مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
musketeer
16-02-2007, 09:33
اقا همین الآن یه علامت سوال برام ایجاد شد!
من شمارمو خودم انتخاب کرده ام. برای فعال کردنش هم هیچ کاری نکردم! یعنی سیم کارت که اومد من انداختم رو گوشی و به سلامتی ازش استفاده کردم. تاحالا هم هیچ مشکلی نداشته ام.
سوالم اینه که آیا سیم کارت من فعاله؟ شامل اون هدایای نوروزی میشه؟! نکنه هرچی اس ام اس زدم و از Gprs استفاده کردم برام حساب بشه!!!!!!!!!!!!!!
hessam_sz
16-02-2007, 10:08
دوست عزیز لطفا منبع اعلام کنید
من این اطلاعات رو از روی بروشور های خود ایرانسل که تو نمایندگیهاش پخش می کنه واسه شما نوشتم. مطمئن باشید این اطلاعات کاملا به روز و واقعیه
hessam_sz
16-02-2007, 10:19
دوست عزیز لطفا منبع اعلام کنید
من این اطلاعات رو از رو بروشور های خود ایرانسل واستون نوشتم
hessam_sz
16-02-2007, 10:23
من شمارمو خودم انتخاب کرده ام. برای فعال کردنش هم هیچ کاری نکردم! یعنی سیم کارت که اومد من انداختم رو گوشی و به سلامتی ازش استفاده کردم. تاحالا هم هیچ مشکلی نداشته ام.
سوالم اینه که آیا سیم کارت من فعاله؟ شامل اون هدایای نوروزی میشه؟! نکنه هرچی اس ام اس زدم و از Gprs استفاده کردم برام حساب بشه!!!!!!!!!!!!!!
:laughing: از ایرانسل اصلا بعید نیست همچین بلائی سرت بیاره چون من تو اذر ماه یه سیمکارت خریدم هنوز که هنوزه به اسمم ثبت نشده
boy iran
16-02-2007, 11:31
دمش گرم
چطوری ثبت نشده
خرم آباد
خرم آباد مرکز استان لرستان، واقع در غرب ایران است. طبق آمار سال جاری، این شهر که در کوههای زاگرس واقع شده، تقریباً 300 تا 400 هزار نفر جمعیت دارد. اکثر خرم آبادی ها به زبان لری صحبت می کنند. با اینکه خرم آباد جزو مراکز اصلی گردشگری محسوب نمی شود، ولی از جاذبه ها و مناظر دیدنی متعددی برخوردار است.
این شهر به طور کامل تحت پوشش شبکه ایرانسل قرار دارد.
ببین اگه سیم کارتت اومده و انداختی تو گوشی و وقتی از یه خط دیگه بهش زنگ میزنی میگه تلفن همراه مشترک مورد نظر خاموش می باشد یعنی اینکه فعاله تو شبکه . ولی یا جایی هستی که پوشش نداره یا واقعا گوشیت خاموشه!!!
از بچه های فروم کسی هست که از خدمات mms - gprs ایرانسل استفاده کرده باشه و راجع به کیفیت اون اگه میشه توضیح بدید
آقا اگر Gprs ایرانسل فعال باشه می شه تماس تصویری بر قرار کرد
shamabady
17-02-2007, 02:27
از طریق اینتر نت میشه ولی یه چیزی مثل همین وب کم تو چت
تماس تصویری هم از امکانات gprs و احتمالا ایرانسل این سرویسم سال دیگه راه بندازه
shamabady
17-02-2007, 02:32
من هنوز دارم فکر میکنم معنی این حرفت یعنی چی؟:ohno: خوب بچه خوب اگه فعال نشده پس چیجوری ازش استفاده میکنی تا فعال نشه که اصلا نمیتونی ازش استفاده کنی
ebru_6630
17-02-2007, 05:20
بالاخره کی اینترنت راه می افته؟؟؟
ebru_6630
17-02-2007, 05:22
:biggrin: مشکلات ایرانسل::biggrin:
1)مشکلات sms(در مورد ایرانسل به ایرانسل یا ایرانسل به IR-tci مشکلی وجود ناره و فقط مشکل در ایرانسل به
IR-mci وجود داره(fail میشه))
2)عدم وجود انتن دهی در همه شهرها
3)محاسبه مکالمات بر حسب دقیقه.
mehdi_vsgh
17-02-2007, 19:03
سلام اقا این مشکل ایرانسل در متروی تهران کسی نمیدونه بالاخره کی حل میشه؟؟ تا قبل از سال جدید حل میشه یا نه؟
boy iran
17-02-2007, 19:15
انشا الله چند سال دیگه
اینتر نت هم بزودی
صد سال دیگه
اینترنت ایرانسل تا آخر امسال وصل می شه
mehdi_vsgh
17-02-2007, 22:09
یه سوال دیگه ایا کسی تا حالا این کدهایی که در داخل دفترچه قرار داره را تست کرده؟؟
مثلا من از سیم کارت اعتباری استفاده میکنم و تو دفترچهاش نوشته که با وارد کردن کد زیر میتوان حساب موجودی را روی صفحه گوشی مشاهده کرد این کد اینه :
#1*140*
اما وقتی این کد را میزنم و کال میکنم این پیغام ظاهر میشه:
خوب کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟؟؟ضمنا هیچکدوم از کدهایی که تو دفترچه اش نوشته کار نمیکنه!!
راستی دوباره تاکید میکنم که من از سیم کارتهای اعتباری ایرانسل استفاده میکنم!
hessam_sz
17-02-2007, 22:45
یه سوال دیگه ایا کسی تا حالا این کدهایی که در داخل دفترچه قرار داره را تست کرده؟؟
مثلا من از سیم کارت اعتباری استفاده میکنم و تو دفترچهاش نوشته که با وارد کردن کد زیر میتوان حساب موجودی را روی صفحه گوشی مشاهده کرد این کد اینه :
#1*140*
اما وقتی این کد را میزنم و کال میکنم این پیغام ظاهر میشه:
خوب کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟؟؟ضمنا هیچکدوم از کدهایی که تو دفترچه اش نوشته کار نمیکنه!!
راستی دوباره تاکید میکنم که من از سیم کارتهای اعتباری ایرانسل استفاده میکنم!
شما باید از #140* استفاده کنی. به چیزهایی که تو دفترچه نوشته هم زیاد توجه نکن . در ضمن به هر مشکلی بر خوردی یا با موبایلت به 140 زنگ بزن یا با تلفن ثابت به 09351400000 زنگ بزن.من هروقت تماس گرفتم واقعا کمکم کردن و خیلی خوب رفتار کردن.
سلام چهار شنبه هفته پیش از ایرانسل زنگ زدن گفتن GPRS رو می خوان واسم Active کنن گفتن زنگ می زنن اما تا حالا زنگ نزدن کسی هست که GPRS سیمش فعال باشه و بگه چقدر طول کشید تا زنگ بزنن و چجوری میشه تنضیماتشو انجام داد
دوست عزیز زنگ نمی زنند sms می فرستند و اتوماتیک فعال میشه شما نیازی به فعال کردن چیزی ندارید
degree24
18-02-2007, 08:36
سلام
آیا تایید دریافت Sms پول میندازه!
سلام
آیا تایید دریافت Sms پول میندازه!
نه برای دریافت تایید SMS پول نمینداره
ShahabSAMSUNG
18-02-2007, 16:06
شما باید از #140* استفاده کنی. به چیزهایی که تو دفترچه نوشته هم زیاد توجه نکن . در ضمن به هر مشکلی بر خوردی یا با موبایلت به 140 زنگ بزن یا با تلفن ثابت به 09351400000 زنگ بزن.من هروقت تماس گرفتم واقعا کمکم کردن و خیلی خوب رفتار کردن.
دقیقاً. همیشه به من هم خیلی خوب و با حوصله جواب میدن.
من تو اردبیل ایرانسل خریدم ولی هیچ جا نمی شه تماس گرفت یا اس ام اس فرستاد راه حل چیه ؟؟؟؟؟؟؟
دقیقاً. همیشه به من هم خیلی خوب و با حوصله جواب میدن.
کاملا تایید میشه
ShahabSAMSUNG
19-02-2007, 16:04
من تو اردبیل ایرانسل خریدم ولی هیچ جا نمی شه تماس گرفت یا اس ام اس فرستاد راه حل چیه ؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی؟ خب لابد جایی که هستی پوشش نداره.
دوست عزیز زنگ نمی زنند sms می فرستند و اتوماتیک فعال میشه شما نیازی به فعال کردن چیزی ندارید
شما تو سایت ایرانسل برای آزمایش ثبت نام کرده بودید؟
یادتون باشه پهنای باند gprs برای video call خیلی کمه . باید یکی از اینا رو داشته باشی 3g ، edge ، hscsd ...
البته شاید 1frame per minute بشه video call برقرار کرد.:laughing:
arman4459
19-02-2007, 20:32
عليرضا قلمبر دزفولي در گفتوگو با فارس همچنين در خصوص تحت پوشش قراردادن شهرهاي كشور اظهار داشت: طبق برنامه امسال 70 شهر را تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار خواهيم داد. البته شايد تمام استانها تحت پوشش قرار نگيرند ولي قطعا 70 شهر به مجموعه شهرهاي تحت پوشش اين شبكه ميپيوندند.
وي با بيان اينكه هماكنون تعداد مشتركان فعال شبكه ايرانسل بيش از 500 هزار نفر است، افزود: حدود 200 هزار نفر از اين تعداد مشتركان prepaid (اعتباري) هستند.
دزفولي از افزايش تعداد بانكهاي طرف قرارداد با ايرانسل به منظور پرداخت قبض مشتركان خبرداد و گفت: بزودي تمام بانكهاي كشور براي تسهيل واريز قبوض توسط مشتركان با ايرانسل همكاري خواهند كرد.
وي گفت: شهرهاي همدان، تمام شهرهاي استان مازندران، سمنان، نيشابور، بجنورد و رشت نيز بزودي به شبكه ايرانسل ميپيوندند.
مدير عامل ايرانسل در مورد واريز سهم دولت از سوي اين شركت نيز گفت: در پايان سال اول قرارداد سهم دولت از درآمدهاي ايرانسل پرداخت ميشود. دهم تيرماه سال آينده موعود اين پرداخت است.
شما تو سایت ایرانسل برای آزمایش ثبت نام کرده بودید؟
من از اینترنت ثبت نام کردم
m_mab2004
20-02-2007, 09:39
یک مشکل با ایرانسل:
هر کس با موبایل برای من زنگ میزنه شماره تلفن او نشون نمیده ولی تلفن ثابت نشون میده
چه طور میتونم این این مشکل رو برطرف کنم
habibinaj
20-02-2007, 12:33
یک مشکل با ایرانسل:
هر کس با موبایل برای من زنگ میزنه شماره تلفن او نشون نمیده ولی تلفن ثابت نشون میده
ماله منم دیروز اینطوری بود، امروز نمی دونم!
شاید مشکل از خودشون!
حل می شه انشاء الله!
masoudboy
20-02-2007, 13:46
من در اصفهان هر کس از تلفن ثابت زنگ بزنه شماره نمی افته ولی از موبایل می افته . امیدوارم این مشکل را زود حل کنند.
hessam_sz
20-02-2007, 17:46
یک مشکل با ایرانسل:
من هم دقیقا همین مشکل شمارو داشتم البته برعکسشو یعنی هرکی از موبایل زنگ میزد شمارش می افتاد ولی وقتی از ثابت زنگ می زد شمارش نمی افتاد. اولش که سیمکارتمو خریدم هیچ شماره ثابتی رو نشون نمیداد ولی به مرور زمان بهتر شد و الان دیگه خیلی کم پیش میاد همچین اتفاقی بیفته.نگران نباش کمکم درست میشه بالاخره هر اپراتوری که تازه میاد یکم طول می کشه تا جا بیفته.
Maziar_69
20-02-2007, 23:57
انشا الله چند سال دیگه
اینتر نت هم بزودی
صد سال دیگه
آخه این مخابراط تو 14 سال چه غلطی کرده؟ پوشش کل کشور که هیچوقت در دسترس نیستی؟ ایرانسل تو 5 ماه 70 شهر+اینترنت+ام ام اس+آنتن دهی قوی+.... چرا نمیخوای حقیقت رو قبول کنی؟
شركت ايرانسل اعلامكرد سرويسGPRS(اينترنت تلفن همراه) اين شركت مرحلهاي از دهم اسفندماه جاري براساس ميزان استفاده بيشتر از پيام كوتاه، عمومي خواهد شد.
به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایرنا، " عدنان مصلايي" مدير روابط عمومي اين اپراتور تلفن همراه، گفت كه اين سرويس هماكنون بطور آزمايشي براي حدود ۳۰۰مشترك برقرار شده و بازخورد مناسب آن دريافت شده است.
وي گفت: سرويس MMS(سرويس ارسال پيام تصويري) ايرانسل نيز از آخر سال جاري و سرويس )GPSموقعيت ياب) نيز پس از كامل شدن سايتهاي BTSايرانسل در تهران، در اختيار مشتركان قرار خواهد گرفت.
