ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

vahooli
26-05-2007, 01:19
دوستان یادتونه مدیر عامل ایرانسل خیلی وقت پیش ها قول سرویس Friend and Family داد ؟ پس چی شد ؟ اصلا انگار بحثشم نیست !
من الان توی سایت vodafone دیدم که اونام این سرویسا دارن اینطوریم هست که مثلا شما 4 نفر را انتخاب می کنین بعد ماهی 5 یورو میدین و می تونین با 4 نفر به طور کاملا نا محدود حرف بزنین !
البته فکر کنم اگه ایرانسل این سرویسا راه بندازه شرط بذاره که فقط بین خطوط ایرانسل باشه.

mehdi_vsgh
26-05-2007, 08:30
دوستان یادتونه مدیر عامل ایرانسل خیلی وقت پیش ها قول سرویس Friend and Family داد ؟ پس چی شد ؟ اصلا انگار بحثشم نیست !
من الان توی سایت vodafone دیدم که اونام این سرویسا دارن اینطوریم هست که مثلا شما 4 نفر را انتخاب می کنین بعد ماهی 5 یورو میدین و می تونین با 4 نفر به طور کاملا نا محدود حرف بزنین !
البته فکر کنم اگه ایرانسل این سرویسا راه بندازه شرط بذاره که فقط بین خطوط ایرانسل باشه.

توروخدا اینقدر بد بین نباشین دیگه..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahooli
26-05-2007, 08:39
توروخدا اینقدر بد بین نباشین دیگه..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه من تا الان هیچوقت بد بینی به ایرانسل نکردم که ! ولی احتمال دادم که شاید این کارا کنه ! آخه مثلا این 1000 دقیقه رایگان یا مکالمه مجانی عید هم بین ایرانسلا بود.ابته می دونمم که اونا هدین و اون یه سرویس اما خوب منم مثل همه امیدوارم بین همه خطوط باشه.

Clickrast
26-05-2007, 09:35
بچه ها من از ایرانسل به تی سی آی اس ام اس میزنم میرسه ولی از اونا به من نمی رسه (اصفهان)

CD-RW
26-05-2007, 10:24
منظورت از اینکه میگی دارن تحویل میگیرن چیه؟ یعنی سایت های جدید اضافه میشه؟:11:

از دست پیمانکار میگیرند , چون تمام کارها رو پیمانکار ها انجام میدهند , و در نتیجه باید یک سایت سالم تحویل ایرانسل ( یا پیمانکار کل ) بدهند

اقایون از امشب پنج شنبه از ساعت 12 شب به بعد به یه اتفاق واقعا جالب در طول داشتن 8 ماهه ی سیم کارت ایرانسل برخوردم. وقتی اس ام اس به 912 میزنم قبل از اینکه چراغ گوشیم خام.ش بشه دلیورد میشه. در ضمن چراغ پشت صفحه ی گوشیم هر 10 ثانیه خاموش میشه.!!!!!!!!! تا حالا سابقه نداشته اینقدر سریع برسه..... پس معلومه که مشکل از اونا بوده نه ایرانسل. بازم بد بگین ازش

اگه من این مورد رو دو هفته پیش میگفتم که کسی باور نمیکرد , الان نزدیک به 20 روزه که تمام اس ام اس ها کمتر از 5 ثانیه به مقصد میرسه , هر شماره ای که باشه . میترسم یه چند نفر که فکر میکنند من طرفدار کور ایرانسل هستم بهم حرفهایی بزنند که هم به خودشون بر بخوره هم برای من خوب نباشه .

ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند

فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفن‌همراه داده نخواهد شد.

لطف‌ا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.

وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسي‌هاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويس‌‌هاي نسل سوم تلفن‌همراه جلوگيري ‌كنيم.

وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكل‌گيري اپراتور سوم در بازار تلفن‌همراه اين قانون را اجرا مي‌كند.

وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها مي‌توانند به ارايه سرويس‌هاي نسل 75/2 تلفن‌همراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مي‌يابد باند اختصاصي ويژه‌اي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويس‌هاي نسل سوم تلفن‌همراه را در ايران ارايه كند.

سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانه‌اي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.

وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواسته‌ايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنج‌ساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.

وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيش‌بيني و چشم‌اندازي كلي از پتانسيل‌ها و وضعيت بازار طي سال‌هاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.

معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.

عجب تاکتیکی , شاید ایرانسل رو فروختم و رفتم سیم اپراتور سوم رو گرفتم

مسخره شورش را در آورده این ایرانسل ... تا حالا نزدیک به 7 ایمیل زدم برای مشکل تماس از تلفن ثابت ولی میگه مشکل از ما نیست میگم درست از شما نیست ولی نباید برای حل آن تلاش کنید میگه مخابرات اصفهان به حرف ما گوش نمی کنه ... اما مشکل تالیا کاملا حل شده و سریع می گیره من هفته پیش تماس گرفتم با تالیا و گفتم این مشکل را و گفت تا هفته آینده درست میشه که همین طور هم شد ولی ایرانسل فقط بلد هست بهانه بیاره ... تالیا به مراتب اپراتور قابل اعتماد تری نسبت به ایرانسل هست قول دروغ و چرت و پرت هم به کسی نمیده و تبلیغات آنچنانی و دروغین هم راه نمی اندازه مثل بعضی ها ... در ضمن وقتی با تالیا تماس گرفتم درباره پوشش شبکه هم سوال کردم و گفت تا آخر شهریور 250 تا شهر جدید مهم تحت پوشش قرار می گیره ... یک خوبی دیگه تالیا اینکه که sms آن با اپراتور اول هیچ مشکلی نداره هم راحت می گیره و هم راحت می فرسته ... تا حالا نشده حتی یک sms من نرسه ...

تالیا ( ببخشید ها ) داره حرف مفت میزنه .
گفته بودم برای تالیا هم دکل نصب میکنیم , الان یک سال و نیمه که نه قرارداد برای اجاره سایت بسته نه تجهیزات ارائه میده . فقط داره با تجهیزات قدیمی توی انبار خودش و فک زنی سر قیمت و مخ زنی مالکین کارش رو پیش میبره .

خاک بر سرشون این یعنی چی؟ جناب سی دی رایتر آیا همچین حقی دارن؟ چرا این مملکت ما اینقدر آشغاله؟

آدم حسابی سی دی رایتر پاور کامپیوترته ( این به اون در )
کلا در هر کشوری کل فضای رادیویی در اختیار یک سازمان قرار داره , متاسفانه فضای رادیویی ما هم دست مخابرات افتاده . اگه دلش بخواد حتی میتونه اجاره فرکانس ایرانسل رو بالا ببره یا اجاره فرکانس تالیا رو بهش ببخشه ( ولی به این سادگی هم نیست , کلی مجلس و لایحه و مجمع تشخیص و این چیزها سر راهشه , ولی اگر بخواد همشون خود به خود حل میشه ) . به هر حال اینجا ایرانه

CD-RW
26-05-2007, 10:43
تازه خبر ندارید این اسپادان می خواهد چیکار کنه ... قرار هست کل شهر اصفهان را تحت پوشش شبکه بی سیم wimax ببره و در ضمن قرار هست شبکه خودش را به 3G ارتقا بده ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همین چند تا پست قبلی خوندم که قراره 3G رو فقط در اختیار اپراتور سوم قرار بدهند .
فکر کنم یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه .
برای اپراتور سوم مخابرات میخواد سهامدار بشه ( به نظر من اینطوریه ) که اجازه نصب این تکنولوژی رو حتی از خودش گرفته .

:31: :31:

نه دیگه سیم کارت اعتباری مال مستضعف هاست :27:

والا این مستضعفهای که اطراف ما ریخته نمیرند خط دولتی بخرند ( نمونه اش همین خدماتی احمق دفترمون , به خاطر یک وام 200 هزار تومنی پیش کس و ناکس رو انداخت , حاضر نشد خط موبایلش رو بفروشه , خط رند و گرون قیمتی هم داره )

H A M A S
26-05-2007, 10:44
نوشته شده توسط vahooli
ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند

فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفن‌همراه داده نخواهد شد.

لطف‌ا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.

وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسي‌هاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويس‌‌هاي نسل سوم تلفن‌همراه جلوگيري ‌كنيم.

وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكل‌گيري اپراتور سوم در بازار تلفن‌همراه اين قانون را اجرا مي‌كند.

وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها مي‌توانند به ارايه سرويس‌هاي نسل 75/2 تلفن‌همراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مي‌يابد باند اختصاصي ويژه‌اي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويس‌هاي نسل سوم تلفن‌همراه را در ايران ارايه كند.

سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانه‌اي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.

وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواسته‌ايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنج‌ساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.

وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيش‌بيني و چشم‌اندازي كلي از پتانسيل‌ها و وضعيت بازار طي سال‌هاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.

معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.
پس 3g رو بايد فراموش کنيم؟؟

oh my god
26-05-2007, 11:33
پس 3g رو بايد فراموش کنيم؟؟

فکر کنم اولش اینطوری بگن که سر شرکت ها رو گول بمالن که بیان قرارداد ببندن بعدش که گول مالیدن بگن خوب اپراتور اول هم این خدمات رو ارائه می کنه. :21: :21: :21: :21: :21: :21:

Clickrast
26-05-2007, 11:35
جناب Cd-rw اگه واقعا شما تو ایرانسل کاره ای هستی خوب اخبار اصفهان رو بده راحتمون کن دیگه !!

CD-RW
26-05-2007, 12:18
جناب Cd-rw اگه واقعا شما تو ایرانسل کاره ای هستی خوب اخبار اصفهان رو بده راحتمون کن دیگه !!

ای بابا , من کی گفتم توی ایرانسل کاره ای هستم . ( همینجوریش کاره ای نیستیم )
گفتم اینجا پیمانکار هستیم , هر شرکتی به ما درخواست نصب دکل بده یا توی هر مناقصه ای برنده بشیم براشون سایت اجرا میکنیم . حالا این وسط تور ما به ایرانسل خورده .
ولی اگر خبری چیزی تونستم از مهندسهای ایرانسل بیرون بکشم حتما اینجا مینویسم .

Maziar_69
26-05-2007, 12:31

بدبین نباش چیه؟ اتفاقا توی همون اخبار دم عید هم گفته شد که این سرویس فقط مخصوص خطوطه ایرانسله. تو اخبار ایرانسل اگه هنوز باشه میتونی ببینی..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت 9 فروردین نوشته......

Maziar_69
26-05-2007, 12:34
راستی امروز زنگ زدم مخابرات اصفهان یارو گفت مشکل از ایرانسله. بهش گفتم که ایرانسل میگه ما مشکلی نداریم مشکل از شماست. مرتیکه پررو میگه ایرانسل با ما لجه مخصوصا اینکار رو میکنه. منم گفتم وقتی تماس از تلفن ثابت به هر گورستونی زد میشه تو باید وصلش کنی به ایرانسل ربطی نداره که. آخرش دید جواب نداره بده با پررویی تمام گفت ببخشید مجبورم تماس شما رو قطع کنم و تلفن رو قطع کرد. حالا به قول اصفهانیا تکلیف چی چی اِس ؟

masoudboy
26-05-2007, 13:07
من هم زنگ زدم ... از شما هم ممنون هستم تماس گرفتین ... ولی یکی نیست به اینها بگه اگر مشکل از ایرانسل هست پس چرا از موبایل حتی Tci که مال مخابرات هست مشکلی نیست و تماس راحت برقرار میشه !!!؟؟؟
کلا اینها زیر بار نمی روند باید یک فکر اساسی کرد .... من فکر می کنم اینها از عمد ترافیک خطوط روی شبکه ایرانسل را به حداقل رساندند تا تماس با مشکل مواجه بشه و حل کردنش هم خیلی راحت هست ولی فعلا به دلایلی اینکار را نمی کنند ... !!

vahooli
26-05-2007, 13:10
راستی امروز زنگ زدم مخابرات اصفهان یارو گفت مشکل از ایرانسله. بهش گفتم که ایرانسل میگه ما مشکلی نداریم مشکل از شماست. مرتیکه پررو میگه ایرانسل با ما لجه مخصوصا اینکار رو میکنه. منم گفتم وقتی تماس از تلفن ثابت به هر گورستونی زد میشه تو باید وصلش کنی به ایرانسل ربطی نداره که. آخرش دید جواب نداره بده با پررویی تمام گفت ببخشید مجبورم تماس شما رو قطع کنم و تلفن رو قطع کرد. حالا به قول اصفهانیا تکلیف چی چی اِس ؟

اینطور که پیداس بین ایرانسل و مخابرات اصفهان دعواس ! فقطم تو این کثافت کاریاشون مردم بیچارن که ضرر میبینن!

vahooli
26-05-2007, 13:15
من هم زنگ زدم ... از شما هم ممنون هستم تماس گرفتین ... ولی یکی نیست به اینها بگه اگر مشکل از ایرانسل هست پس چرا از موبایل حتی Tci که مال مخابرات هست مشکلی نیست و تماس راحت برقرار میشه !!!؟؟؟
کلا اینها زیر بار نمی روند باید یک فکر اساسی کرد .... من فکر می کنم اینها از عمد ترافیک خطوط روی شبکه ایرانسل را به حداقل رساندند تا تماس با مشکل مواجه بشه و حل کردنش هم خیلی راحت هست ولی فعلا به دلایلی اینکار را نمی کنند ... !!

این کارا حتی میشه از راه های قضایی حل کرد چون اینا دارن حق مردما می خورن ! نباید تلاشا همین جا متوقف کرد.

vahooli
26-05-2007, 13:17
امروز اسپادان رو موبایلا tci تیلیغ کرده سیم کارت اعتباری 25 تومن ! فقط هدفش این بوده بازار ایرانسلا بخوابونه ! احتمال زیادم همونطور که گفتین مشکل اصفهان سر همین اسپادانه!

masoudboy
26-05-2007, 13:24
من هم تبلیغات اسپادان را روی Tci دیدم ... ولی فرق بزرگ اعتباری ایرانسل و اسپادان درپیت این هست که مال ایرانسل محدودیت زمانی نداره و در بیش از فعلا 100 شهر و در آینده تمام ایران قابل استفاده هست ولی این اسپادان توی یک استان هم هنوز پوشش کامل نداره ... مخابرات یک نهاد دولتی هست و به این راحتی نمیشه اقدام قضایی کرد ... تنها کسی که می تونه این مشکل را حل کنه خود ایرانسل هست که فعلا نمی خواهد ... دیگه فکر نکنم راهی مونده باشه ...

CD-RW
26-05-2007, 14:11
اینطور که من شنیدم مخابرات قرار بود تجهیزاتش رو بفروشه .
اسپادان اینها رو خرید و از مخابرات اجازه یک اپراتور موبایل رو هم گرفت .
زیاد به اسپادان دل خوش نکنید که فرجی بشه , تمام تجهیزاتش مال مخابرات بوده .

علیرضا خارجی
26-05-2007, 14:39
یادمه یه جایی خوندم مستضعف ها گوشیشون N73 نیست!!!!!. بابا شما مایه دارین. ما مستضعفیم که باید با یه 5500 سر کنیم. :31:
در ضمن یه خبر جالب در مورد اعتباری 912: تو تاپیک "سیم کارت های اعتباری شرکت ارتباطات سیار" یه بنده خدایی گفته که محاسبه اش بر حسب دقیقه است!!!!!!!! :18: :18: :18:
اینم بگم که علیرضا شوخی کرد. منظوری نداشت که مگه نه؟ :10:
اقا ایرانسل خیلی بي‌ شرم‌ ، پر رو ، بي‌ عفت‌ ، گستاخ‌، جسور ، نا نجيه
تلفن خونمون قطع شده پول ندارم قبض تلفن خونرو پرداخت کنم یکی باید اعتراض کنه
اگر خواستی به کسی فحش بدی بهش بگو ایرنسل ایرنسل این فحش 2007اختراع کردن بعضی ها

دیگه این حرف شما منطقی نیست !

فروشنده از کجا بدونه خریدار به قول شما عوضيه ؟

اگه تکرار شد، شما میتونی با خود شخص تماس بگیری و اگه به توافق نرسیدید میتونید شکایت کنید !

در همه سیستم ها اینطوری هستش !

و این احتمال هم در نظر بگیرید که شاید اشتباهی رخ داده باشه و مخاطب شما نبودی اصلاً

پیروز باشید
شما جدی نگیر من داشتم مثل بعضی ها حرف میزدم
ولی مزاحم داشتم که با تحديدم برطرف شد

H A M A S
26-05-2007, 15:33
از پوشش جاده اي ايرانسل چه خبر؟

saragol
26-05-2007, 15:51
شما جدی نگیر من داشتم مثل بعضی ها حرف میزدم
ولی مزاحم داشتم که با تحديدم برطرف شد

خب خدارو شکر که حل شد . . . :20:

ehsanxx
26-05-2007, 20:38
5 شنبه ايرانسل
جشنواره "پنجشنبه ايرانسل" در قزوين

اهالي شهر قزوين مي توانند با خريد هر سيم كارت ايرانسل، يك سيم كارت اعتباري نيز هديه بگيرند.

"پنجشنبه ايرانسل" براي نخستين بار در تاريخ 10 خرداد 86 در قزوين برگزار مي شود.

به ازاي خريد هر سيم كارت دائمي ايرانسل در روز جشنواره، يك سيم كارت اعتباري ايرانسل (داراي 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه)، و به ازاي خريد هر سيم كارت اعتباري، يك سيم كارت اعتباري (بدون اعتبار مكالمه اوليه) به عنوان هديه براي مشترك ارسال مي شود.

بهاي سيم كارت دائمي ايرانسل 150 هزار تومان، و بهاي سيم كارت اعتباري 29 هزار تومان مي باشد.

توجه فرماييد كه براي دريافت سيم كارت هديه، مشترك مي بايست پس از خريد سيم كارت در روز جشنواره، حداقل يك تماس در همان روز (10/3/86) برقرار نموده، و نيز ظرف 5 روز پس از روز جشنواره ثبت نام خود را تكميل نموده باشد.

مشتركيني كه در مهلت مقرر اولين تماس را گرفته و ثبت نامشان را تكميل كرده باشند، از طريق پيام كوتاه مطلع مي شوند.

توجه فرماييد ارائه نشاني دقيق و كد پستي صحيح الزامي است؛ چرا كه سيم كارت هديه، تقريباً ظرف مدت يك هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستي محل سكونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستي جهت تحويل سيم كارت، ارائه اصل مدرك شناسايي معتبر و يك كپي از آن به همراه قاب سيم كارت خريداري شده در روز جشنواره، الزامي است.

در صورتيكه مشترك ظرف مدت 60 روز از تاريخ ارسال سيم كارت هديه، با مراجعه به دفتر پستي مربوطه جهت تحويل سيم كارت هديه اقدام ننمايد، اين سيم كارت باطل خواهد شد.

با خريد هر عدد سيم كارت ايرانسل (دائمي و يا اعتباري) در روز جشنواره، يك عدد سيم كارت اعتباري رايگان براي مشتركين ارسال مي گردد. به عبارت ديگر، محدوديتي براي ارسال چند سيم كارت هديه براي يك مشترك وجود ندارد. توجه داشته باشيد مجموعاً تعداد محدودي سيم كارت هديه براي جشنواره "پنجشنبه ايرانسل" در نظر گرفته شده است.

Dr.Dolfin
26-05-2007, 21:00
بچه ها من اصلاً Delivery ندارم !

یعنی تمام sms هام چه به ایرانسل و چه به تی سی آی، Pending می مونه ولی میرسه !

میخواستم بدونم که بقیه هم همچین مشکلی دارن؟ یعنی من متوجه نمیشم که کی میرسه و کی نمیرسه

اون اوائل حداقل یه Delivery بود، الان اونم دیگه نیست !

گوشی من N73 هستش :2:

سلام خانم سارا گل.بالاخره ان 73 خریدین؟من یادمه تووی تاپیک ان 73 و کا 800 همه رو کلافه کرده بودین واسه انتخاب این دوتا گوشی.به هر حال مبارک باشه.(ربطی به تاپیک نداشت همین جوری گفتم تبریک بگم)

Maziar_69
26-05-2007, 21:38
یکی از خوانندگان سایت آِ‌تي آنالايز با ادعای این که تعرفه اینترنت ایرانسل همچنان تغییر نکرده، خواستار نظارت سازمان رگولاتوری در این خصوص شده است.
این خواننده در متن ارسالی خود نوشته است:رگولاتوری تعرفه غیرقانونی 30ریالی Gprs ایرانسل را پیگیری کند.
حدود یکماه پیش با توجه به عدم موافقت رگولاتوری برای تعرفه 30 ریال برای هر کیلوبایت دیتای Gprs قیمت 15 ریال برای هر کیلوبایت اعلام شد اما ایرانسل در محاسبات خود همان تعرفه 30ریال را اعمال می کند که این
مبلغ فوق العاده گران است و استفاده از این سرویس را به علت هزینه غیر منطقی و بالای آن عملا غیر ممکن کرده است.
توقع مردم از سازمانهای مسئول جلوگیری از تخلفات دیگران است.
امیدوارم حداقل شرکت ارتباطات سیار پس از راه اندازی Gprs تعرفه معقولی برای آن پیشنهاد کند تا ما با خیال راحتتری بتوانیم از این سرویس استفاده کنیم.

Maziar_69
26-05-2007, 21:41
از پوشش جاده اي ايرانسل چه خبر؟

تو جاده مشهد از 110 کیلومتر قبل سبزوار انتن داره تا مشهد. حتی تو جاده. جاهای دیگه رو نمیدونم. دوستم میرفت مشهد از وسط بیابون واسم ایمیل فرستاد. یعنی تو جاده هم اینترنت داره!!!! :46:

TheMohammad
26-05-2007, 22:18
ايرانسل داره چي كار ميكنه ؟
الان حدود يه هفته است كه Cell Broadcast قطعه
امروز بعداز ظهر بازم ايرانسل كلا قطه شده بود
الانم كه اومده gprs قطعه
اخبار جديد ندارين ؟

Maziar_69
26-05-2007, 23:28
ايرانسل داره چي كار ميكنه ؟
الان حدود يه هفته است كه Cell Broadcast قطعه
امروز بعداز ظهر بازم ايرانسل كلا قطه شده بود
الانم كه اومده gprs قطعه
اخبار جديد ندارين ؟

مال من همشون وصله. همین الان هم امتحان کردم. همه چی ردیفه. :46:

vahooli
27-05-2007, 00:17
امروز زنگیدم به ایرانسل که این اتفاقا افتادو این حرفا زده شد :

ساعت 8/35 تماس گرفتم با 140.....
تا ساعت 8/45 موزیک پخش شد
از 8/45 تا 8/52 شاید این خانومه حدود 30 بار گفت همه اپراتورا مشغولن لطفا منتظر باشین...
ساعت 8/52 :
-علوی هستم چه خدمتی از دستم بر میاد ؟
من : سلام ..... پوشش اصفهان کی تکمیل میشه ؟
علوی : راستش نمیتونیم تاریخ دقیقی اعلام کنیم اما سعی میکنیم هرچه زودتر ...
من : میتونم بدونم مشکل از کجاست ؟
علوی : ما مشکل با سازمان میراث فرهنگی داریم که اجازه به نصب دکل نمیدن میگن نما خراب میشه !!!!
من : من فکر میکردم شرکت اسپادان دردسر سازی میکنه !
علوی : نه اصلا مشکل ما میراث فرهنگیه !
من : تلفن ثابت مشکل داره ......
علوی : مشکل از ما نیست از مخابراته!
من : اما ما که زنگ میزنیم میگن عیب از ایرانسله !
علوی : اصلا اشکال از خودشونه !
من : خوب شما نمیتونین اقدامی چیزی کنید ؟
علوی : نه ! چون عیب از ما نیست.....

البته بگم همه را خلاصه نوشتما اما میبینین چه وضعیه ؟ خود tci کم مونده بره رو گنبد مسجدا تاریخی دکل بذاره اون وقت...واقعا آخر چی میشه خدا می دونه فقط میدونم این وسط مردم نفله میشن....یه مشت آدم ... افتادن به جون هم دیگه !

تازه امروزم دیگه نمیشه از tci به ایرانسل زنگ زد....تلفن ثایت کم بود tci هم اضافه شد...

Clickrast
27-05-2007, 00:37
نمی دونم چرا اصفهان باید اینجوری بشه آخه !!

