PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

nooshabeh
23-04-2007, 01:51
من که دهنم سرویس شد هر چی اعتبار داشت تموم شد سر همین اینترنت نزدیک 250 مگ دانلود کردم و روز بعد هم داشتم استفاده می کردم که یهو دیس شدم بعد دیدم اعتبار صفر شده خدا لعنت کنه کسی رو که بی خبر پولی کنه

tatu_mail
23-04-2007, 08:49
ایمیل بزن اعتراض کن شاید ترتیب اثر قرار دادند

vahooli
23-04-2007, 08:54
نه عزيزم كجاش رايگانه!!!

باور کنین رایگانه از اعتباز کم نمی کنه!

vahooli
23-04-2007, 09:31
اقا مگه برای فعال کردن پست صوتی نباید #1*1*3*130* زد؟ یا مگه نباید برای فعال سازی ذخیره شماره کد #3*1*3*130* زد؟ پس چرا من هرچی می زنم میگهrequest not completed?

یه سوال دیگم اینکه پس چرا تو دفترچه راهنماش برای کدهای فعال سازی به جا 130 از 140 استفاده کرده؟ که البته هردوش برام همون request not complete میده!

meshkiposh2200
23-04-2007, 12:45
شماها بحث سر gprs میکنید من که تو اصفهانم الان حدود 2 هفته است که با هیچ جایی نمیتونم تماس بگیرم هیچکی هم نمیتونه باهام تماس بگیره بابا به داد من برسید.همش بوق اشغال میزنه!

pedram_behrang
23-04-2007, 14:37
وقتي طرف رسماً اعلام كرده از 15 فروردين Gprs پولي مي‌شه، از چي شاكي هستي؟ به چي مي‌خواي اعتراض كني؟

حالا اومده يه امتياز اضافه داده 15 روز ديگه هم پول نگرفته، اين بده به نظر شما؟ جاي اعتراض داره؟

و يه سوال ديگه، آيا اين سرويس براي 250 مگ دان‌لود استفاده مي‌شه؟ من واقعاً از اينكه سرويس پولي شد خوشحالم، چون تا قبل از 15 فروردين يه صفحه 10 كيلوبايتي رو كه مي‌خواست باز كنه، 10 دقيقه طول مي‌كشيد. حالا با يه سرعت كاملاً قابل‌قبول (حدود 8 ثانيه) مي‌شه ازش استفاده كرد. حالا شما بيابيد دليل اين رو كه چرا اون موقع نمي‌شد يه صفحه اخبار ناقابل رو ديد.

mostafa.m
23-04-2007, 18:10
من تو مشهد هنوز اس ام اس مجاني هم دارم چه برسه به بقيه ي امكانات!

vahooli
23-04-2007, 18:12
شماها بحث سر gprs میکنید من که تو اصفهانم الان حدود 2 هفته است که با هیچ جایی نمیتونم تماس بگیرم هیچکی هم نمیتونه باهام تماس بگیره بابا به داد من برسید.همش بوق اشغال میزنه!

عزیز خوب شما در مورد اصفهان که هنوز رسمی تحت پوشش نیست که نباید اعتراض کنی! اما اینا پایم که اعتراض کنیم که اصفهانی که قرار بود بهمن افتتاح شه الان هنوزم ....

دوستان من حساب کردم انگار برای هر کیلو GPRS 2.25 پول می گیرن ! اما واقعا زیادها ! تا حالا کسی یه اعتراض به 130 اینا کرده؟

alfa24nano
23-04-2007, 18:52
اقا مگه برای فعال کردن پست صوتی نباید #1*1*3*130* زد؟ یا مگه نباید برای فعال سازی ذخیره شماره کد #3*1*3*130* زد؟ پس چرا من هرچی می زنم میگهrequest not completed?

یه سوال دیگم اینکه پس چرا تو دفترچه راهنماش برای کدهای فعال سازی به جا 130 از 140 استفاده کرده؟ که البته هردوش برام همون request not complete میده!

عزیزم این سرویس ها از 1 خرداد راه می افته

alfa24nano
23-04-2007, 18:54
باور کنین رایگانه از اعتباز کم نمی کنه!

پولش رو تماسات اضافه می شه

علیرضا خارجی
23-04-2007, 19:06
واقعا كه كيف كردم
راهنمايي هاش خيلي خوب شده و واقعا گوياس
شما هم واسه فعال كردنش 24 ساعت صبر كردين يا درجا فعال شد
چون من سرويسش رو از طريق 130 فعال كردم بعد يه SMS اومد كه ظرف 24 ساعت فعال ميشه
بعد با 100 هم رمز ورودم رو فعال كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم
حالا هم بايد تا 24 ساعت ديگه صبر كنم ببينم چي ميشه
در ضمن اين رو هم بگم كه واسه شماره 100 پول نميگيرن ولي براي 130 كه براي فعال سازي سيستم و لغو سيستم هست 62 تومن (براي اعتباري) كم ميكنن
ولي در كل كه تا الان من از اين سيستم Voice Mail خيلي راضيم
اميدوارم كه بعدا مشكلي پيش نياد
نه ایکس گیم من تو سایت که فعال کردم دقیقا 10سانیه بعد اس ام اس امد که سیستم پیامگیر صوتی شما فعاله و همون لحظه دو باره غیر فعالش کردم و دوباره اس ام اس اومد که غیر فعال شده و باز دوباره فعالش کردم و باز هم اس ام اس اومد که فعال شده... و همین الان من برای چندتا از دوستان انجمن دارم ام ام اس میفرستم. در ضمن اگه دوست داشتید با هم ام ام اس بازی کنیم خوشحال میشم 09352249214 و لطفا وقتی ام ام اس ارسال میکنید باره اول اسم کاربری رو بنویسید

TempesT
23-04-2007, 19:41
سلام
دوستان کسی در رابطه با طرح طرفه اطلاع داره که چیه اینا اضافه شده یکی کمک کنه انگلیسی نوشته و معلوم نیست منظورش چیه
لطفا کمک

منم هر روز منتظرم که ببینم سایتش یه آپی میشه که ببینیم چی توضیح داده .
من گزینه پرداخت به صورت ماهیانه و بر حسب ثانیه رو انتخاب کردم یه شماره پرونده داد ولی حالا که حالاس تغییری نکرده .:8:

alirp
23-04-2007, 19:57
حالا اومده يه امتياز اضافه داده 15 روز ديگه هم پول نگرفته، اين بده به نظر شما؟ جاي اعتراض داره؟

آقا پدرام انگار شما پستهای قبلی فرستاده شده توسط دیگران را نمیخوانید ، بنده وچند تن از دوستان در چند پست قبلی با تحقیق واطمینان خبر از شروع حساب gprs و حتی mms ایرانسل هم برای خودم و از دیگردوستانم داده بودم آن هم زمانی بود که با شماره 130 دوبار پی درپی تماس گرفتم وآنها وعده سر خرمن دادن وگفته اند تا پایان اردیبهشت برای دارندگان سیمکارتهای دائمی gprs و تا دهم اردیبهشت mms برای همه مجانی میباشد در ساعات پایانی آخر فروردین وزمان بسته شدن حساب ماه فروردین معلوم شد همش دروغ بود یکدفه حسابها از این رو به آنرو شد حتی mms را که کاملا رسمی اعلام شد از چندین روز قبل دارن با حسابهای عجیب و غریب حساب میکنند عزیزم آخه چه امتیازی

alirp
23-04-2007, 20:01
بدون اينکه بخوام دو تا mms نصف کاره به بنده رسيد 100 تومان به مبلغ صورتحسابم افزوده شد . خيلي عاليه نه
با اجازتون gprs را طي مراسم خاصي در خور ايرانسل گذاشتم در پيت ، و کاملا خاموشش کردم و تنظيماتش را هم delete کردم.
جالبه فکر کنم يواش يواش از ترس اينکه اگه کسي بهمون زنگ هم بزنه براي ما هزينه بيوفته ،گوشي رو کلا خاموش کنيم . خيلي ممنون ايرانسل خيلي عزيز که اين خدمات را (با قول بعضي از دوستان ازسر ما ايرانيها زياديه ) را به زور هم که شده به ما لطف مييييکنييييييد

a-m-i-r
23-04-2007, 20:44
الان تو اخبار مخابرات اعلام كرد ميخواد از اول تير هزينه مكالمات تلفن ثابت و همراهو يكي كنه
قضيه چيه؟

vahooli
23-04-2007, 21:10
واقعا مسخرس برا دریافت Mms هم باید پول داد ! کسی می دونه بقیه کشورهام همینطوره یا نه؟

nedayechakavak
23-04-2007, 22:56
واقعا مسخرس برا دریافت Mms هم باید پول داد ! کسی می دونه بقیه کشورهام همینطوره یا نه؟

بابا مگه چقدر کم میکنه !! من امتحان کردم اگه حجم کم باشه فقط ببین فقط فقط 2 ریال ناقابل و اگر هم حجم بالا باشه نهایتا به 1 تومان هم نمی رسه .

خیلی گرونه نه!! می تونید برای خودتون چیزی بفرستین و امتحان کنید ، مفته مفته ، خدایی این mms ایرانسل حرف نداره هم از لحاظ هزینه به صرفه تر از sms هست و هم اینکه mms کجا و sms کجا؟ انقدر بی انصاف نباشیم .

TheMohammad
23-04-2007, 23:02
الان تو اخبار مخابرات اعلام كرد ميخواد از اول تير هزينه مكالمات تلفن ثابت و همراهو يكي كنه
قضيه چيه؟
الان متن خبر رو خوندم، تازه فهمیدم چیه، فقط در سطح هر استان یکی میشه، برای ایرانسل در کل کشور همینطوری هست، مثلا شما اگه از تهران به کرج الان زنگ بزنید ممکنه دقیقه ای 50 تومن بیفته که اونم میشه 447 ریال

Maziar_69
23-04-2007, 23:05
امروز یه اس ام اس از طرف ایرانسل برای یکی از دوستام اومد با این مضمون که به شما تبریک میگوییم شما در طرح استفاده ی رایگان از Gprs شرکت داده میشوید و بنابراین تا اطلاع ثانوی میتوانید از اینترنت رایگان اسفاده کنید. من هم فقط لعنتش کردم (دوستمو) که مفت مفت تا اطلاعی که معلوم نیست کی میدن میتونه استفاده کنه.:18:

Maziar_69
23-04-2007, 23:17
چطور اون موقع که سرعت اینترنت پایین بود بلد بودین فحش بدین که این سرویس آشغاله و... ولی الان که از همه نظر خوب شده چرا صداتون در نمیآد؟ تازه از 15 فروردین به بعد توپ توپ شده اصلا اینترنت موبایل برلی دانلود نیست که. حقا که اینجا ایرانه بعد 10 سال یه سرویس بهتون دادن 2 ماه مجانی استفاده کردین بد و بیراه هم میگین؟ خوبه والا

vahooli
23-04-2007, 23:52
چطور اون موقع که سرعت اینترنت پایین بود بلد بودین فحش بدین که این سرویس آشغاله و... ولی الان که از همه نظر خوب شده چرا صداتون در نمیآد؟ تازه از 15 فروردین به بعد توپ توپ شده اصلا اینترنت موبایل برلی دانلود نیست که. حقا که اینجا ایرانه بعد 10 سال یه سرویس بهتون دادن 2 ماه مجانی استفاده کردین بد و بیراه هم میگین؟ خوبه والا

کار همه شمام شده به هم پریدن و دعوا کردن اه !:41:

tatu_mail
24-04-2007, 00:17
امروز یه اس ام اس از طرف ایرانسل برای یکی از دوستام اومد با این مضمون که به شما تبریک میگوییم شما در طرح استفاده ی رایگان از Gprs شرکت داده میشوید و بنابراین تا اطلاع ثانوی میتوانید از اینترنت رایگان اسفاده کنید. من هم فقط لعنتش کردم (دوستمو) که مفت مفت تا اطلاعی که معلوم نیست کی میدن میتونه استفاده کنه.:18:

برای دوست من همین اس ام اس اومد ولی نوشته بود تا 6 روز مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل امروزم کلی با من حرف زد
نمیدونم چیه شانسیه؟؟

tatu_mail
24-04-2007, 00:23

برای دوست من همین اس ام اس اومد ولی نوشته بود تا 6 روز مکالمه رایگان ایرانسل به ایرانسل امروزم کلی با من حرف زد
نمیدونم چیه شانسیه؟؟

TempesT
24-04-2007, 01:26
نمیدونم چیه شانسیه؟؟

شانسی که نه واسه اکثریت فرستاده و واسه بقیه هم به مرور زمان میفرسته . البته واسه اعتباری ها.
این کارش که حرف نداره خیلی باحاله .
یه یوال درسته که اگه سیم کارت دایمی ایرانسل داشته باسیم ایرانسل به ایرانسل هر 30 مین و 1مین حساب میکنه ؟ و 60 مین و 2مین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:

jeffyjoon
24-04-2007, 01:43
:13:
واقعا كه كيف كردم
راهنمايي هاش خيلي خوب شده و واقعا گوياس
شما هم واسه فعال كردنش 24 ساعت صبر كردين يا درجا فعال شد
چون من سرويسش رو از طريق 130 فعال كردم بعد يه SMS اومد كه ظرف 24 ساعت فعال ميشه
بعد با 100 هم رمز ورودم رو فعال كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم
حالا هم بايد تا 24 ساعت ديگه صبر كنم ببينم چي ميشه
در ضمن اين رو هم بگم كه واسه شماره 100 پول نميگيرن ولي براي 130 كه براي فعال سازي سيستم و لغو سيستم هست 62 تومن (براي اعتباري) كم ميكنن
ولي در كل كه تا الان من از اين سيستم Voice Mail خيلي راضيم
اميدوارم كه بعدا مشكلي پيش نياد
خواب دیدی حیر باشه!!!
من تو اسفند 3500 تومن واسه شماره 100 آب ریز مکالمش هست اگه باور نداری.:13:

tatu_mail
24-04-2007, 02:19
شانسی که نه واسه اکثریت فرستاده و واسه بقیه هم به مرور زمان میفرسته . البته واسه اعتباری ها.
این کارش که حرف نداره خیلی باحاله .
یه یوال درسته که اگه سیم کارت دایمی ایرانسل داشته باسیم ایرانسل به ایرانسل هر 30 مین و 1مین حساب میکنه ؟ و 60 مین و 2مین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:46:
نه اخه سیم کارتشو عید خرید
البته قبل عید
اینی که شما میگی مثل اینکه از 1 اردیبهشته
نمیدونم والا:41: :20: :18: :2:

TempesT
24-04-2007, 10:13
نه اخه سیم کارتشو عید خرید
البته قبل عید
اینی که شما میگی مثل اینکه از 1 اردیبهشته
نمیدونم والا:41: :20: :18: :2:

نه بابا این 6روز فری واسه تمام اعتباری ها هست چه اونا که قبل اردیبهشت گرفتن چه اونایی که بعد اردیبهشت گرفتن:8: :27:

pedram_behrang
24-04-2007, 10:21
اين 30مين، 1مين و 60مين، 2مين رو يك دقيقه فكر كردم تا فهميدم!

مي‌گم فارسي هم بد زبوني نيستا، اگه بخوايم باهاش حرف بزنيم :46:

ولي در مورد سوالت، جواب اينه كه براي مشتركيني كه سيم‌كارت دايمي رو از 25 فروردين تا 31 ارديبهشت مي‌خرن، فقط براي مكالمه از ايرانسل به ايرانسل، تا هزار دقيقه در ماه اين اتفاق مي‌افته. يعني براي هر سي دقيقه مكالمه فقط هزينه دقيقه اول مكالمه دريافت مي‌شه.

اين در اصطلاح تجاري Promotion گفته مي‌شه، يعني يك برنامه تشويقي كه همشهري‌ها گوششون دراز شه و يه سيم ايرانسل بخرن!:20:

البته خاصيت اين طرح تشويقي نهايتاً براي خود ايرانسل هست، چون شما تنها در صورتي مي‌تونين از اين طرح استفاده كنين، كه طرفتتون كه خيلي مي‌خواين باهاش حرف بزنين (مثلاً دوست‌دختر يا دوست‌پسرتون) هم ايرانسل داشته باشه. 1000 دقيقه در ماه يعني تقريباً روزي 33 دقيقه! و آدم با همه روزي 33 دقيقه حرف نمي‌زن! پس در حقيقت دارن به شما 2 سيم كارت مي‌فروشن. ولي اين 2، 3 ماه مي‌گذره و سيم‌كارت ايرانسل براي شما باقي خواهد موند.

pedram_behrang
24-04-2007, 10:31
دوست عزيز،
من تقريباً همه پست‌ها رو مي‌خونم. ولي در موردي كه مي‌گين با شما توافق ندارم، چون براي من كه يك سيم‌كارت اعتباري دارم همچين اتفاقي نيافتاده. درست از ساعت 12 روز اول ارديبهشت تازه سرويس اينترنت من پولي شد.

XGAME
24-04-2007, 14:21
jeffyjoon گرفتن شماره 100 هيچ هزينه اي نداره
من اعتباريشو دارم چك كردم كم نميكنه
ولي شماره 130 و 140 به ازاي هر با تماس براي اعتباري 620 ريال و براي ماهيانه 499 ريال كم ميكنه

خدمت vahooli بايد عرض كنم
شما بايد براي فعال كردن سيستمها به روش هاي زير عمل كنيد:
براي فعال كردن سرويس پست صوتي شماره 130 رو بگير بعد 3 رو بزن تا وارد قسمت خدمات بشي بعد 1 رو بزن تا وارد قسمت پيام گير صوتي بشي سپس براي فعال كردن اين سرويس 1 رو بزن

براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 3 رو بزني

براي غير فعال كردن سرويسها هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 4 رو بزني

ولي با اين كه من سرويس پست صوتي رو فعال كردم و SMS تاييد هم برام اومده و رمز ورود رو هم وارد كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم يه مشكل وجود داره
و اون اينه كه وقتي گوشي رو خاموش ميكنم و شمارمو ميگيرم به جاي وصل شدن به سيستم ضبط پيغام يا بوق اشغال ميزنه يا ميگه شماره اشتباه است

به نظر شما مشكل از كجاس؟

XGAME
24-04-2007, 14:22
ولي شماره 130 و 140 به ازاي هر با تماس براي اعتباري 620 ريال و براي ماهيانه 499 ريال كم ميكنه

براي فعال كردن سرويس پست صوتي شماره 130 رو بگير بعد 3 رو بزن تا وارد قسمت خدمات بشي بعد 1 رو بزن تا وارد قسمت پيام گير صوتي بشي سپس براي فعال كردن اين سرويس 1 رو بزن

براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 3 رو بزني

براي غير فعال كردن سرويسها هم بايد 130 رو بگيري بعد 3 رو بزني بعد 1 رو بزني بعد 4 رو بزني

ولي با اين كه من سرويس پست صوتي رو فعال كردم و SMS تاييد هم برام اومده و رمز ورود رو هم وارد كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم يه مشكل وجود داره
و اون اينه كه وقتي گوشي رو خاموش ميكنم و شمارمو ميگيرم به جاي وصل شدن به سيستم ضبط پيغام يا بوق اشغال ميزنه يا ميگه شماره اشتباه است

به نظر شما مشكل از كجاس؟

XGAME
24-04-2007, 14:22

به نظر شما مشكل از كجاس؟

TheMohammad
24-04-2007, 14:34
برای یکی از دوستام که 912 داشت، هر sms ای که میزدم بلااستثنا Fail میشد، امروز گوشیش رو ازش گرفتم و شماره مسیج سنترش رو از 9891200500+ به 9891200503+ تغییر دادم و در همون لحظه براش مسیج فرستادم و در عین ناباوری دیدم که مسیج همون لحظه رسید
حالا با این حساب من موندم که مشکل از ایرانسله یا مخابرات ؟
(اگه میتونید شما هم یه امتحانی بکنید!)

vahooli
24-04-2007, 14:38
jeffyjoon

به نظر شما مشكل از كجاس؟

خیلی ممنون دوست من:20:

ali david
24-04-2007, 14:45
سلام بچه ها راستي منم يه مشكل دارم
اميدوارم كه باورتون شه
چند وقتي بود كه شك داشتم ولي حالا مطمئنم
درست چند ساعته پيش شماره #140* رو گرفتم ديديم
كه 7.87 خورده اي پول داشتم بعد اون رفتم اينترنت شد 7.71 خورده اي چند دقيقه بعد كه رفتم
شد دوباره شد 7.87 حالا هم كه دارم ميزنم مينويسه no network
نميدونم چكار كنم لطفا يكي راهنماييم كنه

XGAME
24-04-2007, 14:56
آره Ali David براي منم يه بار شد
منتها به مبلغ قبلش برنگشت
يه مقدارش دوباره برگشت

علیرضا خارجی
24-04-2007, 15:10
برای یکی از دوستام که 912 داشت، هر sms ای که میزدم بلااستثنا Fail میشد، امروز گوشیش رو ازش گرفتم و شماره مسیج سنترش رو از 9891200500+ به 9891200503+ تغییر دادم و در همون لحظه براش مسیج فرستادم و در عین ناباوری دیدم که مسیج همون لحظه رسید
حالا با این حساب من موندم که مشکل از ایرانسله یا مخابرات ؟
(اگه میتونید شما هم یه امتحانی بکنید!)
مشخص ایرانسل مشکلی نداره اس ام اس هاش. 091 همیشه مشکل داشته
91 دولتی و کاملا از نظر من بی ارزشه
چون خدمات نداره و وقتی بابت سیمکارتهاش 400000پول میگیره بازم منت میزاره سره آدم

jeffyjoon
24-04-2007, 15:31

به نظر شما مشكل از كجاس؟
Xgame عزیزم به خدا پول میندازه. البته سیم کارت من 150 تومنی. اگه شما تازه فعال کردین، voice و who call واسه من از اسفند فعال بود و در قبضی که واسه اسفندم اومده 3500 تومن تماس با 100 و 101 اومده و جالب اینکه 101 نمی دونم چی هست و من با چنین شماره ای تماس نگرفتم.

vahooli
24-04-2007, 18:30
اقا یه چیزی برام خیلی عجیبه شما می دونین قضیه چیه؟
من یه برنامه رو گوشیم دارم که از هر Bts انتن بگیره کد و مشخصات اون Bts را می نویسه . اینم می دونین که هر دکلی دارای چندین Bts هست.من با سیم کارت دولتی که امتحان می کردم مرتبا این عدد عوض می شد چون بین هر Bts دکل منطقه جابجا می شد و وقتیم به یه محل دیگه می رفتیم کلا عددا تغییر می کردن چون دکل عوض می شد. اما !!! با سیم کارت ایرانسل که این کارا کردم از جنوب شهر اصفهان تا شمال شهر فقط یک کد را نشون می داد ! انگار فقط از یک Bts تغذیه بشه که اینم امکان نداره ! به نظر شما جریان چیه؟!

vahooli
24-04-2007, 18:33
آره Ali David براي منم يه بار شد
منتها به مبلغ قبلش برنگشت
يه مقدارش دوباره برگشت

دوستان همیشه این طوره ! یعنی وقتی کانکتید هیچ وقت اعتبارا چک نکنید وگرنه عدد خیلی کمیا نشون میده حتما اول دی سی کنین بعد چک کنین.

علیرضا خارجی
24-04-2007, 19:07
شركت ارتباطات سيار، اپراتور اول تلفن همراه، بزودي با حذف تعرفه بين شهري مكالمات در استان ها، تعرفه يكساني را براي مشتركان اين اپراتور در شهرهاي يك استان اعمال مي‌كند.

"عباسعلي ابوالفضلي" سرپرست روابط عمومي اين شركت به ايرنا گفت " با اين روش از تعرفه‌هاي اپراتور اول تلفن همراه كاسته خواهد شد".

وي گفت: اين طرح به تصويب مجمع مخابرات رسيده و تنها ابلاغ آن توسط سازمان تنظيم مقررات باقي مانده است.

اين مقام شركت ارتباطات سيار افزود: ازآنجا كه تعرفه مكالمات اپراتور دوم (ايرانسل) در كل كشور يكسان است، اپراتور اول نيز تصميم به يكسان‌سازي تعرفه‌ها در استان‌ها گرفته‌است.
------------> منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم از نعمت های ایرانسل

TempesT
24-04-2007, 20:56
اقا یه چیزی برام خیلی عجیبه شما می دونین قضیه چیه؟
من یه برنامه رو گوشیم دارم که از هر Bts انتن بگیره کد و مشخصات اون Bts را می نویسه . اینم می دونین که هر دکلی دارای چندین Bts هست.من با سیم کارت دولتی که امتحان می کردم مرتبا این عدد عوض می شد چون بین هر Bts دکل منطقه جابجا می شد و وقتیم به یه محل دیگه می رفتیم کلا عددا تغییر می کردن چون دکل عوض می شد. اما !!! با سیم کارت ایرانسل که این کارا کردم از جنوب شهر اصفهان تا شمال شهر فقط یک کد را نشون می داد ! انگار فقط از یک Bts تغذیه بشه که اینم امکان نداره ! به نظر شما جریان چیه؟!

تو اصفهان که بطور رسمی راه نیفتاده شاید مشکل از همینه !:5:

شایدم برنامه قدیمه با سیستم پیشرفته ایرانسل جور در نمیاد:27::21:

TempesT
24-04-2007, 20:59
شركت ارتباطات سيار، اپراتور اول تلفن همراه، بزودي با حذف تعرفه بين شهري مكالمات در استان ها، تعرفه يكساني را براي مشتركان اين اپراتور در شهرهاي يك استان اعمال مي‌كند.

"عباسعلي ابوالفضلي" سرپرست روابط عمومي اين شركت به ايرنا گفت " با اين روش از تعرفه‌هاي اپراتور اول تلفن همراه كاسته خواهد شد".

وي گفت: اين طرح به تصويب مجمع مخابرات رسيده و تنها ابلاغ آن توسط سازمان تنظيم مقررات باقي مانده است.

اين مقام شركت ارتباطات سيار افزود: ازآنجا كه تعرفه مكالمات اپراتور دوم (ايرانسل) در كل كشور يكسان است، اپراتور اول نيز تصميم به يكسان‌سازي تعرفه‌ها در استان‌ها گرفته‌است.
------------> منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم از نعمت های ایرانسل

ایرانسل از اپراتو اول فقط یه چیز یاد بگیره اونم اینکه تعرفه هاشو مثل اون حساب کنه و سعی کنه بجای پیشنهاد بالا بردن تعرفه پیشنهاد پایین آوردن تعرفه رو بده:27:
بقیه دیگه OnLY Irancell :8:

masoudboy
24-04-2007, 20:59
تو اصفهان خبر ندارید کجاها دکل ایرانسل هست ؟؟

arman4459
24-04-2007, 22:23
بچه ها کسی از سمنان خبر نداره

علیرضا خارجی
24-04-2007, 22:53
ایرانسل از اپراتو اول فقط یه چیز یاد بگیره اونم اینکه تعرفه هاشو مثل اون حساب کنه و سعی کنه بجای پیشنهاد بالا بردن تعرفه پیشنهاد پایین آوردن تعرفه رو بده:27:
بقیه دیگه OnLY Irancell :8:
آره خوب قیمت ها باید پایین بیاد کاملا قبول دارم
آما کوووووو هنوز که تصویب نشده بزارید حالا بشه ببینیم چی هست
یادم میاد چند ساله قبل همش توی تلویزیون اعلام میکردند که تعرفه خط سابت 40%کاهش یافت اما از اون تاریخی که اعلام شد قبض تلفن ما از 15 الا 20 هزارتومان یک باره به 45000تومان افزایش یافت
و از اون به بعد قبض 20000 تومنی ندیدم
در هر حال امید وارم تمام اپراتور ها قیمت رو پایین بیارن

علیرضا خارجی
24-04-2007, 23:39
اینم یکی از اپراتورهای افغانستان پیشنهاد میکنم ببینید این لینک خدمات و قیمتش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیرضا خارجی
24-04-2007, 23:53
اینم از کاکا سیاها

علیرضا خارجی
25-04-2007, 00:06
علي شميراني – اين روزها مشتركان ايرانسل همچنان به دنبال پاسخي براي نحوه محاسبه هزينه مكالمات خود هستند. موضوع محاسبه ايرانسل بر حسب دقيقه به مدت ها قبل يعني نخستين روز كاري اين اپراتور باز مي گردد.
به عبارت دقيق تر هم مشتركان و هم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به عنوان نهاد صادر كننده پروانه و ناظر بر حسن انجام كار ايرانسل از ابتدا در جريان روش محاسبه اين اپراتور قرار داشتند.
اما به اين موضوع هيچ واكنشي نشان داده نشد تا آن كه اولين قبوض ايرانسل به دست مشتركان اين شركت رسيد. از آن زمان به بعد نيز موضوع بالا گرفت و رسانه هاي طرفدار و غير طرفدار اخبار ضد و نقيضي از آخرين وضعيت نحوه محاسبه اين اپراتور مخابره كردند. كار بالاخره تا جايي پيش رفت كه سازمان رگولاتوري كه انگار تا پيش از آن به درستي نمي دانست موضوع نحوه محاسبه اي را كه قبلاً به تاييد و تصويب رسانده چه مسايل و مشكلاتي را به بار خواهد آورد چاره را در برخورد قاطع و سريع با موضوع ديد. رگولاتوري ضرب العجل دو روزه داد و ايرانسل نيز آن را اجرا نكرد.
ظاهراً در مرحله بعد كه به نظر مي رسد كمي نيز طولاني شده طرفين جلسات متعددي را براي بررسي اين مساله برگزار كردند كه بر اساس آخرين خبر منتشره در اين رابطه قرار بر اين شده بود كه نتيجه كار روز شنبه هفته اي كه گذشت به اطلاع عموم برسد. ليكن شنبه نيز گذشت و چشمان دوخته شده به درهاي بسته باز هم به جواب روشني نرسيد.
البته اين نكته را نيز نبايد فراموش كرد كه ايرانسل پيش از اين نيز در معرض اولتيماتوم وزارت خانه هاي صنايع و ارتباطات قرار گرفته بود. كمي بعد نيز كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي نيز اين اپراتور را تحت فشار گذاشت كه گزارشي از روند اجرا مفاد موافقتنامه خود را به ايشان ارايه نكرده است.
البته ايرانسل نيز به هر دو مورد فوق پاسخ داد. كما اين كه پاسخ رگولاتوري را نيز داد.
اين كه چه شد كه ايرانسل توجهي جدي به اولتيماتوم رگولاتوري نكرد را مي توان به يك دليل تعبير كرد. ظاهراً مديران ايرانسل به خوبي مي دانند كه دست روگولاتوري نيز براي اعمال برخي فشارها به اين اپراتور تا حدودي بسته است. لذا از زماني كه مدير عامل ايرانسل اعلام كرد كه چرا مسوولان مسايل و مشكلات را در بلندگو (منظور رسانه ها) مطرح مي كنند، خبر جدي ديگري نيز به جرايد راه نيافت.
علت امر نيز تقريباً قابل فهم است چرا كه به هر حال رگولاتوري كه امروز در برابر ايرانسل قرار گرفته هماني است كه ديروز مجوز محاسبه بر اساس دقيقه را به ايشان داده است. به عبارت ديگر مجوز سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي در شرايطي براي ايرانسل صادر شد كه ايشان خواسته يا نا خواسته در جريان مشكلات مربوط به سيستم بيلينگ (محاسبه) و دقيقه اي بودن اين اپراتور قرار داشتند.
ولي حالا به نظر مي رسد كه موضوع بايد كاملاً به صورت توافقي پيش برود. اگرچه مدير عامل ايرانسل در يكي از مصاحبه هاي خود گفته بود كه اين ما هستيم كه منتظر تاييد رگولاتوريم نه ايشان منتظر ما. موضوعي كه اگر آنچنان كه دزفولي مطرح كرد بود،‌ مي بايست تا كنون و با يك نامه به سرانجام مي رسيد كه نرسيد.
در اين ميان شايعاتي نيز وجود دارد كه بر اساس آن ظاهراً ايرانسل نيز اعلام كرده كه در صورت تغيير نحوه محاسبه از دقيقه به ثانيه اقدام به افزايش تعرفه هاي خود خواهد كرد.
آن چه كه در اين ميان نا مشخص باقي مانده اين است كه هنوز معلوم نيست چانه زني و به طول انجاميدن گفت و گوهاي رگولاتور و ايرانسل دقيقاً بر سر چه چيزهايي هست. قدر مسلم اين اپراتور به فكر مصالح خود بوده و رگولاتوري هم بر اساس شرح وظايف قانوني خود مي بايست به فكر مصالح عمومي و تنظيم بازار باشد.
ولي اين كه در نهايت آيا نظر هر دو طرف يا احتمالاً يكي از طرفين تامين خواهد شد نيز موضوعي است كه به سرانجام مذاكرات مربوط مي شود.

vahooli
25-04-2007, 00:17

یه نمونشا می تونی 4 راه شیخ صدوق دکل قرمز رنگ ببینی.

