مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
MTNIrancell
25-08-2007, 20:49
یک مسئله مهم براتون میگم و میرم سره کار.
کسانی که مشکل ارسال sms دارن حتمان این 3 تا کد رو وارد گوشی کنن.
# 16 * 0000 * 330 #
# 16 * 0000 * 33 #
# 16 * 0000 * 35 #
باید پیغام بده که میدودیت پیام ها و تماس های خروجی برداشته شد.(غیر فعال شد)
یا Inactive: Message
اگه نشد این کار رو حتماً بکنید.
از آنجایی که بسیاری از مشترکین تماس ها بین المللی شان مسدود است یا باید با ایرانسل تماس بگیرند و تقاضای رفع این مسدودیت رو بدهند و یا شماره مرکز پیام خودشون رو از:
00989350001400 ، 00989350001420 ، 989350001400+ یا 989350001420+
به:
09350001400
و
09350001420
تغییر بدهند.
اگه این راه رو درست بروید مطمئن باشید که 100% مشکل sms هاتون بر طرف میشه.
البته امروز چند ساعت مشکل sms بود که فعلا بر طرف شده.
این راهی که گفتم رو خودم تجربه کرم و اگه 100 بار در طول روز به ایرانسل زنگ بزنید می تونم به صراحت اعلام کنم که هیچ اپراتوری این رو به شما نخواهد گفت.
چون هیچ کس نمی دونه و قبول نمی کنه ، کسی که تماس های بین المللی خطش اگه قطع (مسدود , Barred) باشه دیگه با مرکز پیامی که با 0098 و 98+ شروع بشه نمی تونه sms بزنه
pooyahacker
25-08-2007, 22:43
اینا گوشی های جدید رو توی لیستشون ندارن، برای من هم E65 تنظیماتش نبود، ولی شما برای تنظیم برو به :
Menu > Tools > Settings > Connection > Access Point > New
و توی قسمت Access Point Name بنویس : mtnirancell
درست میشه !
این کار رو کردم ولی درست نشد
Ebrahim202003
26-08-2007, 00:17
بچه ها امروز تو یه جاهایی از تهران انتن جدید اضافه شده و مشکل منطقه ی صادقیه و بلوار فردوس حل شده.
only Irancell:40:
ايول راست مي گي ، BTS جناح هم روشن بود ؟ دم مترو چطور بود ؟ اونجا رو هم ديدي؟
راستي مازيار جان نامه رو چي كار كردي ؟ پس كي و چه جوري مي خواي بفرستي ؟
:46:
Ebrahim202003
26-08-2007, 00:25
این کار رو کردم ولی درست نشد
ببين عزيز جان اگه با كد #6*3*140* (البته اگه دايمي داري به جاي 140 ، 130 بزار ) تنظيمات برات ارسال نشه
مشكل رجيستر گوشيته . يه تست كن ببين گوشيت رجيستره ؟ چون منم گوشي شما رو دارم و با هميت كد تنظيمات رو دريافت مي كنم و قشنگ كانكت مي شم
آخرين بار هم همين امشب زدم و برام ظرف 1 دقيقه تنظيمات اومد . نمي دونم چرا با اينكه مخابرات رجيستر و
برداشت ايرانسل برا gprs هنوز رجيستر مي خواد . من 2 تا از رفيقام هم گوشياشون رجيستر نيستن اونا هم
تنظيمات براشون نمياد . ولي فكر كنم اگه گوشيت رجيستر نشده باشه شاهين جان بتونه برات كاري كنه .
البته برا يه چيز ديگه هم مي تونه باشه ، اگه ثبت نامت كامل نشده باشه نمي توني استفاده كني . اونم يه چك بكن
Maziar_69
26-08-2007, 00:34
ايول راست مي گي ، BTS جناح هم روشن بود ؟ دم مترو چطور بود ؟ اونجا رو هم ديدي؟
راستي مازيار جان نامه رو چي كار كردي ؟ پس كي و چه جوري مي خواي بفرستي ؟
:46:
جناح که بود ولی چنتا اسم جدید هم اومد که اینقدر پیچیده بود درست نتونستم اسمشونو بخونم. دم مترو هم درست تا زمانی که قطار زیر تونل نرفته آنتن میده !
arman4459
26-08-2007, 01:08
سلام خدمت همه بچه های تاپیک
اولا من 2 هفته نبودم و دیدم نزدیک به 70 صفحه اضافه شده که نشون میده بحث ها هنوز داغه.
یک اتفقاق جالب دیروز افتاد من هر روز رادیو جوان گوش میدم تو محیط کار و برنامه های مختلف داره که بشون میشه اس ام اس زد.
و دیروز خیلی جال بود که رای اولین بار کلی اس ام اس گوینده میگفت که با 0935 شروع شده بود.روزهای قبل اصلا
سابقه نداشت حتی یک اس ام اس با شماره 0935 بده.از بچه ها میخاستم بپرسم شما به این شماره ها اس زدید
ی نه.متاسفانه من شماره اس برنامه رو نداشتم که خودم تست کنم اس ارسال میشه یا خیر.
شما 14 هزار تومان طلبکار هستی و می تونی تا حد اکثر 60 هزار تومان مکالمه داشته باشی. بیشتر از این حد خط شما یکطفه میشه.
اون 50 هزار تومانت هم از بدهی قبض شهریور کسر میشه.
مثلا اگه 20 هزار تومان مکالمه داشته باشی برات قبض میاد 30- هزار تومان.
پس یعنی بالأخره ماه قبل واسه یه نصفه ماه فعال بودن طرح طلایی دو تا 15 تومن از 50 تومن اعتبار اولیش کم کرده؟ اینکه میگم دوتا 15 تومن چون دفعه اول اس ام اس فعال شدنش نیومد دوباره فعالش کردم که گویا دوبار حسابش کرد
:41:
آقا شاهین ممنون از راهنماییت
Ebrahim202003
26-08-2007, 01:24
سلام خدمت همه بچه های تاپیک
اولا من 2 هفته نبودم و دیدم نزدیک به 70 صفحه اضافه شده که نشون میده بحث ها هنوز داغه.
یک اتفقاق جالب دیروز افتاد من هر روز رادیو جوان گوش میدم تو محیط کار و برنامه های مختلف داره که بشون میشه اس ام اس زد.
و دیروز خیلی جال بود که رای اولین بار کلی اس ام اس گوینده میگفت که با 0935 شروع شده بود.روزهای قبل اصلا
سابقه نداشت حتی یک اس ام اس با شماره 0935 بده.از بچه ها میخاستم بپرسم شما به این شماره ها اس زدید
ی نه.متاسفانه من شماره اس برنامه رو نداشتم که خودم تست کنم اس ارسال میشه یا خیر.
پس معلوم شد 70 صفحه رو نخوندي ديگه ، :31:
از ميسيج سنتر تاليا بايد استفاده كني ، آره مي شه فعلا كه ميشه ، شمارشم مي توني از صفحات قبل در بياري
mojtaba182003
26-08-2007, 09:36
Mtnirancell از من خواستي مدل گوشيم شمارمو واست ميل كنم ميل كه كردم هيچ تازه پيغام خصوصي هم واست فرستادم اما جواب منو ندادي ولي بدون اگه كمكم كني خيلي كار بزرگي واسه من كردي ممنون ميشم اگه كمكم كني
اقا من سيم كارت ايرانسل گرفتم هر كار ميكنم conect شه . نميشه همش مي نويسه you can conect to wlan بعد داخلم نميره ولي با همين گوشي با يه سيم كارت ديگه conect شدم . به نظر شما مشكل چيه؟
brellian
26-08-2007, 11:28
البته چیزی که هست اینه که از سرویس های پیامگیر صوتی ، ذخیره شماره و دایورت در یک زمان نمیشه با هم استفاده کرد.
پس زمانی که کسی با شما تماس می گیره و خط شما اشغاله به پیامگیره صوتی انتقال داده نمیشه. و این به نظر من یه اشکال میاد ولی مسئولین میگن قانونش اینه.
ولی پشت خطی غیر فعال میشه مسلماً ایراد از سیستم است.
البته اینو به صراحت اعلام می کنم که من تمام این مشکلات شما رو به مسئولین میگم ولی کاری نمی کنن.!!!
در مورده e-care شما باید رمزت رو به من بدی تا برات چک کنم. بهترین کار همینه.
چون مشکلی برای من نداره.
ولی من هرکی با من تماس میگیره و اشغاله به صندوق صوتی منتقل میشه
با این کار ساده :
اول call waiting رو باید غیر فعال کنی
بعد divert کن در صورت اشغال به شماره 0935101
همین
هم به صندوق صوتی میره هم اگر طرف قطع کنه و پیام نذاره SMS میاد که تماس نا موفق داشتی
من رمز e-care رو دوبار با حروف بزرگ وارد کردم گفت اشتباه اگر یه بار دیگه وارد کنم قفل میشه چه کار کنم؟؟
اقا من سيم كارت ايرانسل گرفتم هر كار ميكنم conect شه . نميشه همش مي نويسه you can conect to wlan بعد داخلم نميره ولي با همين گوشي با يه سيم كارت ديگه conect شدم . به نظر شما مشكل چيه؟
TheMohammad
26-08-2007, 14:48
گوشیتون چیه ؟
شما تنظیمات رو انجام دادین یا تنظیمات براتون اومده و ذخیره اش کردین ؟
New World
26-08-2007, 15:03
منم w300 دارم. چجور بايد براي اينترنت تنظيمش كنم؟ 130 رو كه مي گيرم تو قسمت gpes ميگه شبكه با مشكل مواجهه!!
سلام سيم كارت ايرانسل من همش پيغام roaming ميده اين يعني چي چطوري لغوش كنم
nimamani
26-08-2007, 15:59
منم w300 دارم. چجور بايد براي اينترنت تنظيمش كنم؟ 130 رو كه مي گيرم تو قسمت gpes ميگه شبكه با مشكل مواجهه!!
مسیر زیر را دنبال کنید :
منو > تنظیمات > اتصال > اشتراک های دیتا > اشتراک جدید
سپس یک اسم وارد کنید ، مثلا Irancell ؛ سپس برروی دکمه ادامه کلید کنید و در صفحه جدید GPRS APN رو با کلمه mtnirancell مقداردهی کنید . دکمه ذخیره (Save) را زده و به صفحه اشتراک های دیتا برگردید ، حالا اسم کانکشنی را که ساختید پیدا کرده و آن را انتخاب کنید (دایره کناری آن توپر شود).
دوباره به تنظیمات > اتصال برگردید و این دفعه تنظیمات اینترنت رو انتخاب کنید ، گزینه تنظیم جدید را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جدید شوید ، نامی برای تنظیم انتخاب کرده ، ok کنید و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکی را انتخاب کنید که قبلا ساختید در اینجا Irancell می باشد ، دکمه ذخیره را انتخاب کنید و به صفحه تنظیمات اینترنت برگردید ، سپس همان تنظیمی را انتخاب کنید که در بخش قبل ساختید (دایره کناری تنظیم باید توپر شود).
amin a.^2
26-08-2007, 18:14
دوست گرامی سلام
این اشکال را من و هرکسی که بعد از 20 تیر خط خریده داره و اشکال از شبکه است نه از گوشی
jackhammer
26-08-2007, 18:29
نمیدونم این ایرانسل چشه که توی شیراز حتی 1 آنتن هم نصب نکرده...
ولی از اولای اردیبهشت یه دکل(فقط پایه) 400 متری خونه ما زدن که تا الان هنوز همون جوریه.
دیگه چرا اینو کاملش نمیکنه که منم درست بیام تحت پوشش؟!
توی اون فایلی که شاهین جون زدن توی سایت...
از 14 تیر تا 3 شهریور
توی تهران 40 تا bts
توی مشهد بیش از 10 bts
توی کلی از شهرهایی که فقط 1 bts داشتن 1 bts جدید و .....نصب شده
ولی شیراز که پوششش ناقصه(با توجه به کامل بودن پوشش اون شهرها یا حداقل خیلی بیشتر بودن پوشششون نسبت به شیراز) حتی 1bts هم نصب نشدهههههه!
عجب غلطی کردم ایرانسل خریدما
من امضامو ور میدارم چون دیگه اونجوری طرفدار ایرانسل نیستم.
اینم نتیجه اعتماد ما به ایرانسل و اینهمه طرفداری ازش.
MTNIrancell
26-08-2007, 18:50
Mtnirancell از من خواستي مدل گوشيم شمارمو واست ميل كنم ميل كه كردم هيچ تازه پيغام خصوصي هم واست فرستادم اما جواب منو ندادي ولي بدون اگه كمكم كني خيلي كار بزرگي واسه من كردي ممنون ميشم اگه كمكم كني
من دیشب برات تنظیمات رو ارسال کردم.
دوباره می فرستم.
گوشیت رو خاموش نکن.
بابا اين اينترنش خيلي زد حال اشكال از گوشي نيست مال من n80 ولي conect نمشه لعنتي؟
يكي پيدا نميشه جواب ملت بده؟
New World
26-08-2007, 18:59
الان تست ميكنم
New World
26-08-2007, 19:10
اين كارا كه گفتي كردم. هيچ اتفاقي نيفتاد.
New World
26-08-2007, 19:11
اين جناب mtnirancell نميخواد جواب ما رو بده ؟
اين شبكه از چه مشكلي داره ؟
mojtaba182003
26-08-2007, 20:29
من گوشيم روشن بود mtnirancell يشب حالاشم روشن اگه ميخواي زنگت بزنم
Dr.Dolfin
26-08-2007, 22:27
آقا شاهین چرا جواب منو نمیدین؟
New World
26-08-2007, 23:55
مسیر زیر را دنبال کنید :
منو > تنظیمات > اتصال > اشتراک های دیتا > اشتراک جدید
سپس یک اسم وارد کنید ، مثلا Irancell ؛ سپس برروی دکمه ادامه کلید کنید و در صفحه جدید GPRS APN رو با کلمه mtnirancell مقداردهی کنید . دکمه ذخیره (Save) را زده و به صفحه اشتراک های دیتا برگردید ، حالا اسم کانکشنی را که ساختید پیدا کرده و آن را انتخاب کنید (دایره کناری آن توپر شود).
دوباره به تنظیمات > اتصال برگردید و این دفعه تنظیمات اینترنت رو انتخاب کنید ، گزینه تنظیم جدید را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جدید شوید ، نامی برای تنظیم انتخاب کرده ، ok کنید و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکی را انتخاب کنید که قبلا ساختید در اینجا Irancell می باشد ، دکمه ذخیره را انتخاب کنید و به صفحه تنظیمات اینترنت برگردید ، سپس همان تنظیمی را انتخاب کنید که در بخش قبل ساختید (دایره کناری تنظیم باید توپر شود).
ايول
با راهنماييت راه افتاد. سه سوت جيميلو چك كردم. ياورم نشد كه روي نتم. اانتظار بوق داشتم مث كامپيوتر:31:
فقط يه چيزي. ما با آنلاين بودن هزينه اي نمي پردازيم. حالا ميشه كاري كرد كه گوشي هميشه آنلاين باشه و تا مثلا اگه ميل جديدي داشتيم سرور ميل برامون پيغام بده؟ يه چيزي تو همين مايه ها.
New World
27-08-2007, 00:01
كي گفت اشكال از گوشيه ؟؟!!
بچه ها یه سوال
چطور میشه شهر مربوط به یه شماره ایرانسل رو پیدا کرد
حیاتی ها لطفا جواب بدید:11:
nimamani
27-08-2007, 00:43
بچه ها یه سوال
چطور میشه شهر مربوط به یه شماره ایرانسل رو پیدا کرد
حیاتی ها لطفا جواب بدید:11:
همچين چيزي در ايرانسل مطرح نيست
MTNIrancell
27-08-2007, 08:15
من گوشيم روشن بود mtnirancell يشب حالاشم روشن اگه ميخواي زنگت بزنم
شمارت رو به همراه مدل گوشی و شماره سریال گوشی از زیره باطری برام دوباره میل کن.
آقا شاهین چرا جواب منو نمیدین؟
شمارت یادم نیست. شمارت رو دوباره بده.
mojtaba182003
27-08-2007, 09:05
باسلام به همه mtnirancell من چيزائي كه ميخواستي رو فرستادم
jackhammer
27-08-2007, 09:47
ايول
با راهنماييت راه افتاد. سه سوت جيميلو چك كردم. ياورم نشد كه روي نتم. اانتظار بوق داشتم مث كامپيوتر:31:
فقط يه چيزي. ما با آنلاين بودن هزينه اي نمي پردازيم. حالا ميشه كاري كرد كه گوشي هميشه آنلاين باشه و تا مثلا اگه ميل جديدي داشتيم سرور ميل برامون پيغام بده؟ يه چيزي تو همين مايه ها.
نه.اینجوری نمیشه.
ولی برای ایمیل اگه سرور ایمیلت pop3 رو ساپورت میکنه(مثل gmail) میتونی بخش ایمیل گوشی رو تنظیم کنی تا هر 5 دقیقه یا مثلا هر 12 ساعت ایمیلت رو چک کنه ولی خیلی گرون در میاد....لطفا ازم نپرس چجوری تنظیمش کنم که حوصله اینهمه تایپ رو ندارم چون بعدش هم احتمالا مکافات وصل نشدن و ... رو داریم.
اگه علاقه داری توی گوگل یا همین فروم یه سرچ کن
mehdi_vsgh
27-08-2007, 10:21
دیشب دوباره شبکه مشکل پیدا کرده بود...
کسی نمیتونست بهم زنگ بزنه....
اعتباری هستم
و در تهران!!
Dr.Dolfin
27-08-2007, 11:23
آقا شاهین من تا حالا چند بار ایمیل زدم و پیام خصوصی گزاشتم.این شماره منه تو رو خدا پیگیری کنید.
09353383843
من که دیگه از خیر ایرانسل با اون توسعه پر شتابش تو شیراز گذشتم
دیگه خودمونو گول زدن بسه...
بچه هایی که توی تهران و مشهد هستن میتونن بهم بگن که ایرانسل دائمی کارکرده اونجاها چند خرید و فروش میشه؟
توی شیراز که اصلا نمی ارزه ، شاید اونجاها بتونم بفروشمش تا بعد از این 8 ماه خلاص بشم...
nimamani
27-08-2007, 11:47
بچه هایی که توی تهران و مشهد هستن میتونن بهم بگن که ایرانسل دائمی کارکرده اونجاها چند خرید و فروش میشه؟
توی شیراز که اصلا نمی ارزه ، شاید اونجاها بتونم بفروشمش تا بعد از این 8 ماه خلاص بشم...
يعني مي خواهي بيايي تهران بفروشي؟
اگه بياري تهران من ميخرم:31:
جدي ميگم
jackhammer
27-08-2007, 12:02
ای بابا...
می خوای دولتی بخری؟
منم اگه میتونستم میکردم.نه پولشو دارم نه حوصلشو.بعدم باید به همه شماره جدیدمو بدم!
باید بسوزم و بسازم با این مسخره بازی ایرانسل
وقتی میخواستم بخرم میگفت 5000 تومن شارژ عیدی...sms و gprs رایگان و یه مشت شیره مالیدند سر ما...
دقت کردید که چرا توی تبلیغ های ایرانی که توی ماهاره پخش میشه شماره تلفن دبی و تهران و شیراز رو میده؟
برای اینکه شیراز پل ارتباطی دبی و تهرانه.از دبی میان شیراز و از اینجا میرن تهران.
دیگه از این شهر مهم تر هم توی واردات داریم؟
دیگه از نظر اقتصادی و فرهنگی و گردشگری و همه چی مهمه!اونوقت ایرانسل میره توی دهات استان ایلام شبکه راه میندازه!
خودتون بگین...ازنا و هرسین و تایباد و ... مهم ترند یا شیراز؟
مشهدی که پوشش شبکش دیگه کامله مهم تره یا شیراز که 40 درصد شهرم نمیشه؟
درس عبرتی شد برای من تا دیگه از این غلطا نکنم.
masoudboy
27-08-2007, 13:05
تازه دارید به حرف من می رسید که گفتم ایرانسل به درد نخور هست . تو اصفهان که تا اسم ایرانسل میاد همه خندشون می گیره . اینجا ایرانسل به درد این می خوره که بدی به یک بچه کودکستانی که دلش خوش باشه مثلا موبایل داره .
احتمالا تا آذرماه که محدودیت زمانی سیم کارت های اعتباری همراه اول حذف بشه به تدریج و با این وضعیت ایرانسل شاهد ضرر بسیار بزرگ این شرکت کلاه بردار دزد خواهیم بود .
کاش اپراتور دوم را دست تالیا می دادند چون خیلی بهتر از این ایرانسل هست .
امیدوارم دوستانی که ایرانسل دارند از نوشته های من ناراحت نشوند چون هر چیزی حدی داره و واقعا حق ایرانسل هست که اینطور باهاش برخورد بشه .
New World
27-08-2007, 13:12
نه.اینجوری نمیشه.
ولی برای ایمیل اگه سرور ایمیلت pop3 رو ساپورت میکنه(مثل gmail) میتونی بخش ایمیل گوشی رو تنظیم کنی تا هر 5 دقیقه یا مثلا هر 12 ساعت ایمیلت رو چک کنه ولی خیلی گرون در میاد....لطفا ازم نپرس چجوری تنظیمش کنم که حوصله اینهمه تایپ رو ندارم چون بعدش هم احتمالا مکافات وصل نشدن و ... رو داریم.
اگه علاقه داری توی گوگل یا همین فروم یه سرچ کن
بلدم خودم رفيق
Dr.Goebbels
27-08-2007, 14:15
توی اهواز ایرانسل هست و جالب اینه که توی مرکز شهر اصلا انتن نداره ولی توی مناطق دور داره !!!
ای بابا...
می خوای دولتی بخری؟
منم اگه میتونستم میکردم.نه پولشو دارم نه حوصلشو.بعدم باید به همه شماره جدیدمو بدم!
وقتی میخواستم بخرم میگفت 5000 تومن شارژ عیدی...sms و gprs رایگان و یه مشت شیره مالیدند سر ما...
دقت کردید که چرا توی تبلیغ های ایرانی که توی ماهاره پخش میشه شماره تلفن دبی و تهران و شیراز رو میده؟
برای اینکه شیراز پل ارتباطی دبی و تهرانه.از دبی میان شیراز و از اینجا میرن تهران.
دیگه از نظر اقتصادی و فرهنگی و گردشگری و همه چی مهمه!اونوقت ایرانسل میره توی دهات استان ایلام شبکه راه میندازه!
به نظر من اگه همه مردم شیراز مثل شما بخوان اینطوری شهر پرستی بی دلیل بکنن حقشونه این وضع باشه اونجا !!! اتفاقا می دونی همون دهات ایلام که شما داری بهشون توهین میکنی خیلی بیشتر نیاز به موبایل با این قیمت دارن و باید اونا بیشتر با تکنولوژی آشنا بشن...!!!
من تمام این دردسرارا زیر سر دولت خدمتگذار می دونم که تا تونست سنگ انداخت جلوی MTN...!
masoud22
27-08-2007, 15:46
ببخشيد من هموني ام كه چند روز پيش بحث اس ام اس به تي وي رو پيش كشيد
چند روز بود كه سر نزده بودم
گفتيد كه شماره مركز پيام رو تغيير بديد مي خواستم بدونم كه : چطوري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
AMIN_JACKHAMMER
27-08-2007, 16:31
من در شیراز با اپراتور تماس گرفتم و در مورد آنتن دهی گفت که آنتن های غیر فعالی که در سطح شهر می بینید باید مراحل اداری شون بگذره تا فعال بشن یا داریم نواقص آنتن دهی رو بررسی میکنیم تا بعدا فعال شوند
Clickrast
27-08-2007, 17:24
ای بابا...
