مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
soccer_18
19-06-2007, 18:58
لعنت به ایرانسل
25 روزی میشه که ایرانسل در یزد راه افتاده و من ازش استفاده کردم...
کلا" 20-30 تا اس ام اس فرستادم و 20 دقیقه هم صحبت کردم و حدود 1 مگابایت هم از اینترنت...
9 روز پیش طرح طلایی رو انتخاب کردم و بعد از 3 روز طرح قرمز...
الان که استعلام گرفتم 42 هزار تومن بدهی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یعنی چی؟؟؟
نامردا 15000 تومنی که برای طرح طلایی کم کرده بودن رو کامل حساب کردن + 2500 طرح قرمز...+ کلی هزینه دیگه که خدا میدونه واسه چیه...!!!!!!!!!!!!!
دوستان راه حلی ندارید؟؟؟ من واقعا" مجبورم این مبلغ رو پرداخت کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توی این چند ماهی که ایرانسل گرفتم تا حالا 4 بار بی دلیل از حسابم کم شده اما دوبار از این 4 بار هم خود به خود برگشته اما .....
چند روز پیش بود من دیدم بدون هیچ دلیلی حدود 140 تومن از اعتبارم کم شده ! پیش خودم گفتم حالا بی خیال حتما بر میگرده اگرم بر نگشت که بازم بی خیال ! تا امروز که من با gprs کانکت بودم و در کل 97 کیلو مصرف کردم ( 63 دریافت + 34 ارسال ) قبل از کانکت شدنم هم اعتبلرم 1210 تومن بود. انتظار داشتم که وقتی دی سی میشم اعتبارم دیگه حداقل 1110 شده باشه که دیدم زکــی ! اعتبارم شده 990 تومن ! یعنی بابت 97 کیلو 220 تومن کم شد ! منم دیگه تحمل نیوردم اول از لاگه گوشیم عکس گرفتم تا با ایمیل بفرستم ! بعدش دیدم نه بازم فایده نداره خودم زنگ زدم 130 ( به 140 نزدم چون از بس قطع و وصل میشه هیچ فایده ای نداره !) اونام بعد کلی معطلی و این ور اون ور می دونین حتما چی کار کردن دیگه ... ! هیچ فایده ای نداشت !
من کاری به 100-200 تومن ندارم اما واقعا آدم با چه اطمینانی باید استفاده کنه ؟! :41:
arman4459
19-06-2007, 20:26
سلام من دارم ازش هم استفاده می کنم شما کدوم ورژن رو نصب کردی می خوای برات آپکنم؟
سهیل جون اگه این کار رو بکنی خیلی خیلی ازت ممنون میشم
arman4459
19-06-2007, 20:31
با سلام به همگی دوستان
ایرانسل الان 2 روز تو سمنان را افتاده و فکر کنم در حال تست باشه.در کل از شبکه راضیم ولس امروز نسبت به دیروز چند باز از ظهر تا حالا خارج از سرویس میزنه.ازچه ها می خواستم بپرسم این مشکل فقط مبوط به سمنان یا سراسری
ولی با همه این احوال از همه چیزش تا حالا راضیم. تا به بعد بنینم چه شود
arman4459
19-06-2007, 20:33
دوستانی که طرحهای تشویقی رو فعال کردن بعد از در خواست حدااکثر چقدر طول می کشه.من اگر بخوام از اول تیر این طرح برام فعال شه باید از کی اقدام کنم. صبح روز 31 یا شب.ودر کل هر موقه پیام از ایرانسل اومد ایا طرح تایید شده یا نه
arman4459
19-06-2007, 20:46
بچه ها قبض های که هر ماه صادر میشه دروه هاش چطوری از اول ماه تا 31 ماه
بعدم که من تازه از 27 وصل شدم به شبکه برای من این سه روز رو حساب می کنن.و دوره جدید از اول تیر.
کسی از دوستان اطلاعات داره بگه
arman4459
19-06-2007, 20:49
دبير همايش "سرويسهاي جديد تلفن همراه، روندها و فرصتها" گفت: ايرانسل در زمينه ارايه خدمات جديد تلفن همراه مثل "اماماس" و "اينترنت" موفق نبوده است.
"مهدي روحانينژاد" روز سهشنبه در يك گفتوگوي تلفني با ايرنا افزود: به هر خدماتي غير از مكالمه تلفنهمراه كه با استفاده از تلفن همراه انجام شود، ارزش افزوده ميگويند.
وي با اشاره به تجربه ايرانسل در ارايه ارزش افزوده گفت: علت ناموفق بودن ايرانسل در ارايه خدمات جديد تلفن همراه ، عدم فرهنگسازي در اين زمينه بوده است.
وي ادامه داد: ارايه خدمات جديد تلفن همراه بدون فرهنگسازي باعث ميشود مردم نتوانند از خدمات ارزش افزوده مثل اينترنت استفاده كرده و اصلا رغبتي به استفاده از آن نداشته باشند.
به عقيده وي، هر اپراتوري بتواند كه خدمات جديد تلفن همراه (ارزش افزوده) بيشتري با فرهنگسازي و كيفيت مناسب ارايه دهد، مردم استقبال بيشتري از آن اپراتور خواهند كرد.
به گفته وي، اغلب درآمد اپراتورها از مكالمه تلفن همراه به دست ميآيد و در دنيا تنها ۱۰تا ۲۰درصد درآمد اپراتورها از خدمات ارزش افزوده است.
وي بيان داشت: اما ارايه هر چه بيشتر خدمات ارزش افزوده، سبب جذب تعداد بسياري از مردم به سوي اپراتور ارايهدهنده خدمات جديد تلفن همراه ميشود.
وي تصريح كرد: اكنون بين اپراتور اول و دوم تلفن همراه در كشور رقابت وجود دارد و به ويژه اين رقابت با ورود اپراتور سوم كه داراي مجوز اپراتور نسل سوم است، تشديد خواهد شد.
روحانينژاد تصريح كرد: براي اينكه اپراتورها از هم متمايزتر شوند تنها چاره، ارايه خدمات جديد يا ارزش افزوده با كيفيت مطلوب است زيرا مكالمه خدماتي است كه همه اپراتورها، آن را به مردم ارايه ميدهند.
همايش "سرويسهاي جديد تلفن همراه، روندها و فرصتها" ششم تيرماه در سالن همايشهاي بينالمللي صدا و سيما برگزار ميشود.
دبير همايش مذكور هدف از برگزاري آن را "بررسي سرويسهاي جديد تلفن همراه" و "بررسي كاربردهاي مختلف سرويسهاي ارزش افزوده" ذكر كرد.
arman4459
19-06-2007, 20:49
۲۰نفر از نمايندگان مجلس شورای اسلامی در طی یک تذكر کتبی به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، خواستار رفع نقايص جدي تلفن همراه ايرانسل شدند.
اين نمايندگان تاكيد كردند: آنتنهاي ايرانسل ساعتها بدون اطلاع مشتركين خاموش ميشود و مشتركين مجبور هستند هزينه پيامهاي كوتاه ارسال نشده خود را نيز به اين شركت پرداخت كنند.
همچنین "كوروش نيكنام" نماينده زرتشتيان نيز در تذكر كتبي به وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، خواستار چارهانديشي براي ايجاد نگارش خط فارسي در فناوريهاي نوين در اينترنت و تلفن همراه شد.
دوستانی که طرحهای تشویقی رو فعال کردن بعد از در خواست حدااکثر چقدر طول می کشه.من اگر بخوام از اول تیر این طرح برام فعال شه باید از کی اقدام کنم. صبح روز 31 یا شب.ودر کل هر موقه پیام از ایرانسل اومد ایا طرح تایید شده یا نه
24 ساعت - بله ! ضمنا چه خوب می شد همه سوال ها را توی یک پست می دادی ....
لعنت به ایرانسل
کلا" 20-30 تا اس ام اس فرستادم و 20 دقیقه هم صحبت کردم و حدود 1 مگابایت هم از اینترنت...
الان که استعلام گرفتم 42 هزار تومن بدهی دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یعنی چی؟؟؟
نامردا 15000 تومنی که برای طرح طلایی کم کرده بودن رو کامل حساب کردن + 2500 طرح قرمز...+ کلی هزینه دیگه که خدا میدونه واسه چیه...!!!!!!!!!!!!!
تغییر طرح تعرفه هر ماه فقط یک بار رایگانه , اگه توی یک ماه دو بار تعرفه رو عوض کنی دفعه دوم یه مبلغ ( دقیقش رو نمیدونم ) اضافه تر محاسبه میشه
من توی این چند ماهی که ایرانسل گرفتم تا حالا 4 بار بی دلیل از حسابم کم شده اما دوبار از این 4 بار هم خود به خود برگشته اما .....
چند روز پیش بود من دیدم بدون هیچ دلیلی حدود 140 تومن از اعتبارم کم شده ! پیش خودم گفتم حالا بی خیال حتما بر میگرده اگرم بر نگشت که بازم بی خیال ! تا امروز که من با gprs کانکت بودم و در کل 97 کیلو مصرف کردم ( 63 دریافت + 34 ارسال ) قبل از کانکت شدنم هم اعتبلرم 1210 تومن بود. انتظار داشتم که وقتی دی سی میشم اعتبارم دیگه حداقل 1110 شده باشه که دیدم زکــی ! اعتبارم شده 990 تومن ! یعنی بابت 97 کیلو 220 تومن کم شد ! منم دیگه تحمل نیوردم اول از لاگه گوشیم عکس گرفتم تا با ایمیل بفرستم ! بعدش دیدم نه بازم فایده نداره خودم زنگ زدم 130 ( به 140 نزدم چون از بس قطع و وصل میشه هیچ فایده ای نداره !) اونام بعد کلی معطلی و این ور اون ور می دونین حتما چی کار کردن دیگه ... ! هیچ فایده ای نداشت !
من کاری به 100-200 تومن ندارم اما واقعا آدم با چه اطمینانی باید استفاده کنه ؟! :41:
نرم افزار ایراد داره , باید صبر کنی دوره ات تموم بشه ( اگه اعتباری داری , باید کارتت تموم بشه ) و ریز مکالمه رو بگیری تا بتونی دقیق بفهمی چقدر استفاده کردی .
tatu_mail
20-06-2007, 09:03
سلام
من شارژ كارت به گفته ايرانسل بردم نمايندگي عوض كنم
هر كاري كردم زير بار نرفتن
گفتن ما اگه از شما بگيريم خود شركت از ما قبول نميكنه
يه اقاي ديگه هم اومده بود بيچاره اونم همين مشكل داشت
تكليف چيه؟؟؟؟
soheil_6666
20-06-2007, 09:07
سهیل جون اگه این کار رو بکنی خیلی خیلی ازت ممنون میشم
برات آپ کردم اینم آدرسش برو حالشو ببر اگه مشکل داشتی در خدمتم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: :31: :31: :31:
سلام
تكليف چيه؟؟؟؟
ای بابا....! مشکلات خیلی زیادن ....!
سلام
تكليف چيه؟؟؟؟
میخواستی بگی پس شما بر چه اساسی اسمتونو نماینده گذاشتین ؟
اگه شرکت زیر بار مشکلات و اشتباهاتش نمیره، پس به چه دردی میخوره ؟
به شرکت که نمیشه رفت، نماینده هم میگه شرکت قبول نمیکنه، تعامل وصف نا شدنی ای داره ایرانسل !!!
من به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم . . . :8: :5:
علیرضا خارجی
20-06-2007, 13:36
سلام
تكليف چيه؟؟؟؟
شما به کدوم نمایندگی رفتی؟
کدوم شهر هستین؟
در مورد کسر الکی اعتبار بهشون ای-میل دادم بهم جواب دادن که به بخش مربوطه ارجا کردن در حالی اصلا از من شماره تلفن نخواستند !!!! به نظر میاد اگه پولی به ایرانسل بدی دیگه باید خوابشا ببینی ! مثل همین کسر اعتبار ها یا کارت شارژها که حتی نمایندگی قبول نمی کنه یا پس نگرفتن سیم کارت .....:13:
tatu_mail
20-06-2007, 14:16
شما به کدوم نمایندگی رفتی؟
کدوم شهر هستین؟
من كرج هستم
نمايندگي گوهردشت خيابان 5
tatu_mail
20-06-2007, 14:18
مژده به اهالي كرج
روز 2 و 3 تير جشنواره ايرانسل در كرجه
اصلا خودشون اول صداشو تو سايتشون در نياوردن
الان تو روزنامه همشهري زده
حال ميدهها يه سيم بخري 2 تا ببري
دمپايي پاره نون خشكم شايد قبول كنن
mehdi_vsgh
20-06-2007, 16:27
لعنت به ایرانسل
این یعنی چی؟؟؟
سلام دوست عزیز خوب صحبتهای شما نشون میده که دقیقا از امار تماسهاتون اطلاع ندارین
ولی با این حال اگه واقعا آمارتون دقیقا همین باشه من براتون هزینتون را حساب کردم اینطوری شد:
1- حدود 30 sms هر عدد 16 تومان --------- 30*16= 480 تومان
2- 20 دقیقه مکالمه(مقدار دقیق را بفرمایین) ------------------------ 20*62.5 = 1250 تومان
3- مقدار 1 مگابایت از ایترنت (مقدار دقیق را لطفا بفرمایین؟؟) ---------------- 1024*1.5= 1536 تومان
4- انتخاب طرح طلایی------------------------------------------------15000 تومان
5- تغییر به طرح قرمز-(هر وقت طرحت را عوض کنی بازم برات پول میاندازه تو سایتشم گفته شده اینو)--------------------2500 تومان
===========================================
پس حساب شما تا اینجا شد:
480+1250+1536+15000+2500= 20766
خوب هزینه های دیگر مثل عوارض و مالیت که 6 درصد هزینه شما خواهد شد-------------- 1245.96 تومان
پس مجموع هزینه های شما میشه:
20766+1245.96= 22011.96
مبلغ قابل پرداخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22011
=========================
خوب نتیجه اینکه شما ممکن هست که زمانهای دقیق مکالمات و اس ام اس هاتون ویا میزان GPRS را نداشته باشین
(همونطور که در صحبتهای شما چندین بار از کلمات حدود و حدودا استفاده شده است)
راه حل:
از طریق حساب اینترنتی میتونین میزان دقیق مکالمات و اس ام اس هاتون و همچنین GPRS را بدست بیارین
اونوقت ببینین آیا درست حساب شده یا خیر
جونم در اومد تا این همه مطلب را نوشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dr.SaeiD
20-06-2007, 18:58
پس این اعتباری ها چرا پسورد e-care رو برام نمیفرسته !!
فقط واسه دائمی ها طراحی شده مگه !؟
Dr.SaeiD
20-06-2007, 19:10
سلام
تكليف چيه؟؟؟؟
قضیه چیه ؟
نکنه باید 3 تا کارت استفاده شده ببریم 1 کارت جایزه بگیریم ؟!
:13:
A.Farokhzad
20-06-2007, 19:45
کسی میدونه ریز مکالمه برای خط اعتباری رو چطور باید بگیریم؟
از طریق E-Care نمیشه؟
من یه ماه پیش که زنگیدم بهم جواب دادن اگه گفتی چی جواب دادن ؟!؟!؟! آفرین گفتن بزودی برای اعتباری ها ...:20:
A.Farokhzad
20-06-2007, 20:11
مژده به اهالي كرج
روز 2 و 3 تير جشنواره ايرانسل در كرجه
اصلا خودشون اول صداشو تو سايتشون در نياوردن
الان تو روزنامه همشهري زده
حال ميدهها يه سيم بخري 2 تا ببري
دمپايي پاره نون خشكم شايد قبول كنن
کرج که خیلی وقته سیمکارت فروختن!
این خبر موثقه دیگه؟
چرا تو سایت نزدن؟
اینجا ایرانسل از عصر انتن داره اما شبکه میگه انتن نداره ! میگه no netwrok coverage !!! چه جوریه انتن فوله اما...؟؟
رییس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، از تدابیر اجرایی جهت جلوگیری از ارسال Mmsهای غیر اخلاقی، اعم از شکایت به مراجع قضایی و تشویق افراد گزارشدهنده و معرفیکننده ارسالکنندگان Mmsهای غیر اخلاقی خبر داد.