علیرضا خارجی
25-04-2007, 00:55
توسعه شبكه مخابرات در تمامي كشورها از جمله افغانستان كه كار بازسازي زيرساخت‌هاي آن طي سه دهه جنگ‌هاي داخلي تخريب شد، به عنوان يك امر مهم مستلزم تلاش و سرمايه‌گذاري كلان است.
دولت افغانستان بنا به ضرورت‌هاي اجتماعي توسعه فعاليت‌هاي اين بخش را در اولويت كاري خود قرار داده است.
اين در حاليست كه تاريخچه ايجاد تلفن در اين كشور به زمان حكومت امير "امان الله خان" به ‪ ۸۷‬سال قبل در سال ‪ ۱۲۹۸‬خورشيدي باز مي‌گردد.
روند افزايش ظرفيت مخابرات در افغانستان تا ‪ ۳۰‬سال قبل با فراز و نشيب هايي رو به رو بوده است.
براساس آمار در سال ‪ ۱۳۵۵‬خورشيدي ‪ ۲۸‬هزار خط تلفن در كشور داير بود كه اين رقم هفت سال بعد به ‪ ۳۱‬هزار و ‪ ۲۰۰‬خط تلفن افزايش يافت كه اغلب اين تلفن‌ها به شهر كابل پايتخت افغانستان اختصاص داشت.
همچنين براساس تخمين‌هاي سازمان ملل در سال ‪ ۱۳۷۶‬خورشيدي تعداد ‪ ۲۹‬هزار خط تلفن در سراسر افغانستان فعال بوده است.
بر پايه گزارش‌ها تا سال ‪ ۱۳۷۷‬خورشيدي ارتباط تلفني شهرهاي كابل، هرات، مزارشريف ، قندهار و جلال آباد از طريق ماهواره و ماكروويو صورت مي‌گرفت.
گرچه افغانستان تا ‪ ۱۱‬سپتامبر ‪ ۲۰۰۱‬ميلادي از طريق چند خط تلفن با ايران و پاكستان ارتباط داشت اما اغلب شهرها بدون تلفن بود و وسيله‌اي براي ارتباط موثر و سريع در اختيار نداشته است.
س از سقوط حكومت پنج ساله طالبان در اواخر سال ‪ ۲۰۰۱‬ميلادي توسعه تلفن بيش از گذشته مورد توجه دولت فعلي افغانستان قرار گرفت كه علاوه بر نوسازي سيستم‌هاي مخابراتي، سيستم جديد تلفن سيار نيز احداث و درحال بهره‌برداري است.
عدم توسعه شبكه مخابرات و مهاجرت شش ميليون افغان به خارج كشور همواره مشكلات زيادي را براي مردم ايجاد كرد، بطوريكه سال ‪ ۱۳۸۰‬خورشيدي شهروندان "جاغوري" ولايت "غزني" در‪ ۱۳۰‬كيلومتري جنوب شهر كابل شاهد يك حادثه دردناك بودند.
در اين رويداد غم‌انگيز اعضاي يك خانواده شش نفري كه براي گفت وگوي تلفني با بستگان خود به پاكستان سفر كرده بودند، هنگام بازگشت به جاغوري از سوي راهزنان قتل عام و اموال آنان غارت و اجسادشان در كمال بي‌رحمي در يك محل متروكه رها گرديد.
مرگ دستجمعي اعضاي اين خانواده براي كساني كه در انتظار خبرهاي خوش از عزيزان خود كه در خارج كشور زندگي مي‌كردند، بسيار تلخ و دردناك بود.
با روي كار آمدن دولت طرفدار شوروي وقت در افغانستان و اشغال كشور از سوي ارتش سرخ تخريب زير ساخت‌ها تحت عنوان مبارزه منفي با دولت دست نشانده مورد توجه مردم و گروه‌هاي مختلف سياسي قرار گرفت.
به اين ترتيب روند تخريب مراكز مخابراتي و شبكه خطوط تلفن در اين كشور آغاز شد.
اغلب مردم مناطق روستايي بر اين عقيده بودند آنچه را كه دولت براي آنان ساخته است براي نشان دادن تنفر خود از حكومت دست نشانده شوروي سابق در كابل، بايد نابود شود.
در اين ارتباط پايه‌هاي چوبي خطوط تلفن ثابت كه نقش موثري در برقراري ارتباط ميان ولايات مختلف داشت، به عنوان سوخت مورد استفاده قرار گرفت و حتي كابل‌هاي سيمي تلفن غارت شد و از آن در تهيه چوب لباسي استفاده شد.
اين روند باعث شد تا مخابرات نه تنها در افغانستان توسعه نيابد بلكه روز به روز شبكه‌هاي مخابراتي نابود شود و با آغاز جنگ‌هاي داخلي در كابل كه ميان نيروهاي مجاهدين در سال ‪ ۱۳۷۱‬خورشيدي آغاز شد مركز اصلي مخابرات كشور در اين شهر صدمه ببييد.
پس از اين تاريخ ارتباط تلفني افغان‌ها با دنياي خارج قطع شد و پيش شماره "‪ "۰۰۹۳‬كه در دنياي مخابرات به افغانستان تعلق داشت از دفاتر مخابراتي حذف گرديد.
در چنين شرايطي هنگام مراجعه به مراكز پستي و مخابراتي خارج كشور جمله "امكان ارتباط تلفني، ارسال نمابر و محموله‌هاي پستي به افغانستان تا اطلاع ثانوي ممكن نمي‌باشد" نظرها را به خود جلب مي‌كرد.
اين روند با سقوط شهر كابل بدست گروه طالبان در پاييز سال ‪ ۱۳۷۵‬خورشيدي وارد مرحله جديدي شد، شهروندان افغان به علت نبود ارتباط تلفني مجبور بودند براي تماس با عزيزان خود به كشورهاي همسايه مسافرت كنند.
پس از شكست نيروهاي طالبان در سال ‪ ۱۳۸۰‬در افغانستان ،اولين شبكه تلفن همراه به نام "افغان بيسيم" در كابل آغاز به كار كرد و دامنه توسعه آن به اغلب شهرهاي كشور رسيد.
شركت افغان بيسيم با سرمايه‌گذاري يك بازرگان افغان و دولت شروع به كار كرد و اين درست زماني اتفاق افتاد كه در سراسر افغانستان هر مرد افغان يك قبضه سلاح در اختيار داشت.
با توجه به تلاش‌هاي دولت و نيز توسعه شبكه خطوط مخابراتي، هم اكنون ‪۳۶۹‬ شهر و شهرك افغانستان تحت پوشش شبكه مخابراتي قرار دارد.
‬ماه پس از شروع فعاليت شركت افغان بيسيم، دومين شركت تلفن همراه در افغانستان بنام "روشن" وارد بازار شد و اين كار باعث گرديد تا روند رشد و توسعه صنعت مخابرات در اين كشور سرعت بيشتري يابد.
رقابت آزاد ميان دو شركت افغان بيسيم و روشن باعث شد كه قيمت‌ها كاهش يابد و روند توزيع سيم كارت در كشور رونق يابد و دو شركت براي پوشش بيشتر و جلب مشتري در فكر تسلط سراسري در افغانستان باشند.
اين روند با ورود شبكه سوم تلفن همراه در تابستان ‪ ۱۳۸۵‬خورشيدي به نام "اريبا" سرعت بيشتري يافت.
"اميرزي سنگين" وزير مخابرات افغانستان چهار ماه قبل هنگام صدور مجوز به چهارمين شركت خصوصي تلفن همراه به نام "اتصالات" اعلام كرد كه مردم بزودي شاهد كاهش قيمت مكالمات تلفني در كشور خواهند بود.
وي افزود: پس از سرمايه‌گذاري در صنعت ساختمان، مخابرات بيشترين سرمايه را جذب كرده است.
به گفته وي شركت‌هاي مخابراتي در سال گذشته خورشيدي (‪ (۱۳۸۴‬حدود ‪۷۰‬ ميليون دلار به دولت افغانستان ماليات پرداخته‌اند.
اميرزي تاكيد كرد كه هم اكنون سرمايه‌گذاري در زمينه ارايه خدمات تلفن همراه و مخابرات به بيش از ‪ ۷۰۰‬ميليون دلار رسيده است.
چندي قبل به دنبال افزايش رقابت ميان شركت‌هاي خصوصي تلفن همراه در افغانستان توزيع رايگان سيم كارت نيز آغاز شده است.
شركت افغان بيسيم اعلام كرد كه تمام شهروندان افغان مي‌توانند پس از اين سيم كارت اين شركت را به صورت رايگان دريافت كنند.
هم اكنون شركت‌هاي تلفن همراه در افغانستان كه بيش از ‪ ۱۶۰‬شهر را تحت پوشش دارند تلاش مي‌كنند تا با ارايه خدمات جانبي از قبيل ارسال پيام كوتاه رايگان(اس.ام.اس)، محاسبه قيمت مكالمه به صورت ثانيه و ساير خدمات لازم مشتريان بيشتري را جلب كنند.
ر آخرين رقابت ميان اين شركت‌ها رييس شركت خصوصي تلفن همراه روشن در افغانستان اعلام كرد كه اين شركت ارايه خدمات اينترنتي را به صورت آزمايشي از طريق تلفن همراه آغاز كرده است.
"كريم خواجه" گفت: اين شركت خدمات "جي.پي.آر.اس" خود را آغاز كرده است و از اين پس مشتركان مي‌توانند نامه‌هاي پست الكترونيكي خود را از طريق تلفن همراه دريافت و به دوستان خود ارسال كنند.
وي تاكيد كرد: ارايه اين خدمات با همكاري شركت "زيمنس" آلمان كه نيمي از خدمات روشن توسط اين شركت ارايه مي‌شود انجام شده است.
خواجه افزود: هم اكنون دارندگان تلفن همراه اين شركت مي‌توانند از طريق شبكه اينترنت از آخرين اطلاعات در جهان دانش آگاهي يابند.
"اميرزي سنگين" وزير مخابرات افغانستان پيشتر اعلام كرد كه ‪ ۷۰‬درصد جمعيت ‪ ۲۴/۲‬ميليون نفري اين كشور تحت پوشش شبكه‌هاي مخابراتي قرار دارند.
به گفته اين مقام مخابراتي، تا سه سال آينده ‪ ۹۰‬درصد مردم از خدمات مخابراتي بهره‌مند خواهند شد.
وي گفت: براي اين منظور صندوق توسعه مخابرات افغانستان ايجاد شده است كه تمام شركت‌هاي خصوصي و دولتي ‪ ۲/۵‬درصد از عوايد خود را به اين صندوق واريز مي‌كنند.
استفاده از فناوري جديد در صنعت مخابرات افغانستان طي چهار سال گذشته روند پرشتابي را شاهد بوده است.
هم اكنون شمار مشتركان تلفن همراه به بيش از يك ميليون و ‪ ۸۰۰‬هزار نفر و تلفن ثابت به ‪ ۴۰۰‬هزار مشترك در افغانستان مي‌رسد.
اين در حاليست كه افغانستان تابستان ‪ ۱۳۸۵‬خورشيدي از طريق ايران به كابل نوري متصل شد و بر اساس قراردادي كه به ارزش ‪ ۶۴/۵‬ميليون دلار ميان شركت "شونگ زنگ" چين و وزارت مخابرات افغانستان امضا شد، اين شركت طرح اجراي شبكه كابل سراسري نوري را طي ‪ ۲۴‬ماه آينده اجرا خواهد كرد.
اجراي اين طرح به طول سه هزار و ‪ ۳۰۰‬كيلومتر از شهر هرات در غرب كشور افغانستان آغاز مي‌شود.
اين طرح به صورت يك خط كمربندي شهرهاي قندهار، زابل، غزني، كابل، پلخمري، مزار شريف، ميمنه، شبرغان، بادغيس را به يكديگر متصل و مجددا به هرات متصل مي‌شود. به گفته وزير مخابرات افغانستان، با اجراي اين طرح هزينه مكالمه تلفني در كشور ارزان و تمام ارتباطات بين‌المللي نيز از اين طريق انجام خواهد شد كه اين گامي مهم در راستاي توسعه مخابرات افغانستان است.
علاوه بر اينكه تلفن همراه در افغانستان رشد حيرت انگيزي داشته است، دولت نيز با راه‌اندازي شركت دولتي "افغان تيلي كام" تلاش كرده است تا رشد و توسعه تلفن ثابت را در كشور افزايش دهد.
براساس اين طرح هم اكنون شركت "شهيد قندي يزد" در حال اجراي يك طرح سراسري مخابراتي در افغانستان است كه ‪ ۱۵۰‬هزار خط تلفن ثابت را در آينده نزديك در اختيار استفاده‌كنندگان قرار مي‌دهد.
با توجه به سرعت رشد مخابرات انتظار مي‌رود كه افغانستان در اين صنعت كشور ناشناخته‌اي نباشد و مردم بتوانند از هر نقطه‌اي با پيش شماره "‪"۰۰۹۳‬ با افغانستان ارتباط برقرار كنند.
نرخ مكالمه تلفني در افغانستان نسبت به كشورهاي همسايه به علت مشكلات امنيتي و كمبود برق بسيار زياد است از اين رو مقرر شده كه در سال‌هاي آتي هزينه مكالمه تلفني به نصف كاهش يابد.
هزينه هر دقيقه مكالمه تلفن در داخل افغانستان به اين شرح است:
از تلفن ثابت به تلفن ثابت، يك افغاني (‪ ۱۸۵‬ريال ايران)
از تلفن ثابت به تلفن همراه، پنج افغاني (‪ ۹۲۵‬ريال ايران) از تلفن همراه به تلفن همراه، ‪ ۵/۵‬افغاني ( ‪ ۱۰۱۸‬ريال ايران) آساق/‪۱۵۱۳/۱۰۷۱/۳۳۲/۲۲۸۱‬

pedram_behrang
25-04-2007, 11:18
عليرضا عكس خيلي خوبي از ام‌تي‌ان پيدا كردي. نشون مي‌ده كه يه دوري تو اينترنت زدي. فقط يه نكته دوست عزيز، كاكاسيا اصطلاحيه كه نژادپرستاي آمريكايي و اروپايي براي خطاب كردن سياه پوستا استفاده مي‌كنن. اگه در آمريكا يا اروپا اين كلمه رو استفاده كني، يك سياه‌پوست مي‌تونه از تو شكايت كنه و جريمه‌هاي سنگيني براي اين كار وجود داره. پيشنهاد مي‌كنم از كلمه بهتري براي متنت استفاده كني. ممكنه تو فيلم‌هاي دوبله قبل از انقلاب اين كلمه زياد استفاده مي‌شده، ولي امروز به شدت اين كلمه نكوهيده‌ است.

p30time
25-04-2007, 12:58
آقا از ديشب يعني شب چهارشنبه تا حالا يعني ظهر چهارشنبه روي صفحه موبايلم نوشته Emerg.calls only
و هيچ تماسي رد و بدل نميشه!
مي دونم اين پيغام يعني فقط تماس هاي اظطراري!
براي شما هم اين اتفاق افتاده يا نه فقط به دكل هاي شهر مربوط مي شه؟
با تشكر

alirp
25-04-2007, 13:00
دوستان کسی از شما هست که خبر داشته باشه آیا میشه تعرفه دائمی سیم کارتو به پیش پرداخت یا اعتباری تبدیل کرد، توی دفترچه سیم کارت نوشته میشه آیا کسی رو سراغ دارید این کارو کرده باشه ، چون با این سیستم ، نداشن فرقی بین دائمی واعتباری (بغیر از تفاتی کوچک و بی مورد ) داشتن دائمی اصلا به صرفه نیست بخصوص اینکه دارن تعرفه را هم بالا میبرن

علیرضا خارجی
25-04-2007, 13:09
عليرضا عكس خيلي خوبي از ام‌تي‌ان پيدا كردي. نشون مي‌ده كه يه دوري تو اينترنت زدي. فقط يه نكته دوست عزيز، كاكاسيا اصطلاحيه كه نژادپرستاي آمريكايي و اروپايي براي خطاب كردن سياه پوستا استفاده مي‌كنن. اگه در آمريكا يا اروپا اين كلمه رو استفاده كني، يك سياه‌پوست مي‌تونه از تو شكايت كنه و جريمه‌هاي سنگيني براي اين كار وجود داره. پيشنهاد مي‌كنم از كلمه بهتري براي متنت استفاده كني. ممكنه تو فيلم‌هاي دوبله قبل از انقلاب اين كلمه زياد استفاده مي‌شده، ولي امروز به شدت اين كلمه نكوهيده‌ است.
سلام پدرام جان من از حرفم منظوری نداشتم
اینکه تو این زمونه کسی رو به خاطره نژادش یا ملیتش مسخره کنیم کذشته من مسخره نکردم همینطوری گفتم
در هر حال حق با تو هست در آینده سعی میکنم فراموش کنم این کلمه رو

meshkiposh2200
25-04-2007, 13:17
اقا کسی ایمیل ایرانسل را داره تو سایتش که گشتم چیزی نبود.

علیرضا خارجی
25-04-2007, 13:18
آقا از ديشب يعني شب چهارشنبه تا حالا يعني ظهر چهارشنبه روي صفحه موبايلم نوشته Emerg.calls only
و هيچ تماسي رد و بدل نميشه!
مي دونم اين پيغام يعني فقط تماس هاي اظطراري!
براي شما هم اين اتفاق افتاده يا نه فقط به دكل هاي شهر مربوط مي شه؟
با تشكر
سلام من برام پیش اومده ولی زیاد طولانی نشد
اگه تهران باشی این مشکل هست چون روی دکلها کار میکنن تا تکمیل بشه فکر میکنم به این دلیل باشه...

alirp
25-04-2007, 13:51
اقا کسی ایمیل ایرانسل را داره تو سایتش که گشتم چیزی نبود.

این ای میل خدمات مشترکین

cs@mtnirancell.ir

fars
25-04-2007, 13:52
با سلام
شرکت ایرانسل از تماس‌های برقرار نشده و پیام کوتاه‌های ارسال نشده نیز هزینه دریافت می‌کند و مسئولین شرکت نیز پاسخگو نیستند.
بررسی این مسئله بسیار ساده است:

کنترل حساب اینترنتی را روی یکی از خط‌های ایرانسل فعال کنید و مبلغ حساب خود را یادداشت کنید و سپس یک پیام کوتاه ارسال کنید اگر پیام خطا در ارسال "message not send" نداد حتما بعدی می‌دهد(ارسال نشدن پیام‌ها در

ایرانسل امری طبیعی است)

پیام های ارسال شده و نشده را بشمارید و چند ساعت بعد حساب خود را کنترل کنید

(ایرانسل بر خلاف ادعایش لحظه‌ای حساب را نشان نمی‌دهد و چند ساعت طول می‌کشد. البته این امر در سیستم‌های مخابراتی عادی است و ادعای ایرانسل غلط)

به حساب شما به اندازه پیام‌های ارسال شده و "نشده" اضافه می‌شود, به همین سادگی.

حال به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزنید و ببینید آنهایی که می‌پرسند "چه کمکی می‌توانم بکنم" چه کمکی به شما می‌کنند!

سوال من از پشتیبانی ایرانسل و جواب آنها موجود است.

alirp
25-04-2007, 13:53
یه نمونشا می تونی 4 راه شیخ صدوق دکل قرمز رنگ ببینی.

نه آقا وحيد اصلا هيچ رنگي نداره کاملا آلومينومي يا گالوانيزه اي است بيشتر روي اماکن وخانه ها نصب شده پايه هاي شبکه اي داره ديش هاي کوچک وسفيد رنگي داره که کاملا آنها رو از ديگر دکل ها متمايز ميکنه نسبت به دکلهاي ديگر نو تر بنظر ميرسند گاهي اوقات ايرانسل از دکلهاي موبايل دولتي هم با پايه هاي ستوني گرداستفاده کرده ، اگر نوبت قطع نشدن آن دکل نباشه ميتوني از روي قدرت آنتن دهي گوشي در کنار آن بفهمي که چي به چيه البته اگر قطع نباشه

fars
25-04-2007, 13:54
در جایی که آنتن ضعیف است تماس بگیرید connection error می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
در جایی که آنتن ضعیف استsms بفرستید پیام خطا می دهد ولی هزینه را حساب می کند باور نمی کنید فقط کافی است یک روز با کنترل حساب اینترنتی (Ecare) چک کنید
حالا ما که کلی دوستامونو گفتیم ایرانسل بگیرند و اونام خریدند با چه رویی نگاه کنیم

fars
25-04-2007, 13:55
در تاریخ 86/02/05 ساعت 7:53 با 130 تماس گرفتم
من از نحوه برخورد شکایتی ندارم چون بعضی برخوردها در ایرانسل امری عادی است

مشکل قبلی من که دریافت هزینه های اضافی از sms است هنوز حل نشده است

ولی مشکل جدید من این است که از حساب من برای این تماس 1058 ریال کم شد . مگر قرار نبود فقط 1 دقیقه حساب شود و 529 ریال کم شود

meshkiposh2200
25-04-2007, 14:21

یکیش که دروازه تهران است فکر کنم حدود 50 متر باشه رنگش هم سفید و قرمز است:31:

reza_iaun
25-04-2007, 14:50
یکیش که دروازه تهران است فکر کنم حدود 50 متر باشه رنگش هم سفید و قرمز است:31:
آقا اون كه دروازه تهرانه فكر نميكنم مال ايرانسل باشه
يكي با تجهيزات جفت ترمينال باب الدشت تو يه خونه هست و يكي تو جاده آتشگاه از طرف اصفهان به نجف آباد بعداز فرش متحد الماس بدونه تجهيزات توي يك خونه

TempesT
25-04-2007, 14:56
منم مثل اکثر شماها از طریقه محاسبه ایرانسل خیلی خیلی ناراضیم اصلا معلوم نیست که چی به چیه واسه چی چن میگره اصلا معلوم نیست . :10:
فقط با امید بهترشدن ایرانسل در همه عرصه ها مخصوصا تعرفه ها و نحوه ی محاسبش:27: .

TempesT
25-04-2007, 14:59
در تاریخ 86/02/05 ساعت 7:53 با 130 تماس گرفتم
من از نحوه برخورد شکایتی ندارم چون بعضی برخوردها در ایرانسل امری عادی است

مشکل قبلی من که دریافت هزینه های اضافی از sms است هنوز حل نشده است

ولی مشکل جدید من این است که از حساب من برای این تماس 1058 ریال کم شد . مگر قرار نبود فقط 1 دقیقه حساب شود و 529 ریال کم شود

حالا خوبه بابا چیز زیاد نشده
من موقعی که حسابهای فروردین ماه بسته می شد یعنی 31 فروردین شب خوابیدم صبح پا شدم دیدیم 2 هزار تومن:18: گذاشته به حسابم اینا چیزا عادیه:27: 11تومن بود شده بود 13 تومن:13:

meshkiposh2200
25-04-2007, 16:08
آقا اون كه دروازه تهرانه فكر نميكنم مال ايرانسل باشه
يكي با تجهيزات جفت ترمينال باب الدشت تو يه خونه هست و يكي تو جاده آتشگاه از طرف اصفهان به نجف آباد بعداز فرش متحد الماس بدونه تجهيزات توي يك خونه

چرا اقا مطمئنم اون مال ایرانسله من خودم هر وقت که نزدیکیای دروازه تهرانم انتنم یه چیزی از فول بیشتره:5:

saeed.rg
25-04-2007, 17:53
آقا اين اينتر نتشو كيلوبايتي چند حساب مي كنه بالاخره يه دفعه ايميل چك ميكني 200 تومن كم مي كنه يدفه 100 تومن براي صفحه اول گوگل كم مي كنه بعدش دوباره 20 تومن برميگرده به حسابت حالا با تعرفه گرون مكالمشون آدم يه جوري كنار مياد با تعرفه اينترنتش كه حتي بر اساس چيزي كه گفتن هم كم نمي كنه چيكار بايد كرد واقعآ گندشو دراوردن فكر كنم ميخوان پول مدتي كه مجاني بوده رو اينجوري درارن رگولاتوري هم كه خشكشو ميگيره صداش در نمياد

masoudboy
25-04-2007, 18:19
کلا چند تا Bts در اصفهان داره ؟؟ آخه با 10 تا که نمیشه شهر بزرگی مثل اصفهان را پوشش داد . من دیشب رفته بودم فلکه احمد آباد خطم را بفروشم به مغازه دار موبایل . طرف گفت برای چی می خواهی بفروشی گفتم خیلی خیلی بد آنتن میده و ایرانسل هم امروز و فردا که وضعیت آنتن دهی ایرانسل را درست می کنه ولی هنوز خبری نیست و طرف گفت تا آخر این ماه درست میشه 100 درصد . ما هم فعلا دست نگه داشتیم تا ببینیم چی میشه .
راستی چرا در اصفهان از تلفن ثابت خیلی بد میشه با ایرانسل تماس گرفت . معمولا دفعه اول که می گیری بوق اشغال می زنه و چند دفعه باید بگیری تا زنگ بخوره ؟! آیا دوستانی که در شهرهای دیگه مثل تهران هستند در تماس از تلفن ثابت به ایرانسل مشکل دارند ؟؟

XGAME
25-04-2007, 18:27
مدير عامل شركت ايرانسل امروز در قزوين گفت: در چند روز آينده شهرهاي اقباليه و آبيك و ماه آينده هم شهرهاي محمديه و تاكستان در استان قزوين زير پوشش شبكه تلفن ايرانسل قرار ميگيرد.
دزفولي افزود: جاده هاي قزوين كرج,قزوين رشت,قزوين تاكستان و قزوين همدان تا شهريور ماه به طور كامل زير پوشش ارتباط تلفنهاي شبكه ايرانسل قرار خواهند گرفت.
ايرانسل قرار است كه تا پايان ارديبهشت 50 شهر و در تير ماه با پيوستن 120 شهر ديگر تعداد شهرهاي زير پوشش كشور را به 250 شهر افزايش دهد.

منبع:شبكه پيام نما

بيچاره به حال اين شهرهاي جديد
خوبه حداقل ما يه كم اينترنت مجاني زديم
ولي اين ايرانسلي هاي جديد چي
خداييش من هر چي ميخوام تعريف ايرانسلو بكنم يه جوري ميزنه تو ذوق آمدم
مثلا از ديروز تا حالا شماره 130 رو كه ميگيرم هيچ صدايي نمياد ولي پولشو حساب ميكنه و هر چي هم كه شماره هاي پست صوتي(100و...) رو ميگيرم ميگه اين شماره اشتباه است لطفا بعدا شماره گيري نماييد.

