مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
ايما_Ima
10-07-2007, 15:00
برای تنظیمات اینترنت اگه دائمی هستی:
اینو بگیر(از راست به چپ بخون بزن توی گوشیت):
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 5 مربع
اگه اعتباری هستی:
به جای 130 باید 140 بگیری
بابا من كه هر كار مي كنم اين جواب نمي ده:هي مي گه:
the network is experiencing temporary network difficulties. please try again later!!
من چي كار كنم؟؟؟؟؟
الان 1 ماهه گرفتم هنوز نتونستم GPRSشو فعال كنم:41:
jackhammer
10-07-2007, 15:12
عزیزم تو سایتش که نوشته چجوری دستی تنظیمش کنی!
حتما انجا هم یه سرچ کنی پیدا میشه!
تا حالا100 نفر پرسیدند!
یه سرچ کنید تو اینترنت اگه نبود بعد بپرسید!
TheMohammad
10-07-2007, 17:08
بله قرار بود sms بده چون منم امروز طرحم 30 روزه شده اما هنوز چیزی نیمده !
همین الانم شارژ کردم 5000 تومن هیچیم اضافه بهم نداد :(
برای دائمی ها که انگار تا آخر شهریور خودش فعال میمونه !!!! :D
ايما_Ima
10-07-2007, 19:22
عزیزم تو سایتش که نوشته چجوری دستی تنظیمش کنی!
حتما انجا هم یه سرچ کنی پیدا میشه!
تا حالا100 نفر پرسیدند!
یه سرچ کنید تو اینترنت اگه نبود بعد بپرسید!
توي سايتشو گشته بودم ولي تازه فهميدم اوني رو كه توي سايتش نوشته براي لپ تاپتون استفاده كنيد رو هم مي شه براي موبايل استفاده كرد! شرمنده!
سلام بچه ها
از امروز صبح تا حالا ایرانسل چند بار کلا قطع شده ، مثلا آنتن دهی شیراز 6 ماهه که رسمی شده !!!!
برای دائمی ها که انگار تا آخر شهریور خودش فعال میمونه !!!! :D
جدی ؟؟
پس اعتباری ها چی ؟ :13:
جدی ؟؟
پس اعتباری ها چی ؟ :13:
خوب مال اعتباری ها هم قرار بود 30 روزه باشه من الان روز سیمم اما هنوز فعاله !!
علیرضا خارجی
10-07-2007, 20:34
با عرض سلام واحترام
مشترك گرامي
مشكل شما را به قسمت مربوطه ارجاع داديم لازم به تذكر است كه اين امر كمي زمانبر است
پيشاپيش از صبوري و مساعدت شما متشكريم
Customer Service
MTN IRANCELL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{59779936-016D-44B5-8B51-5CDB3FDFBFD8}mid://00000032/!x-usc:cid:image002.jpg@01C7C2FC.0FF637D0
From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]
Sent: 2007/07/10 02:07 ق.ظ
To: Customer Service
Subject: سلام من نمیتونم از خارج از کشور اس ام اس دریافت کنم
سلام من نمیتونم از خارج از کشور اس ام اس دریافت کنم اس ام اس برای من از اتریش شهر وی نفرستاده شده ولی دستم نرسید چند
باره دیگه این اتفاق افتاده ولی هنوز من این مشکل رو دارم لطفا مشکل خط من رو درست کنید شماره من *******0935
-=------------------------
من تا الان چند بار در مورد ام ام اس سوال کردم اما جواب ندادن در موارد دیگه 12 ساعته جوابش میاد
jackhammer
10-07-2007, 20:52
سلام بچه ها
از امروز صبح تا حالا ایرانسل چند بار کلا قطع شده ، مثلا آنتن دهی شیراز 6 ماهه که رسمی شده !!!!
به احتمال زیاد برای افزایش پوشش هست.
از 2 ماه پیش تا حالا نداشتیم ولی آخرین باری که قطه شد بعدش من دکل های جدیدی رو توی شیراز دیدم:5:
Dr.Dolfin
10-07-2007, 21:24
سلام بچه ها.آقا من چند روز نبودم از همه چیز عقب موندم.توو یکی از پست ها خوندم استفاده از طرح تابستونی واسه دائمی ها تا آخر شهریوره.آخه سایت ایرانسل نوشته واسه یه ماه اعتبار داره.یه توضیحی بدین اگه میشه.مرسی
hessam123
10-07-2007, 21:49
بچه ها من الان یه کارت 5000 تومنی گرفتم شارژ کردم دیدم شده 9 هزار و خورده ای!!!
چرا؟!
دیروز برای نامزدم هم که شارژ کردیم یهو دیدیدم شده 12 هزار تومن! البته مانده حسابش حدود 3000 بود. کارت گرفتیم که باز طرح قرمز رو انتخاب کنیم...
طرح ها که مشکل نداره؟ پشیمون نشدن؟
برای ما تا 19 هم بود. حالا امشب باید تست کنم ببینم قطع میشه یا نه...
Mahdi_P30
10-07-2007, 21:59
بچه ها پس من هم برم یه کارت بگیرم!
فکر کنم از جایزه های مخفی ایرانسله!
سلام بچه ها.آقا من چند روز نبودم از همه چیز عقب موندم.توو یکی از پست ها خوندم استفاده از طرح تابستونی واسه دائمی ها تا آخر شهریوره.آخه سایت ایرانسل نوشته واسه یه ماه اعتبار داره.یه توضیحی بدین اگه میشه.مرسی
دائمی ها در صورت کنسل نکردن هرماه مبلغ طرح روی قبضشون خودکار میره و اعتباری ها هر ماه باید دوباره تمدید کنن.
چرا؟!
دیروز برای نامزدم هم که شارژ کردیم یهو دیدیدم شده 12 هزار تومن! البته مانده حسابش حدود 3000 بود. کارت گرفتیم که باز طرح قرمز رو انتخاب کنیم...
:41: :41: منم امروز رفتم کارت گرفتم اما دقیقا همون 4717 تومن اضافه شد !تازه شما میرین 5000 تومن پول میدین 9400 میشه من اینجا کارت خریدم 5300 !!!این شرکت که تو اصفهان خودشا با اجازه خودش تمایندگی کرده و حسابی داره میخوره به مغازه ها کارت شارژو سیم کارت ها را گرون میده ! من یکی هیچ وقت ازین شانسا نداشتم ! اون ازون چند مدت پیش که الکی از اعتبارم کم میشد اینم از حالا که همه کارت میگیرن دوبله در میاد !! حالا نگین حسودی میکنه ها ایول مبارکتون باشه :46: :10:
چرا؟!
دائمی ها در صورت کنسل نکردن هرماه مبلغ طرح روی قبضشون خودکار میره و اعتباری ها هر ماه باید دوباره تمدید کنن.
:41: :41: منم امروز رفتم کارت گرفتم اما دقیقا همون 4717 تومن اضافه شد !تازه شما میرین 5000 تومن پول میدین 9400 میشه من اینجا کارت خریدم 5300 !!!این شرکت که تو اصفهان خودشا با اجازه خودش تمایندگی کرده و حسابی داره میخوره به مغازه ها کارت شارژو سیم کارت ها را گرون میده ! من یکی هیچ وقت ازین شانسا نداشتم ! اون ازون چند مدت پیش که الکی از اعتبارم کم میشد اینم از حالا که همه کارت میگیرن دوبله در میاد !! حالا نگین حسودی میکنه ها ایول مبارکتون باشه :46: :10:
منم دیروز شارژ کردم نشد
این جایزه هم مثل فعال کردن سیستم هاشون به صورت رندوم و تصادفی برای مشترکین هست
یعنی شانسی !
هر کی اعتبارش زیاد شد خوش به حالش !!!
MTNIrancell
10-07-2007, 23:40
اقا كسي نيست دقيقا بگه ام ام اس ايرانسل تا چند روز ديگه راه اندازي مي شه ؟ يك روز دو روز صد روز ؟
سلام به همه عزيزان:40:
من شاهين كارمند بخش Call Center شركت ايرانسل هستم.
از امروز عضو شدم و خوشحال مي شم كه بتونم به تمام سوالات شما پاسخ صحيح و واقعي بدم.
دوستان عزيز MMS ايرانسل حالا حالا ها راه نمي افتد و منتظر اين سرويس نباشيد چون متاسفانه از اين سرويس سوء استفاده هايي چون :
ارسال عكس هاي مبتذل براي خانم ها ، ارسال عكس هاي سياسي و ... :18:
شده است.:10:
MTNIrancell
10-07-2007, 23:48
عزيزاني كه شارژ اضافي شده اند اين نكته را بايد در نظر بگيرند كه ايرانسل به كسي شارژ الكي هديه نمي ده و تازه خوده من از طرح طلائي استفاده مي كنم 22000 تومان ژول Gprs روي قبض من اومده در صورتي كه براي من اين خدمت رايگان است.:18:
اين شارژ اضافي مي دونيد چيه؟
سيم كارت شما از سري سيم كارت هاي نوروز است كه 47170 ريال درونش هديه نوروزي بوده است كه ژس از فعال كردنش اين مبلغ به حساب شما اضافه شده است.
بعداً اين ميلغ رو يه جوري كه خودتون متوجه نشويد از اعتبارتون كسر مي كنن.:31: :21:
MTN irancell یه سوال داشتم دقیقا از چه تاریخی محاسبه هزینه GPRS شروع شده
ممنون می شم جواب بدی آخه یهویی بدهیم دو برابر شد.
از امروز عضو شدم و خوشحال مي شم كه بتونم به تمام سوالات شما پاسخ صحيح و واقعي بدم.
دوستان عزيز MMS ايرانسل حالا حالا ها راه نمي افتد و منتظر اين سرويس نباشيد چون متاسفانه از اين سرويس سوء استفاده هايي چون :
سلام آقا شاهین
ورود شما رو به این فاروم و بخش ایرانسل خوشامد میگم :11:
ممنون که شما اینجا امدید تا همه ما به واقعیت ها اشراف پیدا کنیم.
بعنوان سوال خدمت شما عرض کنم که آیا از sms هم در این زمینه هایئ که شما فرمودین استفاده نشده ؟
نظر خود من اینه که خیلی بیشتر و حتی با سرعت انتشار نزدیک به سرعت نور که آخرین موردش رو در مورد سهمیه بندی بنزین شاهد بودیم !
مهم نفس کار هست، روش انتقال زیاد تفاوتی نمیکنه
مشکلات جامعه ما خیلی ریشه دار تر و عمیق تر هست و با قطع یک سرویس حل نخواهد شد.
خوشحال میشیم که نظرات و جواب شما رو هم بشنویم.
با تشکر
Maziar_69
11-07-2007, 00:23
35 نفر تاپیکو میبینن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کفففففففف مییییییکنییییییییم
عزيزاني كه شارژ اضافي شده اند اين نكته را بايد در نظر بگيرند كه ايرانسل به كسي شارژ الكي هديه نمي ده و تازه خوده من از طرح طلائي استفاده مي كنم 22000 تومان ژول Gprs روي قبض من اومده در صورتي كه براي من اين خدمت رايگان است.:18:
اين شارژ اضافي مي دونيد چيه؟
سيم كارت شما از سري سيم كارت هاي نوروز است كه 47170 ريال درونش هديه نوروزي بوده است كه ژس از فعال كردنش اين مبلغ به حساب شما اضافه شده است.
بعداً اين ميلغ رو يه جوري كه خودتون متوجه نشويد از اعتبارتون كسر مي كنن.:31: :21:
آقا واسه منم 1000 دقیقه رایگان رو حساب نکردن.. شمام که کارمند اونجایی همانطور که پیگیر کار قبض خودتی مارم یادت نره ;)
تماسم گرفتم گفتند بررسی میشه ولی نشد.!
Ebrahim202003
11-07-2007, 01:00
سلام دوست عزيز وخيلي خيلي خوش آمديد
منظور از حالا حالا ها تون فكر كنم همون تا آخر سال اخبار باشه در صورتيكه از قول آقاي دزفولي شنيديم كه بزودي
mms وصل ميشود و در جاي ديگر هم شنيديم كه فقط به مدت 3 ماه قطع مي شود تا قانوني براي آن در نظر گرفته
شود كه 2 ماه آن گذشته است حالا كداميك از اينها درست مي باشد ؟ منتظر جوابتان هستيم.
navid_mansour
11-07-2007, 01:13
سلا آقا شاهين....
آقات درسته ميگن ديگه طرحهاي تشويقي برا اعتباريا به اين سادگيا فعال نميشه؟؟ آخه بچهها جديدا هرکاري ميکنن فعال نميشه.....چه کنيم حالا؟؟؟؟؟
MTNIrancell
11-07-2007, 01:33
-----------------
MTNIrancell
11-07-2007, 01:38
-------------------------------
MTNIrancell
11-07-2007, 01:41
------------------------------شدن است.:11:
MTNIrancell
11-07-2007, 01:43
سلام دوست عزيز وخيلي خيلي خوش آمديد
منظور از حالا حالا ها تون فكر كنم همون تا آخر سال اخبار باشه در صورتيكه از قول آقاي دزفولي شنيديم كه بزودي
mms وصل ميشود و در جاي ديگر هم شنيديم كه فقط به مدت 3 ماه قطع مي شود تا قانوني براي آن در نظر گرفته
شود كه 2 ماه آن گذشته است حالا كداميك از اينها درست مي باشد ؟ منتظر جوابتان هستيم.
------...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MTNIrancell
11-07-2007, 01:45
-----------
MTNIrancell
11-07-2007, 02:05
--------------------
--------------------
دوست عزیز شاهین ! با کمال احترام به شما حرفم را میزنم فقط امید وارم دلگیر نشی.
من تا اینجا نتونستم قبول کنم شما واقعا کارمند ایرانسلی.من واقعا تعجب کردم حتی یکی توی این فروم به شما شک نکرده ! باز هم میگم قصد توهین ندارم و اگه مطمئن شم شما از طرف ایرانسلی دیگه ولت نمیدم !
اما من ( که باز هم موندم چرا هیچکس شک نکرده ) از شما میخوام در پست بعدیتون کارت عضویت در سیستم ایرنسل ( و یا هر مدرک دیگری که اثبات کننده ی عضویت شما در ایرانسل است را در این فروم بگذارید و اگر به هر دلیلی از این کار امتناع کنید نشان از جعلی بودن شما دارد .
من بازهم میگم قصد توهین نیست و با کمال احترام حرفما زدم.مطمئنا بهم ثابت بشه شما از ایرانسلی مخلصتم میشیم!
امید وارم در پست بعد مدرک شمارا ببینم.
دوست من هيچ وقت حق خودت رو از ژشت تلفن نگير.
برو خيابان آفريقا بالاتر از پل ميرداماد كوچه آناهيتا برج امين طبقه دوم
پيشه ، فرشاد تهراني و اين مشكلت رو اونجا پيگيري كن.
چون فرم هايي كه پر ميشه فقط 10% جواب گرفته ميشه
مني كه كارمند اونجا هستم 5 تا فرم پر كردم ولي انگار نه انگار.
موفق باشيد:40:
آخه من که شهرستانم نمیتونم پاشم بیام اونجا... شما نمیتونی واسه من فرم پر کنی؟ شمارمو برات پیام خصوصی کنم؟
الان ساعت 6:38am بیست تیر - هرچی شماره رند در 0936ir میزنم میگه موجود نمیباشد!
الان gprs وصله
من تنظیماتشو میخوام
واقعا که خیر سرت خیلی نوبری ایرانسل از ساعت 6.45 دقیقه هر شماره ای را زدم قبول نکرد گفتم حتما میخوان سر ساعت شروع کنند ولی یکدفه یک شماره در پیت را زدم خیلی سریع قبول کرد
پس معلومه هر چی شماره رند را قبلا رزرو کردن و آشغال پاشغالاشو ریختن تو سایت ویا مثل همیشه خوش قولی کردند ساعت 8 نیمه شب شروع کردن و نه 8 صبح .واقعا آدم میمونه از این همه خوش قولی تبلیغات ایرانسل
Clickrast
11-07-2007, 08:44
آقا شاهین منم با آقا وحید موافقم ؛ ولی حالا تا میاد مدرک آماده بشه اگه شما واقعا کارمند اونجایین لطفا بفرمایید اصفهان کی ؟!
ایرانسل از دیروز سه شنبه تا حالا تو شیراز کاملا قطعه .بچه ها وضعیت شما چطوره ؟
jackhammer
11-07-2007, 09:35
ایرانسل از دیروز سه شنبه تا حالا تو شیراز کاملا قطعه .بچه ها وضعیت شما چطوره ؟
مثل شما!
دوست عزیز شاهین ! با کمال احترام به شما حرفم را میزنم فقط امید وارم دلگیر نشی.
من تا اینجا نتونستم قبول کنم شما واقعا کارمند ایرانسلی.من واقعا تعجب کردم حتی یکی توی این فروم به شما شک نکرده ! باز هم میگم قصد توهین ندارم و اگه مطمئن شم شما از طرف ایرانسلی دیگه ولت نمیدم !
اما من ( که باز هم موندم چرا هیچکس شک نکرده ) از شما میخوام در پست بعدیتون کارت عضویت در سیستم ایرنسل ( و یا هر مدرک دیگری که اثبات کننده ی عضویت شما در ایرانسل است را در این فروم بگذارید و اگر به هر دلیلی از این کار امتناع کنید نشان از جعلی بودن شما دارد .
من بازهم میگم قصد توهین نیست و با کمال احترام حرفما زدم.مطمئنا بهم ثابت بشه شما از ایرانسلی مخلصتم میشیم!
امید وارم در پست بعد مدرک شمارا ببینم.
منم به دوست عزیزمون خوش آمد میگم.
خوب حق با شماست بهتره یه مدرکی رو نشون بدید تا سو تفاهم ها بر طرف بشه.
یه سوال هم از دوست عزیزمون:
این قطع شدن شبکه دلیلش چیه؟افزایش پوشش؟
در مورد mms هم باید بگم که هر گوشی موبایلی یه سری ***** برای دریافت mms داره که میتونه بگه که تبلیغات و mms از طرف فرد ناشناس رو بگیره یا نه....اگه طرف عکس مبتذل در یافت کرده یا از طرف دوستانش بوده یا خودش خواسته که براش بیاد!!!!!
پس این کارا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
jackhammer
11-07-2007, 09:38
عزیزان فکر کنم از 12 شب دیشب 20 تیر باشه ها!
چرا اینقدر غر میزنید.؟؟
میخواستید زود تر برید توی سایت!
jackhammer
11-07-2007, 09:44
درسته حق با شماست
ولي با MMS منظور شخص توهين كننده به طور واقعي تري قابل درك است و ديگه موضوع يك شكلك كوچك سياه و سفيد نيست.
