ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38

Spaniuly
09-02-2009, 03:11
با سلام وخسته نباشید به شما دوست عزیز :10:
Krauser جان من یه مدتی که دیگه پست های مربوط به edit تیم های پرسپولیس واستقلال رو دنبال نمی کنم .
ایا edit این دوتا تیم رو تموم کردین ؟
اگه تموم کردین لطفا لینک دانلودش رو برام بذارین .:20:
با تشکر ازشما دوست عزیز :10:
قربانتان :10:

والا قیافه هاشون رو درست کرده بودم ولی اون فایل رو از دست دادم قبلا هم گذاشته بودم ادیت فایل مربوط به تیمهای استقلال و پرسپولیس رو ولی اگه خیلی مشتاق هستید یکی دوروز صبر کنید قیافه هاشون رو شبیه سازی کنم آپلود کنم فقط لباس هاشون رو خودت باید توی gdb به جای تیم های pes , we یونایتد وارد کنی

ولی من الان دارم توی بارسا بازی میکنم .

راستی توی ضربات ایستگاهی چطوری میشه ضربه قوس دار زد .بعضی از ضربات آزاد من خیلی قوس بر میدارن بعضیاشون مستقیم میرن .
بعضی از بازیکنا کاد خیلی زیبایی به توپ میدن .جدا ضرباتشون خیلی تماشایی و چشم نوازه .

اگه r1 + جهت پایین رو نگه داری توپ اوج میگیره و اگه پبالا رو نگه داری توپ مشکنه به پایین یعنی کاملا حالت درایو شوت میشه اول میره بالا بعد یه دفعه میاد پایین اگه بتونی در زمان مناسب اجرا کنی به صورت چشم نوازی از بالای دیوار دفاعی رد میشه و توی دروازه و دور از دروازبان داخل دروازه فرود میاد قسمت باشه یه ریپلای هم از این مدل گل میذارم

سلام
من با تیم بایرن مونیخ داشتم لیگ بازی میکردم به بازی یازدهم که رسیدم هنگ میکنه از بازی میپره بیرون من آپلودش کردم کسی میتونه این یه بازیرو برام رد کنه بعد سیوشو برام آپلود کنه ممنون میشم:41: :41: :41:

[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

عجیبه مگه بازی شما آپدیتش با کرکش هماهنگ نیست؟ ورژن اولیه استفاده می کنید یا 1.10 یا 1.20؟

به نظر من استایل پیرلو از همه بهتره
من با این استایل همه ضربه ازادهایی که میزنم توی چارچوبه
بیشترشون هم گل میشه....مگر این که دروازه بان یه کاری بکنه

در کل به نظر من سلیقه ای هست هر استایلی که بر میدارید یه راه و روش خاص برای گل کردن داره

Google Spider
09-02-2009, 07:55
دوستان من اگه بخوام یه ارم شبکه 3 بزارم رو تصویر چکار باید کنم
منظورم اینه که من از اسکوربورد لیگ قهرمانان استفاده میکنم و اون سمت چپ تصویر قرار داره و ایا میشه یه ارم شبکه 3 گذاشت سمت راست تصویر .و باهم رو تصویر باشن .
اگه کمک کنید ممنون میشم

mellllanic
09-02-2009, 10:53
چرا اتفاقا چندتا منو از barcelona یادمه بود ......
حالا نمیدونم شما منظورتون از (درست و حسابی)چیه؟!

آره من همشو دانلود کردم که هیچ کدوم در حد بارسا نبود .

Alireza.M67
09-02-2009, 11:50
آپدیت پچ گیمینگ اکسس نیومده ؟

zadis
09-02-2009, 14:37
سلام
چجوری باید فیس های که با فرمت bin هستند رو وارد بازی کنم
ممنون میشم جوابمو بدید .

mellllanic
09-02-2009, 15:59
سلام
ممنون میشم جوابمو بدید .

قرار بده تو فولدر cv06

B3HZ@D
09-02-2009, 15:59
آپدیت پچ گیمینگ اکسس نیومده ؟

آخرین اپدیتی که اومده یک فایل ادیت بود که بنام gamingaccess community patch 2.6 بود
صفحه های قبل لینکش رو گذاشتم

سلام
ممنون میشم جوابمو بدید .

با استفاده از کیت سرور و یک سری برنامه میشه این کار رو انجام داد
اگه تعدادشون زیاده کیت سرور بهتره
ولی اگه کمه با برنامه GGS میشه این کار رو انجام داد

Mehdi.ss
09-02-2009, 21:43
والا قیافه هاشون رو درست کرده بودم ولی اون فایل رو از دست دادم قبلا هم گذاشته بودم ادیت فایل مربوط به تیمهای استقلال و پرسپولیس رو ولی اگه خیلی مشتاق هستید یکی دوروز صبر کنید قیافه هاشون رو شبیه سازی کنم آپلود کنم فقط لباس هاشون رو خودت باید توی gdb به جای تیم های pes , we یونایتد وارد کنی

اگه r1 + جهت پایین رو نگه داری توپ اوج میگیره و اگه پبالا رو نگه داری توپ مشکنه به پایین یعنی کاملا حالت درایو شوت میشه اول میره بالا بعد یه دفعه میاد پایین اگه بتونی در زمان مناسب اجرا کنی به صورت چشم نوازی از بالای دیوار دفاعی رد میشه و توی دروازه و دور از دروازبان داخل دروازه فرود میاد قسمت باشه یه ریپلای هم از این مدل گل میذارم

عجیبه مگه بازی شما آپدیتش با کرکش هماهنگ نیست؟ ورژن اولیه استفاده می کنید یا 1.10 یا 1.20؟

در کل به نظر من سلیقه ای هست هر استایلی که بر میدارید یه راه و روش خاص برای گل کردن داره

krauser جان اگه میشه آپدیت و کرکشو که از همه بهتره برام بزار من تا هالا نشنیده بودم ،چون تیمهای میلان ، بارسلونا هم همینجوریه تا بازی 11 میره بعد از بازی میندازه بیرون اگه میشه آدرس دانلودشو برام بزار ممنون میشم :41: :41: :41:
از کجا بفهمم ورژن چنده ؟

pishoolii
09-02-2009, 22:14
منوی زیبای رئال مادرید :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا

میشه اینو یه نفر توو یه سایت دیگه آپلود کنه؟ جفته این لینکا انگار ایران رو تحریم کردن نمیشه دانلودش کرد.. ممنون:11:

mehdi_vsgh
09-02-2009, 22:32

دانلود:

یا

میشه اینو یه نفر توو یه سایت دیگه آپلود کنه؟ جفته این لینکا انگار ایران رو تحریم کردن نمیشه دانلودش کرد.. ممنون:11:
بفرما دوست عزیز این یکی دیگه ایرانیه و ایران رو تحریم نفرموده‌اند:دی

Spaniuly
09-02-2009, 23:27
krauser جان اگه میشه آپدیت و کرکشو که از همه بهتره برام بزار من تا هالا نشنیده بودم ،چون تیمهای میلان ، بارسلونا هم همینجوریه تا بازی 11 میره بعد از بازی میندازه بیرون اگه میشه آدرس دانلودشو برام بزار ممنون میشم :41: :41: :41:
از کجا بفهمم ورژن چنده ؟

این پچ 21 مگی (Patch 1.20)

اینم کرک 26.8 مگی

البته لینک کرک مستقیم نیست میره توی گیم کپی کارای زیر رو انجام میدی:

برای دانلود کرک به این آدرس بروید:دانلود کرک (۴.۷ مگابایت)و صبر کنید تا صفحه خوب لود بشه حالا دنبال همچین اسمی تو سرفصلاش بگردید: Pro Evolution Soccer 2009 v1.20 [MULTI6] No-DVD/Fixed EXE .پایین این اسم آیکون کوچولویی به این شکل میبینید:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]روی اون کلیک کنید و در صفحه جدید روی یکی از mirror ها کلیک کنید تا بعد از چند ثانیه دانلود شروع بشه . بعد از دانلود و درآوردن از حالت فشرده با WINRAR ،اونو با copy&pasteجایگزین PES2009.EXE قبلیتون در محل نصب بازی کنید.حالا پچ رو نصب کنید و حالشو ببرید! توجه کنید که درهنگام نصب پچ،موقعی که روی اون دابل کلیک می کنید حتما چند ثانیه منتظر بمونید و بعد دکمه update رو بزنید.

مطلب فوق از متن وبلاگ گرفته شده واسه همین نقل کردم

Antivirus II
10-02-2009, 00:07
سلام ، من این بازی تاره گرفتم بایرن مونیخ توش نیست ؟

S@eed_messi
10-02-2009, 01:12
سلام
من تازه این بازیو خریدم ...
حال اینکه 600 صفحه رو بخونمو ندارم
اگه میشه برنامه ادیت و پچ ریختن رو برام بزارید

B3HZ@D
10-02-2009, 02:34
چجوری باید دریبل زیدانی زد؟
من دو سه بار شانسی زدم ولی نفهمیدم چطوریه؟
با آنالوگ ها چرا نمیشه زیدانی زد؟

malkemid
10-02-2009, 02:44

فکر کنم جهت رو یه نیمدور باید بچرخونی...بعدشم با هر بازیکنی نمیشه...

Google Spider
10-02-2009, 03:01

شما با این توضیحات میتونی به راحتی دریبل بزنی

شما تنظیمات دسته رو مثل من و این عکسی که خودم گذاشتم تنظیم کنین همه چی مثل ورژن های قبل میشه و بعد با توجه به اموزش دریبل که گذاشتم راحت دریبل بزنین.
اینم عکس

+ لینک :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید( در حالتی که توی عکس گفتم اگه دسته رو تنظیم کنید حرکات و دریبل ها بجای انالوگ سمت چپ به انالوگ سمت راست منتقل میشه و در واقع میشه مثل ورژن های قبلی بازی. )

اموزش ساده و خلاصه دریبل :

اگر انالوگ راست رو یه دور بچرخونی زیدانی میزنه ( البته با اونایی که دریبلینگ شون فعاله ) در ضمن ( بازیکنانی مثل tevez و شجاعی خودمون دریبل زیدانی رو به نوعی خاص و جالب انجام میدن )

و بعضی از بازیکن ها مثل رونالدو و رونلدینهو که حرکات خاصی انجام میدن , اگر انالوگ رو یه نیم دور از بالا تا پایین بچرخونی یا برعکس فیلیپ لپ میزنه .

البته اگر خواستی مثل تنظیمات کارخانه ای باشه و توی ستینگ دسته رو دست کاری نکنی برای فلیپ لپ و زیدانی همه اعمال میره روی انالوگ سمت چپ.

و پا عوض کردن هم که میدونید ( L1 یا R2 ) رو 2 یا 3 بار باید بزنی. خیلی ساده

B3HZ@D
10-02-2009, 03:26
ممنون
ولی من زیاد از جوی استیک استفاده نمی کنم...با کیبورد راحت ترم
با کیبورد چطور باید زیدانی زد؟
من با کیبورد دریبل زیدانی زدم...ولی نفهمیدم چطوری بود؟

Google Spider
10-02-2009, 05:52
ممنون
ولی من زیاد از جوی استیک استفاده نمی کنم...با کیبورد راحت ترم
با کیبورد چطور باید زیدانی زد؟
من با کیبورد دریبل زیدانی زدم...ولی نفهمیدم چطوری بود؟

برای دریبل زیدانی با صفحه کلید :

جهت های
بالا . چپ . پایین و راست ( یا برعکس )

zadis
10-02-2009, 09:26
چطور ميشود صداي گزارش گر را ويرايش كرد
مثلا خودم گزارش بازی رو بکنم یا اسم بازیکنهای ایرانی رو بهش اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

pishro .
10-02-2009, 14:12
سلام

چطوری کیت سرو برای ساکر 2009 دانلود کنم

4039
10-02-2009, 14:29
سلام
من تازه این بازیو خریدم ...
حال اینکه 600 صفحه رو بخونمو ندارم
اگه میشه برنامه ادیت و پچ ریختن رو برام بزارید

با برنامه pro-evo editing studio 2009 تقریبا هر ویرایش و ادیتی که خواستی میتونی انجام بدی .

real_717
10-02-2009, 15:24
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا

ممکنه یاد بدین چه جوری میشه اینو تو بازی آورد؟

popolice
10-02-2009, 18:03
کسی برنامه ی تبدیل دسته ی xbox 360 به ps2 در کامپوتر در بازی pes 2009 رو داره؟
اگه لینک رو بزارین ممنون میشم

masoud93
10-02-2009, 20:53
چجوری اگیلیتی رو در bal بالای 90 ببرم در صورتی که اگیلیتی پیشرفت نمیکند.

B3HZ@D
11-02-2009, 00:55
یک سری نرم افزار دوستان توی تاپیک گذاشتن
با اونا میتونی هر کدوم از قابلیت هات رو که خواستی افزایش بدی

malkemid
11-02-2009, 02:16
حالا غیر از تقلب،اجیلیتی چجوری زیاد میشه؟رو چی باید تمرکز کرد؟من هیچ رقمه نتونستم زیادش کنم.

Google Spider
11-02-2009, 04:16
حالا غیر از تقلب،اجیلیتی چجوری زیاد میشه؟رو چی باید تمرکز کرد؟من هیچ رقمه نتونستم زیادش کنم.

خیر به هیچ وجه بالا نمیره منم با ترینر بالا بردمش

در ضمن agility توی مستر لیگ هم بالا نمیره .

و در اخر اگه بازیکنی سرعتش بالا باشه ولی agility پایینی داشته باشه مثل این میمونه که یه ماشین بوگاتی اخرین مدل لاستیکش کم باد باشه . :13:

zadis
11-02-2009, 07:16
با چه برنامه ای ....مثلا خودم گزارش بازی رو بکنم یا اسم بازیکنهای ایرانی رو بهش اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Google Spider
11-02-2009, 08:45
با چه برنامه ای ....مثلا خودم گزارش بازی رو بکنم یا اسم بازیکنهای ایرانی رو بهش اضافه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من اینکارو 3 ساله پیش تو ورژن 6 کردم :27:
صدا خودم رو گذاشتم البته فقط چند جا
یادمه صدا مزدک میرزایی رو ضبط کردم و برای بازیکنایی مثل اکبرپور . باقری .و... گذاشتم

دقیقا یادم نیست ولی باید صدای ضبط شده خودت یا مثلا فردوسی پور رو به همون فرمت فایل های بازی تبدیل کنی بعد با برنامه GGS باید فایل های بازی رو از توی پوشه img باز کنی بعد و کلی فایل صوتی اونجا هستش که باید صدایی که میخوایی رو پیدا کنی ( البته اگه فقط اسم میخوای بگی پیدا کردنش مشکل نیست ) و صدای خودت رو جایگزین کنی . مثلا اکپرپور که خودت ضبط کردی رو جای رونالدو بزار و برو توی ادیت بازی و روی اکبرپور و برای صداش رونالدو رو انتخاب کن .

البته خیلی دردسر داره :13: . منم خیلی ساده توضیح دادم.............:5:

Mehdi.ss
11-02-2009, 10:28
سلام
krauser جان از راهنمایت ممنون انگار درست شد.

کسی کیت جدید استقلالو نداره ؟:19: :19: :19:

naaaji
11-02-2009, 12:25
سلام اقا من الان 7 ساله دارم بال بازی میکنم کلی هم اقایه گل شدم امسال هم بهترین بازیکن اروپا شدم ولی تیمه خوب پیشنهاد نمیده
بعدش چرا پوینتام زیاد نمیشه همو 10 تا مونده مگه نباید زیاد بشن >؟؟؟؟
یه راه تقلبی چیزی نیست که قدرتمون رو زیاد کنیم البته من پچ هایه گیمینگ اکسس رو نصب کردم ها یه تراینر داشتم روش جواب نداد لطفا یه چیزی که جواب میده بذارین
ممنون

samaras23
11-02-2009, 12:27
سلام
چطوري ميشه مليت بازيكنو تو b.a.l‌تغيير داد؟؟؟
من با برنامه pro-evo editing studio 2009 تغيير دادم اما بازم به تيم قبلي دعوت ميشه

سلام اقا من الان 7 ساله دارم بال بازی میکنم کلی هم اقایه گل شدم امسال هم بهترین بازیکن اروپا شدم ولی تیمه خوب پیشنهاد نمیده
یه راه تقلبی چیزی نیست که قدرتمون رو زیاد کنیم البته من پچ هایه گیمینگ اکسس رو نصب کردم ها یه تراینر داشتم روش جواب نداد لطفا یه چیزی که جواب میده بذارین
ممنون

pro-evo editing studio 2009
با اين برنامه ميتوني قدرتت رو زياد كني كلا همه چيزشو ميتوني تغيير بدي البته من مليت رو عوض كردم جواب نداد اما قدرتاش جواب ميده

mojtaba182003
11-02-2009, 12:45
سلام خدمت دوستان عزيز

كسي پچ ليگ برتر ايران (خوب درست شده باشه ) رو داره

اگه داريد خواهشا بزاريد اينجا بعدشم يه آموزش كامل از نحوه فعال كردنش روي بازي بزاريد

با تشكر از زحمات شما :11:

naaaji
11-02-2009, 12:50
pro-evo editing studio 2009
با اين برنامه ميتوني قدرتت رو زياد كني كلا همه چيزشو ميتوني تغيير بدي البته من مليت رو عوض كردم جواب نداد اما قدرتاش جواب ميده

لینکش رو میذاری داداش؟

کار با این برنامه استدیو 2009 چه جوریه ؟؟؟؟
من میخوام خودم رو توی بال قوی کنم
چیکار کنم؟؟؟

ااااااااااااه من هم ورژن 1.3.0 رو گرفتم هم ورژن 1.2.0 اصلا کار نمیکنن چرا
پروفایل چیه؟
چه جوری باید ردیفش کنم
من میخوام تو مد بال قدرت هامو زیاد کنم
پچ گیمینگ اکسس رو هم نصب کردم
چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masoud93
11-02-2009, 14:11
اگر میشه ترینری که باهاش اگیلیتی رو میشه بالا برد رو لینک داونلودش را برایم بزارین.

4039
11-02-2009, 14:13
پروفایل چیه؟
چه جوری باید ردیفش کنم

اگر میشه ترینری که باهاش اگیلیتی رو میشه بالا برد رو لینک داونلودش را برایم بزارین.