می خوای دولتی بخری؟
عزيزم يعني شهر شما سرآمد شهر هاي ايرانه ؟! :18:
Dr.Dolfin
27-08-2007, 18:43
آقا من اصلا بی خیال این سیم کارت شدم.میخوام بسوزونمش یه نو بگیرم.هزینه بسته ی بازگشت واسه ی ایرانسل اعتباری چنده؟
amin a.^2
27-08-2007, 18:57
دوستن عزیز
اولاً تمام آمار های رسمی میگه که بعد از تهران ،اصفهان و سپس مشهد و بعدش شیراز شهر های مهم کشورند پس مثل اخوندا روضه نخونید که شیراز ما یکتا شهر دو عالمه
بعدشم تمام اشکالات ایرانسل به خاطر دولت عدالت محور و خدمتگذاره
من رفته بودم نمایندگی مرکزی گفت وزارت فرهنگ به gprs و mms ایرانسل گیر داده برای همین هرکی از اول مرداد سیمکارت خریده نمی تونه از این خدمات استفاده کنه
تازه همراه اول 15 ساله که اومده تا همین 4 .5 سال پیش همیشه می گفت مشترک گرامی در حال حاضر تماس امکان پذیر نمی باشد اونوقت خطی که 1 ملیون 7 سال پیش قیمتش بود نه 150 هزار تومان 1386
تازه این قدر مخابرات دزدی کرده که پس از 15 سال جیباش پر شده باشه
مثلاً تا پارسال موبایل تو کل خیابون عموم خط نمی داد
البته کار ایرانسل هم کم مشکل نداره اما هرچی باشه با نه ماه تجربه سگش میرزه به همراه اول 15 ساله
اپراتوری که1060 تا شهر را پوشش داره نه mmsداره نه gprs یه سری از خدمات هم برای وصل شدن مثل پیام گیر صوتی بایید خدا تومان پول بدی تا برات وصل کنند
به نظر من همراه اول در برابر ایرانسل 9 ماهه جای هیچ دفاعیی نداره
برای همین هی سنگ میندازه مثلاً mms ایرانسل به خودشا قطع می کنه یا به وزارت فرهنگ دستور میده که به gprs گیر بده
اینا همش نشونه ی اینه که دولت چقدر دوستار خصوصی سازی و مبارزه با مفاسد اجتماعیه!!!!!
nimamani
27-08-2007, 19:13
به نظر من اگه همه مردم شیراز مثل شما بخوان اینطوری شهر پرستی بی دلیل بکنن حقشونه این وضع باشه اونجا !!! اتفاقا می دونی همون دهات ایلام که شما داری بهشون توهین میکنی خیلی بیشتر نیاز به موبایل با این قیمت دارن و باید اونا بیشتر با تکنولوژی آشنا بشن...!!!
من تمام این دردسرارا زیر سر دولت خدمتگذار می دونم که تا تونست سنگ انداخت جلوی MTN...!
تاييد ميشه وحيد جان
ببخشيد من هموني ام كه چند روز پيش بحث اس ام اس به تي وي رو پيش كشيد
چند روز بود كه سر نزده بودم
گفتيد كه شماره مركز پيام رو تغيير بديد مي خواستم بدونم كه : چطوري ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميري به قسمت تنظيمات پيام كوتاه بعد در Service Center يا همون شماره مركزي
شماره 989320900004+ را اضافه ميكني و انتخاب ميكني
البته در هر گوشي كمي فرق ميكنه ولي كلش همينه با كمي گشتن پيدا ميشه
اگر پيدا نكردي مدل گوشيتو بگو
آقا من اصلا بی خیال این سیم کارت شدم.میخوام بسوزونمش یه نو بگیرم.هزینه بسته ی بازگشت واسه ی ایرانسل اعتباری چنده؟
اگر خواستي نو بگيري از اين سيم كارت هاي هديه با قيمت 10 الي 15 هزار تومان پيدا ميشه
فكر كنم راحت بشي
A.Farokhzad
27-08-2007, 19:16
سلام دوستان
امروز برام از طرف یک دوست Sms ای اومده بود که توش نوشته بود کد زیر را بزن:
#16*0000*35*
منم این اس ام اس رو برا دوستام فرستادم و یکیشون این کد رو زد ولی حالا دیگه اس ام اس نمیگیره.
لطفا بگید چطوری لغو میشه جون ابروم در خطره.
با تشکر
Mahdi_P30
27-08-2007, 19:29
سلام دوستان
امروز برام از طرف یک دوست Sms ای اومده بود که توش نوشته بود کد زیر را بزن:
#16*0000*35*
منم این اس ام اس رو برا دوستام فرستادم و یکیشون این کد رو زد ولی حالا دیگه اس ام اس نمیگیره.
لطفا بگید چطوری لغو میشه جون ابروم در خطره.
با تشکر
برای کنسل کردن به ترتیب زیر عمل کنید:
مربع35ستاره0000ستاره16مربع
پس این کد از طرف گروه شما بود؟؟؟:27:
A.Farokhzad
27-08-2007, 19:36
برای کنسل کردن به ترتیب زیر عمل کنید:
مربع35ستاره0000ستاره16مربع
پس این کد از طرف گروه شما بود؟؟؟:27:
دست شما درد نکنه.
اون اس ام اس رو پاک کردم ولی یادمه اسمش رو پایین اس ام اس نوشته بود.
Dr.Dolfin
27-08-2007, 21:50
نیما جان من میخوام شمارم رو هم داشته باشم نه اینکه خطمو عوض کنم.کسی قیمت بسته ی بازگت اعتباری رو نمیدونه؟
TheMohammad
27-08-2007, 22:23
نیما جان من میخوام شمارم رو هم داشته باشم نه اینکه خطمو عوض کنم.کسی قیمت بسته ی بازگت اعتباری رو نمیدونه؟
به نظر من شما یه زنگ بزن به 140 بگو که محدودیت تماس رو از روی سیم کارتت لغو کنن (یا به آقا شاهین میل بزن)
soccer_18
27-08-2007, 22:27
این ایرانسل پدر ما رو درآورده...
از اردیبهشت تا الن 2 تا قبض اومده برام سر جم 72 تومن که کلی از مبالغش اشتباه بوده...
منم مجبوری پرداخت کردم
الان چند روزی هست مجدد 40 تومن به حسابم اضافه کردن یعنی 40 تومن 2 ماهی که پرداختم و الان بدهیم شده 50 تومن (از 10 تومن شده 50 تومن)
بی پدرا جوابگو هم نیستن ... اپراتور 130 که جواب نمیده ایمیل هم زدم فایده نداشته...
من چه غلطی بکنم؟؟
اینا چرا اینقدر دزد بی همه چیزن آخه؟؟
من که عمرا" نمیرم بپردازم سیم کارتو رد میکنم...
مرگ بر ایرانسل.
soccer_18
27-08-2007, 22:35
در ضمن دوستان...
من 1 هفته میشه طرح طلایی رو درخواست دادم و اس ام اس تایید هم واسم اومد و اون موقع مبلغ بدهیم 2700 تومن بود ولی به قرآن تا امروز همه جی پی ار اسی که استفاده کردم و تماس هایی که با ایرانسل داشتم رو حساب کرده(کامله کامل)
واقعا" نمیدونم چی بگم...
به خدا اعصابم خیلی خورده...
از چند نفری هم شنیدم یه جورایی یاهاشون زیاد حساب کردن...
مثلا" یکی از دوستان اعتباری داره و کارت شارژ خریده 10 تومن و میگه فقط اس ام اس زده که کل اس ام اس هاش 200 تا نشده در حالی که اعتبارش الان 4800 مونده...
اگر حواستون باشه میبینید داره از شما هم یه جورایی میخوره...
مرگ بر ایرانسل
مرگ بر اپراتور اول...
همگیشون دزدن
Dr.Dolfin
27-08-2007, 22:37
به نظر من شما یه زنگ بزن به 140 بگو که محدودیت تماس رو از روی سیم کارتت لغو کنن (یا به آقا شاهین میل بزن)
واسه آقا شاهین 100 تا ایمیل زدم.ماشاالله هیچ کدوم رو جواب نمیده.اگه بخوام از خط ثابت به 140 زنگ بزنم باید چه شماره ای رو بگیرم؟
Dr.Dolfin
27-08-2007, 22:40
در ضمن دوستان...
من 1 هفته میشه طرح طلایی رو درخواست دادم و اس ام اس تایید هم واسم اومد و اون موقع مبلغ بدهیم 2700 تومن بود ولی به قرآن تا امروز همه جی پی ار اسی که استفاده کردم و تماس هایی که با ایرانسل داشتم رو حساب کرده(کامله کامل)
واقعا" نمیدونم چی بگم...
به خدا اعصابم خیلی خورده...
از چند نفری هم شنیدم یه جورایی یاهاشون زیاد حساب کردن...
مثلا" یکی از دوستان اعتباری داره و کارت شارژ خریده 10 تومن و میگه فقط اس ام اس زده که کل اس ام اس هاش 200 تا نشده در حالی که اعتبارش الان 4800 مونده...
اگر حواستون باشه میبینید داره از شما هم یه جورایی میخوره...
مرگ بر ایرانسل
مرگ بر اپراتور اول...
همگیشون دزدن
تووی دزد بودنش شک نکن.
soccer_18
27-08-2007, 22:40
ميري به قسمت تنظيمات پيام كوتاه بعد در Service Center يا همون شماره مركزي
شماره 989320900004+ را اضافه ميكني و انتخاب ميكني
البته در هر گوشي كمي فرق ميكنه ولي كلش همينه با كمي گشتن پيدا ميشه
اگر پيدا نكردي مدل گوشيتو بگو
عزیز جان این کد فقط در تهران و بعضی شهرها جواب میده در همه جا جواب نمیده...
من هر چی امتحان کردم نشده...
Dr.Dolfin
27-08-2007, 22:45
الحمدلله سیم کارت ثابتم هم گم شد.
soccer_18
27-08-2007, 22:46
تووی دزد بودنش شک نکن.
عزیز جان من موندم حالا چی کار کنم...
با این 50 تومن بدهی سیم کارتو 50 تومن هم نمیخرن...
الان سیم کارت کارکرده 100 تومنه که با 50 تومن بدهی . میخرن 50 تومن
البته الان سیم کارت کار کرده ایرانسل درست مثل خرید ماشین کارکردست...
هر کی ماشین نو بخره میتونه کلی وام بگیره و ماهیانه به صورت اقساط تا 7-8 سالی کم کم بپردازه پس نمیاد کارکرده بخره...
سیم کارت ایرانسل هم اگر نو بخری کلی جایزه قرعه کشی میکنن (جون ننشون) و کلی تخفیفات داره پس نمیان کارکرده بخرن...
موندم چی کار کنم...
ایندفه هم عمرا" نمیرن پول بدم چون همون 70 تومنی هم که دادم حاظرم قسم بخورم نصفش رو زیاد حساب کردن.
Ebrahim202003
27-08-2007, 23:11
هفته نامه عصر ارتباط اين هفته در صفح 4 :
تعداد مشتركان تلفن همراه اپراتور اول طي مدت يكسال 9 ميليون نفر افزايش يافت.به گزارش شركت ارتباطات سيار تعداد مشتركان اين شركت طي يكسال گذشته از 9 ميليون و 928 هزار مشترك به 18 ميليون و 934 هزار مشترك رسيده است . و يه سري آمار و ارقام از افزايش پوشش جاده اي و افزايش Bts ها زده و ......... نتيجه اخلاقي :
14 ساله كه اپراتور اول داره فعاليت مي كنه ولي جالبه تو اين 13 سال اول 9 ميليون سيم فروخته و يهو تو يكسالي
كه ايرانسل هم اومده 9 ميليون فروخته . پس معلومه با چه ترفندايي مردم رو راغب به خريد سيم دولتي كردن
با همين سنگ پرونيا و اجازه ندادن افتتاح شبكه در شهرهاي مهم ، تهران و مترو هم كه هنوز نذاشتن كامل كنه
همچنين قطع كردن Mms هم بي تاثير نبوده ،اينو ميدونيم كه 80 درصد ماها برا Mms ايرانسل گرفتيم ............
پس همه چي مشخص و واضحه . همون چيزي كه من تو 14-15 صفحه پيش حدس زده بودم كه گفته بودم تا اينا
سيمكارتاي دولتي رو تو پاچه مردم نكنن نميزارن ايرانسل پيشرفت كنه ، كه همينم شده . ببينيد تو 1 سال چه جوري
مردمو چاپيدن . شايد حالا يه كم سير شده باشن و بزارن ايرانسل يه ذره كار كنه . اميدوارم
واسه آقا شاهین 100 تا ایمیل زدم.ماشاالله هیچ کدوم رو جواب نمیده.اگه بخوام از خط ثابت به 140 زنگ بزنم باید چه شماره ای رو بگیرم؟
-اون مورد هم فکر کنم هزینش 8300 بشه...09350000140
عزیز جان این کد فقط در تهران و بعضی شهرها جواب میده در همه جا جواب نمیده...
من هر چی امتحان کردم نشده...
منم نتونستم ...
nimamani
27-08-2007, 23:56
اگه اين طوره يك راه ميمونه كه حتما جواب ميده
اگه تهران هستي برو نمايندگي كه البته بايد كلي تو صف باشي
تا نوبت بهت برسه ولي خوب شايد به عنوان آخرين راه مفيد باشه
فكر كنم هزينه اش 8 هزار تومان باشه البته نديد بگير چون جديدا نپرسيدم و حافظه ام خيلي ضعيفه
آدرس : خ جمهوري - (بعد از وليعصر ) -نبش خ كشور دوست (اگه اشتباه نكنم)
ولي بهر حال سر يك خيابان در سمت جنوبي خ جمهوري بعد از وليعصر است بري پيدا ميكني:21:
m_pokerface
28-08-2007, 00:01
salam,man gushim nokia N70 e systeme atomatice GPRS irancell ghate mikham bedunam che tori mitunam manual GPRS amo faal konam? site irancelo khundam vali in porto HTTP proxy o... peyda nemikonam.plz rahnamaim konid
jackhammer
28-08-2007, 00:35
من در شیراز با اپراتور تماس گرفتم و در مورد آنتن دهی گفت که آنتن های غیر فعالی که در سطح شهر می بینید باید مراحل اداری شون بگذره تا فعال بشن یا داریم نواقص آنتن دهی رو بررسی میکنیم تا بعدا فعال شوند
غلط کرده...مراحل اداری برای هر آنتن 8 ماه طول میکشه؟!!!!
بعد تو تهران 2 ماهی 40 تا آنتن نصب میکنن...
عزيزم يعني شهر شما سرآمد شهر هاي ايرانه ؟! :18:
وحید و clickrast
من شهر پرستی نمیکنم...من نه از این شهر خوشم میاد نه از این مملکت.
شما حاضر نیستی قبول کنی که شیراز یکی از شهر های مهم ایرانه.
وحید...خودت چند ماهه پول دادی به ایرانسل ولی به جز وعده و وعید دروغ هیچی نگرفتی؟
بی خود خودتو با اینکه دولت جلوی mtn سنگ میندازه سرگرم نکن.
چشتو روی واقعیت باز کن تا ببینی چه کلاهی سرت رفته.
ما موبایل خریدیم که بگیم...آنتن نمیده...آنتن میده...دولت سنگ میندازه... و اینا؟
در ضمن در هیچ جای دنیا یه شهر کوچیک رو به یه شهر مهم اولویت نمیدن.
مگر توی اصفهان...
New World
28-08-2007, 00:41
مگر توی اصفهان...
دست ازين حرفا وردار. همه جاي كشور به يه اندازه مهمه. نكنه شما جزو نژادپرستايي؟ يا چمدونم مكان پرستا.
آقا جان حقيقت اينه كه تو مملكت ما همه چيز تو انتخاب بين بد و بدتر خلاصه ميشه. تو اين مدت بايد وجداني خودت قضاوت كني.
masoud22
28-08-2007, 09:12
آقا اين مسيج سنتر جديد هم كه جواب نمي ده !
يه كاري بكنين ،راهنمايي چيزي!
Dr.Dolfin
28-08-2007, 09:35
مرسی آقا وحید و همچنین نیما جان.ممنونم
Dr.Dolfin
28-08-2007, 09:42
salam,man gushim nokia N70 e systeme atomatice GPRS irancell ghate mikham bedunam che tori mitunam manual GPRS amo faal konam? site irancelo khundam vali in porto HTTP proxy o... peyda nemikonam.plz rahnamaim konid
برو سایت ایرانسل و قسمت gprs اونجا تنظیمات رو نوشته و به صورت دستی تنظیم کن.من هر کاری کردم لینکشو بزارم نتونستم سایت ایرانسل باز نمیشد.یا علی
BIKHIAL_ALL_75
28-08-2007, 11:23
براي اين شماره مركز پيامي كه به من داديد خيلي ممنون
چون تونستم براي همه ي شبكه هاي تلويزيوني بفرستم بدون اين كه يه قرون كم بشه
غلط کرده...مراحل اداری برای هر آنتن 8 ماه طول میکشه؟!!!!
بعد تو تهران 2 ماهی 40 تا آنتن نصب میکنن...
وحید و clickrast
من شهر پرستی نمیکنم...من نه از این شهر خوشم میاد نه از این مملکت.
شما حاضر نیستی قبول کنی که شیراز یکی از شهر های مهم ایرانه.
وحید...خودت چند ماهه پول دادی به ایرانسل ولی به جز وعده و وعید دروغ هیچی نگرفتی؟
بی خود خودتو با اینکه دولت جلوی mtn سنگ میندازه سرگرم نکن.
چشتو روی واقعیت باز کن تا ببینی چه کلاهی سرت رفته.
ما موبایل خریدیم که بگیم...آنتن نمیده...آنتن میده...دولت سنگ میندازه... و اینا؟
مگر توی اصفهان...
سروش جان من میدونم ایرانسل خودشم کوتاهی کرده خیلی هم کرده اما این دولت هم کم مهربونی نکرده با هاشون.بعدشم من قبول دارم شیراز یکی از شهر های مهمه اما نه بعد از تهران.اصلا این جا محل این جور بحثا نیست که شما یک پست در میان میگی شیراز بعده تهرانه چرا آنتنش این طوره ؟!
TheMohammad
28-08-2007, 12:14
براي اين شماره مركز پيامي كه به من داديد خيلي ممنون
چون تونستم براي همه ي شبكه هاي تلويزيوني بفرستم بدون اين كه يه قرون كم بشه
به همه شماره ها میشه فرستاد، فقط 3000و 2000و 1000 نیستش به 935 و 91 و 932 هم میشه فرستاد
New World
28-08-2007, 14:39
آقا اين مسيج سنتر جديد هم كه جواب نمي ده !
يه كاري بكنين ،راهنمايي چيزي!
براي من كه جواب داد. مشهد.
New World
28-08-2007, 14:41
برو سایت ایرانسل و قسمت gprs اونجا تنظیمات رو نوشته و به صورت دستی تنظیم کن.من هر کاری کردم لینکشو بزارم نتونستم سایت ایرانسل باز نمیشد.یا علی
اون تنظيمات مال ويندوز موبايله.
meshkiposh2200
28-08-2007, 15:43
ايتنا - برنامه «صفر و یک» از شبکه گفتوگو اصل 44 قانون اساسی در زمینه فناوری اطلاعات و ارتباطات و به طور مشخص خصوصی سازی در شرکت مخابرات ایران را نقد و بررسی کرد.
در برنامه «صفر و یک» صابر فیضی مدیر عامل شرکت مخابرات ایران، و امیرحسین سعیدی نائینی، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور به مناظره درباره خصوصی سازی در شرکت مخابرات ایران پرداختند.
صابرفیضی، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در این برنامه درباره مشکلات و موانع پیش روی خصوصی سازی شرکت مخابرات ایران گفت: براساس برنامهریزی دولت روال خصوصیسازی طبق برنامه پیشمیرود و اطلاعاتی که باید دراختیار سازمان خصوصی سازی قرار میگرفت به این سازمان ارائه شده و ما برای واگذاری شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی طبق برنامه پیش رفتهایم.
در ادامه امیرحسین سعیدی نائینی، رئیس سازمان نظام رایانهای کشور درخصوص روند خصوصیسازی شرکت مخابرات ایران گفت: بزرگترین اشکال وارده درباه خصوصی سازی اختلاف نظر و اختلاف برداشتی است که از فرامین مقام معظم رهبری در راستای اجرای سیاستهای اصل 44 وجود دارد. با برداشت ما منظور ایشان این است که مدیریت از بخش دولتی به بخش خصوصی، کارآفرین و خلاق سپرده شود اما ما شاهد هستیم که این خصوصیسازی نتیجهای برعکس داده است.
فیضی در باره این نظر گفت: درابلاغیه بند ج اصل 44 قانون اساسی صراحت موضوع مشخص است و اشاره شده که کلیه امور مخابرات به جز دو بخش فرکانس و شبکه مادر مخابراتی باید واگذار شود.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران ادامه داد: متاسفانه مدیران دولتی با حقوق دولتی و پشت میز دولتی نشستهاند و برای بخش خصوصی تصمیمگیری میکنند که این موضوع طبیعتاً تاثیرات نامطلوبی در خصوصی سازی داشت.
سعیدی در برنامه «صفر و یک» گفت: در بحث خصوصیسازی در عمل چیز دیگری اتفاق خواهد افتاد و دلیل آن هم این است که در بخش خصوصی سرمایه لازم وجود ندارد و این بیان که بخش خصوصی ضعیف است با دو هدف مطرح میشود: گروه اول میگویند حالا که بخش خصوصی ضعیف است اول آن را توانمند کنیم بعد کار را به آن واگذار کنیم. گروه دیگری میگویند بخش خصوصی ضعیف است برای اینکه خصوصی سازی انجام نشود.
وی با بیان اینکه ما مطمئن هستیم که خصوصی سازی در عمل درست انجام نمیشود، در باره دلیل این ادعا گفت: چه ضامن اجرایی وجود دارد که اتفاقی اپراتور دوم اینجا صورت نپذیرد؟چون درآنجا یک شرکت خارجی با واسطه گری صاایران و بنیاد مستضعفان آمد.
رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور با تاکید براینکه صاایران و بنیاد مستضعفان را بخش خصوصی نمیداند، نتیجهگیری کرد که اپراتور دوم بخش خصوصی نیست و ادامه داد: ما در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میبینیم که وزیر از شرکت صاایران است، آقای دکتر غفاریان از پرسنل صاایران است، آقای ریاضی قبلاً در صاایران بوده و مدیرعامل اپراتور اول آقای وحید صدوقی نیز قبلاً درصاایران بودهاند و مدیر عامل اپراتور دوم آقای دزفولی از صاایران بود. ما با این افراد کاری نداریم حرف ما این است که اینها بخش خصوصی نیستند و دولتی هستند. خصوصی سازی در دنیا علم است. اول باید یک سازمان تنظیم مقررات درست شود و بعد آزاد سازی انجام شود.
در ادامه برنامه «صفر و یک شبکه گفت و گو» مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: من اعتقادم این است که یک سری قوانین در رابطه با رگولاتوری باید تغییر پیدا کند و در مصوبه دولت هم، که برای خصوصی سازی در مخابرات داشتهایم تاکید بر آن شد که برای حاکمیت دولت، ساختار سازمانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید بازنگری شود و این که آیا دوستانی که الان در مجموعه دولتی هستند وابسته به یک سازمان هستند و میتوانند در خصوصی سازی و واگذاری به آن سازمانها تاثیرگذار باشند به دو دلیل نمیتوانم قبول کنم، چون در بند ج ابلاغیه اصل 44 یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری این بود که فقط واکذاری از طریق بورس صورت پذیرد. بنابراین دولت اکر دیونی که به سازمانهای دیگر دارد را بتواند سازمانهای دیگر از جمله شرکت مخابرات ایران را به دیونش ببخشد، این از دولت ساقط شده است. در مورد سرمایههای بخش خصوصی اگر سرمایههای ایرانیهای مقیم ایران را در بورس مشاهد کنیم میبینیم این سرمایه وجود دارد.
سعیدی نیز در پاسخ به گفتههای مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: سرمایه بحث ما نیست، چون صاایران یا بنیاد مستضعفان یا شبهدولتیهای دیگر سرمایه را خودشان نمیآوردند بلکه از منابع خارجی جذب میکنند و بخش خصوصی محدود میشود و شبهدولتیها با رانتخواری وسط کار میآیند.
