ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Maziar_69
03-09-2007, 22:12
اگه بگي كجا ها رفتي كه خيلي خوبه

ولي من بهت اس ام اس ميدادم خيلي دير
دليوريش ميومد

راستي خوش گذشت؟
هر وقت خستگي در شد بزار با خبر شيم

مازی خان ما منتظریم.

خب اول از همه بگم که ما از جاده فيروزکوه رفتيم. جاي همتون خيلي خالي بود:11:
از تهران که خارج ميشين چون جاده کوهستانيه 5 کيلومتر بيشتر آنتن نميده. بعدش قطع ميشه و نميده تاااااا 10 کيلومتر مونده به قائم شهر. از اونجا ديگه آنتن قطع نميشه و تا خود ساري (حتي جاده) آنتن فوله فوله.
چيزي که من رو به شدت متعجب کرده برد بسسسسسيييييارررر بالاي آنتن هاي ايرانسله.:18: ما رفتيم توي شهر خزرآباد يه ويلا گرفتيم. وقتي صفحه ي گوشي رو ديدم فر خوردم!!!! من داشتم از ساري و شهر جويبار آنتن ميگرفتم که حداقل 30 کيلومتر با ما فاصله داشتن!!!!:18: میتونین تو نقشه ی کشور عزیزمون ایران هم موقعیت خزر اباد و ساری و جویبار رو نسبت به هم ببینید.
تو اين مدت به حرف داش وحيد خودمون رسيدم که گفت 2 خط انتن ايرانسل به تي سي آي شرف داره. :31:
خدمت آقا نيما هم بايد عرض کنم اس ام اس هات دير ميرسيد چون اينباکس من فول بود و چون همش بيرون بودم وقت خالي کردنشو نداشتم.
اما از وضعیت انتن دهی سایر اپراتورها: تی سی آی خیر سرش با انتن فول نمیتونستی تماس بگیری.:31: اگر هم میشد قطعی زیاد داشت. شبکه ی استانی مازندران تو اخبارش گفت که به دلیل تعطیلی 1 میلیون و نیم مسافر اومده شمال و به همین خاطر استفاده از موبایل دولتی مختل شده است!!!:18:
اما اعتباری مخابرات که واقعا گندشو در اورده. اس ام اس اصلا نمیفرسته. البته اگه 20 بار تلاش میکردی شاید.
تمام اینها در حالی بود که فاصله ی نزدیک ترین انتن تی سی ای با اونجا حداکثر 1 کیلومتر یا کمتر بود اما من از 30 کیلومتر اونورتر انتن میگرفتم!!!
تو ساری یه جایی بود که ایرانسل داشت تبلیغ میکرد و بروشورهای مختلف میداد. من یکیشو گرفتم. توش یه سری شهر نوشته که من تو سایت ندیدم و همه رسمی شده. مثل خرمشهر - دامغان - شاهرود - نظرآباد - یزد و ... اخرش هم نوشته به زودی شهرهای بسیار دیگری را به شبکه اضافه خواهیم کرد. ان طرفش هم نقشه ی پوشش شبکه تو ساری رو انداخته.:27:
در تمام شهرهایی که کنار ساحل هستند و حتی جاده های بین اونها هم ایرانسل فول آنتنه. یعنی از شمال فکر نکنم شهر زیادی مونده باشه. :21:
اما بشنوید از تالیا که هنوز در ساری مرکز استان مازندران انتن ندارد!!!:13:
یه نمایندگی ایرانسل هم تو ساری دیدم که سرش حسابی شلوغ بود و داشت مثل چی سیم کارت میفروخت.
خلاصه حسابی آبروی مارو خرید. حال میکردم وقتی فامیل ها با 0912شون نمیتونیستن حرف بزنن و من با افتخار با سیم کارتم صحبت میکردم و اس ام اس های گروه رو میگرفتم. :20:
این تی سی ای هم که یا انتن دهی تو جاده دل مشترک هاشو خوش کرده هزار بار قطع و وصل شد (منظورم جادست( اگه ایرانسل جاده ها رو پوشش بده معرکه میشه.
در ضمن هرجا که یک خط انتن باشه GPRS هم هست. واقعا عالی بود.
دمت گرم ایرانسل!!!:40:

moderntalking123
03-09-2007, 22:26

ممکن هست ساعت خواب شما رسیده بوده و شما شماره رو اشتباه گرفتی یا یک دوست دیگت رو گرفتی. یا این که دوستت میخواسته اسکولت کنه یا .........

داداش ببين من هيچ پدر كشتگي با ايرانسل ندارم و كاملا هم ازش راضي هستم.
اينقدر هم سر ظهري حالم خوب بود كه شماره اي كه توي كانتكت هام بود رو گرفتم و اشكال از شماره گيري نبود. دوستم هم كلاً از اينجور آدما نيست.

كلاً امروز از صبح تا شب اينطوري بوده. يكي دو بار هم نبوده خيلي، تا جايي كه عادت كرده بودم هر بار كه زنگ ميزنم قراره يكي ديگه گوشي رو برداره و ازم بپرسه مثلاً: سلام مهرداد جان كجايي يه ساعته ميگيرمت، يا اينكه منم علي نشناختي؟؟!:25:
هيچ بار هم يه فرد تكراري گوشي رو جواب نداده.
اين ديگه مسئله عادي نيست كه از خودم درش بيارم، شايد يه روز شهر شما هم بشه، باور كنيد، ولي خيلي حال ميده.:38:

جالبتر از اون اينكه عصر هم حدود ساعت 8 اينا كه ايرانسل به ايرانسل زنگ ميزدم يكي ديگه برداشت گفت با منزل تماس گرفتيد، از اونور هم كه زنگ ميزدم دوستم گفت كه تو به من زنگ زدي وقتي گوشي رو برداشتم ديدم دو تا بوق عادي زد (همون بوق تلفن ثابت به ثابت تك بوقي) بعد يك نفر گوشي رو برداشت كه بله بفرماييد!!!

خوب اين يعني چي؟ :9:

من به دوستم زنگ ميزنم اين وسط يكي زنگش به من وصل ميشه و گوشي دوستم هم اتومات به يك خط تلفن داخلي تماس ميگيره كه حتي صداي بوقش هم معلومه كه مال ايرانسل نيست. در حالي كه هر دو رو مانيتور گوشيمون اسم همديگه رو ميبينيم اما يكي ديگه صحبت ميكنه.:15:

حالا اينارو ول كنين اونايي كه زنگ ميزنن چه شوكه ميشن! يه ربع با اطمينان احوالپرسي ميكنه منم چيزي نميگم، آخرش كه بايد جواب بدم ميگم اشتباهه:21: طرف شاخ در مياره!:18:

*hamedkhatar*
03-09-2007, 22:57
سلام
بچه ها نمیدونم چکار کردم ایران سلم قاطی کرده
امروز عصر به بعد اینطوری شد که به هر کی که زنگ میزنم تلفن طرف زنگ میخوره ولی وقتی گوشی رو بر میداره نه من صدایی میشنوم و نه اون
مطمعن نیستم ولی من امروز یه کد وارد کردم حدس میزنم به خاطر همون باشه
کدش این بود: البته بر عکس باید بخونید!
*130*3*1*3#
برای فعال کردن سرویس ذخیره سازی شماره تماس گیرندگان.
حالا باید چکار کنم که درست بشه؟
خداییش کلی اعصابم خورد شده
زنگ زدم پشتی بانی جواب درست و حسابی ندادند
نمیشه کاری کرد که تنظیمات خط همشون به حالت پیشفرض تبدیل بشند؟
ممنون از لطف شما

moderntalking123
03-09-2007, 23:29
سلام
امروز عصر به بعد اینطوری شد که به هر کی که زنگ میزنم تلفن طرف زنگ میخوره ولی وقتی گوشی رو بر میداره نه من صدایی میشنوم و نه اون
*130*3*1*3#
ممنون از لطف شما

اون كد سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده بود كه زدي و هيچ ربطي به مشكلت نداره، بازم اين روزا خط ها قاطي كرده، ممكنه به زودي همون مشكلات من كه كاملاً مسخره بود برات پيش بياد كه تو پست هاي قبلي گفته بودم.
ماله منم يه بار صدا نميومد، بار دوم و چندم صداي يكي ديگه!! مسئله عاديه :5:

moderntalking123
03-09-2007, 23:42
البته اين رو هم عرض كنم همونطور كه ميدونيد يه مدتي هم شده بود وقتي با كسي حرف ميزدي صداي خودتو هم ميشنيدي! بعضي وقتا هم اكو ميشد!:8:

اينا از ابتكارات ايرانسله كه گذاشته تا از اين يكنواختي در بياد و يكم متفاوت باشه، ما كه عاشق ابتكاراتش شديم.
من خودم شخصاً با اون سرويس خط رو خط دوطرفه خيلي حال ميكنم، تا حالا با كلي آدم احوالپرسي كردم بدون اينكه از شماره همديگه خبر داشته باشيم!! ميدونيد كه به چه دردي ميخوره!!!؟:11::27::10:
-------------------------
از كي تاحالا؟:20:

snowydreams
04-09-2007, 00:03
بابا شما چرا اینقدر شلوغ بازی می کنید ایرانسل واقعا خیلی بهتر از دولتی است کیفیت صداش که واقعا صاف و عالی است من هیچ وقت هم مشکل عدم ارسال اس ام اس حتی به اپراتورهای دیگر را نداشته ام
در جاده که اصلا نمی توان با خط دولتی صحبت کرد باید مثل دیوانه های فریاد بزنی و خیلی زود هم قطع میشود.
یک مدت که گذشت دیگر کسی طرف دولتی نخواهد رفت....

یک طرفه شدن صدا که چیز مهمی نیست در همین خطوط دولتی هم زیاد پیش میاد!

New World
04-09-2007, 00:28
آقا يكي به ما جواب نميده؟
اولاآقا من يه ماهيه از ecare نمتونم صورتحساب بگيرم. چيكار بايد بكنم.
ضمنا اين سرويس who called يا voice هيچكدوم عملا كار نميكنه.چرا؟

M Like Mother
04-09-2007, 01:51
سلام
*130*3*1*3#
ممنون از لطف شما

کد #002## رو بزن بعد دکمه تماس .... سرویس ذخیره سازی شماره تماس گیرنده یا صندوق صوتی غیر فعال میشه و احتمالا مشکلت حل میشه بعدا دوباره می تونی اونارو فعال کنی ... بعضی وقتا از این قاطا میزنه
... کدی که گفتم از سمت چپ بخون و بزن :10::8::10::8::10:

milad_milad_milad
04-09-2007, 02:16
من نمیدونم چرا یه پسر 15-16 ساله نه وقت داره نه حوصله ! در ضمن اگه سر ما کلا رفته فکر کنم سر شما بیشتر رفته !!! بعدشم می تونی موبایلتا خاموش کنی که دو روز زندگیت به فنا نره ! طرزر فکر آدمایی مثل شماست که پیشرفت تکنولوژیا اسباب بازی می نامند !

شما که این قدر دشمن ایرانسلی بهتره دیگه نیای توی این فروم چون به اندازه دیگه به بچه های این فروم توهین کردی. همه با شما ملایم و با احترام حرف می زنند اما شما از همه طلبکاری داری اعصاب همه را میریزی به هم !!

اخ که حرف دلم رو زدی,چند روز نبودم یه 20-30 صفحه ای رو جاموندم:31:
الان که اومدم اون صفحه هارو بخونم,از بس که این حرفهای jackhammer عزیز رو دیدم با عرض معذرت از تمام بچه ها,حالم به هم خورد:2:
jackhammer عزیز,jackhammer گل شما که با چند تا از دوستات رفتین یه تاپیک زدین به اسم"اعمال نا رضایتی به ایرانسل"خب دوست عزیز تو همون تاپیک اعمال نا رضایتی کن دیگه!بی زحمت!
بابا حسته شدیم دیگه!!!!
ميانگين پست هاتو بگیریم تو هر صفه 1,5اپست دادی که حد اقل 2 پست تو هر صفحه از زمین و زمان ناراضی بودی!! مخصوصآ از ایرانسل جونم ناراضی بودی!:27::31::19:
عزیز جان لطفآ تو همون تاپیک "اعمال نا رضایتی به ایرانسل" نارضايتي هاتو اعمال كن!!!خواهش ميكنم!!!!!!!!!!!!!!:11:

BIKHIAL_ALL_75
04-09-2007, 02:33
من نمیدونستم آقا MTNIrancell تو اپراتور ایرانسل هستن
از همین جا بهشون ارض ارادت میکنیییییم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad_milad_milad
04-09-2007, 02:47
شاهین جان بابت اتفاقی که برات افتاده خیلی ناراحت شدم,از صمیم قلب برات دعا میکنم که مشکلت حل بشه:40: و دندون طمع طرف مقابلتو موش بخوره!!!!و از شكايتش صرف نظر كنه

M Like Mother
04-09-2007, 03:19
!

یه چیز جالب براتون بگم از محبوبیت ایرانسل تو شیراز...
الان که داشتم میومدم خونه توی اوتوبوس نشسته بودم یه پیرمرد با احتمالا نوش که 12 -13 سالش بود پشت سرم نشسته بودن....پیرمرده گفت:حالا شما که میخوای گوشی به این خوبی بخری سیم کارتم خریدی؟ایرانسل نخریا...میگن اصلا بدرد نمیخوره... بچه هه گفت:آره میدونم سیم کارت از قبل دارم.................
به جان خودم عین حرفاشون بود....چشم ایرانسل روشن.

دوستان عزیز ... من که همیشه از ایرانسل راضی بودم و تعریف کردم برای jackhammer هم چند بار پست دادم ... ولی یه کمی خودتون رو جای اون بذارین فرض کنین تو محله شما آنتن ایرانسل قطه بشه و یه آنتن ضعیف و نصفه نیمه از یه دکل دور داشته باشین که نتونین درست با موبایلتون صحبت کنین ... حالا چی؟ .. عصبانی نمی شین ... اگه یه روز طول بکشه! یا بشه 2 روز ... زنگ بزنین به ایرانسل بگن انشاا... درست میشه ... ولی بشه 3 ... 4 ... 5 روز یک هفته:18: ... 2 هفته .... بگن درست میشه ..... بشه یک ماه .... دو ماه :18:..... خوب قطعا شاکی میشین و می زنین زیر همه چیز و می گین من اونموقع که آنتن داشتم راضی بودم حالا متنفرم ( تا پول داری رفیقتم! :31:) ... پس حق بدین jackhammer ناراحت باشه ... اینقدر هم کسی رو به سن کوچیکش محکوم نکنید ... اگر اینطور هم باشه بخشش از بزرگتره ....:46::thumbsup:

اما jackhammer و دوستان دیگر ...
این جای خوشحالی که هنوز ایرانسل به سال نرسیده اینقدر توقع ازش بالاست که همه شهرها منتظرند بزودی آنتن دار بشن یعنی در ظرف یکسال همه مردم و شهرهای ایران در انتظار ایرانسلند این نشون میده که توقع مردم از ایرانسل بالاست و این چیزی نیست جز توسعه پرشتاب شبکه ایرانسل .... قطعا در جام جهانی فوتبال شما از برزیل انتظار قهرمانی دارید نه از چین!...:15:

اما کسانی که میگن توسعه پرشتاب نبوده یا اصلا توسعه ای نبوده سخت در اشتباهند:28:(خصوصا jackhammer ) ... بابا کلاه خودتون رو قاضی کنید یعنی این 200 و خورده ای شهر یکبار زیر آنتن رفته ... نه .... اول تهران بود و تبریز و مشهد .... بعد ساری و کرج .... و بعد قم و بعد ... و بعد .... jackhammer اگه بگی این 200 و خورده ای شهر ماله 3 ماهه اول حرف شما درست ... توسعه متوقف بوده ... اگه بگی ماله 6 ماه اوله حرفه شما درست ... اگه بگی ماله 9 ماله اوله ... نه دوست عزیز ... اینطور نیست بلکه توسعه بطور پیوسته انجام شده است و اگه بگی پرشتاب نبوده باز حرفت درست نیست ... با این همه مشکلات 200 و اندی شهر تو یکسال توسعه پرشتاب نیست؟؟! ... و اگه بگی نیست خیلی بی انصافی ... کافیه یه نگاه به سال اول اپراتور اول بندازی ببینی تو یک سال چند تا شهر رو راه انداخته ... خواهش میکنم یک سال اول که هیچی دو سال اولش رو هم با ایرانسل مقایسه نکنی چون خیلی خنده داره ... یک نگاه سر انگشتی نشون میده که توسعه تو شبکه ایرانسل همواره بوده و پرشتاب هم بوده ... اگه خیلی جاها ناراضی هستند به دلیل توقعی است که نسبت به ایرانسل ایجاد شده ... همه از ایرانسل انتظار قهرمانی دارند :33:... دوستانی که اهل تحقیق و آمارند برن ببیند که تو یکسال اول اپراتور اول چند شهر و چند تا مشترک داشته است... خواهش می کنم از دوستانی مثل jackhammer که قضاوت صحیح کنند و نگاه کلان داشته باشند نه جز ...

باز هم اگه همه ما دو روز آنتنمون قطع بشه صدامون در میاد ... و البته باید اینطور هم باشه چون مشترک انتظار خدمان خوب داره ...
در ضمن برخی ناراحتی ها از کم ( و شاید زیاد) شدن اعتبار در سیم کارتهای اعتباری و هزینه های ناجور در قبوض دائمی ها به خاطر این طرح ها و جوایز و اینطور مسائل بوده ... البته باید اشتباه در اینطور موارد به صفر برسه ولی اگه همین اپراتور اول یه همچین کاری می کرد و طرح ارائه می داد اونوقت می دیدن که چه افتضاحی در صورتحساب ها و اعتبار به وجود می اومد و چقدر شاکی پیدا می کرد :47:از این بگذریم که با این مدیریت ها و این سیستم های وصله پینه شده عملا امکان ارائه و پیاده سازی چنین طرح هایی روی همراه اول امکان پذیر نیست ...

همین همراه اول برای اینکه جلوی رشد سریع ایرانسل رو بگیره ( حالا کاری به قطع کردن mms ایرانسل نداریم) شروع کرد به تبلغ که تو بهار mms و gprs راه اندازی میشه بعد شد اول تابستون و بعد شد آخر تابستون ... دیروز ( دوشنبه ) تو اخبار 20:30 گفت امکان ارائه gprs برای همراه اول بدلیل مشکلات تا پایان سال امکان پذیر نیست :41:.. خوب اول با یه توپ پر اومدن که ماهم gprs میدیم و الکی وعده های زود دادن تا جلوی سرعت ایرانسل رو بگیرن ....

حالا بذارین mms همراه اول راه بیفته انوقت می بینین که چقدر مشکلات داره و صدای همه رو در میاره ... احتمالا در ابتدای کار نیز محدودیت ارائه سرویس دارند خلاصه جوجه رو آخر پاییز میشمرن ... اگه همراه اول به تقلید از ایرانسل خودشو قاطی این بازی ها بکنه ( یعنی mms و gprs و طرح های تشویقی و ... ) اونموقع معملوم میشه که یه من ماست چقدر کره داره .... :39:و درصد رضایتمندی و نارضایتی واقعی اونموقع آمار بهتری رو نشون میده

من احتمالا 5 شنبه یه سفر از تهران به همدان برم اگه برم گزارشی از آنتن دهی تو این سفر رو بهتون ارائه خواهم داد..

milad_milad_milad
04-09-2007, 10:15
[QUOTE]دوستان عزیز ... من که همیشه از ایرانسل راضی بودم و تعریف کردم برای jackhammer هم چند بار پست دادم ... ولی یه کمی خودتون رو جای اون بذارین فرض کنین تو محله شما آنتن ایرانسل قطه بشه و یه آنتن ضعیف و نصفه نیمه از یه دکل دور داشته باشین که نتونین درست با موبایلتون صحبت کنین ... حالا چی؟ .. عصبانی نمی شین ... اگه یه روز طول بکشه! یا بشه 2 روز ... زنگ بزنین به ایرانسل بگن انشاا... درست میشه ... ولی بشه 3 ... 4 ... 5 روز یک هفته:18: ... 2 هفته .... بگن درست میشه ..... بشه یک ماه .... دو ماه :18:..... خوب قطعا شاکی میشین و می زنین زیر همه چیز و می گین من اونموقع که آنتن داشتم راضی بودم حالا متنفرم ( تا پول داری رفیقتم! :31:) ... پس حق بدین jackhammer ناراحت باشه ... اینقدر هم کسی رو به سن کوچیکش محکوم نکنید ... اگر اینطور هم باشه بخشش از بزرگتره ....:46:
[QUOTE]
دوست عزيز,حق با شما و jackhammer هست ولي ديكه نه به اين شدت!!!!!!!!!!:46:
اخه jackhammerجان با دوستاشون رفتن يه تاپيك زدن كه اونجا جمع بشن و نارضايتشونو اعمال كنن!!!!!:46:
بعد هم اونجا اعمال نارضايتي ميكنه هم اينجا!!
اخه بياد اينجا هي به ايرانسل جونم بد و بيراه بكه و اعصاب بقيه بجه ها رو به هم بريزه جيزي درست ميشه!!!!
اخه بابا نه ما ايرانسليم نه اين فروم نه اين تاپيك!!!! كه بتونيم بريم پوشش شبكه تو شيراز و جاهاي ديكه رو درست كنيم!!!
اكه به من بود پوشش شبكه تو شيراز رو درست ميكردم!يه bts هم كناره خونشون و يه دونه هم تو اتاقش ميزاشتم كه ديكه غرغر نكنه!!!!!!!!!!!!جون واقعا بچه ها رو خسته كرده!!!!!!!!!!:19::13:

MTNIrancell
04-09-2007, 10:24
یه نمایندگی ایرانسل هم تو ساری دیدم که سرش حسابی شلوغ بود و داشت مثل چی سیم کارت میفروخت.

آره. رضا پلنگ افکن رو می گی.
از اون (ببخشید) حروم زاده هاست.
جز هیئت مدیره صنف موبایل فروش هاست.
زمانی که توی S&D (فروش و پشتیبانی توزیع کنندگان) بودم ، با یکی از از بچه های دیگه 4 روز رفتیم ساری برای بازرسی و نظارت از فروش.
مردک احمق از فروشنده های تحت پوشش خودش چک تظمینی گرفته بود و نه بهشون Printer داده بود و نه Computer.
اون ها هم بد بخت ها تمام فرم های ثبت نام رو می دادن به خودش تا ثبت نام کنه.
طبقه بالای فروشگاه 10 تا منشی دختر داره و این ثبت نام هارو انجام می ده.
وچون این ثبت نام هارو با User & Pass خودش انجام می ده به ازای هر ثبت نام 500 تومان گیرش میاد.

این هم یه روش کلاهبرداری و خوردن حق مردمه.

سلام
*130*3*1*3#
ممنون از لطف شما

این مشکل به خاطر عملیات تغییر Server و گسترش شبکه هست.
معمولاً 3 - 4 روزی اینجوریه.
شاید هم کمی بیشتر.

من که هر بار به خانمم که توی بانک پارسیان مبدان صادقیه هست زنگ می زنم اعصابم خورد میشه.
آخر سر هم چند تا فحش آب دار به ایرانسل میدم و زنگ می زنم به TCI.
ولی باز هم از ایرانسل زاضی هستم.

می دونی چرا.؟
چون 10 سال پیش برادرم یه TCI گرفت. همان زمانی که برای تهران 0911 بود.
یادمه که هیچ وقت در دسترس نبود.گالکی رفته بود 1 میلیون و 700 پول داده بود.

آقا يكي به ما جواب نميده؟

مشکل همگانیه.
حالا چی می خوای.
شمارت رو میل کن و درخواستت رو هم بده تا کارت رو فعلا راه باندازم.

من نمیدونستم آقا MTNIrancell تو اپراتور ایرانسل هستن
از همین جا بهشون ارض ارادت میکنیییییم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه خدا قبول کنه.
متشکر و ممنون

من احتمالا 5 شنبه یه سفر از تهران به همدان برم اگه برم گزارشی از آنتن دهی تو این سفر رو بهتون ارائه خواهم داد..

بابا هر کی میره مسافرت میاد تجربه هاش رو میگه.

این هم تجربه باحال و نشاط آوره من:

از تهران رفتم به سمت کلاردشت.
تا اول جاده چالوس آنتن نداشتم تا روزیدوباره برگشتم به همان نقطه.

توی این مدت هم شرمنده خط برادرام و خواهرم بددم.

خیلی جالب بود نه؟

از همه باحال تر ساعت 11:30 رسیدم تهران دیدم یک SmS برام اومده بود که نوشته بود برای مصاحبه (اگه خدا بخواهد - ارتقای پست) ساعت 8 صبح بیا کال سنتر.
با خودمگفتم خوب شد امشب جور شد بیام و گرنه بدبخت می شدم.

چون قرار بود فردا صبح راه بیافتیم.