Maziar_69
27-05-2007, 00:44
خوب وقتی یه شهر اینطوریه و تاریخیه غلط کردن 4 تا اوپراتور توش راه میندازن. کجای دنیا یه اوپراتور فقط تو یه استان اونم نصفه و نیمه فعالیت میکنه؟

miliomid
27-05-2007, 04:54
سلام
یعنی چی ؟ داشتم پست ها رو می خوندم دیدم نوشته فیلتر MMS ؟ مگه میشه ؟ این دیگه کلا نا مردیه ... این یعنی تجاوز به حریم خصوصی مردم :19:
اون از فیلتر اینترنت حالا هم فیلتر MMS
شاید من دلم بخواد یک عکس از خودم بفرستم بر فامیلام ... اینکه نمیشه هر کی از در اومد بشینه عکس منو نگاه کنه .... :41:
میترسم اگه 3G هم بیاد بشینن به صورت آنلاین مردم رو نگاه کنند :27:
فرداش هم احمدی نژاد بیاد بگه : واسه استفاده از سیستم 3G باید صیغه محرمیت خونده بشه :27: :tongue:
که اگه اینجوری بشه خیلی خیلی بی شرمیه .... :4:
خیلی کار برا آدم انجام میدن حالا میخوان به زندگی خصوصی آدم هم وارد شن :41:
ولی عیب نداره ، تجربه ثابت کرده هر چی جلوی این مردم رو بگیری آخر سر خودشون ضایع میشن :27: مثل فیلتر اینترنت که همه به راحتی میتونن با یه فیلتر شکن ساده دورش بزنن :27:
ببخشید زیاد حرف زدم
بای

miliomid
27-05-2007, 04:56
آقایون آخرش ما نفهمیدیم تعرفه ها چه جوری شد
یکی بیاد کامل توضیح بده ( مکالمات - MMS - GPRS مکالمه از این خط به اون خط یا ثابت ، خلاصه همه چی )
مرسی
بای
---------------------
راستی خیلی ها فکر میکنن من پسرم چون نام کاربری من توش omid داره ، ولی اینطوری نیست :27:
آخه بعضی ها شمارمو از اون موقعی که MMS بازی میکردیم پیدا کردن و برای من با MMS چیزای چرت و پرت میفرستن ، :41:
تو رو خدا نکنید این کارا رو

miliomid
27-05-2007, 05:30
راستی یه چیز جالب
الان ساعت 5:29 صبح است .
الان یه اس ام اس از خط دا داشم ( TCI داره ) برایم اومد . Details رو که دیدم تاریخ ارسالش رو نوشته بود 5 روز پیش ساعت 1:45 بعد از ظهر :18:
مگه یه اس ام اس چند رو تو شبکه Stand By می مونه ؟
آیا الکی نوشته یا واقعیت داره ؟ :13:

alirp
27-05-2007, 07:32
خوب شما هرچیزی دلت خواست گفتی و میگی سینه جاک ایرانسل وکلای ایرانسل ایرانسل عشق منه از این حرفا مهم نیست شخسیت هر شخصی به خودش بستگر داره
شما از ایرانسل ایراد نمیگیری که ماهم بگیم درست این ایراد داره حالا اعتراض کنیم یا چطور مشکل رو حل کنیم
ایرانسل داره تعرفه رو پایین میاره بازم اعتراض میکنی و من اینو فهمیدم که تو فقط اعتراض میکنی:41:

يادمه در يکي از پستهات گفته بودي که هر موقع اسم TCI بيادوهر کسي که از آن تعريف کنه فشار خونم ميره بالا ، ولي اينجوري نيست شما هر وقت کسي از ايرانسل ايراد بگيره فشار خونت جا به جا ميشه و سريع بدنبال جواب دادن به آن ميگردي تازه جالبه که من هم هيچ وقت به TCI کاري نداشتم، تعصب، مشکل شماست که ايرادي نميبيني آن موقع که هم بريده ي ريز مکالمه رو بخاطر حساب کردن يک sms را که 20 بار حساب کردن و داخلي خودايرانسل 4 بار حساب کردن را برايتان مي گذاريم و خود 130 هم با اون سيم جيماش نميتونه جوابي براش پيدا کنه ميگي از( گوشيته )باز هم ايرادي نميبيني حال ديگه اعتراض کردن به ايرانسل پيشکشتون ،در ضمن پيشنهاد عوض کردن اسم تاپيک ، آن هم بخاطر اينکه بعضي ها نميتونن ايراد يا انتقادي به سيستم مود علاقشون گرفته بشه آن هم به دلايل بالا چه ربطي به شخصيت داره آخه ؟ باز هم در ضمن اعتراض من به چه ربطي به شما ودوستاتون داره که به شما برميخوره مگه شما ها ايرانسل هستيد ؟ اگه بله ، خوب همون تعصبه واگر هم نه خوب به شما ربطي نداره

جناب علیرضا خاجی جوابتو داد. راست میگه دیگه وقتی گفتن تعرفه میاد پایین باز هم اومدی برای خودت تبصره درست میکنی که نه اینجوری نیست؟ اگه انتقاد سازنده بکنی کی ایراد میگیره؟ من خودم مشکل اس ام اس داشتم ولی وقتی کاملا حل شده دلیلی برای دروغ گفتن و تلقین ندارم. چون واقعا تو 8 ثانیه همه ی اس ام اس هام دلیورد میشه. کی به کیه تو هم یه تاپیک بزن به نام عشق من تی سی آی یا انجمن سینه چاک ها ومخلصان تی سی آی !!!!!!!

تعرفه ي 499 ريال که قراره از همون اول ثانيه اي بشه را با کلي حرف وحديث وجنگ زرگري 20تا 25 درصد بالا ميبرن و آنوقت ثانيه اي ميکنن وبعد ميبينن بازارشون خراب شد وعجب غلطي کردن دوباره با ساز وکرنا ميگن ميخوايم 20 تا25 در صد ارزونش کنيم ،اين يعني اينکه دوباره برگشتن به خونه اول ، ولي تازه آن هم با شرط وشروط ، اين ذوق کردن داره اين پائين آوردن تعرفه اس ؟ ببينم چند نفر از کساني که ايرانسل دارن با داخل شبکه تماس دارن که بابت برگشتن تعرفه به قبل، آن هم داخل شبکه ذوق کنن ؟ ، با قول قديميها به مرگ گرفتن تا به تب راضي بشيم اين بغير از کلک مرغابي براي فروش بيشتر معني ديگري ميدهد ؟
بهرحال بارهاگفته ام سيمکارت ايرانسل خريده ام وخيال فروختن وخريدن سيمکارت ديگه اي ندارم وباز هم اگر ايراد وانتقادي ببينم ،ميگويم چه شما ودوستاتون خوشتون بياد چه بدتون بياد، شما هم با همون تعريف و تمجيد ها مشغول باشيد شما ودوستانتون حقي نداريد کسي رو بخاطر انتقاد از چيزي که شما خوشتون مياد سرزنش کنيد من ميگم چرا ايرانسل اين کارو ميکنه شماها ميگيد TCI فلان فلان شده اين کار و کرد فلان کارو کرد اگه ميتونيد جواب انتقاد با دليل وبرهان بدهيد که اينطور نيست، ما بديگران چکار داريم چرا الکي اپراتورهاي ديگه رو وسط ميکشيد ، بهرحال بقول قديميها ( شنونده بايد عاقل باشه ) بالاخره مخاطبان اين تاپيک خودشون فراخور حالشون و سطح آگاهيشون بهتر ميتونن قضاوت کنند که چي درسته وچي غلط کي درست ميگه کي نه

CD-RW
27-05-2007, 08:48
يادمه در يکي از پستهات گفته بودي که هر موقع اسم TCI بيادوهر کسي که از آن تعريف کنه فشار خونم ميره بالا ، ولي اينجوري نيست شما هر وقت کسي از ايرانسل ايراد بگيره فشار خونت جا به جا ميشه و سريع بدنبال جواب دادن به آن ميگردي تازه جالبه که من هم هيچ وقت به TCI کاري نداشتم، تعصب، مشکل شماست که ايرادي نميبيني آن موقع که هم بريده ي ريز مکالمه رو بخاطر حساب کردن يک sms را که 20 بار حساب کردن و داخلي خودايرانسل 4 بار حساب کردن را برايتان مي گذاريم و خود 130 هم با اون سيم جيماش نميتونه جوابي براش پيدا کنه ميگي از( گوشيته )باز هم ايرادي نميبيني حال ديگه اعتراض کردن به ايرانسل پيشکشتون ،در ضمن پيشنهاد عوض کردن اسم تاپيک ، آن هم بخاطر اينکه بعضي ها نميتونن ايراد يا انتقادي به سيستم مود علاقشون گرفته بشه آن هم به دلايل بالا چه ربطي به شخصيت داره آخه ؟ باز هم در ضمن اعتراض من به چه ربطي به شما ودوستاتون داره که به شما برميخوره مگه شما ها ايرانسل هستيد ؟ اگه بله ، خوب همون تعصبه واگر هم نه خوب به شما ربطي نداره

تعرفه ي 499 ريال که قراره از همون اول ثانيه اي بشه را با کلي حرف وحديث وجنگ زرگري 20تا 25 درصد بالا ميبرن و آنوقت ثانيه اي ميکنن وبعد ميبينن بازارشون خراب شد وعجب غلطي کردن دوباره با ساز وکرنا ميگن ميخوايم 20 تا25 در صد ارزونش کنيم ،اين يعني اينکه دوباره برگشتن به خونه اول ، ولي تازه آن هم با شرط وشروط ، اين ذوق کردن داره اين پائين آوردن تعرفه اس ؟ ببينم چند نفر از کساني که ايرانسل دارن با داخل شبکه تماس دارن که بابت برگشتن تعرفه به قبل، آن هم داخل شبکه ذوق کنن ؟ ، با قول قديميها به مرگ گرفتن تا به تب راضي بشيم اين بغير از کلک مرغابي براي فروش بيشتر معني ديگري ميدهد ؟
بهرحال بارهاگفته ام سيمکارت ايرانسل خريده ام وخيال فروختن وخريدن سيمکارت ديگه اي ندارم وباز هم اگر ايراد وانتقادي ببينم ،ميگويم چه شما ودوستاتون خوشتون بياد چه بدتون بياد، شما هم با همون تعريف و تمجيد ها مشغول باشيد شما ودوستانتون حقي نداريد کسي رو بخاطر انتقاد از چيزي که شما خوشتون مياد سرزنش کنيد من ميگم چرا ايرانسل اين کارو ميکنه شماها ميگيد TCI فلان فلان شده اين کار و کرد فلان کارو کرد اگه ميتونيد جواب انتقاد با دليل وبرهان بدهيد که اينطور نيست، ما بديگران چکار داريم چرا الکي اپراتورهاي ديگه رو وسط ميکشيد ، بهرحال بقول قديميها ( شنونده بايد عاقل باشه ) بالاخره مخاطبان اين تاپيک خودشون فراخور حالشون و سطح آگاهيشون بهتر ميتونن قضاوت کنند که چي درسته وچي غلط کي درست ميگه کي نه

قبول کن یه ذره لحن انتقادی تندی داشتی , کسانی که تحمل نداشتند بریدند .
به هر حال , این ایراد ها طبیعیه صبر کن یک سال بشه ( نمیگم 13 سال ) بعد از یک سال ببین اگه ایرادی دیدی اونوقت انتقاد که هیچ باید شکایت کرد .
من هم که گفته بودم طرفدار کور نیستم اگه اپراتور بعدی با سرویسهای بهتری بیاد میرم اون رو میخرم .
-----------------
در ضمن دوست عزیزمون miliomid فراموش کرده اینجا ایرانه و دولت حتی اگه بخواد میتونه نفس کشیدن رو برای مردم پولی کنه یا اینکه برای باد روده شون مالیات ببنده , یا اینکه بری دستشویی باید چشم بند بذاری .
یه وقت به کسی بر نخوره ولی فعلا این تیکه خاک به اسم ما خورده .

saragol
27-05-2007, 09:46
سلام خانم سارا گل.بالاخره ان 73 خریدین؟من یادمه تووی تاپیک ان 73 و کا 800 همه رو کلافه کرده بودین واسه انتخاب این دوتا گوشی.به هر حال مبارک باشه.(ربطی به تاپیک نداشت همین جوری گفتم تبریک بگم)

مرسی دوست عزیز، همون بهمن پارسال خریدم.:11:

ببخشید موضوع تاپیک عوض شد، حالا یه سوال جاش میپرسم

بالاخره نرخ دقیق یک دقیقه مکالمه با تعرفه ثانیه ای چقدر میشه ! ( با سیم کارت اعتباری )

اما جداً نجومی از اعتبار کسر میشه، یهو میبینی 200-300 تومن کسر شد، هیچیم حرف نزدی :18: :46:

Clickrast
27-05-2007, 10:04
مگه فقط اصفهان تاریخیه؟!

masoudboy
27-05-2007, 11:21
اینطور که من شنیدم امروز ایرانسل حدود 16 تا Bts نصب کرده که بدون مجوز از شهرداری اصفهان هست ... شهرداری اصفهان تا 25 خرداد به ایرانسل مهلت داده این دکل ها را جمع کنه اگر نکرد خود شهرداری میکنه ... یعنی پوشش ایرانسل در اصفهان پر..... اگر یادتون باشه گفتم یکبار زنگ زدم 130 و شخصی گفت شهر اصفهان هیچگاه تحت پوشش نمیره یا حداقل سال دیگه ، همان شخص حرف درست و صحیح را زد و آّب پاکی را ریخت رو دستمون ... حالا تکلیف حدود 5 هزار تا سیم کارت که در این شهر توزیع کرده ایرانسل را خدا می دونه چی میشه و مردم بیچاره باید چه بکنند ... اگر هم جایی از اصفهان تحت پوشش بره شهرهای دیگه استان هست مثل همین نجف آباد ، خمینی شهر ، شهرضا ، کاشان و...

TheMohammad
27-05-2007, 11:30
اینطور که من شنیدم امروز ایرانسل حدود 16 تا Bts نصب کرده که بدون مجوز از شهرداری اصفهان هست ... شهرداری اصفهان تا 25 خرداد به ایرانسل مهلت داده این دکل ها را جمع کنه اگر نکرد خود شهرداری میکنه ... یعنی پوشش ایرانسل در اصفهان پر..... اگر یادتون باشه گفتم یکبار زنگ زدم 130 و شخصی گفت شهر اصفهان هیچگاه تحت پوشش نمیره یا حداقل سال دیگه ، همان شخص حرف درست و صحیح را زد و آّب پاکی را ریخت رو دستمون ... حالا تکلیف حدود 5 هزار تا سیم کارت که در این شهر توزیع کرده ایرانسل را خدا می دونه چی میشه و مردم بیچاره باید چه بکنند ... اگر هم جایی از اصفهان تحت پوشش بره شهرهای دیگه استان هست مثل همین نجف آباد ، خمینی شهر ، شهرضا ، کاشان و...
من تصميم گرفتم كه يه مطلب در مورد مشكلات ايرانسل در اصفهان بنويسم و به خبرگزاري ها بفرستم تا يكمي هم جوسازي بشه، بلكه يكي به خوش اومد

masoudboy
27-05-2007, 11:36
من تصميم گرفتم كه يه مطلب در مورد مشكلات ايرانسل در اصفهان بنويسم و به خبرگزاري ها بفرستم تا يكمي هم جوسازي بشه، بلكه يكي به خوش اومد

اگر اینکار را بکنید خیلی ممنون میشم ... والا من که هر کاری از دستم بر می آمد کردم از ایمیل به برخی سایت ها تا تماس با انواع اپراتور های مختلف و مخابرات و ... ولی همانطور که دیدید فایده ای نداشت ...

H A M A S
27-05-2007, 12:37
هدفشون فقط سنگ اندازي جلوي پاي ايرانسل هست

vahooli
27-05-2007, 12:53

شما اینا از کجا شنیدی؟ پس شهرداری قبل عید گفته بود که هرچه سریعتر راه اندازی کنین ! اه آدم باید به حرف کی گوش کنه !؟؟! باور کنین این مشکلا عجق وجقی فقط مال ایرانه ! فقط این کنفته کاریا تو ایران میشه ! تکلیف اون 5 هزارتام مسعود جون به جایی نمی رسه از کی تا حالا تو این مملکت مردم حقشونا گرفتن که اینبار بگیرن ؟ تو اون کشورام که شبانه روز شعار میدین مرگ برش هیچ وقت این احمق بازیا نبوده !
میگن آثار تاریخی ! اگه آثار تاریخی سرشون میشد که نمیمدن وسط 4باغ مترو بزنن !

vahooli
27-05-2007, 13:03
نباید ساکت نیشست.کارا باید بزرگ کرد.به قول دوستمون باید کارا به جراید رسوند.5000 سیم کارت کم نیست! اگه همه باهم اعتراض کنن کار حل میشه.

masoudboy
27-05-2007, 13:20
شما اینا از کجا شنیدی؟ پس شهرداری قبل عید گفته بود که هرچه سریعتر راه اندازی کنین ! اه آدم باید به حرف کی گوش کنه !؟؟! باور کنین این مشکلا عجق وجقی فقط مال ایرانه ! فقط این کنفته کاریا تو ایران میشه ! تکلیف اون 5 هزارتام مسعود جون به جایی نمی رسه از کی تا حالا تو این مملکت مردم حقشونا گرفتن که اینبار بگیرن ؟ تو اون کشورام که شبانه روز شعار میدین مرگ برش هیچ وقت این احمق بازیا نبوده !
میگن آثار تاریخی ! اگه آثار تاریخی سرشون میشد که نمیمدن وسط 4باغ مترو بزنن !

از دوستم که فلکه احمدآباد موبایل فروشی داره ...
بعید می دونم اعتراض به هر نحوی فایده داشته باشه ... آن میراث فرهنگی هم فقط یک بهانه هست به نظر من ... ایرانسل می تونه با یک دکل که مثلا تو خیابان شیخ بهایی یا طالقانی بزنه کل طرفای دروازه دولت و انقلاب و ... را پوشش بده حتما که لازم نیست بره تو چهارباغ دکل بزنه ... آن ور آب هم که قسمت مدرن شهر اصفهان محسوب میشه و از قسمت های تاریخی خبری نیست ... مشکل را باید در جای دیگه پیدا کرد ...

Maziar_69
27-05-2007, 13:23

بفرما شما میگفتی چرا ایرانسل هیچ اقدامی نمیکنه. اینم اقدامش که یه سری بیشعور اومدن اگفتن جمع میکنیم... ببخشید که این لغت رو گفتم. ولی بعضی ها واقعا لایقش هستند.

Maziar_69
27-05-2007, 13:28
بعید می دونم اعتراض به هر نحوی فایده داشته باشه ... آن میراث فرهنگی هم فقط یک بهانه هست به نظر من ... ایرانسل می تونه با یک دکل که مثلا تو خیابان شیخ بهایی یا طالقانی بزنه کل طرفای دروازه دولت و انقلاب و ... را پوشش بده حتما که لازم نیست بره تو چهارباغ دکل بزنه ... آن ور آب هم که قسمت مدرن شهر اصفهان محسوب میشه و از قسمت های تاریخی خبری نیست ... مشکل را باید در جای دیگه پیدا کرد ...

با اینکه 2 بار بیشتر اصفهان نبودم ولی با حرفت موافقم. اینا بهونسسسسسسسسسس.

vahooli
27-05-2007, 13:55

آره باهات موافقم... مشکل همه جا هست کافیه چشامونا باز کنیم.

saragol
27-05-2007, 14:17
بالاخره نرخ دقیق یک دقیقه مکالمه با تعرفه ثانیه ای چقدر میشه ! ( با سیم کارت اعتباری )

ممنون که جواب منو دادین !

vahooli
27-05-2007, 14:46
ممنون که جواب منو دادین !

85 تومن D:

saragol
27-05-2007, 15:17
85 تومن D:

WoW

چه میکنه این ایرانسل پول باباهای نازنین ما رو . . . :31: :27:

Maziar_69
27-05-2007, 15:34
برای شما هم از ایرانسل اس ام اس اومد؟ برای من اومد که سرویس Mms & Gprs امروز با مشکل مواجه شده و حداکثر تا فردا حل میشه... :20:

saragol
27-05-2007, 15:47
برای شما هم از ایرانسل اس ام اس اومد؟ برای من اومد که سرویس Mms & Gprs امروز با مشکل مواجه شده و حداکثر تا فردا حل میشه... :20:

برای مستکبرا میاد نه برای مستضعف ها ! :46: :31:

Maziar_69
27-05-2007, 16:02
برای مستکبرا میاد نه برای مستضعف ها ! :46: :31:

یعنی من مستکبرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:

saragol
27-05-2007, 16:09
یعنی من مستکبرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18:

وقتی من مستضعفم شما چی هستی ؟ :31:

( ببخشید بحث تاپیک عوض نشه ! :46: )

meshkiposh2200
27-05-2007, 16:24

4باغ و دروازه دولت انتن فول داره فقط مونده اونور اب .یه انتن هم تازگی های بالای شهرداری نصب کرده اند که نمیدونم مال ایرانسله تالیا یا دولتی :8:

masoudboy
27-05-2007, 17:22
4باغ و دروازه دولت انتن فول داره فقط مونده اونور اب .یه انتن هم تازگی های بالای شهرداری نصب کرده اند که نمیدونم مال ایرانسله تالیا یا دولتی :8:

دروازه دولت و چهارباغ شاید آنتن فول باشه ولی به شدت شبکه ضعیف هست یعنی اگر شما در همان چهارباغ وارد یک مغازه یا پاساژ بشوید آنتن گوشی میره ...

Dr.Dolfin
27-05-2007, 18:03
مرسی دوست عزیز، همون بهمن پارسال خریدم.:11:

ببخشید موضوع تاپیک عوض شد، حالا یه سوال جاش میپرسم

اما جداً نجومی از اعتبار کسر میشه، یهو میبینی 200-300 تومن کسر شد، هیچیم حرف نزدی :18: :46:

اعتباری رو اگه ثانیه ای کنید حدودا دقیقه ای 85 تومن میوفته

Clickrast
27-05-2007, 18:46
آخه مگه الکیه؟
کسی که این اپراتور رو مجوز بهش داده باید بذاره دکل نصب کنه دیگه !

saeed.rg
27-05-2007, 18:56
آقا برا من delivery (حدود يه ماهه),cell info (حدودآ 10 روز) و gprs (از ديروز تا حالا) كلآ تعطيله در ضمن من در تهرانم و اعتباري دارم.

vahooli
27-05-2007, 19:16
اعتباری رو اگه ثانیه ای کنید حدودا دقیقه ای 85 تومن میوفته

پست تکراری؟!؟!؟!؟!:13:

mehdi_vsgh
27-05-2007, 19:26
آقا برا من delivery (حدود يه ماهه),cell info (حدودآ 10 روز) و gprs (از ديروز تا حالا) كلآ تعطيله در ضمن من در تهرانم و اعتباري دارم.
ام ام اس و جی پی آر اس تا فردا قطعه!!!
از طریق ایرانسل این خبر به صورت اس ام اس ارسال شده

Clickrast
27-05-2007, 21:26
برای ما که چیزی نیومد!!
اصلا Ecare هم رمزش نمیاد هرچی Sms میدم !!

TheMohammad
27-05-2007, 21:42
برای ما که چیزی نیومد!!
اصلا Ecare هم رمزش نمیاد هرچی Sms میدم !!
آره براي من هم اين اس ام اس اومده
براي فعال كردن ecare راحت ترين راه (سخت ترين) تماس با مركز تماس ايرانسل است

mehdi_vsgh
27-05-2007, 21:58
E-care فقط برای مشترکین سیم کارتهای دائمی هستش!! نه برای اعتباری(ینی فعلا اینطوریه تا بعدا برای اعتباریها هم فعال بشه)

Maziar_69
27-05-2007, 22:49

شوخی نکن. اگه مال ایرانسل باشه که شهرداری سر 1 ساعت با بمب میزنتش. شهرداری عمرا بذاره رو ساختمونش دکل ایرانسل باشه

Clickrast
27-05-2007, 23:04
E-care فقط برای مشترکین سیم کارتهای دائمی هستش!! نه برای اعتباری(ینی فعلا اینطوریه تا بعدا برای اعتباریها هم فعال بشه)

خوب منم دایمی دارم عزیز که اینقدر به فکر درست شدن ایرانسل در اصفهانم و گرنه 29 تومن رو مینداختم 1 گوشه !!

meshkiposh2200
27-05-2007, 23:08
شوخی نکن. اگه مال ایرانسل باشه که شهرداری سر 1 ساعت با بمب میزنتش. شهرداری عمرا بذاره رو ساختمونش دکل ایرانسل باشه

من که گفتم که نمیدونم که مال کدوم اپراتوره که:3:

Maziar_69
27-05-2007, 23:46
مدير پروژه Sms تلفن ثابت شركت پيك آسا، گفت: راه‌‏اندازي سرويس Sms تلفن ثابت در كل كشور كماكان در انتظار دريافت مجوز از سوي سازمان تنظيم مقررات است.

فرشيد گلزاده در گفت‌وگو با ايلنا، با بيان اين كه استفاده از سرويس Sms تلفن ثابت تنها در چند سازمان نمي‌‏تواند ارزش افزوده محسوب شود، اظهارداشت: فاز پايلوت اين پروژه به صورت موفقيت‌آميز در شركت مخابرات استان فارس به اجرا درآمد، اما زماني اين پروژه مي‌‏تواند معناي واقعي خود را داشته باشد كه به كل كشور تعميم داده شود.

وي، افزود: مذاكراتي در خصوص اجراي Sms تلفن ثابت در كشور با سازمان تنظيم مقررات صورت گرفته است و در حال حاضر ما منتظر مجوز اين سازمان براي شروع كار هستيم.

گلزاده، تصريح كرد: نحوه صدور مجوز در كشور زمان زيادي را مي برد كه اين مسئله به ضرر بخش خصوصي است.