وی همچنین گفت: اگر این اطمینان برای بخش خصوصی ایجاد بشود همانطور که شبهدولتیها با خارجیها تعامل میکنند بخش خصوصی نیز این کار را میکند. تجربه نشان میدهد که همه جا راه برای بخش خصوصی بسته شده و همه چیز با رانتخواری بسوی شبهدولتیها هدایت میشود.
فیضی نیز گفت: من تصورم این است که اگر مخابرات قرار بود از طریق مزایده واگذار شود این خطر وجود داشت به همین دلیل با ظرافت گفته شد که فقط از طریق بورس اوراق بهادارتهران واگذار شود.
گفتني است برنامه «صفر و يك» پنج شنبهها ساعت 30 /23 و بر روی موج اف ام ردیف 9/103 مگاهرتز از شبکه گفتوگو پخش ميگرد
moderntalking123
28-08-2007, 15:54
به همه شماره ها میشه فرستاد، فقط 3000و 2000و 1000 نیستش به 935 و 91 و 932 هم میشه فرستاد
آخه منم يه بار حواسم نبود با همون مسيج سنتر تاليا به دوستام اس ام اس ميزدم، همه اس ام اس هام يا نصفه نيمه ميرفت يا كلاً نميرفت، وقتي هم كه ميرفت زودتر از نيم ساعت نميرسيد. بعد 1روز دردسر تازه متوجه شدم كه با مسيج سنتر تاليا داشتم ميفرستادم.:31: داشتم بيخودي به ايرانسل ايراد ميگرفتم!!
شرمنده:11:
مدير فروش شبكه تلفن همراه ايرانسل در خوزستان از فعال شدن رسمي اين شبكه در ۶شهر اين استان در هفته دولت خبر داد.
"يوسف نيسي" در گفت و گو با ايرنا اين شهرها را اهواز، آبادان، خرمشهر، دزفول، انديمشك و شوش برشمرد.
وي، فعالسازي شبكه ايرانسل در شهرهاي رامهرمز، مسجدسليمان، سربندر، ماهشهر و سوسنگرد را از برنامههاي بعدي اين شبكه در خوزستان ذكر كرد.
وي اظهار اميدواري كرد اين شهرها تا مهرماه به شبكه ايرانسل بپيوندند.
مدير فروش شبكه تلفن همراه ايرانسل در خوزستان با بيان اينكه هم اكنون چهار پايگاه رسمي فروش و اطلاع رساني ايرانسل در اهواز فعاليت دارند اظهار داشت: در هر يك از شهرستانهاي استان نيز يك نمايندگي مجاز فعال شده است.
نيسي با بيان اينكه هم اكنون آمار دقيقي از مشتركان ايرانسل در خوزستان موجود نيست اظهار داشت: بناست آمار رسمي تا پايان شهريور از سوي شبكه مركزي ايرانسل اعلام شود.
طبق آخرين آمار موجود تعداد ۳۵هزار سيم كارت دايمي و اعتباري ايرانسل در خوزستان به فروش رسيده كه تعداد ۶تا هفت هزار از اين تعداد را سيم كارتهاي دايمي تشكيل ميدهند.
همچنين طبق اعلام رسمي اداره كل پست خوزستان در دفاتر خدمات ارتباطي پست و مخابرات استان نيز باجههاي جداگانهاي براي توزيع سيمكارتهاي هديه ايرانسل در نظر گرفته شده است.
هدف از اين اقدام پاسخگويي به مشتريان و رهايي آن از سردرگمي ذكر شده است.
Dr.Dolfin
28-08-2007, 17:47
اون تنظيمات مال ويندوز موبايله.
والا من با اون تنظیم کردم.
brellian
28-08-2007, 19:22
سلام شاهین جان
آقا این ای شارژ چیه میشه کمی توضیح بدی
b8308443
28-08-2007, 21:00
من هم که از همون اول ورودم گفتم. خوب داریم خودمونو گول می زنیم.
والا من که خواهرم خیلی هم از این همراه اول راضیه... هم آنتن می ده هم smsهاش می رسه... تازه هزینه هاشم که کمتره...
من اگه ایرانسل خریدم فقط برای یک تجربه ی جدید بود...
کارم رو هم تا حالا راه انداخته...
فقط بدیش اینه که خونه آنتن ندارم... اصفهانه دیگه...
اما این ایرانسل تا شماها رو داره نیاز به هیچ وکیل وصی دیگه ای نداره...
یا شایدم یه سهامی چیزی توش دارین؟!
خلاصه این که هر ئوشون خوب دارن خون مردم رو تو شیشه می کنن خودشونم راحت نشستن حالشون رو می کنم...
دیگه شناخته شده اشن...
بدرود.
sgame-eminem
28-08-2007, 22:09
باید شانس داشته باشید ...مثل من:5:......من اوایل تیر ماه 5 تا سیم کارت اعتباری ایرانسل از این 29 تومانی ها خریدم ...4 تا شو فروختم به دوستام..:41:.یکیش موند واسه خودم..حالا این چند هفته است که فهمیدم ماله من GPRS پول کم نمیکنه...بخدا 20 تا تم...10 تا بازی..کلی آهنگ..و کلیپ...دانلود کردم حتی یه ریال هم کم نکرد...فقط Sms با مکالمه پول کم میکنه...تازه هر روز سه ساعت توی سایتها و فروم ها ول میگردم ...نمیدونم چشه.. .:21:..2 تا از دوستام هم که بهشون فروختم گفتن ماله ما اینطوریه...حالا میخوام برم باقیشون رو از اون 2 تای دیگه بخرم...دوستام که رفتن برنامه نصب کردن روی موبایلاشون هر چند دقیقه میلشون رو چک کنن..:27:.سرعتش هم خیلی خوبه 5 کیلوبایت سرعت دانلود داره...تازه ما خونمون 50 متر کمتر با آنتن فاصله داره...من هر روز ظهرا میرم وبگردی تا موقعی که شارژ موبایل تموم نشه ول نمیکنم ..:31:.خیلی حال میده..ولی چند روز پیش یکی از بچه ها یکی گرفت ولی کم میکرد..جایزه هاشون رو هم که دیدم حالم گرفت ...چند تا سایت رفتم 100 تومان کم شد..:18:.یه طلایی هم دارم ..ولی اونم کم میکنه.:41:..من که خودم اهل خوزستان(شوش) هستم ولی سیم کارت ها رو از اصفهان خریدم...حالا میخوام برم اون مغازه بینم از اینا نداره..
راستی کسی میدونه چرا اینطوریه؟؟؟
mehdi_vsgh
28-08-2007, 22:53
بچهها برای کیا اس ام اس هدیه ایرانسل اومده؟!
nimamani
28-08-2007, 22:55
بچه ها حتما پيغام ميلاد حضرت از طرف ايرانسل بهتون رسيد و ديد كه
حالا يك سر به سرورش بزنيد آدرس ميزارم اگه نرفتين همين حالا بريد
ببينيد امكانات خيلي باحالي گذاشته
امكاناتي از قبيل ارسال و دريافت SMS و MMS ذخيره شماره و عكس و...
در واقع هر كس براي خودش يك صفحه شخصي ميسازه
البته بايد ثبت نام كنيد كه من نتونستم و بابت دريافت SMS اخبار و... پولشو ميگيره
ديگه بريد همه چي داخل سايتش هست خودتون ببيند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها حتما پيغام ميلاد حضرت از طرف ايرانسل بهتون رسيد و ديد كه
حالا يك سر به سرورش بزنيد آدرس ميزارم اگه نرفتين همين حالا بريد
ببينيد امكانات خيلي باحالي گذاشته
امكاناتي از قبيل ارسال و دريافت SMS و MMS ذخيره شماره و عكس و...
در واقع هر كس براي خودش يك صفحه شخصي ميسازه
البته بايد ثبت نام كنيد كه من نتونستم و بابت دريافت SMS اخبار و... پولشو ميگيره
ديگه بريد همه چي داخل سايتش هست خودتون ببيند
کلا ایرانسل با من لجه sms خیلی کم به من میده ! از صبح تا الانم که GPRS نداریم !
ایول آقا این پرتالش خیلی باحاله.اما شما اینا از کجا پیدا کردی !؟ تو سایتش که چیزی نیست!؟
برای منم همچین smsتبریکی اومد تو خواب و بیداری فکر کردم mms اومده کلی ذوق کردم بعد دیدم ای بابا از این خبر ها نیست!!!!!!!!!!!
mehdi_vsgh
29-08-2007, 11:30
سلام
من هرچی موقع ثبت نام تو این پورتال شماره کیت سیم کارتم را وارد میکنم قبول نمیکنه چرا؟
شمارهی کیت هم مطمئن هستم درست وارد کردم!
jackhammer
29-08-2007, 11:37
من بحثم سر شهر نیست...سر ایرانسه که آقا این چه وضعه آنتن دهیه؟
من تا وقتی وضه اینه دیگه از ایرانسل طرفداری نمیکنم.
دیشب یکی بهم زنگ زد ولی صداش نمیومد...کاملا ضایع بود مشکل از همراه اوله.ولی چسر خالم گفت...هه...بچو رفته ایرانسل خریده!
در گذشته اگه یکی چنین حرفی میزد شروع میکردم به بحثو اینا.ولی دیشب اصلا علاقه ای به بحث نداشتم چون خودمم از ایرانسل بدم اومد.به قول همه گول تبلیغاتو خوردم...ایرانسل فقط تبلیغ میکنه...
ولی امروز صبح با یه چیز خیلی حال کردم
اون تبریک نیمه شعبان wap push messageبود که وقتی برام اومد کف مرگ شدم!باریکلا به تکنولوژی
اون وبسایته هم انگلیسیش میشه MTNLoaded که همه ی MTN ها ئارند....برای دانلود و این چیزاست.جالبه بد نیست.
مهدی جون بذار راه بیفته!!!!!!
هنوز راه نیفتاده میخوای ثبت نام کنی؟
ولی حیف که هم mms ش قطعه و هم آنتن نمیده که از اینا استفاده کنیم....
Dr.Dolfin
29-08-2007, 11:41
آقا شاهین اگه نمیتونید پیگیری کنید من یه بسته ی بازگشت بگیرم تا سیم کارتم مسدود نشده!!!
jackhammer
29-08-2007, 11:48
wap push یه نوع اس ام اسه که فکر کنم فقط اپراتور ها میتونند بفرستند.
کسایی که گوشیشون ساپورت میکنه دیدن که بعد از دیدن مسج اگه کلیک میکردین وصل میشد به اینترنت و یه عکس 7 کیلوبایتیرو دانلود میکرد که یه "یا مهدی" بود با آرم ایرانسل.
mehdi_vsgh
29-08-2007, 12:01
پس هنوز راه نیوفتاده....
منو بگو دو ساعت داشتم باهاش ور میرفتم و اعصابمو خورد کرده بود ک هچرا شماره را قبول نمیکرد
mehdi_vsgh
29-08-2007, 12:04
به عکس زیر توجه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا با اینکه فقط 49٪ سهام ایرانسل به نام MTN هست وبیشترش برای IEDC ایرانسل را با نام MTN میشناسن؟
royzroyz
29-08-2007, 14:07
gprs ایرانسل چه شکلی وصل میشه
arman4459
29-08-2007, 14:21
شاهین جان الان احتمالا سوال همه بچه ها در مورد این پورتال جدید ایرانسل لطفا در این مورد توضیح بده بگو
چرا از نمیتونیم وارد سیستم شیم و مرتب ارور میده.و کلا چه کاربرداهایی داره و هزینش چطوره
TheMohammad
29-08-2007, 16:00
من بحثم سر شهر نیست...سر ایرانسه که آقا این چه وضعه آنتن دهیه؟
من تا وقتی وضه اینه دیگه از ایرانسل طرفداری نمیکنم.
دیشب یکی بهم زنگ زد ولی صداش نمیومد...کاملا ضایع بود مشکل از همراه اوله.ولی چسر خالم گفت...هه...بچو رفته ایرانسل خریده!
در گذشته اگه یکی چنین حرفی میزد شروع میکردم به بحثو اینا.ولی دیشب اصلا علاقه ای به بحث نداشتم چون خودمم از ایرانسل بدم اومد.به قول همه گول تبلیغاتو خوردم...ایرانسل فقط تبلیغ میکنه...
ولی امروز صبح با یه چیز خیلی حال کردم
اون تبریک نیمه شعبان wap push messageبود که وقتی برام اومد کف مرگ شدم!باریکلا به تکنولوژی
اون وبسایته هم انگلیسیش میشه MTNLoaded که همه ی MTN ها ئارند....برای دانلود و این چیزاست.جالبه بد نیست.
مهدی جون بذار راه بیفته!!!!!!
هنوز راه نیفتاده میخوای ثبت نام کنی؟
ولی حیف که هم mms ش قطعه و هم آنتن نمیده که از اینا استفاده کنیم....
چرا انقدر آیه یاس میخونی ؟
هر چه قدر خودت دیدت رو عوض کنی، دنیا هم با تو لج میکنه!
این Wap Push message چه فرقی با mms داره ؟
AMIN_JACKHAMMER
29-08-2007, 16:14
دزفولي دربارهي ضعف پوشش و اختلالات شبكهي اپراتور دوم تلفن همراه گفت: در مورد شهر تهران بايد گفت كه براي بهبود كيفيت آنتندهي شبكه، 40 نقطه براي نصب Bts طراحي شده است اما شهرداري هيچگونه همكاري به عمل نميآورد.
او افزود: تا زماني كه شهرداري مجوزهاي لازم را صادر نكند تكميل پوشش شهر تهران براي ما بسيار مشكل خواهد بود، حتي شركت ارتباطات سيار نيز با شهرداري در گرفتن مجوز سايتهاي Bts با مشكل مواجه است و مدير عامل شركت ارتباطات سيار در يكي از همايشهاي اخير تلفن همراه
اعتراض خود را به شهرداري اعلام كرد.
دزفولي ادامه داد: بايد از شهرداري پرسيد چرا همكاري لازم را با اپراتور اول و دوم تلفن همراه انجام نميدهند مگر وظيفهي شهرداري تسهيل خدماترساني به شهروندان نيست، پس چرا براي افزايش كيفيت تلفن همراه مجوز نصب آنتنهاي Bts را صادر نميكنند.
او دربارهي آنتندهي شبكهي اين اپراتور در مترو نيز گفت: آنتندهي شبكهي ايرانسل در مترو نيز به مجوزهاي لازم از سوي شهرداري بستگي دارد، بر اين اساس از شهردار تهران اين انتظار را داريم كه همكاري لازم را براي نصب آنتنهاي Bts با اين اپراتوري كه تنها 9 ماه از فعاليت آن ميگذرد، داشته باشد.
وي دربارهي ضعف آنتندهي ايرانسل در شهرستانها نيز خاطر نشان كرد: ارتقاي كيفيت شبكهي تلفن همراه در شهرستانها نيز به همكاري شهرداري اين شهرها براي نصب آنتنهاي Bts برميگردد، به عنوان نمونه ما مشكلي كه در شهر تهران داريم به شكل بزرگتر با شهرداري اصفهان داريم، چرا كه شبكهي اين شهر مدتهاست كه آماده است اما به دليل همكاري نكردن شهرداري اصفهان اين سايتها فعال نميشوند.
او افزود: اصفهان يكي از شهرهاي بزرگ كشور است اما اين مسائل سبب شده كه با مشكلات جدي در راهاندازي شبكهي اين شهر مواجه شويم.
مدير عامل ايرانسل با اشاره به اين كه در حدود 23 آنتن Bts در اصفهان نصب شده است، خاطر نشان كرد: با توجه به اين كه همكاريهاي لازم انجام نميگيرد تنها 10 تا 11 Bts فعال هستند و شهرداري حتي مانع فعاليت سايتهايي شده است كه در ملك خصوصي مردم نصب شده است.
مدير عامل شركت ايرانسل خاطر نشان كرد: سرعتي كه اپراتور دوم تلفن همراه براي پوشش شبكه در شهرهاي مختلف دارد، در توسعهي شبكه تلفن همراه در دنيا بينظير است آن هم با وجود تمام مشكلاتي كه ما در توسعهي در كشور داريم.
نظر شخصی خودم:
من خودم در شیراز زندگی می کنم و فکر می کنم که مدیر عامل ایرانسل حرف درستی را زده است چون خودم شخصا چند آنتن در شهر شیراز دیده ام که غیر فعالند.(بلوار ستارخان)
پس به نظرم صبر بهترین کار است.(نگران نباشید این مشکل زود برطرف خواهد شد)
snowydreams
29-08-2007, 16:20
آقا من سفری به شیراز داشتم بعد از سالها و اتفاقا ایرانسل رو هم تست کردم و دیدم تقریبا همه جای شیراز کاملا آنتن دهی داره البته خودم هم شیرازی هستم اما سالهاست که دیگه اونجا زندگی نمی کنیم.
جاهایی که من تست کردم و کاملا آنتن می داد:
فرودگاه شیراز
اتوبان چمران تا انتها
کلا جنوب شیراز تا پایین و زیر بلوار رحمت از شرق تا غرب
شرق و غرب شیراز
باباکوهی
مرکز شیراز
دهنو بسمت بوشهر حتی تا بعد از دهنو در 5 کیلومتری خارج شهر بعد از دهنو هم هم آنتن داشت و هم میشد راحت صحبت کرد.
فقط میدان صنایع و بسمت شهرک گلستان کار نمی کرد.
شماهایی که می گویید شیراز فقط 40 درصدش پوشش داره آیا واقعا در شیراز زندگی می کنید یا فقط میرین نقشه پوشش توی سایت ایرانسل رو نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت مکالمه هم خوب بود و پوشش جی پی آر اس هم حتی توی بیابون وجود داشت.
نمی دانم چرا در شیراز cell info را نشان نمی داد!
اتفاقا رفتم برای یک از آشناها هم یک سیم کارت ایرانسل اعتباری خریدم و به عنوان هدیه بهش دادم!
این هم نقشه شیراز واسه علاقه مندان:(برای تصویر بزرگتر روی این کلیک کنید)
آقا من سفری به شیراز داشتم بعد از سالها و اتفاقا ایرانسل رو هم تست کردم و دیدم تقریبا همه جای شیراز کاملا آنتن دهی داره البته خودم هم شیرازی هستم اما سالهاست که دیگه اونجا زندگی نمی کنیم.
جاهایی که من تست کردم و کاملا آنتن می داد:
فرودگاه شیراز
اتوبان چمران تا انتها
کلا جنوب شیراز تا پایین و زیر بلوار رحمت از شرق تا غرب
شرق و غرب شیراز
باباکوهی
مرکز شیراز
دهنو بسمت بوشهر حتی تا بعد از دهنو در 5 کیلومتری خارج شهر بعد از دهنو هم هم آنتن داشت و هم میشد راحت صحبت کرد.
فقط میدان صنایع و بسمت شهرک گلستان کار نمی کرد.
شماهایی که می گویید شیراز فقط 40 درصدش پوشش داره آیا واقعا در شیراز زندگی می کنید یا فقط میرین نقشه پوشش توی سایت ایرانسل رو نگاه می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
کیفیت مکالمه هم خوب بود و پوشش جی پی آر اس هم حتی توی بیابون وجود داشت.
نمی دانم چرا در شیراز cell info را نشان نمی داد!
اتفاقا رفتم برای یک از آشناها هم یک سیم کارت ایرانسل اعتباری خریدم و به عنوان هدیه بهش دادم!
این هم نقشه شیراز واسه علاقه مندان:(برای تصویر بزرگتر روی این کلیک کنید)
شاید منظور شما شیراز دیگه ای باشه:18:
این شیرازی که من توش دارم زندگی میکنم نه بلوار چمرانش و نه 5 کیلومتر خارج از شهرش آنتن نمیده
حالا خودمونیم میخاستی باما شیرازیا شوخی کنی یا اینجوری دلداریمون بدی که یادمون بره ایرانسل اصلا بی خیال شیراز شده:27:
AMIN_JACKHAMMER
29-08-2007, 18:25
شما كه نوشتين آيا مي دونستيد كه ايرانسل از پارك قوري(بلوار پاسداران)به بالا تا آخر شهر آنتن نميده.آيا شما اون تيكه شهر رو شيراز حساب نمي كنيد.لطفا كساني نظر بدهند كه واقعا همه جاي شيراز را بررسي كرده باشند.
Mahdi_P30
29-08-2007, 19:51
بچه ها میدونید که چند روزیه فرستادن اس ام اس به برنامه های تلویزیون با استفاده از مسیج سنتر خود ایرانسل هم فعال شده؟
دیگه احتیاجی به تغییر مسیج سنتر به مسیج سنتر تالیا ندارید و میتونید با همون مسیج سنترای اصلی اس ام اس برای شماره هایی که اولش 2 یا 3 هست بزنید.
با مسیج سنتر تالیا در بعضی اوقات اس ام اس دلیورت نمیشد که با مسیج سنتر اصلی ظرف چند ثانیه دلیورت میشه!:8::10:
snowydreams
29-08-2007, 20:16
باور کنید شوخی نمی کنم من صحبت هم کرده ام در این محدوده ها خیلی هم با شیراز غریبه نیستم ...
یک خبر دیگر هم اینکه از ایرانسل که پرسیدم گفتند شهریور پوشش شیراز 100 کامل می شود.
mehdi_vsgh
29-08-2007, 20:35
بچه ها میدونید که چند روزیه فرستادن اس ام اس به برنامه های تلویزیون با استفاده از مسیج سنتر خود ایرانسل هم فعال شده؟
دیگه احتیاجی به تغییر مسیج سنتر به مسیج سنتر تالیا ندارید و میتونید با همون مسیج سنترای اصلی اس ام اس برای شماره هایی که اولش 2 یا 3 هست بزنید.
با مسیج سنتر تالیا در بعضی اوقات اس ام اس دلیورت نمیشد که با مسیج سنتر اصلی ظرف چند ثانیه دلیورت میشه!:8::10:
ببینم شوخی میکنی یا جدی میگی ...؟؟؟
واقعا ارسال میشه؟
Mahdi_P30
29-08-2007, 20:41
ببینم شوخی میکنی یا جدی میگی ...؟؟؟
واقعا ارسال میشه؟
میتونی امتحان کنی!
با چند تا سیم کارت امتحان کردم
من خودم به فوتبال برتر اس ام اس زدم!
نمیدونم چرا ایرانسل رسما اعلام نکرده!
به آقا مصطفی هم گفتم که اس ام اس کنه به گروه.
TheMohammad
29-08-2007, 21:14
میتونی امتحان کنی!
با چند تا سیم کارت امتحان کردم
من خودم به فوتبال برتر اس ام اس زدم!
نمیدونم چرا ایرانسل رسما اعلام نکرده!
به آقا مصطفی هم گفتم که اس ام اس کنه به گروه.
خبر خوبی دادی، امتحان کردم منم فرستاد !
ایول من که sms به برنامه ها را امتحان نکردم اما خداییش پیشرفت داره می کنه ایرانسل.
mehdi_vsgh
29-08-2007, 21:44
اینکه خیلی عالیه...
ایرانسل دمت گرم
mehdi_vsgh
29-08-2007, 21:44
ببینم میتونی شمار فوتبال برتر را بگی منم تست کنم چون سوالش را یادم هست میدونم جواب کدوم گزینه میشه..
arman4459
30-08-2007, 00:27
باور کنید شوخی نمی کنم من صحبت هم کرده ام در این محدوده ها خیلی هم با شیراز غریبه نیستم ...
یک خبر دیگر هم اینکه از ایرانسل که پرسیدم گفتند شهریور پوشش شیراز 100 کامل می شود.
lمنم با حرف این عزیز کاملا موافقم.فقط من به نود هرچی زدم فیل شد.نمیدونم خارج از برنامه اس زد نداد یا مشکل
داره ولی به به شماره های 3 راحت میفرسته بدون هیچ مشکلی.و دلاورش(اینو یکی از بچه ها بجای دلیور میگه)
سریع میاد.
