ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Ali Pacino
10-10-2008, 12:25
دقیقا چه روزی وارد ایران می شه؟!
فک کنم تا 1 ماه دیگه استاد بشه

pedramgolchin
10-10-2008, 12:41
دوست عزیز بخاطر این که رونالدو الان باشگاهی نداره و توی تیم برزیل هم نیست
نمیشه پیداش کرد اگر هم بشه خیلی سخته و باید کل عکسها رو بگردیم
حالا من میگردم اگه پیدا کردم میذارم
:18::18::18:
یعنی رونالدو دیگه تو این فوتبال نیست؟؟؟
:41::41::41:

joey jordison
10-10-2008, 12:59
سلام.
يه جوري از PES طرفداري مي كنيد هركي ندونه فكر ميكنه كونامي ارث بابابتونه. شرمنده ها ولي خيلي جالبه كه اينجوري سنگ يه بازي رو مي زنيد به سينه. خوب چه كنم برام تازگي داره اين جور حركات. قبلا فقط يه مدل طرفداري از چيزي رو ديدم به اين شدت اونم طرفداري پرسپوليسي ها از تيم پرسپوليس هست. به هر حال من خودم به فوتبال علاقه دارم ولي عمرا نشده سنگ يه تيمي رو بزنم به سينه. استقلالي هستم ولي اصلا برام مهم نيست ببره يا ببازه چون هيچ سهمي تو استقلال ندارم. فقط ازش خوشم مياد. اصلا نه هوادارشم نه طرفدار. تازه از تيم پرسپوليس هم همچين بدمم نمياد معتقدم خيلي تيم سخت كوشي هست ولي برام بازم مهم نيست اين جور چيزا همونطور كه فيفا باز هستم ولي اگه هر باگ مشكلي داشته باشه توي تاپيكش مينويشم بريد ببينيد از همه بيشتر من اشكالات فيفا رو نوشتم تو تاپيك. ولي اين تمجيدهايي هاي از يه بازي خاص ميشه واقعا آدم رو به تعجب وا ميداره. من ميگم نبايد طرفداري از يه بازي چشم آدم رو روي نقاط ضعفش ببنده. شايد نقدهام به مزاج طرافداري پيس (ببخشيد منظورم نمايندگان رسمي كونامي) خوش نياد ولي نقد يك بازي توي تاپيكش اصلا برخلاف مقررات تاپيك نيست. در كل من قبلا هم گفتم من هميشه آرزو داشتم از 2 تا فوتبال لذت ببرن و بر خلاف تصور خيلي از دوستان كه فكر مي كنن من دارم غرض ورزي مي كنم دلم مي خواست پيس بهتر از اينها باشه و اميدوار بودم امسال از فيفا خيلي قوي باشه. پس اصلا شما نباس تصور مي كرديد كه من با پيس 2009 مشكل دارم. اگه داشتم جزو اولين كسايي نبودم كه دمو رو دانلود كردم و بازي كردم. مطمئن باشيد كه حد اقل تو تاپيك اولين كسي خواهم بود كه بازي رو گير ميارم. چون به فوتبال علاقه دارم. بخصوص دلم به مود Became a Legend خيلي دل بستم و شك ندارم تمام وقت ميشينم بازي ميكنم. راستي سه شنبه ميرم مشهد ببينم اونجا چه خبره از دنياي بازي. البته بعد زيارت ها يهو فكر نكنيد بي دينم دي:

موفق باشيد بچه ها دل خوش باشيد اينقدر سخت نگيريد بابا پير ميشيد اينجوري كه داريد حساسيت نشون ميديد
يا علي
با سلام
ببینید من اصلا با فن بازی ارث بابا کاری ندارم!!!شما حرفتون واقعا عجیب بودش!!اونجور که من میدونم شما فیفا نسخه نسل قیل را بازی کردین و دارین عملا میگین این فیفا از تکنولوژی از Pes نسل بعد جلوتر اگه اونجور بود اسمش کارنت جن یا نسل قبل نمیشد عزیز!!!
Pes 2009 نه تنها فیفا نسخه PC را له میکنه بلکه کمی هم از فیفا نسل بعد جلو زده!!!!حالا شما قبول نمیکنی هیچی!!!
اقا میاد میگه چمن فیفا مقل چمنهای واقعی فوتبال هستش!!!و چمن Pes مثل چمنهای اسیایی که کلا یک نظر شاد هست!!!حیف عکسهایی که از فیفا گرفتمو فعلا موفق به اپلود کردنشون نشدم وگرنه کلی خنده بازار بودش!!و از طریق اونها بهتون میفهموندم که چمن و استیل یعنی چی در فیفا!!!چمنی که وقتی بازیکن روی ان قدم میگذارد چمن اونقدر بلند هست که کلا کفش بازیکن دیده نیمشود چمن نیست چراگاه هست!!!البته نمیخوام مقایسه کنم و حرف فیفا را در میان بگذارم!!!
شما الان قضاوت عادلانه میکنید ولی نمیخواید شکست خوردن فیفا را قبول کنید حداقل در PC که به نظر من عجیب هستش!!!شم که ادعا میکنید بی طرف هستید!!!بعد میاید به نصب دمو ایراد میگیرد و میگید این طور نصب کردن روی محبوبیت کونامی تاثیر داره و محبوبیتش را کم کرد!!!کجای دنیا این را اشکال میدونن و میگن این طور نصب کردن از محبوبیت کومپانی می کاهه!!!
این الان اشکال معقولانه هست!!!که از بازی گرفتین!!!
حالا اینا هیچی وقتی من در تاپیک فیفا نظرم را گفتم به هیچ عنوان حرف از PES نزدم ولی شما یک دوتا اینجا از Pes نظر میدین خودشم با حالتی که انگار Pes موفق نیست!!!بعد شروع میکنین به تعریف از فیفا که فیفا تکنولوژی جلو و N تا حرف و تعریف بی جا که هنوز ساکر نمیتونه رقابت کنه!!!
حالا شما دارین فیفا نسل قبل را بازی میکنین فکر کردین یک بازی خداست و Ea برای PC بازها چی کرده در حالی که Ea برای PC بازها هیچ ارزشی قائل نشده و سر همه را با وعده های مسخره کلاه گذاشته!!!شما اینا را نمیدونین ولی کسی که در خارج 60 یا 70 دلار پول فیفا میده از فحش هم بهش بدتر هست!!!!به اینا توجه کنید!!!اونها و Pc بازهای خارجی نسل بعد میخوان سل بعد!!!90 درصدشون هم به هیچ عنوان راضی نیستند از Ea و Fifa
یک سوال دارم ایا تا حالا فکر کردین که فیفا به مانند Pes لیسانس نداشت و Pes همه لیسانس ها را داشت ایا کسی فیفا بازی میکرد؟؟
چون که فیفا از نظر گیم پلی کلا شرمنده هست و شکستش حتمی بود!!ولی این Pes بود که با نداشتن لیسانس این همه طرفدار پیدا کرد چون بازی قوی هست!!!!

Spaniuly
10-10-2008, 13:01
احتمالا نباشه چون Free Agent هست توي تيم ملي هم دعوت نشده

جورديسون خان گفتم كه سخت نگير حال كن گل پسر ارزش ندارن آدم بخواد خونش رو كثيف كنه من مگه ميگم پيس بده؟
من علنا چنين حرفي زدم شايد همه شما به نوعي به بازي ها توهين كرديد ولي من اينكارو نكردم مي تونم جملات همه رو اينجا نشون بدم كه علني به بازي رقيب به صورت علني توهين كردن ولي تا اين لحظه من فقط نقد كردم نشده كه مثلا بگم پيس به فيفا نميرسه و يا فيفا له مي كنه پيس رو شده؟ جون عزيزتون شده من چنين حرفي بزنم ولي خودم از همه تون جمله سراغ دارم كه مستقيم توهين كرديد به بازي رقيب چه فيفا چه پيس حتي خود امير حسين هم كه فيفا باز هست اومده و مستقيم توهين كرده ولي من چون از اول هم گفتم غرض ورزي ندارم نشده يه بار هم با لحن بد بيام يكي از اينها رو مورد حمله قرار بدم. واسه همين مي گم و توصيه مي كنم بيخيال بشيد و اينقدر حساسيت به خرج نديد. ول كنيد بابا بچسبيد به بازي و اخبارش نا سلامتي تاپيك اخبار رمز بازي هاست يه چيزي هم بگم تا دلتون خنك بشه اگه احساس مي كنيد من حرفي زدم كه ناراحت كرده شما رو با كمال ميل و صحه صدر ميگم معذرت ميخوام منظور و غرض ندارم و نداشتم پس پي قضيه رو نگيريد و فراموش كنيد تا مشكلات تموم بشه هرچي ريز بيني كنيد قضيه پيچ مي خوره از دوستاني هم كه از شر به پا شدن خوششون مياد خواهش ميكنم اين يه مورد رو تخفيف بدن و بگذرن ازش چون تازگيا ديده ميشه بعضيا ميان يه كاربري جديد وا ميكنن ميان عضو ميشن صرفا براي به هم زدن تاپيك ها نميدونم متوجه شديد يا نه. در كل جاي شما باشم ديگه بيخيال جريان كل كل ميشم كل كل و اين جور حرفا در شان هيچ كدوم از ما نيست . پس بيايد همين جا تموم كنيم. من به شخص قول ميدم به همه تون حتي اگه باگ يا هر چيزي كه عيب محسوب بشه در مورد پيس حتي اشاره هم نكنم حتي اگه 100% مطمئن باشم كه اون عيب به جاست و مورد قبول همه...خوبه آقايون؟

mojtaba007
10-10-2008, 13:35
جناب krauser فرموندند

خيلي از دوستان كه فكر مي كنن من دارم غرض ورزي مي كنم

و همچنین فرمودند که

و اميدوار بودم امسال از فيفا خيلي قوي باشه.

پس یعنی منظورتون اینه که قوی تر از فبفا نیست

ما هم داریم میگم شما اشتباه میکنید و با همین یه جمله دارید

شرمنده ها ولي خيلي جالبه كه اينجوري سنگ يه بازي رو مي زنيد به سينه
و میگیم که این بازی بسیار قوی تر از نسخه کامپیوتر فیفا
و کمی بهتر از نسخه نسل بعد فیفاست

من کاری هم ندارم به این حرف ها خودم هم عقلشو دارم و هم درکشو
و هم فیفا بازی میکردم و هم pes
و به راحتی هر چه تمام تر pes شد محبوب من

شما هم اگه از فیفا خوشتون می اید
بالاخره نظر شماست و برای من هم محترمه

الان شما میگید چرا از نقدی که من کردم درباره pes زود جوش می اورید

من هم دلیلش را به شما میگم
تا حالا فکرشو کردین عاشقان این بازی که دسترسی به اینترنت پر سرعت ندارن و نمیتونند دمو را دانلود کنند
و با کلی شور و عشق می ایند به این تاپیک تا از نظرات اونهایی که PES بازند (دقت کنید گفتم کسانی که PES بازند)
و دمو را بازی کردند اگاه بشوند
و با نظر کسی که PES باز نیست و کلی هم از این بازی بد گفته روبه رو بشوند چه حالی بهشون دست میدهد

تا حالا فکر کردی چرا اونهایی که عاشق PES هستند و دمو را بازی کردند تا حالا همش از بازی تعریف کردند
ولی تا حالا فکر کردید چرا اونهایی که از این PES خوششون نیامده
کسانی هستند که واقعا عاشق فیفا هستند و تو تاپیک فیفا اکثرا وجود دارند

من خودم وظیفه دارم به عاشقان PES این اطمینان را بدم که که واقعا از PES 2009 به اندازه کافی خوشتون می اید

امير موسر
10-10-2008, 14:21
دقیقا چه روزی وارد ایران می شه؟!
فک کنم تا 1 ماه دیگه استاد بشه

26 همین ماه که فکر میکنم تو ایران مثل قبل زودتر از اینم وارد بشه !

sepehr_x50
10-10-2008, 14:28
یعنی 1 هفته دیگه میاد؟

B3HZ@D
10-10-2008, 14:33
اولا در مورد سوال دوست عزیز ali pacino بگم که بازی توی همین ماه میاد نه یک ماه دیگه

در مورد حرف های کراسر عزیز هم بگم همانطور که توی تاپیک فیفا بعضی ها گیر میدن به pes و چیزهایی که به نظرشون برتر از pes میاد رو میکوبن توی سری این بازی و شرکتش.......این یک چیز طبیعیه و هر کسی بالاخره به یک چیزی تعصب داره
مثلا همین دوستان pes باز به این بازی علاقه وافری دارن و دوست ندارن که از این بازی بد گفته بشه....البته منظورم شما نیست
چون این دو بازی رقیب هم هستن مطئنا یک جو بخصوصی بین طرفداران این بازی ها بوجود میاد و هیچ کدوم هم حاضر نیستن کوتاه بیان
مثلا اگه الان به شما بگم pes از فیفا بهتره شما هزار و یک دلیل میاری که نه اینطور نیست و همین مسئله برعکسش اینجا رخ میده
پس این جو بوجود اومده طبیعیه و هر کسی به بازی مورد علاقش عشق نشون میده

am
10-10-2008, 14:51
بچه ها توی این نسخه با ریختن اپشن فایل مشکل تیمهایی که لایسنس ندارن حل میشه ؟؟؟
یا باید مثله pes 2008 فایلهای کیت و...رو ریخت تا لباسها درست بشه؟؟؟؟

Ali Pacino
10-10-2008, 15:01
اولا در مورد سوال دوست عزیز ali pacino بگم که بازی توی همین ماه میاد نه یک ماه دیگه

در مورد حرف های کراسر عزیز هم بگم همانطور که توی تاپیک فیفا بعضی ها گیر میدن به pes و چیزهایی که به نظرشون برتر از pes میاد رو میکوبن توی سری این بازی و شرکتش.......این یک چیز طبیعیه و هر کسی بالاخره به یک چیزی تعصب داره
مثلا همین دوستان pes باز به این بازی علاقه وافری دارن و دوست ندارن که از این بازی بد گفته بشه....البته منظورم شما نیست
چون این دو بازی رقیب هم هستن مطئنا یک جو بخصوصی بین طرفداران این بازی ها بوجود میاد و هیچ کدوم هم حاضر نیستن کوتاه بیان
مثلا اگه الان به شما بگم pes از فیفا بهتره شما هزار و یک دلیل میاری که نه اینطور نیست و همین مسئله برعکسش اینجا رخ میده
پس این جو بوجود اومده طبیعیه و هر کسی به بازی مورد علاقش عشق نشون میده
فیفا واسه ی PC بازا هستش و PES واسه ی کنسول دارا
کلا PES کلاسش از فیفا خیلی بالاتره البته این نظر منه ها:10:

pouyaabiboy
10-10-2008, 15:03
من ..... رو بازی کردم غیر از چمن سه بعدی و موهای طبیعی بعضی از بازیکنان
چیز خاصی به چشم نمیاد اونم بعد چند روز واسم عادی شد و طبق معمول به یه هفته نکشیده پاکش کردمو رفتم سراغه pes 2008 و منتظر اومدنه 2009
انصافا pes یه چیز دیگس و آدم تا اومدن نسخه ی جدیدش ازش دل نمی کنه ولی ... فقط موندم طرفداراش چرا کورکورانه ازش دفاع میکنن !!!

B3HZ@D
10-10-2008, 15:16
فیفا واسه ی PC بازا هستش و PES واسه ی کنسول دارا
کلا PES کلاسش از فیفا خیلی بالاتره البته این نظر منه ها:10:

نه....من خودم pc بازم و pes رو بازی می کنم
ایتطوری نیست که فقط روی یک دستکاه طرفدار داشته باشن

morix_001
10-10-2008, 15:17
چیز خاصی به چشم نمیاد اونم بعد چند روز واسم عادی شد و طبق معمول به یه هفته نکشیده پاکش کردمو رفتم سراغه pes 2008 و منتظر اومدنه 2009
انصافا pes یه چیز دیگس و آدم تا اومدن نسخه ی جدیدش ازش دل نمی کنه ولی ... فقط موندم طرفداراش چرا کورکورانه ازش دفاع میکنن !!!

100% تاید می شه ...
زمانی که pes 3 اومده بود ، اون بازی رو کامپیوترم نمیومد و به همین دلیل من .... بازی می کردم . بعد وقتی کامپیوترم رو ارتقا دادم pes 2005 اومد و همش بازی می کردم . بعد گرفیکم سوخت تا سال 2007 که ... 2007 اومد . من هم یه هفته بازی می کردم . درواقع من بازی نمی کردم تعجب می کردم !!! خیلی غیر واقعی بود ... بعد رفتم pes 2007 رو گرفتم و بازی کردم و فهمیدم بازی واقعی یعنی چی ...

یه چیزی می گم که شاید فکر کنید شعار باشه ، ولی رو من تاثیر گذاشته :
1 - واقعا رو فوتبال واقعی که تو کوچه بازی می کردم تاثیر گذاشته ...
2 - روی داوری من هم تاتیر گذاشته . من تا قبل از بازی کردن فوتبال مثلا از تلویزیون فوتبال رو نگاه می کردم نمی دونستم ...
3 - الان خودم یه پا فردوسی پور شدم !!!

bahador2009
10-10-2008, 15:24
بچه ها دو تا سوال دارم.
از pes2009 براي موبايل خبري نيست؟
تاريخ انتشار winning eleven 2009 رو نميدونيد؟

B3HZ@D
10-10-2008, 15:27
برای موبایل هم میاد ولی هنوز تاریخش رو مشخص نکردن
یعنی تاریخی که رسمی باشه و کونامی تائید کرده باشه

HOSSEIN-70
10-10-2008, 16:00
سلام به همگی
میشه pes2009 رو با همون سیستمی که 2008 رو بازی کردم بازی کنم یا کم میاره؟

B3HZ@D
10-10-2008, 16:09
خوب شما 2008 رو در چه حالتی تونستی اجرا کنی؟؟؟؟
low -medium-high
به اینا بستگی داره...ولی اگه حداقل روی medium بازی میکردی به احتمال زیاد جواب میده

mohsen-jj
10-10-2008, 16:34
سلام ... یه کم دیگه زیاد درباره سیستم سوال می پرسم ولی چیکار کنم .... مجبورم...
من پارسال pes 2008 رو روی mediuom اجرا کردم با سیستم زیر ::

graphic : 256 --- GeForce 8600GS
Ram : 1 gig
cpu : 2.4

ولی روی مدیوم هم سی پی یوم 100 درصد می شد و بازی گیر می کرد ...

الان به نظر شما اگه cpu رو ببرم بالا ( بالای 3 و دو هسته ای -- فولکش ) سیستمم برا اینکه رو high بازی کنم ( منظورم pes 2009 هست ) جواب می ده ؟؟

این سیستم منو اسیرم کرده ..... با تشکر

B3HZ@D
10-10-2008, 16:39
cpu رو که بالا میبری هیچ...رم رو هم بالا ببر
چون که رم به غیر از بازی خیلی فعالیتهای دیگه داره انجام میده
حالا روی xp بازی می کنی یا روی vista
روی vista سیستم بیشتری می طلبه

mohsen-jj
10-10-2008, 16:45
نه ... روی xp بازی میکنم .....
حالا ram و cpu چند بخرم ( حداقل) نا بتونم رو high بازی کنم ؟؟؟؟ خیلی خیلی ممنون

B3HZ@D
10-10-2008, 16:50
من الان از 4 گیگ رم استفاده می کنم
البته ویندوزم ویستا هست برای همین لازم میشه
یک cpu دو هسته ای بگیر با 2 یا 3 گیگ رم

Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
2GB RAM

B3HZ@D
10-10-2008, 17:09
این هم دو تا کلیپ از باگ های درون نسخه دمو

اولین باگ:پنالتی پیرلو به فرانسه

لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دموین باگ:ضربه ازاد کریس رونالدو

لینک:

B3HZ@D
10-10-2008, 17:24
باگ اولی خیلی خفن بود....حتما ببینیدش.....اصلا یک چیز عجیبیه
حالا خدا رو شکر نسخه دمو هست و توی دمو باگ وجود داره
حالا براتون میگم باگ چجوری بود.....
بازی ایتالیا و فرانسه هست....پنالتی برای ایتالیاست و پیرلو پشت توپه....پیرلپ پنالتی رو میزنه و کوپه دروازه بان فرانسه جهت درست رو تشخیص میده ولی هنگام شیرجه به حالت نشسته در میاد و بعد از این که شیرجه میزنه نصف تنش میره توی زمین و پای چپش تقریبا جا میمون مثل چیزی که پاش قطع بشه....بعدش کل بدنش میره زیر زمین و اون پایی هم که جا مونده بود باهاش میره زیر زمین بعدش توپ گل میشه و کوپه از زمین میاد بیرون....در کل خیلی خفن بود....من یکی که کف کردم
توصیه می کنم حتما ببینیدش.....امیدوارم توی نسخه اصلی همچین چیزی نباشه

Crespo
10-10-2008, 17:42
من PES 2008 با این سیستم روی High اجرا میکنم:

CPU: 3.6 Full
Ram: 1GB
VGA: 256MB- GeForce 8400GS

الان هم یکی از دوستام دموی PES2009 رو با این سیستم روی High آجرا کرده!

CPU: 2.4
Ram: 512
VGA: GeForce 6...

اون نقطه چین مدلش رو چون نمی دونستم گذاشتم. :دی

B3HZ@D
10-10-2008, 17:45
در باگ دومی هم که الان دیدم
اون هم پنالتی بود که کریس رونالدو زد و دروازه بان جهت رو تشخیص داد ولی در ادامه پرش بلند خودش یک الی دو متر از تیرک افقی دروازه بالاتر رفت و من که شاخ در اورده بودم چند بار کلیپو نگاه کردم ولی خیلی عجیب بود انگاری دروازه بان موشک به خودش بسته
رفت بالا.....فکر کنم یه 4 الی 5 متری از زمین فاصله گرفت
در کل من موندم توی نسخه اصلی هم این باگها وجود داره یا نه؟؟؟!!!!
خدا کنه اینطور نباشه

omid07
10-10-2008, 17:48
سلام سیستم من اینه که تو pes 2008 رو high بازی کردم.grafic 512(8500). ram 1 gig .cpu 3 آیا با همین سیستم می تونم pes2009 روی high بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

B3HZ@D
10-10-2008, 17:53
این هم حرکات جدید اضافه شده به نسخه 2009

این رو هم توصیه می کنم نگاه کنید....یه دریبل هایی می زنه که چشماتون 4 تا میشه :18:

Crespo
10-10-2008, 17:59
در باگ دومی هم که الان دیدم
اون هم پنالتی بود که کریس رونالدو زد و دروازه بان جهت رو تشخیص داد ولی در ادامه پرش بلند خودش یک الی دو متر از تیرک افقی دروازه بالاتر رفت و من که شاخ در اورده بودم چند بار کلیپو نگاه کردم ولی خیلی عجیب بود انگاری دروازه بان موشک به خودش بسته
رفت بالا.....فکر کنم یه 4 الی 5 متری از زمین فاصله گرفت
در کل من موندم توی نسخه اصلی هم این باگها وجود داره یا نه؟؟؟!!!!
خدا کنه اینطور نباشه

نه. خاطرت جمع. از این باگها خبری نیست. :8:

سلام سیستم من اینه که تو pes 2008 رو high بازی کردم.grafic 512(8500). ram 1 gig .cpu 3 آیا با همین سیستم می تونم pes2009 روی high بازی کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟

به احتمال 98% آره. :46:

pouyaabiboy
10-10-2008, 18:07
تایپیک .... به دلیل بی جنبه بودن طرفدارای ... که جنبه ی انتقاد ندارن بسته شد
pesبازای عزیز مواظب باشید این اتفاق واسه تایپیک ما نیفته
هر چی گفتن جوابشونو ندید با این کل کلا به جایی نمیرسیم کم کم معلوم شد که pes خیلی از ... سرتره دیگه هر چی گفتن بیخیال فقط به بازی خودمون بپردازیم

am
10-10-2008, 18:40
بچه ها توی این نسخه با ریختن اپشن فایل مشکل تیمهایی که لایسنس ندارن حل میشه ؟؟؟
یا باید مثله pes 2008 فایلهای کیت و...رو ریخت تا لباسها درست بشه؟؟؟؟

کسی این مسئله رو میدونه یا نه؟؟؟

B3HZ@D
10-10-2008, 18:43
با اپشن فایل نمیشه
باید با پچ درستش کنی....توی شماره های پایین تر از 2008 میشد با اپشن فایل درست کرد
از 2008 به اینطرف با پچ یا کیت سرور میشه

FCBarcelona.ir
10-10-2008, 18:57
کیت سرور بهترین و راحت ترین راهه. کلا لایسنس تیم ها اصلا مشکلی نیست.