بارها شده كه مادر يك دختر شكايت كرده كه از فلان شماره عكسي بسيار زشت براي دخترش آمده. اين بار ديگه اين عكس از يك انسان بو.ده و نه يك عكس انيميشني.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته واقعاً جاي تأسف داره كه چرا دولت ايران به شركت مخابراتي بزرگي چون MTN كه از Vodafone بسار بزرگ تر و گسترده تر است اجازه راه اندازي سيستم هاي مخابراتي روز دنيا را نمي دهد.
به نظر شما بده كه شما از طريق GPRS مثلاً اتوبان همت را ببينيد كه چه حجم ترافيكي داره؟
اين يكي از سيستم هاي روز دنيا است كه MTN داره ولي مخابرات ايران (TCI) ماننده يك بچه 5 ساله جولوي پاي ايرانسل سنگ مي اندازه.:41:
ولي هميشه ماه پشت ابر نمي ماند.:46:
چرا GPRS?
مگه سیستم های روز دنیا gprs هست؟
سیستم های روز دنیا HSDPA هست که سرعتی معادل 3.6Mbit/s رو داره یعنی 81 برابر GPRS!
با سیستم های روز دنیا شما میتونید با موبایل حتی تلویزیون نگاه کنید!!!!
عزیزان فکر کنم از 12 شب دیشب 20 تیر باشه ها!
چرا اینقدر غر میزنید.؟؟
میخواستید زود تر برید توی سایت!
اینو هر بچه ای میدونه بهتره تشریف ببرید توی سایتش تا ساعت شروع 20 تیر را که رسما اعلام شده ملاحظه بفرمایید
زمان آغاز رزرو شماره تلفن همراه 8 صبح روز چهارشنبه 20 تیر ماه می باشد. با توجه به اینکه ایرانسل همواره تلاش دارد تا کیفیت شبکه را در سطح مطلوبی حفظ نماید، به محض تکمیل ظرفیت تعیین شده برای شبکه، طرح انتخاب شماره طلایی متوقف خواهد شد
آخه من که شهرستانم نمیتونم پاشم بیام اونجا... شما نمیتونی واسه من فرم پر کنی؟ شمارمو برات پیام خصوصی کنم؟
آقا هوا این آقا احسانا داشته باشین با اینکه دیگه جواب sms های منا نمیده اما کارش درسته :46:
راستی بچه ها شما میتونید برید E-care ؟ من اصلا نمیتونم برم تو سایتش با دوتا اکانتم امتحان کردم نشد!
jackhammer
11-07-2007, 11:03
خوبه خودت گفتی از 8 صبح!
شما که هنوز 7 نشده تو سایت بودی!
Clickrast
11-07-2007, 12:00
میگه یعنی اوم موقع هم می گفته یه شماره دیگه انتخاب کنین !!
خوبه خودت گفتی از 8 صبح!
شما که هنوز 7 نشده تو سایت بودی!
دیگه جواب دیگه ای پیدا نکردی چه ربطی داشت . الا برای یک همچین زمانی که یک لحظه
معلوم نیست چند صد هزار ارتباط با این سایت برقرار میشه وآن هم این سایت که تا ساعت
11.45 شب که آخرین باری بود که چک کردم هنوز down بود الا با ید قبل از شروع آن را چک
کرد . در ضمن ایرانسل ماشااله سوتی کم نمیده این یکی جدید ترینش بود سوتی بعدی مربوط
به این مسئله چند وقت دیگه ظهور میکنه (مانند دفعه پیش شماره طلائی) اونم با این خبر
ساکنین شهرهایی که هنوز به شبکه ملحق نشده اند، می توانند با استفاده از این فرصت
استثنایی، شماره مورد نظر خود را از پیش خریداری نموده و تا زمانیکه شهرشان به شبکه
ملحق شود، در شهرهای تحت پوشش از خدمات پیشرفته شبکه ایرانسل استفاده نمایند.
پس فردا که خرشان از پل گذشت و سیم کارتشان را فروختند حالا حالاها نتونستند به وعده
پوشش در شهرهای دیگر عمل کنند ( مثل اصفهان که هنوز رسمی نشده وچند شهر دیگر که
تا مدتها از شبکه خبری نبود) و صدای مردم در آمد وشکایت به نمایندگان مجلس بردنند دیگه
صدایی ازشون در نمیاد ولی چندتا وکیل مدافع یدفه پیداشون میشه میگن میخواستی نخری .
بنده به اصرار یکی از دوستام برای گرفتن شماره رند دارم الان خودمو خسته میکنم ولی
دوستان این تاپیک میدانند بنده یک سیمکارت ایرانسل دارم و آن هم برای هفت پشتم
کافیه
آقا من هفته ي پيش طرح قرمزو انتخاب کردم ولي هيچ sms برام نيومد!!!به 140 هم زنگ زدم ولي اونم ميگه منتظر باشيد.راستي اين سيم کارتهاي جايزشم پيامش برام نيومده چيکار کنم؟!
واقعا که خیر سرت خیلی نوبری ایرانسل از ساعت 6.45 دقیقه هر شماره ای را زدم قبول نکرد گفتم حتما میخوان سر ساعت شروع کنند ولی یکدفه یک شماره در پیت را زدم خیلی سریع قبول کرد
پس معلومه هر چی شماره رند را قبلا رزرو کردن و آشغال پاشغالاشو ریختن تو سایت ویا مثل همیشه خوش قولی کردند ساعت 8 نیمه شب شروع کردن و نه 8 صبح .واقعا آدم میمونه از این همه خوش قولی تبلیغات ایرانسل
حق با شماست
من که هر چی شماره به ذهنم میرسید تست کردم
اما هیچ کدومش نیست
جز چند تا شماره پرت و پلا که الکی زدم و در هر دکون بقالی پیدا میشه !!! :13:
بجه ديشب ساعت 4 صبح با شماره هاي 130 و 140 و 150 تماس گرفتم و جالب اينجا بود كه اپراتوره بيدار بود
تا يه بوق زد گوشيو برداشت
هر سه دفشم هي يه نفر بود مثل روبات ميگفت چه كمكي ميتونم بهتون بكنم
دفه سوم بهش گفتم شبا خوابم نميبره شمام مثل اينكه خوابت نميبره آره؟:31:
اونم قطع كرد
ولي خوب پشتيباني داره ايرانسل
ايول
ورود شما رو هم تبريك ميگم آقا شاهين
فقط نخواي بپيچونيتمون كه ما خودمون خداي جعليم
نري با فوتوشاپ كارت بسازي
اگه خواستي در خدمتيم :31:
علیرضا خارجی
11-07-2007, 14:43
بجه ديشب ساعت 4 صبح با شماره هاي 130 و 140 و 150 تماس گرفتم و جالب اينجا بود كه اپراتوره بيدار بود
تا يه بوق زد گوشيو برداشت
هر سه دفشم هي يه نفر بود مثل روبات ميگفت چه كمكي ميتونم بهتون بكنم
دفه سوم بهش گفتم شبا خوابم نميبره شمام مثل اينكه خوابت نميبره آره؟:31:
اونم قطع كرد
ولي خوب پشتيباني داره ايرانسل
ايول
ورود شما رو هم تبريك ميگم آقا شاهين
فقط نخواي بپيچونيتمون كه ما خودمون خداي جعليم
نري با فوتوشاپ كارت بسازي
اگه خواستي در خدمتيم :31:
نههههههههههههههههههه این کارا چیه میکنی (گفتم شبا خوابم نميبره شمام مثل اينكه خوابت نميبره آره؟)
ترکیدم از خنده تو مثل اینکه در این زمینه استعداد خوبی داری
وای حالا کی جواب میلیومید رو بده (اخه من به تو چپ نگاه کردم)
من دیشب تا ساعت 4 صبح بیدار بودن اقا این مبایل تا صبح یه سره اس ام اس میومد
البته از تو اس ام اس داشتم یادته بهت گفتم تا این وقت صبح چیکار میکنی گفتی دارم با دوست دخترم حرف میزنم گفتم دوست دخترت از بچه های انجمنه گفتی نه
--------------------
من گفتم ساعت 8 صبح بیام سری یه شماره مثا 093666666666 انتخاب کنم اقا من 25 دقیقه شماره میزدم تا یکی انتخاب شد فکر کنم اینطوری بود 09368564291هاها اخرش ولش کردم چه خوش خیال بودم یادش بخیر دیروز گفتم از این به بعد به همه میگم 09366666666 به من تماس بگیرید :46:
دوستان 1 سوال در مورد سیم کارت دائمی
1-تماس از ایرانسل به دولتی چقدره
آیا همون 49.9 هست
یا گرون میشه
(شنیدم 49.9 فقط مخصوص داخلی ایرانسل هست آیا حقیقت داره)
meshkiposh2200
11-07-2007, 17:28
بچه ها این اقا شاهین دیگه پیداش نشد چرا؟یعنی واقعا تقلبی بوده شاید هم اسم واقعیش افشین بوده!!
meshkiposh2200
11-07-2007, 17:33
ورود يك اپراتور به عرصه مخابرات ايران را اگر نتوان به مثابه يك تحول بزرگ اقتصادي به حساب آورد، بيترديد بايد آن را سرآغاز يك انقلاب اساسي در ديدگاه مردم نسبت به فناوري، و از آن مهمتر، نوع رابطه ملت و دولت دانست. تغيير ديدگاه مردم نسبت به مهمترين «طرف مقابل»شان در حيات اجتماعي، يعني دولت، براي جامعهاي كه به تدريج در حركت به سمت دنياي مدرن است توابعي دارد كه از جمله آن بروز چالشهاي حساس فكري اجتماعي است؛ در حقيقت در چنين شرايطي شكل پيشين اين رابطه همچون پوستهاي ميشكند و شكل تازهاي كه با دنياي جديد سازگارتر باشد متولد ميشود. اپراتور دوم تلفن همراه در ايران، با تاثيرگذاري بر نگاه سنتي و ناسازگار با دنياي مدرن، مشكل آفريده شده است. جديدترين اين چالشها، موضوع Mms است كه در اين نوشتار سعي داريم ضمن بررسي آن، به برخي ريشهها و ابعاد مهم آن بپردازيم.
تابو ميشكند
بعد از دوران طولاني كه دولت (و در واقع «مخابرات» به وكالت از سوي دولت) نخستين و تنها ارائهدهنده خدمات مخابراتي است، و شما براي دريافت يك خط ساده تلفن، گاه ناگزيريد سالها در نوبت بمانيد تا مخابرات لطف كند و سيمكشي را به محل موردنظر شما هم برساند؛ و زماني هم كه با تاخير چند ساله نسبت به جهان، تلفن همراه را با نازلترين كيفيت و بالاترين قيمت به صورت قطرهچكاني عرضه ميكند و كاربر هم هيچ چارهاي و انتخابي ندارد، آن هم در زماني كه در كشورهاي پيشرفته، اپراتورها در ازاي خدمات بيشتر براي جلب مشتري به رقابتي شديد ميپردازند و به همراه خط تلفن چندين ماه اينترنت رايگان عرضه ميكنند، به همراه هر خط تلفن همراه يك گوشي دلخواه هديه ميكنند و... سرانحام اين تابو شكست و زماني كه اپراتوري جديد ايراني پاي در ميدان گذاشت، تازه كاربران فهميدند كه تا به حال چه خدمات بي ارزشي - آن هم با بهايي گزاف– دريافت ميكردهاند و همان تحول در نگاه عمومي جامعه شكل گرفت.
ديگر تصور يك اپراتور انحصاري با شرايط غيرقابل تحمل و قيمتهاي بالا به تدريج تبديل به يك كمدي ميشود و جادوي دولت ميشكند. اپراتور دوم با تكيه به همان اصل، راه موفقيت خود را ترسيم كرد. در اين مسير ارائه دو سرويس Gprs و Mms يك نقطه عطف اساسي را رقم زد. استقبال از اين خدمات به ويژه Mms به سرعت به يك پديده بدل شد و نتيجتا بنا به سنت رايج جامعه ما، از فرصت تبديل به تهديد شد و در مدت زماني كوتاه، از سوي دولت به حالت تعليق درآمد. اما اين اتفاق چگونه افتاد؟
مدتي پيش شوراي عالي فرهنگي اعلام نمود كه به دلايل اجتماعي و ارزشي، محتواي Mmsهاي ارسالي كاربران اپراتور دوم نياز به بررسي (همان --------) دارد؛ از اين اطلاعيه مدت زيادي نگذشته بود كه سازمان تنظيم مقررات – كه حكم ناظر را بر اپراتورها دارد- اعلام كرد به دليل عدم وجود قوانين لازم براي سرويس Mms، اين سرويس براي مدتي قطع خواهد شد تا آييننامه آن تدوين گردد. ميتوان حدس زد كه اين اقدام، چه ضربهاي بر اپراتور دوم وارد ميكند، كما اينكه تحولات بازار به خوبي نشاندهنده بروز موانعي در راه رشد اپراتور جديد بود.
در اين زمينه كارشناسان، ابتدائا حضور شوراي عالي انقلاب فرهنگي به اين حيطه تخصصي فناوري را به ويژه با توجه به اين كه اساسا قانونگذاري در صلاحيت نهادهاي ديگري است، غيرموجه و عجيب ارزيابي كنند، و از سوي ديگر، اين اقدام را متضمن نوعي شنود در ارتباطات شهروندان ميدانند كه با نص صريح قانون اساسي ناسازگار است. در هر صورت ارائه اين سرويس بنا به گفته سازمان تنظيم مقررات، نهايتا سه ماه به صورت موقت تعطيل خواهد بود تا قوانين و مقررات لازم وضع گردد.
البته آشنايان به فرهنگ و سازوكار مديريت كشورمان به ويژه در حوزه فناوري به خوبي ميدانند كه مشكل جاي ديگري است، و چه بسا اين مسئله به ظاهر ساده، مشمول مرور زمان شود و براي ماهها و بلكه سالها به محاق برود و به يك معضل اساسي تبديل گردد. اما با تحليل اين مسئله و بررسي ريشههاي احتمالي آن چند واقعيت مهم خودنمايي ميكند.
هنر تبديل «فرصت» به «تهديد»
اين عادت ديرينه در كشور ماست كه در برخورد با پديدههاي جديد تكنواوژيك، غالبا يك مسير عجيب تكرار ميگردد. پس از سالها استفاده ار تلفن همراه در ايران فقط براي تماسهاي صوتي، يكي دو سالي است كه ارسال پيام كوتاه (به صورت متني) نيز براي كاربران ممكن شده است. در همه جاي جهان ارسال پيام كوتاه متني (يا همان Sms) جاذبه فراواني بين مردم يافته و آمارها حاكي از استفاده رو به تزايد از اين سرويس است. سرويس ديگري كه به زودي جاي خود را در ميان كاربران گشود Mms بود.
در اين سرويس كه به معناي خدمات ارسال پيامهاي چندرسانهاي است، كاربران قادرند براي ديگر مشتركان در شبكه، پيام هاي صوتي و تصويري از قبيل عكس، موسيقي، و فيلم ارسال كنند و پيداست كه چنين سرويسي با استقبال خوب مشتريان مواجه شد. اين سرويس هم طبق معمول با تاخير چند ساله آن هم نه توسط دولت، بلكه به وسيله اپراتور دوم كه قصد رقابت جدي در بازار را داشت به صورت محدود ارائه گرديد.
بنا به نظر كارشناسان، همين نكته به خوبي گوياي ريشه مشكل است، يعني از آنجا كه اين سرويس در عمل ميتواند نوعي «رسانه» تلقي گردد، بنابر اين مشمول ممنوعيت ملايم ميگردد، و به اين ترتيب ميتوان حساسيت دولت در گسترش اين سرويس را دريافت. البته بديهي است اين نگرش غلط در تاريخ كشورمان بيسابقه نيست، نحوه مواجهه با ويدئو و ماهواره (و كمي هم اينترنت) در حقيقت نمونههايي از اين تجربه غلط است كه هميشه هم با عدم توفيق روبرو شده، و معلوم نيست چرا باز هم اصرار بر تكرار آن ديده ميشود، و چرا به به جاي گسترش يك فناوري و تلاش براي آموزش بهرهگيري مناسب از آن، همواره راه نفي و منع را ميپيماييم و هرگز هم اين واقعيت را نميپذيريم كه در مقابل موج فناوري نميتوان با سلاح ممنوعيت ايستاد! با اين تفاصيل از نظر برخي كارشناسان، اين خدمات جديد در واقع قرباني نگاه كهنه مديريت ماست كه با ديد منفي به پديدههاي تازه دنياي تكنولوژي مينگرد و سعي در تكذيب و مقابله با آن دارد، و نهايتا يك فرصت با ارزش براي پيشرفت كشور را تبديل به يك معضل پيچيده و يك تهديد ميكند!
«دوپينگ» در رقابت
عدهاي از كارشناسان علاقهمندند موضوع مورد بحث ما را از زاويهاي ديگر تماشا كنند. از ديد اين صاحبنظران، آنچه بر سر سرويس Mms آمده، در حقيقت ابعاد ديگري نيز دارد، از جمله اين كه ورود اپراتور دوم تلفن همراه، توانسته نظم و قواعد كهنه حاكم بر بازار اين كالا در ايران را دستخوش تغييراتي كند، به اين ترتيب كه قدرت مخابرات به عنوان صاحب بلامنازع در اين بازار، به تدريج در حال زوال است و اتوريتهاش در حال كمسو شدن، و طبيعي است كه منافع اقتصادي مورد تهديد قرار ميگيرد و بايد به سرعت شاهد واكنشي متقابل باشيم.
اين كارشناسان براي ديدگاه خود البته مستنداتي هم دارند، به گفته ايشان مهمترين شاهد مدعا اين است كه در اطلاعيه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، به نامه و درخواست وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات استناد شده است، و اين موضوع نشاندهنده اين واقعيت است كه وزارت مذكور (و در حقيقت مخابرات) زمينه چنين اقدامي را با گزارش خود فراهم نمودهاند. با فرض صحت اين موضوع، ميتوان ديد كه اپراتور اول (مخابرات) به جاي رعايت قواعد رقابت سالم و عادلانه، از رانتهاي خود در ساختار دولتي بهره برده و توانسته با ايجاد مانع در مسير رقيب، عقبماندگي خود را در اين صحنه به ترتيبي جبران نمايد.
