مشاهده نسخه کامل
: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک
علیرضا خارجی
01-06-2007, 12:09
با سلام به دوستان عزیز سرتان را درد می آورم ولی حتما مطالعه کنید
قصد حمایت از ایرانسل را ندارم اما از این ملت بی درد! تعجب می کنم. اگر کسی می گفت در فلان کشور اروپایی بودم و با خرید یک سیم کارت، یک سیم کارت مجانی هدیه می داند همه به به چه چه می کردند کما اینکه قبل از آمدن سیم کارتهای ایرانسل خیلی می شنیدیم که در فلان کشور سیم کارت رایگان یا قیمت خیلی اندکی دارد و آنها بیشتر روی هزینه مکالمات حساب باز می کنند و از اینرو مدام پشت سر مخابرات ایران بد می گفتیم و نسبت به سیم کارتهایی که در بازار آزاد به یک میلیون تومان رسید تا اینک که حدود 300 هزار تومان است اعتراض داشتیم. ایرانسل با قوانین سفت و سختی که در کشورمان وجود دارد آمد و انحصار را شکست.
پیشنهادهای تشویقی ایرانسل نظر مردم ایران را که در این سرزمین از این چیزها ندیده بودند به خود جلب کرد و باعث افزایش سریع مشتریان ایرانسل شد. اما مافیای ضد ایرانسل دست به کار شد و خبرهای خوب ایرانسل را بد جلوه داد و خبرهای متوسط را هم بد و خبرهای بد را هم صد البته بد جلوه داد. و این اخبار که به کاهش مقبولیت ایرانسل منتهی می شد را بارها در خبرهایی مانند اخبار 20:30 دیدیم و شنیدیم. اما خبر های خوب و متوسط و بد کدامند؟
اخبار خوب یعنی دادن پیشنهادی تشویقی مانند اس ام اس رایگان در برخی از زمانها که بعد ها خود مردم گفتند این کلکی بوده که سیم کارت هایش را بفروشد. خوش به حال شما مردم بی درد!
اخبار خوب یعنی فروختی دوسیم کارت در یک بسته با قیمت کمتر. این خبر هم با کساد بودن بازار ایرانسل، نه در بین مردم کوچه و بازار که در اخبار رسمی تلویزیون تعبیر شد و مافیای قدرت کار خودش را کرد. خوش به حال مردم بی درد!
اخبار خوب یعنی دادن یک سیم کارت اعتباری مجانی همراه یک سیم کارت دائمی . متاسفانه این خبر هم به سرنوشت خبرهای خوب دیگر دچار شد. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و خوش به حال مردم بی درد!
اخبار متوسط یعنی مجهز بودن ایرانسل به نسل 2.75 که شامل امکاناتی مانند Gprs و Mms و سرعت سریعتر در بر قراری ارتباط و ردیابی مناسب تر مشترک در هنگام سویچ از یک آنتن به آنتن دیگر و مزایای فنی اینچنینی. اما این خبر هم با بالا بودن نرخ تعرفه Gprs و شایعات زیادی ( از نوع بدش) به یک خبر ضد ایرانسلی تبدیل شد. بدون اینکه به مشترک بگویند این Gprs برای رفتن به اینترنت به صورت دراز مدت و طولانی نیست و برای کارهای ضروری است چراکه پهنای باند امواج شبکه همراه بسیار ارزشمند است و کس نمی تواند با اشغال کردن به مدت طولانی و با هزینه کم از آن استفاده کند. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و این خبر متوسط را هم بسیار بد جلوه داد و خوش به حال مردم بی درد!
و اما اخبار بد مانند گران شدن تعرفه ایرانسل که چه بگویم وقتی خبرهای خوب و متوسط بد و مخرب منتشر می شوند وای به این خبر که ذاتا برای هر مشترکی بد خواهد بود و در اینجا دیگر مافیا کار خودش را تمام کرده بود و اما خوش به حال مردم بی درد!
چرا خوش به حال مردم بی درد؟
دادن پیشنهادی تشویقی و یا یکی بخر دو تا ببر از استاندارد های فروش محصول در کشورهای معتبر جهانی است اما وقتی پس از 27 سال شرکت خصوصی آمد و این کار را کرد چنان این اعمال را منفی جلوه دادند که مردم هم باور کردند. یا مردم ما خیلی ساده باورند یا خیلی بی درد!. وقتی ایرانسل سیم کارت هایش را آماده کرد و بدون ثبت نام و در صف ماندن حاضر و آماده به تعداد زیاد روانه بازار کرد ( بعد از این همه واگذاری در سیم کارت های دولتی) بدیهی بود با روشهای مختلفی مشتری را به خود جلب کند این نه کلک است نه حقه بازی. این یک روش معمول در دنیای رقابتی امروزی است که البته در طول این 27 سال از این چیزها در ایران ندیده بودیم. اما انگار مردم ما واقعا پول دار و بی دردند که همین اخبار خوب را هم همانطور که مافیا ضد ایرانسلی خواسته بود بد تعبیر کردند. قبول دارم که اگر تعرفه ایرانسل افزایش یابد همه ما ایرانسلی ها با هم بر روی سرمان بزنیم و زاری کنیم و داد و فریاد بکشیم.
اما نمی توانم قبول کنم که پیشنهاد های تشویقی را به جای اینکه ارج نهیم و احترام ایرانسل به مشتریانش بدانیم بی ارزش کنیم
قبول ندارم که دادن سیم کارت مجانی را به جای اینکه خوشحالی کنیم و دستت درد نکند بگوییم مانند اخبار 20:30 به کسادی بازار ایرانسل تعبیر کنیم. اعتقاد بر این است که خبر بد را بد بدانیم اما خبر خوب را بد جلوه ندهیم. متاسفانه مافیای قدرت تا به حال برنده شده و حسابی اذهان مردم را خراب کرده است. اگر ایرانسل تعرفه را گران کند خبر اینطور می رود که ای داد ای هوار که تعرفه ایرانسل چه گران است. اگر ایرانسل تعرفه را ارزان کند یا طرحهای مختلف مناسب ارائه کند یا سکوت می شود یا خبر اینطور می رود که بالاخره این بازار سوت و کور باید دست پایی برای بقای خود بزند.
ای افراد با انصاف قضاوت کند. مطالبی که گفتم در همین جامعه ما و در اخبار و نشریات گفته شده و می شود. به فرض این همه سیاه نمایی برای ایرانسل اما ...
کاش اپراتور دولتی که بر گرفته از این مردم است و مال مردم ایران است در طول این 12 سال دلش به حال مردم می سوخت و پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. شب عید اس ام اس را مجانی می کرد!. کاش به افراد کم بضاعت سیم کارت مجانی! توزیع می کرد. کاش آنقدر سریع و به مقدار لازم سیم کارت آماده می کرد که به قول ضد ایرانسلی ها سیم کارت هایش روی دستش باد می کرد! و برای فروش آن پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. مگر این مردم همیشه درد کشیده چه چیزی غیر از این می خواهند؟ خوش به حال مردم بی درد که انگار چیز دیگری می خواهند! انگار مردم دوست دارند سیم کارت گران باشد توی صفهای طولانی بایستند و همیشه منتظر اعلام شماره دو رقم سمت راست فیش خود باشند! حتما گران بودن سیم کارت کلاس داره نه! واقعا که هر چه می کشیم از دست خودمان می کشیم.
واقعا چه پولهایی و چه دستهایی در کار بود که سیم کارت های دولتی در طول 12 سال با قیمت های بالا خرید و فروش می شدند؟
تا به حال از خودتان پرسیده اید چرا شرکت ارتباطات سیار نتواست بعد از چند سال اول، سیم کارت به میزان فراوان و به اندازه تقاضا وارد بازار کند تا قیمت ها شکسته شود و نگوید یکی بخر دو تا ببر... چرا؟
لطفا مقابل سیاه نمایی درباره ایرانسل بایستید. سیاه نمایی بس است. نمی گویم همه چیز در ایرانسل خوب است نه اصلا. ولی آنچه خوب است واقع نمایی است.
ارزان بودن ایرانسل هیچ ربطی به شخصیت شما ندارد. کسانی که شرم دارند شماره آنها با 0935 شروع شود بهتر است همیشه در انحصار شرکتهای دولتی باقی بمانند و البته اعتراض هم نکنند. احمق کسی است که کالایی را در شرایط مساوی گران بخرد. نه توهین نمی کنم. اگر شما بررسی کرده اید و به دلیل شهرهای زیاد تحت پوشش و تعرفه ارزان تر سیم کارت دولتی خریده اید خوب کاری کرده اید.اما اگر بدون توجه به این مسائل و برای بالا بودن کلاستان این کار را کرده اید چه؟
تعرفه 45 تومانی اپراتور دولتی باعث شد همه فکر کنند این اپراتور خیلی ارزان است ولی متاسفانه در اینجا بر عکس ایرانسل خیلی به تعرفه 76 تومانی ( بین شهری) و 90 تومانی ( جا به جایی) پرداخته نشد.
از هر مشترک جدید اپراتور دولتی برای وصل سیستم پیام کوتاه در ابتدا 2000 تومان وجه دریافت می شود ولی متاسفانه خیلی به آن پرداخته نشد( در ایرانسل هزینه وصل مجانی است)
از هر مشترک اپراتور دولتی برای نمایش شماره تماس گیرنده در ماه 500 تومان بدون هیچ دلیل علمی و فنی و اقتصادی گرفته می شود ولی حتی یکبار هم در اخبار این مسائل گفته نشد.
خواهشا کسانی که ایرانسل را اینقدر سیاه می بینند از مجانی بودن سیم کارت در کشورهای اروپایی و از این جور فیگور اصلا صحبت نکنند که حالم از مرغ همسایه ای که همیشه به شکل غاز دیده می شود به هم می خورد.
اگر ایرانسل اینقدر توسط مافیای ضد ایرانسلی سیاه جلوه داده نمی شد الان وضع ما ایرانسلی ها خیلی بهتر بود و متعجبم از این مردم بی درد که از سیم کارت مجانی خوششان نمی آید ولی اگر نان 5 تومان گران شود یک ماه اخبار مهم تاکسی ها و اتوبوس ها را به خود اختصاص می دهد.
مخلص کلام
اخبار خوب را خوب ببینید و خوب بیان کنید
اخبار متوسط را متوسط ببینید و متوسط بیان کنید
اخبار بد را بد ببینید و بد بیان کنید
و هر که را دیدید چنین نکرد حتما ریگی در کفشش دارد. ریگی مانند ریگ مافیای قدرت!
مانند ایرانسل شیک و با استاندارد های جهانی قدم بردارید
:33:
مرسی منو امیدوار کردی:11: بعضی ها اینو حتما بخونن:41:
من با تمام حرفات موافقم. ولی ایرانسل باید خودش شفاف سازی کنه. یعنی مدیر عاملش بیاد تو یکی از برنامه های تلویزیونی مثل همین شب شیشه ای و بگه دلیل این همه بد قولی فقط زیر سر ارتباطات سیار و دولت و اخبار غلط به مردم بوده. چرا این کار رو نمیکنه؟ بیاد تو تلویزیون و بگه چرا شهرداری اصفهان داره دکل هارو میکنه؟ به چه حقی داره به این شرکت ضربه میزنه؟
اینجا ایرانه کسی حق نداره شکایت کنه
البته این قانونه ولی به این شکل گفته نشده گفته شده باید حرفی که زده میشه باعث ابرو ریزی کسی نشه خب اگه ایرانسل حرفی بزنه ابروی خیلی ها میره:13:
علیرضا خارجی
01-06-2007, 12:14
عليرضا كجايي ؟ پس چرا نمياي . دلمون تنگ شده :46:
به نظر من سرويسهايي كه قرار بود در 11 خرداد كامل و عملي بشه ، فكر كنم به 19 خرداد منتقل شد .
چون كد تنظيمات منوها هم همون روز فعال مي شه :46:
سلام ابراهیم جان من هستم عزیز پست هارو میخونم ولی کمتر پست میدم از این که منو دعوت کردی مرسی برای اس ام اس و ام ام اس مرسییییییی:11:
سرويساي Who Called و Voice Mail براي من فعال نيست(توي كرمانشاه)
براي شما چي؟
آقاي clickright با اينكه تو اصفهانه ميگه براش فعاله
خواستم ببينم جريان چيه؟
ali111122223333
01-06-2007, 16:34
میگن gprs ایرانسل توی مشهد هنوز مجانیه, راسته؟
saeed.rg
01-06-2007, 16:36
دوستان اين سرويسهاي voice mail و who called فقط مال سيم كار تهاي دائميه يا براي اعتباري هم هستش اگه هست طريقه فعال سازي هر كدومشون چجوريه؟
emprator_kochak
01-06-2007, 16:59
قصد حمایت از ایرانسل را ندارم اما از این ملت بی درد! تعجب می کنم. اگر کسی می گفت در فلان کشور اروپایی بودم و با خرید یک سیم کارت، یک سیم کارت مجانی هدیه می داند همه به به چه چه می کردند کما اینکه قبل از آمدن سیم کارتهای ایرانسل خیلی می شنیدیم که در فلان کشور سیم کارت رایگان یا قیمت خیلی اندکی دارد و آنها بیشتر روی هزینه مکالمات حساب باز می کنند و از اینرو مدام پشت سر مخابرات ایران بد می گفتیم و نسبت به سیم کارتهایی که در بازار آزاد به یک میلیون تومان رسید تا اینک که حدود 300 هزار تومان است اعتراض داشتیم. ایرانسل با قوانین سفت و سختی که در کشورمان وجود دارد آمد و انحصار را شکست.
پیشنهادهای تشویقی ایرانسل نظر مردم ایران را که در این سرزمین از این چیزها ندیده بودند به خود جلب کرد و باعث افزایش سریع مشتریان ایرانسل شد. اما مافیای ضد ایرانسل دست به کار شد و خبرهای خوب ایرانسل را بد جلوه داد و خبرهای متوسط را هم بد و خبرهای بد را هم صد البته بد جلوه داد. و این اخبار که به کاهش مقبولیت ایرانسل منتهی می شد را بارها در خبرهایی مانند اخبار 20:30 دیدیم و شنیدیم. اما خبر های خوب و متوسط و بد کدامند؟
اخبار خوب یعنی دادن پیشنهادی تشویقی مانند اس ام اس رایگان در برخی از زمانها که بعد ها خود مردم گفتند این کلکی بوده که سیم کارت هایش را بفروشد. خوش به حال شما مردم بی درد!
اخبار خوب یعنی فروختی دوسیم کارت در یک بسته با قیمت کمتر. این خبر هم با کساد بودن بازار ایرانسل، نه در بین مردم کوچه و بازار که در اخبار رسمی تلویزیون تعبیر شد و مافیای قدرت کار خودش را کرد. خوش به حال مردم بی درد!
اخبار خوب یعنی دادن یک سیم کارت اعتباری مجانی همراه یک سیم کارت دائمی . متاسفانه این خبر هم به سرنوشت خبرهای خوب دیگر دچار شد. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و خوش به حال مردم بی درد!
اخبار متوسط یعنی مجهز بودن ایرانسل به نسل 2.75 که شامل امکاناتی مانند Gprs و Mms و سرعت سریعتر در بر قراری ارتباط و ردیابی مناسب تر مشترک در هنگام سویچ از یک آنتن به آنتن دیگر و مزایای فنی اینچنینی. اما این خبر هم با بالا بودن نرخ تعرفه Gprs و شایعات زیادی ( از نوع بدش) به یک خبر ضد ایرانسلی تبدیل شد. بدون اینکه به مشترک بگویند این Gprs برای رفتن به اینترنت به صورت دراز مدت و طولانی نیست و برای کارهای ضروری است چراکه پهنای باند امواج شبکه همراه بسیار ارزشمند است و کس نمی تواند با اشغال کردن به مدت طولانی و با هزینه کم از آن استفاده کند. ظاهرا مافیا کار خودش را کرده است و این خبر متوسط را هم بسیار بد جلوه داد و خوش به حال مردم بی درد!
و اما اخبار بد مانند گران شدن تعرفه ایرانسل که چه بگویم وقتی خبرهای خوب و متوسط بد و مخرب منتشر می شوند وای به این خبر که ذاتا برای هر مشترکی بد خواهد بود و در اینجا دیگر مافیا کار خودش را تمام کرده بود و اما خوش به حال مردم بی درد!
دادن پیشنهادی تشویقی و یا یکی بخر دو تا ببر از استاندارد های فروش محصول در کشورهای معتبر جهانی است اما وقتی پس از 27 سال شرکت خصوصی آمد و این کار را کرد چنان این اعمال را منفی جلوه دادند که مردم هم باور کردند. یا مردم ما خیلی ساده باورند یا خیلی بی درد!. وقتی ایرانسل سیم کارت هایش را آماده کرد و بدون ثبت نام و در صف ماندن حاضر و آماده به تعداد زیاد روانه بازار کرد ( بعد از این همه واگذاری در سیم کارت های دولتی) بدیهی بود با روشهای مختلفی مشتری را به خود جلب کند این نه کلک است نه حقه بازی. این یک روش معمول در دنیای رقابتی امروزی است که البته در طول این 27 سال از این چیزها در ایران ندیده بودیم. اما انگار مردم ما واقعا پول دار و بی دردند که همین اخبار خوب را هم همانطور که مافیا ضد ایرانسلی خواسته بود بد تعبیر کردند. قبول دارم که اگر تعرفه ایرانسل افزایش یابد همه ما ایرانسلی ها با هم بر روی سرمان بزنیم و زاری کنیم و داد و فریاد بکشیم.
اما نمی توانم قبول کنم که پیشنهاد های تشویقی را به جای اینکه ارج نهیم و احترام ایرانسل به مشتریانش بدانیم بی ارزش کنیم
قبول ندارم که دادن سیم کارت مجانی را به جای اینکه خوشحالی کنیم و دستت درد نکند بگوییم مانند اخبار 20:30 به کسادی بازار ایرانسل تعبیر کنیم. اعتقاد بر این است که خبر بد را بد بدانیم اما خبر خوب را بد جلوه ندهیم. متاسفانه مافیای قدرت تا به حال برنده شده و حسابی اذهان مردم را خراب کرده است. اگر ایرانسل تعرفه را گران کند خبر اینطور می رود که ای داد ای هوار که تعرفه ایرانسل چه گران است. اگر ایرانسل تعرفه را ارزان کند یا طرحهای مختلف مناسب ارائه کند یا سکوت می شود یا خبر اینطور می رود که بالاخره این بازار سوت و کور باید دست پایی برای بقای خود بزند.
ای افراد با انصاف قضاوت کند. مطالبی که گفتم در همین جامعه ما و در اخبار و نشریات گفته شده و می شود. به فرض این همه سیاه نمایی برای ایرانسل اما ...
کاش اپراتور دولتی که بر گرفته از این مردم است و مال مردم ایران است در طول این 12 سال دلش به حال مردم می سوخت و پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. شب عید اس ام اس را مجانی می کرد!. کاش به افراد کم بضاعت سیم کارت مجانی! توزیع می کرد. کاش آنقدر سریع و به مقدار لازم سیم کارت آماده می کرد که به قول ضد ایرانسلی ها سیم کارت هایش روی دستش باد می کرد! و برای فروش آن پیشنهادهای تشویقی می گذاشت!. مگر این مردم همیشه درد کشیده چه چیزی غیر از این می خواهند؟ خوش به حال مردم بی درد که انگار چیز دیگری می خواهند! انگار مردم دوست دارند سیم کارت گران باشد توی صفهای طولانی بایستند و همیشه منتظر اعلام شماره دو رقم سمت راست فیش خود باشند! حتما گران بودن سیم کارت کلاس داره نه! واقعا که هر چه می کشیم از دست خودمان می کشیم.
واقعا چه پولهایی و چه دستهایی در کار بود که سیم کارت های دولتی در طول 12 سال با قیمت های بالا خرید و فروش می شدند؟
تا به حال از خودتان پرسیده اید چرا شرکت ارتباطات سیار نتواست بعد از چند سال اول، سیم کارت به میزان فراوان و به اندازه تقاضا وارد بازار کند تا قیمت ها شکسته شود و نگوید یکی بخر دو تا ببر... چرا؟
لطفا مقابل سیاه نمایی درباره ایرانسل بایستید. سیاه نمایی بس است. نمی گویم همه چیز در ایرانسل خوب است نه اصلا. ولی آنچه خوب است واقع نمایی است.
ارزان بودن ایرانسل هیچ ربطی به شخصیت شما ندارد. کسانی که شرم دارند شماره آنها با 0935 شروع شود بهتر است همیشه در انحصار شرکتهای دولتی باقی بمانند و البته اعتراض هم نکنند. احمق کسی است که کالایی را در شرایط مساوی گران بخرد. نه توهین نمی کنم. اگر شما بررسی کرده اید و به دلیل شهرهای زیاد تحت پوشش و تعرفه ارزان تر سیم کارت دولتی خریده اید خوب کاری کرده اید.اما اگر بدون توجه به این مسائل و برای بالا بودن کلاستان این کار را کرده اید چه؟
تعرفه 45 تومانی اپراتور دولتی باعث شد همه فکر کنند این اپراتور خیلی ارزان است ولی متاسفانه در اینجا بر عکس ایرانسل خیلی به تعرفه 76 تومانی ( بین شهری) و 90 تومانی ( جا به جایی) پرداخته نشد.
از هر مشترک جدید اپراتور دولتی برای وصل سیستم پیام کوتاه در ابتدا 2000 تومان وجه دریافت می شود ولی متاسفانه خیلی به آن پرداخته نشد( در ایرانسل هزینه وصل مجانی است)
از هر مشترک اپراتور دولتی برای نمایش شماره تماس گیرنده در ماه 500 تومان بدون هیچ دلیل علمی و فنی و اقتصادی گرفته می شود ولی حتی یکبار هم در اخبار این مسائل گفته نشد.
خواهشا کسانی که ایرانسل را اینقدر سیاه می بینند از مجانی بودن سیم کارت در کشورهای اروپایی و از این جور فیگور اصلا صحبت نکنند که حالم از مرغ همسایه ای که همیشه به شکل غاز دیده می شود به هم می خورد.
اگر ایرانسل اینقدر توسط مافیای ضد ایرانسلی سیاه جلوه داده نمی شد الان وضع ما ایرانسلی ها خیلی بهتر بود و متعجبم از این مردم بی درد که از سیم کارت مجانی خوششان نمی آید ولی اگر نان 5 تومان گران شود یک ماه اخبار مهم تاکسی ها و اتوبوس ها را به خود اختصاص می دهد.