به گفته مصلايي، شهرهاي كرمانشاه، خرمآباد و مشكين شهر ظرف هفته اخير بهشبكهايرانسل پيوستهاند و در اين شهرها سيمكارت اين اپراتور عرضه ميشود.
از ۳۰آبانماه گذشته، شبكه ايرانسل بتدريج در شهرهاي تهران ، تبريز ، مشهد، اروميه، مراغه، ساري، قم، اردبيل و شيراز به بهرهبرداري رسيده و در اين شهرها سيمكارت تلفنهاي اين شركت فروخته شده است.
iritn.com
ShahabSAMSUNG
21-02-2007, 20:24
آخه این مخابراط تو 14 سال چه غلطی کرده؟ پوشش کل کشور که هیچوقت در دسترس نیستی؟ ایرانسل تو 5 ماه 70 شهر+اینترنت+ام ام اس+آنتن دهی قوی+.... چرا نمیخوای حقیقت رو قبول کنی؟
گل گفتی گل پسر.
وي گفت: سرويس MMS(سرويس ارسال پيام تصويري) ايرانسل نيز از آخر سال جاري و سرويس )GPSموقعيت ياب) نيز پس از كامل شدن سايتهاي BTSايرانسل در تهران، در اختيار مشتركان قرار خواهد گرفت.
این GPS که انشاالله بچه ها می دونن چیه دیگه؟
همونه که وقتی زنگ می زنی به طرف، موقعیتش رو می بینی.
با GPRS اشتباه نگیرید
من الان روی دکستاب گوشیم حرف جی اومد اما اسسس پوینتم اشتباه چی کار کنم؟
اختلال ها و یک ماه فرصت برای ایرانسل
۲ اسفند ۸۵
یکی از خوانندگان سایت آي تي آنالايز با ارسال مطلبی ضمن اشاره به بروز برخی مشکلات شبکه ایرانسل خواستار تحقق وعده های این شرکت شده است. در این متن امده است: تماسهای تلفنی ایرانسل پس از واگذاری سیم کارتهای اعتباری به شدت با اختلال روبرو شده و تماسهای تلفنی از ایرانسل به ایرانسل و به اپراتورهای دیگر و همچنین تماس به ایرانسل در ساعاتی از روز تقریباً غیر ممکن میشود.
مشترکین ایرانسل هنگام شماره گیری مکراراً با پیغام network busy و یا قطع مکالمه روبرو میشوند و پس از چندین بار شماره گیری و برقراری ارتباط نیز متوجه میشوند صدا به صورت یک طرفه میباشد.
اختلال smsهای ایرانسل نیز که چندی پیش تا حدی بر طرف شده بود ، دوباره به وضعیت قبل در آمده و پیام های کوتاه با تاخیر و گاهی اصلاً به دست گیرنده نمیرسند.
همچنین ایرانسل اعلام کرده بود از بهمن ماه قبوض مشترکین به صورت ثانیه ای محاسبه می شود ، در صورتی که در تماس تلفنی با یکی از اپراتورهای ایرانسل ، اظهار بی اطلاعی نمود و اضافه کرد هنوز هیچگونه خبری حتی در مورد زمان انجام این کار به ما ابلاغ نکردند.
شرکت ایرانسل زمان رفع تمامی مشکلات در شبکه را پایان این سال اعلام کرده ، مشکلاتی که تا پایان آذر ماه قرار بود برطرف شود ،در صورتی که تا پایان سال فقط یک ماه باقی مانده است
hessam_sz
21-02-2007, 23:27
گل گفتی گل پسر.
این GPS که انشاالله بچه ها می دونن چیه دیگه؟
.همونه که وقتی زنگ می زنی به طرف، موقعیتش رو می بینی
با GPRS اشتباه نگیرید
کی گفته GPS همونه که وقتی زنگ می زنی به طرف، موقعیتش رو می بینی؟؟؟!!:blink: نه بابا از این خبرا نیست gpsالان تو مشهد فعاله و موقعیت هر جایی که خودت باشی رو (اسم خیابونی رو که توش هستی ) بهت میگه.نه موقعیت طرف مقابل رو
سلام
کسی نمی دونه ایرانسل کی تو اهواز فعال می شه؟
الان یک ماه شماره طلایی خریدم ولی خط نمیده
ShahabSAMSUNG
22-02-2007, 00:56
کی گفته GPS همونه که وقتی زنگ می زنی به طرف، موقعیتش رو می بینی؟؟؟!!:blink: نه بابا از این خبرا نیست gpsالان تو مشهد فعاله و موقعیت هر جایی که خودت باشی رو (اسم خیابونی رو که توش هستی ) بهت میگه.نه موقعیت طرف مقابل رو
این که الان همه جا فعاله.
وقتی میگه راه میوفته، یعنی چی؟ یعنی الان فعال نیست.
به احتمال زیاد، بعداً که GPS راه بیوفته، وقتی به کسی زنگ بزنی یا بهت زنگ بزنه، موقعیتی که روی گوشی اونه رو می تونی ببینی.
مثلاً اگه روی گوشی طرف مقابل نوشته باشه: Vali Asr - A شما می تونید این رو ببینید و موقعیتش رو بفهمید.
یه همچین چیزی الان در ترکیه فعاله.
HADI roni
22-02-2007, 01:30
سلام به همه.
اقا قبض من تو دی ماه 20000 تومان اومده .در حالی که من مطمینم اینقد استفاده نکردم.ماه اول 7500 اومد.
در ضمن در خواست ریز مکالمات دادم.اما هنوز نیومده.
mehdi_vsgh
22-02-2007, 08:24
سلام دوستان دو تا سوال داشتم
1- الان روی گوشی من یه حرف G اومده یعنی الان GPRS م فعال شده؟؟
2- الان نمیدونم چه کارش کردم این گوشیم رو سمت راست و بالای دستکتاپ گوشیم هر چند وقت یه بار یه سری مطالب چرت و پرت مینویسه!!
مثل:
jenah-golha
panzahe khorada
و یه سری از همین چیزا!!
روزای اولی هم که سیم کارتم را تو گوشیم کردم اینا میومد ولی بعد از اینکه گوشیم را فرمت کردم رفتش !!!
الان دوباره اومده کسی میدونه چه طوری میشه حذفش کرد بدون اینکه اینو فرمت کنم؟؟؟
m_mab2004
22-02-2007, 10:20
سلام
من cellinformation رو فعال کردم ولی باز هم اسم محله رو نمینویسه
TheMohammad
22-02-2007, 14:27
یه خبر خوب
برای وصل شدن اینترنت یه AccessPoint (اشتراک دیتا در سونی اریکسون) واز نوع GPRS درست کنید و AccessPoint Name یا GPRS APN رو روی کلمه gprs ست کنید و بقیه تنظیمات رو انجام بدین (یوزر و پس نداره)
حالا با گوشیتون برین توی اینترنت
برای حداقل 5 نفر امتحان کردم درسته درسته !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
22-02-2007, 17:52
یه خبر خوب
برای وصل شدن اینترنت یه AccessPoint (اشتراک دیتا در سونی اریکسون) واز نوع GPRS درست کنید و AccessPoint Name یا GPRS APN رو روی کلمه gprs ست کنید و بقیه تنظیمات رو انجام بدین (یوزر و پس نداره)
حالا با گوشیتون برین توی اینترنت
برای حداقل 5 نفر امتحان کردم درسته درسته !
سلام گوشی من 6600 هستش اینو که گفتی امتحان کردم!
ولی فقط خود سایتهایی که به طور پیش فرض روی گوشی هست (سایت نوکیا) را باز کرد
خواستم این انجمن رو با گوشیم بیارم پیغام خطا داد!
App.browser close
TheMohammad
22-02-2007, 19:47
نمیدونم ، پیشنهاد من این هست که Opera رو روی گوشیت نصب کنی !
ShahabSAMSUNG
22-02-2007, 19:49
از امروز صبح GPRS من فعال شد. اینترنت هم رفتم و کلی حال داد. البته فقط ای میل چک کردم و تو سایت گوگل رفتم و سرچ کردم.
سلام به همه.
اقا قبض من تو دی ماه 20000 تومان اومده .در حالی که من مطمینم اینقد استفاده نکردم.ماه اول 7500 اومد.
در ضمن در خواست ریز مکالمات دادم.اما هنوز نیومده.
به جای منتظر شدن برای زیر مکالمات، برو یوزر و پسورد بگیر و اینترنتی برو ریز مکالماتت رو بدون پرداخت هزینه اضافی ببین.
سلام دوستان دو تا سوال داشتم
1- الان روی گوشی من یه حرف G اومده یعنی الان GPRS م فعال شده؟؟
2- الان نمیدونم چه کارش کردم این گوشیم رو سمت راست و بالای دستکتاپ گوشیم هر چند وقت یه بار یه سری مطالب چرت و پرت مینویسه!!
مثل:
jenah-golha
panzahe khorada
و یه سری از همین چیزا!!
روزای اولی هم که سیم کارتم را تو گوشیم کردم اینا میومد ولی بعد از اینکه گوشیم را فرمت کردم رفتش !!!
الان دوباره اومده کسی میدونه چه طوری میشه حذفش کرد بدون اینکه اینو فرمت کنم؟؟؟
بله الان GPRS شما فعاله.
اونایی که می بینی اسم BTSی هست که با سیم کارت شما در ارتباطه و به اسم همون محله است. برای اینکه اون اسامی رو نشون نده، باید Broadcast Message یا گزینه ای شبیه به اون (در قسمت تنظیمات پیام ها) غیر فعال کنید.
habibinaj
22-02-2007, 21:04
ولی من تو مشهد هنوز اینترنتم فعال نیست!
شهاب جان شما کاره خاصی کردین یا خودش وصل شد؟
mehdi_vsgh
22-02-2007, 21:19
سلام گوشی من 6600 هستش اینو که گفتی امتحان کردم!
ولی فقط خود سایتهایی که به طور پیش فرض روی گوشی هست (سایت نوکیا) را باز کرد
خواستم این انجمن رو با گوشیم بیارم پیغام خطا داد!
App.browser close
در این مورد کسی نمیدونه مشکل چیه؟؟؟؟
بله الان GPRS شما فعاله.
اونایی که می بینی اسم BTSی هست که با سیم کارت شما در ارتباطه و به اسم همون محله است. برای اینکه اون اسامی رو نشون نده، باید Broadcast Message یا گزینه ای شبیه به اون (در قسمت تنظیمات پیام ها) غیر فعال کنید.
ممنون از جوابتون!
اس ام اس های بلند که دو یا چند اس ام اس هستند برای من کامل نمی یاد و نقطه چین! برای شما هم همینطوره؟
به اینترنت هم که نمی تونم وصل بشم
سلام ... من یه سیمکارت ایرانسل اعتباری خریدم ... ساکن کرمانشاه هستم و یه خط itc همدان دارم می خوام بپرسم ایرانسل رو روی itc دایورت کنم هزینه اش کمتره یا برعکس ... مرسی ...
من از اینترنت استفاده می کنم ولی حرف G رو گوشی من نیست و و قتی می خوام Mms بفرستم همش هی می نویسه 10 دقیقه دیگه اشکال از کجاست
Braveheart
23-02-2007, 12:18
هزینه اس ام اس ایرانسل به ایرانسل مجانیه ؟ راستی این Gprs تو مشهد هم راه اندازی شده ؟؟؟ اگه آره پس چرا ایرانسل میگه از 10 اسفند ؟
شیردل
TheMohammad
23-02-2007, 12:20
من از اینترنت استفاده می کنم ولی حرف G رو گوشی من نیست و و قتی می خوام Mms بفرستم همش هی می نویسه 10 دقیقه دیگه اشکال از کجاست
MMS رو که هنوز راه ننداختن ! حرف G یا علامت اینترنت موقعی که وصل شدین یا در حال وصل شدن هستین نشون داده میشه !
TheMohammad
23-02-2007, 12:21
هزینه اس ام اس ایرانسل به ایرانسل مجانیه ؟ راستی این Gprs تو مشهد هم راه اندازی شده ؟؟؟ اگه آره پس چرا ایرانسل میگه از 10 اسفند ؟
شیردل
از 29 اسفند تا 5 فروردین sms مجانیه !
فکر کنم هر جا که ایرانسل هست gprs هم هست !
من وقتی دارم تو اینترنت فقط می گردم هزینه میاد واسم
TheMohammad
23-02-2007, 19:23
با اجازه !
من یه مطلب نوشتم در مورد تنظیم کردن گوشی برای اتصال به اینترنت ایرانسل ، گفتم اینجا هم بذارم تا بقیه هم استفاده کنند
برای ساختن اشتراک GPRS برای استفاده از اینترنت ایرانسل
سونی اریکسون
مسیر زیر را دنبال کنید :
منو > تنظیمات > اتصال > اشتراک های دیتا > اشتراک جدید
سپس یک اسم وارد کنید ، مثلا Irancell ؛ سپس برروی دکمه ادامه کلید کنید ، GPRS رو انتخاب کنید و در صفحه جدید GPRS APN رو با کلمه gprs مقداردهی کنید . دکمه ذخیره (Save) را زده و به صفحه اشتراک های دیتا برگردید ، حالا اسم کانکشنی را که ساختید پیدا کرده و آن را انتخاب کنید (دایره کناری آن توپر شود).