صفحه 609 و 610 لینک برنامه و توضیحات لازم گذاشته شده .

popolice
11-02-2009, 16:06
کسی برنامه ی تبدیل دسته ی xbox 360 به ps2 در کامپوتر در بازی pes 2009 رو داره؟
اگه لینک رو بزارین ممنون میشم

کسی نمیخواد جواب این پست ما رو بده؟

:41:

mellllanic
11-02-2009, 17:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپس این چیه ؟؟؟

PES 2009 Editor V 2.1

Google Spider
11-02-2009, 17:20
کسی نمیخواد جواب این پست ما رو بده؟

:41:

اگه منظورت تغییر عکس دسته تو بازیه بفرما :

Attractive_King
11-02-2009, 17:42
ممنون

Become A Legend Editor Program :

سلام
چطوري ميشه مليت بازيكنو تو b.a.l‌تغيير داد؟؟؟
من با برنامه pro-evo editing studio 2009 تغيير دادم اما بازم به تيم قبلي دعوت ميشه

هيچ طوري نمي توني اونو درست بكني مگه اينكه بازي رو از اول شروع بكني. وقتي يك بازي رو با مليتي كه انتخاب كردي شروع مي كني به نوعي در خود اون سيوت ذخيره ميشي و با ويرايش دوباره هم نميشه درستش كرد درست مثل اينكه تو مستر ليگ بازي مي كني و مثلا تيم بايرن مونيخ وجود نداره با PES Editor بايرن رو اضافه مي كني اما فايده اي نداره چون در اون سيوي كه در مستر ليگ كردي اضافه نميشه

چیکار کنم؟؟؟

پروفایل چیه؟
چه جوری باید ردیفش کنم

Dark Shine
11-02-2009, 17:57
1-آیا میشه نام تیما رو عوض کرد؟

samaras23
11-02-2009, 20:12
من بالاخره نفهميدم چه طوري ميشه توي مد b.a.l‌ شماره بازيكن رو توي تيم خودش عوض كرد
من الان بازيكنم توي چلسي شمارش 99
چطوري مي شه عوضش كرد؟؟ مثلا الان شماره 9 تو تيم خاليه اما موقع قرارداد بستن هم كه اينو پيشنهاد دادم بازم شماره قبليمو بهم دادن

mohammad105
11-02-2009, 20:14
سلام
اگه میشه برای تیم های اضافه شده به بازی مانند عراق و آنگولا و مغرب و کویت و ... بنر (banner) بگذارید تا من سیوشان کنم.
ممنونم

samaras23
11-02-2009, 20:20
چیکار کنم؟؟؟

توي صفحه 610 آموزش برنامه واسه مد b.a.l گذاشته يه نگاه بكن

Spaniuly
11-02-2009, 23:41
دوست عزیز با همون برنامه پرو اوو ادیت استدیو میشه ملیت رو تغییر داد باید یک فصل تموم بشه از فصل بعدی به تیم ملی جدید دعوت میشی ولی اون فصلی که تغییر دادی فعلا باید با همون کشور قبلی باشه. کلا اون فصل باید به آخر برسه

p30 vahid
12-02-2009, 00:01
این پرو ادیت برای مسترلیگ هم کار می کنه؟

Mehdi.ss
12-02-2009, 02:38
کسی کیت جدید استقلالو نداره؟:19:

Mehdi.ss
12-02-2009, 02:44
سلام
بعضی مواقع با دروازه بان که شوت میزنم خیلی بلند شوت میکنه تا نزدیک دروازه حریف میره کسی بلده چجوری میشه که اینجور میشه ؟

Attractive_King
12-02-2009, 07:38
1-آیا میشه نام تیما رو عوض کرد؟
آره ميشه از برنامه PES Editor استفاده كن
اينم لينك دانلودش :

من بالاخره نفهميدم چه طوري ميشه توي مد b.a.l‌ شماره بازيكن رو توي تيم خودش عوض كرد
من الان بازيكنم توي چلسي شمارش 99
چطوري مي شه عوضش كرد؟؟ مثلا الان شماره 9 تو تيم خاليه اما موقع قرارداد بستن هم كه اينو پيشنهاد دادم بازم شماره قبليمو بهم دادن
دوست عزيز يه كاري بكن آخر فصل كه شد و موقع تازه كردن قرار داد اونجا در جايي كه پيشنهاد هارو مي بيني تيمي رو كه ميخواي توش بري رو انتخاب كن بعدش كه رفتي داخل اونجا مربع رو بزن يا همون دكمه اي كه شوت مي كنه يه قسمت باز ميشه ازت مي پرسه چه شماره اي رو ميخواي بگيري و اون تيم همون شماره رو بهت ميده

این پرو ادیت برای مسترلیگ هم کار می کنه؟
نه براي مستر كار نمي كنه اگه سيو كرده باشي اما ويرايش بكني و از نو مستر ليگ بري آره كار مي كنه

Attractive_King
12-02-2009, 07:39
سلام
بعضی مواقع با دروازه بان که شوت میزنم خیلی بلند شوت میکنه تا نزدیک دروازه حریف میره کسی بلده چجوری میشه که اینجور میشه ؟

دايره رو بايد محكم بزني و نگه داري بعدش ول كني و سرعت رو بچسبي

mohsen.rajabi
12-02-2009, 08:39
دوستان پچ جدید گیم اکسس نیومده؟

آخه تو سایتش چیزی نیست

Spaniuly
12-02-2009, 10:10
دوستان پچ جدید گیم اکسس نیومده؟

آخه تو سایتش چیزی نیست

خوب حتما نیست دیگه اگه چیزی نباشه البته واقعا هم نیست چون اگه بود برو بچه های تاپیک میذاشتن

دايره رو بايد محكم بزني و نگه داري بعدش ول كني و سرعت رو بچسبي

مطمئنی اینی که گفتی راهش هست فکر کنم اگه بازیکنی خودی توی زمین حریف باشه این اتفاق می افته و دروازبان مثلا میخواد پاس بده به اون

دوست عزيز يه كاري بكن آخر فصل كه شد و موقع تازه كردن قرار داد اونجا در جايي كه پيشنهاد هارو مي بيني تيمي رو كه ميخواي توش بري رو انتخاب كن بعدش كه رفتي داخل اونجا مربع رو بزن يا همون دكمه اي كه شوت مي كنه يه قسمت باز ميشه ازت مي پرسه چه شماره اي رو ميخواي بگيري و اون تيم همون شماره رو بهت ميده

نه عزیز اونجا فقط نشون میده شماره مورد علاقه بازیکن ما چیه هیچ حق انتخابی نیست تازه اون شماره ای که ما میخواییم رو نمیده تازه همون رو هم ما نمیتونیم انتخاب کنیم مثلا اگه هافبک جناحی باشبم disaired shirt number 7 میشه حمله باشیم 9 میشه. دست خود ما نیست که تازه بخواییم عوضش هم بکنیم. اگه سن ما یه کم بالا باشه و حرفه ای باشیم قیمت و توانایی هامون هم زیاد باشه احتمال گرفتن شماره مورد علاقه ما بالا میشه

samaras23
12-02-2009, 10:57

ممنون
ولی من میخوام توی تیم خودم شمارم عوض بشه نه اینکه برم تو یه تیم دیگه اونجا شماره انتخاب کنم

mohsen.rajabi
12-02-2009, 14:46
خوب حتما نیست دیگه اگه چیزی نباشه البته واقعا هم نیست چون اگه بود برو بچه های تاپیک میذاشتن

آخه یکی از دوستان یه پچی به نام 2.6 از گیم اکسس معرفی کرده بودند اونو پرسیدم از کجا آوردن ؟ چون تو سایتش نبود پرسیدم

hessi19
12-02-2009, 16:01
تعداد صفحات خیلی زیاده.........:18:
من پچ جدیدش رو می خوام :19:
1. نام تیمها
2. لباسهای تیمها
3.نقل و انتقالات نیم فصل
4.لباس و فیس تیم ملی ایران

Spaniuly
12-02-2009, 17:39
تعداد صفحات خیلی زیاده.........:18:
من پچ جدیدش رو می خوام :19:
1. نام تیمها
2. لباسهای تیمها
3.نقل و انتقالات نیم فصل
4.لباس و فیس تیم ملی ایران

همین چند صفحه پیش یه چند مورد مال گیمینگ اگزس رو گذاشتن میتونی دانلود کنی البته من خودم استفاده نمیکنم ازش

mojtaba182003
12-02-2009, 18:52
سلام خدمت دوستان عزيز

كسي پچ ليگ برتر ايران (خوب درست شده باشه ) رو داره

اگه داريد خواهشا بزاريد اينجا بعدشم يه آموزش كامل از نحوه فعال كردنش روي بازي بزاريد

با تشكر از زحمات شما :11:

كسي نداشت !!!!1

dr_bijan
12-02-2009, 22:53
من kitserver رو نصب کردم. چند تا face هم گرفتم و تو فولدر cv06.img کپی کردم. حالا face ها رو کجا باید پیدا کنم توی game که به بازیکن منتقل بشه؟

google_boy07
12-02-2009, 23:13
من kitserver رو نصب کردم. چند تا face هم گرفتم و تو فولدر cv06.img کپی کردم. حالا face ها رو کجا باید پیدا کنم توی game که به بازیکن منتقل بشه؟

دوست من متوجه منظور شما نمیشم ...

شما اگه فیس هارو درست کپی کرده باشی و تو فولدر خودش بریزی و بری برنامه کیت سرور رو هم درست اجرا کنی حتما تغییرات در بازی اعمال میشه..
.................................................. .....................................
منوی زیبای zidane (خیلی دوستش دارم ....یادش بخیر )
دانلود:

یا

................................................
اینم یه پک زیبا از توپ با طرح پرچم باشگاه ها
دانلود:

یا

Attractive_King
13-02-2009, 09:04

ممنون
ولی من میخوام توی تیم خودم شمارم عوض بشه نه اینکه برم تو یه تیم دیگه اونجا شماره انتخاب کنم

همونطور كه اون دوست عزيز گفتن اگه بازيكن خوبي باشي و سنت بالا باشه مثلا حدود 26 سال راحت اون شماره دلخواهتو بدست مياري و مطمئنا اون شماره اي كه شما ميخواي مربوط به همون پسته مثلا شما نميايد دفاع بازي كنيد و شماره 10 رو بپوشيد بعدشم آخر فصل مگه همون تيم به شما پيشنها نميده ؟
ميده ديگه براي تمديد قرارداد و از اين حرفا اون موقع ميشه اينكارو كرد
من چند بار امتحان كردم

Spaniuly
13-02-2009, 09:13
همونطور كه اون دوست عزيز گفتن اگه بازيكن خوبي باشي و سنت بالا باشه مثلا حدود 26 سال راحت اون شماره دلخواهتو بدست مياري و مطمئنا اون شماره اي كه شما ميخواي مربوط به همون پسته مثلا شما نميايد دفاع بازي كنيد و شماره 10 رو بپوشيد بعدشم آخر فصل مگه همون تيم به شما پيشنها نميده ؟
من چند بار امتحان كردم
البته من زیاد دقت نکردم چون معمولا با تیمم تمدید میکنم ولی فکر کنم وقتی تمدید میکنی با تیمت همون شماره قبلی رو بهت میدن

samaras23
13-02-2009, 11:54
من چند بار امتحان كردم

من با نظر krauser موافقم چون هر وقت تمديد كردم همون شماره قبلي رو بهم داد :41:

شايد شما هم درست بگيد حالا كه 24سالست تا 2سال ديگه هم صبر مي كنيم :31:
ولي خب فكر نمي كنم اينطور باشه اخه توي فوتبال واقعي هم حتما بازيكن 26 ساله نميشه كه شماره خوب بهش ميدن بازيكن من هم الان بازيكن خيلي خوبيه هر سال هم كلي جايزه مياره

Attractive_King
14-02-2009, 06:20
خب پس مجبوري بسازي و بسوزي :31:

Spaniuly
14-02-2009, 12:18
کلا اگه ترانسفر فرکانتی روی های باشه به خاطر ترانفر های زیاد شماره های خوب توسط بازیکنا قرق نمیشن مثلا اگه ترانسفر فرکانتی روی low باشه عمرا خوبشم ببینید که شماره 7 من یونایتد برسه به شماولی میتونید بعد چند فصل سودای شماره 10 آ اس رم رو داشته باشید توی سرتون چون فکر کنم 5 فصل بعد توتی بازنشست میشه و اگه درست همون موقع به عنوان مهاجم ترانسفر بشید 10 رم رو میتونید به دست بیارید کاری که من کردم یا فصل سوم که پیپو اینزاگی بازنشست شد من رفتم میلان و شماره 9 به من رسید

you_love_sky1
14-02-2009, 16:23
سلام.من ضربات ازاده نمی تونم خوب بزنم و هر چی هم تمرین کردم نتونستم خوب بزنم لطفا راهنمایی کنید تا بتونو ضربات ازاد را گل کنم.ممنون

Spaniuly
14-02-2009, 18:15
سلام.من ضربات ازاده نمی تونم خوب بزنم و هر چی هم تمرین کردم نتونستم خوب بزنم لطفا راهنمایی کنید تا بتونو ضربات ازاد را گل کنم.ممنون

قبلا هم بحث شده انواع مختلفی برای ضربه آزاد هست و فرمول های مختلف که جای بحث زیادی هم داره من قبلا چند نوع و چند فرمول خوب برای گل کردن ضربات آزاد تو تاپیک گذاشتم ولی اینکه بخوای با استعداد خودت یاد بگیری یه فرمول کلی و اولیه و لم خاصی هست اونم این که ضربات آزاد نزدیک محطه جریمه (همون ضرباتی که توی فوتبال واقعی هم خطر ناک محسوب میشه) بطور مثال گلی نکونام به کره جنوبی زدنش توی pes2009 کاملا راحت هست. شما فرض کن همون جایی که نکونام ضربه آزاد زد ضربه گیرت اومده به جهت مسیر رو طوری تنظیم میکنی که یه خط فرضی که در امتداد توپ در نظر بگیر دقیق به منتهی علیه سمت چپ دروازه باشه البته زیاد هم نباشه که از سمت چپ توپ به بیرون بره یه جور باشه که توی 4 چوب باشه حالا l1 + جهت پایین رو باهم نگه دار و قدرت شوت رو دقیقا تا نصف پر کن (یه خط کوچیک هم هست که نصف کرده اون رو) شوتبه سمت دروازه میره عواملی مثل ضعیف بودن ضربه آزاد زن خورن توپ به دیوار دفاعی عکس العمل سریع دروازبان و ... ممکنه مانع گل شدن بشه ولی سعی کن چند بار به گل میرسی به قول معروف نیک کردن از پر کردن است

korokodil_avareh
14-02-2009, 18:20
سلام آقا من این بازی رو قبلا نصب کرده بودم الان بعد از عوض کردن ویندوز دوباره نصبش کردم این ارور رو میده:
Extracting file failed. It is most likely caused by low memory(low disk space for swapping file) or corrupted cabinet file.
در ضمن جای کافی دارم .رم من هم بالا هست (2 گیگ) دی وی دی ها هم خراب نیستند نصب کامل میشه
ویندوز هم sp3 هست.قبلا روی sp2 بازیش میکردم

rz21
14-02-2009, 19:46
اگر دقت کرده باشید اینده بازیکن ها در مستر لیگ میزنه.من میخواستم بدونم که ایا میشه اگر بازیکنهای جوان را بازی بدم کسانی که اینده ضعیف یا همون پیشرفت ضعیفی دارند را عوض کرد؟یعنی اگر در ترکیب اصلی باشند ایندشون عوض میشه تا اینکه نباشند؟

mj77
14-02-2009, 20:42
من یک بنر دانلود کردم که حجمش 14 مگه. کسی میدونه چجوری با فایل سیو خودم لینک بدم؟

nobody_alone_021
14-02-2009, 22:40
سلام,کسی میتونه به من در زمینه ساخت تابلوهای متحرک کنار زمین(Electronic Adboards) کمک کنه؟اینکه با چه نرم افزاری ساخته میشن؟

Attractive_King
14-02-2009, 23:29
اگر دقت کرده باشید اینده بازیکن ها در مستر لیگ میزنه.من میخواستم بدونم که ایا میشه اگر بازیکنهای جوان را بازی بدم کسانی که اینده ضعیف یا همون پیشرفت ضعیفی دارند را عوض کرد؟یعنی اگر در ترکیب اصلی باشند ایندشون عوض میشه تا اینکه نباشند؟

نه تغييري نمي كنه
من چند بازيكن رو به همين قصد امتحان كردم اما نشد مثل اينكه كونامي يادش رفته اينو در بازيش لحاط بكنه كه هر كسي اگه خوب تمرين بكنه ميتونه يكي از بهترين ها باشه اما به نظر يكي از دوستام كه نظرش خوب هم هست ميگه كه كونامي حتما رفته تحقيق كرده روي بازيكن ها و اين صفات رو بهشون داده در كل بازيكن هايي كه آينده شون تضمين شده است كم هم نيستن

من یک بنر دانلود کردم که حجمش 14 مگه. کسی میدونه چجوری با فایل سیو خودم لینک بدم؟

KitServer رو نصب كن و همون چيزي رو كه دانلود كردي بعد از Extract كردن با همون پوشش بريز داخل پوشه IMG كه در داخل پوشه KitServer قرار داره و بعد تغييرات اعمال ميشه

Spaniuly
15-02-2009, 11:07

تا حدودی بله میشه ولی خیلی کم تاثیر داره ولی بازم میشه یه کمی بهبود بخشید

سلام آقا من این بازی رو قبلا نصب کرده بودم الان بعد از عوض کردن ویندوز دوباره نصبش کردم این ارور رو میده:
Extracting file failed. It is most likely caused by low memory(low disk space for swapping file) or corrupted cabinet file.
در ضمن جای کافی دارم .رم من هم بالا هست (2 گیگ) دی وی دی ها هم خراب نیستند نصب کامل میشه
ویندوز هم sp3 هست.قبلا روی sp2 بازیش میکردم

دی وی دی بازیت خش برداشته

naaaji
15-02-2009, 12:05
بابا ااااااااااااااااااااه 5 ساله دارم بازی میکنم همه قدرت هام هم بالایه 80 رفته بیشترون هم 95 هست کلی هم تا حالا مقام اورده ولی تیم بهتر از این وربربرمن لعنی پیشنهاد نمیده بهم چیکار کنم من میخوام برم تو تیمه خوب :(( خداااااااااااااااااااااا

korokodil_avareh
15-02-2009, 12:27
تا حدودی بله میشه ولی خیلی کم تاثیر داره ولی بازم میشه یه کمی بهبود بخشید

دی وی دی بازیت خش برداشته
بازی کامل نصب میشه فکر نکنم از دی وی دی باشه:13:
میگم شاید توی ویندوز sp3 اجرا نمیشه. شما توی sp3 اجرا کردید؟

4mir
15-02-2009, 12:40

من تو sp3 بازی میکنم

Spaniuly
15-02-2009, 13:37

بله اجرا کردم این اروری که به شما داد همین معنی رو میده شاید روی سیستمتون ویروسی چیزی هست که بعد نصب فایل ها رو از بین میبره شما یه بار وین رو عوض کن دوباره نصب کن ببین بازم این اشکال پیش میاد

بابا ااااااااااااااااااااه 5 ساله دارم بازی میکنم همه قدرت هام هم بالایه 80 رفته بیشترون هم 95 هست کلی هم تا حالا مقام اورده ولی تیم بهتر از این وربربرمن لعنی پیشنهاد نمیده بهم چیکار کنم من میخوام برم تو تیمه خوب :(( خداااااااااااااااااااااا

معمولا وقتی اوایل به یه تیم خوب میری بعد به تیم ضعیفتر میری سخت پیشنهاد میدن بهت تیمهای صاحب نام ولی بلاخره پیشنهاد میاد عجله نکن

4039
15-02-2009, 13:40
فاشیست از شما دیگه بعیده اگه بازیکنان کلاسیک توی اون تنظیمات خاموش باشند توسط تیمها خریداری نمیشن و اگه کلاسیک پلیرز روی yes باشه ترانسفر میشن و اگه فرکانتی روی high بذاری بعد چند فصل می بینی کلی بازیکن کلاسیک وارد تیم ها میشن وحتی توی تیم های ملی هم توی تیم ملی هاشون بازی می کنن مثلا زیدان توی فرانسه بازی میکنه

به همون چیزی که الان گفتم فرکانتی رو هم روی های بذار ببین اونچه که گفتم میشه یا نه

krauser جان الان 3 فصل گذشته و الان فصل چهارم b.a.l هستم اما هیچ اثری از بازیکنان کلاسیک وجود نداره.