*hamedkhatar*
04-09-2007, 10:54
اون كد سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده بود كه زدي و هيچ ربطي به مشكلت نداره، بازم اين روزا خط ها قاطي كرده، ممكنه به زودي همون مشكلات من كه كاملاً مسخره بود برات پيش بياد كه تو پست هاي قبلي گفته بودم.
ماله منم يه بار صدا نميومد، بار دوم و چندم صداي يكي ديگه!! مسئله عاديه

بله حق با شماست هیچ ربطی به قضیه نداشت
ممنون از راهنماییتون :11:

کد #002## رو بزن بعد دکمه تماس .... سرویس ذخیره سازی شماره تماس گیرنده یا صندوق صوتی غیر فعال میشه و احتمالا مشکلت حل میشه بعدا دوباره می تونی اونارو فعال کنی ... بعضی وقتا از این قاطا میزنه
... کدی که گفتم از سمت چپ بخون و بزن
ممنون از لطفتون غیر فعالش کردم ولی اصلا به کده ربطی نداشت :41:

این مشکل به خاطر عملیات تغییر Server و گسترش شبکه هست.
معمولاً 3 - 4 روزی اینجوریه.
شاید هم کمی بیشتر.

من که هر بار به خانمم که توی بانک پارسیان مبدان صادقیه هست زنگ می زنم اعصابم خورد میشه.
آخر سر هم چند تا فحش آب دار به ایرانسل میدم و زنگ می زنم به TCI.
ولی باز هم از ایرانسل زاضی هستم.

می دونی چرا.؟
چون 10 سال پیش برادرم یه TCI گرفت. همان زمانی که برای تهران 0911 بود.
یادمه که هیچ وقت در دسترس نبود.گالکی رفته بود 1 میلیون و 700 پول داده بود.

سلام خدمت جناب MTNIrancell خیلی چاکریم:31:
من تو اصفهان هستم امروز فهمیدم نه تنها من بلکه همه کسایی که ایران سل دارند این مشکل رو دارند
ما فقط میتونیم با کسانی که خط ایران سل دارند تماس بگیریم حتی شماره 130 رو هم نمیتونیم بگیریم.
آیا تو اصفهان دارند تغیراتی ایجاد میکنند که این مشکل پیش اومده؟

من یه سوال دیگه هم داشتم که با پیغام خصوصی برایتون میفرستم
ممنون از لطف شما
:20::11:

MTNIrancell
04-09-2007, 12:55
آیا تو اصفهان دارند تغیراتی ایجاد میکنند که این مشکل پیش اومده؟

:20::11:

ایرانسل چون از صاایران تشکیل شده
پس
هر روز بهتر از دیروزه.

پس هر روز در هر شهر مشکل بیشتر از دیروزه

این مشکل هم تمام میشه.

MTNIrancell
04-09-2007, 13:05
با سلام

تمدید جشنواره سراسری

مهلت شرکت در قرعه کشی بزرگ شهریور از 20 به 26 شهریور تمدید شد. به این ترتیب، مشترکین تا 26 شهریور فرصت دارند تا با برقراری اولین تماس و تکمیل ثبت نام، در قرعه کشی بزرگ 31 شهریور شرکت کنند. علاوه بر شرکت در قرعه کشی بزرگ، مشترکین سیم کارت دائمی با خرید هر سیم کارت، می توانند تا مبلغ 500 هزار ريال از تمامی خدمات شبکه (بدون محدودیت در مقصد تماس) استفاده نمایند و مشترکین سیم کارت اعتباری نیز به ازای خریداری هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) هدیه می گیرند.

*hamedkhatar*
04-09-2007, 13:58
سلام
ممنون امروز ظهر مشکلش حل شد
خدا کنه واقعا هر روز بهتر از دیروز بشه:20:

meshkiposh2200
04-09-2007, 14:18
طبق اعلام شركت مخابرات ايران تا پايان هفته جاري پاكتهاي فني مناقصه ارائه سرويس Gprs باز خواهد شد و تا پايان ماه جاري برنده اين مناقصه اعلام مي شود.
به گزارش فارس، قرار بود پاكتهاي فني مناقصه ارائه سرويس Gprs براي سيم كارتهاي شركت مخابرات ايران هفته گذشته بازگشايي شود.
طبق گفته وفا غفاريان معاون وزير ارتباطات تا پايان سال جاري سرويس Gprs در مرحله اول براي مشتركان سيم كارت دولتي در سطح استان تهران ارائه و سپس به ديگر استانها گسترش خواهد يافت.
پيش از اين وحيد صدوقي مدير عامل شركت ارتباطات سيار از ارائه اين سرويس در آبان ماه امسال خبر داده بود.
اين گزارش حاكي است: Gprs سرويسي است كه از طريق آن مي توانيد از اينترنت استفاده كنيد. شما مي توانيد از طريق لپ تاپ، رايانه دستي (pda) يا مرورگر Wap روي گوشي خود به اينترنت متصل شويد.

کو تا اخر سال تازه فقط تهران:27::31:

sedeh
04-09-2007, 14:42
سلام به همه ی شما بچه های مهربون
سوال :
این سیم کارت اعتباری جایزه ای که با خرید یک سیم کارت اعتباری میدادند تا چه تاریخی ادامه داره؟؟
و اون شماره ای که برای اگاهی از وضعیت سیم کارت جایزه بود چیست؟

مرسی

zonealarm
04-09-2007, 15:15
خواهش ميكنم قابلي نداشت

حالا اگه خواستم سيستمم رو ارتقا بدم مزاحمت ميشم:31:

هستم در خدمت.

sedeh
04-09-2007, 16:00
سوال :
این سیم کارت اعتباری جایزه ای که با خرید یک سیم کارت اعتباری میدادند تا چه تاریخی ادامه داره؟؟

مرسی

باید می بخشید اگه صفحه ی قبلی را می خوندم به جواب سوالم می رسیدم.
MTNIrancell زحمتشا کشیده بود.

امروز رفتم از یه موبایل فروشی یه سیم کارت اعتباری خریدم
بهم گفتش که دیگه سیم کارت هدیه دورش تموم شده و بهت تعلق نمی گیره با این حساب ایا سرم کلاه رفته یا بازم می تونم پیگیری کنم.اون شماره پیگری سیم کارت هدیه را هم اگه می شه لطف کنید.

moderntalking123
04-09-2007, 16:07
بالاخره اين مشكل خط رو خطي با تلفن هاي داخلي امروز حل شد، اما بدتر از اون الان ديگه اصلاً صدا نميره، تو هر 6 تا تماس فقط 1بار صدا داري!!
باز قبلاً صداي يكي رو ميشنيديم!

moderntalking123
04-09-2007, 16:09
باید می بخشید اگه صفحه ی قبلی را می خوندم به جواب سوالم می رسیدم.
MTNIrancell زحمتشا کشیده بود.

با این حساب ایا سرم کلاه رفته یا بازم می تونم پیگیری کنم.اون شماره پیگری سیم کارت هدیه را هم اگه می شه لطف کنید.

به 138 اس ام اس بزن و شماره خودت رو تو متن اس ام اس بنويس!

Clickrast
04-09-2007, 16:34
امروز اصفهان بد قاط زده بود ايرانسل ! نه صدا ميرفت نه ميومد البته ايرانسل به ايرانسل درست بود !

snowydreams
04-09-2007, 17:14
سرویس مسنجر بر روي موبايل در سایت ایرانسل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید w w.irancell.ir/Layer2/?id=149

MTNIrancell
04-09-2007, 18:22
سوال :

مرسی

اگه یه فروشنده پیدا کردی اطلاعات کافی داشته باشه به ما هم بگو.

تا 26 شهریور تمدید شده.

شما تا فردا به پیامک به 7777 بزن ببین ثبت نامت رو انجام داده باشه.
اگه انجام نداده سریعاً از 7:30 تا 24 هر روز با 120 تماس بگیر تا ثبت نامت رو انجام بدهند.

MTNIrancell
04-09-2007, 18:27
..........

Clickrast
04-09-2007, 19:33
..........

شاهين جان چه وضع پست دادنه؟ :دي

miladf
04-09-2007, 19:45
Be nazare man ke operatore khobye moshkeli nadare joz inke faghat gahi oghat anten dehish zaif mishe
hamin operatore aval mage yadeton nist ta sale 82 hameja moshkele anten dehi dasht ta bad az 10 sal tonest hamejaro tahte posheshe khodesh dar biare dame irancell garm ke khili khob dare pish mire man ke razyam khiuli khobe moshkeli ham nist albate man ke daram, to yeki az dehathaye shahrestane BABOL zendegi mikonam khili khobe faghat hamin !!!!!!!!!!

MTNIrancell
04-09-2007, 20:07

حالا یه بار هم من پست اشتباه دادم.

آدم اشتباه هم نمی تونه بکنه؟

MTNIrancell
04-09-2007, 20:08

Mahdi_P30
04-09-2007, 20:11

آخه یه اشتباه نیست ، دو بار شد (2 تا پست یکسان):31::8:

Clickrast
04-09-2007, 21:45
خوب پس بنويس اشتباه دادم تو پست شما فقط ....... گذاشتي ! بگذريم
آقا شاهين در مورد تغيير مالكيت توضيح ميدي؟

New World
04-09-2007, 23:46
اينم سومين بار :

milad_milad_milad
04-09-2007, 23:49
آخه یه اشتباه نیست ، دو بار شد (2 تا پست یکسان):31::8:

خوب پس بنويس اشتباه دادم تو پست شما فقط ....... گذاشتي ! بگذريم
آقا شاهين در مورد تغيير مالكيت توضيح ميدي؟

بابا شاید یه جیزی نوشته بود بعد اومد ویرایشش کرد!!!!!!!!!!
چرا هی به اقا شاهین گیر میدین!!!!!!!!!!!!:31::27::46:

vahooli
05-09-2007, 00:10
امروز اصفهان بد قاط زده بود ايرانسل ! نه صدا ميرفت نه ميومد البته ايرانسل به ايرانسل درست بود !

آره خیلی افتضاح بود ! حتی از ثابت هم نمیشد به ایرانسل تلید طوری که دوتا زنگ می خورد خود به خود ریجکت میکرد !!! بگذریم از اینکه هنوز از ثابت نمیشه به 130 و 140 زنگ زد !!!

TempesT
05-09-2007, 01:18
سلام
شاهین جان گوشیه من موتورلا V3i هست ولی شماره سریالش ماله Samsung SGH-N620 هست.
تنظیمات MMS قبول نمیکنه!
چی کار کنم ؟:20:

vahooli
05-09-2007, 01:46
سایت آپدیت شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

طرح های تشویقی تا تاریخ 26 شهریور تمدید شد :8::8::8::12::12::22::22:

Tehranshahr
05-09-2007, 01:47
سرویس مسنجر بر روي موبايل در سایت ایرانسل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید w w.irancell.ir/Layer2/?id=149

ظاهرا همون IM هستش که توی گوشی های نوکیا هست ، سرورش رو دارن راه میندازن

arman4459
05-09-2007, 01:58
سلام شاهین جان

اولا سپاسگذاری فراون از اینکه انقدر برای پاسخ دادن به بچه ها وقت میزاری و بچه ها هم حسابی اذیت می کنن.

دوما میخواستم ببینم این سیم کارتهای جایزه مثل اینکه خیلی قر قات شده.یک اتفاق جالب برام افتاده برای من

با اینکه من سیم کارت رو توی طرح گلدن نامبر قبلی یعنی بهمن پارسال گرفته بودم.امروز با کمال تعجب دیدم

از ایرانسل یک نامه حاوی یک سیم کارت اعتباری با شارژجایزه برام اومده.اول داشتم شاخ در اوردم و دوم خیلی حال کردم.

شاهین جان خداییش ایرانسل اخر حاله.یعنی انقدر اونجا شلم شورباست.از طرف من تشکر کن.

ضمنا ان اشتباهات زیاد بشه که پدر صاحب بچه ایرانسل در میاد.

راستی شاهین جان امار بگیر این سرویس مسنجر رو موبایل چیه و کی اوکی میشه و به همه حال میده

TheMohammad
05-09-2007, 02:30
سلام شاهین جان

اولا سپاسگذاری فراون از اینکه انقدر برای پاسخ دادن به بچه ها وقت میزاری و بچه ها هم حسابی اذیت می کنن.

دوما میخواستم ببینم این سیم کارتهای جایزه مثل اینکه خیلی قر قات شده.یک اتفاق جالب برام افتاده برای من

با اینکه من سیم کارت رو توی طرح گلدن نامبر قبلی یعنی بهمن پارسال گرفته بودم.امروز با کمال تعجب دیدم

از ایرانسل یک نامه حاوی یک سیم کارت اعتباری با شارژجایزه برام اومده.اول داشتم شاخ در اوردم و دوم خیلی حال کردم.

شاهین جان خداییش ایرانسل اخر حاله.یعنی انقدر اونجا شلم شورباست.از طرف من تشکر کن.

راستی شاهین جان امار بگیر این سرویس مسنجر رو موبایل چیه و کی اوکی میشه و به همه حال میده
تهش ننوشتن صلواتی چیزی بفرستید
حتما شب پنجشنبه خیرات میکرده یکیش رسیده به شما
بعد از این یارو مسنجر به نظر من باید این Push to Talk رو راه بندازن که یکم حال کنیم !

matrix10
05-09-2007, 07:53
آقا شاهين بابت درخواست دادن جهت پيگيري كارت هديه ممنونم.
حالا صبر مي كنم ببينم چي ميشه! :11:

jackhammer
05-09-2007, 09:31
تهش ننوشتن صلواتی چیزی بفرستید
حتما شب پنجشنبه خیرات میکرده یکیش رسیده به شما
بعد از این یارو مسنجر به نظر من باید این Push to Talk رو راه بندازن که یکم حال کنیم !

نه بابا...این که اصلا یه چیز دیگست...
من اون اولا توی کف این کارا بودم
مسنجرش دو حالت میتونه باشه...
1-یه وب سایت ساخته مثل یاهو مسنجر موبایل توی سایت m.yahoo.com که چیز جالبی نیست:41:
2-همون IM توی نوکیا و My Friends توی سونی اریکسون هست که یه سرور و یوزر و پسوورد نیاز داره.
من قبلا از یه سرور کوچیک که توی اینترنت پیدا کردم واردش شدم:31:...اگه ایرانسل اینو راه بندازه خیلی عالیه.
خیلی چیز جالبی بود.چت روم هم داشت:8:...یه سری که مال خود سرور بود و یه سری هم چت روم اعضا.عین یاهو مسنجر بود دیگه!:27:

فقط کاش آنتن دهیش رو درست میکرد که منم بتونم ازش استفاده کنم.:19:

jackhammer
05-09-2007, 09:37
من بابت طرز رفتارم معذرت میخوام...این چند وقته خیلی اوضام خراب بود...ایرانسلم بدترش میکرد دیگه هیچی...منو میبخشید.

خوب حالا من توی سایت اصلی ام تی ان دو مورد ایرانسل یه چیزایی پیدا کردم که برای کسایی که انگلیسیشون خوبه میذارم...این گزارش سالانه ام تی ان هست مربوط به سال پیش...

Overview

MTN Group holds 49% of MTN Irancell with the balance held by the Iran Electronic Development Company. This greenfield operation was launched on 21 October 2006 with a 15-year GSM licence, effective July 2006.

The Islamic Republic of Iran has a population of almost 70 million people, with around half having access to either fixed or mobile telephones. Until the entry of MTN Irancell, the Iranian market had one fixed-line and two mobile operators, only one of which was a private company. Mobile penetration is currently 20%.

Performance

Subscriber and ARPU
Coverage levels in Iran at 31 December 2006 were very low – less than 1% of the land and 16% of the population.

Accordingly MTN Irancell’s focus for 2007 is on extending coverage as rapidly as possible, supported by attractive promotional campaigns.

In the two months between launch and year-end, MTN Irancell acquired 154 000 postpaid subscribers, a slower start than expected, but 2007 has prospects of faster growth as the company will have opened up to pre-paid subscribers as well.

ARPU excluding connection fees was US$9.

Operational

MTN Irancell launched commercially in October 2006 with the network covering Tehran, Mashad and Tabriz. By year-end, this had expanded to another eight cities to give a head start to the 2007 subscriber acquisition drive. The company made good progress in recruiting a competent workforce. Intensive marketing saw the company achieve 80% awareness in its coverage areas within two months.

Operating envitonment

Competition
The fixed-line operator and one mobile operator are state-owned. A second mobile operator focused on pre-paid was sub-licensed in 2005. MTN Irancell has shown that good coverage and sound network quality, together with attractive rates and innovative products and services, are key to increasing market share.

Products

Supported by sophisticated technology, MTN Irancell has pioneered the customer care approach in Iran, offering rapid online registration and activation, a customer service centre, flat tariffs across all distances and other innovative promotions. The company also introduced GPRS and multimedia messaging data services to the country.

Infrastructure

MTN Irancell used multi-vendor outsourcing as a way to launching a significant network in record time. Internally, call centres, ERP systems, customer care and sales support were all in place to support the launch.

MTN Irancell’s network covered eight cities by year-end with core capacity to accommodate one million subscribers (by March 2007, this figure was 2,4 million). In its first months of operating, the company has built some 600 base transceiver stations with 16 base station controllers, three mobile switching centres and five media gateways spanning 300km of road coverage.

Distribution

Capitalising on well-established retail distribution networks for electronics and other fast-moving consumer goods, MTN Irancell had formal service agreements with 1 421 dealers by year-end and the information technology systems to offer online registration.

Regulatory environment

MTN Irancell satisfied all pre-launch licence requirements and is continuing its constructive engagement with the regulatory authorities to finalise the interconnect agreement. The company is managing the somewhat lengthy administrative procedures to secure building permission for network infrastructure and comply with municipal and environmental requirements, and has focused on maximising local content and outsourcing to third parties where feasible.

Outlook

For MTN Irancell, the challenges in the immediate future will be to keep pace with a changing regulatory environment and meet the aggressive network roll out and other targets in the licensing agreement. We continue to pursue ways to resolve regulatory issues and, with diligent planning, believe we will meet infrastructural targets.

This information is as per the Annual Report 2006 published on 18 May 2007.

mohammad_h
05-09-2007, 10:18
سلام
کمکم کنيد
من تماسهاي ورودي و خروجيم رو مسدود کردم با اين کدها:
*33*0000# ستاره 33 ستاره 0000 مربع
*35*0000# ستاره 35 ستاره 0000 مربع
حالا کد غير فعال کردنشو نميدونم. حتي با امور مشترکين هم نميتونم تماس بگيرم.
کمکم کنيد
ممنون

moderntalking123
05-09-2007, 10:35
سلام
کمکم کنيد
من تماسهاي ورودي و خروجيم رو مسدود کردم با اين کدها:
*33*0000# ستاره 33 ستاره 0000 مربع
*35*0000# ستاره 35 ستاره 0000 مربع
حالا کد غير فعال کردنشو نميدونم. حتي با امور مشترکين هم نميتونم تماس بگيرم.
کمکم کنيد
ممنون

#033*0000# از راست به چپ،
مربع سيصد و سي ستاره 4تاصفر مربع

بچه ها اينقدر اين كدها رو اسباب بازي نكنيد، خطر داره حسن!!!:27:

mahdokht1364
05-09-2007, 11:49
کمممممممممممممممممک!
من گوشیم سونی اریکسون هست.کسی تا حالا تونسته با سونی اریکسون از rapidshare دانلود کنه؟من از سایت های متعددی دانلود می کنم با گوشیم ولی با این سایت نمی تونم.

vahooli
05-09-2007, 12:01
من بابت طرز رفتارم معذرت میخوام...این چند وقته خیلی اوضام خراب بود...ایرانسلم بدترش میکرد دیگه هیچی...منو میبخشید.

خواهش می کنم عیب نداره :46:.

ظاهرا همون IM هستش که توی گوشی های نوکیا هست ، سرورش رو دارن راه میندازن

دوستان برنامه های زیادی برای چت کردن با موبایل هستش چون مثل اینکه هنوز بعضی ها خبر ندارن ازش من میگم از جمله Ymess یا IM+ اینا برنامه های مسنجر هستن خیلی هم توپ هستن .:46:.

TheMohammad
05-09-2007, 13:25
کمممممممممممممممممک!
من گوشیم سونی اریکسون هست.کسی تا حالا تونسته با سونی اریکسون از rapidshare دانلود کنه؟من از سایت های متعددی دانلود می کنم با گوشیم ولی با این سایت نمی تونم.
گرفتن از Rapidshare با ایرانسل در روز تقریبا غیر ممکن هستش، چون همه از یک IP استفاده میکنن !

TheMohammad
05-09-2007, 13:29

خوب حالا من توی سایت اصلی ام تی ان دو مورد ایرانسل یه چیزایی پیدا کردم که برای کسایی که انگلیسیشون خوبه میذارم...این گزارش سالانه ام تی ان هست مربوط به سال پیش...

اتفاقا منم این رو چند روز پیش دیدم، انگار دارن طبق برنامه پیش میرن :10:

TempesT
05-09-2007, 13:32
سلام
گوشیه من موتورلا V3i هست ولی شماره سریالش ماله Samsung SGH-N620 هست.
تنظیمات MMS قبول نمیکنه!

XGAME
05-09-2007, 13:44
دوستان اين خبر مربوطه به 3 ماه پيشه
ببينين كساني كه فقط طرح تابستاني فعال كردن چه جوايزي بهشون تعلق ميگيره
ما توي اينكه چه جوايزي به كساني كه فقط طرح تابستاني فعال كردن ميرسه , به مشكل خورديم
لطفا نظرتون رو بگين
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------

جوايز ايرانسل

سفر به جام ملتهاي آسیا!یک هفته فرصت برای جام ملتهاي آسیا ...تمامی مشترکینی که در فاصله 19 تا 26 خرداد سیم کارت ایرانسل خریداری و یا یکی از طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال کرده و یا در تعرفه های تشویقی انتقال انجام دهند، در قرعه کشی جام آسیا شرکت داده می شوند.
سپس 20 نفر از مشترکین به قید قرعه انتخاب شده و به هر نفر یک بلیط رفت و برگشت به مالزی، اقامت در هتل سه ستاره و 3 بلیط برای سه مسابقه از گروه C مرحله مقدماتی به همراه 5 هزار دلار به عنوان جایزه تعلق می گیرد.

یک میلیارد ريال جایزه نقدی!شما هم می خواهید میلیونر بشوید؟
ایرانسل تمامی مشترکینی را که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، بطور خودکار در قرعه کشی جایزه یک میلیارد ريال شرکت می دهد.

سه دستگاه BMW! طلایی، آبی و قرمز ایرانسل ... تمامی مشترکینی که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور یکی از طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال نموده و یا به یک طرح تعرفه تشویقی دیگر انتقال یابد، در قرعه کشی اتومبیل های بی.ام.و. (BMW) و جایزه یک میلیارد ريال شرکت داده می شود.

جوایز اتومبیل های بی.ام.و. (BMW) عبارتند از:
یک دستگاه اتومبیل BMW 320 برای طرح قرمز؛یک دستگاه اتومبیل BMW X3 برای طرح آبی؛ و یک دستگاه اتومبیل BMW 530i برای طرح طلایی!

شرایط و ضوابط

جام آسیا

1. تنها مشترکینی که در فاصله 19 تا 26 خرداد، سیم کارت ایرانسل خریداری، و یا یکی از تعرفه های تشویقی را انتخاب کرده و یا طرح تعرفه تشویقی خود را تغییر داده باشند، در قرعه کشی جام آسیا شرکت داده می شوند.
2. مشترکین در این فاصله زمانی، با خریداری هر سیم کارت و یا انجام هر انتقال در تعرفه های تشویقی، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی افزایش می دهند.
3. مسئولیت اخذ ویزا بر عهده شخص مشترک خواهد بود.
4. ایرانسل به برنده اطلاع می دهد که طی یک هفته از زمان اطلاع جهت اخذ ویزا اقدام نماید. در صورت عدم موفقیت شخص برای اخذ ویزا، وی دیگر واجد شرایط شناخته نشده و این جایزه به نفر بعدی انتقال داده می شود.
5. تبدیل جوایز به وجه نقد امکان پذیر نمی باشد.
6. هر جایزه به یک نفر تعلق گرفته و ارائه تنها بخشی از آن و یا تقسیم بین چند نفر امکان پذیر نمی باشد.
7. جهت استفاده از این جایزه، رعایت تمامی قوانین خروج از کشور الزامی است. بطور مثال، دارا بودن کارت پایان خدمت (برای آقایان)، گذرنامه و غیره.