Alireza Taji
10-10-2008, 20:11
فاشیست جان مرسی از لینکها... جالب بود.
تو pes 2008 وقتی پنالتی بر علیه تیمت میشد در هنگام زدن توپ دوربین میرفت پشت دروازه بان و از گوشه ی دروازه صحنه ی را که باید پنالتی را میگرفتی نشون میداد من که همیشه این صحنه اعصابم را خورد میکرد این دوربین تغییری نکرده؟
کلا گرفتن پنالتی در 2008 خیلی سخت بود و گرفتن توپ بیش از حد شانسی بود و وقتی هم توپ را وسط می زدی 100% گل میشد در pes 2009 وضع پنالتی چطور هست؟
====
این چند روز هرچه زور زدم دل نمیاد برم فیفا را بگیرم امیدوارم pes زودتر به بازار بیاد.

امير موسر
10-10-2008, 20:18
ببينيد دوستان
مهمترين اصل تو بازيهاي كامپيوتري به نظر من گيم پلي وهوش مصنوعي هست فرقي نميكنه شما بازي اكشن هم بكني اگه تو اون بازي بتوني به راحتي نيروهاي دشمن رو بتركوني بازي برات يكنواخت وغير قابل تحمل ميشه.
توبازيهاي فوتبال هم ماجرا همينه!
بازي فيفا مدتهاست كه گيم پلي خاص خودش رو ارائه ميده . گيم پلي بازي طوري هست كه با يكي دو تا بازي قلق كار دست همه مياد وتو بازياي بعد ميتوني به راحتي به گل برسي! نميدونم اين مثل اينكه واسه بعضيا خيلي خوبه
به نظرم توهين نشه فيفا براي رنج سني كودكان بازي مناسبيه چرا؟ چون ميتونن به راحتي به گل برسن وكيف وحالشو ببرن وبپرن بالا!!!!

من كلا از اين انجمنهاي مخصوص بازي و بحث هاشون خيلي ممنونم كه باعث ميشن پولمونو به هدر نديم
من به لطف نقد خوبي كه توسط كاربران مختلف در سايتهاي مختلف انجام شده بود اصلا بازي فيفا 08 رو نخريدم
واون طور كه بوش مياد بازي فيفا 09 هم مثل نسخه هاي پيشين غير قابل تحمله

نتيجه اينكه
خريدن فيفا 09=دور ريختن مايه تيله

من دیروز خریدم و تا همین الان بیش از 20 دست بازی کردم !! ولی اصلا نتونستم با بازی رابطه برقرار کنم !

mojtaba007
10-10-2008, 20:29
فاشیست جان مرسی از لینکها... جالب بود.
تو pes 2008 وقتی پنالتی بر علیه تیمت میشد در هنگام زدن توپ دوربین میرفت پشت دروازه بان و از گوشه ی دروازه صحنه ی را که باید پنالتی را میگرفتی نشون میداد من که همیشه این صحنه اعصابم را خورد میکرد این دوربین تغییری نکرده؟
کلا گرفتن پنالتی در 2008 خیلی سخت بود و گرفتن توپ بیش از حد شانسی بود و وقتی هم توپ را وسط می زدی 100% گل میشد در pes 2009 وضع پنالتی چطور هست؟
====
این چند روز هرچه زور زدم دل نمیاد برم فیفا را بگیرم امیدوارم pes زودتر به بازار بیاد.
پنالتی ها درست شده و دیگه از پشت دروازبان دوربین نیست

SIMON137
10-10-2008, 20:55
آقا میشه لینک دانلودش رو به من هم بدین ؟ (نسخه دمو)

google_boy07
10-10-2008, 21:01
آقا میشه لینک دانلودش رو به من هم بدین ؟ (نسخه دمو)

اینم لینک دانلود دمو

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mamad_Madrid
10-10-2008, 21:23
یکی از بچه ها که دمو رو داونلود کرده عکس گاگو و کاسیاس و دلارد رو بزاره لطفا

google_boy07
10-10-2008, 21:31
سلام به همه طرفدارای دو آتیشه PES (فوتبال تکاملی حرفه ای)

شاید کمی دیر باشه اما بنده چند نکته رو میخوام در مورد pes 2009 عرض کنم .....

البته این مسایل برای بنده پیش آمده و شاید شما هرگز با این مسائل روبرو نشدید.

امیدوارم این مسائل در نسخه اصلی بازی رفع بشه....
.................................................. ..............
1.
اولین نکته حرکت بازیکن بعد از زدن گل بود که وقتی گل میزنه زمانه خیلی کمی شاید 2 ثانیه صبر میکنه و بعد خوشحالی میکنه .. یه جورایی انگار کمی دیر میفهمه که گل زده !
.................................................. ........................
2.
این نکته رو تو هر بازی میبینم . بازیکن حریف که تکل میره زیر پای بازیکن من توی مواقعی خطا میگیره که نباید بگیره !

منظورم اینه که وقتی REPLAY اون صحنه تکل رو نگاه میکنم بازیکن حریف دقیقا توپ رو میزنه اما داور باز هم اعلام خطا میکنه !

البته بعد از خیلی تکلها امکان زمین خوردن بازیکن هست .

.اینجا به مسئله ای بر میخوریم که میگه اگه تکل صحیح باشه اما خشن بازیکنی که تکل رو زده میتونه از داور کارت بگیره...
.................................................. .........................
3.
تکلهای خود به خود بازیکن من.....؟!

بعضی مواقع پیش میاد که داری با بازیکن حریف شانه به شانه میری بعد یه دفعه بازیکن خودی خود به خود تکل میره زیره پای حریف و الکلی اکلی کارت میگیره و پنالتی میدی و ......
این مسئله تو 8 خیلی منو آزار میداد و اینجام داره تکرار میشه ......
.................................................. ................................
4.
.در مواقع شلوغ داخل محوطه جریمه دروازه بان با دفاع قاطی میکنه ...............................
.................................................. ................................
5.
در مواقعی از بازی تکل میزنیم زیر پای حریف اونم از پشت و داور برای اینکه روند بازی حفظ بشه آوانتاژ میده و بعدا هیچ کارتی به بازیکن که تو اون صحنه تکل خشن رفت رو نشون نمیده؟!

.................................................. .......................................
6.
این مشکل تا حالا تو بازی 4 بار برام پیش اومده
پاس عقب میدم به درواربان و میخوام با دروازبان توپ رو دور کنم و دکمه دایره رو میرنم ..(عکس زیر)

دروازبان بجای دور کردن توپ یه جورایی تکل میره ! و توپ از بغل پاش رد میشه و بازیکن حریف میاد یه گل مفت رو میزنه!!؟

در پایان اینو میگم که مسایل و مشکلات بالا هیچ موقع از ارزشهای کونامی و PES2009 کم نمیکنه .....

هر بازی ایراداتی داره ....

فوتبال تکاملی حرفه ای ............شایسته احترام

hesamo
10-10-2008, 21:32
تو Pes 08 وقتي تو مسترليگ بازي رو 2 نفره ميكني و قتي ميخواي دوباره يه نفرش كني ديگه نميش . و بايد در شروع هر بازي تنظيم كني . خدا كنه در 2008 اينگونه نباشه.

4039
10-10-2008, 21:34
من امروز بالاخره دمو رو بازی کردم .البته چون فقط دو دست بازی کردم طبیعتا فعلا نمیتونم قضاوتی در مورد بازی بکنم .اما مساله ای که برام خیلی محسوس بود روونی در حرکات بازیکنان و همینطور چرخش توپ بود.تو ورژنهای قبلی چرخش بازیکناها و حرکاتشون تا حدودی طبیعی بنظرنمیرسید(بخصوص تو چرخشها و تغییر وضعیت دادنها) که این مساله تو این نسخه بسیار پیشرفت کرده بود .
همینطور سرعت و شتاب توپ در زمان پاسکاری بازیکنان خیلی طبیعی و واقعی شده.
اما یک مساله بنظر من غیر طبیعی بنظر میرسید که خیلی منو نگران کرد .در طول بازی بنظر میرسید بازیکنا دارن روی زمین یخ زده بازی میکنن احساس میکردم بازیکنا روی زمین سر میخورن .حالا میخاستم بدونم این مساله تو حالت دمو هستش و توی بازی اصلی درست میشه ؟ یا اینکه ایراد از کارت گرافیک منه (کارت من ati 9700 هستش خیلی قدیمیه).یا اینکه اصلا تصور من اشتباهه و با بازی زیاد این مساله برام طبیعی میشه.

google_boy07
10-10-2008, 21:45
اما یک مساله بنظر من غیر طبیعی بنظر میرسید که خیلی منو نگران کرد .در طول بازی بنظر میرسید بازیکنا دارن روی زمین یخ زده بازی میکنن احساس میکردم بازیکنا روی زمین سر میخورن .حالا میخاستم بدونم این مساله تو حالت دمو هستش و توی بازی اصلی درست میشه ؟ یا اینکه ایراد از کارت گرافیک منه (کارت من ati 9700 هستش خیلی قدیمیه).یا اینکه اصلا تصور من اشتباهه و با بازی زیاد این مساله برام طبیعی میشه.

نه دوست عزیز بازیکنا هیچ مشکلی ندارن و خیلی طبیعی کار میکنن

احتمالا مشکل از شماست !

4039
10-10-2008, 21:47
google boy جان به احتمال خیلی زیاد موارد 3 و 6 توی نسخه اصلی درست میشه مورد 1 هم مساله زیاد مهمی نیست.

david23
10-10-2008, 21:56
این چند روز هرچه زور زدم دل نمیاد برم فیفا را بگیرم امیدوارم pes زودتر به بازار بیاد

سلام علیرضا جان ما رو که شناختی ؟ من دلم نیومد رفتم فیفا رو خریدم اونم چقدر 2هزار تومن بد جور بهم فشار اومد پشیمونم مثل چی باید دو هفته پیاده برم خونه تا جبران شه اما مهم نیست فدای سره pes باز ها- یک سوال آیا لیگ آمریکا هم تو بازی هست ؟ آخه من باید برم سریع دیوید و بیارم رئال. راستی یکی از بچه ها پرسیده بود cpu رو عوض کنم یا رم باید بگم به نظرم cpu خیلی واجب تره چون خودم پارسال 2گیگ رم انداختم ولی جون cpu 2.8 cell بود رو مدیومم نمیشد اما 2180 که به نظرم نسبت به قیمتش (63 تومن) قدرتش عالیه انداختم رو سیستم الان 2008 رو حد آخر بازی میکنم بدون کمترین تیک

B3HZ@D
10-10-2008, 21:59
یکی از بچه ها که دمو رو داونلود کرده عکس گاگو و کاسیاس و دلارد رو بزاره لطفا

این هم برای شما:

casillas

gago

delared

Mamad_Madrid
10-10-2008, 22:11
casillas

مرسی:10:. ولی قیافه ی کاسیاس رو خیلی بد درست کردن:41:

B3HZ@D
10-10-2008, 22:23
خیلی بد درست نکردن....در حد متوسطه
با دانلود یک فیس جدید میتونی درستش کنی

B3HZ@D
10-10-2008, 22:48
این هم یک کلیپ از یک باگ داوری؟؟؟؟البته جدی نیست
10 ثانیه هم بیشتر نیست همه میتونن ببینن

joey jordison
10-10-2008, 22:52
از دوستانی که دمو را دانلود کردند ایا توانستن اون حرکات تکنیکی که فاشیست جان تو یوتوب گذاشته بود انجام بدن!!!فک من زمین چسبید چه حرکتهای تکنیکی انجام میدادند!!!

smallfrank
10-10-2008, 23:13
میشه اون حرکات تکنیکیو 3gp کنین مام ببینیم .Adsl قطع شده این دیال آپ هم خیلی مزخرفه .

Damian
10-10-2008, 23:34
کسی میدونه این بازی روی این سیستم روی چه حالتی اجرا میشه؟
cpu athlon 64 +3200
ram 2 gb ddr 2
graphic nvidia geforce 7300 gt 256 mb 128 bit

B3HZ@D
10-10-2008, 23:40
میشه اون حرکات تکنیکیو 3gp کنین مام ببینیم .Adsl قطع شده این دیال آپ هم خیلی مزخرفه .

کلیپها از سایت youtube هستن و دانلود نداره

cpu athlon 64 +3200
ram 2 gb ddr 2

فکر کنم بتونی رو high بازی کنی

Lamanta
10-10-2008, 23:45
cpu athlon 64 +3200
ram 2 gb ddr 2

سلام
ببین VGA شما دقیقا مثل مال منه (اگه DDR3 باشه ! )
رم هم بسه
ولی Cpu رو نمیدونم

من با رم 2 گیگ و کارت گرافیک 7300GT و CPU ی intel 3.2full خیلی عالی دارم بازی میکنم .:5:

Damian
10-10-2008, 23:47
فکر کنم بتونی رو high بازی کنی[/quote]
دمت گرم فاشیست جان
یه ضربه آزاد تو youtube از کریس رونالدو دیدم با واقعیت مو نمیزد

B3HZ@D
10-10-2008, 23:47
از دوستانی که دمو را دانلود کردند ایا توانستن اون حرکات تکنیکی که فاشیست جان تو یوتوب گذاشته بود انجام بدن!!!فک من زمین چسبید چه حرکتهای تکنیکی انجام میدادند!!!

برای flip flop سه بار سریع که کلید پا عوض کردن (برای من Q ) رو بزنین این حرکت رو انجام میده
برای chip ball انالوگ بازی رو سریع عقب جلو کنید این حرکت رو انجام میده
دریبل زیدانی یا همون 360 هم انالوگ بازی رو یه دور کامل بچرخونید
drag ball هم کلید R2 یا روی کیبورد C رو گرفته و جهت رو به عقب بدید توپ رو نگه میداره و میکشه عقب بعدش اینبار به جای عقب جلو رو بزنین که اگه مدافع نزدیک باشه لایی میخوره اگر هم فاصله داشت با شما به جای جلو مایل بالا یا مایل به پایین بگیرین تا از دستش فرار کنین
یک سری از حرکات یادم رفته یادم اومد اونا رو هم میذارم

B3HZ@D
10-10-2008, 23:49
فکر کنم بتونی رو high بازی کنی
دمت گرم فاشیست جان
یه ضربه آزاد تو youtube از کریس رونالدو دیدم با واقعیت مو نمیزد[/QUOTE]

اره استایل رونالدو رو خیلی خوب درست کردن
من هم چند کلیپ که دیدم خیلی خوشم اومد
امیدوارم زودتر بازی عرضه بشه
دیگه نمی تونم تحمل کنم:41:

Damian
10-10-2008, 23:53
آقا یه اشتباه شد رم من 1گیگا بایتیه اشتباهی نوشتم هر چند با 30 تومن میشه 2 گیگش کرد
من ساکر 2008 رو در حالت high با یک مقدار ناچیز افت فریم اجرا میکردم گرافیک 2009 چقدر بالاتره؟

joey jordison
10-10-2008, 23:57
تقریبا 9 روز مونده دیگه نه؟من هم دارم میمیرم!!دستم هم از دموش کوتاه هست!!!همین جور هاج و واج موندم!تا بازی بیاد!!!
یعنی ممکن بعضی موقع ها 3 روز اینا زودتر بازی تو ایران میامد امیدوارم این جوری بشه!!!

Crespo
10-10-2008, 23:58

سلام.

نه. مطمئناً رفع خواهد شد. چون این دمو هستش و اصلاً واسه همین عرضه میشه. اما اون قضیه تکل خود به خود به نظر در مواقعی رخ میده که خوده بازیکنا، احساس خطر میکنن!

B3HZ@D
11-10-2008, 00:02
آقا یه اشتباه شد رم من 1گیگا بایتیه اشتباهی نوشتم هر چند با 30 تومن میشه 2 گیگش کرد
من ساکر 2008 رو در حالت high با یک مقدار ناچیز افت فریم اجرا میکردم گرافیک 2009 چقدر بالاتره؟

برای اطمینان یک رم دیگه هم بگیر...ممکنه رم کم بیاری
موتور گرافیکی بازی هم همون موتور قبلیه فقط update شده و مشکلاتش برطرف شده
البته از نظر گرافیکی از 2008 بالاتره

تقریبا 9 روز مونده دیگه نه؟من هم دارم میمیرم!!دستم هم از دموش کوتاه هست!!!همین جور هاج و واج موندم!تا بازی بیاد!!!
یعنی ممکن بعضی موقع ها 3 روز اینا زودتر بازی تو ایران میامد امیدوارم این جوری بشه!!!

من هم دمو رو ندارم...دلم رو خوش کردم به عکسها و تریلرهای بازی
خدا کنه مثل همیشه که بازی ها زودتر از همه جا توی ایران هست ایندفعه هم اینطوری بشه
کف کردیم بخدا.....

Damian
11-10-2008, 00:07
اگر هم اینطور بشه فکر کنم بازی مشکل دار باشه البته منظورم ناکامله

B3HZ@D
11-10-2008, 00:10
اگر هم اینطور بشه فکر کنم بازی مشکل دار باشه البته منظورم ناکامله

نه همچین چیزی نیست
بازی رو اپلود می کنن و لینکش رو میذارن
بقیه هم دانلود می کنن و ما هم میخریم
همیشه همینطوری بوده....فقط بعضی مواقع بعضی بازی ها مشکل کرک داشته:13:

google_boy07
11-10-2008, 00:17

شاید کمی دیر باشه اما بنده چند نکته رو میخوام در مورد pes 2009 عرض کنم .....

البته این مسایل برای بنده پیش آمده و شاید شما هرگز با این مسائل روبرو نشدید.

امیدوارم این مسائل در نسخه اصلی بازی رفع بشه....
.................................................. ..............
1.
اولین نکته حرکت بازیکن بعد از زدن گل بود که وقتی گل میزنه زمانه خیلی کمی شاید 2 ثانیه صبر میکنه و بعد خوشحالی میکنه .. یه جورایی انگار کمی دیر میفهمه که گل زده !
.................................................. ........................
2.
این نکته رو تو هر بازی میبینم . بازیکن حریف که تکل میره زیر پای بازیکن من توی مواقعی خطا میگیره که نباید بگیره !

منظورم اینه که وقتی REPLAY اون صحنه تکل رو نگاه میکنم بازیکن حریف دقیقا توپ رو میزنه اما داور باز هم اعلام خطا میکنه !

البته بعد از خیلی تکلها امکان زمین خوردن بازیکن هست .

.اینجا به مسئله ای بر میخوریم که میگه اگه تکل صحیح باشه اما خشن بازیکنی که تکل رو زده میتونه از داور کارت بگیره...
.................................................. .........................
3.
تکلهای خود به خود بازیکن من.....؟!

بعضی مواقع پیش میاد که داری با بازیکن حریف شانه به شانه میری بعد یه دفعه بازیکن خودی خود به خود تکل میره زیره پای حریف و الکلی اکلی کارت میگیره و پنالتی میدی و ......
این مسئله تو 8 خیلی منو آزار میداد و اینجام داره تکرار میشه ......
4.
.در مواقع شلوغ داخل محوطه جریمه دروازه بان با دفاع قاطی میکنه ...............................
5.
در مواقعی از بازی تکل میزنیم زیر پای حریف اونم از پشت و داور برای اینکه روند بازی حفظ بشه آوانتاژ میده و بعدا هیچ کارتی به بازیکن که تو اون صحنه تکل خشن رفت رو نشون نمیده؟!

.................................................. .......................................
6.
این مشکل تا حالا تو بازی 4 بار برام پیش اومده
پاس عقب میدم به درواربان و میخوام با دروازبان توپ رو دور کنم و دکمه دایره رو میرنم ..(عکس زیر)

دروازبان بجای دور کردن توپ یه جورایی تکل میره ! و توپ از بغل پاش رد میشه و بازیکن حریف میاد یه گل مفت رو میزنه!!؟

در پایان اینو میگم که مسایل و مشکلات بالا هیچ موقع از ارزشهای کونامی و PES2009 کم نمیکنه .....

هر بازی ایراداتی داره ....

فوتبال تکاملی حرفه ای ............شایسته احترام

امیدوارم در نسخه اصلی بازی مشکلات بالا که گفتم رفع بشه ........خصوصا تو خطاها خیلی مورد دیدم !

Damian
11-10-2008, 00:19
نه همچین چیزی نیست
بازی رو اپلود می کنن و لینکش رو میذارن
بقیه هم دانلود می کنن و ما هم میخریم
همیشه همینطوری بوده....فقط بعضی مواقع بعضی بازی ها مشکل کرک داشته:13:
درسته
منظورمو درست نرسوندم منظور من نقصهایی که از کرک بازی ایجاد میشه بود مثل فیفا 09 که البته بعد یکی دو روز کرک کامل اون اومد

google_boy07
11-10-2008, 00:31
اینم تو صیف بازی از زبان سایت pcaction.de که فک کنم به بازی نمره 9 داده

Next Generation PES, part three.
10.10.2008 13:29 Uhr -

PES 2009 is the third chapter of next generation football from Konami and you can see that at first sight. The improved graphics feature nice wrinkles at shirts and shorts, outstanding player faces and even more smooth animations. But such details can't be enough for a new PES update, so this year's version presents the Champions League licence. On top of the main menu, the new mode gives the player the opportunity to experience Europe's premier competition with all it's teams and venues. That‘s what you would think when you purchase the "official product" of the Champions League. Unfortunately, this is not the case. Especially German players will be disappointed to see that there is no club from the Bundesliga included. There are even more teams missing such as Famagusta from Cyprus, Denmark's Aalborg and BATE Borisov from Belarus. These are no European top clubs of course, but the fact that you can't compete with this year's accurate starting field gives the CL mode a negative connotation. Furthermore, Konami has lost the licence for Spain's Primera Division. Even though the biggest clubs like Barca and Real are still completely authentic, Champions League competitor Atletico Madrid is called "MAD ROJO/BLANCO" for example. One step forward, two steps back regarding the licences.

Concerning the gameplay, PES 2009 is slower and more tactical than it's predecessor, reminding of PES 5. Stars like Torres, Messi and Henry are quick, but not that superior as in PES 2008. But sometimes they stumble through the center backs with the ball on their feet, which is very annoying. A positive aspect is the improved AI. The opponent passes the ball more cleverly and defends well.

The new mode named "Become a Legend", in which you control only one player, is very frustrating at first. As a young talent you start your career by impressing your manager at training matches. But after more than six matches on the training ground you want more action. When you have patience, you will finally arrive at the bench and you'll get more and more appearances for the team. Then it becomes very satisfying to see your player developing and scoring goals in third person perspective. You even get offers from bigger clubs when you're good enough. "Become a Legend" can not compete with the presentation of FIFA's "Be a Pro", but the gameplay is more fluid than EA's counterpart. You should consider this new mode as a entertaining alternative to the Master League.

As a conclusion, PES 2009 is how PES 2008 should have been, although the differences between the two games are not overwhelming. Anyway, there is no better football game for PC, period.

