مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
jeffyjoon
11-04-2007, 21:12
شرمنده نمی دونم چرا fontesh بهم ریخت؟!!
شما هم با دريافت صدا از طريق Mms مشكل دارين يا نه؟
چون وقتي من براي خودم يك فايل صوتي را ارسال ميكنم به جاش يه Mms از ايرانسل مي ياد كه ميگه نوع يا حجم فايل ايراد داره.
من حتي فايلهاي Mid و Mp3 زير 100 كيلوبايت را هم امتحان كردم ولي نشد.
از ساعت 18:00 امروز هم كه ايرانسل تو شهر ما(كرمانشاه) كلا قطع شده
نه ميشه تماس بگيري نه جواب بدي نه به اينترنت وصل بشي
تو شهر شما هم اين طوريه؟
فكر ميكنم ايرانسل داره نرخ مكالمه رو ثانيه اي ميكنه و به خاطر همين قطع شده
چون تا امشب فرصت داشت
خدا كنه فقط گرونش نكنه
اگه ثانيه ايش كنه و گرونش نكنه واقعا كه محشره
سلام.
من شنيدم مخابرات به ايرانسل اخطار داده كه بايد مكالمه ها رو به حالت عادي دربياره (ثانيه اي)
آيا اين مطلب درسته؟
و اگر درسته بگيد از كي ثانيه اي مي شه؟
با تشكر از شما
Maziar_69
11-04-2007, 23:15
اولاً اینکه مگه پست صوتی 100 نیست؟ واسه من برای شماره 100، 500 تومن پولش شده اما 101 رو که نمی دونم چی هست، 3500 تومن پولش شده.
دوم اینکه من درخواست ریز مکالمه نکردم و تو قبضام ریز مکالمات نیومده اما پولش رو حساب کرده. واسه دوستام هم که ایرانسل دارن تو قبض اسفند این کارو کرده.
سوم : هزینه آبونمان رو اوایل آبان تو تلویزیون اعلام کرد که رایگانه و اون موقع تو سایتشم نوشته بود.
چهارم : 130 قبل از عید در اواخر اسفند در مشهد خراب بود و این قبض من هم مال اسفند هست و تازه چیزی به اسم جستجو در فهرست شماره تماس وجود نداره و دقیقاً همون 130 هست با همون اپراتورها باور نداری زنگ بزن بپرس و حداقل 500 تومن واست آب می خوره.
پنجم: من الان تهرانم اما بعضی وقتا مشهد هم می رم یعنی هر دو جا زندگی می کنم. آنتن دهی تو غرب یعنی طرفای کارگر، آذربایجان و نواب که من هستم افتضاحه.
ششم: قضیه mms رو تو سایت ایرانسل قبل از عید نوشته بود و الان صفحشو update کرده اگه نه لینکشو بهت می دادم.
هفتم: *130*1# رو هر وقت می گیرم تاریخش درسته اما مبلغش مال 10 روز قبل هست و update نیست.
هشتم: همه حرفام کاملاً صحت داره اگه باور نداری اسکن قبضو واست send کنم. علاوه بر این حرفایی که زدم مربوط به اسفند بود و قبل از اون ماهی حدود 1000 تا 2000 بجز مساله دقیقه و ثانیه تو پاچم می کرد که تو ایران یه چیز طبیعی هست. اما واسه یک ساعت 13000 بدی خیلی زور داره.
امیدوارم *130 این جور که می گی پولی نباشه. و یه کلابرداری جدید اینکه امروز من هر بار 130 رو گرفتم بعد از توضیحات ضبط شده می گه سیستم آماده پاسخ گویی نمی باشد و هر دفه 50 تومن تو پاچت می کنه. باز بگو دزد نیست!!!
آقای عزیز چرا اینقدر جر و بحث میکنید؟ طبق آخرین گفته ها ایرانسل 1 میلیون و 200 هزار مشترک داره و 1 میلیون و 199 هزارو 999 نفر این مشکل رو ندارن . حالا شما هم اگه میخوای سیم کارتتو بفروش چرا الکی انگ دزدی به مردم میزنی؟ اگه مسلمونی باید بدونی که این کارت درست نیست. ما که استفاده میکنیم هر ماه هم قبض میاد هم توش تخفیف میزنه و هزینه ی اضافی هم نداره. در ضمن تا اونجایی که من میدونم کارگر و آذربایجان و نواب مرکز شهر هستن و خودم هر روز 6 ساعت تو اون منطقه هستم هیچ مشکلی هم نداره . (غرب تهران یعنی سمت آزادی و شهرک غرب و تهرانسر !!!!):18:
Maziar_69
11-04-2007, 23:18
سلام.
من شنيدم مخابرات به ايرانسل اخطار داده كه بايد مكالمه ها رو به حالت عادي دربياره (ثانيه اي)
آيا اين مطلب درسته؟
و اگر درسته بگيد از كي ثانيه اي مي شه؟
با تشكر از شما
والا مخابرات میگه ما اخطار دادیم ولی مدیر عامل ایرانسل میگه ما هیچگونه اخطاری دریافت نکردیم. هنوز چیزی معلوم نیست.
arman4459
11-04-2007, 23:28
معاون فنی ایرانسل، مدعی شد که این شرکت هیچگونه "اولتیماتوم 48 ساعتهای" در خصوص تبدیل تعرفه مکالمه از دقیقه به ثانیه، از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی دریافت نکرده است.
علیاصغر عینیپور، در گفتوگو با سیتنا، در خصوص تبدیل تعرفه مکالمه ایرانسل از دقیقه به ثانیه گفت: در پی دستورالعمل ارسالی از جانب سازمان تنظیم مقررات به منظور تبدیل تعرفه از دقیقه به ثانیه، اپراتور دوم پیشنهاد خود را دراین خصوص در اسفند ماه به این سازمان ارسال کرد.
وی، گفت: برای تبدیل تعرفه مکالمه، از لحاظ فنی با هیچگونه مشکلی مواجه نیستیم و شبکه از آمادگی برخوردار است و در صورت تائید سازمان تنظیم مقررات، تعرفه بر اساس ثانیه اعمال خواهد شد.
عینیپور، در خصوص جبران هزینههای محاسبه شده مشترکان ایرانسل بر اساس دقیقه به جای ثانیه، گفت: در صورتی که پیشنهاد شرکت ایرانسل مورد موافقت سازمان تنظیم مقررات قرار گیرد، "در صورت نیاز" جبران تعرفه، مطابق با قرارداد جبران خواهد شد.
arman4459
11-04-2007, 23:31
مدير عامل ايرانسل، گفت: ايرانسل در ارائه هداياي نوروزي خود به مشتركين كوتاهي نكرده و كليه فعاليتهاي اين شركت طبق قرار داد انجام ميگيرد و قانوني است.
مهندس عليرضا قلمبر دزفولي، درگفت و گو با ايلنا، با تاكيد بر اين كه طرح ثانيهاي كردن صورت حساب مشتركين ايرانسل به سازمان تنظيم مقررات ارسال شده است، اظهارداشت: تمام تغييرات نرم افزاري در سيستم بيلينگ ايرانسل انجام شده و در حال حاضر منتظر تاييد سازمان هستيم.
وي، با اظهار بياطلاعي از اولتيماتوم 48 ساعته سازمان تنظيم مقررات به اين شركت براي تغيير صورت حساب مكالمات مشتركين از دقيقه به ثانيه، تصريح كرد: تاكنون نامهاي از سوي سازمان مبني بر اين ضرب الاجل به دست ما نرسيده است.
دزفولي، با اشاره به قرارداد تحت ليسانس ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات، گفت: بايد براساس اين قرارداد و در چارچوب آن فعاليتهاي ايرانسل تحت نظارت قرار گيرد، ضمن اين كه كليه فعاليتهاي اين شركت تاكنون در چارچوب قرارداد بوده است.
وي، همچنين در خصوص ميزان تعرفه استفاده مشتركين از سرويس Gprs براي اتصال به شبكه اينترنت، يادآورشد: طرحي كه از سوي شركت ايرانسل به سازمان تنظيم مقررات براي تعرفه Gprs ارسال شد، بر مبناي محاسباتي خاص براي هر يك كيلوبايت دانلود اطلاعات 30 ريال در نظر گرفته شد كه اين ميزان هزينه تنها براي دانلود كردن حجم اطلاعات است و هزينهاي براي Access به اينترنت منظور نخواهد شد؛ اما تاكنون تاييد و يا تكذيبي در خصوص اين تعرفه از سازمان تنظيم مقررات مبني بر تعرفه 15 ريال هر كيلوبايت دريافت نكردهايم و هنوز اين تعرفه قطعي نيست.
مديرعامل ايرانسل، با بيان اين كه طي چند روز آينده تعرفه نهايي استفاده از Gprs ايرانسل اعلام خواهد شد، در خصوص نارضايتي مشتركين اين شبكه از صورتحسابهاي كاركرد، گفت: تمام مشتركين ميتوانند صورت حساب دقيق مكالمات خود و همچنين ريز مكالمات آن را دريافت كنند و در صورت بروز هرگونه اشكال با امور مشتركين اين شركت تماس بگيرند.
دزفولي، با تاكيد بر اين كه كليه آمار استفاده مشتركين ايرانسل در ايام نوروزي از هداياي اين شركت طي هفته جاري اعلام خواهد شد، خاطرنشان كرد: ايرانسل در اهداي هداياي نوروزي به مشتركان كه شامل مكالمه رايگان، مشاور رايگان و نيز سرويس Gprs مورد تمامي تعهدات خود را اجرايي كرده است.
وي، با بيان اين كه 55 شهر كشور تحت پوشش شبكه ايرانسل هستند، يادآورشد: كليه تعهدات اين شركت در سال 85 عملياتي شده است؛ به طوري كه در اسفند ماه سال 85 بالغ بر84 شهر آماده اضافه شدن به اين شبكه بودند كه به محض برقراري ترنسميشن با مخابرات وارد شبكه خواهند شد.
دزفولي، گفت: يك ميليون و 200 هزار مشترك تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار دارند.
وي، در خصوص برقراري سرويس رومينگ ايرانسل با اپراتورهاي داخلي كشور، اظهارداشت: اين طرح به سازمان تنظيم مقررات ارائه شده است و در صورت برقراري شرايط قرارداد، رومينگ ايرانسل با اپراتور اول و تاليا برقرار خواهد شد.
arman4459
11-04-2007, 23:38
ICTna.ir - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس قانون و طبق پروانه و مقررات, همه اپراتورهای درون کشور باید حتما خدمات خود را براساس ثانیه به مردم ارایه کنند .
به گزارش ایستنا دکتر محمد سلیمانی در گفتگو با سیمای جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه موضوع ثانیهای حساب شدن مکالمات بارها به شرکت ایرانسل اعلام شده است افزود: اگر اپراتوری خدمات خود را دقیقهای حساب کند, یقینا20 درصد اضافه تر از مشترکانش دریافت میکند.
وی با اشاره به اینکه مکالمات مشترکان باید ثانیهای حساب شود تا مبلغ اولیه اعلام شده اپراتورها تحقق یابد, گفت: در این زمینه به شرکت ایرانسل تذکر داده شد تا خدمات خود را شفاف به مردم ارایه دهد.
سلیمانی, دقیقهای حساب شدن مکالمات مشترکان ایرانسل را یکی از مشکلات وزارت ارتباطات با ایرانسل در نیمه دوم سال گذشته بیان کرد و افزود: براساس شکایاتی که در خصوص شفاف نبودن خدمات از ایرانسل شده است, این شرکت باید نوع خدمات ارایه شده خود را در فیش مکالمات مشتری به صورت شفاف اعلام کند.
وی اضافه کرد: این حق مشتری است که بداند چه خدماتی با چه قیمتی و در چه مدت زمانی دریافت کرده است و هیچ خدماتی نباید مبهم و مخفی باشد .
arman4459
11-04-2007, 23:40
اولتیماتوم 48 ساعته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، "آخر وقت اداری روز دوشنبه – 20 فروردین ماه –" به شرکت ایرانسل به صورت کتبی و از طریق فاکس ارسال شده و تاکنون هیچ پاسخ، پیشنهاد و تماسی در این خصوص از سوی مسوولان ایرانسل دریافت نشده است.
مهندس محمود خسروی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با سیتنا، با بیان این مطلب، تصریح کرد: شرکت ایرانسل، تا پایان وقت اداری امروز (چهارشنبه 22 فروردین ماه) برای پاسخگویی و تبدیل تعرفه مکالمات از دقیقه به ثانیه فرصت دارد.
خسروی، افزود: طبق اعلام به سازمان ارتباطات زیرساخت، پس از پایان این فرصت، به درخواستهای ایرانسل مبنی بر توسعه، لینک و برقراری ارتباط پاسخ داده نخواهد شد.
خسروی، در پایان از رسیدن موضوع به این مرحله به دلیل کوتاهی شرکت ایرانسل اظهار تاسف کرد.
javad2625
11-04-2007, 23:44
مگه نديديد خبري رو كه روي بعضي سايت ها اومده بود؟
مدير عامل ايرانسل گفته كه هيچ ابلاغيه اي مبني بر تعيين اولتيماتوم دريافت نكرده ايم. ما آماده تغيير تعرفه ها هستيم فقط نياز به مجوز مخابرات داريم.
(معلومه ميخوان گرون كنند كه مجوز ميخواند)
uspharshad
12-04-2007, 00:27
اينها روز اول داشتن دون مي پاشيدند ..... با سرويس هاي مجاني تا به موقعش پولشو دوبله و به هر طريقي از ما پس بگيرند...!
آقا من یه سوالی تو یه 10-12 صفحه پیش پرسیدم از بس همه تحویل گرفتین و جواب دادین گفتم بذار یه بار دیگم تکرار کنم ... !!! گوشی من نوکیا هست و نمی ذاره MMS بیشتراز 100kb بدم ! اخه تا 300 تا که میشه ! تو تنظیمات گوشیم گشتم فایده نداشت ! چیکار کنم؟
شما هم با دريافت صدا از طريق Mms مشكل دارين يا نه؟
چون وقتي من براي خودم يك فايل صوتي را ارسال ميكنم به جاش يه Mms از ايرانسل مي ياد كه ميگه نوع يا حجم فايل ايراد داره.
من حتي فايلهاي Mid و Mp3 زير 100 كيلوبايت را هم امتحان كردم ولي نشد.
از ساعت 18:00 امروز هم كه ايرانسل تو شهر ما(كرمانشاه) كلا قطع شده
نه ميشه تماس بگيري نه جواب بدي نه به اينترنت وصل بشي
تو شهر شما هم اين طوريه؟
فكر ميكنم ايرانسل داره نرخ مكالمه رو ثانيه اي ميكنه و به خاطر همين قطع شده
چون تا امشب فرصت داشت
خدا كنه فقط گرونش نكنه
اگه ثانيه ايش كنه و گرونش نكنه واقعا كه محشره
آره عزیز مشکل منم هست که صدانمی فرسته! بعدم تغیر محاسبه که باعث قطعی شبکه نمی شه که!اون مال ایراد دیگه ای هست.
فرق بین ایرانسل150000تومانی(ثابت)بااع تبا ریاش چیه؛تو هزینه مکالمه فرق فوکولند یاچی؟ممنون که جواب میدید.
GPRS
Connection Name:
Irancell-GPRS
Bearer:
GSM-GPRS/GPRS
APN:
mtnirancell
Home Page:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WAP Proxy:
10.131.26.138
Port:
9201
Service:
CO-WSP
HTTP Proxy:
10.131.26.138
Port:
8080
Service:
HTTP
آفرین به شما خیلی فکر کردید:31:
آخه عزیز من من به تو گفتم این گزینه هایی که مگید نداریم لطفا کسی خودش ان70 داره و وصل کرده بگه
آخه اینا هم تو سایت اصلی نوشته :11:
آخه عزیز من من به تو گفتم این گزینه هایی که مگید نداریم لطفا کسی خودش ان70 داره و وصل کرده بگه
آخه مگه میشه؟
خوب بلد نیستی حتما دیگه:13:
چرا منو ضایع میکنی؟:19:
راستی از دیروز دیگه علامت اینترنتم پرید.یعنی دیگه نمیتونم وصل بشم.واسه بقیه هم همینطوری شده یا نه؟:41:
آره javad33 اينترنت ما هم قطع شده
ببين SANBOR جان در ابتدا هر چي حساب اينترنتي درست كردي رو پاك كن كه با هم قاطي نشن
بعد بايد در قسمت تنظيمات يك ارتباط اينترنتي درست كني به اسم Irancell-GPRS (هر اسمي بذاري جواب ميده) بعد از داخل تنظيمات همين ارتباطي كه درست كردي برو به قسمت Access Point يا همون APN و اون رو بذار mtnirancell (اين يكي خيلي مهمه و حتما بايد همين باشه) حالا شما بايد با اين حساب وارد اينترنت بشين
شما براي وصل شدن به اينترنت به شماره پورت و آي پي هم نيازي داري چون بدون آي پي و پورت سريعتر به اينترنت وصل ميشه
پس براي اينترنت بايد يك اكانت بسازي كه APN رو mtnirancell بذاري و با اون اكانت وصل بشي
سخت بود؟
حالا براي تنظيمات MMS بايد يك اكانت ديگه به اسم Irancell-MMS (هر اسمي بذاري جواب ميده) درست كني و APN اون رو mtnirancell بذار بعد شماره درگاه رو 8080 بذار بعد شماره آي پي يا همون Address Proxy رو بذار
010.131.026.138 بايد حتما به اين شكل نوشته بشه يعني: (صفر يك صفر نقطه يك سه يك نقطه صفر دو شش نقطه يك سه هشت) چون صفر پشت اعداد خيلي مهمه و بايد حتما باشه اگه خود گوشيت اتوماتيك صفرها رو ميزنه كه هيچ در غير اين صورت بايد خودت صفرها رو وارد كني
بعد از اين كار بايد بري به قسمت تنظيمات مربوط به MMS در قسمت پيامها و در اونجا اون اكانتي رو كه براي MMS ساختي انتخاب كني و بعد در قسمت تنظيمات اون بايد سرور پيام(Message Server) رو بذاري
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خيلي مهمه و بايد دقيقا به همين شكل نوشته بشه) تا پيامهاي تصويريت از طريق اين سرور فرستاده بشه
در ضمن براي اتصال بايد حتما علامت G روي گوشيت ديده بشه
اگه نبود ايرادي نداره و مشكل از شبكس
كار زياد سختي نيس
ShahabSAMSUNG
12-04-2007, 12:22
آخه مگه میشه؟
خوب بلد نیستی حتما دیگه:13:
چرا منو ضایع میکنی؟:19:
راستی از دیروز دیگه علامت اینترنتم پرید.یعنی دیگه نمیتونم وصل بشم.واسه بقیه هم همینطوری شده یا نه؟:41:
این منطقه ایه.
مال منم وقتی خونه بودم یه مدت اینطور شده بود ولی جاهای دیگه که می رفتم اینترنتش فعال بود!!!
نگران نباش. چند روز دیگه درست میشه.
من نوکیا ان70 دستم اومده بود. تنظیمات خود ایرانسل رو که فرستاد، save کردم و دیگه هیچ مشکلی نداشتم.
ذخيره شماره تماس گيرنده
اين سرويس از تاريخ يكم ارديبهشت ماه 86 در دسترس خواهد بود.
سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده (Who Called):
اين سرويس شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.
اين سرويس و سرويس پيام گير صوتي نمي توانند همزمان فعال باشند. شما تنها مي توانيد از يكي از دو سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده يا پيام گير صوتي در يك زمان استفاده نماييد.
درحال حاضر سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده بر روي سيم كارتهاي موجود فعال مي باشد.
چگونه مي توانيد سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را مجدداً فعال نماييد؟
اگر شما سرويس پيام گير صوتي را فعال كرده و اكنون مايليد آنرا به سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده تغيير دهيد مي توانيد با شماره گيري *SEND #3*1*3*130 اين سرويس را غيرفعال نماييد.
نكته: لطفاً توجه داشته باشيد درصورتيكه تماسها را به "پيام گير صوتي" و يا " ذخيره تماس شماره گيرنده" منتقل نماييد، ديگر امكان انتقال تماس به يك شماره ديگر را نداريد.
چگونه مي توانيد سرويس "ذخيره شماره تماس گيرنده" را غيرفعال نماييد؟
شما مي توانيد اين سرويس را هر زمان با شماره گيري *SEND #4*1*3*130 غيرفعال نماييد.
هزينه ها:
اين سرويس براي مشتركان ام تي ان ايرانسل رايگان است ولي تماس گيرندگان بابت استفاده از اين سرويس هزينه پرداخت مي نمايند.
تماسها را مي توان تنها به يك شماره ديگر و يا به "ذخيره شماره تماس گيرنده/ پيام گير صوتي" منتقل نمود. به عبارت ديگر تنها مي توانيد يكي از اين دو حالت را انتخاب كنيد و امكان فعالسازي هردو به صورت همزمان وجود ندارد.
من نمیدونم تقریبا دو , سه هفته دارم از یه همچین چیزی استفاده میکنم ( خیلی بدردم خورده )اگه قراره که راه بیافته من تا حالا توهم میدیم .
وقتی گوشی خاموشه یا در دسترس نیست کسی که با من تماس میگیره شماره اش رو میفرسته اگر هم پیغام صوتی داشته باشه به 100 زنگ میزنم برام پخش میکنه
آره عزیز مشکل منم هست که صدا نمی فرسته!
خب vahooli جان بايد حالا چي كار كنيم؟
مگه اينا رو سايتشونم ننوشتن و هزار دفعم توي راديو و تلويزيون و سريال باغ مظفر و... اين همه تبليغ نكردن كه MMS براي ارسال متن و تصاوير و صوت و فيلم به كار ميره پس چرا صدا ها رو دريافت نميكنه و فيلمها رو بدون صدا و فريم به فريم دريافت ميكنه؟
وقتي صداها و فيلمها رو به ايميلم ميفرستم و بعد ميارمش درسته ولي وقتي براي شماره اي از ايرانسل اونو ارسال ميكنم مشكل داره و به جاي اون يه MMS كه حاوي متن خطاس رو دريافت ميكنه!
اين كارم با چند نوع گوشي ديگه هم امتحان كردم ولي جواب نميده
حالا از شما دوستان عزيز ميخوام كه شما هم يه فايل صدا رو براي خودتون ارسال كنين بعد ببينين كه هنگام دريافت, فايل درست دريافت ميشه يا پيغام خطا ميده؟
و اگه جواب داد بگين كه تو كدوم شهرين و با چه گوشي اين كارو انجام دادين؟
خواهشا جواب بدين
TheMohammad
12-04-2007, 14:26
خب vahooli جان بايد حالا چي كار كنيم؟
مگه اينا رو سايتشونم ننوشتن و هزار دفعم توي راديو و تلويزيون و سريال باغ مظفر و... اين همه تبليغ نكردن كه MMS براي ارسال متن و تصاوير و صوت و فيلم به كار ميره پس چرا صدا ها رو دريافت نميكنه و فيلمها رو بدون صدا و فريم به فريم دريافت ميكنه؟
وقتي صداها و فيلمها رو به ايميلم ميفرستم و بعد ميارمش درسته ولي وقتي براي شماره اي از ايرانسل اونو ارسال ميكنم مشكل داره و به جاي اون يه MMS كه حاوي متن خطاس رو دريافت ميكنه!
اين كارم با چند نوع گوشي ديگه هم امتحان كردم ولي جواب نميده
حالا از شما دوستان عزيز ميخوام كه شما هم يه فايل صدا رو براي خودتون ارسال كنين بعد ببينين كه هنگام دريافت, فايل درست دريافت ميشه يا پيغام خطا ميده؟
و اگه جواب داد بگين كه تو كدوم شهرين و با چه گوشي اين كارو انجام دادين؟
خواهشا جواب بدين
من Nokia 6680 دارم ، اصلا نمیشه فایل mp3 یا mid رو وارد کنی ، خود گوشی ارور میده !
ولی یکی از آشناها با موتورولا برام یه آهنگ فرستاده بود ولی خب آهنگ نبود، wav رو امتحان کردین ؟
بعد از اين كار بايد بري به قسمت تنظيمات مربوط به MMS در قسمت پيامها و در اونجا اون اكانتي رو كه براي MMS ساختي انتخاب كني و بعد در قسمت تنظيمات اون بايد سرور پيام(Message Server) رو بذاري
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (خيلي مهمه و بايد دقيقا به همين شكل نوشته بشه) تا پيامهاي تصويريت از طريق اين سرور فرستاده بشه
كار زياد سختي نيس
ایول فقط یه کاری اگه میشه یه موبایل n70 بردار و دوباره همین قسمت که من تو نقل قول گذاشتم نگاه کن هست
خدا وکیلی نیست
مهدی 2007
12-04-2007, 19:53
اینترنت اینجا هم حدودا یه روز هست که قطعه!
فکر کنم دارن پولیش میکنن!
حدود یه 6-5 ماه پیش بود که هفته نامه عصرارتباط مصاحبه ای با اقای دزفولی کرده بود.توی اون مصاحبه و چند جای دیگه من با چشمای خودم ( که می دونم خود شماهام بعضیاتون حتما می دونین) دیدم که ایرانسل طبق قرارداد مجاز به تعیین نرخ مکالمه تا 20% بیشتراز ارتباطات سیار هست....! فقط 20% ! که با نرخ 44/7 ارتباطات سیار میشه معادل حداکثر 55 تومن ! اون وقت اینا می خوان ( که دم سازمان تنظیم مقررات رادیویی گرم که حسابی جلو کلاش بازیا اینارا گرفته) به 76 تومن افزایش بدن یعنی بیشتراز 60%!
حالا هی دلسوزی برا این اقا و بقیشون کنین بگین این سازمان مقررات رادیویی فلان و بیصار ...! من بازم بگم ای ول به ایرانسل که یه تحولی ایجاد کرد اما به نظر من نباید الکی سینه سپر کردو حمایت کرد.اگه ارتباطات سیار طی 10-11 سال خورده خورده بد قولی کردا زیر آبکی رفت این ایرانسل یا بهتر اسم سهام دار ایرانیشا بیاریم طی 5-6 ماه علنا دیگه حتی زیر قراردادم میزنه!
arman4459
13-04-2007, 01:57
حدود یه 6-5 ماه پیش بود که هفته نامه عصرارتباط مصاحبه ای با اقای دزفولی کرده بود.توی اون مصاحبه و چند جای دیگه من با چشمای خودم ( که می دونم خود شماهام بعضیاتون حتما می دونین) دیدم که ایرانسل طبق قرارداد مجاز به تعیین نرخ مکالمه تا 20% بیشتراز ارتباطات سیار هست....! فقط 20% ! که با نرخ 44/7 ارتباطات سیار میشه معادل حداکثر 55 تومن ! اون وقت اینا می خوان ( که دم سازمان تنظیم مقررات رادیویی گرم که حسابی جلو کلاش بازیا اینارا گرفته) به 76 تومن افزایش بدن یعنی بیشتراز 60%!
حالا هی دلسوزی برا این اقا و بقیشون کنین بگین این سازمان مقررات رادیویی فلان و بیصار ...! من بازم بگم ای ول به ایرانسل که یه تحولی ایجاد کرد اما به نظر من نباید الکی سینه سپر کردو حمایت کرد.اگه ارتباطات سیار طی 10-11 سال خورده خورده بد قولی کردا زیر آبکی رفت این ایرانسل یا بهتر اسم سهام دار ایرانیشا بیاریم طی 5-6 ماه علنا دیگه حتی زیر قراردادم میزنه!
منم این مصاحبه رو خوندم دوست عزیزمون کاملا درست میگه.اصلا از اول هم مبنا همین بود.حالا نمیدونم چی شده.
متاسفانه تو ایران وقتی خرشون از پل گذشت همه چیز فراموش میشه
nedayechakavak
13-04-2007, 02:08
سلام کسی می دو نه چند درصد تهران تحت پوشش ایرانسله ؟ چون ما ساکن شهران هستیم نزدیکه فرهنگسرا تو فلکه دوم شهران که آنتن کلا می خوابه تو خیابان شهران هم هر جاش یکجوریه . تو خونه ما هم که حتما باید بیای دم پنجره تا شاید صدایی بیاد و بره ! من یک بار کل خیابان شهران رو با ماشین طی کردم دقیقا می تونم بگم که تقریبا 30 در صد قابل قبوله حالا توی خیابونای فرعی وکوچه ها رو خودتون حدس بزنید! من سه ماهه که اعتباریشو خریدم 6 سال هم 912 داشتم ولی به ایرانسل اطمینان کردم و 912 ام رو فروختم تو سایت ایرانسل هم اگر برید شهران رو جزو پوشش کامل زده ! حالا کسی برای این تضاد توجیهی داره ؟ امیدوارم هر چه زودتر پوشش بدن چون امیدم داره یواش یواش به ناامید تبدیل می شه .:41:
والا مخابرات میگه ما اخطار دادیم ولی مدیر عامل ایرانسل میگه ما هیچگونه اخطاری دریافت نکردیم. هنوز چیزی معلوم نیست.
خوب 50 %
50%:21:
از اونا اره از اینا
نه
arman4459
13-04-2007, 03:21
در اولین بهار ...
با ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان
به استقبال اولین تابستان ایرانسل می رویم!
ایرانسل به مشترکین سیم کارت دائمی که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت 1386 به شبکه ایرانسل بپیوندند، تا پایان تیر ماه 1386ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان هدیه می دهد. با استفاده از این فرصت طلایی از هم اکنون به استقبال تابستانی به یاد ماندنی بروید!
• تنها آن دسته از مشترکین سیم کارت دائمی در این طرح شرکت داده می شوند که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت ثبت نام خود را تکمیل کرده و اولین تماس خود را برقرار کرده باشند. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.
• توجه فرمایید که هدیه "ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان" تنها مختص همان ماه بوده و اگر در آن ماه از کل 1000 دقیقه رایگان خود استفاده نکنید، دقایق مصرف نشده از بین می رود و به هزار دقیقه ماه بعدتان اضافه نخواهد شد.
به این ترتیب:
هزار دقیقه اول برای 25 فروردین تا 31 فروردین
هزار دقیقه دوم برای 1 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت
هزار دقیقه سوم برای 1 خرداد تا 31 خرداد
هزار دقیقه چهارم برای 1 تیر تا 31 تیر
• لازم به ذکر است، هزار دقیقه رایگان صرفاً مکالمات بین خطوط ایرانسل را شامل می شود.
• در هر تماس کمتر از 30 دقیقه، صرفنظر از مدت مکالمه، شما تنها هزینه دقیقه نخست را می پردازید. بدین ترتیب به عنوان مثال در یک مکالمه 19 دقیقه ای تنها هزینه دقیقه اول محاسبه شده و 18 دقیقه دیگر رایگان خواهد بود. کلیه تماس ها بر مبنای واحدهای یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بنابراین، اگر قسمتی از یک دقیقه را نیز مصرف کرده باشید، کل یک دقیقه به حسابتان منظور می گردد.
• همچنین، در راستای سیاستهای ایرانسل جهت رعایت مساوات و ایجاد امکان برخورداری از تسهیلات برای تمام مشترکین گرامی، توجه فرمایید اگر مکالمه شما بیش از 30 دقیقه باشد، مدت آن به بخشهای 30 دقیقه ای تقسیم می شود. به این ترتیب، در هر 30 دقیقه، هزینه دقیقه نخست محاسبه شده و دقایق باقیمانده رایگان خواهد بود.
