مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
brightest
23-07-2007, 01:50
مبارك باشه ولي مشكل ما راجع به سيم كارت هاي شماره طلائي هست و نه هديه .البته قاعدتا نبايد خيلي هم فرق بكنه !
hossein021
23-07-2007, 08:39
[QUOTE=Ebrahim202003;1339434]آقا ما بالاخره امروز سيم كارت هديمون رو گرفتيم . حالا چه جوري ؟ مي گم :
رفتم پست منطقه 14 كه واقع در ميدان وليعصر مي باشد و با ارايه قاب سيم كارت و كپي كارت ملي ( يا شناسنامه )
وارايه كد پيشتاز اون رو دريافت كردم زياد هم معطل نشدم چون 10 نفر جلوم بودن . حالا راهنمايي :
در تهران: دو عدد اول كد پستيتون رو نگاه كنيد مثلا ماله من 14 بود كه مربوط مي شه به منطقه پستيه 14 حالا براي
راهنمايي پستاي تهران رو مي ذارم و براي ديگر شهرها لينك سايت رو : :46:
پستها : تلفن: آدرس:
1 منطقه ۱۱ 66703088 خيابان امام خمينی خيام
2 منطقه ۱۳ 66499240 چهارراه لشگر
3 منطقه ۱۴ 88900173-6 ميدان وليعصر
4 منطقه ۱۵ 88828384 مفتح، بالاتر از ميدان مطهری
6 منطقه ۱۷ 33124100 ميدان خراسان خيابان صفاری
7 منطقه ۱۸ 55900946 ميدان شهرداری
8 منطقه ۱۹ 22007366 تقاطع شريعتی بزرگراه صدر
مال من هم شماره پست پیشتازم اومده ولی در رقم اولش 53 هست من کجا باید برم
[QUOTE=Ebrahim202003;1339434]آقا ما بالاخره امروز سيم كارت هديمون رو گرفتيم . حالا چه جوري ؟ مي گم :
رفتم پست منطقه 14 كه واقع در ميدان وليعصر مي باشد و با ارايه قاب سيم كارت و كپي كارت ملي ( يا شناسنامه )
وارايه كد پيشتاز اون رو دريافت كردم زياد هم معطل نشدم چون 10 نفر جلوم بودن . حالا راهنمايي :
در تهران: دو عدد اول كد پستيتون رو نگاه كنيد مثلا ماله من 14 بود كه مربوط مي شه به منطقه پستيه 14 حالا براي
مال من هم شماره پست پیشتازم اومده ولی در رقم اولش 53 هست من کجا باید برم
دو رقم اول کد پستی رو چک کنید. نه کد پیشتاز
Silwestern
23-07-2007, 11:04
دکتر گوشی من GPRS داره.فقط ایرانسل میگه باید صبر کنی تا به لیست گوشی های GPRS دار ایرانسل اضافه شه.من میگم این کار چه قدر طول میکشه؟
چرت گفتن... اینکه میگی ایرانسل گفته یعنی کی گفته؟ همون اپراتورهای خنگ و گاگول ایرانسل گفتن که هنوز فرق گوشی موبایل رو با تلفن بیسیم نمیدونن !!!
با بلوتوث لپتاپت یا کامپیوترت گوشی تو اد کن و سپس ایجاد یه اکانت ... راحت تر اینه که با نرم افزار گوشیت یه اکانت بسازی...
همش اتوماتیک نصب میشه ... گوشی GPRS داشته باشه نصب میشه ... گوشی شما F3 موتو که نیست ؟!!؟
قطعا نصب میشه ... از ویندوز موبایلهای مجهز به وایرلس هم میتونی کمک بگیری ... خلاصه این همه راه ...
MTNIrancell
23-07-2007, 11:29
یه شماره هستش 09351500000، که انگار مثل 118 هستش
شاید از اینجا بشه در آوردش !
نه نه نه
150 فعلاً براي رزرو شماره طلايي و در ضمن بعداً كه 150 اصلي شروع ه كار بكنه شما مي تونيد اسم بديد و شماره بگيريد.
نه اينكه شماره بدي اسم بگيري.
سلام عليکم به بزرگان ايرانسل (از نظر اطلاعات) من يه مشکل دارم و اون اينه که وقتي مي خوام پيام کوتاه ارسال کنم ارور ميده ميگه:"massege barred" يعني ممنوع شده(از 3 هفته پيش) به 130 زنگ زدم به رفقا گفتم نشد که حل شه واسه کسي همچين اتفاقي افتاده؟ کسي راهشو ميدونه؟ ممنون
اين كد رو بزن - پيغام خطا بهت نبايد بده.
# 0000 * 330 #
مکالمه رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل(بدون کد و طرح و ...):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من از اين طرح استفاده نكنيد. چون مي كنن تو پاچتون و نمي تونيد ثابت كنيد.
از من گفتن بود.
سلام
من چند روزي نبودم
بعضي از دوستام ميگن ما كارت 5 توماني خريديم 10 تومان شارژ ميشه
ايا واقعا صحت داره؟
اگه بله تا كي؟؟
ممنون:46::46::21:
آره ولي بعداً ازتون كم مي كنه.
چرت گفتن... اینکه میگی ایرانسل گفته یعنی کی گفته؟ همون اپراتورهای خنگ و گاگول ایرانسل گفتن که هنوز فرق گوشی موبایل رو با تلفن بیسیم نمیدونن !!!
با بلوتوث لپتاپت یا کامپیوترت گوشی تو اد کن و سپس ایجاد یه اکانت ... راحت تر اینه که با نرم افزار گوشیت یه اکانت بسازی...
همش اتوماتیک نصب میشه ... گوشی GPRS داشته باشه نصب میشه ... گوشی شما F3 موتو که نیست ؟!!؟
قطعا نصب میشه ... از ویندوز موبایلهای مجهز به وایرلس هم میتونی کمک بگیری ... خلاصه این همه راه ...
ممنون از اين همه لطف و احترامي كه به ما اپراتور ها گذاشتي.
سپاس گذارم.
اون دوست عزيز شماره و مدل گوشيش رو براي من ميل كنه تا تنظيمات رو براش ارسال كنم.
آقا ما بالاخره امروز سيم كارت هديمون رو گرفتيم . حالا چه جوري ؟ مي گم :
5 منطقه ۱۶ { شماره عوض شده است } رسالت خيابان نيروی دريايی
در اين مورد بايد بگم آقا شاهين گل حتما خبر نداشتن چون من امروز پست بودم (14) 30-40 نفر اومدند و سيم كارت
هديشون رو گرفتند و من انبار پشت سر يارو رو كه درش باز بود رو ديدم و توش يه عالمه پاكت هديه ايرانسل بود كه ملت هنوز نيومده بودن بگيرن ، ببينيد شما تقريبا تا دو هفته بعد از خريد يه sms براتون مياد كه كد پيشتاز رو گفته
واگر نيومد با سيمتون يه sms به 138 ومتنش هم فقط شماره تون ( ***0935) باشه ، ارسال كنيد تا وضعيت هديه رو
براتون مشخص كنه .
وضعيت مالي كه فكر كنم خيلي توپ باشه با اين همه تبليغات خدا مي دونه چقدر پولش مي شه تيزرها كه خفنه
ثانيه اي مي گيرن خفن اين از اين ، اپراطور اول هم راه افتاده تا عقب نيفته هي زير نويس و تبليغ و همراه اولو ... :27:
من فكر كنم 1/10 پول اين تبليغات رو اگه ايرانسل صرف پوشش مي كرد تا الان مي تونست كل كشور رو زير پوشش
ببره كه مي تونست ولي انگار خبراييه كه نمي شه :13: به هر حال شركت نيمه خصوصيه و پولدار :5:
تعداد مشتركين هم فكر كنم به مرز 3 ميليون رسيده باشه اگه اينجوري پيش بره تا آخر امسال فكر كنم به tci برسه
اپراطور سوم هم كه فعلا خبريش نيست ، اگه هم بخواد بياد كه به همين راحتيا 3g نمي ذارن بده :21:
دوست عزيز شما اگه پست رو خوب مي خوندي مي فهميدي كه بحث سره سيم كارت هديه نبوده بلكه سره سيم كارت هاي شماره طلائيه.
در مورد وضعيت مالي همبگم كه ايرانسل تا وقتيكه MTN پشتشه از نظر مالي كم نمياره.
يه سؤال دارم اگه باباي شما راضي نباشه كه شهرداري توي حياته خونش درخت بكاره و حتي پول هم قبول نكنه شهرداري ديگه كاري نمي تونه بكنه كه.
وقتي ايرانسل حاضره پول بده تا آنتن بگذاره ولي شهرداري نمي گذاره ديگه بايد چي كار كنه؟
اينجا اسمش ايرانه.
Dr.Dolfin
23-07-2007, 11:31
اگه میبینی خیلی GPRS لازم داری برو یه گوشی دیگه بخر :31:
خیلی با مزه ای!!
TheMohammad
23-07-2007, 11:37
خیلی با مزه ای!!
برای خواهرم گوشی Samsung E250 گرفتیم، تنظیمات GPRS اش رو که ایرانسل نداشت، خودم دستی تنظیم کردم، هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه !
نمیدونم این سامسونگ ها چطوری هستن ؟ روش خاصی دارن ؟
گوشی شما چیه ؟
potentate85
23-07-2007, 11:42
سلام ....
من ديشب طرح قرمز رو انتخاب كردم به جاي 2500 ازم 6000 تومان كم شد
زنگ زدم پشتيباني 8 دقيقه پشت خط بودم بازم 2200 ازم كم شده ....
پشتيباني هم ميگه انشالله 2 هفته ديگه درست مي شه !!!
من بايد چيكار كنم!!!!!!!1
ostooreh
23-07-2007, 11:45
MTNIrancell:اين كد رو بزن - پيغام خطا بهت نبايد بده.
# 0000 * 330 #
----------------------------------
ميشه فارسي بنويسي مثلا ستاره سيصدوسي....
چون قاطي ميشه ممنوووووووووون
Dr.Dolfin
23-07-2007, 12:03
سلام ....
من ديشب طرح قرمز رو انتخاب كردم به جاي 2500 ازم 6000 تومان كم شد
زنگ زدم پشتيباني 8 دقيقه پشت خط بودم بازم 2200 ازم كم شده ....
پشتيباني هم ميگه انشالله 2 هفته ديگه درست مي شه !!!
من بايد چيكار كنم!!!!!!!1
دوست منم طرح قرمز رو انتخاب کرد 5000 تومن ازش کم شد.
Ebrahim202003
23-07-2007, 12:31
شاهين جان حق با شماست من دقت نكردم ، sorry:40:
در اين مورد بايد بگم آقا شاهين گل حتما خبر نداشتن چون من امروز پست بودم (14) 30-40 نفر اومدند و سيم كارت
هديشون رو گرفتند و من انبار پشت سر يارو رو كه درش باز بود رو ديدم و توش يه عالمه پاكت هديه ايرانسل بود كه ملت هنوز نيومده بودن بگيرن ، ببينيد شما تقريبا تا دو هفته بعد از خريد يه sms براتون مياد كه كد پيشتاز رو گفته
واگر نيومد با سيمتون يه sms به 138 ومتنش هم فقط شماره تون ( ***0935) باشه ، ارسال كنيد تا وضعيت هديه رو
براتون مشخص كنه .
آقا شاهین درست می گویند چون بحث ما مربوط به شماره طلائی نه سیم کارت هدیه. من هم امروز پست بودم کلی سیم هدیه بود ولی خبری از شماره طلائی... .
مبارك باشه ولي مشكل ما راجع به سيم كارت هاي شماره طلائي هست و نه هديه .البته قاعدتا نبايد خيلي هم فرق بكنه !
تائید میشه
Dr.SaeiD
23-07-2007, 14:21
خیلی با مزه ای!!
اونش دیگه به خودم مربوطه !!!
با سلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا شاهینه گل که از موقعی که ایشون اومدن من نیستم:31:
آقا شاهیم مرسی که بچه هارو اینقدر خوب راهنمایی میکنی قبل شما وقتی یکی یه سوالی می پرسید همه ما به هر نحوی سعی میکردیم یه جوری با جوابهای تقریبا راستمون:31:فرد سوال پرسیده رو قانع کنیم:31:
ولی از وقتی شما اومدی این پست یه چیز دیگه شده:31::46:
اونش دیگه به خودم مربوطه !!!
سعید جون ناراحت نشو بابا ! خب آخه اون دوستمون رفته یه گوشی گمنام خریده ! این همه گوشی معروفا توپ!
بعد از کلی مدت صفحه رومینگ ایرانسل دوباره باز شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سایتی که توش نوشته نمیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شاهین لطفا در این موردم کمی توضیح بدین
اگه ما الان با این سیم کارت دایمی بریم خارج از کشور حداقل اسم اپراتور خارجی و میندازه یا نه ؟
بعدشم برای دریافت سیم رومینگ حتما باید سپرده بزاریم ؟ یعنی میشه سیم رومینگ و بگیریم ولی هر موقع خواستیم بریم خارج سپرده بزاریم ؟
دفاتر پست مركزي اين روزها به محلي براي ازدحام جمعيت و صفهاي طولاني مردم تبديل شدهاند؛ اين دفاتر از سويي حجم عمدهي فعاليت خود را برروي تحويل كارت هوشمند سوخت گذاشتهاند و ازدحام در اين دفاتر بيش از حد معمول شده است و از طرف ديگر شاهد صفهاي طولاني متقاضيان براي دريافت سيمكارتهاي هديهي ايرانسل هستند كه توزيع آنها به اين دفاتر واگذار شده است.
به گزارش خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - با بهرهگيري از حجم وسيع تبليغات خود و در نظر گرفتن مكانيزمهاي تشويقي براي جذب مشترك با توجه به اينكه چند ماهي از فعاليتش در ايران نميگذرد، توانست نام خود را در ميان متقاضيان تلفن همراه بشناساند.
اين اپراتور به مناسبت روز مادر - 14 تيرماه - به متقاضيان خود وعده داد كساني كه در فاصلهي زماني تعيين شده يك سيمكارت دايمي يا اعتباري خريداري ميكنند، يك سيمكارت اعتباري هديه ميگيرند و حتي اين زمان را تمديد كرد.
قرار بود هديهي متقاضياني كه در اين تاريخ سيمكارت ميخرند با تكميل كردن فرم مربوطه و فعال شدن در شبكه به آدرس پستي آنها ارسال شود اما ظاهرا به اين مشتركان اعلام شد كه براي دريافت سيمكارتهاي خود به دفاتر پستي محل سكونت خود مراجعه كنند اما با مراجعه به اين دفاتر نيز گفته شده است كه براي دريافت سيمكارت هديه خود بايد به دفاتر مركزي پست مراجعه كنند.
اين مساله سبب شده متقاضيان بسياري به دفاتر مركزي از جمله دفتر منطقه 13پستي واقع در خيابان لشگر مراجعه و با ايستادن ساعتهاي طولاني در صف براي سيمكارت هديهي منتظر بمانند.
به گزارش ايسنا، روند ارايهي اين سيمكارتها به اين شكل است، فردي كه يك سيمكارت ايرانسل خريده با تكميل فرم مربوطه و ارايه مدارك لازم به فروشنده، ثبتنام خود را براي دريافت سيمكارت هديه كامل ميكند و فروشنده اطلاعات لازم را به شركت ايرانسل ارسال كرده تا پس از ثبتنام مشخص شود فردي كه سيمكارت هديه را دريافت ميكند حتما يك سيمكارت ايرانسل خريده است.
بر اين اساس مشتركي كه براي سيمكارت هديه به دفاتر پستي مراجعه ميكند بايد ابتدا از بودن نام خود در بين ليست متقاضيان اين سيمكارتها اطمينان حاصل كند؛ به همين منظور در دفاتر پستي مركزي نام تمامي مشتركاني كه سيمكارت ايرانسل هديهدار خريدهاند بر روي تابلو بزرگي زده شده است.
اما مشتركان براي پيدا كردن نام خود با مشكل مواجهند زيرا اين اسامي به ترتيب حروف الفبا نبوده و به صورت دستنويس بروي برگههاي A4 متعددي بر روي تابلو زده شده است و هر يك از متقاضيان بايد مدتي را را براي پيدا كردن نام خود صرف كنند و حتي برخي از مشتركان از گرفتن هديهي خود منصرف ميشوند.
از سوي ديگر بعضي ديگر از مشتركان ايرانسل چند بار براي دريافت سيمكارت خود به اين دفاتر مراجعه كردهاند اما نام آنها به دلايلي از جمله تكميل نشدن مداركشان هنوز ثبت نشده و بايد اين روند طي شود و همين مساله باعث شده كه بعضا گفته شود كه اين اپراتور به وعدههاي خود عمل نكرده است.
در حالي كه نمايندگيهاي ايرانسل در سطح شهر مسووليت فروش سيمكارت را برعهده دارند اين سوال مطرح ميشود كه چرا متقاضيان براي دريافت سيمكارت هديه خود بايد به دفاتر پستي مراجعه كنند كه اكثر آنها نيز متقاضيان را به دفاتر پست مركزي ارجاع ميدهند.
از سوي ديگر متقاضيان نميدانند كه اگر شرط گرفتن هديه خريد يك سيمكارت ايرانسل است چرا همان جا سيمكارتهاي هديه با خريد يك سيمكارت تحويل متقاضي داده نشده و يا به آدرس متقاضيان ارسال نميشود و اين مسائلي است كه بايد مسوولان شركت ايرانسل پاسخگو باشند.
در هر حال با ورود اپراتورهاي خصوصي تلفن همراه در عرصهي مخابرات كشور تبليغات در اين حوزه شكل جديتري به خود گرفته است، به طوري كه هر يك از اين اپراتورها براي جذب متقاضي بيشتر از روشهاي متفاوت تبليغات استفاده ميكنند.
چندي پيش شاهد انتخاب نام و لوگوي تجاري اپراتور اول تلفن همراه به عنوان همراه اول بوديم كه پس از سالها فعاليت به عنوان زيرمجموعه شركت مخابرات ايران و شناخته شدن آن با نام مخابرات، اين نام تجاري را براي عقب نماندن از عرصهي رقابت براي خود انتخاب كرد.
اگر نگاهي به روزنامههاي كثيرالانتشار بيندازيم، لوگويي به شكل دو حلقه با رنگهاي فيروزهاي و نارنجي كه زير آن نوشته شده است «همراه اول» به همراه جزييات ثبت نام در دو صفحه وسط اغلب روزنامهها به چشم ميخورد.
صرفنظر از اين كه اين نوع تبليغات خوب يا بد است، مساله مهم اين است كه اين اپراتورها تا چه حد به وعدههاي خود عمل ميكنند.
Dr.Dolfin
23-07-2007, 14:59
[quote=drsaeid;1341362]اونش دیگه به خودم مربوطه !!!
اگه به خودتون مربوطه پس لطف کنید مسایل خصوصیتون رو تووی انجمن عمومی مطرح نکنید.
Dr.Dolfin
23-07-2007, 15:04
سعید جون ناراحت نشو بابا ! خب آخه اون دوستمون رفته یه گوشی گمنام خریده ! این همه گوشی معروفا توپ!
وحید جان دوستتون گوشی گمنام نخریده.این گوشی دو ماه هم نیست که وارد بازار ایران شده.واسه همین که دارم میپرسم چطوری باید GPRSش رو تنظیم کنم.البته سو تفاهم نشه.
وحید جان دوستتون گوشی گمنام نخریده.این گوشی دو ماه هم نیست که وارد بازار ایران شده.واسه همین که دارم میپرسم چطوری باید GPRSش رو تنظیم کنم.البته سو تفاهم نشه.
