مشاهده نسخه کامل
: Pro Evolution Soccer 2009
king-hitler2
19-10-2008, 20:38
یه کلام از نمره 10 باید بهش 4 داد
alex-sina
19-10-2008, 20:57
Burgum Patch for PES 2009 0.15
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.00 Mb
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
* All real team names and logos
* All real stadium, league & cup names
* England Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* Bundesliga in place of Other B Teams
* All real player names for National teams (except Asian countries, for now)
* All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
* Hajduk and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
How to install:
1. Copy and install kitserver in your game folder.
2. Copy and overwrite option file in your My Documents/KONAMI folder.
---------------------------------------------------
PES 2009 Saved Games Bugs
Become a Legend Saved Games Files Fix
46 kb
This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.
يكي لطف كنه ترجمش كنه
MOHSEN KHALILI 9
19-10-2008, 21:01
کیت جدید منچستر یونایتد
کیت لیور پول
هردو در این آدرسه :
mehdi_vsgh
19-10-2008, 21:03
از کجا و چه جوری خریدی؟؟!!! چند تا dvd هستش ؟ منظورت از اورجینال اون هایی که خارجی ها میخرند ؟ یا از این اورجینال های ایرانی که فقط اسم اورجینال رو یدک میکشند ؟
مال خود konami هستش یعنی ؟ درجه سختی بازی رو روی چی گذاشته بودی که 8.5 داده بهت من 11 تا توی یه بازی گل زدم 8 بالاتر نداد ، چقدر سوال کردمژ
اگه اورژینال کونامی باشه که قیمتش بالای 20-30تومنه:دی
MOHSEN KHALILI 9
19-10-2008, 21:18
5 تا توپ
توپ بازی ایران و کره
هر دو تو این آدرسه
Burgum Patch for PES 2009 0.15
2.00 Mb
* England Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
* All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
* Hajduk and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
How to install:
---------------------------------------------------
PES 2009 Saved Games Bugs
Become a Legend Saved Games Files Fix
46 kb
This tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.
يكي لطف كنه ترجمش كنه
alex-sina عزیز :
من این پچو چند صفحه قبل گذاشته بودم و متنشو هم ترجمه کرده بودم اما متاسفانه دوستان توجهی به مطالب صفحات قبل ندارن .
MOHSEN KHALILI 9
19-10-2008, 21:29
جدیدترین نسخه کیت سرور Kit Server 8.0.4
جدیدترین نسخه کیت سرور Kit Server 8.0.4
لطفا صفحات قبلو یک نگاهی بندازید شاید قبلا یکی پچ و کیتهای مورد نظر شما رو گذاشته باشه .حداقل میشه یک سرچ کرد .
اینجوری هم کاربرا گیج نمیشن و هم اینکه یک فایلو دوبار دانلود نمیکنن.
amir.ghermezete
19-10-2008, 21:40
کی بازیو برای 360 خریده؟از کجا خریده؟ntsc/j هست؟مشکل داره یا نه؟:11:
دوستان یکی میتونه بگه آیا به کامپیوتر من میخوره یا نه کارت گرافیکم 256 Geforce 7300 است Ram 1g
smallfrank
19-10-2008, 21:47
این PES 2009 Saved Games Bugs چیه؟
این PES 2009 Saved Games Bugs چیه؟
همون برنامه ایه که گفتم! اگه بازیتون کرش میشه وقتی become a legend رو دارین بازی میکنین این برنامه فایل save یی رو که کرش میشه درست میکنه! البته کار نمیکنه! فقط به درد وقتی میخوره که هنوز به تیم اصلی نرفتی و هنوز توی ذخیره هایی!!
MOHSEN KHALILI 9
19-10-2008, 22:34
فیس جدید کریستین رونالدو
فیس جدید دل پیرو
هر دو در آدرس زیر
amir.ghermezete
19-10-2008, 22:35
کی بازیو برای 360 خریده؟از کجا خریده؟ntsc/j هست؟مشکل داره یا نه؟
سلام. فابل آپشن ساكر 09 رو ميخواستم كه در اون همه بازيكنان كلاسيك قفلشون باز شده باشه.
((چون خودم حوصله ندارم همه ليگ ها رو بازي كنم و قهرمان بشم ميخوام زودتر برم سر اصل مطلب ( مستر ليگ) ))
کسی نیست جواب تایپیک قبلی مارا بده می خوام
rainysky50
19-10-2008, 22:49
سلام!یه سوال!توی become a legend با چه دکمه ای میشه بازیکنای هم تیمی رو صدا یا همون call کرد که بهمون پاس بدن؟؟اصلا چنین قابلیتی وجود داره!بعضی وقتها بدجور پاس نمیدن بهم!!!
amir.ghermezete
19-10-2008, 22:54
کی بازیو برای 360 خریده؟از کجا خریده؟ntsc/j هست؟مشکل داره یا نه؟ببخشید اگه میشه جواب منو بدید چون لازم می خوام بازیو بخرم هرجا زنگ زدم نداشته.
smallfrank
19-10-2008, 22:54
سلام!یه سوال!توی become a legend با چه دکمه ای میشه بازیکنای هم تیمی رو صدا یا همون call کرد که بهمون پاس بدن؟؟اصلا چنین قابلیتی وجود داره!بعضی وقتها بدجور پاس نمیدن بهم!!!
با R2 میتونی دستتو ببری بالا و درخواست توپ کنی.
دوستان یکی میتونه بگه آیا به کامپیوتر من میخوره یا نه کارت گرافیکم 256 Geforce 7300 است Ram 1g
میخوره ولی فکر کنم باید با medium بازی کنی.
کی بازیو برای 360 خریده؟از کجا خریده؟ntsc/j هست؟مشکل داره یا نه؟ببخشید اگه میشه جواب نمو بدید چون لازم دارم
ببخشید دوست عزیز تا حالا 4 بار این سوالت را تکرار کردی اگر قرار باشه کسی جواب بده میده نگران نباش
اگه ميخوايي دستاتو ببري بالا تا پاس فوري بدن بهت دكمه روي دسته پلي استيشن R2 و روي دسته ايكس باكس RT رو 3 يا 4 دفعه بزن. فقط مواظب باش موقع بالا بردن دستت زياد جاتو تغيير ندي كه ممكنه اونها تو رسوندن توپ بهت نتونن كارشونو خوب انجام بدن. بعد اينكه اگه بازيكني اول زمينه و شما ته زمين توقع نداشته باشيد توپ رو دودستي بدن به شما. و اينكه سعي كنيد دستتونو بيش از حد بالا نبريد چون تاكتيك طبيعي تيمتون با مشكل مواجه ميشه هميشه از روي اصول اين كار رو بكنيد بهتره.
این become a legend خیلی باهاله ...
ولی آخه چرا نمیشه با تیم بازی کرد ؟!!
من از اون اول تا الان هرچی رو دکمه ی next match میزنم فقط یه skip و یه training داره ... یعنی فقط باید با تیم خودم بازی کنم ؟ هیچ راهی نداره که توی مسابقه شرکت کنم ؟
فکر کنم اینقدر باید تمرین کرد تا قدرتمون بره بالا و بعد تو تیم شرکت کنیم ... درسته ؟
ولی اگه اینجوری باشه که آدم زده میشه از بس training های مثل هم بازی میکنه ...
لطفا یکی منو راهنمایی کنهو
amir.ghermezete
19-10-2008, 23:00
ببخشید دوست عزیز تا حالا 4 بار این سوالت را تکرار کردی اگر قرار باشه کسی جواب بده میده نگران نباش
ببخشید دوست عزیز عجله داشتم.بازم ببخشید.:11:
ببخشید دوست عزیز عجله داشتم.بازم ببخشید.:11:
خواهش میکنم دشمنتون شرمنده تا فردا ظهر وایسا جواب میاد
akbar_syberia
19-10-2008, 23:10
این become a legend که میگین درخواست توپ میکنه . وقتی آدم بازی میکنه خودش هر جا پاس بده دست خودشه دیگه D: . از کی درخواست میکنه آخه ؟؟ !!!!!!
در ضمن گرافیک تغییری کرده ؟
MOHSEN KHALILI 9
19-10-2008, 23:13
بوت پک
کفش خوشگل از نایک
یه کفش مشکی
سه تا در آدرس زیر :
من از اون اول تا الان هرچی رو دکمه ی next match میزنم فقط یه skip و یه training داره ... یعنی فقط باید با تیم خودم بازی کنم ؟ هیچ راهی نداره که توی مسابقه شرکت کنم ؟
فکر کنم اینقدر باید تمرین کرد تا قدرتمون بره بالا و بعد تو تیم شرکت کنیم ... درسته ؟
شما بايد حداقل اگه فوروارد هستيد يك گل در تمرينات بزنيد بعد اينكه تيم شما حد الامكان برنده تمرين باشه و اينكه شما بيشترين تاثير رو بايد در تيم تون داشته باشيد. بطور مثال ميتونيد اگه فوروارد هم هستيد تو مسائل دفاعي هم شركت كنيد و توپ گيري كنيد ولي بياد داشته باشيد سريعا به پست خودتون برگرديد و نزاريد خالي بماند. يه جورايي به فكر خودتان نباشيد به فكر تيم باشيد فقط تيم.
این become a legend که میگین درخواست توپ میکنه . وقتی آدم بازی میکنه خودش هر جا پاس بده دست خودشه دیگه D: . از کی درخواست میکنه آخه ؟؟ !!!!!!
در ضمن گرافیک تغییری کرده ؟
توی becom a legend شما فقط 1 نفر از تیمی و فقط با یه نفر که همون خودتی باید بازیکنی اون موقع باید r2 رو بزنی تا دستشو ببره بالا و درخواست توپ کنه البته باید موقعیتشم خوب باشه .گرافیکم یه مقدار تغیر کرده البته بیشتر به خاطر نور پردازی قویشه ---
راستی بچه ها دقت کردین وقتی هوا بارونی باشه اگه شبم باشه خیلی تاریکه !! انگار برقا رفته یخورده نور فقط وسط زمین است:41:
بوت پک
کفش خوشگل از نایک
یه کفش مشکی
سه تا در آدرس زیر :
آقا یه لطف کن بگو از اینا چطوری باید استفاده کرد آخه من تا حالا از این آپشنا نریختم:10:
mani_2004_2006
19-10-2008, 23:23
يكي گفته بود نسخه اصلي رو گرفته و تمام نقل و انتقالات توش انجام شده . به نظر شما ايني كه پي سي گذاشته تو سايت واسه فروش نسخه اصليه ؟
FCBarcelona.ir
19-10-2008, 23:34
باید توی تمرینات یه چیزی نشون بدی که بازیت بدن. مثلا من تو هر جلسه تمرین لااقل 1 گل می زدم که بعد 3-4 جلسه رفتم رو نیمکت و بعد یکی دو بازی هم چند دقیقه ای بهم بازی رسید.
در مورد پاس هم باید بگم اصلا لازم نیست دستتون رو بالا ببرید، بلکه باید خودتون رو توی موقعیت قرار بدید. هوش مصنوعی بازی بالاس، وقتی تو شرایط خوبی باشید بهتون پاس میده، ولی قطعا وقتی بین یه سری مدافع هستید، هرچی هم دست بالا ببرید کسی پاس نمیده.
با R2 میتونی دستتو ببری بالا و درخواست توپ کنی.
با کامپیوتر چطوری میشه ؟؟؟
joey jordison
19-10-2008, 23:53
اقا این همه توپ و ..........برای دانلود گذاشتید میخوام ببینم اگه از اینا استفاده کنیم سیوها و اپشنهای قبلیمون پاک میشه؟؟؟
یا نه میمونه و توپهای هم اضافه میشه؟؟؟
Alireza Taji
19-10-2008, 23:54
یک چیز جالبی دیدم که نمی دونم اتفاقی بود یا اینکه واقعا روش کار شده!
تیمم یک گل افساید زد و بعد مثل pes 2008 بازیکنان شروع کردن به خوشحالی که دروازه بان حریف یک دفعه به طرف کمک داور چند متری دوید(مثل بازیهای ایران که یکهو به طرف کمک داور حمله میکنه!) و در همون لحظه هم کمک داور را نشون داد که افساید گرفته!
علیرضا منظورت این هست؟؟؟
منظورت این نبود میشه صفحه را نام ببری؟؟
من می خوام لیگ انگلیس و لیگ اسپانیا لباسها و نام هاشون درست بشه تیم ملی المان و اگه شد ایران هم بشه خوبه!!!یا اضافه شدن بایرن مونیخ
اگه صفحه اش را بگی ممنون میشم
با بدبختی پیداش کردم!
این را دانلود کن لباس تیمهای انگلیسی و گویا المانی را درست میکنه تنها بدیش اینه که اسم تیمهای اسپانیایی را درست نمیکنه!
که البته اون را هم خودت میتونی درست کنی
هرچه که داخلش بود را داخل save بازی بریز
دوستان این جریان زیاد شدن توانایی بازیکن بعد از هر بازی در become a legend چیه ؟
چرا اون توانایی ها که یکیش سبزه و یکیش قرمز هر چی پر میشه ولی باز هم اون عدد ها ثابته ؟
در ضمن وسط بازی های نمیشه درجه بازی رو آورد روی regular ؟ آخه واقعا سخته با یه بازیکن ضعیف رو top player یا pro بازی کرد اصلا نمیشه گل زد
دوست عزیز تو become a legend این نیست که شما با یک بازی به یکباره پیشرفت چشمگیری بکنی!
اگر در اون اماری که توانایی بازیکن شما را نشون میده(بعد از هر بازی میاد) دقت کنی سمت چپش یک شماره هست که اون قدرت اصلی شما هست و در سمت راستش هم یک شماره دیگر هست شما با هر بازی که میکنی شماره ی سمت راست چندتا بالا میره زمانی که شماره ی سمت راست به 100 رسید یک شماره به شماره سمت چپ که قدرت شما هست اضافه میشه.
در وسط بازی نمیشه سختی بازی را تغییر داد یادم هست در مستر لیگ نسخه ی قبلی در میانه ی فصل و انتهای فصل میتونستی سختی بازی را تغییر بدی شاید در become a legend هم وضع اینگونه باشه!
با کامپیوتر چطوری میشه ؟؟؟
شما باید به بخش سیتینگ بازیتون بری و ببینی دکمه r2 را روی کیبورد روی چه دکمه ی گذاشته.
فکر میکنم به طور پیشفرض روی دکمه ی C باشه
این را هم بگم که دست بلند کردن زیاد نتیجه بخش نیست و اگر موقعیت خوبی داشته باشید بهتون پاس میدند.
Footy Optie Patch 2.0 Final All Home & Away Kits
2008-10-19
100% Spain Home & away Kits
100% England Home & Away Kits
2 New faces, Amrabat + Aissati
600 Players skill update
100% Transfers
آقا یکی بگه این تو پا و کفشارو چطوری ببریم تو بازی باید کجا ریخته شه؟؟
MOHSEN KHALILI 9
19-10-2008, 23:59
اقا این همه توپ و ..........برای دانلود گذاشتید میخوام ببینم اگه از اینا استفاده کنیم سیوها و اپشنهای قبلیمون پاک میشه؟؟؟
اصلا ربطی به سیو ها نداره .
توپها و... به بازی اضافه میشه:46:
Alireza Taji
20-10-2008, 00:00
Footy Optie Patch 2.0 Final All Home & Away Kits
2008-10-19
100% Spain Home & away Kits
100% England Home & Away Kits
2 New faces, Amrabat + Aissati
600 Players skill update
100% Transfers
مر30
بعد باید جفت فایلها را دانلود کرد یا اینکه جفتشون یکی هست؟
دوست عزیز شما این توپها را باید با کیت سرور وارد بازی کنی و اصلا ربطی به اپشن نداره.