همه سرويسهاي تلفن همراه
Mms تنها سرويسي نيست كه كاربران تلفن همراه ايران هنوز به خوبي آن را لمس نكردهاند؛ سرويسهاي متنوع و بيشتري نيز به ميدان آمدهاند كه هر اپراتور معتبر در دنيا، بايد ارائه دهنده همه آنها باشد؛ از آن جمله است سرويس اتصال به اينترنت. امروز در دنيا كاربران به سهولت از طريق تلفن همراه خود امكان خواندن و نوشتن ايميل دارند، و نيز ميتوانند به گشتوگذار در اينترنت بپردازند. در حقيقت ايدهاي در حال تحقق است كه مطابق آن، تلفن همراه از يك وسيله صرفا «ارتباطي» تبديل به ابزاري ميشود كه اغلب كارهاي جاري و روزمره از طريق آن انجام خواهد گرفت؛ امور مالي و بانكي، اطلاع از زمان حركت قطار و هواپيما، دريافت آخرين اخبار و اطلاعات، اوضاع جوي، راهنماي مسيريابي و اوضاع ترافيك، خريدوفروش، گشتوگذار در اينترنت، ارسال و دريافت ايميل، دريافت تبليغات، همه و همه بخشي از امكانات اين وسيله است، به ويژه كه با توانمندتر شدن گوشيها، عملا اين ابزار به يك «كامپيوتر همراه كوچك» نيز بدل ميگردد. اين در حقيقت چكيده نگاهي است كه دنياي پيشرفته به اين ابزار دارد، و مطابق آن بايد از كوچكترين امكانات بالقوه آن نيز براي توسعه اقتصادي و اجتماعي بهره برد. اما ما در كجا ايستادهايم
آیا همون 49.9 هست
یا گرون میشه
بله نرخ ها فرق داره اما چون مفصله بهتره بری تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
11-07-2007, 18:01
قشنگ بود مشکی پوش 2200 جان!!
میشه منبعشم بذکری؟(=ذکر کنی؟)
مشکی جون ممنون قشنگ بود. واقعا هر وقت آدم میخواد به چیزایی از این قبیل فکر کنه اعصابش میریزه به هم ! خیلی قشنگ اون قسمتشا گفته که ناشی از کهنگیه فکر مسئولانه !
اصلا شما تو هر قضیه ببینین میبینین همه جا افتضاح کاریه ! یه نمونش همون تعرفه واردات گوشیه ! که فقط و فقط ملت ضرر کرد و هیچ کدومشون نیمدن یه عذر خواهی کنن و خیلی راحت بر گردندن به حالت قبل!
حالا یه جریان دیگه هم هست که مخابرات داره از ودایع مردم برداشت میکنه برای خودش! طبق مقاله ای که تو روزنامه خوندم بااین کارشون حدود 600 هزار نفر در کل 12 میلیارد تومان!!! ضرر می بینند و مخابرات سود میکنه !!
!
این منبعه این مقاله فکر کنم در شرف ف ی ل ت ر شدن قرار بگیره چون اینجا کسی نمیتونه حرف حق بزنه !
مقاله خيلي جالبي بود
خيلي خوشم اومد
با همه جاش موافقم به غير از آخرش
اگه اينجوره و اينايي كه نوشتي خدمات روز دنياس پس ما چيزي عقب نيستيم چون الان همه اين خدمات در دسترسه
البته از وقتي ايرانسل اومده
اينا رو منظورمه:
((امور مالي و بانكي، اطلاع از زمان حركت قطار و هواپيما، دريافت آخرين اخبار و اطلاعات، اوضاع جوي، راهنماي مسيريابي و اوضاع ترافيك، خريدوفروش، گشتوگذار در اينترنت، ارسال و دريافت ايميل، دريافت تبليغات، همه و همه بخشي از امكانات اين وسيله است))
اينايي كه شما نوشتي خدمات ديروز دنياس
خدمات روز دنيا خطوط 3G براي استفاده از اينترنت پرسرعت و ديدن برنامه هاي تلويزيون , خطوط Push to talk و ...
است
كه اگر ما بخواهيم به آن برسيم حداقل 3 سال ديگر طول ميكشد
ديروز كه وقتي گوشيم زنگ خورد و ديدم برام ايميل اومده تازه فهميدم كه اين چند ساله ما كجا بوديم
MTNIrancell
11-07-2007, 19:45
بچه ها این اقا شاهین دیگه پیداش نشد چرا؟یعنی واقعا تقلبی بوده شاید هم اسم واقعیش افشین بوده!!
شما اگه سؤال تخصصي داشتي بپرس ديگه به غلابي بودن با نبودن من چيه كار داري؟
از ديشب كه من عضو شدم چند تا از دوستان تماس داشتند و يا SMS دادند و تا اونجايي كه نيباز بوده متوجه شدند كه من راست ميگم يا دروغ.:5:
شما هم مكي توني همين امشب كه من از 23:30 تا 7:30 شيفت هستم تماس بگيري و شماره شناسنامه پدر و مادرت ، شماره سريال شناسنامه (مسلسل) ، تاريخ خريد سيم كارتت ، مبلغ اعتبار يا بدهي و ... شما رو بگم.:31:
البته تا ساعت 3 Call Wait بالاست.
jackhammer
11-07-2007, 19:45
خب شاید ایننجوری بشه!
نههههههههههههههههههه این کارا چیه میکنی (گفتم شبا خوابم نميبره شمام مثل اينكه خوابت نميبره آره؟)
ترکیدم از خنده تو مثل اینکه در این زمینه استعداد خوبی داری
وای حالا کی جواب میلیومید رو بده (اخه من به تو چپ نگاه کردم)
من دیشب تا ساعت 4 صبح بیدار بودن اقا این مبایل تا صبح یه سره اس ام اس میومد
البته از تو اس ام اس داشتم یادته بهت گفتم تا این وقت صبح چیکار میکنی گفتی دارم با دوست دخترم حرف میزنم گفتم دوست دخترت از بچه های انجمنه گفتی نه
به كدوم قسمت خندت گرفت؟
اپراتوره يا فتوشاپه؟
بابا چرا حرف تو دهنه آدم ميزاري :18:
خوبه كه ما هنوز نمرديم :10:
jackhammer
11-07-2007, 19:53
مقاله خيلي جالبي بود
خيلي خوشم اومد
با همه جاش موافقم به غير از آخرش
اگه اينجوره و اينايي كه نوشتي خدمات روز دنياس پس ما چيزي عقب نيستيم چون الان همه اين خدمات در دسترسه
البته از وقتي ايرانسل اومده
اينا رو منظورمه:
((امور مالي و بانكي، اطلاع از زمان حركت قطار و هواپيما، دريافت آخرين اخبار و اطلاعات، اوضاع جوي، راهنماي مسيريابي و اوضاع ترافيك، خريدوفروش، گشتوگذار در اينترنت، ارسال و دريافت ايميل، دريافت تبليغات، همه و همه بخشي از امكانات اين وسيله است))
اينايي كه شما نوشتي خدمات ديروز دنياس
خدمات روز دنيا خطوط 3G براي استفاده از اينترنت پرسرعت و ديدن برنامه هاي تلويزيون , خطوط Push to talk و ...
است
كه اگر ما بخواهيم به آن برسيم حداقل 3 سال ديگر طول ميكشد
ديروز كه وقتي گوشيم زنگ خورد و ديدم برام ايميل اومده تازه فهميدم كه اين چند ساله ما كجا بوديم
نه عزیزم سه سال بیشتر طول میکشه...تو مملکتی که mms رو ف*یلتر کنند و اینترنت خونگی بالای 128 کیلوبیت در ثانیه رو ندند.....3G؟؟؟؟؟؟؟؟
من هنوز نفهمیدم که مشکل اون طرف که گفته عکس براش اومده چیه!!!!
غیر از این بوده که خودش خواسته براش بیاد؟
اون سیستم های ف*یلتر که توی گوشی های موبایل هست دقیقا برای همین منظور طراحی شده...فکر میکنید همه ی خارجی ها کیف میکنند وقتی براشون عکس مستهجن میاد؟نه!!!لونا هم کسایی رو دارن که بدشون میاد یا بهشون بر میخوره...به همین دلیل اون ف*یلتر ها رو طراحی کردند!
MTNIrancell
11-07-2007, 19:56
آیا همون 49.9 هست
یا گرون میشه
خدمت شما دوست محترم عرض كنم كه شما اگر تعرفه دقيقه اي را انتخاب كرده ايد تمام تماس هاي شما چه با ايرانسل و چه به غير از ايرانسل دقيقه اي 499 ريال است ولي خوب اگه 2 ثانيه صحبت كني براي شما 1 دقيقه محاسبه ميشه.(براي اعتباري هم همينطور تمام مكالمات دقيقه اي 620 ريال)
اما اگر شما از تعرفه ثانيه اي ك(ه به طور پيش فرض بر روي تمام سيم كارت هاي ايرانسل اعمكال شده است) استفاده ميكنيد فقط تماس هاي ايرانسل به ايرانسل شما دقيقه اي 499 ريال (ثانيه اي 32/8 ريال ) و تماس با ساير خطوط دقيقه اي 620 ريال (ثانيه اي 41/10 ريال) براي شما محاسبه مي شود. (براي اعتباري ايرانسل به ايرانس 620 ريال و ثانيه اي 31/10 ريال و ساير خطوط دقيقه اي 2/85 و ثانيه اي 2/14 ريال )
براي اطلاعات بيشتر به
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراجعه كن
سلام بچه ها ...
بعد 2 ماه هنوز تنظیمات GPRS نیومده واسم... میشه راهنماییم کنید(میخوام خودم تنظیمش کنم )... ممنونم... (گوشیم p990 هست )
jackhammer
11-07-2007, 20:08
یه سوال از آقا شاهین:
الان یک روزه که شبکه ی شیراز قطعه...میگن که دلیل این قطعی ها افزایش پوشش شبکست که اگه شبکه وصل باشه با اختلالاتی مواجه میشیم...یعنی من میتونم امیدوار باشم که فردا صبح که از خواب پا میشم حداقل 1 متر مربع به پوشش شیراز اضافه شده باشه؟!!!!
ايما_Ima
11-07-2007, 20:13
گوشي من براي تنظيمات اينترنت Username password مي خواد. باور كنيد اين مسئله با سرچ در اينترنت و رفتن به سايت ايرانسل حل نمي شه!! احتمالا حتما بايد تنظيمات sms شه!! من چي كار كنممممممممممم!!:23: :sad:
بچه ها من امروز صبح اعتبارم تموم شد
يه 100 تومن توش بود
گفتم تا برم كارت شارژ بگيرم اين 100 تومنم مصرف كنم
باهاش چنتا اس ام اس به دولتي زدم تا رسيد به 12 و نيم تومن
بعد از اون ديگه SMS نميفرستاد چه به دولتي و چه به ايرانسل (با اينكه رايگانه)
بعد گفتم چطوري مصرفش كنم باهاش شماره يه ايرانسل گرفتم
حدود يه دقيقه صحبت كردم بعد قطع شد
رفتم اعتبارمو نگاه كردم ديدم شده 2 تومن
بعد ديگه نميشد تماس برقرار كرد
بعد از GPRS استفاده كردم
اون 2 تومن هم تموم شد و اعتبارم شد 0 ريال
چند دقيقه بعد دوباره نگاش كردم ديدم شده 1 تومن
بعد دوباره وصل شدم حدود يه 10 دقيقه اي وصل بودم بعد تعجب كردم
از اينترنت اومدم بيرون ديدم اعتبارم شده منفي 2 ريال
تعجب كردم
دوباره خواستم وصل بشم به اينترنت ديگه وصل نشد و همون منفي 2 موند
حالا عكسشم گرفتم
منفي 2 ريال چيزي نيست و همون صفره
ولي منفي بودنش برام جالبه
يعني چي؟
يعني من 2 ريال بدهكار شدم
فقط اينو بگم نرم افزاره ايرانسل خيلي مشنگ ميزنه
تازه اين يه نمونه كوچيكشه
چون برام خيلي جالب بود خواستم شمام عكسشو ببينين
عكساشم با دوربين فيلم برداري گرفتم چون دوربين گوشيم جواب نميداد
اولي رو با ستاره 140 ستاره يك مربع گرفتم
و دومي رو با ستاره 141 مربع
jackhammer
11-07-2007, 20:31
خب دوباره که شارژ کنی 2 ریال ازت کم میشه!
نترس هیچ وقت زیر -1 تومن نمیاد!!!!!!
سلام بچه ها ...
بعد 2 ماه هنوز تنظیمات GPRS نیومده واسم... میشه راهنماییم کنید(میخوام خودم تنظیمش کنم )... ممنونم... (گوشیم p990 هست )
کسی جواب منو نمیده ؟ . . .
jackhammer
11-07-2007, 21:41
نه چون حداقل 1000 بار توی همین تاپیک گفتیم!
amirlovely
11-07-2007, 21:46
سلام من خودم 990 دارم و وقتي *130*3*6# بزني برات فوران ميفرسته تو accept كن اين تو دايمي ها هست كد اعتباري هم از سايت ايرانسل پيدا كن
amirlovely
11-07-2007, 21:51
اين e-care چرا كار نميكنه ؟؟؟؟؟؟
jackhammer
11-07-2007, 22:01
حالا می خوای بریم دم در خونه مدیر عامل ازش بپرسیم؟؟!!!!
فردا درست میشه!چقدر شور میزنی!
بچه ها من امروز صبح اعتبارم تموم شد
يه 100 تومن توش بود
گفتم تا برم كارت شارژ بگيرم اين 100 تومنم مصرف كنم
باهاش چنتا اس ام اس به دولتي زدم تا رسيد به 12 و نيم تومن
بعد از اون ديگه SMS نميفرستاد چه به دولتي و چه به ايرانسل (با اينكه رايگانه)
بعد گفتم چطوري مصرفش كنم باهاش شماره يه ايرانسل گرفتم
حدود يه دقيقه صحبت كردم بعد قطع شد
رفتم اعتبارمو نگاه كردم ديدم شده 2 تومن
بعد ديگه نميشد تماس برقرار كرد
بعد از GPRS استفاده كردم
اون 2 تومن هم تموم شد و اعتبارم شد 0 ريال
چند دقيقه بعد دوباره نگاش كردم ديدم شده 1 تومن
بعد دوباره وصل شدم حدود يه 10 دقيقه اي وصل بودم بعد تعجب كردم
از اينترنت اومدم بيرون ديدم اعتبارم شده منفي 2 ريال
تعجب كردم
دوباره خواستم وصل بشم به اينترنت ديگه وصل نشد و همون منفي 2 موند
حالا عكسشم گرفتم
منفي 2 ريال چيزي نيست و همون صفره
ولي منفي بودنش برام جالبه
يعني چي؟
يعني من 2 ريال بدهكار شدم
فقط اينو بگم نرم افزاره ايرانسل خيلي مشنگ ميزنه
تازه اين يه نمونه كوچيكشه
چون برام خيلي جالب بود خواستم شمام عكسشو ببينين
عكساشم با دوربين فيلم برداري گرفتم چون دوربين گوشيم جواب نميداد
اولي رو با ستاره 140 ستاره يك مربع گرفتم
و دومي رو با ستاره 141 مربع
آره دقیقا این نرم افزار ایراد داره تا الانم فقط ضرر زده به من 3 مرتبه !
آقا این E-care نمیره تو سایتش چیکار کنیــم !؟!؟
نه چون حداقل 1000 بار توی همین تاپیک گفتیم!
خوش تیپ... !!! حتما پیدا نکرده بودم که دوباره نوشتم...
می تونستی به شماره پست ارجاع بدی!
سلام من خودم 990 دارم و وقتي *130*3*6# بزني برات فوران ميفرسته تو accept كن اين تو دايمي ها هست كد اعتباري هم از سايت ايرانسل پيدا كن
مرسی عزیز... ولی جواب نمی گیرم از این راه...
میگه شبکه دچار اشکال میباشد... (از صبح)
حالا می خوای بریم دم در خونه مدیر عامل ازش بپرسیم؟؟!!!!
فردا درست میشه!چقدر شور میزنی!
چه خبره چرا شما با همه دعوا داری ؟! فکر نکنم این فروم مال شما باشه یا شما مو سفید کردی باشی هنوز ازراه نرسیده بعد از 2روز ثبت نام !
arman4459
11-07-2007, 22:27
آقا این E-care نمیره تو سایتش چیکار کنیــم !؟!؟[/QUOTE]
منم هر کاری می کنم نمیره داخلش.بچه های دیگه هم چنین مشکلی دارن
چه خبره چرا شما با همه دعوا داری ؟! فکر نکنم این فروم مال شما باشه یا شما مو سفید کردی باشی هنوز ازراه نرسیده بعد از 2روز ثبت نام !
بی خیالش شو... !!!
از کوزه همان برون تراود که در اوست . . . :46:
بی خیالش شو... !!!
از کوزه همان برون تراود که در اوست . . . :46:
به خاطر شما چشم :46: !
به خاطر شما چشم :46: !
ممنونم...:10:
بعدا یاد میگیره که تو فروم چه جوری باید با دوستاش حرف بزنه ...
بر و بچ من به شخص جناب آقای شاهین MTNIrancell 100% مهر تایید میزنم و ایشون سر کاری نیستن . میتونید ادامه بدید :31: !
Dr.SaeiD
11-07-2007, 23:36
بر و بچ من به شخص جناب آقای شاهین MTNIrancell 100% مهر تایید میزنم و ایشون سر کاری نیستن . میتونید ادامه بدید :31: !
من هم مهر تایید میزنم و برای اینکه کسی دست تو پروندشون نبره موم هم میزنم !
در ضمن آدم با معرفتی هم هستن و مثه بقیه اپراتورا که فقط قربون صدقت میرن اما
در عمل هیچ کاری انجام نمیدن نیستن !
من هم مهر تایید میزنم و برای اینکه کسی دست تو پروندشون نبره موم هم میزنم !
در ضمن آدم با معرفتی هم هستن و مثه بقیه اپراتورا که فقط قربون صدقت میرن اما
در عمل هیچ کاری انجام نمیدن نیستن !
سعید جون مهرتا روی مهر من نزن اونور تر بزن !
بله آدم خوبیه آقا شاهین . بچه ها توجه کردین شاهین جان چی گفتن ؟ گفتن دیگه MMS وصل نمیشه ... :41:
علیرضا خارجی
11-07-2007, 23:52
به كدوم قسمت خندت گرفت؟
اپراتوره يا فتوشاپه؟
بابا چرا حرف تو دهنه آدم ميزاري :18:
خوبه كه ما هنوز نمرديم :10:
به من چه ربطی داره خودت گفتی یکی از دوست دختراته
مرسی عزیز... ولی جواب نمی گیرم از این راه...
میگه شبکه دچار اشکال میباشد... (از صبح)
من بشتر از 20 بار گفتم بازم میگم اون کد معمولا جواب نمیده شما یک اس ام اس به شماره 2225 بزن و اینو تو اس ام اس بزن اگر گوشیت اریکسون هست بزن S sonyericsson p990 اگر پست پیشی هم داره بزن
از کجا فهمیدین؟
در مورد ام ام اس من فکر میکنم بر میگرده اگر جنگ شروع نشه
فهمیدیم دیگه علی جون D:. ازش خواستم مشخصات منا بده از تو ایرانسل جد و آبادما اورد جلو چشم !!!