دوباره به تنظیمات > اتصال برگردید و این دفعه تنظیمات اینترنت رو انتخاب کنید ، گزینه تنظیم جدید را انتخاب کرده و سپس وارد صفحه جدید شوید ، نامی برای تنظیم انتخاب کرده ، ok کنید و سپس از قسمت اشتراک ، همان اشتراکی را انتخاب کنید که قبلا ساختید در اینجا Irancell می باشد ، دکمه ذخیره را انتخاب کنید و به صفحه تنظیمات اینترنت برگردید ، سپس همان تنظیمی را انتخاب کنید که در بخش قبل ساختید (دایره کناری تنظیم باید توپر شود).
حالا به منوی اصلی برگشته و گزینه اینترنت (شکل کره زمین) رو انتخاب کنید منتظر بمانید تا اتصال صورت گیرد.
برای وارد کردن آدرس دکمه "بیشتر (More)" را زده و سپس گزینه "وارد کردن آدرس (Enter URL)" را انتخاب کنید !!!!
و سپس مقادیر زیر را وارد کنید :
Connection Name : Irancell
Username & password : خالی
Access Point Name : gprs
Authentication type : Normal
برنامه مرورگر را بازکنید، اکنون از شما سوال میشود که آیا میخواهید که به اینترنت وصل شوید یا نه ؟ شما Yes رو بزنید !
منظور از *----* فشردن دکمه منو هستش
سپس مقادیر زیر رو وارد کنید :
Name : Irancell
Homapage : هر چیزی ، مثلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GPRS APN : gprs
بقیه مقادیر رو دستکاری نکنید !!!
سپس دکمه Done زده و به فهرست اتصالات برگردید سپس Irancell رو پیدا کرده و دکمه Launch رو بزنید و منتظر بمانید تا صفحه پیش فرض باز شود.
برای وارد کردن آدرس دکمه منو را فشارداده و گزینه Go to URL را انتخاب کنید و سپس آدرس را وارد کرده و OK کنید.
اگه اشکال داره بگین تا برطرفش کنم !
TheMohammad
23-02-2007, 19:25
من وقتی دارم تو اینترنت فقط می گردم هزینه میاد واسم
از کجا متوجه شدین ؟
آخه من توی سیم کارت های اعتباری امتحان کردم هیچ هزینه ای کم نمیکنه !
تو سایت ایسنا هم که نوشته بود از اول اسفند تا 15 فروردین مجانی هستش !
shadmehrdj
23-02-2007, 20:28
سلام .
من بخوام که هرجا که میرم اسم خیابون را بنویسه چیکار کنم.
گوشی من 6600 است.
ShahabSAMSUNG
23-02-2007, 20:41
ولی من تو مشهد هنوز اینترنتم فعال نیست!
شهاب جان شما کاره خاصی کردین یا خودش وصل شد؟
من شب که خواب بودم باتری موبایلم تموم شده بود. صبح که پا شدم زدم تو شارژ و روشنش کردم. دیدم یه G بالای صفحه نوشته.
از کجا متوجه شدین ؟
آخه من توی سیم کارت های اعتباری امتحان کردم هیچ هزینه ای کم نمیکنه !
تو سایت ایسنا هم که نوشته بود از اول اسفند تا 15 فروردین مجانی هستش !
ببخشید سوال کردم که ببینم پول میاد علامت سوالشو نزاشتم
mehdi_vsgh
23-02-2007, 21:23
کلاس گوشی من 6 بیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TheMohammad
23-02-2007, 21:32
سلام .
من بخوام که هرجا که میرم اسم خیابون را بنویسه چیکار کنم.
گوشی من 6600 است.
مسیر زیر رو دنبال کنید :
Menu > Tools > Setting > Network
Cell Information رو برابر On قرار بدین
hessam_sz
24-02-2007, 08:42
اگر کسی تو مشهد gprs اش فعاله بگه . من k750دارم لطفا منو راهنمایی کنید چیجوری اینترنتمو فعال کنم
hessam_sz
24-02-2007, 08:49
گوشی شما باید برای اتصال به شبکه GPRS مناسب باشد (برای اطلاع از این موضوع میتوانید به سایت ما به نشانی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید).
تنظیمات GPRS بطور خودکار در یک پیام کوتاه (SMS) برای شما ارسال می شود. برای آنکه تنظیمات این سرویس به گوشی شما منتقل شود، باید اطلاعات ارسال شده را در تلفن همراهتان ذخیره (save) کنید.
توجه:
درصورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، می توانید از تاریخ 10 اسفند با شماره گیری [YES/OK] #5*3*130* این اطلاعات را دریافت نمایید.
اگر از دیتا کارت (PCMCIA) برای اتصال لپ تاپ خود استفاده می کنید، هنگام نصب کارت یا تنظیم اتصال به شبکه این اطلاعات را وارد کنید (*اسامی اطلاعات زیر ممکن است برای مدل های مختلف کارت متفاوت باشد):
Connection Name: Irancell
APN (Access Point Name): GPRS
Dial Number (if requested): *99#
این سرویس برای کلیه مشترکین ایرانسل (اعم از پیش پرداخت یا پرداخت ماهیانه) که گوشی با قابلیت GPRS دارند، موجود می باشد.
M E H R D A D
24-02-2007, 10:18
بالاخره سرويس كنترل حساب اينترنتي برقرار شد:
بابا اين gprs ايرانسل آخرشه
shadmehrdj
24-02-2007, 14:55
محمد جان دستت درد نکنه.
habibinaj
24-02-2007, 16:32
من شب که خواب بودم باتری موبایلم تموم شده بود. صبح که پا شدم زدم تو شارژ و روشنش کردم. دیدم یه G بالای صفحه نوشته.
چه جالب!
من ديروز با سيخ فراوان تونستم درستش كنم!
ولي از امروز ظهر قطع شدم!
ماله شما هم قطعه يا نه؟
ShahabSAMSUNG
24-02-2007, 17:05
وقتی آنتن خیلی کم بشه قطع میشه ولی آنتن که بیاد، Gprs هم میاد.
مال من که تا حالا قطع نشده.
ضمناً هر چی آنتن پر تر باشه، سرعت بالاتر میره.
habibinaj
24-02-2007, 17:10
وقتی آنتن خیلی کم بشه قطع میشه ولی آنتن که بیاد، Gprs هم میاد.
مال من که تا حالا قطع نشده.
ضمناً هر چی آنتن پر تر باشه، سرعت بالاتر میره.
نه شهاب جان ماله من كلاً قطعه!
گوشي من خيلي باهوشه! اگه GPRS فعال باشه مي نويسه gprs:atached اگه فعال نباشه gprs:detached
مثلاً ديروز حتي قبل از تنظيمات atached مي نوشت ولي اممروز باز شده detached!
شايد ماله مشهد اينطوريه!
نمي دونم، يعني شما الان به اينترنت وصل مي شي!
اقا ما که گوشیم مال مخابرات دولتیه به شما ایرانسل ها حسودیمون میشه
ما فقط دلمون به همهان sms خوشه
دوستم برایم یک sms زده بود بعد از 7 ساعت بدستم رسید
gprs نوش جانتون فعلا هم مجانیه
RedDragon
24-02-2007, 17:25
آخی!!!!!!!!!
masoudboy
24-02-2007, 17:40
مال من هم قطع شده ... گوشی من وقتی Gprs وصل باشه بالای آنتنش یک مثلث میاد که تو پر هست و وقتی gprs قطع میشه توی آن مثلث خالی میشه و حالا هم خالی هست و قطعه .
habibinaj
24-02-2007, 18:06
مال من هم قطع شده ... گوشی من وقتی Gprs وصل باشه بالای آنتنش یک مثلث میاد که تو پر هست و وقتی gprs قطع میشه توی آن مثلث خالی میشه و حالا هم خالی هست و قطعه .
شما ماله تهراني!!
masoudboy
24-02-2007, 18:47
شما ماله تهراني!!
نه ... من اصفهان هستم
Dr.Dolfin
24-02-2007, 18:59
سلام.از مهندسین تاپیک کسی میدونه کی بروجر تحت پوشش قرار میگیره؟مرسی
Dr.Dolfin
24-02-2007, 19:06
آقا من میخوام یه ایرانسل اعتباری بگیرم چون حال و حوصله قرقر خانواده واسه پول موبایل رو ندارم.خواستم بپرسم فقط فرق این اعتباری ها با دائمی ها اینه که فقط باید واسش شارژ بخری؟ممنون
Dr.Dolfin
24-02-2007, 19:08
سلام.آقا من میخوام یه ایرانسل اعتباری بگیرم.راستش حال و حوصله غرغر بابامو ندارم واسه پول موبایل.آخه من این دو ماه 800 تا مسیج فرستادم.خواستم بپرسم فرقشون با دائمی ها فقط اینه که باید .واسش شارژ بخری؟
mehdi_vsgh
24-02-2007, 19:17
برای من تنظیماتش اس ام اس اومد!! امروز بعد از ظهر
سلام.آقا من میخوام یه ایرانسل اعتباری بگیرم.راستش حال و حوصله غرغر بابامو ندارم واسه پول موبایل.آخه من این دو ماه 800 تا مسیج فرستادم.خواستم بپرسم فرقشون با دائمی ها فقط اینه که باید .واسش شارژ بخری؟
از لحاظ امکانات هیچ فرقی باهم ندارن فقط اعتباری هزینه تماس هاش بیشتره حدود 60 تومان!! در هر دقیقه
یا مثلا هر اس ام اسی 16 تومن میشه
Dr.Dolfin
24-02-2007, 20:16
ممنون آقا مهدی.
Setareh1986
24-02-2007, 22:06
مسیر زیر رو دنبال کنید :
Menu > Tools > Setting > Network
Cell Information رو برابر On قرار بدین
بخشيد موبايل من samsung هست. بايد چيكار كنم??
مرسي
TheMohammad
24-02-2007, 22:33
بخشيد موبايل من samsung هست. بايد چيكار كنم??
مرسي
در مورد گوشی های سامسونگ اطلاعی ندارم ولی معمولا این رو میتونید در قسمت Messaging (پیغام) با عنوان های نظیر "اطلاعات محلی" یا Area Info و یا چیزهای دیگه ای مانند Cell Broadcast پیدا کنید.
arman4459
24-02-2007, 23:36
.ir - شبکه اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) در ۵ شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب افتتاح و آماده استفاده شد.
به گزارش ایستنا شبکه ایرانسل در شهرهای همدان، گرمی و مشگین شهر دیروز (سوم اسفند) و در شهر خرم آباد امروز (چهارم اسفند) افتتاح شد.همچنین این شبکه در شهر سراب فردا (پنجم اسفند) افتتاح خواهد شد.
پیش از این شبکه ایرانسل در شهرهای تهران، تبریز، مشهد، کرج، ارومیه ساری، مراغه، شیراز، قم، کرمانشاه و اردبیل راه اندازی شده بود که با پیوستن پنج شهر همدان، خرم آباد، گرمی، مشگین شهر و سراب تعداد شهرهای تحت پوشش شبکه ایرانسل به ۱۶ شهر رسید.
AbbasGholami
25-02-2007, 08:14
آقا دمشون گرم. اینترنت گردی با گوشی هم حالی داره ها. :blush:
ایرانسل در 3 مرحله اتصال کد 3 و 4 و 5 شماره های خود را به Gprs اعلام کرده ولی کد 2 خیر.!
طی تماسی که با 130 داشتیم اعلام کردند کدهای 2 قابلیت تست این شبکه را ندارند؟؟؟؟؟؟
آیا ایرانسل سیم کارتهای متفاوتی ارائه نموده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایرانسل در 3 مرحله اتصال کد 3 و 4 و 5 شماره های خود را به Gprs اعلام کرده ولی کد 2 خیر.!
طی تماسی که با 130 داشتیم اعلام کردند کدهای 2 قابلیت تست این شبکه را ندارند؟؟؟؟؟؟
آیا ایرانسل سیم کارتهای متفاوتی ارائه نموده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني چي آخه كد 2 اين قابليت رو نداره ....
حالا خوبه ما خودموت تستش كرديم وصل شديم مگر نه شانس گنده ما 2 قابليت تست نداره ...
