مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
دوستان عزیز من یه کارت شارژ برای سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم و موقعی که میخواستم رنگ روی کد شارژ رو بردارم , آسیب دید و حدود 3
رقم از کد کاملا از بین رفت . آیا راهی برای استفاده از این کارت هست یا نه . با تشکر
زنگ بزن به 140 یا از تلفن ثابت زنگ بزن به 09351400000 مشکلتو بگو ازت سریاله کارت و میپرسن از اونجا واسط شارژ میکنن.
واسه دوستای منم این مشکل خیلی پیش اومده اصلا مشکلی نیست حل میشه:10:
سلام مرسي از نامت حرف دل ما رو زدي حالا بايد ببينم اينو كجا بفرستيم كه كار ساز بشه
اقا شاهين شما راهنمايي كنيد كه به كجا مثلا به كدوم ميل يا جايي بفرستيم كه ايرانسل اعتراض ما رو ببينه
100% تایید میشه نامه حرف دل ما ایرانسلی هاست:5:
آقا شاهین راهنمایی پلیزززززززززززززز:8:
ایمیل دزفولی رو بده بیاد:31:
mojtaba182003
16-08-2007, 11:01
من گوشيم نوكيا6230i ميخوام gprs استفاده كنم اول پيغام مياد كه تا چند لحظه ديگه يه اس ام اس مياد ذخيره كن اينكه نمياد هيچي تازه يه پيغام جديد مياد اينه (send S IMEI or S phone type for self provisioning , named configuration phone type for named configuration) ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه با سپاس از تمام بچه هاي پي سي ورلد:10::10::10::10:
مازیار خان دست درد نکنه نامت خیلی خوبه:46:.ولی دوستان ایمیلا بی خیال شین !!! آخه می خواین نامه اعتراض که مهمم هست با ایمیل بفرستین ؟!؟!! بر و بچ تهران یکیتون که امکانش هست براتون برن دفتر ایرانسل اونجا نامه را تحویل بده.
amir_w12
16-08-2007, 11:41
عزيزم ميگي n73 بعد ميگي گوشيم p990 ؟
عزيزم كد #6*3*140* رو تو گوشيت بزن تنظيمات برات مياد
دوست عزیز من کی گفتم p990 دارم خواستم بگیرم 2 تا عوض کردم ایراد داشت حالا n73 گرفتم.
MTNIrancell
16-08-2007, 11:54
سلام اقا شاهين
دو روزه وقتي صحبت مي كني صدا بر مي گرده به خودم تو تبريز چرا اينطوري شده اقا شاهين؟
مشكل از شبكه اونجاست بر طرف ميشه.
در مورد دوره جديد جشنواره مي خواستم بپرسم (كه ميان هر شهري و جايزه ميدنمثل n70 و ...)
بايد حتما" موقعي كه اومدن سيمكارت رو برم بخرم ؟ (خودم اينطوري حدس ميزنم...)اما من همين ديشب يه سيمكارت اعتباري خريدم ... يعني ...
از این بعد برای در شهرهایی که طبق برنامه جدول پیوست ، جشنواره برگزار می شود ، نحوه دریافت سیم کارت جایزه به این صو رت است :
<LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN-LEFT: 0in; COLOR: navy; DIRECTION: rtl; MARGIN-RIGHT: 0.5in; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right">مشتری در روز یا روزهایی که در ان شهر جشنواره جدید است( با توجه به لیست فایل پیوست ) ، فرصت دارد با سیم کارتش اولین تماسش رابگیرد. دقیقا تا روزی که دربرنامه پیوست به عنوان اخرین مهلت ثبت نام معرفی شده است ، ثبت نام شود . <LI class=MsoNormal dir=rtl style="MARGIN-LEFT: 0in; COLOR: navy; DIRECTION: rtl; MARGIN-RIGHT: 0.5in; unicode-bidi: embed; TEXT-ALIGN: right">مشتری برای دریافت سیم کارت جایزه به پست مراجعه نمی کند و سیم کارت از طریق فروشندهای که لیست انها برای هر شهر در فایل پیوست امده است ، به مشتری تحویل داده می شود. نما یندگان شرکت که در این مراکز مستقر هستند ، در همان لحظه سیم کارت جایزه را برا ی مشتری به پروفایل قبلی مشتری لینک می کنند
مشتری به محض اینکه اولین تماسش را با سیم کارت اولش انجام داد، و ثبت نامش انجام شد ، روز بعد از ثبت نام می تواند به یکی از مراکز اعلام شده مراجعه کند و سیم کارتش را در همان لحظه بگیرد..
برای برنامه جشنواره جدید از فایل پیوست استفاده کنید . و برای لیست نمایندگیهایی که در ان سیم کارتهای جایزه را به مشتری می دهند، لینک موجود در فایل را دنبال کنید .برو فايلش رو دانلود كل حالا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام آقا شاهين
دستت درد نكنه كارت بيسته
واقعا زحمت ميكشي
خدا كنه بچه ها قدر بدونند كه ان شاالله اين طور است
مگه چي كار كردم جديداً؟
آقا این نامه رو بنویسم یا نه بالاخره؟ متنش هم حاضر کردم ولی به خاطر حرفهای منطقی دوست خوب M Like Mother هنوز تایپش نکردم.
در ضمن مسعود خان تالیا اگه شعور داره چرا وقتی تو اصفهان هنوز بهش اجازه ندادند سیم کارت میفروشه. حتی تو تبلیغاش تو 295 شهر میفروشه ولی تو 34 شهر بیشتر انتن نداره !
دیشب به آقا وحید هم گفتم من هنوز هیچ مشکلی با ایرانسل ندارم و دلیل نامه نوشتن هم ارزش قائل شدن به مشکلات بچه های دیگه ی انجمنه. وگرنه من که مشکلی ندارم.
فکر کنم تو این تاپیک من از همه زودتر ایرانسل خریده باشم. میدونین کی خریدم ؟
29 مهر 1385 درست شب اولی که ایرانسل رسما سیم کارت فروخت ! :31:
بهم زنگ بزن آدرس ميدم برام بفرست ميدم ترجمه كنن.
خودم مي دم به اون كسي كه بايد بخونه/.
يه مسئول از MTN آفريقا
ببخشید میشه بگید چه جوری میشه خدمات ایرانسل که تو منوی گوشی است رو فعال کرد؟
من هر کاری کردم نتونستم.یه 2 ساعتی منتظر شدم ولی لود نشد.
فقط اینو مینوشت(processing)?
آخه میخوام از خدمات انتقال شارژ استفاده کنم؟!!!!!!!
اين خدمات در دسترس شما نيست.
توي اين گزينه ها هم نرو كه به مشكل بر مي خوري!!!!
هزینه ی اینترنت ایرانسلا لطف کنید
مرسی
من گوشيم نوكيا6230i ميخوام gprs استفاده كنم اول پيغام مياد كه تا چند لحظه ديگه يه اس ام اس مياد ذخيره كن اينكه نمياد هيچي تازه يه پيغام جديد مياد اينه (send S IMEI or S phone type for self provisioning , named configuration phone type for named configuration) ممنون ميشم اگه كسي بتونه كمك كنه با سپاس از تمام بچه هاي پي سي ورلد:10::10::10::10:
بنویس S 6230 بفرست بره به 2225 نمیدونم چیه.
هزینه ی اینترنت ایرانسلا لطف کنید
مرسی
واسه اطلاعات کاملتر و جامعتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن !!!
hassan_magic2000
16-08-2007, 14:09
دوست عزیز من کی گفتم p990 دارم خواستم بگیرم 2 تا عوض کردم ایراد داشت حالا n73 گرفتم.
امير جان ببخشيد
يه دوست ديگه هست تو اين تاپيك به نام amin a.^2
من تورو با اون اشتباه گرفتم
شما اگه N73 داري به 2225 يه اس ام اس با متن S Nokia N73 (حروف بزرگ و كوچيك رو رعايت كن) بفرست بعد از چند لحظه تنظيمات برات مياد
Maziar_69
16-08-2007, 14:13
بهم زنگ بزن آدرس ميدم برام بفرست ميدم ترجمه كنن.
خودم مي دم به اون كسي كه بايد بخونه/.
يه مسئول از MTN آفريقا
!!
به درخواست دوست عزیز آقا وحید دو مورد دیگر به نامه اضافه شد :
1- چرا ایرانسل در شهرهایی که پوشش ندارند سیم کارت میفروشد؟
2- چرا ایرانسل در راه اندازی سرویسهای voice mail و ذخیره ی شماره تماس گیرنده این همه بدقولی کرد؟
بقیه هم نظراتشون رو بگن من تو نامه اضافه میکنم و نامه ی نهایی و اصلی رو دوباره تو تاپیک میذارم.
آقا شاهین میذارمش همین جا بهتره خودت از همین جا بگیر. یا بگو میل کنم.
hassan_magic2000
16-08-2007, 14:16
اين اس ام اس كه برات مياد چيزي نيست
شما به 2225 يه اس ام اس بده بنويس S Nokia 6230i يا كد #6*3*140* رو بزن اگه هم هيچ كدوم جواب نداد دستي تنظيم كن ( تنظيمات تو سايت ايرانسل هست )
amin a.^2
شما هم #6*3*140* رو بزن برات ميفرسته
يا دستي تنظيم كن
Maziar_69
16-08-2007, 14:33
دستت درد نکنه . نامه ای که نوشتی خیلی دقیق و کامله :40:
حالا میخای چطور برسونیش دست مدیرای ایرانسل؟
نمیدونم واقعا گوش شنوایی هم هست که این صداها رو بشنوه و براش جواب قانع کننده ای هم داشته باشه و برای حل این مشکلا قدمی برداره ؟:41:
به نظرم اگه یه قسمت هم بهش اضافه میشد بد نبود : اگه ایرانسل 3 میلیون مشترک فعال داره پس چرا باید با این طرح های یه سیمکارت بخر ، دو تا ببر و قرعه کشی n73 و ... باید خودش رو مسخره بازار کنه :2:
حالا دیگه موقع افزایش کیفیت و ثبات آنتن دهی هست و نباید اینقدر به فکر کمیت بود که 3 میلیون مشترک فعلی فراموش بشن!!
خواهش میکنم. وظیفم بود.
این رو هم اضافه میکنم.
jackhammer
16-08-2007, 14:35
جناب jackhamer میشه بگید برای چی اعتقاد دارید تالیا مزخرفه !!؟
همین تالیا اینقدر شعور داشت که کل شهر شیراز را پوشش داد بعد سیم کارت داد ولی ایرانسل چی ؟؟!
(من اصلا وقتی نقشه شیراز را می بینم خندم می گیره با این پوشش مسخره )
والا ایرانسل جایی هم که آنتن میده فعلا به درد نمی خوره . خونه ما مثلا فول آنتن هست ولی اگر شما تونستی یک مکالمه بدون نویز و خش خش بکنی شاهکار هست .
خونه ما 3 اپراتور دیگه هم آنتن میده غیر از ایرانسل ولی راحت میشه و بدون نویز میشه صحبت کرد ولی ایرانسل فول آنتن چی ؟؟! من حتی شهری بودم که ایرانسل رسمی بوده ولی باز هم به لحاظ آنتن دهی خیلی مشکل داشته .
والبته هنوز من که با خط دایم ایرانسلم شماره گیری می کنم میگه تماس مسدود هست و بعد از گذشت 72 ساعت هنوز درست نشده .
مسعود جان شما توی اصفهانی و خونتونم همینطور و ایرانسلم که هنوز رسمیش نکرده پس اینقدر غر نزن چون اونجا آزمایشیه.
من میگم تالیا مزخرفه چون:
قیمت سیم کارت بالاست...تعرفه مکالمش بالاست...محدودیت زمانی داره ... gprs نداره
در ضمن من توی شیرازم نه شما و من میدونم که پوشش تالیا توی شیراز کامل نیست پس لطفا در این مورد نظر ندید.
ولی حداقل این تالیا جاهای شلوغ و مهم شهر رو پوشش داده.
راستی من با اون نامه موافقم بفرستید یا ببرید به آدرس ایرانسل.
میدونید که کدومو میگم؟همونی که پشت بروشورهاشه.
ایا کارت هدیه هم نیاز به تکمیل ثبت نام داره؟
قرار نشه هر سوالی پرسیده شد به سایت ایرانسل ارجاع بدینا^^^%
مرسی
amirlovely
16-08-2007, 19:34
به درخواست دوست عزیز آقا وحید دو مورد دیگر به نامه اضافه شد :
1- چرا ایرانسل در شهرهایی که پوشش ندارند سیم کارت میفروشد؟
2- چرا ایرانسل در راه اندازی سرویسهای voice mail و ذخیره ی شماره تماس گیرنده این همه بدقولی کرد؟
بقیه هم نظراتشون رو بگن من تو نامه اضافه میکنم و نامه ی نهایی و اصلی رو دوباره تو تاپیک میذارم.
آقا شاهین میذارمش همین جا بهتره خودت از همین جا بگیر. یا بگو میل کنم.
يكيم بنويس صداي بوق ايرانسل كمه وقتي كسي به ايرانسل زنگ مي زنه انقدر ضعيفه كه فكر مي كنه اصلا زنگ نميزنه ويا نميگيره اكثرا همه از دست اين موضوع ناراحتن
amir_w12
16-08-2007, 21:20
از دوستان ممنون من تونستم به اینترنت وصل بشم ولی نمی دونم چیکار کردم تنظیمات بهم خورد و فکر کنم بعدش همه چیز را بهم ریختم دوستان می تونند یه راهی بگن گوشی به حالت اول برگرده و تنظیمات اینترنت را از اول انجام بدم .
گوشی هم که n73 هستش.
m like mother پست هاتو خوندم...
من توی شیرازم و از اول اسفند ایرانسل خریدم و برای این حتی جلوی مادرم هم وایسادم....ولی الان به جایی رسیده که همه فک و فامیلم مسخرم میکنن!
میدونی برای چی؟برای اینکه آنتن نمیده!حالا شما میگی برم جلوشون از ایرانسل تعریف کنم..؟فرض کن دارم تعریف میکنم ...بعد طرف میگه .."ااا...یه اس ام اس برام بفرست..." بعد اونجاست که میفهمه شلوغترین جای شهر(بلوار چمران) آنتن نمیده و وای به اون موقع که منو له میکنن....
امروز فلکه معلم شیراز بودم.قبلا یه تبلیغ ایرانسل اونجا بود...سیم کارت اعتباری...
امروز رفتم دیدم تبلیغ رو عوض کرده کرده طرح های تابستانی در حالی که تا 2-3 کیلومتر اطراف اون آنتن دهی که چه عرض کنم اصلا شبکه وجود نداره!
خودم بیشتر میرم مرکز شهر که آنتن دهی داره ولی با خونواده و فامیل که آخر هفته میریم بیرون....واقعا اعصابم خورد میشه!
آخه شلوغ ترین و بهترین جاهای شهرم دیگه آنتن دهی نداره!
من بارها گفتم بازم میگم...
ایرانسل توی کیفیت حرف اولو میزنه جایی که آنتن بده میشه بهترین اپراتور موبایل دنیا!
ولی اینو بدونید که اولین شرط استفاده از موبایل آنتن دادنه که....
من از دولتی متنفر بودم و تالیا هم که مزخرفه!
ولی الان با این وضع ایرانسل کم کم داره به سرم میزنه که یه دولتی بخرم بذارم کنارش...
ایرانسل تو رو خدا کاری نکن که من به اونجا برسم.....
واقعا حرف دل من را زدی.
من ایرانسل دوست دارم ولی وقتی توی یک جمع 10 نفری 9 نفر همراه اول دارند و همین طور دارند من و ایرانسل را با هم پودر می کنند من چه حرفی برای گفتن دارم:41:
من کم کم داره از ایزانسل بدم میاد فکر می کنم یه سه چهار سالی زود سیم کارت ایرانسل را خریدم.حالا حالا ها باید صبر کرد.امشب که کلا gprs قطع بود بابا 30 تومان دادم حداقل بذارید استفاده کنم:18:
در مورد نامه هم فکر خوبیه ولی من یه پیشنهاد دارم و اون اینکه همه ی بچه ها که این نامه را قبول دارند امضاشون را اسکن کنند و ضمیمه ی این نامه کنند(البته امضای اصلی خودشون نه p30 ).
ما که امسال تو مدرسمون کلی از این نامه ها به آموزش و پرورش دادیم ولی حتی محل *گ هم به ما نگذاشتند. حالا هم فکر نکنم ایرانسل به نامه ی فقط چند تا از مشتری هاش توجه کنه:2:
راستی کسی سیم کارت دائمی من را نمی خره فقط دو هفته است که کار کرده(ولی تا حالا 34 تومان از 50 تومان را خرج کرده):31::46::5:
soheil_6666
17-08-2007, 00:37
راستی کسی سیم کارت دائمی من را نمی خره فقط دو هفته است که کار کرده(ولی تا حالا 34 تومان از 50 تومان را خرج کرده):31::46::5:
راستي چرا دائمي هاش حساب كتابش ناجوره؟؟؟؟؟؟؟:41:
BIKHIAL_ALL_75
17-08-2007, 02:18
اين خدمات در دسترس شما نيست.
توي اين گزينه ها هم نرو كه به مشكل بر مي خوري!!!!
یعنی به هیچ عنوان فعال نمیشه؟
پس چرا مال دوستم فعاله؟
زنگ بزن به 140 یا از تلفن ثابت زنگ بزن به 09351400000 مشکلتو بگو ازت سریاله کارت و میپرسن از اونجا واسط شارژ میکنن. واسه دوستای منم این مشکل خیلی پیش اومده اصلا مشکلی نیست حل میشه:10:
دوست عزیز ممنون از شما . منظورتون از سریال همونی هست که زیر اون کد 12 رقمی نوشته شده ؟
M Like Mother
17-08-2007, 07:46
سلام
jackhammer و 1001 عزیز
حرفهای شما کاملا قبوله. من هم همون اول گفتم شیراز و اصفهان رو ( با کمال تاسف فراوان) باید فعلا بی خیال شد. در واقع همانطور که گفتم شما نه تنها باید فعلا دفاع نکنید بلکه باید خودتون رو مخفی کنید:11:. چرا که شما هر تبلیغی که بکنید ضد تبلیغه. چون در شهرهای شما ایرانسل خوب آنتن نمی دهه. روی سخن من با اونهایی که ایرانسل دارن و آنتن دهی خوبی تو منطقه شون هست. مثلا بچه های تهران یا خیلی جاهای دیگه اگه از ایرانسل راضی اند بد نیست تعریفی هم از ایرانسل بکنند. درسته که آدمها معمولا مشکلات رو بیان می کنند ولی برای اینکه بقیه هم دلسرد نشن اونهایی که از سیمکارت ایرانسل راضی هستند یا مشکل خاصی نداشتند خوبی های ایرانسل رو بگن ...
اما masoudboy عزیز
خوبی ایرانسل اینکه پویا و زنده است یعنی همیشه یه جوری داره باهات حرف میزنه:33:... اگه بخوام ادبی تر بگم ایرانسل مثل یه رودخونه جاریه اما تالیا مثل یه آب راکد می مونه ولی من حتی دوست ندارم این آب راکد انقدر بمونه تا بگنده من دوست دارم تالیا هم سرزنده تر بشه ما که نباید به واسطه اینکه طرفدار یکی هستیم حتما با دیگری دشمنی کنیم... خدا کنه که همه روز به روز پیشرفت کنن تا ثمرش نصیب این مردم مصیبت دیده بشه
M Like Mother
17-08-2007, 08:10
pesare_dokhtarkosh عزیز
از اینکه زحمت کشیدی و این نامه رو تهیه کردی ممنونم. بالاخره شروعش یه همتی می خواست که شما انجام دادی ...
از بچه های دیگه خواهش میکنم همینطور سر سری نگن نامه کامله. یه کم فکر کنن ببینن چیزی به نظرشون میرسه بگن ...:10:
خواهش می کنم مثل اون شخصیت کارتونی همیشه نا امید توی گالیور نباشید هر چیزی رو اگه یه خورده محکم و با پشت کار دنبالشو بگیریم به نتیجه میرسیم ( البته اینکه گفتم هر چیزی رو یه کم اغراق کردم )
اینو بدونین که اصل اینکه که ما تلاشمون رو بکنیم حالا اگه به نتیجه هم رسیدیم چه بهتر اما گاهی اوقات نمیشه حق رو گرفت یا حرف حقی رو به کرسی نشوند از حضرت علی (ع) بالاتر که نداریم ... تو زمان خودش ... تو حکومت خودش ... تو دادگاهی که قاضیش رو خودش تعیین کرده بود ... زره خودش رو نمی تونه بگیره:18:...
M Like Mother
17-08-2007, 08:13
به نظر من بد نیست این موارد هم تو نامه لحاظ بشه
1- سایت ایرانسل تنها منبع موثق و رسمی شرکت ایرانسله. پس باید خیلی زود به زود آپدیت ( به روز آوری ) بشه. اینکه سایت زود آپدیت نمیشه اعصاب آدم رو خورد میکنه خصوصا قسمت خبرهاش که واقعا چقدر بروزه! و همینطور نقشه های پوشش شبکه ... شاید بدونید که طراحی و مدیریت سایت ایرانسل دست شرکت ایزایران هست. من یه روز برای چاپ یه کتاب یه سری به شرکت ایزایران زدم. چه دم و دستگاهی دارن. خدا می دونه چقدر پول از ایرانسل برای طراحی سایت گرفتن. شاید اگه همین سایت رو به چند تا از بچه هایی مثل ما می دادند هم قشنگ تر درست می کردیم هم چون خیلی بیکاریم هر روز آپدیتش می کردیم
2- من قبلا اینو با ایمیل به ایرانسلی ها گفتم ولی بد نیست تو نامه هم گنجونده بشه. یه جایی تو سایت به تفکیک شهر ها و یا حتی محله ها درست کنن تا مردم، اون نقاطی رو که آنتن نمی ده اعلام کنن. بالاخره هر چی دستگاه های ایرانسل پیشرفته باشن و نقشه های پَستی بلندی شهرها و نقاط مناسب دکل ها رو به روش های کامپیوتری در بیارن باز به پای اطلاعات مردمی نمی رسه ... خواهش می کنم نگین نقشه پوشش تو سایت هست ... به عنوان مثال تو چالوس همه نقشه زرده و تحت پوشش کاملا ولی من خودم تو یه جایی از این منطقه زرد نقطه کور پیدا کردم که شاید عمرا ایرانسل نتونه اونو متوجه بشه... فکر کنم اینکار کمک زیادی به مسئولین فنی ایرانسل برای رفع مشکلات آنتن دهی بکنه. البته اگه گوش شنوایی باشه که با این جور نامه ها شاید گوش ها کمی شنوا بشه
در آخر خواهش می کنم اگه حتی نامه مون یک صفحه شد امضا بچه باید چند صفحه باشه تا محکمی و ابهت کار بیشتر بشه. به نظر من امضاها باید واقعی باشه همراه با شماره ایرانسل فرد امضا کننده تا رسمی بودنش بیشتر به چشم بیاد. یکی هم باید مدیر یا مسئول پیگیری نامه بشه. ضمنا باید نذاریم مطبوعات از این نامه سواستفاده کنن شاید... یه تیکه هایش رو بردارن یا با نیت های خاصی اون رو تحلیل کنن البته شاید بگین کار به اونجاها نمی رسه ولی بد نیست یه پیش بینی هایی بکنیم.
hassan_magic2000
17-08-2007, 09:23
از دوستان ممنون من تونستم به اینترنت وصل بشم ولی نمی دونم چیکار کردم تنظیمات بهم خورد و فکر کنم بعدش همه چیز را بهم ریختم دوستان می تونند یه راهی بگن گوشی به حالت اول برگرده و تنظیمات اینترنت را از اول انجام بدم .