به عبارت ساده، هزینه مکالمه به این ترتیب محاسبه خواهد شد: با شروع مکالمه، هزینه دقیقه اول محاسبه شده و به محض پایان 30 دقیقه اول و با وارد شدن به دقیقه 31، هزینه یک دقیقه دیگر نیز محاسبه خواهد شد؛ به همین ترتیب تا پایان مکالمه. به این ترتیب، چه یک ثانیه صحبت کرده باشید و چه 30 دقیقه، تنها هزینه 1 دقیقه را می پردازید. همینطور چه 31 دقیقه صحبت کرده باشید چه 60 دقیقه، هزینه دو دقیقه را می پردازید و الی آخر.
• توجه فرمایید این طرح تنها ویژه مشترکین طرح "پرداخت ماهیانه دقیقه ای" بوده و درصورت تغییر طرح تعرفه، دقایق رایگان دیگر به مشترکین تعلق نمی گیرد.
كار زياد سختي نيس
ایول فقط یه کاری اگه میشه یه موبایل n70 بردار و دوباره همین قسمت که من تو نقل قول گذاشتم نگاه کن هست
خدا وکیلی نیست
nedayechakavak
13-04-2007, 10:14
سلام
کسی می دو نه چند درصد تهران تحت پوشش ایرانسله ؟ چون ما ساکن شهران هستیم نزدیکه فرهنگسرا .
تو فلکه دوم شهران که آنتن کلا می خوابه تو خیابان شهران هم هر جاش یکجوریه . تو خونه ما هم که حتما باید بیای دم پنجره تا شاید صدایی بیاد و بره !(خیلی بده ) من یک بار کل خیابان شهران رو با ماشین طی کردم دقیقا می تونم بگم که تقریبا 30 در صد قابل قبوله حالا توی خیابونای فرعی وکوچه ها رو خودتون حدس بزنید! من سه ماهه که اعتباریشو خریدم 6 سال هم 912 داشتم ولی به ایرانسل اطمینان کردم و 912 ام رو فروختم تو سایت ایرانسل هم اگر برید شهران رو جزو پوشش کامل زده ! حالا کسی برای این تضاد توجیهی داره ؟ امیدوارم هر چه زودتر پوشش بدن چون امیدم داره یواش یواش به ناامید تبدیل می شه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
لطفا نظر بدین .
من نوکیا ان70 دستم اومده بود. تنظیمات خود ایرانسل رو که فرستاد، save کردم و دیگه هیچ مشکلی نداشتم.
عزیز جان میشه اون اس ام اسی کا از طرف ایرانسل برات اومد رو برام مفرستی
كار زياد سختي نيس
خدا وکیلی نیست
javad2625
13-04-2007, 11:26
1000 دقيقه مكالمه رايگان
--------------------------------------------------------------------------------
در اولین بهار ...
با ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان
به استقبال اولین تابستان ایرانسل می رویم!
ایرانسل به مشترکین سیم کارت دائمی که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت 1386 به شبکه ایرانسل بپیوندند، تا پایان تیر ماه 1386ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان هدیه می دهد. با استفاده از این فرصت طلایی از هم اکنون به استقبال تابستانی به یاد ماندنی بروید!
• تنها آن دسته از مشترکین سیم کارت دائمی در این طرح شرکت داده می شوند که در فاصله 25 فروردین تا 31 اردیبهشت ثبت نام خود را تکمیل کرده و اولین تماس خود را برقرار کرده باشند. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل 150 هزار تومان می باشد.
• توجه فرمایید که هدیه "ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان" تنها مختص همان ماه بوده و اگر در آن ماه از کل 1000 دقیقه رایگان خود استفاده نکنید، دقایق مصرف نشده از بین می رود و به هزار دقیقه ماه بعدتان اضافه نخواهد شد.
به این ترتیب:
هزار دقیقه اول برای 25 فروردین تا 31 فروردین
هزار دقیقه دوم برای 1 اردیبهشت تا 31 اردیبهشت
هزار دقیقه سوم برای 1 خرداد تا 31 خرداد
هزار دقیقه چهارم برای 1 تیر تا 31 تیر
• لازم به ذکر است، هزار دقیقه رایگان صرفاً مکالمات بین خطوط ایرانسل را شامل می شود.
• در هر تماس کمتر از 30 دقیقه، صرفنظر از مدت مکالمه، شما تنها هزینه دقیقه نخست را می پردازید. بدین ترتیب به عنوان مثال در یک مکالمه 19 دقیقه ای تنها هزینه دقیقه اول محاسبه شده و 18 دقیقه دیگر رایگان خواهد بود. کلیه تماس ها بر مبنای واحدهای یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بنابراین، اگر قسمتی از یک دقیقه را نیز مصرف کرده باشید، کل یک دقیقه به حسابتان منظور می گردد.
• همچنین، در راستای سیاستهای ایرانسل جهت رعایت مساوات و ایجاد امکان برخورداری از تسهیلات برای تمام مشترکین گرامی، توجه فرمایید اگر مکالمه شما بیش از 30 دقیقه باشد، مدت آن به بخشهای 30 دقیقه ای تقسیم می شود. به این ترتیب، در هر 30 دقیقه، هزینه دقیقه نخست محاسبه شده و دقایق باقیمانده رایگان خواهد بود.
به عبارت ساده، هزینه مکالمه به این ترتیب محاسبه خواهد شد: با شروع مکالمه، هزینه دقیقه اول محاسبه شده و به محض پایان 30 دقیقه اول و با وارد شدن به دقیقه 31، هزینه یک دقیقه دیگر نیز محاسبه خواهد شد؛ به همین ترتیب تا پایان مکالمه. به این ترتیب، چه یک ثانیه صحبت کرده باشید و چه 30 دقیقه، تنها هزینه 1 دقیقه را می پردازید. همینطور چه 31 دقیقه صحبت کرده باشید چه 60 دقیقه، هزینه دو دقیقه را می پردازید و الی آخر.
• توجه فرمایید این طرح تنها ویژه مشترکین طرح "پرداخت ماهیانه دقیقه ای" بوده و درصورت تغییر طرح تعرفه، دقایق رایگان دیگر به مشترکین تعلق نمی گیرد.
13-04-2007, 12:58
عزیز جان میشه اون اس ام اسی کا از طرف ایرانسل برات اومد رو برام مفرستی
عزیز دلم، اون پیغام ها رو نمیشه forward کرد :41:
بعدش هم، الان که دیگه اون گوشی دستم نیست.
TheMohammad
13-04-2007, 13:21
خدا وکیلی نیست
شما باید موقعی که کانکشن رو میسازد برای mms قسمت homepage رو بذارید همون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا جون این همه از این ایرانسل بی پدر و مادر حمایت نکنید
همه میدونیم این راهی که ایرانسل پیش گرفته ......
ایران سل رو باید انداخت توی آشغال دونی
من متاسفم که ایرانسل خریدم
این همه هدایای میدونید چیه؟
تا حالا روباه ندیدید؟
بابا سرتونو نکنید توی برف
تا حالا شرکت بزرگی به اندازه ایرانسل ندیده بودم که چنین شرارت ها و گند کاریهایی بالا بیاره
بشینید یکم فک کنید میفهمید چی به چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
hamid_1367
13-04-2007, 14:21
آقا من از 15 فروردین به بعد کلی رفتم با کارتم تو اینترنت ولی از اعتبارش هیچی کم نکرده...
میخواستم بپرسم که آیا امکانش هست که یدفه کم کنه...
آخه اگه یدفه کم کنه خیلی نامردی کرده و حق و حقوق مشترکینش رو زیر پا گذاشته...
فرق بین ایرانسل150000تومانی(ثابت)بااع تبا ریاش چیه؛تو هزینه مکالمه فرق فوکولند یاچی؟ممنون که جواب میدید.
کسی نبود بگه فرقشون رو؟
alfa24nano
13-04-2007, 16:39
تو هزینه
اعتباری 68 تومان
داعم 49.9 تومان
تو هزینه
اعتباری 68 تومان
داعم 49.9 تومان
اعتباري62تومن
دائمي49تومن
jeffyjoon
13-04-2007, 22:07
تا حالا روباه ندیدید؟
تا حالا شرکت بزرگی به اندازه ایرانسل ندیده بودم که چنین شرارت ها و گند کاریهایی بالا بیاره
بشینید یکم فک کنید میفهمید چی به چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
کاملاً موافقم فقط بدرد سطل آشغال می خوره. متاسفانه با یه شرکت دزد سروکار داریم!!!
تا حالا روباه ندیدید؟
خبرهاي لينکهاي زير رابخوانيد وقضاوت کنيدکه واقعاً معلوم است که توي اين بازار اپراتور دومي يا ايرانسل چه خبر است ،اول با آن همه شرط و شروط و اگرها ،مکالمه رايگان
بعد خيال زياد کردن تعرفه ، شما قضاوت کنيد غير از دان پاشيدن و به دام انداختن معني ديگه اي دارد يانه ؟
javad2625
13-04-2007, 23:57
تاريخ عضويت: Sep 2006
--------------------------------------------------------------------------------
آقا من از 15 فروردین به بعد کلی رفتم با کارتم تو اینترنت ولی از اعتبارش هیچی کم نکرده...
میخواستم بپرسم که آیا امکانش هست که یدفه کم کنه...
آخه اگه یدفه کم کنه خیلی نامردی کرده و حق و حقوق مشترکینش رو زیر پا گذاشته...
من هم دوبار توي دو روز مختلف امتحان كردم هيچي كم نكرد. اما با تجربه اي كه تو عيد برام پيش اومد ديگه جرات ريسك ندارم. آخه از يكم تا 15 فروردين كه شيراز بودم هر چي اس ام اس ميزدم چيزي كم نميكرد من هم تا ميتونستم گروهي ميفرستادم. بعد كه برگشتم تهران يكدفعه 2000 تومن كم كرد.
حالا اگه كسي از اعتبارش زياد نمونده بره تا ميتونه اينترنت رايگان حال كنه كه همين امروز و فردا مشكل رو هر چي هست برطرف مي كنند.
Maziar_69
14-04-2007, 00:20
اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري***
تا حالا شده با عزیزت پای موبایل در حال صحبت باشی وهمش تو فکر نرخ زیاد مکالمت و قبض سر ماه باشی؟
تو هم دوست داری به مخابرات یه حال واقعا اساسی بدی؟
به مخابرات یه حاله اساسی مثل اون حالی که داری عزیزت با موبایل حرف می زنی ونگران نرخ مکالمه هستی واز یه طرف روت نمیکنه به طرف بگی پول موبایلم زیاد میاد وباید قطع کنم ولی از ته دلت نمی خوای رو بدی؟
اگه دوست داری پس مطلب زیر رو حتما بخون!!
در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند (اينو ديگه جدي بگير) اين دفعه چهارمه ولي بزرگترينشونه!
اگر هم این نوشته رو به امضا تون تونوشته پیوند بزنید دیگه خیلی توپ میشه!
14-04-2007, 00:31
تو هزینه
اعتباری 68 تومان
داعم 49.9 تومان
عزیز اعتباری 62 تومنه نه 68 تومن :18: تالیا نیست که !!!!!!
خدا وکیلی نیست
بايد بري به قسمت
Message -Message Settings-Multimedia Message-Connection Settings-Edit Active Multimedia Settings-Home Page
بعد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در قسمت Home Page وارد ميكني
والسلام نامه تمام
بابا همه يه ماهه وصل شدن تازه ميخواي الان وصل بشي!!!
بي خيال
ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازس
من Nokia 6680 دارم ، اصلا نمیشه فایل mp3 یا mid رو وارد کنی ، خود گوشی ارور میده !
ولی یکی از آشناها با موتورولا برام یه آهنگ فرستاده بود ولی خب آهنگ نبود، wav رو امتحان کردین ؟
با WAV هم امتحان كردم
به ايميل ميفرسته ولي از روي گوشي دريافت نميكنه و به جاش همون MMS خطا مي ياد!!!
uspharshad
14-04-2007, 10:14
تا حالا شده با عزیزت پای موبایل در حال صحبت باشی وهمش تو فکر نرخ زیاد مکالمت و قبض سر ماه باشی؟
به مخابرات یه حاله اساسی مثل اون حالی که داری عزیزت با موبایل حرف می زنی ونگران نرخ مکالمه هستی واز یه طرف روت نمیکنه به طرف بگی پول موبایلم زیاد میاد وباید قطع کنم ولی از ته دلت نمی خوای رو بدی؟
در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند (اينو ديگه جدي بگير) اين دفعه چهارمه ولي بزرگترينشونه!
mosi7616
14-04-2007, 11:49
اقا من میفروشم
کسی خریدار هست
09357707780
خسته شدم از دست این ایرانسل
habibinaj
14-04-2007, 12:31
اقا من میفروشم
کسی خریدار هست
09357707780
خسته شدم از دست این ایرانسل
فکر نکنم بتونی راحت بفروشی!!
یکی از مشکلات ایرانسل همینه!!
Ghasem.M
14-04-2007, 12:42
دوستان براي من قبض موبايل اومد معلوم شد كه sms روز 29 فروردين رايگان نبوده بدبخت شدم از اين ايرانسل كوفتي
چرا دعوا میکنین
تا حالا قرارداد مشترکین ایرانسل رو کسی خونده یا نه
این لینک رو هم مخالفها بخونند هم موافقها
حساب دستتون میاد
اگه حوصله ندارین دو تا از مهمترین هاش رو مینویسم
1- ایرانسل هر وقت دلش بخواد بدون کسب اجازه خط مشترک رو قطع میکنه
2- ایرانسل هر وقت که بازهم دلش بخواد میتونه قیمتش رو زیاد کنه
در هر دو بند فوق مشترک حق اعتراض نداره
( برداشت من اینطوری بوده ولی قبل از خرید سیم کارت این قرارداد رو کاملا خونده بودم (
چرا دعوا میکنین
حساب دستتون میاد .
من خودم قبل از خرید این قرارداد رو خونده بودم و شرایطش رو پذیرفته ام
چرا دعوا میکنین
حساب دستتون میاد .
من خودم قبل از خرید این قرارداد رو خونده بودم و شرایطش رو پذیرفتم
آقا نكنه قضيه اين Gprs كه فعلا مجانيه، مثل اس ام اس بشه! ( يعني بعدن معلوم بشه كه مجاني نبود)
jeffyjoon
14-04-2007, 14:37
اون دوستانی که از ایرانسل دفاع می کردن، کجان؟ چند وقته صداشون در نمی آد.
همونا که می گفتن من دروغ می گم!!
حتماً بعد از دیدن قبضاتون نظر شما هم عوض شده!!
pedram_behrang
14-04-2007, 14:47
به hfb
دوست عزيز، چند تفاوت بين اين دو سيمكارت وجود داره. اول با اونهايي كه بيشتر به گوش خوردن شروع ميكنم:
اولين و علنيترين تفاوت بين سيم كارت اعتباري و دايمي، در قيمت خود سيم كارت است، كه همونطور كه احتمالاً خودت هم ميدوني، سيمكارت اعتباري رو به قيمت 29.500 تومان و دايمي رو به قيمت 150.000 تومان در بازار ميفروشند.
دومين نكته همونجور كه ساير دوستان اشاره كردن هزينه مكالمه است كه در سيمكارت اعتباري 620 ريال بر دقيقه و در دايمي 499 ريال بر دقيقه است.
سومين تفاوت در امكان رومينگ بينالملل هست. در سيم كارت اعتباري ايرانسل شما امكان استفاده از سرويس رومينگ بينالملل رو ندارين ولي با دايمي ميتونين در مسافرت خارج هم از سيم ايرانسل خودتون استفاده كنين.
چهارمين تفاوت امكان استفاده از سرويس E-care است. در حال حاضر فقط با داشتن سيم كارت دايمي ميشه از سرويس كنترل اينترنتي حساب براي بررسي عملكرد استفاده كرد. چنين خدمتي براي سيمكارت اعتباري فعلاً فعال نيست.
اين تا جايي بود كه من حضور ذهن داشتم. اگه بقيه دوستان نكتهاي براي اضافه كردن داشته باشند، من از ديدنش خوشحال ميشم.
pedram_behrang
14-04-2007, 14:54
من با گفته CD-rw كاملاً موافقم كه بهجاي عكسالعملهاي عصبي و جانبداري بيدليل بهتره آدم يه خورده چشماشو بيشتر باز كنه و آگاهانه تصميم بگيره. خوندن قراردادي كه در اختيار همه ما گذاشته شده ميتونه از پشيمونيهاي آينده جلوگيري كنه.
اين رو بدونين كه يه شركت تجاري اولين چيزي كه بهش فكر ميكنه، درآمدزايي و سود بيشترشه. ايرانسل كشته مرده چشم و ابروي ايرانيها نيست كه به اونها اينترنت مجاني بده. همين كه سرويسي به اين كشور آورده كه كلي كار آدم رو راه مياندازه، براي من به اندازه كافي خوشحال كننده است.
نميدونم تا حالا براتون پيش اومده كه يه ايميل خيلي مهم رو بايد دريافت كنين و وسط زمين و آسمون دنبال يه كافينت بگردين؟ با هزار دردسر كه آدرس يه كافينت رو گرفتين، كلي توي ترافيك بمونين و كلي هم پياده راه برين و وقتي رسيدين ببينين براي نهار تعطيل كردن؟
آگاهانه انتخاب كردن و استفاده صحيح از تكنولوژي جلوي خيلي از مشكلات رو ميگيره.
pedram_behrang
14-04-2007, 15:00
اين قضيه جيپياراس هم براي ما شده معضل. راستشو بخواين من هم خيلي دست به عصا از اين سرويس استفاده ميكنم، چون هنوز معلوم نيست كه بعد از قطعي شدن تعرفه، آيا ايرانسل هزينه كل كاركرد بعد از 15 فروردين رو يه جا حساب ميكنه يا نه؟
البته از نظر قانوني بخواين حساب كنين، از اونجايي كه ايرانسل اعلام كرده كه از 15 فروردين به بعد اين سرويس پوليه و هزينهاش هم 3 تومن بر كيلوبايته، پس به نظر من محقه كه اين هزينه رو كم كنه.
ولي... از طرفي، چون در سيمكارت اعتباري فرد فقط ميتونه به اندازه اعتبارش از تلفن استفاده كنه، از اونجا كه ممكنه يك دفعه هزينه استفاده از اينترنت از كل اعتبار بسيار بيشتر بشه، به نظر من ايرانسل حق نداره كه هزينه استفاده رو در آينده يك جا كم كنه.
خوشحال ميشم نظرات شما رو بدونم.
pedram_behrang
14-04-2007, 15:11
يكي از دوستان اشاره كردن كه ايرانسل طبق قراردادش با دولت، ميتونه تعرفه رو تا 20% بالاتر از ارتباطات سيار ارايه كنه.
طبق آخرين اطلاعاتي كه من دارم طيف قيمتي كه ايرانسل اجازه داره ارايه بكنه، از 20% ارزونتر تا 40% گرونتر از سرويس شركت ارتباطات سيار هست.
يعني اگر تعرفه ارتباطات سيار رو 447 ريال در نظر بگيريم، ايرانسل اجازه داره بين حداقل 358 ريال تا حداكثر 625 ريال روي هر دقيقه مكالمه قيمت بگذاره. كه همونطور كه ميبينين تعرفه سيمكارت اعتباري با تفاوت 5 ريال، نزديك به سقف مجاز تعرفهاي از طرف ايرانسل هست.
pedram_behrang
14-04-2007, 15:21
اگه تويه تهران، شيراز، مشهد، تبريز، اصفهان يا مركز استانها زندگي ميكنين، هيچكدوم!!
درحالحاضر ايرانسل بهخاطر پالسهاي يك دقيقهاي اصلاً به صرفه نيست و من سيمكارت تاليا رو قوياً براي اين شهرها به شما پيشنهاد ميكنم.
كيفيت تاليا در تهران (شهري كه من الان زندگي ميكنم) در صدر هست. صداي كاملاً صاف، آنتندهي قوي، شبكه آزاد و مكالمه بدون قطعي. اين فاكتورها بهعلاوه ارزونتر تموم شدن مكالمه بهخاطر پالس (نكته بالا)، به شدت به اين طرف راهنمايي ميكنه كه سيم كارت تاليا (البته كاركرده چون صفرش بيخودي گرونه) خريداري بشه.
pedram_behrang
14-04-2007, 15:50
خب اگه اصرار به خريدن ايرانسل داشته باشين،:20: بعد از تفاوتهايي كه در چند پست پيش نوشتم، بايد اين نكته رو اضافه كنم كه اغلب افراد يه محاسبه ريالي هم ميكنند.
خب، طبيعتاً همه ميخوان كه هزينهاي كه براي هر دقيقه مكالمه ميدن ارزونتر تموم شه و با خودشون حساب ميكنن كه دقيقهاي 50 تومن خيلي ارزونتر از 62 تومن هست! اين محاسبه در نظر اول ميتونه منطقي به نظر برسه. يعني 12 تومن كمتر براي هر دقيقه براي مكالمه. ولي... اين كل داستان نيست. من توجه شما رو به محاسبه زير جلب ميكنم:
قيمت سيمكارت اعتباري الآن 29.500 تومان هست. فرض كنيم 30 هزار تومان.
قيمت سيمكارت دايمي 150.000 تومان هست.
وقتي سيمكارت دايمي بهجاي اعتباري خريداري بشه، مبلغ 120 هزار تومان بيشتر براي اين سرويس پرداخت خواهد شد.
خب، حالا اگه اين مبلغ 120 هزار تومان رو به تفاوت قيمت هر دقيقه مكالمه يعني 12 تومان در دقيقه تقسيم كنيم، به عدد 10 هزار ميرسيم. اين عدد 10.000 هزار چه معني داره؟
10.000 يعني تعداد دقيقههايي كه اگه با تلفن اعتباري صحبت بشه، تفاوتي بين قيمت سيمكارتها وجود نخواهد داشه. اگه بخوام روشنتر بگم، تازه بعد از 10 هزار دقيقه است كه شما داريد واقعاً دقيقهاي 62 تومن براي مكالمه ميپردازيد. تا اون موقع در واقع مكالمه شما همون دقيقهاي 50 تومان دايمي ميافته.
حالا هر فرد معمولي اين 10 هزار دقيقه در چند روز يا چند ماه مصرف ميكنه؟
اگر فرض كنيم بهطور ميانگين هر فرد 15 دقيقه در روز صحبت كنه (آمارها 5 دقيقه در روز رو اعلام ميكنن) چيزي معادل 666 روز ميشه. يعني چيزي نزديك 2 سال!! بعد از 2 سال شما شروع ميكنيد به هزينه بيشتري براي هر دقيقه مكالمه پرداختن.
با توجه به شناختي كه من از روند كاري اپراتورها در ايران دارم، پيشبيني ميكنم در 2 سال آينده سيمكارت اپراتورهاي خصوصي مجاني خواهد شد.
با توجه به اين محاسبه، من سيمكارت اعتباري ايرانسل رو پيشنهاد ميكنم.
شنونده نظرات شما هستم.
---------------------------
توجه:
*(اين محاسبه با نرخهاي امروز مكالمات انجام شده)
**(اين محاسبه تنها براي اطلاع شما است، مسووليت هر گونه تصميمگيري به عهده مصرفكننده بوده :46: و اينجانب از كليه موارد حقوقي سلب مسووليت ميكنم!!!)
خب اگه اصرار به خريدن ايرانسل داشته باشين،:20: بعد از تفاوتهايي كه در چند پست پيش نوشتم، بايد اين نكته رو اضافه كنم كه اغلب افراد يه محاسبه ريالي هم ميكنند.
خب، طبيعتاً همه ميخوان كه هزينهاي كه براي هر دقيقه مكالمه ميدن ارزونتر تموم شه و با خودشون حساب ميكنن كه دقيقهاي 50 تومن خيلي ارزونتر از 62 تومن هست! اين محاسبه در نظر اول ميتونه منطقي به نظر برسه. يعني 12 تومن كمتر براي هر دقيقه براي مكالمه. ولي... اين كل داستان نيست. من توجه شما رو به محاسبه زير جلب ميكنم:
قيمت سيمكارت اعتباري الآن 29.500 تومان هست. فرض كنيم 30 هزار تومان.
قيمت سيمكارت دايمي 150.000 تومان هست.
وقتي سيمكارت دايمي بهجاي اعتباري خريداري بشه، مبلغ 120 هزار تومان بيشتر براي اين سرويس پرداخت خواهد شد.
خب، حالا اگه اين مبلغ 120 هزار تومان رو به تفاوت قيمت هر دقيقه مكالمه يعني 12 تومان در دقيقه تقسيم كنيم، به عدد 10 هزار ميرسيم. اين عدد 10.000 هزار چه معني داره؟
10.000 يعني تعداد دقيقههايي كه اگه با تلفن اعتباري صحبت بشه، تفاوتي بين قيمت سيمكارتها وجود نخواهد داشه. اگه بخوام روشنتر بگم، تازه بعد از 10 هزار دقيقه است كه شما داريد واقعاً دقيقهاي 62 تومن براي مكالمه ميپردازيد. تا اون موقع در واقع مكالمه شما همون دقيقهاي 50 تومان دايمي ميافته.
حالا هر فرد معمولي اين 10 هزار دقيقه در چند روز يا چند ماه مصرف ميكنه؟
اگر فرض كنيم بهطور ميانگين هر فرد 15 دقيقه در روز صحبت كنه (آمارها 5 دقيقه در روز رو اعلام ميكنن) چيزي معادل 666 روز ميشه. يعني چيزي نزديك 2 سال!! بعد از 2 سال شما شروع ميكنيد به هزينه بيشتري براي هر دقيقه مكالمه پرداختن.
با توجه به شناختي كه من از روند كاري اپراتورها در ايران دارم، پيشبيني ميكنم در 2 سال آينده سيمكارت اپراتورهاي خصوصي مجاني خواهد شد.
با توجه به اين محاسبه، من سيمكارت اعتباري ايرانسل رو پيشنهاد ميكنم.
شنونده نظرات شما هستم.
---------------------------
توجه:
*(اين محاسبه با نرخهاي امروز مكالمات انجام شده)
**(اين محاسبه تنها براي اطلاع شما است، مسووليت هر گونه تصميمگيري به عهده مصرفكننده بوده :46: و اينجانب از كليه موارد حقوقي سلب مسووليت ميكنم!!!)
من شخصا از این اقدام دفاع میکنم ولی یک مقایسه ای بین دیگر اپراتورها هم انجام بدی فکر کنم بهتر باشه
باز هم ممنون
اگه بچه های انجمن من رو کتک نزنند من هم طرفدار ایرانسل هستم
فقط از امکاناتی که داده استفاده میکنم - حالا اگه یه بابایی با من کار داشت بدم نمیاد بهم زنگ بزنه
pedram_behrang
14-04-2007, 18:20
من سال 84 وقتي سيمكارتهاي تاليا به بازار اومد، سيم 0912 خودم رو به قيمت 930 هزار تومان فروختم و يك خط نسبتاً رند و صفر تاليا رو به قيمت 60 هزار تومان خريدم. به همه دور و بريهام هم همين توصيه رو كردم. در حال حاضر هم، همين خط تاليا رو دارم و واقعاً از كيفيتش راضي هستم (البته بعد از مصايبي كه در سال گذشته پشت سر گذاشت!).
دليل من براي خريدن سيمكارت ايرانسل اون هم از نوع اعتباريش... فقط و فقط استفاده از امكان خارقالعاده "اينترنت در جيب بغل" بود. به همين خاطر الان هر دو خط رو دارم. البته از اونجايي كه مبلغي اعتبار در خط ايرانسل دارم، از اون اعتبار براي فرستادن مسيج استفاده ميكنم. قيمت مسيج ايرانسل مشابه تاليا و همون 16 تومن هست.
تا وقتي تعرفه ايرانسل ثانيهاي محاسبه نشه من حتي يك تماس هم از اين خط نخواهم گرفت. كيفيتش رو هم بهتره زياد راجع بهش دقيق نشيم :46:
javad2625
14-04-2007, 21:17
لطفاً به اين سوال جواب بدين:
چطور ميشه از موبايل هايي كه امكان تبديل شدن به مودم رو دارند براي اتصال به اينترنت دايال آپ در مناطقي كه خط تلفن نيست استفاده كرد؟ آخه از لحاظ تئوري به نظر ميرسه امكان پذير باشه اما من هر چه كردم نشد. اومدم مودم يكي از كانكشن هاي دايال آپم رو كه هنوز اعتبار داشت روي SonyEricson k750 (گوشي خودم) گذاشتم و گزينه Dial رو زدم پيغام The Remote Computer Didn't Respond رو داد. كد 021 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. كد 009821 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. اما با خود گوشي وقتي شماره مربوطه رو با كد 009821 مي گرفتم شروع مي كرد به بوق مخصوص اينترنت زدن.
خلاصه هر چند ميدونم هزينه اين روش گرونه اما آيا راهي داره كه اينجوري به اينترنت وصل شيم؟
خيلي ممنون
امروز ساعت 4 يه SMS از طرف ايرانسل(به جاي شمارش نوشته بود Irancell) برام اومد كه توش نوشته بود:
shoma az 25 Farvardin dar surate estefade az servise GPRS movazaf be pardakhte tarefeye tashvighie 30 Rial/KB mibashid vali estefadeh az servise MMS rayegan ast
ولي تا الان كه دارم از اينترنتش استفاده ميكنم كه هيچي از اعتبارش كم نشده!
شايد منظورش از فردا باشه!
براي شما چي؟
براي شما نيومده؟
تازه نرخشم نوشته 3 تومن براي هر كيلوبايت!
يعني قانون جديد قرار نيس تصويب بشه؟
توي متنشم نوشته تعرفه تشويقي كه من منظورش رو نميفهمم!!؟
تا بعد
لطفاً به اين سوال جواب بدين:
چطور ميشه از موبايل هايي كه امكان تبديل شدن به مودم رو دارند براي اتصال به اينترنت دايال آپ در مناطقي كه خط تلفن نيست استفاده كرد؟ آخه از لحاظ تئوري به نظر ميرسه امكان پذير باشه اما من هر چه كردم نشد. اومدم مودم يكي از كانكشن هاي دايال آپم رو كه هنوز اعتبار داشت روي SonyEricson k750 (گوشي خودم) گذاشتم و گزينه Dial رو زدم پيغام The Remote Computer Didn't Respond رو داد. كد 021 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. كد 009821 رو زدم باز هم همون پيام رو داد. اما با خود گوشي وقتي شماره مربوطه رو با كد 009821 مي گرفتم شروع مي كرد به بوق مخصوص اينترنت زدن.
خلاصه هر چند ميدونم هزينه اين روش گرونه اما آيا راهي داره كه اينجوري به اينترنت وصل شيم؟
خيلي ممنون
منم قبلا خواستم اين كارو انجام بدم ولي نميشه
چون زماني كه شما از طريق شماره گيري به يك ISP متصل ميشويد بايد Username و Password را به ISP ارسال كنيد و اين امكان در گوشيها در هنگام برقراري مكالمات صوتي تعبيه نشده است
اصلا شما Username و Password را در كدام قسمت گوشي وارد كرديد؟
چون در K750 براي وارد كردن Username و Password دو قسمت بيشتر وجود ندارد
يكي در قسمت Data Communication و يكي در قسمت Internet Settings كه هر دو قسمت براي زماني است كه اگر اپراتور در هنگام اتصال به GPRS از كاربر رمزي را خواست در آن قسمت وارد كند.