نه آرش جون منظوری نداشتم من میخواستم به سعید بگم که واقعا تنظیم گوشیت سخته چون جدید خیلی:46:.
hossein-p30-f
23-07-2007, 17:38
سلام
این SMS امروز برای من اومده از((2225)) من که چیزی نفهمیدم :18::18:شماچیزی می فهمین :31:
send S IMEI or S phone type for self provisioning, namedConfiguration phone type for named configuration
Dr.SaeiD
23-07-2007, 19:02
اونش دیگه به خودم مربوطه !!!.
اگه به خودتون مربوطه پس لطف کنید مسایل خصوصیتون رو تووی انجمن عمومی مطرح نکنید.
اگه یه ذره به مغزتون فشار میاوردین می فهمیدین که جواب سوال شما رو داده بودم که شما یه تیکه تهشو
نگه داشتی و جواب دادی !
اگه یه خورده شعور داشتین می فهمیدین که باید تشکر کنین !
حالا که ندارین ، به جهنم ! خوب ندارین دیگه ! چیکار کنم ! نمیخواد چیزی بگید ! فقط بشینین سر جاتون
لازم نیست به خودتون فشار بیارید ! :5:
ازت توقع ندارم ! دست خودت که نیست !:41: خدا اینطوریت کرده ! حتما" حکمتی داشته دیگه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشی ! :8: :27:
ShahabSAMSUNG
23-07-2007, 19:09
برای خواهرم گوشی Samsung E250 گرفتیم، تنظیمات GPRS اش رو که ایرانسل نداشت، خودم دستی تنظیم کردم، هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه !
نمیدونم این سامسونگ ها چطوری هستن ؟ روش خاصی دارن ؟
گوشی شما چیه ؟
خب اتفاقاً تنظیمات GPRS گوشی های سامسونگ واقعاً از همه راحت تره.
ولی چرا دستی تنظیم می کنی؟
یه اس ام اس ایجاد کن و توش بنویس:
S SAMSUNG E250
و به شماره 2225 ارسال کن تا تنظیماتش برات برسه. من با هر دو روش (دستی و اس ام اسی) تونستم این گوشی رو تنظیم کنم و کار هم کرده.
navid2008
23-07-2007, 19:48
دوست منم طرح قرمز رو انتخاب کرد 5000 تومن ازش کم شد.
آقا من هم طرح قرمز رو انتخاب کردم 6700 تومن حسابم رو صفر کرد !!! :18:
10 بار هم زنگ زدم ایرانسل اما جواب درست و درمونی ندادن تا حالا !!
بعنی اعتبارم دو دره شده ؟؟؟
هر کی حسابش اشتباهی کم شده سر همین طرح قرمز باید یه تاپیکی بزنیم تا ببینیم چه کار باید کنیم !
TheMohammad
23-07-2007, 19:49
S SAMSUNG E250
و به شماره 2225 ارسال کن تا تنظیماتش برات برسه. من با هر دو روش (دستی و اس ام اسی) تونستم این گوشی رو تنظیم کنم و کار هم کرده.
من با کدهای ایرانسل زدم ولی گفت تنظیمات موجود نیست !
جاتون خالی! قرار از طرف جام 14 (مسابقه شبکه 3) بهم یه سیم کارت ایرانسل مجانی بدن (چیکارش کنم ؟)
فکر کنم تنها برنده ایرانسلی من باشم !!!
شمارم رو هم اینجا زده : irancell.ir/Layer2/?id=137
(22/4/86)
jackhammer
23-07-2007, 22:38
میگم به سلامتی ایرانسل جدی جدی تعطیل کرده؟
تو این یه ماهه هیچ خبری از شهری روستایی دشتی خیابونی هیچی نیست!
شهرهایی که قرار بود تیر و خرداد اضافه بشن...
شیراز که همچنان همونجوریه...اصفهان چی؟
jackhammer
23-07-2007, 22:40
من با کدهای ایرانسل زدم ولی گفت تنظیمات موجود نیست !
جاتون خالی! قرار از طرف جام 14 (مسابقه شبکه 3) بهم یه سیم کارت ایرانسل مجانی بدن (چیکارش کنم ؟)
فکر کنم تنها برنده ایرانسلی من باشم !!!
شمارم رو هم اینجا زده : irancell.ir/Layer2/?id=137
(22/4/86)
بابا چه شانسی داری تو!
کاش منم مثل تو اینقدر خوش شانس بودم!
میگم با همون مسج سنتره فرستادی؟
دلیوری هم داد؟
TheMohammad
23-07-2007, 23:37
بابا چه شانسی داری تو!
کاش منم مثل تو اینقدر خوش شانس بودم!
میگم با همون مسج سنتره فرستادی؟
دلیوری هم داد؟
آره با همون مسیج سنتر تالیا فرستادم، دلیوری هم داد !
hossein-p30-f
23-07-2007, 23:40
آره با همون مسیج سنتر تالیا فرستادم، دلیوری هم داد !
من با 989320900004+ می خوام بفرستم اصلا نمیفرسته :41:
میگم به سلامتی ایرانسل جدی جدی تعطیل کرده؟
تو این یه ماهه هیچ خبری از شهری روستایی دشتی خیابونی هیچی نیست!
شهرهایی که قرار بود تیر و خرداد اضافه بشن...
شیراز که همچنان همونجوریه...اصفهان چی؟
اصفهان کماکان همون جوره .
amirlovely
24-07-2007, 00:19
اين طرح ايرانسل كه از 1 مرداد گذاشته همون 3 دقيقه ...من تست كردم درست كار مي كنه همون 3 دقيقه رو كم مي كنه
با سيم كارت اعتباري تست كردم
اين طرح ايرانسل كه از 1 مرداد گذاشته همون 3 دقيقه ...من تست كردم درست كار مي كنه همون 3 دقيقه رو كم مي كنه
با سيم كارت اعتباري تست كردم
جدی ایول ! اه ما که کسیا نداریم ایرنسل داشته باشه باش بحرفیم !
navid_mansour
24-07-2007, 01:16
من که 5 شب حداقل در عفته شبي 4--5 ساعت ميحرفم\40 روزي هست طرحو زدم هنوز فعاله
S SAMSUNG E250
میتونید از این کد هم استفاده کنید :
#5*3*130*
من چند بار استفاده کردم جواب میده پولی هم نمیخواد بدی
بچه ها من 6 و 7 تیر 2تا سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم ولی هنوز پیامک برام نیومده باید چیکار کنم ؟
پیامک هم میزنم به 138 میگه: سیم کارت هدیه شما در حاله آماده سازی است ...
علیرضا خارجی
24-07-2007, 03:04
سلام کسی هست جند شماره تا اس ام اس سنتر تی اسی ای رو برام بنویسه؟
TheMohammad
24-07-2007, 03:18
سلام
اصلیش اینه : 9891100500+
بعدش تا 508 داره
سلام
این طر ح های جدید ایرانسلو چطوری باید فعال کرد
کدومشون بیتره؟؟
برو بچ ما یه چند روزی به درخواست ایرانسل ! میریم یه شهر دیگه ای را مورد بررسی تخصصی قرار بدیم ! پس تا یه چند روزی تحمل کنین میام :31:! :46:
MTNIrancell
24-07-2007, 10:09
MTNIrancell:اين كد رو بزن - پيغام خطا بهت نبايد بده.
# 0000 * 330 #
----------------------------------
ميشه فارسي بنويسي مثلا ستاره سيصدوسي....
چون قاطي ميشه ممنوووووووووون
بابا دمت گرم ديگه از اين بهتر ديگه اگه از سمت چپ به راست بخوني كه حله.
با اين هم فاسيش:
مربع 330 ستاره چهار تا صفر مربع دكمه تماس گوشي يا همون سبزه يا OK
خوبه؟
با سلام خدمت همه دوستان مخصوصا آقا شاهینه گل که از موقعی که ایشون اومدن من نیستم:31:
آقا شاهیم مرسی که بچه هارو اینقدر خوب راهنمایی میکنی قبل شما وقتی یکی یه سوالی می پرسید همه ما به هر نحوی سعی میکردیم یه جوری با جوابهای تقریبا راستمون:31:فرد سوال پرسیده رو قانع کنیم:31:
ولی از وقتی شما اومدی این پست یه چیز دیگه شده:31::46:
خواهش مي كنم عزيز شما من معمولا يه تيريپ ساعت 8 -9 صبح ميام.
شما مثل اينكه يك كوچولو با هم مشكل داريد.
به جاي اينكه وقتتو هدر بدي يه ميل به من بزن و اسم و مدل گوشيتو برام بفرست من برات رديفش مي كنم.
تازه اگه هم گوشي شما توي ليست نباشه من با تنظيمات SonyEricsson برات رديفش مي كنم.
حالا باز به همديگه بپريد.
بعد از کلی مدت صفحه رومینگ ایرانسل دوباره باز شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سایتی که توش نوشته نمیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شاهین لطفا در این موردم کمی توضیح بدین
اگه ما الان با این سیم کارت دایمی بریم خارج از کشور حداقل اسم اپراتور خارجی و میندازه یا نه ؟
بعدشم برای دریافت سیم رومینگ حتما باید سپرده بزاریم ؟ یعنی میشه سیم رومینگ و بگیریم ولی هر موقع خواستیم بریم خارج سپرده بزاریم ؟
شما براي دريافت سيم كارت رومينگ 200 هزار تومان بريز به حساب و وقتي سيم كارت رومينگت رو گرفتي برو پولت رو بكش بيرون.
ولي اونوقت اگه رفتي خارج بايد حتماً 200 تومان رو دوباره بگذاري تو حسابت.
براي ثبت نام رومينگ از توي سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اقدام كن.
سلام
این SMS امروز برای من اومده از((2225)) من که چیزی نفهمیدم :18::18:شماچیزی می فهمین :31:
send S IMEI or S phone type for self provisioning, namedConfiguration phone type for named configuration
يعني گوشي شما سريال اصلي نيست و شما اگه تنظيمات GPRS و MMS رو مي خواي سريال زيره باطري يا روي كارتن گوشي رو به اين شماره ارسال كن.
برو بچ ما یه چند روزی به درخواست ایرانسل ! میریم یه شهر دیگه ای را مورد بررسی تخصصی قرار بدیم ! پس تا یه چند روزی تحمل کنین میام :31:! :46:
وحيد جان شما يه تماس با من بگير كارت دارم.
در رابطه با همون مورد.
soheil_6666
24-07-2007, 10:10
9891100510+
اينم هست:20:
jackhammer
24-07-2007, 10:13
وحید جان...شما که اینقدر میری تحقیق حواست باشه که فقط پر بودن آنتن ملاک آنتن دهی نیستا!یه زنگی به voicemail یا ... بزن ببین صدا چطوره!:46:
sensil ...برو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قسمت طرح های تابستانی...بهتریش به خودت بستگی داره.
محمد جون مبارکت باشه...ایشالله بعدیشم بگیری!:11:
آقا من که تو شیرازم چون آنتن دهیش کمه کسی ایرانسل نخریده حالا من به کی sms و زنگ بزنم؟!:13:
من فامیل هام یا شیرازن یا اصفهان!:19:
MTNIrancell
24-07-2007, 11:19
وحید جان...شما که اینقدر میری تحقیق حواست باشه که فقط پر بودن آنتن ملاک آنتن دهی نیستا!یه زنگی به voicemail یا ... بزن ببین صدا چطوره!:46:
sensil ...برو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و قسمت طرح های تابستانی...بهتریش به خودت بستگی داره.
محمد جون مبارکت باشه...ایشالله بعدیشم بگیری!:11:
آقا من که تو شیرازم چون آنتن دهیش کمه کسی ایرانسل نخریده حالا من به کی sms و زنگ بزنم؟!:13:
من فامیل هام یا شیرازن یا اصفهان!:19:
نگران نباش
شما به من هر وقت خواستي هم زنگ بزن و همSMS
مخصوصاً شب ها.
آخه بلا نسبت مثل جغد شديم.
شب ها شيفت هستيم و روز ها خواب.
البته بماند كه جديدا ساعت 12 تا 15 هم ميرم سره كار.
jackhammer
24-07-2007, 11:42
فدات شم شاهین جون!
این حرفا چیه شما رو سر ما جا داری!
شاهین جان کمک:20:
من طرح طلایی انتخاب کردم به جای 15 تومن 30 تومن اومده رو حسابم :41:
لطفا راهنماییم کن که آیا میتونم 15تومنم و پس بگیرم یا باید بیخیال شم ؟:8:
درضمن تو قسمت طرح تعرفه من از وقتی طرح طلایی رو انتخاب کردم نوشته : Regressive 30000 Per Minute
این یعنی چی ؟:20:
آقا شاهین تو ایمیل به من گفتید e-care رو برام فعال کردید اما user/password برام نیومد میشه پیگیری کنید تشکر
با سلام
ببینم کسی از بچه ها تا حالا سیم شماره طلائی به دستش رسیده؟:41:
من 21 تیر رزرو کردم و همون روز هم پول را واریز کردم و امروز 2 مرداد است ولی هنوز خبری نیست به پست هم رفتم اون ها اصلا خبر نداشتند و می گفتند ما فقط سیم هدیه داریم. خلاصه به یه آشنا تو پست گفتم هر وقت اومد به من یه زنگی بزنه که تا حالا خبری نشده.
خوب حالا من چیکار کنم بازم صبر کنم یا پیگیری کنم. باید با چه شماره ای پیگیری کنم(می دونم 150 است ولی هیچ پیش شماره یا کدی نداره ؟؟؟) چون الان ایرانسل ندارم که باهاش به 150 زنگ بزنم.
راستی تا دیروز که شماره طلائی ایرانسل خودم را می گرفتم میگفت که شماره اشتباست ولی امروز میگه که موبایل مشترک خاموش است (یا) عدم پاسخگویی مشترک
با تشکر
یه سوال هم در مورد طرح های تابستانی دارم: میشه با 50 هزارتومان تشویقی طرح طلائی را فعال کرد یا نه؟
و سوال دیگم در مورد 20 تیر تا 12 مرداد است یعنی اگر سیم تا 12 مرداد نیاد 50 هزار تومان کشک میشه؟؟؟!!!!!!!!
شرمنده که دوتا پست پشت سر هم دادم
mosi7616
24-07-2007, 12:56
وقتی می گه خاموش است یعنی سیم کارتت فعال شده ولی طول می کشه به دستت برسه
برای من تو طرح قبلی بالای یک ماه طول کشید
سلام
بعدش تا 508 داره
عزيزم اينا كه مال دولتيه
با اينا نميشه كه
ولي با اين شماره ميشه
مال تالياس
حتي براي برنامه نود هم دليور داد
989320900004+
الان با يكي از فاميلامون صحبت كردم گفت امروز بالاخره سيم كارت جايزشو گرفته
چند روز پيشم براش پيامكش اومده بود
منتها هنوز ننداختش تو گوشي
بايد برم سراغش ببينم چطوريه
پس ميرسه
نگران نباشين
سيم كارتشم 13 تير خريده بود
اعتبار اوليم همون 4000 خورده اي بود منتها وقتي باهاش يه تماس گرفت شد 9000 خورده اي
خيلي شانسشون خوبه
يه سريم قبلا خريده بودن كه اعتبارش قاطي شد و شد 45 هزار تومن
باورتون نميشه
نه؟
تا الانم هنوز 34 هزار تومن توشه
hossein-p30-f
24-07-2007, 14:15
يعني گوشي شما سريال اصلي نيست و شما اگه تنظيمات Gprs و Mms رو مي خواي سريال زيره باطري يا روي كارتن گوشي رو به اين شماره ارسال كن.
من هنوز گوشی نخریدم یه 2600 دارم وقتی خریدم اونوقت می پرس مباید چیکار کنم
ممنون :10:
عزيزم اينا كه مال دولتيه
با اينا نميشه كه
ولي با اين شماره ميشه
مال تالياس
حتي براي برنامه نود هم دليور داد
989320900004+
شما چه جوری میفرستی برای من که اصلا نمی فرسته دلیور پیشکشش:41::41::41::41::41:
جناب JackHummer ميشه بگي چطوري ايميل سند ميكني؟
من براي ارسال ايميل با اكانت جيميل با مشكل برخوردم
تنظيمات رو كامل انجام دادم نميدونم مشكل از كجاس
ميتونم ايميلارو دريافت كنم ولي نميتونم بفرستم
اكانتم هم تو جيميل مشكلي نداره چون با موتورولا ازش استفاده كردم
ولي با گوشيم كه كا510 هستش سند نميكنه
شما گفتي ميتوني سند كني و گوشيت هم كا750 هستش
خواستم اگه ممكنه يه كمكي بكني
تنظيمات هم اينارو گذاشتم
سرور ورودي: pop.gmail.com
سرور خروجي: smtp.gmail.com
پورت ورودي: 995
پورت خروجي: هم 465 گذاشتم هم 587 ولي نميشه
كدگذاري ورودي: SSL
كدگذاري خروجي: هم SSL گذاشتم هم TLS هم بدون كد ولي باز سند نميشه
ايميلو يوزرنيمو پسووردم صحيح وارد كردم
توي اكانتم هم گزينه POP3 رو هم تيك زدم
حالا جالب اينجاس كه با برنامه Email Viewer و Gmail for mobile كاملا صحيح سند ميشه
ولي با خود گوشي نميشه
دليلشم كه نميخوام از اون برنامه ها استفاده كنم اينه كه اون برنامه ها فايل اتچ نميكنن ولي با خود گوشي ميشه فايلم فرستاد
منتها مال من حتي بدون اتچ هم سند نميكنه
خطايي هم كه ميده اينه:
گواهي سرور TLS/SSL توسط تاييد كننده شناخته شده اي مجاز شمرده نشد. با ارائه دهنده ايميل تماس بگيريد.
يه جاي تنظيمات غلطه ولي نميدونم مشكل از كجاس
جناب JackHummer اگه ميشه بهم يه sms بده تا با هم از طريق sms در تماس باشيم چون شمارتو بلد نيستم
اينم شماره من كه ديگه همه بلدش شدن 09354220566
هر كسيم كه سوني اريكسون داره و ميتونه سند كنه خواهشا با شماره اي كه دادم بهم كمك كنه
بچه ها من 6 و 7 تیر 2تا سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدم ولی هنوز پیامک برام نیومده باید چیکار کنم ؟
پیامک هم میزنم به 138 میگه: سیم کارت هدیه شما در حاله آماده سازی است ...
چرا کسی جوابم رو نداد
کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککک
آقا شاهین ظاهرا ایمیل من به دستتون نرسیده!!!
Dr.Dolfin
24-07-2007, 20:27
اگه یه ذره به مغزتون فشار میاوردین می فهمیدین که جواب سوال شما رو داده بودم که شما یه تیکه تهشو
نگه داشتی و جواب دادی !
اگه یه خورده شعور داشتین می فهمیدین که باید تشکر کنین !
