مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
ar.behnam
30-01-2008, 12:32
سلام
من سیم کارت ایران سل گرقتم با گوشیه n70 ولی نمیتونم از اینترنتش استفاده کنم
اگه میشه به طور مبتدی بگین چه راه هایی رو رو گوشی باید برم تا بتونم به اینترنت ایران سل از طریق خود گوشی دست پیدا کنم
لطفا کامل باشه
منتظرم
موفق باشی
دوست عزیز من توی تاپیکی که توی موبایل گذاشته بودی بهت گفتم چی کار کن
ar.behnam
30-01-2008, 12:35
دوستان یه سیم کارت ماله یکی از رفقای ما بیکار مونده بود یعنی گم شده بود
حالا که پیدا شد و گذاشتیم داخل گوشی ارتباط بر قرار نمیکنه و وقتی بهش زنگ میزنی با 913 میگه شماره مورد نظر اشتباهه و با ایرانسل دیسکانکت میزنه
مشکل از چیه؟
میشه درست کرد؟
ar.behnam
30-01-2008, 12:37
s- motorola v3x. این خط تیره دیگه نباید داشته باشه بچه مردم رو گمراه میکنی
s motorola v3x اینه
hessam_sz
30-01-2008, 13:39
s- motorola v3x. این خط تیره دیگه نباید داشته باشه بچه مردم رو گمراه میکنی
s motorola v3x اینه
البته ميشه به جاي اسم گوشي از شماره سريال گوشي هم استفاده كرد اينطوري امكان اشتباه كمتره
ramin2020
30-01-2008, 15:42
سلاممن دی ماه طرح آبی رو فعال کردم و کار کردم. 30روزش تموم شد. الان می خوام طرح طلایی رو فعال کنم ولی هرچی میزنم طرح فعال نمیشه!شارژ به اندازه کافی دارمسیم کارت اعتباری دارم.تقریبا دو روزی شده که کد رو زدم.چندبار دیگه هم امتحان کردم.ولی خبری نیست.مشکل کجاست؟مرسی
New World
30-01-2008, 17:11
سلاممن دی ماه طرح آبی رو فعال کردم و کار کردم. 30روزش تموم شد. الان می خوام طرح طلایی رو فعال کنم ولی هرچی میزنم طرح فعال نمیشه!شارژ به اندازه کافی دارمسیم کارت اعتباری دارم.تقریبا دو روزی شده که کد رو زدم.چندبار دیگه هم امتحان کردم.ولی خبری نیست.مشکل کجاست؟مرسی
باس زنگ بزني اپراتور سه سوت رديفش ميكنه
سلام
ببخشید یک کد هست که به این سیم کارت می دهیم و شماره نمی اندازه به جاش می نویسه Withheld اون کد چیه؟
سلام من یک ایرانسل اعتباری خریدم وقتی روی گوشی سامسونگ d900i میندازمش یک کد میخواد برای فعال شدن اون کدی قفل گشای روی کارتو میدم ولی می زنه کد اشتباه است ولی وقتی رو یه گوشی دیگه مثل w700 میندازم این کدو نمیخواد و کارت فعال میشه لطفا راهنمایی کنید و بعد اینکه چجوری روی d900i میشه gprs رو فعال کرد
ایا سرعت اینترنت تو ایرانسی در هر منطقه ای فرق داره ؟
من وصل میشم ولی یه ساعت طول میکشه که بتونم یه صفحه رو باز کنم
farshidshd
30-01-2008, 19:24
سلام من یک ایرانسل اعتباری خریدم وقتی روی گوشی سامسونگ d900i میندازمش یک کد میخواد برای فعال شدن اون کدی قفل گشای روی کارتو میدم ولی می زنه کد اشتباه است ولی وقتی رو یه گوشی دیگه مثل w700 میندازم این کدو نمیخواد و کارت فعال میشه لطفا راهنمایی کنید و بعد اینکه چجوری روی d900i میشه gprs رو فعال کرد
گوشیتون کد داره
کد محافظتی
غیر فعالش کنین
یا کدی که رو گوشیتون هست رو بدین
H M R 0 0 7
30-01-2008, 20:06
سلام
ببخشید یک کد هست که به این سیم کارت می دهیم و شماره نمی اندازه به جاش می نویسه Withheld اون کد چیه؟
فکر نکنم کدی باشه. البته اکثر گوشیها گزینه Show or hide number هست که اگه اپراتور پشتیبانی کنه شما میتونین روی Hide My number بزارین و شمارتون برای طرف نمیفرسته.ولی هیچکدوم از این دوتا اپراتور این سرویسو فعال نکردن:13:
ممنون درست شد حالا چجوری به اینترنت وصل بشم ؟
ReziOnline
30-01-2008, 22:12
بابا این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vitrin.mtnirancell .ir چطوری کار میکنه؟
چطور باید عضو بشیم؟؟؟؟
هرجور رمز و شماره موبایل رو مینویسم میگه اشتباه وارد کردین!!!!!
hessam_sz
30-01-2008, 22:25
ممنون درست شد حالا چجوری به اینترنت وصل بشم ؟
اگر هنوز تنظيمات مربوط به gprs رو انجام ندادين شماره سريال گوشي رو به شكلي كه ميگم به شماره 2225 با خود سيمكارت ايرانسل بفرست تا تنظيمات gprs به صورت خودكار براي شما ارسال بشه وقتي تنظيمات رو ذخيره كردي ميتوني با مرورگر خود گوشي يا نرم افزار ميني اوپرا بري تو اينترنت و حالشو ببري.
شماره سريال 15 رقمي رو به اين صورت به 2225 بفرست مثلا:
s 359087012689620
كه البته اين شماره سريال كا 800 هست.
حتما ميدونيد ولي براي ياداوري شماره سريال گوشي رو با اين كد ميتونيد ببينيد#06#*
hessam_sz
30-01-2008, 22:32
سلام
اين كد رو فقط جاهايي مثل بسيج و اطلاعات و... دارن.در ضمن فكر نميكنم كد باشه يعني بايد حكم قضايي بگيري ببري مخابرات تا خودشون برات فعال كنن
mehdi_vsgh
30-01-2008, 22:39
سلام
ایرانسل روزای اول این سرویس را راه انداخت (اگه تو دفترچهاش ببینی هنوز هست این موضوع)
ولی چون بعضی از مردم عزیز ما خیلی با فرهنگن و مزاحمتای زیادی بوجود آوردن بعد کمتر از یک ماه از راه اندازی این سرویس اونو برداشت
فکر نکنم کدی باشه. البته اکثر گوشیها گزینه Show or hide number هست که اگه اپراتور پشتیبانی کنه شما میتونین روی Hide My number بزارین و شمارتون برای طرف نمیفرسته.ولی هیچکدوم از این دوتا اپراتور این سرویسو فعال نکردن:13:
به پاسخ پست بالا مراجعه شود:19:
بابا این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vitrin.mtnirancell .ir چطوری کار میکنه؟
چطور باید عضو بشیم؟؟؟؟
هرجور رمز و شماره موبایل رو مینویسم میگه اشتباه وارد کردین!!!!!
این سرویس هنوز آزمایشیه حتی تو سایت ایرانسل هم اسمی ازش برده نشده
باید صبر کنی تا ویترین فعالیت اصلیش را شروع کنه
اقا كسي نيست جواب بده؟!! Gprs من چند روزيه قطع شده از شما وصله؟ مثلا كرمان شيراز زاهدان... باشه جواب بده ممنون مي شم!
تو شهر ما Gprs منطقه ای شده . یعنی در بعضی مناطق فعاله و همیشه کار میکنه و تو بعضی مناطق هم اصلا کار نمیکنه .
تو شهر ما Gprs منطقه ای شده . یعنی در بعضی مناطق فعاله و همیشه کار میکنه و تو بعضی مناطق هم اصلا کار نمیکنه .
مرسي,اينجا كه به كل قطعه!:41:
ar.behnam
31-01-2008, 10:15
]چطوری پیداش کردی ؟ :d
منم نمیتونم وارد بشم
ar.behnam
31-01-2008, 10:18
مرسي,اينجا كه به كل قطعه!:41:
نکنه با این محل سکونتت انتظار اتصال هم داری :
"smoking محل سكونت: اینجــا اونجــا , همه جــا"
pooyan.kh
31-01-2008, 15:14
با سلام...این مشکلو چند روز پیش هم تو همین تاپیک مطرح کردم ولی کسی جواب ندادسیم کارت من در حالت عادی (یعنی وقتی طرحای رنگی ایرانسل استفاده نمیکنم)از همه خطوط برام اس ام اس میاد ولی همین که طرح قرمز رو بهش میدم فقط از خطوط ایرانسل میتونم اس ام اس دریافت کنم.چرا این جوریه؟؟؟؟
taban225
31-01-2008, 21:03
با سلام جهت اتصال به gprsایرانسل از طریق ارسال smsبه 2225 اقدام کردم اما وصل نشد به 140 زنگ زدم گفت از طریق اینترنت بگرد تنظیم دست یرا پیدا کن ولی به نتیجه ای نرسیدم
taban225
31-01-2008, 21:13
درضمن gprs در مشهد قطع شده
taban225
31-01-2008, 21:20
کسی نیست کمک کنه
ar.behnam
01-02-2008, 00:18
کسی نیست کمک کنه
من که اصلا نمیتونم با موتورولا کار کنم اصلا یه حالیه
نمیدونم به نظر من عوضش کن
nakhordemast
01-02-2008, 02:46
قراره تو خونه همسایمون ایرانسل آنت بزنه!!!!!!!! فکرشو بکن ... سرطان مغغغغققققذذذذززززظظظ میگیرم.:31:
ولی در عوض فول آنتن میده :21:
fariborz_1
01-02-2008, 05:24
اگر کسی باز هم کدی میدونه اینجا قرار بده!
به عنوان مثال کد #8 ***98 *
اول باید مودم موبایلتون رو از cd موبایل نصب کنید
بعد باید موبایلتون رو از طریق بلوتوث یا یو اس بی به کامپیوتر وصل کنید
کد رو در برنامه ای که بعد از نصب مودم میاد وشبیه کانکت اینترنت وارد کنید
تقریبا با سرعتی مثل100 به ایترنت وصل می شید
صفحات اینترنت رو روی پی سی ببینید.
nasambros
01-02-2008, 14:26
من طرحم ماله پاییز بود تا یه هفته پیش. اونم قرمزش
حالا از وقتی تموم شده هرچی میزنم که وارد طرح جدیدش بشم واسم اس ام اس نمیاد و وارد طرحم نمیکنه!!!
چیکار کنم؟/؟؟؟
کد آبی رو هم زدم قرمزم زدم. هم ماله پاییزو هم زمستون.
100 بار بیشتر زدم تا حالا اما فعال نشده هنوووووز!!
hessam_sz
01-02-2008, 15:11
حالا از وقتی تموم شده هرچی میزنم که وارد طرح جدیدش بشم واسم اس ام اس نمیاد و وارد طرحم نمیکنه!!!
چیکار کنم؟/؟؟؟
خيلي ها اين مشكل رو دارند بايد با 140 تماس بگيري
hessam_sz
01-02-2008, 16:02
قراره تو خونه همسایمون ایرانسل آنت بزنه!!!!!!!! فکرشو بکن ... سرطان مغغغغققققذذذذززززظظظ میگیرم.:31:
ولی در عوض فول آنتن میده :21:
نترس ما هم رو خونمون آنتن ايرانسل گذاشتيم من خودم قبل از اينكه بهشون اجازه بديم و قرارداد ببنديم خيلي تحقيق كردم ولي هيچ كس نگفت اين آنتن ها مضر هستند چون از نوع bts هستند.سرطان زا بودن امواج موبايل و آنتن هاي bts يك باور عاميانه است.
امواجي كه توسط خود گوشي همراه ايجاد ميشه صدها برابر خطرناكتر از امواج bts هاست.با اين حال سازمان بهداشت جهاني هيچ مورد سرطان كه عامل اون امواج موبايل يا bts ها باشند رو گزارش نكرده
تنها مطلبي كه من در مورد امواج bts پيدا كردم اين بود كه اگر انساني 3000 سال عمر بكنه و تحت تاثير امواج bts باشه فقط 30 روز از عمرش كم ميشه.
hessam_sz
01-02-2008, 16:18
درضمن gprs در مشهد قطع شده
شما هروقت مطمئن شدي gprs وصل هست امتحان كن.
اگر 2225 تنظيمات رو برات فرستاده و شما هم ذخيره كردي مطمئن باش اشكال از گوشي نيست اشكال از خود شبكه است.
در ضمن بور به انجمن موتورولا اونجا از دوستان بپرس حتما كمكت ميكنن
taban225
01-02-2008, 18:22
خیلی ممنون از اهالی
nakhordemast
01-02-2008, 18:25
چیکار کنم؟/؟؟؟
منم دیروز طرح آبیم تموم شد تا حالا هر کار کردم دوباره فعال نمیشه. gprs هم دو هفته است که مالیده.... خطم رفته روی پیام گیر صوتی هزار بار کد غیر فعال کردنشم زدم اس ام اس غیر فعال شدنش میاد اما بازم فعاله . اصلا این ایرانسل اسباب بازیه مسخرس سر کارسه . فقط به درد بچه راهنمایی ها میخوره که بذارن تو گوشیشون تا گوشیه روشن بشه باهاش موزیک گوش بدن. اصلا سر کاریم به خدا . ارتباطات سیار مسخره هم که از ایرانسل بدتر. ایرانسل هم که از اون یکی گه تر....:41::41::41::41:
nakhordemast
01-02-2008, 18:30
نترس ما هم رو خونمون آنتن ايرانسل گذاشتيم من خودم قبل از اينكه بهشون اجازه بديم و قرارداد ببنديم خيلي تحقيق كردم ولي هيچ كس نگفت اين آنتن ها مضر هستند چون از نوع bts هستند.سرطان زا بودن امواج موبايل و آنتن هاي bts يك باور عاميانه است.
امواجي كه توسط خود گوشي همراه ايجاد ميشه صدها برابر خطرناكتر از امواج bts هاست.با اين حال سازمان بهداشت جهاني هيچ مورد سرطان كه عامل اون امواج موبايل يا bts ها باشند رو گزارش نكرده
تنها مطلبي كه من در مورد امواج bts پيدا كردم اين بود كه اگر انساني 3000 سال عمر بكنه و تحت تاثير امواج bts باشه فقط 30 روز از عمرش كم ميشه.
نه آقا اگر امواج موبایل بی ضرر بود واسش رنج نرمال و بی خطر مشخص نمیکردن. منظورم همون sar level هست که توی اروپا از 2 بیشتر نباید بشه. موبایل و ماکرو فر و... این امواج رو تولید میککنن. واحدشم وات بر کیلو گرمه.
مگه میشه بی تی اس بی خطر باشه. بی تی اس که باید صدها گوشی موبایل رو پوشش بده:41:
amirlimp
01-02-2008, 19:20
به مناسبت دهه فجر
یک سیم کارت هدیه
برای هر سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل!
فقط از 12 تا 22 بهمن ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات دقیق تر در اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hessam_sz
01-02-2008, 21:50
نه آقا اگر امواج موبایل بی ضرر بود واسش رنج نرمال و بی خطر مشخص نمیکردن. منظورم همون sar level هست که توی اروپا از 2 بیشتر نباید بشه. موبایل و ماکرو فر و... این امواج رو تولید میککنن. واحدشم وات بر کیلو گرمه.
مگه میشه بی تی اس بی خطر باشه. بی تی اس که باید صدها گوشی موبایل رو پوشش بده:41:
بله ميشه.ببين من الان دقيقا زير آنتن ايرانسل هستم.شما موبايلتو ببر كنار اسپيكر كامپيوتر و باهاش زنگ بزن يا اس ام اس بده ميبيني كه چقدر صداي نويز داره؟در صورتي كه اگر آنتن هم همين امواج رو توليد ميكرد اسپيكر هاي من از صبح تا شب بايد صدا ميداد.
آنتن هاي bts فقط نقش تقويت كننده دارند و آنتن هاي اصلي ممكنه تو هر شهر فقط يكي 2 تا باشه و اونها هستند كه مضر اند.
در ضمن حداكثر تاثير خطرناك آنتن ها تا شعاع 5 متر هست كه اگر اين فاصله رعايت بشه هيچ خطري نيست.
به هر حال در پست قبلي هم عرض كردم من خيلي تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم كه هيچ ضرري نداره حتي همسايه هاي ما از دستمون به خاطر نصب آنتن شكايت كردن ولي خودشون محكوم شدن.
mehdi_vsgh
01-02-2008, 21:56
به مناسبت دهه فجر
یک سیم کارت هدیه
فقط از 12 تا 22 بهمن ...
اطلاعات دقیق تر در اینجا
خیییلی مسخرس.....