سیوهای بازیت هم پاک نمیشه.
فقط اگر اپشنی ریختی طبیعتا اپشن قبلیت میپره.
MOHSEN KHALILI 9
20-10-2008, 00:03
باید با کیت سرور بریزی تو بازی
لینک دانلود کیت سرور رو 3,2 صفحه قبل گذاشتم
آقا یه لطف کن بگو از اینا چطوری باید استفاده کرد آخه من تا حالا از این آپشنا نریختم:10:
اینا آپشن نیست. با برنامه کیت سرور باید ایمپورت کنی. راهنمای استفاده از این برنامه توی خودش هست و باید برنامشو دانلود کنی. بارها هم توی تاپیک PES2008 توضیح داده شده.
يكي گفته بود نسخه اصلي رو گرفته و تمام نقل و انتقالات توش انجام شده . به نظر شما ايني كه پي سي گذاشته تو سايت واسه فروش نسخه اصليه ؟
نه. فرقی نداره. نسخه اصلی تنها فرقش در فایل exe هستش. و اونم تا یه چند وقته دیگه با اومدن فایل اصلی حل میشه. پس اینکه توی نسخه اصلی نقل و انتقالات کامله باشه، کاملاً تکذیب میشه!
دوستان جواب دادن و اصلاً ربطی به آپشن فایل نداره. پس با خیال راحت ایمپورت کن.
با برنامه کیت سرور.
mohsen.rajabi
20-10-2008, 00:14
لینک دانلود غیر مستقیم
این ابزار میتواند به شما در ترمیم فایل save بخش Become a Legend کمک کند.
در ادامه به نوع ارور و ایراد های موجود اشاره شده و گفته شده که در بخش های مختلف بازی هم ممکن است این ایراد شکل گیرد که برای سایر موارد konami باید اقدام کند و ما نمیتوانیم فعلا مشکلات سیو سایر بخش های بازی را برطرف کنیم.
EHHASSATNI
20-10-2008, 00:17
اقا لینک مستقیم برنامه ;it server رو بی زحمت میدی ؟؟؟
به نظر شما سوت زدن داور چرا این جوریه ؟
انگار داور سوت بلبلی میزنه ؟؟ نه ؟؟
کی موافقه ؟
realmadrid-alireza
20-10-2008, 00:18
اینا آپشن نیست. با برنامه کیت سرور باید ایمپورت کنی. راهنمای استفاده از این برنامه توی خودش هست و باید برنامشو دانلود کنی. بارها هم توی تاپیک Pes2008 توضیح داده شده.
آقا منم بلد نیستم اگه میشه یه بار دیگه راهنمای استفادشو بزارید تا هر کسی که بلد نیست یاد بگیره
به نظر شما سوت زدن داور چرا این جوریه ؟
انگار داور سوت بلبلی میزنه ؟؟ نه ؟؟
کی موافقه ؟
ولی به نظر من بهتر شده چون فضای بازه صدای صوت میپیچه
Alireza Taji
20-10-2008, 00:23
یعنی جواب سوالم اینقد سخت بود!؟:19:
دوست عزیز درست اینه که شما سوالت سخت افزاریتون را در بخش سخت افزار بپرسی تا پاسخ بشنوی.
اینا آپشن نیست. با برنامه کیت سرور باید ایمپورت کنی. راهنمای استفاده از این برنامه توی خودش هست و باید برنامشو دانلود کنی. بارها هم توی تاپیک PES2008 توضیح داده شده.
کرسپو عزیز من تنها مشکلی که با این کیت سرور دارم اینه که داخلش مثل کیت سرور pes 2008 فایلی به نامه playerlist و یا uni نداره که من بدونم لباسها و چهره ی بازیکنان را با چه شماره ی سیو کنم!
لینک دانلود غیر مستقیم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدThis tool could help you to fix your corrupted Become a Legend Game Saved files. Anyway most users still have problems after they have used this tool. Unfortunately I´ve found out that the extent of the damage to the saved files is bigger than I thought. Not only the player data has been overwritten by junk data but also the teams lineups!!!!! And depending on the extent of the damage your team could be affected or not ( that's why sometimes it works while you are still training and not included in the team). Unfortunately the magnitude of this error is so so so big that it can not be fixed. This error does not only happen you play Become a Legend. Master League, Champions League and Leagues also generate corrupted saved game files randomly. Konami should take care of these issues and fix the problems as soon as possible.
این ابزار میتواند به شما در ترمیم فایل save بخش Become a Legend کمک کند.
در ادامه به نوع ارور و ایراد های موجود اشاره شده و گفته شده که در بخش های مختلف بازی هم ممکن است این ایراد شکل گیرد که برای سایر موارد konami باید اقدام کند و ما نمیتوانیم فعلا مشکلات سیو سایر بخش های بازی را برطرف کنیم.
بهتر نبود، لینک سایتی رو که این مطلبو با ترجمش از اونجا کپی کرده، ذکر میکردی؟! :41:
حالا که قانونی به نام کپی رایت در ایران وجود نداره، حداقل خودمون رعایت کنیم. :13::46:
یعنی جواب سوالم اینقد سخت بود!؟:19:
در چه قیمتی می خوای؟ چه رمی باشه؟ به سیتمت باید ببینی میخوره یا نه!
آقا منم بلد نیستم اگه میشه یه بار دیگه راهنمای استفادشو بزارید تا هر کسی که بلد نیست یاد بگیره
شما واسه ساکر 2009 می خوای؟ با کیت سرور ساکر 209 هنوز نمیشه کفش وارد کرد. یعنی هیچی به غیر از
لباس نمیشه وارد کرد. شما اگر کیت سرور رو دانلود کنی، راهنماش در پوشه doc در داخل کیت سرور هستش.
کرسپو عزیز من تنها مشکلی که با این کیت سرور دارم اینه که داخلش مثل کیت سرور pes 2008 فایلی به نامه playerlist و یا uni نداره که من بدونم لباسها و چهره ی بازیکنان را با چه شماره ی سیو کنم!
در مورد فایل playerlist دقیق نمیتونم توضیح بدم. چون من هنوز بازی به دستم نرسید و عملاً از هیچیش خبر ندارم.
اما در مورد بقیش باید بگم، اشکال نداره. شما خودت پوشه یونی رو بساز و بقه پوشه ها رو هر طور خواستی طراحی
کن. (اگه توی ساکر2008 از کیت سرور استفاده میکردی، از اون الگو بگیر!)
کیت سروری که تا الان امده فقط میتونی باهاش کیت وارد کنی و مدول AFS2FS رو داره. پس شما الان نه میتونی
فیس وارد کنی، نه مو، نه کفش، نه توپ و نه استادیوم. فقط میتونی کیت وارد کنی و از پوشه img هم میتونی مثل
نسخه های قبلی استفاده کنی.
این آپشن جدید که Beauty صفحه قبلی گذاشته چه جوریه قشنگه؟beauty جان آپشنش قشنگه ؟
سلام دوستان
من بازی رو از شرکت et game گرفتم در قسمت become a legend بعد بازی 12 یهو میپره بیرون از بازی رفتم با نسخه easy setup عوض کردم بازم همین مشکل رو داره در ضمن هیچکدوماشونن crack اصلا نداشتند .
خواهشن کمکم کنید .البته این چندمین پستی هست که میزنم و هیچ جوابی از دوستان نگرفتم.لطفا راهنماییم کنید.
Alireza Taji
20-10-2008, 01:43
این آپشن جدید که Beauty صفحه قبلی گذاشته چه جوریه قشنگه؟beauty جان آپشنش قشنگه ؟
من دانلودش کردم به شخصه نپسندیمش !
لباسهای باشگاه انگلیس و اسپانیا بهتر شده اما درست طراحی نکرده و تبلیغ روی لباسهای تیمهای انگلیسی و اسپانیایی نیست! و همین باعث شده تفاوت زیادی با لباسهای قبلیشون نکنه.
ebinem173
20-10-2008, 02:02
آقا من هم اینو دانلود کردم اما کیت سرور نصب نمیشه
یعنی پیغام نصب رو میده اما توی پیغامش میگه no action required
ویندوزم هم ویستا هست و run as an administrator رو هم فعال کردم
چون توی قسمت انتخاب لباسها دکمه های page up و page down کار نمیکنند و لباسها غلطه
مجبور شدم با afs explore خودم فایل رو بازسازی کنم
لطفا بگید مشکل نصب نشدن کیت سرور چیه؟
ebinem173
20-10-2008, 02:06
Features:
How to install:
برای خودم کیت سرور نصب نشد و مجبور شدم خودم با afs explorer قایل رو بازسازی کنم
کسی اگر میدونه بگه مشکلم چیه
ویندوزم هم ویستا 64 sp1 هست
این فایل ها و سورس بازی تغییر کرده
فایل ها به قسمتهای زیادی تقسیم بندی شدن و همین کار رو برای ادیت سخت می کنه
من که نسخه قبل رو هر بلایی میخواستم سرش در می اوردم الان توی این یکی موندم
خیلی کار رو سخت کردن
amir2011
20-10-2008, 03:03
میخواستم ببینم راهی هست که بشه این اسم تیمهای لالیگا رو درست کرد..؟
[quote=alireza001199;3088204]یکی از بچه ها یک پچ خیلی خوب گذاشت که لباس تیمهای انگلیس را کامل درست کرد والان لیگ انگلیس خیلی پایه شده!
یک چند صفحه به عقب بری پیداش میکنی حجمش هم کم بود.
میشه این پچ رو بزاری عزیزم ؟
من هرچی گشتم نبود
زیر 20 تومن! مادر بردم msi هست
همون رم کینگستونی که دوستمون گفت، خوبه. فقط از یه جای مطمئن بگیر که تقلبیشو بهت نندازن!
Alireza Taji
20-10-2008, 10:00
میشه این پچ رو بزاری عزیزم ؟
من هرچی گشتم نبود
این را دانلود کن لباس تیمهای انگلیسی و گویا المانی را درست میکنه تنها بدیش اینه که اسم تیمهای اسپانیایی را درست نمیکنه!
امروز یه اتفاق جالب افتاد من منچستر بودم و با یک گل از چلسی جلو بودم دقیقه 88 کرنر به نفع چلسی شد که دیدم پیتر چک اومده بود جلو تا گل بزنه.
کلی حال کردم
امروز یه اتفاق جالب افتاد من منچستر بودم و با یک گل از چلسی جلو بودم دقیقه 88 کرنر به نفع چلسی شد که دیدم پیتر چک اومده بود جلو تا گل بزنه.
کلی حال کردم
چي ميگي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب خيلي پيشرفتس
من كه هنوز تو كفم تا بازي برسه دستم
راستي سيستم زير روي high ميشه ؟؟؟؟؟
رم : 1gig
8400 گرافيك
4600 سي پي يو
konami-pes
20-10-2008, 10:38
چي ميگي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجب خيلي پيشرفتس
من كه هنوز تو كفم تا بازي برسه دستم
راستي سيستم زير روي high ميشه ؟؟؟؟؟
رم : 1gig
8400 گرافيك
4600 سي پي يو
آره خیلی روان و راحت اجرا میشه مطمئن باش:8:
من با سیستم کمتر از این دارم رو High بازی میکنم پس تو هم حتما میتونی
mojtaba007
20-10-2008, 10:41
کلی حال کردم
تو 2008 هم میشد دروازبان را موقع کرنر شدن جلو اورد
ولی تا حالا ندیده بودم کامپیوتر بیایه دروازبانش را جلو
konami-pes
20-10-2008, 10:41
کسی اینجا مستر لیگ بازی کرده یا نه؟؟؟ من فعلا دارم با این سیستم جدید Become a legend بازی میکنم هنوز فرصت مستر بازی کردن رو نداشتم. کسانی که مستر لیگ بازی کردند میشه بیان یه توضیحی بدن که چه تغییراتی تو مستر لیگ دیدند؟؟ اصلا نقل و انتقالات تغییر خاصی کرده یا نه؟؟؟
mehdi_vsgh
20-10-2008, 10:56
یه سوال
set to make on the bench یعنی چی؟
akbar_syberia
20-10-2008, 11:01
دوستان یه اتفاق جالب تو pEs2009 برام افتاد !
زدم یکی از تبلیغات دور زمین افتاد تا آخر بازی همینجوری موند :31:
Toranj_mhg
20-10-2008, 12:47
آقا جون جدتون یکی آموزش کیت سرور رو برای آوردن کیت بذاره (داخل پوشه docsهم رفتم اما چیز زیادی حالیم نشد)... من پارسال با GGS همه کار می کردم ولی امسال شماره ی کیت ها رو نمی دونم !
مشكل دروازه بانها تو اين نسخه جديد حل شده يا نه؟
akbar_syberia
20-10-2008, 13:58
مشكل دروازه بانها تو اين نسخه جديد حل شده يا نه؟
دروازه بان ها چه مشکلی داشتند مگه ؟
اره مشکل دروازه بانها حل شده و خیلی خوب و طبیعی توپها رو دفع می کنن
EHHASSATNI
20-10-2008, 14:37
یه سوال
set to make on the bench یعنی چی؟
مربوط به همون becaoem a legend هست که باید با تمرین به نیمکت راه پیدا کنی
alex-sina
20-10-2008, 15:15
اين يه برنامه جديد با حجم كم هستش واسه اديت بازي كه ميتونيد از لينك زير دانلودش كنيد
alex-sina
20-10-2008, 15:29
completed kits, 100% comp
PES 2009 Barclays Premiership
Nike MV4 MarineVoltMetallic
Footy Optie Patch 2.0 Final
Nike T90 LaserII Pack
Cânticos Super Dragões
West Ham 08-09 Kits Pack
Manchester City 08-09 Kits Pack
Manchester United 08-09 Kits
Everton 08-09 Kits Pack
Kits Carling Logo
Rangers 08-09
Celtic 08-09 Kits Carling Logo
Sevilla 08-09 Kits Pack
Betis 08-09 Kits Pack
FC Porto Liga Sagres Kits
Manchester United Adboard for
BOOTPACK PES2009 WOLLY
Kalou By Petrboat
New Logos for All Teams and Leagues
Joe Cole By Petrboat
Ruch Chorzów home kit by DoMMa
Coritiba Set Full 08
MOHSEN KHALILI 9
20-10-2008, 16:13
4 تا کفش نایک
بوت پک جدید
هر دو در ادرس زیر :
MOHSEN KHALILI 9
20-10-2008, 16:21
کیت فصل جدید پرسپولیس
اگر ادرس سایت ناقص نشون داده شد میتونید از این آدرس استفاده کنید
mehdi_vsgh
20-10-2008, 16:25
کیت فصل جدید پرسپولیس
عزیز اسم سایتت دیگه فی لتر شده تو انجمن...به جاش نقطه چین میاد
یه جای دیگه فایلات رو اپلود کن
prince72
20-10-2008, 16:32
سلامدوستان من تازه این تاپیکو دیدم خواهشا یکی بگه این بازی تو ایرانم اومده؟؟؟؟
سیستم مورد نیازش چیه؟؟؟؟
MOHSEN KHALILI 9
20-10-2008, 16:35
عزیز اسم سایتت دیگه فی لتر شده تو انجمن...به جاش نقطه چین میاد
یه جای دیگه فایلات رو اپلود کن
من جدیدترین چیزها رو میزارم تو سایتم هرکی میخواد باید همون جا برداره :5:
بای بای:46:
mohsen.rajabi
20-10-2008, 16:52
سلامدوستان من تازه این تاپیکو دیدم خواهشا یکی بگه این بازی تو ایرانم اومده؟؟؟؟
سیستم مورد نیازش چیه؟؟؟؟
بله بازی تو ایران هم اومده
سیستم مورد نیاز:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
CPU: Intel Pentium 4 1.4 GHz*
RAM: 1 GB RAM*
HARD DRIVE: 6 GB hard disk space*
VIDEO: GeForce FX or Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 and 128 MB VRAM*
Resolution: 800 x 600 display resolution*
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
CPU: Intel Pentium 4 3.0 GHz*
RAM: 2 GB RAM*
HARD DRIVE: 8 GB hard disk*
VIDEO: GeForce 6800 GT / GS, Radeon X1600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 256 MB VRAM*
Resolution: 1,280 x 720 display resolution*
mohsen-jj
20-10-2008, 17:06
دوستان تو صفحات قبل یکی settings بازی رو گذاشته بود ... ولی هر کاری می کنم دانلود نمی شه
کسی نداره >>>؟
بابا تو هر صفحه 2 تا پچ هست یکی خواهشا اون پچی که لباسایه تیمای اینگیلیسی و همچنین اسم های تیم های اینگیلیسی و اسپانیایی هستو بزار تا ما تکلیفمون معلوم بشه
شما بايد حداقل اگه فوروارد هستيد يك گل در تمرينات بزنيد بعد اينكه تيم شما حد الامكان برنده تمرين باشه و اينكه شما بيشترين تاثير رو بايد در تيم تون داشته باشيد. بطور مثال ميتونيد اگه فوروارد هم هستيد تو مسائل دفاعي هم شركت كنيد و توپ گيري كنيد ولي بياد داشته باشيد سريعا به پست خودتون برگرديد و نزاريد خالي بماند. يه جورايي به فكر خودتان نباشيد به فكر تيم باشيد فقط تيم.