گوشی هم که n73 هستش.
عزيزم برو تو inbox مسيج هات يه نامه هست به اسم service provider برو توش بعد بزن save بعد ميپرسه ميخوايد اين تنظيمات جايگزين تنظيمات اصلي شود ؟ Yes رو ميزني
به همين راحتي
اگر هم دستي تنظيم كردي كه برو دوباره تنظيم كن
hassan_magic2000
17-08-2007, 09:28
سلام
jackhammer و 1001 عزیز
حرفهای شما کاملا قبوله. من هم همون اول گفتم شیراز و اصفهان رو ( با کمال تاسف فراوان) باید فعلا بی خیال شد. در واقع همانطور که گفتم شما نه تنها باید فعلا دفاع نکنید بلکه باید خودتون رو مخفی کنید:11:. چرا که شما هر تبلیغی که بکنید ضد تبلیغه. چون در شهرهای شما ایرانسل خوب آنتن نمی دهه. روی سخن من با اونهایی که ایرانسل دارن و آنتن دهی خوبی تو منطقه شون هست. مثلا بچه های تهران یا خیلی جاهای دیگه اگه از ایرانسل راضی اند بد نیست تعریفی هم از ایرانسل بکنند. درسته که آدمها معمولا مشکلات رو بیان می کنند ولی برای اینکه بقیه هم دلسرد نشن اونهایی که از سیمکارت ایرانسل راضی هستند یا مشکل خاصی نداشتند خوبی های ایرانسل رو بگن ...
من كه توي شهر قم و تهران ميرم و ميام
ولي بيشتر تو قم هستم آنتن دهي خيلي عاليهههههه(چشمش نزنن)
يعني آبروي منو پيش همه خريده كسي به ايرانسل چيز بگه همون لحظه موبايل رو در ميارم يه مسيج يا زنگ ميزنم دفعه اول ميگيره
تو جاده قم - تهران هم فقط توي تقريبا 10 دقيقه قطع هستش ولي بقيه آنتنم فوله
اميدوارم شيراز و اصفهان هم اينجوري بشه
hassan_magic2000
17-08-2007, 10:03
راستي بچه ها تبليغ اين همراه اول رو ديدين ؟
يه يارو تو مترو هر كاري ميكنه ميكنه موبايلش خط نميده (داره طعنه به ايرانسل ميزنه:19:)
بعد يه يارو مياد تو تابلو تو دستش نوشته ( پوشش سراسري همانند دائمي )
بعد يه چند نفرن نوشته محاسبه مكالمه بر اساس ثانيه ( داره ذهن مردم رو نسبت به ايرانسل خراب ميكنه ميدونيد چرا ؟؟؟؟؟؟؟ چون با اين تبليغش فكر ميكنن ايرانسل هنوز دقيقه اي محاسبه ميكنه :19:)
بعد در حالي كه موبايلش آنتن نميده و قيافه مادر مرده ها رو به خودش گرفته مترو حركت ميكنه
بايد ايرانسل هم يه تبليغ بسازه بزنه تو دهن اين گوشكوب اول:27:
pouria007
17-08-2007, 10:18
یکی بگه ایرانسل تو کدوم شهرا آنتن میده
pouria007
17-08-2007, 10:20
در ضمن تعرفه مکالمه با سیم کارت دائمی و اعتباریش چقدره؟
soheil_6666
17-08-2007, 11:06
شما يك لطفي كن به اين آدرس يك سر برو:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soheil_6666
17-08-2007, 11:09
يه يارو تو مترو هر كاري ميكنه ميكنه موبايلش خط نميده (داره طعنه به ايرانسل ميزنه:19:)
بعد يه چند نفرن نوشته محاسبه مكالمه بر اساس ثانيه ( داره ذهن مردم رو نسبت به ايرانسل خراب ميكنه ميدونيد چرا ؟؟؟؟؟؟؟ چون با اين تبليغش فكر ميكنن ايرانسل هنوز دقيقه اي محاسبه ميكنه :19:)
بعد در حالي كه موبايلش آنتن نميده و قيافه مادر مرده ها رو به خودش گرفته مترو حركت ميكنه
آقا تحليلت خيلي جالب بود:31::31::31:
یکی بگه ایرانسل تو کدوم شهرا آنتن میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید :angry::grrr:
M like mother جان من هم با شما موافقم.
Clickrast
17-08-2007, 12:26
بهترين تبليغ براي ايرانسل آنتن دهي هستش اگه آنتن بده همه ميان سراغش !!
این ایرنسل دهن من رو سرویس کرده
الان 2 هفتس که اس ام اسم قطعه نمیدونم چی کار کنم
به خودشون هم که زنگ بزنی درست جواب نمیدن فقط میگن تا دو سه روز آینده درست میشه
jackhammer
17-08-2007, 14:35
اون تبلیغ شعور دستندرکاران همراه اول رو میرسونه....ایرانسل نباید این کارو بکنه...تخریب رقبا که نشد رقابت.
و در ضمن فکر کنم اون طرف با ایرانسل صحبت نمیکنه...داره با سیم کارت دائمی مخابرات صحبت میکنه و میبینه که آنتن نمیده!!!!!
بقیه تبلیغاشم خیلی مزخرفه.
ولی تبلیغهای ایرانسل...
خداییش اون تبلیغ شماره طلایی که 2 تا پسره دارن ماهی انتخاب میکنن خیلی باحال بود!
masoudboy
17-08-2007, 15:07
هنوز سیم کارت دایم من وصل نشده و همان پیغام تماس مسدود هست را میده . الان 4 روز هست .
زنگ که می زنم میگه سیستم مشکل داره و درست میشه .
لعنت بر ایرانسل حالا که دلش می خواهد ...
milad_milad_milad
17-08-2007, 16:19
-ایرانسل قرار نیست جلوی TCI کاری بکنه اون کار خودش را میکنه ایرانسل هم کار خودش هر چی باشه بالاخره دولت از TCI حمایت میکنه.هر چی باشه ایرانسل یه شرکت خصوصی و بیشتر از اینکه به فکر مردم باشه به فکر جیب مدیراشه
مسئله ی دیگه ای که ایرانسل بد قولی میکنه و گسترش شبکه را متوقف کرده شاید
دلش را خوش کرده به 3 میلیون مشترکش که از همینها میتونه عمری پول SMS و مکالمه بگیره و . . .
یعنی شما میگی tci به فکر ملته؟و به فکر جیبش نیست؟!!! خب میشه بفرمائید اگه اینجوری نیست به فکر چیه؟!
حتمآ به فکر اسایش و رفاه و مشترک مورد نظر بعد از 15 سال در دسترس نمیباشده؟!
شما به جای این حرفا با یه حساب سر انگشتی حساب کن تو اینن سالها چقدر بابت سیم کارت از ملت پول گرفته اونم میانگین سیم کارت رو 400 هزار تومن حساب کن!!تازه اونم بدون هیچ امکاناتی پول تعرفه های قشنگش و تعویض سیم کارتهای خود به خود سوخته و... اینا بماند!!
اینجا از ظهر تا حالا Gprs و Sms قطعه :41:
اینجا یعنی کجا؟
اینجا(sedeh)که SMSش وصله
amin a.^2
17-08-2007, 19:09
سلام
نخست حسن مجیک جان خیلی ممنون از کدتون
اما مشکل بزرگ از ایرانسل هست
اولاً تو خونه که پدر من را در میاره تا شاید آنتن بده اما خدا وکیلی تو خیابون انتن دهی عالیه
بعدشم این کد را هم که می فرستم میگه متاسفانه شبکه مشکل دارد بعداً تماس بگیرید
تازه سیم کارت جایزه هم در خانه نیامده می خواستم ببینم کسای که تو تابستان سیم کارت اعتبارب خریدند جایزه را گرفتند یا نه
من که فکر کنم ایرانسل الان فقط تبلیغات خوبی داره و بس
amin a.^2
17-08-2007, 19:16
یعنی شما میگی tci به فکر ملته؟و به فکر جیبش نیست؟!!! خب میشه بفرمائید اگه اینجوری نیست به فکر چیه؟!
شما به جای این حرفا با یه حساب سر انگشتی حساب کن تو اینن سالها چقدر بابت سیم کارت از ملت پول گرفته اونم میانگین سیم کارت رو 400 هزار تومن حساب کن!!تازه اونم بدون هیچ امکاناتی پول تعرفه های قشنگش و تعویض سیم کارتهای خود به خود سوخته و... اینا بماند!!
کاملاً با شما موافقم
چون ایرانسل تازه 9 ماهه که راه افتاده و همینشم خوبه اما بهتر این بود که قبل ازاینکه شروع به فروش کنند تو شهر های اصلی شبکه شون را درست می کردند
اینجا یعنی کجا؟
اینجا(sedeh)که SMSش وصله
شما لطف کن بگو کدوم شهر هستی ؟
meshkiposh2200
17-08-2007, 19:31
این پستی که شما نقل قول کردی مال یک هفته پیش است اونوقت بحث در مورد ایرانسل بود. ولی با این حال تو این 15 سال درسته به فکر خودش بود ولی سال اخری حداقل با حذف هزینه ی نمایش شماره تلفن ماهی 15 میلیارد تومان از جیب خودش زد:18:.قبول نداری یه حساب سر انگشتی کن:27:
شما لطف کن بگو کدوم شهر هستی ؟
سده(خمینی شهر)(همایون شهر):شهریست در 10کیلومتری شمال اصفهان
درخدمتیم:46:
mehdi_vsgh
17-08-2007, 20:03
یکی دو روزه متوجه شدم اطراف منزل ما یه Bts جدید نصب شده.....:8:
نتیجه اینکه ایرانسل بیکار نشسته و داره آنتن دهی را انجام میده....:8::8:
jackhammer
17-08-2007, 20:03
بچه ها من اروز داشتم برنامه ی راه توسعه که به سفارش ایرانسل ساخته شده رو میدیدم و ...:
1-کسی که ام ام اس ایرانسل رو قطع کرده(رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی) یک آدم هست با 20 سانتی متر ارتفاع ریش و حموم نرفته...
2-مدیر عامل مخابرات ترکه....داشت صحبت میکرد و لهجه ترکی غلیظ داشت.
3- ایرانسل حدود 50 تا پرسنل و مهندس از ام تی ان افریقای جنوبی داره که انگلیسی حرف میزدند...
مهدی جون شما کجا بودی؟اصفهان؟
من این 2-3 روزه افزایش آنتن دهی همچین بگی نگی رو یه خورده توی خونه حس کردم...منم فکر کنم خبرایی باشه....
Clickrast
17-08-2007, 20:42
اینجا یعنی کجا؟
اینجا(sedeh)که SMSش وصله
سده بله !! نا سلامتي تحت پوششه ها !!
Maziar_69
17-08-2007, 20:44
کسی امروز برنامه ی مسیر توسعه رو دید؟
یه آقایی بود اگه اشتباه نکنم به اسم هاشم زاده که میگفت طبق گزارشی که ایرانسل چند روز پیش ارائه کرده 3 میلیون سیمکارت وارد شبکه شده و حدود 250 شهر هم به شبکه وارد شده !
میگفت اگه سازمان تنظیم مقررات و مخابرات باهاش همکاری کنند وضعیتش بسیار بهتر هم میشه.
همچنین گفت که علاوه بر 25% مالیاتی که به دولت و مخابرات میده 27% از سود خالص ایرانسل هم باید بره تو جیب دولت!
milad_milad_milad
17-08-2007, 20:51
این پستی که شما نقل قول کردی مال یک هفته پیش است اونوقت بحث در مورد ایرانسل بود. ولی با این حال تو این 15 سال درسته به فکر خودش بود ولی سال اخری حداقل با حذف هزینه ی نمایش شماره تلفن ماهی 15 میلیارد تومان از جیب خودش زد:18:.قبول نداری یه حساب سر انگشتی کن:27:
بله درسته دوست عزیز این پست مال یه هفته پیشه!یک هفته پیش میخواستم جوابشو بدم که کارتم تموم شد و بعد هم یه مسافرت چند روزه رفتم که نشد جوابشو بدم!:27:
بعدشم 15 میلیارد کجاو اون حساب سر انگشتی که من گفتم کجا! :5:
اون رو حساب کنی 15 میلیارد پول خورد هم نیست!!:46:
لعنت به این ایرانسل که هیچ چیزش رو حساب کتاب نیست. :grrr::evil2:
آنتن دهی افتضاح
جواب گویی هم که افتضاحه( به استثنای آقا شاهین)
اینم از وضع خدمات ارزش افزوده
امروز زرینشهر بودم(مثلا تحت پوششه) فول آنتن بود ولی نه کیفیت مکالمه جالب بود نه پیامک می فرستاد و نه به gprs وصل می شد(حدود 15 دقیقه منتظر می شدم تا وصل بشه آخرش هم مجبور می شدم کنسلش کنم).:question:
تومان 30 بابت gprs که گرفتند(طرح طلائی). یکی دو روز هم هست که وصل نمیشه آخرشم شرط می بندم که می گویند 80 هزار تومان ناقابل بابت استفاده از gprs لطف کنید.:34::34::15::24:
من و پسر خالم رفته بودیم بیرون یک دفعه دیدم که بابام به گوشی پسر خالم زنگ زد. بعد که ازش پرسیدم چرا به من زنگ نزدی گفت اصلا تماس گرفتن با تو ممکن نبود. در حالی که چند بار شماره را گرفته بود. حالا من 4 خط آنتن داشتم و پسر خالم 2 تا.
خلاصه من تو این یکی دو هفته حسابی حالم از ایرانسل به هم خورده :2:و دارم میرم که یه دونه اعتباری همرا اول که عشق است:42: بخرم اگر هم کسی سیم کارت من را می خواهد یه پیغام خصوصی بدهد.
راستی چند تا از قابلیت ها یی که باعث برتری ایرانسل می شود را بگید.:question:
آنتن دهی:38:
mms که دولت قطع کرده:17:
یا gprs که قیمتش خدا تومنه و الان قطعه:29::22:
در آخر هم به کسایی که خارج از تهران هستند(شاید مشهد هم باشه) و قصد خرید ایرانسل دارند توصیه می کنم اصلا این کار را نکنند و گول تبلیغات ایرانسل را نخورند.
meshkiposh2200
18-08-2007, 00:22
بله درسته دوست عزیز این پست مال یه هفته پیشه!یک هفته پیش میخواستم جوابشو بدم که کارتم تموم شد و بعد هم یه مسافرت چند روزه رفتم که نشد جوابشو بدم!:27:
بعدشم 15 میلیارد کجاو اون حساب سر انگشتی که من گفتم کجا! :5:
اون رو حساب کنی 15 میلیارد پول خورد هم نیست!!:46:
یه حساب سر انگشتی هم بکن ببین 1016 شهر کم نیست که انتن داره بالاخره باید خرج این انتن دهی در بیاد
Maziar_69
18-08-2007, 01:20
یه حساب سر انگشتی هم بکن ببین 1016 شهر کم نیست که انتن داره بالاخره باید خرج این انتن دهی در بیاد
دوستان اشتباه نکنید. این هزینه ی 1000 تومنی هنوز حذف نشده.
حداقل 20 تا قبض رو که دیدم مال تمام دوستان و آشنایان این 1000 تومن توش بود!
دوستان اشتباه نکنید. این هزینه ی 1000 تومنی هنوز حذف نشده.
حداقل 20 تا قبض رو که دیدم مال تمام دوستان و آشنایان این 1000 تومن توش بود!
قراره از دفعه ی بعد حذف شه.
milad_milad_milad
18-08-2007, 01:53
خرج انتنو انتن دهیو بقیه چیزا سالها پیش در اومده دوست عزیز!!:5:
nimamani
18-08-2007, 02:33
دوستاني كه از مخابرات دفاع ميكنند بدونند من از روي تعصب و احساسات و يا
تبليغات حرف نمي زنم چون هم سيم كارت مخابرات دارم اونم چي كد يك
كه چه كلايي سرمون رفت :41:
آخه چه آدم عاقلي (واقعا شرمندم به كسي بر نخوره به خودم ميگم):31:
هم پول سيم كارت ميده كه با دلال بازي قيمتشو رسونده بودن به يك ميليون و خورده اي
كه من خودم پنچ سال پيش يك ميليون دويست هزار پولشو دادم
بعد چي هر قبض 12600 ريال آبونمان 10000 ريال خدمات ويژه كه واقعا كلي خدمات بوده
تازه پول مكالماتي كه بايد چند دفعه بگيري تا وصل شه و هي قطع شه و صدا كم و زياد شه بدي
خدا وكيلي 4 سال پيش بچه هاي دانشگامون من مسخره ميكردند كه يك ميليون پول خط دادي
ولي آنتن نميده تازه الان 2 سال وضعيت آنتن دهي مخابرات نسبتا خوب شده شما صبر كنيد
ببينيد ايرانسل چكار ميكنه البته اگه بزارن
ببيند مخابرات چقدر نامرده براي اينكه بتونه سر مردم ساده را كلاه بزاره mms ايرانسل را
قطع ميكنه تا بتونه سيم كارت خودشو بفروشه بهش اجازه نصب دكل نميدند تا بگند آنتندهيش
ضعيفه تازه به مردم ميگن خونه هاتون رو بهش اجاره نديد ببين چقدر پررويند
حالا خودتون بگين ايرانسل كه هنوز يك سال نيومده اونم تو ايران كه هيچيش معلوم نيست
بد بوده سيم كارت ارزون - هداياي نوروزي - چشنواره هاي مختلف - هداياي تابستاني -
مكالمات رايگان - اس ام اس رايگان - دسترسي به اينترنت صورت حساب آن لاين
اصلا بگيد تا حالا مخابرات يك دونه اس ام اس رايگان هديه داده
حالا سه ماه بخوره تو سرش
ببخشيد طولاني شد نفهميدم چي نوشتم اصلا :18:
emp-ehsan
18-08-2007, 03:12
من هم اینجا نظر خودم رو می دم.
به نظر من آنتی دهی وکیفیت صدای ایرانسل در مشهد از سیم کارتهای دولتی خیلی بیشتره.(لااقل اونجا هایی که من رفتم).و من هم انصافا از ایرانسل راضیم.فقط قیمت تعرفه هاش یکم زیاده
Clickrast
18-08-2007, 07:37
به نظر من آنتی دهی وکیفیت صدای ایرانسل در مشهد از سیم کارتهای دولتی خیلی بیشتره.(لااقل اونجا هایی که من رفتم).و من هم انصافا از ایرانسل راضیم.فقط قیمت تعرفه هاش یکم زیاده
ما تعرفه شم قبول داريم فقط آنتن دهيش صفره !!
MTNIrancell
18-08-2007, 10:43
سلام عزيزان
چه خبرا؟
من كه از 22 تا 27 مرداد مرخصي هستم و خبر از هيچي ندارم.
ولي امروز يه سر رفتم برج امين و در نگهباني يه مشتري اومده بود مي خواست ثبت نام بكنه.
مسئولش هي مي گفت زنگ بزن 120 يارو مي گفت نمي شه.
آخر اعصابم خورد شد گوشي رو در آوردم 120 رو گرفتم حدود 2 دقيقه بعهد اپراتور برداشت و خودم رو معرفي كردم و گفتم بيا داداش اين گوشي و اين هم اپراتور بيا ثبت نام كن.
طرف ثبت نام كرد حالا گير داده كه من بايد اين لطف شما رو جبران كنم.
بعد از 5 دقيقه فهميد كه تماس با 120 رايگان بوده و نيازي به جبران نبوده.
در هر صورت من كه هر جا ميرم دارم به نفعه ايرانسل كار مي كنم ولي آخرش تو برج امين كاره خودم راه نيفتاد كه نيفتاد.:41:
در ضمن كساني كه تماس هاي خروجي شون مسدود شده بدون هيچ دليلي تا حد اكثر 48 ساعت ديگه درست ميشه. انشا ا...
milad_milad_milad
18-08-2007, 11:11
دوستاني كه از مخابرات دفاع ميكنند بدونند من از روي تعصب و احساسات و يا
تبليغات حرف نمي زنم چون هم سيم كارت مخابرات دارم اونم چي كد يك
كه چه كلايي سرمون رفت :41:
آخه چه آدم عاقلي (واقعا شرمندم به كسي بر نخوره به خودم ميگم):31:
هم پول سيم كارت ميده كه با دلال بازي قيمتشو رسونده بودن به يك ميليون و خورده اي
كه من خودم پنچ سال پيش يك ميليون دويست هزار پولشو دادم
بعد چي هر قبض 12600 ريال آبونمان 10000 ريال خدمات ويژه كه واقعا كلي خدمات بوده
تازه پول مكالماتي كه بايد چند دفعه بگيري تا وصل شه و هي قطع شه و صدا كم و زياد شه بدي
خدا وكيلي 4 سال پيش بچه هاي دانشگامون من مسخره ميكردند كه يك ميليون پول خط دادي
ولي آنتن نميده تازه الان 2 سال وضعيت آنتن دهي مخابرات نسبتا خوب شده شما صبر كنيد
ببينيد ايرانسل چكار ميكنه البته اگه بزارن
ببيند مخابرات چقدر نامرده براي اينكه بتونه سر مردم ساده را كلاه بزاره mms ايرانسل را
قطع ميكنه تا بتونه سيم كارت خودشو بفروشه بهش اجازه نصب دكل نميدند تا بگند آنتندهيش
ضعيفه تازه به مردم ميگن خونه هاتون رو بهش اجاره نديد ببين چقدر پررويند
حالا خودتون بگين ايرانسل كه هنوز يك سال نيومده اونم تو ايران كه هيچيش معلوم نيست
بد بوده سيم كارت ارزون - هداياي نوروزي - چشنواره هاي مختلف - هداياي تابستاني -
مكالمات رايگان - اس ام اس رايگان - دسترسي به اينترنت صورت حساب آن لاين
اصلا بگيد تا حالا مخابرات يك دونه اس ام اس رايگان هديه داده
حالا سه ماه بخوره تو سرش
ببخشيد طولاني شد نفهميدم چي نوشتم اصلا :18:
100% موافقم ,حرف حساب جواب نداره:40:
:11:
ما تعرفه شم قبول داريم فقط آنتن دهيش صفره !!
دوست عزیز انتن دهیش صفر نیست,من که ازش راضیم,بعدشم تاخیر در نصب کردن btsها,نگزاشتن زمین در اختیار ایران سل برای نصب btsهاو ... اینا همه سنگ اندازی های دولت جلوی پای ایرانسل برای اینکه مردم سیم کارتهای مسخره خودشو بگیرن و بیشتر از اینی که تا حالا کردن تو پاچه ملت از ملت پول بگیرن برای هیچ امکاناتی!!!!