جایزه یک میلیارد ريال و سه دستگاه بی.ام.و. (BMW)
1. تمامی مشترکینی که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور، حداقل یکی از تعرفه های تشویقی را برای خود فعال کرده و یا بین تعرفه های تشویقی انتقال انجام داده باشند، در قرعه کشی اتومبیل بی.ام.و. (BMW) و جایزه نقدی یک میلیارد ريال شرکت داده می شوند. 2. هر یک از مشترکین که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، بطور خودکار در قرعه کشی جایزه یک میلیارد ريال شرکت داده می شوند.
3. برنده قرعه کشی طرح طلایی، یک اتومبیل BMW 530i، برنده قرعه کشی طرح آبی یک اتومبیل BMW X3 و برنده قرعه کشی طرح قرمز یک اتومبیل BMW 320 هدیه می گیرد.
4. مشترکین در این فاصله زمانی، با خریداری هر سیم کارت و یا انجام هر انتقال در تعرفه های تشویقی، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی افزایش می دهند. بنابراین، مشترکین با انتقال به هر یک از طرح های تعرفه تشویقی، شانس برنده شدن اتومبیل مربوط به طرح انتخابی را نیز خواهند داشت. به این ترتیب، مشترکی که در طول دوره این طرح، هر سه طرح طلایی، آبی و قرمز را انتخاب نموده باشد، در قرعه کشی هر سه اتومبیل شرکت داده می شود.
5. از تاریخ 19 خرداد تا 16 شهریور، مشترکین می توانند از طریق تماس با شماره 130 (مشترکین سیم کارت دائمی) و یا 140 (مشترکین سیم کارت اعتباری) از خط ایرانسل خود و سپس دنبال کردن دستورالعمل ها، طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال کنند. همچنین مشترکین می توانند با وارد نمودن کد های مذکور در بخش تغییر طرح تعرفه، تعرفه تشویقی مورد نظرشان را انتخاب کنند.
6. انجام قرعه کشی طی مراسم ویژه ای در حضور مقامات مربوطه صورت خواهد گرفت. مراسم قرعه کشی سی ام شهریور ماه (30/6/86) برگزار خواهد شد.

shahab-asemani
05-09-2007, 14:43
دوستان اين جريان 3 دقيقه صحبت تا 29:29 دقيقه همون 3 دقيقه حساب ميشه 6 تا 59:59 دقيقه هم همينطور

بايد از طرح استفاده كنم

يا كد بزني يا همين جوري فعال ؟

واسه سيم كارت اعتباري

Tehranshahr
05-09-2007, 15:24
دوستان برنامه های زیادی برای چت کردن با موبایل هستش چون مثل اینکه هنوز بعضی ها خبر ندارن ازش من میگم از جمله Ymess یا IM+ اینا برنامه های مسنجر هستن خیلی هم توپ هستن .:46:.
خوب وقتی سرور داخلیش راه بیفته به احتمال زیاد یک اکسس پوینت جدید براش درست میکنن و هزینه دیتاش هم باید خیلی کمتر باشه و سرعتشم خیلی بهتر.

آخر من نفهمیدم شبکه ایرانسل که EDGE هست از نوع کلاس چنده؟
کلاسش معلوم بشه ، حداکثر سرعت پکت دیتاش رو میشه فهمید.

salman24h
05-09-2007, 15:34
دوستان اين جريان 3 دقيقه صحبت تا 29:29 دقيقه همون 3 دقيقه حساب ميشه 6 تا 59:59 دقيقه هم همينطور

بايد از طرح استفاده كنم

يا كد بزني يا همين جوري فعال ؟

واسه سيم كارت اعتباري

خودش فعاله عزیز :20:

salman24h
05-09-2007, 15:37
سلام به همگی
بچه ها شما اینترنت ایرانسل تون هنوز وصله؟
یعنی میتونین کانکت بشین؟
من مشکل دارم. وصل نمیشه

MTNIrancell
05-09-2007, 20:19
اينم سومين بار :

بیا این هم آب پاکی:

من که خودم توی ایرانسل هستم هنوز پیامگیر صوتی یا Who Called رو ندارم.
اونایی که فعال شده براشون خوش شانس هستن.

کنترل حساب هم داره تکمیل می شه و از 7 -8 روز دیگه درست میشه.
انشا ا...

سلام
شاهین جان گوشیه من موتورلا V3i هست ولی شماره سریالش ماله Samsung SGH-N620 هست.
تنظیمات MMS قبول نمیکنه!

این که دیگه پست دادن نیم خواد.
میل باید بزنی.
من این تاپیک رو از خونه مشتهده می کنم چون توی شرکت اینترنت نداریم ، یعنی داشتیم انقدر دانلود کردیم قطعش کردن.

سلام شاهین جان

ایرانسل همینه دیگه.

تازه 1 سیم کارت مگه ساختش چقدر هزینه داره که بخواد ورشکسته بشه.

moderntalking123
05-09-2007, 22:46

بالاخره اومد رو سايت ايرانسل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من كه چيز خاصي توش نديدم و سر در نياوردم منظورش از مسنجر ايرانسل چي بود. شما اگه چيز جديدي گرفتيد به ما هم بگيد!:41:

مسنجر بر روي موبايل
مسنجر در تلفن همراه شما:
می دانستید که دیگر برای اینکه مسنجرتان را چک کنید، نیازی به کامپیوتر ندارید؟ چون با مسنجر ایرانسل، به آسانی می توانید تنها با استفاده از خط ایرانسل خود هروقت بخواهید، مسنجرتان را در سایتهای مختلف چک کنید!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فراموش نکنید:
فقط باید مطمئن شوید که مدل گوشی شما قابلیت استفاده از خدمات GPRS را دارد و بعد، با از نصب تنظیمات GPRS روی گوشی، می توانید به سادگی وارد اینترنت شوید و مسنجرتان را ببینید.
با اين سرويس، می توانید با تمامی مسنجرهای فهرست ذيل کار کنید:
MSN, Yahoo, AIM, ICQ, QQ, GTalk, Jabber

moderntalking123
05-09-2007, 22:55
بیا این هم آب پاکی:

کنترل حساب هم داره تکمیل می شه و از 7 -8 روز دیگه درست میشه.
انشا ا...

شاهين جان مشاهده صورت حساب براي اعتباري ها هم راه ميفته يا هنوز خبري نيست؟:41:

يك سوال ديگه هم داشتم كه اين امكان e-charge هنوز وجود نداره؟ يعني نميشه مثلاً مقداري اعتبار از يه سيم كارت به سيم كارت ديگه منتقل كرد؟

vahooli
05-09-2007, 23:15

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من كه چيز خاصي توش نديدم و سر در نياوردم منظورش از مسنجر ايرانسل چي بود. شما اگه چيز جديدي گرفتيد به ما هم بگيد!:41:

مسنجر بر روي موبايل
مسنجر در تلفن همراه شما:
می دانستید که دیگر برای اینکه مسنجرتان را چک کنید، نیازی به کامپیوتر ندارید؟ چون با مسنجر ایرانسل، به آسانی می توانید تنها با استفاده از خط ایرانسل خود هروقت بخواهید، مسنجرتان را در سایتهای مختلف چک کنید!

فراموش نکنید:
فقط باید مطمئن شوید که مدل گوشی شما قابلیت استفاده از خدمات GPRS را دارد و بعد، با از نصب تنظیمات GPRS روی گوشی، می توانید به سادگی وارد اینترنت شوید و مسنجرتان را ببینید.

این احتمالا یه لینک دانلودی چیزی داشته که نذاشتن ! آخه این که معنا نداره ! ولی فعلا تا این معلوم نشده من خودم اون دوتا برنامه را بیشتر ترجیح میدم.

mohammad_h
05-09-2007, 23:57
سلام
من براي غير فعال کردن مسدود کردن تماسها، اين کد رو زدم ولي روي سامسونگ اين پيغام رو ميده:
all barring refused
و در موتورولا در تنظيمات بارينگ که ميخام غير فعالش کنم ميگه پسورد اشتباست. حتي به جاي 4 تا صفر پين کدمو ميزنم ولي نميشه که نميشه.
ممنون ميشم بازم کمک کنيد.

arman4459
06-09-2007, 00:41
این احتمالا یه لینک دانلودی چیزی داشته که نذاشتن ! آخه این که معنا نداره ! ولی فعلا تا این معلوم نشده من خودم اون دوتا برنامه را بیشتر ترجیح میدم.

منم موافقم که یک جای کارش می لنگه. و اطلاعاتش ناقصه.به نظرم باید یک برنامه بش اضافه شه

arman4459
06-09-2007, 00:49
شاهین جان عزیز آمار این مسنجر رو میگیری ببینی که کار باش چطوره و هزینه اش چقدر.

میخواستم بینم ایرانسل میخاد آیتم جدیدی رو اضافه کنه یا نه.چون الان میشه با نصب برنامه چت از ش استفاده کرد

در هر صورت اگه اطلاعات جامعتر و کاملتر داری به ما هم بگو.

TempesT
06-09-2007, 01:51
این که دیگه پست دادن نیمخواد.
میل باید بزنی.
من این تاپیک رو از خونه مشتهده می کنم چون توی شرکت اینترنت نداریم ، یعنی داشتیم انقدر دانلود کردیم قطعش کردن.
شاهین جان میشه بگی کدوم شب بازم تو شرکت شیفتی تا من اون شب گوشیم و حتما روشن نگه دارم تا تنضیمات GPRS و MMS و برام بفرستی ؟:40:
این روزها بهت خیلی زحمت میدم من:11::40:
اول اون E-Care بعدش هم ریز مکالمات الان هم این:11::11:
مرسی:40:

XGAME
06-09-2007, 01:54

مسنجر بر روي موبايل
مسنجر در تلفن همراه شما:

فراموش نکنید:

چيزيست چرت به تمام معنا

XGAME
06-09-2007, 02:02
ما رو باش فكر كردم اين جايزه 1 ميليارد ريال واسه چند نفره
در حالي كه فقط به يك نفر داده ميشه
نخواستيم بابا با اين جايزه دادنتون

Clickrast
06-09-2007, 09:30
سلام آقا شاهين ؛ حدود يك هفته پيش براي عموم يه دايمي خريديم مشكلي هم نبود ولي ديروز 2 بار Sms زدن كه ثبت نام شما تكميل نشده و از اين حرفا چيكار كنيم؟!

jackhammer
06-09-2007, 13:59

مسنجر بر روي موبايل
مسنجر در تلفن همراه شما:

فراموش نکنید:

احتمالا با راه اندازی اون ویترین ایرانسل اینم راه میفته...حالا ای که الان ای نوشته یعنی چی؟!!!

ehsanch
06-09-2007, 14:10
داداش ببين من هيچ پدر كشتگي با ايرانسل ندارم و كاملا هم ازش راضي هستم.
اينقدر هم سر ظهري حالم خوب بود كه شماره اي كه توي كانتكت هام بود رو گرفتم و اشكال از شماره گيري نبود. دوستم هم كلاً از اينجور آدما نيست.

كلاً امروز از صبح تا شب اينطوري بوده. يكي دو بار هم نبوده خيلي، تا جايي كه عادت كرده بودم هر بار كه زنگ ميزنم قراره يكي ديگه گوشي رو برداره و ازم بپرسه مثلاً: سلام مهرداد جان كجايي يه ساعته ميگيرمت، يا اينكه منم علي نشناختي؟؟!:25:
هيچ بار هم يه فرد تكراري گوشي رو جواب نداده.
اين ديگه مسئله عادي نيست كه از خودم درش بيارم، شايد يه روز شهر شما هم بشه، باور كنيد، ولي خيلي حال ميده.:38:

جالبتر از اون اينكه عصر هم حدود ساعت 8 اينا كه ايرانسل به ايرانسل زنگ ميزدم يكي ديگه برداشت گفت با منزل تماس گرفتيد، از اونور هم كه زنگ ميزدم دوستم گفت كه تو به من زنگ زدي وقتي گوشي رو برداشتم ديدم دو تا بوق عادي زد (همون بوق تلفن ثابت به ثابت تك بوقي) بعد يك نفر گوشي رو برداشت كه بله بفرماييد!!!

خوب اين يعني چي؟ :9:

من به دوستم زنگ ميزنم اين وسط يكي زنگش به من وصل ميشه و گوشي دوستم هم اتومات به يك خط تلفن داخلي تماس ميگيره كه حتي صداي بوقش هم معلومه كه مال ايرانسل نيست. در حالي كه هر دو رو مانيتور گوشيمون اسم همديگه رو ميبينيم اما يكي ديگه صحبت ميكنه.:15:

حالا اينارو ول كنين اونايي كه زنگ ميزنن چه شوكه ميشن! يه ربع با اطمينان احوالپرسي ميكنه منم چيزي نميگم، آخرش كه بايد جواب بدم ميگم اشتباهه:21: طرف شاخ در مياره!:18:
واسه منم اتفاق افتاده... حتی پریروز که اصلا نمیشد به خارج از شهر یا تلفن ثابت یا tci زنگ بزنم.

ehsanch
06-09-2007, 14:12
سلام
*130*3*1*3#
ممنون از لطف شما
اشکال از شبکست... پریروز از منم همینجوری بود.. اعصابمو خورد کرد

New World
06-09-2007, 16:12
تو مشهد اخيرا اكثر اوقات كه زنگ ميزنن بهم بوق اشغال ميزنه!!

mehdi_vsgh
06-09-2007, 17:18
یکی دقیقا درباره‌ی مسنجر ایرانسل توضحی میده چطوریه؟

mehdi_vsgh
06-09-2007, 17:38
کسی چیزی میدونه؟

New World
06-09-2007, 18:06
ما دنبال voice شيم جواب نميده. اين كه هيچي. البته اميدواريم.
منظور از اين چيه

به احترام دوست عزيزمان

امضاء و آواتورمان را تغيير دادم.

شما هم جهت همدردي اين كار رو انجام بدبد

hossein-p30-f
06-09-2007, 18:21
منظور از اين چيه

من هم چيزي نفهميدم :9::9::9:

خدايي نكرده كسي فوت شده :37:

Dr.Dolfin
06-09-2007, 18:21
مسنجر؟؟؟؟؟؟؟یکی توضیح بده!!

vahooli
06-09-2007, 18:44
من هم چيزي نفهميدم :9::9::9:

خدايي نكرده كسي فوت شده :37:

پدر بابک فوت کرده :41:...

MTNIrancell
06-09-2007, 19:44
شاهین جان میشه بگی کدوم شب بازم تو شرکت شیفتی تا من اون شب گوشیم و حتما روشن نگه دارم تا تنضیمات GPRS و MMS و برام بفرستی ؟:40:
این روزها بهت خیلی زحمت میدم من:11::40:
اول اون E-Care بعدش هم ریز مکالمات الان هم این:11::11:
مرسی:40:

شما میل بزن من هر وقت رفتم برات ارسال می کنم.

سلام آقا شاهين ؛ حدود يك هفته پيش براي عموم يه دايمي خريديم مشكلي هم نبود ولي ديروز 2 بار Sms زدن كه ثبت نام شما تكميل نشده و از اين حرفا چيكار كنيم؟!

یه زنگ 120 بزن ببین ثبت نامت در چه حالیه.

یا یه پیامک ببدون متن به 7777

mehdi_vsgh
06-09-2007, 20:36
منظور از اين چيه

سلام دوست عزیز

پدر جناب آقای بابک (مدیر ارشد این انجمن) متاسفانه فوت کردن...:41:

ما هم در غم ایشون شریک هستیم و به همین دلیل به همراه چنتا از کاربران تا مدتی امضا و آواتارمان را عوض کردیم

اینجا هم تاپیک تسلیت به ایشون هستش:

Dr.Dolfin
06-09-2007, 22:16
من هر کاری کردم تاپیک تسلیت باز نشد.آقا بابک تسلیت کوچکترین و کمترین حرفیه که میتونم بگم.هر کی این پست رو میخونه یه فاتحه واسه پدر آقا بابک بفرسته.

gigili1567
07-09-2007, 00:48
آقا بابک خدا به شما صبر بده. روح پدر گرامیتون شاد..

arman4459
07-09-2007, 02:42
شاهین جان مسنجر چی شد عزیزم امار گرفتی ضمنا ام ام اس به کجا رسید خبر جدید نداری

mehdi_vsgh
07-09-2007, 10:31
من هر کاری کردم تاپیک تسلیت باز نشد.آقا بابک تسلیت کوچکترین و کمترین حرفیه که میتونم بگم.هر کی این پست رو میخونه یه فاتحه واسه پدر آقا بابک بفرسته.

آقا بابک خدا به شما صبر بده. روح پدر گرامیتون شاد..

دوستان اینجا تاپیک تسلیت نیست

لینک مربوط به تسیلیت را تصحیح کردم همونجا لطف کنین و تسلیت بگین

ممنون از همکاریتون

hossein-p30-f
07-09-2007, 12:01
سلام
آقا اين BTS هايي كه چند تاش گرده و چند تاش مستطيل شكل بين همراه اول و ايرانسل مشتركه ((درسته كه اونايي كه گرده مال ايرانسله))

دو روزه كه تو يزد هر كي زنگ مي زد صدا نه مي رفت نه صداي طرف شنيده مي شد حالا هم دو روزه كه اصلا گوشي ميزنه Limited Service اصلا آنتن نداره :18:

حالا آقا شاهين خبريه يا همينجوري برا خنده شبكه قطع شده
ملت مي گفتن كه همراه اول داره يه كارهايي روي شبكش انجام ميده كه تا يه هفته ايرانسليها فقط مي تونن با ايرانسل تماس برقرار كنن
حالا شما خبر دارين كه مشكل كجاس ملت راست ميگن ياهموني كه خودم گفتم برا خنده قطع شده

vahooli
07-09-2007, 12:32
آقا یه مدته که این مدل دکل توی اصفهان خیلی دیدم همشون هم روی پشت بوم خونه ها و مراکز تجاری دیدم نصب کردن.اول من فکر میکردم اینا مال ایرانسل اما از وقتی ایرانسل اعلام کرد توی اصفهان 25 BTS نصب شده که 11 تاش روشنه شک کردم ! حالا من یه عکس گرفتم از دوستان کسی هست بدونه این مال کدوم اپراتوره؟ البته می تونم برم از خود ساختمونه بپرسم اما گفتم بذار اول این جا بپرسم.(مال همراه اول نیستا چون دقیقا روبروی این دکل ,دکل همراه اول بود).

sha2ow
07-09-2007, 12:33
سلام به تمامی بچه های p30 مخصوصا شاهین جان.
یک سوال داشتم: من قبل از فعال کردن طرح طلائی با کد ستاره 130 ستاره 1 مربع چک کردم نوشته بود بدهی شما 1600 و خورده ای تومان.
بعد از فعال کردن نوشته بود 33000 و خورده ای تومان و حد اعتبار شما 16000 و خورده ای (از 50000 تومان).
ولی الان یک چند وقتی است می نویسه بدهی شما 104724- ریال و حد اعتبار شما 60000 و خورده ای تومان. و از این 10 هزار تومان کم می شود به جای اینکه زیاد شود.مثلا 104325- .
خوب حالا قضیه چیه من بدهکارم یا طلب کار. البته gprs هم زیاد مصرف می کنم با و جود طرح طلائی.

راستی یک سوال از بچه های اصفهانی داشتم:
توی اصفهان و کلا استان اصفهان کدامیک از سیم کارت ها ی اعتباری بهتره؟ (منظورم از همه لحاظ است مخصوصا آنتن دهی)
با تشکر

mehdi_vsgh
07-09-2007, 12:43
بچه‌های این دکل‌ةای همراه اول چه شکلین؟

یکی یه عکسی ازش میزاره؟

Tehranshahr
07-09-2007, 13:16
آقا یه مدته که این مدل دکل توی اصفهان خیلی دیدم همشون هم روی پشت بوم خونه ها و مراکز تجاری دیدم نصب کردن.اول من فکر میکردم اینا مال ایرانسل اما از وقتی ایرانسل اعلام کرد توی اصفهان 25 BTS نصب شده که 11 تاش روشنه شک کردم ! حالا من یه عکس گرفتم از دوستان کسی هست بدونه این مال کدوم اپراتوره؟ البته می تونم برم از خود ساختمونه بپرسم اما گفتم بذار اول این جا بپرسم.(مال همراه اول نیستا چون دقیقا روبروی این دکل ,دکل همراه اول بود).

این به احتمال زیاد ماله همراه اوله ، اگه نباشه ماله تالیا هست.

دکل های ایرانسل از این آنتن سفیدا نداره

Dr.Dolfin
07-09-2007, 13:34
آقا شاهین سیم کارت من درست نشد بابا.ولش کن اصلا. این مسنجر ایرانسل کی راه میافته؟خبر دارین؟

Tehranshahr
07-09-2007, 13:35
از یکی از کارمند های ایرانسل خبر رسید که توی تهران - همت یک دکل به طول 98 متر زدن که جزو اصلی ترین دکل های تهرانه و بزودی راه میفته

Dr.Dolfin
07-09-2007, 13:41
از یکی از کارمند های ایرانسل خبر رسید که توی تهران - همت یک دکل به طول 98 متر زدن که جزو اصلی ترین دکل های تهرانه و بزودی راه میفته
خدا از این دکل ها نصیب تمام شهر ها به خصوص شیراز که وضع آنتن دهیش خوب نیست بکنه.الهی آمین!!!

hossein-p30-f
07-09-2007, 14:01

يكيش هم توي يزد زدن مركز شهر خيلي چيز خفنيه :21:
ولي هنوز چراغهاش خاموشه :13:
پس كي يزد پوشش رسمي ميشه :19::19::19:

jackhammer
07-09-2007, 15:34
آقا اگه کسی از این دکل 100 متری ها دید یه عکس بگیره بندازه برای ما بینوایان!

Maziar_69
07-09-2007, 15:43
يكيش هم توي يزد زدن مركز شهر خيلي چيز خفنيه :21:
ولي هنوز چراغهاش خاموشه :13:
پس كي يزد پوشش رسمي ميشه :19::19::19:

یزد که رسمی شده فقط تو سایت نیومده.
یه 10-20 صفحه پیش که گفتم رفته بودم شمال همه اینا رو توضیح داده بودم! :31:

hossein-p30-f
07-09-2007, 15:57
آقا اگه کسی از این دکل 100 متری ها دید یه عکس بگیره بندازه برای ما بینوایان!
در اسرع وقت يكي ميزارم:46:

یه 10-20 صفحه پیش که گفتم رفته بودم شمال همه اینا رو توضیح داده بودم

1- شما منبع خبرت كجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- پس چرا چرغ دكلش خاموشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3- پس چرا نزديك به 5 روزه كه انتن نداره برو پست 6088 ((صفحه قبل)) توضيح دادم :18:

TheMohammad
07-09-2007, 17:03
الان رفتم سایت پارسیک ، وسط صفحه اول تبلیغات ایرانسل هست ، پایینش شرکت ارتباطات سیار!، جالبه این همراه اول هنوز نمیدونه رو چی تبلیغ کنه، فقط پوشش 1016 شهر و ثبت نام سیم کارت ! فکر میکنن فقط باید پول خرج کنن ولی نمیدونن چطوری !

hossein-p30-f
07-09-2007, 17:27
الان رفتم سایت پارسیک ، وسط صفحه اول تبلیغات ایرانسل هست ، پایینش شرکت ارتباطات سیار!، جالبه این همراه اول هنوز نمیدونه رو چی تبلیغ کنه، فقط پوشش 1016 شهر و ثبت نام سیم کارت ! فکر میکنن فقط باید پول خرج کنن ولی نمیدونن چطوری !

بابا وقتي 13 سال تبليغ نكرده باشن اصلا يادشون ميره تبليغ چيه پوشيدنيه ديدنيه تو آبگوشت ميكنن مي خورن :31:

اينم چند تا عكس از دكل خفنه ((شايد هم 100 متر نباشه ولي چيزي هم كم نداره شايد هم باشه))

عكسها رو دانلود كنين بعد ببينين كه با اندازه واقعي باشه

راستي اون زميني كه دكل توش بود يه صداي غرغري از اون تو بيرون ميومد مال چيه ؟؟؟ ((بروتوجمله:20:))

mehdi_vsgh
07-09-2007, 18:07
حسین جان این عکسا برای چین؟
همراه اول یا ایرانسل؟

mehdi_vsgh
07-09-2007, 18:12
یه نفر یه عکس از دکل‌های همراه اول میزاره بببینم چه شکلین؟

soccer_18
07-09-2007, 18:46
یه نفر یه عکس از دکل‌های همراه اول میزاره بببینم چه شکلین؟
اینجا تاپیک ایرانسله و ربطی به همراه اول نداره که دکل ارتباطات سیار رو اینجا بذاریم...
دکل همراه اول رو میتونی در سطح شهر پیدا کنی... ماشالا همه جا هست...

arman4459
07-09-2007, 18:50
lمهدی جون دکل مخابرات دیدن نداره. مخابرات دکلهاش به درد غاز چروندن هم نمیخوره.

الان تو این شهر ما سمنان مخابرات بین 20 تا 25 دکل تو هرکجا بگی به شکل نافرم و بد قواره.

ولی ایرانسل فقط با 4 تا بی تی اس و یک دکل اصلی کل شهر و 10 کیلومتر اطراف شهر رو هم تحت پوشش داره.

مخابرات هر روز بدتر از روز قبل.سذویس دهی هر روز بدتر از قبل

moderntalking123
07-09-2007, 18:51
بچه ها من ديروز طرح قرمز رو براي يكي ديگه فعال كردم اما يك روز گذشته هنوز خبري از فعال شدنش نيست!
نميدونم دوباره بزنم يا نه؟

شاهين جان به دادم برس!!

hossein-p30-f
07-09-2007, 18:51
حسین جان این عکسا برای چین؟
همراه اول یا ایرانسل؟

اینجا تاپیک ایرانسله و ربطی به همراه اول نداره که دکل ارتباطات سیار رو اینجا بذاریم...
دکل همراه اول رو میتونی در سطح شهر پیدا کنی... ماشالا همه جا هست...

نتيجه .....

soccer_18
07-09-2007, 18:52
بابا وقتي 13 سال تبليغ نكرده باشن اصلا يادشون ميره تبليغ چيه پوشيدنيه ديدنيه تو آبگوشت ميكنن مي خورن :31:

اينم چند تا عكس از دكل خفنه ((شايد هم 100 متر نباشه ولي چيزي هم كم نداره شايد هم باشه))

عكسها رو دانلود كنين بعد ببينين كه با اندازه واقعي باشه

راستي اون زميني كه دكل توش بود يه صداي غرغري از اون تو بيرون ميومد مال چيه ؟؟؟ ((بروتوجمله:20:))
ای ول حسین جان... ممنون
در ضمن مثل اینکه فقط اینیکی فعال نیست..
بقیه دکل های ایرانسل در یزد فعالن...
میدون امام حسین...
بلوار عابدی
ابوذر و...
چراغشون هم روشنه...
................................................
بهتره یه بار از دیوار بریم بالا ببینیم صداها مال چیه...!

hossein-p30-f
07-09-2007, 19:00
lمهدی جون دکل مخابرات دیدن نداره. مخابرات دکلهاش به درد غاز چروندن هم نمیخوره.