چقدر واقعی !!!!!!!
من فکر میکردم میشه همین جوری رو skip کلیک کرد و رفت جلو تا بلاخره نوبت به بازی خودمون برسه !
mohsen-jj
20-10-2008, 18:51
تمام دوستانی که با لود شدن بازی مشکل دارن و کمی طول می کشه تا بازی در قسمتهای مختلف لود بشه ( که البته این مشکل خاصی نیست ) دلیلش اینه که ram یک گیگ دارن .
وقتی بازی در حال لود شدنه ، داره می ره تو حافظه ram . برا همین کمی طول می کشه .
فکر کنم اگه ram دو گیگ باشه لودها زود انجوم می شن .
---------------------------------------
خواهشا یکی این settings بازی رو بهم برسونه خیلی لازممه ... هنوز بازی به دستم نرسیده :13::41::11:
100% completed kits, 100% completed Transfers, and one new team is added its Partizan Belgrade
653 kb
hadi_gamer
20-10-2008, 19:06
تمام دوستانی که با لود شدن بازی مشکل دارن و کمی طول می کشه تا بازی در قسمتهای مختلف لود بشه ( که البته این مشکل خاصی نیست ) دلیلش اینه که ram یک گیگ دارن .
وقتی بازی در حال لود شدنه ، داره می ره تو حافظه ram . برا همین کمی طول می کشه .
فکر کنم اگه ram دو گیگ باشه لودها زود انجوم می شن .
---------------------------------------
خواهشا یکی این settings بازی رو بهم برسونه خیلی لازممه ... هنوز بازی به دستم نرسیده :13::41::11:
نه خیر.من رم یک گیگ دارم ولی لودش طول نمیکشه!
Alireza Taji
20-10-2008, 19:16
کسی تونسته تا حالا با کیت سرور لباس تیمها را عوض کنه؟
این کیت سرورش کاملا با pes 2008 فرق داره من که هرچه ور رفتم نتونستم ازش استفاده کنم.
کسی اگر بلد هست یک توضیحی بده.
mohsen-jj
20-10-2008, 19:16
آخه مگه آپلود کردن settings چقدر طول می کشه ؟؟؟؟
یکی از دوستان زحمتشو بکشه ممنون می شم ...
Alireza Taji
20-10-2008, 19:32
100% completed kits, 100% completed Transfers, and one new team is added its Partizan Belgrade
653 kb
از دوستی که این را گذاشت سپاسگذارم
من این را دانلود کردم.
تا حالا من تمام اپشن فایلهایی که گذاشته شده را دانلود کردم و این را تا حال بهترین و کامل ترین دیدم.
لباسهای انگلیس کامل در بازی هست! لباسهای تیمهای لیگ اسپانیا هم هست فقط لیگ اسپانیا تیمهاش تبلیغ روی لباسشون نیست!
اخرین نقل و انتقالات هم انجام شده.
توصیه میکنم دانلود کنید.
Spaniuly
20-10-2008, 19:48
سلام دوستان برگشتيم از مشهد برگشتني بازي رو هم گرفتم خوشبختانه با اينكه 2 دي وي دي هست ولي همونجوري نصب ميشه و ديگه نياز نيست يه بار كل دي وي دي روي هارد كپي بشه بعد دوباره نصب بشه راستي الان شروع كردم Became a Legend ميرم عجب حالي ميده بابا عاليه
joey jordison
20-10-2008, 19:52
سلام
اقا ما یک اپشن فایل پیدا کردیم اینم مشخصات!!!!
All England League Kits and Emblems (Everton away kit has been improved)
-All La Liga Kits and Emblems
-Transfers involving English teams
-German National Kit
البته دوستانی که دارند بازی میکنند دانلود کنن ببینیم!!!به ما هم بگن ببینیم چی شد!!!
خواهش دارم بگید ایا لباسها مال فصل 2008 _ 2009 باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این لینکش
[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]
Ali Pacino
20-10-2008, 20:07
سلام
اگه براتون امکان داره تمام لینکایه دانلود پکایه بازی رو که تا الان زحمتشو کشیدین تو یه پست به صورت یکپارچه بزارین که دسترسیمون راحت بشه
با تشکر
cyrus_ln
20-10-2008, 20:12
سلام
اگه براتون امکان داره تمام لینکایه دانلود پکایه بازی رو که تا الان زحمتشو کشیدین تو یه پست به صورت یکپارچه بزارین که دسترسیمون راحت بشه
با تشکر
با یه تاپیک جدید موافقید؟
آدم اینجا گیج میشه
rainysky50
20-10-2008, 20:19
بچه ها چرا سرعت بازی در قسمت become a legend پایینه؟؟؟اصلا بازیکنها پاسهاشون جون نداره و مثل اسلو موشن بازی میکنند!!!!پاس که میدم هر کاری که میکنم اصلا نصفه ی راه میمونه!در حالی که سرعت بازی در قسمتهای دیگه مانند مسترلیگ و دوستانه بسیار بیشتره و عادیه عادیه!!دلیلش چیه!!!تو قسمت become a legend فقط وقتی سرعت بازی خوبه که ما تو زمین نباشیم و میتونم بازی رو سر حالت سریع بزاریم تا وقت بگذره!!!!
pedramch
20-10-2008, 20:29
چه ها چرا سرعت بازی در قسمت become a legend پایینه؟؟؟اصلا بازیکنها پاسهاشون جون نداره و مثل اسلو موشن بازی میکنند!!!!پاس که میدم هر کاری که میکنم اصلا نصفه ی راه میمونه!در حالی که سرعت بازی در قسمتهای دیگه مانند مسترلیگ و دوستانه بسیار بیشتره و عادیه عادیه!!دلیلش چیه!!!تو قسمت become a legend فقط وقتی سرعت بازی خوبه که ما تو زمین نباشیم و میتونم بازی رو سر حالت سریع بزاریم تا وقت بگذره!!!!
دقیقا من هم همین مشکلو دارم!
اعصابمو خورد کرده این سرعتش:دی
pedramgolchin
20-10-2008, 20:31
بچه ها چرا سرعت بازی در قسمت become a legend پایینه؟؟؟اصلا بازیکنها پاسهاشون جون نداره و مثل اسلو موشن بازی میکنند!!!!پاس که میدم هر کاری که میکنم اصلا نصفه ی راه میمونه!در حالی که سرعت بازی در قسمتهای دیگه مانند مسترلیگ و دوستانه بسیار بیشتره و عادیه عادیه!!دلیلش چیه!!!تو قسمت become a legend فقط وقتی سرعت بازی خوبه که ما تو زمین نباشیم و میتونم بازی رو سر حالت سریع بزاریم تا وقت بگذره!!!!
فکر میکنم بخاطر تکنیک و پایین بودن کلاس بازیکنای تیم هایی هست که ما توش بازی میکنیم وگرنه اگه دقت کنید میبینید که اگه با یه تیم خوب بازی کنید سرعت بازی اونا خوبه و این سرعت بازی(pass speed) ماست که بازی رو آروم میکنه
:11:
payam_2002us
20-10-2008, 20:31
سلام دوستان من بازی رو 3 روز پیش خریدم به صورت 2 تا دی وی دی بعد هر دوتا رو روی هاردم کپی کردم و بعد نصب کردم تمام مواردم هم در setting عالی بود 2 گیگ رم دارم و کارت گرافیکم هم NVIDIA GeForce 8600 GT (PS3.0/VS3.0) هستش Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.40GHz x 2 (3.40Ghz) و این هم مدل cpu من اما وقتی بازی را اجرا میکردم فقط صفحه سیاه که میخواهد بازی شروع بشه میامد و دیگه پیش نمیرفت امروز رفتم عوضش کردم و نصبش کردم اینبار باز هم صفحه سیاه میاد با این تفاوت که اون ستاره های که گوشه پایین صفحه هستش و انگار داره بازی رو لود میکنه هم میاد اما باز همونجا میمونه خواهشا یک کمکم بکنید من بازی PES2008 رو هم به صورت اورجینال داشتم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم نمیدونم که این چه مرگشه از فروشنده هم که پرسیدم گفت تا حالا به خیلی ها فروخته اما کسی بر نگردونده و بگه که ایراد داره
این option file تا حالا بهترین بوده
هم لباسای انگلیس و هم اسپانیا درست شده
از دوستمون joey jordison ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم ممنون
ولی داداش لباس دوم آرسنالش واسه فصل پیشه!!!
به هر حال ممنون
لینکش یادم رفت!!
بازی تو XP بهتر میاد یا Vista؟!
بازی تو XP بهتر میاد یا Vista؟!
بستگی به سیستمت داره اگه رم 2gig و گرافیک 512 داشته باشی رو هر دو عالی اجرا میشه
اگه ميخواهيد بازيكن شما در becomealegend قدرتش بيشتر بشه و حرفه اي تر بشه از اين فايل كه آدرس دانلودش در پايين درج شده استفاده كنيد.
+فقط از زيپ درش بياريد و در محل آپشن فايل بازي قرارش بديد و بازش كنيد و fix را بزنيد. همين.
نه خوب سیستمم 3.8 AMD Dual core و رم 1 گیگ و گرافیک 8500GT
این هست میخواستم بدونم رو همین ویستا خوب میاد یا برم ویندوز xp بریزم؟
vahidreza2007
20-10-2008, 21:54
من میانه هستم!!!!
--------------
پچی نیومده که همه لباسها را درست کنه؟؟؟؟؟
سلام همشهري خوبي ؟
منم ميانه اي هستم من وحيد هستم دوست من شما بازي رو گرفتي؟ بابا من اين شهرو زيرو رو كردم ولي بازي رو پيدا نكردم ! اگه لطف كني و امكان داشته باشه بازي رو به من هم برسوني تا منم نصب كنم البته هزينهشم ميدم ؟به خدا ثواب هم داره؟ اي خدا ما شهرستانيا چيكار كرديم كه بايد همه چيز بعد دو سه ماه به شهر ما برسه اخه ؟دي دي دي ؟ دوست من منتظر پيام شما تو اين تاپك هستم ممنون راستي ما حواي ميدان معلم مي شينيم
نه خوب سیستمم 3.8 AMD Dual core و رم 1 گیگ و گرافیک 8500GT
این هست میخواستم بدونم رو همین ویستا خوب میاد یا برم ویندوز xp بریزم؟
گرافيكت كه عاليه ولي رمت بالا نيست ولي در حد خوب هست. به نظر من تو xp بهتر نمايش ميده چون تو ويندوز ويستا مقداري از گرافيك و رم صرف خود ويندوز ميشه ولي xp ساده تر هست و بهتر سخت افزار رو ساپورت ميكنه.
behnammazi
20-10-2008, 22:21
تو 2008 هم میشد دروازبان را موقع کرنر شدن جلو اورد
ولی تا حالا ندیده بودم کامپیوتر بیایه دروازبانش را جلو
توی 2009 با چه دکمه ای میشه این کارو کرد؟
:10:
روش استفادش رو توضیح بدید یا روش استفادشو به صورت PDF یا doc بزارید برا دانلود ثواب داره . تقلب ا...
سلام
تو become a legend رفتم تو ترکیب اصلی
ولی هنوزم فقط training با skip داره
وارد بازی نمی شم ؟
یعنی نشون نمی ده بازیو ؟
الان تو تیم اصلیم تو تمرینا
سلام
تو become a legend رفتم تو ترکیب اصلی
ولی هنوزم فقط training با skip داره
وارد بازی نمی شم ؟
یعنی نشون نمی ده بازیو ؟
الان تو تیم اصلیم تو تمرینا
بايد تو تمرينات عالي كار كني تا به تركيب اصلي يا نيمكت راه پيدا كني.
konami-pes
20-10-2008, 23:21
اگه ميخواهيد بازيكن شما در becomealegend قدرتش بيشتر بشه و حرفه اي تر بشه از اين فايل كه آدرس دانلودش در پايين درج شده استفاده كنيد.
+فقط از زيپ درش بياريد و در محل آپشن فايل بازي قرارش بديد و بازش كنيد و fix را بزنيد. همين.
این دقیقا چی کار میکنه ؟؟؟ بازیکن منو که قدرتمند نکرد! من باید چی کار کنم تا قدرت بازیکنم رو زیاد کنم؟
shahab_f
20-10-2008, 23:29
بچه ها این ارور برای چیه؟
توبازی نمیره
behnammazi
20-10-2008, 23:44
توبازی نمیره
یکی از فایلهای بازی مشکل داره.
یکبار کامل پاکش کن بعد دوباره نصبش کن اگر دوباره این ارور رو داد یعنی بازی بعد رایت شده .باید بری عوضش کنی یا یکی دیگه بگیری.
mohsen.rajabi
20-10-2008, 23:45
من تو یه فصل دو تا تیم عوض کردم و تو هر دو تاش به ترکیب اصلی راه یافتم اول بازیکن ذخیره بودم الان بازیکن ثابتم
rambo_1386
20-10-2008, 23:46
ببخشید دوستان من بازیو گرفتم ولی کیفیت صداش خوب نیست صدای صوت داور خیلی کمه تنظیمات خاصی برای صدا وجود داره؟(اینجوری بازی خیلی بی حاله)
Ali Pacino
20-10-2008, 23:47
اینجا چرا اینجوریه فک کنم دقیقه ای 10 تا پست می زنن!!!
درخواست منم اون وسطا گم شد دیگه نه؟!
توبازی نمیره
میگه نسخه نصب شده شما مشکل داره و داغونه. لطفاً Uninstall کنید قبل از اینکه مجداداً شروع به نصب کنید!
Greatone
21-10-2008, 00:10
بچه ها خیلی سخته 260 صفحه رو بخونم
پچی چیزی نیومده تا گاف تکل خود به خودی و شیرجه ی هد زدن وقتی سانتر میکنیم رو بگیره ؟!