تا کی میخواد سیمکارت مجانی بده؟؟
بابا برو 4تا آنتن نصب کن به جای سیم کارت مجانی دادن....
nakhordemast
01-02-2008, 22:38
بله ميشه.ببين من الان دقيقا زير آنتن ايرانسل هستم.شما موبايلتو ببر كنار اسپيكر كامپيوتر و باهاش زنگ بزن يا اس ام اس بده ميبيني كه چقدر صداي نويز داره؟در صورتي كه اگر آنتن هم همين امواج رو توليد ميكرد اسپيكر هاي من از صبح تا شب بايد صدا ميداد.
آنتن هاي bts فقط نقش تقويت كننده دارند و آنتن هاي اصلي ممكنه تو هر شهر فقط يكي 2 تا باشه و اونها هستند كه مضر اند.
در ضمن حداكثر تاثير خطرناك آنتن ها تا شعاع 5 متر هست كه اگر اين فاصله رعايت بشه هيچ خطري نيست.
به هر حال در پست قبلي هم عرض كردم من خيلي تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم كه هيچ ضرري نداره حتي همسايه هاي ما از دستمون به خاطر نصب آنتن شكايت كردن ولي خودشون محكوم شدن.
ما هم میخایم ازش شکایت کنیم.:27::27::27: حالا ماهی چند بهتون میدن؟
یه سوال میگن وقتی خیلی به آنتن نزدیک بشی اثر معکوس داره و یعنی بدتر آنتن نیده! این درسته؟
amirlimp
02-02-2008, 00:13
نه که شبکه کم شلوغه؟ بازم یه مشت دیگه سیم کارت میخوان بریزن؟
من فکر کنم چون داره صحبت اوپراتور سوم میشه ایرانسل میخواد حداکثر فروشش رو بکنه تا اگه اون اومد دیگه بارش رو بسته باشه.
درست مثل همراه اول...
sami_2006
02-02-2008, 00:47
من الان حدود 1 ماهه که تحت تاثیر تبلیغات ایرانسل یه سیم کارت دایمی خریدم
در صورتی که یه سیم کارت 0912 هم داشتم و همش هم از همین استفاده میکنم
فقط بعضی شبها با ایرانسل کار میکردم اونم 12 شب به بعد که اس ام اس هاش مجانی بود تا اینکه کد صورت حسابمو زدم دیدم میگه مبلغ 40500 تومان صورت حسابم شده:41:
در صورتی که من نهایتا 100 تا اس ام اس دادم بدون هیچ مکالمه ای
حالا موندم چی کنم
خواهش میکنم که کمکم کنید
در ضمن تعرفه آبی به مدت 20 روز و بعدش قرمز رو فعال کردم
mehdi_vsgh
02-02-2008, 09:01
من الان حدود 1 ماهه که تحت تاثیر تبلیغات ایرانسل یه سیم کارت دایمی خریدم
در صورتی که یه سیم کارت 0912 هم داشتم و همش هم از همین استفاده میکنم
فقط بعضی شبها با ایرانسل کار میکردم اونم 12 شب به بعد که اس ام اس هاش مجانی بود تا اینکه کد صورت حسابمو زدم دیدم میگه مبلغ 40500 تومان صورت حسابم شده:41:
در صورتی که من نهایتا 100 تا اس ام اس دادم بدون هیچ مکالمه ای
حالا موندم چی کنم
خواهش میکنم که کمکم کنید
در ضمن تعرفه آبی به مدت 20 روز و بعدش قرمز رو فعال کردم
ببین نرم افزارهایی که تو کنترل اینترنتی هستش و یا اون کدی که میزنی اصلا قابل اعتماد نیستن
شما باید صبر کنی تا پایان دوره صورت حسابت بیاد .
مطمئن باش تو قبض برات درست میکنن
mehdi_vsgh
02-02-2008, 09:43
ما هم میخایم ازش شکایت کنیم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا ماهی چند بهتون میدن؟
یه بنده خدایی میگفت ماهانه 1ملیون ناقابل
hessam_sz
02-02-2008, 09:52
ما هم میخایم ازش شکایت کنیم.:27::27::27: حالا ماهی چند بهتون میدن؟
یه سوال میگن وقتی خیلی به آنتن نزدیک بشی اثر معکوس داره و یعنی بدتر آنتن نیده! این درسته؟شكايت كنيد حرفتون به جايي نميرسه تنها راهش اينه كه بنده خدايي كه ميخواد آنتن بذاره رو راضي كنيد كه منصرف بشه و قراردادشو لغو كنه.
مبلغ قرارداد بستگي به محله اي داره كه آنتن توش نصب ميشه بين 2 ميليون تا 4 ميليون در سال متغيره.
مثلا پايين شهر 2 ميليون ميدن بالا شهر 4 ميليون.
ما خودمون سالي 3.5 ميگيريم البته هر سال 20% هم به مبلغ قرارداد اضافه ميشه مثلا اگر سال اول 3 ميليون بدن سال دوم ميشه 3 ميليون و600 هزار تومن.
در مورد نزدك بودن به آنتن بايد عرض كنم چون امواج آنتن ها به صورت افقي انتشار پيدا ميكنه كساني كه دقيقا زير آنتن قرار دارند تحت تاثير امواج نيستند ولي نه اونطوري كه آنتن دهي ضعيف باشه.
من تا حالا هيچ مشكلي با آنتن دهي نداشتم و هميشه آنتن فول بوده
nakhordemast
02-02-2008, 14:54
شكايت كنيد حرفتون به جايي نميرسه تنها راهش اينه كه بنده خدايي كه ميخواد آنتن بذاره رو راضي كنيد كه منصرف بشه و قراردادشو لغو كنه.
مبلغ قرارداد بستگي به محله اي داره كه آنتن توش نصب ميشه بين 2 ميليون تا 4 ميليون در سال متغيره.
مثلا پايين شهر 2 ميليون ميدن بالا شهر 4 ميليون.
ما خودمون سالي 3.5 ميگيريم البته هر سال 20% هم به مبلغ قرارداد اضافه ميشه مثلا اگر سال اول 3 ميليون بدن سال دوم ميشه 3 ميليون و600 هزار تومن.
در مورد نزدك بودن به آنتن بايد عرض كنم چون امواج آنتن ها به صورت افقي انتشار پيدا ميكنه كساني كه دقيقا زير آنتن قرار دارند تحت تاثير امواج نيستند ولي نه اونطوري كه آنتن دهي ضعيف باشه.
من تا حالا هيچ مشكلي با آنتن دهي نداشتم و هميشه آنتن فول بوده
نمیدونم اصلا هیچ احساس خوبی در این رابطه ندارم. احساس خطر میکنم. وواقا این پوله که زمینو میچرخونه جالبه!!!
بهش گفتمن ماهی 600 تومن.
hamkar1981
02-02-2008, 15:20
ايرانسل شورشو ديگه درآورده
نه آنتن نه gprs
حالا ديگه يه سيم كارت هديه
amir_dvb
03-02-2008, 07:42
کد استعلام موجودی
#1*1*130*
کد استعلام طرح ها ( طلایی آبی قرمز یا ثانیه ای )
#2*1*130*
hessam_sz
03-02-2008, 11:23
نمیدونم اصلا هیچ احساس خوبی در این رابطه ندارم. احساس خطر میکنم. وواقا این پوله که زمینو میچرخونه جالبه!!!
بهش گفتمن ماهی 600 تومن.
پس ظاهرا سر ما كلاه گذاشتن چون دارن ماهي 300 ميدن.
البته ما چون مشهد هستيم جزئ اولين جاهايي بوديم كه ايرانسل انتن گذاشت.من حتي اولش نميدونستم مال ايرانسل چون اصلا اون زمان خبري از ايرانسل نبود.
jackhammer
03-02-2008, 15:37
!!!!!!!
میشه بپرسم اینو از کجا فهمیدی؟
ReziOnline
03-02-2008, 18:29
سیم کارت هدیه به مناسبت دهه فجر
یک سیم کارت هدیه
فقط از 12 تا 22 بهمن ...
به مناسبت دهه فجر، ایرانسل برای تمامی افرادی که در فاصله 12 تا 22 بهمن سیم کارت دائمی یا اعتباری ایرانسل خریداری نمایند، یک سیم کارت اعتباری به عنوان هدیه ارسال می نماید.
نحوه دریافت سیم کارت هدیه
توجه فرمایید که پس از خریداری سیم کارت (دائمی یا اعتباری)، اجرای 3 مرحله زیر جهت دریافت سیم کارت هدیه الزامیست:
1. نخستین تماس و تکمیل ثبت نام
مشترکین می بایست در فاصله 12 تا 22 بهمن، نخستین تماس را از سیم کارت خریداری شده برقرار کرده و ثبت نام خود را تکمیل نمایند. توجه داشته باشید، از آنجاکه سیم کارت هدیه از طریق پست ارسال می شود، مشترکین می بایست هنگام ثبت نام سیم کارت خریداری شده، نشانی درست و کامل را به همراه کد پستی 10 رقمی محل سکونت خود (مندرج در قبوض تلفن ثابت، آب، برق یا گاز) ارائه نمایند تا سیم کارت هدیه به آدرس صحیح ارسال شود!
2. استعلام کد پستی 10 رقمی از 2112
همچنین می بایست در همین فاصله، مشترک از سیم کارت خریداری شده، یک پیام کوتاه بدون متن به شماره 2112 ارسال نماید؛ به این ترتیب، ایرانسل کد پستی ثبت شده در پرونده مشترک در سیستم ایرانسل را برای تایید از طریق پیام کوتاه به مشترک ارسال می نماید.
پس از دریافت این کد، حتماً آنرا کنترل کنید!
الف- درصورتیکه کد پستی که دریافت نموده اید صحیح نبود، می بایست با مراجعه به محلی که سیم کارتتان را ثبت نام نموده اید، سریعاً جهت تصحیح آن اقدام نمایید و پس از تصحیح، مجدداً یک پیام کوتاه به 2112 بفرستید.
ب- درصورتیکه کد پستی که دریافت نموده اید درست بود، به مرحله بعدی بروید.
3. پیام کوتاه به 2115 برای تایید کد پستی
مشترک می بایست برای تایید کد پستی ثبت شده در پرونده خود، مجدداً یک پیام کوتاه بدون متن، به شماره 2115 ارسال کرده و به این شکل کد پستی ثبت شده را تایید نماید. در تایید کد پستی 10 رقمی دقت فرمایید، زیرا پس از تایید، سیم کارت هدیه به آدرس مربوط به این کد ارسال می گردد.
حتماً به یاد داشته باشید که پس از دریافت سیم کارت هدیه ...
در صورتیکه حداکثر تا 30 روز پس از ثبت نام سیم کارت خریداری شده، نخستین تماس را از سیم کارت هدیه برقرار ننمایید، این سیم کارت باطل می شود!
بنابراین، لطفاً هر چه سریعتر مراحل بالا را برای تایید کد پستی 10 رقمی محل سکونت خود انجام دهید، زیرا در غیراینصورت، ارسال سیم کارت هدیه برای شما امکان پذیر نخواهد بود.
توجه: کد پستی 10 رقمی صحیح مربوط به محل سکونت هر فرد، در قبوض تلفن ثابت، آب، برق یا گاز ثبت شده است. توجه فرمایید که کد پستی مندرج در کارت ملی لزوماً مربوط به محل سکونت فعلی شما نمی باشد!
نکات مهم:
• تحویل سیم کارتهای هدیه ویژه دهه فجر، تنها از طریق پست به آدرس محل سکونتی که به هنگام ثبت نام توسط مشتری اعلام شده است، صورت می پذیرد.
• توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی 10 رقمی صحیح (که در قبوض آب، برق و گاز ثبت می شود) الزامی است؛ چرا که سیم کارتهای هدیه ویژه دهه فجر، تنها از طریق پست، مطابق کد پستی ارائه شده از سوی مشترک، به نشانی محل سکونت وی ارسال می گردد.
• هنگام دریافت سیم کارت هدیه، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر مالک سیم کارت الزامی است.
• درصورتیکه مشترکین پس از برقراری نخستین تماس و تکمیل ثبت نام در فاصله 12 تا 22 بهمن، جهت تایید کد پستی خود مطابق مراحل فوق اقدام ننمایند، ارسال سیم کارت هدیه امکان پذیر نبوده و بنابراین، سیم کارت هدیه باطل خواهد شد.
• پس از انجام مراحل تایید کد پستی، سیم کارت هدیه به نشانی مربوط به آن کد ارسال می گردد. درصورتیکه پس از 2 بار مراجعه مسئول اداره پست برای تحویل سیم کارت هدیه، در محل حضور نداشته باشید، سیم کارت هدیه شما به مناطق پستی (در تهران) و یا دفتر مرکزی پست (در شهرستانها) ارجاع داده می شود. در این حالت نیز مالک سیم کارت می بایست تا پیش از پایان مهلت 30 روزه با اصل مدرک شناسایی معتبر برای دریافت سیم کارت مراجعه کرده و پس از دریافت سیم کارت آنرا فعال نماید. درغیراینصورت، سیم کارت هدیه باطل می شود.
• توجه داشته باشید که سیم کارت هدیه نیازی به ثبت نام ندارد، زیرا این سیم کارت به صورت خودکار در سیستم ایرانسل، عیناً با مشخصات ارائه شده به هنگام ثبت نام سیم کارت اولیه، به نام مالک آن سیم کارت ثبت می گردد.
• محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید، به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
• توجه فرمایید که قیمت سیم کارت های ایرانسل مطابق بهای تخفیفی اعلام شده برای جشنواره زمستان تا بهار، معادل 75 هزار تومان برای سیم کارت دائمی و 15 هزار تومان برای سیم کارت اعتباری می باشد.
پیگیری سیم کارت هدیه:
ایرانسل کد 138 را به پیگیری وضعیت سیم کارت هدیه اختصاص داده است. برای اطلاع از آخرین وضعیت سیم کارت هدیه خود، مشترکین می توانند به هر یک از دو روش زیر اقدام نمایند:
• ارسال یک پیام کوتاه حاوی شماره ایرانسل خود (از خط ایرانسل) به شماره 138
• مراجعه به سایت اینترنتی ایرانسل www .Irancell.ir
به یاد داشته باشید...
اگر در دهه فجر نخستین تماس را از سیم کارت هدیه خود برقرار نمایید، شانس برنده شدن شما در قرعه کشی نوروزی 2 برابر می شود!
افرادی که در فاصله 12 تا 22 بهمن سیم کارت ایرانسل خریداری و سیم کارت هدیه دریافت می نمایند، درصورتیکه سیم کارت هدیه خود را فعال نمایند، می توانند با هر دو سیم کارت خریداری شده و هدیه خود از تمامی امتیازات جشنواره "زمستان تا بهار با ایرانسل" استفاده نموده و در قرعه کشی بزرگ نوروزی شرکت نمایند:
• ساعت خوش GPRS
• تعرفه های تشویقی با نرخهای جدید
• یلدای ایرانسل
• قرعه کشی بزرگ 15 فروردین 87 ویژه سال نو
1 دستگاه Chairman
5 دستگاه پژو پارس
10 دستگاه MVM
hessam_sz
03-02-2008, 18:43
!!!!!!!
میشه بپرسم اینو از کجا فهمیدی؟
يعني داري مسخره ميكني؟
خوب يكي از مهندس هاي ايرانسل كه اومده بود سايت رو تعمير كنه بهم گفت
amirlimp
03-02-2008, 21:14
hamkar1981
04-02-2008, 07:44
به جاب تبليغات برن سرويساشونو درست كنند.
ديروز از ساعت 6 بعد اظهر تا 2 شب شبكه نداشتم نه من و نه خيلي لز دوستان
گند زدند
amir_dvb
04-02-2008, 07:51
خاطرات یک ایرانسلی
بع علت موارد امنیتی از بردن اسم کامل افراد خودداری گردیده
ترین های طرحهای تشویقی
با توجه به اتمام این طرحها و دوره تقریبا طولانی مدتی که بابت آن همگی ما گذراندیم لازم دیدم جهت رفع خستگی اطلاعات جالبی را در اختیار شما دوستان خوبم قرار بدهم که ان شا الله مفید باشد.
در این مدت واقعا شیرینی و تلخیهای بسیار زیادی را مخصوصا همکاران بخش صورتحساب متحمل شدند که در اینجا به نوبه خود از همه همکارانم در این بخش تشکر کرده و عرض خسته نباشید دارم.
لازم به ذکر است که کلیه مبالغ و تعداد smsها نیز برای چندین ماه مخصوصا دوره پاییزی محاسبه شده است که البته چون از طرح استفاده مینمودند هزینه ها رایگان بوده است و شامل تخفیف میباشد.
پرمصرف ترین مشترک در GPRSو اولین مشترکی که بیشترین تخفیف را در مورد این طرحها دریافت نموده است:
93521**191
آرین
فقط در دوره مهر-آبان مقدار مصرفی dataایشان معادل9.024.011کیلو بایت بوده که ارزش مالی آن برابر با 13.536.016تومان است و مجموعا تا پایان آذرماه کل اطلاعات
دانلود شده توسط ایشان 11.934.025کیلوبایت برابر با ارزش مالی17.901.037تومان میباشد.