علیرضا خارجی
12-07-2007, 00:13
فهمیدیم دیگه علی جون D:. ازش خواستم مشخصات منا بده از تو ایرانسل جد و آبادما اورد جلو چشم !!!
اها یک یار پیدا شد
---
من یک مشکلی در مورد دریافت اس ام اس از خارج از کشور دارم نمیتونم اس ام اس دریافت منم ولی میتونم بفرستم
اگر بتونی از مهندسای ایرانسلی برام جوابی بیاری چرا اینطوری هست ممنون میشم :46:
Ebrahim202003
12-07-2007, 01:52
شما اگه سؤال تخصصي داشتي بپرس ديگه به غلابي بودن با نبودن من چيه كار داري؟
از ديشب كه من عضو شدم چند تا از دوستان تماس داشتند و يا SMS دادند و تا اونجايي كه نيباز بوده متوجه شدند كه من راست ميگم يا دروغ.:5:
شما هم مكي توني همين امشب كه من از 23:30 تا 7:30 شيفت هستم تماس بگيري و شماره شناسنامه پدر و مادرت ، شماره سريال شناسنامه (مسلسل) ، تاريخ خريد سيم كارتت ، مبلغ اعتبار يا بدهي و ... شما رو بگم.:31:
البته تا ساعت 3 Call Wait بالاست.
آقا شاهين حالا كه فهميدم تقلبي نيستي خيلي خوشحالم البته 99 درصد مطمئن بودم ، مي خوام چند تا مشكل رو
خدمتتون عرض كنم : اول اينكه منظور شما اين نيست كه اصلا mms ديگه وصل نمي شه چون اگه اينطور باشه .......
دوم اينكه چند روزيه كه شبكه خيلي مشكل پيدا كرده مثلا آنتن پره ولي نه مي توني sms بفرستي و نه زنگ بزني
يا بعد از 7-8 بار سعي كردن موفق مي شي مثلا همين ديشب ساعت 7-8 بعداز ظهر بود كه دو بار يكي در ميدون
پونك و يكي هم در خيابان آزادي (تقاطع شادمان ) خواستم sms بفرستم نمي شد 7-8 امتحان كردم بعدش خواستم
زنگ بزنم بازم نمي شد چند بار امتحان كردم تا تونستم sms هم بعد از چند بار resend كردن تونستم اين مشكل براي
چي مي تونه باشه ، ظرفيت ايرانسل كه فكر نكنم به اين زوديا پر شده باشه با توجه به gsm 1800 بودنش و با 2.5
ميليون مشتركش ؟!؟سوم اينكه همين ديشب از شادمان با ماشين رفتيم يه دوري تو تهران بزنيم ما هم مثل وحيد
جان يه بررسي كرديم :31: از اونجا رفتيم صادقيه بعدش هم رفتيم مرزداران ، اتوبان حكيم ، به سمت شرق ،
بعد يه سرم رفتيم بوستان پليس تو مسيرها همش آنتنمو چك مي كردم بعضي جاها آنتن پر بود ولي cell info
نداشتم البته خونه ما ( شهران ) هم همينطوره چرا اينطوره بعضي جاها cell info غير فعاله ؟!؟ شهرستان ها هم
شنيدم cell info ندارن چرا ؟!؟ بعد در مورد پوشش هم بگم بد نبود ولي هنوز نقطه كور زياد داريم بعضي جاها يه
دفعه آنتنم به كل مي رفت 50 متر اونور تر دوباره ميومد . مي خواستم بدونم پوشش تهران كي كامل مي شه كه
ديگه ايشالا نقطه كورم ديگه نداشته باشيم ؟ ببخشيد طولاني شد . :46:
بالاخره يه شماره نسبتا خوب پيدا كردم
9386 936 0936
86 آخرشم به خاطر سال 86
ولي چون 150 تومنيه علاقه اي ندارم
هركس خواست واسه خودش
مفت چنگتون
چون خودم دوتا گوشي دارم يكيشو دولتي انداختم توش اون يكيم يه اعتباريه ايرانسل
چون خارج شهر زياد ميرم و همچنين به خدمات ايرانسل علاقه زيادي دارم مثل Sms مجاني و Mms و Gprs و...
pesartala2001
12-07-2007, 02:47
من هم به زحمت اين شماره را گرفتم 09361555057
مسابقه جام ملتهاي آسيا
چطور ميشه توش شركت كرد؟
مربوط ميشه به برنامه جام چهاردهم كه از شبكه 3 پخش ميشه؟
هر كي دونست به ما هم بگه
هيچ توضيحي كه رو سايتش نيس
اينم صفحش:
نتايج مسابقه Sms جام چهاردهم
برندگان خوش شانس مسابقه Sms جام چهاردهم
برندگان 19/04/1386:
1) 09132524483
2) 09192731465
3) 09163422476
4) 09153259430
5) 09181115616
برندگان 18/04/1386:
1) 09122128936
2) 09133052041
3) 09133320317
4) 09111291207
5) 09121321261
برندگان 17/04/1386:
1) 09183565841
2) 09151069686
3) 09131341942
4) 09192523052
5) 09133925457
برندگان 16/04/1386:
1) 09111342134
2) 09131987985
3) 09173022657
4) 09155062038
5) 09329169269
سلام آقا شاهين
چرا صفحه كنترل حساب اينترنتي خراب شده؟
درضمن اگه از اين مسابقه هم اطلاعي داشتين به ما بگين جريان چيه
اگه این کارایی که میگم دقیقا انجام بدین حتما وصل میشین :
به مسیر زیر بروید:
menu-->setting-->connectivity-->data comm.-->data account-->new account-->
حالا gprs data را انتخاب میکنین بعد یه اسم به اکانتتون میدید فرقی نمیکنه مثلا ghanbar بعد در قسمت apn فقط باید کلمه gprs رو تایپ کنین بعد یوزر و پسورد رو خالی بزارین و save کنین حالا برگردین به قسمت connectivity و به قسمت internet setting بروید بعد internet profile رو انتخاب کنید بعد new profile رو
انتخاب کنین و یه اسم بهش بدین مثلا hamid بعد connect using: رو انتخاب کنید بعد اون data accont ای که ساخته بودین اونجاست در اینجا مثال ghanbar بود اونو انتخاب میکنین بعد profile رو save میکنین بعد در قسمت internet profile اونو انتخاب میکنیم او دایره سفیده باید توپر بشه در این جا مثال hamid بود .............. حالا اگه اینترنت وصل باشه ادامه کار.....
حالا به network conection رفته یه کانکشن dial up بسازید در قسمت شماره اینو بدین *99# از راست به چپ(ستاره رو اول بزنین) بعد در قسمت مودم usb wmc modem رو تیک بزنین(بهتره اونی که کلمه data توش نیست رو تیک بزنین) و تیک مودمهای دیگه رو بردارین و user name & password رو خالی بذارین و کانکشنتون رو ذخیره کنین حالا اگه موبایلتون وصل باشه (علامت G کنار آنتن باشه) کانکشنتونو باز کنید و dial رو بزنید تا وصل بشید
نکته مهم: با pc suit ..کانکشن نسازید همونطور که گفتم باید با network conection بسازید..
...................................موفق و پیروز باشید...................................
کمک network conection کجاست
MTNIrancell
12-07-2007, 08:10
سلام آقا شاهين
چرا صفحه كنترل حساب اينترنتي خراب شده؟
درضمن اگه از اين مسابقه هم اطلاعي داشتين به ما بگين جريان چيه
e-care را من امروز از داخل شركت وارد شدم ولي دسترسي كاربران خارجي فعلاٌ ممكن نيست.
فردا انشا ا... درست ميشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد جام 14 هم اطلاعاتي ندارم.
MTNIrancell
12-07-2007, 08:23
آقا شاهين حالا كه فهميدم تقلبي نيستي خيلي خوشحالم البته 99 درصد مطمئن بودم ، مي خوام چند تا مشكل رو
خدمتتون عرض كنم : اول اينكه منظور شما اين نيست كه اصلا mms ديگه وصل نمي شه چون اگه اينطور باشه .......
دوم اينكه چند روزيه كه شبكه خيلي مشكل پيدا كرده مثلا آنتن پره ولي نه مي توني sms بفرستي و نه زنگ بزني
يا بعد از 7-8 بار سعي كردن موفق مي شي مثلا همين ديشب ساعت 7-8 بعداز ظهر بود كه دو بار يكي در ميدون
پونك و يكي هم در خيابان آزادي (تقاطع شادمان ) خواستم sms بفرستم نمي شد 7-8 امتحان كردم بعدش خواستم
زنگ بزنم بازم نمي شد چند بار امتحان كردم تا تونستم sms هم بعد از چند بار resend كردن تونستم اين مشكل براي
چي مي تونه باشه ، ظرفيت ايرانسل كه فكر نكنم به اين زوديا پر شده باشه با توجه به gsm 1800 بودنش و با 2.5
ميليون مشتركش ؟!؟سوم اينكه همين ديشب از شادمان با ماشين رفتيم يه دوري تو تهران بزنيم ما هم مثل وحيد
جان يه بررسي كرديم :31: از اونجا رفتيم صادقيه بعدش هم رفتيم مرزداران ، اتوبان حكيم ، به سمت شرق ،
بعد يه سرم رفتيم بوستان پليس تو مسيرها همش آنتنمو چك مي كردم بعضي جاها آنتن پر بود ولي cell info
نداشتم البته خونه ما ( شهران ) هم همينطوره چرا اينطوره بعضي جاها cell info غير فعاله ؟!؟ شهرستان ها هم
شنيدم cell info ندارن چرا ؟!؟ بعد در مورد پوشش هم بگم بد نبود ولي هنوز نقطه كور زياد داريم بعضي جاها يه
دفعه آنتنم به كل مي رفت 50 متر اونور تر دوباره ميومد . مي خواستم بدونم پوشش تهران كي كامل مي شه كه
ديگه ايشالا نقطه كورم ديگه نداشته باشيم ؟ ببخشيد طولاني شد . :46:
ايرانسل از حدود 40 روز قبل شروع كرده به Update كردن شبكه و كار گزاشتن آنتن هاي جديدش. ايم مشككلات شما معمولا از ساعت 16 شروع ميشه و تا حدود 3 بامداد ادامه داره.
در هر محدوده كه اين عمليات شروع بشه معمولا از 3 روز تا 14 روز اين حالت ادامه داره.
ولي تا پايان سال اينطور كه من دارم مي بينم مشكل مهمي دوستان ما نخواهند داشت.
و در برنامه هاي شركت تا پايان سال جاده ها تحت پوشش خواهند بود.:18:
راستي يادتون نرهاگه سيم كارت خريديد سريع فعال كنيد كه 000 500 ريال مي توانيد رايگان صحبت كنيد. (پرداخت ماهيانه ها) حد اكثر زمان تا 12 مرداد.:11:
MTNIrancell
12-07-2007, 08:32
MTN irancell یه سوال داشتم دقیقا از چه تاریخی محاسبه هزینه GPRS شروع شده
ممنون می شم جواب بدی آخه یهویی بدهیم دو برابر شد.
ببخشيد اگه به شما دير جواب دادم.
از 12 خرداد محاسبه شروع شده ولي اگه براتون امكان داره اصلاً از اين سرويس استفاده نكنيد چون اگه هزينه اضافي براتون بياد ديگه برگشتنش با خداست.
امروز پنج شنبه ، سومین روز تعطیلات تابستانی ایرانسل تو شیرازه . وضعیت آنتن دهی شهر های دیگه چطوره؟؟
به جای افزایش پوشش ، همون شهرهای قبلی رو هم از دست دادیم
MTNIrancell
12-07-2007, 08:53
دوستان عزيز سلام و وقت بخير.
هركي كه تاحالا تنظيمات GPRS, MMS رو دريافت نكرده شماره و مدل گوشي را فقط به من e-mail بزنه. البته من 22 و 23 تير ماه OFF هستم ولي قول ميدم كه 23 تير ساعت 22 تنظيمات روي گوشي تون باشه.
من مي تونم اين رو ادعا بكنم كه تاحالا 3% از مشتري هاي ايرانسل رو براشون GPRS راه اندازي كردم.
130 رو بگير بعدش 3 و بعد 6 رو بزن فقط پيچوندن مشتريه./
توي اين دوروز كه OFF هستم به shahin.shaharki@gmail.com (shahin.shaharki@gmail.com) و بعد از اون به shahin.s@MTNIrancell.ir (shahin.s@MTNIrancell.ir) به من email بزنيد.
البته ايميل دومي چون شركتيه ممنون ميشم هر 5- 4 روز ايميل بزينيد چون بيشترش ممكنه مشكل ساز بشه.
MTNIrancell
12-07-2007, 08:55
امروز پنج شنبه ، سومین روز تعطیلات تابستانی ایرانسل تو شیرازه . وضعیت آنتن دهی شهر های دیگه چطوره؟؟
به جای افزایش پوشش ، همون شهرهای قبلی رو هم از دست دادیم
شبكه شيراز تا حداكثر 2 روز ديگه درسته.
Clickrast
12-07-2007, 09:00
سوالات من :
1 - پوشش اصفهان کی؟
2 - کنترل حساب اینترنتی هرچی اس ام اس می زنم به 130 میگه طی 7 روز آینده ارسال میشود ولی ارسال نمیشه !
3 - سیم کارت جایزه ما نیومدا !! دفتر پستی هم رفتم میشه پیگیری کنین ؟!
MTNIrancell
12-07-2007, 09:01
----------
MTNIrancell
12-07-2007, 09:02
[-----------------
MTNIrancell
12-07-2007, 09:03
-------------
mehdi_vsgh
12-07-2007, 09:14
آقا شاهین سلام
اقا توروخدا یه جواب دقیق به این سوال بده!
آیا Mms دوباره راه اندازی میشه یا خیر؟؟ ینی دیگه ما تا آخر عمر باید بی خیال این سرویس بشیم؟
اخه خود جناب دزفولی گفتن که بعد از این 3 ماه فرصتی که دولت از ایرانسل خواسته مجددا راه اندازی خواهد شد....
به عبارتی چون الان حدود 2 ماه از این 3 ماه گذشته....پس فقط حداکثر 1 ماه دیگه باید وصل بشه..
درسته؟
MTNIrancell
12-07-2007, 09:23
آقا شاهین سلام
اقا توروخدا یه جواب دقیق به این سوال بده!
آیا Mms دوباره راه اندازی میشه یا خیر؟؟ ینی دیگه ما تا آخر عمر باید بی خیال این سرویس بشیم؟
اخه خود جناب دزفولی گفتن که بعد از این 3 ماه فرصتی که دولت از ایرانسل خواسته مجددا راه اندازی خواهد شد....
به عبارتی چون الان حدود 2 ماه از این 3 ماه گذشته....پس فقط حداکثر 1 ماه دیگه باید وصل بشه..
درسته؟
امروز يه صحبتي كه بود اين بود كه تا آخره سال راه اندازي ميشه ولي تا 3 ماه آينده بعيده.
Clickrast
12-07-2007, 11:02
آخه سیم کارتم که اینجا خط نمیده تلفنم هم که همش تو نت هستم باهاش
اگه مشکلی نیست همینجا بگو تا بقیه هم استفاده کنن !!
bahar5358
12-07-2007, 11:07
سلام دوستان من نمیتونم با خط ایرانسل به خطهایی مثل 30005151 و یا sms هایی که مال ارگانهی دیگه مثل شب شیشه ای sms بدم باید چیکار کنم؟
این شماره طلایی چرا صفر هم داره؟
من یه چند تا گرفتم که با صفر شروع میشه مشکلی نداره؟
مگه شماره که با صفر هم شروع بشه میشه؟
bahar5358
12-07-2007, 11:11
چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟
این چه سایتیه اخه
:))
bahar5358
12-07-2007, 11:15
تورو خدا یکی بگه چجوری میشه با این شماره هها sms داد
راستی یه تیکه از آدرسمو اشتباه نوشتن (اشتباه تایپی) خواستم با Ecare درست کنم نشد
چی کار کنم؟
سلام دوستان من نمیتونم با خط ایرانسل به خطهایی مثل 30005151 و یا sms هایی که مال ارگانهی دیگه مثل شب شیشه ای sms بدم باید چیکار کنم؟
چرا هیچ کس جواب منو نمیده؟
این چه سایتیه اخه
:))
چرا این قدر شما عجله دارید ؟! فعلا این امکان نیست به این شماره ها sms بدید به زودی درست میشه !
این شماره طلایی چرا صفر هم داره؟
من یه چند تا گرفتم که با صفر شروع میشه مشکلی نداره؟
مگه شماره که با صفر هم شروع بشه میشه؟
چرا نشه ؟! ایرنسله دیگه ! این قوانین مزخرف مال اون مخابرات درب داغونه !
راستی یه تیکه از آدرسمو اشتباه نوشتن (اشتباه تایپی) خواستم با Ecare درست کنم نشد
چی کار کنم؟
یه ایمیل به آدرس زیر بزن خودشون برات درست میکنن : cs@mtnirancell.ir
من میخوام ایرانسل بگیریم ولی میگن اگه 5 کیلومتر از شهر خارج بشی دیگه انتن نمیده.
تازه سیمکارت دولتیم رو هم خوب نمیخرن.
آیا درسته آنتن نمیده؟؟
bahar5358
12-07-2007, 11:38
دوست عزیز ممنون که بالاخره جواب منو دادید
دوست عزیز ممنون که بالاخره جواب منو دادید
دوست عزیز ورودت رو به عرصه پی سی تبریک میگم
ولی کاش قوانین رو میخوندی
وقتی میخوای از کسی تشکر کنی لطفا نقل قول کن تا بدونیم که چه کسی جواب شما رو داده و از چه کسی تشکر میکنی.
مرسی دوست تازه وارد
mehdi_vsgh
12-07-2007, 12:05
قابل توجه کسانی که دوست داشتن ماشینای ایرانسل را بببنین
ببخشید که دیگه اینطوری شده....
حالا از این ماشین ها چه استفاده ای میکنند؟؟؟
دوستان E-care راه افتاد !:46:
jackhammer
12-07-2007, 12:18
خوش تیپ... !!! حتما پیدا نکرده بودم که دوباره نوشتم...
می تونستی به شماره پست ارجاع بدی!
عزیز شما دو صفحه قبلو میدیدی گفته بودیم اگه پیداش نکردی .....اون بالا یه گزینه سرچ هم هست اگه دقت کرده باشی!
در ضمن من اینقدر اعتماد بنفس داشتم که عکس خودمو بندازم.آره خوش تیپم!
