ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Pro Evolution Soccer 2009

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38

mohammad_87
05-07-2009, 13:02
سلام بر همه.برنامه kit ReLink برنامه ايست براي تغيير كيت(لباس) يك تيم به كيت ديگر تيمها.شما بعد از اجراي برنامه و باز كردن اديت فايل ، نام تمام تيمها رو ميبينيد كه شماره كيت اونها جلوي نامشون نوشته شده بعد روي تيمي كه مي خوايد كيتش رو تغيير بديد كليك كنيد تا يك جدول ضاهر بشه.حالا اون عدد چهار رقمي رو به عدد كيت تيم مورد علاقه تغيير بدين و در آخر هم سيو كنيد.موفق باشيد!:11:
برنامه kit relink با حجم 16 كيلو بايت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برنامه ML kit relink :اين برنامه براي تغيير لباس تيم مسترليگ به لباس ديگر تيمهاي موجود در pes هستش.شما ابتدا برنامه رو اجرا كرده و فايل سيو مسترليگ رو باز كنيد.حالا قسمتهاي Texture رو به عدد كيت تيم مورد نظر تغيير بديد.براي اينكه بدونيد كدوم عدد براي كدوم تيم هستش ، برنامه kit relink (برنامه بالا) رو اجرا كنيد تا نام تيم ها همراه با شماره هاش مشخص بشه.
برنامه ML kit relink با حجم 100 كيلو بايت:

دقت كنيد كه در هر دو برنامه شماره هاي كيت با چهار شماره براي لباس اول و دوم بازيكنان، و لباس اول و دوم دروازه بان مشخص شده است.

samyar_red
05-07-2009, 13:46
سلام
من pes 2009 رو نمیتونم نصب کنم مجبور شدم به pes 6 روی بیارم :دی
حالا میخواستم ببینم نحوه ی خرید بازیکن چه جوریه؟
آخه من هر کاری میکنم توی فصل نقل و انتقالات نمیتونم بازیکن بخرم و همه رو مینویسه Break Down
لطف کنید و از همون اول چگونگی خرید بازیکن و شرایطش رو توضیح بدید
ممنون

به خاطر اینکه master level v و گذاشتی رو hard یا کلا نرمال به بالا . باید بزاری فصلت که تموم شد تو سیتینگ یا آپشن هرچی که هست بزاری رو easy و به هر بازیکنی پیش بدی 3 سوت میاد :10:

اقا ما که کلا نتوسنیتم این پچ 1.4 . وارد بازی کنیم فقط 50-60 مگابایت الکی داانلود کردم آموزشتون ناقصه
حداقل بگید چه تغییراتی تو بازی ایجاد میشه؟
بعد از کدوم صفحه آموزش کلیشو گیر بیارم؟
:42::42::42:

Spaniuly
05-07-2009, 14:21
اقا ما که کلا نتوسنیتم این پچ 1.4 . وارد بازی کنیم فقط 50-60 مگابایت الکی داانلود کردم آموزشتون ناقصه
حداقل بگید چه تغییراتی تو بازی ایجاد میشه؟
بعد از کدوم صفحه آموزش کلیشو گیر بیارم؟
:42::42::42:

پچ كه 20 مگ بيشتر نيست در ضمن پچ تغييراتش شايد خيلي چشمگير نباشه چون به ديتا بيس بازي اثر نمي زاره روي گيم پلي و باگ هايي كه توي مود آنلاين مشاهده شده رسيدگي مي كنه تغييرات ترانسفر فقط از طريق دانلود فايل cv0f هست كه بايد در مسير خاص خودش كپي بشه

hessi19
05-07-2009, 15:45
سلام به همگی
یه نیاز فوری به یه برنامه ای که بشه باهاش سیتینگ مسترلیگ رو دس کاری کرد....
خواهش میکنم یه کمکی کنید.

Spaniuly
05-07-2009, 17:57
سلام به همگی
یه نیاز فوری به یه برنامه ای که بشه باهاش سیتینگ مسترلیگ رو دس کاری کرد....
خواهش میکنم یه کمکی کنید.

اگه ميخواي درجه سختي مستر ليگ رو تغيير بدي هيچ راهي نيست ولي اگه بخواي درجه سختي بازي رو توي مستر ليگ تغيير بدي بايد منتظر انتهاي فصل باشي موقع ترانسفر پايان فصل مي توني تغيير بدي درجه سختي رو. تا اونجايي كه من مي دونم با برنامه ها نميشه ستينگ مستر ليگ رو دستكاري كرد. كلا بهترين كار براي مستر ليگ در شروع اينه كه درجه سختي بازي رو روي آماتور بذاري و درجه مستر ليگ رو روي بسيار آسان قرار بديد. تيم كه قوي شد و بازيكنان بزرگ خريديد به مرور هر سال مي تونيد يه درجه سختي رو افزايش بديد

Toranj_mhg
06-07-2009, 01:27
18 تا از مهمترین خرید و فروش های دنیای فوتبال در تابستان امسال که میتونید تو بازی اعمال کنید:
1)C.Ronaldo
From: Manchester United
To: Real Madrid

2) T.Vermaelen
From : Ajax
To: Arsenal

3)Yoann Gourcuff
From: AC Milan
To: Bordeaux

4)Kaka

5)G.Barry
From: Aston Villa
To: Manchester City

6)Diego
From: Werder Bremen
To: Juventus

7) R.Albiol
From: Valencia

8)Marco Motta
From: Udinese
To: Roma

9)Anatoliy Tymoschuk
From: Zenit St. Petersburg
To: Bayern Munich

10)Glen Johnson
From: Portsmouth
To: Liverpool

11)A.Valencia
From: Wigan Atheltic
To: Manchester United

12)Eliseo
From: Malaga
To: Lazio

13)F.Cannavaro
From: Real Madrid

14)Diego Millito
From: Genoa
To: Inter

15)Luis Jimenez
From: Inter
To: West Ham

16)Edson Braafheid
From: FC Twente

17) K.Benzema
From: Lyon

18)M.Owen
From: New Castle

cesc.cesar
06-07-2009, 09:41
بچه ها پچ جديدي واسه به روز رساني نيومده؟

Spaniuly
06-07-2009, 13:59
سلام تورنج خان گوركاف كه پارسال هم توي بوردو بود از اول هم توي PES 2009 توي بوردو هست.

بچه ها پچ جديدي واسه به روز رساني نيومده؟

خير نه پچ و نه آپديت CV0f. اگه بياد اطلاع رساني ميشه

mohammad_1ta
06-07-2009, 15:46
سلام دوستان،
پچی وجود داره که بشه 8 نفره بازی کرد؟

dik
06-07-2009, 16:00
باسلام خدمت دوستان عزیز.من یه سوالی داشتم واونم اینه که چطور میتونم فیسها وکیتها و...رو که از اینترنت دانلودمیکنم وارد بازی بکنم.از راهنمایی شما متشکرم

Spaniuly
06-07-2009, 16:36
سلام دوستان،
پچی وجود داره که بشه 8 نفره بازی کرد؟

نه فكر نكنم باشه حداقل من كه نديدم

باسلام خدمت دوستان عزیز.من یه سوالی داشتم واونم اینه که چطور میتونم فیسها وکیتها و...رو که از اینترنت دانلودمیکنم وارد بازی بکنم.از راهنمایی شما متشکرم

با كيت سرور دوست عزيز اين تاپيك پر است از لينك هاي ورژن هاي مختلف كيت سرور

dik
06-07-2009, 17:01
KRAUSERدوست عزیز من کیت سرور هم دارم اما نمیدونم فیسها وکیتها رو کدوم قسمت قرار بدم که بتونم ازشون استفاده بکنم ممنون میشم اگه اموزششو بهمنشون بدی.