مخلص کلام
با با ایول !
emprator_kochak
01-06-2007, 17:01
تبریک میبینم که مکالمه و اینترنت و ام.ام.اس ارزون شده حالا میشه دیگه یه کمی باهاشون بیشتر حال کرد !
ospeyman
01-06-2007, 17:29
من الان اهواز هستم . نميدونم چرا هيچكدام از كد ها كار نميكنه
*140*1
يا كد هاي ديگه مال تغيير تعرفه يا همين كد هايي كه جديد تو سايت ايرانسل زده براي طلايي و آبي و قرمز همشون ارور ميده فقط كد نمايش كاركرد تا ين لحظه كار ميكنه .
كسي ميدونه مشكل از اهوازه يا همه شهرها اين طوري است ؟
Clickrast
01-06-2007, 18:48
سرويساي Who Called و Voice Mail براي من فعال نيست(توي كرمانشاه)
براي شما چي؟
آقاي clickright با اينكه تو اصفهانه ميگه براش فعاله
خواستم ببينم جريان چيه؟
من فقط زنگ زدم 130 بعد شماره 3 رو زدم (خدمات ام تی ان) بعد فعال کردم
من دایمی دارم
جالب اینجاست که برای من اصلا قبض نیومده (از اول اسفند) تو اردیبهشت با 130 چک کردم گفت مبلغ بدهی 26000 ریال
الان میگه 14000 ریال یعنی چی ؟!!
H A M A S
01-06-2007, 19:05
شوخي ميکني؟مدرکي چيزي هم داري؟
تبریک میبینم که مکالمه و اینترنت و ام.ام.اس ارزون شده حالا میشه دیگه یه کمی باهاشون بیشتر حال کرد !
فقط یه کمی :46: ؟؟
Maziar_69
01-06-2007, 20:54
من الان اهواز هستم . نميدونم چرا هيچكدام از كد ها كار نميكنه
*140*1
يا كد هاي ديگه مال تغيير تعرفه يا همين كد هايي كه جديد تو سايت ايرانسل زده براي طلايي و آبي و قرمز همشون ارور ميده فقط كد نمايش كاركرد تا ين لحظه كار ميكنه .
كسي ميدونه مشكل از اهوازه يا همه شهرها اين طوري است ؟
عزیز دل این کدها از 19 خرداد فعاله. بالای صفحه نوشته.....
من فقط زنگ زدم 130 بعد شماره 3 رو زدم (خدمات ام تی ان) بعد فعال کردم
منم فعالش کردم.
فقط یه مشکلی هست...
فقط در صورتی که تماسی رو ignor کنم هدایت میشه به پیامگیر ولی اگه خاموش باشه اشغال میزنه!!!!
Ebrahim202003
01-06-2007, 21:05
الان ساعت 9 شبه روز جمعه است. دقيقا 1 ساعته كه نه ميتونم sms بفرستم و نه مي تونم تماس داشته باشم
140 هم اصلا نمي گيره . ( غرب تهرانيم ) لطفا جواب بدين، ماله شما هم همينطوره ؟؟؟
البته ديشب هم 2-3 ساعت همينطور بود . مال شما چطور؟؟؟؟
Ebrahim202003
01-06-2007, 21:13
مي گم نكنه اين تماشاچياي پرسپليس از ورزشگاه اومدن بيرونو هر چي تجهيزات ايرانسل بوده رو داغون كردن :46:
mehdi_vsgh
01-06-2007, 21:27
الان ساعت 9 شبه روز جمعه است. دقيقا 1 ساعته كه نه ميتونم sms بفرستم و نه مي تونم تماس داشته باشم
برای من دیشب یه همچین مشکلی پیش اومده بود ولی امروز صبح برطرف شد
مي گم نكنه اين تماشاچياي پرسپليس از ورزشگاه اومدن بيرونو هر چي تجهيزات ايرانسل بوده رو داغون كردن :46:
چه می کنه این تیم شهرمون :31:!
بحث عوض نشه !:46:
با سلام
بالاخره با پایین اومدن تعرفه ها یه حالی به هممون داد.:31:
کسی هست بتونه کمک کنه که من بتونم mms گوشی k750 رو فعال کنم ؟؟؟؟؟
تا حالا تمام مطالب این سایت رو مطالعه کردم ولی کسی تنظیمات کامل mms گوشی k750 را توضیح نداده
لطفا اگر کسی میدونه یک بار تنظیمات رو بنویسه.:42: :42:
Maziar_69
01-06-2007, 23:32
نه من که مشکلی ندارم. تازه مال من از دیشب بهتر هم شده! :31:
Maziar_69
01-06-2007, 23:40
این تالیا نیوز چه سایت آشغالیه. در مورد کاهش تعرفه ها و هدایای تابستانی هیچی نگفته ولی اون زمانی که تعرفه ها گرون شد بدجوری توی بوق و کرنا کرده بود. این به کنار تازه یه مطلب انتقادی از ایرانسل هم نوشته و خیلی بهش آب و تاب داده.
خدایی با اومدن ایرانسل بازار تالیا بدجوری کساد شده و اینجوری میخواد خودش رو ثابت کنه.
روز 27 اردیبهشت که روز ارتباطات بود توی رادیو آمار استفاده کنندگان موبایل تو ایران رو هم گفت: ارتباطات سیار 15.5 میلیون مشترک-ایرانسل با فقط 7 ماه فعالیت 1 میلیون و 600 هزار مشترک-تالیا با 3 سال فعالیت 750 هزار مشترک.
خودتون قضاوت کنین......
من متوجه این تعرفه های جدید نشدم
برای ثانیه ای دقیقه ای چه قدر میشه؟
Maziar_69
02-06-2007, 00:55
من متوجه این تعرفه های جدید نشدم
برای ثانیه ای دقیقه ای چه قدر میشه؟
اگه سوالت رو درست فهمیده باشم تعرفه ها به شکل زیره:
دائمی: تماس با ایرانسل=دقیقه ای 499 ریال و تماس با خطوط دیگر=دقیقه ای 625 ریال
اعتباری:تماس با ایرانسل=دقیقه ای 620 ریال و تماس با خطوط دیگر=دقیقه ای 852 ریال
البته محاسبه ها بر حسب ثانیه انجام میشه و من کلی نوشتم. هر ثانیه الان تو خاطرم نیست چقدر میشه.
دوست عزيز اولا عضويت شما و ورود شما رو به اين تاپيک تبريک ميگم
وبعد هم ما مانند ايرانسل شيک وبا استاندارد هاي جهاني قدم برداريم ولي در کجا ؟ در جايي که تمام چيزاش با استاندارد و قوانين جهاني چار تا سر وگردن پايين تر است و مردمش به اجراي همين استاندارد و قوانين نصفه نيمه در تمام ابعاد زندگيشون نا اميد و شکاک هستند چه برسه به چيزي بنام ايرانسل ، بند بند محاسني که شما از آن نام برديد از همان روزهاي اول نيز مطرح بود ومدافعان ايرانسل از همان روزهاي اوليه مطرح ميکردنند. بيشتر اين مردمي که شما بارها از آنها بي درد ياد کردين و ازشون توقع حق شناسي داريد مردماني هستند با کلي مشغله ذهني و شغلي در روز ،که آن را با هر گرفتاري به شب ميرسونند وبعد از آن هم بقيه ساعات رو با ماشين حساب در حال حساب کتاب کردن زخمها وچاله چوله هاي زندگي و دواي دردشون هستند و اينو ياد گرفتن که هيچ ارزوني بي حساب نيست وهيچ گراني بي حکمت نميشه
شما بيشتر مطلبتو ن راجع صحبت از سياهيه مافياي سياهه ، البته شايد شما اينقدر سياه ميبينيد مطمئن باشيد که رنگهاي زرد و سورمه اي ايرانسل آنقدر فضا را پر کرده است که رنگ سياه مافياي سياه مثل 20 و30 و غيره را کاملا تحت تاثير قرار داده است نمونش بيلبوردها ،تبليغات عظيم راديو تلويزيوني ،زير نويس ،پلاکارد
ها وبروشورهاي خوش آب ورنگ توي موبايل فروشيها ،سريالهاي تلويزيوني طنز ، بالون ، جشنواره ........ نتيجه اينکه تبليغات ايرانسل خيلي بيشتر از تبليغات سياه مافياي سياه بوده ولي چرا هنوز اينگونه برداشت ميشه که مردم استقبال نکردند ؟ بخاطر اينکه هنوز ايرانسل کار جدي را براي اعتماد سازي انجام نداده است براي اينکه ايرانسل هنوز بازار را نميشناسد چون ايرانسل فکر ميکند تمام بازار نوجوانان هستند که بايد با هدايا آنها را مشتري کرد ، چون که ايرانسل به يک جور عدم سازگاري گفتار و رفتار گرفتار است چون ايرانسل ميخواد ره صد ساله را يک شبه طي کند و در همون حال هم بازار خوب داشته باشه و هم در آمد خوب ، تند وتند اقدام به نصب bts و دکل در شهرهاي مختلف کرد ولي با پشتيباني وشبکه ضعيف، چون در شهرهاي فاقد پوشش دست به فروش سيم کارت زد،و تمام اين کارها را کرد و به يک جور عدم ثبات در رفتار متهم شد نمونه اخير وبارز آن را که خود ايرانسل باعث شد همين تعرفه بود که بارها براي تغيير ندادن آن نطق کردن وبعد
براي ثانيه اي شدن آن چند بار اعلام آمادگي کردن ولي در عمل دنبال گران کردن آن بودند(اينجا بود که ايرانسل اين مسئله را فراموش کرد که هر سيستمي بخصوص از نوع خصوصي آن بايد مدتي گشنگي بکشه تا به سود دهي برسه )واقدام به ازدياد تعرفه وبعد ثانيه اي شدن آن کرد در همان زمان وقبل از آن در همين تاپيک بنده و چند تا از دوستان ديگر اقدام ايرانسل را يک جور خود زني تعبير کرديم ومطمئن بودم که نتيجه خوبي را در بر نخواهد داشت که همان هم شدو تعجب ميکنم که ايرانسل چطور اين قضيه را ناديده گرفت و شما هم اکنون از آن ناراحت هستيد لازم به ياد آوريه که ايرانسل از برنامه خود چه در واگذاري سيمکارت و پوشش عقب مانده واز اين بابت تحت فشار ميباشد ويکي از دلائل شرايط فروش آسانتر ،با تمهيدات اعلام شده را ميتوان اين دانست
یکی دیگر از دلائل تعجب شما درباره ترجیح مردم به خرید سیمکارت دولتی راشاید بتوان همین داشتن ثبات وعدم تغییر در تعرفهاش دانست با قول شما گران است ولی مشترکینش ترجیح میدن اینگونه باشه تا اینکه هر هفته ویا هر ماه مانند اینگونه که بر ما گذشت که همش در کوران تعویض عدد وارقام تعرفه و قیمت و بوده ایم باشند
نتيجه اينکه اخبار از نوع خوب و متوسط و بد با چيزي به نام عمل سنجيده ميشود صرف اينکه اخبار خوب ميدهند را نميشود ملاک قرار دهيم . هر چند وقتي وارد اين اخبار خوب ايرانسلي ميشي ميبيني که زياد هم قابل ذوق کردن نيستن و اما اگر وشرط وشروط دارند وبدرد همه نميخورند بالاخره اين اخبار خوب يک روزي تمام ميشود بعدش چي ، بعدش بايد ايرانسل بدونه وبفهمه که با چه بازار شکاک و ريز بين و با چه وابستگيهايي سرو کار دارد بازاري که مردمش نه تنها با موبايل دولتي بلکه با هر چيزي از نوع دولتي آن مانند، سوبسيد دولتي ، خوراک دولتي ، اعتبارات دولتي ، وام دولتي ، بذر دولتي ، کود دولتي ، کوپن دولتي ، شغل دولتي و......... خو گرفته اند و نميشه ونبايد توقع اعتماد به يک سيستم خصوصي با اين همه فراز ونشيب را به اين زودي ها از آنها داشت ( خلاصه کلام اين که خود مردم هستند که به وعده و وعيد ، حال از هر نوعي چه دولتي وچه خصوصي که باشه ديگه واکنش چنداني نشان نميدهند ( البته نه همشون) و به قول شما ارج نمي نهند ،احترام مورد نظر شما بايد از دو طرف باشد و نه فقط زمان خريد سيم کارت ويا محصولشان )
دوست عزيز براي بهتر آگاه شدن از مشکلاتي که افراد با ايرانسل داشته اند بهتر است در انجمنهاي مختلف و يا در همين تاپيک ودر صفحات قبلي مراجعه کنيد بالاخره يک چيزايي پيدا ميکنيد که دونستنش خالي از لطف نيست ما بايد بفکر منافع مصرف کننده باشيم يعني خودمان، و وظيفه آنها هم که مدعي ارائه خدمات هستند ارائه خدمات با ايجاد حس اعتماد براي مصرف کننده است حال با هر عنوان چه دولتي چه ايرانسل چه تاليا وغيره ، عجله نکنيد اگه ايرانسل روند رو به پيش را در پيش بگيرد وسعي در اعتماد سازي و خدمات کم ايراد و بدون سودجوئیه نابهنگام بکنه يواش يواش ميتونيم به آينده آن اميدوار باشيم
در ضمن براي اينکه بنده را به داشتن ريگ مافياي سياه مورد نظر شما در کفشم متهم نکنيد بايد بگويم من از بهمن ماه سيم دائمي ايرانسل دارم واز طرفداران آن بودم ولي يواش يواش ...خيال عوض کردن سيمکارتم را هم ندارم وانتقاد هم ميکنم و ديگه اينکه عکس انتخابي من اتفاقي سياه و سفيد ميباشد وهيچ ربطي به مافياي سياه نداره بخدا ...
آن موقع که میگیم اسم تاپیک را باید عوض کنیم بعضی ها ناراحت میشن ولی خودتون قضاوت کنید بمحض اینکه یکی تعریف وتمجید میکنه یکدفعه همه پیداشون میشه ولی اگه ایرادی وارد بشه هیچکس پیداش نیست
هیچکس پیدا نمیشه جواب آن بنده خدای ehsanch تازه وارد و با اون بریده ریز مکالمه که رو دستش مونده را بده یا حداقل از طرف سیستم مورد علاقشون یک کمی دل داریش بدن باشه خیالی نیست این نیز بگذرد
بله ... من خودم دیدم که شهرداری داشت دکل خیابان ولیعصر را برمیداشت ... پوشش طرف های بزرگهر از وقتی این دکل را برداشتند افتضاح شده ... اتفاقا تنها دکلی که ایرانسل برای نصب آن مجوز داشته همین دکل دروازه تهران هست و طرف های خمینی شهر و نجف آباد که به شهرداری اصفهان مربوط نیست که دخالت کنه ... من به شهرداری حق میدم چون ایرانسل می خواهد زیر آبی بره و هزینه ای پرداخت نکنه ... کلا زیاد به فکر راه اندازی رسمی شبکه حداقل امسال را در اصفهان نباشید ... مشکلات تلفن ثابت به ایرانسل هم اینطور که معلوم هست هیچ وقت حل نخواهد شد در اصفهان پس عملا استفاده از ایرانسل حتی اگر راه اندازی رسمی بشه فایده ای نداره ولی ایرانسل هنوز با اینکه این مشکلات را میدونه داره مثل نقل و نبات در اصفهان سیم کارت میفروشه و تبلیغ می کنه و مردم از همه جا بی خبر هم وقتی سیم کارت را می خرند می بینند چه کلاه گشادی سرشون رفته ... ایرانسل اگر به فکر حقوق مصرف کننده بود به این صورت در شهری که این همه مشکلات در آن داره سیم کارت نمی فروخت ...
منظورت از پیچوندن چیه ؟
اگه میخوایی بگی که به شهرداری پول نده , اصلا به شهرداری ربطی نداره , یه بنده خدا دوست داره حیاط یا پشت بام خونه اش رو به ایرانسل اجاره بده . ( اینجا هم به مشکل مشابهی برخوردیم , یعنی شهرداری اومد ادعای ارتفاع کرد , از طرف شرکت که پیگیری کردیم هیچ کاری نتونست بکنه )
بیچاره ایرانسل تا میاد یکی دو ماه پول گیرش بیاد دوباره مجانیش میکنه. راستی پول این همه تبلیغ رو از کجا میارن اینا؟
اتفاقا ایرانسل دخل و خرجش توپه توپه , منتها چون مخابرات داره 100 برابر قیمت واقعی گرون تر حساب میکنه ما فکر میکنیم قیمت خدمات موبایل همینه .
مخلص کلام
اتفاقا به موارد مهمی اشاره کردی ولی مهمترین مورد اینه که
دولت با گرفتن پول اولیه سیم کارت از ملت ( همون اوایل که موبایل اومده بود ) فقط قسمتی از پول رو خرج تاسیسات کرد و مابقی رو به عنوان سرمایه گذاری به بانک سپرد و فقط از قسمتی از سود حاصل برای مشترکین سیم کارت خرید .
و این قضیه در هر دوره تکرار میشه , یعنی ملت به دولت پول بده که دولت سهام بخره و سود سهام رو به تعدادی که سیم کارت میرسه برای ملت سیم کارت بخره . فکر نکنم معادله به این سادگی رو کسی دقت کرده باشه .
برای اثباتش فقط تعداد مشترکین رو + مبلغ هر سیم کارت + سود بانکی اون موقع رو حساب کنید و از تعجب 4شاخ دربیارید
من هم برام قبض اومده , دیتا هیچی حساب نکرده .
ولی چون اکثر اوقات ADSL دم دستمه با گوشی کاری ندارم و فقط وقتی توی مسیر هستم ازش استفاده میکنم .
آن موقع که میگیم اسم تاپیک را باید عوض کنیم بعضی ها ناراحت میشن ولی خودتون قضاوت کنید بمحض اینکه یکی تعریف وتمجید میکنه یکدفعه همه پیداشون میشه ولی اگه ایرادی وارد بشه هیچکس پیداش نیست
هیچکس پیدا نمیشه جواب آن بنده خدای ehsanch تازه وارد و با اون بریده ریز مکالمه که رو دستش مونده را بده یا حداقل از طرف سیستم مورد علاقشون یک کمی دل داریش بدن باشه خیالی نیست این نیز بگذرد
تمام حرفهای پست قبلیت رو هم خوندم و قبول دارم که یه جاهایی ایرانسل کارایی خوبی ارائه نکرده . ولی خداییش ملتی که شبانه روز از دولت شاکی هستند , چطور راضی میشوند کلی پول ( الحق مبلغ 300 هزار تومان پول کمی نیست ) به حساب دولت بریزند که اگر احتمالا روزی سیم کارتهاشون فروش نرفت سایتهاشون آتیش گرفت و تمام مشترکهاش مردند ( ببخشید ولی از این تخیلی تر نداشتم ) شرکت مخابرات اعلام ورشکستگی نکنه . اصلا ملتی که از دولت شاکی هستند چرا این کار رو میکنند , به نظر من باید ریشه ای تر با مساله برخورد کرد .
ولی یک نکته ای هست , دیگه از تبریز خبری نیست ( نمیدونم کیفیت شبکه اونجا چطوره ) .
---------------
در مورد اون دوست عزیز هم بگم اون تخفیفها قطعی نیست برای اکثریته ( من خودم توی اقلیت افتادم و دو دوره تخفیف برام حساب نشده ) . این قضیه به ایراد نرم افزار محاسبه برمیگرده که تا حالا چندین مرتبه دوباره نویسی شده .
یه نکته رو دوستان اشاره کردند و اون هم شفاف سازی هست . اگر مثلا مهندس دزفولی بیاد و توی تلویزیون بگه ما چنین کردیم و چنان کردیم , خدا وکیلی کی میاد این رو به فال نیک بگیره , همه میگند این آخرین تیر ترکش بوده برای جلب اعتماد از دست رفته . و توی اخبار و روزنامه ها کلی انتقاد میشه .
با تعرفه های تشویقی ویژه تابستان شانس خود را امتحان کنید برای برنده شدن یکی از اتومبیل های Bmw ایرانسل سفر به جام ملتهای آسیا و یک میلیارد ريال جایزه نقدی با طرح های تعرفه تشویقی جدید ایرانسل!
دوستان اين سرويسهاي voice mail و who called فقط مال سيم كار تهاي دائميه يا براي اعتباري هم هستش اگه هست طريقه فعال سازي هر كدومشون چجوريه؟
براي هر دو هستش
130 و 140
کسی هست بتونه کمک کنه که من بتونم mms گوشی k750 رو فعال کنم ؟؟؟؟؟
تا حالا تمام مطالب این سایت رو مطالعه کردم ولی کسی تنظیمات کامل mms گوشی k750 را توضیح نداده
لطفا اگر کسی میدونه یک بار تنظیمات رو بنویسه.:42: :42:
بهتر بود يه سرچ توي پستاي قبلي ميزدي
شماره 2225 رو بگير بعد بزن
Sonyericsson K750i
از طريق شماره گيري 130 و 140 هم ميتوني در قسمت خدمات ايرانسل
حالا هي بگيد 20و30 بر ضد ايرانسل ميگه ولي ديشب به طور كامل تعرفه هاي جديد ايرانسل رو كه ارزون شدن توضيح داد
با تعرفه های تشویقی ویژه تابستان شانس خود را امتحان کنید برای برنده شدن یکی از اتومبیل های Bmw ایرانسل سفر به جام ملتهای آسیا و یک میلیارد ريال جایزه نقدی با طرح های تعرفه تشویقی جدید ایرانسل!
جوايزشو كجا نوشته؟
توي صفحه جوايز([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه فعلا چيزي ننوشته
کسانی که پیامگیر صوتی رو فعال کردن باهاش مشکلی ندارن؟؟؟
وقتی که گوشی رو خاموش میکنم و یا در دسترس نیستم اشغال میزنه و به پیامگیر هدایت نمیشه...
از دوستان... کسی این مشکل رو نداره؟؟
go-d-evil
02-06-2007, 12:02
با درود.