ما باید به اتیران سل وقت بدیم و صبر کنیم:11::40::5:
Clickrast
18-08-2007, 12:28
دوست عزیز انتن دهیش صفر نیست,من که ازش راضیم,بعدشم تاخیر در نصب کردن btsها,نگزاشتن زمین در اختیار ایران سل برای نصب btsهاو ... اینا همه سنگ اندازی های دولت جلوی پای ایرانسل برای اینکه مردم سیم کارتهای مسخره خودشو بگیرن و بیشتر از اینی که تا حالا کردن تو پاچه ملت از ملت پول بگیرن برای هیچ امکاناتی!!!!
ما باید به اتیران سل وقت بدیم و صبر کنیم:11::40::5:
چقدر وقت ميخواد؟ وقتي ميگه 22 بهمن ما تا شهريور بهش وقت ميديم ! مگه ميخواد كوه بكنه ؟!
salman24h
18-08-2007, 12:38
سلام
من هم تازگی یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم
ازش کاملا راضی هستم. همه سرویس ها هم کار میکنن.
سیم کارت مخابرات رو هم گذاشتم در کوزه!
به نظر من بهترین خوبی ایرانسل اینه که دیگه قبض دم خونه نمیاد و دیگه اعصابت رو به هم نمیریزه
b8308443
18-08-2007, 13:16
خوش به حال ایرانسل که اینقده وکیل وصی داره...شایدم یه سهامی چیزی توش دارین؟؟؟
بابا چه اون دولتیش چه این مثلا غیر دولتیش هیچ کدوم به فکر مردم نیستن...
آخه مگه مغز خر خوردن؟؟؟
این قبول که مخابرات داره سنگ اندازی می کنه...
اما ایرانسل برای دفاع از خودش چه کرده؟؟؟
من هم می گم که کیفیتش خیلی بهتر از مخابراته و نباید در این اول راهی بیش از این هم ازش انتظار داشت...
اما چیزی که اعصاب من رو به هم می ریزه اینه که صداش هم در نمی آد یه کم همین چیزا رو توضیح بده...
مردم که مسخره نیستن...
من الان هم نمی گم کاش سیمکارت مخابرات رو خریده بودم...
می گم کاش اعتباری ایرانسل می گرفتم...
چون الان به شدت احساس می کنم یه کلاه گشاد رو سرمه...
hassan_magic2000
18-08-2007, 13:23
شنبه، 27 مردادماه 1386
سه گله مشترکان ایرانسل
برخي از مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه " ايرانسل " از قطعي حين تماس، مشكلات عدم دريافت پيام كوتاه از ساير شبكهها و پوشش نداشتن برخي نقاط شهر تهران گله كردند.
به گزارش فارس، اپراتور دوم تلفن همراه كه از مهرماه سال گذشته كار خود را آغاز كرده است در حال حاضر به گفته مسئولان اين شركت بيش از 3 ميليون مشترك دارد كه 80 درصد آن مشتركان اعتباري هستند.
در هفتههاي اخير و به گفته مشتركان اين اپراتور مشكلات شبكه افزايش پيدا كرده است.
عدم پوشش دهي در برخي نقاط شهر تهران، قطعي در زمان مكالمه و دريافت نكردن پيام كوتاه از اپراتور اول و تاليا از مشكلات مطرح شده از سوي اين مشتركان است.
برخي از مشتركان ايرانسل به خبرنگار فارس اظهار داشتند كه برخلاف وعدههاي ايرانسل هنوز پوشش شهر تهران كامل نشده است و برقراري تماس در برخي از نقاط تهران به ويژه در شمال شهر با مشكل جدي مواجه است.
يكي از مشتركان ايرانسل به فارس گفت: متاسفانه در حال حاضر دريافت پيام كوتاه توسط سيمكارتهاي ايرانسل كه از سوي مشتركان تلفن همراه دولتي و تاليا ارسال ميشود بسيار مشكل و حتي غيرممكن است.
وي گفت: مكالمه با سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل در هفتههاي اخير نيز با مشكلات بسياري مواجه شده است. متاسفانه در حين تماس براي چندين بار قطع و يك طرفه ميشود.
يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس گفت: برخلاف سيمكارتهاي دولتي مشتركان دائمي ايرانسل نميتوانند در صورت انصراف وجه 150 هزار توماني خود را از شركت ايرانسل دريافت كنند.
در همين حال يك مقام آگاه به فارس اظهارداشت: اگر ايرانسل نتواند 248 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد، مورد جريمه قرار ميگيرد.
hassan_magic2000
18-08-2007, 13:25
بچه ها تا تنور داغه بايد بچسبونيم ( من منظورم متشنج كردن اوضاع نيست ها)
بايد هر چه زود تر نامه رو بفرستيم بخونن
دير بجنبيد دوباره جوابي نميگيريم
خلف وعده تاليا در عرضه 2 ميليون سيم كارت
برخلاف وعده مسوولان شركت تاليا، اين پيمانكار هنوز نتوانسته است با گذشت حدود 2 سال از آغاز بكار خود، به تعهد 2 ميليون مشترك عمل كند.
به گزارش فارس، اولين شبكه مستقل تلفن همراه اعتباري با نام تجاري تاليا كه توسط مجتمع صنعتي رفسنجان اجرا شده است طبق قرارداد خود با كارفرما يعني شركت مخابرات ايران بايد2 ميليون مشترك تلفن همراه اعتباري داشته باشد كه هنوز با گذشت حدود 2 سال اين وعده محقق نشده و بيشتر فرصت سوزي كرده است، چنانكه ديگر اپرتورها توانسته جاي خود را در بازار در بخش سيم كارت اعتباري باز كند.
تاليا ميتوانست از استقبال مردم از سيم كارتهاي اعتباري و قبل از ورود ايرانسل بهره كافي را ببرد.
تاليا نيز معتقد است كه شركت مخابرات ايران به موقع نتوانسته است فضاي فركانس مناسب در اختيار آن قرار دهد.
مجتمع صنعتي رفسنجان بعنوان برنده اين مناقصه در قرارداد خود با شركت مخابرات ايران متعهد شده بود تا 2 ميليون سيم كارت در 28 مركز استان كشور را با كيفيت سرويس دهي تضمين شده و تا 28 بهمن 84 عرضه كند.
اما هم اكنون تاليا كمتر از 700 هزار مشترك فعال در كشور دارد
بچه هاي اين جاروووووووووو
700 هزار مشترك
اون وقت باز هم بگين تاليا افتضاح نيست
تاليا افتضاح نيست فاجعه است
تازه كمتر از 700 هزار تا
salman24h
18-08-2007, 13:29
خوش به حال ایرانسل که اینقده وکیل وصی داره...شایدم یه سهامی چیزی توش دارین؟؟؟
بابا چه اون دولتیش چه این مثلا غیر دولتیش هیچ کدوم به فکر مردم نیستن...
آخه مگه مغز خر خوردن؟؟؟
این قبول که مخابرات داره سنگ اندازی می کنه...
اما ایرانسل برای دفاع از خودش چه کرده؟؟؟
من هم می گم که کیفیتش خیلی بهتر از مخابراته و نباید در این اول راهی بیش از این هم ازش انتظار داشت...
اما چیزی که اعصاب من رو به هم می ریزه اینه که صداش هم در نمی آد یه کم همین چیزا رو توضیح بده...
مردم که مسخره نیستن...
من الان هم نمی گم کاش سیمکارت مخابرات رو خریده بودم...
می گم کاش اعتباری ایرانسل می گرفتم...
چون الان به شدت احساس می کنم یه کلاه گشاد رو سرمه...
آخه صداش در بیاد که چی بشه؟
مگه توی این مملکت صدای کسی هم میتونه در بیاد؟!
اگه بخواد اعتراض کنه که 3 سوته درش رو تخته میکنن
من وقتی یادم میافته که بالای این سیم کارتی که توی دستمه 640 هزار تومن پول دادم و 1 سال هم منتظر موندم روانی میشم
وقتی میبینم که هزینه هر دقیقه مکالمه با موبایل مخابراتی از هزینه مکالمه با کارت تلفن به آمریکا گرون تره دلم میخواد بالا بیارم :2:
Maziar_69
18-08-2007, 14:19
شنبه، 27 مردادماه 1386
سه گله مشترکان ایرانسل
برخي از مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه " ايرانسل " از قطعي حين تماس، مشكلات عدم دريافت پيام كوتاه از ساير شبكهها و پوشش نداشتن برخي نقاط شهر تهران گله كردند.
به گزارش فارس، اپراتور دوم تلفن همراه كه از مهرماه سال گذشته كار خود را آغاز كرده است در حال حاضر به گفته مسئولان اين شركت بيش از 3 ميليون مشترك دارد كه 80 درصد آن مشتركان اعتباري هستند.
در هفتههاي اخير و به گفته مشتركان اين اپراتور مشكلات شبكه افزايش پيدا كرده است.
عدم پوشش دهي در برخي نقاط شهر تهران، قطعي در زمان مكالمه و دريافت نكردن پيام كوتاه از اپراتور اول و تاليا از مشكلات مطرح شده از سوي اين مشتركان است.
برخي از مشتركان ايرانسل به خبرنگار فارس اظهار داشتند كه برخلاف وعدههاي ايرانسل هنوز پوشش شهر تهران كامل نشده است و برقراري تماس در برخي از نقاط تهران به ويژه در شمال شهر با مشكل جدي مواجه است.
يكي از مشتركان ايرانسل به فارس گفت: متاسفانه در حال حاضر دريافت پيام كوتاه توسط سيمكارتهاي ايرانسل كه از سوي مشتركان تلفن همراه دولتي و تاليا ارسال ميشود بسيار مشكل و حتي غيرممكن است.
وي گفت: مكالمه با سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل در هفتههاي اخير نيز با مشكلات بسياري مواجه شده است. متاسفانه در حين تماس براي چندين بار قطع و يك طرفه ميشود.
يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس گفت: برخلاف سيمكارتهاي دولتي مشتركان دائمي ايرانسل نميتوانند در صورت انصراف وجه 150 هزار توماني خود را از شركت ايرانسل دريافت كنند.
در همين حال يك مقام آگاه به فارس اظهارداشت: اگر ايرانسل نتواند 248 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد، مورد جريمه قرار ميگيرد.
غلط کردن. اصلش اینه که هویت اون مشترک ها رو بگه. نه اینکه فقط بگه یه نفر اینجوری گفته.
مثلا ما زیر ناممون اسم و شماره میزنیم تا فکر نکنن الکیه.
بچه ها تا تنور داغه بايد بچسبونيم ( من منظورم متشنج كردن اوضاع نيست ها)
بايد هر چه زود تر نامه رو بفرستيم بخونن
دير بجنبيد دوباره جوابي نميگيريم
خلف وعده تاليا در عرضه 2 ميليون سيم كارت
برخلاف وعده مسوولان شركت تاليا، اين پيمانكار هنوز نتوانسته است با گذشت حدود 2 سال از آغاز بكار خود، به تعهد 2 ميليون مشترك عمل كند.
به گزارش فارس، اولين شبكه مستقل تلفن همراه اعتباري با نام تجاري تاليا كه توسط مجتمع صنعتي رفسنجان اجرا شده است طبق قرارداد خود با كارفرما يعني شركت مخابرات ايران بايد2 ميليون مشترك تلفن همراه اعتباري داشته باشد كه هنوز با گذشت حدود 2 سال اين وعده محقق نشده و بيشتر فرصت سوزي كرده است، چنانكه ديگر اپرتورها توانسته جاي خود را در بازار در بخش سيم كارت اعتباري باز كند.
تاليا ميتوانست از استقبال مردم از سيم كارتهاي اعتباري و قبل از ورود ايرانسل بهره كافي را ببرد.
تاليا نيز معتقد است كه شركت مخابرات ايران به موقع نتوانسته است فضاي فركانس مناسب در اختيار آن قرار دهد.
مجتمع صنعتي رفسنجان بعنوان برنده اين مناقصه در قرارداد خود با شركت مخابرات ايران متعهد شده بود تا 2 ميليون سيم كارت در 28 مركز استان كشور را با كيفيت سرويس دهي تضمين شده و تا 28 بهمن 84 عرضه كند.
اما هم اكنون تاليا كمتر از 700 هزار مشترك فعال در كشور دارد
بچه هاي اين جاروووووووووو
700 هزار مشترك
اون وقت باز هم بگين تاليا افتضاح نيست
تاليا افتضاح نيست فاجعه است
تازه كمتر از 700 هزار تا
تازه من فکر کنم کمتر از این حرفا مشترک داشته باشه.
تازه قرار بوده 2 میلیون رو تا بهمن 84بده با کیفیت تضمین شده !!!!!
تازه بعد این همه وقت 28 شهر؟؟؟؟؟؟؟؟
milad_milad_milad
18-08-2007, 15:26
چقدر وقت ميخواد؟ وقتي ميگه 22 بهمن ما تا شهريور بهش وقت ميديم ! مگه ميخواد كوه بكنه ؟!
این همه سنگ های که دولت جلو پای ایرانسل گزاشته ,رو هم بزاری میبینی که از اورست هم بلندتره!
و ایرانسل باید کوهی به بلندی اورست رو بکنه!:5:
Clickrast
18-08-2007, 15:34
این همه سنگ های که دولت جلو پای ایرانسل گزاشته ,رو هم بزاری میبینی که از اورست هم بلندتره!
و ایرانسل باید کوهی به بلندی اورست رو بکنه!:5:
مجبور نيست قول الكي بده ! از اول مي گفت اصفهان 1 سال ديگه افتتاح ميشه تا ما تكليفمون معلوم بشه .
آقا دیروز اصفهان ایرانسلش قاط بود من خاموشش کردم و همون دولتیه را دوباره بعد از 2 ماه که این طرحای قرمز اینا اومده روشن کردم.باور کنین این مخابرات افتضاحه ! من اصلا نمی خوام الکی طرفداری کنم ولی ایرانسل با همین کیفیت ضعیفش توی اصفهان از این دولتیا بهتره ! چون من الان یه مدته دیگه دولتیه را کاریش نداشتم تازه اموروز و دیروز فهمیدم عجب چیزای گندیه در مقابل ایرانسل!
sms توی ایرانسل واقعا سریع ارسال میشه ! واقعا سریعه ! دلیورشم که نهایتش تا 2-3 ثانیه بعد میرسه اما این دولتیا باور کنین sms تا حتی 10-15 ثانیه تو outbox میمونه بهد میره تازه دلیورشم یا نمیاد یا اگه بیاد یه 20 ثانیه بعد میرسه ! در ضمن خیلی ها از نگرفتن sms از اپراتور اول مینالن من اصلا توی این مدت هیچ مشکلی نداشتم تمام sms ها سریعا رسیده حتی یه نرسیده هم نداشتم.اما این دو روزه من 3-4 تا sms نرسیده داشتم .
من تاحالا نشده ایرانسل توی خونمون کاملا بی آنتن شه یعنی قدرت آنتنش خیلی نوسان نداره اما این دولتیه باور کنین من 10 س.م جابجاش می کنم بی آنتن میشه بهد یهو پر میشه یهو نصفه میشه ! خیلی مسخرس و جالب اینجاست دکل مخابرات دو تا کوچه فاصله داره که حد اقل 15 تا سکتور داره !
تازه من طی دوباری که خواستم که زنگ بزنم شاید هر بار بعد از 5 بار پیغام های network busy-connection error تازه وصل میشه ! واقعا این همراه اول افتضاحه !فقط البته از نظر من یه مقدار تعرفه ایرانسل بالاست.
soleares
18-08-2007, 16:34
ایرانسل به نظر من خیلی خوبه از دولتی خیلی بهتره حتی به صرفه تره
من خودم پایه ی ثابت حرف زدن دوازده شب به بعدم خیلی کیف میده
این طرح های قرمز آبی طلاعیش هم به نظر من خیلی می ارزه
mehdi_vsgh
18-08-2007, 17:56
ایرانسل به نظر من خیلی خوبه از دولتی خیلی بهتره حتی به صرفه تره
من خودم پایه ی ثابت حرف زدن دوازده شب به بعدم خیلی کیف میده
این طرح های قرمز آبی طلاعیش هم به نظر من خیلی می ارزه
به به سامان جون اینجا کجا و شما کجا؟!!(مثل اینکه برعکس گفتم)
تو شیراز که فقط پایین شهر انتن میده به درد نمی خوره اینجوری که
mehdi_vsgh
18-08-2007, 20:42
بچهها یه مشکل (تهرانی ها )
مدتی هست که وقتی کسی به من زنگ میزنه
بار اول: صدا نمییاد
بار دوم: ممکنه صدای طرف بیاد
بار سوم: مشکلی نیست و صدا کاملا واضح هست
کسی همچین مشکلی داره؟
soleares
18-08-2007, 21:31
آقا مهدی عزیز از این که این همه مدت هم به یاد من بودی متشکرم
درمورد مشکلت هم باید بگم بله اکثر اوقات بار اول هیچ صدایی نمیاد
بار دوم درست میشه
بعضی وقتها هم 100 بار زنگ می زنم اشغاله در حالی که طرف اشغال نبوده در ضمن اگر بوده پشت خطیش فعال بوده !
ولی من بازم ایرانسل رو به دولتی ها ترجیح می دم
کسی همچین مشکلی داره؟
منم دقیقا این مشکلا دارم کلا بار اولا باید بدونی بی خیال !
mehdi_vsgh
18-08-2007, 21:49
آقا مهدی عزیز از این که این همه مدت هم به یاد من بودی متشکرم
درمورد مشکلت هم باید بگم بله اکثر اوقات بار اول هیچ صدایی نمیاد
بار دوم درست میشه
بعضی وقتها هم 100 بار زنگ می زنم اشغاله در حالی که طرف اشغال نبوده در ضمن اگر بوده پشت خطیش فعال بوده !
ولی من بازم ایرانسل رو به دولتی ها ترجیح می دم
خواهش میکنم.... سامان جان شما لطف داری
پس معلوم شد که که این مشکل سایر دوستان هم دارن
ولی خوب آخه قبلا نبود...
راستی چناب jackhammer اگه نمیتونی پست بدی باید ایمیل فعال سازیت را تایید کنی....!!!!
تو شیراز که فقط پایین شهر انتن میده به درد نمی خوره اینجوری که
کاش که جنوب شهر رو هم درست آنتن میداد
من چند وقت پیش بلوار امیرکبیر بودم که قبلا نصفه آنتن رو داشتم اما حالا دیدم که متاسفانه همون نصفه آنتن رو هم اونجا از دست داده بودیم :41:
jackhammer
18-08-2007, 22:24
[COLOR="Navy"]سلام
jackhammer و 1001 عزیز
اCOLOR]
آقا ما موبایل خریدیم که صحبت کنیم و همیشه در دسترس باشیم بعد شما میگی خودمونو مخفی کنیم؟
مهدی جان...مرسی که به فکر منی ولی خودم ایمیلمو عوض کرده بودم...
1001...
ما خونمون قبل از خیابون باغ حوضه...میدونی که کجاست؟ من الان تو خونه 1-3 از 5 آنتن رو دارم.
بلوار امیر کبیر تا چهاراه سرباز رسمیه و من اینجا اعتراف می کنم که جایی که ایرانسل گفته رسمیه تا حالا هیچ مشکلی نداشتم...
milad_milad_milad
18-08-2007, 22:37
مجبور نيست قول الكي بده ! از اول مي گفت اصفهان 1 سال ديگه افتتاح ميشه تا ما تكليفمون معلوم بشه .
دوست عزیز یادم نمیاد که ایرانسل برای فروش سیم کارت روی گردن کسی چاقو گزاشته باشه؟!یا به زور متوصل شده باشه!!کسی زورت نکرد بری ایرانسل بخری,شاید ایرانسل لشکر کشی کرد اومد پیشت که به زور سلاح گرم و سرد و ولرم ازش سیم کارت بخری!!!:5:
خودت خواستی!
من که از ایرانسل خیلی راضیم:5:
:10:
اقا از ايرانسل هم به اينترنت conect ميشي فيلتره آيا موبايلم ف يلتر شكن داره؟
اقا از ايرانسل هم به اينترنت conect ميشي فيلتره آيا موبايلم ف يلتر شكن داره؟?
navid_mansour
18-08-2007, 23:43
من مشهدم....آنتن دهي عاليه.......915 رو ميزاره تو جيبش در مياره.......اميدوارم ايرانسل دست به کار شه بقيه شهرها رو هم بکنه مثله مشهد
amirlovely
19-08-2007, 00:27
توتبريزم انتن فول هست تو همه جاش .اصلا جايي نيست انتن نده صداش خيلي خوب من ازش خيلي راضيم بين شهر ها هم خوبه تو استان اذربايجان شرقي
تو يه قسمتي بود حدود 1 ماه پيش انتن زد ايرانسل درست 10 روز كشيد من هر روز نگاه مي كردم تموم كرد الان هم انتن ميده تو ان منطقه كوچيك ايرانسل 4 تا bts داره
انشاا.... شيراز و اصفهان هم مثل تبريز ميشه
اقا از ايرانسل هم به اينترنت conect ميشي فيلتره آيا موبايلم ف يلتر شكن داره؟?
شما اگه گوشیت را وصل کنی به کامپیوتر و از طریق کامپیوبر از اینترنت موبایل استفاده کنی، با همون روش های معمول میشه فی لتر را رد کرد. اینترنت ایرانسل هم شبها سرعتش خیلی عالیه، من خودم با 10 کیلو بایت دانلود می کنم تا حالا باهاش 200 مگی دانلود کردم:31:.
تا حالا کسی موفق شده با ایرانسل mms بفرسته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BIKHIAL_ALL_75
19-08-2007, 01:25
من چه جوری این خدمات ایرنسل رو تو منوی گوشیم فعال کنم؟
آخه میخوام برای یه نفر شارژ بفرستم!
تو رو خدا یکی جوابه منو بده!
Maziar_69
19-08-2007, 01:28
آره بابا از اوایل اسفند تا اواخر فروردین ام ام اس داشتیم.
یادش به خیر !!! :41:
nimamani
19-08-2007, 01:55
کسی همچین مشکلی داره؟
من كه خودم الحمدالله اصلا مشكلي نداشتم و از ايرانسل بابت تمام
طرح هاي رايگانش تشكر ميكنم
ولي حالا شما اين كد هايي كه ميدم به ترتيب بزن ان شاالله مشكلت حل شه
##21#
##002#
البته اينها براي دايورته ولي ...
اگرم جواب نداد به من ربطي نداره شايد مشكل شبكه اي باشه شايد ايراد منطقه اي باشه
من چه جوری این خدمات ایرنسل رو تو منوی گوشیم فعال کنم؟
آخه میخوام برای یه نفر شارژ بفرستم!
تو رو خدا یکی جوابه منو بده!
این منو ها فعال نیست هنوز!!
Clickrast
19-08-2007, 08:11
دوست عزیز یادم نمیاد که ایرانسل برای فروش سیم کارت روی گردن کسی چاقو گزاشته باشه؟!یا به زور متوصل شده باشه!!کسی زورت نکرد بری ایرانسل بخری,شاید ایرانسل لشکر کشی کرد اومد پیشت که به زور سلاح گرم و سرد و ولرم ازش سیم کارت بخری!!!:5:
خودت خواستی!
