ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Rmv3x
18-11-2008, 19:05
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
bia peydash kardam boro download kon va halesho bebar
safeye 259 bud poste 2587

albate meslin update shode va hajmesh 4mb shode
vali dar kol behatrin chizie ke man didam tahala nesbat be hajmesh miraze downloadesh kard

keuo
18-11-2008, 20:16
اینم یه پچ تقریبا کامل ...................... البته حجمش یه کم زیاده 75mb

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم امکانات این پچ

+ INCLUDE KIT SERVER 8.1.2
+ All transfers on 09/11/08 in all teams
+ Include complete All GDB kits

+ Update Transfer : by me (EYINATION)
Beckham (AC MILAN - January 2009 update transfer)
Hewson - Gibson - Cleverley (manchester United - skill n face copy from official konami)

+ INDONESIA replace THAILAND (100%) face beta
+ INDONESIA GDB KITS Credit to RIAN
+ FULL serie A, EPL, EREDIVISE, Bundesliga, La liga , National , oyher league A 100%
+ Bundesliga teams in Other B

- Kits, fonts and numbers for all EPL teams
- Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams
- Kits, fonts and numbers for all La Liga teams
- Kits, fonts and numbers for all National teams
- Update some kits
- Added CL kits
- Added CL training kits
- Unlock all teams
- Unlock all bonuses
- New balls, gloves

+ Bott pack for PATCH 120
+ Nike Menu by G@l@g@n MIX by Fery
+ real All Liga logo n embled by AKONAMI mix by me
+ Real Cups and Logos for Become a Legend by foreverryo
+ ALL LIGA AND CUP REAL REPLAy
+ Menu logo MIX by me

+ Best Mega face Pack mix by Fery
Berbatov (black hair)
Kaka face by luxor DDD
Petrboat Face Pack V.1 by Petroboat
Face Shock Pack V3 Pes 2009 by skills rooney
V2 Face Shock Pack PES 2009 by skills rooney
Face Shock Pack v1 by Skills rooney PES 2009
and many more

+ refree kit (serie A - Premier League) Mix by fery
Serie A by Diablos
EPL by Sarrassar

+ Mega stad adboards by Buzzyhead
+ Kaskus adboards by Fery
+ UEFA CHAMPION LEAGUE score board
+ PS3 pad Menu by UU99

لینک دانلود :

آقا تو رو خدا تو Rapidshare آپلود نکنین ، 4share بذارین خیلی بهتره
لینکی دیگه نیست ؟؟؟؟

Peje_Arbab
18-11-2008, 20:20
چه جوری legend online بازی کنیم ? کمک کنید.

joey jordison
18-11-2008, 21:22
دوست عزیز keuo این سوپر پچ را چطور باید نصب کنیم؟ایا به پشت تورها دوربین عکاس و .. اضافه میکنه یا تور بازی هم بهبود پیدا میکنه!!!منظور شکلش بهتر بشه
-----

اقا من یک سوال دارم این ویرایشها که میکنند و لباسها را درست میکنن چطور اینکار را میکنن با کدام نرم افزار و چه چیزهایی!!!لطفا بگین به من!!
بعد ایا میتوان با ان تور دروازه و حاشیه زمین را درست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این سوال منو کسی نمیدونه

Spaniuly
18-11-2008, 22:28
پس کسی تو این تاپیک نیست که توی BAl بازیکنش تمام کمال 99 بشه نه؟ هیچ کس نتونسته؟

Mohammad_Sn2001
18-11-2008, 22:58
پس کسی تو این تاپیک نیست که توی BAl بازیکنش تمام کمال 99 بشه نه؟ هیچ کس نتونسته؟

من که گفتم بهت فقط تا 23 سالگی میتونی از 95 بیشتر قویش بکنی بعد 23 سال دیگه از 95 به بالا نمیره البته من دو

سه سال اول رو آسون بازی کردم تا توی همه بازیها بهترین بازیکن زمین در بیام تا سریعتر قوی بشه بعدش هاردش کردم

golmohammadi
18-11-2008, 23:20
golmohammadi عزیز منم که خودم گفتم پول اورجینال رو ندارم یه بازی 25 هزار تومان واسه آدم در میاد با این پول میشه یه شلوار معمولی خرید نه یه بازی تو خونه هم گیر بدن چیه هر روز داری بازی میکنی
اخه شد واست نون و آب
نه اگه كاراتو انجام بدي و موقع خودش هم فوتبال بازي كني كسي گير نميده بهت
من خودم گاها تو خونه با بقيه كاپ هم ميزنيم

سلام دوست عزیز
از راهنماییتون متشکرم. من همون روز اول این پچ رو ریختم. اما همه چیز به غیر از اسامی تیم ملی دزست شد . برای همین گفتم.
اسامي تيم ملي ايران با اين پچ درست ميشه
اين اسم را در تاپيم سرچ كين
Pro_Evolution_Soccer_2009__IRAN_
بازم اگه پيدا نكردي بگو واست اپ كنيم

دوستان راهی نیست در bal پیشرفت بازیکن سریع تر شه ؟
هست
با تراينر ميشه

مال من تا 95 خوب اومدند
ولي بعدش ديگه پيشرفت نميكنه
الانم سنم كمه
ولي نميدونم چرا بيشتر از 95 نميشه
فقط سرعتم 96 هست
و گزينه آخري هم 84 هست نميدونم چي هست بيشتر از 84 نميشه

mobin_eshghe pro
18-11-2008, 23:28
آقا من خیلی از قدرت هام توی سن 23 سالگی به 99رسیده.بدون استفاده از ترینر.خودم هم تعجب کرم!!

google_boy07
18-11-2008, 23:30
جدیدترین پچ Bergum .................

امکانات این پچ ..................>>>>>>

- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers
- 100% Bundesliga!
- Added around 150 missing players to their squads from KONAMI 1.2 update!!!
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players still missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VERSION)
- All National, Club and Classics kits!!!
- Sandbags removed
- Working offline with KONAMI 1.2 Patch

لینک دانلود : 44 MB

mobin_eshghe pro
18-11-2008, 23:37
آقا این قدرت های من تو 23 سالگی بدون استفاده از ترینر خیلی هاش به 99رسیده.دارم از تعجب شاخ درمیارم:18:

Spaniuly
18-11-2008, 23:38
من که گفتم بهت فقط تا 23 سالگی میتونی از 95 بیشتر قویش بکنی بعد 23 سال دیگه از 95 به بالا نمیره البته من دو

سه سال اول رو آسون بازی کردم تا توی همه بازیها بهترین بازیکن زمین در بیام تا سریعتر قوی بشه بعدش هاردش کردم

خیلی جالبه شما ظاهرا منظور منو اصلا متوجه نمیشی من سوالم اینه که کسی هست همه توانایی هاش حالا تو هر سنی که می خواد باشه 99 شده یا نه کسی هست یا نه من که نمیگم سن قوی شدن رو بگید من یه سوال ساده پرسیدم که با آره یا نه جواب داده میشه بازم میگم شده بازیکن کسی توی مود BAL مجموع OVARAL اش به 99 کامل برسه یعنی اون پارامتر های افزاینده برای کسی همگی 99 شده یا نه با 95 اصلا کاری ندارم فقط 99 و این 99 شامل همه پارامترها بشه نه یکی یا دوتاشون. کسی تونسته این کار رو بکنه یا نه؟

google_boy07
18-11-2008, 23:45
تغییرات در چمن بازی !!؟

لینک دانلود :

Google Spider
19-11-2008, 00:38
خیلی جالبه شما ظاهرا منظور منو اصلا متوجه نمیشی من سوالم اینه که کسی هست همه توانایی هاش حالا تو هر سنی که می خواد باشه 99 شده یا نه کسی هست یا نه من که نمیگم سن قوی شدن رو بگید من یه سوال ساده پرسیدم که با آره یا نه جواب داده میشه بازم میگم شده بازیکن کسی توی مود BAL مجموع OVARAL اش به 99 کامل برسه یعنی اون پارامتر های افزاینده برای کسی همگی 99 شده یا نه با 95 اصلا کاری ندارم فقط 99 و این 99 شامل همه پارامترها بشه نه یکی یا دوتاشون. کسی تونسته این کار رو بکنه یا نه؟

اینی که شما میگی هیچ وقط رخ نخواهد داد چون من در مستر لیگpes 6 که پیشرفت بازیکن ها مثل b a l هستش با استعداد ترین بازیکنان رو هم نتونستم همه چیز رو 99 کنم مثلا کریستیانو رونالدو رو که اون موقع 22 سال داشت با اینکه یه کم هم از قبل توی ادیت قوی ترش کردم رو تا باز نشستگی که فک کنم 38 سالش بود توی تیمم بود و حدود 950 تا گل هم زده بود + حدود 400 پاس گل و .... این طور نشد تازه توی ادیت یه قسمتی برای هر بازیکن داره که مربوط به رشدش میشه اونم بهترین رو گذاشتم بازم نرسیده بود و فکر نکنم 6 با 9 توی این موضوع فرقی کرده باشه.

اماااا
توی fifa چرا. تقریبا میشه چون توی fifa کسانی کهmanager mode بازی کردن میدونن جدای از اینکه بازیکن طی فصل تونایی هاش بالا میره در انتهای هر فصل با توجه به استعداد بازیکن که اون رو هم میشه تغییر داد بازیکن وسنش توانایی هاش یک دفعه چند تا اضافه میشه که خودت بهتر میدونی . توی فیفا , بیشتر بازیکن ها رشد میکنن..
با تشکر امید وارم متوجه شده باشی:46:

aminkhan
19-11-2008, 00:52
دوستان عزیز بیشتر ترینر هایی که گذاشتن من من نمیتونم دانلود کنم اگه میشه یک ترینر واسه منه بنده حقیر بدین اگه اون ترینری باشه که همه چیزا 99 میشه که بهتر میشه من مخلص همه فوتبالی ها هستم

aminkhan
19-11-2008, 00:55
بعدشم نگین که من برم توی تایپیک های قدیمی بگردم تا پیدا کنم والا 2 ساعت صفحه هارو مگشتم تا عصابم خ.رد شد دیگه

Behsood
19-11-2008, 01:27
شما می تونید پچ burgum رو دانلود کنید فکر کنم حدود 40 مگه
سلام
ممنون.
اون رو دارم این 70 مگی رو هم دیشب گرفتم!
دیگه چی لازمه؟

morix_001
19-11-2008, 05:14
بچه ها اينجا رو داشته باشيد ... :41: (قبلشم يكي از بازيكنا از همون تكل هاي بي خودي رفت و اين پنالتي رو داد)

به خدا دقیقا همچین گلی رو من هم زدم !!!

morix_001
19-11-2008, 05:20
در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

چجوری read only رو بردارم ؟؟

Behsood
19-11-2008, 06:01
چجوری read only رو بردارم ؟؟
سلام
کلیک رایت => Properties => تیک Read Only رو بردار => OK

=========
اون دروازه بانه چه باحاله!
زیر آبی رفته!!

Spaniuly
19-11-2008, 07:52
یعنی با اون ترینر که بازیکن رو سریع قوی می کنه و Match XP رو زیاد می کنه هم نمیشه همه توانایی ها رو به 99 رسوند؟

راستی یه درخواستی داشتم:
کسی عکسی چیزی از پیراهن جدید و امسال پرسپولیس نداره؟

mj77
19-11-2008, 08:57
کسی نمیدونه با چه نرم افزای میشه فایلهایی که بصورت عکس png رو تبدیل به bin کرد؟

mobin_eshghe pro
19-11-2008, 09:40
یعنی با اون ترینر که بازیکن رو سریع قوی می کنه و Match XP رو زیاد می کنه هم نمیشه همه توانایی ها رو به 99 رسوند؟

راستی یه درخواستی داشتم:

]چرا میشه.البته اون ترینر ها تو ویستا کار میکنه ولی من که استفاده نکردم.توصیه میکنم شما هم استفاده نکنین.اصلا حال نمیده با ترینر.خودت باید رشد کنی:31:

Alireza.M67
19-11-2008, 10:20
آقا من یه optionfile یا یه patch درست و حسابی می خوام که همه ی پرچم ها و تیم ها و اسم ها و ... درست باشن .
ولی به شکل منو ها و درجات بازیکنها دست نزنه .
کسی یه همچین چیزی داره ؟

mosolim
19-11-2008, 11:10
بابا یه مسلمون اسامی این تیم ملی ایرانو برا ما بذاره. من پچ هم ریختم . همه چیز حتی لیگ آلمان هم درست شد به غیر اسامی تیم ایران.

eamiri
19-11-2008, 11:34
يعني كسي مثل من مشكل سياه شدن لباس بعضي تيمها رو نداره كه كسي جوابم نميده !!!!
من يه پچ فايل پوشه يا يه چيزي ميخوام كه لباس سوم تيمها باز بشه و ديگه لباس بعضي تيمها سياه نباشه

mehdi_vsgh
19-11-2008, 12:18
يعني كسي مثل من مشكل سياه شدن لباس بعضي تيمها رو نداره كه كسي جوابم نميده !!!!
من يه پچ فايل پوشه يا يه چيزي ميخوام كه لباس سوم تيمها باز بشه و ديگه لباس بعضي تيمها سياه نباشه
شما احتمالا از نسخه 1 دی وی دی این بازی استفاده میکنید

بهتر هست که از نسخه 2 دی وی دی استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشین

mehdi_vsgh
19-11-2008, 12:28
راستی یه درخواستی داشتم:
کسی عکسی چیزی از پیراهن جدید و امسال پرسپولیس نداره؟متاسفانه اصلا حضور ذهن خوبی ندارم ولی این لیاس جدید نیست؟؟

mobin_eshghe pro
19-11-2008, 12:30
بابا یه مسلمون اسامی این تیم ملی ایرانو برا ما بذاره. من پچ هم ریختم . همه چیز حتی لیگ آلمان هم درست شد به غیر اسامی تیم ایران.

این پچ رو بریز ردیف میشه.من ریختم.خیلییییییییییی توپه.همه ی تیم های ملی و باشگاهی(حتی ایران و امارات و تایلند) لباس ها و اسمشون درست میشه.فکر کنم بهترین پچه.لیگ آلمان هم داره

danielo_punker
19-11-2008, 12:47
در قسمت bal پولی که به ما میدند چه سودی داره؟
فقط برای بخش انلاین هست؟

Spaniuly
19-11-2008, 13:37
در قسمت bal پولی که به ما میدند چه سودی داره؟
فقط برای بخش انلاین هست؟

سودش این هست که اگه اون پول به 5000 نزدیک باشه با ارایه یه فصل رویایی میتونی سال بعدش به عنوان بهترین بازیکن اروپا یا جهان بشی ولی اگه قیمتت پایین باشه با بارسا هم همه کاپ ها و افتخارات رو جارو کنی سال آینده نه بهترین بازیکن جهان میشی نه اروپا فقط توی تیم منتخب معرفی میشی

Mohammad_Sn2001
19-11-2008, 14:40

راستی یه درخواستی داشتم:

بله میشه فقط تا قبل 23 سالگی

khelane
19-11-2008, 15:11
سلام دوستان یه نرم افزار دیدم گفتم به دردتون میخوره برای اونای که بازی رو ویرایش میکنند من پی اس بازی نکردم ولی قراره بخرم
شاید برنامه تکراری اسمش PRO-EVO_Editing_Studio_200 هستش خیلی کامله و باحال به نظر می رسه مثل کریشن مستر فیفا در مورد ویرایش کامله اینم لینکه دانلوده

mohsen-jj
19-11-2008, 15:29
بالاخره کسی نگفت چطوری می شه منتخب رو برا بازی ساخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mani_2004_2006
19-11-2008, 15:38
دوستان چرا من تو مستر ليگ به هر بازيكني پيشنهاد ميدم قبول نميكنه ؟
من با بارسلون قهرمان ليگ و جام حذفي هم شدم . به هر بازيكن آماتور يا ستاره كه پيشنهاد ميدم قبول نميكنه . حتي با ماكزيزم پيشنهاد قبول نميكنن . اعصابمو خرد كرده .

