مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
TheMohammad
03-03-2007, 20:34
سلام . من يه گوشي موتورولا وي 360 دارم که قابليت دريافت ام ام اس رو هم داره . من سيستم اينترنتم فعال شده ولي نمي تونم ام ام اس بفرستم . البته تنظيمات رو بصورت دستي انجام دادم ( همونايي که تو سايت ايرانسل گفته ) ولي هنوز که هنوزه نمي تونم چيزي بفرستم . البته اگر کسي برام ام ام اس مي فرسته من اونو بصورت يه متن مي گيرم که بايد برم تو يه سايت و اونو ببينم . ( رفتم و تونستم ببينم تو سايت ) نمي دونم ديگه چکار بايد بکنم . با 130 که تماس مي گيرم مي گن بايد برات يه اس ام اس حاوي محتويات تنظيم بياد . لطفا يکي راهنمايي کنه منو .
من موتورولا ندارم ولی برای یکی از آشنایان رو درست کرده اینطوری شد ، برو :
به Web Access رفته و سپس Web Sessions را باز کنید ، دکمه منو را زده و سپس New را انتخاب کنید و کانکشن جدید رو با مقدار های زیر پر کنید :
Name : Irancell MMS
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Service Type 1 :wap
Proxy 1 : 10.131.26.138
Service Type 2 : HTTP
Proxy 2 : 10.131.26.138
Port 2 : 8080
GPRS APN : mtnirancell
و سپس دکمه Done را فشار داده و به صفحه اصلی برگردید و مراحل زیر را انجام دهید ؛
و بعد :
Menu > Messages > [Menu Button] > Message Setup > Server info > [Menu Button] > New
سپس اطلاعات زیر رو وارد کنید :
Service Name : Irancell MMS
Server Name : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Web Session Name : Irancell MMS
و سپس دکمه های Back یا Done را فشارداده و به بیرون برگردید و MMS رو امتحان کنید.
من اینها رو انجام دادم هم MMS گرفت هم فرستاد !
TheMohammad
03-03-2007, 21:29
در نوکیا سری 60 و بالاتر
مسیر زیر رو دنبال کنید :
Menu > Tools > Setting > Connection > Access points > [Option Button] > New Access Point > Use default settings
و سپس مقادیر زیر رو وارد کنید :
Connection Name : Irancell MMS
Data bearer : Packet data / GPRS
Access point name : mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس دکمه Option را زده و Advanced settings رو انتخاب کنید و مقادیر زیر رو وارد کنید :
Phone IP address : 10.131.26.138
Proxy serv. address : 10.131.26.138
Proxy port number : 8080
و سپس Back رو زده و کلا به صفحه اصلی برگردید .
سپس مسیر زیر رو دنبال کنید :
Menu > Messaging > [Options] > Settings > Multimedia message
سپس Access point in use رو پیدا کرده و مقدار آن رو Irancell MMS قرار دهید.
و حالا برای تست یک MMS بفرستید، این میتونه برای خودتون هم باشه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gigili1567
03-03-2007, 22:06
برای ویندوز موبایل ............
سلام دوستان!
من یه 6630 دارم الان تونستم MMS بفرستم ولی Internet کار نمی کنه! یعنی هر آدرسی که بزنم می گه Page Not Found چیکارش باید کرد؟!
با تشکر برای من SMS رسید که در آن تنظیمات MMS آمده بود اما من آنرا save نکردم حالا نیاز شدیدی به این تنظیمات دارم.
TheMohammad
03-03-2007, 22:53
برای ویندوز موبایل ............
احتمال زیاد اگه دفترچه ای چیزی همراهش هست توش نوشته ! یا صبر کن اون sms حاوی تنظیمات برات بیاد !
hessam_sz
03-03-2007, 23:33
آقا تورو خدا یکی واسه کا 750 تنظیمات ام ام اس رو بذاره
tatu_mail
04-03-2007, 00:00
سلام
شماره تلفناتونو بدید اونایی که MMs فعاله که همه MMS بازی کنیم تا رایگانه شماره من 0935-3347073
arman4459
04-03-2007, 00:34
شهرهاي بابل و سراب تحت پوشش شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه (ايرانسل) قرار گرفتند.
عدنان مصلايي - مدير روابط عمومي ايرانسل - در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب و با اشاره به اين كه در حال حاضر تعداد مشتركان ايرانسل بالاي 800 هزار نفر است اظهار كرد: تست شبكهي شهرهاي كنگاور، بجنورد، ايلام، سبزوار، ملاير و قوچان به اتمام رسيده است و به زودي تحت پوشش اين اپراتور قرار خواهند گرفت.
او افزود: با توجه به اين كه ايرانسل تعهد كرده 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد اميدواريم تا پايان سال بتوانيم تعداد شهرهاي مورد نظر را به شبكهي ايرانسل متصل كنيم، در حال حاضر شبكهي 40 شهر ديگر آماده است و مراحل نصب آنتن در آنها انجام شده و تنها مرحلهي نصب فيبر نوري باقي مانده است كه اميدواريم تا پايان سال به شبكه متصل شوند.
به گزارش ايسنا پيش از اين شهرهاي تهران، مشهد، تبريز، كرج، ساري، مراغه، كرمانشاه، خرمآباد، اروميه، گرمي، همدان، شيراز، قم، اردبيل و مشكين شهر تحت پوشش شبكهي اپراتور دوم قرار گرفتهاند و
ايرانسل بايد تا پايان سال تعداد مشتركان خود را به دو ميليون سيصد هزار مشترك و 70 شهر را تحت پوشش قرار دهد.
کي گفته بايد دومليون سيصدهرار تا مشترک بشه
تا آخر سال اول يک مليون سيصدهرار باد بشه که حالا هفت ماه مونده
تاحالا هم يک مليون مشترک داره
ايرانسل فقط کد 2
ام ام اس
اونايي که ندارن دلشون بسوره
ShahabSAMSUNG
04-03-2007, 01:43
من تنظیماتی که خود ایرانسل گفته رو از وقتی که اعمال کردم، دیگه نتونستم به اینترنت وصل بشم.
وقتی دوباره تنظیمات قبلی خود رو برگردوندم درست شد!!!!!! (apn: Gprs)
ام ام اس هم که هر کاری می کنم و هر تنظیمی رو که دستکاری می کنم نه میاد نه میره. نمیشه که نمیشه.
داستان این E چیه؟ کسی نمی دونه؟
tatu_mail
04-03-2007, 02:53
اس ام اس ديگه حال نميده
فقط
ام ام اس
اونايي که ندارن دلشون بسوره
سلام خوبی من کسی رو ندارم MMs با منم شمارتون بدید تا رایگانه حسابی استفاده کنیم
شماره من 0935-3347073
Mohammad Hosseyn
04-03-2007, 03:06
دوستان مي شه تنظيمات مربوط به GPRS و MMS رو برام يه خورده توضيح بدن ... من نمي دونم چه طور گوشيم رو با اين امكانات تنظيم كنم تا ازشون استفاده كنم ...
گوشي من هم Nokia 6630 هست ...
خيلي ممنون مي شم بگيد ...
با تشكر .
gigili1567
04-03-2007, 03:30
احتمال زیاد اگه دفترچه ای چیزی همراهش هست توش نوشته ! یا صبر کن اون sms حاوی تنظیمات برات بیاد !
مرسی. ولی اس ام اس ایرانسل به دردم نخورد. دستی تنظیم کردم. اگه کسی برای ویندوز موبایل راهنمایی میخواد، بگه...
gigili1567
04-03-2007, 03:31
دوستان مي شه تنظيمات مربوط به GPRS و MMS رو برام يه خورده توضيح بدن ... من نمي دونم چه طور گوشيم رو با اين امكانات تنظيم كنم تا ازشون استفاده كنم ...
گوشي من هم Nokia 6630 هست ...
خيلي ممنون مي شم بگيد ...
با تشكر .
آقا شمال وضعیت آنتن دهی چطوره؟ کجا ها آنتن داره؟
gigili1567
04-03-2007, 03:35
توضیح در مورد حرف E که بعضی از گوشیها اونو بجای G نشون میدن:
نسل 2.5 موبایل، Gprs رو با سرعت حدود 200 کیلوبیت بر ثانیه ساپورت میکنه. خیلی از گوشیها این سرویس رو ساپورت میکنن. اما نسل بعدی موبایل، یعنی نسل 2.75 سرویس پیشرفته تری رو به اسم Edge با سرعت حدود 350 کیلو بیت بر ثانیه ساپورت میکنه. از اونجا که تجهیزات ایرانسل از نسل 2.75 هست، گوشیهایی که از Edge پشتیبانی میکنن، به جای G، حرف E رو نمایش میدن.
قابل توجه دارندگان توکیا برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
04-03-2007, 08:51
علامت GPRS روی گوشی من آمده و تنظیمات GPRS هم برای من فرستاده شده ولی هنگامی که با گوشی میخواهم برم تو سایت گوگل error میگیره((server not responding و تنظیمات MMS هم بر طبق صفحه های گذشته که دوستان گذاشته بودند انجام دادم ولی هنگام receive mms ختا میگیره
(network or configuration error) به نظر دوستان حالا من باید چه کار کنم گوشیم هم زیمنس
من موتورولا ندارم ولی برای یکی از آشنایان رو درست کرده اینطوری شد ، برو :
به Web Access رفته و سپس Web Sessions را باز کنید ، دکمه منو را زده و سپس New را انتخاب کنید و کانکشن جدید رو با مقدار های زیر پر کنید :
Name : Irancell MMS
Service Type 1 :wap
Proxy 1 : 10.131.26.138
Service Type 2 : HTTP
Proxy 2 : 10.131.26.138
Port 2 : 8080
GPRS APN : mtnirancell
و سپس دکمه Done را فشار داده و به صفحه اصلی برگردید و مراحل زیر را انجام دهید ؛
و بعد :
Menu > Messages > [Menu Button] > Message Setup > Server info > [Menu Button] > New
سپس اطلاعات زیر رو وارد کنید :
Service Name : Irancell MMS
Server Name : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Web Session Name : Irancell MMS
و سپس دکمه های Back یا Done را فشارداده و به بیرون برگردید و MMS رو امتحان کنید.
من اینها رو انجام دادم هم MMS گرفت هم فرستاد !
آقا خيلي خيلي ممنونم از اينکه راهنمايي کردي . هنوز اعمال نکردم . انجام دادم خبرت مي کنم
آقا خيلي خيلي ممنونم از اينکه راهنمايي کردي . هنوز اعمال نکردم . انجام دادم خبرت مي کنم
سلام . آقا کار نمي کنه . مي گيره اما نمي فرسته . نمي دونم چي کار کنم
آقا یکی جواب منو بده !!!1
دیروز میشد به اینترنت کانکت شم، از عصری دیگه یه بار میره ، صد بار نمیره
اون خط علامت E مثل شارپ میشه، یعنی بسته
خیلی کم بازه که بره تو نت
mms هم دیگه نمیتونم بفرستم
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککک
hessam_sz
04-03-2007, 10:52
تو رو خدا یه نفر پیدا بشه این تنظیمات ام ام اس رو واسه سونی اریکسون بذاره
saeed.rg
04-03-2007, 11:00
آقا مال منم از ديروز بعد از ظهر ديگه وصل نمي شه مال بقيه دوستان چطور
mahtab_tk
04-03-2007, 11:03
می خواستم ایرانسل دائمی بخرم نظرتون چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.
tatu_mail
04-03-2007, 11:03
سلام کسانی که میخواهند Mms بازی کنند شماره خودشونو به وسیله پیام خصوصی به هم بدهند تا مفت استفاده کنید دیگه حتما باید پولی باشه تا استفاده کنید این شماره منه::: 0935-3347073
من پای ثابت MMS بازیم
Man daram ba mobilam post midam. Bebakhshid, mobilam farsi nadare, ama hanuz ba computer nemitounam vasl sham, age kesi midoune komak. Aha rasti yahoo ro bara chat mikhastam, age kesi link dare bede, mer30
آقا مال منم از ديروز بعد از ظهر ديگه وصل نمي شه مال بقيه دوستان چطور
ماله منم اینجوری شده
می خواستم ایرانسل دائمی بخرم نظرتون چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.
اگه بخری از امکاناتش مثل GPRS ,MMS,3G, می تونی استفاده کنی
وصل کردنه گوشی به کامپیوتر :
کسایی که تنظیماته گوشیشونو انجام دادن و به اینترنت وصل کردن (تو یه تاپیک توضیح داده بود) باید pc-suite مربوط به گوشیشونو نصب کنن با این کار driver های گوشی نصب میشه و وقتی گوشیو با کابل usb وصل میکنی به کامپیوتر مودم گوشی شناخته میشه و خو ویندوز شروع میکنه به نصب مودم گوشی بعد یه پیغام میده میگه: your device installed and ready to be used حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
اکثر گوشیها صفحات بزرگ رو باز نمیکنن برای این کار باید سایت google رو بالا بیارید بعد آدرس مورد نظر رو توش وارد کنید و اونو جستجو کنید وقتی پیداش کرد لینکشو کلیک کنید با این کار صفحات بزرگ به چند صفحه کوچک برای موبایل تقسیم میشوند که با کلید 3 به صفحه بعد و با کلید 1 به صفحه قبل میروید ...مثلا اینجا رو میخواهید بیارید ...تو گوگل میزنی forum.p30world بعد که پیداش کرد اونو انتخاب میکنی واگه بخواهین اونو به صفحه عادی برگردونید زیر پنجره گوگل نوشته html اونو انتخاب کنید...در ضمن سرعت gprs در زمانهای مختلف فرق میکنه مثلا روز که بری گاهی 3 تا 4 کیلوبایت یا کمتر حتی 0.5 کیلو بایت دانلود میده ولی شب بری 1 به بعد تا 10 . 11 کیلوبایت دانلود میده ... اگه سرعتش کم باشه عکسها رو نمیاره یا دیر میاره...........
........موفق و پیروز باشید......
ممنون
جالب اینکه بعد کلی جست و جو فهمیدم که گوشی من n73 خودش کانکشن رو ساخته و همون شماره که گفتید
توی خودش هست !!!
ماله منم اینجوری شده
من یه ساعت پیش پیغام دادم اینجا
اما الان کانکشن قعطه و علامت E نیستش
مربوط به خود شبکست ؟
این بار سر جدتون جواب بدین .... :sad:
gigili1567
04-03-2007, 12:25
من یه ساعت پیش پیغام دادم اینجا
اما الان کانکشن قعطه و علامت E نیستش
مربوط به خود شبکست ؟
این بار سر جدتون جواب بدین .... :sad:
احتمالا دارن سرورهاشون رو تغییر وضعیت میدن. برای همین GPRS مختل شده.
آره من زنگ زدم گفت از شبکس
gigili1567
04-03-2007, 12:37
من شنیدم میخوان 3g رو هم تا چند وقت دیگه راه بندازن... ولی فکر نمیکنم این کار رو بکنن...
من شنیدم میخوان 3g رو هم تا چند وقت دیگه راه بندازن... ولی فکر نمیکنم این کار رو بکنن...
از کجا منبعش چیه
hessam123
04-03-2007, 12:49
من یه گوشی سونی اریکسون دارم که بی مشکل وصل شدم و ام ام اس و اینترنتم براه بود.اما یه Lg هم نامزدم داره که میخوایم اونم فعال کنم که بتونیم چت کنیم (:گزینه زیادی نداره. فقط یه Apn داره و یه Ip.جلوی این Ip چند باید بنویسم؟
احتمالا دارن سرورهاشون رو تغییر وضعیت میدن. برای همین GPRS مختل شده.
مرسی دوست عزیز
اگه کسی نرم افزار یاهو رو برا موبایل داره لطفا بگه ...
من یه گوشی سونی اریکسون دارم که بی مشکل وصل شدم و ام ام اس و اینترنتم براه بود.اما یه Lg هم نامزدم داره که میخوایم اونم فعال کنم که بتونیم چت کنیم (:گزینه زیادی نداره. فقط یه Apn داره و یه Ip.جلوی این Ip چند باید بنویسم؟
ip:10.131.26.138
port:8080
راستی وقتی شبکه gprs فعاله با کامپیوتر مشکلی ندارم غیر از اینکه سرعت از dial-up هم کندتره.
ولی با گوشی فقط صفحه اول رو میاره .
من با کامپیوتر که میخوام کانکت بشم، یوزر و پسورد رو چک میکنه و حتی به پیغام registering your computer on network هم میرسه اما بعدش یه پیغام میده :
the ppp control protocol was terminated !!!!
چند تا کار گفته بود که انجام دادم، اما نشد، انگار مشکل از شبکست.
بچه ها اگه کسی با n73 به شبکه وصل شده کمک
و یا اگه کسی میدونه چیکار باید بکنم، لطفاً راهنمائی
چون با خود گوشی میتونم به اینترنت وصل باشه ولی با کامپیوتر نمیشه
ممنون
m_mab2004
04-03-2007, 15:21
اگه میشه تنظیمات گوشی زیمنس(mms-gprs) رو هم اینجا بنویسید
mehdi_vsgh
04-03-2007, 16:08
سلام علیکم
یکی از این دوستان گل گلاب به ما میگه که این 3g چی چی هستش؟؟
mehdi_vsgh
04-03-2007, 16:10
راستی تنظیمات mms هم دیروز بعدازظهر برام اومد
دیروز برای یکی از دوستانم یکی فرستادم!!( که به صورت لینک واسش اومد)
امروزم برای خودم یکی فرستادم ولی تونستم کامل بگیرمش!!(قضیه چی چی بیده؟؟)
راستی میشه ام ام اس را واسه کسانی که از ایرانسل استفاده نمی کنند فرستاد؟؟ (اخه تو سایتش گفته کسانی که نمی تونند ام ام اس بگیرند براشون یه لینک میاد!)
من الان با Connection که کامپیوتر ساخته اومدم نت سرعتش 460.8Kbps سرعتش واقعیه؟
tatu_mail
05-03-2007, 10:40
افسردگی شدید من
از دیروز ظهر من دیگه نتونستم MMS بدم GPRS فعاله من الان با GPRS انلاینم از پری شب تا حالا 60 MB دانلود کردم
یه حروف E تو موبایلم هست مثل بغیه وقتی میخوام از GPRS یا MMS استفاده کنم اون پر رنگ تر میشه و دورش یه مربع میاد ولی الان فقط موقع استفاده از GPRS میاد
و دیگه برای MMS نمیاد وقتی MMs هم دریافت میکنم REtrive میکنم به GPRS وصل نمیشه که دانلود کنه
فکر میکنید برای چیست؟؟؟؟
درضمن تشکر میکنم از دوستانی که به من کمک کردن NETLCOM
آقا کسي ما رو کمک نمي کنه چطوري مي شه موتورولا رو هم به اين سيستم وصل کرد
افسردگی شدید من
از دیروز ظهر من دیگه نتونستم MMS بدم GPRS فعاله من الان با GPRS انلاینم از پری شب تا حالا 60 MB دانلود کردم
یه حروف E تو موبایلم هست مثل بغیه وقتی میخوام از GPRS یا MMS استفاده کنم اون پر رنگ تر میشه و دورش یه مربع میاد ولی الان فقط موقع استفاده از GPRS میاد
و دیگه برای MMS نمیاد وقتی MMs هم دریافت میکنم REtrive میکنم به GPRS وصل نمیشه که دانلود کنه
فکر میکنید برای چیست؟؟؟؟
واسه منم همینجوری شده نه ام ام اس و نه جی پی آر اس
tatu_mail
05-03-2007, 11:31
مال منم همينطوره
سلام شرمنده من که نمیتونم بهتون کمک کنم ولی تو صفحه قکر کنم 36-37 یه جدول تنظیمات هست که میتونی با اون یه کارایی بکنی
سعی بکن چون خود اپراتور های ایرانسل هم هیچی حالیشون نیست
tatu_mail
05-03-2007, 11:47
افسردگی شدید من
فکر میکنید برای چیست؟؟؟؟
__________________________________________________ ___________
تنضیماتی که روی گوشی منه اسداد ها یه نگاهی بندازن ببینن مشکل من چیه؟؟؟
Default slide timing 00:03
Allow Multimedia Recpet :: In Home network
incoming multi .Msgs ::: Retrive Manually
allow advert ::: Yes
تو قسمت configuration :: Personal configuration
accont::: Irancell-MMS
SErver Addres :: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Use preferred access Pt :: No
Proxy:: Enabled
Proxy Addres :: 10.131.26.138
Proxy port:: 9200
Data Bearer:: Paket Data
packet data access point :: GSM-GPRS/GPRS
Network Type :: IPV4
authntication type:: Normal
این بود وضیعت من
tatu_mail
05-03-2007, 12:31
راستی تنظیمات mms هم دیروز بعدازظهر برام اومد
دیروز برای یکی از دوستانم یکی فرستادم!!( که به صورت لینک واسش اومد)
امروزم برای خودم یکی فرستادم ولی تونستم کامل بگیرمش!!(قضیه چی چی بیده؟؟)
راستی میشه ام ام اس را واسه کسانی که از ایرانسل استفاده نمی کنند فرستاد؟؟ (اخه تو سایتش گفته کسانی که نمی تونند ام ام اس بگیرند براشون یه لینک میاد!)