دعوا نبود من شوخی کردم حالا اگه بهتتون برخورد دیگه توی این فروم شوخی نمیکنم!حتما که برای دوستانه شدن نباید چهارتا شکلک و ژانگولر درآرم که!
دیدی گفتم فردا درست میشه و شد!
Ebrahim202003
12-07-2007, 12:22
چطوري وحيد جان از پوشش اصفهان چه خبر ، پيشرفتي داشته يا نه ؟ :46:
اين آقا شاهين خيلي باحاله ها يه زنگ زدم بهش 5-6 دقيقه با هم حرفيديم چيزاي جديد و جالبي دستگيرم شد
خيلي باحالي آقا شاهين ، يه موقع مارو تنها نذاري :40:
قابل توجه کسانی که دوست داشتن ماشینای ایرانسل را بببنین
ببخشید که دیگه اینطوری شده....
ایول آقا مهدی دمت گرم ! اونوقت تو اینا چه خبره !؟
عزیز شما دو صفحه قبلو میدیدی گفته بودیم اگه پیداش نکردی .....اون بالا یه گزینه سرچ هم هست اگه دقت کرده باشی!
در ضمن من اینقدر اعتماد بنفس داشتم که عکس خودمو بندازم.آره خوش تیپم!
دعوا نبود من شوخی کردم حالا اگه بهتتون برخورد دیگه توی این فروم شوخی نمیکنم!حتما که برای دوستانه شدن نباید چهارتا شکلک و ژانگولر درآرم که!
دیدی گفتم فردا درست میشه و شد!
نیازی به ژانگولر بازی نیست مهم ترین چیز طرز بیانه !
اين آقا شاهين خيلي باحاله ها يه زنگ زدم بهش 5-6 دقيقه با هم حرفيديم چيزاي جديد و جالبي دستگيرم شد
سلام ابراهیم جون خوبی ؟ پوشش اینجا هم هیچ فرقی با آخرین خبرم نکرده . البته قطعیاش زیاد شده مثلا چند روزه بعد از ظهرا عصر انتن هست اما کلا قطعه :46: !
mehdi_vsgh
12-07-2007, 12:31
حالا از این ماشین ها چه استفاده ای میکنند؟؟؟
خوب داشتن تبلیغ میکردن دیگه...
چون جشنواره تهرانه دیگه....:5:
یه سیم کارت بخر...دو سیمکار ببر....
یه سری بروشور و یه دفترچه یادداشت داشتن بین مردم تقیسم میکردن....:8: :8:
jackhammer
12-07-2007, 12:34
این Ecare هنوز یه کم مشکل داره ....بار اول که رفنتم تو اسممو نوشت سید حامد حقیقی!!!!که اصلا شباهتی به اسم من نداره...بار دوم درست شد!
خوب داشتن تبلیغ میکردن دیگه...
چون جشنواره تهرانه دیگه....:5:
یه سیم کارت بخر...دو سیمکار ببر....
یه سری بروشور و یه دفترچه یادداشت داشتن بین مردم تقیسم میکردن....:8: :8:
آهان گفتم که اینها محصولشون طوری نیست که بخوان خدمات حضوری بدن ماشین لازم ندارند... فهمیدم واسه تبلیغات بود
مرسی مرسی:21:
jackhammer
12-07-2007, 12:40
آقا شاهین جواب مارو نمیدی؟
این قطعی شبکه شیراز برای چیه؟افزایش پوشش؟
vahooli جون طرز بیانم تند بود؟من معذرت میخوام!
آقا کسی جواب منو نداد چرا!!!!
آیا درسته اگه 5-10 کیلومتر از شهر خارج بشی ایرانسل خط نمیده
سلام آقا شاهين
اگه وقت كردي يه سرم بيا به اين تاپيك بزن
بعد به جناب دزفولي بگو بيات ببينه ما با ايرانسل چه كارا كه نميكنيم
يه گروه 200 نفري
با يه سرگروه اصلي و چنتا سرگروه اصلي و فرعي و كلي زيرگروه
گروه اس ام اس بازي با محتواي جك و دانستنيها و حديث و بعضي از اخبار روز و...
مسابقه جام X به همراه كلي شركت كننده و داور و...
مسابقه دوز كه به صورت دو به دو بين افراد انجام ميشه
تبريك تولد از طرف تمام اعضا به كساني كه تولدشون تا 16 شهريوره
و...
حتما يه سر بيا
خوشحال ميشيم نظراتتو بشنويم
jackhammer
12-07-2007, 13:19
آقا کسی جواب منو نداد چرا!!!!
آیا درسته اگه 5-10 کیلومتر از شهر خارج بشی ایرانسل خط نمیده
آره ایرانسل هنوز تو جاده ها آنتن نمیده...مثل اینکه تا آخر امسال
meshkiposh2200
12-07-2007, 15:02
من شنیدم شماره مسیج سنتر تالیا را بدیم حله:31: هالا پیدا کنید پرتقال فروش را(شماره مسیج سنتر تالیا)
nickname
12-07-2007, 15:04
man sms baraye gprs nagereftam bayad chi kar konam???
آره یه نمه ! مخلصیم :46: !
brightest
12-07-2007, 15:07
آره ایرانسل هنوز تو جاده ها آنتن نمیده...مثل اینکه تا آخر امسال
نه بابا خيلي جاها انتن ميده .
من چون سفر زياد ميرم چك ميكنم.
خوب هر روز داره بيشتر و بهتر ميشه:20:
jackhammer
12-07-2007, 15:19
من شنیدم شماره مسیج سنتر تالیا را بدیم حله:31: هالا پیدا کنید پرتقال فروش را(شماره مسیج سنتر تالیا)
اینم پرتقال فروش....واقعا میشه؟
نه بابا خيلي جاها انتن ميده .
من چون سفر زياد ميرم چك ميكنم.
خوب هر روز داره بيشتر و بهتر ميشه:20:
والا من که تو جاده ها نرفتم هنوز ولی اگه شما میگی که خوبه!
اصلا خودشون تا حالا حرفی در مورد جاده ها نزدند!
amirlovely
12-07-2007, 15:44
سلام اقا شاهين ومرسي كه به سوالهاي ما جواب ميدن
اين سرويس cell info براي تبريز كي راه اندازي ميشه ضمنا انتن داخل تبريز خيلي عالي هست
meshkiposh2200
12-07-2007, 15:46
[QUOTE=jackhammer;1298564]اینم پرتقال فروش....واقعا میشه؟
خب منم شنیده بودم:31: ولی نشد که بشه:11:
jackhammer
12-07-2007, 16:18
وب سایتی برای خرید و فروش خطهای ایرانسل دولتی وتالیا
jackhammer
12-07-2007, 17:42
شبکه ی شیراز وصل شد!
حالا چه تغییری کرد تو این 3 روز من نمیدونم !
TheMohammad
12-07-2007, 17:42
اینم پرتقال فروش....واقعا میشه؟
حالا شدیم پرتقال فروش دیگه ؟؟!!! :31:
والا من که تو جاده ها نرفتم هنوز ولی اگه شما میگی که خوبه!
اصلا خودشون تا حالا حرفی در مورد جاده ها نزدند!
منم چند هفته پیش از تهران رفتم تا اردبیل، توی تقریبا تمام شهرهایی که توی جاده بود آنتن میداد، اطراف شهرها هم حدودا 10-15 کیلومتری آنتن داشت
جالب اینجاست که توی دهات ما!، دولتی به زور آنتن میداد و اصلا نمیشد تماس گرفت ولی ایرانسل تا نیمه میرسید، تماس راحت و اس ام اس و gprs به راه بود !!! :27:
در ضمن توجه کردین میشه با 118 از ایرانسل تماس گرفت ؟
jackhammer
12-07-2007, 17:48
حالا شدیم پرتقال فروش دیگه ؟؟!!! :31:
منم چند هفته پیش از تهران رفتم تا اردبیل، توی تقریبا تمام شهرهایی که توی جاده بود آنتن میداد، اطراف شهرها هم حدودا 10-15 کیلومتری آنتن داشت
جالب اینجاست که توی دهات ما!، دولتی به زور آنتن میداد و اصلا نمیشد تماس گرفت ولی ایرانسل تا نیمه میرسید، تماس راحت و اس ام اس و gprs به راه بود !!! :27:
در ضمن توجه کردین میشه با 118 از ایرانسل تماس گرفت ؟
منظور ما از پرتقال فروش شماره مسج سنتر بود شما میشی باغدار!
آقا تو را خدا کمک کنید فکر کنم بد بخت شدم.:19:
من امروز توی سایت 0936.ir یه شماره مثلا رند انتخاب کردم و ثبت نام کردم . نوشته بود که ثبت نام زیر 18 سال ممنوع ولی توجه نکردم (Im stupid):41: . ثبت نام کردم و پول را هم واریز کردم حالا متوجه شدم که زیر 18 سال ها باید توسط یک فرد بالای 18 ثبت نام می شده منم عین احمقا ثبت نام کردم و از اون بدتر پول را واریز کردم( متولد 68 هستم ولی چند ماهی تا 18 فاصله دارم) حالا چه خاکی به سرم بریزم یعنی نمیشه سیم کارت را فعال کرد یا پولش را پس گرفت.
فقط آگر راه حلی سراغ دارید زود بگید که خیلی نگران شدم.:11:
با تشکر:40: :40: :40:
jackhammer
12-07-2007, 18:35
حتما برات میاد!
اگه پول ریختی به حساب باید برات بیاد
فکر کنم اگه بری خدمات مشترکین که یه کارایی رو بخوای بکنی باید شناسنامه نشون بدی....سعی کن تا 18 نشدی نرو خدمات مشترکین!
MTNIrancell
12-07-2007, 19:53
سوالات من :
1 - پوشش اصفهان کی؟
2 - کنترل حساب اینترنتی هرچی اس ام اس می زنم به 130 میگه طی 7 روز آینده ارسال میشود ولی ارسال نمیشه !
3 - سیم کارت جایزه ما نیومدا !! دفتر پستی هم رفتم میشه پیگیری کنین ؟!
جواب هاي شما:
1. اصفهان تا چند روز ديگه مشكلش بر طرف ميشه. تا حد اكثر يكشنبه. البته مشكل اصلي با شهرداري است كه نمي گذراره ايرانسل آنتن كار بزاره. :19:
2- شمارت رو براي من sms كن 23/4 ساعته 12 شب برات فعال مي كنم. فقط زماني كه رمز ورودت رو دريافت كردي حتماً با حروف بزرگ وارد كن.:20:
3- اگه از زمان ثبت نام حراقل 8 روز گزشته باشه من كد پسشتازه شمارو برات SMS مي كنم و مي ري پست منطقه مسكوني خودتون (اون رو هم بهت ميگم كه كدام پست است) و سيم كارتت رو دريافت مي كني.:5:
وای امیدوارم کردی
یعنی برای فعال کردن سیم کارت به مدرک شناسایی نیازی نیست؟ تو خود سایت که یه چیزایی نوشته بود. اصلا این قضیه فعال کردن چیه؟
و با تشکر از شما که جواب دادی jackhammer عزیز
jackhammer
12-07-2007, 20:02
اگه تو ثبت نام کردی و پولم ریختی به حساب(بدون هیچ مشکلی) باید برات بیاد فقط تا بدستت رسید باید یه تماس باهاش بگیری که فعال شه.همین!
jackhammer
12-07-2007, 20:04
آقا جواب مارو نمیدین؟این قطعیا برای چیه؟شیراز 3 روز قطع بود!
شبکه تغییری هم کرد تو این سه روز؟
من به این امید صبر کردم که مثلا پوشش شبکه زیاد بشه یا یه چیزی تو این مایه ها!
mehdi_vsgh
12-07-2007, 20:17
سلام اقا شاهین من یه ایمیل براتون فرستادم اگه ممکنه جوابشو برام بفرستین
mehdi_ok1
12-07-2007, 20:25
دوستان
از این سیم کارت های یکی بخر دو تا ببر گرفتم(12 تیر ماه)
هنوز برام sms نیومده که کجا برم بگیرمش
چه کار کنم ؟
با تشکر:11:
MTNIrancell
12-07-2007, 20:28
سلام
ايرانسل هنوز نتونسته با شماره هاي دولتي قرارداد تنظيم بكنه.
اين مشكل براي خط شما نيست.
البته يه ترفند هست كه من فقط يك بار تونستم اين كار رو بكنم ولي نمي دونم sms رسيد يا نه.
به اول شماره 98+ اضافه كن.
9830005151+:10:
mehdi_ok1
12-07-2007, 20:32
سلام
ايرانسل هنوز نتونسته با شماره هاي دولتي قرارداد تنظيم بكنه.
اين مشكل براي خط شما نيست.
البته يه ترفند هست كه من فقط يك بار تونستم اين كار رو بكنم ولي نمي دونم sms رسيد يا نه.
به اول شماره 98+ اضافه كن.
9830005151+
تو جمعه ایرانی هفته گذشته یکی تو مسابقه قبول شد با پیش شماره 0935
MTNIrancell
12-07-2007, 20:35
:8:
چی کار کنم؟
اين امكان براي مشتركين نيست.
آدرس دقيق و كدپستي 10 رقمي را براي من email كن 24/4 برات تصحيح مي كنم.
shahin.s@MTNIrancell.ir
MTNIrancell
12-07-2007, 20:36
من میخوام ایرانسل بگیریم ولی میگن اگه 5 کیلومتر از شهر خارج بشی دیگه انتن نمیده.
تازه سیمکارت دولتیم رو هم خوب نمیخرن.
آیا درسته آنتن نمیده؟؟
اگه مي خواي بخري الان بخر كه 50 هزار تومان هم تا 3 ماه مي توني به حساب شركت مكالمه داشته باشي.
به نظر من يكي بخر.:2:
MTNIrancell
12-07-2007, 20:39
بازم خدارو شكر بعد از 2 روز شك كردن به من خالا ديگه اعتماد مي كنيد.
راستس E-care رو هم كه ديشب گفغتم ديديد كه درست شد.
MTNIrancell
12-07-2007, 20:43
آقا شاهین جواب مارو نمیدی؟
این قطعی شبکه شیراز برای چیه؟افزایش پوشش؟
مشكل شيراز به خاطر شبكه است.
البته 100% نميشه گفت به خاطر به روز رسانيه ولي اين هم توش دخيله.
ولي وقتي وصل شد كيفيت صدا خيلي خوب تر ميشه.
MTNIrancell
12-07-2007, 20:46
درسته اين هم ميشه.
MTNIrancell
12-07-2007, 20:49
شبکه ی شیراز وصل شد!
حالا چه تغییری کرد تو این 3 روز من نمیدونم !
الان فقط شبكه وصل شده ولي بايد صبر كني تا BTS هاي جديد فعال بشه.
MTNIrancell
12-07-2007, 20:52
دوستان
از این سیم کارت های یکی بخر دو تا ببر گرفتم(12 تیر ماه)
هنوز برام sms نیومده که کجا برم بگیرمش
چه کار کنم ؟
زنگ بزن 140 و بگو كد پيشتازم رو مي خوام.
jackhammer
12-07-2007, 20:56
مشكل شيراز به خاطر شبكه است.
البته 100% نميشه گفت به خاطر به روز رسانيه ولي اين هم توش دخيله.
ولي وقتي وصل شد كيفيت صدا خيلي خوب تر ميشه.
الان خیلی وقته که شیراز تحت پوشش ایرانسله ولی مساحت تحت پوشش ایرانسل خیلی کمه و توی این همه وقت حتی 1 سانتی متر مربع هم به این مساحت اضافه نشده!
این قطعی ها هم که شما گفتید 100 به خاطر به روزرسانی نیست ولی توش دخیله و کیفیت صدا خوب میشه...خوب اگه اینجوریه پس تا الان دیگه ما باید سوپر موبایل داشته باشیم!
شیراز شهر بی اهمیتیه که ایرانسل پوششو توش زیاد نمیکنه؟بابا ناسلامتی شیراز پایتخت فرهنگی و این چیزاستو یه روزایی پایتخت ایران بوده...شهر گل و بلبل و ...استان فار جزئ بزرگترین استانهای ایرانه ولی فقط شیراز اونم نصفه نیمه تحت پوششه!
بعد شهر هایی مثل قیدار که اصلا کسی نمیدونه توی کدوم استانه کاملا تحت پوششند!
4 تا استان ما اصلا تحت پوشش نیستند!
هرمزگان هم که اگه کیش توش نبود پوشش نداشت!
خوزستان هم که اهواز نیست و فقط شوش هست!
ایرانسل به استانهای جنوبی کشور اصلا توجه نمیکنه!
mehdi_vsgh
12-07-2007, 20:57
راستی شاهین جان یه پیشنهاد برات داشتم که برای جواب دادن هم راحتتر باشی
در زیر هر پست سمت چپ شما یه دکمهای میبینی به این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی روی این دکمه کلیک میکنی رنگش قرمز میشه . ینی اینطوری میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کاری که شما باید بکنی اینه که در زیر هر پستی که میخوای جواب بدی روی این دکمه کلیک کن
ینی میتونی روی 10-- 20 پست اینطوری انتخاب کنی....
بعدش روی پست آخری که روش کلیک کردی و رنگش قرمز شد در نهایت روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن....
بعدش وارد محیط ویرایش میشی و میتونی به راحتی جواب هر سوال را زیر همون نقل قول بنویسی...
اینطوری هم تاپیک شلوغ نمیشه و هم شما راحت تری و هم بچه ها میتونن راحتتر جوابارو پیدا کنن
ممنون از شما بابت همکاریتون
(راستی من منتظرم جواب ایمیلتون هستم این ایمیل من بود mrmehdi64@gmail.com)
jackhammer
12-07-2007, 20:59
الان فقط شبكه وصل شده ولي بايد صبر كني تا BTS هاي جديد فعال بشه.
تا حدودا 5 دقیقه بعد از وصل شدن کاری با شبکه نمیشد انجام داد ولی بعد درست شد!
راستی گفتید bts های جدید؟؟؟یعنی هدف این قطعی ها افزایش پوشش شبکست؟
به هر حال واقعا از شما ممنونم که این همه زحمت میکشید!والا خجالت میکشم ازتون سوال کنم چون از سر کار میایدو خسته اید!:11:
mehdi_ok1
12-07-2007, 21:03
زنگ بزن 140 و بگو كد پيشتازم رو مي خوام.
فرق این چند تا شماره ای که ایرانسل داره چیه؟
هر کدوم چه خدماتی رو میدن ؟
MTNIrancell
12-07-2007, 21:10
مشكله تماس با 150 و پوشش دهي در جنوب كشور.
به طوره كلي سيستم پيامگير صوتي مشكل داره.
تا 4 روز پيش تماس با 120 رايگان بود ولي الان حتي مثل 130 و 140 نيست كه 1 دقيقه مكالمه محسوب بشه يهني اگه با اعتباري 120 رو بگيري و 10 دقيقه پشت خط باشي 620 تومان از حسابت كسر ميشه.
