مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
ICTna.ir - تعرفه مکالمات شبکه تلفن همراه دولتی کشور (MCI) هشت درصد افزایش پیدا میکند.
مهندس صابر فيضی -مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفتگو با خبرنگار ایستنا با اشاره به طرح یکسان سازی تعرفه مکالمات مشترکین شبکه تلفن ثابت و افزایش ۱۶ درصدی تعرفه مکالمات در محدوده هر استان، گفت: افزايش 8 درصدي تعرفه موبايل نيز در راستاي يكسانسازي تعرفهها صورت خواهد گرفت كه در صورت تصويب شوراي اقتصاد نهايي ميشود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در راستاي اين طرح، تعرفه داخل استاني استفاده از تلفن سيار هشت درصد افزايش مييابد اما تعرفه بين استاني آن با رقم 760 ريال در هر دقيقه يكسان خواهد شد.
:8:
mehdi_vsgh
20-05-2007, 18:39
مراغه 6 یا 7 مین شهری بود که تحت پوشش ایرانسل قرار گرفته بود.:20:
عجبشیر 2 ماه پیش تحت ÷وشش ایرانسل قرار گرفته بود:20:
اون یکی ها هم فکر کنم خیلی وقته را افتادن ولی اطلاع چندانی ندارم:8:
نه بابا همین چند لحظه پیش زیر نویس کرد:41:
علیرضا خارجی
20-05-2007, 18:43
راستی آقای علیرضا چطور میری ایمیل چک میکنی؟منظورم اینه سایت یاهو رو چطور باز میکنی؟(با چه آدرسی)آخه من با wap هم که میرم بازم خود به خود هزینه میندازه.مرسی.یا علی
سلام بر تو ای عزیزم :11:
من قبلا از هرچیزی بگم یه سری به سایت تعرفه ایرانسل بزن اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد اینکه ایرانسل 2تا تعرفه داره 499 ریال رو افزایش نداده فقط یه تعرقه 625 ریالی که بصورت ثانیه ای حساب میکنه اضافه کرده که تو میتونی تعرفه خودتو هرماه یک بار رایگان عوض کنی
در مورد ایمیل چک کردن شاید باورتون نشه همین الان چک کردم از طریق اپرا 6/7تا صفحه باز کردم یک دونه ایمیل به سعید فرستادم و به خودم باورتون نشد به من ربطی نداره شد 26 کیلوبایت 78 تومان
خب دکتر امیدوارم اپرا داشته باشی :46:
بعد از اینکه اپرا رو باز میکنی توی قسمت بوکمارکس اونجا لینک یاهو هست روی همون کلیک کنی خودش مستقیم به صفحه یاهو میره و اونجا توی اولین گزینه به اسم New yahoo Mail هستش اونو کلیک کن تا به صفحه Usernem And Password بری بعد دیگه فکر کنم بقیشو میدونی
mehdi_vsgh
20-05-2007, 18:53
ICTna.ir - تعرفه مکالمات شبکه تلفن همراه دولتی کشور (MCI) هشت درصد افزایش پیدا میکند.
مهندس صابر فيضی -مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفتگو با خبرنگار ایستنا با اشاره به طرح یکسان سازی تعرفه مکالمات مشترکین شبکه تلفن ثابت و افزایش ۱۶ درصدی تعرفه مکالمات در محدوده هر استان، گفت: افزايش 8 درصدي تعرفه موبايل نيز در راستاي يكسانسازي تعرفهها صورت خواهد گرفت كه در صورت تصويب شوراي اقتصاد نهايي ميشود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در راستاي اين طرح، تعرفه داخل استاني استفاده از تلفن سيار هشت درصد افزايش مييابد اما تعرفه بين استاني آن با رقم 760 ريال در هر دقيقه يكسان خواهد شد.
قابل توجه بعضیها.....
ولی خدایش این مخابرات کی میخواد دست از این کلاه برداریهاش برداره؟؟ یه روز میگه میخاد هزنه هارا کم کنه !!! یه روز میگه زیاد میکنه!!!
اصلا معلوم نیست قضیه جیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا خارجی
20-05-2007, 19:01
:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:
تو این مخابرات چه خبره؟
Dr.Dolfin
20-05-2007, 19:36
سلام بر تو ای عزیزم :11:
من قبلا از هرچیزی بگم یه سری به سایت تعرفه ایرانسل بزن اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد اینکه ایرانسل 2تا تعرفه داره 499 ریال رو افزایش نداده فقط یه تعرقه 625 ریالی که بصورت ثانیه ای حساب میکنه اضافه کرده که تو میتونی تعرفه خودتو هرماه یک بار رایگان عوض کنی
در مورد ایمیل چک کردن شاید باورتون نشه همین الان چک کردم از طریق اپرا 6/7تا صفحه باز کردم یک دونه ایمیل به سعید فرستادم و به خودم باورتون نشد به من ربطی نداره شد 26 کیلوبایت 78 تومان
خب دکتر امیدوارم اپرا داشته باشی :46:
بعد از اینکه اپرا رو باز میکنی توی قسمت بوکمارکس اونجا لینک یاهو هست روی همون کلیک کنی خودش مستقیم به صفحه یاهو میره و اونجا توی اولین گزینه به اسم New yahoo Mail هستش اونو کلیک کن تا به صفحه Usernem And Password بری بعد دیگه فکر کنم بقیشو میدونی
مرسی از کمکت.اگه میشه یه راهنمایی در مورد چت هم بکن.من هر کاری میکنم نمیتونم با یاهو مسنجر وصل شم ارور میده.مرسی .یا علی
Clickrast
20-05-2007, 19:42
نه مثل اینکه واقعا رو تهران دارن کار می کنن !
من هر وقت این صفحه رو لود می کنم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با Ctrl + f5
جاهای زیاد تری زرد شده و مناطق آبی داره کم میشه
حالا نمی دونم در عمل هم همینطوره؟!
mosi7616
20-05-2007, 21:04
بچه ها منم خودم شديدن مخالف شده بودم با ايرانسل
ولي خداييش بخواي حساب كني اين ثانيه اي كردن خيلي به صرف شده
مني كه خيلي كم حرف ميزنم براي خوبه
در ضمن شما فكر كردين كه اپراتور اول دقيقه اي چند حساب مي كنه براتون
مثلا مني كه تو اسلامشهر هستم ولي خط تهران دارم
يعني همشه بايد هزينه جابه جايي بدم
ولي ايرانسل جابه جايي نداره
يه دو دو تا چهار تاي سادس
همين الان هزينه هاي ايرانسل از دولتي كمتره
شما اگه با دولتي به خونتون زنگ بزنين چند براتون حساب مي كنن با ايرانسل چند
اين يعني مزيت
منم مثل خيليا اول موافق بودم بعد با اين تبليغات منفي مخالف شدم حتي خواستم بفروشم خطمو
ولي الان پشيمون شدم
اول خوب فكر كنيد
گول تبليغات منفي رو نخوريد
واقع بين باشيد
اين يعني مزيت
منم مثل خيليا اول موافق بودم بعد با اين تبليغات منفي مخالف شدم حتي خواستم بفروشم خطمو
ولي الان پشيمون شدم
اول خوب فكر كنيد
واقع بين باشيد
منم همین طوری که میگی بودم .
حتی وقتی که تو تلویزیون واسه تبلیغات منفی تعرفه اعتباریها رو گفت 92 تومن با اینکه خودم اعتباری ندارم ولی قات زدم:31: بعدش دیدم 85تومنه:5:
شما برای اینکه یه اپراتور راه اندازی کنی اولین کاری که باید بکنی چیه؟
یعنی باید با کی قرار داد ببندی؟
من رگولاتوری و تو سرمایه گذار من و تو قرارداد میبندیم که تو یک اپراتور در ایران راه اندازی کنی به آن شرتی که در 11 ماه تمامی مراکز استانهارو تحت پوشش ایرانسل در بیاری
تو برای اینکه برنامه ریزی کنی کلی وقت میزاری و با پیمانکاران قرارداد میبندی و پیمانکار به تو میگه در 8 ماه فلان شهرو کامل میکنم و تو هم توی خبرها اعلام میکنی ...
بعدا تجهيزات پیمانکارها سر مرز گیر میکنه و معلوم نیست به چه دلیلی ولی ماه ها اونجا گیر میکنه
و از این طرف تلویزیون تبلیغ منفی از شرکت تو میکنه
رگولاتوری هو به تو گیر میده
تی سی ای هم باهات همکاری نمیکنه
در واقه تو تنهایی
و برای اینکه از شهرداری مجوز بگیری ماها کارت تول میکشه
شهرداری هم باهات توافق نمیکنه
حالا خیلی چیزهای دیگه هست که یادم نیماد
یاداوری میکنم توی ایران 1سال واسه دولت مثل 1 ساعته
برای اینکه کارای دولتی انجام بدی ماه ها باید وقت بزاری
درست حرفات کاملا منطقی ولی چند تا سوال میمونه
1---اگه لوازم گیر کرد پس چرا بعدش این همه تبلیغ شد با اینکه همه میدونن اینجا ایران و هیچی حساب کتاب نداره
2--- اگه لوازم گیر کرد چرا سیم فروخت یا قصد کلاه برداری داشت یا مشکل پیش اومد خوب تو کل دنیا غیر از ایران اول مدیر پروژه صبر میکنه تا مشکل حل بشه بعد پروژه رو ادامه میده درسته؟
3---حالا مشکلات بود درست شهرداری سنگ انداخت صحیح چرا پس شفاف سازی نشد یه بار مدیر عامل میومد میگفت ما این مشکلات رو داریم کی جواب گوست
4--51% سهام مال ایرانیهاست اونا تا حالا بوق بودن یعنی یه ارگان دولتی نمیتونه از پس شهرداری بر بیاد یا کالا حارو از مرز رد کنه بابا یارو سالی ان تومن قاچاق میکنه پس راه داره سهل انگاری هم در کار بوده
5 ---اقا کلیه حرفا هیچی چرا وقتی یه سری خدمات داد وقتی دید نمیتونه ادامه بده برای جذب مشتری بازم تبلیغ کرد ولی بجای ارتقاسطح کیفی هی از خدمات کم شد اگه اولش خوب بود پس بازم میتونست ادامه بده اگه نذاشتن یوزراشو زیاد نمیکرد تا سطح کیفیت پایین نیاد
و..........
آقا این وضع Tci خیلی خرابه ها ! من یه مشکلی برام پیش اومد که نمی دونم واقعا توجیحش چیه ! من جایی بودم که تقریبا حداکثر یه 100 متر با دکل Tci فاصله داشتم یعنی قشنگ دکل با سکتوراش جلو چشم بود هیچ مانعی هم بینمون نبود.تازه یه سکتور هم که نبود لا اقل 3تاش رو به من بود.موقعه حرف زدن اون قدر قطع و وصل میشد که داشت دیوونم میکرد ! باور کنین چشام تو چشا سکتوراش بود اما کیفیت افتضاح بود !
در حالیکه با این وضع ایرانسل اینجا که دکلاش چند کیلومتر با ما فاصله داره و کلا تحت پوشش به حساب نمیاد و موقعه مکالمه تعداد آنتنش از 7تا به 2-3 تا میرسه اصلا قطعی یا پارازیت نداره و با این وضعش از Tci هم بهتره !
علیرضا خارجی
20-05-2007, 23:24
مرسی از کمکت.اگه میشه یه راهنمایی در مورد چت هم بکن.من هر کاری میکنم نمیتونم با یاهو مسنجر وصل شم ارور میده.مرسی .یا علی
برنامه چت رو ندارم شاید بچه های داشته باشن کمکت کنند:46:
Clickrast
20-05-2007, 23:25
شاید طرف مقابل جاش درست نبوده !
شاید طرف مقابل جاش درست نبوده !
طرف تلفن ثابت بود!
Clickrast
20-05-2007, 23:29
چرا TempesT بی چاره بن شده؟!
این آقا توحید ( Tempest) بیچاره را Banned کردن ! اون داشت به بی ادبی اون یارو اعتراض میکرد بیچاره ! چه جوری باید کمکش کرد؟
Clickrast
20-05-2007, 23:33
طرف تلفن ثابت بود!
:31: :19:
Clickrast
20-05-2007, 23:36
خوب در حین اینکار خودشم بی ادبی کرد!
اون طرف رو هم بن کردن؟
علیرضا خارجی
20-05-2007, 23:40
1---اگه لوازم گیر کرد پس چرا بعدش این همه تبلیغ شد با اینکه همه میدونن اینجا ایران و هیچی حساب کتاب نداره
2--- اگه لوازم گیر کرد چرا سیم فروخت یا قصد کلاه برداری داشت یا مشکل پیش اومد خوب تو کل دنیا غیر از ایران اول مدیر پروژه صبر میکنه تا مشکل حل بشه بعد پروژه رو ادامه میده درسته؟
3---حالا مشکلات بود درست شهرداری سنگ انداخت صحیح چرا پس شفاف سازی نشد یه بار مدیر عامل میومد میگفت ما این مشکلات رو داریم کی جواب گوست
4--51% سهام مال ایرانیهاست اونا تا حالا بوق بودن یعنی یه ارگان دولتی نمیتونه از پس شهرداری بر بیاد یا کالا حارو از مرز رد کنه بابا یارو سالی ان تومن قاچاق میکنه پس راه داره سهل انگاری هم در کار بوده
5 ---اقا کلیه حرفا هیچی چرا وقتی یه سری خدمات داد وقتی دید نمیتونه ادامه بده برای جذب مشتری بازم تبلیغ کرد ولی بجای ارتقاسطح کیفی هی از خدمات کم شد اگه اولش خوب بود پس بازم میتونست ادامه بده اگه نذاشتن یوزراشو زیاد نمیکرد تا سطح کیفیت پایین نیاد
و..........
تبلیغات از ماه ها قبل برنامه ریزی میشه :41:
شرکت ها قبل از هر چیزی تبلیغ میکنن این هیچ مشکلی نداره
حتی قبل از راه اندازی شرکت
وقتی تو فکر میکنی شرکت چند میلیاردی تچهیزات قانونی خودشو حتی اگه شده قاچاق بیاره پس دلیلی نمیبینم بیشتر از این باتو بحث کنم
:41: :41: :41: :41: :41: :41:
اون طرف رو هم بن کردن؟
نه خیر اوشون صحیح و سالم تشریف دارن ! خوب اره اونم نباید اونارا می گفت.اما خوب اگه قراره کسی بند شه که اون نباید شه آخه !
Maziar_69
20-05-2007, 23:44
اون طرف رو هم بن کردن؟
اون یارو یه بار بن شده بوده این یوزر نیم جدیدشه اسم قبلیش usfarshad بود که الان به جای f نوشته ph !!!!!:41:
Maziar_69
20-05-2007, 23:47
برید تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت راست رو برید پایین تو نظر سنجی شرکت کنین. حتما برید البته از الان بگم ایرانسل اوله و Tci دوم و تالیا بدون امتیاز (!!!) سوم. البته فقط در مورد اعتباری ها هستش.
masoudboy
20-05-2007, 23:58
دوستان اصفهانی با شرکت مخابرات اصفهان تماس بگیرند و مشکل تماس از تلفن ثابت به تالیا و ایرانسل از خطوط تلفن ثابت را بگویند شاید اگر اعتراض زیاد شد درست کنند ... این مشکل واقعا آزاردهنده هست ... کسی دقیقا علت این مشکل را از نظر فنی نمی دونه ؟!... چرا وقتی به موبایل های Tci و اسپادان زنگ می زنیم راحت می گیره ولی ایرانسل و تالیا نه ؟؟؟.... حداقل باید 5 بار شماره گیری کرد تا بگیره ولی از موبایل دولتی به راحتی میشه با این 2 تا شبکه تماس گرفت ؟؟؟ شهرهای دیگه هم این مشکل هست ؟؟؟
علیرضا خارجی
21-05-2007, 00:02
اون یارو یه بار بن شده بوده این یوزر نیم جدیدشه اسم قبلیش usfarshad بود که الان به جای f نوشته ph !!!!!:41:
اینجا هم که کسی قانون رو رعایت نمیکنند
مدیران انجمن رسیدگی کنید:41:
Maziar_69
21-05-2007, 00:03
دوستان اصفهانی با شرکت مخابرات اصفهان تماس بگیرند و مشکل تماس از تلفن ثابت به تالیا و ایرانسل از خطوط تلفن ثابت را بگویند شاید اگر اعتراض زیاد شد درست کنند ... این مشکل واقعا آزاردهنده هست ... کسی دقیقا علت این مشکل را از نظر فنی نمی دونه ؟!... چرا وقتی به موبایل های Tci و اسپادان زنگ می زنیم راحت می گیره ولی ایرانسل و تالیا نه ؟؟؟.... حداقل باید 5 بار شماره گیری کرد تا بگیره ولی از موبایل دولتی به راحتی میشه با این 2 تا شبکه تماس گرفت ؟؟؟ شهرهای دیگه هم این مشکل هست ؟؟؟
گفتم که شهرهای دیگه نیست احتمالا فقط اصفهانه
TheMohammad
21-05-2007, 00:05
حمایت از بخش خصوصی را طبق بیانات مقام معظم رهبری در اصل 44 قانون اساسی رو اجرا میکنند
علیرضا خارجی
21-05-2007, 00:06
اگه اصفهان دودم این کارو میکردم
Maziar_69
21-05-2007, 00:06
حالا TempesT میتونه یه s بذاره آخر یوزرش دوباره ثبت نام کنه.
uspharshad
21-05-2007, 00:08
اون طرف رو هم بن کردن؟
نه خير ...
Maziar_69
21-05-2007, 00:11
نه خير ...
خوش که میگذره بهت؟ چایی میوه شیرینی چیزی نمیخوایی؟
masoudboy
21-05-2007, 00:17
من هم فکر می کنم مخابرات اصفهان از عمد اینکار را میکنه چون با آمدن تالیا و ایرانسل به طور رسمی در اصفهان بازار اسپادان را از دست میده و عیب از شبکه این دو شرکت نیست چون با موبایل Tci به راحتی میشه تماس گرفت . اگر مخابرات اصفهان بخواهد اینکار را برای همیشه ادامه میده عملا استفاده از شبکه تالیا و ایرانسل در اصفهان فایده ای نداره چون برای من یکی حداقل خیلی مهم هست که بشه از تلفن ثابت به راحتی با موبایلم ارتباط برقرار کرد نه اینکه 3 بار بوق اشغال بزنه 2 بار بگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نیست ... واقعا نمی دونم چی بگم ...
علیرضا خارجی
21-05-2007, 00:26
نه خير ...