من که از ایرانسل خیلی راضیم:5:
:10:
عزيزم منم ارانسل رو قبول دارم فقط دارم ميگم بد قوله كه اين رو تقريبا همه اعضا غير از شما قبول دارن !!
MTNIrancell
19-08-2007, 09:24
کسی همچین مشکلی داره؟
سلام به دوستان عزيزم كه حسابي از ايرانسل نا اميد شدند.
ولي اين مشكلاتي كه شما مي گيد رو من كه نداترم ولي به نظر مي رسه كه سيم كارت دائمي داري.
شما تا حالا به اين نكته توجه نكرديد كه اين مشكل از اينه كه هر Server براي ساپورت مشركاني معين در نظر گرفته شده و حالا كه مشرتكان ايرانسل از حدي كه برنامه ريزان شركت فكر مي كردن بيشتر شده اين مشكلات هم بوجود اومده و.لي الان خوزياد بد هم نيست اگه كسي با شما تماس برقرار كرد مي توني بفهمي كه:
1- چه قدر كارش گير بوده كه 10 بار شمارت رو گرفته2:10:
- چه قدر دوست داشته كه با اين همه مشكل با تو تماس گرفته.:46:
ولي جدا از شوخي يه نكته كليدي هست انجام بديد خيلي تأثير داره.
Send My Caller ID رو روي پيش گزينه شبكه نگذاريد
بگذاريد روي روشن.
تأثيرش رو كاملا متوجه خواهيد شد.
راستي ديگه كسي به من زياد ميل نمي زنه ها!!!
چه خبره؟:41:
از اين سرويسه فهرست شماره هاي طلائي حتماً استفاده كنيد. من كه دارم حالش رو مي برم.
soheil_6666
19-08-2007, 09:59
[COLOR=blue]1- چه قدر كارش گير بوده كه 10 بار شمارت رو گرفته2:10:
COLOR]
اينو خوب آمدي ايول:31:
:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
MMSو که خیلی وقته شورای مالی انقلاب:31:ایرانسل و مجبور کرده که ببنده:13:
توتبريزم انتن فول هست تو همه جاش .اصلا جايي نيست انتن نده صداش خيلي خوب من ازش خيلي راضيم بين شهر ها هم خوبه تو استان اذربايجان شرقي
تو يه قسمتي بود حدود 1 ماه پيش انتن زد ايرانسل درست 10 روز كشيد من هر روز نگاه مي كردم تموم كرد الان هم انتن ميده تو ان منطقه كوچيك ايرانسل 4 تا bts داره
انشاا.... شيراز و اصفهان هم مثل تبريز ميشه
آره کاملا با حرفت موافقم ! منم تو تبریز خیلی راضیم.
فقط این BTS که میگی کجایه تبریز بود ؟:31:
منم دیدم پیمانکاران آذربایجان شرقی خیلی خوب کار میکنن. در عرض چند روز یه BTS کامل میکنن راش میندازن:10:
به امید افتتاح رسمسه کل شیراز و اصفهان و تهران و مناطق جنوب وکل ایران:31::20:
Clickrast
19-08-2007, 11:07
الان 3 ماهه ايرانسل شهر اضافه نكرده ها !!
milad_milad_milad
19-08-2007, 12:10
ولي اين مشكلاتي كه شما مي گيد رو من كه نداترم ولي به نظر مي رسه كه سيم كارت دائمي داري.
شما تا حالا به اين نكته توجه نكرديد كه اين مشكل از اينه كه هر Server براي ساپورت مشركاني معين در نظر گرفته شده و حالا كه مشرتكان ايرانسل از حدي كه برنامه ريزان شركت فكر مي كردن بيشتر شده اين مشكلات هم بوجود اومده و.لي الان خوزياد بد هم نيست اگه كسي با شما تماس برقرار كرد مي توني بفهمي كه:
بگذاريد روي روشن.
از اين سرويسه فهرست شماره هاي طلائي حتماً استفاده كنيد. من كه دارم حالش رو مي برم.
:27اقا شاهین من به جای تمام بچه های فروم بهتون میل میرنم!!!:27::31:
سلام آقا حمید 110 من یکی از طرفدارهای شما هستم میشه بگین کجا خدمت میکنین و چند ماه خدمتین چون خودمم سربازم اگه سوالم به انجمن مربوط نیست از تمام اعضا به خصوص آقا حمید معذرت میخوام:41:
شما اگه گوشیت را وصل کنی به کامپیوتر و از طریق کامپیوبر از اینترنت موبایل استفاده کنی، با همون روش های معمول میشه فی لتر را رد کرد. اینترنت ایرانسل هم شبها سرعتش خیلی عالیه، من خودم با 10 کیلو بایت دانلود می کنم تا حالا باهاش 200 مگی دانلود کردم:31:.
آقا دمت گرم:11: فقط ميشه بگي چه جوري به كام وصلش كنم؟:46:
hassan_magic2000
19-08-2007, 13:38
سلام برو بچ باحال پي سي ورلد
بچه ها يه خبر خوششش
ايرانسل در پوشش شبكه رو تخته نكرده
امروز تو روزنامه زده بود سه تا شهر آزاد شهر و تكاب و طبس و نور آباد
افتتاح شبكه هم 11 و 12 تير
نميدونم اين چه سيايتيه كه يه ماه بعد تو روزنامه ها آگهي ميده
در ضمن براتون عكسش رو هم گزاشتم البته حجمش يه مقدار زياده ( 551 كيلو بايت) خواستم با كيفيت بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
b8308443
19-08-2007, 15:42
کسی همچین مشکلی داره؟
اگه تعرفم دقیقه ای بود بابام در می آمد....
------------------------------
مجبور نيست قول الكي بده ! از اول مي گفت اصفهان 1 سال ديگه افتتاح ميشه تا ما تكليفمون معلوم بشه .__________________
من هم همین رو می گم. تازه من بدبخت تو بهارستانم گفتم اصفهان که تو 22 بهمن راه بیفته بهارستان دیگه اول تابستون کامل می شه... اما...
b8308443
19-08-2007, 15:48
یه سوال...
این Bts های ایرانسل از نظر ظاهر با مال مخابرات چه فرقی داره...
می خوام تشخیصشون بدم...d:
صورتحساب های جدید ایرانسل در راه است
به دنبال بروز مشكلاتي در صورتحساب ماهيانهي مشتركان سيمكارتهاي دايمي ايرانسل، مدير عامل اين شركت اعلام كرد: به زودي فرمهاي جديد صورتحساب براي مشتركان ارسال خواهد شد.
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با ایسنا، اظهار كرد: در فرمت جديد صورتحساب ماهانهي مشتركان مشكلات گذشته وجود ندارد و سعي كردهايم تا هزينهي كاركرد ماهيانه به طور شفاف اطلاعرساني شود تا مشتركي در اين زمينه به مشكلي برخورد نكند.
او افزود: اميدواريم صورتحسابهاي جديد تا پايان اين دوره در اختيار مشتركان ايرانسل قرار بگيرد، همچنين با بانك ملي نيز وارد مذاكره شدهايم تا مشتركان ايرانسل علاوه بر اين كه ميتوانند در بانك ملت مبلغ صورتحساب خود را پرداخت كنند بتوانند از اين طريق بانك ملي نيز اين كار را انجام دهند.
او دربارهي اين كه وقتي سيمكارت مشتركي به دليل عدم پرداخت بدهي قطع شود پس از پرداخت بدهي براي وصل مجدد آن بايد چه اقدامي انجام دهد، تصريح كرد: وقتي مشتركي بدهي خود را پرداخت ميكند سريعا اطلاعات پرداخت صورتحساب آن به سيستم بيلينگ ايرانسل ارسال ميشود و نيازي نيست مشترك براي وصل سيمكارت به مراكز خدمات ايرانسل مراجعه كند چرا كه پس از مدتي سيمكارتش وصل ميشود، اما متاسفانه در برخي مواقع بانكها اطلاعات پرداخت مشترك را ديرتر ارايه ميدهند و به همين منظور ممكن است سيمكارت آنها با تاخير وصل شود، اما در تلاشيم اين مشكلات را نيز با صدور صورتحسابهاي جديد رفع كنيم.
او دربارهي اين كه برخي از مشتركان ايرانسل با اين مشكل مواجهند كه در هر دوره صورتحساب خود را پرداخت ميكنند اما در دورهي بعدي بدهي قبل برايشان منظور ميشود، خاطر نشان كرد: برخي از مشكلات در صورتحسابهاي فعلي مشتركان وجود دارد كه سعي كردهايم با صدور صورت حسابهاي جديد تمام اين مشكلات رفع كنيم تا مشتركان با اين مشكلات مواجه نشوند.
pooyahacker
19-08-2007, 18:16
سلام
من یه nokia 5700 دارم ، سیم کارتمم ایرانسل اعتباری هست .
چه جوری می تونم از GPRS استفاده کنم ؟
MMS هم که کار نمی کنه دیگه ؟!
MTNIrancell
19-08-2007, 19:16
:27اقا شاهین من به جای تمام بچه های فروم بهتون میل میرنم!!!:27:
ايول. پس شمارت رو هم بده تا به خاطر اين كارت ريزمكالمات مرداد رو برات بفرستم.:31::31:
اين جوري كلي حال مي كني!!!:46:
سلام برو بچ باحال پي سي ورلد
بچه ها يه خبر خوششش
ايرانسل در پوشش شبكه رو تخته نكرده
امروز تو روزنامه زده بود سه تا شهر آزاد شهر و تكاب و طبس و نور آباد
افتتاح شبكه هم 11 و 12 تير
نميدونم اين چه سيايتيه كه يه ماه بعد تو روزنامه ها آگهي ميده
در ضمن براتون عكسش رو هم گزاشتم البته حجمش يه مقدار زياده ( 551 كيلو بايت) خواستم با كيفيت بشه
ولي اين كه شد چهار تا:33:
یه سوال...
این Bts های ایرانسل از نظر ظاهر با مال مخابرات چه فرقی داره...
می خوام تشخیصشون بدم...d:
كوتاه تر - تپل تر -
اصلا برو توخيابون اگه آنتن رو پشت بام مردم ديدي ماله ايرانسله
اگه خونتون تهرانه آدرس بده تا اگه تونستم بگم كجا بري ببيني
صورتحساب های جدید ایرانسل در راه است
او دربارهي اين كه وقتي سيمكارت مشتركي به دليل عدم پرداخت بدهي قطع شود پس از پرداخت بدهي براي وصل مجدد آن بايد چه اقدامي انجام دهد، تصريح كرد: وقتي مشتركي بدهي خود را پرداخت ميكند سريعا اطلاعات پرداخت صورتحساب آن به سيستم بيلينگ ايرانسل ارسال ميشود و نيازي نيست مشترك براي وصل سيمكارت به مراكز خدمات ايرانسل مراجعه كند چرا كه پس از مدتي سيمكارتش وصل ميشود، اما متاسفانه در برخي مواقع بانكها اطلاعات پرداخت مشترك را ديرتر ارايه ميدهند و به همين منظور ممكن است سيمكارت آنها با تاخير وصل شود، اما در تلاشيم اين مشكلات را نيز با صدور صورتحسابهاي جديد رفع كنيم.
كاملا تكذيب مي كنم:
چنين اتفاقي تاحالا نيفتاده.
حد اقل من توي اين 8 ماه نديدم.
كاره بانك ملت كاملاً روي حسابه و مبالغ واريزي توسط مشتركين رو تا حداقل 4 بار در روز به ايرانسل گزارش ميده.
اشكال از سيستم ايرانسله و تا مشترك زنگ نزنه عمراً خطش وصل بشه. (البته اگه تا 24 ساعت پس از واريز پول وصل نشه)
سلام
من یه nokia 5700 دارم ، سیم کارتمم ایرانسل اعتباری هست .
چه جوری می تونم از GPRS استفاده کنم ؟
MMS هم که کار نمی کنه دیگه ؟!
يه ميل بهم بزن
MTNIrancell
19-08-2007, 19:22
Shahab SUMSUNG كجايي؟
يه زنگ بهم بزن يا يه ميل و بگو اين قضيه ي مسابقه چيه؟
من كه هر چي از سرگروه مي پرسم اصلا انگار نه انگار ازش دارم سؤال مي كنم. جواب نميده كه.:18:
اگه اين مسابقه توش نون داره بگو تا من هم ثبت نام كنم و روزه مسابقه خطه همه گروه هاي ديگه رو قطع كنم تا گروه خدمون برنده بشه. :27:
آقا ما موبایل خریدیم که صحبت کنیم و همیشه در دسترس باشیم بعد شما میگی خودمونو مخفی کنیم؟
مهدی جان...مرسی که به فکر منی ولی خودم ایمیلمو عوض کرده بودم...
1001...
ما خونمون قبل از خیابون باغ حوضه...میدونی که کجاست؟ من الان تو خونه 1-3 از 5 آنتن رو دارم.
بلوار امیر کبیر تا چهاراه سرباز رسمیه و من اینجا اعتراف می کنم که جایی که ایرانسل گفته رسمیه تا حالا هیچ مشکلی نداشتم...
کاملا تایید میشه :46:
منم تو محدوده رسمی شده شیراز مشکلی تا حالا نداشتم و اونجایی رو هم که گفتم از چهارراه سرباز خیلی پایین تر بود
به نظرم این مساله ای هم که گفتم به دلیل افزایش پوشش بوده :8:
jackhammer
19-08-2007, 20:10
ببینید کیا میخواستند اول نامه بفرستند....
a.g که توی اهواز بود و الان اهواز رسمی شده و یه ماهی میشه که ازش خبری نیست....
"انشاا.... شيراز و اصفهان هم مثل تبريز ميشه"
ایششششششششششششالله!!!
jackhammer
19-08-2007, 20:14
راستی شاهین جان...
تعرفه ایرانسل به ثابت همون خارج شبکست دیگه؟
یه سوال دیگم دارم...
چرا ایرانسل که یه شرکت کاملا خصوصیه داره با بانک های دولتی قرارداد میبنده؟
والا تا اونجا که ما میدونیم شرکتای خصوصی دولتیا رو اصلا قبول ندارند!
من یه جا خوندم قراره ایرانسل با بانک پارسیان قرارداد ببنده...
ولی الان که زده تو کار ملی!
میگم جنابhassan_magic2000....
کیفیت n73 همیشه اینجوریه یا شما تیروئیدت پرکاره اینجوری دستت میلرزه؟
حال میکنی غیب میگم n73 داری؟
پول هر دقيقه دايمي با هر دقيقه اعتباريش فرق داره؟
آيا اعتباريشم ثانيه اي هست؟
mehdi_vsgh
19-08-2007, 20:44
پول هر دقيقه دايمي با هر دقيقه اعتباريش فرق داره؟
هر دقیقه دائمی با سایر خطوط 625 ریال
با ایرانسل 499 ریال
هرد قیقه اعتباری با سایر خطوط 852 ریال
با ایرانسل 625 ریال
mehdi_vsgh
19-08-2007, 20:45
Shahab SUMSUNG كجايي؟
يه زنگ بهم بزن يا يه ميل و بگو اين قضيه ي مسابقه چيه؟
من كه هر چي از سرگروه مي پرسم اصلا انگار نه انگار ازش دارم سؤال مي كنم. جواب نميده كه.:18:
اگه اين مسابقه توش نون داره بگو تا من هم ثبت نام كنم و روزه مسابقه خطه همه گروه هاي ديگه رو قطع كنم تا گروه خدمون برنده بشه. :27:
پس بیا گروه A
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) اينترنتشُ چه شكلي از موبايل به كام وصلش كنم ؟
2)اصلا سرعتش از dial up بيشتره؟
3)هر دقيقه هزينش چنده؟
mehdi_vsgh
19-08-2007, 21:35
کسی همچین مشکلی داره؟
بگذاريد روي روشن.
سیم من اعتباری هستش.....
راستی اقا شاهین مشکلی که من با دلیوری داشتم را تو صفحات قبل خونیدین
برای من دلیور میشه اما تو پوشه ریپورت ولی اون کادری که میگه فلانی دلیور نمییاد؟!؟
چرا؟ گوشیم 6600 هست
فرمت کردم بازم درست نشد....
mehdi_vsgh
19-08-2007, 21:37
3)هر دقيقه هزينش چنده؟
1- بلد نیستم
2- بستگی به نوع گوشیت و ساعت استفاده داره
3- دقیقهای نیست کیلوبایتی هست کیلوبتیای 1.5 تومان
مثلا گوشي من n80 خوب جواب ميده؟
آقا سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده و پیام گیر صوتیم فعال شد:40:.
ایرانسل تو تبریز داره حال میده .
به امید اینکه به جنوب کشور و شیراز و اصفهانم حال بده.
OnLY Baba
OnLY Irancell
آره بابا از اوایل اسفند تا اواخر فروردین ام ام اس داشتیم.
یادش به خیر !!! :41:
الان دیگه نداریم ؟! من هر وقت خواستم بفرستم error میده !:41::41::41:
Maziar_69
20-08-2007, 00:08
نامه رو یه تغییر اساسی دادم و تو پست بعدی میذارم.فعلا که ایرانسل داره کم کم خوب میشه. ولی به هر حال تمام تغییراتی هم که گفته بودین توش دادم. بخونین ببینین چیزی از قلم نیفتاده باشه.
اگه غلط املایی هم داشت حتما بگین چون وقت نکردم دوباره بخونمش.
باز هم اگه چیزی میخواین اضافه شه بگین.
Maziar_69
20-08-2007, 00:09
مسئولين محترم شرکت ام تي ان ايرانسل
با سلام و احترام
در ابتدا از زحمات بي دريغ شما در خدمات و سرويس دهي به مشترکان در طول 10 ماه گذشته و بدقولي هاي مکرر(!) کمال تشکر را دارم.
قبل از هر چيز لازم است ذکر کنم که اين نامه از طرف يک انجمن موبايل براي شما ارسال مي شود که اعضاي آن همگي از سيم کارت هاي ام تي ان ايرانسل (دائمي و اعتباري) استفاده ميکنند و مشکلاتي دارند که از شما رفع هر چه سريعتر اين مشکلات را خواهانیم
هم اکنون ايرانسل در بسياري از شهرهاي کشور فعاليت مي کند که به گفته ي جناب مهندس دزفولي تعداد اين شهرها به 215 رسيده است. اما در اينجا اين سوال پيش مي آيد که چرا شهر هاي مهمي مثل اصفهان و يزد ويا اهواز نبايد پس از گذشت 10 ماه تحت پوشش اين شبکه درآمده باشند؟ شهرهاي اصفهان و اهواز بنا بوده که در 22 بهمن 85 افتتاح شود اما هنوز هم که بيش از 7 ماه از اين تاريخ مي گذرد اقدامي براي رفع مشکل پوشش اين شهرها نشده و هنوز هم به طور آزمايشي فعال هستند. اگر شما ميگوييد که مشکل از سوي شهرداري است پس چرا از همان اول نگفتيد که نمي توانيم تا تاريخ 22 بهمن شبکه را در اين شهرها راه اندازي کنيم؟ چون مشکل با شهرداري مسئله اي نيست که طي چند روز به وجود بيايد. اکثر مردم اصفهان که به اينترنت دسترسي ندارند هنوز نمي دانند شهرشان تحت پوشش رسمي نيست. (لازم به ذکر است در تبليغات تلويزيوني نام اصفهان نيز به عنوان يکي از شهرهاي تحت پوشش ذکر شده)
و يا شهري مثل سمنان که قرار بود در بهمن ماه 85 افتتاح شود در تاريخ 28 خرداد 86 افتتاح شده است.
اما فقط مشکل به اينجا ختم نمي شود. حتي بعضي شهرهايي که افتتاح رسمي شده اند نيز از شبکه ي مطلوبي برخوردار نيستند. نمونه ي بارز آن شهر شيراز است که فکر ميکنم به دليل وجود جاذبه هاي گردشگري در آن مي بايست خيلي زودتر پوشش آن کامل ميشده. ولي وقتي نقشه ي شيراز را مشاهده ميکنيم مي بينيم که فقط حدود 40% شهر تحت پوشش است. آيا کسي که در شهر شيراز سيم کارت خريداري ميکند حق استفاده از آن را فقط در 40% شهر دارد؟ جالب اينجاست که مناطق شلوغ و مهم شهر جزو همان 40% نيز نيستند!
اگر شرکت ايرانسل هديه هاي تشويقي خود را 10 برابر هم بکند ولي وقتي آنتن دهي نباشد اصلا به کار نمي آيد.
مورد ديگر پوشش شبکه در مترو تهران است. با وجودي که در تمامي قسمت هاي مترو و حتي در خود قطارها تبليغات خوش آب و رنگ ايرانسل به چشم ميخورد اما هنوز هم در مترو خبري از آنتن دهي نيست. همچنين هنوز هم پوشش تهران که قرار بود تا اول مرداد کامل شود کامل نشده است.
همگي ما ميدانيم که ايرانسل تا چه اندازه در پيشرفت موبايل در ايران نقش داشته است و منکر آن نيستيم ولي در بعضي موارد بدقولي هاي اين شرکت مشترکين را دلسرد ميکند.
هرچند در بعضي موارد نه تنها در ارائه ي برخي سرويس ها بدقولي نشده بلکه زودتر از موعد هم راه اندازي شده است. نمونه ي آن راه اندازي سرويس هاي نسل 2.75 مانند GPRS است که ابتدا قرار بود تا آخر اسفند 85 ارائه شود ولي از اول بهمن 85 در دسترس بود و 35 روز نيز رايگان استفاده شد!
هم اکنون در شبکه ي ايرانسل از ديد مشترکين اين اپراتور يک سري سرويس دهي بد وجود دارد و يک سري سرويس دهي خوب که در زير به بيان آنها مي پردازيم:
الف( سرويس هاي خوب:
1- در همين جا صريحا اعتراف ميکنم کهدر هر کجا که تحت پوشش رسمي ايرانسل قرار گرفته تقريبا هيج مشکلي وجود ندارد و بسيار عالي است.
2- سرويس دهي شبکه ي GPRS که واقعا يکي از اساسي ترين سرويس هاي ايرانسل است و بسيار کم ديده شده که دچار قطعي شود.
3- درست شدن سرويس پيام کوتاه که اوايل کمي مشکل در ارسال و دريافت ديده مي شد ولي کاملا اين مشکلات برطرف شده. حتي تا مدتي پيش سرويس پيام کوتاه از ضعف هاي ايرانسل به شمار مي آمد ولي اکنون به يکي از نقاط قوت آن تبديل شده است.
4- شماره هاي پشتيباني با سرويس دهي مناسب و اپراتورهاي مودب و صبور.
5- سرعت پوشش دهي بي نظير در کل کشور
6- آنتن دهي بينظير در مشهد-ساري-تبريز-قم-بيشتر مناطق تهران و ...
واما به سراغ نقاط ضعف ايرانسل مي رويم:
1- با اينکه پوشش دهي ايرانسل بسيار سريع است ولي روند مناسبي ندارد وانتخاب شهرها زياد خوب نيست. به طور مثال در استان هاي يزد - اصفهان - هرمزگان و خوزستان که مراکز آنها هنوز رسما افتتاح نشده ولي شهرهاي فرعي اين استان ها تحت پوشش رسمي است.