حالا که ندارین ، به جهنم ! خوب ندارین دیگه ! چیکار کنم ! نمیخواد چیزی بگید ! فقط بشینین سر جاتون
لازم نیست به خودتون فشار بیارید ! :5:
ازت توقع ندارم ! دست خودت که نیست !:41: خدا اینطوریت کرده ! حتما" حکمتی داشته دیگه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش باشی ! :8: :27:
سلام خدمت دوست خوبم. من اون روشي رو که گفتين قبلا امتحان کردم نتيجه نگرفتم واسه همين تووي تاپيک مطرح کردم.اگه شما ناراحتي که چرا تشکر نکردم خوب باشه مرسي مرسي مرسي ممنون خوبه؟ولي در مورد اينکه ميگين اگه GPRS ميخواي گوشيتو عوض کن خوب به من هم بر ميخوره.من تووي اين تاپيک عضو نشدم که با کسي بحث کنم.اومدم مشکلاتم رو مطرح کنم تا جواب بگيرم يا اينکه اگه تونستم به کسي هم کمک کنم.ارزش صميميت و رفاقت اعضاي اين تاپيک با هم بيشتر از اونه که شما بخواي با اين لحن صحبت کردنتون خرابش کنيد.يا علي
Dr.Dolfin
24-07-2007, 20:29
سلام آقا شاهین.من واستون به صورت خصوصی پیغام گذاشتم.حالا اگه میشه دوستان ایمیل آقا شاهین رو بدن من واسش ایمیل بزنم.مرسی
سلام خدمت دوست خوبم. من اون روشي رو که گفتين قبلا امتحان کردم نتيجه نگرفتم واسه همين تووي تاپيک مطرح کردم.اگه شما ناراحتي که چرا تشکر نکردم خوب باشه مرسي مرسي مرسي ممنون خوبه؟ولي در مورد اينکه ميگين اگه GPRS ميخواي گوشيتو عوض کن خوب به من هم بر ميخوره.من تووي اين تاپيک عضو نشدم که با کسي بحث کنم.اومدم مشکلاتم رو مطرح کنم تا جواب بگيرم يا اينکه اگه تونستم به کسي هم کمک کنم.ارزش صميميت و رفاقت اعضاي اين تاپيک با هم بيشتر از اونه که شما بخواي با اين لحن صحبت کردنتون خرابش کنيد.يا علي
این کد را بزن کار میده :
#5*3*130 *
Dr.SaeiD
24-07-2007, 21:35
سلام آقا شاهین.من واستون به صورت خصوصی پیغام گذاشتم.حالا اگه میشه دوستان ایمیل آقا شاهین رو بدن من واسش ایمیل بزنم.مرسی
به Email خودش اگه بزنی زودتر جواب میگیری :
shahin.s@mtnirancell.ir
چاکریم !
Dr.SaeiD
24-07-2007, 21:39
نگفتم تشکر کن دوست عزیز ! کمبود که نداریم اینجا !
اما میگم تیکه بیخود هم نندازیم بهتره !
من تیکه آخر رو به شوخی گفتم ! توهین نکردم به گوشیتون که ! :)
jackhammer
24-07-2007, 22:02
جناب JackHummer ميشه بگي چطوري ايميل سند ميكني؟
من براي ارسال ايميل با اكانت جيميل با مشكل برخوردم
تنظيمات رو كامل انجام دادم نميدونم مشكل از كجاس
ميتونم ايميلارو دريافت كنم ولي نميتونم بفرستم
اكانتم هم تو جيميل مشكلي نداره چون با موتورولا ازش استفاده كردم
ولي با گوشيم كه كا510 هستش سند نميكنه
شما گفتي ميتوني سند كني و گوشيت هم كا750 هستش
خواستم اگه ممكنه يه كمكي بكني
تنظيمات هم اينارو گذاشتم
سرور ورودي: pop.gmail.com
سرور خروجي: smtp.gmail.com
پورت ورودي: 995
پورت خروجي: هم 465 گذاشتم هم 587 ولي نميشه
كدگذاري ورودي: SSL
كدگذاري خروجي: هم SSL گذاشتم هم TLS هم بدون كد ولي باز سند نميشه
ايميلو يوزرنيمو پسووردم صحيح وارد كردم
توي اكانتم هم گزينه POP3 رو هم تيك زدم
حالا جالب اينجاس كه با برنامه Email Viewer و Gmail for mobile كاملا صحيح سند ميشه
ولي با خود گوشي نميشه
دليلشم كه نميخوام از اون برنامه ها استفاده كنم اينه كه اون برنامه ها فايل اتچ نميكنن ولي با خود گوشي ميشه فايلم فرستاد
منتها مال من حتي بدون اتچ هم سند نميكنه
خطايي هم كه ميده اينه:
گواهي سرور TLS/SSL توسط تاييد كننده شناخته شده اي مجاز شمرده نشد. با ارائه دهنده ايميل تماس بگيريد.
يه جاي تنظيمات غلطه ولي نميدونم مشكل از كجاس
جناب JackHummer اگه ميشه بهم يه sms بده تا با هم از طريق sms در تماس باشيم چون شمارتو بلد نيستم
اينم شماره من كه ديگه همه بلدش شدن 09354220566
هر كسيم كه سوني اريكسون داره و ميتونه سند كنه خواهشا با شماره اي كه دادم بهم كمك كنه
باشه.
من مخلصتم هستم.:10:
Dr.Dolfin
24-07-2007, 22:11
به Email خودش اگه بزنی زودتر جواب میگیری :
shahin.s@mtnirancell.ir
چاکریم !
مرسی دوست من.حالا که دیگه گذشت.اگه منم حرفی زدم که ناراحت شدین ببخشید.در ضمن من اصلا روی گوشیم تعصب ندارم.چون زیاد عوض میکنم.یا علی
برا من اس ام اس اومده برای دریافت سیم کارت هدیه کجا باید برم تا بگیرم
با سلام این سوال را قبلا پرسیدم ولی دوباره می نویسم
اگر سیم کارت شماره طلائی تا 12 مرداد نیاد 50 هزار تومان کشک میشه؟؟؟!!!!!!!!
ماشالله این قدر سرعت پیشرفت صفحات زیاده که تا یه سوال می پرسی و برمی گردی می بینی 2 تا صفحه رفته جلو و از سوال تو خبری نسیت
jackhammer
24-07-2007, 22:42
سلام Xgame
گوشی شما در اصل چند تا گواهی رو داره که برای وصل شدن به سرور ها اونها گواهی میکنن که سرور مشکلی نداره.گوشی من و شما این گواهی ها رو نداره.اینجا دانلودشون کن و بریزشون توی مموری خود گوشی(همونطور که گفتید مموری کارت ندارید پس مجبورید بریزید توی گوشی) و پیام نصب رو تایید کنید....همین!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید یه اکانت توی این سایته بسازید تا بتونید فایل رو دانلود کنید.
jackhammer
24-07-2007, 22:52
xgame
شما گفتی از myphoneexplorer استفاده میکنی.
بعداز اینکه اون فایل رو دانلود کردی(فایل زیپ) اون رو extract کن روی هارد کامپیوتر.یه فولدر توشه که 3 تا فایل توی اونه.myphoneexplorer رو باز کن و روی files کلیک کن بعد توی قسمت بالا upload files رو بزن و اون 3 تا فایل رو انتخاب کن. بعد توی گوشیت پیام نصب رو تایید کن حله!
چه جوری سیم کارت جایزه رو بگیرم
arman4459
25-07-2007, 00:20
سلام شاهین جان عزیز
اولا من از طرف همه بچهای تاپیک خسته نباشید بهت میگم و واقعا گل کاشتی
1- پوشش جاده ای ایرانسل در چه وضعیتیه مثلا تهران مشهد تهران شمال تهرن صفهان کلا برنامه یرانسل تو این زمینه چیه
2- شاهین جان چرا ایرانسل برای اینکه دردسر خودش و مردم کمتر شه همون موقع که سیم کارت خریده میشه سیم
کارت هدیه رو تحویل نمیده دلیل خاصی داره که میگه بعدا ارسال میکنه
3- ریز مکالمات به کجا رسی خبر جدید داری
با سپاس
Dr.SaeiD
25-07-2007, 00:30
مرسی دوست من.حالا که دیگه گذشت.اگه منم حرفی زدم که ناراحت شدین ببخشید.در ضمن من اصلا روی گوشیم تعصب ندارم.چون زیاد عوض میکنم.یا علی
شما هم ببخشید :)
milad_milad_milad
25-07-2007, 02:21
افرین پسرای خوب تازه میخواستم بگم با هم دعوا نکنین,خطرناکه حسن!:46:
حالا وقت ماچ و موچ این حرفاست دیگه:40:
ببینین حالا چه خوبه صلح,صفا,عشق,محبت,دوستی,صمیم ت,:11::10::wub:
خوب بریم سر بحث ایران سل
اقا من میترسم طرح های ابی و قرمز رو فعال کنم تا اخر عمرم از طرح ابی و قرمز استفاده کنم!:27:
یه بار یه طرح رو بزنم 300 بار حساب شه!:25::whistle:
reza universall
25-07-2007, 02:35
ایراسل از سادگی مردم جنوب سو استفاده کرده وبا اینکه قصد زدن وراه اندازی آنتن را نداشت ولی 22 بهمن سال قبل اعلام کرد که سیم کارت می فروشیم ولی حالا به سراغ جاده های تهرانی ها رفته تا بلکه یه وقت ناراحت نشوند
شمعی که به خانه رواست به مسجد حرام است
milad_milad_milad
25-07-2007, 09:00
اقا شما چرا خودشو ناراحت میکنی!
خوبه مثل بقیه شهرا میومد بعد یه سری مشکل جزمی داشت بعد میومدی اینجا به زمین و زمان تاسزا میدادی
بعد اقا شاهین ما رو زیر سئوال میبردی!!!!!:46::46:
اقا من گیج شدم یه جا ایران سل هست مردم قدر نمیدونن تا یه چیزی میشه دق دلیشون و سر اپراتورا خالی میکنن یه جا نیست مردم روز شماری میکنن!!!!!!
همین دیروز دوستم طرح ابی و زد به جای 5 تومن 25 تومن کم کرد!بهد رفت زنگ زد دق دلیشو سر اپراتو خالی کرد
به این حالت نگاش کردم:41::3:
بعد گفتم خجالت نمیکشی!زنگ زدی به اپراتور اینجوری باهاش حرف زدی!نه نه هیچ کس هیچی نگه,خجالت نکشیدی! مگه تقصیر اپراتور جان که این جوری شده!
جا داره همین جا از تمام اپراتور های عزیز مخصوصآ اقا شاهین گل تشکر کنم که برای رفع مشکل بچه ها تلاش میکنن
و به سئوالاتشون پاسخ میدن:11::40::11:
MTNIrancell
25-07-2007, 09:54
شاهین جان کمک:20:
من طرح طلایی انتخاب کردم به جای 15 تومن 30 تومن اومده رو حسابم :41:
لطفا راهنماییم کن که آیا میتونم 15تومنم و پس بگیرم یا باید بیخیال شم ؟:8:
البته فكر كنم شما زنگ زده بودي.
در هر صورت راهش تماس با 130 و ارجاع به بخش قبض هستش.
زنگ زدي بگو من از دوستان شاهين هستم.
اگه تونستي ساعت 17 تا 20 زنگ بزن و اگه اپراتور اسمش ميثم محمديبود كه خوب چه بهتر.
اين اپراتور يكي از اونائي كه خيلي كاره منو راه ميندازه آخه چون وقتي اومد ايرانسل تست بده من تمام سؤالاتي قرار بود ازش بپرسن رو بهش گفتم و جدولي كه قرار بود با اكسل طراحي كنه رو براش روي كاغذ كشيدم.
بنده خدا به غير از شب قبلش هيچ وقت اكسل كار نكرده بود.
حله حل ميشه. نگراني نداره.
درضمن تو قسمت طرح تعرفه من از وقتی طرح طلایی رو انتخاب کردم نوشته : Regressive 30000 Per Minute
این یعنی چی ؟:20:
اين يعني طرح طلايي شما فعاله.
شوخي: اگه شركت دوست داشته باشه 30000 نومان ازت مي گيره بهت هم نميده.
مي تونه اين معني رو هم بده.
آقا شاهین تو ایمیل به من گفتید e-care رو برام فعال کردید اما user/password برام نیومد میشه پیگیری کنید تشکر
من تمام درخواست هاي شما رو انجام مي دم ولي خوب رو يه سري سيم كارت ها اصلا جواب نمي ده براي برخي از دوستان همون باره اول فعال مي شه ولي براي بعضي ها هم كه اصلاً راه نمي ده.
دوباره برام ميل بزن.
من بعد از اجراي درخواست هاي انجام شده ميل ها رو پاك مي كنم.
با سلام
ببینم کسی از بچه ها تا حالا سیم شماره طلائی به دستش رسیده؟:41:
من 21 تیر رزرو کردم و همون روز هم پول را واریز کردم و امروز 2 مرداد است ولی هنوز خبری نیست به پست هم رفتم اون ها اصلا خبر نداشتند و می گفتند ما فقط سیم هدیه داریم. خلاصه به یه آشنا تو پست گفتم هر وقت اومد به من یه زنگی بزنه که تا حالا خبری نشده.
خوب حالا من چیکار کنم بازم صبر کنم یا پیگیری کنم. باید با چه شماره ای پیگیری کنم(می دونم 150 است ولی هیچ پیش شماره یا کدی نداره ؟؟؟) چون الان ایرانسل ندارم که باهاش به 150 زنگ بزنم.
راستی تا دیروز که شماره طلائی ایرانسل خودم را می گرفتم میگفت که شماره اشتباست ولی امروز میگه که موبایل مشترک خاموش است (یا) عدم پاسخگویی مشترک
با تشکر
تمام سيم كارت هاي طلايي از 31/4 ارسال شده.
البته آماده ارسال شدنه.
ثبت نام همه بسته شده. من براي همه رو چك كردم و ديدم كه اين كار شده. تا حد اكثر 20 روز بعد از واريزه پول سيم كارت دست شما مي رسه.
شما اگه ايرانسل نداري بايد اينجوري تماس بگيري:
0000 120 0935
0000 130 0935
0000 140 0935
0000 150 0935
0000 135 0935
0000 160 0935
0000 100 0935
یه سوال هم در مورد طرح های تابستانی دارم: میشه با 50 هزارتومان تشویقی طرح طلائی را فعال کرد یا نه؟
و سوال دیگم در مورد 20 تیر تا 12 مرداد است یعنی اگر سیم تا 12 مرداد نیاد 50 هزار تومان کشک میشه؟؟؟!!!!!!!!
شرمنده که دوتا پست پشت سر هم دادم
بله عملاً يعني كشك.
ولي اين سري مطمئن باش كه قبل از 12 مرداد سيم كارت رو گرفتي. البته اگه توي پست خونه الاف نشي.
حال مي كنيد انقدر صادقانه جواب مي دم؟
الان با يكي از فاميلامون صحبت كردم گفت امروز بالاخره سيم كارت جايزشو گرفته
چند روز پيشم براش پيامكش اومده بود
منتها هنوز ننداختش تو گوشي
بايد برم سراغش ببينم چطوريه
پس ميرسه
نگران نباشين
سيم كارتشم 13 تير خريده بود
اعتبار اوليم همون 4000 خورده اي بود منتها وقتي باهاش يه تماس گرفت شد 9000 خورده اي
خيلي شانسشون خوبه
يه سريم قبلا خريده بودن كه اعتبارش قاطي شد و شد 45 هزار تومن
باورتون نميشه
نه؟
تا الانم هنوز 34 هزار تومن توشه
پس اينوداشته باش.
3-4 روزه پيش يكي از مشتركين رفته بود 30 هزار تومان ريخته بود به حساب و همكارم وقتي اومد بهش بگه بدهي شما صاف شده مي دوني چي ديد؟
300 هزار تومان از ايرانسل طلب كار شده بود. نتونست به طرف بگه و گفت آره آره 30 هزار تومان به حساب اومده. نگران نباش.
سيستم محاسبه حساب مشتري هاي ايرانسل در نوع خودش بي نظيره.
ايول داره بابا
آقا شاهین ظاهرا ایمیل من به دستتون نرسیده!!!
چرا رسيده براتون پيگيري مي كنم.
حقيقتش اينه كه وقتي شيفت روز هستم اصلاً وقت نمي كنم.
ولي شيفت شب از 3 به بعد ديگه ماله خدمم.
برات رديفش مي كنم.
سلام شاهین جان عزیز
اولا من از طرف همه بچهای تاپیک خسته نباشید بهت میگم و واقعا گل کاشتی
1- پوشش جاده ای ایرانسل در چه وضعیتیه مثلا تهران مشهد تهران شمال تهرن صفهان کلا برنامه یرانسل تو این زمینه چیه
2- شاهین جان چرا ایرانسل برای اینکه دردسر خودش و مردم کمتر شه همون موقع که سیم کارت خریده میشه سیم
کارت هدیه رو تحویل نمیده دلیل خاصی داره که میگه بعدا ارسال میکنه
3- ریز مکالمات به کجا رسی خبر جدید داری
با سپاس
1- جاده ها مخصوصا شمال تا پايان سال. البته نمي شه گفت 100% ولي راضي كننده ميشه.
2- چون اين جوري كه نميشه. بيمه ايران چرا سود مي كنه؟
چون از هر 100 نفري كه ميان بيمه مي كنن ماشين رو شايد 1 نفر خصارتي ببينه كه بايد بيمه پولش رو بده.
سيم كارت دوم رو خيلي ها به دليله عدم ثبت نام در موقع مقرر ويا فعال سازش بيرون از جشنواره و و و از دست ميدن.
شايد باور نكني شايد 50% از كساني كه در جشنواره سيم كارت مي خند به سيم كارت هديه مي رسند.
خيلي اصلا خبر ندارند كه سيم كارت هديه بهشون تعلق گرفته.
3-نه متأسفانه چك نكردم.
براي اعتباري ها كه فقط از طريق 140 بايد اين كار بشه قبضي ها هم كه از فروشندگان و سرويس سنتر ها. اگه شهرتون داره.
اقا شما چرا خودشو ناراحت میکنی!
خوبه مثل بقیه شهرا میومد بعد یه سری مشکل جزمی داشت بعد میومدی اینجا به زمین و زمان تاسزا میدادی
بعد اقا شاهین ما رو زیر سئوال میبردی!!!!!:46::46:
اقا من گیج شدم یه جا ایران سل هست مردم قدر نمیدونن تا یه چیزی میشه دق دلیشون و سر اپراتورا خالی میکنن یه جا نیست مردم روز شماری میکنن!!!!!!
همین دیروز دوستم طرح ابی و زد به جای 5 تومن 25 تومن کم کرد!بهد رفت زنگ زد دق دلیشو سر اپراتو خالی کرد
به این حالت نگاش کردم:41::3:
بعد گفتم خجالت نمیکشی!زنگ زدی به اپراتور اینجوری باهاش حرف زدی!نه نه هیچ کس هیچی نگه,خجالت نکشیدی! مگه تقصیر اپراتور جان که این جوری شده!
جا داره همین جا از تمام اپراتور های عزیز مخصوصآ اقا شاهین گل تشکر کنم که برای رفع مشکل بچه ها تلاش میکنن
و به سئوالاتشون پاسخ میدن:11::40::11:
بابا ايول.
البته دوستت زنگ نزنه زياد هستن كساني كه اين راه رو ادامه بدن.
soheil_6666
25-07-2007, 10:29
بابا شاهين جان از صداقتت خوشمان آمد. مرسي از توجهاتت.
reza universall
25-07-2007, 11:06
من در عجب هستم که چرا اینقدر می گن ایرانی نابقه
ولی داخل یه برنامه ریزی ساده می مونه دلیلش رو نمی دونم هرکی می دونه جواب بده
reza universall
25-07-2007, 11:09
با اینکه ایرانسل خیلی من رو عذیت کرده ولی بهتر از همراه آخر هر چی باشه حدود 9 ماه از فعالیت این شرکت میگذره و حدود 200 شهر رو راه اندازی کرده ولی همراه آخر فقط سال اول 1 شهر رو پوشش داد و با گذشت 15 سال نقاطی در شهر وجود داره که در انجا آنتن نمی ده
خیلی مرسی آقا شاهین. و ممنون از این همه صداقت. واقعا اولین اپراتوری هستید که با صداقت جواب می دهید(تا حالا تو این دنیای بی رحم کسی به صداقت شما ندیدم)
milad_milad_milad
25-07-2007, 13:50
همینجا از طرف اقا شاهین و اپراتور جان های عزیز و خودم از کسائی که با ناملایمتی دق دلیشون رو سر اپراتور جان های عزیز خالی میکنن خواهش می کنیم که با ملایمت با اپراتور جان های عزیز برخورد کنند اخه تقصیر این بنده خداها نیست که مثلآ 20 تومن ازت کم شده حالا مثلآ بهت20 تومن اضافه میشد زنگ میزدی به اپراتور که تشکر کنی!!!!!!:5:
برا من اس ام اس اومده برای دریافت سیم کارت هدیه کجا باید برم تا بگیرم
اگه تهران زندگی میکنی برو نزدیکترین دفتر پستی به محل سکونتتان ولی اگه شهرستانی هستی برو پست مرکزی و سیم کارتت رو تحویل بگیر
doyenfox
25-07-2007, 15:22
سلام.