لیگ المان رو چرا نداره؟
Alireza Taji
21-10-2008, 00:35
بچه ها خیلی سخته 260 صفحه رو بخونم
پچی چیزی نیومده تا گاف تکل خود به خودی و شیرجه ی هد زدن وقتی سانتر میکنیم رو بگیره ؟!
لیگ المان رو چرا نداره؟
من که اصلا همچین مشکلی ندیدم!
در بازی هم بازیکنان برای سر شیرجه می زنند اما اگه شما دکمه ی سر زدن را نزنی شیرجه نمیزنه!
روش استفادش رو توضیح بدید یا روش استفادشو به صورت PDF یا doc بزارید برا دانلود ثواب داره . تقلب ا...
دوست عزیز روش استفاده از این اپشن ها خیلی سادست شما دانلودش کن و بعد از حالت فشرده خارجش کن و در فولدر سیو بازی که در My Documents هست کپی کن.
rainysky50
21-10-2008, 00:40
دکمه ی سر زدن مگه چیه؟؟؟؟راستی توی محوطه ی جریمه تو become a legend چطوری میشه یارگیری کرد؟یعنی به بازی کن حریف فشار اورد؟؟؟
Alireza Taji
21-10-2008, 00:44
become a legend روی top player خیلی سخت شده الان با اینکه خوب بازی میکنم اما دقیقه 70 همیشه مربی من را میکشونه بیرون! اینطوری اگه وضع پیش بره خاطره هم نمیشیم چه برسه به افسانه...
ببخشید دوستان من بازیو گرفتم ولی کیفیت صداش خوب نیست صدای صوت داور خیلی کمه تنظیمات خاصی برای صدا وجود داره؟(اینجوری بازی خیلی بی حاله)
به نظر من صدای سوت داور در بازی خیلی خوب هست شما در فوتبال واقعی مگه صدای سوت داور را بلند میشنوید؟ صدای سوت داور پشت صدای هواداران و گزارشگر هست و طبیعی در اومده.
اگر در تمرینات دقت کنید چون صدای گزارشگر و طرفداران نیست صدای سوت خیلی بلند شنیده میشه.
noir_corneille
21-10-2008, 00:44
سلام
کسی میدونه چطور میشه صدای سوت داور رو زیاد کرد؟اصلآ توی بازی شنیده نمیشه.کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
Ardavan A
21-10-2008, 00:47
باز اعصاب خوردی ها شروع شد .1- خودش تکل می کنه 100 در 100 هم اخراج میشه( اگه خودش خود به خود تکل کنه) یا پنالتی یا اخراج
2- etoho همه رو جا میزاره فقط باهاش بدو و دفاع رو دور بزن و شوت . تازه تک به تک 90% گل میکنه ولی رونالدو 50%
3- دفاع ها خنگ هستن . . . مخصوصا منچستر
4-وقتی به تیمت هجوم میارن . . . با یه دفاع که می ری تو پاش می بینی 3 تا دفاع دیگه هم دارن دنبالش می دوند.
من از ps1 فوتبال کونامی بازی می کنم تا الان . فکر نکنید خنگم . ولی واقعا ناراحت شدم که اینطوره
noir_corneille
21-10-2008, 00:49
سلام
کسی میدونه چطور میشه صدای سوت داور رو زیاد کرد؟اصلآ توی بازی شنیده نمیشه.کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
Greatone
21-10-2008, 00:57
1
- خودش تکل می کنه 100 در 100 هم اخراج میشه( اگه خودش خود به خود تکل کنه) یا پنالتی یا اخراج
Konami گند زد با این بازی ساختنش...
FCBarcelona.ir
21-10-2008, 01:02
یه دلیلش اینه که شما باقی بازی رو با سرعت 2 برابر می بینی، و این تاثیر ذهنی می ذاره و خطای دید ایجاد می کنه و آدم احساس می کنه که بازی کنده. ولی صرف نظر از این، بازیکنا هم تو تیمای ضعیف تر کمی کند و ضعیف هستن.
rainysky50
21-10-2008, 01:22
جواب مارو برای سر زدن و یارگیری کسی نداد؟؟؟/؟؟در ضمن فکر کنم مثل همیشه میزان خنگی بازیکنان در بازیهای بالاتر و سخت تر کمتر بشه و هر چی لیگ به جای حساس و باریکتر بکشه بازیها حرفه ای تر و بازیکنها سخت گیر تر و سخت جونتر میشن!همیشه تو pes اینجوری بوده توی این 2 یا 3 سال گذشته!
سلام دوستان
من بازی رو از شرکت et game گرفتم در قسمت become a legend بعد بازی 12 یهو میپره بیرون از بازی رفتم با نسخه easy setup عوض کردم بازم همین مشکل رو داره در ضمن هیچکدوماشونن crack اصلا نداشتند .
خواهشن کمکم کنید .البته این چندمین پستی هست که میزنم و هیچ جوابی از دوستان نگرفتم.لطفا راهنماییم کنید.
دوستان یعنی کسی نیست جواب سوال منو بده؟
Sam Fisher 11
21-10-2008, 02:00
سلام دوستان
بابت تاخیر در انتقال تاپیک به صفحه اصلی پوزش میخوام. بنده چند روزی سخت مریض بودم و به علاوه هارد سیستم هم خراب شده بود!! به هر حال شرمنده به خاطر این تاخیر و اینکه کاملا سهوی بود و امیدوارم بنده رو ببخشید.
موفق و گیمر باشید...
باز اعصاب خوردی ها شروع شد .1- خودش تکل می کنه 100 در 100 هم اخراج میشه( اگه خودش خود به خود تکل کنه) یا پنالتی یا اخراج
2- etoho همه رو جا میزاره فقط باهاش بدو و دفاع رو دور بزن و شوت . تازه تک به تک 90% گل میکنه ولی رونالدو 50%
4-وقتی به تیمت هجوم میارن . . . با یه دفاع که می ری تو پاش می بینی 3 تا دفاع دیگه هم دارن دنبالش می دوند.
من از ps1 فوتبال کونامی بازی می کنم تا الان . فکر نکنید خنگم . ولی واقعا ناراحت شدم که اینطوره
1
Konami گند زد با این بازی ساختنش...
کاملا تکذیب میشه
من که همچین چیزی ندیدم و به راحتی دفاع می کنم
باید اصولی بازی کرد....نمی خوام کلاس بذارم ولی باید توی حرکات تیمی دقت کرد
دوستانی هم که با کونامی مشکل دارن برن فیفا بازی کنن
fery joon
21-10-2008, 03:12
عشق است pes 2009 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال
سیستم من اینه:
رم 1 گیگ
cpu 3.2
کارت گرافیک geforce 7300 se
موقعی که روی high بازی میکنم سرعت بازی یه کم پایینه. آیا مشکل از رم هستش؟ رم 2 گیگ بگیرم مشکل حل میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همیشه گفتم برای بازی Pes از رم 2 گیگ استفاده کنید
اینطوری خیلی بهتر...رم کم نمیارید
فکر کنم دلیلش همین رم باشه
MOHSEN KHALILI 9
21-10-2008, 08:31
نسخه جدید کیت سرور 8.0.5 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه دوشنبه 29/7/1387 منتشر شده
----------
8 تا کفش از نایک
-------------------
کیت جدید آرسنال
چون که p30world , لینک اینها رو ناقص نشون میده
هرکی خواست از این سایت برداره :
konami-pes
21-10-2008, 09:02
نقل قول:
نوشته شده توسط balloon
این دقیقا چی کار میکنه ؟؟؟ بازیکن منو که قدرتمند نکرد! من باید چی کار کنم تا قدرت بازیکنم رو زیاد کنم؟
کسی جواب ما رو نداد؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!:41: دوست عزیز Balloon جان من این رو همونطوری که گفتم انجام دادم اما بازیکنم قوی تر نشده!!! باید دقیقا چی کار کنم؟؟:19:
mehdi_vsgh
21-10-2008, 09:11
بچه ها برای شماهم گاهی این گزارشگره گیر میکنه؟؟
یه کلمه رو هی تکرار میکنه انگار زبونش گیر کرده:دی
آخه فوتبال رو هم می خوان بازیکناتون رو با دستکاری قوی کنید؟
mohsen.rajabi
21-10-2008, 09:17
به نظر من همچین چیزی نیست هوش مصنوعی بازی بسیار خوب شده
سخت میشه گل بزنی باور کن
اگه به اتو هستش که کاکا هم تو ساکر 8 همرو رد می کرد هم اینجا
درسته بعضی از بازیکنان رو خیلی فضایی ساختن
mohsen.rajabi
21-10-2008, 09:19
نه واسه من تا حالا پیش نیومده
ebicross
21-10-2008, 09:35
آقا مال من کرک داشت اما هنوز Become legend نرفتم.
گرافیک رو رو High بازی میکنم اما چمن ها مثل موکت هستن. یعنی تخت و صافه. وقتی بازیکن رو زمین افتاده چمن مثل PES8 دیده نمیشه. یعنی دونه دونه دیده نمیشه.
جای کلیدها هم عوض شده. قبلا آنالوگ سمت راست رو 360 میزدیم زیدانی بود اما الان برمیگرده شوت میکنه!!!!
پاس ها خطا میره. حتما باید پاس فرار بدم.
mohsen.rajabi
21-10-2008, 09:35
یه مصاحبه با خالق pes دیدم گفتم برای شما هم بزارم
-----------------------------------------------------------------
مصاحبه با سازندهی PES 2009 شینگو تاکاتسوکا در مسابقات اروپایی PES در روم
در حال حاظر ما با تعدادی از بهترین بازی کنندگان PES در فینال مسابقات اروپایی PES به سر میبریم. آیا از تماشای این بازیها مباهات میکنید؟ آیا لذت ازین موضوع، وقتی که یکی از بازی کنندگان نقاط ضعف و باگ در هوش مصنوعی پیدا میکند و آنرا مطرح میکند، از بین میرود؟
خوب، هردو نکته صدق میکند. مخصوصا که من در حال ساخت بازی هستم، و در هر سال، هرچه که بیشتر بازی مردم را در این نوع تورنمنتها تماشا میکنم، بیشتره ایده برای بهسازی بازی به فکرم میرسد. تغییر دستورکار بازی و چیزهایی ازین قبیل واقعا به من کمک میکند. در مورد مردمی که میخواهند روی سر هوش مصنوعی بزنند، مشکلی نیست، چونکه این مقوله هم جزئی از بازیست و بنابراین اصلا مرا ناامید نمیکند.
در واقع من وقتی شاهد مردمی هستم که روی سر هوش مصنوعی میزنند، احساس دیگری دارم و آن برنامه ریزی برای اینست که من نیز روی سر آنها بزنم. تفکر در این موضوع واقعا لذت دارد. اما همانطور که میدانید، استقبال از این رویداد(مسابقهی PES) بالحق هیجانانگیز است زیرا من لذت و هیجان مردم را میبینم و این به من قدرت میدهد تا وقتی به ژاپن برگشتم، نسخهی بعدی را بسازم. کلا من در مورد بازی و این تورنمنت احساس خوبی دارم.
این دومین سالیست که PES را روی PS3 میبینیم. در طی سال گذشته، چگونه توانستهاید قدرت این پلتفورم را تحت نفوذ درآورید؟
دقیقا. امسال دومین سالیست که ما روی PS3 کار میکنیم و سال گذشته برای پیشرف ما بسیار ارزشمند بود. با صراحت بگویم وقتی PES 2009 را تمام کردم، برای من قانعکننده بود.
PES 2008 مال زمانی بود که ما تازه کار را روی نسل هفتم شروع کرده بودیم و برای کنسولهای جدید وقت لازم است تا حداکثر بهرهوری را از آنها برد و بهترین و ایدهآل ترین کار لازمه را کرد. برای PS2 هم همینطور بود.
بنابراین به تصور من در سالهای آینده میزان بهرهوری از پلتفورم افزایش خواهد یافت.
خیلی از بازیکنندگان PES را با نمای واید(عریض) بازی میکنند که باعث میشود نتوانند استادیومهای جدیدی که طراحی کردهاید ببینند. آیا به تصور شما یک نمای جدید دوربین را خواهیم دید که هم سادهگی در بازی را به ارمغان آورد و هم احساس سینمایی بودن را بدهد؟
بله، ما ازین حقیقت که اکثر بازیکنندگان از نمای واید استفاده میکنند مطلعیم و نماهای دوربین هم بسیار مهم هستند. برای مثال، تلوزیون و مسابقات فوتبال در آن، که بیشتر نمایی واید ارائه میدهند، اما کمی کجتر. این نمای معمولی فوتبال در تلوزیون است. ما سعی کردیم که کمی دنبالهی این موضوع را بگیریم اما در آخر فهمیدیم که باید بعضی از کنترلهای بازی را فدای این امر کنیم. پس برای یک بازی کامپیوتری، نمای واید برای بسیاری از بازیکنندگان نمایی متداول است.
من از کسانی که در تیم من استادیوم میسازند شکایاتی دریافت میکنم مبنی اینکه هرچقدر آنها سخت کار کنند اهمیتی ندارد زیراکه کسی کار نهاییشان را نمیبیند. اما به هر حال تمام این طراحان میدانند که اگر بازیکنندگان راضیند، خوب، نمای دوربین اهمیت خاصی ندارد.
حال همانطور که اول ذکر کردم نماهای دوربین بسیار مهمند، پس ما هم به این تصور که نمای واید بهترین است عقب ننشستیم. ما هنوز در حال آروین و ازمون برای پیدا کردن بهترین نمای متعادل بین بازی و دوربین هستیم.
نکوهشهایی از سمت طرفداران نسبت به PES 2008 وجود داشت، که احتمالا به خاطر مودهای آنلاین بازی بود. چگونه از این نکوهشها استفاده کردهاید تا بازی را هموارتر و قابل انعطافتر سازید؟
اوه بله، ما این را میدانیم و مردم از ما پرسیدهاند که "در مورد کار روی این موضوع چه برنامههایی دارید؟". من اعتراف میکنم که روی نکاتی در کنترل بازی تکیه کردیم که قسمت آنلاین بازی قربانی آن شد. به عنوان مثال اگر بازیکننده سرعت ارتباط زیاد خوبی نداشت، این مشکل میتوانست به جد به گیم پلی تاثیرگذار باشد و گاها اعصابخوردکن نیز باشد.
امسال ما بخش آنلاین را مقدم شمردیم و دنبال این رفتیم که کسانی که سرعت خوبی هم ندارند بتوانند بازی را قابل اجرا ببینند. و در این حال ما نمیخواستیم که امکانات هدایتیای که PES دارد از دست بدهیم، پس وقت زیادی را روی این مسئله صرف کردیم و به راه حلی را پیدا کردیم که حتی تعداد بازیکنهای آنلاین نیز بیشتر شود.
اخیرا ما یک اعلامیه از سوی ایتاگاکیسان(تمنبو ایتاگاکی رییس اسبق Teamninja) داشتیم که میگفت گرافیک اولویت سازندگان ژاپنی نیست. آیا با وی موافقید؟
من تا حدی با آقای ایتاگاکی موافقم، اما تصور میکنم که این مسئله تنها فرق بین سازندگان ژاپنی در مقایسه با سازندگان غربی نیست. چیزی که به نظر من بیشترین تاثیر را در موثر یا ناموثر بودن سازندگان ژاپنی دارد، چگونگی کار آنها با یکدیگر است.