شما هم به شماره های که میشناسید اس بزنید و نتیجه رو بگید
arman4459
30-08-2007, 00:33
lمنم با حرف این عزیز کاملا موافقم.فقط من به نود هرچی زدم فیل شد.نمیدونم خارج از برنامه اس زد نداد یا مشکل
داره ولی به به شماره های 3 راحت میفرسته بدون هیچ مشکلی.و دلاورش(اینو یکی از بچه ها بجای دلیور میگه)
سریع میاد.
arman4459
30-08-2007, 00:37
بچه های عزیز کسی با این پورتال جدید ایرانسل کار کرده.ظاهرا توش کلی امکانات داره و سرویسهای جالب.
من هرکاری کردم نشد.همش ارور میداد .اگر کسی اطلاعات کاملی داره بزراره تا بقیه استفاده کنن.
اونایی که ندیدن برن سر بزنن کلی امکانت جالب توش داره.
ضمنا بچه ها شماره کیت کدومه همون نه رقمی پش پوکه سیم کارت. یا چیز دیگست منو راهنمایی کنید ممنون میشم
TheMohammad
30-08-2007, 01:16
بچه های عزیز کسی با این پورتال جدید ایرانسل کار کرده.ظاهرا توش کلی امکانات داره و سرویسهای جالب.
من هرکاری کردم نشد.همش ارور میداد .اگر کسی اطلاعات کاملی داره بزراره تا بقیه استفاده کنن.
ضمنا بچه ها شماره کیت کدومه همون نه رقمی پش پوکه سیم کارت. یا چیز دیگست منو راهنمایی کنید ممنون میشم
شماره کیت همونه ولی ظاهرا این پرتال هنوز درست نشده !
شماره کیت همونه ولی ظاهرا این پرتال هنوز درست نشده !
دوستان این پورتال هنوز افتتاح نشده.تا وقتی سایت رسمی ایرانسل چیزی ننوشته یعنی اون جا هم افتتاح نشده هنوز.
reza_2493
30-08-2007, 03:23
با سلام خسته نباشید.خداحافظ
mehdi_vsgh
30-08-2007, 09:05
با سلام خسته نباشید.خداحافظ
این ینی چی اونوقت؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
30-08-2007, 09:39
سریع میاد.
شماره تلفن برنامه فوتبال برتر را کسی داره به من بده تست کنم؟
mehdi_vsgh
30-08-2007, 09:44
منم الان به یه برنامه تو شبکه 2 اس ام اس فرستادم ارسال شدو دلیوری هم داد....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک روش 100% برای فعال کردن اینترنت ایرانسل را به من بگید.
TheMohammad
30-08-2007, 11:16
یک روش 100% برای فعال کردن اینترنت ایرانسل را به من بگید.
در قسمت تنظیمات اینترنت گوشی یه کانکشن جدید درست کنید و Access Point Name یا APN رو بذارین mtnirancell
همین
mehdi_vsgh
30-08-2007, 12:32
من تست کردم دوباره متوجه شدم فقط به بعضی از شمارهها ارسال میکنه
مثلا به برنامه " از تو میپرسند" هر کاری کردم ارسال نکرد..
worya_sh
30-08-2007, 15:39
دوستان در مورد فرستادن sms به شماره هایی مثل 200090 و از این قبیل سوال داشتم ایا ایرانسل برای فرستادن مسیج به این شماره ها مشکل داره یا روش یا شماره خاصی برای فرستادن sms به این شماره ها وجود داره.
TheMohammad
30-08-2007, 16:02
دوستان در مورد فرستادن sms به شماره هایی مثل 200090 و از این قبیل سوال داشتم ایا ایرانسل برای فرستادن مسیج به این شماره ها مشکل داره یا روش یا شماره خاصی برای فرستادن sms به این شماره ها وجود داره.
مثل اینکه چند روزه درست شده !
Dr.Dolfin
30-08-2007, 16:46
دمت گرم آقا شاهین خوب کار مارو راه انداختی!!!!!!!!!!!
jackhammer
30-08-2007, 17:14
جناب snowydreams
اگه من تمام عمرم رو توی شیراز بودم و این شهرو مثل کف دستم حفظم و ایرانسل هم دارم میدونم که از اونایی که گفتی فقط فرودگاه و مرکز شهر و بابا کوهی آنتن میده...همین.
دیشب کشف کردم که آقا این 40 درصد هم نیست....حدود 20 در صد شهره.
دیشب از مرکز شهر به سمت شمال غرب حرکت کردیم.خیلی جاها تبلیغ های بزرگ ایرانسل بود ولی آنتن دهی صفر.
درسته اون مناطق تحت پوشش 20 درصد شهرم نیست.
یا شما یه شیراز دیگه رو میگی یا اسم خیابونا رو بلد نیستی یا توهم بوده.
پس من نمیتونم اونی که گفتی تا آخر شهریور پوشش شیراز 100 کامل میشه رو باور کنم.
توی 8 ماه 1 آنتن هم نصب نکردند بعد توی 20 روز اینهمه رو میبرند تحت پوشش؟
بابا من نه ام ام اس میخوام نه جی پی آر اس...من به همون مکالمه هم راضیم...ولی اونم ندارم.
محمد جان
mms عکس و فیلم و ... رو حمل میکنه ولی wap push یه نوع اس ام اس هست که یه لینک پشتشه نه عکس و فیلم...فقط متنه و وقتی کلیک کنی وصل میشه به لینکه.wap push رو فقط اپراتور موبایل میتونه براتون بفرسته.
یه چیز دیگه...
توی تنظیمات ایرانسل برای اینترنت دو تا آدرس ------ هم هستا...
jackhammer
30-08-2007, 17:30
بچه ها یه سوال دارم...
کسی میدونه پیش شماره 0931 و 0934 چی هستند؟
TheMohammad
30-08-2007, 17:35
بچه ها یه سوال دارم...
کسی میدونه پیش شماره 0931 و 0934 چی هستند؟
0931 برای اپراتور اصفهان : اسپادان
0934 برای اپراتور کیش
Mahdi_P30
30-08-2007, 19:33
شماره تلفن برنامه فوتبال برتر را کسی داره به من بده تست کنم؟
30000303
موفق باشید.
دوستان کسی از آقا شاهین خبری نداره یک ایمیلی حدود یک هفته ای بهش زدم ولی جوابی نمیده طفلک حتما خیلی براش کار و سفارش
رسیده خسته شده .
M Like Mother
31-08-2007, 01:45
با سلام
برای تغییر آدرس به E-care وارد شدم و سپس به قسمت خدمات مشترکین رفتم ولی نتونستم :41: آدرسم رو عوض کنم. روش خاصی داره؟ هر کی بلده کمک کنه
من که از ایرانسل راضیم :8:چون اینجا ( تهران) هر جا میرم آنتن داره در ضمن قبض هام همه درسته اومده و کم و زیاد نبوده ... :18:
چه خوش شانسه این M Like Mother
با سلام
برای تغییر آدرس به E-care وارد شدم و سپس به قسمت خدمات مشترکین رفتم ولی نتونستم :41: آدرسم رو عوض کنم. روش خاصی داره؟ هر کی بلده کمک کنه
من که از ایرانسل راضیم :8:چون اینجا ( تهران) هر جا میرم آنتن داره در ضمن قبض هام همه درسته اومده و کم و زیاد نبوده ... :18:
باید از تو همون قسمت به ادمین ایکر میل بدی.منم آدرسم اشتباه تایپ شده بود از همین راه برام درست کردن.
vista_vz
31-08-2007, 03:53
بابا پس این بندرعباس کی میاد ؟:41:
تا کی باید به دلمون صابون بزنیم؟:19::19:
از افزایش پوشش خبری نیست؟:13::13:
ببخشید این سوالو اینجا میکنم از دوستان اصفهانی کسی تعمیر کار خبره مجهز و با انصاف دراصفهان سراغ نداره بمن معرفی کنه
ممنون
moderntalking123
31-08-2007, 12:08
با سلام خدمت عزيزان
ما هم طي 2 روز گذشته به يك سفر علمي-تحقيقي تفريحي به شمال غرب تا جلفا (لب مرز نخجوان) داشتيم.:8: تو راه از شهراي كوچك و بزرگ زيادي گذشتيم كه تعريف بخش تفريحش خالي از لطف نيست اما ميخوام بخش علمي-تحقيقي اون رو براتون بگم.
به هر شهر حتي خيلي كوچك هم ميرسيديم ايرانسل با آنتن فولش ازمون پذيرايي كرد، البته بعضي شهرها هم به كل GPRS نداشت (اين هم ربطي به بزرگي يا كوچكي شهر نداشت).:23:
اما نكته قابل توجه و كاملا تعجب آور براي من اينه كه اگه تو راه به يك منطقه وسيع و بدون مانع ميرسيديم تقريباً از فاصله 17 كيلومتري تا نزديكترين شهرآنتن برام ميومد و جالب تر اينه كه همه اين شهرها بنا به اسناد فقط از 1 يا 2 BTS تغذيه ميكردند يعني در يك منطقه تقريباً بدون مانع هر BTS حدود 16 17 كيلومتر اطراف رو پوشش ميداد.:18:
اما اگه جايي ميرسيديم كه داراي پستي و بلندي و مانع ميشد حداقل از فاصله 12 13كيلومتري 100% آثاري از آنتن مشاهده ميشد، اين در حالي بود كه تو همون جاده ها هر 7 8 كيلومتر يك آنتن TCI ديده ميشد.
نشون ميده كه BTSهاي ايرانسل از قدرت بالايي برخوردارند.:5:
سرتون رو درد نيارم ولي من به اين نتيجه اطمينان بخش رسيدم كه آينده ايرانسل كاملاً روشنه، كمترين هزينه بيشترين امكانات، البته اگه سريعتر ادامه بده و پنچر نكنه تو راه.
ببخشید این سوالو اینجا میکنم از دوستان اصفهانی کسی تعمیر کار خبره مجهز و با انصاف دراصفهان سراغ نداره بمن معرفی کنه
ممنون
پیغام خصوصی برات دادم.
Dr.Dolfin
31-08-2007, 14:26
منم یه بار رفتم خارج شهر جایی که ایرانسل آنتن نمیداد.بعد رفته بودم کوه واسه تفریح که دیدم آنتن میداد.البته سه تا خط.اولش فکر کردم اینجا رو هم پوشش دادن ولی وقتی از کوه اومدم پایین دیدم آنتن رفت!!!!!!!
با سلام خدمت عزيزان
ما هم طي 2 روز گذشته به يك سفر علمي-تحقيقي تفريحي به شمال غرب تا جلفا (لب مرز نخجوان) داشتيم.:8: تو راه از شهراي كوچك و بزرگ زيادي گذشتيم كه تعريف بخش تفريحش خالي از لطف نيست اما ميخوام بخش علمي-تحقيقي اون رو براتون بگم.
به هر شهر حتي خيلي كوچك هم ميرسيديم ايرانسل با آنتن فولش ازمون پذيرايي كرد، البته بعضي شهرها هم به كل GPRS نداشت (اين هم ربطي به بزرگي يا كوچكي شهر نداشت).:23:
اما نكته قابل توجه و كاملا تعجب آور براي من اينه كه اگه تو راه به يك منطقه وسيع و بدون مانع ميرسيديم تقريباً از فاصله 17 كيلومتري تا نزديكترين شهرآنتن برام ميومد و جالب تر اينه كه همه اين شهرها بنا به اسناد فقط از 1 يا 2 BTS تغذيه ميكردند يعني در يك منطقه تقريباً بدون مانع هر BTS حدود 16 17 كيلومتر اطراف رو پوشش ميداد.:18:
اما اگه جايي ميرسيديم كه داراي پستي و بلندي و مانع ميشد حداقل از فاصله 12 13كيلومتري 100% آثاري از آنتن مشاهده ميشد، اين در حالي بود كه تو همون جاده ها هر 7 8 كيلومتر يك آنتن TCI ديده ميشد.
سرتون رو درد نيارم ولي من به اين نتيجه اطمينان بخش رسيدم كه آينده ايرانسل كاملاً روشنه، كمترين هزينه بيشترين امكانات، البته اگه سريعتر ادامه بده و پنچر نكنه تو راه.
یه سوال ؟؟!!
تو جلفا هم آنتن میداد ؟
آخه جلفا جزوه او 3 تا شهرستانه آذربایجان شرقی بود که ایرانسل توش پوشش نداشت !!!
nimamani
31-08-2007, 14:59
كسي از اين سيم كارت هاي ايرانسل كه فقط مولتي مدياست
خبر نداره
شنيدم قراره يك سيم كارت به قيمت 10000 تومان بده كه
فقط sms و mms و gprs داره و تعرفه ارزونتري داره
كي ميخواد بده و جزييات بيشتر رو اگه كس ميدونه بگه
كسي از اين سيم كارت هاي ايرانسل كه فقط مولتي مدياست
خبر نداره
شنيدم قراره يك سيم كارت به قيمت 10000 تومان بده كه
فقط sms و mms و gprs داره و تعرفه ارزونتري داره
كي ميخواد بده و جزييات بيشتر رو اگه كس ميدونه بگه
ایول من نشنیده بودم شما از کجا شنیدی؟ من شنیده بودم همراه اول میکنه این کارا اما ایرانسلا نمیدونستم!!
من یه اعتباری ایرانسل دارم نمیتونم این سرویسی که وقتی موبایل خاموشه یا در دسترس نیست اگر کسی زنگ زد و وقتی من موبایل رو روشن کردم اونایی رو که با من تماس گرفتن رو به هم اس ام اس کنه رو فعال کنم؟
moderntalking123
31-08-2007, 16:12
یه سوال ؟؟!!
تو جلفا هم آنتن میداد ؟
آخه جلفا جزوه او 3 تا شهرستانه آذربایجان شرقی بود که ایرانسل توش پوشش نداشت !!!
در ادامه صحبت هام اجازه بديد بگم كه دقيقاً تا 30 كيلومتر مانده به جلفا آنتن داشتم ولي اونجا به كل قطع شد. اما تو جلفا يا نزديك مرز 3 4 تا از اوپراتور هاي خارجي هم وجود داشت كه فقط با خط TCI ميشد از اونا استفاده كرد، اسمهاشون دقيقاً يادم نيست يكي Aze BKCELL ويه چيزايي تو اين مايه ها ماله نخجوان و تركيه بود كه يك sms هم وقتي وارد محوده شدم اومد به اين شكل:
Nar Mobile: Nice to see you with Nar Mobile network. We are ready to answer to your inquiries. Just call from your handset to 777.:27:
جاتون خالي از خط اونا هم استفاده كردم ولي كيفيت TCI اونجا واقعاً فاجعه بود. با اينكه آنتن فول بود اما نميشد زنگ يا sms زد. زود قطع ميشد.:27:
عرضه سیم کارت ۱۰ هزار تومانی مخصوص تبادل پیام و اتصال به اینترنت توسط ایرانسل
ایرانسل اعلام کرد به زودی سیم کارت هایی با نام "پیام رسان" و با بهای 10 هزار تومان به بازار عرضه خواهد کرد.
به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، سیم کارت های پیام رسان مخصوص تبادل پیام کوتاه (SMS)، پیامهای چند رسانه ای (MMS) و اتصال به اینترنت (GPRS) میباشند.
بنابر اعلام ایرانسل هزینه ارسال هر پیام کوتاه (SMS) به هر یک از اپراتورهای تلفن همراه کشور از طریق سیم کارت های پیام رسان، پایین ترین هزینه تبادل پیام کوتاه در بین تمامی اپراتورهای تلفن همراه فعال کشور بحساب می آید. همچنین بهای ارسال هر پیام چند رسانه ای (MMS) و هزینه اتصال به اینترنت و تبادل اطلاعات از طریق سرویس GPRS ایرانسل کاهش قابل ملاحظه ای یافته است.
بهای بسته سیم کارت های پیش پرداخته پیام رسان ایرانسل همراه با 5 هزار تومان شارژ اولیه و با احتساب مالیات و عوارض قانونی 10 هزار تومان میباشد که ارزانترین سیم کارت عرضه شده به بازار کشور به حساب می آید.
آییننامه MMS تا دو هفته آینده تدوین میشود
با انجام اقدامات و هماهنگیهای لازم با برخی ارگانها، آییننامه MMS ظرف "یکی دوهفته" آینده تدوین میشود.
لطفالله سبوحی، معاون تنظیم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: تدوین آییننامه MMS اپراتور دوم، توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ظرف یکی دوهفته آینده نهایی میشود.
وی افزود: برنامهها و امکانات تهیه شده توسط شرکت ایرانسل و اپراتور اول در این رابطه و شرایط و ضوابط پیشنهادی آنها (که طبق درخواست سازمان تنظیم مقررات اعلام شده) در حال جمعبندی و بررسی است.
سبوحی، تدوین نهایی آییننامه MMS را مستلزم همکاری و هماهنگی با برخی ارگانهای دیگر دانست و افزود: این هماهنگیها نیز در دست انجام است.
به گزارش سیتنا، پیشتر علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل شرکت ایرانسل اظهار امیدواری کرده بود تا آییننامه مذکور از سوی سازمان تنظیم مقررات تا پایان مرداد ماه (اتمام مدت سه ماه تعیین شده) تدوین و این سرویس همانند گذشته در اختیار مشترکان قرار گیرد.
عرضه سیم کارت ۱۰ هزار تومانی مخصوص تبادل پیام و اتصال به اینترنت توسط ایرانسل
ایرانسل اعلام کرد به زودی سیم کارت هایی با نام "پیام رسان" و با بهای 10 هزار تومان به بازار عرضه خواهد کرد.
به گزارش ایستنا از روابط عمومی ایرانسل، سیم کارت های پیام رسان مخصوص تبادل پیام کوتاه (SMS)، پیامهای چند رسانه ای (MMS) و اتصال به اینترنت (GPRS) میباشند.
بنابر اعلام ایرانسل هزینه ارسال هر پیام کوتاه (SMS) به هر یک از اپراتورهای تلفن همراه کشور از طریق سیم کارت های پیام رسان، پایین ترین هزینه تبادل پیام کوتاه در بین تمامی اپراتورهای تلفن همراه فعال کشور بحساب می آید. همچنین بهای ارسال هر پیام چند رسانه ای (MMS) و هزینه اتصال به اینترنت و تبادل اطلاعات از طریق سرویس GPRS ایرانسل کاهش قابل ملاحظه ای یافته است.
بهای بسته سیم کارت های پیش پرداخته پیام رسان ایرانسل همراه با 5 هزار تومان شارژ اولیه و با احتساب مالیات و عوارض قانونی 10 هزار تومان میباشد که ارزانترین سیم کارت عرضه شده به بازار کشور به حساب می آید.
ایول واقعا این سیم کارتا توپه ! دمش گرم !
mehdi_vsgh
31-08-2007, 17:11
آییننامه MMS تا دو هفته آینده تدوین میشود
با انجام اقدامات و هماهنگیهای لازم با برخی ارگانها، آییننامه MMS ظرف "یکی دوهفته" آینده تدوین میشود.
لطفالله سبوحی، معاون تنظیم مقررات و صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در گفتوگو با سیتنا، اظهار داشت: تدوین آییننامه MMS اپراتور دوم، توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ظرف یکی دوهفته آینده نهایی میشود.
وی افزود: برنامهها و امکانات تهیه شده توسط شرکت ایرانسل و اپراتور اول در این رابطه و شرایط و ضوابط پیشنهادی آنها (که طبق درخواست سازمان تنظیم مقررات اعلام شده) در حال جمعبندی و بررسی است.
سبوحی، تدوین نهایی آییننامه MMS را مستلزم همکاری و هماهنگی با برخی ارگانهای دیگر دانست و افزود: این هماهنگیها نیز در دست انجام است.
به گزارش سیتنا، پیشتر علیرضا قلمبر دزفولی، مدیرعامل شرکت ایرانسل اظهار امیدواری کرده بود تا آییننامه مذکور از سوی سازمان تنظیم مقررات تا پایان مرداد ماه (اتمام مدت سه ماه تعیین شده) تدوین و این سرویس همانند گذشته در اختیار مشترکان قرار گیرد.
من که اینو باور نمیکنم
jackhammer
31-08-2007, 17:22
ایرانسلم چسبیده به این قرتی بازیا....
بابا وقتی آنتن نمیده چه سیم کارتت 10 تومن چه 29 تومن چه 150 تومن چه 1 ملیون تومن!
هیچ کاری نمیشه باهاش کرد.
TheMohammad
31-08-2007, 17:48
بابا وقتی آنتن نمیده چه سیم کارتت 10 تومن چه 29 تومن چه 150 تومن چه 1 ملیون تومن!
شاید توی شیراز آنتن نده ولی خب جاهای دیگه هستش !
من که اینو باور نمیکنم
احتمالا مخابرات هم آماده کرده تجهیزاتش رو تا دو هفته آینده هم GPRS بده هم ام ام اس، به خاطر همین قانون تصویب داره میشه
amirlovely
31-08-2007, 18:21
شما مي گيد ايرانسل انتن نميده به چه درد ميخوره اخه ايرانسل فقط شهر شما نيست كه اكثرا جاهايي ايران كه انتن ميده اكثرا راضي هستند
اينم مشكل شهرداري شماست تو تبريز تو دو ماه من 3 انتن ديدم كه توفقط منطقه مانصب كردن داره كار مي كنه حالا چه برسه به جاهاي ديگه شهر
تو تبريز ايرانسل فكر كنم با شهرداري مشكلي نداره
tempest هم شاهد حرف منه
jackhammer
31-08-2007, 18:40
خیلی معذرت میخوام ولی تهیه سرور برای یه نوع جدید سیم کارت و اینهمه کادو و جایزه بیشتر خرج داره یا کامل کردن پوشش یک شهر؟
به خدا توی شیراز تعداد مشترکاش به 50 تا نمیرسه...
شاید شما راضی باشی ولی من کاملا ناراضیم.
اگه سعی کنه پوشششو بیشتر کنه خیلی بیشتر از این سیم کارت های جورواجور و ... میتونه مشترک جذب کنه.
وقتی ما تونستیم از همین معمولیش استفاده کنیم بعد بره سراغ 10 هزار تومنی.
پوشش خارج شهرم پیشکشش...همین داخلشم بده من الان راضی میشم.
اسباب بازی که نخریدم..بابا من پول سیم کارت دادم که استفاده کنم و حرف بزنم نه که بذارمش(به قول یه نفر) دم کزه آبشو بخورم...
متاسفانه الان همون آبشم نمیتونم بخورم...فقط تو گوشیمه.
آنتن نمیده و سیم کارت میفروشه......خوبه به خدا
M Like Mother
31-08-2007, 21:59
دوست عزیز
به خاطر خرج و مخارج نیست که شیراز تحت پوشش کامل نمیره:41:. اینو خودتم هم باید تا حالا متوجه شده باشی فرض کن ایرانسل وضع مالیش توپه توپه :cool:و برنامه های زیادی برای توسعه شبکه و فروش سیمکارتهاش داره حالا تو شیراز یا شهرداری اجازه نمی ده یا به هزار و یک دلیل دیگه توسعه شبکه متوقف شده حالا نظر شما اینه که:
تو شهرهایی که می تونه توسعه بده
یا دادن سیم کارتهایی با قابلیت متفاوت
یا دادن جوایز برای ترقیب مردم به خرید
رو به خاطر مشکلات دیگه متوقف کنه این که واقعا حماقته :ohno: یعنی چون تو شیراز نتونسته پوشش شبکه رو توسعه بده بیاد تو جاهای دیگه طرح ها رو بخوابونه مگه توسعه تو شهرهای دیگه یا دادن جایزه یا ورود سیمکارتهای جدید چیز بدیه
اینو در نظر داشته باش که اگه توسعه ها و جایزه ها مانعی برای پیشرفت شیراز نباشه نه تنها مشکلی نداره بلکه ضروری هم هست بنابراین اینقدر با دهن کجی :angry: با همه موضوعات برخورد نکن
اگه ایرانسل از حق شما بزنه و خرج ما بکنه آره حرفت درسته ولی اینطوری نیست MTN اینقدر پول داره که تو شیراز چند تا دکل بزنه ... زیر ساخت هاش هم که مخابرات میده ... موضوع دعوای بین ایرانسل با شهرداری و یا شرکت زیرساخته ...