و با توجه به مکالمات ایشان در نهایت بیشترین مقدار تخفیف شامل این مشترک شده است: 18.443.150
مبلغ قبض صادر شده:
البته ناگفته نماند که تعداد مشترکانی که تخفیفات میلیونی شامل حالشان شده است کم نیست که البته کمتر از 10میلیون تومان میباشند بطور مثال
خانم زهرا که بتازگی هم مشترک ما شده اند بابت استفاده از GPRSبا انتخاب طرح طلایی مبلغ 6.027.729 تومان در طول یکماه
آقای سید محمدرضا بابت استفاده از GPRSبا انتخاب طرح طلایی مبلغ 3.373.483تومان در طول دوره مهر- آبان
و ....
پرمصرف ترین مشترک در مکالمه:
935241**62
مهدی
مجموعا با 1.670.582ثانیه مکالمه از تیر ماه تا انتهای آذر ماه معادل 27.843 دقیقه برابر با 464.05ساعت که ارزش مالی آن برابر میشود با:1.389.365هزار تومان
مبلغ قبض صادر شده:
پرمصرف ترین مشترک در تعداد smsهای ارسالی:
0935221**59
احمد
9352219559
با استفاده از طرح قرمزدر دوره مهر-آبان تعداد 43.223smsو در آذرماه تعداد 37.569smsمجموعا برابر با 80.792smsارسالی در 3ماه و با ارزش مالی:هزار 1.034.137تومان
البته لازم به ذکر است که علی رغم تمام تخفیفات و قدرت بی نظیری که شرکت از خود نشان داد در مورد این مسئله ،اما در این میان کم نبودند مشترکین بیشماری که
صرفا جهت شرکت در قرعه کشی! و امثال اینها و بدون هیچگونه مطالعه و تحقیقی در این طرحها شرکت نمودند که زمانی که قبضها صادر میگردید با نارضایتی
با ما تماس میگرفتند بماند که چه صحبتهایی که در این تماسها با این بخش انجام نمیگرفت!
ناراضی ترین مشترک:
935250**45
باقر
این مشترک به مقدار 1.795.000تومان از تخفیفات طرح طلایی در مورد GPRSبهره برد اما در نهایت بخاطر حذف طرح طلایی و مصرف زیاد، قبض384000هزار تومانی
صادر گردید که البته ایشان به مدت یکماه با ما در تماس بود و به هر حیله ای متوسل گردید که از زیر بار این مبلغ فرار کند و در نهایت چون با تماسهای مکرر در مرکزتماس
به اهداف خود نرسید،ازشرکت شکایت نموده که در حال حاضر نیز این مسئله از جانب شرکت در حال بررسی میباشد.
و اما در این میان صحبتها و نظرات گوناگونی از جانب مشترکین ارائه میگردید.خب البته همگی ما به این موضوعات عادت کرده ایم چنانچه مثالی بخواهم عنوان کنم
در ساده ترین حالت مبلغ قبض که به نظرشان زیاد باشد عنوان میکنند شما آنتن درست و حسابی ندارید!
ولی بعضی از نظرات و صحبتهای دریافتی از مشترکین واقعا جالب است که به بعضی از آنها اشاره میکنم:
بدترین تماس:
آقای حسن
که با جنا اقای علیرضا مکالمه داشتند و در تمام مدت زمان مکالمه بدون سلام و بدون هیچ ملاحظه ای
بشدت همکارمان را مورد لطف و عنایت و بذله گوئیهای فراوانشان به مدت 5دقیقه قرار دادند بطوری که بعد از
سپری شدن این دقایق بدون اینکه اصلا بازگو شود مشکل چیست تماس را قطع نمودند!!
خنده دار ترین صحبتها و نظرات مشترکین:
خانمی عنوان نموده اند:زمانی که smsطرح قرمز برای من آمد بلافاصله من به همان شماره smsزدم که:نه من این طرح را نمیخواهم!
آقایی دیگر: شما موظف هستید در هر موردی smsبه زبان شیرین فارسی بزنید تا ما بفهمیم که چکار میکنید در آن شرکت!
من طرح را انتخاب نکردم این طرح خود به خود اومده رو گوشی من و شما همگی کلاهبردار هستید!
شما اومدین یکسری طرح زدید واسه خودتون معلوم نیست چیکار میخواهید بکنید و ما نباید تاوان اشتباه شما رو بدیم!
به خدا قسم به جان مادر عزیزتر از جانم من نه GPS! و نه طرحی چیزی انتخاب کردم! اینا همینجوری افتاده رو گوشی من!
خواب بودم یهو ساعت 12یک smsاومد منم نفمیدم چیه پاکش کردم حالا قبض اومده شما باید 38هزار تومن پرداخت کنی!میخوام ببینم هزینهsmsشما به ما چقدر هست!؟
هی میگم هرماه این چیه اومده رو قبضم نگو از این قرمز بنفشها ست!
ما اصلا طرح نخواستیم!! از کجا اومده چی به چیه اونجا فقط تبلیغ میکنین که آپولو هوا میکنیم 3دقیقه 3دقیقه پخش میکنیدو اما فقط دزدی میکنید!
تمام مبالغ شما فضایی است!(البته لازم به ذکر است این یکی از طرحی استفاده نمیکرده بلکه از طرح3دقیقه از 30دقیقه استفاده میکرده است،نزدیک به 102هزار تومان
مصرف داشته قبض صادرشده تنها نزدیک به 20هزار تومان بود و وقتی به مشترک اعلام شد عذرخواهی نمودند!)
شلوغ ترین بیلران:
و اما شلوغ ترین و شاید بدترین بیلران در ابتدای مهرماه انجام شد زمانی که برای اولین بار شرکت قبض ها را بصورت دوماه یکبار صادر کرده بود و
از همه بدتر طرح طلایی بود که به یکباره مبلغ 30هزار تومان به مبالغ بدهی اضافه مینمود که واقعا همه رو شوکه کرده بود و هیچ گاه از یاد نخواهم برد
که هر روز به مدت چندین ساعت بدون وقفه با وجودی که 130هیچcall waitنداشت ما 34تا پشت خطی داشتیم و تنها 5 نفر بودیم که پاسخ میدادیم.
بدون استثناء 99%تماسها با توهین و بدو بیراه شروع میشد و هر تماس هم شاید نزدیک به 9 تا 10 دقیقه طول میکشید و تازه قانع هم نمیشدند که چی شده!
در مهرماه بسیار از مشترکین طرحهای خود را حذف نمودند و البته برعکس تازه یعضی دیگر آشنا شدند و طرحها را فعال نگه داشتند و استفاده کردند.
هیجان انگیز ترین و غیرقابل پیش بینی ترین اتفاق:
به نظرم کاهش قیمت سیم کارت دائمی به 75هزار و سیم کارت اعتباری به 15هزار تومان جزوء طرحهای واقعا غیرقابل پیش بینی شرکت
بود و هیچ کس فکر کاهش قیمت سیم کارت را نمیکرد و هیجان انگیزترین حرکت این بود که با همین کاهش قیمت سیم کارت ،حد اعتبار به
مقدار30هزار تومان کاهش پیدا کرد و بنابراین چنانچه مشترکی طرح طلایی را انتخاب میکرد سریعا یکطرفه میشد!!!
hessam_sz
04-02-2008, 09:31
مرسي واقعا جالب بود
hamkar1981
04-02-2008, 09:56
يكي ديگه از شاه هكار هاي ايرانسل
امروز خطمو يك طرفه كردن
زنگ زدم اپراتورشون بهش ميگم:مگه قبضي كه فرستاديد تا 11/20 اعتبار نداشته
ميگه:چون چوب خط شما از 26000 تومن بيشتر شده حسابتون يك طرفه شده
ميگم رو چه حسابي اينكا ررو مي كنيد
ميگه:سيستم تصميم مي گيره
اخه گوسا.... ها اين سيستم آدما مي نويسند فكر ميكنن ملت از پشت كوه اومدند
حيف كه خطم رونده وگرنه تا حالا صد بار شوتش كرده بودم
150000 تومن هم دادم چه كلاه گنده اي سرم رفت
فقط پارسال با mms ش حال كردم اونم عيد
amir_dvb
04-02-2008, 10:53
امروز خطمو يك طرفه كردن
من هم با شما موافقم ولی این حد اعتبار بستگی به میزان مصرف خودتون داره یعنی اگر شما 50000 تومن استفاده کنید وپرداخت نمائید ماه بعد اعتبار شما 50000 تومان میشود
ضمنا شما می توانید مبلغی را به عنوان deposits اعتبار پرداخت کنید و اعتبار خودتون رو افزایش بدید مطمئن باشد قبل از یکطرفه شدن حتما با شما تماس گرفته وتمامی موارد به شما اطلاع داده میشود
hamkar1981
04-02-2008, 11:19
من هم با شما موافقم ولی این حد اعتبار بستگی به میزان مصرف خودتون داره یعنی اگر شما 50000 تومن استفاده کنید وپرداخت نمائید ماه بعد اعتبار شما 50000 تومان میشود
ضمنا شما می توانید مبلغی را به عنوان deposits اعتبار پرداخت کنید و اعتبار خودتون رو افزایش بدید مطمئن باشد قبل از یکطرفه شدن حتما با شما تماس گرفته وتمامی موارد به شما اطلاع داده میشود
ممنون از راهنمائيت دوست عزيز
كوفتشون بشه ديگه همجا براي ما قانوني كار مي كنند بجاي اين همه قر و قميش برن خطاشونو درست كنند كه هر روز گندتر از ديروز شده
mehdi_vsgh
04-02-2008, 12:28
امروز خطمو يك طرفه كردن
اینجا دیگه یه کم غیرمنطقی داری میگی
حد اعتبار برای تمامی سیم کارتها وجود داره
(ایرانی و خارجی نداره)
شما هر جای دنیا که بری سیم کارتت یه حد اعتباری داره که اگه از اون مقدار رد بشی خطط یه طرفه میشه
hamkar1981
04-02-2008, 13:02
يعني بايد 26000 تومن باشه
mehdi_vsgh
04-02-2008, 17:02
يعني بايد 26000 تومن باشه
قبلا این حد اعتبار 50 هزار تومن بود
ولی از وقتی قیمت سیمکارت نصف شده حد اعتبار هم نصف میشه
یه چیزی بگم:
در تمام دنیا مقدار حد اعتبار بر اساس قیمت روز سیمکارت محاسبه میشه
Talabkar
05-02-2008, 02:30
بچه ها اين طرح قرمز من تموم شد بعد 2 3 روزه هر چي ايم كد طرح رو ميزنم فعال نميشه فقط ميگه تا 24 ساعت ديگه فعال نميشه ولي خبري نيست
چي كار كنم به نظرتون؟
nakhordemast
05-02-2008, 04:11
کثافتا خیلی روانشناسن. ببین رنگها رو چه جور انتخواب و هم نشینی شدن. دقیقا میدونن که توی جامعه ما که رنگ خدا سیاهه و لبخند یه جور گناهه چطوری مردم رو میخکوب کنن و سیمکارت بهشون بفروشن. خیلی تبلیغات قوووووووووووووووی دارن.:46:
nakhordemast
05-02-2008, 04:12
بچه ها اين طرح قرمز من تموم شد بعد 2 3 روزه هر چي ايم كد طرح رو ميزنم فعال نميشه فقط ميگه تا 24 ساعت ديگه فعال نميشه ولي خبري نيست
چي كار كنم به نظرتون؟
آره مسخرس مال منم همینطوره بعد از تموم شدن طرخ آبی الان یک هفته هست گیرم که دوباره فعال کنم نمیشه. 4بار هم زنگ زدم خدمات هر بار یه جور میپیچونن:41:
يكي از دوستام سيم كارت ايرانسل داره اما دو هفته بيش سيم كارتش شكست
حالا بايد از كجا سيم كارت تهيه كنه
يادم رفت بگم سيم كارتش هديه بوده ، جز يه سيم كارت چيزه ديگه اي نداره
اگه بخواد همون شماره قبليشو داشته باشه ، ممكنه ؟ بايد كجا مراجعه منه
amir_dvb
05-02-2008, 10:57
يكي از دوستام سيم كارت ايرانسل داره اما دو هفته بيش سيم كارتش شكست
حالا بايد از كجا سيم كارت تهيه كنه
يادم رفت بگم سيم كارتش هديه بوده ، جز يه سيم كارت چيزه ديگه اي نداره
اگه بخواد همون شماره قبليشو داشته باشه ، ممكنه ؟ بايد كجا مراجعه منه
مشکلی نیست باید بره نمایندگی تو اون شهری که هست و چون سیم کارتهای هدیه هم با همون اطلاعات سیم کارت اصلی ثبت میشه سیم کارت جدید رو بگیره یه تماس هم با 140 بگیره بد نیست
چرا من چند روز میخوام برم تو طرح قرمز اما نمیشه!!! شورشو در اورده این ایرانسل gprs هم که آشغال شده سرعتش از 5 شنبه جمعه که مجانی بود هم بدتر شده
ar.behnam
05-02-2008, 20:01
خیییلی مسخرس.....
تا کی میخواد سیمکارت مجانی بده؟؟
بابا برو 4تا آنتن نصب کن به جای سیم کارت مجانی دادن....
اگه منو تو ببخشید شما نریم سیم کارت بخریم واسه کی انتن بزنه ؟
هزینشو از کجا بیاره ؟
مثل 91 ها نیست که پولش با دولت و سودشم واسه دولت باشه
ar.behnam
05-02-2008, 20:03
چرا من چند روز میخوام برم تو طرح قرمز اما نمیشه!!! شورشو در اورده این ایرانسل gprs هم که آشغال شده سرعتش از 5 شنبه جمعه که مجانی بود هم بدتر شده
یه تماس بگیری خدمات مشترکین بدی نیست سه سوته ردیف میکنن
البته انتظار اولیه + سه سوت :دی
جی پی ار اس شم نگران نباش خوب میشه
دندون رو جیگر بگزار
*NashenaS*
05-02-2008, 23:28
لغو امتياز ايرانسل!
صبح نيوز:منابع آگاه درشركت مخابرات ايران اعلام كردند كه به علت نارضايتي عمومي از عملكرد شركت ايرانسل و عدم توجه به تذكرات مكرر، اين شركت به زودي لغو امتياز خواهد شد.
ايرانسل به عنوان اولين اوپراتور خصوصي و دومين اوپراتور مطرح كشورمان بارها از سوي شركت مخابرات كشور با تذكرات جدي مواجه شده بود.
به نظر مي رسد نوع خدمات وبازار كساد سيم كارتهاي دولتي از علل اين اقدام شركت مخابرات ايران مي باشد.
لغو امتياز ايرانسل!
صبح نيوز:منابع آگاه درشركت مخابرات ايران اعلام كردند كه به علت نارضايتي عمومي از عملكرد شركت ايرانسل و عدم توجه به تذكرات مكرر، اين شركت به زودي لغو امتياز خواهد شد.
ايرانسل به عنوان اولين اوپراتور خصوصي و دومين اوپراتور مطرح كشورمان بارها از سوي شركت مخابرات كشور با تذكرات جدي مواجه شده بود.
به نظر مي رسد نوع خدمات وبازار كساد سيم كارتهاي دولتي از علل اين اقدام شركت مخابرات ايران مي باشد.
يعني چي؟ ميخوان جمعش كنن ؟ آدرسي هم كه دادي برا ما بلاك شده !
گشتم جاها ديگه هم هست مصور!!!: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamkar1981
06-02-2008, 11:59
يعني اگه جمعش كنند كه عاليه
ar.behnam
06-02-2008, 15:26
يعني اگه جمعش كنند كه عاليه
چیو جمش کنند
اون موقع هستش که همراه اول قیمتاش به فلک میره
اون موقع منو تو مجبوریم بسوزیم و بسازیم
ما به عنوان یه عضو جامعه باید حمایتش کنیم
چرا ژاپن و کره این همه پیشرفت کردن
برو بخون ببین از کوچکترین تولیدشون به چه نحوی حمایت میکنن
از یه چیز ساخته شده توسط بچه چه یه چیزی که دانشمندشون ساخته
hamkar1981
06-02-2008, 15:31
چیو جمش کنند بد بخت
اون موقع هستش که همراه اول قیمتاش به فلک میره
اون موقع منو تو مجبوریم بسوزیم و بسازیم
ما به عنوان یه عضو جامعه باید حمایتش کنیم
چرا ژاپن و کره این همه پیشرفت کردن
برو بخون ببین از کوچکترین تولیدشون به چه نحوی حمایت میکنن
از یه چیز ساخته شده توسط بچه چه یه چیزی که دانشمندشون ساخت
اول از هرچيز دوست عزيز لطف كن مودبانه بنويس
ثانياً ما تو ايرانيم
احتياجي هم به تحقيق نيست
موفق باشي
ar.behnam
06-02-2008, 15:51
اول از هرچيز دوست عزيز لطف كن مودبانه بنويس
ثانياً ما تو ايرانيم
احتياجي هم به تحقيق نيست
موفق باشي
عذر میخوام اگه بی ادبی کردم
عصبانی شدم یه لحضه
ولی دوست عزیز سخت در اشتباهی
به همین خاطر هر چی سرمون بیاد حقمونه چون با افکار هایی مثل شما تر و خشک میسوزن و تا ابد همینی که هستیم میمونیم
ولی باد حمایتش کرد
همه جانبه
فکر بعدشو بکنید
amirlimp
06-02-2008, 17:41
آقا چرا دارین بیخودی دعوا میکنین؟؟ ایرانسل مگه با حرف من و شما اومده که حالا با حرف من و شما بخواد درشو تخته کنه یا به کارش ادامه بده... حالا شمام با هم بحث نکنین من میگم جمعش نکنن ، ضربش کنن :31:
jackhammer
06-02-2008, 18:39
يعني داري مسخره ميكني؟
خوب يكي از مهندس هاي ايرانسل كه اومده بود سايت رو تعمير كنه بهم گفت
نه من قصد تمسخر یا توهین نداشتم فقط برام عجیب بود!
