فقط 20 تا 30 درصد شهر تحت پوششه!
من ایرانسلو خریدم چون سرعت افزایش پوششش زیاد بود و امیدوار بودم تا 15 فروردین شیرازو کامل کنه ولی....
ما توی شیراز 3 روز قطعی داشتیم...آقا شاهین میگن 80 درصد برای نصب آنتن بوده...کدوم آنتن؟؟؟؟؟
هنوز هم همون آشو همون کاسه...
خیابان قصرالدشت بهترین خیابون شیرازه...تیکه های بالاش قسمت های عالی و گرون شیرازه...خونه تا 2 ملیارد هم پیدا میشه ولی از خیابون قصرالدشت فقط 200 متر تحت پوششه...90 درصد بقیه این خیابون هیچی!
خیابان عفیف آباد که دیگه پر از مغازه هست و مراکز تجاری بزرگی اونجاست...چمران که پر از رستوران و کافیشاپه و همیشه شلوغ شلوغه و هتل بزرگ چمران اونجاست....آنتن دهی صفر صفره!!
شما قضاوت کنید....اصفهان بدتره یا شیراز؟
باهان موافقم . اصفهان قرار بوده بهمن افتتاح شه بعد کردنش فروردین و دیگه حالام اصلا حرفی نمیزنن. راستش من هم اولین بار که نقشه شیرازا دیدم تعجب کردم که این چه وضعه پوششه ! اونوقت پوشش تبریز و مشهدا دیدین !؟ منم همینا میگم آخه ایرانسل نتونسته تو این 7-8 ماه پسه شهرداری بر بیاد؟ میره تو یه شهر یه دونه دکل میذاره میشه شهر تحت پوشش ! آخه برای ایرانسل که هنر نیست بره یه شهر 1 کیلومتر مربعی با 20 تا دونه جمعیت پوشش بده ! نا سلامتی بعد تهران اصفهانه بعدم شیراز ! هرچه قدرم شهرداری نذاره دیگه نباید 7 ماه طول بکشه !
ایرانسل خیلی توپه ها اما نه اینطوری ! من نمیدونم مثلا یکی بخواد کاری کنه اول موانع و صاف میکنه یا همینطور میره جلو ؟! ولی آخه اینجا کی صدامونا میشنوه ؟؟؟
بچه ها جی پی آر اس شما وصله؟؟
نه مال ما که اینجا وصله :46: .
Mahdi_P30
17-07-2007, 20:54
پس چرا اینجا دو روزه کامل قطع شده؟
ali_saeedi
17-07-2007, 20:59
سلام دوستان برادرم چند وقت است نمیتونه اس ام اس بده گوشیش k750 و سیم کارتش ایرانسل دائمی است وقتی که اس ام اس میده رو گوشی مینویسه massage barred در ضمن پول قبضش هم پرداخت کرده و هیچ گونه بدهی نداره تلفن هم میتونه بزنه من که خودم سیم کارت ایرانسل دارم اس ام اس هام کار میکنه ولی مال برادرم نه در ضمن اون سیم کارتشو رو چندین گوشی دیگه گذاشته همین مشکل داشته یعنی اشکال از گوشی نیست لطفا راهنمایی کنید واقعا ممنون
ali_saeedi
17-07-2007, 21:04
بچه ها میدونین مشکل ایرانسل چیه دوست داره همش چیزای جدید بیاره تا مردم رو خر کنه ولی این چیزهایی رو که به مردم داده رو تقویت نمیکنه اگه این کار میکرد رو دست مخابرات میزد
jackhammer
17-07-2007, 21:22
فقط آنتن دهیش توی شیراز آشغاله....
Ebrahim202003
17-07-2007, 22:28
ابراهیم جان
من خودمم یه همچین برنامه ای دارم
اسمش cell track هستش...سیمبین و روی 6600 نصب میشه
فکر نکنم روی گوشیت بتونی نصبش کنی.....
برنامه هم میتونی تو همین فروم و تو بخش معرفی برنامه های موبایل یه تاپیکی کمال (kolang) ایجاد کرده که یه کلکسیونی از نرم افزار توش هست
به عنوان یه برنامه برای نشون دادن میزان شارژ گوشی به درصد معرفی شده ولی کارایی اصلیش همین نشون دادن کدهای bts هستش....
ممنون از راهنماييت مهدي جان :46:
وحيد جان از توام ممنونم . :46:
ممنون از راهنماييت مهدي جان :46:
وحيد جان از توام ممنونم . :46:
خواهش میکنم :46:
جالبه انتقاداتی که دوستان حالا به اون اشاره میکنن را بنده حدود سه چهار ماه قبل ازش حرص میخوردم و میگفتم که ایرانسل تبلیغات وعملش یکی نیست وبه کمیت بیشتر از کیفیت اهمیت میده وباز هم جالبه که داره باز هم همین کارو با 0936 انجام میده و میگه همه از همه جا ثبت نام کنند حتی اگه ایرانسل به شهرهاشون نیامده واقعا که !!!!!!
جالبه انتقاداتی که دوستان حالا به اون اشاره میکنن را بنده حدود سه چهار ماه قبل ازش حرص میخوردم و میگفتم که ایرانسل تبلیغات وعملش یکی نیست وبه کمیت بیشتر از کیفیت اهمیت میده وباز هم جالبه که داره باز هم همین کارو با 0936 انجام میده و میگه همه از همه جا ثبت نام کنند حتی اگه ایرانسل به شهرهاشون نیامده واقعا که !!!!!!
به خاطر اینکه شما اصلا صبر نداشتی.لا اقل ماها صبور بودیما این همه فرصت دادیم ایرانسل.
ali_saeedi
18-07-2007, 09:48
دوستان کسی نمیخواد جواب منو بده؟
matrix10
18-07-2007, 09:57
ببین اگه برنامه رو قبلا رو مموری کارتت نصب کرده بودی با فایل مننجر از تو گوشی نمیتونی بهش دست رسی داشته باشی چون قفله ولی اگه میتونی با کارت ریدر فرمتش کنی بهتره به جای این کار ها اگه سیم قبلی رو که باهاش برنامه رو نصب کردی دیگه راحت میتونی بدونه فرمت درستش کنی ولی اگه برنامه رو روی مموری خود گوشی نصب کردی راهی به جز فلش یا سیم کارت قبلی نداره
آره برنامه خوبیه برای ردیابی گوشیه سرقت شده برنامه های دیگه ای هم هست که میتونی گوشی رو از راه دور قفل کنی به نظرم اگه درست کردی دوباره نصب کن فقط حواست باشه که چی کار میکنی چون خیلی خطرناکنه حسن!!!!!!!!