سلام اگه MMS شما حجمش زیاد باشه یا تصویر و صدا با هم باشه لینک میده ولی عکس بفرسی لینک نمیده
سلام اگه MMS شما حجمش زیاد باشه یا تصویر و صدا با هم باشه لینک میده ولی عکس بفرسی لینک نمیده
تنطیماتت درسته من هم موزیک هم ویدیو هم عکسو با هم فرستادم کامل اومد لینکم نداد
tatu_mail
05-03-2007, 14:14
تنطیماتت درسته من هم موزیک هم ویدیو هم عکسو با هم فرستادم کامل اومد لینکم نداد
خداااااااا پس چرا MMS نمیفرسه
همه اپراتورها هم اوشکولن میگن دوباره بفرس میره
gigili1567
05-03-2007, 14:30
درست میشه... تحمل داشته باشین
درست مي شه واسه منم اينجوري بود
tatu_mail
05-03-2007, 16:09
درست میشه... تحمل داشته باشین
اره میدونم
ممنون
ولی میترسم خودم انگولک کرده باشم از کار افتاده باشه اخه درست بود
من شانس ندارم موقعی درست میشه برای من که دیگه رایگان نیست
خداااااااا پس چرا MMS نمیفرسه
همه اپراتورها هم اوشکولن میگن دوباره بفرس میره
در اينکه همه اپراتوراش اوشکولن که شکي نيست . منم تمام تنظيمات رو دستي وارد کردم چيزي نمي فرسته . گوشيم رو عوض کردم بعد به خدماتش زنگ زدم مي گن تنظيمات دوباره 2 هفته ديگه فرستاده مي شه . خوب دو هفته ديگه به چه درد من مي خوره من الان مي خوام
اره میدونم
ممنون
ولی میترسم خودم انگولک کرده باشم از کار افتاده باشه اخه درست بود
من شانس ندارم موقعی درست میشه برای من که دیگه رایگان نیست
نه اتفاقي نمي افته . فوقش اينه که دوباره دستي تنظيم مي کني
tatu_mail
05-03-2007, 16:39
[quote=saragol;904523]من با کامپیوتر که میخوام کانکت بشم، یوزر و پسورد رو چک میکنه و حتی به پیغام registering your computer on network هم میرسه اما بعدش یه پیغام میده :
سلام شما باید اول از بلوتوث که به کامپیوتر تون وصله اطمینان حاصل فرمایید
در قسمت کنترل پنل Network Connection
به جای مودم معمولی مودم Bluetooth انتخاب کنید البته بعد از کانکشن ساختن
مطمئنا این کارهارو کردید
در موبایل خودتون به قسمت
Menu>>Seting>>Configuration>>Personal Setting بروید و حتما تنظیماته اولیشو انجام بدید
اگر نتونستید اقا حمید در صفحهای 5-6-7 تو همین حوالی به شما کمک خواهد کرد
میتونید تو این صفحه ها مشکلاتون پیدا کنید
در این زمینه اقا Hamid , حسین به شما کمک میکنند یا پستهای منو ببینید از کی تشکر کردم جوابتونم اونجا هست
tatu_mail
05-03-2007, 16:41
نه اتفاقي نمي افته . فوقش اينه که دوباره دستي تنظيم مي کني
ممنون یعنی شما میگی درست میشه؟؟؟
من حتی یه بارم پاک کردم دوباره تنظیم کردم نشد که نشد
mehdi_vsgh
05-03-2007, 16:50
tatu_mail جان من الان برای شما یه MMS فرستادم (شمارتون تو چند صفحه قبل بود)
ببین به دستت رسید یا نه؟؟
البته این فقط برای تست بود اگه شماهم چیزی دارین بفرستین!!
gigili1567
05-03-2007, 16:54
فعلا دوره آزمایشیه. فکر کردین بیخودی مفتش کردن؟ تا همه کار کنن و مشکلات شبکه شناسایی بشه. البته اگه یادتون باشه Ir-tci برای همین مرحله از راه اندازی Sms هم از ملت پول میگرفت.. باز دمه اینا گرم...
m_mab2004
05-03-2007, 18:07
علامت GPRS روی گوشی من آمده و تنظیمات GPRS هم برای من فرستاده شده ولی هنگامی که با گوشی میخواهم برم تو سایت گوگل error میگیره((server not responding و تنظیمات MMS هم بر طبق صفحه های گذشته که دوستان گذاشته بودند انجام دادم ولی هنگام receive mms ختا میگیره
(network or configuration error) به نظر دوستان حالا من باید چه کار کنم گوشیم هم زیمنس
یکی نیست جواب ما رو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
brightest
05-03-2007, 20:21
سلام !
از دوستان كسي هست كه تنظيم mms رو براي w810 انجام داده باشه ؟
من gprs رو بدون ------ و با پورت 8080 براي http تنظيم كردم و مشكلي هم ندارم !
سرور mms رو هم تنظيم كردم ولي كار نميكنه !
با تشكر
من با کامپیوتر که میخوام کانکت بشم، یوزر و پسورد رو چک میکنه و حتی به پیغام registering your computer on network هم میرسه اما بعدش یه پیغام میده :
ممنون
اگه برنامه PC Suite رو نصب کرده باشی با کابل USB وصل کن وقتی وصل شد صفحه Nokia PC Suite رو باز کن یه جا نوشته Cannetion to the inter net که شکل دکله و به G رو اون کلیک کن بعد رو Setting کلیک کن صفخه One TouchAccess میاد که پایینش نوع مودم که باید Nokia GSM Phone USB Modem یا
Nokia GSM Phone USB Modem #2 هست بعد NEXT و میزنی و رو گزینه ای که نوشته
Configure the connection manually رو انتخاب می کنی و بعد next که سه تا فیلد داره که Access point هست که همون چیزی که تو گوشی هست می نویسی Irancell-GPRS کاری به یوزر نیم وپسورد نداشته باش بعد دکمه Finish رو بزن Connection ساخته شده فقط کافیس که بری تو قسمت کانکشن ویندوز بعد مثل بقیه کانکشنا که باشون وصل می شدی نت رو کانکشنی که واسه موبایل کلیک می کنی شمارش باید#99* باشه
Payman86p
05-03-2007, 21:12
من که با K750 دارم هم از Gprs استفاده می کنم هم از Mms البته از موقعی که Sms اومد دو سه روز بعد راه افتاد؟!!
tatu_mail
06-03-2007, 01:25
tatu_mail جان من الان برای شما یه MMS فرستادم (شمارتون تو چند صفحه قبل بود)
ببین به دستت رسید یا نه؟؟
البته این فقط برای تست بود اگه شماهم چیزی دارین بفرستین!!
سلام
بله رسید از بقیه بچهه ها هم mms رسید دسته همگی درد نکنه ولی هنوز من موفق نشدم ببینمشون
بابا الان بحس سر اینه که mms من از کار افتاده نمیتونم بفرسم و دریافتی هارو نگاه کنم
شانسه دیگه
لطفا کسی MMS برام فرستاد تو قسمت Subject اسمشونو بنویسم تا تو موبایل Save منم
همش نگرانم نکنه خودم یه کاریش کردم از کار افتاده
tatu_mail
06-03-2007, 01:28
با این وجود ایرانسل باید تاریخ عیدیشو زیاد کنه الان من میل میزنم کلی شکایت میکنم
nima_949
06-03-2007, 01:32
بچه ها راست میگن اصلا وضعیت gprs و mms خوب نیست افتضاحه
tatu_mail
06-03-2007, 02:08
سلام من الان به ایرانسل ایمیل دادم همه چیو نوشتم گفتم همه خواستار اضافه کردن وقت عیدی هستند
حالا شما هم اگه میشه میل بزنید بگید که منم ضایع نشم بنویسید اصلا راضی نیستیم همش قطع میشه
و......
اینم میل: cs@mtnirancell.ir
Total Overdose
06-03-2007, 03:22
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من از دیروز GPRS ام قطع شده و دیگه نمیتونم از اینترنت استفاده کنم و گوشی Error : No Gateway Reply رو نشون میده ولی MMS فعاله هم میگیرم و هم میتونم بفرستم!!!
برای شما ها هم همینطوره یا خیر؟
مشکل از کجاست؟
راهنمایی کنید
با تشکر
gigili1567
06-03-2007, 03:26
من هم Gprs دارم هم Mms، مشکلی هم ندارم.. گهگداری قطع میشه...
tatu_mail
06-03-2007, 03:33
شما شانس دارید :((
Mohammad Hosseyn
06-03-2007, 03:59
آقا شمال وضعیت آنتن دهی چطوره؟ کجا ها آنتن داره؟
ببخشيد دير جواب مي دم ... اما الان ساري كه كامله ، بابل و آمل هم اومده ، قائمشهر هم طبق اخباري كه امروز گرفتم انشالله تا 16 كامله ، بقيه شهرها مثل نكا ، جويبار و... گفتن به زودي .
اما نمي دونم چرا در مورد چالوس و رامسر كه شهرهاي مسافرتيه هيچ حرفي نزدن .
gigili1567
06-03-2007, 04:09
امیدوارم زودتر راه بیفته.. من که خسته شدم هی سیمکارت عوض کردم...
hessam123
06-03-2007, 08:42
ip:10.131.26.138
port:8080
این آیپی درست اما خوب چیز نداره... این جای پورت نداره که بزنم 8080! اما وقتی این آیپی رو می زنم اسم G میاد اما وصل نمیشه ):
سلام
من الان توی دانشگامون به اینتر نت وصلم .مشکلی هم نداره . سر عتشم عالیه
سلام منم ايميل زدم براي ايرانسل و گفتم که وضعيتشون افتضاحه
brightest
06-03-2007, 13:14
سلام !
از دوستان كسي هست كه تنظيم mms رو براي w810 انجام داده باشه ؟
من gprs رو بدون ------ و با پورت 8080 براي http تنظيم كردم و مشكلي هم ندارم !
سرور mms رو هم تنظيم كردم ولي كار نميكنه !
با تشكر
دوستان كسي نميتونه كمك كنه ؟
من اينترنت دارم ولي mms نميتونم بفرستم و mms هائي كه واسم مياد رو نميتونم ببينم !:sad:
اصلا mms نمي فرسته من فقط اينترنت دارم و مي تونم ام ام اس بگيرم
nima_949
06-03-2007, 15:22
اصلا به درد نمیخوره چون فعلا آزمایشیه استفاده آنچنانی نداره دانلود نمیشه کرد
gigili1567
06-03-2007, 15:38
این آیپی درست اما خوب چیز نداره... این جای پورت نداره که بزنم 8080! اما وقتی این آیپی رو می زنم اسم G میاد اما وصل نمیشه ):
میتونی IP رو به این صورت وارد کنی(اگه جایی برای پورت نداری):
8080:xxx.xxx.xxx.xxx
xxxها همون شماره IP هست.
3G تکنولوژی نسل سوم ارتباطات تلفن های همراه ميباشد.
اين تکنولوژی امکان ارسال اطلاعات بر روی تلفن های همراه را در حالت ايده آل به 650Kb/s ميرساند:ohno:
در حالی که سرويس GPRS در ايده آل ترين حالت خود حداکثر سرعت ارتباطی 48Kb/s را دارا ميباشد:sad:
همانطور که از ارقام پيداست سرعت انتقال اطلاعات در فناوری 3G بيش از 10 برابر سرعت در GPRS ميباشد.
هم اکنون کاربران شبکه تلفن همراه در کشور ژاپن از 3G بهره مند ميباشند.
gigili1567
06-03-2007, 15:59
Gprs اسما تا 150 هم ساپورت میکنه
3G تکنولوژی نسل سوم ارتباطات تلفن های همراه ميباشد.
اين تکنولوژی امکان ارسال اطلاعات بر روی تلفن های همراه را در حالت ايده آل به 650Kb/s ميرساند:ohno:
در حالی که سرويس GPRS در ايده آل ترين حالت خود حداکثر سرعت ارتباطی 48Kb/s را دارا ميباشد:sad:
همانطور که از ارقام پيداست سرعت انتقال اطلاعات در فناوری 3G بيش از 10 برابر سرعت در GPRS ميباشد.
هم اکنون کاربران شبکه تلفن همراه در کشور ژاپن از 3G بهره مند ميباشند.
تا سه سال ديگه ايرانسلم راه مي انداره
اصلا به درد نمیخوره چون فعلا آزمایشیه استفاده آنچنانی نداره دانلود نمیشه کرد
نه بابا خوبه من همش با ايرانسل کانت ميشم سرعتش يه مقدار پايينه
20تاهست ولي
چه کاره بدي کردي آدم بده
با اين کارت تو رو ار هديه نوروري خط ميرنند
با این وجود ایرانسل باید تاریخ عیدیشو زیاد کنه الان من میل میزنم کلی شکایت میکنم
کيه جواب تو رو بده آخه
من هم Gprs دارم هم Mms، مشکلی هم ندارم.. گهگداری قطع میشه...
موافقم باهاتون
سلام من الان به ایرانسل ایمیل دادم همه چیو نوشتم گفتم همه خواستار اضافه کردن وقت عیدی هستند
حالا شما هم اگه میشه میل بزنید بگید که منم ضایع نشم بنویسید اصلا راضی نیستیم همش قطع میشه
و......
اینم میل: cs@mtnirancell.ir
ما نمي رنيم شما ضايع شين
سلام
من الان توی دانشگامون به اینتر نت وصلم .مشکلی هم نداره . سر عتشم عالیه
منم همين طور
خوبه
بچه ها راست میگن اصلا وضعیت gprs و mms خوب نیست افتضاحه
کي گفته
نه
خوبه
من يه سوال دارم؟
برا اينكه يه سايتو باز كنم بايد بجاي www بنويسيمwap ؟
يه بر نامه برا دانلورد پيدا كردم كه سر عته دانلودو يه كم بيشتر مي كنه
با سلام
آقا تنظيم اين گوشي سوني اريكسون K510i براي Gprs چيه؟
سيم كارت دوستم رديفه چون گذاشتم رو گوشي خودم جواب داد ولي مال اون جواب نمي ده؟؟؟
نگين بايد اس ام اس بياد چون من گوشي خودمو دستي تنظيم كردم كسي اگه از تنظيمات دستي اين گوشي اطلاعي داره ممنون ميشم راهنمائي كنه
قربان شما
tatu_mail
06-03-2007, 18:40
ممنون دوست عزیز من که شما هم میل زدید خودم تا الان 3 تا میل زدم
میخوام بدونم چرا بعضیا میتونن استفاده کنن ولی بعضی نمیتونن این تفاوت دلیلش چیه؟؟؟؟
منم اینو میخوام بدونم که اصلا میل نزدن هنوز جواب منو بدن
ممنون:happy:
brightest
06-03-2007, 20:17
:sad: :sad: :sad: :sad:
دوستان كسي نميتونه كمك كنه ؟
من اينترنت دارم ولي mms نميتونم بفرستم و mms هائي كه واسم مياد رو نميتونم ببينم !:sad:
سلام
من k310i دارم gprsمن وصل ولي mms ندارم gprs هم دستي درست كردم كسي تنظيمات رو داره؟ بذاره ممنون مي شم.
شمارم براي mms بازي 09354219615
mehdi_vsgh
06-03-2007, 21:17
سلام اقا بابک مجبوری که هر جواب را تو یه پست جداگونه بدی؟؟؟ (اگه میخوای تعداد پستات زیاد بشه راههای زیادی هست!)
راستی دوستان امروز من اشتباهی اون اس ام اس های تنظیم mms را پاک کردم!!!
حالاهم که دستی این تنظیمات را انجام دادم ولی نمیتونه mms بفرسته!!
برای همه اینطوریه/؟؟؟؟ مشکل از شبکه هستش؟؟ یا نه؟؟
6600 گوشی منه!
ShahabSAMSUNG
06-03-2007, 21:18
اکثر تنظیمات همونیه که برای GPRS استفاده می کنی. فقط تو ام ام اس یه قسمت یه آدرس سایت می خواد که باید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنی.
tatu_mail
06-03-2007, 21:53
اکثر تنظیمات همونیه که برای GPRS استفاده می کنی. فقط تو ام ام اس یه قسمت یه آدرس سایت می خواد که باید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد کنی.
سلام
بله همینطوره چون چیزه دیگهای نداره
ولی من این کارو کردم ولی هیچ انفاقی نکرد
سوال:»:
1:>> Allow multimedai recept باید Yes باشه یا NO یا in home network ??????
2:>> Allow adverts باید Yes or NO باشه؟؟؟؟
3:>> Proxy port من 8080 دادم
4:>> Bearer Setting : Packet Data
5:>> Network Type باید Ipv4 باشه یا Ipv6
6:>> Authentication Type باید Normal باشه یا Secure
ممنون میشم اگه جواب این سوالهای مبهمو به من بدید
مرسی
mehdi_vsgh
06-03-2007, 22:00
من فقط سوال 6 را مطمئن هستم که باید normal باشه
مجید فینا
06-03-2007, 22:22
با سلام
آقا تنظيم اين گوشي سوني اريكسون K510i براي Gprs چيه؟
سيم كارت دوستم رديفه چون گذاشتم رو گوشي خودم جواب داد ولي مال اون جواب نمي ده؟؟؟
نگين بايد اس ام اس بياد چون من گوشي خودمو دستي تنظيم كردم كسي اگه از تنظيمات دستي اين گوشي اطلاعي داره ممنون ميشم راهنمائي كنه
قربان شما
سوني اريکسون
مسير زير را دنبال کنيد :
منو > تنظيمات > اتصال > اشتراک هاي ديتا > اشتراک جديد
سپس يک اسم وارد کنيد ، مثلا Irancell ؛ سپس برروي دکمه ادامه کليد کنيد ، GPRS رو انتخاب کنيد و در صفحه جديد GPRS APN رو با کلمه gprs مقداردهي کنيد . دکمه ذخيره (Save) را زده و به صفحه اشتراک هاي ديتا برگرديد ، حالا اسم کانکشني را که ساختيد پيدا کرده و آن را انتخاب کنيد (دايره کناري آن توپر شود).
دوباره به تنظيمات > اتصال برگرديد و اين دفعه تنظيمات اينترنت رو انتخاب کنيد ، گزينه تنظيم جديد را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جديد شويد ، نامي براي تنظيم انتخاب کرده ، ok کنيد و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکي را انتخاب کنيد که قبلا ساختيد در اينجا Irancell مي باشد ، دکمه ذخيره را انتخاب کنيد و به صفحه تنظيمات اينترنت برگرديد ، سپس همان تنظيمي را انتخاب کنيد که در بخش قبل ساختيد (دايره کناري تنظيم بايد توپر شود).
حالا به منوي اصلي برگشته و گزينه اينترنت (شکل کره زمين) رو انتخاب کنيد منتظر بمانيد تا اتصال صورت گيرد.
براي وارد کردن آدرس دکمه "بيشتر (More)" را زده و سپس گزينه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنيد !!!!