بچه ها این e-care چیه؟
soheil_6666
25-07-2007, 17:45
سلام.
بچه ها این e-care چیه؟
بصورت خلاصه مديريت اينترنتي حساب و خدمات ارزش افزوده سيم كارت در اينترنت:20:
brellian
25-07-2007, 18:19
جناب آقا شاهین گل
عابد هستم
یک ایمیل برای شما ارسال کردم درباره سرویس سنتر
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
doyenfox
25-07-2007, 21:08
بچه ها این انتخاب شماره فقط مال دائمی هستش؟
بچه ها این انتخاب شماره فقط مال دائمی هستش؟
بله
......................
......................
تو میتونی با ثبت نام در e-care یا همون کنترل حساب اینترنتی هر ماه از طریق سایت ایرانسل صورتحساب خودت رو دریافت کنی تازه میتونی کارهای دیگه هم از جمله دریافت صورت ریز مکالمات و خدمات ارزش افزوده خودت را تغییر بدهی
ShahabSAMSUNG
25-07-2007, 22:21
آقا بالاخره شهرداری اصفهان جواب داد.
اینجا رو ببینید:
jackhammer
25-07-2007, 22:43
آقا بالاخره شهرداری اصفهان جواب داد.
اینجا رو ببینید:
این چه وضعه لینکه؟
opera اصلا قبول نمیکنه IE هم بازش نمیکنه!
jackhammer
25-07-2007, 22:47
این چه وضعه لینکه؟
opera اصلا قبول نمیکنه IE هم بازش نمیکنه!
شد...معذرت میخوام.
حالا مشکل از شهرداریه یا ایرانسل؟
آقا یکی به داد شیراز هم برسه!!!!!!!!!!!!!!111
علیرضا خارجی
25-07-2007, 22:48
سلام
بعدش تا 508 داره
9891100510+
اينم هست:20:
مرسی از همه
علیرضا خارجی
25-07-2007, 22:58
جواب نامه منو شهرداری اصفهان بعد از یک ماه داد واییییییییی:19:
بابا مدرکش منو کشته
-----------------------
با عرض سلام و ادب و احترام
شهروند گرامي از توجه شما سپاسگذاريم.
به پيوست خبر مربوط به شركت ايرانسل درج در روزنامه اصفهان زيبا (روزنامه روابط عمومي شهرداري اصفهان) صفحه 7 برايتان ارسال ميگردد.
منتظر نظرات پيشنهادات و انتقادات سازنده شما شهروندان عزيز هستيم
اداره اطلاع رساني
روابط عمومي
شهرداري اصفهان
----- Original Message -----
From: a.rezaei123@gmail.com (a.rezaei123@gmail.com)
To: 137@isfahan.ir (137@isfahan.ir)
Sent: Tuesday, July 03, 2007 6:05 PM
Subject: شرم اوره
نام : انسان
نام خانوادگی : انسانیت
آدرس ایمیل : ***********
عنوان نامه : شرم اوره
متن نامه
: با سلام. امیدوارم این نامه ای که در اینجا می نویسم بیخود وقتم را تلف نکرده و کسی باشد که به من جواب دهد. شهر اصفهان نه مال شهرداری اصفهان است، نه ارث پدری فرد خاصی است. این شهر مال مردم اصفهان بوده و هست و شهرداری فقط و فقط وظیفه دارد رفاه مردم را برقرار کند. در مورد سیم کارت های ایرانسل که در این شهر آنت نمی دهند، همه می دانند که تنها مقصر این امر شهرداری فاسد اصفهان است. ولی واقعاً دوست دارم بدانم که چرا اجازه نصب آنتن به شرکت ایرانسل داده نمی شود؟ آیا شرکت اسپادان برای فامیل ها و آشنایان شهردار آن شهر است؟ آیا برای نصب آنتن ها، این شرکت باید پول زور پرداخت کند؟ آیا شهرداری اصفهان سر گردنه واقع است؟ آیا شهرداری اصفهان محل تجمع عده ای دزد و راهزن است؟ آیا شهردار اصفهان فهم دارد؟ شعور دارد؟ آیا می فهمد که کسی که این سیم کارت می خرد به این امید است که روزی آنتن ها فعال شوند؟ این شهرداری حتی به آنتن های نصب شده در منازل خصوصی مردم نیز رحم نمی کند و مانع فعالیت آنهاست. منازل خصوصی مردم، فقط و فقط مال خود مردم است و هیچ احدالناسی حق دخالت در آن را ندارد. امیدوارم جوابی قانع کننده دریافت کنم. به امید روزی که دست دزدان از قدرت کوتاه شود
-----------
اینم مدرکشون
masoudboy
25-07-2007, 23:44
این هم از مشکل شهرداری اصفهان که حل شد ، فضای فرکانسی مورد نیاز ایرانسل هم در اصفهان که خالی شده .
حالا ببینیم بهانه بعدی ایرانسل چیست !!؟
حتما میگه فیبرنوری و زیر ساخت مورد نیاز در اصفهان فراهم نیست ؟!
من چند روز پیش به آقای سجادی مدیرعامل اپراتور اسپادان اصفهان ایمیل زدم و موضوع ایرانسل را گفتم و اینکه آیا شما فضای فرکانسی ایرانسل را اشغال کردید که ایشان گفتند فضای فرکانسی مورد نیاز ایرانسل و تالیا در آذر 85 تخلیه شده و این 2 اپراتور هیچ مشکلی برای راه اندازی شبکه در اصفهان ندارند .
علیرضا خارجی
26-07-2007, 01:10
این هم از مشکل شهرداری اصفهان که حل شد ، فضای فرکانسی مورد نیاز ایرانسل هم در اصفهان که خالی شده .
حالا ببینیم بهانه بعدی ایرانسل چیست !!؟
حتما میگه فیبرنوری و زیر ساخت مورد نیاز در اصفهان فراهم نیست ؟!
من چند روز پیش به آقای سجادی مدیرعامل اپراتور اسپادان اصفهان ایمیل زدم و موضوع ایرانسل را گفتم و اینکه آیا شما فضای فرکانسی ایرانسل را اشغال کردید که ایشان گفتند فضای فرکانسی مورد نیاز ایرانسل و تالیا در آذر 85 تخلیه شده و این 2 اپراتور هیچ مشکلی برای راه اندازی شبکه در اصفهان ندارند .
اون روزنامه برای خود شهرداریه نمیشه روی حرفش اعتبار کرد
به امید روزی که این دولت دیگر از فعالیت ایرانسل جلوگیری ندهد و جلوی پیشرفت آن را نگیرد و به امید روزی که ایرانسل دلش به حاله این شرستانی های جنوبی بسوزد و حق را رعایت کند
استانهای :
خوزستان ، بوشهر ، فارس ، هرمزگان ، کهگیلویه و بویراحمد ، سیستان و بلوچستان ، کرمان ، سمنان
سزاوار این همه ظلم نیستند
استانهای جنوبی 176 = 4 استانهای جنوبی
این یعنی ظلم و زور
reza universall
26-07-2007, 08:36
به امید روزی که این دولت دیگر از فعالیت ایرانسل جلوگیری ندهد و جلوی پیشرفت آن را نگیرد و به امید روزی که ایرانسل دلش به حاله این شرستانی های جنوبی بسوزد و حق را رعایت کند
استانهای :
خوزستان ، بوشهر ، فارس ، هرمزگان ، کهگیلویه و بویراحمد ، سیستان و بلوچستان ، کرمان ، سمنان
این یعنی ظلم و زور
کاملا موافقم
milad_milad_milad
26-07-2007, 09:02
استانهای :
این یعنی ظلم و زور
اقا باز که خودشو ناراحت کردی پس من 1 _2 صفحه پیش برای کی توضیح داده بودم!!!!
:5:
سلام به همه
بنده سی ویکم تیر ماه سیم کارت اعتباری خریدم و فورم مربوطه را تکمیل نمودم و روز بعد از ان خط را فعال کردم چند وقت طول می کشد تا پیامک مربوط به هدیه را دریافت کنم؟
مرسی
matrix10
26-07-2007, 11:29
شنيدم كه تمامي كارتهاي هديه اومده . من به شماره 138 ارسال كردم. ولي در جواب گفتش كه شماره صحيح نيست يا واجد شرايط نيستيد.
جهت دريافت بايد سيم كارت را در زمان مقرر فعال و ثبت نام را كامل كنيد.
اين به چه معناي مي باشد. من كه دارم از سيم كارتم استفاده مي كنم پس بايد فعال شده باشه . شماره را هم كه صحيح وارد كردم ، طرف هم كه ازش خريدم حتما بايد ثبت نام كرده باشه.
پس دليلش چي ميتونه باشه؟
lovepedram
26-07-2007, 12:37
با عرض سلام بنده سیم کارت دائمی ایرانسل خریدم و تماسهای دریافتی و ارسالی رو مسدود کردم - با کدهایی که تو سایته ایرانسل داده بودید این کدها رو زدم(#0000*33* - #0000*35*) من حالا نموتم سیم کارتم رو فعال کنم . ممنون میشم اگه منو تو این مورد راهنمایی کنید؟
با سلام
شاهین جان تو جریان هستی که
من طرح طلایی انتخاب کردم 30تومن اومد رو حسابم
زنگ زدم 130 گفتن طرح طلایی واسه شما فعال شده ولی کار نمیکنه.
گفتن که کنسل کنم تا حداقل 15 تومنم برگرده سرجاش.
کنسل کردم ولی 30تومن همونطوری سرجاشه
میشه کمکم کنی ؟ممنون میشم!
lovepedram
26-07-2007, 13:22
با عرض سلام بنده سیم کارت دائمی ایرانسل خریدم و تماسهای دریافتی و ارسالی رو مسدود کردم - با کدهایی که تو سایته ایرانسل داده بودید این کدها رو زدم(#0000*33* - #0000*35*) من حالا نموتم سیم کارتم رو فعال کنم . ممنون میشم اگه منو تو این مورد راهنمایی کنید؟
آقا اين سيستم 138 مشكل داره
مال يكي از فاميلامون هست
الانم ديگه سيم كارت جايزشو تحويل گرفته
ولي وقتي با 138 چك ميكنم ميگه شماره صحيح نيست يا واجد شرايط نيستيد و...
شماره رو بايد چطوري وارد كرد؟
من به اين طرق انجام دادم
ولي باز همون پيامو ميده
0935xxxxxxx
98935xxxxxxx+
0098935xxxxxxx
xxxxxxx
خودشونو مسخره كردن
آقا سروش(JackHummer) ممنونم
لطف كردي
كل مطالب رو بعدا جمع بندي ميكنم و ميذارم تو تاپيك
طريقه ارسال و دريافت ايميل با گوشي سوني اريكسون
و همچنين ارسال ايميل با فايل اتچ
jackhammer
26-07-2007, 14:28
آقا سروش(JackHummer) ممنونم
لطف كردي
كل مطالب رو بعدا جمع بندي ميكنم و ميذارم تو تاپيك
طريقه ارسال و دريافت ايميل با گوشي سوني اريكسون
و همچنين ارسال ايميل با فايل اتچ
خواهش میکنم.لطف داری.
اونم کار بسیار به جایی هست چون چند نفر تا حالا ازم پرسیدند.
این کارو بکنی لطف بزرگی به همه کردی.
TheMohammad
26-07-2007, 14:41
توی تنظیمات خود گوشی قسمت Call Barring رو پیدا کنید و همه رو Cancel کنید، اگه رمز خواست چهار تا صفر بزنید !
MTNIrancell
26-07-2007, 14:51
شنيدم كه تمامي كارتهاي هديه اومده . من به شماره 138 ارسال كردم. ولي در جواب گفتش كه شماره صحيح نيست يا واجد شرايط نيستيد.
اين به چه معناي مي باشد. من كه دارم از سيم كارتم استفاده مي كنم پس بايد فعال شده باشه . شماره را هم كه صحيح وارد كردم ، طرف هم كه ازش خريدم حتما بايد ثبت نام كرده باشه.
پس دليلش چي ميتونه باشه؟
خبر اينه كه:
از پنجشنبه 4 مرداد تا 11 مرداد تمام سيك كارت هارو اداره پست درب منزل تحويل ميده.
توي اين يك هفته اصلا نريد اداره پست.
اگه تحويل نگرفتيد از 13 مرداد مراجعه كنيد.
اين كد رو بزن. پيغام خطا نبايد يهت بده.
# 0000 * 330 #
كليه مسدوديت تماس ها لغو شد.
Call Barred Cancel
با سلام
شاهین جان تو جریان هستی که
من طرح طلایی انتخاب کردم 30تومن اومد رو حسابم
زنگ زدم 130 گفتن طرح طلایی واسه شما فعال شده ولی کار نمیکنه.
گفتن که کنسل کنم تا حداقل 15 تومنم برگرده سرجاش.
کنسل کردم ولی 30تومن همونطوری سرجاشه
میشه کمکم کنی ؟ممنون میشم!
بله درسته
اين مبلغ روي قبض مرداد ماه تصحيح ميشه.
من الان خودم 1 طرح طلائي و 2 تا قرمز طلب دارم.
MTNIrancell
26-07-2007, 14:56
بچه ها من درحال حاضر فقط فقط فقط مي تونم درخواست هاي مربوط به فعال سازي خدمات رو براتون انجام بدم.
درخواست هايي از قبيله كسر شدن مبالغ اضافي در حيطه كاره من نيست.
ولي اگه مشتريان قبضي هستيد با 130 تماس بگيري و در بخش قبض من 2 تا رفيق دارم.
1- ميثم محمدي
2- امير هدايت
البته بقيه هم كارتون رو راه مي ندازن.
از همه مهم تر من در ايرانسل به اينترنت دسترسي ندارم و ممنون مي شم كه فقط ميل بزنيد.
به اين آدرس
shahin.s@MTNIrancell.ir (shahin.s@MTNIrancell.ir)
MTNIrancell
26-07-2007, 15:02
اين ميل چند ساعت پيش از ايرانسل به دست من رسيد
سلام
اگر مشتري تماس گرفت و اعلام كرد كه امروز پست سيم كارت طلايي و يا سيم كارت هديه جشنواره را درب منزل برده و تحويل داده ولي سيم كارت آنها فعال نيست به مشترك بگوييد كه ما از اين موضوع اطلاع داريم و نگران نباشد اين مشكل ظرف 48 ساعت آينده حل خواهد شد و نيازي نيست اقدامي صورت گيرد.
پس دليلش چي ميتونه باشه؟
عزیزم همین مشکل برای من هم پیش اومده بود آخه من سیم کارت اعتباریمو 7 تیرماه خریدم و همان روز هم فعالش کردم ولی در سیستم ایرانسل 28 تیر ثبت شده بود و حالا که به 138 پیامک میزنم میگه سیم کارت شما در حاله آماده سازیست
تو برو همون مغازه ای که سیم کارتت رو ازش خریدی بپرس ازش که آیا سند زده برات یا نه یعنی سیم کارتت رو توی سیستم ایرانسل ثبت کرده یا نه
میتونی به 140 هم زنگ بزنی و مشکلت رو بهشون بگی حتماً کمکت میکنن آخر شب ساعت 2 به بعد زنگ بزن راحت تر میتونی با اپراتور صحبت کنی
اقا شاهین من به شما یک ایمیل زدم ولی جوابی از شما ندیدم لطفاً پیگیری کنید
با تشکر
MTNIrancell
26-07-2007, 15:49
اقا شاهین من به شما یک ایمیل زدم ولی جوابی از شما ندیدم لطفاً پیگیری کنید
با تشکر
لطف كن دوباره ارسال كن.
امشب پيگيري مي كنم.
Dr.Dolfin
26-07-2007, 16:55
سلام آقا شاهین.من واستون ایمیل زدم راجع به فعال سازی Gprs ولی تنظیمات رو نفرستادین.ممنون میشم اگه بفرستین.
MTNIrancell
26-07-2007, 17:37
سلام آقا شاهین.من واستون ایمیل زدم راجع به فعال سازی Gprs ولی تنظیمات رو نفرستادین.ممنون میشم اگه بفرستین.
نشد.
سري N توي سيستم ما ساپورت نميشه.
و از مهم تر اينكه N880 اصلا توي ليت نبود.
این کد رو بزن فعال میشه
#6*3*130*
سلام شاهین جان
من میخوام از این 87 تومن حسابم 65 تومنش و پرداخت کنم
چون پول دستم هست میترسم خرج کنم جاش خالی بمونه:5:
به نظرت اگه اضافه پرداختی داشته باشم بعدا ممکنه که بستانکار بشم یا نه ؟:5:
یعنی احتمال داره که نکشن بالا بستانکار کنن ؟:8:
MTNIrancell
26-07-2007, 20:56
سلام شاهین جان
من میخوام از این 87 تومن حسابم 65 تومنش و پرداخت کنم
چون پول دستم هست میترسم خرج کنم جاش خالی بمونه:5:
به نظرت اگه اضافه پرداختی داشته باشم بعدا ممکنه که بستانکار بشم یا نه ؟:5:
یعنی احتمال داره که نکشن بالا بستانکار کنن ؟:8:
در اين مورد اصلاً نگران نباش
چون هرمن خودم همبشه بيشتر ميريزم و بستانكار هم مي شم.
البته خودت توي e-care مي توني ببيني.
brellian
26-07-2007, 21:04
بچه ها
چرا در e-care قسمت صورتحساب باز نمیشه ؟
jackhammer
26-07-2007, 21:10
شاهین جون نمیدونی چرا 20-25 روزیه هیچ خبری از افزایش پوشش نیست؟
بياييد همگي دست به دست هم دهيم و در مقابله ظلم و زور و ناعدالتي به پاخيزيم
اگر موافقيد به انجمن موبايل - پوشش ايرانسل سري بزنيد
و يا شماره موبايل ايرانسل و ايميل خود را به شماره 09356113434 sms (پیامک) کنید
باتشکر
vista_vz
27-07-2007, 03:16
شاهین جون نمیدونی چرا 20-25 روزیه هیچ خبری از افزایش پوشش نیست؟
اقا شاهین نمی دونید بندر عباس کی میاد
راستی این شایعات درباره ایرانسل حقیقت داره؟ که میگن سر مردم کلاه می ذارن و ارزش نداره آدم ایرانسل بخره؟:41:
من خودم که باور ندارم و 2 تا دائمی هم از طرح طلایی خریدم لطفآ حقیقت رو بگید. ممنون:20:
MTNIrancell
27-07-2007, 08:18
اقا شاهین نمی دونید بندر عباس کی میاد
راستی این شایعات درباره ایرانسل حقیقت داره؟ که میگن سر مردم کلاه می ذارن و ارزش نداره آدم ایرانسل بخره؟:41:
من خودم که باور ندارم و 2 تا دائمی هم از طرح طلایی خریدم لطفآ حقیقت رو بگید. ممنون:20:
بندر عباس تا اواخر شهريور
اگه ايرانسل داره سره مردم كلاه ميگذاره پس دولت داره چز كار مي كنه كه نفت خودمون رو ميده بنزين مي گيره بعد 4 برابر فرو مي كنه بهمون.!!!
تازه با كارت سوخت.
اين جك رو بخونيد:
اگه كسي بهت گفت دوست دارم ، براي اينكه امتحانش كني بگو: كارت سوختت رو ميدي باهاش بنزين بزنم؟
اگه ايرانسل نبود بايد بابت CallerID هنوز ماهي 1000 تومان حق شارژ مي داديم كه از اين دوره ديگه رايگان شده.