الان تو این شهر ما سمنان مخابرات بین 20 تا 25 دکل تو هرکجا بگی به شکل نافرم و بد قواره.

ولی ایرانسل فقط با 4 تا بی تی اس و یک دکل اصلی کل شهر و 10 کیلومتر اطراف شهر رو هم تحت پوشش داره.

مخابرات هر روز بدتر از روز قبل.سذویس دهی هر روز بدتر از قبل

حالا خوبه شما 20 25 تاس
توي يزد كه به جرات مي تونم بگم نزديك به 100 تاشو من ديدم :18:
شهر شده موزه BTS
تو مدرسه ها ((تا اونحايي كه من ميدونم برا بزرگها هم ضرر داره اونوقت ميان تو مدرسه ميرنن خدا به داد اين بچه ها برسه :42:)) توي ادارات حالا جديدا مدرسه و اداره كم اوردن توي خونه هم مي زنن))

يه جا 4 تا BTS توفاصله 1 تا 2 كيلومتري هم زدن ((حالا اينا براي چيه خداميدونه))
چند جا ديگه هم به همين فاصله 1 ، 2 ، 3 زدن

soccer_18
07-09-2007, 19:08
دوستان من با ایرانسل تماس گرفتم و در مورد طرح های تشویقی پرسیدم که اونا اینطوری جواب دادن
-----------------------------------------------------------
-با عرض سلام
مشترک گرامی
این طرحهای تشویقی شرکت ایرانسل تا تاریخ 20 شهریور ماه به پایان می رسد وبعد از این تاریخ تعرفه مشترکین به طور خودکار به تعرفه قبلی خود ( ثانیه ای و یا دقیقه ای ) برگردانده می شود
با تشکر
ولی سایت ایرانسل میگه تا 26 شهریور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا شاهین هم میگه هر موقع فعال کنی 1 ماه فعاله!!!!!!!!!!!!!!!!
!----------------------------

بالاخره کدوم یکی درسته؟؟
من هر روز 10 ساعتی دارم اینترنت از گوشی میگیرم اگه یه دفه طرح غیر فعال بشه که....

شاهین جان چی کار کنیم ما...؟؟؟
دوستان نظرتون چیه؟؟

hossein-p30-f
07-09-2007, 19:12
ای ول حسین جان... ممنون
در ضمن مثل اینکه فقط اینیکی فعال نیست..
بقیه دکل های ایرانسل در یزد فعالن...
میدون امام حسین...
بلوار عابدی
ابوذر و...
چراغشون هم روشنه...
................................................
بهتره یه بار از دیوار بریم بالا ببینیم صداها مال چیه...!

:12::10::12:

بلوار عابدي كه من رفتم زير دكلش 2 تا خط آنتن بيشتر نداشتم مطمئني مال ايرانسله ؟؟؟؟؟
شما از كجا مي فهمي كه BTS مال ايرانسله ((چون گردن))
من چند تا ديدم كه هم مستطيلي دارن هم گرد :18: من شنيدم مشتركن درسته

soccer_18
07-09-2007, 19:33
:12::10::12:

بلوار عابدي كه من رفتم زير دكلش 2 تا خط آنتن بيشتر نداشتم مطمئني مال ايرانسله ؟؟؟؟؟
شما از كجا مي فهمي كه BTS مال ايرانسله ((چون گردن))
من چند تا ديدم كه هم مستطيلي دارن هم گرد :18: من شنيدم مشتركن درسته
آره عزیز 100% مال ایرانسله...
من از صاحب اون خونه که دکله اونجا نصبه پرسیدم...
میدون امام حسین هم هست...
...
چون پرسیدم مطمئنم
در ضمن از سکتورهاش کاملا" مشخصه...
ایرانسل سکتورای باریک و درازی داره...
و همچنین مخابرات هیچ دکلی توی خونه نصب نمیکنه. اینا فقط مربوط به ایرانسله...
دکل مشترکی هم بین ایرانسل و مخابرات وجود نداره...
راستی جاده تفت هم به تازگی آنتن داره که دکلش قبل از ورزشگاه روی پشت بوم یه مغازست و شکلش هم گرد نیست...

TheMohammad
07-09-2007, 19:54
بچه ها من ديروز طرح قرمز رو براي يكي ديگه فعال كردم اما يك روز گذشته هنوز خبري از فعال شدنش نيست!

شاهين جان به دادم برس!!

دوباره نزنی که احتمال ضرر کردند بیشتره ! اگه میتونی زنگ به زن به 130 یا 140 ببین کدوم طرح برات فعاله !

Tehranshahr
07-09-2007, 20:11
آره عزیز 100% مال ایرانسله...
من از صاحب اون خونه که دکله اونجا نصبه پرسیدم...
میدون امام حسین هم هست...
...
چون پرسیدم مطمئنم
در ضمن از سکتورهاش کاملا" مشخصه...
ایرانسل سکتورای باریک و درازی داره...
دکل مشترکی هم بین ایرانسل و مخابرات وجود نداره...
راستی جاده تفت هم به تازگی آنتن داره که دکلش قبل از ورزشگاه روی پشت بوم یه مغازست و شکلش هم گرد نیست...
به نظر منم یکم قیافه دکله عجیبه

3 مدل آنتن ایرانسل توی تهران دیدم ولی هیچ کدوم از این آنتن سفیدا نداشت!

1-دکل آنتن Ozgol-Qaem که بالاش 2 تا آنتن میله ای وصله + 1 آنتن میله ای وسط دکل
2-دکل میدون بهارستان که قیافش عین دکل ازگل-قائم هست که به احتمال زیاد اینم ماله ایرانسله ولی آنتن های همراه اول هم دیدم بغلای دکل نصب کردن
3-دکل شریعتی پایینتر از ظفر که بالای ساختمون نصبه و چند تا آنتن کوچیک بصورت دایره ای بالاشه
4-آنتن خیام که توی مترو شوش زدن که خیلی کوچیک،کوتاه و جمع و جوره و 1 میله کوتاه داره.

New World
07-09-2007, 21:05
همونطور كه يكي از دوستان چن صفحه قبل گفت بالاي مقدار شارژ باتري يه علامت E هستش كه گفت مال Edge هستش. حالا واقعا مال Edge هستش و بگين چه كاربردي داره ؟

TheMohammad
07-09-2007, 21:11
همونطور كه يكي از دوستان چن صفحه قبل گفت بالاي مقدار شارژ باتري يه علامت E هستش كه گفت مال Edge هستش. حالا واقعا مال Edge هستش و بگين چه كاربردي داره ؟
EGPRS یا EDGE سرعتش از GPRS بیشتره، البته به طور رسمی چیزی اعلام نشده
اطلاعات بیشتر در ویکی پدیای فارسی :

jackhammer
07-09-2007, 21:12
مرسی حسین جون
حالا شما مطمئینین همه ی ایندکله برای موبایله و همشم مال ایرانسله؟

و در مورد Edge هم خود ایرانسل گفته از نسل 2.75 یعنی Edge استفاده میکنه ولی در مورد اینترنت Edge چیزی نگفته.
یعنی میشه یه روز بکنتش Edge؟

و نکته جالب توی لینک ویکی پدیا که محمد جون دادند ایرانسل رو هم جزو اپراتور های ارائه دهنده EDGE آورده.

MTNIrancell
07-09-2007, 22:02
شاهین جان مسنجر چی شد عزیزم امار گرفتی ضمنا ام ام اس به کجا رسید خبر جدید نداری

بابا من روزی 8 ساعت میرم سر کار نه 24 ساعت.

وایسا برم سره کار.

باید یه اینکارش رو پیدا کنم. حالا عجله نکن.

hossein-p30-f
07-09-2007, 22:28
مرسی حسین جون

.

مگه ميشه كه چيزي به جز موبايل هم بهش باشه

چرا عزيز جديدا ميزنن
اگه بيايي طرفهاي ما ((آخر خيابون امام))
روبروي بيمارستان يه دكل هست كه توي خونه هست يه دكل هم پشت بيمارستان هست ((به فاصله 1 كيلومتر)) يكي هم توي خيابون سيد گلسرخ زدن كه اونم تو خونس و فاصله 2يا 3 كيلومتري داره نميشه كه هر ستاش مال ايرانسل باشه ((تو يه دايره 4 كيلومتري سه تا دكل:18:)) اين دكل هاي تو خونه براي پوشش شبكه نيست براي منظور ديكه اي زدن:5:

TheMohammad
07-09-2007, 22:34
مرسی حسین جون

و در مورد Edge هم خود ایرانسل گفته از نسل 2.75 یعنی Edge استفاده میکنه ولی در مورد اینترنت Edge چیزی نگفته.
یعنی میشه یه روز بکنتش Edge؟

و نکته جالب توی لینک ویکی پدیا که محمد جون دادند ایرانسل رو هم جزو اپراتور های ارائه دهنده EDGE آورده.
اگه گوشیت Edge داشته باشه، علامت E به جای G میاد، تقریبا هم من هر شهری رفتم اینطور بوده
در ضمن ویکی پدیا یه دانشنامه آزاد هست که هرکسی میتونه ویرایش کنه و مطلب اضافه کنه، حتی شما !!!

phrshad
08-09-2007, 00:15
یه 10-20 صفحه پیش که گفتم رفته بودم شمال همه اینا رو توضیح داده بودم! :31:

بله بله . . .. :31:

phrshad
08-09-2007, 00:22
آقا من بعد از مدتها دوباره سيم كارت ايرانسل رو كه گذاشتم تو گوشيم(6630) با بروزر خودش كه ميرم ميگه unable to perfrom the operation

تنظيم gprs هم save كردم ...
قبلا راحت مي رفت ...

چيكار كنم ؟

M Like Mother
08-09-2007, 04:03
تا یه هفته دیگه صبر می کنم اگه Mms ایرانسل راه افتاد که هیچی ...:5:

اگه راه نیفتاد همون کاری رو میکنم که با اپراتور قبلی کردم ....:41:

من با اپراتور قبلی هیچ کاری نکردم ... :41:

در ضمن نشد برم همدان .... گزارش بی گزارش ...

MTNIrancell
08-09-2007, 08:12
سلام
آقا اين BTS هايي كه چند تاش گرده و چند تاش مستطيل شكل بين همراه اول و ايرانسل مشتركه ((درسته كه اونايي كه گرده مال ايرانسله))

دو روزه كه تو يزد هر كي زنگ مي زد صدا نه مي رفت نه صداي طرف شنيده مي شد حالا هم دو روزه كه اصلا گوشي ميزنه Limited Service اصلا آنتن نداره :18:

حالا آقا شاهين خبريه يا همينجوري برا خنده شبكه قطع شده
ملت مي گفتن كه همراه اول داره يه كارهايي روي شبكش انجام ميده كه تا يه هفته ايرانسليها فقط مي تونن با ايرانسل تماس برقرار كنن
حالا شما خبر دارين كه مشكل كجاس ملت راست ميگن ياهموني كه خودم گفتم برا خنده قطع شده

یزد مشکل از شبکه هستش.

هیچ آنتن مشترکی بین اپراتور ها نیست.

اگه آنتن جدید می بینید اگه ماله ایرانسل نیست برای IR Valiacom هستش. اپراتور جدید. اگه در کنار این دکل ها جستجوی شبکه به صورت دستی انجام بدهید بهتر جواب می گیرید.

من سعی می کنم از آنتن های ایرانسل و مخابرات عکس بگیرم. (امروز)

سلام به تمامی بچه های p30 مخصوصا شاهین جان.
یک سوال داشتم: من قبل از فعال کردن طرح طلائی با کد ستاره 130 ستاره 1 مربع چک کردم نوشته بود بدهی شما 1600 و خورده ای تومان.
بعد از فعال کردن نوشته بود 33000 و خورده ای تومان و حد اعتبار شما 16000 و خورده ای (از 50000 تومان).
ولی الان یک چند وقتی است می نویسه بدهی شما 104724- ریال و حد اعتبار شما 60000 و خورده ای تومان. و از این 10 هزار تومان کم می شود به جای اینکه زیاد شود.مثلا 104325- .
خوب حالا قضیه چیه من بدهکارم یا طلب کار. البته gprs هم زیاد مصرف می کنم با و جود طرح طلائی.

توی اصفهان و کلا استان اصفهان کدامیک از سیم کارت ها ی اعتباری بهتره؟ (منظورم از همه لحاظ است مخصوصا آنتن دهی)
با تشکر

یعنی شما 10 هزار تومان از شرکت طلبکار هستی.

مقداری از مبلغ پرداختی شما رفته روی حداعتبار که به 60 هراز تومان رسیده و می تونی با 130 تماس بگیری تا برات به 50 هزار تومان کاهش بدهند.

بابت طرح طلائی هم اگه مبلغی بیشتر برات محاسبه شده بعد از پایان طرح بر گردانده میشه.

آقا شاهین سیم کارت من درست نشد بابا.ولش کن اصلا. این مسنجر ایرانسل کی راه میافته؟خبر دارین؟

شما میلی که برات زدم رو بخون.

مسنجر هم دیشب یکی از بچه ها داشت باهاش کار می کرد و راضی بود.
ولی طرز کارش رو سؤال نکردم.

شاهين جان به دادم برس!!

من قبلاً هم توصیه کردم که اعتباری رو طرح فعال نکنید.
اگه 26 طرح تمام بشه پولی بابت این طرح به اعتباری ها بازگردادنده نمیشه.

هیچی معلوم نیست.

دوستان من با ایرانسل تماس گرفتم و در مورد طرح های تشویقی پرسیدم که اونا اینطوری جواب دادن
-با عرض سلام
مشترک گرامی
این طرحهای تشویقی شرکت ایرانسل تا تاریخ 20 شهریور ماه به پایان می رسد وبعد از این تاریخ تعرفه مشترکین به طور خودکار به تعرفه قبلی خود ( ثانیه ای و یا دقیقه ای ) برگردانده می شود
با تشکر
ولی سایت ایرانسل میگه تا 26 شهریور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آقا شاهین هم میگه هر موقع فعال کنی 1 ماه فعاله!!!!!!!!!!!!!!!!
!----------------------------

بالاخره کدوم یکی درسته؟؟
من هر روز 10 ساعتی دارم اینترنت از گوشی میگیرم اگه یه دفه طرح غیر فعال بشه که....

شاهین جان چی کار کنیم ما...؟؟؟
دوستان نظرتون چیه؟؟

برای سیم کارت های دائمی مسئولینش میگن که 26 شهریور همه به طرح سابق برمی گردند.
شما تا 26 توی طرح هستید.

27 همه چیز روشن میشه.

توی ایرانسل همه چیز اتفاق می افته.

وقتی مشترک زنگ زده و میگه من سیم کارتم اعتباریه و دارم کارت شارژ استفاده می کنم و لی براش درب منزل قبض آمده دیگه تا آخرش رو بخونید.

matrix10
08-09-2007, 09:58
جناب آقاي شاهين عزيز
براي گرفتن سيم كارت هديه تا كي فرصت داريم ؟
يعني از چه تاريخي اگه بدستمون نرسه ديگه نمياد يا اينكه شايد توي اداره پست اومده باشه و من خبر نداشته باشم و دوباره به شركت برگردونند.

Dr.Dolfin
08-09-2007, 10:01
مرسی آقا شاهین امیدوارم خطم درست شه.راستی من واسه ایرانسل ایمیل زدم گفت هر وقت مسنجر راه بیفته از طریق رسانه ها و روزنامه های کثیرالانتشار به اطلاع عموم میرسه.امیدوارم زودتر راه بیفته!!!!!!!

Dr.Dolfin
08-09-2007, 10:02
راستی منم واسه سیم کارت هدیه رفتم اداره پست گفت میاد در خونه!!راست میگن؟

vahooli
08-09-2007, 12:15
مرسی آقا شاهین امیدوارم خطم درست شه.راستی من واسه ایرانسل ایمیل زدم گفت هر وقت مسنجر راه بیفته از طریق رسانه ها و روزنامه های کثیرالانتشار به اطلاع عموم میرسه.امیدوارم زودتر راه بیفته!!!!!!!

خوب تا راه نیفتاده فعلا شما از اون دوتا برنامه ای که گفتم استفاده کن توپه ها!

salman24h
08-09-2007, 12:18

درسته!
مال من 2 هفته پیش اومد دم خونه

New World
08-09-2007, 13:01
مقداری از مبلغ پرداختی شما رفته روی حداعتبار که به 60 هراز تومان رسیده و می تونی با 130 تماس بگیری تا برات به 50 هزار تومان کاهش بدهند.
آقا اين حد اعتبار چيه ؟ يه بار ايميل زدم ايرانسل جواب نداد. ضمن اينكه هميشه دو تومني بيشتر از اون چيزي كه آخر ماه براي پرداخت اس ام اس ميزنه مينويسه. چرا؟

moderntalking123
08-09-2007, 13:38
من قبلاً هم توصیه کردم که اعتباری رو طرح فعال نکنید.
اگه 26 طرح تمام بشه پولی بابت این طرح به اعتباری ها بازگردادنده نمیشه.

هیچی معلوم نیست.

برای سیم کارت های دائمی مسئولینش میگن که 26 شهریور همه به طرح سابق برمی گردند.
شما تا 26 توی طرح هستید.

27 همه چیز روشن میشه.

اي بابا شاهين جون ما رو حرف شما حساب كرده بوديم كه گفتي تا 30 روز فعاله!
تازه همين ديروز با كلي اطمينان طرح رو واسه دوستم فعال كردم، اگه همين يك هفته باشه كه خيلي خراب ميشم!:13::41:

Clickrast
08-09-2007, 15:36
انشاالله مسنجر كمتر باشه تعرفش از Gprs كه حال بده !

Tehranshahr
08-09-2007, 15:58
ایرانسل مارو گذاشته سرکار!

خوب این MovaMessenger + کلی برنامه دیگه که تو اینترنت پره!

من باش فک کردم سرور IM راه اندازی کرده!

Clickrast
08-09-2007, 16:57
اگه نسبت به ديگر مسنجرها مزيت داشته باشه از نظر (قيمت) يه چيزي !

MTNIrancell
08-09-2007, 19:12
جناب آقاي شاهين عزيز
براي گرفتن سيم كارت هديه تا كي فرصت داريم ؟
يعني از چه تاريخي اگه بدستمون نرسه ديگه نمياد يا اينكه شايد توي اداره پست اومده باشه و من خبر نداشته باشم و دوباره به شركت برگردونند.

تا حداکثر 20 روز بعد باید کد پیشتاز و شماره موبایل هدیه توی پرونده شما ثبت بشه و اگه غیر از این باشه باید پیگیری کرد.

آره

ماله من که هنوز نیومده

اي بابا شاهين جون ما رو حرف شما حساب كرده بوديم كه گفتي تا 30 روز فعاله!
تازه همين ديروز با كلي اطمينان طرح رو واسه دوستم فعال كردم، اگه همين يك هفته باشه كه خيلي خراب ميشم!:13::41:

مسئولین شرکت از این شاخه به اون شاخه می پرند.

تازه شما که چیزی از دست نمی دی.

پقیه پولت به حساب بر می گرده.

hamidrezaaa
08-09-2007, 20:26
سلام دوستان من یک سوال از شما داشتم البته من خودم ایرانسل ندارم فقط یک سوال برام پیش اومده اون هم اینه من میخواستم بدونم چرا ایرانسل علاقه زیادی به رنگ زرد داره توی سایتش توی تبلیغات در تلوزیون در روی اتوبوس ها در بلیبرد ها همش از رنگ زرد استفاده کرده میخواستم اگه دوستان میدونن علتش رو بگن اخه خیلی برام جالبه حتی توی سایت اصلی Mtn هم از رنگ زرد استفاده شده

TheMohammad
08-09-2007, 20:54
سلام دوستان من یک سوال از شما داشتم البته من خودم ایرانسل ندارم فقط یک سوال برام پیش اومده اون هم اینه من میخواستم بدونم چرا ایرانسل علاقه زیادی به رنگ زرد داره توی سایتش توی تبلیغات در تلوزیون در روی اتوبوس ها در بلیبرد ها همش از رنگ زرد استفاده کرده میخواستم اگه دوستان میدونن علتش رو بگن اخه خیلی برام جالبه حتی توی سایت اصلی Mtn هم از رنگ زرد استفاده شده
اینا فکر کنم ترفند تبلیغاتی باشه، مثلا Vodafone به جای زرد از قرمز استفاده میکنه یا O2 که یه رنگ آبی خاصی هست
اونوقت همراه اول یه رنگ نامعلوم انتخاب کرده !!

jackhammer
08-09-2007, 20:59

این دیگه چه سوالیه؟!!!
ام تی ان رنگ نمادش زرده...وودافون قرمزه...آرنج نارنجیه...دیوار خونه ی ما سفیده...ماشینمون سیاهه!!!!

نه از شوخی بگذریم این یه جنبه ی مهم تبلیغانی داره...در حقیقت رنگ یه عامل مهم در جذب مشتریه...دقت کردی که همیشه همه ی تبلیغاتشو میبینی؟چون رنگ زردش خیلی تو چش میزنه.
و جنبه روانشناسی هم داره...ام تی ان روانشناس ها رو هم استخدام میکنه برای این چیزا.
مثلا رنگ زرد انرژی به مردم میده...هر کس که کور کوانه از مخابرات و ... طرفداری نکنه و بخواد موبایل بخره یا حتی اگه نخواد بخره تا این تبلیغو میبینه جذبش میشه و دلش میخواد یه ایرانسل بخره.

اینا از اصول تبلیغاته و متاسفانه چون توی ایران اصلا رعایت نمیشه و ایرانسل اولین شرکتیه که رعایت میکنه و خیلی به نفعشه و میبینید که مخابرات نداره ما هنوز بهش عادت نداریم...و نکته جالب اینکه چون کار روانشناسی شده شما نمیتونی بگی خب روی من تاثیر نداره!روی همه تاثیر داره حتی اگه خودتو گول بزنی...اوناییم که آنتی ایرانسل شدیدند خیلی روشون تاثیر میذاره این تبلیغا.

گرفتی چی شد؟

meshkiposh2200
08-09-2007, 21:33
با تشکر

با عرض معذرت از ایرانسلی ها که خودم هم یکیشون هستم سیم اسپادان از همشون بهتر انتن میده قیمتش هم 15 تومان است شارژ اولیه اش 10 تومان است باهاش میتونی ایمیل هم بفرستی که قیمت هر ایمیل معادل به sms است
چه تبلیغی شد واسه اسپادان:27:

New World
08-09-2007, 21:58
آقا اين حد اعتبار چيه ؟ يه بار ايميل زدم ايرانسل جواب نداد. ضمن اينكه هميشه دو تومني بيشتر از اون چيزي كه آخر ماه براي پرداخت اس ام اس ميزنه مينويسه. چرا؟

Dr.Dolfin
08-09-2007, 22:02
ببخشید سایت رو دوبار گفتین.:31:(شوخی)

Dr.Dolfin
08-09-2007, 22:06
این مسنجر ایرانسل فکر کنم فقط به درد من بخوره چون گوشیم جاوا نمیخونه!!!!!خیلی ضایعست.برنامه هاش بد گیر میاد.دو ماه خط ایرانسلم قطعه خوب نباید به فکر جبرانش باشه؟:21:بالاخره باید دل مشتری رو بدست بیاره و این دو ماه رو جبران کنه:20:.آفرین ایرانسل.اگه دوست داری یه ماه دیگه بزار قطع بمونه و به جاش بهم ام ام اس بده!!!:19:

meshkiposh2200
08-09-2007, 22:20

یحتمل از همون هایی هست که دروازه تهران، اصفهان خیلی وقت کار گذاشتند

hamidrezaaa
08-09-2007, 22:27
این دیگه چه سوالیه؟!!!
ام تی ان رنگ نمادش زرده...وودافون قرمزه...آرنج نارنجیه...دیوار خونه ی ما سفیده...ماشینمون سیاهه!!!!

نه از شوخی بگذریم این یه جنبه ی مهم تبلیغانی داره...در حقیقت رنگ یه عامل مهم در جذب مشتریه...دقت کردی که همیشه همه ی تبلیغاتشو میبینی؟چون رنگ زردش خیلی تو چش میزنه.
و جنبه روانشناسی هم داره...ام تی ان روانشناس ها رو هم استخدام میکنه برای این چیزا.
مثلا رنگ زرد انرژی به مردم میده...هر کس که کور کوانه از مخابرات و ... طرفداری نکنه و بخواد موبایل بخره یا حتی اگه نخواد بخره تا این تبلیغو میبینه جذبش میشه و دلش میخواد یه ایرانسل بخره.

اینا از اصول تبلیغاته و متاسفانه چون توی ایران اصلا رعایت نمیشه و ایرانسل اولین شرکتیه که رعایت میکنه و خیلی به نفعشه و میبینید که مخابرات نداره ما هنوز بهش عادت نداریم...و نکته جالب اینکه چون کار روانشناسی شده شما نمیتونی بگی خب روی من تاثیر نداره!روی همه تاثیر داره حتی اگه خودتو گول بزنی...اوناییم که آنتی ایرانسل شدیدند خیلی روشون تاثیر میذاره این تبلیغا.