Maziar_69
06-03-2007, 22:50
من تا حالا حدود 600 مگ دانلود کردم برای من عالیه هم ام ام اس وصله هم اینترنت. واقعآ عالیه:laughing:
tatu_mail
07-03-2007, 10:42
سلام
تورو خدا یکی کمک کنه به خدا با MMS جبران میکنم
به تنظیماتم یه نگاه بیندازید ببینید کجاش ایراد داره ممنون میشم
SErver Addres :: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم
tatu_mail
07-03-2007, 11:07
سلام دوباره
دیگه عصابم ریخت بهم زنگ زدم 130
کفتم که بار تنظیمات برای من اومد منم استفاده کردم هیچ مشکلی نداشت یه دفعه قطع شد منم
گفت گوشیتو Reset Factory کردی منم گفتم بله
گفت به خاطر همینه و باید منتظر باشی تا 25 برات SMS بیاد
گفتم تنظیمات دستی چی گفت اینطوری نمیشه
حالا چه کار کنم
سلام
تورو خدا یکی کمک کنه به خدا با MMS جبران میکنم
به تنظیماتم یه نگاه بیندازید ببینید کجاش ایراد داره ممنون میشم
SErver Addres :: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون میشم
سلام گوشيت چيه؟ اول اينو جواب بده تا بهت بگم چي کار بايد بکوني
سلام دوباره
دیگه عصابم ریخت بهم زنگ زدم 130
کفتم که بار تنظیمات برای من اومد منم استفاده کردم هیچ مشکلی نداشت یه دفعه قطع شد منم
گفت گوشیتو Reset Factory کردی منم گفتم بله
گفت به خاطر همینه و باید منتظر باشی تا 25 برات SMS بیاد
گفتم تنظیمات دستی چی گفت اینطوری نمیشه
حالا چه کار کنم
بابا اين 130 که جواب نمي ده . بگو گوشيت چيه تا بهت بگم تنظيماتش رو چي کار کني . من هم دستي تنظيم کردم و شده
tatu_mail
07-03-2007, 11:52
سلام گوشيت چيه؟ اول اينو جواب بده تا بهت بگم چي کار بايد بکوني
سلام
ممنون
من گوشیم Nokia 7370
سری 40
اینم عکسش
:) یعنی میشه MMS دوباره وصل شه؟
GPRS هیچ مشکلی نداره ولی MMS عصاب خورد کن شده:sad:
این مشخصات کاملش به صورت فارسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون
من گوشیم Nokia 7370
سری 40
اینم عکسش
:) یعنی میشه MMS دوباره وصل شه؟
GPRS هیچ مشکلی نداره ولی MMS عصاب خورد کن شده:sad:
این مشخصات کاملش به صورت فارسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي دونم مسيج من به شما رسيده يا نه . اگر رسيده اين تنظيمات رو انجام بده ببين درست مي شه
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
اگه با تنظيماتي که بالا گفتم نشد . با اين زيريا برو ببين مي شه . خبرم کن
Menu > Tools > Setting > Connection > Access points > [Option Button] > New Access Point > Use default settings
سپس دکمه Option را زده و Advanced settings رو انتخاب کنید و مقادیر زیر رو وارد کنید :
nima_949
07-03-2007, 13:44
چه فایده میخوای فعال کنی هیچی فایده ای نداره اینقدر ترافیک داره که نمیشه استفاده کرد الان چند روزه که نه میشه mms فرستاد اگر هم بفرسته روز بعد میرسه دست طرف
من هم k310i دارم gprs فعالش کردم ولی mms نمیشه یکی تنظیمات mms رو واسه این گوشی ها نداره؟
کمک کنید چند روزه دنبالشم ولی هیچ جا پیدا نکردم:rolleye:
از 29 مهر ماه 1385، ايرانسل در شهرهاي تهران، تبريز، مشهد، کرج، ساري، اروميه، مراغه قم، کرمانشاه، اردبيل، شيراز، خرم آباد، همدان، مشگين شهر، گرمی و سراب در دسترس شما بوده است و هم اکنون شهرهای بابل، سنندج، مياندوآب، سقز، ايلام، اليگودرز، کنگاور و باقرشهر نيز به شبکه اضافه می شوند. هم اکنون، محدوده آنتن دهي و پوشش شبکه در شهر هاي مذکور به اين شرح مي باشد:
تهران
ایرانسل پوشش کامل پایتخت و بزرگترین شهر ایران، یعنی تهران را در راس برنامه های خود دارد و هم اکنون، پوشش شبکه به مناطق ذیل محدود می شود:
از شمال:لشگرک ، دربند ، اوین
از جنوب: شهرری، بلوار آزادگان ، جاده تهران - قم ، جاده ساوه ، بهشت زهرا
از غرب: شهرک آسمان، شهران، زیبا شهر، کن، ورزشگاه آزادی ، اتوبان تهران - کرج، پارک چیتگر
از شرق: تهران پارس، تهران نو، لویزان ، اتوبان تهران - دماوند
نواحی نامبرده، مناطقی هستند که دفاتر بسیاری شرکتها، تعداد کثیری سازمانهای دولتی، بازار بزرگ، خیابانهای اصلی، فرعی و میادین اصلی را در برمی گیرند.
تبریز
تبريز يک شهر صنعتي و پرجمعيت در شمال غربي ايران است که درصد قابل توجهي از جمعيت شهري را در بر دارد. هم اکنون، پوشش شبکه در اين شهر کامل شده است.
تمامي نواحي و مناطق شهر تبريز تحت پوشش بوده و ساختمانهاي اصلي سازمانهاي دولتي و خصوصي را تحت پوشش داشته و بعلاوه، مراکز خريد بزرگ، دفاتر مرکزي، مرکز شهر، خيابانهاي اصلي و فرعي مهم را در تبريز شامل مي شود.
مشهد
مشهد که مهمترين شهر مذهبي و نيز بزرگترين شهر در شمال شرق ايران است،جايگاه ويژه اي در فهرست برنامه پوشش شبکه دارد. هم اکنون پوشش شبکه در مشهد کامل می باشد.
ساختمانهاي اصلي سازمانهاي دولتي و خصوصي را تحت پوشش داشته و بعلاوه، مراکز خريد بزرگ، دفاتر مرکزي، مرکز شهر، خيابانهاي اصلي و فرعي مهم را در مشهد شامل مي شود.
کرج
روزانه تعداد کثيري ، از کرج که يکي از شهرهاي مهم ايران است، به تهران سفر مي کنند. به اين دليل، ايرانسل، به لحاظ پوشش شبکه، براي اين شهر اهميت خاصي قائل است. در کرج، مناطق مرکزي شهر با ساختمانها و دفاتر مرکزي و سازمانهاي مهم، بطور کامل تحت پوشش شبکه قرار دارند. در حال حاضر، منطقه تحت پوشش در اين شهر به نواحي زير محدود مي شود:
از شمال: رجايي شهر، باغستان، خرم دشت، دانشگاه تربيت معلم، شهرک قائميه، بلوار امام خميني، بلوار ملاصدرا، بلوار شهيد مطهري، بلوار قائم
از جنوب: شهر صنعتي، شهرک ذوب آهن، فرديس، بلوار شهيد چمران، بلوار هفتم تير، بلوار امامزاده حسن
از غرب: مهرشهر، شهرک پرديسان، کوي فرهنگ، بلوار امام خميني، بلوار شهيد مطهري، بلوار شهرداري، بلوار شهيد حدادي، بلوار حميد شمس
از شرق: شهرک رسالت (عظيميه)، حصار، اسلام آباد، بلوار امامزاده حسن، بلوار شهيد چمران، اتوبان تهران–کرج، بلوار بسيج
ساری
ساري، مرکز استان مازندران، يکي از پرجمعيت ترين شهرهاي شمال ايران است. بعد از تکميل مراحل پوشش مقدماتي در ساري، هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
ارومیه
شهرستان اروميه، به عنوان مرکز استان آذربايجان غربي از نظر موقعيت جغرافيایي، در جنوب شهرستان سلماس و شمال شهرستان نقده قرار گرفته و آبهاي درياچه اروميه شرق آن را ميپوشاند و از جانب غرب با كشور تركيه و از گوشه جنوب غربي با كشور عراق همسايه است. اروميه به لحاظ قرارگرفتن در اين منطقه از اهميت بسزايي برخوردار بوده و بنابراين ايرانسل هم اکنون در اين شهر شروع بکار کرده و تمامي شهر را تحت پوشش قرار داده است. در آينده اي نه چندان دور، بخش قابل توجهي از نواحي اطراف اروميه نيز به اين محدوده اضافه مي شود.
مراغه
شهرستان مراغه در جنوب غربي استان آذربايجان شرقي، بر دامنه كوه سهند قرار گرفته و از شمال به شهرستان تبريز، از شرق به شهرستان هشترود، از مغرب به درياچه اروميه و شهرستان بناب و از جنوب به شهرستانهاي ملكان و مياندوآب و شاهين دژ محدود است. اين شهر به لحاظ موقعيت جغرافيايي و کشاورزي، در شمال غرب ايران و همچنين در استان آذربايجان شرقي حائز اهميت مي باشد و به همين جهت ايرانسل ، پوشش شبکه را در مراغه کامل کرده و هم اکنون تمام شهر تحت پوشش است.
قم
شهر قم از مهم ترین مراکز شیعه در ایران و سراسر جهان محسوب می شود. حوزه علمیه و حرم مطهر حضرت معصومه(س) از اماکن مهم مرکز استان قم هستند. جمکران نیز یکی دیگر از اماکن زیارتی واقع در اطراف قم می باشد. هم اکنون پوشش شبکه ایرانسل در قم تکمیل شده و بدین ترتیب ایرانسل در سراسر این شهر آنتن دهی دارد.
اردبیل
شهر اردبیل، در شمال غربی ایران، در استان اردبیل و بر فلاتی به ارتفاع تقریبی 1.525 متر بالاتر از سطح دریا واقع شده است. به دلیل برخورداری از هوای سالم و چشمه های آب معدنی گرم در اطراف شهر، اردبیل از مناطق جذاب گردشگری در ایران است. در حال حاضر محدوده پوشش شبکه در این شهر به قرار زیر است:
• از شمال: بلوار بسیج، بلوار آزادی
• از جنوب: بزرگراه شهدا، خیابان امام خمینی
• از غرب: بزرگراه ملا یوسف، خیابان سعدی، خیابان حافظ شیرازی
• از شرق: بزرگراه بسیج، بزرگراه بعثت
کرمانشاه
شهر کرمانشاه با آب و هوایی ملایم، در 525 کیلومتری تهران واقع شده و مرکز استان کرمانشاه است. کرمانشاه از تاریخی درخشان برخوردار بوده و یکی از شهرهای قدیمی کشور است. در حال حاضر پوشش شبکه ایرانسل در این شهر به مناطق زیر محدود می شود:
• از شمال: بلوار گلها، بلوار دانشگاه، بلوار حافظ
• از جنوب: بلوار صابونی، بلوار دانشجو، بلوار مطهری، خیابان ملت
• از غرب: بلوار شاهد، بلوار طالقانی، بلوار کاشانی، بلوار باهنر
• از شرق: بلوار کشاورز، خیابان اندیشه، بزرگراه آزادی، خیابان شیخ بهایی
شیراز
شیراز مرکز استان فارس، یکی از زیباترین شهرهای تاریخی دنیا است. فارسی (یا همان پارسی) زبان فارس (پارس) قدیم است که بعدها زبان رسمی ایران (پرشیا) شد.
شیراز با جمعیتی بالغ بر 1,300,000 نفر، در جنوب غربی ایران واقع شده است. این شهر در 200 کیلومتری خلیج همیشه فارس و ارتفاع 1800 متری از سطح دریا قرار دارد.
در حال حاضر، تعداد بسيار زيادي از ساختمانهای اصلی سازمانهای دولتی و خصوصی تحت پوشش شبکه ایرانسل هستند و در آینده ای نزدیک، سایر بخشها نیز به این محدوده اضافه خواهند شد؛ بنابراین بخش مرکزی شیراز تحت پوشش شبکه ایرانسل قرار گرفته است. مناطقی که تا کنون در شیراز به شبکه ایرانسل پیوسته اند، عبارتند از:
• از شمال: بلوار جمهوری اسلامی، خیابان گلستان
• از جنوب: بزرگراه رحمت شرقی، خیابان امیرکبیر
• از غرب: خیابان استقلال، خیابان ستارخان
• از شرق: بلوار مولوی، بلوار جانبازان
خرم آباد
خرم آباد مرکز استان لرستان، واقع در غرب ایران است. طبق آمار سال جاری، این شهر که در کوههای زاگرس واقع شده، تقریباً 300 تا 400 هزار نفر جمعیت دارد. اکثر خرم آبادی ها به زبان لری صحبت می کنند. با اینکه خرم آباد جزو مراکز اصلی گردشگری محسوب نمی شود، ولی از جاذبه ها و مناظر دیدنی متعددی برخوردار است.
این شهر به طور کامل تحت پوشش شبکه ایرانسل قرار دارد.
همدان
شهرستان همدان با وسعتي حدود 4118 كيلومتر مربع، از خط الراس رشته كوه الوند، تا مرزهاي شرقي استان كشيده شده است. شهرستان همدان، از شمال به شهرستان رزن و كبودرآهنگ، از جنوب به تويسركان و ملاير، از شرق به استان مركزي و از غرب به شهرستان بهار محدود مي شود. در جنوب شهرستان همدان، ارتفاعات كوهستان الوند قرار دارد، كه مرز طبيعي شهرستان هاي همدان و تويسركان را تشكيل مي دهد. هم اکنون پوشش شبکه ایرانسل در همدان تکمیل شده و بدین ترتیب ایرانسل در سراسر این شهر آنتن دهی دارد.
مشكين شهر
خياو يا مشگين شهر مركز شهرستان مشگين شهر، يكي از شهرهاي معروف استان اردبيل كه در 295 كيلومتري تبريز از راه اردبيل واقع شده است. مشكين شهر امروزي، از شمال به شهرستان مغان، از جنوب به رشته جبال سبلان، از شرق به شهرستان اردبيل و كشور شوروي سابق و از باختر به شهرستان اهر محدود شده است. در حال حاضر محدوده پوشش شبکه در این شهر تقریبا کامل بوده و از جنوب به خیابان نواب و استادیوم آزادی محدود می باشد.
گرمي
شهر گرمي، مركز شهرستان مغان استان اردبيل، با پهنه اي حدود 7 كيلومتر مربع، در شمال خاوري استان اردبيل، در مسير راه تبريز- پارس آباد قرار دارد .شهرگرمي به نام دشت مغان نيز شناخته می شود. چون اين محل يكي از مراكز قوم پارت بوده و تاكنون دهها تپه تاريخي كه آثار و بناهاي پارتي در آنها ديده شده و جايگاه مغ ها، روحانيون زرتشتي بوده است، از روزگاران كهن اين ناحيه را «دشت مغان» گفته اند. هم اکنون پوشش شبکه ایرانسل در گرمی تکمیل شده و بدین ترتیب ایرانسل در سراسر این شهر آنتن دهی دارد.
سراب
شهرستان سراب با مساحت 7/3447 كيلومتر مربع در جنوب شرقي استان آذربايجان شرقي قرار دارد. اين شهرستان از شمال به شهرستانهاي مشكين شهر و هريس و از شرق به استان اردبيل از جنوب به شهرستان ميانه و از غرب به شهرستان بستان آباد محدود است. هم اکنون پوشش شبکه ایرانسل در سراب تکمیل شده و بدین ترتیب ایرانسل در سراسر این شهر آنتن دهی دارد.
شهر قدس
شهر قدس با مناظر طبیعی آن در جنوب غربی تهران واقع شده است. قدس یکی از بزرگترین و مهمترین شهرهای اطراف تهران است که جمعیت زیادی را در خود جای داده است. پوشش شبکه ایرانسل در این شهر کامل شده است.
بابل
اين شهر در شمال ايران و در حدود 20 کيلومتري جنوب درياي خزر، در استان مازندران واقع شده است. تعدادي مراکز توليدي کوچک پايه هاي اقتصادي اين شهر را تشکيل مي دهند. همچنين بابل مرکز تجاري يک منطقه کشاورزي محسوب مي شود. محصولات اصلي اين منطقه عبارنتد از: برنج و ميوه. بابل از طريق جاده به مرکز استان مازندران، يعني ساري و همچنين به آمل مرتبط مي شود. شهر ساحلي بابلسر، که در 20 کيلومتري شمال بابل قرار دارد، از مهمترين مراکز تفريحي شمال ايران است. پوشش شبکه در بابل تکميل شده است.
سنندج
سنندج، مرکز استان کردستان، در شمال غربي ايران و در ارتفاع 1521 متري از سطح دريا واقع شده است. قاليبافي، توليد چرم و پوست، برنج، شکر تصفيه شده، نخ ريسي، صنايع دستي چوبي و فلزي، مانند ساخت کارد و چنگال، پايه هاي اقتصاد اين شهر را تشکيل مي دهند. مهمترين آثار تاريخي سنندج، قلعه اي است که قدمت آن به دوره عباسيان مي رسد. پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر تکميل شده است.
مياندوآب
شهر مياندوآب مركز شهرستان مياندوآب در استان آذربايجان غربي با پهنه اي حدود 10 كيلومتر مربع قرار دارد. شهر مياندوآب به دليل اينكه ميان سيمينه رود و زرينه رود قرار گرفته است « ميان دو آب » ناميده شده است . مياندوآب بدليل قرار گرفتن در مسير راه تبريز ـ مراغه ـ سنندج و اروميه و پيوند دادن استان هاي آذربايجان غربي و شرقي و كردستان از جايگاه ارتباطي و نظامي و استراتژيك ويژه اي برخوردار است . هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر تقريبا کامل است.
سقز
سقز، در شمال استان کردستان، و بخشي از کردستانبزرگ است. از حدود 1000 سال پيش از ميلاد مسيح، اقوام کرد در سقز و مناطق اطراف اين شهر مي زيسته اند، و بسياري بر اين باورند که نخستين ساکنان اين شهر، يعني قوم ماد، اجداد ايراني هاي غرب کشور هستند. سقز در ارتفاع 1493 متري واقع شده و آب و هواي متغيري دارد؛ زمستانهاي سرد و برفي و تابستانهاي داغ و خشک. به دليل ارتفاع زياد و رطوبت کم در تابستان، هواي اين ناحيه رقيق و خشک است. اين شهر بطور کامل تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است.
ايلام
استان ايلام در غرب ايران با مساحت حدود 20150 كيلو متر مربع ، تقريباً 2/1 از مساحت كل كشور، را تشکيل ميدهد. اين استان از طرف شمال، با استان كرمانشاه از طرف شرق با استان لرستان ، از طرف جنوب با استان خوزستان و در غرب با كشور عراق با طول مرز مشتركي در حدود 425 كيلومتر مربع واقع شده است. مرکز ايلام شهر ايلام مي باشد که هم اکنون تمامي اين شهر تحت پوشش قرار گرفته است.
ايناروگذاشتم
فقط
براي
بعضيها
تا
خفه
شند
من هم k310i دارم gprs فعالش کردم ولی mms نمیشه یکی تنظیمات mms رو واسه این گوشی ها نداره؟
کمک کنید چند روزه دنبالشم ولی هیچ جا پیدا نکردم:rolleye:
شما هم شماره تلفنت رو بده تا برات تنظيمات رو بفرستم اگر هم نمي خواي تلفن رو بدي چند دقيقه صبر کن تا برات پيدا کنم
آقا يه سوال مسيجم ميشه دايورت کرد؟
tatu_mail
07-03-2007, 15:17
ايرانسل بهترين در ايران
سلام
ممنون از اطلاعاتتون
ولی کپی برداری از سایت ایرانسل و نظیر اون که کاره مشکلی نیست
شما هم اگه کسیو میخواهید خفه کنید بهتره یه پیغام خصوصی بدهید که دیگه مجبور نشید ان همه صفحه کپی کنید
tatu_mail
07-03-2007, 15:26
سلام
میخواستم از دوست خوبم اقا محسن mjpt و سایر دوستان که منو کمک کردن تشکر خییییلی زیاد کنم
ممنون از همگیتون
مشکلم این بود که باید GPRS و MMS یه جورایی با هم SET بشن که اونم کاره مشکلی نبود با کمک دوست خوبم اقا حسین
به هر حال من MMS درست شده و آماده MMS بازی شما هستم
اینم Tell:: 0935--3347073
واقعا ممنون
:happy: :happy: :laughing:
brightest
07-03-2007, 15:37
شما هم شماره تلفنت رو بده تا برات تنظيمات رو بفرستم اگر هم نمي خواي تلفن رو بدي چند دقيقه صبر کن تا برات پيدا کنم
اگه با تنظيماتي که بالا گفتم نشد . با اين زيريا برو ببين مي شه . خبرم کن
سلام
لظف ميكنيد اگر منو راهنمائي كنيد!
شما براي mms پروفايل gprs جدا تعريف كرديد يا براي gprs و mms از يك پروفايل مشترك استفاده كرديد ؟
من w810 دارم و با gprs مشكلي ندارم ولي mms ام كار نميكنه!
با تشكر
tatu_mail
07-03-2007, 15:44
سلام
لظف ميكنيد اگر منو راهنمائي كنيد!
شما براي mms پروفايل gprs جدا تعريف كرديد يا براي gprs و mms از يك پروفايل مشترك استفاده كرديد ؟
من w810 دارم و با gprs مشكلي ندارم ولي mms ام كار نميكنه!