وي، ادامه داد: راه‌‏اندازي اين سرويس به نفع همه مشتركين تلفن ثابت بوده و نبايد در راستاي خصوصي‌سازي مخابرات از آن غافل شد.

Maziar_69
27-05-2007, 23:47
اختلال در ارسال پيام‌هاي كوتاه از شبكه‌ي اپراتور اول تلفن همراه در روزهاي اخير در برخي از مناطق تهران باز هم ادامه دارد؛ به طوري كه بيش‌تر پيام‌ها با تاخير به مقصد مي‌رسند.

بالاخره پس از آن كه مسوولان مخابرات پذيرفتند كه مشكلي در يكي از مراكز Sms تهران وجود دارد، روابط عمومي شركت ارتباطات سيار با ارسال نمابري اعلام كرد كه «مشتركان اين شركت در مناطقي از شهر تهران براي ارسال پيام كوتاه خود، در ساعاتي از روز چهارشنبه - دوم خردادماه -، با مشكلاتي روبه‌رو بودند كه در همان روز، كاملا برطرف شده است»!

اين در حالي است كه اين اختلالات از اواسط هفته گذشته آغاز شده و تا به امروز نيز ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در متن اطلاعيه‌ي روابط عمومي شركت ارتباطات سيار، آمده است: «قطعي بخشي از سيستم انتقال مركز پيام كوتاه الغدير تهران، عامل بروز اشكال در تبادل پيام كوتاه بخشي از مشتركان تهراني بوده است. قطعي مذكور، از ساعت 8:10 روز چهارشنبه - دوم خردادماه - سال جاري، آغاز شد كه با تلاش متخصصان شركت ارتباطات سيار، در ساعت 13:15 همان روز مرتفع شد».

در پايان نمابر يادشده آمده است: «در حال حاضر تبادل پيام كوتاه مشتركان شركت ارتباطات سيار، بدون هيچ مشكل خاصي در حال انجام است»!

پيش از اين و در ابتداي بروز اين مشكلات، معاون نظارت و مديريت شبكه‌ي شركت ارتباطات سيار به خبرنگار ايسنا گفته بود: شبكه‌ و مراكز Sms ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كرده‌ايم و هيچ‌گونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.

او افزوده بود: ممكن است به‌دليل بهينه‌سازي و توسعه كه عمدتا براي كابل برگردان و تست شبكه و افزودن ظرفيت جديد به شبكه انجام مي‌شود، در برخي از مواقع در بعضي از مراكز مشكلي به‌وجود آيد كه با بازنگري و كنترل شبكه روال ترافيك جريان پيدا مي‌كند.

اما اختلالات همچنان ادامه داشت تا اينكه خود وي روز جمعه اعلام كرد كه اين اختلالات به بروز مشكل در سيستم انتقال مركز Sms الغدير مربوط بوده و در حال حاضر اين مشكلات برطرف شده است.

اما وفا غفاريان - رييس هيات مديره‌ي شركت مخابرات ايران - در اين مورد به خبرنگار ايسنا گفت: بخشي از اين مشكلات در شبكه وجود دارد و كندي در ارسال Sms در اين روزها ديده مي‌شود و قرار است در جسله‌اي بررسي شود.

روز گذشته علاوه بر ادامه‌دار بودن مشكلات ارسال Sms، اختلال در مكالمات‌ شبكه‌ي تلفن همراه نيز در برخي از مناطق تهران وجود داشت و بخشي از مكالمات با قطعي‌هاي پياپي روبه‌رو بود و تماس با مشتركان ديگر با چندبار تلاش برقرار مي‌شد.

ظاهرا قرار است امروز اعضاي كميسيون صنايع و معادن مجلس از شبكه‌ي بهينه‌سازي شركت ارتباطات سيار بازديد كنند تا از نزديك در جريان امور فعاليت‌هاي اين شبكه قرار گيرند، بايد ديد اين بازديد چه نتايجي دربر خواهد داشت.

اين توقع از مسوولان مخابرات همچنان وجود دارد كه با داشتن بيش از 15 ميليون مشترك بر روي شبكه‌ي اپراتور اول و ادامه‌ي واگذاري‌ها و ثبت‌نام جديد، تصميمات جدي‌تري براي افزايش كيفيت مكالمات و خدمات تلفن‌ همراه اتخاذ كنند. ضمن آنكه ممكن است معيار رسيدن به "در حال حاضر سرويس بدون هيچ مشكل خاصي در حال انجام است"، در نزد مسوولان و كارشناسان فني و مشتركان، با تفاوت‌هايي مواجه باشد.

Maziar_69
28-05-2007, 00:12
آقایون اصفهانی تو اخبار 21 گفت که از تصمیمات رئیس جمهور برای این استان نصب 1200 آنتن تلفن همراه است. آیا شامل ایرانسل هم میشه؟

vahooli
28-05-2007, 00:27
آقایون اصفهانی تو اخبار 21 گفت که از تصمیمات رئیس جمهور برای این استان نصب 1200 آنتن تلفن همراه است. آیا شامل ایرانسل هم میشه؟

نه بیشتر مربوط به پوشش جاده ای و روستایی هست که مال tci هم هست !

saragol
28-05-2007, 09:44

بالاخره برای من امروز صبح این sms کذائی اومد !

که گفته تا فردا حل میشه،

فکر کنم برای همه مشترکین همین طور به توالی بیاد، یک هفته طول میکشه و هر روز هم فردا درست میشه ! :27: :31:

Dr.Dolfin
28-05-2007, 10:14
این اس ام اس که واسه من نیومد.واسه من اس ام اس تنظیمات جی پی آر اس و ام ام اس هم نیومد چه برسه به این اس ام اس.

kelpasabidomb
28-05-2007, 10:47
این اس ام اس که واسه من نیومد.واسه من اس ام اس تنظیمات جی پی آر اس و ام ام اس هم نیومد چه برسه به این اس ام اس.

ميخواي جي پي ار اس فعال شده به صورت زير عمل كن

يه تاييد بفرست به 2225
يعني بنويس taid به 2225 بفرست

بعد يه اس ام اس واست مياد اونو ول كن
بعد يه اس ام اس ديگه به صورت زير براش بفرست
s im
يعني اول يه s بزن بعد شماره سريال گوشي رو براشون بفرست به 2225
(شماره سريال گوشي با زدن #06#* بدست مياد)

بعد يه اس ام اس حاوي اينستال مياد كه اگه سيوش كني ميري واسه اينستال
تمام اس ام اس هايي كه ميفرستي برات مجاني در مياد
پس ناراحت پولش نباش

R10MessiEtoo
28-05-2007, 11:20
تبلیغات جدیدشونو دیدید مکالمات خود به خود ثانیه ای میشه اما برای کسایی که در هر مکالمه بیش از 2 دقیقه نیم صحبت می کنند دقیقه ای بهتره که می تونن برن در خواست بدن دقیقه ای باشه نرخش هم همون 499 ریاله برای همه شهرا

saragol
28-05-2007, 11:53
تبلیغات جدیدشونو دیدید مکالمات خود به خود ثانیه ای میشه اما برای کسایی که در هر مکالمه بیش از 2 دقیقه نیم صحبت می کنند دقیقه ای بهتره که می تونن برن در خواست بدن دقیقه ای باشه نرخش هم همون 499 ریاله برای همه شهرا

برای خطوط اعتباری هم دقیقه ای 499 ریال حساب میشه ؟!؟ یا 620 ریال ؟

XGAME
28-05-2007, 12:36
آقایون آخرش ما نفهمیدیم تعرفه ها چه جوری شد
یکی بیاد کامل توضیح بده ( مکالمات - MMS - GPRS مکالمه از این خط به اون خط یا ثابت ، خلاصه همه چی )
مرسی
بای

قيمتها به شرح زير است:

دقيقه اي:
اعتباري: 620 ريال
دائمي: 499 ريال

ثانيه اي:
اعتباري: 852 ريال
دائمي: 625 ريال

SMS:
اعتباري: 160 ريال
دائمي: 140 ريال

GPRS: كيلوبايتي 30 ريال

MMS: با توجه به حجم MMS محاسبه ميشود طبق تعرفه GPRS (كيلوبايتي 30 ريال)

و اگر قانون جديد اجرايي شود:

ايرانسل به ايرانسل ثانيه اي:
اعتباري: 639 ريال(كاهش 25 درصدي)
دائمي: 500 ريال(كاهش 20 درصدي)

GPRS و MMS : كيلوبايتي 15 ريال

در ضمن گيرنده MMS هم بايد جهت دريافت MMS مبلغي را بپردازد كه اين مبلغ با توجه به زمان اتصال به GPRS براي دريافت MMS محاسبه ميشود

ديگه امري نيست

mehdi_vsgh
28-05-2007, 12:45

برای اعتباری ها اگه تعرفه ثانیه ای باشه میشه دقیقه‌ای 85 تومان
اگه تعرفه دقیقه‌ای باشه میشه دقیقه‌ای 62 تومان!!!

تمام

XGAME
28-05-2007, 13:00
اون Sms براي من هم اومد
منتها ساعت 5/2 ديشب
از تو خواب زابرا شدم و رفتم پيغام رو خوندم
بعد نگاي صفحه گوشيم كردم ديدم هم مثلث آبي رنگ رو صفحه است و هم Gprs وصله
بعد يه فوش به ايرانسل دادم كه پيغام الكي ميفرسته

تو پستاي قبليم هم گفتم كه يكي از فاميلام 40 هزار تومن به اعتبارش اضافه شده
خودش كه ميگه حرامه
تازه ميگه چه طوري ميتونم به ايرانسل اطلاع بدم كه حسابم اشتباه شده
منم كه هر وقت كاري دارم ميرم با گوشي اون انجام ميدم
اگه ماهي 3000 تومن هم استفاده كنم بازم تا سال ديگه اعتبار داره
ايرانسل تو چه قدر ماهي*
ايرانسل تو آ...................خرشي

در ضمن با 140 تماس گرفتم و در مورد نرخهاي جديد كه آيا فقط از ايرانسل به ايرانسله يا نه پرسيدم كه اپراتوره اظهار بي اطلاعي كرد و گفت تا الان چيزي در اين مورد به ما نگفتن.

اين هم بد نيست كه بگم عليرضا خارجي تقلبي من بودم
فكر كنم شوخي خوبي نبود

پاورقي
-------------------------------------------
*ماه در اين جا به معني خر است

vahooli
28-05-2007, 13:17
قيمتها به شرح زير است:

دقيقه اي:

ثانيه اي:
اعتباري: 825 ريال
دائمي: 620 ريال

SMS:

اعتباري: 600 ريال
دائمي: 500 ريال

در ضمن گيرنده MMS هم بايد جهت دريافت MMS مبلغي را بپردازد كه اين مبلغ با توجه به زمان اتصال به GPRS براي دريافت MMS محاسبه ميشود

ديگه امري نيست

عزیز بهتر نبود اول در مورد تعرفه ها اطلاعات کسب کنی بعد یه همچین پستی بدی؟ خواهشن اول مطمئن شین بعد پست بدین تا این قدر غلط نداشته باشه !
موارد تصحیح شده :

sms برای اعتباری و دائمی هردو : 16 تومان

MMS : تا سقف 300 کیلو بایت 160 تومن !

Dr.Dolfin
28-05-2007, 13:32
ميخواي جي پي ار اس فعال شده به صورت زير عمل كن

يه تاييد بفرست به 2225
يعني بنويس taid به 2225 بفرست

بعد يه اس ام اس واست مياد اونو ول كن
بعد يه اس ام اس ديگه به صورت زير براش بفرست
s im
يعني اول يه s بزن بعد شماره سريال گوشي رو براشون بفرست به 2225
(شماره سريال گوشي با زدن #06#* بدست مياد)

بعد يه اس ام اس حاوي اينستال مياد كه اگه سيوش كني ميري واسه اينستال
تمام اس ام اس هايي كه ميفرستي برات مجاني در مياد
پس ناراحت پولش نباش

مرسی از کمکت.من GPRS م فعاله

vahooli
28-05-2007, 13:32
بچه ها شماهم وقتی زنگ می زنین به 140 یا 130 مشکل دارین؟ من از رو پشتبوم زنگ می زنم چون اونجا انتن فوله و موقع تماس کاهش انتن ندارم یعنی کیفیت خیلی عالیه اما به محض اینکه به بخش خدمات مشترکین وصل میشم (عدد 0 را می زنم ) قطع و وصلی شروع میشه ! من اون شب که زنگ زدم این مشکلا داشتم اما شد بحرفم.اما چون بهم گفتن مشکل ثبت نام دارم مجبور شدم دوباره بزنم اما بعد عدد 0 دوباره اینقدر قطع و وصل شد که در نهایت نشد بفهمم مشکلم چیه! چند بارم زدم هیچ فایده ای نداشت و فقط یه 400 تومن ضرر داشت ! از تلفن ثابتم نگین چرا نزدی که خودتون دلیلشا می دونین !:41:

Dr.Dolfin
28-05-2007, 13:33
Gprs گوشی من فعاله ولی نه G میاد روی صفحه نه مثلث.فقظط وقتی وصل میشم دو تا خط موازی میاد زیر آنتن ماله هرکی اینجوریه دستش بالا

meshkiposh2200
28-05-2007, 13:56
اون sms برای من هم امد:31:

masoudboy
28-05-2007, 14:08
بچه ها شماهم وقتی زنگ می زنین به 140 یا 130 مشکل دارین؟ من از رو پشتبوم زنگ می زنم چون اونجا انتن فوله و موقع تماس کاهش انتن ندارم یعنی کیفیت خیلی عالیه اما به محض اینکه به بخش خدمات مشترکین وصل میشم (عدد 0 را می زنم ) قطع و وصلی شروع میشه ! من اون شب که زنگ زدم این مشکلا داشتم اما شد بحرفم.اما چون بهم گفتن مشکل ثبت نام دارم مجبور شدم دوباره بزنم اما بعد عدد 0 دوباره اینقدر قطع و وصل شد که در نهایت نشد بفهمم مشکلم چیه! چند بارم زدم هیچ فایده ای نداشت و فقط یه 400 تومن ضرر داشت ! از تلفن ثابتم نگین چرا نزدی که خودتون دلیلشا می دونین !:41:

من هم مشکل دارم برای تماس دارم ... بهتر هست با همان تلفن ثابت بگیری تا بالاخره وصل کنه چون چاره ای نیست ...با این شماره هم می تونی تماس بگیری از 130 و 140 بهتر می گیره : 09351350000

vahooli
28-05-2007, 14:29
من هم مشکل دارم برای تماس دارم ... بهتر هست با همان تلفن ثابت بگیری تا بالاخره وصل کنه چون چاره ای نیست ...با این شماره هم می تونی تماس بگیری از 130 و 140 بهتر می گیره : 09351350000

د مسعود جون نمی گیره با ثابت ! یه امتحان کن ! جدیدا میگه شماره اشتباه است !!!

masoudboy
28-05-2007, 14:49
د مسعود جون نمی گیره با ثابت ! یه امتحان کن ! جدیدا میگه شماره اشتباه است !!!

چرا شما چند بار پشت سر هم Redial کن بلاخره می گیره همین 09351350000 ... اگر نشد با یک خط TCI بزن ...

TheMohammad
28-05-2007, 15:21
اصلاحیه !!!! :
برای دائمی از ساعت 9 شب تا 8 صبح + کل تعطیلات قیمتش 12.8 تومن هستش ! :D

key_1
28-05-2007, 16:17
با سلام
در جریان باشید که 3 تا از دوستای من اعتباری دارن
هم اس ام اس ها شون رایگان هست
هم ام ام اس هاشون

50 تا جلو خودم زدن بدون اینکه 1 ریال کم بشه:41:

Dr.Dolfin
28-05-2007, 19:56
مژده......... مژده..........مژده......... مژده..........
امروز ايرانسل يه کارقشنگ کرد.اون اس ام اس بود که ميگفت gprs و mms قطعه و تا فردا وصل ميشه.بالاخره واسه من هم رسيد.:2:

nima_949
28-05-2007, 20:09
سمنان چی شد راه افتاد

Clickrast
28-05-2007, 22:32
ولی برا من نیومد و Gprs هم اصلا قطع نبود !!!!

K A R I M I
28-05-2007, 22:38
سلام
اگه من بخوام سیم کارت اعتباریم رو به دائمی تبدیل کنم چقد هزینه داره و چی کار باید بکنم؟

vahooli
28-05-2007, 23:58
سلام
اگه من بخوام سیم کارت اعتباریم رو به دائمی تبدیل کنم چقد هزینه داره و چی کار باید بکنم؟

باید بری دفتر خدمات مشترکین.از 150000 تومن مقدار اعتبارتا کم کن همین قدر باید اضافه پول بدی.

Maziar_69
29-05-2007, 00:08
سمنان چی شد راه افتاد

احتمالا آخر هفته میرم سمنان اگه خبری بود میگم. :46:

vahooli
29-05-2007, 00:29
تعرفه مکالمات ایرانسل کاهش نیافته است و اعلام کاهش 20 و 25 درصدی تعرفه مکالمات سیمکارت های دائمی و اعتباری این شبکه فقط برای مکالمات داخل شبکه ایرانسل اعمال خواهد شد . به گزارش ایستنا از واحد مرکزی خبر، قوام از مسئولا‌ن روابط عمومی شرکت ایرانسل گفت: این کاهش تعرفه فقط برای مکالمات داخل شبکه " ایرانسل به ایرانسل " اعمال می شود.وی افزود: هنوز زمان اعمال این کاهش تعرفه در داخل شبکه ایرانسل مشخص نشده است. با اینکه مدیر عامل شرکت ایرانسل پنج روز پیش , از کاهش 20 درصدی تعرفه سیمکارتهای دائمی و 25 درصدی تعرفه سیمکارتهای اعتباری این شرکت خبر داده و اعلام کرده بود این کاهش تعرفه بزودی در شبکه اپراتور دوم تلفن همراه اجرا می شود اما به این موضوع هیچ اشاره‌ای نکرد که کاهش تعرفه فقط برای مکالمات ایرانسل به ایرانسل اعمال می شود.

مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نیز گفت: هر گونه تغییر در نرخ مکالمات سیمکارت ایرانسل باید قبل از اجرائی شدن به اطلا‌ع این سازمان برسد.

فرنقی زاد افزود: هنوز درباره کاهش تعرفه مکالمات ایرانسل به این سازمان اطلاعی داده نشده است.

تعرفه مکالمات سیمکارت دائمی و اعتباری ایرانسل از شانزدهم اردیبهشت به ترتیب 3از 499 ریال به 625 ریال و از 620 ریال به 852 ریال افزایش یافت که این موضوع در کاهش اقبال مردم به خرید سیمکارت های این شرکت تاثیر بسزائی داشت .

XGAME
29-05-2007, 01:54
عزیز بهتر نبود اول در مورد تعرفه ها اطلاعات کسب کنی بعد یه همچین پستی بدی؟ خواهشن اول مطمئن شین بعد پست بدین تا این قدر غلط نداشته باشه !
موارد تصحیح شده :

اصلاحیه !!!! :

در مورد SMS:
جناب vahooli مث اين كه شما هم مثل بنده مطالعه نداشتينا!!؟

در مورد MMS:
نرخ 160 تومن براي هر MMS صحيح نيست
شما ميتوني امتحان كني
مثلا شما چندتا كلمه رو تايپ كن به حجم 1 كيلوبايت بعد از طريق MMS ارسالش كن ببين چند تومن ميشه؟
تقريبا 2 و خورده اي
و اگه 10 كيلوبايت ارسال كني تقريبا 25 تومن ميشه

وقتي كه شما ميگي هر MMS تا سقف 300 كيلوبايت و 160 تومن
يعني اين كه مثل SMS چه 1 كاراكتر تايپ كني چه 160 كاراكتر يه مبلغ كم ميشه
در صورتي كه MMS ايرانسل (مال كشوراي ديگه رو نميدونم) بر اساس حجم پولش رو محاسبه ميكنه
يعني اگه يه حرف بنويسيم يا يه عكس بفرستيم يا دو تا عكس بفرستيم همه نرخش با هم فرق ميكنه
چون بستر MMS با GPRS كنترل ميشه

در ضمن شما اين نرخ 160 تومن رو از كجا نوشتي؟؟؟؟؟؟

XGAME
29-05-2007, 03:16
اين روش از طريق سيستم Email-SMS انجام ميشود
در روش هايي كه همه جا نوشته اند فرد فرستنده از طريق درگاه ايميل كاري ميكند كه شمره اش شناسايي نشود يا به جاي شمره اش با استفاده از كاراكتر @ شكل شماره را به شكل يك ايميل درمي آورد ولي در روشي كه من ميخواهم اينجا بنويسم نه تنها شماره فرستنده شناسايي نميشود بلكه فرستنده ميتواند يك اسم(نه يك ايميل) يا شماره دلخواه را به جاي شماره خودش براي گيرنده بفرستد و در واقع گيرنده را به اشتباه دچار كند

در اينجا فعلا روش ارسال از گوشيهاي سوني اريكسون به سوني اريكسون را مينويسم:
به ترتيب وارد قسمتهاي زير ميشويم:(براي راهنمايي مرحله به مرحله گوشي خود را با زبان فارسي تنظيم كنيد)
پيام نگاري – تنظيمها- پيام متن - درگاه ايميل - درگاه جديد ايميل
در قسمت شماره , شماره كسي را كه قصد اذيت كردن او را داريم مينويسيم
سپس آن را ذخيره كرده و به عنوان درگاه ايميل فعلي مشخص ميكنيم
سپس از قسمت تنظيمها خارج شده و وارد قسمت نوشتن پيام جديد ميشويم
گزينه پيام متن را انتخاب كرده سپس متن خود را مينويسيم(اگر ميخواهيم خود را به جاي ايرانسل جا بزنيم بايد متن را به صورت فينگليش بنويسيم تا گيرنده مشكوك نشود)
سپس ادامه را زده و گزينه آدرس ايميل وارد كنيد را انتخاب ميكنيم
در قسمت آدرس ميتوانيم يك شماره دلخواه مثل 2225 يا 09350000000 يا يك اسم دلخواه مثل Irancell يا يك اسمي كه ميدانيم حتما در دفترچه گوشي فرد گيرنده به صورت انگليسي موجود است مثل Ali ياReza و... را مينويسيم
و حالا نكته اصلي
از گزينه بيشتر گزينه اصلاح موضوع را انتخاب ميكنيم و حتما بايد براي اينكه كار به درستي انجام شود كاراكتري را در آن قسمت بنويسيم مثلا يك كاراكتر Space كه در اين صورت پيام بدون موضوع ميشود
ولي براي اين كه كار ما تر و تميز انجام شود خط اول متن پيام را عينا مينويسيم يا از روش كپي و چسباندن استفاده ميكنيم
علت اين كار به اين خاطر است كه چون گوشي هاي سوني اريكسون خط اول هر SMS عادي را درقسمت صندوق ورودي و زير اسم يا شماره فرستنده مينويسد پس ما هم براي اين كه شكل استاندارد SMS حفظ شود و گيرنده مشكوك نشود خط اول پيام خود را در قسمت موضوع كپي ميكنيم
سپس گزينه ارسال را انتخاب ميكنيم تا پيام جعلي يا سركاري ارسال شود

اين روش روي همه گوشي هاي سوني اريكسون كه درگاه ايميل دارن كار ميكنه
مثل K310-K510-K750-K800-W700-W800 و... امتحان شده و به درستي كار كرده
هر سؤالي بود در خدمتم
اگر هم كه گوشي سوني اريكسون داريد و خواستيد ميتونيد شمارتونو بدين تا براتون SMS جعلي ارسال كنم تا روش دريافت رو ببينيد
در ضمن اين روش رو خودم به صورت امتحاني پيدا كردم و از هيچ كجا هم كپي برداري نكردم
و دوستام و فاميلامو با اين روش سر كار ميزارم
حتما حتما استفاده كنين خيلي حال ميده مخصوصا اگه گيرنده 0935 باشه اونم با اسم ايرانسل.

از اونجايي كه من اسم عليرضا رو توسط اشكال در ثبت نام پي سي ورلد جعل كردم و خودم رو به جاي Tempest معرفي كردم پس به اين كارم هم شك نكنيد
پس فعلا باي

alirp
29-05-2007, 07:45
قبول کن یه ذره لحن انتقادی تندی داشتی , کسانی که تحمل نداشتند بریدند .
به هر حال , این ایراد ها طبیعیه صبر کن یک سال بشه ( نمیگم 13 سال ) بعد از یک سال ببین اگه ایرادی دیدی اونوقت انتقاد که هیچ باید شکایت کرد .
من هم که گفته بودم طرفدار کور نیستم اگه اپراتور بعدی با سرویسهای بهتری بیاد میرم اون رو میخرم .
-----------------
در ضمن دوست عزیزمون miliomid فراموش کرده اینجا ایرانه و دولت حتی اگه بخواد میتونه نفس کشیدن رو برای مردم پولی کنه یا اینکه برای باد روده شون مالیات ببنده , یا اینکه بری دستشویی باید چشم بند بذاری .
یه وقت به کسی بر نخوره ولی فعلا این تیکه خاک به اسم ما خورده .