4039
15-02-2009, 14:38
نمیدونم اینجا کیا مد b.a.l رو حرفه ای بازی میکنن.
اگه دست از یک سری تک رویها بداریم و یک سری نکاتو رعایت کنیم این امکان بوجود میاد که جذابیت بازی برامون چند برابر بشه .اگه دقت کرده باشین قبل از اینکه بازیکن ما به یک تیم بزرگ منتقل بشه .میانگین امتیازات بازیکنان اون تیم چیزی حول و حوش 6.8 تا 7.1 هستش و با ورود ما کم کم این میانگین به کمتر از 6.8 میرسه .علتش اینه که ما بصورت سیستمی توی اون تیم بازی نمیکنیم و بیشتر از اینکه توی کار گروهی شرکت کنیم تک روی میکنیم ..این مساله سبب اختلال توی تاکتیک تیم و نظم گروهی میشه.
اگه بازی یک تیم بزرگو به تماشا بشینیم میبینیم چقدر سریع , روون و شناور بازی میکنن .این بازی وقتی لذت بخشه که ما هم با این نظم یکدست و همگن بشیم .البته این کار بسیار سختیه اما با تلاش زیاد , حواس جمع و دونستن یک سری نکات تا حدودی میشه به این هدف رسید.البته من هنوز خیلی آماتورم اما یک سری چیزارو تجربه کردم که میتونه در این راه کمک کنه هر چند که فکر میکنم خیلی از گیمر ها اینارو خیلی جلوتر از من تجربه کردن .
قبل از هر چیزی باید ببینیم سیستم تیممون چیه و براساس پستی که داریم بدونیم وظیفه ما در قالب این سیستم چیه .حملات تیم بر چه اساسی پایه گذاری شده ؟ نفوذ از عمق دفاع حریف , حمله از جناحین , ارسال توپهای بلند پشت دفاع یا ... .مساله بعدی شناخت بازیکن کلیدی تیمه(اگر چنین بازیکنی وجود داشته باشه) .بازیکنی که مربی بعنوان یار آزاد قرار داده که اکثر توپها به این بازیکن ختم میشه و پایه گذار حملات تیمه و به نوعی پلی میکر بازیه .نکته سوم شناخت بازیکنان تیم و نوع حرکات بازیکناست یک بازیکن ممکنه بیشتر میل به نفوذ داشته باشه یا یک بازیکن شم گلزنی و تمام کنندگی داره و کمتر توپهای دریافتیو جواب میده یک بازیکن بیشتر تمایل بازیسازی داره و....
یک سری نکات ریز هم برای بالا رفتن کیفیت بازیکنمون و همین طور جریان کلی بازی وجود داره.بعنوان نمونه اگه شما اقدام به پرسینگ بازیکنان حریف بکنین بازیکنان تیم هم با شما همراهی خواهند کرد و این مساله سبب میشه توی بسیاری از موارد از حریف توپ گیری کرد البته اگه تیم مقابل خیلی قوی نباشه.نکته دوم اینکه اگر بازیکن ما زیاد تک روی کنه بازیکنان تیم کمتر بهش پاس میدن و در مقابل در صورتیکه بازیکن ما اقدام به پاسکاری کنه از طرف بازیکنان تیم هم بیشتر صاحب توپ میشه .نکته مهمی که اینجا وجود داره اینه که باید بیشتر سعی بشه پاس رو به جلو داده بشه و تا زمانیکه چنین موقعیتی وجود داشت نباید توپو به بازیکنان خط دفاعی واگذار کرد دوم اینکه بازیکنیو باید صاحب توپ کنیم که فضای لازم برای حرکت یا پاس دادن به بازیکن دیگه ای رو داشته باشه در غیر اینصورت بهترین بازیکنان دنیا هم توپو لو میدن .معمولا وقتی بازیکنیو صاحب توپ میکنیم اول سعی میکنه جواب یک ما رو بده بعد به گزینه های بعدی فکر میکنه پس باید بلافاصله توی یک موقعیت مناسب جاگیری کنیم .
مساله مهم دیگه ای که سبب شناور شدن بازی میشه اینه که تا حد امکان توپو نگه نداریم و به محض دریافت توپ , تو پو تک ضرب به یار دیگه واگذار کنیم (یادمون باشه این پاس در جریان تاکتیک تیم داده بشه) این مساله سبب میشه سطح بالاتری از هوش مصنوعی بازیکنان (البته اگه هوشی داشته باشن)بکار گرفته بشه که این امر منجر به این میشه که بازیکنان دست به حرکات ترکیبی و گروهی بهتری بزنن و سرعت تیمی بالا میره و این مساله حقیقتا جذابیت و زیبایی بازیو صد چندان میکنه (امتحان کنین)
و بهمین ترتیب وضعیت و سیستم دفاعی تیم باید بررسی بشه.
نکات دیگه ای هم وجود داره که اگه یادم اومد خواهم نوشت هر چند که احتمالا اکثر گیمرها این نکاتو میدونن .

masoud93
15-02-2009, 14:50
برنامه استودو 18 مگی بهتره یا 12 مگی.
این پچ گیم اکسس برای چی هستش ایا به این برنامه مربوت میشه.

4039
15-02-2009, 15:00
جدی میگی هیچ تیمه دیگه ای پیشنهاد نمیده یا ملتو گذاشتی سر کار؟الان ارزش بازار بازیکنت چقدره ؟

برنامه استودو 18 مگی بهتره یا 12 مگی.
این پچ گیم اکسس برای چی هستش ایا به این برنامه مربوت میشه.

توی نسخه 1.3 که 18 مگه یک سری امکانات دیگه هم اضافه شده مثلا توی بخش b.a.l پست اولیه ای که برای بازیکن انتخاب شده قابل تغییره دوم اینکه بلوکهای رشد بازیکن هم اضافه شده .

dr_bijan
15-02-2009, 15:28
دوست من متوجه منظور شما نمیشم ...

شما اگه فیس هارو درست کپی کرده باشی و تو فولدر خودش بریزی و بری برنامه کیت سرور رو هم درست اجرا کنی حتما تغییرات در بازی اعمال میشه..
.................................................. .....................................
منوی زیبای zidane (خیلی دوستش دارم ....یادش بخیر )
دانلود:

یا

اینم یه پک زیبا از توپ با طرح پرچم باشگاه ها
دانلود:

یا

دوست عزیز، من face رو در فولدر کپی کردم، ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد، ولی یکی از دوستان برنامه PES2009PC Appearance Tool رو معرفی کرد که یه شماره رو به بازیکن اختصاص میدیم بعد اسم فایل فیس هم باید همون باشه. با اینکار درست شد. آیا راهی هست که احتیاج به این برنامه نداشته باشه و فقط از طریق KitServer انجام بشه؟

سوال: تا حالا کسی تونسته face واسه Legend Mood بسازه؟ منظورم face درست حسابی از خارج بازی هست. اونی که تو بازی میتونی بسازی با اینکه عکس هم بهش میدی ولی اصلا شبیه نمیشه.

راسی من تو سن 22 سالگی، آخر فصل، منچستر، چلسی، آرسنال، رئال مادرید بهم پیشنهاد دادن. دلیلش این بود که من تو بازی فقط دنبال بالا بودن Rating بودم، یعنی طوری بازی میکردم که آخر بازی Rate بالای 7 داشته باشم. 2 3 فصل اگه این طوری بازی کنید، Teams Battle for you. دیگه هر تیمی میتونید برید

Spaniuly
15-02-2009, 15:32
krauser جان الان 3 فصل گذشته و الان فصل چهارم b.a.l هستم اما هیچ اثری از بازیکنان کلاسیک وجود نداره.

یه اشکالی توی کار هست مطمئنی بازیکنان کلاسیک رو آنلاک کردی مثلا تیم کلاسیک فرانسه رو توی بازیت داری؟ زیدان و ...

4039
15-02-2009, 15:52
یه اشکالی توی کار هست مطمئنی بازیکنان کلاسیک رو آنلاک کردی مثلا تیم کلاسیک فرانسه رو توی بازیت داری؟ زیدان و ...
آره تمام تیمارو دارم .پچ gaming access رو قبل از ایجاد مد b.a.l نصب کردم تیمای کلاسیک هم به بازی اضافه شده . همین طوره یک اشکالی توی کار هست.بنظرت احتمال اینکه از dvd بازی باشه وجود داره؟تا الان هیچ مشکلی با dvd بازی نداشتم.

Javadgenral
15-02-2009, 15:55
این بازی هیچ تغییری با ساکر 6 و ... نکرده

Javadgenral
15-02-2009, 15:56
آره تمام تیمارو دارم .پچ gaming access رو قبل از ایجاد مد b.a.l نصب کردم تیمای کلاسیک هم به بازی اضافه شده .

تیم های کلاسیک چه تیم هایی هستند ؟ :40:

4039
15-02-2009, 16:02
تیم های کلاسیک چه تیم هایی هستند ؟ :40:
کلاسیک یعنی نسل قدیم.کونامی بازیکنان بزرگ و قدیمیه چند تا از تیمهای بزرگ دنیا رو در قالب تیم های کلاسیک ایجاد کرده که ابتدائا قفل هستن که و با آنلاک کردنشون قابل دسترسی هستن.

Javadgenral
15-02-2009, 16:06
مثلا رونالدو - زیدان - و .......... یعنی بهترین بازیکنان فوتبال را گلچین کرده؟؟؟؟؟

4039
15-02-2009, 16:16
مثلا رونالدو - زیدان - و .......... یعنی بهترین بازیکنان فوتبال را گلچین کرده؟؟؟؟؟
همه رو که توی یک تیم نیاورده .تیمهای ایتالیا-فرانسه -انگلیس-هلند -آرژانتین و برزیل .اینا تیمهایی هستن که کونامی علاوه بر تیم فعلیشون تیمهای قدیمیشونو هم ایجاد کرده که با روشهای مختلف میشه این تیمهارو آزاد کرد.

4039
15-02-2009, 16:21
راستی krauserجان میشه همون سال اول اسم این بازیکنارو توی قسمت جستجو پیدا کرد؟

Iman_m123
15-02-2009, 19:44
واسه آزاد کردن تیمها شما مثلا میخواید ایتالیا کلاسیک رو آزاد کنید باید با تیم فعلی ایتالیا یه cup برین و قهرمان بشین تا تیم کلاسیک آزاد بشه

موفق باشی :40:

amirhosenpour
15-02-2009, 20:19
من یه مشکل توبازی دارم
وقتی با ایران بازی میکنم لول حمله ودفاع تیم میره رو قرمز البته وقتی توحالت کاپ یا دوستانه میشه با مانوال کردن حلش کرد ولی توحالت becom a legend یه مشکه بزرگه چون دفاع خالی میشه وهی گل میخوری همه چی رودوباره نصب کردم حتی سیو هارم کلا پاک کردم ولی بازم حل نشد میشه بگید مشکل از کجاست

samaras23
15-02-2009, 20:37
چطوری میشه از قسمت set tactics استفاده کرد؟؟؟
اصلا به درد میخوره یا نه؟؟؟
من فقط میتونم formation A و B رو باهاش تنظیم کنم که خیلی به دردم میخوره اما از بقیش اصلا سر در نمیارم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
ممنون میشم

rz21
15-02-2009, 21:04
در كل بازيكن هايي كه آينده شون تضمين شده است كم هم نيستن

میتونی نام ببری چون که من از جوان ها خوشم میاد
راستی من یک پچ را دانلود کردم 35 مگ داشت که داخلش کیت سرور بود و چند تا فایل و یک اپشن فایل و ادیت
من از کیت سرور که استفاده میکنم ارور میده!حالا اون فایل ها را من باید چی کارش کنم.
وقتی من ادین و اپشن فایل را میریزم پیرن بیشتر تیم ها مشکی میشه چرا؟

Javadgenral
15-02-2009, 21:49
همه رو که توی یک تیم نیاورده .تیمهای ایتالیا-فرانسه -انگلیس-هلند -آرژانتین و برزیل .اینا تیمهایی هستن که کونامی علاوه بر تیم فعلیشون تیمهای قدیمیشونو هم ایجاد کرده که با روشهای مختلف میشه این تیمهارو آزاد کرد.

ممنونم ! یعنی مثلا تیم قدیمی برزیل هم در بازی اضاف میشه ! :40:

google_boy07
15-02-2009, 22:47
چطوری میشه از قسمت set tactics استفاده کرد؟؟؟
اصلا به درد میخوره یا نه؟؟؟
من فقط میتونم formation A و B رو باهاش تنظیم کنم که خیلی به دردم میخوره اما از بقیش اصلا سر در نمیارم
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
ممنون میشم

بله این استراتژی هستش و کامل کار میکنه ...........
خیلی هم سادست شما یه نگاه کن خیلی راحته کار باهاش
مثلا برای آفساید گیری و حمله از جناهین و هجومی کردن تیم و تحت فشار قرار دادن بازیکنان حریف و ................................:31:
.................................................. .........................................

PES 2009 Coaching DVD

This is the fourth PES guide released by Piggyback, and we feel that it’s the strongest we’ve created to date. The whole purpose of the book (and the accompanying Coaching DVD) isn’t just to show you how to perform moves, or use specific features: it’s designed to broaden your playing horizons, to offer inspiration on different ways to approach each match.

Written with exclusive contributions and assistance from the PES 2009 development team it offers hundreds of insights, tips and techniques. The Coaching DVD contains more than 60 minutes of instructive gameplay footage.

Click here to see the DVD trailer and here to download free sample pages.

Include:

Introduction - 01.28 minutes
Coaching Manual - 44.58 minutes
Tactics & Strategies - 20.47 minutes

Languages: - English - Francais - Italiano - Deutch - Espanol!
Right click in your player and choose language... easy as that.

دانلود :

.................................................. .................................................. ......................
اینم یه منوی بسیار زیبا
دانلود:

یا

.................................................. .................................................. ..................................

Bundespatch for PES 2009 v 1.6
دانلود :

Patch includes:
- EPL,Ligue1,Serie A,Bundesliga+6 Teams from 2.Bundesliga,Liga BBVA,Others A and B,9 Eredivisie Teams on Other A and B,6 russian teams
- All transfers on 02/02/09 in all teams
- All kits
- All 32 CL Teams available on CL Modeselect
- All UEFA Cup Teams(Play off)
- New Boots and Gloves
- New Balls
- New Menus
- New Scoreboard and adbords
- All relink banners
- Many new Faces and relink Faces
- All Teams can use in Master League
- Added CL training kits
- New graphics in BaL
- Unlock all bonuses
- Spacial gameplay from ZhekoN
and more....

Install:
Delete KITSERVER folder in your game directory.
Install only in a folder with game.

Install Konami Patch 1.2

دانلود:
پارت1

پارت 2

پارت 3

پارت 4

mj77
15-02-2009, 23:04
kitserver رو نصب كن و همون چيزي رو كه دانلود كردي بعد از extract كردن با همون پوشش بريز داخل پوشه img كه در داخل پوشه kitserver قرار داره و بعد تغييرات اعمال ميشه
نمیشه! فکر کنم باید با نرم افزاری لینک بدم؟ چجوریه؟

Spaniuly
15-02-2009, 23:49
راستی krauserجان میشه همون سال اول اسم این بازیکنارو توی قسمت جستجو پیدا کرد؟

خوب توی BAL بازیکنان new commer چند فصل بعد سر و کله اشون پیدا میشه حتی من اون اوایل کلاسیک پلیر رو Yes میزدم و فرکانتی ترانسفر رو میذاشتم روی های میدید جام جهانی کلا بازیکنان کلاسیک میومدن واسه تیم ملی هاشون بازی میکردند بخصوص ایتالیا که نصف بیشتر بازیکنانش کلاسیک میشدند ولی اینجوری خیلی بی مزه میشد از اون موقع دیگه فرکانتی رو میذارم روی low و حضور بازیکنان کلاسیک رو غیر فعال میکنم

google_boy07
16-02-2009, 01:12
اینم یک منوی بسیار زیبا
دانلود :

یا

یا

اینم اسکوربورد بنام MU TV scoreboard
دانلود:

یا

.................................................. .................................

nobody_alone_021
16-02-2009, 01:50
خیلی ببخشید,شاید من خیلی عجله دارم اما هیچکی نیست جواب سوالمو بده؟
کسی میتونه به من در زمینه ساخت تابلوهای متحرک کنار زمین(Electronic Adboards) کمک کنه؟اینکه با چه نرم افزاری ساخته میشن؟
فقط اسم نرم افزارو بدین حله.

Spaniuly
16-02-2009, 09:40
خیلی ببخشید,شاید من خیلی عجله دارم اما هیچکی نیست جواب سوالمو بده؟
کسی میتونه به من در زمینه ساخت تابلوهای متحرک کنار زمین(Electronic Adboards) کمک کنه؟اینکه با چه نرم افزاری ساخته میشن؟
فقط اسم نرم افزارو بدین حله.

با برنامه GGS میتونی وارد نمونه های قبلی رو استخراج کنی و ویرایشکنی بعد میتونی bin فایل ها رو با کیت سرور بریز چیزای دیگه رو هم میتونی به همین روش وارد کنی مثه لباس و فیس و غیره

ICEBOYS
16-02-2009, 17:38
سلام
این درخواست را شاید برای بار دهم باشه که میکنم ولی افسوس که تا حالا جوابی نگرفتم

چطوری باید دایو بزنی تا بازیکنت تمارض کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی از دوستان اسکوربورد شبکه 3 را داره لطفا بزاره !!!!!!!!

mellllanic
16-02-2009, 17:41
سلام
این درخواست را شاید برای بار دهم باشه که میکنم ولی افسوس که تا حالا جوابی نگرفتم

من اطلاعی ندارم وگرنه حتما جوابتو میدادم از دوستان میخوام این دوست مارو راهنمایی کنن .

mohsen.rajabi
16-02-2009, 18:07
pes 2009 coaching dvd

this is the fourth pes guide released by piggyback, and we feel that it’s the strongest we’ve created to date. The whole purpose of the book (and the accompanying coaching dvd) isn’t just to show you how to perform moves, or use specific features: It’s designed to broaden your playing horizons, to offer inspiration on different ways to approach each match.

written with exclusive contributions and assistance from the pes 2009 development team it offers hundreds of insights, tips and techniques. The coaching dvd contains more than 60 minutes of instructive gameplay footage.

click here to see the dvd trailer and here to download free sample pages.

include:

introduction - 01.28 minutes
coaching manual - 44.58 minutes
tactics & strategies - 20.47 minutes

languages: - english - francais - italiano - deutch - espanol!
Right click in your player and choose language... Easy as that.

دانلود :

ببخشید این آموزش مربی گری تو ساکره یا چیز دیگه ای هستش؟

Spaniuly
16-02-2009, 19:34
سلام

دکمه های l1 + l2 + r1 + r2 رو باهم بزنی دایو میکنه البه یکیشون اضافه اس 3 تا هست ولی نمیدونم کدوم 3 تا یادم نیست شما همون 4 تا رو بزن دایو میکنه

Altec_Lansing
16-02-2009, 19:40
L2 + l1 + r1

Alireza Taji
16-02-2009, 20:01
من که تا حالا هر کاری کردم نتونستم تمارض کنم!
هرچی این دکمه ها را زدم بازیکن اصلا زمین نیفتاده

Liverpool Face Pack

BallPack

Javadgenral
16-02-2009, 20:08
بله بازیکن نمی افته .....

Altec_Lansing
16-02-2009, 20:16
بترتیب :
شما داری با بازیکن میدوی با r1 ،، ... خب ... بعد l1 رو میگیری ... بعدش l 2 .... بازیکن میفته روی زمین .

google_boy07
16-02-2009, 23:00
اسکوربورد Sporttv Scoreboard
دانلود:

یا

Juventus Face Pack
دانلود:

یا

.................................................. ......

google_boy07
17-02-2009, 00:55
اینم یه منوی بسیار زیبا
دانلود :

یا

.................................................. .....
ورزشگاه آنفیلد بندر لیورپول
replace konami stadium

دانلود :

یا

Spaniuly
17-02-2009, 01:01
برای اینکه همزمان نمیزنید یا اینکه دکمه هاشون رو غیر فعال میذارید

Mehdi.ss
17-02-2009, 01:31
کسی کیت جدید استقلالو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

4039
17-02-2009, 01:54
همونطور که دوستان گفتن r1+r2+l1 باید همزمان با هم زده بشه .احتمال فریب دادن داور بسیار کمه .من تا الان فقط یکبار تونستم داورو فریب بدم و پنالتی بگیرم.زمان دایوینگ خیلی مهمه باید به بازیکن حریف کاملا چسیبیده باشی و در اون لحظه این سه تا دکمه رو همزمان فشار بدی .

shiningphoenix
17-02-2009, 02:15
pes2009 کدوم گزارش فارسیش خوبه؟

شـیـفــو
17-02-2009, 02:38
سلام
دوستان من رمم 2 گیگ و گرافیک 512 آنبرد گیگا دارم . بنظرتون می تونم بازی کنم ؟

Spaniuly
17-02-2009, 03:09
سلام
دوستان من رمم 2 گیگ و گرافیک 512 آنبرد گیگا دارم . بنظرتون می تونم بازی کنم ؟

آنبورد بودن یه ذره کارو خراب کرده

cheetoz_motori
17-02-2009, 08:51
سلام
من 12 تا توپ نصب كردم توي بازي و منو هم مي بينم اون 12 تا توپ رو بعد 10 تا فايل توپ ديگه در فولدر 5 (فولدر توپ ها)مي ريزم قاعدتاً بايد در بازي 22 تا توپ ببينم ولي فقط همين 10 تا توپ جديد كه واريز كردم به فولدر را مي بينم.جريان چيه؟چيكار بايد كرد كه همه توپ ها رو ببينم؟؟؟

Spaniuly
17-02-2009, 16:06
کسی کیت جدید استقلالو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟

شرمنده یه کم دیر شد گرفتار بودم بریز توی gdb حالش رو ببر

دانلود (260 کیلوبایت)

mellllanic
17-02-2009, 18:21
سلام
من 12 تا توپ نصب كردم توي بازي و منو هم مي بينم اون 12 تا توپ رو بعد 10 تا فايل توپ ديگه در فولدر 5 (فولدر توپ ها)مي ريزم قاعدتاً بايد در بازي 22 تا توپ ببينم ولي فقط همين 10 تا توپ جديد كه واريز كردم به فولدر را مي بينم.جريان چيه؟چيكار بايد كرد كه همه توپ ها رو ببينم؟؟؟

فولدر توپ ها cv01 هست .
منم میخواستم بپرسم راهی هست برای این که تعداد توپ ها ، بوتها و استادیوم های بیشتری رو تو بازی به کار برد ؟؟؟

nobody_alone_021
17-02-2009, 18:33
krauser عزیز ممنون از راهنماییتون,اما من میخوام خودم (Electronic Adboards) درست کنم.کار با GGS رو هم تا حدی بلدم.اسم این نرم افزار ســــــــــــــــــــاخــ ــــــــــــــت آدبورد رو بدونم خیلی از مشکلاتم حل میشه.لطفا" کمکم کنید.