خداحافظ :46:
علیرضا خارجی
21-05-2007, 00:27
من هم فکر می کنم مخابرات اصفهان از عمد اینکار را میکنه چون با آمدن تالیا و ایرانسل به طور رسمی در اصفهان بازار اسپادان را از دست میده و عیب از شبکه این دو شرکت نیست چون با موبایل Tci به راحتی میشه تماس گرفت . اگر مخابرات اصفهان بخواهد اینکار را برای همیشه ادامه میده عملا استفاده از شبکه تالیا و ایرانسل در اصفهان فایده ای نداره چون برای من یکی حداقل خیلی مهم هست که بشه از تلفن ثابت به راحتی با موبایلم ارتباط برقرار کرد نه اینکه 3 بار بوق اشغال بزنه 2 بار بگه شماره مورد نظر در شبکه موجود نیست ... واقعا نمی دونم چی بگم ...
ایرانسل تو پس نگرفتی؟
Maziar_69
21-05-2007, 00:30
فرشاد هم بند شد. هوووووووووورررررررررررااا ااااااااااااااا
علیرضا خارجی
21-05-2007, 00:33
ولی جایه tempest خالیه
masoudboy
21-05-2007, 00:34
ایرانسل تو پس نگرفتی؟
آن را نه... ولی یک اعتباری خریدم 2 هفته پیش و در کنار تالیا ازش استفاده می کنم ولی با این وضعی که مخابرات اصفهان پیش آورده باید مثل اینکه بریم سر مکان اول و یک سیم کارت مخابرات بخریم ...
Maziar_69
21-05-2007, 00:43
آن را نه... ولی یک اعتباری خریدم 2 هفته پیش و در کنار تالیا ازش استفاده می کنم ولی با این وضعی که مخابرات اصفهان پیش آورده باید مثل اینکه بریم سر مکان اول و یک سیم کارت مخابرات بخریم ...
ایرانسل بهتر شده یا همون جوریه؟
masoudboy
21-05-2007, 01:00
ایرانسل بهتر شده یا همون جوریه؟
در خانه که هستم آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم یک آنتن بیشتر نمی مونه و صدا خیلی بد میره و باید برم تو حیاط تا بشه صحبت کرد ولی دیروز طرفای یک خیابان بودم (طالقانی و شیخ بهایی ) که قبلا آنتن نداشت ولی الان درستش کرده بودند وفول بود آنتن ... ولی هنوز بالاشهر اصفهان پوشش خیلی بد و ضعیف هست من هم محل کارم آن طرف ها هست و فعلا نمی تونم از ایرانسل استفاده کنم ... ولی حتی اگر آنتن دهی را هم درست کنه ولی مشکل تماس از تلفن ثابت حل نشه متاسفانه فایده نداره ...
علیرضا خارجی
21-05-2007, 01:12
در خانه که هستم آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم یک آنتن بیشتر نمی مونه و صدا خیلی بد میره و باید برم تو حیاط تا بشه صحبت کرد ولی دیروز طرفای یک خیابان بودم (طالقانی و شیخ بهایی ) که قبلا آنتن نداشت ولی الان درستش کرده بودند وفول بود آنتن ... ولی هنوز بالاشهر اصفهان پوشش خیلی بد و ضعیف هست من هم محل کارم آن طرف ها هست و فعلا نمی تونم از ایرانسل استفاده کنم ... ولی حتی اگر آنتن دهی را هم درست کنه ولی مشکل تماس از تلفن ثابت حل نشه متاسفانه فایده نداره ...
ایرانسل تالیا نیست مشکل شو حل میکنه با اصفهان. اصفهان شهره کوچیکی نیست که چشم پوشی کنه
منم اگه نون خور ايرانسل بودم همين رو ميگفتم...
به قول قديميا توقف بيجا مانع كسب استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتت....
حالا boy iran اومد گفت بو مياد نگين دروغ ميگه ...:31: :25: :15:
اتفاقا بهتره خودت بحث رو اینطوری شروع نمیکردی که مجبور بشم جواب بدم
در ضمن ما برای مخابرات و تالیا هم دکل نصب میکنیم وکیفیت کار هر سه اپراتور رو میدونیم , در ضمن اصلا با ایرانسل رابطه مستقیم نداریم بلکه نوکیا رابط بین ماست
وقتی حرفت درسته که ایرانسل به ما هم مثل اون اوایل مخابرات که به کارمندان خودش سیم کارت مجانی میداد به ماهم سیم کارت مجانی بده
در ضمن گفتم اگه در مورد ایرانسل نظری یا انتقادی داری بهتره اینجا مطرح بشه تا اینکه یه آی دی بسازی و بیایی تو شروع کنی به بد و بیراه گفتن بی دلیل
H A M A S
21-05-2007, 07:57
کيا مشکل برگشت صد از ثابت به ايرانسل دارند؟
ماشالا... بعضي از دوستان با هم انس گرفتند و با اسم كوچيك هم ديگه رو صدا مي زنند ...:39:
خوبه حداقل ايرانسل اين فايده رو داشت كه بعضي ها رو به هم نزديك كنه:34: كه نونشونو با هم بندازن تو ديگ آبگوشت ايرانسل تا خيس بخوره .....خدا بركت بده:36:
مرسی عزیز , خوبی این انجمن ها اینه دیگه
ولی من بگم اگه بحث استفاده از ایمیل و اینترنت روی موبایل نبود اصلا از موبایل خوشم نمیومد
اگه اپراتور سوم با امکانات بیشتر بیاد مطمئنا میرم طرف اون و یک سیم کارت میخرم
من کارم یه طوریه که اگه نگم 24 ساعت حداقل تمام وقتی که بیدارم به اینترنت نیاز دارم
من بهت خورده نمیگیرم که با یکی و دو تا دیگه نون بندازیم توی آبگوشت ایرانسل خیس بخوره و این حرفها
چون دلیلی برای دفاع از اون اپراتور دولتی ندارید این رو میگید
راستی آقای علیرضا چطور میری ایمیل چک میکنی؟منظورم اینه سایت یاهو رو چطور باز میکنی؟(با چه آدرسی)آخه من با wap هم که میرم بازم خود به خود هزینه میندازه.مرسی.یا علی
منظورت اینه که میخوایی برات هزینه نندازه
بالاخره یه خرجی داره هر چی هم که کم باشه , به هر دلیلی هم که صفحه مورد نظرت باز نشه
:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:
تو این مخابرات چه خبره؟
یه چیز جالب خوندم
قراره مخابرات کل استانها رو یک شماره بده و قیمت مکالمه داخل شهری رو زیاد کنه
حالا یه بنده خدا یه مقاله نوشته بود توی روزنامه خراسان دیروز که تقریبا کسانی که با شهرستان تماس میگیرند به تعداد زیاد یا خود دولته ( استانداری , شهرداری , سفارتها و ... ) یا تجار هستند
حالا بحث اینه که مردمی که داخل شهر تماس میگیرند چرا باید بابت این مورد هزینه اضافی پرداخت کنند
اين يعني مزيت
ولي الان پشيمون شدم
اول خوب فكر كنيد
واقع بين باشيد
هنوز کجاش رو دیدی که به هرجای ایران زنگ بزنی قیمتش یکیه
و..........
مثال روشنت اگه بخوایی تحقیق کنی کاروانهای بنزی است که نیروی انتظامی برای سپاه با پشتیبانی صدا و سیما اونطرف مرز باز میکردند و به عنوان لوازم یدکی وارد میکردند است , میتونی توی آرشیو روزنامه خراسان پیدا کنی چون یه دوره خواستند گمرک رو بپیچونند و گمرکات گند همه قضیه رو در آورد .
آقا این وضع Tci خیلی خرابه ها ! من یه مشکلی برام پیش اومد که نمی دونم واقعا توجیحش چیه ! من جایی بودم که تقریبا حداکثر یه 100 متر با دکل Tci فاصله داشتم یعنی قشنگ دکل با سکتوراش جلو چشم بود هیچ مانعی هم بینمون نبود.تازه یه سکتور هم که نبود لا اقل 3تاش رو به من بود.موقعه حرف زدن اون قدر قطع و وصل میشد که داشت دیوونم میکرد ! باور کنین چشام تو چشا سکتوراش بود اما کیفیت افتضاح بود !
در حالیکه با این وضع ایرانسل اینجا که دکلاش چند کیلومتر با ما فاصله داره و کلا تحت پوشش به حساب نمیاد و موقعه مکالمه تعداد آنتنش از 7تا به 2-3 تا میرسه اصلا قطعی یا پارازیت نداره و با این وضعش از Tci هم بهتره !
به فاصله نیست , ظرفیت اون سایتی که نزدیکش بودی پر شده بود
این اتفاق توی سیم کارتهای دولتی خیلی میافته
قابل توجه اونهایی که میگند ایرانسل قبل از ظرفیت سازی سیم کارت فروخته
خود مخابرات اواخر سال گذشته اونقد سیم کارت توی بازار ریخت که تمام سایتهای شهری تعطیل شده بودند
اگه یکی مثل ایرانسل نمیومد , مخابرات دست به تجهیزاتش نمیزد ( خودمون پیمانکارش بودیم ) و اشکالات شبکه رو
به گردن گوشی های رجیستر نشده و سیم کارتهای تقلبی می انداخت
رفتار خوبی نیست حتی اگه دشمن خونی ات باشه یه روزی به درد هم میخورید
سلام
عزیزم این اپرای من لینک یاهو رو نداره...(ورژن 2 هست)
لینکشو بدی که ادد کنم ممنون میشم
این آقا توحید ( Tempest) بیچاره را Banned کردن ! اون داشت به بی ادبی اون یارو اعتراض میکرد بیچاره ! چه جوری باید کمکش کرد؟
نگران نباش
تا چند روز دیگه هر دوتاشون از حالت بن خارج میشن
علیرضا خارجی
21-05-2007, 10:22
سلام
عزیزم این اپرای من لینک یاهو رو نداره...(ورژن 2 هست)
لینکشو بدی که ادد کنم ممنون میشم
اینم لینکش میتونی حتی توی کامپیوتر خودت امتحان کنی
mehdi_vsgh
21-05-2007, 11:52
نگران نباش
تا چند روز دیگه هر دوتاشون از حالت بن خارج میشن
خیر افراد بن شده هیچگاه از حالت بن خارج نمیشن!!:41:
Dr.Dolfin
21-05-2007, 11:52
آقا یکی چت با یاهومسنجر رو به ما یاد بده.ماله من همش ارور میده
پس چی شد 1000 دقیق رایگان. من سیمکارتم رو دیروز فعال کردم و حدود 2-3 ساعت از ایرانسل با ایرانسل حرف زدم. تعرفم هم دقیقه ای کردم.
الان رفتم تو ecare میبینم زده هزینه این دوره 12000 تومن.
یعنی بعدا حساب میکنن ؟ یا من رفتم سر کار !!!!!! حالم کلی گرفته شده از وقتی اینو دیدم... 130 هم که قربونش برم اصلا میگه network difficulty و وصل نمیشه... تازه هر دفعه هم 50 تومن کم میکنه این خطا رو میده...
یکی که آگاهه میتونه در مورد 1000 دقیقه توضیح بده ؟
علیرضا خارجی
21-05-2007, 12:21
فناوران- رييس هيات مديره مخابرات ايران ميگويد: مشكل ارتباطي سيمكارتهاي اعتباري اپراتور اول حداكثر ظرف دو هفته آينده به صورت كامل برطرف خواهد شد.
وفا غفاريان با اعلام اين خبر ميگويد: كانالهاي ارتباطي بين اپراتورهاي ايرانسل و تاليا با سيمكارتهاي اعتباري اپراتول اول هنوز هم به صورت كامل برقرار نشده است.
وي در عين حال ميگويد: ارتباط بين سيمكارتهاي تاليا و سيمكارتهاي اعتباري شركت ارتباطات سيار برقرار شده است اما به دلیل کافی نبودن کانالهای ارتباطی در حال حاضر مشتركان ناچار به تكرار تماس هستند تا موفق به برقراري ارتباط شوند.
غفاريان خاطرنشان ميكند: مشكل ارتباط سيمكارتهاي ايرانسل با سيمكارتهاي اعتباري اپراتور اول به زودي برطرف خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به احتمال تصويب تعرفه مكالمات بين اپراتوري با تعرفه 625 ريال براي هر دقيقه تماس با ساير اپراتورها ميگويد: از جايي كه نميتوان موقعيت جغرافيايي مشتركان را ارزيابي كرد ناچاريم تعرفه 760 ريالي تعرفه مكالمه بين شهري را از مشتركان تلفن ثابت و اپراتور اول دريافت كنيم.
به گفته رييس هيات مديره شركت مخابرات، به محض اينكه تعرفه جديد در كميسيون تنظيم مقررات تصويب شود مخابرات ايران نرخ تعيين شده را از مشتركان دريافت ميكند.
غفاريان همچنين در پاسخ به سوالي مبني بر پرداخت اضافه دريافت شركت مخابرات ايران و اپراتور اول به مشتركان ميگويد: در اين مورد هم، نميتوان ارزيابي كرد كه مشتركان ايرانسل در چه منطقهاي قرار داشتهاند در نتيجه امكان بازگشت اضافه پرداخت به مشتركان قابل انجام نيست. وي در پاسخ به اين سوال كه با وجود تصويب تعرفه 625 ريال براي مكالمات بين اپراتوري در كميسيون تنظيم مقررات به چه دليل شركت مخابرات ايران، تعرفه مكالمات گذشته را با رقم جديد محاسبه نميكند، گفت: اين طرح نيز قابل بررسي است.
علیرضا خارجی
21-05-2007, 12:24
پس چی شد 1000 دقیق رایگان. من سیمکارتم رو دیروز فعال کردم و حدود 2-3 ساعت از ایرانسل با ایرانسل حرف زدم. تعرفم هم دقیقه ای کردم.
یعنی بعدا حساب میکنن ؟ یا من رفتم سر کار !!!!!! حالم کلی گرفته شده از وقتی اینو دیدم... 130 هم که قربونش برم اصلا میگه network difficulty و وصل نمیشه... تازه هر دفعه هم 50 تومن کم میکنه این خطا رو میده...
برای من بارها پول کم کرده تا 1 و 2 هزار تومان هم بوده زنگ بزن 130 و بپرس :46:
meshkiposh2200
21-05-2007, 12:26
دمات اینترنتی اپراتور دولتی در بلاتکلیفی
نسل ٥/٢ تلفن همراه يا Gprs به مشتركان امكان ميدهد كه به اينترنت دسترسي داشته و بتوانند صوت، تصوير و ديتا را با يكديگر مبادله كنند؛ در حال حاضر اين سرويس از سوي اپراتور دوم تلفن همراه، راهاندازي شده است، اما وعدهي راهاندازي آن از سوي اپراتور اول، آن هم با داشتن بيش از ١٥ ميليون مشترك هنوز محقق نشده است و راهاندازي آن هر بار به زمان ديگري موكول ميشود.
به گزارش (ايسنا)، ظاهرا سرويس Gprs در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي راهاندازي شده اما هنوز به مرحلهي دسترسي عمومي نرسيده است. راهاندازي اين خدمات در سال گذشته به امسال وعده داده شده بود و وجود تناقض در ميان گفتههاي مسوولان مخابراتي در اين باره كاملا مشهود است، به عنوان نمونه وحيد صدوقي - مدير عامل شركت ارتباطات سيار - در اولين نشست مطبوعاتي خود در سال گذشته دربارهي وضعيت شبكههاي نسل ٥/٢ تلفن همراه، گفته بود: براي سال ٨٥ براي ٢٠ هزار مشترك در تهران، استفاده از اين شبكه در نظر گرفته شده است كه در ابتدا در منطقهي خاصي بهرهبرداري از آن را خواهيم داشت.
اما وي چندي بعد در نشستي ديگر، به توسعهي سرويسهاي شبكه اشاره و عنوان كرده بود: بهرهبرداري از برخي سرويسهاي شبكهي هوشمند تلفن همراه، پيادهسازي سيستم خدمات مشتريان و پيادهسازي پايلوت ارتباطات پرسرعت داده ازجملهي اين سرويسهاست و در زمينهي Gprs اميدواريم تا پايان امسال بتوانيم اين سرويس را به حداقل تا پنج هزار مشترك ارايه دهيم.
او در چندين نشست مطبوعاتي خود وعده داده بود كه سرويسهاي Gprs تا شهريورماه سال جاري عملياتي شود و مشتركان بتوانند از خدمات آن استفاده كنند.
از سوي ديگر محمد سليماني - وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات نيز در اين باره گفته بود: قسمت اعظم تجهيزات مربوط به ايجاد شبكهي نسل ٥/٢ تلفن همراه خريداري شده و به احتمال زياد، تا پايان سال جاري (سال ٨٥) نسل ٥/٢ را ارايه كرده و به صورت عملياتي در سال ٨٦ اجرايي ميكنيم.
به گفتهي وي با راهاندازي نسل ٥/٢ تلفن همراه از بسياري از قابليتهاي اين سيستم نميتوان استفاده كرد و مشكلاتي در زيرساخت ارتباطي كشور وجود دارد كه ارسال ديتا از طريق تلفن همراه را امكانپذير نخواهد كرد.
وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات يادآور شد: در حال ايجاد سيستم كامل و جامعي هستيم كه مشتري داشته باشد؛ اما اگر هم اكنون نسل ٥/٢ تلفن همراه ارايه شود، مشتري زيادي نخواهد داشت، به همين دليل اجراي اين تكنولوژي در سال ٨٦ خواهد بود.
سليماني همچنين با بيان اين كه اين سيستم به صورت مرحلهاي در حال انجام است، پيشبيني كرده است كه نسل ٥/٢ تلفن همراه در مرحلهي اول حدود ٢ ميليون مشترك را در بر خواهد گرفت.
اين در حالي است كه وفا غفاريان - رييس هيات مديرهي شركت مخابرات ايران - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران در سال گذشته و در پاسخ به اين پرسش كه آيا Gprs براي سال ٨٥ آمادهي بهرهبرداري خواهد شد، گفته بود: در شرايط فعلي تنها يك پايلوت بسيار كوچك از سيستم Gprs در منطقهي محدود و تنها براي تست زدن از بعد فني مورد آزمايش قرار خواهد گرفت.
او افزوده بود: اين امر به معناي بهرهبرداري Gprs به عنوان يك سرويس عملياتي نخواهد بود و همان طور كه قبلا وزير هم گفته بود، سرويس عملياتي اين سيستم كه شامل Mms و اينترنت است، مستلزم گسترش تجهيزات و زيرساختهاي آن در سطح وسيعي از كشور است.
غفاريان خاطرنشان كرده بود: Gprs امسال كاربرد عملي براي مشتركان نخواهد داشت و تنها آزمايش كاربرد فني و اندازهگيري براي سنجش اينترنت سريع برروي تلفن همراه در تهران است و به طور طبيعي زماني كه اين زيرساختها آماده شود براي كاربري مشتركان اعلام خواهد شد.
اما وي چند روز پيش با بيان اين كه طراحي كلي سرويس Gprs شبكهي اپراتور اول تلفن همراه انجام شده گفته بود: بعيد ميدانم كه اين سرويس طي سال جاري (سال ٨٦) به مرحلهي عملياتي برسد.