در ضمن اگر هم بشه خيلي گرون ميشه چون هم بايد هزينه مكالمه با گوشي و هم هزينه خريد كارت اينترنت پرداخت بشه
ahriman323
14-04-2007, 21:57
امروز ساعت 4 يه SMS از طرف ايرانسل(به جاي شمارش نوشته بود Irancell) برام اومد كه توش نوشته بود:
shoma az 25 Farvardin dar surate estefade az servise GPRS movazaf be pardakhte tarefeye tashvighie 30 Rial/KB mibashid vali estefadeh az servise MMS rayegan ast
براي شما چي؟
براي شما نيومده؟
تا بعد
برای منم امد ولی پولی کم نمیشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pedram_behrang
14-04-2007, 22:56
تنها در صورتی میتونید با موبایل خودتون به صورت دایلآپ به یک ISP وصل بشید، که سرویس Data در موبایل شما فعال شده باشه. از آنجایی که ایرانسل سرویس پرسرعت و کمهزینه GPRS رو ارایه میکنه، طبیعتاْ سرویس دیتا رو ارایه نخواهد کرد.
در موبایلهای ۰۹۱ سرویس دیتا قابل فعالسازی است. بعد از فعال کردن شما میتونید با موبایل خودتون بهصورت دایلآپ به یک ISP وصل بشید. وقتی موفق شدین این کار رو بکنین، اونوقت متوجه میشید GPRS کیلوبایتی ۳ تومن چه نمعتیه!!
برای استفاده از سرویس دیتا شما لازمه چند جور هزینه بکنین:
1- ماهیانه مبلغ 5 هزار تومان بابت اشتراک سرویس دیتا به مخابرات بپردازید.
2- از بابت هر دقیقه مبلغ ۴۴.۷ تومان باز هم به مخابرات بپردازید.
3- بابت سرویس اینترنت به ISP در حدود دقیقهای ۵ تومان بپردازید.
با همه این هزینهها شما قطعیهای پیاپی هم خواهید داشت. و سرعت دانلود به جای 56Kدر حدود 16K خواهد بود.
Maziar_69
14-04-2007, 23:38
اون دوستانی که از ایرانسل دفاع می کردن، کجان؟ چند وقته صداشون در نمی آد.
همونا که می گفتن من دروغ می گم!!
حتماً بعد از دیدن قبضاتون نظر شما هم عوض شده!!
هستم عزیز. قبضم مشکل نداشت که هیچ تازه تخفیف بیشتری هم داشت!!! باور کنید طرفداری نیست ولی من 1 مشکل از مشکلات شما رو نداشتم. الان ساعت 11:45 هم تست کردم مشکل اس ام اس ها درست شده اصلا بیاید نه طرفداری کنیم نه بد بگیم هر کی میخواد بخره هر کی نمیخواد نخره.
براي شما چي؟
براي شما نيومده؟
تا بعد
جدی؟ پس چرا برا ما نیمده؟خوب حالا باید چیکار کنیم؟ برا ماکه نیمده میشه استفاده کنیم؟:13: اگه برا بقیه اومده یا خبری در این مورد دارن حتما بگن.
hessam123
15-04-2007, 09:38
سلام...من سیم کارتم اعتباری بود و چون اعتبارم صفر بود با خیال راحت از این Gprs به طور قوی استفاده می کردم...خداییش خوب بود وقتی به کامپیوتر شیر می کردم...از خود گوشی هم من فقط برای دیدن نتایج فوتبال هم زمان و یاهو استفاده می کردم که خوب بود خداییش...تو این یک ماه تقریبا 300 مگی دانلود کردم و برای امروز هم چند تا لینک بالای 10 مگی تو Dap اضافه کرده بودم که صبح پاشم بذارم بگیره (6 کی بر ثانیه می گیره! که البته تقریبا مثل Dial Up بود ولی خوب مفته! یعنی بود!) خلاصه صبح پاشدم و دیدم که وصل نمیشه و دوزاریم افتاد که پولی شده!کلی دیروزززز رفتم لینک در آوردما ((((:ما که دیگه در آوردیمش... همون خط 912 رو گذاشتم...با این تعرفه ها نمی ارزه دیگه...البته اگه هم استفاده کنم فقط واسه همون نتایج و یاهو... حساب کردم بهتر از Sms بازیه...
سلام...من سیم کارتم اعتباری بود و چون اعتبارم صفر بود با خیال راحت از این Gprs به طور قوی استفاده می کردم...خداییش خوب بود وقتی به کامپیوتر شیر می کردم...از خود گوشی هم من فقط برای دیدن نتایج فوتبال هم زمان و یاهو استفاده می کردم که خوب بود خداییش...تو این یک ماه تقریبا 300 مگی دانلود کردم و برای امروز هم چند تا لینک بالای 10 مگی تو Dap اضافه کرده بودم که صبح پاشم بذارم بگیره (6 کی بر ثانیه می گیره! که البته تقریبا مثل Dial Up بود ولی خوب مفته! یعنی بود!) خلاصه صبح پاشدم و دیدم که وصل نمیشه و دوزاریم افتاد که پولی شده!کلی دیروزززز رفتم لینک در آوردما ((((:ما که دیگه در آوردیمش... همون خط 912 رو گذاشتم...با این تعرفه ها نمی ارزه دیگه...البته اگه هم استفاده کنم فقط واسه همون نتایج و یاهو... حساب کردم بهتر از Sms بازیه...
ولی مال من که اعتباری هست هنوز کم نمی کنه ! وای کاش نشه واقعا 3 تومن گرونه !خوشمون بود انگار میخوان 1/5 تومن بکننا ! اما مثل اینکه خبری نیس...
ببخشیدا اینجوری حرف میزنم.اما واقعا دیگه حوصله ام سر رفت.این تاپیک هم خیلی مزخرف شده هم غیر کاربردی.اگه یکی بیاد اینجا تا اطلاعات در مورد ایرانسل بگیره واقعا پشیمون میشه.از هر 3 تا پست دوتاش انتقادیه یکیش دفاعی!!!بسه دیگه.تورو خدا اینقدر نگین ایرانسل خوبه ایرانسل بده.بابا این همه مدت اپراتور اول تک و تنها جولان میداد همه هم با بدی ها و خوبیهاش ساختیم.ول کنید تو رو به قرآن.اصلا ایرانسل همینیه که هست.هرکی گرفته و پشیمونه یا علی بره پس بده.هرکی مردده که بخره یا نخره دو حالت داره :اگه بی خیال تعرفه و آنتن دهی هستی و مثل من ککت نمیگزه بیا ایرانسل بخر حالشو ببر.اگه نه.خیلی تعرفه هاش برات مهمه و میخوای همه جا آنتن بده و از این سوسول بازیها(اینترنت و ام ام اس) خوشت نمیاد خوب برو خط دولتی بخر.دیگه بحث نداره.
تازه اونایی که به تعرفه ها گیر میدن بدونن اصلا ایرانسل این شکلیه.منم به خاطر همین چیزا رفتم خریدم.نمیخواید نخرید یا اگه خریدید برید پس بدید همینی که هست.کسی اجبارتون نکرده.الکی هم جو سازی نکنید.گفتنی ها رو گفتم.خود دانید.
مهدی 2007
15-04-2007, 13:16
هنوز هم کم نمی کنه!
یه سوالی دارم شما مدل گوشیتون چی هست؟
چون من هنوز بالای 2 کیلوبایت بر ثانیه البته با کامپیوتر در بهترین زمانها نتونستم دانلود کنم!!
meshkiposh2200
15-04-2007, 13:55
ثانیه شماری رگولاتوری
جنجال بر سر نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین ایرانسل تقریبا از زمان صدور و ارسال اولین صورتحسابهای مشترکین در آذر گذشته آغاز شد و در هفته گذشته به اوج خود رسید. در پشت برگه صورتحساب مشترکین سیم کارت های دائمی (پس پرداخته) ایرانسل آمده بود "هزینه تماس از لحظه برقراری، بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه می گردد. بدین صورت که حتی اگر بخشی از یک دقیقه را مصرف نموده باشید، آن دقیقه، کامل محاسبه می گردد. تماس با خدمات مشترکین که صرفنظر از مدت مکالمه فقط هزینه ای ثابت را در بر میگیرد، از این قاعده مستثنی می باشد".
پس از آن دست کم در هشت نوبت مهندس محمود خسروی –معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی یا همان رگولاتوری- در مصاحبه با رسانه های مختلف از چندین نوبت اخطار به ایرانسل برای تبدیل نظام محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دوره های دقیقه ای به ثانیه خبر داد.
پیشنهاد افزایش تعرفه ها
پس از آن ایرانسل با توجه به تقاضای رگولاتوری برای تغییر طرح تعرفه ها از دقیقه به ثانیه پیشنهاد افزایش تعرفه اینگونه صورتحساب ها را به سازمان تنظیم مقررات ارسال کرد. که در نهایت پیشنهاد شرکت ایرانسل، به منظور اصلاح تعرفه مبنی بر اعطای اختیار به مشترکان و محاسبه تعرفه مکالمه ایرانسل به ایرانسل بر اساس هر دقیقه 49.9 تومان و ایرانسل به خارج از این شبکه بر اساس هر دقیقه 76 تومان توسط سازمان تنظیم مقررات رد و برگرداننده شد. بعدها دزفولی توضیح داد که ایرانسل در نظر دارد با تعیین دو سطح تعرفه انتخاب نوع صورتحساب گیری بر اساس دقیقه و یا ثانیه را در اختیار مشترکین خود قرار دهد.
آغاز تهدید
سه شنبه 22 اسفند گذشته، یعنی درست دو روز پس از ارسال طرح ایرانسل به رگولاتوری معاون وزیر ارتباطات در این خصوص گفت: ایرانسل، ابتدا باید تعرفه مکالمات مشترکان را بر حسب ثانیه محاسبه کرده و سپس پیشنهاد افزایش آن را ارائه دهد.
خسروی، گفت: ایرانسل میتواند پیشنهاد افزایش تعرفه را در قالب قانون و پروانه مربوطه که مجاز به افزایش تعرفه و محاسبه آن، 20 درصد بالای تعرفه موثر اپراتور اول است را به سازمان تنظیم مقررات ارائه دهد.
رییس سازمان تنظیم مقررات، تصریح کرده بود: تبلیغ تعرفه 49.9 تومانی و محاسبه مکالمه برحسب دقیقه که باعث تحمیل هزینه بیشتر بر مشترکان میشود، کاری غیر قانونی است که با این موضوع برخورد شده و تصمیمات بعدی نیز در راه است.
وی، افزود: در صورت عدم اصلاح این موضوع، اجازه برقراری ارتباط شهرهای بعدی به ایرانسل داده نمیشود و برخورد بعدی نیز قطع ارتباط ایرانسل خواهد بود؛ البته چون این امر فشارهایی را به مشترکان فعلی این شرکت وارد میآورد، با تلاش هیاتمدیره ایرانسل و تغییرات نرمافزاری از سوی آنها این اتفاقا رخ نخواهد داد.
خسروی، تاکید کرد: در صورت عدم اصلاح تعرفه از دقیقه به ثانیه، اجازه برقراری ارتباط سایر شهرهای کشور به ایرانسل داده نمیشود.
خسروی چندین بار تکرار کرده بود: خسارات وارده به مشترکان ایرانسل در خصوص محاسبه تعرفه برحسب دقیقه به جای ثانیه نیز طبق اعلام مسوولان ایرانسل، "تا ریال آخر" بازخواهد گشت.
در قرارداد نیامده بود
یک روز بعد مدیر عامل شرکت ایرانسل از آمادگی ایرانسل برای ثانیه ای حساب کردن صورت حساب مشترکین خود خبر داد.
علیرضا قلمبر دزفولی افزود: هفته گذشته طرح پیشنهادی شرکت ایرانسل برای ثانیه ای حساب شدن مکالماتمشترکان به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارسال شد و در صورت تایید این سازمان , آمادگی داریم از صبح فردا صورتحساب مشترکان خود را ثانیه ای حساب کنیم.
وی گفت:ایرانسل درپی ایجاد تنوع در تعرفه های خویش است و در این باره طرحی ارایه داده است که درصورت تایید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی , مشترکان ایرانسل بر اساس حجم تماس های خود میتوانند ماهانه یا حتی لحظه ای الگوی تعرفه های خود را تعیین کنند و بااستفاده از تسهیلات ایرانسل , هزینه های مکالمات خود را کاهش دهند.
دزفولی در عین حال خاطرنشان کرد: در متن قرارداد و پروانه ایرانسل هیچاشاره ای به نحوه محاسبه صورتحساب چه براساس دقیقه و چه بر اساس ثانیه نشده و شیوه محاسبه کنونی "دقیقه ای "یکی از شیوه های متداول جهان است.
ادامه تهدید ها
18 فروردین 86 و بعد از پایان تعطیلات طولانی نوروزی معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي دربارهي بازپرداخت بدهي مشتركان ايرانسل كه صورت حسابشان به دقيقه محاسبه شده بود، گفت: متاسفانه ايرانسل در زمينهي ثانيهاي محاسبه كردن تعرفهي مكالمات كوتاهي كرده و تاخير داشت بنابراين سازمان اقدامات قانوني خود را در خصوص اجرايي كردن اين موضوع اعمال خواهد كرد تا اين كار در اسرع وقت اجرايي شود.
اولتیماتوم 48 ساعته
دو روز بعد اصرار رگولاتوری در این مورد و همچنین رسانه ای کردن آن به اوج خود رسید: 20 فروردین رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه خبر داد.
خسروی در گفتگو با ایستنا، با اعلام این خبر افزود: تا بحال در چندین نوبت در خصوص اصلاح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین به این شرکت اخطار داده بودیم اما با بی توجهی این شرکت مواجه شدیم از این رو طی اولتیماتومی ۴۸ ساعت به این شرکت برای اصلاح نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین فرصت دادیم و در صورت عدم اصلاح با توجه به هماهنگی های که با سازمان ارتباطات زیرساخت داشته ایم از توسعه شبکه و اضافه شدن شهرهای جدید به شبکه ایرانسل جلوگیری خواهیم کرد چرا که با شیوه فعلی حق مشترکین ضایع و متحمل هزینه اضافه میشوند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص مصاحبه هفته گذشته خود در مورد اصلاح نحوه صورتحساب گیری ایرانسل گفت: ایرانسل به ما اعلام کرده بود که این موضوع را اصلاح کرده اما بعد به بهانه مصوبه هیئت مدیره، گفته خود را نقض کردند که در نهایت پس از ارسال چندین نوبت اخطار برای دفاع از حقوق مشترکین مهلت ۴۸ ساعته ای تعیین کردیم.
یک بام و دو هوای رگولاتوری
یک روز بعد مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار اعتماد ملی با انتقاد شدید از سیاست یک بام و دوهوای رگولاتوری و رسانه ای کردن موضوع گفت: تاکنون هیچ نامه و ابلاغیه ای از سوی سازمان تنظیم مقررات در خصوص اعلام اولتیماتوم و محدودیت در توسعه شبکه به ایرانسل نرسیده است.
دزفولی با اشاره به این موضوع که اپراتور اول کشور سالها صورتحساب مشترکین خود را همچون ایرانسل بر اساس دوره های دقیقه ای محاسبه میکرده گفت: اینکه حالا چه شده که مسئولین سازمان تنظیم مقررات این موضوع را برای مشترکین ایرانسل بزرگ کرده و در برخی رسانه ها اعلام و روی آن مانور میدهند جای سوال دارد.
وی گفت: تا بحال رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتشان نظیر تاخیر در تامین زیرساخت، اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد، اینترکانکشن و دو صفر بین الملل را رسانه ای نکرده ایم اما در صورت ادامه این روند و موج سازی ها همه مشکلات و بدقولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم، آقایان در رگولاتوری حق اپراتور در تعیین شیوه بیلینگ را که در قرارداد لایسنس شبکه هم اشاره ای به آن نشده را اینگونه بزرگ کرده و با این کار به نام تجاری، اعتماد مشتریان و بازار ایرانسل ضربه میزنند.
دزفولی با اشاره به ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص محاسبه هزینه تماس مشترکین شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه ۴۴۷ ریال گفت: این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه مشترکینش با مشترکین ایرانسل ۶۷۰ ریال در صورتحساب در نظر میگیرد که آشکارا با ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تناقض دارد و غیر قانونی است اما رگولاتوری دم نمیزند و در این زمینه ساکت مانده است. چرا رگولاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکین ایرانسل برخورد نمیکند؟ چرا متولی رگولاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های BTS مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد قانونی نمیکند؟ علت این برخورد های یک بام و دو هوای رگولاتوری با ایرانسل چیست؟
همین سخنان با ادبیاتی لطیف تر عصر همان روز در اطلاعیه ای از سوی روابط عمومی ایرانسل برای رسانه ها ارسال شد.
شیوه مرسوم
با بررسی فهرست تعرفه حدود 20 اپراتور تلفن همراه جهان متوجه خواهیم شد که محاسبه صورتحساب مشترکین بر اساس دوره های زمانی و تعیین حداقل هزینه در میان اپراتورهای تلفن همراه دیگر کشورها شیوه ای مرسوم میباشد، به چند مثال در این رابطه توجه فرمایید:
- اپراتورهای SFR فرانسه،Vodafone هلند، Megafon و Vimpelcom روسیه، HI3G سوئد، Batelco و MTC بحرین و کویت، Asiacell عراق، Omantel عمان، CAMGSM کامبوج، Vodacom کنگو، Wataniya کویت،mtn و GLOMOBILE نیجریه، Fascel ، Hutchison Telecom East Ltd ، orange و Reliance هند همگی صورتحساب مشترکین خود را همانند ایرانسل بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه میکنند.
- جالب آنکه اپراتور مشهور MTN آفریقای جنوبی که شریک تجاری و فنی ایرانسل میباشد مدت مكالمه مشترکینش را در کشور آفریقای جنوبی به 30 ثانيه رند مي کند و از سوی دیگر حداقل مكالمه را 60 ثانيه محاسبه مي نماید.
- اپراتورهای همچون T-Mobile و Vodafone آلمان، T-mobile انگلیس، Tim ایتالیا، O2 ایرلند، turkcell ترکیه، Teliasoneraسوئد، Orang سویس، Bouygues و ORANGE فرانسه هم صورتحساب مشترکین خود را بر روی دوره های 30 ثانیه ای گرد میکنند و کف دست کم یک دقیقه مکالمه را هم قائل میشوند.
لازم به یادآوری است که در سالهای اول ورود تلفن همراه به ایران و سرویس دهی شبکه ای که بعدها به شرکت ارتباطات سیار تغییر نام داد هم صورتحساب مشترکین بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه میشد که در سال آخر وزارت مهندس غرضی بر وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت این شیوه به محاسبه بر اساس ثانیه تغییر کرد.
ضربه به برند ایرانسل و استقلال رگولاتوری
مدیرعامل ایرانسل در همان گفتگوی انتقادی خود گفته بود: رگولاتوری یک سازمان حقوقی است و مدیران آن باید حقوقی و بر اساس اسناد و مدارک و لایسنس صحبت کنند و اظهاراتی که باعث مغشوش شدن بازار و جامعه میشود اجتناب کنند، رگولاتوری یک نهاد مستقل قانون گذار و نظارتی است اما تحرکاتی این چنینی میتواند دلیلی بر اثبات منتقدینی باشد که معتقدند با زیر مجموعه گی رگولاتوری در وزارت ارتباطات و معاونت رئیس آن در این وزارتخانه این سازمان فاقد استقلال است و زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند.
کنایه دزفولی به استقلال رگولاتور به موج انتقادات کارشناسان و صاحبنظران در خصوص زیر سوال بودن استقلال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر میگرد، چرا که این سازمان زیر مجموعه وزارت ICT است، رئیس این سازمان بظاهر مستقل معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است و به انتخاب او منصوب میشود اما از سوی دیگر این وزارتخانه مالک، سیاستگذار و راهبر اپراتورهای نظیر شرکت ارتباطات سیار یعنی رقیب بزرگ ایرانسل که البته در حال آماده شدن برای ورود به بورس است، میباشد و به قول مدیرعامل اپراتور تازه متولد شده و تهدید شده ایرانسل از منظری"زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند".
مصاحبه های پی در پی رگولاتور در خصوص مجادلات مربوط به نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین و پوشش وسیع در رسانه ها –خصوصا صدا و سیما- میتواند باعث ایجاد ابهام و حس "کلاه برداری" و "صدور صورتحساب های دروغین توسط ایرانسل" در میان مشترکین و شنوندگان این اخبار شود. شاید به همین دلیل و با هدف برطرف کردن چنین ابهام و حس ناخوش آیندی مدیران ایرانسل در آخرین روز همان هفته تصمیم گرفتند به مشترکین سیم کارت های دائمی این شرکت که در فاصله روزهای 25 فروردین تا 31 اردیبهشت 1386 به شبکه ایرانسل بپیوندند، تا پایان تیر ماه 1386ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان هدیه دهد.
سکوت دیگر مدیران
در طول این مدت دیگر مدیران وزارت ICT خصوصا شخص وزیر ارتباطات –که ظاهرا طرح استیضاحش در راهروهای مجلس دست به دست میچرخد- و دکتر وفا غفاریان –معاون وزیر ICT که به کنایه وزیر مخابرات میخوانندش- سکوت اختیار کرده و به یکه تازی خسروی چشم دوخته بودند تا آنکه وزیر ارتباطات تقریبا یک ساعت پس از پایان اولتیماتوم 48 معاونش در گفتگو با سیما قفل سکوت را شکست و با اشاره به اینکه " براساس قانون و طبق پروانه و مقررات, همه اپراتورهای درون کشور باید حتما خدمات خود را براساس ثانیه به مردم ارایه کنند" گفت: موضوع ثانیهای حساب شدن مکالمات بارها به شرکت ایرانسل اعلام شده است و اگر اپراتوری خدمات خود را دقیقهای حساب کند, یقینا20 درصد اضافه تر از مشترکانش دریافت میکند.
سلیمانی در همان گفتگو دقیقهای حساب شدن مکالمات مشترکان ایرانسل را یکی از مشکلات وزارت ارتباطات با ایرانسل در نیمه دوم سال گذشته بیان کرد.
آتش بس موقت
دو روز پس از پایان اولتیماتوم 48 ساعته ایرانسل رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از حصول توافقات اوليه با شركت ايرانسل در خصوص اولتيماتوم داده شده به اين شركت خبر داد.
جمعه 24 فروردین 86 محمود خسروي در خصوص مباحث پيش آمده در مورد موضوعاتي چون محاسبه مكالمه مشتركان اپراتور دوم به دقيقه و اولتيماتوم سازمان تنظيم مقررات به ايرانسل گفت: فردا(شنبه) جلسهاي با مسوولان شركت ايرانسل در خصوص مباحث پيش آمده برگزار خواهد شد.
وي تاكيد كرد: البته بر روي موضوع ثانيهاي كردن مكالمه مشتركان ايرانسل بحثي نيست و اين امر بايد صورت پذيرد.اما اين شركت ميتواند طبق قانون تعرفه مكالمه خود را افزايش دهد.
خسروي افزود: تعرفه 499 ريال تعرفه راهاندازي اين شركت بوده و ايرانسل ميتواند با توجه به تعداد شهرهايي كه تحت پوشش شبكه خود درميآورد پيشنها افزايش تعرفه خود را ارايه كند.ضمن اينكه اكنون تعرفه موثر اپراتور اول بيش از رقم ايرانسل است.
از سوی دیگر ایرانسل هم در بخشی از اطلاعیه خود در خصوص اعطای ماهیانه 1000 دقیقه مکالمه مجانی به مشترکین جدید سیم کارت های دائمی خود به نکته ظریفی اشاره کرد که "این هدیه بهاره تنها ویژه مشترکین طرح "پرداخت ماهیانه دقیقه ای" بوده و درصورت تغییر طرح تعرفه، دقایق رایگان دیگر به مشترکین تعلق نمی گیرد". این نخستین بار بود ایرانسل به ادامه نام تجاری سیم کارت های دائمی خود کلمه "دقیقه ای" را اضافه میکرد و بنظر میرسد مقدمه ای بود بر تقسیم طرح تعرفه سیم کارت های ایرانسل به دو پکیج "دقیقه ای" و "ثانیه ای" با دو تعرفه، امکانات و مزایای متفاوت.
خداییش وقتی بیایی اینجوری مسئله رو باز کنی مطمئنا ابهامات زیادی بر طرف میشه.حالا هی دوستان بیان حرف الکی بزنن.آقای مشکی پوش ایول دمت گرم.به این میگن یه پست خوب و با ارزش.از این به بعد هم رفقا حرفهای منطقی و اخبار واقعی و اطلاعات درست بدن.از روی لج و لجبازی هم حرف نزنن.
pedram_behrang
15-04-2007, 17:24
دوستان،
براي اينكه يك فورم حرفهاي داشته باشيم، پيشنهادم رو تكرار ميكنم.
لطفاً هر خبري رو از هر جا Copy/Paste ميكنين، در پايين منبع خبر رو هم با لينكش بيارين.
از توجه شما متشكرم.
hossein-p30-f
15-04-2007, 17:46
سلام
آقا یزد رو کی پوشش می ده:5:
javad2625
15-04-2007, 19:23
آدم واقعاً از قاطعيت سازمان هاي تنظيم مقررات تو ايران لذت مي بره.
مثلاً با قاطعيت تمام اعلام مي كنند:
ايرانسل 48 ساعت فرصت داره تعرفه ها رو ثانيه اي كنه......
اگه نكرد........
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهدی 2007
15-04-2007, 20:29
آدم واقعاً از قاطعيت سازمان هاي تنظيم مقررات تو ايران لذت مي بره.
مثلاً با قاطعيت تمام اعلام مي كنند:
ايرانسل 48 ساعت فرصت داره تعرفه ها رو ثانيه اي كنه......
اگه نكرد........
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نکرد مشکلی نیست و تاوانش رو مثل همیشه ملت محترم و همیشه در مکالمه می دند!!!
hossein-p30-f
15-04-2007, 22:25
سلام
راسته که Sms ها به اپراتور اول نمی رسه
اگه راسته همه جا اینجوریه
همیشه اینجوریه یا گاهی اوقات
آخه من می خوام ایرانسل بردارم ((نمی دونم چیکار کنمبردارم یا نه :13: ))
emprator_kochak
15-04-2007, 22:35
ایرانسل هر جا که آنتنش جوابگو باشه خوبه فقط کمی تعرفش گرون تره اما کیفیتش عالیه البته دوباره هم میگم جایی که آنتنش جوابگو باشه خوبه...
hossein-p30-f
15-04-2007, 22:42
ایرانسل هر جا که آنتنش جوابگو باشه خوبه فقط کمی تعرفش گرون تره اما کیفیتش عالیه البته دوباره هم میگم جایی که آنتنش جوابگو باشه خوبه، البته یه چیز دیگه هم هست تالیا هم روز اول خوب نبود الان بهتر شده ...
با تعرفش میشه یه جورایی کنار بیای ولی با مشکلات دیگش ((متلا همون نفرستادن SMS ))نمیشه:41:
حالا که میگین اینجور نیست:27: ((اگه انتنش خوب باشه))
اخه دوستان گفتن یه پیغام میده((fail)) و نمی فرسته ولی هزینشو می گیره:41:
15-04-2007, 22:57
با تعرفش میشه یه جورایی کنار بیای ولی با مشکلات دیگش ((متلا همون نفرستادن SMS ))نمیشه:41:
حالا که میگین اینجور نیست:27: ((اگه انتنش خوب باشه))
اخه دوستان گفتن یه پیغام میده((fail)) و نمی فرسته ولی هزینشو می گیره:41:
یه سری به پست شماره 454 در صفحه زیر بزن...
hossein-p30-f
15-04-2007, 23:05
ممنون
اگه اینجوریه می رم میخرم :31:
گفتن تا پایان فروردین شهر ما رو پوشش می ده:10:
چون یزد کوچیکه فکر نکنم مشکل آنتن دهی پیش بیاد درست میگم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
javad2625
15-04-2007, 23:27
سلام
راسته که Sms ها به اپراتور اول نمی رسه
اگه راسته همه جا اینجوریه
همیشه اینجوریه یا گاهی اوقات
آخه من می خوام ایرانسل بردارم ((نمی دونم چیکار کنمبردارم یا نه
SMS به اپراتور اول هم ميرسه. از اين حيث مشكلي نداره. اگه شما بيشتر كارتون توي مركز شهر هست ايرانسل بگيريد. اما اگه ميخواي زياد به قسمتهاي حاشيه شهر رفت و آمد كني، خوب اونجاها آنتن نميده.
arman4459
15-04-2007, 23:35
جلسات ایرانسل و سازمان تنظیم مقررات به منظور تفاهم بر سر تبدیل تعرفه مکالمات
یک مقام آگاه در شرکت ایرانسل، از برپایی جلسات در حال انجام، به منظور تفاهم بر سر تبدیل تعرفه مکالمات اپراتور دوم از دقیقه به ثانیه با مسوولان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد.
این مقام آگاه، در شرکت ایرانسل، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: در خصوص تبدیل تعرفه مکالمات ایرانسل از دقیقه به ثانیه، توافقات اولیه حاصل شده است، با این حال، در نهایت تلاش میشود، توافقات نهایی حاصل شود.
وی، زمان نهایی شدن موضوع تبدیل تعرفه از دقیقه به ثانیه را "بسته به روند جلسات" دانست و گفت: به هر میزان توافقات در جلسات سریعتر حاصل شود، این موضوع نیز زودتر به نتیجه خواهد رسید.
این مقام آگاه در شرکت ایرانسل، در پایان خاطرنشان کرد: در صورت توافق نهایی میان اپراتور دوم و سازمان تنظیم مقررات، چگونگی جبران خسارت پرداخت صورت حساب مشترکان (دقیقه به جای ثانیه) نیز مشخص خواهد شد.
arman4459
15-04-2007, 23:52
رييس سازمان تنظيم مقررات از تخلف مخابرات و ارتباطات سيار خبر داد و گفت: اين دو شركت مدتها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم-ايرانسل- بيشاز نرخ مصوب هزينه دريافت كردهاند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از تخلفات صورت گرفته توسط شركت ارتباطات سيار ومخابرات درخصوص نرخ تعرفههاي دريافتياز مشتركين خود خبر داد.
شركت ارتباطات سيار، نخستين اپراتور تلفن همراه است و شركت مخابرات نيز مسئوليت واگذاري تلفنهاي ثابت عهدهدار است.
محمود خسروي رييس سازمان تنظيم مقررات ومعاون وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات به خبرنگار ايرنا گفت: اين دو شركت مدتها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - بيشاز نرخ مصوب هزينه دريافت كردهاند.
نرخ مصوب هزينه ارتباط از اپراتور اول براي هر دقيقه ۴۴۷ريال اعلام شده است.
خسروي افزود: شركت دولتي ارتباطات سيار تاكنون نرخ تعرفه مكالمه از تلفن همراه اين شركت با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - را ۷۶۰ريال به ازاي هر دقيقه محاسبه كرده است.
وي گفت: شركت ارتباطات سيار و مخابرات وعده دادهاند از اين پس تعرفه مكالمه را براي هر دقيقه ۷۶۰ريال محاسبه نكند.
رييس سازمان تنظيم مقررات افزود: تخلف اين دو شركت به آنها ابلاغ شده و اين دو شركت نيز اخيرا اعلام كردند محاسبات خود را به رقم مصوب ۴۴۷ريال برميگردانند.
مخابرات و ارتباطات سيار از بدو آغاز بهكار اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - تعرفه هر دقيقه مكالمه با اين اپراتور را با اين توجيه كه اين اپراتور هزينه بين شهري ندارد و هزينه مكالمه با آن در كشور به يك اندازه است، ۷۶۰ريال محاسبه كردهاند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پاسخ اين سوال كه سازمان تنظيم مقررات در قبال اين تخلف چه اقدامي خواهد كرد گفت: سازمان بازرسي كشور و ديوان عدالت اداري بر كار سازمانهاي دولتي و نهادها نظارت ميكنند و درصورت اثبات تخلف، اقدامات لازم را صورت خواهند داد.