تغييره آدرس توي ايرانسل مجانيه ولي توي TCI ، شش هزار تومانه
فعال كردن پيامگيره صوتي توي ايرانسل رايگانه ولي توي TCI براي بار اول فكر كنم 500 تومان باج مي گيرن.
توي ايرانسل هر وقت خواستي پول ميريزي به حساب ولي توي اون يكي قبض كه مياد حداكثر 7 روز وقت داري.
و ...
به اين ها چي ميگن؟ حتماً كلاهبرداري و دزدي نمي گند. آخه ما عادت داريم به اين باج دادن ها.
حالا پرتغال فروش را پيدا كنيد.
jackhammer
27-07-2007, 11:07
شاهین جون حرفت درسته...
ولی وقتی آنتن نمیده ما چه جوری از این خدمات استفاده کنیم؟
amirlovely
27-07-2007, 11:15
سلام شاهين جان
هزينه فقط تغيير نام چقدره ؟
reza universall
27-07-2007, 11:16
ما قبول داریم که ایرانسل بسیار خوبه وگرنه ما که ایرانسل نمی خریدیدم
ولی باید قبول کرد که در حق جنوبی ها ظلم شده
آخه چرا اندیشه و از این قبیل شهر ها که فکر کنم روستا هستند همان ابتدا ولی شهر های اقتصادی کشور را شما قول شهریور بهشون بدید البته فکر نکنم تا آذر راه بیفته
بعد شما درباره بنزین و نفت صحبت می کنید ولی فکر کنم این چاه ها مال شهر های جنوبی باشه ولی باز ببینید معرفت که بیشترین استفاده رو شما انجام می دهید
reza universall
27-07-2007, 11:21
MTNIrancell من هم از شما حمایت می کنم ولی در جمع ایرانسلی ها دیگه بزارین کمی انتقاد هم بکنیم
مثلا جاده تهران باید راه بیفته بعدا بوشهر و بندر عباس و زاهدان و غیره باید در انتظار بمانند
چرا مثلا من که دانشجو هستم ورفیق سنی دارم به گه که مردم ایران چون شیعه هستند تبعیض قائل می شوند
jackhammer
27-07-2007, 11:32
ایرانسل عالیه...تعرفه های کم و عالی...خدمات بسیار عالی...کیفیت بسیار بالا...من از اول طرح تابستانی تا حالا فقط600 تا sms زدم مجانی!(اون 2500 تومن طرح قرمز با تماس هام خنثی شد).
ولی وقتی ایرانسل فقط توی 30 درصد شهرم آنتن میدخ من چجوری از اینهمه خدمات همیشه میتونم استفاده کنم؟از خونمون بیام بیرون دیگه آنتن نمیده!
آنتن دهی مسلما مهمترین مشخصه ی یک اپراتور موبایله که ایرانسل....
برای ورود به e-care تو قسمت شماره سیمکارت باید اون شماره ای رو که زیر بارکده بدیم؟؟؟
من رمزو میزنم میگه اشتباه 1 بار دیکه فرصت دارم اگر بازم بگه اشتباه قفل میشه
حروف بزرگ هم میزنم
امروز رمزش اومد ممکنه فردا درست بشه؟؟
برای ورود به e-care تو قسمت شماره سیمکارت باید اون شماره ای رو که زیر بارکده بدیم؟؟؟
من رمزو میزنم میگه اشتباه 1 بار دیکه فرصت دارم اگر بازم بگه اشتباه قفل میشه
حروف بزرگ هم میزنم
امروز رمزش اومد ممکنه فردا درست بشه؟؟
عزیزم روی پوکه ی سیم کارتت یک شماره 9 رقمی است اون رو وارد کن
اگر موافقيد به انجمن موبايل - اعمال نارضايتي به ايرانسل سري بزنيد
و يا شماره موبايل ايرانسل و ايميل خود را به شماره 09356113434
باتشکر
اگر موافقيد به انجمن موبايل - اعمال نارضايتي به ايرانسل سري بزنيد
و يا شماره موبايل ايرانسل و ايميل خود را به شماره 09356113434
باتشکر
با سلام
آقا شاهین این که گفتید سیم کارت ها توسط پست درب منزل تحویل داده می شود برای شماره طلائی هم صدق می کند یا فقط سیم کارت های هدیه ی اعتباری شامل این قضیه می شوند؟؟
عزیزم روی پوکه ی سیم کارتت یک شماره 9 رقمی است اون رو وارد کن
همون رو زدم رمز هم دادم میگه اشتباست
الان یبار فرصت دارم
اگر فردا وارد کنم بازم 1 بار فرصت دارم یا دوباره 3 تا فرصت میده؟؟
MTNIrancell
27-07-2007, 15:40
سلام شاهين جان
هزينه فقط تغيير نام چقدره ؟
6000 تومان
با سلام
آقا شاهین این که گفتید سیم کارت ها توسط پست درب منزل تحویل داده می شود برای شماره طلائی هم صدق می کند یا فقط سیم کارت های هدیه ی اعتباری شامل این قضیه می شوند؟؟
بله
شماره طلايي ها رو هم درب منزل تحويل مي دهند.
jackhammer
27-07-2007, 15:41
همون رو زدم رمز هم دادم میگه اشتباست
الان یبار فرصت دارم
اگر فردا وارد کنم بازم 1 بار فرصت دارم یا دوباره 3 تا فرصت میده؟؟
اول از شما شماره تون رو میخواد که به صورت ********9893 وارد میکنید.
پایینش شماره سیم کارت رو میخواد که روی خود سیم کارت نوشته شده و با 000 یا 00 شروع میشه.(فکر کنم) به هر حال روی سیم کارت هست.
بعد از اون رومز ورود رو میخواد که اگه به 130 اس ام اس زده باشید براتون میفرستند و بعد از اولین ورود خودتون روز ورود رو تغییر میدید.
سلام شاهین جون واسه تغییر نشانی چی کار باید بکبنم از کجا میتونیم اقدام کنیم ؟
چند راه داره واسه تغییر نشانی ؟:20:
با تشکر
سلام به همگی
شاید سوالم تکراری باشه ولی می پرسم!
کدی که درخواست تنظیمات اینترنت رو میفرسته و بعد تنظیمات میاد رو میشه یکی به من بگه!!!
موفق باشید
:41:
ببخشید که پست زدم
مشکل حل شد(سرچ کردم اون صفحه رو تازه دیدم)
متاسفا نتونستم پستم رو حذف کنم.
بازم معذرت که دو تا پست زدم
موفق باشید
fariborz_1
27-07-2007, 17:15
ramsar-a-2 yani chi?
MTNIrancell
27-07-2007, 18:40
سلام شاهین جون واسه تغییر نشانی چی کار باید بکبنم از کجا میتونیم اقدام کنیم ؟
چند راه داره واسه تغییر نشانی ؟:20:
با تشکر
اگه اعتباري هستي 140 و اگه قبضي 130 رو بگير و آدرس جديد و كد پستي 10 رقمي رو بده.
به همين راحتي.
K A R I M I
27-07-2007, 19:03
به به آقا شاهین ...
کجایی گل پسر !!!!!!!
آقا چرا دیگه جواب sms هام رو نمیدی ؟ من با sms باهات می خواستم مشورت کنم که نشد حالا مشکلم رو اینجا مطرح می کنم ...
من سیم کارتی رو که به مناسبت روز مادر خریدم و هدیش رو هم گرفتم واسم 35000 تومان تموم شده در حالی که خود شما تلفنی بهم گفتید که ممکنه سیم کارت های عید رو به من داده باشند و به محض فعال کردن 4700 تومان شارژ اضافه روش رفته باشه ... بگذریم می خواستم بدونم که چه جوری باید این 5000 تومان رو ازشون پس بگیرم ؟ من زنگ میزنم 140 میگه نباید بگیرند ! آخه این شد راهنمایی ؟
سلام من اومدم :20: !!
همون طور که گفتم من رفته بودم به تنها شهر جنوبی کشور که تحت پوشش رسمیه ایرانسله که نتایج بررسی های صورت گرفته را براتون میگم !
از همون ابتدا شروع میکنم که ما از اصفهان خارج شدیم و به سمت فرودگاه اصفهان که خارج از شهر قرار داره رفتیم.در طول کل جاده آنتن چه ضعیف و چه قوی وجود داشت اما هرچه به فرودگاه نزدیک میشدیم کیفیت بالا میرفت تا اینکه وقتی رسیدیم با کیفیت عالیه ایرانسل در فرودگاه اصفهان روبرو شدیم . آنتن کاملا پر بود.کیفیت مکالمه-GPRS -SMSحرف نداشت و هنگام استفاده هم کاهش آنتن وجود نداشت.
کیش :
نقشه ای که در رابطه با پوشش ایرانسل در سایت قرار گرفته کاملا صحیح بوده و در قسمت های زرد رنگ کاملا ایرانسل آنتن می داد اما ...
در بیشتر مجتمع های تجاری آنتن دهی خوب نبود طوری بیشتر اوقات بدون آنتن میشد در حالی که این مشکل مقدار کمتری برای TCI پیش میمد.در دو روز اول GPRS قطع بود اما دیروز شبکه 2-3 ساعت قطع شد و وقتی وصل شد مشکل GPRSهم حل شد.
کیفیت sms ها خوب بود و مشکلی در این زمینه نبود.
اما کیفیت مکالمه بر خلاف انتظارم خیلی خوب نبود . طوری بود در بعضی نقاط به خصوص نزدیک دکل ایرانسل کیفیت مشکلی نداشت اما بعضی جاها بود که آنتن کاملا پر بود اما هنگام مکالمه قطع و وصلیه زیادی داشت !!
بعضی اوقات هم وقتی کیفیت خوب بود یهو بدون هیچ دلیلی تماس قطع میشد !!! در حالیکه نه آنتن میپرید نه هیچی! بیشترین مواردی که اذیت میکرد GPRS و مکالمه بود که در بعضی از اوقات با وجود آنتن پر بی کیفیت بود.
در کل شاید بشه با ملاک هایی که وجود داره از نمره 100 به ایرانسل در کیش امتیاز 75 را داد.
امید وارم ایرانسل به ادعای شهرداری ایرانسل جواب بده ! جون طبق گفته ی شهرداری کوتاهی از ایرانسله !
arman4459
27-07-2007, 20:58
سلام شاهین جان و همه دوستان
امرور داشتم به طور اتفاقی با کدهای ستاره مربع شبکه کار می کردم دیدم یک سرویس جدید اضافه شده
به نام خانواده و دوستان که چن تا گزینه داره از جمله اضافه کردن حذف کردن و نمایش
تو سایت که رفتم هیچ چیز نزده لطفا اگر امکان داره شما طالاعات کاملتر در اختیار همه قرار بدید.
روش کار #4*3*130*
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 4 مربع
سلام شاهین جان و همه دوستان
امرور داشتم به طور اتفاقی با کدهای ستاره مربع شبکه کار می کردم دیدم یک سرویس جدید اضافه شده
به نام خانواده و دوستان که چن تا گزینه داره از جمله اضافه کردن حذف کردن و نمایش
تو سایت که رفتم هیچ چیز نزده لطفا اگر امکان داره شما طالاعات کاملتر در اختیار همه قرار بدید.
روش کار #4*3*130*
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 4 مربع
ایول این فکر میکنم همون سرویس Friends & Family باشه که مکالمه با این افراد تخفیف داره . البته مطمئن نیستم باید آقا شاهین خودش بیاد بگه :46:
با سلام
تو چند تا پست قبل خوندم که gprs با سری n مشکل داره . حالا من می خواستم یه دونه سری n بخرم. باید تصمیم را عوض کنم؟؟
MTNIrancell
27-07-2007, 21:49
به به آقا شاهین ...
کجایی گل پسر !!!!!!!
آقا چرا دیگه جواب sms هام رو نمیدی ؟ من با sms باهات می خواستم مشورت کنم که نشد حالا مشکلم رو اینجا مطرح می کنم ...
من سیم کارتی رو که به مناسبت روز مادر خریدم و هدیش رو هم گرفتم واسم 35000 تومان تموم شده در حالی که خود شما تلفنی بهم گفتید که ممکنه سیم کارت های عید رو به من داده باشند و به محض فعال کردن 4700 تومان شارژ اضافه روش رفته باشه ... بگذریم می خواستم بدونم که چه جوری باید این 5000 تومان رو ازشون پس بگیرم ؟ من زنگ میزنم 140 میگه نباید بگیرند ! آخه این شد راهنمایی ؟
اگه بتوني كه بايد از خوده فروشنده پس بگيري. كه معمولا پس نمي دن. ولي به 135 شكايتت رو اعلام كن.
ایول این فکر میکنم همون سرویس Friends & Family باشه که مکالمه با این افراد تخفیف داره . البته مطمئن نیستم باید آقا شاهین خودش بیاد بگه :46:
اين سرويس خيلي وقته در دسترس ما هست ولي اجازه استفاده از اون رو هنوز ندادند.
3 ماه پيش براي چند صد تا از مشتركين تست شد ولي جواب خوبي نداد.
در نرم افزار ما دسترسي به اين منو آزاده. تست مي كنم خبر مي دم.
راستي جواب دادن SMS برام خيلي سخت تر از جواب به ميل هست. پس ممنون مي شم ميل بزنيد.
MTNIrancell
27-07-2007, 21:51
با سلام
تو چند تا پست قبل خوندم که gprs با سری n مشکل داره . حالا من می خواستم یه دونه سری n بخرم. باید تصمیم را عوض کنم؟؟
منظورم از سيري N براي Nokia نبوده هاااااااااااااااا
منظورم سري N براي NEC بوده.
يه وقتي سوء تفاهم نشه.
اين سرويس خيلي وقته در دسترس ما هست ولي اجازه استفاده از اون رو هنوز ندادند.
3 ماه پيش براي چند صد تا از مشتركين تست شد ولي جواب خوبي نداد.
در نرم افزار ما دسترسي به اين منو آزاده. تست مي كنم خبر مي دم.
راستي جواب دادن SMS برام خيلي سخت تر از جواب به ميل هست. پس ممنون مي شم ميل بزنيد.
کی اجازشا نمیده ؟! چه دلیلی داره این دیگه که اجازه نمیدن ؟!
nimamani
27-07-2007, 23:21
سلام آقا شاهين
خيلي وقته دليوري من قطع شده و هر چي زنگ ميزنم امراتور ها ميگن اختلال داره
و ما در واقع دست به سر مي كنند
چيكار كنم ؟
سلام آقا شاهين
چيكار كنم ؟
دقیقا مال من هم قطعه !
TheMohammad
27-07-2007, 23:46
منظورم از سيري N براي Nokia نبوده هاااااااااااااااا
منظورم سري N براي NEC بوده.
يه وقتي سوء تفاهم نشه.
البته اونم NEC نیست، این گوشی های گمنام چینی هست که دارن از نام NEC سواستفاده میکنن
راستی یه موردی هم که برای من سوال شده اینه که ببینم وقتی ایرانسل یه شهر را کاملا رسمی افتتاح میکنه چه معنایی داره اونجا کارت های شارژش 1000 تومن گرونتر باشه ؟!؟! Xgame هم گفت توی کرمانشاه به این صورته کیش هم کارت 5000 را 6000 میدادن و 10000 را 11000 میدادن ! وقتی هم ایراد میگرفتیم میگفتن به ما 5400 فروختن ! ایرانسل وقتی یه جارا پوشش میده نباید یه نظارتی کنه ؟!؟! اصفهان هم گرونتر میدن اما حالا ما میگیم اینجا رسمی نیست اما بقیه جاها چی؟؟! نگین فروشنده ها سو استفاده میکنن که مثلا توی اصفهان قیمت کارت شارژهای اسپادان همه جا عینا نرخ خود اسپادانه ! به نظر من باز هم تقصیر ایرانسله ...:41:
arman4459
28-07-2007, 01:06
CTna.ir- شركت خدمات ارتباطي ايرانسل اعلام كرد: تمامي سيمکارتهاي هديه ايرانسل تاکنون حداکثر ظرف مدت سه روز پس از تکميل ثبتنام مشترک به شرکت پست تحويل داده شده است.
ه گزارش ايستنا از روابط عمومي ايرانسل، اين شركت در اطلاعيهاي گفته است: تمامي سيمکارتهاي هديه درحال حاضر در محل پست جمهوري اسلامي ايران قرار دارند، درصدي از سيمکارتهاي هديه تحويل مشترکين و خريداران سيمکارت ايرانسل شده و مابقي در مراکز پستي است.
براساس توافق به عمل آمده با پست، مقرر شد از تاريخ پنج شنبه چهارم مرداد ماه، سيمکارتها به آدرس مشترکين ارسال و مستقيما توسط پست تحويل شود بنابراين نيازي به مراجعه مشترکين محترم به دفاتر پستي تا پايان هفته آينده نخواهد بود.
راساس اين گزارش، درصورتيکه به هر دليل مشترکين نتوانند سيمکارت هديه خود را درب منزل دريافت كنند، طبق هماهنگي به عمل آمده با شرکت پست از تاريخ شنبه 13 مرداد ماه جاري مشترکين با مراجعه به دفتر پستي محل سکونت خود يا با راهنمايي براساس پيام کوتاه دريافتي، سيمکارت هديه خود را دريافت ميكنند.
همچنين شرکت پست متعهد شده است با افزايش ظرفيت توزيع و تجهيز دفاتر خود، روند تحويل سيمکارت به مشترکين ايرانسل را تسهيل كند.
ايرانسل مبلغ 20 هزار ريال اعتبار رايگان به سيمکارتهاي هديه اختصاص داده است كه دريافتکنندگان سيمکارتهاي هديه در صورتيکه سيمکارت خود را تا پايان مرداد ماه فعال کنند، ميتوانند از اين اعتبار رايگان استفاده كنند.
بر همين اساس، مشترکين با ارسال پيام کوتاه حاوي شماره تلفن همراه خريداري شده به شماره 138 ميتوانند از وضعيت سيمکارت هديه خود آگاه شوند.
براساس اين اطلاعيه طرح هاي تشويقي تابستانه ايرانسل نيز بدين شرح است كه انتخاب شماره طلايي از بلوک 10 ميليوني 0936 تا 20 شهريور ادامه دارد و دريافت يک سيمکارت اعتباري هديه با خريد يک سيم کارت اعتباري تا 20 شهريور معتبر است.
همچنين تا 20 شهريور به ازاي خريد هر سيمكارت دائمي شامل انتخاب شماره طلايي مبلغ 50 هزار ريال اعتبار به مدت سه ماه جهت استفاده از تمامي خدمات ايرانسل اعم از داخل خطوط ايرانسل و خارج از اين خطوط به مشرک تعلق ميگيرد.
با انتخاب و فعالسازي طرحهاي طلايي، آبي، قرمز در سيمکارت دائمي و آبي و قرمز در سيمکارتهاي اعتباري تا تاريخ 26 شهريور، مشترکين مربوطه در قرعهکشي يک ميليارد ريالي و سه خودرو BMW شرکت داده ميشوند.
براساس اين گزارش، تمامي مشترکين سيمکارت دائمي و اعتباري ايرانسل (اعم از مشترکين قديم و جديد) از اول مرداد تا 20 شهريور ميتوانند از مزاياي دقايق رايگان استفاده كنند به اين ترتيب که در مکالمات بين 3 تا 30 دقيقه فقط و فقط هزينه سه دقيقه اول را پرداخت كرده و در مکالمه بين 33 تا 60 دقيقه فقط و فقطه هزينه شش را پرداخت خواهند كرد.
همچنين در مکالمات زير سه دقيقه، فقط هزينه ثانيههاي مکالمه محاسبه ميشود و اين خدمات مخصوص مکالمات بين خطوط ايرانسل نيز است.