با تشكر
سلام
من که جدا انتخاب کردم یکی برای MMS و یکی برای GPRS بعد میری تو قسمت Messege اونجا باید یه جا Messeje Option داشته باشه بهد برای ام ام اس پروفایل ام ام اس انتخاب کن
:happy:
سلام
میخواستم از دوست خوبم اقا حسین mjpt و سایر دوستان که منو کمک کردن تشکر خییییلی زیاد کنم
ممنون از همگیتون
مشکلم این بود که باید GPRS و MMS یه جورایی با هم SET بشن که اونم کاره مشکلی نبود با کمک دوست خوبم اقا حسین
به هر حال من MMS درست شده و آماده MMS بازی شما هستم
اینم Tell:: 0935--3347073
واقعا ممنون
:happy: :happy: :laughing:
سلام اسم من محسن هستش که شما اشتباها حسين نوشتين و دوما اينکه بابا خواهش مي کنم کاري نکرديم
سلام بچه ها مياين يه کلوب ام ام اس راه بندازيم با همديگه هرکي مي خواد عضو شه شمارشو بده
سلام
آقا ببخشید من یه مشکلی با دانلود دارم وقتی می خوام دانلود کنم می زنه در حال دریافت ولی بعد از چند ثانیه می زنه توقف دریافت از وب کسی می دونه این مشکل از چیه مدل گوشیه من هم 6030 هست درضمن حجم فایل هم کمه (80 کیلو)
tatu_mail
07-03-2007, 16:25
سلام اسم من محسن هستش که شما اشتباها حسين نوشتين و دوما اينکه بابا خواهش مي کنم کاري نکرديم
خواهش میکنم همین که وقت برام گذاشتین کلی برام ازش داشت
یه چیزه خنده دار
همین الان SMS تنظیمات اومد برام اونم 2 تا
:laughing: :laughing: :laughing:
چرا دوستان MMS میدن لینک اینترنت میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
tatu_mail
07-03-2007, 16:27
سلام
آقا این اینترنت چه جوری من می خوام یه بازی دانلود کنم (40 کیلو) نیم ساعته دانلود نمی شه سرعت این اینترنت ایرانسل چنده؟ راستی یه سوال دیگه تا کی این اینترنت مجانیه ؟ یه وقت نره به حساب!!!!!
مجانی هست
سرتش توپه که من دارم دانلود میمنم 198 mb
تا 15 فروردین مجانی
سلام
آقا ببخشید من یه مشکلی با دانلود دارم وقتی می خوام دانلود کنم می زنه در حال دریافت ولی بعد از چند ثانیه می زنه توقف دریافت از وب کسی می دونه این مشکل از چیه مدل گوشیه من هم 6030 هست درضمن حجم فایل هم کمه (80 کیلو)
سلام فعلا تا 15 فروردين مجاني برو حالشو ببر
كسي اينجا ار mini operaاستفاده مي كنه
اگه كسي استفاده مي كنه منم راهنمايي كنه
واسه من كار نمي كنه
tatu mail شما از چه بر نامه اي استفاده مي كنين
128mb؟
كسي از mini opera استفاده مي كنه؟
بر منن كار نمي كنه هر كي بلده راهنمايي كنه لطفاً
tatu_mail
07-03-2007, 18:50
tatu mail شما از چه بر نامه اي استفاده مي كنين
128mb؟
سلام
من تو کامپیوتر دانلود میکنم با وشی دانلود نمیکنم
hossein61
07-03-2007, 19:21
توی کانکشن Dial up کامپیوتر برای استفاده از اینترنت GPRS به جای شماره تلفن چه چیزی باید وارد کرد؟
K A R I M I
07-03-2007, 19:50
توی کانکشن Dial up کامپیوتر برای استفاده از اینترنت GPRS به جای شماره تلفن چه چیزی باید وارد کرد؟
99#* از چپ به راست !
این ایران سل چه چیز خفنیه.
اینو دارم با پالم ام مینویسم !
hessam_sz
07-03-2007, 21:40
اقا یکی تنظیماتو واسه من بفرسته09354077387
hossein61
07-03-2007, 21:43
99#* از چپ به راست !
ممنونم دوست عزیز
Maziar_69
07-03-2007, 23:02
سلام
ممنون از اطلاعاتتون
ولی کپی برداری از سایت ایرانسل و نظیر اون که کاره مشکلی نیست
شما هم اگه کسیو میخواهید خفه کنید بهتره یه پیغام خصوصی بدهید که دیگه مجبور نشید ان همه صفحه کپی کنید
منظور آقا بابک به سايت تاليا نيوز بود. من تو تاپيک پوشش ايرانسل يه سري دروغ پشت سر ايرانسل رو از سايت تاليانيوز نوشتم. حالا تو اين تاپيک هم مينويسم خودتون قضاوت کنين
Maziar_69
07-03-2007, 23:04
تورو خدا ببینید چقدر با وقاحت پشت سر ایرانسل دروغ میبافن. متن زیر رو از سایت تالیا نیوز بخونید ببینید آخه این بسیاری که گفته کیه؟ بسياري از شهروندان تهراني از كيفيت آنتندهي سيم كارتهاي ايرانسل ابراز نارضايتي كرده و معتقدند سيم كارتهاي اين شركت در بسياري از مناطق تهران آنتندهي مناسبي ندارد.
به گزارش خبرنگارايلنا، در حالي كه عدنان مصلايي، مدير روابط عمومي شركت ايرانسل، درآخرين اظهارات خود از موفقيت اين شركت براي پوشش 90 درصدي شهر تهان خبر داده و در بسياري از مشتركان اين شبكه از كيفيت مكالمات و آنتندهي اين سيم كارتها ناراضي هستند.
يكي از خريداران سيم كارتهاي اين اپراتور ميگويد: ايرانسل در حال حاضر تنها به فكر فروش بيشتر سيم كارتهاي خود با استفاده از انواع تبليغات است ؛ اما به كيفيت آنتندهي سيم كارتهاي خود كه يكي از مشكلات ديرينه دارندگان تلفن همراه در ايران است توجه چنداني نميكند.
بر اساس اين گزارش ؛ قرار بود تا پايان امسال 70 شهر و تمامي مراكز استانها تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گيرد؛ اما اگر گفته مسوولان ايرانسل مبني بر شهر بودن نقاطي مانند قلعه حسن خان و برخي نقاط ديگردر كشور را هم بپذيريم، واقعيات با تبليغات عنوان شده بسيار متفاوت است.
نخستين گام براي جلب توجه مشتري و اعتماد وي، ارائه خدمات مفيد و واقعي به آنان است نه فريب دادنشان كه منجر به خريد يك سيم كارت اعتباري شود.
هر چی باشه ایرانسل از تالیا آشغال که بهتره
Maziar_69
07-03-2007, 23:04
باز هم چرت و پرت پشت سر ایرانسل : به گزارش فارس بسياري از خريداران سيم كارت هاي پيش پرداختي و پس پرداختي ايرانسل، اپراتور دوم تلفن همراه از نحوه ارايه سرويس هاي ارزش افزوده اين شركت گلايه مي كنند.
شركت ايرانسل از اواخر بهمن ماه براي نخستين بار سرويس ارزش افزوده GPRS براي اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه را بين شمار محدودي از مشتركان عرضه كرده است .
برخي از خريداران اين سيم كارت ها مي گويند: هنوز پيغام SMS حاوي اطلاعات مورد نياز براي اتصال به اينترنت را دريافت نكرده اند.
برخي ديگر نيز با اشاره به اينكه گاهي اوقات توانسته اند به اينترنت وصل شوند، مي گويند، براي اتصال به اين سرويس بايد زير دكلهاي مخابراتي اين شركت و براي استفاده مناسبتر از آن بايد دقيقاً زير آنتن هاي مخابراتي اين شركت بايستيد.
آنان مي افزايند: در بسياري از ساعات روز اين سرويس ارايه نمي شود يا اگر هم ارايه مي شود آنقدر كند است كه نمي توان از آن بهره برد.
به گفته آنان اگر چه سرعت اينترنت ايرانسل رسما حدود 48 كيلوبيت بر ثانيه اعلام شده اما در عمل سرعت اتصال نصف اين رقم هم نيست، چون به عنوان مثال سرعت بالا آمدن صفحه اول سايت گوگل از طريق اين سرويس بسيار طولاني تر از حالتي است كه كاربران با استفاده از رايانه معمولي و به صورت خانگي يا (dial-up) به اينترنت متصل مي شوند.
حسيني يكي از دارندگان سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل مي گويد: در بسياري از ساعت روز نمي توانم به اينترنت دسترسي پيدا كنم حال آنكه اين سيم كارت را به بهانه اتصال به اينترنت خريداري كرده ام.
وي مي گويد: تنها يك بار توانستهام از اينترنت اين سيم كارت استفاده كنم كه داخل خودرويي در پشت چراغ قرمز اتوبان كردستان و جلال آل احمد نشسته بودم كه البته آن هم بعد از 20 - 30 ثانيه قطع شد. خدایی من همیشه کانکتم تا حالا حدودت 600 مگ دانلود کردم
Maziar_69
07-03-2007, 23:05
یارو احمق هنوز نمیدونه اسم بی تی اسی رو مینویسه که بهش وصله. بخونید: تاليانيوز- آنچه كه در ادامه مي آيد متن نامه الكترونيك وارده توسط يكي از خوانندگان است كه تلاش كرده از خدمات ارزش افزوده سيم كارت ايرانسل استفاده كند. نوشته هاي وي عينا و با اندكي حك و اصلاح نوشتاري – و نه محتوايي - بر روي سايت تاليانيوز قرار مي گيرد:
ديشب ( 12 اسفند ماه ) بعد از تهيه سيم كارت ايرانسل تصميم گرفتم سرويس GPRS آن را امتحان كنم. گوشي من نوكيا 6630 است و با مراجعه به سايت ايرانسل مطمئن شدم كه اين گوشي با سرويس ياد شده سازگار است.
با توجه به اطلاعيه هاي تبليغاتي ايرانسل در نشريات ديگر نمي توانستم منتظر دريافت sms تنظيمات GPRS بمانم. چون قرار بود دستورالعمل اين تنظيمات حداكثر تا 9 اسفند از طريق ارسال شود و من سيم كارت خودم را تازه شب سيزدهم ( حدود ساعت 10 شب ) فعال كرده بودم. هر چند برخي دوستانم كه از چند هفته قبل سيم كارت ايرانسل خود را فعال كرده بودند هم مي گفتند SMS ياد شده را دريافت نكرده اند.
به هر حال بر طبق آنچه در آگهي آمده بود يك راه حل ديگر هم وجود داشت. دستورالعمل *130*3*5#(yes/ok) را از روي گوشي شماره گيري كردم تا تنظيمات ياد شده را دريافت كنم. اگر درست به خاطرم مانده باشد مرتبا با پيام Unknown USSD Application مواجه شدم واين كار حاصلي براي من نداشت.
در نتيجه دست به دامن تلفن شدم و بيش از 15 بار شماره 130 – امور مشتركان ايرانسل - را شماره گيري كردم كه مكررا با پيام network busy يا number busy مواجه شدم. پس از آن ديگر شماره هاي موجود در راهنما يعني 135 و 140 را هم شماره گيري كردم كه آنها هم اشغال بودند. نكته جالب اينكه در دفترچه كوچك راهنماي ايرانسل براي طرح پرداخت ماهيانه چنين درج شده كه براي دستيابي به خدمات مشتركين با تلفني غير از ايرانسل با شماره 98935130+ تماس بگيريد. ولي پس از اين كار دائما با پيام شماره مورد نظر در شبكه موجود نمي باشد مواجه شدم. بر طبق آنچه در سايت ايرانسل آمده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اين شماره ها از 8 تا 23 پاسخگوي مردم هستند.
پس از اين كارها تلاش كردم حداقل يكبار با منزل تماس بگيرم. البته من خودم در منزل بودم واين كار را تنها به صورت آزمايشي انجام دادم. متاسفانه بعد از 7-8 بار تلاش مكررا با پيام network busy مواجه شدم. وضعيت تماس با اپراتور دولتي و تاليا هم همين طور بود و اين در شرايطي بود كه ساعت حدود 10.5 شب بود. با اين وضعيت ديگر انگيزه اي براي امتحان سرويس SMS ايرانسل هم نداشتم.
تنها اتفاق جالبي كه در حين آزمايش اين سيم كارت براي من افتاد نمايش موقعيت مكاني من بر روي گوشي آن هم به مدت كمتر از يك دقيقه بود كه البته با واقعيت چندكيلومتري فاصله داشت. به گونه اي كه بر روي صفحه گوشي نام محله اي در چند كيلومتري منطقه واقعي زندگي من درج شده بود.
توضيح ضروري: اميدواريم در آينده بسيار نزديك با افزايش كيفيت خدمات تمامي اپراتورهاي فعال در كشور ديگر شاهد چنين گلايه گذاري هايي از سوي كاربران محترم سايت تاليانيوز نباشيم.
:laughing:
Maziar_69
07-03-2007, 23:06
با اجازه من یه توضیح کوچیک بدم. سرعت اینترنت بستگی به بی تی اسی که بهش وصلین داره اگر فشار روی اون بی تی اس زیاد باشه سرعت کمتره واسه همین شبها سرعتش خفن میشه من رو چنتا منطقه امتحان کردم.
من الان ميتونم mms بفرستم ولي وقتي دريافت ميكنم به صورت يه اس ام اس هست كه لينك داره
گوشي من n70 تا ديروز درست بود
كسي ميتونه كمك كنه؟
Maziar_69
07-03-2007, 23:17
خوب شما که هی میگین ثانیهای حساب کنه بعد از عید وقتی تعرفه معلوم شد ببینید چقدر اینترنت مفت استفاده کردین دیگه یا مکالمه ی رایگان (مخابرات و تالیا برن بوغ بزنن)
arman4459
07-03-2007, 23:32
بسياري از خريداران سيمكارتهاي ايرانسل ميگويند كه هنوز موفق نشدهاند از طريق سيم كارتهاي اين شركت به اينترنت متصل شوند.
شركت ايرانسل،اپراتوردوم تلفن همراه كشور بهمن ماه امسال براي نخستين بار سرويسهاي ارزش افزوده از طريق اتصال به اينترنت با تلفن همراه ((GPRS را در ايران بين شمار محدودي از مشتركان خود عرضه كرد.
اين شركت براي تحقق تعهداتش (رسيدن به مرز دو ميليون مشترك تا پايان سال جاري) دست به تبليغات بسياري زده كه پر سروصداترين آنهاامكان استفاده رايگان از سرويسهاي ارزش افزوده ( (GPRSو ارسال صداوتصوير ( (MMSاز تاريخ ۱۰اسفند سال جاري تا ۱۵فروردين ماه سال ۸۶به تمامي مشتركان است.
بهگزارش خبرنگار ايرنا، بسياري از خريداران سيم كارتهاي اين شركت در تهران مدعي هستند پيام استفاده از سرويسهاي ارزش افزوده را تاكنون دريافت نكردهاند و به اينترنت متصل نشده اند.
برخي ديگر نيز با اشاره به اينكه توانستهاند از طريق سيم كارتهاي اين شركت به اينترنت متصل شوند، ميگويند: سرعت جابجايي اطلاعات به حدي است كه عملا امكان استفاده از خدمات و سرويسهاي ارزش افزوده غيرممكن است.
بسياري از آنان ميگويند: سيم كارتهاي ايرانسل را به دليل اتصال به اينترنت از طريق تلفن همراه خريداري كردهاند ، چرا كه هنوز پوشش دهي اين شركت در تهران تكميل نشده و در بسياري از مناطق، دارنده اين سيم كارت از شبكه خارج است.
با اين حال "عليرضا قلمبر دزفولي"، مدير عامل ايرانسل اوايل اسفندماه به خبرنگاران گفته بود كه ۹۰درصد شهر تهران زير پوشش شبكه اين اپراتور است و پوشش ايرانسل بزودي به ۹۵درصد افزايش مييابد.
برخي از تعميركاران تلفن همراه نيز ميگويند: در طول روز تعداد زيادي از خريداران سيم كارتهاي ايرانسل براي اتصال به اينترنت و به گمان تنظيم نبودن گوشي يا ايراد داشتن گوشيها به ما مراجعه ميكنند كه پس از بررسي گوشي متوجه ميشويم عدم پشتيباني شبكه علت وصل نشدن آنان به اينترنت است.
تعميركاران گوشي ميافزايند: اين شركت براي رفع برخي از مشكلات مشتركان خود شمارههاي پشتيباني ايجاد كرده است، اما شمارهرفع اشكال اينترنتي اين شركت به صورت اتوماتيك از تماس گيرندگان درخواست ميكند در صورت وصل نشدن به اينترنت با سرويس سنتر تماس نگيرند، چرا كه به زودي اينترنت آنان فعال ميشود.
آنان ميافزايند: اگر مشتركان سيم كارتهاي پس پرداختي يك بار شماره # *۱۴۰را بگيرند، مشاهده ميكنند كه به آنان اعلام ميشود سرويسهاي ارزش افزوده را به زودي دريافت خواهند كرد.
"عدنان مصلايي" مديرروابط عمومي شركت ايرانسل در گفت و گو با خبرنگار ايرنادربارهشكايتهاي مردمي،گفت: اين اپراتور هماكنون امكان دسترسي همزمان سه ميليون و ۵۰۰هزار مشترك را به شبكه اينترنت فراهم كرده است.
وي به عدم دسترسي برخي از كاربران اشاره كردوافزود: علت دسترسي نداشتن برخي مشتركان ايرانسل به شبكه اينترنت ناشي از وجود مشكل در گوشيهاي اين افراد است.
"مصلايي" همچنين احتمال قرار داشتن اين دسته از مشتركان در مناطق فاقد پوشش اينترنتي را نيز مطرح كرد.
مدير روابط عمومي ايرانسل، اشكال در شبكه اينترنت اين اپراتور و نقايص فني را ردكرد و گفت: علت متصلنشدن مشتركان به اينترنت يا قرار داشتن آنان در مناطق خارج از دسترس يا تنظيم نبودن گوشيهاي تلفن همراه است.
ويافزود: كساني كه اصلا نتوانستهاند به اين سرويس متصل شوند نيز احتمالا برنامههاي ديگراينترنت را اجرا كردهاند و حافظه گوشي آنهاامكان بالا آوردن برنامه GPRSرا نداشته است.
در حال حاضر هيچ سرويس اينترنتي ديگري به جز GPRSو MMSايرانسل در كشور ارايه نميشود.
مدير روابط عمومي ايرانسل در ادامه گفت: به زودي سامانه "يي دي جي يي" Edge(نسل ۲/۷۵تلفن همراه) را بر سرويس GPRS(اينترنت) شبكه خود نصب ميكنيم.
وي افزود: اين سامانه امكان دسترسي همزمان نزديك به ۱۵ميليون نفر را به اينترنت فراهم ميكند.
مصلايي گفت: اينسيستم همچنين سرعت اينترنت راازحدود ۴۸مگابيت در ثانيه كنوني به نزديك ۱۰۰كيلو بيت در ثانيه خواهد رساند.
شركت ايرانسل طبق قراردادبايد تا پايان امسال ۷۰شهر را زير پوشش قرار دهد و تا پايان سال جاري حدود دو ميليون سيمكارت پيش و پس پرداختي توزيع كند.
تا امروز ايرانسل توانسته نزديك به ۲۰شهر كشور را تحت پوشش قرار دهد و به گفته مسوولان اين شركت تاكنون ۸۰۰هزارنفر به اين شبكه متصل شدهاند.
هماكنون اين سوال نيز مطرحاست آيا ايرانسل باتوجه به قولهايي كه داده توانايي پوشش ۵۰شهر ديگر را در نزديك دو هفته آينده دارد؟
مدير روابط عمومي ايرانسل همچنين گفت كه سرويس MMSشبكه ايرانسل به طور كامل در حال كار كردن است.
وي افزود: در حال ايرانسل در پي راهاندازي سيستم محاسبه ثانيهاي هزينه مكالمات مشتركان به جاي سيستم احتساب دقيقهاي فعلي است.
arman4459
07-03-2007, 23:33
برخی دستگاههای اجرایی با همکاری با یکدیگر، شروطی برای ادامه فعالیت شرکت ایرانسل تعیین کردهاند که در صورت عدم توجه این شرکت به شروط فوق، فعالیت آن در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف میشود.
به گزارش مهر، رئیس وقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در 13 دی ماه 1384 در یک نشست خبری اعلام کرده بود شرکت ایرانسل الحاقیهای به مدارک اصلی مناقصه خود اضافه کرد که بر اساس آن شرکتهای حاضر در مناقصه به شکل مستقل و Gc ( شرکتهای پیمانکاری بزرگ ) موظف شدند تا سهم 51 درصدی تولید داخلی در اجرای پروژه را رعایت کنند.
گزارش مهر از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حاکی از آن است که این وزارتخانه و وزارت صنایع و معادن در حال بررسی میزان استفاده از حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور در حد 51 درصد در پروژه اپراتوردوم تلفن همراه ( ایرانسل) هستند که مورد غفلت واقع شده است.
درصورتی که ایرانسل در یک پروسه زمانی مشخص نسبت به افزایش حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور و رساندن آن به 51 درصد اقدام نکند، فعالیت این شرکت در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف میشود
arman4459
07-03-2007, 23:34
علیرضا طهماسبی از جلسه روز دوشنبه هفته جاری خود با مدیران شرکت ایرانسل و نوکیا خبر داد و گفت: از توضیحات مسئولان این شرکتها درباره استفاده از حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور در پروژه ایرانسل راضی نشدیم و به آنان اولتیماتوم دادیم.