گرفتی چی شد؟
اقا دستت درد نکنه خدایی دمت گرم خیلی فکرم رو مشغول کرده بود حالا گرفتم چی شد اخه میدونی دیگه اینجا ایرانه و این اولین اپراتور هست که داره تبلغ میکنه ادم تعجب میکنه دیگه :31:

hamidrezaaa
08-09-2007, 22:28
ببخشید سایت رو دوبار گفتین.:31:(شوخی)
نه بابا کجا دوبار گفتم سایت اولی منظورم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بود سایت دومی منظورم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بود :31:

hamidrezaaa
08-09-2007, 22:31
اینا فکر کنم ترفند تبلیغاتی باشه، مثلا Vodafone به جای زرد از قرمز استفاده میکنه یا O2 که یه رنگ آبی خاصی هست
اونوقت همراه اول یه رنگ نامعلوم انتخاب کرده !!
مرسی از راهنماییت

arman4459
08-09-2007, 23:32

عزیزم حد اعتبار یعنی تا این میزان مجاز به استفاده از سیم کارت ایرانسل هستی.وبیش از این میشه ازش استفاده کرد.

البته بگم زییاد بش توجه کن.خیلی قابل اطمینان نیست

vahooli
08-09-2007, 23:35
من بعید می دونم ایرانسل مفت اومده باشه این مسنجر را معرفی کرده باشه ! آخه این همه برنامه چرا این یکی؟ احتمالا این شرکت موا به اپراتور ها پیشنهاد همکاری میده...

arman4459
08-09-2007, 23:36
الان دنیا دنیای تبلیغات.برنده کسی که حرف اول رو تو تبلیغات بزنه.که اگه مخابرات بزاره ایرانسل تبلیغاتش میترکونه.

الان همین تبلیغات باعث شده ایرانسل حسابی جلو بیفته.همین سمنان خودمون 3 روز جشنواره بود.تبلیغات ایرانسل باعث شده بود خیلی ها که همراه اول داشتن بیان سراغ ایرانسل

arman4459
08-09-2007, 23:38
دوستان کسی این برنامه رو نصب کرد یا نه.من نصب کردم ولی خیلی ارور میده کسی تونست باش کار کنه.

ضمنا برنامه دیگه خیلی رونتر از این برنامه اجرا میشه.این برنمه ظاهرا خیلی سنگینه.خودت یاهو مخصوص موب خیلی عالیه

مگه که این برنامه ویپزگی خاصی داشته باشه و با ایرانسل ست باشه

vahooli
08-09-2007, 23:59
دوستان کسی این برنامه رو نصب کرد یا نه.من نصب کردم ولی خیلی ارور میده کسی تونست باش کار کنه.

ضمنا برنامه دیگه خیلی رونتر از این برنامه اجرا میشه.این برنمه ظاهرا خیلی سنگینه.خودت یاهو مخصوص موب خیلی عالیه

مگه که این برنامه ویپزگی خاصی داشته باشه و با ایرانسل ست باشه

من این برنامه را چند ماه پیش امتحان کردم اما اصلا خوب کار نکرد.باز امشب هم دانلود کردم و بازهم رنگ login شدن را ندیدیم!!! کلا خیلی برنامه های دیگه بهتز کار میکنن مثل :IM+-Ymess-Aglie Messenger

TheMohammad
09-09-2007, 01:02
من این برنامه را چند ماه پیش امتحان کردم اما اصلا خوب کار نکرد.باز امشب هم دانلود کردم و بازهم رنگ login شدن را ندیدیم!!! کلا خیلی برنامه های دیگه بهتز کار میکنن مثل :IM+-Ymess-Aglie Messenger
این برنامه رو گوشی من کمی مشکل داره، منوش به زور باز میشه، آخرش هم لاگین نشد !
حالا مسنجر قحطی بود این رو انتخاب کردن !

gigili1567
09-09-2007, 02:12
برین برنامه Morange رو امتحان کنین. پشیمون نمیشین...

miladf
09-09-2007, 07:03
ایرانسل خیلی خوبه خیلی هم باحاله الکی تبلیغ بد نکنید لطفاً
ایرانسل یه طرحهای تو ذهنش داره که تا 2 یا 3 ماه دیگه بیرون میده من که ایرانسل دارم خیلی ازش راضیم در ضمن من تو یکی از روستا های شهر بابل زندگی میکنم .
بابل این سیم کارت دولتی تا دو سال پیش نزدیک بود مردم تختش کنن چرا عجله مکنید تازه امده ببینید چه میکنه این ایرانسل الان هم که سیم کارتهای اعتباریش رایگانه و هزینه کم نمیکنه !!! :10:ا

Clickrast
09-09-2007, 09:23
یحتمل از همون هایی هست که دروازه تهران، اصفهان خیلی وقت کار گذاشتند

اينم عكسش البته كيفيت آنچناني نداره :

*hamedkhatar*
09-09-2007, 09:58
سلام
آقا این قیمت gprs مگه چنده؟
من دیروز کمتر از 2 مگابایت صفحه باز کردم حالا 2000 تومان به قبضم اضافه شد
چرا؟
ممنون میشم بگید هر مگابایت چند تومان میشه
مرسی
بای
:20:

mahdokht1364
09-09-2007, 11:04
شما اگه گوشیت را وصل کنی به کامپیوتر و از طریق کامپیوبر از اینترنت موبایل استفاده کنی، با همون روش های معمول میشه فی لتر را رد کرد. اینترنت ایرانسل هم شبها سرعتش خیلی عالیه، من خودم با 10 کیلو بایت دانلود می کنم تا حالا باهاش 200 مگی دانلود کردم:31:.

آیا همچین چیزی ممکنه که این کاربر گفته؟

vahooli
09-09-2007, 11:17
سلام
چرا؟
مرسی
بای

اگه طرح های تابستونی را انتخاب کرده باشی بستگی به اون طرح داره که بهتره بری سایت ایرانسل.اما به طور معمول کیلو بایتی 1/5 تومنه.از شما هم درست کم کرده .

sedeh
09-09-2007, 11:25
سلام
چرا؟
مرسی
بای

سلام رفیق
فکر کنم هر کیلو بایت 15 ریال باشه.پس 2مگابایت که2000 کیلو بایت میشه باید 30000ریال اضافه شه.

mehdi_vsgh
09-09-2007, 12:05
سلام
چرا؟
مرسی
بای
هر کیلوبایت ارسال یا دریافت 1.5 تومان

بچه‌ها یه سوال استفاده از این مسنجر ایرانسل مجانیه؟
تو سایتش یه چیزایی گفته که :

این سرویس به شما امکان می دهد تا بدون پرداخت هیچ هزینه ای بتوانید به تمامی مسنجرهایتان دسترسی داشته باشید. با MovaMessenger:

vahooli
09-09-2007, 12:55
هر کیلوبایت ارسال یا دریافت 1.5 تومان

بچه‌ها یه سوال استفاده از این مسنجر ایرانسل مجانیه؟
تو سایتش یه چیزایی گفته که :

مهدی جون منظورش اینه که از لحاظ مسنجر پولی نمیدی یعنی تنها هزینش مربوط به هزینه Gprs.ایرانسل تا یه اکسس پوینت جدید نسازه که نمیتونه فرقی تو نرخ استفاده با Gprs قائل بشه که.کلا منظور اینه این برنامه رایگانه کرک هم نمی خواد.

matrix10
09-09-2007, 13:22
تا حداکثر 20 روز بعد باید کد پیشتاز و شماره موبایل هدیه توی پرونده شما ثبت بشه و اگه غیر از این باشه باید پیگیری کرد.

خب افراد چطور مي تونند بفهمند كه كد پيشتاز و شماره موبايل هديه توي پرونده ثبت شده ؟ و زمان 20 روز از چه موقعي حساب ميشه؟

New World
09-09-2007, 13:52
عزیزم حد اعتبار یعنی تا این میزان مجاز به استفاده از سیم کارت ایرانسل هستی.وبیش از این میشه ازش استفاده کرد.

البته بگم زییاد بش توجه کن.خیلی قابل اطمینان نیست
ممنون و متشكر

1001
09-09-2007, 16:05
سلام به همگی
توی این مدت 10 روزی که نبودم یه سفر رفتم مشهد
جای همه شما سبز
یه سفرنامه ایرانسلی از شهرای مسیر شیراز تا تهران و مشهد هم دارم آماده میکنم که تا چند روز دیگه میزارم توی همین تاپیک
ضمنا امروز یه اتفاق جالب هم برام افتاد که خوندنش براتون جالبه :
با یه خط دولتی داشتم شماره ایرانسل خودمو میگرفتم که جلوی چشام بود
ایرانسل که زنگ میخورد و شماره اون یکی هم افتاد و درست هم بود
بعد از سه تا بوق که زد یه باره یه آقایی از اون طرف صداش اومد که میگفت : بله !!! بفرمایید!!!!
و همچنان ایرانسله زنگ میخورد!!! در حالیکه اسم و شماره روی دو تا گوشی درست بود
منم برای اینکه بیشتر شاخم در نیاد قطع کردم
امیدوارم این مشکل بعدا ادامه پیدا نکنه و گر نه کار هممون در اومده!

hessam_sz
09-09-2007, 17:59
سلام به همگی
توی این مدت 10 روزی که نبودم یه سفر رفتم مشهد
جای همه شما سبز
یه سفرنامه ایرانسلی از شهرای مسیر شیراز تا تهران و مشهد هم دارم آماده میکنم که تا چند روز دیگه میزارم توی همین تاپیک
بعد از سه تا بوق که زد یه باره یه آقایی از اون طرف صداش اومد که میگفت : بله !!! بفرمایید!!!!

منم يك بار واسم همين اتفاق افتاد.كنار دختر خالم نشسته بودم اونم خطش ايرانسله.داشتم با يكي از دوستام حرف ميزدم كه قطع شد. دوباره كه شماره منو گرفت به جاي كه گوشي من زنگ بخوره گوشي دختر خالم زنگ خورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moderntalking123
09-09-2007, 19:17

يادتون مياد بچه ها 7 8 صفحه پيش كلي در اين مورد براتون گفتم و اولين بار براي من اتفاق افتاده بود، حدود 2 هفته پيش. و گفتم كه شهر شما هم از اين اتفاقا مي افته كلي شاخ در مياريد،
اما خيليا باور نكردن و گفتن شماره رو اشتباه گرفتي و سر كار گذاشتي و ازين حرفا!!
جالبه بدونيد به اون طرف كه برميداره شمارتون نمي افته و اعتباري هم از شما كم نميشه!:31:
بهتون هم گفتم كه اين سرويس جديد به چه دردي ميخوره؟؟!!:27::11:

من كه كلي همه رو سر كار گذاشتم!
طرز كار كلي اين سرويس جديد مزاحمت رو كامل شرح داده بودم! حدود 10 صفحه قبل!!:46:

MTNIrancell
09-09-2007, 19:39
تصویب شد

100% تضمینی

اعتباری ها در هر تاریخی (قبل از 20 شهریور) طرح تشویقی انتخاب کنند تا 1 ماه توی این طرح هستند.

یعنی اگه 19 شهریور طرح رو انخاب کنید تا 19 مهر توی طرح هستید.

دائمی ها تا 26 شهریور توی این طرح هستند و مابقیه پولی که روی قیض اومده روی قبض شهریور تصحیح میشه.

پس خوش به حاله اعتباری ها

jackhammer
09-09-2007, 20:34
خیلی عالیه شاهین جان!
فقط مشکلی که هست اینه که من همین جوریش از 19 خرداد دارم صفا میکنم.
حالا قربون دستت منم تا 20 مهر طرح دارم؟!!!!!!!!!
خیلی خر تو خره ما هم داریم حالی میکنیم اساسی!کاش دائمی داشتم از همون اول طلایی رو انتخاب میکردم!!!!!!!!!!!!!!!!

خب
حالا یه چیزی بگم همتون کف مرگ شین!
به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد ایرانسل با شرکت سازنده Movamessenger قرارداد بسته...خرکی تو سایتش نزده برید movamessenger بگیرید...اینو ببینید:
Partners

MovaMail and MovaMessenger are available to mobile operators, resellers and aggregators in numerous countries worldwide. If you are interested in licensing one or both products please contact us at sales@movafone.com and the appropriate representative will reply back to you.

اینو از توی سایت اصلیش گرفتم اینم لینکش:

ولی هنوز مطمئین نیستم چون برنامش مجانیه!

vahooli
09-09-2007, 23:00
خیلی عالیه شاهین جان!
فقط مشکلی که هست اینه که من همین جوریش از 19 خرداد دارم صفا میکنم.
حالا قربون دستت منم تا 20 مهر طرح دارم؟!!!!!!!!!
خیلی خر تو خره ما هم داریم حالی میکنیم اساسی!کاش دائمی داشتم از همون اول طلایی رو انتخاب میکردم!!!!!!!!!!!!!!!!

خب
حالا یه چیزی بگم همتون کف مرگ شین!
به احتمال خیلی خیلی خیلی زیاد ایرانسل با شرکت سازنده Movamessenger قرارداد بسته...خرکی تو سایتش نزده برید movamessenger بگیرید...اینو ببینید:
Partners

MovaMail and MovaMessenger are available to mobile operators, resellers and aggregators in numerous countries worldwide. If you are interested in licensing one or both products please contact us at sales@movafone.com and the appropriate representative will reply back to you.

اینو از توی سایت اصلیش گرفتم اینم لینکش:

ولی هنوز مطمئین نیستم چون برنامش مجانیه!

بله دقیقا همینطوره قبلا هم که گفتم غیر ممکنه ایرانسل مفتی بیاد یه برنامه را معرفی کنه .

sedeh
09-09-2007, 23:35
در حال حاضر که ساعت23.30 است Sms ایرانسل قطعه مال شما چطور.

M Like Mother
09-09-2007, 23:57
الان ساعت 11:59 sms وصله اینجا .... تهران

vahooli
10-09-2007, 01:12
در حال حاضر که ساعت23.30 است Sms ایرانسل قطعه مال شما چطور.

اصفهان هم قطعه ! بعضی از شب ها قطع میشه !

Maziar_69
10-09-2007, 01:40
اصفهان قطعه چون الان بهت اس ام اس دادم و دلیور نشد ولی تهران نه!

assistant
10-09-2007, 02:13
می دونید تو تبلیغش چرا میگه اگه بعد خرید تا فلان تاریخ اگه تماس بگیرید 500000ریال مجانیه . چون خیلی کم پیش می آد کسی بتونه تا اون تاریخ یه تماس برقرار کنه . بسکه خوب آنتن میده...
پشتیبانی هم که تلفن گویاست فقط 4 دقیقه هزینه مکالمه داره بعدشم می گه همه اپراطور ها اشغالند حتی ساعت 1:00 نیمه شب .

آیا تو ایران هیچ نهاد یا گروهی نیست که از حقوق مصرف کننده حمایت کنه.

vahooli
10-09-2007, 02:17
می دونید تو تبلیغش چرا میگه اگه بعد خرید تا فلان تاریخ اگه تماس بگیرید 500000ریال مجانیه . چون خیلی کم پیش می آد کسی بتونه تا اون تاریخ یه تماس برقرار کنه . بسکه خوب آنتن میده...
پشتیبانی هم که تلفن گویاست فقط 4 دقیقه هزینه مکالمه داره بعدشم می گه همه اپراطور ها اشغالند حتی ساعت 1:00 نیمه شب .

آیا تو ایران هیچ نهاد یا گروهی نیست که از حقوق مصرف کننده حمایت کنه.

شماکه مشترک ایرانسلی مثلا هنوز نمی دونی تماس با 130 یا 140 هزینه یک دقیقه را میندازه ؟!؟! با این وضع از شما حمایت کنه ؟! حمایت چی ؟! اینکه شما حتی نرخ تعرفه ها رم نمیدونید؟!

اصفهان قطعه چون الان بهت اس ام اس دادم و دلیور نشد ولی تهران نه!

آره نیمد smset !!:)

assistant
10-09-2007, 02:19
البته امیدوارم که کسانی که ایرانسل خریداری کردن وپول چیزهایی که تو رویاشون بود رو دادن نه استفاده از رویا هاشون.
ایرانسل یا شهرزاد قصه گو که همش قصه می گه ورویا های مردم رو به تصویر می کشه روزی بتونه حداقل آنتن دهیش رو خوب کنه.

M Like Mother
10-09-2007, 02:38
دیدم صحبت دکل ها و آنتن ها شد.... بد ندیدم این مطلب رو که تو روزنامه همشری مورخ 26 تیر 86 صفحه 7 بود رو تو تاپیک بذارم. هر چند مطلب قدیمیه اما برای اونهایی که نخونند اطلاعات مفیدی داره. البته تو این مطلب به مشکلات همراه اول هم پرداخته اما اونو جدی نگیرین چون این مطلب در مورد ایرانسل بیشتر صادقه..

دكل‌هاي BTS روي هوا

دور جديد ثبت‌نام تلفن همراه در حالي از شنبه 23 تير‌ماه آغاز شده است كه مديرعامل شركت ارتباطات سيار اعلام كرده: اگر نتوانيم تا پايان شهريورماه سايت‌هاي ميكرو را نصب كنيم به طور قطع براي پوشش‌دهي شبكه از مهرماه دچار مشكل خواهيم شد.
اين اظهارنظر مسلماً نگراني مشتركان همراه را در پي دارد، مشتركاني كه از اختلال شبكه همراه به دنبال هر دوره از واگذاري‌هاي پيشين خاطره خوشي ندارند. اما اين بار وحيد صدوقي تصريح كرده است: هنوز براي نصب سايت‌هاي ميكرو در سطح شهر با مشكل مواجهيم و شهرداري اجازه‌ نصب اين سايت‌ها را به ما نمي‌دهد.

اين در حالي است كه شهرداري مي‌گويد: چون وظيفه حفاظت از فضاهاي عمومي شهر بر عهده اين سازمان است نمي‌تواند به صورت بي‌رويه فضا در اختيار آنتن‌هاي جديد بگذارد.

روز يكشنبه، صدوقي با اشاره به اين كه در 14 نقطه‌ تهران با مشكل پوشش‌دهي روبه‌رو هستيم، ‌به ايسنا گفت: راهكاري كه براي اين موضوع پيدا كرديم، نصب سايت‌هاي 1800 در تهران بود، اما اين امر مشكل آنتن‌دهي در نقاط پر ترافيك را رفع نمي‌كند.

او خاطر نشان كرد:‌ اين تنها مشكل اپراتور اول با شهرداري نيست بلكه ساير اپراتورها نيز اين مشكل را دارند و در شهر اصفهان نيز با ممانعت‌ها از سوي شهرداري مواجهيم.

اگرچه هفته گذشته مديرعامل ايرانسل هم اعلام كرده بود كه براي بهبود كيفيت آنتن‌دهي شبكه در شهر تهران، 40 نقطه براي نصب BTS طراحي شده است اما به دليل عدم همكاري شهرداري تكميل پوشش شهر تهران بسيار مشكل است، اما مسئولان تاليا تاكنون نسبت به آنچه از سوي مسئولان اپراتور اول و دوم «عدم همكاري» ناميده شده است، اظهار نظر نكرده‌اند.
از سوي ديگر، مسئولان شهرداري هم براي عدم صدور مجوز نصب دكل‌هاي جديد دلايلي دارند: «با توجه به اين كه شهرداري قبلاً 600 نقطه از فضاي شهري را در اختيار اپراتور اول قرار داده معتقديم مي‌توان با مديريت صحيح و استفاده بهينه از همان فضاها به شكل استفاده مشترك، امكان توسعه خدمات ارتباطات سيار با حفظ موازين شهرسازي فراهم كرد.»

مهندس محمدعلي عابدي مدير كل مخابرات شهرداري تهران با بيان اين مطلب، ادامه مي‌دهد: شهرداري تهران تاكنون 600 تا 700 نقطه از فضاهاي شهري با مساحت بين 10 تا 100متر كه مسئوليت حفاظت از آن را بر عهده دارد در اختيار اپراتور اول تلفن همراه قرار داده است، مجتمع صنعتي رفسنجان (تاليا) نيز در طول چند سال فعاليت خود نيز 200 تا 300 نقطه از شهر تهران را براي نصب آنتن‌ها اشغال كرده است و اپراتور دوم يا ايرانسل نيز با توجه به پروانه‌ فعاليتش درخواست نصب آنتن‌هاي BTS را در سطح شهر دارد.

اگر وضع بر همين منوال باشد با ورود هر اپراتوري بايد اجازه دهيم در جاي جاي سطح شهر آنتن‌ BTS نصب شود و بخش عمده‌ فضاهاي عمومي‌ را اشغال كنند،‌ اما اين فضاها براي عموم جامعه است و شهرداري وظيفه حفاظت از آن‌ها را برعهده دارد و نمي‌تواند به آساني اين فضاها را در اختيار اپراتورها قرار دهد كه در آن به تجارت مشغول شوند.

مدير كل مخابرات شهرداري تهران درباره‌ اين كه چرا با نصب آنتن‌هاي BTS در منازل مسكوني كه با موافقت اپراتورها و مالكان اين مكان‌ها انجام گرفته است، ممانعت شده و بايد اين مكان‌ها از مسكوني به تجاري تغيير كاربري دهند،‌ به همشهري مي‌گويد:‌ اپراتورها يك خانه‌ مسكوني در فضاي 60 تا 100 متر با بهاي سه ميليون تومان در سال اجاره مي‌كنند و اين در حالي است كه اغلب اين فضاها از استاندارد و استحكام لازم برخوردار نيستند و اگر اتفاقي براي آن خانه مسكوني بيفتد كسي پاسخگو نخواهد بود.به گفته عابدي تغيير كاربري در اين موارد به منظور انجام كار كارشناسي و بررسي كشش و استحكام لازم اين اماكن براي نصب دكل BTS است.

سايت شيرينگ، حلال مشكلات
مجموع ضريب نفوذ كل اپراتور تلفن همراه در كشور از سال گذشته از 12درصد به 30 درصد رسيده است.

اپراتور اول به سمت واگذاري به روز همراه پيش مي‌رود، ايرانسل طبق قرارداد بايد بر شمار مشتركانش اضافه كند، تاليا در حال افزايش ظرفيت شبكه است و كم‌كم صحبت از ورود اپراتور چهارم همراه به گوش مي‌رسد.

در اين شرايط تمام اين اپراتورها عنوان مي‌كنند كه براي بهبود كيفيت شبكه‌شان نياز به نصب دكل‌هاي BTS در نقاط مورد نظرشان را دارند اما مگر مي‌توان جاي‌جاي شهر را به اين دكل‌ها اختصاص داد؟

پاسخ مسئولان شهرداري به اين سؤال منفي است و تاسيس «سايت شيرينگ» راهكاري است كه براي حل اين مشكل مطرح شده است.

مهندس عابدي در اين زمينه مي‌گويد: شهرداري در راستاي توسعه‌ ارتباطات سيار آمادگي همكاري با اپراتورهاي تلفن همراه را دارد از اين رو در سال گذشته نشست‌هاي متعددي با رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي داشتيم و به دنبال راهكاري براي استفاده بهينه از اماكن شهري براي نصب آنتن‌هاي BTS بوديم كه در نتيجه قرار شد شركت بهره‌برداري مشترك (سايت شيرينگ) تاسيس شود تا با مشاركت اپراتورهاي تلفن همراه كشور و شهرداري امكان استفاده بهينه و مشترك از فضاهاي مورد نظر براي نصب آنتن‌هاي BTS فراهم شود.

وي مزيت اين روش را اين‌چنين تشريح مي‌كند:‌ با اين روش ديگر نيازي نيست كه علاوه بر 600 نقطه‌اي را كه قبلاً در اختيار اپراتور اول گذاشته شده بود دوباره همين تعداد مكان جديد به ساير اپراتورها نيز داده شود، از اين رو با سياست‌گذاري كه در اين شركت اتفاق مي‌افتد زيربنا و ساختار دكل‌هاي نصب شده طوري در نظر گرفته مي‌شود تا اين اپراتورها تجهيزات خود را به طور جداگانه بر روي آن‌ها نصب كنند تا به طور مجزا بتوانند خدمات‌رساني كنند.

مجوز بهره‌برداري از اين شركت را سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي خواهد داد و ديدگاه‌هاي فني اپراتورها از يك سو و ديدگاه‌هاي شهري شهرداري از سوي ديگر به گونه‌اي در آن در نظر گرفته خواهد شد كه دكل مكاني نصب شود تا به سيماي شهري ضربه وارد نكند و هر يك از اپراتورها از آن استفاده‌ مشترك داشته باشند.

به عقيده‌ عابدي اگر اين شركت تشكيل شود صرفه‌جويي در هزينه‌ نصب آنتن‌هاي BTS براي هر يك از اين اپراتورها حاصل خواهد شد و اگر قرار است با سه هزار سايت شهر تهران را پوشش دهند با استفاده‌ مشاعي هر يك از اپراتورها مي‌توانند با هزار سايت پوشش شهر تهران را تكميل كنند و از اين رو منطقي است كه هر سه اپراتور از يك فضا استفاده كنند.

اين در حالي‌است كه ابوالفضل شاكري، مدير روابط عمومي تاليا در اين زمينه به همشهري مي‌گويد: اپراتورها با توجه به تعداد كاربرانشان و پوشش جغرافيايي با هم متفاوتند و بنابراين در برخي نقاط مي‌توان از دكل‌هاي مشترك استفاده كرد ولي در تمام نقاط چنين امكاني وجود ندارد.