راستي چرا نميشه با ايرانسل به شماره هاي صدا و سيما Sms زد؟(مثلا 200090)

خلاصه سرتونو درد نيارم
ايرانسله ديگه
كاريش نميشه كرد

vahooli
25-04-2007, 18:34
نه آقا وحيد اصلا هيچ رنگي نداره کاملا آلومينومي يا گالوانيزه اي است بيشتر روي اماکن وخانه ها نصب شده پايه هاي شبکه اي داره ديش هاي کوچک وسفيد رنگي داره که کاملا آنها رو از ديگر دکل ها متمايز ميکنه نسبت به دکلهاي ديگر نو تر بنظر ميرسند گاهي اوقات ايرانسل از دکلهاي موبايل دولتي هم با پايه هاي ستوني گرداستفاده کرده ، اگر نوبت قطع نشدن آن دکل نباشه ميتوني از روي قدرت آنتن دهي گوشي در کنار آن بفهمي که چي به چيه البته اگر قطع نباشه

دوست من من رنگ پایشا میگم سفیدو قرمزه ! بعدشم نوع دکل ها بستگی به پیمانکار شهر داره .

alirp
25-04-2007, 18:42
با سلام
شرکت ایرانسل از تماس‌های برقرار نشده و پیام کوتاه‌های ارسال نشده نیز هزینه دریافت می‌کند و مسئولین شرکت نیز پاسخگو نیستند.
بررسی این مسئله بسیار ساده است:

کنترل حساب اینترنتی را روی یکی از خط‌های ایرانسل فعال کنید و مبلغ حساب خود را یادداشت کنید و سپس یک پیام کوتاه ارسال کنید اگر پیام خطا در ارسال "message not send" نداد حتما بعدی می‌دهد(ارسال نشدن پیام‌ها در

ایرانسل امری طبیعی است)

پیام های ارسال شده و نشده را بشمارید و چند ساعت بعد حساب خود را کنترل کنید

(ایرانسل بر خلاف ادعایش لحظه‌ای حساب را نشان نمی‌دهد و چند ساعت طول می‌کشد. البته این امر در سیستم‌های مخابراتی عادی است و ادعای ایرانسل غلط)

به حساب شما به اندازه پیام‌های ارسال شده و "نشده" اضافه می‌شود, به همین سادگی.

حال به پشتیبانی ایرانسل زنگ بزنید و ببینید آنهایی که می‌پرسند "چه کمکی می‌توانم بکنم" چه کمکی به شما می‌کنند!

سوال من از پشتیبانی ایرانسل و جواب آنها موجود است.

دوست عزيز تو رو خدا بهتره شما ديگه از اين شعار کذائي "از کي تا حالا " ايرانسل که براي اعلام تعرفه 499 ريال بودنش استفاده ميکرد ، استفاده نکني
چون هنوز قراره تا با ازاين "کي تا حالا ها " که برامون کنار گذاشتن و فقط شما با يک نمونه آن آشنا شديد " حالا حالاها " سورپرايز بشيم

vahooli
25-04-2007, 18:59
کلا چند تا Bts در اصفهان داره ؟؟ آخه با 10 تا که نمیشه شهر بزرگی مثل اصفهان را پوشش داد . من دیشب رفته بودم فلکه احمد آباد خطم را بفروشم به مغازه دار موبایل . طرف گفت برای چی می خواهی بفروشی گفتم خیلی خیلی بد آنتن میده و ایرانسل هم امروز و فردا که وضعیت آنتن دهی ایرانسل را درست می کنه ولی هنوز خبری نیست و طرف گفت تا آخر این ماه درست میشه 100 درصد . ما هم فعلا دست نگه داشتیم تا ببینیم چی میشه .
راستی چرا در اصفهان از تلفن ثابت خیلی بد میشه با ایرانسل تماس گرفت . معمولا دفعه اول که می گیری بوق اشغال می زنه و چند دفعه باید بگیری تا زنگ بخوره ؟! آیا دوستانی که در شهرهای دیگه مثل تهران هستند در تماس از تلفن ثابت به ایرانسل مشکل دارند ؟؟

به خاطر اینه که هنوز مخابرات سوییچینگ را کامل نکرده.

Dr.Dolfin
25-04-2007, 19:22
سلام.آقا تو رو خدا کمک کنید.کلافه شدم.من تنظیمات Gprs رو انجام دادم.طبق اس ام اس خود ایرانسل ولی علامت G یا E نمیاد و نمیتونم برم اینترنت.در ضمن گوشیم هم 3250 هست که سایت ایرانسل نوشته بود Gprs داره.در ضمن بروجرد زندگی میکنم.ممنون میشم کمکم منید.یا علی

علیرضا خارجی
25-04-2007, 19:32
مشترك گرامي
با سلام
صورتحساب فروردين ماه، در تاريخ 10 ارديبهشت بر روي سايت ، قابل دسترس است
با تشكر

Customer Service

MTN IRANCELL
ببینید دوستان اگه با ایرانسل مثل من خوب تا کنید اونم شمارو تحویل میگیره
این مشکلاتی که شما با ایرانسل دارید من ندارم اما 91 همیشه مشکل داره

alirp
25-04-2007, 19:34
دوست من من رنگ پایشا میگم سفیدو قرمزه ! بعدشم نوع دکل ها بستگی به پیمانکار شهر داره .

مگه بنده رنگ کجاشو گفتم عزیز
برای اطلاع دوستان اصفهانی باید عرض کنم که این دکلهای بزرگی که به تعداد کمی با رنگهای قرمز وسفیددیده میشن آن هم با آن ابعاد بزرگ وبلند اصلا ربطی به هیچ نوع مبایلی ندارند آنها برای کارهای مخابراتی راه دور مخابرات پرپا شده اند ودیگه اینکه فکر نکنید که با چند تا آنتن یا با قول دوستمون ده تا از آنها میشه اصفهان و پوشش داد این آنتنها ی موبایل طول بلند و برد آنچنانی ندارند بطور متوسط در هر دو یا سه محله که آن هم بستگی به ارتفاع ساختمانها ونقاط کور دارد یکی نصب میکنند شما در محل زندگی خود، بر حسب میزان گیرندگی گوشی میتوانید از پشت بام منزلتان یکی از آنها را دور یا نزدیک براحتی پیدا کنید (البته اگر قطع نباشند ) در ضمن پیمانکار اصفهان از همین نوع دکلها که قبلا خدمتتان عرض کردم استفاده میکند چون از یکی از همین کارمندان نصب دکل پرسیده ام حال برای اینکه دوستان حس کنجکاویشان بیشتراز این تحریک نشود میتوانند نمونه BTS یا آنتن ایرانسل را در یکی از کوچه های کنار و پشت فروشگاهای فروش گوشی موبایل در میدان احمد آباد که روی یک منزل نصب شده است ببینند
در جواب اون دوستمون باید عرض کنم که اصفهان بعد از چندین ماه قول و وعده هنوز به شبکه ای بنام زیرساخت وصل نشده است برای همین با دیگر شبکه های تلفنی دچار مشکل میباشد ولی نگران نباشید، این ایرانسل داخل شهر تهران هم کمو بیش با همین مشکلات دستو پنجه نرم میکند

علیرضا خارجی
25-04-2007, 19:35
سلام.آقا تو رو خدا کمک کنید.کلافه شدم.من تنظیمات Gprs رو انجام دادم.طبق اس ام اس خود ایرانسل ولی علامت G یا E نمیاد و نمیتونم برم اینترنت.در ضمن گوشیم هم 3250 هست که سایت ایرانسل نوشته بود Gprs داره.در ضمن بروجرد زندگی میکنم.ممنون میشم کمکم منید.یا علی
تنظیمات رو دوباره بگیر و save یا INSTAL کن

masoudboy
25-04-2007, 19:36
به خاطر اینه که هنوز مخابرات سوییچینگ را کامل نکرده.

یعنی وقتی ایرانسل به طور رسمی راه اندازی بشه در اصفهان این مشکل تماس از ثابت به ایرانسل حل میشه ؟؟

علیرضا خارجی
25-04-2007, 19:46
یعنی وقتی ایرانسل به طور رسمی راه اندازی بشه در اصفهان این مشکل تماس از ثابت به ایرانسل حل میشه ؟؟
تهران این مشکل رو داشت ولی الان حل شده کاملا میتونم بگم از 91 هم بهتره

masoudboy
25-04-2007, 19:58
برای اطلاع دوستان اصفهانی باید عرض کنم که این دکلهای بزرگی که به تعداد کمی با رنگهای قرمز وسفیددیده میشن آن هم با آن ابعاد بزرگ وبلند اصلا ربطی به هیچ نوع مبایلی ندارند آنها برای کارهای مخابراتی راه دور مخابرات پرپا شده اند ودیگه اینکه فکر نکنید که با چند تا آنتن یا با قول دوستمون ده تا از آنها میشه اصفهان و پوشش داد این آنتنها ی موبایل طول بلند و برد آنچنانی ندارند بطور متوسط در هر دو یا سه محله که آن هم بستگی به ارتفاع ساختمانها ونقاط کور دارد یکی نصب میکنند شما در محل زندگی خود، بر حسب میزان گیرندگی گوشی میتوانید از پشت بام منزلتان یکی از آنها را دور یا نزدیک براحتی پیدا کنید (البته اگر قطع نباشند ) در ضمن پیمانکار اصفهان از همین نوع دکلها که قبلا خدمتتان عرض کردم استفاده میکند چون از یکی از همین کارمندان نصب دکل پرسیده ام حال برای اینکه دوستان حس کنجکاویشان بیشتراز این تحریک نشود میتوانند نمونه BTS یا آنتن ایرانسل را در یکی از کوچه های کنار و پشت فروشگاهای فروش گوشی موبایل در میدان احمد آباد که روی یک منزل نصب شده است ببینند
در جواب اون دوستمون باید عرض کنم که اصفهان بعد از چندین ماه قول و وعده هنوز به شبکه ای بنام زیرساخت وصل نشده است برای همین با دیگر شبکه های تلفنی دچار مشکل میباشد ولی نگران نباشید، این ایرانسل داخل شهر تهران هم کمو بیش با همین مشکلات دستو پنجه نرم میکند

من شنیدم که ایرانسل در اصفهان با شبکه اسپادان (MTCE) مشکل تداخل فرکانسی دارند آیا شما در این مورد چیزی می دونید ؟؟و برای همین هست که هنوز راه اندازی نشده ؟

یک آنتن BTS هم روی ساختمان یک قرض الحسنه در خیابان سروش نرسیده به میدان احمد آباد هست . این مال ایرانسل هست یا تالیا یا شبکه دیگر ؟؟ کلا از خیابان سروش تا پل بزرگهر چند تا آنتن نصب کرده ؟؟ من خیابان کاوه و سه راه ملک شهر و آن طرف ها که رفتم یا دروازه تهران نسبتا خوب آنتن میده ولی بعد از پل بزرگهر شدیدا آنتن دهی ضعیف و عملا غیر قابل استفاده میشه و کلا شبکه خیلی ضعیف هست مثلا در خیابان احمد آباد که به قول شما آنتن هم نصب کرده داخل خیابان که هستی فول آنتن هست ولی وقتی داخل یک مغازه یا ساختمان وارد میشی آنتن ضعیف میشه و عملا نمیشه تماس گرفت خوب این چه موبایلی هست ؟؟ اگر بخواهد وقتی راه اندازی میشه به طور رسمی اینطور باشه که اصلا فایده ای نداره !!

vahooli
25-04-2007, 20:03

اقا نظر شما در مورد یکی بودن کد BTS از جنوب شهر تا شمال شهر چیه؟

vahooli
25-04-2007, 20:04

100% نگران نباش.

TempesT
25-04-2007, 21:08
آقا اين اينتر نتشو كيلوبايتي چند حساب مي كنه بالاخره يه دفعه ايميل چك ميكني 200 تومن كم مي كنه يدفه 100 تومن براي صفحه اول گوگل كم مي كنه بعدش دوباره 20 تومن برميگرده به حسابت حالا با تعرفه گرون مكالمشون آدم يه جوري كنار مياد با تعرفه اينترنتش كه حتي بر اساس چيزي كه گفتن هم كم نمي كنه چيكار بايد كرد واقعآ گندشو دراوردن فكر كنم ميخوان پول مدتي كه مجاني بوده رو اينجوري درارن رگولاتوري هم كه خشكشو ميگيره صداش در نمياد
نه عزیر این حرفا نیست شما توجه کنین وقتی دیسکانکت شدین حسابتون و چک کنین و مقدار مصرفتونو ببینین یعنی موقعی که کانکت هستین حسابتون و میزان مصرفتونو کنترل نکنین.

TempesT
25-04-2007, 21:09
عزیزهای اصفهانی لطف کنن در مورد اسپادان بگن که چیه اصلا به درد بخوره پیش شماره هاش چنده ؟
با خطهای دیگه تفاوتی دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vahooli
25-04-2007, 23:08
عزیزهای اصفهانی لطف کنن در مورد اسپادان بگن که چیه اصلا به درد بخوره پیش شماره هاش چنده ؟
با خطهای دیگه تفاوتی دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان MTCE ( سهامي خاص ) اولين شـركت مخـابرات غير دولـتي است كه تحت قوانيـن جمـهوري اسلامي ايرا ن در زميـنه ارائه خدمات ارتـباطي تـلفن همراه استـاندارد GSM در محدوده استـان اصـفهان فعاليت مي نمـايد.اين شركت با مشاركت شركت مخابرات استان اصفهان (TCE) ، شركت TMI مالزي و شركت صنايع مخابراتي راه دور ایران ، با هدف طراحي ، نصب ، راه اندازي ، توسـعه ، ارائـه خدمات و بهره برداري از شبكه تلفن همراه وانجام كليه فـعاليتهاي مربوط تاسيس گرديده است.
محدوده جغرافیائی تحت پوشش شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان در حال حاضر بشرح زير مي باشد و بطور مستمر در حال توسعه می باشد.كل شهراصفهان شامل مناطق دهگانه:- گلستان (بيمارستان غرضي و شهرك كاوه)- دولت آباد- خميني شهر- منظريه(خميني شهر)- نجف‌آباد- شاهين شهر - فرودگاه بين‌المللي شهيد بهشتي - فلاورجان - اشترجان- فولاد شهر- كارخانه ذوب آهن اصفهان - زرين شهر - صنايع نظامي اصفهان (زرين شهر) - شهر مباركه- دانشگاه صنعتي اصفهان- مجتمع فولاد مباركه- مورچه خورت- خوراسگان- درچه- سپاهان شهر- بهارستان- شهر كاشان - شهرضا
همراه به همراه و همراه به ثابت درون شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 تعداد ، نرخ یک دقیقه مکالمه : ۶۷۰ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ يك دقيقه مكالمه : 537 ريالهمراه به همراه و همراه به ثابت بين شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 نرخ یک دقیقه مکالمه : 1140 ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ یک دقیقه مکالمه : 804 ریال
در حال حاضر قيمت سیم کارت خریداری شده از شرکت مبلغ 156000ریال است. (%6 مالیات و عوارض) و هزینه اتصال به شبکه مبلغ 50000 ریال. اعتبار اولیه موجود در سیم‌کارت 100000 ریال و دوره اعتبار آن 30 روز می‌باشد
سرویس‌ پیام کوتاه (SMS) ، سرویس نگه داشتن تماس ( Call Hold ) ،سرویس انتظار مکالمه (Call Waiting) ،سرویس انتقال مکالمه (Call Daivert) ،سرویس ارزشهای افزوده ، سرویس نمایشگر (CLIP)
کد این خط = 0931 نام = IR-MTCE

uspharshad
25-04-2007, 23:28
تنظیمات رو دوباره بگیر و save یا INSTAL کن

چرا انقدر بيخود ميگي ... !
آخه نگاه خودت نكن كه شبها از عشق ايرانسل زير آنتنش ميخوابي
بيشتر ما نتونستيم با تنظيمات درست به شبكه GPRS وصل شيم
GPRS يك اينترنت ضروريه اما وقتي نتوني اونجا كه آنتن ميده از سرويسش استفاده كني مفت نمي ارزه

من شخصا تا وقتي كه ايرانسل سرويس و تعرفه هاش رو درست نكنه 1ريال هم ازش استفاده نميكنم !

علیرضا خارجی
25-04-2007, 23:49
چرا انقدر بيخود ميگي ... !
آخه نگاه خودت نكن كه شبها از عشق ايرانسل زير آنتنش ميخوابي
بيشتر ما نتونستيم با تنظيمات درست به شبكه GPRS وصل شيم
GPRS يك اينترنت ضروريه اما وقتي نتوني اونجا كه آنتن ميده از سرويسش استفاده كني مفت نمي ارزه

من شخصا تا وقتي كه ايرانسل سرويس و تعرفه هاش رو درست نكنه 1ريال هم ازش استفاده نميكنم !
خب نکن چرا میزنی؟
آره اگه سیگنال ایرانسل شب رو سرم نباشه خوابم نمیبره
من خیلی راحت دارم با ایرانسل از تمام خدماتش استفاده میکنم البته ام ام اس که این روزا خیلی داغ شده
و همینطور از اینترنتش به کوری چشم حسود بترکه چشم حسود :10:

TempesT
26-04-2007, 01:22
شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان MTCE ( سهامي خاص ) اولين شـركت مخـابرات غير دولـتي است كه تحت قوانيـن جمـهوري اسلامي ايرا ن در زميـنه ارائه خدمات ارتـباطي تـلفن همراه استـاندارد GSM در محدوده استـان اصـفهان فعاليت مي نمـايد.اين شركت با مشاركت شركت مخابرات استان اصفهان (TCE) ، شركت TMI مالزي و شركت صنايع مخابراتي راه دور ایران ، با هدف طراحي ، نصب ، راه اندازي ، توسـعه ، ارائـه خدمات و بهره برداري از شبكه تلفن همراه وانجام كليه فـعاليتهاي مربوط تاسيس گرديده است.
محدوده جغرافیائی تحت پوشش شركت مشاركتي مخابرات سيار اصفهان در حال حاضر بشرح زير مي باشد و بطور مستمر در حال توسعه می باشد.كل شهراصفهان شامل مناطق دهگانه:- گلستان (بيمارستان غرضي و شهرك كاوه)- دولت آباد- خميني شهر- منظريه(خميني شهر)- نجف‌آباد- شاهين شهر - فرودگاه بين‌المللي شهيد بهشتي - فلاورجان - اشترجان- فولاد شهر- كارخانه ذوب آهن اصفهان - زرين شهر - صنايع نظامي اصفهان (زرين شهر) - شهر مباركه- دانشگاه صنعتي اصفهان- مجتمع فولاد مباركه- مورچه خورت- خوراسگان- درچه- سپاهان شهر- بهارستان- شهر كاشان - شهرضا
همراه به همراه و همراه به ثابت درون شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 تعداد ، نرخ یک دقیقه مکالمه : ۶۷۰ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ يك دقيقه مكالمه : 537 ريالهمراه به همراه و همراه به ثابت بين شهري و بالعكس: از ساعت 8 صبح تا 21 نرخ یک دقیقه مکالمه : 1140 ریال از ساعت 21 تا 8 صبح و روزهاي تعطيل ، نرخ یک دقیقه مکالمه : 804 ریال
در حال حاضر قيمت سیم کارت خریداری شده از شرکت مبلغ 156000ریال است. (%6 مالیات و عوارض) و هزینه اتصال به شبکه مبلغ 50000 ریال. اعتبار اولیه موجود در سیم‌کارت 100000 ریال و دوره اعتبار آن 30 روز می‌باشد
سرویس‌ پیام کوتاه (SMS) ، سرویس نگه داشتن تماس ( Call Hold ) ،سرویس انتظار مکالمه (Call Waiting) ،سرویس انتقال مکالمه (Call Daivert) ،سرویس ارزشهای افزوده ، سرویس نمایشگر (CLIP)
کد این خط = 0931 نام = IR-MTCE

دستت طلا:8:

alirp
26-04-2007, 01:55
دوستان در اصفهان ، اطلاعاتی که بنده در باره ایرانسل در این شهر دارم رو درباره سوالهای پرسیده شده در اختیار قرار میدهم
در روزهای آغازی صحبت ایرانسل در اصفهان در توجیه عقب بودن آن از سایر شهرها صحبت از خالی نبودن یا با قول خودشان تخلیه نشدن فرکانس برای ایرانسل زده میشد ولی در همان روزها برطرف شد در ادامه شایعه ای را انداختند مبنی بر اینکه که یکی از پیمانکاران نصب bts در منطقه ای در شهر کارو انجام نداده و پول و گرفته و فرار کرده که با عقل جور در نمیاد راست ودروغش گردن خودشون ، در حال حاضر نیز آنتن دهی در اصفهان بصورت لاک پشت وار جلو رفته و از مثلا توسعه ی پر شتاب ایرانسل در دومین شهر بعد از پایتخت خبری نیست (ظاهرا هم این عقب ماندگی برایشان بد نشده تمام sms ها ی ارسال شده و نشده تماسهای گرفته و نگرفته شده را برای مشترک حساب میکنند بعد هم میاندازند گردن شبکه نشدن ایرانسل در اصفهان )
در جواب masoudboy انتنهای مورد سوالشون در خیابان سروش اگه منظورتون آن ساختمان بلندی که روی آن آنتن وجود دارد بله آن آنتن ایرانسل هست در مورد دیگر خیابان مورد سوال هم اینکه bts ها رو جایی میگذارند که لزوما از داخل خیابان دیده نمیشود تقریبا جا هایی نصب کرده اند که یک پوشش نسبی هم در خیابان وهم ساختمانهای اطراف داشته باشد ، ولی به قولی سنگ تمام نگذاشته اند که یکی از دلائل آن میتواند نداشتن جا برای نصب آنتن باشد ،قدرت هم در مناطق با دید باز برای آنتن و نقاط پر تراکم نیز بسیار فاحش است
در جواب آقا vahooli هم بگویم که درست نمیدانم علت چیست شاید بخاطر سری بودن آنتنها به یک دیگر همگی یک نام دارند ویا کلا بطور قطع نداشتن یک برنامه راه اندازی نشده برای هر کدام از BTS ها باشد ، ( یا به قولی چیش درسته که اینش درست باشه) راستش از نظر بنده چیز زیاد ضروری هم بنظر نمیاد که کد ونام BTS ها رو مانند آنچه در تهران هست نیز در اصفهان راه اندازی بشه وقتی این همه تابلو معرفی خیابانها روی درو دیوار نصبه دیگه چه احتیاجی به معرفی توسط آنتن داره اصل کار ،کارائی و هماهنگی و قدرت ،قطع و وصل نشدن آنها مهم است که ظاهرا " حالا حالا ها " از آن خبری نیست

masoudboy
26-04-2007, 02:24
دوستان در اصفهان ، اطلاعاتی که بنده در باره ایرانسل در این شهر دارم رو درباره سوالهای پرسیده شده در اختیار قرار میدهم
در روزهای آغازی صحبت ایرانسل در اصفهان در توجیه عقب بودن آن از سایر شهرها صحبت از خالی نبودن یا با قول خودشان تخلیه نشدن فرکانس برای ایرانسل زده میشد ولی در همان روزها برطرف شد در ادامه شایعه ای را انداختند مبنی بر اینکه که یکی از پیمانکاران نصب bts در منطقه ای در شهر کارو انجام نداده و پول و گرفته و فرار کرده که با عقل جور در نمیاد راست ودروغش گردن خودشون ، در حال حاضر نیز آنتن دهی در اصفهان بصورت لاک پشت وار جلو رفته و از مثلا توسعه ی پر شتاب ایرانسل در دومین شهر بعد از پایتخت خبری نیست (ظاهرا هم این عقب ماندگی برایشان بد نشده تمام sms ها ی ارسال شده و نشده تماسهای گرفته و نگرفته شده را برای مشترک حساب میکنند بعد هم میاندازند گردن شبکه نشدن ایرانسل در اصفهان )
در جواب masoudboy انتنهای مورد سوالشون در خیابان سروش اگه منظورتون آن ساختمان بلندی که روی آن آنتن وجود دارد بله آن آنتن ایرانسل هست در مورد دیگر خیابان مورد سوال هم اینکه bts ها رو جایی میگذارند که لزوما از داخل خیابان دیده نمیشود تقریبا جا هایی نصب کرده اند که یک پوشش نسبی هم در خیابان وهم ساختمانهای اطراف داشته باشد ، ولی به قولی سنگ تمام نگذاشته اند که یکی از دلائل آن میتواند نداشتن جا برای نصب آنتن باشد ،قدرت هم در مناطق با دید باز برای آنتن و نقاط پر تراکم نیز بسیار فاحش است
در جواب آقا vahooli هم بگویم که درست نمیدانم علت چیست شاید بخاطر سری بودن آنتنها به یک دیگر همگی یک نام دارند ویا کلا بطور قطع نداشتن یک برنامه راه اندازی نشده برای هر کدام از BTS ها باشد ، ( یا به قولی چیش درسته که اینش درست باشه) راستش از نظر بنده چیز زیاد ضروری هم بنظر نمیاد که کد ونام BTS ها رو مانند آنچه در تهران هست نیز در اصفهان راه اندازی بشه وقتی این همه تابلو معرفی خیابانها روی درو دیوار نصبه دیگه چه احتیاجی به معرفی توسط آنتن داره اصل کار ،کارائی و هماهنگی و قدرت ،قطع و وصل نشدن آنها مهم است که ظاهرا " حالا حالا ها " از آن خبری نیست

ممنون از اطلاعات خوبی که دادید .
حالا شما فکر می کنید کی شبکه در اصفهان به طور کامل راه اندازی بشه ؟ تا آخر اردیبهشت OK میشه یا نه ؟
فروشگاه های موبایل احمد آباد که همشون نماینده ایرانسل شدن ولی هنوز خبری نیست . من سیم کارتم را دی ماه گرفتم از طرح شماره رند و گفتند تا 12 بهمن در اصفهان به طور کامل راه اندازی میشه و من هم رفتم و سیم کارت MCI را فروختم و واقعا عجب اشتباهی کردم . اینطور که شما گفتید مثل اینکه وقتی هم به طور کامل راه اندازی بشه هم نباید زیاد تعریفی باشه . خطم را 130 می خرند الان به نظر شما بفروشم و دولتی بگیرم ؟؟ من خودم بعید می دونم وقتی به طور کامل هم راه اندازی شد آنتن دهیش از این بهتر بشه و الان هم که فاجعه هست . من اگر کسی بهم زنگ بزنه باید برم تو حیاط منزل جواب بدم تازه باز هم صدا قطع و وصل میشه .
تالیا در اصفهان آنتن دهیش چطور هست ؟ به نظر من پوشش خوبی داره و حتی از اسپادان هم که چندین ساله در اصفهان هست بهتر آنتن میده چون من در قسمت سرچ شبکه ها که میکنم حتی نقاط بد آنتن تالیا را پیدا می کنه در اصفهان .

pedram_behrang
26-04-2007, 11:21
عليرضا، من 100 درصد مطمئن هستم كه تو هيچ غرضي از اين كار نداشتي. فقط چون تا حدودي با فرهنگ جهاني آشنا هستم، خواستم اين آشنايي رو بين كساني كه با اونها در يك كشور زندگي مي‌كنم، نشر بدم. من مي‌دونم كه تو اين كلمه رو از فيلم‌ها يا تلويزيون شنيدي (همونطور كه گفتم در دوبله‌هاي قديمي رايجه).:20:

لازمه به اين نكته هم اشاره كنم كه اين كلمه، ترجمه كلمه Nigger هست.

pedram_behrang
26-04-2007, 11:42
تا اونجايي كه من مي‌دونم پوشش اصفهان هنوز كامل نشده، ولي در عين حال مي‌تونم بگم كه با 10 بي‌تي‌اس هم مي‌شه يه شهر رو پوشش داد!! ولي نتيجه‌اش‌ همين مي‌شه كه دوستان راجع بهش حرف مي‌زنن. يعني، سختي در گرفتن تماس، ارسال نشدن پيام‌ها و ...

از نظر فني، از بعد مسافت هر بي‌تي‌اس مي‌تونه تا فاصله زيادي رو پوشش بوده. اين فاصله مي‌تونه تا 8 كيلومتر هم باشه. براي مثال در جاده‌هاي بين شهري، در فواصل زياد دكل‌هاي موبايل ديده مي‌شه. با اين محاسبه مي‌شه اصفهان رو با سه دكل هم تحت پوشش قرار داد.

سوال اينه كه پس چرا اينقدر تعداد دكل‌ها يا در واقع بي‌تي‌اس زياد هستن؟ جواب: اون‌چه كه در اين صنعت مهمه وسعت منظقه نيست، بلكه تعداد استفاده كننده‌ها هستن. هر چه تعداد استفاده‌كننده‌ها بيشتر باشن، تعداد سايت‌ها بيشتر مي‌شن. براي مثال مي‌شه فرض كرد كه هر سايت 800 سيم‌كارت رو پوشش بده، خوب اگه ده سايت در اصفهان باشه، كلاٌ در هر لحظه 8000 نفر مي‌تونن با موبايل صحبت كنن. اين ظرفيت شبكه هست. نكته در اينجاست كه اپراتور به تعداد ظرفيت شبكه سيم‌كارت نمي‌فروشه، بلكه چند برابر اون رو مي‌فروشه. چون اين فرض وجود داره كه همه در تمام لحظات با تلفن صحبت نمي‌كنن. در اينجا ممكنه اپراتور 40.000 سيم‌كارت بفروشه. (براي محاسبه اين عدد فرمول‌هاي مخصوص هست، من در اينجا فرض كردم).