وزیر صنایع و معادن درگفتگو با مهر توضیح داد: یکی از مسئولان نوکیا بهعنوان سازنده بخشی از تجهیزات پروژه ایرانسل و تمام اعضای هیئت مدیره ایرانسل در جلسه مذکور حضور داشتند اما از اظهارات آنها راضی نشدیم، زیرا ما به دنبال 51 درصد ساخت تجهیزات اصلی در این پروژه هستیم.
به گفته علیرضا طهماسبی، درسیاست اصلاحی ما به علت فشاروارده برای اجرائی شدن اپراتوردوم ، ساخت تجهیزات اصلی به میزان 51 درصد صورت نگرفت.
وزیرصنایع و معادن بر تاکید براین که شرکت ایرانسل بهعنوان پیمانکاراصلی و عمده ایرانسل باید قرارداد اصلاح شده مجلس را اجرائی کند، خاطرنشان کرد: اما تاکنون 51 درصد ساخت داخل تجهیزات اصلی از سوی آنها تحقق نیافته و بسیارکمتر از این میزان بوده است.
وی ادامه داد: در قانون حداکثر استفاده از توان داخلی در طرحهای مشارکتی بر 51 درصد سهم شرکتهای داخلی در ارزش کل قرارداد تاکید شده است. در همین حال، در پروژه ایرانسل 51 درصد ارزش کاری اصلی در پروژه برعهده شرکتهای ایرانی گذاشته شده که با اضافه شدن کارهای سویل به آن، سهم شرکتهای ایرانی در این پروژه به بالاتر از 70 درصد می رسد.
وزیر صنایع و معادن اعلام کرد: برآورد ما حاکی از آن است که هماکنون 20 تا 30 درصد کل ارزش پروژه توسط شرکتهای ایرانی انجام می شود که حالا ممکن است مسئولان ایرانسل نظری دیگری در این خصوص داشته باشند. البته باید توجه داشت که بخش تجهیزات پروژه ایرانسل تنها 15 درصد در اختیار شرکتهای داخلی است.
طهماسبی با اشاره به این که چندین بار به شرکت ایرانسل برای اجرائی شدن صحیح قرارداد مهلت داده ایم ، گفت: چنانچه 51 درصد ارزش کاری اصلی پروژه از سوی ایرانسل اجرائی نشود، مراکز قانونی باید برخورد کنند.
وی که زمانی مسئول بررسی پروژه ترکسل در مرکز پژوهشهای مجلس بود، درباره اصلاحات صورت گرفته بر روی این پروژه گفت: اصلاحات صورت گرفته برروی پروژه ترکسل درمجلس شورای اسلامی بسیارمنطقی بود، زیرا درحالی که مدیریت فنی و اجرائی این پروژه تحت اختیار شرکت های ایرانی است و این که 51 درصد از سهم ساخت تجهیزات اصلی آن توسط شرکت های ایرانی صورت گیرد، یک انتظارمنطقی است.
arman4459
07-03-2007, 23:39
محمود خسروی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: شرکت ایرانسل موظف به افزایش سهم شرکتهای داخلی در این پروژه به 51 درصد شده است.
مدیرعامل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درگفتگو با مهر درباره افزایش سهم شرکت های داخلی در پروژه ایرانسل به 51 درصد، گفت: چندین بار به شرکت ایرانسل برای تحقق بند 6 ماده واحده ای که مجلس در این باره تصویب کرده بود، تذکر داده شده که درصورت عدم رعایت فعالیت ایرانسل مورد سئوال قرار می گیرد.
محمود خسروی گفت: چندی پیش شرکت ایرانسل در پاسخ به این هشدارها گزارش کاملی از نحوه کار خود در پروژه و انتقال تکنولوژی خارجی به داخل کشور ارایه داد و در این گزارش برنامه خود را برای افزایش سهم تولیدات داخلی درتولید تجهیزات شبکه اصلی ارایه کرد.
به گفته وی ، ایرانسل در این گزارش خود را متعهد کرده که سهم تجهیزات داخلی و حضورشرکت های داخلی را با چند پروژه درحال اجرا به 51 درصد برساند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: در ادامه این گزارش آمده است که با افتتاح یک خط تولید ساخت تجهیزات مخابراتی سهم شرکت های ایرانی در پروژه ایرانسل افزایش قابل توجهی می یابد اما زمان راه اندازی این خط هنوز مشخص نیست.
وی گفت : ایرانسل تقاضای افتتاح این خط تولید را کرده اما هنوز برای آن زمانی مقرر نشده است.
به گفته مدیرعامل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نکته قابل توجه این است که شرکت های داخلی نیز باید خود را از نظر تکنولوژیکی و توان ساخت تجهیزات مخابراتی ارتقا دهند.
arman4459
07-03-2007, 23:43
دوستان عزیز در تاپیکهای بالا خوندید که دولت برای اینکه به اهداف خودش برسه چه فشار شدیدی داره به ایرانسل وارد میکنه.
دولت نتونسته مثل همه ساله 7 8 میلیون سیم کارت ثبت نام کنه حالا داره فشارش رو به یرانسل میاره.متاسفانه تو
ایران تا کسی میخاد یک سری امکانات در اختیار مردم بزار دولت با قلدر مابی میخاد جلوش وایسته
arman4459
07-03-2007, 23:45
براساس آخرين مذاكرات انجام شده با شركت ايرانسل تا پايان هفتهجاري محاسبه تعرفه مكالمات سيمكارتهاي اپراتور دوم از دقيقهاي به ثانيهاي تبديل ميشود.
فناوران- محمود خسروي، رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: اپراتور دوم موظف است تمامي مبالغ اضافه گرفته شده از مشتركانش را تا آخرين ريال به آنها برگرداند.
وي افزود: البته مديران شركت ايرانسل خود نيز به اين موضوع اصرار دارند كه هر چه زودتر مبالغ اضافي كه از مشتركان دريافت شده را به آنها بازگردانند.
وي خاطرنشان كرد: يكي از دلايلي كه تاكنون اين اپراتور اقدام به تغيير محاسبه تعرفه مكالمات از دقيقهاي به ثانيهاي نكرده، پيچيده بودن اين موضوع از بعد نرمافزاري است. خسروي گفت: چنانچه اين اپراتور تا پايان هفته جاري اقدام به تغيير محاسبه تعرفه مكالمات خود نكند رگولاتوري قطعا راهكارهاي جريمهاي را پيش ميگيرد.
وي همچنين در خصوص تعيين تعرفه سرويسهاي ارزشافزوده ارايه شده توسط اپراتور دوم گفت: بستههاي پيشنهادي در خصوص نحوه محاسبه از سرويسهاي Gprs و Mms توسط شركت ايرانسل به رگولاتوري ارايه شده است.
وي افزود: در حال حاضرنحوه تعرفهگذاري بر سرويسهاي ارزش افزوده توسط كارشناسان سازمان تنظيم مقررات در حال بررسي است.
وي خاطرنشان كرد: تصميمگيري درخصوص نحوه محاسبه تعرفه استفاده از سرويسهاي Gprs و Mms اپراتور دوم به اولين جلسه كميسيون تنظيم مقررات در سال 86 موكول ميشود.
رييس سازمان رگولاتوري گفت: تمامي تلاش خود را به كار ميگيريم تا قبل از شروع نيمه دوم فروردين ماه سال 86 نوع محاسبه تعرفه سرويسهاي ارزشافزوده شركت ايرانسل را مشخص كنيم.
ped_silver1
07-03-2007, 23:49
دوستان سلام
من 1 هفته است در اصفهان سیم کارت دایمی خریدم و با آنکه در شمال شهر آنتن فول میده ولی موقع ارسال اس ام اس اروور میده با اینکه تنظیمات گوشی درسته و حتی موقعی که از منو گزینه خدمات ایرانسل را انتخاب میکنم پیام اروور پریم 0035 میده و هنگام *130* و ... پیام نات اپریشن یوزد میده و فقط ظاهرا میشه باهاش تماس گرفت و بالعکس
اگرکسی میتونه کمک کنه ممنون
masoudboy
08-03-2007, 00:10
دوستان سلام
من 1 هفته است در اصفهان سیم کارت دایمی خریدم و با آنکه در شمال شهر آنتن فول میده ولی موقع ارسال اس ام اس اروور میده با اینکه تنظیمات گوشی درسته و حتی موقعی که از منو گزینه خدمات ایرانسل را انتخاب میکنم پیام اروور پریم 0035 میده و هنگام *130* و ... پیام نات اپریشن یوزد میده و فقط ظاهرا میشه باهاش تماس گرفت و بالعکس
چون شبکه ایرانسل در اصفهان به طور آزمایشی فعال هست گاهی اوقات این مشکلات را داره از جمله مشکل شما ولی از 15 فروردین شبکه ایرانسل در اصفهان به طور رسمی کارش را آغاز می کنه و این مشکلات برطرف میشه .
داشتم این اخبار مربوط به فشار دولت بر ایرانسل رو میخوندم و واقعا حالم از این کارای دولت بهم میخوره. واقعا یعنی چی؟ حالا که دیدن ایرانسل در عرض 6 ماه راهی رو رفته که خودشون تو 12 سال نتونستن برن، دارن فشار الکی میارن و تهدید میکنن. او احمقهایی که گفتن سرعت اینترنت پایینه و قطع میشه، اصلا حالیشون نیست که سرویس الان آزمایشیه و به همین دلیل هم مجانی. از چیز مفت هم انتظار بیجا دارن. همینکه با وجود چنین دولتی، یه شرکت اومده و داره همچین سرویسی ارائه میده، بیشتر به معجزه شبیه. من شخصا یک کلمه از این خبرها رو باور نمیکنم. همش ساختگیه. مصاحبه ها رو هم از خودشون درآوردن. آخه وقتی دارم میبینم که همه چیزش از دولتی بهتره چرا انکارش کنم؟ تو جاهایی که سیمکارت دولتی no network میزنه، ایرانسل حداقل 3 تا آنتن داره. این همه خدمات جانبی ارائه میکنه که کار آدمو راحت میکنه، مثل کنترل حساب اینترنتی. آخه چقدر دولت به فکر منافع خودشه؟ حالا هم مردم رو انداخته جلو که بگه مثلا مردم شکایت دارن.
به نظر من حالا که وارد یه دنیای تازه ارتباطی شدیم که ایرانسل بهمون هدیه کرده، نباید از دستش بدیم. باید از حقمون دفاع کنیم.
پیشنهاد من اینه که تمام کسانی که ایرانسل دارن و راضین (کی جرأت داره نباشه:tongue: ) چه عضو این فروم هستن و چه با اعضا در ارتباطن (دوست و فامیل) و کلا هر کی ایرانسل داره، حمایتشو از این اپراتور اعلام کنه و به جای اسم و امضا، شمارشو بنویسه. بعد اگه بحث جدی شد و خواستن بلایی سر ایرانسل بیارن؛ میشه ادعا کرد که کاربران زیر... از ایرانسل حمایت میکنن و... خلاصه نباید کوتاه اومد. اینا یه موجوداتین که دومی ندارن، بعد از 30 سال چشم ندارن ببینن یکی داره به مردم خدمت میکنه.
ازتون خواهش میکنم راجع به پیشنهاد من نظرتون رو اعلام کنین و اگر پیشنهاد بهتری دارین اعلام کنین. اگه اکثر نظرات موافق باشه، یه تاپیک جداگانه میزنیم و میریم جلو.
توی امضای یکی از دوستان یه جمله از برتراند راسل نوشته بود که واقعا شاهکاره (خوب بهش فکر کنید):
جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است.
masoudboy
08-03-2007, 01:56
متاسفانه مثل اینکه قضیه جدی هست و می خواهند یک بلایی سر ایرانسل بدبخت بیارند این خبر را بخونید :
برخی دستگاههای اجرایی با همکاری با یکدیگر، شروطی برای ادامه فعالیت شرکت ایرانسل تعیین کردهاند که در صورت عدم توجه این شرکت به شروط فوق، فعالیت آن در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف میشود.
به گزارش مهر، رئیس وقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در 13 دی ماه 1384 در یک نشست خبری اعلام کرده بود شرکت ایرانسل الحاقیهای به مدارک اصلی مناقصه خود اضافه کرد که بر اساس آن شرکتهای حاضر در مناقصه به شکل مستقل و Gc ( شرکتهای پیمانکاری بزرگ ) موظف شدند تا سهم 51 درصدی تولید داخلی در اجرای پروژه را رعایت کنند.
گزارش مهر از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حاکی از آن است که این وزارتخانه و وزارت صنایع و معادن در حال بررسی میزان استفاده از حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور در حد 51 درصد در پروژه اپراتوردوم تلفن همراه ( ایرانسل) هستند که مورد غفلت واقع شده است.
درصورتی که ایرانسل در یک پروسه زمانی مشخص نسبت به افزایش حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور و رساندن آن به 51 درصد اقدام نکند، فعالیت این شرکت در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف میشود.
tatu_mail
08-03-2007, 02:02
من با شما موافقم
به قول شما 12 ساله هیچ کاری نکردن ولی ایرانسل 6 ماه همه کار کرده
در ضمن سرویس های جدید دیگش تو راهه
من تا قبل از ایرانسل نمیدونستم Gprs چیه MMS چیه ولی دمه ایرانسل واقا گرم من که ممنونم
با اینکه بعضی موقع ها یه موردایی داره ولی باید حق بدیم بهشون چون دارن زحمت سرویسهای جدید میکشن
masoudboy
08-03-2007, 02:03
یعنی اگر بخواهند واقعا می تونند ایرانسل را تعطیل کنند ؟!!! ... پس تکلیف 800 هزار مشترکی که داره چی میشه و شهرهایی که Bts توش نصب کرده و این همه هزینه ؟؟ واقعا خصوصی سازی تو این مملکت معنی نداره ... آخه یکی نیست بگه اگر می خواستید تلفن همراه کشور فقط در انحصار خودتون و اپراتورهای دیگه خودتون مثل تالیا باشه پس چرا اجازه تاسیس این شرکت را دادید ؟؟!! ... بیچاره شرکت Mtn نمی دونه کجا آمده سرمایه گزاری کرده .
آخه دیگه مشتری نداره پریدن فقط ایرانسل Just Irancell می ترکونه مثل Tnt
gigili1567
08-03-2007, 02:48
ترک سل یکی بود مثل خودشون، دیدن نمیتونن دمار از روزگارش دربیارن، دکش کردن. Mtn رو مظلوم گیر آوردن.
gigili1567
08-03-2007, 02:54
این اپراتور اولیا میگفتن ما هم Gprs رو آزمایشی راه انداختیم... امروز یه سر رفته بودم تا بانک پارسیان ونک ( زیر برج همراه)، جایی که همون یه آنتن Gprs دارشون همیشه روشن بود، دیدم اون رو هم خاموش کردن. دیگه اینا به چی مینازن خدا میدونه...( توضیح اینکه به خاطر کارم مجبورم فعلا شماره قدیمیم رو هم روشن نگه دارم. ولی یکی یکی دارم همه رو به ایرانسلم منتقل میکنم)
mehdi_vsgh
08-03-2007, 10:05
سلام اقا من یه مشکل دارم!!
من میتونم هم ام ام اس بفرستم هم دریافت کنم اما نمیتونم هیچ سایتی را باز کنم!!
از اپرا مینی استفاده میکنم کسی دلیلش را میدونه چیه؟؟
سلام اقا من یه مشکل دارم!!
من میتونم هم ام ام اس بفرستم هم دریافت کنم اما نمیتونم هیچ سایتی را باز کنم!!
از اپرا مینی استفاده میکنم کسی دلیلش را میدونه چیه؟؟
'گوشی شما چی هست
mehdi_vsgh
08-03-2007, 20:34
6600 هستش این گوشی من!!
راستی امروز تونستم با مرورگر خود گوشی برم تو سایت گوگل!!
اما با اپرا مینی نمیتونم تو هیچ سایتی برم!!
خوب با همون wapخود گوشيت برو.به نظر من ازopera mini بهتره
Maziar_69
08-03-2007, 21:51
امشب (پنج شنبه) سرعت اینترنت من فوق العاده زیاد شده اگه دروغ نگفته باشم حدود 19 یا 20 کیلوبایت در ثانیه !!!!!!!! باز هم بگن ایرانسل بده
mehdi_vsgh
08-03-2007, 21:55
کجاش بهتره؟؟؟
سایتای فارسی را در و داغون نشون میده!
Maziar_69
08-03-2007, 21:57
اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري*** در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند
داشتم این اخبار مربوط به فشار دولت بر ایرانسل رو میخوندم و واقعا حالم از این کارای دولت بهم میخوره. واقعا یعنی چی؟ حالا که دیدن ایرانسل در عرض 6 ماه راهی رو رفته که خودشون تو 12 سال نتونستن برن، دارن فشار الکی میارن و تهدید میکنن. او احمقهایی که گفتن سرعت اینترنت پایینه و قطع میشه، اصلا حالیشون نیست که سرویس الان آزمایشیه و به همین دلیل هم مجانی. از چیز مفت هم انتظار بیجا دارن. همینکه با وجود چنین دولتی، یه شرکت اومده و داره همچین سرویسی ارائه میده، بیشتر به معجزه شبیه. من شخصا یک کلمه از این خبرها رو باور نمیکنم. همش ساختگیه. مصاحبه ها رو هم از خودشون درآوردن. آخه وقتی دارم میبینم که همه چیزش از دولتی بهتره چرا انکارش کنم؟ تو جاهایی که سیمکارت دولتی no network میزنه، ایرانسل حداقل 3 تا آنتن داره. این همه خدمات جانبی ارائه میکنه که کار آدمو راحت میکنه، مثل کنترل حساب اینترنتی. آخه چقدر دولت به فکر منافع خودشه؟ حالا هم مردم رو انداخته جلو که بگه مثلا مردم شکایت دارن.
به نظر من حالا که وارد یه دنیای تازه ارتباطی شدیم که ایرانسل بهمون هدیه کرده، نباید از دستش بدیم. باید از حقمون دفاع کنیم.
پیشنهاد من اینه که تمام کسانی که ایرانسل دارن و راضین (کی جرأت داره نباشه:tongue: ) چه عضو این فروم هستن و چه با اعضا در ارتباطن (دوست و فامیل) و کلا هر کی ایرانسل داره، حمایتشو از این اپراتور اعلام کنه و به جای اسم و امضا، شمارشو بنویسه. بعد اگه بحث جدی شد و خواستن بلایی سر ایرانسل بیارن؛ میشه ادعا کرد که کاربران زیر... از ایرانسل حمایت میکنن و... خلاصه نباید کوتاه اومد. اینا یه موجوداتین که دومی ندارن، بعد از 30 سال چشم ندارن ببینن یکی داره به مردم خدمت میکنه.
ازتون خواهش میکنم راجع به پیشنهاد من نظرتون رو اعلام کنین و اگر پیشنهاد بهتری دارین اعلام کنین. اگه اکثر نظرات موافق باشه، یه تاپیک جداگانه میزنیم و میریم جلو.
توی امضای یکی از دوستان یه جمله از برتراند راسل نوشته بود که واقعا شاهکاره (خوب بهش فکر کنید):
جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است.
ظاهرا هیچ کس پیشنهاد منو تحویل نگرفت. اشکالی نداره، اگه چند ماه دیگه مجبور شدین سیمکارت کد 8 دولتی رو 400 تومن از بازار بخرین، یاد این بیفتید که خودتون نخواستین از ایرانسل حمایت کنید. وقتی دولتیها دارن یک طرفه محکومش میکنن، حداقل یه گروهی باشه که ازشون طرفداری کنه. اینطوری فکر میکنن مردم هم ناراضین و راحت درشو تخته میکنن. از ما گفتن بود. دیگه خود دانید. من هم دولتی دارم هم ایرانسل. ضرر و سودی هم برام نداره. اصلا مساله ایرانسل نیست، مسئله سر یکی حقمونه یکی سر پیشرفت. اگه از اینا گذشتن براتون راحته، که برین زندگیتونو بکنین و بیخیال تهدید ها بشین ولی اگه نه پس یه حرکتی بکنید. بازهم تکرار میکنم: جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است...