سلام دوست عزيز
حدس شما درست بود. من ديشب كه رفتم مموري كارت خودم و همسرم را فرمت كردم ديدم كه همه برنامه ها پاك شده ولي اين برنامه عين كنه چسبيده به سيستم. :18: . داشتم از تعجب متركيدم. :weird: .
يهوووو يك فكر به ذهنم رسيد كه از طريق كامپيوتر فرمتش كنم :21: . كه اين كار را با دوتا مموري كارت گوشي انجام دادم و يك بار ديگه هر دو را فرمت فكتوري كردم كه بعد از اون تا حالا فعلا اس ام اسي رد و بدل نشد. :thumbsup:
فعلا يك نفس راحتي كشدم . داشتم بدبخت مي شدم توي اين دو روزه حدود سيصد تومن الكي پريد. اگه اينجور ميرفت بايد ماهي 10 هزارتومن خرج مي كردم.
بهر حال بازم ممنون از راهنماييتون.
M_E_H_D_I
18-07-2007, 10:52
من كه فكر مي كنم ديگه انتن دهي اون از اين بهتر نمي شه
اصلا اين اپراتور ها همين طوري دارن خط و شماره مي دن اما بفكر مصرف كننده يا مشتريانشان نيستند و روز به روز به شلوغي اين خط ها اضافه مي كنن.
اگه يه اپراتور كارش را درست انجام بده مطمئن باشيد بقيه هم خوب مي شن
اما تا جا داره به فكر اينن كه هنوز رقيبي از نظر كيفيت وجود نداره و همين طوري بدتر ميشه.
reza khafang
18-07-2007, 11:26
من الان دو هفتست یه اعتباری گرفتم ولی هنوز اس ام اس برای سیم دوم برام نیومده باید چی کار کنم
سلام دوستان من یه دونه دائمی ایرانسل گرفتم ولی منطقه ی ما تحت پوشش نیست.آنتنش را هم ساختند ولی فعال نیست. و بیشتر شهرهای اطراف ما تحت پوشش هستند(آنتن دهی اونجا قابل قبوله) حالا من چیکار کنم نگهش دارم و صبر کنم یا برم همراه اول ثبت نام کنم. 0936 ثبت نام کردم و شمارش تقریبا رنده. این طور که شما گفتید حالا حالا ها اینجا آنتن بده نیست.
سلام دوستان من یه دونه دائمی ایرانسل گرفتم ولی منطقه ی ما تحت پوشش نیست.آنتنش را هم ساختند ولی فعال نیست. و بیشتر شهرهای اطراف ما تحت پوشش هستند(آنتن دهی اونجا قابل قبوله) حالا من چیکار کنم نگهش دارم و صبر کنم یا برم همراه اول ثبت نام کنم. 0936 ثبت نام کردم و شمارش تقریبا رنده. این طور که شما گفتید حالا حالا ها اینجا آنتن بده نیست.
شما اول بگو کدوم شهری؟ چون حدود 100 شهر دیگه تا آخر تابستون قراره راه بیفته .
Clickrast
18-07-2007, 13:01
خوب سختیش همین 100 سال اوله انشاالله درست میشه ؛ شاید تو اون قبرستونی که ما رو دفن می کنن ایرانسل پوشش بده البته تا اون موقع :دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه MMS هم تا اون موقع درست شد باید یه گوشی هم با خودمون ببریم اونور ؛ باید بگیم ماهی 1 بار هم برامون طرح طلایی فعال کنن اون زیر خوش میگذره ها !!!
آنتن دهی + امکانات اضافی == کیفیت و رضایت
jackhammer
18-07-2007, 14:55
يه نقطه هاى كوچيك آبى هم توى نقشه ى شيراز هست!البته از همون اول هم بود!حتى اونارو هم زرد نكرد يه كم دلمون خوش شه!
كلا مثل اينكه افزايش پوشش ايرانسل تعطيل شد! ايرانسل زده تو كار تعطيلات تابستانى!
از 13 تير تا الان هيچ خبرى نيست!
الان ديگه اينقدر در آورده و مياره و خواهد آورد كه ديگه اين چيزا براشون مهم نيست!شيراز آنتن نده!به جهنم!1000 تا مشترك كمتر مگه چى ميشه وقتى 2.5 مليون مشترك داشته باشى!
دوستان شما هم نمیتونید برید E-care؟ من هرچی میخوام لاگین بشم میگه عملیات شناسایی انجام نشد ! تا دیشب سالم بود که !
دوستانی که مشکل سیم کارت هدیه دارن .... ! برید به این صفحه :
برای سیم کارت هدیه به 138 sms بدین.
برای شماره طلایی به 136 sms بدین .:46:
شما اول بگو کدوم شهری؟ چون حدود 100 شهر دیگه تا آخر تابستون قراره راه بیفته .
مبارکه اصفهان. میشه لیست شهر های آینده را به من هم بدید.
با تشکر
برای شماره طلایی به 136 sms بدین
با سیم کارت های معمولی(دولتی یا همون همراه اول)میشه sms زد یا فقط باید ایرانسل باشه!؟
مبارکه اصفهان. میشه لیست شهر های آینده را به من هم بدید.
با تشکر
با سیم کارت های معمولی(دولتی یا همون همراه اول)میشه sms زد یا فقط باید ایرانسل باشه!؟
مبارکه توی لیست پوشش تا پایان شهریور نیست.
راستی دوستان ایرانسل طبق قرارداد باید تا پایان شهریور 300 شهر پوشش بده اما طبق اون لیست تا پایان شهریور به 200 تا هم نمیرسه .... !!!