به گفتهي او مناقصهي اجرايي شدن سرويس Gprs شبكهي ارتباطات سيار در حال پيگيري است و عملياتي شدن اين سرويس به صورت يكجا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع ميشود تا طي يك سال آينده در اختيار مشتركان تلفن همراه قرار بگيرد.
به گزارش ايسنا، صرفنظر از اين كه چرا زيرساختهاي مخابراتي كشور هنوز براي ارايهي چنين خدماتي آمادگي لازم را ندارد، اين سوالها هم وجود دارد كه زمان استفادهي مشتركان تلفن همراه اپراتوار اول از خدمات جديد كي فرا ميرسد و آيا با ورود اپراتورهاي ديگر تلفن همراه در اين عرصه، تامل و تاخير بيش از اين در زمينهي راهاندازي اين سرويسها از سوي اپراتور دولتي جايز است و آيا هنگام ارايهي اين سرويسها، با توجه به ضعف زيرساختهاي مخابراتي مشكلي در سرويسدهي ايجاد نخواهد شد:19:
علیرضا خارجی
21-05-2007, 12:29
تالیا نیوز - محمد الغمزی مدیر عامل شرکت اتصالات به خبرگزاری گلفنیوز گفت: این شرکت طرح مخابراتی خود در کشور افغانستان را تا پایان ژوئن 2007 به اتمام میرساند. سرویس جدید اتصالات در افغانستان مربوط به خدمات معمولی نوشتاری و صوتی میشود.
به گزارش تالیانيوز، اتصالات پنجمین اپراتور مخابراتی افغانستان محسوب میشود و بر اساس پیشبینیهای کارشناسان، این اقدام جدید میتواند درآمدهای اتصالات را افزایش دهد.
-------------------
5تا اپراتور توی افغانستان :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:
meshkiposh2200
21-05-2007, 12:30
شهرداری اصفهان از نصب هر گونه دکل Bts در شهر اصفهان جلوگیری می کنه و الان14 دکل در شهر فعال است که اونهم به صورت قاچاقی نصب شده. در صورتی رفع مشکل شهرداری ظرف دو هفته تمام اصفهان از چوشش عالی برخوردار خواهد شد.
masoudboy
21-05-2007, 12:43
شهرداری اصفهان از نصب هر گونه دکل Bts در شهر اصفهان جلوگیری می کنه و الان14 دکل در شهر فعال است که اونهم به صورت قاچاقی نصب شده. در صورتی رفع مشکل شهرداری ظرف دو هفته تمام اصفهان از چوشش عالی برخوردار خواهد شد.
منظور شما در مورد ایرانسل هست که 14 تا دکل قاچاقی نصب کرده ... مگر شهرداری می تونه اینکار را بکنه ؟؟ ایرانسل مجوز داره که می تونه در تمام شهرهای ایران BTS نصب کنه و برای این کار و دریافت پروانه کلی پول به دولت داده ...
علیرضا خارجی
21-05-2007, 12:53
این خبر از کجا به دست شما رسید؟
بعید نیست اینطوری باشه :41:
مطمئن باش ایرانسل اگه بدونه مشکل از مخابراته اصفهانه ساکت نمی شینه من خودم میل دادم به ایرانسل و اینا گفتم اونا گفتند کل شهر ایراد داره یا جای خاصی منم گفتم همه جا !حتما رسیدگی می کنند.
علیرضا خارجی
21-05-2007, 13:28
مطمئن باش ایرانسل اگه بدونه مشکل از مخابراته اصفهانه ساکت نمی شینه من خودم میل دادم به ایرانسل و اینا گفتم اونا گفتند کل شهر ایراد داره یا جای خاصی منم گفتم همه جا !حتما رسیدگی می کنند.
منم الان یه ایمیل میفرستم:46:
masoudboy
21-05-2007, 13:36
من هم ایمیل فرستادم تا حالا چند تا و تماس هم گرفتم... 100 درصد مشکل از مخابرات اصفهان هست چون با موبایل حتی Tci به راحتی میشه با تالیا و ایرانسل تماس گرفت و فقط با خط ثابت نمیشه تماس گرفت ولی مخابرات اصفهان زیر بار نمیره و میگه مشکل از شبکه این دو اپراتور هست ! ... در مورد این خبر شهرداری اصفهان اگر هیچ وقت اجازه نده اینها Bts نصب کنند می خواهند چیکار کنند ؟؟؟ 5 هزار تا سیم کارت دست مردم اصفهان داده این ایرانسل و بیچاره مردم بلاتکلیف هستند و هیچ خبری هم نیست ...
بعید می دونم راست باشه چون ماه اسفند بود خود شهردار خواسته بود هرچه سریعتر ایرانسل در اصفهان تکمیل شه تا مسافرا نوروزی مشکل نداشته باشن ! دیدین چقدرم گوش کردن؟:31:
تالیا نیوز - محمد الغمزی مدیر عامل شرکت اتصالات به خبرگزاری گلفنیوز گفت: این شرکت طرح مخابراتی خود در کشور افغانستان را تا پایان ژوئن 2007 به اتمام میرساند. سرویس جدید اتصالات در افغانستان مربوط به خدمات معمولی نوشتاری و صوتی میشود.
به گزارش تالیانيوز، اتصالات پنجمین اپراتور مخابراتی افغانستان محسوب میشود و بر اساس پیشبینیهای کارشناسان، این اقدام جدید میتواند درآمدهای اتصالات را افزایش دهد.
-------------------
5تا اپراتور توی افغانستان :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:
مگه نشنیدی میگن آمریکا هرجا بره جز ویرونی خرابی چیزی نداره ؟!
احتمال داره از خود برنامه مسنجر باشه , خدارا شکر برنامه مسنجر یاهو زیاد داریم یکی دیگه رو امتحان کن
صبر کن قبضت بیاد ( اگه دائمی داری ) برای داداشم که قبضش اومد یه پارامتری بهش خورده بود که 2000 تومن هم طلبکار شده بود
و دوره بعدی این 2000 تومن رو از مبلغ قابل پرداخت کم میکنند
همین 10 سال پیش بود که هرچی افغانی میدیم فکر میکردیم از ماداگاسکار اومده
ولی الان باید بهشون بگیم بچه لوس آنجلس
آره دیگه همه دنیا پیشرفت می کنن ماهم هی تو سر و مغز خودمونا دنیا می زنیم! نمونه های زیادی مثل افغانستان هست...آدم خیلی دلش به حاله خودش و ایران می سوزه...
برای من بارها پول کم کرده تا 1 و 2 هزار تومان هم بوده زنگ بزن 130 و بپرس :46:
یعنی چی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی یه هزینه میزده بعد درستش میکرده ؟
ضمنا 130 هم پیغام میده "temorary network difficulty" .. چند روزه!
meshkiposh2200
21-05-2007, 16:44
امریکا که روش دست گذاشت اینطوری شد.نمیخام بحث سیاسی کنم ولی ماداریم چوب تحریم امریکا را میخوریم:41:
meshkiposh2200
21-05-2007, 16:46
[quote=علیرضا خارجی;1107437]این خبر از کجا به دست شما رسید؟
والا ما هم شنیدیم:46:
علیرضا خارجی
21-05-2007, 16:52
یعنی چی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی یه هزینه میزده بعد درستش میکرده ؟
ضمنا 130 هم پیغام میده "temorary network difficulty" .. چند روزه!
آره بعدا زیاد شد بعد از حسابم کم شد :31:
emprator_kochak
21-05-2007, 17:31
امریکا که روش دست گذاشت اینطوری شد.نمیخام بحث سیاسی کنم ولی ماداریم چوب تحریم امریکا را میخوریم:41:
آره شما کاملاً درست میگید!
emprator_kochak
21-05-2007, 17:32
کلاس افغانها هم برا ما داره میره بالا!
Dr.Dolfin
21-05-2007, 20:12
سلام دوستان.من از برنامه اپرا مینی یه چیزی پیدا کردم که فکر کنم 99 درصد اعضای این تاپیک بدونن ولی گفتنش واسه اون یه درصد خالی از لطف نیست.من هر بار ایمیل چک میکردم حدودا 100-200 تومن از اعتبارم کم میشد.ولی تووی setting برنامه اپرا رفتم و تمام تیک ها رو برداشتم.یکیشون مربوط به این بود که عکس ها رو نمایش نده.من تیکشو برداشتم و دوباره رفتم ایمیل چک کردم.و 4 تومن از اعتبار کم شد.چند بار هم امتحان کردم 4-6 تومن کم میشد.ولی دیگه خبری از عکس توو صفحه نبود و فقط نوشته داشت.عوضش هم سرعت بیشتر میشه هم هزینش کمتر میشه.من تووی هر صفحه ای که میرفتم دیگه کیلو بایت نمینداخت.هرکی امتحان کرد و جواب داد اطلاع بده.میخوام مطمئن شم ببینم ایرانسل دوباره قاطی نکرده؟!یا علی.
Dr.Dolfin
21-05-2007, 20:27
نمیدونم چرا هر وقت میرم تووی یه سایت و مثلا 2 کیلو بایت استفاده میکنم و بعدش اعتبارمو نگاه میکنم یه دفعه 40 تومن کم میشه؟ولی تووی سایت یاهو اصلا کیلو بایت نمیندازه.کسی میدونی مشکل چیه؟
سلام دوستان.من از برنامه اپرا مینی یه چیزی پیدا کردم که فکر کنم 99 درصد اعضای این تاپیک بدونن ولی گفتنش واسه اون یه درصد خالی از لطف نیست.من هر بار ایمیل چک میکردم حدودا 100-200 تومن از اعتبارم کم میشد.ولی تووی setting برنامه اپرا رفتم و تمام تیک ها رو برداشتم.یکیشون مربوط به این بود که عکس ها رو نمایش نده.من تیکشو برداشتم و دوباره رفتم ایمیل چک کردم.و 4 تومن از اعتبار کم شد.چند بار هم امتحان کردم 4-6 تومن کم میشد.ولی دیگه خبری از عکس توو صفحه نبود و فقط نوشته داشت.عوضش هم سرعت بیشتر میشه هم هزینش کمتر میشه.من تووی هر صفحه ای که میرفتم دیگه کیلو بایت نمینداخت.هرکی امتحان کرد و جواب داد اطلاع بده.میخوام مطمئن شم ببینم ایرانسل دوباره قاطی نکرده؟!یا علی.
بله دوست من وقتی شما تیک لود عکس را بر داری بارگذاری کمتر میشه.ایرانسل قاطی نکرده:46: .
نمیدونم چرا هر وقت میرم تووی یه سایت و مثلا 2 کیلو بایت استفاده میکنم و بعدش اعتبارمو نگاه میکنم یه دفعه 40 تومن کم میشه؟ولی تووی سایت یاهو اصلا کیلو بایت نمیندازه.کسی میدونی مشکل چیه؟
عزیز حواست باشه اول دیسکانکت کن بعد اعتبارا ببین ! همه ی سایت ها کیلو میندازن مگر اینکه همون موقع قبلش هومن سایت را باز کرده باشی.منظورم وجود کوکی های گوشیت هست.
brightest
21-05-2007, 21:11
همينطوره !
بيشتر حجم سايت ها به عكس ها مربوط ميشه و بهتره كه بي خيال عكس ها بشيد !
تبلیغات از ماه ها قبل برنامه ریزی میشه :41:
شرکت ها قبل از هر چیزی تبلیغ میکنن این هیچ مشکلی نداره
حتی قبل از راه اندازی شرکت
وقتی تو فکر میکنی شرکت چند میلیاردی تچهیزات قانونی خودشو حتی اگه شده قاچاق بیاره پس دلیلی نمیبینم بیشتر از این باتو بحث کنم
:41: :41: :41: :41: :41: :41:
قانع نشدم
من نگفتم قاچاق کنه کفتم برا اوردنش راه داره
من با کسی بحث ندارم شما طرفداری بی منطق میکنین منو رو با دلیل ومنطق نتونستی قانع کنی از ماها قبم که بر نامه ریزی بشه میتونس متوقفش کنه :10:
در ضمن سیم باید رایگان عرضه شود نه اینکه 400تومن پول بیزبون رو بریزی تو جوب اب
pedram_behrang
21-05-2007, 22:02
کوچکترین عکس ممکن، حداقل 5 کیلو بایت ظرفیت داره. حالا اگر این رو با نوشته مقایسه کنید می شه 5 هزار حرف!!! یعنی یه عکس کوچولو معادل 5 هزار حرف برای شما تموم می شه. جی پی آر اس بازای حرفه ای بی خیال عکس ها می شن و حال متن رو می برن.
اینم لینکش میتونی حتی توی کامپیوتر خودت امتحان کنی
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر افراد بن شده هیچگاه از حالت بن خارج نمیشن!!:41:
اگه زیر یوزر بزنه bann 4 ever دیگه برنمیگرده و گرنه برمیگرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونی یکی دیگه رو امتحان کنی...
Pass:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pass:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها ايرانسل قراره برا تابستون خدمات جالبي رو ارائه بده
منتها هنوز رو نكرده
شامل ما بعید می دونم شه حتما مثل هدیه بهارش که برای اونا بود که تازه می خرن هدیه تابستونیشم برا اوناس که توی تابسون می خرن:41:
mehdi_vsgh
21-05-2007, 22:26
اگه زیر یوزر بزنه bann 4 ever دیگه برنمیگرده و گرنه برمیگرده
نه عزیزم هرکس بن شد دیگه غیر قابل برگشته!!!
چه ها ايرانسل قراره برا تابستون خدمات جالبي رو ارائه بده
جدی؟؟؟ از کجا میدونی؟
masoudboy
21-05-2007, 23:52
یک نکته بسیار جالب ... امروز سیم کارت ایرانسل را گذاشتم تو گوشی و شماره تلفنبانک تجارت را گرفتم تا حسابم را چک کنم بعد همین طور که روی تلفنبانک بودم خط رو خط شد و صدای افراد مختلف که داشتند با هم صحبت می کردند را می شنیدم الان هنوز هم این مشکل هست و وجود داره و هر وقت با این شماره تماس می گیرم این مورد پیش میاد ... این هم از مزایای استفاده از ایرانسل ...
Maziar_69
22-05-2007, 00:07
یک نکته بسیار جالب ... امروز سیم کارت ایرانسل را گذاشتم تو گوشی و شماره تلفنبانک تجارت را گرفتم تا حسابم را چک کنم بعد همین طور که روی تلفنبانک بودم خط رو خط شد و صدای افراد مختلف که داشتند با هم صحبت می کردند را می شنیدم الان هنوز هم این مشکل هست و وجود داره و هر وقت با این شماره تماس می گیرم این مورد پیش میاد ... این هم از مزایای استفاده از ایرانسل ...
جالبه. هر جایی که ردی از دولت و مکان های دولتی است ایرانسل باهاش مشکل داره. به نظر من یه کاسه ای زیر نیم کاسه است. البته اضافه کنم که اینا فقط مال اصفهانه. :46:
علیرضا خارجی
22-05-2007, 00:31
مسعود دیگه به تو نباید بگم ربطی به ایرانسل نداره ولی ایمیل بزن به ایرانسل این مشکل جالبی هست
--------------
من امروز توی تهران توی خراسان بودم یه دونه دکل ایرانسل دیدم بدون تجهیزات دلم کباب شد یعنی اینکه اول خرداد خبری نیست نه سکتور داشت نه میکرو ویو هیچی نداشت:41:
شامل ما بعید می دونم شه حتما مثل هدیه بهارش که برای اونا بود که تازه می خرن هدیه تابستونیشم برا اوناس که توی تابسون می خرن:41:
چه خبره دیگه هر دوره میخوایی از مزایاش استفاده کنی .
علیرضا خارجی
22-05-2007, 12:38
خب اینم از علیرضای قلابی هالشو گرفتم
چی شد راستی علیرضا (ها) ی قلابی کو ؟
چی کارش کردی ؟
علیرضا خارجی
22-05-2007, 12:42
چی شد راستی علیرضای قلابی کو ؟
چی کارش کردی ؟
:31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:
banned شد دیگه پستهاشم با در خواست من پاک شد
Dr.Dolfin
22-05-2007, 13:20
ممنون آقا ولي عمل نکرد نميدونم مشکلش چيه؟
ز اعضاي اين تاپيک هرکي 3250 داره لطفا بگه چطور چت ميکنه.راستي هزينش چقدره؟
Dr.Dolfin
22-05-2007, 13:22
:18: بسم الله.پس چرا دوتا علیرضا توو تاپیک هست؟مگه میشه؟دوتا یوزر که شبیه به هم هستن!!!!
:18: بسم الله.پس چرا دوتا علیرضا توو تاپیک هست؟مگه میشه؟دوتا یوزر که شبیه به هم هستن!!!!
کار نشد نداره , اگه احتیاط نکنم راه و روشش رو توی پی ام بهت میگم
ممنون آقا ولي عمل نکرد نميدونم مشکلش چيه؟
ز اعضاي اين تاپيک هرکي 3250 داره لطفا بگه چطور چت ميکنه.راستي هزينش چقدره؟
هزینه login شدن = حدود 27 تومن
هزینه چت کردن = به ازای هر پیغام حدود 1-1.5 تومن ( چه بگیری چه بدی )
هزینه یک ساعت آنلاین بودن بدون چت کردن = حدود 120-150 تومن :46:
همین مونده که پای شکایت بازی و دادگاه و از این جور مسائل تو تاپیک باز بشه!!!
برادر من شما میگید چی کار کنیم؟؟؟
بعضي از دوستان يا خيلي متعصب تشريف دارن كه چشماشونو بروي حقايق ميبندن يا واقعا در واحد تبليغات اين شركتها كه با وامهاي ميلياردي و وعده هاي پوچ مردم را سركيسه ميكنند مزد دريافت ميكنند.
جالب اينجاست كه بعضي ديگه هم ميرن با زحمت بسيار نكات فني جالبي گرد اوري ميكنن كه بگن بعله.
عزيزم موضوع خيلي ساده س شركتي مياد شبكه اي معرفي ميكنه به مردم و ميليادها تومن پول از دست مردم ميگيره و خدماتي قابل قبولي ارائه نميكنه ميخواد سيستم سخت افزاريش از نظر فني بالا باشه يا پائين. مهم اينه كه خطوط ايرانسل يا فرق نميكنه تاليا در حد اعصاب خورد كن قطعي داره، sms ها را تا حد 60 درصد بمقصد نميرسونه و تا ديروز كه بنده سيم كارتمو رايگان به يك بچه فال فروش بخشيدم و قراره يه گوشي قديمي هم بهش بدم تا بتونه استفاده كنه، نه از تخفيف هاي شب نوروزو بعد نوروز ايرانسل چيزي گيرمون اومد و نه از ارتباط اينترنتيش. شايد اينهم مثل بقيه حقه بازيها براي خالي نبودن عريضه به بعضي رسيده به بعضي نه. ضمنا روزنامه فروشيها اين كارتهارو تو خونشون چاپ نميكنن كه اون رفيقمون( كارمند تبلغات ايرانسل) فرمودند ميخواستي از روزنامه فروشي كارت شارژ نخري. شركت ايرانسل مسئول خدمات بعد از فروشه و گيرم كه بنده لاك روي كارت را خراب كرده باشم ، يك كسي بايد كارت را عوض كنه يا توسط سريال اون كد شارژ را در ازاي 10500 تومان پولي كه گرفتن اعلام كنه. حالا ميخواد سيستم ايرانسل از نسل متمدن باشه يا ماموت.