دکتر وفا غفاریان، رئیس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، در گفتوگو با سیتنا (متعلق به وزارت ارتباطات)، با اشاره به مباحث مطرح در زمینه کنترل محتوای Sms وmmsها، اظهار داشت: اساسا، بر محتوای Smsها، هیچ کنترلی صورت نمیگیرد، چراکه امکان کنترل روزانه حدودا 46 میلیون Sms ارسالی، وجود ندارد. غفاریان، گفت: البته، طبق قانون، کنترلهای ویژهای در زمان انتخابات برای جلوگیری از ارسال Smsهای تخریبی بر علیه کاندیداها صورت میگیرد و امکان ارسال Smsهای عمده ناشناس از طریق شرکتهای مربوطه قطع خواهد شد. غفاریان، تصریح کرد: در غیر این صورت، دیگر هیچ کنترلی بر ارسال پیامهای کوتاه شهروندان صورت نمیگیرد. وی، خاطرنشان کرد: البته در خصوص محتوای Mmsها، موضوع کمی پیچیدهتر بوده و تدابیری در این زمینه پیشبینی شده است؛ از جمله این که فرد قربانی و دریافتکننده Mmsهای غیر اخلاقی، میتواند با مراجعه به مراجع قضایی، شکایت خود را مطرح کند. رییس هیاتمدیره شرکت مخابرات ایران، تدبیر اجرایی دیگر را در نظر گرفتن مشوقهایی برای افراد گزارشدهنده و معرفیکننده ارسالکنندگان Mmsهای غیر اخلاقی عنوان کرد.
معاون بازاريابي و امور مشتركان شركت ارتباطات سيار ايران گفت: يك ميليون و ۷۰۰هزار سيم كارت اعتباري اين شركت طي پنج ماه گذشته در سطح كشور توزيع شده است.
"محمد مهدي عطوفي" روز چهارشنبه در مشهد در گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي افزود: اين ميزان از مجموع دو ميليون ۱۰۰هزار سيم كارت اعتباري ثبت نامي اين شركت در بهمن ماه پارسال، توزيع شده است.
به گزارش ايرنا وي اظهار داشت: همچنين ۶۳۰هزار نفر براي اخذ سيم كارت دائمي شركت ارتباطات ساير در بهمن ماه سال گذشته ثبت نام كردند.
وي به ميزان توزيع سيم كارت دائمي ارتباطات سيار اشاره نكرد.
وي اظهارداشت: حدود ۱۶۳هزار نفر از متقاضيان استفاده از سيم كارتهاي دائمي و اعتباري شركت ارتباطات سيار از طريق اينترنت ثبت نام كردند.
عطوفي گفت: رويكرد ثبت نام اينترنتي سيم كارتهاي ارتباطات سيار با هدف تسريع و ايجاد سهولت هر چه بيشتر در فرآيند ثبت نام از شهريورماه سال گذشته آغاز شده است.
وي مجموع مشتركان كنوني شركت ارتباطات سيار را در سطح كشور ۱۵ميليون و ۷۰۰هزار نفر ذكر كرد.
او گفت: با توجه به راه اندازي اپراتورهاي ديگر تلفن همراه مانند ايرانسل و تاليا و ايجاد فضاي رقابتي بين شركتهاي خدمات رسان براي ارايه خدمات بهينه به متقاضيان، شركت ارتباطات سيار سعي ميكند در اين فضاي رقابتي خدمات هر چه بهتري را به مشتركان خود ارايه كند.
وي كنترل بازار قيمت و ارايه محصولات و سيم كارتهاي جديد و با قابليت هاي متنوع و مطلوب تر از گذشته را از اقدامات مهم در دست انجام شركت ارتباطات سيار ذكر كرد.
وي در زمينه نوع كاركرد سيم كارتهاي جديد ارتباطات سيار كه در آينده نزديك به بازار ارايه ميشود توضيح بيشتري ارايه نداد.
soheil_6666
20-06-2007, 21:18
مال من اعتباریه به 130 اس ام اس دادن با متن ecare سریع جوابش آمد
mehdi_vsgh
20-06-2007, 22:07
مال من اعتباریه به 130 اس ام اس دادن با متن ecare سریع جوابش آمد
بله براتو پیغام میاد که تا یک هفته دیگه رمز ورود براتون ارسال میشه
ولی این رمز هیچگاه براتون ارسال نخواهد شد
زیرا سیم کارتتان اعتباریست.....
این دیگه چه جورشه!!!!!!!!
من هنوز از سیم کارتم( دائمی )استفاده نکردم وقتی رفتم توی حسابم دو هزار و خورده ای تومان واسم اومده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای شماها هم همینجوری بوده!
علیرضا خارجی
20-06-2007, 22:57
من هنوز از سیم کارتم( دائمی )استفاده نکردم وقتی رفتم توی حسابم دو هزار و خورده ای تومان واسم اومده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو کدوم حساب منظورت هست؟
ایکر؟
soccer_18
20-06-2007, 23:32
تغییر طرح تعرفه هر ماه فقط یک بار رایگانه , اگه توی یک ماه دو بار تعرفه رو عوض کنی دفعه دوم یه مبلغ ( دقیقش رو نمیدونم ) اضافه تر محاسبه میشه
من هم فقط یک بار عوض کردم...
سلام دوست عزیز خوب صحبتهای شما نشون میده که دقیقا از امار تماسهاتون اطلاع ندارین
ولی با این حال اگه واقعا آمارتون دقیقا همین باشه من براتون هزینتون را حساب کردم اینطوری شد:
1- حدود 30 sms هر عدد 16 تومان --------- 30*16= 480 تومان
2- 20 دقیقه مکالمه(مقدار دقیق را بفرمایین) ------------------------ 20*62.5 = 1250 تومان
3- مقدار 1 مگابایت از ایترنت (مقدار دقیق را لطفا بفرمایین؟؟) ---------------- 1024*1.5= 1536 تومان
4- انتخاب طرح طلایی------------------------------------------------15000 تومان
5- تغییر به طرح قرمز-(هر وقت طرحت را عوض کنی بازم برات پول میاندازه تو سایتشم گفته شده اینو)--------------------2500 تومان
===========================================
پس حساب شما تا اینجا شد:
480+1250+1536+15000+2500= 20766
خوب هزینه های دیگر مثل عوارض و مالیت که 6 درصد هزینه شما خواهد شد-------------- 1245.96 تومان
پس مجموع هزینه های شما میشه:
20766+1245.96= 22011.96
مبلغ قابل پرداخت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22011
=========================
خوب نتیجه اینکه شما ممکن هست که زمانهای دقیق مکالمات و اس ام اس هاتون ویا میزان GPRS را نداشته باشین
(همونطور که در صحبتهای شما چندین بار از کلمات حدود و حدودا استفاده شده است)
راه حل:
از طریق حساب اینترنتی میتونین میزان دقیق مکالمات و اس ام اس هاتون و همچنین GPRS را بدست بیارین
اونوقت ببینین آیا درست حساب شده یا خیر
جونم در اومد تا این همه مطلب را نوشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون از شما
دقیقا" 27 تا اس ام اس
20 دقیقه مکالمه
و کمی کمتر از 1 مگ اینترنت...
مهدی جان من از طرح طلایی 1 هفته استفاده کردم باید 15 تومن رو کامل بدم؟؟؟ ولی تو سایتش که گفته هر مقدار از ماه که مصرف کردیم...
به عبارتی 3800 تومن باید میگرفت نه 15 تومن رو کامل...
یعنی از 22 تومنی که شما میگید باید بپردازم 11 هزارو خورده ای باید کم بشه یعنی من باید 11 تومن بپردازم که مالیات و... هم بخواد حساب بشه نهایت 15 تومن نه 42 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کنترل حساب اینترنتی رو درخواست دادم ولی فعال نمیکنن... یه اس ام اس داده که با 130*1 و... تماس بگیرم و کنترل کنم(بی پدرا راه حل پیشنهاد میدن به جای اینکه سرویس رو راه بندازن)
انصافا" شما حاظرید واسه 20 دقیقه مکالمه و 30 تا اس ام اس 42 هزارتومن بپردازید؟؟؟
خواهشا" یکی بگه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط باهاش سه چهارتا اس ام اس زده بودم.زنگ هم اصلآ نزده بودم.
hamid_07
20-06-2007, 23:34
چرا با ایرانسل نمیشه شماره هایی مثل 110 ،115،119 و غیره رو گرفت لطفا جواب بدین:41:
soccer_18
20-06-2007, 23:42
شما از یزد هستی. درسته؟؟
به هیچ عنوان استفاده نکن دوست عزیز....
بیچاره میکنن با این محاسباتشون....
42 هزار تومن واسه من حساب کردن برای 20 دقیقه مکالمه 27 تا اس ام اس ا مگ اینترنت و استفاده 1 هفته ای از طرح طلایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ShahabSAMSUNG
20-06-2007, 23:48
چرا با ایرانسل نمیشه شماره هایی مثل 110 ،115،119 و غیره رو گرفت لطفا جواب بدین:41:
112 رو بگیر.
armanleila
21-06-2007, 00:37
برای خرید آنلاین کارت شارژ می توانید به این آدرس مراجعه کنید من یک 5000 تومنی خریدم بدون هیچ مشکلی.
soheil_6666
21-06-2007, 07:30
مهدی جان می خوای user va pass خودمو که ماله e-care برات اینجا بنویسم تا باورت بشه برا منم اومده:31:
ما اونجا احتمالا پارتی داشتیم:20:
mehdi_vsgh
21-06-2007, 09:16
دیشب برام اس ام اس اومد که سایت ایرانسل هک شده
الان که رفتم خبری نبود.....
mehdi_vsgh
21-06-2007, 09:29
مهدی جان می خوای user va pass خودمو که ماله e-care برات اینجا بنویسم تا باورت بشه برا منم اومده:31:
آره بده ببینم :31: :31: :31: :31: :31:
میخوام آمارتو داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خدایش پررویی را حال میکنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
علیرضا خارجی
21-06-2007, 11:27
:20:
ببین کی اومده خوش امدی کجا بودی تا حالا
mehdi_vsgh
21-06-2007, 11:59
TempesT
سلام خوبی؟؟
مرخصی خوش گذشت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین کی اومده خوش امدی کجا بودی تا حالا
به قوله آقا مهدی مرخصی:31:
TempesT
سلام خوبی؟؟
مرخصی خوش گذشت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی فدات شماها خوبین ؟:31:
ای بد نبود:8:
منم همین الان این درخواست رو ارسال کردم
ببینم برای من میاد یا نه !
چون طرح قرمز من کمتر از نیم ساعت فعال شد که خودم باورم نمیشد !!!! :18:
شاید این بار هم تحویل گرفتن اعتباری ها رو :46: :8:
ببخشین شما ؟!:31: به جا نمیارم !!!! :46: توحید جون یه بار دیگه آقا فرشادا توصیف میکنی من اون روز متوجه نشدم !!!!!:27:
بالاخره منم شارژ کردم و درست شارژ کرد ....!خیالم راحت شد فعلا !:31:
Dr.SaeiD
21-06-2007, 14:36
ما اونجا احتمالا پارتی داشتیم:20:
مال شما اعتباریه !؟
ای بابا پس چرا واسه من نمیاد ! :(
ببخشین شما ؟!:31: به جا نمیارم !!!! :46: توحید جون یه بار دیگه آقا فرشادا توصیف میکنی من اون روز متوجه نشدم !!!!!:27:
میشناسی یواش یواش:5: نه فعلا تا موردی نباشه نیاز واسه توصیف کردنش نیست
از بحث جدا نشیم و ادامه بدیم:10:
از تبریز بگم که از یک ماه پیش تا الان خیلی از شهرستانهای تبریز رفته زیر پوشش ایرانسل.
الان حدودا 2 - 3 تا از شهرستانهای تبریز ایرانسل نداره.
ولی تو خود تبریز و جاده هاش پیشرفت خاصی نبود. ولی پیشرفت دکل تو جاده ها دیده میشه اما خاموشن:20:
وضع آنتن دهی خیلی خوبه:10:
وضع اس ام اس خیلی توپه یعنی حدودا تو 8ثانیه دیلورد میده چه ایرانسل به ایرانسل چه ایرانسل به سایر خطوط:10:
مثله بقیه جاها دیلورد اعتباریها قطعه:20: .
GPRS اکثر نقاط قطع و وصل میشه:20: .
MMS کار نمیکنه:2: .
Cell Info تبریز هم که از اول کار نمیکرد:8:
دیگه هر اتفاقی از ایرانسله تبریز میخوان بگم واسطون:46:
علیرضا خارجی
21-06-2007, 15:22
از تبریز بگم که از یک ماه پیش تا الان خیلی از شهرستانهای تبریز رفته زیر پوشش ایرانسل.
الان حدودا 2 - 3 تا از شهرستانهای تبریز ایرانسل نداره.
ولی تو خود تبریز و جاده هاش پیشرفت خاصی نبود. ولی پیشرفت دکل تو جاده ها دیده میشه اما خاموشن:20:
وضع آنتن دهی خیلی خوبه:10:
وضع اس ام اس خیلی توپه یعنی حدودا تو 8ثانیه دیلورد میده چه ایرانسل به ایرانسل چه ایرانسل به سایر خطوط:10:
مثله بقیه جاها دیلورد اعتباریها قطعه:20: .
GPRS اکثر نقاط قطع و وصل میشه:20: .
MMS کار نمیکنه:2: .
Cell Info تبریز هم که از اول کار نمیکرد:8:
دیگه هر اتفاقی از ایرانسله تبریز میخوان بگم واسطون:46:
اینجا برای گوشی داداشم و همینطور گوشی خودم 3 سانیه دلیور میده :31:
و تماس با خط ثابت باورت نمیشه 2.5 ثانیه طول میکشه تلفن زنگ میخوره:46:
تماس با خارج از ایران باور نکردنی 5 تا 7 ثانیه طول میکشه:18:
Mohsen6558
21-06-2007, 16:56
آقا می دونم نباید به این خاطر پست می دادم ولی گفتم شاید یه عده آشنا نباشن :
آقا ایرانسل داره واسه طرح تابستانی اس ام اس رو رایگان می کنه ما هم گروهی ایجاد کردیم واسه اس ام اس بازی حرفه ای روزانه حدود هفتاد تا اس ام اس می آ د برای ثبت نام و اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soheil_6666
21-06-2007, 17:38
آره بده ببینم :31: :31: :31: :31: :31:
میخوام آمارتو داشته باشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(خدایش پررویی را حال میکنی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ما مخلص شما هم هستیم:10: :10: :10: :10: :10:
:31: :31: :31: :20: :20: :20:
soheil_6666
21-06-2007, 17:41
مال شما اعتباریه !؟
ای بابا پس چرا واسه من نمیاد ! :(
آره به خدا اعتباریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره امتحان کن انشاالله جوابش میآد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا خارجی
21-06-2007, 17:42
ما مخلص شما هم هستیم:10: :10: :10: :10: :10:
:31: :31: :31: :20: :20: :20:
مخلص نداره دیگه بده بریم نگاه کنیم ببینیم به کیا زنگ میزنی ناقلا:31:
تو این چند مدت فروم حالت خودشو از دست داده یا همه قربون صدقه هم دیگه میرن یا هرکی گوشیش یه ایرادی داشته باشه یا به دلیل متوجه نشدن طرح تعرفه مشکلی پیدا کرده میاد میندازه به سر ایرانسل اینجا مطرح میکنه.
و از همه مهمتر یه نفرم مثله آقای Pesare_dokhtarkosh که دوست عزیز منه یه خبری از خودش در میاره مثله بسته بودن MMS ها به خاطر اینکه دارن فیلتر میکنن و همه میان بدوم منبع این حرف و باور میکنن:8:
به طور خلاصه فروم اون حالت تخصصی شو از دست داده:5:
amirlovely
21-06-2007, 18:18
سلام ايرانسل درسته خيلي شبكه توپيه وخيلي خوبه ولي يه كم بد قول هست
الان ام ام اس قطع شده امده طرح تابستاني گذاشته مي گه رايگانه در صورتي كه نميشه ازش استفاده كرد الان توحيد تو تبريز اينترنت قطع وصل ميشه و صدا اكثر مواقع وقتي زنگ مي زنم به ايرانسل نمياد بايد دومين دفع بزني
كسي اطلاع نداره اين mms كي را ميفته تابستون تموم شد
mosi7616
21-06-2007, 18:58
یعنی کسی نیست تو این تاییک یه انتقاد سازنده بکنه از این ایرانسل
یعنی هیچ نقصی نداره
دیروز زنگ زدم اونم 5 بار توی فیشم مشکل داشتم
هر 5 بار گفتن باید شما رو وصل کنیم به قسمت قبض
هر 5 بارم قطع شده
اخر شاکی شدم یه خانمه فکر کنم فامیلیش کیمیایی بود گفت اقای محترم باید شما رو وصل کنم قسمت قبض
بهش گفتم خانم من محترم نیستم اگه بودم 5 بار شماره منو قطع نمی کردی
فکر کردن با هالو طرفن
یک ماهه دارم می رم توی کنترل حساب اینترتی هیچ قبظی برام نیومده
دیروز برام از طریق پست اومد واسه امروز مهلت پرداخت زده بود
اونم 21 هزار تومن
من توی چهار ماه 22 هزار تومن شد کد قبظم
اونوقت برای یک ماه شده 21
ظلم نیست
خداییش ظلمه
اینقدر که تعریف می کنید
انتقادم بکنید
ShahabSAMSUNG
21-06-2007, 19:56
مهلت پرداختش الکیه. هر وقت دلت خواست پرداخت کن.