مطمئینی مهندس بود؟!
آخه یعنی چی که تقویت کنندست؟!سایت اصلی دیگه چیچیه؟!
من که تا حالا هیچی در این موارد ندیده و نشنیده بودم.
majid-ar
06-02-2008, 20:24
رفقا این سیمکارتای "پیام رسان" چجوریاس؟
ir-tci دارم فقط برای gprs میخوام بگیرم.به درد میخوره؟قیمتاش چطوریه؟
هرچي هست ديگه مفت چيزي نميده.
ar.behnam
06-02-2008, 23:14
نه من قصد تمسخر یا توهین نداشتم فقط برام عجیب بود!
مطمئینی مهندس بود؟!
آخه یعنی چی که تقویت کنندست؟!سایت اصلی دیگه چیچیه؟!
من که تا حالا هیچی در این موارد ندیده و نشنیده بودم.
دوست عزیز سایتهای اصلی توی هر شهری 1-2 تا بیشتر نیست و بیشترین منطقه رو پوشش میده و ارتفاع بالایی دارن
توی اصفهان من دو تا شو دیدم که هنوز راه نیفتاده و فعلا با همین دکلها داره کار میکنه
اگه را بیافته خیلی توپه
ارتفاع بالایی هم دارن فکر کنم 100 متر بیشتر باشه
hamkar1981
07-02-2008, 11:28
قيمتش 10000 تومنه
بستگي داره كجا باشي چون gprs قطع و وصلي زياد داره
ولي هزينش زياد نيست
دركل به 10000 تومن مي ارزه
شما مي تونيد يه اعتباريشو هم بخري اونم با 15000 تومن
اونوقا اون يك خط كامله
nasambros
07-02-2008, 19:06
دوستان یه پیشنهاد دارم. تاپیکشو ببندیم. آخه خودش که ارزش نداره حیف نکرده واسش تاپیک بزاریم؟
من 2 هفته طرحم فعال نمیشد. 3بار شارژش کردم بعد همین چند روز پیش زد طرحم فعال شده، رفتم یه کارته دیگه گرفتم هنوز 24 ساعت نشده دوباره طرح فعال کرد و پول کم کردو ...
mehdi_vsgh
07-02-2008, 20:18
دوستان یه پیشنهاد دارم. تاپیکشو ببندیم. آخه خودش که ارزش نداره حیف نکرده واسش تاپیک بزاریم؟
چشم
حتما
منتظر پیشنهاد شما بودیم تا تاپیک را ببندیم
راستی برای خود فروم پیشنهاد دیگهای ندارین؟؟؟؟
حتما استفاده میکنیم ها!!؟
برای استعلام طرح تعرفه فعلی :
دائمی ها :
#2*1*130*
اعباری ها :
#1*7*8*140#
رو امتحان کنید
این دکلهای اصلی چه شکلین
شکلشون با بقیه ی دکلها فرق میکنه
؟
پست قبلی تصحیح میشود :
برای اعتباری ها :
#1*8*7*140*
msa d820
08-02-2008, 11:14
سلام عزیزان چندین سوال مهم داشته البته ببخشید که همه رو یک جا می پرسم گفتم تایپیک شلوغ نشه
1-چطوری با ایرانسل تماس بگیرم که شماره ام نیفته اخه یک دوست دارم که میگه بلده ولی نامرد یاد نمی ده من هم می خوام رو کم کنی بیام
2-نرم افزاری هست که مانند نت فریم ورک ویندوز عمل کنه یعنی نرم افزار های سری 60رو روی سری nنصب کنه
3-روش برای مکالمه مجانی با ایرانسل و اس ام اس مجانی
majid-ar
08-02-2008, 11:22
قيمتش 10000 تومنه
بستگي داره كجا باشي چون gprs قطع و وصلي زياد داره
ولي هزينش زياد نيست
دركل به 10000 تومن مي ارزه
شما مي تونيد يه اعتباريشو هم بخري اونم با 15000 تومن
اونوقا اون يك خط كامله
خیلی ممنون.
این 15 هزار تومنیاش یه شماره داره؟یعنی میشه باهاش زنگ زد؟
در ضمن هزینه استفاده از اینترنتش چقدره؟
اون طرح هایی که یه ساعتایی استفاده از اینترنت مجانیه شامل اینام میشه؟
Mr Unknown
08-02-2008, 12:04
از دیروز sms های من نمیرسه یا خیلی دیر می رسه
برام هم که می فرستن اینجوریه
مشکل چیه؟
سلام
من هیچ چیز درست و حسابی در مورد ایرانسل به خصوص سیم کارتهای شارژیش نمیدونم
میخوام بپرسم اینا که باید براشون کارت شارژ خرید قبض صادر نمیشه بیاد در خونه؟
فقط کافیه برای ادامه استفاده براشون کارت شارژ خرید؟
اینها قایل رد یابی و پیگیری هم هستند؟
و کلا هر چی که لازمه در موردشون بگین
ممنون
سلام
ممنون
سلام
ممنون
همانطور که از اسمشون پیداست اعتبارین یعنی اینکه هرچقدر اعتبار داشته باشی میتونی استفاده کنی بذار بهتر برات توضیح بدم :
این نوع سیم کارت های ایرانسل همه نوع خدمات مثل دائمی ها رو ساپورت میکنه ، مکالمه ، اس ام اس ، چی پی آر اس و ...
بر خلاف دائمی ها به هیچ وجه قبضی در خانه ارسال نمیشه هروقت که خواستی میتونی یه کارت شارژ بخری و از اون به همان مقدار استفاده کنی
سیم کارت های اعتباری ایرانسل برخلاف بقیه اعتباریها تاریخ مصرف ندارن و تا هروقت که شارژ داشتی میتونی استفاده کنی
راستی لازم به ذکر است که بگم اگر بعد از یه مدت که شارژ نکرده باشی و اعتبارش صفر باشه سیم کارتت جمع آوری میشه (2 یا 3 ماه بعد از اینکه مهلت یک طرفه بودنش تموم شده باشه)
mehdi_vsgh
08-02-2008, 17:48
خیلی ممنون.
این 15 هزار تومنیاش یه شماره داره؟یعنی میشه باهاش زنگ زد؟
در ضمن هزینه استفاده از اینترنتش چقدره؟
اون طرح هایی که یه ساعتایی استفاده از اینترنت مجانیه شامل اینام میشه؟
اون 15 هزار تومنیا دقیقا سرویساش مثل یه سیم کارت دائمی معمولی هستش فقط هزینههاش کمی بیشتر (البته قطعا اعتباریها سرویس رومینگ ندارن)
الان تو طعرفههای جدید ایرانسل هیچ چیز مجانی وجود نداره (فقط اس ام اس اونم فقط شبهای اخر هفته)
راستی هزینهای اینترنتش در ساعات عادی (در جشنواره زمستانی ساعت خوش gprs)
در روزهای عادی 2 قرون!! ینی دو ریال
و شبها و همچنین تمام ساعت روزهای پنجشنبه و جمعه معادل 1 قرون میباشد
این میزان بر اساس میزان اطلاعاتی است که شما ارسال یا دریافت میکنید
مجید جان حواست باشه ها مثل بعضیا!!!!! نیای بگی من هیچی دانلود نکردم پول ازم کم کرد ها؟؟؟
منظور از میزان اطلاعات ارسال شده و دریافت شده میتونه هیمن باز کردن صفحات اینترنتی باشه
بالاخره برای باز کردن صفحات باید یه سری اطلاعتی مثل فونتها...تصاویر وخیل چیزای دیگه روی گوشیت دانلود بشن بنابراین هزینه دارن
jackhammer
08-02-2008, 17:56
اون 15 هزار تومنیا دقیقا سرویساش مثل یه سیم کارت دائمی معمولی هستش فقط هزینههاش کمی بیشتر (البته قطعا اعتباریها سرویس رومینگ ندارن)
الان تو طعرفههای جدید ایرانسل هیچ چیز مجانی وجود نداره (فقط اس ام اس اونم فقط شبهای اخر هفته)
مجید جان حواست باشه ها مثل بعضیا!!!!! نیای بگی من هیچی دانلود نکردم پول ازم کم کرد ها؟؟؟
منظور از میزان اطلاعات ارسال شده و دریافت شده میتونه هیمن باز کردن صفحات اینترنتی باشه
بالاخره برای باز کردن صفحات باید یه سری اطلاعتی مثل فونتها...تصاویر وخیل چیزای دیگه روی گوشیت دانلود بشن بنابراین هزینه دارن
همچین میگی 1 قرون انگار مفته!
یه حساب کوچیک ریاضی:
adsl با سرعت 64kb توی شیراز 1 گیگابایت ماهی خیلی کمتر از 10 هزار تومنه.حالا فرضا 10 هزار تومن!
حالا ایرانسل کیلوبایتی 1 ریال که باشه مگابایتی 100 تومن و گیگابایتی 100 هزار تومنه...در حالی که سرعتش و کیفیتش خیلی افتضاحه!
هنوزم میگی 1 قرون؟یا میگی 1 ریاااااااال!!!!!!
M A T I N
08-02-2008, 18:35
اینجا کسی Gprs اش مجانیه .... ؟
برای من نزدیکه 2 هفته هست که کم نمیکنه ....
mehdi_vsgh
08-02-2008, 20:22
همچین میگی 1 قرون انگار مفته!
یه حساب کوچیک ریاضی:
adsl با سرعت 64kb توی شیراز 1 گیگابایت ماهی خیلی کمتر از 10 هزار تومنه.حالا فرضا 10 هزار تومن!
حالا ایرانسل کیلوبایتی 1 ریال که باشه مگابایتی 100 تومن و گیگابایتی 100 هزار تومنه...در حالی که سرعتش و کیفیتش خیلی افتضاحه!
هنوزم میگی 1 قرون؟یا میگی 1 ریاااااااال!!!!!!
جالبه
یه مقایسهای میکنی که تو دکون هیچ عطاری پیدا نمیشه
عزیز شما اینترنت کامپیوتر را با موبایل مقایسه میکنی ؟؟؟؟
هنوز نمیدونی هزینهی اینترنت موبایل خیلی بیشتر از کامپیوتره؟؟؟
ببینم مکالمه با تلفن ثابت هزینهی بیشتری داره یا مکالمه با موبایل؟؟؟؟
majid-ar
08-02-2008, 20:43
مهدی جان ممنون به خاطر راهنمایی خیلی خوبت.
-----------
آقای jackhammer همون طور که مهدی جان گفت مقایسه قیمتی adsl و gprs یکم غیر منطقی به نظر میاد.
چون فناوریشون رو هم بخواید حساب کنید خیلی تفاوت دارن.
البته این رو هم قبول دارم که تو ایران هر چیز انحصاری رو دولا پهنا میدن به مردم.
ar.behnam
08-02-2008, 22:00
برای استعلام طرح تعرفه فعلی :
دائمی ها :
#2*1*130*
اعباری ها :
#1*7*8*140#
رو امتحان کنید
این دکلهای اصلی چه شکلین
شکلشون با بقیه ی دکلها فرق میکنه
؟
عکسشو میگیرم واست میگذارم
ar.behnam
08-02-2008, 22:20
البته این رو هم قبول دارم که تو ایران هر چیز انحصاری رو دولا پهنا میدن به مردم.
خدا بیامرزه دولا پهنارو
خبری ازش نیست رفته رو 3 و4
jackhammer
09-02-2008, 15:26
جالبه
یه مقایسهای میکنی که تو دکون هیچ عطاری پیدا نمیشه
عزیز شما اینترنت کامپیوتر را با موبایل مقایسه میکنی ؟؟؟؟
هنوز نمیدونی هزینهی اینترنت موبایل خیلی بیشتر از کامپیوتره؟؟؟
ببینم مکالمه با تلفن ثابت هزینهی بیشتری داره یا مکالمه با موبایل؟؟؟؟
اینترنت موبایل گرون تره؟قبول!! ولی ببین گرونی هزار تومن 2 هزار تومن نه 90 هزار تومن!!!
الان آخرین قیمت adsl که دارم 128 سه ماه 5 گیگابایت ماهی 6700!!!!
یعنی 1.7 گیگابایت با سرعت دانلود عملی 33 کیلوبایت در ثانیه فقط 6700!
حالا اینترنت ایرانسل موبایله و اینترنت موبایل گرون تره قبول! به جهنم!!ولی نه اینقدر که دیگه 1 گیگابایت با سرعت دانلود عملی فعلی 0.5 کیلوبایت در ثانیه 100 هزار تومن!!!گرون تر بودن یعنی مثلا هر گیگابایت رو درصورتی که سرعتش رو بگیریم 7 کیلوبایت در ثانیه بده فوقش 7-8 تومن!
مثالم برات میارم:
اپراتور 3 توی انگلستان(توجه داشته باش که این تعرفه هایی که میبینی درحالیه که اس ام اسش 12 پنی برای هر اس ام اسه که خیلی گرون تر از ایرانه! و همچنین با سرعت 2.8 مگابیت در ثانیه!)
Need for speed.
Now, with the roll out of our Turbo Network, 3 offers you faster data speeds than ever! These speeds of up to 2.8Mbps will be possible using either our USB Modem or Turbo-capable handsets.
To see if you live, study or work in a Turbo Network area, check out our interactive Coverage Checker map.
Mobiles
So you live in a Turbo Network area. Now you want a fabulous handset that can surf the internet, download music or stream TV?
Did you know you can use these mobile phones as a modem too? All the software comes with the mobile, so you can just plug it into your laptop and start surfing at broadband speeds. You'll get the same great value that we offer with Mobile Broadband, with Add-ons starting at just £10 for 1GB of data
هر گیگابایت 10 پوند!!!یعنی 15 تومن!!!! اینم لینکش :
و یه نکته ی دیگه...این تعرفه ها مال الانه دیگه؟خوب؟...یکی از دوستان من رفته انگلیس اینترنت dsl خونه گرفته با سرعت 8 مگابیت در ثانیه و 8 گیگابایت ماهی 15 پوند!
حالا فهمیدی خارجیا که میگن موبایل اینترنتش گرون تره گرون یعنی چی؟
Tornado2800
09-02-2008, 18:17
الان آخرین قیمت adsl که دارم 128 سه ماه 5 گیگابایت ماهی 6700!!!!
برو خدا رو شکر کن !
اینجا همینش 45 تومنه ! ( در منطقه ی که ما هستیم) !!!
شاید یه جا دیگه بیشتر هم باشه !!!
به منطقه بستگی داره و stable نیست !!
jackhammer
09-02-2008, 20:18
برو خدا رو شکر کن !
اینجا همینش 45 تومنه ! ( در منطقه ی که ما هستیم) !!!
شاید یه جا دیگه بیشتر هم باشه !!!
به منطقه بستگی داره و stable نیست !!
این یارو از تابستون داره توی کل شیراز با همین قیمت سرویس میده..
حالا اصلا بحث سر این نیست!
راستی اقا مهدی توجه کن که تعرفه ی معمولی اینترنت ایرانسل 5 ریال هر کیلوبایته نه 1 ریال!یعنی اون عدد رو 5 برابر کن.
عکسشو میگیرم واست میگذارم
خیلی ممنون
پس من منتظرم
آقا سروش شما هم یه مقایسه ی باحالی کردید
از adsl میشه برای هرکاری استفاده کرد چونکه شما یه پولی از قبل میدین و مجبورید که استفائده کنید من خودم ADSL دارم که چنین حرفی رو میزنم
ولی gprs موبایل که برای استفاده ی غیرضروری یه دانلود که نیست که شما بخواهید 1گیگابایت دانلود کنید
تازه برید خدارا شکر کنید که ایرانسل اومدو این Gprs رو هم اورد
تازه توی اهواز adsl باسرعت 64 کیلوبایت 24000 تومنه تازه یه جایی هم هست میده 49000 تومن
mehdi_vsgh
09-02-2008, 22:02
راستی اقا مهدی توجه کن که تعرفه ی معمولی اینترنت ایرانسل 5 ریال هر کیلوبایته نه 1 ریال!یعنی اون عدد رو 5 برابر کن.