عکسهای زیر با دوربین دیجیتال از یه تلویزیون lcd گرفته شده .....اول که دیدم شوکه شدم فک کردم آرسنال و چلسی تو جام قهرمانان لیسانس دارن اما متوجه شدم که دستکاری شدن .......اما خدایی طراحی لباسش کم نظیره

SIMON137
11-10-2008, 00:40
یکی از دوستان آدرس داد که دانلود کنم ، ولی اولای دانلود پسورد می خواد ، چیکار کنم؟

B3HZ@D
11-10-2008, 00:47
گوگل بوی عزیز این تیمها دستکاری نشدن
این قسمت چمپیونز لیگ هستش و در این قسمت 32 تیم حاضر لیسانس شده هستن و با لباس رسمی خودشون بازی می کنن
این گفته خود شرکت کونامیه
ولی در بقیه مودها این تیمها لیسانس نشدن

FCBarcelona.ir
11-10-2008, 00:53
یه نکته ای که این بازی داره، اینه که باید صبر کنی توپ درست بهت برسه بعد ضربه بزنی.

چند تا نمونه بگم. مثلا توی کرنر، ما قدیما عادت داشتیم 50-60 بار دکمه شوت رو قبل رسیدن توپ بزنیم، اما اینجا اگه این کار رو بکنی، هد رو بالا می زنه. من به تجربه دیدم اگه بیشتر از یه بار و اونم به موقع بزنی، ضربه سر دقت درستی نداره و یا از بالا میره بیرون یا می خوره به تیر

یه حالت دیگه که وقتی با داداشم بازی می کنم پیش میاد، اینه که موقع کرنر، اون هم طبق عادت هی دکمه رو می زنه و گاهی یهو بازیکنش تو محوطه بازیکن من رو بدون توپ می زنه و پنالتی ...

به نظر من این نکته جزئی اما خیلی خوبیه! از این حالت های تند تند دکمه رو بزن در حالت دو نفره واقعا خلاص می کنه آدمو!

Damian
11-10-2008, 01:16
این قسمت چمپیونز لیگ هستش و در این قسمت 32 تیم حاضر لیسانس شده هستن و با لباس رسمی خودشون بازی می کنن
آیا این تیمها فقط در چمپیونز لیگ لایسنس هستند یا وقتی در لیگ با این تیم ها بازی میکنیم هم لایسنس هستند؟

Crespo
11-10-2008, 01:21
آیا این تیمها فقط در چمپیونز لیگ لایسنس هستند یا وقتی در لیگ با این تیم ها بازی میکنم هم لایسنس هستند؟

بعضی از تیمها همه جای بازی لایسنس دارن. مثل رئال.

اما بعضی هم فقط در چمپیونزلیگ، مثل چلسی!

ebinem173
11-10-2008, 01:36
آیا این تیمها فقط در چمپیونز لیگ لایسنس هستند یا وقتی در لیگ با این تیم ها بازی میکنم هم لایسنس هستند؟

نخیر فقط تعدادی از تیمها و لیگها لیسانس شدن
ربطی هم به این مود و اون مود نداره
این لینکو ببینید تا کامل متوجه بشید
لیگ فراسه و ایتالیا و هلند بطور کامل
انگلستان و اسپانیا هم به ترتیب 2 و 7 تیم
بقیه تیمهایی که هم در این لیست نیتن و در بازی وجود دارن لیسانس نشدن

Damian
11-10-2008, 02:19
ای کاش به جای این تیمهای باشگاهی از رومانی و سوئد و دانمارک و ... حداقل لایسنس آرسنال و چلسی خریداری میشد

4039
11-10-2008, 10:01
من تو دمو فقط مي تونم زيداني و يه پا دو پاي ساده بزنم همينطور رقص پا من موندم چرا دريبل زدن تو پيس اينقدر محدود هست؟
نه همچین محدود هم نشده .برعکس حرکتهای قشنگی هم اضافه شده مثل فریب و...
دوستان این فایل ویدئویی یک سری حرکات تکنیکی و مهارتهای حرکتیو نشون میده و توضیح میده که برای اجرای حرکت چه دکمه هایی رو باید زد.سایزشم حدود 7.5 مگ هستش البته شماره دو هم داره حدود 8.5 مگ.

google_boy07
11-10-2008, 10:04

نه Fashist جان من خودم اول فک کردم لیسانس دارن اما بعد از همون سایت خوندم که درستشون کردن و لیسانس ندارن .

شما اینجارو کامل بخون ...........
یه ادیتور حرفه ای درستشون کرده .

google_boy07
11-10-2008, 10:18
حتما ویدیو زیر رو ببینین ......پشیمون نمیشین .........خطا نیست !؟

اینم یه باگ خیلی جالب یا شایدم عجیب قریب !!

google_boy07
11-10-2008, 10:38
اینم یه مصاحبه از سایت CVG هستش با SeaBass Takatsuka ....ما دیگر اشتباهات سال قبل رو تکرار نمیکنیم .

PES 2009: Online is "top priority"
Friday 10-Oct-2008 10:29 AM We won't make the same mistakes as last year, Seabass tells CVG
18 Comments

With just one week to go now until Pro Evolution Soccer 2009's release, the annual FIFA versus PES war is warming up nicely and we recently caught up with legendary series creator Shingo 'Seabass' Takatsuka at the PES European finals.

One key battleground this year will be the online component of both games and while Seabass conceded that PES 2008's online performance was perhaps more Conference level than Champions League, this year he's promising big things.

Seabass said, "I do acknowledge that last year we placed such emphasis on the controls that the online side was sacrificed. For instance if you didn't have a very good connection, that could really seriously affect your gameplay and it could turn out to be very horrible indeed.

"This year we looked at this [online] as a top priority and we tested half way around the world, so that even for people who don't have good connections we wanted to pursue how we can make the game still playable... we found a solution as well as taking on more players, four this time, for multiplayer online."

Seabass also promised that his team wouldn't be resting on its laurels and further improvements could be on the way post-release. "We're not going to stop, until we're fully satisfied with this online version of PES 2009, we want to go even further. So I promise you it will still continue to change and improve further as we go along."

B3HZ@D
11-10-2008, 13:32
طبق گفته کونامی 32 تمی حاضر در champions league لیسانس شدن
دیگه این حرفیه که کونامی زده...و از خودم که نمی گم

این هم یک ویدئو 8 ثانیه ای که مربوط به یک صحنه خطا هست که داور خطا نمیگیره

google_boy07
11-10-2008, 13:44
اینم عکسهای نسخه wii محبوبترین کنسول بازی در دنیا !
لینک زیر :

SIMON137
11-10-2008, 13:51
آقا یکی لینک دانلود بده ما ضعف کردیم ، همه دارن تعریف می کنن...
من از لینکی که کونامی عزیز دادن دانلود کردم ، تا یک جایی رفت بعد یوزر و پسورد خواست...

google_boy07
11-10-2008, 14:06
آقا یکی لینک دانلود بده ما ضعف کردیم ، همه دارن تعریف می کنن...
من از لینکی که کونامی عزیز دادن دانلود کردم ، تا یک جایی رفت بعد یوزر و پسورد خواست...

بیا دوست عزیز اینم یه لینکه دیگه ..

Spaniuly
11-10-2008, 15:57
من اولين باري كه دمو رو نصب كردم به مشكل جا برخورد كردم درايو C بايد 4 گيگ فضاي آزاد داشته باشه خيلي بي دليل. وقتي آنپك ميشد دوباره فايل نصب با اسم ديگه كنار همون فايل نصب كپي ميشد روي هارد بعد دوباره بازي شروع به نصب شدن ميكرد كلي هم طول ميكشيد من اومدم همه اينكارا رو رد كردم فايل هاي واقعي رو دوباره ريپك كردم با وينرار و فقط كافيه روش يه دونه كليك كني تا بازي نصب شه فقط كافيه فايل exe وينرار رو اجرا كني تا اكستراكت بشه خيلي هم راحت و سريع انجام ميشه. حجمشم 900 و خورده اي شده. خيلي جالبه كاش يه ذره هم كمتر بود آدم رايت ميكرد رو سي دي خيلي جالب ميشد.

B3HZ@D
11-10-2008, 16:07
کراسر جان شما هنوز گیر نصب این بازی هستی
تا تقی به توقی میخوره میای میگی نصبش اینطوری بود و بد بود
خوبه حالا نصبش کردی این همه بهش گیر میدی اگه نصب نشده بود معلوم نبود چی میشد؟؟؟

B3HZ@D
11-10-2008, 16:10
این هم update پچی که قبلا گذاشته بودم
فکر کنم پچ 0.3 بود

UPDATE 09-10
Audio Add-on including chants and UEFA CL Theme Available for Easy Installation Version(341 Mb)

Both versions, Expert and Easy Installation, are available now.
(1) Expert Version ( 83 Mb ) : You need AFS Explorer to install this version. It includes chants and UEFA CL Theme.

(2) Easy Installation (230 Mb) : Quick and easy installation. No need of AFS Explorer. It does NOT include chants and UEFA CL Theme.

لینک:

ebinem173
11-10-2008, 16:48
طبق گفته کونامی 32 تمی حاضر در champions league لیسانس شدن
دیگه این حرفیه که کونامی زده...و از خودم که نمی گم

این هم یک ویدئو 8 ثانیه ای که مربوط به یک صحنه خطا هست که داور خطا نمیگیره

ای بابا این حرف رو از کجا آوردی خوب ؟
یک صفحه قبل خوبه بحثش رو کردیم
تیمهای آرسنال و چلسی و همه تیمهای آلمانی و تعداد زیادی از تیمهای اسپانیایی لیسانس نشدن
منبع هم خیلی خیلی موثقه : ویکی پدیا

B3HZ@D
11-10-2008, 18:08
ای بابا این حرف رو از کجا آوردی خوب ؟
یک صفحه قبل خوبه بحثش رو کردیم
تیمهای آرسنال و چلسی و همه تیمهای آلمانی و تعداد زیادی از تیمهای اسپانیایی لیسانس نشدن
منبع هم خیلی خیلی موثقه : ویکی پدیا

من هی میگم این گفته خود کونامی هست
بعد شما هی میای میگی اینطور نیست
در ضمن ویکیپدیا قابل ویرایش هست
من میرم ویرایش می کنم بعد شما قبول می کنی حرف منو؟؟؟

ebinem173
11-10-2008, 18:57
اشکالی نداره اصلا شما راست میگی
این پست من و شما همینجا تو این تاپیک میمونه
بعد از اینکه نسخه اصلی اومد میبینمتون

joey jordison
11-10-2008, 19:16
اقا این عکسها درباره Wii بازیش کاملا مشخص تو اولدترافورد هست!!!پس چقدر باشکوه

Damian
11-10-2008, 19:18
خدا کنه این طور باشه که فاشیست میگه شاید هم بعضی تیمها فقط در ucl لایسنس شدن و بس

omid07
11-10-2008, 19:24
میتونم این بازیو 5شنبه بخرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mamad_Madrid
11-10-2008, 19:31
تا 5 شنبه فکر کنم بیاد

maximiliyanus
11-10-2008, 19:48
اوه اوه یک هفته پیش مانیتورم سوخت تا امروز که درستش کردم از صفحه ی 108 تا همین الان داشتم میخوندم چه خبراییه بابا....
من فکرکنم تو این هفته بازی میاد ولی این چند روز چه بگذرد برمن تا بیاد ....
راستی از کسایی که دمو رو دان کردن یه سوال دارم این توپا وکفشای نایکی که تو ویدو هست تو بازی لیسانس شده یا ادیت شدست هر کی جواب بده ممنونش میشم ....

Damian
11-10-2008, 20:03
تا اون موقع چه کار کنیم مثل هفته آخر سربازی میمونه البته خیلی بدتر

Spaniuly
11-10-2008, 21:02
اوه اوه یک هفته پیش مانیتورم سوخت تا امروز که درستش کردم از صفحه ی 108 تا همین الان داشتم میخوندم چه خبراییه بابا....
من فکرکنم تو این هفته بازی میاد ولی این چند روز چه بگذرد برمن تا بیاد ....
راستی از کسایی که دمو رو دان کردن یه سوال دارم این توپا وکفشای نایکی که تو ویدو هست تو بازی لیسانس شده یا ادیت شدست هر کی جواب بده ممنونش میشم ....

به به ماكسي خان نبودي دل تنگ شده بوديم شازده به قول خارجكي ها Welcome Back
آره ايشالا همين روزا مياد ولي فكر نكنم 5 شنبه گير بياد مگه اينكه كونامي هم بدشانسي بياره مثه EA و بازي به سرقت بره كه خدا نكنه اينطور بشه و چنين بلايي سر ژاپنياي عزيزم بياد (دوسشون دارم ژاپني هارو:10:).

در مورد لايسنس تيمها حق كاملا با جناب فاشيست هست. تيم هاي حاضر در CL همگي توي مود CL لايسنس هستند. اينكه مثلا آرسنال لايسنس نشده توي ليگ برتر لايسنس نشده ولي رسما اجازه و ليسانس استفاده از نام و بازيكنان اين تيمها توي بخش CL از باشگاه ها گرفته شده. حرف فاشيست 100% تاييد ميشه و الكي شرط نذاريد با ايشون. راستي هرچي نزديك ميشيم به انتشار التهاب ميره بالا.

maximiliyanus
11-10-2008, 22:31
به به ماكسي خان نبودي دل تنگ شده بوديم شازده به قول خارجكي ها Welcome Back
آره ايشالا همين روزا مياد ولي فكر نكنم 5 شنبه گير بياد مگه اينكه كونامي هم بدشانسي بياره مثه EA و بازي به سرقت بره كه خدا نكنه اينطور بشه و چنين بلايي سر ژاپنياي عزيزم بياد (دوسشون دارم ژاپني هارو:10:).

در مورد لايسنس تيمها حق كاملا با جناب فاشيست هست. تيم هاي حاضر در CL همگي توي مود CL لايسنس هستند. اينكه مثلا آرسنال لايسنس نشده توي ليگ برتر لايسنس نشده ولي رسما اجازه و ليسانس استفاده از نام و بازيكنان اين تيمها توي بخش CL از باشگاه ها گرفته شده. حرف فاشيست 100% تاييد ميشه و الكي شرط نذاريد با ايشون. راستي هرچي نزديك ميشيم به انتشار التهاب ميره بالا.
آره منم میگم تو مد لیگ قهرمانان لیسانس شدن چون وقتی خبر منتشر شد که لیگ قهرمانان در بازی هست گفته شد که تمام تیمای حاضر در چمپیونز لیگ کامل لیسانس شدن ....

راستی آرمین خان میبینم که جنابعالیم پیس 2009 رو نصب کردی بابا بیطرف ....:27:
حالا بگو بینم این سوال مارو جواب میدی؟؟؟؟:46:
کفشا و توپ های نایکی که تو فیلما دیدم از اول تو دمو بود یا ادیته؟؟؟

Crespo
11-10-2008, 22:44
نه Fashist جان من خودم اول فک کردم لیسانس دارن اما بعد از همون سایت خوندم که درستشون کردن و لیسانس ندارن .

شما اینجارو کامل بخون ...........
یه ادیتور حرفه ای درستشون کرده .

مطمئن باش اگر همینطوری که شما میگی باشه، در نهایت درست خواهد شد. چون لیگ قهرمانان اروپا کامل لایسنس شده و به طبع تیمهای زیر مجموعشم لایسنس خواهد شد!

اشکالی نداره اصلا شما راست میگی
این پست من و شما همینجا تو این تاپیک میمونه
بعد از اینکه نسخه اصلی اومد میبینمتون

شما منظور فاشیست رو متوجه نشدی.

فاشیست عزیز، میگه این تیمها در CL لایسنس شدن، نه در لیگهای خودشون. بعضی از تیمهای حاظر CL در لیگهای خودشونم لایسنس شدن، مثل رئال مادرید. و بعضی هم فقط در CL، مثل چلسی! :13:

ebinem173
11-10-2008, 23:45
مطمئن باش اگر همینطوری که شما میگی باشه، در نهایت درست خواهد شد. چون لیگ قهرمانان اروپا کامل لایسنس شده و به طبع تیمهای زیر مجموعشم لایسنس خواهد شد!

شما منظور فاشیست رو متوجه نشدی.

فاشیست عزیز، میگه این تیمها در CL لایسنس شدن، نه در لیگهای خودشون. بعضی از تیمهای حاظر CL در لیگهای خودشونم لایسنس شدن، مثل رئال مادرید. و بعضی هم فقط در CL، مثل چلسی! :13:

من منظور همه رو متوجه شدم ولی میگم اینطور نیست و آرسنال و چلسی و تیمهای آلمانی در چمپیونز لیگ هم لایسنس نشدن
دعوا هم که نداریم منتظر میشیم تا خود بازی بیاد بعد میبینیم این جماعت تاپیک درست میگن یا من
کونامی برای 4 سال لایسنس استفاده از نام و آرم و تبلیغات و .... چمپیونز لیگ رو از یوفا خریده ولی لایسنس تیمها جداست
دقت کنید که منافع برگزار کننده مسایقات با تیمها فرق میکنه و استفاده از اسم چمپیونز لیگ با آرم و علامت ارجینال و استاندارد برای کونامی کلی هزینه داشته ولی لایسنس تیمهای حاضر روهم تا اونجا که تونسته خریداری کرده

شما منبع موثق تر از ویکی پدیا سراغ داری؟
اون دوست فاشیستمون میگه من الان ویرایشش میکنم
خوب من منتظرم ببینم آیا ویرایش شما اعمال میشه یا نه؟
هرکسی نمیتونه بصورت مستقیم ویکی پدیا رو ویرایش کنه و کسانی که اون سایت رو مدیریت میکنن همه شناخته شده و قابل اعتماد هستن

Spaniuly
12-10-2008, 00:19
بعضيا حرفهايي مي زنن ها يعني چي كار يه اديتور حرفه اي هست بازي كه هنوز منتشر نشده كسي بخواد اديت كنه تازه اگه صحبت اديت هست كه آدم خودش از تو بازي هم اديت ميكنه. ولي در كل تيمهاي موجود در Cl توي مود خودش لايسنس هستند و اساميشون صحيح هست.
ماكسي خان دمو رو نصب كردم ولي به كفشاشون دقت نكردم. الان كه دير وقته برم بخوابم فردا صبح نگاه ميكنم ميگم چي مي پوشن.
ماكسي خان شما امر بفرمايي ميبرم يقه رونالدو رو تو بازي ميگيرم ميپرسم چي پاته بچه قرطي ها... خوبه داداش؟
به طرفداراي رونالدو برنخوره من خودم عاشق رونالدو هستم تنها باري كه از گل خوردن ايران ناراحت نشدم گلي بود كه رونالدو تو جام جهاني زد

B3HZ@D
12-10-2008, 00:27
در مورد کفش ها بگم که:
کفش های آدیداس - پوما و نایک لیسانس شده هستن
توی یک سری عکس ها و تریلر ها هم مشخصه

ebinem173
12-10-2008, 00:27
بعضيا حرفهايي مي زنن ها يعني چي كار يه اديتور حرفه اي هست بازي كه هنوز منتشر نشده كسي بخواد اديت كنه تازه اگه صحبت اديت هست كه آدم خودش از تو بازي هم اديت ميكنه. ولي در كل تيمهاي موجود در Cl توي مود خودش لايسنس هستند و اساميشون صحيح هست.
ماكسي خان دمو رو نصب كردم ولي به كفشاشون دقت نكردم. الان كه دير وقته برم بخوابم فردا صبح نگاه ميكنم ميگم چي مي پوشن.
ماكسي خان شما امر بفرمايي ميبرم يقه رونالدو رو تو بازي ميگيرم ميپرسم چي پاته بچه قرطي ها... خوبه داداش؟
به طرفداراي رونالدو برنخوره من خودم عاشق رونالدو هستم تنها باري كه از گل خوردن ايران ناراحت نشدم گلي بود كه رونالدو تو جام جهاني زد

ای یایا عجب بحثی شد ها
شما اصلا میدونی قضیه چیه؟
آقای فاشیست گفت من ویکی پدیا رو ادیت میکنم
همینه دیگه اصلا نمیدونید صحبت سر چیه بعد میاید یه چیزی میگید
من همچنان سر حرفم هستم و لینک معتبر در مورد لیسانس شدن آرسنال و چلسی در مود چمپیونزلیگ میخوام
اگر کسی داره رو کنه

Spaniuly
12-10-2008, 07:57
1- درخواست پاس:
زماني كه صاحب توپ نيستيد دكمه RT را دوبار پشت سرهم فشار دهيد.
2- تكنيك فليپ فلپ (مخصوص بازيكنان راست پا) :
همان حركت مخصوص رونالدينيو هست كه با فشار دادن سريع جهت راست و سپس چپ بوسيله دكمه هاي حركتي مستقيم اجرا ميشود.
3- تكنيك دراگ بك:
جهت حركتي را در خلاف جهت روبري خود فشار دهيد و در صورتي كه ميخواهيد نچرخيد بلافاصله جهت موافق را فشار دهيد تا تو را به قب رول كنيد.
4- پاس پشت پا:
انگشت خود را روي جهت مخالف روبروي خود نگه داريد. و كليد پاس را فشار دهيد.
5- استوپ سريع:
يك جهت را انتخاب و بوسيله كليد حركتي سمت را انتخاب و سپس يكي از دكمه هاي RB يا RT را فشار دهيد.
6- تكنيك تپ اوت:
اين تكنيك براي جلو انداختن توپ براي دورخيز مناسب جهت شوت يا پاس پر قدرت استفاده ميشود. بدين منظور زماني كه توپ در حالت ايستا زير پايتان است همزمان كليدهاي LB و RB را نگه داريد.
7- چرخش سريع بدون لمس توپ:
اين حركت همان حركت فريبنده اي است كه هنگام دريافت پاس بدون لمس آن بازيكن اجازه مي دهد كه توپ از بين پاهايش عبور كند سپس با يك چرخش سريع به دنبال توپ حركت ميكند. براي اجراي اين تكنيك لحظه دريافت توپ دكمه RB را نگه داشته و جهت مناسب براي چرخش سريع را با كليدهاي حركتي انتخاب كنيد.
8- پاس يك - دو:
دكمه LB را نگه داشته سپس پاس دهيد. بلافاصله دكمه پاس در عمق (Through Ball) را فشار دهيد.
9- حركت دايوينگ به منظور فريب دادن داور:
هنگام دريبل زدن مخصوصا زماني كه داخل محوطه جريمه هستيد و نزديك بازيكن حريف 3 دكمه : LB - LT - RB را همزمان فشار دهيد تا بازيكن شيرجه برود. و خود را بر روي زمين بياندازد. دقت كنيد كه اگر حركت شما مصنوعي باشد به دليل فريب داور كارت زرد خواهيد گرفت. پس اين حركت فريبنده هميشه منجر به موفقيت نيست.
10- كشيدن پيراهن حريف:
زماني كه به دنبال پا به توپ مي دويد دكمه سرعت (Sprint) را نگه داريد.
11- تكنيك ايربورن فليك:
اين تكنيك زمانيست كه توپ از ارتفاعي بالاتر از قد شما به سمت شما در حال سقوط ميباشد. در اين هنگام دكمه حركتي را در خلاف جهت خود نگه داشته پاس دهيد. در اين صورت توپ را به حالت قيچي مانند به عقب پاس لوب خواهيد داد.
اميدوارم مورد رضايت برا بچه قرار بگيره اين رو هم عرض كنم به خاطر رسميت بخشيدن به متن لفظ قلم نوشتم آموزش رو اگه ايرادي داشت به بزرگواري خودتون ببخشيد. در آموزش فوق گيم پد 360 مورد استفاده قرار گرفته كه در قسمت تنظيمات دسته بازي هم مي تونيد ببينيد.