ضمناً از طریق ستاره 130 ستاره 1 مربع هم می تونی بدهیت رو ببینی.
tatu_mail
21-06-2007, 20:07
سلام
كلي شهر به جشنواره اضافه شد تو كرجم ميخواد بياد من يكي ميخرم اوليشو ميدم بابام دوميشو ميدم به مامانم
حال ميده هااااااااا
شما از یزد هستی. درسته؟؟
به هیچ عنوان استفاده نکن دوست عزیز....
بیچاره میکنن با این محاسباتشون....
42 هزار تومن واسه من حساب کردن برای 20 دقیقه مکالمه 27 تا اس ام اس ا مگ اینترنت و استفاده 1 هفته ای از طرح طلایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب آخه اینها مگه کارشون حساب کتاب نداره همینطوری الکی خرج روی دوشمون می زارند برم بفروشمش بهتره از مخابرات خط می گیرم.
soccer_18
22-06-2007, 00:56
خوب آخه اینها مگه کارشون حساب کتاب نداره همینطوری الکی خرج روی دوشمون می زارند برم بفروشمش بهتره از مخابرات خط می گیرم.
پیشنهاد میکنم از اینترنت استفاده نکنی همچنین تماس غیر ضروری نگیری...
البته فعلا"...تا مشکلات برطرف بشه.
مخابرات به هیچ عنوان... مگر اعتباری.
من زنگ زدم 130 ببینم چرا اینجوری حساب کردن ولی هر چی منتظر شدم به اپراتور وصل نشد...
...........................
برای سایر دوستان مشکلی وجود نداره؟؟؟
همه راضی هستید؟؟؟ درست حساب کردن واستون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
soccer_18
22-06-2007, 01:01
مهلت پرداختش الکیه. هر وقت دلت خواست پرداخت کن.
ضمناً از طریق ستاره 130 ستاره 1 مربع هم می تونی بدهیت رو ببینی.
اگر 20 روزه پرداخت نشه یک طرفه میشه...
و بعد 90 روز به کلی تموم میشه...
یعنی باید یه سیم کارت دیگه خرید...
----------------------------------------------------------------------
شماها فکر میکنید پول اون 3 تا بی ام و از کجا میاد؟؟؟؟؟؟
از پول من شما که بیشتر از اون چیزی که باید بگیرن میگیرن....
از هر کس 1000 تومن اضافه بگیرن خدا بده برکت
1 میلیاردو 400 میلیون تومن میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا 5-6 سال میتونن تابستون بی ام و بدن...
لعنتیا.....
آقا کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوان 25 هزار تومن اضافه ازم بگیرن...
ایده بدید بابا...
راه حلی . چیزی...
arman4459
22-06-2007, 01:23
دوستان کسی لیست کامل شماره خدماتی که با ستاره و مربع انجام میشه داره.مثل همون کدی که شهاب جان گفت
M Like Mother
22-06-2007, 06:42
خیلی داد و بیداد سر قبض نکنید. البته قبض های زیادی در آب و برق و تلفن و تلفن همراه دولتی با مشکلات و شکایات زیادی همراه بوده است. نمونه اش چند روز پیش یک نفر در برنامه امروز تهران از قبض برق خودش شدیدا شاکی بود. قبض برق ما هم چند سال پیش یکدفعه 250 هزار تومان! آمد.
خیلی کم افرادی هستند که شاید مشکل شما را داشته باشند. بیشتر افراد مشکلات مخابراتی و فنی دارند. خوشبختانه فضای رقابت ایجاد شده است. ما که این همه ضرر های مختلف کرده ایم اینم روی همه. یعنی شما می توانید بروید و یک سیم کارت دولتی بخرید.
در ثانی من جزو اولین کسانی بودم که ایرانسل خریدم و اصلا و اصلا و اصلا مشکل مالی و زیادی قبض نداشته ام. حال انصاف به خرج دهید وقتی این مشکل را نداشته ام الکی از ایرانسل انتقاد کنم. این که می شود حق کشی. شما انتقاد خود را کردی. بهتر است ایرانسل را طلاق دهی و یک سیم کارت دولتی برای خود اختیار کنی. شاید ایرانسل برای شما شگون نداشته است. و امیدوارم با دولتی خوشبخت شوید. فقط نمی دانم ضررتان را چگونه جبران نمایید.
من هم اگر مشکلات شما را داشتم حتما اینکار را می کردم. خوشبختانه موبایل مثل آب و برق انحصاری و تک بعدی نیست شما نوع دیگری از سیم کارت را انتخاب کنید. اما مطمئنم ایرانسل خرج بی ام و و جوایز دیگر را با این کار در نمی آورد. ممکن است در محاسبه قبض اشتباهی پیش بیاید ولی دزدی آنهم در ابتدای شروع کار ایرانسل اصلا امکان پذیر نیست. متاسفانه الان حال توضیح دادن در مورد مسائل تبلیغاتی شرکت ها را ندارم ولی اینکه با اضافه گرفتن بی دلیل از مشترکین پول جوایز خود را در بیاورد غیر منطقی و در حکم خودکشی است.
در آخر به عنوان یک مشترک ایرانسل شرمنده ام که ایرانسل شما را اذیت کرده است.
خدا کنه این بلا در آینده سر من نیاید!
الان ساعت 6 و نیم صبح جمعه است. حوصله هم نداشتم یه چیزایی سر هم کردم.
با ایرانسل شیک و با استاندارد های جهانی قدم بردارید
soheil_6666
22-06-2007, 07:55
دوستان کسی لیست کامل شماره خدماتی که با ستاره و مربع انجام میشه داره.مثل همون کدی که شهاب جان گفت
آره اگه کسی داره بزاره ممنون می شم.
علیرضا خارجی
22-06-2007, 09:53
اگر 20 روزه پرداخت نشه یک طرفه میشه...
و بعد 90 روز به کلی تموم میشه...
یعنی باید یه سیم کارت دیگه خرید...
----------------------------------------------------------------------
شماها فکر میکنید پول اون 3 تا بی ام و از کجا میاد؟؟؟؟؟؟
از پول من شما که بیشتر از اون چیزی که باید بگیرن میگیرن....
از هر کس 1000 تومن اضافه بگیرن خدا بده برکت
1 میلیاردو 400 میلیون تومن میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا 5-6 سال میتونن تابستون بی ام و بدن...
لعنتیا.....
آقا کسی نمیتونه به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوان 25 هزار تومن اضافه ازم بگیرن...
ایده بدید بابا...
راه حلی . چیزی...
من الان 7 ماهه ایرانسل دارم و هر 3ماه یکبار قبض پرداخت کردم
فعلا اینطوری هست هر 3 ماه یکبار میتونی قبض پرداخت کنی
تا الان از من ایرانسل 1 ریال اضافه نگرفته اگه تا الان به ریز مکالماتش نگاه کنی میفهمی چی به چیه
به نظر من شفاف ترین ریز مکالمات رو بهت میده از سیر تا پیاز
یعنی کسی نیست تو این تاییک یه انتقاد سازنده بکنه از این ایرانسل
یعنی هیچ نقصی نداره
دیروز زنگ زدم اونم 5 بار توی فیشم مشکل داشتم
هر 5 بار گفتن باید شما رو وصل کنیم به قسمت قبض
هر 5 بارم قطع شده
اخر شاکی شدم یه خانمه فکر کنم فامیلیش کیمیایی بود گفت اقای محترم باید شما رو وصل کنم قسمت قبض
بهش گفتم خانم من محترم نیستم اگه بودم 5 بار شماره منو قطع نمی کردی
فکر کردن با هالو طرفن
یک ماهه دارم می رم توی کنترل حساب اینترتی هیچ قبظی برام نیومده
دیروز برام از طریق پست اومد واسه امروز مهلت پرداخت زده بود
اونم 21 هزار تومن
من توی چهار ماه 22 هزار تومن شد کد قبظم
اونوقت برای یک ماه شده 21
ظلم نیست
خداییش ظلمه
اینقدر که تعریف می کنید
انتقادم بکنید
عزیز ایرانسل وقتی قبضش میاد تو سایت ریز مکالمات هم میده نمیدونم حالا قبضت اومده یا نه ولی بهتره اگه نیومده صبر کنی تا بیاد چک کنی اگه موردی بود میتونی اقدام کنی:5: :20:
ولی مطمننا موردی پیش نمیاد چون خیلی ها تا حالا این مشکل و داشتن وقتی ریز مکالمات و دیدن قضیه فرق کرده:19:
علیرضا خارجی
22-06-2007, 10:50
عزیز ایرانسل وقتی قبضش میاد تو سایت ریز مکالمات هم میده نمیدونم حالا قبضت اومده یا نه ولی بهتره اگه نیومده صبر کنی تا بیاد چک کنی اگه موردی بود میتونی اقدام کنی:5: :20:
ولی مطمننا موردی پیش نمیاد چون خیلی ها تا حالا این مشکل و داشتن وقتی ریز مکالمات و دیدن قضیه فرق کرده:19:
تایید میشه
بازم آخر ماه اومد و مشکلات همیشگی تو محاسبه قبضها:20:
اصلا کسی توجه نمیکنه که اون 1000تومن اضافی از کجا میاد به حسابم:13:
انگاری کسی نمی دونه که هر ماه 750تومن آبونمان + 6% مالیات عوارض میاد رو قبضت که جمعا میشه 1000تومن:8:
در ثانی ارتباطات سیار هزینه آبنومان و 1000 و خرده ای میگیره از مشترک هاش البته به طور 2 ماهه:5:
arman4459
22-06-2007, 10:59
یعنی عزیزم ممکنه تو حساب اینترنتی چیزی بزه ولی وقتی قبض میاد او رو تصحیح کنه
دوستان کسی تنظیمات ایمیل رو برای 6630 بلده
من گیر کردم توش
server not found میده
من گیر کردم توش
server not found میده
تنظیمات ایمیل اصلا تو ایران جور در نمیاد
یدونه Gmail جور در میاد که اونم اونطوری که باید باشه کار نمیکنه:5:
بطور خلاصه تو ایران باید بیخیاله تنظیمات قسمت Email گوشی شد:8:
علیرضا خارجی
22-06-2007, 12:02
تنظیمات ایمیل اصلا تو ایران جور در نمیاد
یدونه Gmail جور در میاد که اونم اونطوری که باید باشه کار نمیکنه:5:
بطور خلاصه تو ایران باید بیخیاله تنظیمات قسمت Email گوشی شد:8:
من هر کاری کردم تو مبایلم نشد ولی تو کامپیوتر میشه تنظیمات جیمیل رو دارم اگه کسی خواست:46:
mehdi_vsgh
22-06-2007, 12:58
بچه ها من دیروز یه ایمیل به ایرانسل فرستادم و پرسیده بودم که آیا کنترل حساب اینترنتی برای اعتباریها فعال میشه یا خیر
که گفتن بله هرکسی درخواست کند رمز عبور برای ایشون توسط اس ام اس ارسال خواهد شد
من که درخواست را دادم
دیشب ساعت 01:04 رفتم E-care حسابم و چک کردم مبلغش بود 253955
امروز صبح ساعت 12:56 چک کردم دیدم شده 238053
یعنی حدود 1600 تومن بهم تخفیف داده :10:
تو صورت حساب ماه قبلم هم 600 تومن بهم تخفیف داده بود :10:
قربونه عمو ایرانسل :20:
بابا شما هیچ کدوم چرا اصلا به پستهای قبل توجه نمیکنین :9:
واسه دریافت رمز برای کنترل حساب اینترنتی باید زنگ بزنی 130 یا 140 اصلا حرفشو نزنی که خطت اعتباریه یا دایمی:5: ولی بهتره زنگ بزنی 130
بگو آقا من دو هفته پیش یه بار واسه E-Care درخواست دادم رمز عبور نیومد بعدا یه هفته بعد هم درخواست دادم بازم تا الان نیومده:21:
طرف همونجا ازت شماره و مشخصات خطت و میگیره در جا واسط رمز عبور میفرسته:10: :8:
امتحان کنین نشود با من:20:
عزيزان sms ايرانسل در تهران مجاني است يا خير؟
tatu_mail
22-06-2007, 15:11
دیشب ساعت 01:04 رفتم E-care حسابم و چک کردم مبلغش بود 253955
امروز صبح ساعت 12:56 چک کردم دیدم شده 238053
یعنی حدود 1600 تومن بهم تخفیف داده :10:
تو صورت حساب ماه قبلم هم 600 تومن بهم تخفیف داده بود :10:
قربونه عمو ایرانسل :20:
براي منم پيش اومد حسابم 68 تومتن بود صبح نگاه كردم ديدم 63 تومان شده!!!!!
چرا
من فكر ميكنم تو حساباشون اشتباه ميكنن
بعد يه چك ميكنن اونايي كه اشتباه محاسبه شدن كم ميكنن
tatu_mail
22-06-2007, 15:14
عزيزان sms ايرانسل در تهران مجاني است يا خير؟
تهران كرج همدان نداره كلا همه جا رايگان البته اگه يكودوم از طرحا رو انتخاب كرده باشيد
K A R I M I
22-06-2007, 15:40
آقا یه سوال :
رابطه ایرانسل با رجیستر بودن گوشی ها چه جوریه ؟
من گوشیم رو فلش کردم و رجیسترش پرید و سیم کارت ایرانسل رو انداختم توش ولی بازم کار نمی کرد !
من شنیده بودم که ایرانسل تو گوشی های رجیستر پریده کار می کنه ، حالا جریان چیه ؟
brightest
22-06-2007, 15:40
من الان 7 ماهه ایرانسل دارم و هر 3ماه یکبار قبض پرداخت کردم
فعلا اینطوری هست هر 3 ماه یکبار میتونی قبض پرداخت کنی
تا الان از من ایرانسل 1 ریال اضافه نگرفته اگه تا الان به ریز مکالماتش نگاه کنی میفهمی چی به چیه
به نظر من شفاف ترین ریز مکالمات رو بهت میده از سیر تا پیاز
تائيد ميشه . منم 2 ماه يه بار پرداخت كردم .
هيچ مشكلي نداره !:46:
mehdi_vsgh
22-06-2007, 17:07
سلام ساعت 4:01
امروز حساب اینرتنتی من فعال شد.....
دل همتون بسوزه.....
soheil_6666
22-06-2007, 19:04
سلام ساعت 4:01
امروز حساب اینرتنتی من فعال شد.....
دل همتون بسوزه.....
مبارکه مهدی جان:31: :31: :31:
arman4459
22-06-2007, 23:01
بچه ها من رفتم تو حساب اینترنتیم ظرف کمتر از 24 ساعت به من 4 تا عدد داد.شاید همتون بگید این که طبیعیه.
ولی جالبیش اینجاش دیشب چک کردم زد 44312 بعد از چند لحظه دوباره زد46197 جالبش از اینجا شروع میشه
عصر رفتم زده بود 38147 همین الان یعنی ساعت 11 شب رفتم زده 27856
می خواستم از دوستان بپرسن ایا چنین چیزی طبیعی یا برای شما هم اتفاق افتاده.
در کل فکر کنم این سیستم حساب دچار مشکل بعضی موقع ها زیاد حساب میکنه بعضی موقع ها کم.
البته من تا زمان ریز مکالمات صبر می کنم بینم نتیجه قطعی چی میشه.
tatu_mail
22-06-2007, 23:02
سلام يه چيز مهم كي علتشو ميدونه
حساب من 67 تومان بود صبح چك كردم شده بود 63 تومان
الان شده 41 تومان
علتش چيه؟
يعني تخفيفه :((
tatu_mail
22-06-2007, 23:05
بچه ها من رفتم تو حساب اینترنتیم ظرف کمتر از 24 ساعت به من 4 تا عدد داد.شاید همتون بگید این که طبیعیه.
ولی جالبیش اینجاش دیشب چک کردم زد 44312 بعد از چند لحظه دوباره زد46197 جالبش از اینجا شروع میشه
عصر رفتم زده بود 38147 همین الان یعنی ساعت 11 شب رفتم زده 27856
می خواستم از دوستان بپرسن ایا چنین چیزی طبیعی یا برای شما هم اتفاق افتاده.
در کل فکر کنم این سیستم حساب دچار مشکل بعضی موقع ها زیاد حساب میکنه بعضی موقع ها کم.