TheMohammad
28-07-2007, 01:53
راستی یه موردی هم که برای من سوال شده اینه که ببینم وقتی ایرانسل یه شهر را کاملا رسمی افتتاح میکنه چه معنایی داره اونجا کارت های شارژش 1000 تومن گرونتر باشه ؟!؟! Xgame هم گفت توی کرمانشاه به این صورته کیش هم کارت 5000 را 6000 میدادن و 10000 را 11000 میدادن ! وقتی هم ایراد میگرفتیم میگفتن به ما 5400 فروختن ! ایرانسل وقتی یه جارا پوشش میده نباید یه نظارتی کنه ؟!؟! اصفهان هم گرونتر میدن اما حالا ما میگیم اینجا رسمی نیست اما بقیه جاها چی؟؟! نگین فروشنده ها سو استفاده میکنن که مثلا توی اصفهان قیمت کارت شارژهای اسپادان همه جا عینا نرخ خود اسپادانه ! به نظر من باز هم تقصیر ایرانسله ...:41:
توی تهران هم همینطوره !
بالاخره باید اون محل فروش هم سود کنه دیگه ...؟!؟!
کارتهای تالیا رو هم 10 هزار تومنی رو میدن 11 هزار تومن و بعضی موقع ها بیشتر
MTNIrancell
28-07-2007, 08:21
کی اجازشا نمیده ؟! چه دلیلی داره این دیگه که اجازه نمیدن ؟!
اين سرويس براي اعتباري ها فعال نيست ولي براي قبضي ها هست اما اگه ازش استفاده شد ولي هزينه مكالمات تغييري نكرد مشكل از شبكه است. به همين دليله كه هنوز به ما اعلام نشده.
البته من خودم 4 تا شماره وارد كردم ولي نمي دونم كار مي كنه يا نه؟
سلام آقا شاهين
چيكار كنم ؟
براي اعتباري ها مشكل داره و هيچ كاري نميشه كرد مگر اينكه صبر كنيد.
البته بعضي از گوشي ها مثل Sonyericsson J100 اصلا گزارش ارسال نداره.
من يك سيم كارت دو روزه گرفتم...(اعتباري)....اس ام اس نمي فرسته(البته همون اول تونستم چهار پنج تا بفرستم)....ام ام اس و جي پي ار اس هم غير فعاله چي كار كنم؟گوشي هم k310i هست ولي سيم كارتم رو توي گوشي w700 گذاشتم به اينترنت وصل شدم....چي كار كنم؟
arman4459
28-07-2007, 13:08
شاهین جان سلام
دیشب سمنان از ساعت 10 به بعد مرتب اسم بی تی اس ها عوض می شد انتن کم وزیاد میشد و از این مشکلات
میخواستم بدونم کارکنان قسمت فنی در سمنان در حال کار بودند یا دلیل دیگه ای داشته اگه لطف کنید بگید ممنون
میشد.
نکته دیگه چرا توی سمنان مثل بقیه شهرها اسم خیابون رو نمیزنه مثا میزنهsemnanb1 semnaa5 semnan7c و از این قیبل چرا اسم خیابون رو نمی زنه اگه امکان داره پیگیری کنید
با سپاس فراوان
meshkiposh2200
28-07-2007, 13:21
امید وارم ایرانسل به ادعای شهرداری ایرانسل جواب بده ! جون طبق گفته ی شهرداری کوتاهی از ایرانسله !
اقا وحید شک نکن که کوتاهی از ایرانسله
Dr.SaeiD
28-07-2007, 14:48
شاهین جان سلام
دیشب سمنان از ساعت 10 به بعد مرتب اسم بی تی اس ها عوض می شد انتن کم وزیاد میشد و از این مشکلات
میخواستم بدونم کارکنان قسمت فنی در سمنان در حال کار بودند یا دلیل دیگه ای داشته اگه لطف کنید بگید ممنون
میشد.
نکته دیگه چرا توی سمنان مثل بقیه شهرها اسم خیابون رو نمیزنه مثا میزنهsemnanb1 semnaa5 semnan7c و از این قیبل چرا اسم خیابون رو نمی زنه اگه امکان داره پیگیری کنید
با سپاس فراوان
ایی .. ! گفتی سمنان ، یاد دوران دانشجوییم افتادم ... !
سمنان همش 2-3 تا خیابون داره دیگه حالا اسم خیابون زیادم مهم نیست ! :)
اینکه مرتب عوش میشه مشکل BTS نیست ، گوشی شما هر لحظه داشته از یه BTS استفاده می کرده
برای من هم همینطوریه !
---
نکته جالب برد زیاد BTS های ایرانسله !!! اونایی که با شرق تهران آشنایی دارن
میدونن فاصله فلکه اول تهرانپارس تا میدون نبوت ( هفت حوض ) چقده ! گاهی اوقات شده که گوشی من داشته از
آنتن هفت حوض استفاده می کرده !!!
meshkiposh2200
28-07-2007, 15:01
معمولا موبایلی ها گرونتر میدند من خودم از یه موبایلی خاستم بخرم گفت 5500 یه کم اونورتر یه دفتر پستی همون :18:5000 داد.منظورم اینکه کارت را از دفتر پستی ها بخرید
اقا وحید شک نکن که کوتاهی از ایرانسله
نه شک ندارم ...:41: بعد از 7 ماه هنوز هیچی !
معمولا موبایلی ها گرونتر میدند من خودم از یه موبایلی خاستم بخرم گفت 5500 یه کم اونورتر یه دفتر پستی همون :18:5000 داد.منظورم اینکه کارت را از دفتر پستی ها بخرید
منظورت همون دفتر خدمات ارتباطیه ؟! که کارای پستی و اینترنتی و مخابراتی میکنن؟!
شاهین جان سلام
میشد.
با سپاس فراوان
بچه ها من توی اهواز چطوری میتونم از این سیستم که اسم bts ها رو میزنه استفاده کنم ؟
آقا شاهین من طرح قرمز رو زدم 5000 تومان حسابش کرد باید چکار کنم
آقا من یه مشکلی دارم
من سیم کارتم رو 6 مرداد گرفتم و وقتی تو گوشی گزاشتم یه منویی به گوشی اضافه میکنه به اسم خدامات ایرانسل که وقتی بازش میکنم یه مسیج سند میکنه و فقط sim noit proses میشه همین همینطوری فقط poroses میشه ولی چند وقت پیش سیم کارت هدیه رو تحویل گرفتم و وارد منو یخدمات ایرانسل شدم اسمش عوض شده بود و شده بود سرویس ایرانسل و توش هم خدمات زیادی مثل e شارژ و یه سری خدمات دیگه بود حالا یه سوال چرا سیم کارت من این خدمات رو نداره و الکی proses میکنه البته طرح interfase smart card ها فرق میکنه و interface سیم کارت جدید شسشه ای هست
Dr.Dolfin
28-07-2007, 20:09
آقا شاهین پس چی شد من 10 بار ایمیل زدم واسه تنظیمات Gprs گوشی Nec.
آقا شاهین که جواب داد ! گفت که نمیشه به گوشیه شما تنظیم بفرسته مدل گوشی شما عجیب غریبه !
TheMohammad
28-07-2007, 21:55
خب شما برو توی تنظیمات اینترنت گوشیت ، بعد یه Connection یا Profile جدید درست کن و فقط APN یا Access Point Name رو بذار mtnirancell
دیگه با بقیه کاری نداشته باش
Dr.Dolfin
28-07-2007, 23:38
خب شما برو توی تنظیمات اینترنت گوشیت ، بعد یه Connection یا Profile جدید درست کن و فقط APN یا Access Point Name رو بذار mtnirancell
دیگه با بقیه کاری نداشته باش
ممنون از کمکت ولی عمل نمیکنه.
Dr.Dolfin
28-07-2007, 23:48
یه جاش باید proxy address وproxy port رو وارد کنی تا رد بشه.اونا رو چی بزنم؟
TheMohammad
29-07-2007, 00:03
یه جاش باید proxy address وproxy port رو وارد کنی تا رد بشه.اونا رو چی بزنم؟
proxy : 10.131.26.138
port : 8080
آقا شاهین من طرح قرمز رو زدم 5000 تومان حسابش کرد باید چکار کنم[/quote]
منم 1 ماهه پیش طرح قرمز انتخاب کردم 5000 تومن حساب شد وقتی زنگ زدم گفت اشتباهی مبلغ طرح آبی کم شده فعلا در حال اپ دیت هستیم فردا زنگ بزن 3 بار زنگ زدم محل ندادند از خیرش گذشتم
Dr.SaeiD
29-07-2007, 01:37
دقیقا مال من هم قطعه !
وحید جون فکر می کنم دارن درستش می کنن !
چند هفته پیش مال یه سری از دوستام درست شد ، مال منم دیروز درست شد !
یه مدت صبر کنی درست میشه حاجی ، اصلا" ناراحتی به خودش راه نده :3:
وحید جون فکر می کنم دارن درستش می کنن !
چند هفته پیش مال یه سری از دوستام درست شد ، مال منم دیروز درست شد !
یه مدت صبر کنی درست میشه حاجی ، اصلا" ناراحتی به خودش راه نده :3:
امیدوارم :20:!
آقا تو سایت ایرانسل بخش پیشنهاد های تشویقی گزینه سری 5 تایی اضافه شده اما هنوز صفحه نداره ! شاید همون friends & Family باشه !
Dr.Dolfin
29-07-2007, 12:04
یعنی من باید بی خیال ام ام اس و Gprs بشم؟
یعنی من باید بی خیال ام ام اس و Gprs بشم؟
اینطور که معلومه آره ! اما خب شما که گفتی گوشی زیاد عوض میکنی نگران نباش! تازه الان فقط GPRSنداری !
Dr.Dolfin
29-07-2007, 12:42
اینطور که معلومه آره ! اما خب شما که گفتی گوشی زیاد عوض میکنی نگران نباش! تازه الان فقط GPRSنداری !
آخه علامت G روی صفحه میاد.تووی سایت ایرانسل هم وقتی گوشیمو وارد میکنم میگه به زودی به لیست اضافه میشه ولی الان دو هفتست که اضافه نشده.اگه GPRS نباشه MMS هم ندارم.
یه سوال دیگه: اینکه طرح روز پدر تا 20 شهریور تمدید شد شایعه است و تا همون 12 مرداد وقت داره یا اینکه درسته؟
آخه علامت G روی صفحه میاد.تووی سایت ایرانسل هم وقتی گوشیمو وارد میکنم میگه به زودی به لیست اضافه میشه ولی الان دو هفتست که اضافه نشده.اگه GPRS نباشه MMS هم ندارم.
میدونم شما چی میگی ام امیدونی الان 2 ماهی MMS قطعه معلومم نیست کی وصل میشه ؟!شما تا بیای گوشی نو بخری شاید MMS هنوز راه نیفتاده باشه !
soheil_6666
29-07-2007, 13:20
میدونم شما چی میگی ام امیدونی الان 2 ماهی MMS قطعه معلومم نیست کی وصل میشه ؟!شما تا بیای گوشی نو بخری شاید MMS هنوز راه نیفتاده باشه !
كاملا درسته بيخيال باش ام ام اس به اين زودي ها راه نمي افته:20:
Dr.Dolfin
29-07-2007, 13:22
وحید جان و سهیل جان مرسی از راهنماییتون.
Dr.Dolfin
29-07-2007, 13:24
راستی نمیشه از مدل های دیگه ی Nec واسه تنظیمgprs استفاده کنم؟مثل N500؟این گوشی تووی لیست ایرانسل هست.
dark fear
29-07-2007, 16:21
به نظر شما من کدوم طرح از ایرانسل رو انتخاب کنم ؟ (طلایی . آبی . قرمز )
من خیلی کم حرف میزنم . ولی نسبتا پیام کوتاه زیاد میدم . اینترنت هم تغریبا زیاد
استفاده میکنم
میتونید بگید هر کدوم از طرح های ایرانسل چه شرایط و مزایا و معایبی دارن ؟
TheMohammad
29-07-2007, 16:43
استفاده میکنم
بهتره برید اینجا ببنی و مقایسه کنید : irancell.ir/Layer2/?id=127
AMIN_JACKHAMMER
29-07-2007, 18:01
من خودم شخصا به خدمات مشتركين ايرانسل توي شيراز زنگ زدم گفتن كه تا پايان سال انتن دهي فول ميشه
Feri_wolf
29-07-2007, 18:31
گوشیهای موبایل سرطان زا هستن وقتی mms میزنیم مضرتره
راست میگم
Feri_wolf
29-07-2007, 18:32
میتونید امتحان کنید
اينو تقريبا همه ميدونن
تو خودت حاضري به خاطر سرطان زا بودنش از موبايل استفاده نكني !
برنامه تنظيم كردن ايميل گوشي براي تنظيمات جيميل
با تنظيمات داخل اين برنامه ميتونيد ايميل دريافت كنيد و ايميل بفرستيد
اينم لينكش با حجم 260 كيلوبايت
TheMohammad
29-07-2007, 19:15
گوشیهای موبایل سرطان زا هستن وقتی mms میزنیم مضرتره
راست میگم
ربطی به MMS نداره، شما هر وقت از خدمات شبکه گوشیتون مثلا تماس، SMS و ... استفاده میکنید، امواج بیشتری جذب موبایلتون میشن (برای امتحان میتونید موقعی که گوشیتون زنگ میخوره، بگیریدش کنار لامپ تصویر مانیتور)
اسم این سرطان چیه ؟
آقا تو رو خدا يكي تكليف ما رو روشن كنه...من هر جا ميرم جواب درست و حسابي پيدا نمي كنم...من سه روز يه اعتباري گرفتم اولش هم 0935335 هست ولي اس ام اس نمي فرسته....مال بقيه هم اينجوري يكي مي گفت اس ام اس سنتر قرار تغيير كنه...تو رو خدا يك جواب قانع كننده مي خوام...
سلام
این فتوک÷ی شناسنامه ای که باید برای ایرانسل فکس کنیم چه جوری باید باشه؟:20:
jackhammer
29-07-2007, 21:08
من خودم شخصا به خدمات مشتركين ايرانسل توي شيراز زنگ زدم گفتن كه تا پايان سال انتن دهي فول ميشه
خیلی چیزا گفتن...مهم عمله.در ضمن خدمات مشترکین همش توی تهرونه...شهری نیست...و اینکه اپراتور ها از این وعده ها زیاد به مردم میدن...شما باور نکن.
jackhammer
29-07-2007, 21:17
ببخشید که اینو میگم ولی این که ربطی به ایرانسل نداشت و ثانیا خراب بود.من نصبش کردم یک فایل رو پیدا نمیکرد.
آقا تو رو خدا يكي تكليف ما رو روشن كنه...من هر جا ميرم جواب درست و حسابي پيدا نمي كنم...من سه روز يه اعتباري گرفتم اولش هم 0935335 هست ولي اس ام اس نمي فرسته....مال بقيه هم اينجوري يكي مي گفت اس ام اس سنتر قرار تغيير كنه...تو رو خدا يك جواب قانع كننده مي خوام...
از 4 شنبه شب sms بعضی از خطوط قطع شده ایراد از خطت نیست نگران نباش
از 4 شنبه شب sms بعضی از خطوط قطع شده ایراد از خطت نیست نگران نباش
:39::39::39:
MTNIrancell
29-07-2007, 21:56
امیدوارم :20:!
آقا تو سایت ایرانسل بخش پیشنهاد های تشویقی گزینه سری 5 تایی اضافه شده اما هنوز صفحه نداره ! شاید همون friends & Family باشه !
نه اگه براي توي صفحه ثبت نام شماره طلائي ها مي بيني كه اگه 5 تا شماره طلائي يك جا بخري دونه اي 100 هزار تومان برات مي افته.
یه سوال دیگه: اینکه طرح روز پدر تا 20 شهریور تمدید شد شایعه است و تا همون 12 مرداد وقت داره یا اینکه درسته؟
براي اين جور شايعات هميشه صفحه اول سايت رو بخون
راستی نمیشه از مدل های دیگه ی Nec واسه تنظیمgprs استفاده کنم؟مثل N500؟این گوشی تووی لیست ایرانسل هست.
امنتحان كردم نشد.
آخه اين چه گوشي ايه كه خريدي؟
برو يه W960 يا W910 بخر.
البته هر وقت وارد ايران شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
استفاده میکنم
اگه زياد از اينترنت استفاده مي كني طلائي براتت خوبه.
چون فقط توي طرح طلائيه كه اينترنت رايگانه
شما حتماً توي مشهد هستي.
مشهد مشكل ارسال پيام داريم.
آقا نود 32 ویروس شناختش البته با آپدیت امروز صبح
meshkiposh2200
29-07-2007, 22:58
• 5 شماره طلایی با 33 درصد تخفیف ویژه 500 هزار تومان
• 500 هزار ريال اعتبار برای استفاده از تمامی خدمات داخل و خارج شبکه برای هر شماره
• 10 درصد تخفیف ویژه برای مکالمه بین شماره های هر فهرست طلایی
درپی استقبال گرم هموطنان از طرح شماره طلایی، مدت این طرح تا 20 شهریور 86 تمدید شد. ایرانسل با ارائه شماره های طلایی، فرصتی برای هموطنان گرامی فراهم آورد تا بتوانند شماره تلفن همراه مورد نظر خود را با پیش شماره 0936 از میان ده میلیون شماره از 09360000000 تا 09369999999 انتخاب نمایند. طبق اعلام قبلی، رزرو شماره به سادگی از طریق مراجعه به سایت اینترنتی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و پر کردن فرم مشخصات فردی صورت می گیرد.
و هم اکنون ایرانسل با ایجاد امکان جدید "سری 5 تایی"، این فرصت استثنایی را در اختیار علاقمندان قرار می دهد تا بتوانند با پر کردن 5 فرم مشخصات فردی و رزرو 5 شماره طلایی و یا 5 شماره پشت سر هم، از تخفیف ویژه 33 درصدی استفاده نموده و بجای 750 هزار تومان (بهای 5 سیم کارت طلایی ایرانسل)، تنها 500 هزار تومان بپردازند.
علاوه بر این، مطابق شرایطی که از پیش برای شماره طلایی اعلام شد، با رزرو 5 شماره در "سری 5 تایی"، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به هر یک از شماره های رزرو شده اختصاص داده می شود تا مشترکین بتوانند تا این میزان از کلیه سرویسها استفاده کنند.
برای رزرو 5 شماره طلایی، علاقمندان باید به لینک "سری 5 تایی" در سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه نموده و پس از پر کردن 5 فرم مشخصات فردی، یک "کد شناسه" برای این 5 شماره (سری 5 تایی) دریافت کنند.
همچنانکه پیش از این اعلام شد، ثبت نام تنها زمانی تکمیل می شود که مبلغ مربوطه با ذکر "کد شناسه" ای که پس از پر کردن فرم های مشخصات فردی از سوی سیستم ارائه می شود، تا حداکثر 2 روز کاری پس از انجام رزرو، به حساب 14/234444 بانک ملت به نام شرکت ایرانسل واریز گردد. سایر شرایط رزرو تغییری نکرده و مطابق اعلام قبلی است.
شایان ذکر است که پس از رزرو شماره طلایی و تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور خودکار و کاملاً رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.
• برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طرح "شماره طلایی" به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه نمایید.
سرویس جدید "فهرست طلایی"
ایرانسل با ارائه سرویس های متنوع، ضمن ایجاد امکان استفاده از تسهیلات شبکه تلفن همراه برای تمامی اقشار جامعه، کاربردهای بیشتر و مفیدتری را ارائه می کند. در همین راستا، تا پایان تابستان 86 طبق برنامه پیش بینی شده، سرویس جدید "فهرست طلایی" برای نخستین بار در ایران عرضه می شود تا با استفاده از آن مشترکین بتوانند تعرفه مکالماتشان را کاهش دهند.