آقا یکی مارو راهنمایی کنه گوشی من سونی اریکسون J210i هستش
تمام تنظیمات رو انجام میدم علامت مثلث هم روی گوشیم میاد ولی وقتی میخوام پروفایل اینترنت بسازم حتما IP میخواد یعنی بدون IP پروفایل را ذخیره نمیکنه باید IP رو چی بزارم؟
آقا یکی مارو راهنمایی کنه گوشی من سونی اریکسون J210i هستش
تمام تنظیمات رو انجام میدم علامت مثلث هم روی گوشیم میاد ولی وقتی میخوام پروفایل اینترنت بسازم حتما IP میخواد یعنی بدون IP پروفایل را ذخیره نمیکنه باید IP رو چی بزارم؟
AbbasGholami
25-02-2007, 12:50
گوشی من سونی اریکیون ک 310 هست. با راهنماییهایی که دوستان کردند تنظیمات رو برای اتصال به اینترنت انجام دادم. با گوشی به اینترنت هم وصل شدم و کار کرد. میخواستم بدونم چطوری میتونم Pc رو با استفاده از موبایلم، به اینترنت وصل کنم. البته کابل Usb موبایل رو هم دارم. اگه لطف کنید و تنظیمات لازم رو بگید ممنون میشم.
گوشی من J210i سونی اریکسون است موقع تنظيم اينترنت IP میخواد بايد چه کار کنم؟ IP رو کسی میدونه چه عددی بايد بزارم؟
masoudboy
25-02-2007, 13:52
گوشی من J210i سونی اریکسون است موقع تنظيم اينترنت IP میخواد بايد چه کار کنم؟ IP رو کسی میدونه چه عددی بايد بزارم؟
اصلا به ip نیازی نیست . شما فقط APN را بذار gprs و سیو کن و به بقیه کاری نداشته باش...
اصلا به ip نیازی نیست . شما فقط APN را بذار gprs و سیو کن و به بقیه کاری نداشته باش...
ممنون از راهنمایی شما ولی مشکل اینه که سیو نمیشه وقتی میخوام تنظیمات رو سیو کنم میگه اول IP وارد کن وقتی هم که برای IP همینجوری یه عددی میدم چک میکنه با شبکه پیغام میده IP اشتباه است :(
AbbasGholami
25-02-2007, 14:42
گوشی من سونی اریکیون ک 310 هست. با راهنماییهایی که دوستان کردند تنظیمات رو برای اتصال به اینترنت انجام دادم. با گوشی به اینترنت هم وصل شدم و کار کرد. میخواستم بدونم چطوری میتونم Pc رو با استفاده از موبایلم، به اینترنت وصل کنم. البته کابل Usb موبایل رو هم دارم. اگه لطف کنید و تنظیمات لازم رو بگید ممنون میشم.
واسه من این 3 مرحله اومد ولی می خوام MMS بفرستم می نویسه Resend at مثلا فلا ساعت
یعنی هنوز MMS راه نیوفتاده یا مشکلی وجود داره
دوستان من یه سوال دارم توروخدا کسی که مطمئنه جوا بده
یعنیاز الان تا 15 فروردی استفاده از اینترنت برای گوشی های ایرانسل کاملا مجانیه ؟؟
میخوام بدنم که آیا هیچ پولی به ازای هر چقدر استفاده نمیاد
لطفا یه کم زودتر جواب بدید
masoudboy
25-02-2007, 16:07
از حالا تا 15 فروردین استفاده از Gprs ایرانسل کاملا مجانی هست ...
mehdi_vsgh
25-02-2007, 17:36
واسه من این 3 مرحله اومد ولی می خوام MMS بفرستم می نویسه Resend at مثلا فلا ساعت
یعنی هنوز MMS راه نیوفتاده یا مشکلی وجود داره
_
جدا این MMS راه افتاد؟؟؟؟
میشه یه توضیحی بدی؟؟؟؟
در مورد اون پیغام هم باید بگم که احتمالا به این معنا هستش که بنا به دلایلی مثل مشکل شبکه یا آنتن ندادن ممکنه در اون لحظه امکان ارسال وجود نداشته باشه!!! بنابراین گوشی سعی میکنه که مثلا 5 دقیقه بعد دوباره برای ارسال تلاش کنه!!! (لااقل برای اس ام اس اینطوریه)
حالا اگه ممکنه میشه بگین که چطوری MMS میخواستید بفرستید؟؟
در مورد گوشی سونی اریکسون J210i وقتی میخوام تنظیمات رو سیو کنم میگه اول IP وارد کن وقتی هم که برای IP همینجوری یه عددی میدم چک میکنه با شبکه پیغام میده IP اشتباه است. یکی راهنمایی کنه؟
در مورد گوشی سونی اریکسون J210i وقتی میخوام تنظیمات رو سیو کنم میگه اول IP وارد کن وقتی هم که برای IP همینجوری یه عددی میدم چک میکنه با شبکه پیغام میده IP اشتباه است. یکی راهنمایی کنه؟
راست ميگه سوني اريكسون همينطوريه تا ip ندي كانكت نميشه از دوستان اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه
جدا این Mms راه افتاد؟؟؟؟
میشه یه توضیحی بدی؟؟؟؟
در مورد اون پیغام هم باید بگم که احتمالا به این معنا هستش که بنا به دلایلی مثل مشکل شبکه یا آنتن ندادن ممکنه در اون لحظه امکان ارسال وجود نداشته باشه!!! بنابراین گوشی سعی میکنه که مثلا 5 دقیقه بعد دوباره برای ارسال تلاش کنه!!! (لااقل برای اس ام اس اینطوریه)
حالا اگه ممکنه میشه بگین که چطوری Mms میخواستید بفرستید؟؟
با همون تنضیمات Gprs می تونی Mms بفرستی فقط سوال می کنه که Acces point شما چیه وخودش از قبل اماده داره همون gprs irancell
شبکه Gprs ایرانسل از روز شنبه 5 اسفند 85 رسما افتتاح شده است و ارسال تنظیمات Gprs برای مشتریان آغاز گردیده است. همانطور که در آگهی های قبلی به اطلاع شما رسانده ایم، به دلیل خاصیت این فناوری پیشرفته و لزوم توجه به پیچیدگی تنظیمات گوشی، این تنظیمات به تدریج و در طی دو هفته آینده برای مشتریان ارسال می شود. مراحل ارسال به شرح زیر است. جزئیات مراحل به همین صورت به اطلاع شما خواهد رسید.
MMS چه تفاوتی با SMS دارد؟
هنگامیکه (Short Message Service) SMSمی فرستید تنها توانایی ارسال یک متن ساده را دارید ولی (Multimedia Messaging Service) MMS شما را قادر می سازد تا نه تنها متن بلکه عکس و موسیقی را نیز به سایر مشترکین ایرانسل ارسال کرده یا به نشانی اینترنتی آنها ایمیل کنید.
امروز من با موبایلم اومدم تو سایت p30world فکر کنم اولین نفر باشم که با موبایل از ایران اومدم تو این سایت
M E H R D A D
26-02-2007, 16:37
ايرانسل هنوز هم هزينه مكالمات رو دقيقه اي حساب ميكنه. :angry:
امروز (7 اسفند ) مانده بدهي خودم رو چك كردم بعدش 1 مكالمه 10 ثانيه اي داشتم و بعد كه دوباره بدهي خودم رو چك كردم ديدم كه 529 ريال بيشتر شده!
البته مثل اينكه اطلاعات حسابهاشون هر نيم ساعت 1 بار update ميشه.
mehdi_vsgh
26-02-2007, 17:01
امروز من با موبایلم اومدم تو سایت p30world فکر کنم اولین نفر باشم که با موبایل از ایران اومدم تو این سایت
اشتباه فکر کردی عزیز من همون اول اسفند ماه به انجمن با موبایل و در ایران سر زدم پس من نفر اول بیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
Blacklord
26-02-2007, 22:13
))): اصفهان بالا شهر هنوز هیچ خبری نیسسسسس............. ))):
آقا با 3650 نمیشه رفت تو اینترنت ولی email میشه فرستاد ،من داشتم با 3250 میرفتم تو اینترنت که اون message کذایی واسم اومدو دیگه نتونستم تو 3650 بفرستمش ،تو 3650 یه قسمتی داره به نام gateway که ip میخواد و معلوم نیست باید چی داد،تا اینو ندی connect نمیاد،و اصلا save نمیشه.
خواهش میکنم کمکم کنین.
أادا من 5 روز پیش اومدم ;)
قسمت
آي
پي
اين
روبدين
010.131.026.138
من
برام
اس
ام
اسش
اومده
خودش
تنظيم
شده
قسمت
آي
پي
اين
روبدين
010.131.026.138
من
برام
اس
ام
اسش
اومده
خودش
تنظيم
شده
بابک جان ip رو زدم بازم نشد ،میدونم زحمتت میشه ولی واقعا ممنون میشم اگه بقیه تنظیماتشم بنویسی
با کمال تشکر
ali111122223333
26-02-2007, 23:27
اقا کسی میدونه gprs سیمکارتای مخابرات تا چند سال دیگه فعال میشه
اصلا ممکنه که فعال بشه از ما پول خون باباشونو گرفتن ولی... .
سلام من تا دیروز صبح با GPRS ولی با تنضیماتی ایرانسل فرستاده بود کار کردم ولی از ظهر هز کازی کزدم
می نوشت Web :Page Note Founf
Check Web Address
ولی با تنضیماتی که تو سایت ایرانسل نوشته بود که کانکشنو بنویسید IranCell و AP رو بنویسید GPRS با این اینترنت می روم می خوام بدونم مشکل چیه
mehdi_vsgh
27-02-2007, 08:53
عزیز تکنولوژی که مخابرات استفاده میکنه نمیتونه امکانات gprs را فراهم کنه ینی اگه هم بخواد این کارو بکنه سرعت اینترنت فوق العاده پایین خواهد بود
بنابراین بعید میدونم که مخابرات بخواد حالا حالا ها این تکنولوژی اش را عوض کنه (با توجه به هزینه زیاد ) اگه هم بخواد عوض کنه حداقل 5-6 سال طول میکشه
بنابراین هیچ وقت به ایرانسل نمی رسه مطمئن باش
از کی می تونیم Mms بفرستیم
ام
ام
اس
هم
راه
افتاده
فقط
بايد
تنظيم
شه
همه
گوشيها
براي
من
تنظيم
شده
حتي
فرستادم
براي
يه
نفر
ديگه
هر چی mms می خوام بفرستم resend mizane
TheMohammad
27-02-2007, 15:26
بابک جان ip رو زدم بازم نشد ،میدونم زحمتت میشه ولی واقعا ممنون میشم اگه بقیه تنظیماتشم بنویسی
با کمال تشکر
صبر کنید از ایرانسل اس ام اس بیاد ، انگار برای پیش شماره های 2 هم میفرستن ، باسه 4-5 نفر از دوستانم اومده
من به تنظیماتشون هم که نگاه کردم ، به هر کدوم یه آی پی جدا داده بود !!
در ضمن در تنظیمات MMS هم Home Server رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود !
کمی صبر کنید !
nima_949
27-02-2007, 15:44
راست میگه ام ام اس ایرانسل این جوابو میده اشکال از کجاست برای من هم gprsفعاله ولی ام ام اس نمیده
ShahabSAMSUNG
27-02-2007, 15:59
راست میگه ام ام اس ایرانسل این جوابو میده اشکال از کجاست برای من هم gprsفعاله ولی ام ام اس نمیده
برای فرستادن ام ام اس یه URL لازمه که اگه به قسمت تنظیمات بری، می بینی که خالیه. آدرس خاصی داره که باید ایرانسل برامون بفرسته. بعدش می تونیم ام ام اس هم بزنیم.
والا با چیزایی که ما از شرکت ارتباتاط سیار میدونیم و میدونیم که ورژن دستگاهاشون 2 است و میدونیم ورژن دستگاهای ایرانسل 2.75 است مطمئنیم که gprs برای سیم کارتهای دولتی هیچ فعال نمیشه .
ShahabSAMSUNG
27-02-2007, 22:22
میشه فعال بشه منتها مبتنی بر Gsm و نه Gprs
مسابقه ايران - استراليا
ایرانسل، ضمن آرزوی موفقیت برای ملی پوشان کشورمان، شما مشترکین گرامی را دعوت می کند تا با تلفن همراه ایرانسل خود از لحظات دیدنی مسابقه ایران – استرالیا عکس گرفته و از طریق MMS به نشانی زیر ارسال کنید. توجه فرمایید هنگام ارسال عکس، باید این نشانی را بجای شماره تلفن مقصد وارد نمایید:
206@mtnirancell.ir
شما از 12 تا 24 اسفند ماه فرصت دارید تا بعد از افتتاح سرویس MMS، تصاویر گرفته شده را برای ما ارسال نمایید. ایرانسل از میان این عکسها بهترین را انتخاب نموده و به برنده خوش ذوق مسابقه یک دستگاه پژو 206 هدیه می دهد! (براي دريافت اطلاعات مربوط به نحوه تنظیم گوشی برای ارسال MMS اينجا را كليك نماييد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).)
شرایط شرکت در مسابقه:
حجم عکس باید حداکثر 200 کیلو بایت باشد.
در هر نوبت ارسال، تنها باید یک عکس فرستاده شود.
MMS عكسها تنها بايد از طريق ایرانسل ارسال شده باشد.