kingmohsen
12-10-2008, 09:58
برای دوستانی که می پرسن بازی چه سیستمی رو لازم داره بگم

سیستم خود من سی پی یو 2800 رم 512 گرافیک gforce 8400 256mb
اما بازی رو روی 1024 در 768 و روی بالاترین گرافیک بازی می کنم بدون اینکه افت فریم داشته باشه

در حالی که 2008 رو روی 800 در 600 و روی گرافیک بالا بازی می کردم ولی بازم کمی افت فریم داشت در حالی که 2009 گرافیکش به مراتب از 2008 بالا تره

حتی یکی از دوستامم با گرافیک 128 و روی گرافیک mediom راحت بازی میکرد

که نشون میده موتور بازی فوق العاده بهتر شده و الکی بازی رو سنگین نمی کنه

mojtaba007
12-10-2008, 10:08
- تكنيك تپ اوت:
اين تكنيك براي جلو انداختن توپ براي دورخيز مناسب جهت شوت يا پاس پر قدرت استفاده ميشود. بدين منظور زماني كه توپ در حالت ايستا زير پايتان است همزمان كليدهاي Lb و Rb را نگه داريد.
خوب اینی که گفتی چه ربطی به پرتاب اوت داره

در ضمن میخواستم بدونم راهی است که تو پرتاب اوتهای بلند توپ ارتفاع نگیره

Spaniuly
12-10-2008, 10:20
برای دوستانی که می پرسن بازی چه سیستمی رو لازم داره بگم

سیستم خود من سی پی یو 2800 رم 512 گرافیک gforce 8400 256mb
اما بازی رو روی 1024 در 768 و روی بالاترین گرافیک بازی می کنم بدون اینکه افت فریم داشته باشه

در حالی که 2008 رو روی 800 در 600 و روی گرافیک بالا بازی می کردم ولی بازم کمی افت فریم داشت در حالی که 2009 گرافیکش به مراتب از 2008 بالا تره

حتی یکی از دوستامم با گرافیک 128 و روی گرافیک mediom راحت بازی میکرد

که نشون میده موتور بازی فوق العاده بهتر شده و الکی بازی رو سنگین نمی کنه

100% تائيد ميشه موتور گرافيكي بازي واقعا عالي شده و بازي رو به قدري روان رندر ميكنه كه آدم باورش نميشه. كلا طوري طراحي شده كه كساني كه سيستم ضعيفي دارند و تو حسرت بازي نكست جن حالا ميتونن يه بازي نكست رو با تعديل تنظيمات گرافيكي روان بازي كنن.
بخدا ايول داره...

kingmohsen
12-10-2008, 10:22
یک مشکل خیلی بده این بازی که هم در 2008 بودش و هم در 2009 اینه که در زمان تعویض اگه تیمت جلو باشه که صحنه تعویض رو نشون میده
ولی اگه تیمت عقب باشه 10 تا تعویضم بکنی صحنه تعویض رو نشون نمیده

امیدوارم که این مشکل تو ورژن کاملش رفع بشه

Spaniuly
12-10-2008, 10:28
خوب اینی که گفتی چه ربطی به پرتاب اوت داره

در ضمن میخواستم بدونم راهی است که تو پرتاب اوتهای بلند توپ ارتفاع نگیره

هيچ ربطي به پرتاب اوت نداره اسم اون تكنيك Tap Out هست اينگيلارسيش ميشه تپ اوت (اينگيلارسي همون متضاد فينگيليشه عجب چيزي از خودم كشف كردم :31:)

خوب براي پرتاپ اوت 2 راه هست يكي با پاس هست كه ميندازه زير پاي يار خودي يكيشم با دايره هاست كه در مواقعي كه مي خواي خيانت كني به كار مياد چون اكثرا از دست ميره:31: فكر نميكنم غير از اين دو نوع پرتاب ديگه اي هم باشه. در كل تكنيك و برنامه خاصي براي پرتاب اوت رو قرار نداده كه مثلا بخواي پرتاب هاي فريبنده انجام بدي با حركت تعين شده و مشخص حالا شايدم هست من نميدونم.:41:

maximiliyanus
12-10-2008, 10:36
:18::42::45::37:
ای خدا من چقدر بد شانسم هفته ی پیش مانیتورم حالا dvd رامم سوخت ....
حالا من بازی بیاد cdشو از کجا گیر بیارم بازیه به این پر حجمی رو راستی دوستانی که تو مشهدن کسی جایی رو سراغ داره که زود بازی رو بیاره البته آبی کامپیوتر زود میاره ولی دیگه جدیدا بازیای پرحجمو فقط dvdشو میده...یه جایی که cdشم داشته باشه...

kingmohsen
12-10-2008, 10:44
وقتی بازی اومدش اگه خواستی من برات رو سی دی می زنم تا بتونی بازیش کنی

Spaniuly
12-10-2008, 10:50
حالا من بازی بیاد cdشو از کجا گیر بیارم بازیه به این پر حجمی رو راستی دوستانی که تو مشهدن کسی جایی رو سراغ داره که زود بازی رو بیاره البته آبی کامپیوتر زود میاره ولی دیگه جدیدا بازیای پرحجمو فقط dvdشو میده...یه جایی که cdشم داشته باشه...

ماكسي از كجا ميدوني سوخته؟
بازش كن لنزش رو بده جلو شايد درست شد

در ضمن آقا محسن شما با ماكسي هم شهري هستي مگه؟

kingmohsen
12-10-2008, 11:00
دمت گرم مگه مشهدی؟

فقط وقتی بازی اومد به ای دیم پیام بفرست

آره عزیز همشهری هستیم

Lamanta
12-10-2008, 11:45

:27:
یه دی وی دی رام بخر 20 تومن یا یه دی وی دی رایتر بخر 30 تومن چیزی نیس که !!!

4039
12-10-2008, 11:52
معمولا اون مغازه ای که تو تک بازیهای کامپیوتری میفروشه(طبقه مثبت 2) بازیهای جدیدو زود میاره .

joey jordison
12-10-2008, 12:03
اقا میدونم جاش نیست ولی این فیفای نسل بعد داره کولاک میکنه و از بیشتر سایتها امتیاز 9 و 9 به بالا گرفته وکلا یک بازی شاهکار شده!!!امیدوارم Pes هم کولاک کنه ولی کار سخته!!!

از دوستان خواهش میکنم که در چند روز دیگه که میخواد بیاد بازی امتیازهاش را در همین تاپیک بگذاریم!!!و بیشتر از چند و چون کار سر در بیاریم!!!!

maximiliyanus
12-10-2008, 12:25

بازش کردم خودم لنزش که هیچی همه جاشو سیخ کردم درست نشد که نشد به یکی از دوستام نشون دادم گفت سوخته بیخودی زحمت نکش...

یه دی وی دی رام بخر 20 تومن یا یه دی وی دی رایتر بخر 30 تومن چیزی نیس که !!!
بله گفتنش راحته ولی من همین پریروز 50 تومن خرج مانیتورم شد شانس که نیست نمیسوزه نمیسوزه یه دفعه چند تا چندتا میسوزه...:13:

Spaniuly
12-10-2008, 14:28
1- درخواست پاس:
زماني كه صاحب توپ نيستيد دكمه RT را دوبار پشت سرهم فشار دهيد.
2- تكنيك فليپ فلپ (مخصوص بازيكنان راست پا) :
همان حركت مخصوص رونالدينيو هست كه با فشار دادن سريع جهت راست و سپس چپ بوسيله دكمه هاي حركتي مستقيم اجرا ميشود.
3- تكنيك دراگ بك:
جهت حركتي را در خلاف جهت روبري خود فشار دهيد و در صورتي كه ميخواهيد نچرخيد بلافاصله جهت موافق را فشار دهيد تا تو را به قب رول كنيد.
4- پاس پشت پا:
انگشت خود را روي جهت مخالف روبروي خود نگه داريد. و كليد پاس را فشار دهيد.
5- استوپ سريع:
يك جهت را انتخاب و بوسيله كليد حركتي سمت را انتخاب و سپس يكي از دكمه هاي RB يا RT را فشار دهيد.
6- تكنيك تپ اوت:
اين تكنيك براي جلو انداختن توپ براي دورخيز مناسب جهت شوت يا پاس پر قدرت استفاده ميشود. بدين منظور زماني كه توپ در حالت ايستا زير پايتان است همزمان كليدهاي LB و RB را نگه داريد.
7- چرخش سريع بدون لمس توپ:
اين حركت همان حركت فريبنده اي است كه هنگام دريافت پاس بدون لمس آن بازيكن اجازه مي دهد كه توپ از بين پاهايش عبور كند سپس با يك چرخش سريع به دنبال توپ حركت ميكند. براي اجراي اين تكنيك لحظه دريافت توپ دكمه RB را نگه داشته و جهت مناسب براي چرخش سريع را با كليدهاي حركتي انتخاب كنيد.
8- پاس يك - دو:
دكمه LB را نگه داشته سپس پاس دهيد. بلافاصله دكمه پاس در عمق (Through Ball) را فشار دهيد.
9- حركت دايوينگ به منظور فريب دادن داور:
هنگام دريبل زدن مخصوصا زماني كه داخل محوطه جريمه هستيد و نزديك بازيكن حريف 3 دكمه : LB - LT - RB را همزمان فشار دهيد تا بازيكن شيرجه برود. و خود را بر روي زمين بياندازد. دقت كنيد كه اگر حركت شما مصنوعي باشد به دليل فريب داور كارت زرد خواهيد گرفت. پس اين حركت فريبنده هميشه منجر به موفقيت نيست.
10- كشيدن پيراهن حريف:
زماني كه به دنبال پا به توپ مي دويد دكمه سرعت (Sprint) را نگه داريد.
11- تكنيك ايربورن فليك:
اين تكنيك زمانيست كه توپ از ارتفاعي بالاتر از قد شما به سمت شما در حال سقوط ميباشد. در اين هنگام دكمه حركتي را در خلاف جهت خود نگه داشته پاس دهيد. در اين صورت توپ را به حالت قيچي مانند به عقب پاس لوب خواهيد داد.

حالا اين تكنيكها كدوم جديد بود اصلا مورد استفاده قرار گرفت؟

mojtaba007
12-10-2008, 15:18
کراسر جان دستت درد نکنه
ولی این تکنیک ها تو نسخه 2008 هم قابل استفاده بود و برای دوستان اشنا بود
ولی با این حال دستت درد نکنه

Alireza Taji
12-10-2008, 15:37
وضع تیم های ملی در pes چطور هست؟
چند تا تیم ملی لیسانس شدن؟
تیمهای ملی pes هیچوقت من را راضی نکرده!
امیدوارم کمی به تیمهای ملی و جامهای که تیم ملی توش هست برسه.

Spaniuly
12-10-2008, 16:22
وضع تیم های ملی در pes چطور هست؟
چند تا تیم ملی لیسانس شدن؟
تیمهای ملی pes هیچوقت من را راضی نکرده!
امیدوارم کمی به تیمهای ملی و جامهای که تیم ملی توش هست برسه.

توي دمو ايتاليا و فرانسه كه هستند و به طور كامل لايسنس شدن از آسيا هم كره جنوبي استراليا و ژاپن لايسنس هستند. كلا اگه بخواي تمامي اطلاعات در مورد لايسنس به دست بياري به پست اول مراجعه كن ساسان خان زحمت كشيدن يه پست تكميل زدن اون اول. ولي در كل امسال پيس روي CL بد جوري سرمايه گذاري كرده فكر كنم سال آينده به خاطر جام جهاني شاهد تيم هاي ملي بيشتري باشيم كه لايسنس شدن.

EASPORTS-FIFA
12-10-2008, 17:44
مگه pes 2010 جام جهانی داره که میگی سال آینده لیسانس کشوری بهتر میشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pishmac0la
12-10-2008, 18:17
همیشه جام جهانی داشته عزیز. فقط لیسانسش رو نگرفته بوده. که فکر کنم سال اینده لیسانس کامل تیم های حاظر در جام جهانی رو + لیسانس خود کاپ جام جهانی رو بگیره.

Spaniuly
12-10-2008, 18:20
مگه pes 2010 جام جهانی داره که میگی سال آینده لیسانس کشوری بهتر میشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شما اصلا دقت نميكني به حرف من
من گفتم به خاطر جام جهاني احتمال داره ليسانس هاي تيم ملي زياد گرفته بشه و كونامي توجهش به سمت تيم هاي ملي بيشتر جلب بشه به خاطر التهاب جام جهاني. و بازي هاي ملي

EASPORTS-FIFA
12-10-2008, 18:24
همیشه جام جهانی داشته عزیز. فقط لیسانسش رو نگرفته بوده. که فکر کنم سال اینده لیسانس کامل تیم های حاظر در جام جهانی رو + لیسانس خود کاپ جام جهانی رو بگیره.
آها از اون لحاظ.اگه لیسانس نداشته باشه که جام جهانی حساب نمیشه.مثلا من کونامی کاپ میرفتم فقط با تیمای باشگاهیه اروپایی.حالا به اون میگن جام باشگاه های اروپا؟:46:

Spaniuly
12-10-2008, 18:33
آقا من امروز متوجه يه چيز جالب شدم : وقتي با كريستيانو رونالدو تكل زدم خطا اعلام شد ولي كارت زرد نشون نداد بهش خيلي جالب بود. تا حالا براي كسي پيش اومده تكل بزنه و داور اعلام خطا بكنه ولي كارت زرد هم بهش نشون نده؟

SIMON137
12-10-2008, 18:52
اگر ممكنه يكي به من بگه اين پچ هاي بازي از كدوم صفحه شروع ميشه من بگردم پيدا كنم بذازم توي تاپيك مربوطه ؟!!!

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما دوستان عزيز
با مشورت با چندي از عزيزان تصميم گرفتيم تاپيكي براي آموزش ها(تكنيكي و تاكتيكي) و پچ ها و برنامه هاي بازي بسازيم كه از اين به بعد اين ها رو در آن قرار بديم كه دسترسي به آن راحتتر باشد.

قربانتان...

Damian
12-10-2008, 22:26
کسی میدونه کدوم شرکت در اصفهان بازی رو زودتر میاره
به غیر از میتیدن و سرزمین چه شرکتهایی دارای نمایندگی هستند؟

google_boy07
12-10-2008, 22:57
اینم مصاحبه سایت CVG با SEABASS TAKATSUKA کارگردان ساکر

یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشه.

مرسی

Pro Evolution Soccer 2009

11-Oct-2008 Shingo 'Seabass' Takatsuka reveals all on the brand new PES

It's been all go even this early in the season, Chelsea and Liverpool sitting pretty at the top of the table, Hull City disproving the old adage about promoted teams heading straight back down and best gag so far, the fake train announcement recording a 'points failure in the Tottenham area'.

But a new season also always brings a new round of gaming challenges as the annual FIFA versus Pro Evolution battle kicks-off. With FIFA already out and winning plaudits for its playability and polish, PES 2009 has certainly got to raise its game in this most ultra competitive of premier gaming leagues.

So it was with bated breath we recently journeyed to the PES European Championships in Rome to catch up with Pro Evolution Soccer 2009's creator Shingo 'Seabass' Takatsuka to learn the latest about this year's game.

In a round table interview, we heard his thoughts on the latest version of Pro Evo and covered topics as diverse as the online mode, improvements to the PS3 version, whether he'd take FIFA's game engine if it was offered to him and even how this year's Euro 2008 tournament affected PES development. Here's what we discovered...

We're at the PES European finals with some of the greatest PES players in the game. Do you take a lot of pride watching those games? Does it spoil your enjoyment when players spot flaws or bugs in the AI and exploit them?

Seabass: Well both actually because when I'm creating the game, I have to say that over the years when I see people play in this tournament the more I get ideas about how I can make it better again every year. Changing the program, things like that, that really helps me. With the game when people try to beat the AI, that's no problem, because that's all part of the game. So it doesn't really frustrate me.

I do actually have other feelings when I see people try to beat the AI, I am already making plans on how to beat them back! There's a lot of enjoyment for me when I think about that. But most of all you know, attending this event is really exciting because I can see the enjoyment people have and it gives me power when I go back to Japan to create the next one. Overall I have a very good feeling about the game and the tournament.

This is the second year of PES on PS3. What kind of advantages has that extra year given you to harness the power of the platform?

Seabass: Yes, this is our second or additional year on PS3 and it was very precious to us. Speaking quite frankly PES 2009 to me, when I finished it, I felt I was pretty well satisfied with it.

PES 2008 was how we started on next generation and it takes time on next gen consoles to boost performance on the machine, to optimise it to what we ideally really wanted to do. It was the same on PS2.

So I can say in future years that I think performance will go higher but you'll see right away there is an improvement this year.

Many players use the Wide Angle to play PES, but end up not seeing the great new stadiums you've designed. Do you think we'll ever see a new camera angle which combines ease of play with real cinematic feel?

Seabass: Yes, we know for a fact that many players use the wide angle and camera angles are always really important. Looking at the TV for example, football matches on that, we understand it's a kind of wide view which is the norm, a little bit like this, but a little bit more slanted, that's the normal TV view. We did try to pursue this for a little while but we ended up realising we'd have to sacrifice some of the game's control. So for the game, wide is pretty much the default view for a lot of players.

I do receive complaints from the people who create stadiums in my team that no matter how much they work hardly anyone ever gets to see their finished work. But all in all even these creators understand that if the players are happy, then fine, it doesn't really matter what the camera angle is.

Now as I said at the beginning camera angles are really really important, so we haven't laid back and thought Wide is the best camera angle ever, that's it. We want to continue to experiment to find the best balance between gameplay and camera angle possible.

If there was a criticism of PES 2008 from the players, it was probably to do with the Online modes. How have you attempted to address those criticisms this year and make it smoother and more playable?

Seabass: Oh yes, we do know and people have asked us 'What are you planning on doing about this?' I do acknowledge that last year we placed such emphasis on the controls that the online side was sacrificed. For instance if you as a player didn't have a very good connection, that could really seriously affect your gameplay and it could turn out to be very horrible indeed.

This year we looked at this [online] as a top priority and we tested half way around the world, so that even for people who don't have good connections we wanted to pursue how we can make the game still playable. At the same time we didn't want to lose the controllability that PES has, so taking on this problem really did take a long time and we found a solution as well as taking on more players, four this time, for multiplay online.

And we're not going to stop, until we're fully satisfied with this online version of PES 2009, we want to go even further. So I promise you it will still continue to change and improve further as we go along.

We recently read a statement from Itagaki-san which said graphics aren't perhaps Japanese developers first priority. Do you agree with Itagaki-san?

Seabass: I agree partly with what Mister Itagaki said, but I think that's not all that's different about Japanese developers compared to say Western developers if that's what your question is about. What I feel mostly is how effective or how ineffective Japanese developers are, how developers work.

Right now next to us we have the Kojima Productions team but quite frankly we don't share game influence or information - sure the game's totally different - but we don't share game engines or anything like that. In my imagination at least I think EA share game engines amongst their Madden games and other sports games and things like that.

This is not because we're fighting against each other but it's a little bit of a sad Japanese mentality where we do not share, we pursue our objectives more or less on our own. I think this is the factor which makes Japanese developers a little bit behind western developers, because we don't share, well maybe that's the wrong key word - it's more about being effective in terms of making the game as a product.

So it's a bit about making something unique?

Seabass: Well yes kind of like that, we pursue something unique and also we don't kind of kick back. If we were to drop some performance for example and save it for next year or two years after. Maybe some companies do think in that way, to get the game out, but we don't actually, we put in everything that's possible until the very last minute and don't think about or save anything until next year or the year after. That's another factor.

You must be tired of people claiming PES has copied its Become a Legend mode from FIFA. But why did it take so long for Winning XI's Fantasista mode to reach Europe? What was the rationale behind that?

Seabass: Well yes, that's one of my biggest regrets that we didn't get the Fantasista mode into PES and introduced to Europe. However you do encourage me and it's good that people like yourselves know that our Fantasista mode was earlier than FIFA's Become a Legend.

On a yearly development schedule every year brings its own challenges, what have been the biggest challenges about developing PES 2009?

Seabass: There were basically two main challenges when we started work on PES 2009, the first was introducing new modes, like we were finally able to introduce the Become a Legend mode, that was one of our biggest goals and targets. At the same time we really wanted to make the AI real next-gen AI which we've accomplished this time quite well. So those were the two themes and targets that we had at the beginning of the project.

If EA said 'we're going to dump FIFA and you can have our engine - would you take it? Or would you say 'no I'll continue to do my own stuff'.

Seabass: Well I would think about it really seriously because I still believe that EA's engine and animation is really superb, very good. The modelling of the characters is perhaps not really to my taste actually, so I might not take that part, but seriously I think their engine and their motion style is really great.

How satisfying is it to get the license for the Champions League and big clubs like Liverpool, Man Utd and Barcelona? How much does that bring to the realism and atmosphere of the game? Will it influence people who like FIFA's realism to buy PES?

Seabass: Yes I do think it will influence people to an extent. I was really very happy when we acquired the Champions League license but frankly I originally thought we would never be able to acquire this license when we tried to go after it. As I said I'm very happy but at the same time I also have to say I believe we're still not completely there with all the licenses and leagues we need, for example with your countries' teams. When the day comes when we have the Premiership and Bundisliga I think I'll be even more happy then.

We had a great Euro 2008 tournament this summer, well England didn't but it was a great tournament to watch. Did any of the players or teams influence PES 2009 - what kind of input did it have into the game?

Seabass: Unfortunately during Euro 2008 it was a real crunch time for PES and I didn't have a chance to see as much as I did in previous years. Also it was quite surprising that Spain won the competition which I wouldn't have predicted at all. Afterwards when I managed to catch up with some matches there were some players that were really key and of course that influenced me and it probably will as long as the series goes on.

فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام

morteza_m2n
12-10-2008, 23:18
آقا من امروز متوجه يه چيز جالب شدم : وقتي با كريستيانو رونالدو تكل زدم خطا اعلام شد ولي كارت زرد نشون نداد بهش خيلي جالب بود. تا حالا براي كسي پيش اومده تكل بزنه و داور اعلام خطا بكنه ولي كارت زرد هم بهش نشون نده؟

برای من تو pes6 زیاد پیش اومده:31:

google_boy07
12-10-2008, 23:23

آره برای من پیش اومده نه خیلی زیاد .............

آره تکلها خیلی سخت گیرانه شده تو 70 درصد تکلها کارت میده .......

یکی از بچه ها بهم گفت چون قانون تکل خیلی سخت گیرانه شده یه جورایی مثله فوتسال شده ......

irmpmn
13-10-2008, 00:08
دوستان یه عکس از نانی و فردیناند و رونی می زارین
ممنون

Spaniuly
13-10-2008, 00:40
نه عزيز از تكل هايي كه خطا اعلام بشه بي برو برگرد كارت ميده نميدونم چه طور شد به رونالدو كارت نداد. تو Pes 6 مثه Pes 2009 نيست كه تو Pes 6 داور چپ و راست كارت نميداد توي اين ورژن اينجوري شده خيلي ناجور شده.

google_boy07
13-10-2008, 01:03
دوستان یه عکس از نانی و فردیناند و رونی می زارین
ممنون

اینم ...........