دوستان گرامي به سبب بلند بودن اين جستار (تاپيك) ؛ بنده پرسشم را در اين واپسين برگ مي آورم ؛ اگر باز پرسي شده است پوزش مي خواهم :
مي خواستم بدانم آيا براي سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل راهي هست كه ببينيم تا اينك چند بار و به چه اندازه شارژ شده است؟
با سپاس و پوزش دوباره از دوستان
جوايزشو كجا نوشته؟
توي صفحه جوايز([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كه فعلا چيزي ننوشته
لینک رو مجدد چک کن...
چه میکنه این ایرانسل!!!
Maziar_69
02-06-2007, 12:37
وقتی یه نفر سیم کارت میخره حداقل 3 روز طول میکشه تا تو شبکه فعال بشه. ایشون هم سیم کارتشون رو 29 اردیبهشت خریدن و باید تا 31 اردیبهشت فعال میشده که 100% نشده و احتمالا بعد از 31 اردیبهشت فعال شده که واسه ی همین هم 1000 دقیقه شاملش نشده...
شما هم اگه خیلی اصرار داری به مدیر بگو اسمشو عوض کنه. ما مشکلی نداریم
سفر به جام ملتهاي آسیا!یک هفته فرصت برای جام ملتهاي آسیا ...تمامی مشترکینی که در فاصله 19 تا 26 خرداد سیم کارت ایرانسل خریداری و یا یکی از طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال کرده و یا در تعرفه های تشویقی انتقال انجام دهند، در قرعه کشی جام آسیا شرکت داده می شوند.
سپس 20 نفر از مشترکین به قید قرعه انتخاب شده و به هر نفر یک بلیط رفت و برگشت به مالزی، اقامت در هتل سه ستاره و 3 بلیط برای سه مسابقه از گروه C مرحله مقدماتی به همراه 5 هزار دلار به عنوان جایزه تعلق می گیرد.
یک میلیارد ريال جایزه نقدی!شما هم می خواهید میلیونر بشوید؟
ایرانسل تمامی مشترکینی را که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، بطور خودکار در قرعه کشی جایزه یک میلیارد ريال شرکت می دهد.
سه دستگاه BMW! طلایی، آبی و قرمز ایرانسل ... تمامی مشترکینی که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور یکی از طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال نموده و یا به یک طرح تعرفه تشویقی دیگر انتقال یابد، در قرعه کشی اتومبیل های بی.ام.و. (BMW) و جایزه یک میلیارد ريال شرکت داده می شود.
جوایز اتومبیل های بی.ام.و. (BMW) عبارتند از:
یک دستگاه اتومبیل BMW 320 برای طرح قرمز؛یک دستگاه اتومبیل BMW X3 برای طرح آبی؛ و یک دستگاه اتومبیل BMW 530i برای طرح طلایی!
شرایط و ضوابط
جام آسیا
1. تنها مشترکینی که در فاصله 19 تا 26 خرداد، سیم کارت ایرانسل خریداری، و یا یکی از تعرفه های تشویقی را انتخاب کرده و یا طرح تعرفه تشویقی خود را تغییر داده باشند، در قرعه کشی جام آسیا شرکت داده می شوند.
2. مشترکین در این فاصله زمانی، با خریداری هر سیم کارت و یا انجام هر انتقال در تعرفه های تشویقی، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی افزایش می دهند.
3. مسئولیت اخذ ویزا بر عهده شخص مشترک خواهد بود.
4. ایرانسل به برنده اطلاع می دهد که طی یک هفته از زمان اطلاع جهت اخذ ویزا اقدام نماید. در صورت عدم موفقیت شخص برای اخذ ویزا، وی دیگر واجد شرایط شناخته نشده و این جایزه به نفر بعدی انتقال داده می شود.
5. تبدیل جوایز به وجه نقد امکان پذیر نمی باشد.
6. هر جایزه به یک نفر تعلق گرفته و ارائه تنها بخشی از آن و یا تقسیم بین چند نفر امکان پذیر نمی باشد.
7. جهت استفاده از این جایزه، رعایت تمامی قوانین خروج از کشور الزامی است. بطور مثال، دارا بودن کارت پایان خدمت (برای آقایان)، گذرنامه و غیره.
جایزه یک میلیارد ريال و سه دستگاه بی.ام.و. (BMW)
1. تمامی مشترکینی که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور، حداقل یکی از تعرفه های تشویقی را برای خود فعال کرده و یا بین تعرفه های تشویقی انتقال انجام داده باشند، در قرعه کشی اتومبیل بی.ام.و. (BMW) و جایزه نقدی یک میلیارد ريال شرکت داده می شوند. 2. هر یک از مشترکین که در فاصله 19 خرداد تا 16 شهریور سیم کارت ایرانسل خریداری نمایند، بطور خودکار در قرعه کشی جایزه یک میلیارد ريال شرکت داده می شوند.
3. برنده قرعه کشی طرح طلایی، یک اتومبیل BMW 530i، برنده قرعه کشی طرح آبی یک اتومبیل BMW X3 و برنده قرعه کشی طرح قرمز یک اتومبیل BMW 320 هدیه می گیرد.
4. مشترکین در این فاصله زمانی، با خریداری هر سیم کارت و یا انجام هر انتقال در تعرفه های تشویقی، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی افزایش می دهند. بنابراین، مشترکین با انتقال به هر یک از طرح های تعرفه تشویقی، شانس برنده شدن اتومبیل مربوط به طرح انتخابی را نیز خواهند داشت. به این ترتیب، مشترکی که در طول دوره این طرح، هر سه طرح طلایی، آبی و قرمز را انتخاب نموده باشد، در قرعه کشی هر سه اتومبیل شرکت داده می شود.
5. از تاریخ 19 خرداد تا 16 شهریور، مشترکین می توانند از طریق تماس با شماره 130 (مشترکین سیم کارت دائمی) و یا 140 (مشترکین سیم کارت اعتباری) از خط ایرانسل خود و سپس دنبال کردن دستورالعمل ها، طرح های تعرفه تشویقی را برای خود فعال کنند. همچنین مشترکین می توانند با وارد نمودن کد های مذکور در بخش تغییر طرح تعرفه، تعرفه تشویقی مورد نظرشان را انتخاب کنند.
6. انجام قرعه کشی طی مراسم ویژه ای در حضور مقامات مربوطه صورت خواهد گرفت. مراسم قرعه کشی سی ام شهریور ماه (30/6/86) برگزار خواهد شد.
saeed.rg
02-06-2007, 12:59
براي هر دو هستش
130 و 140
ممنون ولي تو سايت چيزي در مورد اعتباري ها نگفته در ضمن 140 هم كه مرخصه يا اشغاله يا صداش اينقدر قطع و وصل ميشه كه آدم نميفهمه چي ميگه
ممنون ولي تو سايت چيزي در مورد اعتباري ها نگفته در ضمن 140 هم كه مرخصه يا اشغاله يا صداش اينقدر قطع و وصل ميشه كه آدم نميفهمه چي ميگه
آره خیلی قطع و وصل میشه که در نهایت هیچی نمی فهمه آدم !:41:
آقا کسی در باره این صورتحساب ما نظری نداره ؟ من چه خاکی بر سرم کنم ؟ این فقط مال ادیبهشتشه!
میدونی چارش چیه ؟
زنگ بزنی به خدمات مشترکین، اول بگی شماره اعلام شکایات رو بهت بدن، خیلی جدی و عصبانی !
بعد خب میپرسن برا چی و چرا؟
شروع کنی اونارو مقصر جلوه دادن و یه کم صداتو بالا بردن که طرف جا بخوره !
خلاصه بعد یه نیم ساعت سر و کله زدن و دو سه بار تماس،
شماره تلفن و شناسنامه و اینارو میگیرن و میگن مشکلت حل شد ! :31:
مثل خود من که سر قضیه پولی شدن GPRS حدود 70-80 تومن دانلود کرده بودم و مونده بودم که چیکار کنم؟
خلاصه حل شد، شانس آوردم که اپراتوره یه کم انعطاف پذیری داشت ، وگرنه نمیشد ! :31:
اما تو این مملکت از من میشنوین، باید زوری حقتون رو بگیرین، غیر زور نمیشه !
چون کسی حرف حساب حالیش نمیشه !
از من میشنوی کوتاه نیا، حقت رو بگیر !
از هیچ چی و هیچ کس هم نترس، چون حق با توه، هیچ کاری نمیتونن بکنن، فقط الکی میگن نمیشه و میخواستی حواست جمع باشه و از این جور حرفها !
موفق باشی دوست عزیز
ما رو بی خبر نذار !
H A M A S
02-06-2007, 15:19
مردم اينست خدمات تلفن همراه!!!
davood6385
02-06-2007, 15:20
اس ام اس هاي ايرانسل هاي اعتباري تا كي مجانيه كسي خبر نداره ؟ من 1 ماه كه خريدم و نزديك 900 تا sms فرستادم هيچي كم نكرده دوستم شارژ 4700 تومن اوليه ش رو تموم كرد يه كارت شارژ ديگه خريده هنوزم sms ش مجانيه
يكي ميگفت تا تير مجانيه آره؟
با درود.
دوستان گرامي به سبب بلند بودن اين جستار (تاپيك) ؛ بنده پرسشم را در اين واپسين برگ مي آورم ؛ اگر باز پرسي شده است پوزش مي خواهم :
مي خواستم بدانم آيا براي سيم كارت هاي اعتباري ايرانسل راهي هست كه ببينيم تا اينك چند بار و به چه اندازه شارژ شده است؟
بعيد ميدونم راهي وجود داشته باشه
مگه اين كه از اپراتورهاي ايرانسل بپرسي
احتمالا روي سرور اونا ثبت ميشه
فكر كنم CD-RW در اين مورد بيشتر بدونه
حالا واسه چيه ته؟
کسانی که پیامگیر صوتی رو فعال کردن باهاش مشکلی ندارن؟؟؟
وقتی که گوشی رو خاموش میکنم و یا در دسترس نیستم اشغال میزنه و به پیامگیر هدایت نمیشه...
از دوستان... کسی این مشکل رو نداره؟؟
براي ما كه اصلا فعال نميشه
پيام تاييدش مياد كه تا 24 ساعت ديگه فعال ميشه
ولي شماره هاي 100 تا 105 رو وقتي ميگيرم يه بوق ميزنه و قطع ميشه
ديگه حسابي اعصابمو خورد كرده
مردم اينست خدمات تلفن همراه!!!
شكل كارايي رو كه ايرانسل ميكنه قشنگه چون بيشتر به دنبال حاشيه است تا اصل موضوع
مثلا تو شهر ما (كرمانشاه) از تاريخ 21 بهمن 85 GPRS و MMS وصل شده
ولي از اون موقع تا حالا هزار بار قطع شده
و همچنين از پريروز تا حالا GPRS درسته ولي MMS نميفرسته
مياد سيستم Who Called و Voice Mail راه انداز ميكنه ولي درست كار نميكنه
الان دو هفتس كه براي اس ام اس Delivery نميده
بايد 5 دفه يه شماره رو بگيري تا وصل بشه
4 ماهه كه ايرانسل توي كرمانشاه فعاله و الان پوشش شبكش 100 درصده و 5 تا شهرستانم پوشش داده
ولي با تمام اين اوصاف وقتي من الان ميخوام سرويس Vioce Mial رو فعال كنم انجام نميشه
و شماره هاي 100 تا 105 رو كه ميگيرم يه بوق مسخره ميزنه و قطع ميشه
مثلا توي اصفهان كه هنوز تحت پوشش در نيومده حداقل نصفه و نيمه فعاله ولي اينجا هيچي
فقط براي ما از 19 تا 25 ارديبهشت تا حدودي فعال بود يعني ميشد پيغام منشي بذاري و رمز تعيين كني و ... ولي الان اين كارا رو هم نميشه كرد
اول بياد ايناشو درست كنه بعد طرح تشويقي و جايزه بذاره
meshkiposh2200
02-06-2007, 16:52
اقا کسی سایت mtn رفته .ایرانسل طرح سایتش از mtn گرفته
بکلیکید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Maziar_69
02-06-2007, 20:43
علي نعمتي در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت افزود: شهرهاي رشت، انزلي، لنگرود، رودسر، آستانه، فومن، تالش، املش، رودبار، لوشان و منجيل از ديروز به شبكه ايرانسل پيوستند و تا پايان خرداد جاري، شهرهاي لاهيجان، آستارا، صومعه سرا و سياهكل نيز به اين شبكه خواهند پيوست.
نعمتي از اختلال در خطوط تلفن همراه مشتركان گيلاني در روزهاي آتي خبر داد و گفت: به منظور جايگزيني و توسعه سيستم هاي ارتباطات سيار موجود به سيستمهاي جديد روزانه در گيلان، تا پايان خرداد در بسياري از نقاط استان اختلالاتي بهوجود ميآيد كه به محض تبديل شدن سايتهاي قبلي به سيستمهاي جديد، اختلالات برطرف ميشود.
من امروز به صورت امتحاني چند بار باgprs به اينترنت وصل شدم ولي هر دفه كه وصل ميشم نرخ تعرفش فرق ميكنه
كه يه موردش رو مينويسم:
يه بار سايت گوگل رو باز كردم و تا صفحه لود شد سريع مرورگر گوشي رو بستم
رفتم به قسمت تنظيمات ديتاي گوشيم
كه زده بود استفاده در آخرين اتصال
3258 بايت ارسال
6628 بايت دريافت
كه مجموعش ميشه 9886 بايت
و اين عدد رو بر 1024 تقسيم كردم و شد 65/9 كيلوبايت
و قبل از اتصال اعتبارم 121227ريال بود و بعد از پايان اتصال اعتبارم شد 121161 ريال
كه اگه اين دو عدد رو از هم كم كنيم ميشه 66 ريال
خب اگه الان 66 رو بر 65/9 تقسيم كنيم عدد حاصل نرخ هر يك كيلوبايت است
و در كمال تعجب عدد 83/6 به جاي 15 ريال حاصل ميشود
من كلا اين كار رو با دوتا گوشي K510 و K750 و به تعداد زياد انجام دادم
كه هر دفعه يه نرخ به دست مياد
و بازه اون از 4 ريال تا 14 ريال هستش و در كل گرونتر نيستش
حالا نميدونم مشكل از كجاس؟
يا مشكل از محاسبات منه(عددها كاملا دقيق است منظورم روش محاسبه است) يا مشكل از گوشيها است يا مشكل از نرم افزار ايرانسل است
لطفا نگيد كه نرم افزار ايرانسل دقيق است و هيچگاه اشتباه نميكنه
چون من با دليل و محاسبه حرفم رو اثبات كردم و هر كس هم كه نظر مخالف داره خودش وصل بشه و محاسباتش رو بنويسه
متشكرم
Maziar_69
02-06-2007, 20:45
الان ایرانسل اس ام اس زد و درباره ی جوایز گفت. بقیه گرفتن؟
دیروز هم یه اس ام اس زد و تعرفه های جدید رو گفت..... WoW
Maziar_69
02-06-2007, 20:46
فلش اول سایت ایرانسل رو ببینین. جالبه......
H A M A S
02-06-2007, 21:24
فلش اول سایت ایرانسل رو ببینین. جالبه......
کولاک پشت کولاک
هر دم از اين باغ بري ميرسد
بلافاصله بعد از اون sms که میگه 24 ساعت آینده فعال میشه باید یک sms فعال شدن بیاد وگرنه هنوز فعال نشده.
امشب با موبایلم یه زنگ به خودم زدم رفت رو پیغامگیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی در سایر مواقع نمیره رو پیغامگیر!!!
فعلا" حسابی مخلوط میزنه...
مثل همیشه باید منتظر بود.
Ebrahim202003
02-06-2007, 21:45
بچه ها 19 خرداد يادتون نره .:20: بتركونه . من شرايط همه طرحهاي تشويقي رو خوندم به نظر من طرح قرمز از
همشون بهتره ( هم برا دائمي هم برا اعتباري ) 2500 تومان مي ديد (تو يه ماه) به جاش mms مجانيه ، sms از
ايرانسل به ايرانسل مجانيه :46: sms به تي سي آي و تاليا 8 تومان (نصف قيمت) ، سرويس gprs كيلوبايتي
1 تومان :46: اينايي كه گفتم طرح قرمز براي اعتباري ودائمي هست كه عين هم هستند ، تعرفه هاي مكالمات
هم بسته به اعتباري ودائمي فرق مي كنه ايرانسل به ايرانسل كه تقريبا نصف شده ، ايرانسل به تي سي آي
و ساير خطوط هم 25 درصد كاهش يافته :46: از 12 شب تا 6 صبح هم ايرانسل به ايرانسل مجانيه و به ساير
خطوط هم بسيار بسيار ارزونه . كاملشو بخواين لينك زير رو ببينيد :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا من میگه : " در حال حاضر تمام مسیرها به مقصد مورد نظر اشغال است، لطفاً بعداً تماس بگیرید!"
من Voice Mailboxam اوائل فروردین تو طرح آزمایشی فعال شد، اما کار نمیکنه ! :41:
دیگه شما چه انتظاری دارین ؟
ShahabSAMSUNG
02-06-2007, 22:47
به نظر من هم ابراهیم جان درست میگن.
بهترین طرحش همون طرح قرمز هست.
چون بیشترین کار ما با Sms و Mms هست که توی همه طرح ها رایگانه :31:
به نظر من هم ابراهیم جان درست میگن.
بهترین طرحش همون طرح قرمز هست.
چون بیشترین کار ما با Sms و Mms هست که توی همه طرح ها رایگانه :31:
منم کاملاً موافقم !
من اعتباری دارم، و همین طرح "قرمز" رو انتخاب میکنم !
(( راستی آقا شهاب ما هم تو بازی تون راه میدین ؟!؟ :46: ))
ShahabSAMSUNG
02-06-2007, 23:15
با اجازه بزرگترا ... بله :31:
توی همون تاپیک توضیح دادم خدمتتون.
آقا چرا این sms ها که میگیت هیچ کدوم به من نمی رسه ! نه اون قطعی GPRS اومد نه این که میگین تعرفه جدید و جوایز و گفته !:41:
بچه ها من دوتا سوال داشتم :
از TCI که به ایرانسله من SMS میاد هر SMS 3 تا 4 بار با فاصله 30-40 دقیقه میاد ! یعنی من یه SMS از شبکه TCI را 3-4 بار می گیرم ! میخوام ببینم این دریافت چند باره برای اون شخص TCI دار هزینه 3-4 تا sms داره یا همون یه بار براش حساب میشه ( خودش اصلا خبر نداره که sms هاش 3بار میان یعنی برای اون کاملا عادیه اما من 4 بار میگیرم که البته منت مثال رو یه نفر می زنم اما از هر tci همین وضعه!)
2-یه سوال دیگم این که هزینه ارسال sms از tci به ایرانسلا می دونید چنده ؟!
مرسی که جواب می دید:46: .
آقا چرا این sms ها که میگیت هیچ کدوم به من نمی رسه ! نه اون قطعی GPRS اومد نه این که میگین تعرفه جدید و جوایز و گفته !:41:
به من هم نمیرسه !
خب آخه به توالی میفرستن دوست عزیز
به همه یک جا نمیرسه !
تا یکی دو روز دیگه به همه میرسه. (( واستید تو صف، به نوبت ! :31: ))
Ebrahim202003
02-06-2007, 23:46
از TCI که به ایرانسله من SMS میاد هر SMS 3 تا 4 بار با فاصله 30-40 دقیقه میاد ! یعنی من یه SMS از شبکه TCI را 3-4 بار می گیرم ! میخوام ببینم این دریافت چند باره برای اون شخص TCI دار هزینه 3-4 تا sms داره یا همون یه بار براش حساب میشه ( خودش اصلا خبر نداره که sms هاش 3بار میان یعنی برای اون کاملا عادیه اما من 4 بار میگیرم که البته منت مثال رو یه نفر می زنم اما از هر tci همین وضعه!)
سئوال اولت كه خيلي عجيبه تا حالا جايي نديدم ، شايد مشكل طرف مقابلت باشه يا ماله گوشيش باشه
سئوال دومت هم اگه دليوري خاموش باشه 16 تومان برا طرف مياد ( به ازاي يك اس ام اس ) و اگر
دليوري روشن باشه 32 تومان :41: البته به ساير خطوط ( tci و تاليا ) هم همينطوره يعني فكر نكني فقط به ايرانسل اينجوريه
در صورتيكه دليوري ايرانسل از كليه خطوط مجانيه :46:
سئوال اولت كه خيلي عجيبه تا حالا جايي نديدم ، شايد مشكل طرف مقابلت باشه يا ماله گوشيش باشه
سئوال دومت هم اگه دليوري خاموش باشه 16 تومان برا طرف مياد ( به ازاي يك اس ام اس ) و اگر
دليوري روشن باشه 32 تومان :41: البته به ساير خطوط ( tci و تاليا ) هم همينطوره يعني فكر نكني فقط به ايرانسل اينجوريه
در صورتيكه دليوري ايرانسل از كليه خطوط مجانيه :46:
در مورد سوال اولم گفتم که از همه tci ها این طور sms میگیرم فقط یه نفر نیست که.
بعدم ببینم مگه دلیوری هزینه داره :18: ؟؟؟؟؟؟؟؟ پس تو 100 تا تاپیک که به اثبات رسید هزینه نداره دلیوری !!!! یکی تکلیف ما را روشن کنه ! بعدم من از این جهت قیمت sms به ایرانسلا پرسیدم که می خوام ببینم حالا که تعرفه تماس به ایرانسل بالاتر از معموله sms قیمتش چقدره.
بازم ممنون از جوابت.
حالا که بحث هزینه SMS شد، یادم اومد که این نکته رو بگم که ایرانسل هزینه SMS ها رو بصورت Page (صفحه ای) حساب میکنه ! مثلاً اگه شما به خط Tci یک sms بزنی که 10 صفحه باشه، به ازاء هر صفحه باید 16 تومن پرداخت کنی که میشه 160 تومن ! ( به خطوط ایرانسل رو امتحان نکردم، اگه کسی میدونه بگه لطفاً)
اینطور استنباط نشه که هر اس ام اس 16 تومن هست، فقط یک صفحه 16 تومن !
خلاصه اینکه دوستان حواسشون جمع باشه، سر همین قضیه با 6 تا اس ام اس، 1000 تومن از اعتبار من کسر شد که نشستم حساب کردم دیدم دقیقاً همین طور محاسبه میشه !
شاد و پیروز باشید . . .