دوست من ناراحتي من از اينکه اين يک تيکه خاک داره با همين طرفداريهاي کور بعضيها داره از بين ميره، شده مثل تيم آبي وقرمز ، خود بازيکناش ورئيس روسا دارن پولشون به جيب ميزنن وماشينهاي آنچناني ودست مزدهاي آنچناني شون رو ميگيرن ولي طرفدارانشون دارن توي سرو مغز همديگه ميزنن در ضمن دوست عزيز بعد از يک سال ديگه اگه ايرادي بود شکايتمونو به کجا ببريم ؟ :41: بيشتر ناراحتي من از اينه که متاسفانه به مردم ياد دادن و ما مردم هم ياد گرفته ايم که از هر چي يک قديس بسازيم خوب معلومه بعد از قديس شدن گفتن هر ايرادي کفره

alirp
29-05-2007, 08:02
تعرفه مکالمات ایرانسل کاهش نیافته است و اعلام کاهش 20 و 25 درصدی تعرفه مکالمات سیمکارت های دائمی و اعتباری این شبکه فقط برای مکالمات داخل شبکه ایرانسل اعمال خواهد شد . به گزارش ایستنا از واحد مرکزی خبر، قوام از مسئولا‌ن روابط عمومی شرکت ایرانسل گفت: این کاهش تعرفه فقط برای مکالمات داخل شبکه " ایرانسل به ایرانسل " اعمال می شود.وی افزود: هنوز زمان اعمال این کاهش تعرفه در داخل شبکه ایرانسل مشخص نشده است. با اینکه مدیر عامل شرکت ایرانسل پنج روز پیش , از کاهش 20 درصدی تعرفه سیمکارتهای دائمی و 25 درصدی تعرفه سیمکارتهای اعتباری این شرکت خبر داده و اعلام کرده بود این کاهش تعرفه بزودی در شبکه اپراتور دوم تلفن همراه اجرا می شود اما به این موضوع هیچ اشاره‌ای نکرد که کاهش تعرفه فقط برای مکالمات ایرانسل به ایرانسل اعمال می شود.

تمام بحث بنده نیز در این چند روز اخیر هم همین است که چرا قسمت اصلی موضوع که از همه مهمتره گفته نمیشود چرا ؟
البته اشتباه نشه گفت ولی فقط برای افراد کنجکاو در اخبار در اینتر نت ونه در رادیو وتلویزیون که عمومیت داره

CD-RW
29-05-2007, 08:05
دوست من ناراحتي من از اينکه اين يک تيکه خاک داره با همين طرفداريهاي کور بعضيها داره از بين ميره، شده مثل تيم آبي وقرمز ، خود بازيکناش ورئيس روسا دارن پولشون به جيب ميزنن وماشينهاي آنچناني ودست مزدهاي آنچناني شون رو ميگيرن ولي طرفدارانشون دارن توي سرو مغز همديگه ميزنن در ضمن دوست عزيز بعد از يک سال ديگه اگه ايرادي بود شکايتمونو به کجا ببريم ؟ :41: بيشتر ناراحتي من از اينه که متاسفانه به مردم ياد دادن و ما مردم هم ياد گرفته ايم که از هر چي يک قديس بسازيم خوب معلومه بعد از قديس شدن گفتن هر ايرادي کفره

این نکاتی که اشاره کردی حقیقت داره متاسفانه , طرفداری کور و قدیس سازی دو تا اهرم کنترل این ملت شده . دولت هم یاد گرفته مواقع ضروری چطوری استفاده کنه .
----------------
برای شکایت هم میتونی از خود امور مشترکین ایرانسل کمک بگیری , وظیفه دارند کمکت کنند .
در ضمن این طور بازیها خیلی بزرگه چون اگه بخوایی جدی بگیری باید مستقیما با بازرسی کل کشور تماس بگیری .

alirp
29-05-2007, 08:39
این نکاتی که اشاره کردی حقیقت داره متاسفانه , طرفداری کور و قدیس سازی دو تا اهرم کنترل این ملت شده . دولت هم یاد گرفته مواقع ضروری چطوری استفاده کنه .
----------------
برای شکایت هم میتونی از خود امور مشترکین ایرانسل کمک بگیری , وظیفه دارند کمکت کنند .
در ضمن این طور بازیها خیلی بزرگه چون اگه بخوایی جدی بگیری باید مستقیما با بازرسی کل کشور تماس بگیری .

در مورد شکایت قبلا خودت گفتی انگار خودت گفتی که اینجا ایرانه نه؟ :46:

saragol
29-05-2007, 09:54
با سلام
در جریان باشید که 3 تا از دوستای من اعتباری دارن
هم اس ام اس ها شون رایگان هست
هم ام ام اس هاشون

50 تا جلو خودم زدن بدون اینکه 1 ریال کم بشه:41:

مگه میشه ؟!؟ :18: :18: :18:

من خودم اعتباری دارم، به ازاء هر sms هم از اعتبارم کم میشه !

شایعست ، جدی نگیرید، وقتی ایرانسل دقیقه ای 85 تومن حساب میکنه، مگه بنگاه خیریه باز کرده ؟ :31:

saragol
29-05-2007, 09:59
قيمتها به شرح زير است:

دقيقه اي:

ثانيه اي:
اعتباري: 852 ريال
دائمي: 625 ريال

SMS:

اعتباري: 639 ريال(كاهش 25 درصدي)
دائمي: 500 ريال(كاهش 20 درصدي)

ديگه امري نيست

برای اعتباری ها اگه تعرفه ثانیه ای باشه میشه دقیقه‌ای 85 تومان
اگه تعرفه دقیقه‌ای باشه میشه دقیقه‌ای 62 تومان!!!

موارد تصحیح شده :

اصلاحیه !!!! :

مرسی از همه دوستان که جواب دادن :11:

saragol
29-05-2007, 10:02
سلام

باید بری دفتر خدمات مشترکین.از 150000 تومن مقدار اعتبارتا کم کن همین قدر باید اضافه پول بدی.

منم همین کار و میخوام بکنم، اما تو سایتش نوشته که فعلاً این امکان نیست و به زودی راه انداری میشه !

جناب Vahooli اطلاعات شما تا چه حد صحت داره ؟

XGAME
29-05-2007, 10:44
مگه میشه ؟!؟ :18: :18: :18:

من خودم اعتباری دارم، به ازاء هر sms هم از اعتبارم کم میشه !

شایعست ، جدی نگیرید، وقتی ایرانسل دقیقه ای 85 تومن حساب میکنه، مگه بنگاه خیریه باز کرده ؟ :31:

اين روزا همه كاري ميشه كرد
من كه باور ميكنم
چون يكي از همين اشتباهاتش براي يكي از فاميلام الان اتفاق افتاده
همون 40 هزار تومن اضافي
علت اين موضوعات هم برميگرده به نرم افزار هاي ضعيفي كه در ايران نوشته ميشه و ضعيف بودن سرورها

مثلا همين كارت هوشمند سوخت كه وزير نفت و اداره پست و ناجا هزار دفه گفتن كه كارت هاي هوشمند سوخت از امنيت بالايي برخوردار است
و در مقابل اين سؤال كه آيا امكان جعل اين كارتها وجود دارد؟
((گفتند كه ما الان از بهترين تكنولوژي هاي روز دنيا در ساخت اين كارتها استفاده كرديم و در حال حاضر امكان جعل آن وجود ندارد و چون تكنولوژي هر روزه در حال پيشرفت است امكان دارد كه در آينده امكان جعل اين كارتها به وجود بيايد ولي پايگاه هاي ما اين قدر قوي است كه اگر يك كارت جعلي وارد دستگاه شود سريعا متوجه شده و اعلام جعلي بودن كارت ميكند))
ولي هنوز يك ماه از اين مطلب نگذشته كه سر و كله كارتهاي جعلي سوخت در بازار پيدا شده
و با قيمت 7 تا 8 هزار تومن به فروش ميرسه و به راحتي كار ميكنه!!!

پس هميشه نقص در برنامه نويسي و پروكسسينگ ديتا وجود داشته و هست
بعضيها به اين دليل كه چون كارها به صورت ماشيني است و به طور خودكار انجام ميشود پس هيچ اشتباهي رخ نميدهد
در حالي كه اشتباه است
چون:
1)اپراتوري كه با آن سيستم كار ميكند يك انسان است و ممكن است اشتباه كند
2)سازنده آن برنامه و نرم افزار يك انسان است و ممكن است برنامه او در بعضي قسمتها باگ داشته باشد
3)سيستم عاملي كه برنامه روي آن كار ميكند پر از باگ است(مثلا همين ويندوز XP)
4)ممكن است در حين اجراي يك سري پارامترها كرنل CPU دچار خطا شود و باز هم سخت افزار ساخته دست انسان است
5)و...

تازه مباحث مربوط به هكينگ و كركينگ هم به جاي خود

الان شركتهاي بزرگي همچون ياهو و مايكروسافت هم در برنامه هاي خود دچار اشتباه ميشوند چه برسد به نرم افزار و سرورهاي ايرانسل

و السلام

XGAME
29-05-2007, 11:31
ايران براي سالم سازي فضاي MMS از چند كشور الگو گيري كرده و آن را عملياتي ميكند
با اين گفته وفا غفاريان رئيس هيئت مديره شركت مخابرات مشتركان تلفن همراه ميتوانند مطمئن باشند كه در صورت دريافت هر گونه پيام مستهجن و غير اخلاقي از طريق MMS ميتوانند موضوع را پي گيري كنند
چون تجربه ارسال SMS هاي غير اخلاقي از سوي برخي مشتركان تلفن همراه باعث شده تا اين بار پيش از ارائه اين سرويس مسئولان به فكر مقابله با اين پديده باشند و از امكان ----- MMS سخن گويند
از اوايل ارديبهشت ماه در پي خبري مبني بر تصويب ----- شدن MMS در ارتباط با پيامهاي غير اخلاقي تلفن همراه توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي در رسانه ها واكنش به اين قضيه شروع شد
طرح مسائلي چون ضرورت حفظ حريم خصوصي افراد و اين كه كنترل محتواي MMS و SMS جز مصاديق شنود است و تنها بايد با حكم قضايي صورت گيرد
از يك سو و توجه به امكان فني كنترل محتواي اين پيامها از سوي ديگر از جمله اين واكنشها بود
طرح اين مسائل تا آنجا پيش رفت كه روز دهم ارديبهشت دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در مورد خبر ----- شدن MMS اطلاعيه اي صادر كرد
در اين اطلاعيه آمده بود:اين مصوبه در هيئت نظارت بر اجراي مقررات و ضوابط شبكه ها اطلاع رساني رايانه اي و بر اساس درخواست وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات مطرح شده است
در جلسه اين هيئت مقرر شد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات به منظور جلوگيري از تبادل داده ها و اطلاعات مغاير با قانون شرع و اخلاق عمومي در MMS دستور العمل تهيه سخت افزار و نرم افزار و تجهيزات لازم و ساير ساز و كارهاي مقتضي براي صيانت از فضاي شبكه هاي اطلاع رساني را به شركتهاي طرف قرار داد اعلام تا پس از فراهم آوردن تمهيدات بالا و تاييد وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات MMS ايجاد و فعال شود
اين تصميم به خوبي نشان ميدهد كه تدبير اتخاذ شده ناظر به استفاده نا صحيح از MMS است و به هيچ وجه به مفهوم ايجاد محدوديت براي استفاده مطلوب و مناسب از اين سيستم براي عموم كاربران نيست
اما گفته هاي اخير وفا غفاريان هم مشخص ميكند كه در اين مرحله تلاش مسئولان مخابرات محدود به كنترل پيامهاي افرادي است كه شاكي خصوصي داشته باشند
طبعا براي استفاده سالم كاربران از MMS اين فضا بايد كنترل شود
طرح مخابرات چند بعد دارد
نخست اين كه اپراتور ارائه كننده اين سرويس مركزي ايجاد كند تا افرادي كه مورد حمله MMS هاي نامطلوب و مستهجن قرار ميگيرند بتوانند با گرفتن يك كد مشخصات فرستنده را براي رسيدگي و پيگيري به آن ارجاع دهند
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات افزوده است:
بعد ديگر اين است كه اگر مشتركي چندين بار مرتكب چنين خلافي شد در فهرست سياه قرار گيرد و ممكن است ارتباط MMS او قطع شود و مرحله بعد معرفي فرد متخلف به مراجع قضايي خواهد بود
به گفته رئيس هيئت مديره شركت مخابرات ايران براي سالم سازي اين فضا از كشورهايي مانند چين و مالزي الگو گيري كرده و آنچه مناسب فرهنگ ايران است انتخاب شده و در حال تبديل به طرحي عملياتي است.
[

منبع:روزنامه جام جم

XGAME
29-05-2007, 11:41
تا ببينيم چي ميشه
ايران توي -------- بعد از چين دست همه رو از پشت بسته
امكانات نصفه و نيمه با محدوديت بالا
آخه اصلا ميشه يه فيلم درست و حسابي با اين Mms ارسال كرد
تبديلش ميكنه به Gif
همش زير سر اون زهرس با اون فيلمش
يكي ديگه كثافت كاري ميكنه ما بايد چوبشو بخوريم... :31: :31: :31:

vahooli
29-05-2007, 12:53
در مورد SMS:
جناب vahooli مث اين كه شما هم مثل بنده مطالعه نداشتينا!!؟

در مورد MMS:
نرخ 160 تومن براي هر MMS صحيح نيست
شما ميتوني امتحان كني
مثلا شما چندتا كلمه رو تايپ كن به حجم 1 كيلوبايت بعد از طريق MMS ارسالش كن ببين چند تومن ميشه؟
تقريبا 2 و خورده اي
و اگه 10 كيلوبايت ارسال كني تقريبا 25 تومن ميشه

وقتي كه شما ميگي هر MMS تا سقف 300 كيلوبايت و 160 تومن
يعني اين كه مثل SMS چه 1 كاراكتر تايپ كني چه 160 كاراكتر يه مبلغ كم ميشه
در صورتي كه MMS ايرانسل (مال كشوراي ديگه رو نميدونم) بر اساس حجم پولش رو محاسبه ميكنه
يعني اگه يه حرف بنويسيم يا يه عكس بفرستيم يا دو تا عكس بفرستيم همه نرخش با هم فرق ميكنه
چون بستر MMS با GPRS كنترل ميشه

در ضمن شما اين نرخ 160 تومن رو از كجا نوشتي؟؟؟؟؟؟

نه عزیز اینکه میگن فلان ساعت 12 تومن فلان ساعت 16 تومن چرته.همیشه 16 تومن حساب میشه برا همینم من 16 تومن گفتم.
بعدشم من نمی دونم سیستم موبایل شما چه جوریه ! اما ما به ازای هر mms 160 تومن میدیم ! خود ایرانسل هم همینا میگه ! حالا این که چقدر در مورد شما و دوستانتون معجزه رخ میده را نمی دونم !
نرخ 160 تومنم عزیز می تونی بری سایت ایرانسل ببینی !!!!!!!! اگه سایتشا نداری اینم سایتش !!!!!!! بد نیست اگه هر دفعه یه سری بهش بزنی !!!!بهتره یه ذره هم بیشتر چرخ بزنی تو سایتش:46: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!

vahooli
29-05-2007, 12:55
منم همین کار و میخوام بکنم، اما تو سایتش نوشته که فعلاً این امکان نیست و به زودی راه انداری میشه !

جناب Vahooli اطلاعات شما تا چه حد صحت داره ؟

راستش این اطلاع من مال ماه اسفند که میگفتن این موردا.اما حالا این که الان این کارا میکنن یا مثل همه سرویساشون بزودیه را خبر ندارم.اما راهش همینه یعنی این مقدار باید پول بدی.

vahooli
29-05-2007, 13:14
تا ببينيم چي ميشه
ايران توي -------- بعد از چين دست همه رو از پشت بسته
امكانات نصفه و نيمه با محدوديت بالا
آخه اصلا ميشه يه فيلم درست و حسابي با اين Mms ارسال كرد
تبديلش ميكنه به Gif
همش زير سر اون زهرس با اون فيلمش
يكي ديگه كثافت كاري ميكنه ما بايد چوبشو بخوريم... :31: :31: :31:

هیچوقت توی پستهات پای کس دیگر و وسط نکش ! هرکی هر کاری میکنه به خودش مربوطه ! فیلترینگ بحثش مفصله که اونم جاش اینجا نیست.

Dr.Dolfin
29-05-2007, 13:31
در روش هايي كه همه جا نوشته اند فرد فرستنده از طريق درگاه ايميل كاري ميكند كه شمره اش شناسايي نشود يا به جاي شمره اش با استفاده از كاراكتر @ شكل شماره را به شكل يك ايميل درمي آورد ولي در روشي كه من ميخواهم اينجا بنويسم نه تنها شماره فرستنده شناسايي نميشود بلكه فرستنده ميتواند يك اسم(نه يك ايميل) يا شماره دلخواه را به جاي شماره خودش براي گيرنده بفرستد و در واقع گيرنده را به اشتباه دچار كند

به ترتيب وارد قسمتهاي زير ميشويم:(براي راهنمايي مرحله به مرحله گوشي خود را با زبان فارسي تنظيم كنيد)
گزينه پيام متن را انتخاب كرده سپس متن خود را مينويسيم(اگر ميخواهيم خود را به جاي ايرانسل جا بزنيم بايد متن را به صورت فينگليش بنويسيم تا گيرنده مشكوك نشود)
در قسمت آدرس ميتوانيم يك شماره دلخواه مثل 2225 يا 09350000000 يا يك اسم دلخواه مثل Irancell يا يك اسمي كه ميدانيم حتما در دفترچه گوشي فرد گيرنده به صورت انگليسي موجود است مثل Ali ياReza و... را مينويسيم
و حالا نكته اصلي
از گزينه بيشتر گزينه اصلاح موضوع را انتخاب ميكنيم و حتما بايد براي اينكه كار به درستي انجام شود كاراكتري را در آن قسمت بنويسيم مثلا يك كاراكتر Space كه در اين صورت پيام بدون موضوع ميشود
ولي براي اين كه كار ما تر و تميز انجام شود خط اول متن پيام را عينا مينويسيم يا از روش كپي و چسباندن استفاده ميكنيم
علت اين كار به اين خاطر است كه چون گوشي هاي سوني اريكسون خط اول هر SMS عادي را درقسمت صندوق ورودي و زير اسم يا شماره فرستنده مينويسد پس ما هم براي اين كه شكل استاندارد SMS حفظ شود و گيرنده مشكوك نشود خط اول پيام خود را در قسمت موضوع كپي ميكنيم

هر سؤالي بود در خدمتم
اگر هم كه گوشي سوني اريكسون داريد و خواستيد ميتونيد شمارتونو بدين تا براتون SMS جعلي ارسال كنم تا روش دريافت رو ببينيد
در ضمن اين روش رو خودم به صورت امتحاني پيدا كردم و از هيچ كجا هم كپي برداري نكردم
حتما حتما استفاده كنين خيلي حال ميده مخصوصا اگه گيرنده 0935 باشه اونم با اسم ايرانسل.

از اونجايي كه من اسم عليرضا رو توسط اشكال در ثبت نام پي سي ورلد جعل كردم و خودم رو به جاي Tempest معرفي كردم پس به اين كارم هم شك نكنيد
پس فعلا باي

سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي

Dr.Dolfin
29-05-2007, 13:34

و حالا نكته اصلي

هر سؤالي بود در خدمتم

پس فعلا باي

سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟
اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.
ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.
ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.
رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي

CD-RW
29-05-2007, 13:51
در مورد شکایت قبلا خودت گفتی انگار خودت گفتی که اینجا ایرانه نه؟ :46:

میتونی امتحان کنی , معمولا بازرسی کل به این سادگی جواب نمیده در ثانی اگه پیگیر بشی میتونند بساط هر چی اپراتوره جمع کنند .

TheMohammad
29-05-2007, 13:54
نه عزیز اینکه میگن فلان ساعت 12 تومن فلان ساعت 16 تومن چرته.همیشه 16 تومن حساب میشه برا همینم من 16 تومن گفتم.
بعدشم من نمی دونم سیستم موبایل شما چه جوریه ! اما ما به ازای هر mms 160 تومن میدیم ! خود ایرانسل هم همینا میگه ! حالا این که چقدر در مورد شما و دوستانتون معجزه رخ میده را نمی دونم !
نرخ 160 تومنم عزیز می تونی بری سایت ایرانسل ببینی !!!!!!!! اگه سایتشا نداری اینم سایتش !!!!!!! بد نیست اگه هر دفعه یه سری بهش بزنی !!!!بهتره یه ذره هم بیشتر چرخ بزنی تو سایتش:46: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!!!!!!!!!!
برای سیم کارت دائمی فقط شبها 12.8 هستش !
اینو ببین : (ریز حساب هستش)

XGAME
29-05-2007, 15:54
سلام آقا چرا يه ميگين اين مطلب رو کپي نکردين؟
اولا من اين مطلب رو تووي چند تا سايت ديدم.(منظورم ترفند هست نه عين مطلب شما)و يه ترفند قديمي هستش.
ثانيا وقتي ميخواين يه اسم جعلي بسازين بايد بايد از حرف @ تووي اسم جعليتون استفاده کنيد تا به عنوان ايميل شناخته شه اگه نزنيد پبام بدون فرستنده ميره.
ثالثا براي اين کار هر دو گوشي بايد داراي قابليت Email Gateway باشه که بيشتر ماله سوني اريکسون هست(به استثناي يه چند تايي)و نوکيا هم خيلي کم دارن.من فقط ان 70 رو ديدم که داره.اگر گوشي طرف قابليت Email GateWay رو نداشته باشه شماره شما ميافته.
رابعا وقتي پيام رو واسه طرف ارسال کنيد صداي زنگ اس ام اس از گوشيش نمياد بلکه صداي زنگ ايميل مياد که ممکنه طرف بفهمه که اين اس ام اس نبوده.يا علي

سلام

جوابهاي شما:

اولا------------>اون مطلبي رو كه شما ميگيد من هم ديدم و با ايني كه من نوشتم فرق داره و مطمئنم كه در هيچ كجا نوشته نشده و خودم يك هفته پيش اون رو پيدا كردم

ثانيا------------>بله در اون روش قبلي فرستنده مجبور بود كه از @ استفاده كنه ولي اگه دقيقا اين مراحلي رو كه من نوشتم انجام بدي ميتوني بدون @ پيام رو بفرستي و گيرنده هيچ تفاوتي رو بين اين پيام و يك SMS واقعي احساس نميكنه

ثالثا------------>بله هر دو گوشي بايد اين قابليت رو داشته باشه و من اين مطلب رو نوشته بودم و حتي مدل گوشيها رو هم نوشتم
در ضمن اين نوع روشي كه من نوشتم براي سوني اريكسون به سوني اريكسونه
در مورد سوني اريكسون به نوكيا هم يك روش ديگه بلدم كه اگه خواستين مينويسم
در ضمن فقط گوشي N70 كه Email Getway نداره حتي گوشي ساده اي مثل 3120 هم Email Getway داره!!!

رابعا------------>صدايي هم كه پخش ميشه دقيقا همون صدايي هستش كه در حالت SMS واقعي پخش ميشه!!!

ببين عزيز من كه مريض نيستم يا عقده اي نيستم كه بيام يه مطلبي رو بنويسم كه با يه سرچ ساده توي گوگل پيدا ميشه
من اين روش رو بارها و بارها توي اين يك هفته انجام دادم و بعد اومدم اينجا نوشتمش
بعد شما ميگي صداي زنگش فرق داره!!!!!!!!!!
از اين حرف شما من اينجور استنباط كردم كه شما نوكيا دارين و با سوني اريكسون آشنايي ندارين
اگه به دوتا گوشي سوني اريكسون دسترسي دارين حتما اين روش رو دقيقا مرحله به مرحله بدون هيچ كم و كاستي انجام بدين تا ببينين كه من چي ميگم
يا اگه سوني اريكسون داري شمارتو به صورت خصوصي بده تا برات ارسال كنم بعد ببين كه فرقشو با يه SMS معمولي احساس ميكني يا نه؟
خواهشا تا از مطلبي مطمئن نشدي پست انتقادي نده
چون باعث ميشي كه اگه يه نفر هم بخواد انجامش بده فكر كنه كه مطلب اشتباس
خدايي اصلا انجامش دادي كه بعد از توش ايراد ميگيري!!؟

بنده در همينجا صحت اين روش رو تضمين كرده و ادعا ميكنم كه اين روش جديد(نه روشهاي قبلي) رو خودم ساختم و در هيچ كجا هم قبلا ثبت نشده

XGAME
29-05-2007, 15:58
هیچوقت توی پستهات پای کس دیگر و وسط نکش ! هرکی هر کاری میکنه به خودش مربوطه ! فیلترینگ بحثش مفصله که اونم جاش اینجا نیست.