شما اگه صبرت لبریز شده :grrr:می تونی یه همراه اول بخری. بعدا اگه تو شیراز ایرانسل کاملا راه افتاد حق انتخاب داری که اونی که بهتره بخری ... البته می دونم که کمی ضرر می کنی ... خصوصا صبری که کردی و اعتمادی که به ایرانسل داشتی ... ولی ظاهرا کار دیگه ای نمیشه کرد :41: :41:
jackhammer
31-08-2007, 23:09
ببین...
الان افزایش پوشش رو تعطیل کرده چسبیده به طرح های تشویقی و قرعه کشی و سیم کارت 10 تومنی و ...
این جشنواره شیراز برگزار شد و 40 تا جایزه قرار بود بدند.
وقتی آنتن دهیش اینجوریه هیچ انسان عاقلی(به کسی برنخوره...من احمق بودم) نمیره ایرانسل بخره حتی برای جایزه.
ولی اگه به جای جشنواره و قرعه کشی آنتن دهیشو کامل میکرد مطمئینا بالای 10 هزار مشتری توی هفته ی اول پیدا میکرد.
در حال حاضر توی دفتر خدمات مشترکین ایرانسل شیراز هیچ احدی نمیاد و بره.سوت و کوره!
من متاسفانه نمیتونم همراه اول بخرم چون:پولشو ندارم اگه بخوام سیم کارتمو بفروشمم نمیتونم چون در حال حاضر سیم کارتم به اسم برادرمه و اونم یه شهر دیگست.
در ضمن اگر ایرانسل توی شیراز با شهرداری و دولت دعوا داشت حد اقل توی این 8 ماه سر 1 آنتن به توافق میرسیدند و نصب میکردند...در ضمن ایرانسل دولتی هم هست...100 درصد خصوصی نیست.
همچنین شما میگی "طرح ها رو بخوابونه"....فعلا که میبینیم پوشش رو خوابونده و چسبیده به جایزه که من نمیدونم به مشترکینش چه سودی میرسه....به کسایی که سیم کارت بخرند جایزه میده نه به شما....در حال حاضر بهترین طرح تشویقی ایرانسل به مشترکینش میتونه افزایش پوشش باشه که فعلا تعطیله...
همیشه گفتند و هنوز هم همه میگند و میدونند و شما هم میدونید که بهترین تبلیغ کیفیته.
وقتی حتی توی شهر آنتن نمیده هر چیم که توی شیراز تابلو های گنده گنده و تبلیغ های کیلومتری بزنه و سیم کارت مفتی بده هیچ احدی نمیره بخره....مردم میخوان از موبایل استفاده کنند...من بزرگترین حماقت رو کردم...گول تبلیغات الکی ایرانسل رو خوردم الانم کاملا پشیمونم...مجبورم ادامه بدم وگرنه همین فردا میرفتم یه همراه اول ثبت نام میکردم.
بابا من اس ام اس مفتی و تخفیف و ... نمیخوام....فقط میخوام توی شهر که هستم اسم irancell رو به جای Emergency calls only ببینم.
New World
31-08-2007, 23:20
ببین...
الان افزایش پوشش رو تعطیل کرده چسبیده به طرح های تشویقی و قرعه کشی و سیم کارت 10 تومنی و ...
این جشنواره شیراز برگزار شد و 40 تا جایزه قرار بود بدند.
وقتی آنتن دهیش اینجوریه هیچ انسان عاقلی(به کسی برنخوره...من احمق بودم) نمیره ایرانسل بخره حتی برای جایزه.
ولی اگه به جای جشنواره و قرعه کشی آنتن دهیشو کامل میکرد مطمئینا بالای 10 هزار مشتری توی هفته ی اول پیدا میکرد.
در حال حاضر توی دفتر خدمات مشترکین ایرانسل شیراز هیچ احدی نمیاد و بره.سوت و کوره!
من متاسفانه نمیتونم همراه اول بخرم چون:پولشو ندارم اگه بخوام سیم کارتمو بفروشمم نمیتونم چون در حال حاضر سیم کارتم به اسم برادرمه و اونم یه شهر دیگست.
در ضمن اگر ایرانسل توی شیراز با شهرداری و دولت دعوا داشت حد اقل توی این 8 ماه سر 1 آنتن به توافق میرسیدند و نصب میکردند...در ضمن ایرانسل دولتی هم هست...100 درصد خصوصی نیست.
همچنین شما میگی "طرح ها رو بخوابونه"....فعلا که میبینیم پوشش رو خوابونده و چسبیده به جایزه که من نمیدونم به مشترکینش چه سودی میرسه....به کسایی که سیم کارت بخرند جایزه میده نه به شما....در حال حاضر بهترین طرح تشویقی ایرانسل به مشترکینش میتونه افزایش پوشش باشه که فعلا تعطیله...
همیشه گفتند و هنوز هم همه میگند و میدونند و شما هم میدونید که بهترین تبلیغ کیفیته.
وقتی حتی توی شهر آنتن نمیده هر چیم که توی شیراز تابلو های گنده گنده و تبلیغ های کیلومتری بزنه و سیم کارت مفتی بده هیچ احدی نمیره بخره....مردم میخوان از موبایل استفاده کنند...من بزرگترین حماقت رو کردم...گول تبلیغات الکی ایرانسل رو خوردم الانم کاملا پشیمونم...مجبورم ادامه بدم وگرنه همین فردا میرفتم یه همراه اول ثبت نام میکردم.
بابا من اس ام اس مفتی و تخفیف و ... نمیخوام....فقط میخوام توی شهر که هستم اسم irancell رو به جای Emergency calls only ببینم.
بابا ما چند بديم اين بحثو تموم ميكني
با حرفا و غر غراي من و تو چه كاري درست ميشه. ول كن ديگه. بهه
شما مي گيد ايرانسل انتن نميده به چه درد ميخوره اخه ايرانسل فقط شهر شما نيست كه اكثرا جاهايي ايران كه انتن ميده اكثرا راضي هستند
اينم مشكل شهرداري شماست تو تبريز تو دو ماه من 3 انتن ديدم كه توفقط منطقه مانصب كردن داره كار مي كنه حالا چه برسه به جاهاي ديگه شهر
تو تبريز ايرانسل فكر كنم با شهرداري مشكلي نداره
tempest هم شاهد حرف منه
آره به قوله دوستمون Dj_amirlovely ایرانسل تو تبریز داره حال میده.ایشالله با امید اینکه جنوب کشورم مثل ما حال کنن
اصلا آدم که میاد تو این تاپیک روانی میشه و میره ! چرا این قدر تو سر و مغز هم دیگه میزنین بابا ؟! آقا سروش درسته شهر شما وضعش بده ولی دلیل نمیشه جلو فروش خودشا بگیره چون شما ناراضی هستی ! هیچ وقتم اسم پیشرفت تکنولوژی و امکانات قرتی بازی نیست ! این قدر به جون هم نپرین ! ایرانسل هیچ کسا زور نکرد که بره سیم کارتشا بخره.فقط تبلیغ کرد و بهترین تبلیغات را هم داره چون تبلیغ باید جذاب باشه . اون کسی که می خره باید چشاشا باز کنه و سبک سنگین کنه . شما میتونستید قبل از خرید با سیم دولتی خانواده سرچ میکردی ببینی نتورک ایرانسل تا چه حد انتن داره .
حالا اون کارخونه ایران خودرو که میاد 11 میلیون تومن از مردم میگرفت و ماشین بعد از یه ماه منفجر میشد چی؟ حالا به خاطر 30 یا 150تومن این کارارا میکنین؟! کسی صداش درومد در مورد ایران خودرو؟ یا اگه درومد کسی گوش کرد ؟
jackhammer
01-09-2007, 11:00
اصلا آدم که میاد تو این تاپیک روانی میشه و میره ! چرا این قدر تو سر و مغز هم دیگه میزنین بابا ؟! آقا سروش درسته شهر شما وضعش بده ولی دلیل نمیشه جلو فروش خودشا بگیره چون شما ناراضی هستی ! هیچ وقتم اسم پیشرفت تکنولوژی و امکانات قرتی بازی نیست ! این قدر به جون هم نپرین ! ایرانسل هیچ کسا زور نکرد که بره سیم کارتشا بخره.فقط تبلیغ کرد و بهترین تبلیغات را هم داره چون تبلیغ باید جذاب باشه . اون کسی که می خره باید چشاشا باز کنه و سبک سنگین کنه . شما میتونستید قبل از خرید با سیم دولتی خانواده سرچ میکردی ببینی نتورک ایرانسل تا چه حد انتن داره .
حالا اون کارخونه ایران خودرو که میاد 11 میلیون تومن از مردم میگرفت و ماشین بعد از یه ماه منفجر میشد چی؟ حالا به خاطر 30 یا 150تومن این کارارا میکنین؟! کسی صداش درومد در مورد ایران خودرو؟ یا اگه درومد کسی گوش کرد ؟
یعنی شما از ایرانسل راضی هستی؟نکنه شما سبک سنگین کردی؟
اصلا بحث با شما فایده ای نداره...همتون وقتی کار خودتون راه میفته زود راضی میشین...
یه سوال ازتون دارم...اون نامه ی اعتراض که میخاستید به ایرانسل بفرستید چی شد؟
کار همتون راه افتاد ولش کردید نه؟
من فکر میکردم فقط A.J اینجوریه که کلی نامه نوشت و ... وقتی اهواز رسمی شد دیگه 1 پست هم نداد....نمیدونستم همه ایرانی ها اینجوریند.
این واقعیت بود که میگفتم وضع ایرانسل توی شیراز اینجوریه...شما چرا اینجوری به تب و تاب افتادید؟
قبلا میگفتم فقط آنتن دهیش کمه و هیچ مشکل دیگه ای نداره...جایی که آنتن بده کیفیت عالیه...ولی دیگه اونم نمیگم برای اینکه ایرانسل گند زد.
هر کس به من زنگ میزنه حتی 3 یا 4 بار صداش نمیاد...
مخابرات الان کیفیتش عالیه...وضع اس ام اس و مکالمش هیچ مشکلی نداره...همه جا هم آنتن میده
من که در اولین فرصت میرم سراغ همراه اول....وقتی میخواستم بخرم همه میگفتن نخر....گوش نکردم...بیش از کل عمرم به خاطر ایرانسل مسخره شدم که هیچ وقت آنتن نمیده...لعنت به ایرانسل و اون تبلیغ های دروغین "پوشش پرشتاب "ش...:45:
خب برید سر بحث خودتون...قرعه کشی نیمه شعبان ایرانسل رو دیدید................
من برم یه کوزه بخرم...
reza_iaun
01-09-2007, 11:15
آقا باسلام
بچه هایی که gprs استفاده میکردن و بدونه طرح طلایی رایگان بود چک کنن ببینن به حسابشون اضافه شده یا نه؟
برای من تا 2 ماه قبل حساب نمیکرد حالا حساب کرده شده 66000 تومن :19:
حالا چیکار کنم بدبخت شدم رفت:18:
b8308443
01-09-2007, 12:29
ایرانسل کلاه بردار...
خدا این همه وکیل و وصی رو برات نگه داره...
آمین...
جزئيات آئيننامه MMS
تاسيس مرجع رسيدگي به شكايات مشتركان براي سرويس MMS
معاون وزير ارتباطات در خصوص جزئيات آئيننامه MMS توسط اپراتورها نيز گفت: در اين رابطه چندين راهكار وجود دارد كه اپراتورها بايد در سيستم خود تعبيه كنند. يكي از راهكارها ايجاد مرجع رسيدگي به شكايات مشتركان از متخلفان و سوء استفادهكنندگان از سرويس MMS است.
وي تاكيد كرد: دومين راهكار در خصوص ارايه سرويس MMS، تهيه ليست سياه براي شماره يا مرجع ارسال كننده MMSهاي مزاحم و متخلف در اپراتورها است.
غفاريان در ادامه تصريح كرد: كنترل محتواي MMS و بازبيني آنها در دستور كار نيست ولي بعنوان حكومت وظيفه سالمسازي فضاي استفاده از MMS را داريم.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه چه ارگاني پيشنهاد دهنده كنترل MMS بود، تاكيد كرد: وزارت ارتباطات پيشنهاد دهنده اين طرح نبود البته شايد طرح اوليهاي براي بحث كنترل MMS را وزارت ارتباطات معرفي كرده بود و روش اجرايي طرح را وزارت ارتباطات آماده و پيشنهاد كرده بود.
وي از تدوين و ابلاغ آئيننامه ويژه MMS با استفاده از راهكارهاي ذكر شده توسط سازمان تنظيم مقررات حداكثر تا يك ماه آينده خبرداد.
TheMohammad
01-09-2007, 14:14
آقا باسلام
بچه هایی که gprs استفاده میکردن و بدونه طرح طلایی رایگان بود چک کنن ببینن به حسابشون اضافه شده یا نه؟
برای من تا 2 ماه قبل حساب نمیکرد حالا حساب کرده شده 66000 تومن :19:
حالا چیکار کنم بدبخت شدم رفت:18:
برای من به جز اینکه دوبار به جای اضافه کردن 15 تومن، 30 تومن اضافه شد(زنگ زدم گفت درستش میکنیم)، هزینه اینترنت حساب نمیشه وگرنه من الان توی زندانی چیزی بودم، تا حالا 2 گیگابایت مصرف کردم
afshinjj
01-09-2007, 14:55
سلام من مي خوام با اينترنت ايرانسل بازي دانلود كنم مي دونيد چه جور لينهايي رو ساپورت ميكنه
afshinjj
01-09-2007, 14:57
سلام من ميخوام با اينترنت ايرانسل فايل دانلود كنم مي دونيد چه نوع لينكهايي رو ساپورت مي كنه .
M Like Mother
01-09-2007, 15:03
برخی از دوستان معمولا از GPRS برای کارهای سنگین و دانلودهای زیاد استفاده می کنند که در همون لحظه از حسابشون چیزی کم نمیشه ولی بعدا مبالغ بالا براشون میاد و این خیلی خطرناکه حسن :18:
اولا مطمئن شوید تو هر طرحی هستید حتما حتما GPRS شما رایگان باشد و تا مطمئن نشدید از آن استفاده نکنید
در ثانی اگر بنا به دلایلی از GPRS استفاده کردید و دیدید از حسابتان چیزی کم نمی شه با خیال راحت ادامه ندید مثل اینکه GPRS طوریه که بعدا حساب رو بالانس می کنه و یه دفعه با یه صورتحساب سنگین رو به رو می شین :18:
کلا GPRS برای کارهای فوری و سبک طراحی شده اما خیلی ها این نکته را مد نظر قرار نمی دن. بطور کلی اگه GPRS مجانی نباشه هزینه اون خیلی خیلی زیادتر از هر نوع کانکشن دیگه اینترنتیه
من فقط عید که GPRS تازه افتتاح شده بود و مجانی بود از GPRS استفاده کردم:5:. مثلا خیلی ها طرح طلایی رو بخاطر رایگان بودن GPRS انتخاب کردن در صورتی که با همون پول میشه یک ماه اینترنت ADSL گرفت که هم سرعتش بالاتره و هم امکان قطع شدن آن بسیار کمتره تازه برای استفاده از GPRS باید آنتن فول باشه و مکافاتهای دیگه ای که برای وصل شدن داره...:31:
بنابراین خواهش می کنم بی ملاحظه از GPRS استفاده نکنید. مثلا یه سایت متوسط که عکس و چند تا لوگوی متحرک داره حدودا 500 کیلو بایت حجم داره (البته این برای بار اول بازدید از سایته و دفعات بعدی چون عکس ها و انیمیشن ها تو حافظه موقت کامپیوتر ذخیره شده اند حدودا 100 کیلو بایت برای بازدید از سایت رد و بدل میشه)
حالا 500 کیلو ضربدر 1.5 میشه 750 تومان ... یعنی شما برای بازدید از یک سایت در دفعه اول چیزی حدودا 750 تومان باید بدید و این اصلا به صرفه نیست... و این به این معنا نیست که هزینه GPRS خیلی از مرحله پرته ... نه چون GPRS برای کارهای ضروری و خصوصا استفاده در سفر ها ست( درون شهر ی یا برون شهری) یا برای بازدید از سایتهای کم حجم که صرفا برای موبایل طراحی شده اند که متاسفانه تو ایران هنوز جا نیفتاده ...
بنابر این دوستانی که کارهای سنگین با GPRS دارن بهتره یه ADSL بگیرن با ماهی 13600 تومان بدون اشغالی خط تلفن و بدون هزینه خط تلفن با سرعت های بالا ( 30 تا 60 کیلو) و با خیال راحت در وب گشت و گذار و دانلود کنن ... :8:
یادم میاد چند ساله پیش 16000 تومان می دادم یک ماه اشتراک اینترنت می گرفتم اونم با سرعت Dial up حالا با گذشت چند سال که همه چیز گرون شده با همون پول و حتی کمتر میشه یک ماه اینترنت adsl گرفت ولی نمی دونم چرا خیلی ها از این امکانات استفاده نمی کنند و دنبال راههای پر دردسر دیگه میرن ....:41: نمی دونم..
علاج واقعه را قبل از وقوع انجام دهید ...
hessam123
01-09-2007, 15:24
این کار مارو که شاهین جان آخرم درست نکرد. اپراتورای دیگه هم که اصلا بر نمیدارن و باید با خط ثابت 2 ساعت پشت خط بمونیم و آهنگ گوش بدیم و آخرشم جواب نمیدن و باید قطع کنی و یه هزینه دیگم میره تو پاچت!
حالا اینا به کنار! مارو این وسط سرویس کردن! آخرم هیچی! هی کپی پست کن و اینو پست کن و شاهین جان فرم دادن پر کن و آخرشم هیچی!!!
حالا یه سوال دیگه!... این 20 شهریور کلا طرح ها تموم میشه؟!
به نظر شما طرح پاییزی هم وجود داره؟! ایرانسل بدون طرح به درد سطل آشغال میخوره!
ولی با طرح گوگولیه!(: البته فقط اعتباریش!!!
Ebrahim202003
01-09-2007, 15:46
اصلا بحث با شما فایده ای نداره...همتون وقتی کار خودتون راه میفته زود راضی میشین...
من فکر میکردم فقط A.J اینجوریه که کلی نامه نوشت و ... وقتی اهواز رسمی شد دیگه 1 پست هم نداد....نمیدونستم همه ایرانی ها اینجوریند.
این واقعیت بود که میگفتم وضع ایرانسل توی شیراز اینجوریه...شما چرا اینجوری به تب و تاب افتادید؟
قبلا میگفتم فقط آنتن دهیش کمه و هیچ مشکل دیگه ای نداره...جایی که آنتن بده کیفیت عالیه...ولی دیگه اونم نمیگم برای اینکه ایرانسل گند زد.
مخابرات الان کیفیتش عالیه...وضع اس ام اس و مکالمش هیچ مشکلی نداره...همه جا هم آنتن میده
من که در اولین فرصت میرم سراغ همراه اول....وقتی میخواستم بخرم همه میگفتن نخر....گوش نکردم...بیش از کل عمرم به خاطر ایرانسل مسخره شدم که هیچ وقت آنتن نمیده...لعنت به ایرانسل و اون تبلیغ های دروغین "پوشش پرشتاب "ش...:45:
من برم یه کوزه بخرم...
آقا جون شما آخرسر هم خودتو مي كشي هم ما رو
باباجون برو فعلا يه همراه اول بخر ، هر موقع ايرانسل تو شيراز راه افتاد اونوقت برو ايرانسل بخر
اگه هم مي خواي زياد تو پاچت نره يه اعتباريشو بگير ، چرا انقدر خودشو اذيت مي كني و اينجارو هم منفجر كردي
ايرانسل حالا حالا ها با دولت كار داره يا دولت با ايرانسل كار داره
New World
01-09-2007, 16:08
ارهای سنگین با Gprs دارن بهتره یه Adsl بگیرن با ماهی 13600 تومان بدون اشغالی خط تلفن و بدون هزینه خط تلفن با سرعت های بالا ( 30 تا 60 کیلو) و با خیال راحت در وب گشت و گذار و دانلود کنن ...
كجا با 13 تومن ميدن ؟
آقا جون شما آخرسر هم خودتو مي كشي هم ما رو
باباجون برو فعلا يه همراه اول بخر ، هر موقع ايرانسل تو شيراز راه افتاد اونوقت برو ايرانسل بخر
اگه هم مي خواي زياد تو پاچت نره يه اعتباريشو بگير ، چرا انقدر خودشو اذيت مي كني و اينجارو هم منفجر كردي
ايرانسل حالا حالا ها با دولت كار داره يا دولت با ايرانسل كار داره
آقا اين ديوانه كرده ما رو. بابا جان نميخواي ما بچه هاي فروم يه پولي مي ذاريم رو هم اين سيمكارتتو ميخريم ببينيم ديگه چي ميگي.
بعد تو برو بچسب به همون همراه اولت ببينم اون چه گلي به سرت ميزنه. ببينم برا اونم يه بحث تازه را ميندازي يا نه. ول كن ديگه. اه...
mehdi_vsgh
01-09-2007, 16:19
وي از تدوين و ابلاغ آئيننامه ويژه MMS با استفاده از راهكارهاي ذكر شده توسط سازمان تنظيم مقررات حداكثر تا يك ماه آينده خبرداد.
دیدین گفتم که باور نکنینی این حرفاراو
BIKHIAL_ALL_75
01-09-2007, 16:43
برخی از دوستان معمولا از GPRS برای کارهای سنگین و دانلودهای زیاد استفاده می کنند که در همون لحظه از حسابشون چیزی کم نمیشه ولی بعدا مبالغ بالا براشون میاد و این خیلی خطرناکه حسن :18:
اولا مطمئن شوید تو هر طرحی هستید حتما حتما GPRS شما رایگان باشد و تا مطمئن نشدید از آن استفاده نکنید
در ثانی اگر بنا به دلایلی از GPRS استفاده کردید و دیدید از حسابتان چیزی کم نمی شه با خیال راحت ادامه ندید مثل اینکه GPRS طوریه که بعدا حساب رو بالانس می کنه و یه دفعه با یه صورتحساب سنگین رو به رو می شین :18:
کلا GPRS برای کارهای فوری و سبک طراحی شده اما خیلی ها این نکته را مد نظر قرار نمی دن. بطور کلی اگه GPRS مجانی نباشه هزینه اون خیلی خیلی زیادتر از هر نوع کانکشن دیگه اینترنتیه
من خط ایرنسلم اعتباریه,من طرح قرمز رو انتخاب کردم!
gprs ام هم مجانی شد,تا حالا یه 100 ساعتی هم باهاش کار کردم
هیچ هزینه ای هم ازم کم نشده,حالا شما میگین احتمال داره هزینه ی زیادی واسم بیاد؟؟؟
آخه چه جوری ممکنه در صورتی که خط من اعتباریه؟
TheMohammad
01-09-2007, 16:58
من فقط عید که GPRS تازه افتتاح شده بود و مجانی بود از GPRS استفاده کردم:5:. مثلا خیلی ها طرح طلایی رو بخاطر رایگان بودن GPRS انتخاب کردن در صورتی که با همون پول میشه یک ماه اینترنت ADSL گرفت که هم سرعتش بالاتره و هم امکان قطع شدن آن بسیار کمتره تازه برای استفاده از GPRS باید آنتن فول باشه و مکافاتهای دیگه ای که برای وصل شدن داره...:31:
بنابراین خواهش می کنم بی ملاحظه از GPRS استفاده نکنید. مثلا یه سایت متوسط که عکس و چند تا لوگوی متحرک داره حدودا 500 کیلو بایت حجم داره (البته این برای بار اول بازدید از سایته و دفعات بعدی چون عکس ها و انیمیشن ها تو حافظه موقت کامپیوتر ذخیره شده اند حدودا 100 کیلو بایت برای بازدید از سایت رد و بدل میشه)
حالا 500 کیلو ضربدر 1.5 میشه 750 تومان ... یعنی شما برای بازدید از یک سایت در دفعه اول چیزی حدودا 750 تومان باید بدید و این اصلا به صرفه نیست... و این به این معنا نیست که هزینه GPRS خیلی از مرحله پرته ... نه چون GPRS برای کارهای ضروری و خصوصا استفاده در سفر ها ست( درون شهر ی یا برون شهری) یا برای بازدید از سایتهای کم حجم که صرفا برای موبایل طراحی شده اند که متاسفانه تو ایران هنوز جا نیفتاده ...