البته من تا زمان ریز مکالمات صبر می کنم بینم نتیجه قطعی چی میشه.
خدا كنه همينطور كم بمونه:31:
براي منم همينطور شده
Maziar_69
23-06-2007, 00:10
اقا من حسابم 10 هزار و 500 تومن بود. الان که کد *130*1# رو زدم دیدم نوشته 18 هزارو 700 تومن :18:
رفتم توی ای کر دیدم همون 10 هزارو 500. کدومش درسته؟ بدبخت نشیم؟
علیرضا خارجی
23-06-2007, 00:17
اقا من حسابم 10 هزار و 500 تومن بود. الان که کد *130*1# رو زدم دیدم نوشته 18 هزارو 700 تومن :18:
رفتم توی ای کر دیدم همون 10 هزارو هفتصد. کدومش درسته؟ بدبخت نشیم؟
هیچ کدوم بزار ریز بیاد چک کن :46:
navid_mansour
23-06-2007, 02:35
بچهها من مشب از ايزانسل به 0915 اس ام اس زدم با کمال تعجب ديدم داره اس ام اسي 80 تومن ازم کم ميکنه!!!!!!!!!!من موندم چي بگم آخه؟!؟:18:
بابا اينا مشکل دارن من طرحم فعاله بايد اس ام اسي 8 تومن کم شه يه صفر اصافه زدن....:41: تازه چرا ديگه اصلا دليوري نمياد برام؟حالا به ايرانسل يا خطهاي ديگه دليوري نمياد !! همه اين بلاها امشب يهو اومد سرم:19:
soccer_18
23-06-2007, 05:08
هیچ کدوم بزار ریز بیاد چک کن :46:
عزیزم اینو به منم گفته بودی ولی ریز رو از کجا باید گرفت؟؟؟
3 هفته هست درخواست میدم ولی کنترل حساب اینترنتی منو فعال نمیکنن!
من فقط 4 تا اس ام اس فرستادم 912 همین... الان که چک کردم شده 45 هزارو 700 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! تا 3 روز پیش 42 تومن بود
من حساب کردم تا الان باید 12 تومن باشه نه 45 تومن...
ای تف به این شانس...
من باید چی کار کنم؟؟؟ اینجوری پیش بره باید هر چی دارم بفروشم که پول قبضو بدم
اونایی که داره واستون مدام تخفیف میده بابا خیلی خوش شانسین به خدا
بچهها من مشب از ايزانسل به 0915 اس ام اس زدم با کمال تعجب ديدم داره اس ام اسي 80 تومن ازم کم ميکنه!!!!!!!!!!من موندم چي بگم آخه؟!؟:18:
بابا اينا مشکل دارن من طرحم فعاله بايد اس ام اسي 8 تومن کم شه يه صفر اصافه زدن....:41: تازه چرا ديگه اصلا دليوري نمياد برام؟حالا به ايرانسل يا خطهاي ديگه دليوري نمياد !! همه اين بلاها امشب يهو اومد سرم:19:
خدا رو شکر یه نفر پیدا شد مثل من مشکل داشته باشه...
عزیز جان بازم خوبه واسه شما دونه ای 80 تومن حساب کرده...
واسه من اینجور که معلومه 4 تا اس ام اس رو 800 حساب کرده یعنی 3200 تومن...
من نمیدونم چرا اینطوری میکنه...
گند زده با این حساباش...
شما هم 100% الان شهری هستی که تازه وصل شده...
درسته؟؟؟
mehdi_vsgh
23-06-2007, 08:02
دوستان یه کمی صبر کنین ریز مکالماتتون بیاد.....
اونوقت متوجه میشین مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
عزیزم اینو به منم گفته بودی ولی ریز رو از کجا باید گرفت؟؟؟
3 هفته هست درخواست میدم ولی کنترل حساب اینترنتی منو فعال نمیکنن!
بهترین راه اینه که زنگ بزنی به 130 ویا ایمیل بزنی به -cs@mtnirancell.ir راحت تر برات فعال میکنن
من خودمم از طریق ایمیل برام فعال کردن
اون دوستمون هم که براش sms 80 تومان حساب میشد هم میتونن فعلا از طریق 130 یا ایمیل مشکلشون رو دنبال کنن ببینن چرا اینطوری شده
(ببینم نکنه هر اس ام اسی داره براتون 80 ریال حساب میکنه نه 80 تومان!!! یه بار دیگه با دقت نگاه بنداز ببین چطوریه اگه دیدی واقعا 80 تومنه زنگ بزن)
کوچیکم تایپ کنی میتونی جوابتو بگیری:46:
تو مناطق تحت پوشش خیلی قسنت ها از جمله تهران به روز شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
تهران كرج همدان نداره كلا همه جا رايگان البته اگه يكودوم از طرحا رو انتخاب كرده باشيد
پس چرا از تهران كه برام ميزنن ميگن اعتبارشون كم ميشه تا حالا سه نفر اينو گفتن منم ايرانسل دارم اما تو مشهد
هيچ طرح تابستوني - زمستوني - بهاره - پاييزه نه من دارم نه اونا
mehdi_vsgh
23-06-2007, 10:59
پس چرا از تهران كه برام ميزنن ميگن اعتبارشون كم ميشه تا حالا سه نفر اينو گفتن منم ايرانسل دارم اما تو مشهد
هيچ طرح تابستوني - زمستوني - بهاره - پاييزه نه من دارم نه اونا
خوب اگه طرح را انتخاب کنی برات مجانی یموفته
ولی اگه انتخاب نکنی باید پول بدی
آقا توحيد دستت طلا
خوش اومدي
با 130 تماس گرفتم و بعد از كلي سوال و جواب گفت شمارتونو براي كنترل حساب اينتذنتي تو ليست قرار ميدم كه حداكثر تا 24 ساعت ديگه براتون مياد
5 دقيقه نشد كه مسيج از طرف ايرانسل اومد و شماره رمزو برام ارسال كرد مام رفتيم تو سايتو قشنگ تونستيم وارد بشيم رمزمم تغيير دادم كه يادم نره چون رمزش سخت بود و چكشم كردم
ولي كار زياد خاصي براي اعتباريا انجام نميده چون صورت ريز مكالماتش براي اعتباريا نوشته فعلا موجود نيست
بقيه چيزاشم چك كردم بدك نيس
ما هم به جمع Ecare اضافه شديم
امروز دوباره براي سومين بار از اعتبارم الکي کم شد ! واقعا من نمي دونم اين کم شدن ها هدفمندن يا اتفاقي ؟ آخه چه جوري ميشه سيستم هايي که از خارج اومدن اينقدر اشتباه کنن ....؟؟؟ دوباره امروز من 35 kb استفاده کردم و به جاي 35 تومن 190 تومن از اعتبارم کم شد ! منم واقعا ديگه عصباني شدم و زنگ زدم به 140 و اول طرف مي خواست بهم ياد بده که چه جوري بايد حساب کنم که وقتي فهميد نه قضيه حاد تر از اينه اعتراف کرد سر خودشم بلا اومده و شمارم و گرفت...اما چه سود که معلومه هيچ اثري نمي دن ...تا اينجا داشته باشين 600 تومن ...
من گیر کردم توش
server not found میده
عزیز بعضی از سایت ها میشه اما جی میل نمیشه.
آقا توحيد دستت طلا
خوش اومدي
با 130 تماس گرفتم و بعد از كلي سوال و جواب گفت شمارتونو براي كنترل حساب اينتذنتي تو ليست قرار ميدم كه حداكثر تا 24 ساعت ديگه براتون مياد
5 دقيقه نشد كه مسيج از طرف ايرانسل اومد و شماره رمزو برام ارسال كرد مام رفتيم تو سايتو قشنگ تونستيم وارد بشيم رمزمم تغيير دادم كه يادم نره چون رمزش سخت بود و چكشم كردم
ولي كار زياد خاصي براي اعتباريا انجام نميده چون صورت ريز مكالماتش براي اعتباريا نوشته فعلا موجود نيست
آقا من زنگ زدم 130 نگفتمم اعتباریم اما مشخصات را گرفت و گفت شما اعتباری هستی و فعال نیست ایکر ! منم گفتم دوستام فعال شدن باز حرف خودشا زد !!! خالا من یه ایمیلم میدم ببینم چی میشه !!! چی کار کنم :41: ؟!
mehdi_vsgh
23-06-2007, 13:03
بچه ها یه سوال
اونایی که دائمی دارن
آیا برای دریافت ریز مکالماتشون براشون پولی میندازه؟؟؟
یه درخواست کلی هم دارم از همه بچه ها چه دائمی و چه اعتباری
همگی بیاین به ایرانسل ایمیل بزنید و بگین که زودتر این دلیوری را برای اعتباریها روشن کنن
cs@mtnirancell.ir
من که روزی هزارو خورده ای میره روی قبضم.فقط به خاطر چند تا اس ام اس!
بچه ها یه سوال
اونایی که دائمی دارن
آیا برای دریافت ریز مکالماتشون براشون پولی میندازه؟؟؟
همگی بیاین به ایرانسل ایمیل بزنید و بگین که زودتر این دلیوری را برای اعتباریها روشن کنن
cs@mtnirancell.ir
نه اون ریز مکالماتی که تو سایت قرار میدن بابتش پول نمیگیرن ولی اگه درخواست بدی که ریزمکالمات به صورت نامه بیاد به آدرستون واسطون 1000 تومن هزینه داره:46:
آقا من زنگ زدم 130 نگفتمم اعتباریم اما مشخصات را گرفت و گفت شما اعتباری هستی و فعال نیست ایکر ! منم گفتم دوستام فعال شدن باز حرف خودشا زد !!! خالا من یه ایمیلم میدم ببینم چی میشه !!! چی کار کنم :41: ؟!
زنگ بزن 140 حتما اون طف حوصله نداشت راهنماییت کنه .:13:
آقا توحيد دستت طلا
خوش اومدي
به به مبارکه گفتم که با این روش خیلی از دوستای من جواب گرفتن:10:
Ebrahim202003
23-06-2007, 14:10
امروز دوباره براي سومين بار از اعتبارم الکي کم شد ! واقعا من نمي دونم اين کم شدن ها هدفمندن يا اتفاقي ؟ آخه چه جوري ميشه سيستم هايي که از خارج اومدن اينقدر اشتباه کنن ....؟؟؟ دوباره امروز من 35 kb استفاده کردم و به جاي 35 تومن 190 تومن از اعتبارم کم شد ! منم واقعا ديگه عصباني شدم و زنگ زدم به 140 و اول طرف مي خواست بهم ياد بده که چه جوري بايد حساب کنم که وقتي فهميد نه قضيه حاد تر از اينه اعتراف کرد سر خودشم بلا اومده و شمارم و گرفت...اما چه سود که معلومه هيچ اثري نمي دن ...تا اينجا داشته باشين 600 تومن ...
سلام به همه بچه ها و مخصوصا Tempest عزيز
ببين اقا وحيد منم اعتباري دارم ولي خيلي درست وتميز حساب مي كنه ، گوشيم هم نوكيا هست
تو قسمت gprs counter دقيقا 50kb استفاده كردم و دقيقا هم طبق تعرفه تشويقي تابستوني 50 تومان از اعتبارم
كم شد. اس ام اس هام هم به ايرانسل مجانيه و به ساير خطوط هم دقيقا 8 تومان كم مي كنه . :46:
only MTNIrancell
راستي يادم رفت دو بار هم 12 شب به بعد در دو شب مختلف يكي به مدت 45 دقيقه و يكي به مدت 21 دقيقه به يكي از
دوستام كه ايرانسل داشت زنگ زدم وصحبت كردم و يه قرون هم كم نكرد . ايــــــــــــــــــنه :46:
سلام بر همگی.
آقا من اصفهان هستم . می خواستم یه خط اعتباری ایرانسل بخرم . در حال حاضر دائمی دولتی دارم. از ایرانسل فقط ام ام اس و جی پی ار اس و این کارت های قرمز و ... استفاده می خوام بکنم نه برای مکالمه.
آیا اصفهان هم تحت پوشش هست ؟ نظری در این مورد ندارید ؟
Ebrahim202003
23-06-2007, 14:22
سلام بر همگی.
آقا من اصفهان هستم . می خواستم یه خط اعتباری ایرانسل بخرم . در حال حاضر دائمی دولتی دارم. از ایرانسل فقط ام ام اس و جی پی ار اس و این کارت های قرمز و ... استفاده می خوام بکنم نه برای مکالمه.
سلام آقا بيلچه
ببين عزيز الان اصفهان فكر كنم 60-70 درصد زير پوشش باشه و فكر كنم تا 2-3 ماه ديگه شايدم زودتر
تحت پوشش كامل بره . ببين يه اعتباري ايرانسل بخري ضرر نمي كني و برو حالشو ببر :46:
مطمئن باش تا آخر امسال ديگه صحبت از سيم كارت دولتي و 912 نيست و ايرانسل قورتش ميده
به نظر من دايمي دولتيت رو هم بفروش و يه اعتباريه دولتي بخر چون به زودي قيمت دايمي دولتي
هم پايين مي كشه بعد رو دستت مي مونه . مطمئن باش بزودي ايرانسل يكه تاز ايران مي شه و
912 بايد بره غاز بچرونه :27:
ببين اقا وحيد منم اعتباري دارم ولي خيلي درست وتميز حساب مي كنه ، گوشيم هم نوكيا هست
تو قسمت gprs counter دقيقا 50kb استفاده كردم و دقيقا هم طبق تعرفه تشويقي تابستوني 50 تومان از اعتبارم
كم شد. اس ام اس هام هم به ايرانسل مجانيه و به ساير خطوط هم دقيقا 8 تومان كم مي كنه . :46:
only MTNIrancell
راستي يادم رفت دو بار هم 12 شب به بعد در دو شب مختلف يكي به مدت 45 دقيقه و يكي به مدت 21 دقيقه به يكي از
دوستام كه ايرانسل داشت زنگ زدم وصحبت كردم و يه قرون هم كم نكرد . ايــــــــــــــــــنه :46:
ابراهیم جان می خوای بگی منم مثل بعضی ها الکی ایراد میگیرم ؟! خوش به حال شما که تا حالا مشکل نداشتی.من استفادم خیلی زیاده از gprs برای همین بیشتر هم ضرر دیدم.تازه اون شخص پشت تل هم اعتراف کرد خودشم این مشکل را داشته .
brightest
23-06-2007, 14:48
منم اميدوارم ولي ميدوني چيه ؟؟اينجا يه فضاي رقابتي واقعي نيست و به عبارت ديگه هر كاري ميكنن تا تعادل بازار رو حفظ كنن !با يد منتظر موند و ديد .
سلام بر همگی.
ببین بیلچه جان من خودم هم اصفهان هم پس اگه آماری بهت میدم شک نکن درسته.
شما دروازه شیراز منزلت هست و من مرداویج. ببین اگه خونتون طبقه ی اول بهتره بی خیال شی.( من با توجه به انتن دهی دروازه شیراز میگم). اما اگه بالاتر هستی انتن میده ... اما ! اون سیم کارت دولتیت را نگهدار نفروشیا ! چون از ثابت اصلا نمیشه به ایرانسل زنگ زد همین طورهم اگه پاتا از خونه بذاری بیرون مرتب انتنت قطع و وصل میشه.موقع برقراری تماس در منطقه ی دروازه شیراز کاهش انتن اون قدر شدید میشه که قطع میشه. انتخاب اعتباری یا دائمی با خودته چون غیر از مکالمه بقیه نرخ ها یکسانه.
در مورد قرمز و اینا عزیز اینا کارت نیست اینا سرویسن و شما با وارد کردن خود طرحت را عوض می کنی.
ام ام اس هم فعلا کل ایران قطعه . امری داشتی ندا بده ما همین جا چند کوچه بالاترتیم :46:
البته اینا بگم این مشکلات مال لینه چون هنوز اصفهان افتتاح نشده.
ببین بیلچه جان من خودم هم اصفهان هم پس اگه آماری بهت میدم شک نکن درسته.
شما دروازه شیراز منزلت هست و من مرداویج. ببین اگه خونتون طبقه ی اول بهتره بی خیال شی.( من با توجه به انتن دهی دروازه شیراز میگم). اما اگه بالاتر هستی انتن میده ... اما ! اون سیم کارت دولتیت را نگهدار نفروشیا ! چون از ثابت اصلا نمیشه به ایرانسل زنگ زد همین طورهم اگه پاتا از خونه بذاری بیرون مرتب انتنت قطع و وصل میشه.موقع برقراری تماس در منطقه ی دروازه شیراز کاهش انتن اون قدر شدید میشه که قطع میشه. انتخاب اعتباری یا دائمی با خودته چون غیر از مکالمه بقیه نرخ ها یکسانه.