با سیم دولتی نمیشه sms زد.
خوب حالا چیکار کنم صبر کنم یا بفروشمش تا استفاده نشده
خوب حالا چیکار کنم صبر کنم یا بفروشمش تا استفاده نشده
اگه عجله نداری نمی خواد بفروشی. اگه عجله داری برو فعلا یه اعتباری دولتی بگیر تا بعد . در هر صورت نفروش ! ولی بد نیست یه مدت دولتی دست بگیری تا بعد که خواستی از ایرانسل استفاده کنی حال کنی!
soheil_6666
18-07-2007, 20:22
دوستانی که مشکل سیم کارت هدیه دارن .... ! برید به این صفحه :
برای سیم کارت هدیه به 138 sms بدین.
برای شماره طلایی به 136 sms بدین .:46:
اينم متن سايت ايرانسل:
پيگيري سيم كارتها
پیگیری سیم کارت هدیه
برای تسهیل روند پیگیری و اطمینان از اینکه سیم کارت هدیه شما به مرکز پستی رسیده است یا خیر، شماره 138 را به "پیگیری وضعیت سیم کارت هدیه" اختصاص داده ایم.
تمامی مشترکین می توانند "شماره سیم کارتی را که خریداری نموده اند" در یک پیام کوتاه رایگان از خط ایرانسل به 138 ارسال کنند تا پاسخ خود را در یک پیام کوتاه دریافت کرده و از وضعیت سیم کارت هدیه خود مطلع شوند.
به این ترتیب، شما می توانید پس از اطمینان از آماده بودن سیم کارت هدیه خود، برای دریافت آن به مراکز پستی شهر در شهرستانها و مناطق پستی در تهران مراجعه کنید!
پیگیری سیم کارت های شماره طلایی
برای تسهیل روند پیگیری و اطمینان از اینکه سیم کارت شماره طلایی شما به مرکز پستی رسیده است یا خیر، شماره 136 را به "پیگیری وضعیت سیم کارت شماره طلایی" اختصاص داده ایم.
تمامی مشترکین می توانند "کد شناسه" خود را در یک پیام کوتاه رایگان از خط ایرانسل به 136 ارسال کنند تا پاسخ را در یک پیام کوتاه دریافت کرده و از وضعیت سیم کارت شماره طلایی خود مطلع شوند.
به این ترتیب، شما می توانید پس از اطمینان از آماده بودن سیم کارت شماره طلایی خود، برای دریافت آن به مراکز پستی شهر در شهرستانها و مناطق پستی در تهران مراجعه کنید!
Mahdi_P30
18-07-2007, 21:28
آقا شاهین کجاست؟!
جالبه وقتی آقا شاهین به تایپیک سر میزنه روزی 5 صفحه به تایپیک اضافه میشه ولی وقتیکه سر نزنه 1 یا 2 صفحه!
arman4459
19-07-2007, 00:53
دوستان شما هم نمیتونید برید E-care؟ من هرچی میخوام لاگین بشم میگه عملیات شناسایی انجام نشد ! تا دیشب سالم بود که !
منم میرم دچار چنین مشکلی شدم.راستی شما تونستی ریز مکالمات خرداد رو بگیری من که اونم نتونستم
مرتب ارور نتورک میده.نمیدونم چشه
mehdi_vsgh
19-07-2007, 08:56
بچه ها کسی از آقا شاهین اطلاعی داره؟ ایشون کجلاس؟
چه ربطي به ايرانسل داشت؟؟؟؟
منم میرم دچار چنین مشکلی شدم.راستی شما تونستی ریز مکالمات خرداد رو بگیری من که اونم نتونستم
مرتب ارور نتورک میده.نمیدونم چشه
شاهین گفت ریز مکالمات ایراد داره و تا چند روز دیگه درست نمیشه !
بچه ها کسی از آقا شاهین اطلاعی داره؟ ایشون کجلاس؟
فکر کنم خیلی سرش شلوغ شده باشه . چون آخرین پستشم مربوط به همین بود. حتی sms هم دیگه جواب نمیده :41: !
چه ربطي به ايرانسل داشت؟؟؟؟
اون کسایی که باید ربطشا میفهمیدن فهمیدن شما زیاد نگران نباش.:13:
hossein-p30-f
19-07-2007, 10:21
سلام
من شمارم رو برای 138 SMS کردم این SMS برام اومد (( shomara sahih nist ya vajede sharayet nistid jahate daryaft bayad SIM kart ra dar zamane mogharar faal va sabtenam ra kamel konid ))
حالا باید چیکار کنم مگه وقتی که فتوکپی شناسنامه رو فکس کردم نباید ثبت نام رو تکمیل کنن (( الان دو روزه که فکس کردم))
لطفا کمک کنید آقا شاهین اگه شما میتونید پی گیری کنید ((09358669165))
ممنون :10:
TheMohammad
19-07-2007, 11:42
امروز یکی از صدا و سیما به من زنگ زد، گفت از مسابقه جام 14 هستم !!
منم اول خوشحال شدم، گفتم حتما برنده شدم، بعد از چند لحظه یارو گفت شما مشترک ایرانسل هستین ؟ من گفتم آره !!! یارو گفت شما چطوری اس ام اس زدین به این مسابقه ؟ خیلی ها زنگ میزنن میگن نمی تونن بفرستن !!! اول خواستم بگم آره، اونجوریه که گفتم الان تابلو بشه، تالیا هم درهاش رو برروی ما میبنده !!! گفتم باید یه تغییری توی گوشی بدین، اون هم قطع کرد !!!!
جالب اینه که شمارش این بود : 51192214xx+
matrix10
19-07-2007, 11:45
سلام
من شمارم رو برای 138 SMS کردم این SMS برام اومد (( shomara sahih nist ya vajede sharayet nistid jahate daryaft bayad SIM kart ra dar zamane mogharar faal va sabtenam ra kamel konid ))
حالا باید چیکار کنم مگه وقتی که فتوکپی شناسنامه رو فکس کردم نباید ثبت نام رو تکمیل کنن (( الان دو روزه که فکس کردم))
لطفا کمک کنید آقا شاهین اگه شما میتونید پی گیری کنید ((09358669165))
ممنون :10:
طريق ارسال اس ام اس را ميشه برام توضيح دهيد.