ضمنا اگه جائي بود كه شكايت بشه كرد حتما ميكردم و محض اطلاع به يمن ابتكار و تلاش مديران سايت p30world حداقل ميشه براي رو كردن دست يك مشت حقه باز اقتصادي نظر خود را اعلام كنيم. اشكالي داره؟
ضمنا روزنامه فروشيها اين كارتهارو تو خونشون چاپ نميكنن كه اون رفيقمون( كارمند تبلغات ايرانسل) فرمودند ميخواستي از روزنامه فروشي كارت شارژ نخري. شركت ايرانسل مسئول خدمات بعد از فروشه و گيرم كه بنده لاك روي كارت را خراب كرده باشم ، يك كسي بايد كارت را عوض كنه يا توسط سريال اون كد شارژ را در ازاي 10500 تومان پولي كه گرفتن اعلام كنه. حالا ميخواد سيستم ايرانسل از نسل متمدن باشه يا ماموت.
ضمنا اگه جائي بود كه شكايت بشه كرد حتما ميكردم و محض اطلاع به يمن ابتكار و تلاش مديران سايت p30world حداقل ميشه براي رو كردن دست يك مشت حقه باز اقتصادي نظر خود را اعلام كنيم. اشكالي داره؟
آره من کارمند تبلیغات ایرانسلم ! شما نمی خواد بگی من چه کارم ! منا همه بچه های این فروم میشناسن نیازی به توضیح جنابعالی نبود ! بهتر هم هست یه ذره بیشتر خودتونا آپدیت بفرمایید تا ببینین چقدر آدم مزخرف زیاد شده و چقدر جعل همه چیز رایج شده. ضمنا باریکلا که سیم کارتتونا دادین بچه فالگیر خدا آدمای خیر خواهی مثل شما را زیاد کنه !
بعضي از دوستان يا خيلي متعصب تشريف دارن كه چشماشونو بروي حقايق ميبندن يا واقعا در واحد تبليغات اين شركتها كه با وامهاي ميلياردي و وعده هاي پوچ مردم را سركيسه ميكنند مزد دريافت ميكنند.
جالب اينجاست كه بعضي ديگه هم ميرن با زحمت بسيار نكات فني جالبي گرد اوري ميكنن كه بگن بعله.
عزيزم موضوع خيلي ساده س شركتي مياد شبكه اي معرفي ميكنه به مردم و ميليادها تومن پول از دست مردم ميگيره و خدماتي قابل قبولي ارائه نميكنه ميخواد سيستم سخت افزاريش از نظر فني بالا باشه يا پائين. مهم اينه كه خطوط ايرانسل يا فرق نميكنه تاليا در حد اعصاب خورد كن قطعي داره، sms ها را تا حد 60 درصد بمقصد نميرسونه و تا ديروز كه بنده سيم كارتمو رايگان به يك بچه فال فروش بخشيدم و قراره يه گوشي قديمي هم بهش بدم تا بتونه استفاده كنه، نه از تخفيف هاي شب نوروزو بعد نوروز ايرانسل چيزي گيرمون اومد و نه از ارتباط اينترنتيش. شايد اينهم مثل بقيه حقه بازيها براي خالي نبودن عريضه به بعضي رسيده به بعضي نه. ضمنا روزنامه فروشيها اين كارتهارو تو خونشون چاپ نميكنن كه اون رفيقمون( كارمند تبلغات ايرانسل) فرمودند ميخواستي از روزنامه فروشي كارت شارژ نخري. شركت ايرانسل مسئول خدمات بعد از فروشه و گيرم كه بنده لاك روي كارت را خراب كرده باشم ، يك كسي بايد كارت را عوض كنه يا توسط سريال اون كد شارژ را در ازاي 10500 تومان پولي كه گرفتن اعلام كنه. حالا ميخواد سيستم ايرانسل از نسل متمدن باشه يا ماموت.
اه ......... چقدر جالب , توی ما یکی پیدا شده که حقایق رو میبینه
فقط بهت بگم
اون مخابراتی که سنگشو به سینه میزنید
تا همین سال قبل فقط از سود پولهایی که در آورده رفته براتون سیم کارت و تجهیزات خریده
اصل پول همه کسانی که موبایل دولتی دارند توی حساب مخابراته و اگر هیچ کس از موبایل استفاده هم نکنه از سود پول امثال شماها سوراخهای خودش رو پر میکنه , و هیچ تاثیری توی کارش نداره
حالا دوست داری برو به دولت پول مفت بده بریزه توی حساب خودش و سودش رو بخوره یه سیم کارت با کلاس و بدون قطعی بهت بده
من که اصلا از این وضعیت خوشم نمیاد , اگه دیدگاهت رو باز تر کنی میفهمی کلاه بردار واقعی کیه
در ضمن الکی نمیگم , اگه بحث سیاسی نشه حتی اعداد و ارقامی که مخابرات کلاه برداری کرده رو هم مینوشتم
بابا ایول با لاخره یک حرف دل ما رو زد
ولی من هنوزم میگم سیم باید به صورت رایگان عرضه بشه این حق مردم
علیرضا خارجی
22-05-2007, 18:33
ارسال Sms در دو روز گذشته در برخي از مناطق تهران با مشكل روبهرو بوده و اين اختلالات تا به امروز نيز ادامه دارد و براي به مقصد رسيدن پيامها بايد ارسال هر Sms چند بار تكرار شود، اين درحالي است كه معاون نظارت و مديريت شبكهي شركت ارتباطات سيار معتقد است كه هيچگونه خرابي و اختلال در شبكهي Sms اپراتور اول تلفن همراه ديده نميشود.
محمد حسين فلاح اصغري در گفتوگو با ایسنا، دربارهي علت بروز مشكل در ارسال پيام كوتاه تلفن همراه طي دو روز گذشته اظهار كرد: شبكه و مراكز Sms ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كردهايم و هيچگونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.
او افزود: ممكن است به دليل بهينهسازي و توسعه كه عمدتا براي كابل برگردان و تست شبكه و افزودن ظرفيت جديد به شبكه انجام ميشود، در برخي از مواقع در بعضي از مراكز مشكلي به وجود آيد كه با بازنگري و كنترل شبكه روال ترافيك جريان دارد.
علیرضا خارجی
22-05-2007, 18:34
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درخصوص بدقوليهاي تاليا براي توسعه شبكه تحت پوشش خود گفت: براساس مقررات موجود رسما به تاليا اعلام كرديم از چه تاريخي از آن جريمه ميگيريم كه قبول نكرد و اعتراض كرد كه فركانسهاي موردنيازش آزاد نبوده است.
مهندس صابر فیضی در گفتگو با خبرنگار ایستنا افزود: طبق مفاد قرارداد، اختلاف نظر موجود را سازمان تنظيم مقررات بايد قضاوت كند كه در اين زمينه درخواست اطلاعات تكميلي كرده تا در اين زمينه قضاوت كند و ما منتظر حكميت رگولاتوري براي تاريخ شروع فعاليت تاليا هستيم كه براساس آن جريمه را درنظر بگيريم.
وي در مورد ادعای یکی از مدیران تالیا در خصوص ارايه مجوز از سوي شوراي اقتصاد به تاليا براي انجام ثبتنام از متقاضيان ميگويد: اگر قرار باشد شوراي اقتصاد مصوبهاي بدهد بايد به شركت مخابرات بدهد نه تاليا چرا كه اين شورا تاليا را به رسميت نميشناسد و ما هم مصوبهاي در اين زمينه نديدهايم.
فیضی گفت: ثبتنامهايي كه نيز كه اكنون از سوي تاليا در شهرستانها انجام ميشود براي بازارسنجي از مشتركان و آغاز سرمايهگذاري در آن شهرها است چراكه ثبتنام باعث ميشود كه سرمايهگذاري خود را توجيه كند. اما این دوره از ثبتنام تالیا به مفهوم واگذاري نيست بلكه بازارسنجي است تا براساس اولويت سرمايهگذاري، سيمكارت واگذار كند و اگر صرفه اقتصادي براي سرمايهگذاري نداشت، به صورت اشتراكي با ارتباطات سيار يا ايرانسل سيمكارت واگذار كند.
وي درخصوص توجيه ارايه سيمكارت اعتباري از سوي شركت ارتباطات سيار توضيح ميدهد: تاليا عامل شركت مخابرات ايران است. اپراتور اول با نام شركت مخابرات ايران ميتواند پروانه اخذ كند و چون سيمكارت اعتباري عاملان اين شركت به موقع نرسيد، از عوامل ديگر قانوني كه در اختيار داشتيم استفاده كرديم. حتي مخابرات ايران ميتوانست پيمانكار ديگري را براي ارايه اين سيمكارتها انتخاب كند.
امروز درباره پوشش اصفهان با 140 تماس گرفتم
گفتن تا آخر خرداد اگه مشكلي پيش نياد به زير پوشش ايرانسل مي ياد
تو شهر ما هم كه خدايي هيچي كم نذاشتن
اگه راستش رو بخواين من Tempest هستم
شرمنده آقا عليرضا كه با اسم شما وارد شدم
ولي فكر ميكنم گذاشتن اسم آزاد باشه
شرط می بندم TempesT نیستی ! می خوای بگم چرا=> چون TemprsT خطش اعتباری نیست که با 140 تماس بگیره !:27: اون دائمی داره و با 130 تماس می گیره:27: :27: تیرت خطا رفت آقا فرشاد !:5:
amirlovely
22-05-2007, 20:16
سلام ايرانسل خود به خود پول اضافه كرده
من امروز e-care رو چك كرم و رفتم وبا گوشيم اصلا نه صحبت نه اس ام اس نه جي پي ارس كار نكردم ولي
خود به خود دوروبر 750 تومان امده روش
مي خواستم بدونم چرا اينطوري كرده ؟؟؟؟؟؟؟
emprator_kochak
22-05-2007, 20:50
رگلاتوری رید به ارتباطات سیار! :5:
emprator_kochak
22-05-2007, 20:55
نه بابا آواتورش رو عوض کرده...
علیرضا آواتور قبلیت بهتر بود!
emprator_kochak
22-05-2007, 20:57
نه بابا آواتورش رو عوض کرده...
علیرضا آواتور قبلیت بهتر بود!
mehdi_vsgh
22-05-2007, 21:19
یه نگاهی به تعداد این پستای علیرضای جدید بنداز
Clickrast
22-05-2007, 22:06
رگلاتوری رید به ارتباطات سیار! :5:
مراعات محیط فروم رو بکن یعنی چی این حرف! :41:
علیرضا خارجی
22-05-2007, 22:35
به خاطر اين با 140 تماس گرفتم و پرسيدم چون 130 الان دو هفته اي هست كه تو تبريز قطع شده و وقتي كه 130 رو ميگيرم هيچ صدايي نمي ياد ولي با Ecare كه چك مي كنم 50 تومن زياد ميكنه
ايول عليرضا خوب بلدي از پشت خنجر بزني
ميدونم كه كار تو بود كه اكانت من بند شد
حالا ما يه چيزي نوشتيم
خدايي رسمش اين نبود
تقصير خودت بود به همه گیر داده بودی. بعدشم رفیقم توحید به خاطر تو بن شود:41: :41:
از اسم من استفاده نکن بزار فروم روال عادی شو تی کنه
علیرضا خارجی
22-05-2007, 22:40
سلام ايرانسل خود به خود پول اضافه كرده
من امروز e-care رو چك كرم و رفتم وبا گوشيم اصلا نه صحبت نه اس ام اس نه جي پي ارس كار نكردم ولي
خود به خود دوروبر 750 تومان امده روش
مي خواستم بدونم چرا اينطوري كرده ؟؟؟؟؟؟؟
پول اضافه نمیکنه از این بابت خیالت راحت. میتونی اخر هر ماه ریز مکالماتو از e-care دریافت کنی اگه مشکل داشتی زنگ بزن 130
برای من زیاد پیش اومده که وقتی تلفن صحبت میکنم 1 روز بعد مبلغ رو اضافه میکنه:46:
mehdi_vsgh
22-05-2007, 22:44
حالا چطوری اینکارو کرده؟؟؟
کسی میدونه
آخه امکان نداره دو نفر با یه آیدی بتونن ثبتنام کنن
علیرضا خارجی
22-05-2007, 22:45
شرط می بندم TempesT نیستی ! می خوای بگم چرا=> چون TemprsT خطش اعتباری نیست که با 140 تماس بگیره !:27: اون دائمی داره و با 130 تماس می گیره:27: :27: تیرت خطا رفت آقا فرشاد !:5:
Tempest تبریزی هستش. فرشاد اصفهانیه از لهجش معلوم
mehdi_vsgh
22-05-2007, 23:02
یه نفر به ما میگه که چطوری دونفر با یه نام کاربری تو فروم هستن؟؟ از طریق پیام خصوصی بگین لطفا
Dr.Dolfin
22-05-2007, 23:22
لطفا سوال آقامهدی رو واسه من هم جواب بدین.مرسی
Tempest تبریزی هستش. فرشاد اصفهانیه از لهجش معلوم
علی جون با اینکه رفیقمی اما تا مطمئن نشدی نگو این حرفا چاکرتم:46:
علیرضا خارجی
22-05-2007, 23:32
علی جون با اینکه رفیقمی اما تا مطمئن نشدی نگو این حرفا چاکرتم:46:
من که البته قطعی نگفتم ولی کارای جالبی نمیکنه امید وارم به اشتباه خودش پی ببره و با یه ایدی جدید برای پیشرفت اطلاعات خودش و با احترام به کار خودش ادامه بده :46:
Maziar_69
23-05-2007, 00:08
آقا تورو خدا یه ذره هم به فکر ایرانسل باشین. از بحث آی دی بیاین بیرووووون !!!!!!!!!!!!!
Clickrast
23-05-2007, 00:10
اصلا من موندم شما چجوری به لهجه پی می برید؟!
من الان لهجه دارم؟
با این که اصفهانی هستم لهجه هم دارم!
رييس كميته مخابرات مجلس گفت: هزينه مكالمه با سيم كارت هاي ايرانسل بر اساس دقيقه به نفع مشتركان نيست .
رمضانعلي صادق زاده در گفت و گو با فارس در خصوص محاسبه دقيقه اي و ثانيه اي مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل، گفت : محاسبه هزينه مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل بر اساس دقيقه به نفع مشترك نيست زيرا اگر مشتركي به مدت 62 ثانيه با سيم كارت خود صحبت كرده باشد هزينه آن مكالمه بر اساس 2 دقيقه كامل محاسبه مي شود در حالي كه در روش ثانيه اي اگر مشتركي 119 ثانيه مكالمه داشته باشد هزينه همان مدت را پرداخت مي كند .وي خاطر نشان كرد : سازمان تنظيم مقررات بايد در محاسبه دقيقه اي ايرانسل دقت و نظارت بيشتري را اعمال كند .صادقزاده گفت : سازمان تنظيم مقررات بايد بر نحوه محاسبه هزينه دقيقه اي مكالمات با سيم كارت هاي ايرانسل نظارت كرده تا اين هزينه ها از سقف 20 درصد بالاتر از تعرفه اپراتور اول نباشد .رئيس كميته مخابارت مجلس افزود: محاسبه دقيقه اي هزينه مكالمات ايرانسل بايد با نظارت سازمان تنظيم مقررات انجام شود .وي در خصوص نحوه محاسبه هزينه مكالمات ايرانسل به دو روش دقيقه و ثانيه و اينكه آيا اپراتور اول و مخابرات نيز قادر به اين روش محاسبه هستند يا خير؟ اظهار داشت: در صورت ارائه تقاضاي اپراتور اول و تاليا براي محاسبه هزينه مكالمه به دو روش دقيقه و ثانيه ، سازمان تنظيم مقررات بايد اين موضوع را پيگيري كند.وي گفت: اگر مخابرات و تاليا براي محاسبه هزينه مكالمه به دو روش دقيقه و ثانيه به سازمان تنظيم مقررات در خواست ارايه كنند اين سازمان بايد به درخواست هاي اين اپراتورها رسيدگي كند .صادقزاده در ادامه گفت : در صورت عدم رسيدگي سازمان تنظيم مقررات به اين درخواست ها ، مجلس اقدام به پيگيري اين موضوع خواهد كرد .
دوستان یادتونه ( بخصوص اعتباری ها ) که یه مدت وقتی می خواستیم اعتبارا چک کنی می نوشت از 1 خرداد به جا #140* بزنید #1*140* یعنی از اول خرداد سرویس کد ها فعال میشه . اما اول خرداد گذشت و اینطور نشد ...
حالا چطوری اینکارو کرده؟؟؟
کسی میدونه
آخه امکان نداره دو نفر با یه آیدی بتونن ثبتنام کنن
آره نمیشه عزیزم...
این 2 تا آیدی که یک شکل نیستن...
به (ی) توجه کن
-----------
راستی دوستان بهتره بیخیال این موضوع بشیم...
چون جناب kolang پست های بی ارتباط رو پاک میکنه صفحه قبل هم کلا" خارج از موضوعه
بابا ایول با لاخره یک حرف دل ما رو زد
ولی من هنوزم میگم سیم باید به صورت رایگان عرضه بشه این حق مردم
MTN میخواست همین کار رو بکنه ولی دولت نذاشت , جایی هم منتشر نکرد
دیگه دلیل نداره برای چی این کار رو کرد
پول اضافه نمیکنه از این بابت خیالت راحت. میتونی اخر هر ماه ریز مکالماتو از e-care دریافت کنی اگه مشکل داشتی زنگ بزن 130
برای من زیاد پیش اومده که وقتی تلفن صحبت میکنم 1 روز بعد مبلغ رو اضافه میکنه:46:
تمام کسانی که میگند پول کم کرده و این چیزها صبر کنند تا قبضشون بیاد ( اگه دائمی دارند ) در مورد اعتباری و کنترل حساب و این چیزها دارند از دو تا نرم افزار استفاده میکنند , اونی که قبضها و ریز مکالمه رو مینویسه دقیقتره
دوستان کسی هست درباره ی سند ایرانسل به من کمک کنه؟
اگه سیم کارت به اسم کسی باشه که وجود خارجی نداره چه مشکلی پیش می اد؟؟؟؟
Maziar_69
23-05-2007, 13:21
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: نرخ مكالمه تماس از اپراتور اول تلفن همراه به ايرانسل با مبلغ 625 ريال در كميسيون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تصويب شده كه پس از امضاي اعضا و ابلاغ مصوبه توسط سازمان لازمالاجرا خواهد بود.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با ايسنا اظهار كرد: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در رابطه با نرخ تعرفه مكالمات اپراتور اول به ايرانسل مبلغ 625 ريال را مطرح كرده كه اين موضوع براي برقراري توازن ترافيكي بين دو شبكه از طرف سازمان به كميسيون تنظيم مقررات پيشنهاد شد.