من در جواب سوال مجید راجع به سیمکارتهای پیام رسان گفتم
در ضمن گفتم در حالات عادی 2 ریال
و روزهای اخر هفته و شبها 1 ریال میشه
سلام دوستان من یک سوال داشتم
من می خواستم اول بگم که استفاد ه از اینترنت ایرانسل خط 936 اعتباری از ش کم می شه چون چندتا از دوستان که استفاده کردن گفتن هیچی برامون نیومده
بعد خواستم این بگم خیلی سرعش پایین از خیلی هم یک چیز بیشتر کسی می دونی چه کار کنم که سرعتش زیاد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
H A M E D
10-02-2008, 08:12
مشكل من با ايرانسل اينه كه تو شهر ما اينترنتش كلا قطعه هيچكدوم از دوستام هم كه قبلا ازش استفاده ميكردن حالا ديگه نميتونن وصل بشن چون واقعا يه بايت هم ديتا وجود نداره با اينكه آنتنش هست و تا 4 ماه پيش كار ميكرد. فرقي با سيمكارت همراه اول براي ما نداره. اينم صرفا براي ارسال پيام كوتاهه كه نگهش داشتيم.
mehdi_vsgh
10-02-2008, 09:05
مشكل من با ايرانسل اينه كه تو شهر ما اينترنتش كلا قطعه هيچكدوم از دوستام هم كه قبلا ازش استفاده ميكردن حالا ديگه نميتونن وصل بشن چون واقعا يه بايت هم ديتا وجود نداره با اينكه آنتنش هست و تا 4 ماه پيش كار ميكرد. فرقي با سيمكارت همراه اول براي ما نداره. اينم صرفا براي ارسال پيام كوتاهه كه نگهش داشتيم.
فکر کنم به خاطر اختلالاتی که کلا تو اینترنت خاورمیانه بوجود اومده کلا اینترنت قطعه
برای ماهم قعط شده
فکر کنم به خاطر اختلالاتی که کلا تو اینترنت خاورمیانه بوجود اومده کلا اینترنت قطعه
برای ماهم قعط شده
بعيده. گاه گداري همينجوري قطع ميشه.
Evolution37
10-02-2008, 12:55
سلام
چند روزیه میخوام طرح طلایی ایرانسل رو فعال کنم اما هر بار همش میگه ظرف 24 ساعت آینده فعال میشه ولی ماه قبل به محض درخواست و وارد کردن کد در عرض یه دقیقه رفتم تو طرح به نظر شما از چه راه دیگه ای میتونم برم تو طرح و کلا مشکل از کجاست در ضمن بگم که من هر 2 ساعت یع بار درخواست میدم البته یه بار هم گذاشتم 24 ساعت گذشت ولی فایده ای نداره!!!!!!!!!!!!!
salman24h
10-02-2008, 13:19
سلام
چند روزیه میخوام طرح طلایی ایرانسل رو فعال کنم اما هر بار همش میگه ظرف 24 ساعت آینده فعال میشه ولی ماه قبل به محض درخواست و وارد کردن کد در عرض یه دقیقه رفتم تو طرح به نظر شما از چه راه دیگه ای میتونم برم تو طرح و کلا مشکل از کجاست در ضمن بگم که من هر 2 ساعت یع بار درخواست میدم البته یه بار هم گذاشتم 24 ساعت گذشت ولی فایده ای نداره!!!!!!!!!!!!!
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو واسه فعال کردن طرح قرمز داشتم.
فقط پیغام میداد که تا 24 ساعت دیگه فعال میشه. چند ساعت بعد که امتحان میکردم میگفت شما درخواست تغییر تعرفه دادید. لطفا بعدن امتحان کنید.
بعد از 5 روز خودش فعال شد!
yoosef_st
10-02-2008, 13:24
ایرانسل دیگه اینترنت رایگان نداده؟ به نظرتون واسه عید میده؟
ar.behnam
10-02-2008, 15:41
ایرانسل دیگه اینترنت رایگان نداده؟ به نظرتون واسه عید میده؟
بعییده
چرا ما ایرانیا همش رایگان میخوایم
سلام.
اینترنت ایرانسل چه جوریه؟ من تازه خریدم نمی دونم
اول سایت گوگل رو باز می کنه ولی وقتی می خوام برم یه سایت های دیگه، ارور می ده یا گوشیم خاموش روشن می شه !!
همه سایتی رو باز می کنه ؟ مثلا می شه ایمیل هم چک کرد ؟
mehdi_vsgh
10-02-2008, 16:38
سلام.
اینترنت ایرانسل چه جوریه؟ من تازه خریدم نمی دونم
اول سایت گوگل رو باز می کنه ولی وقتی می خوام برم یه سایت های دیگه، ارور می ده یا گوشیم خاموش روشن می شه !!
همه سایتی رو باز می کنه ؟ مثلا می شه ایمیل هم چک کرد ؟
تقریبا مثل اینترنت خونگی هستش
ولی چون گوشی قدرت زیادی نداره نمیتونه صفحات خیلی سنگین را باز کنه
معمولا صفحاتی که به صورت wap هستن باز میکنه......
بله ایمیل هم چک میشه کرد
اصلا gprs برای همین جور کاراست نه برای دانلود کردن یه بازی 3 گیگابایتی :دی
تقریبا مثل اینترنت خونگی هستش
ولی چون گوشی قدرت زیادی نداره نمیتونه صفحات خیلی سنگین را باز کنه
معمولا صفحاتی که به صورت wap هستن باز میکنه......
بله ایمیل هم چک میشه کرد
اصلا gprs برای همین جور کاراست نه برای دانلود کردن یه بازی 3 گیگابایتی :دی
ممنون ولی من ایمیل هم نمی تونم باز کنم. گوشی ریست می شه
یعنی برای یاهو یا جیمیل چه آدرسی رو وارد کنم که با wap باشه؟
hessam_sz
10-02-2008, 18:11
خبر سايت تابناك در مورد ايرانسل و نظرات بينندگان خبر.البته بسياري از مسائل سانسور شده من خودم يه مطلب در دفاع از ايرانسل نوشتم كه نصفش رو سانسور كردن
بروز اختلال فني در شبكه «ايرانسل»كد خبر: ۶۲۶۱ تاريخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۰ بهمن ۱۳۸۶ تعداد بازديد: ۴۳۷۷
برخي از مشتركان تلفن همراه اپراتور دوم «ايرانسل» از امروز دچار مشكل شديد شدهاند و هيچ گونه امكان تماسي براي آنها وجود ندارد.
به گزارش فارس، از امروز صبح برخي از مشتركان تلفن همراه بويژه در محدوده ميدان فردوسي و خيابان جمهوري با جمله " no access " مواجه شدهاند و به هيچ عنوان امكان تماس و يا برقراري تماس از سوي مشترك ديگر وجود ندارد.
اپراتور دوم تلفن همراه بيش از 7 ميليون مشترك در كشور دارد كه بيش از 80 درصد آن اعتباري است.
معاون فني ايرانسل از حل مشكل مشتركين خبر داد
در همين حال، معاون فني شبكه ايرانسل گفت: قسمت اعظم مشكل پيش آمده در شبكه ايرانسل در محدوده ميدان فردوسي حل شده است.
علياصغر عيني پور در پاسخ به پيگيريهاي خبرنگار فارس در مورد مشكل بوجود آمده در شبكه ايرانسل طي امروز، اظهارداشت: اين مشكل كه از صبح امروز در محدوده مركزي شهر رخ داده بود به دليل به روزرساني شبكه و برخي از سايتهاي bsc بود.
وي با بيان اينكه اين مشكل به طور موقت و تنها در محدوده ميدان فردوسي رخ داده بود، تاكيد كرد: تا پايان وقت امروز مشكل به طور كامل برطرف ميشود.
امروز در منطقه فردوسي مشتركان ايرانسل با «no access» روبهرو شده بودند. ايرانسل حدود هفت ميليون مشترك دارد كه بيش از 80 درصد آن اعتباري است.
نظرات كاربران:
▪ سلام
من در حدود یک سال است که مشترک ایرانسل هستم. دو سه ماه اول با اینکه مناطق تحت پوشش کم بود ولی خوب آنتن می داد به تدریج که مشترکین زیادتر می شدند کیفیت شبکه پایین تر می امد. بطوری که شب ها امکان sms فرستادن وجود نداره، به سختی میشه تماس گرفت و وسط مکاله قطع نشه، یا اینکه در حین مکالمه برگشت صدا نداشته باشی...
بهتره که مسولین ایرانسل بجای این همه تبلیغات به فکر کیفت شبکه باشند
▪ با سلام - من مشترک سیم کارت اعتباری ایرانسل هستم و یک سیم کارت باصطلاح هدیه هم دریافت کرده ام ولی اصلاً از کیفیت شبکه اپراتور راضی نیستم و Gprs در اکثر نقاط کشور وجود ندارد و فقط در تهران یا مراکز استانها برقرار است و زمانیکه میخواهیم با مرکز امور مشترکین ایرانسل تماس بگیریم حداقل 5 دقیقه باید انتظار کشید و پاسخگوها اغلب طوطی وار، تماس گیرندگان رو راهنمایی می کنند و از دادن پاسخ منطقی و درست طفره می روند. خلاصه می شود گفت ((ایرانسل)) از لحاظ آنتن دهی و ارائه خدمات به مشترکین بسیار ضعیف عمل کرده و البته در بحث تبلیغات بسیار حرفه ای و موفق بوده!!!
▪ پوشش ایرانسل در حال گسترشه و خیلی خوبه ولی کیفیت پوشش شبکه روز به روز ضعیف تر می شه. امکان نداره در طول صحبت کردن چند بار با قطعی مواجه نشیم که البته قبل از قطعی حدود هفت هشت ثانیه سکوت مهمون خطوط ایرانسل میشه.
من از شهرستان آران و بیدگل استان اصفهان هستم. جالبه بدونید این اتفاقات در حالی برای من می افته که آنتن ایرانسل خونه همسایه ما نصب شده!
▪ چند روز است که به هیچ عنوان تماسی برقرار نمیشود و متاسفانه ایرانسل اصلا پاسخگو نیست جالب اینجاست که برای سیم کارت دائمی مبلغ 150 هزار تومان از ما گرفتند و حالا آنرا 70 هزار تومان خودشان میفروشند.بارها سعی کردم که شماره خودم را بگیرم ولی موفق نشدم.سکوت سازمان های مسئول در مقابل این همه بی احترامی به مشتری سوال بر انگیز نیست؟همیشه حق با مشتری است
▪ وقتی سیم کارت .بدون پشتوانه وارد بازار بشه و قیمتش از 1 میلیون تومان به 7 هزار تومان برسد .از این بدتر نیز میشود.
▪ اينجانب از جمله افرادي هستم كه در روز اول ثبت نام ايرانسل دو خط براي همسر و دخترم گرفتم. از آنجايي كه فكر ميكردم ايرانسل ميتواند يك شركت نمونه باشد اقدام به تبليغ بيجا نمودم و باعث گمراهي ديگران شدم و هم اكنون مورد غضب فاميل و دوستان هستم.مديران اين شركت هم باتصميمات غير منطقي خود بر مشكلات افزوده اند ، بجاي اينكه مشتركان سري اول را كه با حمايت خود باعث ترويج ايرانسل شده اند مورد تشويق بيشتر قرار گيرند تا به حمايت و تبليغ خود ادامه دهند ، بلعكس از يك طرف با كاهش قيمت سيم كارت به آنها خسارت زده ميشود واز طرفي هيچگونه امتيازي براي آنها درنظر نميگيرند.همچنين شما به وعده هاي خود عمل ننموده و ايرانسل در اكثر موارد غير قابل استفاده است.پس به ما حق ميدهيد تا براي جبران گذشته خود كه گمراه كننده بوده ، مردم را با حقايق آگاه نماييم.
▪ من يك سال ايرانسل هيچكس نميتواند با من تماس بگيرد واقعا صد رحمت به همراه اول و تاليا.
به نظرم ظرفيت bts ايرانسل خيلي پايينتر از تعداد مشتركان هست
▪ نمي دانم چرا وقتي مجوزي براي كاري داده مي شود ديگر نظارتي به آن نمي شود. پس حقوق مصرف كننده چه مي شود. ايرانسل چقدر وقت نياز دارد تا مشكلاتش را برطرف كند. از ايرانسل مي خواهم امكان برقراري ارتباط در مترو را نيز فراهم كند.
▪ من هم مشکلات زیادی دارم .معمولا برگشت صدا وجود دارد که بسیار آزار دهنده است.در طول روز اگر کسی بخواهد شماره من را بگیرد باید بارها سعی کند تا تماس برقرار شود.هیچ تضمینی هم وجود ندارد که sms های ارسالی به خطوط همراه اول و یا بر عکس به مقصد برسد. از همه بدتر اینکه در حوالی میدان حر تهران که مرکز شهر است آنت دهی بسیار بدی هم دارد. کارت شارژ پنج هزار تومانی که حکم کیمیا پیدا کرده و ... البته بسیاری از این مشکلات در ابتدا که ما سیم کارت را خریداری کردیم وجود نداشت ولی حالا این اتفاقات را شاهد هستیم.
▪ از کیفیت همراه اول در این 2 هفته اخیر خبر ندارید که در حال رقابت با ایرانسل است
▪ ایرانسل فقط سیم کارت میفروشد وخدماتش بسیار بد است
▪ با سلام
من هم از كاربران ايرانسل هستم و تمام مشكلاتي كه در نظر قبلي بود براي همه مشتركان وجود دارد و واقعا همه را كلافه كرده است . ولي آيا واقعا نهادي وجود ندارد كه به كار اين شركت سركشي و نظارت كند؟
▪ با سلام
متاسفانه علي رغم مصوبه مجلس و سهم 51% طرف ايراني لكن به هيچوجه طرف ايراني حضور جدي در مديريت اين اپراتور ندارد و كليه تصميمات توسط طرف خارجي كه صرفا به دنبال افزايش تعداد مشتركين ميباشد تا بر اساس نرم جهاني فقط ارزش سهام شركت خود را كه سهامدار ايرانسل ميباشد افزايش دهد بهتر است در اين زمينه يك بررسي صورت پذيرد.
▪ سلام.
درست نيست به خاطر قطع شدن موقت شبكه آن هم در يك محله از يك شهر خبري با اين تيتر بزنيد.
به نظر من ايرانسل با موفقيت هاي زيادي كه تا كنون كسب كرده باعث شده توقع مردم از اين اپراتور بالا برود .
شما از اپراتوري كه هنوز يك سال و 3 ماه از فعاليتش ميگذرد چه توقعي داريد؟
برگرديد به 13 سال پيش كه همراه اول وارد بازار شد.از قيمت بسيار بالاي سيمكارت كه بگذريم آيا كيفيت شبكه در آن زمان با كيفيت شبكه ايرانسل قابل مقايسه است؟
آيا همراه اول در اولين سال فعاليت توانست 300 شهر را تحت پوشش داشته باشد؟
اختلالاتي كه در چند ماه اخير به وجود آمده بود به خاطر رايگان بودن اس ام اس و مكالمه بود كه 2 ماه است مشكل بر طرف شده.
▪ سلام
بنده نیز از مشترکان ایرانسل هستم.یک مشکل بزرگی که داره اینه که اگر شبها موبایلتونو روشن بذارید و بخوابید ، نیمه های شب با صدای SMS بیدار میشید و وقتی اونو میخونید با تبریکات و یا تبلیغات ایرانسل اونم نیمه های شب! مواجه میشید.....
▪ مشکل اینه که نمیخوان ایرانسل پیشرفت کنه و هی سنگ لا چرخش میندازن, اجازه نصب آنتن نمیدن و ...
چون میدونن که شرکت MTN بسیار بهتر از اونا سرویس و خدمات میده و با بازگذاشتن قانونی راه به راحتی همراه اول ورشکسته میشه!!!
لطفا این یکی رو چاپ کنین...