من بايد به چه شماره اي و با چه متني بفرستم كه متوجه بشم كارت هديه من آماده است يا نه.
ممنون.
طريق ارسال اس ام اس را ميشه برام توضيح دهيد.
من بايد به چه شماره اي و با چه متني بفرستم كه متوجه بشم كارت هديه من آماده است يا نه.
ممنون.
تمام این اطلاعات توی خود سایت ایرانسل هست ! پس اون پستی که من صفحه قبل دادم چی بود ؟ چرا پستای قبلی را خوب نمیخونین ؟!؟!:41:
masoudboy
19-07-2007, 13:00
من که با سیم کارت تالیا و ایرانسل نمی تونم به پیش شماره های 3xxxx صدا و سیما sms بفرستم . حتی اگر مسیج سنتر ایرانسل را به تالیا یا مخابرات تغیر بدهم .
تالیا فقط به 2xxxx می فرسته . به 3xxxx هم می فرسته تالیا ولی دلیور نمیده .
راستی دوستانی که خط TCI دارند و میخواهند به تالیا و ایرانسل sms بزنند بهتره مسیج سنتر را به 500 تغییر بدهند چون هم sms سریع می رسه و هم دلیور میده ولی روی بقیه مسیج سنتر ها مخابرات به ایرانسل و تالیا دلیور نمیده حتی اگر Sms رسیده باشه . قبلا 502 و 503 بهتر بود ولی الان 500 از همه بهتر هست برای مخابراتی ها که به ایرانسل و تالیا اس ام اس زیاد می فرستند.
Clickrast
19-07-2007, 14:23
من برام شماره پیشتاز اومد ولی رفتم تو پست مسجد سید گفت چیزی نیومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hossein-p30-f
19-07-2007, 14:55
تمام این اطلاعات توی خود سایت ایرانسل هست ! پس اون پستی که من صفحه قبل دادم چی بود ؟ چرا پستای قبلی را خوب نمیخونین ؟!؟!:41:
حالا شما دیگه نزنش
شماره همراهت را به شماره 138 SMS کن بعد یه SMS برات میاد :27:
hossein-p30-f
19-07-2007, 14:58
من برام شماره پیشتاز اومد ولی رفتم تو پست مسجد سید گفت چیزی نیومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید منطقه پستی رو اشتباه رفتی ((منطقه رو توی SMS مشخص میکنه؟؟؟؟؟؟؟))
Dr.Dolfin
19-07-2007, 16:55
سلام.من گوشیمو عوض کردم و وقتی رفتم سایت ایرانسل رو نگاه کردم نوشته بود این گوشی فعلا در لیست گوشی های پشتیبان شده Gprs توسط ایرانسل نیست.من چند روز باید منتظر بمونم تا درست شه؟درضمن حرف G روی صفحه میاد.مرسی
Clickrast
19-07-2007, 17:30
شاید منطقه پستی رو اشتباه رفتی ((منطقه رو توی Sms مشخص میکنه؟؟؟؟؟؟؟))
نه ولی پست محل سکونت همونه دیگه گفت خیلیا اومدن برا ایرانسل ولی چیزی برای ما نیومده هنوز !!
jackhammer
19-07-2007, 17:41
گلی به جمال ایرانسل که این شرویسو راه انداخت!
من2 روز اینترنتم قطع بود زنگ زدم پشتیبانی جر و دعوا(آخه اینترنت من ماهیانست)
بار بعد که زنگ زدم برای اینکه به مشترک ها جواب نده تلفن رو گذاشته بود رو پیامگیر اولشم یکی میگفت (تا 48 ساعت آینده قطع میباشد)!!!ته خدمات مشترکین!!
باز ایرانسل به مشترکاش احترام گذاشت و این کارو نکرد و خیلی محترمانه تر مشترک ها رو از سر خودش باز کرد!
TheMohammad
19-07-2007, 18:00
این صفحه رو دیدین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل داره به کی جایزه میده ؟ !
jackhammer
19-07-2007, 18:05
مسابقه جام 14 هست دیگه!همین که اون زیر کانال 3 پیش بینی مسابقات رو داره
ایرانسل احتمالا از کانال 3 یه پولی گرفته نتایج رو اینجا میزنه
jackhammer
19-07-2007, 18:07
میگم محمد جون شما هر روز این امضاتو عوض میکنی؟؟؟؟!!!!!
بابا چه حوصله ای داری تو!
بچه ها این پست 200 من بود!گویا نباشم جام خالیه!!
hossein-p30-f
19-07-2007, 20:45
آقا این مشکل ما حل شد
دوباره Sms زدم 138 یه Sms برام اومد که سیم شما در حال اماده سازی است و وقتی اماده شد یه Sms براتون میاد:31:
این یعنی ثبت نام و فعال سازی سیم بهطور کامل انجام شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
TheMohammad
19-07-2007, 22:27
میگم محمد جون شما هر روز این امضاتو عوض میکنی؟؟؟؟!!!!!
بابا چه حوصله ای داری تو!
بچه ها این پست 200 من بود!گویا نباشم جام خالیه!!
اتوماتیک عوض میشه، صفحه رو رفرش کن !!!
Dr.Dolfin
20-07-2007, 00:10
جسارتا کسی نمیخواد جواب ما رو بده؟
milad5113
20-07-2007, 00:48
سلام به همگی....یکی میتونه به من در مورد وصل شدن به gprs ایرانسل کمک کنه؟؟؟؟؟؟ و همچنین در مورد mms???????????? یکی راهنمایی کنه ممنون میشم.....
علیرضا خارجی
20-07-2007, 00:53
سلام به همگی....یکی میتونه به من در مورد وصل شدن به gprs ایرانسل کمک کنه؟؟؟؟؟؟ و همچنین در مورد mms???????????? یکی راهنمایی کنه ممنون میشم.....