به شوخي نوشتم
ولي يكي از دلايل ----- شدن MMS جلوگيري از ارسال همين فيلمها و عكسهاي مستهجن داخلي هستش
به نظر شما چي؟

XGAME
29-05-2007, 16:05
برای سیم کارت دائمی فقط شبها 12.8 هستش !
اینو ببین : (ریز حساب هستش)

جناب vahooli اينم قبض TheMohammad ديگه چي ميگي؟
لطفا شما هم تا از مطلبي مطمئن نشدي نگو چرته
لطفا لينك مستقيم اون صفحه از ايرانسل رو كه توش نوشته هر ام ام اس 160 تومن هست رو بنويس.

mech
29-05-2007, 18:02
شما یه سر بری مینینی من دیدم

saragol
29-05-2007, 20:01
شما یه سر بری مینینی من دیدم

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahooli
29-05-2007, 20:59
جناب vahooli اينم قبض TheMohammad ديگه چي ميگي؟
لطفا شما هم تا از مطلبي مطمئن نشدي نگو چرته
لطفا لينك مستقيم اون صفحه از ايرانسل رو كه توش نوشته هر ام ام اس 160 تومن هست رو بنويس.

دوستان زحمت کشیدن گذاشتن!

saragol
29-05-2007, 21:38
دوستان زحمت کشیدن گذاشتن!

زحمتی نبود.

قابل نداشت :20:

saragol
29-05-2007, 23:02
دوستان مشکل Gprs و Mms برطرف نشد ؟

برای من که فردا هم تموم شد، اما نشد ! :41:

همون توالی یک هفته ای باید انجام بشه، تا شاید درست بشه ! :31:

TheMohammad
29-05-2007, 23:36

برای من از امروز صبح (8/3/85) درست شده بود !

vahooli
30-05-2007, 00:01

برا من که اصلا اون sms هنوز نیمده !!! فکر کنم بعد اون یه هفته بیاد !:31:

Maziar_69
30-05-2007, 00:47
علیرضا خارجی چرا پیداش نیست؟

vahooli
30-05-2007, 09:03

به گفته خودش یه مدته سرش شلوغه نمی رسه زیاد بیاد.

علیرضا خارجی
30-05-2007, 10:21
هستم ولی پست نمیدم فقط پست هارو میخونم

TheMohammad
30-05-2007, 14:57
هستم ولی پست نمیدم فقط پست هارو میخونم
به نتیجه ای هم رسیدی ؟

Maziar_69
30-05-2007, 15:01
تاپیک چرا دیگه مثل سابق فعال نیست؟؟؟؟؟؟ :41:

meshkiposh2200
30-05-2007, 15:21
اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) اخيرا بر سر دو نرخي كردن مكالمات مشتركان خود دست به‌تبليغ وسيعي زده است، اين در حالي است كه اپراتور نخست تلفن همراه كه دولتي است ، هم‌اكنون تعرفه مكالمات مشتركان خود را ثانيه‌اي محاسبه مي‌كند.
اين دو گانگي بين مشتركان تلفن همراه اين سوال را مطرح كرده است كه آيااين‌كار درچارچوب قانون صورت مي‌گيرد و آيا اپراتور دولتي و شركت تاليا نيز مي‌توانند براي اين كار اقدام كنند.
برخي كارشناسان مي‌گويند محاسبه دقيقه‌اي مكالمه‌تلفن مشتركان تلفن همراه افزايش ناگهاني درآمد شركتي را كه اقدام به اين كار كرده ، بدنبال دارد.
براين‌اساس مدت زمان مكالمه كمتر از يك دقيقه يك مشترك يك دقيقه محاسبه و به حساب وي منظور مي‌شود.
"محمود خسروي" رييس سازمان‌تنظيم مقررات‌وارتباطات راديويي‌وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات روز ‪ ۲۱‬فروردين ماه امسال، ‪ ۴۸‬ساعت به ايرانسل ، اپراتور دوم تلفن همراه، فرصت داد تا زمان محاسبه تعرفه مكالمات خود را از دقيقه به ثانيه تبديل كند.
ايرانسل همان روز اعلام كرد كه طرح محاسبه مكالمات بر اساس ثانيه را ‪۱۶‬ بهمن ‪ ۸۵‬براساس قرارداد و پروانه خود، به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارسال كرده و به‌محض وصول تاييديه آن سازمان، اين محاسبه را اعمال خواهد كرد.
اين شركت در عين حال معترض شد:اپراتورهاي ديگر ، سال‌ها است كه نرخ مكالمات را بر اساس دقيقه محاسبه و اعمال مي‌كند.
دراين جريان و كش و قوس به نظر مي‌رسد وزارت ارتباطات عقب نشيني كرده است و هم‌اكنون شركت ايرانسل از هر دو روش ثانيه‌اي و دقيقه‌اي براي محاسبه صورتحساب مشتركان به درخواست مشترك اقدام مي‌كند.
"داود زارعيان" مديرروابط عمومي شركت مخابرات ايران درباره اين اقدام ايرانسل و اقدامات اپراتور نخست و تاليا، گفت: شركت ارتباطات سيارو تاليا نيز در صورت تمايل و درصورتي كه در پروانه آن‌ها ذكر شده باشد، مي‌توانند تعرفه مكالمات خود را به دو صورت ثانيه‌اي و دقيقه‌اي دربياورند.
وي روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا، در پاسخ به اين سووال كه شركت ارتباطات سيار فاقد پروانه است و شركت تاليا نيزپروانه خود را دو سال پيش و درزماني كه اين مساله مطرح نبوده تبيين كرده است ، گفت: مسوول بررسي اين مساله سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي است‌واما اگر اين دو شركت تمايل به دو نرخه‌كردن تعرفه مكالمه مشتركان خود داشته باشند، مي‌توانند درخواست خود را ارايه دهند.
ي افزود: شركت ارتباطات سيار به‌دليل دولتي‌بودن نيازي به‌پروانه نداشته است، اما به زودي به دليل واگذاري اين شركت به بخش خصوصي بايد پروانه دار شود.
زارعيان درپاسخ به اين سووال كه " آيا دو نرخي‌شدن تعرفه به‌سود مشتركان است يا خير؟" گفت: دو نرخي شدن تعرفه به نفع مردم است.
وي در پاسخ به اين سوال كه اگر اين مورد به نفع مردم است،چرا در تعرفه مكالمات اپراتور نخست كه دولتي است و بيش از ‪ ۱۳‬سال تجربه دارد ، دو نوع تعرفه پيش بيني نشده است ، گفت: با توجه به تحولات دراين عرصه و ورود تلفن -هاي همراه اعتباري و با توجه به‌اينكه تعرفه اين نوع سيم كارت‌ها ‪ ۵۰‬درصد بالاتر از تعرفه سيم‌كارت‌هاي ثابت (پس پرداختي) است ، حق انتخاب را به مردم مي‌دهد.
مديرروابط عمومي شركت مخابرات تصريح‌كرد: اما بايد دونرخي كردن مكالمات از طريق تلفن همراه با فرهنگ‌سازي همراه شود ، چون بدون فرهنگ‌سازي تفاوت تعرفه‌ها درك نخواهد شد.
وي گفت: دو نرخي بودن تعرفه اپراتورها در دنيا يك امر طبيعي محسوب مي - شود و مشتركان به فراخور استفاده خود از تلفن همراه، يكي از اين دو را انتخاب مي‌كنند.
زارعيان افزود: اپراتورها همچنين مي‌توانند ميزان تعرفه‌هاي خودرا كاهش دهند، اما به شرطي كه اين امر باعث متضرر شدن اپراتورهاي ديگر (دامپينگ) نشود.

علیرضا خارجی
30-05-2007, 16:36
به نتیجه ای هم رسیدی ؟
اره نتیجه این گرفتم که اینجا مثل چت روم هستش یکی امروز میاد چندتا سوال میپرسه یا بدوبیراه میگه یا انتقاد میکنه چند روز بعد یکی دیگه همین پست هارو تکرار میکنه

ادمهای جدید اومدن که باید با اونا اشنا بشی چون قدیمی ها رفتن :46:

vahooli
30-05-2007, 16:54

دلایل زیاد داره .
1- یه مدت بعضی ها اومدن اینجا و فکر کردن همه الکی اینجا جمعن و هرچی از دهنشون درومد گفتن
2- یه مدت بعضی ها نمک شدن و با اسم بقیه اومدن تو تاپیک و خوشمزگی کردن.
3- ایرانسل دیگه مثل قبل کانون بحث نیست که این هم دلایل زیادی داره :
3-1- یه مدته سرویس جدیدی ارائه نداده.
3-2-تقریبا نمی شه اصلا در مورد ایرانسل نظر داد چون یه عده بد جوری طرفدارن و یه عده هم بد جوری مخالف.
3-3- شاید اگه اینقدر بد قولی از سوی مسئولان ایرانسل نمیشد خیلی بهتر بود.
4-شاید بچه ها به این نتیجه رسیدن بحث اینجا فایده ای نداره !
حالا باید دید 11 خرداد که دو سرویس میاد وضع این تاپیک و ایرانسل در جامعه چطوره.

vahooli
30-05-2007, 17:16
من یه حسابی کردم در مورد تفاوت مبلغ کل دو اپراتور.یکی از قبض های TCI که مبلغش 22000 تومن بود را برداشتم و دیدم که به مقدار 265 دقیقه حرف زده شده(تمام شهری ) و 560 sms داده شده.و با جمع بندی مبالغ مالیات و .... به 22000 تومن رسیده.

اما همین قبض را با تعرفه های ایرانسل حساب کردم در شرایطی که : از MMS و GPRS استفاده نکنی. همین طور من هر SMS را 14 تومن گرفتم که تقریبا وسط 12.8 و 16 تومن باشه.تعرفه از نوع دقیقه ای باشه و دائمی هم باشه.

و این قبض برای ایرانسل درومد 22326 تومن .

نتیجه اینکه استفاده ی ساده از ایرانسل ( بدون سرویس های اضافی مثل MMS و GPRS ) هیچ فرقی با استفاده ی شهری از TCI نداره. و اگر بخواهین از این سرویس ها استفاده کنید و از TCI استفاده بین شهری هم بکنید TCI برنده تعرفه هاست.

البته کیفیت آنتن دهی و هر سرویس ایرانسل همونطور که می دونین در قبض ها هیچ تاثیری ندارن.پس خواهشن نیاین بگین ایرانسل فلان سرویسا کیفیتا داره ها!

ضمنا این مطلب عین حقیقته پس ربطی به ضد یا حامی ایرانسل بودن نداره!

نتیجه گیری کلی :

اگه برای کسی مقدار خرج مهمه و یا شغلی داره که مرتبا توی جاده هاس ( البته فعلا )و یا زیاد انتظاری از کیفیت شبکه نداره بهتره tci بگیره.
اگه برای کسی خرج مهم نباشه یا مجبوره مرتب ازین شهر به اون شهر بره و یا کیفیت و خدمات براش مهمه ایرانسل بهتره بگیره.

حالا تاپیک فعال شد ؟:31::46:

ShS
30-05-2007, 17:30

بعضي حقيقت را همون لحظه ميفهمند.
بعضي بعد از دو دوره چهار ساله ميفهمند.
بعضي حتي بعد از سي سال هم نميفهمند.

شما هم بياين مثل من سيم كارتاتونو بدين به بچه فالگيرا.

Dr.Dolfin
30-05-2007, 17:46
سلام

جوابهاي شما:

اولا------------>اون مطلبي رو كه شما ميگيد من هم ديدم و با ايني كه من نوشتم فرق داره و مطمئنم كه در هيچ كجا نوشته نشده و خودم يك هفته پيش اون رو پيدا كردم

ثانيا------------>بله در اون روش قبلي فرستنده مجبور بود كه از @ استفاده كنه ولي اگه دقيقا اين مراحلي رو كه من نوشتم انجام بدي ميتوني بدون @ پيام رو بفرستي و گيرنده هيچ تفاوتي رو بين اين پيام و يك SMS واقعي احساس نميكنه

ثالثا------------>بله هر دو گوشي بايد اين قابليت رو داشته باشه و من اين مطلب رو نوشته بودم و حتي مدل گوشيها رو هم نوشتم
در ضمن اين نوع روشي كه من نوشتم براي سوني اريكسون به سوني اريكسونه
در مورد سوني اريكسون به نوكيا هم يك روش ديگه بلدم كه اگه خواستين مينويسم
در ضمن فقط گوشي N70 كه Email Getway نداره حتي گوشي ساده اي مثل 3120 هم Email Getway داره!!!

رابعا------------>صدايي هم كه پخش ميشه دقيقا همون صدايي هستش كه در حالت SMS واقعي پخش ميشه!!!

ببين عزيز من كه مريض نيستم يا عقده اي نيستم كه بيام يه مطلبي رو بنويسم كه با يه سرچ ساده توي گوگل پيدا ميشه
من اين روش رو بارها و بارها توي اين يك هفته انجام دادم و بعد اومدم اينجا نوشتمش
بعد شما ميگي صداي زنگش فرق داره!!!!!!!!!!
از اين حرف شما من اينجور استنباط كردم كه شما نوكيا دارين و با سوني اريكسون آشنايي ندارين
اگه به دوتا گوشي سوني اريكسون دسترسي دارين حتما اين روش رو دقيقا مرحله به مرحله بدون هيچ كم و كاستي انجام بدين تا ببينين كه من چي ميگم
يا اگه سوني اريكسون داري شمارتو به صورت خصوصي بده تا برات ارسال كنم بعد ببين كه فرقشو با يه SMS معمولي احساس ميكني يا نه؟
خواهشا تا از مطلبي مطمئن نشدي پست انتقادي نده
چون باعث ميشي كه اگه يه نفر هم بخواد انجامش بده فكر كنه كه مطلب اشتباس
خدايي اصلا انجامش دادي كه بعد از توش ايراد ميگيري!!؟

بنده در همينجا صحت اين روش رو تضمين كرده و ادعا ميكنم كه اين روش جديد(نه روشهاي قبلي) رو خودم ساختم و در هيچ كجا هم قبلا ثبت نشده

سلام آقاي مخترع و دانشمند.روشت جواب نداد.با دليل ميگم كه نگي حرف مجاني ميزني.شما گفتي مثل اس ام اس ميرسه به دست طرف.ولي من اين كار رو كردم(اصلاح موضوع)طبق چيزي كه نوشتين براي W800.W810.K750.اما چي شد؟اس ام اس بدون اسم رسيد و موضوع با فونت كوچيكتر زير اس ام اس خالي نوشته شد.يعني اس ام اس بدون شماره رسيد.حالا شايد من نميتونم انجام بدم ولي عين مطلب عمل كردم و حدسم هم درست بود حالا اگه واقعا شما ميتوني انجام بدي من شماره دوستمو ميدم واسش اس ان اس بفرست(چون گوشي خودم نوكياست و امتحان كردم ديدم EmalGateway نداره.يا علي

Dr.Dolfin
30-05-2007, 17:59
من یه حسابی کردم در مورد تفاوت مبلغ کل دو اپراتور.یکی از قبض های TCI که مبلغش 22000 تومن بود را برداشتم و دیدم که به مقدار 265 دقیقه حرف زده شده(تمام شهری ) و 560 sms داده شده.و با جمع بندی مبالغ مالیات و .... به 22000 تومن رسیده.

اما همین قبض را با تعرفه های ایرانسل حساب کردم در شرایطی که : از MMS و GPRS استفاده نکنی. همین طور من هر SMS را 14 تومن گرفتم که تقریبا وسط 12.8 و 16 تومن باشه.تعرفه از نوع دقیقه ای باشه و دائمی هم باشه.

و این قبض برای ایرانسل درومد 22326 تومن .

نتیجه اینکه استفاده ی ساده از ایرانسل ( بدون سرویس های اضافی مثل MMS و GPRS ) هیچ فرقی با استفاده ی شهری از TCI نداره. و اگر بخواهین از این سرویس ها استفاده کنید و از TCI استفاده بین شهری هم بکنید TCI برنده تعرفه هاست.

البته کیفیت آنتن دهی و هر سرویس ایرانسل همونطور که می دونین در قبض ها هیچ تاثیری ندارن.پس خواهشن نیاین بگین ایرانسل فلان سرویسا کیفیتا داره ها!

ضمنا این مطلب عین حقیقته پس ربطی به ضد یا حامی ایرانسل بودن نداره!

نتیجه گیری کلی :

اگه برای کسی مقدار خرج مهمه و یا شغلی داره که مرتبا توی جاده هاس ( البته فعلا )و یا زیاد انتظاری از کیفیت شبکه نداره بهتره tci بگیره.
اگه برای کسی خرج مهم نباشه یا مجبوره مرتب ازین شهر به اون شهر بره و یا کیفیت و خدمات براش مهمه ایرانسل بهتره بگیره.

حالا تاپیک فعال شد ؟:31::46:

سلام يه سوال داشتم.شما خيلي عجيب مقايسه ميكنيد.اومدين 265 دقيقه شهري حساب كردين چون تعرفش توو شهري tci از ايرانسل كمتره.حالا 265 دقيقه بين شهري tci رو با ايرانسل با طرح پايه ثانيه اي و پايه دقيقه اي (بطور جدا)محاسبه كن ببين كدوم بيشتره.نتيي جش طبق اون چيزي كه گفتين اينجوري ميشه.

براي ايرانسل

265*66=16430
560*14=8960
جمع كل 25390تومان
-----------------------------------------------------
براي tci

265*76=20140
560*14=8960
جمع كل 29100 تومان
---------------------------------------------------
حالا اگه واسه ايرانسل طرح دقيقه اي بگيريم و فرض به اينكه هميشه تووي مكالماتمون يه دقيقه رو پر كرده باشيم اينطوري ميشه

265*44.9=13223.5
560*14=8960
جمع كل 22183.5
----------------------------------------------
نتيجه گيري==> ايرانسل تووي هر دو شرايط برندست(هم از نظر تعرفه هم از نظر امكانات و خدمات)
يا علي

XGAME
30-05-2007, 18:28
سلام آقاي مخترع و دانشمند.روشت جواب نداد.با دليل ميگم كه نگي حرف مجاني ميزني.شما گفتي مثل اس ام اس ميرسه به دست طرف.ولي من اين كار رو كردم(اصلاح موضوع)طبق چيزي كه نوشتين براي W800.W810.K750.اما چي شد؟اس ام اس بدون اسم رسيد و موضوع با فونت كوچيكتر زير اس ام اس خالي نوشته شد.يعني اس ام اس بدون شماره رسيد.حالا شايد من نميتونم انجام بدم ولي عين مطلب عمل كردم و حدسم هم درست بود حالا اگه واقعا شما ميتوني انجام بدي من شماره دوستمو ميدم واسش اس ان اس بفرست(چون گوشي خودم نوكياست و امتحان كردم ديدم EmalGateway نداره.يا علي

والا براي ما كه كار ميكنه
براي اينكه بحث تاپيك خراب نشه و شماره دوست شما سكرت بمونه لطف كن شماره دوستتو به پيغامهاي خصوصي من بفرست
به اين ترتيب:روي XGAME كليك كن بعد روي پيغام خصوصي كليك كن بعد متنتو ارسال كن
در ضمن مدل گوشيش رو هم بنويس

بچه ها شرمنده كه از بحث خارج شديم

vahooli
30-05-2007, 19:17
سلام يه سوال داشتم.شما خيلي عجيب مقايسه ميكنيد.اومدين 265 دقيقه شهري حساب كردين چون تعرفش توو شهري tci از ايرانسل كمتره.حالا 265 دقيقه بين شهري tci رو با ايرانسل با طرح پايه ثانيه اي و پايه دقيقه اي (بطور جدا)محاسبه كن ببين كدوم بيشتره.نتيي جش طبق اون چيزي كه گفتين اينجوري ميشه.

براي ايرانسل

265*66=16430
560*14=8960
جمع كل 25390تومان
-----------------------------------------------------
براي tci

265*76=20140
560*14=8960
جمع كل 29100 تومان
---------------------------------------------------
حالا اگه واسه ايرانسل طرح دقيقه اي بگيريم و فرض به اينكه هميشه تووي مكالماتمون يه دقيقه رو پر كرده باشيم اينطوري ميشه

265*44.9=13223.5
560*14=8960
جمع كل 22183.5
----------------------------------------------
نتيجه گيري==> ايرانسل تووي هر دو شرايط برندست(هم از نظر تعرفه هم از نظر امكانات و خدمات)
يا علي

خواهشا ایراد منتطقی بگیرین ! بابا آدم تو مقایسه همیشه معمول ترین حالت را در نظر می گیره ! معمول ترین حالت تماس شهریه ! خوبه منم بیام بگم نه من با ایرانسل که به خارج میزنم این قدره اما با tci این قدر ؟؟؟؟ همیشهه معمول ترین حالت مورد مقایسس!!!!!!:9:ضمنا یه نگاه بنداز به اون ته متنم !!!! ببین گفتم برا کیا خوبه برا کیا بده !!! فقط آدما حرس می دین !!!!

Clickrast
30-05-2007, 19:46

ولی برای من اصلا غیر فعال نبود !!

brightest
30-05-2007, 20:03

سر چي بحث كنيم !!!؟؟؟
الان فقط بايد صبر كرد وديد ايرانسل چه ميكنه !:46:

boy iran
30-05-2007, 20:07
الان فقط بايد صبر كرد وديد ايرانسل چه ميكنه !

منتظر نباشید هیچ کاری نمیکنه

noon_o_sokoot
30-05-2007, 20:36
خواهشمندم اسم اين ايرانسل رو تغيير بدين به(ايران ول)

H A M A S
30-05-2007, 21:08

عضويت رو تبريک ميگم و آرزو ميکنم baned بشي

masoudboy
30-05-2007, 21:30
متاسفانه امروز در اصفهان یکی از دکل های ایرانسل جمع شد (در خیابان ولیعصر ) و پوشش طرف های ما افتضاح شده و من وقتی داخل ساختمان میشم آنتن کاملا میره ... مثل اینکه شهرداری خیلی سخت گیر داده به ایرانسل از اینکه بدون اجازه شهرداری در جاهایی که اجازه می خواسته دکل نصب کرده ... این وسط فقط مردم بدبخت هستند که ضرر دعواهای مسخره اینها را می دهند ... حالا با این وضع واقعا نمی دونم اینها می خواهند تکلیف 5 هزار تا سیم کارت را چیکار کنند ....

H A M A S
30-05-2007, 21:38
متاسفانه امروز در اصفهان یکی از دکل های ایرانسل جمع شد (در خیابان ولیعصر ) و پوشش طرف های ما افتضاح شده و من وقتی داخل ساختمان میشم آنتن کاملا میره ... مثل اینکه شهرداری خیلی سخت گیر داده به ایرانسل از اینکه بدون اجازه شهرداری در جاهایی که اجازه می خواسته دکل نصب کرده ... این وسط فقط مردم بدبخت هستند که ضرر دعواهای مسخره اینها را می دهند ... حالا با این وضع واقعا نمی دونم اینها می خواهند تکلیف 5 هزار تا سیم کارت را چیکار کنند ....

شهرما خانه ما شهرداري صاحبخانه ما

Clickrast
30-05-2007, 21:39
آره طرفهای صمدیه هم قطع شده همچنین میرزا کوچک خان !!

Clickrast
30-05-2007, 21:40
به نظر من تو ایران یا اوپراتور خوب نیست یا نمی ذارن خوب باشه !! که در کل خوب در نمیاد برای مصرف کننده.

Maziar_69
30-05-2007, 22:39
احتمالا تهرانی ها شب شیشه ای رو دیدن دیگه. آخر برنامه برنده ی مسابقه ی اس ام اس 0935 بود. مگه میشه با ایرانسل به این شماره ها اس ام اس زد؟ من نمیتونم چرا؟:41:

TheMohammad
30-05-2007, 23:26
احتمالا تهرانی ها شب شیشه ای رو دیدن دیگه. آخر برنامه برنده ی مسابقه ی اس ام اس 0935 بود. مگه میشه با ایرانسل به این شماره ها اس ام اس زد؟ من نمیتونم چرا؟:41:
برای اینکه به شمار هایی مثل 3000و 2000و1000 از ایرانسل اس ام اس بزنید باید از شماره مسیج سنتر مخابرات استفاده کنید. یعنی شماره مسیج سنتر گوشیتون رو به 9891100503+ تغییر بدین، اس ام اس رو بفرستین، بعد دوباره مسیج سنتر رو به 989350001400+ برگردونید

البته توی بعضی گوشی ها مثل نوکیا سری 60 این امکان وجود داره که چندتا مسیج سنتر داشته باشه و هنگام ارسال اس ام اس کافیه که Options رو بزنید، بعد Sending Options رو انتخاب کنید و بعدش مسیج سنتر مورد نظر رو انتخاب کنید و در آخر مسیج رو بفرستید

XGAME
31-05-2007, 02:04
برای اینکه به شمار هایی مثل 3000و 2000و1000 از ایرانسل اس ام اس بزنید باید از شماره مسیج سنتر مخابرات استفاده کنید. یعنی شماره مسیج سنتر گوشیتون رو به 9891100503+ تغییر بدین، اس ام اس رو بفرستین، بعد دوباره مسیج سنتر رو به 989350001400+ برگردونید

البته توی بعضی گوشی ها مثل نوکیا سری 60 این امکان وجود داره که چندتا مسیج سنتر داشته باشه و هنگام ارسال اس ام اس کافیه که Options رو بزنید، بعد Sending Options رو انتخاب کنید و بعدش مسیج سنتر مورد نظر رو انتخاب کنید و در آخر مسیج رو بفرستید

ايول
دستت درست
من حتي اين مشكل رو با اپراتوراي ايرانسلم در ميون گذاشتم و اونو گفتن كه قراره هماهنگي هاي لازم به عمل بياد و اين روش رو بلد نبودن كه به ما بگن
اتفاقي پيداش كردي يا از جايي خوندي؟
البته ميشه از مسيج سنتر 9891100500+ هم استفاده كرد
در ضمن گوشي من K510 هستش و قابليت استفاده از چندين مسيج سنتر رو هم داره و تا چندين مسيج سنتر رو در خودش ذخيره ميكنه و فقط كافيه انتخابش كنم
خيلي عالي شد
دمت گرم

XGAME
31-05-2007, 02:05
كمتر از 22 ساعت مونده به خدمات جديد ايرانسل

XGAME
31-05-2007, 02:18
قزوينيا بجنبين كه فردا جشنواره پنجشنبه رو از دست ندين :31: :31: :31:
بقيه هم اگه آشنايي در قزوين دارين بهشون بگين كه برن بخرن يا اگه نخواستن براي شما بخرن تا اگه خواستين تو شهراي ديگه استفاده كنين

XGAME
31-05-2007, 02:24
هداياي تشويقي ويژه تابستان 86
حتما بخونيد
اينم لينكش:

shazdeh23
31-05-2007, 08:08
تبليغ جديد ايرانسل:
3کيلو نون خشک بيار، يک خط ايرانسل ببر!

mehdi_vsgh
31-05-2007, 08:12
حتما بخونيد
اينم لينكش:

ممنون دوست عزیز که اطلاع دادی ولی یه چنتا سوال داشتم

من که از اعتباری استفاده میکنم نوشته شده که بعد از 30 روز به حالت اولیه بر میگردیم!!! و اگه بخوایم مجددا از طرح استفاده کنیم باید مبلغی را بپردازیم!!!
خوب این مبلغ جقدره؟؟؟

ممون از توضیحاتت

CD-RW
31-05-2007, 09:12
بعضي حقيقت را همون لحظه ميفهمند.
بعضي بعد از دو دوره چهار ساله ميفهمند.
بعضي حتي بعد از سي سال هم نميفهمند.