مسابقه ايران - استراليا
ایرانسل، ضمن آرزوی موفقیت برای ملی پوشان کشورمان، شما مشترکین گرامی را دعوت می کند تا با تلفن همراه ایرانسل خود از لحظات دیدنی مسابقه ایران – استرالیا عکس گرفته و از طریق MMS به نشانی زیر ارسال کنید. توجه فرمایید هنگام ارسال عکس، باید این نشانی را بجای شماره تلفن مقصد وارد نمایید:
206@mtnirancell.ir
شما از 12 تا 24 اسفند ماه فرصت دارید تا بعد از افتتاح سرویس MMS، تصاویر گرفته شده را برای ما ارسال نمایید. ایرانسل از میان این عکسها بهترین را انتخاب نموده و به برنده خوش ذوق مسابقه یک دستگاه پژو 206 هدیه می دهد! (براي دريافت اطلاعات مربوط به نحوه تنظیم گوشی برای ارسال MMS اينجا را كليك نماييد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).)
شرایط شرکت در مسابقه:
از چه فوتبالییه بازی ماله قدیمیه یا جدید
از چه فوتبالییه بازی ماله قدیمیه یا جدید
قدیمی که نیست. احتمالا یه بازی دوستانه در پیشه... وگرنه از چی عکس بگیریم؟ از عکسهای روزنامه ها؟!
شاید هم تیمو اشتباه گفته.
^^ HAMID ^^
28-02-2007, 06:43
آقا ما وصل شدیم 5 6 کیلو رو دانلود میده حالا چند تا سوال:
1...ما اینو چه جوری به کامی وصل کنیم . و810 رو به عنوان مودم میشناسه وتو گزینها 2 تا اضافه میشه با pc suit هم کانکشن ساختم dial هم میکنه ..وقتی میرسه به register your computer on the network یه اروری میده میگه: the ppp link control protocol was terminated
2....این برنامه مینی اپرا که میگین من نصب کردم وقتی بهش آدرس سایت میدم میگه : verification of server certificate failed. pleas check your date setting in your device
تنظیمات gprs هم خودم دستی تنظیم کردم بدون ip
حالا ما باید چه بکنیم ؟ ...............................................ه �!!!!
متشکرم.. ... .
قدیمی که نیست. احتمالا یه بازی دوستانه در پیشه... وگرنه از چی عکس بگیریم؟ از عکسهای روزنامه ها؟!
شاید هم تیمو اشتباه گفته.
بازی تیم امید رو میگه که امروزه.
مسابقه ايران - استراليا
206@mtnirancell.ir
شرایط شرکت در مسابقه:
تو این لینک تنظیمات ام ام اس رو نداره!
چطوری تنظیم کنیم؟
تا حالا کسی ام ام اس فرستاده؟
habibinaj
28-02-2007, 10:57
منم دیدم نداشت!
شهاب جان شما تونستی mms بفرستی؟!!!
ببينم مگر mms رو فعال كردن ....
حالا فعلا شما عکسهاتونو بگیرین و ذخیره کنین، هر وقت MMS راه افتاد بفرستید. البته فکر کنم باید برین استادیوم چون از تلویزیون که نمیشه عکس گرفت (البته اگه بازی تو ایران باشه) تازه عکسی که مثلا با یه دوربین 2 مگاپیکسلی بگیرین 300 - 500کیلوبایته. یعنی یا باید رو کامپیوتر با AcdSee ادیتش کنین یا با کیفیت VGA دوربین عکس بردارین. فکر میکنم یه کم سوژه رو بد انتخاب کردن. برای همه امکان پذیر نیست. :jealous:
shadmehrdj
28-02-2007, 17:34
سلام.
من می خوام به اینترنت وصل بشم Error می ده می نویسه:GPRS:GPRS Not Available.Check Network Service
برای من هم SMS اومده.گوشی من 6600 است.
ramindesign
28-02-2007, 19:37
سلام
دوستان واسه من یه سوال پیش اومده
امروز تو یه مکان بسته بودم که ایرانسل آنتن نمیداد، وقتی به صفحه نمایش نگاه کردم دیدم که علامت 3G به جای حجم آنتن اومده و بعد از چند لحظه این علامت حذف شد.
آیا ایرانسل به این زودی میخواد به نسل سوم تغییر پیدا کنه یا چی؟
در ضمن من تنضیمات Connection رو روی When Available تنظیم کردم و گوشی هم N90 هست.
salam che gone mitavanam be internet vasl shavam az tarige etesale mobile be kampiuter khaheshan kamel tozih dahid
agar kasi midanad ke mms che gone faal mishavad mara komak konad
TheMohammad
28-02-2007, 21:36
سلام
دوستان واسه من یه سوال پیش اومده
امروز تو یه مکان بسته بودم که ایرانسل آنتن نمیداد، وقتی به صفحه نمایش نگاه کردم دیدم که علامت 3G به جای حجم آنتن اومده و بعد از چند لحظه این علامت حذف شد.
آیا ایرانسل به این زودی میخواد به نسل سوم تغییر پیدا کنه یا چی؟
در ضمن من تنضیمات Connection رو روی When Available تنظیم کردم و گوشی هم N90 هست.
فکر نکنم، چون اونجا شبکه آنتن نمیده دنبال همه شبکه های موجود میگرده اگه نگاه کنی میبینی که علامت 3G میره هر از چند گاهی و علامت gsm میاد دوباره
siavashjal
28-02-2007, 23:02
بچه ها لطفا كمك كنيد .
اولا توي gprs ايرانسل اصلا عكسا رو نشون نميده و جاشون رو خالي ميذاره . ثانيا من هنوز نفهميدم آدرس ها رو چه
جوري تايپ كنم يه سري از سايتا رو بايد wap بزني يه سري رو بايد www بزني . مثلا براي ورود به p30world چه جوري
بايد آدرس رو تايپ كرد؟ اگه ميشه توضيح بدين
ديگه اين كه آيا شبكه ايرانسل فقط سايتهاي با پسوند com. رو نشون ميده ؟ چون من هر چي سايتاي غير از com. را
امتحان ميكنم هيچ كدوم رو باز نمي كنه.
گوشي من 6600 هستش .
اگه جواب بدين ممنون ميشم.
bye
ahriman323
28-02-2007, 23:23
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
من با w810 هم از طريق گوشي هم از کامپيوتر به اينترنت وصل شدم ولي اون گوشيم که N70 باخود کوشي وصل ميشه ولي با کامپيوتر وکابل وصل نميشه هر کي n70 داره توضيح بده برام چه طوريه
:exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati :exclamati
آقا من تنضيماتي كه واسم اومد اشتباهي دليت كردم دوره بعدي كي واسم مي فرستن
من یه مشکلی دارم. گوشی من اصلا G رو نمایش نمی ده و جاش E (مخفف EDGE ) نمایش می ده.
دیروز G رو نمایش می داد و به اینترنت هم وصل شدم. من نمی دونم امروز چرا نمی تونم وصل شم.
گوشی من w300 هست و edge و gprs هم ساپورت می کنه.
tatu_mail
01-03-2007, 11:43
براب منم E شد چرا؟؟؟
ولی تو اینترنت میره
تورو خدا یکی بگه به وسیله بلوتوث چه شکلی با کامپیوتر میشه رفت تو نت؟؟؟
مال من با browser خود گوشی می ره ولی با opera mini نمی ره. چرا؟؟؟
tatu_mail
01-03-2007, 12:39
opera برای خیلیا نمیره
نمیدونم مشکلش چیه؟
ولی اگه میرفت خو ب بود
^^ HAMID ^^
01-03-2007, 16:43
وصل کردنه گوشی به کامپیوتر :
کسایی که تنظیماته گوشیشونو انجام دادن و به اینترنت وصل کردن (تو یه تاپیک توضیح داده بود) باید pc-suite مربوط به گوشیشونو نصب کنن با این کار driver های گوشی نصب میشه و وقتی گوشیو با کابل usb وصل میکنی به کامپیوتر مودم گوشی شناخته میشه و خو ویندوز شروع میکنه به نصب مودم گوشی بعد یه پیغام میده میگه: your device installed and ready to be used حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
اکثر گوشیها صفحات بزرگ رو باز نمیکنن برای این کار باید سایت google رو بالا بیارید بعد آدرس مورد نظر رو توش وارد کنید و اونو جستجو کنید وقتی پیداش کرد لینکشو کلیک کنید با این کار صفحات بزرگ به چند صفحه کوچک برای موبایل تقسیم میشوند که با کلید 3 به صفحه بعد و با کلید 1 به صفحه قبل میروید ...مثلا اینجا رو میخواهید بیارید ...تو گوگل میزنی forum.p30world بعد که پیداش کرد اونو انتخاب میکنی واگه بخواهین اونو به صفحه عادی برگردونید زیر پنجره گوگل نوشته html اونو انتخاب کنید...در ضمن سرعت gprs در زمانهای مختلف فرق میکنه مثلا روز که بری گاهی 3 تا 4 کیلوبایت یا کمتر حتی 0.5 کیلو بایت دانلود میده ولی شب بری 1 به بعد تا 10 . 11 کیلوبایت دانلود میده ... اگه سرعتش کم باشه عکسها رو نمیاره یا دیر میاره...........
........موفق و پیروز باشید......
آقا من تنضيماتي كه واسم اومد اشتباهي دليت كردم دوره بعدي كي واسم مي فرستن
bollboll
01-03-2007, 21:45
سلام
توضیحات ^^ Hamid ^^ جان خیلی کامل بود از ایشان بسیار متشکرم.
من حالا دو طرفه وصلم یعنی از هر دو مودم!
مجید فینا
01-03-2007, 23:02
منم با گوشی w800 کانکت میشم ولی با برنامه اپرا وصل نمیشه
مجید فینا
01-03-2007, 23:46
اشخاصی که گوشی سونی اریکسون دارند و gprs فعال نمیشه این عملیات رو انجام بدن
در گوشی های سونی اریکسون (SonyEricsson) مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu > Messaging > Setting > Area Info (فهرست > پیغام ها > تنظیمات > اطلاعات محلی)
سپس مقدار Cell Information رو به On یا روشن تغییر دهید.
tatu_mail
01-03-2007, 23:50
وصل کردنه گوشی به کامپیوتر :
کسایی که تنظیماته گوشیشونو انجام دادن و به اینترنت وصل کردن (تو یه تاپیک توضیح داده بود) باید pc-suite مربوط به گوشیشونو نصب کنن با این کار driver های گوشی نصب میشه و وقتی گوشیو با کابل usb وصل میکنی به کامپیوتر مودم گوشی شناخته میشه و خو ویندوز شروع میکنه به نصب مودم گوشی بعد یه پیغام میده میگه: your device installed and ready to be used حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
اکثر گوشیها صفحات بزرگ رو باز نمیکنن برای این کار باید سایت google رو بالا بیارید بعد آدرس مورد نظر رو توش وارد کنید و اونو جستجو کنید وقتی پیداش کرد لینکشو کلیک کنید با این کار صفحات بزرگ به چند صفحه کوچک برای موبایل تقسیم میشوند که با کلید 3 به صفحه بعد و با کلید 1 به صفحه قبل میروید ...مثلا اینجا رو میخواهید بیارید ...تو گوگل میزنی forum.p30world بعد که پیداش کرد اونو انتخاب میکنی واگه بخواهین اونو به صفحه عادی برگردونید زیر پنجره گوگل نوشته html اونو انتخاب کنید...در ضمن سرعت gprs در زمانهای مختلف فرق میکنه مثلا روز که بری گاهی 3 تا 4 کیلوبایت یا کمتر حتی 0.5 کیلو بایت دانلود میده ولی شب بری 1 به بعد تا 10 . 11 کیلوبایت دانلود میده ... اگه سرعتش کم باشه عکسها رو نمیاره یا دیر میاره...........
........موفق و پیروز باشید......
سلام اقا ممنون
مرسسی
ولی همه این کارارو کردم ولی تا کانکشن مینویسه رجیستر تو یوزر نیم میاد بیرون و error :: ppp protecol error
همچین چیزایی میده؟ راه حلی برای این موضوع دارید/؟
TheMohammad
02-03-2007, 00:09
اشخاصی که گوشی سونی اریکسون دارند و gprs فعال نمیشه این عملیات رو انجام بدن
در گوشی های سونی اریکسون (SonyEricsson) مسیر زیر رو دنبال کنید
Menu > Messaging > Setting > Area Info (فهرست > پیغام ها > تنظیمات > اطلاعات محلی)
سپس مقدار Cell Information رو به On یا روشن تغییر دهید.
عزیز ، این ربطی به gprs نداره ، این برای نمایش نام BTS ای هست که موبایل بهش وصله !
TheMohammad
02-03-2007, 00:17
سلام اقا ممنون
مرسسی
ولی همه این کارارو کردم ولی تا کانکشن مینویسه رجیستر تو یوزر نیم میاد بیرون و error :: ppp protecol error
اول مطمئن شید که اینترنت فعاله ، آخه چون ایرانسل اینترنتش هنوز به صورت آزمایشی هست ، گاهی اوقات قطعه و ممکنه این ارور بیاد ،
این کار رو هم برای اطمینان انجام بدین، برروی Connection ای که ساختید کلیک راست کرده و به Properties بروید ، زبانه Options رو انتخاب کرده و برروی دکمه PPP Settings کلیک کنید ، سپس تیک Negotiate multi-link for single-link connections رو بردارید و همه پنجره ها رو Ok کنید !