منتظر باش جوابتو میگیری
وحییییییییییییییییییییییی یییییییید:31: :31: :31: :31:
milad_milad_milad
20-07-2007, 11:13
سلام شمارتو به همراه مدل گوشيت به اقا شاهين ميل كن
shahin.s@MTNIrancell.ir
شمارت رو هم اينجوري بنويس *******98935 كه راحت تر باشه البته اين گفته من نيستا خودش گفته!:20:
البته اگه پیامک :whistle: تنظیماتش:31: :27: برات نیومده:39:
soheil_6666
20-07-2007, 11:56
بابا ام ام اس كه دو ماهه قطعه:46:
شماره فکس ایرانسل برای فعال کردن سیم کارت چنده؟
arman4459
20-07-2007, 12:37
شماره فکس برای ارسال مدارک 09630
برای شماره طلائی کد شناسه را (همونی که در آخر ثبت نام میده. درسته دیگه!!؟)به 136 ارسال کردم گفت یا واجد شرایط نیست یا در طی عملیات پستیه . حالا این یعنی چه میشه یا نمیشه چون دو تا متضاد را باهم آورده
MTNIrancell
20-07-2007, 14:27
برای شماره طلائی کد شناسه را (همونی که در آخر ثبت نام میده. درسته دیگه!!؟)به 136 ارسال کردم گفت یا واجد شرایط نیست یا در طی عملیات پستیه . حالا این یعنی چه میشه یا نمیشه چون دو تا متضاد را باهم آورده
سلام به همه دوستان
يه چند روزي 2 شيفت كار مي كنم و سعي مي كنم زمان بيشتري رو استراحت كنم.
تازه انقدر كمبود وقت داشتم كه وقت نمي كردم برو ADSL رو شارژ كنم.
دوست عزيز فعلا شماره 136 چرت و پرت ميگه.
شمارت رو براي ميل كن.
البته هنوز سيم كارت هاي خريداري شده در تاريخ 20/4 توي دفتر پست نيست.
هر وقت برسه بهتون زنگ مي زنند.
شماره فکس برای ارسال مدارک 09630
مرسی آرمان جان:10: .ایول به امضات.:20:
سلام به همه دوستان
يه چند روزي 2 شيفت كار مي كنم و سعي مي كنم زمان بيشتري رو استراحت كنم.
تازه انقدر كمبود وقت داشتم كه وقت نمي كردم برو ADSL رو شارژ كنم.
دوست عزيز فعلا شماره 136 چرت و پرت ميگه.
این خیلی خوبه که یک نفر از دل خود ایرانسل که به فکر ما باشه و همیشه حقیقت را بگه عضو p30 باشه بهتر بگم واقعا عالیه .
از شما خیلی ممنونم شاهین(آقا)(خان)(جون) و ...:40: :11: ببخشید پسرخاله شدم ها:10:
jackhammer
20-07-2007, 19:35
من الان با gprsاين پست رو ميدم.واقعا سرعتش عاليه.فقط opera يه كمى مشكل ساز شده.فارسى رو درست نشون نميده.طرح تابستونيمونم كه تموم نميشه!
به اين ايميل ايرانسل ميل زدم گفتم تا كى پوشش شيراز كامل ميشه؟گفت كه شهردارى اله و بله!
گفتم يعنى تا حالا يه دكل هم نصب نكرديد بعد 6 ماه؟ هنوز جواب نداده!
واقعا كلافه شدم.
MTNIrancell
20-07-2007, 20:14
برام جالب بود وقتي:
ديدم كه 19000 توماني كه به حسابم الكي اضافه شده بود بعد از 3 تا ميل و 4 تا فرم پيگيري بالاخره كم شد.
ما هر روز با بچه ها يAdvance مشكل داريم.
ديشب مي گفتيم آخه اين چه مسخره بازيه كه يارو 1 با طرح قرمز رو ميزنه 5 بار پول كم ميكنه و ما بايد بگيم شما 5 بار انتخاب كردي و 5 ماه هم بايد استفاده بكنب و يه نفر ديگه 10 بار ميزنه واصلاً فعال نمي شه؟
از اونجايي كه 1 پنجم ما اپراتور ها اطلاعات ندارند ميگن:
اشكال از شبكه است.
من الان با gprsاين پست رو ميدم.واقعا سرعتش عاليه.فقط opera يه كمى مشكل ساز شده.فارسى رو درست نشون نميده.طرح تابستونيمونم كه تموم نميشه!
به اين ايميل ايرانسل ميل زدم گفتم تا كى پوشش شيراز كامل ميشه؟گفت كه شهردارى اله و بله!
گفتم يعنى تا حالا يه دكل هم نصب نكرديد بعد 6 ماه؟ هنوز جواب نداده!
واقعا كلافه شدم.
با سلام....
شما آیا موبایل را به کامپیوتر وصل کردید....
و از مرورگر کامپیوتر استفاده می کنید؟
منتظر باش جوابتو میگیری
وحییییییییییییییییییییییی یییییییید:31: :31: :31: :31:
:31: علی جون دیگه خواست خدا بود نرسم بیام تا دیگه جواب داده شد ...!!!!:31: :46:
علیرضا خارجی
20-07-2007, 23:34
:31: علی جون دیگه خواست خدا بود نرسم بیام تا دیگه جواب داده شد ...!!!!:31: :46:
پس ادم خوش شانسیه هاها
اقا یعنی چی ایرانسل کلاه برداره
----------
من جدیدا با یک مشگلی بر خوردم خیلی به سختی میتونم با شماره های اعتباری ایرانسل تماس بگیرم ولی با دائمي مشکلی ندارم کسی همچین مشکلی نداره؟؟؟
ShahabSAMSUNG
21-07-2007, 00:56
برای منم همینو گفت!!!!!!!
خیلی مسخره است. کاملاً متضاد و بی معنی.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی، چرا اینقدر آمار پست دادن ها تو گروه بال های آبی کم شده؟
اگه پیداش نمی کنید، لینکش تو امضام هست.
ضمناً از توی سایت ثبت نام هم اگه روی آرم ایرانسل کلیک کنید، وارد اون تاپیک میشید.
امشب نشست سران گروه بود.