خب پس به صورت خلاصه، با 10 بي‌تي‌اس، تونستيم كه 40،000 مشترك داشته باشيم! فكر نمي‌كنم بيشتر از اين تعداد در اصفهان سيم‌كارت فروخته شده باشه.

شنونده نظرات شما هستم.

vahooli
26-04-2007, 12:03
توزیع کارت شارژ ۵هزار تومانی ایرانسل

ICTna.ir - ایرانسل اقدام به تهیه و توزیع کارت شارژ ۵۰هزار ریالی برای سیم کارت های اعتباری خود نمود.
به گزارش ایستنا از ایرانسل پیش از این تنها کارت شارژهای ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار ریالی برای مشترکین طرح پیش پرداخت ایرانسل در بازار موجود بود.
قیمت برای مصرف کننده کارت شارژهای ایرانسل ۵۰، ۱۰۰ و ۲۰۰ هزار ریال میباشد که به ترتیب و احتساب مالیات ۴۷۱۷۰، ۹۴۳۴۰ و ۱۸۸۶۸۰ ریال اعتبار ریالی دارند و بدون محدودیت و اعتبار زمانی برای مصرف، عرضه میشوند.

vahooli
26-04-2007, 12:06
تا اونجايي كه من مي‌دونم پوشش اصفهان هنوز كامل نشده، ولي در عين حال مي‌تونم بگم كه با 10 بي‌تي‌اس هم مي‌شه يه شهر رو پوشش داد!! ولي نتيجه‌اش‌ همين مي‌شه كه دوستان راجع بهش حرف مي‌زنن. يعني، سختي در گرفتن تماس، ارسال نشدن پيام‌ها و ...

از نظر فني، از بعد مسافت هر بي‌تي‌اس مي‌تونه تا فاصله زيادي رو پوشش بوده. اين فاصله مي‌تونه تا 8 كيلومتر هم باشه. براي مثال در جاده‌هاي بين شهري، در فواصل زياد دكل‌هاي موبايل ديده مي‌شه. با اين محاسبه مي‌شه اصفهان رو با سه دكل هم تحت پوشش قرار داد.

سوال اينه كه پس چرا اينقدر تعداد دكل‌ها يا در واقع بي‌تي‌اس زياد هستن؟ جواب: اون‌چه كه در اين صنعت مهمه وسعت منظقه نيست، بلكه تعداد استفاده كننده‌ها هستن. هر چه تعداد استفاده‌كننده‌ها بيشتر باشن، تعداد سايت‌ها بيشتر مي‌شن. براي مثال مي‌شه فرض كرد كه هر سايت 800 سيم‌كارت رو پوشش بده، خوب اگه ده سايت در اصفهان باشه، كلاٌ در هر لحظه 8000 نفر مي‌تونن با موبايل صحبت كنن. اين ظرفيت شبكه هست. نكته در اينجاست كه اپراتور به تعداد ظرفيت شبكه سيم‌كارت نمي‌فروشه، بلكه چند برابر اون رو مي‌فروشه. چون اين فرض وجود داره كه همه در تمام لحظات با تلفن صحبت نمي‌كنن. در اينجا ممكنه اپراتور 40.000 سيم‌كارت بفروشه. (براي محاسبه اين عدد فرمول‌هاي مخصوص هست، من در اينجا فرض كردم).

خب پس به صورت خلاصه، با 10 بي‌تي‌اس، تونستيم كه 40،000 مشترك داشته باشيم! فكر نمي‌كنم بيشتر از اين تعداد در اصفهان سيم‌كارت فروخته شده باشه.

شنونده نظرات شما هستم.

ای ول پس برا همینه که من میگم چرا بیشتر اصفهان یک کد bts داره! مرسی!

pedram_behrang
26-04-2007, 12:29
دوست عزيز، كليه روش‌هاي تنظيم بارها در اين فورم گفته شده. با يك جستجو از صفحه 100 به بعد مي‌تونين كليه اطلاعات لازم رو به دست بيارين.

alirp
26-04-2007, 12:35
ممنون از اطلاعات خوبی که دادید .
حالا شما فکر می کنید کی شبکه در اصفهان به طور کامل راه اندازی بشه ؟ تا آخر اردیبهشت OK میشه یا نه ؟
فروشگاه های موبایل احمد آباد که همشون نماینده ایرانسل شدن ولی هنوز خبری نیست . من سیم کارتم را دی ماه گرفتم از طرح شماره رند و گفتند تا 12 بهمن در اصفهان به طور کامل راه اندازی میشه و من هم رفتم و سیم کارت MCI را فروختم و واقعا عجب اشتباهی کردم . اینطور که شما گفتید مثل اینکه وقتی هم به طور کامل راه اندازی بشه هم نباید زیاد تعریفی باشه . خطم را 130 می خرند الان به نظر شما بفروشم و دولتی بگیرم ؟؟ من خودم بعید می دونم وقتی به طور کامل هم راه اندازی شد آنتن دهیش از این بهتر بشه و الان هم که فاجعه هست . من اگر کسی بهم زنگ بزنه باید برم تو حیاط منزل جواب بدم تازه باز هم صدا قطع و وصل میشه .
تالیا در اصفهان آنتن دهیش چطور هست ؟ به نظر من پوشش خوبی داره و حتی از اسپادان هم که چندین ساله در اصفهان هست بهتر آنتن میده چون من در قسمت سرچ شبکه ها که میکنم حتی نقاط بد آنتن تالیا را پیدا می کنه در اصفهان .

راستش را بخواهید حتی من از فکر به این مسئله هم خسته شدم بعضی از دوستان شایدفکر میکنند ما با ایرانسل پدر کشتگی داریم و با غرض صحبت میکنیم نه والا شما هم بجای ما بودید همینگونه میشدید
در مورد بعضی موارد من وشما وشاید بسیاری دیگر با هم مشکلات مشابه داریم مضافا بر اینکه بنده برای چند تن از دوستان وآشنایان دیگری هم را توی این مشکلات شریک کردم
در مورد سوالهاتون بگم که واقعا نمیشه تاریخ دقیقی را بیان کرد من بارها با مشترکین ایرانسل mail زدم وآنها ماه بعد را حواله میکنند آن فروشگاهای مورد نظر شما هم اکثرا نماینده رسمی ایرانسل نیستند وفقط پلاکارد چسبانده اند تنها
نماینده اصلی در پاساژ جدید نبش خیابان سید علی خان و چهار باغ با آن تابلو بزرگ ایرانسل میباشد که از حدود چندین ماه پیش در حال دکوراسیون نصب کردن میباشد روزی یا بهتر بگم هر هفته یک قطعه را به هم میچسبانند و بعد خدا حافظ تا هفته بعد ، نمیدانم شاید منتظرند کار دکوراسیون این نمایندگی بالاخره تمام شود و به قولی پک وپزشان عالی شودبعد افتخار شبکه شدن بدهند ولی از سرعت پرشتاب کار ساختن نمایندگی ، پیداست که چقدر جدیت در کار وجود دارد .ولی یک چیزی در مورد ایرانسل قطعیه آن که ایرانسل سر موقع فرستادن قبض این خدماتش ، کاملا خوب وبه موقع عمل میکنه و (هوای تمام مشترکین رو داره ) .فروختن خط دردی را دوا نمیکند دوست من چرا باید یک نفر دیگه را توی این مسئله شریک کرد تازه اینکه اگه شما خط رند دارید چرا باید بفروشید آن هم زیر قیمت ، اگه شماره خوبی داری در آینده (بدون حرف پیش ) ممکن قیمتی بشه هر جند دیگرمیل خودتان است که چه تصمیمی خواهید گرفت البته من هم مانند شما هستم و خط رند دارم وخیال دارم تا کارد به استخوانم نخورده است کژ دار و مریض با آن سر کنم تنها پیشنهادی که به دوستان با این گونه مشکلات میشه کرد و بیشتر به یک جوک بنظر میرسه اینه که دوستان از این ببعد یک کارت تلفن همگانی را سوراخ کنند و به بند گوشیشون آویزون کنند البته برای تماس گرفتن ، برای در معرض تماس قرار گرفتن را دیگر نمیدانم ، پیشنهاددیگر هم این است که، بمانیم و اینقدر بهشون بگیم واین طرف وآنطرف اعتراض کنیم تا اینکه یا خودمان کچل شیم یا اونهارو کچل کنیم .عجب کابوس مضحکی شده این ایرانسل

sensil
26-04-2007, 12:39
ايرانسلو بي خيال
مخابرات گفت gprsواسه سيمكارتهاي دولتيو تا اول تابستون را ميندازه

fars
26-04-2007, 13:01
با تشکر از جواب شما
هزینه شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي را چرا من باید پرداخت کنم؟
چرا همان پیام کوتاه چند ثانیه بعد ارسال می شود؟
شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي چند پیام را نمی رساند؟ چرا برای من 50% است؟
چرا شبکه شما همیشه شلوغ است و ضعف آنتن دهی دارد؟
"اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد" این مدتی 1 ثانیه است و دوباره 3 ثانیه بعد ارسال میشود.
اگر مرکز پیام شما پیام من را گرفته است چرا یک ثانیه بیشتر نگهداری نمی کند تا بتواند دوباره بفرستد و اگر نگرفته است چرا من باید هزینه پرداخت کنم؟

مشترك گرامي
با سلام و احترام
چنانچه هنگام ارسال پيام كوتاه ، در همان زمان پيغام not send مشاهده نموديد ، هيچ هزينه اي براي شما در نظر گرفته نمي شود
اما اگر در زمان ارسال پيغام send را مشاهده كرديد اما بعد از گذشت مدتي پيغام not send دريافت شد ، اين براي شما هزينه در بر دارد
اين بدان علات كه پيام كوتاه از شبكه ارسال شده است اما در مسير بدليل شلوغي شبكه و يا ضعف آنتن دهي به مقصد نرسد
با تشكر

Customer Service

MTN IRANCELL

From: ------- [mailto:------@yahoo.com]
Sent: 2007/04/26 10:03 ق.ظ
To: Customer Service
Subject: هزینه های اضافی در ایرانسل

علیرضا-------
989352200---
هنگام ارسال پیام کوتاه گاهی اوقات برای من پیام
"message not sent"
که من بلافاصله پیام را دوباره ارسال می کنم و گزارش ارسالی نیز می گیرم
مشکل من این است که پس از بررسی کنترل حساب اینترنتی متوجه شده ام که ایرانسل از این پیام ها نیز هزینه کم میکند

هزینه پیام های ارسال نشده چقدر می باشد؟

masoudboy
26-04-2007, 13:01

شنونده نظرات شما هستم.

بالاخره اپراتور باید به یک حدی از پوشش دست پیدا کنه و سیم کارت توزیع کنه . یعنی اگر ایرانسل فقط 4000 سیم کارت ایرانسل در اصفهان بفروشه فقط 2 تا سایت نصب می کنه ؟؟؟ موبایل وسیله ای هست که قبل از همه چیز باید شما را در دسترس قرار بده در همه جا و مهم ترین بخش آن همین مکالمه است . الان تالیا حدود 4 ماه هست که در اصفهان فعال شده و هیچ سیم کارتی هم هنوز در این شهر توزیع نکرده ولی آنتن دهیش خیلی بهتر از ایرانسل هست من هرکجا سرچ شبکه می کنم در اصفهان تالیا را پیدا میکنه حتی نقاط نسبتا کور و آنتن دهی میشه گفت چیزی هست در حد TCI ولی ایرانسل اصلا اینطور نیست و به شدت ضعف پوشش داره مثلا در خیابان فول آنتن هست و در همان خیابان شما به داخل یک پاساژ می روید آنتن گوشی اصلا میره در حالی که در همان نزدیکی یک آنتن ایرانسل هم نصب هست ولی این اتفاق برای سیم کارت TCI نمی افته و در همان پاساژ هم فول آنتن هست و راحت می تونید تماس بگیرید در حالی که آنتن TCI حتی از ایرانسل در آن منطقه دورتر نصب شده . من دلیل این اتفاق را نمی دونم و واقعا تعجب می کنم . شاید BTS های TCI خیلی قویتر از ایرانسل هست .

pedram_behrang
26-04-2007, 13:05
ايرانسلو بي خيال

خود مخابرات يا بهتر بگم شركت ارتباطات سيار اعلام كرده كه ارايه سرويس به شهريور موكول شده. البته اين چند ماه لازمه به 2 سالي كه قبلاً حرفش رو مي‌زدن اضافه شه.

XGAME
26-04-2007, 13:22
دوستان جهت برقراري و لغو سرويسها به جاي 130 با 140 تماس بگيريد
چون با 140 هم دقيقا ميشه همه اون كارا رو كرد
ولي 130 رو از ديروز كه ميگيرم هيچ صدايي نمي ياد

سرويس پست صوتي و ذخيره شماره تماس گيرنده هم كه فعلا كار نميكنه

با يكي از اپراتوراش(يه مردي بود) هم صحبت كردم گفت هنوز به طور كامل راه اندازي نشده!
گفتم پس كي راه اندازي ميشه؟
گفت طي چند روز آينده از طريق Sms به اطلاع شما ميرسونيم
بعد گفتم چرا نميشه با ايرانسل براي شماره هاي صدا و سيما Sms زد؟
گفت آره هنوز هماهنگي هاي لازم براي گرفتن شماره هاي 3 رقمي انجام نشده!
بعد گفتم مثلا 200090 كه 6 رقميه و اونم نميشه!!؟
گفت آره خدمتتون عرض كردم
بعد من نتونستم جلوي خودمو بگيرم,يه خورده عصباني شدم
بهش گفتم شما مردمو سر كار گذاشتين
هي همش ميگين بعدا راه اندازي ميشه,تا چند روز آينده راه اندازي ميشه
بعد اونم قطعش كرد

خداييش از اول تا اواسط اسفند پارسال من براي همين Sms تنظيمات Gprs و Mms بيشتر از 10 مرتبه تماس گرفتم
يكيشون ميگفت مشخصات و شمارتون رو بگيد , يكيشون ميگفت نوع مدل گوشيتون رو بگيد , يكيشون ميگفت كد Imei تون رو بدين بعد ميگفتن تا حداكثر 48 ساعت ديگه Sms تنظيمات براتون ارسال ميشه
ما هم دو روز تموم صبر ميكرديم ولي خبري نبود كه نبود بعد دوباره تماس ميگرفتيم كه چرا Sms تنظيمات نيومد؟
بعد دوباره روز از نو روزي از نو...
بعد تا آخر اين Sms نيومد كه نيومد
بعد گفتم اين جوري فايده نداره از اين سايت به اون سايت رفتم تا آخر تنظيمات درست رو پيدا كردم و به صورت دستي واردش كردم
اين بود خلاصه اي از ماجراي ما

اينو خدمت اون دوستايي گفتم كه حتي حاضر نيستن چند تا صفحه قبلتر از اين تاپيك رو بخونن و جواب سؤالاشونو پيدا كنن و تا تنظيمات رو ميخوان بايد تو پست بعدي براشون نوشته بشه
من كه خودم اون اوايل براي پيدا كردن تنظيمات مربوط به گوشيم خيلي زحمت كشيدم
اصلا نبايد اين جوري باشه كه ما بخوايم جواب همه سؤالامونو اينجا بگيريم
بايد اين قدر بخش سؤالات و راهنمايي هاي ايرانسل قوي و به روز باشه كه ما سؤالاي اساسيمونو اونجا مطرح كنيم
چون اگه الان اونجا يه سؤال بپرسيم تازه اگه بخوان جواب اون سؤال رو بدن كم كمش يه هفته طول ميكشه
اپراتوراشونم كه هي ميگن: چه كمكي ميتونم براتون انجام بدم
هر چي هم كه ميپرسي يا ميگن بعدا راه اندازي ميشه يا جواب سربالا به آدم ميدن
پس در نتيجه ما مجبور ميشيم سؤالامونو اينجا مطرح كنيم.

والسلام.

alirp
26-04-2007, 13:58

شنونده نظرات شما هستم.

نه دوست عزیز در مورد تعداد bts ها ومشترکین با شما موافق نیستم چون من خودم فقط در یک منطقه اصفهان سه چهار تای آنها را سراغ دارم که متعلق به ایرانسل هستند در مورد مشترکین هم مطمئنا رقمی بیشتر از این را برای شهری چهار پنج میلیونی شاید هم بیشتر در نظر بگیرید ظاهرا شما در محاسبا تتون اصفهان را خیلی دست پایین گرفته اید اصفهان از نظر جمعیت و وسعت شهر کوچکی نیست هر چند حق هم دارید چون در مقابل تهران با ده یازده میلیون جمعیت و پیدا نبودن این سر وآن سر شهر دیگه اصفهان به نظر نمیاد. تعداد سایتهای ایرانسل در این شهر قابل ملاحضه است ولی ظاهرا همشون با تمام ظرفیت کار نمیکنند و یک جوری در حال امتحان به نظر میرسند چه بسا بعضی اصلا کار نمیکنند وشما در میدان انقلاب ، یعنی مرکز شهر و کنار رودخانه چیزی بنام آنتن در گوشی نمیبینی .
در ضمن فراموش نشود که ایرانسل در برخی از نواحی اقدام به نصب سایت نکرده واز دکلهای اپراتور دولتی بصورت مشترک استفاده کرده که دو نمونه آن در میدان سبزه میدان در پارکینگ بزرگ نبش میدان و در خیابان مدرس روی دکل اصلی بالای ساختمان مرکز مخابرات مدرس قابل رویت میباشد

pedram_behrang
26-04-2007, 14:29
بالاخره اپراتور باید به یک حدی از پوشش دست پیدا کنه و سیم کارت توزیع کنه . یعنی اگر ایرانسل فقط 4000 سیم کارت ایرانسل در اصفهان بفروشه فقط 2 تا سایت نصب می کنه ؟؟؟ موبایل وسیله ای هست که قبل از همه چیز باید شما را در دسترس قرار بده در همه جا و مهم ترین بخش آن همین مکالمه است . الان تالیا حدود 4 ماه هست که در اصفهان فعال شده و هیچ سیم کارتی هم هنوز در این شهر توزیع نکرده ولی آنتن دهیش خیلی بهتر از ایرانسل هست من هرکجا سرچ شبکه می کنم در اصفهان تالیا را پیدا میکنه حتی نقاط نسبتا کور و آنتن دهی میشه گفت چیزی هست در حد TCI ولی ایرانسل اصلا اینطور نیست و به شدت ضعف پوشش داره مثلا در خیابان فول آنتن هست و در همان خیابان شما به داخل یک پاساژ می روید آنتن گوشی اصلا میره در حالی که در همان نزدیکی یک آنتن ایرانسل هم نصب هست ولی این اتفاق برای سیم کارت TCI نمی افته و در همان پاساژ هم فول آنتن هست و راحت می تونید تماس بگیرید در حالی که آنتن TCI حتی از ایرانسل در آن منطقه دورتر نصب شده . من دلیل این اتفاق را نمی دونم و واقعا تعجب می کنم . شاید BTS های TCI خیلی قویتر از ایرانسل هست .

مسعود حرفي كه مي‌زني از نظر تئوري كاملاً درسته. دقيقاً مقصود از استفاده از موبايل همينه. ولي وقتي در دنياي واقعيت قرار مي‌گيريم، اون‌چه كه تعيين‌كننده است منافع شخصيه. همون‌طور كه مي‌دوني ايرانسل در اصفهان راه‌اندازي رسمي نشده. اين يعني چي؟ يعني شبكه رسماً اونجا وجود نداره. خب منافع شخصي در اينجا چي مي‌گه؟ مي‌گه كه آقاي شركت، بيا تعدادي سيم‌كارت براي مردمي كه مي‌خوان ايرانسل داشته باشن بفروش بعد هم پول سيم‌كارت رو بگير، هم از مكالمه‌ها درآمد بساز!

پس منافع شخصي مصرف‌كننده چي؟ در اين مصرف‌كننده عزيز لازمه اول يه تحقيقي در اين مورد بكنه (مثلاً از طريق همين سايت) بعد اقدام به خريد بكنه.

اين نكته هم خيلي مهمه كه شبكه‌هاي موبايل يه 5 شش ماهي براي جون گرفتن لازم دارن. قبل از اون انتظار سرويس خوب ازشون نداشته باشه. البته خودشون اين رو هيچ وقت توي تبليغات اعلام نمي‌كنن، طبيعتاً!

اگر مي‌بيني كه تاليا سرويس خوبي در اصفهان داره، خب چرا يه تاليا نمي‌گيري؟ مي‌توني ايرانسلت رو بذاري تو كمد براي چند ماه بعد. يا اگه علاقه‌اي بهش نداري ميتوني بفروشيش.

بابت پولي كه مي‌دي، از بهترين سرويس استفاده كن!

pedram_behrang
26-04-2007, 14:56
نه دوست عزیز در مورد تعداد bts ها ومشترکین با شما موافق نیستم چون من خودم فقط در یک منطقه اصفهان سه چهار تای آنها را سراغ دارم که متعلق به ایرانسل هستند در مورد مشترکین هم مطمئنا رقمی بیشتر از این را برای شهری چهار پنج میلیونی شاید هم بیشتر در نظر بگیرید ظاهرا شما در محاسبا تتون اصفهان را خیلی دست پایین گرفته اید اصفهان از نظر جمعیت و وسعت شهر کوچکی نیست هر چند حق هم دارید چون در مقابل تهران با ده یازده میلیون جمعیت و پیدا نبودن این سر وآن سر شهر دیگه اصفهان به نظر نمیاد. تعداد سایتهای ایرانسل در این شهر قابل ملاحضه است ولی ظاهرا همشون با تمام ظرفیت کار نمیکنند و یک جوری در حال امتحان به نظر میرسند چه بسا بعضی اصلا کار نمیکنند وشما در میدان انقلاب ، یعنی مرکز شهر و کنار رودخانه چیزی بنام آنتن در گوشی نمیبینی .
در ضمن فراموش نشود که ایرانسل در برخی از نواحی اقدام به نصب سایت نکرده واز دکلهای اپراتور دولتی بصورت مشترک استفاده کرده که دو نمونه آن در میدان سبزه میدان در پارکینگ بزرگ نبش میدان و در خیابان مدرس روی دکل اصلی بالای ساختمان مرکز مخابرات مدرس قابل رویت میباشد

علي، از اطلاعاتي كه در مورد اصفهان دادي ممنونم. چون من از نحوه كار ايرانسل در اصفهان اطلاعات كاملي ندارم. محاسباتي كه من انجام دادم (همونطور كه در پست مربوطه نوشتم) بر اساس فرضياته. صد البته مساله دست بالا و دست پايين گرفتن اين شهر يا اون شهر نيست. بلكه مساله سهيم كردن اطلاعاتي كه داريم و رسيدن به يك نتيجه قابل قبوله.

من دانشي رو كه دارم از در اختيار ديگران مي‌ذارم تا به بهترين نتيجه برسيم. يعني دوستاني كه علاقه‌مندند بدونند چرا بعضي اتفاق‌ها داره مي‌افته، روشن‌تر بشن و يه ديدگاهي نسبت به موضوع پيدا كنن.

نكته مهم در پست من اينه كه بي‌تي‌اس‌ها براي وسعت پوشش محدوديتي ندارند، بلكه محدوديت تعداد استفاده‌كننده رو دارند. مثلاً‌ در جاده تهران-سمنان ممكنه هر 4 كيلومتر يا بيشتر رو يك سايت پوشش بده، ولي در خيابان جمهوري تهران (كه از پررفت‌ و آمدترين خيابان‌هاي تهران هست و بورس صوتي-تصويري، گوشي موبايل و سازهاي موسيقي هم هست) شايد هر 200 متر يك سايت ديده بشه.

در ايرانسل هم قضيه به همين ترتيبه، اپراتور براي اين‌كه به يك شهر سريعاً پوشش بده، چند سايت رو راه‌اندازي مي‌كنه. و كل وسعت شهر رو از نظر سيگنال پوشش مي‌ده. اين سايت‌ها از نظر سيگنال به درصد زيادي از مشتركين پوشش مي‌دهند، و شما روي گوشتيون آنتن پر رو مي‌بينيد. (ولي وقتي مي‌خواين زنگ بزنين، به هر دليل موفق نمي‌شين). براي مثال در حال حاضر در منطقه شرق تهران، در يك فاصله 3 كيلومتري شما زير پوشش يك آنتن هستين. به‌تدريج كه شبكه رشد مي‌كنه، تعداد سايت‌ها هم زياد مي‌شه و تماس از طريق اپراتور راحت‌تر. در فاصله اين رشد، مشتركين با دردسر زيادي براي برقراري يا گرفتن تماس مواجه مي‌شن. كه اين مشكلات رفته رفته برطرف مي‌شه

pedram_behrang
26-04-2007, 15:04
چند بار تا به حال دوستان اشاره كردند كه ايرانسل از آنتن‌هاي مخابرات استفاده مي‌كنه. دقت كنيد كه آنتن با دكل فرق داره. دكل منظور اون سازه‌ فلزيه كه در اشكال مختلف وجود داره و آنتن چيزيه سفيد رنگ و بلند كه در بالاي دكل نصب مي‌شه.

و اما Site Sharing... بعضي اوقات اپراتورها براي پايين آوردن هزينه‌هاي ساختماني اين عمل رو انجام مي‌دن. يعني قسمت سازه‌اي يا ساختماني سايت رو با هم شريك مي‌شن. در Site Sharing فقط فضا و سازه است كه تقسيم مي‌شه و تجهيزات تشريك نمي‌شن. يعني ايرانسل از بي‌تي‌اس يا آنتن مخابرات استفاده نمي‌كنه، بلكه از دكل مخابرات استفاده مي‌كنه براي اين‌كه آنتن‌هاي خودش رو روي اون نصب كنه.

البته لازمه اين نكته رو هم ياد‌آور بشم كه در موارد معدودي آنتن هم بين دو اپراتور تسهيم مي‌شه، ولي به احتمال قوي در اصفهان همون حالت اول داره اتفاق مي‌افته.

meshkiposh2200
26-04-2007, 15:16
مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايرانسل گفت: تا پايان تيرماه سال‌جاري تعداد شهرهاي تحت پوشش اين شركت به ‪ ۲۵۰‬شهر مي‌رسد.

"عليرضا قلمبر دزفولي" روز چهارشنبه و درمراسم پيوستن شهرقزوين به شبكه ارتباطي ايرانسل در گفت وگو با ايرنا افزود: در حال حاضر ‪ ۸۰‬شهر تحت پوشش اين شبكه است كه تا پايان ارديبهشت ماه سال جاري ‪ ۵۰‬شهر و تا پايان تيرماه امسال ‪ ۱۲۰‬شهر ديگر تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

وي با بيان اينكه شبكه ايرانسل تا دو ماه آينده با ‪ ۲۰۰‬كشور جهان مرتبط خواهد شد اظهار داشت: در حال حاضراين شبكه با ‪ ۹۷‬كشور جهان ارتباط داشته و با ‪ ۲۰۰‬اپراتور ديتا قرارداد رومينگ بين‌الملل دارد.

"قلمبر دزفولي" دسترسي به‌اينترنت،ارسال و دريافت فايلهاي صوتي و تصويري از طريق گوشي‌هاي تلفن همراه و محاسبه نرخ مكالمه به‌صورت ثانيه‌اي را از مزاياي استفاده از شبكه ايرانسل عنوان كرد.

وي همچنين گفت: تا ماه آينده شهرهاي اقباليه، آبيك، محمديه و تاكستان در استان قزوين تحت پوشش شبكه تلفن ايرانسل قرار مي‌گيرند.

مديرعامل شركت ايرانسل تاكيدكرد كه تاپايان تابستان امسال تمام جاده‌هاي استان قزوين تحت پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.

masoudboy
26-04-2007, 15:33
الان وضعیت آنتن دهی ایرانسل در تبریز و مشهد چطور هست دوستانی که در آنجا هستند ؟؟ چون این دو شهر به لحاظ جمعیت و وسعت تقریبا مانند اصفهان هست . البته یک نکته هم در مورد اصفهان هست و آن اینکه اصفهان تنها شهری هست که در آن 4 تا اپراتور فعالیت می کنند و ممکن هست ایرانسل برای نصب دکل با مشکل مکان مواجه شده . یک نکته جالب هم در مورد همکاری ایرانسل و اسپادان برای استفاده مشترک از سایت های دو طرف در سایت اسپادان آمده ..

alirp
26-04-2007, 16:22
علي، از اطلاعاتي كه در مورد اصفهان دادي ممنونم. چون من از نحوه كار ايرانسل در اصفهان اطلاعات كاملي ندارم. محاسباتي كه من انجام دادم (همونطور كه در پست مربوطه نوشتم) بر اساس فرضياته. صد البته مساله دست بالا و دست پايين گرفتن اين شهر يا اون شهر نيست. بلكه مساله سهيم كردن اطلاعاتي كه داريم و رسيدن به يك نتيجه قابل قبوله.

من دانشي رو كه دارم از در اختيار ديگران مي‌ذارم تا به بهترين نتيجه برسيم. يعني دوستاني كه علاقه‌مندند بدونند چرا بعضي اتفاق‌ها داره مي‌افته، روشن‌تر بشن و يه ديدگاهي نسبت به موضوع پيدا كنن.

نكته مهم در پست من اينه كه بي‌تي‌اس‌ها براي وسعت پوشش محدوديتي ندارند، بلكه محدوديت تعداد استفاده‌كننده رو دارند. مثلاً‌ در جاده تهران-سمنان ممكنه هر 4 كيلومتر يا بيشتر رو يك سايت پوشش بده، ولي در خيابان جمهوري تهران (كه از پررفت‌ و آمدترين خيابان‌هاي تهران هست و بورس صوتي-تصويري، گوشي موبايل و سازهاي موسيقي هم هست) شايد هر 200 متر يك سايت ديده بشه.