وي با بيان اينكه هنگامي كه در فاصله‌اي حدود 100 متر دكل‌هاي دو اپراتور مختلف باشند استفاده از چنين شيوه‌اي بسيار معقول است، مي‌گويد: اين شيوه هرچند ممكن است تعداد دكل‌ها را در سطح شهر كم كند، اما در تمام نقاط قابل استفاده نيست.

به هرحال طبق گفته مدير كل مخابرات شهرداري تهران، از آنجاكه هنوز ايرانسل نماينده‌ خود را معرفي نكرده، اين شركت تا به امروز تاسيس نشده است.

وي همچنين از اپراتورها درخواست كرد طرح جامعي ارايه دهند و عنوان كنند براي 5 تا 10 سال آينده به نصب چند آنتن نياز دارند كه شهرداري نيز بداند چه مقدار از فضاي خود را بايد در اختيار اين اپراتورها قرار دهد تا خللي به نماي شهري و حق شهروندي وارد نشود.

اگر این مطلب و مطالب مشابه نخونی حق اظهار نظر نداری چه طرفدار ایرانسل باشی چه مخالف. چون بدون اطلاع حرف زدن از ریشه غلطه ... پس اگه تو دلت گفتی وااااای چه مطلب زیاد و سر درد آوری ... و تنبلی کردی که بخونی .... در آبنده نیز اظهار نظر نکن ... تازه این یک ربع صفحه از هزاران صفحه از نشریاتی هست که در هر روز چاپ می شوند ...

M Like Mother
10-09-2007, 03:08
آقا شاهین ... ممنونم از اینکه آدرس e-care رو درست کردین اما ... یه ایمیل براتون زدم چون منطقه رو اشتباه زده بودین . در ضمن در قسمت طبقه لطف کنید بنویسید طبقه اول

blackhero
10-09-2007, 03:11
از اين مشكلات پيش مياد، مگه تو سيم كارت دائمي قطعي نداريم؟ حتي قطعي هاي چند روزه! هر چي باشه ايرانسل يه شركت نوپايي هست و گاهي مواقع مشكلاتي بوجود مياد، نبايد مغرضانه برخورد كنيم. اندكي صبر....

New World
10-09-2007, 04:32
البته امیدوارم که کسانی که ایرانسل خریداری کردن وپول چیزهایی که تو رویاشون بود رو دادن نه استفاده از رویا هاشون.
ایرانسل یا شهرزاد قصه گو که همش قصه می گه ورویا های مردم رو به تصویر می کشه روزی بتونه حداقل آنتن دهیش رو خوب کنه.
آقا اين بحث تكراريه لذا ولش كن و رو اعصاب ما نرو. ممنون

از اين مشكلات پيش مياد، مگه تو سيم كارت دائمي قطعي نداريم؟ حتي قطعي هاي چند روزه! هر چي باشه ايرانسل يه شركت نوپايي هست و گاهي مواقع مشكلاتي بوجود مياد، نبايد مغرضانه برخورد كنيم. اندكي صبر....من هم به شخصه اميدوارم بهتر بشه و تا ابد به خاطر اينكه از مخابرات جديدتره نوپا نمونه.

toraj
10-09-2007, 08:05
ایرانسل داره کم کم بهتر میشه وفقط باید این آنتن دهیش رو قوی کنه وهرچه زودتر مناطق بیشتری رو زیر پوشش قرار بده.

jackhammer
10-09-2007, 10:04
اس ام اس من توی شیراز از مسج سنتر 1400 قطعه ولی 1420 وصله ولی خیلی یواشه!طول میکشه تا برسه.

hessam123
10-09-2007, 10:31
تصویب شد

100% تضمینی

اعتباری ها در هر تاریخی (قبل از 20 شهریور) طرح تشویقی انتخاب کنند تا 1 ماه توی این طرح هستند.

یعنی اگه 19 شهریور طرح رو انخاب کنید تا 19 مهر توی طرح هستید.

دائمی ها تا 26 شهریور توی این طرح هستند و مابقیه پولی که روی قیض اومده روی قبض شهریور تصحیح میشه.

پس خوش به حاله اعتباری ها

من 19 خرداد طرح رو فعال کردم و تا الان دارم استفاده می کنم...
حالا 19 شهریور باید بزنم تا 20 مهر داشته باشم؟
یا همون کافیه؟

hessam123
10-09-2007, 10:35
سلام...
این مسنجری که ایرانسل معرفی کرده انصافا برنامه کامل و خوب و گرافیکییه!...
من که خیلی باهاش راهتم نسبت به مسنجر قبلی...
البته رو همه گوشیا نمیاد... رو گوشیهای مدل پایین مثل 3120 , 3100 , 2610 و از این رقم ها نمیاد. البته برنامه براش هست و اگه کسی خواست بگه براش بفرستم...

اما یه چیز جالب... دیروز رفتم تو سایت همین موا مسنجر و یه قسمت داشت موا میل... رفتم دانلود کردم خیلی باحاله... واسه چک کردن میل باکسه...
حالا البته خود Gmail برنامه داره اما برنامه Gmail نمیشه فایل پیوست کرد ولی با این میشه عکس پیوست کرد از فایل یا دوربین...
یعنی در واقع ام ام اس مجازی فعاله دیگه...
این برنامه رو دانلود کنید و حالشو ببرید... من از دیروز به شکل غیر مستقیم با این برنامه MMS ام فعال شده (:

البته از خود گوشی هم میشه این کارا رو کرد اما من راستش آخرشم نتونستم!((:

AMIN_JACKHAMMER
10-09-2007, 10:47
بالاخره ایرانسل پس از سالها در شیراز آنتن داد.امروز وقتی از خواب بیدار شدم یک نگاهی به موبایلم انداختم و دیدم که روی صفحه نام ایرانسل وجود داره.(بلوار پاسداران)اگر کسی خبر جدیدی در دست داره مطرح کنه

vahooli
10-09-2007, 11:44
من 19 خرداد طرح رو فعال کردم و تا الان دارم استفاده می کنم...
حالا 19 شهریور باید بزنم تا 20 مهر داشته باشم؟
یا همون کافیه؟

سوال من هم دقیقا همین هست !!

بالاخره ایرانسل پس از سالها در شیراز آنتن داد.امروز وقتی از خواب بیدار شدم یک نگاهی به موبایلم انداختم و دیدم که روی صفحه نام ایرانسل وجود داره.(بلوار پاسداران)اگر کسی خبر جدیدی در دست داره مطرح کنه

جدی؟ خیلی خوبه بقیه بر وبچ شیراز از جمله آقا سروش وضع محله شما چه جوریه ؟ شما ها درست شین ما هم می تونیم امیدوار باشیم !

vahooli
10-09-2007, 11:51
بهاي ارسال Sms از سيم كارت پيام رسان ايرانسل 10 تومان تعيين شد

به گزارش فارس سيم كارت هاي پيام رسان مخصوص تبادل پيام كوتاه (sms)، پيامهاي چند رسانه اي (mms) و اتصال به اينترنت (gprs) هستند.بنابر اعلام روابط عمومي ايرانسل هزينه ارسال هر پيام كوتاه (sms) به هر يك از اپراتورهاي تلفن همراه كشور از طريق اين سيم كارت ها يكصد ريال ميباشد كه پايين ترين هزينه پيام كوتاه در بين تمامي اپراتورهاي تلفن همراه فعال كشور بحساب مي آيد.

همچنين بهاي ارسال هر پيام چند رسانه اي (mms) بوسيله اين سيم كارت ها 320 ريال و هزينه اتصال به اينترنت و تبادل اطلاعات از طريق سرويس Gprs ايرانسل با كاهش قابل ملاحظه اي 5 ريال به ازاي هر كيلوبايت ميباشد.

بسته سيم كارت هاي پيش پرداخته پيام رسان ايرانسل از 26 شهريورماه با برچسب ويژه و بسته بندي مخصوص توسط فروشندگان مجاز و نمايندگي هاي ايرانسل همراه با 50 هزار ريال اعتبار اوليه (بدون احتساب ماليات و عوارض قانوني) با بهاي يكصد هزار ريال عرضه ميشود.در واقع بهاي سيم كارت هاي پيام رسان ايرانسل 40 هزار ريال مي باشد كه همراه با ده هزار ريال ماليات،50 هزار ريال شارژ اوليه با بهاي يكصد هزار ريال عرضه ميشود

.شارژ مجدد اين سيم كارت ها از طريق كارت هاي شارژ و يا شارژ الكترونيكي امكانپذير خواهد بود.

moderntalking123
10-09-2007, 11:57
من با كمك بچه ها تونسته بودم اون email خود گوشي رو راهش بندازم الان تو اون مسنجر خود گوشي (همون my friends) گير كردم. فقط مشكل از domain و server هست. اينو هم كسي ميتونه كمك كنه؟

leila*
10-09-2007, 12:02
تو شیراز که انتن دهیش زیاد جالب نیست پس کی می خوان پوشش رو بیشتر کنن؟

1001
10-09-2007, 12:21
خبر خوبی بود:46:
من هم امیدوارم یه روز صبح از خواب پاشم و ببینم که همه جای شیراز از شمال تا جنوب و از شرق تا غربش زیر پوشش ایرانسله
همچنین برای تمام ایران:40:

jackhammer
10-09-2007, 12:22
طرفای ما که هنوز همونجوریه...
آقا شما کجای پاسدارانید؟

1001
10-09-2007, 12:23
قبل از همه جا شیراز
مثل 8 ماه گذشته همون 30تا40 درصد فعلی خودمون که با عبور از دروازه قرآن باید گوشیتو بزاری تو جیبت و باهاش تا استان اصفهان خداحافظی کنی!:31:

شهرضا
همین که از استان فارس خارج شدم و فهمیدم که نزدیک شهرضا هستم از حدود 20 کیلومتر قبل تا 20کیلومتر بعدش آنتن کامل و کیفیت صدا هم خوب بود
ولی چون قبلا فایل تعداد bts های هر شهرو که شاهین جان زحمتشو کشیده بود دیده بودم برام عجیب بود که این همه پوشش فقط با یه آنتن ممکنه!!:18:

اصفهان
ورودی جنوبی شهر که تعطیل بود ولی از مرکز شهر تا خارج شهر (اتوبان کنار شاهین شهر) تا عوارضی آزادراه کاشان-قم آنتن فول و مکالمه هم خوب بود
البته بیشتر از این از اصفهان نمیگم چون تا عزیزانی مثل وحید ، مسعود و کلیک راست (ابوالفضل) اونجا هستن توضیح من مثل زیره بردن به کرمانه!
اینو هم بگم اگه گفته مدیر عامل ایرانسل درست باشه که اصفهان با 11 تا آنتن رو شبکست پس توی شیراز با 23 تا آنتن فعال باید تا حالا یه سوپر اپراتور به نام ایرانسل داشتیم!:27:

از اینجا به بعد هم آنتن نداشتم تا قم
اتوبان تهران – قم که تقریبا هر چه که به تهران نزدیکتر میشدم آنتن هم کامل بود و آنتن های جدیدی هم کنار اتوبان دیدم که تو شهرای دیگه نبود
ولی اینو هم بگم که توی هیچ کدوم از شهرهایی که تا حالا گفتم از cell info خبری نبود

بقیه گزارش رو که مربوط به تهران تا مشهد هست بعدا تایپ میکنم و براتون میزارم:11:

brightest
10-09-2007, 13:06
سلام...
اما یه چیز جالب... دیروز رفتم تو سایت همین موا مسنجر و یه قسمت داشت موا میل... رفتم دانلود کردم خیلی باحاله... واسه چک کردن میل باکسه...
حالا البته خود Gmail برنامه داره اما برنامه Gmail نمیشه فایل پیوست کرد ولی با این میشه عکس پیوست کرد از فایل یا دوربین...
یعنی در واقع ام ام اس مجازی فعاله دیگه...
این برنامه رو دانلود کنید و حالشو ببرید... من از دیروز به شکل غیر مستقیم با این برنامه MMS ام فعال شده (:

البته از خود گوشی هم میشه این کارا رو کرد اما من راستش آخرشم نتونستم!((:

اين برنامه فقط تا يك ماه مجانيه و بايد بابتش پول بدي . پس فايده نداره !!
از بچه ها كسي برنامه اي مشابه و مجاني سراغ داره كه بشه باهاش فايل ارسال كرد ؟؟

salman24h
10-09-2007, 14:16
سلام به همگی
بچه ها یه سوال
من چطوری باید GPRS رو فعال کنم؟
مگه کدش *130*3*5# نیست؟
برای من Network Error میده

محمد88
10-09-2007, 14:51
چرا با ایرانسل به شماره های دولتی نمیتوان اس ام اس داد؟ مثلا3000

vahooli
10-09-2007, 14:51
قبل از همه جا شیراز
مثل 8 ماه گذشته همون 30تا40 درصد فعلی خودمون که با عبور از دروازه قرآن باید گوشیتو بزاری تو جیبت و باهاش تا استان اصفهان خداحافظی کنی!:31:

شهرضا
همین که از استان فارس خارج شدم و فهمیدم که نزدیک شهرضا هستم از حدود 20 کیلومتر قبل تا 20کیلومتر بعدش آنتن کامل و کیفیت صدا هم خوب بود
ولی چون قبلا فایل تعداد bts های هر شهرو که شاهین جان زحمتشو کشیده بود دیده بودم برام عجیب بود که این همه پوشش فقط با یه آنتن ممکنه!!:18:

اصفهان
ورودی جنوبی شهر که تعطیل بود ولی از مرکز شهر تا خارج شهر (اتوبان کنار شاهین شهر) تا عوارضی آزادراه کاشان-قم آنتن فول و مکالمه هم خوب بود
البته بیشتر از این از اصفهان نمیگم چون تا عزیزانی مثل وحید ، مسعود و کلیک راست (ابوالفضل) اونجا هستن توضیح من مثل زیره بردن به کرمانه!
اینو هم بگم اگه گفته مدیر عامل ایرانسل درست باشه که اصفهان با 11 تا آنتن رو شبکست پس توی شیراز که من خودم تا حالا با چشام حدود 50 تا آنتن فعال دیدم باید تا حالا یه سوپر اپراتور به نام ایرانسل داشتیم!:27:

از اینجا به بعد هم آنتن نداشتم تا قم
اتوبان تهران – قم که تقریبا هر چه که به تهران نزدیکتر میشدم آنتن هم کامل بود و آنتن های جدیدی هم کنار اتوبان دیدم که تو شهرای دیگه نبود
ولی اینو هم بگم که توی هیچ کدوم از شهرهایی که تا حالا گفتم از cell info خبری نبود

بقیه گزارش رو که مربوط به تهران تا مشهد هست بعدا تایپ میکنم و براتون میزارم:11:

آقا دمت گرم ممنون.البته من در مورد اصفهان بگم که جنوب شهرش و ورودی جنوبش مثل دروازه شیراز از لحاظ آنتن در حد خوبیه.ما منتظر بقیشم هستیــــم !!:46:

navid_mansour
10-09-2007, 15:23
سلام بچه‌ها..........يه با مرام ميتونه مشاره شاهينو سريع تا عصر برام بزاره؟گشتم پيدا نکردم ماشلا از بس تاپيک رفته جلو........مرسي منتظرم

در ضمن اس ام اس ها در مشهد از ديشب سرعت عجيبي گرفته و کم پيش مياد به مشکل بخوره....با مشکل مواجه شم سريع با مسيج سنتر تاليا ميزنم

snowydreams
10-09-2007, 16:06
عکس ویژه از کال سنتر ایرانسل جاده قدیم کرج ( با یک از دوستان اونجا رفته بودم )

واقعا کارشون سخته و شیفتهای کاری هم بسیار طولانی 8تا9 ساعت متوالی حتی در تعطیلات رسمی هم باید سر کار بروند من قصد کار در اونجا رو داشتم که بیخیال شدم دیگه
واقعا کارشون مشکله ...
لطفا هر وقت تماس می گیرید با نهایت احترام باهشون صحبت کنید چون همه بسیار جوان هستند مثل خواهر برادرهای خودتون حساب کنید...

M Like Mother
10-09-2007, 16:06
سلام بچه‌ها..........يه با مرام ميتونه مشاره شاهينو سريع تا عصر برام بزاره؟گشتم پيدا نکردم ماشلا از بس تاپيک رفته جلو........مرسي منتظرم

ایمیل:

Shahin.s@MTNIrancell.ir

شماره:

157 57 57 0935

شاهين

M Like Mother
10-09-2007, 16:30
کمی توضیح و چند تا عکس درباره دکل های BTS ارائه میدم امیدوارم مورد استفاده قرار بگیرد. مطالب و عکس ها با توجه به مشاهداتم در تهران انجام شده است. عکس ها را دیروز ( یکشنبه )گرفتم.

منزل شما هر جا که باشد یک مرکز تلفن (ثابت) در نزدیکی شما است که امورات مربوط به تلفن های ثابت در آن انجام می گیرد. در ابتدای ورود موبایل به ایران مخابرات از حیاط یا محوطه های موجود در این مراکز تلفن برای نصب دکل های موبایل استفاده کرد که چون متعلق به مخابرات بود ساده ترین راه برای نصب دکل بود. بنابراین اگر به یکی از این مراکز تلفن برید و دکل آن را مشاهده کنید یعنی دکل همراه اول را دیده اید. این می تواند نمونه خوبی برای شناخت دکل های همراه اول باشد.

دکل های همراه اول به شکل استوانه های فلزی هستند که معمولا بر روی زمین نصب شده اند.

عکس زیر نمونه ای از دکل همراه اول است. (قسمت بالایی دکل)

عکس زیر نیز قسمت پایینی همان دکل همران اول را نشان می دهد.

دکل های ایرانسل به صورت مشبک و به شکل 3 گوش می باشند. و در اکثر نقاط تهران بر روی پشت بام ها نصب شده اند. عکس زیر نمونه ای از یک دکل ایرانسل است.

اگر ساختمانی که دکل بر روی آن نصب می شود از ارتفاع و موقعیت مناسبی برخوردار باشد دیگر از دکل های مشبک خبری نیست بلکه یک ستون کوچک فلزی بر روی ساختمان نصب شده و آنتن ها روی آن قرار گرفته اند. عکس زیر نمونه ای از چنینی دکل هایی را نشان می دهد.

اگر به عکس های بالا به خوبی نگاه کرده باشید به صحت حرف دوستمون شاهین خواهید رسید. آنتن های ( که به رنگ سفید هستند و بر روی دکل ها نصب شده اند) همراه اول کمی با زاویه بر روی دکل قرار گرفته اند در حالی که آنتن های ایرانسل بدون زاویه و درست عمود بر روی دکل نصب شده اند. بنابراین شاید بتوان گفت که با دیدن زاویه نصب آنتن بر روی دکل بتوان تشخیص داد که دکل مربوط به کدام اپراتور می باشد به شرطی که این روند در آینده نیز رعایت شود.

در ضمن وجه تمایز دیگر دکل های همراه اول و ایرانسل در این است که بر روی دکل های ایرانسل یک آنتن دایره ای شکل نیز نصب شده اند که در شکل کاملا مشخص هستند. اگر کسی در باره این آنتن ها اطلاعاتی دارد بد نیست ما را هم در جریان بگذارد

snowydreams
10-09-2007, 16:54
اون دایره ای شکل ها آنتن Gprs است

meshkiposh2200
10-09-2007, 16:56
علام نرخ تعرفه جدید سرویس پیام رسان ایرانسل با واکنش های متعدد و بعضا متفاوتی در بازار تلفن همراه کشور مواجه شده است. بر این اساس برخی اقدام این شرکت را خلاف قانون دانسته و برخی نیز آن را حق قانونی اپراتور دوم می دانند. اگرچه طی روزهای آتی نتیجه قطعی درستی یا نادرستی این اقدام ایرانسل روشن خواهد شد لیکن در ادامه برخی اظهار نظر کارشناسان در این خصوص منعکس شده است.

این تعرفه خلاف قانون است

موبنا - عضوکمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که تعرفه 100 ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم خلاف مصوبه مجلس است، گفت: شرکت مخابرات می تواند از این اپراتور شکایت کند.
"سید احمد بزر گیان "درگفت وگو با خبرنگار "موبنا" با هشدار به ایرانسل در زمینه احتمال بروز دامپینگ اظهار داشت: این اپراتور به منظور جلوگیری از بحث دامپینگ باید تعرفه سیم کارت پیامک خود را به گونه ای تعیین کند که امکان رقابت با بخش دولتی را از بین نبرد.
وی خاطر نشان کرد : از لحاظ قانونی تعیین تعرفه سیم کارت های پیامک باید با موافقت مخابرات صورت گیرد و تعیین تعرفه پیام رسان ایرانسل نیز مشمول ابن قانون بوده و باید با توافق این اپراتور و شرکت مخابرات صورت گیرد.
بزرگیان گفت: باید بررسی شود که سازمان تنظیم مقررات بر چه اساسی به ایرانسل مجوز داده است.
این نماینده مجلس افزود:بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی باید قدرت دامپینگ از شرکت ها گرفته شود و اپراتور ها در یک فضای متعادل بتوانند با یکدیگر رقابت کنند.

تعرفه ایرانسل موجب دامپینگ می شود

موبنا - مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت: تعرفه 100ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم سبب بروز دامپینگ (شکستن قیمت) و افزایش آسیب پذیری اپراتور های کوچک تر خواهد شد.
"داوود زارعیان" درگفت وگوبا خبرنگار "موبنا" اظهار داشت : تعرفه اعلام شده سرویس پیام رسان ایرانسل ،به دلیل مزایا ی بالای اپراتور اول، نمی تواند هیچ گونه تاثیری در کاهش متقاضیان این اپراتور داشته باشد
وی از سازمان تنظیم مقررات خواست تا برای تعیین تعرفه ،حد فاصل مشخصی را برای سقف و کف قیمت ها در نظر بگیرد که به گفته او ، این امر در تمام دنیا مرسوم است .
وی اظهار داشت: ایرانسل حتی اگر تعرفه سیم کارت پیامک های خود را رایگان کند، نمی تواند با اپراتوراول رقابت داشته باشد.
زارعیان گفت: شرکت ارتباطات سیار اولین و بزرگترین اپراتور کشور محسوب می شود به گونه ای که از بالاترین تعداد مشترک و بیشترین سطح پوشش در سراسر کشور برخوردار است به همین منظور اپراتور دوم نمی تواند رقیب اپراتور اول باشد.

ایرانسل محدودیتی ندارد

موبنا - معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات گفت: در پروانه فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه ، کف یا حداقل تعرفه خدمات در نظر گرفته نشده و این شرکت می تواند بدون هیچ محدودیت به هرمیزانی قیمت خدمات خود را کاهش دهد.
"علی نادی پور" در گفت وگو با خبرنگار "موبنا" اظهار داشت: چنانچه پایین آوردن قیمت خدمات از سوی ایرانسل سبب بروز دامپینگ ( شکست قیمت) شود به طور قطع سازمان تنظیم مقررات ساز و کاری را برای مقابله با این شرایط به کار خواهد بست.
وی با بیان این که بر اساس پروانه فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه ارائه سیم کارت های مخصوص پیامک توسط ایرانسل با تعرفه 100 ریال مشکلی ندارد، تصریح کرد: سازمان تنظیم مقررات باید راهکاری ارائه دهد تا نبود کف قیمت در پروانه ایرانسل سبب به وجود آمدن دامپینگ نشود.
نادی پور خاطر نشان کرد :سازمان تنظیم مقررات ناگزیر به ارائه راهکار در نحوه برخورد صحیح اپراتورها و نوع رقابت عادلانه آنها با یکدیگر است.
وی گفت: ایرانسل نباید برای ارائه هر نوع خدمات از سازمان تنظیم مقررات مجوز دریافت کند.
روابط عمومي ايرانسل ، تعرفه پیام رسان این اپراتور، برای ارسال هر پيام كوتاه به هر يك از اپراتورهاي تلفن همراه كشور را 100 ريال اعلام کرد.

رگولاتوری بررسی کند

موبنا - معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سازمان تنظیم مقررات موظف است در کوتاه ترین زمان مجوز مربوط به تعیین تعرفه سرویس پیام رسان ایرانسل را مورد بررسی قرار دهد.
"صمد مومن بالله" در گفت وگو با خبرنگار "موبنا" اظهار داشت : تعیین تعرفه 100 ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم نیازمند بررسی فنی و اقتصادی است که این مساله از وظایف سازمان تنظیم مقررات است.
وی افزود:باید مجوز اپراتور دوم در این خصوص بررسی شده و مشخص شود که آیا این اقدام ایرانسل منطبق با قانون بوده یا برخلاف مجوز خود چنین تعرفه ای را تعیین کرده است.
مومن بالله اظهار داشت: در صورتی که اپراتور دوم از سوی سازمان تنظیم مقررات دارای چنین مجوزی باشد با توجه به فضای رقابتی تعیین تعرفه 100 ریالی منعی ندارد در غیراین صورت اپراتور دوم باید درچارچوب مقررات عمل کند.
معاون امور مجلس وزارت ارتباطات تصریح کرد: در نهایت باید به فضای رقابتی بین اپراتورها توجه شود.
مومن بالله ادامه داد: تعیین تعرفه سیم کارت های مخصوص پیامک ایرانسل به گونه ای محاسبه شده است که برای این اپراتور سودآور است، مگر در شرایطی که این اپراتور درصدد باشد بازار را از بعد رقابتی بشکند.