Damian
13-10-2008, 02:04
رو قیافه رونی باید یه مقدار بیشتر کار میشد
ولی بازم خیلی شبیه خودشه

Spaniuly
13-10-2008, 07:04
رو قیافه رونی باید یه مقدار بیشتر کار میشد
ولی بازم خیلی شبیه خودشه

حرفي مي زنيا روني قيافه اش همينه ديگه كونامي اين صورت ها رو كه وقت تلف نميكنه بشنه دونه به دونه طراحي كنه عكسهاي صورت اين بازيكنان رو به صورت 3 بعدي در مياره مثه پلاستيك ميكشه رو كله شون ديگه روي قيافه روني كه نميتونه كار كنه آرايش كنه اين بچه رو خوب روني ذاتا زشته شبيه بوزينه اس طفلكي. توي نظرسنجي هم پارسال زشت ترين بازيكن انتخاب شده. آخي طفلك بميرم براش:41:

FCBarcelona.ir
13-10-2008, 10:45
نه عزيز از تكل هايي كه خطا اعلام بشه بي برو برگرد كارت ميده نميدونم چه طور شد به رونالدو كارت نداد. تو Pes 6 مثه Pes 2009 نيست كه تو Pes 6 داور چپ و راست كارت نميداد توي اين ورژن اينجوري شده خيلي ناجور شده.
توی تمام نسخه های بازی بوده، توی 2008 هم بود. خیلی صحنه ها رو داور فقط تذکر میده.

Masoud King
13-10-2008, 11:30
امتیازهایی که Pro Evolution Soccer 2009 تا اکنون گرفته:

mojtaba007
13-10-2008, 11:38
در ضمن فکر کنم قانون جدید فیفا در مورد تکل زدن تو این نسخه هست
قانونی که میگه تکل شدید چه به توپ بخوره و یا چه به پای بازیکن بخوره خطاست

امتیازهایی که Pro Evolution Soccer 2009 تا اکنون گرفته:

خیلی کنجکاو شدم همین سایت هایی که این نمره ها را دادند به نسخه 2008 چه نمره ای داده بودند

و همچنین همین سایت ها به فیفا 09 چه نمره ای دادند
کسی هست بتونه این مقایسه رو انجام بده

kurosh08
13-10-2008, 11:44
پس کی میاد این بازی؟

ali...
13-10-2008, 11:46
خیلی کنجکاو شدم همین سایت هایی که این نمره ها را دادند به نسخه 2008 چه نمره ای داده بودند

میتونی یه سر به تاپیک فیفا بزنی (صفحه166)

mojtaba007
13-10-2008, 12:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فیفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فوتبال حرفه ای

4039
13-10-2008, 12:25

OPM :
به PES2008 داده 9/10
به PES2009 داده 9/10

PSM :
به PES 2008 داده86%
به PES 2009 داده 88%
و به FIFA09 داده 83%
و به FIFA 08 داده 63%

IGN:
به PES2008 داده 9/2(نه و دو دهم)
به PES 2009 داده 8/5(هشت و نیم) که خیلی عجیبه

mojtaba007
13-10-2008, 12:32
اینی که میگفتن ps3 تیم فوتبال زنان داره
حقیقته؟
اگه راسته پس چرا هیچ عکسی من ندیدم

Ign:
به Pes2008 داده 9/2(نه و دو دهم)
به Pes 2009 داده 8/5(هشت و نیم) که خیلی عجیبه
واقعا هم عجیبه
بر چه اساسی این کار را کرده برام عجیبه

Spaniuly
13-10-2008, 13:22
It's been all go even this early in the season, Chelsea and Liverpool sitting pretty at the top of the table, Hull City disproving the old adage about promoted teams heading straight back down and best gag so far, the fake train announcement recording a 'points failure in the Tottenham area'.

But a new season also always brings a new round of gaming challenges as the annual FIFA versus Pro Evolution battle kicks-off. With FIFA already out and winning plaudits for its playability and polish, PES 2009 has certainly got to raise its game in this most ultra competitive of premier gaming leagues.

So it was with bated breath we recently journeyed to the PES European Championships in Rome to catch up with Pro Evolution Soccer 2009's creator Shingo 'Seabass' Takatsuka to learn the latest about this year's game.

In a round table interview, we heard his thoughts on the latest version of Pro Evo and covered topics as diverse as the online mode, improvements to the PS3 version, whether he'd take FIFA's game engine if it was offered to him and even how this year's Euro 2008 tournament affected PES development. Here's what we discovered...

We're at the PES European finals with some of the greatest PES players in the game. Do you take a lot of pride watching those games? Does it spoil your enjoyment when players spot flaws or bugs in the AI and exploit them?

Seabass: Well both actually because when I'm creating the game, I have to say that over the years when I see people play in this tournament the more I get ideas about how I can make it better again every year. Changing the program, things like that, that really helps me. With the game when people try to beat the AI, that's no problem, because that's all part of the game. So it doesn't really frustrate me.

I do actually have other feelings when I see people try to beat the AI, I am already making plans on how to beat them back! There's a lot of enjoyment for me when I think about that. But most of all you know, attending this event is really exciting because I can see the enjoyment people have and it gives me power when I go back to Japan to create the next one. Overall I have a very good feeling about the game and the tournament.

This is the second year of PES on PS3. What kind of advantages has that extra year given you to harness the power of the platform?

Seabass: Yes, this is our second or additional year on PS3 and it was very precious to us. Speaking quite frankly PES 2009 to me, when I finished it, I felt I was pretty well satisfied with it.

PES 2008 was how we started on next generation and it takes time on next gen consoles to boost performance on the machine, to optimise it to what we ideally really wanted to do. It was the same on PS2.

So I can say in future years that I think performance will go higher but you'll see right away there is an improvement this year.

Many players use the Wide Angle to play PES, but end up not seeing the great new stadiums you've designed. Do you think we'll ever see a new camera angle which combines ease of play with real cinematic feel?

Seabass: Yes, we know for a fact that many players use the wide angle and camera angles are always really important. Looking at the TV for example, football matches on that, we understand it's a kind of wide view which is the norm, a little bit like this, but a little bit more slanted, that's the normal TV view. We did try to pursue this for a little while but we ended up realising we'd have to sacrifice some of the game's control. So for the game, wide is pretty much the default view for a lot of players.

I do receive complaints from the people who create stadiums in my team that no matter how much they work hardly anyone ever gets to see their finished work. But all in all even these creators understand that if the players are happy, then fine, it doesn't really matter what the camera angle is.

Now as I said at the beginning camera angles are really really important, so we haven't laid back and thought Wide is the best camera angle ever, that's it. We want to continue to experiment to find the best balance between gameplay and camera angle possible.

If there was a criticism of PES 2008 from the players, it was probably to do with the Online modes. How have you attempted to address those criticisms this year and make it smoother and more playable?

Seabass: Oh yes, we do know and people have asked us 'What are you planning on doing about this?' I do acknowledge that last year we placed such emphasis on the controls that the online side was sacrificed. For instance if you as a player didn't have a very good connection, that could really seriously affect your gameplay and it could turn out to be very horrible indeed.

This year we looked at this [online] as a top priority and we tested half way around the world, so that even for people who don't have good connections we wanted to pursue how we can make the game still playable. At the same time we didn't want to lose the controllability that PES has, so taking on this problem really did take a long time and we found a solution as well as taking on more players, four this time, for multiplay online.

And we're not going to stop, until we're fully satisfied with this online version of PES 2009, we want to go even further. So I promise you it will still continue to change and improve further as we go along.

We recently read a statement from Itagaki-san which said graphics aren't perhaps Japanese developers first priority. Do you agree with Itagaki-san?

Seabass: I agree partly with what Mister Itagaki said, but I think that's not all that's different about Japanese developers compared to say Western developers if that's what your question is about. What I feel mostly is how effective or how ineffective Japanese developers are, how developers work.

Right now next to us we have the Kojima Productions team but quite frankly we don't share game influence or information - sure the game's totally different - but we don't share game engines or anything like that. In my imagination at least I think EA share game engines amongst their Madden games and other sports games and things like that.

This is not because we're fighting against each other but it's a little bit of a sad Japanese mentality where we do not share, we pursue our objectives more or less on our own. I think this is the factor which makes Japanese developers a little bit behind western developers, because we don't share, well maybe that's the wrong key word - it's more about being effective in terms of making the game as a product.

Seabass: Well yes kind of like that, we pursue something unique and also we don't kind of kick back. If we were to drop some performance for example and save it for next year or two years after. Maybe some companies do think in that way, to get the game out, but we don't actually, we put in everything that's possible until the very last minute and don't think about or save anything until next year or the year after. That's another factor.

You must be tired of people claiming PES has copied its Become a Legend mode from FIFA. But why did it take so long for Winning XI's Fantasista mode to reach Europe? What was the rationale behind that?

Seabass: Well yes, that's one of my biggest regrets that we didn't get the Fantasista mode into PES and introduced to Europe. However you do encourage me and it's good that people like yourselves know that our Fantasista mode was earlier than FIFA's Become a Legend.

On a yearly development schedule every year brings its own challenges, what have been the biggest challenges about developing PES 2009?

Seabass: There were basically two main challenges when we started work on PES 2009, the first was introducing new modes, like we were finally able to introduce the Become a Legend mode, that was one of our biggest goals and targets. At the same time we really wanted to make the AI real next-gen AI which we've accomplished this time quite well. So those were the two themes and targets that we had at the beginning of the project.

If EA said 'we're going to dump FIFA and you can have our engine - would you take it? Or would you say 'no I'll continue to do my own stuff'.

Seabass: Well I would think about it really seriously because I still believe that EA's engine and animation is really superb, very good. The modelling of the characters is perhaps not really to my taste actually, so I might not take that part, but seriously I think their engine and their motion style is really great.

How satisfying is it to get the license for the Champions League and big clubs like Liverpool, Man Utd and Barcelona? How much does that bring to the realism and atmosphere of the game? Will it influence people who like FIFA's realism to buy PES?

Seabass: Yes I do think it will influence people to an extent. I was really very happy when we acquired the Champions League license but frankly I originally thought we would never be able to acquire this license when we tried to go after it. As I said I'm very happy but at the same time I also have to say I believe we're still not completely there with all the licenses and leagues we need, for example with your countries' teams. When the day comes when we have the Premiership and Bundisliga I think I'll be even more happy then.

We had a great Euro 2008 tournament this summer, well England didn't but it was a great tournament to watch. Did any of the players or teams influence PES 2009 - what kind of input did it have into the game?

Seabass: Unfortunately during Euro 2008 it was a real crunch time for PES and I didn't have a chance to see as much as I did in previous years. Also it was quite surprising that Spain won the competition which I wouldn't have predicted at all. Afterwards when I managed to catch up with some matches there were some players that were really key and of course that influenced me and it probably will as long as the series goes on.

google_boy07
13-10-2008, 13:22
واقعا هم عجیبه
بر چه اساسی این کار را کرده برام عجیبه

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

این دیگه از اون کارا بود..........چه جوری :41:

من موندم بر چه اساسی IGN این نمره رو داده !!!!!!!!!!! بازی هنوز نیومده !!!!!

فوتبال تکاملی حرفه ای ..........شایسته احترام

joey jordison
13-10-2008, 13:23
عجیبه واقعا از Ign بعید هست!!!این طور امتیاز دهی!!!
و چرا فقط 3 جا به بازی امتیاز دادن بازی که 3 روز دیگه منتشر میشه باید بیشتر از اینها نقدش میکردند!!!

Spaniuly
13-10-2008, 13:25
شايد به اين علت كه گفته ميشد فاصله گرافيكي زيادي خواهد داشت ولي عملا اينطور نشد. من كه اين نظر رو دارم حتي Pes بازهاي بيشماري با ديدن دمو متفق القول بودند كه به لحاظ گرافيكي بازي منطبق بر نسخه قبلي هست. به هر حال دوستان اميدوارم باز دوباره حمله نكنند چون اينو خود پيس بازها گفتن. با اينكه منم همين عقيده رو دارم. چون انصافا حقيقته انكار ناپذيره

google_boy07
13-10-2008, 13:29
شايد به اين علت كه گفته ميشد فاصله گرافيكي زيادي خواهد داشت ولي عملا اينطور نشد. من كه اين نظر رو دارم حتي Pes بازهاي بيشماري با ديدن دمو متفق القول بودند كه به لحاظ گرافيكي بازي منطبق بر نسخه قبلي هست. به هر حال دوستان اميدوارم باز دوباره حمله نكنند چون اينو خود پيس بازها گفتن. با اينكه منم همين عقيده رو دارم. چون انصافا حقيقته انكار ناپذيره

دوست عزیز این صحبتهای شما همیشه هستش و ما دیگه عادت کردیم به حرفهای شما...

در ضمن بازی اونم فوتبال فقط گرافیک توش مهم نیست .

فوتبال تکاملی حرفه ای.......شایسته احترام

mojtaba007
13-10-2008, 13:34

من با نرم افزار مترجم پدیده این متن را ترجمه کردم
البته خوب ترجمه نشده ولی یه مقداری میشه فهمید چی گفته

بوده باشد به اين حتى همه زود در فصل مىرود، چلسى و (loopreviL) در وضعيت عالى در اوج ميز، هال شهر مثل كهنه را رد مىكند درباره تيم‌هاى ترفيع‌يافته‌شده راست سرپرستى بكنند پشت پايين و بهترين نفس‌گير تاكنون، آگهى ساختگى قطارى يك را stniop' كوتاهى در [mahnettoT 'aera] ضبط بكند.

اما همچنين هميشه يك فصل جديد يك را جديد دور از بازى مبارزات مثل (AFIF) ساليانه ضد حرفه‌اى تكامل نبرد لگد زدن‌بيرون مىآورد. با (AFIF) و بردن قبلاً بيرون هلهله‌هاى شادى براى قابليت بازى كردنش و براق مىكند، پى اى اس 2009 به بازىاش در اين بسيار ماوراى از رقابتى مجبور باشد بالا ببرد بازى نخستين مطمئناً متحد بشود.

بنابراين بود ما به پى اى اس اروپايى قهرمانىها را در رم سفر كرديم كه به حرفه‌اى تكامل فوتبال با نفس حبس‌شده در سينه اخيراً 2009 خالق (ognihS) مىرسيم(ssabaes) براى (akustakaT) را آخرين درباره بازى امسال مىآموزد.

در يك ميز گرد مصاحبه مىكند، ما افكارش را روى آخرين نسخه (حرفه‌اى ovE) شنيديم و موضوعات را مثل تغيير كردن مثل حالت وصل‌خط پوشانديم، اصلاحات به پيكوثانيه 3 نسخه آيا او موتور بازى afif را مىبرد اگر به او را پيشنهادشده بود و حتى چطور يوروى امسال 2008 مسابقه ساختگى پيشرفت پى اى اس. اينجاست ما چيزى را كه كشف كرديم...

ما در پى اى اس اروپايى پايانىها با بعضى از بزرگترين بازيكنان پى اى اس در بازى هستيم. آيا مقدار زيادى بچه مارماهى مىبريد نگهبان آن بازىها؟ آيا لذت شما را فاسد مىكند بازيكنان وقتى كه تشخيص مىدهند عيب دارد يا در هوش مصنوعى را اذيت مىكند و آنها را بهره‌كشى مىكند؟

:Seabass

خوب هر دو در واقع براى اينكه من وقتى كه بازى را دارم به وجود مىآورم، من مجبور هستم بگويم كه در طى سالها من وقتى كه مردم را مىبينم در اين مسابقه را بيشتر بازى بكند من نظرات را بگيرم درباره طورى كه من دوباره هر سال مىتوانم آنرا بهتر بكنم. تغيير برنامه، چيزهاى مثل آن، آن به من حقيقتاً كمك مىكند. با بازى مردم وقتى كه هوش مصنوعى را سعى مىكنند بزنند، كه هيچ مسئله نيست براى اينكه كه بخش بازى همه است. بنابراين مرا حقيقتاً مأيوس نمىكند.

در واقع من احساسات ديگر را حتماً دارم من وقتى كه مردم را مىبينم هوش مصنوعى را سعى بكند بزند، قبلاً من طرح‌ها را دارم درست مىكنم درباره طورى كه به آنها را عقب براند! مقدار زيادى لذت براى من است من وقتى كه درباره آن فكر مىكنم. اما بيش از همه شما بدانيد، اين اتفاق حاضر حقيقتاً دارد تحريك مىكند براى اينكه من مردم لذت را مىتوانم ببينم دارد و به من نيرو را بدهد من وقتى كه به ژاپن را برگردم كه بعدى را به وجود مىآورم. به طور كلى من يك احساس خيلى خوب درباره بازى دارم و مسابقه.

اين سال دوم پى اى اس روى پيكوثانيه 3 است. آن چه نوع از مزيتها اضافى سال را دارد دادن به شما نيروى سكو را تهيه بكند؟

بله، اين سال دوم يا اضافىمان روى پيكوثانيه 3 است و خيلى پرارزش بود به ما. صحبت پى اى اس 2009 كاملاً با صراحت به من، من وقتى كه آنرا تمام كردم، من احساس كردم من نسبتاً خوب راضى از آن بودم.

پى اى اس 2008 بود ما چطور روى توليد بعدى را شروع كرديم و زمان را به عهده مىگيرد اطلاعات عمومى بعدى اجراء را روى دستگاه دلدارى بدهد بالا ببرد، به [ديدن‌خسيس بودن] ما به چه مطابق آرزو حقيقتاً مىخواستيم انجام بدهيم. همان روى پيكوثانيه 2 بود.

بنابراين من سال‌ها را در آينده مىتوانم بگويم كه من اجراء را فكر مىكنم بلندتر خواهد رفت اما شما فوراً خواهيد ديد يك بهبودى امسال است.

خيلى بازيكن را زاويه‌باز استفاده مىكنند كه پى اى اس را بازى مىكنند اما ورزشگاه‌هاى جديد كبير را تمام مىشوند نبينند شما طراحى كرده‌ايد. هرگز آيا شما فكر مىكنيد ما خواهيم ديد يك زاويه دوربين جديد كه سهولت بازى كردن با را حس سينمايى واقعى تركيب مىكند؟

بله، ما حقيقتاً مىشناسيم كه خيلى بازيكن را زاويه‌باز استفاده مىكنند و دوربين عكاسى هميشه حقيقتاً مهم به شكل زاويه در مىآورد. در تلويزيون خوش‌نما براى مثال، فوتبال روى آنرا جور مىكند، ما آنرا مىفهميم يك نگاه تا حدى عريض كه است قاعده است، علاقه داشتن كمى اين اما تحريف‌شده كمى بيشتر، كه نگاه تلويزيون عادى است. ما اين را براى مدت كمى حتماً سعى كرديم تعقيب بكنيم اما ما پى بردن تمام شديم ما بعضى از كنترل بازى را مجبور بوديم قربانى بكنيم. بنابراين براى بازى، عريض نگاه پرداخت‌نشده نسبتاً زياد براى مقدار زيادى بازيكن است.

من شكايات را حتماً دريافت مىكنم از خلق كه ورزشگاه‌هاى به وجود آوردن در تيم من كه هر چقدر كه مىشود هرگز آنها به سختى كار مىكنند هر كسى كار تمام‌شده‌شان را بگيرد ببيند. اما از همه‌جهت حتى اين خلق‌كنندگان بفهمند كه اگر بازيكنان خوشحال هستند بنابراين جريمه بكند، حقيقتاً مهم نباشد. چه زاويه دوربينى است

همانطور كه گفتم حالا در ابتدا دوربين عكاسى حقيقتاً حقيقتاً مهم به شكل زاويه در بياورد بد بنابراين ما قرار نداده‌ايم پشت و هرگز فكر عريض آن است بهترين زاويه دوربين است. ما به آزمايش مىخواهيم ادامه بدهيم كه بين yalpemag و زاويه دوربين را بهترين ميزان ممكن پيدا مىكنيم.

اگر يك انتقاد پى اى اس 2008 از بازيكنان بود، بود از حالات برخط احتمالاً به استفاده مىكند. شما چطور به نشانى را امسال آن انتقادات سعى كرده‌ايد و صاف‌كننده را مىكنيد و بازىكردنىتر؟

آه بله، ما حتماً مىدانيم و مردم پرسيده‌اند ما tahW' آيا شما درباره انجام دادن درباره اين قصد داريد؟ ' من حتماً تصديق مىكنم كه سال قبل ما اين چنين تأكيد را روى كنترل‌ها قرار داديم كه طرف وصل‌خط قربانىشده بود. براى مثال اگر شما به عنوان يك بازيكن يك ارتباط خيلى خوب حتماً داشته باشيد، كه yalpemagتان را حقيقتاً جداً مىتوانست تأثير بگذارد و قطعاً خيلى مخوف مىتوانست بشود.

امسال ما به اين نگاه كرديم[وصل‌خط] به عنوان يك اولويت بالا و ما راه نصف را دور دنيا آزمايش كرديم، به اين منظور كه حتى براى كسانى كه اتصالات خوب را ندارد ما مىخواستيم تعقيب بكنيم ما چطور مىتوانيم بازى را هنوز بازىكردنى بكنيم. حقيقتاً در همان موقع ما نخواستيم گم بكنيم قابليت كنترل كه پى اى اس مجبور بكند بسيار گيرنده روى اين مسئله مدت زياد حتماً برد و ما يك راه‌حل به اندازه گيرنده روى بازيكنان بيشتر پيدا كرديم، چهار اين مرتبه، براى [چندين‌بازى كردن] وصل‌خط.

و ما قصد نداريم توقف بكنيم تا ما كاملاً راضى از اين نسخه وصل‌خط پى اى اس 2009 هستيم، ما حتى بيشتر مىخواهيم برويم. بنابراين من به شما قول مىدهم هنوز ادامه خواهد داد تغيير بدهد و بيشتر مثل ما را بهبود مىيابد قبول مىكند.

ما يك بيانيه خوانديم از ايتاگاكىصحرانشين كه گرافيك را گفت توسعه‌دهنده‌هاى شايد ژاپنى تقدم اول اخيراً نيستند. آيا با ايتاگاكىصحرانشين موافق هستيد؟

من تا حدى موافقت مىكنم آقا ايتاگاكى با چه گفت اما مرا كه فكر مىكنم نه آنچه كه است متفاوت درباره توسعه‌دهنده‌هاى ژاپنى گفتن در مقايسه با توسعه‌دهنده‌هاى غربى است اگر كه است سؤالتان چيزى كه درباره است. بيشتر من چيزى را كه احساس مىكنم بم چقدر مؤثر يا توسعه‌دهنده‌ها چقدر ژاپنى بىاثر هستند، چطور توسعه‌دهنده‌ها كار مىكند.

همين الان نزديك به ما ما (amijoK توليدات) را تيم داريم اما كاملاً با صراحت ما تأثير بازى را شريك نكنيم يا كلاً بازى اطلاعات‌مطمئن متفاوت‌اما ما موتورهاى بازى را شريك نكنيم يا هر چيزى شبيه آن. در تصورم حداقل من سن آموزشى را فكر بكند موتورهاى بازى را درميان مادنشان بازىها شريك بكند و ورزشهاى ديگر بازىها و چيزهاى مثل آن.

براى اينكه اين نيست ما برضد يكديگر داريم جنگ مىكنيم اما كمى از يك ذهنيت ژاپنى غمگين است ما جايى كه شريك نمىكنيم، ما اهدافمان را كم و بيش خودمان به تنهايى تعقيب مىكنيم. من اين را فكر مىكنم عامل كه است پشت توسعه‌دهنده‌هاى غربى را توسعه‌دهنده‌هاى ژاپنى را كمى مىكند براى اينكه ما شريك نمىكنيم، خوب شايد كه واژه كليدىآن نادرست است درباره بودن بيشتر به ازاى بازى در حال درست كردن مؤثر به عنوان يك محصول است.

اين‌گونه است قدرى درباره يك چيزى را بىمانند كردن؟

بله خوب تا حدى دوست داشته باشد كه، ما يك چيزى را و نيز بىمانند تعقيب بكنيم ما تا حدى پس نزنيم. اگر ما مقدارى اجراء قرار بود بياندازيم براى مثال و آنرا براى سال بعد پس انداز مىكند يا پس از دو سال. شايد مقدارى كمپانى به آن روش حتماً فكر مىكنند، كه بازى بيرون مىشوند اما ما در واقع انجام نمىدهيم، ما به هر چيز كه است ممكن داخل كرديم تا همان دقيقه قبل و فكر نمىكند يا هر چيزى را پس انداز مىكند تا سال بعد يا پس از سال. آن عامل ديگر است.