در ايرانسل هم قضيه به همين ترتيبه، اپراتور براي اين‌كه به يك شهر سريعاً پوشش بده، چند سايت رو راه‌اندازي مي‌كنه. و كل وسعت شهر رو از نظر سيگنال پوشش مي‌ده. اين سايت‌ها از نظر سيگنال به درصد زيادي از مشتركين پوشش مي‌دهند، و شما روي گوشتيون آنتن پر رو مي‌بينيد. (ولي وقتي مي‌خواين زنگ بزنين، به هر دليل موفق نمي‌شين). براي مثال در حال حاضر در منطقه شرق تهران، در يك فاصله 3 كيلومتري شما زير پوشش يك آنتن هستين. به‌تدريج كه شبكه رشد مي‌كنه، تعداد سايت‌ها هم زياد مي‌شه و تماس از طريق اپراتور راحت‌تر. در فاصله اين رشد، مشتركين با دردسر زيادي براي برقراري يا گرفتن تماس مواجه مي‌شن. كه اين مشكلات رفته رفته برطرف مي‌شه

حتي اگر تنها ده تا سيم کارت هم فروش ميرفت ايرانسل بايد با تعداد کامل BTS ها در تمام نقاط شهر امکان دسترسي به قدرت سيگنال خوب را براي همان ده نفر در تمام نقاط شهر آماده کند وهيچ ارتباطي بين تعداد مشترکين و تعداد BTS ها نيست . آيا در اپراتور دولتي با اين حجم ميليوني که هر سال به آن اضافه ميشود براي مثال در تهران هر دفعه بايد يک سايت بقل يک سايت ديگر زد يا هر دفعه واگذاري بايد همش سايت اضافه کنند يعني مانند خط ثابت هي سيم کشي جديد کنند يا اينکه حجم شبکه را بالا ميبرند؟. بله حجم شبکه را بالا ميبرند کار BTS تحت پوشش قرار دادن وآنتن دهي خوب در منطقه نصب شده است و مقدار مشترکين وتعداد تماس مشترکين مربوط به ميزان حجم شبکه نصب شده در روي BTS و از آن به بعد ميباشد تعداد آن فقط براي مناطق کور وکم سيگنال احتمالي زياد ميشود مانند آنچه که شما در خیابان جمهوری مثال آوردید تمام آن سایتها بصورت یک پایه های استوانه ای با باکسهای کوچک فرستنده وگیرنده در امتداد خیابان که همگی مکمل پوشش یکدیگر هستند قرار دارند که کار آن فقط پوشش خیابان جمهوری با آن ساختمانهای بلند کناری میباشد این یعنی نقطه کور برای سایتی که به صورت سنتی با آن دکلهای مرسوم و کانتینر تجهیزات در کنارش هیچ جایی برای نصب ندارد شما فکر میکنی غرض از اینهمه صحبت از شبکه و فیبر نوری و سویئچر در ارتباطات سیار برای چیست برای همینه که میزان وتعداد حجم تماسهای ردوبدل شده را بالا ببرند واز زیاد کردن تجهیزات کم کنند البته فکر میکنم این سایتها ی نصب شده در جمهوری ایرانسلی باشند چون این یکی از شگردهای ایرانسه که اولین جایی که خوب پوشش میده مرکز بورس خرید وفروش گوشی و سیم کارت است تا مشتری بمحض خریدن سیمکارت کلی زوق کنه توی اصفهان نیز همینگونه بود در هر حال بیشتر صحبت بر سر این است که اصفهان آنتن دهی مناسبی ندارد وهنوز ب خلاف نظر شما هنوز تمام شهر را پوشش نداده، به شبکه زیر ساخت وصل هم نیست ودیگه اینکه از یکدیگر بیشتر یاد بگیریم ویا به قول شما بیشتر بیاندیشیم
فعلا خدا حافظ شما چون من دیگه بعلت سفرنمیتونم کانکت بشم

علیرضا خارجی
26-04-2007, 17:53
عليرضا، من 100 درصد مطمئن هستم كه تو هيچ غرضي از اين كار نداشتي. فقط چون تا حدودي با فرهنگ جهاني آشنا هستم، خواستم اين آشنايي رو بين كساني كه با اونها در يك كشور زندگي مي‌كنم، نشر بدم. من مي‌دونم كه تو اين كلمه رو از فيلم‌ها يا تلويزيون شنيدي (همونطور كه گفتم در دوبله‌هاي قديمي رايجه).:20:

لازمه به اين نكته هم اشاره كنم كه اين كلمه، ترجمه كلمه Nigger هست.
نه از تو فیلم نشنیدم از توی همین انجمن شنیدم برای اولین بار ولی یادم رفته کی گفت:46:

TempesT
26-04-2007, 18:15
:31: :31:
ايرانسلو بي خيال

حالا 13ساله فقط حرفشه ولی اثری ازش نیست یه چن سالم روش:31:
حالا اول خرداد بعد شد شهریور بعدشم حالا خدا میدونه:8:

TempesT
26-04-2007, 18:21
مديرعامل شركت ارتباطات سيار ايرانسل گفت: تا پايان تيرماه سال‌جاري تعداد شهرهاي تحت پوشش اين شركت به ‪ ۲۵۰‬شهر مي‌رسد.

"عليرضا قلمبر دزفولي" روز چهارشنبه و درمراسم پيوستن شهرقزوين به شبكه ارتباطي ايرانسل در گفت وگو با ايرنا افزود: در حال حاضر ‪ ۸۰‬شهر تحت پوشش اين شبكه است كه تا پايان ارديبهشت ماه سال جاري ‪ ۵۰‬شهر و تا پايان تيرماه امسال ‪ ۱۲۰‬شهر ديگر تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

وي با بيان اينكه شبكه ايرانسل تا دو ماه آينده با ‪ ۲۰۰‬كشور جهان مرتبط خواهد شد اظهار داشت: در حال حاضراين شبكه با ‪ ۹۷‬كشور جهان ارتباط داشته و با ‪ ۲۰۰‬اپراتور ديتا قرارداد رومينگ بين‌الملل دارد.

"قلمبر دزفولي" دسترسي به‌اينترنت،ارسال و دريافت فايلهاي صوتي و تصويري از طريق گوشي‌هاي تلفن همراه و محاسبه نرخ مكالمه به‌صورت ثانيه‌اي را از مزاياي استفاده از شبكه ايرانسل عنوان كرد.

وي همچنين گفت: تا ماه آينده شهرهاي اقباليه، آبيك، محمديه و تاكستان در استان قزوين تحت پوشش شبكه تلفن ايرانسل قرار مي‌گيرند.

مديرعامل شركت ايرانسل تاكيدكرد كه تاپايان تابستان امسال تمام جاده‌هاي استان قزوين تحت پوشش اين شبكه قرار خواهند گرفت.

ای ول بابا ایرانسل اگه عمل کنه میترکونه:21:

TempesT
26-04-2007, 18:26
الان وضعیت آنتن دهی ایرانسل در تبریز و مشهد چطور هست دوستانی که در آنجا هستند ؟؟ چون این دو شهر به لحاظ جمعیت و وسعت تقریبا مانند اصفهان هست . البته یک نکته هم در مورد اصفهان هست و آن اینکه اصفهان تنها شهری هست که در آن 4 تا اپراتور فعالیت می کنند و ممکن هست ایرانسل برای نصب دکل با مشکل مکان مواجه شده . یک نکته جالب هم در مورد همکاری ایرانسل و اسپادان برای استفاده مشترک از سایت های دو طرف در سایت اسپادان آمده ..

عزیز اون موقعی که تو تبریز راه نیفتاده بود همین طوری که شما عزیزهای اصفهانی میگین بود:5: یعنی تو یه کوچه آنتن بود یه کوچا بالاتر آنتنی وجود نداشت.
ولی الان وضعیت آنتن دهیش خیلی خوبه تو داخل تبریز من حدود 3 - 4 ماهه که دارم استفاده میکنم به یه مورد قطع و وصل برخورد نکردم. یعنی تو جایی که TCI قطع و وصل میشه میتونم با کیفیت عالی حرف بزنم.

عزیزای اصفهانی یه دندون رو جگر بذارین بابا به خدا حل میشه:11:

vahooli
26-04-2007, 19:11
.

ِمنم همینا میگم بابا همشهریا وقتی شبکه رسمی نیست انتظارم نباید داشت دیگه نه؟ الان خود منم که اصفهانم هرروز یه مشکل دارم باش اما بی خیالش فعلا شمام برین با همون دولتیا حال کنین تا این شبکه افتتاح شه:46:

علیرضا خارجی
26-04-2007, 21:36
عزیز اون موقعی که تو تبریز راه نیفتاده بود همین طوری که شما عزیزهای اصفهانی میگین بود:5: یعنی تو یه کوچه آنتن بود یه کوچا بالاتر آنتنی وجود نداشت.
ولی الان وضعیت آنتن دهیش خیلی خوبه تو داخل تبریز من حدود 3 - 4 ماهه که دارم استفاده میکنم به یه مورد قطع و وصل برخورد نکردم. یعنی تو جایی که TCI قطع و وصل میشه میتونم با کیفیت عالی حرف بزنم.

تو تهران به طور کامل پوشش نداره وهنوز کار ادامه داره اما من بعضی جاها که میرفتم 91 آنتن نمیداد ولی ایرانسل فول آنتن بود

nima_949
26-04-2007, 22:13
سمنان هنوز پوشش نداره

meshkiposh2200
27-04-2007, 00:27
اقا چه چیز عجیب:
من خودم سیم ایرانسل دارم حدود 1 ساعتی یه موبایل دولتی هم پیشم بود یه sms از دولتی به ایرانسل خودم فرستادم همون وقت رسید ولی 5 دقیقه بعد یک یار دیگر همون sms و 3 دقیقه ی دیگر دوباره همون sms رسدید یعنی یک بار فرستادم 3 بار رسید!!!!!!

uspharshad
27-04-2007, 01:08
اقا چه چیز عجیب:
من خودم سیم ایرانسل دارم حدود 1 ساعتی یه موبایل دولتی هم پیشم بود یه sms از دولتی به ایرانسل خودم فرستادم همون وقت رسید ولی 5 دقیقه بعد یک یار دیگر همون sms و 3 دقیقه ی دیگر دوباره همون sms رسدید یعنی یک بار فرستادم 3 بار رسید!!!!!!
براي من همون اولش براي تست يه مسيج فرستادم به خط پسر عموم بعدش صبح به من زنگ زد گفت ديشب **** مارو ... : گفتم چرا گفت تا صبح همين جوري اين مسيج 100 بار اومد ...
از اعتبارم هم كم شد...
خدا به همه ايرانسلي ها صبر بده

uspharshad
27-04-2007, 01:12
عزیزای اصفهانی یه دندون رو جگر بذارین بابا به خدا حل میشه:11:[/quote]
اينو از كجا فهميدي ؟ زمانشم بگو پس ...ممنون

علیرضا خارجی
27-04-2007, 01:55
براي من همون اولش براي تست يه مسيج فرستادم به خط پسر عموم بعدش صبح به من زنگ زد گفت ديشب **** مارو ... : گفتم چرا گفت تا صبح همين جوري اين مسيج 100 بار اومد ...
از اعتبارم هم كم شد...
از ایرانسل اس ام اس زدی یا از 91 اس ام اس زدی؟
فرستنده اس ام اس چه اپراتوری بوده گیرنده چه اپراتوری بوده؟

TempesT
27-04-2007, 02:20
اينو از كجا فهميدي ؟ زمانشم بگو پس ...ممنون[/quote]

وقتی تو سایت ایرانسل اسم اصفهان و به عنوان جایی که پوشش کامل داره نوشت:5:

TempesT
27-04-2007, 02:24
از اعتبارم هم كم شد...
این مشکل یه چند ماه پیش وقتی ایرانسل تو تبریز تازه را افتاده بود برا منم وجور داشت یه اس ام اس میزدم به 91 یا تالیا 100بار میرفت بهش ولی الان همچین مشکلی ندارم:19: :27:

uspharshad
27-04-2007, 03:12
از ایرانسل اس ام اس زدی یا از 91 اس ام اس زدی؟
فرستنده اس ام اس چه اپراتوری بوده گیرنده چه اپراتوری بوده؟
از ايرانسل زدم به خط 0913 كه تو شهرستان بود....:19:

pedram_behrang
27-04-2007, 14:31
حتي اگر تنها ده تا سيم کارت هم فروش ميرفت ايرانسل بايد با تعداد کامل BTS ها در تمام نقاط شهر امکان دسترسي به قدرت سيگنال خوب را براي همان ده نفر در تمام نقاط شهر آماده کند وهيچ ارتباطي بين تعداد مشترکين و تعداد BTS ها نيست . آيا در اپراتور دولتي با اين حجم ميليوني که هر سال به آن اضافه ميشود براي مثال در تهران هر دفعه بايد يک سايت بقل يک سايت ديگر زد يا هر دفعه واگذاري بايد همش سايت اضافه کنند يعني مانند خط ثابت هي سيم کشي جديد کنند يا اينکه حجم شبکه را بالا ميبرند؟. بله حجم شبکه را بالا ميبرند کار BTS تحت پوشش قرار دادن وآنتن دهي خوب در منطقه نصب شده است و مقدار مشترکين وتعداد تماس مشترکين مربوط به ميزان حجم شبکه نصب شده در روي BTS و از آن به بعد ميباشد تعداد آن فقط براي مناطق کور وکم سيگنال احتمالي زياد ميشود مانند آنچه که شما در خیابان جمهوری مثال آوردید تمام آن سایتها بصورت یک پایه های استوانه ای با باکسهای کوچک فرستنده وگیرنده در امتداد خیابان که همگی مکمل پوشش یکدیگر هستند قرار دارند که کار آن فقط پوشش خیابان جمهوری با آن ساختمانهای بلند کناری میباشد این یعنی نقطه کور برای سایتی که به صورت سنتی با آن دکلهای مرسوم و کانتینر تجهیزات در کنارش هیچ جایی برای نصب ندارد شما فکر میکنی غرض از اینهمه صحبت از شبکه و فیبر نوری و سویئچر در ارتباطات سیار برای چیست برای همینه که میزان وتعداد حجم تماسهای ردوبدل شده را بالا ببرند واز زیاد کردن تجهیزات کم کنند البته فکر میکنم این سایتها ی نصب شده در جمهوری ایرانسلی باشند چون این یکی از شگردهای ایرانسه که اولین جایی که خوب پوشش میده مرکز بورس خرید وفروش گوشی و سیم کارت است تا مشتری بمحض خریدن سیمکارت کلی زوق کنه توی اصفهان نیز همینگونه بود در هر حال بیشتر صحبت بر سر این است که اصفهان آنتن دهی مناسبی ندارد وهنوز ب خلاف نظر شما هنوز تمام شهر را پوشش نداده، به شبکه زیر ساخت وصل هم نیست ودیگه اینکه از یکدیگر بیشتر یاد بگیریم ویا به قول شما بیشتر بیاندیشیم
فعلا خدا حافظ شما چون من دیگه بعلت سفرنمیتونم کانکت بشم

دوست گرامی، من نمي‌دونم شما در چه حدی اطلاعات از این صنعت دارید، ولی تا اونجایی که اطلاعات من بهم می‌گه، می‌دونم که اولین تجهیزات برای بالا بردن ظرفیت شبکه همون BTS هست. و دقیقاٌْ همونطور که اشاره کردی برای بالا بردن ظرفیت شبکه باید BTS اضافه کرد. شبکه زیر ساخت، فیبر نوری و سوییچر همه بعد از اضافه شدن BTS هست که می‌تونن ظرفیت شبکه رو بالا ببرن. حتی همون Box‌های کوچک کنار خیابون که بهشون اشاره کردی،‌اون‌ها هم BTS هستن. اگه شما از تکنولوژی جدیدتری با خبر هستین، لطفاْ من رو هم بی‌نصیب نذارین.

Best_Downloads
27-04-2007, 16:04
چطوري ميشه Sms,mms,gprs را براي ايرانسل فعال كرد؟با تشكر

navids
27-04-2007, 19:14

:9: :9:

ترو خدا قبل از زدن پست یه نگاهی هم به یکی دو صفحه قبل بکنید .

TempesT
27-04-2007, 19:17
شماره Message Center : +98935000140
برای اطلاعات بیشتر میتونی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.:46:

برای استفاده از سرویسهای GPRS و MMS باید گوشیت تنظیمات داشته باشه که برای دریافت این تنظیمات میتونی با شماره 130 برای دایمیها و 140برای اعتباریها تماس بگیری .

برای اطلاعات بیشتر در این مورد میتونی به آدرسهای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنی.:8:

vahooli
28-04-2007, 10:51
ضوابط برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه كشور توسط پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور به وزارت ارتباطات ابلاغ شد. به گزارش فارس طبق این ابلاغیه تكنولوژی مورد استفاده در اپراتور سوم تلفن همراه تكنولوژی نسل سوم خواهد بود.این پروژه با مشاركت و سرمایه‌گذار خارجی و داخلی (حداكثر تا 49 درصد سهم خارجی ) و بامدیریت فنی شریك ایرانی و با ملاحظات ایمنی اجرا خواهد شد.طبق این ابلاغیه این شبكه می‌تواند بصورت منطقه‌ای و با چند اپراتور مقتدر اجرا شود.

TempesT
28-04-2007, 15:23
ضوابط برگزاری مزایده اپراتور سوم تلفن همراه كشور توسط پرویز داودی معاون اول رئیس جمهور به وزارت ارتباطات ابلاغ شد. به گزارش فارس طبق این ابلاغیه تكنولوژی مورد استفاده در اپراتور سوم تلفن همراه تكنولوژی نسل سوم خواهد بود.این پروژه با مشاركت و سرمایه‌گذار خارجی و داخلی (حداكثر تا 49 درصد سهم خارجی ) و بامدیریت فنی شریك ایرانی و با ملاحظات ایمنی اجرا خواهد شد.طبق این ابلاغیه این شبكه می‌تواند بصورت منطقه‌ای و با چند اپراتور مقتدر اجرا شود.

منظور از این منطقه ای یعنی چی ؟ کسی میدونه منظرش چی بید ؟:5:

Arash4u
28-04-2007, 18:32
من 2 سه هفته ای هست ایرانسل گرفتم. تو مشهدم.
آنتن دهیش خوبه. مخصوصاً Gprs ش که معرکه است (فقط گرونه! ما رو بدبخت کرد!!!) فقط Sms هاش ایراد داره. از Tci که بهش Sms میزنی یا کلا نمیاد یا یک مسیج تکراری از یک نفر دیگه میاد! اعصاب ما رو خورد کرده.
چند وقت پیش زنگ زدم ایرانسل گفتن دارن درستش میکنن. امروز دوباره زنگ زدم میگن این اصلاً مشکل ما نیست!!!! مشکل مخابراته زنگ بزن مخابرات!!! (البته یک مقدار درست به نظر میرسه. چون اونا نمیتونن Sms بزنن ولی من میتونم). حالا نمیدونم زنگ بزنم مخابرات یا نه؟

arman4459
28-04-2007, 22:35
سمنان هنوز پوشش نداره

وال منم هست کسی از دوستان خبر جدید نداره.ما که مردیم تا این ایرانسل بیاد

TempesT
29-04-2007, 02:12
وال منم هست کسی از دوستان خبر جدید نداره.ما که مردیم تا این ایرانسل بیاد

شما خودتون تو سمنان اثری از ایرانسل میبینین ؟
مثلا BTS یا مثلا وقتی تو موبایل نتورک سیرچ میکنین Irancell میبینین یا نه ؟
شما که تو سمنانین باید بهتر خبردار باشین:27:

nedayechakavak
29-04-2007, 05:39
سمنان هنوز پوشش نداره

عجله نكن عزيزم ايشالا در راهه ، من كه فكر كنم bts هاشونو نصب كرده باشن و فقط سوييچش مونده باشه :20:
اندكي صبر سحر نزديك است

only MTN Irancell :46:

Clickrast
29-04-2007, 08:07
تو اصفهان کار میکنه ولی شهرهای اطرافش یکی نه یکی کار میده !
مثلا شهر بهارستان کار نمیده .

vahooli
29-04-2007, 11:20
من قبل از عید تنظیمات GPRS را به وسیله همون SMS که به 2225 می دادیم دریافت کردم که مثل همه access point اسمش irancell-GPRS بود . اما دیروز یهو بی دلیل یه SMS تنظیمات اومد که اسم access point اصلا یه چیز دیگس ! جریان چیه؟

TempesT
29-04-2007, 12:52
من قبل از عید تنظیمات GPRS را به وسیله همون SMS که به 2225 می دادیم دریافت کردم که مثل همه access point اسمش irancell-GPRS بود . اما دیروز یهو بی دلیل یه SMS تنظیمات اومد که اسم access point اصلا یه چیز دیگس ! جریان چیه؟

خوش به حالت ما که از این شانسا ندارین حتما ایرانسل تو رو خیلی دوس داره:27: :19:

boy iran
29-04-2007, 12:54
اندكي صبر سحر نزديك است

اندکی صبر جیبت خالی است :27:

vahooli
29-04-2007, 13:07
Ictna: ابهام در خصوص خبر -------- Mmsهای غيراخلاقی

شوراي عالي انقلاب فرهنگي از ----- شدن Mmsهاي غيراخلاقي خبر داد.

اين شورا در آخرين نشست خود كه پس از تعطيلات نوروزي انجام شده با تاييد اعضاي آن از جمله وزير ارتباطات، وزير ارشاد و رئيس سازمان صدا و سيما تصميم گرفت، ابزار لازم را دراختيار وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات قرار دهد تا جلوي ارسال Mmsهاي غيراخلاقي را بگيرد.

البته در حال حاضر تنها مشتركان اپراتور دوم (ايرانسل) از اين سرويس استفاده كنند و اپراتور اول (ارتباطات سيار 0912) نيز قرار است تا پايان شهريورماه اين سرويس را براي مشتركان خود فعال كند. اين سرويس كه توانايي ارسال چند متن همراه عكس و موسيقي مورد نظر مشتركان را دارد، مورد توجه دوستداران تلفن همراه قرار دارد كه با اين تصميم به نظر مي‌رسد اعتماد به سيستم براي استفاده از اين سرويس كاهش يابد. البته 3 سال پيش همزمان با انتخابات رياست‌جمهوري نيز بحث‌هاي مختلفي براي ----- شدن سرويس Smsهاي مشتركان مطرح شد كه در آن زمان اين امر با مخالفت‌هاي متعددي از سوي كارشناسان امر مواجه شد و بالاخره پس از مدتي از منتشر شدن اين بحث، وزير ارتباطات وقت از غيرعملي بودن اين طرح خبر داد و به اين ترتيب به جو موجود پايان داد و اين امر موجب شد تا ميزان Smsها با افزايش قابل توجهي مواجه شود. به نظر مي‌رسد اپراتورهاي فعال تلفن همراه با پيش‌بيني درآمد از محل Mmsها سعي دارند هرچه سريع‌تر اين سرويس را براي مشتركان خود فعال كنند.

با اين اوصاف و با وجود انتشار خبر تصويب ----- شدن Mmsهاي غيراخلاقي از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، روابط عمومي شركت مخابرات از ابلاغ چنين مصوبه‌اي اظهار بي‌اطلاعي كرد.

دكتر داوود زارعيان در گفت‌و‌گو با خبرنگار «تهران امروز» در اين باره گفت: هنوز مصوبه‌اي در اين خصوص به ما ابلاغ نشده است.

مدير روابط عمومي مخابرات در مورد ميزان اجرايي بودن اين تصميم افزود: اين امر از لحاظ فني و تكنولوژي قابل اجراست ولي بايد تجهيزات مورد نياز آن خريداري شود كه با ابلاغ مصوبه اطلاعات دقيق‌تري را ارائه مي‌كنيم. همچنين در اين باره رمضانعلي صادق‌زاده شيخان، رئيس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي با اظهار بي‌اطلاعي از تصويب اين مصوبه گفت: اين كار از نظر فني، علمي و تئوري امكان‌پذير است ولي باتوجه به حجم Sms و Mms‌هاي مشتركان تلفن همراه كار بسيار سختي است.

وي تصريح كرد: در حال حاضر تكنولوژي مورد نياز آن در دنيا وجود دارد ولي باتوجه به اينكه براي اجراي اين مصوبه بايد Mms‌ها كنترل و سپس ارسال شود مشتركان با يك تاخير Mms‌هاي خود را دريافت خواهند كرد. به گفته صادق‌زاده ميزان عملي بودن اين مصوبه جاي سوال دارد و باتوجه به اينكه در جهان و هم در ايران تاكنون بازخواني Mms و Sms و حتي شنود تلفني از طريق حكم قضايي انجام مي‌شد منطقا بايد براي انجام اين كار نيز از حكم قضايي استفاده كرد.

وي تصريح كرد: تجربه قبلي براي كنترل سايت‌هاي اينترنتي نشان داده كه با همكاري وزارت اطلاعات و وزارت ارشاد و سازمان صدا و سيما انجام چنين طرح‌هايي عملياتي است ولي حجم وسيع مشتركان تلفن همراه نقطه مجهول اجراي اين تصميم خواهد بود.

با اين اوصاف و با تجربه قبلي وزارت ارتباطات براي اظهار نارضايتي مشتركان از تاخير در ارسال Sms‌هاي مشتركان به نظر مي‌رسد با اجراي مصوبه جديد بايد منتظر تاخيرهاي بيش از پيش ارسال Sms و Mms‌هاي تلفن همراه باشيم.

بررسی خبرنگار ایستنا در آرشیو مصوبات شورایعالی انقلاب فرهنگی هم به جایی نرسید.

روز گذشته خبرگزاری فارس با انتشار خبری با عنوان "mms هاي غير اخلاقي موبايل‌ها ----- مي‌شود" مدعی شد، در این خبر آمده بود "با تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي، Mms هاي غير اخلاقي تلفن همراه ----- خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس طبق مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي كه به تاييد اعضاي آن از جمله وزير ارتباطات ، وزير ارشاد و رئيس سازمان صدا و سيما رسيده است مسوولان اجرايي اين مصوبه كه قطعا وزارت ارتباطات خواهد بود با خريد تجهيزات لازم و براي جلوگيري از سوء استفاده احتمالي و اعمال غير اخلاقي از سرويس Mms و نيز جلوگيري از بروز مسايل اجتماعي اين طرح را اجرا خواهند كرد.اين جلسه پس از تعطيلات نوروز برگزار شده است".

vahooli
29-04-2007, 13:09
کره ای ها به دنبال اسناد مناقصه اپراتور سوم ایران

وزیر ارتباطات کشور کره جنوبی، در دیدار با محمد سلیمانی همتای ایرانی خود، نسبت به انجام مشاوره و تهیه اسناد مناقصه اپراتوری موبایل نسل سوم در سال 2007 توسط کره اظهار تمایل کرد.

مهندس احمد پورنگ‌نیا، مدیرکل دفتر امور بین‌الملل معاونت آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات، در گفت‌وگو با سیتنا، گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه اجلاس سران وزرای It در کره جنوبی با وزیر ارتباطات این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. وی افزود: همتای کره‌ای دکتر سلیمانی، به اهمیت بسیار زیاد ایران در منطقه اشاره کرد و خواستار افزایش همکاری‌های دوجانبه بین ایران و کره‌جنوبی شد. پورنگ‌نیا، خاطرنشان کرد: وزیر کره، ضمن اشاره به تمایل شرکت‌های خصوصی کره جهت شرکت در مناقصات ایران، برای حضور آنها در بخش فناوری اطلاعات و اینترنت در ایران اظهار امیدواری کرد. وی، در خصوص موضوع کنفرانس وزاری It، گفت: همگرایی سرویس‌ها و چالش‌های پیش رو، موضوع این دوره از کنفرانس بود که در همین زمینه محمد سلیمانی سخنرانی خود را به زبان انگلیسی ایراد کرد. پورنگ‌نیا، افزود: وزیر ارتباطات کشورمان به کشیده شدن 75 هزار کیلومتر فیبرنوری بین دو کشور اشاره و چهار میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در سال را یکی از شاخص‌های مخابرات دانست. وی، از اظهار آمادگی ایران برای ایجاد همکاری‌های دو جانبه و جذب سرمایه‌گذاری خارجی خبر داد و افزود: سلیمانی، از توسعه شبکه اینترنت با کمک موسسه ملی توسعه اینترنت کره(nida) و طرف ایران ابراز علاقه کرد. به گفته پورنگ‌نیا، کشور کره بر اساس آمار سال 2005 موسسه Itu از نظر استفاده از پهنای باند، سه سال از اروپا جلوتر و از نظر استفاده از موبایل نسل سوم (36) دو سال جلوتر است. مدیرکل دفتر امور بین‌الملل معاونت آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات، ادامه داد: کره جنوبی، شعار "هر جا و هر زمان" را از جمله شعارهای خود برگزیده و معتقد است که هر شهروند کره‌ای در همه جا و هر زمان باید بتواند از سرویس‌های صوت و دیتا و تصویر بهره برد. وی گفت: سرویس اینترنت با پهنای باند صد مگابیت بر ثانیه نیز در این کشور برقرار است. گفتنی است؛ ابطحی و فولادگر از نمایندگان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی و مهندس ریاضی معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات، سلیمانی را در این سفر همراهی کردند.

vahooli
29-04-2007, 13:12
مشاهده تلویزیون‌ از موبایل در پاکستان ممکن شد

ICTna.ir - شرکت‌ تيلي‌ نار يکي‌ از بزرگترين‌ شرکتهاي‌ عرضه‌ کننده‌ خدمات‌ تلفن‌ همراه‌ در پاکستان‌ پخش‌ شبکه‌ هاي‌ تلويزيوني‌ جهان‌ با تلفن‌ همراه را در اين‌ کشور امکان‌ پذير ساخت‌‌.
به‌ گزارش‌ ایستنا از واحد مرکزي‌ خبر در اسلام‌ اباد، اين‌ نخستين‌ بار در پاکستان‌ است‌ که‌ پخش‌ شبکه‌ هاي‌ تلويزيوني‌ از طريق تلفن همراه امکان‌ پذير شده‌ است‌.حدود ‌50‌ ميليون‌ نفر از جمعيت‌ بيش‌ از ‌160‌ ميليوني‌ پاکستان‌ از تلفن‌ همراه‌ استفاده مي كنند.شرکت‌ هاي‌ خصوصي‌ خارجي‌ در پاكستان خدمات‌ تلفن‌ همراه‌ به مردم عرضه مي كنند.هزينه‌ مکالمه‌ و نيز هزينه‌ جانبي‌ تلفن‌ همراه‌ در پاکستان‌ بسيار بالاست‌ و به عنوان‌ فعاليت‌ سود اور براي‌ شرکت‌ هاي‌ خارجي‌ در اين‌ کشور بشمار مي‌ رود.