Spaniuly
06-07-2009, 17:33
KRAUSERدوست عزیز من کیت سرور هم دارم اما نمیدونم فیسها وکیتها رو کدوم قسمت قرار بدم که بتونم ازشون استفاده بکنم ممنون میشم اگه اموزششو بهمنشون بدی.

توي اين مسير
kitserver\GDB\uni
GDB فولدر ها رو قرار ميدي البته بايد مپ رو هم مطابقش ويرايش كني مثلا اگه فقط براي يك تيم اونجا GDB داري توي مپ بايد يك آدرس قرار بدي براي فيس ها يا لوگوها هم بايد توي فولدر img فولدرهايي با نامهاي img فايل هاي محتوي اون چيز بسازي و داخلش bin فايل ها رو بريزي

dik
06-07-2009, 18:02
KRAUSERجان ممنون از راهنماییتون ولی من هنوز نتونستم فیس هارو وارد بازی بکنم مثلا من فیس بازیکن کلاسیکی مثل کوین کیگان انگلیسی رو که قبلاتو کیت سرور نبوده بخوام وارد کنم باید تو کدوم فولدر قرار بدم وازاون مهمتر موقعی که وارد بازی میشم توکدوم قسمت میتونم پیداش کنم

Spaniuly
06-07-2009, 19:46
KRAUSERجان ممنون از راهنماییتون ولی من هنوز نتونستم فیس هارو وارد بازی بکنم مثلا من فیس بازیکن کلاسیکی مثل کوین کیگان انگلیسی رو که قبلاتو کیت سرور نبوده بخوام وارد کنم باید تو کدوم فولدر قرار بدم وازاون مهمتر موقعی که وارد بازی میشم توکدوم قسمت میتونم پیداش کنم

براي فيس ها بايد img كه داخلش فيس ها هستند رو با برنامه Game Graphic Studio استخراج كني و BIN فايل مخصوص اون بازيكني كه مي خواي فيس جديد جايگزين كني واسش رو ويرايش كني و يا اگر آماده داري كه كافيه توي اين مسير kitserver\img يه فولدر با اين اسم بسازي : IMG فايل دات img مثلا اسم img فايلي كه حاوي لوگو ليگ ها هست cv05.img هست بنابراين بايد با همين اسم يك فولدر بسازي و BIN فايل ها رو داخلش بريزي. اسم فولدر بايد شمال img فايل دات(نقطه) img باشه

Toranj_mhg
06-07-2009, 23:23
سلام تورنج خان گوركاف كه پارسال هم توي بوردو بود از اول هم توي PES 2009 توي بوردو هست.

من نمی دونم چرا شما دوست دارید بیخود و بی جهت حالت تهاجمی نسبت به بحث کنندگان بگیرید و با یه لحنی صحبت کنید که دعوا راه بندازید!! (اینا رو میگم چون در مورد مشابه، چندین بار این برخورد رو از شما دیدم)
اولا 90% اطلاعاتی که تو مطلب قبلی گذاشتم مستقیم از بزرگترین سایت تخصصی فوتبال جهان یعنی Goal.com بود که مهمترین ترنسفرهای تابستان امسال رو توش نوشته بود و Gourcuff نیز اتفاقا جز همون 90% هست!
دوما : Gourcuff پارسال قرضی در بوردو بازی می کرد و تابستان امسال با 15 میلیون یورو از میلان خریداری شده
ولی خب بنده دیشب حواسم به این نکته نبود و از این نظر حق با شماست! ولی موضوع اینه که حضرتعالی پستی رو که بنده ا هدف کمک به دوستان نوشتم، شما توش دنبال ایراد بگردید که با این لحن اغراق آمیز به بنده گوشزد کنید... دوستانه بگم به نظر من این روحیه ی خوبی نیست!

Mehdi.ss
07-07-2009, 00:56
سلام
اقایون یه سوال تکراری بازیرو توی ویندوز xp نصب کردم فایل ادیتو کپی کردم این ارورو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا تو ویندوز ویستا بازی میکردم که اپلود بازی رو توی قسمت دانلودویندوز ریختم درست شد ولی تو xp پوشه ای به نام دانلود پیدا نمی کنم
کمک کنید:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41:

Proeex
07-07-2009, 09:13
يكي نيست به اين احمق بگه آخه سانتري كه هيچكس دورت نيست رو واسه چي با دست نميگيري، سختت نيست پريدي اون بالا كله ميزني؟

قبلا هم يكي شو تو همين تاپيك ديده بودم، باورم نميشد هوش مصنوعي اينقد احمق بازي در بياره

gomnam23
07-07-2009, 11:23
يكي نيست به اين احمق بگه آخه سانتري كه هيچكس دورت نيست رو واسه چي با دست نميگيري، سختت نيست پريدي اون بالا كله ميزني؟

قبلا هم يكي شو تو همين تاپيك ديده بودم، باورم نميشد هوش مصنوعي اينقد احمق بازي در بياره

[

اگه شما خودت به این مشکل برخوردی که هیچ ولی این حالت در صورتی رخ میده که مدافع پاس داده باشه به دروازه بان و اون هم نمی تونه با دست بگیره برای همین با سر میزنه

Spaniuly
07-07-2009, 12:10
من نمی دونم چرا شما دوست دارید بیخود و بی جهت حالت تهاجمی نسبت به بحث کنندگان بگیرید و با یه لحنی صحبت کنید که دعوا راه بندازید!! (اینا رو میگم چون در مورد مشابه، چندین بار این برخورد رو از شما دیدم)
اولا 90% اطلاعاتی که تو مطلب قبلی گذاشتم مستقیم از بزرگترین سایت تخصصی فوتبال جهان یعنی Goal.com بود که مهمترین ترنسفرهای تابستان امسال رو توش نوشته بود و Gourcuff نیز اتفاقا جز همون 90% هست!
دوما : Gourcuff پارسال قرضی در بوردو بازی می کرد و تابستان امسال با 15 میلیون یورو از میلان خریداری شده
ولی خب بنده دیشب حواسم به این نکته نبود و از این نظر حق با شماست! ولی موضوع اینه که حضرتعالی پستی رو که بنده ا هدف کمک به دوستان نوشتم، شما توش دنبال ایراد بگردید که با این لحن اغراق آمیز به بنده گوشزد کنید... دوستانه بگم به نظر من این روحیه ی خوبی نیست!