شما خسته از مردم بايد باشيد ادعاكننده پى اى اس ش را كپى كرده است يك حالت افسانه‌اى از (AFIF) بشود. اما چرا به اميد ديدار را به حساب آورد برنده (atsisatnaF) ايكس حالت كه به اروپا مىرسد؟ دليل اساسى چه پشت آن بود؟

بله، خوب كه يكى از من بزرگترين تأسف است كه ما (atsisatnaF) حالت در پى اى اس نشديم و به اروپا معرفى كرديم. به هر حال شما حتماً تشويق مىكنيد من و آن خوب است كه مردم دوست داشته باشند خودتان بدانند كه (atsisatnaF)مان حالت بود يك afif افسانه قديمىتر از بشود.

روى يك ساليانه برنامه پيشرفت مبارزات خودش را هر سال بياورد، آيا چه بزرگترين مبارزات درباره توسعه دادن پى اى اس 2009 بوده است؟

دو مبارزه اصلى اساساً بودند ما وقتى كه روى پى اى اس 2009 شروع كرديم كار بكنيم، بود اول حالات جديد را معرفى مىكند، دوست دارد ما بالاخره توانا بوديم كه را معرفى مىكنيم يك حالت افسانه‌اى بشود، كه يكى از ما بزرگترين اهداف بود و نشان مىگيرد. در همان موقع ما براى هوش مصنوعى حقيقتاً هوش مصنوعى بعدىاطلاعات عمومى واقعى را مىخواستيم درست بكنيم ما آنكه را اين مرتبه كاملاً خوب انجام داده‌ايم. بنابراين آنها دو موضوع بودند و نشان مىگيرند ما در ابتداى پروژه داشتيم.

اگر سن آموزشى ' را گفت ما (AFIF) را قصد داريم بريزيم و شما مىتوانيد مجبور بكنيد موتورمان انجام بدهد شما آنرا ببريد؟ يا شما [on' I] را مىگوييد به 'ffuts خودم ادامه خواهد داد انجام بدهد.

خوب من درباره آن حقيقتاً جداً فكر مىكنم براى اينكه من اعتقاد دارم كه موتور ae هنوز و جان‌بخشى حقيقتاً خيلى خوب عالى است. الگوسازى منش‌ها حقيقتاً به طعم من در واقع شايد نيست بنابراين من آن بخش را امكان ندارد ببرم اما جداً من موتورشان را فكر بكنم و سبك حركتشان حقيقتاً بزرگ است.

چطور رضايت‌بخش جواز براى قهرمانان اتحاديه قرار است بشود و باشگاه‌هاى بزرگ به (loopreviL) علاقه دارند، (گماشتن dtU) و شال‌گردن ابريشمى؟ آن چه مقدار حقيقت‌بينى را مطرح مىكند و جوى بازى؟ آيا تحت تأثير قرار خواهد داد كسانى كه دوست دارد حقيقت‌بينى afif پى اى اس را بخرد؟

بله من حتماً فكر مىكنم مردم تأثير را تا حدى انجام خواهد داد. من حقيقتاً خيلى خوشحال بودم ما وقتى كه قهرمانان اتحاديه را جواز بدست آورديم اما با صراحت هرگز من فكر نكردم ما اين جواز را اصلاً قادر بوديم بدست بياوريم ما وقتى كه آنرا سعى كرديم تعقيب بكنيم. همانطور كه گفتم من خيلى خوشحال هستم اما همچنين در همان موقع كاملاً من مجبور باشم بگويم من اعتقاد داشته باشم ما آنجا هنوز با تمام جوازها نيستيم و متحد مىشويم ما به براى مثال، با تيم‌هاى كشورهايتان احتياج داريم. روز وقتى كه مىآيد ما وقتى كه نخست‌وزيرى را داريم و [agilsidnuB I] فكر مىكند من حتى خوشحال‌تر خواهم بود بنابراين.

ما يك يوروى بزرگ اين تابستان خوب 2008 مسابقه داشتيم انگلستان انجام نداد اما يك مسابقه بزرگ بود كه تماشا مىكند. آيا هريك از بازيكنان انجام دادند يا پى اى اس تأثير را تيم تشكيل مىدهند ورودى 2009 چه نوع از انجام داد در بازى را دارند؟

بدبختانه محكم يورو 2008 آن يك زمان صداى خرد كردن واقعى براى پى اى اس بود و من به اندازه مرا شانسى داشته نباشيدم ببينم در سال‌هاى قبلى انجام دادند. همچنين داشت متعجب مىكرد كه كاملاً اسپين رقابت را برد كه من اصلاً پيشگويى نكرده‌ام. سپس من وقتى كه به مقدارى كبريت اداره كردم برسم مقدارى بازيكن بودند كه كليد حقيقتاً بودند و احتمالاً البته كه من و آنرا تحت تأثير قرار داد به اندازه سرى اتفاق خواهند افتاد. ___________________

4039
13-10-2008, 13:37
دوستان این جمع کلی نمره ای هست که Ign داده. صدا و منو میانگین نمره رو پایین آورده (که چندان هم اهمیت نداره)و گرنه بخشهای اصلیش مثل گیم پلی و گرافیک نمره بالایی گرفتن.

google_boy07
13-10-2008, 14:02
من با نرم افزار مترجم پدیده این متن را ترجمه کردم
البته خوب ترجمه نشده ولی یه مقداری میشه فهمید چی گفته

بوده باشد به اين حتى همه زود در فصل مىرود، چلسى و (loopreviL) در وضعيت عالى در اوج ميز، هال شهر مثل كهنه را رد مىكند درباره تيم‌هاى ترفيع‌يافته‌شده راست سرپرستى بكنند پشت پايين و بهترين نفس‌گير تاكنون، آگهى ساختگى قطارى يك را stniop' كوتاهى در [mahnettoT 'aera] ضبط بكند.

اما همچنين هميشه يك فصل جديد يك را جديد دور از بازى مبارزات مثل (AFIF) ساليانه ضد حرفه‌اى تكامل نبرد لگد زدن‌بيرون مىآورد. با (AFIF) و بردن قبلاً بيرون هلهله‌هاى شادى براى قابليت بازى كردنش و براق مىكند، پى اى اس 2009 به بازىاش در اين بسيار ماوراى از رقابتى مجبور باشد بالا ببرد بازى نخستين مطمئناً متحد بشود.

بنابراين بود ما به پى اى اس اروپايى قهرمانىها را در رم سفر كرديم كه به حرفه‌اى تكامل فوتبال با نفس حبس‌شده در سينه اخيراً 2009 خالق (ognihS) مىرسيم(ssabaes) براى (akustakaT) را آخرين درباره بازى امسال مىآموزد.

در يك ميز گرد مصاحبه مىكند، ما افكارش را روى آخرين نسخه (حرفه‌اى ovE) شنيديم و موضوعات را مثل تغيير كردن مثل حالت وصل‌خط پوشانديم، اصلاحات به پيكوثانيه 3 نسخه آيا او موتور بازى afif را مىبرد اگر به او را پيشنهادشده بود و حتى چطور يوروى امسال 2008 مسابقه ساختگى پيشرفت پى اى اس. اينجاست ما چيزى را كه كشف كرديم...

ما در پى اى اس اروپايى پايانىها با بعضى از بزرگترين بازيكنان پى اى اس در بازى هستيم. آيا مقدار زيادى بچه مارماهى مىبريد نگهبان آن بازىها؟ آيا لذت شما را فاسد مىكند بازيكنان وقتى كه تشخيص مىدهند عيب دارد يا در هوش مصنوعى را اذيت مىكند و آنها را بهره‌كشى مىكند؟

خوب هر دو در واقع براى اينكه من وقتى كه بازى را دارم به وجود مىآورم، من مجبور هستم بگويم كه در طى سالها من وقتى كه مردم را مىبينم در اين مسابقه را بيشتر بازى بكند من نظرات را بگيرم درباره طورى كه من دوباره هر سال مىتوانم آنرا بهتر بكنم. تغيير برنامه، چيزهاى مثل آن، آن به من حقيقتاً كمك مىكند. با بازى مردم وقتى كه هوش مصنوعى را سعى مىكنند بزنند، كه هيچ مسئله نيست براى اينكه كه بخش بازى همه است. بنابراين مرا حقيقتاً مأيوس نمىكند.

در واقع من احساسات ديگر را حتماً دارم من وقتى كه مردم را مىبينم هوش مصنوعى را سعى بكند بزند، قبلاً من طرح‌ها را دارم درست مىكنم درباره طورى كه به آنها را عقب براند! مقدار زيادى لذت براى من است من وقتى كه درباره آن فكر مىكنم. اما بيش از همه شما بدانيد، اين اتفاق حاضر حقيقتاً دارد تحريك مىكند براى اينكه من مردم لذت را مىتوانم ببينم دارد و به من نيرو را بدهد من وقتى كه به ژاپن را برگردم كه بعدى را به وجود مىآورم. به طور كلى من يك احساس خيلى خوب درباره بازى دارم و مسابقه.

اين سال دوم پى اى اس روى پيكوثانيه 3 است. آن چه نوع از مزيتها اضافى سال را دارد دادن به شما نيروى سكو را تهيه بكند؟

بله، اين سال دوم يا اضافىمان روى پيكوثانيه 3 است و خيلى پرارزش بود به ما. صحبت پى اى اس 2009 كاملاً با صراحت به من، من وقتى كه آنرا تمام كردم، من احساس كردم من نسبتاً خوب راضى از آن بودم.

پى اى اس 2008 بود ما چطور روى توليد بعدى را شروع كرديم و زمان را به عهده مىگيرد اطلاعات عمومى بعدى اجراء را روى دستگاه دلدارى بدهد بالا ببرد، به [ديدن‌خسيس بودن] ما به چه مطابق آرزو حقيقتاً مىخواستيم انجام بدهيم. همان روى پيكوثانيه 2 بود.

بنابراين من سال‌ها را در آينده مىتوانم بگويم كه من اجراء را فكر مىكنم بلندتر خواهد رفت اما شما فوراً خواهيد ديد يك بهبودى امسال است.

خيلى بازيكن را زاويه‌باز استفاده مىكنند كه پى اى اس را بازى مىكنند اما ورزشگاه‌هاى جديد كبير را تمام مىشوند نبينند شما طراحى كرده‌ايد. هرگز آيا شما فكر مىكنيد ما خواهيم ديد يك زاويه دوربين جديد كه سهولت بازى كردن با را حس سينمايى واقعى تركيب مىكند؟

بله، ما حقيقتاً مىشناسيم كه خيلى بازيكن را زاويه‌باز استفاده مىكنند و دوربين عكاسى هميشه حقيقتاً مهم به شكل زاويه در مىآورد. در تلويزيون خوش‌نما براى مثال، فوتبال روى آنرا جور مىكند، ما آنرا مىفهميم يك نگاه تا حدى عريض كه است قاعده است، علاقه داشتن كمى اين اما تحريف‌شده كمى بيشتر، كه نگاه تلويزيون عادى است. ما اين را براى مدت كمى حتماً سعى كرديم تعقيب بكنيم اما ما پى بردن تمام شديم ما بعضى از كنترل بازى را مجبور بوديم قربانى بكنيم. بنابراين براى بازى، عريض نگاه پرداخت‌نشده نسبتاً زياد براى مقدار زيادى بازيكن است.

من شكايات را حتماً دريافت مىكنم از خلق كه ورزشگاه‌هاى به وجود آوردن در تيم من كه هر چقدر كه مىشود هرگز آنها به سختى كار مىكنند هر كسى كار تمام‌شده‌شان را بگيرد ببيند. اما از همه‌جهت حتى اين خلق‌كنندگان بفهمند كه اگر بازيكنان خوشحال هستند بنابراين جريمه بكند، حقيقتاً مهم نباشد. چه زاويه دوربينى است

همانطور كه گفتم حالا در ابتدا دوربين عكاسى حقيقتاً حقيقتاً مهم به شكل زاويه در بياورد بد بنابراين ما قرار نداده‌ايم پشت و هرگز فكر عريض آن است بهترين زاويه دوربين است. ما به آزمايش مىخواهيم ادامه بدهيم كه بين yalpemag و زاويه دوربين را بهترين ميزان ممكن پيدا مىكنيم.

اگر يك انتقاد پى اى اس 2008 از بازيكنان بود، بود از حالات برخط احتمالاً به استفاده مىكند. شما چطور به نشانى را امسال آن انتقادات سعى كرده‌ايد و صاف‌كننده را مىكنيد و بازىكردنىتر؟

آه بله، ما حتماً مىدانيم و مردم پرسيده‌اند ما tahW' آيا شما درباره انجام دادن درباره اين قصد داريد؟ ' من حتماً تصديق مىكنم كه سال قبل ما اين چنين تأكيد را روى كنترل‌ها قرار داديم كه طرف وصل‌خط قربانىشده بود. براى مثال اگر شما به عنوان يك بازيكن يك ارتباط خيلى خوب حتماً داشته باشيد، كه yalpemagتان را حقيقتاً جداً مىتوانست تأثير بگذارد و قطعاً خيلى مخوف مىتوانست بشود.

امسال ما به اين نگاه كرديم[وصل‌خط] به عنوان يك اولويت بالا و ما راه نصف را دور دنيا آزمايش كرديم، به اين منظور كه حتى براى كسانى كه اتصالات خوب را ندارد ما مىخواستيم تعقيب بكنيم ما چطور مىتوانيم بازى را هنوز بازىكردنى بكنيم. حقيقتاً در همان موقع ما نخواستيم گم بكنيم قابليت كنترل كه پى اى اس مجبور بكند بسيار گيرنده روى اين مسئله مدت زياد حتماً برد و ما يك راه‌حل به اندازه گيرنده روى بازيكنان بيشتر پيدا كرديم، چهار اين مرتبه، براى [چندين‌بازى كردن] وصل‌خط.

و ما قصد نداريم توقف بكنيم تا ما كاملاً راضى از اين نسخه وصل‌خط پى اى اس 2009 هستيم، ما حتى بيشتر مىخواهيم برويم. بنابراين من به شما قول مىدهم هنوز ادامه خواهد داد تغيير بدهد و بيشتر مثل ما را بهبود مىيابد قبول مىكند.

ما يك بيانيه خوانديم از ايتاگاكىصحرانشين كه گرافيك را گفت توسعه‌دهنده‌هاى شايد ژاپنى تقدم اول اخيراً نيستند. آيا با ايتاگاكىصحرانشين موافق هستيد؟

من تا حدى موافقت مىكنم آقا ايتاگاكى با چه گفت اما مرا كه فكر مىكنم نه آنچه كه است متفاوت درباره توسعه‌دهنده‌هاى ژاپنى گفتن در مقايسه با توسعه‌دهنده‌هاى غربى است اگر كه است سؤالتان چيزى كه درباره است. بيشتر من چيزى را كه احساس مىكنم بم چقدر مؤثر يا توسعه‌دهنده‌ها چقدر ژاپنى بىاثر هستند، چطور توسعه‌دهنده‌ها كار مىكند.

همين الان نزديك به ما ما (amijoK توليدات) را تيم داريم اما كاملاً با صراحت ما تأثير بازى را شريك نكنيم يا كلاً بازى اطلاعات‌مطمئن متفاوت‌اما ما موتورهاى بازى را شريك نكنيم يا هر چيزى شبيه آن. در تصورم حداقل من سن آموزشى را فكر بكند موتورهاى بازى را درميان مادنشان بازىها شريك بكند و ورزشهاى ديگر بازىها و چيزهاى مثل آن.

براى اينكه اين نيست ما برضد يكديگر داريم جنگ مىكنيم اما كمى از يك ذهنيت ژاپنى غمگين است ما جايى كه شريك نمىكنيم، ما اهدافمان را كم و بيش خودمان به تنهايى تعقيب مىكنيم. من اين را فكر مىكنم عامل كه است پشت توسعه‌دهنده‌هاى غربى را توسعه‌دهنده‌هاى ژاپنى را كمى مىكند براى اينكه ما شريك نمىكنيم، خوب شايد كه واژه كليدىآن نادرست است درباره بودن بيشتر به ازاى بازى در حال درست كردن مؤثر به عنوان يك محصول است.

اين‌گونه است قدرى درباره يك چيزى را بىمانند كردن؟

بله خوب تا حدى دوست داشته باشد كه، ما يك چيزى را و نيز بىمانند تعقيب بكنيم ما تا حدى پس نزنيم. اگر ما مقدارى اجراء قرار بود بياندازيم براى مثال و آنرا براى سال بعد پس انداز مىكند يا پس از دو سال. شايد مقدارى كمپانى به آن روش حتماً فكر مىكنند، كه بازى بيرون مىشوند اما ما در واقع انجام نمىدهيم، ما به هر چيز كه است ممكن داخل كرديم تا همان دقيقه قبل و فكر نمىكند يا هر چيزى را پس انداز مىكند تا سال بعد يا پس از سال. آن عامل ديگر است.

شما خسته از مردم بايد باشيد ادعاكننده پى اى اس ش را كپى كرده است يك حالت افسانه‌اى از (AFIF) بشود. اما چرا به اميد ديدار را به حساب آورد برنده (atsisatnaF) ايكس حالت كه به اروپا مىرسد؟ دليل اساسى چه پشت آن بود؟

بله، خوب كه يكى از من بزرگترين تأسف است كه ما (atsisatnaF) حالت در پى اى اس نشديم و به اروپا معرفى كرديم. به هر حال شما حتماً تشويق مىكنيد من و آن خوب است كه مردم دوست داشته باشند خودتان بدانند كه (atsisatnaF)مان حالت بود يك afif افسانه قديمىتر از بشود.

روى يك ساليانه برنامه پيشرفت مبارزات خودش را هر سال بياورد، آيا چه بزرگترين مبارزات درباره توسعه دادن پى اى اس 2009 بوده است؟

دو مبارزه اصلى اساساً بودند ما وقتى كه روى پى اى اس 2009 شروع كرديم كار بكنيم، بود اول حالات جديد را معرفى مىكند، دوست دارد ما بالاخره توانا بوديم كه را معرفى مىكنيم يك حالت افسانه‌اى بشود، كه يكى از ما بزرگترين اهداف بود و نشان مىگيرد. در همان موقع ما براى هوش مصنوعى حقيقتاً هوش مصنوعى بعدىاطلاعات عمومى واقعى را مىخواستيم درست بكنيم ما آنكه را اين مرتبه كاملاً خوب انجام داده‌ايم. بنابراين آنها دو موضوع بودند و نشان مىگيرند ما در ابتداى پروژه داشتيم.

اگر سن آموزشى ' را گفت ما (AFIF) را قصد داريم بريزيم و شما مىتوانيد مجبور بكنيد موتورمان انجام بدهد شما آنرا ببريد؟ يا شما [on' I] را مىگوييد به 'ffuts خودم ادامه خواهد داد انجام بدهد.

خوب من درباره آن حقيقتاً جداً فكر مىكنم براى اينكه من اعتقاد دارم كه موتور ae هنوز و جان‌بخشى حقيقتاً خيلى خوب عالى است. الگوسازى منش‌ها حقيقتاً به طعم من در واقع شايد نيست بنابراين من آن بخش را امكان ندارد ببرم اما جداً من موتورشان را فكر بكنم و سبك حركتشان حقيقتاً بزرگ است.

چطور رضايت‌بخش جواز براى قهرمانان اتحاديه قرار است بشود و باشگاه‌هاى بزرگ به (loopreviL) علاقه دارند، (گماشتن dtU) و شال‌گردن ابريشمى؟ آن چه مقدار حقيقت‌بينى را مطرح مىكند و جوى بازى؟ آيا تحت تأثير قرار خواهد داد كسانى كه دوست دارد حقيقت‌بينى afif پى اى اس را بخرد؟

بله من حتماً فكر مىكنم مردم تأثير را تا حدى انجام خواهد داد. من حقيقتاً خيلى خوشحال بودم ما وقتى كه قهرمانان اتحاديه را جواز بدست آورديم اما با صراحت هرگز من فكر نكردم ما اين جواز را اصلاً قادر بوديم بدست بياوريم ما وقتى كه آنرا سعى كرديم تعقيب بكنيم. همانطور كه گفتم من خيلى خوشحال هستم اما همچنين در همان موقع كاملاً من مجبور باشم بگويم من اعتقاد داشته باشم ما آنجا هنوز با تمام جوازها نيستيم و متحد مىشويم ما به براى مثال، با تيم‌هاى كشورهايتان احتياج داريم. روز وقتى كه مىآيد ما وقتى كه نخست‌وزيرى را داريم و [agilsidnuB I] فكر مىكند من حتى خوشحال‌تر خواهم بود بنابراين.

ما يك يوروى بزرگ اين تابستان خوب 2008 مسابقه داشتيم انگلستان انجام نداد اما يك مسابقه بزرگ بود كه تماشا مىكند. آيا هريك از بازيكنان انجام دادند يا پى اى اس تأثير را تيم تشكيل مىدهند ورودى 2009 چه نوع از انجام داد در بازى را دارند؟

بدبختانه محكم يورو 2008 آن يك زمان صداى خرد كردن واقعى براى پى اى اس بود و من به اندازه مرا شانسى داشته نباشيدم ببينم در سال‌هاى قبلى انجام دادند. همچنين داشت متعجب مىكرد كه كاملاً اسپين رقابت را برد كه من اصلاً پيشگويى نكرده‌ام. سپس من وقتى كه به مقدارى كبريت اداره كردم برسم مقدارى بازيكن بودند كه كليد حقيقتاً بودند و احتمالاً البته كه من و آنرا تحت تأثير قرار داد به اندازه سرى اتفاق خواهند افتاد. ___________________

این ترجمه خیلی بهم ریختست من که چیزی نفهمیدم !

دوستان این جمع کلی نمره ای هست که Ign داده. صدا و منو میانگین نمره رو پایین آورده (که چندان هم اهمیت نداره)و گرنه بخشهای اصلیش مثل گیم پلی و گرافیک نمره بالایی گرفتن.

منوی بازی هیچ مشکلی نداره و بسیار زیباست

به نظره من گیم بازی حرف نداره .........اصلا یکی باید به IGN نمره بده.

Mamad_Madrid
13-10-2008, 14:04
این نمره ها اصلا اهمیتی نداره! مهم اینه که من از بازی خوشم بیاد!

جالب اینه که همیشه نمره ی فیفا از ساکر بیشتر بوده!

EASPORTS-FIFA
13-10-2008, 14:04
چرا pes همیشه اینقدر دیر میاد؟دلیل خاصی داره؟

linkinkurd
13-10-2008, 14:05
دوستانی که دمو رو دانلود و بازی کردن میشه بگن که آیا 2009 با 2008 از لحاظ گرافیکی تفاوت چشمگیری داشته یا نه ؟ از روی اسکرین شات ها که معلومه آره !

maximiliyanus
13-10-2008, 14:12
به نظر من گرافیکش همونه ولی رو نور پردازیش کار شده همینطور روی رنگبندیش و یه چیزایی مثل چمن بازی و...
به خاطر همین گرافیگش زیبا تر از نسخه ی قبلی جلوه میکنه خوبیشم اینه که دیگه سیستم قویتر از نسخه ی قبلی نمی خواد ..