هوراااا ما تازه MMS دار شدیم !!!!

shamabady
29-04-2007, 20:28
تو سایت ایرانسل نوشته بود هزینه gprs برای هر کیلو 3 تومن اگه این جوری باشه که اینترنتش به مفت نمی ارزه
مثلا اگه من بخوام یه آهنگ 1 مگا بایتی دانلود کنم برام 3000 تومن آب میخوره
یه چیز دیگه وقتی ام ام اس میفرستی از طریق gprs اطلاعاتو میفرسته این اطلاعاتم تو هزینه gprs حساب میشه یا نه

TempesT
29-04-2007, 20:51
تو سایت ایرانسل نوشته بود هزینه gprs برای هر کیلو 3 تومن اگه این جوری باشه که اینترنتش به مفت نمی ارزه
یه چیز دیگه وقتی ام ام اس میفرستی از طریق gprs اطلاعاتو میفرسته این اطلاعاتم تو هزینه gprs حساب میشه یا نه
فک کنم تا موقعی که MCI اقدام به فعال کردن GPRS نکنه تعرفه همین باشه . به نظر من وقتی مخابراتم راه اندازی کنه ایرانسل واسه رقابت با اون صدرصد تعرفه GPRS و میاره پایین.:10:
وبلاگتم خیلی خوبه واسه کسایی که اطلاعات کافی ندارن موفق باشی.:20:

TempesT
29-04-2007, 20:58
بشتابید.......... بشتابید........... بشتایید ........... بشاتبید

ایرانسل کلی شهر تازه اضافه کرده . کلی از پوشش ها رو هم کامل کرده مثلا مشهد و پوشش کاملا کرده .:21:

ولی از الان بگم سمنان و اصفهان نیست هاااااااااااااااااااااااا اا:19::31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arman4459
29-04-2007, 21:56
بشتابید.......... بشتابید........... بشتایید ........... بشاتبید

ایرانسل کلی شهر تازه اضافه کرده . کلی از پوشش ها رو هم کامل کرده مثلا مشهد و پوشش کاملا کرده .:21:

ولی از الان بگم سمنان و اصفهان نیست هاااااااااااااااااااااااا اا:19::31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عزیزم این همون شهرهای قدیمی فقط نقشه هاش کاملتر شده و هیچ شهر جدیدی توش اضافه نشنده

masoudboy
29-04-2007, 22:13
عزیزم این همون شهرهای قدیمی فقط نقشه هاش کاملتر شده و هیچ شهر جدیدی توش اضافه نشنده

چرا یکسری شهر جدید مثل اراک و ... اضافه شده . ولی به غیر از اراک هنوز از پوشش مراکز استان ها جدید خبری نیست .

علیرضا خارجی
29-04-2007, 22:53
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن :10:

pedram_behrang
29-04-2007, 23:28
بله دوست عزيز هزينه ام ام اس هم مانند جي پي آر اس محاسبه مي شه. يعني به ازا هر كيلوبايت 3 تومن.

در ضمن هيچ تا به حال فكر نكردي كه از جي پي آر اس براي دان لود موزيك نبايد استفاده كرد. براي اون مي تونين از سرويس دايل آپ فرد اعلا با قيمت ساعتي 300 تومن ناقابل استفاده كنين. مي تونين با سه هزار تومان 100 مگابايت دانلود كنين.

pedram_behrang
29-04-2007, 23:32
اين كدوم خيابونه در تهران؟ در ضمن من آنتن ايرانسل رو توي عكس نمي بينم؟!

ولي عكست رو خب گرفتي.

TheMohammad
29-04-2007, 23:33
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن
مطمئنی این دکل اصلا مخابراتی هست ؟ چون بیشتر شبیه تقویت کننده برای صدا و سیما باشه!! در ضمن اون یارو 3 تا Bts هم روش نیست که !!!

pedram_behrang
29-04-2007, 23:36
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن :10:

البته اون چه كه به نظر من مي آد. من فقط آنتن بالاي دكل مي بينم. عليرضا خارجي راهنمايي كن.

TempesT
30-04-2007, 00:49
علیرضا جون آبرومونو که بردی:5:
بابا این آخه روش چیزی نداره که جز بسیم:18:
این فکر کنم بی سیم پلیس باشه.:2: و روش چند تا از طبلهای GPRS ایرانسل شاید وجود داشته باشه.

TempesT
30-04-2007, 01:02
عزیزامون توجه کنن اینام یه چند تا نمونه از دکلهای Bts ایرانسل تو تبریز و یه نمونش هم تو اسکو ( یکی از شهرستانهای تیریز) داره راه اندازی میشه.

اسکو :

:8:

nima_949
30-04-2007, 01:13
خیلی جالبه ولی سمنان چی

nedayechakavak
30-04-2007, 01:16
اینم دکل ایرانسل در تهران. بعضی از دوستان دونبالش بودن... توی مشهد و چند شهر دیگه ای که من دیدم همین شکلی هستن

عليرضا جان اشتباه كردي اين كه دكل ايرانسل نيست اصلا دكل هيچ كدوم از tci و تاليا هم نيست !!! اين آسمون خراشه!!
حالا تا فردا صبر كنيد خودم يه خوشكلشو مي گيرم و براتون ميزارم :20:

BABAKAM
30-04-2007, 07:20
اين
دکل
ايرانسل
نيست

emprator_kochak
30-04-2007, 09:46

اینم یه دکل ایرانسل البته از اونا که روی پشت بام ساختمونان. :5:

علیرضا خارجی
30-04-2007, 09:56
عليرضا جان اشتباه كردي اين كه دكل ايرانسل نيست اصلا دكل هيچ كدوم از tci و تاليا هم نيست !!! اين آسمون خراشه!!
چرا عزیزم اون دکل ایرانسله ولی هنوز کامل نشده از این دکل ها تو تهران و مشهد پر شده وقتی کنار دکل بودم انتن موبایلم 1/2خط بود
اما تا حالا دکل ایرانسل که با ریسمان بسته شده باشه ندیدم
این دکل کاملا جدید نصب شده و تا قبل از ایرانسل این دکل نبود
این دکل توی کیانشهر توی خیابان امام رضا نصب شده

uspharshad
30-04-2007, 11:02
من ديروز داشتم agile mesenger رو تست ميكردم ببينم كدومش كار ميكنه ...يكيشون يه update 500kb كرد و ... ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييييييييهووووو ووووووووووووووووو2هزار تومن از حسابم كم شد !!!!!! همش هم 1 دقيقه طول نكشيد... !!
خدا قسمت كنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uspharshad
30-04-2007, 11:08

منم يك عكس از دكل ايرانسل دارم اما اگر بگذارمش دوباره banned ميشم ...ايني كه منم دارم خوشگله خاصتي msg بگذار تا نشونت بدم......:27: :31:

TempesT
30-04-2007, 11:08
اين
دکل
ايرانسل
نيست

با کی هستی با علیرضا یا من ؟:31:

عکسهای من که فابریک ماله ایرانسله:27:

TempesT
30-04-2007, 11:11
اینم یه دکل ایرانسل البته از اونا که روی پشت بام ساختمونان. :5:

ای ول اینم خوده خودشه :46:
تو تبریز هم تو پشت بام ها از اینها خیلی هست.:5:

TempesT
30-04-2007, 11:16
چرا عزیزم اون دکل ایرانسله ولی هنوز کامل نشده از این دکل ها تو تهران و مشهد پر شده وقتی کنار دکل بودم انتن موبایلم 1/2خط بود
اما تا حالا دکل ایرانسل که با ریسمان بسته شده باشه ندیدم
این دکل کاملا جدید نصب شده و تا قبل از ایرانسل این دکل نبود
این دکل توی کیانشهر توی خیابان امام رضا نصب شده

علیرضا جون به خدا از اینام تو تبریز خیلی وقته پره قبل اینکه ایرانسل شروع به کار کنه:13:
ولی همش ماله پلیس و بی سیم ها هست . اصلا مخابرات دکلی به این بزرگی نداره تو ایران:8:
ولی تازگیها رو اینا چندتا از طبلهای GPRS ایرانسل و نصب کردن.

راستی تو که میگی هنوز کامل نشده موبایلت چطور 1/2 آنتن میداد؟:27: نکنه 3 پاییه خالی خودش کلی تقویت میکنه آنتن موبایل و ؟!:31:

uspharshad
30-04-2007, 11:23
علیرضا جون به خدا از اینام تو تبریز خیلی وقته پره قبل اینکه ایرانسل شروع به کار کنه:13:
ولی همش ماله پلیس و بی سیم ها هست . اصلا مخابرات دکلی به این بزرگی نداره تو ایران:8:

حالا به فرض همه اش مال ايرانسل باشه @~~!! چه فرقي به حال ما داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اين تعرفه هاي ****شون ......اگر هم 100000000 تا آنتن بزنه و سرويس و تعرفه اش رو درست نكنه به حال من فرقي نميكنه
ايرانسل تا اينجاش كرده تو پاچمون ... از اين به بعدشو خدا به خير كنه....

peyman_nn
30-04-2007, 11:24
سلام دوستان
میگم چرا وقتی از ایرانسل مسیج میاد، وقتی میخای بخونی
میگه پاسخ پیام داده نشده

TempesT
30-04-2007, 11:27
حالا به فرض همه اش مال ايرانسل باشه @~~!! چه فرقي به حال ما داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اين تعرفه هاي ****شون ......اگر هم 100000000 تا آنتن بزنه و سرويس و تعرفه اش رو درست نكنه به حال من فرقي نميكنه
ايرانسل تا اينجاش كرده تو پاچمون ... از اين به بعدشو خدا به خير كنه....

به قول یکی از دوستامون اندکی صبر نمدونم چی چی نزدیک است:27: :31:

TempesT
30-04-2007, 11:30
سلام دوستان
میگم چرا وقتی از ایرانسل مسیج میاد، وقتی میخای بخونی
میگه پاسخ پیام داده نشده

اون به ایرانسل ربطی نداره اون به تنظیمات گوشی طرف ربط داره .

تو قسمت Message Setting یه قسمت هست به نام Request Reply یا Reply Via Center اون گزینه باید OFF باشه . وقتی On باشه یه همچین سوالی رو ازت میکنه.:8:

pedram_behrang
30-04-2007, 12:03
اسم اونها مايكروويو لينك هست و كار اونها اتصال دادن يك سايت به سايت ديگر يا به مركز سوييچ مي‌باشد.

اگر اطلاعات بيشتري مي‌خواين، لطفاً بگين تا توضيح بدم.

TempesT
30-04-2007, 12:10
اسم اونها مايكروويو لينك هست و كار اونها اتصال دادن يك سايت به سايت ديگر يا به مركز سوييچ مي‌باشد.

اگر اطلاعات بيشتري مي‌خواين، لطفاً بگين تا توضيح بدم.

آره آره توضیح بده . چرا فقط تو ایرانسل هستش ؟
دستت طلا.

CD-RW
30-04-2007, 12:29
علیرضا خارجی زحمت کشیده ولی به بیراهه رفته
اون دکلی که من عکسش رو دیدم بهش میگن Lattice با ارتفاعهای مختلف ولی توی عکس 42 متری بود
بقیه عکسها هم هر کدوم یه اسمی دارند که کلهم بذارید براتون بگم
اون لوله ای که 4 متر ارتفاع داره و روی پشت بام نصب میشه بهش میگن پل 4 متری
لوله های 6 متری که دو تا هم مهاری دارند ( با زاویه 90 درجه ) بازهم میگن پل ولی 6 متری
دکلهایی که با کابل مهار میشن Guyed mast میگند ارتفاعشون هم از 9 متر تا 18 متر هست
--------------- این از پشت بام (Roof top)
دکلهای زمینی هم سه نوع داریم
یه مدل هست مثل لوله قطوری که به تدریج به سمت نوک دکل باریکتر میشه , بهش میگند منو پل Monopole
دکلهای دیگه ای هم هست ظاهر شون مثل دکلهای مهار دار هست ولی مهار ندارند باریکتر و سبکتر هستند ( برای تجهیزات زیمنس ساخته شده اند و اکثرا تالیا از اونها داره ) بهش میگند ICB
نوع سوم که علیرضا خارجی عکسشون رو زده بود بهشون میگند Lattice تا ارتفاع 90 متری هم توی ایرانسل استفاده میشه
----------------------------
حالا موضوع اصلی اینه که کدوم مال ایرانسله - حقیقتش معلوم نیست کدوم مال ایرانسله ولی مشخصا معلومه کدوم مال ایرانسل نیست
باید اون BTS پایین دکل رو ببینید اگه نوکیا یا اریکسون نبود مال ایرانسل نیست ولی مخابرات هم از هر دوتاشون داره
تالیا ترجیحا از زیمنس استفاده میکنه -
توی مخابرات هم نوکیا هست , هم آلکاتل , هم زیمنس و هم اریکسون
اون کابینت آبی رنگ بزرگ هم که روی بعضی پشت بام ها میبینید بهش میگند Shelter که فقط مخابرات از اونها داره و معلوم نیست تجهیزات داخلیش مال کدوم یکی از برندهایی که بالا گفتم باشه

+WarriorKing
30-04-2007, 12:38
سلام دوستان... منم بعد از کلی گرفتاری بالاخره رسیدم یه سری به اینجا بزنم

دوستم که سیم کارت اعتباری ایرانسل رو داره میگه هر وقت کانکت میشه هزینه ای نداره و از اعتبارش کم نمیشه ولی هر چند وقت یک بار یه دفعه یه مقدار از اعتبارش میره

با هم امتحان کردیم:
اعتبارش رو یادداشت کردیم و سیم کارت رو به مدت 48 ساعت از گوشی در آوردیم. وقتی سیم کارت رو داخل گوشی گذاشتیم و اعتبار رو چک کردیم کم شده بود!!!

کسی میدونه چرا؟!

TempesT
30-04-2007, 12:40
اون دکلی که من عکسش رو دیدم بهش میگن Lattice با ارتفاعهای مختلف ولی توی عکس 42 متری بود
لوله های 6 متری که دو تا هم مهاری دارند ( با زاویه 90 درجه ) بازهم میگن پل ولی 6 متری
دکلهایی که با کابل مهار میشن Guyed mast میگند ارتفاعشون هم از 9 متر تا 18 متر هست
یه مدل هست مثل لوله قطوری که به تدریج به سمت نوک دکل باریکتر میشه , بهش میگند منو پل Monopole
دکلهای دیگه ای هم هست ظاهر شون مثل دکلهای مهار دار هست ولی مهار ندارند باریکتر و سبکتر هستند ( برای تجهیزات زیمنس ساخته شده اند و اکثرا تالیا از اونها داره ) بهش میگند ICB
نوع سوم که علیرضا خارجی عکسشون رو زده بود بهشون میگند Lattice تا ارتفاع 90 متری هم توی ایرانسل استفاده میشه
حالا موضوع اصلی اینه که کدوم مال ایرانسله - حقیقتش معلوم نیست کدوم مال ایرانسله ولی مشخصا معلومه کدوم مال ایرانسل نیست
باید اون BTS پایین دکل رو ببینید اگه نوکیا یا اریکسون نبود مال ایرانسل نیست ولی مخابرات هم از هر دوتاشون داره
اون کابینت آبی رنگ بزرگ هم که روی بعضی پشت بام ها میبینید بهش میگند Shelter که فقط مخابرات از اونها داره و معلوم نیست تجهیزات داخلیش مال کدوم یکی از برندهایی که بالا گفتم باشه

کاشکی میشد از هر کدوم و با یه عکس نشون بدی خیلی جالب و با حال میشد:31: :11:

CD-RW
30-04-2007, 12:40
در ضمن یه جایی توی همین پستها یکی نوشته بود که آنتهایی که از هم فاصله دارند مال مخابراته
یه توضیح دیگه بدم اینکه : اون آنتن ها رو بهش میگند سکتور (Sector) و محدوده ای که پوشش میدهند رو میگند بیم (Beam) حالا اونهایی که فاصله دارند رو نوع Vpole و اونهایی که نزدیک هم نصب میشوند رو Xpole میگند
تفاوتی که باهم دارند اینه که نوع سکتورهای وی پل باید به صورت زوجی به یک سمت سیگنال بفرستند و از هم فاصله داشته باشند ولی در نوع ایکس پل این قضیه وجود نداره
تازه این رو هم بگم که مخابرات داره به خاطر رقابت با ایرانسل تمام سکتورهای وی پل خودش رو به ایکس پل ( دقیقا همون نوعی که توی ایرانسل استفاده میشه ) تغییر میده ( با کلی هزینه )
پس از روی نوع سکتور هم نمیشه فهمید کدوم مال ایرانسله ولی تالیا سکتورهای باریکتری از نوع وی پل داره که نیازی به فاصله از هم ندارند ( بازهم مخابرات از اونها داره )
پس تالیا رو هم نمیشه از روی سکتورهاش شناخت
----------------------
ولی این مسئله مهم رو بگم همتون شاخ در میارید
تفاوت انتنهای ایرانسل و تالیا و مخابرات توی ارتفاعشون از سطح زمین هست
مخابرات توی ارتفاع 12 تا 20 متری هست
ایرانسل توی 20 متری تا 28 متری داره
تالیا از 18 متری تا 30 متری داره
ولی بازهم استثنا توی ارتفاع هست که به نقاط لبه شهر ها مربوط میشه نه مرکز شهر مثلا توی عکسی که علیرضا خارجی نشون داده قراره سکتور توی ارتفاع 39 متری بخوره ( مگه اینکه نقشه پوشش رو عوض کنند )

pedram_behrang
30-04-2007, 12:50
ممنون از سي‌دي رام ري‌رايت ‌ايبل!!!

از اطلاعاتي كه داده معلوم مي‌شه، در اين صنعت وارده. خوشحال مي‌شم اگه باز هم ازش بشنويم.

pedram_behrang
30-04-2007, 13:09
براي دوست عزيزمون كه اشتياق دونستنش رو مخفي نمي‌كنه:

كار اين لينك‌ها اينه كه مكالمات شما رو كه توسط BTS جمع‌آوري شده‌ است، به مركز سوييچ (اين سوييچ اسم خاصي داره كه براي جلوگيري از فني شدن مفرط نوشته از آوردن كلمات مختلف پرهيز مي‌كنم) انتقال مي‌دن. از اونجا، اين مكالمات به استفاده كننده ديگه‌اي در همون اپراتور، اپراتور ديگه، خطوط ثابت و يا حتي خارج از كشور انتقال داده مي‌شه.

براي انتقال اين اطلاعات از چند روش مختلف استفاده مي‌شه كه دو روش اون مرسوم هست. يكي استفاده از مودم‌هاي به‌خصوصي به اسم HDSL هست ديگري همين روش MicroWave Link

HDSL براي ارتباط از خطوط تلفن ثابت استفاده مي‌كنه. اين روش خيلي مورد علاقه مخابراته به خاطر اين كه خودش صاحب شبكه تلفن ثابته و اين استفاده نه براش دردسري داره، نه هزينه‌اي. در سايت‌هايي كه از اين فن‌آوري استفاده مي‌كنن، شما اثري از يك ديش گرد بالاي دكل نمي‌بينيد.

Microwave Link براي ارتباط از ديش‌هايي در اندازه‌هاي مختلف استفاده مي‌كنه. اين ديش‌ها معمولاً بين 30 سانتي‌متر تا 120 سانتي‌متر قطر دارند. البته اندازه‌هاي كوچك‌تر و بزرگ‌تر هم وجود داره. شركت تاليا و ام‌تي‌ان چون امكان استفاده بي‌دردسر از شبكه تلفن ثابت رو ندارن، اين روش رو ترجيه مي‌دن. البته دلايل ديگري هم وجود داره، كه اگه علاقه‌مند بودين بيشتر براتون توضيح خواهم داد. به همين خاطر شما رو دكل‌هاي اون‌ها اين ديش‌ها رو مي‌بينين.

اميدوارم اين توضيحات روشن‌گر بوده باشه. خواهش مي‌كنم اگه سوالي هست بفرمايين.

masoudboy
30-04-2007, 13:10
یکی از مشکلات ایرانسل آنتن دهی به شدت کاذب آن هست . مثلا الان خط آنتن گوشی من فول هست ولی وقتی شماره می گیرم آنتن گوشی میره یا یک خط آنتن باقی می مونه و اصلا نمیشه تماس گرفت مگه اینکه به محیط باز بریم در حالی که ایرانسل در حدود 200 متری ما یک Bts داره !؟ این مشکل از چی هست ؟؟
یک مشکل دیگه ایرانسل صدای بوق آزاد آن هست که وقتی از تلفن ثابت به ایرانسل زنگ می زنیم این صدا بسیار کم هست و خیلی از افراد فکر می کنند بوق اشغال می زنه ؟؟ این مشکل برای چی هست ؟؟

CD-RW
30-04-2007, 13:26
ممنون از سي‌دي رام ري‌رايت ‌ايبل!!!

از اطلاعاتي كه داده معلوم مي‌شه، در اين صنعت وارده. خوشحال مي‌شم اگه باز هم ازش بشنويم.

مرسی عزیز جان تو همون CD-RW من رو بخون , نمیخواد ترجمه فارسی رو بنویسی
---------
حرفهای pedram_behrang رو تایید میکنم ولی باز هم بگم مخابرات به خاطر رقابت و ارتقا سخت افزاری سایتهاش مجبوره از لینکهای مایکرو ویو استفاده کنه - دیگه لینکهای HDSL جوابگوی باند 1800 نیست ( یا اگه هست سرعت و ظرفیت خوبی نداره )
حالا چرا 1800 - بحث سر اینه که مخابرات و تالیا تا حالا فقط روی باند 900 مگا هرتز کار میکردند ولی ایرانسل از همون اول کارش رو با 1800 شروع کرده و به خاطر همین ظرفیت سیمکارتهاش توی هر بی تی اس 3 برابر مخابراته
---------
masoudboy اینکه خطوط آنتنت پر میشه و نمیشه به اپراتور ربطی نداره - ولی یک نکته هست , روشن یا خاموش بودن چراغ نوک دکل هیچ ربطی به روشن یا خاموش بودن سایت نداره , اگه نزدیک سایت هستی و آنتن نداری احتمالا اون سایت خاموشه یا اینکه لینکش با مرکز قطع شده
---------
pedram_behrang ببخشید من فضولی میکنم
فقط جهت اطلاع اون کسانی که میخوان بدونن
کوچکترین عضو هر شبکه مخابراتی BTS هست که سیگنال رو به BSC میده هر چند تا BSC هم با یک MSC توی سطح شهر در ارتباط هستند دیگه این وسط چه اتفاقاتی میافته تا اینکه هر گوشی کار کنه خیلی مفصلتره اگه خواستید میتونم لینک اطلاعات کامل شبکه های موبایل رو براتون بذارم .

pedram_behrang
30-04-2007, 13:28
دوست عزيز،

من در چند پست عكس اين دكل‌ها رو برات مي‌ذارم. اميدوارم روشن‌گر باشه.

CD-RW
30-04-2007, 13:38
من اینجا دست و پام بسته است و نمیتونم عکس بذارم ولی اگر بقیه عکس بذارند ممنون میشم ( چون از سایتهایی که خودمون نصب کردیم , نباشه بهتره )
در ضمن جایی که من هستم یک سری عکس و فایل راهنما هست که جزئیات داخلی سکتور ها رو نشون میده دلم میخواد براتون آپلود کنم ولی نمیتونم

pedram_behrang
30-04-2007, 14:06
اولين عكس مربوط به يك دكل مونوپول يا مونوپل Monopole هست. در ايران اغلب از گونه 24 و 30 متري اون استفاده مي‌شه. البته استفاده از 36 و 42 متري رو من خودم ديدم.

pedram_behrang
30-04-2007, 14:09
اين دكل در ارتفاع‌هاي بيش از 30 متر و حتي تا 90 متر (در ايران) به كار برده مي‌شه.

عكس رو نمي‌شه آپ‌لود كرد!!! فقط لينك رو قبول مي‌كنه. كسي راهي مي‌تونه به من معرفي كنه كه عكس رو آپ‌لود كنم!؟

vahooli
30-04-2007, 14:11
یکی از مشکلات ایرانسل آنتن دهی به شدت کاذب آن هست . مثلا الان خط آنتن گوشی من فول هست ولی وقتی شماره می گیرم آنتن گوشی میره یا یک خط آنتن باقی می مونه و اصلا نمیشه تماس گرفت مگه اینکه به محیط باز بریم در حالی که ایرانسل در حدود 200 متری ما یک Bts داره !؟ این مشکل از چی هست ؟؟
یک مشکل دیگه ایرانسل صدای بوق آزاد آن هست که وقتی از تلفن ثابت به ایرانسل زنگ می زنیم این صدا بسیار کم هست و خیلی از افراد فکر می کنند بوق اشغال می زنه ؟؟ این مشکل برای چی هست ؟؟

دوست من اصفهان پوشش دهیش کامل نیست !!!! منم این مشکلا دارم امامال تکمیل نبودن پوششه !

علیرضا خارجی
30-04-2007, 14:19
ولی تازگیها رو اینا چندتا از طبلهای GPRS ایرانسل و نصب کردن.

راستی تو که میگی هنوز کامل نشده موبایلت چطور 1/2 آنتن میداد؟:27: نکنه 3 پاییه خالی خودش کلی تقویت میکنه آنتن موبایل و ؟!:31:
عزیزم جیگرم وقتی من این عکسرو میگرفتم کلانتری پشت من بود اگه ماله پولیس باشه که میره تو کلانتری دکلشو میزنه کلانتری شم خیلی بزرگه
بعدشم چند صد متری اونورتر اصلا آنتن نمیده ایرانسل... من هنوز فکر میکنم ماله ایرانسله ولی برای اطمینان بیشتر میرم میپرسم بعد به اطلاع میرسانم دوستان من

masoudboy
30-04-2007, 14:23
دوست من اصفهان پوشش دهیش کامل نیست !!!! منم این مشکلا دارم امامال تکمیل نبودن پوششه !

پس مشکل تلفن ثابت برای چی هست ؟؟ اینکه شما می گویید هنوز سوییچ نشده فکر نمی کنم صحیح باشه !! مثلا من اگر بخواهم با کسی که در تهران ایرانسل داره تماس بگیرم باز هم مشکل داره !!؟ چرا باید این مشکل وجود داشته باشه در صورتی که با تلفن ثابت به راحتی میشه باموبایل های مخابرات و تالیا و اسپادان تماس گرفت ولی با ایرانسل نه ؟؟!!!

vahooli
30-04-2007, 14:32
پس مشکل تلفن ثابت برای چی هست ؟؟ اینکه شما می گویید هنوز سوییچ نشده فکر نمی کنم صحیح باشه !! مثلا من اگر بخواهم با کسی که در تهران ایرانسل داره تماس بگیرم باز هم مشکل داره !!؟ چرا باید این مشکل وجود داشته باشه در صورتی که با تلفن ثابت به راحتی میشه باموبایل های مخابرات و تالیا و اسپادان تماس گرفت ولی با ایرانسل نه ؟؟!!!

ببین مسعود جون مخابرات هر شهر مسئول برقراری تلفن های ثابت اون شهر با سایر شبکه هاست.در اصفهان به دلیل تکمیل نبودن سوییچینگ لازم مخابرات به روی باند فرکانسی ایرانسل این مشکل وجود داره. پس نتیجه اینه که ما اصفهانیا برای تماس با ایرانسل در هر کجای دنیا ! این مشکلا داریم:46: .انشا الله درست میشه.

آقایون میگم چرا همه شما راجع به فیلترینگ mms ها اصلا واکنش نشون ندادین؟ احتمالا درست متوجه نشدین نه که چه فاجعه ایه؟!

علیرضا خارجی
30-04-2007, 14:48
توضیح خوبی دادای مرسی اما من دکل های تی سی ای و تالیا رو همیشه به شکل Guyed mast دیدم.
ولی دکلهای Guyed mast ایرانسلی ندیدم .
و دکلهای Lattice من به اندازهای مختلف دیدم یه نمونشو میشه توی راه آهن تهران دید که خیلی بلند هستش احتمالا همون 90 متر باید باشه

علیرضا خارجی
30-04-2007, 14:53
ببین مسعود جون مخابرات هر شهر مسئول برقراری تلفن های ثابت اون شهر با سایر شبکه هاست.در اصفهان به دلیل تکمیل نبودن سوییچینگ لازم مخابرات به روی باند فرکانسی ایرانسل این مشکل وجود داره. پس نتیجه اینه که ما اصفهانیا برای تماس با ایرانسل در هر کجای دنیا ! این مشکلا داریم:46: .انشا الله درست میشه.