TheMohammad
08-03-2007, 23:54
ظاهرا هیچ کس پیشنهاد منو تحویل نگرفت. اشکالی نداره، اگه چند ماه دیگه مجبور شدین سیمکارت کد 8 دولتی رو 400 تومن از بازار بخرین، یاد این بیفتید که خودتون نخواستین از ایرانسل حمایت کنید. وقتی دولتیها دارن یک طرفه محکومش میکنن، حداقل یه گروهی باشه که ازشون طرفداری کنه. اینطوری فکر میکنن مردم هم ناراضین و راحت درشو تخته میکنن. از ما گفتن بود. دیگه خود دانید. من هم دولتی دارم هم ایرانسل. ضرر و سودی هم برام نداره. اصلا مساله ایرانسل نیست، مسئله سر یکی حقمونه یکی سر پیشرفت. اگه از اینا گذشتن براتون راحته، که برین زندگیتونو بکنین و بیخیال تهدید ها بشین ولی اگه نه پس یه حرکتی بکنید. بازهم تکرار میکنم: جامعه گوسفندی، لایق حکومت گرگان است...
فکر نکنم بتونم درش رو تخته کنن !!
ایرانسل هم همچین کم نمیاره که ، از سرعت اینترنت انتقاد کردن یهو چند برابر شد فردا چه دیدی ، کارخونه تولید BTS رو هم راه انداختن !
mehdi_ok1
09-03-2007, 00:03
وقتی با ایران سل میخوام برای یه سایتی Sms بدم نمیتونم ولی برای موبایل میتونم
جریان چیه ؟
Maziar_69
09-03-2007, 00:10
ببخشید من تازه پست شما رو دیدم. من با این پیشنهاد موافقم. تازه یه پیشنهاد هم خودم دادم. واقعآ اگه فقط چند ساعت استفاده از سیم کارتهای مخابرات رو تحریم کنیم خودشون به غلط کردن می افتن
amin_22547
09-03-2007, 00:11
سلام خدمت دوستان
میشه اموزش اتصال لب تاپ به گوشی جهت کانکت شدن به اینترنت رو بگذارید
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
موفق باشید
mehdi_ok1
09-03-2007, 00:24
با سلام
چطوری ایمیل هایی که برام تو صندوق پستیم میاد کاری کنم که رو گوشیم بیاد(به صورت مستقیم نه اینکه برم تو صندوق و بخونمشون )
آیا سایت هایی مثل گوگل یا یاهو چنین امکانتی رو میدن تا با ایرانسل استفاده کنیم
HADI roni
09-03-2007, 01:28
سلام به همه.
من یه N73 دارم چطوری Gprs شو تنظیم کنم؟تو سایت ایرانسل رفتم ولی هر کاری کردم تو گوشی نتونستم تنظیماتشو پیدا کنم.
قابل توجه دارندگان توکیا سری N برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
شماره رو تو پیغام های خصوصیت گذاشتم منتظرم ها:biggrin:
تنظیمات mms واسه sony ericsson k310i یکی به من کمک کنه:sad:
لطفا درومورد تنظیمات k750iوw300i سونی اریکسون هم من را راهنمایی کنید
از لینک بالا پست 191# و 192# رو لطفاً بخونید و راهنمائی کنید.
مرسی
m_mab2004
09-03-2007, 17:58
سلام من یک ایرانسل 150 تومانی دارم و هر وقت بخوام به یک ir-tci زنگ بزنم صدای من به طرف نمیرسه و با خط ثابت مشکلی ندارم و sms هام هم مشکلی نداره به نظر شما من باید چی کار کنم
ped_silver1
09-03-2007, 18:37
*130*چيه؟
ستاره140مربع
دوست عزیز 140 که گفتی مال سیم کارتهای اعتیاری است نه دایم;)
ped_silver1
09-03-2007, 18:51
دوستان سلام
من 1 هفته است در اصفهان سیم کارت دایمی خریدم و با آنکه در شمال شهر آنتن فول میده ولی موقع ارسال اس ام اس اروور میده با اینکه تنظیمات گوشی درسته و حتی موقعی که از منو گزینه خدمات ایرانسل را انتخاب میکنم پیام اروور پریم 0035 میده و هنگام #130* و ... پیام نات اپریشن یوزد میده و فقط ظاهرا میشه باهاش تماس گرفت و بالعکس
ممکنه به دلیل تنظیمات خاص یا ... باشه؟
TheMohammad
09-03-2007, 19:08
دوستان سلام
من 1 هفته است در اصفهان سیم کارت دایمی خریدم و با آنکه در شمال شهر آنتن فول میده ولی موقع ارسال اس ام اس اروور میده با اینکه تنظیمات گوشی درسته و حتی موقعی که از منو گزینه خدمات ایرانسل را انتخاب میکنم پیام اروور پریم 0035 میده و هنگام #130* و ... پیام نات اپریشن یوزد میده و فقط ظاهرا میشه باهاش تماس گرفت و بالعکس
ممکنه به دلیل تنظیمات خاص یا ... باشه؟
شماره SMS Center رو چک کنید !
09-03-2007, 22:34
با سلام
من k750 دارم GPRS کار می کند ولی MMS کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید چطور باید در این گوشی MMS را تنظیم کنم
با تشکر
Mohammad Hosseyn
09-03-2007, 22:57
با سلام ...
يه سوال دارم ...
من به اينترنت وصل مي شم اما نه علامت G دارم نه E ... فقط زير علامت آنتن يه دوتا خط مياد ... همين ...
گوشي من هم 6630 هست ...
حالا مي خوام بدونم براي شما هم همينطوريه ؟
با سلام ...
يه سوال دارم ...
من به اينترنت وصل مي شم اما نه علامت G دارم نه E ... فقط زير علامت آنتن يه دوتا خط مياد ... همين ...
گوشي من هم 6630 هست ...
طریقه نمایش در گوشی های مختلف متفاوته
به عنوان مثال N93 هم مثل شما فقط دو تا خط داره
مشکلی نیست دوست عزیز ... :)
ebru_6630
09-03-2007, 23:13
با سلام ...
يه سوال دارم ...
گوشي من هم 6630 هست ...
بله،همینطوره
Mohammad Hosseyn
09-03-2007, 23:28
طریقه نمایش در گوشی های مختلف متفاوته
به عنوان مثال N93 هم مثل شما فقط دو تا خط داره
مشکلی نیست دوست عزیز ... :)
OK.
راستي يه چيز ديگه ...من تو قائمشهر هستم و قرار بود 16اسفند پوشش بياد اما هنوز نيومده ... امروز صبح هم گوشي آنت رو كامل نشون مي داد اما هر چي مي خواستم تماس بگيرم مي گفت شبكه پوشش نمي ده !!!
بعد كه گوشي رو خاموش كردم و بعد روشن كردم ديدم ديگه آنتن نمي ده ؟
قضيه چيه ؟؟؟؟
TheMohammad
09-03-2007, 23:48
OK.
راستي يه چيز ديگه ...من تو قائمشهر هستم و قرار بود 16اسفند پوشش بياد اما هنوز نيومده ... امروز صبح هم گوشي آنت رو كامل نشون مي داد اما هر چي مي خواستم تماس بگيرم مي گفت شبكه پوشش نمي ده !!!
بعد كه گوشي رو خاموش كردم و بعد روشن كردم ديدم ديگه آنتن نمي ده ؟
قضيه چيه ؟؟؟؟
حتما داره درست میشه دیگه !!
alikhorasanipour
10-03-2007, 00:11
با سلام
من k750 دارم GPRS کار می کند ولی MMS کار نمی کند لطفا راهنمایی کنید چطور باید در این گوشی MMS را تنظیم کنم
با تشکر
Mohammad Hosseyn
10-03-2007, 00:13
با سلام
با تشکر
قبلا دوستان توضيح دادن يه جستجو بكن تنظيمات رو پيدا مي كني ...
اینجا کسی نیست که هم v3x داشته باشه هم خطش ایرانسل باشه؟
من الان دو روزه که هر کاری میکنم نمیتونم کانکت شم فکر کنم ایراد از گوشیم باشه چون با نوکیا کانکت میشم ولی با این گوشی نمیتون
نمیدونم چی کارش کنم
ehsan_omid
10-03-2007, 03:11
دوستای گلم سلام عرض می کنم
امیدوارم حالتون خوب باشه
من کل این 700 پست رو خوندم . یه سری از کاربرا خیلی بی انصافن . و یه سری دیگه مثل خودم ( دمشون گرم ) خیلی باحالن :thumbsup:
آهای شما هایی که میگید ایرانسل بده یا ازش ناراضی هستید .
بده پول میدی سیم کارت میگیری ؟ :blink: بده همه امکانات روز دنیا زیر دستته ؟ :blink:
اما IR-TCI چی؟ 1 سال 360 تومن پول میدی با پولت کار میکنن بعدشم که سیم کارت میگیری هر روز قیمتش می یاد پایین . قربونش برم از بین همه سرویس ها هم که فقط SMS رو داره . :laughing:
اما ایرانسل اومده و 5 تا هدیه فوق العاده گذاشته .GPRS-MMS رایگان - مکالمه رایگان و ... . اما IR-TCI چی ؟ حتی حاظر نیست SMS رو برای 1 ساعت رایگان کنه. یا بیاد به هر مشترک فقط 1 دقیقه مکالمه رایگان بده
پیش خودتون فکر کنید اگر قرار بود IR-TCI این سرویسا رو را بندازه و یه همچین حالی به مردم بده چی میشد ؟ ( جواب = هیچی همه مشترکین ورشکست میشدن )
( فکر کنم هزینه راه اندازی GPRS و MMS رو 50000 تومن و برای هر 10 کیلوبایت استفاده 100 تومن میگرفتن ):wac:
( مثل راه اندازی سرویس SMS که قبلاً از مشترکین 20000 تومن می گرفتن . الان هم روی اولین قبض 2000 تومن پولشو میگیرن :angry: )
( وقتی میتونه تو 1 روز یک ملیارد تومن پول از SMS زدن مردم بگیره :blink: :wac: :angry: ، خوب معلومه دیگه ؛ هیچ وقت هیچ چیز رو مجانی نمیکنه . تازه بیشتر هم پولشو میگیره :grrr:)
اون وقت ایرانسل ( که الهی قربونش برم ) داره بهمون حال میده و اومده خیلی چیزا رو مجانی کرده . ( ولی بازم ما ناشکریم ).
اگه هم الان آنتن دهیش بده عیبی نداره درست میشه . ( IR-TCI هم خیلی جاها بعد سگ سال آنتن نمیده :whistle: :tongue: )( ایرانسل تازه 5 ماهه که به طور رسمی و جدی شروع کرده ولی IR-TCI پنجاه ساله که داره کار میکنه :blink: )
ایرانسل بیچاره میاد یه سری امکانات هم راه میندازه ... ولی به خاطر فرهنگ بد ما ایرانیان مجبوره جمش کنه . ( مثل سرویس عدم نمایش شماره تلفن - اون چند روزی که راه افتاده بود همه زنگ میزدن و مزاحم میشدن :grrr: -این بیچاره هم مجبور شد فعلاً تعطیلش کنه )
شما اجازه بدید 1 سال از فعالیتش بگذره بعداً بیاید شکایت کنید. لطفا اونایی هم که ایرانسل ندارن قضاوت نکنن .
با همه این تفاسیر ایرانسل از همه لحاظ بهتره
ببخشید سرتون رو درد آوردم
قربون همگی شما
امید :santa:
:wub: ایرانسل ، دمت گرم ، دوست دارم :wub:
nasim baledi
10-03-2007, 10:04
کاملا حق با امید جانه . ما باید از کسانی که بهمون خدمت می کنن تشکر کنیم و دوستشون داشته باشیم.:biggrin:
من هم موافقم و به تازگی ایرانسل گرفتم، از همه سرویس ها و آنتن دهیش هم راضیم.
وقتی ایرانسل توی گوشیت باشه ،گوشی نفس تازه میکشه...
Mohammad Hosseyn
10-03-2007, 11:55
وقتی ایرانسل توی گوشیت باشه ،گوشی نفس تازه میکشه...
اين يكي رو گل گفتي ... 1000000000 %%%%%%% تائيد مي شه ....
brightest
10-03-2007, 13:08
تخلفی از سوی ایرانسل مشاهده نشده است
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاكيد كرد: طبق گزارش ايرانسل به اين سازمان تاكنون تخلفي در خريد تجهيزات توليد داخل از سوي اپراتور دوم تلفن همراه مشاهده نشده است.
محمود خسروي در گفتوگو با فارس در خصوص برخي از اظهارات در مورد عدم پايبندي اپراتور دوم در رعايت استفاده از 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه از داخل، گفت: طبق بند 6 ماده واحدهاي در قرارداد اپراتور دوم اين شركت موظف است كه 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه خود را از داخل كشور تهيه كند و اكنون نيز ايرانسل كار اجرايي كردن اين امر را آغاز كرده است.
وي با بيان اينكه در ابتداي پروژه نميتوان 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه تلفن همراه را از داخل كشور تهيه كرد، گفت: اپراتور دوم طبق گزارشي كه به سازمان تنظيم مقررات ارايه كرده هر گونه تجهيزاتي كه در كشور توليد ميشود را خريداري كرده است.
خسروي افزود: اپراتور دوم براي انتقال تكنولوژي و ساخت 51 درصد تجهيزات اصلي شبكه با شركت هوايي چين همكاري خود را آغاز كرده است.
وي به هماهنگي سازمان تنظيم مقررات با وزارت صنايع و مجلس اشاره و تاكيد كرد: سازمان تنظيم مقررات معتقد است كه اولين اپراتور بخش خصوصي كشور در زمينه خريد تجهيزات توليد داخلي تخطي نكرده است.
معاون وزير ارتباطات گفت: ايرانسل گزارشي در خصوص ساخت تجهيزات اصلي شبكه خود و انتقال تكنولوژي به كشور به سازمان تنظيم مقررات ارايه كرده كه ما نيز آن را به مركز پژوهش هاي مجلس، كميسيون اصل 90 و ساير مراكز ذيصلاح ارسال كردهايم.
سلام یکی به من تنظیمات mms واسه sony ericsson K310i رو برسونه هیچ کس اینجا گوشیش sony ericsson نیست؟؟؟؟؟ تنظیمات nokia به درد این گوشی ها نمیخوره
mehdi_vsgh
10-03-2007, 13:26
برای من دیگه امروز ام ام اس نمی فرسته!!!
ShahabSAMSUNG
10-03-2007, 13:30
بابا این جی پی آر اس مشکل داره ... دهنمون سرویس شد.
ای بابا.
این چه وضعیه؟
H A M A S
10-03-2007, 13:35
برای پرداخت قبض در مشهد کجا باید بریم؟مثلا من از امور مشترکین منطقه سناباد گرفتم برم همونجا یا جاهای مخصوصی است؟ لطفا آدرس بدید
در ضمن میگن بعد عید تمام کل کشور زیر پوشش ایرانسل میره؟راسته؟اگر راسته تاریخ دقیق رو بگین.
یه سوال دیگه آیا سیمکارتهای دولتی هزینه پنهان دارند ولی ایرانسل هیچ هزینه پنهانی نمیگیره
من تمام تنظیمات رو برای 6630 همونجوری که گفته بودین درست کردم ولی نه Mms نه Gprs هیشکدوم کار نمی کنن! چی کار باید بکنم؟!
MMS همش RESEND می ده!
GPRS هم می گه: "Your request for a service cannot be fullfilled. Please try again or contact your operator"
2تا خط نشونه GPRS میاد ولی مشکله اینجوری داره!
mehdi_vsgh
10-03-2007, 14:13
پس شهاب جون برای شما هم این مشکلات داره؟؟؟؟
من با مرور گر خود گوشی فقط سایت گوگل را میتونم باز کنم!!!
با اپرا مینی که نگو !!! هیچی باز نمیشه!!!
امروز هم میخواستم برای بچههای گروه ام ام ام ، چنتایی ام ام اس بفرستم که نمیشد!!!
====
البته چون دوره آزمایشی هستش!!!! نمیشه بیش از این انتظار داشت!!!
راستی یه سوال دیگه !!
گفته میشه که قراره که سرویس Edge به زودی (شاید 1 سال دیگه) راه بیافته!! آیا 6600 که گوشی منه قابلیت استفاده از این رو داره؟؟؟؟
از سروسی 3g چطور؟؟
کسی اطلاعاتی داره؟؟ یا نه؟؟
mehdi_vsgh
10-03-2007, 14:14
MMS همش RESEND می ده!
GPRS هم می گه: "Your request for a service cannot be fullfilled. Please try again or contact your operator"
2تا خط نشونه GPRS میاد ولی مشکله اینجوری داره!
ظاهرا مشکل از شبکه هستش!!
برای منم همینطوره!!!
من که همینکه میخوام ام ام اس بفرستم ییهو تمام خط آنتن غیبش میزنه!!
ehsan_omid
10-03-2007, 14:26
نحوه تنظیم گوشی های سونی اریکسون برای دسترسی به GPRS به شرح زیر است :
ابتدا برای تنظیم GPRS طبق روش زیر عمل کنید :
مسیر زیر رو دنبال کنین :
Menu --> Setting --> Connectivity --> Data comm. --> Data accounts --> New account
GPRS data رو انتخاب کنین و اسمش رو بزارین Irancell-GPRS
Continue رو انتخاب کنین
بعد در قسمت APN بنویسید mtnirancell
Username و Password رو خالی بزارین
دکمه Save رو بزنین
تا اینجا شما یک اشتراک GPRS ایجاد کردید
حالا به منوی Connectivity برگردید یا مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu --> Setting --> Connectivity
حالا Internet Settings رو انتخاب کنین
حالا Internet Profiles رو انتخاب کنین
New profile رو انتخاب کنین
در قسمت Name بنویسید Irancell-GPRS
Connect using رو انتخاب کنین
در اینجا اشتراک GPRS رو که در بالا ساختین انتخاب کنین ( یعنی دایره Irancell-GPRS رو توپر کنین )
تنظیمات رو Save کنین
حالا در این صفحه که براتون می یاد ( Internet profiles رو میگم ) اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنین ( دایرش رو توپر کنین )
حالا به منوی قبلی برگردید
Streaming settings رو انتخاب کنین
حالا Connect using رو انتخاب کرده و اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنین ( دایرش رو توپر کنین )
تنظیمات رو Save کنین
ایندفعه Setting for java رو انتخاب کنین
حالا در این قسمت اشتراک Irancell-GPRS رو انتخاب کنین ( دایرش رو تو پر کنین )
خوب تموم شد حالا شما می تونید به راحتی با گوشی سونی اریکسون خودتون به اینترنت متصل بشید :blink: و حالشو ببرید
توصیه می کنم حتماً از Opera MiNi استفاده کنین . ( چون هم صفحات رو زودتر میاره و هم فیلتر نداره :biggrin: )
ehsan_omid
10-03-2007, 14:29
راستی بعضیا میگن که نمیتونیم با اپرا صفحات رو ببینیم یا MMS بفرستیم
تو تنظیماتتون APN رو از mtnirancell به GPRS تغییر بدید
من که تغییر دادم درست شد
من رو w550 - w800 - w700 - w850 - k750 - k300 - k310 تست کردم درست بود
شما هم امتحان کنید نتیجه رو بگید
ehsan_omid
10-03-2007, 14:34
راستی اونایی که با تنظیم کردن GPRS یا MMS مشکل دارن با ID زیر در گفتگو باشید کارتون حل میشه ...
omidbaby68 - اسمش آرزو خانوم هست - بگید امید معرفی تون کرده واسه مشکل GPRS
حتماً کمکتون میکنه
از دوستان آیا کسی از سرویس پیام گیر صوتی voicemail ایرانسل یا سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده اون تونسته استفاده کنه؟ من که هروقت کدهای دفترچه راهنما رو زدم قبول نمی کنه!
راستی بعضیا میگن که نمیتونیم با اپرا صفحات رو ببینیم یا MMS بفرستیم
تو تنظیماتتون APN رو از mtnirancell به GPRS تغییر بدید
من که تغییر دادم درست شد
من رو w550 - w800 - w700 - w850 - k750 - k300 - k310 تست کردم درست بود
شما هم امتحان کنید نتیجه رو بگید
فرقی نکرد!!!
دوستان شما ميتوانيد mms ارسال كنيد !
تنظمات سالم و نست شدشو كسي داره ؟
ماله من 15 دقيقه طول ميكشه آخرش هم ارور ميده نميفرسته !
mehdi_vsgh
10-03-2007, 19:51
مشکل از شبکه هستش!!
فکر کنم دارن مشکل ارسال را برطرف میکنند (ینی اینکه وقتی ام ام اس بفرستیم دیگه به صورت لینک نیاد)
mehdi_vsgh
10-03-2007, 20:42
مشکل از شبکه هستش!!
فکر کنم دارن مشکل ارسال را برطرف میکنند (ینی اینکه وقتی ام ام اس بفرستیم دیگه به صورت لینک نیاد)
alikhorasanipour
10-03-2007, 21:46
با سلام
با تشکر
هر کاری کردم کار نمی کنه !
دوستان ایرانسل دار یک سوال.....