AmirDanT
19-11-2008, 15:58
این پچ رو بریز ردیف میشه.من ریختم.خیلییییییییییی توپه.همه ی تیم های ملی و باشگاهی(حتی ایران و امارات و تایلند) لباس ها و اسمشون درست میشه.فکر کنم بهترین پچه.لیگ آلمان هم داره
کدوم پچ؟:20:

Spaniuly
19-11-2008, 17:46
سلام دوستان یه نرم افزار دیدم گفتم به دردتون میخوره برای اونای که بازی رو ویرایش میکنند من پی اس بازی نکردم ولی قراره بخرم
شاید برنامه تکراری اسمش PRO-EVO_Editing_Studio_200 هستش خیلی کامله و باحال به نظر می رسه مثل کریشن مستر فیفا در مورد ویرایش کامله اینم لینکه دانلوده

ممنون سایت خوبی بود فقط حیف فایل ها رو روی آپلود سنتر فایل فرانت آپ کرده که اونم همه می دونن که فلیتر هست. ولی واقعا نرم افزارای نابی گذاشته

david23
19-11-2008, 19:11
:41:سلام دوستان من ویندوز عوض کردم اما تو ستینگ گزینه wait for vsyns فعال نیست در حالی که قبلا فعال بود هم درایوره گرافیکو آپدیت کردم هم دایرکت ایکس به نظر شما مشکل از کجاست؟ اینجوری اصلا نمیشه بازی کرد

mehdi_vsgh
19-11-2008, 19:26
بچه‌ها هنوز برنامه‌ای نیومده که بشه خودمون به جای گزارشگره صحبت کنیم؟

:41:سلام دوستان من ویندوز عوض کردم اما تو ستینگ گزینه wait for vsyns فعال نیست در حالی که قبلا فعال بود هم درایوره گرافیکو آپدیت کردم هم دایرکت ایکس به نظر شما مشکل از کجاست؟ اینجوری اصلا نمیشه بازی کرد
این گزینه چه کار میکنه؟
من برای اولین بارکه استفاده کردم فعال بود الان دیگه فعال نیست!!

چه فرقی میکنه که فعال باشه یا نه؟

david23
19-11-2008, 19:35
این گزینه چه کار میکنه؟

چه فرقی میکنه که فعال باشه یا نه؟

وقتی فعال نیست اگه حتی رو low بازی کنم بازم رگه رگه میشه نمیدونم چیکار کنم یه 200 صفحه پیش خیلی ها این مشکلو داشتم نمیدونم چطوری حل میشه

mehdi_vsgh
19-11-2008, 20:37
وقتی فعال نیست اگه حتی رو low بازی کنم بازم رگه رگه میشه نمیدونم چیکار کنم یه 200 صفحه پیش خیلی ها این مشکلو داشتم نمیدونم چطوری حل میشه
اصلا نفهمیدم رگه رگه ینی چی؟!
یه توضیحی بده لطفا :(

rambo_1386
19-11-2008, 20:41
سلام دوستان من كه اين بازيو گرفتم اول رو ويستا نصب كردم تقريبا دو هفته بازي كردم و صداي بازي خيلي ب حال بود صداي تماشاچيها خوب نبود و صداي صوت داور هم خيلي كم بود تمام تنظيمات خود بازيو دست زدم ولي درست نشد درايور صدارو عوض كردم بازم درست نشد و در آخر نتيجه گرفتم حتما بازي همينجوريه! نميدونم چي شد كه به صورت اتفاقي بازيو تو ويندوز اكس پي نصب كردم كه همين بازي در اكس پي واقعا يه چيز ديگه بود صداش خيلي بهتر و طبيعي بود حالا ميخوام بدونم اين مشكل تو ويستا بخاطر چيه؟ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] de24)

khelane
19-11-2008, 20:57
ممنون سایت خوبی بود فقط حیف فایل ها رو روی آپلود سنتر فایل فرانت آپ کرده که اونم همه می دونن که فلیتر هست. ولی واقعا نرم افزارای نابی گذاشته

اگه میخوای برات ----- شکن بزارم راحت سایتو باز کنی

david23
19-11-2008, 21:17
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از کجاست ؟ تو رو خدا کمک کنید:10:

mehdi_vsgh
19-11-2008, 21:19
دوستان کسی نمیدونه مشکل من از کجاست ؟ تو رو خدا کمک کنید:10:
یه کاری بکن شما
بازی رو به کل پاک کن
هرچی پچ و کیت سرور داری رو هم حذف کن
دوباره نصب کن بازی رو!!

Spaniuly
19-11-2008, 21:29
khelane جان دارم خودم فقط ADSL ام تموم شده اگه بگیرم می رم نرم افزاراش رو دانلود میکنم من می تونم یه کاری بکنم بازیکن شما توی 18 سالگی کلهم Oeeral اش 99 بشه. تازه کشف کردم نحوه کار اینه اون ترینر +4 رو اجرا می کنید و همه بلوک های استرنگ رو همگیش رو میذارید رو 53 دقت کنید که روی 100 یا 99 نباید بذارید حتما باید روی 53 باشه هر 6 تاش رو میذارید رو 53 بعد یه فصل رو Skip Match میزنید اگه توی 17 سالگی به تیمی برید که تعداد بازیهاش زیاد باشه مثلا زود تو جام حذفی حذف نشه یا مثلا جام باشگاهها هم شرکت داشته باشه در انتهای فصل نخست یعنی پایان 17 سال کل توانایی های شما 99 میشه. کلی هم توانایی منحصر به فرد یاد میگیرید. برید این کارو بکنید عمر مارو هم دعا کنید اگه روی 99 بذارید تا ابد هم همه توانایی ها به 99 نمیرسه قابل توجه آقا محمد

beauty
19-11-2008, 21:41
این گزینه چه کار میکنه؟

چه فرقی میکنه که فعال باشه یا نه؟چندین بار بحث شده

این گزینه در فرکانس های بالای 60 هرتز غیر فعال میشه

باید فرکانس مانیتورت رو بزاری روی 60 هرتز تا فعال بشه

PES 2009 Editor v1.0 by w!Ld

Features:

modify player abilities
player stats importing/exporting (OF2, CSV & .Player files supported)
transfers (drag&drop included)
edit teams (name, formations, home stadium)
modify league and tournament names
global stats and special abilities adjusting
face&hair relink
FM stats conversion

david23
19-11-2008, 22:00
چندین بار بحث شده

این گزینه در فرکانس های بالای 60 هرتز غیر فعال میشه

باید فرکانس مانیتورت رو بزاری روی 60 هرتز تا فعال بشه

آقا دستت درد نکنه یه لحظه یادم افتاد اومدم بگم مشکلم حل شده دیدم شما زحمتشو کشیدی

Rmv3x
19-11-2008, 22:18
آقا من یه optionfile یا یه patch درست و حسابی می خوام که همه ی پرچم ها و تیم ها و اسم ها و ... درست باشن .
ولی به شکل منو ها و درجات بازیکنها دست نزنه .
کسی یه همچین چیزی داره ؟

ino download kon

mobin_eshghe pro
19-11-2008, 22:20
کدوم پچ؟:20:

:31:آخ آخ!! یادم رفت لینک بدم

ICEBOYS
19-11-2008, 22:24
از دوستانی که اون سوپر پچ 70 مگی یا 40 مگی رو دانلود کردن لطفا بگن چه ویژگی به بازی اضافه شده
تا ما هم دانلود کنیم
کسی نیست بگه چطوری میشه تو محوطه حریف خودتو زمین بزنی که به قول معروف داور رو گول بزنی

با تشکر

dik
19-11-2008, 23:13
سلام دوستان عزیز من تازه بازی روگرفتم یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ایا میشه مثل ساکر 2006امتیازگرفت و بازیکن کلاسیک مثل پله ومارادونارو خرید یا نه؟اگه امکان داره منو راهنمایی کنید ممنون میشم

beauty
20-11-2008, 00:07
از دوستانی که اون سوپر پچ 70 مگی یا 40 مگی رو دانلود کردن لطفا بگن چه ویژگی به بازی اضافه شده
تا ما هم دانلود کنیم
کسی نیست بگه چطوری میشه تو محوطه حریف خودتو زمین بزنی که به قول معروف داور رو گول بزنی

تمام تغییراتی که در پچ ها ایجاد میشه کنار لینک ها معرفی میشه

برای مثال پچ burgum این تغییرات را داره

BURGUM PATCH for PES 2009 v0.50

- All Champions League and UEFA Cup teams (Lech Poznan, Metalist and MSK Zilina need player faces and kits)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers
- 100% Bundesliga!
- Added around 150 missing players to their squads from KONAMI 1.2 update!!!
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players still missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B (BETA VERSION)
- All National, Club and Classics kits!!!
- Sandbags removed
- Working offline with KONAMI 1.2 Patch

------------

در مورد دایوینگ (گول زدن داور) باید دکمه های L1 , L2 , R1 یا LB , LT , RB با هم نگه داری تا خودش رو بندازه

منتها اکثرا داور میفهمه و کارت زرد هم میده

Mohammad_Sn2001
20-11-2008, 00:27
khelane جان دارم خودم فقط ADSL ام تموم شده اگه بگیرم می رم نرم افزاراش رو دانلود میکنم من می تونم یه کاری بکنم بازیکن شما توی 18 سالگی کلهم Oeeral اش 99 بشه. تازه کشف کردم نحوه کار اینه اون ترینر +4 رو اجرا می کنید و همه بلوک های استرنگ رو همگیش رو میذارید رو 53 دقت کنید که روی 100 یا 99 نباید بذارید حتما باید روی 53 باشه هر 6 تاش رو میذارید رو 53 بعد یه فصل رو Skip Match میزنید اگه توی 17 سالگی به تیمی برید که تعداد بازیهاش زیاد باشه مثلا زود تو جام حذفی حذف نشه یا مثلا جام باشگاهها هم شرکت داشته باشه در انتهای فصل نخست یعنی پایان 17 سال کل توانایی های شما 99 میشه. کلی هم توانایی منحصر به فرد یاد میگیرید. برید این کارو بکنید عمر مارو هم دعا کنید اگه روی 99 بذارید تا ابد هم همه توانایی ها به 99 نمیرسه قابل توجه آقا محمد

برادر من اگر Skip Match نزنی همشون میرسه

Google Spider
20-11-2008, 03:14

حالا شما ها چرا اینقدر به فکر ترینر هستید با این کار بازی از حالت عادی خارج میشه
من با اون ترینر 3 سوته میتونم همهی قدرت ها رو 99 کنم این کارو کردم ولی دیدم خوب نیست برگردوندم اگه کسی می خواد قدرت بازیکن زیاد کنه با این نرم افزار راحت میشه البته فقط توی vista .
اینم ترینر :

mj77
20-11-2008, 15:26
کسی نمیدونه با چه نرم افزای میشه فایلهایی که بصورت عکس png رو تبدیل به bin کرد؟

keuo
20-11-2008, 16:09
آقا مشکل چیه در حین بازی میپره تو ویندوز اصلا بازی کامل بسته میشه چکار کنم لطفا کمک ... ؟

کسی نیست به ما جواب ده ؟:42:

aluminum
20-11-2008, 16:12
آقا این بازی برای ps2 اومده یا نه

Hossein_Bahal
20-11-2008, 16:29
برای استفاده از پچ Burgum باید هم ورژن 0.40 و 0.50 رو دانلود و استفاده کرد یا فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه ؟

ebinem173
20-11-2008, 16:32
برای استفاده از پچ Burgum باید هم ورژن 0.40 و 0.50 رو دانلود و استفاده کرد یا فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه ؟

فقط دانلود و نصب ورژن 0.50 کافیه

mobin_eshghe pro
20-11-2008, 16:42
فیس پک ایران

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس بروید

آقا این لینک که خرابه.خوب لینکش رو بذار دیگه.دیگه اینکه میشه تبلیغ سایتت!!

ICEBOYS
20-11-2008, 17:10
این فیس پک ها را چطوری نصب کنیم

fandak
20-11-2008, 18:31
دوستان یه مشکل :
من بازی رو درایو غیر از ویندوز نصب کردم و بدون هیچ مشکلی بازی کردم

ولی چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم ولی بازی اصلا اجرا نمی شه . یعنی اخطاری مبنی بر اینکه باید دوباره نصب بشه

به نظر من تمام فایل های بازی در همین درایو و فولدر ریخته می شه

آیا راهی نیست به نظر شما ؟ چون حوصله یک ساعت نشستن نصب رو ندارم ؟ یه راه حلی که بشه دورش زد

mobin_eshghe pro
20-11-2008, 18:38
دوستان یه مشکل :

ولی چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم ولی بازی اصلا اجرا نمی شه . یعنی اخطاری مبنی بر اینکه باید دوباره نصب بشه

آیا راهی نیست به نظر شما ؟ چون حوصله یک ساعت نشستن نصب رو ندارم ؟ یه راه حلی که بشه دورش زد

عمرن نمیشه.کلی باهاش ور رفتم.کرکش رو هم کپی کردم نشد.دوباره باید نصب کنی:41:

keuo
20-11-2008, 20:17
فیس و موی لیونل مسی

فیس جان تری

فیس پک آرسنال

برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس بروید

جمع کن کاسه کوزتو دیگه :19:، 100 دفعه گفتن اینجا تبلیغ سایت نکن :4:

Google Spider
20-11-2008, 20:36
دوستان یه مشکل :

این رو بگیر اجراش کن درست میشه :46:

mooli70
20-11-2008, 20:41
دوستان بیایید یه تیم از برو بچه های این تاپیک درست کنیم - هر کس بگه تو چه پستی میخواد باشه - عکسشم بده - مهارت هاشم بگه تا یه تیم درست کنیم - کیا موافقن دستا بالا !

Google Spider
20-11-2008, 20:44
دوستان بیایید یه تیم از برو بچه های این تاپیک درست کنیم - هر کس بگه تو چه پستی میخواد باشه - عکسشم بده - مهارت هاشم بگه تا یه تیم درست کنیم - کیا موافقن دستا بالا !

منظورت از تیم چیه؟
پست ؟....
یعنی گروه ویرایش بازی ؟

mooli70
20-11-2008, 20:47
یعنی یه تیم به بقیه تیمها اضافه کنیم که بازیکناش بروبچ این تاپیک باشند - پست هم یعنی دفاع و حمله و ... - اوکی؟

samyar_red
20-11-2008, 21:04
سلام
بچه ها من یه ترفند موقع کرنر تو become a legend پیدا کردم
موقعی که میخوان توپ رو بفرستن رو دربازه شما باید یه کمی عقب (به طرف 18 قدم ) وایسید بعد همین که زننده کرنر واسه ضربه ژست گرفت سریع با R1 به سمت دروازه حرکت کنی و توپ که رسید بهت سریع مربع (دکمه ی شوت)رو بزنی
تو ضربات ایستگاهی هم میشه ای ترفند رو زد ولی من 90% کرنر هام گل میشه

Rmv3x
20-11-2008, 21:05
یعنی یه تیم به بقیه تیمها اضافه کنیم که بازیکناش بروبچ این تاپیک باشند - پست هم یعنی دفاع و حمله و ... - اوکی؟

موافقم 100%
من و مهاجم سایه یا همون SS بذارید
شماره لباسمم 91 باشه

samyar_red
20-11-2008, 21:10
منم میتونم باشم؟:31::11:
در ضمن منظورت مشخصات واقعیمونه یا تو ساکر 9؟
مهارتهامونو چطوری بگیم؟
اگه اینجوری باشه همه میگن 99 :31:

google_boy07
20-11-2008, 21:11
جدیدترین ورژن Ref Switcher

Ref Switcher v2..... with La Liga, Serie A, FIFA, UEFA and EPL

لینک دانلود : 1.8 mb

fandak
20-11-2008, 21:15
این رو بگیر اجراش کن درست میشه :46:

تشکر و سپاس از شما دوست عزیز

خدا خیرت بده

Google Spider
20-11-2008, 21:22
منم مهاجم چپ و راست هر دو طرف
با شماره 7
تو مایه های پست مسی :31:

Spaniuly
20-11-2008, 22:47

عالیه من پست هافبک هجومی وسط تخصص دارم شوت های از راه دور تکل های بلند و دریبلینگ هم از توانایی های منحصر به فردم هست. ایول بساز ببینیم چی میسازی اینم فیس پک البته این بازیکنمه توی BAL

Toranj_mhg
20-11-2008, 23:42
bia peydash kardam boro download kon va halesho bebar
safeye 259 bud poste 2587

albate meslin update shode va hajmesh 4mb shode
vali dar kol behatrin chizie ke man didam tahala nesbat be hajmesh miraze downloadesh kard

آقا دمت گرم افتادی تو زحمت:11:... منم همون موقع ها اینو دانلود کردم ولی چون با edit بازی درست شده بود زیاد جالب نبود ... مثلا لباس اول آرسنال ناقص بود و لباس دومشم بجای زرد ،سفید(لباس دوم پارسال) بود... ترجیحا پچ باشه بهتره!