779
17-02-2009, 20:32
آقا این بازی چند cd ؟؟؟
من خریدم 2cd درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟

Alireza Taji
17-02-2009, 21:22
تا جایی که من می دونم اصلا امکان اینکه به بازی توپ و یا چیز دیگری اضافه کنید وجود نداره و فقط می تونید جایگزین کنید.

Spaniuly
17-02-2009, 22:15
آقا این بازی چند cd ؟؟؟
من خریدم 2cd درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟

نه 2 تا دی وی دی هست

تا جایی که من می دونم اصلا امکان اینکه به بازی توپ و یا چیز دیگری اضافه کنید وجود نداره و فقط می تونید جایگزین کنید.

بله اضافه نمیشه چیزی به pes 2009

google_boy07
17-02-2009, 23:06
Official Konami PES 2009 Patch 1.30

سلام دوستان patch 10.3 کونامی منتشر شد .....:8::8::8::8::8:

اینم اطلاعات در مورد این patch

To play network matches, the application must be updated.
Access the Pro Evolution Soccer 2009 update page (PES2009Patch130.zip) and update the application.How to update and content details are listed too.
If you do not wish to update, press the "close" button to close the browser.

Time of Release: 17/2/2009

Patch ver. 1.30 corrects the following bugs:
1. Sometimes during Network play, the pass and go move didn't work.
2. When hitting long passes or shots from free kicks, players couldn't adjust the direction using L1 or R1.

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

کرک این patch نیز بزودی منتشر خواهد شد :31:
دانلود با حجم 20 مگابایت

یا

یا

.................................................. ...................

779
17-02-2009, 23:41
نه 2 تا دی وی دی هست

بله اضافه نمیشه چیزی به pes 2009

اوه پس بگو آخه من بعد نصب حدود 1.5 ساعت داشت از فشرده سازی در می آورد!!!!!
بعدشم دیگه یک چیزه مسخره ای در اومد که خدا میدونه!!!!
راستی برای چی اسم های بازی کنای ایران خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم چرا دو نفره نمیشه؟؟
یک چیز دیگه برای چی کناره های ورزشگاه خالیه!؟؟
و در آخر هم چجوری 2 تا دی وی دی رو توی 2 تا cd جا دادن؟؟؟

mj77
17-02-2009, 23:57
من فردا شب میرم خدمت سربازی! تو فکر اینم که بدون pes چجوری عادت کنم.
از دوستانی که راهنمایی کردند ممنونم. BYE

Spaniuly
18-02-2009, 00:43
اوه پس بگو آخه من بعد نصب حدود 1.5 ساعت داشت از فشرده سازی در می آورد!!!!!
بعدشم دیگه یک چیزه مسخره ای در اومد که خدا میدونه!!!!
راستی برای چی اسم های بازی کنای ایران خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟
بعدشم چرا دو نفره نمیشه؟؟
یک چیز دیگه برای چی کناره های ورزشگاه خالیه!؟؟
و در آخر هم چجوری 2 تا دی وی دی رو توی 2 تا cd جا دادن؟؟؟

اسم خیلی چیزهای غلط هست اصطلاحا Fake هست چون بازی PES یه گیم هست که از سوی فیفا ساپورت نمیشه بنابراین در مورد مجوز و لایسنس مشکل داره واسه همین از خیلی چیزها (مثل اسامی صحیح بازیکنان و تیم های لوگوها نام ورزشگاهها و لباس هاو ... ) نمیتونه استفاده کنه

2 نفری که سهل 3 نفری و 4 نفری هم میشه بازی کرد

منظورت کدوم کناره هست؟ کناره هاش خیلی هم جالبه حتی نیمکت مربیان رو هم میبینیم

با وجود نرم افزار های فشرده ساز قوی مثه سون زیپ دیگه کار فشرده سازی خیلی هم تعجب آور نیست

از دوستانی که راهنمایی کردند ممنونم. BYE

انشالله به سلامتی خدا به همرات

Mehdi.ss
18-02-2009, 02:25

دانلود (260 کیلوبایت)

krauser جان میـــــــــــــــــــــخـ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــامـــــــــــــ ــــــــت :18:
خیلی حال کردم دمت گرم:18:
من یه لیگ برتر خریدم که شرکت تکین وسریر با هم ساختن خیلی قشنگه ولی لباساش مال پارساله از کیت سرور هم استفاده نکرده من خودم با کیت سرور کیتها رفیسهارو وارد میکنم
اگه کیتهای بقیه تیمهارو پیدا کردی برام بزار ممنون میشم :20:

mellllanic
18-02-2009, 03:08
از دوستانی که راهنمایی کردند ممنونم. Bye

به سلامت ، خودمو میذارم جای تو میبینم که جه قدر سخته ایشالا زود برگردی و خیر باشه .

Spaniuly
18-02-2009, 03:59
من آپدیت 1.30 رو نصب کردم فعلا که تغییر محسوسی نمی بینم

تنها تغییراتی که در بازی اعمال میشه فقط 2 باگ زیر رو فیکس میکنه:
2. When hitting long passes or shots from free kicks, players couldn't adjust the direction using L1 or R1.

mnkamran
18-02-2009, 11:54
با سلام
من این آموزش یک گیگابایتی رو دانلود کرده و به تماشای آموزشهاش نشستم. مطالب خیلی باحالی یاد گرفتم و توصیه می کنم به هر طریقی شده اونو دانلود و تماشا کنین.در ضمن فایل تورنتش رو هم می تونین از لینک زیر دریافت کرده و با نرم افزارهای مخصوص دانلود تورنت، این پکیج آموزشی رو دانلود کنین.
یا حق

Alireza Taji
18-02-2009, 12:38
official konami pes 2009 patch 1.30

دانلود با حجم 20 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ...........................

من پچ های قبلی کونامی را دانلود نکردم!
اگه این را دانلود کنم و اون قبلی ها را نداشته باشم مشکلی پیش میاد؟

Spaniuly
18-02-2009, 13:31
من پچ های قبلی کونامی را دانلود نکردم!
اگه این را دانلود کنم و اون قبلی ها را نداشته باشم مشکلی پیش میاد؟

نه قبلی ها لازم نیست همین رو بگیری کافیه

hobgoblin
18-02-2009, 13:35
تا جايي كه سواد ناقص من اجازه داد و فهميدم

اين پچ جديد كونامي فقط باگهاي بازي انلاين و نحت شبكه رو رفع مي كنه

پس سينگل پلير ها نيازي نيست زحمت بكشن و دانلودش كنن.

Spaniuly
18-02-2009, 13:41
تا جايي كه سواد ناقص من اجازه داد و فهميدم

اين پچ جديد كونامي فقط باگهاي بازي انلاين و نحت شبكه رو رفع مي كنه

پس سينگل پلير ها نيازي نيست زحمت بكشن و دانلودش كنن.

عزیز صفحه پیش رو نگاه میکردی من عنوان کردم که چه باگهایی رو فیکس میکنه یکی برای آنلاین یکی هم برای سینگل پلیر کلا چیز با ارزشی نیست

779
18-02-2009, 13:48
پس به فیفا نمی رسه.......
میگم چجوری میشه چند نفره بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
من با pc بازی میکنم و می خوام یکی با دسته باشه و یکی با کیبورد ولی فقط یک دسته هست که هم میتونی با کیبورد بازی کنی هم میتونی با دسته ولی دو تاش جدا نمیشه :18:

Alireza Taji
18-02-2009, 13:49
عزیز صفحه پیش رو نگاه میکردی من عنوان کردم که چه باگهایی رو فیکس میکنه یکی برای آنلاین یکی هم برای سینگل پلیر کلا چیز با ارزشی نیست
یعنی من دیال اپی که انلاین هم نمی تونم بازی کنم دانلودش نکنم چیزی از دست ندادم؟

این پچهای که تا حالا گذاشته شده چه چیزهای را در بازی درست کرده؟ اگه درست کرده کدوم پچش بهتر بوده که من اون را دانلود کنم؟

am
18-02-2009, 13:59
کرک برای این پچ 1.3 کونامی نیومده؟

4039
18-02-2009, 14:45
با سلام
من این آموزش یک گیگابایتی رو دانلود کرده و به تماشای آموزشهاش نشستم. مطالب خیلی باحالی یاد گرفتم و توصیه می کنم به هر طریقی شده اونو دانلود و تماشا کنین.در ضمن فایل تورنتش رو هم می تونین از لینک زیر دریافت کرده و با نرم افزارهای مخصوص دانلود تورنت، این پکیج آموزشی رو دانلود کنین.
یا حق

دوست عزیز شما که این فیلم آموزشیو تماشا کردی میشه بگی موضوعش چیه و چه مسائلی مطرح شده ؟اگه امکان داره لطفا چند نمونشو هم عنوان کن.

Spaniuly
18-02-2009, 15:26
یعنی من دیال اپی که انلاین هم نمی تونم بازی کنم دانلودش نکنم چیزی از دست ندادم؟

این پچهای که تا حالا گذاشته شده چه چیزهای را در بازی درست کرده؟ اگه درست کرده کدوم پچش بهتر بوده که من اون را دانلود کنم؟

اصلا گفتم که همون 2 مورد رو فیکس میکنه 1.20 رو دانلود کنی حله کرک هم که هست واسش حی و حاضر

کرک برای این پچ 1.3 کونامی نیومده؟

نه هنوز من نصب کردم 1.30 رو هیچ فرقی نکرده

MORTAZA.2FUN
18-02-2009, 16:40
با سلام وخسته نباشید به دوست عزیزم krauser جان :10:
krauser جان edit تیم های استقلال وپیروزی تموم نشد
خیلی مهمه
اگه تموم شده هر چه سریع تر لطف کن لینک دانلودش بذار .
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان .

Spaniuly
18-02-2009, 16:55
مهم و دسته اول : حال بازی آپدیت میشه....

اونایی که آپدیت پچ 1.20 به بالا رو دانلود کردند برند به سیستم ستینگ و Image جدید رو با دانلود خود بازی دانلود کنن

fouad-pes
18-02-2009, 17:21
Official Konami PES 2009 Patch 1.30

اینم اطلاعات در مورد این patch

To play network matches, the application must be updated.
Access the Pro Evolution Soccer 2009 update page (PES2009Patch130.zip) and update the application.How to update and content details are listed too.
If you do not wish to update, press the "close" button to close the browser.

Time of Release: 17/2/2009

Please be made aware that sometimes, during installation, the process may appear to have stalled with the window status shown as "not responding" for a few minutes.

However, we would like to ask you to wait for the installation to resume rather than to retry or abort as the installation is in progress even when the above symptoms occur.

دانلود با حجم 20 مگابایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ...........................

اين پچ به هيچ وجه از طرف كونامي منتشر نشده و آخرين پچي كه اومده 1.20 هست.

دانلود (260 کیلوبایت)

دوست عزيز خواهشا فايلي كه ميذاريد، سازنده اش رو هم ذكر كنيد يا حداقل منبع.
سازنده خودم هستم. (Fouad-PES)

mnkamran
18-02-2009, 19:21
آموزش 1گیگابایتی که صفحه قبل لینک دانلودش رو براتون نوشته بودم، از دوبخش تشکیل شده:
1- یک فایل 700مگابایتی شامل نحوه دفاع، پاسکاری، شوت، سانتر، ضربه آزاد، دریبل و... که هر یک از این بخشها بر روی تصاویری از بازی به زبان انگلیسی بیان شده
2- یک فایل 300مگابایتی شامل معرفی پستهای مختلف بازیکنان و تفاوت آنها با هم(مثلاً تفاوت پست cb با cwp و یا تفاوت پست smf با wb)، آشنایی با استراتژی های مختلف بازی و نحوه بکارگیری آنها(مثلاً حمله بر اساس سانتر از جناحین و یا بر اساس ضد حمله و...)، آرایش تیم بصورت دفاعی یا تهاجمی و... که هر یک از این بخشها بر روی تصاویری از بازی به زبان انگلیسی بیان شده است.
موفق باشید...

4039
18-02-2009, 22:18
آموزش 1گیگابایتی که صفحه قبل لینک دانلودش رو براتون نوشته بودم، از دوبخش تشکیل شده:
1- یک فایل 700مگابایتی شامل نحوه دفاع، پاسکاری، شوت، سانتر، ضربه آزاد، دریبل و... که هر یک از این بخشها بر روی تصاویری از بازی به زبان انگلیسی بیان شده
2- یک فایل 300مگابایتی شامل معرفی پستهای مختلف بازیکنان و تفاوت آنها با هم(مثلاً تفاوت پست cb با cwp و یا تفاوت پست smf با wb)، آشنایی با استراتژی های مختلف بازی و نحوه بکارگیری آنها(مثلاً حمله بر اساس سانتر از جناحین و یا بر اساس ضد حمله و...)، آرایش تیم بصورت دفاعی یا تهاجمی و... که هر یک از این بخشها بر روی تصاویری از بازی به زبان انگلیسی بیان شده است.
موفق باشید...
دوست عزیز ممنون از توضیحات و لینکی که دادی .من این فایل 11 کیلو بایتی که پسوند torrent داره رو از رپید شیر گرفتم اما ویندوز این فایلو نمیشناسه .این فایل باید با چه برنامه ای باز بشه؟

google_boy07
18-02-2009, 22:36
پس به فیفا نمی رسه.......
میگم چجوری میشه چند نفره بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟
من با pc بازی میکنم و می خوام یکی با دسته باشه و یکی با کیبورد ولی فقط یک دسته هست که هم میتونی با کیبورد بازی کنی هم میتونی با دسته ولی دو تاش جدا نمیشه :18:

کی گفته نمیشه ؟

یکی میتونه با دسته بازی کنه و یکی هم میتونه با کیبورد بازی کنه ! البته شما یاد نداری :31:

(Fouad-PES)

دوست من از روی باد معده که حرف نمیزنی یا چرا !؟:18:
اصلا میدونی pes یعنی چی !؟:31:

[LEFT]Following this being updated, you will need to go into the system settings menu and click Download, to which is will say a new download is available. This will then update the transfers for the January window and add new youngsters to pretty much every squad. Following the download, you must overwrite your edit data file and then save the new one. Nothing needs to be deleted. Finally, turn off the game and restart. When doing so, you will be prompted on the main screen to once again overwrite saved data. Click yes once more. Now, you should have all the latest transfers done, players added, but kit and logo data still remaining in tact. This worked for me, and also kept my editing team, Wolves in the game. I edited over TEAM A.

Certain players have noticeable stat increases, especially if you play the game with a certain team alot. For me, Gabby’s pace has greatly increased as a Villa forward. I am sure you guys will all notice little stat changes for your players and teams. The option file SHOULD NOT overwrite any kit data or saved leagues/cups, although PESGaming.com takes no responsibilty for any loss of saved data at all.

Finally, by the looks of things, there are no new graphical or gaming features included in the update, meaning no new boots or no trophy support (PS3). Hope that helps a few people!

PES 2009: Free January Transfer Window

Konami Digital Entertainment GmbH has announced the release of a free download containing all the moves within the January transfer window for PES 2009.

The download will be available as of today to users of PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD. It’s accesible via the game system settings and will bring all club sides’ rosters in line with all the transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected according to their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.

The new team data follows an update released yesterday, which corrects small technical issues within PES 2009, including the importation of photo data. These downloads further demonstrate Konami’s commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming[/
LEFT]

Spaniuly
18-02-2009, 23:52

اتفاقا تازگیا معلوم شده بازی pes2009 رو اصلا کونامی نمیسازه توی یکی از روستاهای ایران مونتاژ میشه.:31:
شرمنده که شوخیم یکمی بی مزه بود ولی... اظهار نظر خوبه ولی بهتره آدم از حرفی که میزنه حداقل 50 درصد مطمئن باشه شما اصلا دانلود کردی ؟ اصلا نصب کردی؟ خوب دانلود نکردی نصب هم نکردی که ببینی این پچ 1.30 هست. موفق باشی رفیق

دوست عزيز خواهشا فايلي كه ميذاريد، سازنده اش رو هم ذكر كنيد يا حداقل منبع.
سازنده خودم هستم. (fouad-pes)

دقت نکردم ببینم کی ساخته منم از تو همین فروم دانلود کردم. ولی باید بگم کارت عالیه پسر خیلی ناب درست کردی اگه واسه پرسپولیس هم به همین خوبی ساختی GDB فولدرش رو بذار دانلود کنیم عمرت رو دعا کنیم

Lamanta
19-02-2009, 00:48
سلام
یکی میتونه یه آموزش جامع از چیدن ترکیب توی pes2009 بده ؟
چون افرادی مثل من هستند که فقط با بعصی از بخش های اصلی مثل ترکیب و جابجائی بازیکن ها و جابجائی مکان بازی کن ها در زمین آشنا هستند و بقیه ی قسمت ها رو نمی دونن برای چیه !
میشه یه توضیح یا یه آموزش کلی بدید ؟؟

Spaniuly
19-02-2009, 01:27
خیلی خوشحالم تونستم فایل cv0f جدید رو دانلود کنم از توی بازی جالبه بدونین فقط 38 کیلو بایت حجمش بیشتر از فایل cv0f قبلی هست شاید بهتر بود این رو روی قبلیه اعمال میکرد تا ملت مجبور نباشند یه بار دیگه 180 مگ دانلود کنن ولی خوب به لطف آی اس پی تونستم با سرعت 512 در عرض کمتراز یک ساعت دانلود کنم

تغییرات جالب و شنیدنی:

تیموریان کاملا حذف شده(به یه تیم دسته اولی قرض داده شده واسه همین توی فولام نیست)

آرشاوین توی آرسنال هست

جو توی اورتون هست بازیکنهای جدید به تیمهای بزرگ مثه من یونایتد و چلسی و غیره اضافه شده

حالا دیگه این لئو فرانکو هست که فیکس هست توی اتلتیکو نه گریگوری کوپه

و یه چیز جالب... نکونام و شجاعی هر دو فیکس اوساسونا شدند

و خیلی تغییرات که همگی توی فصل ترانسفر صورت گرفت بد نیست دانلود کنید شما هم

با سلام وخسته نباشید به دوست عزیزم krauser جان :10:
krauser جان edit تیم های استقلال وپیروزی تموم نشد
خیلی مهمه
اگه تموم شده هر چه سریع تر لطف کن لینک دانلودش بذار .
با تشکر از شما دوست عزیز
قربانتان .