فقط يه جمله مي تونم بگم: برات متاسفم. دلت خيلي كوچيكه پسر. يه ذره جنبه داشته باشي محبوبيت زيادي هم خواهي داشت. كسي اينجا دنبال دعوا نمي گرده شما اگه مي گردي مي توني جاي ديگه اين عقده رو خالي كني نه توي فروم. اگه بيشتر از اين هم ادامه بدي مطمئن باش خيلي با گذشت باهات رفتار نميشه. سعي كن منطقي باشي و زود قضاوت نكني. من از پستي كه دادي ممنونم خيلي هم عالي بود توش جديدترين ترانسفر ها بود من اين نكته رو اصلاح كردم كه نيازي نيست كه گوركاف رو ترانسفر كنيم چون Already توي بوردو هست و نيازي به اين كار نيست. بعد شما شروع مي كني به داد و هوار؟ مشكل عصبي داري شما ديگه بنا نيست توي فروم بروز بدي خوش باشي. سعي كن اين حالت رو ديگه تكرار نكني

keuo
07-07-2009, 12:14
سلام دوستان خسته نباشین:
کیت جدید رئال مادرید و بارسلونا رو میخاستم و نقل انتقالات جدید اگه کسی زحمتش رو میکشه اینجا آپلود کنه یا لینک بذاره
مرسی ;

mahmood85
07-07-2009, 12:28
برنامه ای ترینری سیو ادیتوری چیزی برای ساکر هست که بتون تو مسترلیگ سن بازیکنارو کم کنه.

Spaniuly
07-07-2009, 13:21
برنامه ای ترینری سیو ادیتوری چیزی برای ساکر هست که بتون تو مسترلیگ سن بازیکنارو کم کنه.

با همو PES Editor مي تونيد اين كار رو بكنيد

سلام دوستان خسته نباشین:
کیت جدید رئال مادرید و بارسلونا رو میخاستم و نقل انتقالات جدید اگه کسی زحمتش رو میکشه اینجا آپلود کنه یا لینک بذاره
مرسی ;

كيت هاي براي PES رو نديدم اينم ليست جديدترين ترانسفر هايي كه شما مي تونيد توي بازي اعمال كنيد البته به غير از گوركاف كه Already توي بوردو هست. بقيه رو مي تونيد اعمال كنيد. پست زير رو آقاي تورنج زحمتش رو كشيده

18 تا از مهمترین خرید و فروش های دنیای فوتبال در تابستان امسال که میتونید تو بازی اعمال کنید:
1)C.Ronaldo
From: Manchester United

2) T.Vermaelen
From : Ajax
To: Arsenal

3)Yoann Gourcuff
To: Bordeaux

4)Kaka

5)G.Barry
From: Aston Villa
To: Manchester City

6)Diego
From: Werder Bremen

7) R.Albiol
From: Valencia

8)Marco Motta
From: Udinese
To: Roma

9)Anatoliy Tymoschuk
From: Zenit St. Petersburg

10)Glen Johnson
From: Portsmouth
To: Liverpool

11)A.Valencia
From: Wigan Atheltic

12)Eliseo
From: Malaga
To: Lazio

13)F.Cannavaro
From: Real Madrid

14)Diego Millito
From: Genoa
To: Inter

15)Luis Jimenez
From: Inter
To: West Ham

16)Edson Braafheid
From: FC Twente

17) K.Benzema
From: Lyon

18)M.Owen
From: New Castle

mahmood85
07-07-2009, 13:59
[QUOTE=krauser;3941917]با همو PES Editor مي تونيد اين كار رو بكنيد

منظور از pes editor همون PRO-EVO Editing Studio 2009 هستش.
اگه همینه بگید تو کدوم قسمتش میشه.:42:

aRThaS_08
07-07-2009, 14:04
تاپیکی برای ادیت پس وجود داره ؟

یا من هر توپ و کیت و اینا خواستم بزارم تو همین تاپیک بزارم ؟

samyar_red
07-07-2009, 14:27
پچ كه 20 مگ بيشتر نيست در ضمن پچ تغييراتش شايد خيلي چشمگير نباشه چون به ديتا بيس بازي اثر نمي زاره روي گيم پلي و باگ هايي كه توي مود آنلاين مشاهده شده رسيدگي مي كنه تغييرات ترانسفر فقط از طريق دانلود فايل cv0f هست كه بايد در مسير خاص خودش كپي بشه

اره پچ 20 مگه ولی فقط پچ نیست یه cv0f هست 35 مگ یه پچ گیم اکسس 25 مگ یه اینستال اورجینال و کراک پچ 1.4 هم روی هم 20 کلا میشه حدود 100 مگ الکی دانلود کردم :46:
فقط یه سوالل دارم: این cv0f و گفتی کپی کن تو C:\Documents and Settings تو این مایه ها بعدشم یه جایی به اسم download ولی من هرچی گشتم همچین چیزی ندیدم فقط save بازی بود . میشه بگی این دقیقا کجاست؟ :18:

Spaniuly
07-07-2009, 14:38
اره پچ 20 مگه ولی فقط پچ نیست یه cv0f هست 35 مگ یه پچ گیم اکسس 25 مگ یه اینستال اورجینال و کراک پچ 1.4 هم روی هم 20 کلا میشه حدود 100 مگ الکی دانلود کردم :46:
فقط یه سوالل دارم: این cv0f و گفتی کپی کن تو C:\Documents and Settings تو این مایه ها بعدشم یه جایی به اسم download ولی من هرچی گشتم همچین چیزی ندیدم فقط save بازی بود . میشه بگی این دقیقا کجاست؟ :18:

خوب فولدرش hidden هست اين مسير رو paste كن توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

mohammad_87
07-07-2009, 14:50
سلام
اقایون یه سوال تکراری بازیرو توی ویندوز xp نصب کردم فایل ادیتو کپی کردم این ارورو میده

قبلا تو ویندوز ویستا بازی میکردم که اپلود بازی رو توی قسمت دانلودویندوز ریختم درست شد ولی تو xp پوشه ای به نام دانلود پیدا نمی کنم
کمک کنید
اين ارور يعني ورژن فايل با ورژن بازي فرق داره.اگر هم منظورت از آپلود ، همون آپديت بازي يا دانلود فايل cv0f هستش كه در مسير زير بايد بريزي كه اگه هر كدوم از پوشه ها نبود مي توني خودت بسازي.
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

وقتي شما يك مسترليگ رو شروع كنيد ويرايش هايي كه اعمال مي كنيد برخلاف ديگر جامها ، در مستر ليگ اعمال نميشه و مشخصات همون مشخصات در هنگام شروع بازي هست.

با همو PES Editor مي تونيد اين كار رو بكنيد
سلام آرمين.اين رو من امتحان كردم جواب نداد(هم در برنامه Pro-Evo و هم در Pes Complete Editor )اگه شما مي توني خب بذار ما هم فيض ببريم.

تاپیکی برای ادیت پس وجود داره ؟
یا من هر توپ و کیت و اینا خواستم بزارم تو همین تاپیک بزارم ؟
بجز اينجا ، يكي دوتا تاپيك ديگه بود كه حالا متروكه شده.همينجا بذارم عزيزم.