لطف الله صبوحي معاون سازمان تنظيم مقررات نيز در گفتوگو با ايرنا درباره چگونگي جبران خسارت مشتركين اين دو شركت، گفت: اطلاعات شارژينگ مشتركين تلفنهاي ثابت و همراه به مدت شش ماه ذخيره ميشود و از نظر قانوني بايد مازاد هزينه مشتركان برگردانده شود.
وي گفت راهي براي جبران خسارت افرادي كه از تلفنهاي عمومي با اپراتور دوم تماس گرفتهاند، وجود ندارد و شركت مخابرات بايد راهكاري براي آن بيابد.
صبوحي در خصوص مكانيزمهاي كنترل اجراي مصوبه نرخ مكالمات گفت كه بخش نظارت سازمان تنظيم مقررات بايد بررسي كند آيا شركت ارتباطات سيار و مخابرات واقعا از اين پس تعرفه ۴۴۷ريالي در مكالمه با ايرانسل را رعايت خواهند كرد.
arman4459
15-04-2007, 23:55
رييس سازمان تنظيم مقررات از تخلف مخابرات و ارتباطات سيار خبر داد و گفت: اين دو شركت مدتها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم-ايرانسل- بيشاز نرخ مصوب هزينه دريافت كردهاند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از تخلفات صورت گرفته توسط شركت ارتباطات سيار ومخابرات درخصوص نرخ تعرفههاي دريافتياز مشتركين خود خبر داد.
شركت ارتباطات سيار، نخستين اپراتور تلفن همراه است و شركت مخابرات نيز مسئوليت واگذاري تلفنهاي ثابت عهدهدار است.
محمود خسروي رييس سازمان تنظيم مقررات ومعاون وزيرارتباطات و فناوري اطلاعات به خبرنگار ايرنا گفت: اين دو شركت مدتها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - بيشاز نرخ مصوب هزينه دريافت كردهاند.
خسروي افزود: شركت دولتي ارتباطات سيار تاكنون نرخ تعرفه مكالمه از تلفن همراه اين شركت با اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - را ۷۶۰ريال به ازاي هر دقيقه محاسبه كرده است.
وي گفت: شركت ارتباطات سيار و مخابرات وعده دادهاند از اين پس تعرفه مكالمه را براي هر دقيقه ۷۶۰ريال محاسبه نكند.
رييس سازمان تنظيم مقررات افزود: تخلف اين دو شركت به آنها ابلاغ شده و اين دو شركت نيز اخيرا اعلام كردند محاسبات خود را به رقم مصوب ۴۴۷ريال برميگردانند.
مخابرات و ارتباطات سيار از بدو آغاز بهكار اپراتور دوم تلفن همراه - ايرانسل - تعرفه هر دقيقه مكالمه با اين اپراتور را با اين توجيه كه اين اپراتور هزينه بين شهري ندارد و هزينه مكالمه با آن در كشور به يك اندازه است، ۷۶۰ريال محاسبه كردهاند.
معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در پاسخ اين سوال كه سازمان تنظيم مقررات در قبال اين تخلف چه اقدامي خواهد كرد گفت: سازمان بازرسي كشور و ديوان عدالت اداري بر كار سازمانهاي دولتي و نهادها نظارت ميكنند و درصورت اثبات تخلف، اقدامات لازم را صورت خواهند داد.
لطف الله صبوحي معاون سازمان تنظيم مقررات نيز در گفتوگو با ايرنا درباره چگونگي جبران خسارت مشتركين اين دو شركت، گفت: اطلاعات شارژينگ مشتركين تلفنهاي ثابت و همراه به مدت شش ماه ذخيره ميشود و از نظر قانوني بايد مازاد هزينه مشتركان برگردانده شود.
وي گفت راهي براي جبران خسارت افرادي كه از تلفنهاي عمومي با اپراتور دوم تماس گرفتهاند، وجود ندارد و شركت مخابرات بايد راهكاري براي آن بيابد.
صبوحي در خصوص مكانيزمهاي كنترل اجراي مصوبه نرخ مكالمات گفت كه بخش نظارت سازمان تنظيم مقررات بايد بررسي كند آيا شركت ارتباطات سيار و مخابرات واقعا از اين پس تعرفه ۴۴۷ريالي در مكالمه با ايرانسل را رعايت خواهند كرد.
بچه ه من نمیخام بگم ایرانسل خوبه و بی نقصه.ولی ببنید حود دولت عتراف میکنه ما پول زیادی از مردم گرفتیم
این مخابرات چون همه تیرهاش به سنگ خورده دست به هر کار کثیفی میزنه.ولی هرکاریکنه هیچکی دیگه سراغ
موبایلهای دولتی نمیره مگه اینکه مجانیش کنه
Maziar_69
16-04-2007, 00:15
مجانیشم فقط برای سطل آشغاله . دوستان باور کنید ایرانسل فقط 6 ماهه راه افتاده این خدمات تو 6 ماه از سر این مردم هم زیاده. دیگه چی میخواین؟ باز هم مجانی باشه؟ بستون نیست؟ باز هم بد بگین از ایرانسل.
nedayechakavak
16-04-2007, 00:25
منم با pesare_dokhtarkosh موافقم
اینا بعد از 13 سال بازم دارن از مردم می چاپن ! :41:
علیرضا خارجی
16-04-2007, 00:32
ضربه به برند ایرانسل و استقلال رگولاتوری
مدیرعامل ایرانسل در همان گفتگوی انتقادی خود گفته بود: رگولاتوری یک سازمان حقوقی است و مدیران آن باید حقوقی و بر اساس اسناد و مدارک و لایسنس صحبت کنند و اظهاراتی که باعث مغشوش شدن بازار و جامعه میشود اجتناب کنند، رگولاتوری یک نهاد مستقل قانون گذار و نظارتی است اما تحرکاتی این چنینی میتواند دلیلی بر اثبات منتقدینی باشد که معتقدند با زیر مجموعه گی رگولاتوری در وزارت ارتباطات و معاونت رئیس آن در این وزارتخانه این سازمان فاقد استقلال است و زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند.
کنایه دزفولی به استقلال رگولاتور به موج انتقادات کارشناسان و صاحبنظران در خصوص زیر سوال بودن استقلال سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر میگرد، چرا که این سازمان زیر مجموعه وزارت Ict است، رئیس این سازمان بظاهر مستقل معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است و به انتخاب او منصوب میشود اما از سوی دیگر این وزارتخانه مالک، سیاستگذار و راهبر اپراتورهای نظیر شرکت ارتباطات سیار یعنی رقیب بزرگ ایرانسل که البته در حال آماده شدن برای ورود به بورس است، میباشد و به قول مدیرعامل اپراتور تازه متولد شده و تهدید شده ایرانسل از منظری"زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند".
مصاحبه های پی در پی رگولاتور در خصوص مجادلات مربوط به نحوه محاسبه صورت حساب مشترکین و پوشش وسیع در رسانه ها –خصوصا صدا و سیما- میتواند باعث ایجاد ابهام و حس "کلاه برداری" و "صدور صورتحساب های دروغین توسط ایرانسل" در میان مشترکین و شنوندگان این اخبار شود. شاید به همین دلیل و با هدف برطرف کردن چنین ابهام و حس ناخوش آیندی مدیران ایرانسل در آخرین روز همان هفته تصمیم گرفتند به مشترکین سیم کارت های دائمی این شرکت که در فاصله روزهای 25 فروردین تا 31 اردیبهشت 1386 به شبکه ایرانسل بپیوندند، تا پایان تیر ماه 1386ماهانه 1000 دقیقه مکالمه رایگان هدیه دهد.
سکوت دیگر مدیران
در طول این مدت دیگر مدیران وزارت Ict خصوصا شخص وزیر ارتباطات –که ظاهرا طرح استیضاحش در راهروهای مجلس دست به دست میچرخد- و دکتر وفا غفاریان –معاون وزیر Ict که به کنایه وزیر مخابرات میخوانندش- سکوت اختیار کرده و به یکه تازی خسروی چشم دوخته بودند تا آنکه وزیر ارتباطات تقریبا یک ساعت پس از پایان اولتیماتوم 48 معاونش در گفتگو با سیما قفل سکوت را شکست و با اشاره به اینکه " براساس قانون و طبق پروانه و مقررات, همه اپراتورهای درون کشور باید حتما خدمات خود را براساس ثانیه به مردم ارایه کنند" گفت: موضوع ثانیهای حساب شدن مکالمات بارها به شرکت ایرانسل اعلام شده است و اگر اپراتوری خدمات خود را دقیقهای حساب کند, یقینا20 درصد اضافه تر از مشترکانش دریافت میکند.
سلیمانی در همان گفتگو دقیقهای حساب شدن مکالمات مشترکان ایرانسل را یکی از مشکلات وزارت ارتباطات با ایرانسل در نیمه دوم سال گذشته بیان کرد.
علیرضا خارجی
16-04-2007, 00:33
لازم به یادآوری است که در سالهای اول ورود تلفن همراه به ایران و سرویس دهی شبکه ای که بعدها به شرکت ارتباطات سیار تغییر نام داد هم صورتحساب مشترکین بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه میشد که در سال آخر وزارت مهندس غرضی بر وزارت پست و تلگراف و تلفن وقت این شیوه به محاسبه بر اساس ثانیه تغییر کرد.
علیرضا خارجی
16-04-2007, 00:34
شیوه مرسوم
با بررسی فهرست تعرفه حدود 20 اپراتور تلفن همراه جهان متوجه خواهیم شد که محاسبه صورتحساب مشترکین بر اساس دوره های زمانی و تعیین حداقل هزینه در میان اپراتورهای تلفن همراه دیگر کشورها شیوه ای مرسوم میباشد، به چند مثال در این رابطه توجه فرمایید:
- اپراتورهای SFR فرانسه،Vodafone هلند، Megafon و Vimpelcom روسیه، HI3G سوئد، Batelco و MTC بحرین و کویت، Asiacell عراق، Omantel عمان، CAMGSM کامبوج، Vodacom کنگو، Wataniya کویت،mtn و GLOMOBILE نیجریه، Fascel ، Hutchison Telecom East Ltd ، orange و Reliance هند همگی صورتحساب مشترکین خود را همانند ایرانسل بر اساس دوره های یک دقیقه ای محاسبه میکنند.
- جالب آنکه اپراتور مشهور MTN آفریقای جنوبی که شریک تجاری و فنی ایرانسل میباشد مدت مكالمه مشترکینش را در کشور آفریقای جنوبی به 30 ثانيه رند مي کند و از سوی دیگر حداقل مكالمه را 60 ثانيه محاسبه مي نماید.
- اپراتورهای همچون T-Mobile و Vodafone آلمان، T-mobile انگلیس، Tim ایتالیا، O2 ایرلند، turkcell ترکیه، Teliasoneraسوئد، Orang سویس، Bouygues و ORANGE فرانسه هم صورتحساب مشترکین خود را بر روی دوره های 30 ثانیه ای گرد میکنند و کف دست کم یک دقیقه مکالمه را هم قائل میشوند.
علیرضا خارجی
16-04-2007, 01:14
همین الان تو سایت ایران تلکام بودم که تعرفه tci رو دیم شما هم یه نگاهی بندازین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
javad2625
16-04-2007, 02:18
اختيارات تاپيک جستجو در این تاپیک رتبه گيري: نمايش رسم
ديروز, 11:52 PM #1341
arman4459
اگه نباشه جاش خالی می مونه
تاريخ عضويت: Jun 2004
محل سكونت: در کشور عشق
رگولاتور سرانجام به سراغ اپراتور اول هم رفت
صبوحي در خصوص مكانيزمهاي كنترل اجراي مصوبه نرخ مكالمات گفت كه بخش نظارت سازمان تنظيم مقررات بايد بررسي كند آيا شركت ارتباطات سيار و مخابرات واقعا از اين پس تعرفه ۴۴۷ريالي در مكالمه با ايرانسل را رعايت خواهند كرد
اينم يه نمونه ديگه از قاطعيت سازمان تنظيم مقررات.
«مخابرات بايد قانون را رعايت كند......
واگر نه......
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟»
شما درباره خارج از ایران میگویید ولی از ایران در اصفهان هم از ایرانسل بشنویید،از اوائل اسفند ماه sms ها ،اتوماتیک برای تمامی مشترکین دائمی اعتباری قطع شد وتا همین یک هفته پیش نیز قطع بوده ، در تمام این مدت هر چه sms به هر اپراتوری بخصوص خود ایرانسل زدیم وامتحان کردیم که وصل شده است یانه با پیغام
" پیغام ارسال نشد" روبرو شدیم اول فکر کردم که فقط خط بنده مشکل دارد بارهابه130 تماس گرفتم ومیل زدم ،هیچ کاری صورت ندادند بعد که فهمیدم این مسئله گریبان گیر دیگر ایرانسل داران بوده ،شبکه نبودن اصفهان وقطع بودن sms را برای خود توجیه کردیم ،حال بعد از آمدن قبوض وچک کردن ریز مکالمات میبینم که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif تمام sms ها روتا دونه آخر تا پایان اسفند که تاریخ مهلت قبض بوده حساب کرده ،تازه هنوز قبض این طرف سال نو نیامده ........
حال شما در نظر داشته باشید در اصفهان نصف جهان از اواخر اسفند ماه تا اواسط فروردین ،شما با انبوهی از
مسافران نوروزی که به این شهر سرازیر میشوند روبرو هستید که خدا میداند چند هزار نفرشون خط ایرانسل
دارند وآن گذشته چقدر خود اصفهانیها از ایرانسل استقبال کردن و چند ده هزار نفردیگر نیزبه این رقم اضافه کنید
هر کدام اگر در این مدت فقط چند sms زده باشند به چه رقمی خواهیدرسید . واقعا باید به کجا شکایت برد
بله ایرانسل با ضرر وزیان بسیاری از مشترکین جوان و کم درآمد وپر آمد خود در همین آغاز نشان میدهد بر عکس
تبلیغاتش آش دهن سوزی نسبت به دیگر اپراتور ها در ایران نیست ، همین الان چهارمین وپنجمین اپراتور های افغانستان وتاجیکستان با سیم کارتهای مجانی همین خدمات روز دنیا رو به مشترکین ارائه میدن
در جواب اون دوستم که میخواست بدونه که ایرانسل طبق برنامه کاری خود کی شهر ش توی لیست آغاز به کار قرار میگیره باید بگویم ، مثلا اصفهان نصف جهان ، دومین شهر بعد از پایتخت هنوز بعد از کلی وعده ووعید ایرانسل ، از آبان ماه سال گذشته ،هنوز به شبکه وصل نشده و تماسها 10 خط در میان وصل میشوند ولی قبوض برای دریافت پول سرموقع در خانه تحویل داده میشود و بدون هیچ گونه تاخیری وقت شناسی از این بهتر
pedram_behrang
16-04-2007, 10:51
به حسين از يزد:
اگه توي خود شهر يزد زندگي ميكنين، ايرانسل نخرين. كيفيت شبكه از نظر مكالمه، مسيج و ساير سرويسها تا 3 ماه بعد از راهاندازي شبكه اصلاً قابل تعريف نيست.
من تاليا رو براي يزد به شما پيشنهاد ميكنم. اگه توضيحات كاملتري در اين زمينه بخواين، توي پست چند صفحه قبل هست.
شاد باشيد.
آقا پدرام چه گیری دادی به تالیا.ول کن بابا.چندتا نکته بگم من اول اینکه تنها سرویس ارزش افزوده ی تالیا همین اس ام اس و نمایش شماره ی تماس گیرنده هست.نه دلیوری داره نه هیچ چیز دیگه.اما ایرانسل کلکسیون سرویسهای جذاب و مجانیه.از اس ام اس و ام ام اس و اینترنت بگیر تا صندوق صوتی و... .تالیا هم بعد از دو سال اینجوری شده.مطمئن باشید ایرانسل بعد از دوسال بهترین اپراتور ایران از همه لحاظ میشه اگه بعضیا بذارن.
hossein-p30-f
16-04-2007, 13:09
اگه تويه تهران، شيراز، مشهد، تبريز، اصفهان يا مركز استانها زندگي ميكنين، هيچكدوم!!
درحالحاضر ايرانسل بهخاطر پالسهاي يك دقيقهاي اصلاً به صرفه نيست و من سيمكارت تاليا رو قوياً براي اين شهرها به شما پيشنهاد ميكنم.
كيفيت تاليا در تهران (شهري كه من الان زندگي ميكنم) در صدر هست. صداي كاملاً صاف، آنتندهي قوي، شبكه آزاد و مكالمه بدون قطعي. اين فاكتورها بهعلاوه ارزونتر تموم شدن مكالمه بهخاطر پالس (نكته بالا)، به شدت به اين طرف راهنمايي ميكنه كه سيم كارت تاليا (البته كاركرده چون صفرش بيخودي گرونه) خريداري بشه.
سلام
منظورتون این پست بود
1-حالا تالیا چنده
2-نرخ مکالمه و SMS ش چند هست
3-شماره هاش چجوریه
4-تو یزد خوب کار میکنه
5-اعتبارش مدت زمان داره بعد چند ماه در صورت عدم استفاده باطل میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
meshkiposh2200
16-04-2007, 13:12
دوستان،
براي اينكه يك فورم حرفهاي داشته باشيم، پيشنهادم رو تكرار ميكنم.
لطفاً هر خبري رو از هر جا Copy/Paste ميكنين، در پايين منبع خبر رو هم با لينكش بيارين.
از توجه شما متشكرم.
شرمنده اینم منبع خبر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي من كه تا الان اينترنتش مجانيه!!!
meshkiposh2200
16-04-2007, 13:19
شما درباره خارج از ایران میگویید ولی از ایران در اصفهان هم از ایرانسل بشنویید،از اوائل اسفند ماه sms ها ،اتوماتیک برای تمامی مشترکین دائمی اعتباری قطع شد وتا همین یک هفته پیش نیز قطع بوده ، در تمام این مدت هر چه sms به هر اپراتوری بخصوص خود ایرانسل زدیم وامتحان کردیم که وصل شده است یانه با پیغام
" پیغام ارسال نشد" روبرو شدیم اول فکر کردم که فقط خط بنده مشکل دارد بارهابه130 تماس گرفتم ومیل زدم ،هیچ کاری صورت ندادند بعد که فهمیدم این مسئله گریبان گیر دیگر ایرانسل داران بوده ،شبکه نبودن اصفهان وقطع بودن sms را برای خود توجیه کردیم ،حال بعد از آمدن قبوض وچک کردن ریز مکالمات میبینم که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif تمام sms ها روتا دونه آخر تا پایان اسفند که تاریخ مهلت قبض بوده حساب کرده ،تازه هنوز قبض این طرف سال نو نیامده ........
حال شما در نظر داشته باشید در اصفهان نصف جهان از اواخر اسفند ماه تا اواسط فروردین ،شما با انبوهی از
مسافران نوروزی که به این شهر سرازیر میشوند روبرو هستید که خدا میداند چند هزار نفرشون خط ایرانسل
دارند وآن گذشته چقدر خود اصفهانیها از ایرانسل استقبال کردن و چند ده هزار نفردیگر نیزبه این رقم اضافه کنید
هر کدام اگر در این مدت فقط چند sms زده باشند به چه رقمی خواهیدرسید . واقعا باید به کجا شکایت برد
بله ایرانسل با ضرر وزیان بسیاری از مشترکین جوان و کم درآمد وپر آمد خود در همین آغاز نشان میدهد بر عکس
تبلیغاتش آش دهن سوزی نسبت به دیگر اپراتور ها در ایران نیست ، همین الان چهارمین وپنجمین اپراتور های افغانستان وتاجیکستان با سیم کارتهای مجانی همین خدمات روز دنیا رو به مشترکین ارائه میدن
در جواب اون دوستم که میخواست بدونه که ایرانسل طبق برنامه کاری خود کی شهر ش توی لیست آغاز به کار قرار میگیره باید بگویم ، مثلا اصفهان نصف جهان ، دومین شهر بعد از پایتخت هنوز بعد از کلی وعده ووعید ایرانسل ، از آبان ماه سال گذشته ،هنوز به شبکه وصل نشده و تماسها 10 خط در میان وصل میشوند ولی قبوض برای دریافت پول سرموقع در خانه تحویل داده میشود و بدون هیچ گونه تاخیری وقت شناسی از این بهتر
اره دیگه فکر کنم بعد تهران اصفهان شهر بزرگ ایران ولی هنوز که هنوز هم خبری نیست در حالی فروش سیم کارت های ایرانسل از حدود یک ماه قبل از عید در اصفهان شروع شده بود و هنوز هم ادامه دارد و ما اصفهانی ها هم همه ی عیوب شبکه مثل 'گرفتن تماس در موقع پر بودن انتن و دادن پبغام no network coverge را به پای رسمی افتتحا نشدنش میزاریم
soccer_18
16-04-2007, 15:22
به حسين از يزد:
اگه توي خود شهر يزد زندگي ميكنين، ايرانسل نخرين. كيفيت شبكه از نظر مكالمه، مسيج و ساير سرويسها تا 3 ماه بعد از راهاندازي شبكه اصلاً قابل تعريف نيست.
من تاليا رو براي يزد به شما پيشنهاد ميكنم. اگه توضيحات كاملتري در اين زمينه بخواين، توي پست چند صفحه قبل هست.
شاد باشيد.
تا جایی که من میدونم شهر یزد اصلا" پوشش نداره و فقط چند تا دکل بدون آنتن نصب کردن ولی 1 ماه هست دارن سیم کارت میفروشن
اصفهان هم پوشش تعریفی نداره...
از نصفه ایران به پایین هم فقط شیراز وصله...
گمون کنم تا 4-5 سال دیگه اگه خدا بخواد کل ایران وصل بشه البته تا نقطه 10 سال هم ممکن هست پیشرفت داشته باشه...
لعنت بر ارتباطات سیار بعد تالیا بعد ایرانسل
soccer_18
16-04-2007, 15:24
براي من كه تا الان اينترنتش مجانيه!!!
دوست عزیز نکن این کارو...
4 روز دیگه قبض میفرستن واست که مجبور میشی خونتو بفروشی و پول اینا رو بدی...
pedram_behrang
16-04-2007, 16:04
آقا من رو شاد كردي با اين حرفت :46:.
ببين جواد اگه بخوايم بيطرف بررسي كنيم، لازمه همه جوانب رو در نظر بگيريم.
در مورد سرويسهاي مجاني كه گفتي، ايرانسل همهي اون سرويسهايي رو كه گفتي بعد از دو هفته پولي ميكنه، يعني Gprs,mms. اساماس كه همين الان هم پوليه.
در مورد سرويسهاي ارزشافزوده، تاليا هم از اين خدمات رو داره. از جمله: صندوق صوتي، سرويسي كه وقتي در دسترس نيستيد پيامهاي شما رو بگيره، رسيد پيام و ...
براي يك استفاده كننده معمولي، كه براش هزينه تلفن مهمه و كيفيت، يعني كسي كه به تلفن به چشم ابزار صحبت كردن نگاه ميكنه، سرويس با كيفيت خيلي مهمه. خب اگه دقت كرده باشي من گفتم درحالحاضر تاليا بهتره. چرا؟
چون واقعاً درست نيست وقتي ميتوني براي 18 ثانيه صحبت پول 18 ثانيه رو بدي، به جاش پول 60 ثانيه رو بدي. يا براي فرستادن يك مسيج پول سه تا مسيج رو بدي. ممكنه در آينده ايرانسل بهتر بشه، ولي يه اپراتور بايد بدونه كه مردم پول بيخودي براش خرج نميكنن، مگر اينكه سرويسي در خور اين هزينه بيشتر به مردم ارايه كنه.
pedram_behrang
16-04-2007, 16:13
در مورد تاليا،
1- قيمت سيم صفر در تهران 50-60 هزار تومان و سيم كاركرده 30-35 هزار تومان هست.
2- نرخ مكالمه براي هر دقيقه 67 تومان هست و زمان هر پالس 6 ثانيه. يعني براي مثال شما براي 15 ثانيه صحبت (كه معادل سه پالس ميشه) حدود 20 تومان پرداخت ميكنين. علاوه بر اين تاليا در ساعت غير از Peak Hour يعني بين 9 شب تا 8 صبح، براي هر دقيقه 54 تومان دريافت ميكنه. قيمت SMSاش مشابه ايرانسل و همون 16 تومن هست. سرويس رسيد مسيج هم فعاله و رايگان.
3- شمارههاش همجور داره. هم معمولي، هم نيمه رند و هم رند. مثل ايرانسل.
4- در مورد پوشش يزد لازمه از همشهريها تحقيق كنين. چون من خودم الان در تهران هستم.
5- اعتبار، محدوديت زماني نداره. يعني تا پيش از عيد داشته، ولي الآن برداشته شده (البته بهخاطر رقابت با ايرانسل).
اگه سوال ديگهاي باشه، خوشحال ميشم بتونم جواب بدم.
اگه ساير دوستان نظري دارن، از شنيدن اون هم خوشحال خواهم شد.
pedram_behrang
16-04-2007, 16:20
دوست گرامي،
پوشش ايرانسل درحالحاضر نسبت به مدت زماني كه فعاليت رو شروع كردن كم نيست (در مقايسه با ساير اپراتورهاي ايراني)
يك نكته فراموش نكنين. ايرانسل براي ثبت شركتش در ايران مبلغ 300 ميليارد تومان رو فقط بابت دريافت پروانه به دولت جمهوري اسلامي پرداخت كرده. به نظر شما شركتي كه همچين هزينهاي رو (فقط براي دريافت پروانه) بكنه، آيا اجازه خواهد داد كه سوددهي پروژهاش به ده سال برسه؟
از نظر من ايرانسل تا آخر سال 86 خواهد توانست، تعداد زيادي از شهرهاي بزرگ و بسياري از جادهها رو پوشش بده. در عرصه بازرگاني، توسعه شرط بقاست. به تاليا نگاه كنين، قيمت سيمكارتهاش به 120 هزار تومان هم رسيده بود، ولي از اونجايي كه نتونست خودش رو به روز نگه داره تقريباً داشت از دور حذف ميشد. ولي دوباره داره يه حركتهايي ميكنه.
در آخر، اگه اپراتوري بهتر از اون سه تا كه بهشون لعنت فرستادين ميشناسين، معرفي كنين تا منهم ازش استفاده كنم. :46:
masoudboy
16-04-2007, 18:01
آیا مطمین هستید که اعتبار زمانی تالیا به طور 100 درصد حذف شده ؟؟؟
hossein-p30-f
16-04-2007, 18:04
تا جایی که من میدونم شهر یزد اصلا" پوشش نداره و فقط چند تا دکل بدون آنتن نصب کردن ولی 1 ماه هست دارن سیم کارت میفروشن
اصفهان هم پوشش تعریفی نداره...
از نصفه ایران به پایین هم فقط شیراز وصله...
گمون کنم تا 4-5 سال دیگه اگه خدا بخواد کل ایران وصل بشه البته تا نقطه 10 سال هم ممکن هست پیشرفت داشته باشه...
لعنت بر ارتباطات سیار بعد تالیا بعد ایرانسل
تا جایی که من خبر دارم اول گفته بودند تا عید بعد گفتن تا 13 فروردین حالا هم گفتن تا پایان فروردین :18:
حالا اگه راه بیفته درسته که تا دو سه ماه کیفیتش خوب نیست:13: ((همون جوری که آقا pedram گفتن))
uspharshad
16-04-2007, 18:05
مجانیشم فقط برای سطل آشغاله . دوستان باور کنید ایرانسل فقط 6 ماهه راه افتاده این خدمات تو 6 ماه از سر این مردم هم زیاده. دیگه چی میخواین؟ باز هم مجانی باشه؟ بستون نیست؟ باز هم بد بگین از ایرانسل.
ايرانسل را چند تا دوست داري؟
بحث بر سر طرفداري از مخابرات يا ايرانسل نيست ...هدف دفاع از حق ماست ....ما همه بايد از حقوق مشتركي كه داريم دفاع كنيم...
كاهش هزينه ايرانسل به نفع همه ماست زيرا در اين رقابت دو طرف مجبور به كاهش تعرفه ها و بهبود شبكه شان ميشوند...
hossein-p30-f
16-04-2007, 18:12
كاهش هزينه ايرانسل به نفع همه ماست زيرا در اين رقابت دو طرف مجبور به كاهش تعرفه ها و بهبود شبكه شان ميشوند...
اینو خوب اومدی:27:
تو این مملکت کسی کاری برا مردم نمی کنه:41: فقط باید یکی دیگه بیاد نونشونو آجر کنه تا به فکر رقابت و بهبود شبکه بیفتن:21: ((همون جوری که ارتباطات سیار اعلام کرده تا شهریور MMS و GPRS رو میاره)) اگر ایرنسل اینارو نمی اورد شرکت اتباطات سیار هم اصلا فکر انجام دادنش رو هم نمی کردند چه برسه به اینکه بخوان بیارن
علیرضا خارجی
16-04-2007, 20:23
هر كاري آداب خاص خود را دارد و هر مقامي شاني متفاوت همانگونه كه يك وكيل زماني سخناش در محكمه شنيدني است كه با زبان حقوقي و قانوني صحبت كند؛ قطعا سخن گفتن يك رگولاتور نيز آداب و شئون خاصي دارد كه پيروي نكردن از آن باعث خدشه به آن جايگاه و مقام خواهد شد. قدري به نحوه گفتگوي رسانهايي سازمان تنظيم مقررات با اپراتور دوم تلفن همراه ايران دقت كنيد، آيا ادعاهايي كه از سوي رگولاتور ايراني مطرح ميشود به نظر شما وجاهت رسانهايي شدن را دارد.
تجربه ثابت كرده است استفاده از رسانهها آن هم به شكلي كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي استفاده ميكند در شرايطي به وقوع ميپيوندند كه اميد به انجام كاري از طريق مراجع قانوني و منطقي وجود نداشته باشد.
به اين معني كه اگر ايرانسل به عنوان اپراتور دوم تلفن همراه براي احقاق حقوق خود نميتوانست از طريق مجاري منطقي و حقوقي به نتيجه برسد طبيعي بود كه دست به افشاگري يا طرح ادعاهاي خود بزند. اين در حالي است كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي بالاترين مرجعي است كه قاعدتا و قانونا بايد روابط اپراتورها با يكديگر و فعاليت آنها را تنظيم و زير نظر داشته باشد و اپراتورها نيز راهي جز اجراي مصوبات و دستورات رگولاتور ندارند. چگونه است كه سازمان تنظيم مقررات به عنوان بالاترين مرجع براي اعمال يك مصوبه تحت عناوين ثانيهايي شدن صورتحسابهاي مشتركان به جاي استفاده از ابزارهاي قانوني خود اقدام به فضاسازي ميكند. آيا هدف از اين فضاسازي براي رگولاتوري كه به راحتي ميتواند يك اپراتور را مجبور به اجراي يك مصوبه يا آييننامه كند انتفاعي در بر دارد يا اينكه با اين شيوه در تلاش است تا سرپوشي بر تعهدات انجام نشده خود بگذارد. دقت كنيد هدف از اين يادداشت حمايت از اپراتور دوم نيست قطعا ايرانسل براي رقابت بهتر با اپراتور اول بايد صورتحسابهاي مشتركان را برحسب ثانيه محاسبه كند و به جاي اطلاعرساني و تبليغات پيدرپي كه بدون پشتوانه واقعي در ارائه خدمات بهتر است اقدام به بالا بردن كيفيت شبكه و خدمات خود كند.