Ebrahim202003
03-06-2007, 00:07
بعدم ببینم مگه دلیوری هزینه داره :18: ؟؟؟؟؟؟؟؟ پس تو 100 تا تاپیک که به اثبات رسید هزینه نداره دلیوری !!!! یکی تکلیف ما را روشن کنه ! بعدم من از این جهت قیمت sms به ایرانسلا پرسیدم که می خوام ببینم حالا که تعرفه تماس به ایرانسل بالاتر از معموله sms قیمتش چقدره.
بازم ممنون از جوابت.
بابام جان چرا پستم رو دقيق نمي خوني ؟!؟!
من ميگم دليوري ايرانسل مجانيه
دليوري تي س آي هزينه داره افتاد حالا؟
:39:
احتمالاً مشکل از خط شماست دوست عزیز؛
چون من از همه خطوط Tci فقط یک بار هر sms رو دریافت میکنم.
گاهی هم این مورد از طرف من برای دوستانم پیش میاد، یعنی از خط من چند بار یک sms میره، بدون اینکه خودم بدونم !
اشکال از خطوطه و حل میشه، اما اینکه همیشگی هست مشکل شما، جای سوال داره ؟!؟
اگر با امور مشترکین تماس بگیرین خالی از لطف نیست !:39:
Ebrahim202003
03-06-2007, 00:24
بازم ممنون از جوابت.
چه جوري از پست من اينجوري برداشت كردي نميدونم ، فكر كنم فكر كردي كه چون از تي سي آي به ايرانسل
اس ام اس مي زنه دليوري تي سي آي بايد مجاني باشه . نخير . اين چه ربطي به ايرانسل داره . تي سي آي
داره پول دليوري رو ميگيره و دسته ايرانسل نيست كه محاسبش كنه افتاد . ببين بازم دقيق ميگم :
از تي سي آي به هر خطي اس ام اس بزني دليوريت هزينه داره :41:
از ايرانسل به هر خطي اس ام اس بزني دليوريت مجانيه :46:
Ebrahim202003
03-06-2007, 00:33
حالا که بحث هزینه SMS شد، یادم اومد که این نکته رو بگم که ایرانسل هزینه SMS ها رو بصورت Page (صفحه ای) حساب میکنه ! مثلاً اگه شما به خط Tci یک sms بزنی که 10 صفحه باشه، به ازاء هر صفحه باید 16 تومن پرداخت کنی که میشه 160 تومن ! ( به خطوط ایرانسل رو امتحان نکردم، اگه کسی میدونه بگه لطفاً)
اینطور استنباط نشه که هر اس ام اس 16 تومن هست، فقط یک صفحه 16 تومن !
خلاصه اینکه دوستان حواسشون جمع باشه، سر همین قضیه با 6 تا اس ام اس، 1000 تومن از اعتبار من کسر شد که نشستم حساب کردم دیدم دقیقاً همین طور محاسبه میشه !
شاد و پیروز باشید . . .
نخير عزيز من صفحه اي نيست كاركتريه .:20:
به ازاي هر 160 كاركتر يه اس ام اس حساب ميشه كه هم ماله ايرانسل اينطوره و هم ماله تي سي آي
استانداردش همين 160 هستش. با تي سي آي فقط مي توني 3 تا sms بزني (3 تا 160 يي) تازه با هزينه
دليوري ، ولي با ايرانسل هر چند تا كه خواستي مي توني sms بزني ( مثلا 10 تا 160 يي ) بدون هزينه دليوري :46:
amirlovely
03-06-2007, 00:41
چند راه براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هست لطفا راهنمايي كنيد
ShahabSAMSUNG
03-06-2007, 01:04
ابراهیم جان، دلیوری تی سی آی هزینه نداره. چرا اینقدر اصرار می کنی که داره؟
من امروز به صورت امتحاني چند بار باgprs به اينترنت وصل شدم ولي هر دفه كه وصل ميشم نرخ تعرفش فرق ميكنه
كه يه موردش رو مينويسم:
يه بار سايت گوگل رو باز كردم و تا صفحه لود شد سريع مرورگر گوشي رو بستم
رفتم به قسمت تنظيمات ديتاي گوشيم
كه زده بود استفاده در آخرين اتصال
3258 بايت ارسال
6628 بايت دريافت
كه مجموعش ميشه 9886 بايت
و اين عدد رو بر 1024 تقسيم كردم و شد 65/9 كيلوبايت
و قبل از اتصال اعتبارم 121227ريال بود و بعد از پايان اتصال اعتبارم شد 121161 ريال
كه اگه اين دو عدد رو از هم كم كنيم ميشه 66 ريال
خب اگه الان 66 رو بر 65/9 تقسيم كنيم عدد حاصل نرخ هر يك كيلوبايت است
و در كمال تعجب عدد 83/6 به جاي 15 ريال حاصل ميشود
من كلا اين كار رو با دوتا گوشي K510 و K750 و به تعداد زياد انجام دادم
كه هر دفعه يه نرخ به دست مياد
و بازه اون از 4 ريال تا 14 ريال هستش و در كل گرونتر نيستش
حالا نميدونم مشكل از كجاس؟
يا مشكل از محاسبات منه(عددها كاملا دقيق است منظورم روش محاسبه است) يا مشكل از گوشيها است يا مشكل از نرم افزار ايرانسل است
لطفا نگيد كه نرم افزار ايرانسل دقيق است و هيچگاه اشتباه نميكنه
چون من با دليل و محاسبه حرفم رو اثبات كردم و هر كس هم كه نظر مخالف داره خودش وصل بشه و محاسباتش رو بنويسه
متشكرم
اتفاقا من میگم نرم افزار محاسبه ایرانسل اشکال داره , توی همه آیتمها میتونی اشکالش رو ببینی , صبر کن قبضت بیاد اونوقت محاسبه کن ( چون بحث پول گرفتن از ملت پیش میاد , دیگه نمیتونند نرم افزار ایراددار استفاده کنند , ولی چون مابین دو تاقبض باید یه سرویسی چیزی باشه که اعداد و ارقام رو اعلام کنه زیاد مهم نیست که نرم افزار مشکل داشته باشه )
از ( حداقل ) دو تا نرم افزار با مکانیزمهای مختلف استفاده میشه
--------------------
تا حالا کسی تونسته فیلم اول سایت MTN رو ببینه , چه تصویر مزخرفی از ایران نشون داده ,
ولی در کل فیلم با معناییه , علی الخصوص از MTN که مدعی شده آفریقا و خاور میانه رو پوشش داده ( فقط توی فیلم )
saeed.rg
03-06-2007, 11:02
آقا اين voice mail برا سيمكارت هاي اعتباري چجوري فعال ميشه من كه زنگ مي زنم 140 ميگه براي دسترسي به خدمات شماره 3 رو بگيريد بعد كه مي گيرم ميگه براي اين سرويس شماره 1 رو شماره گيري كنيد وقتي ميگيرم تماس قطع ميشه! چند دفعه هم امتحان كردم.
Maziar_69
03-06-2007, 11:07
امروز تو روزنامه جام جم دو صفحه ی کامل مخصوص تبلیغات ایرانسله. به نظرم جالب بود. تو یه صفحه تعرفه ها و طرح های تشویقی رو نوشته و تو یه صفحه 4 شهر جدید !!!!!!!
وقتی یه نفر سیم کارت میخره حداقل 3 روز طول میکشه تا تو شبکه فعال بشه. ایشون هم سیم کارتشون رو 29 اردیبهشت خریدن و باید تا 31 اردیبهشت فعال میشده که 100% نشده و احتمالا بعد از 31 اردیبهشت فعال شده که واسه ی همین هم 1000 دقیقه شاملش نشده...
م
نه دوست عزیز. من زنگ زدم 130 از یه خط دیگه (چون از خط خودم نمیشد) گفت از همون روزی که اولین تماس را دریافت میکنی فعال شده. ضمنا اس ام اس هم اومد که فعال شده و مشخصات ecare رو هم فرستاد که رفتم از اونجا دقیقه ایش کردم.
میدونی چارش چیه ؟
زنگ بزنی به خدمات مشترکین، اول بگی شماره اعلام شکایات رو بهت بدن، خیلی جدی و عصبانی !
بعد خب میپرسن برا چی و چرا؟
شروع کنی اونارو مقصر جلوه دادن و یه کم صداتو بالا بردن که طرف جا بخوره !
خلاصه بعد یه نیم ساعت سر و کله زدن و دو سه بار تماس،
شماره تلفن و شناسنامه و اینارو میگیرن و میگن مشکلت حل شد ! :31:
مثل خود من که سر قضیه پولی شدن GPRS حدود 70-80 تومن دانلود کرده بودم و مونده بودم که چیکار کنم؟
خلاصه حل شد، شانس آوردم که اپراتوره یه کم انعطاف پذیری داشت ، وگرنه نمیشد ! :31:
اما تو این مملکت از من میشنوین، باید زوری حقتون رو بگیرین، غیر زور نمیشه !
چون کسی حرف حساب حالیش نمیشه !
از من میشنوی کوتاه نیا، حقت رو بگیر !
از هیچ چی و هیچ کس هم نترس، چون حق با توه، هیچ کاری نمیتونن بکنن، فقط الکی میگن نمیشه و میخواستی حواست جمع باشه و از این جور حرفها !
موفق باشی دوست عزیز
ما رو بی خبر نذار !
مرسی از راهنماییت. پریروز زنگ زدم بعد از کلی توضیح وصل کرد یکی دیگه... بعد اون میگفت از 26 فروردین تا 26 اردیبهشت بوده. گفتم بابا همه جا زدید تا 31 اردیبهشت.. بعد گفت گوشی... بعد 2-3 دقیقه با معذرت خواهی از اینکه پشت خط معطل شدم گفت که درست میگید تا 31 اردیبهشت هست. و تو قبضتون که میاد یه قسمت به نام تعدیلات هست که اونجا کم میشه... ولی من که چشمم آب نمیخوره .. احتمال زیاد بعد ماجرا دارم باهاشون.
آخه تو قبض قبل از اینکه طرحم رو دقیقه ای کنم هر تماس رو بدون توجه به مدتش 622 ریال حساب کرده... اما بعد که دقیقه ای کردم کامل همه دقایق رو حساب کرده.
فکر کردم اصلا کسی ندیده.. داشتم نا امید میشدم
در مورد اون دوست عزیز هم بگم اون تخفیفها قطعی نیست برای اکثریته ( من خودم توی اقلیت افتادم و دو دوره تخفیف برام حساب نشده ) . این قضیه به ایراد نرم افزار محاسبه برمیگرده که تا حالا چندین مرتبه دوباره نویسی شده .
این که نمیشه. اصلا منطقی نیست... اگه اینجور بود باید میگفتند قرعه کشی میکنیم شاید 1000 دقیقه رایگان بهتون دادیم....
خدا کنه فقط اردیبهشت و خرداد به خیر بگذره... بعدش میرم از این طرح های جدید استفاده میکنم... من اصلا ایرانسل رو فقط بخاطر این مکالمات رایگانش خریدم.
تایید میشه... تو دفترچه هایی که برای خطوط جدید tci میدادند نوشته بود که دلیوری مجانی هست
علیرضا خارجی
03-06-2007, 12:10
مشترك گرامي
با سلام
حق با شماست ، اما تا پيش از رفع نواقص و مشكلات موجود امكان فعال شدن اين سرويس براي همه مشتركين نمي باشد ، به همين دليل اين زمان به روز ديگري موكول شد
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{59779936-016D-44B5-8B51-5CDB3FDFBFD8}mid://00000006/!x-usc:cid:image002.jpg@01C7A5B9.DAECE700
From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]
Sent: 2007/06/02 01:02 ق.ظ
To: Customer Service
Subject: پيام گير صوتي
پيام گير صوتي
اين سرويس از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (wlmailhtml:{59779936-016D-44B5-8B51-5CDB3FDFBFD8}mid://00000006/!x-usc:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این چیزی هست که در سایت خوده شما نوشته شده اما چرا هنوز فعال نشده؟
این قرار بود 1 اردیبهشت ماه راه اندازی بشه اما بعدا تاریخش عوض شد من واقعا منتظر این سرویس هستم
نخير عزيز من صفحه اي نيست كاركتريه .:20:
به ازاي هر 160 كاركتر يه اس ام اس حساب ميشه كه هم ماله ايرانسل اينطوره و هم ماله تي سي آي
استانداردش همين 160 هستش. با تي سي آي فقط مي توني 3 تا sms بزني (3 تا 160 يي) تازه با هزينه
دليوري ، ولي با ايرانسل هر چند تا كه خواستي مي توني sms بزني ( مثلا 10 تا 160 يي ) بدون هزينه دليوري :46:
خب دوست عزيز هر صفحه شامل 160 کاراکتر هست دیگه ! شما وقتی شروع به تایپ میکنی، معمولاً در همه گوشیها تعداد صفحه و تعداد کاراکترها رو نشون میده !
من تا حالا هیچ محدودیتی در ارسال sms با Tci نداشتم، چون همیشه sms هام طومار هستن ! :31:
ولی با تالیا مشکل داشتم اوئل بیشتر از یک صفحه رو درست ارسال نمیکرد !
دلیوری هم که رایگان هست و هزینه ای نداره، چون من با یکی از دوستام تو یه قبض امتحان کرديم، اون دلیوری رو خاموش کرد و من روشن، و هر دومون با توجه به اینکه تعداد sms هامون بالا بود، مشابه هم قبضمون اومد، اگه قرار بود حساب شه، قبض من باید 2 برابر میومد و بعد ورشکست میشدم که ! :13:
مرسی از راهنماییت. پریروز زنگ زدم بعد از کلی توضیح وصل کرد یکی دیگه... بعد اون میگفت از 26 فروردین تا 26 اردیبهشت بوده. گفتم بابا همه جا زدید تا 31 اردیبهشت.. بعد گفت گوشی... بعد 2-3 دقیقه با معذرت خواهی از اینکه پشت خط معطل شدم گفت که درست میگید تا 31 اردیبهشت هست. و تو قبضتون که میاد یه قسمت به نام تعدیلات هست که اونجا کم میشه... ولی من که چشمم آب نمیخوره .. احتمال زیاد بعد ماجرا دارم باهاشون.
آخه تو قبض قبل از اینکه طرحم رو دقیقه ای کنم هر تماس رو بدون توجه به مدتش 622 ریال حساب کرده... اما بعد که دقیقه ای کردم کامل همه دقایق رو حساب کرده.
خواهش میکنم
پیگیری کن، جدی بگیری به نتیجه میرسی حتماً
اپراتورها همه کار میتونن انجام بدن، فقط یه کم باید جدی باشین و مصر بر اینکه شما درست میگین !
اون موقع که Voice Mail هیچ کس فعال نبود، برا منو فعال کردن که وقتی دوباره تماس گرفتم، اون یکی اپراتوره گفت کی برا شما فعال کرده؟ ما خودمون هنوز Voice Mail نداریم ! :18:
اما خب سیستمشون اشکال داره و کار نمیکنه درست متاسفانه ! :41:
davood6385
03-06-2007, 12:43
اس ام اس هاي ايرانسل هاي اعتباري تا كي مجانيه كسي خبر نداره ؟ من 1 ماه كه خريدم و نزديك 900 تا sms فرستادم هيچي كم نكرده دوستم شارژ 4700 تومن اوليه ش رو تموم كرد يه كارت شارژ ديگه خريده هنوزم sms ش مجانيه
يكي ميگفت تا تير مجانيه آره؟
آقا يكي جواب منو بدههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه
بلافاصله بعد از اون sms که میگه 24 ساعت آینده فعال میشه باید یک sms فعال شدن بیاد وگرنه هنوز فعال نشده.
امشب با موبایلم یه زنگ به خودم زدم رفت رو پیغامگیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی در سایر مواقع نمیره رو پیغامگیر!!!
فعلا" حسابی مخلوط میزنه...
مثل همیشه باید منتظر بود.
دقيقا همون SMS هم برام مياد ولي بازم فعال نميشه
آقا عليرضا هم كه ايميل زده به ايرانسل و اونام گفتن كه به زمان ديگري موكول شده
يعني 1 خرداد و 11 خرداد و 12 خرداد و 19 خرداد يعني كشك
حالا به حرف خودم يقين كردم كه ايرانسل اصل رو فراموش كرده و فقط به حاشيه مي پردازه
مگه فعلا ما رو با طرح تشويقي و جايزه و... تا يه مدتي سرگرم كنه
برا من میگه : " در حال حاضر تمام مسیرها به مقصد مورد نظر اشغال است، لطفاً بعداً تماس بگیرید!"
من Voice Mailboxam اوائل فروردین تو طرح آزمایشی فعال شد، اما کار نمیکنه ! :41:
دیگه شما چه انتظاری دارین ؟
توي طرح آزمايشي براي من هم تا يه حدي كار ميكرد ولي الان هيچي
اگه هر كي وقتي كه شماره 100 رو گرفت صداي ضبط شده اپراتوره براش پخش شد ميتونه سيستم رو فعال كنه در غير اين صورت اگه براش يه بوق زد و قطع شد يعني سرويس براش راه اندازي نميشه و ديگه زور بي خود نزنه
اون قبليه براي من اومد ولي اين آخريه هنوز براي من هم نيومده
ايرانسله ديگه كاريش نميشه كرد
بايد باهاش بسازيم
آره اين اتفاق هم براي من بعضي وقتا ميافته و تا 5 بار هم فرستاده ميشه
اين حالت بيشتر زماني اتفاق ميافته كه يه SMS فرستاده ميشه و همون لحظه فرستاده نميشه و تا 24 تا 48 ساعت توي شبكه گير ميكنه و بعد از اون وقتي كه ارسال ميشه 4 تا 5 بار ارسال ميشه
فكر ميكنم ميخوات جبران مافات بكنه
بابام جان چرا پستم رو دقيق نمي خوني ؟!؟!
من ميگم دليوري ايرانسل مجانيه
دليوري تي س آي هزينه داره افتاد حالا؟
پدرم منم بحثم سر دلیوری tci هست چون تا الان یه قرون برا من هزینه نداشته این بحثم تو 100 تا تاپیک شد و همه فهمیدن دلیوری tci هزینه نداره ! اصلا من سوالم چیز دیگس بحثا به کجاها کشوندی ! افتاد حالا ؟!
اتفاقا من میگم نرم افزار محاسبه ایرانسل اشکال داره , توی همه آیتمها میتونی اشکالش رو ببینی , صبر کن قبضت بیاد اونوقت محاسبه کن ( چون بحث پول گرفتن از ملت پیش میاد , دیگه نمیتونند نرم افزار ایراددار استفاده کنند , ولی چون مابین دو تاقبض باید یه سرویسی چیزی باشه که اعداد و ارقام رو اعلام کنه زیاد مهم نیست که نرم افزار مشکل داشته باشه )
از ( حداقل ) دو تا نرم افزار با مکانیزمهای مختلف استفاده میشه
--------------------
تا حالا کسی تونسته فیلم اول سایت Mtn رو ببینه , چه تصویر مزخرفی از ایران نشون داده ,
ولی در کل فیلم با معناییه , علی الخصوص از Mtn که مدعی شده آفریقا و خاور میانه رو پوشش داده ( فقط توی فیلم )
پس من درست گفتم و مشكل از نرم افزاره
وقتي كه شما اين رو بگي ديگه روش جاي بحث نيست
مشترك گرامي
با سلام
حق با شماست ، اما تا پيش از رفع نواقص و مشكلات موجود امكان فعال شدن اين سرويس براي همه مشتركين نمي باشد ، به همين دليل اين زمان به روز ديگري موكول شد
با تشكر
Customer Service
MTN IRANCELL
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]{59779936-016D-44B5-8B51-5CDB3FDFBFD8}mid://00000006/!x-usc:cid:image002.jpg@01C7A5B9.DAECE700
From: Alireza [mailto:a.rezaei123@gmail.com]
Sent: 2007/06/02 01:02 ق.ظ
To: Customer Service
Subject: پيام گير صوتي
پيام گير صوتي
اين سرويس از تاريخ يازدهم خرداد ماه 86 در دسترس خواهد بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (wlmailhtml:{59779936-016D-44B5-8B51-5CDB3FDFBFD8}mid://00000006/!x-usc:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این چیزی هست که در سایت خوده شما نوشته شده اما چرا هنوز فعال نشده؟
این قرار بود 1 اردیبهشت ماه راه اندازی بشه اما بعدا تاریخش عوض شد من واقعا منتظر این سرویس هستم
ايول
ميبينم كه خوب با ايرانسل در تماسي
فكر ميكنم يه خورده از دست ايرانسل شاكي شده باشي و به خاطر همينم هست كه ديگه زياد پست نميدي
درسته؟
آره اين اتفاق هم براي من بعضي وقتا ميافته و تا 5 بار هم فرستاده ميشه
اين حالت بيشتر زماني اتفاق ميافته كه يه SMS فرستاده ميشه و همون لحظه فرستاده نميشه و تا 24 تا 48 ساعت توي شبكه گير ميكنه و بعد از اون وقتي كه ارسال ميشه 4 تا 5 بار ارسال ميشه
فكر ميكنم ميخوات جبران مافات بكنه
خوب اون وقت هزینه داره ؟ یعنی برا طرف پول 4 تا sms میفته یا همون یکی ؟ هزینه sms از tci به ایرانسلا میدونی چنده دوست من ؟
خب دوست عزيز هر صفحه شامل 160 کاراکتر هست دیگه ! شما وقتی شروع به تایپ میکنی، معمولاً در همه گوشیها تعداد صفحه و تعداد کاراکترها رو نشون میده !
من تا حالا هیچ محدودیتی در ارسال sms با Tci نداشتم، چون همیشه sms هام طومار هستن ! :31:
ولی با تالیا مشکل داشتم اوئل بیشتر از یک صفحه رو درست ارسال نمیکرد !