درمورد طرح هاي تشويقي هيچ چيز معلوم نيست.
استفاده كن حالش رو ببر.:31:
قطعي شبكه و مشكل شهر هاي جنوبي در اصل مشكله ايرانسل با دولته (TCI).
شهرهايي چون اصفهان ، شيراز ، اهواز ، آبادان و.... از شهرهايي هستند كه اگه ايرانسل به طوره كامل پوشش دهي كنه TCI باره جمع كنه بره باقالي بفروشه.
اينه كه ميگم بچه بازي شده.:41:
به اين ميگن رقابت سياه:18:
MTNIrancell
12-07-2007, 21:16
فرق این چند تا شماره ای که ایرانسل داره چیه؟
هر کدوم چه خدماتی رو میدن ؟
قبلاً ما اپراتور ها 5 دسته بوديم.
اول - 120 : مخصوص ثبت نام و به هيچ سؤالي پاسخ نمي ديم.
دوم - 130 : پاسخ فقط به مشتري هاي پرداخت ماهيانه(قبضي)
سوم - 140 : پاسخ فقط به مشتري هاي پيش پرداخت (اعتباري)
چهارم - Bill : بررسي مشكلات قبض كه توسط 130 اين انتقال صورت مي گرفت.است.
پنجم -160 : پاسخفقط به فروشندگان(پشتيباني فروشندگان)
-----------------------------------------------
اما الان 120 و 130 و 140 با هم ادغام شده است.
MTNIrancell
12-07-2007, 21:22
راستی شاهین جان یه پیشنهاد برات داشتم که برای جواب دادن هم راحتتر باشی
در زیر هر پست سمت چپ شما یه دکمهای میبینی به این شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی روی این دکمه کلیک میکنی رنگش قرمز میشه . ینی اینطوری میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کاری که شما باید بکنی اینه که در زیر هر پستی که میخوای جواب بدی روی این دکمه کلیک کن
ینی میتونی روی 10-- 20 پست اینطوری انتخاب کنی....
بعدش روی پست آخری که روش کلیک کردی و رنگش قرمز شد در نهایت روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن....
بعدش وارد محیط ویرایش میشی و میتونی به راحتی جواب هر سوال را زیر همون نقل قول بنویسی...
اینطوری هم تاپیک شلوغ نمیشه و هم شما راحت تری و هم بچه ها میتونن راحتتر جوابارو پیدا کنن
ممنون از شما بابت همکاریتون
(راستی من منتظرم جواب ایمیلتون هستم این ایمیل من بود mrmehdi64@gmail.com)
ممنونم از راهنمايي شما.
آخه توي ايم زمينه من اطلاعاي نداشتم.
در هر صورت شرمنده اگه برخلاف مقررات عمل كردم.
اگه به shahin.s@mtnirancell.ir (shahin.s@mtnirancell.ir) زدي من تا 24 تير دسترسي ندارم.
پس ممنون ميشم كه به shahin.shahraki@gmail.com (shahin.shahraki@gmail.com) بزني.
mehdi_vsgh
12-07-2007, 21:29
ممنونم از راهنمايي شما.
آخه توي ايم زمينه من اطلاعاي نداشتم.
در هر صورت شرمنده اگه برخلاف مقررات عمل كردم.
اگه به shahin.s@mtnirancell.ir زدي من تا 24 تير دسترسي ندارم.
پس ممنون ميشم كه به shahin.shahraki@gmail.com بزني.
خواهش میکنم
دوباره براتون ایمیل کردم
jackhammer
12-07-2007, 21:30
من الان مسج سنترمو کردم تالیا ولی به اون شماره ها دسترسی ندارم اگه یه برنامه ببینم که شماره sms بده تستش میکنم ولی به بقیه شماره ها هم میشه اس ام اس فرستاد...یعنی میشه از مسج سنترش استفاده کرد.
کسی میدونه من به چه شماره ای از اون شماره ها که با 3000 شروع میشه میتونم اس ام اس بزنم و بفهمم که اس ام اسم رسید یا نه؟
رادیویی تلوزیونی...یه چیزی که بفهمم این روش کار میکنه یا نه!
meshkiposh2200
12-07-2007, 21:52
[QUOTE=MTNIrancell;1299321]جواب هاي شما:
1. اصفهان تا چند روز ديگه مشكلش بر طرف ميشه. تا حد اكثر يكشنبه. البته مشكل اصلي با شهرداري است كه نمي گذراره ايرانسل آنتن كار بزاره. :19:
یعنی یکشنبه اصفهان تحت پوشش رسمی میره:18: با این مشکلاتی که من در تماس برقرار کردن دارم بعید میدونم:13:
واسم دیگه مثه یه رویا شده که توی خونه با اولین تماس وصل شه :19: به هر هال ما همچنان امیدواریم:46:
Ebrahim202003
12-07-2007, 21:54
سلام آقا شاهين خسته نباشي ، اخبار امشب 20:30 گزارشي از وزير مخابرات پخش كرد كه گزارشگره ازش پرسيد
سرويس mms براي 912 ها كي فعال مي شه ؟ وزير گفت كه بيشتر تجهيزات آماده شده و در 6 ماه دوم امسال وصل
مي شه . ولي هيچ صحبتي در مورد ايرانسل نكرد مي بينيد تو رو خدا وزير فقط به فكر ارتباطات سياره :41:
حالا به نظر شما وقتي مي خوان برا 912 تا چند ماه ديگه وصل كنن برا ايرانسل هم بايد وصل بشه ديگه نه خبر
جديدي در اين مورد نداريد؟
meshkiposh2200
12-07-2007, 21:54
راستی چرا نقل قول های من مثه بقیه نیست؟
jackhammer
12-07-2007, 21:58
یعنی فقط با mms ایرانسل عکس مستهجن و غیر اخلاقی فرستاده میشه؟
با mms دولتی فرستاده نخواهد شد؟؟؟؟؟!
بابا این دیگه نوبره!
MTNIrancell
12-07-2007, 22:04
تا حدودا 5 دقیقه بعد از وصل شدن کاری با شبکه نمیشد انجام داد ولی بعد درست شد!
راستی گفتید bts های جدید؟؟؟یعنی هدف این قطعی ها افزایش پوشش شبکست؟
به هر حال واقعا از شما ممنونم که این همه زحمت میکشید!والا خجالت میکشم ازتون سوال کنم چون از سر کار میایدو خسته اید!:11:
اولاً كه من اينجا عضو شدم كه جواب هاي واقعي رو به شما بدم. چون توي كال سنتر كه هستيم تماس هاي ما ضبط مي شه و نميشه زياد راست گفت. پس شرمندگي نداره. شرمنده بايد كساني باشند كه به جاي اينكه مشكل مردم رو حل بكنند با رقابت هاي بچه گانه به مردم ضرر وارد مي كنند.
ثانياً مشكل شيراز براي آنتن گزاري بوده. (80%)
------------------------------------------------------------------------
خواهش میکنم
دوباره براتون ایمیل کردم
سلام آقا شاهين خسته نباشي ، اخبار امشب 20:30 گزارشي از وزير مخابرات پخش كرد كه گزارشگره ازش پرسيد
سرويس mms براي 912 ها كي فعال مي شه ؟ وزير گفت كه بيشتر تجهيزات آماده شده و در 6 ماه دوم امسال وصل
مي شه . ولي هيچ صحبتي در مورد ايرانسل نكرد مي بينيد تو رو خدا وزير فقط به فكر ارتباطات سياره :41:
حالا به نظر شما وقتي مي خوان برا 912 تا چند ماه ديگه وصل كنن برا ايرانسل هم بايد وصل بشه ديگه نه خبر
جديدي در اين مورد نداريد؟
مهدي جان جوابه شما را براتون ميل كردم.
jackhammer
12-07-2007, 22:13
خوشحالم که یکی اینجاست که سعی داره واقعیات رو رو کنه
و همچنین از این خوشحالم که مشکل شیراز برای آنتن گذاری بوده!!...موفق باشید
MTNIrancell
12-07-2007, 22:17
[quote=MTNIrancell;1299321]جواب هاي شما:
یعنی یکشنبه اصفهان تحت پوشش رسمی میره:18: با این مشکلاتی که من در تماس برقرار کردن دارم بعید میدونم:13:
واسم دیگه مثه یه رویا شده که توی خونه با اولین تماس وصل شه :19: به هر هال ما همچنان امیدواریم:46:
اگه تونست تا 6 ماه ديگه MMS رو راه بندازه.
مگه الكيه؟
MTN با اين همه تجربه داره توي 22 كشور فعاليت ميكنه. حالا آقاي وزير براي اينكه بتونه فروش سيم كارتشو ببره بالا يك شبه به اين فكر افتاده كه MMS راه بندازه.
طي بحثي كه ما با گروه نت ورك MTN داشتيم وقتي كه ارزيابي كردند TCI رو اين نظر رو اعلام كردند كه اگه اين كار رو بخواهد شروع كند حد اقل 1 سال طول ميكشه.
تازه با اين آنتن ها بعيده.
اين هم يك بلف ديگه مثل بقيه بلف هاشونه.
بعد از 12 سال هنوز خيلي از دهات ها آنتن نميده.
من تا ساعت 24 ميرم يك استراحتي بكنم.
amirlovely
12-07-2007, 22:19
سلام اقا شاهين اين cell info كي براي تبريز فعال ميشه ؟خبري دارين در اين مورد؟
jackhammer
12-07-2007, 22:19
یه مشکلی هست که من تا حالا چند بار باهاش مواجه شدم...اونم اینه که وقتی شماره میگیرم به جای اینکه به شماره مورد نظرم وصل شه من صدای خودمو میشنوم...یعنی صدای منو به خودم برمیگردونه!
شما هم این مشکلو تجربه کردید؟! خیلی بده وقتی سلام و احوال پرسی میکنید بعد میفهمید صدای خودتون بوده!!!!!!!!:31:
amirlovely
12-07-2007, 22:29
سلام انايي كه ذخيره شماره براشون فعال نيست مي تونن با اين روش بدون اينكه با 140 يا 130 زنگ بزنن فعال كنن
كافيست تو گوشيتون گزينه دايورت كه وقتي گوشي خاموشه يا در دسترس نيست به شماره 0935101 دايورت كنين حالا گوشتون رو خاموش كنين تست كنيين ببيند ميفته ذخيره شماره
amirlovely
12-07-2007, 23:24
سلام براي انايي كه از گوشي سايت p30 رو نشون نميداد
كافيه از موبايلتون بريد mini.opera.com و برانامشو دانلود كنيد رو گوشيتون ديگه حال كنيد
بخصوص اونايي كه p990 دارن
Maziar_69
13-07-2007, 00:18
از این ماشین ها بروشور گرفتم توش نوشته تا 11 مرداد پوشش کامله برای تهران. آ قا شاهین شما خبر نداری کی کامل میشه؟
الان خیلی وقته که شیراز تحت پوشش ایرانسله ولی مساحت تحت پوشش ایرانسل خیلی کمه و توی این همه وقت حتی 1 سانتی متر مربع هم به این مساحت اضافه نشده!
این قطعی ها هم که شما گفتید 100 به خاطر به روزرسانی نیست ولی توش دخیله و کیفیت صدا خوب میشه...خوب اگه اینجوریه پس تا الان دیگه ما باید سوپر موبایل داشته باشیم!
شیراز شهر بی اهمیتیه که ایرانسل پوششو توش زیاد نمیکنه؟بابا ناسلامتی شیراز پایتخت فرهنگی و این چیزاستو یه روزایی پایتخت ایران بوده...شهر گل و بلبل و ...استان فار جزئ بزرگترین استانهای ایرانه ولی فقط شیراز اونم نصفه نیمه تحت پوششه!
بعد شهر هایی مثل قیدار که اصلا کسی نمیدونه توی کدوم استانه کاملا تحت پوششند!
4 تا استان ما اصلا تحت پوشش نیستند!
هرمزگان هم که اگه کیش توش نبود پوشش نداشت!
خوزستان هم که اهواز نیست و فقط شوش هست!
ایرانسل به استانهای جنوبی کشور اصلا توجه نمیکنه!
راستیا چرا پوشش شیراز این شکلیه ؟! خیلی کمه پوششش ! آدم پوشش مشهدا که میبینه کفش میبره اونوقت شیراز این شکلیه !
سلام انايي كه ذخيره شماره براشون فعال نيست مي تونن با اين روش بدون اينكه با 140 يا 130 زنگ بزنن فعال كنن
كافيست تو گوشيتون گزينه دايورت كه وقتي گوشي خاموشه يا در دسترس نيست به شماره 0935101 دايورت كنين حالا گوشتون رو خاموش كنين تست كنيين ببيند ميفته ذخيره شماره
ایول من امتحان نکردم اما مرسی!
جواب هاي شما:
:18: ببینم شاهین جان راست میگی ؟!!؟!؟!؟!؟ مگه میشه !؟؟!؟ یعنی 3 روز دیگه اصفهان افتتاح میشه ؟!:18: جدی میگیی؟!؟!؟ :18: من اصلا باورم نمیشه !!!! اینجا هنوز خیلی ثابت ها از جمله پیش شماره 668 به ایرانسل وصل نمیشه !!! شـــــاهین 1شنبه افتتاح میشـــه؟!؟!!
masoudboy
13-07-2007, 01:01
آقا شاهین از تلفن ثابت اصفهان به سختی میشه با ایرانسل تماس گرفت تازه از خیلی پیش شماره ها اصلا تماس نمیشه گرفت ، این مشکل به چه علت هست و کی برطرف میشه ؟؟!
وقتی اصفهان افتتاح رسمی بشه این مشکل برطرف میشه ؟؟
اصلا اینجا یه مدتم هست وضع سیم دولتیا هم گند شده ! موقع حرف زدن همه صدایی میاد جز صدا طرف ! اگه ایرانسل بیادش حتما میخوره تو کاسه کوزه دولتیا !
pesartala2001
13-07-2007, 01:34
اقا شاهين من 4 شنبه شماره رزرو کردم و 2 روز زمان واريز پول من مي شه جمعه اگر شنبه بريزم مشکلي برام پيش نمياد؟؟؟؟؟؟؟
MTNIrancell
13-07-2007, 01:47
اقا شاهين من 4 شنبه شماره رزرو کردم و 2 روز زمان واريز پول من مي شه جمعه اگر شنبه بريزم مشکلي برام پيش نمياد؟؟؟؟؟؟؟
اصلا اینجا یه مدتم هست وضع سیم دولتیا هم گند شده ! موقع حرف زدن همه صدایی میاد جز صدا طرف ! اگه ایرانسل بیادش حتما میخوره تو کاسه کوزه دولتیا !
نه هيچ مشكلي پيش نمي آيد.
چون شما 48 ساعت كاري وقت داريد اين مبلغ را پرداخت كنيد.
جمعه كه روز كاري نيست
pesartala2001
13-07-2007, 01:52
ببخشيد که زياد سوال ميکنم طرح تشويقي من امروز تمام شدش ولي هر کاري کردم که دوياره فعال کنم نميشه شما ميدونيد دليلش چي هست از خود ايرانسل مشکلي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شب بخير آقا شاهين
چرا توي كنترل حساب اينترنتي كه ميرم نوشته ريز مكالمات براي اعتباري فعلا در دسترس نيست
خواستم ببينم كي براي اعتباريها فعال ميشه
خيلي ممنون
MTNIrancell
13-07-2007, 02:01
بچه ازتون خواهش مي كنم تا تمام درخواست هاي خود از قبيله:
فعال كردن E-Care , Voice Mail , MMS , GPRS , Fax mail, تغيير آدرس ، ارسال ريز مكالمات و ... را فقط فقط فقط به آدرس shahin.shahraki@gmail.com ميل (shahin.shahraki@gmail.com ميل) كنيد.:10:
نكته مهم اينكه در هنگام درخواست خود براي GPRS , MMS حتماً شماره خود و مدل گوشي را (مثلاً 0935******* - SonyEricsson W900 ) را به من اعلام كنيد. نيازي به شماره سريال گوشي نيست. اگر هم سرياله گوشي شما اصلي نيست و هنگام تماس با 140 و زدن شماره 3 و 6 پيغام مشخصات گوشي شما در سيستم موجود نمي باشد را شنيديد اصلاً نگران نباشيد. چون من تخصص ويژه در اين زمينه را دارم و اين ترفند را به كسي به غير از همكاران شيفت شب (تازه اونم به 5 نفر از 20 نفر) ياد ندادم.
من توانايي اين رو دارم كه اين تنظيمات رو براي تالي و 912 نيز ارسال كنم. :21:
مي دونيد مزيت اين كار چيه؟
شما الان سيم كارته ايرانسل ت توي 1100 است و 912 توي P990 من تنظيمات رو براي 912 ارسال مي كنم و شما توي گوشيتون Install ميكنيد. وقتي سيم كارت رو عوض كرديد خيلي راحت مي تونيد وارد GPRS بشيد.:27:
MTNIrancell
13-07-2007, 02:04
ببخشيد که زياد سوال ميکنم طرح تشويقي من امروز تمام شدش ولي هر کاري کردم که دوياره فعال کنم نميشه شما ميدونيد دليلش چي هست از خود ايرانسل مشکلي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله مشكل از سيستم محاسبه ايرانسل است.
بعضي از دوستان 40 روز است كه از اين طرح دارن استفاده مي كنند.
ولي اگه اعتباري هستيد حتماً هر 6 ساعت يك بار يك sms به خودتون بزنيد ببينيد پول كم مي كنه يا نه؟
MTNIrancell
13-07-2007, 02:11
شب بخير آقا شاهين
چرا توي كنترل حساب اينترنتي كه ميرم نوشته ريز مكالمات براي اعتباري فعلا در دسترس نيست
خواستم ببينم كي براي اعتباريها فعال ميشه
خيلي ممنون
در حال حاضر تنها راه دسترسي شما به ريز مكالماتتون اينه كه 140 رو بگيري و براتون فرم درخواست پر كنيم و توي درخواست هر دوره اي كه شما خواستيد رو براتون به آدرس پستي كه در پرونده شما ثبت شده است ارسال ميشه.
براي هر دوره (دوره هاي ايرانسل 1 ماه است) 1000 تومان ار اعتبار شما كسر ميشه و اگر فرضاً اعتبار شما صفر باشد اعتبار شما 1000 - ميشود و پس ار اولين شاژ اين مبلغ محاسبه مي شود.
خيلي ها ميگن كه مگه ميشه اعتبار منفي همبشه؟
بله - مشتركي بوده كه 5 يار طرح كد قرمز را پشت سره هم وارد كرده و اعتباره وي از 2500 تومان به 000 20 - تومان رسيده است.