اما واقعيت اين است كه رگولاتور ايراني، شان و جايگاه واقعي خود را رعايت نميكند و دقيقا خود را همتراز با يك اپراتور فرض كرده است. آيا آقاي رگولاتور و معاونانش هر هفته با مسئولان اپراتور دوم جلسه ندارند كه براي ابلاغ يك دستور العمل و براي ثانيهايي شدن صورتحسابها اولتيماتوم رسانهايي ميدهند .
منبع: عصر ارتباط
emprator_kochak
16-04-2007, 22:22
آیا مطمین هستید که اعتبار زمانی تالیا به طور 100 درصد حذف شده ؟؟؟
آره برداشته اما به صورت آزمایشی :5:
emprator_kochak
16-04-2007, 22:40
یکشنبه، ۲۶ فروردینماه ۱۳۸۶
رييس سازمان تنظيم مقررات از تخلف مخابرات و ارتباطات سيار خبر داد و گفت: اين دو شركت مدتها براي مكالمه مشتركين خود با اپراتور دوم-ايرانسل- بيشاز نرخ مصوب هزينه دريافت كردهاند.عاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات از تخلفات صورت گرفته توسط شركت ارتباطات سيار ومخابرات درخصوص نرخ تعرفههاي دريافتياز مشتركين خود خبر داد.
منبع:
nedayechakavak
16-04-2007, 22:52
دوره تالیا هم تموم شد تالیا اصلا اپراطور نیست بلکه پیمانکار ارتباطات سیاره
بعد از دو سال ونیمی هم که اومده نصف ایرانسل هم نتونسته پوشش بده اصلا دیگه صحبتش نیــست
من خودم تو عصر ارتباط خوندم که یکی از این مسئولا گفته بود که احتمالا تالیا و دکلاشو به ایرانسل واگذار کنن
arman4459
16-04-2007, 23:16
ایرانسل راهی جز محاسبه تعرفه براساس ثانیه ندارد
ایرانسل برای افزایش تعرفه مشکل ندارد
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از برپایی نشست عصر امروز (دوشنبه)، به منظور حل و فصل مساله تبدیل تعرفه مکالمات از دقیقه به ثانیه خبر داد.
مهندس محمود خسروی، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: با توجه به بروز مسائل اخیر، امروز بعد از ظهر (27 فروردین ماه)، با دعوت سازمان تنظیم مقررات، نشستی به منظور هماهنگی و جهت حل مشکل در سازمان تشکیل خواهد شد.
خسروی، تاکید کرد: شرکت ایرانسل، باید محاسبه تعرفه مکالمه بر حسب ثانیه را رعایت کند و راهی جز این ندارد، اما برای افزایش تعرفه نیز مشکلی ندارد.
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، گفت: در این نشست، مسائل دیگری همچون حقالسهم، مسائل و مشکلات مورد ادعای ایرانسل که برخی از آنها بهجا است و اینترکانکشن و ... باید بررسی و حل شود.
تا چند روز ایرانسل تو شهرستان اسکو (یکی از سهرستانهای تبریز) داره را میفته . کلی BTS نصب کردن . چند روز پیش هم جستجوی شبکه کردم ایرانسل و هم پیدا کرد ولی هر چقدر انتخاب کردم جواب نداد D:
چون من اونجا دانشجوام اگه را بیفته خیلی حال میده d:d:d:
دو تا سوال داشتم .
1.قیمت سیم کارتهای اعتباری ایرانسل چنده ؟
2.آیا بعدا همون سیم کارت اعتباری رو به دایمی تبدی کرد .
با تشکر
29 هزار تومان - 500تومان هم واسه سند زدن.
بله با پرداخت مبلغی میشه به دایمی تبدیل کرد.
دوست عزیز نکن این کارو...
4 روز دیگه قبض میفرستن واست که مجبور میشی خونتو بفروشی و پول اینا رو بدی...
نه داداش
مال من اعتباريه
تا امروز هم كه فعلا كم نكرده!!!
منم كه فعلا دارم استفاده ميكنم
pedram_behrang
17-04-2007, 16:10
دوست عزيز،
طبق آخرين خبري كه من دارم، تاليا محدوديت زماني كارتهاي خودش رو به صورت موقت لغو كرده. تاليا حدود دو ماه قبل هم اين كار رو كرد، ولي با مخالفت شركت مخابرات كه كارفرماي تالياست، مجبور شد كه اين محدوديت زماني رو دوباره برگردونه.
ظاهراً يك هفته قبل از عيد با توافقي كه ميون مسوولين تاليا و مخابرات بهوجود اومده، بهشون اجازه دادن (طبق اونچه كه در قرارداد بين دو طرف هست) كه تاليا به طور موقت محدوديت زماني رو برداره و اين جوري كه بازار به جلو ميره، من پيشبيني ميكنم كه اين كار دايمي خواهد شد.
براي مطالعه بيشتر ميتونين به منبع خبر، سايت تاليانيوز مراجعه كنين.
pedram_behrang
17-04-2007, 16:20
با نظري كه دوستمون uspharshad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده كاملاً موافق هستم. اين كه ما يه روز از اومدن GPRS ذوقزده بشيم و روز بعد بهخاطر هزينه اون فحش و بد و بيراه بديم، هيچ كمكي به هيچكس نميكنه. البته من هم شخصاً از اين پيشرفتي كه در تكنولوژي محل زندگيام صورت گرفته خيلي خوشحال شدم. ولي هيچ وقت فراموش نكردم كه براي شركت ايرانسل اونچه كه مهمترين هست، رسيدن به سود سرشاري از رهگذر ارايه اين سرويسه نه خوشحال كردم من و شما!
اون چه كه براي ما (جماعت مصرفكننده) حايز اهميته، تنوع خدمات، كيفيت سرويس و البته قيمت پايين هست. پس لازمه كه ما از هر حركتي كه به اين سو صورت ميگيره، حمايت كنيم. حالا ارتباطات سيار، تاليا، ايرانسل يا اپراتور سوم هيچكدوم تفاوتي نميكنه.
اين فورم واقعاً اين قابليت رو داره كه به محفلي براي حمايت از حقوق مصرفكننده تبديل بشه (همونجوري كه دوستمون تقريباً اشاره كرد). پس بهتره كمي منطقيتر به قضايا نگاه كنيم. :20:
شنونده نظرات شما هستم.
علیرضا خارجی
17-04-2007, 17:36
این تاپیک از کی تا هالا راه هفتاده ؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
از کی تا هالا قیمت سیمکارتها پایین اومده؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
از کی تاهالا مبایل داری؟؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
با این همه چیزهایی که گفتم ایرانسل نباید قیمت رو افزایش بده تازه دعا میکنم پایین بیاد
این تاپیک از کی تا هالا راه هفتاده ؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
از کی تا هالا قیمت سیمکارتها پایین اومده؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
از کی تاهالا مبایل داری؟؟؟؟ از وقطی ایرانسل اومده!!!
با این همه چیزهایی که گفتم ایرانسل نباید قیمت رو افزایش بده تازه دعا میکنم پایین بیاد
از دوستان عاجزانه تمنا دارم كه در هنگام تايپ مطالب كلمات رو از نظر املايي درست بنويسن
اين كار باعث ميشه كه ارزش نوشته هاي ما بالا تر بره
متشكرم
DJ.Mamal
17-04-2007, 22:18
این Gprs مگه برای ان لاین بودن هم هزینه داره؟والا من تا اونجا که میدونم برای دانلود یا ارسال فایل هزینه داره امااون دوستمون گفته بود برای باز کردن صفحه هم پول میندازه!!!!:blink:
GOD OF PC
17-04-2007, 22:39
من يك سيمكارت اعتباري ايرانسل دارم.
اينترنتش رايگانه و بابت اونم تا الان چيزى از اعتبارم كم نشده.
آيا امكان داره كه پولشو بعدا از من بگيرن؟
شايد هم سيمكارتمو باطل كنند؟
شما چى از اين موضوع خبرى نداريد كه چى به سرمون ميارن؟ :41:
خودت داري مي گي "اعتباري " !!!!!!
يعني كه اول پولشو مي دي بعد استفاده مي كني ... مگه نه ؟قبض كه نمياد !!
پس وقتي اعتبارتو چك ميكني و مي بيني كم نشده خب يعني نشده ديگه !
اون طوري نيست كه بعدا بيان ازت بگيرن !
الان فكر كنم از 25 فروردين باز GPRS رو رايگان كرده ... يه اس ام اس اومده بود برام در اين زمينه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این Gprs مگه برای ان لاین بودن هم هزینه داره؟والا من تا اونجا که میدونم برای دانلود یا ارسال فایل هزینه داره امااون دوستمون گفته بود برای باز کردن صفحه هم پول میندازه!!!!:blink:
براي دانلود و ارسال فايل هزينه داره درسته ولي وقتي آنلاين باشي و مثلا صفحه گوگل باز باشه من اينطور فكر مي كنم كه اگر صفحه مثلا 5 تا عكس داره كه بايد لود بشه و نشون بده اين داره اطلاعات رد و بدل مي كنه و پول مي افته ولي بعدش كه صفحه كامل لود شد شما اگه 5 ساعت هم همون صفحه ات باز باشه و كاري نكني هزينه اي نداره ...
من اين طوري فهميدم.
حالا صبر كن ببين بقيه دوستان چه نظري دارن:5:
GOD OF PC
17-04-2007, 23:16
نيگا كون داداش :21:
شوما كه مرحمت ميكوني و يه صفحه رو باز ميكوني بايد مرورگر شوما به سرور وصل بشه و يه خورده ديتا ميتا
لود كنه و همين ميشه چي؟
ميشه دانلود
روشن شدي؟ :9:
بابت همين شوما بايد يه كمكي بسلفي :41:
همين
وسلام
ديگه نبينم از اين سؤالاي بي ربط بپرسيا؟ (شوخي) :27:
javad2625
18-04-2007, 12:33
نوشته شده توسط djmamal
این Gprs مگه برای ان لاین بودن هم هزینه داره؟والا من تا اونجا که میدونم برای دانلود یا ارسال فایل هزینه داره امااون دوستمون گفته بود برای باز کردن صفحه هم پول میندازه!!!!
هر چيزي كه از اينترنت دريافت كنيم خواه، صفحه وب، متن، عكس، فايل و... يعني داريم دانلود مي كنيم.
حتي اگر هيچ صفحه اي رو هم باز نكنيم، اگه Automatic Update ويندوز يا AutomaticUpdate ديگر نرم افزارها فعال باشه ممكنه به طور خودكار اطلاعات رد و بدل كنند. كلاً هر بار كه يكي از اون دو تا كامپيوتر كوچيك كنار ساعت ويندوز روشن و خاموش بشه يعني ديتا رد و بدل شده. و براي هر گونه رد و بدل ديتا بايد پول بديم خواه Send باشه يا Receive.
بنا بر اين بهتره تا وقتي نيازي به اينترنت GPRS نداريم اون رو توي ويندوز فعال نكنيم.
hossein-p30-f
18-04-2007, 12:43
سلام
آقا این دکلهای ایرنسل با ارتباطات سیار فرق می کنه ((از نظر ظاهری))
اگه فرق می کنه لطفا فرقشو بگید:5:
آخه دکلهایی که من دیدم بعصیهاشون سر دکل یه آنتن هست ((حدود 90% از دکلها)) و سر بعضی هاشون یه چیز متلت گونه هست((حدود 10%از اونا)):20:
pedram_behrang
18-04-2007, 13:25
دوست گرامي، منظور از Download بر خلاف اون چه كه بين بچهها متداوله (موسيقي، فيلم يا عكس)، هر گونه اطلاعاتي هست كه وارد Browser شما بشه. اين اطلاعات ميتونه، نوشته، عكس، صدا، فيلم و يا حتي كادر بندي صفحه باشه.
به اين ترتيب شما براي هر كيلوبايتي از اطلاعات كه دريافت ميكنين (و همينطور ارسال ميكنين) لازمه پرداخت كنين. منظور از آنلاين بودن اينه كه اون صفحهاي كه باز شده به همون ترتيب باز بمونه. در اين صورت لازم نيست پولي پرداخت بشه. براي مثال شما يه صفحه اخبار يا يك ايميل رو باز ميكنين، كه خوندنش 20 دقيقه وقت ميبره (البته لابد ايميل بلنديه!)، در اين حالت شما براي اين زمان پولي پرداخت نميكنين.
ارزش افزوده سرويس كيلوبايتي در موبايل اينه كه مثلاً در ياهو مسنجر، شما 24 ساعت آنلاين هستين و هميشه در دسترس دوستانتون، ولي فقط وقتي پول ميدين كه يه پيام بفرستين و يا پيام بگيرين.
pedram_behrang
18-04-2007, 14:23
والا من هم درست نميدونم چي ميشه؟
از يك طرف اعتبار كم نميكنه، از طرف ديگه يهو ممكنه همه رو كم كنه و اگه بيش از اعتبار باشه سيم رو بسوزونه!
پس من فعلاً كم استفاده ميكنم تا 7،8 روز ديگه معلوم ميشه، بالاخره چي كارن.
این هم اقدام دیگر ارتباطات سیار ! درحالی که ایرانسل به دنبال افزایش تعرفه حدود 20% است ارتباطات سیار در یک اقدام بی سابقه :
تعرفه مکالمات اپراتور اول ۲۰ درصد کاهش میابد
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران پيشبيني كرد پيشنهاد اپراتور اول تلفن همراه (ارتباطات سيار) براي كاهش حدود ۲۰درصد از تعرفه مكالمهاش، ظرف يك يا دو هفته آينده در مجمع مخابرات تصويب شود.
"وفا غفاريان" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: اواخر پارسال ( ،(۸۵با توجه به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات در مورد كاهش تعرفههاي تلفن همراه، به اپراتور اول (ارتباطات سيار) و تاليا (مجتمع رفسنجان) ابلاغ كرديم كه ظرف دو ماه يك تعرفه كاهشي را به ما پيشنهاد كنند.
وي افزود: ارتباطات سيار حدود سه هفته پيش پيشنهادي فرستاد ولي تاليا هنوز اين كار را نكرده است.
معاون وزير ارتباطات گفت: پيشنهاد كاهش تعرفه مكالمات ارتباطات سيار هم اكنون در مرحله كارشناسي است.
هماكنون تعرفه اپراتور اول براي هر پالس گفت و گو ۴۴۷ريال است.
مقررات مخابراتي پساز بحث و بررسي كارشناسي بايد ابتدا در مجمع مخابرات و سپس در كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به تصويب برسد كه فرايندي با حدود يك يا دو ماه زمان است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضع و در صورت تصویب نرخ جدید ایرانسل تفاوت قیمت بین این دو اپراتور برای یک دقیقه به 40 تومن میرسد!
pedram_behrang
18-04-2007, 14:31
در مورد دکلهایی که دو شرکت استفاده میکنن، تفاوت چندانی به چشم نمیخوره.
اون چه که به چشم میآد، آنتنها هستند. در بالای دکلهای قدیمی شرکت مخابرات یک سازه مثلثی نسبتاْ بزرگ دیده میشه. که کار اون نگه داشتن دو عدد آنتن هست. ۲ آنتن در هر ضلع مثلث یعنی کلاْ ۶ آنتن.
در تکنولوژی جدید برای هر طرف فقط یک آنتن به کار برده میشه، یعنی در مجموع 3 آنتن که در نتیجه نیازی هم به سازه مثلثی نخواهد بود. در دکلهای تالیا و ایرانسل، در هر دو وضع به همین صورت هست. بعضاٌ در سایتهای جدید مخابرات هم وضع به همین صورته.
pedram_behrang
18-04-2007, 14:41
بچهها حالا که صحبت از دکل شد میخوام براتون از سکتور بگم. اون سه آنتنی که بالای هر دکل میبینین برای پوشش دادن به یک سکتور هست. این آنتنها با زاویه ۱۲۰ درجه از هم قرار دارند، یعنی یک دایره رو به سه قسمت مساوی تقسیم کردند.
برای تجسم بهتر میتونین آرم مرسدس بنز رو در نظر بیارین. وسط هر دو پره یک آنتن گذاشته میشه که فاصله بین اون دو پره رو پوشش میده، یه به اصطلاح فنی کاور میکنه.
در هر لحظه شما در پوشش فقط یک آنتن به سر میبرین.وقتی از یک قسمت به قسمت دیگه میرین، آنتن بعدی به شما پوشش میده.
سلام
آقا این دکلهای ایرنسل با ارتباطات سیار فرق می کنه ((از نظر ظاهری))
اگه فرق می کنه لطفا فرقشو بگید:5:
آخه دکلهایی که من دیدم بعصیهاشون سر دکل یه آنتن هست ((حدود 90% از دکلها)) و سر بعضی هاشون یه چیز متلت گونه هست((حدود 10%از اونا)):20:
راستش من که در اصفهان هستم دکل های ایرانسل کاملا متمایزند.دکل های ایرنسل دارای میله ای خانه خانه و قطر نازک و به رنگ سفید و قرمز کاملا مشخصند.از لحاظ انتن ها تفاوت چندانی گویا ندارند.
meshkiposh2200
18-04-2007, 14:47
ایرانسل: چرا مسایل را در بلندگو می کنید
در حالي كه رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از اخطار به ايرانسل براي تبديل محاسبهي صورتحسابهاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه خبر داده بود اما مدير عامل ايرانسل گفت: تا اين لحظه تاييديهاي از سوي سازمان تنظيم مقررات براي تبديل سيستم بيلينگ ايرانسل از دقيقه به ثانيه به ما ارسال نشده است، اما به محض اين كه اين تاييديه ارسال شود همزمان اين تغيير در سيستم بيلينگ ايرانسل انجام خواهد شد.
منتظر رگولاتوری هستیم
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با(ايسنا)، دربارهي اين كه چرا هنوز محاسبهي صورتحسابهاي مشتركان ايرانسل از دقيقه به ثانيه تبديل نشده است، اظهار كرد: تغييرات نرمافزاري براي تبديل بيلينگ ايرانسل از دقيقه به ثانيه از اسفندماه سال گذشته انجام شد و در نيمهي اين ماه نيز طرح تبديل سيستم بيلينگ از دقيقه به ثانيه نيز به سازمان تنظيم مقررات ارسال شد و انتظارمان اين بود كه اين امر بلافاصله از سوي اين سازمان تاييد شود.
او دربارهي اين كه چرا رييس سازمان تنظيم مقررات در چند ماه اخير بارها در رسانهها، عنوان كرده است كه به ايرانسل براي تغيير سيستم بيلينگ خود از دقيقه به ثانيه را اعلام كردهايم گفت: اين سازمان تاييديهاي ارسال نكرده است، بنابراين نميتوان از ايرانسل انتظار داشت اين كار را براي مشتركان خود اجرايي كند.
طبق قرارداد عمل می کنیم
او افزود: از سوي ديگر مبناي تعاملات بين ايرانسل، سازمان تنظيم مقررات و وزارت ارتباطات و فنآوري اطلاعات قرارداد ليسانس است و اگر اعلام نظري دربارهي فعاليتهاي اين اپراتور ميشود بايد بر اساس اين قرارداد باشد و آنچه در ليسانس ذكر شده سنديت دارد؛ از اين رو ما نيز كار خود را بر اساس قرارداد ليسانس انجام دادهايم و به محض دريافت تاييديه اين تغيير را ايجاد ميكنيم.
چرا در بلندگو مطرح می کنید
او افزود: «سالها اپراتور ديگر محاسبات خود را بر اساس دقيقه انجام ميداد، چطور ميشود اپراتوري كه در حدود شش ماه از فعاليت آن نميگذرد، اين قدر مسائل آن در بلندگو مطرح ميشود؛ بايد ديد اين دليل يك بام و دو هوا برخورد كردنها چيست؟»
او ادامه داد: از سازمان تنظيم مقررات نيز انتظار داريم نسبت به مشكلات اين اپراتور كه چند ماهي از فعاليت نميگذرد با حوصلهي بيشتري برخورد كند و زمينه را براي تقويت آن فراهم كند.
او دربارهي اين كه سازمان تنظيم مقررات اعلام كرده ايرانسل بايد هزينهي مشتركان را از ابتدا كه سيستم بيلينگ بر اساس دقيقه بود، بر حسب ثانيه حساب كند و باقي آن را به مشتركان بازگرداند، گفت: اين موارد تماما در قرارداد ليسانس ديده شده است بنابراين آنچه سازمان تنظيم مقررات اعلام ميكند بايد بر اساس آن باشد كه در اين صورت اين اپراتور به آن تمكين خواهد كرد.
دفاع از هدایای نوروزی
او دربارهي هداياي نوروزي ايرانسل كه مشتركان از نحوهي ارايهي آن ناراضي بودند , گويا مكالمهي رايگان كه از 12 شب تا شش صبح از 29 اسفندماه تا 15 فروردينماه در نظر گرفته شده بود، اينگونه نبوده است، گفت: اين امر صحت ندارد و بر اساس قولي كه داده بوديم، عمل كردهايم و به زودي آمار استفاده از هداياي نوروزي مانند ارسال SMS و مكالمهي رايگان را اعلام ميكنيم و مشتركان از اين بابت نبايد نگراني داشته باشند.
او دربارهي تعرفههاي GPRS نيز گفت: در حال حاضر نامهي آن از سوي سازمان تنظيم مقررات به ما اعلام شده است، اما ايرانسل اين فرصت را دارد كه تعرفهي اعلام شده را بررسي كند و بايد ديد مبناي تغيير تعرفهي ايرانسل از 30 ريال براي ارسال و دريافت هر كيلوبايت به 15 ريال چه بوده است، بنابر اين، اين تعرفه هنوز قطعي نشده است.
او افزود: اما آن چه مهم است، مشتركان ايرانسل براي دسترسي به اينترنت، هزينهاي پرداخت نخواهند كرد و ميتوانند در هر ساعت آنلاين باشند اما براي دريافت و ارسال مطالب بايد هزينه بپردازند كه از 15 فروردين ماه اين تعرفه براي مشتركان منظور ميشود اما در مورد MMS تا 10 ارديبهشت ماه مشتركان ميتوانند، از آن رايگان استفاده كنند تا تعرفهي آن مشخص شود.
55 شهر تحت پوشش
او با اشاره به اين كه 55 شهر در حال حاضر تحت پوشش شبكهي اپراتور دوم است، گفت: تعداد مشتركان ايرانسل نيز به حدود يك ميليون و دويست هزار مشترك رسيده است.
او دربارهي پيشنهاد تعرفهي مكالمات ايرانسل به سازمان تنظيم مقررات گفت: ما به اين سازمان تنوع تعرفههاي مكالمات ايرانسل را پيشنهاد كرده و اعلام كردهايم كه تعرفهي مكالمات ايرانسل به شكل فلت 499 ريال باقي بماند و اما اين پيشنهاد را نيز كردهايم كه مشتركاني در داخل شبكهي ايرانسل تماس برقرار ميكنند براي هر دقيقه 499 ريال بپردازند اما اگر با خارج از شبكه ارتباط برقرار كنند، 760 ريال پرداخت كند كه مشابه با تعرفهي ساير اپراتورهاي كشور است.
او افزود: بنابراين قصد نداريم تعرفهي فلت را برداريم بلكه اين اختيار را به مشتركان ميدهيم كه بر اساس مكالماتي كه دارند، نوع تعرفهي خود را معين كنند.
مدير عامل ايرانسل دربارهي نا به ساماني در ارسال قبوض مشتركان نيز گفت: اگر مشتركي در ارسال قبوض خود با مشكلي مواجه شده به يك مراكز خدمات ايرانسل مراجعه كند، اما از ماه آينده با تغييراتي كه در سيستم پرداخت قبوض مشتركان داده ميشود و افزودن تعداد بانك و هماهنگي با شركت پست اميدواريم اين مشكلات تا حدود بسياري كاهش پيدا كند.
او خاطر نشان كرد: طرح بهارهاي نيز براي تشويق مشتركان ايرانسل در نظر گرفتهايم كه به زودي اعلام ميكنيم؛ همچنين به دنبال افزايش سرعت سرويسهاي GPRS نيز هستيم چرا كه با تعيين تعرفههاي استفاده از اين سرويسها نيز به شكل نظامند خواهد شد و اميدواريم تسهيلات بيشتري را در اختيار مشتركان قرار دهيم.
پاسخ ایرانسل در مورد تغییر محاسبه مکالمات
ITanalyze.ir – اما روابط عمومی شرکت ایرانسل نیز با ارسال توضیحی در خصوص محاسبه مکالمات مشترکان این شرکت بر اساس ثانیه اعلام کرد: همانگونه که قبلا نیز اعلام شد، طرح محاسبه مکالمات بر اساس ثانیه در تاریخ 16/12/85 به سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی بر اساس قرارداد و لیسانس فی ما بین ارسال و به محض وصول تائیدیه آن سازمان محترم، اعمال خواهد شد.
ضمنا ایرانسل بر اساس وعده داده شده در اسفند ماه سال گذشته، اصلاحات نرم افزاری برای محاسبه مکالمات بر اساس ثانیه را روی سیستم بیلینگ خود انجام داده و نهایی کرده است.
شایان ذکر است که اپراتور دیگر طی سالها نرخ مکالمات را بر اساس دقیقه محاسبه و اعمال می نموده است.
این هم اقدام دیگر ارتباطات سیار ! درحالی که ایرانسل به دنبال افزایش تعرفه حدود 20% است ارتباطات سیار در یک اقدام بی سابقه :
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران پيشبيني كرد پيشنهاد اپراتور اول تلفن همراه (ارتباطات سيار) براي كاهش حدود ۲۰درصد از تعرفه مكالمهاش، ظرف يك يا دو هفته آينده در مجمع مخابرات تصويب شود.
"وفا غفاريان" روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: اواخر پارسال ( ،(۸۵با توجه به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات در مورد كاهش تعرفههاي تلفن همراه، به اپراتور اول (ارتباطات سيار) و تاليا (مجتمع رفسنجان) ابلاغ كرديم كه ظرف دو ماه يك تعرفه كاهشي را به ما پيشنهاد كنند.
وي افزود: ارتباطات سيار حدود سه هفته پيش پيشنهادي فرستاد ولي تاليا هنوز اين كار را نكرده است.
معاون وزير ارتباطات گفت: پيشنهاد كاهش تعرفه مكالمات ارتباطات سيار هم اكنون در مرحله كارشناسي است.
مقررات مخابراتي پساز بحث و بررسي كارشناسي بايد ابتدا در مجمع مخابرات و سپس در كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات به تصويب برسد كه فرايندي با حدود يك يا دو ماه زمان است.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این وضع و در صورت تصویب نرخ جدید ایرانسل تفاوت قیمت بین این دو اپراتور برای یک دقیقه به 40 تومن میرسد!
pedram_behrang
18-04-2007, 14:55
یکی از دلایل این امر میتونه، پایین نگه داشتن تعرفه ایرانسل باشه. البته یه خورده بعید به نظر میرسه، ولی خب گفتم در میون بذارمش.
اگه طبق قرارداد ایرانسل، این شرکت ملزم باشه حداکثر تعرفهاش رو ۴۰٪ بالاتر از ارتباطات سیار نگهداره، اونوقت با پایین اومدن تعرفه ارتباطات سیار، ایرانسل هم مجبور میشه تعرفه رو پایین نگه داره.
ممکنه گفته بشه، ارتباطات سیار داره با این کار خودزنی میکنه، ولی اصل قضیه اینه که یک اپراتور دولتی به پول مکالمه احتیاج نداره، چون از دولت بودجه میگیره. ولی بقای و توسعه یک شبکه خصوصی وابسته به همین درآمد هاست.
از دیدگاه خونسردتر هم بخوایم نگاه کنیم، برای همراه شدن با جریان جهانی، جمهوری اسلامی هم میخواد که به صورت مداوم تعرفهها رو تا حد ممکن پایین بیاره.
چرا تاپيك P30 World از ديشب تا امروز ظهر داون (Down) شده بود؟ (از فاصله زماني بين پستها هم معلومه)
لابد به خطر اين بود كه ما از صبح تا شب پست ميديم!
اين تاپيك واقعا كولاك كرده
فاصله زماني بين پستها اين قدر كم شده كه بعضي وقتا به يك دقيقه هم ميرسه
اين تاپيكو كه نشون يكي از دوستام دادم كفش بريد
ميگفت اينجا انجمنه يا چت روم؟!!
پس بچه ها بيايم در شكوفا كردن و بالا بردن سطح كيفي كار (نه كمي) كوشا باشيم و از نوشتن پستهاي تكراري و بيهوده بپرهيزيم.
با تشكر XGAME
uspharshad
18-04-2007, 15:56
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
منتظر اين خبر بودم...
اين كار ايرانسل رو به سمت همون نيمچه رقابتي كه منظورم بود مجبور ميكنه
اگر ايرانسل در اين رقابت سر بلند بيرون نياد ...خيلي از دوستان ايرانسلي رو بايد تو صف خريد سيم كارت دولتي ديد ...:31: :27: :20: كه البته اميدوارم اينجوري نشه:3:
uspharshad
18-04-2007, 16:01
با نظري كه دوستمون uspharshad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داده كاملاً موافق هستم. اين كه ما يه روز از اومدن GPRS ذوقزده بشيم و روز بعد بهخاطر هزينه اون فحش و بد و بيراه بديم، هيچ كمكي به هيچكس نميكنه. البته من هم شخصاً از اين پيشرفتي كه در تكنولوژي محل زندگيام صورت گرفته خيلي خوشحال شدم. ولي هيچ وقت فراموش نكردم كه براي شركت ايرانسل اونچه كه مهمترين هست، رسيدن به سود سرشاري از رهگذر ارايه اين سرويسه نه خوشحال كردم من و شما!
اون چه كه براي ما (جماعت مصرفكننده) حايز اهميته، تنوع خدمات، كيفيت سرويس و البته قيمت پايين هست. پس لازمه كه ما از هر حركتي كه به اين سو صورت ميگيره، حمايت كنيم. حالا ارتباطات سيار، تاليا، ايرانسل يا اپراتور سوم هيچكدوم تفاوتي نميكنه.
اين فورم واقعاً اين قابليت رو داره كه به محفلي براي حمايت از حقوق مصرفكننده تبديل بشه (همونجوري كه دوستمون تقريباً اشاره كرد). پس بهتره كمي منطقيتر به قضايا نگاه كنيم. :20:
شنونده نظرات شما هستم.
AMEN!
---------------------------------
Get A Grip:7:
علیرضا خارجی
18-04-2007, 16:59
من که راضیم به رضای او
آفا من ایرانسل دارم ولی در مورد ایرانسل بحث ندارم بحثم سر اینه که برادرم در المان زندگی میکنه و میگه ما اینجا 5 ouro پرداخت میکنیم و 1 ماه هر چه قدر بخایم میتونینم صحبت کنیم
5 ouro برابر 5500 تومان هست
و در مورد اینترنت بازم 1ماه اشتراک 5 ouro ولی با بالاترین سرعت فکر کنم 384 kb باشه
uspharshad
18-04-2007, 17:10
من که راضیم به رضای او
آفا من ایرانسل دارم ولی در مورد ایرانسل بحث ندارم بحثم سر اینه که برادرم در المان زندگی میکنه و میگه ما اینجا 5 ouro پرداخت میکنیم و 1 ماه هر چه قدر بخایم میتونینم صحبت کنیم
5 ouro برابر 5500 تومان هست
و در مورد اینترنت بازم 1ماه اشتراک 5 ouro ولی با بالاترین سرعت فکر کنم 384 kb باشه
يعني با 5 يورو بدون محدوديت استفاده از اينترنت ؟:18: در ماه ؟؟؟؟؟/
سه انتصاب در شرکت ارتباطات سیار و انتظار تحول لایه خدمت رسانی و اطلاع رسانی
ICTna.ir - با حکم مهندس وحید صدوقی -مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار- مدیران کل مشترکین، بازاریابی و رایانه شرکت ارتباطات سیار منصوب شدند.