بنابر این دوستانی که کارهای سنگین با GPRS دارن بهتره یه ADSL بگیرن با ماهی 13600 تومان بدون اشغالی خط تلفن و بدون هزینه خط تلفن با سرعت های بالا ( 30 تا 60 کیلو) و با خیال راحت در وب گشت و گذار و دانلود کنن ... :8:
یادم میاد چند ساله پیش 16000 تومان می دادم یک ماه اشتراک اینترنت می گرفتم اونم با سرعت Dial up حالا با گذشت چند سال که همه چیز گرون شده با همون پول و حتی کمتر میشه یک ماه اینترنت adsl گرفت ولی نمی دونم چرا خیلی ها از این امکانات استفاده نمی کنند و دنبال راههای پر دردسر دیگه میرن ....:41: نمی دونم..
من دارم از طرح طلایی استفاده میکنم، فقط به خاطر اینترنت، الان بیشتر از دو ساله که منتظر ADSL هستم، ولی الان تو خیلی از شهرها راه افتاده ولی توی بعضی از قسمت های تهران هنوز که هنوزه ADSL نیستش
در ضمن کجا 13600 اینترنت adsl بدون محدودیت دانلود میده ؟
Clickrast
01-09-2007, 17:20
سلام ، يك خبر فوري ؛
من مسافرت بودم الان كه اومدم خونه ايرانسل خط ميده (بهارستان اصفهان فاز2) البته مطلوب نيست ! ولي خط ميده
mehdi_vsgh
01-09-2007, 18:38
سلام ، يك خبر فوري ؛
من مسافرت بودم الان كه اومدم خونه ايرانسل خط ميده (بهارستان اصفهان فاز2) البته مطلوب نيست ! ولي خط ميده
مگه قبلا نمیداد؟
Clickrast
01-09-2007, 18:51
مگه قبلا نمیداد؟
اگه خط ميداد كه من الان اينقدر جو گير نشده بودم كه ! :دي :31:
b8308443
01-09-2007, 19:23
اگه خط ميداد كه من الان اينقدر جو گير نشده بودم كه ! :دي :31:
جدی خط می ده؟
من فاز یک هستم... خ شمشاد...
صفر صفرم...
خیلی بده این جوری...
اما اگه اونجا نمی داده و الان داره می ده پس یه خبرایی هست...
Clickrast
01-09-2007, 19:31
من كنار كتابخانه فرزانگان هستم ! اونجا هم نميداد ! الان خط ميده
MTNIrancell
01-09-2007, 22:35
سلام
می دونم از دستم شاکی هستی ولی باور کن توی 30 روزه گذشته من 15 روز مرخصی بودم.
الان هم بعد از 5 روز نشستم پشت سیستم.
از شما چه پنهان که همتون مثل داداش من هستید ولی 1 سال پیش با موتور شاخ به شاخ با سرعت حدود 60 تا روی خط وسط خوردم به یه موتوری دیگه که الان سمت راست صورتم پر از پلاتین است و اون طرف هم دستش یه کم ضرب خورد.
خلاصه اون یارو 5 ساعت توی بیمارستان بود و رفت خونه ولی من 42 روز توی بیمارستان بودم.
دست آخر هم افسر کروکی من رو مقصر شناخت.
از همه بدتر رفته یه نامه از پزشک قانونی آورده که دستش شکسته و نقصه عضو شده.
27/6 هم دادگاه دارم و باید 7 ملیون دیه بدم. من هم که ندارم.
خلاصه بگم الان هر روز که به 27/6 نزدیک می شم اعصابم میریزه بهم.
همه چی داره از دست میره.
ولی مشکل سیم کارتت رو برات حل می کنم.
ولی وجداناً از شما میل نگرفتم.
MTNIrancell
01-09-2007, 23:02
آقا شاهین اگه نمیتونید پیگیری کنید من یه بسته ی بازگشت بگیرم تا سیم کارتم مسدود نشده!!!
دمت گرم آقا شاهین خوب کار مارو راه انداختی!!!!!!!!!!!
دوستان کسی از آقا شاهین خبری نداره یک ایمیلی حدود یک هفته ای بهش زدم ولی جوابی نمیده طفلک حتما خیلی براش کار و سفارش
رسیده خسته شده .
از 577 تا 593 رو خواندم و از همه بیشتر شرمنده Dr.Dolfin شدم.
من قبل از اینکه برم زندان:10: یا سیم کارت تو رو راه می اندازم یا یه بسته بازگشت برات می خرم و می فرستم.
این کار مارو که شاهین جان آخرم درست نکرد. اپراتورای دیگه هم که اصلا بر نمیدارن و باید با خط ثابت 2 ساعت پشت خط بمونیم و آهنگ گوش بدیم و آخرشم جواب نمیدن و باید قطع کنی و یه هزینه دیگم میره تو پاچت!
حالا اینا به کنار! مارو این وسط سرویس کردن! آخرم هیچی! هی کپی پست کن و اینو پست کن و شاهین جان فرم دادن پر کن و آخرشم هیچی!!!
حالا یه سوال دیگه!... این 20 شهریور کلا طرح ها تموم میشه؟!
به نظر شما طرح پاییزی هم وجود داره؟! ایرانسل بدون طرح به درد سطل آشغال میخوره!
ولی با طرح گوگولیه!(: البته فقط اعتباریش!!!
شما مگه برای انجام ثبت نام میل نزده بودی؟
اگه همام هستی به خدا ثبت نامت انجام شده و اون صفحه هایی که برات Print Screen کردم و در جواب میل برات فرستادم مدرکی بود تا از تکمیل ثبت نامت آگاه بشی.
اون کپی شناسنامه رو هم نمی خواهد ارسال کنی. به هیچ درد نمی خوره مگر برای تغییر مالکیت.
MTNIrancell
01-09-2007, 23:05
از امروز هر درخواستی دارید میل کنید تا انجام بدم.
فقط یه درخواست هست که نمی شه انجام بدم اون هم فعال کردن Who Called چون فقط از طریق تلفن گویا قابل انجامه.
یا علی
MTNIrancell
01-09-2007, 23:11
با سلام
آدرس و شمارت رو برام میل کن خودم برات درست می کنم.
کد پستی 10 رقمی یادت نره
با سلام خدمت عزيزان
در مورد انتن این رو مد نظر بگیرید آنتن های TCI با زاویه 10 درجه نصب شده اند و این امر باعث می شه که برد کمی داشته باشند ولی از کیفیت بالاتر یبرخوردار باشند. این نوع زاویه آنتن کاذب به شما نمی ده. شاید بارها دیده باشید که با 2 یا 3 تا از خانه های آنتن گوشی (برای TCI) به راحتی تماس برقرار میشه اما برای ایرانسل چنین نیست.
آنتن های ایرانسل با 0 درجه زاویه نصب می شوند و برد بسار بالائی دارند اما آنتن از نصف که کمتر بشه انگار اصلاً آنتن نداری.
و این یعنی آنتن کاذب.
در مورد انتن این رو مد نظر بگیرید آنتن های TCI با زاویه 10 درجه نصب شده اند و این امر باعث می شه که برد کمی داشته باشند ولی از کیفیت بالاتر یبرخوردار باشند. این نوع زاویه آنتن کاذب به شما نمی ده. شاید بارها دیده باشید که با 2 یا 3 تا از خانه های آنتن گوشی (برای TCI) به راحتی تماس برقرار میشه اما برای ایرانسل چنین نیست.
آنتن های ایرانسل با 0 درجه زاویه نصب می شوند و برد بسار بالائی دارند اما آنتن از نصف که کمتر بشه انگار اصلاً آنتن نداری.
و این یعنی آنتن کاذب.
چه جالب .
مرسی
New World
01-09-2007, 23:51
آقا من يه ماهيه از ecare نمتونم صورتحساب بگيرم. چيكار بايد بكنم. ضمنا اين سرويس who called يا voice هيچكدوم عملا كار نميكنه.چرا؟
gigili1567
02-09-2007, 00:08
و این یعنی آنتن کاذب.
شما بهتر میدونید، ولی تجربه ای که من داشتم دقیقا عکس این مطلب بود. من تو سمنان با یک خط آنتن (ایرانسل) بدون مشکل تماس میگرفتم. اما زمانی که همراه اول (اون قدیما هنوز اسم نداشت) داشتم گاهی اوقات حتی با 3 تا آنتن هم نمیشد تماس گرفت. البته تو تهران با ایرانسل هم همین مشکل رو دارم.
b8308443
02-09-2007, 00:37
من كنار كتابخانه فرزانگان هستم ! اونجا هم نميداد ! الان خط ميده
آنتن دادنش کاذبه یا این که نه درست آنتن می ده؟
راستی شماها بهارستانی ها خبر ندارین کی این طرفا می خواد درست آنتن بده؟؟؟:19:
gigili1567
02-09-2007, 01:07
ظاهرا تا آخر تابستون....
gigili1567
02-09-2007, 01:07
کلی Bts قراره وارد شبکه بشه
arman4459
02-09-2007, 01:12
این شهر اصفهان چرا انقدر دچار کلاف سردرگم شده.بیچاره اصفهانی ها عجب گره کوری افتاده تو این شهر
من الان سمنان هستم این شهر 4 ماه دیرتر از موعد راه افتاد ولی خداییش هیچ مشکلی توش نیست. اونم تنها با
4 تا انتن در صورتی که همراه اول با 20 تا انتن.
من کمتر شهری رو دیدم مثل اصفهان اینهمه دچار مشکل باشه.هم شهرداری هم ایرانسل خیلی شورش رو در اوردن
من برم یه کوزه بخرم...
من ایرانسلا فقط برای mms و GPRS می خواستم.بعدشم که sms به درد خور شد. من نمگیم ایرانسل خیلی ایده آله ولی من از TCI تنها آنتن دهیش که بیشتره را به ایرانسل ترجیح میدم.سرعت ارسال sms ایرانسل بیشتر از 4 برابر tci هست و خیلی محاسن دیگه.در ضمن شما اگه بخوای از حالا که این قدر صبرت کم باشه می خوای آینده چیکار کنی؟فکرم نمی کنم مساله موبایل خیلی برا شما حیاتی باشه شما خیلی هارا در نظر بگیر که واقعا کارشون با موبایل می چرخه که چه لطمه ای دیدن.پس بی خیال این قدر حرص نخور دو روز دنیا ارزش نداره.تو مملکت ما این موردا خیلی زیاده که فقط باید چشمارا بست.:46:
سلام ، يك خبر فوري ؛
ایول مبارکه :46:
سلام
از شما چه پنهان که همتون مثل داداش من هستید ولی 1 سال پیش با موتور شاخ به شاخ با سرعت حدود 60 تا روی خط وسط خوردم به یه موتوری دیگه که الان سمت راست صورتم پر از پلاتین است و اون طرف هم دستش یه کم ضرب خورد.
خلاصه اون یارو 5 ساعت توی بیمارستان بود و رفت خونه ولی من 42 روز توی بیمارستان بودم.
همه چی داره از دست میره.
ای بابا.شاهین جان دعا ما پشت سرته:46:
آدرس و شمارت رو برام میل کن خودم برات درست می کنم.
کد پستی 10 رقمی یادت نره
و این یعنی آنتن کاذب.
پس برا همینه این قدر کاهش آنتن داره ! البته به منم ثابت شده دو خط ایرانسل شرف داره به دو خط tci !!
gigili1567
02-09-2007, 01:24
سمنان 7 تا آنتن داره....
b8308443
02-09-2007, 02:06
ظاهرا تا آخر تابستون....
ای کاش واقعا این طور باشه...
این شهر اصفهان چرا انقدر دچار کلاف سردرگم شده.بیچاره اصفهانی ها عجب گره کوری افتاده تو این شهر
من الان سمنان هستم این شهر 4 ماه دیرتر از موعد راه افتاد ولی خداییش هیچ مشکلی توش نیست. اونم تنها با
4 تا انتن در صورتی که همراه اول با 20 تا انتن.
من کمتر شهری رو دیدم مثل اصفهان اینهمه دچار مشکل باشه.هم شهرداری هم ایرانسل خیلی شورش رو در اوردن
آره دیگه ما بدبخت ها افتادیم گیر یه مشت آدم بی فرهنگ که کارها افتاده دستشون...
ایرانسل هم که...
کلی Bts قراره وارد شبکه بشه
ایشالاه که واقعا همین طور باشه...
matrix10
02-09-2007, 08:48
سلام
همه چی داره از دست میره.
آقاي شاهين عزيز جدا خيلي ناراحت شدم و دقيقا دركت مي كنم كه چي ميگي. چون خودم هم با موتور تصادف كردم و ران پام 4 تكه شد و هنوز هم توي پام پلاتين هستش. 2 سال با دادگاه و ديوان عالي كشور درگيري داشتم. نامرد ميخواست منو مقصر كنه كه شكر خدا مقصر شناخته شد.
انشاالله مشكل شما هم حل بشه.
راستي آقا شاهين مشكل كارت هديه ما حل نشدها! هنوز منتظرم كه بياد ولي فرموديد كه 20 روزه ديگه (بعد از تكميل فرم توسط جنابعالي) هنوز بدستم نرسيده از زمان مقرر هم گذشته. دستم از همه جا كوتاه شده ، قربونت ببين قضيه چيه و در چه مرحله اي قرار گرفته. ممنون.
amin a.^2
02-09-2007, 10:49
سلام
میگم دوستان چجوری میشه از gps ایرانسل استفاده کرد؟
راستی شما همتون gprs و mms دارید ؟!؟!!!!
از منکه هنوز هم فعال نشده!!!!
شما را به خدا جوابما بدین ها!!!!!!!!!
M Like Mother
02-09-2007, 11:56
سلام
میگم دوستان چجوری میشه از gps ایرانسل استفاده کرد؟
راستی شما همتون gprs و mms دارید ؟!؟!!!!
از منکه هنوز هم فعال نشده!!!!
شما را به خدا جوابما بدین ها!!!!!!!!!
gprs تو اکثر جاهایی که ایرانسل آنتن داره فعاله. برای اطمینان می تونی تو سایت ایرانسل مناطق تحت پوشش رو نگاه کنی ببینی تو شهر شما gprs راه اندازی شده یا نه.... اینم لینکش
مرحله بعدی اینکه گوشیت رو برای gprs تنظیم کنی .... بهترین کار اینکه مدل گوشیت رو به شماره 2225 اس ام اس کنی ( مثلا nokia 6270) تا تنظیماتش برات ارسال بشه . وقتی تنظیمات ارسال شد که معمولا بلافاصله اینکار انجام می شود باید آنرا SAVE کنی ....
شما هم با گوشیت می تونی تو اینترنت بری ( که البته بستگی زیادی به مدل گوشیت داره که چقدر توانایی نشان دادن صفحات وب رو داشته باشه) هم می تونی گوشیت رو به کامپیوتر وصل کنی و با استفاده از نرم افزار گوشیت به اینترنت کانکت بشی و با اینترنت اکسپلورر یا مرورگر دیگری وارد اینترنت بشی. ساخت یک کانکشن برای کامپیوتر بسته به مدل گوشیت فرق می کنه بهتره مدل گوشیت رو بگی تا بچه هایی که به اون مدل وارد ترند راهنماییت کنند
اما MMS هم قبلنا که یادش به خیر باشه وصل بود اما حدود 3 ماهی که به دستور سازمان تنظیم مقررات رادیویی قطع شده تا آیین نامه اون تدوین بشه شاید تا یه ماه دیگه وصل بشه وقتی وصل شد می تونی به شماره 140 ( برای اعتباری ) یا 130 ( برای دائمی) زنگ بزنی و مراحلی که به صورت گویا گفته می شود دنبال کنی تا تنظیمات MMS برات اسال بشه .. متاسفانه الان کدش دقیقا یادم نیست وگرنه می تونی بجای زنگ زدن کدش رو بزنی بچه هایی که کد رو یادشونه لطفا کمک کنن
MTNIrancell
02-09-2007, 12:24
شما بهتر میدونید، ولی تجربه ای که من داشتم دقیقا عکس این مطلب بود. من تو سمنان با یک خط آنتن (ایرانسل) بدون مشکل تماس میگرفتم. اما زمانی که همراه اول (اون قدیما هنوز اسم نداشت) داشتم گاهی اوقات حتی با 3 تا آنتن هم نمیشد تماس گرفت. البته تو تهران با ایرانسل هم همین مشکل رو دارم.
دلیلش اینه که از آنتن های مخابرات افراد بیشتری تغزیع می شوند.
اگه ایرانسل با همین تعداد آنتن بخواهد ادامه و مشترکینش زیاد بشه با آنتن پر هم دیگه تماس گرفتن تعطیل میشه.
راستي آقا شاهين مشكل كارت هديه ما حل نشدها! هنوز منتظرم كه بياد ولي فرموديد كه 20 روزه ديگه (بعد از تكميل فرم توسط جنابعالي) هنوز بدستم نرسيده از زمان مقرر هم گذشته. دستم از همه جا كوتاه شده ، قربونت ببين قضيه چيه و در چه مرحله اي قرار گرفته. ممنون.
شمارت رو میل کن.
MTNIrancell
02-09-2007, 12:28
با سلام
مشترکینی که سیم کارت جایزه شان به دلیل ادرس اشتباه از پست به شرکت برگشت خورده است می توانند در ساعت ادرای ( 8:00 الی 16:00 ) به غیر از روزهای تعطیل و پنجشنبه جمعه ها ، از خط ایرانسل با شماره 169 تماس بگیرند و ادرس خود را برای ارسال مجدد ، تصحیح کنند .
گروه CR برای این مشترکین SMS ی را با مضمون زیر ارسال کرده است ، لطفا توجه داشته باشید ، اگر این مشترکین)مشترکینی که این SMS را دریافت کرده اند )با شما تماس گرفتند ، حتما به انها یاد داوری کنید تا با دردست داشتن کدپستی 10 رقمی صحیح خود، با شماره 169 تماس بگیرند .
متن SMS به این صورت است :
مشترک گرامی جهت دریافت سیم کارت هدیه ، از خط ایرانسل ( در ساعت اداری) با 169 تماس بگیرید و ادرس خود را تصحیح نمایید .
Moshtarake gerami, jahate daryafte SIM Karte hediye, az khate Irancell (dar saate edari) ba 169 tamas gerefte va adrese khod ra tashih namaeed
MTNIrancell
02-09-2007, 12:38
فرصت شرکت در قرعه کشی بزرگ ایرانسل به مناسبت نیمه شعبان تا 26 شهریور 1386 تمدید شد، بدین ترتیب این قرعه کشی در تاریخ 31 شهریورماه 1386 برگزار می شود.
Please note that MTN Irancell’s 15th of Sha’ban promotion is extended to 17th September 2007, so this lucky draw will be held on 22nd September 2007.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%D9%87%20%DA%A9%D8%B4%DB%8C%20%D9%86%DB%8C%D9%85% D9%87%20%D8%B4%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D9%86.jpg
همه چی داره از دست میره..
شاهین جان خیلی ناراحت شدم بابت این قضیه من میدونم چی میکشی منم خودم با این مسائل آشنا هستم ،توی این بیدادگاها آدم از زندگی کردن پشیمون میشه . چه شاکی چه متهم ، خیلیها هم فقط دهن باز کردن یک خراشی بهشون زده بشه تا دندون طمع تیز کنن ارث پدرشون رو از آدم بگیرن .بهرحال آرزو میکنم دندان طمع این آقا بشکنه ویک جوانی خوبی مثل شمارو در این موقعیت آزار نده ومشکل شما حل بشه
به امیدخدا مشکلت حل میشه
:10:
jackhammer
02-09-2007, 13:28
من ایرانسلا فقط برای mms و GPRS می خواستم.بعدشم که sms به درد خور شد. من نمگیم ایرانسل خیلی ایده آله ولی من از TCI تنها آنتن دهیش که بیشتره را به ایرانسل ترجیح میدم.سرعت ارسال sms ایرانسل بیشتر از 4 برابر tci هست و خیلی محاسن دیگه.در ضمن شما اگه بخوای از حالا که این قدر صبرت کم باشه می خوای آینده چیکار کنی؟فکرم نمی کنم مساله موبایل خیلی برا شما حیاتی باشه شما خیلی هارا در نظر بگیر که واقعا کارشون با موبایل می چرخه که چه لطمه ای دیدن.پس بی خیال این قدر حرص نخور دو روز دنیا ارزش نداره.تو مملکت ما این موردا خیلی زیاده که فقط باید چشمارا بست.:46:
tci !!
tci توی شیراز در حال حاضر آنتن دهیش عالیه اس ام اس ها خیلی سریع میرسه و کیفیت مکالمشم خوبه...ولی ایرانسل حتی توی مناطق تحت پوشش اگه یکی بهم زنگ بزنه وصل میشه به پیامگیر و برای من میزنه تماس دریافت نشده و ... و اس ام اس ها بهم نمیرسه...
موبایل شاید برای شما اسباب بازی باشه ولی من بهش نیاز داشتم که خریدم و وقت و پول و حوصله هم ندارم که دم ساعت برم سیم کارت عوض کنم.
من برای همین دو روز دنیا زندگی میکنم...که ماشالله ایرانسل ر** توی این دو روز.
مشکل شما هم همینه که چشمهاتونو روی همه چی میبندین و هر کی هر کلاهی بخواد سرتون میذاره.
matrix10
02-09-2007, 14:21
شمارت رو میل کن.
آقا شاهين عزيز.
شماره ام را برات فرستادم.
منتظرم.:20:
M Like Mother
02-09-2007, 16:26
اون ADSL ی که من گفتم 13600 تومانه خیلی جاها دارند ولی پهنای باندش 2 گیگا بایته :5:... برای هر 5 گیگا بایت پهنای باند هم باید 5300 تومان بدی ... ولی با این محدودیت پهنای باند باز هم خیلی کارآیی داره ... ضمن اینکه اکثر شرکت ها ساعت های بامداد رو پهنای باند مجانی می دن ... مثلا این شرکتی که من ازش اکانت گرفتم 3 تا 7 صبح پهنای باند رایگانه یعنی به اون 2 گیگا بایت کاری نداره ... بعضی شرکت ها هم شنیدم 3 تا 10 صبح پهنای باند رایگان می دن ... تو همین پهنای باند رایگان حدود 300 مگابایت میشه دانلود کرد...:8:
خوب .... تو مطلب بالا که هیچی در مورد ایرانسل نبود ... ترسیدم دعوام کنید :47:که اینجا فروم ADSL نیست! ... ایرانسله؟ واسه همین هم یه مطلب شاید برای بعضی ها تکراری در مورد ایرانسل بگم .... تا اونایی که تازه واردن با خدمات ایرانسل بیشتر آشنا بشن ... :46:
فهرست طلایی ایرانسل ( با انتخاب شماره طلایی اشتباه نگیرید)
این امکانی هست که ایرانسل در اختیار فقط سیم کارت های دائمی قرار داده است ( فقط سیم کارت های دائمی )
شما می توانید 5 شماره ایرانسل رو ( چه دائمی چه اعتباری ) به سیستم معرفی کنید . در اینصورت هزینه تماس با شماره های فهرست طلایی شامل 10 درصد تخفیف خواهند شد در حال حاضر تماس از ایرانسل به ایرانسل ( در طرح ثانیه ای) دقیقه ای 50 تومانه ( بدون در نظر گرفته طرح های تشویقی ) که اگر از سیستم فهرست طلایی استفاده کنید 10 درصد تخفیف شامل حال شما می شود یعنی حدودا دقیقه ای 45 تومان برای تماس با شماره های ایرانسلی که در فهرست طلایی قرار داده اید می پردازید ... برای هر شماره که به فهرست طلایی اضافه می کنید 400 تومان هزینه روی قبضتان خواهد آمد ... این 400 تومان فقط یکبار از شما دریافت می شود و تا زمانی که نخواهید این شماره را به شماره دیگری تغییر دهید هزینه ی دیگری از شما دریافت نمی شود ...