دلیوری هم که رایگان هست و هزینه ای نداره، چون من با یکی از دوستام تو یه قبض امتحان کرديم، اون دلیوری رو خاموش کرد و من روشن، و هر دومون با توجه به اینکه تعداد sms هامون بالا بود، مشابه هم قبضمون اومد، اگه قرار بود حساب شه، قبض من باید 2 برابر میومد و بعد ورشکست میشدم که ! :13:
حداكثر طول يك اس ام اس 160 كاراكتر با حروف انگليسي و 70 كاراكتر با حروف فارسي هستش
و همونطور كه شما گفتيد ارسال SMS براي TCI و ايرانسل نامحدود هستش و دليوري براي هر دو تاشون مجاني هستش
خوب اون وقت هزینه داره ؟ یعنی برا طرف پول 4 تا sms میفته یا همون یکی ؟ هزینه sms از tci به ایرانسلا میدونی چنده دوست من ؟
فكر ميكنم چون توي شبكه ايرانسل گير ميكنه و از طرف شبكه ايرانسل چندين بار ارسال ميشه TCI همون يه دفه رو حساب كنه چون TCI يه بار ارسال كرده و ايرانسله كه داره اون رو براي مشتركش 4 بار ارسال ميكنه ولي براي اين كه دقيقا بدونيم بايد سؤال بشه
هزينشم اون طور كه من شنيدم ميگن 16 تومن هستش
نه دوست عزیز. من زنگ زدم 130 از یه خط دیگه (چون از خط خودم نمیشد) گفت از همون روزی که اولین تماس را دریافت میکنی فعال شده. ضمنا اس ام اس هم اومد که فعال شده و مشخصات ecare رو هم فرستاد که رفتم از اونجا دقیقه ایش کردم.
این که نمیشه. اصلا منطقی نیست... اگه اینجور بود باید میگفتند قرعه کشی میکنیم شاید 1000 دقیقه رایگان بهتون دادیم....
خدا کنه فقط اردیبهشت و خرداد به خیر بگذره... بعدش میرم از این طرح های جدید استفاده میکنم... من اصلا ایرانسل رو فقط بخاطر این مکالمات رایگانش خریدم.
بحث قرعه کشی نیست , گفتم این قضیه قطعیت نداره ( برای من هم دو دوره تخفیف حساب نشده ) دیگه اگه نندازم گردن خرابی نرم افزار چی کار میشه کرد ؟
مگه من برای تخفیفهاش خریدم که بخوام این قضیه رو پیگیری کنم .
Dr.SaeiD
03-06-2007, 15:26
این سرویس Ecare قرار بود برای اعتباری ها هم باشه !!
اما من هرچی مسیج میزنم برام پسورد رو نمی فرسته !
کسی می دونه قضیه چیه ؟
کسی می دونه قضیه چیه ؟
خب خوبه که خودتم داری میگی قرار بوده ؟!؟؟
حالا کی معلوم نیست !
چون تعهداتشون معمولاً به موقع انجام نمیشه،
فعلاً Voice Mail راه بیفته، این حساب پیش کش !
ecare برای اعتباری ها هم هست. شاید ثبت نام تکمیل نشده. زنگ بزن 140 فعال میکنه. ولی کاری نداره که توش انجام بدی. نه صورتحساب و نه تغییر تعرفه واسه اعتباری...
کسی می دونه قضیه چیه ؟
عزیز من زنگ زدم پرسیدم گفتن هست اما هنوز فعال نشده برا اعتباری ها ......
TheMohammad
03-06-2007, 19:44
الان قبض اردبیهشت رو از توی اینترنت گرفتم، خبری از هزینه برای Mms و Gprs نیست !
انگار تا الان رایگان بوده !!!!
saeed.rg
03-06-2007, 19:48
دمه ايرانسل گرم سرويس voicemail منم بالاخره راه افتاد كاملآ درست كار ميكنه فكر كنم موقشه ديگه اين سيمكارت مخابراتمو بندازم دور :31: ولي امروز اصلآ نتونستم mms بفرستم همش ارور ميداد مي خواستم ببينم بقيه دوستان اين مشكلو دارن يا نه. در ضمن اعتباري دارم تهرانم هستم.
lover_pc_games
03-06-2007, 19:59
از کجا ؟ آدرس لطفا !
علیرضا خارجی
03-06-2007, 20:36
ايول
ميبينم كه خوب با ايرانسل در تماسي
فكر ميكنم يه خورده از دست ايرانسل شاكي شده باشي و به خاطر همينم هست كه ديگه زياد پست نميدي
درسته؟
نه ربطی نداره
amirlovely
03-06-2007, 20:38
ند راه براي فعال كردن سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده هست لطفا راهنمايي كنيد
TheMohammad
03-06-2007, 20:39
از کجا ؟ آدرس لطفا !
E-Care، خیابون بالایی، دست راست، در اول، طبقه همکف !!!!!!
جدی ؟! ما که اعتباری داشتیم که تا تونست کم کرد !
mehdi_vsgh
03-06-2007, 22:29
Sms رایگان میشود !
پیشنهاد یک شرکت خصوصی که هماکنون در دستور کار شرکت مخابرات ایران قرار دارد شرایطی را فراهم میکند که پیامهای کوتاه (SMS) به صورت رایگان ارسال شود. در این طرح پیشنهادی که از سوی شرکت «رهیاب پیامرسان» ارائه شده مشترکان قادر خواهند بود در صورت تمایل از این سرویس استفاده کنند، البته به نحوی که در ذیل هر پیام ارسالی یک پیام تبلیغاتی نیز در حاشیه و زیر پیام ارسال شود. در واقع مشترکان، پیام خود را با متن یک تبلیغ تجاری یا بازرگانی تزئین خواهند کرد.
Smsرایگان میشود !
علیرضا احمدیان، عضو هیاتمدیره شرکت رهیاب در اینباره میگوید: مشترکان داوطلب تنها با ارسال یک پیام به شماره 100035 میتوانند اعلام آمادگی کرده و از این سرویس استفاده کنند.شرکت رهیاب مجری سیستمهای ارزش افزوده موبایل (MMS-SMS) در صورت موافقت و مساعدت شرکت مخابرات ایران میتواند ظرف مدت 45 روز این سرویس را عرضه کند.به گفته احمدیان مشترکان شرکت تالیا و ایرانسل نیز میتوانند در صورت تمایل اپراتورها، از این طرح استفاده کنند.
همچنین با ارسال یک پیام از طریق شماره 100035 علاوه بر ارائه سرویس رایگان، خدمات ارزش افزوده دیگری نیز به مشترکان عرضه میشود. این خدمات شامل استفاده از دیکشنری، اوقات شرعی، حدیث روز، وضعیت آب و هوا (شهرهای خاص) و وسایل تفریحی میشود.
همچنین شرکت رهیاب پیشبینی میکند که استقبال از این سرویس بسیار افزایش یابد به همین دلیل طی یک فازبندی، کدهای موبایل دستهبندی و طی دوره زمانی وارد این طرح خواهند شد.البته گفتنی است با اجرایی شدن این طرح هیچ ضرر مالی به شرکت مخابرات وارد نخواهد شد.
احمدیان میگوید: هزینههای ارسال و دریافت پیام کوتاه مشترکان توسط اسپانسرها به حساب مخابرات واریز خواهد شد که از این طریق، تبلیغات باعث به وجود آمدن یک گردش اقتصادی میشود. عضو هیأتمدیره شرکت رهیاب میگوید: "در صنعت تبلیغات همه منفعت خواهند کرد. هم به نفع تبلیغکننده است و هم صدها کالای مختلف ارائه و معرفی میشود. بدینترتیب این امر رقابت را تقویت میکند. بر این اساس حذف تبلیغات کار اشتباهی است. تنها آنچه باید حذف شود مزاحمتهای ناشی از تبلیغات است نه خود صنعت تبلیغات که همیشه به عنوان صورت مساله مطرح میشود.به همین دلیل استفاده از تبلیغات با این روش هم میتواند مشترکان را از خود راضی نگه دارد و هم عملاً تبلیغات حذف نشده و به کار خود ادامه میدهد. "وی میافزاید: "هر تبلیغات تجاری یا بازرگانی که در حاشیه پیام ارسال شده مشترکان دیده میشود در واقع تامینکننده هزینه پیام ارسالی آنهاست."
قدرت بخش خصوصی
با توجه به آمار ارائه شده از سوی شرکت مخابرات ایران روزانه 30 میلیون پیام کوتاه ارسال میشود که درآمدی نزدیک به 400 میلیون و 25 هزار تومان را (روزانه) رقم میزند، اما براساس طرح پیشنهادی از سوی شرکت رهیاب و اجرایی شدن آن در سطح کشور، آیا بخش خصوصی یا همان اسپانسرها قدرت گردش مالی بیش از 400 میلیون تومان را خواهند داشت؟
احمدیان در اینباره میگوید:" یقیناً در ابتدای راه محقق نخواهد شد اما میتوان راهحلی برای آن پیدا کرد. مثلا هر سری از کدها را مرحله به مرحله وارد این طرح کنیم تا بخش خصوصی بتواند گام به گام هزینهها را تامین کند
Ebrahim202003
03-06-2007, 22:53
من چون خودم تا 4 ماه پيش تي سي آي داشتم يه بار با قبضم چك كردم و يك بار دليوري رو خاموشش كردم
دقيقا هزينه اس ام اس من نصف شد . الان شايد تازگيا مجانيش كرده اونم برا رقابت با ايرانسل
درست مي گم تا چند ماهه پيش پولي بود .
الان چه جوري مي شه دقيق فهميد كه مجانيه ؟؟؟ (مطمئن شد)
Maziar_69
03-06-2007, 23:18
اون قبليه براي من اومد ولي اين آخريه هنوز براي من هم نيومده
ايرانسله ديگه كاريش نميشه كرد
بايد باهاش بسازيم
حالا تازه امروز یه اس ام اس دیگه واسه ی من اومد درباره ی جایزه ها و مختص جایزه ی سفر به مالزی برای جام ملت ها بود !!!! :31:
Maziar_69
03-06-2007, 23:22
دوست من شما گفته بودی که 29 اردیبهشت سیم کارت خریدی و با این وجود تا 29 خرداد نباید صورت حسابی برات اومده باشه. حالا چطوری میگی اومده؟
علیرضا خارجی
04-06-2007, 00:12
من چون خودم تا 4 ماه پيش تي سي آي داشتم يه بار با قبضم چك كردم و يك بار دليوري رو خاموشش كردم
دقيقا هزينه اس ام اس من نصف شد . الان شايد تازگيا مجانيش كرده اونم برا رقابت با ايرانسل
درست مي گم تا چند ماهه پيش پولي بود .
الان چه جوري مي شه دقيق فهميد كه مجانيه ؟؟؟ (مطمئن شد)
ابراهیم تی سی آی ریز اس ام اس رو میده؟
اگه بده توی ریزش معلوم میشه اگه دقیق باشه کلک توش نباشه :46:
دوست من شما گفته بودی که 29 اردیبهشت سیم کارت خریدی و با این وجود تا 29 خرداد نباید صورت حسابی برات اومده باشه. حالا چطوری میگی اومده؟
شاید منظورش ecare بوده؟!؟
اونم ماه به ماه میاد؟!؟ ما که نداریم از این چیزا !
Maziar_69
04-06-2007, 00:29
شاید منظورش ecare بوده؟!؟
اونم ماه به ماه میاد؟!؟ ما که نداریم از این چیزا !
نه اون ماه به ماه نیست ولی توی e-care تا اونجایی که من میدونم ریز مکالمات رو نمیده.
Maziar_69
04-06-2007, 00:30
شاید شما شهر بعدی باشید!
ایرانسل در نخستین روز افتتاح شبکه در هر یک از شهرهای کشور، با برگزاری "جشنواره ایرانسل" این فرصت را فراهم می آورد تا علاقمندان بتوانند با خريد هر سيم كارت، يك سيم كارت اعتباري ایرانسل نیز هديه بگيرند!
به ازاي خريد هر سيم كارت دائمي ايرانسل در روز جشنواره، يك سيم كارت اعتباري ايرانسل (داراي 47170 ريال اعتبار مكالمه اوليه)، و به ازاي خريد هر سيم كارت اعتباري، يك سيم كارت اعتباري (بدون اعتبار مكالمه اوليه) به عنوان هديه براي مشترك ارسال مي شود.
بهاي سيم كارت دائمي ايرانسل 150 هزار تومان، و بهاي سيم كارت اعتباري 29 هزار تومان مي باشد.
توجه فرماييد كه براي دريافت سيم كارت هديه، مشترك مي بايست پس از خريد سيم كارت در روز جشنواره، حداقل يك تماس در همان روز برقرار نموده، و نيز ظرف 5 روز پس از روز جشنواره ثبت نام خود را تكميل نموده باشد.
مشترکین می بایست در همان شهر نخستین تماس را از سیم کارت خریداری شده در روز جشنواره برقرار کرده و سیم کارتشان را ثبت نمایند.
مشتركيني كه در مهلت مقرر اولين تماس را گرفته و ثبت نامشان را تكميل كرده باشند، از طريق پيام كوتاه مطلع مي شوند.
توجه فرماييد ارائه نشاني دقيق و كد پستي صحيح الزامي است؛ چرا كه سيم كارت هديه، تقريباً ظرف مدت يك هفته پس از انجام ثبت نام، به دفتر پستي محل سكونت شما ارسال خواهد شد. به هنگام مراجعه به دفتر پستي جهت تحويل سيم كارت، ارائه اصل مدرك شناسايي معتبر و يك كپي از آن به همراه قاب سيم كارت خريداري شده در روز جشنواره، الزامي است.
در صورتيكه مشترك ظرف مدت 60 روز از تاريخ ارسال سيم كارت هديه، با مراجعه به دفتر پستي مربوطه جهت تحويل سيم كارت هديه اقدام ننمايد، اين سيم كارت باطل خواهد شد.
با خريد هر عدد سيم كارت ايرانسل (دائمي و يا اعتباري) در روز جشنواره، يك عدد سيم كارت اعتباري رايگان براي مشتركين ارسال مي گردد. به عبارت ديگر، محدوديتي براي ارسال چند سيم كارت هديه براي يك مشترك وجود ندارد. توجه داشته باشيد مجموعاً تعداد محدودي سيم كارت هديه براي هر "جشنواره ايرانسل" در نظر گرفته شده است.
علیرضا خارجی
04-06-2007, 00:48
نه اون ماه به ماه نیست ولی توی e-care تا اونجایی که من میدونم ریز مکالمات رو نمیده.
چرا ریز میده 10 روز بعد از تاریخ صدور قبض ریز اماده میشه
سلام چطور میشه با ایرانسل به شماره ی 100035 اس ام اس زد
Maziar_69
04-06-2007, 01:01
چرا ریز میده 10 روز بعد از تاریخ صدور قبض ریز اماده میشه
خوب دیگه یعنی ریز مکالمات ایشون باید حداقل 10 تیر به بعد حاضر بشه. نه 5 خرداد که. به قول boy iran دوباره داره یه بوهایی میاد.... :31:
miliomid
04-06-2007, 05:25
سلام دوست عزیز
برای اینکار کافیه شماره Service Center پیام ها رو به 9891100500+ تغییر بدی و اونو فعال کنی
بعد از اینکه اس ام اس رو فرستادی دوباره به همون قبلی برگردون تا مشکلی پیش نیاد
موفق باشی
بای
mehdi_vsgh
04-06-2007, 09:01
سلام دوست عزیز
برای اینکار کافیه شماره Service Center پیام ها رو به 9891100500+ تغییر بدی و اونو فعال کنی
بعد از اینکه اس ام اس رو فرستادی دوباره به همون قبلی برگردون تا مشکلی پیش نیاد
موفق باشی
بای
من قبلا اینو تست کردم فایدهای نداره پیغام میده send failed!
mehdi_vsgh
04-06-2007, 09:11
اگه منظورت اون پستیه که من زدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید خدمتت بگم که هنوز این امکان فعال نشده نه فقط برای ایرانسل بلکه به طور کلی هنوز فعال نشده حتی TCI
این موضوع فعلا تحت بررسی هستش
علیرضا خارجی
04-06-2007, 12:54
دیشب حسابم رو چک کردم
916820
و بعد با اینترنت مبایل کار کردم که جمع کل حدود 250 کیلوبایت شد 250*1.5=375 ولی تو حسابم 75 تومان اضافه کرده البته نمیدونم چرا حتا توی قبض اردیبهشت حساب اینترنت و ام ام رو اضافه نکردن
البته من ایمیل میدم در این مورد میخوام بگم چرا حساب نمیکنند :46:
نه منظورم خدمات
sms to him
هست
اين كاريكاتور رو لطفا ببينيد
علیرضا خارجی
04-06-2007, 14:02
یه توضیح بده لطفا من که نفهمیدم یعنی چی :13:
Clickrast
04-06-2007, 18:28
یعنی مردومو تیکه پاره می کنن ولی ایرانسل ماشین میده :دی
TheMohammad
04-06-2007, 18:54
مدير مسئول كتبا اول در پايان به قراردادهاي جديد گروه كتاب اول در جهت اطلاع رساني اشاره كرد و گفت: مسئولان كتاب اول در حال بررسي مذاكراتي براي بستن قراردادي با شركت ايرانسل مبني بر ارائه تسهيلاتي جهت اطلاع رساني به مشتركان ايرانسل هستند تا مشتركان ايرانسل بتوانند به عنوان يك سرويس اضافه اطلاعات مكاني مورد نياز خود در نقطه از شهر تهران را با يك تماس تلفني به صورت مستقيم با مركز اطلاعات گروه كتاب اول به دست آورند.
به گفته وي، موافقت هاي اوليه در اين زمينه انجام شده و كتاب اول قصد دارد تا در صورت موافقت هاي نهايي، ظرفيت هاي فني و انساني خود را براي يك اطلاع رساني گسترده افزايش دهد.
H A M A S
04-06-2007, 19:59
وزير مخابرات اعلام کرد:
اگر ايرانسل خدمات ناب دارد ما در مخابرات گاو داريم!!!!
امروز من زنگ زدم به 140 در مورد اصفهان پرسیدم طرف گفت ما پیگیر هستیم این طور نیست که پشت گوش انداخته باشسم و سعی مونا داریم می کنیم که هرچه زودتر افتتاح شه و شهرداری سر نصب دکل نمیذاره ما نصب کنیم که چندین جلسه هم داشتیم با شهرداری.تا آخر شهریور کل ایران تحت پوشش میره انشا الله اصفهان هم تا اون موقع مشکلش حل شده.
من پرسیدم بهتر نیست ما مردم هم نامه بدیم و ما هم به نوعی پیگیری کنیم؟
گفت دستوری نداریم که مردم پیگیری کنند اما اگه خودتون می خواهین پیگیری کنید بکنید.
حالا برو بچ اصفهان میشه یه کاری کنیما! مثلا نامه بارونشون کنیم یا حضوری بریم شهرداری...
آقا ما امروز مثلا خواستیم یه سر بریم تو Gprs پوسما کند ! من آخرین بار هفته پیش بود رفتم و سرعتش خوب بود اما امروز واقعا بد بود.نکنه دوباره ارزون شد گندش درومده ؟!:41: شماها امتحان نکردین ببینین برا شما چه جوریه ؟ من امروز امتحان کردم و واقعا بد بود !
Clickrast
04-06-2007, 20:32
آخر شهریور ؟! عمرا تا اون موقع کل ایران تحت پوشش بره !
یه توضیح بده لطفا من که نفهمیدم یعنی چی :13:
يعني اين كه ايرانسل دارد با وعده هاي وسوسه انگيز بر سر ملت كلاه ميگذارد و با جايزه و پول آنها را ترغيب به خريدن محصولات خود ميكند تا بدين منظور به خواسته اصلي خود يعني فقط سودآوري برسد و در اين راه اگر حق ملت را هم تضعيف كند برايش هيچ اهميتي ندارد
منظورمم از جناب قلمبر رييس ايرانسل هست(آقاي قلمبر دزفولي)
و قلمها هم مردم هستند
يعني مردم با فكر جايزه ها ميان جلو و هنوز دستشون به جايزه ها نرسيده از سر و كمر و بيخ و بن قطع ميشن و همين طور ميان جلو و متوجه نميشن كه ايرانسل داره چه كلاه گشادي رو سرشون ميذاره
(يكي از همين گول خورده ها خودم)
مثلا همين اصفهان كه به قولي بچه ها توش 5000 تا سيم كارت فروخته اگه تمام 5000 تاشو اعتباري در نظر بگيريم
ميشه 150ميليون تومن كه تازه اين حداقلشه و مبلغ بيشتر از اين حرفاس
يا توي همين شهر خودمون با اين كه پوشش 100 درصده كه مشكلات فراواني داره كه بارها و بارها گفتمشون
پس من اومدم اين كاريكاتورو با كمك برادرم كشيدم تا يكمي حرصم خالي بشه
حالا كاريكاتوره چطوره؟
masoudboy
04-06-2007, 21:00
مثل اینکه شنبه مسوول ایرانسل در اصفهان آقای کوشان با شهرداری اصفهان یک جلسه داشتند و شهردار گفته یا از دکل های اسپادان یا تالیا استفاده کنید و هر 2 شرکت اسپادان و تالیا هم موافقت کردند و از هفته آینده از دکل های این 2 اپراتور ایرانسل برای نصب تجهیزات استفاده می کنند فقط در برخی از مناطق اصفهان که برای پوشش از دکل های این 2 اپراتور استفاده شده Gprs ایرانسل قطع هست و نمی تونید استفاده کنید حالا دلیل فنی اینکار را نمی دونم . البته فعلا اینطور هست تا در آینده فکر دیگری بکنند . اریانسل هم قرار شده هر جا از دکل های این 2 اپراتور استفاده کرد به آنها اجاره ماهانه بده ...
Clickrast
04-06-2007, 21:14
یعنی از هفته آینده شروع می کنن واقعا !!
nima_949
04-06-2007, 21:50
ولی خدا وکیلی یه چیزی بهتون بگم بعضیاتون میدونید بعضیا هم شاید ندونن همه اینها از اپراتور اول تا این دو تا اپراتور دیگه فقط فقط پول میگیرن یعنی تو این کشور اینطوریه همین افغانستان بغل ما 3 تا اپراتور داره فقط یه سرچ بکنید ببینید چه امکاناتی داره این افغانستان که تا همین دیروز ویرانه بود
Ebrahim202003
04-06-2007, 23:22
الان دقيقا 3 روزه كه mms در بيشتر جاها قطعه يا دچار اختلال شده . من فكر مي كنم كه دارن سيستمشو درست
مي كنن . يعني بشه باهاش فيلم و صدا هم فرستاد . اگه اين طور بشه چه عالي ميشه .