به گزارش ایستنا، مهندس صدوقی طی احکام جداگانه ای علی حمیدی را بعنوان مدیرکل مشترکین و متقاضیان شرکت ارتباطات سیار جانشین مهندس عباس مردانخانی، مهندس علیرضا طلوع را بعنوان مدیرکل رایانه این شرکت جانشین مرادی و سید تحسین عادلی را بعنوان نخستین مدیرکل بازاریابی و فروش شرکت ارتباطات سیار منصوب کرد.
گفتنی است صدوقی در اولین سال انتصابش بعنوان مدیرعامل MCI، اقدام به ایجاد تغییر و تحول در لایه مدیران فنی و پشتیبانی شرکت نمود و حالا در سالگرد انتصابش و رقابتی شدن بازار عرضه خدمات تلفن همراه، بعنوان دومین گام ایجاد تحول در ساختار مدیران سازمان، به سراغ لایه بازاریابی و خدمات مشتریان این شرکت آمده و انتظار میرود مشترکین و رسانه ها شاهد تغییراتی در روند ارائه خدمات مشتریان و همچنین شیوه های بازاریابی و اطلاع رسانی بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور باشند.
عجب رقابتی شده ها نه؟ اما واقعا اینا همه ما می دونیم افزایش نرخ ایرانسل یعنی شکست ایرانسل!
ahriman323
18-04-2007, 17:54
والا من هم درست نميدونم چي ميشه؟
از يك طرف اعتبار كم نميكنه، از طرف ديگه يهو ممكنه همه رو كم كنه و اگه بيش از اعتبار باشه سيم رو بسوزونه!
پس من فعلاً كم استفاده ميكنم تا 7،8 روز ديگه معلوم ميشه، بالاخره چي كارن.
من که تا برسم استفاده میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خوب اگه سیم کارت سوزوندنم نوش جونشون یکی دیگه میخرم.فقط خداکنه نگن باید پولgprs بدی چون چند روز پیش یک smsاز ایرانسل برام امد که گفته بود شما در صورت استفاده از gprsاز تاریخ 25 فروردین موظفید به پرداخت تعرف030ریال/کیلو بایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahriman323
18-04-2007, 18:09
اره نگاه به خودمون نکنیم که جهان سوم که چه عرض کنم بلکن چهارم ی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]م همه چیزمون مثل اینترنتمون کازوئیلی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahriman323
18-04-2007, 18:16
پست تکراری شد امان از دست این نت نفتی
منظور از:
ارسال صداي زنگ و پيام تصويري از طريق پيام کوتاه (sms) معادل 3 يا 4 پيام نوشتاري بسته به اندازه آن معادل 480-640 ريال چيست؟(در صفحه مربوط به تعرفه ها در سايت ايرانسل)
يعني چي؟
مگه آهنگ و تصوير رو ميشه از طريق Sms ارسال كرد؟
جلل خالق!!!
arman4459
18-04-2007, 22:45
منظور از:
ارسال صداي زنگ و پيام تصويري از طريق پيام کوتاه (sms) معادل 3 يا 4 پيام نوشتاري بسته به اندازه آن معادل 480-640 ريال چيست؟(در صفحه مربوط به تعرفه ها در سايت ايرانسل)
يعني چي؟
جلل خالق!!!
منم قبلها خوندم برای منم جای سوال
بيرجند
بيرجند شهريست در دل كوير با مردماني خونگرم. اكنون نيز با شروع کار شبکه ايرانسل مردمان بيرجند بار ديگر شاهد رويدادي بزرگ براي شهرشان هستند.هم اکنون پوشش در اين شهر کامل مي باشد.
بجنورد
بجنورد مرکز استان خراسان شمالي است. اين شهر در فاصله 701 کيلومتري تهران واقع شده است. بجنورد در دوران باستان بر روي تپه اي در شمال غربي بجنورد کنوني، موسوم به «ساربان محله»، قرار داشت. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
نيشابور
نيشابور يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در شمال شرقي ايران ميباشد که در دشت حاصلخيزي در کوهپايه هاي جبال بينالود، در نزديکي شهر مرکزي مشهد، قرار گرفته است. فعل اقتصاد اصلي و عمده مردم اين شهر کشاورزي است که اساس آن مبتني بر توليدات پنبه و غلات است. علاوه بر آن، نيشابور دومين شهر صنعتي خراسان محسوب مي شود. نيشابور يکي از پررونق ترين نقاط ايران است که البته قاچاق مواد مخدر از کشور همجوار افغانستان تا حدودي رونق اقتصادي اين شهر را تحت الشعاع خود قرار داده است. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
گرگان
گرگان مرکز استان گلستان در ايران مي باشد. فاصله اين شهر تا تهران حدوداً 400 کيلومتر است. در اسناد و نوشته هاي مربوط به يونان باستان از اين شهر تحت عنوان «هيرکانيا» ياد مي شده است که از واژه «ورکانه» در زبان فارسي باستان به معناي «سرزمين گرگها» گرفته شده است. اگرچه گرگان فعلي محصور به يک شهر و استان است (که داراي نام واحدي براي شهر و استان مي باشد)، هيرکانياي قديم نام منطقه اي در سواحل جنوبي درياي خزر (شامل گلستان، مازندران، گيلان و بخشهايي از ترکمنستان کنوني) بوده است. پارک ملي معروف گلستان در 150 کيلومتري شرق اين استان قرار گرفته است. در شهر گرگان فرودگاه داخلي و شمار زيادي دانشگاه وجود دارد.
فريدونکنار
فريدونکنار يکي از شهرهاي استان مازندران در ايران است که در مرکز اين استان واقع شده است. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد.
تربت حيدريه
تربت حيدريه يکي از شهرهاي اصلي استان خراسان رضوي است در ايران است که در جنوب شهر مشهد قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه ايرانسل در اين شهر کامل مي باشد
فردوس
فردوس يکي از شهرهاي استان خراسان رضوي در ايران است که در جنوب استان واقع شده است. اين شهر در فاصله 345 کيلومتري مشهد قرار گرفته است. امروزه فردوس شهر کوچکي است اما در روزگار باستان شهر بزرگ و معروفي بوده و پيشينه تاريخي آن به زمان مادها بر ميگردد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
قائم شهر
قائم شهر يکي از شهرهاي استان مازندران ايران است. در روزگاران قديم قائم شهر «شهرستان شاهي» نام داشت و پيش از آن به «علي آباد» معروف بود. قائم شهر در 237 کيلومتري شمال شرق تهران، 20 کيلومتري جنوب شرقي بابل و 23 کيلومتري جنوب غربي ساري (مرکز استان مازندران) قرار دارد. هم اکنون پوشش شبکه در اين شهر کامل مي باشد.
به گمون من Gprs هم مثل Mms تا 10 ارديبهشت تمديد شده
در ضمن ايرانسل ميزان كاركرد تك تك ما از Gprs رو ثبت شده داره و هر وقت كه بخواهد ميتونه با دليل از اعتبار ما كم كنه
ولي اگه بعدا كم كنه آخر نامرديه
ولي من كه خودم فعلا دارم استفاده ميكنم
چند روز پيش هم تو راديو با آقاي دزفولي يه مصاحبه پخش كردن كه آقاي دزفولي ميگفت:
((فقط 35 درصد از كساني كه سيم كارت ايرانسل دارن از سرويس Gprs ايرانسل استفاده ميكنن))
خب اينا يه سرويسي رو گذاشتن و ما خودمون بايد قدرشو بدونيم
خب اون 65 درصد كه استفاده نميكنن ما به جاشون استفاده ميكنيم
پس ايرانسل ضرر نميده
چون در غير اين صورت سريعا اين سرويس رو پولي ميكرد
علیرضا خارجی
18-04-2007, 22:55
آره اونم با سرعت بالا
جواب به XGAME
به گمون من Gprs هم مثل Mms تا 10 ارديبهشت تمديد شده
منم همين فكر رو مي كنم .
يعني چي؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد منظورشون همون ام ام اس ...
ولي يه چيزي كه هست اين كه شايد هم بشه با اس ام اس ... يعني ممكنه همون ملودي ها يا انيميشن هاي كوچيكي كه تو منوي پيام كوتاه گوشي ها هست رو بشه فرستاد ...
مثلا من خودم از سيم كارت دولتي مي تونم آهنگ ( ملودي ) كه گفتم رو بفرستم ... يه چيزي در حدود 2 ثانيه هست اين ملودي ها كه مي گم ...
وگرنه نمي دونم ديگه !!!!!!!!!!
علیرضا خارجی
18-04-2007, 23:06
سه انتصاب در شرکت ارتباطات سیار و انتظار تحول لایه خدمت رسانی و اطلاع رسانی
ICTna.ir - با حکم مهندس وحید صدوقی -مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار- مدیران کل مشترکین، بازاریابی و رایانه شرکت ارتباطات سیار منصوب شدند.
به گزارش ایستنا، مهندس صدوقی طی احکام جداگانه ای علی حمیدی را بعنوان مدیرکل مشترکین و متقاضیان شرکت ارتباطات سیار جانشین مهندس عباس مردانخانی، مهندس علیرضا طلوع را بعنوان مدیرکل رایانه این شرکت جانشین مرادی و سید تحسین عادلی را بعنوان نخستین مدیرکل بازاریابی و فروش شرکت ارتباطات سیار منصوب کرد.
گفتنی است صدوقی در اولین سال انتصابش بعنوان مدیرعامل MCI، اقدام به ایجاد تغییر و تحول در لایه مدیران فنی و پشتیبانی شرکت نمود و حالا در سالگرد انتصابش و رقابتی شدن بازار عرضه خدمات تلفن همراه، بعنوان دومین گام ایجاد تحول در ساختار مدیران سازمان، به سراغ لایه بازاریابی و خدمات مشتریان این شرکت آمده و انتظار میرود مشترکین و رسانه ها شاهد تغییراتی در روند ارائه خدمات مشتریان و همچنین شیوه های بازاریابی و اطلاع رسانی بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور باشند.
عجب رقابتی شده ها نه؟ اما واقعا اینا همه ما می دونیم افزایش نرخ ایرانسل یعنی شکست ایرانسل!
بله. اما ایرانسل هم یه کاری میکنه. در هر حال به نفع ما هست
تا 48 ساعت ديگه هم دو سرويس Who Called و Voice Mail راه اندازي ميشه
تا ببينيم چي از آب در مي ياد
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مسي عجب گلي رو زد
مسي واقعا مارادوناي دومه
تيم فقط بارسلونا
ببخشيد جو گير شدم
جواب به XGAME
منم همين فكر رو مي كنم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شايد منظورشون همون ام ام اس ...
ولي يه چيزي كه هست اين كه شايد هم بشه با اس ام اس ... يعني ممكنه همون ملودي ها يا انيميشن هاي كوچيكي كه تو منوي پيام كوتاه گوشي ها هست رو بشه فرستاد ...
مثلا من خودم از سيم كارت دولتي مي تونم آهنگ ( ملودي ) كه گفتم رو بفرستم ... يه چيزي در حدود 2 ثانيه هست اين ملودي ها كه مي گم ...
وگرنه نمي دونم ديگه !!!!!!!!!!
نه عزيزم اينا رو من هم با سيم كارت ايرانسل و هم با سيم كارت ارتباطات سيار فرستادم
اين صداها و تصاوير به صورت يه كد خاص ارسال ميشه كه اگه براي گوشي هم نوعش ارسال بشه گوشي دريافت كننده هم ميتونه دوباره اين كدهاي مخصوص رو كه هر كدوم مربوط به يه فايل خاص هستش به آهنگ و تصوير تبديلش كنه
در ضمن اين فايلها بايد در هر دو گوشي فرستنده و دريافت كننده باشه
و اين فايلها رو نميشه پاكشون كرد و اين كدهاي خاص از طرف شركت سازنده براي گوشي در نظر گرفته ميشه
ولي فكر كنم اون چيزي كه تو سايت ايرانسل نوشته ربطي به اين مطلب نداشته باشه.
ولي بازم ممنون
آخه جز اين چيزي به ذهنم نرسيد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون يا بايد ام ام اس باشه يا هموني كه گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا بايد ببينيم منظورشون چيه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يا اينكه مي شه مثلا يه آهنگ 6 مگا بايتي رو به دوستمون اس ام اس كنيم ...!!!!!!!!!
ها ا ا ا ا ا چي مي شــــــه ...!! ؟؟؟
nedayechakavak
19-04-2007, 01:01
بچه ها امروز من 14-15 تا sms با ایرانسلم زدم همش failed شد . امروز کلا خط خطی بودم . ما غرب تهران هستیم
(شهران) بچه ها اینور خیلی افتضاحه امیدوارم برا شما اینطوری نباشه هر چی بهم زنگ می زنن یا در دسترس نیستم یا قطع و وصل می شه خدا صبرم بده جلو رفیقا ودوستا و همکارا دیگه دارم ضایع می شم پس کی دیگه؟
تا حالا 10 بار به 140 گزارش دادم تو سایتشون نوشتم و فرستادم فعلا که خبری نیست !!!
اگه بیاین اینجا هایی که من میگم از داشتن سیمتون(ایرانسل) پشیمون میشید: شهران - صادقیه - اشرفی اصفهانی
تقریبا از تیراژه تا صادقیه و نقطه کورم تا دلتون بخواد داره یه دفعه آنتن از صفحه گوشی میره و ... 10 متر اونورتر ... ایشالا میاد... بچه ها اگه کسی از شما ارتباطی چیزی داره لطفا حتما منتقل کنید . جاهای دیگه تهران چطوره؟
غیر از غرب جای دیگه ای ایراد نداره ؟ ممنون میشم جواب بدین .
آقا شرمنده چون پستم غلط بود و من توی یه سری محاسبات اشتباه کرده بودم این پستما پاک کردم ...
H A M A S
19-04-2007, 07:37
ir-tci اومد تعرفه مکالمه هاش رو اورد پایین و ما هنوز اندر خم یک SMS فرستادنیم ما به چه چیز ایرانسل ببالیم آنتن دهی فوق العاده یا سرویس اینترنت و ام ام اس که کسی نمیره استفاده کنه چی فکر میکردیم چی شد!
ir-tci اومد تعرفه مکالمه هاش رو اورد پایین
نه بابا امروز صبح اخبار گفت كه حالا قراره كه بياره ..!ولي معلوم نيست كه ...
الان برای دانلود 15 کیلوبایت مبلغ 150 تومن از اعتبارم کم کرد
خيلي زياده !!!!!!
javad2625
19-04-2007, 13:55
تا 48 ساعت ديگه هم دو سرويس Who Called و Voice Mail راه اندازي ميشه
تا ببينيم چي از آب در مي ياد
اين سيستم WC ديگه چيه؟
علیرضا خارجی
19-04-2007, 15:03
اين سيستم WC ديگه چيه؟
سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده (Who Called):
اين سرويس شما را قادر مي سازد تا بدانيد در زماني كه در دسترس نبوده ايد، چه كساني با شما تماس گرفته اند. چنانچه تلفن همراهتان خاموش بوده يا خارج از محدوده پوشش شبكه باشد، كسي كه با شما تماس مي گيرد، به يك سرويس پيام گير هدايت مي شود كه در آنجا شماره اين شخص ذخيره مي شود. هنگامي كه تلفن همراهتان مجدداً در دسترس قرار گيرد، ليستي از تمام شماره هايي كه با شما تماس گرفته اند به همراه زمان اين تماسها از طريق SMS براي شما ارسال مي گردد.
بچه ها امروز من 14-15 تا sms با ایرانسلم زدم همش failed شد . امروز کلا خط خطی بودم . ما غرب تهران هستیم
(شهران) بچه ها اینور خیلی افتضاحه امیدوارم برا شما اینطوری نباشه هر چی بهم زنگ می زنن یا در دسترس نیستم یا قطع و وصل می شه خدا صبرم بده جلو رفیقا ودوستا و همکارا دیگه دارم ضایع می شم پس کی دیگه؟
تا حالا 10 بار به 140 گزارش دادم تو سایتشون نوشتم و فرستادم فعلا که خبری نیست !!!
اگه بیاین اینجا هایی که من میگم از داشتن سیمتون(ایرانسل) پشیمون میشید: شهران - صادقیه - اشرفی اصفهانی
تقریبا از تیراژه تا صادقیه و نقطه کورم تا دلتون بخواد داره یه دفعه آنتن از صفحه گوشی میره و ... 10 متر اونورتر ... ایشالا میاد... بچه ها اگه کسی از شما ارتباطی چیزی داره لطفا حتما منتقل کنید . جاهای دیگه تهران چطوره؟
غیر از غرب جای دیگه ای ایراد نداره ؟ ممنون میشم جواب بدین .
منم غرب تهرانم >> مرزداران
من که تو این منطقه فقط 4 روز تونستم از سرویس های رایگان gprs و MMS استفاده کنم فقط 4 روز اول بعدش دیگه قطع شد الانم به سلامتی هنوز قطعه
حالا اینا بخوره تو سرشون یه sms ساده هم نمیتونم دیگه بفرستم پیش همه دوستام ضایع شدم رفت اولش اومدیم کلی از این خط تعریف کردیم رفتم این خط بیخود رو خریدم حالا موندم چیکار کنم
واقعا دیگه هر جا این تبلیغات ایرانسل رو میبینم حالم بد میشه
اين سيستم WC ديگه چيه؟
اقا اونو پشت یه سری از درها مینویسن:31:
مال من خیلی وقته فعاله تقریبا از 3
عید
اره اقا من یه بار تو اتوبان ازادگان بودم داشتم میرفتم شرکت سایپا یه دفعه انتن رفت من رفتم سایپا برگشتم هفت حوض بعد از دو سه یا شایدم 4 ساعت انتنش اومد ابروم جلو همکارام رفت همه میگفتن ادم عاقل سیمی که همه جا انتن میدرو میده ایرانسل میگیره :19:
خلاصه حالم گرفته شد
nima_949
19-04-2007, 17:56
حالا حالا ها مونده تا طعم همه اینا خوب بچشیم
مصاحبه با مسئول ام تی ان در ایران :
فناوران - چانهزني شركت ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات، بدون نتيجه مشخصي براي تغيير روند محاسبه مكالمات از دقيقهاي به ثانيهاي همچنان ادامه دارد.
اما آخرين شنيدهها از مذاكرات اپراتور دوم با رگولاتوري حاكي از آن است كه اين اپراتور به احتمال زياد روند تغيير محاسبه مكالمات از دقيقهاي به ثانيهاي را با همان تعرفه 499 ريال خواهد پذيرفت.
به گفته يك مقام آگاه روز گذشته در جلسهاي كه با حضور مقامات شركت ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات وارتباطات راديويي بر پا شد بعد از گذشت حدود دو ساعت بدون نتيجهاي مشخص، ادامه مذاكرات به جلسه بعدي موكول شد.
اين مقام مطلع افزود: روند مذاكرات جلسه روز گذشته مثبت بوده و آنطور كه از جمعبندي سخنان حاضران جلسه استنباط شده به احتمال زياد ايرانسل با همان تعرفه دقيقهاي 499 ريال به تغيير روند محاسبه مكالمات خود از دقيقهاي به ثانيهاي تن در دهد.
اين مقام آگاه خاطرنشان كرد: همانطور كه در پروانه شركت ايرانسل مشخص شده اپراتور دوم ميتواند 20 درصد بيشتر از تعرفه موثر اپراتور اول بابت هر دقيقه مكالمه از مشتركان خود پول دريافت كند.
به گفته اين مقام آگاه، بر اساس بررسيهاي انجام شده توسط سازمانهاي مسوول، در حال حاضر تعرفه موثر اپراتور اول بين 510 تا 520 ريال براي هر دقيقه مكالمه تعيين شده كه با اين احتساب شركت ايرانسل بر اساس قانون ميتواند نسبت به افزايش تعرفه تا 610 ريال اقدام و آن را به رگولاتوري اعلام كند.
وي افزود: از جايي كه مديران شركت ايرانسل تاكنون براي جلب مشتري بيشتر هزينه زيادي را جهت تبليغات و جا انداختن رقم 499 ريال براي هر دقيقه تماس با هر كجاي ايران پرداختهاند، گويا به همين دليل حاضر به افزايش تعرفه فعلي نخواهند شد:27: .
nedayechakavak
19-04-2007, 20:42
خیلی جالبه ، اینجا همه می پرسن اهواز کی فعال می شه ، یزد کی ، نمی دونم شیراز کی ، کجایک کی ؟
یکی نیست بگه بابا هنوز تهران تموم نشده که هیچ نصفش هم به نظر من مونده چون ما که سمت غرب تهران هستیم (شهران) صادقیه، اشرفی اصفهانی ، آبشناسان کوهسار و ... هنوز آنتن نمیده اگه هم بده میادو میره
حالا شما هی بپرسین اهواز کی ؟ شیراز کی ؟ یزد کی ؟ بــــــــــا بــــــــــا تهـــــــــــــــــــــرا ن کی ؟؟؟!!!
رودرو با مدیر Mtn در ایران
مديران شرکت هاي خارجي نگران عواقب پرونده هسته يي ايران و تاثير آن بر روي فعاليت هايشان هستند. شرکتmtn يکي از بزرگترين سرمايه گذاران خارجي در ايران نيز از اين قاعده مستثنا نيست. اين شرکت تاکنون نزديک 600 ميليون دلار در ايران سرمايه گذاري کرده است. موفقيت شرکت ايرانسل به عنوان اپراتور دوم تلفن همراه، اهميت بالايي براي دولت ايران و مسوولان شرکت Mtn به عنوان سرمايه گذار ايرانسل دارد، چراکه پيشرفت ايرانسل شرکت هاي خارجي ديگر را نيز براي سرمايه گذاري در ايران تشويق خواهد کرد اما قطعنامه دوم شوراي امنيت نيز در حالي صادر مي شود که سياستمداران هم وطن روساي Mtn رياست دوره يي شوراي امنيت را بر عهده دارند. زماني که زمزمه هاي خروج ترک سل و آمدن Mtn به عنوان اپراتور دوم تلفن همراه در ايران پيچيد، کريستين کيلووان به عنوان مدير اجرايي شرکت Mtn فعاليت خود را در ايران آغاز و اولين دفتر شرکت Mtn را در خاورميانه تاسيس کرد. وي در حال حاضر به عنوان يکي از اعضاي هيات مديره شرکت ايرانسل، نقش پشتيباني را در تاسيس و راه اندازي عمليات ايرانسل برعهده دارد. او پيش از ورود به ايران، در سال هاي 2002 تا 2004 مديرعامل بزرگترين شرکت پخش سيگنال ماهواره بخش خصوصي در آفريقا، «اوريي کام» بود و توانست اين شرکت را به سودآوري برساند. «کيلووان» قبل از ورود به شرکت Mtn، در شرکت هاي چندمليتي متعددي در زمينه کنسرو مواد غذايي، مواد شيميايي و منفجره و بخش هاي معدني، به عنوان مدير ارشد در امور حقوقي فعاليت داشته است. او همچنين از سال هاي 1978 تا 1998 از وکلاي دادگاه عالي آفريقاي جنوبي بود. از آن پس به مدت سه سال مدير عملياتي تنها راه آهن مسافري آفريقاي جنوبي را برعهده گرفت. وي در سال 1987 ليسانس حقوق و در سال 1994 فوق ليسانس همين رشته را از دانشگاه « ويت واترزند» دريافت کرد. او در سال 2001 مدرک مديريت ارشد اجرايي را از دانشکده علوم بازرگاني « ويتز» ( دانشکده علوم بازرگاني «هاروارد») اخذ کرد و حالا در ايران به عنوان مدير اجرايي شرکت Mtn فعاليت مي کند. او در گفت وگوي زير به مسائل جالبي اشاره کرده است.
آيا اين قطعنامه ها تاثيري روي فعاليت هاي شرکت Mtn در ايران خواهد گذاشت؟ برنامه شرکت Mtn براي مقابله با آثار قطعنامه هاي شوراي امنيت سازمان ملل چيست؟
شرکت Mtn يک شرکت سرمايه گذار است. ما مسائل سياسي را دنبال نمي کنيم. آن چه قرار است اتفاق بيفتد، اتفاق خواهد افتاد و شرکت Mtn در وقوع اين مسائل هيچ نقش و دخالتي ندارد، پس نظري هم نمي تواند در مورد آن داشته باشد. همه محدوديت ها و آنچه قرار است در مورد ايران اجرا شود به شوراي امنيت سازمان ملل و راه حل آنها برمي گردد و تا به حال در شرکت، در مورد اينکه تصميمات اين شورا، مي تواند چه تاثيري روي عملکرد Mtn در ايران بگذارد، بحث نکرديم، چرا که تا به امروز، همه توجه ما، به فعاليت هاي شرکت ايرانسل بوده و اينکه مسائل موجود چطور بر روي آن تاثيرگذار خواهند بود.
يعني Mtn هيچ فکر و نگاهي به مسائل سياسي ايران ندارد؟
در مورد اين گونه مسائل بايد با تامل بيشتري برخورد کرد تا بتوان پاسخي مناسب، در مقابل آن داشت، هر حرفي که در ايران از طرف شرکت Mtn گفته شود به همه جاي دنيا حتي امريکا گزارش خواهد شد.به همين دليل براي جواب دادن به اين سوالات بايد کمي فکر کرد. ما در ايران هميشه در شرايط بسيار حساس و سختي قرار داريم، به دليل اينکه نيروها و گروه هاي زيادي در ايران هستند که هر يک به دنبال بهانه يي براي تحريک ديگري است. ما نمي خواهيم بهانه يي براي گروه هاي مختلف باشيم. براي مثال شما هر آنچه من در اينجا بگويم منعکس خواهيد کرد. اگر فردي در وزارت ... آن را بخواند يا شخص ديگري در وزارت ... يا هر جاي ديگر، که نظر من براي آنها جالب نباشد، شرکت Mtn براي ادامه فعاليت در ايران دچار دردسر بزرگي خواهد شد. در حقيقت من بهانه يي براي تحريک آنها عليه شرکت Mtn شدم و فعاليت خودم را در ايران دچار مشکل کردم. در اينجا ديدگاه من مطرح نيست. من براي شرکت بزرگي کار مي کنم که افراد زيادي با ديدگاه هاي متفاوتي در آن هستند.
پس شرکت شما از مسائل پيش روي ايران اطلاع دارد و براي آن هم برنامه ريزي ها را انجام داده اما توان بيان آن را در اينجا نداريد؟
شرکت Mtn در 20 کشور جهان فعاليت مي کند. اگر ما بخواهيم در مورد مسائل سياسي هر کشور دخالت کنيم در حقيقت نماينده سازمان ملل در آن کشورها خواهيم شد. ما قبل از اينکه وارد ايران شويم تمام مسائل کشور شما را مورد بررسي قرار داديم و مي دانستيم که چه شرايطي بر ايران از لحاظ سياسي، اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي حاکم است.
يکي از مهمترين بخش هاي قرارداد ايرانسل در رابطه با به کاربردن قانون حداکثر استفاده از توان داخلي است، اما متاسفانه اين بخش از قرارداد شما هنوز حالت اجرايي پيدا نکرده است. علت اين امر چيست؟
مجلس ايران، در اين قانون، نحوه عملکرد اپراتور دوم را بيان کرده است. اين قانون در مورد اپراتور دوم است و طبق آن، شرکت ايرانسل بايد از حداکثر توان شرکت هاي ايراني براي تکميل شبکه خود استفاده کند. تا آنجايي که من اطلاع دارم ايرانسل از همه نيروهاي داخلي موجود و در دسترس استفاده کرده و هر سه ماه يک بار، مدير اجرايي ايرانسل، فعاليت هاي خود را در اين رابطه به وزير Ict گزارش مي کند و در ميان آنها، فردي مسوول رسيدگي و نظارت بر فعاليت شرکت ايرانسل است. ما از همه امکانات داخلي که در دسترس و قابل استفاده بوده، بهره برديم و بالطبع از آنچه که در داخل ايران نبوده استفاده نکرديم. ايرانسل بايد به عنوان يک شرکت خصوصي تصميم بگيرد که چطور در قبال کسب مجوز خود عمل کند.mtn تنها يک سرمايه گذار در شرکت ايرانسل است. ايرانسل موظف است طبق مجوز، در طول يک سال بخش عمده يي از شهرها و جاده ها را تحت پوشش شبکه خود قرار دهد.
آيا اپراتور دوم خط توليد تجهيزات شبکه تلفن همراه را در ايران راه اندازي خواهد کرد؟
شرکت ايرانسل با نوکيا و اريکسون در اين زمينه به توافقاتي رسيده اند و آنها درصدد توليد تجهيزاتي در ايران هستند. اما من در مورد جزئيات اين مساله اطلاعات دقيقي ندارم چرا که در حيطه کاري ام نيست و در واقع ايرانسل بايد اطمينان دهد که به اين نيازها پاسخ داده مي شود.
دو شرکت دولتي صاايران و بنياد مستضعفان 51 درصد سهام شرکت ايرانسل را در اختيار دارند. آيا شما اعتقاد داريد که اپراتور دوم تلفن همراه، در حالي که 51 درصد سهام آن در اختيار شرکت هاي دولتي است، توسط بخش خصوصي اداره مي شود؟
بله، اپراتور دوم کاملاً خصوصي است. 51 درصد سهام آن مربوط به بخش دولتي نيست، در واقع شرکت گسترش الکترونيکي ايران(iedc) خصوصي است. صاايران و بنياد مستضعفان، سهامداران شرکت Iedc هستند. درست است که اين دو شرکت دولتي هستند اما موقعيت آنها در شرکت ايرانسل، همانند Mtn است. ما 49 درصد سهام شرکت ايرانسل را در اختيار داريم اما ايرانسل هر آنچه را که ما مي گوييم انجام نمي دهد، زيرا شرکت Mtn تنها پول خود را به عنوان سرمايه گذار در اين مسير قرار داده است. به همين ترتيب، شرکت Iedc نمي تواند بگويد که مديريت ايرانسل بايد چگونه عمل کند و يا در تصميم گيري ها دخالت کند. درست است که سهامداران Iedc، دو شرکت صاايران و بنياد مستضعفان هستند اما آنها نمي توانند اين ادعا را داشته باشند که ما 51 درصد سهام ايرانسل را داريم و تمام تصميمات شرکت را ما مي گيريم و اپراتور دوم را دولتي معرفي کنند. ايرانسل يک هيات مديره دارد که تصميمات را اتخاذ مي کند و مسووليت ها و وظايف هيات مديره، طبق قانون نامه تجاري، کاملاً مشخص است.
آيا اين احتمال در آينده وجود دارد که سهامداران شرکت گسترش الکترونيکي ايران (iedc)تغيير پيدا کنند؟
ممکن است آنها روزي اين کار را انجام دهند. اين احتمال وجود دارد که دولت به عنوان بخشي از اصل 44 قانون اساسي اعلام کند که صاايران و بنياد بايد از ايرانسل جدا شوند. اما در حال حاضر، صاايران و بنياد مستضعفان به طور رسمي از سهامداران ايرانسل نيستند بلکه شرکت Iedc و Mtn که هر دو خصوصي هستند از سهامداران ايرانسل محسوب مي شوند.