Spaniuly
07-07-2009, 15:22
خوب هر بازيكني رو سنش رو كم كني كم ميشه ديگه با Pro-Evo من اون Noushevar رو هم سنش رو كم كرده بودم هم قدراتش رو افزايش داده بودم

mohammad_87
07-07-2009, 16:19
خوب هر بازيكني رو سنش رو كم كني كم ميشه ديگه با Pro-Evo من اون Noushevar رو هم سنش رو كم كرده بودم هم قدراتش رو افزايش داده بودم
يه نكته كه يادم رفت اينه كه تغييرات در هر زماني ايجاد نميشه.براي اطمينان بيشتر الان دوباره با اين برنامه سن گتوزو رو از 30 به 40 تغيير دادم.با يكي از سيوها كه در هفته يازدهم بود ، گتوزو رو پيدا كردم ديدم همونه تغيير نكرده.اما با يه سيو ديگه كه در هفته هاي پاياني فصل (نقل و انتقالات) بود رفتم ديدم شده 40.يعني تغييرات تا به فصل نقل و انتقالات نرسه ايجاد نميشه.

david23
07-07-2009, 16:34
سلام دوستان من یه پچی که جنابkrauser چند صفحه پیش گذاشته بودن دانلود کردم که اسمش PES2009Patch140

بعد از اینکه نصب کردم دیگه نرفت تو بازی حالا مشکل از کجاست ؟ مشکل از کرک بازی که نیست؟

Spaniuly
07-07-2009, 17:31
سلام دوستان من یه پچی که جنابkrauser چند صفحه پیش گذاشته بودن دانلود کردم که اسمش PES2009Patch140

بعد از اینکه نصب کردم دیگه نرفت تو بازی حالا مشکل از کجاست ؟ مشکل از کرک بازی که نیست؟

شما از كرك 1.20 به بالا بايد استفاده كني لينكش توي صفحه 701 همين تاپيك هست

MORTAZA.2FUN
07-07-2009, 19:08
شما از كرك 1.20 به بالا بايد استفاده كني لينكش توي صفحه 701 همين تاپيك هست

سلام دوست عزیز
اگه ارور میده نمی ره تو بازی باید شما کرک 1.20 رو نصب کنید :
این هم لینکش :

موفق باشید :10:

mahmood85
07-07-2009, 20:04
آخر من چجوری سن بازیکنارو تو مستر کم کنم.
آخرای فصل هم هستم.

david23
07-07-2009, 21:02
سلام دوست عزیز
اگه ارور میده نمی ره تو بازی باید شما کرک 1.20 رو نصب کنید

کرکم دانلود کردم اما فقط 2 تا بوت f50 آدیداس به بازی اضافه شد . میگم به غیر از اون پچ چیزه دیگم باید دان میکردم؟ اگه میشه یه توضیح کوچولو بده ممنون

Mehdi.ss
08-07-2009, 00:02
سلام
اقایون من تا حالا تو ویستا بازی میکردم ولی امروز که تو xp بازی کردم تغییراتی دیدم مثل
صدای تمایاگرها در نقات مختلف زمین مخصوصا در حمله
صدای داد زدن مربی وبازیکنان هنگام خطا
انگار دوربین هم کمی تغییر کرده
چرا توی ویستا اینجوری نیست ؟:19:

david23
08-07-2009, 00:19
دوستان لطف کنین بهترین نسخه کیت سرور رو برا دانلود بزارید .

aRThaS_08
08-07-2009, 14:07
تیم من تو مسترلیگ :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1. Diego Alves
5. Chiellini
4. Raul Albiol
2. Sergio Ramos
3. Walton
6. Hamsik
11. Kaiser
8. Kaka
10. David Silva
7. C. Ronaldo
9. Fernando Torres
12. Lloris
15. Pepe
16. Heinze
23. Marcelo
22. Miguel Torres
14. Robben
18. Carrick
13. Gambino
19. Pato
20. Higuain
26. Saviola
28. Codina
31. Solimar
21. Drenthe
17. Shaw

مسی و آگوئرو نمیان هرچی درخواست میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتی 60000 و حقوق 5000 هم بارها گفتم ولی نیومدن ... نمیشه مجبورشون کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : نظرتون رو هم در مورد ترکیب و اینا بگید لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
08-07-2009, 14:42
تیم من تو مسترلیگ :

5. Chiellini
4. Raul Albiol
2. Sergio Ramos
3. Walton
6. Hamsik
11. Kaiser
8. Kaka
10. David Silva
7. C. Ronaldo
9. Fernando Torres
12. Lloris
15. Pepe
16. Heinze
23. Marcelo
22. Miguel Torres
14. Robben
18. Carrick
13. Gambino
19. Pato
20. Higuain
26. Saviola
28. Codina
31. Solimar
21. Drenthe
17. Shaw

مسی و آگوئرو نمیان هرچی درخواست میدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتی 60000 و حقوق 5000 هم بارها گفتم ولی نیومدن ... نمیشه مجبورشون کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن : نظرتون رو هم در مورد ترکیب و اینا بگید لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بيشترشون بازيكناني هستند كه مورد علاقه من هستند

از بين بازيكنان newcommer جاي Rowland و Orellano خاليه البته يك بازيكن استثنايي و واقعا واقعا واقعا استثنايي رو نخريدي اونم Gourcuff هست. تعجب مي كنم چرا نداري هم آچار فرانسه خط هافبك هست هم تمامي پارامترهاش تا 97 رشد مي كنه واقعا بازيكن عجيبي هست. غير قابل باور هست كريم بنزيما هم همينطوره يه دفعه پارامترهاشون از دم قرمز ميشه

MORTAZA.2FUN
08-07-2009, 14:45
کرکم دانلود کردم اما فقط 2 تا بوت f50 آدیداس به بازی اضافه شد . میگم به غیر از اون پچ چیزه دیگم باید دان میکردم؟ اگه میشه یه توضیح کوچولو بده ممنون
سلام دوست عزیز
اگه شما پچ 1.40 رو ئان کردید باید به همراش کرک 1.20 رو دان کنید تا بازی رو بتونید کرک کنید اما برای اخرین تغیرات تا ماه مارس باید cv0f 1.40 رو دان کنید بعد در ادرس :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
کپی کنید ...
این هم لینک فایل cv0f 1.40 :

vahidreza2007
08-07-2009, 14:45
تیم من تو مسترلیگ :

5. Chiellini
4. Raul Albiol
2. Sergio Ramos
3. Walton
6. Hamsik
11. Kaiser
8. Kaka
10. David Silva
7. C. Ronaldo
9. Fernando Torres
12. Lloris
15. Pepe
16. Heinze
23. Marcelo
22. Miguel Torres
14. Robben
18. Carrick
13. Gambino
19. Pato
20. Higuain
26. Saviola
28. Codina
31. Solimar
21. Drenthe
17. Shaw

سلام دوست عزيز ميشه اين سيو مستر ليگت رو براي من اينجا قرار بدي تا ما هم استفاده كنيم از سيوت

منظورم سو مستر ليگ همين تيمي كه الان گذاشتي هستش لطف كن يه جا اپلود كن و لينك دانلود شو بذار اينجا تا دانلود كنيم ممنون

aRThaS_08
08-07-2009, 15:11
سیو من :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین نیم فصل آردا توران، مسی، آگوئرو، جیووینکو، بنزما، گورکاف، اورلانو، رو هم میخرم

پ.ن : دوستان هر کیت و هر فیس و هر توپی چیزی خواستن من همه چی دارم بگید براتون آپ میکنم میزارم

اینو توجه کنید که من تازه قراره فصل 2010-2011 رو شروع کنم همه نیوکامر ها نیومدن : دی

pishoolii
08-07-2009, 17:52
سلام بچه ها.... لطفا یکی به داد من برسه بگه چی کار کنم...