شما هم بياين مثل من سيم كارتاتونو بدين به بچه فالگيرا.

بعضی هم ........خب .................... نمیخوان حقیقت رو ببیند , چه برسه به فهمیدنش . در ضمن سیم کارتت رو نگه میداشتی بهتر بود , حالا اگه اوضاع برگرده باید بدویی دنبال اون بچه فالگیر .
موضوع طرفداری نیست , حجم سرویسه .
مثلا یه شب یه بنده خدایی میخواست گوشی بخره ( اومدم مخش رو بزنیم که برند دلخواه من رو بخره ) همونجا ( وسط پارک ) اینترنت ( ع ) کانکت شدم و عکسهای گوشی رو نشون دادم . این یکی از برگهای برنده ایرانسل .

اول خوش اومدی , بعدش یه نفس تازه کن ببین چه خبره , در ضمن میدونی به M T N چی میگند :
" مردم تلفن ندیده "
گوشمون از این حرفها پره اگه نکته نظر یا انتقادی داری بیا یه پستی بده که به درد یکی دیگه بخوره .

تبليغ جديد ايرانسل:
3کيلو نون خشک بيار، يک خط ايرانسل ببر!

ایول . تیکه قشنگی انداختی , ما هم اگه بخواییم توی جشن تولد یکی رو دست بندازیم براش یه خط اعتباری ایرانسل میخریم با یه گوشی 6600 دست دوم ( کلی میخندیم به طرف )

mehdi_vsgh
31-05-2007, 09:24
همونجا ( وسط پارک ) اینترنت ( ع ) کانکت .

vahooli
31-05-2007, 11:01

وای..... ولی من فکر کنم این ذره چشم بوده! بالاخره ایرانسل که ساکت نمی شینه...! اما خوب واقعا جالبه همه شهر ها دکل نصب میشه اما اینجا دکل جمع میشه ! اصفهان الان از ماه بهمن پوشش هیچ فرقی نکرده !

TheMohammad
31-05-2007, 11:06
حتما بخونيد
اينم لينكش:
ایول !
بالاخره داریم به پیشرفت نزدیک میشیم، به نظر من اینکار رو باید به صورت همیشگی انجام بده !

vahooli
31-05-2007, 11:08

من که از اعتباری استفاده میکنم نوشته شده که بعد از 30 روز به حالت اولیه بر میگردیم!!! و اگه بخوایم مجددا از طرح استفاده کنیم باید مبلغی را بپردازیم!!!
خوب این مبلغ جقدره؟؟؟

ممون از توضیحاتت

همون مقداری که مخصوص اون طرحه .برای طرح قرمز 2500 تومن و آبی 5000 تومن.

Maziar_69
31-05-2007, 11:14

مرسی که جواب دادین.
اقای XGAME یه راهی هم واسه نوکیا بگین.

vahooli
31-05-2007, 11:15
بچه ها من یه چیز از این هدایا تابستونی نفهمیدم ! ببینم وقتی ما تعرفه را عوض می کنیم مثلا مقدار 2500 برا طرح قرمز از اعتبار کم میشه؟ و ازون به بعد نرخ ها بر اساس این طرح ها کم میشه؟ یعنی من که اعتباری دارم اگه بخوام طرح قرمزا انتخاب کنم وقتی طرحما عوض کردم 2500 از اعتبارم کم میشه و تا یک ماه تعرفه ها بر اساس طرح حساب میشه ؟!؟! درست میگم؟

vahooli
31-05-2007, 11:23
آقا مسعود به هیچ عنوان اینجا نمیشه به خدمات ایرانسل زنگ زد! حتی با تکرار زیاد یا تماس با 09351350000 ! شاید با تلفن منطقه شما بشه اما اینجا که عمرا !

XGAME
31-05-2007, 12:12

خوب این مبلغ جقدره؟؟؟

ممون از توضیحاتت

هر كدوم رو كه دلت بخواد
يا 2500 تومني يا 5000 تومني

XGAME
31-05-2007, 12:14
بچه ها من یه چیز از این هدایا تابستونی نفهمیدم ! ببینم وقتی ما تعرفه را عوض می کنیم مثلا مقدار 2500 برا طرح قرمز از اعتبار کم میشه؟ و ازون به بعد نرخ ها بر اساس این طرح ها کم میشه؟ یعنی من که اعتباری دارم اگه بخوام طرح قرمزا انتخاب کنم وقتی طرحما عوض کردم 2500 از اعتبارم کم میشه و تا یک ماه تعرفه ها بر اساس طرح حساب میشه ؟!؟! درست میگم؟

دقيقا درسته
در ضمن در هنگام استفاده از طرح قرمز و آبي طرح تعرفه تبديل به ثانيه ميشود و در هنگام استفاده از طرح نميشه تعرفه رو به دقيقه تغيير داد مگر بعد از 30 روز

XGAME
31-05-2007, 12:19
مرسی که جواب دادین.
اقای XGAME یه راهی هم واسه نوکیا بگین.

من ديگه بي خيالش شدم
چون اگه طرف وارد باشه ميتونه برنامه MyPhoneExplorer رو روي كامپيوتر نصب كنه و از داخل اون برنامه هر چي ترفندم بزني باز شماره اصلي رو نشون ميده
مگه اينكه طرف تو كامپيوتر وارد نباشه
در اون صورت كار جالبيه

XGAME
31-05-2007, 12:22
حالا دوباره تاپيك فعال شد
فقط جاي عليرضا خارجي خاليه
فكر كنم از وقتي كه من با اسمش اومدم تو تاپيك از من دلخور شده باشه
آقا معذرت
قدم رنجه بفرما بيا پست بده

در ضمن يكي از علل فعال نبودن تاپيك مثل قبل به خاطر نزديك شدن به فصل امتحاناته

راستي هر كس خبري از قزوين داره بگه ببينيم جشنواره پنجشنبه چه طور برگزار شده

soccer_18
31-05-2007, 13:13
سلام دوستان
من یه چیزو نفهمیدم...
با سیم کارت دائمی برای 3 ماه در پلن گلد فقط باید 15 تومن پرداخت؟ یا هر ماه 15 تومن یا به عبارتی کلا" 45 تومن؟؟
و اینکه به نظر شما این طرح ارزش امتحان کردن رو داره؟؟

XGAME
31-05-2007, 13:38
سلام دوستان
من یه چیزو نفهمیدم...
با سیم کارت دائمی برای 3 ماه در پلن گلد فقط باید 15 تومن پرداخت؟ یا هر ماه 15 تومن یا به عبارتی کلا" 45 تومن؟؟
و اینکه به نظر شما این طرح ارزش امتحان کردن رو داره؟؟

جواب سؤالت در اين دو قسمت هستش
يعني بايد 3 تا 15 هزار تومن يعني 45000 تومن براي اين كه اين سرويس رو براي هر 3 ماه داشته باشي بپردازي

در مورد سؤال دوم هم بايد بگم كه اگه فكر ميكني كه به اندازه 15 هزار تومن يا بيشتر از خدماتش استفاده ميكني
و يا با اينكه GPRS ش رايگان هست آيا برات به صرفه تر نيست كه با كامپيوتر به اينترنت وصل بشي
ميتوني از اين طرح استفاده كني

ضوابط و شرايط:

1. این طرح تشویقی به مدت سه ماه قابل اجرا خواهد بود.
2. تمامی مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل (مشترکین فعلی و آنهایی که به شبکه ایرانسل می پیوندند) می توانند در این طرح شرکت کنند.
3. مدت این تعرفه های تشویقی برای مشترکین سیم کارتهای اعتباری (از زمان فعال شدن)30 روز می باشد. در صورت تمایل به باقی ماندن در طرح انتخابی، مشترک می تواند مجدداً با پرداخت اشتراک ماهانه تشویقی آن را برای دوره 30 روزه بعدی تمدید نماید.
4. مشترکین سیم کارت اعتباری، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (30 روز) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.
5. در صورت انتخاب هر یک از طرحهای تعرفه تشویقی، مشترکین سیم کارت اعتباری نمی توانند پیش از پایان دوره 30 روزه آن، مبادرت به تغییر تعرفه نمایند.
6. طرحهاي تعرفه تشويقي مربوط به سيم كارت دائمي، از زمانيكه فعال شوند تا پايان شهريورماه فعال مي مانند. در صورتيكه مشترك مايل به برگشت به طرح تعرفه قبلي باشد، مي تواند در هر زمان به سادگي از طريق روشهاي ذكر شده در بروشور تعرفه ايرانسل، طرح تعرفه خود را تغيير دهد.
7. با انتخاب هر یک از طرح های تعرفه تشویقی، مشترکین سیم کارت دائمی می توانند در هر زمان در صورت تمایل به هر یک از تعرفه های تشویقی دیگر انتقال یابند.
8. مشترکین سیم کارت دائمی، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (پایان دوره صورتحساب شهریور ماه و آغاز دوره صورتحساب مهر ماه 86) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.
9. در صورتیکه مشترکین سیم کارت دائمی هر یک از تعرفه های تشویقی را از روز اول ماه فعال کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت اشتراک ماهانه نداشته و تنها باید هزینه فعال سازی طرح انتخابی (هزينه ماهانه طرح تشویقی) را بپردازند.
10. توجه داشته باشید در صورتیکه طرح تشویقی برای بخشی از یک ماه فعال شده باشد، هزینه مشترک به نسبت تعداد روزهایی که هر یک از طرح ها (تعرفه پایه و تعرفه تشویقی) فعال بوده است، محاسبه می شود.
11. طرح تعرفه انتخابی ظرف 24 ساعت پس از ارسال درخواست، با دریافت پیام کوتاه تأیید فعال می شود.
12. توجه فرمایید امکان استفاده همزمان از "طرحهای تعرفه تشویقی" و طرح "1000 دقیقه مکالمه رایگان" موجود نمی باشد. به عبارت دیگر، با انتخاب طرحهای تعرفه تشویقی، دقایق باقیمانده از طرح "1000 دقیقه مکالمه رایگان" قابل استفاده نخواهد بود.
13. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل150هزار تومان و بهای سیم کارت اعتباری 29هزار تومان می باشد.
14. مشترکین می توانند طرح تعرفه فعال خود را از طریق سرویس کنترل حساب اینترنتی (E-Care) مشاهده نمایند.
15. تعرفه های فوق همانند تمامی تعرفه های مخابراتی، بدون در نظر گرفتن مالیات فروش و عوارض می باشد. مطابق قوانين مالياتي كشور، ماليات فروش و عوارض مربوطه 6 درصد مي باشد.
16. هزینه ماهانه طرح تشویقی برای مشترکین سیم کارت دائمی در صورتحساب ماهانه آنها منظور مي شود.
17. هزینه ماهانه طرح تشویقی برای مشترکین سیم کارت اعتباری از اعتبار مکالمه آنها کسر می شود. لازم به ذکر است مشترکین به هنگام انتخاب طرح مورد نظر باید اعتبار مکالمه کافی در حساب خود داشته باشند.
18. در زمانيكه مشتركين از طرح تشويقي استفاده مي كنند، محاسبه نرخ مكالمات بصورت ثانيه اي خواهد بود. بديهي است پس از پايان دوره طرح تشويقي مشتركيني كه قبلاً از طرح دقيقه اي استفاده مي كردند به طرح ‌"پايه دقيقه اي" و مشتركيني كه قبلاً از طرح ثانيه اي استفاده مي كردند به طرح "پايه ثانيه اي" بازگردانده مي شوند. توجه فرماييد اين انتقال كاملاً رايگان و بصورت خودكار انجام مي شود.
19. پس از پايان دوره طرح تعرفه تشويقي، مشتركين يك پيام كوتاه مبني بر بازگشت به طرح تعرفه قبلي خود دريافت خواهند كرد.

XGAME
31-05-2007, 13:47
دوباره پيغام ((به جاي زدن *140# عبارت *140*1#)) در هنگام چك كردن اعتبار با زدن كد *140# مي ياد منتها قراره اين دفه به جاي 1 خرداد از 19 خرداد فعال بشه
حالا مگه فرقش چيه؟
*140# كه از *140*1# راحت تر هستش!

CD-RW
31-05-2007, 13:49
دوباره شروع شد ............... سرعت کم اینترنت و قطعی فراوان ( امید است کیفیت شبکه بهبود یافته باشد )
خداییش برای من صرف نمیکنه حتی توی قرمزش شرکت کنم , همینطوری که استفاده میکنم خوبه , تشویق مشویق و ولش .

vahooli
31-05-2007, 13:54
دوباره پيغام ((به جاي زدن *140# عبارت *140*1#)) در هنگام چك كردن اعتبار با زدن كد *140# مي ياد منتها قراره اين دفه به جاي 1 خرداد از 19 خرداد فعال بشه
حالا مگه فرقش چيه؟
*140# كه از *140*1# راحت تر هستش!

این کدها سرویسیا در اختیار شما می گذاره که بدون تماس با 140 یا 130 و بدون پرداخت هزینه به همه منو های خدمات دسترسی داشته باشی.

raheman
31-05-2007, 13:56
راستی کسی خبر داره که چه موقع میشه از ایرانسل تو مترو هم استفاده کرد؟!!

meshkiposh2200
31-05-2007, 14:30

روی زمین ش درست شه زیر زمین پیشکش:19:

lover_pc_games
31-05-2007, 14:31

وقت گل نی ! :31:
ایرانسل توی آنتن دهی روی زمینش مونده . زیر زمین که دیگه ... میتونی امیدوار باشی نوه شما یا حداقل پسر گلتون بتونه توی مترو با سیم کارت ایرانسلش با شما صحبت کنه ! البته اگر تا اون موقع در شرکتو گل نگرفته باشن !
اشتباه نشه من خودم ایرانسلی ام ...
ولی از اونهاش که ناراضی هستن .

meshkiposh2200
31-05-2007, 14:31
فلش اول سایت دیدید کی میشه بگه سلام اصفهان.

vahooli
31-05-2007, 14:50
فلش اول سایت دیدید کی میشه بگه سلام اصفهان.

فعلا که داره به سمت خداحافظ اصفهان میره !

TheMohammad
31-05-2007, 14:50
خدا کنه اینترنتش رو درست کنه کاملا !
من از الان دارم به عنوان مشابه adsl روش حساب میکنم !
15 تومن به نظرم خوبه ! البته اگه محدودیت نذارن !

ehsanch
31-05-2007, 15:25
الان که از صبح تا حالا نجف آباد قطعه ... فکر کنم یه کلاغ نشسته سر آنتنشون!

meshkiposh2200
31-05-2007, 15:29
فعلا که داره به سمت خداحافظ اصفهان میره !

اگه منظور شما از خداحافظی قطع انتن من خوشبینانه به این قضیه نگاه میکنم و میگم برای تست است که انتنها را خاموش میکنند

ehsanch
31-05-2007, 15:34
این 12 شب تا صبح مربوط به هدایای تشویقی تا چه ساعتیه ؟
برای من که صبح ساعت 11 هست :p

lover_pc_games
31-05-2007, 15:59
خدا کنه اینترنتش رو درست کنه کاملا !
من از الان دارم به عنوان مشابه adsl روش حساب میکنم !
15 تومن به نظرم خوبه ! البته اگه محدودیت نذارن !

میشه بیشتر توضیح بدی !؟ من متوجه نشدم !
15 تومان چی ؟ ماهیانه ؟ یا ...

TheMohammad
31-05-2007, 16:24
میشه بیشتر توضیح بدی !؟ من متوجه نشدم !
15 تومان چی ؟ ماهیانه ؟ یا ...
اگه تعرفه طلایی رو انتخاب کنید، GPRS رایگان میشه !! خوب اگه وصلش کنی به کامپیوتر و به اینترنت وصل بشی چی میشه ؟ انگار ADSL داری با ماهی 15 هزار تومن !!

ALt3rnA
31-05-2007, 16:42
نه زیاد هم سرعتش بالا نیست

XGAME
31-05-2007, 17:00
این 12 شب تا صبح مربوط به هدایای تشویقی تا چه ساعتیه ؟
برای من که صبح ساعت 11 هست :p

ساعت 8 صبه ديگه آقا احسان

XGAME
31-05-2007, 17:04
نه زیاد هم سرعتش بالا نیست

اگه يه سره از صبح تا شب وصلش كني به برنامه DAP ميتونه خيلي خوب باشه
حتي اگه سرعتش هم خيلي زياد نباشه
15 تومن در ماه بدون اشغال تلفن و هزينه تلفن و هزينه كارت اينترنت و اشغالي خط سيم كارت
ازين بهتر ديگه چي ميخواين
حيف كه مال من اعتباريه

lover_pc_games
31-05-2007, 17:10
اگه يه سره از صبح تا شب وصلش كني به برنامه Dap ميتونه خيلي خوب باشه
حتي اگه سرعتش هم خيلي زياد نباشه
15 تومن در ماه بدون اشغال تلفن و هزينه تلفن و هزينه كارت اينترنت و اشغالي خط سيم كارت
ازين بهتر ديگه چي ميخواين
حيف كه مال من اعتباريه

جالب شد !
لطفا آدرس جایی که بتونم اطلاعات کامل تری در این مورد بدست بیارم رو بنویسید !

ShS
31-05-2007, 17:27
هر وقت بچه فالگيره گفت بهت ميگم

XGAME
31-05-2007, 17:27
جالب شد !
لطفا آدرس جایی که بتونم اطلاعات کامل تری در این مورد بدست بیارم رو بنویسید !

اگه اطلاعات در مورد اين طرح ايرانسل ميخواي برو به آدرسش كه در پستهاي قبلي دادم
و اگر اطلاعات در مورد طريقه اتصال گوشي به كامپيوتر ميخواي مدل گوشيت رو بنويس
در ضمن در صفحات قبلي اين تاپيك هم توضيحاتي در اين مورد هست
از قسمت جستجو در اين تاپيك استفاده كن

XGAME
31-05-2007, 17:34
هر وقت بچه فالگيره گفت بهت ميگم

بگو حالا يه خالي بستيم
دست از سرمون بردارين ديگه

خوش به حال بچه فالگيراي محله شما

vahooli
31-05-2007, 18:59
اگه منظور شما از خداحافظی قطع انتن من خوشبینانه به این قضیه نگاه میکنم و میگم برای تست است که انتنها را خاموش میکنند

نه منظورم جمع آوری دکله از طرف شهرداری و ....!!!

vahooli
31-05-2007, 19:01
بگو حالا يه خالي بستيم
دست از سرمون بردارين ديگه

خوش به حال بچه فالگيراي محله شما

:27: نه این آقا می خواد بگه خیلی خیر و پولداره ! باشه آقا تا باشه مثله شما که ضریب نفوذ موبایلا تو کشور زیاد کنن !!!:31:

amirlovely
31-05-2007, 19:07
ما مي تونيم تو طرح تابستاني ايرانسل تو سيم كارت 150 توماني ان طرح صلايي 15 تومن فقط 1 ماه استفاده كنيم يا بايد
3 ماه 45 تومن رو يكجا بديم ؟؟/

meshkiposh2200
31-05-2007, 19:16
نه منظورم جمع آوری دکله از طرف شهرداری و ....!!!

شما فقط قطع شدن انتن را دیدی ولی شما یا کسی شهرداری را در حال جمع اوری دکل دیده ای؟ا اگه به جمع کردن اول باید دکل دروازه تهران را جمع کنند یا حداقل جلوی ساخت وساز توی محوطه ی دکل را بگیرند:5:

vahooli
31-05-2007, 19:33
ما مي تونيم تو طرح تابستاني ايرانسل تو سيم كارت 150 توماني ان طرح صلايي 15 تومن فقط 1 ماه استفاده كنيم يا بايد
3 ماه 45 تومن رو يكجا بديم ؟؟/

نه دیگه به ازای هر یه ماه 15 تومن میدی حالا اگه دوست داری دوماه استفاده 30 تومن میدی و...

masoudboy
31-05-2007, 19:34
شما فقط قطع شدن انتن را دیدی ولی شما یا کسی شهرداری را در حال جمع اوری دکل دیده ای؟ا اگه به جمع کردن اول باید دکل دروازه تهران را جمع کنند یا حداقل جلوی ساخت وساز توی محوطه ی دکل را بگیرند:5:

بله ... من خودم دیدم که شهرداری داشت دکل خیابان ولیعصر را برمیداشت ... پوشش طرف های بزرگهر از وقتی این دکل را برداشتند افتضاح شده ... اتفاقا تنها دکلی که ایرانسل برای نصب آن مجوز داشته همین دکل دروازه تهران هست و طرف های خمینی شهر و نجف آباد که به شهرداری اصفهان مربوط نیست که دخالت کنه ... من به شهرداری حق میدم چون ایرانسل می خواهد زیر آبی بره و هزینه ای پرداخت نکنه ... کلا زیاد به فکر راه اندازی رسمی شبکه حداقل امسال را در اصفهان نباشید ... مشکلات تلفن ثابت به ایرانسل هم اینطور که معلوم هست هیچ وقت حل نخواهد شد در اصفهان پس عملا استفاده از ایرانسل حتی اگر راه اندازی رسمی بشه فایده ای نداره ولی ایرانسل هنوز با اینکه این مشکلات را میدونه داره مثل نقل و نبات در اصفهان سیم کارت میفروشه و تبلیغ می کنه و مردم از همه جا بی خبر هم وقتی سیم کارت را می خرند می بینند چه کلاه گشادی سرشون رفته ... ایرانسل اگر به فکر حقوق مصرف کننده بود به این صورت در شهری که این همه مشکلات در آن داره سیم کارت نمی فروخت ...

vahooli
31-05-2007, 19:37

جالب اینجاست که من حتی قطع شدن آنتنم حس نکردم از رو حرفای شماها میگم !

masoudboy
31-05-2007, 19:46
ایرانسل در طرف های دروازه شیراز و شیخ صدوق و کلا جنوب اصفهان 3 تا دکل نصب کرده و همه هم به شبکه وصل هستند ... یکی در خیابان شیخ صدوق تقریبا نزدیک خیابان نیکبخت و یکی طرف سه راه سیمین و یکی هم طرف های فنی و حرفه ای در خیابان هزار جریب ... احتمالا به زودی شهرداری ترتیب دکل شیخ صدوق را میده چون نزدیک خیابان هست باید از شهرداری مجوز بگیره که نگرفته ... این اطلاعات را از یکی از دوستان که نماینده رسمی ایرانسل در اصفهان هست گرفتم ...