همچنين لااقل سمت خودمون (غرب تهران) سه شبه كه از ساعت 8:30 تا 11:30 اين حول و حوش
اصلا نميشه با كسي تماس گرفت و نه مي شه sms زد ، نمي دونم دارن چي كار مي كنن
آنتن دارم ولي اصلا نه مي شه تماس گرفت ونه اس ام اس زد،
بچه ها برا شما اينطور كه گفتم نيست :question: ؟؟؟
Ebrahim202003
04-06-2007, 23:30
بچه ها يه سئوال ديگه ؟ قبلا كه mms مي فرستاديم مثلا يه متني كه مي نوشتيم اگه 1 كيلو بايت مي شد
3 تومان هزينه كم مي كرد . حالا تو تعرفه جديد mms زده كه هر ام ام اس 32 تومان .اين يعني چي ؟
يعني اگه يه ام ام اس 2-3 كيلو بايت هم باشه 32 تومان كم مي كنه ؟ كسي مي دونه ؟
اگه اينطوري باشه ديگه نمي صرفه باهاش متن فرستاد .
بازم قبل از اين كه جواب بدين تعرفه ها رو خوب نگاه كنيد چون gprs رو با mms جدا كرده و گفته كه
gprs كيلوبايتي 15 ريال و هر mms مي شه 32 توان
حالا لطفا جواب بدين :20:
علیرضا خارجی
04-06-2007, 23:36
بچه ها يه سئوال ديگه ؟ قبلا كه mms مي فرستاديم مثلا يه متني كه مي نوشتيم اگه 1 كيلو بايت مي شد
3 تومان هزينه كم مي كرد . حالا تو تعرفه جديد mms زده كه هر ام ام اس 32 تومان .اين يعني چي ؟
يعني اگه يه ام ام اس 2-3 كيلو بايت هم باشه 32 تومان كم مي كنه ؟ كسي مي دونه ؟
اگه اينطوري باشه ديگه نمي صرفه باهاش متن فرستاد .
بازم قبل از اين كه جواب بدين تعرفه ها رو خوب نگاه كنيد چون gprs رو با mms جدا كرده و گفته كه
gprs كيلوبايتي 15 ريال و هر mms مي شه 32 توان
حالا لطفا جواب بدين :20:
ابراهیم قبلا هر ام ام اس 160 تومان بود. کیلوبایتی حساب نمیشد
ospeyman
04-06-2007, 23:39
الحمدالله در اهواز ايرانسل هيچ نظارتي رو فروش پكيجاش نداره . قيمت دو تا با هم كه قرار بود 25 تومن باشه اگر شماره معمولي باشه تو اهواز دوتا 60 تومن و اگه يه كوچولو رند باشه خيلي جاها 35 تا 40 تومن دونه اي . اصلا دوتا با هم ها را باز ميكنن جدا جدا ميفروشن
Ebrahim202003
04-06-2007, 23:43
ابراهیم قبلا هر ام ام اس 160 تومان بود. کیلوبایتی حساب نمیشد
چرا دقيقا براي من كيلو بايتي حساب مي شد و چون اعتباري دارم بعدش چك مي كردم مثلا يه متن 1 كيلو بايتي
كه مي فرستادم 3 تومان كم مي كرد و مثلا يه عكس 10 كيلو بايتي هم دقيقا 30 تومان كم مي كرد :46:
براي دوستاي ديگمم همينطوري حساب مي شد خودمم برا اونا رو چك كردم
علیرضا خارجی
04-06-2007, 23:50
چرا دقيقا براي من كيلو بايتي حساب مي شد و چون اعتباري دارم بعدش چك مي كردم مثلا يه متن 1 كيلو بايتي
كه مي فرستادم 3 تومان كم مي كرد و مثلا يه عكس 10 كيلو بايتي هم دقيقا 30 تومان كم مي كرد :46:
مشکل نرم افزاز هستش چون قبلا نوشته بود هر ام ام اس 160 تومان تا سقف 300 کیلوبایت
الان هم چی پی ار اس درست حساب نمیشه چون 300 کیلیوبایت رو 75 تومان حساب میکنه
اینجوری پیش بره برای امور مالی ایرانسل مشکل پیش میاد
Ebrahim202003
05-06-2007, 00:04
اميدوارم بازم مثل قبل تعرفه mms كيلوبايتي حساب بشه و متن ها رو بشه به جاي sms با mms فرستاد
بچه ها راستي اگه همينطوري بشه كه فكر كنم هم بشه چه جوري مي تونيم sms هامون رو به جاي اينكه
دوباره تو قسمت mms بنويسيم ، اونارو منتقل كنيم ؟ تا حالا بهش فكر كردين . مي دونيد چي مي گم : مثلا يه جوك براتون
مياد و طولاني هم هست يعني به اندازه 3 تا sms و اگه اونو بخواين به يه نفر ديگه sms كنيد براتون 48 تومان هزينه
مي بره ( 3 تا 16 تومان ) حالا اگه بشه اون جوكه رو تو قسمت mms منتقل كرد و با mms اونو فرستاد مي دونيد
چقدر به صرفه تره :46: فوقش جوكه تو mms بشه 2 كيلو بايت و اين يعني به تعرفه جديد فقط 3 تومان
حالا 3 تومان كجا و 48 تومان كجا :46: حالا برنامه يا ترفندي براي اين كار هست ؟؟؟
اميدوارم بازم مثل قبل تعرفه mms كيلوبايتي حساب بشه و متن ها رو بشه به جاي sms با mms فرستاد
بچه ها راستي اگه همينطوري بشه كه فكر كنم هم بشه چه جوري مي تونيم sms هامون رو به جاي اينكه
دوباره تو قسمت mms بنويسيم ، اونارو منتقل كنيم ؟ تا حالا بهش فكر كردين . مي دونيد چي مي گم : مثلا يه جوك براتون
مياد و طولاني هم هست يعني به اندازه 3 تا sms و اگه اونو بخواين به يه نفر ديگه sms كنيد براتون 48 تومان هزينه
مي بره ( 3 تا 16 تومان ) حالا اگه بشه اون جوكه رو تو قسمت mms منتقل كرد و با mms اونو فرستاد مي دونيد
چقدر به صرفه تره :46: فوقش جوكه تو mms بشه 2 كيلو بايت و اين يعني به تعرفه جديد فقط 3 تومان
حالا 3 تومان كجا و 48 تومان كجا :46: حالا برنامه يا ترفندي براي اين كار هست ؟؟؟
من تو عید همین کارو میکردم ! برنامه نمیدونم اما همین طوری تو صفحه mms تایپ میکردم و بعدم ارسال :20:
اصلاً منظور شما از برنامه به چه معنائی هست؟ sms ساده که برنامه نمیخواد ؟!؟
Maziar_69
05-06-2007, 00:21
دستت درد نکنه هر وقت درست شد یه امتحان بکن به ما هم خبر بده چون من دائمی دارم و توی e-care هم یه وقتا قاتی پاتی حساب میکنن. :46:
K A R I M I
05-06-2007, 00:22
سلام، چند روزه که میخوام این سوال رو بپرسم :
چه جوری باید شماره 119 رو گرفت ؟
Maziar_69
05-06-2007, 00:24
بچه ها سریع برین آدرس زیر نوشته برای دائمی اصلا لازم نیست ماهانه 15 هزار تومن بدی. تاریخ به روز رسانی هم دیروزه. توی قسمت 3 شماره ی 4. دم ایرانسل واقعا گرم.....
درسته حق با شماست من هم قبلا اين كارو ميكردم ولي الان چون MMS قطعه ديگه نميتونم امتحانش كنم
به محض اين كه درست بشه وضعيت رو توي تاپيك مينويسم
اميدوارم كه مثل قبل باشه
Ebrahim202003
05-06-2007, 00:27
من تو عید همین کارو میکردم ! برنامه نمیدونم اما همین طوری تو صفحه mms تایپ میکردم و بعدم ارسال :20:
اصلاً منظور شما از برنامه به چه معنائی هست؟ sms ساده که برنامه نمیخواد ؟!؟
ببين saragol جان اگه sms كوتاه بشه مي شه اونو تو mms دوباره بنويسيم ولي اگه sms برامون بياد و طولاني
باشه به اندازه 3-4 تا حالش نيست اين همه رو دوباره بنويسيم كه
مثلا با يه برنامه اي اون متن رو از قسمت sms كپي كنيم و تو قسمت mms پيست (paste) كنيم :46:
Ebrahim202003
05-06-2007, 00:30
دستت درد نکنه هر وقت درست شد یه امتحان بکن به ما هم خبر بده چون من دائمی دارم و توی e-care هم یه وقتا قاتی پاتی حساب میکنن. :46:
باشه هر وقت درست شد چك مي كنم خبر مي دم
miliomid
05-06-2007, 00:35
آخر شهریور ؟! عمرا تا اون موقع کل ایران تحت پوشش بره !
خیلی ها حتی من هم خوابش رو نمی دیدیم که ظرف فقط چند ماه این همه شهر بره زیر پوشش :18:
ولی از کجا معلوم شاید هم دیدی رفت :20:
بچه ها سریع برین آدرس زیر نوشته برای دائمی اصلا لازم نیست ماهانه 15 هزار تومن بدی. تاریخ به روز رسانی هم دیروزه. توی قسمت 3 شماره ی 4. دم ایرانسل واقعا گرم.....
نه خير عزيزم منظورش 15 تومن نيست منظورش اينه كه ديگه اشتراك ماهانه كه توي قبض هر ماه مياد مثل هزينه آبونمان و ... رو نميخواد بدن و نوشته كه بايد هزينه فعال سازي طرح (هزينه ماهانه طرح تشویقی) پرداخت بشه كه ميتونه 15 هزار تومن يا 5 هزار تومن يا 2 هزار و 500 تومن باشه و ساير هزينه ها هم كه رايگان نيستند بايد پرداخت بشه مثل مكالمه با ساير خطوط و...
miliomid
05-06-2007, 00:39
سلام، چند روزه که میخوام این سوال رو بپرسم :
چه جوری باید شماره 119 رو گرفت ؟
سلام منم 2 بار زنگ زدم به 130 تا مطمئن شم
اونا گفتن که تا اوایل مرداد یا زودتر اینا هم درست میشه :20:
یعنی هم ارسال پیام به شماره های مخابرانی مثل 200090، 100035، 300005و ..
هم زنگ زدن به شماره های 119 ، 118، 1818،17 و ...
Maziar_69
05-06-2007, 00:54
نه خير عزيزم منظورش 15 تومن نيست منظورش اينه كه ديگه اشتراك ماهانه كه توي قبض هر ماه مياد مثل هزينه آبونمان و ... رو نميخواد بدن و نوشته كه بايد هزينه فعال سازي طرح (هزينه ماهانه طرح تشویقی) پرداخت بشه كه ميتونه 15 هزار تومن يا 5 هزار تومن يا 2 هزار و 500 تومن باشه و ساير هزينه ها هم كه رايگان نيستند بايد پرداخت بشه مثل مكالمه با ساير خطوط و...
ای بابا لااقل میذاشتی 1 ساعت شاد باشیم. ضد حال زدی که...
Maziar_69
05-06-2007, 00:55
خیلی ها حتی من هم خوابش رو نمی دیدیم که ظرف فقط چند ماه این همه شهر بره زیر پوشش :18:
ولی از کجا معلوم شاید هم دیدی رفت :20:
اگه کل کشور هم نشه مطمئن باش همه ی جاهای مهم میشه و فقط میمونه دهات های کوچولو که تازه همین الان خیلی هاشون زیر پوششه!
K A R I M I
05-06-2007, 00:56
پس منتظر باید بمونیم ...
Maziar_69
05-06-2007, 01:04
آره بابا حالا اولشه. 2 ماه دیگه باید تی سی آی و ایرانسل رو مقایسه کرد. ایرانسل 10 ماهه و تی سی آی 14 ساله....
ببين saragol جان اگه sms كوتاه بشه مي شه اونو تو mms دوباره بنويسيم ولي اگه sms برامون بياد و طولاني
باشه به اندازه 3-4 تا حالش نيست اين همه رو دوباره بنويسيم كه
مثلا با يه برنامه اي اون متن رو از قسمت sms كپي كنيم و تو قسمت mms پيست (paste) كنيم :46:
الان متوجه شدم شما چی میگی !
یک برنامه convetor میخوای برای تبدیل Text به multimedia !
اگه پیدا کردم؛ حتماً اطلاع میدم
boy iran
05-06-2007, 08:23
رييسكميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: افزايش نرخ مكالمات ايرانسل سبب كاهش استقبال مردم از اين اپراتور ميشود.
“رمضانعلي صادقزاده” روز يكشنبه در گفتوگو با خبرنگار آيتي ايرنا در خصوص افزايش تعرفه مكالمات سيم كارتهاي دايمي و اعتباري ايرانسل اظهار داشت: طبق قراردادي كه بين ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وجود دارد، تعرفه اين اپراتور (ايرانسل) ميتواند حداكثر ۲۰درصد بيشتر از تعرفههاي اپراتور اول باشد.
از روز شنبه ۱۵ارديبهشت تعرفههاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه تغيير داده شده و افزايش نيز يافته است.
رييس كميته مخابرات مجلس همچنين درخصوص كنترل mmsها (پيامهاي كوتاه تصويري و صوتي تلفن همراه) گفت: Mmsو Smsرابطه تلفني بين دو طرف است بنابراين همانطور كه مكالمات به عنوان حريم خصوصي مطرح است و تنها به حكم قضايي قابل شنود است، Mmsنيز همينطور بوده و جز مصاديق شنود مكالمات ميباشد.
رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: سيستمي وجود دارد كه سيم كارتهايي كه نميخواهند پيامهاي غير اخلاقي از طريق Mmsبرايشان ارسال شود، تقاضاي آن را كرده و از ارسال اين پيامها به سيمكارت وي جلوگيري ميشود.
به اعتقاد وي، اقدام به اين كار بهتر از اين است كه محتواي “اماماس” ها كنترل شود.
صادقزاده در خصوص طرح تشكيل كميسيون فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: تاكنون چنين طرحي در مجلس مطرح نشده است.
به گفته وي، اگربخواهد چنين كميسيوني در مجلس تشكيل شود نياز به مصوبه مجلس است.
منبع خبری : آی تی آنالیز
H A M A S
05-06-2007, 08:25
راستي تو مشهد چند روزه gprs قطعه !!چرا؟
H A M A S
05-06-2007, 08:32
رييسكميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: افزايش نرخ مكالمات ايرانسل سبب كاهش استقبال مردم از اين اپراتور ميشود.
از اين حرف ها زياد ميزنند!!! به نظر من همين يارو رييسكميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي از اينکه ديده سيمکارتي که مخابرات يک ميليون تومان بهش راست کرده حالا داره بازارشو از دست ميده!!!! مگر شرکت ايرانسل بچه سر راهي که هروز سرش يه فيلم دربيارن.اين شرکت صاحب داره الکي که نيست
mehdi_vsgh
05-06-2007, 08:55
چقدر به صرفه تره فوقش جوكه تو mms بشه 2 كيلو بايت و اين يعني به تعرفه جديد فقط 3 تومان
حالا 3 تومان كجا و 48 تومان كجا حالا برنامه يا ترفندي براي اين كار هست ؟؟؟
پاسخ به سوالات ابراهیم
در مورد کپی کردن متن از اس ام اس به ام ام اس
من نمیدونم گوشی شما چیه؟؟؟؟؟ ولی اگه گوشیت نوکیا هستش (برای من 6600 هست و بر همین اساس برات توضیح میدم)
وقتی اس ام اس را باز میکنی!!! کلید مداد را نگه دار حالا با جوی استیک گوشی میتونی کل متن را انتخاب کنی!! حالا بدون اینکه کلید مداد را رها کنی دکمه Copy را بزن
حالا یه mms باز کن و مجددا دکمه مداد را نگه دار بعدش کلید Paste را بزن!!!
موفق باشید
Clickrast
05-06-2007, 09:27
اگه کل کشور هم نشه مطمئن باش همه ی جاهای مهم میشه و فقط میمونه دهات های کوچولو که تازه همین الان خیلی هاشون زیر پوششه!
بنظرم اصفهان هم با اون دهات های کوچولو درست بشه شایدم بعدش . . .
علیرضا خارجی
05-06-2007, 10:53
الان متوجه شدم شما چی میگی !
یک برنامه convetor میخوای برای تبدیل Text به multimedia !
اگه پیدا کردم؛ حتماً اطلاع میدم
نمیدونم گوشی شما این امکان رو داره یا نه ولی من اس ام اس رو کپی میکنم و توی ام ام اس پیست میکنم و نیازی به نرم افزار ندارم خیلی اینکارو کردم
Ebrahim202003
05-06-2007, 10:54
پاسخ به سوالات ابراهیم
من نمیدونم گوشی شما چیه؟؟؟؟؟ ولی اگه گوشیت نوکیا هستش (برای من 6600 هست و بر همین اساس برات توضیح میدم)
وقتی اس ام اس را باز میکنی!!! کلید مداد را نگه دار حالا با جوی استیک گوشی میتونی کل متن را انتخاب کنی!! حالا بدون اینکه کلید مداد را رها کنی دکمه Copy را بزن
موفق باشید
ايول آق مهدي دستت درد نكنه خيلي حال دادي :46: بار علمي تاپيك خيلي بالاست . بچه ها ي ديگه حواسشون هست
حالا خوب شد گوشي ما هم نوكيا ست اگه نبود مي خواستم چي كار كنم . بازم ايول ايول داش مهدي و ايول :46:
البته قصد كل انداختن نوكيا با گوشياي ديگه رو ندارما ، مزاحي بيش نبيد. .. بگذريم مشكل حل شد بريم سر ايرانسل خودمون
mehdi_vsgh
05-06-2007, 11:17
يول آق مهدي دستت درد نكنه خيلي حال دادي بار علمي تاپيك خيلي بالاست . بچه ها ي ديگه حواسشون هست
حالا خوب شد گوشي ما هم نوكيا ست اگه نبود مي خواستم چي كار كنم . بازم ايول ايول داش مهدي و ايول
البته قصد كل انداختن نوكيا با گوشياي ديگه رو ندارما ، مزاحي بيش نبيد. .. بگذريم مشكل حل شد بريم سر ايرانسل خودمون
خواهش میکنم قابل شما را نداشت
saeedmaxxx
05-06-2007, 12:36
بچه ها کسی مطمئن هست که بجای smsاز mmsنوشته فرستاد وهزینش همون 3 تومن بشه؟
کسی امتحان کرده
فکر کنم که با سیم کارت اعتباری زودتر بشه فهمید که هزینش چقدر میشه
“رمضانعلي صادقزاده” روز يكشنبه در گفتوگو با خبرنگار آيتي ايرنا در خصوص افزايش تعرفه مكالمات سيم كارتهاي دايمي و اعتباري ايرانسل اظهار داشت: طبق قراردادي كه بين ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي وجود دارد، تعرفه اين اپراتور (ايرانسل) ميتواند حداكثر ۲۰درصد بيشتر از تعرفههاي اپراتور اول باشد.
از روز شنبه ۱۵ارديبهشت تعرفههاي ايرانسل از دقيقه به ثانيه تغيير داده شده و افزايش نيز يافته است.
رييس كميته مخابرات مجلس همچنين درخصوص كنترل mmsها (پيامهاي كوتاه تصويري و صوتي تلفن همراه) گفت: Mmsو Smsرابطه تلفني بين دو طرف است بنابراين همانطور كه مكالمات به عنوان حريم خصوصي مطرح است و تنها به حكم قضايي قابل شنود است، Mmsنيز همينطور بوده و جز مصاديق شنود مكالمات ميباشد.
رييس كميته مخابرات مجلس شوراي اسلامي گفت: سيستمي وجود دارد كه سيم كارتهايي كه نميخواهند پيامهاي غير اخلاقي از طريق Mmsبرايشان ارسال شود، تقاضاي آن را كرده و از ارسال اين پيامها به سيمكارت وي جلوگيري ميشود.
به اعتقاد وي، اقدام به اين كار بهتر از اين است كه محتواي “اماماس” ها كنترل شود.
صادقزاده در خصوص طرح تشكيل كميسيون فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: تاكنون چنين طرحي در مجلس مطرح نشده است.
به گفته وي، اگربخواهد چنين كميسيوني در مجلس تشكيل شود نياز به مصوبه مجلس است.
منبع خبری : آی تی آنالیز
این خبر که مال 10 روز پیشه ! همین پستم تو 30-40 صفحه پیش داده شده بود ! پست تکراری ندین !!!!!!
Dr.Dolfin
05-06-2007, 12:55
خوب چی شد جناب علی؟ چرا خودت جواب این دروغ بزرگ رو نمیدی؟
الان بیکار بودم گفتم یه سر برم عقب ببینم جریان چی بوده. بعد تمام جزییات رو در نظر گرفتم. این آقا 29 اردیبهشت سیم کات خریده و اولین صورت حسابش 1 تیر صادر میشه و اولین ریز مکالمه زودتر از 10 تیر به دستش نمیرسه.
در این عکس هم چنتا سوتی بزرگ داده که عبارتند از: 1-اصلا این عکس شکل یک برگ کاغذ رو نشون نمیده
2-کاملا تابلوئه که با اکسل کار شده (به نام ستون ها دقت کنید که A,B,...هست و زیر تاریخ یه چیز دیگه نوشته و ریز مکالمه اینطوری ستون بندی نمیشه. همونطوری که جناب The Mohammad یکی دو بار ریز مکالمه خودشون رو گذاشتن.)
3-به مورد 50 دقت کنید. بزرگترین سوتی. ستون اول نوشته اس ام اس ولی دو ردیف جلوتر نوشته تلفن شهری و 1 ثانیه حساب کرده و هزینه هم 0 هست.
4- اگر ایشون 29 اردیبهشت سیم کارت خریده باشه پس مکالماتش بر حسب ثانیه است و نه دقیقه که اینجا دقیقه ای حساب شده. (مکالمات تمام مشترکان از16 اردیبهشت خود به خود ثانیه ای شده)
ایرانسل گفته که اگر کسی از دقیقه ای به ثانیه ای رفت یا برعکس بر حسب همون حساب میشه
حالا به حرف M Like Mother میرسم که چطوری مافیای سیاه رو شرح داده.
از تمام دوستان همینطور شما علی آقا عاجزانه تقاضا دارم نظرتون رو بگید. خواهش میکنم.....