من از طریق خود بازی یه پچ رو که 21 مگ بود رو دانلود کردم و بعد زدم آپدیتش کنه ، با موفقیت هم آپدیت شد ، ولی حالا وقتی میخوام برم توو بازی همش ارور میده که " Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2009" CD/DVD. " .. لطفا بگیید من الان باید چی کار کنم تا بازی دوباره اجرا شه و سی دی اورجینال رو نخواد؟ :(

aRThaS_08
08-07-2009, 18:16
فک میکنم باید کرک جدید بازی رو نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/113.gif

V A H í D
08-07-2009, 18:30
سلام بچه ها.... لطفا یکی به داد من برسه بگه چی کار کنم...

من از طریق خود بازی یه پچ رو که 21 مگ بود رو دانلود کردم و بعد زدم آپدیتش کنه ، با موفقیت هم آپدیت شد ، ولی حالا وقتی میخوام برم توو بازی همش ارور میده که " Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2009" CD/DVD. " .. لطفا بگیید من الان باید چی کار کنم تا بازی دوباره اجرا شه و سی دی اورجینال رو نخواد؟ :(

باید ببینی چه پچی رو دانلود کردی که کرکش رو دانلود کنی !

pishoolii
08-07-2009, 18:39
اسم فایل آپدیتش ایییینه PES2009Patch140 ......... چه کرکی رو و از کجا باید دانلود کنم؟؟؟؟ مرسیییی

Spaniuly
08-07-2009, 18:55
اسم فایل آپدیتش ایییینه PES2009Patch140 ......... چه کرکی رو و از کجا باید دانلود کنم؟؟؟؟ مرسیییی

بيا اينم كرك

mohamad_beauty
08-07-2009, 19:03
سلام بچه ها بچی وجود داره که توان همه بازی کن ها رو 100% کنه؟ چون دستی خیلی سخته
خیلی فوریه دمتون گرم

vahidreza2007
08-07-2009, 19:38
سیو من :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین نیم فصل آردا توران، مسی، آگوئرو، جیووینکو، بنزما، گورکاف، اورلانو، رو هم میخرم

پ.ن : دوستان هر کیت و هر فیس و هر توپی چیزی خواستن من همه چی دارم بگید براتون آپ میکنم میزارم

اینو توجه کنید که من تازه قراره فصل 2010-2011 رو شروع کنم همه نیوکامر ها نیومدن : دی
اينارم مي خرم برات داش غمت نباشه

pishoolii
08-07-2009, 21:54
آقا ایول دمت گرم..... این پچ چه چیزاییرو به بازی اضافه کرده؟؟؟ بعد از این بازم پچ جدید تری واسه دانلود و اضافه کردن هم هست؟

mohammad_87
09-07-2009, 01:32
آخر من چجوری سن بازیکنارو تو مستر کم کنم.
آخرای فصل هم هستم.
بازيكنان معمولي رو كه مي توني از همون قسمت اديت بازي تغيير بدي.اگه بازيكني كه ويرايش مي كني ساخته خودت باشه تغييرات با يه بازيكن جديد اعمال ميشه و روي بازيكن سابق ايجاد نميشه.براي ديگر بازيكنان هم گاهي همين مسئله صورت ميگيره.و براي ويرايش بازيكناني كه در قسمت اديت بازي نيستن(مثل new commer ها) با برنامه Pro-Evo استفاده كن.تغييرات رو هم در زمان نقل و انتقالات مي بينيد.(وسط فصل رو يادم نيست اما آخر فصل كه اعمال ميشه)
اين هم لينك دانلود با حجم 19 مگا:

برنامه بالا امكانات ديگري هم داره.اگه اينترنت معمولي(ADSL) نداري!! و اينترنتت غير معمولي(دايل آپه) مثل خودم pes editor رو دان كن.
اين هم برنامه pes 2009 editor با حجم 4 مگا

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

سلام بچه ها بچی وجود داره که توان همه بازی کن ها رو 100% کنه؟ چون دستی خیلی سخته
خیلی فوریه دمتون گرم
شما همين برنامه Pro-Evo رو دانلود كن.در قسمت global editing مي تونيد همه بازيكنان و يا بازيكناي خاصي كه شما مشخص ميكنيد رو ويرايش كنيد.خيلي راحته فقط چند كليك...

aRThaS_08
09-07-2009, 06:20
برادر گیمینگ اکسس که پولی شده جای دیگه بزار

خب بریم سر کیت جدید تیمها در سال 2009/2010 :

رئال مادرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif

آرسنال

بارسلونا

چلسی

اینتر

یوونتوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif

لیورپول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif

میلان

منچستر

بایرن مونیخ

رم

اگه دانلود کردید تشکر اینا یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif

meysad
09-07-2009, 09:07

خب بریم سر کیت جدید تیمها در سال 2009/2010 :

رئال مادرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif

آرسنال

بارسلونا

چلسی

اینتر

یوونتوس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif

لیورپول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/8.gif

میلان

منچستر

بایرن مونیخ

رم

اگه دانلود کردید تشکر اینا یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif

من خواستم تشکر کنم ولی متاسفانه فایلها پسورد میخواست:13:

High_War_Lord
09-07-2009, 11:31
سلام ببخشید من چه جوری میتونم از دو تا keyboard تو بازی استفاده کنم؟

piroooz
09-07-2009, 12:50
بازيكنان معمولي رو كه مي توني از همون قسمت اديت بازي تغيير بدي.اگه بازيكني كه ويرايش مي كني ساخته خودت باشه تغييرات با يه بازيكن جديد اعمال ميشه و روي بازيكن سابق ايجاد نميشه.براي ديگر بازيكنان هم گاهي همين مسئله صورت ميگيره.و براي ويرايش بازيكناني كه در قسمت اديت بازي نيستن(مثل new commer ها) با برنامه Pro-Evo استفاده كن.تغييرات رو هم در زمان نقل و انتقالات مي بينيد.(وسط فصل رو يادم نيست اما آخر فصل كه اعمال ميشه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه بالا امكانات ديگري هم داره.اگه اينترنت معمولي(ADSL) نداري!! و اينترنتت غير معمولي(دايل آپه) مثل خودم pes editor رو دان كن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

شما همين برنامه Pro-Evo رو دانلود كن.در قسمت global editing مي تونيد همه بازيكنان و يا بازيكناي خاصي كه شما مشخص ميكنيد رو ويرايش كنيد.خيلي راحته فقط چند كليك...