در مورد قرمز و اینا عزیز اینا کارت نیست اینا سرویسن و شما با وارد کردن خود طرحت را عوض می کنی.
ام ام اس هم فعلا کل ایران قطعه . امری داشتی ندا بده ما همین جا چند کوچه بالاترتیم :46:
البته اینا بگم این مشکلات مال لینه چون هنوز اصفهان افتتاح نشده.
ممنون از توجهتون.
پس با این وجود بی خیال بعدا می خرم.
راستی خونه ی ما هم مرداویج انتهای خیابان آژادی بقل باشگاه پرسپولیس هست.
کاری داشتی در خدمتیم.
ممنون از توجهتون.
پس با این وجود بی خیال بعدا می خرم.
راستی خونه ی ما هم مرداویج انتهای خیابان آژادی بقل باشگاه پرسپولیس هست.
کاری داشتی در خدمتیم.
قربونت. آقا من فقط نظر دادما . مخلصیم منم خ جابر مرداویجم.
علیرضا خارجی
23-06-2007, 19:02
only MTNIrancell
به اقا ابراهیم نیستی کم پیدا شدی؟ only irancell with GROUPP30WORD
ramyar.v
23-06-2007, 19:15
بچه ها این طرح قرمز من هر کاری میکنم فعال نمیشه
چه کار کنم؟
amirlovely
23-06-2007, 20:05
سلام mms الان كار مي كنه يا قطعه ؟
قطعه همه جا.
mehdi_vsgh
23-06-2007, 21:48
cs@mtnirancell.ir
amir khatar
23-06-2007, 22:37
بچه ها این طرح قرمز من هر کاری میکنم فعال نمیشه
چه کار کنم؟
منم چن روزه هر کاری ميکنم نميشه چيکار بايد کرد:41:
arman4459
23-06-2007, 23:27
منم چن روزه هر کاری ميکنم نميشه چيکار بايد کرد:41:
دوستان خوب من بهتون توصیه می کنم این کارو ساعت اخر شب مثل 12 شب و یا 1 نصف شب وقتی که شبکه خلوته انجام بدید.
احتمالا شما زمان شلوغ اقدام به این کار کردید
Ebrahim202003
23-06-2007, 23:30
به اقا ابراهیم نیستی کم پیدا شدی؟ only irancell with GROUPP30WORD
قربانت . هستيم همين دور و وراييم . اس ام اس هات از طريق مازيار جان به ما ميرسه :46:
Ebrahim202003
23-06-2007, 23:42
cs@mtnirancell.ir
مهدي جان ، من هفته پيش ميل زدم و مشكل دليوري اعتباري ها رو مطرح كردم و اونا هم جواب
دادن كه به زودي اين مشكل حل مي شه :20: نگران نباش درست ميشه .
تو پوشش شبكه هم خوب دارن پيش مي رن . يادتونه مي گفتم سمت ما ( شهران ) آنتن دهي ضعيفه
الان 10 - 12 روزه آنتن تو خونمون فوله چه برسه به كوچه و خيابون ، دو بار ميل زدم بهشون و مشكل شهران
رو يادآور شدم به 2 ماه نكشيد اينجا رو پوشش دادن . :46:
فقط بچه ها هنوز برا BTS اينجا اسم نذاشتن يعني هيچي رو صفحه نشون نميده ( اسم آنتن رو ) چقدر طول
مي كشه اسم بذارن ؟ يعني در حاله تسته فعلا ؟ كسي چيزي در اين مورد مي دونه ؟ منظورم اينه كه يه BTS
بعد از چند روز كامل مي شه ؟
ramyar.v
23-06-2007, 23:47
این دلیوری که شما میگین چیه؟
Ebrahim202003
24-06-2007, 00:08
این دلیوری که شما میگین چیه؟
اين دليوري كه گفتي اي يعنــــــي چه ؟ :27: (شوخي) دلم برا بربره تنگ شده الكي و بي جهت متوقفش كردن !
sms كه مي فرستي دليوري بهت مي گه كه sms رسيد يا نرسيد يا گم شد يا ... :27:
مثلا اگه به دست طرف رسيد برات يه sms مياد مي گه : فلاني delivered
ها بوا افتاد حالا اي يعني چــــــــه :27: (شوخي)
ramyar.v
24-06-2007, 00:14
اين دليوري كه گفتي اي يعنــــــي چه ؟ :27: (شوخي) دلم برا بربره تنگ شده الكي و بي جهت متوقفش كردن !
sms كه مي فرستي دليوري بهت مي گه كه sms رسيد يا نرسيد يا گم شد يا ... :27:
مثلا اگه به دست طرف رسيد برات يه sms مياد مي گه : فلاني delivered
ها بوا افتاد حالا اي يعني چــــــــه :27: (شوخي)
ایـــــــــــــی همون ریپورت خودمونه؟
آقا من از دیروز هر کاری میکنم نمی تونم به تالیا sms بفرستم.
چیکار کنم.؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تو خونه ما وصله حتما تعجی میکنی:31:
بذار یه مثال بزنم از داداشم عکس میگیرم بعد بهش نشون میدم میشه ارسال تصویر:31: :31: :31:
آقا من از دیروز هر کاری میکنم نمی تونم به تالیا sms بفرستم.
چیکار کنم.؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیق نمیدونم اما فکر کنم این مشکل از تالیا باشه چون دوست منم به TCI میتونه بزنه به تالیا نمیتونه بزنه:5:
amir khatar
24-06-2007, 10:57
دوستان خوب من بهتون توصیه می کنم این کارو ساعت اخر شب مثل 12 شب و یا 1 نصف شب وقتی که شبکه خلوته انجام بدید.
احتمالا شما زمان شلوغ اقدام به این کار کردید
من هر ساعت بگی ..اصلاً انگار نه انگار مسخرست هيچکی ميدونه چيکار بايد کرد
فعال سازي طرح قرمزو ميگم
علیرضا خارجی
24-06-2007, 11:06
زنگ بزن 130
Maziar_69
24-06-2007, 11:17
حساب منو درست کردن. دوستان یزدی هم صبر کنن تو قبض درست حساب میشه.... :27:
soheil_6666
24-06-2007, 16:21
فعال سازي طرح قرمزو ميگم
شما حتما سیم کارتت تو شبکه رجیستر نشده و تا زمانی که مراحل ثبت نامت کامل نشده نمی تونی طرحی رو انتخاب کنی.
saeed.rg
24-06-2007, 18:01
آقا از ديروز تا حالا هر كس مي خواد برام اس ام اس بفرسته با موبايل دولتي نمي تونه خودمم با 3 تا موبايل جاهاي مختلف شهر امتحان كردم ديدم راست ميگن جالب اينجاست كه من مي تونم واسشون بفرستم وهمون دقيقه به دستشون ميرسه ولي اونا كه ميخوان بفرستن يا error ميده يا مينويسه wrong number مي خواستم ببينم بقيه اين مشكل رو ندارن در ضمن من تهرانم واعتباري دارم
نمي دونم اين ديگه چه جور مسخره بازيه حسابي كلافم كرده
آقا از ديروز تا حالا هر كس مي خواد برام اس ام اس بفرسته با موبايل دولتي نمي تونه خودمم با 3 تا موبايل جاهاي مختلف شهر امتحان كردم ديدم راست ميگن جالب اينجاست كه من مي تونم واسشون بفرستم وهمون دقيقه به دستشون ميرسه ولي اونا كه ميخوان بفرستن يا error ميده يا مينويسه wrong number مي خواستم ببينم بقيه اين مشكل رو ندارن در ضمن من تهرانم واعتباري دارم
نمي دونم اين ديگه چه جور مسخره بازيه حسابي كلافم كرده
من امتحان كردم يك ثانيه طول كشيد و بعد دريافت شد
تو كرمانشاهم
راستي يه سوال الان شماره هاي دولتي تهران رسيده به 0918 درسته؟
خب كد شهر ما براي دولتي از روز اول 0918 بود حالا اينا با هم قاطي نميشه؟
سلام....
آقا سيمكارت من 0935437 است و عيد خريدم و سيم كارت دوستم 0935433 است و امروز خريده ( از اين سيمكارت هايي كه يكي بخر 2 تا ببر! )
حالا اس ام اس هاي من مجانيه ولي اس ام اس هاي اون پولي! ميشه بگيد چرا اينطوريه؟ ( ضمنا هردو اعتباريه!)
با تشكر از دوستان
mehdi_vsgh
24-06-2007, 21:48
سلام....
آقا سيمكارت من 0935437 است و عيد خريدم و سيم كارت دوستم 0935433 است و امروز خريده ( از اين سيمكارت هايي كه يكي بخر 2 تا ببر! )
حالا اس ام اس هاي من مجانيه ولي اس ام اس هاي اون پولي! ميشه بگيد چرا اينطوريه؟ ( ضمنا هردو اعتباريه!)
با تشكر از دوستان
خوب شما شاید طرحت را فعال کردی ولی اون فعال نکرده....
سلام....
با تشكر از دوستان
اگه بدونه فعال کردن طرح مجانیه که خوشبحالت مثله بعضی ها شانس آوردی:46:
ولی اگه نه پس طرح تعرفه تشویقی واسه شما فعاله که واسه اون فعال نیست:20:
یه سوال ؟
من فک کنم 19 -20 ام ماهه قبل طرح تشویقیم و فعال کردم حالا از کجا بدونم که زمان طرحم تموم شده ؟
دوباره انتخاب کنم یا یه ماه بشه خودش طرحم و بازم فعال میکنه و اون مبلغ خاصش و کم میکنه ؟
سیمکارتمم دایمیه:20:
لطفا راهنمایی پلیززززززززززززز:31:
Dr.SaeiD
24-06-2007, 22:16
من امتحان كردم يك ثانيه طول كشيد و بعد دريافت شد
تو كرمانشاهم
راستي يه سوال الان شماره هاي دولتي تهران رسيده به 0918 درسته؟
خب كد شهر ما براي دولتي از روز اول 0918 بود حالا اينا با هم قاطي نميشه؟
نه ، تهران 0918 نیست !
این جدیداش 09128 ــــه ...
Sasan Info
24-06-2007, 22:17
سلام بچه
امروز ايرانسل يه جايزه گذاشته بود
گفته هركي كه يه سيم كارت ايرانسل بگيره يه سيم كارت رايگان ميگيره
من امروز گرفتم ولي شانس بد من 1 ساعت هم نشد گمش كردم(سيم كارت اعتباري ايرانسل)
از اون جاي هم كه گفتن بعد از چند روز برام ميفرستن و بايد حتما با سيم كارتت يه زنگ بزني تا برات بفرستيم
حالا بايد چي كار كنم چون ميترسم اگه برم سيم كارتو بسوزونم و يكي ديگه بگيرم برام نفرستن
كامل بگين
سوزوندن سيم كارت ايرانسل چقدر پول ميخواد؟
09132338764
سلام بچه
امروز ايرانسل يه جايزه گذاشته بود
گفته هركي كه يه سيم كارت ايرانسل بگيره يه سيم كارت رايگان ميگيره
من امروز گرفتم ولي شانس بد من 1 ساعت هم نشد گمش كردم(سيم كارت اعتباري ايرانسل)
از اون جاي هم كه گفتن بعد از چند روز برام ميفرستن و بايد حتما با سيم كارتت يه زنگ بزني تا برات بفرستيم
حالا بايد چي كار كنم چون ميترسم اگه برم سيم كارتو بسوزونم و يكي ديگه بگيرم برام نفرستن
كامل بگين
سوزوندن سيم كارت ايرانسل چقدر پول ميخواد؟
09132338764
فکر نکنم اینجا کسی بتونه راهنماییت کنه بهتره با در دست داشتن مدارکت بری به نمایندگی ایرانسله شهرتون:46:
Sasan Info
24-06-2007, 22:26
ممنون اينو ميدونم
به فرم جايزه لطمه نميزنه؟
brightest
24-06-2007, 23:06
یه سوال ؟
من فک کنم 19 -20 ام ماهه قبل طرح تشویقیم و فعال کردم حالا از کجا بدونم که زمان طرحم تموم شده ؟
دوباره انتخاب کنم یا یه ماه بشه خودش طرحم و بازم فعال میکنه و اون مبلغ خاصش و کم میکنه ؟
سیمکارتمم دایمیه:20:
لطفا راهنمایی پلیززززززززززززز:31:
براي دائمي ها فعال ميمونه تا 19 شهريور و بعد بر ميگرده روي تعرفه قبليتون (دقيقه اي / ثانيه اي)
مگر اينكه خودتون طرح رو زودتر عوض كنيد و هزينه اش رو قبضتون مياد .
با با شما كه خودت استادشي:46:
چطوری به GPrs وصل شم ؟
ما هم اینجا پشمکیم دیگه
ما هم اینجا پشمکیم دیگه
نه عزیز شما پشمک نیستی اما حاضرم نیستی یه سرچ بکنی که سوالی که تا حالا 100 بار بهش جواب داده شده را دوباره نپرسی !
همین الان سرچ کردم هیچ کدوم به کارم نیومد
اس امس اس زدم به این 2225 گفت پسورد بده دادیم نشد
علیرضا خارجی
24-06-2007, 23:20
همین الان سرچ کردم هیچ کدوم به کارم نیومد
اس امس اس زدم به این 2225 گفت پسورد بده دادیم نشد
شما باید اس ام اسی که میدی به 2225 باید توی اس ام اس اسم و مدل گوشیتو اینطوری بنویسی
S motorola v3i
بعد سند کن
نوشتم بعد پسور خواست دادم گفت تری اگین زدم بعد شدش بعد تایید رو سند کردم
بالاخره انتظارها به پایان رسید
و DELIVERY برای سیم کارت های اعتباری از امروز فعال شد .... :8:
:20: :31:
علیرضا خارجی
24-06-2007, 23:56
نوشتم بعد پسور خواست دادم گفت تری اگین زدم بعد شدش بعد تایید رو سند کردم
تنظیمات روی مبایلت نصب شد ولی باید تنظیمات رو پیش فرض کنی
Ebrahim202003
24-06-2007, 23:59
بالاخره انتظارها به پایان رسید
و DELIVERY برای سیم کارت های اعتباری از امروز فعال شد .... :8:
:20: :31:
خوش به حالتون ساراگل خانم برا ما كه هنوز فعال نشده !
مهدي جان برا تو چي ؟ فعال شده ؟ بچه هاي ديگه چطور؟ ؟ ؟
Maziar_69
25-06-2007, 00:03
تبریککککککککک به اعتباری ها :31: :46:
من همین الان امتحان کردم نشده که !:41:
حالا یه مشکل دارم که اونم اگه حل شه، فعلاً با ایرانسل کاری ندارم :31:
اینکه من Voice mail فعال هست ولی کار نمیکنه؟ :13:
چیکار کنم؟ به شماره های 100 و 105 هم که تماس میگیرم، یه پیغامی واسه خودش میگه و یا قطع میشه، وقتی هم که افلاین هستم و یا در دسترس نیستم خطم به Voice mail نمیره
اصلاً شماره Voice mail ایرانسل چنده ؟ از طریق DIVERT میشه که خط رو بهش انتقال داد، این شماره رو نمیدونم.
دوستان کسی از Voice mail استفاده میکنه ؟
راهنمائی کنید من چیکار کنم.
مرسی
6 تیر در سراسر کشور با خرید هر سیم کارت، یک سیم کارت اعتباری هدیه بگیرید!
به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.
توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.
درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
هيات وزيران با راهاندازي 120 آنتن جديد تلفن همراه در سطح استان اصفهان موافقت كرد.
به گزارش ايلنا، طبق جلسه مورخ 6/3/1386 هيات دولت كه در مركز اصفهان تشكيل شد، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات موظف است تا با هماهنگي سازمان مديريت و برنامهريزي كشور و با رعايت مقررات قانوني تا پايان شهريور ماه سال 86 نسبت به راهاندازي 120 آنتن جديد تلفن همراه واگذاري 92 هزار و 500 شماره تلفنن ثابت در سطح استان اصفهان اقدام كند.
همچنين، تامين 101 ارتباط روستايي ديگر در سطح استان و نصب و راهاندازي تجهيزات ديتا در 4 شهر استان به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات تكليف شده است.
به گزارش نشريه برنامه، بهرهبرداري از 150 كيلومتر فيبرنوري ديگر در استان اصفهان و نصب و راهاندازي تجهيزات مربوط به مركز فناوري اطلاعات روستايي در 150 روستاي استان از ديگر موارد مصوبه فوق است كه در تاريخ 20/3/86 به وزارت ارتباطات ابلاغ شده است.