Mohammad_Sn2001
21-11-2008, 00:05

منم موافقم

پست من میانی گوشه راست یا همون پیستون راست شمارم هم یا 8 یا 18

keuo
21-11-2008, 00:19
پچ جدید Eyination Kaskus Super Patch v.2

حجم : 81 مگابایت

+ INCLUDE KIT SERVER 8.1.2 by Juce-Robbie

+ COMPATIBLE WITH konami online update!!

+ Include EPL , La liga , national GDB kits

+ Best Graphic Patch mix by me

+ All transfers in all teams

+ Update Transfer : by me
Beckham (AC MILAN - January 2009 update transfer)

+ No Fix

+ INDONESIA replace THAILAND (+ nationality 100% ) face beta+

+ INDONESIA GDB KITS Credit to RIAN

+ real All Liga logo n embled by AKONAMI mix by me

+ FULL serie A,ligue one, EPL, EREDIVISE, Bundesliga, La liga , National , other league A 100%

+Bundesliga teams in Other B

+ ALL LIGA AND CUP REAL REPLAy

-Kits, fonts and numbers for all EPL teams
-Kits, fonts and numbers for all Bundesliga teams
-Kits, fonts and numbers for all La Liga teams
-Kits, fonts and numbers for all National teams
-Update some kits
-Added CL kits
-Added CL training kits
-Unlock all teams
-Unlock all bonuses

+ BEST BALL PACK MIX BY ME ( new )

+ best Boot pack mix by me ( new )

+ Fix Championleague Mode BY Liangann

+ Nike Menu by G@l@g@n MIX by me

+ Real Cups and Logos for Become a Legend by foreverryo

+ Menu logo MIX by me

+ Best Mega face Pack mix by Fery
Berbatov (black hair)
Kaka face by luxor DDD
Petrboat Face Pack V.1 by Petroboat
Face Shock Pack V3 Pes 2009 by skills rooney
V2 Face Shock Pack PES 2009 by skills rooney
Face Shock Pack v1 by Skills rooney PES 2009
and many more

+ refree kit (serie A - Premier League - la liga - Fifa ) Mix by fery

+ Mega stad adboards

+ UEFA CHAMPION LEAGUE score board

+ PS3 pad Menu by UU99

eamiri
21-11-2008, 02:32
توي اين پچ هايي كه دانلود ميكنيم فايل pes2009.exe شامل چه تغيراتي ميشه؟ اگه بعد از نصب هر پچ فايل pes2009.exe خودمون رو آخر كار جاي فايل جديد كپي كنيم چه فرقي ميكنه ؟

mobin_eshghe pro
21-11-2008, 09:53
سلام
موقعی که میخوان توپ رو بفرستن رو دربازه شما باید یه کمی عقب (به طرف 18 قدم ) وایسید بعد همین که زننده کرنر واسه ضربه ژست گرفت سریع با R1 به سمت دروازه حرکت کنی و توپ که رسید بهت سریع مربع (دکمه ی شوت)رو بزنی

دمت پرم.با این ترفند چه کرنرهایی گل میکنم.مرسی:27:

mobin_eshghe pro
21-11-2008, 09:54
سلام

دمت گرم.با این ترفند چه کرنرهایی گل میکنم.مرسی:27:

keuo
21-11-2008, 12:23
توي اين پچ هايي كه دانلود ميكنيم فايل pes2009.exe شامل چه تغيراتي ميشه؟ اگه بعد از نصب هر پچ فايل pes2009.exe خودمون رو آخر كار جاي فايل جديد كپي كنيم چه فرقي ميكنه ؟

دوست عزیز تغییرات در فولدر img انجام میشه (فایل های bin) نه در فایل pes2009.exe

beauty
21-11-2008, 12:32
دوست عزیز تمام تغییرات که زیر لینک های دانلود گفته شده

اصلا این تغییرات کاری به فایل pes2009.exe نداره

فقط بعضی ها از پچ ها با آپدیت 1.20 کونامی سازگاری دارند

این پچ ها با برنامه kitserver تغییرات رو اعمال میکنند

یعنی اگه kitserver رو غیر فعال کنی در واقع تمام تغییرات این پچ غیر فعال میشه

-----------------------

در ضمن سوپر پچ Eyination Kaskus v.2 ایراد داره فکر کنم یا با آپدیت 1.20 کونامی مشکل ناسازگاری داره یا فایل ادیتش مشکل داره

شاید برای من اینجوریه

teraktor2003
21-11-2008, 13:19
نه برای من هم اینجوریه...دوستان 80 مگ رو بیخودی دانلود نکنن!

golmohammadi
21-11-2008, 13:22
نوشته شده توسط krauser

حالا اگه سنش مثلا 22 باشه قدرتها نميرند بالا ؟

حالا شما ها چرا اینقدر به فکر ترینر هستید با این کار بازی از حالت عادی خارج میشه
من با اون ترینر 3 سوته میتونم همهی قدرت ها رو 99 کنم این کارو کردم ولی دیدم خوب نیست برگردوندم اگه کسی می خواد قدرت بازیکن زیاد کنه با این نرم افزار راحت میشه البته فقط توی vista .
اینم ترینر :

اون ترينري كه قدرتها را مستقيم زياد ميكنه را بيخيال
چون راست ميگي حال نميده
ولي يكي بود پوينتها را زياد ميكرد
تا بازيكن زود رشد كنه
اون بهتره

سلام

اينو كه ترفند خاصي نميشه گفت
بعدشم 90 درصد كه گفتين خيلي زيادي گفتين
حتي اگه به يه بازيكن سانتر كني و دفاعي هم نباشه و فقط دروازبان خالي باشه
بازم احتمال گل شدنش 90 درصد نميشه

samyar_red
21-11-2008, 17:43
نه گل محمدی جون من چون موقع هد زدن جهت رو میگیرم خیلی کم پیش میاد ضربات سرم گل نشه
واسه من که اینجوریه تازه من رو تاپ پلیر هم بازی میکنم
من تو ناپولی هستم و یه بازی با یوونتوس که 4-0 بردیم هر چهار تاشو من زدم که 2تاش رو کرنر بود با همین ترفند تازه رو تاپ پلیر
اگه خواستید سیو میکنم براتون میزارم گلام رو

mooli70
21-11-2008, 17:49
دوستان اگه میشه مرتب اسم و سن و قد و وزن خودتونو بگید و همچنین قدرتا ( البته نه همش مثلا بگید شوت تقریبا قوی و قدرت بدنی بالا و یا تکنیک خوب و یا سانتر خوب و ....) :46: پست هم فراموش نشه البته همتون نریزید حمله و هافبک و دفاع خالی بشه !!!:21: - در ضمن یه عکسم از صورتتون آپلود کنید :5:
چند تا نظرم راجع به اسم و لباس تیم بدید به نظرتون اسم تیم چی باشه ؟ لباسش چطور باشه؟
اینم فیس خودمه البته عکس دومیم یکم زیاد رتوش شده !!:31:

mehdi_vsgh
21-11-2008, 19:36
سلام
بعد یک فصل از اتلیتیکو مادرید به والنسیا منتقل شدم
ولی بلافاصله رفتم تو تمرینا
چرا؟ در حالیکه تو اتلتیکو مادرید بازیکن ثابت بودم و اکثرا 90دقیقه بازی میکردم

hesamo
21-11-2008, 19:44
سلام
آقا من با بازي pes 09 مشكل دارم
از بازي خارج ميشم دوباره بر ميگرم ميبينم فايل مستر ليگم خرابه و يه صفحه سياه بالا مياره. هميشه اينجوري نيست

؟؟؟؟؟؟؟ مشكل چيه

google_boy07
21-11-2008, 20:19
سلام دوستان .............

اینم از زیباترین اسکور بوردهایی که تا حالا دیدم .......از نظره من که به سادگی خیلی اهمیت میدم واقعا زیباست .............

لینک دانلود :

.................................................. ..................
به نظره من که چمن بازی واقعیه ....!:20:

Realistic grass for default Ville Marie stadium

لینک دانلود :

.................................................. .
اینم منوی زیبای torres

لینک دانلود :

keuo
21-11-2008, 20:19
دوستان اگه میشه مرتب اسم و سن و قد و وزن خودتونو بگید و همچنین قدرتا ( البته نه همش مثلا بگید شوت تقریبا قوی و قدرت بدنی بالا و یا تکنیک خوب و یا سانتر خوب و ....) :46: پست هم فراموش نشه البته همتون نریزید حمله و هافبک و دفاع خالی بشه !!!:21: - در ضمن یه عکسم از صورتتون آپلود کنید :5:
چند تا نظرم راجع به اسم و لباس تیم بدید به نظرتون اسم تیم چی باشه ؟ لباسش چطور باشه؟
اینم فیس خودمه البته عکس دومیم یکم زیاد رتوش شده !!:31:

من دروازبانم قد :180 ، jumping هم قویه :10: . الان عکس که به درد بخوره ندارم ولی به زودی پیدا میکنم میذارم.
اسم تیم هم به نظرم p30world باشه بهتره
رنگ لباس هم سفید با راه راه بنفش کمرنگ( مثل خود صفحه انجمن) نظرتون چیه ؟
مرسی از لطفت mooli70 عزیز :11:

samyar_red
21-11-2008, 20:33
بچه ها من دوتا ضعف پیدا کردم تو بازی:
1-ضربات ایستگاهی مناسب رو 90% کامپیوتر گل میکنه
2-هیچ اوانتاژی ندیدم که داور وقتی توپ میره بیرون کارت زرد بده هرچقدر هم خطاش خشن باشه
میخواستم بببینم شما هم این مشکل رو دارید؟

pentoriko
21-11-2008, 20:41
نميدنم چرا اما يكي دو تا استاديوم تو بازي هستش اصلا انگار نور نداره بايد دست هر بازيكن شمع بدي بعد بازي كني:31: اين مشكل رو چي جوري ميشه برطرف كرد؟؟؟

google_boy07
21-11-2008, 22:14
جدیدترین پچ بوندس لیگا

Bundespatch for PES 2009 v 1.2 (with KONAMI 1.2 Patch)

لینک دانلود :

google_boy07
21-11-2008, 22:59
PES improvement suggestions submitted to Konami

Guys, this is the complete list of items I submitted to Konami. My apologies to everyone that doesn’t see their suggestions in the full list. I had to categorise and refine the suggestions a little, especially since I was told by Konami what their overall priorities for the next game would be.

Problems with PES 2009

1. It’s possible to foul a player that has just passed the ball away, without any repercussions from the referee. This is plain wrong!

2. Trick stick – bring it back! I think its fair to say we’ve seen the “casualisation” of the control system – this has got to change back to normal – or at least offer the choice.

3. Take the PES6 control system – you could do the basic controls easily, but would have to use a bit of effort to pull off tricks – a direct effort-reward system which is fair. Now, any old Joe is pulling off fancy stuff – I think this detracts from the game. Advanced players are now penalized for their abilities on the ball.

4. Free kick taker: why does a free kick/corner kick taker totally freeze for around 4 to 5 seconds after they’ve taken a kick? I’ve had numerous occasions where players take a kick, the ball hits the wall, comes back to him, but the player remains frozen on the spot. You then miss the opportunity for a shot on the rebound.

ONLINE MODE ISSUES:

1. Everything is slow when play is stopped. It takes a while to move from a ball going out, to play resuming, be it throw ins, free kicks or goal kicks. It really detracts from the experience. As a point of reference – please check out PES6 or just PES2009 offline. Play is restarted a lot quicker.

2. First and foremost,ONLINE,it is paramount that is fixed,to a point where it is playable.Currently it is almost unplayable despite an improvement visually from last year

FIFA can handle 10 v 10 online. PES doesn’t even manage 1 v 1 properly, let alone 2 v 2. Online issue must be addressed immediately, or risk losing lots of people to FIFA next year. Konami risk losing their huge fan base if the online element is not fixed.

Improvement Suggestions for the PES Series

Game engine:

1. a new graphics engine! Bring PES to the next Generation of console playing! Stop using an improved PS2 Engine, COMMON!
With that new Engine you could see rain on players faces, sweat on the kits, dirt on the kits and/or on the shorts, a pitch that suffers from the game, particularly in the rain, add snow, more water effects on the pitch, maybe some small wounds, if two players clash heavily.
They don’t need to license everything, but they could offer more leagues, foremost the first and second league of each country, which does not have to be licensed if you can do all that stuff with the editor.

2. The players in pes feel to cartoon they need to make it look more real!

3. Bring back that “individual ability” of players why only have 4 diferent kinds of dribling?or shooting and passing?this is one of the most important things for me in terms of gameplay if im playing with robinho or cr7 or ibra i want to do things that only with them i will be able to do and in this game only messy feels diferent!

4. The way the ball seems glued to players feet now

5. Let me choose if I want a quick free-kick every time

6. Please - some new tackling animations
some more shooting animations - much improved but more please
Please give us more than 8 directional movement - it just limits options and makes game stiff. We should have atleast 16 way movement, if not 32!!

7. PES just doesnt feel fresh anymore - it needs wholesale changes - not to the gameplay, that just needs tweaks - I mean to the game as a package

8. General player movement. Lets face it, fifa does have good player movement and player reaction. Players feel as though they are running and moving how a real person does. with fifa u do feel as though u are fighting for the ball when two players are running for it.. or when someone gets kick down, he reacts from the way he was tackled.. pes, does lack some conviction in this area.

9. add more dribbling styles – more player animations are required.

10.more realistic player movement and game build up play.

11. Implement the way that player time headings like they do in FIFA09! Here you actually have to time your pressing of the button, to jump up and head to the ball at the right moment. It’s much more realistic, difficult and awarding when timed perfect! (Instead of now whenever a highball is in the air, all you have to do, is hold the pass-button right away, and you’ll almost win every heading “duel”)

12. Another FIFA09 ripoff (but hey! They’ve copied PES with almost everything these last few years!). The penalties!!! Shooting should be with powerbars. Less power means shots not as close to the posts and slower (and safer for actually hitting the goal) - while more power means a greater risk for missing the goal, but at the same time making it almost impossible for the keeper, inside the frame.
Also implement the accuracy-shoot button for penaltykicks. They are far more precise, but again not as hard in power and thus a greater risk for the keeper to snatch it. But that way you’ll be able to actually hit it inside the frame everytime!
And then the small lob-shot in the middle of the goal. All these features are in FIFA09 for penalties - and makes penaltykicks so much more fun and realistic with a huge variaty and control!

13. The option to choose away shirt, shorts and socks if the kits are too similar of both teams.

14. If a player gets tackled hard, they could actually break their leg (like in real football, or cut their head open)…and be out of the game for weeks, months, perhaps years…ITS REAL FOOTBALL

15. Passing - again, the computer AI just doesnt seem to use any common sense 2/10 passes. you have a man open, making a goal scoring run, yet it passes to the player being marked by 3 defenders. Surely a simple logic based coding could solve this? (or the direction you are pressing the controller in actually make a difference).

16. Make keepers able to defender a chipped through ball and not lie down under it

17. Gameplay needs an overhaul, Passing, player movement, player positioning, shooting, freekicks, penalty’s, throw ins, the shape and size of the pitch in relation to players on it all need renovation.