صاايران و بنياد مستضعفان، غير از سرمايه گذاري، چه کمکي به فعاليت هاي ايرانسل کرده اند؟
سرمايه گذار، تنها سرمايه گذاري مي کند و يا سهامي را خريداري مي کند. اين امر در مديريت، نکته يي مشخص و قابل توجه است. از ديدگاه Mtn و Iedc، مهمترين مساله، سرمايه گذاري است. ما سرمايه گذاري مي کنيم و گروه مديريت درباره هدف شرکت و توليداتش به ما توضيح مي دهد و سپس ما به عنوان هيات مديره همه موارد را مورد بررسي قرار مي دهيم. شرکت Mtn به خاطر فعاليت در 20 کشور جهان، افرادي مجرب و با مهارت و دانش بالايي را در اختيار دارد که اين امر مي تواند به ايرانسل در مسائل اجرايي کمک بسياري کند. در عين حال، شرکت Iedc ممکن است اطلاعات و تجربياتي را در رابطه با همکاري هاي داخلي داشته باشد تا دستيابي به نتايج مطلوب را آسان تر کند. مثلاً اگر شما به بورس تهران برويد و تصور کنيد که ما يکي از شرکت هاي بزرگ دولتي هستيم که روي سهام بورس، سرمايه گذاري کرديم شما قصد خريد يک ميليون سهام شرکت را داريد، به همين خاطر 200 ميليون تومان پرداخت مي کنيد. اين مساله باعث نمي شود که شما بتوانيد در مسائل مربوط به شرکت و تصميمات آن دخالت کنيد. شما به عنوان سهامدار، تنها اجازه حضور در جلسات عمومي ساليانه شرکت داريد و زماني که گروه مديريت در مورد نتايج و توليدات شرکت در طول يک سال صحبت مي کند، مي توانيد سوالات خود را مطرح کنيد. سپس بايد تصميم بگيريد که آيا مايل هستيد اين شرکت را از لحاظ مالي حمايت کنيد يا نه؟ ايرانسل هم به همين صورت است. صاايران، بنياد و Mtn وظايف تعريف شده يي دارند و نمي توانند در کارها و تصميمات ايرانسل دخالت کنند. هيات مديره، گروه مديريت را انتخاب مي کند و اين هيات مديره است که اطمينان مي دهد، فعاليت هاي گروه مديريت دقيقاً برحسب اصول کارهاي تجاري خواهد بود.
نظر شما درباره عملکرد شرکت ايرانسل چيست؟ آيا عملکرد ايرانسل در جذب مشتري موفقيت آميز بوده است؟
بله، فکر مي کنم ايرانسل در جذب مشتري بسيار موفق عمل کرده است. همان طور که مي دانيد ايرانسل و Mci (شرکت ارتباطات سيار) دو اپراتوري هستند که فعاليت آنها کاملاً متفاوت از يکديگر است. هم اکنون Mci نزديک 16 ميليون مشترک دارد. در گذشته، آنها هر دو سال يک بار، زماني را براي ثبت نام سيم کارت اختصاص مي دادند. افراد زيادي در اين ثبت نام ها شرکت مي کردند که هدف بخش عمده يي از آنها سرمايه گذاري بود، مثل سرمايه گذاري در بانک به منظور به دست آوردن سود. اما در حال حاضر، با ورود ايرانسل در بازار ايران، شرايط کاملاً تغيير کرده و افراد به راحتي مي توانند از تکنولوژي روز دنيا استفاده کنند. يکي از تفاوت هاي عمده ما با Mci اين است که آنها بعد از 13 سال، به تازگي تعداد مشترکان خود را به 16 ميليون نفر رسانده اند. در حالي که ايرانسل در نوامبر 2005 کار خود را آغاز کرد و تا آخر ماه مارس سال جاري تعداد مشترکان اين اپراتور، به يک ميليون مشترک رسيدند. اين بسيار رضايت بخش است.
در ماه هاي پاياني سال گذشته، شرکت Mci توانست با انجام ثبت نام، نزديک دو ميليون و نيم مشترک به شبکه خود اضافه کند. با توجه به مزاياي بالاي ايرانسل و تحويل سريع سيم کارت به متقاضيان، به نظر شما چرا اين تعداد از مردم اقدام به ثبت نام سيم کارت هاي Mci کردند؟
نمي دانم. شايد مردم ايران با اين کار خوشحال مي شوند يا مايلند شرکت هاي دولتي را از لحاظ مالي حمايت کنند. در هر صورت ما صرفاً به کيفيت و پيشرفت ايرانسل فکر مي کنيم. من فکر مي کنم از آن جايي که ايرانسل کار جديدي است، مردم مايل نيستند بي وقفه اقدام به خريد کنند. همانند تاليا، که در ابتدا با افزايش تعداد مشترکين روبه رو نشد. اما در حال حاضر، ما از پيشرفت ايرانسل بسيار خوشحاليم. هر روز تعداد مشترکان ايرانسل افزايش پيدا مي کند و با اطمينان مي توان گفت بعد از يک سال اين تعداد به بيش از دو يا سه ميليون نفر خواهد رسيد. از اين رو ما از پيشرفت ايرانسل بسيار خوشحاليم.
يکي از مزاياي سيم کارت هاي ايرانسل امکانات گسترده آن است. مشترکان شما به راحتي امکان استفاده غيرمجاز را از سرويس هاي ايرانسل دارند. اين احتمال وجود دارد که دولت ايران در آينده نزديک با گسترش شبکه ايرانسل و آشنايي بيشتر مشترکان با سرويس هاي Gprs، محدوديت هايي را بر روي سرويس هاي آن قرار دهد. حتي برخي کشورها به خاطر گسترده بودن عملکرد اين سرويس ها، مقررات خاصي را روي اين سرويس ها گذاشته اند. آيا اين احتمال را مي دهيد که دولت ايران هم اين کار را بکند؟
من فکر نمي کنم که دولت چنين کاري را انجام ندهد. ما سه ماه قبل از راه اندازي Gprs به دولت ايران اعلام کرديم که مي خواهيم چنين سرويس هايي را راه اندازي کنيم.
آيا -------- سايت ها در سرويس اينترنت سيم کارت هاي ايرانسل اعمال مي شود؟
در مورد جزئيات اطلاع دقيقي ندارم اما فکر مي کنم همانند خدمات اينترنت در ايران خواهد بود. ولي همان طور که مي دانيد هر دولتي فيلترهاي خاص خود را دارد.
آيا -------- ايران بر روي سرويس اينترنت ايرانسل اعمال شده است يا نه؟
من واقعاً نمي دانم. تا به حال اين مساله را چک نکردم.
در قرارداد شما قيمت سيم کارت هاي اعتباري و دائمي ايرانسل يکسان است. اما سازمان تنظيم مقررات قيمت سيم کارت هاي اعتباري ايرانسل را نزديک به 28 هزار و 500 تومان تعيين کرده است. آيا اين مساله ضرر مالي براي شما ايجاد نخواهد کرد؟
مسلماً درآمد ايرانسل پايين خواهد آمد، اما اين امر به تيم مديريتي ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات مربوط مي شود. آنها هميشه براي دستيابي به نتايج مطلوب و رفع مشکلات با هم گفت وگو مي کنند. من از آنچه که در جلسات آنها مطرح مي شود اطلاعي ندارم. اما اين را مي دانم که اين مساله درآمد ايرانسل را کاهش مي دهد. همان طور که مي دانيد، ما بايد بخشي از درآمدمان را به دولت بدهيم. هر آنچه را که سازمان تنظيم مقررات در توافقنامه بين خود و ايرانسل تغيير دهد و اين تغيير همراه با ضرر مالي باشد، سازمان تنظيم مقررات بايد پاسخگو باشد. اگر به ياد داشته باشيد دو بند از قرارداد ما مربوط به هزينه پرداختي به دولت است. طبق بند اول ايرانسل بايد 300 ميليون يورو براي دريافت مجوز به دولت پرداخت کند. در بند دوم ايرانسل بايد 1/28 درصد از سهم درآمد ساليانه خود را به دولت بپردازد. حال اگر سازمان تنظيم مقررات باعث شود درآمد ما به طور مثال از 100 ريال به 50 ريال کاهش پيدا کند واضح است که به جاي 1/28 درصد، تنها 14 درصد به عنوان سهم درآمد به دولت پرداخت خواهد شد و رگلاتوري بايد درباره کاهش سهم درآمد دولت پاسخگو باشد. اين بحثي است که ميان ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات (رگلاتوري) صورت مي گيرد و شرکت Mtn هيچ نقشي در آن ندارد. ما تنها 300 ميليون يورو را به وزارتخانه مربوطه پرداخت مي کنيم و در مقابل مجوز خود را مي گيريم. من مطمئن هستم که آنها جواب قانع کننده يي براي دولت خواهند داشت.
آيا سازمان تنظيم مقررات (رگلاتور) مسووليت کمبود درآمد دولت را قبول کرده است؟
نمي دانم. اگر ما شرايط را تعيين مي کرديم، طبق قرارداد، بايد مقدار پول تعيين شده را مطالبه مي کرديم. اما شرايط و تغييرات توافقنامه را سازمان تنظيم مقررات اعلام مي کند. در عين حال اين سازمان مي داند که اگر ايرانسل براي هر سيم کارت اين قيمت را در نظر بگيرد، 28 درصد از آن به عنوان درآمد به دولت پرداخت خواهد شد. من فکر مي کنم مسوولان اين سازمان آن قدر مدبر، کاردان و عاقبت انديش هستند که نتايج و اثرات تصميمات خود را قبل از تصميم گيري در نظر بگيرند. ايرانسل قراردادي با دولت ايران امضا کرده و طرفين به اين قرارداد احترام مي گذارند و اين کاملاً جداي از توافقنامه بين ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات است.
آيا دولت ايران از اين مشکل و کاهش درآمد اطلاع دارد؟
از آقاي خسروي (رئيس سازمان تنظيم مقررات) بپرسيد. من نمي دانم که ايشان به دولت، کابينه رئيس جمهور چه چيزي گفته است. از ديدگاه ايرانسل، به شما مي گويم که ما هر روز با مسوولان سازمان تنظيم مقررات در حال مذاکره هستيم و تلاش مي کنيم نتايج تصميمات آنها را به خودشان يادآور شويم. رگلاتوري يک سازمان نو و جديد براي دولت ايران است. براي راه اندازي کارهاي نو، هميشه با مشکلات زيادي روبه رو مي شويم و تصميماتي که در اين مسير اتخاذ مي شود مي تواند درست يا اشتباه باشد. ما درصدد جنگيدن با رگلاتوري نيستيم، زيرا جنگيدن با سازماني که بايد در پيشرفت آن کمک کرد کاري را پيش نخواهد برد. در واقع اين سازمان همانند کودکي تازه متولد شده و در حال رشد است که همگي بايد در بزرگ شدن آن بکوشند. ما نکات و مسائل زيادي را از رگلاتوري مي آموزيم و رگلاتور نيز از تجربيات ما که حاصل فعاليت در 20 کشور است، استفاده مي کند.
یکسری پیمانکار ایرانی برای تکمیل شبکه خود انتخاب کرده بود که آنها باید در عرض یکسال چهار میلیون ظرفیت در شبکه ایجاد کنند اما با گذشت دو سال هنوز یک سوم از قرارداد اجرا نشده است. در برخی از پروژهای دیگر شرکت های ایرانی زیاد عملکرد مناسبی نداشتند. به نظر شما ، علت عدم موفقیت شرکت های ایرانی در پروژهای ملی چیست؟
من نمی توانم درمورد علت عدم موفقیت شرکتهای ایرانی صحبت کنم اما اگر بخواهید در مورد مسائلی که باعث پیشرفت و موفقیت ایرانسل می شود، می توانم پاسخگو باشم. ایرانسل و Mci هر دو در یک کشور فعالیت می کنند. هر دو درصدد ساخت شبکه ای گسترده هستند. هر دو به Gcهای ( پیمانکاران عمومی) یکسانی دسترسی دارند، زیرا یک تعداد مشخصی از Gc ها می توانند در این رشته مخابراتی فعالیت کنند. در کل هر دو در چارچوبی از قوانین مشابه فعالیت می کنند. از این رو همان قوانینی که در مورد ما بکار می رود، در مورد Mci نیز رعایت می شود.
حال سوالی که مطرح می شود و آن این است که ایرانسل چگونه میخواهد یک شبکه را در 63 مرکز ایران طی 3 یا 4 ماه راه اندازی کند؟
اگر به گذشته نگاهی بیندازید، درخواهید یافت که این اولین باری است که سوییچ سنتری بزرگ در مدت کوتاه در ایران ساخته می شود و این به دلیل تجربه ای است که Mtn در ساخت سوییچ سنتر در کشورهای دیگر داشته است. دومین نکته، رویه و سیاستها و مراحلی است که شرکت Mtn در طول 13 سال بکار گرفته تا گسترش یابد. اگر شما بخواهید سوییچ سنتری در طول 3ماه بسازید ، بایدها و نبایدهایی را درنظر می گیرید. در قرارداد ایرانسل با Gc ها و فروشندگان، ایرانسل آنچه را که از انها انتظار دارد ذکر میکند، درصورتیکه آنها نتوانند کار را با کیفیت خواسته شده و در زمان مشخصی تحویل دهند، ایرانسل هیچ پولی به آنها پرداخت نخواهد کرد و دیگر با آنها کار نمی کند. برای ایرانسل اهمیتی نخواهد داشت که آنها خویشاوندان چه کسانی هستند و یا از سوی کدام ارگان سیاسی حمایت می شوند. ما شبکه ای بسیار قوی هستیم به طور مثال این امکان برای ما وجود داشت که اولین مرکزسوئیچ بزرگ را در غرب تهران در پشت فرودگاه مهرآباد بسازیم. اجازه ساخت این مرکز در ماه جون به ما داده شد و در ماه آگوست اولین تماس رااز آن سوئیچ سنتر برقرار ساختیم. چیزی که تا به آن روز در کمتر از سه ماه در ایران انجام نشده بود. ما اصرار داشتیم آنها کار را بر اساس استانداردهایی که ما می گوییم انجام دهند.ما پس از مدتی دریافتیم که شرکتی در ایران وجود دارد که دقیقا بر اساس استانداردهای ما کار می کند. ممکن است اینگونه شرکتها از سوی شخص یا اشخاص مهمی حمایت یا هدایت نشوند اما آنها شرکتهای خصوصی هستند که بر طبق استانداردهای ما عمل میکنند و از این رو ما خود را موفق میدانیم. البته گفتنی است که ما در ایران با مشکلات زیادی روبه رو هستیم. شبکه ایرانسل در حال پوشش دادن، سراسر ایران است و این نشان دهنده داشتن مدیریتی قوی و مجرب است. اگر مدیر پروژه ای کارخود را به درستی انجام ندهد بلافاصله فرد دیگری جایگزین می شود و این همان نکته ای است که باعث میشود تا ما درکار خود موفق باشیم. در نگاهی اجمالی به شبکه های مخابراتی، تماس با تلفن Mci هیچ تفاوتی با برقرار کردن ارتباط، با تلفن های ایرانسل ندارد. من نمیدانم که Mci چطور و چگونه در حال فعالیت است. مهم ترین ارزش و نکته برای ما این است که Mtn در هیات مدیره ایرانسل همکاری دارد و تجربیات 20 کشور دیگر را به مرحله اجرا می گذارد. ما صاحب برجهای خیالی و بزرگ در ایران نیستیم، افراد ما تنها در ساختمان آناهیتا که تنها نیمی از طبقات آن برای ایرانسل است، مشغول فعالیت هستند چرا که مهم برای آنها، پوشش دادن سراسر ایران و در دسترس قرار دادن خدمات شبکه تلفن همراه است. تجربه نشان داده است تصمیم گیری سریع و آگاهی از کاری که انجام می دهیم باید لازمه کار ما باشد و در تنظیم قراردادها به آن توجه کنیم
رودرو با مدیر Mtn در ایران
ّدوستان چرا برای فرستادن یک پست یه نگاهی به پست های قبلی نمی کنین؟ چند صفحه قبل این کار انجام شد الان هم این دوستمون بی توجه به 3 پست قبل باز این مطلب را گذاشتند! خواهشن برای بالا بردن کیفیت فروم از پست های تکراری بپرهیزید.
uspharshad
19-04-2007, 23:46
ّدوستان چرا برای فرستادن یک پست یه نگاهی به پست های قبلی نمی کنین؟ چند صفحه قبل این کار انجام شد الان هم این دوستمون بی توجه به 3 پست قبل باز این مطلب را گذاشتند! خواهشن برای بالا بردن کیفیت فروم از پست های تکراری بپرهیزید.
موافقم ...:12:
bluetooth
20-04-2007, 01:38
متاسفانه بايد بگم گول خورديد چون ايرانسل بر خلاف وعده هاش (499) از همون روز اولي كه اعلام موجوديت كرده تاحالا پا همه 600تا760 ريال حساب كرده. باور نكرديد به روزنامه هاي جام جم و اعتماد طي يك هفته ي پيش مراجعه كنيد. اگه بازم قبول نداري خرجش يه ماشين حسابه+قبض+call timer گوشيتون. حالا بازم بريد ذوق 1000 ساعت رايگان و mmsوهداياي نوروزي ايرانسل باشيد. واقعا" كه ساده ايد اين همه امكانات رايگان؟!!!!!!!!!!
اگر هم دلتون به حرف مسئولاش خوشه """به روباهه گفتن شاهدت كو ...."""" يادتون نره
javad2625
20-04-2007, 03:12
پوشش تهران پس کی ؟؟؟!!!
خیلی جالبه ، اینجا همه می پرسن اهواز کی فعال می شه ، یزد کی ، نمی دونم شیراز کی ، کجایک کی ؟
یکی نیست بگه بابا هنوز تهران تموم نشده که هیچ نصفش هم به نظر من مونده چون ما که سمت غرب تهران هستیم (شهران) صادقیه، اشرفی اصفهانی ، آبشناسان کوهسار و ... هنوز آنتن نمیده اگه هم بده میادو میره
حالا شما هی بپرسین اهواز کی ؟ شیراز کی ؟ یزد کی ؟ بــــــــــا بــــــــــا تهـــــــــــــــــــــرا ن کی ؟؟؟!!!
به قول استاد شهريار:
مگر پنداشتي ايران ز تهران تا كرج باشد؟....
(متن كامل...) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nedayechakavak
20-04-2007, 08:41
:20:
بابا اگه لینکم میدی فارسیشو بده ما که نفهمیدیم کجایی نوشته بود .
:46:
TheMohammad
20-04-2007, 11:45
متاسفانه بايد بگم گول خورديد چون ايرانسل بر خلاف وعده هاش (499) از همون روز اولي كه اعلام موجوديت كرده تاحالا پا همه 600تا760 ريال حساب كرده. باور نكرديد به روزنامه هاي جام جم و اعتماد طي يك هفته ي پيش مراجعه كنيد. اگه بازم قبول نداري خرجش يه ماشين حسابه+قبض+call timer گوشيتون. حالا بازم بريد ذوق 1000 ساعت رايگان و mmsوهداياي نوروزي ايرانسل باشيد. واقعا" كه ساده ايد اين همه امكانات رايگان؟!!!!!!!!!!
همه رو با ساده بود متهم میکنید ولی انگار خودتون از همه ساده تر هستین که قشنگ مطلب رو نمیخونید، نوشته تماس از TCI به ایرانسل رو هزینه بین شهری حساب میکنن میشه 76 تومن !
قصد توهین ندارم اما ای ول که این قدر شما عاقلید و از همه بیشتر می فهمید.... !!!!!!!!
بابا اگه لینکم میدی فارسیشو بده ما که نفهمیدیم کجایی نوشته بود .
:46:
عزیز من که لینک از سایت ICTNA دادم که سایت کاملا فارسی هست! مشکل کامپیوتر شما چه ربطی به من داره؟!:13:
علیرضا خارجی
20-04-2007, 13:30
تعرفه موثر اپراتور اول بيش از رقم ايرانسل است.
اقا Gprs من قطع شده ! حتی اون حرف G هم رفته ! مال شما هم قطع شده؟!:41:
علیرضا خارجی
20-04-2007, 13:59
نه واسه من کار میکنه هتمن تنظیمات پریده
نه واسه من کار میکنه هتمن تنظیمات پریده
هيتمن يا حتما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :9:
نه عزيزم تنظيمات GPRS هيچ ربطي به پاك شدن حرف G از روي گوشي نداره
اگه Access to data رو خاموش نكرده باشه و حرف G از روي گوشيش پاك شده باشه 100 درصد مربوط به وضعيت ديتا در شبكس
vahooli مشكلي نيس هفته پيش هم GPRS يك روز در شهر ما قطع شد
وقتی به 140 زنگ میزنم میگه:
please try again later...............................
توی سنندج
Maziar_69
20-04-2007, 22:00
بچه ها من قصد تبلیغ و طرفداری ندارم. باور کنید به خدا من هیچ کدوم از مشکلاتی که میگید ندارم. امروز هم بییشتر از 30 یا 40 تا اس ام اس هم به تالیا هم تی سی آی زدم همش دلیور شد.. در مورد غرب هم بگم که من از تهران تا کرج رفتم و هم استادیوم آزادی (که غرب تهران حساب میشن) مشکلی نبود. شاید هم ایرانسل هوای کسانی رو که زود بهش اعتماد کردن داره!!! چون من 29 مهر 85 ایرانسل خریدم یعنی شب اولی که ایرانسل اومد!!!! منتظر جواب هاتون هستم
TheMohammad
20-04-2007, 22:13
بچه ها من قصد تبلیغ و طرفداری ندارم. باور کنید به خدا من هیچ کدوم از مشکلاتی که میگید ندارم. امروز هم بییشتر از 30 یا 40 تا اس ام اس هم به تالیا هم تی سی آی زدم همش دلیور شد.. در مورد غرب هم بگم که من از تهران تا کرج رفتم و هم استادیوم آزادی (که غرب تهران حساب میشن) مشکلی نبود. شاید هم ایرانسل هوای کسانی رو که زود بهش اعتماد کردن داره!!! چون من 29 مهر 85 ایرانسل خریدم یعنی شب اولی که ایرانسل اومد!!!! منتظر جواب هاتون هستم
ذهنیت مثبت نسبت به چیزی که داری یا کاری که میخواین انجام بدین بی تاثیر نیست (البته این بحث ربطی به این تاپیک نداره)
اگه Access to data رو خاموش نكرده باشه و حرف G از روي گوشيش پاك شده باشه 100 درصد مربوط به وضعيت ديتا در شبكس
مرسی دوست من . اره دقیقا هیچ ربطی نداره ! تنظیمام همه سر جاشن! من از این می ترسم نکنه گوشیم خراب شده که این طوری شده؟!:41: ممکنه گوشی طوری ایراد پیدا کنه که نتونه کانکت شه؟ تو شهر شمام حرف G رفته بود؟
علیرضا خارجی
20-04-2007, 22:43
من نگفتم( هیتمن) ولی کیبوردم عربیه. در هر هال منظورمو میفهمونم یه مثل داریم که میگن... شنونده باید عاقل باشد.
من امروز تو منطقه که آنتن نمیداد بودم ولی بعد اینکه امدم تو شهر 15 اس ام اس و ام ام اس داشتم و همینطور 7 میسکال و پیقام صوتی داشتم و اینم از امکانات جدید ایرانسل که خیلی کارمو راه انداخت( ایرانسل متشکرم)
nedayechakavak
21-04-2007, 01:09
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده حالا کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!! کی درست میشه الله اعلم .
nedayechakavak
21-04-2007, 01:20
بچه ها راستی کسی میدونه واسه gprs و mms ایرانسل گوشیمون حتما باید سیستم EDGE رو داشته باشه ؟
چون گوشی من 3650 هست وسرعت اینترنتش خیلی پایینه و همچنین دانلودش و از بعضی کسایی که گوشیشون مدل بالاتر بود پرسیدم میگفتن که سرعتش خیلی بالا بوده و بالای 200- 300 مگ هم دانلود کرده بودن !
ممکنه برای EDGE باشه ؟ خودم هم یکماه پیش از مدیر ایرانسل شنیدم که گفت به زودی همین EDGE رو فعال می کنیم تا سرعت اینترنتش بالا بره . حالا میخوام ببینم کسی میدونه و تجربه اش کرده ؟ آیا فعال شده ؟ و اگه جواب مثبته چه گوشی رو پیشنهاد می کنید ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید .
توی سنندج
کسی نبود جواب من رو بده ؟
tatu_mail
21-04-2007, 01:55
سلام
یه چیز عجیب
من اصلا تو خود سایت ایرانسل هم ندیدم ولی صحت داره
برای پسر عمو بنده یک اس ام اس اومد حاوی این که شما برنده 6 روز مکالمه رایگان شدید
یه کد هم توش بود که این کدو زدیم امروز 1:46 دقیقه وراجی کردیم
یک تومان هم ازش کم نشد
خیلییی عجیبه
کسی اگه چیزی میدونه مارو هم بی خبر نذاره
javad2625
21-04-2007, 03:44
نوشته شده توسط arash n
يعني 140 اونجا هنوز كار نمي كنه. اگه مشكلي داشتيد به 130 زنگ بزنيد اگر هم گفتند به ما مربوط نيست بپرسيد كه به كجا زنگ بزنم.
دوستان ظاهرا بالاخره ايرانسل آتيش خود را سوزاند و اولين خورده حساب بازي خود را با gprs بازان عزيز شروع کرد
ديروز 31 فروردين ساعت 12 شب حساب قبوض فروردين ماه بسته شد ، ولي با اينکه دو سه ساعتي قبل از 12 حسابم را در سايت چک کردم همه چي معقول و عادي بود ، ولي امروز صبح حتي بدون زدن يک sms ،از شب گذشته ، رقم بالاتر فاحشي از قبل برايم آمده . آيا معني به غير از احتساب gprs يا mms معني ديگري ميدهد
اين موضوع را يکي ديگر از دوستام نيز مانند من تائيد کرد .اين در حالي است که دو سه روز قبل با شماره کذائي 130 تماس گرفته بودم وآنها وعده مجاني بودن gprs را براي سيم کارتهاي دائمي تا اول ارديبهشت را داده بودند و mms تا 10 ارديبهشت ، وخدا ميداند که واقعا از چه زماني احتساب کرده اند و وعده مجاني بودن ميدهند . حالا ميخوام دوباره با 130 تماس بگيرم .
واقعا داره حالم بهم ميخوره از اين مثلا تمهيدات مشتري پسند :21:
علیرضا خارجی
21-04-2007, 09:53
سلام
یه چیز عجیب
من اصلا تو خود سایت ایرانسل هم ندیدم ولی صحت داره
برای پسر عمو بنده یک اس ام اس اومد حاوی این که شما برنده 6 روز مکالمه رایگان شدید
یه کد هم توش بود که این کدو زدیم امروز 1:46 دقیقه وراجی کردیم
یک تومان هم ازش کم نشد
خیلییی عجیبه
کسی اگه چیزی میدونه مارو هم بی خبر نذاره
بابا ای ول این دوست شما چیکار کرده 6 روز جایزه گرفته.:18: نکنه پارتی بازیه؟؟ به دوستت بگو دست مارم بگیره....
hamid_1367
21-04-2007, 10:22
جی پی ار اس دیگه پولی شد
من که امروز هر چی رفتم تو اینترنت با تعرفه ی کیلوبایتی 3 تومن از اعتبارم کم کرد..
تا الان هیچی کم نکرده بود ولی الان هر چی میرم دیگه کم میکنه...
ا پولی شد؟ با همون نرخ 3 تومن؟ واقعا زیاده ! مام که 2 روزه G از رو صفحه پریده و بخوامم کانکت شم همین جور در حالت connecting می مونه ! ببینم مال شماها هم که بعضی موقع ها قطع می شد همین طور بود؟
mehdi-sh
21-04-2007, 10:36
مهمونی تمام شد یک ایمیل چک کردن 100 تومان .
علیرضا خارجی
21-04-2007, 10:45
دیشب تو تلویزیون تبلیغات خطی پایین صفحه اسامی جند شهر جدیدو نوشته بود که تحت پوشش ایرانسل شدند اما تو سایتش هنوز خبری نیست
سلام
به خدا این مطلب و راس میگم :
ساعت 3 شب رفتم از قسمت کنترل حساب اینترنتی مبلغ و چک کردم 118548 از دیروز ساعت 9 شب اینا اصلا با موبایل نه س ام س زدم نه زنگ .
صبح ساعت 11 بازم مبلغ و چک کردم شده 131151 واقعا خجالت آوره .
Gprs هم که تو اکثر نقاط تبریز قطعه . فقط علامت هست و کانکت ارور میده .
لعنت به من که ایرانسل خریدم لعنت به من اگه سنگ ایرانسل و به سینم زدم .
دوستان ظاهرا بالاخره ايرانسل آتيش خود را سوزاند و اولين خورده حساب بازي خود را با gprs بازان عزيز شروع کرد
ديروز 31 فروردين ساعت 12 شب حساب قبوض فروردين ماه بسته شد ، ولي با اينکه دو سه ساعتي قبل از 12 حسابم را در سايت چک کردم همه چي معقول و عادي بود ، ولي امروز صبح حتي بدون زدن يک sms ،از شب گذشته ، رقم بالاتر فاحشي از قبل برايم آمده . آيا معني به غير از احتساب gprs يا mms معني ديگري ميدهد
اين موضوع را يکي ديگر از دوستام نيز مانند من تائيد کرد .اين در حالي است که دو سه روز قبل با شماره کذائي 130 تماس گرفته بودم وآنها وعده مجاني بودن gprs را براي سيم کارتهاي دائمي تا اول ارديبهشت را داده بودند و mms تا 10 ارديبهشت ، وخدا ميداند که واقعا از چه زماني احتساب کرده اند و وعده مجاني بودن ميدهند . حالا ميخوام دوباره با 130 تماس بگيرم .
واقعا داره حالم بهم ميخوره از اين مثلا تمهيدات مشتري پسند :21:
اره دوست من شما هم درد من و دارین لعنت به ایرانسل .
جالب اینجاس که من اصلا با GPRS هم کار نکردم - واقعا حالم به هم خورد از این مفت خوری تابلو ایرانسل . الان اعصابم خیلی خرابه فقط میتونم بگم ---- به ایرانسل .
خبر خبر خبر
در قسمت کنترل حساب اینترنتی طرح تعرفه رو میشه تغییر داد فقط همشون به انگلیسیه . مثله اینکه ثا نییه ای هم هست.
با کلیک بر انتقال به یک طرح تعرفه دیگر (javascript:doMigrate();) میشه طرح تعرفه رو تغییر داد .
نظر شما چیه به ترتیب هر کدومشون چی هستن ؟
tatu_mail
21-04-2007, 15:06
بابا ای ول این دوست شما چیکار کرده 6 روز جایزه گرفته.:18: نکنه پارتی بازیه؟؟ به دوستت بگو دست مارم بگیره....
اره نمیدونم واقا ولی شانس داره چرا به اون دادن فقط؟؟؟؟:41:
آقا من هرچی sms می دم به 130 برا کنترل حساب اینترنتی هیچی جواب نمی دن فقط می گن تا یه هفته میاد بعدم انگار نه انگار! چی کار کنم؟راه دیگه ای نیست؟
علیرضا خارجی
21-04-2007, 16:01
آقا من هرچی sms می دم به 130 برا کنترل حساب اینترنتی هیچی جواب نمی دن فقط می گن تا یه هفته میاد بعدم انگار نه انگار! چی کار کنم؟راه دیگه ای نیست؟
باید توی اس ام اس اینو بنویسی e-care اگه نشد با 130 تماس بگیر:46:
علیرضا خارجی
21-04-2007, 16:26
بعضی از دوستان با ایرانسل بد جوری مشکل دارن خوب این احتمال هست که چند ساعت بعد به مبلغ اضافه بشه. . . هر چی فکر میکنم میبینم ایرانسل بهتر از تی سی ای یا تالیاست
srfarzaneh
21-04-2007, 17:06
خبر خبر خبر
در قسمت کنترل حساب اینترنتی طرح تعرفه رو میشه تغییر داد فقط همشون به انگلیسیه . مثله اینکه ثا نییه ای هم هست.