آقایون میگم چرا همه شما راجع به فیلترینگ mms ها اصلا واکنش نشون ندادین؟ احتمالا درست متوجه نشدین نه که چه فاجعه ایه؟!
واکنش به چی ؟ اگه با واکنش ما کاری میتونست بکنه الان بهتر زندگی میکردیم
اگه اونا کاری رو انجام بدن به منو شما نگاه نمیکنن و اصلا صدای مارو نمیشنوند

shamabady
30-04-2007, 19:29
اگه خواستید میتونم لینک اطلاعات کامل شبکه های موبایل رو براتون بذارم .
اگه لطف کن این لینکرو بزاری یه دنیا ممنون میشم:31:

shamabady
30-04-2007, 19:35

من نمیدونم این حرف و اصلا رو چه حسابی نوشتی اگه یه همچین چیزی باشه پس تو شهرایی که اصلا ایرانسل نیست ما اصلا نمی تونیم با ایرانسل تماس بگیریم این مشکل شاید از مخابرات اصفهان باشه ولی به این امر ربطی نداره تو شهر ما سبزوار از زمانی که ایرانسل نبود تا الان که ایرانسل پوشش کامل شده یه همچین مشکلاتی نداشتیم
در مورد فیلترینگ ام ام اس به نظر من در صورتی که مثل فیلترینگ اینترنت نشه که 100 چیز غیر مورد دارم فیلتر بشه فیلترینگ لازم
نگاه کن تو میری خودت از اینترنت استفاده میکنی به کسی هم ربطی نداره چه استفادهای میکنی نباید فیلتر بزارن
ولی در مورد ام ام اس تو میتونی به هر کسی ام ام تس بزنی آدمای مریض و مردم آزارم همه جا پیدا میشن
تو به این فکر کن که یه مردم آزار برای ناموس آدم یک عکس ناجور بفرسته
به نظر من لازم البته اگه درست بتونن فیلتر کنن نه این که 100 تا ام ام اس و به خاطر یک ام ام اس مورد دار فیلتر کنن

meshkiposh2200
30-04-2007, 20:26
تعرفه تماس با ايرانسل تغيير مي كند

رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران از محاسبه نرخ متوسط جديدي توسط سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي براي هزينه تماس مشتركان ارتباطات سيار و تلفن ثابت مخابرات با ايرانسل خبر داد.
"وفا غفاريان" روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا احتمال داداين نرخ در جلسه آينده كميسيون تنظيم مقررات تصويب و پس از آن ابلاغ شود.
اواخر فروردين‌ماه گذشته اعلام شد شركت مخابرات و شركت ارتباطات سيار (اپراتور اول) براي تماس با ايرانسل (اپراتور دوم) هزينه مكالمه بيش از نرخ مصوب محاسبه مي‌كنند، با اين توجيه كه چون سامانه تعرفه ايرانسل يكسان (‪ (flat‬است، تشخيص داخلي يا بين شهري بودن مكالمات آن ممكن نيست.
براي نمونه نرخ مصوب هزينه هردقيقه مكالمه اپراتور اول تلفن همراه ‪۴۴۷‬ ريال است كه در ارتباط مشترك آن با ايرانسل ‪ ۷۶۰‬ريال محاسبه مي‌شود.
رييس هيات مديره شركت مخابرات در ادامه در پاسخ به‌سوالي درباره تعرفه جديد مكالمه با ايرانسل، گفت " چون اين نرخ هنوز در كميسيون تنظيم مقررات مصوب نشده، بهتر است فعلا آن را اعلام نكنم".
خبرنگار از معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات پرسيد " آيا هزينه كاهش سود ناشي از يكسان بودن تعرفه ايرانسل را مشتركان تلفن ثابت مخابرات و اپراتور اول بايد بپردازند؟"
وي در پاسخ گفت: به هرحال اين مشتركان از شبكه استفاده مي‌كنند و بايد هزينه‌هاي اين امر پرداخت نمايند.
غفاريان در عين حال گفت: مشكل ماهوي و مربوط به‌ذات موضوع است كه چگونه ارتباط دو شبكه يكي با تعرفه يكسان در كل كشور و ديگري با تعرفه منطقه‌اي را به هم متصل كنيم، زيرا نمي‌دانيم مشترك شبكه داراي تعرفه يكسان در كدام منطقه شبكه ديگر قرار گرفته است.

meshkiposh2200
30-04-2007, 20:27
کنترل Mms قانوني نيست

رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي با تاكيد بر اين كه كنترل محتواي Mms و Sms جز مصاديق شنود است، گفت: كنترل و -------- Mms و Sms بايد با حكم قضايي صورت گيرد و در غير اين صورت از لحاظ قانوني جرم است.
دكتر رمضان‌‏علي صادق زاده، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا، اظهارداشت: اگرچه از لحاظ فني و علمي ابزار ----- كردن Mms تلفن همراه وجود دارد؛ اما با حكم قضايي مي‌‏توان آن را انجام داد.
وي، ادامه داد: اگرچه -------- سايت‌‏ها طبق دستور شوراي انقلاب فرهنگي و كميته تعيين مصاديق انجام مي‌‏گيرد؛ اما Mms و Sms تلفن همراه جزو مصاديق سايت اينترنت نيست.
دكتر صادق‌‏زاده، يادآورشد: اگرچه شنود مكالمات از لحاظ فني امكان پذير است؛ اما بايد براساس حكم قضايي انجام گيرد و از آن جايي كه Mms و Sms نيز جز موارد شنود قرار مي‌‏گيرد بايد با حكم قضايي در خصوص ----- كردن آن اقدام شود.

vahooli
30-04-2007, 20:55
من نمیدونم این حرف و اصلا رو چه حسابی نوشتی اگه یه همچین چیزی باشه پس تو شهرایی که اصلا ایرانسل نیست ما اصلا نمی تونیم با ایرانسل تماس بگیریم این مشکل شاید از مخابرات اصفهان باشه ولی به این امر ربطی نداره تو شهر ما سبزوار از زمانی که ایرانسل نبود تا الان که ایرانسل پوشش کامل شده یه همچین مشکلاتی نداشتیم
در مورد فیلترینگ ام ام اس به نظر من در صورتی که مثل فیلترینگ اینترنت نشه که 100 چیز غیر مورد دارم فیلتر بشه فیلترینگ لازم
نگاه کن تو میری خودت از اینترنت استفاده میکنی به کسی هم ربطی نداره چه استفادهای میکنی نباید فیلتر بزارن
ولی در مورد ام ام اس تو میتونی به هر کسی ام ام تس بزنی آدمای مریض و مردم آزارم همه جا پیدا میشن
تو به این فکر کن که یه مردم آزار برای ناموس آدم یک عکس ناجور بفرسته
به نظر من لازم البته اگه درست بتونن فیلتر کنن نه این که 100 تا ام ام اس و به خاطر یک ام ام اس مورد دار فیلتر کنن

شما که حرف از ناموس می زنی یه سوال دارم ازت ! با این حساب شما حاضری عکس از ناموست بگیری برا فامیلت بفرستی در حالی یه عده دیگه بی اجازه می شینن عکس های ناموستا می بینن بد نظر میدن ایا صلاحه فرستاذه شه یا خیر !!! ما ملت حتی وقتیم یه تکنولوژیا بمون میدن باید یه عده .... بیان گند بزنن به همه چیز!

shamabady
30-04-2007, 21:12
شما که حرف از ناموس می زنی یه سوال دارم ازت ! با این حساب شما حاضری عکس از ناموست بگیری برا فامیلت بفرستی در حالی یه عده دیگه بی اجازه می شینن عکس های ناموستا می بینن بد نظر میدن ایا صلاحه فرستاذه شه یا خیر !!! ما ملت حتی وقتیم یه تکنولوژیا بمون میدن باید یه عده .... بیان گند بزنن به همه چیز!
مگه میخواد یه نفر اونجا بشین یکی یکی mms رو چک کنه اینجوری که برا هر مشترک یه نفرو باید بزارن
بعد آقا من گوه خوردم دولت ما نمیدونه فیلتر یعنی چه هم فیلتر نکنه بهتر ولی این قبول کن که ملت ما خیلی بیجنبن تا یه چیزی رو آزاد می زارن نهایت سو استفاده رو میکنن بعدم فکر کنم اصلا در مورد فیلتر بحث نکنیم بهتر چون بحث ما هیچ فایده ای نداره سالهایست ملت به صورتهای گوناگون به فیلتر ینگ اینترنت اعتراض کردند فیلترینگ روز به روز بیشتر شده که کمتر نشده

vahooli
30-04-2007, 22:14
مگه میخواد یه نفر اونجا بشین یکی یکی mms رو چک کنه اینجوری که برا هر مشترک یه نفرو باید بزارن
بعد آقا من گوه خوردم دولت ما نمیدونه فیلتر یعنی چه هم فیلتر نکنه بهتر ولی این قبول کن که ملت ما خیلی بیجنبن تا یه چیزی رو آزاد می زارن نهایت سو استفاده رو میکنن بعدم فکر کنم اصلا در مورد فیلتر بحث نکنیم بهتر چون بحث ما هیچ فایده ای نداره سالهایست ملت به صورتهای گوناگون به فیلتر ینگ اینترنت اعتراض کردند فیلترینگ روز به روز بیشتر شده که کمتر نشده

آره عزیز قراره دونه دونه mms ها چک بشه ! اره بهتره بحث نکنیم چون تنها چیزی که هیچ نقشی تو این مملکت نداره مردمن !!!

masoudboy
30-04-2007, 22:33
من از یکی کارمندان فنی مخابرات اصفهان سوال کردم در مورد تماس از تلفن ثابت به ایرانسل و گفت ایراد از ما نیست و مربوط به شبکه ایرانسل هست و گفت سویچ با شبکه ایرانسل در مهرماه سال گذشته انجام شده و یکسری مسایل دیگه هم در مورد ایرانسل گفت که من را واقعا از خرید سیم کارت این شرکت پشیمان کرد . کسانی که در شهرهای دیگه هستند به راحتی می توانند به شبکه ایرانسل تماس بگیرند ؟؟ یا باید چند بار شماره گیری کنند تا بگیره ؟؟
این موضوع برای من به شخصه بسیار مهم هست .

shamabady
30-04-2007, 23:09
من از یکی کارمندان فنی مخابرات اصفهان سوال کردم در مورد تماس از تلفن ثابت به ایرانسل و گفت ایراد از ما نیست و مربوط به شبکه ایرانسل هست و گفت سویچ با شبکه ایرانسل در مهرماه سال گذشته انجام شده و یکسری مسایل دیگه هم در مورد ایرانسل گفت که من را واقعا از خرید سیم کارت این شرکت پشیمان کرد . کسانی که در شهرهای دیگه هستند به راحتی می توانند به شبکه ایرانسل تماس بگیرند ؟؟ یا باید چند بار شماره گیری کنند تا بگیره ؟؟
از این حرف کارمند مخابرات که هیچی وزیر مخابراتم زیاد میزنن هیچ فروشندهای هم که نمیگه ماست من ترش این مشکلی که تو میگی در مورد من حتی یکدفعه برام اتفاق نیفتاده در حالی که در مورد موبایلهای مخابرات مخصوصا تو ایام عید برام پیش اومده
بعد خوب این یکسری مسائل چیه بگو تا قانعت کنیم

nedayechakavak
01-05-2007, 00:48
عليرضا جان من مطمئنم كه اوني كه شما عكسشو گذاشتي دكل ايرانسل نيست . حالا دو نمونه اش كه در تهران و منطقه 5 هستند(آيت ا... كاشاني و فردوس ) رو گذاشتم ببينيد

javad2625
01-05-2007, 01:16

من هم تهرانم. مشكل خاصي با تماس از ثابت به ايرانسل ندارم. فوري ميگيره.

nedayechakavak
01-05-2007, 01:29
خداييش خوشكل نيستن؟ حرف ندارن نه؟ :46:

حالا آدم دكلاي tci و تاليا رو مي بينه حالش به هم مي خوره

اولين عكس ماله فردوسه كه فعاله ، دومي و سومي هم ماله كاشاني (تقاطع ستاري و كاشاني) كه هنوز سوييچ نشده و غير فعاله

TempesT
01-05-2007, 01:30
عزیزم جیگرم وقتی من این عکسرو میگرفتم کلانتری پشت من بود اگه ماله پولیس باشه که میره تو کلانتری دکلشو میزنه کلانتری شم خیلی بزرگه
بعدشم چند صد متری اونورتر اصلا آنتن نمیده ایرانسل... من هنوز فکر میکنم ماله ایرانسله ولی برای اطمینان بیشتر میرم میپرسم بعد به اطلاع میرسانم دوستان من

عیرضا جون من اطلاعی در مورد این نوع دکل ندارم ولی چون تو تبریز این دکلها واسه مخابرات نیست همچین نظری دادم:10:
امیدوارم ناراحت نشده باشی بازم مرسی از بابت عکس.:46:

TempesT
01-05-2007, 01:36
به قول بچه ها واکنش ما که اثری نخواهد داشت اینجا ایرانه:5:
---- به این کار تخمیشون که همیشه پیش هرچی یه بامبولی میزارن:2:
خاک بابا چقدر هزینه میکنن واسه اینکه تجهیزات فیلتر MMS و بخرن !!! به جای اون میشه اون هزینه رو تو یه جا دیگه خرج کرد.:5:

TempesT
01-05-2007, 01:43
خداييش خوشكل نيستن؟ حرف ندارن نه؟ :46:

حالا آدم دكلاي tci و تاليا رو مي بينه حالش به هم مي خوره

اولين عكس ماله فردوسه كه فعاله ، دومي و سومي هم ماله كاشاني (تقاطع ستاري و كاشاني) كه هنوز سوييچ نشده و غير فعاله
خیلی عالیه دستت درد نکنه
راس میگی خیلم خوشگلن:27:

درضمن میشه یه عکسم از دکل تالیا بزارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو تبریز اکثرا تو 4راهها یه نوع دکلهایی هست به شکل لوله ای اما خیلی خیلی نازکه نسبت به اون یکها ارتفاع بعضی شون حدود 3 متر و ارتفاع بعضی شونم حدود 6متر . روی اکثرشونم از اون طبل ها هست. میخواستم ببینم تو شهرای دیگم همچین چیزایی هست ؟ اصلا اینا مال کدوم اپراتوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:20:

TempesT
01-05-2007, 01:43
ای بابا ایرانسل چی کار کرد که دیگه حرفی از طرح تعرفه و تبدیل شدن به ثانیه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا نه خبری نه اولتیماتونی:31: هیچی.

اون قسمت ( انتقال به تعرفه دیگر ) رو هم که تو قسمت E-Crae گذاشته بود و هم حذف کرده.:5:

CD-RW
01-05-2007, 08:26
توضیح خوبی دادای مرسی اما من دکل های تی سی ای و تالیا رو همیشه به شکل Guyed mast دیدم.
ولی دکلهای Guyed mast ایرانسلی ندیدم .
و دکلهای Lattice من به اندازهای مختلف دیدم یه نمونشو میشه توی راه آهن تهران دید که خیلی بلند هستش احتمالا همون 90 متر باید باشه

اتفاقا به خاطر یک سری دلایل از جمله ارزونتر تمام شدن دکلهای Guyed mast ایرانسل از این دکلها بیشتر داره
اون دکلی هم که به اسم خود ایستا معرفی کردی همون Lattice هست که تا ارتفاع 90 متری داره ( بلند تر هم هست که به سفارش میسازند )
---------------
اون عکسهایی هم که nedayechakavak گذاشته هر سه تاش مال تالیا هست , حواستون باشه اشتباه نگیرید
اولا نوع دکل ICB هست که خیلی راحت و ارزون تر از دکلهای منوپل و لتیس بر پا میشه در ثانی گفته بودم این دکلها رو اکثرا برای زیمنس طراحی کردند که تالیا از اونها استفاده میکنه .
سکتورهای ایرانسل از نوع Xpole هست که زیرشون جای 4 تا فیدر ( کابل ) داره ولی سکتورهای قدیمی مخابرات و تالیا از نوع Vpole هست که زیر یا پشتشون جای 2 تا فیدر داره ( فقط برای باند 900 مگا هرتز ) .
---------------
این هم لینک در مورد نحوه عملکرد شبکه های موبایل که خواسته بودید .
h t t p : / / w w w . d a n e s h j u . i r / f o r u m / f 3 0 3 / t 1 1 9 9 5 . h t m l
(خطاب به مدیران سایت : بابا کینه ها رو کنار بذارید من نمی تونم اسم سایت رو کامل وارد کنم - ولی کسی که میخواد لینک رو ببینه باید فاصله ها رو از اسم سایت برداره )
امیدوارم کامل و جامع بوده باشه .
بازهم تاکید میکنم با نگاه کردن به نوع دکل و تجهیزات نمیشه فهمید مال کدوم اپراتوره , وباید از روی ارتفاع سکتورها فهمید.

emprator_kochak
01-05-2007, 09:47
bts های ایرانسل تا چقدر برد دارن؟

vahooli
01-05-2007, 10:18
ارسال پیام تصویری (mms) تا سقف 300 کیلوبایت به سایر مشترکین ام تی ان ایرانسل

1600ریال

یه جا دیگه اینا نوشته : هزینه استفاده از سرویس MMS بدون در نظر گرفتن حجم پیغام ارسالی (تا سقف 300KB) و نوع فایل ارسال شده (عکس، صوت یا پیام نوشتاری) بر اساس تعداد MMS های ارسال شده محاسبه می شود (مانند SMS تا سقف 160 کاراکتر).

پس این طور که پیداس یه mms می خواد متن باشه می خواد عکس باشه 160تومنه !!!!!!!

shamabady
01-05-2007, 11:07
ای بابا ایرانسل چی کار کرد که دیگه حرفی از طرح تعرفه و تبدیل شدن به ثانیه نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا نه خبری نه اولتیماتونی:31: هیچی.

اون قسمت ( انتقال به تعرفه دیگر ) رو هم که تو قسمت E-Crae گذاشته بود و هم حذف کرده.:5:
کی گفته خبری نیست آخرین خبری که از سایت ictna دارم این که احتمالا ایرانسل سیم کارتاش و دو نوع کنه یکی دقیقه ای با همون نرخ 499 ریال یکی دیگم ثانیه ای با نرخ 560 ریال

H A M A S
01-05-2007, 11:15
کی گفته خبری نیست آخرین خبری که از سایت ictna دارم این که احتمالا ایرانسل سیم کارتاش و دو نوع کنه یکی دقیقه ای با همون نرخ 499 ریال یکی دیگم ثانیه ای با نرخ 560 ریال
این دیگه چه جورشه پس ما که 150 خریدیم تکلیفمون چیه؟

TempesT
01-05-2007, 11:45

اینطوری باشه فکر کنم واسه دقیقه ای ها جایزه بذاره واسه ثانیه ای ها نذاره:41:
نظر شما چیه اگه وتقعیت داشته باشه!؟ دقیقه ای با جایزه ؟ یا ثانیه ای بی جایزه ؟ کدوم و انتخاب میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shamabady
01-05-2007, 11:50
این دیگه چه جورشه پس ما که 150 خریدیم تکلیفمون چیه؟
اصلا فهمیدی چی نوشتم تعرفرو نوشتم نه قیمت سیم کارت
ولی به احتمال زیاد ثانیه ای کنن و نرخشم 56 تومن کنن
اول پیشنهاد داده بودند که ثانیه ای بشه و قیمت ایرانسل به ایرانسل همون 499 ریال باشه و ایرانسل به خطای دیگه 76 تومن بشه که دولت رد کرده بود بعدش این پیشنهادو دادن

shamabady
01-05-2007, 11:54
اینطوری باشه فکر کنم واسه دقیقه ای ها جایزه بذاره واسه ثانیه ای ها نذاره:41:
نظر شما چیه اگه وتقعیت داشته باشه!؟ دقیقه ای با جایزه ؟ یا ثانیه ای بی جایزه ؟ کدوم و انتخاب میکنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا ماها جایزه نداره اونایی که تا اخر اردیبهشت سیم کارت میگیرن 1000 دقیقه ماهیانه جایزه میدن واین جایزه در صورتیه که نرخ ها مثل قبل دقیقه ای حساب بشه اگه ثانیه ای بشه دیگه به کسی این پورسانتو نمیدن

TempesT
01-05-2007, 15:01
برا ماها جایزه نداره اونایی که تا اخر اردیبهشت سیم کارت میگیرن 1000 دقیقه ماهیانه جایزه میدن واین جایزه در صورتیه که نرخ ها مثل قبل دقیقه ای حساب بشه اگه ثانیه ای بشه دیگه به کسی این پورسانتو نمیدن
نه عزیز اگه خوب سایت ایرانسل و مطالعه کرده باشی تا آخر تیر واسه اونایی که سیم کارت دایمیشون ماله اردیبهشت نیست یعنی قبلا فعال کردنم جایزه داره.

ایرانسل :
در راستای سیاستهای ایرانسل جهت رعایت مساوات و ایجاد امکان برخورداری از تسهیلات برای تمام مشترکین گرامی، توجه فرمایید اگر مکالمه شما بیش از 30 دقیقه باشد، مدت آن به بخشهای 30 دقیقه ای تقسیم می شود. به این ترتیب، در هر 30 دقیقه، هزینه دقیقه نخست محاسبه شده و دقایق باقیمانده رایگان خواهد بود.

به عبارت ساده، هزینه مکالمه به این ترتیب محاسبه خواهد شد: با شروع مکالمه، هزینه دقیقه اول محاسبه شده و به محض پایان 30 دقیقه اول و با وارد شدن به دقیقه 31، هزینه یک دقیقه دیگر نیز محاسبه خواهد شد؛ به همین ترتیب تا پایان مکالمه. به این ترتیب، چه یک ثانیه صحبت کرده باشید و چه 30 دقیقه، تنها هزینه 1 دقیقه را می پردازید. همینطور چه 31 دقیقه صحبت کرده باشید چه 60 دقیقه، هزینه دو دقیقه را می پردازید و الی آخر.

TempesT
01-05-2007, 15:02
پس از اخطار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت ايرانسل مبني بر محاسبه صورتحساب مشترکين بر اساس ثانيه، جلسات متعددي با اين شرکت برگزار گردید که نهایتا مقرر شد شرکت ايرانسل صورتحساب مشترکين خود را به صورت ثانيه اي محاسبه نمايد.

به گزارش ایستنا از دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي،شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.

شنیده های خبرنگار ایستنا حاکی از آن است که ایرانسل در نظر دارد دو طرح تعرفه دقیقه ای وثانیه ای را در اختیار مشترکان خود قرار داد و مشترکان به انتخاب خود یکی از طرح تعرفه های فوق را انتخاب نمایند، بر این اساس در طرح تعرفه دقیقه ای تعرفه خدمات مطابق آنچه تا بحال اعمال میشده محاسبه خواهد شد اما در طرح تعرفه ثانیه ای هزینه مکالمه هر ۶۰ ثانیه برای سیم کارت های دائمی عددی در حدود ۶۲ تومان و برای سیم کارت های اعتباری در حدود ۸۵ تومان خواهد بود.:18: :18: :18: :18: :18:

TempesT
01-05-2007, 15:08
با اینکه هنوز معلوم نیست 20درصد تعرفه های مخابرات و تالیا پایین بیاد یا نه ولی باز حرفش هست . این ایرانسل آورده 62تومن واسه دایمی ها 85 تومن واسه اعتباریها گذاشته.

خاک باباخاک یعنی الان یه تالیا داشته باشی دقیقه ای 67تومن حساب میکنه اونم با تعرفه های آشکار .

حالا ایرانسل اعتباری هاشو میخواد 85 تومن کنه . بابا خاک تو سرت ایرانسل:8: .

---- به خطم که سیم کارت دایمه ایرانسله:2:

فقط لطفا بیخود طرفداری نکنین:46:

mech
01-05-2007, 15:55
من که اخر نتونستم mmsرو ببینم
گوشیم n-gage qd
وقتی یک mmsمیاد این پیغام میده
please check multimdia messgae center
وقتی okمیکنم هیچی نمیشه لطفن کمک
تا من هم در شادی دیگران سهیم باشم:10:

علیرضا خارجی
01-05-2007, 16:48
ايتنا - محاسبه صورتحساب مشترکين ايرانسل ثانيه‌اي شد و تعرفه افزايش يافت.

به گزارش دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، پس از اخطار سازمان به شرکت ايرانسل مبني بر محاسبه صورتحساب مشترکين بر اساس ثانيه، جلسات متعددي با اين شرکت برگزار شده و مقرر شد شرکت ايرانسل صورتحساب مشترکين خود را به صورت ثانيه‌اي اجرا نمايد.

ضمنا شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ‌هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.

هنوز تعرفه جديد ايرانسل رسما اعلام نشده است.

علیرضا خارجی
01-05-2007, 16:52
بسته ويژه سيم كارت اعتباريهدیه بهاری ایرانسل برای مشتریان سیم کارت اعتباری
دو سیم کارت تنها با 50 هزار تومان!

پس از هدایای نوروزی، ایرانسل یک هدیه ویژه بهاری برای شما مشترکین گرامی سیم کارت اعتباری در نظر گرفته است.
این هدیه، بسته های ویژه سیم کارت ایرانسل است که هر یک شامل دو سیم کارت اعتباری 64 کیلو بایتی ایرانسل و مجموعاً 10 هزار تومان شارژ اولیه است؛ بعبارت دیگر، هر یک از سیم کارت ها (بدون درنظرگیری مالیات فروش و عوارض) 5 هزار تومان شارژ اولیه دارد.
برای تهیه این بسته ها کافی است در فاصله 12 اردیبهشت تا 11 خرداد 86 به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه کرده و با پرداخت تنها 50 هزار تومان دو سیم کارت اعتباری ایرانسل دریافت کنید!
به یاد داشته باشید که سیم کارتهای اعتباری ایرانسل مانند سیم کارتهای دائمی، هیچ گونه محدودیت زمانی نداشته و دارای اعتبار همیشگی هستند. این سیم کارت ها به لحاظ خدماتی (بجز سرویس رومینگ بین المللی) از کلیه امکانات موجود برای سیم کارتهای دائمی از جمله سرویس های Mms و Gprs برخوردارند.

1. توجه فرمایید هر یک از بسته های ویژه، شامل دو سیم کارت اعتباری بوده و این بسته ها نمی بایست به هیچ وجه باز شده باشند. از خریداری بسته هایی که به هر دلیل باز شده اند، جداً خودداری نمایید.
2. ارائه مدرک شناسایی و کپی از آن برای ثبت نام الزامیست.
3. هر یک از سیم کارتهای بسته های ویژه، دارای 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه می باشد.
4. درصورتیکه مایل به خریداری سیم کارتهای اعتباری معمولی ایرانسل (یک بسته راه اندازی شامل یک عدد سیم کارت اعتباری) هستید، بهای این سیم کارتها همانند قبل، معادل 290 هزار ريال برای هر بسته راه اندازی است. در هر یک از این سیم کارتها 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه رایگان موجود است.

Mohammad Hosseyn
01-05-2007, 17:01
با اینکه هنوز معلوم نیست 20درصد تعرفه های مخابرات و تالیا پایین بیاد یا نه ولی باز حرفش هست . این ایرانسل آورده 62تومن واسه دایمی ها 85 تومن واسه اعتباریها گذاشته.

خاک باباخاک یعنی الان یه تالیا داشته باشی دقیقه ای 67تومن حساب میکنه اونم با تعرفه های آشکار .

خوب هر چقدر پول بدی آش می گیری ____ هرکه برفش بیش بامش بیشتر ! ( ببخشید برعکس گفتم )

خوب شما داری ایرانسل رو با تالیا مقایسه می کنی ، اصلا منطقی نیست . اگه ایرانسل رو با دولتی مقایسه کنی که اصلا تعطیله .
خوب شما داری از نسل 2.7 استفاده می کنی ... هر جای دنیا هم بری به هر جا بزنی فعلا 49.9 تومن میدی ... دیگه چی می خوای .
من یا دیگر دوستان طرف داری الکی که نمی کنیم ... این شما هستید که هم خدا رو می خواید هم خرما رو ...

shamabady
01-05-2007, 18:08

مرد حسابی تو اینجای قضیه رو برا چی نمیگی که تالیا داخل شهریش 67 تومن خارج شهریش بالای 110 تومن میزنه
بعدم فقط تو کمتر از 10 تا شهر آنتن میده
بعدشم اجباری نیست تو میتونه دقیقه ای با همون نرخ قبلی استفاده کنی

علیرضا خارجی
01-05-2007, 18:26
آقا دعا کنید هرچه زودتر اپراتر سوم بیاد تا رقابت داغ بشه ما که مردیم بس که تو ایران همه چی انحصاریه

emprator_kochak
01-05-2007, 19:56
بزک نمیر بهار میاد...

علیرضا خارجی
01-05-2007, 20:03
بزک نمیر بهار میاد...
بزک نمیر بهار میاد اپراتر سوم با 3G میاد!!!

boy iran
01-05-2007, 20:35
62 دائم 93 اعتباری
هر دقیقه
حالا هی تبلیغ کنین
اینم تعرفه جدید ایرانسل همین الا اخبار 20.30 گفت
خدائی خجالت داره

masoudboy
01-05-2007, 20:49
این اخبار 20:30 هم که به غیر از چرند و چرت و پرت چیزی برای گفتن نداره . اصلا هنوز تصویب نشده و معلوم نیست . قرار هست 2 طرح تعرفه در نظر بگیره ایرانسل یکی ثانیه ای و یکی دیگه دقیقه ای . ولی ایرانسل و مدیر عامل نادانش نمی دونه همین اخباری چرندی که اینها می گویند چقدر روی مردم تاثیر میزاره و به ایرانسل ضربه می زنه .

TempesT
01-05-2007, 20:58
اخبار از اینم معتبرتر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حالا بگین تصویب نشده .