برای فعال سازی این سیستم ( فقط برای دائمی ها ) با شماره 130 تماس بگیرید و وارد منوی فهرست طلایی شوید و مراحل را برای وارد کردن شماره های دلخواه پیگیری نمایید. :33:
tci توی شیراز در حال حاضر آنتن دهیش عالیه اس ام اس ها خیلی سریع میرسه و کیفیت مکالمشم خوبه...ولی ایرانسل حتی توی مناطق تحت پوشش اگه یکی بهم زنگ بزنه وصل میشه به پیامگیر و برای من میزنه تماس دریافت نشده و ... و اس ام اس ها بهم نمیرسه...
موبایل شاید برای شما اسباب بازی باشه ولی من بهش نیاز داشتم که خریدم و وقت و پول و حوصله هم ندارم که دم ساعت برم سیم کارت عوض کنم.
مشکل شما هم همینه که چشمهاتونو روی همه چی میبندین و هر کی هر کلاهی بخواد سرتون میذاره.
من نمیدونم چرا یه پسر 15-16 ساله نه وقت داره نه حوصله ! در ضمن اگه سر ما کلا رفته فکر کنم سر شما بیشتر رفته !!! بعدشم می تونی موبایلتا خاموش کنی که دو روز زندگیت به فنا نره ! طرزر فکر آدمایی مثل شماست که پیشرفت تکنولوژیا اسباب بازی می نامند !
شما که این قدر دشمن ایرانسلی بهتره دیگه نیای توی این فروم چون به اندازه دیگه به بچه های این فروم توهین کردی. همه با شما ملایم و با احترام حرف می زنند اما شما از همه طلبکاری داری اعصاب همه را میریزی به هم !!
Clickrast
02-09-2007, 16:55
من نمي فهمم سيم كارت رايگان ايرانسل كلاهبرداري يا 1 ميليون سيم كارت كه ملت از تي سي آي مي گرفتن ! :11:
عزيزم صبر كن مگه الكي كل ايران رو تو 1 سال پوشش دادن؟ اگه منم 13 سال وقت داشتم خاورميانه رو هم پوشش داده بودم تا الان ! كار شاقي نيست با گذشت زمان
jackhammer
02-09-2007, 18:31
من نمیدونم چرا یه پسر 15-16 ساله نه وقت داره نه حوصله ! در ضمن اگه سر ما کلا رفته فکر کنم سر شما بیشتر رفته !!! بعدشم می تونی موبایلتا خاموش کنی که دو روز زندگیت به فنا نره ! طرزر فکر آدمایی مثل شماست که پیشرفت تکنولوژیا اسباب بازی می نامند !
شما که این قدر دشمن ایرانسلی بهتره دیگه نیای توی این فروم چون به اندازه دیگه به بچه های این فروم توهین کردی
من به کسی توهین نکردم...اگرم کردم اشتباه کردم و ازش معذرت میخوام.
یه سوال دارم از شما...شما وقتی 16 سالت بود هیچ کاری نداشتی؟اگه مجبور بودی شب تا صبح کلتو بکنی تو کتاب و وقتی 5 دقیقه وقت داشتی میومدی یه چند تا اس ام اس بزنی و میدیدی اس ام اسات نمیرسه حوصله هم نداشتی.پولشو هم که باید بدونی چرا ندارم...
"در ضمن اگه سر ما کلا رفته فکر کنم سر شما بیشتر رفته !!!"
عزیز منم همینو دارم میگم...ایرانسل توی اصفهان هنوزم رسما راه نیفتاده...
ولی ایرانسل توی شیراز رسما راه افتاده و وقتی ایرانسل میخواست توی شیراز راه بیفته در و دیوار شهر همش زرد بود...انواع تبلیغات..."اینقدر هدیه بگیرید...اینقدر مجانی برای عید...اینقدر تخفیف" و از همه مهمتر ..."توسعه پرشتاب شبکه ایرانسل...تا یه مدت دیگه پوشش کامل میشه..." و ... اینجوری بود تا اوایل تیر...از همه پول گرفتن و از وقتیم دفترش راه افتاد بود از در و دیوارش آدم میریخت!...الان که قشنگ پول مردم بیچاره رو گرفتن دیگه از تبلیغات صفحه ای روزنامه و ... خبری نیست...خیلی کمتر شده...حالا پول مردم مرکز شهرو گرفتن هیچی الان تبلیغاشو یه جاهایی زده به چه بزرگی که به جرعت میگم تا 10 کیلومتر اونطرفتر آنتن دهی نداره.
افزایش آنتن دهی؟!!!خودتون توی نقشه شیراز اون 2 تا نقطه آبی رو دیدید.حتی اونا رو هم برای تنوع زرد نکرده!!
من کسایی رو میشناسم که همزمان با من رفتن سیم کارت خریدن و آنتن نمیده و چون کسی ازشون نمیخره گذاشتنش توی کمدشون.
توی روزنامه ی امروز بخش نیازمندی ها رو گشتم....پایین تبلیغا هست مردم شمارشونو میدنا....نسبت ایرانسل به مخابرات صفر به صده!
من تکنولوژی رو اسباب بازی ننامیدم(فعلو داشتین؟!)...اتفاقا یکی از آرزو های من اینه که از 3G استفاده کنم.
من به اینکه روزی 10 تا سیم کارت عوض کنی و هر ماه ده نوع گوشی بخری میگم اسباب بازی شدن این وسایل.
من نمي فهمم سيم كارت رايگان ايرانسل كلاهبرداري يا 1 ميليون سيم كارت كه ملت از تي سي آي مي گرفتن ! :11:
عزيزم صبر كن مگه الكي كل ايران رو تو 1 سال پوشش دادن؟ اگه منم 13 سال وقت داشتم خاورميانه رو هم پوشش داده بودم تا الان ! كار شاقي نيست با گذشت زمان
من به این میگم کلاه برداری که به زور تبلیغات دروغ پول ملت رو بگیرن و حرفایی که باهاش پولتونو گرفتن رو به کلی فراموش کنند...دیگه وضعیت سرویس دهیش توی شیراز تعطیله.
من 8 ماه صبر کردم گفتم حالا تابستون درست میشه ولی نشد...حالا از اول مهر تا آخر خرداد هم میتونم دووم بیارم...ببینم...2 سال برای نصب 1 آنتن جدید کافیه؟
الانه که به من بگن "با بچه های فروم پول میزاریم برات همراه اول میخریم"
چرا شما علاقه دارید من بحثو تمومش کنم؟اگه ناراحتید شما پست های منو نخونید.
jackhammer
02-09-2007, 18:49
اینم وضعیت ایرانسل مشهد...
ايرانسل و وعدههاي وفا نشده در مشهد
۱۲:۴۶:۰۷ - ۸۶/۶/۹
ایرنا :
اایرنا - مروز ديگر همه ايرانيان اپراتور دوم تلفن همراه يا "ايرانسل" را ميشناسند.
كافي است يكي دو ساعت پاي تلويزيون بنشينيد، گشتي در خيابانهاي شهر بزنيد و يا روزنامهها را ورق بزنيد تا رنگ زرد تبليغات ايرانسل توجه شمارا جلب كند.
اپراتور دوم تلفن همراه از شيوههاي گوناگون تبليغات محيطي و رسانهاي براي گسترش نفوذ خود در بين ايرانيان بهره ميبرد كه يكي از اين شيوهها ارايه هديه به خريداران است.
از جمله اين هدايا و يا شايد مهمترين آنها ارايه سيمكارت هديه به ازاي خريد سيم كارت اعتباري از ايرانسل است.
ايرانسل با برگزاري جشنواره در شهرهاي مختلف و تبليغات فراوان مدعي است كه به ازاي خريد هر سيمكارت اعتباري يك سيمكارت اعتباري را فورا تحويل مشتري ميدهد.
اپراتور دوم تلفن همراه از ۲۱مرداد تا يك شهريورماه جشنواره خود را در مشهد با تبليغات گسترده در روزنامههاي محلي، سطح شهر و تلويزيون آغاز كرد اما با گذشت زمان برگزاري جشنواره، تماسهاي متعدد با خبرگزاري جمهوري اسلامي حكايت از آن داشت كه ايرانسل به وعدهها وفا نميكند.
تعداد زيادي از شهروندان مشهدي با ارايه سند و مدرك به ويژه در زمينه ارايه سيمكارت هديه، مدعي هستند كه قول ايرانسل عملي نشده است.
به گزارش ايرنا جمعي از شهروندان روز سهشنبه با مراجعه به مركز خدمات ايرانسل در خيابان احمدآباد مشهد نارضايتي خود را از عملكرد اپراتور دوم اينگونه بيان كردند.
فردي كه خود را قناعت پيشه معرفي كرد به خبرنگار ما گفت: در زمان برگزاري جشنواره ايرانسل در مشهد ثبت نام كردم و مداركم هم تكميل است و تاكنون دو بار در زمان جشنواره و امروز هم كه يك روز از جشنواره ميگذرد مراجعه كردهام ولي هنوز موفق به دريافت سيمكارت هديه نشدهام.
وي كه از برخورد نامناسب عوامل فروش اظهار نارضايتي ميكرد افزود: به خاطر دريافت همين سيمكارت هديه سفر كاريام به تهران را لغو كردم ولي امروز هم نتوانستم سيمكارت هديه را دريافت كنم.
او تاكيد كرد:با اين رفت و آمدها و اتلاف وقتي كه ايرانسل بر روي دست ما گذاشته، خريد اين سيمكارت از خريد سيمكارت دولتي گرانتر در ميآيد.
علي هاشمي شهروند ديگر نيز با بيان اين كه چند روز است همسرش پيگير دريافت سيمكارت هديه است و هر روز به روز بعد حواله داده ميشود افزود:
همسرم از بس كه آمد و رفت خسته شد و امروز من از اداره مرخصي گرفته و براي دريافت سيمكارت هديهام مراجعه كردهام كه هنوز موفق به دريافت آن نشدهام.
خانمي نيز كه خودش را معرفي نكرد مشابه همين قضيه را بيان كرد و گفت:
همسرم پس از چند روز مراجعه براي دريافت سيمكارت هديه خود بالاخره از كوره در رفت و با ايرانسليها دست به يقه شد اين بود كه امروز از ترس وقوع دعوا و براي پرهيز از درگيري، خودم مراجعه كردهام اما هيچكس پاسخگو نيست.
مراجعهكننده ديگري گفت: ايرانسل در يك كلام يعني تبليغ زياد و سرويس دهي ضعيف.
سيدرضا رضوي افزود: ايرانسل اصلا سرويس دهي مناسب و فعالي ندارد و ميتوان گفت به كسي پاسخگو نيست زيرا آنقدر پاسخگويي ايرانسل به مراجعانش طول ميكشد كه آدم گاهي به اين فكر ميافتد كه از خير سيمكارتش بگذرد.
وي گفت: يك بار پنج هزار تومان از كارت شارژ ۱۰هزار تومانيام كه تازه فعال شده بود با يك تماس چند ثانيهاي از بين رفت اما هر چه مراجعه كردم كسي پاسخ درستي نداد.
او افزود: براي دريافت پاسخ هرگونه سوالي از مركز خدمات اپراتور دوم تلفن همراه در مشهد، بايد ساعتها در صف بايستيد.
يكي از نمايندگان فروش سيم كارت ايرانسل در مشهد نيز ضمن ابراز تاسف از وضعيت فعلي با تاييد صحبتهاي حاضران گفت: پنج نفر از اقوام خود من در روزهاي برگزاري جشنواره، سيمكارت اعتباري خريدهاند ولي به جز يك نفرشان بقيه نتوانستهاند سيمكارت هديه خود را دريافت كنند.
وي كه خواست نامش ذكر شود افزود: تهيه اين گزارش توسط شما نيز دردي را دوا نميكند زيرا به گمان من خود ايرانسل ميداند كه چه ميكند.
او گفت: اين كار ايرانسل مثل كار آن هنرپيشه يا خوانندهاي است كه خودكشي ميكند يا اداي خودكشي را در ميآورد تا معروفتر شود.
نماينده ايرانسل در مشهد نيز با ابراز تاسف از اين وضعيت گفت: سعي ميكنيم همين امروز يا فردا يكي از نمايندگيهاي فروش را براي ارايه سيمكارت به كساني كه ايرانسل سيمكارتهاي هديهشان را نداده تعيين كنيم.
سعادتي افزود: كساني كه ايرانسل در مدت مقرر در جشنواره سيمكارتهاي هديه آنها را تحويل نداده ميتوانند با تاخير و از طريق پست مركزي مشهد اين سيمكارتها را دريافت كنند.
اين در حالي است كه در تبليغات ايرانسل در مشهد بر ارايه "سيمكات اعتباري هديه با تحويل فوري" تاكيد شده و بسياري از خريداران اينگونه سيمكارتها زمان برايشان اهميت خاصي دارد زيرا ميخواهند سيمكارتها را به طور مثال در زمان معين به كسي هديه دهند.
يك دانشگاهي نيز كه در صف طولاني مركز خدمات ايرانسل در مشهد حضور داشت گفت: خصوصي كردن، واگذاري امور و كم كردن حجم دولت سياست درستي است به شرط آن كه نظارت عاليه دولت محفوظ باشد تا مردم بدانند كه شكايت خود را در كجا مطرح و پيگيري كنند.ك/
TheMohammad
02-09-2007, 19:41
اینم وضعیت ایرانسل مشهد...
ايرانسل و وعدههاي وفا نشده در مشهد
۱۲:۴۶:۰۷ - ۸۶/۶/۹
ایرنا :
اایرنا - مروز ديگر همه ايرانيان اپراتور دوم تلفن همراه يا "ايرانسل" را ميشناسند.
كافي است يكي دو ساعت پاي تلويزيون بنشينيد، گشتي در خيابانهاي شهر بزنيد و يا روزنامهها را ورق بزنيد تا رنگ زرد تبليغات ايرانسل توجه شمارا جلب كند.
اپراتور دوم تلفن همراه از شيوههاي گوناگون تبليغات محيطي و رسانهاي براي گسترش نفوذ خود در بين ايرانيان بهره ميبرد كه يكي از اين شيوهها ارايه هديه به خريداران است.
از جمله اين هدايا و يا شايد مهمترين آنها ارايه سيمكارت هديه به ازاي خريد سيم كارت اعتباري از ايرانسل است.
ايرانسل با برگزاري جشنواره در شهرهاي مختلف و تبليغات فراوان مدعي است كه به ازاي خريد هر سيمكارت اعتباري يك سيمكارت اعتباري را فورا تحويل مشتري ميدهد.
اپراتور دوم تلفن همراه از ۲۱مرداد تا يك شهريورماه جشنواره خود را در مشهد با تبليغات گسترده در روزنامههاي محلي، سطح شهر و تلويزيون آغاز كرد اما با گذشت زمان برگزاري جشنواره، تماسهاي متعدد با خبرگزاري جمهوري اسلامي حكايت از آن داشت كه ايرانسل به وعدهها وفا نميكند.
تعداد زيادي از شهروندان مشهدي با ارايه سند و مدرك به ويژه در زمينه ارايه سيمكارت هديه، مدعي هستند كه قول ايرانسل عملي نشده است.
به گزارش ايرنا جمعي از شهروندان روز سهشنبه با مراجعه به مركز خدمات ايرانسل در خيابان احمدآباد مشهد نارضايتي خود را از عملكرد اپراتور دوم اينگونه بيان كردند.
فردي كه خود را قناعت پيشه معرفي كرد به خبرنگار ما گفت: در زمان برگزاري جشنواره ايرانسل در مشهد ثبت نام كردم و مداركم هم تكميل است و تاكنون دو بار در زمان جشنواره و امروز هم كه يك روز از جشنواره ميگذرد مراجعه كردهام ولي هنوز موفق به دريافت سيمكارت هديه نشدهام.
وي كه از برخورد نامناسب عوامل فروش اظهار نارضايتي ميكرد افزود: به خاطر دريافت همين سيمكارت هديه سفر كاريام به تهران را لغو كردم ولي امروز هم نتوانستم سيمكارت هديه را دريافت كنم.
او تاكيد كرد:با اين رفت و آمدها و اتلاف وقتي كه ايرانسل بر روي دست ما گذاشته، خريد اين سيمكارت از خريد سيمكارت دولتي گرانتر در ميآيد.
علي هاشمي شهروند ديگر نيز با بيان اين كه چند روز است همسرش پيگير دريافت سيمكارت هديه است و هر روز به روز بعد حواله داده ميشود افزود:
همسرم از بس كه آمد و رفت خسته شد و امروز من از اداره مرخصي گرفته و براي دريافت سيمكارت هديهام مراجعه كردهام كه هنوز موفق به دريافت آن نشدهام.
خانمي نيز كه خودش را معرفي نكرد مشابه همين قضيه را بيان كرد و گفت:
همسرم پس از چند روز مراجعه براي دريافت سيمكارت هديه خود بالاخره از كوره در رفت و با ايرانسليها دست به يقه شد اين بود كه امروز از ترس وقوع دعوا و براي پرهيز از درگيري، خودم مراجعه كردهام اما هيچكس پاسخگو نيست.
مراجعهكننده ديگري گفت: ايرانسل در يك كلام يعني تبليغ زياد و سرويس دهي ضعيف.
سيدرضا رضوي افزود: ايرانسل اصلا سرويس دهي مناسب و فعالي ندارد و ميتوان گفت به كسي پاسخگو نيست زيرا آنقدر پاسخگويي ايرانسل به مراجعانش طول ميكشد كه آدم گاهي به اين فكر ميافتد كه از خير سيمكارتش بگذرد.
وي گفت: يك بار پنج هزار تومان از كارت شارژ ۱۰هزار تومانيام كه تازه فعال شده بود با يك تماس چند ثانيهاي از بين رفت اما هر چه مراجعه كردم كسي پاسخ درستي نداد.
او افزود: براي دريافت پاسخ هرگونه سوالي از مركز خدمات اپراتور دوم تلفن همراه در مشهد، بايد ساعتها در صف بايستيد.
يكي از نمايندگان فروش سيم كارت ايرانسل در مشهد نيز ضمن ابراز تاسف از وضعيت فعلي با تاييد صحبتهاي حاضران گفت: پنج نفر از اقوام خود من در روزهاي برگزاري جشنواره، سيمكارت اعتباري خريدهاند ولي به جز يك نفرشان بقيه نتوانستهاند سيمكارت هديه خود را دريافت كنند.
وي كه خواست نامش ذكر شود افزود: تهيه اين گزارش توسط شما نيز دردي را دوا نميكند زيرا به گمان من خود ايرانسل ميداند كه چه ميكند.
او گفت: اين كار ايرانسل مثل كار آن هنرپيشه يا خوانندهاي است كه خودكشي ميكند يا اداي خودكشي را در ميآورد تا معروفتر شود.
نماينده ايرانسل در مشهد نيز با ابراز تاسف از اين وضعيت گفت: سعي ميكنيم همين امروز يا فردا يكي از نمايندگيهاي فروش را براي ارايه سيمكارت به كساني كه ايرانسل سيمكارتهاي هديهشان را نداده تعيين كنيم.
سعادتي افزود: كساني كه ايرانسل در مدت مقرر در جشنواره سيمكارتهاي هديه آنها را تحويل نداده ميتوانند با تاخير و از طريق پست مركزي مشهد اين سيمكارتها را دريافت كنند.
اين در حالي است كه در تبليغات ايرانسل در مشهد بر ارايه "سيمكات اعتباري هديه با تحويل فوري" تاكيد شده و بسياري از خريداران اينگونه سيمكارتها زمان برايشان اهميت خاصي دارد زيرا ميخواهند سيمكارتها را به طور مثال در زمان معين به كسي هديه دهند.
يك دانشگاهي نيز كه در صف طولاني مركز خدمات ايرانسل در مشهد حضور داشت گفت: خصوصي كردن، واگذاري امور و كم كردن حجم دولت سياست درستي است به شرط آن كه نظارت عاليه دولت محفوظ باشد تا مردم بدانند كه شكايت خود را در كجا مطرح و پيگيري كنند.ك/
نمیدونم میدونی یا نه، ولی مشهد یکی از شهرهایی که ایرانسل پوشش و کیفیت خیلی خوبی اونجا داره، اینایی که اینجا هم نوشتن در مورد سیم کارت هدیه هستش ونه مشکل شبکه
Maziar_69
02-09-2007, 21:16
سلام به برو بکس گل انجمن. :11:
ما یه 4 روزی رفتیم شمال در خدمتتون نبودیم. حالا رسیدم. جای همه خالی. :10:
اول از همه بگم که دم ایرانسل واقعا گرم. آبروی مارو شدیدا خرید. من که نوکرشم تا آخر.:27: این تی سی آی هم به معنای تمام گند زد. مخصوصا این 919 هاش که افتضاااااااحه. اصلا توصیه نمیکنم بخرین....:41:
حالا بررسی آنتن دهی هم کردم و اگه براتون مهمه بگین تا بنویسم.
و این رو هم در نظر داشته باشین که ایرانسل پوشش شبکه رو تعطیل نکرده و فقط سایتش به روز نیست. همین...
منبع من کاملا موثقه. کلی شهر تا 20 مرداد به شبکه اضافه شدن که اگه خواستین مینویسم براتون.
فعلا شدیدا خسته ام.:19: یه استراحت میکنم امری بود در خدمتیم. :10:
New World
02-09-2007, 21:19
نمیدونم میدونی یا نه، ولی مشهد یکی از شهرهایی که ایرانسل پوشش و کیفیت خیلی خوبی اونجا داره، اینایی که اینجا هم نوشتن در مورد سیم کارت هدیه هستش ونه مشکل شبکه
منم تو مشهدم. من تو يه روستا درس ميدم. تا همين پارسال به زور مي گرفت امسال تركونده!
منم 50 بار به اين آقا كه نميخوام بهش توهين كنم ولي مشخصه كه كم سن و ساله گفتم دست از سر ما بردار. آقا شما عاقلي ؟ راست ميگي؟ خيله خب ما رو ول كن. برو با اين درد عظيمت كه زندگيتو مختل كرده!!! بساز. يه سري هم به سايت همدردي بزن:
shahab-asemani
02-09-2007, 22:41
سلام دوستان
چطوري ميتونم طرح ابي رو رو سيم كارت اعتباري ايرانسل فعال كنم
مزاياي اين طرح چيه (خدمات)
ممنون
shahab-asemani
02-09-2007, 22:46
دوستان من تازه به جمع شما پيوستم
چجوري اين طرح ها رو فعال ميكنند چه كدي وارد كنم
ابي و طلايي
meshkiposh2200
02-09-2007, 23:47
اول از همه بگم که دم ایرانسل واقعا گرم. آبروی مارو شدیدا خرید. من که نوکرشم تا آخر.:27: این تی سی آی هم به معنای تمام گند زد. مخصوصا این 919 هاش که افتضاااااااحه. اصلا توصیه نمیکنم بخرین....:41:
و این رو هم در نظر داشته باشین که ایرانسل پوشش شبکه رو تعطیل نکرده و فقط سایتش به روز نیست. همین...
منبع من کاملا موثقه. کلی شهر تا 20 مرداد به شبکه اضافه شدن که اگه خواستین مینویسم براتون.
نتیجه ی بررسی انتن دهی را اگه بنویسی ممنون میشم
rozbeh85
03-09-2007, 00:09
سلام دوستان
ممنون
به صفحه زیر بروید، هم ویژگی ها رو نوشته و هم کد درخواست.
فقط یادت نره این طرح ها تا 19 شهریور اعتبار داره ها...
moderntalking123
03-09-2007, 00:18
سلام دوستان
ممنون
داداش خيلي زود به فكر افتادي ها! ميگم اقلاً يكم صبر ميكردي!
9 روز ديگه تموم ميشه! يك روزي هم طول ميكشه تا فعال شه! ميمونه 8 روز. :31:
خوبه ميتوني استفاده كني!:8:
nimamani
03-09-2007, 00:38
اگه بگي كجا ها رفتي كه خيلي خوبه
ولي من بهت اس ام اس ميدادم خيلي دير
دليوريش ميومد
راستي خوش گذشت؟
هر وقت خستگي در شد بزار با خبر شيم
نه شاهین جان تو تبریز بوقه کلیه خطوط ایرانسل اعم از دایمی و اعتباری 2تاییه با صدای کم.