البته اشتباه نكنيد كه اين وسط شركت متضرر ميشه ها !!!!!
چون تا اين مبلغ را به 600+ تومان نرساند از طرح نمي تواند استفاده كند.
K A R I M I
13-07-2007, 02:41
ایرانسل فکر کنم که دیگه کلاهبرداری خودش رو کرد چون من در روز 6 تیر رفتم تویه یکی از نمایندگی های معتبرش و یه سیم کارت خریدم و همون روز 500 تومان هم مصرفش کردم ولی سیم کارت هدیه برام صادر نشده !
MTNIrancell
13-07-2007, 02:47
ایرانسل فکر کنم که دیگه کلاهبرداری خودش رو کرد چون من در روز 6 تیر رفتم تویه یکی از نمایندگی های معتبرش و یه سیم کارت خریدم و همون روز 500 تومان هم مصرفش کردم ولی سیم کارت هدیه برام صادر نشده !
ميتوني همين الان شمارت رو برام SMS بكني؟
اسمت رو هم بنويس
برای تنظیمgprs شما از ایرانسل sms دریافت کردید
من یه هفتس که سیمکارت خریدم
اولاً كه من اينجا عضو شدم كه جواب هاي واقعي رو به شما بدم. چون توي كال سنتر كه هستيم تماس هاي ما ضبط مي شه و نميشه زياد راست گفت. پس شرمندگي نداره. شرمنده بايد كساني باشند كه به جاي اينكه مشكل مردم رو حل بكنند با رقابت هاي بچه گانه به مردم ضرر وارد مي كنند.
ثانياً مشكل شيراز براي آنتن گزاري بوده. (80%) .
]
من تا ساعت 24 ميرم يك استراحتي بكنم.
راستي اصلاً خجالت نكشيد هر وقت خواستيد به من زنگ بزنيد.
اون زماني كه شما خوابيد من بيدارم و اون زماني كه شما بيدار ميشيد باز هم مي تونم به خاطر شما بيدار بشم.
09355757157
آقا شاهین با سپاس از احساس مسولیت شما واینکه این تاپیکو برای این کار در نظر گرفتین . بنده که مدتهاست دیگه دور call center شما چه هز طریق Email . و تلفنی خیط قرمز کشیده بودم . چنان دوستان شما چه در جواب email و چه تلفنی رسمی و ماشینی و نا مطمئن جواب میدن که آدمو از سوالش پشیمون میکنن
فقط امیدوارم که دوستان با سوالهای تکراری وبی مورد شما رو در این کاری که در پیش گرفته اید پشیمون نکنند
از دوستان هم خواهش میکنم آقا شاهینو از داشتن احساس مسئولیت که داشتنش در این زمان غنیمته را پشیمان نکنند
بنده هم سوالهای زیادی دارم که فعلا به ذهنم نمیاد ولی باعث زحمت خواهم شد . باز هم ممنون
Clickrast
13-07-2007, 09:50
1. اصفهان تا چند روز ديگه مشكلش بر طرف ميشه.
مشکل کلش یا قطع و وصلیش ؟!
این شماره منه : 09357962000 البته بنام خودم نیست !!
شماره ای هم که گرفتم تا جایزه بگیرم یکی دیگست این نیست !!
jackhammer
13-07-2007, 10:45
آقا دیشب کانل 3 اون زیر نوشت نتیجه باری عراق استرالیا چی میشه که به شماره ی 300003 ارسال کنید
منم پریدم رفتم سراغ موبایل و با مسج سنتر ایرانسل یه سعی کردم ولی اصلا نفرستاد بعد مسج سنترو کردم تالیا و خیلی راحت مسج رو فرستاد ولی دلیور نشد...به نظر شما رسید؟
amirlovely
13-07-2007, 11:13
سلام e-care من از ديشب تا حالا وقتي شمارمو ميدم مييگه عمليات شناسايي انجام نشد لطفا بعد از چند دقيقه امتحان كنيد
ايا ماله شما هم اينطوري شده ؟؟؟؟
MTNIrancell
13-07-2007, 11:15
ميتوني همين الان شمارت رو برام SMS بكني؟
اسمت رو هم بنويس
ممنون مي شوم كه مشكل نيامدن سيم كارت دومتون را كه دليلش را تلفني خدمتون عرض كردم براي ديگر دوستان بنويسيد تا از آنها هم در جريان باشند كه فروشندگان ما چقدر صداقت دارن. (الكي):21:
amirlovely
13-07-2007, 11:18
قا شاهين مشكل از چيه e-care اينطوري شده از ديشب؟
سلام e-care من از ديشب تا حالا وقتي شمارمو ميدم مييگه عمليات شناسايي انجام نشد لطفا بعد از چند دقيقه امتحان كنيد
ايا ماله شما هم اينطوري شده ؟؟؟؟
منم همین مشکلا دارم. شاهین جان من بازهم ازت تشکر می کنم خیلی داری زحمت میکشی:46:
اول که آقا شاهین به خاطر وقتی که گذاشتین و اینجا به سوالات بچه ها جواب می دین و کمک می کنین بسی متشکراتم
دوم هم اینکه اونایی که واردن می گن اگه می خواین ایمیلتون رو مثلا تو فروم بذارین بصورت معمولی ننویسین
مثلا بجای @ بنویسین [at] یا بجای بنویسین [dot] com
id [at] gmail [dot] com
Clickrast
13-07-2007, 13:33
خوب اینم هدیه من برای شما دوستان عزیز برای امضاهاتون :دی
انو بزارین تو امضاتون !
تو امضا خودمم هست.
امروز طراحیدم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انو بزارین تو امضاتون !
تو امضا خودمم هست.
امروز طراحیدم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ممنون باحاله اما نمیشه دوتا عکس بذارم تو امضام:(
Clickrast
13-07-2007, 13:54
خوب این مشکل پی سی ورلده (مشکل که چه عرض کنم !) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MTNIrancell
13-07-2007, 14:48
قا شاهين مشكل از چيه e-care اينطوري شده از ديشب؟
E-CARE در حاله بروز رساني است.
من ديشب ساعت3 با سوپروايزرمون تلفني صحبت كردم و خودك اول فكر كردم كه پسوردم LOCK شده ولي اين مشكل از شبكه است. به احتمال زياد چند تا منوي جديد اضافه خواهد شد.
البته اين يك امر عاديه چون نرم افزارهاي ما براي 0935 طراحي شده و تمام اين نرم افزارها بايد يا Update بشوند يا مثل SSP عوض بشموند.
پس بايد يكم صبور باشيد.
TheMohammad
13-07-2007, 15:05
آقا دیشب کانل 3 اون زیر نوشت نتیجه باری عراق استرالیا چی میشه که به شماره ی 300003 ارسال کنید
منم پریدم رفتم سراغ موبایل و با مسج سنتر ایرانسل یه سعی کردم ولی اصلا نفرستاد بعد مسج سنترو کردم تالیا و خیلی راحت مسج رو فرستاد ولی دلیور نشد...به نظر شما رسید؟
در حین بازی یه سوال دیگه پرسیدن، منم با مسیج سنتر تالیا فرستادم، رفت، رسیدشم اومد !!!
hassan_magic2000
13-07-2007, 15:43
با سلام خدمت تمامي دوستان
من واقعا از آقا شاهين متشكرم كه اين طور سريع و بدون منت به همه جواب ميده
يه سوال داشتم خدمت آقا شاهين
من تازه يه سيم كارت 0936 با شماره طلايي انتخاب كردم ولي گزينه فعال كردن E-Care ((بله)) نميشد فقط روي ((خير)) بود و نميشد فعالش كرد اگه ميشه راهنماييم كنيد كه اين 0936 ها E-Care داره يا نه؟
از كليك راست عزيز هم به خاطر طراحي اين امضا قشنگ ممنون
mehdi_vsgh
13-07-2007, 16:21
سلام شاهین جان
اقا من ایمیل دیروزیت را خوندم و یه جوابیه برات فرستادم میشه لطف کنی و رسیدگی کنی؟
ممنون
jackhammer
13-07-2007, 18:23
انو بزارین تو امضاتون !
تو امضا خودمم هست.
بسار کار خوبی کردی...دستو باید طلا بگیرن!
خوب این مشکل پی سی ورلده (مشکل که چه عرض کنم !) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حین بازی یه سوال دیگه پرسیدن، منم با مسیج سنتر تالیا فرستادم، رفت، رسیدشم اومد !!!
پس اعلام میکنیم که :
برای sms زدن به شماره هایی که با 3000 شروع میشه میتونید از مسج سنتر تالیا به راحتی استفاده کنید...فقط شماره ی مسج سنترو به شماره زیر تغییر بدید:
989320900004+
موفق باشید
با سلام من عضو تازه ام امید وارم کمکم کنید
بنده یک سیم کارت موقع جشنواره ایرانسل از شهرمون خریدم واولین تماس رو هم گرفتم در همان روز اما الان حدود 20 روزه رد شده وسیم کارت جایزه اون نیومده در ضمن برای من هیچ اس ام اسی هم از طرف ایرانسل نیومده باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید:18:
A.Farokhzad
13-07-2007, 18:36
انو بزارین تو امضاتون !
تو امضا خودمم هست.
خیلی ممنون
زحمت کشیدی
ایرانسل پس کی میخواد این مشکل فرستادن اس ام اس به اینجور شماره ها رو حل کنه؟
اقا کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟من چه کار کنم
MTNIrancell
13-07-2007, 19:39
با سلام خدمت تمامي دوستان
من واقعا از آقا شاهين متشكرم كه اين طور سريع و بدون منت به همه جواب ميده
يه سوال داشتم خدمت آقا شاهين
من تازه يه سيم كارت 0936 با شماره طلايي انتخاب كردم ولي گزينه فعال كردن E-Care ((بله)) نميشد فقط روي ((خير)) بود و نميشد فعالش كرد اگه ميشه راهنماييم كنيد كه اين 0936 ها E-Care داره يا نه؟
از كليك راست عزيز هم به خاطر طراحي اين امضا قشنگ ممنون
936 هم e - care داره ولي شما بايد پس ار فعال كردن درخواست فعال سازي اون رو بديد.
با sms يك سؤال ديگههم پرسيده بوديد كه صلاح دونستم در اينجا مطرح كتم.
سيم كارت شما بين 7 روز تا حداكثر 10 روز پس از پرداخت پول در دفتر پست مركزي منطقه مسكوني تون قابل دريافته.
حالا فهمیدم که چرا نمی تونم وارد حسابم بشم!
MTNIrancell
13-07-2007, 19:46
با سلام من عضو تازه ام امید وارم کمکم کنید
بنده یک سیم کارت موقع جشنواره ایرانسل از شهرمون خریدم واولین تماس رو هم گرفتم در همان روز اما الان حدود 20 روزه رد شده وسیم کارت جایزه اون نیومده در ضمن برای من هیچ اس ام اسی هم از طرف ایرانسل نیومده باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید:18:
اقا کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟؟؟من چه کار کنم
شماره موبايلت رو برام تا حداكثر 23/4 ساعت 21 برام e - mail كن.
دوست گرامی:
MTNIrancell
از اینکه در این تاپک به کاربران کمک می کنید ....
از شما تشکر می کنم......
آقا شاهین ممنون میشم به این سوالها جواب بدی
1- حداکثر تا چه تاریخی از ماه باید قبوض بدست مشترکین برسد
2- آیا تبدیل دائمی به اعتباری هم امکان پذیر میباشد
3- آیا میشه لیستی از کدهای سیستم وفعال سازی سرویسهای مختلف که فعلاً فعال ویا قراراست فعال شود را برایم بفرستی یا در تاپیک بزاری
4- و خواهش میکنم حالا که شما قراره پارتی ما در ایرانسل باشی لطف کنی از نقشه ها وطرحها و به قولمعروف خوابهای خوب وبدی را که برای مشترکین میبینند را زودتر از اعلام عمومی شرکت به ما اعلام کنی
باز هم ممنون
alirp4@gmail.com
MTNIrancell
13-07-2007, 20:00
بچه ها اين امكان هست كه من در جايي از اين فضا فايل Upload كنم؟:5:
اگه بشه مي تونم براتون ليشت شهرهاي در شرف فعال شدن ، ليست شهر هايي كه راه اندازي شده به همراه تعداد BTS هاي فعال ، كدهاي مخصوص براي مسدود كردن و يا رفع مسدوديت تماس (GSM Code) و آموزش هاي مختلف براي VMS , Who Call , Roming و ... رو براتون بگذارم.:18:
اگه ميشه به من ياد بديد.
ممنون:11:
MTNIrancell
13-07-2007, 20:02
دوستان عزيز باز هم متذكر ميشوم كه براي درخواست GPRS حتماً مدل گوشي تون رو اعلام كنيد.
..........
سلام شاهین جان. ایول کارت باحاله اگه بکنی ببین اگه فایلت عکسه اینجا > [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا اگه غیر از عکسه این جا عالیه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
meshkiposh2200
13-07-2007, 20:20
بچه ها اين امكان هست كه من در جايي از اين فضا فايل Upload كنم؟:5:
اگه بشه مي تونم براتون ليشت شهرهاي در شرف فعال شدن ، ليست شهر هايي كه راه اندازي شده به همراه تعداد BTS هاي فعال ، كدهاي مخصوص براي مسدود كردن و يا رفع مسدوديت تماس (GSM Code) و آموزش هاي مختلف براي VMS , Who Call , Roming و ... رو براتون بگذارم.:18:
اگه ميشه به من ياد بديد.
ممنون:11:
ایول ایول داش :31: شاهین ایول:46:
MTNIrancell
13-07-2007, 20:30
آقا شاهین ممنون میشم به این سوالها جواب بدی
1- حداکثر تا چه تاریخی از ماه باید قبوض بدست مشترکین برسد
2- آیا تبدیل دائمی به اعتباری هم امکان پذیر میباشد
3- آیا میشه لیستی از کدهای سیستم وفعال سازی سرویسهای مختلف که فعلاً فعال ویا قراراست فعال شود را برایم بفرستی یا در تاپیک بزاری
4- و خواهش میکنم حالا که شما قراره پارتی ما در ایرانسل باشی لطف کنی از نقشه ها وطرحها و به قولمعروف خوابهای خوب وبدی را که برای مشترکین میبینند را زودتر از اعلام عمومی شرکت به ما اعلام کنی
باز هم ممنون
alirp4@gmail.com
1. قبض هر ماه تا حداكثر 15 ماه بعد مي رسه.
2. اين امكان هست ولي فعلاً شركت اين كار رو نميكه. اين كار تا اول زمستان انجام پذير نيست.
3.براتون يك ميل زدم بقيه هم دارم Upload ميكنم.
4. اگه خبر مهمي بود و با انتشار اين خبر مشكلي براي من پيش نمي آمد حتماً
/////////////////////////////////////
دوست گرامی:
MTNIrancell
از اینکه در این تاپک به کاربران کمک می کنید ....
از شما تشکر می کنم......
خواهش ميكنم ، من اين كار رو وظيفه خودم مي دونم.
/////////////////////////////////////
سلام شاهین جان. ایول کارت باحاله اگه بکنی ببین اگه فایلت عکسه اینجا > [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا اگه غیر از عکسه این جا عالیه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شد از اين به بعد افراد اين Forum از نظر اطلاعاتي در حد بالايي Update خواهند بود.
ایول شاهین مرسی! از اصفهان هرچی خبر هست بگو . بازم ممنون !
MTNIrancell
13-07-2007, 20:58
1. كدهاي GSM - خيلي بدرد بخور است. البته چند تايي هم هست كه غير فعاله و من وقت نداشتم از توي ليست پاك كنم. خودتون ببخشيد.:31:
2. يك فايل فوق العاده شامل آدرس كليه فروشندگان. كاملاً كار بردي:18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3. ليست شهرهايي كه تا پايان شهريور Start مي خورند. اگه شهري توي اين ليست نيست ولي آنتن دهي داره دبه طور رسمي تا اوايل شهريور راه اندازي ميشه.:8:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4. شهر هايي كه Start خورده اندهمراه با تعداد BTS هاي آنها. خيلي ها دوست داند بدونند كه شهرشون چند تا آنتن داره.
نه؟:5:
5. راهنما براي جشنواره روز پدر و شماره هاي طلايي:40:
6. راهنماي استفاده از Who Calls:19:
7.راهنماي درخواست سيم كارت Roming:18:
8. راهنماي استفاده از سيم كارت Roming :27:
9. تعرفه Roming. اين يكي خيلي خوبه. (البته كم طالب داره) :2:
موفق باشيد
1. كدهاي GSM - خيلي بدرد بخور است. البته چند تايي هم هست كه غير فعاله و من وقت نداشتم از توي ليست پاك كنم. خودتون ببخشيد.:31:
2. يك فايل فوق العاده شامل آدرس كليه فروشندگان. كاملاً كار بردي:18:
3. ليست شهرهايي كه تا پايان شهريور Start مي خورند. اگه شهري توي اين ليست نيست ولي آنتن دهي داره دبه طور رسمي تا اوايل شهريور راه اندازي ميشه.:8:
4. شهر هايي كه Start خورده اندهمراه با تعداد BTS هاي آنها. خيلي ها دوست داند بدونند كه شهرشون چند تا آنتن داره.
نه؟:5:
5. راهنما براي جشنواره روز پدر و شماره هاي طلايي:40:
6. راهنماي استفاده از Who Calls:19:
7.راهنماي درخواست سيم كارت Roming:18:
8. راهنماي استفاده از سيم كارت Roming :27:
9. تعرفه Roming. اين يكي خيلي خوبه. (البته كم طالب داره) :2:
موفق باشيد
:18: شاهین جان واقعا ممنون ! خیلی ممنون ! :46: :10:
طبق لیست شهر ها اصفهان باید فروردین راه میفتاده :41:! اما الان 3 ماه گذشته ....:41:
Maziar_69
13-07-2007, 21:17
ببخشید اقا شاهین فرمت اینا چیه؟ با چی باید بازش کنم؟ باز نمیشه.
در کل دستت درد نکنه.
jackhammer
13-07-2007, 21:26
وایییییییییییییییییی!!!!
شاهین جون خدا جد و آبادتو بیامرزه!!!!!!
واقعا گل کاشتی!!
بابا تو دیگه کی هستی!
jackhammer
13-07-2007, 21:32
آبادان ... اهواز ...اصفهان....شیراز که ناقصه ....خرمشهر!!!!
فقط اصفهان گیر شهرداری نیفتاده!!
جالبه...اکثر شهر ها فقط با 1 bts کار میکنند!
آقا شاهین...نمیدونید شیراز احتمالا تا کی پوششش کامل میشه؟
یه سوال دیگه هم دارم...