ICTna.ir - مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل شبکه ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) جزئیات طرح تعرفه جدید سیم کارت های ایرانسل را اعلام کرد.

مدیرعامل ایرانسل گفت: پس از مباحثی که در خصوص محاسبه ثانیه ای صورتحساب مشترکین ایرانسل مطرح شد ایرانسل طرحی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کرد که طبق آن مشترکین ایرانسل برای هر ۶۰ ثانیه مکالمه با دیگر مشترکان ایرانسل ۴۹۹ ریال و با مشترکان دیگر شبکه ها ۷۶۰ ریال پرداخت مینمودند اما این طرح مورد موافق سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی قرار نگرفت و در نهایت با طرح تعرفه ثانیه جدید ایرانسل موافقت شد.

مدیرعامل ایرانسل به خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) گفت: از این پس مشترکین ایرانسل مختار خواهند بود تا یکی از طرح های تعرفه ایرانسل را انتخاب کنند، بر این اساس مشترکینی که "طرح تعرفه دقیقه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند مطابق تعرفه های فعلی برایشان صورتحساب صادر خواهد شد یعنی در سیم کارت های دائمی ۴۹۹ ریال و برای سیم کارت های اعتباری ۶۲۰ ریال برای دوره های یک دقیقه، و مشترکینی که "طرح تعرفه ثانیه ای ایرانسل" را انتخاب میکنند برای مجموعا هر 60 ثانیه مکالمه در سیم کارت های دائمی 625 ریال و در سیم کارت های اعتباری 852 ریال پرداخت خواهند کرد.

دزفولی در گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: ایرانسل برای کلیه مشترکین فعلی و آینده خود به صورت پیش فرض طرح تعرفه ثانیه ای را مبنای محاسبه صورتحساب های خود قرار میدهد اما مشترکین به زودی از طریق یک شیوه بسیار سهل و ساده و از طریق سرویس SMS قادر خواهند بود در هر لحظه و هر زمان به دفعات طرح تعرفه مبنای شیوه صورتحساب گیری خود را انتخاب و تغییر دهند.

به گفته دزفولی ایرانسل هرگز اصراری به عرضه چنین طرح تعرفه ای نداشت ولی اصرار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای محاسبه ثانیه ای تعرفه بجای محاسبه صورتحساب مشترکین بر مبنای دوره های دقیقه ای موجب عرضه این دو طرح تعرفه شد. وی تصریح کرد: صدور صورتحساب براساس دوره های دقیقه ای یکی از شیوه های مرسوم صورتحساب گیری در بین اپراتورهای مختلف دنیاست.

ظهر امروز دفتر رياست و روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي طی اطلاعیه ای اعلام کرد: شرکت ايرانسل تعرفه هاي جديد خود را به سازمان پيشنهاد نموده، که با توجه به اينکه نرخ هاي پيشنهادي در قالب مفاد پروانه بوده است، مورد تاييد سازمان قرار گرفته است.

به گفته مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه کشور ایرانسل به زودی با ارائه طرح تعرفه های جدیدی دیگری نظیر "فهرست تماس با دوستان و آشنایان" و همچنین "اعطای امتیازهای تشویقی و تخفیف های دوره ای بر اساس میزان مکالمات" امکانات بیشتری برای کاهش هزینه های استفاده از خدمات مختلف شبکه ایرانسل به مشترکین خود عرضه خواهد کرد.

مهندس دزفولی در پایان گفتگوی خود با خبرنگار ایستنا با اشاره به راه اندازی شبکه ایرانسل در بیش از ۹۰ شهر کشور، اظهار امیدواری کرد تا آخر اردیبهشت ماه شهرهای بیشتری بخصوص در استانهای گلستان، اردبیل، قزوین، کرمانشاه و زنجان به شبکه تلفن همراه ایرانسل بپیوندند.

masoudboy
01-05-2007, 20:59
یک چیز در رابطه با اضافه شدن اپراتورها هم بگم . ایران مثل هر جای دنیا نیست که اضافه شدن اپراتور در آن تاثیری داشته بر روند پیشرفت تلفن همراه چون تمام زیرساخت و فضای فرکانسی کشور دست شرکت کلاش و حقه باز مخابرات هست و هر طور دلش بخواهد رفتار می کنه با اپراتورها . آن سازمان تنظیم و مقررات هم یک چیز فرمالیته مسخره بیشتر نیست و یکی از مسوولان ارتباطات سیار مدیر عامل آن هست . اپراتور سوم هم بیاد به سرنوشت ایرانسل دچار بشه . شا مطمین باشید Mci هیچگاه اجازه نمی ده اپراتوری بهتر از آن در ایران شروع به کار کنه .

TempesT
01-05-2007, 21:04
خوب هر چقدر پول بدی آش می گیری ____ هرکه برفش بیش بامش بیشتر ! ( ببخشید برعکس گفتم )

خوب شما داری ایرانسل رو با تالیا مقایسه می کنی ، اصلا منطقی نیست . اگه ایرانسل رو با دولتی مقایسه کنی که اصلا تعطیله .
خوب شما داری از نسل 2.7 استفاده می کنی ... هر جای دنیا هم بری به هر جا بزنی فعلا 49.9 تومن میدی ... دیگه چی می خوای .
من یا دیگر دوستان طرف داری الکی که نمی کنیم ... این شما هستید که هم خدا رو می خواید هم خرما رو ...

خوب دارم از نسل 2.7 استفاده می کنم. فرقش چیه اینکه امکاناتش بیشتره !

امکاناتم که بیشتر باشه من هرچه قدر از امکاناتش استفاده میکنم هزینه اونم دارم پرداخت میکنم.

یعنی طوری نیست که هزینه تماس زیاد باشه به جاش امکانات رایگان باشه . اگه همچین بود حرف تو کاملا منطقی بود.:46:

shamabady
01-05-2007, 23:08
یک چیز در رابطه با اضافه شدن اپراتورها هم بگم . ایران مثل هر جای دنیا نیست که اضافه شدن اپراتور در آن تاثیری داشته بر روند پیشرفت تلفن همراه چون تمام زیرساخت و فضای فرکانسی کشور دست شرکت کلاش و حقه باز مخابرات هست و هر طور دلش بخواهد رفتار می کنه با اپراتورها . آن سازمان تنظیم و مقررات هم یک چیز فرمالیته مسخره بیشتر نیست و یکی از مسوولان ارتباطات سیار مدیر عامل آن هست . اپراتور سوم هم بیاد به سرنوشت ایرانسل دچار بشه . شا مطمین باشید Mci هیچگاه اجازه نمی ده اپراتوری بهتر از آن در ایران شروع به کار کنه .
ای ول اینو خوب اومدی
من که اگه ایرانسل تعرفشو 1000 تومنم بکنه بازم میگم ایرانسل بهترین
حالم از هر چیزی که پشتش دولت و فقط منافع خودش مهم بهم میخوره

Maziar_69
01-05-2007, 23:17
پس از هدایای نوروزی، ایرانسل یک هدیه ویژه بهاری برای شما مشترکین گرامی سیم کارت اعتباری در نظر گرفته است.
این هدیه، بسته های ویژه سیم کارت ایرانسل است که هر یک شامل دو سیم کارت اعتباری 64 کیلو بایتی ایرانسل و مجموعاً 10 هزار تومان شارژ اولیه است؛ بعبارت دیگر، هر یک از سیم کارت ها (بدون درنظرگیری مالیات فروش و عوارض) 5 هزار تومان شارژ اولیه دارد.
برای تهیه این بسته ها کافی است در فاصله 12 اردیبهشت تا 11 خرداد 86 به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه کرده و با پرداخت تنها 50 هزار تومان دو سیم کارت اعتباری ایرانسل دریافت کنید!
به یاد داشته باشید که سیم کارتهای اعتباری ایرانسل مانند سیم کارتهای دائمی، هیچ گونه محدودیت زمانی نداشته و دارای اعتبار همیشگی هستند. این سیم کارت ها به لحاظ خدماتی (بجز سرویس رومینگ بین المللی) از کلیه امکانات موجود برای سیم کارتهای دائمی از جمله سرویس های Mms و Gprs برخوردارند.

1. توجه فرمایید هر یک از بسته های ویژه، شامل دو سیم کارت اعتباری بوده و این بسته ها نمی بایست به هیچ وجه باز شده باشند. از خریداری بسته هایی که به هر دلیل باز شده اند، جداً خودداری نمایید.
3. هر یک از سیم کارتهای بسته های ویژه، دارای 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه می باشد.
4. درصورتیکه مایل به خریداری سیم کارتهای اعتباری معمولی ایرانسل (یک بسته راه اندازی شامل یک عدد سیم کارت اعتباری) هستید، بهای این سیم کارتها همانند قبل، معادل 290 هزار ريال برای هر بسته راه اندازی است. در هر یک از این سیم کارتها 47.170 هزار ريال (پس از کسر مالیات فروش و عوارض) اعتبار مکالمه رایگان موجود است.

Maziar_69
01-05-2007, 23:24
تو سایت ایرانسل نوشته تعرفه ی تمام مکالمات 499 ریال تاریخ به روز رسانی هم 11/2/86 هست یعنی امروز. اینم دروغه؟

Maziar_69
01-05-2007, 23:30
بسته ويژه سيم كارت اعتباريهدیه بهاری ایرانسل برای مشتریان سیم کارت اعتباری
دو سیم کارت تنها با 50 هزار تومان!

ببخشید من این پست شما رو ندیدم دوباره فرستادم !!!:31:

Maziar_69
01-05-2007, 23:37
این اخبار 20:30 هم که به غیر از چرند و چرت و پرت چیزی برای گفتن نداره . اصلا هنوز تصویب نشده و معلوم نیست . قرار هست 2 طرح تعرفه در نظر بگیره ایرانسل یکی ثانیه ای و یکی دیگه دقیقه ای . ولی ایرانسل و مدیر عامل نادانش نمی دونه همین اخباری چرندی که اینها می گویند چقدر روی مردم تاثیر میزاره و به ایرانسل ضربه می زنه .

این حرفتونو 100% قبول دارم. چون امروز رفیقم به من گفت بهت تسلیت میگم!!!!! گفتم چرا؟ گفت چون تعرفه ی ایرانسل شده 98 تومن!!!!!!!!!:18: همون جا شاخ درآوردم تا اومدم خونه و سایت خود ایرانسل رو دیدم که نوشته بود 499 ریال!!!!! :27:

Clickrast
02-05-2007, 00:01
یکی از بچه ها می گفت ایرانسل دائمی دست دوم 12 هزار تومن خرید و فروش میشه !
گفتم اینم یک دسیسه ی دیگه از ارتباطات سیار.

nedayechakavak
02-05-2007, 00:19
اتفاقا به خاطر یک سری دلایل از جمله ارزونتر تمام شدن دکلهای Guyed mast ایرانسل از این دکلها بیشتر داره
اون دکلی هم که به اسم خود ایستا معرفی کردی همون Lattice هست که تا ارتفاع 90 متری داره ( بلند تر هم هست که به سفارش میسازند )
---------------
اون عکسهایی هم که nedayechakavak گذاشته هر سه تاش مال تالیا هست , حواستون باشه اشتباه نگیرید
اولا نوع دکل ICB هست که خیلی راحت و ارزون تر از دکلهای منوپل و لتیس بر پا میشه در ثانی گفته بودم این دکلها رو اکثرا برای زیمنس طراحی کردند که تالیا از اونها استفاده میکنه .
سکتورهای ایرانسل از نوع Xpole هست که زیرشون جای 4 تا فیدر ( کابل ) داره ولی سکتورهای قدیمی مخابرات و تالیا از نوع Vpole هست که زیر یا پشتشون جای 2 تا فیدر داره ( فقط برای باند 900 مگا هرتز ) .
---------------
این هم لینک در مورد نحوه عملکرد شبکه های موبایل که خواسته بودید .
h t t p : / / w w w . d a n e s h j u . i r / f o r u m / f 3 0 3 / t 1 1 9 9 5 . h t m l
(خطاب به مدیران سایت : بابا کینه ها رو کنار بذارید من نمی تونم اسم سایت رو کامل وارد کنم - ولی کسی که میخواد لینک رو ببینه باید فاصله ها رو از اسم سایت برداره )
امیدوارم کامل و جامع بوده باشه .
بازهم تاکید میکنم با نگاه کردن به نوع دکل و تجهیزات نمیشه فهمید مال کدوم اپراتوره , وباید از روی ارتفاع سکتورها فهمید.

آخه بابام جان ، CD-RW جان آخه وقتي واضح و روشنه كه اين دكلايي كه من گذاشتم ماله ايرانسله چرا ميگي ماله تالياست ؟ آخه ماله تاليا رو تا حالا ديدي ؟ همشون لوله تفنگين . عزيز من ، من از چند متري اين دكلا عكس گرفتم و 3 تا سكتور شون رو هم كه هر كدوم با A و B و C بعد از اسم دكل مياد رو چك كردم بعد شما ميگي ماله تالياست:27:

آخه اون ديشاي كوچولو بالاي دكل تاليا چي كار ميكنه :27: ؟ مي دوني چيه ؟ اونا ماله GPRS و MMS هستن :27:

بعدشم فقط ايرانسله كه از اين نوع دكلها (فلزي سبك نرده اي ) استفاده كرده البته از بدنه هاي قديمي هم استفاده كرده ولي بستگي به پيمانكاراشون داره . اخيرا بيشتريشون از اين جديدا استفاده مي كنن.

بعدشم روز به روز دارن بيشتر ميشن از همين مدلا مثلا همين سمت ما (غرب) يك ماهه كه دو تاشو خودم ديدم كه اضافه كردن . بعدشم وقتي از بغلشون رد ميشي كه ديگه تابلوي تابلو ي ، يه دور 360 با متراژ 100 تا 200 متر دورشون بزني مي فهمي ماله كدومه ( همون A - B - C) رو كه گفتم . بازم برات دليل بيارم يا نه؟:46:

الكي دوستان رو گمراه نكن . بچه ها اون 3 تا عكسي كه گذاشتم براتون 100 درصد ماله ايرانسله بخواين بازم سند ميارم:46:

TempesT
02-05-2007, 00:24
این حرفتونو 100% قبول دارم. چون امروز رفیقم به من گفت بهت تسلیت میگم!!!!! گفتم چرا؟ گفت چون تعرفه ی ایرانسل شده 98 تومن!!!!!!!!!:18: همون جا شاخ درآوردم تا اومدم خونه و سایت خود ایرانسل رو دیدم که نوشته بود 499 ریال!!!!! :27:
عزیز باید شاخ در می آوردی اشتباه کردی. اون به روز رسانی ماله قسمت تعرفه ها نبود. منظورش کله سایت و میگه.
اگه اخبارای اینترنتی یا تلویزیونی رو می خوندی یا میدیدی میفهمیدی که راسته . 62تومن واسه دایمی ها 96 تومن واسه اعتباریها .:8:

TempesT
02-05-2007, 00:26
بچه ها اون 3 تا عكسي كه گذاشتم براتون 100 درصد ماله ايرانسله بخواين بازم سند ميارم:46:

آره منم باهات موافقم اون دکلا ماله ایرانسله نه تالیا !!!:5:

Maziar_69
02-05-2007, 00:29
عزیز باید شاخ در می آوردی اشتباه کردی. اون به روز رسانی ماله قسمت تعرفه ها نبود. منظورش کله سایت و میگه.
اگه اخبارای اینترنتی یا تلویزیونی رو می خوندی یا میدیدی میفهمیدی که راسته . 62تومن واسه دایمی ها 96 تومن واسه اعتباریها .:8:

عزیز من اون لینکو اگه باز کنی و چشمات هم خوب ببینه زیر هر صفحه تاریخ به روز رسانی همون صفحه است. مثلا مال پوشش شبکه مخصوص خودشه و تعرفه هم جداست. شما هم اینقدر حرف بد و بیراه نزن. اگه نمیخای برو تالیا یا 912 بخر .

arman4459
02-05-2007, 00:36
باید صبر کرد دید ببینیم چی میشه هنوز که همش حرفه

vahooli
02-05-2007, 00:49

بابا تمپس جون چرا هر دفعه یه سازی می زنی ! خوبه خودت متن خبر را دادی که اعتباری میشه 85 تومن دوباره اینجا می نویسی 96 تومن ؟!؟!؟!

TempesT
02-05-2007, 01:47
بابا تمپس جون چرا هر دفعه یه سازی می زنی ! خوبه خودت متن خبر را دادی که اعتباری میشه 85 تومن دوباره اینجا می نویسی 96 تومن ؟!؟!؟!

سایت نوشته 85 اخبار میگه 96تومن. کدوم حرفشون با هم دیگه جور در میاد که این حرفشون جور در بیاد.

Ebrahim202003
02-05-2007, 01:52
ايرانسليها رو عشقه :5:
به زودي زود بهترين و برترين اپراتور ايران خواهد شد :5:
اگه يه سري مزخرفاتي مثل 20:30 و . . . . . بزارن همه چي درست مي شه ، :21:

ايرانسل نياز به حمايت هيچ كي نداره اون كارشو به خوبي انجام مي ده و سختيها رو به زودي پشت سر مي گذاره و به زودي خودش رو اثبات مي كنه ( هرچند تا الان هم كرده ولي بعضيا نمي بينن ، چشم ... مي خواد)

13 -14 سالي گذشت و هنوزم در بعضي از نقاط تهران و شهرهاي ديگر و بين جاده ها نقص هاي فاحشي وجود داره!!!!
يادمون نرفته كه همين 2-3 سال پيش بود كه همش توي اين اخبار و اون اخبار مخصوصا 22:30 و بحث بعد از اون همش در مورد اشكالات شبكه Tci بحث مي شد و ملت همه عاصي بودن يادتون كه هست . يه شب فلان مدير ميومد و يه شب فلان وزير خلاصه اين قصه سر دراز دارد.......
حالا بعد از 5-6 ماه اومدن ايرانسل همه ميخوان يه شبه همه جا ايرانسل وصل باشه و در دسترس
ولي خداوكيلي تو همين 5-6 ماه كم نذاشته و هر روز وهر هفته پيشرفت در شبكه وپوشش رو درش به وضوح ديديم. حال اگه با منطق باشيم ايرانسل واقعا كولاك كرده و بوران و گردباد هم تو راه است . من خودم خيلي اميدوارم تا آخر سال 86 كل استان وشهرهاي ايران تحت پوشش كامل ايرانسل دربيان و از لحاظ تعرفه هم مطمئن باشيد در آينده براي رقابت و پيشرفت خودش صد در صد بهتر و بهتر ميشه . الان با نسل 2.75 شروع كرده و Tci هنوز 2 هست . اين خودش يعني رقابت و پيشرفت و در نهايت پيروزي ، مطمئن باشيد در سال 87 ، ايرانسل نسل 3 رو راه اندازي مي كنه (3g) و اونوقته كه ديگه كشور با پيشرفت چشمگيري مواجه خواهد شد و بي شك ايرانسل عامل اونه .

و اما تعرفه ها : اگه منصفانه بنگريم چون خودم اعتباري دارم ، ايرانسل اول براي فروش بيشتر هم با تعرفه مكالمه خوب و هم با قيمت مناسب سيم كارت شروع كرد . (البته دقيقه اي) . البته يادمان باشد كه 3-4 سال اول Tci هم دقيقه اي حساب ميكرد. و حالا انقدر به اين ايرانسل گير دادن سر ثانيه اي شدنش كه مجبور شدن كه دو تعرفه ايش كنن. باز هم خوبه كه دو تعرفه اش كردن كه مردم به دلخواه خودشون انتخاب كنن . اينا فقط مي خوان از طريق رسانه ها با خبرهاي مسخره ايرانسل رو خراب كنن ولي هيچ وقت گند Tci رو كه مكالماتش رو با ايرانسل 76 تومان به جاي 44 تومان حساب ميكرده رو تو هيچ رسانه اي نمي گن حالا كدوم شون دزدن . :18:

به اميد روزي كه حسد نباشد ...........................................

Ebrahim202003
02-05-2007, 02:19
در مورد اون 3 تا عكس قشنگي كه دوستمون chakavak در چند صفحه قبل گذاشته بايد بگم كه همشون صد در صد دكل هاي ايرانسل هستن و نسل جديد دكل هم مي باشند . مشخصه دكلهاي ايرانسل اولا سكتورهاي باريك و دراز تر دارن ، ثانيا 2 - 3 ديش كوچولو ( مي تونن به يك اندازه باشن و مي تونن نباشن ) بستگي به نوع ديش داره ، بالاي دكلاي ايرانسل وجود داره كه همون سيگنالهاي gprs و mms رد و بدل مي كنن( در عكسها خوب معلومه)

ثالثا اگر بدنه دكل مثل اين عكسها فلزي و سبك نرده اي باريك باشن صد در صد ماله ايرانسله ، ولي من خودم چند نمونه از دكلهاي ايرانسل با بدنه قديمي ديدم كه همونطور كه chakavak گفت به پيمانكارا مربوطه .

رابعا از صفحه گوش هم مي تونيد كمك بگيريد چون اگه نزديك خود آنتن باشيد هر كدو م از 3 سكتوري كه بالا ي هر دكل نصبه به ترتيب A و B و C نامگذاري مي شن كه بعد از اسم دكل روي گوشي نمايش داده ميشن .
مثلا اگه از طرف شمال به دكل نزديك بشين مثلا تو ميدون پونك مي زنه Ponak-A
و اگه از جنوب شرقي دكل به اون نزديك بشين مي زنه Ponak-B و سومين سكتور هم ميزنه Ponak-C
و در همه دكلهاي ايرانسل 3 سكتور با زاويه هاي 120 درجه دور دكل رو پوشش مي دن .

H A M A S
02-05-2007, 07:10
1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
دقیقه مکالمه با سیمکارت اعتباری ایرانسل=95 تومن

boy iran
02-05-2007, 07:31
خیلی جالبه نباید یک چیزی بگم ولی میگم
اینجا یک سری که نون خور ایرانسل هستن میاد هی میگن آقا خوبه تعرفه 49
قبول کنید با این تعرفه جدید اوناهی که پس میدن هیچ
دیگه هیچ کس هم نمیخره
حالا بگو از کی تا حالا

Clickrast
02-05-2007, 07:47
بازم می گم از وقتی ایرانسل اومده ! :دی

CD-RW
02-05-2007, 08:42
آخه بابام جان ، CD-RW جان آخه وقتي واضح و روشنه كه اين دكلايي كه من گذاشتم ماله ايرانسله چرا ميگي ماله تالياست ؟ آخه ماله تاليا رو تا حالا ديدي ؟ همشون لوله تفنگين . عزيز من ، من از چند متري اين دكلا عكس گرفتم و 3 تا سكتور شون رو هم كه هر كدوم با A و B و C بعد از اسم دكل مياد رو چك كردم بعد شما ميگي ماله تالياست:27:

آخه اون ديشاي كوچولو بالاي دكل تاليا چي كار ميكنه :27: ؟ مي دوني چيه ؟ اونا ماله GPRS و MMS هستن :27:

بعدشم فقط ايرانسله كه از اين نوع دكلها (فلزي سبك نرده اي ) استفاده كرده البته از بدنه هاي قديمي هم استفاده كرده ولي بستگي به پيمانكاراشون داره . اخيرا بيشتريشون از اين جديدا استفاده مي كنن.

بعدشم روز به روز دارن بيشتر ميشن از همين مدلا مثلا همين سمت ما (غرب) يك ماهه كه دو تاشو خودم ديدم كه اضافه كردن . بعدشم وقتي از بغلشون رد ميشي كه ديگه تابلوي تابلو ي ، يه دور 360 با متراژ 100 تا 200 متر دورشون بزني مي فهمي ماله كدومه ( همون A - B - C) رو كه گفتم . بازم برات دليل بيارم يا نه؟:46:

الكي دوستان رو گمراه نكن . بچه ها اون 3 تا عكسي كه گذاشتم براتون 100 درصد ماله ايرانسله بخواين بازم سند ميارم:46:

من به تو خورده نمیگیرم ( گفته بودم من خودم توی یکی از شرکتهای پیمانکار ایرانسل کار میکنم )
مثل اینکه دلایل محکمتری می خوایی برات ارائه بدم .
1- تمام سیستمهای ایرانسل در شرق کشور با نوکیا هست
2- تمام سیستمهای ایرانسل در غرب کشور با اریکسون هست
3- ایرانسل داره روی دو تا باند فرکانسی 900 و 1800 مگا هرتز سیگنال میده هر باند فرکانسی نیاز به دو تا فیدر توی هر سکتور داره , پس هر سکتور باید 4 تا فیدر داشته باشه
4- از تقریبا 3 سال پیش دیگه هیچ آنتن موبایلی با خط HDSL کار نمیکنه و همشون دارند به مایکرو ویو ( اون دیشهای سفید رنگ ) رو میارند
5- اون دیشها هیچ ربطی به GPRS به تنهایی ندارند , فقط برای ارتباط بین سایتها استفاده میشه
6- نوع دکلی که توی عکسها هست مال تجهیزات زیمنسه ( مگه اینکه پیمانکار ابعاد فونداسیون و فنس اطراف دکل رو به خاطر سازگاری با تجهیزات ایرانسل بزرگ کرده باشه )
7- شکل BTS های نوکیا تابلو شده ولی اریکسون رو تقریبا کمتر کسی دیده و ممکنه با زیمنس اشتباه بگیره
8- دیگه اگه قبول نکنی میام شماره فنی تک تک تجهیزات رو براتون میذارم خودتون برید تحقیق کنید که اون سکتورها مال کدوم اپراتوره
-----------------------
فعلا همینها بسه

CD-RW
02-05-2007, 08:55
این هم عکس از BTS های نوکیا - دقت کنید حتما باید دو تا کنار هم باشند 900و1800 مگا هرتز

mohammad hamed
02-05-2007, 09:03
دستت درد نکنه
اگه میشه از زیمنس و سونی اریکسون هم عکس بزار
ممنون
منتظر جوابت هستم

boy iran
02-05-2007, 09:16
1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
دقیقه مکالمه با سیمکارت اعتباری ایرانسل=95 تومن

بفرما اخبار شبکه خبر هم گفت
نکنه اینم مثل 20.30 لجه با ایرانسل

CD-RW
02-05-2007, 09:17
تا جایی که بتونم از خود اینترنت کمک میگیرم تا بهترین عکسها رو بذارم , ولی هر چی بیشتر میگردم کمتر پیدا میکنم
توضیحی که یادم رفت بگم اینه که توی تهران و کرج هم نوکیا کار میکنه ولی اصفهان رو دارند اریکسون کار میکنند
باز هم بگم مخابرات داره تجهیزات 1800 نصب میکنه , پس اگه دو تا Bts نوکیا کنار هم دیدید بلافاصله نگید مال ایرانسله ارتفاع سکتورهاشون رو نگاه کنید

shamabady
02-05-2007, 09:27
نه این اخبار درست ولی نمیدونم برا چی همتون یه دفعه داغ کردین الان شش ماه دارین دقیقه ای 499 ریال پرداخت میکنین هیچ چیزی نبود خوب الان قضیه فرق نکرده که میتونین همون روش دقیقه ای با نرخ 499 ریال رو انتخاب کنین

CD-RW
02-05-2007, 09:41
در مورد اون 3 تا عكس قشنگي كه دوستمون chakavak در چند صفحه قبل گذاشته بايد بگم كه همشون صد در صد دكل هاي ايرانسل هستن و نسل جديد دكل هم مي باشند . مشخصه دكلهاي ايرانسل اولا سكتورهاي باريك و دراز تر دارن ، ثانيا 2 - 3 ديش كوچولو ( مي تونن به يك اندازه باشن و مي تونن نباشن ) بستگي به نوع ديش داره ، بالاي دكلاي ايرانسل وجود داره كه همون سيگنالهاي gprs و mms رد و بدل مي كنن( در عكسها خوب معلومه)

ثالثا اگر بدنه دكل مثل اين عكسها فلزي و سبك نرده اي باريك باشن صد در صد ماله ايرانسله ، ولي من خودم چند نمونه از دكلهاي ايرانسل با بدنه قديمي ديدم كه همونطور كه chakavak گفت به پيمانكارا مربوطه .

رابعا از صفحه گوش هم مي تونيد كمك بگيريد چون اگه نزديك خود آنتن باشيد هر كدو م از 3 سكتوري كه بالا ي هر دكل نصبه به ترتيب A و B و C نامگذاري مي شن كه بعد از اسم دكل روي گوشي نمايش داده ميشن .
مثلا اگه از طرف شمال به دكل نزديك بشين مثلا تو ميدون پونك مي زنه Ponak-A
و اگه از جنوب شرقي دكل به اون نزديك بشين مي زنه Ponak-B و سومين سكتور هم ميزنه Ponak-C
و در همه دكلهاي ايرانسل 3 سكتور با زاويه هاي 120 درجه دور دكل رو پوشش مي دن .

باز هم بگم ایرانسل داره از 5 نوع دکل استفاده میکنه , بستگی به شرایط محیطی منطقه داره
این مورد هم که گفتی زاویه سکتورهاش 120درجه است خوب بود ولی یادت نره تکنولوژی تلفن سلولی چیزی غیر از این اجازه نمیده ( قدیمها نوک هر دکل 6 تا سکتور بود و هنوز هم هست )
این هم که شمال با سکتور A مشخص شده باز هم چیزی رو نشون نمیده چون هم تالیا و هم ایرانسل برای فاز بندی و منطقه بندی میتونن از دو تیپ آرایش استفاده کنند و فقط باید نقشه پوشش رو ببینی که بفهمی چرا این کار رو میکنند - تیپ اول 0 درجه 120 درجه 240 درجه ( شمال,جنوب شرق,جنوب غرب)
تیپ دوم 60 درجه 180 درجه و 300 درجه ( شمال شرق,جنوب,شمال غرب )