در مورد پوشش به اندازه ي کافي صحبت شد و تنها نکته ي باقي مانده اين است که چرا از جنوب کشور فقط 5 شهر اردکان ميبد کيش شوش و شيراز (به طور نصفه و نيمه) تحت پوشش رسمي هستند؟ پس سهم ديگر شهرهاي جنوبي کشور چه مي شود؟ چرا حتي 1 متر از استان هاي بوشهر و کرمان و سيستان و بلوچستان تحت پوشش نيست؟
2- مشکلات عجيب در محاسبه ي مبلغ بدهي و صدور قبض:
بعضاً در هنگام فعال کردن طرح هاي تشويقي مشاهده شده که به جاي مبلغ مورد نظر چندين برابر آن از حساب مشترک کم شده است و يا بدون هيچ دليل خاصي حساب مشترک به کلي عوض شده است.
اين مورد گاهي به نفع مشترکين بوده. به نحوي که به اشتباه در بعضي موارد به جاي کسر شدن از اعتبار مکالمه حتي به آن اضافه نيز شده است! اين مشکل تا چندي پيش بيشتر در سيم کارت هاي اعتباري مشاهده شده بود ولي به تازگي در سيم کارت هاي دائمي نيز مشاهده شده است. به طور مثال از يکي از مشترکين بابت هزينه ي طرح طلايي به جاي 15000 تومان 30000 تومان اخذ شده است!
يا يکي از مشترکين سيم کارت دائمي در حالي که تمام بدهي خود را پرداخت کرده است و بدهي ندارد خط او مسدود شده است و تا کنون نيز رفع نگرديده.
3- هنوز هم برخي از مشترکان نتوانسته اند سرويس هاي voice mail & who called را فعال کنند و اين در حالي است که از خرداد ماه اين سرويس ها عمومي شده است!
4- سايت ايرانسل بسيار دير آپديت ميشود. وقتي در تمام تبليغات تلويزيوني و روزنامه اي نام سايت ايرانسل نيز به چشم مي خورد و موثق ترين منبع است ولي وقتي وارد قسمت مناطق تحت پوشش مي شويم مي بينيم که حدود 1 ماه و نيم است که به روز نشده! با اين کار ايرانسل از مشترکان و هوادارانش مي کاهد. زيرا الان براي همه محدوده ي آنتن دهي بسيار مهم است و هنگامي که مي بينند هنوز شهرشان تحت پوشش نيست (با اينکه واقعا تحت پوشش هست و در سايت اضافه نشده) وآن فرد نيز اطلاعي ندارد بنابراين از خريد سيم کارت ايرانسل منصرف مي شود و سيم کارت اپراتور اول را خريداري ميکند.
به نظر من حتي شهرهاي آزمايشي نيز بايد در سايت اضافه شوند وتنها جلوي نام آنها نوشته شود آزمايشي! نمونه ي فراوان اين شهرها : اصفهان-شاهرود-يزد-رشت-اهواز-آبادان و...
5- ايرانسل قرار بوده که 2.5 ميليون سيم کارت در سال اول بفروشد. حال که در 10 ماه موفق شده بيش از 3 ميليون سيم کارت بفروشد به نظر من بايد ديگر تبليغات را کاهش دهد و به فکر افزايش شهر و بهبود کيفيت و افزايش تعداد بي تي اس ها باشد.
6- به نظر من ايرانسل نبايد در شهرهايي که پوشش ندارند سيم کارت بفروشد و بايد از قضيه ي اصفهان عبرت بگيرد تا اعتراض مشترکين را به دنبال نداشته باشد.
7- در بعضي از شهرها وقتي با يک شماره ي ايرانسل تماس مي گيريم صداي بوق بسيار ضعيف است و شخص تماس گيرنده متوجه نمي شود.
چند پيشنهاد:
1- يک قسمت سايت به بخش پوشش جاده اي تعلق بگيرد. هم اکنون در بعضي جاده ها آنتن دهي وجود دارد ولي مردم اطلاعي ندارند.
2- اختصاص يک قسمت سايت به انجمن پوشش شبکه که در آن هر مشترک نام محل زندگي خود را ذکر کند و بگويد که در آن نقطه ضعف آنتن دهي وجود دارد تا سريعتر برطرف شود. با اين روش به ايرانسل در پوشش دهي کمک شاياني شده است!
3- کم کردن تبليغات و اختصاص پول کلان تبليغات به سرويس ها و خدمات دهي بهتر.
4- ندادن وعده و قول به مشترکين در حالي که همه مي دانند عواملي مانع کار ايرانسل هستند.
5- آيا شرکت ايرانسل خبر دارد که در ميان مرم نوعي بي اعتمادي نسبت به اين شرکت به وجود آمده؟ اخيرا از هرکسي که در مورد سيم کارت ها سوال کنيد از ايرانسل راضي نيست و توصيه ميند اصلا از اين سيم کارت ها خريداري نکنيم. هرچند بد بودن ايرانسل شايعه اي بيش نيست ولي اصلي ترين عامل به وجود آورنده ي اين نارضايتي ها بدقولي هاي خود شرکت است. حتي گفته مي شود چون استقبال از سيم کارت هاي ايرانسل بسيار کم بوده به اين دليل اين شرکت اين همه هديه ي تشويقي و سيم کارت رايگان هديه ميدهد تا فقط به تعداد مشترکان خود اضافه کند و به فکر کيفيت نيست.
در اينجا از تمامي کارکنان ايرانسل بابت سرويس هاي خوب که در بالا ذکر شد کمال تشکر را داريم و خواهانيم که براي رفع مشکلات اقدام لازم را بنمايند.
با تشکر و احترام
3)هر دقيقه هزينش چنده؟
من با نصب برنامه SonyEricsson PCSuite و از قسمتMobile Networking تونستم گوشیمو(W810) به اینترنت وصل کنم. سرعتش هم شبها که خیلی بیشتر از دایل آپ میشه(حدود 10 کیلو بایت در ثانیه). از نظر هزینه هم اگه از طرح طلایی استفاده کنی که رایگانه(اگه طرح طلایی نبود من باید تا الأن حدود 2 میلیون پول وصل شدن به اینترنت می دادم:27:)
الأن هم دارم با اینترنت ایرانسل این پست را می فرستم:40:.
milad_milad_milad
20-08-2007, 02:31
ايول. پس شمارت رو هم بده تا به خاطر اين كارت ريزمكالمات مرداد رو برات بفرستم.:31::31:
اين جوري كلي حال مي كني!!!:46:
شمارم رو میل زدم
:40::10::40:
مرسی:11::31::31:
مازیار جان دست درد نکنه خیلی خوبه.البته یه نکته ای بود اینکه Gprs توی اصفهان قطعی زیاد داره حالا من نمیدونم تهران و بقیه شهر ها چه جوریه.
بعدشم من نمیدونم چرا همه اصرار میکنن ایرانسل نباید تبلیغ میکنه ! مگه شما فکر میکنین ایرانسل همه پولاشا داره برای تبلیغات میده که نگرانین اگه تبلیغ کنه دیگه کیفیتا بالا نمی بره!؟ به نظر من این بخشی که توی نامه گفتی دیگه ایرانسل نباید تبلیغ کنه و بردار چون دلیل نداره برای این مورد اونا وضع جیبشونا بهتر از ما ها می دونن.
یه مورد دیگم اینکه این کدای ایرانسل هم هیچ وقت درست کار نکردن! الان بیشتر از 3 ماهه می نویسه شبکه موقتا با مشکل روبروست.به نظر من اینم بنویسیم تو نامه بد نیست.
jackhammer
20-08-2007, 10:23
مازیار جون خدا اجرت بده...
البته وحید جان اگه دقت کرده باشی تبلیغات ایرانسل نسبت به قبل خیلی کمتر شده...تو شیراز که توی روزنامه های خبر جنوب(پر فروش ترین روزنامه) هم ازش خبری نیست!قبلا 2 تا 2 تا میزد!
اینم نمونه دروغ های بزرگ مخابرات برای شما :
یکشنبه، 28 مردادماه 1386
06:43 PM
August 19, 2007
مخابرات: ایرانسل و تالیا ۶۹/ ۲ میلیون سیم کارت واگذار کرده اند
با توجه به اين كه اپراتور سوم به زودي فعاليت خود را آغاز ميكند چنين به نظر ميرسد كه در آيندههاي نزديك و دستيافتني دست كم در برههاي، جامعه ايران از انواع تلفن همراه اشباع ميشود چرا كه واگذاري به روز اين وسيلهي ارتباطي در بسياري از شهرها با روندي رو به تزايد، نويد بخش تحقيق چنين برههاي است.
به گزارش ایسنا روابط عمومي و امور بينالملل شركت مخابرات ايران با اعلام اين مطلب يادآور شد: از آن جا كه شبكهي مخابراتي ايران اسلامي بخشي از شبكهي مخابرات جهاني بود، اين شركت ضمن تجهيز مستمر شبكهي ارتباطي خود به آخرين فنآوريهاي مخابرات دنيا، با سرمايهگذاريهاي كلان و برنامهريزيهاي گسترده، همواره تلاش كرده نياز ارتباطي كشور را تامين كند.
بر اساس اين گزارش و بر طبق آخرين آمارهاي موجود در حال حاضر شبكهي تلفن ثابت ايران داراي ٢٣ ميليون مشترك با ضريب نفوذي معادل ٤٤/٣٢ درصد بوده كه اين ضريب نفوذ از متوسط ضريب نفوذ تلفن ثابت جهان بالاتر است و اين تعداد تلفن تا پايان سال ٨٨ به ٣٦ ميليون و ٣٠٠ هزار مشترك افزايش خواهد يافت.
بنا بر اعلام همچنين در بخش دولتي، شبكهي تلفن همراه (اپراتور اول) هم اينك به ١٨ ميليون مشترك با ضريب نفوذ ١/٢٥ درصد خدمات متنوع خود را ارايه ميكند.
بر اساس اين گزارش در بخش خصوصي شبكهي تلفن همراه نيز، بيش از دو ميليون و ٦٩٤ هزار شماره تلفن همراه معمولي و اعتباري توسط دو اپراتور ايرانسل و تاليا به مشتركان واگذار شده است.
به گزارش ایستنا این در حالی است که چندی پیش مهندس محمود خسروی -معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی- در یک نشست خبری اعلام کرده بود که ایرانسل به تنهایی تاکنون سه میلیون مشترک فعال جذب نموده است.
دیگه دروغ از این بزرگ تر؟
شاید بعضیا بگن دزفولی که ایرانسله و دروغ میگه ولی رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی که از خودشونه...اون دروغ میگه یا مخابرات؟بالاخره یکیشون دروغ میگه دیگه!و همه میدونند که مخابرات دروغ میگه.میدونیم که تالیا 700 هزار مشترک و ایرانسل 3300000 مشترک داره که جمعا میشه 4 میلیون مشترک نه 2.69 مشترک!
فکر کنم این مخابراتیا سوادم ندارن!
مدیر عامل اپراتور"اسپادان" گفت:هم اکنون ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران با یک خلا 30 میلیونی مواجه است ."سید احمد سجادیان" در گفت وگوبا خبرنگار "موبنا"اظهار داشت: با توجه به جمعیت 70 میلیونی کشور میزان نیاز به تلفن همراه 50 میلیون است در حالی که هم اکنون تنها کمتر از 20 میلیون از نیاز جامعه تامین شده است.وی با بیان این که این اپراتور اصفهانی به همراه شریک مالزیایی خود در صدد حضور درمزایده اپراتور سوم است ،تصریح کرد:در صورتی که اسپادان در مزایده اپراتور سوم برنده شده و موفق به اخذ پروانه شود ، می تواند در حد واندازه اپراتور دوم تلفن همراه به ارائه خدمات به متقاضیان بپردازد.وی خاطر نشان کرد:به دلیل وجودنیاز به تلفن همراه درکشور تمامی اپراتور ها می توانند در یک رقابت عادلانه به کاربران خود سرویس دهی کنند، چرا که فضای کافی برای فعالیت تمام اپراتور ها وجود دارد.سجادیان تصریح کرد:اسپادان درصورت برنده شدن درمزایده اپراتور سوم برای مشترکان خود به فراخور آنها خدمات گوناگونی ارائه می دهد.
Ebrahim202003
20-08-2007, 10:51
...
ايرانسل يه شركت كاملا خصوصي نيست آقا جون ، نيمه خصوصيه = 49درصد ماله MTN
و 51 درصد هم ماله ( صا ايران و بنياد مستضعفانه ) تازه از نيمه خصوصيم يه در صد كمتره:31:
تازه از سودشون تو جيب دولت هم ميره ، خيالتون راحت
به نظر من اينا وايسادن اين سري از سيم كارتهاي 912 رو هم به ملت بچپونن و 288 هزارتومان ها رو بكشن
بالا بعد كه ديگه خيالشون راحت شد بيان به ايرانسل برسن و بزارن پيشرفت كنه . واقعيت هم همينه
آقا شاهين سلام وخسته نباشي :40:
اين كه گفتي تنظيم caller ID رو به جاي پيش فرض روي ON بزاريم دليل علميش رو هم مي گي بي زحمت
چون همين جوري كه فكر مي كنيم به نظر مياد كه روي پيش فرض بايد بهتر باشه و بهتر عمل كنه
چون خود گوشي با شبكه مچ مي شه . مگه نبايد اين جوري باشه؟
يه سئوال ديگه : توي تنظيمات ساعت و تاريخ گوشي هم يه گزينه به نام Network operator time
هست كه دو انتخاب وجود داره يكي Off و اون يكي Auto-update هست . حالا مي خواستم بدونم اين تو شبكه
ايرانسل فعال هست ؟ اوتو آپديت مي كنه ؟ من كه چيزي حس نمي كنم . انگار غير فعاله :13:
اين به نظرم همون چيزيه كه روي تلفن ثابت هامون هم داره كه اگه ساعت وتاريخش تنظيم نباشه و يكي زنگ
بزنه ، خود تلفن اتوماتيك ساعت وتاريخ رو با شبكه تنظيم مي كنه كه الان ماله تهران اينجوريه وفعاله ( شهرهاي ديگه رو نمي دونم )
نه شاهين جان . اگه غير فعاله اين كه چيزه خاصي نيست چرا فعالش نمي كنن ؟ تكنولوژيش كه ديگه از تلفن ثابت
پايين تر نيست . نه؟ :40: ممنون مي شم جواب بدي
راستي مازيار جان از توام ممنونم بابت نامه ، خيلي خوب شده
اميد وارم بدستشون برسونيم و ترتيب اثر بدن
اموزش کامل اتصال اینترنت ایرانسل را هر کسی بلده لطفا بذاره.سرویس mms و gprs
با تشکر
jackhammer
20-08-2007, 11:54
ايرانسل يه شركت كاملا خصوصي نيست آقا جون ، نيمه خصوصيه = 49درصد ماله MTN
و 51 درصد هم ماله ( صا ايران و بنياد مستضعفانه ) تازه از نيمه خصوصيم يه در صد كمتره:31:
تازه از سودشون تو جيب دولت هم ميره ، خيالتون راحت
به نظر من اينا وايسادن اين سري از سيم كارتهاي 912 رو هم به ملت بچپونن و 288 هزارتومان ها رو بكشن
بالا بعد كه ديگه خيالشون راحت شد بيان به ايرانسل برسن و بزارن پيشرفت كنه . واقعيت هم همينه
مگه صاایران و بنیاد مستضعفان دولتیه؟
اموزش کامل اتصال اینترنت ایرانسل را هر کسی بلده لطفا بذاره.سرویس mms و gprs
با تشکر
لطفا قبل از پست دادن سرچ کنید.
البته که دولتیه ؟
اصلا تو ایران چیز خصوصی نداریم اینا بدون
همه چیز وابسته به دولته
من با نصب برنامه SonyEricsson PCSuite و از قسمتMobile Networking تونستم گوشیمو(W810) به اینترنت وصل کنم. سرعتش هم شبها که خیلی بیشتر از دایل آپ میشه(حدود 10 کیلو بایت در ثانیه). از نظر هزینه هم اگه از طرح طلایی استفاده کنی که رایگانه(اگه طرح طلایی نبود من باید تا الأن حدود 2 میلیون پول وصل شدن به اینترنت می دادم:27:)
الأن هم دارم با اینترنت ایرانسل این پست را می فرستم:40:.
آقا دمت گرم فقط طرح طلايي چيه؟
یک منبع آگاه در شرکت ایرانسل از افزایش عرضه کارت شارژهای 5 هزار تومانی این شرکت به منظور جلوگیری از ایجاد بازار سیاه خبر داد.
فروشگاه هایی که هم اکنون به فروش کارت شارژهای ایرانسل با نرخی بالاتراز قیمت رسمی این شرکت اقدام کرده اند، نمایندگی ایرانسل را ندارند و به صورت آزاد فعالیت می کنند .
وی بابیان این که اکنون هیچ نهادی با این گونه مراکز برخورد نمی کند یاد آور شد:چنانچه نمایندگی های فروش ایرانسل کارت شارژهای این شرکت را بالاتر از قیمت اصلی خود به فروش برسانند، پروانه فعالیت آنان باطل خواهد شد.
این مقام آگاه به متقاضیان خرید سیم کارت و کارت شارژ ایرانسل توصیه کرد که خدمات مورد نیاز خود را از نمایندگان فروش این شرکت دریافت کنند.
هم اکنون کارت های شارژ 5 هزارتومانی ایرانسل در بازار سیم کارت تلفن همراه با نرخی بین 6تا 7 هزار تومان ببه متقاضیان عرضه می شود.
این اظهارات درحالی بیان می شود که مدیران و مسوولان شرکت ایرانسل سیاست سکوت خبری را در پیش گرفته اند و هیچ یک از آنها مجاز به مصاحبه با رسانه های گروهی نیستند وروش های اطلاع رسانی و سیاست های تجاری این شرکت صرفاً از سوی مدیرعامل ایرانسل در اختیار رسانه ها قرار گیرد .
البته که دولتیه ؟
اصلا تو ایران چیز خصوصی نداریم اینا بدون
همه چیز وابسته به دولته
این مسیله ماله خیلی وقت پیشه.
از نماینده آفریقایی ایرانسل این سوال و کردن که اون جواب داده بود.
ایرانسل یه شرکت کاملا خصوصیه و همه تصمیم گیریهاش در دور یک میز با نظرات مدیران اجرایی میشه:20:
MTNIrancell
20-08-2007, 19:24
پس بیا گروه A
بابا كسي مارو كه تحويل نمي گيره.
اين سر گروهه ما كه اصلاً خودش رو معرفي نمي كنه و فقط ميگه هر كي مي خواد ثبت نام كنه براي مسابقه اسمش رو بده.
آخه كدوم مسابقه؟ درباره چيه؟ كي؟ كجا؟ چه طوري؟ جايزه هم داره يا نه؟
ما كه نفهميديم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شاهین جان...
یه سوال دیگم دارم...
اين حرفت اصلا منطقي نيست.
ايرانسل با بانكهايي كه توانايي داشته باشند كه حد اقل روزي 2 بار Report پرداخت مشتري رو بهش بده قرار داد مي بنده.
اين كار رو فقط داره بانك ملت ميكنه چون از نظر سيستم بانكداري خيلي در سطح بالائي قرار داره.
سیم من اعتباری هستش.....
راستی اقا شاهین مشکلی که من با دلیوری داشتم را تو صفحات قبل خونیدین
برای من دلیور میشه اما تو پوشه ریپورت ولی اون کادری که میگه فلانی دلیور نمییاد؟!؟
چرا؟ گوشیم 6600 هست
فرمت کردم بازم درست نشد....
اگه به دست طرف ميرسه ولي تو گوشي نمي زنه ممكنه از گوشيت باشه.
چون اين مسئله رو من تا حالا برنخوردم باهاش.
شمارم رو میل زدم
:40::10::40:
مرسی:11::31::31:
امشب برات مي فرستم.
آقا شاهين سلام وخسته نباشي :40:
اين كه گفتي تنظيم caller ID رو به جاي پيش فرض روي ON بزاريم دليل علميش رو هم مي گي بي زحمت
چون همين جوري كه فكر مي كنيم به نظر مياد كه روي پيش فرض بايد بهتر باشه و بهتر عمل كنه
چون خود گوشي با شبكه مچ مي شه . مگه نبايد اين جوري باشه؟
توي هر گوشي فرق داره.
من تجربه ي خودم رو بهت گفتم حالا اگه فكر مي كني با پيش گزينه شبكه بهتره ميله خودته.
TheMohammad
20-08-2007, 20:04
يه سئوال ديگه : توي تنظيمات ساعت و تاريخ گوشي هم يه گزينه به نام Network operator time
هست كه دو انتخاب وجود داره يكي Off و اون يكي Auto-update هست . حالا مي خواستم بدونم اين تو شبكه
ايرانسل فعال هست ؟ اوتو آپديت مي كنه ؟ من كه چيزي حس نمي كنم . انگار غير فعاله
انگار غیرفعال هستش ، به نظر منم چیزی نیست که فعال کردنش پیچیده باشه
آقا شاهین شما نمیتونید پیشنهاد فعال شدنش رو بدین ؟
این مسیله ماله خیلی وقت پیشه.
از نماینده آفریقایی ایرانسل این سوال و کردن که اون جواب داده بود.
ایرانسل یه شرکت کاملا خصوصیه و همه تصمیم گیریهاش در دور یک میز با نظرات مدیران اجرایی میشه:20:
اسمش خصوصیه گلم این سیستم اجرایی که ما داریم هیچ رقیبی را برنمی تابد عزیزم
یکی کمک کنه!الان دارم با ایرانسل پست می کنم ولی بیشتر از 2-3 خط نمی تونم بفرستم...چرا اینقدر سرعت آپلود پایییینه؟؟گوشی k750i
navid_mansour
21-08-2007, 02:22
آقا شاهين من پوکه سيمکارت رو گم کردم حالا ميخوام برم تغيير سند بدم چه کنم؟! اين دوستاي شما تو امورمشترکين ازشون شماره صندوق صوتيو ميخوام ميگه بده مالک\ميگن بابا يه شماره باز ميگه مالک!!!!!!
کسي ميتونه کمک کنه شماره صندوق پستيو چي بزنم؟!
M Like Mother
21-08-2007, 04:01
navid_mansour عزیز
اگه منظورتو درست فهمیده باشم شماره صندوق صوتی رو 105 بذار به شرطی که صندوق صوتی فعال شده باشه
jackhammer
21-08-2007, 09:09
نه.....
نذار 105...بذار 100
به دلیل مشکلات شبکه 105 پولیه ولی 100 مجانی
matrix10
21-08-2007, 11:20
آقا شاهين سلام.
من شماره ايرانسل اعتباري را برات ميل كردم كه پيگير كارت هديه باشيد.
شما هم زحمت ثبت نام و ارسال فرم برايم را كشيدي.
من به شماره 7777 پيامك زدم و جواب داد كه ثبت نام شما تكميل شده است.