به نظرتون این مورد شامل ایرانسل هم میشه ؟
اگه دليوري درستم بشه من فعلا خاموشش ميكنم چون روزانه بين 500 تا 1500 تا اس ام اس ميزنم و گروهي سند ميكنم باعث اختلال در كارم ميشه
برا من تا 16 شهريور اگه دليوري نده مشكلي نيست
Dr.SaeiD
25-06-2007, 11:28
مال منم هنوز فعال نشده !!
هيات وزيران با راهاندازي 120 آنتن جديد تلفن همراه در سطح استان اصفهان موافقت كرد.
به گزارش ايلنا، طبق جلسه مورخ 6/3/1386 هيات دولت كه در مركز اصفهان تشكيل شد، وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات موظف است تا با هماهنگي سازمان مديريت و برنامهريزي كشور و با رعايت مقررات قانوني تا پايان شهريور ماه سال 86 نسبت به راهاندازي 120 آنتن جديد تلفن همراه واگذاري 92 هزار و 500 شماره تلفنن ثابت در سطح استان اصفهان اقدام كند.
همچنين، تامين 101 ارتباط روستايي ديگر در سطح استان و نصب و راهاندازي تجهيزات ديتا در 4 شهر استان به وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات تكليف شده است.
به گزارش نشريه برنامه، بهرهبرداري از 150 كيلومتر فيبرنوري ديگر در استان اصفهان و نصب و راهاندازي تجهيزات مربوط به مركز فناوري اطلاعات روستايي در 150 روستاي استان از ديگر موارد مصوبه فوق است كه در تاريخ 20/3/86 به وزارت ارتباطات ابلاغ شده است.
به نظرتون این مورد شامل ایرانسل هم میشه ؟
این خبر اصلا هیچ ارتباطی به کارکرد ایرانسل نداره ! چون گفته در سطح استان بعدم مال دولته دیگه یعنی گسترش شبکه دولتی توی استان و روستاها ! به جای اینکه بیان یه فکری به حال ایرانسل کنن به فکر خودشونن ! البته من هنوز موندم اگه ایرانسل واقعا داره تلاش میکنه چرا بعد از 9 ماه در اصفهان به هیچ نتیجه ای نرسیده !؟!؟!
masoudboy
25-06-2007, 11:54
این خبر اصلا هیچ ارتباطی به کارکرد ایرانسل نداره ! چون گفته در سطح استان بعدم مال دولته دیگه یعنی گسترش شبکه دولتی توی استان و روستاها ! به جای اینکه بیان یه فکری به حال ایرانسل کنن به فکر خودشونن ! البته من هنوز موندم اگه ایرانسل واقعا داره تلاش میکنه چرا بعد از 9 ماه در اصفهان به هیچ نتیجه ای نرسیده !؟!؟!
همین را بگو ... تابستان هم آغاز شد ولی هنوز از افتتاح شبکه در اصفهان خبری نیست مشکل تلفن ثابت و بوق آزاد هم که درست نشده / اینکار به ضرر خود ایرانسل هست تمام کسانی که سیم کارت اعتباری ایرانسل خریدند اصفهان گذاشتند کنار و دارند اعتباری دولتی می خرند و در ضمن اسپادان هم می خواهد به زودی محدودیت زمانی را حذف کنه /.
Ebrahim202003
25-06-2007, 11:55
:8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8:
هورا Delivery ما هم فعال شد . :26:
حالا ديگه فقط بايد منتظر Mms باشيم :46:
Ebrahim202003
25-06-2007, 12:05
بچه ها كمك فوري مي خوام . :question:
بعد از مدتي خواستيم يه گوشي نو بخريم حالا مونديم توش ، حتما مي گيد ربطي به اين تاپيك نداره ولي داره :
يه 5700 مي خوام بگيرم الان هم قيمتش خيلي عاليه شاپيران ميده 365 تومان با 1 سال گارانتي خود مغازه ،
فروشنده هم گفت فقط رو ايرانسل و تاليا جواب ميده ، (يارو ميگه سريال اصليه و آكه ) بعد زنگ زدم 140 قضيه رو
گفتم يارو گفت ممكنه خطت جواب بده ولي از gprs و mms نمي توني استفاده كني ، بعد من گفتم شما گوشي رو
رجيستر نمي كنيد يارو گفت : نه سعي كن گوشي رو با گارانتي اصلي بگيري كه با مشكل مواجه نشي :13:
حالا موندم بچه ها شما چي ميگيد اين گوشي اگه با گارانتيه اصلي بياد مطمئنم زير 500 نمي دن :13:
راه حلي هست ؟ ؟ ؟:question:
بعد از مدتي خواستيم يه گوشي نو بخريم حالا مونديم توش ، حتما مي گيد ربطي به اين تاپيك نداره ولي داره :
يه 5700 مي خوام بگيرم الان هم قيمتش خيلي عاليه شاپيران ميده 365 تومان با 1 سال گارانتي خود مغازه ،
فروشنده هم گفت فقط رو ايرانسل و تاليا جواب ميده ، (يارو ميگه سريال اصليه و آكه ) بعد زنگ زدم 140 قضيه رو
گفتم يارو گفت ممكنه خطت جواب بده ولي از gprs و mms نمي توني استفاده كني ، بعد من گفتم شما گوشي رو
رجيستر نمي كنيد يارو گفت : نه سعي كن گوشي رو با گارانتي اصلي بگيري كه با مشكل مواجه نشي :13:
حالا موندم بچه ها شما چي ميگيد اين گوشي اگه با گارانتيه اصلي بياد مطمئنم زير 500 نمي دن :13:
ربطی به GPRS & MMS نداره اگه مدل گوشیت تو لیست قابلیت این امکانات باشه ربطی نداره .
گوشیه منم قاچاقه سریالشم دست نخورده هست یعنی وقتی خط دولتی میندازی ساپورت نمیکونه:8: ولی همه امکاناتشم سر جاشه:10:
علیرضا خارجی
25-06-2007, 12:40
تو تهران هستی ؟
گوشی رو دستی تنظیم کن ببین اگه نشد به منم بگوووو
ببینم منظورت 5700 اکسپرس نوکیاست؟ :18: :18: :18:
soheil_6666
25-06-2007, 12:46
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ا
دلیوری منم ردیف شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاره ایرانسل درسته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
soheil_6666
25-06-2007, 12:50
امیدوارم مثله عکست ناراحت نباشی:31:
ببین ابراهیم جان اگه گوشیت رجیستر نباشه یا شبکه مخابراتی ازش پشتیبانی می کنه یا نمی کنه .اینکه یک خدمات کار کنه اون یکی کار نکنه بی معنیه.
حالا وقتی شما با ایرانسل می تونی باهاش بحرفی و اس ام اس بزنی پسی تمام کارای دیگه ای که شبکه و گوشیت پشتیبانی کنن می تونی انجام بدی.
موفق باشی برو گوشی رو بگیر و حالشو ببر.
به ما هم نده که دلمون بسوزه:20: :20: :20:
masoudboy
25-06-2007, 13:14
- ایرانسل ششم تیر به مناسبت روز زن به خریداران سیم کارت های اعتباری و دائمی خود یک سیم کارت رایگان هدیه میدهد.
به گزارش ایستنا، ایرانسل به مناسبت روز زن، در سراسر کشور و برای تمامی کسانی که در روز چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،یک سیم کارت اعتباری ایرانسل با 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می کند.
برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و همچنین ظرف 5 روز فرآیند ثبت نام مشترک انجام شده باشد.
سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت مشترک ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است. همچنین درصورتیکه مشترک ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد. سیم کارت های دائمی و اعتباری ایرانسل در حال حاضر در بیش از ۱۴۰ شهر کشور قابل استفاده میباشند. ایرانسل تنها ارائه کننده خدمات مبتنی بر Gprs از جمله اینترنت همراه و Mms میباشد.
brightest
25-06-2007, 13:49
حالا یه مشکل دارم که اونم اگه حل شه، فعلاً با ایرانسل کاری ندارم :31:
اینکه من Voice mail فعال هست ولی کار نمیکنه؟ :13:
چیکار کنم؟ به شماره های 100 و 105 هم که تماس میگیرم، یه پیغامی واسه خودش میگه و یا قطع میشه، وقتی هم که افلاین هستم و یا در دسترس نیستم خطم به Voice mail نمیره
اصلاً شماره Voice mail ایرانسل چنده ؟ از طریق DIVERT میشه که خط رو بهش انتقال داد، این شماره رو نمیدونم.
دوستان کسی از Voice mail استفاده میکنه ؟
راهنمائی کنید من چیکار کنم.
مرسی
من از E-care فعالش كردم ولي به جاش who called برام فعال شد و كار هم ميكنه !!
بچه ها قضیه این سیم کارت 30 تومنیا چیه؟
Ebrahim202003
25-06-2007, 14:39
ربطی به GPRS & MMS نداره اگه مدل گوشیت تو لیست قابلیت این امکانات باشه ربطی نداره .
گوشیه منم قاچاقه سریالشم دست نخورده هست یعنی وقتی خط دولتی میندازی ساپورت نمیکونه:8: ولی همه امکاناتشم سر جاشه:10:
به 140 كه زنگ زدم خود يارو گفت كه شايد بتوني با گوشيت مكالمه داشته باشي ولي براي تنظيمات gprs و mms
حتما گوشيت بايد رجيستر شده باشه ! منم خودم تعجب كردم . اگه ماله شما داره كار ميكنه و رجيستر هم نيست
شايد تازگي ها اينطوري شده بازم نمي دونم . بايد بازم تحقيق كنم
علیرضا خارجی
25-06-2007, 14:48
به 140 كه زنگ زدم خود يارو گفت كه شايد بتوني با گوشيت مكالمه داشته باشي ولي براي تنظيمات gprs و mms
حتما گوشيت بايد رجيستر شده باشه ! منم خودم تعجب كردم . اگه ماله شما داره كار ميكنه و رجيستر هم نيست
شايد تازگي ها اينطوري شده بازم نمي دونم . بايد بازم تحقيق كنم
خودت بگیر گوشی یه امتحان بکون اگه جواب داد بخرش ولی اگه خریدی به منم میدی یه زنگ باهاش بزنم؟
Sasan Info
25-06-2007, 14:59
بله عزيزان جشنواره ديروز بود
كه من بد شانس سيم كارتم رو در عرض 1 ساعت گم كردم
تا فردا هم تمديد شد
Ebrahim202003
25-06-2007, 14:59
خودت بگیر گوشی یه امتحان بکون اگه جواب داد بخرش ولی اگه خریدی به منم میدی یه زنگ باهاش بزنم؟
اتفاقا به يارو گفتم كه به شرط چاقو بده ، گفتم اگه رفتم باهاش تو سايت حتما مي خرم
يارو گفت چون اكه و تو پكه نمي تونم شرمنده :13:
عليرضا جان منم تهرانم ديگه دمت گرم بابا شهران :46:
Ebrahim202003
25-06-2007, 15:05
به مناسبت روز زن، در سراسر کشور برای تمامی کسانی که چهارشنبه 6 تیر ماه 86 سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، به ازای خرید هر سیم کارت دائمی ،
یک سیم کارت اعتباری ایرانسل (دارای 47,170 ریال اعتبار مکالمه اولیه)، و به ازای خرید هر سیم کارت اعتباری، یک سیم کارت اعتباری (بدون اعتبار مکالمه اولیه) به عنوان هدیه ارسال می شود.
توجه فرمایید که برای دریافت سیم کارت هدیه، می بایست پس از خرید سیم کارت در روز چهارشنبه (6/4/1386)، حداقل یک تماس در همان روز برقرار نموده و نیز ظرف 5 روز ثبت نام خود را تکمیل نموده باشید.
درصورتیکه در مهلت مقرر اولین تماس را گرفته و ثبت نامتان را تکمیل کرده باشید، از طریق پیام کوتاه مطلع می شوید.
توجه فرمایید ارائه نشانی دقیق و کد پستی صحیح الزامی است؛ چرا که سیم کارت هدیه، تقریباً ظرف مدت یک هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستی محل سکونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستی جهت تحویل سیم کارت، ارائه اصل مدرک شناسایی معتبر و یک کپی از آن به همراه قاب سیم کارت خریداری شده الزامی است.
درصورتیکه ظرف مدت 60 روز از تاریخ ارسال سیم کارت هدیه، با مراجعه به دفتر پستی مربوطه جهت تحویل سیم کارت هدیه اقدام ننمایید، این سیم کارت باطل خواهد شد.
با خرید هر سیم کارت ایرانسل (دائمی یا اعتباری)، برقراری اولین تماس در همان روز و تکمیل ثبت نام ظرف پنج روز، یک سیم کارت اعتباری رایگان برای شما ارسال می گردد. البته محدودیتی در تعداد سیم کارت هایی که هر فرد می تواند خریداری نماید، وجود ندارد ولی توجه داشته باشید به علت محدودیت تعداد کل سیم کارتهای هدیه، در صورت خریداری بیش از 5 سیم کارت نیز نهایتاً 5 سیم کارت هدیه برای هر فرد ارسال می شود.
بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان، و بهای سیم کارت اعتباری 29 هزار تومان می باشد.
تمپست جان اين خبر رو از كجا آوردي ؟ 6 تير كه روز زن نيست منم دلم رو خوش كرده بودم بابا 14 تير روز زنه حالا
منبعت كجاست بگو ما هم ببينيم :46: در ضمن كل ملت فهميدن ما مي خوايم 5700 بخريم ( چاكريم ) اگه خريديم
شيرينيشم مي ديم:46:
بچه ها قضیه این سیم کارت 30 تومنیا چیه؟
قضیه خاصی نداره سیم کارت های اعتباری هستن.برای اطلاعات بیشتر برو سایت ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمپست جان اين خبر رو از كجا آوردي ؟ 6 تير كه روز زن نيست منم دلم رو خوش كرده بودم بابا 14 تير روز زنه حالا
منبعت كجاست بگو ما هم ببينيم :46: در ضمن كل ملت فهميدن ما مي خوايم 5700 بخريم ( چاكريم ) اگه خريديم
من به جاش بگم D: از سایت ایستنا !:31:
آقا ابراهیم برو گوشیتا بخر و حال کن چون از فردا دیگه رجیستر و غیر رجیستر معنا نداره !
الزام ثبت شماه سریال گوشی های تلفن همراه برای استفاده در شبکه تلفن همراه دولتی کشور (mcci) از صبح فردا برچیده میشود.
به گزارش خبرنگار ایستنا صبح امروز دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-از موافقت دولت با برگشت فرآیند ثبت شماره سريال به حالت قبلي و برطرف شدن مشكل ثبت شماره سريال گوشي هاي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار خبر داد.
طبق اطلاعات رسیده به خبرنگار ایستنا این تغییر از صبح فردا از سوی مدیران شرکت ارتباطات سیار اعمال خواهد شد و به این ترتیب کلیه گوشی های تلفن همراه بدون نیاز به ثبت شماره سریال بوسیله سیم کارت های دائمی و اعتباری شرکت ارتباطات سیار قابل استفاده خواهند بود.
پیش از این و پس از افزایش تعرفه گمرکی واردات گوشی تلفن همراه از ۶ به ۶۰ درصد در بهار گذشته ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا شرکت ارتباطات سیار را ملزم کرده بود امکانی را فراهم سازد که امکان استفاده از این شبکه تنها در گوشی های که به صورت قانونی وارد و شماره سریال آنها در مرکز Eir این شرکت ثبت شده باشند را ممکن سازد.
شرکت ارتباطات سیار در حال حاضر بیش از ۱۷ میلیون مشترک دارد
navid_mansour
25-06-2007, 15:51
من نميدونم چرا اينها اين ام ام اس رو فعال نميکنن؟؟؟ پوسيديم به خدا.........دليوري ماهم که شانسمون هنوز خرابه
mehdi_vsgh
25-06-2007, 16:16
من همین الان امتحان کردم نشده که !:41:
سلام برای منم هنوز فعال نشده.....:41: :41: :41: :41: :41:
سلام برای منم هنوز فعال نشده.....:41: :41: :41: :41: :41:
من باز الان امتحان کردم اما هنوز خبری نیست !
mehdi_vsgh
25-06-2007, 16:45
آقایون و خانومایی که دلیوریشون راه افتاد
چرا برای من هنوز غیر فعاله؟؟(حدود ساعت 1 بعد ازظهر که تست کردم دلیوری نداد!!)
روز زن مبارك!
روز زن مبارک!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
artara74
25-06-2007, 17:31
سلام. من مي خوام ايرانسل بخرم ولي از كيفيتش مطمئن نيستم. چون مي گن سرعت اينترنتش خيلي كمه و وسط صحبت قطع مي شه و 15 ثانيه طول مي كشه تا اصلا وصل شه!!!!!! اينا صحت داره؟
من اگه بخوام براي امتحان ايرانسل اعتباري بگيرم خدماتش يا كيفيتش فرقي با دائمي داره؟
راستش همه مي گن سيم كارت Tci-ir بگير خودتو راحت كن ، ولي آخه گوشيم خدمات Gprs ش زياده دلم نمي ياد!