18: Free kicks- When you receive a freekick in your own half in 2009 there is no player movement, or players looking to make runs and stretch the opposition defence, players just stand there pulsating up and down. Therefore player movement needs to be added to give you options to pick out a pass rather than blindly punting the ball forwards, or passing the ball to the nearest player just to make sure you keep hold of it. This would add more skill to the game and would give you more options adding to the game dynamics. Its the same with Freekicks in the opposition half, how about an option in the editing mode to be able to design your own freekick moves and corners ect. You could have preset ones that Konami had designed, but adding your own trick moves and deceptions would be excellent, like the Teddy Sheringham corner, or crafty runs into space for a dinked ball over the top when everyone else thought you were going to have a go at goal.

19: Throw ins- More options are needed when taking throw ins and as Dougie mentioned invisible barriers need to be removed. Players don’t moves when taking throw ins, they just stand there. Why don’t Konami add player movement at throw ins, so if one player runs in and is marked at the press of a button you could spark player movement, where either a different player would run in, or create AI that will actively look for and create space for themselves, to give them a better chance of receiving the ball.

20: Penalties- one of the areas where Fifa is ahead of Pes is penalties. In Fifa 09 there is a power bar that depending on how long you hold the shoot button, dictates how far in the corner it is. This adds more depth to the game, because not only do you get top pick which corner to stick the ball in, but also how far in the corner it is. If the power bar is too low you kick the ball too close to the keeper and he can save it, but if you hit it too hard you run the risk of missing the goal altogether. This means you decide whether the ball go’s in, is saved, hits the post or crossbar, or misses altogether rather than some random factor. Konami could easily implement this as they use it for freekicks already.

21. As Dougie mentioned return of the trick stick. Tricks worked very well when the right analogue stick was used for 360 spins, when the flip flak was on the R2 button along with drag backs, step overs ect. The change of this to the D-pad hasn’t worked and I find my players pulling of 360’s of flip flaks when I haven’t instructed them too. If it aint broke don’t fix it, the moves on the trick stick should be expanded and implemented so they work properly, unlike Fifa where the skills look good, but don’t really work, so bring back the trick stick and lets see alot more skills added.

22: Invisible barriers – why, why, why?? You don’t have barriers in the real game! Why can’t I stand in the face of someone taking a throw-in, or a defender when a goal-kick is about to be played short? Its called pressing the play – why provide an easy route for people to being passages of play. Why can’t defenders move into space to call for the ball?? Perhaps keep the invisible barriers on the easiest difficulty level for casual/new players.

23: Chanting: absolutely nauseating! Playing the same chants over and over and over again is awful. Who play tested this game??

24: Why not introduce better crowd dynamics such as:

a) Spells where the home fans are quiet and the away fans are singing their hearts out.

b) Away team scoring to mostly silence, apart from the away fans who would be heard relative to their position from the goal end scored at.

c) Dodgy tackles getting the crowd on the back of players – with boo-ing of the dirty players in a game – or just at Ashley Cole whenever he plays.

25: Camera angles – a major issue for me – why can’t we have customizable camera angles? Even FIFA allows you to zoom in and out on any of their preset camera angles.

26: Why not go one better and give us total control over the camera angles?I really used to love the overhead camera angles of footy titles of old. I would love to have an isometric overhead camera angle, which was zoomed out to my preference.

27: Why are we still restricted to a handful of angles? We get total control of angles during replays – why not be able to do that in game?

28: I think more should be done with hothead players. If you have Joey Barton in your team, then you know he is likely to stud someone when the chips are down. Do you stick with him, because you know he could turn the game, or do you sub him and play with a less volatile player? There should be more risk/reward dynamics with players.

Equally you could have a very talented prima dona of a player, who walks around the pitch when he doesn’t get possession of the ball, and sulks. This would then mean that you either pander to his ego and give him the ball, or you sub the player.

29: Dribbling: Does anyone remember Dino Dini’s Soccer on the Megadrive? The dribbling ability was fantastic. The faster you choose to run, the less control of the ball you have. You hit the ball out further from your body when running fast. If you can implement this into the game, that may change the way we play. There would be no need to double tap a button to hit the ball away from yourself. If you choose to dribble slowly, the ball remains under your control better.

30: New concept: Team Confidence

This is me going out on a limb, but introducing “Team Confidence” (trade mark applied for) would be fantastic.

Stringing more than 10 passes together in your opponent’s half(not all in defence!) would swing a confidence meter (could be displayed next to the radar at the bottom of the screen) in your favour would be brilliant. This would encourage you to gain possession of the ball quickly and get that guage swinging in your favour as your players are more galvanized and will have better chances of scoring. Equally when your confidence is not high, when you do gain the ball, the chances of keeping it are harder until you string passes together. This could also help with league games where if you get into a run of games, your players respond a bit more than usual.

This could be applied to devastating effect in the Master League mode as well as online play.

Equally, go on a losing streak, and you’d have to mix it up to try to get your players to break out of the losing run, and to go on from there. This would mirror real life team dynamics too.

Teams at the top of the league get into winning habits, and teams at the bottom lose their way. Which mirrors what happens with teams in real life. This would affect the formations you choose to try to break teams down etc. I think it could introduce a whole host of meaningful tactical decisions to the game.

31. No more running at right angles without changes in pace and control!

Goalkeepers:

1: Goalkeepers – power bar for throws out/kicks out.

2: Why not give the goalkeeper the ability to throw the ball under-arm or over-arm, depending on how YOU want to??

3: Being able to control goalkeepers fully. Goalkeepers should be able to pass the ball to whoever they want, and for the goal kicks to go wherever you choose to put them.

4: Goalkeepers reactions being quicker when they break up an attack. They should be able to kick off a counter-attack quickly. Too many times the keeper takes an eternity to do anything when they have the ball, leaving you frantically pressing the button to kick/throw the ball out before he eventually does.

5: I’d like to see keepers get there hands to a lot more shots, even when you score eg keepers getting fingertips to a ball and tipping it on to a post or into the top corner. They should also spill at lot less, even though this has been improved since 2008.

Scenarios:

1: Having scenarios would be fantastic again. Some suggested scenarios could be:

a) You’re down to 10 men with Stoke and are 1-0 up against Man Utd at the end of the first half. Cling on in the second half.

b) You’re at the bottom of the league with 10 games to go and low on morale. You need no less than 7 wins (and praying teams immediately above you drop points)

c) An older player is close to retirement, but is on 999 goals. He has 3 sub appearances to make it to 1000. (this could be in Become A Legend Mode)

d) Come back from 2-0 at half time.

e) Come back from 3-0 at half time

f) Come back from 4-0 at half time

Beta testing: COD games are the leaders on this front. Why not give us the opportunity to help get the online side of gaming right? It would help us to get an early sight of the game, and also to ensure the online experience is spot on.

Master League improvements:

1: Hopefully konami can put some effort for master league, its really get me bored, the concept of the master league just repeat and repeat as previous version. I won’t demand too much of this, but at least can give me some feeling that i’m control and build a football team that will challenge with the world great team, just like the real soccer live ( i’m really like fifa league concept).

2: Embed the Champions League, the UEFA Cup and the UI Cup into the ML and the national cups as well. As I said, they DO NOT need to be licensed, but the way the cups are built should be correct for each league. And there is no CUP in the second league :-)
Well, that’s enough for a first shot, I hope that we will see some of those changes in the next PES.

3: Things like proper money for transfers etc doesn’t really bother me that much but if it was introduced then it would probably have a positive impact.

Referees

1: There seem to be too many random bookings for slide tackles. You fear getting booked every challenge you make – even the normal safe ones that shouldn’t result in getting booked.

2: Bring back the advantage rule! You can foul a player hardcore and if one of his teammates gets to the ball, nothing happens. NOTHING! In PES 5 the play continued and you were punished/booked afterwards.

Pitches

1: Stadiums – all the pitches were exactly the same colour – a bland green.I was looking forward to an assortment of shades of green and patterns mowed into the pitches. They’re all bland.

2: Bring back the pitch variations from PES2008. Different shades of green and various pitch patterns too.

3: Divets in the pitch from where a challenge has dug the turf up. Passes along the ground should be affected by the bobbles in the pitch.

4: There is no diference playing in the rain or at the sun

5: It would make the game more realistic if pitches collected wear and tear in the most used areas, even more so in bad conditions.

6: Where’s the dynamic weather effect?

7: MUCH BETTER ATMOSPHERE!!!

Corners:

1: We need the option to make freekick/corner combinations. Just like the pre-set strategies in the formation options.

Editing:

1: Complete free reign to editing would completely change the look of the game.

2: to be able to edit leagues logo(by importing the real English premier league logo “the lion with a foot on the ball”)

3: to put imported emblem or logo anywhere on team players jerseys/shorts

4: Improve face-scan option to allow more of the face, be able to add facial hair over the top.

5: unlimited slots for emblems/kits/faces/players/leagues (limit is the HD-space)

6: I dont realy care about the unlicensed kits as long as we have the full editor but there was something about the pes on ps2 editor that was much more exciting BRING THAT BACKK THE PS2 EDITOR.

Become a Legend mode:

1: I personally would like to see the challenge training return & probably implemented into the BAL mode whereby doing these training drills could help the stats of ur created players.

2: BAL scenarios: take your created player and test him in BAL scenarios.

Is he up to taking a free kick in the dying seconds of a game to equalize? Can he score a second half hat trick?

3: Be a legend mode is sh!t you only get one touch of the ball through the first game and then someone signs you straight after the first match

Commentary:

1: Crowd cheer when passes are strung together, boo players who do bad tackles

2: Get some new interesting commentators

3: Introduce Jap commentary!

4: Mark Lawrenson! you could not have picked a worse person. He is dreadful. Not only are the phrases used terrible but there is no timing in raising of voice pitch levels or general excitement at the right times in the game. Its like they are watching something else.

Champions League mode:

1: Champions League Mode- I’m probably not the only one who would love to see past great club sides of the European cup and champions league added. It would be amazing to have the chance to relive the 68 European cup being a UTD supporter, or have the chance to play these sides against the present crop of players. 68 UTD VS 99, or 2008 UTD would be excellent, I bet there’s loads of fans out there that would love to relive, play against or with great past teams from the competition, in either a relive the 1968 competition or which ever competition the fan would like to relive. Konami already add past players to the game, why not implement them properly, or just add the teams or players and allow us to custom build the competitions, name them, and then post them on-line for others to play.

Low priority improvements:

1: More cutscenes in game.

k) The pad rumbles when you rattle the crossbar, hit the post

2. A 5-A-SIDE indoor gamemode for multiplayer purpose. A smaller pitch with barriers around the entire pitch. Makes it more fun for all 10 players, since everyone can play an attacking role this way! Alternatively make the pitch without barriers as in “Footsal”.
یکی از دوستان زحمت ترجمه رو بکشه ..

ممنون

pentoriko
21-11-2008, 23:24
سلام دوستان .............

به نظره من که چمن بازی واقعیه ....!:20:

realistic grass for default ville marie stadium

لینک دانلود :

جايي نيستش اين لينك جوري باشه كه با دانلود منيجر بشه دانلود كرد؟؟؟

ebinem173
21-11-2008, 23:38
نميدنم چرا اما يكي دو تا استاديوم تو بازي هستش اصلا انگار نور نداره بايد دست هر بازيكن شمع بدي بعد بازي كني:31: اين مشكل رو چي جوري ميشه برطرف كرد؟؟؟

منم همین مشکل رو دارم ولی ایراد از نور ورزشگاه نیست بلکه از هوای بارونی هست که در هوای بارونی نور بازی خیلی کمه

beauty
22-11-2008, 00:35
منم همین مشکل رو دارم ولی ایراد از نور ورزشگاه نیست بلکه از هوای بارونی هست که در هوای بارونی نور بازی خیلی کمه

آره اینو میشه اسمشو ایراد گذاشت

این کونامی دیگه خیلی اومده واقعی کار کنه ولی یادش رفته که نور استادیوم رو تنظیم کنه

من هر وقت بازی بارونی میشه یه افسردگی میگیرم

یه راه حلش اینه که روشنایی تصویر رو در هوای بارونی روی +6 بزاریم

amirtoty
22-11-2008, 01:16
Pes9 هم همچین تعریفی نداشت! مثل قبلیها!

keuo
22-11-2008, 01:22
سلام دوستان :

پچ Burgum v0.50 بهترین پچ برای pes2009 من پچ های مختلف رو نصب کردم اما این از همه بهتره . به دانلودش می ارزه :10:

حجم : 41.74 مگابایت

حجم : 7.06 مگابایت

حجم : 3.72 مگابایت

آرسنال

حجم : 5.07 مگابایت

فیس دل پیرو (Del piero)

حجم : 640 کیلو بایت

فیس مسی (Messi)

حجم : 1.04 مگابایت

حجم : 7.10 مگابایت

Google Spider
22-11-2008, 06:30
سلام دوستان :

پچ burgum v0.50 بهترین پچ برای pes2009 من پچ های مختلف رو نصب کردم اما این از همه بهتره . به دانلودش می ارزه :10:

[code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عالیه من 32. 0 رو داشتم کامل نبود این خیلی خوبه با یکم تغییرات و اضافه کردن ادبورد و منو و...... خیلی توپ شد
:40::40::11:

Google Spider
22-11-2008, 07:53
اقا با 3120 تا رفتم بارسلون فصل سوم . اینجا تو بندر بارسلون چه خبره بازی اول منو 69 اورد تو 2 تا گل زدم 1 پاس گل هم دادم چه بازیکنایی داره بارسلون.

golmohammadi
22-11-2008, 12:06
نه گل محمدی جون من چون موقع هد زدن جهت رو میگیرم خیلی کم پیش میاد ضربات سرم گل نشه
واسه من که اینجوریه تازه من رو تاپ پلیر هم بازی میکنم
من تو ناپولی هستم و یه بازی با یوونتوس که 4-0 بردیم هر چهار تاشو من زدم که 2تاش رو کرنر بود با همین ترفند تازه رو تاپ پلیر
اگه خواستید سیو میکنم براتون میزارم گلام رو
تو تاپ پلير كمي سخته
نميدونم شايد هم راست ميگين
ولي به نظر خودم هد زني به دروازبان در حالت تك به تكل منظور بدون دفاع هم احتمال گل شدنش كمتر از 90 درصده حالا بيخيال

اخه چه فايده اي داره .؟

Spaniuly
22-11-2008, 13:48
آقا من اون هفت تا تیم کلاسیک رو آنلاک کردم فقط مشکل اسامی عصابمو خراب میکنه یه با مرام هست اسامی صحیح بازیکنان عضو تیم های کلاسیک رو لطف کنه فقط مال تیم های کلاسیک رو می خوام بازیکنان کلاسیک بدون تیم رو نه. فقط حاضرین تیم های کلاسیک ببینیم کی از همه با مرام تره. اگه پرینت اسکرین بذارید هم میشه خلاصه یه جوری برسونید دیگه مخلص همه تون منتظرم

Spaniuly
22-11-2008, 15:58
با سلام دوباره خدمت برا بچه های گل اینم از PES EDITOR که دیگه خیال همه راحت بشه و از شر کیت سرور و پچ و مچ و ... راحت بشید... (تاریخ انتشار : 22 نوامبر 2008)

لینک دانلود با حجم 1.61 مگابایت

SPY.07
22-11-2008, 16:40
با سلام دوباره خدمت برا بچه های گل اینم از pes editor که دیگه خیال همه راحت بشه و از شر کیت سرور و پچ و مچ و ... راحت بشید... (تاریخ انتشار : 22 نوامبر 2008)

لینک دانلود با حجم 1.61 مگابایت

سلام دوست عزیز،
تو این برنامه باید یه فایلی رو باز کینم که من نمیدونم چه فایلیه. اگه شما طرز استفادش رو می دونید ممنون میشم بگید.

*IN*
22-11-2008, 16:59
یکی میتونه تیمای پرسپولیسو استقلالو بزاره؟
اگه میشه آموزش نصبشونو با این برنامه بالایی بدید

Google Spider
22-11-2008, 17:34
آقا من اون هفت تا تیم کلاسیک رو آنلاک کردم فقط مشکل اسامی عصابمو خراب میکنه یه با مرام هست اسامی صحیح بازیکنان عضو تیم های کلاسیک رو لطف کنه فقط مال تیم های کلاسیک رو می خوام بازیکنان کلاسیک بدون تیم رو نه. فقط حاضرین تیم های کلاسیک ببینیم کی از همه با مرام تره. اگه پرینت اسکرین بذارید هم میشه خلاصه یه جوری برسونید دیگه مخلص همه تون منتظرم

سلام دوست عزیز
این سیو رو بگیر با برنامه ی pes editor بازش کن میتونی اسم واقعی بازیکنین رو از اونجا ببینی میدونم منظورت چیه نمی خوای سیوت عوض بشه این رو باز کن بعد تیم های کلاسیک رو بیار از روی این اسامی سیو خودت رو درست کن ما رو هم دعا کن.