حالا سوالم اينه كه كي تكليف كارت هديه من مشخص ميشه؟
فكر كنم همه كارت هديه شون را گرفتند غير من.
ممنون ميشم جواب بديد.
MTNIrancell
21-08-2007, 14:07
آقا شاهين من پوکه سيمکارت رو گم کردم حالا ميخوام برم تغيير سند بدم چه کنم؟! اين دوستاي شما تو امورمشترکين ازشون شماره صندوق صوتيو ميخوام ميگه بده مالک\ميگن بابا يه شماره باز ميگه مالک!!!!!!
کسي ميتونه کمک کنه شماره صندوق پستيو چي بزنم؟!
شما بايد بري دفتر خانه اسناد سرمي يا كلانتري و يك برگه حاوي همين مشكل (خودشون برگه مذكور رو دارن)بگيري و به نمايندگي هنگام تغيير سند تحويل بدي.
آقا شاهين سلام.
من شماره ايرانسل اعتباري را برات ميل كردم كه پيگير كارت هديه باشيد.
شما هم زحمت ثبت نام و ارسال فرم برايم را كشيدي.
من به شماره 7777 پيامك زدم و جواب داد كه ثبت نام شما تكميل شده است.
حالا سوالم اينه كه كي تكليف كارت هديه من مشخص ميشه؟
فكر كنم همه كارت هديه شون را گرفتند غير من.
ممنون ميشم جواب بديد.
سيم كارت هديه حداكثر تا 20 روز بعد از انجام ثبت نام مي رسه.
من خودمم هم يه سيم كارت هديه دارم كه هنوز نيومده.
پس تنها نيستي.
MTNIrancell
21-08-2007, 14:08
قرعه کشی بزرگ ایرانسل به مناسبت نیمه شعبان!
تمامی مشترکینی که:
üدر فاصله 1 تا 10 شهریور 86 اولین تماس را از سیم کارت خریداری شده برقرار، و ثبت نام خود را تکمیل کرده باشند
و یا
üدر فاصله 1 تا 10 شهریور 86، اولین تماس را از سیم کارت هدیه خود برقرار کرده باشند
در قرعه کشی ایرانسل ویژه نیمه شعبان شرکت داده می شوند!
توجه:
* تنها مشترکینی در قرعه کشی شرکت داده می شوند که ثبت نام خود را تکمیل نموده و در فاصله پنجشنبه 1 تا شنبه 10 شهریور نخستین تماس را با سیم کارت خود (صرفنظر از زمان خریداری) برقرار نمایند.
* توجه فرمایید که سیم کارت های هدیه ایرانسل بطور خودکار ثبت نام شده اند؛ بنابراین، برای شرکت در قرعه کشی، تنها برقراری اولین تماس در دوره مذکور، کافی است.
* مشترکین تا 20 شهریورماه می توانند با انتخاب هر یک از طرحهای تعرفه تشویقی، شانس خود را برای برنده شدن 3 دستگاه خودروی BMW نیز بیازمایند.
جوایز قرعه کشی بزرگ نیمه شعبان ایرانسل:
10 دستگاه خودرو پژو 206
100 گوشی تلفن همراه
100 سکه بهار آزادی
قرعه کشی در تاریخ 11 شهریور 86 انجام شده و زمان و نحوه اهدای جوایز همزمان با اسامی برندگان، متعاقباً اعلام می شود.
MTNIrancell
21-08-2007, 14:11
:9:بچه ها راستي من امروز صبح كه از سر كار بر مي گشتم گوشيم رو گم كردم.:37:
دعا كنيد كه پيدا بشه.:42:
التماس دعا:41:
ای بابا ! امیدوارم پیدا بشه شاهین جان.
بالاخره از طریق این کدای فعال سازی پست صوتی و ذخیره شماره من تونستم مال خودما فعال کنم.مثل اینکه دارن دیگه برای همه راش میندازه.اما شاهین جان من که پست صوتیما فعال کردم sms تاییدشم اومد اما از ثابت که میتلم بوق اشغال میزنه ! مشکل چیه ؟!
سلام
ایا میشه با داشتن شماره ایرانسل نام مشترک رو هم پیدا کرد ؟
masoud22
21-08-2007, 15:14
ببيينيد من الان با اپراتور صحبت كردم و ثبت نامم كامل شد فقط گفت بايد بايد كپي شناسنامه با يه سري مشخصات ديگه رو برامون فاكس بكني و بعد از يه هفته تماس بگير و يه كد ده رقمي بهت داده مي شه كه با اون مي ري اداره پست محل و سيم كارت هديه رو مي گيري
حالا من بحثم يه چيز ديگه ست مي خوام بدونم چرا نمي تونم به صداوسيما ( هر برنامه اي ) اينهايي كه پيش شماره نمي خوان نمي تونم اس ام اس بزنم
اصلا مي شه با ايرانسل فرستاد يا نه ؟
بالاخره مشکل سرعت پایین آپلود از گوشیه یا از ایرانسل؟؟؟منظور GPRS usb (کامپیوتر)هست.
navid_mansour
21-08-2007, 15:16
navid_mansour عزیز
اگه منظورتو درست فهمیده باشم شماره صندوق صوتی رو 105 بذار به شرطی که صندوق صوتی فعال شده باشه
نه.....
نذار 105...بذار 100
به دلیل مشکلات شبکه 105 پولیه ولی 100 مجانی
شما بايد بري دفتر خانه اسناد سرمي يا كلانتري و يك برگه حاوي همين مشكل (خودشون برگه مذكور رو دارن)بگيري و به نمايندگي هنگام تغيير سند تحويل بدي.
مرسي از همگي....
راستي آقا شاهين من خنگم ميشه بيشتر توضيح بديد :دي
masoud22
21-08-2007, 15:17
سلام
آره اين سرويس تو ايرانسل هستش فقط بايد تو تنظيمات موبايل فعالش كرد
TheMohammad
21-08-2007, 16:26
بالاخره مشکل سرعت پایین آپلود از گوشیه یا از ایرانسل؟؟؟منظور GPRS usb (کامپیوتر)هست.
از طرف ایرانسل هستش، سرعت آپلودش زیاد جالب نیست، از اون طرف Ping که دیگه وحشتناکه !!! ولی دانلود خوبه !
cyrus_ln
21-08-2007, 16:30
سرويس gprs مشكل پيدا كرده؟؟؟؟
من نميتونم هيچ سايتي رو باز كنم!!!
ببيينيد من الان با اپراتور صحبت كردم و ثبت نامم كامل شد فقط گفت بايد بايد كپي شناسنامه با يه سري مشخصات ديگه رو برامون فاكس بكني و بعد از يه هفته تماس بگير و يه كد ده رقمي بهت داده مي شه كه با اون مي ري اداره پست محل و سيم كارت هديه رو مي گيري
حالا من بحثم يه چيز ديگه ست مي خوام بدونم چرا نمي تونم به صداوسيما ( هر برنامه اي ) اينهايي كه پيش شماره نمي خوان نمي تونم اس ام اس بزنم
اصلا مي شه با ايرانسل فرستاد يا نه ؟
بزودی !
سلام
تا اونجایی که من میدونم نمیشه اما برعکسش میشه.
سرويس gprs مشكل پيدا كرده؟؟؟؟
من نميتونم هيچ سايتي رو باز كنم!!!
بستگی به محل زندگیت داره.
cyrus_ln
21-08-2007, 17:05
بستگی به محل زندگیت داره.
كلا از اينجور مشكلات پيش مياد؟؟؟
يا فقط براي من اينطوريه؟؟
masoud22
21-08-2007, 18:28
بزودي يعني چي ؟
يعني اين امكان براي ايرانسلي ها وجود نداره كه مسيج بزنن براي صدا وسيما
MTNIrancell
21-08-2007, 18:34
مرسي از همگي....
راستي آقا شاهين من خنگم ميشه بيشتر توضيح بديد :دي
شما لطف كن برو كلانتري و بگو من بسته حاوي سند و پوكه سيم كارتم رو گم كردم و يه برگه كه اسمش صورتجلسه هست رو پر مي كني و كاتنتري هم برات مهر و امضاء مي كنه و همون رو به جاي پوكه سيم كارت به كسي كه مي خواهي سيم كارت رو بهش بدي تحويل مي دي كه اگه يه روزي نياز شد داشته باشه.
در غير اينصورت براي تغيير مالكيت نيازي به بودن پوكه سيم كارت نيست.
سلام
آره اين سرويس تو ايرانسل هستش فقط بايد تو تنظيمات موبايل فعالش كرد
آقا چرا اطلاعات غلط مي ديد؟
در هيچ جاي دنيا نميشه شماره بدي و اسم بگيري ولي شما تا چند ماهه آينده كه شماره 150 راه اندازي بشه مي توني اسم و مشخصات دوسستت رو بدي و و شمارش رو بگيري.
تازه به شرط اينكه اون طرف در اين بخش به درخواسته خودش شمارش رو ثبت كرده باشه در غير اينصورت اگه شمارش رو هم داشته باشيم نمي تونيم به كسي بدهيم.
چون اطلاعات شخصي مشتريه.
اين گزينه در كنترل حساب اينترنتي در قسمت خدمات ارزش افزوده / خدمات ارزش افزوده موجود / REGISTER FOR DIRECTORY LIST (javascript:doView('DIREOFF','REGISTER FOR DIRECTORY LIST','true','false','0.0','false'))موجود است كه مي تونيد براي خود فعال كنيد. اگه هم E-Care نداريد وقتي اين سرويس دهي فعال بشه تماس مي گيريد و براتون فعال مي كنيم.
راستي E-Care من براي خط اعتباريم درسته ها. ماله شما چي درسته؟
MTNIrancell
21-08-2007, 18:36
:34::33:پيدا :38::26:شد:3::26:
MTNIrancell
21-08-2007, 18:40
دوستان من فايل مربوط به جشنواره جديد رو به روزرساني كردم.
كساني كه مايل هستند حتماً يه نگاهي بندازن.
mehdi_vsgh
21-08-2007, 18:54
حیف شد ....
تازه داشتیم حال میکردیم .....(شوخی کردم ها...)
man to do hafte hodode 200meg dariafti dashtam khodam hodode 100 meg az rapidshare dl kardam va az 130 va kontorol hesab interneti bedehimo chek mikonam hichi behesh ezafe nemishe be nazare shoma momkene badan hesabesh kone?
masoudboy
21-08-2007, 19:35
آقا شاهین من میخواهم خط دایم ایرانسلم را به کسی بفروشم . چطور باید به نام طرف بزنم ؟؟
من اصفهان هستم .
man to do hafte hodode 200meg dariafti dashtam khodam hodode 100 meg az rapidshare dl kardam va az 130 va kontorol hesab interneti bedehimo chek mikonam hichi behesh ezafe nemishe be nazare shoma momkene badan hesabesh kone?
منم همین سوالو دارم.
از طرف ایرانسل هستش، سرعت آپلودش زیاد جالب نیست، از اون طرف Ping که دیگه وحشتناکه !!! ولی دانلود خوبه !
جالب نیست؟!!افتضاحه.بیشتر از چند خط نمی تونم اینجا بنویسم.:41:
وضع Tci تو تبریز روز به روز افتضاحتر میشه:20:از ثابت یا خود Tci یا ایرانسل به سختیه سختی میشه با اعتباریهاش تماس گرفت .
دایمی ها شم که وسط تماس از بس پارازیت هست که نمیشه شنید و اگه هم پارازیت نباشه وسط تماس خود به خود قطع میشه:31:
اس ام اس هاشم که با گازوییل کار میکنه . ریپورت هم بده کمه کم 30 ثانیه میکشه:31:
ولی ایرانسل خیلی حال میده این روزا:8:
ذخیره شماره رو هم که فعال کردههههههههههه:27:
ریپورت هم در عرض نهایته نهایت 5 ثانیه:20:
pooyahacker
21-08-2007, 21:39
چه جوری میشه تنظیمات Gprs ایرانسل رو انجام داد ؟
jackhammer
21-08-2007, 21:42
Edited
تکرار پست به دلیل سرعت پایین اینترنت
jackhammer
21-08-2007, 21:45
ببین کلا سرعت آپلود گوشی ها کمه و توانایی شبکه GPRS توی تموم دنیا برای آپلود هم کمه!
بچسب به دانلود که عشق است و صفا!
بچه ها من امروز یه تست کردم...
20 بار از ثابت زنگ زدم به گوشیم.
17 بار بدون هیچ مشکلی زنگ خورد.
1 بار تا گرفتم بوق اشغال زد که معلوم بود از ثابت مشکل داره
2 بار صدای بوق کیفیت بدی داشت!
توی روزنامه 2 روزه که ایرانسل روزی 1 تبلیغ 1 صفحه ای زده که جشنواره و اینا...
35 تا جایزه میده ولی بعید میدونم که همین 35 تا رو هم بتونه بده چون کسی با این پوششش نمیره بخره.
و یه نکته:
توی همون تبلیغ آدرس نمایندگی های مجاز رو زده بود.
یکیش نوشته بود:
دفتر ایرانسل....بلوار امیر کبیر قبل از تقاطع ریشمک
این دفتر خدمات مشترکینش نیست...من تا حالا صد بار از اونجا رد شدم ولی اینو ندیدم!
و نکتشم اینجاست که آنتن دهی اونجا تعطیل تعطیله!!!!!!
MTNIrancell
21-08-2007, 22:45
آقا شاهین من میخواهم خط دایم ایرانسلم را به کسی بفروشم . چطور باید به نام طرف بزنم ؟؟
من اصفهان هستم .
شناسنامه خودت رو مي بري اون طرف هم شناشنامش رو مياره و مي رويد پيش يكي از نمايندگي ها و تغيير مالكيت انجام مي دهيد.
به فروشنده هيچ پولي نبايد بديد چون 6000 تومان روي قبض شما محاسبه مي شه.
منم همین سوالو دارم.
روي قبض شهريور همه چيز معلوم ميشه.
فعلا كه خر تو خره استفاده كن فوقش بعداً ميگي من اصلا از اينترنت استفاده نكردم.
والا
soleares
21-08-2007, 22:53
چه جوری می تونم از اینترنت ایرانسل بخرم ؟؟ اصلا میشه ؟
ایرانسل اعتباری دست دوم هم میشه پیدا کرد ؟
ایول خوشحالمون کردی:46:
اين گزينه در كنترل حساب اينترنتي در قسمت خدمات ارزش افزوده / خدمات ارزش افزوده موجود / REGISTER FOR DIRECTORY LIST (javascript:doView('DIREOFF','REGISTER FOR DIRECTORY LIST','true','false','0.0','false'))موجود است كه مي تونيد براي خود فعال كنيد. اگه هم E-Care نداريد وقتي اين سرويس دهي فعال بشه تماس مي گيريد و براتون فعال مي كنيم.
راستي E-Care من براي خط اعتباريم درسته ها. ماله شما چي درسته؟
مال ما این گزینه را نداره ! مال من کار میکنه اما صورتحساب نشون نمیده شاهین جان این مورد کی درست میشه؟
وضع Tci تو تبریز روز به روز افتضاحتر میشه:20:از ثابت یا خود Tci یا ایرانسل به سختیه سختی میشه با اعتباریهاش تماس گرفت .
دایمی ها شم که وسط تماس از بس پارازیت هست که نمیشه شنید و اگه هم پارازیت نباشه وسط تماس خود به خود قطع میشه:31:
اس ام اس هاشم که با گازوییل کار میکنه . ریپورت هم بده کمه کم 30 ثانیه میکشه:31:
ولی ایرانسل خیلی حال میده این روزا:8:
ذخیره شماره رو هم که فعال کردههههههههههه:27:
ریپورت هم در عرض نهایته نهایت 5 ثانیه:20:
دقیقا اصفهان هم همینطوره.
------------------------
شاهیـــن جان دوتا سوال؟ من پیغام گیر صوتیم فعاله الان میترسم اون ذخیره شماره را فعال کنم یهو جفتش دوباره غیر فعال شه اما یه سوال! آقا این پیغام گیر حتی وقتی داریم با تلفن حرف میزنیم برای شخص پشت خط میره رو پیغام گیر یعنی اون سرویس call waiting قطع میشه ! چرا اینطوره ؟ این ایراده یا مدلشه ؟
بعد یه سوال دیگه اینکه وقتی کد ذخیره شماره یا پیغامگیر صوتیا میزنیم میگه تا 24ساعت اما مال من یه 1ساعت بعد فعال شد.معمولا چقدر باید طول بکشه تا این سرویسا فعال شن؟!
saeedmaxxx
21-08-2007, 23:32
ایرانسل بهتره بجای این همه تبلیغ پوشش شهر ها رو افزایش بده
هنوز تا 1013 تا شهر خیلی مونده
ایرانسل بهتره بجای این همه تبلیغ پوشش شهر ها رو افزایش بده
هنوز تا 1013 تا شهر خیلی مونده
آخه عزیزم باید توجه کنی تو 13 سال 1016 شهر اونم با این نکته کور ها و این وضع .
ولی ایرانسل تو 10 ماه 215 شهر .
یه مقایسه انگشتی کن !!! با توجه به این که هرجا که رسمس افتتاح میشه خیلی با کیفیتره :20:
MTNIrancell
22-08-2007, 00:53
اگه دائمی می خوای برو سایته 0936.ir و ثبت نام کن.
اعتباریه دسته دوم که تا دلت می خواد هست.
ایول خوشحالمون کردی:46:
مال ما این گزینه را نداره ! مال من کار میکنه اما صورتحساب نشون نمیده شاهین جان این مورد کی درست میشه؟
درست میشه. تا ظهوره حضرت مهدی همش درسته درسته
دقیقا اصفهان هم همینطوره.
------------------------
شاهیـــن جان دوتا سوال؟ من پیغام گیر صوتیم فعاله الان میترسم اون ذخیره شماره را فعال کنم یهو جفتش دوباره غیر فعال شه اما یه سوال! آقا این پیغام گیر حتی وقتی داریم با تلفن حرف میزنیم برای شخص پشت خط میره رو پیغام گیر یعنی اون سرویس call waiting قطع میشه ! چرا اینطوره ؟ این ایراده یا مدلشه ؟
بعد یه سوال دیگه اینکه وقتی کد ذخیره شماره یا پیغامگیر صوتیا میزنیم میگه تا 24ساعت اما مال من یه 1ساعت بعد فعال شد.معمولا چقدر باید طول بکشه تا این سرویسا فعال شن؟!
تا گوساله گاو شود دله صاحبش آب شود.
این بهترین جوابی بود که داشتم.
اگه دائمی می خوای برو سایته 0936.ir و ثبت نام کن.
اعتباریه دسته دوم که تا دلت می خواد هست.
تا گوساله گاو شود دله صاحبش آب شود.
این بهترین جوابی بود که داشتم.
:44:خوب یعنی اون هم که میگم پیغام گیر صوتی موقع اشغالی هم بازم فعال میشه عیبه ؟ یا اینکه این سرویسا بعد از چه مدت بعد از کد زدن فعال میشن؟ :46:
اون سوالم در مورد ایکر هم نگفتی شاهین خان.
b8308443
22-08-2007, 10:20
آقا... یه سوال.
می گم تو تهران که بودم جام که عوض می شد، اسم خیابون یا اتوبانی که توش بودم رو نشون می داد.
می خوام ببینم این قضیه مال ایرانسله یا کلیه...
amir_w12
22-08-2007, 10:28
دوستانی که 0936 دارن لطفا یه تستی بکنن و جواب بدن امرو من روی هر 2 تا سیم کارتم تست کردم از هیچ صدا خارج نمیشه یعنی برای طرف مقابل صدا نمی فرسته دوستان لطفا جواب بدید.
دیدم که بچه ها سوالاتی در مورد پیامگیر و ذخیره شماره دارن ، تجربه 5 ماهه استفاده خودم رو میگم:
اولا که به نظر من پیامگیر از ذخیره شماره بهتره ، چون اگه پیغام صوتی جدیدتو بهت گزارش نداد لا اقل یه اس ام اس برات میده که فلانی چه ساعتی بهت زنگ زده (این یعنی همون ذخیره شماره)
ولی چند بار که ذخیره شماره فعال بود و خودم هم چند بار امتحانش کردم ، هیچ ندایی نداد
برای فعال کردن پیامگیر دو راه هست:
وارد کردن کد *130*3*1*1# و زدن دکمه call/ok (اعتباریا به جای 130 باید 140 رو وارد کنن)
یه پیغام میده که پیامگیر صوتی شما فعال شد
اگه پیغام داد که شبکه موقتا با مشکل مواجهه ، بعدا یه موقع کم ترافیک شبکه مثل نیمه شب دوباره امتحان کنید
راه دوم و ساده تر اینه که توی E_CARE برید و از خدمات ارزش افزوده موجود ، vms یا voice mail یا یه همچین چیزی رو فعال کنید
بعد از فعالسازی ، توی تنظیمات تماس گوشیتون ، میتونید به موقع خاموش بودن گوشی یا خارج از محدوده پوشش شبکه بودن و یا در حالت های دیگه، تماسها رو روی شماره 0935101 دایورت کنید
آقا... یه سوال.
می گم تو تهران که بودم جام که عوض می شد، اسم خیابون یا اتوبانی که توش بودم رو نشون می داد.
می خوام ببینم این قضیه مال ایرانسله یا کلیه...
این Cell info هست که مال ایرانسله.البته اگه یادت باشه عید نوروز امسال TCI اصفهان هم اینا فعال کرده بود.
دیدم که بچه ها سوالاتی در مورد پیامگیر و ذخیره شماره دارن ، تجربه 5 ماهه استفاده خودم رو میگم:
اولا که به نظر من پیامگیر از ذخیره شماره بهتره ، چون اگه پیغام صوتی جدیدتو بهت گزارش نداد لا اقل یه اس ام اس برات میده که فلانی چه ساعتی بهت زنگ زده (این یعنی همون ذخیره شماره)
ولی چند بار که ذخیره شماره فعال بود و خودم هم چند بار امتحانش کردم ، هیچ ندایی نداد
برای فعال کردن پیامگیر دو راه هست:
وارد کردن کد *130*3*1*1# و زدن دکمه call/ok (اعتباریا به جای 130 باید 140 رو وارد کنن)
یه پیغام میده که پیامگیر صوتی شما فعال شد
اگه پیغام داد که شبکه موقتا با مشکل مواجهه ، بعدا یه موقع کم ترافیک شبکه مثل نیمه شب دوباره امتحان کنید
راه دوم و ساده تر اینه که توی E_CARE برید و از خدمات ارزش افزوده موجود ، vms یا voice mail یا یه همچین چیزی رو فعال کنید
بعد از فعالسازی ، توی تنظیمات تماس گوشیتون ، میتونید به موقع خاموش بودن گوشی یا خارج از محدوده پوشش شبکه بودن و یا در حالت های دیگه، تماسها رو روی شماره 0935101 دایورت کنید
آقا ممنون.اما شما هم اون موردا داشتی که وقتی با کسی می حرفی یک دیگه بیاد رو خط میره رو پیغامگیر؟ یه سوال دیگه اینکه بعد از زدن کدها بلافاصله فعال میشه ؟ یا برای غیر فعال سازی بلافاصله غیر فعال میشه؟
شما میگی دایورت کنیم اما مال من بدون نیاز به دایورت فعاله.اگه تماسا ریجکت کنم بازم میره رو پیغامگیر!
jackhammer
22-08-2007, 13:35
برو به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اشتباه نگیریا.