ShahabSAMSUNG, WarriorKing+, Mostafa eshghi
اینجا رو بخونید:
Clickrast
21-07-2007, 07:53
من شماره پیشتاز رو دادم زد تو کامپیوتر گفت چیزی موجود نیست ولی پیامک برام اومده که برو تو پست !!!
MTNIrancell
21-07-2007, 08:14
پس ادم خوش شانسیه هاها
اقا یعنی چی ایرانسل کلاه برداره
----------
من جدیدا با یک مشگلی بر خوردم خیلی به سختی میتونم با شماره های اعتباری ایرانسل تماس بگیرم ولی با دائمي مشکلی ندارم کسی همچین مشکلی نداره؟؟؟
دليلش اينه كه از 27 تير دارن به طوره كلي Server اعتباري رو عوض مي كنن.
تا 1 مرداد درست ميشه.
آقا شاهین ایمیل هاتون را کی چک می کنید؟؟!! لطفا جواب مرا بدید
Ebrahim202003
21-07-2007, 16:02
شاهين جان سلام :40: خسته نباشي
شاهين جان پوشش تهران كي كامل مي شه ؟ خبر جديدي نداري ؟
mms كي وصل مي شه ؟ داره 3 ماه تموم مي شه ، خبري نيست ؟
علیرضا خارجی
21-07-2007, 16:45
دليلش اينه كه از 27 تير دارن به طوره كلي Server اعتباري رو عوض مي كنن.
تا 1 مرداد درست ميشه.
مخسی شاهین
مرسی شاهین
تنکس شاهین
دانکه شاهین
پس دلیلش اینه امروز میخواستم به اعتباری زتگ بزنم پستمو کند :41:
برام جالب بود وقتي:
ديدم كه 19000 توماني كه به حسابم الكي اضافه شده بود بعد از 3 تا ميل و 4 تا فرم پيگيري بالاخره كم شد.
ما هر روز با بچه ها يAdvance مشكل داريم.
ديشب مي گفتيم آخه اين چه مسخره بازيه كه يارو 1 با طرح قرمز رو ميزنه 5 بار پول كم ميكنه و ما بايد بگيم شما 5 بار انتخاب كردي و 5 ماه هم بايد استفاده بكنب و يه نفر ديگه 10 بار ميزنه واصلاً فعال نمي شه؟
از اونجايي كه 1 پنجم ما اپراتور ها اطلاعات ندارند ميگن:
اشكال از شبكه است.
خوش بحالت آقا شاهین.. حتما پارتی داشتی :d
ولی واسه من هنوز 80 تومنم بر نگشته :(( ... اگه رسیدی یه پیگیری بکن 2084
jackhammer
21-07-2007, 22:22
با سلام....
شما آیا موبایل را به کامپیوتر وصل کردید....
و از مرورگر کامپیوتر استفاده می کنید؟
نه!من از Opera Mini استفاده میکنم که Browser برای موبایل هست...حجم صفحه ها رو یک دهم یا حتی کمتر میکنه و سرعتش عالیع فقط با فونت فارسی مشکل داره که حرف حرف نشون میده...بهشون ایمیل زدم توی Forum های Opera هم سازنده هاش هستند و بهشون گفتم و چند تا عرب هم بودند که با عربی مشکل داشتند...الان آخرین ورژن Opera mini 4 Beta هست که قراره توی Final مشکلش بر طرف بشه!
نه!من از Opera Mini استفاده میکنم که Browser برای موبایل هست...حجم صفحه ها رو یک دهم یا حتی کمتر میکنه و سرعتش عالیع فقط با فونت فارسی مشکل داره که حرف حرف نشون میده...بهشون ایمیل زدم توی Forum های Opera هم سازنده هاش هستند و بهشون گفتم و چند تا عرب هم بودند که با عربی مشکل داشتند...الان آخرین ورژن Opera mini 4 Beta هست که قراره توی Final مشکلش بر طرف بشه!
آهوم.....
گوشی تون سیستم عاملش جاواست؟ که از Opera Mini استفاده می کنید؟
میشه با کابل گوشی رو به سیستم وصل کرد و با مودم گوشی از طریق GPRSبه اینترنت وصل شد؟
چون وقتی با کابل گوشی رو به سیستم وصل می کنی یه مودم رو هم می شناشه....
من شدیدا کنجکاو شدم...و لی در حال حاضر( از عید )گوشی ندارم که تست کنم....(6630 رو فروختم یه چیز بهتر بگیرم هنوز هم نتونستم! و پولش رو هم خرج کردم)
jackhammer
21-07-2007, 22:56
آره من K750 دارم که java هست...برای sony ericsson توی PC Suite این برنامه برای استفاده از مودم گوشی داره ولی مشکل اینه که با این کار برای باز کردن هر سایت حجم زیادی اطلاعات باید منتقل بشه که خیلی گرون در میاد(نه برای کسایی که طرح طلایی دارن)...با خود گوشی بهتره!
Dr.Dolfin
21-07-2007, 23:54
آقا کسی نمیخواد جواب مارو بده؟
behnam_speed
22-07-2007, 00:04
با سلام می خواستم بدونم آیا میشه از طریق شماره تلفن اسم کسی رو که به شما sms می ده یا با شما تماس میگره را شناسایی کرد.
شماره ایرانسل هستش.
با تشکر.
TheMohammad
22-07-2007, 00:51
با سلام می خواستم بدونم آیا میشه از طریق شماره تلفن اسم کسی رو که به شما sms می ده یا با شما تماس میگره را شناسایی کرد.
شماره ایرانسل هستش.
با تشکر.
یه شماره هستش 09351500000، که انگار مثل 118 هستش
شاید از اینجا بشه در آوردش !
worya_sh
22-07-2007, 09:38
دوستان سلام
اگه کسی از تعرفه های جدید ایرانسل خبر داره لطف کنه با مقایسه همینجا بزاره
ایرانسل امروز یه پیامک فرستاده میگه اگه تا 31 تیر با سیم کارت هدیه تماس برقرار کنید 2000 ت اعتبار هدیه میگیرید!
ولی هنوز سیم کارت هدیه رو ندادن که آخه! این چه جوریش دیگه؟؟؟!!!