Maziar_69
31-05-2007, 19:52
جواب سؤالت در اين دو قسمت هستش
يعني بايد 3 تا 15 هزار تومن يعني 45000 تومن براي اين كه اين سرويس رو براي هر 3 ماه داشته باشي بپردازي

در مورد سؤال دوم هم بايد بگم كه اگه فكر ميكني كه به اندازه 15 هزار تومن يا بيشتر از خدماتش استفاده ميكني
و يا با اينكه GPRS ش رايگان هست آيا برات به صرفه تر نيست كه با كامپيوتر به اينترنت وصل بشي
ميتوني از اين طرح استفاده كني

ضوابط و شرايط:

1. این طرح تشویقی به مدت سه ماه قابل اجرا خواهد بود.
2. تمامی مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل (مشترکین فعلی و آنهایی که به شبکه ایرانسل می پیوندند) می توانند در این طرح شرکت کنند.
3. مدت این تعرفه های تشویقی برای مشترکین سیم کارتهای اعتباری (از زمان فعال شدن)30 روز می باشد. در صورت تمایل به باقی ماندن در طرح انتخابی، مشترک می تواند مجدداً با پرداخت اشتراک ماهانه تشویقی آن را برای دوره 30 روزه بعدی تمدید نماید.
4. مشترکین سیم کارت اعتباری، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (30 روز) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.
5. در صورت انتخاب هر یک از طرحهای تعرفه تشویقی، مشترکین سیم کارت اعتباری نمی توانند پیش از پایان دوره 30 روزه آن، مبادرت به تغییر تعرفه نمایند.
6. طرحهاي تعرفه تشويقي مربوط به سيم كارت دائمي، از زمانيكه فعال شوند تا پايان شهريورماه فعال مي مانند. در صورتيكه مشترك مايل به برگشت به طرح تعرفه قبلي باشد، مي تواند در هر زمان به سادگي از طريق روشهاي ذكر شده در بروشور تعرفه ايرانسل، طرح تعرفه خود را تغيير دهد.
7. با انتخاب هر یک از طرح های تعرفه تشویقی، مشترکین سیم کارت دائمی می توانند در هر زمان در صورت تمایل به هر یک از تعرفه های تشویقی دیگر انتقال یابند.
8. مشترکین سیم کارت دائمی، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (پایان دوره صورتحساب شهریور ماه و آغاز دوره صورتحساب مهر ماه 86) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.
9. در صورتیکه مشترکین سیم کارت دائمی هر یک از تعرفه های تشویقی را از روز اول ماه فعال کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت اشتراک ماهانه نداشته و تنها باید هزینه فعال سازی طرح انتخابی (هزينه ماهانه طرح تشویقی) را بپردازند.
10. توجه داشته باشید در صورتیکه طرح تشویقی برای بخشی از یک ماه فعال شده باشد، هزینه مشترک به نسبت تعداد روزهایی که هر یک از طرح ها (تعرفه پایه و تعرفه تشویقی) فعال بوده است، محاسبه می شود.
11. طرح تعرفه انتخابی ظرف 24 ساعت پس از ارسال درخواست، با دریافت پیام کوتاه تأیید فعال می شود.
12. توجه فرمایید امکان استفاده همزمان از "طرحهای تعرفه تشویقی" و طرح "1000 دقیقه مکالمه رایگان" موجود نمی باشد. به عبارت دیگر، با انتخاب طرحهای تعرفه تشویقی، دقایق باقیمانده از طرح "1000 دقیقه مکالمه رایگان" قابل استفاده نخواهد بود.
13. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل150هزار تومان و بهای سیم کارت اعتباری 29هزار تومان می باشد.
14. مشترکین می توانند طرح تعرفه فعال خود را از طریق سرویس کنترل حساب اینترنتی (E-Care) مشاهده نمایند.
15. تعرفه های فوق همانند تمامی تعرفه های مخابراتی، بدون در نظر گرفتن مالیات فروش و عوارض می باشد. مطابق قوانين مالياتي كشور، ماليات فروش و عوارض مربوطه 6 درصد مي باشد.
16. هزینه ماهانه طرح تشویقی برای مشترکین سیم کارت دائمی در صورتحساب ماهانه آنها منظور مي شود.
17. هزینه ماهانه طرح تشویقی برای مشترکین سیم کارت اعتباری از اعتبار مکالمه آنها کسر می شود. لازم به ذکر است مشترکین به هنگام انتخاب طرح مورد نظر باید اعتبار مکالمه کافی در حساب خود داشته باشند.
18. در زمانيكه مشتركين از طرح تشويقي استفاده مي كنند، محاسبه نرخ مكالمات بصورت ثانيه اي خواهد بود. بديهي است پس از پايان دوره طرح تشويقي مشتركيني كه قبلاً از طرح دقيقه اي استفاده مي كردند به طرح ‌"پايه دقيقه اي" و مشتركيني كه قبلاً از طرح ثانيه اي استفاده مي كردند به طرح "پايه ثانيه اي" بازگردانده مي شوند. توجه فرماييد اين انتقال كاملاً رايگان و بصورت خودكار انجام مي شود.
19. پس از پايان دوره طرح تعرفه تشويقي، مشتركين يك پيام كوتاه مبني بر بازگشت به طرح تعرفه قبلي خود دريافت خواهند كرد.

اشتباه کردی خط 6 رو بخون. برای دائمی 3 ماه فعاله. یعنی اخر فضا!!!!!!!!

Maziar_69
31-05-2007, 19:55
من که فکر کنم سرویس جدیدش از 12 خرداد اعمال بشه. چون معمولا از شنبه شروع میکنن نه از جمعه

Clickrast
31-05-2007, 19:56
تو دانشگاه ما هم (مهاجر) دارن یه دکل می زنن ولی نمی دونم ایرانسله یا ارتباطات سیار !!

vahooli
31-05-2007, 19:59
ایرانسل در طرف های دروازه شیراز و شیخ صدوق و کلا جنوب اصفهان 3 تا دکل نصب کرده و همه هم به شبکه وصل هستند ... یکی در خیابان شیخ صدوق تقریبا نزدیک خیابان نیکبخت و یکی طرف سه راه سیمین و یکی هم طرف های فنی و حرفه ای در خیابان هزار جریب ... احتمالا به زودی شهرداری ترتیب دکل شیخ صدوق را میده چون نزدیک خیابان هست باید از شهرداری مجوز بگیره که نگرفته ... این اطلاعات را از یکی از دوستان که نماینده رسمی ایرانسل در اصفهان هست گرفتم ...

نه مسعود دوستت اشتباه کرده ! توی کل خیابان شیخ صدوق 4 دکل نصبه که همگی خاموشند. پای کوه صفه یه دکل روشن هست.دروازه شیراز و مرداویج فقط از دکل صفه انتن میگیرن.

Maziar_69
31-05-2007, 20:02
نه دیگه به ازای هر یه ماه 15 تومن میدی حالا اگه دوست داری دوماه استفاده 30 تومن میدی و...

بابا اشتباه نکنییییید. خط 6 نوشته برای دائمی 3 ماه فعاله. برای اعتباری تو خط 2و3 نوشته که 1 ماهه است.....

meshkiposh2200
31-05-2007, 20:58
[QUOTE=masoudboy;1143796]بله ... من خودم دیدم که شهرداری داشت دکل خیابان ولیعصر را برمیداشت ...

اگه اینطوری که باید بی خیال ایرانسل در اصفهان شویم:41: ولی من خودم شخصا میرم شهرداری بینم چه خبره:31:

XGAME
31-05-2007, 21:02
اشتباه کردی خط 6 رو بخون. برای دائمی 3 ماه فعاله. یعنی اخر فضا!!!!!!!!

بر اساس بند 6 بله حق با شماست
ولي بر اساس جدول نه
چون توي جدول نوشته هزينه ماهانه طرح تشويقي
اگه قرار باشه براي هر 3 ماه فعال باشه بايد مينوشت
هزينه راه اندازي طرح تشويقي
ولي چون نوشته ماهانه پس يعني براي يك ماه
خدايي 15 هزار تومن براي 3 ماه تماس بين خطوط ايرانسل رايگان و SMS با خطوط ايرانسل رايگان و MMS رايگان و GPRS رايگان يه كم غير منطقيه

شايدم حق با شما باشه
بايد يكي با ايرانسل تماس بگيره و اين مطلب رو بپرسه
ديگه عرضي نيست

جدول تعرفه هاي طرح سيم كارت دائمي

نام تعرفه
طرح طلايي
طرح آبي
طرح قرمز

هزينه ماهانه طرح تشويقي
150 هزار ريال
50 هزار ريال
25 هزار ريال

مكالمات داخل كشور بين خطوط ايرانسل
رايگان
32/3 ريال/ثانيه (199 ريال/دقيقه)
98/4 ريال/ثانيه (299ريال/دقيقه)

ساير خطوط
15/4 ريال/ثانيه (249 ريال/دقيقه)
48/7 ريال/ثانيه (449ريال/دقيقه)
15/9 ريال/ثانيه (549ريال/دقيقه)

12 شب تا صبح بين خطوط ايرانسل
رايگان
رايگان
رايگان

12 شب تا صبح ساير خطوط
32/3 ريال/ثانيه (199 ريال/دقيقه)
98/4 ريال/ثانيه (299ريال/دقيقه)

پيام كوتاه بين خطوط ايرانسل
رايگان
رايگان
رايگان

پيام كوتاه ساير خطوط
80 ريال
80 ريال
80 ريال

ارسال MMS
رايگان
رايگان
رايگان

سرويس GPRS
رايگان
5 ريال/كيلو بايت
10 ريال/كيلو بايت

TheMohammad
31-05-2007, 21:23
بر اساس بند 6 بله حق با شماست
ولي بر اساس جدول نه
چون توي جدول نوشته هزينه ماهانه طرح تشويقي
اگه قرار باشه براي هر 3 ماه فعال باشه بايد مينوشت
هزينه راه اندازي طرح تشويقي
ولي چون نوشته ماهانه پس يعني براي يك ماه
خدايي 15 هزار تومن براي 3 ماه تماس بين خطوط ايرانسل رايگان و Sms با خطوط ايرانسل رايگان و Mms رايگان و Gprs رايگان يه كم غير منطقيه

شايدم حق با شما باشه
بايد يكي با ايرانسل تماس بگيره و اين مطلب رو بپرسه
ديگه عرضي نيست
اینم یه جوری زیر آبی هست دیگه ! هر کی خواست فعالش کنه، براش سه ماه فعال میشه تا موقعی که دوباره غیرفعال بشه و پول سه ماه رو عینا میگیرن !!!
توی بند 4 چیزی ننوشته بود راجب پول !! :d

mehdi_vsgh
31-05-2007, 21:25
بچه‌ها برای من الان یکی دوساعت میشه که Sms نمیفرسته!!!

شما هم اینطوری هستین؟؟
من تهران هستم

mehdi_vsgh
31-05-2007, 21:37
ساير خطوط
48/7 ريال/ثانيه (449ريال/دقيقه)
15/9 ريال/ثانيه (549ريال/دقيقه)

آقا من یه کمی خنگم اینارو متوجه نمیشم

نوشته ثانیه‌ای 15.4 ریال یعنی حدود 1.5 تومان!!!! بعد چطوری میشه دقیقه‌ای 249 ریال؟؟(24.9 تومان)
مگه 1.5*60=90 تومان؟؟؟؟

Maziar_69
31-05-2007, 21:48
آقا من یه کمی خنگم اینارو متوجه نمیشم

نوشته ثانیه‌ای 15.4 ریال یعنی حدود 1.5 تومان!!!! بعد چطوری میشه دقیقه‌ای 249 ریال؟؟(24.9 تومان)
مگه 1.5*60=90 تومان؟؟؟؟

احتمالا 4.15بوده ولی چون فارسی و انگلیسی با هم قاتی شده برعکس دراومده. یه همچین مشکلاتی تو ورد هم هست. خودت امتحان کن....

mehdi_vsgh
31-05-2007, 22:43
آره حق با شماست!!! الان تست کردم دیدم قیمت همونیه که شما گفتین

raheman
31-05-2007, 22:46
ببخشید برای طرح قرمز نوشته
15/9 ريال/ثانيه (549ريال/دقيقه
اینطوری که دوستمون گفتند جور در نمیاد مگر اینکه اینم بر عکس شده باشه.!

raheman
31-05-2007, 22:48
این پست تکراری شد شرمنده

علیرضا خارجی
31-05-2007, 23:26
تا الان یعنی کسی ندیده اینو؟
هر ام ام ام 32 تومن
چی پی ار اس 15 ریال کیلوبایت
ارسال پیام تصویری (MMS) تا سقف 300 کیلوبایت به سایر مشترکین ام تی ان ایرانسل یا به نشانی پست الکترونیکی ---------320 ریال/پیام تصویری **

ارسال و دریافت دیتا از طریق GPRS
(WAP و مرورگر اینترنت از طریق پورت سریال، کارت دیتا PCMCI/USBT، Infra-Red)
15 ریال/کیلوبایت **

ShahabSAMSUNG
31-05-2007, 23:36
دوستان، گروه اس ام اس رو شروع کنید.

Maziar_69
31-05-2007, 23:41
دوستان، گروه اس ام اس رو شروع کنید.

شما که ناراضی بودی از ایرانسل؟ راستی اعتباری دولتی رو گرفتی یا نه؟

Maziar_69
31-05-2007, 23:42
هر ام ام ام 32 تومن
ارسال پیام تصویری (MMS) تا سقف 300 کیلوبایت به سایر مشترکین ام تی ان ایرانسل یا به نشانی پست الکترونیکی ---------320 ریال/پیام تصویری **

15 ریال/کیلوبایت **

آره من دیدم دمش گرم همه رو ارزون کرده. واقعا دیگه با این وضع باید تی سی آی رو انداخت آشغالی

Maziar_69
31-05-2007, 23:43
بیچاره ایرانسل تا میاد یکی دو ماه پول گیرش بیاد دوباره مجانیش میکنه. راستی پول این همه تبلیغ رو از کجا میارن اینا؟

vahooli
31-05-2007, 23:47
[QUOTE=masoudboy;1143796]بله ... من خودم دیدم که شهرداری داشت دکل خیابان ولیعصر را برمیداشت ...

اگه اینطوری که باید بی خیال ایرانسل در اصفهان شویم:41: ولی من خودم شخصا میرم شهرداری بینم چه خبره:31:

ایول مشکی جون اگه زحمتشا بکشی که خیلی توپی.کمکم خواستی ما 3 تا masoud-clickrast هستیم.

Clickrast
31-05-2007, 23:49
vahooli جون چرا از قول من قول میدی :دی
شوخی میکنم منم هستم !!

vahooli
31-05-2007, 23:52
هر ام ام ام 32 تومن

15 ریال/کیلوبایت **

وای خیلی توپه !!!! دمش گرم ایرانسل عجب حالی داد بمون امروزا ! دمش گرم ایول.

Maziar_69
01-06-2007, 00:07
یعنی از 160 تومن کرده 32 تومن ضرر نمیکنه؟ بابا اینا چقدر باحالن.

Maziar_69
01-06-2007, 00:21
وای خیلی توپه !!!! دمش گرم ایرانسل عجب حالی داد بمون امروزا ! دمش گرم ایول.

آره امروز امتحانم رو افتضاح دادم ولی با این اخبار اصلا اون رو فراموش کردم.... :31: :8:

vahooli
01-06-2007, 00:45
vahooli جون چرا از قول من قول میدی :دی
شوخی میکنم منم هستم !!

فکر کردی مرامتا نشناختم کلیک جون؟:46:

XGAME
01-06-2007, 00:51
ايرانسل از كرده خود پشيمان شد
يه ماه ديگه همين جوري بگذره تماس از ايرانسل به ساير خطوط رو هم ارزون ميكنه

XGAME
01-06-2007, 00:52
الان 11/3/86 ساعت 52 دقيقه بامداد است
سرويس هاي پست صوتي و تماسهاي دريافت نشده هنوز كار نميكنه
شايد تا 12 خرداد راه اندازي بشه

ehsanch
01-06-2007, 01:41
بچه ها یه نگاهی به این صورتحساب من بندازید.. 1000 دقیقه رایگان رو حساب نکرده... بد بخت شدم رفت :((

اول که ثانیه ای بود یک دقیقه حساب کرده هر چند دقیقه را.. ولی طبق سایت که گفته دقیقه ای من تعرفه را دقیقه ای کردم.. از اون به بعد حساب نکرده...

ShahabSAMSUNG
01-06-2007, 02:11
بچه ها
خوراک این روزهای تابستون، گروه هستش.

گروه Sms و Mms برای ایرانسل داران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه خواستید عضو بشید.

ospeyman
01-06-2007, 04:48
اهلا سهلا همگي
من كل بازار را دنبال يه ايرانسل رند گشتم . تو اهواز كه اصلا تو بازار دولتي اعتباري گير نمياد ايرانسل رند هم خيلي خيلي شانسي گيرت مياد . ميدونم خيلي ها هم ميخوان بفروشن مشتري مناسب گيرشون نمياد

اومدم خونه يه سايت درست كردم براي خريد و فروش سيم كارتهاي رند ايرانسل اعتباري و اعتباري دولتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسمش هم گزاشتم بالاتر كه يعني هر كي بالارت داد مفت چنگش . البته خيلي مبتدي است ولي كار ملت را در خريد و فروش سيم كارت رند راه ميندازه :20:

M Like Mother
01-06-2007, 05:48
تعرفه هاي تشويقي براي تمام مشتركين فعلي و جديد شبكه ايرانسل:
طلایی، آبی یا قرمز ایرانسل؟ طرح تعرفه هاي تشويقي ايرانسل از 19 خرداد ماه آغاز شده و تا 16 شهريور ماه ادامه خواهد داشت. تمامی مشترکین فعلی و جدید ایرانسل می توانند با استفاده از هر یک از این سه طرح تعرفه تشویقی، از تعرفه های رایگان و یا تخفیفی مکالمات داخل کشور، پیام کوتاه، سرویسهای Mms و Gprs برخوردار شوند. در اين طرح هاي تشويقي محاسبات بر حسب ثانيه انجام مي شود.

طرح طلایی: بهترین انتخاب برای آنهاییکه دائماً با تلفن سر و کار دارند! مشترکینی که مکالمات طولانی یا متعدد دارند و یا بطور مداوم از سرویس های مختلف تلفن همراهشان استفاده می کنند.

طرح آبی: بهترین انتخاب برای مشترکین پر و پا قرص ایرانسل! آنهایی که خط ایرانسل شان را بهترین وسیله برای ارتباط با خانواده و دوستان می دانند.

طرح قرمز: بهترین انتخاب برای طرفداران پیام کوتاه! آنهایی که معمولاً از طریق پیام کوتاه با دیگران در ارتباط هستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ایرانسل مراجعه کنید

M Like Mother
01-06-2007, 06:06
با سلام به دوستان عزیز سرتان را درد می آورم ولی حتما مطالعه کنید
قصد حمایت از ایرانسل را ندارم اما از این ملت بی درد! تعجب می کنم. اگر کسی می گفت در فلان کشور اروپایی بودم و با خرید یک سیم کارت، یک سیم کارت مجانی هدیه می داند همه به به چه چه می کردند کما اینکه قبل از آمدن سیم کارتهای ایرانسل خیلی می شنیدیم که در فلان کشور سیم کارت رایگان یا قیمت خیلی اندکی دارد و آنها بیشتر روی هزینه مکالمات حساب باز می کنند و از اینرو مدام پشت سر مخابرات ایران بد می گفتیم و نسبت به سیم کارتهایی که در بازار آزاد به یک میلیون تومان رسید تا اینک که حدود 300 هزار تومان است اعتراض داشتیم. ایرانسل با قوانین سفت و سختی که در کشورمان وجود دارد آمد و انحصار را شکست.

پیشنهادهای تشویقی ایرانسل نظر مردم ایران را که در این سرزمین از این چیزها ندیده بودند به خود جلب کرد و باعث افزایش سریع مشتریان ایرانسل شد. اما مافیای ضد ایرانسل دست به کار شد و خبرهای خوب ایرانسل را بد جلوه داد و خبرهای متوسط را هم بد و خبرهای بد را هم صد البته بد جلوه داد. و این اخبار که به کاهش مقبولیت ایرانسل منتهی می شد را بارها در خبرهایی مانند اخبار 20:30 دیدیم و شنیدیم. اما خبر های خوب و متوسط و بد کدامند؟

اخبار خوب یعنی دادن پیشنهادی تشویقی مانند اس ام اس رایگان در برخی از زمانها که بعد ها خود مردم گفتند این کلکی بوده که سیم کارت هایش را بفروشد. خوش به حال شما مردم بی درد!

اخبار خوب یعنی فروختی دوسیم کارت در یک بسته با قیمت کمتر. این خبر هم با کساد بودن بازار ایرانسل، نه در بین مردم کوچه و بازار که در اخبار رسمی تلویزیون تعبیر شد و مافیای قدرت کار خودش را کرد. خوش به حال مردم بی درد!

اخبار خوب یعنی دادن یک سیم کارت اعتباری مجانی همراه یک سیم کارت دائمی . متاسفانه این خبر هم به سرنوشت خبرهای خوب دیگر دچار شد. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و خوش به حال مردم بی درد!

اخبار متوسط یعنی مجهز بودن ایرانسل به نسل 2.75 که شامل امکاناتی مانند Gprs و Mms و سرعت سریعتر در بر قراری ارتباط و ردیابی مناسب تر مشترک در هنگام سویچ از یک آنتن به آنتن دیگر و مزایای فنی اینچنینی. اما این خبر هم با بالا بودن نرخ تعرفه Gprs و شایعات زیادی ( از نوع بدش) به یک خبر ضد ایرانسلی تبدیل شد. بدون اینکه به مشترک بگویند این Gprs برای رفتن به اینترنت به صورت دراز مدت و طولانی نیست و برای کارهای ضروری است چراکه پهنای باند امواج شبکه همراه بسیار ارزشمند است و کس نمی تواند با اشغال کردن به مدت طولانی و با هزینه کم از آن استفاده کند. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و این خبر متوسط را هم بسیار بد جلوه داد و خوش به حال مردم بی درد!

و اما اخبار بد مانند گران شدن تعرفه ایرانسل که چه بگویم وقتی خبرهای خوب و متوسط بد و مخرب منتشر می شوند وای به این خبر که ذاتا برای هر مشترکی بد خواهد بود و در اینجا دیگر مافیا کار خودش را تمام کرده بود و اما خوش به حال مردم بی درد!
چرا خوش به حال مردم بی درد؟
دادن پیشنهادی تشویقی و یا یکی بخر دو تا ببر از استاندارد های فروش محصول در کشورهای معتبر جهانی است اما وقتی پس از 27 سال شرکت خصوصی آمد و این کار را کرد چنان این اعمال را منفی جلوه دادند که مردم هم باور کردند. یا مردم ما خیلی ساده باورند یا خیلی بی درد!. وقتی ایرانسل سیم کارت هایش را آماده کرد و بدون ثبت نام و در صف ماندن حاضر و آماده به تعداد زیاد روانه بازار کرد ( بعد از این همه واگذاری در سیم کارت های دولتی) بدیهی بود با روشهای مختلفی مشتری را به خود جلب کند این نه کلک است نه حقه بازی. این یک روش معمول در دنیای رقابتی امروزی است که البته در طول این 27 سال از این چیزها در ایران ندیده بودیم. اما انگار مردم ما واقعا پول دار و بی دردند که همین اخبار خوب را هم همانطور که مافیا ضد ایرانسلی خواسته بود بد تعبیر کردند. قبول دارم که اگر تعرفه ایرانسل افزایش یابد همه ما ایرانسلی ها با هم بر روی سرمان بزنیم و زاری کنیم و داد و فریاد بکشیم.

اما نمی توانم قبول کنم که پیشنهاد های تشویقی را به جای اینکه ارج نهیم و احترام ایرانسل به مشتریانش بدانیم بی ارزش کنیم

قبول ندارم که دادن سیم کارت مجانی را به جای اینکه خوشحالی کنیم و دستت درد نکند بگوییم مانند اخبار 20:30 به کسادی بازار ایرانسل تعبیر کنیم. اعتقاد بر این است که خبر بد را بد بدانیم اما خبر خوب را بد جلوه ندهیم. متاسفانه مافیای قدرت تا به حال برنده شده و حسابی اذهان مردم را خراب کرده است. اگر ایرانسل تعرفه را گران کند خبر اینطور می رود که ای داد ای هوار که تعرفه ایرانسل چه گران است. اگر ایرانسل تعرفه را ارزان کند یا طرحهای مختلف مناسب ارائه کند یا سکوت می شود یا خبر اینطور می رود که بالاخره این بازار سوت و کور باید دست پایی برای بقای خود بزند.