B3HZ@D
13-10-2008, 14:14
عجب ترجمه خفنی بود
من که هیچی حالیم نشد....
موتور گرافیکی همون نسخه قبل هست ولی اپدیت شده و یک سر یکارهای دیگه
ولی کیفیتش از قبلی خیلی بهتره

maximiliyanus
13-10-2008, 14:16
عجب ترجمه خفنی بود
من که هیچی حالیم نشد....
موتور گرافیکی همون نسخه قبل هست ولی اپدیت شده و یک سر یکارهای دیگه
ولی کیفیتش از قبلی خیلی بهتره
دقیقا ترجمه ی متن اینگلیسش آسونتر بود تا این متن...:27:

4039
13-10-2008, 15:06
به نظر من گرافیکش همونه ولی رو نور پردازیش کار شده همینطور روی رنگبندیش و یه چیزایی مثل چمن بازی و...
به خاطر همین گرافیگش زیبا تر از نسخه ی قبلی جلوه میکنه خوبیشم اینه که دیگه سیستم قویتر از نسخه ی قبلی نمی خواد ..
غیر از اینا چهره بازیکنا طبیعی تر شده همینطور ورزشگاه و تماشاگران.

mojtaba007
13-10-2008, 15:58
این هم زیباترین پاس پشت پا
در مورد فوتبال زنان هم فکر کنم کسی خبر نداره

Damian
13-10-2008, 16:06
توی سایت گیم اسپات تاریخ ارائه این بازی رو کوارتر چهارم سال 2008 اعلام کرده و تاریخ دقیقی رو درج نکرده در صورتی که تاریخ ارائه کنسولهای دیگر 11 نوامبر است
کدوم سایت نوشته 3 روز دیگه میاد؟

Lamanta
13-10-2008, 16:10
توی سایت گیم اسپات تاریخ ارائه این بازی رو کوارتر چهارم سال 2008 اعلام کرده و تاریخ دقیقی رو درج نکرده در صورتی که تاریخ ارائه کنسولهای دیگر 11 نوامبر است
کدوم سایت نوشته 3 روز دیگه میاد؟

توی همون سایت گیم اسپات اگه روی تاریخ بازی که 2008 Q4 هست کلیک کنی می بینی که تاریخ بازی 3 روز دیگس !:46:

B3HZ@D
13-10-2008, 16:14
به احتمال زیاد بازی شنبه یا یکشنبه توی بازار میاد

maximiliyanus
13-10-2008, 16:28
16اکتبر میشه همین 5شنبه تارخ عرضش تو اروپا ولی میگفتن همیشه دو سه روز زود تر تو ایران میاد که؟
اگه اینجوری میشده همین فردا پس فردا میومد ....
حیف

B3HZ@D
13-10-2008, 16:31
تا دانلودش کنند و کرکش رو پیدا کنن و کپی و بقیه مسائل فرک کنم همون شنبه بشه

محمد حسن بیگی
13-10-2008, 16:56
pes یکی در میون بازیاش خوبه 2008 بده پس باید تویه 2009 بترکونه
به امید اینکه 2009 مثل 2008 حال گیری نباشه
اصلا نمی دونم کونامی روش شد این بازیو منتشر کنه

به نظر من که به جز دروازه با و دارو فوق العاده بود من که بدی ندیدم . اتفاقا من هر وقت بازی میکنم بعضی موقعها اینقدر هیجانی می شم که وقتی گل میزنم صدام اینقدر بلند میشه که مادرم سرم داد میزنه .
فوق العاده س . pes 08 خیلی بهتر از fifa 09 میگید نه برید فیفا رو بازی کنید خودتون میفهمید

mohsen-jj
13-10-2008, 17:01
سلام ... چند تا از دوستان من که پارسال pes2008 رو بازی کرده بودن می گفتن یکی بازیکنا لاغرن و یکی هم سبک بازی مثل فیفا شده !!
آیا این دو موضوع صحت داره و اگه داره تو pes2009 چنین چیزی هست ؟ بخصوص مورد اول ؟؟

mr bahram
13-10-2008, 17:40
سلام
بچه ها وقتی پچ رسمی فیفا رو نصب میکنم ارور میده باید کدوم کرک رو نصب کنم تا فیفا ارجینال بشه

B3HZ@D
13-10-2008, 19:07
سلام ... چند تا از دوستان من که پارسال pes2008 رو بازی کرده بودن می گفتن یکی بازیکنا لاغرن و یکی هم سبک بازی مثل فیفا شده !!
آیا این دو موضوع صحت داره و اگه داره تو pes2009 چنین چیزی هست ؟ بخصوص مورد اول ؟؟

نه همچین چیزی نیست....استیل بازیکنا خیلی خوبه و اصلا با فیفا قابل مقایسه نیست

سلام
بچه ها وقتی پچ رسمی فیفا رو نصب میکنم ارور میده باید کدوم کرک رو نصب کنم تا فیفا ارجینال بشه

اینجا بگو:

joey jordison
13-10-2008, 19:31
سلام
تو این سایت Pesgameing اشاره شده ساخت بازی تمام شده!!!و 16 اکتبر هم بازی منتشر میشه!!!

B3HZ@D
13-10-2008, 19:46
سلام
تو این سایت Pesgameing اشاره شده ساخت بازی تمام شده!!!و 16 اکتبر هم بازی منتشر میشه!!!

به سلامتی
انتظار طولانی بود....خوب همون پنج شنبه شد ریلیز بازی...
ولی من که میگم همون شنبه یکشنبه بازی گیر میاد توی بازار
مگر این که شاهکار کنن وبازی رو زودتر بدن

hadi_gamer
13-10-2008, 20:07
نگران نباشید یه سال وقت داریم بازی کنیم.یکی دو روز دیگه مهم نیست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mamad_Madrid
13-10-2008, 20:10
من که میگم تا 5 شنبه میاد

ebinem173
13-10-2008, 20:42
بابا چرا یکی دو روز مهم نیست ؟
من که دارم میترکم
این نسخه دمو رو دیگه پاره پورش کردم
ولی من فکر میکنم همون پنج شنبه تو بازار پیدا بشه البته اگر یک روز زودتر مثلا پس فردا تو اینترنت منتشر بشه

google_boy07
13-10-2008, 21:39
بچه ها سایت gamingaceess یه patch داده من دانلود کردم خیلی باحال بود.

Demo settings unlocked

توپ آزاد میشه البته همه توپای بازی نیست.
حال بازیکنان .....
زمان بازی و .....
....................

یه صحنه جالب که برام خیلی جالب بود .شوت زدم توپ خورد به دست مسی بعد رونالدو دستشو برد بالا به هم زد یعنی داور خطای هند شده . خیلی حال کردم .

فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام

Spaniuly
13-10-2008, 22:05
بابا معرفت شما پيس بازها رو شكر نه به اون حمايت اونجوريتون از بازي نه به اين حرفا بابا. درسته ما نه سر پيازيم نه ته پياز توي ايران و بازي چه دير و چه زود بياد هيچ پولي از ما به كونامي نميماسه. ولي حداقل ميتونيم عملا نشون بديم كه دلمون نميخواد شركت دچار ضرر بشه. خوب اونايي كه ميگن بازي زود بياد اصلا فكر اين شركت ژاپني رو نميكنن من هيچ وقت از شكست ژاپنيا خوشحال نشدم تا اين لحظه بعد اينم نخواهم شد. خواهشا دعا كنيد بازي به سرقت نره تا پول بيشتري نصيب شركت بشه و براي سال آينده مايه بيشتري هم به تبع اون بزاره اين به نفع ماست والا به خدا اگه كاري از دستم بر ميومد نميذاشتم بازي هاي كامپيوتري محصول ژاپن به سرقت بره. من اصلا از دزديده شدن نسخه اروپاي مركزي بازي فيفا09 ناراحت نشدم چون Ea اونقدر گردن كلفته كه عين خيالش هم نبود. صبح ديدم گزارش داده تا الان كه 11 روز از انتشار ميگذره يك ميليون و خورده اي تا نسخه اصل فروش داشته. نميدونم خالي بسته يا حقيقت داره. ولي انصافا ژاپني ها خيلي كم ساپورت ميشن طفلكيها. نبايد ته دلمون راضي باشيم بازي به سرقت بره و كونامي متحمل خسارت بشه. يه يكي دو روز اينور اونور فرقي نميكنه. البته من فردا مسافرم دارم ميرم مشهد احتمالا تا شنبه يا يكشنبه باشم اونجا اگه اونجا بياد سوغاتي پيس 2009 ميخرم دي:

بچه ها خوش باشيد... يا حق
يا ضامن آهو

SIMON137
13-10-2008, 22:09
من که میگم تا 5 شنبه میاد

شما بخواي نخواي پنج شنبه بازي عرضه شده ...:31::31::31:
ايران ديگه ، كاريش نميشه كرد :40:

Alireza Taji
13-10-2008, 22:17
من هم با حرف krauser موافقم.
هرچند دیگه اصلا نمیتونم تحمل کنم و شدیدا تو خماری فوتبال هستم (دو هفته هست pes2008 بازی نکردم تا pes 2009 بیشتر بچسبه!)

من فکر می کنم بازی شنبه بیاد.

mojtaba007
13-10-2008, 22:57
مصاحبه با سازنده‌ی PES 2009 شینگو تاکاتسوکا در مسابقات اروپایی PES در روم

در حال حاظر ما با تعدادی از بهترین بازی کنندگان PES در فینال مسابقات اروپایی PES به سر میبریم. آیا از تماشای این بازیها مباهات می‌کنید؟ آیا لذت ازین موضوع، وقتی که یکی از بازی کنندگان نقاط ضعف و باگ در هوش مصنوعی پیدا می‌کند و آنرا مطرح میکند، از بین می‌رود؟

خوب، هردو نکته صدق می‌کند. مخصوصا که من در حال ساخت بازی هستم، و در هر سال، هرچه که بیشتر بازی مردم را در این نوع تورنمنت‌ها تماشا می‌کنم، بیشتره ایده برای به‌سازی بازی به فکرم میرسد. تغییر دستورکار بازی و چیزهایی ازین قبیل واقعا به من کمک می‌کند. در مورد مردمی که می‌خواهند روی سر هوش مصنوعی بزنند، مشکلی نیست، چونکه این مقوله هم جزئی از بازیست و بنابراین اصلا مرا ناامید نمی‌کند.

در واقع من وقتی شاهد مردمی هستم که روی سر هوش مصنوعی می‌زنند، احساس دیگری دارم و آن برنامه ریزی برای اینست که من نیز روی سر آنها بزنم. تفکر در این موضوع واقعا لذت دارد. اما همانطور که می‌دانید، استقبال از این رویداد(مسابقه‌ی PES) بالحق هیجان‌انگیز است زیرا من لذت و هیجان مردم را می‌بینم و این به من قدرت می‌دهد تا وقتی به ژاپن برگشتم، نسخه‌ی بعدی را بسازم. کلا من در مورد بازی و این تورنمنت احساس خوبی دارم.

این دومین سالیست که PES را روی PS3 می‌بینیم. در طی سال گذشته، چگونه توانسته‌اید قدرت این پلتفورم را تحت نفوذ درآورید؟

دقیقا. امسال دومین سالیست که ما روی PS3 کار میکنیم و سال گذشته برای پیشرف ما بسیار ارزشمند بود. با صراحت بگویم وقتی PES 2009 را تمام کردم، برای من قانع‌کننده بود.

PES 2008 مال زمانی بود که ما تازه کار را روی نسل هفتم شروع کرده بودیم و برای کنسول‌های جدید وقت لازم است تا حداکثر بهره‌وری را از آنها برد و بهترین و ایده‌آل ترین کار لازمه را کرد. برای PS2 هم همینطور بود.

بنابراین به تصور من در سال‌های آینده میزان بهره‌وری از پلتفورم افزایش خواهد یافت.

خیلی از بازی‌کنندگان PES را با نمای واید(عریض) بازی می‌کنند که باعث می‌شود نتوانند استادیوم‌های جدیدی که طراحی کرده‌اید ببینند. آیا به تصور شما یک نمای جدید دوربین را خواهیم دید که هم ساده‌گی در بازی را به ارمغان آورد و هم احساس سینمایی بودن را بدهد؟

بله، ما ازین حقیقت که اکثر بازی‌کنندگان از نمای واید استفاده می‌کنند مطلعیم و نماهای دوربین هم بسیار مهم هستند. برای مثال، تلوزیون و مسابقات فوتبال در آن، که بیشتر نمایی واید ارائه میدهند، اما کمی کج‌تر. این نمای معمولی فوتبال در تلوزیون است. ما سعی کردیم که کمی دنباله‌ی این موضوع را بگیریم اما در آخر فهمیدیم که باید بعضی از کنترلهای بازی را فدای این امر کنیم. پس برای یک بازی کامپیوتری، نمای واید برای بسیاری از بازی‌کنندگان نمایی متداول است.

من از کسانی که در تیم من استادیوم می‌سازند شکایاتی دریافت می‌کنم مبنی اینکه هرچقدر آنها سخت کار کنند اهمیتی ندارد زیراکه کسی کار نهاییشان را نمی‌بیند. اما به هر حال تمام این طراحان می‌دانند که اگر بازی‌کنندگان راضیند، خوب، نمای دوربین اهمیت خاصی ندارد.

حال همانطور که اول ذکر کردم نماهای دوربین بسیار مهمند، پس ما هم به این تصور که نمای واید بهترین است عقب ننشستیم. ما هنوز در حال آروین و ازمون برای پیدا کردن بهترین نمای متعادل بین بازی و دوربین هستیم.

نکوهش‌هایی از سمت طرفداران نسبت به PES 2008 وجود داشت، که احتمالا به خاطر مودهای آنلاین بازی بود. چگونه از این نکوهش‌ها استفاده کرده‌اید تا بازی را هموارتر و قابل انعطاف‌تر سازید؟

اوه بله، ما این را می‌دانیم و مردم از ما پرسیده‌اند که "در مورد کار روی این موضوع چه برنامه‌هایی دارید؟". من اعتراف می‌کنم که روی نکاتی در کنترل بازی تکیه کردیم که قسمت آنلاین بازی قربانی آن شد. به عنوان مثال اگر بازی‌کننده سرعت ارتباط زیاد خوبی نداشت، این مشکل میتوانست به جد به گیم پلی تاثیرگذار باشد و گاها اعصاب‌خوردکن نیز باشد.

امسال ما بخش آنلاین را مقدم شمردیم و دنبال این رفتیم که کسانی که سرعت خوبی هم ندارند بتوانند بازی را قابل اجرا ببینند. و در این حال ما نمی‌خواستیم که امکانات هدایتی‌ای که PES دارد از دست بدهیم، پس وقت زیادی را روی این مسئله صرف کردیم و به راه حلی را پیدا کردیم که حتی تعداد بازیکن‌های آنلاین نیز بیشتر شود.

اخیرا ما یک اعلامیه از سوی ایتاگاکی‌سان(تمنبو ایتاگاکی رییس اسبق Teamninja) داشتیم که میگفت گرافیک اولویت سازندگان ژاپنی نیست. آیا با وی موافقید؟

من تا حدی با آقای ایتاگاکی موافقم، اما تصور می‌کنم که این مسئله تنها فرق بین سازندگان ژاپنی در مقایسه با سازندگان غربی نیست. چیزی که به نظر من بیشترین تاثیر را در موثر یا ناموثر بودن سازندگان ژاپنی دارد، چگونگی کار آنها با یکدیگر است.

در حال حاظر ما در کنار خود، تیم کوجیما پروداکشنز را داریم اما صریحا بگویم، با یکدیگر هیچ اشتراک از لحاظ بازی یا اطلاعات نداریم-البته مسلم است که بازیهایمان بالکل با یکدیگر متفاوت است- اما ما در انجین بازیها یا چیزهایی ازین قبیل با یکدیگر مشترک نیستیم. در تصور من- گاهی فکر می‌کنم که EA انجین بازیها Madden خود را بین دیگر بازی‌های ورزشی تقسیم میکند و ازینگونه کارها.

دلیل این امر اصلا این نیست که ما بر ضد یکدیگر هستیم اما متاسفانه این به دلیل طرز تفکر ژاپنیست که ما هیچ چیز را با یکدیگر به اشتراک نمی‌گذاریم، و اهدافمان را به تنهایی دنبال می‌کنیم. فکر کنم دلیلی که سازندگان ژاپنی را کمی عقبتر از سازندگان غربی میسازد همین است، چراکه ما هرگز با یکدیگر مشترکا کار نمی‌کنیم. البته فکر کنم کلمات درستی را به کار نمی‌برم و شاید این امر به خاطر این باشد که بازی را بیشتر به یک "محصول" نزدیک کنند.

بنابراین دلیل این امر کم و بیش، به خاطر بی‌نظیر ساختن بازیهاست.

خوب، کمی تا قسمتی، ما دنباله‌ی یک چیز بی‌نظیر را می‌گیریم و علاوه بر این با کسی سر آن دعوا نمی‌کنیم. برای مثال اگر بخواهیم می‌توانیم نوآوریهایی را که می‌خواهیم و می‌توانیم انجام دهیم، بگذاریم برای نسخه‌ی بعد. شاید بعضی از کمپانیها اینگونه فکر و عمل می‌کنند، اما ما نه. ما در حد امکان، تا آخرین لحظه هرکار که می‌توانیم انجام می‌دهیم و هرگز هم به فکر ذخیره‌ی آن برای بعدها نیستیم.

شما باید از مردمی که ادعا می‌کنند PES مود "Become a Legend" را از روی فیفا کپی کرده است خسته شده باشید. اما چرا اینگونه طول کشید تا مود Fantasiaـیه Winning Eleven XI به اروپا برسد؟ بر مبنای چه استدلالی این امر طول کشید؟

خوب بله، یکی از بزرگترین پشیمانی‌های من به خاطر اینست که مود Fantasia را وارد PES نکردیم تا به اروپا نیز معرفی گردد. در هر صورت شما مرا درک میکنید و و این خوب است که مردمی مثل شما اطلاع دارند که مود Fantasiaـیه ما زودتر از Become A Legendـه فیفا ساخته شده بود.

در یک برنامه ی ساخت سال به سال، هرسال چالش‌های خود را به همراه ارمغان می‌آورد. بزرگترین چالش‌های شما در حین ساخت PES 2009 چه بود؟

اساسا دو چالش اصلی، اول معرفی مودهای جدیدمان، مثلا اینکه عاقبت توانستیم مود Become a Legend را معرفی کنیم، که یکی از بزرگترینِ اهداف و چالشهایمان بود، و دیگر اینکه در همان حال میخواستیم هوش مصنوعی را به حداعلی به نسل جدید برسانیم، که این هم به خوبی انجام شد.

اگر EA بگوید که "ما بیخیال فیفا خواهیم شد و شما می‌توانید از انجین ما استفاده کنید"، آیا شما این را قبول خواهید کرد؟ یا جواب خواهید داد: "نه، من به ادامه‌ی کار خود خواهم رسید"؟

خوب، من در این مورد به جد فکر خواهم کرد زیرا من هنوز تصور می‌کنم که انجین EA و پویانمایی‌های آن بسیار عالیست، بسیار عالی. گرچه مادلینگ کاراکترها با مذاق من جور در نمی‌آید، پس شاید این قسمت را قبول نکنم، اما جدا فکر می‌کنم که انجین آنها و استیل حرکاتشان بسیار عالیست.

گرفتن حق استفاده از لیگهای قهرمانی و کلوپهای بزرگ مثل لیورپول، منچستر یونایتد و بارسلونا تا چه حد خشنودکننده است؟ چه قدر در نزدیک کردن بازی به واقعیت موثر است؟ آیا برای مردمی که از واقع‌گرایی فیفا خوششان‌می آید، به اندازه ی کافی قانع‌کننده خواهد بود که روی به سوی PES آورند؟

بله فکر کنم برای مردم قانع‌کننده خواهد بود. من واقعا وقتی که حق استفاده از لیگ قهرمانی را از آن خود کردیم بسیار شادمان بودم اما راستش را بخواهید، وقتی که به دنبال حق استفاده رفتیم اصلا انتظار نداشتم که درخواستمان برآورده شود. همانطور که گفتم بسیار شادمانم اما همینطور باید بگویم که معتقدم ما هنوز به اندازه ی کافی حق امتیاز به حد احتیاج نگرفته‌ایم، برای مثال تیم‌های کشور خود شما(ایتالیا). روزی که ما Premiership و Bundisliga را داشتیم، آنروز دوبرابر خوشحال‌تر خواهم بود.

ما امسال مسابقات یورو 2008 خوبی را داشتیم، خوب انگلستان نداشت اما در هر صورت تورنمنت جذابی برای تماشا بود. آیا شما هیچکدام از بازیکنان یا تیمها را جهت الهام در PES 2009 استفاده کرده‌اید؟ این تورنمنت چه اثری روی بازی داشته است؟

متاسفانه در حین مسابقات یورو 2008 من شانس خوبی برای تماشای مسابقات به اندازه‌ی قبل نداشتم زیراکه کار PES 2009 در سخت‌ترین مراحل خود بود. همچنین برنده شدن اسپانیا در مسابقات بسیار شگفت‌انگیز بود زیراکه انتظارش را نداشتم. البته توانستم خودم را به چند مسابقه برسانم که بازیکنان کلیدی ای داشت و مسلما من را تحت تاثیر قرار دادند و احتمالا تا وقتی سری PES ادامه داشته باشد اینکار را خواهند کرد.

منبع بازیسنتر

maximiliyanus
14-10-2008, 00:37
بابا معرفت شما پيس بازها رو شكر نه به اون حمايت اونجوريتون از بازي نه به اين حرفا بابا. درسته ما نه سر پيازيم نه ته پياز توي ايران و بازي چه دير و چه زود بياد هيچ پولي از ما به كونامي نميماسه. ولي حداقل ميتونيم عملا نشون بديم كه دلمون نميخواد شركت دچار ضرر بشه. خوب اونايي كه ميگن بازي زود بياد اصلا فكر اين شركت ژاپني رو نميكنن من هيچ وقت از شكست ژاپنيا خوشحال نشدم تا اين لحظه بعد اينم نخواهم شد. خواهشا دعا كنيد بازي به سرقت نره تا پول بيشتري نصيب شركت بشه و براي سال آينده مايه بيشتري هم به تبع اون بزاره اين به نفع ماست والا به خدا اگه كاري از دستم بر ميومد نميذاشتم بازي هاي كامپيوتري محصول ژاپن به سرقت بره. من اصلا از دزديده شدن نسخه اروپاي مركزي بازي فيفا09 ناراحت نشدم چون Ea اونقدر گردن كلفته كه عين خيالش هم نبود. صبح ديدم گزارش داده تا الان كه 11 روز از انتشار ميگذره يك ميليون و خورده اي تا نسخه اصل فروش داشته. نميدونم خالي بسته يا حقيقت داره. ولي انصافا ژاپني ها خيلي كم ساپورت ميشن طفلكيها. نبايد ته دلمون راضي باشيم بازي به سرقت بره و كونامي متحمل خسارت بشه. يه يكي دو روز اينور اونور فرقي نميكنه. البته من فردا مسافرم دارم ميرم مشهد احتمالا تا شنبه يا يكشنبه باشم اونجا اگه اونجا بياد سوغاتي پيس 2009 ميخرم دي:

بچه ها خوش باشيد... يا حق
يا ضامن آهو
آرمین جان بخوایم نخوایم دیر یا زودم که بشه بازم نسخه ی ارجینالش تو ایران نمیاد همون نسخه ی کرک شدشه پس از ایرانیا بره کنامی چیزی نمیماسه پس همین بهتر که زود تر بیاد .....
در ضمن مشهدم داری میای بهت خوش بگذره ...
دوستان منم میگم تا 5شنبه در بازار های ایران یافت میشه چون من امشب زنگ زدم آبی کامپوتر گفت بهم گفتن تا 5شنبه بازی رو میفرستن برام چون شعبه ی اصلیش تو تهرانه ....