منم ميخواستم همين موضوع روبگم.ولي از اونجايي که بعضي از اعضاي اين تاپيک بدشون مياد اشکال هاشون رو بگي منم نگفتم.آخه يکي از اعضاي اين تاپيک اومده بود تعرفه هاي ايرانسل رو با کمترين تعرفه ي مخابرات(توو شهري) مقايسه کرده بود و گفته بود TCI تعرفه هاش کمتره.ديگه فکر هزينه ي جابه جايي و تعرفه ي بين شهري TCI رو نکرده بود.بگذريم.ولي خيلي درست و بجا گفتي.آفرين.(البته از ايرانسل بعيد نيست از اين اشتباه ها بکنه)ولی دمت گرم عالی بود.
Dr.Dolfin
05-06-2007, 13:25
يه سوال عجيب واسم پيش اومده؟يعني واسه تبديل SMS به MMS دنبال برنامه ميگردين؟همون طور که آقا مهدي و آقاي عليرضا گفتن با يه Copy&Paste مشکل حل ميشه.من همیشه همين کار رو واسه SMS هاي بلند انجام میدم و گاهي اوقات هم مطالب درسي رو واسه دوستام با MMS بصورت نوشته ميفرستادم.بعيد ميدونم اعضاي اين تاپيک از اين امکان(Copy&Paste اس ام اس تووی MMS) بي خبر بوده باشن.خوب خدا رو شکر خوب شد اين مساله توي تاپيک مطرح شد و مشکل حل شد.(آخه حيفه از ايرانسل به ايرانسل SMS بزني.MMS با هزينه ي خيلي کمتر کار SMS رو هم انجام ميده).در ضمن از یک تا 84 کاراکتر 4/. کيلو بايت ميندازه بعد ماکزيمم کاراکتري که تووي يک کيلوبايت جا ميشه 700 تاست.البته ارسالش يکي دو دقيقه طول ميکشه!(ماله من اينطوريه)حالا دوستان شما هم امتحان کنید نتیجش رو ببنید و به تاپیک هم اطلاع بدین.يا علي
منم ميخواستم همين موضوع روبگم.ولي از اونجايي که بعضي از اعضاي اين تاپيک بدشون مياد اشکال هاشون رو بگي منم نگفتم.آخه يکي از اعضاي اين تاپيک اومده بود تعرفه هاي ايرانسل رو با کمترين تعرفه ي مخابرات(توو شهري) مقايسه کرده بود و گفته بود TCI تعرفه هاش کمتره.ديگه فکر هزينه ي جابه جايي و تعرفه ي بين شهري TCI رو نکرده بود.بگذريم.ولي خيلي درست و بجا گفتي.آفرين.(البته از ايرانسل بعيد نيست از اين اشتباه ها بکنه)ولی دمت گرم عالی بود.
باشه دلفین جون باشه ! دیگه به ما هم می پرونی ؟! باشه آقا دلفین باشه....من اون مقایسه را برا مصرف خودم کردم که عموما شهریه ! ببخشین اصلا غلط کردم نیشستم کلی تایپ کردم ! اگه من طرفدار ایرانسل نبودم عمرما اینجا تلف نمی کردم ! خودتم یه نگا کنی می بینی هیچ کس به من ایراد نگرفت چون 100 بار گفتم این مقایسه برای مصرف شهریه ! حالا من نمی دونم چرا شما این قدر بهتون بر خورده و چه جوری بهتون بفهمونـم منظورم چی بوده !
asman616
05-06-2007, 15:47
من كه بلا خره اين قضيه طلايي ابي قرمز و هدياي تابستاني ايرانسل نفهميدم
بلاخره بعد از 2 سال عضويت بك دونه پست فرستاديم
H A M A S
05-06-2007, 16:03
من كه بلا خره اين قضيه طلايي ابي قرمز و هدياي تابستاني ايرانسل نفهميدم
بلاخره بعد از 2 سال عضويت بك دونه پست فرستاديم
قرمز انتخاب کن از همه به صرفه تره
TheMohammad
05-06-2007, 16:29
خوب چی شد جناب علی؟ چرا خودت جواب این دروغ بزرگ رو نمیدی؟
الان بیکار بودم گفتم یه سر برم عقب ببینم جریان چی بوده. بعد تمام جزییات رو در نظر گرفتم. این آقا 29 اردیبهشت سیم کات خریده و اولین صورت حسابش 1 تیر صادر میشه و اولین ریز مکالمه زودتر از 10 تیر به دستش نمیرسه.
در این عکس هم چنتا سوتی بزرگ داده که عبارتند از: 1-اصلا این عکس شکل یک برگ کاغذ رو نشون نمیده
2-کاملا تابلوئه که با اکسل کار شده (به نام ستون ها دقت کنید که A,B,...هست و زیر تاریخ یه چیز دیگه نوشته و ریز مکالمه اینطوری ستون بندی نمیشه. همونطوری که جناب The Mohammad یکی دو بار ریز مکالمه خودشون رو گذاشتن.)
3-به مورد 50 دقت کنید. بزرگترین سوتی. ستون اول نوشته اس ام اس ولی دو ردیف جلوتر نوشته تلفن شهری و 1 ثانیه حساب کرده و هزینه هم 0 هست.
4- اگر ایشون 29 اردیبهشت سیم کارت خریده باشه پس مکالماتش بر حسب ثانیه است و نه دقیقه که اینجا دقیقه ای حساب شده. (مکالمات تمام مشترکان از16 اردیبهشت خود به خود ثانیه ای شده)
ایرانسل گفته که اگر کسی از دقیقه ای به ثانیه ای رفت یا برعکس بر حسب همون حساب میشه
حالا به حرف M Like Mother میرسم که چطوری مافیای سیاه رو شرح داده.
از تمام دوستان همینطور شما علی آقا عاجزانه تقاضا دارم نظرتون رو بگید. خواهش میکنم.....
اگه امکانش هست یه ذره لحنتون رو آروم تر کنید، ممکنه کسی نارحت بشه، خصومت پیش بیاد !!
من فرمت pdf رو دانلود کردم، فرمت cvs که برای اکسل هم هست، میشه دانلود کرد !
Maziar_69
05-06-2007, 16:46
اگه امکانش هست یه ذره لحنتون رو آروم تر کنید، ممکنه کسی نارحت بشه، خصومت پیش بیاد !!
من فرمت pdf رو دانلود کردم، فرمت cvs که برای اکسل هم هست، میشه دانلود کرد !
چشم چاکر شما هم هستیم!!!!!! :10: :46:
پاسخ به سوالات ابراهیم
موفق باشید
پس چرا برای من نمیشه آقا ؟ (N73 :8: )
mehdi_vsgh
05-06-2007, 17:39
پس چرا برای من نمیشه آقا ؟ (n73 )
نمیدونم
من با این گوشی تا حالا کار نکردم
ولی فکر نکنم زیاد فرق کنه
ShahabSAMSUNG
05-06-2007, 17:51
برای شما هم ام ام اس ارسال نمی کنه؟
من که هر جا رفتم و هر کاری کردم، ارسال نکرد که نکرد.
از تنظیماتش هم نیست. چون قبلاً می فرستادم.
TheMohammad
05-06-2007, 18:57
پس چرا برای من نمیشه آقا ؟ (N73 :8: )
باید در حالت نوشتن باشی، مثلا یه اس ام اس رو Forward کن، بعدش اینکار رو انجام بده
Dr.Dolfin
05-06-2007, 20:36
باشه دلفین جون باشه ! دیگه به ما هم می پرونی ؟! باشه آقا دلفین باشه....من اون مقایسه را برا مصرف خودم کردم که عموما شهریه ! ببخشین اصلا غلط کردم نیشستم کلی تایپ کردم ! اگه من طرفدار ایرانسل نبودم عمرما اینجا تلف نمی کردم ! خودتم یه نگا کنی می بینی هیچ کس به من ایراد نگرفت چون 100 بار گفتم این مقایسه برای مصرف شهریه ! حالا من نمی دونم چرا شما این قدر بهتون بر خورده و چه جوری بهتون بفهمونـم منظورم چی بوده !
ناراحت نشو!!من قصد بدی نداشتم!!!!!
Dr.Dolfin
05-06-2007, 20:37
با ان 73 هم میشه.قلم رو نگه دار و با جوی استیک متن مورد نظرت رو Select کن.همون طور که آقا محمد هم گفتن باید مسیج رو Forward کنی تا امکان ویرایش متن بوجود بیاد.(مسیج رو تا Forward نکنی نمیتونی متنش رو انتخاب کنی)
Dr.Dolfin
05-06-2007, 20:55
ناراحت نشو.من منظورم اين بود که اين مقايسه ي شما در مورد همه صدق نميکنه.اصلا واسه اينکه دلخوري پيش نياد من معذرت ميخوام.اشتباه از من بود.صميميت اعضا اين تاپيک با هم خيلي ارزش داره.
lover_pc_games
06-06-2007, 04:49
آموزش فعال کردن gprs در سونی اریکسون کا800 رو واسم بذارید !
چند صفحه قبل واسه گوشی های سونی اریکسون نوشته بود ولی توی گوشی من فرق داشت یه قسمتهاییش !
پیشاپیش ممنون.
راستي تو مشهد چند روزه gprs قطعه !!چرا؟
دیشب وصل بوده , نمیدونم از کی وصل کردند . ( به خاطر تعطیلات یه چند روزی به اینترنت گوشی استراحت داده بودم ) .
Clickrast
06-06-2007, 10:36
برای ما که قطع نبود
//
راستی به نظرم اگه بخوایم مشکل اصفهان حل بشه باید یه کاری بکنیم که یه جنجال خبری ایجاد بشه ؛ مثلا به 20:30 بکشه !!
ناراحت نشو.من منظورم اين بود که اين مقايسه ي شما در مورد همه صدق نميکنه.اصلا واسه اينکه دلخوري پيش نياد من معذرت ميخوام.اشتباه از من بود.صميميت اعضا اين تاپيک با هم خيلي ارزش داره.
خیلی مخلصیم :46: !!. شما هم منا ببخش اگه اشتباهی کردم:46:.:10:
برو بچ کسی دقیق می دونه نرخ ثابت به ایرانسل دقیقه ای چنده ؟
boy iran
06-06-2007, 11:31
ثابت که 499 ریال است :27:
فکر کنم مثل همون نرخ tci به ایرانسل باشه... حدود 65 تومن.
شبکه MTN آفریقای جنوبی اعلام کرد که سرویس
(push-to-talk (PTT را برای شبکه خود و از طریق GPRS برای گوشیهای نوکیا فعال خواهد کرد. مسئول اجرایی MTN گفت این تکنولوژی بطورموفقیت آمیزی در آفریقای جنوبی در حال پیشرفت و گسترش است و به زودی بطور بین المللی در کشورهای تحت شبکه MTN ارائه خواهد شد.
مکالماتی که از طریق posh-to-talk صورت می گیرد در بین یک گروه بسته کاربری شامل حداکثر20 کاربر می باشد و تحت این گروه کاملا امنیت دارد. بر خلاف مکالمات عادی در شبکه GSM کاربران بر اساس مدت زمان مکالمه پرداخت می کنند، در مورد این تکنولوژی، به ازای هر بار استفاده از posh-to-talk باید هزینه پرداخت شود.
meshkiposh2200
06-06-2007, 12:36
محدوديت زماني سيمكارتهاي اعتباري تاليا و دولتي لغو شد
كاهش تعرفه مكالمات سيمكارتهاي اعتباري دولتي در مجمع مخابرات ايران تاييد و براي تصويب نهايي به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارسال شد.
وفا غفاريان - رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران - در گفتوگو با ايسنا با بيان اين مطلب اظهار كرد: كاهش 30 درصدي تعرفههاي اينترنت نيز در مجمع مخابرات ايران تصويب شده است و اين طرح نيز براي تاييد نهايي به سازمان تنظيم مقررات ارسال شد كه اميدواريم به زودي با تصويب اين سازمان تعرفههاي مورد نظر اجرا شود.
او درباره از بين بردن محدوديت زماني سيمكارتهاي اعتباري تاليا نيز گفت: مجمع مخابرات با از بين بردن محدوديت زماني اين سيمكارتها موافقت كرده است و به زودي به مجتمع صنعتي رفسنجان ابلاغ ميشود.
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران درباره ارايه پيشنهاد تغيير نرخ مكالمات تلفني اعم از ثابت و همراه به شوراي اقتصاد تصريح كرد: هنوز كار كارشناسي اين طرح نهايي نشده است كه به شوراي اقتصاد ارسال شود.
باید در حالت نوشتن باشی، مثلا یه اس ام اس رو Forward کن، بعدش اینکار رو انجام بده
با ان 73 هم میشه.قلم رو نگه دار و با جوی استیک متن مورد نظرت رو Select کن.همون طور که آقا محمد هم گفتن باید مسیج رو Forward کنی تا امکان ویرایش متن بوجود بیاد.(مسیج رو تا Forward نکنی نمیتونی متنش رو انتخاب کنی)
دقیقاً نکته انحرافیش، همین Forwad کردن بود که در پی تلاش زیاد کشفیدم ! :31:
مرسی از آقا محمد و دکتر دلفین
من همیشه در فکر بودم که کاربرد این کلید مداد چیه ؟!؟ :27:
شبکه MTN آفریقای جنوبی اعلام کرد که سرویس
(push-to-talk (PTT را برای شبکه خود و از طریق GPRS برای گوشیهای نوکیا فعال خواهد کرد. مسئول اجرایی MTN گفت این تکنولوژی بطورموفقیت آمیزی در آفریقای جنوبی در حال پیشرفت و گسترش است و به زودی بطور بین المللی در کشورهای تحت شبکه MTN ارائه خواهد شد.
مکالماتی که از طریق posh-to-talk صورت می گیرد در بین یک گروه بسته کاربری شامل حداکثر20 کاربر می باشد و تحت این گروه کاملا امنیت دارد. بر خلاف مکالمات عادی در شبکه GSM کاربران بر اساس مدت زمان مکالمه پرداخت می کنند، در مورد این تکنولوژی، به ازای هر بار استفاده از posh-to-talk باید هزینه پرداخت شود.
خبر جالبی بود وحید جان
اگه میشه راجع به قابلیت Push-to-Talk یه کم بیشتر توضیح بده
مرسی
go-d-evil
06-06-2007, 12:56
با درود دوباره...
Maziar_69
06-06-2007, 13:10
با درود دوباره...
یکی از دوستان گفت که فکر نمیکنم بشه. البته خود شرکت و اوپراتورها میدونند که شاید توی e-care سیم کارت های اعتباری هم باشه.
Maziar_69
06-06-2007, 13:12
خانوم سارا گل توی قسمت tutorial گوشی باید در موردش نوشته باشه. فکر میکنم یه قابلیته که میتونی مثل بیسیم با یه نفر دیگه تا فاصله ی مشخصی صحبت کنی.
Ebrahim202003
06-06-2007, 14:55
برای شما هم ام ام اس ارسال نمی کنه؟
من که هر جا رفتم و هر کاری کردم، ارسال نکرد که نکرد.
از تنظیماتش هم نیست. چون قبلاً می فرستادم.
بله شهاب جان ، 3-4 روزه كه قطعه . من جاهاي مختلف تهران هم رفتم ولي قطعه . ولي جالبه كه gprs وصله
زنگ زدم 140 موضوع رو گفتم ، طرف گفت آره دچار اختلال شده به زودي درست مي شه
من تو پستاي قبل هم اينو گفته بودم، فكر كنم دارن سيستمشون رو درست مي كنن كه بشه باهاش فيلم و صدا
هم فرستاد . اميدوارم حدسم درست از آب دربياد كه اينجوري خيلي عالي مي شه ، 3 ماه هم كه مجانيه ديگه
هيچــــــــــــــــــــــ ـــــي :46: :46: :46:
خبر جالبی بود وحید جان
اگه میشه راجع به قابلیت Push-to-Talk یه کم بیشتر توضیح بده
مرسی
push to talk سیستمیه که خود اپراتور ارائه میده . شما تا حالا walki talki دیدین؟ حالا اپراتور با راه اندازی یه شبکه که بیشتر gprs هست این امکانا میده که شما از طریق این شبکه با طرف مقابل بحرفی.این سرویس توی بیشتر گوشی های جدید هست.مثلا شما می خوای با دوستت حرف بزنی.بهش میگین که فلان ساعت از طریق این برنامه کانکت شه و یه چیزی مثل chat room بسازه.بعدش شما کد اون room را میگیرین ازش و بدون اینکه تلفنتون اشغال بشه یا هزینه مکالمه بدین حرف می زنین.البته هزینه این سرویس را خود اپراتور اعلام میکنه.
lover_pc_games
06-06-2007, 18:37
آموزش فعال کردن gprs در سونی اریکسون کا800 رو واسم بذارید !
چند صفحه قبل واسه گوشی های سونی اریکسون نوشته بود ولی توی گوشی من فرق داشت یه قسمتهاییش !
پیشاپیش ممنون.
کسی نمیخواد جواب بده ؟ :19:
بازم ايرانسل امتياز اورد
پريشب با چند تا از برو بچه ها نشيته بوديم برنامه 90 ميديدم كه مثل هميشه نتيجه يك بازي را به مسابقه گذاشت، باين قرار كه عدد 1 يا 2 را به شماره 200090 اس ام اس كنيم، همه ما يه سوت نتيجه را ارسال كرديم بغير از يكيمون كه ايرانسل داشت. بنده خدا مايه خنده بقيه شده بود و تا امروزم كه باهاش تماس گرفتم هنوز نتونسته بود ارسال كنه.
راستي فكر نكنم دوستان عزيز طرفدار خصوصي سازي باين تاحالا فكر كرده باشن كه شركتهاي خصوصي نون و ابدار توسط همون مديران نازنيني كه موسسات دولتي را خيمه زدن و با سرمايه مردم گرفتار و اعتبارات باد اورده همون شركتهاي دولتي و بانكي كنترل ميشه و منافعش را چپاول ميكنن اصلا براشون كيفيت و رضايت مصرف كننده اهميت نداره.
راستي اينم اضافه كنم كه دوستم ميگفت وقتي اعتبار كارتش بحدي ميرسه كه اپراتور ديگه اجازه مكالمه بهش نميده (مثل اينكه حدود 2000 تومان) اگه كازتشو تا يكي دوروز بعد شارژ نكنه خود بخود اين حدود 2000 تومان هاپولي ميشه و تا حالا دو بار اين اتفاق براش افتاده كه ته مانده اعتبارش خود بخود شده 4 ريال. اين يعني شاهكار دزدي هوائي.
mehdi_vsgh
06-06-2007, 19:43
مثل اینکه بعضیها وضعشون خیلی خوبه ها....
هنوز جشنواره شروع نشده دارن مارا sms بارون میکنن
Dr.Dolfin
06-06-2007, 20:24
push to talk سیستمیه که خود اپراتور ارائه میده . شما تا حالا walki talki دیدین؟ حالا اپراتور با راه اندازی یه شبکه که بیشتر gprs هست این امکانا میده که شما از طریق این شبکه با طرف مقابل بحرفی.این سرویس توی بیشتر گوشی های جدید هست.مثلا شما می خوای با دوستت حرف بزنی.بهش میگین که فلان ساعت از طریق این برنامه کانکت شه و یه چیزی مثل chat room بسازه.بعدش شما کد اون room را میگیرین ازش و بدون اینکه تلفنتون اشغال بشه یا هزینه مکالمه بدین حرف می زنین.البته هزینه این سرویس را خود اپراتور اعلام میکنه.
مرسی از توضیحاتت.حالا در مورد راه اندازیش چیزی نگفتن؟راستی این Voice mail هم یه توضیح بده.(فکر کنم فقط من نمیدونم)
Dr.Dolfin
06-06-2007, 20:57
بچه ها هر کی دوست داره شمارشو واسه من به صورت خصوصی بزاره تا با هم اس ام اس بازی کنیم تا تووی اس ام اس خود کفا بشیم!!!!!!!!!!!
Dr.Dolfin
06-06-2007, 20:59
کسی نمیخواد جواب بده ؟ :19:
سلام دوست عزیز این عبارت رو به شماره 2225 ارسال کن تا تنظیمات برات ارسال شه.
S sonyericsson k800
بعد تنظیمات واست ارسال میشه و از گزینه option سیو کن بعد درست میشه.البته این چیزی رو هم که گفتم از بچه های همین تاپیک یاد گرفتم.یا علی
Dr.Dolfin
06-06-2007, 21:07
راستي اينم اضافه كنم كه دوستم ميگفت وقتي اعتبار كارتش بحدي ميرسه كه اپراتور ديگه اجازه مكالمه بهش نميده (مثل اينكه حدود 2000 تومان) اگه كازتشو تا يكي دوروز بعد شارژ نكنه خود بخود اين حدود 2000 تومان هاپولي ميشه و تا حالا دو بار اين اتفاق براش افتاده كه ته مانده اعتبارش خود بخود شده 4 ريال. اين يعني شاهكار دزدي هوائي.
جدی میگی؟ماله من تا زمانی که شارژ داره همه کاری میکنه(تماس.اس ام اس.ام ام اس...)نکنه جدیدا اینجوری شده؟
مرسی از توضیحاتت.حالا در مورد راه اندازیش چیزی نگفتن؟راستی این Voice mail هم یه توضیح بده.(فکر کنم فقط من نمیدونم)
در مورد push to talk تا حالا اصلا حرفش نبوده چون خود mtn تازه داره توی آفریقا راه میندازه پس بهتره فعلا فکرشم نکنیم !
در مورد voice mail هم بگم که سیستمیه که وقتی شما در دسترس نیستی یا خاموشی طرف مقابل به جای اینکه بشنوه خاموش است هدایت میشه به سمت پیغام گیر و برات پیغام می ذاره.هر وقت اومدی تو دسترس یا روشن شدی یه sms میاد برات که پیغام داری بعدش رایگان زنگ می زنی به 100 و اونجا پیغام دوستتا می شنوی.
Dr.Dolfin
06-06-2007, 21:25
در مورد push to talk تا حالا اصلا حرفش نبوده چون خود mtn تازه داره توی آفریقا راه میندازه پس بهتره فعلا فکرشم نکنیم !
در مورد voice mail هم بگم که سیستمیه که وقتی شما در دسترس نیستی یا خاموشی طرف مقابل به جای اینکه بشنوه خاموش است هدایت میشه به سمت پیغام گیر و برات پیغام می ذاره.هر وقت اومدی تو دسترس یا روشن شدی یه sms میاد برات که پیغام داری بعدش رایگان زنگ می زنی به 100 و اونجا پیغام دوستتا می شنوی.