همراه اول باید ارزان کند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : اپراتور اول باید در رقابت با ایرانسل در زمینه تعیین قیمت سرویس پیام رسان، تعرفه های خود را کاهش دهد.
وفا غفاریان در گفت وگو با خبرنگارموبنا، تعیین تعرفه 100ریالی سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را بر خلاف آنچه که گفته می شود، دامپینگ قیمتی ندانست و اظهار داشت: تنها در شرایط مشابه و در صورتی که یکی از اپراتورها قیمت های خود را به حدی پایین بیاورد که سبب از بین بردن سهم بازار اپراتور دیگر شود ،دامپینگ محسوب می شود.
وی با تاکید بر این که شرایط اپراتور اول از لحاظ تعداد مشترک و سطح خدمات بسیار متفاوت از ایرانسل و سایر اپراتور ها است ،افزود:کاهش قیمت سرویس پیامک ایرانسل به ایجاد فضای رقابتی بین اپراتورها دامن می زند.
غفاریان کاهش تعرفه خدمات ایرانسل را بلامانع دانست و گفت: اپراتور اول نیز می تواند در این جریان رقابتی، قیمت سرویس های خود را کاهش دهد.
وی در خصوص فعالیت اپراتور های sms کشور که تعرفه هر پیام کوتاه برای آنها 110 ریال محاسبه می شود، خاطر نشان کرد: در این شرایط تعداد مشترک نیز مطرح است، زیرا گستره فعالیت اپراتورهای ارزش افزوده اپراتور اول برابر با 18 میلیون مشترک است اما ایرانسل تنها 3 میلیون مشترک دارد
غفاریان با تاکید بر این که مقایسه اپراتورها و خدمات و تعرفه آنها نیازمند شرایط یکسان است گفت: مردم باید انتخاب کنند که از کدام اپراتور سرویس دریافت کنند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان این که فضای رقابتی یعنی خدمات بهتر با قیمت پایین تر افزود: این روند فعالیت ایرانسل طبیعی و مطلوب است و اپراتور اول نیز باید تلاش کند پاسخ مشابه بدهد .

vahooli
10-09-2007, 16:59
علام نرخ تعرفه جدید سرویس پیام رسان ایرانسل با واکنش های متعدد و بعضا متفاوتی در بازار تلفن همراه کشور مواجه شده است. بر این اساس برخی اقدام این شرکت را خلاف قانون دانسته و برخی نیز آن را حق قانونی اپراتور دوم می دانند. اگرچه طی روزهای آتی نتیجه قطعی درستی یا نادرستی این اقدام ایرانسل روشن خواهد شد لیکن در ادامه برخی اظهار نظر کارشناسان در این خصوص منعکس شده است.

این تعرفه خلاف قانون است

موبنا - عضوکمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که تعرفه 100 ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم خلاف مصوبه مجلس است، گفت: شرکت مخابرات می تواند از این اپراتور شکایت کند.
"سید احمد بزر گیان "درگفت وگو با خبرنگار "موبنا" با هشدار به ایرانسل در زمینه احتمال بروز دامپینگ اظهار داشت: این اپراتور به منظور جلوگیری از بحث دامپینگ باید تعرفه سیم کارت پیامک خود را به گونه ای تعیین کند که امکان رقابت با بخش دولتی را از بین نبرد.
وی خاطر نشان کرد : از لحاظ قانونی تعیین تعرفه سیم کارت های پیامک باید با موافقت مخابرات صورت گیرد و تعیین تعرفه پیام رسان ایرانسل نیز مشمول ابن قانون بوده و باید با توافق این اپراتور و شرکت مخابرات صورت گیرد.
بزرگیان گفت: باید بررسی شود که سازمان تنظیم مقررات بر چه اساسی به ایرانسل مجوز داده است.
این نماینده مجلس افزود:بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی باید قدرت دامپینگ از شرکت ها گرفته شود و اپراتور ها در یک فضای متعادل بتوانند با یکدیگر رقابت کنند.

موبنا - مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران گفت: تعرفه 100ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم سبب بروز دامپینگ (شکستن قیمت) و افزایش آسیب پذیری اپراتور های کوچک تر خواهد شد.
"داوود زارعیان" درگفت وگوبا خبرنگار "موبنا" اظهار داشت : تعرفه اعلام شده سرویس پیام رسان ایرانسل ،به دلیل مزایا ی بالای اپراتور اول، نمی تواند هیچ گونه تاثیری در کاهش متقاضیان این اپراتور داشته باشد
وی از سازمان تنظیم مقررات خواست تا برای تعیین تعرفه ،حد فاصل مشخصی را برای سقف و کف قیمت ها در نظر بگیرد که به گفته او ، این امر در تمام دنیا مرسوم است .
وی اظهار داشت: ایرانسل حتی اگر تعرفه سیم کارت پیامک های خود را رایگان کند، نمی تواند با اپراتوراول رقابت داشته باشد.
زارعیان گفت: شرکت ارتباطات سیار اولین و بزرگترین اپراتور کشور محسوب می شود به گونه ای که از بالاترین تعداد مشترک و بیشترین سطح پوشش در سراسر کشور برخوردار است به همین منظور اپراتور دوم نمی تواند رقیب اپراتور اول باشد.

ایرانسل محدودیتی ندارد

موبنا - معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات گفت: در پروانه فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه ، کف یا حداقل تعرفه خدمات در نظر گرفته نشده و این شرکت می تواند بدون هیچ محدودیت به هرمیزانی قیمت خدمات خود را کاهش دهد.
"علی نادی پور" در گفت وگو با خبرنگار "موبنا" اظهار داشت: چنانچه پایین آوردن قیمت خدمات از سوی ایرانسل سبب بروز دامپینگ ( شکست قیمت) شود به طور قطع سازمان تنظیم مقررات ساز و کاری را برای مقابله با این شرایط به کار خواهد بست.
وی با بیان این که بر اساس پروانه فعالیت اپراتور دوم تلفن همراه ارائه سیم کارت های مخصوص پیامک توسط ایرانسل با تعرفه 100 ریال مشکلی ندارد، تصریح کرد: سازمان تنظیم مقررات باید راهکاری ارائه دهد تا نبود کف قیمت در پروانه ایرانسل سبب به وجود آمدن دامپینگ نشود.
نادی پور خاطر نشان کرد :سازمان تنظیم مقررات ناگزیر به ارائه راهکار در نحوه برخورد صحیح اپراتورها و نوع رقابت عادلانه آنها با یکدیگر است.
وی گفت: ایرانسل نباید برای ارائه هر نوع خدمات از سازمان تنظیم مقررات مجوز دریافت کند.
روابط عمومي ايرانسل ، تعرفه پیام رسان این اپراتور، برای ارسال هر پيام كوتاه به هر يك از اپراتورهاي تلفن همراه كشور را 100 ريال اعلام کرد.

رگولاتوری بررسی کند

موبنا - معاون حقوقی و امور مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: سازمان تنظیم مقررات موظف است در کوتاه ترین زمان مجوز مربوط به تعیین تعرفه سرویس پیام رسان ایرانسل را مورد بررسی قرار دهد.
"صمد مومن بالله" در گفت وگو با خبرنگار "موبنا" اظهار داشت : تعیین تعرفه 100 ریالی سرویس پیام رسان اپراتور دوم نیازمند بررسی فنی و اقتصادی است که این مساله از وظایف سازمان تنظیم مقررات است.
وی افزود:باید مجوز اپراتور دوم در این خصوص بررسی شده و مشخص شود که آیا این اقدام ایرانسل منطبق با قانون بوده یا برخلاف مجوز خود چنین تعرفه ای را تعیین کرده است.
مومن بالله اظهار داشت: در صورتی که اپراتور دوم از سوی سازمان تنظیم مقررات دارای چنین مجوزی باشد با توجه به فضای رقابتی تعیین تعرفه 100 ریالی منعی ندارد در غیراین صورت اپراتور دوم باید درچارچوب مقررات عمل کند.
معاون امور مجلس وزارت ارتباطات تصریح کرد: در نهایت باید به فضای رقابتی بین اپراتورها توجه شود.
مومن بالله ادامه داد: تعیین تعرفه سیم کارت های مخصوص پیامک ایرانسل به گونه ای محاسبه شده است که برای این اپراتور سودآور است، مگر در شرایطی که این اپراتور درصدد باشد بازار را از بعد رقابتی بشکند.

همراه اول باید ارزان کند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : اپراتور اول باید در رقابت با ایرانسل در زمینه تعیین قیمت سرویس پیام رسان، تعرفه های خود را کاهش دهد.
وفا غفاریان در گفت وگو با خبرنگارموبنا، تعیین تعرفه 100ریالی سیم کارت های پیام رسان ایرانسل را بر خلاف آنچه که گفته می شود، دامپینگ قیمتی ندانست و اظهار داشت: تنها در شرایط مشابه و در صورتی که یکی از اپراتورها قیمت های خود را به حدی پایین بیاورد که سبب از بین بردن سهم بازار اپراتور دیگر شود ،دامپینگ محسوب می شود.
وی با تاکید بر این که شرایط اپراتور اول از لحاظ تعداد مشترک و سطح خدمات بسیار متفاوت از ایرانسل و سایر اپراتور ها است ،افزود:کاهش قیمت سرویس پیامک ایرانسل به ایجاد فضای رقابتی بین اپراتورها دامن می زند.
غفاریان کاهش تعرفه خدمات ایرانسل را بلامانع دانست و گفت: اپراتور اول نیز می تواند در این جریان رقابتی، قیمت سرویس های خود را کاهش دهد.
وی در خصوص فعالیت اپراتور های sms کشور که تعرفه هر پیام کوتاه برای آنها 110 ریال محاسبه می شود، خاطر نشان کرد: در این شرایط تعداد مشترک نیز مطرح است، زیرا گستره فعالیت اپراتورهای ارزش افزوده اپراتور اول برابر با 18 میلیون مشترک است اما ایرانسل تنها 3 میلیون مشترک دارد
غفاریان با تاکید بر این که مقایسه اپراتورها و خدمات و تعرفه آنها نیازمند شرایط یکسان است گفت: مردم باید انتخاب کنند که از کدام اپراتور سرویس دریافت کنند.
معاون وزیر ارتباطات با بیان این که فضای رقابتی یعنی خدمات بهتر با قیمت پایین تر افزود: این روند فعالیت ایرانسل طبیعی و مطلوب است و اپراتور اول نیز باید تلاش کند پاسخ مشابه بدهد .

وای چقدر اینا نفهمن !!! آخه اینا دیگه کین !؟ اصلا حرفاشون خنده آوره ! اینا برای اینکه مخابرات خودشون نخوابه نگا کن چه چرندیاتی میگن !!!بی چاره ایرانسل و هرکی کارش به اینا بند شه !!!!

--------------
m like mother
میشه لطف کنی دکل تالیا را هم بذاری؟ اون چه شکلیه ؟!

Dr.SaeiD
10-09-2007, 18:57
این دیگه چه سوالیه؟!!!

گرفتی چی شد؟

راست میگی ... !

من وقتی تبلیغاشو که اولین بار دیدم وسوسه شدم برم یه ایرانسلم بخرم !

اصلا" خوشم میاد میتونم یه ربع بشینم به این تبلیغاش رو بیلبوردا نگاه کنم ! ;)

hossein-p30-f
10-09-2007, 18:58
آقا ممنون از عكس و توضيحاتت :10:
ولي

در ضمن وجه تمایز دیگر دکل های همراه اول و ایرانسل در این است که بر روی دکل های ایرانسل یک آنتن دایره ای شکل نیز نصب شده اند که در شکل کاملا مشخص هستند. اگر کسی در باره این آنتن ها اطلاعاتی دارد بد نیست ما را هم در جریان بگذارد

روي دكل هاي همراه اول هم من اون دايره اي شكلها رو ديدم :18:

اگر ساختمانی که دکل بر روی آن نصب می شود از ارتفاع و موقعیت مناسبی برخوردار باشد دیگر از دکل های مشبک خبری نیست بلکه یک ستون کوچک فلزی بر روی ساختمان نصب شده و آنتن ها روی آن قرار گرفته اند. عکس زیر نمونه ای از چنینی دکل هایی را نشان می دهد.

من كه توي يزد به جز يه جا ديگه جايي نديدم كه روي ساختمون زده باشن

حالا ميشه يه توضيحي هم براي تفاوت دكلهاي روي زمين ايرانسل بدين

M Like Mother
10-09-2007, 19:19
همانطور که قبلا هم گفتم توضیحات من برای دکل ها بر اساس مشاهدات در تهران بود. تو شهرستان ها و خصوصا شهرهای کوچک که فضا ها خالی و باز زیاد پیدا می شود از پشت بام ها برای نصب دکل استفاده نمی شود. دوستان خوب شهرستانی می تونن عکس دکل های ایرانسل تو شهرهای خودشون رو برامون بذارن

دوست خوبمون گفت که آنتن های دایره ای شکل برای GPRS است. بنابراین اگه همراه اول هم به این امکان مجهز بشه ( که داره میشه ) روی دکل های همراه اول نیز این آنتن ها دایره ای شکل دیده خواهد شد ...

MTNIrancell
10-09-2007, 19:25
اصفهان هم قطعه ! بعضی از شب ها قطع میشه !

اگه با 1400 000 0935 مشکل دارید از 1420 000 0935 استفاده کنید.

البته اگه به خارج sms میزنید که اولش 98+ یا 0098 رو هم بگذارید.

خیلی ممنون از صحبت های قشنگت.

اگه باز هم آیه ی یأس داشتی برامون بگو/.:27:

آقا شاهین ... ممنونم از اینکه آدرس e-care رو درست کردین اما ... یه ایمیل براتون زدم چون منطقه رو اشتباه زده بودین . در ضمن در قسمت طبقه لطف کنید بنویسید طبقه اول

آدرس چون طولانی هستش مجبور بودم بخشی از اون رو در قسمت منطقه بنویسم.
میلی هم که زدی با فونت خوبی ننوشته بودی و قابل خواندن نبود. (آخرین میل)

MTNIrancell
10-09-2007, 19:29
ابنطور که معلومه کسانی که از طرح های تشویقی استفاده می کنند (اعتبار ی ها) تا زمانی که شارژ نکنند توی طرح هستند.
من هر کی رو که دیدم از اول خرداد توی طرح هستش و آخرین بار توی تیر ماه شارژ کرده از طرح بیرون نرفته.

این موضوع فقط در حد یک حدس هستش و دوست ندارم به عنوان یک خبر کاملاً درست از طرف من پخش بشه و بحثی هم بهمیان بیاد.

چون تا حالا من 10 -20 نفر رو دیدم که بعد از شارژ کردن از طرح رفتن بیرون.

پس بعد از خواندن این متن از هرگونه سؤال و درخواست توضیحات بیشتر خودداری کنید.

مرسی که گوش می کنید.

MTNIrancell
10-09-2007, 19:33
برخی از دوستان درخواست ها یا سؤال های خودشون رو با SMS به من می دهند و از اونجایی که توی گروه SMS های چرت و پرت:27: هستم نمی تونم به موقع جواب بدم.

و بعضی روزها انقدر sms های جوک زیاد میشه که مجبورم خیلی از sms هارو نخوانده پاک کنم.

پس ممنون می شم از همون میل استفاده کنید.
می دونم سخته ولی هم من بهتر می تونم جواب بدم و هم شما به هدفتون می رسید

با تشکر

M Like Mother
10-09-2007, 19:34
این مانع تراشی مخابرات یا هر سازمان دیگه در مقابل ایرانسل اعصابمو بهم ریخت:42:ه ... آخه یکی نیست بگه دوست داره SMS رو 10 تومان بده به شما چه مربوطه مگه کار غیر قانونیه اونم برای سیم کارت هایی که فقط مخصوص sms هستند قیمت غیر معقولی بنظر نمیرسه ....

.... حالا اگه خودشون بخوان SMS رو مجانی می کنن هیچ کس هم صداش در نمیاد ... البته باید تو خواب دید که اینا SMS رو مجانی کنن ...

... خودم تو برنامه گفتگوی ویژه خبری دیدم که وزیر مخابرات ( نگفتم دربون دم در گفتم وزیر مخابرات ) گفت قیمت کف برای ایرانسل در نظر گرفته نشده بنابر این می تونه قیمت هاشو رو پایین بیاره و رقابت کنه حالا این کلمه دامپینگ از کجا اومده من نمی دونم. :18:

یه بار داد و بیداد می کردن ایرانسل تعرفه هاش بالاست و تو اخبار 20:30 هر روز یه خبر از نرخ بالای ایرانسل منتشر می شد ( که البته فکر کنم برای خراب کردن ایرانسل بود) ... حالا میگن چرا قیمت رو می خواد کمتر بده ... نمی دونم بخندم :27:یا گریه کنم :37:... حالا بعضی بیان بگن تقصیره ایرانسله یا ایرانسل کلاهبرداره .... :45:
:47: اگه مجتهد بودم فتوا می دادم استفاده از سیمکارت همراه اول مکروه است :47:
رقابت تو ایران یعنی هر چی دولتی میگن گوش کنی .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :4: :32: :4: :32:

Maziar_69
10-09-2007, 19:42
عجب انسان های سه نقطه ای هستن!
خوب تابلوئه که داره یه جاییشون میسوزه!

jackhammer
10-09-2007, 19:55
"این اپراتور به منظور جلوگیری از بحث دامپینگ باید تعرفه سیم کارت پیامک خود را به گونه ای تعیین کند که امکان رقابت با بخش دولتی را از بین نبرد."

حواستونه چی گفته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به این نمیگن رقابت پس لابد به قطع کردن ام ام اس اپراتور مقابل میگن رقابت!!!!!!!!
عجب کثافتاییند!

آقا gprs هم اینجا پوکید!از صبح 1000 بار قطع و وصل شده!

mehdi_vsgh
10-09-2007, 20:06
عجب انسان های سه نقطه ای هستن!
خوب تابلوئه که داره یه جاییشون میسوزه!
برای این موجودای.... سه نقطه خیلی کمه

فکر کنم باید براشون یه چهل ، پنجاه‌تایی نقطه گذاشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hessam123
10-09-2007, 20:10
من با كمك بچه ها تونسته بودم اون email خود گوشي رو راهش بندازم الان تو اون مسنجر خود گوشي (همون my friends) گير كردم. فقط مشكل از domain و server هست. اينو هم كسي ميتونه كمك كنه؟

خوب این راه درست کردم ای میل خود گوشی رو به ما هم یاد بدید دیگه (:

XGAME
10-09-2007, 20:10

این تعرفه خلاف قانون است

ایرانسل محدودیتی ندارد

رگولاتوری بررسی کند

همراه اول باید ارزان کند

عجب حكايتي داريما از دست اين ماله مردم خورا
ام ام اسو كه ازمون گرفتن به اميد اينكه آخر سال اپراتور اول هم MMS بزنه
مگه تو خواب
بالاي همين سيماي 10 هزاز تومنيم ميخوان 1000 تومن ماليات بگيرن
ديگه چه مرگشونه
ولي به اميد خدا اجرايي ميشه
چون سازمان تنظيم مقررات و وزارت ارتباطات OK دادن
ايرانسل اين كارت واقعا عالي بود

ايرانسل متشكريم

XGAME
10-09-2007, 20:15
اگه با 1400 000 0935 مشکل دارید از 1420 000 0935 استفاده کنید.

البته اگه به خارج sms میزنید که اولش 98+ یا 0098 رو هم بگذارید.

خیلی ممنون از صحبت های قشنگت.

اگه باز هم آیه ی یأس داشتی برامون بگو/.:27:

آدرس چون طولانی هستش مجبور بودم بخشی از اون رو در قسمت منطقه بنویسم.
میلی هم که زدی با فونت خوبی ننوشته بودی و قابل خواندن نبود. (آخرین میل)

آقا شاهين از شما ديگه بعيده
خوب اگه فونتش بد بود خوب كپيش ميكردي تو مثلا نوت پد تا با فونت معمولي ديده بشه
دسته خط كه نيس
حالا اشكال نداره
ماله خستگيه
از بس ما به شما زحمت ميديم

XGAME
10-09-2007, 20:20
ابنطور که معلومه کسانی که از طرح های تشویقی استفاده می کنند (اعتبار ی ها) تا زمانی که شارژ نکنند توی طرح هستند.
من هر کی رو که دیدم از اول خرداد توی طرح هستش و آخرین بار توی تیر ماه شارژ کرده از طرح بیرون نرفته.

این موضوع فقط در حد یک حدس هستش و دوست ندارم به عنوان یک خبر کاملاً درست از طرف من پخش بشه و بحثی هم بهمیان بیاد.

پس بعد از خواندن این متن از هرگونه سؤال و درخواست توضیحات بیشتر خودداری کنید.

مرسی که گوش می کنید.

خوب شاهين جون بالاخره فعال كنيم يا نكنيم؟
من كه طبق فرمايشاتت واسه اينكه طرحم تا 19 مهر تمديد بشه دوباره طرح قرمزو زدم
البته هنوز sms تاييدش واسم نيومده

من كه فقط يه بار اونم تو 19 خرداد زدم تا امروز
طرحم از ماله روزه اول تا الان برام فعاله
ديگه نميدونم
اگه ميشه برامون دوباره فعالش كن كه تا 19 مهر داشته باشيم
ممنون

jackhammer
10-09-2007, 20:21
خوب این راه درست کردم ای میل خود گوشی رو به ما هم یاد بدید دیگه (:

کار تقریبا ساده ایه....تا حالا با outlook express کار کردی؟اینم عین اونه...فقط اگه گوشیت سونی اریکسونه یه چند تا گواهی هم باید بریزی توی گوشیت...یه سرچ توی همین تاپیک بزن من قبلا اینو گفتم و یه لینک دادم که همه چی توی اون هست.

و اما برای دوست عزیزمون moderntalking123
my friend برای هر سروری نمیشه استفاده بشه...یه سرور های خاص داره...شما توی گوگل سرچ کن esato که اسم یه فروم مخصوص سونی اریکسونه و وقتی رفتی توش یه سرچ کن یا اگه پیدا نکردی یه تاپیک جدید بزن حتما بهت میگند که چه سایتهایی میتونند این کارا رو بکنند.من قبلا داشتم و یه سرور خیلی پرت بود...
آهان راستی...این سرویس برای چته!

مشکل این سرویس اینه که هیچ ایرانیی توشون نیست و فقط باید با خارجیا سر و کله بزنی که اصلا جالب نیست پس فعلا ولش کن.

XGAME
10-09-2007, 20:27
اين برنامه فقط تا يك ماه مجانيه و بايد بابتش پول بدي . پس فايده نداره !!
از بچه ها كسي برنامه اي مشابه و مجاني سراغ داره كه بشه باهاش فايل ارسال كرد ؟؟

آره برنامش يك ماهس
بعدم يه جا وقتي ميخواي اكانتشو تنظيم كني ازت شماره سيم كارتتو ميخواد
فك كنم اگه شماره بدي يه كارايي تو ايرانسل واست انجام بشه
مثلا با شماره با هم چت كنيم
يا اينكه تعرفشو در آينده كمتر حساب كنه
دقيق نميدونم چون هنوز باهاش كار نكردم

كسانيم كه سوني اريكسون دارن و ميخوان از طريق خود گوشي ايميل بفرستن تو صفحات قبل يه سرچ بزنن
آموزششو يه بار به كمك سروش جون نوشتم

nimamani
10-09-2007, 20:31

تكذيب ميشه
چون منم كسي رو ديدم كه شارژ كرده ولي بازم تو طرح مونده و
تا الان با همون يك دفعه داره اس ام اس رايگان ميفرسته

jackhammer
10-09-2007, 20:38
edited.........

moderntalking123
10-09-2007, 20:55
و اما برای دوست عزیزمون moderntalking123
my friend برای هر سروری نمیشه استفاده بشه...یه سرور های خاص داره...شما توی گوگل سرچ کن esato که اسم یه فروم مخصوص سونی اریکسونه و وقتی رفتی توش یه سرچ کن یا اگه پیدا نکردی یه تاپیک جدید بزن حتما بهت میگند که چه سایتهایی میتونند این کارا رو بکنند.من قبلا داشتم و یه سرور خیلی پرت بود...
آهان راستی...این سرویس برای چته!

مشکل این سرویس اینه که هیچ ایرانیی توشون نیست و فقط باید با خارجیا سر و کله بزنی که اصلا جالب نیست پس فعلا ولش کن.

خيلي ممنون از راهنماييت! من خيال ميكردم با سرور ياهو هم ميشه از اين سرويس استفاده كرد، اينطور كه شما ميگيد يه مسنجر مخصوص گوشيه و با سرورهاي مسنجر ديگه نميشه كار كرد!
خيلي بد شد!!

moderntalking123
10-09-2007, 20:57
آره برنامش يك ماهس
بعدم يه جا وقتي ميخواي اكانتشو تنظيم كني ازت شماره سيم كارتتو ميخواد
فك كنم اگه شماره بدي يه كارايي تو ايرانسل واست انجام بشه
مثلا با شماره با هم چت كنيم
يا اينكه تعرفشو در آينده كمتر حساب كنه
دقيق نميدونم چون هنوز باهاش كار نكردم

اگه يك نگاه به همون بخش مسنجر ايرانسل بندازيد كه جديداً آپديت شده مي بينيد كه سوالاتي نوشته و جواب داده كه جواب اي سوال شما هم اينه:

• پرسش: چرا بايد شماره موبايل خود را در اختيارتان قراردهم؟
پاسخ: شماره تلفن موبايل شما براي بازيابي كلمه عبور گمشده و تاييد شناسه MovaMessenger شما مورد استفاده قرارمي‌گيرد.