Damian
14-10-2008, 01:05
من هيچ وقت از شكست ژاپنيا خوشحال نشدم تا اين لحظه بعد اينم نخواهم شد.
پس فکر کنم امسال بیخیال COD میشی

Spaniuly
14-10-2008, 04:57
پس فکر کنم امسال بیخیال COD میشی

چطور مگه؟

آرمین جان بخوایم نخوایم دیر یا زودم که بشه بازم نسخه ی ارجینالش تو ایران نمیاد همون نسخه ی کرک شدشه پس از ایرانیا بره کنامی چیزی نمیماسه پس همین بهتر که زود تر بیاد .....
در ضمن مشهدم داری میای بهت خوش بگذره ...
دوستان منم میگم تا 5شنبه در بازار های ایران یافت میشه چون من امشب زنگ زدم آبی کامپوتر گفت بهم گفتن تا 5شنبه بازی رو میفرستن برام چون شعبه ی اصلیش تو تهرانه ....

بله منم گفتم كه به لحاظ مادي از ما چيزي به مونامي نميماسه. ولي حالا كه پولي نميتونيم به كونامي كمك كنيم حداقل ميتوني ته دل آرزو كني اين بازي به سرقت نره اين مسئله رو گفته بودم ديگه توي پست قبليم كامل نخونديش؟

ماكسي جان قربون مرام ومعرفتت ايشالا قسمت باشه شما هم تشريف بياري اروميه ما در خدمت باشيم.

joey jordison
14-10-2008, 08:47
با حرفهای جناب کراسر بسیار موافقم و هیچ وقت نباید خوشحال باشیم که بازیهای بزرگ را سرقت میکنند!!!!!و البته کاریش هم نمیشه کرد!!!

google_boy07
14-10-2008, 09:19
اوه بله، ما این را می‌دانیم و مردم از ما پرسیده‌اند که "در مورد کار روی این موضوع چه برنامه‌هایی دارید؟". من اعتراف می‌کنم که روی نکاتی در کنترل بازی تکیه کردیم که قسمت آنلاین بازی قربانی آن شد. به عنوان مثال اگر بازی‌کننده سرعت ارتباط زیاد خوبی نداشت، این مشکل میتوانست به جد به گیم پلی تاثیرگذار باشد و گاها اعصاب‌خوردکن نیز باشد.

امسال ما بخش آنلاین را مقدم شمردیم و دنبال این رفتیم که کسانی که سرعت خوبی هم ندارند بتوانند بازی را قابل اجرا ببینند.

البته من خدایی 2008 رو یه بار آنلاین با یکی بازی کردم با adsl 128 اصلا نمیفهمیدی توپ کجاست...

با توجه به صحبتهای SEABASS TAKATSUKA کازگردان بازی که گفته قسمت آنلاین مقدم بوده و ما خیلی روش کار کردیم تا کسانی که سرعت خوبی ندارند هم بتونند بازی کننند؟

حالا باید منتظر بود بازی بیاد ببینیم چی میشه ؟

یعنی میشه بنده با adsl 128 بازی کنم ؟:31:

mojtaba007
14-10-2008, 11:41
بازی منتشر شد
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااا
البته برای xbox 360
منتظر اخبار بعدی باشید

دوستان فعلا به این سایت برن و ببینند

مگه قرار نبود برای کامپیوتر هم همزمان با pc بیاید

joey jordison
14-10-2008, 12:12
فکر نکنم منتشر شده باشه این سایت هم به نظر میرسه خواسته زرنگی کنه ولی در صورتی که به مغازش بری میگه هنوز نیومده به هر حال همه چیز 5 شنبه روشن میشه!!

mojtaba007
14-10-2008, 12:22
فکر نکنم منتشر شده باشه این سایت هم به نظر میرسه خواسته زرنگی کنه ولی در صورتی که به مغازش بری میگه هنوز نیومده به هر حال همه چیز 5 شنبه روشن میشه!!
اره من هم همین احتمال را میدم با مسئولین این سایت که صحبت کردم
به شوخی گفتم دوست من الان تهرانه میتونه الان بیایه این بازی را بگیره
اونها هم گفتند تا شب اماده میشه

pedramgolchin
14-10-2008, 12:23
از دوستان کی تو تهران هست یه سر بره توپخونه
شاید این دروغ راست باشه و بازی اومده باشه

david23
14-10-2008, 13:45
از دوستان کی تو تهران هست یه سر بره توپخونه
شاید این دروغ راست باشه و بازی اومده باشه

من امروز وست گیم بودم شعبه آریاشهر گفتن ایشالا پنج شنبه . تازه گفتن انشالا دیگه کسی از وست زودتر نمیاره

joey jordison
14-10-2008, 14:07
,واسه Pc را هم پرسیدی دیوید جان؟؟

david23
14-10-2008, 16:38
واسه Pc را هم پرسیدی دیوید جان؟؟

واسه pc رو گفت. اگه تو پاساژ مینا رفته باشید تو آریاشهر یه مغازه هست اسمش تک گیمه اونم گفت احتمال زیاد پنج شنبه .واسه ایکس باکسم ندیدم یا نیومده یا اومدن همشو خریدن که احتمالش کمه

B3HZ@D
14-10-2008, 16:44
مگه بازی ها همزمان پخش نمیشه؟؟؟
چطور نسخه xbox اومده؟؟؟؟

smallfrank
14-10-2008, 16:55
سلام
ورژن دمو رو سیستم من روون روون رو High اجرا شد.حالا نسخه کامل هم همینطور خواهد بود ؟
یا گرافیکش فرق میکنه؟

mojtaba007
14-10-2008, 17:43
نسخه اصلی یه کم بیشتر از سیستمت کار میکشه
اون هم به خاطر انیمیشن های جدیدی که تو نسخه اصلی است

david23
14-10-2008, 18:37
مگه بازی ها همزمان پخش نمیشه؟؟؟
چطور نسخه xbox اومده؟؟؟؟

فکر نمیکنم اومده باشه چون تو وست گیم که چیزی ندیدم اون سایت هیتکم داشت بازار گرمی میکرد.

ebinem173
14-10-2008, 19:09
مژده

بله همین الان سایت تکین گیم واسه pc هم گذاشته که سایت معتبریه و دروغ نمیگه مطمین باشید

من هم با مدیرش همین الان صحبت کردم گفت فردا میتونید از فروشگاه مرکزی تو ولیعصر بخرید
گفت نیم ساعته اومده تا دانلود بشه تا فردا طول میکشه و فردا تو فروشگاه مرکزی هست

pedramgolchin
14-10-2008, 19:16
دوست عزیز میشه آدرس دقیق این فروشگاه مرکزی رو بدین (کجای ولیعصر؟؟)
من ساوه هستم میخام فردا بیام تهران بگیرم
مرسی

joey jordison
14-10-2008, 19:27
بازار ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد!!!
بازی امتیازهای جدیدی گرفته؟؟؟

pedramgolchin
14-10-2008, 19:35
مژده

بله همین الان سایت تکین گیم واسه pc هم گذاشته که سایت معتبریه و دروغ نمیگه مطمین باشید

من هم با مدیرش همین الان صحبت کردم گفت فردا میتونید از فروشگاه مرکزی تو ولیعصر بخرید
گفت نیم ساعته اومده تا دانلود بشه تا فردا طول میکشه و فردا تو فروشگاه مرکزی هست
دوست عزیز ادرس این فروشگاه رو لطف کنید بدید:11:

بازار ایرانه دیگه کاریش نمیشه کرد!!!
بازی امتیازهای جدیدی گرفته؟؟؟

یعنی چی بازار ایرانه ؟؟ حالا خوبه یا بده ؟؟:20:

pedramgolchin
14-10-2008, 19:38
دوست عزیز ادرس این فروشگاه رو بدید (کجای ولیعصر؟؟)
مرسی

S A A M
14-10-2008, 19:47
بازی منتشر شده میتونید از تاپیک زیر دانلودش کنید!:

afdm
14-10-2008, 20:06
سلام بچه ها
من تقریبا از صفحه ی 100 به شما پیوستم ولی پستی نداندم تا حالا
خواستم به همتون تبریک بگم(اومدن pes رو)
راستی من دمو رو داستم و بازی میکردم
خیلی باحال بود

david23
14-10-2008, 20:09
یکی بگه کجای ولیعصر -من فردا میرم ولیعصر فروشگاه مرکزی وست گیم احتمالا اونم میاره

ebinem173
14-10-2008, 20:10
دوست عزیز ادرس این فروشگاه رو لطف کنید بدید:11:

یعنی چی بازار ایرانه ؟؟ حالا خوبه یا بده ؟؟:20:

فکر کنم اجازه نداشته باشم اینجا شماره تلفنشو بدم
به من فقط گفت زنگ بزن به اونجا آدرس دقیق رو بهت بگن ولی فروشگاه مرکزی تو ولیعصره

david23
14-10-2008, 20:13
فکر کنم اجازه نداشته باشم اینجا شماره تلفنشو بدم
به من فقط گفت زنگ بزن به اونجا آدرس دقیق رو بهت بگن ولی فروشگاه مرکزی تو ولیعصره

اسم فروشگاه چیه؟ احتمالا اگه بازی اومده باشه وست گیم هم میاره البته شعبه مرکزی پس نگران نباشید اگه نیم ساعت تو ولیعصر بچرخید گیر میاد

david23
14-10-2008, 20:17
دوستان نگران نباشید اگر تهرانید نیم ساعت ولیعصرو بگردید پیدا میشه احتمال زیادوست گیمم میاره

ebinem173
14-10-2008, 20:25
من به وست گیم هم زنگ زدم گفت داریم دانلود میکنیم به احتمال زیاد فردا آماده میشه ولی زنگ بزن
فقط خداکنه مشکل کرک نداشته باشه

Mamad_Madrid
14-10-2008, 20:59
از همین سایت بخرینش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد!

Alireza Taji
14-10-2008, 21:09
پس این بازی بالاخره اومد تو بازار:26:
از بچه های تهران تا حالا کسی این بازی را خریده؟
از بازار اصفهان کسی خبر نداره؟

B3HZ@D
14-10-2008, 21:10
بازی توی چند dvd هست؟؟؟؟
نسخه pc واقعا یک dvd هست؟؟؟/

david23
14-10-2008, 21:11
از همین سایت بخرینش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومد!

سلام داش ممد گل - داشش ممد ما میخوایم فردا ظهر بازی رو ریخته باشیمو بعدشم بازی کنیم بعد با خوشحالی بریم استادیوم اگه بخوایم انلاین بخریم 2-3 روز طول میکشه

google_boy07
14-10-2008, 21:16
من چند روز دیگه میرم مشهد بازی مشهد پیدا میشه یا نه؟ اینجا کی مشهدیه؟

joey jordison
14-10-2008, 21:18
از اونجا که من طبق معمول زود بازی به دستم نمیرسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از اولین قحطی زده Pes که اولین بار بازی را گرفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عکس از Edit بازیکن و لباس و تغییر کفش بگذاره تا همه از بهاری سبز و شیرین لذت ببریم بنیاد امور بیماریهای خاص پی ای اسی به شماره جساب 3434 شعبه اسکان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به چی گفتم پیشاپیش ممنون که خواسته من که بیماری را گرفتم براورده کردید یعنی میکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرید خودتون حال کنید ها!!!
راستی من لافاصله سفارش دادم نه از این سایت لکه از سایتی دیگه!!!فقط تا به دستم برسه سکته مغزی و قلبی را فرت میگذرونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

maximiliyanus
14-10-2008, 21:57
من چند روز دیگه میرم مشهد بازی مشهد پیدا میشه یا نه؟ اینجا کی مشهدیه؟

گوگل بوی جان مشهد به احتمال خیلی زیاد 5 شنبه آبی کامپیوتر میاره چون خودش بهم گفت اینجا میشه آدرس داد ؟
اگه خواستی بگو آدرسشو بهت میگم ولی نمی دونم قوانین اجازه میده یا نه اگه بشه داد بگو بدم بهت یا برات پیام خصوصی بزنم....

google_boy07
14-10-2008, 22:04
بچه از p30world سفارش دادم .....چند روزه میرسه .....نسخه دمو رو از یه سایت دیگه سفارش دادم 8 روزه رسید!

تازه پست پیشتاز بود !!!!!اونو که از مامور پست قبول نکردم و خودم دمو رو دانلود کردم حالا میترسم این نسخه اصلی هم که سفارش دادم یه هفته طول بکشه اونم پیشتاز !!!!:41:

.................................................. .......
خیلی برام جالب بود بازیکنا که پا به توپ میدون برای پاس دادن به یار خودی مثل واقعیت نگاه میکنند . :31:

bax_021
14-10-2008, 22:20
بچه از p30world سفارش دادم .....چند روزه میرسه .....نسخه دمو رو از یه سایت دیگه سفارش دادم 8 روزه رسید!

تازه پست پیشتاز بود !!!!!اونو که از مامور پست قبول نکردم و خودم دمو رو دانلود کردم حالا میترسم این نسخه اصلی هم که سفارش دادم یه هفته طول بکشه اونم پیشتاز !!!!:41:

بستگی داره کجا باشید
من کرجم
با پیشتار
2-3 روزه می رسه همیشه
الانم سفارش دادم
:40:

google_boy07
14-10-2008, 22:38
راستی بچه ها بازی 2 دی وی دی شده ....امیدوارم مشکلات دمو حل شده باشه.

david23
14-10-2008, 22:46
بستگی داره کجا باشید
من کرجم
با پیشتار
2-3 روزه می رسه همیشه
الانم سفارش دادم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif

شما دیگه چرا سفارش میدی یه دقیقه سوار مترو شو بیا تهران سه سوته بخر برو حالشو ببر

mahn90
14-10-2008, 23:31
نميدونم تا برسه شهرمنو 4 روزه يا 4 روز ديگس ولي اينجا هم سفارش بدم نميدونم كي مياد چيكار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

B3HZ@D
14-10-2008, 23:39
راستی بچه ها بازی 2 دی وی دی شده ....امیدوارم مشکلات دمو حل شده باشه.

بالاخره یک dvd شده یا دو dvd ؟؟؟؟؟
توی سایت هیتک نوشته یک dvd........

mojtaba007
14-10-2008, 23:49
فکر کنم به خاطر زبان های دیگه دو دیوی دی شده

Damian
14-10-2008, 23:53
از بچه های اصفهان کسی نمیدونه این بازی فردا از کجا قابل خریده؟
میتیدن نمیاره؟

B3HZ@D
14-10-2008, 23:55
گزارشگر بازی عوض شده یا همون قبلیه؟؟؟
چون قبلیه زیاد خوب نبود وهیجان نداشت به اونصورت
بعضی مواقع هم بیخیال گزارشگری میشد

mojtaba007
15-10-2008, 00:02
اره عزی دلم عوض شده
و میگن از یه گزارشگر محبوب تر استفاده کردن

SIMON137
15-10-2008, 00:03
من نمي دونم چرا سرعت رسيدن بازي دست من زياده ، كلا سريع اقدام مي كنم:d . بازي است بس زيبا و نيكو ، گرافيكش زيباست . به حالت كلي خيلي بهتر از نسخه قبل شده ، كلي من با نسخه قديمش لذت نبردم ، ولي اين جالب تر شده مخصوصا در امر گرافيك و تور دروازه و ...
گرچه دوستان خودشون تهيه مي كنند ولي سوالي داشتيد بگوييد من برم توي بازي ببينم و پاسخ شما رو بدم .

B3HZ@D
15-10-2008, 00:07
من نمي دونم چرا سرعت رسيدن بازي دست من زياده ، كلا سريع اقدام مي كنم:d . بازي است بس زيبا و نيكو ، گرافيكش زيباست . به حالت كلي خيلي بهتر از نسخه قبل شده ، كلي من با نسخه قديمش لذت نبردم ، ولي اين جالب تر شده مخصوصا در امر گرافيك و تور دروازه و ...
گرچه دوستان خودشون تهيه مي كنند ولي سوالي داشتيد بگوييد من برم توي بازي ببينم و پاسخ شما رو بدم .

شما بازی رو از کجا گرفتی که اینقدر زود رسیده دستت؟؟؟:18:

mojtaba007
15-10-2008, 00:17
جون هر کی دوست داری نسبت به دمو چه تغییراتی کرده

داورها چه جوری هستند

و قیافه داورها تکراریه یا نه

ایا بازیکن ها خود به خود تکل میزنند

دفع توپ دروازبانها بهتر از دمو شده

بازیکن های قدیمی اسمشون درسته یا نه

چه تیم های لیسانس گرفتند

چمن چه طوریاست
و غیره

behnammazi
15-10-2008, 00:26
بازی قاچاق شده یا زودتر دادن بیرون؟

Damian
15-10-2008, 00:27
آیا تیم های آرسنال و چلسی در چمپیونز لیگ لیسانس هستند؟

B3HZ@D
15-10-2008, 00:33
این simon خان کجا رفت
این همه سوال پس چرا جواب نمیده؟؟؟
چه تمیهایی از لیگ انگلیس لیسانس شدن؟؟؟

google_boy07
15-10-2008, 00:37
این simon خان کجا رفت
این همه سوال پس چرا جواب نمیده؟؟؟
چه تمیهایی از لیگ انگلیس لیسانس شدن؟؟؟

...................................

مطمئن باش از لیگ انگلیس فقط دو تیم لیورپول و منچستر یونایتد لیسانس شدند.
.................................................. .......
بچه ها من میرم مسافرت تا 10 روز دیگه نیستم .....

دلم براتون تنگ میشه :20::40:

فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام

mojtaba007
15-10-2008, 00:42
این ایدیش هم که جواب نمیده سیمون خان
یه ملت را گذاشته لب چشمه و ابش نمیده
به به

Damian
15-10-2008, 00:43
...................................

مطمئن باش از لیگ انگلیس فقط دو تیم لیورپول و منچستر یونایتد لیسانس شدند.

درسته ولی مسئله چمپیونز لیگ مبهمه

Damian
15-10-2008, 00:51
مثل اینکه ایشون آفلاین شدند و هممون رو تو کف برده

linkinkurd
15-10-2008, 01:00
بله کفی شدیم دیگه - دوستان چمپیونز لیگ لایسنسش ررو دادن ؟ آیا رسما هستش توی بازی ؟

Damian
15-10-2008, 02:06
اگر کس دیگه ای نسخه کامل این بازی رو انجام داده جواب ما رو بده

bleu2u4u
15-10-2008, 02:39
كسي ميدونه چطور بازي 3 روز قبل از عرضه مياد ايران
يعني دزديده شده يا اين نسخه كامل نيست؟

B3HZ@D
15-10-2008, 02:46
كسي ميدونه چطور بازي 3 روز قبل از عرضه مياد ايران
يعني دزديده شده يا اين نسخه كامل نيست؟

هنوز که هنوزه جواب درست حسابی برای این پیدا نشده
معلوم نیست چجوریه؟؟/
الان هم روی تک dvd و دو dvd بودن بازی شک دارم؟؟؟

Damian
15-10-2008, 03:21
فکر کنم کسانی هستند که به یک سری امور شرکت کونامی دسترسی داشته باشن و الا چه کسی میتواند این کار را بکند

B3HZ@D
15-10-2008, 03:29
فکر کنم کسانی هستند که به یک سری امور شرکت کونامی دسترسی داشته باشن و الا چه کسی میتواند این کار را بکند

فکر نکنم همچین چیزی باشه
مگه چه سودی برای طرف داره که بیاد این کارو بکنه؟؟؟!!!!!
اصلا مسئله فرق می کنه...

bleu2u4u
15-10-2008, 05:17
هنوز که هنوزه جواب درست حسابی برای این پیدا نشده
معلوم نیست چجوریه؟؟/
الان هم روی تک dvd و دو dvd بودن بازی شک دارم؟؟؟

قضيه داره بودار ميشه

Crespo
15-10-2008, 08:17
خیلی عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه حداقل یه روز بعداز ریلیز شدن منتشر میشد، خوب بود. نه که 3 روز قبل از عرضه، به بازار اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bahador2009
15-10-2008, 10:05
همين سايت داره با دو dvd ميده.

راستي بازيه موبايلش چي شد؟

sara46
15-10-2008, 10:44
من با این سیستم می تونم بازی رو اجرا کنم ؟

رم 512
گرافیک 256,,, geforce 5200
--------------------------
یا :

رم 1 گیگ
گرافیک 224 mobile intel(R) graphic
bios : intel video bios

اولی پی سی و دومی لپ تاپمه . ترجیحا ً روی اولی اجراع میشه ؟ گه نشد میشه با راههای دیگه اجراش کرد ؟

sina-2008
15-10-2008, 11:07
جالبه بعضی از دوستان خودشون ساده هستن ودیگران رو ساده میبنند
من درک نمیکنم - بازی بر روی اینترنت قرار میگیره - هنوز تیمهای پخش کننده بازی رو دانلود نکردن و نتونستند رایت کنند -
دوستی میاد میگه من بازی رو در اختیار دارم و.......
خدا کنه اینطوری باشه و دوستان گمراه نشده باشند در غیر این صورت منم از فردا میام میگم pes 2010 دستم هست و عجب بازی هست
در مورد بازی بگم که تکین حدودا 2 امروز حاضر & وست هم 4 یا 5
یا علی

joey jordison
15-10-2008, 11:21
بازی همون یک Dvd هست و سایتهایی که در 2 تا Dvd زدن فکر چیز دیگه ای هستند!!!!
خوب چی شد یک دوستی بازی را گرفته بود بیاد ابهامات را در مورد CL و .... روشن کنه دیگه پس

mojtaba007
15-10-2008, 11:23

رم 512
یا :

رم 1 گیگ
گرافیک 224 mobile intel(R) graphic
bios : intel video bios

اولی پی سی و دومی لپ تاپمه . ترجیحا ً روی اولی اجراع میشه ؟ گه نشد میشه با راههای دیگه اجراش کرد ؟

سارا خانم رو کامپیوتر فکر نکنم خوب اجرا بشه

رو لب تاب خوبه

bleu2u4u
15-10-2008, 12:12
الان دارم از مغازه وست ميام گفتش شايد امشب شايدم فردا صبح

امشبشو پروند ولي فردا رو مطمئن گفت

maximiliyanus
15-10-2008, 12:27
ای خدا من سیدیشو از کجا گیر بیارم خدا dvd راممو لعنت کنه که نسوخت نسوخت چه موقعی سوخت...
دیگه داره گریم میگیره ....

B3HZ@D
15-10-2008, 12:42
از نکات جالب و جدیدی که برای اولین بار در یک بازی فوتبال به چشم میخورد نشان دادن مربیان و نیمکت ذخیره ها , مصاحبه مطبوعاتی بعد از بازی , نشان دادن تماشاگران در مکان هایی که بازی را می بینند مثلا یک رستوران و همچنین نشان دادن لحظات شادی و غم تماشاگران که این بازی را کاملا متمایز کرده است.

مجتبی جان همه اینا توی نسخه قبل هم وجود داشت...
مگه ندیدی؟؟؟!!!!!

mojtaba007
15-10-2008, 13:05
از نکات جالب و جدیدی که برای اولین بار در یک بازی فوتبال به چشم میخورد نشان دادن مربیان و نیمکت ذخیره ها , مصاحبه مطبوعاتی بعد از بازی , نشان دادن تماشاگران در مکان هایی که بازی را می بینند مثلا یک رستوران و همچنین نشان دادن لحظات شادی و غم تماشاگران که این بازی را کاملا متمایز کرده است.

مجتبی جان همه اینا توی نسخه قبل هم وجود داشت...
مگه ندیدی؟؟؟!!!!!
عزیز دلم تو 2008 به صورت عکس بود

ولی میگن تو این نسخه به صورت انیمیشن هست

mahn90
15-10-2008, 13:10
كم بدجور تو كفم

گسي بازي نخريده شما تهراني ها چرا نخريدين ؟؟؟؟

بردیا
15-10-2008, 13:16

رم 512
؟

سیستم من هم دقیقا همینه که 2008 رو هم به زور با کیفیت low اجرا میکردم که باعث کاهش سطح بازی شده بود.بعید میدونم اینو بشه بازی کرد اینجوری

balloon
15-10-2008, 14:28
بازي در دو تا دي وي دي هست اينو الان در فروشگاه همين وب ميتونيد ببينيد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])