مرسی از کمکت.ما اگه این تاپیک رو نداشتیم میخواستیم چی کار کنیم!!!!!
babak-online
06-06-2007, 22:22
بازم ايرانسل امتياز اورد
پريشب با چند تا از برو بچه ها نشيته بوديم برنامه 90 ميديدم كه مثل هميشه نتيجه يك بازي را به مسابقه گذاشت، باين قرار كه عدد 1 يا 2 را به شماره 200090 اس ام اس كنيم، همه ما يه سوت نتيجه را ارسال كرديم بغير از يكيمون كه ايرانسل داشت. بنده خدا مايه خنده بقيه شده بود و تا امروزم كه باهاش تماس گرفتم هنوز نتونسته بود ارسال كنه.
اگه دوست شما یه ذره اینکاره بود با یه ترفند ساده میتونست SMS بفرسته و اونوقت به همه شما می خندید !!
Maziar_69
06-06-2007, 22:39
مرسی از همگی همین طور از تو:46: .
چاکرتم. کاری نکردم که. :10:
Maziar_69
06-06-2007, 22:41
بازم ايرانسل امتياز اورد
راستي فكر نكنم دوستان عزيز طرفدار خصوصي سازي باين تاحالا فكر كرده باشن كه شركتهاي خصوصي نون و ابدار توسط همون مديران نازنيني كه موسسات دولتي را خيمه زدن و با سرمايه مردم گرفتار و اعتبارات باد اورده همون شركتهاي دولتي و بانكي كنترل ميشه و منافعش را چپاول ميكنن اصلا براشون كيفيت و رضايت مصرف كننده اهميت نداره.
عزیز دل من هم دیشب به 90 اس ام اس زدم سریع یه دونه واسم فرستادن و گفتن که دریافت شد. یکی از بچه ها گفته بود باید چیکار کنیم. مسیج سنتر رو روی 009891100500 میذاری درست میشه. :46:
Ebrahim202003
06-06-2007, 22:54
بابا تو رو خدا رو هوا يه چيزي نگيد . همه محاسبات كامپيوتريه و فرقي نميكنه براش كه 10000تومان اعتبار داشته
باشي يا 2000 تومان . يه حرفي بزنيد كه آدم ............ من خودم اعتباري دارم وتا حالا 3 بار شارژ كردم و يه بار هم
مو لا درزش نرفته وتا قرون آخرش هم درست حساب كرده . الكي از خودتون و يك كلاغ 40كلاغاي ديگران حرف در
نيارين :13: ( در ضمن كارت رو هم شارژ نمي كنن ، كارت يك بار مصرف هستش . بايد بگي چي ......... دقت كن )
Dr.Dolfin
06-06-2007, 23:12
منم با آقای ابراهیم موافقم.آخه منم چند بار شارژ کردم ولی تا آخرش استفاده کردم.(وقتی به 6 ریال رسید دیگه کار نمیکرد)البته تووی ایرانسل این مشکلات عادیه!!!!!
عزیز اون دوستمونم که تقصیر نداره.ببین الان همه ما می دونیم یه عده نمی خوان ایرانسل پا بگیره برای همین ذهنیت همه بچه ها این فروم یه مقدار منفی شده یعنی اگه حتی یکی بیاد به حق یه چیزیم بگه همه اول فکر می کنن که دوباره یکی از اون آدما پیداش شده اما اگه دقت بیشتری کنن می فهمن بالاخره طرف راس میگه یا دروغ.مثلا من خودم یه مقایسه نرخی کردم که یه نفر شک کرد به من که منم ازون بد خواهام اما بعدش همه چیز با خوبیا خوشی حل شد.شما که اینقدر رو صداقت حساسی می دونی بزرگواری هم کمی از صداقت نداره ؟ حالا روی هما ماچ کنی
من که تا حالا مثبت فکر کردم... حالا ببینم این قبضه چه جوری میاد.. اگه نخواد 1000 دقیقه رو حساب کنه اونوقت بد میشه... خیلی برا من و یه کمم واسه ایرانسل
feri_1054
06-06-2007, 23:50
بابا مگه قرار نبود ام ام اس 32 تومان حساب بشه؟؟؟؟
من که میفرستم چرا 150 تومان کم میکنه ، تازه آخرشم error میده که شبکه مشکل داره؟؟!!!!
Ebrahim202003
07-06-2007, 00:04
بابا مگه قرار نبود ام ام اس 32 تومان حساب بشه؟؟؟؟
من که میفرستم چرا 150 تومان کم میکنه ، تازه آخرشم error میده که شبکه مشکل داره؟؟!!!!
mms كه فعلا قطعه . شما كجايي كه مي فرسته ؟
فعلا نفرست تا كاملا سيستمشون درست شه . الان ام ام اس دچار اختلاله
ضمنا چند كيلو بايت فرستادي كه 150 كم كرده ؟
اگه تقريبا پر فرستاده باشي رو تعرفه قبلي كم كرده
بابا شایعه تا کجا آخه ؟
ایرانسل به محض اینکهه اعتبارت از 1000 تومن کمتر شه، یه sms میده با این مضمون:
Your air time credit is low . . .
بعد باید کارت شارژ بگیری، تا اون موقع، بعد از هر ارسال sms و یا call ، این sms مرتب براتون میاد!
من این آخرین بار که شارژ کردم 400 تومن بیشتر اعتبار نداشتم، هم نت رفتم، هم sms فرستادم !
لطفاً اطلاعات دقیق بگید، اینجا یک کلاغ چهل کلاغ زیاد میشه !
منم خودم آنچنان طرفدار ایرانسل نیستم، اما حقیقت رو هم نباید نادیده گرفت !
.
در ضمن آقا وحيد شرمنده ي شما هستم. چون نميتونم اينکارو انجام بدم....
دشمنت شرمنده باشه D: !!!!!
Maziar_69
07-06-2007, 01:08
باز هم نظر سنجی!!!!!!! بیاین و رای بدین :
amirlovely
07-06-2007, 01:33
سلام براي اينكه سرويس ذخيره شماره تماس گيرنده كار بكنه با يدشماره موبايل رو به يه شماره دايورت كرد يا چطور؟؟؟
Clickrast
07-06-2007, 05:26
خودش برات sms میزنه که چه شماره ای در چه تاریخ و ساعتی بهت زنگ زده !!
lover_pc_games
07-06-2007, 08:14
برای فعال کردن gprs با 130 تماس گرفتم شماره 3 و بعد 6 رو زدم . چند ساعت بعد اس ام اس اومد !
بعد از باز کردن اس ام اس یه پیغام دیگه داد و نوشته بود new settings received irancell-GPRS ... پایینش هم نوشته بود install یس رو زدم بعد از چند ثانیه نوشت new internet settings installed
حالا وقتی میخوام وارد سایتی بشم دیگه اخطار ساخت پروفایل رو نمیده ولی توی سایت هم نمیره و پیغام میده ...connection failure. check settings. if problem presists , please contact your operator for support
گوشیم کا800 هستش !
شما رو به هر کی میپرستین کمک کنید !
نمیدونم چکار کنم !؟
Dr.Dolfin
07-06-2007, 09:11
برای فعال کردن gprs با 130 تماس گرفتم شماره 3 و بعد 6 رو زدم . چند ساعت بعد اس ام اس اومد !
بعد از باز کردن اس ام اس یه پیغام دیگه داد و نوشته بود new settings received irancell-GPRS ... پایینش هم نوشته بود install یس رو زدم بعد از چند ثانیه نوشت new internet settings installed
حالا وقتی میخوام وارد سایتی بشم دیگه اخطار ساخت پروفایل رو نمیده ولی توی سایت هم نمیره و پیغام میده ...connection failure. check settings. if problem presists , please contact your operator for support
گوشیم کا800 هستش !
شما رو به هر کی میپرستین کمک کنید !
نمیدونم چکار کنم !؟
سلام دوست عزیز.منم اول مشکل شما رو داشتم.یعنی نمیتونستم برم نت.(البته ارور شما رو نمیداد)بعد رفتم تووی سایت ایرانسل و دیدم اصلا GPRS بروجرد(شهری که تووش زندگی میکنم)فعال نیست.بعد از 5-6 روز درست شده.حالا شما برو سایت ایرانسل ببینGPRS شهری که تووش زندگی میکنی فعاله یا نه؟یا علی
soheil_6666
07-06-2007, 13:49
سلام بچه ها من می خوام یک سیم ایرانسل بگیرم.الان وضعیت اس ام اس و ام ام اس چطوره؟
چون برام مهمه می خوام از طرح تابستونه استفاده کنم.
ممنون اگه جوابمو زودتر بدید.
می خوامم با یک سیم ایرانسل تماس بگیرم.
Maziar_69
07-06-2007, 14:15
سلام بچه ها من می خوام یک سیم ایرانسل بگیرم.الان وضعیت اس ام اس و ام ام اس چطوره؟
چون برام مهمه می خوام از طرح تابستونه استفاده کنم.
ممنون اگه جوابمو زودتر بدید.
می خوامم با یک سیم ایرانسل تماس بگیرم.
والا اس ام اس ها که کاملا این روزها درست شده ولی ام ام اس تا یکی دو روز دیگه قطعه.
TheMohammad
07-06-2007, 14:19
کدهای ussd برای دائمی ها فعال شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
soheil_6666
07-06-2007, 17:06
والا اس ام اس ها که کاملا این روزها درست شده ولی ام ام اس تا یکی دو روز دیگه قطعه.
یعنی اینی که می گن اس ام اس ها یک دو ساعتی طول می کشه برسه درست شده؟صادقانه جواب بدهید.
Clickrast
07-06-2007, 17:29
والا برا من که از 5 - 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه با این که اینجا هنوز افتتاح نشده !!
mehdi_vsgh
07-06-2007, 18:20
سلام دوست عزیز این عبارت رو به شماره 2225 ارسال کن تا تنظیمات برات ارسال شه.
S sonyericsson k750
بعد تنظیمات واست ارسال میشه و از گزینه option سیو کن بعد درست میشه.البته این چیزی رو هم که گفتم از بچه های همین تاپیک یاد گرفتم.یا علی
سلام من این کار رو برای گوشی K750 انجام دادم
پیغام اومد که مدل گوشی شما قابل قبول نیست
البته جی پی ار اس سالمه
ولی ام ام اس تنظیماتش انجام نشده
یکی راهنمایی کنه لطفا
ShahabSAMSUNG
07-06-2007, 18:51
دقیقاً این رو بنویس:
S sony ericsson K750i
و به شماره 2225 بفرست.
TheMohammad
07-06-2007, 19:17
سلام من این کار رو برای گوشی K750 انجام دادم
پیغام اومد که مدل گوشی شما قابل قبول نیست
البته جی پی ار اس سالمه
ولی ام ام اس تنظیماتش انجام نشده
یکی راهنمایی کنه لطفا
اگه دائمی داری، این کد کار میکنه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ShahabSAMSUNG
07-06-2007, 20:52
البته این کد برای گوشی های سریال چنج کار نمی کنه.
mehdi_vsgh
07-06-2007, 20:53
دقیقاً این رو بنویس:
S sony ericsson K750i
و به شماره 2225 بفرست.
ممنون شهاب جان البته برای خودم نیست این گوشی برای یکی از فامیلامون هستش
بهش میگم ببینم چطور میشه!!!
lover_pc_games
07-06-2007, 21:56
بالاخره با هزار بدبختی gprs فعال کردم .
کسی میدونه سرعت دانلود gprs در هر ثانیه چند کیلوبایته ؟
میخوام بدونم ارزششو داره تعرفه طلایی رو انتخاب کنم !
Maziar_69
07-06-2007, 22:15
یعنی اینی که می گن اس ام اس ها یک دو ساعتی طول می کشه برسه درست شده؟صادقانه جواب بدهید.
عزیزم باور کن مال من بیشتر از 5-6 ثانیه طول نمیکشه. البته بستگی به منطقه هم داره. تهران که همه جاش رو امتحان کردم درسته. اصفهان هم که یکی از دوستان گفته مشکلی نیست.
بالاخره با هزار بدبختی gprs فعال کردم .
کسی میدونه سرعت دانلود gprs در هر ثانیه چند کیلوبایته ؟
میخوام بدونم ارزششو داره تعرفه طلایی رو انتخاب کنم !
تا اونجایی که من دیدم خیلی وضعش خوب باشه حدود 6-7 هست.متاسفانه سرعت GPRS ایرانسل همگن و یکنواخت نیست و مرتب نوسان داره .اما خوب شاید بشه گفت بهتر از دایل آپه اما نه همیشه.
kaveh_top65
07-06-2007, 23:07
آقا من گوهردشت کرجم ... یه هفتس که ایرانسل اصلا آنتن نمیده به امور مشترکین هم زنگ زدم سریال نامبر سیمم و خواستن. من موبایلم و لازم دارم چکار کنم "؟؟؟
کمکککککککککککککککک
lover_pc_games
07-06-2007, 23:54
تا اونجایی که من دیدم خیلی وضعش خوب باشه حدود 6-7 هست.متاسفانه سرعت GPRS ایرانسل همگن و یکنواخت نیست و مرتب نوسان داره .اما خوب شاید بشه گفت بهتر از دایل آپه اما نه همیشه.
ممنون !
فکر کنم 15 تومان بذارم روش adsl 128 بگیرم بهتر باشه !
miliomid
08-06-2007, 02:15
شهاب جان سلام :46:
فکر نکنم این طور باشه آخه من هم روی ماله خودم تست کردم هم روی ماله خواهرم 2 تاشون هم چنج هستن
همین الان هم تست کردم مشکلی نبود
دوستان دیگر نظر بدن ببینیم چه خبره ....
ممنون !
فکر کنم 15 تومان بذارم روش adsl 128 بگیرم بهتر باشه !
مطمئن باش که ADSL بگیری بهتره ، gprs تو بیشتر مواقع 3 یا 4 هستش:41: البته شبا که باهاش تو کامپیوتر کانکت می شدم! تا 8 و 9 هم می رسید :20:ولی به پای ADSl که با 53 تا 60 دان داون میکنم نمیرسه!!:31:
اگه سریال اصلی نباشه هم مشکلی نداره.
علیرضا خارجی
08-06-2007, 02:28
قبلا گفته شد که (در مورد هدایا تابیستانی ایرانسل) که در مورد انتخاب هر نوع طرح طلایی و ابی و قرمز فقط یک بار پول راه اندازی میدیم ولی اینطور نیست در اون قسمتی که گفته شده
(3-4- در صورتیکه مشترکین سیم کارت دائمی هر یک از تعرفه های تشویقی را از روز اول ماه فعال کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت اشتراک ماهانه نداشته و تنها باید هزینه فعال سازی طرح انتخابی (هزينه ماهانه طرح تشویقی) را بپردازند. )
اشتراک ماهانه همون 750 تومانی هست که روی قبض اضافه میشه
برای هر طرح باید هر ماه پولش رو بدیم
اگه قرار باشه هر ماه 15 تومن بدیم که دیگه اصلا صرف نداره!!!
راستی با پایین اومدن تعرفه ها ، هزینه این تعرفه های تشویقی تغییری نکرده؟
miliomid
08-06-2007, 02:42
قبلا گفته شد که (در مورد هدایا تابیستانی ایرانسل) که در مورد انتخاب هر نوع طرح طلایی و ابی و قرمز فقط یک بار پول راه اندازی میدیم ولی اینطور نیست در اون قسمتی که گفته شده
(3-4- در صورتیکه مشترکین سیم کارت دائمی هر یک از تعرفه های تشویقی را از روز اول ماه فعال کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت اشتراک ماهانه نداشته و تنها باید هزینه فعال سازی طرح انتخابی (هزينه ماهانه طرح تشویقی) را بپردازند. )
سلام علیرضا جان خوشحالم که اومدی :46:
یه سوال : اگه من روز 19 خرداد فعال کنم اینو باید چقدر بدم ؟ آیا همون 15 هزار تومن رو می گیرن یا چیز دیگس قضیه ؟
یکی دیگه : اگه استفاده کنم هر ماه باید 15 تومن رو بدم یا اینم فرق می کنه ؟
پیشاپیش ممنونم که جواب می دی
M Like Mother
08-06-2007, 03:42
با سلام
آیا برای فرستادن اس ام اس از طریق خطوط ایرانسل به برنامه های تلویزیونی باید شماره مرکز پیام بر روی 9891100500+ تنظیم شود؟
اگر بعد از این تنظیم اس ام اس ارسال نشد اشکال از کجاست؟
با تشکر
mehdi_vsgh
08-06-2007, 08:55
آقا برای تهرانی ها
هنوز دلیوری روشن نشده؟؟
پس کی میخوان درستش کنن؟؟
اعصاب آدم داغون میشه
براي
دائمي
ها
روشنه
براي
اعتباريها
خاموشه
علیرضا خارجی
08-06-2007, 12:18
سلام علیرضا جان خوشحالم که اومدی :46:
یه سوال : اگه من روز 19 خرداد فعال کنم اینو باید چقدر بدم ؟ آیا همون 15 هزار تومن رو می گیرن یا چیز دیگس قضیه ؟
یکی دیگه : اگه استفاده کنم هر ماه باید 15 تومن رو بدم یا اینم فرق می کنه ؟
پیشاپیش ممنونم که جواب می دی
سلام miliomid من همیشه و هر روز اینجا هستم و پست هارو میخونم :46:
15 هزارتومان فقط برای اشتراک ماهانه این سرویس و یا تعرفه هست
اگه این سرویس رو فعال کنی هر ماه 30 روز 15 تومان به حسابت اضافه میشه مگر اینکه بر گردی به نوع تعرفع عادی همون ثانیه ای و یا دقیقه ای
وقتی مثلا طرح طلایی رو انتخاب کنی 15000 تومان به حسابت اضافه میشه
و از انطرف اشتراک ماهانه که همون 750 تومان هست رو به حسابت اضافه نمیکنند و این مبلغ از روی قبض کم میشه
باید اینطوری گفت که شما در واقه 15 هزار تومان اشتراک ماهانه پرداخت میکنید و از انطرف تعرفه تغییر میکنه
موفق باشید
شهاب جان سلام :46:
فکر نکنم این طور باشه آخه من هم روی ماله خودم تست کردم هم روی ماله خواهرم 2 تاشون هم چنج هستن
همین الان هم تست کردم مشکلی نبود
دوستان دیگر نظر بدن ببینیم چه خبره ....
درسته حق باشماست
منم تنظيمات رو براي خودم و چندتا از دوستام انجام دادم كه گوشي هممون هم رجيستر نشده بود.
آره عليرضا اين حرف رو Pesar_dokhtarkosh مطرح كرد و من هم همين حرفاي شما رو همون لحظه بهش گفتم
راستي چرا Banned شد
اون كه خوب مطلب مينوشت
milad_badboy
08-06-2007, 13:00
سلام دوستان
من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم
ميخواستم ببينم چقدر اعتبار واسه طرح تشويقي لازم هست و چطوري ميتونم اونو فعال كنم ؟
ممنون ميشم جواب بدين:40:
سلام دوستان
من سيم كارت اعتباري ايرانسل دارم
ميخواستم ببينم چقدر اعتبار واسه طرح تشويقي لازم هست و چطوري ميتونم اونو فعال كنم ؟
ممنون ميشم جواب بدين:40:
باید حداقل اونقدری داشته باشه که بتونی باش تعرفه مد نظرتا انتخاب کنی مثلا برای آبی حداقل 5000 تومن داشته باش.اما خوب برای استفاده باید شارژ کنی ها!
آره عليرضا اين حرف رو Pesar_dokhtarkosh مطرح كرد و من هم همين حرفاي شما رو همون لحظه بهش گفتم
راستي چرا Banned شد
اون كه خوب مطلب مينوشت
تقصیر خودشه! من 100 دفعه گفتم دعواتونا آقا احسانا آقا مازیار بذارین کنار نذاشتن banned شد.می دونستم بند میشه ! تا حالا این تاپیک 2 تا تلافات داده ! حالا مازیار یه یوزر بساز بیا :46: .
ShahabSAMSUNG
08-06-2007, 15:46
من که طرح قرمز رو فعال کردم. اس ام اس فعالسازیش هم اومد.
از فردا بازی شروع میشه.
mehdi_vsgh
08-06-2007, 16:33
تقصیر خودشه! من 100 دفعه گفتم دعواتونا آقا احسانا آقا مازیار بذارین کنار نذاشتن banned شد.می دونستم بند میشه ! تا حالا این تاپیک 2 تا تلافات داده ! حالا مازیار یه یوزر بساز ب
عزیز شما هم که هرکی یه بن میشه بهش میگی که یه یوزر بسازه
افرادی که بن بشن آی پی شون تحت کنترل قرار میگیره و اگه یه یوزر جدید هم بسازن اون آیدیشون هم بن خواهد شد
البته این بن آقا مازیار به نظر میاد که موقتی باشه چرا که تو تاپیک اخراجی ها چیزی درمورد ایشون گفته نشده
احتمالا حداکثر 7 روزه دیگه میتونه برگرده
mehdi_vsgh
08-06-2007, 20:00
سلام
آقا گلاب به روتون
روم به دیوار
شرمنده به خدا............ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی به ما این ایمیل ایرانسل که برای خدمات مشترکین هستش را میده!!
التماس میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم به خاطر این سوال تکراری پوزش میطلبم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arman4459
08-06-2007, 20:30
چرا مهدی جان التماس
cs@mtnirancell.ir خیلی هم سریع جواب میدن فکر کنم حداکثر 24 ساعت.
موفق باشی
دوستان Gprs شما مشکلی نداره ؟ مال من از دیشب حرف G هست روی صفحه کانکتم میشم اما وقتی کانکت میشه هیچی کیلو بایت رد و بدل نمی کنه بعد از چند ثانیه هم خودش دیس کانکت میشه ! مال شماهام این طوره ؟ به خصوص اصفهانی ها...
عزیز شما هم که هرکی یه بن میشه بهش میگی که یه یوزر بسازه
افرادی که بن بشن آی پی شون تحت کنترل قرار میگیره و اگه یه یوزر جدید هم بسازن اون آیدیشون هم بن خواهد شد
البته این بن آقا مازیار به نظر میاد که موقتی باشه چرا که تو تاپیک اخراجی ها چیزی درمورد ایشون گفته نشده
احتمالا حداکثر 7 روزه دیگه میتونه برگرده
آقا شمام حالا یه یوزر بساز :31: !!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.