در حال حاظر ما در کنار خود، تیم کوجیما پروداکشنز را داریم اما صریحا بگویم، با یکدیگر هیچ اشتراک از لحاظ بازی یا اطلاعات نداریم-البته مسلم است که بازیهایمان بالکل با یکدیگر متفاوت است- اما ما در انجین بازیها یا چیزهایی ازین قبیل با یکدیگر مشترک نیستیم. در تصور من- گاهی فکر میکنم که EA انجین بازیها Madden خود را بین دیگر بازیهای ورزشی تقسیم میکند و ازینگونه کارها.
دلیل این امر اصلا این نیست که ما بر ضد یکدیگر هستیم اما متاسفانه این به دلیل طرز تفکر ژاپنیست که ما هیچ چیز را با یکدیگر به اشتراک نمیگذاریم، و اهدافمان را به تنهایی دنبال میکنیم. فکر کنم دلیلی که سازندگان ژاپنی را کمی عقبتر از سازندگان غربی میسازد همین است، چراکه ما هرگز با یکدیگر مشترکا کار نمیکنیم. البته فکر کنم کلمات درستی را به کار نمیبرم و شاید این امر به خاطر این باشد که بازی را بیشتر به یک "محصول" نزدیک کنند.
بنابراین دلیل این امر کم و بیش، به خاطر بینظیر ساختن بازیهاست.
خوب، کمی تا قسمتی، ما دنبالهی یک چیز بینظیر را میگیریم و علاوه بر این با کسی سر آن دعوا نمیکنیم. برای مثال اگر بخواهیم میتوانیم نوآوریهایی را که میخواهیم و میتوانیم انجام دهیم، بگذاریم برای نسخهی بعد. شاید بعضی از کمپانیها اینگونه فکر و عمل میکنند، اما ما نه. ما در حد امکان، تا آخرین لحظه هرکار که میتوانیم انجام میدهیم و هرگز هم به فکر ذخیرهی آن برای بعدها نیستیم.
شما باید از مردمی که ادعا میکنند PES مود "Become a Legend" را از روی فیفا کپی کرده است خسته شده باشید. اما چرا اینگونه طول کشید تا مود Fantasiaـیه Winning Eleven XI به اروپا برسد؟ بر مبنای چه استدلالی این امر طول کشید؟
خوب بله، یکی از بزرگترین پشیمانیهای من به خاطر اینست که مود Fantasia را وارد PES نکردیم تا به اروپا نیز معرفی گردد. در هر صورت شما مرا درک میکنید و و این خوب است که مردمی مثل شما اطلاع دارند که مود Fantasiaـیه ما زودتر از Become A Legendـه فیفا ساخته شده بود.
در یک برنامه ی ساخت سال به سال، هرسال چالشهای خود را به همراه ارمغان میآورد. بزرگترین چالشهای شما در حین ساخت PES 2009 چه بود؟
اساسا دو چالش اصلی، اول معرفی مودهای جدیدمان، مثلا اینکه عاقبت توانستیم مود Become a Legend را معرفی کنیم، که یکی از بزرگترینِ اهداف و چالشهایمان بود، و دیگر اینکه در همان حال میخواستیم هوش مصنوعی را به حداعلی به نسل جدید برسانیم، که این هم به خوبی انجام شد.
اگر EA بگوید که "ما بیخیال فیفا خواهیم شد و شما میتوانید از انجین ما استفاده کنید"، آیا شما این را قبول خواهید کرد؟ یا جواب خواهید داد: "نه، من به ادامهی کار خود خواهم رسید"؟
خوب، من در این مورد به جد فکر خواهم کرد زیرا من هنوز تصور میکنم که انجین EA و پویانماییهای آن بسیار عالیست، بسیار عالی. گرچه مادلینگ کاراکترها با مذاق من جور در نمیآید، پس شاید این قسمت را قبول نکنم، اما جدا فکر میکنم که انجین آنها و استیل حرکاتشان بسیار عالیست.
گرفتن حق استفاده از لیگهای قهرمانی و کلوپهای بزرگ مثل لیورپول، منچستر یونایتد و بارسلونا تا چه حد خشنودکننده است؟ چه قدر در نزدیک کردن بازی به واقعیت موثر است؟ آیا برای مردمی که از واقعگرایی فیفا خوششانمی آید، به اندازه ی کافی قانعکننده خواهد بود که روی به سوی PES آورند؟
بله فکر کنم برای مردم قانعکننده خواهد بود. من واقعا وقتی که حق استفاده از لیگ قهرمانی را از آن خود کردیم بسیار شادمان بودم اما راستش را بخواهید، وقتی که به دنبال حق استفاده رفتیم اصلا انتظار نداشتم که درخواستمان برآورده شود. همانطور که گفتم بسیار شادمانم اما همینطور باید بگویم که معتقدم ما هنوز به اندازه ی کافی حق امتیاز به حد احتیاج نگرفتهایم، برای مثال تیمهای کشور خود شما(ایتالیا). روزی که ما Premiership و Bundisliga را داشتیم، آنروز دوبرابر خوشحالتر خواهم بود.
ما امسال مسابقات یورو 2008 خوبی را داشتیم، خوب انگلستان نداشت اما در هر صورت تورنمنت جذابی برای تماشا بود. آیا شما هیچکدام از بازیکنان یا تیمها را جهت الهام در PES 2009 استفاده کردهاید؟ این تورنمنت چه اثری روی بازی داشته است؟
متاسفانه در حین مسابقات یورو 2008 من شانس خوبی برای تماشای مسابقات به اندازهی قبل نداشتم زیراکه کار PES 2009 در سختترین مراحل خود بود. همچنین برنده شدن اسپانیا در مسابقات بسیار شگفتانگیز بود زیراکه انتظارش را نداشتم. البته توانستم خودم را به چند مسابقه برسانم که بازیکنان کلیدی ای داشت و مسلما من را تحت تاثیر قرار دادند و احتمالا تا وقتی سری PES ادامه داشته باشد اینکار را خواهند کرد.
منبع:
mohsen.rajabi
21-10-2008, 09:45
آقا مال من کرک داشت اما هنوز Become legend نرفتم.
گرافیک رو رو High بازی میکنم اما چمن ها مثل موکت هستن. یعنی تخت و صافه. وقتی بازیکن رو زمین افتاده چمن مثل PES8 دیده نمیشه. یعنی دونه دونه دیده نمیشه.
جای کلیدها هم عوض شده. قبلا آنالوگ سمت راست رو 360 میزدیم زیدانی بود اما الان برمیگرده شوت میکنه!!!!
پاس ها خطا میره. حتما باید پاس فرار بدم.
واسه اون قسمت چمن ، که خیلی با حال شده نمی دونم ایراد شما چیه اما واسه من چمنش خیلی با حاله
واسه دستم من دسته ندارم با کیبورد بازی می کنم نمی تونم نظر بدم
سلام دوستان من دنبال ستینگ برا مانیتور واید هستم از دوستان کسی این ستینگ رو سراغ داره؟
mohsen.rajabi
21-10-2008, 09:59
سلام دوستان من دنبال ستینگ برا مانیتور واید هستم از دوستان کسی این ستینگ رو سراغ داره؟
شما می تونید برید تو setting بازی و تو بخش resulotion های از 16:9 رو انتخاب کنید
mojtaba007
21-10-2008, 10:06
اره عزیز از من هم گیر میکنه
من نسخه یک دی وی دی را دارم
که باید اول روی هارد بریزی بعد بازی را نصب کنی
اره عزیز از من هم گیر میکنه
من نسخه یک دی وی دی را دارم
که باید اول روی هارد بریزی بعد بازی را نصب کنی
DVD 9 GB؟؟؟؟
ماله تکین؟؟؟؟
تویbecome a legend کسی تونسته بره تیم ملی؟؟؟؟
من ملیت ایرانی دارم اصلا شانسی دارم برای دعوت شدن؟؟؟
mohsen.rajabi
21-10-2008, 10:18
تویbecome a legend کسی تونسته بره تیم ملی؟؟؟؟
من ملیت ایرانی دارم اصلا شانسی دارم برای دعوت شدن؟؟؟
من هنوز نتونستم البته ملیتی اسپانیای گذاشتم
اما فکر کنم شما اگه تو ترکیب اصلی (مثل من) باشید تو تیم ملی ایران زودتر دعوت شید
mojtaba007
21-10-2008, 10:24
DVD 9 GB؟؟؟؟
ماله تکین؟؟؟؟
نه عزیز حجم بازی بر روی دی وی دی من (یک و نیم گیگ)1.4 گیگ است
که خیلی فشرده شده است
و یک ساعتی هم طول میکشه تا نصب بشه
اسم هیچ شرکتی هم روش نیست
و موقع نصب به 17 گیگ فضا احتیاج داره
و وقتی هم نصب میشه 5.48 گیگ میشه
که خیلی فشرده شده است
چطوریه که 17 گیگ فضا میخواد؟؟؟؟؟
Spaniuly
21-10-2008, 10:54
آقا ديدين حق با من بود توي مود Bal اسكيپ هم گذاشته برم ببينم توي مستر ليگ هم گذاشته يا نه خفن دارم حال ميكنم با بازي راستي براي من فقط 7.33 گيگ مصرف كرده هاردم رو 2 دي وي دي بود كه راحت نصب شد فقط كمي طول كشيد كه طبيعي هست 7.5 گيگ فايل بود. خلاصه شديم پيس چي به به. حال توپ ميده به آدم اين پيس 2009 خداش با 2008 فرق داره نميدونم چرا توي دمو اينو حس نكردم راستي با مسعود شجاعي ميشه دريبل جالب زد از همونايي كه مسي هم ميزنهپاش رو روي توپ ميذاره ميچرخه توي يه ويديو هم ديده بودم.
mojtaba007
21-10-2008, 10:56
اخه با استفاده از یه تکنیکی فشرده اش کردند
که حجم بازی شده یک و نیم گیگ
Spaniuly
21-10-2008, 11:05
منظورت اينه كه بعد نصب ميشه 1.5 يا رو دي وي دي اينقدره حجمش؟
mojtaba007
21-10-2008, 11:24
نه روی دی وی دی این قدر حجمشه
خود بازی 5.48 است
فضایی که لازم داره نصب بشه روی هارد 17 گیگ است(یعنی اول محتویات دی وی دی را میریزیم روی هارد و بعدش از روی هارد نصب میکنیم بازی را و موقع نصب یه کادری مثل command prompt ویندوز می اید و عملیات نصب بازی را انجام میدهد)
Kit Server 8.0.5
fixed bug in afs2fs module, where rs0e_X.img files were not properly handled. Should work well now
541 kb
--------------------------
Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta
6.00 Mb
mohsentanha
21-10-2008, 11:57
سلام اقا من توی تمرینات شرکت میکنم وگل هم میزنم ولی تو بازیه اصلی نمیتونم برم
بعد اینکه بهترین پست برای شروع روی کدوم برم؟؟؟ من الان میانه هستم
سلام اين بازي حرف نداره . براي من حجمش مثل اون دوستمون 7.5 گيگ از هارد رو اشغال كرده . راستي گل زدن تو اين بازي چقدر راحته.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Moslem\My Documents\My Pictures\untitled.bmp
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\Moslem\My Documents\My Pictures\untitled.jpg
FCBarcelona.ir
21-10-2008, 13:16
Kit Server 8.0.5
fixed bug in afs2fs module, where rs0e_X.img files were not properly handled. Should work well now
541 kb
--------------------------
Gamingaccess Community Patch 0.2 Beta
6.00 Mb
دوستان این پچ 0.2 GA رو دانلود کنید. لباس های لیگ انگلیس رو با فایل های img درست می کنه. من لباس هایی که با آپشن فایل درست میشه رو دوست ندارم، کیفیت ندارن. به علاوه، اسم بازیکن ها رو از حالت AA به Aa تغییر میده!
mohsen-jj
21-10-2008, 14:32
سلام به همه ... تو رو خدا یکی این settings بازی رو بهم برسونه طاقتم سر رفت ... بازی به دستم نرسیده هنوز
-------------------------------------------------------------
سوتی از کونامی :
البته زیاد مهم نیست ...
mehdi_vsgh
21-10-2008, 14:48
که خیلی فشرده شده است
نه روی دی وی دی این قدر حجمشه
خود بازی 5.48 است
فضایی که لازم داره نصب بشه روی هارد 17 گیگ است(یعنی اول محتویات دی وی دی را میریزیم روی هارد و بعدش از روی هارد نصب میکنیم بازی را و موقع نصب یه کادری مثل command prompt ویندوز می اید و عملیات نصب بازی را انجام میدهد)
دوستان بنده نیز همین بازی رو دارم....البته مثله ایشون نخردیم بلکه دانلود کردم
در حقیقیت این نسخه که ایشون میفرمایند نسخه ریپ شدس توسط یه گروه فوق حرفهای به اسم Skullptura
یعنی تو این نسخه گرفتن زبانهای دیگه به جز انگلیسی را حذف کردن و بازی رو بدون هیچگونه تغییری با همه جزئیاتش مجدد بایه تکنیک جدید فشرده کردن...ینی حجم بازی 1.5گیگه که وقتی از حالت فشرده در میاد بالای 5گیگ میشه..
اگه کسی اینترنت پرسرعت داره و میتونه اینو دانلود کنه بهم بگه که براش لینک بدم
Mamad_Madrid
21-10-2008, 14:54
من بالاخره بازی رو گرفتم. دوتا دی وی دی که حجم هرکدوم حدود 3.5 گیگ هست.
من یکی از بزرگترین منتقدان pes2008 بودم و معتقد بودم pes2008 یه شکست تاریخی برای کونامی به حساب میاد و الان هم این عقیده رو دارم. امروز صبح که شروع کردم به بازی کردن pes 2009 اول فکر کردم این بازی هم شبیه pes2008 هست و به خاطر همین خیلی ناراحت شدم ولی وقتی بیشتر بازی کردم دیدم نه بابا این کجا و آن کجا!!
بازی فوق العادست! مطمئن باشید این یک پیروزی بزرگ برای کونامی خواهد بود. دروازه بانها 100 در 100 بهتر شدن و گل زدن سخت تر. پاس دادن هم طبیعی تر شده و کارتهایی که داور میده کاملا به حق هستن! ما قبلا عادت کرده بودیم هر دقیقه تکل بزنیم و چون داور زیاد کارت نمیداد کارمون شده بود تکل زدن ولی تو این بازی داور کاملا بر اساس واقعیت رفتار میکنه و کارتهاش کاملا درسته.
اگه بخوایم سطحی نگاه کنیم گیم پلی بازی شاید شبیه به نسخه ی قبلی باشه ولی بسیاری از حرکات از جمله پاس دادن و دریبل زدن و شوت زدن کلی فرق کردن. چمن بازی هم عالیه و برخلاف دوستانی که میگن چمن از نزدیک طبیعی نیست باید بگم من اصلا این مشکل رو ندارم و چمن کاملا چه از دور و چه از نزدیک طبیعیه. البته اینو نباید یادمون بره که اکثر بچه ها سیستماشون برای اجرای این بازی کافیه ولی عالی نیست! اگه میخواید واقعا چمن رو به شکل واقعی ببینید به سیستمی نیاز دارید که واقعا سیستم باشه!
بعضی از بچه ها گفته بودن که مشکل زدن گل به خودشون و ناخوداگاه تکل زدن بازیکنان و اشتباه دروازه بان و... رو دارن که من تا حالا به هیچکدوم از این مشکلات برخورد نکردم.
راستی در مورد آهنگهای بازی هم بگم که من خیلی ازشون خوشم اومد مخصوصا لیگ قهرمانان...
اما اگه بخوایم از عیبهای بازی بگیم مثل همیشه باید به لباس تیمها و اسمشون و امثال این مشکلات اشاره کنیم که قابل حله.