اینکه من گفتم یه سایته برای خرید و فروش هر خطی که بخوای...ایرانسل و تالیا و دولتی.
اعتباری ایرانسل دسته دوم هم توش هست.
Ebrahim202003
22-08-2007, 14:22
شاهين جان سلام ، خسته نباشي:40:
شاهين جان امروز چرا اينجوري بود ، انگار يه سري از Bts ها رو تو تهران خاموش كرده بودن . درسته ؟ :18:
امروز صبح رفتم بيرون سمت خ. استاد معين . از سمت اكباتان كه وارد خ. آزادي شدم ديگه شروع شد ، دور و ور
ميدون آزادي كه اصلا آنتن نداشتم ( حتي ايرانسل هم محو مي شد) رسيدم به خ . استاد معين اونجا هم همينطور
به زور يه خط آنتن ميومد و دوباره محو مي شد . اعصابم ديگه داشت خورد مي شد . تا دوباره اومدم سمت متروي آزادي تقاطع شادمان اونجا آنتن داشتم و بدك نبود . سوار مترو شدم كه بيام صادقيه . تو مترو كه آنتنو بي خيال
رسيديم صادقيه و پياده شدم اومدم سمت ترمينال اتوبوسا كه هميشه آنتن داشتم و اونجا رو جناح نشون ميداد
ولي يهو ديدم آنتنم دوباره خاليه بعد از چند دقيقه به زور يه چيزي اومد و فردوس زد كه اونورتره صادقيه ست ولي خبري از Bts جناح نبود . ماشين راه افتاد رفتيم تو خ.جناح كه دور بزنه بياد تو صادقيه ، تو جناح اصلا آنتن نداشتم ، تو صادقيه هم افتضاح بود ميرفت وميومد بدجور ..... بقيه راهو بماند ديگه . وحيد جان بررسي رو داشتي :31:
شاهين جان چه خبره ، ! عوضي Bts اضافه كنن دارن كم مي كنن :31: :41: چي كار دارن مي كنن ؟
شما خبر داري ؟ :40:
b8308443
22-08-2007, 14:28
این Cell info هست که مال ایرانسله.البته اگه یادت باشه عید نوروز امسال TCI اصفهان هم اینا فعال کرده بود.
آقا ممنون.اما شما هم اون موردا داشتی که وقتی با کسی می حرفی یک دیگه بیاد رو خط میره رو پیغامگیر؟ یه سوال دیگه اینکه بعد از زدن کدها بلافاصله فعال میشه ؟ یا برای غیر فعال سازی بلافاصله غیر فعال میشه؟
شما میگی دایورت کنیم اما مال من بدون نیاز به دایورت فعاله.اگه تماسا ریجکت کنم بازم میره رو پیغامگیر!
Cell info چی هستش؟
b8308443
22-08-2007, 14:31
در مورد Cell info...
دقتش در چه حده؟...
ضمنا مثلا می زد... Afrigha-A...
یعنی چی؟؟
شاهين جان امروز چرا اينجوري بود ، انگار يه سري از Bts ها رو تو تهران خاموش كرده بودن . درسته ؟ :18:
امروز صبح رفتم بيرون سمت خ. استاد معين . از سمت اكباتان كه وارد خ. آزادي شدم ديگه شروع شد ، دور و ور
ميدون آزادي كه اصلا آنتن نداشتم ( حتي ايرانسل هم محو مي شد) رسيدم به خ . استاد معين اونجا هم همينطور
به زور يه خط آنتن ميومد و دوباره محو مي شد . اعصابم ديگه داشت خورد مي شد . تا دوباره اومدم سمت متروي آزادي تقاطع شادمان اونجا آنتن داشتم و بدك نبود . سوار مترو شدم كه بيام صادقيه . تو مترو كه آنتنو بي خيال
رسيديم صادقيه و پياده شدم اومدم سمت ترمينال اتوبوسا كه هميشه آنتن داشتم و اونجا رو جناح نشون ميداد
ولي يهو ديدم آنتنم دوباره خاليه بعد از چند دقيقه به زور يه چيزي اومد و فردوس زد كه اونورتره صادقيه ست ولي خبري از Bts جناح نبود . ماشين راه افتاد رفتيم تو خ.جناح كه دور بزنه بياد تو صادقيه ، تو جناح اصلا آنتن نداشتم ، تو صادقيه هم افتضاح بود ميرفت وميومد بدجور ..... بقيه راهو بماند ديگه . وحيد جان بررسي رو داشتي :31:
شاهين جان چه خبره ، ! عوضي Bts اضافه كنن دارن كم مي كنن :31: :41: چي كار دارن مي كنن ؟
شما استادی کم پیدا !!!
در مورد Cell info...
دقتش در چه حده؟...
یعنی چی؟؟
اطلاعات محلی هستش که از BTS ها صادر میشه.دقت زیادی نداره.Afrigha هم نشون میداده شما توی بلوار آفریقا یا اطرافش هستی اون A هم مربوط به همون BTS هاست
---------------------------
MTNIrancell
22-08-2007, 14:48
:44:خوب یعنی اون هم که میگم پیغام گیر صوتی موقع اشغالی هم بازم فعال میشه عیبه ؟ یا اینکه این سرویسا بعد از چه مدت بعد از کد زدن فعال میشن؟ :46:
اون سوالم در مورد ایکر هم نگفتی شاهین خان.
البته چیزی که هست اینه که از سرویس های پیامگیر صوتی ، ذخیره شماره و دایورت در یک زمان نمیشه با هم استفاده کرد.
پس زمانی که کسی با شما تماس می گیره و خط شما اشغاله به پیامگیره صوتی انتقال داده نمیشه. و این به نظر من یه اشکال میاد ولی مسئولین میگن قانونش اینه.
ولی پشت خطی غیر فعال میشه مسلماً ایراد از سیستم است.
البته اینو به صراحت اعلام می کنم که من تمام این مشکلات شما رو به مسئولین میگم ولی کاری نمی کنن.!!!
در مورده e-care شما باید رمزت رو به من بدی تا برات چک کنم. بهترین کار همینه.
چون مشکلی برای من نداره.
worya_sh
22-08-2007, 14:59
لطفا کسانی که 0936 دارند تست کنند ببینند صداشون به طرف مقابل منتقل میشه یا نه الان دومین روزه که تو شهر ما سنندج این مشکل همچنان ادامه داره.
MTNIrancell
22-08-2007, 15:11
به بابا خبری نیست. من خودم استادمعین بودم و این مشکل رو داشتم.
هیچ می دونید که ایرانسل از فیبره نوریه TCI استفاده می کنه و در این مواقع از ایرانسل کاری برنمیاد و باید مخابراتی ها وارد عمل بشن؟
پس مشکل از ایرانسل نیست.
در مورد Cell info...
دقتش در چه حده؟...
یعنی چی؟؟
(شوخی)
مخففه آفریقا عجب باحاله
Afregha Ajab Bahale
Ebrahim202003
22-08-2007, 15:23
به بابا خبری نیست. من خودم استادمعین بودم و این مشکل رو داشتم.
هیچ می دونید که ایرانسل از فیبره نوریه TCI استفاده می کنه و در این مواقع از ایرانسل کاری برنمیاد و باید مخابراتی ها وارد عمل بشن؟
پس مشکل از ایرانسل نیست.
:40:
لطفا بيشتر توضيح بده . يعني چي ايرانسل از فيبر نوريه TCI استفاده مي كنه .!:18:
ما خودمون TCI رو قبول نداريم . حالا يعني چي ؟ اگه اينجوري باشه كه فاتحمون خوندس و اگه اينجوري باشه كه بهتره
بريم دوباره TCI بخريم . آره ؟ :40:
آقا شاهين لطفا دقيق اينو توضيح بدين . اگه واقعا اون چيزيو كه من از گفته شما برداشت كردم درست باشه ايرانسل مفت نميرزه . حالا بگيد اين قضيه فيبر نوري ديگه چيه ؟
masoud22
22-08-2007, 18:40
از هر دري سخني واقعا كه همين تاپيك هستش يكي جواب ما رو بده
نمي خوام يه موضوع جديد بزنم فقط مي خوام بدونم مي شه با ايرانسل به تلويزيون اس ام اس زد يا نه ؟
TheMohammad
22-08-2007, 19:26
از هر دري سخني واقعا كه همين تاپيك هستش يكي جواب ما رو بده
نمي خوام يه موضوع جديد بزنم فقط مي خوام بدونم مي شه با ايرانسل به تلويزيون اس ام اس زد يا نه ؟
آره میشه، باید از شماره مسیج سنتر فاجعه تالیا استفاده کنید !
یکی که اعتباری داره، امتحان کنه ببینه وقتی با مسیج سنتر تالیا اس ام اس میزنید، پول کم میکنه ؟
TheMohammad
22-08-2007, 19:30
ما خودمون TCI رو قبول نداريم . حالا يعني چي ؟ اگه اينجوري باشه كه فاتحمون خوندس و اگه اينجوري باشه كه بهتره
آقا شاهين لطفا دقيق اينو توضيح بدين . اگه واقعا اون چيزيو كه من از گفته شما برداشت كردم درست باشه ايرانسل مفت نميرزه . حالا بگيد اين قضيه فيبر نوري ديگه چيه ؟
فکر کنم منظورشون شرکت زیر ساخت وابسته به سازمان فناوری و ... باشه !
چون این سرتاسر ایران رو فیبر کشیده، به بانک ها هم خدمات میده
nimamani
22-08-2007, 19:34
من كه امتحان كردم شد
دليوريش اومد ولي پول كم نكرد
ولي قبلا دليوريشم نميومد
MTNIrancell
22-08-2007, 20:24
ببینید ایرانسل از همان ابتدا می خواست با ماهواره تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده اما دولت نگذاشت و همین حالا هم این تکنولوژی رو در اختیار داره و اگه یادتون باشه نزدیکه نوروز شایعه بود که ایرانسل منطقه شمال رو برای رفاه حال مشترکینش با ماهواره پوشش خواهد داد. یعنی شما در در جنگل های عباس آباد که TCI آنتن نمی ده ایرانسل آنتن میخواست بده. اما دولت باز هم نگذاشت.
خوب کل مناطقی رو که TCI آنتن نصب کرده (هزینه متقبل شده) بوسیله فیبره نوری داره تحت پوشش قرار می گیره و ایرانسل هم مجبور شده از همین خطوط استفاده بکنه.
حالا وقتی در قسمتی از این فیبر ها یک قطعی پیش بیاد چون حق امتیاز با TCI هستش باید صبر کرد تا مهندسین آنها وارد عمل بشن.
اگه این قطعی باعث مشکل در شبکه هر دو اپراتور باشه پس مسلماً مهندسین آنها سریع تر وارد عمل می شن و اگه مختص به ایرانسل باشه همون قضیه بچه بازی میاد وسط.
استفاده ایرانسل از این فیبر های نوری به این دلیل است که دولت اجازه اضافه کردن فیبر های جدید رو نمی ده.
B L A S T E R
22-08-2007, 21:12
اینترنتش ساعتی چنده؟
میرزه اصلا استفاده کردنش؟
Ebrahim202003
22-08-2007, 21:49
ببینید ایرانسل از همان ابتدا می خواست با ماهواره تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده اما دولت نگذاشت و همین حالا هم این تکنولوژی رو در اختیار داره و اگه یادتون باشه نزدیکه نوروز شایعه بود که ایرانسل منطقه شمال رو برای رفاه حال مشترکینش با ماهواره پوشش خواهد داد. یعنی شما در در جنگل های عباس آباد که TCI آنتن نمی ده ایرانسل آنتن میخواست بده. اما دولت باز هم نگذاشت.
خوب کل مناطقی رو که TCI آنتن نصب کرده (هزینه متقبل شده) بوسیله فیبره نوری داره تحت پوشش قرار می گیره و ایرانسل هم مجبور شده از همین خطوط استفاده بکنه.
حالا وقتی در قسمتی از این فیبر ها یک قطعی پیش بیاد چون حق امتیاز با TCI هستش باید صبر کرد تا مهندسین آنها وارد عمل بشن.
اگه این قطعی باعث مشکل در شبکه هر دو اپراتور باشه پس مسلماً مهندسین آنها سریع تر وارد عمل می شن و اگه مختص به ایرانسل باشه همون قضیه بچه بازی میاد وسط.
استفاده ایرانسل از این فیبر های نوری به این دلیل است که دولت اجازه اضافه کردن فیبر های جدید رو نمی ده.
:40:ممنون شاهين جان افتاد ، حالا كه مي گي اينجوريه پس ايرانسل هيچ وقت نمي تونه از TCI از لحاظ پوشش وكيفيت و آنتن دهي پيشي بگيره ، و اگه مشكليم پيش بياد اول سر ايرانسل مياد . حالا ما دلمونو به چي خوش كنيم .:13:
من فكر كنم اگه ايرانسل بخواد جلو دولت واي نسه و پوشش رو ماهواره اي نكنه جايگاهش رو از دست مي ده ، البته
تا حدي داده و اگه اينجوري پيش بره نابود مي شه . مردم فيبر نوري نمي دونن چيه ، مردم كيفيت وپوشش مي خوان . تازه با اومدن اپراتور سوم فكر كنم صد در صد پوشش ماهواره اي رو پيش مي گيره كه اگه اين كارو كنه ايرانسل و TCI هم يا بايد جمع كنن يا بايد ماهواره اي بشن . بحث مفصله ولش كن بابا فقط تو پاچه ماها داره ميره
:41:
اینترنتش ساعتی چنده؟
میرزه اصلا استفاده کردنش؟
اینترنتش کیلوییه. کیلو بایتی 15ریال
milad_milad_milad
22-08-2007, 22:34
خدا رو شکر که گوشیتون پیدا شد:40:
saeedmaxxx
22-08-2007, 22:40
شماره مسیج سنتر تالیا چنده؟
Maziar_69
22-08-2007, 22:41
خب یکی به این آقای فلانی نژاد بگه تو که نمیخوای از بخش خصوصی حمایت کنی غلط میکنی دم از خصوصی سازی میزنی!
مگه پوشش ماهواره ای چیه که این دولت آشغال ما جلوشو گرفته؟
داش ابراهیم من هم چند روزه تو آریاشهر همین مشکلو دارم. افتضاحه!
TheMohammad
22-08-2007, 22:52
این قضیه ماهواره یعنی این که از BTS ها مستقیم وصل بشه به ماهواره دیگه ؟ درسته ؟
چون جاده حیران (بین آستارا - اردبیل) که نه تلفن هست نه برق درست و حسابی، بعضی از دکل های TCI کنارشون یه دیش ماهواره بود !
البته چيزي که هست اينه که از سرويس هاي پيامگير صوتي ، ذخيره شماره و دايورت در يک زمان نميشه با هم استفاده کرد.
پس زماني که کسي با شما تماس مي گيره و خط شما اشغاله به پيامگيره صوتي انتقال داده نميشه. و اين به نظر من يه اشکال مياد ولي مسئولين ميگن قانونش اينه.
ولي پشت خطي غير فعال ميشه مسلماً ايراد از سيستم است.
البته اينو به صراحت اعلام مي کنم که من تمام اين مشکلات شما رو به مسئولين ميگم ولي کاري نمي کنن.!!!
در مورده e-care شما بايد رمزت رو به من بدي تا برات چک کنم. بهترين کار همينه.
چون مشکلي براي من نداره.
شاهين جان يه چيز ديگه که من فهميدم اين طوريه که من که موبايلا خاموش ميکنم خوب به طبع ميره رو پيغام گير اما sms هايي که تو اون لحظه ي خاموشيه موبايل و رفتن رو پيغام گير برام اومده هيچ وقت ديگه برام نمياد!! اين هم ايراده نه ؟بقيه هم اين مشکلا دارن ؟
در مورد ايکر هم من مشکلم اينه که ميگم صورتحساب ريز مکالماتا ندارم چون اعتباريم مگه اين مورد براي اعتباريا فعال شده ؟!
آره ميشه، بايد از شماره مسيج سنتر فاجعه تاليا استفاده کنيد !
يکي که اعتباري داره، امتحان کنه ببينه وقتي با مسيج سنتر تاليا اس ام اس ميزنيد، پول کم ميکنه ؟
برا من که کلا fail ميشه!
TheMohammad
23-08-2007, 01:32
شاهين جان يه چيز ديگه که من فهميدم اين طوريه که من که موبايلا خاموش ميکنم خوب به طبع ميره رو پيغام گير اما sms هايي که تو اون لحظه ي خاموشيه موبايل و رفتن رو پيغام گير برام اومده هيچ وقت ديگه برام نمياد!! اين هم ايراده نه ؟بقيه هم اين مشکلا دارن ؟
در مورد ايکر هم من مشکلم اينه که ميگم صورتحساب ريز مکالماتا ندارم چون اعتباريم مگه اين مورد براي اعتباريا فعال شده ؟!
برا من که کلا fail ميشه!
برای من وقتی اگه اس ام اس بیاد، گوشی خاموش باشه، روشنش کنم ، همشون میاد !
با این مسیج سنتر تالیا من به هر شماره ای میفرستم، میره و میرسه، باید صبر کنم ببینم رو قبض حساب میشه یا نه !
برای من وقتی اگه اس ام اس بیاد، گوشی خاموش باشه، روشنش کنم ، همشون میاد !
با این مسیج سنتر تالیا من به هر شماره ای میفرستم، میره و میرسه، باید صبر کنم ببینم رو قبض حساب میشه یا نه !
البته منم موقعی که پیغام گیرم غیر فعال باشه میان همشون من موقعیا میگم که فعاله . شمام همینا میگی؟
navid_mansour
23-08-2007, 01:47
من هميشه با مسيجسنتر تاليا برا تلويزيون ميفرستم.........قيمتشم طبق طرح تشويقي برام 8 تومن محاسبه ميشه........
من هر وقت که با مسج سنتر تالیا اس ام اس میدم سریع میفرسته ، دلیوری هم میده ضمنا مثل مسج عادی پول هم کم میکنه ...
nimamani
23-08-2007, 02:25
شماره مسیج سنتر تالیا چنده؟
989320900004+
BIKHIAL_ALL_75
23-08-2007, 03:52
تالیا دیگه چی!!
همین مسیج سنتر ایرانسل از همراه اول هم بهتر جواب میده!
از وقتی ایرانسل خریدم تا حالا یه مشکل هم نه تو مسیج نه تو هیچ چیزه دیگه ای برام پیش نیومده!
حالا شما حرف از مشکل میزنید!
only ایرانسل
MTNIrancell
23-08-2007, 10:06
:40:ممنون شاهين جان افتاد ، حالا كه مي گي اينجوريه پس ايرانسل هيچ وقت نمي تونه از TCI از لحاظ پوشش وكيفيت و آنتن دهي پيشي بگيره ، و اگه مشكليم پيش بياد اول سر ايرانسل مياد . حالا ما دلمونو به چي خوش كنيم .:13:
من فكر كنم اگه ايرانسل بخواد جلو دولت واي نسه و پوشش رو ماهواره اي نكنه جايگاهش رو از دست مي ده ، البته
تا حدي داده و اگه اينجوري پيش بره نابود مي شه . مردم فيبر نوري نمي دونن چيه ، مردم كيفيت وپوشش مي خوان . تازه با اومدن اپراتور سوم فكر كنم صد در صد پوشش ماهواره اي رو پيش مي گيره كه اگه اين كارو كنه ايرانسل و TCI هم يا بايد جمع كنن يا بايد ماهواره اي بشن . بحث مفصله ولش كن بابا فقط تو پاچه ماها داره ميره
:41:
اینم رو مطمئن باش اپراتوره سوم هر چی که باشه
1- به پشتوانهمالیه ایرانسل رو نداره
2- تجربه ایرانسل رو نداره
3- اگه اپراتور سوم بخواد ماتهواره ای باشه باید اول TCI ماهواره کنه و بالطبع بعدش ایرانسل این کار رو میکنه.
پس نگران نباش.
در مورد پیشی گرفتن هم ایرانسل خیلی از اونی که شما فکرش رو بکنی راحت تر پیشی می گیره ولی تنها مشکل اینه که مشترکین یکم پر توقط هستند.
نصب یک آنتن نیاز به برنامه ریزی و زمان داره. به نظر من ایرانسل تاحالا خوب پیش رفته و اگه دقت کنید توی این یک هفته خیلی کیفیت بهتر شده.
انشا ا... بهتر هم میشه (توی تمام ایران)
من که 912 رو تا 10 روز دیگه می فروشم.
این قضیه ماهواره یعنی این که از BTS ها مستقیم وصل بشه به ماهواره دیگه ؟ درسته ؟
چون جاده حیران (بین آستارا - اردبیل) که نه تلفن هست نه برق درست و حسابی، بعضی از دکل های TCI کنارشون یه دیش ماهواره بود !
وقتی ماهواره ای بشه دیگه BTS معنایی نداره.
شما رد قسمت تنظیمات پیام یک گزینه ای داری به نام:
Message Validaty
اون رو باید روی حداکثر زمان تنظیم کنی. (Maximum Time)
ما که چنین مشکلی رو نداریم.
برا من که کلا fail ميشه!
sms به تلویزیون با مسیج سنتر تالیا انجام میشه و پول هم کم می کنه.
طبق طعرفه
mojtaba182003
23-08-2007, 10:51
من يه گوشي 6230i دارم نميتونم وصل شم زنگ زدم به ايرانسل گفتن برو گوشيتو رجيستر كن رفتم مخابرات كد گوشيمو گرفت تا رجيستر كنه الان 1 هفته گذشته تا الانم مشكلم حل نشده اگه كسي ميتونه راهنمائي كنه ممنون ميشم
milad_milad_milad
23-08-2007, 11:31
اینم رو مطمئن باش اپراتوره سوم هر چی که باشه
1- به پشتوانهمالیه ایرانسل رو نداره
2- تجربه ایرانسل رو نداره
3- اگه اپراتور سوم بخواد ماتهواره ای باشه باید اول TCI ماهواره کنه و بالطبع بعدش ایرانسل این کار رو میکنه.
پس نگران نباش.
در مورد پیشی گرفتن هم ایرانسل خیلی از اونی که شما فکرش رو بکنی راحت تر پیشی می گیره ولی تنها مشکل اینه که مشترکین یکم پر توقط هستند.
نصب یک آنتن نیاز به برنامه ریزی و زمان داره. به نظر من ایرانسل تاحالا خوب پیش رفته و اگه دقت کنید توی این یک هفته خیلی کیفیت بهتر شده.
انشا ا... بهتر هم میشه (توی تمام ایران)
من که 912 رو تا 10 روز دیگه می فروشم.
sms به تلویزیون با مسیج سنتر تالیا انجام میشه و پول هم کم می کنه.
طبق طعرفه
شاهين جان كاملا باهات موافقم,ىر مورد مشتركين يه كم نه خيلي پر توقع هستن!
نميدونم جرا براي ir_darepit i اين همه پرتوقع نبودن و هيجكش هم صداش در نميومد!!
ولي تا ايرانسل گل اومى همه توقع شون رفت بالا
من كه از ایرانسل خيلي راضيم!