Dr.Dolfin
22-07-2007, 10:54
چرا کسی جواب منو نمیییییییییییییییییییده؟
brightest
22-07-2007, 11:49
آقايون چطوري هست كه پست خونه ها اصلا در جريان شماره طلائي نيستند !!؟؟؟
الان 10 روز از رزرو شماره و وارريز پول ميگذره ولي پست خونه ها اصلا نميدونن موضوع چيه !!!!
چي جوري ميشه قضيه رو پيگيري كرد ؟؟
136 كه واقعا مسخرس !!
دوستان سلام
اگه کسی از تعرفه های جدید ایرانسل خبر داره لطف کنه با مقایسه همینجا بزاره
شما خودت لطف کنید برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیز اونجا هست یکی دوتا تعرفه نیست که اینجا بگیما تازه مقایسم کنیم !
چرا کسی جواب منو نمیییییییییییییییییییده؟
میشه یه بار دیگه سوالتا بگی ؟!
اینجا GPRS قطع شده ! حرف G هست اما اصلا کیلوبایت ردو بدل نمیکنه ! از دیروز اینطور شده ! هرروز یه مشکل !
Dr.Dolfin
22-07-2007, 13:31
شما خودت لطف کنید برید به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همه چیز اونجا هست یکی دوتا تعرفه نیست که اینجا بگیما تازه مقایسم کنیم !
میشه یه بار دیگه سوالتا بگی ؟!
اینجا GPRS قطع شده ! حرف G هست اما اصلا کیلوبایت ردو بدل نمیکنه ! از دیروز اینطور شده ! هرروز یه مشکل !
چه عجب! بابا من گوشیمو عوض کردم ولی تووی سایت ایرانسل نوشته جزو گوشی های نیست که ایرانسل از GPRSش حمایت کنه.من تا کی باید صبر کنم تا فعالش کنه؟
الان 10 روز از رزرو شما و ورريز پول ميگذره ولي پست خونه ها اصلا نميدونن موضوع چيه !!!!
136 كه واقعا مسخرس !!
من هم همین مشکل را دارم ولی به آقا شاهین میل زدم .فرمودند که تا حالا چیزی به پست ارسال نشده باید تا 2 مرداد صبر کرد اگر نشد باید از طریق تماس با 150 پیگیری کرد . این چیزیه که آقا شاهین گفتند.
ostooreh
22-07-2007, 14:32
سلام عليکم به بزرگان ايرانسل (از نظر اطلاعات) من يه مشکل دارم و اون اينه که وقتي مي خوام پيام کوتاه ارسال کنم ارور ميده ميگه:"massege barred" يعني ممنوع شده(از 3 هفته پيش) به 130 زنگ زدم به رفقا گفتم نشد که حل شه واسه کسي همچين اتفاقي افتاده؟ کسي راهشو ميدونه؟ ممنون
Dr.SaeiD
22-07-2007, 15:39
چه عجب! بابا من گوشیمو عوض کردم ولی تووی سایت ایرانسل نوشته جزو گوشی های نیست که ایرانسل از GPRSش حمایت کنه.من تا کی باید صبر کنم تا فعالش کنه؟
گوشی شما چیه ؟
Dr.Dolfin
22-07-2007, 17:28
گوشی شما چیه ؟
گوشی من N880 NEC هست.
بله شما گوشیت چیه ؟! ضمنا سعی کن دستی وارد کنی خب !
Dr.Dolfin
22-07-2007, 19:24
بله شما گوشیت چیه ؟! ضمنا سعی کن دستی وارد کنی خب !
نمیشه.خیلی پیچیدست
jackhammer
22-07-2007, 20:06
مکالمه رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل(بدون کد و طرح و ...):
jackhammer
22-07-2007, 20:11
نمیشه.خیلی پیچیدست
شما گوشی که خریدی نمیدونی GPRS داره یا نداره؟
برو توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گوشیتو سرچ کن...اون نوشته که gprs داره یا نه!
اگه منظورت تنظیم اتوماتیکه که میتونی دستی تنظیمش کنی.
دفترچه گوشیتو باز کن و بخون...یه جاش نوشته.
یا به این شاهین جون گلمون یه ایمیل بزن برات میفرسته
jackhammer
22-07-2007, 20:23
مکالمه رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل(بدون کد و طرح و ...):
ببخشید من وقتی این پست رو میدادم یادم نبود که پوشش ایرانسل توی شیراز چجوریه!
برای من آنچنان خوشحالیی نداره وقتی پوشش شیراز اینجوری باشه!
آخه وقتی آنتن نمیده من چجوری رایگان استفاده کنم؟
دوست من jackhammer اسمتا نمیدونم ! اما می خواستم بگم اگه لطف کنی تا میشه پستاتا توی یه پست بدی خیلی بهتره .:46:
Dr.Dolfin
22-07-2007, 22:40
شما گوشی که خریدی نمیدونی GPRS داره یا نداره؟
برو توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و گوشیتو سرچ کن...اون نوشته که gprs داره یا نه!
اگه منظورت تنظیم اتوماتیکه که میتونی دستی تنظیمش کنی.
دفترچه گوشیتو باز کن و بخون...یه جاش نوشته.
یا به این شاهین جون گلمون یه ایمیل بزن برات میفرسته
دکتر گوشی من GPRS داره.فقط ایرانسل میگه باید صبر کنی تا به لیست گوشی های GPRS دار ایرانسل اضافه شه.من میگم این کار چه قدر طول میکشه؟
آره من K750 دارم که java هست...برای sony ericsson توی PC Suite این برنامه برای استفاده از مودم گوشی داره ولی مشکل اینه که با این کار برای باز کردن هر سایت حجم زیادی اطلاعات باید منتقل بشه که خیلی گرون در میاد(نه برای کسایی که طرح طلایی دارن)...با خود گوشی بهتره!
درسته...
با طرح طلایی جون می ده!