TheMohammad
02-03-2007, 01:05
تنظیمات mms رو در سایت قرار دادند : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TheMohammad
02-03-2007, 01:16
mms رو تست کردم ، با موفقیت ارسال شد از گوشی نوکیا به موتورولا
Dr.SaeiD
02-03-2007, 06:04
mms رو تست کردم ، با موفقیت ارسال شد از گوشی نوکیا به موتورولا
مال شما MMSـت وصل شد مال من همون wapــشم از کار افتاد !! D:
دیگه اون علامت GPRSــم پایین آنتن نیست ! ... دارن کم کم میرن رو اعصابم ها !
^^ HAMID ^^
02-03-2007, 08:04
سلام اقا ممنون
مرسسی
اگه این کارایی که میگم دقیقا انجام بدین حتما وصل میشین :
به مسیر زیر بروید:
menu-->setting-->connectivity-->data comm.-->data account-->new account-->
حالا gprs data را انتخاب میکنین بعد یه اسم به اکانتتون میدید فرقی نمیکنه مثلا ghanbar بعد در قسمت apn فقط باید کلمه gprs رو تایپ کنین بعد یوزر و پسورد رو خالی بزارین و save کنین حالا برگردین به قسمت connectivity و به قسمت internet setting بروید بعد internet profile رو انتخاب کنید بعد new profile رو
انتخاب کنین و یه اسم بهش بدین مثلا hamid بعد connect using: رو انتخاب کنید بعد اون data accont ای که ساخته بودین اونجاست در اینجا مثال ghanbar بود اونو انتخاب میکنین بعد profile رو save میکنین بعد در قسمت internet profile اونو انتخاب میکنیم او دایره سفیده باید توپر بشه در این جا مثال hamid بود .............. حالا اگه اینترنت وصل باشه ادامه کار.....
حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
نکته مهم: با pc suit ..کانکشن نسازید همونطور که گفتم باید با network conection بسازید..
...................................موفق و پیروز باشید...................................
آیا ممکن است تنظیمات انجام نشود؟
در صورتیکه گوشی تلفن همراه شما قابلیت انحام تنظیمات خودکار (OTA) را نداشته باشد، با دستورالعمل های ذکرشده (تماس با 130 ، سپس شماره گیری 3 و بعد 5؛ و یا استفاده از دستور #5*3*130*) نمی توانید تنظیمات را دریافت نمایید. در این حالت می توانید طبق اطلاعات جدول زیر، گوشی را بصورت دستی تنظیم نمایید:
MMS/GPRS Connection setting details
MMS
GPRS
Connection Name: Irancell-MMS Connection Name: Irancell-GPRS
Bearer: GSM-GPRS/GPRS Bearer: GSM-GPRS/GPRS
APN: mtnirancell APN: mtnirancell
MMSC Address: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Home Page: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WAP Proxy: 10.131.26.138 WAP Proxy: 10.131.26.138
Port: 9200 Port: 9200
Service: CO-WSP Service: CO-WSP
HTTP Proxy: 10.131.26.138 HTTP Proxy: 10.131.26.138
Port: 8080 Port: 8080
Service: HTTP Service: HTTP
اقا یه سایت آپلود عکس بدین
Braveheart
02-03-2007, 11:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Braveheart
02-03-2007, 11:35
کسی تنظیمات برای وصل شدن mms را برای گوشیهای سونی اریکسون نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
02-03-2007, 12:14
عزیز دل میتونی بگی که چه ربطی به اینجا داشت؟؟؟;)
mehdi_vsgh
02-03-2007, 12:18
کسی تنظیمات برای وصل شدن mms را برای گوشیهای سونی اریکسون نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیردل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز دل
شما بیاتو این آدرس
اون پایین صفحه یه جدول زده که تنظیماتش را توش گفته
ببین میتونی خودت تنظمیش کنی یا نه!!
اگه اره که خوب برو حالشو ببر :laughing:
واگر مثل من نتونستی باید صبر کنی تا اس ام اسش از طرف ایرانسل برات ارسال بشه:rolleye:
حداکثر تا 26 اسفند ماه به کلیه کاربران ایرانسل این تنظیمات ارسال خواهد شد
راستی الان توی مشهد کامل آنتن میده یا نه؟؟؟
آخه مثلا تو مترو تهران اصلا انتن نمیده
tatu_mail
02-03-2007, 13:18
اول مطمئن شید که اینترنت فعاله ، آخه چون ایرانسل اینترنتش هنوز به صورت آزمایشی هست ، گاهی اوقات قطعه و ممکنه این ارور بیاد ،
این کار رو هم برای اطمینان انجام بدین، برروی Connection ای که ساختید کلیک راست کرده و به Properties بروید ، زبانه Options رو انتخاب کرده و برروی دکمه PPP Settings کلیک کنید ، سپس تیک Negotiate multi-link for single-link connections رو بردارید و همه پنجره ها رو Ok کنید !
واییییییییییییییییییییی ممنون خیلی خوشحالم
واقعا دستتون درد نکنه من نمیدونم چه جوری ازتون تشکر کنم
tatu_mail
02-03-2007, 13:19
به مسیر زیر بروید:
حالا gprs data را انتخاب میکنین بعد یه اسم به اکانتتون میدید فرقی نمیکنه مثلا ghanbar بعد در قسمت apn فقط باید کلمه gprs رو تایپ کنین بعد یوزر و پسورد رو خالی بزارین و save کنین حالا برگردین به قسمت connectivity و به قسمت internet setting بروید بعد internet profile رو انتخاب کنید بعد new profile رو
انتخاب کنین و یه اسم بهش بدین مثلا hamid بعد connect using: رو انتخاب کنید بعد اون data accont ای که ساخته بودین اونجاست در اینجا مثال ghanbar بود اونو انتخاب میکنین بعد profile رو save میکنین بعد در قسمت internet profile اونو انتخاب میکنیم او دایره سفیده باید توپر بشه در این جا مثال hamid بود .............. حالا اگه اینترنت وصل باشه ادامه کار.....
حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
نکته مهم: با pc suit ..کانکشن نسازید همونطور که گفتم باید با network conection بسازید..
...................................موفق و پیروز باشید...................................
^^ HAMID ^^
02-03-2007, 13:52
کسایی که برنامه mini opera رو . رو گوشیشون نصب کردن ولی کار نمیکنه و پیغام : verification of server certificate failed. pleas check your date setting in your device میده باید اینکارو بکنن : به آدرس زیر برید:
menu-->setting--->connectivity-->streaming setting .....بعد در قسمت connect using : اون دیتا اکانتی که درست کرده بودند رو انتخاب کنند(دایره سفید توپر بشه)
نکته: قسمت streaming setting زیر internet settinng قرار دارد...mini opera سایتهای انگلیسی رو خوب وا میکنه
اما سایتهای فارسی رو قرو قاتی نشون میده ...برای سایتهای فارسی همون روش google که توضیح دادم بهترین راه است......
موفق و پیروز باشید........................................ .................................................. ..........
برای سونی اریکسون
^^ HAMID ^^
02-03-2007, 13:54
ما مخلصیم ;) :cool: :cool:
habibinaj
02-03-2007, 16:57
سلام بچه ها، من تنظیمات mms خودمو انجام دادم!
ولی کسی رو تو دوستام نمی شناسم که irancell داشته باشه! به همین علت از دوستان می خوام که یکی شمارشو برای من پیغام خصوصی بده تا من بتونم بهش mms بزنم تست کنم!
در ضمن دوستمونم حتماً باید تنظیمات mms رو انجام داده باشه!
و دوستانی که اطلاع ندارن فرستادن MMS به ایمل به قسمت Bulk می ره و آدرس ایمل شما به شکل زیر می باشد
98935*******@ mms.mtnirancell.ir
یعنی اگر کسی خواست برای شما یه وسیله ایمل MMS بفرسته این آدرس ایمیل شما می باشد
habibinaj
02-03-2007, 17:00
البته یک سوال مجانیه فعلاً دیگه نه؟ mms رو می گم!!!
tatu_mail
02-03-2007, 17:05
سلام بچه ها، من تنظیمات mms خودمو انجام دادم!
ولی کسی رو تو دوستام نمی شناسم که irancell داشته باشه! به همین علت از دوستان می خوام که یکی شمارشو برای من پیغام خصوصی بده تا من بتونم بهش mms بزنم تست کنم!
در ضمن دوستمونم حتماً باید تنظیمات mms رو انجام داده باشه!
اینم شمارم 0935-3347073
tatu_mail
02-03-2007, 17:09
ما مخلصیم ;) :cool: :cool:
من ممنمونم
ولی برای اپرا ::: تو گوشی من که 7370 نوکیا هست همچین چیزی نداره streaming setting
habibinaj
02-03-2007, 17:15
و دوستانی که اطلاع ندارن فرستادن MMS به ایمل به قسمت Bulk می ره و آدرس ایمل شما به شکل زیر می باشد
امکانش هست اینو بیشتر توضیح بدی!!
habibinaj
02-03-2007, 17:21
tatu_mail جان!
من برات فرستادم! به دستت رسید؟؟؟؟
1- من گوشیم P990 هست.
2- شمارم کد 2 هستش.
3- از اون Smsهای سه گانه، سه روز پیش اولیشو دریافت کردم. (فقط اولی)
4- 5#*3*130* هم کار نمیکنه.
5- اطلاعات تنظیم دستی با گوشیم نمیخونه، یعنی ایتم هاش با هم فرق دارن.
6- فعلا باید صبر کنم یا با تنظیم دستی هم کار میکنه؟
7- اگه کسی میدونه چه طوری میشه P990 رو تنظیم دستی کرد، لطفا راهنمایی کنه.;)
habibinaj
02-03-2007, 17:38
netlcom جان!
شما برای من mms زدی ولی به صورت mms برای من نیومد!
به صورت sms اومده!
یعنی لینک داده!
ماله شما هم اینطوریه؟
habibinaj
02-03-2007, 17:44
البته جالب بود! ممنون!
ولی گوشی من قابلیت دریافت مستقیم mms داره چرا اینجوری لینک داد؟؟؟
tatu_mail
02-03-2007, 18:37
البته جالب بود! ممنون!
ولی گوشی من قابلیت دریافت مستقیم mms داره چرا اینجوری لینک داد؟؟؟
دقیقا برای منم به صورت لینک اومد رفتم به اون لینکم باز نشد
توی اهواز بیش از 4000 نفر برای دریافت سیم کازت ایرانسل ثبت نام کردند
ولی این قلمبر دزپیلی ما رو مسخره کرده میگه خرداد اهواز وصل میشه
habibinaj
02-03-2007, 18:48
دقیقا برای منم به صورت لینک اومد رفتم به اون لینکم باز نشد
اگه اینجوری باشه که به درد نمی خوره!!!
البته لینک با گوشی باز نمی شه! حتماً باید با pc وصل بشی!!
کسی میدونه توی اهواز کی راه میفته بگه
احتیاج فوری
میدونید بگید
ایرانسل توی اهواز کی راه میفته ؟
TheMohammad
02-03-2007, 19:13
فکر کنم چون هنوز تازه راه افتاده اینجوریه ، وگرنه توی همون صفحه MMS نوشته : درصورتی که گوشی مقصد قابلیت دریافت MMS نداشته باشد، sms حاوی لینک mms برایش ارسال می شود !
tatu_mail
02-03-2007, 19:18
تا 1 شنبه اینطوری
بعد من فعلا MMs فعال نیست براس شما هست
و گر نه نشونش میداد:rolleye:
ولی خیلی توپ میشه ها
Ir-Tci که به نظر من ورشکسته شده به رو خودش نمیاره
habibinaj
02-03-2007, 19:36
تا 1 شنبه اینطوری
بعد من فعلا MMs فعال نیست براس شما هست
و گر نه نشونش میداد:rolleye:
ولی خیلی توپ میشه ها
Ir-Tci که به نظر من ورشکسته شده به رو خودش نمیاره
به نظرم mms منم قطع شده!
آخه دیگه نمی فرسته!
فکر کنم فهمیدن مشکل دارن، دارن درستش می کنن!
netlcom جان!
شما برای من mms زدی ولی به صورت mms برای من نیومد!
به صورت sms اومده!
یعنی لینک داده!
ماله شما هم اینطوریه؟
تنضیمات mmsگوشیت کاملتنضیم نیست من یه mms امتحانی زه ایمیلم فرستادم تو قسمت اینبکس بود و رفته بود به قسمت bulk و قسمتی که ادرس فرستنده رو نشون می داد شماره سیم که بعدش ادرس mms تو سایت ایرانسل هست
ایرانسل توی اهواز کی راه میفته ؟
اهواز فعاله
به نظرم mms منم قطع شده!
آخه دیگه نمی فرسته!