M Like Mother
10-09-2007, 21:04
آقا شاهین ... من ایمیل رو با فونت پیش فرض در یاهو نوشتم ... در ضمن منظورم این نبود که چرا بخشی از آدرس رو تو قسمت منطقه نوشتی منظورم رو یکبار دیگه در 2 قسمت توضیح میدم...

1- ما تو منطقه یک هستیم شما تو e-care نوشتین 19
2- در قسمت طبقه هم بنویسید طبقه اول

ممنون . . .

اگه خواستین دوباره میل می زنم ...

moderntalking123
10-09-2007, 21:13

:10:پسرخاله من كه خيلي واسه خودش آدم مخيه و از همه چيز سرش ميشه در مورد اون آنتن دايره ها كه رو دكل هاي ايرانسله فرمودند كه: يك نوع آنتن براي ارسال اطلاعات و داده هاي اون دكل به صورت wireless هستش كه اين كاره ايرانسله! اگر ميتونستيد بريد بالاي اون دكل ميديديد كه اون آنتن كه (شبيه بشقاب ماهواره هستش) دقيقاً به سمت نزديكترين دكل اصلي اشاره شده كه نياز به سيم كشي و اون زيرساخت ها و از اين حرفا نباشه و به اين صورت دكل ها به همديگه متصل شدند.:27:
البته من اطمينان دارم كه حرفش درست باشه چون به طرف يك دكل ديگه اشاره ميكنه!!
از كي تا حالا!!:20:

MTNIrancell
10-09-2007, 21:17
تكذيب ميشه
چون منم كسي رو ديدم كه شارژ كرده ولي بازم تو طرح مونده و
تا الان با همون يك دفعه داره اس ام اس رايگان ميفرسته

دیدی زود قضاوت کردی...
منظورم بعد از پایان یافتن طرح تشویقیه.

آقا شاهین ... من ایمیل رو با فونت پیش فرض در یاهو نوشتم ... در ضمن منظورم این نبود که چرا بخشی از آدرس رو تو قسمت منطقه نوشتی منظورم رو یکبار دیگه در 2 قسمت توضیح میدم...

1- ما تو منطقه یک هستیم شما تو e-care نوشتین 19
2- در قسمت طبقه هم بنویسید طبقه اول

ممنون . . .

اگه خواستین دوباره میل می زنم ...

شما توی منطقه 1 شهرداری قرار دارید
اما در منطقه 19 پستی هستید.

یعنی اگه بسته پستی برای شما بیاد و به پست برگشت بخوره باید بروید به پست منطقه 19
چون کد پستی شما با 19 شروع میشه.

M Like Mother
10-09-2007, 21:23
این عکس یه دکل BTS است که به شکل درخت درست کردند ... سلیقه رو حال کنین ... البته نمی دونم ماله کدوم کشور یا اپراتوره .. هر چی باشه ماله همراه اول نیست ! :27:

M Like Mother
10-09-2007, 21:36
شما توی منطقه 1 شهرداری قرار دارید
اما در منطقه 19 پستی هستید.

یعنی اگه بسته پستی برای شما بیاد و به پست برگشت بخوره باید بروید به پست منطقه 19
چون کد پستی شما با 19 شروع میشه.

آقا شاهین ... حرف شما درسته ... ما تو منطقه یک شهرداری و منطقه 19 پستی هستیم ...

در هر صورت من فکر کردم در قسمت منطقه باید منطقه شهرداری نوشته بشه نه منطقه پستی اما شما اوستا هستین هر جور صلاح می دونین همانطور عمل کنین ... در ضمن اگه بره به پست منطقه 19 درسته چون نزدیک خونمونه ( خیابان شریعتی جنب پل صدر)...

M Like Mother
10-09-2007, 21:42
:10:پسرخاله من كه خيلي واسه خودش آدم مخيه و از همه چيز سرش ميشه در مورد اون آنتن دايره ها كه رو دكل هاي ايرانسله فرمودند كه: يك نوع آنتن براي ارسال اطلاعات و داده هاي اون دكل به صورت wireless هستش كه اين كاره ايرانسله! اگر ميتونستيد بريد بالاي اون دكل ميديديد كه اون آنتن كه (شبيه بشقاب ماهواره هستش) دقيقاً به سمت نزديكترين دكل اصلي اشاره شده كه نياز به سيم كشي و اون زيرساخت ها و از اين حرفا نباشه و به اين صورت دكل ها به همديگه متصل شدند.:27:
البته من اطمينان دارم كه حرفش درست باشه چون به طرف يك دكل ديگه اشاره ميكنه!!
از كي تا حالا!!:20:

یعنی به طور خلاصه میشه گفت ارتباط بی سیم بین دکل هاست ... مگه نه ...:20:

از اطلاعات خوبتون ممنونم ... فکر کنم در آینده نیز به مخ پسر خالت نیاز داشته باشیم :10:

AMIN_JACKHAMMER
10-09-2007, 21:49
طرفای ما که هنوز همونجوریه...
آقا شما کجای پاسدارانید؟
ما کنار درمانگاه محمد رسول الله مینشینیم ولی فکر کنم تا فلکه ی معلم فول آنتن بده ضمنا جاهایی که جدیدا آنتن زدن GPRS فعال نیست!!!!

MTNIrancell
10-09-2007, 22:21
-----------

MTNIrancell
10-09-2007, 22:21
با من هم؟

این ایرانسل از ساعت 16 تا الان داره روی اعصابه من راه میره.

آنتن پر ، شبکه در دسترس ولی نه تماس و نه sms

نوبت منطقه ما شد.

اعتباری درسته ولی دائم تعطیل

تا 22 شهریور درخواست ندید که 2 روزش رو OFF هستم و 2 روز دیگه شیفت ظهر. از 23 شهریور در خدمتتون هستم

منطقه 10 - دامپزشکی

MTNIrancell
10-09-2007, 22:25
آقا شاهین ... حرف شما درسته ... ما تو منطقه یک شهرداری و منطقه 19 پستی هستیم ...

در هر صورت من فکر کردم در قسمت منطقه باید منطقه شهرداری نوشته بشه نه منطقه پستی اما شما اوستا هستین هر جور صلاح می دونین همانطور عمل کنین ... در ضمن اگه بره به پست منطقه 19 درسته چون نزدیک خونمونه ( خیابان شریعتی جنب پل صدر)...

من کوچیکتم ، ولی زمانی که کد پستی رو وارد می کنم به طور اتوماتیک وار منطقه پستی رو ثبت میکنه.

برای اینکه مطمئن بشی برو سایت 0936 و یک شماره طلائی انتخاب کن و در صفحه ثبت نام کد پستی خونتون رو وارد کن یعد دکمه Tab رو بزن و همه چیز برات روشن میشه.

jackhammer
10-09-2007, 22:37
ما کنار درمانگاه محمد رسول الله مینشینیم ولی فکر کنم تا فلکه ی معلم فول آنتن بده ضمنا جاهایی که جدیدا آنتن زدن Gprs فعال نیست!!!!
شوخی میکنی!!!!
گور پدر Gprs! اینکه خوبه...میشه امیدوار بود!
کیفیتش چطوره؟

nimamani
10-09-2007, 22:58
با من هم؟

این ایرانسل از ساعت 16 تا الان داره روی اعصابه من راه میره.

آنتن پر ، شبکه در دسترس ولی نه تماس و نه sms

نوبت منطقه ما شد.

اعتباری درسته ولی دائم تعطیل

پس بگو چرا دليوري اس ام اس هايي كه به شما زدم نمياد
من فكر كردم ديگه كلافه شدي منو زدي تو بلك ليستت :27:

دیدی زود قضاوت کردی...
منظورم بعد از پایان یافتن طرح تشویقیه.

ديگه بعد از طرح تشويقي چيه؟ :20:
من نفهميدم ببخشيد

Tehranshahr
10-09-2007, 23:26
یعنی به طور خلاصه میشه گفت ارتباط بی سیم بین دکل هاست ... مگه نه ...:20:

از اطلاعات خوبتون ممنونم ... فکر کنم در آینده نیز به مخ پسر خالت نیاز داشته باشیم :10:
اون آنتن های گرد آنتن های Mıcrowave هستش که همونطور که گفتن برای ارتباط دکل به دکل استفاده میشه.

به نظر من اون عکسهایی که شما گذاشتید هم آنتن ایرانسل نیست چون من هر آنتن ایرانسلی که دیدم از اون آنتن سفیدا نداشت.
بزودی یک عکس از آنتن ازگل-قائم براتون میزارم.

یک آنتن هم توی خیابون فردوسی روی پشت بوم پاساژ فردوسی دیدم ، اگه از اونجا رد شدید دقت کنید.

vahooli
11-09-2007, 00:32
آقا همونطور که گفتم توی اصفهان دو سری دکل خیلی زیاد شده . یه مدلش همونه که عکسشا گذاشتم یه مدلشم که باز روی پشت بوم ها نصب میشه ارتفاع خیلی کمی داره شاید به 2 متر نرسه . نمونش توی خیابونه نظر اصفهان یه دوتا دکل کوچیک کنار هم روی پشت بوم پاساژ مریم و دقیقا 200-300 متر وسط خیابون یه دکل خیلی تر و تمیز روی مرکز تجاری اصفهان هست.
آقا ما امشب زدیم تو خط فوضولی رفتیم پیگیری! اول رفتین پاساژ مریم و از مغازه دارها پرسیدیم جالب اینجا بود که خیلیاشون نمیدونستن رو سرشون اصلا دکل وجود داره ! تا خلاصه رفتیم پیش هیئت مدیره و اونا هم کاملا با شک وتردید گفتند مال مخابراته !!!

بعدش رفتیم اون یکی پاساژه که گفتن ایرانسله اما با اینکه چراغش روشن بود اما تاثیری تو آنتن دهیش نداشت ! خلاصه حالا باید باز هم تحقیق کنم ببینم از چه قراره !

arman4459
11-09-2007, 00:38
شاهین عزیز خبری نداری ایرانسل برای پاییز چه خوابی دیده.یا فعلا تو اب نمک خوابونده یک دفعه اعلام کنه.

در هر صورت خبر داری بگو.الان همه بچه ها منتظر پاییز هستن میخان ببین تو پاییز میخا چه گل سر ما بزنه.

Maziar_69
11-09-2007, 01:17
ایشالا با طرحای قویتر میاد. مخصوصا واسه ی سیم کارت جدیداش (10 تومنی ها)

Maziar_69
11-09-2007, 01:51
دوستان سلام.
بعد از چند بار که این مسنجر اعصابمو داغون کرد دوباره امتحانش کردم و ردیف شد.
عااااالییییه. یعنی از یاهو مسنجر هم جذاب تره.
چون توش رنگ و وارنگه خیلی جالبه.
پیشنهاد میکنم که شب این موقع ها که شبکه خلوته راش بندازین. تو سایت ایرانسل نوشته که میتونین از ما بخرین و هزینش میاد روقبض یا از اعتبارتون کم میشه. صفحه اش امروز آپدیت شده!

M Like Mother
11-09-2007, 03:00
به نظر من اون عکسهایی که شما گذاشتید هم آنتن ایرانسل نیست چون من هر آنتن ایرانسلی که دیدم از اون آنتن سفیدا نداشت.

منظورتون از آنتن سفیدا چیه .... تقریبا تمام آنتن ها روی دکل ها سفیدند ... حالا بعضی ها که که از عمرشون زیاد می گذره در اثر آفتاب و گرد و خاک ممکنه کمی از سفیدی در بیان و بعضی نیز از اول شیری رنگه در کل میشه گفت همشون سفیدن ... اگه از اون آنتن هایی که سفید نیستند عکس بگیری و بذاری بد نیست ...

اینم یه عکس از آنتنها ..... که همشون سفیدن ..

M Like Mother
11-09-2007, 03:16
برای اولین بار که تو سایت ایرانسل رفتم تو کادر سمت چپ عکس ها یا تبلیغات به صورت کج نمایش داده می شد حقیقش خیلی حال نکردم .... یه جوری اون کج بودن رو اعصابم راه می رفت ... هنوزم نتونستم باهاش کنار بیام ... وقتی عکس بصورت کجکی تو کادر قرار میگیره تقارن از بین میره و وزن اون کادر بهم می خوره ... بعد ها فهمیدم که این اساس و یک شاخصه مهم تبلیغات شرکت MTN است. یعنی هر جا که MTN میره این اساس و الگو رو با خودش میبره و ربطی به بچه های ایران یا ایرانسل ( منظورم قسمت ایرانیشه) نداره ...

این عکس بیلبورد تبلیغاتی ایرانسل تو خارجه که عکس بصورت اریب تو کادر قرار گرفته

XGAME
11-09-2007, 04:03
من ديروز حدود 2 ساعت وقتمو روي برنامه Mova Messenger گذاشتم و باهاش كار كردم
در كل برنامه جالب و خوبيه
فقط به نظر من دوتا اشكال عمده داره:
1) اگه توي ليست دوستان كسي رو به عنوان دوست نداشته باشيم يا از داخل برنامه همه دوستامونو حذف كنيم
ديگه به هيچ وجه نميتونيم كسي رو اضافه كنيم و در نتيجه برنامه بدون استفاده ميشه
اشكال كار هم در همين جاس كه زماني كه دكمه سمت چپ گوشي رو ميزنيم يك منو باز ميشه كه يه تنظيماتي داخلشه
و زماني كه روي يك فرند دكمه سمت چپ رو ميزنيم همون منو به همراه يه برگه ديگه باز ميشه
كه داخل برگه دوم هم تنظيماته مربوط به اون فرند وجود داده
و يكي از گزينه هاي مربوط به برگه دوم گزينه Add هستش
كه وقتي دوستي داخل ليست نباشه در نتيجه برگه دوم هم ديده نميشه
پس بايد سازندگان برنامه گزينه Add رو در برگه اول ميذاشتن كه وقتي كه دوستي داخل ليست نيست بشه دوباره دوستي رو Add كرد
پس به هيچ وجه همه دوستاتونو پاك نكنين
اگه اين كارو كردين يا اينكه از همون اولم تو اكانتتون هيچ دوستي Add نشده بايد از طريق مسنجره اكانتتون (مثلا ياهم مسنجر) يه آيدي رو اد كنين بعد وارد برنامه بشين

2) درهنگامه چت با دوستتون نميتونين فارسي تايپ كنين و فقط بايد فينگليش بنويسين
چون فارسي رو برعكس نشون ميده
مثلا سلام رو مينويسه م ا ل س

يكي ديگه از معايب اين چنين برنامه ها اينه كه نميتونين مثل چت روم ياهو با افراد زياد و ناشناس چت كنين
و فقط يه كنفرانس چند نفره ميتونين با دوستاتون انجام بدين
مگه اينكه آيديه مردم رو الكي اد كنين

ولي در كل برنامه خوبيه
ميتونين باهاش چندين مسنجر معروف رو باز كنين
نمايش عكس دوستتون در بالاي صفحه(در صورت وجود)
فشرده سازيه اطلاعات
ارسال sms به يكي از دوستان براي دعوت كردنش به چت با متنه پيش فرضه برنامه(در صورت دونستن شماره دوستتون)
و چندين كاره ديگه كه خودتون بايد ببينيد
با قابليت تغيير رنگ تم و ويبره و زنگ در حالت اومدن مسيج و ...
در كل برنامه خوش دست و ويژوال خوبيه
پيشنهاد ميكنم كه حتما ازش استفاده كنين
روي ريزوليشن 168 در 120 هم به خوبي و تمام صفحه نمايش داده ميشه و برنامش هم از نوع جاواس

در كل از sms به صرفه تره
چون در هر بار وارد شدن فقط 3 تومن كم ميكنه
و در يه چته يه ربه با يكي از دوستان فقط 20 تومن از من كم كرد
از sms هم خيلي سريعتره
و سرعتش با سرعت چت تو ياهو برابري ميكنه

اكثر دوستان هم ظاهرا توش گير كردن
مشكل كار اينجاس كه بايد برين به آدرس h t t p://[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و از اونجا SignUp كنين
و يك يوزرنيم و پسورد بنويسين و يك شماره تلفن و دكمه Create Account رو بزنين
شماره تلفن الكيه و فقط به درد زماني ميخوره كه پسوردتونو فراموش كردين
بقيه اطلاعات صفحه بعد نيازي نيست تكميل بشه و واسه برنامه Movamail هستش
بعد همين مشخصات رو در صفحات اول برنامه در داخل گوشي وارد كنين تا Login بشين
دادن ايميل و شماره تلفن در قسمت Login گوشي ضروري نيست و ميتونين كنسل كنين
ولي حتما بايد يوزر و پسو وارد كنين
كار كردن با برنامه هم آسونه
ولي اگه مشكلي داشتين بگين تا كمك كنم
هنوزم اسما زياد اشغال نشده , من راحت واسه خودم گذاشتم rasoul

فقط من ندونستم ايرانسل اين وسط چي كارس؟
ميگن با شركت Mova قرارداد اسپانسري بسته
الله اعلم

iman_s
11-09-2007, 04:59
این عکس یه دکل BTS است که به شکل درخت درست کردند ... سلیقه رو حال کنین ... البته نمی دونم ماله کدوم کشور یا اپراتوره .. هر چی باشه ماله همراه اول نیست ! :27:

احتمالا مال ایرانسله؟ یا MTN تو شاخ افریقا.

bandary
11-09-2007, 08:46
سلام
من الکترونیک خوندم و بحث تخصصیم بیشتر تو مخابرات هست و چون دوستان خیلی در مورد دکل ها BTS و لینک ها صحبت میکنن خواستم یه توضیحاتی بدم (اگه غلط املائی داشتم به خاطر تایپ سریع هست )
اصولا هیچ موقع نمیشه از روی شکل و اندازه BTS ها نوع و اینکه مال چه اپراتوری هستن رو تشخیص داد حالا میخواد سفید یا زرد یا آبی باشه همینطور نمیشه گفت که مثلا این مدل از Sector ازBTS ها چون اندازشون کوچیک هست مال فلان اپراتور هست یه اصلی تو مخابرات میگه که هر چقدر فرکانس زیاد میشه اندازه آنتن کوچیک میشه به آنتن های موبایلتون دقت کنید که بعضی ها اصلا نآنتن نداره یه سری هم که یه آنتن 2 سانتی کوچیک داره اندازه sector bts ها بزرگ هست برای اینکه تو چند فرکانس مختلف کار میکنه و باید بزرگ باشه که بشه جهت انتشار رو تعویض کرد اگه قشنگ تر دقت کرده باشد توی شهر هایی که رطوبت بالا هست مثل شمال که من زندگی میکنم درصد شیگنال بالا تر هست از مناطق خشک اینو به راحتی میکتونید با برنامه های کنترل فرکانس و سیگنال چک کنید و از این طریق هم که نصب دیش ماهواره و تجهیزات ماهواره ای توی مناطق پر رطوبت مثل شمال ایران کار پردردسری هست مخصوصا توی فصل های پر بارندگی یا با رطو.بت زیاد چون خیلی روی سیگنال تاثیر میزاره من توی شهر های کویری و خشک برای ایران سل 60 تا 75 درصد سیگنال واقعی میگرفتم ولی توی شمال ایران شما نیتونی بیشتر از 50 درصد سیگنال بگیری اینها رو گفتم که توی شهر های با این وضعیت sector های bts ها بزرگتر هست که شعاع بیشتری رو پوشش بدن و از ampilifair های پر قدرت تر برای اینجور شهر ها استفاده میشه که افت سیگنال نداشته باشن پس باز هم نمیشه از شکل و اندازه sector ها اینکه مال کدوم اپراتور هست رو تشخیص داد و اینکه داره رو چه باندی کار میکنه و این تفاوت شکل BTS ها صرفا به خاطر سیستمی هست که اون BTS داره نه نوع اپراتور
حالا میرسیم به اون دیش های کوچیک روی BTS نکته یک به اون دیش ها میگن ( لینک) و کارشون ارتباط دادن دکل ها به هم یا به BSC (Base Station Controller ) مرکزی توی شهر هست که وحالا جالب هست که قدرت انتشار BTS ها توسط BSC تنظیم و کنترل میشه به فرش ماله یه BTS روئ کم میکنه تا با یه آنتن دیگه و فرکانس دیگه تداخل نکنه و اینکه bsc خودش طی چند مرحله به VLR و HLR وصل میشه و کار شناسایی مشترک و غیره تشخیص داده میشه که خودش یه بحث خاصی داره حالا فلسفله کاربرد این لینک ها چیه فلسفش اینکه که قبل ها برای ارتباط با BSC از کانال زمینی که همون خط تلفن بود استفاده میشد و چون شیوه کم سرعت و نامطمئنی بود و تعداد ظرفیت برای مقدار نفر تو BTS رو کم میکرد و پهنای باند کمی داشت از ابزار های پر سرعت یا همون میکرووویو یا همون لینک ها استفاده شد که هم سرعت بیشتر و هم اطمینان بیشتری دارن

smoma
11-09-2007, 09:31
سلام كسي هست كه بخواد ويترين ايرانسل را ببينه ؟! لينك زير را ببينيد حالشو ببر

smoma
11-09-2007, 09:45
اين هم mtn يه كشور ديگه.... امكانات را ببينيد tv live email music ,...

TheMohammad
11-09-2007, 10:14
برای اولین بار که تو سایت ایرانسل رفتم تو کادر سمت چپ عکس ها یا تبلیغات به صورت کج نمایش داده می شد حقیقش خیلی حال نکردم .... یه جوری اون کج بودن رو اعصابم راه می رفت ... هنوزم نتونستم باهاش کنار بیام ... وقتی عکس بصورت کجکی تو کادر قرار میگیره تقارن از بین میره و وزن اون کادر بهم می خوره ... بعد ها فهمیدم که این اساس و یک شاخصه مهم تبلیغات شرکت MTN است. یعنی هر جا که MTN میره این اساس و الگو رو با خودش میبره و ربطی به بچه های ایران یا ایرانسل ( منظورم قسمت ایرانیشه) نداره ...

این عکس بیلبورد تبلیغاتی ایرانسل تو خارجه که عکس بصورت اریب تو کادر قرار گرفته
اینا چرا دکل ها برقشون دارن میرقصن ؟

MTNIrancell
11-09-2007, 10:56
شوخی میکنی!!!!
گور پدر Gprs! اینکه خوبه...میشه امیدوار بود!
کیفیتش چطوره؟

باز هم خدا رو شکر تو یکی حداقل راضی شدی:12:

پس بگو چرا دليوري اس ام اس هايي كه به شما زدم نمياد
من فكر كردم ديگه كلافه شدي منو زدي تو بلك ليستت :27:

نه بابا کلافه چیه؟
هر روز که OFF هستم از این مشکلات پیش میاد.

ديگه بعد از طرح تشويقي چيه؟ :20:
من نفهميدم ببخشيد

یعنی وقتی ایرانسل قاط میزنه تا روزی که دوباره شارژ نکنی توی طرح هستی.
از ایرانسل مخصوصاً سیم کارت های اعتباریش هیچ چیزی بعید نیست.
چون اصلا روش کنترلی نیست.

شاهین عزیز خبری نداری ایرانسل برای پاییز چه خوابی دیده.یا فعلا تو اب نمک خوابونده یک دفعه اعلام کنه.

در هر صورت خبر داری بگو.الان همه بچه ها منتظر پاییز هستن میخان ببین تو پاییز میخا چه گل سر ما بزنه.

آره.
با بچه ها یه طرح دادیم کلی خنده ولی جالب.:10:

از افطار تا سحر: :27:

مکالمه و sms رایگان

باحاله نه؟:31:

smoma
11-09-2007, 11:02
كسي ويترين ايرانسل را نديد اگر تونستيد نام نويسي كنيد به ما هم بگيد

jackhammer
11-09-2007, 11:05
كسي ويترين ايرانسل را نديد اگر تونستيد نام نويسي كنيد به ما هم بگيد

عزیز این هنوز راه نیفتاده.

MTNIrancell
11-09-2007, 11:14
از دوستانی که در محدوده ای مابین :

***خیابان آزادی: از دانشگاه شریف تا اسکندری شمالی

***خیابان امام خمینی: از اسکندری جنوبی تا استاد معین

***استاد معین: از آزادی تا امام خمینی

***اسکندری: از آزادی تا امام خمینی

قرار دارند و اکثر روزها مشکل آنتن دهی و شبکه دارند خواهشمندم که شماره خودشون رو در اسرع وقت (تا 25 شهریور) برای من میل کنند.

به دوستان و آشنایانتون هم بگید.

اگه این روش جواب بده برای مناطق دیگه هم اینکار رو می کنم.:10:

MTNIrancell
11-09-2007, 11:15
از دوستانی که در محدوده ای مابین :

***خیابان آزادی: از دانشگاه شریف تا اسکندری شمالی

***خیابان امام خمینی: از اسکندری جنوبی تا استاد معین

***استاد معین: از آزادی تا امام خمینی

***اسکندری: از آزادی تا امام خمینی

قرار دارند و اکثر روزها مشکل آنتن دهی و شبکه دارند خواهشمندم که شماره خودشون رو در اسرع وقت (تا 25 شهریور) برای من میل کنند.

به دوستان و آشنایانتون هم بگید.

اگه این روش جواب بده برای مناطق دیگه هم اینکار رو می کنم.:10:

راستی منظورم تهران هستش