Memphiss
23-07-2007, 00:12
سلام
بچه ها کسی از وضعیت مالی ایرانسل ، تعداد مشترکین و آینده رقابت با اپراتورهای دیگر خبر موثق داره ؟
Dr.SaeiD
23-07-2007, 00:17
دکتر گوشی من GPRS داره.فقط ایرانسل میگه باید صبر کنی تا به لیست گوشی های GPRS دار ایرانسل اضافه شه.من میگم این کار چه قدر طول میکشه؟
این که چقدر طول میکشه بستگی به ایرانسل داره
اما من فکر میکنم اینا یه سری گوشی که عمومیت بیشتری داره رو support میکنن !
و تا بخوان بیان سراغ گوشی های خاص طول میکشه !
اگه میتونی از روی دفترچه گوشیت و سایت ایرانسل دستی تنظیمات رو وارد کن و ببین
کار میکنه یا نه
اگه میبینی خیلی GPRS لازم داری برو یه گوشی دیگه بخر :31:
Dr.SaeiD
23-07-2007, 00:20
سلام
بچه ها کسی از وضعیت مالی ایرانسل ، تعداد مشترکین و آینده رقابت با اپراتورهای دیگر خبر موثق داره ؟
میخوای اپراتور سوم رو خودت کلنگشو بزنی ؟!
سوالات مشکوک میزنه ها اپراتور سوم که میگن شمایی ؟
Memphiss
23-07-2007, 00:27
drSaeid:
میخوای اپراتور سوم رو خودت کلنگشو بزنی ؟!
سوالات مشکوک میزنه ها اپراتور سوم که میگن شمایی ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
نه فقط عرضه وسیع و قیمت پایین سیمکارتهای ایرانسل و هدیه و تبلیغات فراوان همچنین استقبال زیاد از اعتباری همراه اول منو کنجکاو کرده ؟
دوست ندارم ایرانسل کم بیاره و یا شایعات داغ بشن...
tatu_mail
23-07-2007, 00:39
سلام
من چند روزي نبودم
بعضي از دوستام ميگن ما كارت 5 توماني خريديم 10 تومان شارژ ميشه
ايا واقعا صحت داره؟
اگه بله تا كي؟؟
ممنون:46::46::21:
Dr.SaeiD
23-07-2007, 00:43
سلام
من چند روزي نبودم
بعضي از دوستام ميگن ما كارت 5 توماني خريديم 10 تومان شارژ ميشه
ايا واقعا صحت داره؟
اگه بله تا كي؟؟
ممنون:46::46::21:
تا موقعی که ایرانسل حواسشو جم کنه ! :31:
Ebrahim202003
23-07-2007, 00:49
الان 10 روز از رزرو شماره و وارريز پول ميگذره ولي پست خونه ها اصلا نميدونن موضوع چيه !!!!
136 كه واقعا مسخرس !!
آقا ما بالاخره امروز سيم كارت هديمون رو گرفتيم . حالا چه جوري ؟ مي گم :
رفتم پست منطقه 14 كه واقع در ميدان وليعصر مي باشد و با ارايه قاب سيم كارت و كپي كارت ملي ( يا شناسنامه )
وارايه كد پيشتاز اون رو دريافت كردم زياد هم معطل نشدم چون 10 نفر جلوم بودن . حالا راهنمايي :
در تهران: دو عدد اول كد پستيتون رو نگاه كنيد مثلا ماله من 14 بود كه مربوط مي شه به منطقه پستيه 14 حالا براي
راهنمايي پستاي تهران رو مي ذارم و براي ديگر شهرها لينك سايت رو : :46:
پستها : تلفن: آدرس:
1 منطقه ۱۱ 66703088 خيابان امام خمينی خيام
2 منطقه ۱۳ 66499240 چهارراه لشگر
3 منطقه ۱۴ 88900173-6 ميدان وليعصر
4 منطقه ۱۵ 88828384 مفتح، بالاتر از ميدان مطهری
5 منطقه ۱۶ ---------------- رسالت خيابان نيروی دريايی
6 منطقه ۱۷ 33124100 ميدان خراسان خيابان صفاری
7 منطقه ۱۸ 55900946 ميدان شهرداری
8 منطقه ۱۹ 22007366 تقاطع شريعتی بزرگراه صدر
من هم همین مشکل را دارم ولی به آقا شاهین میل زدم .فرمودند که تا حالا چیزی به پست ارسال نشده باید تا 2 مرداد صبر کرد اگر نشد باید از طریق تماس با 150 پیگیری کرد . این چیزیه که آقا شاهین گفتند.
در اين مورد بايد بگم آقا شاهين گل حتما خبر نداشتن چون من امروز پست بودم (14) 30-40 نفر اومدند و سيم كارت
هديشون رو گرفتند و من انبار پشت سر يارو رو كه درش باز بود رو ديدم و توش يه عالمه پاكت هديه ايرانسل بود كه ملت هنوز نيومده بودن بگيرن ، ببينيد شما تقريبا تا دو هفته بعد از خريد يه sms براتون مياد كه كد پيشتاز رو گفته
واگر نيومد با سيمتون يه sms به 138 ومتنش هم فقط شماره تون ( ***0935) باشه ، ارسال كنيد تا وضعيت هديه رو
براتون مشخص كنه .
سلام
وضعيت مالي كه فكر كنم خيلي توپ باشه با اين همه تبليغات خدا مي دونه چقدر پولش مي شه تيزرها كه خفنه
ثانيه اي مي گيرن خفن اين از اين ، اپراطور اول هم راه افتاده تا عقب نيفته هي زير نويس و تبليغ و همراه اولو ... :27:
من فكر كنم 1/10 پول اين تبليغات رو اگه ايرانسل صرف پوشش مي كرد تا الان مي تونست كل كشور رو زير پوشش
ببره كه مي تونست ولي انگار خبراييه كه نمي شه :13: به هر حال شركت نيمه خصوصيه و پولدار :5:
تعداد مشتركين هم فكر كنم به مرز 3 ميليون رسيده باشه اگه اينجوري پيش بره تا آخر امسال فكر كنم به tci برسه
اپراطور سوم هم كه فعلا خبريش نيست ، اگه هم بخواد بياد كه به همين راحتيا 3g نمي ذارن بده :21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.