▪ الان احساس پشیمونی می کنم که چرا خط دولتی رو دادم و ایرانسل گرفتم. جی پی ار اس اون که همیشه تعطیله. اس ام اس ها خیلی دیر می رسه . اگر هم برسه... . کیفیت انتن ضعیفه.شبکه اصلا جواب نمی ده. از نمایندگیهای شرکت هم وقتی سوال فنی می پرسی اصلا بلد نیستن یا گمراهت می کنن. پاسخگویی تلفنی هم ...
mehdi_vsgh
10-02-2008, 18:40
ممنون ولی من ایمیل هم نمی تونم باز کنم. گوشی ریست می شه
یعنی برای یاهو یا جیمیل چه آدرسی رو وارد کنم که با wap باشه؟
اگه از مرورگر مینی اپرا استفاده میکنی
همون ادرس معمولی را باید بزنی
ولی اگه از مرورگر گوشی استفاده میکنی میتونی بری تو گوگل بعد یاهو را سرچ کنی بعد (برای اینکه هر دفعه این هزینه را نپردازی) ادرسی که بهت میده را ذخیره کنی
سپس از اونجا میتونی وارد امیلت بشی و....
jackhammer
10-02-2008, 18:57
خیلی ممنون
پس من منتظرم
آقا سروش شما هم یه مقایسه ی باحالی کردید
از adsl میشه برای هرکاری استفاده کرد چونکه شما یه پولی از قبل میدین و مجبورید که استفائده کنید من خودم ADSL دارم که چنین حرفی رو میزنم
ولی gprs موبایل که برای استفاده ی غیرضروری یه دانلود که نیست که شما بخواهید 1گیگابایت دانلود کنید
تازه برید خدارا شکر کنید که ایرانسل اومدو این Gprs رو هم اورد
دیگه خوبه که خود ایرانسل هم بهتون ثابت کرده که اینترنت موبایل برای کارای ضروری نیست...فکر میکنی فایل های ویترینشو (مخصوصا بازیهاش) باید چجوری دانلود کنی؟این مسجهای wap push که میفرسته هر کدوم 10 کیلوبایت نکنه ضروریه؟
من هم نگفتم که حتما باید 1 گیگابایت دانلود کرد...با این اینترنته که نمیشه 1 مگابایت هم دانلود کرد...فقط میخواستم بگم که چقدر گرونه.
dan-emma-ropert
10-02-2008, 19:30
وای ترکیدم. این تاپیک خیلی شلوغه. به زور دنبال یک چیز می گردم و سپس پیدا نمی کنم. لطفا یک تاپیک جدید در همین رابطه بزنید.
Tornado2800
10-02-2008, 19:51
شما چی میخواستید که پیدا نکردید !؟
Tornado2800
10-02-2008, 19:54
والا ! منم چند ماهی هست خریدم ! کیفیتش که راضی هستم ! راحت کنم شمارو !!! توقع زیادی ازش فعلا ! ندارم !!!!!
به قول دوستمون از این اپراتور 1 سال و 3 ماهه چه توقعی دارید شما ؟ به اون 15 سال وقت دادید به اینم 15 سال وقت بدید !!!!!!
یادتون باشه
ایرانسل باعث شد که این همه قیمت سیم شکسته بشه!!!
blackhero
11-02-2008, 01:54
آقا ببخشید میدونم اینجا جاش نیست،اما نخواستم به خاطر یه سوال ساده یه تاپیک بزنم، میخواستم بدونم آیا جایی هست که بشه پیش شماره موبایل همه شهرها رو دید؟! مثلا اصفهان 0913 مشهد 0915 و....بقیه شهرها.؟!
dan-emma-ropert
11-02-2008, 07:21
شما چی میخواستید که پیدا نکردید !؟
من دنبال "كد های ايرانسل" بودم. ولي موتور جستجوگر سايت كه اصلا دنبال كلمه ي كد نمي گرده. چون كوتاه هستش. فقط كلمه ي ايرانسل رو پيدا مي كنه كه اون تو اكثر پست ها هست.
hadidevil
11-02-2008, 07:33
سلام دوستان یه ایرنسل گرفتم وقتی میخوام اس ام اس شو فعال کنم اس ام اس برای خودم میاد و همچنین میخوام برای کسه دیگه بفرستم دوباره میاد برای خودم
mehdi_vsgh
11-02-2008, 08:05
آقا ببخشید میدونم اینجا جاش نیست،اما نخواستم به خاطر یه سوال ساده یه تاپیک بزنم، میخواستم بدونم آیا جایی هست که بشه پیش شماره موبایل همه شهرها رو دید؟! مثلا اصفهان 0913 مشهد 0915 و....بقیه شهرها.؟!
عزیز ایرانسل اومده که همهی این موارد چرت و پرت را برداره
ایرانسل در تمام ایران فقط دو کد داره
0935
0936
استادان گرامی من می خوام با ایرانسلم به اینترنت وصل بشم ولی هر چی ب#ا5* 3*130* تماس می گیرم می گه شبکه موقتا با اشکال مواجه است لطفا بعدا امتحان کنید !!!؟؟ به نظر شما مشکل چیه؟؟
mehdi_vsgh
11-02-2008, 10:17
استادان گرامی من می خوام با ایرانسلم به اینترنت وصل بشم ولی هر چی ب#ا5* 3*130* تماس می گیرم می گه شبکه موقتا با اشکال مواجه است لطفا بعدا امتحان کنید !!!؟؟ به نظر شما مشکل چیه؟؟
شاگرد محترم! :دی
شما میتونید شماره imei گوشیت را به شماره 2225 ارسال کنید
فقط باید اول اون یه حرف s بزنید
مثلا
s 35286301319683
آقا منهم فقط بخاطر اینترنت ایرانسل گرفتم که وصل نمی شه!!! من اینترنت می خوااااااااااااااااااااااا م
همانطور که از اسمشون پیداست اعتبارین یعنی اینکه هرچقدر اعتبار داشته باشی میتونی استفاده کنی بذار بهتر برات توضیح بدم :
این نوع سیم کارت های ایرانسل همه نوع خدمات مثل دائمی ها رو ساپورت میکنه ، مکالمه ، اس ام اس ، چی پی آر اس و ...
بر خلاف دائمی ها به هیچ وجه قبضی در خانه ارسال نمیشه هروقت که خواستی میتونی یه کارت شارژ بخری و از اون به همان مقدار استفاده کنی
سیم کارت های اعتباری ایرانسل برخلاف بقیه اعتباریها تاریخ مصرف ندارن و تا هروقت که شارژ داشتی میتونی استفاده کنی
راستی لازم به ذکر است که بگم اگر بعد از یه مدت که شارژ نکرده باشی و اعتبارش صفر باشه سیم کارتت جمع آوری میشه (2 یا 3 ماه بعد از اینکه مهلت یک طرفه بودنش تموم شده باشه)
ممنون که جواب دادین
این سیم کارتها قابل رد یابی هم هستند؟
mehdi_vsgh
11-02-2008, 13:11
آقا منهم فقط بخاطر اینترنت ایرانسل گرفتم که وصل نمی شه!!! من اینترنت می خوااااااااااااااااااااااا م
اینترنت ظاهرا در بیشتر نقاط کشور قطع شده (من فکر میکنم به خاطر قطع کابلها باشه)
برا منم قطعه
Evolution37
11-02-2008, 14:06
سلام من هم دقیقا همین مشکل رو واسه فعال کردن طرح قرمز داشتم.
فقط پیغام میداد که تا 24 ساعت دیگه فعال میشه. چند ساعت بعد که امتحان میکردم میگفت شما درخواست تغییر تعرفه دادید. لطفا بعدن امتحان کنید.
بعد از 5 روز خودش فعال شد!
یعنی شما دیگه قیدشو زده بودی که یه دفعه فعال شد یا اینقدر سماجت کردی تا فعال شد؟ اگه پشت سر هم درخواست بدم درست میشه؟
دقیقا منظورم اینه که فاصله بین آخرین باری که درخواست دادی تا فعال شدن چند ساعت بود؟
مرسی
mehdi_vsgh
11-02-2008, 14:23
یعنی شما دیگه قیدشو زده بودی که یه دفعه فعال شد یا اینقدر سماجت کردی تا فعال شد؟ اگه پشت سر هم درخواست بدم درست میشه؟
دقیقا منظورم اینه که فاصله بین آخرین باری که درخواست دادی تا فعال شدن چند ساعت بود؟
مرسی
ببین فکر کنم تنها راه چاره این باشه که زنگ بزنی اپراتور
اگه اونا نتونستن دیگه بی خیال طرح شو :دی
Evolution37
11-02-2008, 14:33
ببین فکر کنم تنها راه چاره این باشه که زنگ بزنی اپراتور
اگه اونا نتونستن دیگه بی خیال طرح شو :دی
چی چی رو بی خیال شو اگه نمیخواد دیگه طرح بده خوب بگه تا ما هم الاف نشیم پس کو اون همه شعار؟
درضمن شماره اپراتور رو میشه بگی؟
dan-emma-ropert
11-02-2008, 15:31
بابا من كه راحن ميرم اينترنت. هيچ مشكلی هم نيست. برای چی مال شما اين طوريه؟
ali111122223333
11-02-2008, 15:56
سلام
یه سوال
چندتا از دوستام که ایرانسل دارن از 4ماه پیش که طرح قرمز رو فعال کردن هنوز که هنوزه دارن از همون طرح استفاده
میکنن(یعنی اون مسیج که میگه طرح تشویقیتون به اتمام رسیده واسشون نیومده) حتی با تغییر تعرفه ی طرح های
ایرانسل(از مسیج رایگان به 4تومن) هنوز مسیجشون مجانیه و از ساعت 12 شب به بعد مکالمه رایگانه!!!
خیلی ها رو میشناسم که همینجورین!
ولی مال خودم دوروزم جلوتر تموم میشه.
چرا؟؟؟
blackhero
11-02-2008, 16:36
عزیز ایرانسل اومده که همهی این موارد چرت و پرت را برداره
ایرانسل در تمام ایران فقط دو کد داره
0935
0936
فکر کنم منظورمو متوجه نشدی مهدی جان، من خودم ایرانسل دارم، اما میخوام بدوم کسانی که بهم زنگ میزنن از کدوم شهر هستن، برای همین پرسیدم سایتی جایی هست که پیش شماره موبایل همه شهرها رو نوشته باشه؟؟!
hessam_sz
11-02-2008, 19:42
سلام
یه سوال
چندتا از دوستام که ایرانسل دارن از 4ماه پیش که طرح قرمز رو فعال کردن هنوز که هنوزه دارن از همون طرح استفاده
میکنن(یعنی اون مسیج که میگه طرح تشویقیتون به اتمام رسیده واسشون نیومده) حتی با تغییر تعرفه ی طرح های
ایرانسل(از مسیج رایگان به 4تومن) هنوز مسیجشون مجانیه و از ساعت 12 شب به بعد مکالمه رایگانه!!!
خیلی ها رو میشناسم که همینجورین!
ولی مال خودم دوروزم جلوتر تموم میشه.
چرا؟؟؟
خب ديگه به هر حال بعضي از مشتركين حق آب و گل دارن. اصلا ايرانسل باهشون خيلي حال ميكنه هنوزم تو طرحن:21::21:
مثل من.تازشم دلت بسوزه من يك ساله اس ام اس هام مجانيه چون تو مشهد يعني استان خراسان 4 ماه قبل از اينكه طرح قرمز و اين حرف ها بياد اس ام اس مجاني بود حتي به خطوط دولتي.:27:
دل همتون بسوزه دل همتون بسوزه:tongue:
nakhordemast
12-02-2008, 02:21
با اجازتون همین پریشب ارانسل یهو 3000 تومن اعتبارمو قورت داد. نه کدی زدم نه انگولک کردم. سیمکارت داتمی تو گوشم بود در آوردم ایرانسلم رو انداختم دیدم پیغام داد اعتبار رو به اتمام است. نگاه کردم دیدم خالی شده!!!!!!!!!!!!!:41:
H M R 0 0 7
12-02-2008, 08:34
ايو هناس (نميدونم درست نوشتم يا نه!) من 2 ماه و خورده اي هست كه Gprs خط ايرانسلم قطع.زنگم ميزنم ميگن اشكال از منطقتونه.در حالي كه اينجا همه دارن حال ميكنن با Gprs الا من.چيكار كنم اخه
mehdi_vsgh
12-02-2008, 10:24
ايو هناس (نميدونم درست نوشتم يا نه!) من 2 ماه و خورده اي هست كه Gprs خط ايرانسلم قطع.زنگم ميزنم ميگن اشكال از منطقتونه.در حالي كه اينجا همه دارن حال ميكنن با Gprs الا من.چيكار كنم اخه
اشتباه نوشتی:دی
ایها الناس
مثلا
s 35286301319683
سلام عزیز منم یه خط برا استفاده از اینترنت گرفتم و به خدا پشیمونم الان همش مینویسه شبکه موقتا با اشکال مواجه است و بعدا.... حالا با این روشی که شما گفتین اقدام کردم حالا چی میشه :2: دارم دیونه میشم
در ضمن چند تا از دوستام که از این خطا دارن کد درخواست رو زدن همون لحظه اس ام اس فعال کردنش اومد ولی برا من شوته کمک :41:
اقا واقعا دمت گرم مشکل من حل شد خدا هرچی میخوای ایشالا بهت بده
khofte_Rap
12-02-2008, 21:59
سلام به دوستاي گلم...
آقا من بدجور شگفتم...در اين ايرانسل...
دارم باهاش به طرز فجيحي زندگي ميكنم...
من اس ام اسام همش مجانيه...(فقط به ايرانسل)
اينترنتم ناجور مجانيه....
هزينه ي مكالماتم خيلي كم مي افته....
فايل دانلود مي كنم در حد تيم ملي 50 تومن بيشتر كم نمي كنه...
آقا سيم كارتمو 150000 تومن مي فروشم كسي نمي خواد؟؟؟؟
Tornado2800
12-02-2008, 23:21
من و یکی از دوستام ، که شمارش یکی با من فرق داره.
اینترنت مجانی.
ولی سرعت اینترنت کمه.، سرعت شما چنده؟
nakhordemast
13-02-2008, 01:13
سلام به دوستاي گلم...
آقا من بدجور شگفتم...در اين ايرانسل...
دارم باهاش به طرز فجيحي زندگي ميكنم...
من اس ام اسام همش مجانيه...(فقط به ايرانسل)
اينترنتم ناجور مجانيه....
هزينه ي مكالماتم خيلي كم مي افته....
فايل دانلود مي كنم در حد تيم ملي 50 تومن بيشتر كم نمي كنه...
آقا شما شمارتو بگو من در اختیار خدمات مشترکین قرار بدم .....
یعینی چی ما اعتبارمون یهو 3000 تومن کم میشه مال آقا مجانیه. بی عدالتی تا کجااااااا:41:
omidshsh
14-02-2008, 12:14
اقا اون تاپیکی که شناره ایرانسل می ذوشتیم واسه اس ام اس رایگان زدن کجان؟
htotti2006
14-02-2008, 13:27
سلام بچه ها اعتبار من هم یه روزه از 3800 شده 1300 هیچ طرحی رو فعال نکردم و مکالمه و .. هم نداشتم امروز زنگ زدم ایرانسل و هر چی گفتم استفاده نکردم به گوششون نرفت اشکال چیه و چکار کنم آیا اعتبارم بر میگرده
htotti2006
14-02-2008, 13:33
راستی یه چیز دیگه چرا پیام کوتاه برای مسابقه های فوتبال شبکه 3 نمیشه فرستاد اگه میشه کمک کنید شماره مرکز پیام ایرانسل رو دوباره بنویسید
3 روزه که از اینترنت ایرانسل استفاده می کنم ، یک ریال هم از اعتبارم کسر نشده !!
خبر ندارم که آیا این چند روزه مجانیش کردن یا نه ...
به هر حال ، چیزی که کفرم رو در میاره اینه که یه وقت هایی کانکت نمیشه ، یه وقت هایی وسط کارم ، یهو دریافت از کار میفته ، ولی ارسال هنوز برقراره .
چرا هیچ وقت اینترنت ایرانسل دم دست نیست ؟
بعضی مواقع از هر 10 بار تلاش برای برقراری ارتباط ، یک بار موفق میشم که اون هم همونطور که گفتم وسطش قطع میشه.
مشکل از گوشی منه یا از شبکه ی ایرانسله ؟
کسی نمیتونه به من کمک کنه ؟
yoosef_st
14-02-2008, 15:09
ببینم نکنه این اینترنت ایرانسل دوباره مجانی شده؟! آره؟
dan-emma-ropert
14-02-2008, 15:24
راستی یه چیز دیگه چرا پیام کوتاه برای مسابقه های فوتبال شبکه 3 نمیشه فرستاد اگه میشه کمک کنید شماره مرکز پیام ایرانسل رو دوباره بنویسید
اين ايرانسل كلا برای هيچ كدوم از اين مسابقه ها و نظر سنجی ها پيام نمی فرسته. من هم خيلی سعی كردم ولی نشده.
dan-emma-ropert
14-02-2008, 16:18
من هم فكر می كنم كه اينترنت ايرانسل مجانيه. برای اينترنت من كه اصلا پول نميفته. حتی يك بار وقتی با موبايلم تو اينترنت بودم وسطش خوابم برد. اما اصلا تو صورتحسابم نيفتاد.:26::26::26:فوز دل همتون:tongue:
vahoodonline
14-02-2008, 19:10
آقا این ایرانسل که گوزیده تو منطقه ستارخان تهران ویلا هی آنتنش میره و میاد
ایرانسل خیلی داغونه
سلامميخواستم بدونم براي اين كه بتو نم سيم كارت هديه دريافت كنم بايد چه كاركنم؟
ولنتاين تونم مبارك:40:
amir2011
15-02-2008, 00:17
اين ايرانسل كلا برای هيچ كدوم از اين مسابقه ها و نظر سنجی ها پيام نمی فرسته. من هم خيلی سعی كردم ولی نشده.