سلام
لطفا لینک را بذارید

Proeex
09-07-2009, 13:06
اگه شما خودت به این مشکل برخوردی که هیچ ولی این حالت در صورتی رخ میده که مدافع پاس داده باشه به دروازه بان و اون هم نمی تونه با دست بگیره برای همین با سر میزنه

تعجب من از همينه كه مداقع پاس نداده و اين يارو داره هد ميزنه، اين يه سانتر هست كه روي زد حمله بوده :5:

خيلي عجيبه

meysad
09-07-2009, 13:07
من خواستم تشکر کنم ولی متاسفانه فایلها پسورد میخواست:13:
متوجه اشتباه خودم شدم معذرت میخوام واقعآ عالی بود

Spaniuly
09-07-2009, 13:26
آرتاش جان ما كماكان منتظر پسورد فايل هاي زيپ هستيم اين كيت ها همگي پسورد مي خوان لطف مي كني پسوردشون رو من شديدا طالبشونم

متوجه اشتباه خودم شدم معذرت میخوام واقعآ عالی بود

عزيز من هرچي گشتم نتونستم بفهمم پسورد اين فايل ها چيه؟ شما مي دوني به ما هم بگو

aRThaS_08
09-07-2009, 13:52
توی خود فایلها نوشته :
onlyrealmadrid.com

High_War_Lord
09-07-2009, 14:02
@_@
سلام ببخشید من چه جوری میتونم از دو تا keyboard تو بازی استفاده کنم؟

meysad
09-07-2009, 14:41
آرتاش جان ما كماكان منتظر پسورد فايل هاي زيپ هستيم اين كيت ها همگي پسورد مي خوان لطف مي كني پسوردشون رو من شديدا طالبشونم

وقتی فایل زیپ رو باز میکنید سمت راست برنامه پسوردش رو نوشته :
onlyrealmadrid.com:46:

Spaniuly
09-07-2009, 15:11
توی خود فایلها نوشته :
onlyrealmadrid.com

نه والا من كه پيدا نكردم من مال بايرن رو دانلود كردم چيزي نديدم به هر حال بابت اين كيت هاي جديد كه گذاشتي بايد دستت رو طلا گرفت خيلي آقايي دمت گرم:11:

samyar_red
09-07-2009, 15:26
مرسی اقای کرازر خیلی ساده و جالب جواب دادی کلا تو اون cv0f و اینا مشکلم حل شد :11:
فقط به عنوان اخرین زحمت : من یه پچ 1.2 یا 1.4 بود نمیدونم دانلود کردم موقع نصب اولش به جای install نوشته update حالا من شک کردم این خود پچه یا آپدیتش؟ اگه اپدیتشه لطفا لینک خود پچ 1.4 رو برام بزار مرسی

Spaniuly
09-07-2009, 17:27
مرسی اقای کرازر خیلی ساده و جالب جواب دادی کلا تو اون cv0f و اینا مشکلم حل شد :11:
فقط به عنوان اخرین زحمت : من یه پچ 1.2 یا 1.4 بود نمیدونم دانلود کردم موقع نصب اولش به جای install نوشته update حالا من شک کردم این خود پچه یا آپدیتش؟ اگه اپدیتشه لطفا لینک خود پچ 1.4 رو برام بزار مرسی

نه همون پچ هست چون كار اون پچ آپديت كردن گيم پلي بازي هست واسه همون مي نويسه آپديت. فط اون كرك 1.20 رو بريز بعد نصب پچ لينكش توي صفحه 701 هست خودم آپلودش كردم. موفق باشي

david23
09-07-2009, 21:22
دوستان من همه کارایی که گفتینو کردم اما فقط 4 تیمه لالیگا درست شدن مشکل از کجاست ؟

aRThaS_08
09-07-2009, 21:56
نه والا من كه پيدا نكردم من مال بايرن رو دانلود كردم چيزي نديدم به هر حال بابت اين كيت هاي جديد كه گذاشتي بايد دستت رو طلا گرفت خيلي آقايي دمت گرم:11:
یک کپی پیست ساده بود قابل شما و بکس تاپیکو نداره :31:

pedramch
09-07-2009, 21:59
سلام..
آقا این ساکر ما وسط بازی میپره بیرون..
یه دی وی دی دیگه خریدم بازم همین مشکلو دارم:دی
قبل از عوض کردن ویندوز اینطور نبود:27:
مشکل کجاست؟

ممنون/:5:

Spaniuly
10-07-2009, 00:24
سلام..
آقا این ساکر ما وسط بازی میپره بیرون..
یه دی وی دی دیگه خریدم بازم همین مشکلو دارم:دی
قبل از عوض کردن ویندوز اینطور نبود:27:
مشکل کجاست؟

مشكل كرك داري بهتره پچ 1.40 رو همراه با كرك 1.20 يا 1.40 نصب و استفاده كني

یک کپی پیست ساده بود قابل شما و بکس تاپیکو نداره :31:

مرسي به هر حال ولي متاسفانه كيت رئال و ليورپول ايراد داره ليورپول كه از نماي نزديك عين اينه كه كت شلوار يكدست قرمز پوشيدن از نماي دور درسته ول از نماي نزديك چنين مشكلي داره و همينطور براي رئال كلا ايراد دارهتوي بازي كلا قاط مي زنه امتحان كردي اين دوتا رو؟البته توي CL اين اتفاق مي افته نه در حالت عادي مپ ها رو هم براي cl اين تيم ها تنظيم كردم

226,"Club\Barclays Premier League\Liverpool"
227,"Club\Barclays Premier League\Manchester United"
232,"Club\Calcio\Inter"
233,"Club\Calcio\Juventus"
234,"Club\Calcio\Roma"
235,"Club\Bundesliga\Bayern"
236,"Club\Liga BBVA\Barcelona"
238,"Club\Liga BBVA\Real Madrid"

pedramch
10-07-2009, 00:31
خوب دوست عزیز زحمت لینکشو میکشی؟

Spaniuly
10-07-2009, 01:52
خوب دوست عزیز زحمت لینکشو میکشی؟

اين از كرك

اينم از پچ 1.40

خوب شرط مي بندم توي بازي PES 2009 هر چي ديدين حركت رابونا كه توي فيفا 09 و 08 بارها ميشه اون رو ديد نديدين تا حالا فقط گل رو حال كنيد كه چطور با ليونل مسي رابونا مي زنم توي دروازه ويكتور والدز

david23
10-07-2009, 12:03
دوستان من همه کارایی که گفتینو کردم اما فقط 4 تیمه لالیگا درست شدن مشکل از کجاست ؟

آقا یکی جواب ما رو بده مگه نباید با این پچ لباس همه تیما درست شه ؟ ماله من فقط 4 تا تیم لالیگا درست میشن

bazazan
10-07-2009, 12:46
سلام
ببخشد دوتا سوال داشتم:
1- چرا تو OTHER B نمیشه ملیت بازیکنان رو عوض کرد(تو BASIC SETTINGS چنین گزینه ای نداره)
2-چرا نمیشه از بازیکنان OTHER B تو مسترلیگ استفاده کرد(حتی من یک بازیکن رو از تو EDIT به آرسنال منتقل کردم تو مسترلیگ که رفتم تو ترکیب بود اما نمی شد خریدش)
لطفا کمک کنید:41::19:

MORTAZA.2FUN
10-07-2009, 13:37
خوب شرط مي بندم توي بازي PES 2009 هر چي ديدين حركت رابونا كه توي فيفا 09 و 08 بارها ميشه اون رو ديد نديدين تا حالا فقط گل رو حال كنيد كه چطور با ليونل مسي رابونا مي زنم توي دروازه ويكتور والدز

سلام ارمین جان
واقعا گل زیبایی بود تا حالا این حرکت رو از مسی ندیده بودم .