همچنانکه نام این سرویس نشان می دهد، مشترکین می توانند با پرداخت مبلغ اندکی، یک فهرست مختص به خود در سیستم ایرانسل ایجاد کنند و پس از آن با ثبت حداکثر 5 شماره دائمی یا اعتباری ایرانسل در این فهرست، برای مکالمه با آنها از 10 درصد تخفیف برخوردار شوند.
به یاد داشته باشید که با راه اندازی این سرویس، مشترکین می توانند پس از رزرو شماره های طلایی، در هر زمان که مایل باشند، با وارد کردن "سری 5 تایی ایرانسل" در "فهرست طلایی" خود، در تمامی مکالماتشان با شماره های این فهرست از 10 درصد تخفیف ویژه استفاده کنند!
meshkiposh2200
29-07-2007, 23:03
نه شک ندارم ...:41: بعد از 7 ماه هنوز هیچی !
7ماه و اندی
منظورت همون دفتر خدمات ارتباطیه ؟! که کارای پستی و اینترنتی و مخابراتی میکنن؟!
اره همونه :46:
Dr.Dolfin
29-07-2007, 23:17
امنتحان كردم نشد.
آخه اين چه گوشي ايه كه خريدي؟
برو يه W960 يا W910 بخر.
البته هر وقت وارد ايران شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
.
آقا شاهین من که نمیدونستم ایرانسل از این گوشی پشتیبانی نمیکنه.آخه وقتی این گوشی GPRS داره چرا ایرانسل اونو ساپورت نمیکنه؟
بعد یه سوال امکانش هست که ایرانسل این گوشی رو ساپورت کنه یا اینکه GPRSش برای من بلا استفاده میمونه؟مرسی.
[/QUOTE]شما حتماً توي مشهد هستي.
مشهد مشكل ارسال پيام داريم.[/QUOTE]
آره من توي مشهدم....دستت درد نكنه...آقا شاهين..
ولي در عين حال بعضي از دوستان من كه توي مشهد هستند مشكل خاصي ندارند...
آقا یه قسمت فهرست طلایی اضافه شده اما صفحه نداره ! این مال چیه ؟! دیگه فکر کنم این دفعه همون Friend & Family باشه !:31:
Maziar_69
30-07-2007, 00:46
آقا یه قسمت فهرست طلایی اضافه شده اما صفحه نداره ! این مال چیه ؟! دیگه فکر کنم این دفعه همون Friend & Family باشه !:31:
اقا یکی به این ایرانسل بگه این همه جایزه رو یه دفعه نده !!!!! :31: اینطوری تموم میشه برای عید چیزی نمیمونه :31::31::31:
اقا یکی به این ایرانسل بگه این همه جایزه رو یه دفعه نده !!!!! :31: اینطوری تموم میشه برای عید چیزی نمیمونه :31::31::31:
اگه ایرانسل سرویس دهیش خوب بود و این همه بدقولی نداشت با این همه جایزه و امکانات الان بالای 5 میلیون مشترک داشت ...
ایرانسل با ارائه سرویس های متنوع، ضمن ایجاد امکان استفاده از تسهیلات شبکه تلفن همراه برای تمامی اقشار جامعه، کاربردهای بیشتر و مفیدتری را ارائه می کند. در همین راستا، تا پایان تابستان 86 طبق برنامه پیش بینی شده، سرویس جدید "فهرست طلایی" برای نخستین بار در ایران عرضه می شود تا با استفاده از آن مشترکین بتوانند تعرفه مکالماتشان را کاهش دهند.
همچنانکه نام این سرویس نشان می دهد، مشترکین می توانند با پرداخت مبلغ اندکی، یک فهرست مختص به خود در سیستم ایرانسل ایجاد کنند و پس از آن با ثبت حداکثر 5 شماره دائمی یا اعتباری ایرانسل در این فهرست، برای مکالمه با آنها از 10 درصد تخفیف برخوردار شوند.
به یاد داشته باشید که با راه اندازی این سرویس، مشترکین می توانند پس از رزرو شماره های طلایی، در هر زمان که مایل باشند، با وارد کردن "سری 5 تایی ایرانسل" در "فهرست طلایی" خود، در تمامی مکالماتشان با شماره های این فهرست از 10 درصد تخفیف ویژه استفاده کنند!
matrix10
30-07-2007, 08:24
پس دليلش چي ميتونه باشه؟
خبر اينه كه:
از پنجشنبه 4 مرداد تا 11 مرداد تمام سيك كارت هارو اداره پست درب منزل تحويل ميده.
[QUOTE=A.J;1353984]عزیزم همین مشکل برای من هم پیش اومده بود آخه من سیم کارت اعتباریمو 7 تیرماه خریدم و همان روز هم فعالش کردم ولی در سیستم ایرانسل 28 تیر ثبت شده بود و حالا که به 138 پیامک میزنم میگه سیم کارت شما در حاله آماده سازیست
تو برو همون مغازه ای که سیم کارتت رو ازش خریدی بپرس ازش که آیا سند زده برات یا نه یعنی سیم کارتت رو توی سیستم ایرانسل ثبت کرده یا نه
میتونی به 140 هم زنگ بزنی و مشکلت رو بهشون بگی حتماً کمکت میکنن آخر شب ساعت 2 به بعد زنگ بزن راحت تر میتونی با اپراتور صحبت کنی
سلام
من رفتم همون مغازه اي كه بعنوان نماينده ايرانسل هستش . پرسيدم كه وضعيت كارتهاي هديه اعتباري چه جورياست. :13: گفتش كه همه را ميدن. :46: من گفتم كه پس چرا به 138 sms زدم يه چيز ديگه گفته. ايشون با يه حالت خاصي گفت كه چرا sms زدي . :41: نبايد ميزدي. حالا كه اينكار را كردي ديگه برات كارت هديه نمياد. ديگه شانس خيلي كمي داري كه برات بياد. :37:
مي خواستم بدونم مگه شهر هرته كه با يك sms برام ديگه كارت هديه نياد. قضيه چيه؟:angry: يا ايرانسل خيلي چرته با اين كاراش يا اين نماينده ايرانسل توي شهرمون خيلي وضعش خرابه.
soheil_6666
30-07-2007, 08:41
[QUOTE=MTNIrancell;1353860]خبر اينه كه:
سلام
من رفتم همون مغازه اي كه بعنوان نماينده ايرانسل هستش . پرسيدم كه وضعيت كارتهاي هديه اعتباري چه جورياست. :13: گفتش كه همه را ميدن. :46: من گفتم كه پس چرا به 138 sms زدم يه چيز ديگه گفته. ايشون با يه حالت خاصي گفت كه چرا sms زدي . :41: نبايد ميزدي. حالا كه اينكار را كردي ديگه برات كارت هديه نمياد. ديگه شانس خيلي كمي داري كه برات بياد. :37:
مي خواستم بدونم مگه شهر هرته كه با يك sms برام ديگه كارت هديه نياد. قضيه چيه؟:angry: يا ايرانسل خيلي چرته با اين كاراش يا اين نماينده ايرانسل توي شهرمون خيلي وضعش خرابه.
فكر كنم مشكل اون نماينده است:41:
كه واقعا چرند گفته:20:
mehdi_vsgh
30-07-2007, 09:08
نمیدونم این خبرو شنیدین که اخبار گفت؟ مشترکین ارتباطات سیار (همراه اول) بابت ارسال اس ام اس های تبریک روز پدر فقط 940 میلیون تومان درآمد کسب کرد اونقوت ایرانسل تو این مدت اس ام اسهاش مجانی بوده... این است تفاوت......
jackhammer
30-07-2007, 10:22
به نکته مهمی اشاره کردی....
حتی اس ام اس به بقیه خطوط هم 50 درصد تخفیف داشته!
dark fear
30-07-2007, 10:56
اگه زياد از اينترنت استفاده مي كني طلائي براتت خوبه.
چون فقط توي طرح طلائيه كه اينترنت رايگانه
میشه یکم از این طرح برام حرف بزنی ؟ چه شرایطی داره ؟ هر sms چند تومنه ؟ قیمت مکالمش چقدره ؟
mehdi_vsgh
30-07-2007, 11:21
میشه یکم از این طرح برام حرف بزنی ؟ چه شرایطی داره ؟ هر sms چند تومنه ؟ قیمت مکالمش چقدره ؟
در طرح طلایی کلیه خدمات داخل شبکه ایرانسل (مکالمه---اس ام اس---جی پی ار اس) به صورت نامحدود و رایگان خواهد شد
برای بقیه خطوط هم با تخفیف 50-60 درصد برات محاسبه میشه
MTNIrancell
30-07-2007, 11:27
من يك سيم كارت دو روزه گرفتم...(اعتباري)....اس ام اس نمي فرسته(البته همون اول تونستم چهار پنج تا بفرستم)....ام ام اس و جي پي ار اس هم غير فعاله چي كار كنم؟گوشي هم k310i هست ولي سيم كارتم رو توي گوشي w700 گذاشتم به اينترنت وصل شدم....چي كار كنم؟
شما خودت جوابه خدت رو دادي كه.
مشكل از گوشيه خوته.
تنظيمات رو دوباره انجام بده.
آقا من یه مشکلی دارم
من سیم کارتم رو 6 مرداد گرفتم و وقتی تو گوشی گزاشتم یه منویی به گوشی اضافه میکنه به اسم خدامات ایرانسل که وقتی بازش میکنم یه مسیج سند میکنه و فقط sim noit proses میشه همین همینطوری فقط poroses میشه ولی چند وقت پیش سیم کارت هدیه رو تحویل گرفتم و وارد منو یخدمات ایرانسل شدم اسمش عوض شده بود و شده بود سرویس ایرانسل و توش هم خدمات زیادی مثل e شارژ و یه سری خدمات دیگه بود حالا یه سوال چرا سیم کارت من این خدمات رو نداره و الکی proses میکنه البته طرح interfase smart card ها فرق میکنه و interface سیم کارت جدید شسشه ای هست
به شما پيشنهاد مي كنم كه توي اين منو الكي نرو و دستكاري نكن. چون به مشكل برمي خوري.
در مورد E-Charge هم قبلا گفتم. اين منو توي همه گوشي ها بعداً فعال ميشه.
آقا شاهین من که نمیدونستم ایرانسل از این گوشی پشتیبانی نمیکنه.آخه وقتی این گوشی GPRS داره چرا ایرانسل اونو ساپورت نمیکنه؟
بعد یه سوال امکانش هست که ایرانسل این گوشی رو ساپورت کنه یا اینکه GPRSش برای من بلا استفاده میمونه؟مرسی.
[quote=MTNIrancell;1353860]خبر اينه كه:
سلام
از طرف من به اون فروشنده باهوش چند پس گردني بزن تا از اين چرت و پرت ها نگن.
همينه ديگه از پشت كوه ميان موبايل فروشي مي زنند آخرش همين ميشه.
اي راحت طلب.
برو اينجا بخون.
بچه ها به خدا اگه روزي 10 دقيقه وقت بگذاريد و توي سايت يه دوري بزنيد جوابه 60% سؤالاتون رو ميگيريد
سلام
من زنگ زدم 150 میگه اگز سیم کارت طلایی بعد از دوازدهم به دستت برسه نمی تونی از 50 هزار تومان استفاده کنی و گفتش سیم کارتها بعد از 20 روز پس از تأیید پرداخت به دستت میرسه. یعنی حتی اونایی که روز اول پول ریختن هم نمی تونن جایزشو بگیرن!!
حالا من که 150 تومن قرض کردم به خاطر این جایزه باید چی کار کنم؟ همین الان موندم این پولو چجوری به اون بنده خدا بدم!!!
milad_milad_milad
30-07-2007, 11:54
]سلام
جوك هفته جور شد!!!!:27::27:
اين يارو رو بايد از از تبليغات ايرانسل دار زد و تو سايت ايرانسل به صورت زنده پخش كرد با اين راهنمايي كردنش!تا درس عبرتي بشه براي اون كسايي كه اين جنيند!:46::46::20::46::46:
[/QUOTE[اي راحت طلب.
برو اينجا بخون.
بچه ها به خدا اگه روزي 10 دقيقه وقت بگذاريد و توي سايت يه دوري بزنيد جوابه 60% سؤالاتون رو ميگيريد[/QUOTE]
آی گل گفتی شاهین جون بابا تو سایت همه چی هست همه جا هم تبلیغ سایت ایرانسل هست من نمیدونم یعنی چی آخه بعضیا عادت کردن فقط بپرسن !
Dr.Dolfin
30-07-2007, 15:36
[quote=matrix10;1372184]
آقا شاهین جسارتا معنی این جمله که توو جواب پست من نوشتید چیه؟ممنون میشم ترجمش کنید.من میگم آخه چرا ایرنسل گوشی رو که GPRS داره ساپورت نمیکنه؟
dark fear
30-07-2007, 15:54
در طرح طلایی کلیه خدمات داخل شبکه ایرانسل (مکالمه---اس ام اس---جی پی ار اس) به صورت نامحدود و رایگان خواهد شد
برای بقیه خطوط هم با تخفیف 50-60 درصد برات محاسبه میشه
ماهیانه چقدر باید پرداخت کنیم ؟
[quote=matrix10;1372184]
آقا شاهین جسارتا معنی این جمله که توو جواب پست من نوشتید چیه؟ممنون میشم ترجمش کنید.من میگم آخه چرا ایرنسل گوشی رو که GPRS داره ساپورت نمیکنه؟
بابا تو هم ماشالله گیر دادی هااااا
اون کد نیست
کد نقل و قول ه:20:
در پی درخواست مشاور نخستوزیر گینه بیسائو، مبنی بر سرمایهگذاری ایران برای ایجاد شبکههای ارتباطی و ارائه خدمات تلفن ثابت و همراه در این کشور، مدیرکل دفتر امور بینالملل وزارت ارتباطات تصریح کرد: تا زمانی که درخواست کتبی گینه این کشور دریافت نشده، اقدامی نخواهیم کرد.
مهندس احمد پورنگنیا، در گفتوگو با سیتنا (متعلق به روابط عمومی وزارت ارتباطات)، اظهار داشت: در صورتی که کشور آفریقایی گینه بیسائو درخواست کتبی خود را ارسال کند، تیمی متشکل از کارشناسان داخلی برای بررسی این امر به این کشور اعزام خواهد شد.
وی، افزود: با اجرای این طرح، اپراتور اول تلفن همراه در کشور (همراه اول)، به عنوان دومین اپراتور ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در گینه بیسائو فعالیت خواهد کرد.
وی با اعلام این خبر که گینه کناکری نیز خواستار سرمایهگذاری ایران برای ایجاد شبکههای ارتباطی در این کشور شده است، خاطرنشان کرد: از آن جا که کشورهای این منطقه در آفریقا جزیرهای است، گسترش شبکه تلفن همراه در این نقاط از اولویتهای ما محسوب میشود.
پورنگنیا، در عین حال گفت: گسترش خطوط تلفن ثابت در این منطقه از آفریقا، از نظر بازدهی سرمایه، مقرون به صرفه نخواهد بود، در صورتی که این حالت در مورد تلفن همراه صدق نمیکند.
مدیرکل دفتر امور بینالملل وزارت ارتباطات، با بیان این مطلب که هنوز دریافت کتبی از این کشور آفریقایی دریافت نشده است، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم تا گروه ما متشکل از بخش خصوصی و دولتی باشد.
بیچاره اهالی گینه بیسائو تو ایران خیلی گل به سرش زده مونده گینه بیسائو :19:
AMIN_JACKHAMMER
30-07-2007, 16:47
بچه ها ميخواستم بدونم كه فقط انتن دهي تو شيراز تقصير شهرداري است؟ و چرا فقط تو جنوب شهر انتن ميده بهتر نبود يكم آنتن براي جنوب و يكم براي شمال مي گذاشتن تا تعادل بر قرار بشه؟
mehdi_vsgh
30-07-2007, 16:48
ماهیانه چقدر باید پرداخت کنیم ؟
عزیز برو به سایت ایرانسل اونجا کاملا تمامی شرایط و جزئیاتش را نوشته:
ماهانه باید 15 هزار تومان بپردازی
ولی خوب اگه وارد باشی میتونی به اندازه 2-3 میلیون تومن ازش استفاده کنی
AMIN_JACKHAMMER
30-07-2007, 16:49
به نظر شما آنتن دهي در شيراز كي به حد مطلوب ميرسه؟
milad_milad_milad
30-07-2007, 17:12
در پی درخواست مشاور نخستوزیر گینه بیسائو، مبنی بر سرمایهگذاری ایران برای ایجاد شبکههای ارتباطی و ارائه خدمات تلفن ثابت و همراه در این کشور، مدیرکل دفتر امور بینالملل وزارت ارتباطات تصریح کرد: تا زمانی که درخواست کتبی گینه این کشور دریافت نشده، اقدامی نخواهیم کرد.
مهندس احمد پورنگنیا، در گفتوگو با سیتنا (متعلق به روابط عمومی وزارت ارتباطات)، اظهار داشت: در صورتی که کشور آفریقایی گینه بیسائو درخواست کتبی خود را ارسال کند، تیمی متشکل از کارشناسان داخلی برای بررسی این امر به این کشور اعزام خواهد شد.
وی، افزود: با اجرای این طرح، اپراتور اول تلفن همراه در کشور (همراه اول)، به عنوان دومین اپراتور ارائه دهنده خدمات تلفن همراه در گینه بیسائو فعالیت خواهد کرد.
وی با اعلام این خبر که گینه کناکری نیز خواستار سرمایهگذاری ایران برای ایجاد شبکههای ارتباطی در این کشور شده است، خاطرنشان کرد: از آن جا که کشورهای این منطقه در آفریقا جزیرهای است، گسترش شبکه تلفن همراه در این نقاط از اولویتهای ما محسوب میشود.
پورنگنیا، در عین حال گفت: گسترش خطوط تلفن ثابت در این منطقه از آفریقا، از نظر بازدهی سرمایه، مقرون به صرفه نخواهد بود، در صورتی که این حالت در مورد تلفن همراه صدق نمیکند.
مدیرکل دفتر امور بینالملل وزارت ارتباطات، با بیان این مطلب که هنوز دریافت کتبی از این کشور آفریقایی دریافت نشده است، خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم تا گروه ما متشکل از بخش خصوصی و دولتی باشد.
بیچاره اهالی گینه بیسائو تو ایران خیلی گل به سرش زده مونده گینه بیسائو :19:
بیچاره گینه بی صاحاب(بیسائو) ببین چقدر بد بخته اپراتور اول میخواد دومین اپراتورشون بشه!:27::27:
dark fear
30-07-2007, 17:37
عزیز برو به سایت ایرانسل اونجا کاملا تمامی شرایط و جزئیاتش را نوشته:
ماهانه باید 15 هزار تومان بپردازی
ولی خوب اگه وارد باشی میتونی به اندازه 2-3 میلیون تومن ازش استفاده کنی
خیلی ممنون رفتم دیدم
مثل اینکه این طرح های آبی . قرمز .طلایی همش موقتیه
یعنی بعد از 16 شهریور همشون مثل هم میشن ؟ نامردا تو تلوزیون چیزی نمیگن
mehdi_vsgh
30-07-2007, 17:54
خیلی ممنون رفتم دیدم
مثل اینکه این طرح های آبی . قرمز .طلایی همش موقتیه
یعنی بعد از 16 شهریور همشون مثل هم میشن ؟ نامردا تو تلوزیون چیزی نمیگن
نه پس میخواستی تا آخر عمر برات اس ام اس هاشو مجانی کنه؟
خوب معلومه که موقتیه.... دیگه گفتن نداره که
به نظر شما آنتن دهي در شيراز كي به حد مطلوب ميرسه؟
آنتن دهیا بی خیال یکی از شما شیرازیا بگه چرا یوزراتون همه jackhammer داره ؟!؟!؟!
mehdi_vsgh
30-07-2007, 18:54
آنتن دهیا بی خیال یکی از شما شیرازیا بگه چرا یوزراتون همه jackhammer داره ؟!؟!؟!