در آخر به همه ی کسایی که به فوتبال علاقه مند هستن توصیه میکنم PES 2009 رو از دست ندن
mohsen-jj
21-10-2008, 14:57
سلام به همه ... تو رو خدا یکی این settings بازی رو بهم برسونه طاقتم سر رفت ... بازی به دستم نرسیده هنوز
همچنان منتظرم ...
دوستان یه سوالی برام پیش اومده : می شه چند option رو باهم تو my documents کپی کرد و همشون کار کنن ؟
mohsen.rajabi
21-10-2008, 15:01
من بالاخره بازی رو گرفتم. دوتا دی وی دی که حجم هرکدوم حدود 3.5 گیگ هست.
من یکی از بزرگترین منتقدان pes2008 بودم و معتقد بودم pes2008 یه شکست تاریخی برای کونامی به حساب میاد و الان هم این عقیده رو دارم. امروز صبح که شروع کردم به بازی کردن pes 2009 اول فکر کردم این بازی هم شبیه pes2008 هست و به خاطر همین خیلی ناراحت شدم ولی وقتی بیشتر بازی کردم دیدم نه بابا این کجا و آن کجا!!
بازی فوق العادست! مطمئن باشید این یک پیروزی بزرگ برای کونامی خواهد بود. دروازه بانها 100 در 100 بهتر شدن و گل زدن سخت تر. پاس دادن هم طبیعی تر شده و کارتهایی که داور میده کاملا به حق هستن! ما قبلا عادت کرده بودیم هر دقیقه تکل بزنیم و چون داور زیاد کارت نمیداد کارمون شده بود تکل زدن ولی تو این بازی داور کاملا بر اساس واقعیت رفتار میکنه و کارتهاش کاملا درسته.
اگه بخوایم سطحی نگاه کنیم گیم پلی بازی شاید شبیه به نسخه ی قبلی باشه ولی بسیاری از حرکات از جمله پاس دادن و دریبل زدن و شوت زدن کلی فرق کردن. چمن بازی هم عالیه و برخلاف دوستانی که میگن چمن از نزدیک طبیعی نیست باید بگم من اصلا این مشکل رو ندارم و چمن کاملا چه از دور و چه از نزدیک طبیعیه. البته اینو نباید یادمون بره که اکثر بچه ها سیستماشون برای اجرای این بازی کافیه ولی عالی نیست! اگه میخواید واقعا چمن رو به شکل واقعی ببینید به سیستمی نیاز دارید که واقعا سیستم باشه!
بعضی از بچه ها گفته بودن که مشکل زدن گل به خودشون و ناخوداگاه تکل زدن بازیکنان و اشتباه دروازه بان و... رو دارن که من تا حالا به هیچکدوم از این مشکلات برخورد نکردم.
راستی در مورد آنگهای بازی هم بگم که من خیلی ازشون خوشم اومد مخصوصا لیگ قهرمانان...
اما اگه بخوایم از عیبهای بازی بگیم مثل همیشه باید به لباس تیمها و اسمشون و امثال این مشکلات اشاره کنیم که قابل حله.
در آخر به همه ی کسایی که به فوتبال علاقه مند هستن توصیه میکنم PES 2009 رو از دست ندن
ورود شما رو به جمع ساکر بازها خوش آمد می گم
mohsen.rajabi
21-10-2008, 15:02
همچنان منتظرم ...
دوستان یه سوالی برام پیش اومده : می شه چند option رو باهم تو my documents کپی کرد و همشون کار کنن ؟
نه دوست من فکر نکنم بشه
راست من تا حالا هر چی ریختم یکی بوده
Mamad_Madrid
21-10-2008, 15:44
یه نفر لطفا آموزش وارد کردن پچ تو بازی رو بزاره
EHHASSATNI
21-10-2008, 15:53
سلام اقا من توی تمرینات شرکت میکنم وگل هم میزنم ولی تو بازیه اصلی نمیتونم برم
بعد اینکه بهترین پست برای شروع روی کدوم برم؟؟؟ من الان میانه هستم
بیشتر تلاش کن توپ گیری کن میبرنت
rainysky50
21-10-2008, 15:58
چرا اون انیمیشینی که قبل از دموی اصلی بازی میاد و اسم یه شرکتی رو معرفی میکنه صدا نداره؟؟؟بعدش یه دفعه صدای گوپ گوپ دموی بازی میاد!!
redman1368
21-10-2008, 16:04
آقا من با تاپ پلیر دو فصل become a legend رو بازی کردم با منچسترسیتی شروع کردم بعد نیم فصل اول رفتم تاتنهام بعد یک فصل بازی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون تو اورتون اینقدر خوب بودم الان تیم ملی انگلیس دعوت شدم در ضمن امسال هم رفتم منچستر
konami-pes
21-10-2008, 16:26
منم با تاپ پلایر بازی می کنم و اوایل نیمکت نشین بودم بعد از یک فصل بازی در تیم کالیاری چند تیم خوب از جمله تورینو و بولتون منو خواستند منم خب دو دو تا 4 تا کردم دیدم برم تورینو بهتره چون احتمال دعوت شدنم به تیم ملی ایتالیا بیشتره ( آخه اینطوری بیشتر جلوی چشم مربی ایتالیا هستم) الانم تو تیم تورینو فیکس شدم . منتظرم به تیم ملی دعوت بشم و برم تو جام جهانی بازی کنم اخه ایتالیا به جام جهانی صعود کرد. دوستان اگر از این مود بازی نکردید حتما تجربه اش کنید خیلی فاز میده.
فقط یک سوال؟!!!
راهی نداره که قدرتم زودتر و بیشتر پیشرفت کنه؟؟؟؟؟؟؟
Spaniuly
21-10-2008, 16:44
همون فايل كه توي بازي هست؟
بيا اينم لينكش:
mehdi_vsgh
21-10-2008, 16:52
اقا این سرمربی نیمدونم با من چرا لج کرده؟
تو یه بازی 2تا گل براش زدم
تو یه بازی یه گل و یک پاس گل
تو چند بازی دیگه چند پاس گل دادم و....
هنوز که هنوزه منو دقیقه 70میکشه بیرون
konami-pes
21-10-2008, 16:53
دوستان کسی فیس تیم ملی ایران یا باشگاه پرسپولیس رو درست نکرده ؟؟؟ اگر کسی داره میشه لینکش رو بذاره تا دانلود کنیم.
konami-pes
21-10-2008, 16:56
ببین اتفاقا سرمربی ات آدم با شعوریه ! چون تو هنوز بازیکنت 17 سالش هست و زیاد تمرکز و نفس نداره.... مربی تیم من منو فیکس کرده اما یه اشتباه کرد و اونم این بود خیلی به من علاقه داره و منو تو 6 بازی تا دقیقه 90 تو بازی میذاشت اما بعد از 6 بازی من کاملا نفس خالی کردم و الان نفسم قرمز و خیلی کم شده:41:
یه دو سه بازی هستش که منو انداخته رو سکو!!!!:18::19::19:
البته به خاطر کمبود نفسم هست خوب بشم بازم منو میاره تو ترکیب اصلی آخه هم خوب گل میزنم هم اینکه مربی خیلی از سبک بازی من خوشش اومده:8:
EHHASSATNI
21-10-2008, 17:03
من یه ... خوردم زدم ملیت ایرانی ای کاش میزدم انگلیسی المانی چیزی
سلام دوستان
pedramgolchin
21-10-2008, 17:47
آقا من با تاپ پلیر دو فصل become a legend رو بازی کردم با منچسترسیتی شروع کردم بعد نیم فصل اول رفتم تاتنهام بعد یک فصل بازی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون تو اورتون اینقدر خوب بودم الان تیم ملی انگلیس دعوت شدم در ضمن امسال هم رفتم منچستر
خیلی جالبه:11:
دوست عزیز میشه یه عکس از صفحه ای که آمار کلی شما رو در تیمهایی که بازی کردید بزارید ؟؟
آخه من 3فصله دارم رو تاپ پلیر بازی میکنم و همیشه فیکس بودم ولی نمیدونم چرا دعوت نمیشم !!!!:13:
همیشه نمره ای که میگیرم بالای 6 بوده البته گاهی هم 5.5 گرفتم:20:
ملیتم هم ایرانه!!!! الان هم مهاجم نوک لاتزیو هستم
pedramgolchin
21-10-2008, 17:55
ببین اتفاقا سرمربی ات آدم با شعوریه ! چون تو هنوز بازیکنت 17 سالش هست و زیاد تمرکز و نفس نداره.... مربی تیم من منو فیکس کرده اما یه اشتباه کرد و اونم این بود خیلی به من علاقه داره و منو تو 6 بازی تا دقیقه 90 تو بازی میذاشت اما بعد از 6 بازی من کاملا نفس خالی کردم و الان نفسم قرمز و خیلی کم شده:41:
یه دو سه بازی هستش که منو انداخته رو سکو!!!!:18::19::19:
البته به خاطر کمبود نفسم هست خوب بشم بازم منو میاره تو ترکیب اصلی آخه هم خوب گل میزنم هم اینکه مربی خیلی از سبک بازی من خوشش اومده:8:
کاملا موافقم
مربی و هوش بازی بسیار عالیه (فقط داور بعضی وقتا تو جایگیری مشکل داره که اونم مهم نیست)
شما وقتی دیدید که خط stamina داره خالی میشه میتونی به بازی نری و skip match رو انتخاب کنی اینطوری gauge line شما پر میشه و میتونی 90 دقیقه بازی کنی
راستی شما از قابلیت رژیم غذایی که تو بازی هست استفاده میکنید ؟؟؟همونstrength
من یه ... خوردم زدم ملیت ایرانی ای کاش میزدم انگلیسی المانی چیزی
منم همینطور
چه غلطی کنم حالا نمی دونم :19:
من مجبورم از اول become a legend بازی کنم
خیلی بده
ایرانی بودم
mehdi_vsgh
21-10-2008, 18:56
کاملا موافقم
مربی و هوش بازی بسیار عالیه (فقط داور بعضی وقتا تو جایگیری مشکل داره که اونم مهم نیست)
شما وقتی دیدید که خط stamina داره خالی میشه میتونی به بازی نری و skip match رو انتخاب کنی اینطوری gauge line شما پر میشه و میتونی 90 دقیقه بازی کنی
راستی شما از قابلیت رژیم غذایی که تو بازی هست استفاده میکنید ؟؟؟همونstrength
این خطه که گفتی کجاس؟؟
Pes 2009 new patch
This is the best patch of pes 2009 , i have used gamingacces patch , edit files, badges and real team names , players have their own boots
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------
PES2009 OPTION FILE 2.1 FINAL TRANSFERS FIX
- Alle Tranfers
- Kits Update / Nicer Looks!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------------------------
Super PES 2009 Option File
این مخصوص عشق آلمان ها و بایرنی ها هستش
fixed emblems,transfers,names for Germany,created bayern munchen
Burgum Patch v0.2
- All real team names
- All real team logos, league and cup logos (thanks to devill_sfc)
- All real stadium, league & cup names
- English Premier League 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Spanish La Liga 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Italian Serie A 100% updated transfers, team rosters and accurate player numbers
- Bundesliga (Other B) teams filled with all players (player names only, for now; players without their real stats and faces are in lowercase)
- All real player names for National teams
- Arsenal relinked kit (this was for test only)
- New ballpack (thanks to Bendit)
- All national players moved to their respected teams (duplicate players renamed and moved to 'Unaffiliated')
- Hajduk Split and Slaven Belupo teams in place of PES Utd and WE Utd. (player names only, for now)
amirtaker
21-10-2008, 19:24
تو become legend وقتی next match رو میزنم گزینه ی تمرین و skip میاد باید اینقدر خوب تمرین کنم تا برم تو ترکیب تیم؟
تو become legend وقتی next match رو میزنم گزینه ی تمرین و skip میاد باید اینقدر خوب تمرین کنم تا برم تو ترکیب تیم؟
باید خوب تمرین کنی بری تو نیمکت
از اونجا به ترکیب
amir.ghermezete
21-10-2008, 19:38
Alireza Taji
21-10-2008, 20:38
دوستانی که تو BAL تیم ملی ایران را انتخاب کردند به نظر من اشتباه بزرگی کردند!
حتی اگر لباسهای تیم ملی ایران و اسم بازیکنان و چهرشون هم درست بشه(که حالا حالا ها ممکن نیست) شما باید برای بازیهای مقدماتی جام جهانی با تایلند و امارات بازی کنی که جذابیتی نداره! اما اگر یک تیم اروپایی انتخاب کنی هم جام ملتهاش خوب و جذاب هست و هم بازیهای مقدماتیش جذابیت بیشتری داره!
خود من ملیتم را ایتالیایی زدم!
من هم اول کار از این وضع خیلی شاکی بودم اما همانطور که دوستان گفتند بازیکن الان فقط 17 سالش هست و طبیعی هست که در دقایق اخری نیمکت نشین بشه!
اگر تو تیمهای کوچک بازی کنی تا دقیقه ی اخر هم می تونی بازی کنی مثلا من در بولونیا هیچوقت تعویض نمیشدم اما الان در منچستر سیتی که بازیکنان بزرگتری هست از دقیقه 70 تعویض میشم.
pishmac0la
21-10-2008, 20:46
عزیز. من خریدم. ولی از بازار نه. سفارش دادم اوردن واسم.
از سایت وست گیم سفارش بده.
redman1368
21-10-2008, 20:49
اینم هکس ها برای اثبات حرفم:31:
این عکس آمارم در تیم های باشگاهی راستی با اورتون فصل آخر قهرمان حذفی شدم:20:
اینم آمارم در انگلیس
راستی برای انگلیس 1 گل هم زدم و دو بازی man of the match شدم.
اینم عکس قرارداد با عشقم man utd
amir.ghermezete
21-10-2008, 20:50
عزیز. من خریدم. ولی از بازار نه. سفارش دادم اوردن واسم.
از سایت وست گیم سفارش بده.
سلام . دوست عزیر ntsc/j هست؟:11:
pishmac0la
21-10-2008, 20:50
دوستان این کیت سرور جدیده رو وقتی کپی میکنم توی img بازی. و وقتی اینستال رو میزنم ارور میده.
دلیلش چیه؟ اولین بارهست که این ارور رو میبینم. از pes 6 تا حالا دارم با کیت سرور کار میکنم.
هر کی میدونه جواب بده.
pishmac0la
21-10-2008, 20:51
سلام . دوست عزیر ntsc/j هست؟:11:
فرقی نداره دادا
همه نوعش رو دارن :31:
amir.ghermezete
21-10-2008, 20:55
فرقی نداره دادا
همه نوعش رو دارن :31:
عزیز به من گفتن فقط ntsc/j اومده در هر صورت مرسی از کمکت.:11::11:
MOHSEN KHALILI 9
21-10-2008, 20:57
ادبورد اکثر تیم های معروف
ادبورد بارسلونا
ادبورد رئال
ادبورد آرسنال
ادبورد لیور پول
ادبورد منچستر یونایتد
ادبورد آث میلان
همه در سایت زیر قسمت ادبورد درpes2009
amir.ghermezete
21-10-2008, 21:03
pishmacola دستگاه شما j هست؟
pedramgolchin
21-10-2008, 21:19
این خطه که گفتی کجاس؟؟
منوی display از sys setting که فقط یه گزینش خاموشه همون واسه gauge line هستش
pedramgolchin
21-10-2008, 21:35
اینم هکس ها برای اثبات حرفم:31:
این عکس آمارم در تیم های باشگاهی راستی با اورتون فصل آخر قهرمان حذفی شدم:20:
اینم آمارم در انگلیس
راستی برای انگلیس 1 گل هم زدم و دو بازی man of the match شدم.