Kasra 91
10-07-2009, 14:25
موقع دویدن مستقیم چجوری میشه توپ رو به جلو فرستاد؟ این کارو میشه با L2 وتغییر جهت کرد ولی میخوام تو دویدن مستقیم این کارو بکنم

mohammad_87
10-07-2009, 14:26
سلام لطفا لینک را بذاریدلينكها كه هستن.زير كد نوشته شده در يك كادر.

دوست عزيز من نمي دونم شما چرا امتحان نكرده ايراد مي گيريد.من اول امتحان مي كنم بعد لينك ميدم.
دوست خوبم و ديگر دوستان.سايتهاي GamingAccess و Soccer Gaming هنوز قابل استفاده هستن.البته شايد با برخي فايلهاي جديد براي دانلود مشكل داشته باشيم.اما تنها تغييري كه ايجاد شده ، اضافه شدن تبليغات در هنگام ورود به اين سايتهاست.
در Gaming Access هر لينكي كه بزنيد يه صفحه مياد كه بالاش نوشته به اين سايت خوش آميديد.. وسطش پر لينك هست و اما آخر صفحه نوشته
click here to continue to Gamingaccess.com
شما روي اين لينك كليك كنيد تا به قسمت مورد نظر بريد.يعني ميرسيد به همون صفحه دانلود و لينكهاي دانلود مثل سابق.
در Soccer Gaming هم گاهي با يه همچين صفحه اي مواجه ميشيد اما مي بينيد كه نوشته شده "اين صفحه تبليغاتي ، فقط يكبار در ساعت نمايش داده مي شود" اگه وارد اين صفحه شده بوديد هم در اولين خط تقريبا همچين چيزي نوشته شده:
Click here to continue to soccergaming download
كه روي Soccer Gaming كليك كنيد تا به صفحه دانلود فايل مورد نظر برسيد.فقط يادتون باشه اين سايت كمي دير لود ميشه.اگه با پيغام مرورگر internet explorer can not display this page مواجه شديد صفحه رو Refresh كنيد.

برنامه بالا امكانات ديگري هم داره.اگه اينترنت معمولي(ADSL) نداري!! و اينترنتت غير معمولي(دايل آپه) مثل خودم pes editor رو دان كن.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

اين هم براي دانلود pro-evo از راپيد شير:

كليه لينكها سالم هستند.موفق باشيد:11:

Spaniuly
10-07-2009, 14:55
آقا یکی جواب ما رو بده مگه نباید با این پچ لباس همه تیما درست شه ؟ ماله من فقط 4 تا تیم لالیگا درست میشن

با كدوم پچ؟

تنها پچ هاي دست ساز كه با كيت سرور هستند مي تونند روي لباس هاي همه تيمها تاثير بذارند. ببين دوست عزيز وقتي شما بازي رو نصب مي كنيد مي بينيد تيم اتلتيكو مادريد نه لايسنس هست و نه توي مود CL بين تيم هاي CL قرار داره ولي وقتي آخرين فايل cv0f رو مي ريزيد ملاحضه مي كنيد كه نه تنها لايسنس ميشه اين تيم بلكه توي مود cl هم بين اون تيمها قرار مي گيره استفاده از cv0f باعث ميشه چند تا از تيم ها لاليگا لايسنس بشند به طور اورجينال. پچي كه من توي صفحه 701 قرار دادم پچي هست كه بقيه تيم ها رو به شكل لايسنس شده در مياره يعني اسم و لوگو و لباس هاي تيم ها رو تصحيح مي كنه و به صورت لايسنس شده در مياره. اون كه از پچ 1.40 هست اصلا ربطي به اينا نداره نصب اون پچ باعث تغييرات در گيم پلي و ساير باگ هايي كه توي مود آنلاين داره تاثير ميذاره. حالا شما بفرماييد با كدوم يك از اينا به مشكل برخورديد. اگه بفرماييد من كلا راهنمايي مي كنم دوست عزيز

سلام
ببخشد دوتا سوال داشتم:
1- چرا تو OTHER B نمیشه ملیت بازیکنان رو عوض کرد(تو BASIC SETTINGS چنین گزینه ای نداره)
2-چرا نمیشه از بازیکنان OTHER B تو مسترلیگ استفاده کرد(حتی من یک بازیکن رو از تو EDIT به آرسنال منتقل کردم تو مسترلیگ که رفتم تو ترکیب بود اما نمی شد خریدش)
لطفا کمک کنید:41::19:

آره از اديت داخل بازي نميشه به يك ابزار جانبي مثل PES Editor نياز داريد. لينكش بارها توي تاپيك اومده كافيه از جستجو در تاپيك استفاده كنيد

موقع دویدن مستقیم چجوری میشه توپ رو به جلو فرستاد؟ این کارو میشه با L2 وتغییر جهت کرد ولی میخوام تو دویدن مستقیم این کارو بکنم

نه دوست من فكر نمي كنم اين امكان وجود داشته باشه توي حركت هاي مورب هست كه در لحظه تغيير مسير با زدن دكمه R2 توپ رو محكم مي ندازه جلو

david23
10-07-2009, 15:13
با كدوم پچ؟

تنها پچ هاي دست ساز كه با كيت سرور هستند مي تونند روي لباس هاي همه تيمها تاثير بذارند. ببين دوست عزيز وقتي شما بازي رو نصب مي كنيد مي بينيد تيم اتلتيكو مادريد نه لايسنس هست و نه توي مود CL بين تيم هاي CL قرار داره ولي وقتي آخرين فايل cv0f رو مي ريزيد ملاحضه مي كنيد كه نه تنها لايسنس ميشه اين تيم بلكه توي مود cl هم بين اون تيمها قرار مي گيره استفاده از cv0f باعث ميشه چند تا از تيم ها لاليگا لايسنس بشند به طور اورجينال. پچي كه من توي صفحه 701 قرار دادم پچي هست كه بقيه تيم ها رو به شكل لايسنس شده در مياره يعني اسم و لوگو و لباس هاي تيم ها رو تصحيح مي كنه و به صورت لايسنس شده در مياره. اون كه از پچ 1.40 هست اصلا ربطي به اينا نداره نصب اون پچ باعث تغييرات در گيم پلي و ساير باگ هايي كه توي مود آنلاين داره تاثير ميذاره. حالا شما بفرماييد با كدوم يك از اينا به مشكل برخورديد. اگه بفرماييد من كلا راهنمايي مي كنم دوست عزيز