نه دیگه تمام زحماتم به هدر رفت با این آپدیت جدید حالا باید بشینم دوباره از نو ادیت فایل بسازم این بار سومی میشه که از نو شروع میکنم نگران نباش هفته آینده یه چیز ناب میسازم شک نکن لوگوهای استقلال و پرسپولیس رو هم توی ادیت فایل نمیذارم توی کیت سرور قرار میدم فقط اسامی فیک رو با ادیت تصحیح میکنم و بازیکنان شاغل در بوندس لیگا رو ترانسفر میکنم به بوندس لیگایی که روی other league B ساختم

Mehdi.ss
19-02-2009, 03:11
سلام
یه سوال داشتم میشه قدرت بازیکنارو توی لیگ بالا برد اخه وقطی 2،3 تا بازی میری بازیکنا دقیقه 30 بازی دیگه جون ندارن:41:

Spaniuly
19-02-2009, 08:09
سلام
یه سوال داشتم میشه قدرت بازیکنارو توی لیگ بالا برد اخه وقطی 2،3 تا بازی میری بازیکنا دقیقه 30 بازی دیگه جون ندارن:41:

اگه منظورت مستر لیگ هست و اون بازیکنای دیفالت (میناندا اینا و برو بچ) خوب کم هست واسه اینکه انگیزه پیدا کنی واسه خرید بازیکنان بهتر و قوی تر

mnkamran
19-02-2009, 08:39
با سلام
یکی از بهترین برنامه هایی که می توان با آن فایلهای تورنت رو دانلود کرد uTorrent هستش و اینم لینک دانلود این برنامه:

robert
19-02-2009, 08:43
سلام :20:
آقا چرا دیگه گزارشگر بازی رو گزراش نمیکنه ؟
commentry هم روشنه !! ولی گزارش نمیشه !! البته گزارشش همه دیالوگهای تکراری هست ولی من دوست دارم گزارش بکنه !!

Spaniuly
19-02-2009, 09:18
با سلام
یکی از بهترین برنامه هایی که می توان با آن فایلهای تورنت رو دانلود کرد uTorrent هستش و اینم لینک دانلود این برنامه:

به به (به سبک مسعود شصت چی) این چه ربطی به تاپیک داشت؟

سلام :20:
آقا چرا دیگه گزارشگر بازی رو گزراش نمیکنه ؟
commentry هم روشنه !! ولی گزارش نمیشه !! البته گزارشش همه دیالوگهای تکراری هست ولی من دوست دارم گزارش بکنه !!

معمولا وقتی زیاد بازی می کنی مستر لیگ یا bal رو اینطوری میشه یه بار باس سیو کنی بیای از بازی بیرون دوباره لود کنی

mojtaba_tanha
19-02-2009, 09:45
اين پچ 428 مگي gamingaccess رو دانلود كنم مشكلات بازي رفع ميشه؟ اين پچ اصلا نصب ميشه ، دارم دانلود ميكنم مشكلي نداره؟ اساتيد لطفا بگيد

mojtaba182003
19-02-2009, 09:50

دانلود (260 کیلوبایت)

دوست عزيز ميتوني در مورد ريختن روي gdb توضيحات ابتدايي بدي آخه من هيچي از ايني كه ميگي نميدونم

ممنونت ميشم

Spaniuly
19-02-2009, 10:01
دوست عزيز ميتوني در مورد ريختن روي gdb توضيحات ابتدايي بدي آخه من هيچي از ايني كه ميگي نميدونم

ممنونت ميشم

شما وقتی یه gdb فولدر دانلود میکنی توی فولدر gdb/uni میریزی داخل فولدر uni یه فایل تکست هست به اسم map توش مسیر و آیدی تیمی که میخوای gdb به اون اختصاص پیدا کنه رو قرار میدی و فایل مپ رو سیو میکنی

بطور مثال نوشته داخل نقل قول رو توی یه فایل تکست بریز

199,"Club\Other\Esteghlal"

حالا توی gdb و توی مسیر kitserver\GDB\uni\Club\Other فولدر gdb استقلال رو بریز وقتی بری توی بازی میبینی لباس تیم PES United شده لباس استقلال یعنی تیمی که آیدی 199 داره همون تیم PES United هست اگه 199 رو به 200 تغییر بدی داخل فایل مپ اون موقع لباس تیم we united به لباس استقلال تغییر پیدا میکنه

robert
19-02-2009, 10:09
معمولا وقتی زیاد بازی می کنی مستر لیگ یا bal رو اینطوری میشه یه بار باس سیو کنی بیای از بازی بیرون دوباره لود کنی
ممنون
همین کار رو کردم. یعنی رو سیو قبلی سیو کردم و خارج شدم و دوباره بازی رو اجرا کردم ولی درست نشد !!:41:

حالا چیکار کنم؟

Spaniuly
19-02-2009, 10:25
ممنون
همین کار رو کردم. یعنی رو سیو قبلی سیو کردم و خارج شدم و دوباره بازی رو اجرا کردم ولی درست نشد !!:41:

حالا چیکار کنم؟

والا دیگه راهی به ذهنم نمیرسه یه چند بازی بری جلو درست میشه حالا مستر لیگ میری یا BAL ؟

کسی از STR Editor 2009 استفاده میکنه؟ اصلا کار نمیکنه توی Read Me ش هم نوشته تست شده ولی من باهاش سعی کردم کار کنم وقتی یه فایل bin رو لود میکنی ارور میده برنامه بسته میشه

mojtaba_tanha
19-02-2009, 10:32
اين پچ 428 مگي gamingaccess رو دانلود كنم مشكلات بازي رفع ميشه؟ اين پچ اصلا نصب ميشه ، دارم دانلود ميكنم مشكلي نداره؟ اساتيد لطفا بگيد
يه سوال ديگه ورژناي قبلي بايد نصب بشه يا نه؟

robert
19-02-2009, 10:53
والا دیگه راهی به ذهنم نمیرسه یه چند بازی بری جلو درست میشه حالا مستر لیگ میری یا BAL ؟

کسی از STR Editor 2009 استفاده میکنه؟ اصلا کار نمیکنه توی Read Me ش هم نوشته تست شده ولی من باهاش سعی کردم کار کنم وقتی یه فایل bin رو لود میکنی ارور میده برنامه بسته میشه

نه آقا bal کار میکنم.

4039
19-02-2009, 11:15
با سلام

به به (به سبک مسعود شصت چی) این چه ربطی به تاپیک داشت؟

krauser جان برای دانلود برنامه آموزشی کونامی که ایشون صفحه قبل لینکشو داده بود , احتیاج به این برنامست .من از ایشون در خواست این برنامه رو کرده بودم و ایشون هم زحمت کشیدن لینک برنامه رو گذاشتن .
من الان این برنامه آموزشیو گرفتم .توی این برنامه به نکات جالب و مفیدی اشاره شده اگه شد بعضی از این نکاتو اینجا میزارم دست mnkamran عزیز هم درد نکنه .در ضمن کامران جان چند نفر همزمان با هم روی فیلم نکاتو توضیح میدن که دقیقا نمیشه فهمید چی میگن چطوری میشه این مشکلو رفع کرد؟

من ازاین نسخه برنامه چند بار استفاده کردم هیچ مشکلی نداشت.

يه سوال ديگه ورژناي قبلي بايد نصب بشه يا نه؟

اگه ورژن نهاییشو که حدود 400-450 مگ میشه رو بگیری احتیاجی به قبلیا نیست .تا یکی دو هفته دیگه نسخه جدید این پچ میاد چرا صبر نمیکنی اونو بگیری ؟ در ضمن منظورت از مشکلات بازی چیه؟

Spaniuly
19-02-2009, 11:45
یه چیز باحال جور کردم الان کلا نوشته ها و تغییرات متنی که باعث میشه بازی به حالت لایسنس شده در بیاد رو یه جا جمع کردم می تونید این فایل های متنی رو دانلود کنید و بازی خودتون رو بر حسب اون ویرایش و به صورت لایسنس شده در بیارید

دانلود

Behnam_o2
19-02-2009, 12:19
عزیزان کسی برنامه ای سراغ نداره که بشه باهاش adboard ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

fouad-pes
19-02-2009, 12:58
کی گفته نمیشه ؟

یکی میتونه با دسته بازی کنه و یکی هم میتونه با کیبورد بازی کنه ! البته شما یاد نداری :31:

دوست من از روی باد معده که حرف نمیزنی یا چرا !؟:18:
اصلا میدونی pes یعنی چی !؟:31:
[/
LEFT]
خدمت شما عرض كنم كه من يكي از كيت ميكرهاي اين بازي هستم.اون كيت استقلال كه گذاشته بودين و همه تعريف ميكردن مال بنده بود و به نام شماها براي دانلود گذاشته شد. در مورد اون پچ هم موقعي كه پست دادم چيزي توي سايت كونامي نبود، و آخرين ورژنش هم 1.20 بود.
در ضمن شما هايي كه موندين نميدونين كه اين پچ چي كار ميكنه و... بايد خدمتتون عرض كنم كنم كه:
تغييرات به اين شكل بوده :
1 - ارتقاع هوش مصنوعي بازي به سيستم جديد D-ultra ia. و ارتقاي هوش مصنوعي بازيكنان.
2- بر طرف كردن مشكل پاس دادن دروازه بان و هوشمند تر كردن مدافعان.
3- بهتر شدن وضعيت شوت .
4- پيكر بندي جديد ضربات كاشته و كرنر.
5- آپديت ترانسفر هاي ژانويه و اضافه شدن 356 بازيكن جدين و طبق معمول تغيير و تحول در آپشن فايل.

حالا فهميدي؟
ضمنا پچ 1.40 هم بزودي قراره منتشر بشه

Spaniuly
19-02-2009, 14:15
اشتباهی شد...

Spaniuly
19-02-2009, 14:18
خدمت شما عرض كنم كه من يكي از كيت ميكرهاي اين بازي هستم.اون كيت استقلال كه گذاشته بودين و همه تعريف ميكردن مال بنده بود و به نام شماها براي دانلود گذاشته شد. در مورد اون پچ هم موقعي كه پست دادم چيزي توي سايت كونامي نبود، و آخرين ورژنش هم 1.20 بود.
در ضمن شما هايي كه موندين نميدونين كه اين پچ چي كار ميكنه و... بايد خدمتتون عرض كنم كنم كه:
تغييرات به اين شكل بوده :
1 - ارتقاع هوش مصنوعي بازي به سيستم جديد D-ultra ia. و ارتقاي هوش مصنوعي بازيكنان.
2- بر طرف كردن مشكل پاس دادن دروازه بان و هوشمند تر كردن مدافعان.
3- بهتر شدن وضعيت شوت .
4- پيكر بندي جديد ضربات كاشته و كرنر.
5- آپديت ترانسفر هاي ژانويه و اضافه شدن 356 بازيكن جدين و طبق معمول تغيير و تحول در آپشن فايل.

حالا فهميدي؟
ضمنا پچ 1.40 هم بزودي قراره منتشر بشه

ای بابا بازم که اشتباه کردی کی گفته ما نمیدونیم چی کار میکنه گوگل بوی انگلیسی رو نوشت من هم فارسیش رو در ضمن مورد پنجم کاملا بی ربط هست و آپدیت پچ 1.30 این کار رو اصلا انجام نمیده یه آپدیت 180 مگی جدید گذاشته دیروز که اون رو دانلود کنی ترانسفر های زمستانی اعمال میشه هیچ ربطی هم به آپدیت 1.30 نداره 1.20 ای ها هم میتونن اون 180 مگی رو دانلود کنن شما انگار علاقه شدیدی به زدن حرفهای من در آوردی داری رفیق البته کار کیت میکری شما تحسین برانگیز هست ولی این اصلا دلیلی نداره شما حرف هایی رو توی فروم بزنید که اصلا واقعیت نداره آپدیت روستر و ترانسفر ها و آپشن فایل چه ربطی به پچ1.30 داره؟

سعی کنید به حقوق کاربرای فروم احترام بذارید و با شایعه پراکنی و درج خبرهای نادرست موجب سر در گمی نشید اولش که میاین بدون تحقیق میگین پچی به نام 1.30 منتشر نشده حالا هم اومدید میگید همچین تغییراتی در بازی بوجود میاره (که نمیاره تغییراتش همون دو موردی بود که عرض کردم) توی سینگل پلیر یه بهبودی توی ضربه آزاد داده فقط یه دونه تغییر توی بخش آنلاین پلی میده والسلام آپدیت روستر ها هیچ ربطی به این پچ نداره. فایل cv0f.img جدید رو دانلود کنی تغییرات اعمال میشه که حجمش هم حدود 180 مگ هست و 34 کیلو بایت بیشتر از فایل cv0f قبلی هست.

حالا از همه اینا بگذریم فواد خان شما gdb توپ برا پرسپولیس نساختین؟ مثه لباس استقلال میخوام جدید و دقیق باشه کار کیت استقلال شما واقعا بی نظیر هست اگه خودتون یه همچین چیزی ساختید بذارید واسه دانلود. یا اگه سراغ دارید لینکش رو بذارید(این بار دوم هست این درخواست رو می کنم ازت ها گل پسر)

fouad-pes
19-02-2009, 14:51
ای بابا بازم که اشتباه کردی کی گفته ما نمیدونیم چی کار میکنه گوگل بوی انگلیسی رو نوشت من هم فارسیش رو در ضمن مورد پنجم کاملا بی ربط هست و آپدیت پچ 1.30 این کار رو اصلا انجام نمیده یه آپدیت 180 مگی جدید گذاشته دیروز که اون رو دانلود کنی ترانسفر های زمستانی اعمال میشه هیچ ربطی هم به آپدیت 1.30 نداره 1.20 ای ها هم میتونن اون 180 مگی رو دانلود کنن شما انگار علاقه شدیدی به زدن حرفهای من در آوردی داری رفیق البته کار کیت میکری شما تحسین برانگیز هست ولی این اصلا دلیلی نداره شما حرف هایی رو توی فروم بزنید که اصلا واقعیت نداره آپدیت روستر و ترانسفر ها و آپشن فایل چه ربطی به پچ1.30 داره؟

سعی کنید به حقوق کاربرای فروم احترام بذارید و با شایعه پراکنی و درج خبرهای نادرست موجب سر در گمی نشید اولش که میاین بدون تحقیق میگین پچی به نام 1.30 منتشر نشده حالا هم اومدید میگید همچین تغییراتی در بازی بوجود میاره (که نمیاره تغییراتش همون دو موردی بود که عرض کردم) توی سینگل پلیر یه بهبودی توی ضربه آزاد داده فقط یه دونه تغییر توی بخش آنلاین پلی میده والسلام آپدیت روستر ها هیچ ربطی به این پچ نداره. فایل cv0f.img جدید رو دانلود کنی تغییرات اعمال میشه که حجمش هم حدود 180 مگ هست و 34 کیلو بایت بیشتر از فایل cv0f قبلی هست.

حالا از همه اینا بگذریم فواد خان شما gdb توپ برا پرسپولیس نساختین؟ مثه لباس استقلال میخوام جدید و دقیق باشه کار کیت استقلال شما واقعا بی نظیر هست اگه خودتون یه همچین چیزی ساختید بذارید واسه دانلود. یا اگه سراغ دارید لینکش رو بذارید(این بار دوم هست این درخواست رو می کنم ازت ها گل پسر)

* در مورد اون حرفي كه زدي و گفتي مورد پنجم هيچ ربطي به بازي نداره، بايد بگم دوست خوبم آقاي حسن قهرماني كه غول اديت در خاور ميانه يا حتي در جهان هست همچين نظري داره. يعني آپديت ترانسفر هاي ژانويه و اضافه شدن 356 بازيكن جديد به بازي. منم 100% اين حرف رو قبول دارم.

*در مورد بحث دومتون كه فرموديد شايعه پراكني نكنم، يه سوال ازتون دارم:
چرا براي حرف هايي كه ميزنيد منبعي نميذاريد؟ شايد دوست داريد اولين نفري باشيد كه اين پچ رو براي دانلود بذاريد؟ بهتره از اين به بعد براي حرفهايي كه ميذاريد منبع معتبر تهيه كنيد و فقط صرفا يك مصرف كننده نباشيد.
من هيچ نيازي به تعريف و تمجيد آدمايي مثل شما رو ندارم.از كدام حقوق حرف ميزنيد؟ ديدم كه چقدر حقوق منو رعايت كرديد و كارهاي بنده رو بنام خودتون براي عموم قرار داديد. واقعا متاسفم براي آدم هايي كه فقط و فقط مصرف كننده هستن. از پست هايي كه ميزنيد موج ميزنه فقط به فكر لينك دانلود و فايل و...

* من خيلي وقته كه كارهاي خودم رو منتشر نمي كنم. اين كيتي كه براي دانلود گذاشتم، فقط براي اين بوده كه يك هزارم استعداد و توانايي خودم رو نشون بدم. اميدوارم درك و شعور شما در حدي باشه كه بفهميد كپي رايت يعني چي؟ و چرا موضوعي به اين مهمي برامون مهم نيست؟

بردیا
19-02-2009, 15:49
ایراد dont send برای چی هستش؟
مشکل از کرک بازیه؟
من هم تو مستر لیگ هم تو بال این مشکلو دارم و بعد یه مدت مشکل پیدا میکنه.
راه حلی داره؟

Spaniuly
19-02-2009, 17:58
ایراد dont send برای چی هستش؟
مشکل از کرک بازیه؟
من هم تو مستر لیگ هم تو بال این مشکلو دارم و بعد یه مدت مشکل پیدا میکنه.
راه حلی داره؟

بله باید ورژن بازی شما هرچی باشه از کرک مخصوص خودش استفاده کنید در حال حاضر ما 4 ورژن داریم:

1- ورژن 1.00 که همون اولی بود بدون پچ
2- ورژن 1.10 که کمی بعد از انتشار بازی منتشر شد
3- ورژن 1.20 که تا همین چند روز پیش آخرین ورژن بود و کرک 26.8 مگی براش اومده بود
4- ورژن 1.30 که تازه 3 روزه که ارائه شده و هنوز کرکی براش ارائه نشده شما آپدیت پچ 1.20 رو تهیه کن نصب کن و فایل کرک pes2009.exe 26.8 مگی رو استفاده کن تا مشکل دنت سند حل بشه

* در مورد اون حرفي كه زدي و گفتي مورد پنجم هيچ ربطي به بازي نداره، بايد بگم دوست خوبم آقاي حسن قهرماني كه غول اديت در خاور ميانه يا حتي در جهان هست همچين نظري داره. يعني آپديت ترانسفر هاي ژانويه و اضافه شدن 356 بازيكن جديد به بازي. منم 100% اين حرف رو قبول دارم.

*در مورد بحث دومتون كه فرموديد شايعه پراكني نكنم، يه سوال ازتون دارم:
چرا براي حرف هايي كه ميزنيد منبعي نميذاريد؟ شايد دوست داريد اولين نفري باشيد كه اين پچ رو براي دانلود بذاريد؟ بهتره از اين به بعد براي حرفهايي كه ميذاريد منبع معتبر تهيه كنيد و فقط صرفا يك مصرف كننده نباشيد.
من هيچ نيازي به تعريف و تمجيد آدمايي مثل شما رو ندارم.از كدام حقوق حرف ميزنيد؟ ديدم كه چقدر حقوق منو رعايت كرديد و كارهاي بنده رو بنام خودتون براي عموم قرار داديد. واقعا متاسفم براي آدم هايي كه فقط و فقط مصرف كننده هستن. از پست هايي كه ميزنيد موج ميزنه فقط به فكر لينك دانلود و فايل و...

* من خيلي وقته كه كارهاي خودم رو منتشر نمي كنم. اين كيتي كه براي دانلود گذاشتم، فقط براي اين بوده كه يك هزارم استعداد و توانايي خودم رو نشون بدم. اميدوارم درك و شعور شما در حدي باشه كه بفهميد كپي رايت يعني چي؟ و چرا موضوعي به اين مهمي برامون مهم نيست؟

من بهتره ادامه ندم بحث رو چون من هرچی میگم شما اصلا حرف من رو یا تحویل نمیگیری یا اشتباهی تحویل می گیره یعنی چی مورد پنجم ربطی به بازی نداره من چی میگیم شما چی میگی و تحویل میدی من میگم شما آپدیت پچ 1.30 رو نصب کنی ترانسفر ها صورت نمیگیره جناب ترانسفر ها فقط با دانلود فایل 180 مگی صورت میگیره که فایل cv0f رو دانلود میکنه ظاهرا شما غیر از کیت سازی کاملا غریبه هستی با PES این دیگه برام 100 درصد حالا ثابت شد و هرکی هم این چند پست اخیر شما رو بخونه براش ثابت میشه غول ادیت جهان چه ربطی به آپدیت 1.30 داره من هنوزم دارم بهش فکر میکنم. من یه حرف ساده میزنم شما داری هی می پیچینو حرف رو عوض میکنی یه چیزایی می بافی و پیش میری و قرائن نشون میده تا صبح هم من بشینم به شما توضیح بدم که فایل cv0f جدید 180 مگی هست که بازی رو به لحاظ ترانسفر آپدیت میکنه شما میگی غول ادیت داره فرمان میده.