اون دوستمون هم که گفتن کدوم فایل رو با pes editor باید باز کنه باید یگم که توی
Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
فایل PES2009_EDIT01 رو باز کن.

Google Spider
22-11-2008, 17:38
من با کدوم برنامه میتونم محتویات داخل این فایل های که میریزیم توی kit server رو ببینم
اخه خیلی لازم دارم حتما کمک کنید.

eamiri
22-11-2008, 18:11
من پچ برگوم 5 رو نصب كردم بعد فايل pes2009.exe اوليه خودم رو كپي كردم لباس بعضي تيمها سياه شد همون مشكلي كه ميگفتم
بنابر اين فايل pes2009.exe تاثير داره

SPY.07
22-11-2008, 18:24
اون دوستمون هم که گفتن کدوم فایل رو با pes editor باید باز کنه باید یگم که توی
Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
فایل PES2009_EDIT01 رو باز کن.

من اونجا رفتم ولی فایلی به اسم PES2009_EDIT01 اونجا نیست! عکس فایل ها:

khelane
22-11-2008, 18:25
سلام من بازی رو امروز گرفتم اگه میشه بهترین پچ هاشو برام بزارین لطفا"

Alireza Taji
22-11-2008, 19:08
در bal دوستانی که به تیم ملی رفتند چند فصل طول کشید رفتند؟
من از بعد از یک فصل و نیم بازی و اقای گل شدن در لیگ قهرمانان و جام حذفی هنوز به تیم ملی دعوت نشدم!
این دیوید ویا را خیلی قوی ساختند در لالیگا با وجود دیوید ویا اقای گل شدن خیلی سخت هست!

من با کدوم برنامه میتونم محتویات داخل این فایل های که میریزیم توی kit server رو ببینم
اخه خیلی لازم دارم حتما کمک کنید.

من با برنامه GGS این کار را میکنم تقریبا بیشتر فایلهای BIN را باز میکنه...

Google Spider
22-11-2008, 19:19
در bal دوستانی که به تیم ملی رفتند چند فصل طول کشید رفتند؟
من از بعد از یک فصل و نیم بازی و اقای گل شدن در لیگ قهرمانان و جام حذفی هنوز به تیم ملی دعوت نشدم!
این دیوید ویا را خیلی قوی ساختند در لالیگا با وجود دیوید ویا اقای گل شدن خیلی سخت هست!

من با برنامه ggs این کار را میکنم تقریبا بیشتر فایلهای bin را باز میکنه...

من با ایران توی 1.5 فصل رفتم تیم ملی

میشه بگی بالاترین نسخه ggs چنده ؟
من دارم ولی خیلی پایینه برای pes 4 یا 5 بود فک کنم

keuo
22-11-2008, 20:06
سلام من بازی رو امروز گرفتم اگه میشه بهترین پچ هاشو برام بزارین لطفا"

پچ Burgum v0.50 بهترین پچ برای pes2009 من پچ های مختلف رو نصب کردم اما این از همه بهتره . به دانلودش می ارزه

Alireza Taji
22-11-2008, 20:09
میشه بگی بالاترین نسخه ggs چنده ؟
من دارم ولی خیلی پایینه برای pes 4 یا 5 بود فک کنم

نمی دونم بالاترین نسخه ggs چند باشه اما من با ورژن 7.4 اون که برای pes 2008 دانلود کردم دارم کار میکنم و مشکلی هم نداشتم.

من با ایران توی 1.5 فصل رفتم تیم ملی

اونوقت میانگین نمره ی که در اون زمان داشتی چند بود؟
من با این معدل هنوز تیم ملی ایتالیا دعوتم نکرده!

khelane
22-11-2008, 20:28
Sسلام من ترینر قسمت becom a legend رو میخواستم

Google Spider
22-11-2008, 20:38
نمی دونم بالاترین نسخه ggs چند باشه اما من با ورژن 7.4 اون که برای pes 2008 دانلود کردم دارم کار میکنم و مشکلی هم نداشتم.

اونوقت میانگین نمره ی که در اون زمان داشتی چند بود؟
من با این معدل هنوز تیم ملی ایتالیا دعوتم نکرده!

من تا 1.5 فصل تو منچستر سیتی بودم بعد دقیقا اولین روز نقل و انتقالات چلسی پیشنهاد داد و به تیم ملی هم همون روز رفتم.
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

samyar_red
22-11-2008, 20:50
بچه ها من دوتا ضعف پیدا کردم تو بازی:
1-ضربات ایستگاهی مناسب رو 90% کامپیوتر گل میکنه
2-هیچ اوانتاژی ندیدم که داور وقتی توپ میره بیرون کارت زرد بده هرچقدر هم خطاش خشن باشه
میخواستم بببینم شما هم این مشکل رو دارید؟
کسی این مشکل رو نداره؟

ICEBOYS
22-11-2008, 20:59
سلام

یک مشکلی که من دارم با برنامه کیت سرور اینه که مثلا اسکوربورد لیگ برتر انگلیس را به بازی اضافه کردم

حالا میخوام اسکوربورد دیگه ای وارد بازی کنم یعنی باید قبلی رو حذف کنم

یا میشه هم اسکوربورد انگلیس باشه هم یکی دیگه

لطفا آموزش کیت سرور اگر تو سایت هست قرار دهید

ممنون

ICEBOYS
22-11-2008, 21:00
سلام

یک مشکلی که من دارم با برنامه کیت سرور اینه که مثلا اسکوربورد لیگ برتر انگلیس را به بازی اضافه کردم

ممنون

mooli70
22-11-2008, 21:11
من تا 1.5 فصل تو منچستر سیتی بودم بعد دقیقا اولین روز نقل و انتقالات چلسی پیشنهاد داد و به تیم ملی هم همون روز رفتم.
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینجور که معلومه شما beginner بازی میکنی !!!- غصه نخور کم کم بازیت خوب میشه میتونی آماتور بازی کنی :21:- موفق باشی !

mooli70
22-11-2008, 21:13
سلام

ممنون

چندین و چند بار آموزش کیت سرور تو انجمن گذاشته شده - اول سرچ کن بعد سوال کن دوست عزیز اینجوری تاپیک ترافیکش کمتر میشه - موفق باشی :40:

Crespo
22-11-2008, 21:43
سلام.

من روی تاپ پلیر بازی میکنم و توی ریور پلاته آرژانتین هستم. با این برنامه که قدرتا رو دستکاری می کنن یه خورده قدرتمو زیاد کردم. فقط سرعتم رو گذاشتم 99! بقیه نرمال هستن. من توی همون فصل اول به تیم ملی آرژانتین واسه بازی های مقدماتی جام جهانی دعوت شدم و در پایان بازی ها بهترین بازیکن آمریکای جنوبی شدم و رفتم توی تیم منتخبش. توی همون فصل اول هم ریور پلاته رو قهرمان کردم و خودم رو آقای گل. الان هم توی نیم فصل دوم، فصل دوم هستم. توی خریدهای نیم فصل هم این تیما به من پیشنهاد دادن:

1- چلسی
2- میلان
3- بارسا
4- منچستر یونایتد
5- اتلتیکو
6- والنسیا
7- آ اس رم
8- آرسنال
9- بوکا جونیورز
10- اوساسونا
11- سلتیک
اما هر چقدر زور زدم، رئال بهم پیشنهاد نداد. منم توی ریور پلاته موندم تا فصل دوم رو هم تموم کنم.

این همه پیشنهاد میدونین چجوری بود؟ من بازی رو که تموم می کردم پیشنهادات رو بررسی میکردم، وقتی می دیدم رئال نیست، دوباره از همون آخرین بازی نیم فصل میاوردم تا بلکه رئال پیشنهاد بده، اما نشد!!!! :دی

Google Spider
22-11-2008, 21:51
اینجور که معلومه شما beginner بازی میکنی !!!- غصه نخور کم کم بازیت خوب میشه میتونی آماتور بازی کنی :21:- موفق باشی !

یعنی چی (شما beginner بازی میکنی !!!- کم کم بازیت خوب میشه میتونی آماتور بازی کنی) ؟
منظورت چیه؟

google_boy07
22-11-2008, 22:30
در مسیر نصب بازی پوشه ای به نام کیت سرور ایجاد میکنیم .
برنامه kit server را داخل پوشه میریزیم ...

در داخل فولدر kit server یک فولدر جدید بنام img ایجاد میکنیم

مثلا میخواهیم کیت منچستر را بریزیم که آن کیت در داخل cv0a image قرار دارد
بنابر این در داخل فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست میکنیم و کیت منچستر را در آن گپی میکنیم .

در مرحله بعد برنامه kit server را اجرا میکنیم .......اگر برنامه درست در مسیر خود باشد دو گزینه موجود در آن فعال خواهد بود ..

در پایان برای اینکه تغییرات ما در بازی اعمال شود گزینه intall را کلیک میکنیم و اگر درست باشد پیغام زیر را خواهد داد .......

برای لغو تغییرات گزینه remove را کلیک میکنیم تا تغییرات لغو شود ...

در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام

آموزش برنامه کیت سرور برای دوستان .....

اینم آموزش کیت سرور ........

google_boy07
22-11-2008, 22:50
اینم منوی زیبای barcelona

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1nNjEvNzI1L2ZlcnRpZ2V3ZXJidW5nam45LmpwZw%3D%3D

لینک دانلود :

mobin_eshghe pro
22-11-2008, 23:00
آره اینو میشه اسمشو ایراد گذاشت

این کونامی دیگه خیلی اومده واقعی کار کنه ولی یادش رفته که نور استادیوم رو تنظیم کنه

من هر وقت بازی بارونی میشه یه افسردگی میگیرم

یه راه حلش اینه که روشنایی تصویر رو در هوای بارونی روی +6 بزاریم

نه عزیزه دلم.ایراد از مانیتوراتونه.من تو t1900 سامسونگ(مانیتوری شایسته ی احترام بازی میکنم) اند حاله:46:

Spaniuly
22-11-2008, 23:04
سلام البته من پست آقای google spider رو تشکر دادم ولی جا داره یه بار دیگه از زحمات ایشون توی تاپیکهای مختلف تشکر کنم که واقعا با جدیت به درخواست برا بچه ها بلافاصله پاسخ میدن مورد دیگه اینکه برای استفاده از اون نرم افزار PES EDITOR باید Option فایل رو باز کنید نه Edit رو ظاهرا یکی از دوستان پرسیده بودند.

sodoko
23-11-2008, 00:29
آقا یکی یه کمکی به من بکنه
من وقتی become a legend رو تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!!
خواهش میکنم کمکم کنید چو ن من هنوز این قسمت جذابشو بازی نکردم
(تمام قسمتاش کار میکنن جز این قسمت)

Spaniuly
23-11-2008, 00:43
من وقتی become a legend رو تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!!

من کل مشکلاتم با بیرون اومدن از بازی خراب شدن سیو و دیر سیو شدن بوسیله یه ترفند کوچولو حل شد..
من هم مثه خیلی با درست کار نکردن بازی مشکل داشتم ولی از وقتی بازی رو به حالت Windowed بازی می کنم نه سیوم خراب میشه نه مشکلی پیش میاد تنها مشکلم مستر لیگ هست والسلاماونم وقتی از D2 شروع می کنم وگرنه وقتی با D1 می رم مشکلی نیست

ICEBOYS
23-11-2008, 00:45
سلام

یکی از این دوستان بگه کارایی این برنامه PES 2009 Editor 1.2 Final چیه و کلا به چه درد میخوره

مورد بعد در مورد اون فایل پچ 40 مگابایتی هست

آیا با نصب اون اسکوربورد های مختلفی را میشه برای بازی انتخاب کرد یا در این مورد چیزی نداره

و آیا شکل منو عوض میشه و همچنین شکل چمن و .....

و سوال آخر من تو بازی چهره خودم را ساختم ولی چون عکسی که داشتم درست حسابی نبود خوب در نیومد

حالا برنامه ای هست که بشه باهاش چهره بازیکنان رو ساخت

eamiri
23-11-2008, 00:51
من پچ برگوم 5 رو نصب كردم بعد فايل pes2009.exe اوليه خودم رو كپي كردم لباس بعضي تيمها سياه شد همون مشكلي كه ميگفتم
بنابر اين فايل pes2009.exe تاثير داره

با اين پچ هم مشكلي كه دارم اين است كه بعضي از قسمتهاي اسكوربورد سفيد هست مانند اعلام وقت اضافه

sodoko
23-11-2008, 01:05

و ارورش هم این هست :
Pro Evolution Soccer 2009 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience

rouzbeh_ziafati
23-11-2008, 01:26
سلام
با تشکر از همه دوستان
من یه چندتا سوال داشتم .
اول اینکه در بازی pes 2009 ، جایی رو سراغ دارید که ترفند های داخل بازی رو بطور کامل و یکجا توضیح داده باشه ؟
و سوال دوم اینکه شنیدم در بازی هنگام بازی نیکت ذخیره ها و مثلا موقع تعویض شدن ، نحوه تعویض شدن بازیکنان رو هم نشان میده . در بازی هایی که من کردم علی رغم اینکه تعویض میکردم اما فقط با نوشته از تعویض با خبر میشدم ... جایی هست که باید تنظیم کرد ؟

Crespo
23-11-2008, 01:32

و ارورش هم این هست :
Pro evolution soccer 2009 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience

شما بازی رو به نسخه 1.2 ارتقاء دادی؟

اگه ارتقاء دادی، بازم از همون سیو قبلیت واسه بازی توی b a l‌استفاده میکنی؟

شما یه بار از نو شروع کن، ببین بازم مشکلی هست یا نه!

و سوال دوم اینکه شنیدم در بازی هنگام بازی نیکت ذخیره ها و مثلا موقع تعویض شدن ، نحوه تعویض شدن بازیکنان رو هم نشان میده . در بازی هایی که من کردم علی رغم اینکه تعویض میکردم اما فقط با نوشته از تعویض با خبر میشدم ... جایی هست که باید تنظیم کرد ؟

نه دوست عزیز. این امکان بازی در اکثر مواقع به صورت Random عمل میکنه! :10:

Spaniuly
23-11-2008, 03:12
سلام

یکی از این دوستان بگه کارایی این برنامه PES 2009 Editor 1.2 Final چیه و کلا به چه درد میخوره

مورد بعد در مورد اون فایل پچ 40 مگابایتی هست

آیا با نصب اون اسکوربورد های مختلفی را میشه برای بازی انتخاب کرد یا در این مورد چیزی نداره

و آیا شکل منو عوض میشه و همچنین شکل چمن و .....