خواستم ببینم .. نرخ های این اپراتور مثل مخابرات.....در روز های تعطیلی رسمی و یا ساعت 9 شب بعد.. کمتر
میشه.. و یا نه همیشه ثابت است؟
دوستان ایرانسل دار یک سوال.....
خواستم ببینم .. نرخ های این اپراتور مثل مخابرات.....در روز های تعطیلی رسمی و یا ساعت 9 شب بعد.. کمتر
میشه.. و یا نه همیشه ثابت است؟
سیم کارتهای ثابت 150 تومنی ساعت کاهش مصرف دارند ولی اعتباریها نه.
سیم کارتهای ثابت 150 تومنی ساعت کاهش مصرف دارند ولی اعتباریها نه.
مرسی عزیز....
پس 150 بیشتر می ارزه...
ممنون...
مرسی عزیز....
پس 150 بیشتر می ارزه...
ممنون...
اتفاقا من چون زیاد زنگ نمی زنم الان پشیمونم که چرا ثابت گرفتم (اونموقع هنوز خبری از اعتباری نبود). کاش صبر می کردم الان یه اعتباری می گرفتم.
الانم بد جور دلم می خواد یه جوری اینو با یه اعتباری عوض کنم.
brightest
10-03-2007, 23:32
صورتحساب مشترکین ایرانسل احتمالا از فردا ثانیه ای میشود
مدير عامل ايرانسل دربارهي تاخير در تبديل سيستم صورتحسابگيري مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه براي محاسبهي تعرفهها از دقيقه به ثانيه گفت: اين طرح به سازمان تنظيم مقررات اعلام شده است كه اميدواريم با تاييد اين سازمان از فردا بتوانيم محاسبهي تعرفههاي مشتركان را برحسب ثانيه انجام دهيم.
عليرضا قلمبر دزفولي - مدير عامل ايرانسل - در گفتوگو با، اظهار كرد: در تلاشيم امكان انتخاب بيشتري به مشتركان بر حسب نوع تماسهايي كه در داخل و خارج از شبكهي ايرانسل دارند به آنها بدهيم، بر اين اساس متنوع كردن تعرفههاي ايرانسل به معناي برداشتن تعرفهي يكسان ايرانسل در كل كشور نيست، بلكه اين روند باقي خواهد ماند و مشترك بر حسب تماسهايي كه دارد تعيين ميكند در چه فاصلهي زماني هزينهي تماس خود را پرداخت.
به گفتهي او افرادي كه بهطور معمول از شبكه استفاده ميكنند، تعرفهي معمول خواهند پرداخت و كساني كه بيشتر از شبكه استفاده و تماسهاي بيشتري دارند، تعرفهي تماس آنها كمتر محاسبه ميشود؛ بنابراين تعدد و انتخاب نوع تعرفه را براي مشتركان فراهم خواهيم كرد.
او دربارهي تعرفهي سرويسهاي GPRS، دسترسي به اينترنت، ارسال و دريافت ايميل و MMS نيز گفت: تعرفهي اوليه استفاده از اين سرويسها به سازمان تنظيم مقررات اعلام شده است؛ از اين رو مشترك براي دسترسي به اينترنت و آنلاين بودن هزينهاي پرداخت نخواهد كرد و تنها در صورتي كه اطلاعاتي را ذخيره، ارسال و دريافت كند، به ازاي هر كيلوبيت تعرفهاي تعيين شده است كه پايهي آن را پرداخت كند.
دزفولي با اعلام اين كه مشتركان فعال ايرانسل به پيش از 800 هزار مشترك رسيده است كه از اين تعداد 50 درصد مشتركان سيمكارتهاي دايمي و 50 درصد نيز مشتركان سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل هستند، گفت: در حال حاضر 25 شهر تحت پوشش اپراتور دوم قرار گرفتهاند؛ در اوايل اين هفته نيز شهرهاي مياندوآب، اليگودرز، گنگاور، قائم شهر، ملاير، سبزوار، قوچان و زنجان نيز به شبكهي متصل خواهد شد.
بهگفتهي او شبكههاي حدود 15 شهر ديگر آماده شده است و تا پايان سال به شبكهي اپراتور دوم ميپيوندند كه ميتوان به فريدون كنار، بهشهر، چالوس، پاكدشت، چهاردانگه، گرگان و فردوس، نكاح، باقر شهر، نيشابور و كيش اشاره كرد.
مدير عامل ايرانسل، با اشاره به اين كه علاوه بر اين شبكهي حدود 41 شهر نيز آماده شده است و اگر زيرساختهاي لازم براي اتصال به شبكه تا پايان سال آماده شود به 86 شهر خواهيم رسيد، گفت: اما در هر حال تلاش ما اين است كه 70 شهر تعهد شده را تحت پوشش قرار دهيم.
Mohammad Hosseyn
10-03-2007, 23:46
بابا اين ايرانسل هم ديگه تركونده با اين خدمات ...
با ابن وضع ارتباط سيار بايد بره آب معدني بفروشه !!!
miliomid
11-03-2007, 00:02
از دوستان آیا کسی از سرویس پیام گیر صوتی voicemail ایرانسل یا سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده اون تونسته استفاده کنه؟ من که هروقت کدهای دفترچه راهنما رو زدم قبول نمی کنه!
دوست عزیز تمامی سرویس ها به جز عدم نمایش شماره بعد از 15 فروردین در دسترس خواهد بود
ShahabSAMSUNG
11-03-2007, 01:49
مشکل از شبکه هستش!!
اینکه بصورت لینک میاد فکر کنم از گوشیه یا تنظیمات مشکل داره یا آنتن دهی مناسبی نداری که GPRS برقرار بشه و ام ام اس بتونه بیاد.
در مورد گوشی مثلاً با اینکه من راحت با گوشی بابام (نوکیا 6100) ام ام اس می فرستم، و ام ام اس های متنی رو می گیرم، ولی چون خود گوشی تمام رنگی نیست (به قولی چهار رنگه) ام ام اس هایی رو که تمام رنگی هستن بصورت لینک براش میاد.
مرسی عزیز....
پس 150 بیشتر می ارزه...
ممنون...
مسلماً.
اتفاقا من چون زیاد زنگ نمی زنم الان پشیمونم که چرا ثابت گرفتم (اونموقع هنوز خبری از اعتباری نبود). کاش صبر می کردم الان یه اعتباری می گرفتم.
الانم بد جور دلم می خواد یه جوری اینو با یه اعتباری عوض کنم.
آی گفتی. منم خیلی دلم می خواست. ولی نمیصرفه. چون ضرر می کنم. الان یه ایرانسل کارکرده رو فکر نکنم 100 تومن هم بخرن.
مشکل از شبکه هستش!!
دوست عزيزم ميتوني تنظيمات كامل تست شده mms رو بزاري !
gigili1567
11-03-2007, 02:50
من از سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده استفاده میکنم. خیلی هم حال دادن با این سرویسشون. وقتی گوشی خاموشه، آمار تماسها رو ثبت میکنه، بعدا با اس ام اس میفرسته
gigili1567
11-03-2007, 02:57
برای فعالسازیش هم از تو سایت اقدام کن
gigili1567
11-03-2007, 02:58
دوست عزیز تمامی سرویس ها به جز عدم نمایش شماره بعد از 15 فروردین در دسترس خواهد بود
این سرویس راه افتاده
gigili1567
11-03-2007, 03:03
بخدا تنظیمات MMS خیلی سادست.. کامل تو سایت Irancell هست.. من برای Siemens CX65، K750 Sony، W810i Sony، O2 Xda atom، Nokia 6600 انجام دادم. همش هم از همون سایت Irancell خوندم.. کار هم میکنن این گوشیها. بدون مشکل.
miliomid
11-03-2007, 03:13
برای فعالسازیش هم از تو سایت اقدام کن
من از سرویس ذخیره شماره تماس گیرنده استفاده میکنم. خیلی هم حال دادن با این سرویسشون. وقتی گوشی خاموشه، آمار تماسها رو ثبت میکنه، بعدا با اس ام اس میفرسته
دوست عزیز میشه بگید چه طوری ای سرویس رو فعال کردید ؟ :blink:
من که هر کاری کردم نشد
راستی سرویس عدم نمایش شماره که گفتید اون هم کار نمی کنه
miliomid
11-03-2007, 03:15
دوستانی که در تنظیم کردن Gprs و Mms در گوشی های سونی اریکسون مشکل دارن با من در تماس باشن ...
حتما ًتا اونجایی که بتونم کمکشون می کنم
با ID روبرو در تماس باشین : omidbaby68
gigili1567
11-03-2007, 03:39
دوست عزیز میشه بگید چه طوری ای سرویس رو فعال کردید ؟ :blink:
من که هر کاری کردم نشد
راستی سرویس عدم نمایش شماره که گفتید اون هم کار نمی کنه
اگه passworde مربوط به E-Care سیمکارتتون براتون اومده، بعد از ورود به صفحه موبوطه تو سایت ایرانسل، گزینه خدمات ویژه رو انتخاب کنید و از بین سرویسهای موجود، Voice Mail رو فعال کنید. فورا یه اس ام اس براتون میاد که فعالسازی رو تایید میکنه. من 4 روزه که از این سرویس استفاده میکنم.
gigili1567
11-03-2007, 03:41
در ضمن سرویس عدم نمایش غیر فعال شده. 4 ماه پیش. بخاطر سوء استفاده های یه سری آدم بی جنبه تو همون 3 روزی که ابن سرویس فعال بود.
mehdi_vsgh
11-03-2007, 07:01
سلام اقا من خیلی وقته درخواست کنترل حساب اینترنتی کردم ولی تا الان برام رمز عبور نیومده!!!
M Like Mother
11-03-2007, 07:51
یه کمی صحبت در باره ایرانسل و برای اونایی که باهاش مخالفند. چشمهای خود را باز کنید و وجدانهای خود را قاضی. دوستان فکر نکنند من از مخالفان دو
آتیشه دولت یا حکومت هستم. نه بلکه تقریبا قضیه بر عکس است اما همیشه باید حق را گفت و مسائل را به دور از صحبت های سیاسی بطور فنی و ریشه ای
مطرح کرد. مطالب زیر که سعی کردم خیلی خیلی خلاصه بگم نقدی است بر کار اپراتور دولتی از ابتدا تا کنون و مقایسه آن با اپراتور ایرانسل.
1- وقتی اپراتور دولتی 13 سال پیش آمد سیمکارت های 640 هزار تومانی ثبت نام کرد ( 640 هزار تومان در آن زمان خیلی بیشتر از ارزش فعلی بوده است
چقدر پول! راستی اونموقع سکه چند بود؟) چقدر پول مالیات و عوارض و حق توسعه و چه و چه گرفت. چه کسی می توانست اعتراض کند یا اولتیماتوم بدهد؟
2- وقتی ثبت نام می کرد یکی دو سالی مردم در نوبت بودند تا سیمکارتها را دریافت کنند و برای دریافت سیمکارتها صفهای طویل و شلوغی ها و انظباطی ها
در دادن سیمکارتها بیداد می کرد. یادتان که نرفته است. چه کسی می توانست اعتراض کند یا اولتیماتوم بدهد؟
3- تمام شرکت دولتی این کشور اگر هم به جایی رسیده اند از پول مردم بوده است. مانند اپراتور دولتی و تولید کننده های خودرو که سالیان سال ابتدا پول
محصول را از مردم می گرفتند و بعد مدت زمانی طولانی محصول را تحویل می دادند یعنی رشد وتوسعه یک شرکت با پول مردم تا بعد از 13 سال پز بدهیم
که اپراتور دولتی در 1000 شهر آنتن می دهد! آیا این واقعا تبلیغ خوبی است یا از بدیهیات است. به این موارد چه کسی می توانست اعتراض کند یا اولتیماتوم
بدهد؟
4- کم کم با آمدن تالیا و اشباع شدن بازار و اینکه اکثر مردم مایه دار سیمکارت خریده بودند و با توجه به آمدن ایرانسل، اپراتور دولتی تصمیم گرفت کم کم بهای
سیمکارت را پایین بیاورد. آیا این به خاطر مردم بود یا ماندن در کورس رقابت؟ به گمان من به خاطر ماندن در کورس رقابت بود. و در این رقابت طی چندین
سال اخیر چقدر بی رویه سیمکارت به بازار ایران تزریق شد ( بدون در نظر گرفتن کیفیت ارتباطات) تا اگر روزی ایرانسل یا هر اپراتور دیگری آمد خیلی
توان مقابله نداشته باشد. آیا این تعیین قیمت ها بر طبق سلیقه و رای مردم و رضایت مشترکین بود؟! و اگر نبود چه کسی می توانست اعتراض کند یا اولتیماتوم
بدهد؟
5- از ابتدای ورود اپراتور دولتی مشکل آنتن دهی آنقدر زیاد بود که هنوز طنزهای مهران مدیری و طنزهای آیتمی در این زمینه در ذهن مان باقی مانده است.
آیا مدت زمانی خاصی برای رفع مشکلات آنتن دهی در 13 سال پیش که اپراتور اول شروع به کار کرد تعیین شده بود. البته که نه تعیین شده بود نه نه معلوم
بود مشکل چیست و از کجاست. همین بهمن ماه 1385 وزیر مخابرات تازه از کشف مشکلات اپراتور اول بعد از 13 سال خبر داد. او گفت این سیستم 3 مشکل
داشت که اتفاقا این 3 مشکل جزو بدترین مشکلاتی است که ممکن است در یک شبکه وجود داشته باشد. آیا برای آنتن دهی مناسب از 13 سال پیش کسی می
توانست اعتراض کند یا اولتیماتوم بدهد؟
6- آیا اپراتور دولتی از ابتدا اس ام اس داشت. مسلما نه. بعد از آمدن اس ام اس چون ظرفیت کم بود به همه تعلق نمی گرفت و هزینه های وصل زیادی هم می
گرفتند. همینک هم برای سیمکارتهای صفری که یک نفر 360 هزار تومان پول داده است 2000 تومان هزینه وصل اس ام اس می گیرند. آیا این خنده دار
نیست؟ آیا این احترام به حقوق مصرف کننده است؟ به این موارد چه کسی می تواند اعتراض کند یا اولتیماتوم بدهد؟
7- من خودم از چندین سال پیش با ثبت نام سیمکارت ها کمی سرمایه ام رو که تو بانک بود به این کار زدم . حدود 40 خط طی سه دوره گذشته ثبت نام کردم و
پس از دریافت فروختم. حتی یکی را هم برای خودم بر نداشتم . چون احساس می کردم دارم پول زیادی می دهم در صورتیکه محصول دریافتی این قیمت را
ندارد. سری آخر کلی ضرر هم کردم. سمیکارتهای 360 هزار تومانی را 300 هزار تومان با خواهش و تمنا فروختم. خیلی ها هم مثل من شدند و بعد از یک
سال خوابیدن پولشان نه تنها سود نکردند بلکه ضرر اندر ضرر هم کردند. به این موارد چه کسی می توانست اعتراض کند یا اولتیماتوم بدهد؟
8- در مورد این سری آخر اضافه کنم که زمنی تعیین کردند تا هر که پشیمان شده پس بدهد و بعد از یک سال همان 360 هزار تومان رو بگیرد.( باز هم خدا
خیرشان بدهد!) با اطلاع رسانی ضعیف هم این کار رو کردند. بالاخره با خبر شدم. مرحله اولیه کار را در امور مشترکین انجام دادم و به پست مرکزی رفتم.
آنقدر شلوغ بود که نگو. وای دلم به حال مردم سوخت و سوخت وسوخت. کاری که میشود به راحتی حلش کرد تو شرکت های دولتی دور سر می چرخد. نوبت
به من نرسید و رفت برای فردا یعنی آخرین مهلت. فردا از بد حادثه مادرم ناراحتی قلبی پیدا کرد و بیمارستان و عمل و چه و چه. پس فردا رفتم گفتم حتما این
موضوع به این مهمی با این همه جمعیت و شلوغی چند روزی تمدید خواهد شد. با اینکه مرحله اول کار را هم انجام داده بودم هر چه التماس کردم پس نگرفتند
حتی یک روز حتی یک ساعت حتی یک ثانیه هم این مورد تمدید نشد. به هر جا هم که مراجعه کردم جواب منفی شنیدم. کو جلب رضایت مشتری. آخه تو هر
چیزی همیشه مهلت تمدید هست اومد اون روز یکی مریض شد سکته کرد تکلیف چه می شود. به این موارد چه کسی می توانست اعتراض کند یا اولتیماتوم
بدهد؟
9- برادرم یک سیمکارت اپراتور دولتی دارد و می گفت 1000 تومان روی قبض به عنوان خدمات ویژه می آید ببین برای چیست. کلی پرس و جو کردم
متوجه شدم برای نمایش شماره تماس گیرنده است. یعنی ماهی 500 تومان از این همه مشترک می گیرند برای کاری که خود دستگاه ها اتوماتیک این خاصیت
رو دارند. به چند جا هم زنگ زدم دیدم فایده ندارد که ندارد. مگه این سرویس رو قطع کنی که اونهم تو این دوره زمونه اصلا شماره طرف نیافته که کار لنگ
می مونه. عجب سیاستی! به این ماهی 500 تومان ها چه کسی می تواند اعتراض کند یا اولتیماتوم بدهد؟
10- به گفته خود مسولین مخابرات، اپراتور دولتی پر از وصله پینه و نقص های اساسی بوده و هست که در حال بر طرف کردن آن هستند. چرا از ابتدا باید
این نقص و وصله پینه ها به وجود بیاد؟ مگر پول مردم امانتی دست دولت نبوده است؟ چرا بدون کارشناسی و صرف دقت و حوصله این شبکه وصله پینه رشد
پیدا کرد؟ وزیر مخابرات گفت اتوبان به اتوبان و خیابان به خیابان در سدد رفع این مشکلات هستیم. چرا باید پول من وشما خرج رفع مشکلات آزمون و خطا و
اشتباهات برخی صرف شود. مگر مردم پولشان را بدین منظور به دولت داده بودند. مگر ما مسول اشتباهات دیگران هستیم. حال یکی دو مورد و مشکل کوچک
ممکن است در طول کار و در عمل پیش بیاید ولی نه به قول وزیر مخابرات 3 مشکل آن هم از بدترین و اساسی ترین نوع مشکلات شبکه که باید کوچه به
کوچه اصلاح شود! چه کسی پاسخگوست؟ مگر اینکه مهندسینی که خیابان به خیابان در حال رفع مشکلات این شبکه بیش از 1000 شهری هستند دستمزدی از
دولت نگیرند. و اگر بگیرند چه کسی می تواند اعتراض کند یا اولتیماتوم بدهد؟
11- خطابی هم به دولتمردان. چرا بعد از این همه سال که یه اپراتور خصوص آمده که امکانات اپراتور دولتی رو هم نداره و دست تنهاست.(کاش دست تنها بود
سنگ هم جلوی پاش زیاد می اندازن) بدون ثبت نام ، بدون صف، خیلی شیک و تر تمیز به مردم خدمات و سرویس ارائه می کنه اونهم سرویس های روز دنیا.
تحت فشارش قرار می دین؟ اگر به خاطر مردمه این همه فرصت به اپراتور اول وکلی شرکت های دولتی دادین چرا به خاطر مردم یه بار قوانین سفت وسختی
برای اپراتور دولتی ننوشتین. اگر دوست دار مردم هستید بگذارید مردم طعم شیرین خدمات روز دنیا مثل Mms و Gprs رو حس کنن. همش به فکر
اولتیماتوم به ایرانسل نباشید بذارید اگه یه خارجی ازمون پرسید Gprs چیه بعد از 13 سال بتونیم یه جواب درست و حسابی بهش بدیم. نترسید و از یکی از
هزاران چیزی که باید از انحصار دولت در بیاد حمایت کنید به خدا به نفع مردمه اگه دنبال نفع مردم هستید. ایرانسل هم اگه بد کار کنه ما مشترکین بیکار که
نمی نشینیم . مطمئنا باشید اعتراض می کنیم حرف می زنیم مطلب می نویسم. ما با ایرانسل که عهد اخوت نبسته ایم به عنوان یک مشتری باید ازش خدمات
خوب طلب کنیم و اگر عمل نکنه اعتراض می کنیم و از شما هم در این زمینه کمک می گیریم. اما یکسری مسائل کوچک رو سریع تو مطبوعات نیارید. و
ایرانسل رو نزد اذهان عمومی خراب نکنید. والا به خدا تازه 5 ماه ایرانسل اومده نه 5 سال. آیا شده به اپراتور دولتی بگید Mms ت کوش و یه اولتیماتوم
بدین؟
13- بالاخره بعد از 40 خط دولتی که داشتم هیچکدام رو بر نداشتم و تا ایرانسل اومد یکی خریدم. والا به خدا خیلی خوب آنتن می ده. این خبره ها که بد آنتن
می ده نمی دونم از کجا سر در میاره. خوبه که از اول ایرانسل صادقانه و البته کارشناسانه و با نرم افزارهای پیشرفته نقشه نقاط کور هر منطقه را مشخص کرد
و هفته به هفته این نقاط کور کم و کم شد. به نظر من الان ایرانسل حداقل مانند اپراتور دولتی آنتن می ده. اگه بیشتر نباشه کمتر نیست. این رو هم داشته باشید
که ایرانسل 5 ماه اومده اپراتور اول حدود 13 سال. بابا چی از جون ایرانسل می خواهید بذارید یه خورد پر و بال بگیره مطمئنا خیلی بهتر هم میشه.