روز زن مبارك!
روز زن مبارک!
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا چند بار این خبر را می دید ؟!؟! اولین بار tempest داد دومین بار مسعود جان داد و سومین بارم شما ! خوب یه نگاه به صفحه ها قبل بکنید ....
E-care منم راه افتــــاد :8:
mehdi_vsgh
25-06-2007, 18:00
سلام. من مي خوام ايرانسل بخرم ولي از كيفيتش مطمئن نيستم. چون مي گن سرعت اينترنتش خيلي كمه و وسط صحبت قطع مي شه و 15 ثانيه طول مي كشه تا اصلا وصل شه!!!!!! اينا صحت داره؟
من اگه بخوام براي امتحان ايرانسل اعتباري بگيرم خدماتش يا كيفيتش فرقي با دائمي داره؟
راستش همه مي گن سيم كارت Tci-ir بگير خودتو راحت كن ، ولي آخه گوشيم خدمات Gprs ش زياده دلم نمي ياد!
شما بگو که کجای ایران زندگی میکنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد......
در مورد GPRs به دلیل اینکه برای هر بار باز شدن صحفه باید اتصال به شبکه صورت بگیره(خاصیت GPRS اینه که فقط وقتی نیاز داری کانکت میشه) یه چند ثانیه ای طول میکشه تا کانکت بشه ولی به محض کانکت شدن با توجه به حجم صحفه مورد نظر طول میکشه...
اگه شهر شما تحت پوشش ایرانسل باشه مطمئن باش کیفیت صدا و غیره از tci خیلی بهتره
در مورد خدمات با دائمی و اعتباری باید بگم که تنها قیمت اونا باهم فرق میکنه(قیمت مکالمات و اس ام اس) و نیز اینکه اعتباری خدمات رومینگ نداره
mehdi_vsgh
25-06-2007, 18:16
آخرین اخباری از دلیوری کسی نداره....
چرا برای من فعال نمیشه......؟؟؟؟؟؟؟
meshkiposh2200
25-06-2007, 18:28
آخرین اخباری از دلیوری کسی نداره....
چرا برای من فعال نمیشه......؟؟؟؟؟؟؟
این دلیوری همون مسیج که بلافاصله بعد از فرستادن مسیج مییاد و مینویسه pending به شماره ی فلان؟
artara74
25-06-2007, 18:38
شما بگو که کجای ایران زندگی میکنی تا بهتر بشه راهنمایی کرد......
در مورد GPRs به دلیل اینکه برای هر بار باز شدن صحفه باید اتصال به شبکه صورت بگیره(خاصیت GPRS اینه که فقط وقتی نیاز داری کانکت میشه) یه چند ثانیه ای طول میکشه تا کانکت بشه ولی به محض کانکت شدن با توجه به حجم صحفه مورد نظر طول میکشه...
اگه شهر شما تحت پوشش ایرانسل باشه مطمئن باش کیفیت صدا و غیره از tci خیلی بهتره
در مورد خدمات با دائمی و اعتباری باید بگم که تنها قیمت اونا باهم فرق میکنه(قیمت مکالمات و اس ام اس) و نیز اینکه اعتباری خدمات رومینگ نداره
من تهرانم!
مطمئنيد كه بايد هر دفعه وصل بشه؟ من تو سايت ايرانسل جزء يكي از مزيت ها خوندم كه هميشه وصله و پولي براي اين هميشه وصل بودن نمي گيره!
سرعت اينترنتش چند KB/s است؟ سرعتش اونقدر كند نيست كه آدم بي خيال شه؟
mehdi_vsgh
25-06-2007, 18:44
درسته منظور اینه که هر وقت بخوای میتونی ازش استفاده کنی...
تهران الان کیفیتش خیلی خوبه
هم اس ام اس هاش به موقع میرسه و هم راحت میشه گفت بهترین کیفیت و تو مکالماتت خواهی داشت(به نقشه تو سایت نیگا کن چون یکی دو نقطه از تهران هنوز تحت پوشش نیست اگه اونورا نباشی باید بگم که الان کیفیت تهران عالیه........!!!
منبعش سایت ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:
من به جاش بگم D: از سایت ایستنا !:31:
اشتباه گفتی:31: سایت ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31: :20:
اگه جایی هستس که تحت پوشش ایرانسله حتما ایرانسل بخر:10: حتما ضرر نمیکنی چون :
1 - کیفیت صداش از TCI بهتره :19: .
2- تو شهرهایی که تحت پوشش کامله موقع مکالمه قطع و وصل یا نکته کور نداری. یعنی نیاز نیست واسه قطع و وصل شدن تغییر مکان بدی:19: .
3- این روزا اس ام اس اش از TCI خیلی بهتره به طوری که بدون استثنا به همه خطوط تو 8 ثانیه دیلورد میشه:19: .
4- GPRS & MMS داره سرعت GPRS که حرف نداره خیلی خوبه ولی ام ام اس اش یه چند مدتیه قطعه:20: .
5- خدمات ارزش افزوده زیادی داره مثله (( ذخیره شماره تماس گیرنده و کنترل حساب اینترنتی و .... )):19: .
و .... کلی چیز که خیلی سرتر از TCI هستش:19: .
mehdi_vsgh
25-06-2007, 19:04
در ضمن منظورت از بیخیال شدن چیه؟؟
نکنه انتظار داری با Gprs صفحات سایت پی سی ورد را باز کنی؟
یا بری با اون یه فایل 600-700 مگابایتی را دانلود کنی؟؟؟
اگه هدفت اینه که باید بهت بگم که بهتره بی خیال بشی.......(چون اینکارارو نمیشه با Gprs انجام داد)
این دلیوری همون مسیج که بلافاصله بعد از فرستادن مسیج مییاد و مینویسه pending به شماره ی فلان؟
خوب اگه مسیج تو پندینگ بمونه یعنی اینکه دیلیوردت غیر فعاله :5:
اگه هدفت اینه که باید بهت بگم که بهتره بی خیال بشی.......(چون اینکارارو نمیشه با Gprs انجام داد)
تایید میشه:10:
GPRS ماله موقهای ضروریه مثلا دوست من به اینترنت دسترسی نداشت از GPRS گوشیه من واسه خودش بلیط هواپیما گرفت:19:
artara74
25-06-2007, 19:20
نه خوب! اين سايت كه با ADSL هم يه چند ثانيه اي طول مي كشه! منظورم همون مواقع ضروري بود! مثلا آپ كردن وبلاگ!:cool: البته يه گزينه هست تو موبايلم كه فقط تكست سايت رو نشون بده فكر كنم خيلي مفيد باشه براي كاهش حجم! نگفتين حالا سرعتش چقدره!؟
از راهنمايي هاتون هم ممنون!
mehdi_vsgh
25-06-2007, 19:26
نه خوب! اين سايت كه با ADSL هم يه چند ثانيه اي طول مي كشه! منظورم همون مواقع ضروري بود! مثلا آپ كردن وبلاگ! البته يه گزينه هست تو موبايلم كه فقط تكست سايت رو نشون بده فكر كنم خيلي مفيد باشه براي كاهش حجم! نگفتين حالا سرعتش چقدره!؟
از راهنمايي هاتون هم ممنون!
ببین کلا به دلیل محدودیتهایی که موبایل داره نمیشه یه همچین کارای سنگینی انجام بدی
جی پی ار اس برای استفاده در مواقع ضروری مثل چک کرد ایمیل
سرچ کردنهایی در گوگل
ارسال ایمیل
حتی چت کردن
و رفتن به سایتهایی که بتونه موبایل را ساپورت کنه(سایتهای موبایل با این سایتایی که ما میبینیم در کامپیوتر یه نموره فرق فوکوله)
اگه درست ازش استفاده بشه سرعتش فوق العادس.....اما گه بخوای کارای عجیب و غریب انجام بدی بهتره بی خیال بشی....
ولی درکل به نظرم چون تهران هستی و تحت پوششه به نفعته که ایرانسل بگیری..
mehdi_vsgh
25-06-2007, 19:28
یه کاربرد مفیدش را TempesT فرمودن.....
در پست 3698 واقع در صفحه 370
saeed.rg
25-06-2007, 19:39
دوستاني كه تو تهران هستيد چرا كسي جواب نميده بابا دليوري نخواستيم من از پريروز اصلآ هيچكس هيجاي شهر نمي تونه با tci برام اس ام اس بفرسته ولي من مي تونم واسشون بفرستم يعني هيچكس همچين مشكلي نداره يا نكنه اصلآ هيچ كدوم از آشناهاتون tci نداره كه باهاش براتون اس ام اس بفرسته!
artara74
25-06-2007, 19:57
ببین کلا به دلیل محدودیتهایی که موبایل داره نمیشه یه همچین کارای سنگینی انجام بدی
جی پی ار اس برای استفاده در مواقع ضروری مثل چک کرد ایمیل
سرچ کردنهایی در گوگل
ارسال ایمیل
حتی چت کردن
و رفتن به سایتهایی که بتونه موبایل را ساپورت کنه(سایتهای موبایل با این سایتایی که ما میبینیم در کامپیوتر یه نموره فرق فوکوله)
اگه درست ازش استفاده بشه سرعتش فوق العادس.....اما گه بخوای کارای عجیب و غریب انجام بدی بهتره بی خیال بشی....
ولی درکل به نظرم چون تهران هستی و تحت پوششه به نفعته که ایرانسل بگیری..
منظورتون چت توي چت رومه؟ مي شه با yahoo هم چت كرد؟ مسنجر نداره موبايل كه!
بگين سرعتشو نمي دونين ديگه:27:
من موبايلم html ساپورت مي كنه! دراين صورت نبايد به سايت هاي خاصي كه ويژه ي موبايلن برم؟
بازم مرسي! مي رم ايرانسل بگيرم! احتمالا دائمي! ( ببينم با ايرانسل كه قرارداد نداريد؟ )
mehdi_vsgh
25-06-2007, 20:14
تو چت روم نمیدونم
ولی با ادد لیستت میتونی بچتی
سرعتش که گفم اگه درست ازش استفاده کنی خوبه (مثل دایال آپ خودمون)
تو چت روم نمیدونم
ولی با ادد لیستت میتونی بچتی
سرعتش که گفم اگه درست ازش استفاده کنی خوبه (مثل دایال آپ خودمون)
یک برنامه مسنجر هست به نام YehBa که خودش چت روم داره و میتونی داخل شی و با افراد داخل روم که به نام کشورها هستند و جالبه که ایران هم نداره !!! چت کنی
البته شماره تلفنت رو طرف مقابل میبینه و در واقع با شماره تلفنت add میشی تو لیست دوستانت در خود برنامه مذکور.
سایتشم به همین نام هست و ورژن جدیدش هم برای سیمباین و هم جاوا اومده و رایگان هست.
موفق باشین
یکی توضیح بده جی پی ار اس رو چطوری می شه فعال کرد
نگین جستجو چون هیچکس درست و کامیل تضویح نداده
Geeksboy
25-06-2007, 22:48
این طرح آبی و قرمز چی هست و در چه ساعاتی کار میکنه؟
brightest
25-06-2007, 23:10
دوستاني كه تو تهران هستيد چرا كسي جواب نميده بابا دليوري نخواستيم من از پريروز اصلآ هيچكس هيجاي شهر نمي تونه با tci برام اس ام اس بفرسته ولي من مي تونم واسشون بفرستم يعني هيچكس همچين مشكلي نداره يا نكنه اصلآ هيچ كدوم از آشناهاتون tci نداره كه باهاش براتون اس ام اس بفرسته!
من مشكلي ندارم به خصوص با tci ولي بعضي وقت ها با mci مشكل دارم يعني اونا ميفرستن و نميرسه !
بعضي وقت ها !
brightest
25-06-2007, 23:13
منظورتون چت توي چت رومه؟ مي شه با yahoo هم چت كرد؟ مسنجر نداره موبايل كه!
بگين سرعتشو نمي دونين ديگه:27:
من موبايلم html ساپورت مي كنه! دراين صورت نبايد به سايت هاي خاصي كه ويژه ي موبايلن برم؟
بازم مرسي! مي رم ايرانسل بگيرم! احتمالا دائمي! ( ببينم با ايرانسل كه قرارداد نداريد؟ )
چرا عزيز !
ياهو مسنجر داره و خيلي هم خوب كار ميكنه و جاوا هم هست !
يكي از بچه ها چند صفحه قبل لينكشو گذاشته :46:
brightest
25-06-2007, 23:15
اي بابا !!!
بچه ها كه راهنماييتون كردن . شما گوشيتون چيه ؟
brightest
25-06-2007, 23:19
شما به سايت ايرانسل مراجه كنيد به طور كامل توضيح داده شده :20:
در قسمت هداياي تشويقي->طرح هاي تابستاني
راستش بهتره بری سایت ایرانسل اونجا درین مورد کامل ترین اطلاعات را میگیری.ساعتی هم نیست !
آقا باور کن همه همون 2225 را بلدن به نظرم برو سایت خود ایراسل دستی تنظیماشا ببین.
والا آخه تو شرایطی که ما همچین مشکلی با TCI نداریم چطوری کمک کنیم:21:
شماره مسیج سنتر هارو یه تغییری بده هم طرف TCI هم طرف خودت:5:
واسه دایمی ها :
#5*3*130* MMS
#6*3*130* GPRS
و واسه اعتباریها :
#5*3*140*MMS
#6*3*140* GPRS
عزیز واسه پاسخ به این سوالت میتونی مراجعه کنی به سایت خوده ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ebrahim202003
26-06-2007, 00:18
آقایون و خانومایی که دلیوریشون راه افتاد
چرا برای من هنوز غیر فعاله؟؟(حدود ساعت 1 بعد ازظهر که تست کردم دلیوری نداد!!)
مهدي جان يه كم صبر كني ز قوره چي ... برا تو هم يا وحيد جان هم تا فردا پس فردا فعال مي شه ،
چون دارن به مرور و به ترتيب كه نه تو همين مايه ها فعال مي كنن . برا سارا خانم هم يه روز قبل تر از من فعال شد
براي سهيل هم انگار امروز ظهر فعال شده برا شماها هم فردا پس فردا :46:
Ebrahim202003
26-06-2007, 00:30
آقا ابراهیم برو گوشیتا بخر و حال کن چون از فردا دیگه رجیستر و غیر رجیستر معنا نداره !
الزام ثبت شماه سریال گوشی های تلفن همراه برای استفاده در شبکه تلفن همراه دولتی کشور (mcci) از صبح فردا برچیده میشود.
به گزارش خبرنگار ایستنا صبح امروز دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-از موافقت دولت با برگشت فرآیند ثبت شماره سريال به حالت قبلي و برطرف شدن مشكل ثبت شماره سريال گوشي هاي تلفن همراه در شبكه ارتباطات سيار خبر داد.
طبق اطلاعات رسیده به خبرنگار ایستنا این تغییر از صبح فردا از سوی مدیران شرکت ارتباطات سیار اعمال خواهد شد و به این ترتیب کلیه گوشی های تلفن همراه بدون نیاز به ثبت شماره سریال بوسیله سیم کارت های دائمی و اعتباری شرکت ارتباطات سیار قابل استفاده خواهند بود.
پیش از این و پس از افزایش تعرفه گمرکی واردات گوشی تلفن همراه از ۶ به ۶۰ درصد در بهار گذشته ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا شرکت ارتباطات سیار را ملزم کرده بود امکانی را فراهم سازد که امکان استفاده از این شبکه تنها در گوشی های که به صورت قانونی وارد و شماره سریال آنها در مرکز Eir این شرکت ثبت شده باشند را ممکن سازد.