چجوری تهرونی که مخابرات با 1200 تا آنتن پوششش میده ایرانسل فقط با 250 تا پوشش میده؟؟؟؟؟
vahoodonline
13-07-2007, 21:54
شاهين جان سلام خيلي ممنون كه اين اطلاعات را به مشتركين ايرانسل ميدي يك سوال برام پيش امده وآن اينه كه شهر دماوند كه جزو استان تهران است كي زير پوشش شبكه خواهد رفت
بازم خيلي ممنون از شما
وحيد
MTNIrancell
13-07-2007, 22:04
آبادان ... اهواز ...اصفهان....شیراز که ناقصه ....خرمشهر!!!!
فقط اصفهان گیر شهرداری نیفتاده!!
جالبه...اکثر شهر ها فقط با 1 bts کار میکنند!
آقا شاهین...نمیدونید شیراز احتمالا تا کی پوششش کامل میشه؟
بايد يكم ديگه صبر كنيد. ولي تا پايان شهريور مشكلي نخواهيد داشت.
یه سوال دیگه هم دارم...
چجوری تهرونی که مخابرات با 1200 تا آنتن پوششش میده ایرانسل فقط با 250 تا پوشش میده؟؟؟؟؟؟
خوب آنتن هاي مخابرات براي فركانس900 بكار گيري ميشه در صورتي كه فركانس ايرانسل 1800 رو ساپورت ميكنه.
به خاطر همينه. پس ببينيد اگه بخواهد 1200 تا آنتن كار بگذازه چي ميشه !!!
معلومه با سيم كارت هاي TCI فقط موبايل فروش ها گوشي تست مي كنند.:27:
ببخشید اقا شاهین فرمت اینا چیه؟ با چی باید بازش کنم؟ باز نمیشه.
در کل دستت درد نکنه.
شما بايد (Word , Excel , Adobe Reader (PDF داشته باشيد.
طبق لیست شهر ها اصفهان باید فروردین راه میفتاده :41:! اما الان 3 ماه گذشته ....:41:
بله متأسفانه. ولي درست ميشه. توي آفريقا جنوبيمثلاً TCI يك آنتن كار ميزاره بعد تاليا مياد بالاي همون دكل آنتن خودش رو كار ميگذاره و بهعدش ايرانس و ... تازه آنتن هاشون از دور كه نگاه ميكني فكر مي كنيد درخته چون روكشه چوب و شاخ و برگ هاي مصننوعي داره.
مي دونيد چرا؟
1. براي اينكه چهره شهر زشت نشه.
2.با رغابت مي كنند ولي نه براي ضايع كردن هم بلكه براي دادن خدمات متنوع تر به مشتريانشون.
حالا توي ايران:
TCI يك جا آنت ميزنه . تاليا يك جا و ايرانسل هم يك جاي ديگه.
البته سهام داران افريقايي MTN Irancell تلاش هاي زيادي كردن كه مثل روش بالا كه گفتم عمل كنند ولي ...
بعداً چند تا عكس از آفريقا جنوبي براتون ميگذارم تا ببينيد.
حدوده 40% آنتهاي ايرانسل روي بام منازل مردم نسب شده و خواهد شد. وقتي شهرداري اجازه نميده خوب شركت به يك آپارتمان 1 ميليون تومان ميده و آنتن كار ميگذاره.
MTNIrancell
13-07-2007, 22:06
شاهين جان سلام خيلي ممنون كه اين اطلاعات را به مشتركين ايرانسل ميدي يك سوال برام پيش امده وآن اينه كه شهر دماوند كه جزو استان تهران است كي زير پوشش شبكه خواهد رفت
بازم خيلي ممنون از شما
وحيد
توابع تهران از نيمه دوم تا پايان سال.
اين راستشه.
دروغش هم: تا آذر ماه.
MTNIrancell
13-07-2007, 22:10
من امشب ساعت 23 ميرم شركت تا بعضي از درخواست هاي دوستان رو انجام بدهم. اگه درخواستي داريد تا حداكثر ساعت 22:50 به من فقط E-Mail بزنيد.
:10:shahin.shahraki@gmail.com (shahin.shahraki@gmail.com):10:
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا شاهین:
چند تا سوال به نظرم اومد که بپرسم:
1-سرویس پیامگیر ایرانسل رو فعال کردم، به 0935101 هم دایورتش کردم ولی به موقع دریافت پیام صوتی جدید اس ام اس برام نمیاد
2-در کل ،کاربرد سیستم پیامگیر بهتره یا ذخیره شماره؟
3-پین کد سیمکارت ایرانسل رو قابش نیست ،توی e-care هم فقط puk1,2 رو داریم، پس پین کد رو از کجا پیداکنم؟
ممنون از شما
MTNIrancell
13-07-2007, 22:45
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا شاهین:
چند تا سوال به نظرم اومد که بپرسم:
1-سرویس پیامگیر ایرانسل رو فعال کردم، به 0935101 هم دایورتش کردم ولی به موقع دریافت پیام صوتی جدید اس ام اس برام نمیاد
2-در کل ،کاربرد سیستم پیامگیر بهتره یا ذخیره شماره؟
3-پین کد سیمکارت ایرانسل رو قابش نیست ،توی e-care هم فقط puk1,2 رو داریم، پس پین کد رو از کجا پیداکنم؟
ممنون از شما
1.من دايورت كردن روي 101 رو قابل قبول نمي دونم. چون اطلاعاتي از اين شماره به ما ندادند.
2. هر دو خوبند.
3. پين كد ايرانسل به طور پسشورز 4 يا 5 تا صفره. اگه 3 بار اشتباه بزنيد از شما PUK رو ميخواهد كه بعد از وارد كردن PUK از شما پين جديد را مي خواهد كه انتخابي به ميل خود شماست.
شما مي تونيد از اين طريق پين خودتون را عوض كنيد.:
تغيير پين كد با استفاده از پاك كد
2 تا * 05 * پاك 1 * پين جديد * تكرار پين جديد # OK
2 تا * 06 * پاك 2 * پين جديد * تكرار پين جديد # OK
کسی خبر داره این حساب اینترنتی که درست میشه؟
سلام آقا شاهین
آقا این سیم کارتهای 0936 که 50 تومن اعتبار توشون هست، این اعتبار تاریخ انقضا داره؟ یعنی حتماً باید تا تاریخ معینی ازش استفاده بشه؟
mehdi_vsgh
14-07-2007, 00:08
سلام شاهین جان
اقا میشه به ایمیل من جواب بدین؟
در جوابیه ایمیل قبلی براتون فرستادم
ممنون خواهم شد...
سلام آقا شاهین
آقا این سیم کارتهای 0936 که 50 تومن اعتبار توشون هست، این اعتبار تاریخ انقضا داره؟ یعنی حتماً باید تا تاریخ معینی ازش استفاده بشه؟
با اجازه آقا شاهین! توی سایت نوشته در عرض 3 ماه.
masoudboy
14-07-2007, 00:12
تو لیستی که آقا شاهین گذاشتند برخی از شهرها واقعا تعداد Bts ها که گذاشتند جالب هسن مثلا زرین شهر یا شهرضا اصفهان با یک BTS تحت پوشش کامل شبکه رفتند .
تو لیستی که آقا شاهین گذاشتند برخی از شهرها واقعا تعداد Bts ها که گذاشتند جالب هسن مثلا زرین شهر یا شهرضا اصفهان با یک BTS تحت پوشش کامل شبکه رفتند .
آره اگه هم یادت باشه خود آقای دزفولی هم گفت اصفهان 25 تا داره اونوقت این شهرداری گل ما سر همین 25 تا چه بساطی پیاده کرده !
MTNIrancell
14-07-2007, 01:10
سلام آقا شاهین
شما تا ساعت 23 : 59 :59 تاريخ 12 مرداد فرصت داريد كه سيم كارت خودتون رو فعال كنيد و ثبت نام هم بايد تكميل شده باشه. از تارخ فعال سازي (اولين تماس) به مدت حداكثر 3 ماه اين مبلغ به عنوان بستانكاري شما از ايرانسل در حسابتان هست. حالا چه استفاده بكني چه نكني بعد از 3 ماه اين مبلغ صفر ميشه.
سلام شاهین جان
اقا میشه به ایمیل من جواب بدین؟
در جوابیه ایمیل قبلی براتون فرستادم
ممنون خواهم شد...
من جواب تمام ميل هارو كه دادم !!!
از اين پس خواهش مي كنم كه در ميل خود نام كاربري P30 خود را هم وارد كنيد. باور كنيد حداقل 8 - 9 تا ميل مياد.
MTNIrancell
14-07-2007, 01:32
39 47 522 0935
اقا مهدي
1- Voice mail شما فعاله و براي تغيير آن به Who Calls از كدهاي مخصوص آن بايد استفاده كنيد. البته همانطور كه قبلاً گفتم مشكلات زيادي داره. ولي درحال حاضر VMS از Who Calls بهتره چون اگه شما نتونيد به BOX خود با 100 يا 105 وصل بشيد براي شما حداقل يك پيام مياد كه فلان شماره به شما زنگ زده و ...
2- من e-Care شما رو فعال كردم ولي گويا SMS حاوي رمز دست شما نرسيد. تا 24 ساعت صبر مي كنيم اگه نشد دوباره امتحان مي كنيم.
3- طرح قرمز شما هنوز فعاله و اين هم دليلش مشكل در سيستم محاسبه اين طرح در شركته. تا زماني كه فعال است استفاده كن خوب چه عيبي داره پول كه نمي دي.
----------------------------------
30 28 368 0935
آقا حميد
تاريخ ثبت نام شما 11/4/86 است و با يد تا 19 تير ارسال مي شده ولي شما تا 25/4 صبر كنيد اگه نيامد بايد با 140 تماس گرفته تا براتون فرم درخواست پر كنند.
95 86 346 0935
آقا سجاد
1- من e-Care شما رو فعال كردم ولي گويا SMS حاوي رمز دست شما نرسيد. تا 24 ساعت صبر مي كنيم اگه نشد دوباره امتحان مي كنيم.
2- سيم كارت مادر شما هم مثل آقا حميد است. تاريخ ثبت نام مادر شما 11/4/86 است و با يد تا 19 تير ارسال مي شده ولي شما تا 25/4 صبر كنيد اگه نيامد بايد با 140 تماس گرفته تا براتون فرم درخواست پر كنند.
65 28 413 0935
آقا مهدي
براي شما فرم درخواست پر كردم تا مشكل Delivery Report شما را گروه Network بررسي كنند.
60 80 686 0935
1- دوست گرامي خط شما هنوز ثبت نام نشده و بايد در اولين فرصت كد پستي 10 رقمي و شماره سريال سيم كارت (روي سيم كارت با 0 يا 00 يا 000) را آماده كني و با 140 ، 130 يا 120 تماس بگيري.
2- علي رغم نبودن هيچ پرونده از شما من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.
56 47 475 0936
آقا آرمين
Voice mail شما فعاله و براي تغيير آن به Who Calls از كدهاي مخصوص آن بايد استفاده كنيد.
47 38 215 0935
تارا
من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.
46 77 461 0935
آقا ابراهيم
من تنظيمان GPRS را بروتون ارسال كردم.
navid_mansour
14-07-2007, 01:41
ُسلام داش شاهين.............من رفيقم تازه سيم گرفته طرحش فعال نميشه.........بگم به شما اس ام اس بزنه ميتونين کارشو راه بندازي؟
ممنون شاهین جان
یعنی اگه از 12 مرداد به بعد فعال بشه، دیگه این 50 تومن پریده؟ خب مگه تا 12 مرداد فرصت واسه انتخاب شماره نیست؟ دو روز هم که واسه ریختن پول به حسابه، یک هفته بعد هم که تازه سیم کارت میره دفتر پست، یعنی میشه تقریباً 21اُم!
MTNIrancell
14-07-2007, 02:00
ُسلام داش شاهين.............من رفيقم تازه سيم گرفته طرحش فعال نميشه.........بگم به شما اس ام اس بزنه ميتونين کارشو راه بندازي؟
بگو شماره و اسم مالك رو براي من e-mail كنه. چون SMS برام سخته و ممكنه يادم بره.
ممنون شاهین جان
یعنی اگه از 12 مرداد به بعد فعال بشه، دیگه این 50 تومن پریده؟ خب مگه تا 12 مرداد فرصت واسه انتخاب شماره نیست؟ دو روز هم که واسه ریختن پول به حسابه، یک هفته بعد هم که تازه سیم کارت میره دفتر پست، یعنی میشه تقریباً 21اُم!
خوب آخه اين 50 هزار تومان براي شماره هاي طلايي و 0936 كه فقط نيست. در اصل هديه روز پدره.مگه فايلي كه من Upload كردم رو نخوندي؟ اين 50 هزار تومان براي كساني هست كه توي اين فاصله زماني (20 تير تا جمعه 12 مرداد)سيم كارت دائمي مي خرند و فعال مي كنند. حالا چون روز پدر و ثبت نام شماره هاي طلائي با هم مصادف شده اين قضيه هم به ميان اومده.
MTNIrancell
14-07-2007, 03:49
با عرض ارادت خدمت همه دوستان:40:
به دليل اينكه ما اپراتورها حافظ و امين اطلاعات موجود در پرونده مشتكين هستيم ، نياز دونستم كه براي هر درخواستي كه دوستانمون دارند نكات زير رو حتماً يادآوري كنم.
1- تمام درخواست هاي خود را فقط از طريق E-Mail به من اعلام كنيد.
2- شماره خود را به صورت *******98935 بنويسيد و هيچ فاصله اي بين آن نگذاريد. (اين روش به كاره من سرعت بيشتري خواهد)
3- حتماً در كنار شماره خود ، نام مالك سيم كارت و شماره شناسنامه مالك را بنويسيد. اين كار بدين علت است كه من دقيقاً همون كاري را كه در مقررات شركت آمده است عملي كرده ام و از موقعيت خودم ديگه سوء استفاده نكرده ام. (در نرم افزار هاي ما تمام اطلاعات شخصي مالك سيم كارت قابل رويت است)
4- حتي الامكان بعد از رفع مشكل يا عملي شدن درخواستتون روند كار رو به طور خلاصه در همين Forum بنويسيد تا دوستان ديگر هم مطلع بشوند تا از سؤالهاي تكراري جلوگيري شود.
5- برخي از درخواست هاي شما ماننده : ارسال نشدن سيم كارت هديه ، فعال نشدن طرح هاي تشويقي ، كار نكردن Delivery Report و چند تاي ديگه در اكثر مواقع من به طور مستقيم نمي توانم درخواست شما را ثبت كنم. چون ما معمولاً در هر شيفت كاري به طور معمول 7 - 10 تا فرم درخواست پر مي كنيم. حالا اگه من در يك شيفت 100 تا تماس جواب بدهم و 20 تا فرم پر كنم پس مطمئناً زير ذره بين خواهم رفت و از آنجايي كه تمامي تماس هاي ما ضبط ميشه پس ممكنه كه به مشكل بخورم.
پس اينجور درخواست هارو اگه براتون امكانش بود از ساعت 3 تا 7 صبح كه خطوط ما كاملاً آزاد است به اطلاع مسؤولين شركت برسانيد.
ولي درمورد GPRS , MMS , VMS , Who Called و چند تاي ديگه من در خدمتتون هستم.:10:
:11:ممنون ميشم اين نكات رو رعايت كنيد:40:
MTNIrancell
14-07-2007, 09:17
اگه خط شما به هر دليلي يكطرفه است و قادر به ارسال Sms نيستيد و تماس هم نمي توانيد بگيريد:
در مواقعي كه كار مهمي داريد و مي خواهيد با كسي تماس بگيريد از كد زير استفاده كنيد.
*150*شماره مورد نظر# Ok
اين پيام براي شما رايگان ارسال مي شود.
(لطفاً با من تماس بگيريد - سرويس رايگان MTN Irancell)
آقا شاهـــین به دادم برس! من صبح اعتبارم 6800 تومن بود 8 کیلو GPRS استفاده کردم یهو شد 6770 تومن گفتم خوب بی خیال یه sms به 935 دادم یهو شد 6740 تومن !!!! چش شده این بابت همه چی داره 30 تومن کم میکنه !!! من حتی اگه طرح قرمزممم تموم شه که نباید با این وضع کم کنه !!! چی کار کنـــــــــم!!!!؟؟؟؟:41:
شاهین جان چی کار کنم من الان توی E-care هم دیدم هنوز قرمزم فعاله پس این چه وضعشه چرا این طوری کم میشه از اعتبارم:41: ؟!
jackhammer
14-07-2007, 09:52
منم یه بار یه 300 تومن ازم کم شد...ناگهانی!
اگه قبلا از Gprs استفاده کرده باشی فکر کنم جمعش میکنه یهو ازت کم میشه!
این چیزیه که اپراتوه گفت!
mehdi_vsgh
14-07-2007, 10:34
سلام شاهین جان!! از اینکه اینقدر صادقانه داری جواب میدی و به مشکلات بچههای اینجا رسیدگی میکنی واقعا سپاسگزارم
یه سری سوالاتی برام پیش اومده
1- میتونم بپرسم که شما چطوری با اینجا آشنا شدین؟آخه میدونین بعد از انتشار یه سری اخبار در برخی سایتها..بچههای اینجا یه سری ایمیل به خدمات مشترکین ایرانسل ارسال کردن و حتی آدرس اینجا راهم قرار دادن...میخواستم بدونم که شما هم از این طریق با اینجا آشنا شدین یا خیر؟
2- من ساکن تهران هستم.....دیروز رفته بودیم پارک لاله (جاتون خالی!) ولی از دیشب تا حالا من دیگه cell info ندارم..در حالی که پسرخالم که کنارم نشسته بود براش cell info روشن بود و اسم خیابان را نشون میداد...میخواستم دلیلشو بدونم که چرا من نداشتم ولی پسرخالم در همون لحظه داشت....(الان تا این لحظه که این پست را ارسال میکنم هنوز برای من خاموشه)
3- گفته بودین که این پیام گیر صوتی یه سری مشکلاتی داره ولی برای برخی به صورت آزمایشی فعاله...میشه برای منم فعال کنین؟ یا خیر ؟ 09354132865
4-شما از هدایای فصل پاییز ایرانسل اطلاعی دارین یا خیر؟(تا اونجایی که میدونم پاییز سالگرد ایرانسله و احتمالا باید یه سری هدایایی در نظر بگیره)
5- یه سری میگن که این هدایایی که ایرانسل به مشترکانش میده خیلی موقتی هست...ینی به محض اینکه تعداد مشترکانش را به یه حد خاصی رسوند دیگه این هدایا را قطع خواهد کرد و دیگه هدیه نمیده....شما چه نظری دارین؟(ضمن اینکه اپراتور سوم هم در راهه و ایرانسل باید برای رقابت با اون به نظر من هدایای خود را بیشتر کنه!)
بازم ممنونم از زحمات شما...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.