با کلیک بر انتقال به یک طرح تعرفه دیگر (javascript:doMigrate();) میشه طرح تعرفه رو تغییر داد .
نظر شما چیه به ترتیب هر کدومشون چی هستن ؟
منظور طرح تعرفه از پس پرداخت(ماهیانه) به پیش پرداخت(شارژی) هست نه چیز دیگه
masoudboy
21-04-2007, 17:19
این سرویس فقط برای سیم کارت های دایم هست .
mostafa.m
21-04-2007, 17:33
دو تا سؤال از دوستان داشتم:
1چرا ميل باكس و هو كالد راه نيفتاد؟
2 اين قسمت خدمات سيم كارت كه تو منو مياد به چه درد ميخوره؟
با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
چندين مطلب رو ميخوام در مورد GPRS ايرانسل بنويسم به شرطي كه در پايان بر اعصاب خودتون مسلط باشين:
خب همه ما ديگه ميدونيم كه GPRS ايرانسل پولي شده
من ديشب تا ساعت12:30 شب استفاده ميكردم تا اون موقع كم نكرد ولي صبح كه بيدار شدم و حسابم رو چك كردم
ديدم 1200 تومن از حسابم كم شده
حالا اين به جهنم
نرخش كه حساب كردم اصلا كيلوبايتي 3 توم نيس و متفاوته
بعضي وقتا تا كيلوبايتي 10 تومن هم حساب ميكنن
اصلا نرخ مشخصي نداره
مثلا وقتي صفحه اول گوگل(5 كيلوبايت) رو باز ميكنم يه دفه 24 تومن, يه دفه 150 تومن و يه دفه 74 تومن كم كرد.
چون MMS هم از سرويس GPRS استفاده ميكنه بالطبع پولي شد
تازه قرار بود MMS تا 10 ارديبهشت رايگان باشه
اين قدر اينا بي عرضن بلد نبودن GPRS رو پولي كنن و طبق گفته خودشون فعلا MMS رو رايگان بذارن
تعرفه MMS هم مثل GPRS ديمي كم ميكنه
من يه عكسو سه بار ارسال كردم ولي هر سه بار مبلغش فرق كرد
تازه اگه حجم MMS تون فرق داشته باشه مبلغش هم فرق ميكنه
مثلا اگه شما يه حرف A رو ارسال كنين يا يه عكس 200 كيلوبايتي رو ارسال كنين مثل SMS يه جور كم نميكنه
در ضمن شما بايد براي دريافت MMS هم پول بپردازيد
چون دريافت MMS هم به منزله دانلود به حساب مي ياد(افتضاح بزرگ)
و با توجه به حجم MMS از حساب شما كم ميشه
به طور كلي هر دفه كه عكس كره زمين بياد روي گوشيتون از حساب شما كم ميشه
حالا چه در حال استفاده از اينترنت باشين, چه در حال ارسال MMS و چه در حال دريافت MMS باشين
يه نكته ديگه هم كه بد نيس بگم اينه كه ايرانسل ميزان مصرف كاربرانش رو از GPRS رند ميكنه
مثلا اگه شما 5015 بايت استفاده كنين ايرانسل اونو تقسيم بر 1024 ميكنه كه ميشه 89/4 كيلوبايت كه اونو به 5 كيلوبايت رند ميكنه و مبلغ 5 كيلوبايت رو محاسبه ميكنه
يه بارم كه صبحي از اينترنتش استفاده كردم 200 تومن كم كرد بعد دوباره كه 2 دقيقه بعد چك كردم ديدم 100 تومن زياد
شد (يعني در واقع 100 تومن حساب كرد)
بعضي وقتا هم به ميزان يك ريال حسابو كه چك ميكني ميبيني كم و زياد ميشه كه جاي سؤال داره
از اين رو به همه ايرانسل دارها از اينجا اعلام ميكنم كه حداقل اگر قصد استفاده از اين سيستم را داريد تا 4 - 5 روز ديگر دست نگه دارين چون سيستم تعرفه ها تازه راه اندازي شده و ممكنه مبلغي به اشتباه و بيشتر از استفاده شما از حساب شما كم بشه و ديگه قابل جبران نباشه.
فقط خواهشا به اعصابتون مسلط باشين
خودم كه خيلي اعصابم خورده
خدمت ساير دوستان هم عرض كنم كه E-care فقط براي دارندگان سيم كارت پرداخت ماهيانه است.
masoudboy
21-04-2007, 19:25
براساس آخرين تصميمات اتخاذشده در جلسه مشترك ميان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اپراتور دوم تلفنهمراه (ايرانسل) تعرفه هر دقيقه مكالمه سيمكارتهاي دايمي ايرانسل حدود 560 ريال تعيين شد.
شنيدهها حاكي است پس از مباحث مطرح شده طي چند هفته گذشته درباره روش محاسبه تعرفه مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه در اين زمينه با شركت ايرانسل توافق شده است.يك مقام آگاه كه خواست نامش فاش نشود، در گفتوگو با خبرنگار فناوران، ضمن تاييد اين مطلب گفت: بحث ثانيهاي محاسبهشدن مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه، از جمله مسايلي بود كه در جلسه مشترك ميان مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و ايرانسل مطرح و به اجراييشدن آن توافق شد.وي افزود: بر همين اساس مقرر شد تا تعرفه مكالمات سيمكارت ثابت ايرانسل به ازاي هر دقيقه در حدود 560 ريال محاسبه شود.لازم به ذكر است كه تا لحظه تنظيم خبر، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از ارايه اطلاعات بيشتر درخصوص جزييات توافقهاي بهعمل آمده خودداري كردند و آن را به انتشار اطلاعيه مشترك سازمان تنظيم مقررات و اپراتور دوم تلفنهمراه موكول كردند. اين اطلاعيه قرار است امروز (شنبه) منتشر شود.
چندين مطلب رو ميخوام در مورد GPRS ايرانسل بنويسم به شرطي كه در پايان بر اعصاب خودتون مسلط باشين:
من ديشب تا ساعت12:30 شب استفاده ميكردم تا اون موقع كم نكرد ولي صبح كه بيدار شدم و حسابم رو چك كردم
حالا اين به جهنم
اصلا نرخ مشخصي نداره
مثلا وقتي صفحه اول گوگل(5 كيلوبايت) رو باز ميكنم يه دفه 24 تومن, يه دفه 150 تومن و يه دفه 74 تومن كم كرد.
اين قدر اينا بي عرضن بلد نبودن GPRS رو پولي كنن و طبق گفته خودشون فعلا MMS رو رايگان بذارن
مثلا اگه شما يه حرف A رو ارسال كنين يا يه عكس 200 كيلوبايتي رو ارسال كنين مثل SMS يه جور كم نميكنه
حالا چه در حال استفاده از اينترنت باشين, چه در حال ارسال MMS و چه در حال دريافت MMS باشين
يه نكته ديگه هم كه بد نيس بگم اينه كه ايرانسل ميزان مصرف كاربرانش رو از GPRS رند ميكنه
مثلا اگه شما 5015 بايت استفاده كنين ايرانسل اونو تقسيم بر 1024 ميكنه كه ميشه 89/4 كيلوبايت كه اونو به 5 كيلوبايت رند ميكنه و مبلغ 5 كيلوبايت رو محاسبه ميكنه
يه بارم كه صبحي از اينترنتش استفاده كردم 200 تومن كم كرد بعد دوباره كه 2 دقيقه بعد چك كردم ديدم 100 تومن زياد
بعضي وقتا هم به ميزان يك ريال حسابو كه چك ميكني ميبيني كم و زياد ميشه كه جاي سؤال داره
از اين رو به همه ايرانسل دارها از اينجا اعلام ميكنم كه حداقل اگر قصد استفاده از اين سيستم را داريد تا 4 - 5 روز ديگر دست نگه دارين چون سيستم تعرفه ها تازه راه اندازي شده و ممكنه مبلغي به اشتباه و بيشتر از استفاده شما از حساب شما كم بشه و ديگه قابل جبران نباشه.
خدمت ساير دوستان هم عرض كنم كه E-care فقط براي دارندگان سيم كارت پرداخت ماهيانه است.
بعید می دونم این عیب درست شده ! به خاطر این که تمام این حساب ها توسط کامپیوتر انجام می شه و دستی نیست که اشتباهی داشته باشه !
به نظر منم جای هیچ تعجبی نباید باشه از این کارا ! کسی که معنای ایرانی متمدن را درک کنه با همه وجودش می سوزه که چرا حتی کشور هایی مثل هند و افغانستان و ترکیه و عرب ها و......... که چندین سال پیش در مقابل ایران هیچ بودند الان با چه سرعتی از ما پیشی گرفتن ... ما خودمون احمقیم ! مظلومیم ! ( البته اگه صدا مونم در بیاد که هیچی !) فعلا که مردم ما سرگرم جریانات هسته ای شدنا و دعوا با همه دنیا ! بقیه کشورهام با همکاری و دوستی با هم راه پیشرفت و فناوریا پیش گرفتن ....ما هم کماکان می گیم مرگ بر فلان و .... می دونم جا این بحث نه تنها این جا بلکه هیج جا نیست اما خوب با یاداو ری این ها شاید این قدر به ایرانسل فحش ندیما و کلی نگر تر شویم ....
masoudboy
21-04-2007, 19:32
مثل اینکه قرار شده تعرفه مکالمات ایرانسل ثانیه ای بشه و هر دقیقه هم 56 تومان محاسبه کنند برای سیم کارت دایمی و برای اعتباری هم مشخص نیست ولی فکر کنم همان 76 تومان باشه .
ببینم اگه E-care مال ماهیانس پس چرا توش قسمتی برای تبدیل اعتباری به ماهیانه هست ؟!؟!؟!
nedayechakavak
21-04-2007, 20:26
بر خلاف گفته ایرانسل که تا 10 اردیبهشت mms مجانیه ولی از امروز پولی شد ،
ولی خدایی mms اش می ارزه چون من دو تا 0.5 کیلوبایتی فرستادم (متن خالی ) فقط 4 تومان ازم کم کرد و این نسبت به sms اش خیلی می ارزه و به صرفه تره (3 تا sms برابر 1 کیلو بایت mms هست که اولی 48 تومان می افته ولی دومی فقط 2-3 تومان خیلی عالیه نــــــــــــــــــــــــ ــــه .):20:
ولی gprs اش رو دیگه نگو جرات نمی کنم دیگه کانکت شم چون یک کلمه با ایمیج با گوگل سرچ کردم و کلا 6 تا عکس به من نشون داد 47-48 تومان ازم کم کرد!!!فاجعه است حالا فکر کن بخوای یه چیزی رو دانلود کنی با ید یک کارت شارژ زاپاس داشته باشــــــــــــــــــــــ ی!!!:18:
منظور طرح تعرفه از پس پرداخت(ماهیانه) به پیش پرداخت(شارژی) هست نه چیز دیگه
نه عزیز همچین چیزی نیست . این قسمت و جدید گذاشته و ثانیه ای هم هست توش .
TheMohammad
21-04-2007, 21:22
نه عزیز همچین چیزی نیست . این قسمت و جدید گذاشته و ثانیه ای هم هست توش .
الان دیدم ، یه چیز دیگه اضافه کردن، تعداد زیادی طرح تعرفه هست، که میشه به اونها تغییر داد
یه چیزهایی هست که همش به انگلیسی هست
nedayechakavak
21-04-2007, 22:26
اخبار 21 اعلام کرد که کاهش 20 درصدی مکالمات ارتباطات سیار تصویب شده و تا دو ماه دیگه به اجرا گذاشته
می شه :41:
حالا ما ایرانسلیهای بیچاره باید 40 درصد شایدم بیشتر از این باید مکالماتمون محاسبه بشه آخه چراااااااااااااااا؟:41:
چی کار باید کرد ؟ بابا برید تو سایت ایرانسل اینو بگید ( ایمیل بزنید) شاید دلشون به حال ما بسوزه یه کاری بکنن:19:
آقا امشب 20:30 اعلام كرد كه تا الان نرخ مكالمه براي ايرانسلي ها حدود 80 تومان در دقيقه افتاده....
ضمنا فكر كنم از امروز اينترنت هم پولي شد.... درسته؟ ( چون مال من اعتباريه و اعتبار كم كرد!)
nedayechakavak
21-04-2007, 22:49
اخبار 21 اعلام کرد که کاهش 20 درصدی مکالمات ارتباطات سیار تصویب شده و تا دو ماه دیگه به اجرا گذاشته
می شه :41:
حالا ما ایرانسلیهای بیچاره باید 40 درصد شایدم بیشتر از این باید مکالماتمون محاسبه بشه آخه چراااااااااااااااا؟:41:
چی کار باید کرد ؟ بابا برید تو سایت ایرانسل اینو بگید ( ایمیل بزنید) شاید دلشون به حال ما بسوزه یه کاری بکنن :19:
ّاین GPRS چرا هم چینی پول کم میکنه !!!؟؟؟ برای 15 ( sent and recieved ( کیلو یهو 109 تومن کم کرد! بابا بیاین یه اعتراض رسمی چیزی کنیم! این یعنی برای هر کیلو 7 تومن !
دوستان سرویس های پیامگیر صوتی و ذخيره شماره تماس گيرنده چه جوریه؟راضی هستین ؟ من که هرچی کدهای*140*3*1*1# یا *140*3*1*3# می زنم میگه incorrect recharge data syntax ! باید چیکار کنم؟
سرویس های پیامگیر صوتی و ذخيره شماره تماس گيرنده هم مثل بقیه سرویس هاش مطمنا دیر را میفته .
یعنی من که خودم شخصا و فکر کنم شما هم انتظار نداشتیم که 1 اردیبهشت را بیفته .
تو تبریز هم این سرویس امروز راه نیفتاده وقتی میزنی Network Problem میده .
اه من که دیگه دارم نا امید میشم تصمیم گرفتم حرف هم کم بزنم و س ام س هم کم بفرستم که هزینه اضافی پرداخت نکنم .
]چی قکر میکردیم چی شد . فکر میکردیم حامی کاربراش هس اگه اپراتو اول تعرفه رو ببره پایین اینم میبره ولی نگو این حامی جیبش و فقط میخواد پول بزنه به جیب .
زنگ بزن 130 بگو 2 - 3 هفته هس س ام س زدم ولی پسورد نیومده
همونجا برات یه پسورد میفرسته . با ای کار زدن اصلا نمیفرسته
بررسي ريز مكالمات يكي از مشتركان دائمي شركت ايرانسل نشان ميدهد هر دقيقه مكالمه تلفني اين مشترك در يك دوره يك ماهه حدود 812 ريال محاسبه شده است.
بررسي صورت حساب اين مشترك اپراتور دوم تلفن همراه همچنين نشان ميدهد وي مجبور شده براي هر يك از تماسهاي يك تا سه ثانيه اي كه به دليل اختلالات و پوشش ناكامل شبكه نا موفق بوده است نيز مبلغ يك دقيقه بپردازد.
و...
منبع: جهت صحت خبر به صفحه 245 به تاريخ 1/2/85 از شبكه تلتكست فارسي مراجعه كنيد.
اين هم خدمت آقاي vahooli كه ميفرمايند:
<<< بعيد مي دونم اين عيب درست شده ! به خاطر اين که تمام اين حساب ها توسط کامپيوتر انجام مي شه و دستي نيست که اشتباهي داشته باشه ! >>>
رئيس هيئت مديره شركت مخابرات ايران گفت: تعرفه سيمكارتهاي اعتباري شركت ارتباطات سيار حدود 20 درصد كاهش مي يابد.
وفا غفاريان با اشاره به مصوبه كميسيون تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي براي كاهش تعرفه سيمكارتهاي اعتباري شركت ارتباطات سيار و تاليا افزود: اين موضوع به اپراتور اول و تاليا اعلام شد و شركت ارتباطات سيار طرحي براي كاهش 20 درصدي تعرفه سيمكارت اعتباري ارائه كرد اما تاليا هنوز به اين پيشنهاد پاسخي نداده است.
وي خاطر نشان كرد: شركت ارتباطات سيار همچنين خواسته است مهلت سيمكارتهاي اعتباري اين شركت برداشته شود.
غفاريان با اشاره به اين كه همچنين منتظر پيشنهاد تاليا براي كاهش تعرفه هستيم ابراز اميدواري كرد: پيشنهاد كاهش تعرفه و حذف مهلت استفاده از سيمكارت اعتباري شركت ارتباطات سيار تا دو ماه آينده اجرايي شود.
منبع: شبكه پيام نما
از اين بابت واقعا ايرانسل خيلي خوب كار كرد
براساس آخرين تصميمات اتخاذشده در جلسه مشترك ميان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اپراتور دوم تلفنهمراه (ايرانسل) تعرفه هر دقيقه مكالمه سيمكارتهاي دايمي ايرانسل حدود 560 ريال تعيين شد.
شنيدهها حاكي است پس از مباحث مطرح شده طي چند هفته گذشته درباره روش محاسبه تعرفه مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه در اين زمينه با شركت ايرانسل توافق شده است.يك مقام آگاه كه خواست نامش فاش نشود، در گفتوگو با خبرنگار فناوران، ضمن تاييد اين مطلب گفت: بحث ثانيهاي محاسبهشدن مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه، از جمله مسايلي بود كه در جلسه مشترك ميان مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و ايرانسل مطرح و به اجراييشدن آن توافق شد.وي افزود: بر همين اساس مقرر شد تا تعرفه مكالمات سيمكارت ثابت ايرانسل به ازاي هر دقيقه در حدود 560 ريال محاسبه شود.لازم به ذكر است كه تا لحظه تنظيم خبر، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از ارايه اطلاعات بيشتر درخصوص جزييات توافقهاي بهعمل آمده خودداري كردند و آن را به انتشار اطلاعيه مشترك سازمان تنظيم مقررات و اپراتور دوم تلفنهمراه موكول كردند.
شنيدهها حاكي است پس از مباحث مطرح شده طي چند هفته گذشته درباره روش محاسبه تعرفه مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه در اين زمينه با شركت ايرانسل توافق شده است.يك مقام آگاه كه خواست نامش فاش نشود، در گفتوگو با خبرنگار فناوران، ضمن تاييد اين مطلب گفت: بحث ثانيهاي محاسبهشدن مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه، از جمله مسايلي بود كه در جلسه مشترك ميان مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و ايرانسل مطرح و به اجراييشدن آن توافق شد.وي افزود: بر همين اساس مقرر شد تا تعرفه مكالمات سيمكارت ثابت ايرانسل به ازاي هر دقيقه در حدود 560 ريال محاسبه شود.لازم به ذكر است كه تا لحظه تنظيم خبر، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از ارايه اطلاعات بيشتر درخصوص جزييات توافقهاي بهعمل آمده خودداري كردند و آن را به انتشار اطلاعيه مشترك سازمان تنظيم مقررات و اپراتور دوم تلفنهمراه موكول كردند.
پست تکراری ندین !!!!:9:
بررسي ريز مكالمات يكي از مشتركان دائمي شركت ايرانسل نشان ميدهد هر دقيقه مكالمه تلفني اين مشترك در يك دوره يك ماهه حدود 812 ريال محاسبه شده است.
بررسي صورت حساب اين مشترك اپراتور دوم تلفن همراه همچنين نشان ميدهد وي مجبور شده براي هر يك از تماسهاي يك تا سه ثانيه اي كه به دليل اختلالات و پوشش ناكامل شبكه نا موفق بوده است نيز مبلغ يك دقيقه بپردازد.
و...
منبع: جهت صحت خبر به صفحه 245 به تاريخ 1/2/85 از شبكه تلتكست فارسي مراجعه كنيد.
اين هم خدمت آقاي vahooli كه ميفرمايند:
<<< بعيد مي دونم اين عيب درست شده ! به خاطر اين که تمام اين حساب ها توسط کامپيوتر انجام مي شه و دستي نيست که اشتباهي داشته باشه ! >>>
ما چاکر شماییم اما آخه چه جوری ممکنه کامپیوتر اشتباه کنه؟!
حالا اين به جهنم
اصلا نرخ مشخصي نداره
عزیز من فکر کنم یه جایی توی محاسباتت اشتباه کردی
شما مطمئنی که هر صفحه گوگل که میبینی حجم واقعیش رو بهت نشون میده .
بذار یه نکته رو برات روشن کنم شاید ابهامات ذهنی ات برطرف بشه
1- تعرفه صریحا بر اساس کیلوبایت محاسبه میشه نه اینکه صفحه ای که دانلود/آپلود میشه چقدر حجمشه
2- اگه کمی توی شبکه وارد باشی میبینی که نوع شبکه های بیسیم فوق العاده ناپایداره یعنی اینکه هر مکانیزمی که توی وایرلس کار میکنه نیاز داره لحظه به لحظه خطاها رو چک کنه تا اطلاعات آسیبی نبینند ( خب خودت حساب کن هر چک کردن این اطلاعات ممکنه چقدر طولانی و پر حجم بشه )
3- در هر لحظه که به اینترنت کانکت میشی ممکنه هر BTS تو رو به یک BTS دیگه وصل کنه که خودش باز هم یک اضافه بار روی دانلود/آپلود اطلاعات داره
--------------
حالت ایده آل اگه بخوای حساب کنی که درست در بیاد باید از BTS تا گوشیت یک کابل بکشی (چجوریش رو نمیدونم ) که خطا نده بعد حجم صفحه رو با احتساب 20درصد خطا محاسبه کن اگه قیمتش دقیق در نیومد هر چی میگی درسته .
بلایی که سر MMS هم میاد همینه
حالا تصمیم با خودته میخوایی برات ارزون درآد ( کنترل خطا نداشته باشه ) اطلاعاتت خراب میشه , میخوایی کیفیت بره بالا پولش رو بده .
من خودم از تمام سرویسهاش راضیم - برام فرقی هم نداره اگه بگه دقیقه ای 150 تومان برای مکالمه
هر چند یه وقتهایی اساسی اذیت میکنه ولی به هر حال اینجا ایرانه , بهتر از این هم حالا حالا ها نمیاد .
سرویس های پیامگیر صوتی و ذخيره شماره تماس گيرنده هم مثل بقیه سرویس هاش مطمنا دیر را میفته .
اه من که دیگه دارم نا امید میشم تصمیم گرفتم حرف هم کم بزنم و س ام س هم کم بفرستم که هزینه اضافی پرداخت نکنم .
]چی قکر میکردیم چی شد . فکر میکردیم حامی کاربراش هس اگه اپراتو اول تعرفه رو ببره پایین اینم میبره ولی نگو این حامی جیبش و فقط میخواد پول بزنه به جیب .
من خودم تقریبا یک ماهه دارم از هر دوتاش استفاده میکنم - خداییش رو کم کنی موبایلهای دولتی شده .
از پوشش شبکه خارج میشم یا اینکه گوشی ام خاموش میشه برام مثل منشی تلفنی کار میکنه
--------------------------
عزیز دل برادر - در تمام دنیا یک شرکت ( به جز خیریه ها ) بگو که به فکر کاربراش باشه و به پول اهمیت نده - همون شبکه هایی که توی تبلیغات خیلی ادعا دارند - اگه رقابت نباشه میشه مثل موبایل دولتی ( واقعا پول زور گیری )
علیرضا خارجی
22-04-2007, 10:02
من الان از هر دو سرویسش دارم استقاده میکنم خیلی خوب کار میکنه. من این سرویس رو از تو سایتش راه انداختم کنترل حساب اینترنتی تو بخش خدمات ارزش افزوده روی (خدمات ارزش افزوده موجود) کلیک کنید اونجا هست
jeffyjoon
22-04-2007, 16:04
آقا امشب 20:30 اعلام كرد كه تا الان نرخ مكالمه براي ايرانسلي ها حدود 80 تومان در دقيقه افتاده....
ضمنا فكر كنم از امروز اينترنت هم پولي شد.... درسته؟ ( چون مال من اعتباريه و اعتبار كم كرد!)
80 تومن که خوبه من اسفندمو که حساب کردم دقیقه ای 250 تومن آب خورده بود. بهتون پیشنهاد می کنم به هیچ وجه پیام گیر صوتی و who call رو فعال نکنید چون مال من از هفته دوم اسفند فعال بود و فقط 3500 واسه دو-سه هفته پولش شد.:41:
80 تومن که خوبه من اسفندمو که حساب کردم دقیقه ای 250 تومن آب خورده بود. بهتون پیشنهاد می کنم به هیچ وجه پیام گیر صوتی و who call رو فعال نکنید چون مال من از هفته دوم اسفند فعال بود و فقط 3500 واسه دو-سه هفته پولش شد.:41:
مگه این سرویس ها رایگان نیست؟!
ارسال و دریافت Mms هنوز رایگانه.:46:
مديركل روابط عمومي شركت مخابرات ايران، با تاكيد بر اينكه در حال حاضر مشخص نيست كه تلفن همراه ايرانسل در چه منطقهاي فعال است و مشترك در چه منطقهاي از اين شبكه استفاده مي كند, گفت: مجبوريم كليه تماسهاي مشتركين اپراتور اول با شبكه ايرانسل را بين شهري محاسبه كنيم.دكتر داوود زارعيان، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا, در خصوص محاسبه تعرفه مكالمات مشتركين اپراتور اول با شبكه ايرانسل كه به جاي 447 ريال, 760 ريال محاسبه شده است، اظهارداشت: طبق مصوبه شوراي اقتصاد تعرفه مكالمه شهري اپراتور اول 447 ريال و بين شهري آن 760 ريال ابلاغ شده است كه اپراتور اول نيز اين تعرفه را براي مشتركين خود رعايت ميكند.وي، با بيان اين كه تاكنون در خصوص تعرفههاي شركت ايرانسل براي مشتركين شهري و بين شهري تصميم خاصي گرفته نشده است، تصريح كرد: ما مجبوريم براساس قانون و با توجه به تعرفههايي كه شوراي اقتصاد براي ما تصويب كرده، عمل كنيم.دكتر زارعيان، ادامه داد: من فكر نميكنم در اين مورد تخلفي صورت گرفته باشد.وي، در خصوص ابلاغ سازمان تنظيم مقررات به شركت مخابرات ايران براي محاسبه تعرفه 447 ريال مكالمات مشتركين با شبكه ايرانسل، گفت: تا كنون چيزي در اين زمينه به ما ابلاغ نشده است.دكتر زارعيان، يادآور شد: 447 ريال تعرفه شركت ارتباطات سيار است و تعرفه ايرانسل با توجه به آنكه به صورت فلت عمل كرده بين شهري نداشته و تعداد مشتركين محدود هستند, متفاوت از تعرفه ارتباطات سيار است.مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات ايران، ادامه داد: ايرانسل براي ما مشخص نكرده است كه تلفن همراه مشتركينش دركجا كار ميكند، به همين جهت بايد نسبت به رفع مسايل صنفي شبكه خود اقدام كند.دكتر زارعيان، با تاكيد بر اينكه در صورت حل مسائل فني ايرانسل چنانچه سازمان تنظيم مقررات به ما ابلاغ كند به طور قطع عمل مي كنيم، يادآور شد: در حال حاضر Mci مصوبه شوراي اقتصاد را رعايت ميكند و با توجه به آنكه مكالمات شهري و بين شهري ايرانسل تفكيك نشده است، مجبوريم تعرفه را بين شهري محاسبه كنيم.دكتر زارعيان، افزود: بايد رفتار مشترك ايرانسل در شبكه تعريف شود و مشخص شود مشترك در چه منطقهاي از اين شبكه استفاده ميكند مانند تلفنهاي ارتباطات سيار كه براي كدهاي 2, 3 , 4, 5, 6, 7 و 8 توزيع شده و مشخص است كه مشترك در چه استانياست.
منبع : تالیا نیوز
jeffyjoon
22-04-2007, 19:01
سرویس رایگان:27: از کی تا حالا؟؟؟؟
jack_panosyan
22-04-2007, 19:16
و اما دوستان خبر امروز
جهت اونایی گه طرفداری این ایرانسل رو میکنن
این sms روز 15 آوریل یعنی 7 روز پیش برام اومده بود(از ایرانسل):شما از روز 25 فروردین در صورت استفاده از سرویس gprs موظف به پرداخت تعرفه تشویقی(این کلمه تشویقی منو کشته) 30 ریال/کیلوبایت میباشید ولی استفاده از سرویس mms رایگان است.خوب این تا اینجاش
حالا من امروز بالاخره تونستم یه mms بفرستم اونم فقط برای ایرانسل نتیجش میدونین چی شدبرای 26 کیلوبایت هزینه 76 تومان کم شد یعنی کیلوباتی 3.166 تومان .خوب حالا حرف من اینه اگه مجانیه پس این کم کردن چیه اگه جدیدن آقایون تصمیم گرفتن پولیش کنن پس چرا اینو sms نکردن
نتیجه اینکه اینم مثل بقیه کلاهبرداره شک نکنین
قرار بود که رایگان بشه :10:
ولی تو تبریز هنوز راه نیفتاده که ببینیم پولیه یا مجانی . اگه هم مجانی باشه آخر ماه یه جا میقاپونه مثل GPRS .:20:
سرویس رایگان:27: از کی تا حالا؟؟؟؟
از وقتي ايرانسل اومده :31: :31: :46:
علیرضا خارجی
22-04-2007, 22:00
از وقتي ايرانسل اومده :31: :31: :46:
برای من سرویسش رایگان هست من هر روز از میل باکسم استفاده میکنم هضینه نداره
و برای راه اندازیشم هیچ پولی نگرفت
و هر لحظه میتونم سرویسرو فعال یا غیر فعال کنم
برای من سرویسش رایگان هست من هر روز از میل باکسم استفاده میکنم هضینه نداره
و برای راه اندازیشم هیچ پولی نگرفت
و هر لحظه میتونم سرویسرو فعال یا غیر فعال کنم
واقعا كه كيف كردم
راهنمايي هاش خيلي خوب شده و واقعا گوياس
شما هم واسه فعال كردنش 24 ساعت صبر كردين يا درجا فعال شد
چون من سرويسش رو از طريق 130 فعال كردم بعد يه SMS اومد كه ظرف 24 ساعت فعال ميشه
بعد با 100 هم رمز ورودم رو فعال كردم و پيغام منشي رو ضبط كردم
حالا هم بايد تا 24 ساعت ديگه صبر كنم ببينم چي ميشه
در ضمن اين رو هم بگم كه واسه شماره 100 پول نميگيرن ولي براي 130 كه براي فعال سازي سيستم و لغو سيستم هست 62 تومن (براي اعتباري) كم ميكنن
ولي در كل كه تا الان من از اين سيستم Voice Mail خيلي راضيم
اميدوارم كه بعدا مشكلي پيش نياد
اميركلا-محمودآباد-ساوه و سرپل ذهاب
كه آخريش تو استانه خودمونه
نه عزيزم كجاش رايگانه!!!
درضمن من تو يه قسمت كه اشتباه كردم
كه به جاي ريال , تومان نوشتم
پوزش
دوباره امروز حساب كردم ديدم اگه به جاي SMS از MMS (فقط متن) استفاده كنيم خيلي به صرفه تره
البته به شرطي كه دريافت كننده تنظيمات MMS و GPRS رو روي گوشيش فعال كرده باشه
ولي هنوز يه مشكل داره و اون اينه كه دريافت كننده MMS هم چون براي دريافت MMS بايد از سيستم GPRS استفاده كنه بايد براي دريافت MMS پول بپردازه
نه؟
tatu_mail
23-04-2007, 01:36
سلام
دوستان کسی در رابطه با طرح طرفه اطلاع داره که چیه اینا اضافه شده یکی کمک کنه انگلیسی نوشته و معلوم نیست منظورش چیه
لطفا کمک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.