اینم عکس قرارداد با عشقم man utd
شما مطمئنی رو تاپ پلیر بازی میکنی؟؟؟
من امارم تو گلزنی و پاس گل و نمره ی کلی در حد شماست ولی خبری نیست
alex-sina
21-10-2008, 21:46
آقا تو رو خدا يكي آموزش Kitserver رو بذاره . پچ هامون تو دستمون مونده
راستي برنامه GGS براي اين نسخه نيومده ؟ چون كار باهاش خيلي راحته و من PES2008 رو با اين برنامه اديت مي كردم
Konami_Pc
21-10-2008, 21:57
یکی اموزش ساخت منو و تابلو تبلیغاتیها زو هم بزاره بهمراه اموزشش
babialex
21-10-2008, 22:13
من بازی رو گرفتم اما چرا اصلا صدای تماشاگر ها در نمیاد و خیلی کمه و موقع گل هیچ عکس العملی نشون نمیدن !!!
2 تا Dvd بود که اول ریخت رو هارد بعد نصب کردم
خیلی بازی عوض شده ! شدیدا آماتور و بی احساس
اصلا موقع گل ها نمیشه فهمید گل شده چون صدای هیچ کی نمیاد
سوت داور اصلا صداش در نمیاد
اشکال از کجاس؟
Alireza Taji
21-10-2008, 22:24
من بازی رو گرفتم اما چرا اصلا صدای تماشاگر ها در نمیاد و خیلی کمه و موقع گل هیچ عکس العملی نشون نمیدن !!!
2 تا Dvd بود که اول ریخت رو هارد بعد نصب کردم
خیلی بازی عوض شده ! شدیدا آماتور و بی احساس
اصلا موقع گل ها نمیشه فهمید گل شده چون صدای هیچ کی نمیاد
سوت داور اصلا صداش در نمیاد
اشکال از کجاس؟
اتفاقا بعد از هر گل صدای تماشاگران وحشتناک شنیده میشه! بخصوص در چمپیوز لیگ که صدای طرفداران خیلی بیشتر لذت بخش هست! شما صدای تماشاگران که وقتی میلان بازی میکنه و پیرلو... پیرلو و یا در هنگام بازی های انگلیس بکام... بکام می کنند نمی شنوید؟
شما به بخش تنظیمات بازی برو شاید اصلا صدای تماشاگران را قطع کرده باشید.
عکس العمل طرفداران هم بعد از گل خیلی بهتر از pes 2008 شده.
اي بابا!!!يكي ميره با man utd قرار داد ميبنده ما با خودمون مسابقه ميديم:دي
بگين بايد چيكار كنم؟الان هفنه چهارم هستم!!(اولشم:دي)
فقط با تيم خودم مسابقه ميدم!!!!جدي ميگم!!!تيم ديگه اي نمياد!!!فقط خودم و خودم...
اول اولش(اولين مسابقه)با يه تيم ديگه مسابقه دادم ولي الان فقط خودمون با هميم!!!مثل تمرين كردن....چيكار كنم من آيا؟؟:دي
aseman e ghermez
21-10-2008, 22:42
سلام این مجری سرما خوده اصلا برا من گزاشگری نمیکنه چرا؟
akbar_syberia
21-10-2008, 22:43
سلام
دوستان becom a legend تو fifa هم هست ؟ میگم همچین قلطی نمیتونن بکنن . فقط از دست کونامی بر میاد
آره ؟
عشق است PES
mohsen.rajabi
21-10-2008, 23:15
فقط با تيم خودم مسابقه ميدم!!!!جدي ميگم!!!تيم ديگه اي نمياد!!!فقط خودم و خودم...
اول اولش(اولين مسابقه)با يه تيم ديگه مسابقه دادم ولي الان فقط خودمون با هميم!!!مثل تمرين كردن....چيكار كنم من آيا؟؟:دي
دوست من شما باید تو تمرینها خوب ظاهر بشید تا تو ترکیب ذخیره بیاید بعدش اگر موقعی که تعویض می شی خوب عمل کنی تو ترکیب ثابت بازی می کنی (مثل خودم من الان دارم تو ترکیب اصلی بازی می کنم)
mohsen.rajabi
21-10-2008, 23:17
سلام این مجری سرما خوده اصلا برا من گزاشگری نمیکنه چرا؟
دوست من شاید از تنظیمات صداش کم یا اصلا قطع باشه واسه من همچین گزارش می کنه که نگو و نپرس
behnammazi
21-10-2008, 23:23
کسی بلد چطور میشه دروازبان را موقع کرنر شدن در دقایق آخر جلو آورد؟
mohsen.rajabi
21-10-2008, 23:26
بخشی از حرکات در داخل بازی به صورت Help و غیره توضیح داده شده اند.
حرکات خاص در بخش Become A legend
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = سپردن حرکت بازیکن شما به رایانه
فشردن مکرر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = درخواست دریافت توپ از بازیکن هم تیمی
منبع:
Alireza Taji
22-10-2008, 00:21
دوست عزیز خیلی عجله دارید!
چهار هفته که چیزی نیست خود من تا هفته هفتم توی تیم دوم بازی کردم و بعد تا هفته 12 هم طول کشید تا فیکس تیم شدم!
شما سعی کن در بازی های نمره ی بالایی بگیری زودتر به تیم اصلی میایی...
من چرا نميتونم برم توي سربرگ اخر سيتينگ نگاه اين عكس كنين ارورش اينه
يكم توضيحات هم بدين
من كه هنوز زياد بازي نكردم كدوم قسمتش حال ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن سيستمم هم خوبه يعني روي high بازي ميشه
ولي اين قسمت باز نميشه
سلام دوستان
golmohammadi
22-10-2008, 00:51
من اين گيمو تازه گرفتم
آفرين بر كونامي
گرافيك بازي خوب هست
گيم پلي هم 2 تا بازي كردم خوب بود
صدا هم خوب هست
پيشرفت خوبي داشته
فقط يه چيزي اين ورژنش را ميشه آنلاين بازي كرد و يا تحت شبكه (lan) ؟
با توجه به تغییرات گسترده در این بخش نسبت به قبل ، وجود این تاپیک شاید بیش از هر زمان دیگری احساس میشود.
البته بخشی از حرکات در داخل بازی به صورت Help و غیره توضیح داده شده اند.
حرکات خاص در بخش Become A legend
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = سپردن حرکت بازیکن شما به رایانه
فشردن مکرر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = درخواست دریافت توپ از بازیکن هم تیمی
جناب رجبی، این برای چندمین باری هست که مطالبتون رو بدون ذکر لینک مطلب کپی میکنید!
اگز یه بار دیگه انجام بدین، با مدیران مطرح میکنم!
morix_001
22-10-2008, 04:32
ممکنه با این سیستم ، بازی رو medium و 800 در 600 تیک بزنه !؟!!؟!!
گرافیک : 8600gt ، 512
سی پی یو : 3.2
رم : 1 گیگ
من با چه دل خوشی زدم رو high رفتم تو بازی بعد هی اوردم پایین ، تو low تیک نمی زنه ولی من تو اون گرافیک نمی تونم بازی کنم مجبور شدم تیک زدن رو تحمل کنم و تو medium بازی کنم
بازی مشکل داره ؟؟
ممکنه با این سیستم ، بازی رو medium و 800 در 600 تیک بزنه !؟!!؟!!
گرافیک : 8600gt ، 512
سی پی یو : 3.2
رم : 1 گیگ
من با چه دل خوشی زدم رو high رفتم تو بازی بعد هی اوردم پایین ، تو low تیک نمی زنه ولی من تو اون گرافیک نمی تونم بازی کنم مجبور شدم تیک زدن رو تحمل کنم و تو medium بازی کنم
بازی مشکل داره ؟؟
خیلی خیلی عجیبه!
سیستمتم نسبتاً برای High خوبه! مخصوصاً عجیبترینش گرافیکته!
شما جدیدترین دایرکتX و جدیدترین درایور کارت گرافیکت رونصب کن. اگه درست نشد ویندوزت رو عوض کن، اگر بازم درست نشد بازی رو هم عوض کن. این دفعه اگه درست نشد، سیتمت مشکل داره!
akbar_syberia
22-10-2008, 08:48
سلام
با این سیستم من high بازی کنم medium یا low
و این گزینه ها چه فرقی با هم دارن ؟
Cpu : Core 2 intel
Ram 1 GB
VGA : 9500 GT 1 GB
mojtaba182003
22-10-2008, 08:52
سلام
چه جوري ميتونم بازيكنان قديمي رو بيارم ؟؟
من بدون زيدان اين فوتبالو نميخوام :41:
ولي خداييش بازي عاليه
سلام
چه جوري ميتونم بازيكنان قديمي رو بيارم ؟؟
من بدون زيدان اين فوتبالو نميخوام :41:
ولي خداييش بازي عاليه
برای ازاد کردن بازیکنان و تیمهای قدیمی باید یک سری کاپ و لیگها رو برید
توی قسمت گالری نوشته
mojtaba_tanha
22-10-2008, 09:08
تو become a legend باشروع نيم فصل دوم از بازي ميپره بيرون چي كار كنم.
mohsen.rajabi
22-10-2008, 09:39
تو become a legend باشروع نيم فصل دوم از بازي ميپره بيرون چي كار كنم.
دوست من این فایل رو دانلود کن فایلش رو بریز تو بخش My Documents ، Konami ، pro 2009 ، save بعد اسم فایل become a legend رو وارد بخشی که گذاشته بزار بعد دکمه fix رو بزن
mohsen.rajabi
22-10-2008, 09:44
سلام
Ram 1 GB
شما می تونید high بازی کنید
اگه بتونی رم رو 2 گیگ کنی بهتره
خب فرق به اینه کیفیت تصویر بازی در این سه گزینه با هم فرق داره دیگه
akbar_syberia
22-10-2008, 09:55
شما می تونید high بازی کنید
اگه بتونی رم رو 2 گیگ کنی بهتره
خب فرق به اینه کیفیت تصویر بازی در این سه گزینه با هم فرق داره دیگه
ممنون دادا
یه رم 1گیگ دیگه میگیرم حال کنم
pooyakhaste
22-10-2008, 09:56
آقا تو رو خدا يكي آموزش Kitserver رو بذاره . پچ هامون تو دستمون مونده
راستي برنامه GGS براي اين نسخه نيومده ؟ چون كار باهاش خيلي راحته و من PES2008 رو با اين برنامه اديت مي كردم
یک نکته به همه کسانی که می خواهند با برنامه کیت سرور کار کنن.
این برنامه هنوز در مراحل ابتداییش به سر میبره و فعلا فقط میتونید فایلهای ایمیج رو بدون تغییر دادن فایل اصلی توی پوشه img کپی کنید و هنوز امکان وارد کردن کیت و فیس به اون صورت که برای pes 2008 بود رو نداره ، ولی ان شا اله تا چند وقت دیگه نسخه کاملترش میاد
راستی با همون برنامه ggs میتونید فایلهای pes2009 رو ادیت کنید.
mohsen-jj
22-10-2008, 10:15
سلام به همه ... من هنوز كه هنوزه بازي نكردم ... آخه دارم سيستممو ارتقا مي دم ... اما الان يه سزي سوالاتي برام پيش اومده :
1- تو قسمتي كه face ميسازي(منظورم اينه كه عكس خودتو وارد بازي مي كني) بايد فقط يه عكسصورت گذاشت يا از چند طرف (چپ و راست و بالا و ...) بايد عكس گذاشت؟
2- دوستاني كهram يك گيگ دارن مگه مشكلي درست ميكنه برا gameplay ؟؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
يوونتوس هميشه قهرمان...
golmohammadi
22-10-2008, 10:20
خیلی خیلی عجیبه!
سیستمتم نسبتاً برای High خوبه! مخصوصاً عجیبترینش گرافیکته!
شما جدیدترین دایرکتX و جدیدترین درایور کارت گرافیکت رونصب کن. اگه درست نشد ویندوزت رو عوض کن، اگر بازم درست نشد بازی رو هم عوض کن. این دفعه اگه درست نشد، سیتمت مشکل داره!
تائيد ميشه
با اين سيستم بايد خوب و روون اجرابشه
سلام
Ram 1 GB
شما ميتونين رو همون High اجراش كني بدون مشكل
هر چند كه دوستان گفتند رمو به 2 گيگ افزايش بدين
ولي در اين بازي با اين مشخصات سيستم شما من فكر نميكنم نيازي به ارتقاء رم داشته باشين
mohsen.rajabi
22-10-2008, 10:21
سلام به همه ... من هنوز كه هنوزه بازي نكردم ... آخه دارم سيستممو ارتقا مي دم ... اما الان يه سزي سوالاتي برام پيش اومده :
1- تو قسمتي كه face ميسازي(منظورم اينه كه عكس خودتو وارد بازي مي كني) بايد فقط يه عكسصورت گذاشت يا از چند طرف (چپ و راست و بالا و ...) بايد عكس گذاشت؟
2- دوستاني كهram يك گيگ دارن مگه مشكلي درست ميكنه برا gameplay ؟؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
يوونتوس هميشه قهرمان...
فقط یه عکس 640 در 512 می خواد از صورت (حجمش بیشتر از 2 مگ نباید باشه)
مشکلی که حاد باشه نه اما بهتره از 2 گیگ رم استفاده کنی (من خودم رمم رو ارتقا دادم)
من چرا نميتونم برم توي سربرگ اخر سيتينگ نگاه اين عكس كنين ارورش اينه
يكم توضيحات هم بدين
من كه هنوز زياد بازي نكردم كدوم قسمتش حال ميده ؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن سيستمم هم خوبه يعني روي high بازي ميشه
ولي اين قسمت باز نميشه
كسي نمدونه چه مرگشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mojtaba_tanha
22-10-2008, 10:37
دوست من این فایل رو دانلود کن فایلش رو بریز تو بخش My Documents ، Konami ، pro 2009 ، save بعد اسم فایل become a legend رو وارد بخشی که گذاشته بزار بعد دکمه fix رو بزن
فعلا دسترسي ندارم ولي تست ميكنم اميدوارم درست بشه. به هر حال ممنون
Spaniuly
22-10-2008, 11:07
بابا این چه وضعشه آدم نمیتونه پست های قبلی رو بخونه اگه 24 ساعت نتونه بیاد توی فروم. من الان به تیم ملی ایران دعوت شدم و خیلی هم دارم خوب گل میزنم. راستی. یه ترفند توی ترنسفر بگم به اولین تیمی که بهتون پیشنهاد میده برید چون بالاترین حقوق همونه بعدش حقوق های پیشنهادی عوض افزایش کاهش پیدا میکنه
mohsen-jj
22-10-2008, 11:11
من هر دفعه با یه مشکلی برخورد می کنم ... حالا که سیستممو ازتقا دادم مشکلم پیدا کردن بازی هست .
راستش من تو یه شهرستان زندگی می کنم ... از یکی از خدمات کامپیوتری ها خواستم که بازی رو برام سفارش بده ولی اون گفت که تو برنامه چراغ خاموش گفتن که این بازیها نباید وارد بازار بشن !
خنده داره نه ؟
منم حالا مجبورم بازی رو از اینترنت سفارش بدم ..
دوستان یکی که بازی رو از اینترنت خریده و مشکلی نداشته ادرس به منم بده تا بخرم
ممنون
------------------------------------------------------
یوونتوس همیشه قهرمان ...