از مسیج سنتر تالیا (00989320900004) استفاده کنید ببینید میفرسته...
hessam_sz
15-02-2008, 00:20
فقط به 90 ميشه فرستاد.
mehdi_vsgh
15-02-2008, 08:58
من به راحتی میتونم به این مسابقات اس ام اس ارسال کنم
هیچ مشکلی هم نداره
در ضمن مجانی هم هست
hessam_sz
15-02-2008, 10:39
من به راحتی میتونم به این مسابقات اس ام اس ارسال کنم
هیچ مشکلی هم نداره
در ضمن مجانی هم هست
مجاني كه واسه همه هست ولي ميشه بگي به كدوم شماره ها؟
مثلا به سينما گلخانه ميتوني بفرستي؟
يا اون شماره كه مربوط به پيشبيني مسابقات فوتباله فكر كنم 30000318 باشه.من كه به هيچ كدوم نميتونم بفرستم فقط ميشه به 90 فرستاد
mehdi_vsgh
15-02-2008, 11:52
اره تا حالا چند دفعه به مسابقاتی فوتبال فرستادم بالای 20-30تا..... ولی به برنامه نود تا حالا نتونستم بفرستم (درست عکس شما)
saegheh67
15-02-2008, 12:26
بچه ها سلام
مگر gprs ایرانسل روزهای جمعه رایگان نیست؟
اگر رایگانه چرا از اعتبارم وقنی از gprs استفاده میکنم کم میشه؟
بچه ها سلام
مجانی نیست:
mehdi_vsgh
15-02-2008, 13:29
بچه ها سلام
شما تقویمتون حدود 2-3ماهی عقبه....
اون مجانی بودن پنجشنبه و جمعه برا پاییز بود
ما الان در فصل زمستان هستیم :دی
jamshidjap
15-02-2008, 18:39
با سلام
من روز 20 بهمن یک عدد سیمکارت اعتباری خریدم و همون روز هم ثبت نامشو تکمیل کردم . برای استعلام کدپستی که شماره 2112 رو میگیرم میگه که ثبت نام شما تکمیل نشده و باید به نمایندگیش مراجعه کنید.
چند بار هم به نمایندگیش رفتم اما اونها میگن که ما ثبت نام شما رو انجان دادیم و یک لیست به من نشون دادن که نشون میداد ثبت نامم تکمیل شده !و میگن تا 30 بهمن صبر کن
اما بازم خود ایرانسل حتی اس ام اس میزنه که ثبت نامت تکمیل نشده .
آیا برای کسی هم همین مشکل وجود داره ؟
Tornado2800
15-02-2008, 18:40
جمشید جون
خوب کاری نداره
به 120 تلفن بزن ثبت نامت رو تکمیل کن راحت !
یا حق.
jamshidjap
15-02-2008, 20:25
جمشید جون
خوب کاری نداره
به 120 تلفن بزن ثبت نامت رو تکمیل کن راحت !
یا حق.
ممنون از راهنماییت
زنگ زدم 120 ثبت نامم رو تکمیل کردم.
اپراتوره میگفت که اصلا سیمکارت شما ثبت نشده و هیچگونه مدرکی به ما فکس نشده . اما اون نمایندگی ناکس میگفت ما مدارکو ارسال کردیم.
بازم ممنون
aligegar
16-02-2008, 10:58
با سلام
من روز 20 بهمن یک عدد سیمکارت اعتباری خریدم و همون روز هم ثبت نامشو تکمیل کردم . برای استعلام کدپستی که شماره 2112 رو میگیرم میگه که ثبت نام شما تکمیل نشده و باید به نمایندگیش مراجعه کنید.
چند بار هم به نمایندگیش رفتم اما اونها میگن که ما ثبت نام شما رو انجان دادیم و یک لیست به من نشون دادن که نشون میداد ثبت نامم تکمیل شده !و میگن تا 30 بهمن صبر کن
اما بازم خود ایرانسل حتی اس ام اس میزنه که ثبت نامت تکمیل نشده .
آیا برای کسی هم همین مشکل وجود داره ؟
برای من هم همینطوری بود ولی بود ولی بعد چند روز (دقیقاً یادم نیست فکر کنم 5روز) دوباره امتحان کردم درست شده بود بعد یه اس ام اس به2115 زدم بعد یک هفته سیم کارت هدیه ام اومد:5:
aligegar
16-02-2008, 11:10
نه فکر کنم واسه سیم کارت های که ده فجر خریداری شدن اینطوریه
واسه منم مفته :10:
اگه شما هم توی این ده روز سیم کارت خریدید این شماره رو از گوشی خود بگیرید
#6*3*140*
اگه تنظیمات رو فرستادکه هیچ مال شما هم پولیه ولی اگه نوشت
"متاسفانه شبکه موقطاً با اشکال مواجه هست " بدوننینکه واسه شما هم مفته
سیم کارت یکی از دوستای خودتون رو بگیری و این کد رو وارد کنید و تنظیمات رو روگوشی خودتون نصب کنیدو بعد سیم کارت خودتون رو بندازید و مفتی برید اینترنت.:8:
aligegar
16-02-2008, 11:40
خوب واسه شما هم مفته:8:
آقا این ایرانسل که گوزیده تو منطقه ستارخان تهران ویلا هی آنتنش میره و میاد
ایرانسل خیلی داغونه
آقا چرا حرف الکی میزنی
من خودم همون منطقه هستم 2 تا کوچه بالاتر از شما!
مزخرف نگو خیلی هم خوبه :)
Tornado2800
16-02-2008, 15:37
به نظر من دوستان می تونند با لحنی خیلی بهتر با هم برخورد کنند
وسیع باشید
یا حق.
مثلا
s 35286301319683
ممنون آقا مهدی خیلی لطف کردید
omidshsh
17-02-2008, 12:24
آقا من جمعه ی هفته ی پیش درخواست قرمز دادم تا 3شنبه جواب ندادن
3شنبه شب 2باره فرستادم 4 شنبه صبح قرمز فعال شد و 2000 تومن هم کم شد
دیروز یه اس ام اس زد ایرانسل که طرح قرمزتون فعال شده و 2 هزار تومن دیگه از حسابم کسر شد
چه کار کنم؟؟؟؟؟؟الان 2 تا قرمز همزمان فعال دارم
Tornado2800
17-02-2008, 13:37
دیروز یه اس ام اس زد ایرانسل که طرح قرمزتون فعال شده و 2 هزار تومن دیگه از حسابم کسر شد
اگه خط اعتباری نیست میشه طرح رو کنسل کرد.
با 130 تماس بگیر قبلش بهتره .!
یا حق.
H M R 0 0 7
17-02-2008, 13:49
و بعد از گذشت 2 ماه و خورده اي هنوزم Gprs من قطعه!!!!!!!!!!!!
و اين داستان ادامه دارد....
mehdi_vsgh
17-02-2008, 17:10
فکر نکنم چیز زیادی از دست بدی
طرحت برای 2 ماه فعال میمونه
mehdi_vsgh
17-02-2008, 17:52
و بعد از گذشت 2 ماه و خورده اي هنوزم Gprs من قطعه!!!!!!!!!!!!
و اين داستان ادامه دارد....
میگم چیز کن شما
اول تمامی تنظیمات را از گوشیت پاک کن
دوباره تنظیمات را دریاف و سیو کن
شاید درست شد
H M R 0 0 7
17-02-2008, 18:06
میگم چیز کن شما
اول تمامی تنظیمات را از گوشیت پاک کن
دوباره تنظیمات را دریاف و سیو کن
شاید درست شد
نه عزيز من خودم ختم تنظيمات گوشي هم(تا حالا براي 100 تا گوشي تنظيمات اينترنت ايرانسل رو فعال كردم) .
ميدوني چيه گوشي من كه P990 هستش وضعيت اينترنت رو اينجوري مينويسه:
Irancell
GPRS: Detached
Logon Filed
hossein-p30-f
17-02-2008, 18:55
سلام دوستان
یه شماره بود که sms میزدی بهش میگفت که ثبت نام تکمیله یا نه چند بود :20:
نه عزيز من خودم ختم تنظيمات گوشي هم(تا حالا براي 100 تا گوشي تنظيمات اينترنت ايرانسل رو فعال كردم) .
ميدوني چيه گوشي من كه P990 هستش وضعيت اينترنت رو اينجوري مينويسه:
Irancell
GPRS: Detached
Logon Failed
لابد شبكه ش مشكل داره
H M R 0 0 7
17-02-2008, 21:31
لابد شبكه ش مشكل داره
نه اگه یه سیم کارت دیگه رو بزارم تو گوشی مشکلی نداره. مشکل فقط توی سم کارت منه.
و فقط خودشون میتونن حل کنن. دیروزم یه فرم برام پر کردن و قرار شد امروز تماس بگیرن.
تماس گرفتن شمارش 09359351000 بود. منم فکر کردم مزاحمه جواب ندادم.بعدن فهمیدم که اونا بودن:41:
majid-ar
17-02-2008, 21:53
سلام.
من امروز یه سیمکارت پیام رسان و یه گوشی جدید گرفتم.
ولی هر کاری میکنم جز گوگل سایت دیگه ای نمیره!!!
سرچ هم میتونم بکنم و میاد جوابش.چرا نمیتونم سیتای دیگه برم؟مشکل از چیه؟
مثلا میزنم yahoo.com پیغام میده که نمیتونم وصل بشم!
danial_crazy
17-02-2008, 23:17
سلام.آیا روشی هست بشه با مرورگر( خود گوشی یا اوپرا و ...) از gprs به صورت رایگان استفاده کرد؟.یا مثلا مسنجری باشه که شارژ کم نکنه و از اینجور چیزا .؟ از طریق کامپیوتر چطور؟
خیلی ممنون
bache pooldar
18-02-2008, 01:39
باسلام به همگي
منم با Gprs ايرانسل مشكل دارم و كانت نمي شوم لطفا منو راهنمايي كنيد .
لازم به ذكر است كه مدل گوشيم N81 است و منطقه هم تحت پوشش Gprs
mehdi_vsgh
18-02-2008, 08:48
نه اگه یه سیم کارت دیگه رو بزارم تو گوشی مشکلی نداره. مشکل فقط توی سم کارت منه.
و فقط خودشون میتونن حل کنن. دیروزم یه فرم برام پر کردن و قرار شد امروز تماس بگیرن.
تماس گرفتن شمارش 09359351000 بود. منم فکر کردم مزاحمه جواب ندادم.بعدن فهمیدم که اونا بودن:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
من امروز یه سیمکارت پیام رسان و یه گوشی جدید گرفتم.
ولی هر کاری میکنم جز گوگل سایت دیگه ای نمیره!!!
سرچ هم میتونم بکنم و میاد جوابش.چرا نمیتونم سیتای دیگه برم؟مشکل از چیه؟
مثلا میزنم yahoo.com پیغام میده که نمیتونم وصل بشم!
خوب مرورگر گوشیت چیه؟ اگه از مرورگر پیش فرض گوشی استفاده میکنی برای ورود به سایتهای مختلف آدرسشون یه کم فرق میکنه با اونی که تو کامپیوتر میزنی
بهت پیشنهاد میکنم از مینی اپرا استفاده کنی هم صفحات را برات خوب باز میکنه....هم چون صفحات را فشرده میکنه پول کمی برات میندازه....وهم میتونی باهاش بری سایتایی که فیلچر شدن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.آیا روشی هست بشه با مرورگر( خود گوشی یا اوپرا و ...) از gprs به صورت رایگان استفاده کرد؟.یا مثلا مسنجری باشه که شارژ کم نکنه و از اینجور چیزا .؟ از طریق کامپیوتر چطور؟
خیلی ممنون
در این موارد تاپیکایی زده شده....برای مسنجر میتونی از هر مسنجری برای موبایل استفاده کنی...
اما اینترنت نه مجانی نیست ولی اگه از مینی اپرا استفاده کنی برات خییل خیلی ارزونتر میوفته
اما در مورد کامپیوتر..به هیچ وجه مجانی نیست.......پولکیه
باسلام به همگي
منم با Gprs ايرانسل مشكل دارم و كانت نمي شوم لطفا منو راهنمايي كنيد .
لازم به ذكر است كه مدل گوشيم N81 است و منطقه هم تحت پوشش Gprs
آیا شوما تنظیمات را دریافت کردی؟
omidshsh
18-02-2008, 13:22
فکر نکنم چیز زیادی از دست بدی
طرحت برای 2 ماه فعال میمونه
اخه ممکنه عید طرح بهتری بذارن؟
اینطور نیست؟
mehdi_vsgh
18-02-2008, 17:35
اخه ممکنه عید طرح بهتری بذارن؟
اینطور نیست؟
بله ممکنه طرح بهتری بده
ممکنه همین طرحهای فعلی را هم به کل برداره و اصلا هیچ طرحی نده :دی
bache pooldar
18-02-2008, 18:17
آیا شوما تنظیمات را دریافت کردی؟
بله دريافت كرده ام و اونو سيو هم كردم
mehdi_vsgh
18-02-2008, 19:50
بله دريافت كرده ام و اونو سيو هم كردم
به شماره 130 یا 140 زنگ بزن ببین چی میشه
majid-ar
18-02-2008, 20:09
خوب مرورگر گوشیت چیه؟ اگه از مرورگر پیش فرض گوشی استفاده میکنی برای ورود به سایتهای مختلف آدرسشون یه کم فرق میکنه با اونی که تو کامپیوتر میزنی
بهت پیشنهاد میکنم از مینی اپرا استفاده کنی هم صفحات را برات خوب باز میکنه....هم چون صفحات را فشرده میکنه پول کمی برات میندازه....وهم میتونی باهاش بری سایتایی که فیلچر شدن! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون مهدی جان.
مرورگر گوشیم که پیش فرض خودشه.نمیدونم دقیقا چیه.
توی تاپیک خودش پرسدیم ببنم چطوری باید برنامه روش نصب کنم.
H M R 0 0 7
18-02-2008, 20:59
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو آب بخندی!!!
خدا رو خوش میاد من GPRS نداشته باشم و تو داشته باشی؟:41::41: :19::19:
ایشالله تو هم بی GPRS بشی دلم خنک شه.آمیییییییین:27::27::27:
تازه الهی خطت مسدودم بشه.:21:
DARKFALLER
18-02-2008, 22:59
سلام
دستم به دامنتون ، کمکم کنید
دیگه اعصابم داره خورد میشه
یه مزاحم پیدا کردم ، تکزنگ میزنه ، بیکاره
از دوستانم نیست
از هر شماره ای بهش زنگ میزنم برنمیداره
چطوری میتونم شمارشو ببندم ؟
سیم کارت من ایرانسل هست ، اون هم ایرانسل هست
تورو به جان هرکسی که دوستش دارید کمکم کنید
ar.behnam
18-02-2008, 23:13
سلام
از دوستانم نیست
واسه منم خیلی جالبه چجور میشه اینکارو کرد
به 140 یا 130 زنگ زدی؟
ar.behnam
18-02-2008, 23:18
سلام
از دوستانم نیست
به 140 یا 130 زنگ زدی؟
DARKFALLER
19-02-2008, 00:00
به 140 یا 130 زنگ زدی؟
نه عزیز
نمیخوام کار به اینجاها برسه
توروخدا کمک کنید
K A R I M I
19-02-2008, 03:45
سلام
از دوستانم نیست
گوشیت چی هست ؟
DARKFALLER
19-02-2008, 09:59
گوشیت چی هست ؟
راستی یادم رفت تو همون تاپیک اولی بگم . اینقدر که اعصابم به هم ریخته هست یادم رفت . گوشی من K750i هست
H M R 0 0 7
19-02-2008, 10:14
راستی یادم رفت تو همون تاپیک اولی بگم . اینقدر که اعصابم به هم ریخته هست یادم رفت . گوشی من K750i هست
والا اگه گوشيت سيمبين بود همين الان يه برنامه معرفي مي كردم تا شمارش رو رو گوشيت ----- كني.
sari-1369
19-02-2008, 10:35
سلام دوستان ....
اينجا كسي هست كه تونسته باشه از mms ايرانسل استفاده كنه ؟
من هر كار كردم نتونستم ....
اگه ميشه كمكم كنين.
persia007
19-02-2008, 10:57
ديروز يكي اومده بود مغازه و ادعا مي كرد ميتونم يه كد به گوشيتون بدم كه آنتن دهي اون بره بالا... مثلا اگه تا حالا با سيم كارت ايرانسلتون 10 بار ميخواين يه شماره رو بگيرين تا جواب بده بشه حداكثر 3 بار!!!!! واقعيت داره؟؟
DARKFALLER
19-02-2008, 11:27
والا اگه گوشيت سيمبين بود همين الان يه برنامه معرفي مي كردم تا شمارش رو رو گوشيت ----- كني.