خوب برسیم به این کیت استقلال اولا این کیت رو یکی توی فروم برای دانلود گذاشته بود که دمش گرم لطف کرد منم از همین جا گرفتم دست بر قضا بر خلاف تصور شما هیچ ادعایی مبنی بر این که این رو خودش ساخته نداشت. یکی از دوستان چند روز پیش گفت gdb فولدر استقلال رو میخوام که منم gdb رو زیپ کردم براش share کردم (آپ کردم روی 2shared) و از قضای روزگار به ایشون هم نگفتم که این کیت رو خودم ساختم چون روی کیت همین Fouad-pes نوشته و چون من آدم دروغ گو و یاوه گو نیستم به خودم اجازه نمیدم کار یکی دیگه رو به اسم خودم معرفی کنم شما اگه موفق شدی ثابت کنی که من کیت رو به اسم خودم گذاشتم تو فروم میام پا بوست ای مرد مقدس شما هم حالا یه کیت ساختی انگار هر چی ما ازت تشکر می کنیم بیشتر لوس میشی(ببخش رک میگم ولی قبول کن حقیقت داره) من بارها ازت به خاطر کیت تقدیر کردم ولی شما ظاهرا خیلی بیش از حد معمول از خودتون ممنون تشریف دارید. دیگه گفتیم مرسی دیگه خرسند شدیم بیخیال شو خوبه حالا اسمتم روی کیت نوشتی که گمش نکنی دیگه من نمیدونم نگران چی هستی. تازه کپی رایت چیه شما همون PES 2009 رو کپی گیر آوردی توی این فروم همه میدونن که من از نسخه اورجینال استفاده میکنم دیگه پس از کپی رایت اینا واسه من نطق نده. در ضمن کاری که شما کردی کاریه اینترنتی و Free که اسمت رو هم روش نوشتی تا پریوت باشه. شما چرا ارزش خودت رو با حرفات میاری پایین ما که از اول و از وقتی که با شما آشنا شدیم و فهمیدیم این کیت کار شماست از شما تشکر کردیم من موندم که شما چتون هست که میان و توی تاپیک حرفایی می زنید که خودتونم میدونید هیچ کس باهاتون موافق نیست من از شما واقعا برادرانه خواهش میکنم در مورد رفتارتون توی فروم پی سی ورلد تجدید نظر کنید قوانین فروم پی سی ورلد با فروم وینسار فرق میکنه پس لطف کنید به جای اینقدر پز دادن کمی خاکی باشید مطمئن باشید هر قدر هم ادیتور موفقی باشید بالا دست شما زیاده. من حرفام رو زدم با اینکه حتی 1 درصد هم امید ندارم حرفام روی شما تاثیر بذاره. و دیگه من هیچ اظهاری در مورد حرفای شما نمیکنم. موفق و سربلند باشید و امیدوارم توی کار کیت میکری رفته رفته پیشرفت کنید. خدا نگهدار

بردیا
19-02-2009, 19:26
این کارو کردم ولی حالا دیگه اصلا اجراش نمیکنه
طبق راهنمای پستت وقتی کرکو گذاشته بودی هم عمل کردم ولی الان میگه دمیج خورده و باید پاکش کنی و بعد اینستال کنی

marlin
19-02-2009, 20:01
با سلام
بنده مشکل در بازی کردن دو ننفر در pc رو دارم

من یکی از این گیم پد های دوتایی رو دارم که نمیتونم تنظیماتش رو طوری قرار بدم که هر دو با دسته بازی کنیم میشه یکی با کیبرد بازی کنه ولی حال نمیده ممنون میشم تنظیمات دقیق رو برام توضیح بدین چون من خیلی تو ستینگ قسمت کنترولرش ور رفتم و تمام حالت هارو امتحان کردم ولی موفق نشدم ممنون میشم راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بردیا
19-02-2009, 20:11
با سلام
بنده مشکل در بازی کردن دو ننفر در pc رو دارم

من یکی از این گیم پد های دوتایی رو دارم که نمیتونم تنظیماتش رو طوری قرار بدم که هر دو با دسته بازی کنیم میشه یکی با کیبرد بازی کنه ولی حال نمیده ممنون میشم تنظیمات دقیق رو برام توضیح بدین چون من خیلی تو ستینگ قسمت کنترولرش ور رفتم و تمام حالت هارو امتحان کردم ولی موفق نشدم ممنون میشم راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما باید توی ستینگ توی قسمت کنترلر،یکی از دسته ها رو روی کنترلر شماره 1 و اون یکی رو هم روی کنترلر شماره 2 تنظیم بکنید و دیگر هیچ!

redman1368
19-02-2009, 20:26
krauser جان من آقاي fouad pes رو ميشناسم ايشون پسر فوق العاده توانمندي هستند كه در حال تكميل كيت ها براي ليگ ايران در pes 2009 ميباشند. در مورد پچ 1.3 هم در اون موقعي كه شما گذاشتين خيلي جديد بود من هم فكر ميكردم نيومده و پچ fake هست ولي پس از بررسي ديدم درسته . از شما هم بابت گذاشتن اين پچ تشكر ميكنم

Spaniuly
19-02-2009, 22:04
این کارو کردم ولی حالا دیگه اصلا اجراش نمیکنه
طبق راهنمای پستت وقتی کرکو گذاشته بودی هم عمل کردم ولی الان میگه دمیج خورده و باید پاکش کنی و بعد اینستال کنی

ببین شما وقتی بازیت رو با پچ آرسمی آپدیت میکنی باید کل فولدر داخل مای داکیومنت رو بیخیال بشی چون نه سیوهات به درد میخوره نه آپشن فایل ها چون ورژن بازی تغییر کرده باید پاک کنی شما اول پچ رواعمال میکنی بعد فایل کرک رو کپی می کنی حالا اگه خیلی گیر میده یه بار آنینستال کن

krauser جان من آقاي fouad pes رو ميشناسم ايشون پسر فوق العاده توانمندي هستند كه در حال تكميل كيت ها براي ليگ ايران در pes 2009 ميباشند. در مورد پچ 1.3 هم در اون موقعي كه شما گذاشتين خيلي جديد بود من هم فكر ميكردم نيومده و پچ fake هست ولي پس از بررسي ديدم درسته . از شما هم بابت گذاشتن اين پچ تشكر ميكنم

جناب من مگه میگم پسر فوق العاده و قدرتمندی نیستند؟ من میگم اگه با مسایل منطقی برخورد کنن و یکمی تنگ نظری رو بذارن کنار میشن دسته گل الیشون کیت زیبای استقلال رو ساختن و حالا که ما داریم ازش تعریف و تمجید میکنیم توی فروم به همدیگه پیشنهاد میکنیم با تمام تنگ نظری دل کوچیکی و با تمام کم لطفی و قضاوت عجولانه می فرمایند ما کیت رو به اسم خودمون میذاریم.

google_boy07
19-02-2009, 22:22

krauser جان از شما متشکرم ....
هنوز برای طرف دیگه جا نیفتاده !
.............................

در مورد پچ 1.3 هم در اون موقعي كه شما گذاشتين خيلي جديد بود من هم فكر ميكردم نيومده و پچ fake هست ولي پس از بررسي ديدم درسته . از شما هم بابت گذاشتن اين پچ تشكر ميكنم
خوبه خوده شما هم میگین درسته و پچ جدید 1.3 اومده و fake نیست اما متاسفانه بعضی از افراد بدون بررسی از راه میان و یه حرفایی میزنن که ..........!!:18:

4039
19-02-2009, 23:14
حالا که شکر خدا قضیه این پچ 1.3 لعنتی فیصله پیدا کرد ایکاش قلبا هم از هم میگذشتین تا کدورتی باقی نمیموند .

من صبح برنامه آموزشی PES 2009 Official Guide and Coaching DVD رو دانلود کردم نکات جالب و مفیدی توی این برنامه دیدم که احساس کردم بی انصافیه اونا رو با دوستان به اشتراک نذارم.با توجه به اینکه چند صفحه قبل بحث ضربات ایستگاهی مطرح شد و دوستان هم توضیحات لازمه رو ارائه دادن و از طرفی این ضربات زیبایی وجذابیت خاصی داره دیدم بد نیست توضیحات دوستانو با ارائه تصویر تکمیل کنم.
قبل از هر چیز یک نکته رو بگم و اونم اینه که اگه کسی بتونه از هر سه تا ضربه ایستگاهی یکیشو گل کنه عملکرد خیلی خوبی داشته .در ضمن این نکته رو هم بگم رعایت دقیق نکات فنی در زمان زدن ضربات ایستگاهی هیچ ضمانتی برای گل شدن نیست و فقط احتمال گل شدن رو بالا میبره.

تصاویر گویا هستند و احتیاجی به توضیح زیادی نیست.

1-به فاصله توپ تا دروازه و محل قرار گرفتن توپ دقت بشه(تصویر اول و دوم)

ابتدا شوت و بعد دکمه های پاس و جهت پایین (به زاویه توپ و مقدار قدرت شوت دقت بشه)

2-ضربه بصورت مستقیم و با قدرت زده میشه(دو تصویر زیر)

3-فاصله از دروازه و زاویه توپ علت استفاده از این ضربست.

4

5-با پاسی که داده میشه فضای لازم برای زننده ضربه ایجاد میشه (شوت بصورت مستقیم زده میشه)

6-توپ با قدرت , زمینی و مستقیم به سمت دروازه شلیک میشه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]

Spaniuly
19-02-2009, 23:25
شاید باورتون نشه ولی همه این عکسهایی که شما گذاشتی نمونه هاش رو بارها و بارها به گل تبدیل کردم توی مود bal واقعا منی که اصلا ضربه آزاد بلد نبودم بزنم یه دفعه با کمک پسر خاله ام راه افتادم ولی حالا پسر خاله ام میاد و پیش من آموزش میبینه که چطور انواع و اقسام ضربه آزاد بزنه به قول معروف شدم یه پا استاد ضربه آزاد راستی برای اونهایی که توی مود بال میخوان همیشه نمره شون 8.5 بشه یه راه جدید پیدا کردم پست تخصصی و یکتای wb انتخاب کنید و به تیمی که فاقد پست wb هست و به جش پست های lb و rb داره برید شما بالاجبار مدافع جناحی بازی خواهید کرد و کافیه یک یا 2 گل یا یه پاس گل بدید نمره شما آخر بازی بی چون وچرا و بی برو برگرد 8.5 خواهد بود 100% تست کردم رد خور نداره

4039
19-02-2009, 23:30
شاید باورتون نشه ولی همه این عکسهایی که شما گذاشتی نمونه هاش رو بارها و بارها به گل تبدیل کردم توی مود bal واقعا منی که اصلا ضربه آزاد بلد نبودم بزنم یه دفعه با کمک پسر خاله ام راه افتادم ولی حالا پسر خاله ام میاد و پیش من آموزش میبینه که چطور انواع و اقسام ضربه آزاد بزنه به قول معروف شدم یه پا استاد ضربه آزاد راستی برای اونهایی که توی مود بال میخوان همیشه نمره شون 8.5 بشه یه راه جدید پیدا کردم پست تخصصی و یکتای wb انتخاب کنید و به تیمی که فاقد پست wb هست و به جش پست های lb و rb داره برید شما بالاجبار مدافع جناحی بازی خواهید کرد و کافیه یک یا 2 گل یا یه پاس گل بدید نمره شما آخر بازی بی چون وچرا و بی برو برگرد 8.5 خواهد بود 100% تست کردم رد خور نداره

خیلی عالیه ! معمولا چند درصد از ضربات با فاصله کمتر از 30 مترو میتونی به گل تبدیل کنی ؟غیر از موارد بالا که توی برنامه آموزشی پک کونامی اومده شما از شگرد خاص دیگه ای هم استفاده میکنی؟

Kasra 91
19-02-2009, 23:36
یکی بهم بهترین ترتبیب چیدن یه دفاع 4 نفره بطوری که بازیکنای گوشیه سرجاشون بمونن هی جاشونو با دفاع وسط عوض نکنن

یکی هم دفاع کرئن تک به تک با مدافع رو بهم یاد بده که بتونم راحت با تکل زدن توپو بگیرم با نزارم راحت از من رد شه مثلا با گرفتن l2

Kasra 91
19-02-2009, 23:39
یکی بهم بهترین ترتبیب چیدن یه دفاع 4 نفره بطوری که بازیکنای گوشیه سرجاشون بمونن هی جاشونو با دفاع وسط عوض نکنن

یکی هم دفاع کرئن تک به تک با مدافع رو بهم یاد بده که بتونم راحت با تکل زدن توپو بگیرم با نزارم راحت از من رد شه مثلا با گرفتن l2

4039
19-02-2009, 23:49
برای کسب نمره بالا چه نکاتی باید رعایت بشه ؟من چند تا نکته رو تجربه کردم اولا دقایق حضور بازیکن توی زمین خیلی مهمه(دقایق کمتر همراه با عملکرد مثبت =امتیاز بیشتر) دوم اینکه بازی 5 دقیقه ای با بازی 10 دقیقه ای امتیازش متفاوته .سوم اینکه پاس گل از زدن گل امتیازش بیشتره (اینو که بقال سر کوچه مون هم میدونست) چهارم حساسیت بازی و قرار گرفتن در مقابل تیمهای قوی و ضعیف در کسب نمره تاثیر داره .پنجم تعداد intercept ها یا همون توپ گیری از حریف .ششم تعداد پاسهای صحیح و لو ندادن توپ هفتم تکروی کمتر هشتم تک به تک کردن یار خودی با دروازه حریف (اینو مطمئن نیستم) نهم که برای مهاجم خیلی مهمه تعداد ضربات داخل چارچوب .
غیر از این موارد دیگه چه مواردی مهمه ؟
کلا یک برنامه pdf راهنما (با حجم حدود 600 مگ)برای این بازی منتشر شده که متاسفانه بدلیل پولی بودن امکان گرفتنش نیست .چند تا از کاربرانی که این pdf رو خریدن میگفتن در مورد نمره چیز زیادی گفته نشده .

یک سری توضیحاتی برای این موارد توی پک کونامی اومده اگه یک کم صبر کنی با تصویر مطالبو میذارم .البته اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره بگه اینا سوالات منم هست .

google_boy07
19-02-2009, 23:57
بازم ممنون ار بابت این عکسها ..........
البته اینارو من از ساکر 8 میدونم و یاد دارم ...
کهنه شده برای ما
.................................................. ....

خیلی عالیه ! معمولا چند درصد از ضربات با فاصله کمتر از 30 مترو میتونی به گل تبدیل کنی ؟غیر از موارد بالا که توی برنامه آموزشی پک کونامی اومده شما از شگرد خاص دیگه ای هم استفاده میکنی؟

البته به بازی هم بستگی داره و دروازه بان حریف .....
من 50 درصد ......یه مدلی یاد دارم اگه ببینی فر میخوری :31::46::5:

........................................
Sony Ericsson ??!!! اینو ببینین و به sonyericcson بگین آفرین !؟

4039
19-02-2009, 23:59
من 50 درصد ......یه مدلی یاد دارم اگه ببینی فر میخوری :31::46::5:
خب بسم الله .رو کن

google_boy07
20-02-2009, 00:04
خب بسم الله .رو کن

هنوز صبرکن تا بقیه دوستان رو کنن...

مطمئن باش اگه ببینی فر میخوری ....مطمئن باش این طوری شو ندیدی ....:5:
.................................................. ................................................
اینو ببینین و به sonyericcson بگین آفرین !؟

4039
20-02-2009, 00:13
گوگل جان دیگه قرار نشد خسیس بشی ! آس پیک که نمیخای رو کنی .راستش یک رو کم کنی با خواهر زادم دارم که جدا تماشا داره. فقط بهت بگم توی این کرکری صحبت از مرگ و زندگیه .رو کن گوگل خسیس .

google_boy07
20-02-2009, 00:17
گوگل جان دیگه قرار نشد خسیس بشی ! آس پیک که نمیخای رو کنی .راستش یک رو کم کنی با خواهر زادم دارم که جدا تماشا داره. فقط بهت بگم توی این کرکری صحبت از مرگ و زندگیه .رو کن گوگل خسیس .

شوخی کردم بابا ......:31:
جدی نگیر .....:40::10:

B3HZ@D
20-02-2009, 00:23

برای من که تا حالا مدافعین کناره و مدافعین وسط جاشون رو باهم عوض نکردن
ولی من میگم به مدافع کناره فلش عقب و جلو بده...مدافعین وسط هم فلش رو به عقب
برای نبردهای تک به تک هم بدون این که سرعت بگیری برو به سمت بازیکن و با جهت ها تعقیبش کن و وقتی کاملا نزدیکش شدی ضربدر رو بزن یا این که یکباره سرعت رو بزن

google_boy07
20-02-2009, 01:41
اینم چندتا چهره برای تیم Bayern Munich
دالنود:

یا

یا

.................................................. ..............
اینم چندتا چهره از تیم Liverpool
دالنود:

یا

یا

.................................................. ..........................
پیراهن تیم ملی روسیه Russia 09-/11 GDB
دانلود :

یا

یا

.................................................. ....................
پیراهن تیم ملی اکراین Ukraine 09/11
دانلود :

یا

یا

.................................................. ...........

Konami PES 2009 patch 1.30 + Kitserver 8.1.2

- Unninstall kitserver
- Install official patch 1.30
- Download the update in Sistem Settings/ Download
- Replace pes2009.exe with crack 1.2 !
- Reinstall Kitserver.

When you go Online (Network) you will see you have version 1.00.03 - updated teams and also you have the kitserver.

Pro Evolution Soccer 2009 Update 1 30-ViTALiTY
فکر کنم کرک پچ 1.3 هم اومد !!!!!
من دانلود نکردم اما حجمش 47 مگابایت هستش ......حالا شما تست کنین ....

Konami Digital Entertainment GmbH has announced the release of a free download containing all the moves within the January transfer window for PES 2009.

The download will be available as of today to users of PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD It's accessible via the game system settings and will bring all club sides' rosters in line with all the transfers made before the end of the January 2009 transfer window. Hundreds of players have been updated and corrected according to their moves, with approximately 200 new players added to the game for the first time. The stats of thousands of players have also been refined, in line with their performances so far this season.

The new team data follows an update released yesterday, which corrects small technical issues within PES 2009, including the importation of photo data. These downloads further demonstrate Konami's commitment to continually updating PES 2009, with further exciting downloadable content set for release in the coming months

دانلود :

یا

یا

......................................
آخرین ورژن نرم افزار کیت سرور Kitserver 8.1.2
دانلود :

یا

یا

...........................................
sony ericcson

.................................................. .....