ای کاش 2تایی باشه ولی صداش زیاد باشه.
خیلی باحاله به نظر من :10:
توی اهواز هم دوتایی با صدای کم میزنه
اامی شهرهای آینده رو از کجا میشه دید
تمام حرفهای M like Mother درست:40:
ولی ما چکار کنیم با این وضعیت مسخره پوشش شیراز:2:
الان 7 ماهه که مثلا رسمی شدیم ولی هر روز به جای بهتر شدن پسرفت هم داشتیم :41:
افرادی مثل من که از همون اولای آنتن دهی تو شیراز ایرانسل گرفتن این وسط له میشن:41:
شاید باورتون نشه که اینجا همه دیگه بیخیال ایرانسل شدن و دارن سیم اعتباری دولتی رو فقط به خاطر آنتن دهیش نه چیز دیگه حتی به 2 برابر قیمت میخرن:18:
ای کاش تو مدیرای ایرانسل هم کسی بود صدای ماها رو بشنوه
آخه بسه دیگه این طرح های مزخرف تشویقی:13:وقتی من اینجا موبایلم آنتن نمیده برم از کدوم طرح تشویقی یا کدوم مکالمه رایگان استفاده کنم؟ چقدر بد قولی ؟
من خودم از همون اول از طرفدارای پر و پا قرص ایرانسل بودم همین حالا هم هستم:11: ولی وقتیکه ایرانسل به فکر ما نیست و فراموش شدیم مجبور میشم برای رفع نیاز به سمت سیم دولتی برم
راه دیگه ای که ایرانسل برامون نذاشته که....
من توی شیراز حدود 10 تا 15 bts جدید ایرانسل رو دیدم که در حال آماده سازی بودن
حتی در شهرک بهشتی هم ایرانسل طی 1 هفته اخیر یک bts نصب کرده
مازی خان ما منتظریم.
MTNIrancell
03-09-2007, 01:25
داداش خيلي زود به فكر افتادي ها! ميگم اقلاً يكم صبر ميكردي!
9 روز ديگه تموم ميشه! يك روزي هم طول ميكشه تا فعال شه! ميمونه 8 روز. :31:
خوبه ميتوني استفاده كني!:8:
شما به این حرف ها گوش نکن.
شما تا پایان روز 20 شهریور فرصت داری طرح رو انخاب کنی و از زمان انتخاب تا حراکثر 30 روز از طرح استفاده کن.
راستی Jackhammer
می خوای خطت رو برات دوطرفه تا 6 ماه دیگه تعلیق کنم تا خیالت راحت بشه؟:27:
خیلی باحال میشه ها.:11:
اینجوری دیگه حداقل می دونی که اصلاً سیم کارت نداری:31:
BIKHIAL_ALL_75
03-09-2007, 03:24
شما تا پایان روز 20 شهریور فرصت داری طرح رو انخاب کنی و از زمان انتخاب تا حراکثر 30 روز از طرح استفاده کن.
راستی Jackhammer
می خوای خطت رو برات دوطرفه تا 6 ماه دیگه تعلیق کنم تا خیالت راحت بشه؟:27:
خیلی باحال میشه ها.:11:
اینجوری دیگه حداقل می دونی که اصلاً سیم کارت نداری:31:
مگه میتونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری ممکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
03-09-2007, 09:45
مگه میتونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوری ممکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ایشون اپراتور ایرانسل هستن
هر کاری ازشون بگی بر میاد.
بعد از این همه مدت متوجه نشدی؟
nimamani
03-09-2007, 09:59
.
.
آقا شاهين جدي ميگي يعني اگه ما ها كه از اول طرح رو انتخاب كرديم
الانم دوباره طرح را بزنيم تا 20 مهر ميتونيم استفاده كنيم
كسايي كه فقط يك بار طرح رو زدند و تا الان دارند و يك بار ازشون
پول كم شد :31: چي ؟
يكم توضيح بيشتر بدي ممنون ميشم
MTNIrancell
03-09-2007, 10:36
آقا شاهين جدي ميگي يعني اگه ما ها كه از اول طرح رو انتخاب كرديم
الانم دوباره طرح را بزنيم تا 20 مهر ميتونيم استفاده كنيم
كسايي كه فقط يك بار طرح رو زدند و تا الان دارند و يك بار ازشون
پول كم شد :31: چي ؟
يكم توضيح بيشتر بدي ممنون ميشم
اگه مشترک سیم کارت دائمی هستی می شه.
باید طرح رو یک بار انصراف بدی و 24 ساعت بعد که مطمئن شدی از طرح اومدی بیرون دوباره طرح رو انتخاب کنی.
برای اعتباری ها هم میشه ولی من توصیه نمی کنم.
چون باید طرح موجود رو کنسل کنی و پولش هم دیگه بر نمی گرده پس یه کم ضرر می کین.
بعدش می ری انتخاب می کنی و 2 بار برات ثبت می شه. دیگه بدتر.
کسانی که فقط یک بار طرح رو انتخاب کردن و تا حالا دارن حالش رو می برن هم از خوش شانسی شونه.
من روز اول طرح قرمز رو انتخاب کردم و تا حالا با همان 2500 تومان داره دکار می کنه.
روی مسائل مالی اعتباری هیچ کنترلی نیست.
پول اضافه بشه کم نمی شه و اگه هم الکی کم بشه دیگه برگشت نداره.
اما برای دائمی ها اگه هم بعد از 20 شهریور غیر فعال بشه باز حداقل پولی که دادی بهت بر می گرده.
تازه برای پاییز هم طرحهای بهتری شرکت در نظر خواهد گرفت. این رو مطمئن باشید.
Tehranshahr
03-09-2007, 10:48
با سلام خدمت آقا شاهین
3 تا سوال داشتم
1- شبکه ایرانسل Edge کلاس چند هست؟
2-پوشش شبکه منطقه بالای لشگرک تهران (مینی سیتی) رو قصد ندارند درست کنند!؟
3- شهرستان رودهن رو کی راه اندازی میکنند؟ بیچاره ما چندین هزار دانشجوی دانشگاه آزاد!:(
jackhammer
03-09-2007, 12:09
منم تو مشهدم. من تو يه روستا درس ميدم. تا همين پارسال به زور مي گرفت امسال تركونده!
منم 50 بار به اين آقا كه نميخوام بهش توهين كنم ولي مشخصه كه كم سن و ساله گفتم دست از سر ما بردار. آقا شما عاقلي ؟ راست ميگي؟ خيله خب ما رو ول كن. برو با اين درد عظيمت كه زندگيتو مختل كرده!!! بساز. يه سري هم به سايت همدردي بزن:
مگه من با شما کاری داشتم که دست از سرت وردارم؟شما فکر کن من اصلا توی این فروم نیستم.
A.J اون چند تا آنتنی رو که دیدی از ماهها پیش من چند تاشو دیدم که در حال آماده سازی بودن!
شاهین جان راستشو بخوای بسوزونیشم هیچ فرقی به حالم نمیکنه...
دیگه توی همون مناطق تحت پوششم بعضی اوقات آنتن دهی 3 از 5 میشه و بعدشم وصل میشه به شبکه مخابرات!!!!!
بعضی وقتها توی خیابون وسط شهر دارم راه میرم یه دفعه 10 تا مسج برام میاد که چند تاش مال 2 ساعت قبله!
یه چیز جالب براتون بگم از محبوبیت ایرانسل تو شیراز...
الان که داشتم میومدم خونه توی اوتوبوس نشسته بودم یه پیرمرد با احتمالا نوش که 12 -13 سالش بود پشت سرم نشسته بودن....پیرمرده گفت:حالا شما که میخوای گوشی به این خوبی بخری سیم کارتم خریدی؟ایرانسل نخریا...میگن اصلا بدرد نمیخوره... بچه هه گفت:آره میدونم سیم کارت از قبل دارم.................
به جان خودم عین حرفاشون بود....چشم ایرانسل روشن.
باید طرح رو یک بار انصراف بدی و 24 ساعت بعد که مطمئن شدی از طرح اومدی بیرون دوباره طرح رو انتخاب کنی.
تازه برای پاییز هم طرحهای بهتری شرکت در نظر خواهد گرفت. این رو مطمئن باشید.
سلام
ممنون شاهین جان بابت توضیحاتی که دادی...
فقط اینکه مگه میشه طرح رو غیر فعال کرد؟؟
یعنی اگر مثلا" تا 10 شهریور طرح آبی فعال بوده و از اون روز طرح طلایی انتخاب شده باشه تا 10 مهر قراره که فعال باشه؟؟؟(طرح قبلی غیر فعال نشده بلکه از یک طرح انتقال داده بشه به طرح دیگه)...؟؟؟
منتظر طرح های پاییزی هستیم...
ممنون
مگه من با شما کاری داشتم که دست از سرت وردارم؟شما فکر کن من اصلا توی این فروم نیستم.
A.J اون چند تا آنتنی رو که دیدی از ماهها پیش من چند تاشو دیدم که در حال آماده سازی بودن!
شاهین جان راستشو بخوای بسوزونیشم هیچ فرقی به حالم نمیکنه...
دیگه توی همون مناطق تحت پوششم بعضی اوقات آنتن دهی 3 از 5 میشه و بعدشم وصل میشه به شبکه مخابرات!!!!!
بعضی وقتها توی خیابون وسط شهر دارم راه میرم یه دفعه 10 تا مسج برام میاد که چند تاش مال 2 ساعت قبله!
یه چیز جالب براتون بگم از محبوبیت ایرانسل تو شیراز...
الان که داشتم میومدم خونه توی اوتوبوس نشسته بودم یه پیرمرد با احتمالا نوش که 12 -13 سالش بود پشت سرم نشسته بودن....پیرمرده گفت:حالا شما که میخوای گوشی به این خوبی بخری سیم کارتم خریدی؟ایرانسل نخریا...میگن اصلا بدرد نمیخوره... بچه هه گفت:آره میدونم سیم کارت از قبل دارم.................
به جان خودم عین حرفاشون بود....چشم ایرانسل روشن.
بازم خدا رو شکر شیراز اولین شهر جنوبی ایران بود که تحت پوشش قرار گرفت و شما مدتهاست که داری از ایرانسل استفاده میکنی اگر این نبود که خدا میدونه میخواستی چی کار کنی...
الان چند تا از شهرها هستند که هنوز هم پوشش ندارن و حتی تهران هم پوشش کامل نداره...
اینقدر حرس نخور...
درست میشه عزیزم...
مالباختگان ایرانسل یه سر به این تاپیک بزنند و شکایتشون رو مطرح کنند :
MTNIrancell
03-09-2007, 13:01
سلام
ممنون شاهین جان بابت توضیحاتی که دادی...
فقط اینکه مگه میشه طرح رو غیر فعال کرد؟؟
یعنی اگر مثلا" تا 10 شهریور طرح آبی فعال بوده و از اون روز طرح طلایی انتخاب شده باشه تا 10 مهر قراره که فعال باشه؟؟؟(طرح قبلی غیر فعال نشده بلکه از یک طرح انتقال داده بشه به طرح دیگه)...؟؟؟
منتظر طرح های پاییزی هستیم...
ممنون
بله میشه.
شما اگه از طرح مثلاً آبی بخواهی بیای بیرون باید شماره 130 رو بگیری (دائمی ها) و 7 رو بزنی ، وقتی به بخش تغییر تعرفه منتقل شدی باید یکی از تعرفه های پایه ثانیه ای یا دقیقه ای رو انتخاب کنی.
اگر هم E-Care داری چه بهتر.
Dr.Dolfin
03-09-2007, 13:30
سلام آقا شاهین.مرسی از کمکتون ولی هر کاری میکنید تورو خدا سریعتر.ممنونم!!!
سلام آقا شاهين
من يه اعتباري ايرانسل دارم و از روز اول طرح تا الانم فقط يه 2500 تومن دادم واسه طرح قرمز كه تا الانم فعاله
اگه بخوام طرحو واسه 20 شهريور به بعد هم داشته باشم دقيقا بايد چي كار كنم؟
اگرم ضرر كنم اشكال نداره
چون واسه من ميصرفه كه تا 20 مهر مجاني باشه
ممنون و خسته نباشي
و از ته دل از خدا ميخوام كه مشكلتون حل بشه
سلام آقا شاهين
من يه اعتباري ايرانسل دارم و از روز اول طرح تا الانم فقط يه 2500 تومن دادم واسه طرح قرمز كه تا الانم فعاله
اگه بخوام طرحو واسه 20 شهريور به بعد هم داشته باشم دقيقا بايد چي كار كنم؟
اگرم ضرر كنم اشكال نداره
چون واسه من ميصرفه كه تا 20 مهر مجاني باشه
ممنون و خسته نباشي
و از ته دل از خدا ميخوام كه مشكلتون حل بشه
جواب آقا شاهين از طريق اس ام اس به من
به نظر من هيچ كاري نكن
ريسك نكن
اگه دوست داري 16 شهريور تعرفه ثانيه اي رو انتخاب كن
17 شهريور كه مطمئن شدي از طرح اومدي بيرون دوباره 18 شهريور طرح قرمز رو انتخاب كن
آقا شاهین هزینه ثبت در فهرست طلایی چقدره ؟
Clickrast
03-09-2007, 14:05
شاهين جان ايرانسل پرداخت آنلاين نداره؟ :دي
حس بانك رفتن نيست !
moderntalking123
03-09-2007, 14:29
شاهين جان من يك بار از شما پرسيده بودم كه براي طرح قرمز از من 7500 تومن كم كرده بود كه شما گفتيد به ازاي هر تومن2500 يك ماه فعال ميشه، اما دقيقاً صبح روز 30 ام يك اس ام اس اومد كه طرح شما به پايان رسيد!!:41:
بازم هركي به هركي شد! :13:
در ضمن اون سيم داداشم بود كه اعتباري بود، در عوض مال خودم يك بار فعال شد الان هم 2ماه گذشته خبري از تموم شدن نيست!! (اين به اون در!!!):46:
zonealarm
03-09-2007, 14:32
سلام
یه مشکل
از دیروز عصر نمی تونم با سیمکارت ایرانسل SMS بفرستم
تنظیمات رو نگاه کردم رفته بود روی tci
اونو delete کردم دوباره یه msg center ساختم و شماره 989350001400 +
رو دادم ولی باز درست نشد
لطفا راهنمایی کنید
MTNIrancell
03-09-2007, 15:08
آقا شاهین هزینه ثبت در فهرست طلایی چقدره ؟
هر شماره 400 تومان
حذف از لیست رایگان
شاهين جان ايرانسل پرداخت آنلاين نداره؟ :دي
حس بانك رفتن نيست !
فعلاً نه
شاهين جان من يك بار از شما پرسيده بودم كه براي طرح قرمز از من 7500 تومن كم كرده بود كه شما گفتيد به ازاي هر تومن2500 يك ماه فعال ميشه، اما دقيقاً صبح روز 30 ام يك اس ام اس اومد كه طرح شما به پايان رسيد!!:41:
در ضمن اون سيم داداشم بود كه اعتباري بود، در عوض مال خودم يك بار فعال شد الان هم 2ماه گذشته خبري از تموم شدن نيست!! (اين به اون در!!!):46:
بله درسته ولی زدن زیرش
حالا سیم کارت خودت ، سیم کارت داداشت رو جبران کرده.
تاوی چند تا پست قبل گفتم که روی مسائل مالی اعتباری ها هیچ کتنترلی نیست.
پول زیاد بشه کم نمی کگنن و اگر هم الکی کم بشه دیگه بر نمی گرده.
nimamani
03-09-2007, 15:10
سلام
یه مشکل
رو دادم ولی باز درست نشد
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزيز
درست ميفرماييد گاهي از اين مشكلات پيش مياد
ميتوني از اين دوتا شماره استفاده كني
09350001400
09350001420
كه براي ايرانسل هست
ولي اگه اين دوتا هم جواب نداد با شماره تاليا امتحان كن
اكثرا جواب ميده فقط يكم كندتره
989320900004+
اميدوارم مشكلت حل بشه
سلام
یه مشکل
رو دادم ولی باز درست نشد
لطفا راهنمایی کنید
بعضی از شهر ها یهو به مدت چند ساعت sms ها قطع میشند.نگران نباش درست میشه.
nimamani
03-09-2007, 15:14
آقا شاهين الان اگه هستي ميتوني بگي طرح هاي پاييزي
چي هست ؟
يا اگه اطلاعاتي داري بگي و ما رو شاد كني
مثلا mms راه ميفته؟
اگه قراره درست شه دوباره مثل بعد از عيد با مشكلات
كوچك فرستادن عكس و نفرستادن صدا و تبديل فيلم
به عكس گيف مواجه ميشيم يا تو اين مدت اشكالاتش رفع شده
من خبري كه گفتي رو به بچه ها اس ام اس كردم
كلي خوشحال شدند
دستت درد نكنه
TheMohammad
03-09-2007, 15:33
چي هست ؟
كلي خوشحال شدند
دستت درد نكنه
فکر کنم به خاطر سالگرد ایرانسل، بترکونه !!!!!!
zonealarm
03-09-2007, 15:46
سلام دوست عزيز
درست ميفرماييد گاهي از اين مشكلات پيش مياد
ميتوني از اين دوتا شماره استفاده كني
09350001400
09350001420
كه براي ايرانسل هست
ولي اگه اين دوتا هم جواب نداد با شماره تاليا امتحان كن
اكثرا جواب ميده فقط يكم كندتره
989320900004+
اميدوارم مشكلت حل بشه
بعضی از شهر ها یهو به مدت چند ساعت sms ها قطع میشند.نگران نباش درست میشه.
ممنون از لطفتون.
nimamani
03-09-2007, 15:56
فکر کنم به خاطر سالگرد ایرانسل، بترکونه !!!!!!
خدا كنه بتركونه
اگه MMS هم راه بندازه و درست كار كنه
و مشكلات قبلي رو نداشته باشه
ديگه واقعا عالي ميشه:40:
:10::10::10:
nimamani
03-09-2007, 15:59
ممنون از لطفتون.
خواهش ميكنم قابلي نداشت
حالا اگه خواستم سيستمم رو ارتقا بدم مزاحمت ميشم:31:
MTNIrancell
03-09-2007, 16:31
چي هست ؟
مثلا mms راه ميفته؟
اگه قراره درست شه دوباره مثل بعد از عيد با مشكلات
كوچك فرستادن عكس و نفرستادن صدا و تبديل فيلم
به عكس گيف مواجه ميشيم يا تو اين مدت اشكالاتش رفع شده
كلي خوشحال شدند
دستت درد نكنه
من که نگفتم 100% این کار رو میکنه.
ولی مطمئناً برای 1 ساله شدنش یه کارهایی می کنه.
moderntalking123
03-09-2007, 16:34
بچه ها يه چيزه خيلي مسخره! امروز از صبح كه من از ايرانسل به ايرانسل دوستم زنگ ميزنم تا كه دوستم گوشي رو برمي داشت يكي ديگه حرف ميزد كه انگار اون نفر به من زنگ زده! 4 يا 5 بار اينجوري شد، حتي وقتي دوستم هم به من زنگ ميزد ميگفت يكي ديگه جواب ميداد يعني همين برنامه شده بود.
من كه ديگه داشتم شاخ در مي آوردم،:24: مشخص بود كه با تلفن هاي داخل شهري خط به خط ميشد چون همه از شهر خودمون بودن.
تصور كنيد چند بار به كسي زنگ بزنيد هر بار يكي ديگه جواب بده، تازه اونم ازتون بپرسه كه مثلاً منزل فلاني (يعني اينكه اون طرف از تلفن منزل با منزل ديگه تماس ميگرفته، حالا اين چجوري به ايرانسل راهش افتاده؟ من سر در نياوردم)! :blink::wac:
واقعاً اين ايرانسل غير ممكن ها رو ممكن كرده!:thumbsup:
Dr.Dolfin
03-09-2007, 17:45
آقا شاهین عزیز من کی منتظر درست شدن سیم کارتم باشم؟؟؟؟
بچه ها يه چيزه خيلي مسخره! امروز از صبح كه من از ايرانسل به ايرانسل دوستم زنگ ميزنم تا كه دوستم گوشي رو برمي داشت يكي ديگه حرف ميزد كه انگار اون نفر به من زنگ زده! 4 يا 5 بار اينجوري شد، حتي وقتي دوستم هم به من زنگ ميزد ميگفت يكي ديگه جواب ميداد يعني همين برنامه شده بود.
من كه ديگه داشتم شاخ در مي آوردم،:24: مشخص بود كه با تلفن هاي داخل شهري خط به خط ميشد چون همه از شهر خودمون بودن.
تصور كنيد چند بار به كسي زنگ بزنيد هر بار يكي ديگه جواب بده، تازه اونم ازتون بپرسه كه مثلاً منزل فلاني (يعني اينكه اون طرف از تلفن منزل با منزل ديگه تماس ميگرفته، حالا اين چجوري به ايرانسل راهش افتاده؟ من سر در نياوردم)! :blink::wac:
جون من راس ميگي؟
اين كه خيلي مسخرس
حالا اگه شما خونه يكي رو ميگرفتي باز ايرادي نبود
ولي شما كه دوستتو گرفتي و يكي ديگم ميخواسته يه شماره ديگه رو بگيره و بعد شما به هم وصل ميشدين:27:
واقعا خنده داره
شما تو كدوم شهر هستين؟
شايد ايراد از مخابرات بوده
Dr.Dolfin
03-09-2007, 17:48
از ایرانسل هر کاری بگی بر میاد.از ندادن آنتن در 2 متری BTS و دادن آنتن در نقاط کورTCI بگیر تا خط رو خط!!!!!
alfa24nano
03-09-2007, 18:19
__________________________________________________ _________
ممکن هست ساعت خواب شما رسیده بوده و شما شماره رو اشتباه گرفتی یا یک دوست دیگت رو گرفتی. یا این که دوستت میخواسته اسکولت کنه یا .........
__________________________________________________ __________
راستی من با ایرانسل خودم به تلوزیون زنگ میزنم بعضی وقتا میگه پیامت ارسال نشد و بیشتر وقطا میگه ارسال شد. حالا برای چی میگه ارسال نشد . من با سیم کارت irmci & irtci هم مسیج زدم و هر دو رسید
alfa24nano
03-09-2007, 18:23
جون من راس ميگي؟
اين كه خيلي مسخرس
حالا اگه شما خونه يكي رو ميگرفتي باز ايرادي نبود
ولي شما كه دوستتو گرفتي و يكي ديگم ميخواسته يه شماره ديگه رو بگيره و بعد شما به هم وصل ميشدين:27:
واقعا خنده داره
شما تو كدوم شهر هستين؟
شايد ايراد از مخابرات بوده
03-09-2007, 18:27
03-09-2007, 19:15
آقا شاهین عزیز من کی منتظر درست شدن سیم کارتم باشم؟؟؟؟
فردا شب حدود ساعت 12 یه SMS بزن یادم بانداز.
R10MessiEtoo
03-09-2007, 20:00
سلام دوستان
من شماره فکس ایرانسل رو می خوام نسبتا فوری
اون 09630 رو نه. شماره ای که اولش کد تهران را داره. قبلا داشتم گمش کردم .
ممنون میشم کمک کنید.
Tehranshahr
03-09-2007, 20:16
برای من هم پیش اومده!
طرف از IR-TCI به من زنگ زده بعد میبینم که صدای یکی دیگست!
3-4 بار بهم زنگ زد همین جوری بود.
بعد 2 ساعت دیگه بهم زنگ زد میگفت هر بار زنگ میزدم یکی دیگه گوشی رو برمیداشت میگفت اشتباهه!!!!!!!!
amirlovely
03-09-2007, 21:34
سلام شاهين جان ادرس e-careحل شد دستت طلا مرسي قربانت
amircessna
MTNIrancell
03-09-2007, 21:36
سلام دوستان
من شماره فکس ایرانسل رو می خوام نسبتا فوری
اون 09630 رو نه. شماره ای که اولش کد تهران را داره. قبلا داشتم گمش کردم .
ممنون میشم کمک کنید.
88653725
88653726
88653727
88653728
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.