وي گفت: اگر تعرفه هر كدام از اپراتورها در تماس با اپراتوري ديگر كمتر باشد، تعادل وجود نخواهد داشت و ترافيك تماس از سمت اپراتور با تعرفه پايينتر بيشتر خواهد شد كه اين موضوع براي اين شبكه مشكلاتي را به وجود ميآورد.
شايان ذكر است شركت ارتباطات سيار تاكنون در محاسبه تعرفه مشتركان به جاي آن كه مكالمات تماس از اپراتور اول با ايرانسل را 447 ريال محاسبه كند،760 ريال محاسبه ميكرد و دليل اين امر هم اينگونه عنوان شد كه چون كدهاي شمارههاي تلفن همراه اپراتور دوم مشخصكننده تعلق آن به شهرهاي مختلف نيست، حد وسطي براي مكالمه با هر شماره اين اپراتور در نظر گرفته شده است.
اما پس از طرح اين مساله و نارضايتي مشتركان، تعرفهاي به عنوان نرخ موثر از سوي مخابرات برابر با 625 ريال محاسبه شده و به كميسيون تنظيم مقررات اعلام شد تا جايگزين تعرفه بين شهري 760 ريال شود.
Maziar_69
23-05-2007, 13:22
ارسال Sms در دو روز گذشته در برخي از مناطق تهران با مشكل روبهرو بوده و اين اختلالات تا به امروز نيز ادامه دارد و براي به مقصد رسيدن پيامها بايد ارسال هر Sms چند بار تكرار شود، اين درحالي است كه معاون نظارت و مديريت شبكهي شركت ارتباطات سيار معتقد است كه هيچگونه خرابي و اختلال در شبكهي Sms اپراتور اول تلفن همراه ديده نميشود.
محمد حسين فلاح اصغري در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي علت بروز مشكل در ارسال پيام كوتاه تلفن همراه طي دو روز گذشته اظهار كرد: شبكه و مراكز Sms ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كردهايم و هيچگونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.
او افزود: ممكن است به دليل بهينهسازي و توسعه كه عمدتا براي كابل برگردان و تست شبكه و افزودن ظرفيت جديد به شبكه انجام ميشود، در برخي از مواقع در بعضي از مراكز مشكلي به وجود آيد كه با بازنگري و كنترل شبكه روال ترافيك جريان دارد.
علیرضا خارجی
23-05-2007, 13:28
محمد حسين فلاح اصغري در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي علت بروز مشكل در ارسال پيام كوتاه تلفن همراه طي دو روز گذشته اظهار كرد: شبكه و مراكز Sms ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كردهايم و هيچگونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.
اگه از اینا بپرسی بهت میگن ما بهترین اپراتور دنیا هستیم
امروز از صبح دارم با خط 912 تماس میگیرم جواب نمیده:41:
brightest
23-05-2007, 14:09
طیف - يك ماه پس از آنكه، سازمان تنظيم مقرارت نيجريه (NCC)، مجوز 3G را با قيمت 150 ميليون دلار به اپراتور MTN واگذار كرد، اين اپراتور از موفقيت خود در عرضة آزمايش خدماتش بر روي شبكة UMTS خبر داد. كارل توريولا، مدير فني شركت MTN Nigeria، در اين زمينه گفت: "ما تلاش خواهيم كرد كه طي چند ماه آينده، مراحل راهاندازي شبكة خود را در سه منطقه لاگوس، آبوجا و پورت هاركورت به اتمام برسانيم تا مشتركان شبكه ما هرچه زودتر از مزاياي چندگانه خدمات 3G بهرهمند شوند. ما از اهميت خدمات 3G و تأثير چشمگير آن در اقتصاد آگاهيم و به سرعت عرضة خدمات خود را گسترش ميدهيم." توريولا به زمان دقيق عرضة تجاري اين خدمات جديد هيچ اشارهاي نكرد.
اره والا !!
تو ايران هم همه به اهميت 3G واقف هستن !!
TheMohammad
23-05-2007, 14:14
اره والا !!
تو ايران هم همه به اهميت 3g واقف هستن !!
البته منهای دولت !
علیرضا خارجی
23-05-2007, 14:37
البته منهای دولت !
اخه اگه شرکتی هم حاضر بشه توی ایران 3g بیاره چون سرعت اینترنتش بالاست یا اینترنتشو ممنوع میکنن یا میگن باید با سرعت 56k کار کنه
who called رو چطوري فعال كنيم؟
mehdi_vsgh
23-05-2007, 20:50
who called رو چطوري فعال كنيم؟
این سیستم از 11 خرداد فعال خواهد شد
به محض فعال شدن از طریق ایرانسل برات یه اس ام اس میاد
meshkiposh2200
23-05-2007, 21:05
الان خبر بیست و سی گفت: که ایرانسل تعرفه های سیم دائمی 20 و اعتباری 25 درصد کاهش می یابد به خاطر دوباره در دست گرفتن بازار
meshkiposh2200
23-05-2007, 21:07
جمله بندی را!
Clickrast
23-05-2007, 21:08
کسی خبر تازه از اصفهان نداره؟
mehdi_vsgh
23-05-2007, 21:13
بچهها الان تو اخبار گفت که قراره تعرفههای مکالمه ایرانسل برای دائمی 20 درصد و برای اعتباری 25 درصد کاهش پیدا کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
H A M A S
23-05-2007, 21:17
اينم از ايرانسل!!!!!!!!!!!!
ShahabSAMSUNG
23-05-2007, 21:19
جریان چیه؟
احتمالاً اخبار الکیه.
مثلاً میگه می تونید تعرفه دقیقه ای رو انتخاب کنید تا کاهش پیدا کنه!!!!!!!!!!!
arman4459
23-05-2007, 21:29
بچه منم الان تو شبکه پیام خوندم که دزفولی مدیرعانل ایرانسل گفته تعرفه ایرانسل کاهش پیدا می کنه.
ولی به جزئیات اشاره نکرد.اگه بیاد پایین محشر میشه.یکی از بزرگترین ایرادهای ایرانسل رفع میشه
mehdi_vsgh
23-05-2007, 21:29
نه شهاب جان همین اخبار گفت!!
فکر کنم تعرفه دقیقهای به طور کامل حذف میشه و برمیگرده به همون هزینههای قبلی ولی به صورت ثانیهای محاسبه میشه
تو اخبار گفت که به زودی این تغییر اعمال میشه
mehdi_vsgh
23-05-2007, 22:01
الان تو تاپیک اخراجی ها دیدیم که
tempest به مدت یک ماه اخراج شده
masoudboy
23-05-2007, 22:02
احتمالا اینکار را کرده که دوباره مشتری جذب کنه چون خیلی پس از اعلام تعرفه های جدید بازارش کساد شده بود ولی ایرانسل تا علاوه بر قیمت کیفیت خدمات و آنتن دهی را بالا نبره شانسی نداره ... در حال حاضر خیلی از مردم حتی کسانی که ایرانسل دارند به سیم کارت اعتباری دولتی روی آوردند ...
TheMohammad
23-05-2007, 23:05
احتمالا اینکار را کرده که دوباره مشتری جذب کنه چون خیلی پس از اعلام تعرفه های جدید بازارش کساد شده بود ولی ایرانسل تا علاوه بر قیمت کیفیت خدمات و آنتن دهی را بالا نبره شانسی نداره ... در حال حاضر خیلی از مردم حتی کسانی که ایرانسل دارند به سیم کارت اعتباری دولتی روی آوردند ...
اصفهان یا کل کشور ؟
توی تهران که بد نیست، مشکل اس ام اس ها هم انگار برطرف شده چون من دیگه Fail شده ندارم !
mehdi_vsgh
23-05-2007, 23:25
راز علیرضای دومی هم کشف شد
و هیچ یک از مطالبی که قبلا گفته میشد نبود!!!!
علیرضای جدید از کاراکتر تهی استفاده کرده
علیرضا خارجی
23-05-2007, 23:38
اصفهان یا کل کشور ؟
توی تهران که بد نیست، مشکل اس ام اس ها هم انگار برطرف شده چون من دیگه Fail شده ندارم !
من جدیدا مشکل اس ام اس با تی سی ای رو اصلا ندارم کاملا درست شده:46:
TheMohammad
23-05-2007, 23:53
این خبر رو شنیدین دیگه ؟
مديرعامل ايرانسل از كاهش قابل ملاحظه در تعرفه هاي مكالمات اين شركت خبرداد.
به گزارش ايلنا، "عليرضا قلمبر دزفولي" اعلام كرد: ايرانسل بزودي ساختار تعرفه ثانيه اي خود را تغيير مي دهد و در اين چارچوب حدود 20 درصد كاهش در تعرفه سيم كارت هاي دائمي و بيش از 25 درصد كاهش در تعرفه سيم كارت هاي اعتباري در داخل شبكه ايرانسل ايجاد خواهد كرد.
وي افزود: تعرفه هاي دقيقه اي ايرانسل كماكان بقوت خود باقي است و انتخاب تعرفه ثانيه اي يا دقيقه اي در اختيار مشتركين خواهد بود.
به گفته دزفولي ايرانسل بزودي تعرفه دسترسي به اينترنت (GPRS) را به نصف قيمت فعلي كاهش خواهد داد.
یعنی دائمی 50 تومن، اعتباری 63 تومن، زیر قیمت سیم کارت های دولتی اونم ثانیه ای !!
توی 20:30 شبکه 2 هم گفت
علیرضا خارجی
24-05-2007, 00:06
این خبر رو شنیدین دیگه ؟
به گزارش ايلنا، "عليرضا قلمبر دزفولي" اعلام كرد: ايرانسل بزودي ساختار تعرفه ثانيه اي خود را تغيير مي دهد و در اين چارچوب حدود 20 درصد كاهش در تعرفه سيم كارت هاي دائمي و بيش از 25 درصد كاهش در تعرفه سيم كارت هاي اعتباري در داخل شبكه ايرانسل ايجاد خواهد كرد.
وي افزود: تعرفه هاي دقيقه اي ايرانسل كماكان بقوت خود باقي است و انتخاب تعرفه ثانيه اي يا دقيقه اي در اختيار مشتركين خواهد بود.
به گفته دزفولي ايرانسل بزودي تعرفه دسترسي به اينترنت (GPRS) را به نصف قيمت فعلي كاهش خواهد داد.
یعنی دائمی 50 تومن، اعتباری 63 تومن، زیر قیمت سیم کارت های دولتی اونم ثانیه ای !!
به این میگن رقابت تی سی ای تا اعلام کرد میخاد تعرفه خودشو 8% افزایش بده ایرانسل سری اومد قیمت خودشو 20 % کاهش داد با این شرايط ایرانسل مکالماتش از تی سی ای خیلی کمتر میشه :46: :46:
amirlovely
24-05-2007, 00:14
به این میگن رقابت تی سی ای تا اعلام کرد میخاد تعرفه خودشو 8% افزایش بده ایرانسل سری اومد قیمت خودشو 20 % کاهش داد با این شرايط ایرانسل مکالماتش از تی سی ای خیلی کمتر میشه :46: :46:
gprs ميشه 15 ريال دم ايرانسل گرم
علیرضا خارجی
24-05-2007, 00:19
gprs ميشه 15 ريال دم ايرانسل گرم
اگه 0.5تومان خیلی بهتر میشه دعا میکنیممممم:31: :31: :31:
ShahabSAMSUNG
24-05-2007, 00:46
این خبر رو شنیدین دیگه ؟
دارین تند میرین.
یه نمه مطلب رو بیشتر مزه مزه کنید، متوجه میشید اوضاع از چه قراره.
به اون قسمتی که قرمز کردم توجه کنید.
فقط مکالمه از ایرانسل به ایرانسل ارزون میشه.
حلّه؟
ShahabSAMSUNG
24-05-2007, 00:47
این خبر رو شنیدین دیگه ؟
دارین تند میرین.
حلّه؟
Maziar_69
24-05-2007, 00:55
آقا این 912 تعطیله امروز هر کاری کردم نتونستم با دوستم تماس بگیرم. گفتم شاید مشکل از ایرانسله. ولی با خط ثابت هم هرکاری کردم نشد. واقعا خجالت داره.....
Maziar_69
24-05-2007, 00:59
اصفهان یا کل کشور ؟
درسته اس ام اس ها اصلا فیلد نمیشن. به تالیا که توپ میره ولی به 912 برای من دیر میره حدود نیم ساعت بعد. :41:
اینا همش دسیسه ی مخابراته وگر نه چرا نه با تالیا مشکل داره نه با ایرانسل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41: :41: :41: :41: :41:
دارین تند میرین.
حلّه؟
میشه امیدوار بود در آینده نرخ مکالمه با tci رو هم پایین بیارن...
به غیر از این مورد gprs مهم بود که اونم نصف شد.
امیدوارم بازم نصف بشه
راستی سیم کارت ایرانسلو فروختی و اعتباری خریدی؟؟
امیدوارم این کارو نکرده باشی
چون میشه به آینده امیدوار بود
دوستان کسی هست درباره ی سند ایرانسل به من کمک کنه؟
اگه سیم کارت به اسم کسی باشه که وجود خارجی نداره چه مشکلی پیش می اد؟؟؟؟
برای فعال کردن سیم کارت و فروش و ثبت نام رومینگ و... دچار مشکل میشی...
H A M A S
24-05-2007, 06:48
با کاهش تعرفه ايرانسل و تعرفه اينترنت ميشه حدس زد ايرانسل خيز بلندي براي دور زدن تي سي آي برداشت
در خبری که دیشب از رسانه ها پخش شد زیاد تعجب نکردم ولی اصلا ذوق هم نکردم چون با شناخت قبلی که از ایرانسل داشتم حدس زدم مثل همیشه باید پشت این خبر هم یکی دوتا تبصره و یا شرط و شروطی باشد وباید رفت وآن راپیدا کرد
این یک نوع مثلا عقب نشینی است هم یک حقه جدید در جذب مشریان جدید آن هم برای فروش بیشتر و علاقه مند کردن افراد در تماس باهم وبا خرید سیمکارت ایرانسل ودر داخل شبکه خود میباشد و لی در خبرها ویا بهتر بگم خود ایرانسل جوری این خبر را پخش کرده که جوری عقب نشینی و پشیمانی از کار قبلی بنظر آید درخبر رسانه ای اصلا کوچکترین حرفی از کاهش بین شبکه ای زده نمیشود وفقط از کاهش صحبت میشود . Gprs هم که قرار بود 15 ریال شود و همه دوستان در خبرها قبلاخواندند که نرخ اعلام شده از طرف سازمان مقررات از قبل 15 ریال ابلاغ شده بود ولی ایرانسل از اجرای آن فرار میکرد ولی بعد استقبال کم از این سرویس دید میتواند از آن بعنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کند
اتفاقا اینجا ( مشهد ) برعکسه , هرکس که موبایل دولتی داره میخواد بیاد طرف ایرانسل ولی روش نمیشه .
اگه بدونی چقدر راحته وقتی فکر میکنی تلفن شهرستان و شهری برات فرقی نمیکنه , همشون یک قیمت حساب میشه . برای من که تماس شهرستان ( حتی خارج از کشور ) زیاد دارم , عالیه .
در ضمن کسی به این مورد آخری اشاره ای نکرده , با یک حساب و کتاب سر انگشتی میشه فهمید برای کسی که زیاد مسافرت میره ( اگه پوشش شبکه کامل بشه ) اصلا موبایل دولتی صرف نمیکنه , چون فقط توی شهر خودت از ایرانسل ارزونتره .
دارین تند میرین.
حلّه؟
مخابرات طرحی رو داره اجرا میکنه که هر استان قیمت یکسانی داشته باشه برای مکالمه , که از تماسهای شهری بیشتره .
حالا مثلا من ( یا خانواده من ) که تماس شهرستان خیلی کمی دارند , باید بابت این قضیه یه هزینه اضافی پرداخت کنند . سر سفره شام این قضیه توی خونه مطرح شد من هم به کنایه گفتم با این حساب باید تلفن خونه رو بفروشیم یه خط ایرانسل برای خونه بگیریم که ارزون تر در آد . اتفاقا بابام هم با من هم عقیده بود . جالبه نه .
مخابرات داره کم میاره به اسم فلت کردن شبکه روش جدیدی برای تیغ زدن مردم پیدا کرده .
H A M A S
24-05-2007, 10:15
مخابرات طرحی رو داره اجرا میکنه که هر استان قیمت یکسانی داشته باشه برای مکالمه , که از تماسهای شهری بیشتره .
حالا مثلا من ( یا خانواده من ) که تماس شهرستان خیلی کمی دارند , باید بابت این قضیه یه هزینه اضافی پرداخت کنند . سر سفره شام این قضیه توی خونه مطرح شد من هم به کنایه گفتم با این حساب باید تلفن خونه رو بفروشیم یه خط ایرانسل برای خونه بگیریم که ارزون تر در آد . اتفاقا بابام هم با من هم عقیده بود . جالبه نه .
مخابرات داره کم میاره به اسم فلت کردن شبکه روش جدیدی برای تیغ زدن مردم پیدا کرده .