14- در مورد Gprs و Mms هم که بعضی ها مشکل دارن بخاطر اینکه که ما در مورد این چیزها والا به خدا ندید بدیدیم. اکثرا تنظیمات را درست انجام
نمی دهند تقصیری هم ندارند چون تا حالا از این چیزا تو ایران نداشته ایم. ضمن اینکه این سرویس فعلا رایگانه. چیز مجانی هم همه میریزن سرش. من خودم
حدود 300 مگابایت از اینترنت دانلود کرده ام. سرعت دانلود 10 کیلو گاهی هم تا 18 کیلو میرسه. ضمن اینکه شبکه تازه افتتاح شده و مراحل آزمایشی خودش
رو پشت سر میذاره. اونایی که مشکل دارند یا تو محدوده آنتنی هستند که مشترک ایرانسل زیاده یا تو ساعت های پر ترافیک وارد Gprs میشن. قبول داشته
باشید وقتی مجانیه همه حجوم میارن و از لحاظ فنی پهنای باند پر میشه. در واقع ظرفیت تکمیل میشه و سیستم جواب نمی ده. این تقصیر شبکه نیست تقصیر
مجانی بودنشه. البته اگه بیکار باشید و شبها بیدار باشید بهتر نصف شبها برید تا مثل من با سرعت خوب دانلود کنید.
15- البته در ابتدا گفتم صحبت درباره ایرانسل ولی به نوعی درباره اپراتور دولتی صحبت کردم. یه سری مزایایی ایرانسل داره که دیگه نه وقت دارم نه
حوصله که بگم. شمام که سرتون درد گرفته. اگه وقت بشه از مزایای ایرانسل و کمی هم خوبی های اپراتور دولتی صحبت خواهم کرد. و البته یکسری کاستی
های ایرانسل رو هم اشاره خواهم کرد.
16- دوستانی هم که سیمکارت اپراتور دولتی دارن و میگن هزینه ها یش بالاست اعتصاب کنیم . به نظر من این کارهای قهر آمیز جواب نمی ده اونهم در
مقابل غولی مانند اپراتور دولتی. بهتره از راه کاره های دیگه مثلا حمایت از ایرانسل، کارشان را جلو ببرند. مثلا سیمکارت دولتی رو بفروشن و یه ایرانسل
بگیرن. مطمئنا اگر ایرانسل مشترکینش زیاد باشن و سود بیشتری کسب کنه خدمات بهتر ارائه می ده و تعرفه هاش رو هم به نفع مصرف کننده تنظیم می کنه.
چون یه شرکت خصوصی و بهره روی اون نسبت به شرکت دولتی بالاتره.
17- در آخر ایرانسل هم بدونه اگر این خدماتی که اراده می ده و کوششی که برای جلب رضایت مشتری داره پس از مدتی کمرنگ بشه و از بین بره. و فقط
برای گرفتن مشتری این همه تلاش کنه و وقتی مشتری بدست آورد شروع کنه به اذیت کردن یا عدم ارائه خدمات مناسب ، من و هر کسی که ایرانسل داره
همچنانچه مشکلات و مسائل دیگر رو مطرح می کنیم مشکلات و شکایت خودمون رو نسبت به ایرانسل نیز مطرح می کنیم و پافشاری هم خواهیم کرد. اصل،
ارائه خدمات خوب و مناسب به این مردمه که همیشه مظلوم و از خیلی چیزها محروم واقع میشن. امیدوارم ایرانسل مثل شروع کارش در ادامه نیز خوب و
پرانرژی پیش بره.
18- نگران پول اینترنت من هم نباشید چون با ایرانسل اومدم و مجانیه . تازه اگه ده ساعت هم بمون و مطلب بنویسم پول نمی اندازه. چون به زمان کاری نداره
و فقط اطلاعات ارسالی و دریافتی رو محاسبه میکنه.
mehdi_vsgh
11-03-2007, 09:56
- برادرم یک سیمکارت اپراتور دولتی دارد و می گفت 1000 تومان روی قبض به عنوان خدمات ویژه می آید ببین برای چیست. کلی پرس و جو کردم
متوجه شدم برای نمایش شماره تماس گیرنده است. یعنی ماهی 500 تومان از این همه مشترک می گیرند برای کاری که خود دستگاه ها اتوماتیک این خاصیت
رو دارند. به چند جا هم زنگ زدم دیدم فایده ندارد که ندارد. مگه این سرویس رو قطع کنی که اونهم تو این دوره زمونه اصلا شماره طرف نیافته که کار لنگ
می مونه. عجب سیاستی! به این ماهی 500 تومان ها چه کسی می تواند اعتراض کند یا اولتیماتوم بدهد؟
ببینم این مورد شماره 9 واقعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که ende نامردی هستش!!!!
در ضمن از مطالبت ممنون خیلی قشنگ و البته واقعی بودن!!!
shadmehrdj
11-03-2007, 09:59
درصورتی که ایرانسل در یک پروسه زمانی مشخص نسبت به افزایش حداکثر توان فنی و اجرایی داخلی کشور و رساندن آن به 51 درصد اقدام نکند، فعالیت این شرکت در ابتدا تعلیق و احتمالا در نهایت متوقف میشود.
shadmehrdj
11-03-2007, 10:02
معاون فني اپراتور دوم تلفن همراه، دربارهي اين كه چرا در برخي از ساعات روز امكان دسترسي به سرويس اينترنت ايرانسل وجود ندارد و يا با قطعهاي مكرر مواجه است، گفت: اين امر ممكن است به علت ترافيك بالاي شبكه و پهناي باند پايين يا قطعيهايي كه در آنتنهاي BTS ايرانسل رخ ميدهد و يا از ضعف پوششدهي شبكه در برخي مناطق ناشي شود.
علياصغر عينيپور در گفتوگو با ایسنا با بيان اين كه كه در تلاشيم همزمان با افزايش كيفيت پوششدهي شبكهي ايرانسل، ظرفيت سازي لازم و افزايش پهناي باند در اين زمينه را انجام دهيم تا مشتركان بتوانند با كمترين مشكلات از سرويسهاي اينترنت استفاده كنند، دربارهي چگونگي استفاده از سرويس ارزش افزودهي GPRS كه امكان دسترسي به اينترنت، ارسال و دريافت ايميل را براي مشتركان ايرانسل فراهم كرده است، اظهار كرد: دسترسي به سرويسهاي GPRS به ترتيب براي هر يك از گوشيهاي تلفن همراه موجود در بازار با ارسال SMS به مشتركان اين اپراتور انجام شده است و در حال حاضر اكثر مشتركان ايرانسل به اين سرويس دسترسي دارند.
او افزود: مشتركاني كه SMS برايشان ارسال شده، بايد SMS موردنظر را ذخيره كنند، پس از آن كه در گوشي مورد نظر تنظيمات لازم را به طور اتوماتيك انجام ميدهد، مشترك ميتواند از اين خدمات استفاده كند، اما برخي از مشتركان اين SMS را save نكردهاند كه بايد مجددا اين SMS براي آنها ارسال شود كه اگر با خدمات ايرانسل تماس بگيرند و شمارهي خود را اعلام كنند، SMS جديدي براي آن ارسال ميشود.
عينيپور خاطر نشان كرد: استفاده از خدمات GPRS است به گوشيهاي تلفن همراهي نياز دارد كه امكان دسترسي به اين سرويسها را داشته باشد، از اين رو برخي از گوشيها موجود در بازار اين امكان را ندارند.
وي دربارهي -------- در اينترنت ايرانسل تصريح كرد: -------- بر اساس قوانين موجود كه در ISPهاي كشور اعمال ميشود، در سرويس دسترسي به اينترنت ايرانسل نيز به همان صورت است.
او دربارهي تعرفههاي استفاده از GPRS گفت: در حال حاضر اين سرويسها تا نيمهي دوم فروردين ماه رايگان ارايه ميشود، اما آن چه مشخص است مشترك ميتواند در تمام ساعات آنلاين و به اينترنت وصل باشد چرا كه هزينهاي براي اتصال به اينترنت نميپردازد اما ا گر اطلاعاتي را ارسال و دريافت كند بايد هزينهي آن را پرداخت كند.
او تصريح كرد: همچنين يك تعرفهي اوليه بر اساس حجم اطلاعاتي كه ارسال و دريافت ميشود به سازمان تنظيم مقررات پيشنهاد كردهايم كه پس از تاييد اعلام خواهد شد.
عينيپور در پايان خاطر نشان كرد: سرويس MMS (ارسال و دريافت تصوير، صوت و ديتا) نيز از روز شنبه 19 اسفندماه با ارسال SMS به مشتركان ايرانسل، براي آنها فعال خواهد شد.
shadmehrdj
11-03-2007, 10:04
فناوران- براساس آخرين مذاكرات انجام شده با شركت ايرانسل تا پايان هفتهجاري محاسبه تعرفه مكالمات سيمكارتهاي اپراتور دوم از دقيقهاي به ثانيهاي تبديل ميشود.
محمود خسروي، رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با بيان اين مطلب گفت: اپراتور دوم موظف است تمامي مبالغ اضافه گرفته شده از مشتركانش را تا آخرين ريال به آنها برگرداند.
وي افزود: البته مديران شركت ايرانسل خود نيز به اين موضوع اصرار دارند كه هر چه زودتر مبالغ اضافي كه از مشتركان دريافت شده را به آنها بازگردانند.
وي خاطرنشان كرد: يكي از دلايلي كه تاكنون اين اپراتور اقدام به تغيير محاسبه تعرفه مكالمات از دقيقهاي به ثانيهاي نكرده، پيچيده بودن اين موضوع از بعد نرمافزاري است. خسروي گفت: چنانچه اين اپراتور تا پايان هفته جاري اقدام به تغيير محاسبه تعرفه مكالمات خود نكند رگولاتوري قطعا راهكارهاي جريمهاي را پيش ميگيرد.
وي همچنين در خصوص تعيين تعرفه سرويسهاي ارزشافزوده ارايه شده توسط اپراتور دوم گفت: بستههاي پيشنهادي در خصوص نحوه محاسبه از سرويسهاي Gprs و Mms توسط شركت ايرانسل به رگولاتوري ارايه شده است.
وي افزود: در حال حاضرنحوه تعرفهگذاري بر سرويسهاي ارزش افزوده توسط كارشناسان سازمان تنظيم مقررات در حال بررسي است.
وي خاطرنشان كرد: تصميمگيري درخصوص نحوه محاسبه تعرفه استفاده از سرويسهاي Gprs و Mms اپراتور دوم به اولين جلسه كميسيون تنظيم مقررات در سال 86 موكول ميشود.
رييس سازمان رگولاتوري گفت: تمامي تلاش خود را به كار ميگيريم تا قبل از شروع نيمه دوم فروردين ماه سال 86 نوع محاسبه تعرفه سرويسهاي ارزشافزوده شركت ايرانسل را مشخص كنيم.
brightest
11-03-2007, 12:12
فروشندگان گوشي مي گويند با شروع سال جديد و با توجه به وعده هاي داده شده در مورد توسعه تلفن همراه در ايران و ارائه خدمات نسل 2.75 تلفن همراه ، به زودي بهاي گوشي هاي 3g، افزايش مي يابد.
3g فناوري نسل سوم تلفن همراه است كه در صورت پشتيباني اپراتور سرويس دهنده، كاربران با استفاده از آن مي توانند تماس ويدئويي و تصويري برقرار كنند.البته اين تنها يكي از خدماتي است كه با ارائه سرويس هاي 3g در دسترس خواهد بود.
برخي از كارشناسان مي گويند : زمان زيادي مي برد كه اين سيستم در كشور قابليت اجرايي پيدا كند زيرا از يك سو اپراتورها معمولا بايد شرايط خاصي را برآورده كنند تا با توسعه فعاليت هاي آنها موافقت شود
و از طرفي اين كار نيازمند ايجاد زير ساختي مناسب است، حال آنكه هنوز حتي زير ساخت مناسبي براي مكالمه با تلفن همراه در كشور ايجاد نشده است و تنها به افزايش تعداد دارندگان تلفن همراه توجه مي شود.
گفتني است در حال حاضر مالكان گوشي هاي دو دوربينه در كشورهاي حاشيه خليج فارس با استفاده از سيم كارتهايي كه اين قابليت را به كاربران مي دهند به راحتي و پس از برقراري تماس يكديگر را مي بينند.
اين ابزار ارتباطي با سرعت بسيار زيادي در حال توسعه بوده و خبرها حاكي از آن است كه كشورهاي حاشيه خليج فارس به تازگي بهره برداري از آن را آغاز كرده اند.
H A M A S
11-03-2007, 13:05
تعرفه gprsو mms رو یکی به صورت روشن توضیح بده.آیا فقط دانلود فایل مدنظره؟
sms فقط مشهد قطع شده یا همه جا اینطوری شده؟
دریافت میکنه ولی ارسال نه:sad:
هنوز منتظر تنظیمات mms واسه K310i هستم
Mohammad Hosseyn
11-03-2007, 15:19
بله دوست عزيز ، فقط ميزان دانلود و آپلود مد نظره و مدت زمان آن بودن شما هيچ تائثيري نداره ...
يعني مثل اين ديال آپ نيست كه اگه وصل بشي و حتي اگه هيچ صفحه اي رو دانلود نكنيد بازم پول اينترنت و كارت شما ميره ... بلكه اين طوريه كه مثلا براي هر كيلو بايت اطلاعات دانلود شده و يا آپلود شده يه تعرفه اي دارن ...
اميدوارم متوجه شده باشيد .
mehdi_vsgh
11-03-2007, 20:27
باز کردن صفحات اینترنتی هم فکر کنم یه جور دانلود هستش(مثلا دانلود متن ها و تصاویر موجود در سایت)
ایا برای اینم پول میندازه؟؟
brightest
11-03-2007, 21:01
باز کردن صفحات اینترنتی هم فکر کنم یه جور دانلود هستش(مثلا دانلود متن ها و تصاویر موجود در سایت)
ایا برای اینم پول میندازه؟؟
مسلما!!
كاملا واضحه !!
browse كردن در واقع download هستش.
در برنامه opramini هر صفحه اي رو كه باز ميكنيد مشخصه كه چند كيلو بايت هست.
معمولا هر صفحه بين 3-30 كيلو بايت هست.
مياندوآب
شهر مياندوآب مركز شهرستان مياندوآب در استان آذربايجان غربي با پهنه اي حدود 10 كيلومتر مربع قرار دارد. شهر مياندوآب به دليل اينكه ميان سيمينه رود و زرينه رود قرار گرفته است « ميان دو آب » ناميده شده است . مياندوآب بدليل قرار گرفتن در مسير راه تبريز ـ مراغه ـ سنندج و اروميه و پيوند دادن استان هاي آذربايجان غربي و شرقي و كردستان از جايگاه ارتباطي و نظامي و استراتژيك ويژه اي برخوردار است . هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر تقريبا کامل است.
سقز
سقز، در شمال استان کردستان، و بخشي از کردستانبزرگ است. از حدود 1000 سال پيش از ميلاد مسيح، اقوام کرد در سقز و مناطق اطراف اين شهر مي زيسته اند، و بسياري بر اين باورند که نخستين ساکنان اين شهر، يعني قوم ماد، اجداد ايراني هاي غرب کشور هستند. سقز در ارتفاع 1493 متري واقع شده و آب و هواي متغيري دارد؛ زمستانهاي سرد و برفي و تابستانهاي داغ و خشک. به دليل ارتفاع زياد و رطوبت کم در تابستان، هواي اين ناحيه رقيق و خشک است. اين شهر بطور کامل تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است.
ايلام
استان ايلام در غرب ايران با مساحت حدود 20150 كيلو متر مربع ، تقريباً 2/1 از مساحت كل كشور، را تشکيل ميدهد. اين استان از طرف شمال، با استان كرمانشاه از طرف شرق با استان لرستان ، از طرف جنوب با استان خوزستان و در غرب با كشور عراق با طول مرز مشتركي در حدود 425 كيلومتر مربع واقع شده است. مرکز ايلام شهر ايلام مي باشد که هم اکنون تمامي اين شهر تحت پوشش قرار گرفته است.
اليگودرز
اليگودرز يكي از مهمترين شهرهاي استان لرستان است و در نقشه جهان، در عرض جغرافيايي (33.37 درجه) "11 '22 °33 شمال خط استوا و طول جغرافيايي (49.72 درجه) "11 '43 °49 شرق نصف النهار مبدا قرار گرفته است. اين شهر تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است.
باقر شهر
باقر شهر يکي از شهرهاي تهران، واقع در جنوب اين استان است. پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل شده است.
ملاير
ملاير، يکي از شهرهاي استان همدان است که در غرب ايران واقع شده است . ملاير مرکز تجاري تعداد کثيري از روستاهاي کشاورزي جنوب شرقي استان و همچنين يکي از مراکز کوچک قاليبافي است. اين شهر در مسير اصلي همدان - اراک و همدان - بروجرد قرار دارد. ملاير بطور کامل تحت پوشش شبکه ايرانسل قرار گرفته است
Maziar_69
11-03-2007, 23:46
[QUOTE=M Like Mother;
16- دوستانی هم که سیمکارت اپراتور دولتی دارن و میگن هزینه ها یش بالاست اعتصاب کنیم . به نظر من این کارهای قهر آمیز جواب نمی ده اونهم در
مقابل غولی مانند اپراتور دولتی. بهتره از راه کاره های دیگه مثلا حمایت از ایرانسل، کارشان را جلو ببرند. مثلا سیمکارت دولتی رو بفروشن و یه ایرانسل
بگیرن.[/QUOTE]
یه تاپیک در مورد حمایت از ایرانسل ایجاد کردم. از ایرانسل حمایت کنید
brightest
12-03-2007, 01:40
معلوم نيست چه خبره!!!!
در حاليكه پنجشنبه و جمعه انتن دهي و سرعت اينترنت فوق العاده بود ديروز و امروز تقريبا همه چي قطعه!!
خدا كنه فقط به تغييرات شبكه مربوط بشه
ولي علتش هد چي كه باشه يه ضد تبليغ اساسي براي ايرانسله
وقتي با تمامه توان داره رويه mms و gprs مانور ميده
افراد زيادي كه ميرن و به همين بهانه ايرانسل ميگيرن يه ضد حال اساسي ميخورن
و ايرانسل بايد خيلي حواسشو جمع كنه
حتي اگر اين مشكلات موقتي باشه
بذارید اگه یه خارجی ازمون پرسید Gprs چیه بعد از 13 سال بتونیم یه جواب درست و حسابی بهش بدیم. نترسید و از یکی از
هزاران چیزی که باید از انحصار دولت در بیاد حمایت کنید به خدا به نفع مردمه اگه دنبال نفع مردم هستید. ایرانسل هم اگه بد کار کنه ما مشترکین بیکار که
نمی نشینیم . مطمئنا باشید اعتراض می کنیم حرف می زنیم مطلب می نویسم. ما با ایرانسل که عهد اخوت نبسته ایم به عنوان یک مشتری باید ازش خدمات
خوب طلب کنیم و اگر عمل نکنه اعتراض می کنیم و از شما هم در این زمینه کمک می گیریم. اما یکسری مسائل کوچک رو سریع تو مطبوعات نیارید. و
ایرانسل رو نزد اذهان عمومی خراب نکنید. والا به خدا تازه 5 ماه ایرانسل اومده نه 5 سال. آیا شده به اپراتور دولتی بگید Mms ت کوش و یه اولتیماتوم
بدین؟.
اونقدر باهات موافقم که دیگه بهتر و بیشتر از این نمیشه .
من میخواستم سیم کارت اپراتور دولتی رو توی جوب بندازم اما دیدم جوی خیابان سزاوار بی حرمتی نیست :biggrin:
gigili1567
12-03-2007, 02:34
اونقدر باهات موافقم که دیگه بهتر و بیشتر از این نمیشه .
من میخواستم سیم کارت اپراتور دولتی رو توی جوب بندازم اما دیدم جوی خیابان سزاوار بی حرمتی نیست :biggrin:
من که سیم قبلیم رو گذاشتم تو کشو..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.