و سوال آخر من تو بازی چهره خودم را ساختم ولی چون عکسی که داشتم درست حسابی نبود خوب در نیومد

حالا برنامه ای هست که بشه باهاش چهره بازیکنان رو ساخت

من اول که ندیده بودمش تصور می کردم مثل کریشن مستر دارای کارایی زیاد هست ولی بعد از دانلود و استفاده دیدم دقیقا کارهای EDIT داخل بازی رو انجام میده با این تفاوت که گرافیکی نداره و نمیشه تغییرات گرافیکی مثل وارد کردن لوگو و ... انجام داد فقط یه Editor اکسترنال هست و فقط یه حسن داره این که می تونی یه جا مشاهده کنی همه اطلاعات اسامی رو و البته یه حسن دیگه هم اینه که تیم های لایسنس شده رو هم می تونی ویرایش کنی که داخل بازی امکان ویرایش ندارند تیم های لایسنس شده

در مورد سوال آخر هم بگم برای وارد کردن عکس خودت باید از وبکم استفاده کنی که البته این روش هم باعث میشه چهره شبیه پلاستیک بشه و همونطور داخل بازی هم عین مبهوت ها صورتت چون عکس هست بی تحرک میشه عین یه روکش میشه و بسیار مصنوعی میتونی از صورتگری هم استفاده کنی که خود بازی این امکان رو به شما میده من یه بازیکن ساختم که واقعا تمیز در اومد

Google Spider
23-11-2008, 04:13
Sسلام من ترینر قسمت becom a legend رو میخواستم

2 تا ترینر هستش

1-این ترینر تعداد بلوک ها که 12 تا بیشتر نیست رو زیاد میکنه

2- این هم سریع میتونی قدرت هارو زیاد کنی که باید فایل سیو becom a legendرو باز کنی با این و ....(اجرا فقط در VISTA)

mj77
23-11-2008, 09:03
جدیدترین ورژن ref switcher

ref switcher v2..... With la liga, serie a, fifa, uefa and epl

لینک دانلود : 1.8 mb

اینارو کجا باید بریزم؟چه جوری داو عوض میشه؟

khelane
23-11-2008, 09:20
دوستان من در becom a legen همهش تمرین میکنم کی میرم توی بازی؟

امير موسر
23-11-2008, 09:41

خدا با صابران است !

google_boy07
23-11-2008, 09:52
با اين پچ هم مشكلي كه دارم اين است كه بعضي از قسمتهاي اسكوربورد سفيد هست مانند اعلام وقت اضافه

برای رفع این مشکل باید پچ 1.2 یا 1.1 که خد کونامی داده رو نصب کنی ...

من که این طوری درستش کردم .........

google_boy07
23-11-2008, 10:00
منوی زیبای بایرن مونیخ برای دوستداران بایرن مونیخ

لینک دانلود :

اینارو کجا باید بریزم؟چه جوری داو عوض میشه؟

اصلا نیازی نیست جایی بریزی ........یه فایل اجرایی داره اونو اجرا کن و خودش گفته 4 انتخاب میتونی بکنی ...
بین کلید 1 تا 4 بعد هر کدوم رو که انتخاب کردی داور اونو برات میاره تو بازی ........

:5:

eamiri
23-11-2008, 10:39
برای رفع این مشکل باید پچ 1.2 یا 1.1 که خد کونامی داده رو نصب کنی ...

من که این طوری درستش کردم .........

من آخرين پچ برگوم رو نصب كردم ايناي كه ميگي بايد از كجا دانلود كنم

sodoko
23-11-2008, 12:02
خواهش میکنم یکی بره تو dvd بازی یا توی محل نصب بازی و فایل cv03.img رو که در پوشه img هست رو برام آپلود کنه اینجا
چون فهمیدم که این فایله انگاری مشکل داره
خواهش
تمنا

Alireza Taji
23-11-2008, 12:17
چیزی که ای کاش به BAL اضافه میشد این بود که این امکان را داشتی که خودت هم به برخی باشگاهها پیشنهاد بدی تا بیایند تو را بخرند!
الان در اتلتیکو هستم اما نه بارسا بهم پیشنهاد میده و نه میلان:41:

چیز دیگری هم که من را اذیت میکنه اینه که وقتی به تیم دیگری میری دوباره مجبوری از تیم دوم شروع کنی و به ترکیب اصلی برسی! ای کاش حداقل این بازیها با تیم دوم را در زمان تعطیلات و قبل از اغاز لیگ میگذاشتند تا اینجوری بازیهای اول فصل را از دست ندی.

این برنامه PES 2009 Editor هم برنامه خوبی بود.

mobin_eshghe pro
23-11-2008, 13:35
خواهش میکنم یکی بره تو dvd بازی یا توی محل نصب بازی و فایل cv03.img رو که در پوشه img هست رو برام آپلود کنه اینجا
خواهش
تمنا

عزیزم من همین الان میخواستم واست آپلود کنم ولی شرمنده.... حجمش 258مگه!!:41:

google_boy07
23-11-2008, 13:44
من آخرين پچ برگوم رو نصب كردم ايناي كه ميگي بايد از كجا دانلود كنم

اینم پچ 1.2 کونامی

khelane
23-11-2008, 15:15
دوست عزیز googleجان ترینر اول رو دانلود کردم ولی در بازی هیچ چیزی ندیدم بعد در بازی نتیجه رو 99 به 0 دیدم ولی از افزایش توان بازیکنم خبری نبود

ICEBOYS
23-11-2008, 15:26
یک سوالی داشتم

این اسکوربورد ها را چطوری طراحی میکنن با چه برنامه ای

لطفا اگر کسی بلده درست کنه آرم شبکه 3 خودمونو یکی بسازه به نظرم جالب باشه

Google Spider
23-11-2008, 16:32
چیز دیگری هم که من را اذیت میکنه اینه که وقتی به تیم دیگری میری دوباره مجبوری از تیم دوم شروع کنی و به ترکیب اصلی برسی! ای کاش حداقل این بازیها با تیم دوم را در زمان تعطیلات و قبل از اغاز لیگ میگذاشتند تا اینجوری بازیهای اول فصل را از دست ندی.

من که وقتی که از میلان رفتم بارسلون تو بازی اول دقیقه 69 و بازی دوم 46 اومدم تو و بقیه رو دیگه ثابت هستم.

Spaniuly
23-11-2008, 16:40
ترینری هست که مستقیم توانایی بازیکن رو افزایش بده؟ اگه لینک دارید بذارید لطفا

Google Spider
23-11-2008, 16:42
دوست عزیز googleجان ترینر اول رو دانلود کردم ولی در بازی هیچ چیزی ندیدم بعد در بازی نتیجه رو 99 به 0 دیدم ولی از افزایش توان بازیکنم خبری نبود

شما ترینر رو اجرا کن و بعد بازی رو اجرا کن بعد برو توی be a legend
بعد alt و tab رو بزن و توی ترینر گزینه ی چهارمی ( set all train skills to 99 ) وبعد بازی رو بیار بالا و بعد برو توی قسمت
player info / setting و strengthen و حالا اون قسمت رو هرچی دوست داری زیاد کن . از این بعد قدرتت بعد هر بازی خیلی تند تر زیاد میشه.

Google Spider
23-11-2008, 16:44
ترینری هست که مستقیم توانایی بازیکن رو افزایش بده؟ اگه لینک دارید بذارید لطفا

اره هست اینه : ( اجرا فقط در Vista )

Spaniuly
23-11-2008, 16:49
خوب من از xp استفاده می کنم برای xp نرم افزار این چنینی نیست؟

Google Spider
23-11-2008, 16:54

راستش نمی دونم ولی من و بقیه دوستان اینو روی xp نتونستیم اجرا کنیم البته من vista هم دارم که اونجا اجرا شد .
حالا یه امتحان کن شاید .......

mohsen.rajabi
23-11-2008, 16:58

دوست من اگه شما دات net frame worke 3 داشته باشید فکر کنم کار کنه چون این برنامه روی ویستا پیش فرضه دوستان می گن کار با ویستا

sodoko
23-11-2008, 17:02
خواهش
تمنا
خواهش میکنم آپلود کنید
دعاتون میکنم

Google Spider
23-11-2008, 17:07
خواهش
تمنا
خواهش میکنم آپلود کنید
دعاتون میکنم

دوست عزیز این فایلی که شما میگی 258 مگابایته که هم اپلودش وهم دانلودش کلی طول میکشه . شما بگو مشکلت چیه شاید درست شد اگر نشد برید یه نسخه دیگه از بازی رو تهیه کنید.

Google Spider
23-11-2008, 17:15
کسی تو اخر بازی نمره ای بیشتر از 8 گرفته من که هر کار کردم نشد.؟؟؟؟

ashburtongrove
23-11-2008, 17:21
نام و لوگوي تمام تيمهاي ليگبرتر انگليس و لاليگا
دانلود نكنيد از دست ميره
كارخودمه :

به همراه لباس تيم هاي آرسنال،چلسي،والنسي

ashburtongrove
23-11-2008, 17:24
آره
من با Eto'o پنج تا گل زدم 8.5 گرفت

ashburtongrove
23-11-2008, 17:24
آره؛ من با ساموئل اتو پنج تا گل زدن نمره 8.5 گرفت . . . . .

ashburtongrove
23-11-2008, 17:26
شوتهاي pes 2009 خيلي غير طبيعيه
نظر شما چيه

انگار بادكنك شوت مي كني ، توپ همينجور ميره تو هوا و ارتفاعش زيادتر ميشه

sodoko
23-11-2008, 17:44
google جان
من وقتی become a legend رو از نو شروع میکنم و تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!! (ارورشم Don't send هستش و مینویسه :
Pro Evolution Soccer 2009 has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
خواهش میکنم کمکم کنید چون من هنوز این قسمت جذابشو بازی نکردم

ICEBOYS
23-11-2008, 17:44
سلام

من تو becom a legen توی تیم اتلتیکو مادرید هستم و فصل چهارم حضورم هست و پست هافبک دفاعی هم هستم و 5 گل هم زدم حالا مشکلی که دارم اینه که چه طور میتونم از هافبک دفاعی به هافبک نفوذی یا یک پست جلو تر یا هافبک گوشه تغییر پیدا کنم

آیا راهی هست که بشه پست بازیکن را تغییر داد؟

dik
23-11-2008, 18:00
سلام دوستان عزیز من تازه بازی روگرفتم یه سوال داشتم میخواستم بپرسم ایا میشه مثل ساکر 2006امتیازگرفت و بازیکن کلاسیک مثل پله ومارادونارو خرید یا نه؟اگه امکان داره منو راهنمایی کنید ممنون میشم

Google Spider
23-11-2008, 18:20
google جان
من وقتی become a legend رو از نو شروع میکنم و تمام تنظیماتش رو انجام میدم و ok میکنم که برم تو فضای become a legend یدفه از کل بازی بیرون میاد و ارور میده!!! (ارورشم Don't send هستش و مینویسه :
خواهش میکنم کمکم کنید چون من هنوز این قسمت جذابشو بازی نکردم

شما این فایل رو تست کن.

Germany_Iran
23-11-2008, 18:22
نه آيس بوي جان نميتوني پستت رو عوض كني
مربي بايد اين كار رو بكنه كه اونم دست تو نيست !!!!

Google Spider
23-11-2008, 18:27
سلام

من تو becom a legen توی تیم اتلتیکو مادرید هستم و فصل چهارم حضورم هست و پست هافبک دفاعی هم هستم و 5 گل هم زدم حالا مشکلی که دارم اینه که چه طور میتونم از هافبک دفاعی به هافبک نفوذی یا یک پست جلو تر یا هافبک گوشه تغییر پیدا کنم

فکر نکنم ولی موقع انتخاب تیم دقت کن نوشته برای چه پست هایی لازم دارنت .

اگه بازی رو تازه گرفتی باید بگم که نه ولی شما این پچ رو بگیر مورد تایید 90 درصد دوستان هستش و 95 درصد از بازی و تیم ها و بوندسلیگا و بازیکن کلاسیک و .... رو درست میکنه

Alireza Taji
23-11-2008, 18:31
سلام

این مربی هست که تعیین میکنه شما تو چه پستی بازی کنی و شما هیچ کاری برای تغییر پستت نمیتونی انجام بدی.
زمانی که می خواهی به تیم دیگری بری بهتره بفهمی با چه سیستمی بازی میکنه چون ممکنه تو اون سیستم بازی اون جایی برای پستی که شما بازی میکنی نباشه!
این اتفاق برای من در راسینگ سانتاندر افتاد و با وجود اینکه بهترین بازیکنش بودم اما چون پستت amf نداشت از دقیقه 60 به عنوان ss ازم استفاده میکرد!

من تو همون بازی اول که تیمت را مشخص میکنه تونستم 8.5 بگیرم اما در بقیه بازیها حتی 8 را هم نتونستم بگیرم!

samyar_red
23-11-2008, 18:41
منم تو بولونیا بودم تو سری آ پستم هم Cf
ولی همش تمرین میکردم
منم چون اعصاب نداشتم بازیارو تا نیم فصل skip زدم
بعد دیدم چندتا تیم پیشنهاد داده
یکیشون ناپولی بود که هم مهاجماش کم بود هم کل لیستش 19 نفر . یعنی فقط 1 نفر خط میخورد
بعد 2بازی اول فیکس شدم الانم راضیم:5::31:
تو هم اینکارو کن اگه اعصابشو نداری ولی یه کپی از سیوت بگیر

Google Spider
23-11-2008, 18:49
salam be hame
man in patch brugum v 0.5 ro down kardam(albate intenete moft giram omada vaela ba internete zoghalia ma injur chiza mahale)
hame chisham ok hast hameye save ham ham kar mikone
hala ye soal dashtam
maha ke bazimun orginal nist pas nemitunim patch 1.2 khode konami ro nasb konim
man carcke in patch ro gir avordam
ye file zip shode 5.5 mb bud
ke badaz unzip kardan shod 26.5 mb
be surate exe
jaye file khode bazi copysh kardam
hamechiham ok hast bazi ham hamejash kar mikone hijasham siah nist
ye jahaeisham to bazi zaid shode mesle download to system setting dakhele bazi
mikhastam bedunam hamin carck ke copy kardam doroste va hamechi kamele ya na aval bayad patch aslie khode konami ro nasb konam bad in crack ro jaygozin konam ro patch konami

alan file exe man rush zade 1.2
fek konamam hamin kafi bashe
vali vase etminan asatid yekishun javab bede

جناب لینک این فایل رو میزاری؟ 1.2 رو متشکر

Rmv3x
23-11-2008, 18:55
جناب لینک این فایل رو میزاری؟ 1.2 رو متشکر

be farma

azin site gereftam

kamele kamele ham linke patch ro dare ham carck vali fek konam hamin carck kafie chon man alan daram estefade mikonam va kamele kamele

sodoko
23-11-2008, 18:57

شما این فایل رو تست کن.
اینو چیکارش کنم google جان؟؟

Rmv3x
23-11-2008, 19:05

inam vase tamire save haye kharabe bazi to bal hastesh
be darde shoma nemikhore va kar ham nemikone
javabe shomaro dadam
rahesh hamune ke goftam

Google Spider
23-11-2008, 19:06

شما این کرک که دوستمون گذاشته رو هم دانلود کنی فک کنم درست بشه یه تست کن.

dik
23-11-2008, 19:13
Google Spiderعزیز ازراهنمایی شما خیلی ممنونم من پچی روکه شماگفتین دانلودکردم اگه براتون زحمتی نیست درمورد نحوه استفاده اش هم منو راهنمایی بکن ازتون سپاسگزارم

Google Spider
23-11-2008, 19:31
Google Spiderعزیز ازراهنمایی شما خیلی ممنونم من پچی روکه شماگفتین دانلودکردم اگه براتون زحمتی نیست درمورد نحوه استفاده اش هم منو راهنمایی بکن ازتون سپاسگزارم
اینم اموزش

sodoko
23-11-2008, 20:05
شما این کرک که دوستمون گذاشته رو هم دانلود کنی فک کنم درست بشه یه تست کن.

ممنون میشم اگه رو یه سایته دیگه آپلود کنی مثلا 4share چون رپید تو شهره ما فیلتره .
مطمئنی از کرکه چون که من تو منویه بازی میرما؟؟؟
mer30

samyar_red
23-11-2008, 22:11
بچه ها من دیدم اکثرا 5 دقیقه بازی میکنن
آخه باید از بازی حالشو ببری نه اینکه فقط لیگ تموم کنید

mehdi_vsgh
23-11-2008, 22:18
دوستان یه چیزی براتون بزارم حال کنید

آموزش اصول مربیگری با استفاده از pes09

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r
اونایی که اینترنت پرسرعت دارن میتونن دانلود کنن

google_boy07
23-11-2008, 22:25

تو چه مدل بازی ؟

Google Spider
23-11-2008, 22:37

دقیقا تازه بعضی ها هم تو نسخه های قبلی مستر لیگ رو روی دوبل اسپید بازی می کردن :13:

تو چه مدل بازی ؟

توی bal

من توی یه بازی 3 گل و دو پاس گل دادم حتی توی دفاع هم توپ گیری میکردم بازم 8 داد

sajjad_setam
23-11-2008, 22:54
اگه ممکنه برنامه ی افزایش قدرت بازیکن در bal رو بزارید؟برای ویندوز xp32bit

993
23-11-2008, 22:56
دقیقا تازه بعضی ها هم تو نسخه های قبلی مستر لیگ رو روی دوبل اسپید بازی می کردن :13:

توی bal

من توی یه بازی 3 گل و دو پاس گل دادم حتی توی دفاع هم توپ گیری میکردم بازم 8 داد
بالاترین نمره اش 8 ه!