سلام رفيق
بابا ول کن اين مخابرات معلوم نيست داره چکار ميکنه راستي از پوشش جديد چه خبر ميگن قلعه خيابان ايرانسل آنتن نداره ولي تو نقشه جزء پوشش هست ؟
علیرضا خارجی
24-05-2007, 12:16
در خبری که دیشب از رسانه ها پخش شد زیاد تعجب نکردم ولی اصلا ذوق هم نکردم چون با شناخت قبلی که از ایرانسل داشتم حدس زدم مثل همیشه باید پشت این خبر هم یکی دوتا تبصره و یا شرط و شروطی باشد وباید رفت وآن راپیدا کرد
این یک نوع مثلا عقب نشینی است هم یک حقه جدید در جذب مشریان جدید آن هم برای فروش بیشتر و علاقه مند کردن افراد در تماس باهم وبا خرید سیمکارت ایرانسل ودر داخل شبکه خود میباشد و لی در خبرها ویا بهتر بگم خود ایرانسل جوری این خبر را پخش کرده که جوری عقب نشینی و پشیمانی از کار قبلی بنظر آید درخبر رسانه ای اصلا کوچکترین حرفی از کاهش بین شبکه ای زده نمیشود وفقط از کاهش صحبت میشود . Gprs هم که قرار بود 15 ریال شود و همه دوستان در خبرها قبلاخواندند که نرخ اعلام شده از طرف سازمان مقررات از قبل 15 ریال ابلاغ شده بود ولی ایرانسل از اجرای آن فرار میکرد ولی بعد استقبال کم از این سرویس دید میتواند از آن بعنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کند
تو مثل اینکه فقط به ایرانسل گیر دادی:41:
اگه یه خورده دقت کنی میفهمی که تی سی ای چی کار میکنه
1-الان تی سی ای داره با ایرانسل 625 ریال مکالماتشو حساب میکنه
2-از تی سی ای با هر جای ایران به شهر دیگه ای زنگ بزنی 75تومان حساب میشه
3-از شهرت خارج بشی هزینه برات میندازه حتی اگه به کناره های شهر بری برات هزینه جابجایی میندازه
4-تماس گرفتن با خارج برات گرونتر تموم میشه نسبت به ایرانسل
5-هر دوره باید کلی بابت قبض و نمایشگر شماره و... پول اضافه بدی
6-سعی کن ایرادهای منطقي بگیری
سلام رفيق
بابا ول کن اين مخابرات معلوم نيست داره چکار ميکنه راستي از پوشش جديد چه خبر ميگن قلعه خيابان ايرانسل آنتن نداره ولي تو نقشه جزء پوشش هست ؟
به هر چی که میگند گوش نکن , گوشی رو بردار برو تست کن , اگه آنتن نداد احتمالا سایت اون منطقه خاموش شده یا ارتباطی با مرکز نداره .
اون نقشه مال وقتیه که تمام سایتها روشن باشه . الان دارند تحویل میگیرند و بعضی جاها مجبور میشند سایت رو ( به هر دلیلی ) خاموش کنند , که به شب نمیکشه باید روشنش کنند .
ميخوام يه چيزي رو بگم كه شايد باورتون نشه
يكي از فاميلام يه اعتباري ايرانسل داره ديشب كه داشتيم اعتبارش رو نگاه ميكرديم به جاي اينكه اعتبارش رو 00 /45336 ريال (5 رقم) نشون بده زده بود00 /453379 ريال (6 رقم)
يعني 45 هزار تومن
يعني حدود 40 هزار تومن اضافي براش زدن
باهاش يه Sms هم زدم ديدم 16 تومن رو از مبلغ 45 هزار تومن كم كرد
در حالي كه وقتي اعتبار خودم رو كه چك ميكنم درسته و مال خودشم تا روز قبلش درست بوده
به خدا اين مطلب راست راسته
فكر نكنين دارم خالي ميبندم
منتها خواهشا نرين به ايرانسل اطلاع بدين
اونوقت من ديگه خودمو نميبخشم كه اومدم اين مطلب رو اينجا مطرح كردم
خودش كه ميگه نميخوام حرامه
ولي من بهش گفتم حالا تو همون 4500 تومن خودت رو استفاده كن اگه ديدي بازم اعتبار داره ديگه استفاده نكن
ولي خداييش 40 هزار تومن اعتبار اضافيم بد نيستا :21:
masoudboy
24-05-2007, 13:40
ميخوام يه چيزي رو بگم كه شايد باورتون نشه
يكي از فاميلام يه اعتباري ايرانسل داره ديشب كه داشتيم اعتبارش رو نگاه ميكرديم به جاي اينكه اعتبارش رو 00 /45336 ريال (5 رقم) نشون بده زده بود00 /453379 ريال (6 رقم)
يعني 45 هزار تومن
يعني حدود 40 هزار تومن اضافي براش زدن
باهاش يه Sms هم زدم ديدم 16 تومن رو از مبلغ 45 هزار تومن كم كرد
در حالي كه وقتي اعتبار خودم رو كه چك ميكنم درسته و مال خودشم تا روز قبلش درست بوده
به خدا اين مطلب راست راسته
فكر نكنين دارم خالي ميبندم
منتها خواهشا نرين به ايرانسل اطلاع بدين
اونوقت من ديگه خودمو نميبخشم كه اومدم اين مطلب رو اينجا مطرح كردم
خودش كه ميگه نميخوام حرامه
ولي من بهش گفتم حالا تو همون 4500 تومن خودت رو استفاده كن اگه ديدي بازم اعتبار داره ديگه استفاده نكن
ولي خداييش 40 هزار تومن اعتبار اضافيم بد نيستا :21:
از این ایرادات عجیب و غریب ایرانسل زیاد داره که گاهی به نفع مصرف کننده هست و گاهی به ضرر . من هم دیروز 7 تا sms زدم ولی از اعتبارم چیزی کم نکرد ...
فکر کردی , بعدا یهو همچین از اعتبارش کم میکنند که مجبور میشی گوشیت رو بفروشی
ولی واقعا خطاهای جالبی داره , شنیده بودم برای یکی دیگه 10 هزار تومان اضافه بشه . نه دیگه 40 هزار تومن
امروز یک دکل جدید از ایرانسل توی دانشگاه اصفهان دیدم که نصب شده بود و کامل بود البته خاموش بود. تقریبا این طور که من دیدم قسمت جنوب اصفهان ( از دروازه شیراز به بالا و از پل هوایی میر به سمت برج)از لحاظ دکل کامل شده بقیه شهرا خبر ندارم.فقط مونده افتتاح شبکه.:46:
از دوستان کسی می دونه هزینه جابجایی Tci چقدر هست؟
brightest
24-05-2007, 15:06
از دوستان کسی می دونه هزینه جابجایی Tci چقدر هست؟
والا ظاهرا فرمول پيچيدهاي داره كه متوسطش 75-80 تومان در مياد به اضافه اينكه اگه خارج از شهر باشي و با تو تماس بگيرن هم بايد يه چيزي بدي(گمونم حدوده دقيقه اي 10 تومان)
والا ظاهرا فرمول پيچيدهاي داره كه متوسطش 75-80 تومان در مياد به اضافه اينكه اگه خارج از شهر باشي و با تو تماس بگيرن هم بايد يه چيزي بدي(گمونم حدوده دقيقه اي 10 تومان)
مرسی از جوابت اما اینکه میگی متوسط 75-80 تومن یعنی چی؟
علیرضا خارجی
24-05-2007, 15:34
دیگه برام فرقی نمیکنه دوستای من کجای ایران هستند مخصوصا دوست دخترام :46:
چون با هر شماره در هرجای ایران فقط دقیقه ای 499 ریال پرداخت میکنم
و به هر شهری که برم برام هیچ هزینه ای نداره
ایا همسر آینده شما و یا دوست دختر شما در شهر دیگریست دیگر نگران هزینه تلفن خود نباشید در هرجای ایران و به هر شماره ای که تماس بگیرید فقط دقیقه ای 499 ریال پرداخت میکنید
از کی تا حالا از وقتی وقتی...:13: اااااه وقتی؟ ای بابا چی بود
حمییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییید:19:
Clickrast
24-05-2007, 16:20
امروز اومدم زنگ بزنم گفت با امور مشترکین تماس بگیرید و در حال حاضر حساب شما مسدوده بعد یجا دیگه رو گرفتم کار داد !
آخه من از اول اسفند تا حالا برام قبض نیومده اصلا :دی
علیرضا خارجی
24-05-2007, 16:30
امروز اومدم زنگ بزنم گفت با امور مشترکین تماس بگیرید و در حال حاضر حساب شما مسدوده بعد یجا دیگه رو گرفتم کار داد !
آخه من از اول اسفند تا حالا برام قبض نیومده اصلا :دی
برای من هم تماسهای خارجی از این حرفا میزنه ولی بعد از یکی دو بار تماس برقرار میشه:13:
کسی پیدا نشد مشکل سند منورفع کنه؟؟؟؟
اگه کسی که سیم کارت ( اعتباری ) به اسمشه وجود خارجی نداشته با شه چی میشه؟؟؟
سریع تر اخه سیم کارت من به علت عدم ثبت قطعه
Clickrast
24-05-2007, 18:50
برای من هم تماسهای خارجی از این حرفا میزنه ولی بعد از یکی دو بار تماس برقرار میشه:13:
تماسم خارجی نبود که !
Maziar_69
24-05-2007, 18:53
شما مجبور نیستی از تکنولوژی روز ایرانسل استفاده کنی. میتونی از تکنولوژی 13 سال قبل یه شرکت درپیت استفاده کنی. نمیدونم چرا مخابرات هر قولی میده همه باور میکنن ولی ایرانسل نه؟ :41: :41: :41: :41: :41:
Maziar_69
24-05-2007, 19:01
احتمالا به فاصله هم بستگی داره مثلا اگه به کرج زنگ بزنی میشه 75 تومان ولی اگه به شیراز زنگ بزنی 95 تا 100 تومان. من نمیدونم اینا به چیشون مینازن. تازه مکالمات با ایرانسل هم که 76 تومن بوده الان شده 62.5 تومن.
Maziar_69
24-05-2007, 19:03
به هر چی که میگند گوش نکن , گوشی رو بردار برو تست کن , اگه آنتن نداد احتمالا سایت اون منطقه خاموش شده یا ارتباطی با مرکز نداره .
اون نقشه مال وقتیه که تمام سایتها روشن باشه . الان دارند تحویل میگیرند و بعضی جاها مجبور میشند سایت رو ( به هر دلیلی ) خاموش کنند , که به شب نمیکشه باید روشنش کنند .
منظورت از اینکه میگی دارن تحویل میگیرن چیه؟ یعنی سایت های جدید اضافه میشه؟:11:
Dr.Dolfin
24-05-2007, 19:21
سلام آقا دوباره من با ايرانسل مشکل پيدا کردم.من وقتي ميرم اينترنت و ديسکانکت ميشم(از اپرا خارج ميشم فکر کنم همين طوري ديسکانکت ميشه)اصلا کيلو بايت نميندازه ولي از اعتبارم کم ميکنه.وقتي هم ميرم تووي Log ميبينم 7-8 کيلوبايت انداخته.
يه سوال ديگه تووي تنظيمات کانکشن من يه گزينه داره نوشتهWhen needed و When avaibale کدوم رو بايد فعال کنم.مرسي.يا علي
NINTENDO_DS
24-05-2007, 19:44
بچه ها من از جی پی ار اس استفاده می کنم ولی هر 5 دقیقه 2 هزار تومن از اعتبارم کم می کنه چیکار کنم که کمتر از این مقدار از حسابم کم کنه؟
Clickrast
24-05-2007, 19:54
2000 تومن؟ مگه میشه آخه؟
علیرضا خارجی
24-05-2007, 20:11
سلام آقا دوباره من با ايرانسل مشکل پيدا کردم.من وقتي ميرم اينترنت و ديسکانکت ميشم(از اپرا خارج ميشم فکر کنم همين طوري ديسکانکت ميشه)اصلا کيلو بايت نميندازه ولي از اعتبارم کم ميکنه.وقتي هم ميرم تووي Log ميبينم 7-8 کيلوبايت انداخته.
يه سوال ديگه تووي تنظيمات کانکشن من يه گزينه داره نوشتهWhen needed و When avaibale کدوم رو بايد فعال کنم.مرسي.يا علي
این مربوط میشه به گوشیت
من وقتی اپرا رو باز میکنم در حالت کانکت نیستم فقط موقع ای که میخوام صفحه ای باز کنم از من اجازه کانکت شدن تقاضا
برای اینکه کانکت بشی جند بایتی ردو بدل میشه
و اگه مدام گوشیت کانکت باشه بازم هر جند لحظه یکبار (بایت) ردو بدل میشه:46:
Dr.Dolfin
24-05-2007, 20:21
این مربوط میشه به گوشیت
من وقتی اپرا رو باز میکنم در حالت کانکت نیستم فقط موقع ای که میخوام صفحه ای باز کنم از من اجازه کانکت شدن تقاضا
برای اینکه کانکت بشی جند بایتی ردو بدل میشه
و اگه مدام گوشیت کانکت باشه بازم هر جند لحظه یکبار (بایت) ردو بدل میشه:46:
ببین علیرضا منم وقتی وارد اپرا میشم کانکت نمیشه تا وقتی که بخوام صفحه باز کنم.ولی وقتی صفحه باز میکنم هیچ کیلوبایتی نمیندازه ولی وقتی دی سی میشم از اعتبارم کم میکنه.تازه وقتی هم کیلوبایت میندازه بیشتر از اون مقدار کم میکنه.ماله من که اصلا کیلوبیات در تعرفه ضرب نمیشه.حالا چطور کم میکنه الله اعلم.مثلا من5 کیلوبایت استفاده میکنم.بعد تووی log مینویسه 14کیلوبایت دریافت و 9 کیلوبایت ارسال بعد 121تومن کم میکنه.
بچه ها من از جی پی ار اس استفاده می کنم ولی هر 5 دقیقه 2 هزار تومن از اعتبارم کم می کنه چیکار کنم که کمتر از این مقدار از حسابم کم کنه؟
عزیز برای چک کردن اعتبارت حتما باید اول دیسکانکت شی بعد چک کنی.هیچ وقت وقتی کانکتی اعتبارتا چک نکن.
.
فرق نمیکنه اگه اولی فعال باشه وقتی کانکت میشی حرف G میاد روی صفحه اگه دومی فعال باشه همیشه حرف G هست هیچ فرقیم نداره هزینم نداره.
Clickrast
24-05-2007, 21:14
vahooli جان خبر تازه از اصفهان نداری؟ به یمن ورود رییس جمهور راه اندازی نکردن؟
vahooli جان خبر تازه از اصفهان نداری؟ به یمن ورود رییس جمهور راه اندازی نکردن؟
:27: خبر تازه که والا همون بود که صفحه پیش گفتم.
علیرضا خارجی
24-05-2007, 22:43
ببین علیرضا منم وقتی وارد اپرا میشم کانکت نمیشه تا وقتی که بخوام صفحه باز کنم.ولی وقتی صفحه باز میکنم هیچ کیلوبایتی نمیندازه ولی وقتی دی سی میشم از اعتبارم کم میکنه.تازه وقتی هم کیلوبایت میندازه بیشتر از اون مقدار کم میکنه.ماله من که اصلا کیلوبیات در تعرفه ضرب نمیشه.حالا چطور کم میکنه الله اعلم.مثلا من5 کیلوبایت استفاده میکنم.بعد تووی log مینویسه 14کیلوبایت دریافت و 9 کیلوبایت ارسال بعد 121تومن کم میکنه.
خوب تو از کجا میفهمی که 5 کیلوبایت داونلود میکنی؟
Maziar_69
25-05-2007, 01:25
اقایون از امشب پنج شنبه از ساعت 12 شب به بعد به یه اتفاق واقعا جالب در طول داشتن 8 ماهه ی سیم کارت ایرانسل برخوردم. وقتی اس ام اس به 912 میزنم قبل از اینکه چراغ گوشیم خام.ش بشه دلیورد میشه. در ضمن چراغ پشت صفحه ی گوشیم هر 10 ثانیه خاموش میشه.!!!!!!!!! تا حالا سابقه نداشته اینقدر سریع برسه..... پس معلومه که مشکل از اونا بوده نه ایرانسل. بازم بد بگین ازش
brightest
25-05-2007, 02:49
به فاصله شهرها و زمان تماس و يه سري چيزاي ديگه وابسته هست (كلا خيلي مسخرس)
حالا فرض كن شما خطت ماله تهرانه و از شيراز به اهواز زنگ بزني در اين صورت 2 تا هزينه جابه جائي
برات حساب ميشه و حدود دقيقه اي 100-90 تومان واست در مياد !!!!
تو مثل اینکه فقط به ایرانسل گیر دادی:41:
اگه یه خورده دقت کنی میفهمی که تی سی ای چی کار میکنه
1-الان تی سی ای داره با ایرانسل 625 ریال مکالماتشو حساب میکنه
2-از تی سی ای با هر جای ایران به شهر دیگه ای زنگ بزنی 75تومان حساب میشه
3-از شهرت خارج بشی هزینه برات میندازه حتی اگه به کناره های شهر بری برات هزینه جابجایی میندازه
4-تماس گرفتن با خارج برات گرونتر تموم میشه نسبت به ایرانسل
5-هر دوره باید کلی بابت قبض و نمایشگر شماره و... پول اضافه بدی
6-سعی کن ایرادهای منطقي بگیری
بابا دوباره رفتی نقطه سر خط باید حالا دوباره دلایل خودمو از اول فروم وغیره تکرار کنم واقعا که
تو برای چی گیر دادی به TCI که هرموقع اونو حواله میدی بابا من چی کار دارم به TCI ، ایراد های من از نظر شما که چیز دیگه ای به غیر از ایرانسلو نمیبینید غیر منطقیه اون موقع هم که با مدرک از اشتباهات ایرانسل و غیره میایم جلو باز هم یه چیزی اون ته مه ها پیدا میکنی و میگی
شما مجبور نیستی از تکنولوژی روز ایرانسل استفاده کنی. میتونی از تکنولوژی 13 سال قبل یه شرکت درپیت استفاده کنی. نمیدونم چرا مخابرات هر قولی میده همه باور میکنن ولی ایرانسل نه؟ :41: :41: :41: :41: :41:
آخ خوب شد گفتی واقعا من باحضور حلال مشکلاتی مثل شما در این سایت احساس غرور میکنم
بابا من نمیدونم اسم این تاپیک چیه ( کلیه بحث های مربوط به ایرانسل ) یا ( کلیه بحثهای مربوط به TCI ) ظاهرا دوستان اینجا را با تاپیکی بنام ( در مدح وستایش ایرانسل ) ( کانون مدافعان از ارزشهای ایرانسل) ( کانون وکلای مدافع ایرانسل ) ( عشق من ایرانسل ) و........ دیگه اشتباه گرفته اند . به محض اینکه یکی پیدا بشه کوچکترین ایراد و مشکلی با ایرانسل پیدا کنه یا حتی انتقاد کنه یک چند تایی دورش میکنن و از این راه حلها که هیچکی اصلا نمیدونه را ارائه میدن بس کنید دیگه بابا شما برید با همون تکنولوژی روزش حال کنید و بعضی هم میخوان انتقاد کنند والا اینقدر که شما دارید سینه برای ایرانسل چاک میکنید خودش اصلا بفکرش نیست ، نمونش این بازارش و شل کن سفت کناشو استعفای مدیر روابط عمومی بخاطر عدم پاسخگویی و غیره ......
این email خدمات ایرانسل که مشکلات رو میگی بهت جواب می دن چی بود؟؟؟؟
این email خدمات ایرانسل که مشکلات رو میگی بهت جواب می دن چی بود؟؟؟؟
cs@mtnirancell.ir
ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند
فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفنهمراه داده نخواهد شد.
لطفا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.
وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسيهاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه جلوگيري كنيم.
وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكلگيري اپراتور سوم در بازار تلفنهمراه اين قانون را اجرا ميكند.
وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها ميتوانند به ارايه سرويسهاي نسل 75/2 تلفنهمراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مييابد باند اختصاصي ويژهاي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه را در ايران ارايه كند.
سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانهاي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.
وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواستهايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنجساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.
وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيشبيني و چشماندازي كلي از پتانسيلها و وضعيت بازار طي سالهاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.
معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.
علیرضا خارجی
25-05-2007, 11:24
بابا دوباره رفتی نقطه سر خط باید حالا دوباره دلایل خودمو از اول فروم وغیره تکرار کنم واقعا که
تو برای چی گیر دادی به TCI که هرموقع اونو حواله میدی بابا من چی کار دارم به TCI ، ایراد های من از نظر شما که چیز دیگه ای به غیر از ایرانسلو نمیبینید غیر منطقیه اون موقع هم که با مدرک از اشتباهات ایرانسل و غیره میایم جلو باز هم یه چیزی اون ته مه ها پیدا میکنی و میگی
خوب شما هرچیزی دلت خواست گفتی و میگی سینه جاک ایرانسل وکلای ایرانسل ایرانسل عشق منه از این حرفا مهم نیست شخسیت هر شخصی به خودش بستگر داره
شما از ایرانسل ایراد نمیگیری که ماهم بگیم درست این ایراد داره حالا اعتراض کنیم یا چطور مشکل رو حل کنیم
ایرانسل داره تعرفه رو پایین میاره بازم اعتراض میکنی و من اینو فهمیدم که تو فقط اعتراض میکنی:41:
Dr.Dolfin
25-05-2007, 12:26
خوب تو از کجا میفهمی که 5 کیلوبایت داونلود میکنی؟
بابا خوب مینویسه(پایین اپرا)
اینجا دوباره ایرانسل قطع شده بهشم که زنگ می زنی میگه invalid phone number ! چرا جمعه ها این طوری میکنن اینا؟!
علیرضا خارجی
25-05-2007, 13:09
بابا خوب مینویسه(پایین اپرا)
خوب مشکل همینه اون چیزی که مینویسه با چیزی که داونلود و سند میکنه فرق میکنه
توضيح زیاد داره فعلا وقتش نیست :46:
masoudboy
25-05-2007, 13:28
مسخره شورش را در آورده این ایرانسل ... تا حالا نزدیک به 7 ایمیل زدم برای مشکل تماس از تلفن ثابت ولی میگه مشکل از ما نیست میگم درست از شما نیست ولی نباید برای حل آن تلاش کنید میگه مخابرات اصفهان به حرف ما گوش نمی کنه ... اما مشکل تالیا کاملا حل شده و سریع می گیره من هفته پیش تماس گرفتم با تالیا و گفتم این مشکل را و گفت تا هفته آینده درست میشه که همین طور هم شد ولی ایرانسل فقط بلد هست بهانه بیاره ... تالیا به مراتب اپراتور قابل اعتماد تری نسبت به ایرانسل هست قول دروغ و چرت و پرت هم به کسی نمیده و تبلیغات آنچنانی و دروغین هم راه نمی اندازه مثل بعضی ها ... در ضمن وقتی با تالیا تماس گرفتم درباره پوشش شبکه هم سوال کردم و گفت تا آخر شهریور 250 تا شهر جدید مهم تحت پوشش قرار می گیره ... یک خوبی دیگه تالیا اینکه که sms آن با اپراتور اول هیچ مشکلی نداره هم راحت می گیره و هم راحت می فرسته ... تا حالا نشده حتی یک sms من نرسه ...
Dr.Dolfin
25-05-2007, 13:48
سلام اینجا بروجرد پوشش ایرانسل قطع شده از دیروز پنج شنبه تا امروز جمعه مورخ 1386.3.4
مسخره شورش را در آورده این ایرانسل ... تا حالا نزدیک به 7 ایمیل زدم برای مشکل تماس از تلفن ثابت ولی میگه مشکل از ما نیست میگم درست از شما نیست ولی نباید برای حل آن تلاش کنید میگه مخابرات اصفهان به حرف ما گوش نمی کنه ... اما مشکل تالیا کاملا حل شده و سریع می گیره من هفته پیش تماس گرفتم با تالیا و گفتم این مشکل را و گفت تا هفته آینده درست میشه که همین طور هم شد ولی ایرانسل فقط بلد هست بهانه بیاره ... تالیا به مراتب اپراتور قابل اعتماد تری نسبت به ایرانسل هست قول دروغ و چرت و پرت هم به کسی نمیده و تبلیغات آنچنانی و دروغین هم راه نمی اندازه مثل بعضی ها ... در ضمن وقتی با تالیا تماس گرفتم درباره پوشش شبکه هم سوال کردم و گفت تا آخر شهریور 250 تا شهر جدید مهم تحت پوشش قرار می گیره ... یک خوبی دیگه تالیا اینکه که sms آن با اپراتور اول هیچ مشکلی نداره هم راحت می گیره و هم راحت می فرسته ... تا حالا نشده حتی یک sms من نرسه ...
مسعود جون من میگم بیا با بقیه برو بچ اصفهان بریم دهن این مخابراتا سرویس کنیم.بالاخره نمی تونن که هی همین طور پشت گوش بندازن که.اگه یه اقدام مناسبی کنیم حل میشه.مثلا می تونیم بریم به شهردار بگیم یا کلی کار دیگه...
masoudboy
25-05-2007, 14:48
مسعود جون من میگم بیا با بقیه برو بچ اصفهان بریم دهن این مخابراتا سرویس کنیم.بالاخره نمی تونن که هی همین طور پشت گوش بندازن که.اگه یه اقدام مناسبی کنیم حل میشه.مثلا می تونیم بریم به شهردار بگیم یا کلی کار دیگه...
من پایه هستم ... کی قرار بذاریم ؟؟ اصلا چطوره یک نامه بنویسیم بدیم رییس جمهور محترم و مردمی تا کار را حل کنند ؟؟ اما این مخابرات اصفهان به این راحتیا این مشکل را حل نمی کنه چون اسپادان بازار کارش می خوابه ... همین اپراتور با 40 هزار تا مشترک برای مخابرات اصفهان 20 میلیارد تومان در سال سود داره ... تازه هنوز این اسپادان مسخره محدودیت زمانی هم حذف نکرده !!!!!
Maziar_69
25-05-2007, 14:58
ایرانسل و Mci حق عرضه خدمات مبتنی بر 3g ندارند
فناوران - به جهت حفظ فضاي تجاري اپراتور سوم، به اپراتورهاي اول و دوم اجازه ورود به نسل سوم تلفنهمراه داده نخواهد شد.
لطفا... سبوحي، معاون تنظيم و صدور مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: يكي از وظايف رگولاتور تنظيم بازار از طريق وضع قوانيني است كه قادر به حفظ سهم اپراتورها در بازار باشد.
وي افزود: به همين منظور و باتوجه به بررسيهاي انجام شده تصميم داريم تا براي حفظ وضعيت بازار اپراتور سوم در يك مدت زمان خاص از ورود اپراتور اول و دوم براي ارايه سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه جلوگيري كنيم.
وي خاطرنشان كرد: اين موضوع مقطعي بوده و رگولاتور فقط درجهت قوت گرفتن و شكلگيري اپراتور سوم در بازار تلفنهمراه اين قانون را اجرا ميكند.
وي با بيان اينكه اپراتورهاي اول و دوم تنها ميتوانند به ارايه سرويسهاي نسل 75/2 تلفنهمراه در ايران بپردازند، گفت : باند فركانسي كه به اپراتور سوم اختصاص مييابد باند اختصاصي ويژهاي است به طوري كه اين اپراتور بتواند تمامي سرويسهاي نسل سوم تلفنهمراه را در ايران ارايه كند.
سبوحي در پاسخ به اين سوال كه آيا تاكنون ميزان مشتركان اپراتور اول در پروانهاي كه رگولاتور در حال تدوين آن است تعيين شده، گفت: تاكنون در اين مورد بررسي خاصي انجام نشده است.
وي افزود: البته از شركت ارتباطات سيار خواستهايم مستندات مربوط به تعهدات اپراتور دولتي را تا پايان برنامه پنجساله چهارم به سازمان تنظيم مقررات ارايه كند.
وي تصريح كرد: همچنين از اپراتور اول خواسته شده تا پيشبيني و چشماندازي كلي از پتانسيلها و وضعيت بازار طي سالهاي برنامه پنجم توسعه را همراه با طرح تجاري خود به رگولاتوري ارايه دهد.
معاون تنظيم وصدور مجوز سازمان رگولاتوري عنوان كرد: طبق مذاكرات انجام شده شركت ارتباطات سيار در حال تهيه موارد خواسته شده است و تاكنون هيچ مستنداتي به رگولاتور ارايه نكرده است.
خاک بر سرشون این یعنی چی؟ جناب سی دی رایتر آیا همچین حقی دارن؟ چرا این مملکت ما اینقدر آشغاله؟
Maziar_69
25-05-2007, 15:03
اقا مسعود جدیدا اس ام اس های ایرانسل رو امتحان کردی؟ من که از دیشب مشکل اس ام اسم حل شده البته مشکل شما شاید از اصفهان باشه به دلیل پوشش ناقص.
علیرضا خارجی
25-05-2007, 15:03
تو که باز داغ کردی
تو یه بار اشتباه کردی بازم داری اشتباه میکنی
با هر خطی که تماس میگیری اون مسئول بر قراری تماس هست
علیرضا خارجی
25-05-2007, 15:05
اقا مسعود جدیدا اس ام اس های ایرانسل رو امتحان کردی؟ من که از دیشب مشکل اس ام اسم حل شده البته مشکل شما شاید از اصفهان باشه به دلیل پوشش ناقص.
من اصلا مشکل اس ام اس تا حالا نداشتم (غیر از ایام عید نوروز)
Maziar_69
25-05-2007, 15:10
آخ خوب شد گفتی واقعا من باحضور حلال مشکلاتی مثل شما در این سایت احساس غرور میکنم
بابا من نمیدونم اسم این تاپیک چیه ( کلیه بحث های مربوط به ایرانسل ) یا ( کلیه بحثهای مربوط به TCI ) ظاهرا دوستان اینجا را با تاپیکی بنام ( در مدح وستایش ایرانسل ) ( کانون مدافعان از ارزشهای ایرانسل) ( کانون وکلای مدافع ایرانسل ) ( عشق من ایرانسل ) و........ دیگه اشتباه گرفته اند . به محض اینکه یکی پیدا بشه کوچکترین ایراد و مشکلی با ایرانسل پیدا کنه یا حتی انتقاد کنه یک چند تایی دورش میکنن و از این راه حلها که هیچکی اصلا نمیدونه را ارائه میدن بس کنید دیگه بابا شما برید با همون تکنولوژی روزش حال کنید و بعضی هم میخوان انتقاد کنند والا اینقدر که شما دارید سینه برای ایرانسل چاک میکنید خودش اصلا بفکرش نیست ، نمونش این بازارش و شل کن سفت کناشو استعفای مدیر روابط عمومی بخاطر عدم پاسخگویی و غیره ......
جناب علیرضا خاجی جوابتو داد. راست میگه دیگه وقتی گفتن تعرفه میاد پایین باز هم اومدی برای خودت تبصره درست میکنی که نه اینجوری نیست؟ اگه انتقاد سازنده بکنی کی ایراد میگیره؟ من خودم مشکل اس ام اس داشتم ولی وقتی کاملا حل شده دلیلی برای دروغ گفتن و تلقین ندارم. چون واقعا تو 8 ثانیه همه ی اس ام اس هام دلیورد میشه. کی به کیه تو هم یه تاپیک بزن به نام عشق من تی سی آی یا انجمن سینه چاک ها ومخلصان تی سی آی !!!!!!!
Maziar_69
25-05-2007, 15:12
من اصلا مشکل اس ام اس تا حالا نداشتم (غیر از ایام عید نوروز)
خوش به حالت. البته من اتفاقا تو ایام عید مشکلی نداشتم!!!!!:31: :31: :31:
علیرضا خارجی
25-05-2007, 15:14
خوش به حالت. البته من اتفاقا تو ایام عید مشکلی نداشتم!!!!!:31: :31: :31:
اما تو عیدی بعد جوری ضد حال بود اس ام اس هام نمیرسید دوست دختر پرید :31: :31: :31:
بعضی وقتها فکر میکنم اینجا دارم چت میکنم
masoudboy
25-05-2007, 15:25
Sms از ایرانسل به مخابرات چندان مشکلی نداره ولی بر عکس مشکل داره ...شاید شما بگی تقصیر ایرانسل نیست خب قبول... ولی ایرانسل باید برای رفع این مشکلات تلاش کنه که متاسفانه نمی کنه و فقط به فکر تبلیغات و فروش سیم کارت بدون کیفیت هست ...
meshkiposh2200
25-05-2007, 16:19
من پایه هستم ... کی قرار بذاریم ؟؟ اصلا چطوره یک نامه بنویسیم بدیم رییس جمهور محترم و مردمی تا کار را حل کنند ؟؟ اما این مخابرات اصفهان به این راحتیا این مشکل را حل نمی کنه چون اسپادان بازار کارش می خوابه ... همین اپراتور با 40 هزار تا مشترک برای مخابرات اصفهان 20 میلیارد تومان در سال سود داره ... تازه هنوز این اسپادان مسخره محدودیت زمانی هم حذف نکرده !!!!!
اقا منم هستم:5:
Clickrast
25-05-2007, 16:29
منم هستم !
TheMohammad
25-05-2007, 16:30
اختلال در ارسال SMS در روزهاي اخير در برخي از مناطق تهران به اوج خود رسيده است، به طوري كه براي به مقصد رسيدن پيامها بايد ارسال هر SMS چند بار تكرار شود؛ مشكلي كه به عادتي براي شهروندان در زمان واگذاريهاي جديد تبديل شده است!
اما مديران مربوط در شركت ارتباطات سيار همچنان تاكيد داشتند كه هيچگونه خرابي و اختلال در شبكه SMS اپراتور اول تلفن همراه ديده نميشود و جريان عادي ارسال SMS ادامه دارد؛ تا اينكه پس از بررسيهاي مجدد امروز اعلام شد كه اختلالات، به بروز مشكل در يكي از مراكز SMS مربوط بوده است.
خبرنگار ايسنا چند روز پيش براي جويا شدن علت اختلال در شبكه پيام كوتاه با معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار تماس گرفت كه او عنوان كرد: شبكه و مراكز SMS ارتباطات سيار در مناطق مختلف تهران را بررسي كردهايم و هيچگونه خرابي و اختلالي در رابطه با سيستم ما وجود ندارد.
او افزوده بود: ممكن است به دليل بهينهسازي و توسعه كه عمدتا براي كابل برگردان و تست شبكه و افزودن ظرفيت جديد به شبكه انجام ميشود، در برخي از مواقع در بعضي از مراكز مشكلي به وجود آيد كه با بازنگري و كنترل شبكه روال ترافيك جريان پيدا ميكند.
اما اين اختلالات همچنان ادامه داشت كه وجود مشكل مجددا به مسئولان شركت ارتباطات سيار اعلام شد و اين بار گفته شد كه ممكن است مركز SMS منطقهاي كه در آن تردد ميكنيد دچار مشكل شده باشد.
بر اين اساس گويا سرانجام پس از چند روز ماموري از شركت ارتباطات سيار به منطقههاي مورد نظر فرستاده شد و تستهاي لازم به عمل آمد و گويا اين بار هم دليلي براي اختلال وجود نداشت!
اما با گذشت چند روز اين اختلالات همچنان ادامه يافت؛ به طوري كه در اكثر مناطق تهران مشتركان براي ارسال SMS با مشكل روبهرو بودند.
تا اينكه محمدحسين فلاح اصغري - معاون نظارت و مديريت شبكه شركت ارتباطات سيار - امروز جمعه به خبرنگار ايسنا اعلام كرد كه اين اختلالات به بروز مشكل در سيستم انتقال مركز SMS الغدير مربوط بوده و در حال حاضر اين مشكلات بر طرف شده است.
به گزارش ايسنا، وجود اختلال در شبكه SMS اپراتور اول تنها مشكل موجود براي مشتركان نبود، بلكه بعضا مشكلاتي در زمينه برقراري تماس و مكالمات نيز ديده ميشد كه مسئولان مخابرات بارها اعلام كردند با توجه به اين كه توسعه در شبكه در حال انجام است، وجود اين اختلالات طبيعي است!
اين در حالي است كه وجود بيش از 15 ميليون مشترك بر روي شبكه اين اپراتور، ادامه واگذاريها و ثبتنام جديد، اتخاذ تصميمات جديتري در باره افزايش كيفيت مكالمات و خدمات تلفن همراه را ميطلبد.
هر روز سیستم هاشون به روزرسانی میشه :27:
علیرضا خارجی
25-05-2007, 16:56
اختلال در ارسال SMS در روزهاي اخير در برخي از مناطق تهران به اوج خود رسيده است، به طوري كه براي به مقصد رسيدن پيامها بايد ارسال هر SMS چند بار تكرار شود؛ مشكلي كه به عادتي براي شهروندان در زمان واگذاريهاي جديد تبديل شده است!
هر روز سیستم هاشون به روزرسانی میشه :27:
خیلی جک میگن هر کسی یه چیزی میکه واسه خودش :41: :41: :41:
mehdi_vsgh
25-05-2007, 17:36
من نمیدونم شما چرا به مخابرات بد بخت گیر دادین
آخه کجای دنیا هست که این خدمات پیشرفته مخابرات را ارائه کنه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حالی که ادعا میکنه کل ایران را تحت پوشش داده هر وقت زنگ میزنیم اون یاروه میگه:
در حال حاضر امکان تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمیباشد....(تازه بعدشم همینو به انگلیسی!!!!!!!!!!!!!میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(اگه اشتباه نکنم این تکنولوژی برای نسل 5 یا 6 باید باشه که تا بحال تو هیچ جای دنیا ارائه نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اما ایرانسل چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میاد و سیستم پیامگیر صوتی و ذخیره شماره تماسگیرنده راه میندازه؟؟؟؟(واقعا که...) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایرانسل همیشه از تکنولوژی عقبه!!!!!!!!!!!!!