فکر کنم فهمیدن مشکل دارن، دارن درستش می کنن!
تنضیماتت mms کامل نیست وسه منم ایجوری بود ولی بعد کاملش کردم دیدم بجای sms یه mms اود باید ip و porto وا د کنی گوشیت اگه نوکیاست تنضیماتش باید راهت باشه
habibinaj
02-03-2007, 20:08
نه تنظیماتش درسته! ماله من فقط MMSC Address می خواد بقیش رو از روی gprs می خونه! بقیشم که مشترکه!
الان یک سوال من که به شما mms زدم چه طور به دستت رسید؟
tatu_mail
02-03-2007, 20:40
نه تنظیماتش درسته! ماله من فقط MMSC Address می خواد بقیش رو از روی gprs می خونه! بقیشم که مشترکه!
برای منم جای خاصی برای تنظیم نداره جاییی ادرس پورت اینا نمیخواد:sad:
به صورت تكست مسيج
اينو "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" تو قسمت MMSC Address بزن ببين درست مي شه
مهدی 2007
02-03-2007, 22:52
دوستان بعضی ها می گن که ام ام اس نمیاد و اس ام اس میاد باید بگم که من برا خودم فرستادم و هم یه اس ام اس حاوی سایت و پسورد اومد هم یه پیام تصویری که خودم فرستادم
tatu_mail
02-03-2007, 23:08
دوستان بعضی ها می گن که ام ام اس نمیاد و اس ام اس میاد باید بگم که من برا خودم فرستادم و هم یه اس ام اس حاوی سایت و پسورد اومد هم یه پیام تصویری که خودم فرستادم
سلام
بله ولی یکی از دوستان برای من فرستاد وای با شماره 1112 همچین چیزی اومد که حاوی یه لینک بود با یوزر و پسورد ولی من که موفق نشدم ببینم تو اون لینکم رفتم باز نشد مشکل کجاس نمیدونم
tatu_mail
02-03-2007, 23:10
به صورت تكست مسيج
اينو "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" تو قسمت MMSC Address بزن ببين درست مي شه
ممنون دوست عزیز
ولی من همه جای گوشیمو گشتم یه جا فقط شماره MMs Center میخواست ولی جاییو پیدا نکردم که بشه سایت داد
به هر حال دمت گرم خیلی گلی:blush:
مهدی 2007
02-03-2007, 23:28
اگر گوشی شما قابلیت دریافت ام ام اس رو داشته باشه اول ام ام اس رو می فرسته بعد اس ام اس یه بررسی تو پیام های ورودی انجام بدید
soccer_18
03-03-2007, 01:42
دوستان کسی اطلاع داره در استانهای اصفهان و یزد ایرانسل کی فعال میشه؟؟
ممنون
بچه ها کمک
یکی به من بگه با گوشی نوکیا N73 نمیشه به اینترنت وصل شد و MMS فرستاد ؟
من GPRS توی تنظمیات گوشیم پیدا نمیکنم و نمیتونم باهاش هیچ کاری کنم
البته SMS فعال سازی رو وقتی سیم کارتم توی گوشی 3220 نوکیا بود دریافت کردم و تنظیمات GPRS اونجا ذخیره
شده ولی اونجا هم خبری از MMS نیست !!!
لطفاً منو راهنمائی کنید چیکار کنم ؟
این تنظیماتی که تو خود سایت ایرانسل نوشته رو پیدا نمیکنم همشو ....
من دارم میمیرم از اینکه نمیتونم هیچ کاری بکنم
شدیداً کمک میخوام :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
کسی تنظیمات n73 یا 3220 رو نمیدونه ؟!؟
ممنونم
ممنون دوست عزیز
ولی من همه جای گوشیمو گشتم یه جا فقط شماره MMs Center میخواست ولی جاییو پیدا نکردم که بشه سایت داد
به هر حال دمت گرم خیلی گلی:blush:
گوشیتون چیه
بچه ها کمک
یکی به من بگه با گوشی نوکیا N73 نمیشه به اینترنت وصل شد و MMS فرستاد ؟
من GPRS توی تنظمیات گوشیم پیدا نمیکنم و نمیتونم باهاش هیچ کاری کنم
البته SMS فعال سازی رو وقتی سیم کارتم توی گوشی 3220 نوکیا بود دریافت کردم و تنظیمات GPRS اونجا ذخیره
شده ولی اونجا هم خبری از MMS نیست !!!
لطفاً منو راهنمائی کنید چیکار کنم ؟
این تنظیماتی که تو خود سایت ایرانسل نوشته رو پیدا نمیکنم همشو ....
من دارم میمیرم از اینکه نمیتونم هیچ کاری بکنم
شدیداً کمک میخوام :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
کسی تنظیمات n73 یا 3220 رو نمیدونه ؟!؟
ممنونم
قابل توجه دارندگان توکیا سری N برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
قابل توجه دارندگان توکیا سری N برای تنظیم کردن MMS و GPRS مراحل زیر را برید
Tools==>Settings==>Connetction==>Access Points
در قسما Access Point دکمه options را بزنید نوشته New Access Point بعد رو Use default Settings برید بعد قسمتی میاد که باید Connetcion بسازید بشکل زیر
Connection name: Irancell-GPRS
Access point name: mtnirancell
Authentication : Normal
Homepage : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تو همون قسمت Connection دکمه Options را بزنید و به Advance Settings بروید
و در فسمت Proxy serv.address عدد 10.131.26.138
و در قسمت proxy port number عدد 8080 را وارد کنید و برای تنظیم MMS یه Connection به همین صورت درست می کنید ولی این بار بجای Irancell-GPRS می نویسید Irancell-MMS و در قسمتی که آدرس Homepage می خواد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کنید
و پایین Access points نوشته packed data و در این قسمت دو گرینه داره که اولی packet data conn نوشته که اگر When available یاشه همیشه فعاله و اگر When needed در صورتی که بخوایین MMS یا GPRS علامت G یا دو مثلث بر عکس میاد و قسمت بعد packet data conn گزینه Access pint نوشته که تو این فیلد Irancell بنویسید
جدّا نمیدونم چطوری تشکر کنم
خیلی ممنون ...
MMS رو تونستم ارسال کنم، اما خب گوشیش ساپورت نمیکرد، اما رسید .... :)
حالا یه مساله دیگه و اونم اینکه از GPRS نمیدونم چطوری استفاده کنم و به اینترنت کانکت بشم ؟
اگه بتونید اینم کمک کنید ممنون میشم، ظاهراً نرم افزار برای مرورگر خاصی هم باید نصب بشه ؟
بازم ممنون، خیلی خوشحال شدم :rolleye:
منتظر شما هستم
جدّا نمیدونم چطوری تشکر کنم
خیلی ممنون ...
MMS رو تونستم ارسال کنم، اما خب گوشیش ساپورت نمیکرد، اما رسید .... :)
حالا یه مساله دیگه و اونم اینکه از GPRS نمیدونم چطوری استفاده کنم و به اینترنت کانکت بشم ؟
اگه بتونید اینم کمک کنید ممنون میشم، ظاهراً نرم افزار برای مرورگر خاصی هم باید نصب بشه ؟
بازم ممنون، خیلی خوشحال شدم :rolleye:
منتظر شما هستم
خواهش می کنم نرم افزار نمی خواد من خودم با مرورگر حود گوشی استفاده مب کنم باید تو قسمت Office باشه نوشته Web بعد پایین یه قسمت داره واسه ادرس که می تونین یاست مورد نظرتونو بدین میره تو سایت احتمالا به قسمتی میاد که نوغ cannectiono می خواد Irancell-GPRS رو انتخاب کنین شاید بطور پیش فرض خودش irancell-GPRS باشه
tatu_mail
03-03-2007, 10:25
اگر گوشی شما قابلیت دریافت ام ام اس رو داشته باشه اول ام ام اس رو می فرسته بعد اس ام اس یه بررسی تو پیام های ورودی انجام بدید
سلام ممنون
گوشی من mms ساپورت میکنه داره یه قسمتی ولی تنظیماتش خیلی حرفه ای نیست تا فردا سبر میکنم تا ایرانسل ببینم چه کار میکنه
سلام ممنون
گوشی من mms ساپورت میکنه داره یه قسمتی ولی تنظیماتش خیلی حرفه ای نیست تا فردا سبر میکنم تا ایرانسل ببینم چه کار میکنه
گوشی شما چیه
tatu_mail
03-03-2007, 10:34
گوشیتون چیه
ممنون
گوشی من نوکیا 7370
الان یه جارو پیدا کردم Personal config.seting رفتم یه جاکه petsonal accont داره e accont name dare که زدم
Irancell-MMs و بعد Server Addres داره که اونم زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه جا دیگه هم داره Use pererred acces pt
که yes or no داره که من yes زدم ولی هنو چیزی نفرستاده
ببینم ارسال MMs خیلی طول میکشه؟؟؟؟
ممنون
گوشی من نوکیا 7370
الان یه جارو پیدا کردم Personal config.seting رفتم یه جاکه petsonal accont داره e accont name dare که زدم
Irancell-MMs و بعد Server Addres داره که اونم زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه جا دیگه هم داره Use pererred acces pt
که yes or no داره که من yes زدم ولی هنو چیزی نفرستاده
ببینم ارسال MMs خیلی طول میکشه؟؟؟؟
تنظيماتي كه بالا نوشتم تنظيمات موبايل شما اينجووريه
tatu_mail
03-03-2007, 11:19
جدا میشه با این 98935*******@ mms.mtnirancell.ir دستور ایمیل به گوشی فرستاد
1- من گوشیم P990 هست.
2- شمارم کد 2 هستش.
7- اگه کسی میدونه چه طوری میشه P990 رو تنظیم دستی کرد، لطفا راهنمایی کنه. ;)
من الان امتحان کردم نرسید ولی از گوشی که mms فرستادم به ایمیلم اینجوری آدرس ایمیلو زده بود
1- من گوشیم P990 هست.
2- شمارم کد 2 هستش.
7- اگه کسی میدونه چه طوری میشه P990 رو تنظیم دستی کرد، لطفا راهنمایی کنه. ;)
Dr.SaeiD
03-03-2007, 11:49
به مسیر زیر بروید:
حالا gprs data را انتخاب میکنین بعد یه اسم به اکانتتون میدید فرقی نمیکنه مثلا ghanbar بعد در قسمت apn فقط باید کلمه gprs رو تایپ کنین بعد یوزر و پسورد رو خالی بزارین و save کنین حالا
سلام
البته فکر کنم باید APN رو mtnirancell بزارن !
چون من با این اکسس پوینت کانکت میشم ...
habibinaj
03-03-2007, 11:59
به نظر mms درست شد!
چون الان tatu_mail جان به من یک mms زد و اون به صورت mms به دستم رسید!!!
به تنظیماتم دست نزدم!
habibinaj
03-03-2007, 12:12
من تست کردم نشد!!!!
این آدرسیه که وقتی mms به میل میزنی نشون میده!
ولی اون طرف از میل نمی شه به موبایل چیزی فرستاد!
یعنی یکطرفه است!
خواهش می کنم نرم افزار نمی خواد من خودم با مرورگر حود گوشی استفاده مب کنم باید تو قسمت Office باشه نوشته Web بعد پایین یه قسمت داره واسه ادرس که می تونین یاست مورد نظرتونو بدین میره تو سایت احتمالا به قسمتی میاد که نوغ cannectiono می خواد Irancell-GPRS رو انتخاب کنین شاید بطور پیش فرض خودش irancell-GPRS باشه
اینکارو کردم، از قسمت web تونستم برم
اما فقط سایت گوگل و نوکیا رو باز میکنه
بقیه سایتها رو که میزنم ، TEXT نشون میده، یعنی کدهای HTML
هر کار کردم نشدش
نمیدونم چیکار کنم؟
هر مدلی هم که بگید آدرس رو دادم، با www بدون www با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدون
اما نمیشه !!!
شما و بقیه دوستان میتونید همه سایتها رو باز کنید؟
من یه پیغام گرفتم، میخواستم gmail رو چک کنم، میگفت : Connection time out
و یه پیغام که یادم نیست !!!
اما در کل سرعتش برای ما که با dial-up به اینترنت وصل هستیم، خوبه
اگه بگین که چیکار کنم همه سایتها رو ببینم ممنون میشم،
نکنه اونجا که زدیم google.com یعنی فقط گوگل باز میشه؟
پس چرا سایت نوکیا رو باز میکنه ؟
من شارژم تموم شده، لطفاً راهنمائی کنید تا عصر که میرم خونه بتونم انجام بدم.
مرسی ....
habibinaj
03-03-2007, 12:20
tatu_mail شما sms زدی ولی من نمی تونم sms بزنم، نمی دونم چرا! تا حالا سابقه نداشته!
نمی دونم چرا اینطوری شده!!!!
habibinaj
03-03-2007, 12:23
بلاخره فرستاد!!
ولی پیامش برای من نیومده هنوز!
delevery report رو می گم!!!
فکر کنم ایرانسل قاطی کرده!!!!
tatu_mail
03-03-2007, 12:23
به نظر mms درست شد!