شرکت ارتباطات سیار در حال حاضر بیش از ۱۷ میلیون مشترک دارد
ممنونم وحيد جان ، ولي اين خبر تا چقدر ممكنه عملي بشه اصلا باور كردني هست ؟ من كه چشمم آب نمي خوره
چه جوري راضي شدن اين كارو بكنن ، دلشون برا ملت سوخته يا .............:13:
N73 اي كه الان بايد با گارانتيه اصلي 380 -420 باشه شايدم كمتر چرا بايد 620-650 با گارانتيه اصلي چپونده شود
به مردم . اين قانون يعني چي ؟ پس بايد از هفته بعد همه گوشي ها به قيمت بدون گارانتي برسن حتي گوشياي
گارانتي معتبر ! درست مي گم يا نه ؟ اگه اينجوري باشه كه به همسايه بغليمون كه هر ماه از دبي جنس مياره
مي گم برام يه گوشي بياره از اينجا هم ارزونتر تموم مي شه . پس من بعيد مي دونم يا با شرايط خفن تر برخورد مي كنند
saeed.rg
26-06-2007, 08:02
والا آخه تو شرایطی که ما همچین مشکلی با TCI نداریم چطوری کمک کنیم:21:
شماره مسیج سنتر هارو یه تغییری بده هم طرف TCI هم طرف خودت:5:
دوست عزيز گفتم اونايي كه تهرانن شما كه ظاهرآ تبريز هستي
ممنونم وحيد جان ، ولي اين خبر تا چقدر ممكنه عملي بشه اصلا باور كردني هست ؟ من كه چشمم آب نمي خوره
چه جوري راضي شدن اين كارو بكنن ، دلشون برا ملت سوخته يا .............:13:
N73 اي كه الان بايد با گارانتيه اصلي 380 -420 باشه شايدم كمتر چرا بايد 620-650 با گارانتيه اصلي چپونده شود
به مردم . اين قانون يعني چي ؟ پس بايد از هفته بعد همه گوشي ها به قيمت بدون گارانتي برسن حتي گوشياي
گارانتي معتبر ! درست مي گم يا نه ؟ اگه اينجوري باشه كه به همسايه بغليمون كه هر ماه از دبي جنس مياره
مي گم برام يه گوشي بياره از اينجا هم ارزونتر تموم مي شه . پس من بعيد مي دونم يا با شرايط خفن تر برخورد مي كنند
نه دلشون که نسوخته ! اما چون با افزایش تعرفه قاچاق زیاد شد و خرید دسنگاه رجیستر هم خیلی گرونه برای همین طی چند روز آینده تعرفه از 60 % به حدود 15-20 % میرسه !!! به نظر من فعلا وایسا عجله نکن.:46:
یک برنامه مسنجر هست به نام YehBa که خودش چت روم داره و میتونی داخل شی و با افراد داخل روم که به نام کشورها هستند و جالبه که ایران هم نداره !!! چت کنی
البته شماره تلفنت رو طرف مقابل میبینه و در واقع با شماره تلفنت add میشی تو لیست دوستانت در خود برنامه مذکور.
سایتشم به همین نام هست و ورژن جدیدش هم برای سیمباین و هم جاوا اومده و رایگان هست.
موفق باشین
نه دیگه !! شما اگه بری توی تنظیمات می تونی اسمتا هرچی بخوای بذاری ! بعدشم میتونی هر رومی که دلت خواست بزنی مثلا ایران ! به نظر من برنامه توپیه اگه رایج شه عالی میشه .
نه دیگه !! شما اگه بری توی تنظیمات می تونی اسمتا هرچی بخوای بذاری ! بعدشم میتونی هر رومی که دلت خواست بزنی مثلا ایران ! به نظر من برنامه توپیه اگه رایج شه عالی میشه .
آره میشه
اما موقع دیدن جزئیات طرف مقابل و add کردنش، شمارشو میبینی :31:
آره میشه
اما موقع دیدن جزئیات طرف مقابل و add کردنش، شمارشو میبینی :31:
آره خوب اون موقع دیدهه میشه ! اما من متاسفانه ورژن 1.0.4 را دارم که باهاش که کانکت میشم میگه ورژنت قدیمیه باید جدید دانلود کنی هر کاریم میکنم تو سایتش نمیره !
آره خوب اون موقع دیدهه میشه ! اما من متاسفانه ورژن 1.0.4 را دارم که باهاش که کانکت میشم میگه ورژنت قدیمیه باید جدید دانلود کنی هر کاریم میکنم تو سایتش نمیره !
الان ورژن 1.0.5 گیر اوردم کار داد :31: .
Maziar_69
26-06-2007, 10:23
به تمامی استان ها چند شهر اضافه شده. حتما سایت ایرانسل رو ببینید. حتی به تهران و اصفهان هم چند شهر اضافه شده و خوزستان و یزد و کهگیلویه و بویر احمد هم اضافه شدند
حالا زیاد اصرار داشتی به گرفتن جواب هیچکیم که همچین مشکلی نداشت جواب شمارو بده مجبورا خواستم بی جواب نمونی:20:
چه میکنه ایرانسل با این پوشش دادن سریعش من شمردم حدودا 155 تا شهر شده :10:
Dr.Dolfin
26-06-2007, 11:16
سلام بچه ها من برگشتم!بعد از10 روز دوری از انجمن!!!!!!!!!
Ebrahim202003
26-06-2007, 11:20
نه دوست عزيز مشكلي نداريم ، هم برادرم 912 داره و هم پدرم ، رفيقام هم چند تاييشون دارن ولي براي
هيچ كدوممون مشكلي نبوده هم من برا اونا مي فرستادم مي رفته و هم اونا برا من مي فرستادن ميومده :46:
بعيد مي دونم مشكلت از ايرانسل باشه
Ebrahim202003
26-06-2007, 11:22
سلام بچه ها من برگشتم!بعد از10 روز دوری از انجمن!!!!!!!!!
سلام گلكم ، كجا بيدي نبيدي؟ :46: راستي يا علي رو يادت رفت عيب نداره من به جات مي گم :
يا علي
Dr.Dolfin
26-06-2007, 11:36
سلام ابراهیم.یه مدت بود بروجرد نبودم.رفته بودم تهران.اونوفت به اینترنت دسترسی نداشتم!!!!!!!!!!!!!
Ebrahim202003
26-06-2007, 11:42
سلام ابراهیم.یه مدت بود بروجرد نبودم.رفته بودم تهران.اونوفت به اینترنت دسترسی نداشتم!!!!!!!!!!!!!
خوب اومدي اينور يه سرم پيش ما ميومدي، حالا اين مدتي كه اومدي تهران آنتن دهي و خدمات ايرانسل اينجا بهتره
يا بروجرد ؟
Dr.Dolfin
26-06-2007, 11:52
به نظر من فرقی نداشت.
saeed.rg
26-06-2007, 12:08
حالا زیاد اصرار داشتی به گرفتن جواب هیچکیم که همچین مشکلی نداشت جواب شمارو بده مجبورا خواستم بی جواب نمونی:20:
اولآ XGAME عزيز همون اول كه اين سئوال رو مطرح كردم جواب دادن (در پست شماره 3637) ولي ايشون هم در كرمانشاه هستند من سئوالم از اونايي بود كه تو تهران هستند كه ظاهرآ هيچكس همچين مشكلي نداره به هر حال شما هم زياد خودتو مجبور نكن تا به هر بهانه اي تعداد پستهاتو زياد كني :46:
سلام به بچه هاي گل پي سي ورلد
لطفا منو در خريد سيم كارت ايرانسل كمك كنيد.به نظر شما من كه استفاده زيادي از موبايل نميكنم سيم كارت دائمي بگيرم يا اعتباري؟ اگه نكته اي هست بگيد.
در ضمن اينيكه ايرانسل روز مادر به ازاي خريد يه سيم كارت يه سيم كارت اعتباري رايگان ميده مربوط به تمام نمايندگيهاي ايرانسل ميشه و از همه جا ميشه خريد؟
ممنون از لطفطون
سوال من دفعه اول :
From: R P [mailto:hackerandcracker@yahoo.com]
Sent: 2007/06/25 11:22 ق.ظ
To: Customer Service
Subject:
Ba arze salam va khaste nabashid
1)chera delivery az kar oftade?
malum nist ke paighamam be ******* mirese ya na
2)chera MMS az kar oftade
be khatere dorost kardane naghsashaye seda va filmeshe ya be khatere filtere mokhaberate
ba kamale tashakor
جواب ايرانسل:
مشترك گرامي
با سلام
سرويس Delivery Report براي برخي از شماره ها قطع شده است كه در آينده اين مسئله رفع خواهد شد
همچنين سرويس MMS مدتي است كه قطع مي باشد اما در آينده نزديك مجددآ قابل استفاده عموم خواهد بود
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
سوال من دفعه دوم :
From: R P [mailto:hackerandcracker@yahoo.com]
Sent: 2007/06/25 05:33 ب.ظ
To: Customer Service
Subject:
Ba salam
elate aslye ghat shodane MMS chist?
lotfan tozih dahid
ba tashakor
جواب ايرانسل:
مشترگ گرامي
با سلام
بروز مشكلات فني سبب قطع شدن سرويس MMS شده است
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
به نظر من فرقی نداشت.
خوش اومدی :46: .
اولآ XGAME عزيز همون اول كه اين سئوال رو مطرح كردم جواب دادن (در پست شماره 3637) ولي ايشون هم در كرمانشاه هستند من سئوالم از اونايي بود كه تو تهران هستند كه ظاهرآ هيچكس همچين مشكلي نداره به هر حال شما هم زياد خودتو مجبور نكن تا به هر بهانه اي تعداد پستهاتو زياد كني :46:
عزیزم اینجا فکر نکنم کسی بخاد واسه بالا بردن تعداد پست هاش پست بی مورد بده چون به تعداد پستها حقوق تعلق نمیگیره:46: .
فقط چون بنده یه زمونی تالیا داشتم و این مشکلی که شما دارین منم با یکی از دوستام داشتم بعد با Change کردن شماره مسیج سنتر دوستم این مشکل با دوستم حل شد فقط محض احتیاط راهنمایی عرض کردم خدمتتون:10:
سلام به بچه هاي گل پي سي ورلد
لطفا منو در خريد سيم كارت ايرانسل كمك كنيد.به نظر شما من كه استفاده زيادي از موبايل نميكنم سيم كارت دائمي بگيرم يا اعتباري؟ اگه نكته اي هست بگيد.
در ضمن اينيكه ايرانسل روز مادر به ازاي خريد يه سيم كارت يه سيم كارت اعتباري رايگان ميده مربوط به تمام نمايندگيهاي ايرانسل ميشه و از همه جا ميشه خريد؟
ممنون از لطفطون
به گفته خودت اگه استفاده زیاد نداری اعتباری بخر !
بله هدیه روز زن تو تموم شهرها و تمام نمایندگی های معتبر به قیمت 29 هزار تومان تو دسترسه:8:
امروزم تو تبریز داشتن بروشورهای تبلیغاتی شو توزیع میکردن:20:
saeed.rg
26-06-2007, 14:52
عزیزم اینجا فکر نکنم کسی بخاد واسه بالا بردن تعداد پست هاش پست بی مورد بده چون به تعداد پستها حقوق تعلق نمیگیره:46: .
فقط چون بنده یه زمونی تالیا داشتم و این مشکلی که شما دارین منم با یکی از دوستام داشتم بعد با Change کردن شماره مسیج سنتر دوستم این مشکل با دوستم حل شد فقط محض احتیاط راهنمایی عرض کردم خدمتتون:10:
دوست عزيز منم منظوري نداشتم فكر كردم شايد شما هم از اون دسته افرادي هستيد كه پست هاي بي مورد ميدن تا به خيال خودشون با بالا رفتن تعداد پستهاشون اعتبارشون بره بالا كه خدا رو شكر اينطوري نبود در ضمن منظور من از tci همين خط هاي دولتي بود منظورم تاليا نيست سوء تفاهم نشده باشه
موفق باشيد
دوست عزيز منم منظوري نداشتم فكر كردم شايد شما هم از اون دسته افرادي هستيد كه پست هاي بي مورد ميدن تا به خيال خودشون با بالا رفتن تعداد پستهاشون اعتبارشون بره بالا كه خدا رو شكر اينطوري نبود در ضمن منظور من از tci همين خط هاي دولتي بود منظورم تاليا نيست سوء تفاهم نشده باشه
موفق باشيد
نه عزیزم این چه حرفیه منم فقط قصد راهنمایی داشتم چون تی سی آی اون با منه تالیا مشکل داشت واسه راهنمایی این به ذهنم رسد:5:
بازم معذرت اگه صو تفاهمی شده:11:
TheMohammad
26-06-2007, 16:29
توجه کردین صدای بوق ایرانسل تغییر کرده ؟
Clickrast
26-06-2007, 16:44
شهرهای جدید حتما ببینین !!
shahabal
26-06-2007, 17:18
با سلام
من از سیم کارت دائمی ایرانسل استفاده می کنم و می خواهم از کارت های بیپ هم استفاده کنم اما برای استفاده از این کارت ها باید شماره مسیج سنتر را عوض کرد و لی با انجام این کار پیام (( ارسال ناموفق )) ظاهر می شود کسی میدونه چه جوری این مشکل رو حل کنم
با سلام
من از سیم کارت دائمی ایرانسل استفاده می کنم و می خواهم از کارت های بیپ هم استفاده کنم اما برای استفاده از این کارت ها باید شماره مسیج سنتر را عوض کرد و لی با انجام این کار پیام (( ارسال ناموفق )) ظاهر می شود کسی میدونه چه جوری این مشکل رو حل کنم
بیپ عزیز روی ایرانسل کار نمیده . البته بزودی درست میشه.
masoudboy
26-06-2007, 19:33
توجه کردین صدای بوق ایرانسل تغییر کرده ؟
من فرقی ندیدم !
چطور شده ؟
Maziar_69
26-06-2007, 19:43
من فرقی ندیدم !
چطور شده ؟
برای شما فرق نکرده . برای ما فرق کرده. :31: برای ما بوقش دو تایی شده. آه اصفهانی ها مارو گرفت:31:
برای شما فرق نکرده . برای ما فرق کرده. :31: برای ما بوقش دو تایی شده. آه اصفهانی ها مارو گرفت:31:
:39::22:حـــال کردین عجب آهی کشیدیم ؟!؟!:22: :16: حالا منتظر باشین بازم آه میکشیم تا یه هو ایرانسل بیاد بگه آقا تهران هنوز افتتاح نشده :31: !!!!! دیدین چه بوقه اعصاب خورد کنیه ؟!؟! :46:
سلام دوستان
با اینکه خیلی از پستهای این تاپیک رو خوندم ولی باز چیزی دستگیرم نشد گفتم دوباره بپرسم
اول اینکه من یه سیم کارت اعتباری از یه جا که به حرف خودش نمایندگی رسمیه (یعنی او سند رو خودش داشت!!) خریدم. کد 140 رو هم زو زدم. الان سیم کارت من ثبت شده دیگه؟؟؟
سوال دوم هم اینکه تا حالا چند باز طرح تشویقی رو چه از کد چه شماره 140 فعال کردم ولی نه برای من نه برای دوستم هیچ کدوم فعال نشده ساعت 12 شب هم امتحان کردم ولی خب هیچی نشد چی کار کنم :( تابستون داره تموم می شه و همین جوری داره از حسابم پول کم می شه :))
mehdi_vsgh
26-06-2007, 20:51
این قضیه بوق دوتایی که خیلی باحاله..... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم چیش مشکله؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه من یه سیم کارت اعتباری از یه جا که به حرف خودش نمایندگی رسمیه (یعنی او سند رو خودش داشت!!) خریدم. کد 140 رو هم زو زدم. الان سیم کارت من ثبت شده دیگه؟؟؟
سوال دوم هم اینکه تا حالا چند باز طرح تشویقی رو چه از کد چه شماره 140 فعال کردم ولی نه برای من نه برای دوستم هیچ کدوم فعال نشده ساعت 12 شب هم امتحان کردم ولی خب هیچی نشد چی کار کنم :( تابستون داره تموم می شه و همین جوری داره از حسابم پول کم می شه
در مورد فعال شدن سیم کارت... خوب وقتی که میتونی باهاش صحبت کنی ینی فعال شده دیگه..
اما در مورد طرح تابستونی..(شما چند دفعه اونو فعال کردین؟؟) شما فقط باید یک بار اینکارو بکنین...بعد صبر کنین 24 ساعت بگذره تا براتون اس ام اس تاییدی برسه..اگه هم نرسید هرچند بازم مطمئنا فعال شده ولی بهتره قبلش یه تماسی با 140 بگیری و از اپراتور سوال کنی که فعاله یا خیر...
Clickrast
26-06-2007, 21:20
بدیش اینه که هرکی بهت زنگ می زنه فقط Missed Call میوفته چون فکر می کنه اشغاله !!
سلام دوستان
با اینکه خیلی از پستهای این تاپیک رو خوندم ولی باز چیزی دستگیرم نشد گفتم دوباره بپرسم
سوال دوم هم اینکه تا حالا چند باز طرح تشویقی رو چه از کد چه شماره 140 فعال کردم ولی نه برای من نه برای دوستم هیچ کدوم فعال نشده ساعت 12 شب هم امتحان کردم ولی خب هیچی نشد چی کار کنم :( تابستون داره تموم می شه و همین جوری داره از حسابم پول کم می شه :))
براي اينكه بفهمي فعال شده برات يا نه يه SMS به خودت بفرست ببين پول كم ميكنه يا نه
در ضمن از طريق E-care هم ميشه فهميد كه آيا طرح برات فعال شده يا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.