فعلا که برای ما جاوا داره . حالا شما لطف کنید همین سیمبین رو برای من بذارید
K A R I M I
19-02-2008, 12:18
من دعا می کردم که گوشیت سونی اریکسون باشه ، چون با یه ترفند کوچولو اون لیست سفید تو قسمت دریافت تماس ها فقط از لیست رو میتونید به لیست سیاه تبدیل کنید ، یعنی اسم هر کی رو بذارید تو لیست سیاه اون شخص دیگه نمی تونه به شما زنگ بزنه !!
شما باید یه کم هک رو یاد بگیرید و میتونید با نصب پچ whitelist_to_blacklist_k750 به این مهم دست یابید ، برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیرمراجعه فرمایید :
سلام.
بچه ها من خطی که خریدم حدود شهریور بود اعتباری گرفتم دست دوم .
بعد هنوز به اسم صاحب قبلیه چجوری میتونم از طریق اینترنت به اسم خودم کنم ؟
گرچه چون داره خط دولتیم وصل میشه به این نیاز ندارم .
اما خوب به اسم خودم باشه بهتره .
طریقه ی اینترنتیشو اگه هست یکی بگه که حوصله ندارم باز برم اینور اونور برای یک سیم کارتی که الان 10 15 تومن شده .
DARKFALLER
19-02-2008, 13:15
من دعا می کردم که گوشیت سونی اریکسون باشه ، چون با یه ترفند کوچولو اون لیست سفید تو قسمت دریافت تماس ها فقط از لیست رو میتونید به لیست سیاه تبدیل کنید ، یعنی اسم هر کی رو بذارید تو لیست سیاه اون شخص دیگه نمی تونه به شما زنگ بزنه !!
شما باید یه کم هک رو یاد بگیرید و میتونید با نصب پچ whitelist_to_blacklist_k750 به این مهم دست یابید ، برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیرمراجعه فرمایید :
عزیزم تاپیک رو اشتباه نوشتی
این تاپیک برای دو بازی کم حجم و زیبا هست
لطفا آدرس درست رو بنویس
K A R I M I
19-02-2008, 13:27
دوست عزیز درست هست که ؟ همین الآن تست کردم !
خوب شما خودت بروتو تالار اصلی و در قسمت موبایل ، کلوپ گوشی ها ، سونی اریکسون ، تاپیک "كلوپ Patch براي گوشيهاي سوني اريكسون " رو خودت انتخاب کن ...
H M R 0 0 7
19-02-2008, 13:36
فعلا که برای ما جاوا داره . حالا شما لطف کنید همین سیمبین رو برای من بذارید
خوب چه نوع گوشي سيبين رو ميخواي؟ مدل گوشي بگو.
H M R 0 0 7
19-02-2008, 13:37
ديروز يكي اومده بود مغازه و ادعا مي كرد ميتونم يه كد به گوشيتون بدم كه آنتن دهي اون بره بالا... مثلا اگه تا حالا با سيم كارت ايرانسلتون 10 بار ميخواين يه شماره رو بگيرين تا جواب بده بشه حداكثر 3 بار!!!!! واقعيت داره؟؟
عجب آدمايي پيدا مي شن. تو رو خدا نيگاه كن. تو روز روشن دارن دروغ ميگن.
بابا هر كي گفته چرت گفته. خيالت راحت باشه. همچين چيزي امكان نداره.
persia007
19-02-2008, 13:56
تازه ميگفت اين كد مال بالاهاي ايرانسل بوده!!!!
persia007
19-02-2008, 13:59
سلام دوستان ....
اگه ميشه كمكم كنين.
تو چند تا سايت خوندم كه ام.ام.اس ايرانسل فعال نيست... مثل اينكه مشكل حقوقي داره!!!!
sari-1369
19-02-2008, 14:21
تو چند تا سايت خوندم كه ام.ام.اس ايرانسل فعال نيست... مثل اينكه مشكل حقوقي داره!!!!
ممنون از جوابتون ...
پس اينطور كه معلومه واسه همه غير فعاله ...
به نظر من كه اينا همش زيره سر همراه اوله ............
H M R 0 0 7
19-02-2008, 14:45
ممنون از جوابتون ...
پس اينطور كه معلومه واسه همه غير فعاله ...
به نظر من كه اينا همش زيره سر همراه اوله ............
آره درست حدس زدي.ملت توي خارج دارن 2 گيگ 2 گيگ MMS ردو بدل ميكنن، حالا ما از صدقه سر اين موووووخابرات بايد بشين سماق بمكيم.
mehdi_vsgh
19-02-2008, 17:55
رو آب بخندی!!!
خدا رو خوش میاد من GPRS نداشته باشم و تو داشته باشی؟:41::41: :19::19:
ایشالله تو هم بی GPRS بشی دلم خنک شه.آمیییییییین:27::27::27:
تازه الهی خطت مسدودم بشه.:21:
خوب تقصیر خودته دیگه..... من چهکار کنم؟؟؟ باید حدس میزدی این شماره ای که افتاده برای یه کاربر معمولی ایرانسلی نیست....گوشی را بر میداشت جوابتو میدادن :27:
سلام
از دوستانم نیست
نه عزیز
نمیخوام کار به اینجاها برسه
توروخدا کمک کنید
تنها راه جلوگیر از مزاحمتش اینه که زنگ بزنی تا خطش را یه طرفه کنن(منم قبلا مزاحم داشتم به شاهین گفتم برام ردیفش کرد!)
سلام دوستان ....
اگه ميشه كمكم كنين.
بنا به دستور دولت بسیار مردم دوست ایران!!!
MMS خلافه شرعه....بنابراین باید قطع بشه:5:
پاسخ حسین کاملا تایید میشه......:8::5:
bozorgmehr
19-02-2008, 18:34
با سلام به همگی:من در اولین روز توزیع ایرانسل در حدود دو سال پیش اگه اشتباه نکنم22مهر ماه بودمرتکب اشتباهی شدم و یک سیم کارت150000تومانی خریدم که در هیچ کجا قابل استفاده نمیباشد فقط در مناطق مشخصی در تهران کار میکندوبا افتخار عرض میکنم تا کنون موفق نشدهام با آن تماس برقرار کنم فقط در خود شرکت ایرانسل در خیابان آفریقا و چند نقطه از شهر قابل استفاده است .راستی اون Gچی چی بود که صحبتش بود.
K A R I M I
19-02-2008, 18:36
تنها راه جلوگیر از مزاحمتش اینه که زنگ بزنی تا خطش را یه طرفه کنن(منم قبلا مزاحم داشتم به شاهین گفتم برام ردیفش کرد!)
مهدی جان اون روشی رو که من میگم خیلی باحال تر و آسون تر هست ! هر کی دوست داشته باشی بن می کنی و هر موقع دوست داشته باشی دوباره بر می گردونیش ...
mehdi_vsgh
19-02-2008, 22:41
با سلام به همگی:من در اولین روز توزیع ایرانسل در حدود دو سال پیش اگه اشتباه نکنم22مهر ماه بودمرتکب اشتباهی شدم و یک سیم کارت150000تومانی خریدم که در هیچ کجا قابل استفاده نمیباشد فقط در مناطق مشخصی در تهران کار میکندوبا افتخار عرض میکنم تا کنون موفق نشدهام با آن تماس برقرار کنم فقط در خود شرکت ایرانسل در خیابان آفریقا و چند نقطه از شهر قابل استفاده است .راستی اون Gچی چی بود که صحبتش بود.
خوشبختانه با شناختی که از تهران دارم میتونم با خیال راحت بهتون بگم که دارین خالی میبندین
حرف شما جز دروغ چیز دیگهای نیست
H M R 0 0 7
19-02-2008, 23:09
1- سیم کارتهای ایرانسل از اواخر پاییز توزیع شد یعنی چیزی حدود 14-15 ماه نه دوسال(24 ماه)
2-تا جایی که من میدونم اکثر نقاط تهران آنتن میده.
3-شما حتمی سیم کارت رو تو گوشی نزاشتین که نتونستین تماس برقرار کنید.
4-اون G همون GPRS یا اینترنت
من یک ایرانسل خریدم اما از روزی که اونو خریدم هی شارژموبایلم زود تموم میشه
میخواستم بپرسم برای شما هم اینجوریه در حالی که برای سیم کارت دولتی که داشتم اینجوری نبود
ar.behnam
20-02-2008, 01:01
یه سوال فنی دارم
این پست ماله من بود چرا خورده به نام ایشون؟
میخواستم بپرسم برای شما هم اینجوریه در حالی که برای سیم کارت دولتی که داشتم اینجوری نبود
به خاطر GPRS بايد باشه
H M R 0 0 7
20-02-2008, 08:48
یه سوال فنی دارم
اينم از عجايبه ديگه.
كم عجايب داره ايرانسل تو تاپيكشم از اين عجايب رخ ميده:46::31:
mosi7616
20-02-2008, 10:21
خالی شدن انتن و منم داشتم
به خاطر سرچ کردن آنتنه
اون علامت زیر خطر انتن هی چشمک می زنه
برای من خود به خود درست شد
البته بعد از کلی ور رفتن
mehdi_vsgh
20-02-2008, 19:56
به خاطر استفاده از جی پی ار اس هستش
این سرویس خیلی شارژ موبایل را میخوره
یه سوال فنی دارم
به جان خودم این پست برای من بوده اصلا به نوع املاش هم دقت کنی متوجه میشی :31:
ar.behnam
20-02-2008, 20:04
به خاطر استفاده از جی پی ار اس هستش
این سرویس خیلی شارژ موبایل را میخوره
به جان خودم این پست برای من بوده اصلا به نوع املاش هم دقت کنی متوجه میشی :31:
eeeeeeeeeee ببین تو روز روشن ...........! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
IstaaKon
20-02-2008, 23:15
سلام
دیروز ایرانسل هم به شهر ما اومد و مردم رو بسی ذوق زده کرد که یکیش هم من بودم که دارم ازش استفاده میکنم ...
لطف کنید توضیحاتی در مورد مزیت هاش بدید . بخصوص اینترنتش
چون والا نمیشه 872 صفحه قبلی رو خوند یعنی میشه ولی با این وضع اینترنت مملکت باید یه 7-8 روزی وقت گذاشت تا بتونی نصفشو تموم کنی . تازة اگه adsl داشته باشی
سلام
دیروز ایرانسل هم به شهر ما اومد و مردم رو بسی ذوق زده کرد که یکیش هم من بودم که دارم ازش استفاده میکنم ...
لطف کنید توضیحاتی در مورد مزیت هاش بدید . بخصوص اینترنتش
چون والا نمیشه 872 صفحه قبلی رو خوند یعنی میشه ولی با این وضع اینترنت مملکت باید یه 7-8 روزی وقت گذاشت تا بتونی نصفشو تموم کنی . تازة اگه adsl داشته باشی
ميشه لطف كني و اسم شهرت رو بگي
IstaaKon
21-02-2008, 00:55
کرمان > سیرجان
Tornado2800
21-02-2008, 01:38
من تو قطار بودم ، سیرجان فکر کنم برای من آنتن می داد !!!
در مورد سرویس هاش به
مراجعه کن توی سایتش همه چیز هست.
یا حق.
H M R 0 0 7
21-02-2008, 10:35
eeeeeeeeeee ببین تو روز روشن ...........! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا يه پست كه اينقدر دعوا نداره. بجاي اينكار مشكل ملت رو حل كنين:31::46:
mehdi_vsgh
21-02-2008, 12:19
بابا يه پست كه اينقدر دعوا نداره. بجاي اينكار مشكل ملت رو حل كنين:31::46:
مشکل شما حل شد یا نه؟
ببینم سیمکارتهای دیگه روی گوشیت انداختی ببینی شاید مشکل از گوشیت باشه؟
shahab_f
21-02-2008, 12:32
ببینم دوستان ایرانسل اعتباری Gprs رایگان داره؟ (یعنی کلا همیشه رایگان)
H M R 0 0 7
21-02-2008, 14:54
مشکل شما حل شد یا نه؟
ببینم سیمکارتهای دیگه روی گوشیت انداختی ببینی شاید مشکل از گوشیت باشه؟
اقا منظورم خودم نبود كه. منظورم بقيه بود.
من خودم كه بيخيال GPRS شدم.
هيچي مفتي نميده عزيز!
mehdi_vsgh
21-02-2008, 18:17
میخواستم بدونم به چه دلیلی باید مفتی بده؟؟؟
دائمی هم بخری مفتی نیست چه برسه به اعتباری
pouria007
21-02-2008, 18:50
سلام برو بچ
ميخواستم بدونم چه تنظيمات يا کارهايي بايد انجام بدم تا به gprs ايرانسل دسترسي پيدا کنم
در ضمن کدوم طرح ايرانسل بود که gprs رايگان ميداد؟
آيا هنوز هم اين کار رو ميکنه؟
taban225
21-02-2008, 19:40
بابا بی خیال gprs تماس گرفتن به ایرانسل کلی دردسر داره بوق اشغالی یا پیغامهای انگلیسی میده باید شمارشو چند بار بگیری تا با طرف صحبت کنی
Tornado2800
21-02-2008, 19:47
بابا بی خیال gprs تماس گرفتن به ایرانسل کلی دردسر داره بوق اشغالی یا پیغامهای انگلیسی میده باید شمارشو چند بار بگیری تا با طرف صحبت کنی
یعنی از طریق GPRS بشه با شخصی صحبت کرد ؟ ( فکر کنم هر دو نیاز دارند یه برنامه ی مشخصی رو نصب کنند ، درسته ؟ )
شما از چه برنامه ای استفاده می کنید ؟
یا حق.
Tornado2800
21-02-2008, 19:48
سلام برو بچ
ميخواستم بدونم چه تنظيمات يا کارهايي بايد انجام بدم تا به gprs ايرانسل دسترسي پيدا کنم
s مدل گوشی
بفرست با 2225 اگه درست نوشتم تنظیماتش بهت میاد
و اینکه GPRS دیگه مجانی نیست.
یا حق.
AriA jOhaRi
21-02-2008, 20:36
من می خوام با p990 به اینترنت وصل بشم (با ایرانسل) اگه کسی می تونه کمکم کنه !
shahab_f
21-02-2008, 21:37
دائمی هم بخری مفتی نیست چه برسه به اعتباری
بابا پس این رفیق ما چی میگه که چند روزه داره استفاده میکنه از اعتبارشم کم نشده؟
nakhordemast
21-02-2008, 21:57
من می خوام با p990 به اینترنت وصل بشم (با ایرانسل) اگه کسی می تونه کمکم کنه !
تنظیماتش اینجوریه:
control panel>conenection>internet accont>new accont>data
بعد accont nameرو میزنی irancell-GPRS دست به هیچی نمیزنی سیو میکنی میای بیرون
به همین سادگی به همین خوشمزگی.:40:
اين كه ميگي يعني چي عزيز ؟!!!
براي جذب مشتري.
من هرکاری می کنم این اینترنت ایرانسل وصل نمی شه که نمی شه. هزارتا از اون مسیجها هم گرفتم و سیو کردم اما دریغ از 1دقیقه وصل شدن
golpaman
21-02-2008, 23:48
بابا پس این رفیق ما چی میگه که چند روزه داره استفاده میکنه از اعتبارشم کم نشده؟
از من هم کم نمی کنه ولی از رفقا کم می کنه.
:20:
Tornado2800
22-02-2008, 10:14
من هرکاری می کنم این اینترنت ایرانسل وصل نمی شه که نمی شه. هزارتا از اون مسیجها هم گرفتم و سیو کردم اما دریغ از 1دقیقه وصل شدن
اگر تنظیمات درسته
چند بار سعی کنید ، درست میشه.
mehdi_vsgh
22-02-2008, 11:13
ثبت نامت کامله؟؟
کجا هستی؟(شهرت؟)
آنتن گوشیت پر هست؟؟؟؟
Tornado2800
22-02-2008, 13:31
برای من که ثبت نامم کامل نبود ، باز هم جواب می داد Gprs ...
Tornado2800
22-02-2008, 13:38
دوستان میشه سیم کارت هدیه رو فروخت ؟
یعنی میشه بعدا اسم صاحبش رو عوض کرد ؟ و خلاصه محدودیتی نداره؟
pouria007
22-02-2008, 13:46
s مدل گوشی
بفرست با 2225 اگه درست نوشتم تنظیماتش بهت میاد
و اینکه GPRS دیگه مجانی نیست.
یا حق.
مرسي ممنون ولي يه خورده واضح تر بگو
اصلاً يه نمونه بنويس
باي
mehdi_vsgh
22-02-2008, 18:09
اصلاً يه نمونه بنويس
باي
دوست عزیز
شما یک اس ام اس به شماره 2225 بفرست
اول اون رو یه حرف s وسپس یک فاصله و بعد شماره imei گوشیت را بزن مثلا
s 356799852156016
Tornado2800
22-02-2008, 19:46
اصلاً يه نمونه بنويس
باي
s nokia n73
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.