چون الان tatu_mail جان به من یک mms زد و اون به صورت mms به دستم رسید!!!
به تنظیماتم دست نزدم!
سلام ممنون
برای من تنظیمات به صورت SMS برام اومد و تنظیم شد
ولی برای شما فرستادم اومد ولی شما برای من فرستادید دوباره لینک داد که اومدم تو نت رفتم تو لینک تا تونستم فایل شمارو ببینم
مشکل اینجا کجاس؟؟؟ گوشی من همه چی داره نوکیا 7370 سری 40 هم هست
habibinaj
03-03-2007, 12:28
سلام ممنون
برای من تنظیمات به صورت SMS برام اومد و تنظیم شد
ولی برای شما فرستادم اومد ولی شما برای من فرستادید دوباره لینک داد که اومدم تو نت رفتم تو لینک تا تونستم فایل شمارو ببینم
مشکل اینجا کجاس؟؟؟ گوشی من همه چی داره نوکیا 7370 سری 40 هم هست
برای من هنوز sms تنظیمات نیومده! من تنظیم دستی کردم!
شاید مشکل همینه! ولی نمی فهمم! اگر چپش بود می شد از تنظیمات، ولی الان رو دیگه نمی دونم!
گوشی منم همه چیز داره m600 سونی اریکسون!!
tatu_mail
03-03-2007, 12:33
tatu_mail شما sms زدی ولی من نمی تونم sms بزنم، نمی دونم چرا! تا حالا سابقه نداشته!
نمی دونم چرا اینطوری شده!!!!
دوست عزیز اومد SMS شما
جدا؟؟ چرا ÷س برای من نمیاد:sad:
یعنی مشکلش از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
habibinaj
03-03-2007, 12:33
ایندفه به صورت mms رسید نه؟
tatu_mail
03-03-2007, 12:39
برای من هنوز sms تنظیمات نیومده! من تنظیم دستی کردم!
شاید مشکل همینه! ولی نمی فهمم! اگر چپش بود می شد از تنظیمات، ولی الان رو دیگه نمی دونم!
گوشی منم همه چیز داره m600 سونی اریکسون!!
واییییییییییی خدا اومد بالاخره
دستت درد نکنه شما اولین نفری هستید به من MMs دادید ممنون خیلیییییییی خوشحالم
:tongue: :laughing:
جالبه بازم عکس من میخوام فلا که مجانی استفادههای بهینمونو بکنیم
راستی گوشیت خیلی شیکه چند گرفتیش؟ منم p910 داشتم اصلا ازش خوشم نیمد
tatu_mail
03-03-2007, 12:41
ایندفه به صورت mms رسید نه؟
بله چه کارش کردییی
habibinaj
03-03-2007, 12:42
فکر کنم فهمیدم مشکل کجاست!!!
فقط عکس ها مستقیم می یاد، اگه فیلم داشته باشه لینک میده!!!!
قابل نداره 380 خریدم 1 ماه بیشتره! الان فکر کنم 360 باشه!!!
tatu_mail
03-03-2007, 12:48
فکر کنم فهمیدم مشکل کجاست!!!
فقط عکس ها مستقیم می یاد، اگه فیلم داشته باشه لینک میده!!!!
قابل نداره 380 خریدم 1 ماه بیشتره! الان فکر کنم 360 باشه!!!
ممنون خیلی شیکه
من از 6270 خوشم میامد ولی دیگه از این خوشم اومد
اینکارو کردم، از قسمت web تونستم برم
اما فقط سایت گوگل و نوکیا رو باز میکنه
بقیه سایتها رو که میزنم ، TEXT نشون میده، یعنی کدهای HTML
هر کار کردم نشدش
نمیدونم چیکار کنم؟
هر مدلی هم که بگید آدرس رو دادم، با www بدون www با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدون
اما نمیشه !!!
شما و بقیه دوستان میتونید همه سایتها رو باز کنید؟
من یه پیغام گرفتم، میخواستم gmail رو چک کنم، میگفت : Connection time out
و یه پیغام که یادم نیست !!!
اما در کل سرعتش برای ما که با dial-up به اینترنت وصل هستیم، خوبه
اگه بگین که چیکار کنم همه سایتها رو ببینم ممنون میشم،
نکنه اونجا که زدیم google.com یعنی فقط گوگل باز میشه؟
پس چرا سایت نوکیا رو باز میکنه ؟
من شارژم تموم شده، لطفاً راهنمائی کنید تا عصر که میرم خونه بتونم انجام بدم.
مرسی ....
واسه منم اینجوری میشد ولی چند بار تکرار میکردم و سایت و باز می کرد
اگه صحفه اصلی گوشی عدد 0 رو چند ثانیه نگتدارین میره تو سایت گوگل
gigili1567
03-03-2007, 14:13
منم به GPRS وصل شدم. ولی بعد از اینکه تنظیمات MMS رو انجام دادم نتونستم چیزی بفرستم. گوشی من O2 xda atom هست. لطفا یکی کمکم کنه..
tatu_mail
03-03-2007, 14:22
منم به GPRS وصل شدم. ولی بعد از اینکه تنظیمات MMS رو انجام دادم نتونستم چیزی بفرستم. گوشی من O2 xda atom هست. لطفا یکی کمکم کنه..
ببین این کد تو گوشیت بزن تا Sms تنظیمات برات بیاد * 130 * 3*5# از راست یه چپ
سلام . من يه گوشي موتورولا وي 360 دارم که قابليت دريافت ام ام اس رو هم داره . من سيستم اينترنتم فعال شده ولي نمي تونم ام ام اس بفرستم . البته تنظيمات رو بصورت دستي انجام دادم ( همونايي که تو سايت ايرانسل گفته ) ولي هنوز که هنوزه نمي تونم چيزي بفرستم . البته اگر کسي برام ام ام اس مي فرسته من اونو بصورت يه متن مي گيرم که بايد برم تو يه سايت و اونو ببينم . ( رفتم و تونستم ببينم تو سايت ) نمي دونم ديگه چکار بايد بکنم . با 130 که تماس مي گيرم مي گن بايد برات يه اس ام اس حاوي محتويات تنظيم بياد . لطفا يکي راهنمايي کنه منو .
gigili1567
03-03-2007, 14:36
ببین این کد تو گوشیت بزن تا Sms تنظیمات برات بیاد * 130 * 3*5# از راست یه چپ
کد رو زدم.. SMS ایرانسل رو هم قبلا گرفتم. ولی نشد...
gigili1567
03-03-2007, 14:39
تو گوشیم چیزی به اسم MMS Gateway پیدا نکردم...
gigili1567
03-03-2007, 14:50
اگه کسی با ویندوز موبایل تونسته Mms بزنه به منم بگه..... همینک نیازمند یاری سبزتان هستیم....
syamak790
03-03-2007, 15:13
سلام
خسته نباشيد
آقا ما فقط واسه اين ام ام س با اينترنتش رفتيم خريديم
با كلي دردسر اين ام ام س رديف شد ، واسه خودم فرستادم
اما انترنتش نميشه هر كاري مي كنم
يعني حتما بايد طبق شماره هاي كه خودشون ميدن باشه ( انتخابي ؟)
اونوقت تنظيماتش منو كشته
گوشيم S700 اما سر در نياوردم كه چجوريه تنظيماتش
مثلا port نداره اصلا ( يعني كجا وارد كنم ؟ )
يا قسمتي كه ميگه سرويست CO-WSP
اينا چيه ؟ كجا وارد كنم ؟
ممنون ميشم يه نيمچه كمكي كنيد
مهدی 2007
03-03-2007, 15:16
دوستان توجه کنید اون ------ که تو سایت ایرانسل نوشته برای اینترنت لازم نیست ولی برای ام ام اس حتما باید وارد بشه و اگه وارد نکنید نمی فرسته
gigili1567
03-03-2007, 15:23
اینترنتش که ساده وصل میشه... ام ام اسش سرویسم کرده...
gigili1567
03-03-2007, 15:28
یاهو مسنجر برای گوشیهای جاوا سراغ ندارید؟
مهدی 2007
03-03-2007, 15:31
گوشی s700 فکر کنم مثل بقیه گوشی های سونی اریکسون باشه
برو یه وضعیت اینترنت درست کن و فقط APN رو بزن gprs یا mtnirancell یوزر و پسورد هم نمی خواد و ------ هم نمی خواد
syamak790
03-03-2007, 16:26
گوشی s700 فکر کنم مثل بقیه گوشی های سونی اریکسون باشه
برو یه وضعیت اینترنت درست کن و فقط APN رو بزن gprs یا mtnirancell یوزر و پسورد هم نمی خواد و ------ هم نمی خواد
سلام
خيلي ممنون
آخه هر وقت مي خوام صفحه اي رو باز كنم فقط عكس يه كره زمين مياد اون بالاي گوشي فقط همين
چيزيم باز نميشه
مشكل چيه ؟
از تنظيمات يا گوشي ؟
ممنون ميشم
کسي جواب ما رو نميده . يعني اينجا کسي موتورلا نداره
syamak790
03-03-2007, 17:08
سلام
خيلي ممنون
آخه هر وقت مي خوام صفحه اي رو باز كنم فقط عكس يه كره زمين مياد اون بالاي گوشي فقط همين
چيزيم باز نميشه
مشكل چيه ؟
از تنظيمات يا گوشي ؟
ممنون ميشم
سلام دوباره
فكر كنم مثلا تو اينترنت
اما مي كشه آدمو با اين سرعتش ، تو 5 دقيقه رفت فقط تو گوگل ، حتي سرچ هم نكرد
براي همه اينطوريه ؟
nima_949
03-03-2007, 17:19
سرعتش تا ابد همین طوریه خیلی کمه
omid toosi
03-03-2007, 17:23
من گوشيم k750 هم mms فرستادم وگرفتم وهم با اينترنت وصل ميشم وهم از طريق كامپيوتر 24 ساعته به اينترنت وصلم. خيلي باهاله .خداييش ايرانسل آخرشه.در ضمن سرعت اينترنت به كلاس gprs موبالتون هم بستگي داره كه توي k750 كلاس 10 هستش
mehdi-sh
03-03-2007, 18:09
من گوشيم k750 هم mms فرستادم وگرفتم وهم با اينترنت وصل ميشم وهم از طريق كامپيوتر 24 ساعته به اينترنت وصلم. خيلي باهاله .خداييش ايرانسل آخرشه.در ضمن سرعت اينترنت به كلاس gprs موبالتون هم بستگي داره كه توي k750 كلاس 10 هستش
دوست عزیز با چه تنظیماتی وصل هستید به اینترنت ؟
من که تا امروز ظهر وصل بودم ولی دیگه کانت نمیشه
واسه منم اینجوری میشد ولی چند بار تکرار میکردم و سایت و باز می کرد
اگه صحفه اصلی گوشی عدد 0 رو چند ثانیه نگتدارین میره تو سایت گوگل
الان برای من یه SMS تنظیمات اومد که save کردم
دیگه نمیتونم به اینترنت وصل بشم
حتی اون تنظمیات رو پاک کردم
اما باز نشد
کمک لطفاً ... :sad:
چیکار کنم ؟
دوست عزیز با چه تنظیماتی وصل هستید به اینترنت ؟
من که تا امروز ظهر وصل بودم ولی دیگه کانت نمیشه
یعنی شما هم مشکل منو پیدا کردین ؟
منم کانکت نمیشم دیگه !!!!
دوست عزیز میشه بگید چطوری با کامپیوتر به اینترنت وصل شدید ؟
البته گوشی من n73 هستش
ممنون میشم
michael666
03-03-2007, 19:54
با سلام خدمت همه بخصوص برو بچه های ایرانسلی. من دارم این پست را با گوشی مبایلم( 6630)مینویسم واقعا تجربه لذت بخشی است علی الخصوص که مجانی هم هست . ایرانسل با این gprs و mmsش ترکونده بخدا. تازه این که چیزی نیست اگه سیستم 3g راه بیفته سرعتش 10برابر gprsاست. دوتا سوال 1- چگونه mailbox خودم را به گوشیم منتقل کنم 2-وقتی از برنامه mini opera خارج میشوم connection قطع نمیشود چرا؟ در ضمن یکی از سختترین کارهای دنیابا مبایل تایپ کردن است
tatu_mail
03-03-2007, 20:23
با سلام خدمت همه بخصوص برو بچه های ایرانسلی. من دارم این پست را با گوشی مبایلم( 6630)مینویسم واقعا تجربه لذت بخشی است علی الخصوص که مجانی هم هست . ایرانسل با این gprs و mmsش ترکونده بخدا. تازه این که چیزی نیست اگه سیستم 3g راه بیفته سرعتش 10برابر gprsاست. دوتا سوال 1- چگونه mailbox خودم را به گوشیم منتقل کنم 2-وقتی از برنامه mini opera خارج میشوم connection قطع نمیشود چرا؟ در ضمن یکی از سختترین کارهای دنیابا مبایل تایپ کردن است
سلام
راستی این 3g چی هست چه کار میکنه:rolleye:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.