بعد چند فصل به تیم ملی دعوت شدید؟؟؟؟
من هنوز دعوت نشدم....روی تاپ پلیر بازی می کنم و پست اصلیم هافبک کناره بود که لان 2 پست دیگه هم بهش اضافه شده
هافبک وسط وهافبک دفاعی
ولی هنوز خبری از تیم ملی نیست
بعد چند فصل به تیم ملی دعوت شدید؟؟؟؟
من هنوز دعوت نشدم....روی تاپ پلیر بازی می کنم و پست اصلیم هافبک کناره بود که لان 2 پست دیگه هم بهش اضافه شده
هافبک وسط وهافبک دفاعی
ولی هنوز خبری از تیم ملی نیست
رو تاپ پلیر بیشتر طول میکشه البته اگه پستت مهاجم باشه زودتر به چشم میای
بابا این چه وضعشه آدم نمیتونه پست های قبلی رو بخونه اگه 24 ساعت نتونه بیاد توی فروم. من الان به تیم ملی ایران دعوت شدم و خیلی هم دارم خوب گل میزنم. راستی. یه ترفند توی ترنسفر بگم به اولین تیمی که بهتون پیشنهاد میده برید چون بالاترین حقوق همونه بعدش حقوق های پیشنهادی عوض افزایش کاهش پیدا میکنه
به نظر من دلیل نمیشه هر جا بیشتر پول بده بری اونجا برا مثال اگه رئال 300 تا پیشنهاد بده ولی اوساسونا 500 تا من با کله میرم تو رئال
mohsen62k
22-10-2008, 11:34
آقا من اگه نسخه اورجیانل بازی رو بخوام بخرو کجا باید برم ؟
امسال هوس کردم جای اینکه همش با حریف هوش مصنوعی سرو کله بزنم حریف درست حسابی داشته باشم !
خیلی سخت نسخه اصلی گیر میاد
اگر هم باشه قیمت بالاست....البته اگه بگی از اونور اب برات بیارن بهتره
اطمینانش هم بیشتره
mohsen.rajabi
22-10-2008, 12:34
من هر دفعه با یه مشکلی برخورد می کنم ... حالا که سیستممو ازتقا دادم مشکلم پیدا کردن بازی هست .
راستش من تو یه شهرستان زندگی می کنم ... از یکی از خدمات کامپیوتری ها خواستم که بازی رو برام سفارش بده ولی اون گفت که تو برنامه چراغ خاموش گفتن که این بازیها نباید وارد بازار بشن !
خنده داره نه ؟
منم حالا مجبورم بازی رو از اینترنت سفارش بدم ..
دوستان یکی که بازی رو از اینترنت خریده و مشکلی نداشته ادرس به منم بده تا بخرم
ممنون
------------------------------------------------------
یوونتوس همیشه قهرمان ...
دوست من شما می تونید از فروشگاه سایت بخرید
آدرس :
mohsen.rajabi
22-10-2008, 12:37
به نظر من شما باید به وقعیت تیم نگاه کنید ممکنه دو تا تیم ازت دعوت کنن یکیش تو جام باشگاههاست و یا جام یوفا و دیگری در هیچ جامی نیست اولی پول کمتری میده دومی بیشتر
عقل سلیم می گه که اولی بهتره
mohsen.rajabi
22-10-2008, 12:42
كسي نمدونه چه مرگشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم ایراد از نصب بازی باشه یه باری دیگه نصب کن
انشاءالله درست می شه
vahidreza2007
22-10-2008, 12:49
سلام به دوستان گل
اقايون من با سيستم :
cpu:intel quad-q6600
ram :geil 2 gb ddr2-800
vga:sapphire 3870hd -512mb gddr5
m.b:abit ip35 pro xe
h.d.d:samsung 320 sata 2
monitor:lg-19-lcd-w1952s
بايد اين بازي رو بتونم حتي بالاتر از هاي هم بازي كنم
ومن مشكلي كه دارم اين است كه بزي تو هر سه حالت يه موجي توي بازي هستش من اين مشكل رو تو بازي پرو 2008 هم داشتم اما اونجا وقتي هر سه تيك بخش ستينگ رو روشن مي كردم وبازي رو روي 16.9 ورزولوشن 1024*768 ميذاشتم درست مي شد و بدون هيچ مشكلي وبا نهايت كيفيت وروني بازي مي كردم
ولي من الان با ستينگ اين بازي مشكل دارم يعني هر كاري مي كنم نمي تونم اين خطي كه وسط صحفه مياد رد مي شه وبازي رو كند ميكنه رو درست كنم من خودم فكر مي كنم به خاطر وايد بودن مونيتور وعدم دسترسي به اون گزينه وسطي تو ستينگ باشه
حالا دوستان هر كدوم از شما كه مونيتور وايد 19 دارين لطفا بگين ستينگ رو چطوري تنظيمش كنم تا بازي خوب وبدون اون خط وسط بازي اجرا بشه ؟اگر دوستان بطونند ستينگ خودشون رو واسه من اينجا بذارند ممنون مي شم اميدوارم تونسته باشم مشكلم رو خوب بيان كنم
منتظر كمك هاتون هستم
vahidreza2007
22-10-2008, 12:53
در كل دوستان من بهترين تنظيماتو براي مونيتور هاي وايد 19 اينچ واسه اين بازي تويستينگش رو مي خام يعني تنظيما بايد چطور باشند در ضمن دوستان چرا تو ستينگ بازي اون گزينه وسطي غير فعال هستش راهي براي غعال كردنش هست ؟ چون فكر كنم مشكل با اون درست بشه
pedramgolchin
22-10-2008, 12:59
رو تاپ پلیر بیشتر طول میکشه البته اگه پستت مهاجم باشه زودتر به چشم میای
به نظر من دلیل نمیشه هر جا بیشتر پول بده بری اونجا برا مثال اگه رئال 300 تا پیشنهاد بده ولی اوساسونا 500 تا من با کله میرم تو رئال
دوست عزیز به نظرم اینکه بازیکن در حال پیشرفت هستش و آمارش پایینه درست نیست بره تو یه تیم مثله رئال و بخاد با مثلا نیستلروی رقابت کنه
اونجوری کمتر بازی میکنی و پیشرفتت کم میشه
باید تا 20 سالگی تو باشگاههای متوسط توپ بزنی تا به یه حد از پیشرفت برسی و بعد ..... BECOME A LEGEND :10:
دوست عزیز به نظرم اینکه بازیکن در حال پیشرفت هستش و آمارش پایینه درست نیست بره تو یه تیم مثله رئال و بخاد با مثلا نیستلروی رقابت کنه
باید تا 20 سالگی تو باشگاههای متوسط توپ بزنی تا به یه حد از پیشرفت برسی و بعد ..... BECOME A LEGEND [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
خوب معمولا اگه رو تاپ پلیر یا پروفشنال بازی کنی تا 3-4 فصل تیم بزرگی بهت پیشنهاد نمیده اما من مثال زدم و گفتم نباید به پول نگاه کنی باید به تیم نگاه کنی دوست عزیز:10:
pedramgolchin
22-10-2008, 13:03
در كل دوستان من بهترين تنظيماتو براي مونيتور هاي وايد 19 اينچ واسه اين بازي تويستينگش رو مي خام يعني تنظيما بايد چطور باشند در ضمن دوستان چرا تو ستينگ بازي اون گزينه وسطي غير فعال هستش راهي براي غعال كردنش هست ؟ چون فكر كنم مشكل با اون درست بشه
دوست عزیز منم کارت 8800GT XFX دارم و واسه منم همین مشکل بودش
مانیتورم 19 واید ال جی هست
ولی بعد از آپدیت درایور کارت گرافیکم اون گزینه فعال شد و الان هم مشکلی ندارم ولی در کل فکر نکنم زیاد مربوط به اون گزینه باشه
درایورت رو آپدیت کن احتمال زیاد حلـــــــــــــــــــــــ ـــه:10:
mohsen.rajabi
22-10-2008, 13:04
باید تا 20 سالگی تو باشگاههای متوسط توپ بزنی تا به یه حد از پیشرفت برسی و بعد ..... BECOME A LEGEND :10:
نمی دونم یه چیز هست تو این بخش اینکه پس از یه مدت می ری تو ترکیت اصلی الان من تو بولتون به جای رائول بازی میکنم تو ترکیب اصلی رائل جانشین منه:31:
pedramgolchin
22-10-2008, 13:09
خوب معمولا اگه رو تاپ پلیر یا پروفشنال بازی کنی تا 3-4 فصل تیم بزرگی بهت پیشنهاد نمیده اما من مثال زدم و گفتم نباید به پول نگاه کنی باید به تیم نگاه کنی دوست عزیز:10:
بله موافقم
من اصلا به این فکر نکردم که رئال مادرید یه بچه 17 ساله فسقلی رو میخاد چیکار :46:
ولی آخه تو چند صفحه قبل یکی از دوستان گفته بود که بعد از 2 فصل اونم رو تاپ پلیر (!!!!!!) رفته منچستر و اونجا هم داره بازی میکنه و تیم ملی هم .......:18:!!!!! این واسم خیلی جالبه
احتمالا این دوستمون یه پدیده هستش:11: :46:
Ehsan Studio
22-10-2008, 13:12
دوستان من این فایل و دانلود کردم و کارایی که گفته شده بود انجام دادم.
ولی وقتی میرم تو بازی تمام اسم بازیکنا به اسم تیمم شده و تو زمین بازی همشون باهم میرن دنبال توپ.
کسی Patch دیگه ای نداره این مشکل و حل کنه.
ممنون.
vahidreza2007
22-10-2008, 13:14
ولی بعد از آپدیت درایور کارت گرافیکم اون گزینه فعال شد و الان هم مشکلی ندارم ولی در کل فکر نکنم زیاد مربوط به اون گزینه باشه
دوست من ممنون اگر ممكنه يك به يك نوع تنظيمات رو بنويس تا من هم وارد تنظيمات بازي خودم بكنم ؟ يعني:
اسكرين شات - رزولوشن - گواليتي - اپشن
اگه لطف بكني اين تنظيمات رو كه خودت الان باهش بازي مي كني ومشكلي باهاش نداري رو اينجا بنويسي ممنونت مي شم
اگه ممكنه اين بخش رزولوشن رو باجزييات دقيق بنويس
mohsen.rajabi
22-10-2008, 13:15
دوستان من این فایل و دانلود کردم و کارایی که گفته شده بود انجام دادم.
ولی وقتی میرم تو بازی تمام اسم بازیکنا به اسم تیمم شده و تو زمین بازی همشون باهم میرن دنبال توپ.
کسی Patch دیگه ای نداره این مشکل و حل کنه.
ممنون.
من هم این پچ رو اجرا کردم اما به مشکلی که شما گفتید بر نخوردم
این پچ فقط مشکل save ، become a legend رو حل می کنه
pedramgolchin
22-10-2008, 13:16
نمی دونم یه چیز هست تو این بخش اینکه پس از یه مدت می ری تو ترکیت اصلی الان من تو بولتون به جای رائول بازی میکنم تو ترکیب اصلی رائل جانشین منه:31:
خیلی جالبه
آخه احتمالا الان دیگه تو تیم شما رائول 32-33 سالشه و شاید (شاید که نه صد در صد) نمره کلی که تو هر بازی گرفته از شما کمتر بوده که فیکس شدی
وگرنه شک نکن که این مربی که ماها داریم اصلا باج نمیده:5:
یه بار تو یه بازی دقیقه 60 اومدم تو بازی تیمم یه گل زد
14 دقیقه از ورودم گذشته بود که مربی منو دوباره کشید بیرون و یه هافبک دفاعی آورد تو زمین و سیستم رو 2-5-3 کرد:18:
خیلی عجیب و تحسین برانگیز بود
mpmostafa
22-10-2008, 13:18
سلام
دوستان become a legend بهتون حال میده؟به من که حال نداد.دوباره رفتم سراغ مسترلیگ.
انصافا عجب بازی ساخته کونامی. بااینکه روی low و 600*800 بازی میکنم خیلی بهم حال میده،خیلی از مشکلات ورژن قبل هم رفع شده.
در ضمن یه سوال،تو 2008 موقع پنالتی دروازبان هیچ وقت وسط نمی ایستاد و میشد همه پنالتی ها رو زد وسط،درستش کردن یانه؟
mohsen.rajabi
22-10-2008, 13:20
خیلی جالبه
آخه احتمالا الان دیگه تو تیم شما رائول 32-33 سالشه و شاید (شاید که نه صد در صد) نمره کلی که تو هر بازی گرفته از شما کمتر بوده که فیکس شدی
وگرنه شک نکن که این مربی که ماها داریم اصلا باج نمیده:5:
یه بار تو یه بازی دقیقه 60 اومدم تو بازی تیمم یه گل زد
14 دقیقه از ورودم گذشته بود که مربی منو دوباره کشید بیرون و یه هافبک دفاعی آورد تو زمین و سیستم رو 2-5-3 کرد:18:
خیلی عجیب و تحسین برانگیز بود
من اول جانشین رائول بودم اما الان اون جانشین منه
قبلا که من جانشین رائول بودم اومدم تو بازی کمتر از 10 دقیقه من رو تعویض کرد اما الان حال می کنم تو ترکیب ثابتم
mohsen.rajabi
22-10-2008, 13:21
سلام
دوستان become a legend بهتون حال میده؟به من که حال نداد.دوباره رفتم سراغ مسترلیگ.
انصافا عجب بازی ساخته کونامی. بااینکه روی low و 600*800 بازی میکنم خیلی بهم حال میده،خیلی از مشکلات ورژن قبل هم رفع شده.
در ضمن یه سوال،تو 2008 موقع پنالتی دروازبان هیچ وقت وسط نمی ایستاد و میشد همه پنالتی ها رو زد وسط،درستش کردن یانه؟
الان بعضی اوقات وسط می ایسته
من مستر هم بازی کردم فرق مستر با legend اینه که تو لیگند تیم ببازه به تو ربطی نداره اما تو مستر ببازی تو باختی
Ehsan Studio
22-10-2008, 13:22
من هم این پچ رو اجرا کردم اما به مشکلی که شما گفتید بر نخوردم
این پچ فقط مشکل save ، become a legend رو حل می کنه
ببینید.
لیست اسم بازیکنا بعد از نصب این پچ چطوری میشه.
کسی نمیدونه مشکل از چیه؟؟؟
vahidreza2007
22-10-2008, 13:24
دوست من ممنون اگر ممكنه يك به يك نوع تنظيمات رو بنويس تا من هم وارد تنظيمات بازي خودم بكنم ؟ يعني:
اگه لطف بكني اين تنظيمات رو كه خودت الان باهش بازي مي كني ومشكلي باهاش نداري رو اينجا بنويسي ممنونت مي شم
mohsen.rajabi
22-10-2008, 13:30
ببینید.
راستش آقا احسان من تعجب کردم یه بار دیگه بازی رو نصب کن
اگر تو save لگند مشکلی نداری این پچ رو اجرا نکن
pedramgolchin
22-10-2008, 13:30
چشم عزیزم
من الان مغازه هستم
باید برم خویه واسط یه اسکرین شات بیارم
اندکی صبر کن داداش:10::40:
pedramgolchin
22-10-2008, 13:33
ببینید.
خوب حتما از پچه دیگه
بیخیال پچ شو دوست عزیز
ضمنا اون پچ مال وقتی هستش که شما هنوز تو ترکیب اصلی وارد نشدید
vahidreza2007
22-10-2008, 13:36
چشم عزیزم
من الان مغازه هستم
باید برم خویه واسط یه اسکرین شات بیارم
اندکی صبر کن داداش:10::40:
قربون داداش دستت طلا منتظرم /؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.