Google Spider
23-11-2008, 23:20
من نمی دونم این گزینه ی ( جستجو در این تاپیک ) رو برای چی بالای این صفحه گذاشتن . یکی بیاد به من بگه. اخه من نمی دونم منظورش چیه.... :31:

ببخشید قصد توهین ندارم ولی دوستان اونی که این سایت رو درست کرده به فکر اسایش شما بوده. من نمی دونم چرا خودون رو بیخودی عذاب میدین
من هم که میبینید این فایل ها رو میزارم باور کنید که تو همین تاپیک جستجو میکنم و جواب شما رو میدم و تا حالا از هیچ سایت خارجی نرفتم جستجو کنم اخه چرا به فکر خودتون نیستید فقط با یه ( جستجو در این تاپیک ) می تونید خودتون رو راحت کنید من هم از کسی یاد نگرفتم خودم دیدم این گزینه هست ازش استفاده کردم با تشکر:11:

golmohammadi
23-11-2008, 23:57
فعلا كه نيستش
اگه خواستي يواشكي سيوتو بده به من
تا من برم ويستا برات درست كنم و بدم
به هر نحوي كه خودت خواستي

خواهش
تمنا
خواهش میکنم آپلود کنید
دعاتون میکنم
دوست عزيز
من رفتم اين كارو براتون بكنم
ولي شرمنده سايزش زياديه
250 مگابايت هست

تو بال اخرينش همون 8 هست

سلام

راه به اون صورت نيست
ولي اگه نحوه بازي كردنتو تغيير بدي احتمالا مربي پستتو عوض كنه

این مربی هست که تعیین میکنه شما تو چه پستی بازی کنی و شما هیچ کاری برای تغییر پستت نمیتونی انجام بدی.
زمانی که می خواهی به تیم دیگری بری بهتره بفهمی با چه سیستمی بازی میکنه چون ممکنه تو اون سیستم بازی اون جایی برای پستی که شما بازی میکنی نباشه!
این اتفاق برای من در راسینگ سانتاندر افتاد و با وجود اینکه بهترین بازیکنش بودم اما چون پستت amf نداشت از دقیقه 60 به عنوان ss ازم استفاده میکرد!

من تو همون بازی اول که تیمت را مشخص میکنه تونستم 8.5 بگیرم اما در بقیه بازیها حتی 8 را هم نتونستم بگیرم!
منظورت كدوم بازي؟

اره 5 دقيقه حال نميده
من قبلا يه مدتي 5 دقيقه بازي كردم
ولي نه حال ميده
و نه ادم ميتونه درخششي داشته باشه ...
باز 10 دقيقه خوبه

اگه ممکنه برنامه ی افزایش قدرت بازیکن در bal رو بزارید؟برای ویندوز xp32bit
فعلا براي xp نيومده
البته اومده ولي دات نت ورژن 3 لازمه كه بايد بعدا نصب بشه و سايزش هم زياديه نميشه دانلود كرد
اگه ويستا نداري يه را هست
سيوتو بزار اينجا تا ما برات اينكارو بكنيم

راستي بچه ها من يه گل از كرنر زدم خواستين سيوشو بزارم
الان اومدم اتلتيك كلوب اميدوارم به يه تيم خوب دعوت بشم
مشكل اينجاست كه بايد تو يه تيمي بازي كني كه اسمش بزرگ باشه تا تيمهاي بزگ پيشنهاد بدند
يه چيز هم الان ديدم
توي يه تيم بازيكني به نام نكونام هستش(Ca Osasuna)

google_boy07
24-11-2008, 00:04
یه سری توپ بسیار زیبا..........انصافا خیلی زیباست

لینک دانلود: 3.5 mb

La Sexta Scoreboard
لینک دانلود :

StarSports Scoreboard
لینک دانلود :

google_boy07
24-11-2008, 00:35
اینم چندتا فیس برای لیگ آلمان Bundesliga

لینک دانلود : 6 مگا بایت

Crespo
24-11-2008, 00:54
دوستانی که میگن برنامه PesLegend توی ویندوز XP‌ کار میکنه یا نه؟ باید بگم بله. اما برای اجراش احتیاج به برنامه Microsoft.NET نسخه 3 به بالاتر دارین!!!!

eamiri
24-11-2008, 01:04
starsports scoreboard
لینک دانلود :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/center]

سلام من از اين اسكوربورد خوشم اومده اما لينكش خرابه ميتوني واسم رديفش كني ؟:20:

ببخشيد دوباره زدم درست شد دستت درد نكنه

دوستانی که میگن برنامه PesLegend توی ویندوز XP‌ کار میکنه یا نه؟ باید بگم بله. اما برای اجراش احتیاج به برنامه Microsoft.NET نسخه 3 به بالاتر دارین!!!!

براي من توي xp اجرا ميشه ولي هر تغييري ميدم پستم از هافبك جلو به هافبك دفاعي تغيير ميكنه ؟
بقيه هم همين مشكل رو دارن يا اصلا باز نميشه ؟

من Microsoft.NET Framework 3 هم رو سيستمم نصبه

ICEBOYS
24-11-2008, 02:25
دوستان نرم افزار خاصی برای ساخت و ویرایش اسکوربورد هست و آیا از بچه های سایت میتونه این کار را انجام بده

یک سوال دیگه که من به کرار پرسیدم ولی جوابی نگرفتم اینه که چطور میشه تمام این اسکوربرد و توپ ها را تو برنامه کیت سرور به بازی اضافه کرد .آیا حتما برای نصب یک اسکوربورد و توپ باید فایلهای قبلی را remove کنیم

لطفا جواب بدهید

Crespo
24-11-2008, 02:33
براي من توي xp اجرا ميشه ولي هر تغييري ميدم پستم از هافبك جلو به هافبك دفاعي تغيير ميكنه ؟

شما پستت رو نمی تونی تغییر بدی. فقط و فقط ABILITY!!!!

دوستان نرم افزار خاصی برای ساخت و ویرایش اسکوربورد هست و آیا از بچه های سایت میتونه این کار را انجام بده

یک سوال دیگه که من به کرار پرسیدم ولی جوابی نگرفتم اینه که چطور میشه تمام این اسکوربرد و توپ ها را تو برنامه کیت سرور به بازی اضافه کرد .آیا حتما برای نصب یک اسکوربورد و توپ باید فایلهای قبلی را remove کنیم

لطفا جواب بدهید

باید با فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی بسازی.

شما باید توی پوشه img بریزیشون.

khelane
24-11-2008, 10:31
سلام کسی لوگوهای واقعی تیمهارو نداره

sajjad_setam
24-11-2008, 10:36
اگه ممکنه برنامه Microsoft.NET Framework 3+برنامه افزایش قدرت در bal رو برای xp بزارید؟

Google Spider
24-11-2008, 11:38

منم این مشکل رو دارم وقتی تغییرات رو با pes legend انجام دادم از پست SS به CMF تغیر پیدا کرد فک کنم یه ذره میاردت عقب تر :13:

لطفا جواب بدهید

اره فایلهای قبلی را باید remove کنی و جای اونا بریزی

سلام کسی لوگوهای واقعی تیمهارو نداره

من که گفتم پچ Burgum v0.50 رو بریز درست میشه :

اینم اموزش نصبش :

joey jordison
24-11-2008, 12:38
اقا ورزشگاه نمیشه اضافه کرد به بازی؟

ICEBOYS
24-11-2008, 12:44
گوگل جان راهی نیست که ما بتونیم به وسیله اون تمام اسکوربورد ها و توپ ها و تغییرات گرافیکی به بازی اضافه کنیم بدون اینکه قبلی را پاک کنیم

ممنون

Google Spider
24-11-2008, 13:23
اقا ورزشگاه نمیشه اضافه کرد به بازی؟

چرا میشه من توی نسخه های قبلی دیده بودم . یه نسخه از بازی 6 که ایرانی ها ویرایشش کرده بودن رو داشتم ورزشگاه های ایران ( ازادی و دستگردی و ثامن و...) رو داشت که خوب درست کرده بودن . از دوستان اگه کسی ورزشگاه سراغ داره بزاره .

گوگل جان راهی نیست که ما بتونیم به وسیله اون تمام اسکوربورد ها و توپ ها و تغییرات گرافیکی به بازی اضافه کنیم بدون اینکه قبلی را پاک کنیم

ممنون

فکر نمی کنم چون این فایل ها جایگزین میشن مثل اینکه بگی یک تیم کامل رو به بازی اضافه کنی در ضمن مگه میشه دو تا اسکربرد داشت
شما فایل ها رو داشته باش هر وقت خواستی عوض شون کن.

khelane
24-11-2008, 13:44
لطفا" netframework 3 رو بزارید

sajjad_setam
24-11-2008, 13:58
اگه ممکنه برنامه Microsoft.NET Framework 3+برنامه افزایش قدرت در bal رو برای xp بزارید؟:19:

pouyaabiboy
24-11-2008, 14:07
سلام دوستان من به یه مشکل اساسی برخوردم فقط خواهشا جواب بدیدتمام این پچ های جدیدی رو که گرفتم نمیتونم به طور کامل نصب کنم چون وقتی وارد بازی میشم ارور میده میگه قادر به لود ادیت نیست چون با این ورژن سازگاری نداره منم پچ ورژن 1/20 رو که کونامی ارایه داده گرفتم ولی الان بازی بالا نمیاد فکر کنم کرک میخواد ولی من ندارم اگه کسی بلده لطف کنه جواب منو بده ببینم چیکار باید بکنم

Google Spider
24-11-2008, 14:42
سلام دوستان من به یه مشکل اساسی برخوردم فقط خواهشا جواب بدیدتمام این پچ های جدیدی رو که گرفتم نمیتونم به طور کامل نصب کنم چون وقتی وارد بازی میشم ارور میده میگه قادر به لود ادیت نیست چون با این ورژن سازگاری نداره منم پچ ورژن 1/20 رو که کونامی ارایه داده گرفتم ولی الان بازی بالا نمیاد فکر کنم کرک میخواد ولی من ندارم اگه کسی بلده لطف کنه جواب منو بده ببینم چیکار باید بکنم

بفرما اینم کرک 1.2 در ضمن من پچ Burgum v0.50 رو روش امتحان کردم کار میکنه ولی پچ (eyination kaskus super patch V.2)رو نمیتونه اجرا کنه که فکر کنم این eyination kaskus super patch V.2 بهتر باشه.

کرک 1.2 : حجم 5560 KB

mobin_eshghe pro
24-11-2008, 14:53
اگه ممکنه برنامه microsoft.net framework 3+برنامه افزایش قدرت در bal رو برای xp بزارید؟:19:

عزیز جان شما سیو bal خودت رو واسه من آپلود کن و بگو میخوای هر قدرتی چقدر باشه تا من برات با ویستا ردیف کنم.ارزش نداره 250 مگ برنامه دانلود کنی:46:

Spaniuly
24-11-2008, 15:10
دوستان نرم افزار دات نت فریم ورک 3.5 کلی حجم داره حدود 70 مگ البته فول و دانلود شده اش و گرنه خودش 6 یا 7 مگ هست موقع نصب میخواد آنلاین بشید و 63 مگ از نت دانلود میکنه من این نرم افزار رو به صورت پک شده دارم که مجموعا 170 مگ حجمش هست متاسفانه به خاطر ندارم از کجا دانلود کردم وگرنه لینک رو میذاشتم. مورد بعدی اینکه وقتی تغییر دادم و توانایی ها رو افزایش دادم پست ها رو دستکاری کرد و توانایی های منحصر به فرد بیشتری رو بهم افزود باحاله ولی

Google Spider
24-11-2008, 15:22
دوستان نرم افزار دات نت فریم ورک 3.5 کلی حجم داره حدود 70 مگ البته فول و دانلود شده اش و گرنه خودش 6 یا 7 مگ هست موقع نصب میخواد آنلاین بشید و 63 مگ از نت دانلود میکنه من این نرم افزار رو به صورت پک شده دارم که مجموعا 170 مگ حجمش هست متاسفانه به خاطر ندارم از کجا دانلود کردم وگرنه لینک رو میذاشتم. مورد بعدی اینکه وقتی تغییر دادم و توانایی ها رو افزایش دادم پست ها رو دستکاری کرد و توانایی های منحصر به فرد بیشتری رو بهم افزود باحاله ولی
پستت چی بود بعد چی شد؟
اخه من همون فصل اول به همه چی 3 تا اضافه کردم پستم رو از ss به cmf تغییر داد .......:13:

Germany_Iran
24-11-2008, 15:23
سلام به همه

آقا بذاريد ما هم تو تاپيك شركت كنيم بابا

چاكره همه بروبكس:11::40:

Tamirat.laptop
24-11-2008, 15:54
سلام دوستان عزیز
کسی میدونه Pro Evolution Soccer 2008 فایل های پچ برای ویرایش لباس یا توپ هست یا نه؟
من این سوال رو تو انجمن ساخت و ویرایش بازی مطرح کردم ولی دوستان گفتن باید به انجمن بازی مراجعه کنی سرچم کردی چیزی پیدا نکردم اگر کسی از دوستان خبر داره ممنون میشم به ما هم بگه
با تشکر

Google Spider
24-11-2008, 16:13
سلام دوستان عزیز
کسی میدونه Pro Evolution Soccer 2008 فایل های پچ برای ویرایش لباس یا توپ هست یا نه؟
من این سوال رو تو انجمن ساخت و ویرایش بازی مطرح کردم ولی دوستان گفتن باید به انجمن بازی مراجعه کنی سرچم کردی چیزی پیدا نکردم اگر کسی از دوستان خبر داره ممنون میشم به ما هم بگه
با تشکر

اینجا Pro Evolution Soccer 2009
هستش برو تو تاپیک خودش

سلام به همه

آقا بذاريد ما هم تو تاپيك شركت كنيم بابا

چاكره همه بروبكس:11::40:

دوست عزیز خوش اومدی ولی همه ی انها رو میشد تو یه پست هم بگی متشکر
.................................................. .................................................. ........................................
اینکه قبلا می گفتن میشه خوشحالی بازیکن رو کنترل کنی و یا پیرهنت رو در بیاری چی بود الکی می گفتن؟
این فوتبال زنان که میگن توی نسخه ps3 هست چه جوریاس کسی دیده؟

Spaniuly
24-11-2008, 16:55
من پستم wb بود cmf و amf و ... شد

Google Spider
24-11-2008, 17:29
من پستم wb بود cmf و amf و ... شد

پس هر جا که باشی هر پستی که باشی با این ترینر cmf و amf می شی
بدیش همینه برای یکی دیگه از دوستان هم همین اتفاق افتاده

در کل میری هافبک

mobin_eshghe pro
24-11-2008, 17:51
چه جوری تو bal خداحافظی کنم.آخه سنم شده 33 سال!

SPY.07
24-11-2008, 18:10
بالاترین نمره اش 8 ه!

منم هر چی بازی می کردم فکر می کردم 8 ه ولی یه بار 8.5 گرفتم. البته تو تیم ملی بود.

mehdi_vsgh
24-11-2008, 20:00
ین فوتبال زنان که میگن توی نسخه ps3 هست چه جوریاس کسی دیده؟
من نسخه کامپیوترش را دارم
ولی بدیش اینه که فقط آنلاین میشه بازی کرد!!

اگه دوست داشتی بگو لینکاشو بهت بدم 500-600 مگ هم بیشتر نیس

Google Spider
24-11-2008, 20:21
من نسخه کامپیوترش را دارم
ولی بدیش اینه که فقط آنلاین میشه بازی کرد!!

اگه دوست داشتی بگو لینکاشو بهت بدم 500-600 مگ هم بیشتر نیس

خوب نمیشه بازیکناش رو دید ؟
نمی دونی چه فرقی داره چه تیم هایی داره ؟
دستت درد نکنه لینک بده شاید دانلود کردم.

google_boy07
24-11-2008, 20:45
سلام ....
اسکوربورد ESPN Scoreboard
لینک دانلود :

.................................