ای افراد با انصاف قضاوت کند. مطالبی که گفتم در همین جامعه ما و در اخبار و نشریات گفته شده و می شود. به فرض این همه سیاه نمایی برای ایرانسل اما ...
کاش اپراتور دولتی که بر گرفته از این مردم است و مال مردم ایران است در طول این 12 سال دلش به حال مردم می سوخت و پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. شب عید اس ام اس را مجانی می کرد!. کاش به افراد کم بضاعت سیم کارت مجانی! توزیع می کرد. کاش آنقدر سریع و به مقدار لازم سیم کارت آماده می کرد که به قول ضد ایرانسلی ها سیم کارت هایش روی دستش باد می کرد! و برای فروش آن پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. مگر این مردم همیشه درد کشیده چه چیزی غیر از این می خواهند؟ خوش به حال مردم بی درد که انگار چیز دیگری می خواهند! انگار مردم دوست دارند سیم کارت گران باشد توی صفهای طولانی بایستند و همیشه منتظر اعلام شماره دو رقم سمت راست فیش خود باشند! حتما گران بودن سیم کارت کلاس داره نه! واقعا که هر چه می کشیم از دست خودمان می کشیم.
واقعا چه پولهایی و چه دستهایی در کار بود که سیم کارت های دولتی در طول 12 سال با قیمت های بالا خرید و فروش می شدند؟
تا به حال از خودتان پرسیده اید چرا شرکت ارتباطات سیار نتواست بعد از چند سال اول، سیم کارت به میزان فراوان و به اندازه تقاضا وارد بازار کند تا قیمت ها شکسته شود و نگوید یکی بخر دو تا ببر... چرا؟
لطفا مقابل سیاه نمایی درباره ایرانسل بایستید. سیاه نمایی بس است. نمی گویم همه چیز در ایرانسل خوب است نه اصلا. ولی آنچه خوب است واقع نمایی است.
ارزان بودن ایرانسل هیچ ربطی به شخصیت شما ندارد. کسانی که شرم دارند شماره آنها با 0935 شروع شود بهتر است همیشه در انحصار شرکتهای دولتی باقی بمانند و البته اعتراض هم نکنند. احمق کسی است که کالایی را در شرایط مساوی گران بخرد. نه توهین نمی کنم. اگر شما بررسی کرده اید و به دلیل شهرهای زیاد تحت پوشش و تعرفه ارزان تر سیم کارت دولتی خریده اید خوب کاری کرده اید.اما اگر بدون توجه به این مسائل و برای بالا بودن کلاستان این کار را کرده اید چه؟

تعرفه 45 تومانی اپراتور دولتی باعث شد همه فکر کنند این اپراتور خیلی ارزان است ولی متاسفانه در اینجا بر عکس ایرانسل خیلی به تعرفه 76 تومانی ( بین شهری) و 90 تومانی ( جا به جایی) پرداخته نشد.

از هر مشترک جدید اپراتور دولتی برای وصل سیستم پیام کوتاه در ابتدا 2000 تومان وجه دریافت می شود ولی متاسفانه خیلی به آن پرداخته نشد( در ایرانسل هزینه وصل مجانی است)

از هر مشترک اپراتور دولتی برای نمایش شماره تماس گیرنده در ماه 500 تومان بدون هیچ دلیل علمی و فنی و اقتصادی گرفته می شود ولی حتی یکبار هم در اخبار این مسائل گفته نشد.

خواهشا کسانی که ایرانسل را اینقدر سیاه می بینند از مجانی بودن سیم کارت در کشورهای اروپایی و از این جور فیگور اصلا صحبت نکنند که حالم از مرغ همسایه ای که همیشه به شکل غاز دیده می شود به هم می خورد.
اگر ایرانسل اینقدر توسط مافیای ضد ایرانسلی سیاه جلوه داده نمی شد الان وضع ما ایرانسلی ها خیلی بهتر بود و متعجبم از این مردم بی درد که از سیم کارت مجانی خوششان نمی آید ولی اگر نان 5 تومان گران شود یک ماه اخبار مهم تاکسی ها و اتوبوس ها را به خود اختصاص می دهد.
مخلص کلام
اخبار خوب را خوب ببینید و خوب بیان کنید
اخبار متوسط را متوسط ببینید و متوسط بیان کنید
اخبار بد را بد ببینید و بد بیان کنید
و هر که را دیدید چنین نکرد حتما ریگی در کفشش دارد. ریگی مانند ریگ مافیای قدرت!

مانند ایرانسل شیک و با استاندارد های جهانی قدم بردارید
:33:

M Like Mother
01-06-2007, 06:08
کاهش تعرفه مکالمات در داخل شبکه ایرانسل در طرح ثانیه ای

از 12 خرداد ماه بهای تعرفه "ثانیه ای" مکالمات بین خطوط ایرانسل برای مشترکین سیم کارت دائمی با تخفیف ویژه به 32/8 ريال در ثانیه (معادل 499 ريال در دقیقه) و برای مشترکین سیم کارت اعتباری به 3/10 ريال در ثانیه (معادل 620 ريال در دقیقه) کاهش می یابد.
با اجرای این طرح، مشترکین سیم کارت دائمی نهایتاً از 20% و مشترکین سیم کارت اعتباری از 27% تخفیف ویژه برخوردار می شوند.

منبع:

Clickrast
01-06-2007, 07:44
الان 11/3/86 ساعت 52 دقيقه بامداد است
سرويس هاي پست صوتي و تماسهاي دريافت نشده هنوز كار نميكنه
شايد تا 12 خرداد راه اندازي بشه

من که فعالش کردم کار هم می کنه
هم پیامهای دریافت نشده هم پیامگیر صوتی
تنها مشکل من نرسیدن sms از ارتباطات سیار به ایرانسل هست !!

alirp
01-06-2007, 08:28
اینم یه جوری زیر آبی هست دیگه ! هر کی خواست فعالش کنه، براش سه ماه فعال میشه تا موقعی که دوباره غیرفعال بشه و پول سه ماه رو عینا میگیرن !!!
توی بند 4 چیزی ننوشته بود راجب پول !! :d
ولی در بند 16 روشن کرده است که ماهانه در قبوض حساب میشود .

دوستان در موعد شروع اين طرح هيچگونه عجله بخرج ندهند چرا ؟
1- بايد هزينه هاي ماهانه اعلام شده پيشنهادي در آن طرح را با تعرفها جمع بزنيد مثال : در طرح آبي 50000ريال به علاوه مقدار مکالمه با احتساب قيمت آن طرح، بمعني ساده تر اگر شما 5000 تومان اعتبار داشته باشيد با همين تعرفه فعلي 85 تومان ميتوانيد 58 دقيقه صحبت کنيد ولي در طرح نامبرده شده تازه بعد از پرداخت 5000 تومان وکم کردن آن، تعداد دقايق داخلي وخارجي شبکه مورد استفاده شما محاسبه ميشود وبه 5000 تومان که قبلا پرداخته ايد اضافه ميشود ( البته به گفته خودشان در پائين سايت 16. هزينه ماهانه طرح تشويقي براي مشترکين سيم کارت دائمي در صورتحساب ماهانه آنها منظور مي شود. 17. هزينه ماهانه طرح تشويقي براي مشترکين سيم کارت اعتباري از اعتبار مکالمه آنها کسر مي شود. لازم به ذکر است مشترکين به هنگام انتخاب طرح مورد نظر بايد اعتبار مکالمه کافي در حساب خود داشته باشند )
2- دوستاني که محاسبه مخارج آنها معمولا بيشتر از مبالغ اعلام شده طرحها ميباشد با يد مبالغ پائين تر را انتخاب کنند مثال اگر تقريبا هر ماه 7،8 هزار تومان پرداخت ميکردند بايد طرح 5000 توماني یا پایئن تر را انتخاب کنند ( ولی بعقیده بنده هم مثل دوستمون CD RWطرح 2500 تومانی هم به صرفه نیست همین جوری که هست بهتره )
3- مابه التفاوت بين کاهش تعرفها در مبلغ هزينه ماهانه آن طرح جبران شده است يعني پس شما قبلا پول آن را پرداخت کرده ايد و کاهش تعرفه ها سودي ندارد و اگر هم این طرحها آنقدر شما را به وجد آورد که بیشتر صحبت کنید باید نرخ اعلامی را بپردازید
2- دوستاني که مخارج ماهيانه آنها در ماه از هزينه هاي پيشنهادي طرح بيشتر ویا خیلی بیشتراست بايد بيشتر مايل باشند که از آن استفاده نمايند
اين طرح هم نيز بيشتر تبليغاتي براي فروش بيشتر ميباشد دليلش هم رايگان و کم هزينه تر بودن خطوط داخلي ايرانسل ميباشد

alirp
01-06-2007, 08:32
کاهش تعرفه مکالمات در داخل شبکه ایرانسل در طرح ثانیه ای

از 12 خرداد ماه بهای تعرفه "ثانیه ای" مکالمات بین خطوط ایرانسل برای مشترکین سیم کارت دائمی با تخفیف ویژه به 32/8 ريال در ثانیه (معادل 499 ريال در دقیقه) و برای مشترکین سیم کارت اعتباری به 3/10 ريال در ثانیه (معادل 620 ريال در دقیقه) کاهش می یابد.
با اجرای این طرح، مشترکین سیم کارت دائمی نهایتاً از 20% و مشترکین سیم کارت اعتباری از 27% تخفیف ویژه برخوردار می شوند.

منبع:

دوست عزیز پستتون تکراریه یک نگاه به عقب مینداختین

mehdi_vsgh
01-06-2007, 08:55
آقا قضیه اون مسج سنتر که یکی از دوستان گفت
من تست کردم پیغام
sending failed میده

mehdi_vsgh
01-06-2007, 09:00
================================

mehdi_vsgh
01-06-2007, 10:23
M Like Mother جان حرفاتون کاملا منطقی است

ای کاش بعضی ها دقت کنن

vahooli
01-06-2007, 11:11
اهلا سهلا همگي
من كل بازار را دنبال يه ايرانسل رند گشتم . تو اهواز كه اصلا تو بازار دولتي اعتباري گير نمياد ايرانسل رند هم خيلي خيلي شانسي گيرت مياد . ميدونم خيلي ها هم ميخوان بفروشن مشتري مناسب گيرشون نمياد

اومدم خونه يه سايت درست كردم براي خريد و فروش سيم كارتهاي رند ايرانسل اعتباري و اعتباري دولتي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اسمش هم گزاشتم بالاتر كه يعني هر كي بالارت داد مفت چنگش . البته خيلي مبتدي است ولي كار ملت را در خريد و فروش سيم كارت رند راه ميندازه :20:

عزیز سایت برای فروش سیم کارت یکی میشناسم که خیلی توپه اما تو این تاپیک که جاش نیست بگم برات پیغام خصوصی میذارم.

ehsanch
01-06-2007, 11:22
بچه ها یه نگاهی به این صورتحساب من بندازید.. 1000 دقیقه رایگان رو حساب نکرده... بد بخت شدم رفت :((

اول که ثانیه ای بود یک دقیقه حساب کرده هر چند دقیقه را.. ولی طبق سایت که گفته دقیقه ای من تعرفه را دقیقه ای کردم.. از اون به بعد حساب نکرده...
آقا کسی در باره این صورتحساب ما نظری نداره ؟ من چه خاکی بر سرم کنم ؟ این فقط مال ادیبهشتشه!

vahooli
01-06-2007, 11:24
قصد حمایت از ایرانسل را ندارم اما از این ملت بی درد! تعجب می کنم. اگر کسی می گفت در فلان کشور اروپایی بودم و با خرید یک سیم کارت، یک سیم کارت مجانی هدیه می داند همه به به چه چه می کردند کما اینکه قبل از آمدن سیم کارتهای ایرانسل خیلی می شنیدیم که در فلان کشور سیم کارت رایگان یا قیمت خیلی اندکی دارد و آنها بیشتر روی هزینه مکالمات حساب باز می کنند و از اینرو مدام پشت سر مخابرات ایران بد می گفتیم و نسبت به سیم کارتهایی که در بازار آزاد به یک میلیون تومان رسید تا اینک که حدود 300 هزار تومان است اعتراض داشتیم. ایرانسل با قوانین سفت و سختی که در کشورمان وجود دارد آمد و انحصار را شکست.

پیشنهادهای تشویقی ایرانسل نظر مردم ایران را که در این سرزمین از این چیزها ندیده بودند به خود جلب کرد و باعث افزایش سریع مشتریان ایرانسل شد. اما مافیای ضد ایرانسل دست به کار شد و خبرهای خوب ایرانسل را بد جلوه داد و خبرهای متوسط را هم بد و خبرهای بد را هم صد البته بد جلوه داد. و این اخبار که به کاهش مقبولیت ایرانسل منتهی می شد را بارها در خبرهایی مانند اخبار 20:30 دیدیم و شنیدیم. اما خبر های خوب و متوسط و بد کدامند؟

اخبار خوب یعنی دادن پیشنهادی تشویقی مانند اس ام اس رایگان در برخی از زمانها که بعد ها خود مردم گفتند این کلکی بوده که سیم کارت هایش را بفروشد. خوش به حال شما مردم بی درد!

اخبار خوب یعنی فروختی دوسیم کارت در یک بسته با قیمت کمتر. این خبر هم با کساد بودن بازار ایرانسل، نه در بین مردم کوچه و بازار که در اخبار رسمی تلویزیون تعبیر شد و مافیای قدرت کار خودش را کرد. خوش به حال مردم بی درد!

اخبار خوب یعنی دادن یک سیم کارت اعتباری مجانی همراه یک سیم کارت دائمی . متاسفانه این خبر هم به سرنوشت خبرهای خوب دیگر دچار شد. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و خوش به حال مردم بی درد!

اخبار متوسط یعنی مجهز بودن ایرانسل به نسل 2.75 که شامل امکاناتی مانند Gprs و Mms و سرعت سریعتر در بر قراری ارتباط و ردیابی مناسب تر مشترک در هنگام سویچ از یک آنتن به آنتن دیگر و مزایای فنی اینچنینی. اما این خبر هم با بالا بودن نرخ تعرفه Gprs و شایعات زیادی ( از نوع بدش) به یک خبر ضد ایرانسلی تبدیل شد. بدون اینکه به مشترک بگویند این Gprs برای رفتن به اینترنت به صورت دراز مدت و طولانی نیست و برای کارهای ضروری است چراکه پهنای باند امواج شبکه همراه بسیار ارزشمند است و کس نمی تواند با اشغال کردن به مدت طولانی و با هزینه کم از آن استفاده کند. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و این خبر متوسط را هم بسیار بد جلوه داد و خوش به حال مردم بی درد!

و اما اخبار بد مانند گران شدن تعرفه ایرانسل که چه بگویم وقتی خبرهای خوب و متوسط بد و مخرب منتشر می شوند وای به این خبر که ذاتا برای هر مشترکی بد خواهد بود و در اینجا دیگر مافیا کار خودش را تمام کرده بود و اما خوش به حال مردم بی درد!
دادن پیشنهادی تشویقی و یا یکی بخر دو تا ببر از استاندارد های فروش محصول در کشورهای معتبر جهانی است اما وقتی پس از 27 سال شرکت خصوصی آمد و این کار را کرد چنان این اعمال را منفی جلوه دادند که مردم هم باور کردند. یا مردم ما خیلی ساده باورند یا خیلی بی درد!. وقتی ایرانسل سیم کارت هایش را آماده کرد و بدون ثبت نام و در صف ماندن حاضر و آماده به تعداد زیاد روانه بازار کرد ( بعد از این همه واگذاری در سیم کارت های دولتی) بدیهی بود با روشهای مختلفی مشتری را به خود جلب کند این نه کلک است نه حقه بازی. این یک روش معمول در دنیای رقابتی امروزی است که البته در طول این 27 سال از این چیزها در ایران ندیده بودیم. اما انگار مردم ما واقعا پول دار و بی دردند که همین اخبار خوب را هم همانطور که مافیا ضد ایرانسلی خواسته بود بد تعبیر کردند. قبول دارم که اگر تعرفه ایرانسل افزایش یابد همه ما ایرانسلی ها با هم بر روی سرمان بزنیم و زاری کنیم و داد و فریاد بکشیم.

اما نمی توانم قبول کنم که پیشنهاد های تشویقی را به جای اینکه ارج نهیم و احترام ایرانسل به مشتریانش بدانیم بی ارزش کنیم

قبول ندارم که دادن سیم کارت مجانی را به جای اینکه خوشحالی کنیم و دستت درد نکند بگوییم مانند اخبار 20:30 به کسادی بازار ایرانسل تعبیر کنیم. اعتقاد بر این است که خبر بد را بد بدانیم اما خبر خوب را بد جلوه ندهیم. متاسفانه مافیای قدرت تا به حال برنده شده و حسابی اذهان مردم را خراب کرده است. اگر ایرانسل تعرفه را گران کند خبر اینطور می رود که ای داد ای هوار که تعرفه ایرانسل چه گران است. اگر ایرانسل تعرفه را ارزان کند یا طرحهای مختلف مناسب ارائه کند یا سکوت می شود یا خبر اینطور می رود که بالاخره این بازار سوت و کور باید دست پایی برای بقای خود بزند.

ای افراد با انصاف قضاوت کند. مطالبی که گفتم در همین جامعه ما و در اخبار و نشریات گفته شده و می شود. به فرض این همه سیاه نمایی برای ایرانسل اما ...
کاش اپراتور دولتی که بر گرفته از این مردم است و مال مردم ایران است در طول این 12 سال دلش به حال مردم می سوخت و پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. شب عید اس ام اس را مجانی می کرد!. کاش به افراد کم بضاعت سیم کارت مجانی! توزیع می کرد. کاش آنقدر سریع و به مقدار لازم سیم کارت آماده می کرد که به قول ضد ایرانسلی ها سیم کارت هایش روی دستش باد می کرد! و برای فروش آن پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. مگر این مردم همیشه درد کشیده چه چیزی غیر از این می خواهند؟ خوش به حال مردم بی درد که انگار چیز دیگری می خواهند! انگار مردم دوست دارند سیم کارت گران باشد توی صفهای طولانی بایستند و همیشه منتظر اعلام شماره دو رقم سمت راست فیش خود باشند! حتما گران بودن سیم کارت کلاس داره نه! واقعا که هر چه می کشیم از دست خودمان می کشیم.
واقعا چه پولهایی و چه دستهایی در کار بود که سیم کارت های دولتی در طول 12 سال با قیمت های بالا خرید و فروش می شدند؟
تا به حال از خودتان پرسیده اید چرا شرکت ارتباطات سیار نتواست بعد از چند سال اول، سیم کارت به میزان فراوان و به اندازه تقاضا وارد بازار کند تا قیمت ها شکسته شود و نگوید یکی بخر دو تا ببر... چرا؟
لطفا مقابل سیاه نمایی درباره ایرانسل بایستید. سیاه نمایی بس است. نمی گویم همه چیز در ایرانسل خوب است نه اصلا. ولی آنچه خوب است واقع نمایی است.
ارزان بودن ایرانسل هیچ ربطی به شخصیت شما ندارد. کسانی که شرم دارند شماره آنها با 0935 شروع شود بهتر است همیشه در انحصار شرکتهای دولتی باقی بمانند و البته اعتراض هم نکنند. احمق کسی است که کالایی را در شرایط مساوی گران بخرد. نه توهین نمی کنم. اگر شما بررسی کرده اید و به دلیل شهرهای زیاد تحت پوشش و تعرفه ارزان تر سیم کارت دولتی خریده اید خوب کاری کرده اید.اما اگر بدون توجه به این مسائل و برای بالا بودن کلاستان این کار را کرده اید چه؟

تعرفه 45 تومانی اپراتور دولتی باعث شد همه فکر کنند این اپراتور خیلی ارزان است ولی متاسفانه در اینجا بر عکس ایرانسل خیلی به تعرفه 76 تومانی ( بین شهری) و 90 تومانی ( جا به جایی) پرداخته نشد.

از هر مشترک جدید اپراتور دولتی برای وصل سیستم پیام کوتاه در ابتدا 2000 تومان وجه دریافت می شود ولی متاسفانه خیلی به آن پرداخته نشد( در ایرانسل هزینه وصل مجانی است)

از هر مشترک اپراتور دولتی برای نمایش شماره تماس گیرنده در ماه 500 تومان بدون هیچ دلیل علمی و فنی و اقتصادی گرفته می شود ولی حتی یکبار هم در اخبار این مسائل گفته نشد.

خواهشا کسانی که ایرانسل را اینقدر سیاه می بینند از مجانی بودن سیم کارت در کشورهای اروپایی و از این جور فیگور اصلا صحبت نکنند که حالم از مرغ همسایه ای که همیشه به شکل غاز دیده می شود به هم می خورد.
اگر ایرانسل اینقدر توسط مافیای ضد ایرانسلی سیاه جلوه داده نمی شد الان وضع ما ایرانسلی ها خیلی بهتر بود و متعجبم از این مردم بی درد که از سیم کارت مجانی خوششان نمی آید ولی اگر نان 5 تومان گران شود یک ماه اخبار مهم تاکسی ها و اتوبوس ها را به خود اختصاص می دهد.
مخلص کلام

آفرین واقعا عالی بود.:10:

mehdi_vsgh
01-06-2007, 11:32
آقا کسی در باره این صورتحساب ما نظری نداره ؟ من چه خاکی بر سرم کنم ؟ این فقط مال ادیبهشتشه!

تو کی سیم کارتتو خریدی؟؟

Ebrahim202003
01-06-2007, 11:48

مخلص کلام

حرف نداشت . دستت درد نكنه . :20: چه نطق خوبيم داري . ايول خوشم اومد :46:

Ebrahim202003
01-06-2007, 11:50
راستي يادم رفت .

300 صفحه اي شديم . مباركــــــــــــــــــــ ـــــــــــه :46:

Ebrahim202003
01-06-2007, 11:53
عليرضا كجايي ؟ پس چرا نمياي . دلمون تنگ شده :46:

به نظر من سرويسهايي كه قرار بود در 11 خرداد كامل و عملي بشه ، فكر كنم به 19 خرداد منتقل شد .

چون كد تنظيمات منوها هم همون روز فعال مي شه :46:

Maziar_69
01-06-2007, 11:54

مخلص کلام

من با تمام حرفات موافقم. ولی ایرانسل باید خودش شفاف سازی کنه. یعنی مدیر عاملش بیاد تو یکی از برنامه های تلویزیونی مثل همین شب شیشه ای و بگه دلیل این همه بد قولی فقط زیر سر ارتباطات سیار و دولت و اخبار غلط به مردم بوده. چرا این کار رو نمیکنه؟ بیاد تو تلویزیون و بگه چرا شهرداری اصفهان داره دکل هارو میکنه؟ به چه حقی داره به این شرکت ضربه میزنه؟

ehsanch
01-06-2007, 12:01
تو کی سیم کارتتو خریدی؟؟
من 29 اردیبهشت خریدم و همانروزم فعالش کردم

vahooli
01-06-2007, 12:03
نايب رئيس كميسيون صنايع با انتقاد از عملكرد ايرانسل گفت: شكايت‌هاي زيادي از ايرانسل به مجلس رسيده كه به طور جدي پيگيري خواهد شد.

حميدرضا كاتوزيان نماينده تهران در گفت و گو با فارس اظهار داشت: پروژه اپراتور دوم تلفن همراه حركت اقتصادي مشترك بين ايران و آفريقاي جنوبي بود كه براي اولين بار بخش خصوصي وارد مخابرات گرديد و مجلس از آن حمايت كرد.وي تصريح كرد: بر اين اساس مجلس با حمايت از پروژه ايرانسل اصلاحاتي نيز در قرارداد ايجاد كرد كه بعد از گذشت بيش از يكسال از قرارداد مشكلاتي ايجاد شده است.وي تاكيد كرد: نحوه خدمات ايرانسل برخلاف تبليغات ايرانسل در سطح كشور با ادعا آن تفاوت دارد.وي افزود: آنتن‌دهي ايرانسل يكي از مشكلات اساسي است كه شكايت‌هاي زيادي در اين زمينه به نمايندگان رسيده است و من شخصا نيز آن را تجربه كرده‌ام و به نظر مي‌رسد كه كارت‌هاي ايرانسل تقريبا بي‌مصرف است.كاتوزيان اضافه كرد: ارسال پيام كوتاه (sms)، پيام‌هاي صوت و تصوير (mms) و اينترنت (gprs) فوق‌العاده ضعيف است و در صورت ادامه وضعيت با اين كيفيت، نوعي بي‌اعتمادي بين مردم نسبت به فعاليت‌هاي ايرانسل ايجاد خواهد كرد.نايب رئيس كميسيون صنايع در ادامه گفت: ايرانسل حجم زيادي از كارت‌هاي اعتباري خود را بين مردم توزيع كرده در حالي كه سرويس‌هاي لازم ارايه نشده است.كاتوزيان افزود: شعار هركجا هستيد، از كي تا حالا و ... با عمل تطابق ندارد و به نظر مي‌رسد نوعي ايجاد انحراف در افكار عمومي است.وي همچنين در ادامه با اشاره به زير پا گذاشتن ماده واحده قانون مصوب مجلس درباره تعيين درصد مشاركت ايراني و خارجي اظهارداشت: در قانون مصوب مجلس 49 درصد مشاركت خارجي و 51 درصد مشاركت داخلي تعيين شده كه در حال حاضر بيش از 51 درصد تجهيزات اصلي مخابراتي از خارج وارد مي‌شود كه مجلس آن را به طور جدي پيگيري خواهد كرد.وي تاكيد كرد: اين اقدام گردن نهادن به تكليف قانوني كه مجلس برعهده مخابرات گذاشته نيست بلكه دور زدن قانون است و مجلس در برابر آن كوتاه نخواهد آمد و از ظرفيت‌هاي قانوني خود براي رفع مشكل استفاده خواهد كرد.كاتوزيان از دستگاه‌هاي نظارتي خواست موضوع را با حساسيت بيشتر پيگيري كنند.

Ebrahim202003
01-06-2007, 12:05
عليرضا به لينك زير يه سري بزن :46:

البته بچه هاي باحال ايرانسلي هم مي تونن به لينك بالا سر بزنن .

mehdi_vsgh
01-06-2007, 12:06
من 29 اردیبهشت خریدم و همانروزم فعالش کردم

فکر کنم وقتش گذشته بود؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا صبر کن قبضت بیاد اونوقت معلوم میشه