ديگه هيج كس تنها نيست!از كي تا حالا! از وقتي كه ايرانسل اومده!:11:
nimamani
23-08-2007, 12:08
اي بابا دوباره اين اس ام اس ما رو قطع كردند
من كه نمي فهمم اگه ايرانسل مي خواهد تبليغ كنه
ديگه چرا اين كارا را انجام ميده اين جوري خيلي بده
سلام
آقا شاهين اگه ممكنه يه تحقيقي بكني ببيني تو شهر هاديشهر كي ميخواد ايرانسل راه اندازي بشه.البته اينو بگم كه يه هفته اي فعال بود و آنتن مي داد ولي مثل اينكه با خطوط آذربايجان تداخل امواج داشت قطع كردن
دستت درد نكه يه خبري بده
b8308443
23-08-2007, 13:51
از اصهان و شیراز خبری نست؟؟؟
راستی دو روزه تو اصفهان smsها ریخته به هم. مسیج ها می رسه اما دلیوریش نمی آد.
moderntalking123
23-08-2007, 14:43
من هر وقت که با مسج سنتر تالیا اس ام اس میدم سریع میفرسته ، دلیوری هم میده ضمنا مثل مسج عادی پول هم کم میکنه ...
من كه چند روز پيش به برنامه 90 sms زدم بلافاصله دليوري داد با طرح قرمز هم يك ريال كم نكرد.
با گوشي برادرم هم كه طرح قرمزش تموم شده بود امتحان كردم، سريع دليورداد و پول هم كم نكرد.
خيلي حال كردم والا!:46:
TheMohammad
23-08-2007, 15:11
آقا شاهین این قضیه ماهواره اینطور که میگید نمیشه ها !!!!
اگه اینطور بود که اپراتورهای بزرگی مثل Vodafone چند تا کشور رو همزمان با یه ماهواره پوشش میدادن و اصلا از اول BTS درست نمیذاشتن
همه این گوشی های موبایل معمولی از GSM یا UMTS استفاده میکنن که باید با یه BTS اطلاعات رد و بدل کنن !
amin a.^2
23-08-2007, 16:09
با با این ایرانسل پدر منا درآورده
انتن دهیش خیلی بد نیست ولی
ولی
1- 1 ماهه که خطم را خریدم فذوشنده میگه من مدارک را فرستادم شعبه مرکزی میگه چیزی به ما نرسیده هیچ کدوم هم قبول نمی کنند که یه گندی بالا آوددند تازه از دیروز تا حالا 7 تا پیامک برای من اومده که ثبت نام را تکمبل کنید
2 - رفتم تو سایت ایرانسل میگه p990 را خطوط gprs ما پشتیبانی نمی کنه اخه گوشی که بقال سر کوچه ما هم داره تو خیابون هم که را میری حذ اقل دوسه نفر دستشونه را چرا پشتیبانی نمی کنه
3- هر چی درخواست تنظیمات gprs می کنم میگه متاسفانه شبکه با اشکال روبروست .
4- هرچی به شماره های 100 تا 107 زنگ می زنم یا بین بین می کنه یا اشغال میزنه
mms هم که روی gprs دیگه اونکه هیچی
خلاصه بدجوری پدر منا ایرانسل در آورده شاید من خام تبلیغات و امکانات دروغین ارانسل شدم وگرنه می رفتم همراه اول ثبت نام می کردم
آخه درسته اول کارشه اما نباید که رو اعصاب مشترک راه بره که و همه ی امکانات هم که کار نمیده
بابا سیم کارت هدیه که من نمی خوام فقط آقا شاهین شما به من بگین چی کار کنم که sms های ایرانسل منا کچل کرده
به امید فردایی بهتر سختی ها و نا امیدی های امروز را تحمل می کنم و بس
amin a.^2
23-08-2007, 16:15
از اصهان و شیراز خبری نست؟؟؟
راستی دو روزه تو اصفهان smsها ریخته به هم. مسیج ها می رسه اما دلیوریش نمی آد.
من که تو اصفهان هستم که با sms ها مشکلی نداره خیلی زود می فرسته و زود هم گزارشش می یاد
اما نکته ی جالب لینکه در سایت ایرانسل در مناطق تحت پوشش شهر اصفهان نیست!!!!!؟؟؟؟؟:18:
meshkiposh2200
23-08-2007, 16:42
اگه اینطور بود که اپراتورهای بزرگی مثل Vodafone چند تا کشور رو همزمان با یه ماهواره پوشش میدادن و اصلا از اول BTS درست نمیذاشتن
همه این گوشی های موبایل معمولی از GSM یا UMTS استفاده میکنن که باید با یه BTS اطلاعات رد و بدل کنن !
در ادامه ی صحبت های این دوستمون باید بگم که گوش هایی که با ماهواره کار میکنن فرق میکنه تو ایران هم یه نوعش هست که به ثریا معروفه میگی نه هفته ی نامه ی عصر ارتباط را بخر هر هفته داره تبلیغ ثریا را میکنه
jackhammer
23-08-2007, 18:26
در مورد موبایل ماهواره ای
توی ایران یکی ثریا هست که آنتن میده که مال عرباست و توی خاور میانه و کل اروپا و قسمتی از آسیا و آفریقا آنتن میده...توی سایتش نقشش هست.
یکی دیگه هست به نام IRIDIUM که ماهواره هایی داره که پوشش جهانی داره.یعنی همه جای دنیا آنتن میده ولی تعرفه هاش بالاست.
تلفن ماهواره ای که بدرد ما نمیخوره...بدرد مهندس هایی میخوره که توی عسلویه هستند یا اونا که توی سکوهای نفتی دریایی کار میکنن و اینا میخوره.
تعرفه هاش بالاست مثلا ثریا به ثریا دقیقه ای 20 سنت و سریا به زمین دقیقه ای 32سنت(فکر کنم)...
گوشی هاشم تماما شبیه گوشکوبه و فقط مکالمه و اس ام اس روساپورت میکنه...عین گوشی های تلفن بیسیم ثابته!
ولی ثریا از اونجا که GPRS رو هم از ماهواره به مشترکین میده یه smartphone داده که gps (مکانیاب ماهواره ای) و ... هم داره و هم ماهواره و هم GSM رو ساپورت میکنه و میتونید اگه زیر سقفی چیزی هستی از رومینگ با شبکه های زمینی استفاده کنی.قیمتشم فکر کنم 1500 دلار بود.
و یه نکته مهم...از اونجا که TCI سیمکارت های ثریا رو توزیع میکنه و شما قبضاتونو به TCI میدید اگه از اینجا بخرید 100 درصد گرون تره!سود مخابرات !!!!
اگه کسی خواست بخره بهش توصیه میکنم که یه کارت اعتباری mastercard یا visa از بانک ملی(فکر کنم) بگیره و سیم کارت پیش پرداخت از خود ثریا بخره .شارژ هم با کارت اعتباری قابل خریده.
بگذریم...
مثل اینکه این ایرانسل قصد جلب رضایت ما رو نداره!
توی روزنامه 3 روز تبلیغ جشنواره رو کرد که 40 تا جایزه میده.
مردم منتظرن شبکه پوششش درست بشه بعد بخرن و فکر کنم ایرانسلم منتظره تعداد مشترکین شیراز زیاد بشه بعد درستش کنه!اینجوری تا ابد همین وضعی که هست میمونه.
من فکر نکنم حتی همون 40 نفر هم سیم کارت خریده باشند!
mehdi_vsgh
23-08-2007, 19:38
بچه ها به این تاپیک بیان و نظر بدین
milad_milad_milad
23-08-2007, 19:43
ولی
1- 1 ماهه که خطم را خریدم فذوشنده میگه من مدارک را فرستادم شعبه مرکزی میگه چیزی به ما نرسیده هیچ کدوم هم قبول نمی کنند که یه گندی بالا آوددند تازه از دیروز تا حالا 7 تا پیامک برای من اومده که ثبت نام را تکمبل کنید
2 - رفتم تو سایت ایرانسل میگه p990 را خطوط gprs ما پشتیبانی نمی کنه اخه گوشی که بقال سر کوچه ما هم داره تو خیابون هم که را میری حذ اقل دوسه نفر دستشونه را چرا پشتیبانی نمی کنه
خلاصه بدجوری پدر منا ایرانسل در آورده شاید من خام تبلیغات و امکانات دروغین ارانسل شدم وگرنه می رفتم همراه اول ثبت نام می کردم
آخه درسته اول کارشه اما نباید که رو اعصاب مشترک راه بره که و همه ی امکانات هم که کار نمیده
بابا سیم کارت هدیه که من نمی خوام فقط آقا شاهین شما به من بگین چی کار کنم که sms های ایرانسل منا کچل کرده
اقا برای چی با شماره های 100 تا 107 تماس میگیری!!!
amirlovely
23-08-2007, 22:15
ولی
من 990 دارم 2 ماه هست از اينترنت ايرانسل استفاده مي كنم من روز اول سيم رو انداختم *130*3*6# زدم فوري امد از ان موق عگوشي رو 10 بار پاك كردم زدم فروي امده به سايت يرانسل كاري نداشته باش كه نيست
تو زنگ بزن 130 از ان روشsms اينترنت رو بگير
Ebrahim202003
23-08-2007, 22:30
:40: شاهين جان مي خواستم بدونم قشم كي زير پوشش مي ره ؟
اگر يه ليستي از شهرهاي جديدي كه قراره زير پوشش برن بزاري ممنون مي شيم .
راستي از مشكل ميدون آزادي و خ. استاد معين و ... ( كه گفتي به خاطر فيبر نوريه ) چه خبر ؟ مشكلشون حل شد؟
اين قطعيا كه پيش مياد اصلا خود مهندساي ايرانسل مي فهمن ، يعني منظورم اينه كه بلافاصله مي فهمن يا اينكه
بايد مردم گزارش كنن ؟ :40:
دوستان شماها وقتی گوشیتون خاموش باشه و پیغام گیرتون فعال باشه sms براتون میاد ؟! شاهین خان ایراد نیست که نمیاد برای من؟
nimamani
23-08-2007, 23:35
:40: شاهين جان مي خواستم بدونم قشم كي زير پوشش مي ره ؟
اگر يه ليستي از شهرهاي جديدي كه قراره زير پوشش برن بزاري ممنون مي شيم .
راستي از مشكل ميدون آزادي و خ. استاد معين و ... ( كه گفتي به خاطر فيبر نوريه ) چه خبر ؟ مشكلشون حل شد؟
اين قطعيا كه پيش مياد اصلا خود مهندساي ايرانسل مي فهمن ، يعني منظورم اينه كه بلافاصله مي فهمن يا اينكه
بايد مردم گزارش كنن ؟ :40:
ببخشيد جاي آقا شاهين گل جواب ميدم تا زود تر به جواب اولتون برسيد
به اين آدرس بريد آقا شاهين زحمت كشيده آپلود كرده
TheMohammad
24-08-2007, 00:15
این سیستم ایرانسل بس عجیبه ، طرح طلایی رو دو هفته قبل غیرفعال کردم، دیروز دوباره فعالش کردم، امروز اس ام اس تایید اومده ولی هیچی پول اضافه نشده ظاهرا !
الان دیگه نداریم ؟! من هر وقت خواستم بفرستم error میده !:41::41::41:
میشه کسی بگه چرا نمیشه MMS فرستاد ؟ ؟؟؟:41::41:
Dr.Dolfin
24-08-2007, 12:48
آقا شاهین مرسی از کمکت ولی همچنان سیم کارت من مسدوده.
MTNIrancell
24-08-2007, 13:14
من يه گوشي 6230i دارم نميتونم وصل شم زنگ زدم به ايرانسل گفتن برو گوشيتو رجيستر كن رفتم مخابرات كد گوشيمو گرفت تا رجيستر كنه الان 1 هفته گذشته تا الانم مشكلم حل نشده اگه كسي ميتونه راهنمائي كنه ممنون ميشم
شماره و مدل گوشی رو برام میل کن.
البته منظورم اینه که دیگه از کابل از نوری استفاده نمی شه.
و همیشه آنتن پر هستش. برگشت صدا نداره. قطع و وصل هم نمیشه.
در ادامه ی صحبت های این دوستمون باید بگم که گوش هایی که با ماهواره کار میکنن فرق میکنه تو ایران هم یه نوعش هست که به ثریا معروفه میگی نه هفته ی نامه ی عصر ارتباط را بخر هر هفته داره تبلیغ ثریا را میکنه
کاملا درسته و فقط سیم کارت هاش رو به مدیران ارشد می دهند و قیمت مکالماتش هم خیلی کمتر از این خطوطه ما هست.
آقا شاهين اگه ممكنه يه تحقيقي بكني ببيني تو شهر هاديشهر كي ميخواد ايرانسل راه اندازي بشه.البته اينو بگم كه يه هفته اي فعال بود و آنتن مي داد ولي مثل اينكه با خطوط آذربايجان تداخل امواج داشت قطع كردن
دستت درد نكه يه خبري بده
pooyahacker
24-08-2007, 19:48
سلام
من میخوام GPRS گوشیمو فعال کنم .
گوشیمم nokia 5700 هست .
به 2225 که S nokia 5700 رو ارسال می کنم جوابی ارسال نمیشه .
به 140 که زنگ میزنم و شماره ی 3 و سپس 6 رو می گیرم ، میگه تنظیمات گوشی شما موجود نمی باشد .
تو سایت که میرم تنظیماتش با تنظیمات گوشی من فرق داره .
با 140 تماس می گیرم و به اپراتور وصل میشم ، یارو میگه سریال نامبر گوشیتو بده تا برات ارسال کنیم . دوباره که تماس گرفتم تا سریال نامبر رو بدم گفت ما اصلا همچین چیزی نداریم .
یه بار دیگه که به 140 زنگ زدم و به اپراتور وصل شدم ، گفت گوشی شما تو لیست نیست و اصلا نمیتونید با این گوشی به اینترنت متصل بشید !!
ولی تو همین فروم هم افرادی هستند که با nokia 5700 به GPRS متصل میشن .
شما هم با اون ایرانسلتون . هرکی یه چیزی می گه .
بالاخره من چه جوری باید به GPRS متصل بشم ؟
TheMohammad
24-08-2007, 20:15
سلام
من میخوام GPRS گوشیمو فعال کنم .
گوشیمم nokia 5700 هست .
به 2225 که S nokia 5700 رو ارسال می کنم جوابی ارسال نمیشه .
به 140 که زنگ میزنم و شماره ی 3 و سپس 6 رو می گیرم ، میگه تنظیمات گوشی شما موجود نمی باشد .
تو سایت که میرم تنظیماتش با تنظیمات گوشی من فرق داره .
با 140 تماس می گیرم و به اپراتور وصل میشم ، یارو میگه سریال نامبر گوشیتو بده تا برات ارسال کنیم . دوباره که تماس گرفتم تا سریال نامبر رو بدم گفت ما اصلا همچین چیزی نداریم .
یه بار دیگه که به 140 زنگ زدم و به اپراتور وصل شدم ، گفت گوشی شما تو لیست نیست و اصلا نمیتونید با این گوشی به اینترنت متصل بشید !!
ولی تو همین فروم هم افرادی هستند که با nokia 5700 به GPRS متصل میشن .
شما هم با اون ایرانسلتون . هرکی یه چیزی می گه .
بالاخره من چه جوری باید به GPRS متصل بشم ؟
اینا گوشی های جدید رو توی لیستشون ندارن، برای من هم E65 تنظیماتش نبود، ولی شما برای تنظیم برو به :
Menu > Tools > Settings > Connection > Access Point > New
و توی قسمت Access Point Name بنویس : mtnirancell
درست میشه !
snowydreams
24-08-2007, 20:36
یکی از دوستان لطف می کنه به من بگه چطور سیستم پاسخ گویی صندوق صوتی خودم را به زبان فارسی تبدیل کنم؟
چندین بار تغییر زبان داده ام به فارسی اما پیغام اوپراتور صندوق صوتی همچنان انگلیسی است
بعد از حدود 15 روز استفاده از طرح طلایی و اینکه 50 تومن اعتبار قرار بوده تو حسابم باشه، این جمله بدهیه شما 141804-و حد اعتبار شما 64184 یعنی چه؟؟؟
سلام دوستان
لطفا اگه کسی از شهرهایی که برای تحت پوشش قرار گرفتن
ایرانسل در اولویت هستن ، اطلاعی داره ، بگه .
الان سه تا استان کلا تحت پوشش نیستن .
تو خود سایت هم گشتم ، از اولویتها و شهرهایی که در
آینده تحت پوشش قرار میگیرن چیزی نگفته بود .
آقا شاهین ممنون میشم اگه میدونید ، راهنمایی کنید .
یا حق
nimamani
24-08-2007, 23:49
میشه کسی بگه چرا نمیشه MMS فرستاد ؟ ؟؟؟:41::41:
واقعا شما خبر نداري مخابرات براي اينكه سيم كارت هاي خودشو بفروش
الان حدودا 3 يا 4 ماه كه MMS را قطعش كرده
nimamani
24-08-2007, 23:53
سلام دوستان
یا حق
دوست عزيز صفحه قبل جوابتون هست ولي اشكال نداره بازم ميزارم
من كه كاري نكردم آقا شاهين زحمتشو كشيده
BIKHIAL_ALL_75
25-08-2007, 02:41
من یه سوال دارم:
من طرح قرمز رو 30 مرداد انتخاب کردم,حالا اگه این طرح تموم بشه اعتبار 30 روزه ی من هم تموم میشه,یعنی اعتبار من بیشتر از 15 روز نیست؟؟؟
یا بعد از 30 روز تموم خواهد شد؟؟؟
لطفا جواب منو بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Clickrast
25-08-2007, 10:04
بعد از حدود 15 روز استفاده از طرح طلایی و اینکه 50 تومن اعتبار قرار بوده تو حسابم باشه، این جمله بدهیه شما 141804-و حد اعتبار شما 64184 یعنی چه؟؟؟
عزيزم علامت منفي يعني اينقدر طلبكاري !! نه بدهكار
عزيزم علامت منفي يعني اينقدر طلبكاري !! نه بدهكار
اونوقت حد اعتبار شما 64184 یعنی چی؟ یعنی از اون طرف 14 تومن طلب دارم از این طرف هم 64 تومن تو حسابمه؟
امروز ظهر پیامک سده(خمینی شهر) قطع شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nimamani
25-08-2007, 13:42
درسته از ساعت 12 ديگه اس ام اس قطع شده منم تهران همين مشكل رو داشتم
ولي الان ديگه درست شده
اس ام اس تبریز ازحدود ساعت 12 تا 13:30 قطع بود:20:
Clickrast
25-08-2007, 15:38
اونوقت حد اعتبار شما 64184 یعنی چی؟ یعنی از اون طرف 14 تومن طلب دارم از این طرف هم 64 تومن تو حسابمه؟
ببينيد 150 تومن كه ميديد 100 تومنش سيم كارته 50 تومن وديعه يعني تا 50 كه حرف بزنيد و پول نديد اصلا بعدش ديگه كار سيم كارتت تمومه و جمعش مي كنن ؛ خوب 50 + 14 ميشه 64 ديگه :46: :31:
Dr.Dolfin
25-08-2007, 16:19
آقا شاهین چی شد پس؟بابا سیم کارت من قطعه هنوز.تو رو خدا یه کاری بکنید.
ببينيد 150 تومن كه ميديد 100 تومنش سيم كارته 50 تومن وديعه يعني تا 50 كه حرف بزنيد و پول نديد اصلا بعدش ديگه كار سيم كارتت تمومه و جمعش مي كنن ؛ خوب 50 + 14 ميشه 64 ديگه :46: :31:
اینا چه ربطی به سؤال من داشت؟ سیم کارت من از ایناست که 50 تومن اعتبار اولیه به عنوان جایزه توشه که باید تا آخر مهر مصرف بشه. فقط به اندازه 15 روز از ماه قبل طرح طلایی واسه من فعال بوده، حالا من می خوام بدونم که این جمله حد اعتبار شما 64 تومن و بدهی 14- تومن یعنی چی؟ یعنی از 50 تومن اعتباره چیزی کم نشده؟ یا اینکه کلش پریده 14 تومن هم بدهکار شدم؟ یا 14 تومن هم اومده روش شده 64 تومن؟ مورد الف و ب؟ هیچکدام؟:31:
TheMohammad
25-08-2007, 17:33
اینا چه ربطی به سؤال من داشت؟ سیم کارت من از ایناست که 50 تومن اعتبار اولیه به عنوان جایزه توشه که باید تا آخر مهر مصرف بشه. فقط به اندازه 15 روز از ماه قبل طرح طلایی واسه من فعال بوده، حالا من می خوام بدونم که این جمله حد اعتبار شما 64 تومن و بدهی 14- تومن یعنی چی؟ یعنی از 50 تومن اعتباره چیزی کم نشده؟ یا اینکه کلش پریده 14 تومن هم بدهکار شدم؟ یا 14 تومن هم اومده روش شده 64 تومن؟ مورد الف و ب؟ هیچکدام؟:31:
این سیستم کلا چرت و پرت میگه ( آخر ماه نرم افزار اینا رو درست میکنه)
amin a.^2
25-08-2007, 18:08
من 990 دارم 2 ماه هست از اينترنت ايرانسل استفاده مي كنم من روز اول سيم رو انداختم *130*3*6# زدم فوري امد از ان موق عگوشي رو 10 بار پاك كردم زدم فروي امده به سايت يرانسل كاري نداشته باش كه نيست
تو زنگ بزن 130 از ان روشsms اينترنت رو بگير
دوست خوبم
من چون اعتباریم باید به 140 زنگ بزنم اما به اونم که زنگ می زنم اپراتور می گه شبکه موقتاً با اشکال روبروست.
حالا نمی دونم چی کار باید بکنم
میلاد جان تا اونجایی که من می دونم برای استفاده از پیام گیر صوتی باید به یکی از شماره های 10 تا 107 زنگ زد حالا اگه من اشتباه می کنم به من بگین ممنون میشم
MTNIrancell
25-08-2007, 19:44
سلام دوستان
یا حق:40:
من همین الان هم شهر هایی که تا 3 شهریور راه اندازی شده اند و هم لیست توزیع کنندگان سیم کارت جدید برای جشنواره جدید رو آپلود کردم.
اگه کسی می خواد سیم کارت بخره بگید فقط از این فروشنده ها بخره چون جایزه 1 میلیون تومان و هم nokia n73 مختص برای همین فروشنده هاست.
شما 14 هزار تومان طلبکار هستی و می تونی تا حد اکثر 60 هزار تومان مکالمه داشته باشی. بیشتر از این حد خط شما یکطفه میشه.
اون 50 هزار تومانت هم از بدهی قبض شهریور کسر میشه.
مثلا اگه 20 هزار تومان مکالمه داشته باشی برات قبض میاد 30- هزار تومان.
Clickrast
25-08-2007, 20:02
اون 50 كه من گفتم ربطي به 50 جايزه نداشت !
Maziar_69
25-08-2007, 20:26
بچه ها امروز تو یه جاهایی از تهران انتن جدید اضافه شده و مشکل منطقه ی صادقیه و بلوار فردوس حل شده.
only Irancell:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.