Mehdi.ss
20-02-2009, 01:57
اگه منظورت مستر لیگ هست و اون بازیکنای دیفالت (میناندا اینا و برو بچ) خوب کم هست واسه اینکه انگیزه پیدا کنی واسه خرید بازیکنان بهتر و قوی تر

نه منظورم قسمتیه که نوشته لیگ وکاپ میشه کاری کردکه برای بازی بعدی تمام بازیکنان ریکاوری بشن وقدرتشون برای هر بازی پر بشه ؟

منظورم این قسمته

Mehdi.ss
20-02-2009, 02:20

من با این ترکیب خیلی خوب باری میکنم جلوی خیلی از تیمها جواب میده 4 تا مدافعا هم ار زمین من بیرون نمیرن

morix_001
20-02-2009, 08:20
من یه یه مشکلی برخوردم !
یه تیم تو مستر لیگ درست کردم . آرم تیمم رو از زو هازد انتخاب کردم ... بعد 2 تا بازی دیشب انجام دادم آرم هم بود . ولی الان که دارم بازی می کنم نوشته no data !!
چیکار کنم آرم تیمم برگرده ( محل آرم رو هم تغییر ندادم !)

robert
20-02-2009, 08:29
سلام به همگی
دوتا سوال داشتم.
بهترین رزولوشن بازی ساکر 9 برای مانیتور 19 اینچ چی هست ؟؟

و دوم اینکه چیکار باید بکنیم تا گزارشگر بازی تو bal موقع گزارش اسم مارو هم بیاره ؟؟

Spaniuly
20-02-2009, 09:12

60 یا 70 درصد. البته با پای راست هم یه ضربه آزاد هست که البته مشابه آینه رو با پای چپ گذاشتی ولی یکمی هم به گوشه متمایل میشه تقریبا همه شگرد هایی که گفتی کل شگردهایی هست که تا به حال انواع و اقسام گل کردم

سلام به همگی
دوتا سوال داشتم.
بهترین رزولوشن بازی ساکر 9 برای مانیتور 19 اینچ چی هست ؟؟

و دوم اینکه چیکار باید بکنیم تا گزارشگر بازی تو bal موقع گزارش اسم مارو هم بیاره ؟؟

اسم خودت رو که نمیتونه صدا کنه من مثلا اسمم رو گذاشته بودم فرناندو بعد توی Commentary Name هم فرناندو انتخاب کرده بودم اسمم رو صدا میزد. یا مثلا اسمت هرچی هست توی لیست الفبایی Commentary name بگرد ببین وقتی تلفظ میکنه کدومش شبیه میشه

و قلی جان در مورد سوال شما بگم وقتیوارد یه کاپ یا لیگ میشه قبلش یه تنظیمات میاره که درجه سختی یا مدت زمان هر بازی نوع توپ پایین ترین گزینه رو NO میزنی اون گزینه که همون Fatigue هست مربوط میشه به خسته شدن اگه آره بزنی بازیکنا خستگی سرشون میشه ولی اگه نه بزنی اصلا خسته نمیشن مثه فیفا های قبل از 09 که خستگی نداشت توشون

robert
20-02-2009, 10:10
اسم خودت رو که نمیتونه صدا کنه من مثلا اسمم رو گذاشته بودم فرناندو بعد توی commentary name هم فرناندو انتخاب کرده بودم اسمم رو صدا میزد. یا مثلا اسمت هرچی هست توی لیست الفبایی commentary name بگرد ببین وقتی تلفظ میکنه کدومش شبیه میشه

و قلی جان در مورد سوال شما بگم وقتیوارد یه کاپ یا لیگ میشه قبلش یه تنظیمات میاره که درجه سختی یا مدت زمان هر بازی نوع توپ پایین ترین گزینه رو no میزنی اون گزینه که همون fatigue هست مربوط میشه به خسته شدن اگه آره بزنی بازیکنا خستگی سرشون میشه ولی اگه نه بزنی اصلا خسته نمیشن مثه فیفا های قبل از 09 که خستگی نداشت توشون

رزولوشن مناسب مانیتور 19 اینچ ؟؟:13:

4039
20-02-2009, 10:12
اونایی که اسمشون حسینه اگه hysen رو انتخاب کنن تلفظش خیلی شبیه حسین هست .

مهدي.ف
20-02-2009, 13:05
من هم چنان مشکوکم ایا ورژنی از pes2009 نیست که توی become legend بشه دفاع یا دروازه بان شد اخه من عشق دروازه بانیم پچی چیزی اگه هست بزارید

دوستانی که تو کار face واردن فیسای ایرانی هارو برامون بزارن

Spaniuly
20-02-2009, 13:47
من هم چنان مشکوکم ایا ورژنی از pes2009 نیست که توی become legend بشه دفاع یا دروازه بان شد اخه من عشق دروازه بانیم پچی چیزی اگه هست بزارید

دوستانی که تو کار face واردن فیسای ایرانی هارو برامون بزارن

بله اگ ورژن بازیت با کرک هم خوانی نداشته باشه بازیت قاط میزنه دروازه هم وای میاستی برای من یه بار پیش اومد دروازبان شدم

رزولوشن مناسب مانیتور 19 اینچ ؟؟:13:
1440 در 9000

unreal_s2002
20-02-2009, 21:15
سلام به همه دوستان.سوال من اينكه در زمان تك به تك به مهاجم حريف چطور ميشه از جلو امدن دروازه بان جلوگيري كرد؟وبهترين دروازه بان در Pro Evolution Soccer 2009 كيه؟

4039
20-02-2009, 21:34
از قرار معلوم با نصب پچ 1.3 امکان استفاده از kitserver وجود نخواهد داشت .

unreal_s2002
20-02-2009, 21:39
سلام به همه دوستان..سوال من اينه كه در تك به تك مهاجم حريف با دروازبان چطوري ميشه از جلو آمدن دروازه بان جلو گيري كردو بهترين دروازه بان Pro Evolution Soccer 2009 كيه؟

Spaniuly
20-02-2009, 22:11
از قرار معلوم با نصب پچ 1.3 امکان استفاده از kitserver وجود نخواهد داشت .

عزیز پس من چطوری دارم استفاده می کنم چه ربطی داره

good_messi
20-02-2009, 22:49
با سلام
من پچ 1.20 رو دانلود کردم وقتی میخام نصب کنم با پیغام زیر روبه رو میشوم

the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be to be upgrade may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program verify that the program to be upgrade exists on your computer and that you have the correct upgrade patch

مشکل از کجاست

4039
20-02-2009, 23:11
عزیز پس من چطوری دارم استفاده می کنم چه ربطی داره

این منبع صحبت منه .تا آخرش بخون مطالب جالبی عنوان شده .شما از چه کیت سروری استفاده میکنی ؟

Spaniuly
20-02-2009, 23:27
این منبع صحبت منه .تا آخرش بخون مطالب جالبی عنوان شده .شما از چه کیت سروری استفاده میکنی ؟

شاید از نظر شما جالب بود ولی من که خوندم دیدم یه مشت بیکار بودند که مطلب پست کرده بودند البته همه اشون نه یه مورد دیگه که باید عرض کنم شما به پست فروم خارجی میگید منبع؟ یعنی من الان برم توی یه فروم خارجی عضو شم اونجا بنویسم PES2010 رسیده دستم شما میایید اینجا عنوان می کنید بعد میگید منبع اون پست الکیه منه؟ در کل یه تجدید نظری در مورد منبع بکنید. حالا بیخیالش من از همون اولین باری که از کیت سرور استفاده کردم همون رو دارم استفاده میکنم 8.1.2.0 هیچ مشکلی هم نیست هم لباس ها درسته هم اسامی و هر تغییر دیگه ای که توی ورژن 1.20 بود الانم هست. محض اطلاعات عمومی هم بگم شما اگه اون آپدیت 180 مگی جدید که به تازگی قرار داده شده روی سرور کونامی و فایل cv0f.img جدید رو دانلود میکنه اون موقع فایل سیوت رو باس بیخیال بشی البته سیوهای قبلی کلا بی فایده میشن چون با ورژن جدید هم خوانی ندارند

با سلام
من پچ 1.20 رو دانلود کردم وقتی میخام نصب کنم با پیغام زیر روبه رو میشوم

the upgrade patch cannot be installed by the windows installer service because the program to be to be upgrade may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program verify that the program to be upgrade exists on your computer and that you have the correct upgrade patch

مشکل از کجاست

بازی شما به صورت واقعی نصب نشده از این setup انگولکی ها خریدی واسه همون نمیتونی پچ نصب کنی اصولا از کیت سرور هم نباید بتونی استفاده کنی

Gamexland
20-02-2009, 23:37
توروخدا کسی نیست به من یه برنامه ای چیزی بده که بشه لیگ برتر ایران مثل استقلال و پرسپولیسو بهش اضافه کنه؟؟

B3HZ@D
20-02-2009, 23:39
این پچی که دارید در موردش صحبت می کنید کدوم پچه؟
همین پچ gamingaccess هستش؟

4039
20-02-2009, 23:47
شاید از نظر شما جالب بود ولی من که خوندم دیدم یه مشت بیکار بودند که مطلب پست کرده بودند البته همه اشون نه یه مورد دیگه که باید عرض کنم شما به پست فروم خارجی میگید منبع؟ یعنی من الان برم توی یه فروم خارجی عضو شم اونجا بنویسم PES2010 رسیده دستم شما میایید اینجا عنوان می کنید بعد میگید منبع اون پست الکیه منه؟ در کل یه تجدید نظری در مورد منبع بکنید. حالا بیخیالش من از همون اولین باری که از کیت سرور استفاده کردم همون رو دارم استفاده میکنم 8.1.2.0 هیچ مشکلی هم نیست هم لباس ها درسته هم اسامی و هر تغییر دیگه ای که توی ورژن 1.20 بود الانم هست. محض اطلاعات عمومی هم بگم شما اگه اون آپدیت 180 مگی جدید که به تازگی قرار داده شده روی سرور کونامی و فایل cv0f.img جدید رو دانلود میکنه اون موقع فایل سیوت رو باس بیخیال بشی البته سیوهای قبلی کلا بی فایده میشن چون با ورژن جدید هم خوانی ندارند

لطفا این مطالبو با لحن ملایم بخون.
قبل از هر چیزی خدمت شما عرض کنم منبع یعنی محل خبر حالا چه رسمی و چه غیر رسمی .بسیاری از اخبار از یک منبع غیر رسمی منتشر میشن اما کاملا قابل استناد هستند .
در مورد مساله مورد بحث ما هم اصلا لازم نیست منبع خبر رسمی باشه اصلابه نظر شما کدوم منبع رسمی باید این مساله رو مطرح کنه و یا اطلاعیه ای مبنی بر کذب بودن اونو منتشر یا ابلاغ کنه.
اگر عده زیادی که در کاری تبحر پیدا کرده باشن , بیان یک مساله ای رو بدون تعصب و یا هدف خاصی مطرح کنن و صدها نفر اون مساله رو خلاف واقع قلمداد نکنن به نظر شما قابل استناد نیست .
اما در مورد این سایت باید خدمت شما عرض کنم شماهیچ میدونستی این فروم جزء2-3 فروم مطرح در زمینه مباحث مربوط به این بازی میشه .اصلا شما خبر داری سازنده همین کیتی که من و شما و میلیون ها نفر دیگه در حال حاضر دارن ازش استفاده میکنن جزء اعضای اصلی این سایته .شما فکر میکنی من و شما بیکارتریم که توی این تاپیک فعالیت میکنیم یا اعضای اون سایت که مرجع میلیون ها کاربر در سراسر دنیاست (البته به هیچ وجه منظور من بی احترامی به کاربران محترم این تاپیک نیست فقط قیاس من, در مقیاس شهرت و مرجعیت بود).اگر شما تا آخر اون تاپیکو میخوندی متوجه میشدی که بیش از 10 نفر این مساله رو تایید کردن و صدها بیننده هم صحبتی خلاف اون نزدن حالا به نظر شما این عده زیاد , دچار توهم شدن .
شما ببین توی همین تاپیک دوست داشتنی خودمون اگه یکی بیاد یک حرف بی ربط و غیر مستدل بزنه بلافاصله بقیه کاربرا اون مطلبو نقد میکنن و صحبت طرفو زیر سوال میبرن بعد شما فکر میکنی توی چنین سایت معتبری کسی میتونه هر چی دلش خواست بنویسی .
شما اگه بری توی یک فروم معتبر خارجی عضو شی و اونجا بنویسی pes2010 بدستت رسیده بلافاصله انبوهی از پستهای مختلف برات ارسال میشه که حتما حدس میزنی این پستها حاوی چه مضامینی خواهند بود.
سازنده همین برنامه های ویرایش که من و شما داریم ازشون استفاده میکنیم اکثرا اعضاء این سایت و یکی دو تا سایت دیگه هستن بعد شما میای میگی یک مشت بیکار !!!!!!
من هم عضو اون سایتم اما بخدا اینقدرها که شما تصور میکنی بیکار نیستم .
من این مسائلو جهت شفافیت مساله نوشتم و اگه این صحبتها موجب ناراحتی شما شده من از شما معذرت میخام .مگه ما چند تا دوست خوب مثل krauser توی این سایت و اصلا توی دنیا داریم(البته اگه قابل بدونه).

Spaniuly
21-02-2009, 00:33
خوب پس شما الان برو عضو شو و بگو یکی از کاربرای تاپیک به اسم krauser با همون کیت سرور 7.1.2.0 پچ 1.30 رو هم نصب کرده و مشکلی هم براش پیش نیومده. انگار حرفام بهت برخورد داداشی ولی شک نکن من حرف رو از تو معده نمیزنم من الان با همین ورژن کیت سرور دارم کار میکنم مشکلی هم ندارم. اونایی که گفتن پچ 1.30 باعث از کار افتادن کیت سرور میشه حرف مفت زدن که جای تاسف هست که به قول شما فروم مطرح جهان چنین پست هایی توش دیده میشه و بهش اعتراض نمیشه فروم فقط پس سی ورلد

4039
21-02-2009, 01:22
دوست من از این اصطلاح ازروی باد معده حرف زدن استفاده نکن اصطلاح زیاد خوبی نیست.

کسی یک برنامه سراغ نداره که بشه پست بازیکنو توی مد b.a.l تغییر داد.
من یک بازیکن ساختم , ابتدای لیگ پست cf براش انتخاب کردم اما بعد از گذشت 7 فصل هنوز توی هیچ تیمی توی این پست فیکس نشدم .باید چیکار کنم یک تیم از من توی این پست استفاده کنه؟دیگه خسته شدم اینقدر هافبک بازی کردم .
در ضمن چطوری میشه از برنامه complete editor استفاده کرد؟

نه عزیز برای پست هیچ ترینری ارائه نشد من همه پست ها رو غیر از پست های دفاع رو یاد گرفتم این که شما رو فیکس رو حمله نمیذارند علتش اینه که تیم هایی که توش بازی می کنی کمبود هافبک دارن نه مهاجم بازیکن ضعیف رو تو خط هافبک دارن نه حمله مثلا شما فرض کن بری رئال مربی عقلش رو که از دست نداده ببینه تو علاوه بر cf قابلیت بازی در خط هافبک داری نمیاد که رائول و نیستلروی رو بکشه بیرون میاره هافبک دیگه ولی اگه به تیمی بری که مهاجماش ضعیفتر از هافبک هاش باشن مسلما تو نوک حمله اون تیم فیکس میشی البته توی مود بال معنی نداره پست توی زمین چون شما آزادانه به هر نقطه زمین می تونید برید

همه آدما جایزالخطا هستن.

.

Mehdi.ss
21-02-2009, 02:14
آقایون قهرمانی با استقلال خیلی میچسبه انشاالله 8 هفته دیگه :31:

B3HZ@D
21-02-2009, 02:34

اشتباه شد...

good_messi
21-02-2009, 10:54
بازی شما به صورت واقعی نصب نشده از این setup انگولکی ها خریدی واسه همون نمیتونی پچ نصب کنی اصولا از کیت سرور هم نباید بتونی استفاده کنی

یعنی چی من بازی رو از نیو تک گرفتم دو دی وی دی هستش :41:

4039
21-02-2009, 15:27
یکی از کلیپهای پک آموزشی کونامی اختصاص داره به مسائل مربوط به تاکتیک و استراتژی های تیم .من سعی میکنم به مرور نکات ذکر شده توی این بخشو همراه با تصاویر مربوطه توی تاپیک قرار بدم.
بخش اول مربوط میشه به ترکیب و استراتژیهای مربوط به خط دفاعی .
همونطوریکه که همه میدونیم این امکان وجود داره که گیمر ترکیبات و نقش های مختلف برای بازیکنان این خط تعریف و ادیت کنه.از جمله نقش هایی که توی این خط وجود داره میشه به مواردCB-CWB –SB اشاره کرد.
ابتدا تفاوتهایی که بین نقش های مختلف توی این خط وجود داره توضیح داده میشه .فرض بفرمایین توی سیستم فرضی ما 4 بازیکن در خط دفاعی با این مشخصات وجود داره :
این ترکیب پیش فرض ماست.
RANOW =CB
DEKAAM=CB
VIROTA=RB
NZOM GOLE=LB
حالا ما در اینجا نقش DEKAAM رو از CB (بک مرکزی)بهCWB (سوییپر) تغییر میدیم و به بررسی نتایج این تغییر در بازی میپردازیم .
همونطوریکه در تصویر مشاهده میشه سوییپر ما بهتره کمی از سنتر بک یا همون CB ما عقب تر بازی کنه.

توی این تصویر همونطوریکه مشاهده میکنیم در زمان دفاع بازیکن شماره 3 ما که همون CWB ماست برای پوشش خط دفاعی به عقب متمایل میشه و بازیکن شماره 2 یا همون CB ما برای تصاحب توپ از خط دفاعی جدا شده و به مرکز زمین نزدیک میشه .

حالا ما مجددا ترکیب دفاعیو به حالت پیش فرض برمیگردونیم و اینبار به بررسی دفاع کناری میپردازیم .
همونطوریکه همه میدونیم بازیکنان پست RB و LB از کناره های زمین میل به نفوذ دارن و در زمان حمله به یاری هافبکهای تیم میان که در تصویر بالاکاملا مشخص شده( بازیکن شماره 4) و در تصویر پایین همکاری این نقش با هافبک کناری زمین(RWF) به وضوح دیده میشه .

در تصویر بالا نوع و مسیر حرکت دو نقش RB و RWF در زمان حمله مشخص شده .

در این تصویر حوزه حرکتی بازیکن نقش RB و نقش RWFنشون داده شده .

توی بخش بعدی سعی میکنم استراتژیهای مربوط به خط دفاعیو عنوان کنم و بعد از اون میریم سراغ خط میانی تیم و استراتژیهای اون بخش و نهایتا در بخش آخر سیستمهای مختلف تیمی رو بررسی میکنیم.

با دونستن نکات بالا این امکان فراهم میشه که با توجه به تواناییهای بازیکنان تیم بتونیم یک ترکیب مناسب و ایده آل ارنج کنیم .و یا در صورتیکه در مد B.A.L بازی میکنیم با دونستن این شرح وظایف و آگاهی از دامنه حرکتی بازیکنمون به بالا رفتن عملکرد تیمی و ارتقاء کار گروهی تیم کمک کنیم علاوه براین رعایت این نکات موجب روونی و شناور شدن جریان بازی تیم خواهد شد.

amir_rahmani
21-02-2009, 15:44
خیلی زیبا تعریف کردی

میشه بیشتر درباره ی این مطلب توضیح بدی؟

یعنی چیو می خواستی تعریف کنی؟

amir_rahmani
21-02-2009, 15:50

به همین خیال باش.......

Gamexland
21-02-2009, 15:59
جواب مارو هم نمیدید که!!

4039
21-02-2009, 16:09
خیلی زیبا تعریف کردی

میشه بیشتر درباره ی این مطلب توضیح بدی؟

یعنی چیو می خواستی تعریف کنی؟

امیر جان منظورتو متوجه نمیشم .کدوم قسمتو میگی ؟

جواب مارو هم نمیدید که!!

اگه فایلشو جایی گیر آوردم برات میذارم .

4039
21-02-2009, 16:20
جواب مارو هم نمیدید که!!

یک چیزایی پیدا کردم توی این لینک هست:

Spaniuly
21-02-2009, 16:37
همه آدما جایزالخطا هستن.

.

از تو انتظار نداشتم اين اندازه آدم بي جنبه اي باشي برنامه pro-evo بعد از اون پست من ارائه شد من اون پست رو خودتم مي دوني قبل ارائه اون برنامه داده بودم اون موقع هنوز اين برنامه نيومده بود. بي اندازه برات متاسف شدم ديدگاه ديگه اي داشتم نسبت به تو نميدونم توي اين تاپيك چرا هر كس كم مياره ميشينه سوژه ميگرده كه يكي ديگه رو تحقير كنه البته سوژه هايي هم كه پيدا مي كنه منطقي نيست مثلا من اون پست رو قبلا داده بودم كه اون موقع حقيقتا هم براي مود بال چنين برنامه يا ترينري نيومده بود. برات متاسفم فكر مي كردم آدم منطقي و با جنبه اي باشي ولي انگار به قول شما چون جايز الخطا هستم سخت در اشتباه بودم.