در جواب اون دوستمون که گفتن برای ویرایش اسکوربورد نرم افزاری هست یا نه ...

بله نرم افزار scoreboard editor هستش و میتونی از gamingaccess دانلود کنی ...

samyar_red
24-11-2008, 21:38
بچه ها خواهشا یکی آموزش کار با pes 2009 editor بگه

راستی اگه کسی گل قشنگ داره بزاره ما هم ببینیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Crespo
24-11-2008, 22:08
منم این مشکل رو دارم وقتی تغییرات رو با pes legend انجام دادم از پست SS به CMF تغیر پیدا کرد فک کنم یه ذره میاردت عقب تر :13:

پستت چی بود بعد چی شد؟
اخه من همون فصل اول به همه چی 3 تا اضافه کردم پستم رو از ss به cmf تغییر داد .......:13:

این مشکل نیست. چون شما وقتی ابیلیتی رو دستکاری میکنی، اولاً Registration Post واسه یه 10 یا 15 بازی پاک میشه. یعنی شما اگه مثلاً بازی رو با AMF شروع کرده باشین، کلاً پست بازیتون رو بر میداره و مربی بسته به قدرت شما و نیاز تیم توی پستی که احتیاج داره استفاده میکنه و بعد از این تعداد هفته پستی رو که باهاش شروع کرده بودین، اگه خوب بازی کرده باشین فعال میشه.

برنامه Microsoft.Net رو می تونید از سایت مایکروسافت دالود کنید.

اینم لینک برنامه PesLegend

aliadineh
24-11-2008, 22:29
سلام به همه برو بچ
من یه جا یه خبری خوندم مبنی بر اینکه مسابقات فردی و تیمی pes2009 توی دی ماه برگزار میشه
کسی خبری دقیق ازش داره ؟؟؟

sodoko
24-11-2008, 22:37
آقایون خواهش میکنم تمنا میکنم یکی یه کرکه عالی تست شده بده(فقط خواهش میکنم از رپید شر نباشه چون تو شهره ما فیلتره) تا من هم بتونم b.a.l رو بازی کنم تو رو خدا
بد جور تو کفم

Crespo
24-11-2008, 23:12
آقایون خواهش میکنم تمنا میکنم یکی یه کرکه عالی تست شده بده(فقط خواهش میکنم از رپید شر نباشه چون تو شهره ما فیلتره) تا من هم بتونم b.a.l رو بازی کنم تو رو خدا
بد جور تو کفم

به پست اول این تاپیک مراجعه کن:

Google Spider
24-11-2008, 23:31
بد جور تو کفم

بفرما اینم پچ 1.2 از [2shared.com] حجم 5.5 mg

keuo
24-11-2008, 23:49
سلام دوستان اینم برنامه NET Framework 3.5 برای اجرای PesLegend در ویندوز Xp

برای دانلود به لینک زیر بروید:
حجم : 33 مگابایت

google_boy07
24-11-2008, 23:52
دوستان اینم عکس واقعی استادیوم ها در قسمت انتخاب استادیوم

لینک دانلود :

.................................................. ...............

eamiri
25-11-2008, 01:48

ميشه يه راهنمايي كنين ....؟
من اسكوربورد بالايي را دانلود كردم بعد 2 تا پوشه c05.img & rv0c_e.img كه داخلش بود را در مسير :

D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img
كپي كردم و با فايل هاي خودش كلا" جابجا كردم البته قبلش در كيت سرور remove را زده بودم و بعد از كپي در كيت سرور دوباره اينستال زدم بعد كه در بازي رفتم اسكوربورد به شكل زير بود :

Google Spider
25-11-2008, 02:01
ميشه يه راهنمايي كنين ....؟
من اسكوربورد بالايي را دانلود كردم بعد 2 تا پوشه c05.img & rv0c_e.img كه داخلش بود را در مسير :

d:\konami\pro evolution soccer 2009\kitserver\img

كپي كردم و با فايل هاي خودش كلا" جابجا كردم البته قبلش در كيت سرور remove را زده بودم و بعد از كپي در كيت سرور دوباره اينستال زدم بعد كه در بازي رفتم اسكوربورد به شكل زير بود :

فکر میکنم شما قبلا هم از یه اسکور برد استفاده میکردی من هم قبلا همین مشکل رو داشتم حالا اگه این اسکربرد واقعا درسته و برای دیگران کار میکنه و برای شما اینطوره و شما قبلا پچ اسکربرد دیگه ای رو ریخته بودید باید بری تمام فایل های مربوط به اسکربرد قبلی رو پاک کنی اگه نمی دونی چه فایلی رو باید پاک کنی بگو قبلا از چه اسکربردی استفاده میکردی بگم کدوما رو باید پاک کنی احتمال زیاد مشکل از همینه . امیدوارم متوجه شده باشی؟

Toranj_mhg
25-11-2008, 02:16
آقا من پچ burgrum رو با هزار تا بدبختی دانلود و نصب کردم بعدش رفتم تو بازی ،سرمست از اینکه همه ی لوگو ها و تیم ها به بهترین شکل ممکن تغییر کرده ... بعدش آرسنال شدم و رفتم تو بازی دوستانه ... اما همچین که می خواست وارد بازی بشه ، پرید بیرون و ارور dont send داد. لازم به ذکره که وقتی کیت سرور رو در حالت remove قرار می دم درست میشه(یعنی تو بازی میره)
یه چیز دیگه : این پچ رو امروز با دوستم تو کافی نت دانلود کردیم ولی مال pc دوستم هیچ مشکلی نداره و بازی اجرا می شه!!!!!

Google Spider
25-11-2008, 03:22
آقا من پچ burgrum رو با هزار تا بدبختی دانلود و نصب کردم بعدش رفتم تو بازی ،سرمست از اینکه همه ی لوگو ها و تیم ها به بهترین شکل ممکن تغییر کرده ... بعدش آرسنال شدم و رفتم تو بازی دوستانه ... اما همچین که می خواست وارد بازی بشه ، پرید بیرون و ارور dont send داد. لازم به ذکره که وقتی کیت سرور رو در حالت remove قرار می دم درست میشه(یعنی تو بازی میره)
یه چیز دیگه : این پچ رو امروز با دوستم تو کافی نت دانلود کردیم ولی مال pc دوستم هیچ مشکلی نداره و بازی اجرا می شه!!!!!

شما اگه تونستی این کرک 1.2 رو دانلود کن یا اینکه برو کرک اون دوستتو رایت کن بریز انشاا... درست بشه/....

google_boy07
25-11-2008, 10:35
بازی بدون رادار :31: !!!!!

لینک دانلود :

.................................................. ..
اینم یه برنامه خیلی پر کاربرد برای اونایی که به اسکوربورد علاقه دارن ...:31:

Scoreboard-Selector 1.1
این برنامه شامل چندین اسکور بورده که هر کدومش یه شماره داره ......با انتخاب شماره اسکوربورد مورد نظر اون اسکوربورد در بازی اعمال میشه ......

[LEFT]How to use:
Copy the files to your kitserver/img folder
Start Scoreboard.exe
Type the number of the Scoreboard you want to use and press enter
You can press 0 to set the Scoreboard back to Konami default

لینک دانلود : برای دانلود باید از ip و port استفاده شود

یا

Behsood
25-11-2008, 11:27
بازی بدون رادار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!!
سلام
ببخشید ها من نفهمیدم این یعنی چی ؟

khelane
25-11-2008, 12:07
این مشکل نیست. چون شما وقتی ابیلیتی رو دستکاری میکنی، اولاً registration post واسه یه 10 یا 15 بازی پاک میشه. یعنی شما اگه مثلاً بازی رو با amf شروع کرده باشین، کلاً پست بازیتون رو بر میداره و مربی بسته به قدرت شما و نیاز تیم توی پستی که احتیاج داره استفاده میکنه و بعد از این تعداد هفته پستی رو که باهاش شروع کرده بودین، اگه خوب بازی کرده باشین فعال میشه.

برنامه microsoft.net رو می تونید از سایت مایکروسافت دالود کنید.

اینم لینک برنامه peslegend

راست میگی والا من اول تو هافبک دفاعی بودم حالا پیشرفت کردم رسیدم به هافبک نفوذی

Toranj_mhg
25-11-2008, 13:05
شما اگه تونستی این کرک 1.2 رو دانلود کن یا اینکه برو کرک اون دوستتو رایت کن بریز انشاا... درست بشه/....

دوست عزیز خیلی ممنون که جواب دادی:20: ... من دیشب یه دو ساعتی ور رفتم تا بالاخره درست شد!! اشکال از اینجا بود که من قبلا یه پچ تبلیغای دیجیتالی با ggs تو بازی ریخته بودم ولی عمل نکرده بود ... اونو که پاک کردم درست شد!
.................................................. .

یه سوال : من پچ burgrum ورژن 0.30 رو دانلود کردم با ورژن 0.50 چه فرق هایی داره؟

.................................................. ................
راستی دوستان یه تغییر رو در pes فراموش نکنند که انجام بدن که : کاپیتان جدید آرسنال فابرگاس هست!

FCBarcelona.ir
25-11-2008, 13:52
خب رادار رو که میشه از توی تنظیمات خاموش کرد. پچ نمی خواد که!

mehdi_vsgh
25-11-2008, 15:38
خوب نمیشه بازیکناش رو دید ؟
نمی دونی چه فرقی داره چه تیم هایی داره ؟
دستت درد نکنه لینک بده شاید دانلود کردم.
راستش هنوز خودم بازی نکردم
برای یه کار دیگه‌ای دانلودش کردم

بیا اینم لینکهاش

khelane
25-11-2008, 16:21
من پچ BURGUM_PATCH_for_PES2009_v0_2.50 رو دانلود کردم ولی این اخطار رو میده
در پوشه بازی نصب کردم ولی اینو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ttp://irapic.com/thumbs/1227658690.jpg%20%20%20border=%220%22%20height=%22 150%22%20width%22200%22%20title=%22untitled.JPG-43737%22%20alt=%22untitled.JPG-43737%22%3E%3C/a%3E

Google Spider
25-11-2008, 16:33
یه سوال : من پچ burgrum ورژن 0.30 رو دانلود کردم با ورژن 0.50 چه فرق هایی داره؟

ورژن 0.30 کامل نیست و المان فک کنم ناقص باشه ولی ورژن 0.50المان کامله و چند تا تیم معمولی ناقصه.

google_boy07
25-11-2008, 16:44
posted under Tutorials by PatchaMan

First of all here's a little overview of the new img files used by PES 2009 (all can be opened with GGS 7.40 and AFS Explorer 3.7)
The files are:
cs0d.img (chants and commentator) ~ cs.img of PES 2008
cv00.img (?)
cv0a.img (emblems)
cv0b.img (?)
cv01.img (balls)
cv02.img (?)
cv03.img (Master League, CL etc. textures; referee kits) ~ cv0.img of PES 2008
cv04.img (?)
cv05.img (?)
cv06.img (e.g. kits, faces, boots etc.)
cv07.img (?)
cv08.img (?)
cv09.img (?)
rv0c_e.img ~ rv_e.img of PES 2008
More detailed file lists:
cs0d.img:
chants list: (not completed yet)
244 ?
249 spain
254 bulgaria?
269 holland?
284 ?
374 portugal
379 france
394 italy
404 germany
414 ?
429 england ?
434 brazil
439 argentina
444 japan
449 marseille ?
469 manchester
484 liverpool
489 barça
494 real
514 milan ?
524 lazio ?
529 inter
549 roma
574 lyon
584 ?
589 ?
cv0a.img:
1: cup logos 256x256x8
2: cup logos 128x128x8
3: (nat) emblems 128x128x8
4: (nat) 64x64x8
5: emblems 128x128x8
6: emblems 64x64x8
cv01.img
ball cursor => 1
Classic ball black and white => 2
Classic ball White => 3
Unknown ball => 4
Unknown ball => 5
Purple ball =>6
WE-PES 2008 Ball blue => 7
New PES Ball => 8
Adidas Teamgheist 2 white => 9
Adidas Finale CL Moscou 2008 => 10
Adidas Finale CL 2009 => 11
Nike Total 90 Omni White Yellow => 12
Classic ball Black and White => 13
Puma King => 14
Classic ball Black and White => 15
Classic ball Black and White => 16
Classic ball Black and White => 17
Classic ball Black and White => 18
Classic ball Black and White => 19
ball cursor => 20
cv03.img:
2-39: spectator faces
173: this is my game
273-280: referee kits
cv06.img
2283-2286: France fonts
2287-2290: Italy fonts
2567-2570: Liverpool fonts
2571-2574: Barca fonts
2575-2578: ManU fonts
2611-2614: Real fonts
3307-3310: France nums
3311-3314: Italy nums
3591-3594: Liverpool nums
3595-3598: Barca nums
3599-3602: ManU nums
3635-3638: Real nums
~4324: hair
5820: gloves
7801-7816: boots
7838-7839: France kits
7840-7841: Italy kits
7980-7981: Liverpool kits
7982-7983: Barca kits
7984-7985: ManU kits
8002-8003: Real kits

google_boy07
25-11-2008, 16:46
پرچم تمامی تیمهای موجود در بازی در دو سایز 64*64 و 128*128

لینک دانلود :

samyar_red
25-11-2008, 18:30
سلام خدمت دوستان
میشه یه نفر لطف کنه بگه جریان این pesLegend چیه؟ که براش net fromwork گذاشتید؟
ممنون میشم

Only Pes
25-11-2008, 20:14
سلام من یه مدت کامیوترم خراب بود نتونستم بیام هنوز بازی رو هم نخریدم راستی سیستم مورد نیاز مثل pes200 هست یا بالا تره؟

amirtaker
25-11-2008, 20:21
آقا به پچ مبخوام که فقط نام تیم ها و آخرین نقل و انتقالات رو انجام بده.

khelane
25-11-2008, 20:45
سلام خدمت دوستان
میشه یه نفر لطف کنه بگه جریان این pesLegend چیه؟ که براش net fromwork گذاشتید؟
ممنون میشم

دوست عزیز تو قسمت becoam a Legend بازیکنت دیر رشد میکنه برای همین این یه ترینری هست که خودتو رو زود ارتقابدی با این برنامه

bax_021
25-11-2008, 22:09
سلام من یه مدت کامیوترم خراب بود نتونستم بیام هنوز بازی رو هم نخریدم راستی سیستم مورد نیاز مثل pes200 هست یا بالا تره؟
آره
من با همون سیستم بازی میکنم
خیلی روون

Crespo
25-11-2008, 22:57
سلام دوستان.

من یه نکته رو بگم که فقط با ریختن فایل 1.2 بازی آبدیت نمیشه. شما یه فایل هم از دیتا بیس بازی هستش، که اونم باید نصبش کنین تا بازی بدیت بشه. با این آبدیت هم یه خورده بازی سخت تر میشه و تغییرات زیادی هم اعمال میشه. مثلاً آخرین نقل و انتقالات و لایسنس شدن 4 تیم از لالیگا از جمله اتلتیکو مادرید و سه ویا!

sodoko
25-11-2008, 22:57
بفرما اینم پچ 1.2 از [2shared.com] حجم 5.5 mg

مرسی google جان ولی درست نشد ارور don't send رو بر طرف کرد ولی بدون ارور دونت سند از بازی میاد بیرون
(بد مسب فقطم b.a.l اینجوریه ها!!!)

keuo
25-11-2008, 23:01
توپ جدید و خیلی قشنگ adidas

حجم : 2.56 مگابایت

mobin_eshghe pro
26-11-2008, 10:15

اینم لینک دانلودش(لباس اول) -------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلودش(لباس دوم) -------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود شماره(لباس اول)---------[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دانلود شماره(لباس دوم)--------- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط یه سوال فنی؟چجوری بذاریم تو بازی؟!!:31::20:

hessam321
26-11-2008, 14:48
من ميخوام لباس تيمهای انكليسی درست شه بايد چيكار كنم؟

*IN*
26-11-2008, 14:56
توپ جدید و خیلی قشنگ adidas

حجم : 2.56 مگابایت

چه جوری بزارم تو بازی؟