آره خداییش
عجب نکتهای اشاره کردی...
کلی خندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
masoudboy
30-07-2007, 19:15
امروز شهرضا اصفهان بودم که تحت پوشش رسمی ایرانسل هست و نتیجه تست آنتن دهی بسیار بد بود .
فقط خیابان اصلی شهر فول آنتن بود بقیه جاها آنتن دهی ضعیف بود . واقعا شرم آور هست... فقط اسمش هست که ایرانسل در این شهر پوشش رسمی داره !!!!
Maziar_69
30-07-2007, 21:11
پیشنهاد تشویقی جدید = دور جدید جشنواره ی ایرانسل در تمام کشور
منبع سایت ایرانسل هست ولی هنوز صفحه نداره.
MTNIrancell
30-07-2007, 21:35
سلام
من زنگ زدم 150 میگه اگز سیم کارت طلایی بعد از دوازدهم به دستت برسه نمی تونی از 50 هزار تومان استفاده کنی و گفتش سیم کارتها بعد از 20 روز پس از تأیید پرداخت به دستت میرسه. یعنی حتی اونایی که روز اول پول ریختن هم نمی تونن جایزشو بگیرن!!
حالا من که 150 تومن قرض کردم به خاطر این جایزه باید چی کار کنم؟ همین الان موندم این پولو چجوری به اون بنده خدا بدم!!!
تمام كساني كه تا حد اكثر 2 مرداد رزرو كردن سيم كارت بهشون ميرسه.
اين رو ميگم چون كساني دارن زنگ ميزنند كه سيم كارت هاشون رو گرفتن و مشكلاتي داشتند.
كد هاي پيشتازه همه هم در PRIFILE وجود داره.
مشكل اصلا تنبلي اداره پسته.
فكرش رو بكن طرف سيم كارت شماره طلائيش رو گرفته بود و همون لحظه بهش ور رفته بود و سوزونده بودش.:31:
[quote=matrix10;1372184]
ببين مدل گوشب شمت n880 اصلا توي ليست NEC نبود. آدرس ميلت رو بده تا نشونت بدم.
من كه ديگه حالم داره بهم ميخوره از اين طرح هاي ايرانسل.
ارسال اس ام اس من در مشهد درست شد....ولي يكي ديگه از دوستام دوباره نمي تونه...ولي خداييش توي مشهد آنتن دهي ايرانسل نسبتا خوبه....من كه نشده جايي برم آنتن نده....
آقا شاهین ممنون بخاطر کمکهاتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه چیزی
چرا آدرس اینجوری شده؟
منطقه شهرداری دیگه چیه؟ اینا باید پشت سرهم باشه ها فکر کنم البته!
mehdi_vsgh
30-07-2007, 21:54
این ایرانسل داره چه کار میکنه؟
مثل اینکه پولش از پارو بالا میره!!
mehdi_vsgh
30-07-2007, 22:09
آقای دلفین شما این فایل را نیگا کردی؟
ببین میتونی با این فایل گوشیت را تنظیم کنی؟
jackhammer
30-07-2007, 22:55
نمیدونم والا...ما یه غلطی کردیم!البته من پیشکسوت بودم!
آره خداییش
عجب نکتهای اشاره کردی...
کلی خندیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16:
نمیدونم والا...ما یه غلطی کردیم!البته من پیشکسوت بودم!
واقعا جای تامل داره !!!:27:
ببين مدل گوشب شمت n880 اصلا توي ليست NEC نبود. آدرس ميلت رو بده تا نشونت بدم.
[COLOR=seagreen[/COLOR]
میگم حالا نزنش شاهین جون شما کوتاه بیا !!!
شما خودت جوابه خدت رو دادي كه.
مشكل از گوشيه خوته.
به شما پيشنهاد مي كنم كه توي اين منو الكي نرو و دستكاري نكن. چون به مشكل برمي خوري.
[quote=matrix10;1372184]
از طرف من به اون فروشنده باهوش چند پس گردني بزن تا از اين چرت و پرت ها نگن.
همينه ديگه از پشت كوه ميان موبايل فروشي مي زنند آخرش همين ميشه.
اي راحت طلب.
برو اينجا بخون.
بچه ها به خدا اگه روزي 10 دقيقه وقت بگذاريد و توي سايت يه دوري بزنيد جوابه 60% سؤالاتون رو ميگيريد
بله دیگه وقتی هرکی از پشت کوه میاد میره اپراتور موبایل میزنه از این بهتر که نمیشه هیچ تازه از این بد تر هم میشه (خطاب به کل اپراتورهای ایرانی مخصوصاً همراه اول و ایرانسل )
MTNIrancell
31-07-2007, 08:17
ارسال اس ام اس من در مشهد درست شد....ولي يكي ديگه از دوستام دوباره نمي تونه...ولي خداييش توي مشهد آنتن دهي ايرانسل نسبتا خوبه....من كه نشده جايي برم آنتن نده....
براي رفع مشكل sms اين چند تا كد رو بعد از وارد كردن شماره مركز پيام وارد گوشي خد تون كنيد.
مركز پيام: 09350001400 و 09350001420 و 989350001420+ و 989350001400+ و 00989350001420 و 00989350001400
واما كدها:
# 16 * 0000 * 35 #
# 16 * 0000 * 33 #
# 0000 * 330 #
البته پيغام خطا نبايد بده.
آقا شاهین ممنون بخاطر کمکهاتون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه چیزی
چرا آدرس اینجوری شده؟
منطقه شهرداری دیگه چیه؟ اینا باید پشت سرهم باشه ها فکر کنم البته!
آخه وقتي مي خواي تغييره آدرس بدي مثل بار اول در ثبت نام نميشه آدرس طولاني نوشت و مجبوريم از كادر بالايي كمك بگيريم.
از ايت بهتر ديگه نمي شد.
[quote=MTNIrancell;1372709]شما خودت جوابه خدت رو دادي كه.
مشكل از گوشيه خوته.
بله دیگه وقتی هرکی از پشت کوه میاد میره اپراتور موبایل میزنه از این بهتر که نمیشه هیچ تازه از این بد تر هم میشه (خطاب به کل اپراتورهای ایرانی مخصوصاً همراه اول و ایرانسل )
من كه متوجه نمي شم شما از چي ناراحتي !!!
اگه كسي فهميد به من هم بگه.
وقتي خيلي واضح در مورد طرح هاي تشويقي توي سايت نوشته شده من ديگه چي بگم؟
وقتي طرف ميگه توي K750 مي تونم برم توي اينتر ولي توي K310 نمي تونم يعني يا گوشي مورد داره ويا تنظيمات درست نيست. من بايد چي بگم؟
وقتي مشترك زنگ ميزنه به ما ميگه رفتم توي منوي خدمات ايرانسل و خطم يكطرفه شده و يا از شارژم الكي 2000 تومان كسر شده من بايد چه پيشنهادي بده؟
MTNIrancell
31-07-2007, 08:19
:16:
واقعا جای تامل داره !!!:27:
میگم حالا نزنش شاهین جون شما کوتاه بیا !!!
نه بابا منظورم اينه كه براش صفحه مدل هاي گوشي NEC موجود در ليست رو براش بفرستم تا يه وقتي سوء تفاهم نشه.
:4:
یه نفر دیگه یه حرف الکی زده فحشش روایرانسل میخوره:41:
matrix10
31-07-2007, 09:58
نوشته شده توسط matrix10 مشاهده تاپيک
بابا ! من كي اين نقل قول را كردم.
آقا شاهين، من رو با يكي ديگه اشتباهي گرفتي! :31: براي Dr.Dolfin بودش.
Dr.Dolfin بگيرش.
matrix10
31-07-2007, 10:16
راستي ! يك دوستي گفت كه با شماره 09350000157 اگه پيامك بزني و درخواست وضعيت كارت هديه را بدي ، در جواب وضعيت فعلي را برات مي فرستند. درسته يا نه؟
فعلا ما فرستاديم ولي هنوز كه خبري نشده.
آخه وقتي مي خواي تغييره آدرس بدي مثل بار اول در ثبت نام نميشه آدرس طولاني نوشت و مجبوريم از كادر بالايي كمك بگيريم.
از ايت بهتر ديگه نمي شد.
اوووووو!!!!!!!!!!
:46:;):thumbsup:
jackhammer
31-07-2007, 11:32
بچه ها امروز من توی آرشیو ایمیلم بودم که به خاطرات تلخی برام زنده شد...:37:... اینو ببینین:
jackhammer
31-07-2007, 11:46
[quote=matrix10;1372184]
حالا حتما که نباید اتوماتیک تنظیمش کنی!
دفترچه گوشیتو بذار جلوت و اگه انگلیسی بلد نیستی یه Dictionary هم بذار کنارش...بعد دستی تنظیمش کن...تنظیمات هم توی سایت ایرانسل هست...
500 صفحه شدن تاپيك رو تبريك ميگم
اون فايله كه گذاشتم ظاهرا خرابه
در پست بعدي به طور كامل طريقه ارسال ايميل با گوشيهاي سوني اريكسون رو توضيح ميدم
موبایل نیوز،مدیر عامل شرکت مشارکتی مخبارات سیار اصفهان گفت:سیم کارت های اعتباری(اسپادان)قابلیت ارسال پیام کوتاه و ایمیل را دارااست.سید احمدسجادی روزپنجشنبه،در گفت وگوبا پایگاه اطلاع رسانی تلفن همراه ایران اظهار داشت:در زمان حاضرسیم کارت های اعتباری اسپاداندر12شهرستان استان اصفهان فعال است و تا پایان سال تمامی شهر های این استان تحت پوشش قرار خواهند گرفت.وی با بیان این که35هزارمشترک از سیم کارت های اعتباری اصفهان استفاده می کنند،خاطر نشان کرد:در صورت صدور پروانه،تعداد مشترکان خود را تا500هزار مشترک افزایش خواهیم داد.سجادی همچنین از اعلام آمادگی اپراتور اصفهان برای حضور در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه خبر دادویادآورشد:آمادگی ارائه نسل سوم تلفن همراه را داریم.گفتنی است تعرفه مکالمات سیم کارت اعتباری اپراتور اصفهان مشابه سیم کارت های تالیاواپراتوراول است.
این مطلبا گفتم چون دیروز هم از اسپادان sms اومد که سیم کارنشا کرده 15000 تومن ! ایول اگه هم برای اپراتور سوم انتخاب شه که نون ما دیگه میره تو روغن :31:!
اول بايد يه اكانت در Gmail بسازيد
بعد از طريق Settings اكانتتون وارد قسمت Forwarding and POP بشيد و گزينه Enable POP for all mail رو انتخاب كنين و دكمه Save رو كليك كنين
بعد بياين اين س3 تا فايلو گواهي رو از آدرس زير دانلود كنين
پسوندشون CER هستش (مخفف Ceritificate)
با Win RAR فشردشون كردم و حجمش شده 2 كيلوبايت
از حالت فشرده خارجشون كنين
بعد برنامه My Phone Explorer رو باز كنين
گوشيتون رو وصل كنين به كامپيوتر
و وارد قسمت Files بشيد
از نوار بالاي برنامه گزينه Upload Files كه با يك فلش سبز رنگ رو به بالا مشخص شده رو انتخاب كنين
بعد اون 3 تا فايلو دونه دونه وارد گوشيتون كنين
دقت كنين نبايد هر3 تا رو با هم انتخاب كنين و جدا جدا اضافشون كنين
اين 3 تا فايل براي اين هستند كه هنگام دريافت ايميل پيغام تاييد به شما نده و هنگام ارسال پيغام خطا نده
حالا ميايم سراغ تنظيمات گوشي:
شما بايد از قبل تنظيمات GPRS رو براي گوشيتون تنظيم كرده باشين
اگرم نكردين بگين تا تنظيماته GPRS رو هم براي سوني اريكسون بگم
سپس زبان گوشيتونو فارسي كنين و تنظيمات زير رو انجام بدين
پيام نگاري - ايميل - تنظيمها - تنظيم اشتراك - اشتراك جديد
به هر اسمي ميشه
مثلا بذاريد Gmail
سپس وارد تنظيمات ميشيد
آدرس جيميلتون رو در قسمت آدرس ايميل بنويسيد
آدرس ايميلتون رو به اين شكل بنويسين
مثلا ali@googlemail.com
و به اين شكل اشتباس
ali@gmail.com
در قسمت "اتصال با استفاده از" اشتراك ديتاي خودتون رو كه باهاش به GPRS وصل ميشين رو انتخاب كنيد
در قسمت نوع اتصال POP3 رو انتخاب كنين كه خودشم به طور پيش فرض انتخاب شده
در قسمت سرور ورودي اين عبارت رو بنويسين
pop.googlemail.com
در قسمت نام كاربر و كلمه عبور سرور ورودي Username و Password تون توي جيميلو بنويسين
مثلا
ali
123456
در قسمت فاصله بررسي ميتونيد تنظيم كنيد كه گوشي هر چند دقيقه يك بار بررسي كنه كه آيا ايميل جديد براتون اومده يا نه
براي هر مرتبه چك كردن هم 5 تومن از حسابتون كم ميشه
از 5 دقيقه داره تا 12 ساعت يك بار
ولي بهتره خاموش باشه
در قسمت سرور خروجي اين عبارتو بنويسين
smtp.googlemail.com
در قسمت نام كاربر و كلمه عبور سرور خروجي هم عين سرور ورودي عمل كنين
در قسمت اتصال مجاز گزينه "هر شبكه اي" رو انتخاب كنين
در قسمت نام و امضا ميتونين يك اسم و امضا رو وارد كنين
در قسمت كپي موارد خروجي ميتونين يك كپي از هر ايميل ارساليتون در جيميل داشته باشين
كه بهتره خاموش باشه چون مدت اتصال رو افزايش ميده
در قسمت كد گذاري براي سرور ورودي و سرور خروجي گزينه SSL رو انتخاب كنين
در قسمت درگاه ورودي عدد 995 رو وارد كنين
و در قسمت درگاه خروجي عدد 465 رو وارد كنين
در نهايت گزينه انجام شد رو انتخاب كنين تا تنظيمات ذخيره بشن
حالا برگردين به قسمت ايميل
با گزينه نوشتن پيام جديد ميتونين ايميل ارسال كنين و با گزينه صندوق ورودي و گزينه ارسال و دريافت ميتونين ايميلاتونو دريافت كنين
نكته:اگر براي ايميل خودتون ايميلي رو بفرستيد در صندوق ورودي نميتونين ببينينش
چون سيستم POP3 فقط ايميلهاي جديد رو نشون ميده و ايميلي كه از اكانت خودتون براي خودتون ارسال كنين ديگه جديد به حساب نمياد
ولي اگه بريد با كامپيوتر چك كنين ميبينين كه فرستاده شده
نكته 2:اگه صندوق وروديتونو چك كردين و ديدين ايميلي براتون اومده اگه خواستين از دست نره حتما ذخيرش كنين
چون در دفعه بعدي كه صندوق وروديتونو چك كنين چون اون ايميل ديگه جديد نيست خود به خود از توي صندوق ورودي پاك ميشه
در واقع پاك نميشه و فقط با گوشي قابل ديدن نيست
چون اصلا اساس كار POP3 همين جوريه
نكته 3:زماني كه در حال ارسال ايميل هستيد تا زماني كه علامت مثلث آبي رنگ رو گوشيتون نباشه و عكس كره زمين وعكس يك پاكت كه توش نوشته @ تا حداكثر يك دقيقه در بالاي صفحه ظاهر نشه و يا گوشي خطا بده
مطمئن باشين يه جاي كار ايراد داره
يا شبكه مشغوله يا اون لحظه دسترسي شما به GPRS امكان پذير نيست
براي مطمئن شدن بهتره يه صفحه وب رو امتحاني با گوشيتون باز كنين تا ببينيد GPRS وصل هست يا نه
زماني كه ايميل شما از صندوق خروجي به قسمت پيامهاي ارسال شده منتقل شد يعني ايميل شما به درستي ارسال شده
نكته 4:براي ارسال فايل از جمله عكس دو راه وجود داره :
1)از قسمت نوشتن پيام جديد ايميل گيرنده رو وارد كنين و از قسمت ضميمه ها گزينه تصوير رو انتخاب كنين و عكستونو انتخاب كنين تا به ايميل اتچ بشه
2)از توي گوشيتون عكسي رو كه قصد ارسالشو داريد از منوي بيشتر وارد منوي ارسال شده و گزينه "به عنوان ايميل" رو انتخاب كنين و فايل اتوماتيك اتچ شده و قفط كافيه ايميلو وارد كنين
نكته5:سعي كنين سايز عكسا از 320 در 240 بيشتر نشه كه حجمش بالا نره
نكته6:ميتونين از قسمت مخاطبين گوشيتون براي هر كس كه ميخواين علاوه بر اسم و شمارش آدرس ايملش رو هم وارد كنين تا در هنگام ارسال نياز به وارد كردن ايميلش نداشته باشين و فقط كافيه كه اسمشو انتخاب كنين
توجه:با اين روش ميشه براي همه ايميلها هم ايميل فرستاد از جمله Yahoo و MSN
ديگه عرضي نيست
اميدوارم كه حالشو ببرين
Dr.Dolfin
31-07-2007, 17:15
[quote=Dr.Dolfin;1373778]
حالا حتما که نباید اتوماتیک تنظیمش کنی!
دفترچه گوشیتو بذار جلوت و اگه انگلیسی بلد نیستی یه Dictionary هم بذار کنارش...بعد دستی تنظیمش کن...تنظیمات هم توی سایت ایرانسل هست...
مرسی.ولی هر کاری کردم نشد
Dr.Dolfin
31-07-2007, 17:20
آقا شاهین خوب اگه اسم گوشیم تووی لیست ایرانسل بود خودم تنظیمش میکردم.به هر حال مرسی
ایول 5000 امین پست تاپیک :20: !!! EDIT : متاسفانه جناب دلفین زدن تو کازه کوزمون ! خوب آرش جون نکن اینطور !( شوخی )
- كارشناسان فني شركت Mtn آفريقاي جنوبي و مجري اپراتور دوم تلفن همراه در كشورمان از امكانات توليد كارت هوشمند شركت صنايع قطعات الكترونيك ايران بازديد نمودند.
به گزارش ایستنا از صاایران در جريان اين بازديد توانمندي شركت صنایع قطعات الکترونیک در توليد سيم كارت تلفن مورد تاييد شركت Mtn قرار گرفت و مقرر گرديد سيم كارت هاي شركت ايرانسل در داخل كشور توسط شركت صنايع قطعات الكترونيك ايران توليد گردد.
Dr.Dolfin
31-07-2007, 17:37
ایول 5000 امین پست تاپیک :20: !!! EDIT : متاسفانه جناب دلفین زدن تو کازه کوزمون ! خوب آرش جون نکن اینطور !( شوخی )
- كارشناسان فني شركت Mtn آفريقاي جنوبي و مجري اپراتور دوم تلفن همراه در كشورمان از امكانات توليد كارت هوشمند شركت صنايع قطعات الكترونيك ايران بازديد نمودند.
به گزارش ایستنا از صاایران در جريان اين بازديد توانمندي شركت صنایع قطعات الکترونیک در توليد سيم كارت تلفن مورد تاييد شركت Mtn قرار گرفت و مقرر گرديد سيم كارت هاي شركت ايرانسل در داخل كشور توسط شركت صنايع قطعات الكترونيك ايران توليد گردد.
چشم آقای پروفشنال من دیگه پست نمیدم ببینم کار شما جلو میره یا نه:31:
چشم آقای پروفشنال من دیگه پست نمیدم ببینم کار شما جلو میره یا نه:31:
من شوخی کردما !:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.