Arthas King
21-02-2009, 16:42
آقایون قهرمانی با استقلال خیلی میچسبه انشاالله 8 هفته دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم

میزاری برای دانلود این تیمتو ؟ : دی

4039
21-02-2009, 17:10
از تو انتظار نداشتم اين اندازه آدم بي جنبه اي باشي برنامه pro-evo بعد از اون پست من ارائه شد من اون پست رو خودتم مي دوني قبل ارائه اون برنامه داده بودم اون موقع هنوز اين برنامه نيومده بود. بي اندازه برات متاسف شدم ديدگاه ديگه اي داشتم نسبت به تو نميدونم توي اين تاپيك چرا هر كس كم مياره ميشينه سوژه ميگرده كه يكي ديگه رو تحقير كنه البته سوژه هايي هم كه پيدا مي كنه منطقي نيست مثلا من اون پست رو قبلا داده بودم كه اون موقع حقيقتا هم براي مود بال چنين برنامه يا ترينري نيومده بود. برات متاسفم فكر مي كردم آدم منطقي و با جنبه اي باشي ولي انگار به قول شما چون جايز الخطا هستم سخت در اشتباه بودم.

دوست عزیز من حقیقتا قصد تحقیر شما رو نداشتم و ندارم من هرگز خودمو نمیبخشم اگه چنین فکرو نیتی در مورد دیگران داشته باشم اصلا با این حرف من که گفتم همه اشتباه میکنن شما مگه کوچیک میشی؟هدف من از این صحبت و نقل قول کردن اون مطالب این بود که یادآوری کنم که همه میتونن اشتباه کنن .نباید زیاد به هم سخت بگیریم و با اصطلاحاتی که در خور و شان ما نیست طرفو بکوبیم . شما یک نگاهی به پستهای صفحه قبل من و خودت بنداز و قضاوت کن من فقط یک مطلبو نقل قول کردم و منبع اون خبر و نقل قول رو گذاشتم اما ... اصلا بگذریم آقا من تسلیم و صراحتا میگم حق با شماست.متاسفانه توی محیط سایبر این مشکلات و سوء تفاهمات پیش میاد و کاریش نمیشه کرد .
راستشو بخای اون برنامه خیلی وقته اومده حداقل نسخه های قبلیش چند ماهی میشه منتشر شده(بعنوان نمونه Version 1.3.0.0 beta (30/12/2008).خب شما تقصیری نداری چون از وجود چنین برنامه ای اطلاع نداشتی .
دوست عزیز من فقط اینو بهت بگم که حقیقتا از بابت اینکه ناراحتت کردم بشدت متاثر و ناراحت شدم و امیدوارم از من کدورتی توی دلت نباشه .

Spaniuly
21-02-2009, 18:18
خوب باتوجه به آپديت شدن ديتابيس بازي يه بار ديگه مجبور شدم اديت فايل جديد بسازم كه البته ساختم فقط مونده تغيير اسامي دو تيم pes united و we united به اسامي بازيكنان استقلال و پرسپوليس و اضافه كردن بازيكنان شاغل در بوندس ليگا به ليگ كه روي other league b تعبيه كردم تا الان بازيكنهايي كه از قبل موجود هستند به تيم هاي كلن و هافنهايم ترانسفر شدند ولي چون همه بازيكنان اين دو تيم توي ديتابيس بازي نيستند تركيب اين تيمها نيمه كاره هست و نغقص توي pes2009 فقط تيمهاي بايرن و وردربرمن و شالكه و لوركوسن رو ميشه به بيش از 11 بازيكن رسوند كه البته تيم هاي بايرن و وردربرمن تقريبا كل بازيكنانشون توي ديتابيس بازي هستند ولي بيشترشون با اسمي fake من اول از همه اومدم اسامي fake رو كلا تصحيح كردم (بدون دخل و تصرف و تغيير) و حالا تيم بايرن رو ساختم منبع مورد استفاده من بازي فيفا 09 هست كه ديشب پچ رسمي ea رو كه ترانسفر زمستاني رو اعمال مي كنه رو نصب كردم و تركيب جديد بايرن رو دقيق وارد بازي pes كردم براي اون دسته از عزيزاني كه توي بازيشون بوندس ليگا هست من بلافصله بعد ساخت هر تيم بوندس ليگايي تركيبشون رو ميذارم البته تركيبي كه دوستان بتونن به راحتي جور كنن فعلا اين تركيبي كه همين الانم با برنامه هايي مثل pes editor يا pro-evo studio مي تونن وارد كنن:

bayern munchen

main roster

gk 1 rensing
cb 23 oddo
cb 3 lucio
sb 6 demichelis
sb 21 lahm
cm 31 schweinsteiger
cm 17 van bommel
sm 15 ze roberto
sm 7 ribery
ss 9 toni
cf 18 klose

subs

gk 22 butt
df 5 van buyten
df 24 borowski
mf 8 hamit altintop
mf 13 donovan
mf 30 lell
df 33 breno
cf 20 jose ernesto sosa
cf 11 podolski

خوب اين از اين شماره هاي بازيكنان رو هم نوشتم كه كاملا صحيح هستند اگه مي بينيد توني كروس توي تركيب نيست دليلش اينه كه به لوركوزن رفته. خلاصه كاملا جديد هست البته چند تا بازيكن غير از ايينها هم به تركيب بايرن اضافه شدند كه اصلا توي pes2009 نيستند اين اساميشون + شماره هاشون كه اگه خواستيد مي تونيد خودتون خلق كنيد اين بازيكنان رو: (دوست داشتيد شناسنامه و مشخصات هر كدوم رو هم ميذارم)

t. Kraft 35
b. Kopplin 41
ottle 16
furstner 36
m. Ekici 26
d. Sikorski 40
t.muller 25

خوش باشيد رفقا... گيمر باشيد پسرا

masoud93
21-02-2009, 18:47
kitserver بدرد چی میخوره میشه یکی توضیح بده.
اگه میشه دربارهی پچ gamingaccess هم توضیح دهید و بگویید برای چه کاری است.

Spaniuly
21-02-2009, 19:56
اينم از وردربرمن همه بازيكنهاي زير توي بازي هستند فقط ممكن هست اساميشون fake باشه اگه جور كرديد ميتونيد وارد تيم وردربرمن كنيد اگه جور نكرديد 2 صفحه پيش يه پست زدم به اسم لايسنسر توش اصلاح شده همه اسامي fake رو گذاشتم.

werder bremen

main roster

gk 1 wiese
cb 8 fritz
cb 29 mertesacker
sb 4 naldo
sb 3 pasanen
cm 6 baumann
cm 22 frings
sm 20 d. Jensen
sm 10 diego
ss 23 h. Almeida
cf 24 pizarro

subs

df 13 tosic
df 15 prödl
df 7 vranjes
mf 16 tziolis
fw 14 aaron hunt
fw 34 harnik
fw 9 rosenberg

unreal_s2002
21-02-2009, 20:37
سلام به همه دوستان عزيز .يه سوال داشتم :چطوري مشه در زمان تك به تك دروازه بان به مهاجم حريف دروازه بان رو عقب نگه داشت؟و بهترين دروازه بان Pro Evolution Soccer 2009 كيه؟

keshish
21-02-2009, 20:56
در bal اگر چندین فصل در یک تیم باشیم آیا امکان کاپیتان شدن هست؟

samaras23
21-02-2009, 21:08
kitserver بدرد چی میخوره میشه یکی توضیح بده.
اگه میشه دربارهی پچ gamingaccess هم توضیح دهید و بگویید برای چه کاری است.

درباره kitsrver بارها و بارها توي تايپيك توضيح داده شده اگه يه سرچ كني پيدا ميكني
كلا واسه اضافه كردن منو ، توپ ، لباس و ... جديد به بازي استفاده ميشه
پچ gamingaccess هم پچيه كه سايت gamingaccess واسه بازي داده و هر ماه هم 1 يا 2 پچ جديد ميده كه تغييراتي توي ظاهر بازي ايجاد ميكنه به اضافه نقل و انتقالات و .... درباره اينم تو تايپيك بازم گفته شده

samaras23
21-02-2009, 21:11
در bal اگر چندین فصل در یک تیم باشیم آیا امکان کاپیتان شدن هست؟

اگه بازيكن خوبي باشه آره بعد از 5-6 فصل كاپيتان ميشه
بازيكن من الان 5فصله كه توي چلسيه اين فصل كاپيتان شده (البته لمپارد و تري از چلسي رفتن كه كاپيتان شده):27:

Spaniuly
21-02-2009, 22:15
خوب اينم پست كامل براي استفاده از ورژن 1.30

دانلود پچ 1.30

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانلود كرك

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دانلود كيت سرور متناسب با كرك مخصوص 1.30

google_boy07
21-02-2009, 22:36
Argentina Face Pack
دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... ....................................
اسکوربورد کوکا کولا :20:
دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... .......................................

Spaniuly
22-02-2009, 00:55
خوب من به طور كامل تست كردم پچ 1.30 رو نصب كنيد گند مي زنه توي بازي :

وقتي از پچ 1.30 استفاده ميكنيد نبايد كرك مخصوص 1.30 رو استفاده كنيد چون به درستي كرك نشده و كيت سرور حتي ور‍ن 8.1.2 هم اون رو سالم تشخيص نميده اگه خيلي دلتون ميخواد از اين پچ استفاده كنيد بايد كمي بيشتر صبر كنيد تا كرك ديگه اي براش بياد شما ميتونيد كرك مخصوص 1.20 رو هم كپي كنيد و با خيال راحت بازي كنيد اينطوري از هر ور‍ني از كيت سرور استفاده كنيد مشكلي پيش نمياد اما در كل نصب پچ 1.30 باعث ايجاد باگ در ضربه آزاد مستقيم ميشه توپ به جايي كه نشانه گرفته ميشه نميره مثلا اگه ضربه آزاد گيرتون مياد ديگه لازم نيست جهت رو تغيير بديد چون خودش ميره به سمت راست كلا اينجوري وقتي راست پا هستيد ضربه آزاد رو در سمت چپ گير آورديد بايد دو برابر به راست بچرخونيد يعني دقيقا بيرون زمين رو نشانه بگيريد كلا اشكال داره

4039
22-02-2009, 10:38
krauser جان پس کاربرای اون سایتی که گفتم بیراهم نمیگفتن.

Spaniuly
22-02-2009, 12:59
krauser جان پس کاربرای اون سایتی که گفتم بیراهم نمیگفتن.

بيراه كه چه عرض كنم اشكال از كسي هست كه كرك كرده اون كرك مخصوص 1.30 اصلا كرك نيست و كاملا بلا استفاده تازه من گفتم كه شما وقتي پچ 1.30 رو نصب ميكني ميتوني از همون كرك قبلي استفاده كني هيچ مشكلي هم براي كيت سرور پيش نمياد حتي اگه ورژن قبل باشه. در هر صورت بايد منتظر كرك درست حسابي باشيم كه البته با توجه به پست قبليم اصلا نصب پچ 1.30 پيشنهاد نميشه چون همونطور كه گفتم ضربه آزاد ها دچار مشكل ميشن و توپ به جايي كه نشانه ميگيريد نميره

samaras23
22-02-2009, 21:24
krauser لينك كرك پچ 1.20 رو داري؟؟؟

Spaniuly
22-02-2009, 21:38
krauser لينك كرك پچ 1.20 رو داري؟؟؟
از توي گيم كپي دانلود كن

samaras23
22-02-2009, 22:11
مرسي
الان ميخوام پچ 1.30 رو با كرك 1.20 نصب كنم
جواب ميده؟؟

google_boy07
22-02-2009, 22:28
منوی Adidas

دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... .......

PES 2009 PIQM PATCH

- fully licenced leagues : FA Premier League, Ligue 1, Bundeslia in Eredivisie place, LFP, Eredivisie in others B, Serie A,
- New teams in others A Wis?a Kraków , Santos , Lech Pozna?, Legia Warszawa... etc...
- all transfers
- almost 600 faces !!! 400 relinks/ 200 scans
- GDB folder with kits for all non-licenced teams and national teams in game,
- new chants for the most popular clubs and national teams
- new soundtrack
- corrected of placing players
- real names for all players written with uniform font
- corrected personal data of 99 % players (weight, height, position, age etc....)
- new ballpack
- real logos for all teams, leagues, cups
- adboards
- scoreboard
- bootpack
- new gloves
- menu
- new stadium: Old Trafford (fixed crowd)
- improved numbers of players on T-shirts at 99 %
- new players
- and a lot, a lot of other changes

دانلود :

Spaniuly
22-02-2009, 23:15
مرسي
الان ميخوام پچ 1.30 رو با كرك 1.20 نصب كنم
جواب ميده؟؟

جاي شما باشم وژ‍ن 1.30 رو به كل بيخيال ميشم همونطور كه گفتم پر از ايراده ضربه آزاد ها با مشكل مواجه ميشن و استفاده از كرك جديد باعث ميشه كيت سرور نصب نشه چون كرك موجود براي 1.30 صحيح نيست و مشكل داره

timemachine2029
22-02-2009, 23:19
سلام آقا من این بازی رو خریدم ولی بعد از اینکه انزیپش کردم اینجوریه بدونه نصب شدن اجرا میشه
ماله من مشکل داره یا همه نسخه ها اینجوریه و دیگه اینکه پچ هاش هم نصب نمیشه

B3HZ@D
22-02-2009, 23:59
برای این پچها نصب نمیشه چون که بازی نصب نشده
البته توی این عکس ها فایل ها کامله...ولی این که بدون نصب اجرا شده عجیبه
قبلا نصبش نکرده بودی؟

timemachine2029
23-02-2009, 00:02
برای این پچها نصب نمیشه چون که بازی نصب نشده
البته توی این عکس ها فایل ها کامله...ولی این که بدون نصب اجرا شده عجیبه
قبلا نصبش نکرده بودی؟

نه دیودی که زیپ بود ان زیپش کردم این فلدر اومد و این فایلها

B3HZ@D
23-02-2009, 00:31
نه... باید بجاش یک فایل setup یا install به شما بده
بعد از نصب این فایل ها و فولدر میاد...ایراد از dvd بازی هست

Spaniuly
23-02-2009, 01:12
نه... باید بجاش یک فایل setup یا install به شما بده
بعد از نصب این فایل ها و فولدر میاد...ایراد از dvd بازی هست

از نمره 9 چه خبر؟ :31:

من كه الان 1.20 رو دارم استفاده ميكنم اولين روزي هم كه فايل cv0f.img جديد اومد دانلود كردم بازيم الان آپديت شده

B3HZ@D
23-02-2009, 02:06
از نمره 9 چه خبر؟ :31:

من كه الان 1.20 رو دارم استفاده ميكنم اولين روزي هم كه فايل cv0f.img جديد اومد دانلود كردم بازيم الان آپديت شده

نمره 9 چی بید؟ ؟

این جریان پچی که استفاده می کنید چیه؟
اسم پچش چیه؟اگه خوبه بگید ما هم دانلود کنیم؟

Spaniuly
23-02-2009, 12:30
نمره 9 چی بید؟ ؟

این جریان پچی که استفاده می کنید چیه؟
اسم پچش چیه؟اگه خوبه بگید ما هم دانلود کنیم؟

شما يه بار فرموديد نمره 9 هم مي گيريد توي بازي و قرار شد اين بار كه 9 گرفتي يه عكس ازش بذاري. آخه همه مي گفتن ماكسيمم نمره موجود 8.5 هست كه در مواقع خاص ميگيره بازيكن ولي شما گفتيد نمره 9 هم توي بازي هست و براي اثبات حرفتون قرار شد بذاريد عكس

در مورد پچ 1.30 هم بايد بگم بيخيالش بشيد

يه درخواست خيلي مهم هم دارم كسي ميدونه چه طور بايد پكيج كامل gdb folder هاي ليگ هلند رو گير بيارم الته ميدونم اگه بورگوم رو دانلود كنم توي اون هست ولي من فقط gdb هاي ليگ هلند رو ميخوام

كساني كه بورگوم پچ رو دارن از توي پوشه gdb پوشه مربوط به ليگ هلند رو زيپ كنند بفرستن 3 يا 4 مگ بيشتر نيست وقتي زيپ ميشه لطفا نياز مبرم هست

اينم از كيت سوم ليورپول كه توي چمپيونز ليگ هم مي پوشه چند وقت پيش مقابل اورتون هم پوشيده بود.

persian_lord88
24-02-2009, 00:00
بازیکن من در bal بسیار کند پیشرفت میکنه.الآن با اینکه 18 سالش هست اما پیشرفت جندانی نداشته.فکر کنم با این روند تا سن 26 یا 27 هم خیلی بازیکن تاپی نشه.آیا روشی برای پیشرفت بهتر هست؟و کلاً پیشرفت یک بازیکن به چیزی ربط داره؟

B3HZ@D
24-02-2009, 00:35
شما يه بار فرموديد نمره 9 هم مي گيريد توي بازي و قرار شد اين بار كه 9 گرفتي يه عكس ازش بذاري. آخه همه مي گفتن ماكسيمم نمره موجود 8.5 هست كه در مواقع خاص ميگيره بازيكن ولي شما گفتيد نمره 9 هم توي بازي هست و براي اثبات حرفتون قرار شد بذاريد عكس

در مورد پچ 1.30 هم بايد بگم بيخيالش بشيد

يه درخواست خيلي مهم هم دارم كسي ميدونه چه طور بايد پكيج كامل gdb folder هاي ليگ هلند رو گير بيارم الته ميدونم اگه بورگوم رو دانلود كنم توي اون هست ولي من فقط gdb هاي ليگ هلند رو ميخوام

اها...
اون نمره 9 رو میگی...!
باشه بروی چشم...اگه یادم بود حتما اون نمره رو میذارم
البته خیلی وقته pes نزدم...ولی سعی می کنم یادم بمونه و این حرفم رو هم ثابت می کنم کراسر خان

google_boy07
24-02-2009, 01:15
Total Realism OF for PES2009 v.09.02.23 (only update from v.09.02.13)

6 leading Leagues of Europe(England, Spain, Italy, Germany, France, Russia)
+ All Champions League(group stage) and all UEFA Cup(play-off stage) teams.
+ New national teams(Belarus, Bosnia, Georgia, Iceland, Lithuania, Macedonia, Montenegro) and also unlocked 16 hidden.
+ U21 national teams(England, France, Germany, Italy, Spain, Russia)
+ All-Stars teams of 7 Leagues(England, Spain, Italy, Germany, France, Russia, Netherlands)

and 4 various gameplays of current OF:
AI simulator - Hard gameplay against CPU and Realistic simulation for ultra long matches(20-30min)
AI balanced - Hard gameplay against CPU for 15min matches(optimal for ML and Cups)
PvP simulator - Optimal gameplay for PvP with Realistic simulation
PvP balanced - More funny(with more easy attacking) gameplay for PvP

Changes from v.09.02.13 to v.09.02.23:
+ Transfers up to date 21.02.2009.
+ About 135 missing players were added(last transfers and missing players of EPL and SerieA).
+ Formations and starting line-ups in EPL, League1, Bundesliga, SerieA and LFP are corrected.
+ 5 new national teams(Georgia, Iceland, Lithuania, Macedonia, Montenegro).
+ ID of some players are corrected. Now with ALL players of 6 Top Leagues it is possible to carry on negotiations in ML.
+ Ratings.xls file was updated(ratings now correspond to that present in OF at 2009/02/23).
+ 231 players were improved according to latest matches.
And also:
+ New kits for all Italian and Spanish clubs.

دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... .................................................. ...................

Faces Pack [diego capel, palacio, rafinha]
دانلود :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید.......................................... .................................................. ...........
Idou تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

bbp
24-02-2009, 10:22
آقا ستينگي هست كه بشه رزولوشن رو مثل 2008 درست كرد؟
يادمه يه فيكس رزولوشن بود كه مثلا مانيتور من كه 17 هست رو با آخرين رزو درست ميكرد...

راستي از بين اين همه پرو بازي كه اينجا هست هيچكي adsl نداره يه اديت فايلي كه بدون نياز به پچ باشه لطف كنه بزاره تا ترانسفرينگ انجام شده باشه...؟