TheMohammad
25-05-2007, 18:09
آخه کجای دنیا هست که این خدمات پیشرفته مخابرات را ارائه کنه؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در حالی که ادعا میکنه کل ایران را تحت پوشش داده هر وقت زنگ میزنیم اون یاروه میگه:
در حال حاضر امکان تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمیباشد....(تازه بعدشم همینو به انگلیسی!!!!!!!!!!!!!میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
(اگه اشتباه نکنم این تکنولوژی برای نسل 5 یا 6 باید باشه که تا بحال تو هیچ جای دنیا ارائه نشده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اما ایرانسل چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میاد و سیستم پیامگیر صوتی و ذخیره شماره تماسگیرنده راه میندازه؟؟؟؟(واقعا که...) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اس ام اس رو یادت رفته مگه ؟
کجای دنیا اس ام اس رو رایگان برای مشترکانش فعال میکنه که اینا لطف کردن مجانی برای همه فعال کردنش ! :D
mehdi_vsgh
25-05-2007, 18:11
بچه ها الان به یه نکتهای برخوردم که گفتم بد نباشه بیام شما ها را نیز در جریا بگذارم تا دچار اشتباه نشین:
در مورد 1000 دقیقه مکالمه رایگان:
این طرح فقط برای سیمکارتهایی هستش که طرح تعرفه آنها به صورت دقیقهای باشه نه ثانیهای........
emprator_kochak
25-05-2007, 18:21
میگم اگه تعرفه ها 20، 25 درصد بیاد پایین و تعرفه استفاده از اینترنت نصف بشه چی میشه ! :20:
علیرضا خارجی
25-05-2007, 19:03
منظورت از این حرفا چیه نفهمیدم ؟؟؟؟؟؟
علیرضا خارجی
25-05-2007, 19:06
میگم اگه تعرفه ها 20، 25 درصد بیاد پایین و تعرفه استفاده از اینترنت نصف بشه چی میشه ! :20:
چیزه خاصی نمیشه جند نفر میان میگن ایرانسل کلاه برداره:46:
Sms از ایرانسل به مخابرات چندان مشکلی نداره ولی بر عکس مشکل داره ...شاید شما بگی تقصیر ایرانسل نیست خب قبول... ولی ایرانسل باید برای رفع این مشکلات تلاش کنه که متاسفانه نمی کنه و فقط به فکر تبلیغات و فروش سیم کارت بدون کیفیت هست ...
راستش من مشکلی از دریافت sms از tci ندارم اما نمی دونم چرا sms از tci 3 بار میاد ! دقیقا 3بار!
به رییس جمهور که فایده نداره.باید به طور کاملا اداری و رسمی حل شه!
بچه ها الان به یه نکتهای برخوردم که گفتم بد نباشه بیام شما ها را نیز در جریا بگذارم تا دچار اشتباه نشین:
این طرح فقط برای سیمکارتهایی هستش که طرح تعرفه آنها به صورت دقیقهای باشه نه ثانیهای........
نه ! من خودم تو تیلیغات روزنامه ای خوندم برا طرح ثانیه ای 60000 ثانیه حساب میشه.
mehdi_vsgh
25-05-2007, 21:10
فکر نکنم چون امروز روی یه مغازه که از نمایندگیهای ایرانسل بود اینو خوندم
فکر نکنم چون امروز روی یه مغازه که از نمایندگیهای ایرانسل بود اینو خوندم
نه اون حرف قدیمیه! اون اول که این طرحا گذاشت گفت برا دقیقه ای اما بعدا گفت برا ثانیه ای 60000 ثانیه میشه.
Maziar_69
25-05-2007, 21:33
درسته توی روزنامه نوشته اگه ثانیه ای بردارین 1000 دقیقه میشه 60000 ثانیه. مشکلی نداره.
Maziar_69
25-05-2007, 21:36
شما فکر میکنی اگه ایرانسل بگه گوش میدن؟ اون که نمیتونه تجهیزات 14 ساله ی مخابرات رو عوض کنه. وقتی شبکه ی خودش درست باشه کاری به کسی نداره. به نظر من هم تمام مشکلات اصفهان هم ناشی از همین اسپادانه.
Maziar_69
25-05-2007, 21:57
الان یه اس ام اس از طرف دوستم اومد که خالی بود. یعنی سفید سفید. با تلاش زیاد بهش زنگ زدم (چون اصلا نمیگیره) گفتم این چیه فرستادی؟ گفت من اصلا اس ام اس نفرستادم !!!!!!!!!!!!!! ناگفته نمونه که یه تی سی آی با کد 1 داره که خیر سرشون از همه هم گرونتره و ادعای کیفیت هم داره. حالا ایرانسل چیکار میتونه با این بکنه آقا مسعود؟
masoudboy
25-05-2007, 23:19
شما اگر دقت کنی من میگم فقط با تلفن ثابت مشکل هست و تماس با موبایل حالا از هر اپراتوری با ایرانسل مشکلی نداره ... مخابرات ثابت اصفهان کاری کرده از عمد که وقتی شماره گیری می کنی 0935 با مشگل مواجه بشی و چند بار باید شماره گیری کنه تا مقصد را وصل کنه . ایرانسل باید این موضوع را به مخابرات اصفهان تذکر بده و اگر آنها رفع نکردند موضوع را به سازمان تنظیم مقررات اطلاع بده و یا حتی به جراید بکشه ولی متاسفانه ایرانسل تا حالا با اینکه من و چند تا از دوستان دیگه که ایمیل زدیم یا با 130 تماس گرفتیم این موضوع را پیگیری نکرده . اصفهان بعد از تهران بیشترین کاربر تلفن ثابت و همراه را داره و شهر مهمی باید برای ایرانسل باشه ... تلفن همراه در استان اصفهان خیلی طرفدار داره و همانطور که می بینی تنها استان ایران هست که یک اپراتور خصوصی تلفن همراه (اسپادان ) داره و کلا 4 تا اپراتور فعال در آن هست (مخابرات - تالیا-اسپادان-ایرانسل ) ... وقتی مردم اینجا ایرانسل می خرند و می بینند چنین مشکلی داره آن را از چشم ایرانسل می بینند و می گویند این اپراتور به درد نمی خوره و ... همه که مثل ما تحیق نمی کنند و نمی فهمند مشکل از مخابرات ثابت اصفهان هست نه ایرانسل ... به طور کلی ایرانسل اگر بخواهد با کمی پیگیری می تونه این مشکل را حل کنه ولی تا حالا که کاری صورت نداده ...
الان یه اس ام اس از طرف دوستم اومد که خالی بود. یعنی سفید سفید. با تلاش زیاد بهش زنگ زدم (چون اصلا نمیگیره) گفتم این چیه فرستادی؟ گفت من اصلا اس ام اس نفرستادم !!!!!!!!!!!!!! ناگفته نمونه که یه تی سی آی با کد 1 داره که خیر سرشون از همه هم گرونتره و ادعای کیفیت هم داره. حالا ایرانسل چیکار میتونه با این بکنه آقا مسعود؟
راستش تا اونجایی که من میدونم این یه نوع ویروس موبایله که sms الکی مفرسته و الکی تلفن میزنه.تا حالا یه سری دوستام گوشیشون اینطور شده.
شما فکر میکنی اگه ایرانسل بگه گوش میدن؟ اون که نمیتونه تجهیزات 14 ساله ی مخابرات رو عوض کنه. وقتی شبکه ی خودش درست باشه کاری به کسی نداره. به نظر من هم تمام مشکلات اصفهان هم ناشی از همین اسپادانه.
اصلا من موندم این اسپادان الان برا چی دایره !؟ الان با وجود تالیا و اعتباری TCI و ایرانسل این دیگه این وسط چی میگه! اصلا خوبه یواشکی بریم دکلاشا خراب کنیم !
بچه ها من اصلاً Delivery ندارم !
یعنی تمام sms هام چه به ایرانسل و چه به تی سی آی، Pending می مونه ولی میرسه !
میخواستم بدونم که بقیه هم همچین مشکلی دارن؟ یعنی من متوجه نمیشم که کی میرسه و کی نمیرسه
اون اوائل حداقل یه Delivery بود، الان اونم دیگه نیست !
گوشی من N73 هستش :2:
شما اگر دقت کنی من میگم فقط با تلفن ثابت مشکل هست و تماس با موبایل حالا از هر اپراتوری با ایرانسل مشکلی نداره ... مخابرات ثابت اصفهان کاری کرده از عمد که وقتی شماره گیری می کنی 0935 با مشگل مواجه بشی و چند بار باید شماره گیری کنه تا مقصد را وصل کنه . ایرانسل باید این موضوع را به مخابرات اصفهان تذکر بده و اگر آنها رفع نکردند موضوع را به سازمان تنظیم مقررات اطلاع بده و یا حتی به جراید بکشه ولی متاسفانه ایرانسل تا حالا با اینکه من و چند تا از دوستان دیگه که ایمیل زدیم یا با 130 تماس گرفتیم این موضوع را پیگیری نکرده . اصفهان بعد از تهران بیشترین کاربر تلفن ثابت و همراه را داره و شهر مهمی باید برای ایرانسل باشه ... تلفن همراه در استان اصفهان خیلی طرفدار داره و همانطور که می بینی تنها استان ایران هست که یک اپراتور خصوصی تلفن همراه (اسپادان ) داره و کلا 4 تا اپراتور فعال در آن هست (مخابرات - تالیا-اسپادان-ایرانسل ) ... وقتی مردم اینجا ایرانسل می خرند و می بینند چنین مشکلی داره آن را از چشم ایرانسل می بینند و می گویند این اپراتور به درد نمی خوره و ... همه که مثل ما تحیق نمی کنند و نمی فهمند مشکل از مخابرات ثابت اصفهان هست نه ایرانسل ... به طور کلی ایرانسل اگر بخواهد با کمی پیگیری می تونه این مشکل را حل کنه ولی تا حالا که کاری صورت نداده ...
بات موافقم مسعود جون باید خودمون کارا حل کنیم ! من میگم خوبه خودمون با مخابرات کل یا وزارت ارتباطات یا مقررات رادیویی تماس بگیریم! یا همونی که گفتم دکل سالم از اسپادان نذاریم :31:
TheMohammad
25-05-2007, 23:30
میخواستم بدونم که بقیه هم همچین مشکلی دارن؟ یعنی من متوجه نمیشم که کی میرسه و کی نمیرسه
گوشی من N73 هستش
من همین الان اس ام اس فرستادم، رسید داد !
تهران
masoudboy
25-05-2007, 23:30
اگر دقت کنی اسپادان اصلا دکل نداره و روی همان دکل های مخابرات تجهزات نصب کرده . آن دکل ها هم یا مال تالیا هست یا ایرانسل ... بهترین راه همان تنظیم مقررات هست ... شماره تماس ازش داری ؟؟؟
من همین الان اس ام اس فرستادم، رسید داد !
تهران
من ندارم، خیلی وقته اینطوری شده :41:
قبلنا فقط برا ایرانسل Delivery داشتم، اما الان هر دوش غیر فعال شده !!!
منم تهران هستم ! :41:
meshkiposh2200
25-05-2007, 23:36
مال منم همیشه pending میزنه ولی میرسه .اولا delivery میزد ولی خیلی وقت pending میزنه
meshkiposh2200
25-05-2007, 23:37
اصلا من موندم این اسپادان الان برا چی دایره !؟ الان با وجود تالیا و اعتباری TCI و ایرانسل این دیگه این وسط چی میگه! اصلا خوبه یواشکی بریم دکلاشا خراب کنیم !
مرکز اسپادان چیزی با خونه ی ما فاصله نداره به نظر من باید مرکزش را بترکونیم:18:
مال منم همیشه pending میزنه ولی میرسه .اولا delivery میزد ولی خیلی وقت pending میزنه
خب مشکل کجاست ؟
باید چیکار کنیم که حل بشه ؟
اینطوری که نمیشه آخه !
meshkiposh2200
25-05-2007, 23:45
خب مشکل کجاست ؟
باید چیکار کنیم که حل بشه ؟
اینطوری که نمیشه آخه !
باید همچنان مثل گذشته باید منتظر افتتاح رسمی بمونیم البته اگر افتتاحی در کار باشه:13:
masoudboy
25-05-2007, 23:49
تازه خبر ندارید این اسپادان می خواهد چیکار کنه ... قرار هست کل شهر اصفهان را تحت پوشش شبکه بی سیم wimax ببره و در ضمن قرار هست شبکه خودش را به 3G ارتقا بده ...
Ebrahim202003
25-05-2007, 23:52
بچه ها چرا صفحات گذشته رو كامل نمي خونيد !
من كه قبلا هم گفتم الان نزديك به 3 هفته هست كه delivery قطعه . ماله منم همينطوره تا الان
من 2 هفته پيش زنگ زدم 140 ، يارو گفت فعلا براي تقويت شبكه دليوري رو قطع كرديم و دوباره وصل خواهيم كرد
گفتم كي ؟ گفت بزودي دقيقا معلوم نيست. فكر كنم گذاشتن تهران كامل شه بعدا وصل كنن .
قرار بود 1 خرداد سوييچينگ باشه فكر كنم اونم به 11 خرداد موكول كردن كه با دو سيستم پيشرفته جديد انجام بشه
اميدوارم كه اينطور بشه . ولي اينطوري كه بوش مياد من مطمئنم نهايتا تا آخر خرداد تهران كامل شه :20:
تازه N73 كه خداي گوشياست . حالشو ببر. راستي الان نوش چنده ؟
بچه ها چرا صفحات گذشته رو كامل نمي خونيد !
من كه قبلا هم گفتم الان نزديك به 3 هفته هست كه delivery قطعه . ماله منم همينطوره تا الان
من 2 هفته پيش زنگ زدم 140 ، يارو گفت فعلا براي تقويت شبكه دليوري رو قطع كرديم و دوباره وصل خواهيم كرد
گفتم كي ؟ گفت بزودي دقيقا معلوم نيست. فكر كنم گذاشتن تهران كامل شه بعدا وصل كنن .
قرار بود 1 خرداد سوييچينگ باشه فكر كنم اونم به 11 خرداد موكول كردن كه با دو سيستم پيشرفته جديد انجام بشه
اميدوارم كه اينطور بشه . ولي اينطوري كه بوش مياد من مطمئنم نهايتا تا آخر خرداد تهران كامل شه :20:
مرسی دوست عزیز
ماشاءالله این صفحات اینقد سریع جلو میره که بعضی مطالب از دید پنهون میمونه !
حتماً 11 ام با سرویس پیامگیر صوتی فعال میشه ؟!؟
پس ما هم همچنان منتظر میمونیم ببینیم ایرانسل بالاخره چکار میکنه !
نو N73 نزدیک 700 باید باشه، یکی از دوستام ورژن 2 رو 550 فروخت !!
masoudboy
26-05-2007, 00:06
این هم شماره تماس ارتباطات رادیویی برای اصفهان... بچه های اصفهان فردا یادشون نره با این شماره تماس بگیرند و مشکل تماس از تلفن ثابت اصفهان با ایرانسل را ذکر کنند ... 6242053
این هم شماره تماس ارتباطات رادیویی برای اصفهان... بچه های اصفهان فردا یادشون نره با این شماره تماس بگیرند و مشکل تماس از تلفن ثابت اصفهان با ایرانسل را ذکر کنند ... 6242053
ایول برو بچ از جاهای دیگم بتلن بد نیست!هرچی فشارا زیادتر کنیم بهتره!
Maziar_69
26-05-2007, 00:18
بابا آقا مسعود ما پس چی کاره ایم؟ کد اصفهان چنده ؟ بگو منم از تهران زنگ میزنم. ببین چقدر مهربونم!!!!!!!!!!!!
بابا آقا مسعود ما پس چی کاره ایم؟ کد اصفهان چنده ؟ بگو منم از تهران زنگ میزنم. ببین چقدر مهربونم!!!!!!!!!!!!
0311 ......
Maziar_69
26-05-2007, 00:29
حلش میکنیم ناراحت نباشین
علیرضا خارجی
26-05-2007, 00:40
منم اومدم چت روم
اقا یعنی چی ایرانسل شورشو در اورده تا کی باید ایرانسل رو تحمل کنیم؟
فقط بلده تبلیغ کنه
یکی با شماره 0935 به من اس ام ای داده به من فوش میده یعنی چی؟
چرا ایرنسل سیم کارتهاشو به ادمهای عوضی میفروشه؟
چرا ایرانسل جلوی فروش سیمکارتهاشو به اینجور ادما نمیگیره؟
اقایون اعتراض کنید درشو تخته کنند... ام ام اس با کلاسو نمیخوام چی پی ار اس حای کلاس رو نمیخوام
حلش میکنیم ناراحت نباشین
چاکریم مهربون!! همه بچه ها فروم مهربون باشین خیلی خوبه :31:
Maziar_69
26-05-2007, 00:51
در مورد دلیوری باید بگم من دلیوری دارم تو تهران ودر ضمن دائمی دارم. چون چنتا اعتباری میشناسم دلیوری ندارن ولی هرچی دائمی دیدم تو رفقام همگی دلیوری دارند.
منم اومدم چت روم
اقا یعنی چی ایرانسل شورشو در اورده تا کی باید ایرانسل رو تحمل کنیم؟
فقط بلده تبلیغ کنه
یکی با شماره 0935 به من اس ام ای داده به من فوش میده یعنی چی؟
چرا ایرنسل سیم کارتهاشو به ادمهای عوضی میفروشه؟
چرا ایرانسل جلوی فروش سیمکارتهاشو به اینجور ادما نمیگیره؟
اقایون اعتراض کنید درشو تخته کنند... ام ام اس با کلاسو نمیخوام چی پی ار اس حای کلاس رو نمیخوام
دیگه این حرف شما منطقی نیست !
فروشنده از کجا بدونه خریدار به قول شما عوضيه ؟
اگه تکرار شد، شما میتونی با خود شخص تماس بگیری و اگه به توافق نرسیدید میتونید شکایت کنید !
در همه سیستم ها اینطوری هستش !
و این احتمال هم در نظر بگیرید که شاید اشتباهی رخ داده باشه و مخاطب شما نبودی اصلاً
پیروز باشید
در مورد دلیوری باید بگم من دلیوری دارم تو تهران ودر ضمن دائمی دارم. چون چنتا اعتباری میشناسم دلیوری ندارن ولی هرچی دائمی دیدم تو رفقام همگی دلیوری دارند.
جدی ؟
پس به ما مستضعفا فقط ظلم شده :41:
Maziar_69
26-05-2007, 00:58
جدی ؟
پس به ما مستضعفا فقط ظلم شده :41:
یادمه یه جایی خوندم مستضعف ها گوشیشون N73 نیست!!!!!. بابا شما مایه دارین. ما مستضعفیم که باید با یه 5500 سر کنیم. :31:
در ضمن یه خبر جالب در مورد اعتباری 912: تو تاپیک "سیم کارت های اعتباری شرکت ارتباطات سیار" یه بنده خدایی گفته که محاسبه اش بر حسب دقیقه است!!!!!!!! :18: :18: :18:
اینم بگم که علیرضا شوخی کرد. منظوری نداشت که مگه نه؟ :10:
یادمه یه جایی خوندم مستضعف ها گوشیشون N73 نیست!!!!!. بابا شما مایه دارین. ما مستضعفیم که باید با یه 5500 سر کنیم. :31:
در ضمن یه خبر جالب در مورد اعتباری 912: تو تاپیک "سیم کارت های اعتباری شرکت ارتباطات سیار" یه بنده خدایی گفته که محاسبه اش بر حسب دقیقه است!!!!!!!! :18: :18: :18:
اینم بگم که علیرضا شوخی کرد. منظوری نداشت که مگه نه؟ :10:
:31: :31:
نه دیگه سیم کارت اعتباری مال مستضعف هاست :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.