با پچ 1.40 +cv0f درسته 4 تا تیم اسپانیا درست شدن اما من میخوام کله تیما درست شن آیا برا این کار باید پچ دیگه های دان کنم؟
البته من کیت سرور ندارم اگه لطف کنین بهترین نسخشو بزارین+صفحه ای که آموزش کیت سرورو گذاشته بودین .راستی گلتم خیلی قشنگ بود . ای ول به شما که میدونی کیو باید بزاری کاپیتان : دی

Spaniuly
10-07-2009, 19:52
با پچ 1.40 +cv0f درسته 4 تا تیم اسپانیا درست شدن اما من میخوام کله تیما درست شن آیا برا این کار باید پچ دیگه های دان کنم؟
البته من کیت سرور ندارم اگه لطف کنین بهترین نسخشو بزارین+صفحه ای که آموزش کیت سرورو گذاشته بودین .راستی گلتم خیلی قشنگ بود . ای ول به شما که میدونی کیو باید بزاری کاپیتان : دی

اين از پچ كه بعد دانلود و نصب بايد بري كيت سرور رو نصب كني

اينم اديت فايلي كه حتما بايد توي My Document كپي كنيش

pedramch
10-07-2009, 22:26
اين از كرك

اينم از پچ 1.40

سلام دوست عزیز!
این پچ نصب نشد.!
ارور داد..
کرک رو هم که همینطوری اجرا کردم مشکل حل نشد::41:

چیکار کنم؟

ممنون/:5ک

MORTAZA.2FUN
10-07-2009, 22:54
سلام دوست عزیز!
این پچ نصب نشد.!
ارور داد..
کرک رو هم که همینطوری اجرا کردم مشکل حل نشد::41:

چیکار کنم؟

ممنون/:5ک
سلام دوست عزیز
اگه ارور ویندوز اینیستالر میده شما باید این برنامه ی که لینک می دم رو نصب کنید ... طریقه ی نصب چندین بار تو تاپیک توضیح داده شده همین چند صفحه پیش هم بازم توضیح داده شده سرچ کنید :
با تشکر از وهاب عزیز به خاطر این برنامه .(khelane)

در ضمن پسوردش : matin هست .
موفق باشید:10:

pedramch
11-07-2009, 03:29
ممنون دوست عزیز...
ولی من آموزشی پیدا نکردم!
میشه آموزششم بذاری؟
بینهایت ممنون/:5:

adel0098711
11-07-2009, 10:39
سلام
من مجدداً pes2009 را نصب كردم حوصله پچ و مچ ga و .. را ندارم فقط يك پچ يا آپشن فايل براي نقل و انتقالات نيم فصل 2008-2009 و تابستان بذاريد.ممنون
حتماً خريد هاي رئال هم توش باشه.

MORTAZA.2FUN
11-07-2009, 14:07
ممنون دوست عزیز...
ولی من آموزشی پیدا نکردم!
میشه آموزششم بذاری؟
بینهایت ممنون/:5:
سلام دوست عزیز
این هم اموزشش
این هم لینک اون پیج :

سلام دوست عزیز
شما باید این برنامه رو دان کنید تا بتونید پچ رو نصب کنید و ارور انیستالر نده :
ایم هم لینکش :

چگونگی نصب هم بار ها و بارها توضیح داده شده اگه سرچ کنید پیدا میشه ...
اما کمی توضیح می دم ...
بعد اکستراکت کردن فایل شما فولدری به نام نیو فوفلدر دارید شما اون باز نی کمنید و از محل نصب بازی خودتون فایل img رو کپی کرده و داخل فولدر در ادرس زیر پست کپی می کنید :
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
تا با هم جا به جا بشن .
بعد در همین فولدر بازی برای نصب Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا می کنید بعد به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما اون تغغیر می دید و در محل نصب بازی در این ادرس کپی می کنید :
E:\Program Files\Pro Evolution Soccer 2009
بعد اگه به شما ارور داد در حین نصب شما اونو اگنور می کنید و گزینه ی اگنور رو می زنید .......
بعد هم پچ 1.4 رو نصب می کنید ودر مورد فایل cv0f شما انو تو ادرس زیر اکستراکت می کنید ..:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
موفق باشید

HoJJaT_007
11-07-2009, 15:09
ایمان جان این پچ این پست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید همشو دانلود کنم ؟

یعنی اول 1.40 دانلود کنمو نصب کنم بعد پچ شما رو ؟

دیگه چیزی نیاز نیست ؟

پچ شما که گفتی کل بازی رو تمام لایسنس میکنه چلسی و اوساسونا و از این جور تیما که توی بازی اسم fake دارندو اضافه میکنه دیگه ؟

Spaniuly
11-07-2009, 15:52
ایمان جان این پچ این پست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباید همشو دانلود کنم ؟

یعنی اول 1.40 دانلود کنمو نصب کنم بعد پچ شما رو ؟

دیگه چیزی نیاز نیست ؟

پچ شما که گفتی کل بازی رو تمام لایسنس میکنه چلسی و اوساسونا و از این جور تیما که توی بازی اسم fake دارندو اضافه میکنه دیگه ؟

آرمين هستم دوست خوبم.

بله اونها رو دانلود كني بازي به صورت لايسنس شده در مياد. لايسنس كه نميشه لايسنس رو كونامي انجام ميده وا به حالتي درش مياريم كه انگار لايسنس شده. مشكلي بود من در خدمتم چنانچه پچ 1.40 نصب نشد از Install Original كه مرتضي جان گذاشتند استفاده كن بعد پچ رو نصب كن چنانچه بازيت نصبش اورجينال نباشه پچ نصب نميشه

aRThaS_08
11-07-2009, 16:12
کیت لیورپول که دوست عزیزم krauser گفتن مشکل داره این کیت جدید :

کیت رئال مادرید نیز (که این کیت کیتهای جدا برای چمپیونز لیگ داره) : دی

کیت والنسیا 09/10 به درخواست krauser

کیت سویا باز هم به درخواست krauser که متاسفانه هرچی گشتم کیت فصل 2009/2010 رو پیدا نکردم و کیتی رو که خودم داشتم آپ کردم

Spaniuly
11-07-2009, 16:31
مرسي خوب از بابت كيت ها ولي اي كاش كيت والنسيا رو ميشد يه جوري گير آورد. مال سويا انگار دستكاري شده نه؟

راستي اون روز اون اتفاق افتاده بود واسه كيت ليورپول درست شده الان.

به هر حال بابت همه كيت ها ممنون و متشكر دوست من

mohammad_87
11-07-2009, 17:32
تغيير جهت لازم نيست.فقط جهت حركت رو بگيريد (سرعت رو نبايد گرفت) بعد تند تند L1 رو بزنيد.با بازيكنان تكنيكي بهتر جواب ميده.

Spaniuly
11-07-2009, 17:52
تغيير جهت لازم نيست.فقط جهت حركت رو بگيريد (سرعت رو نبايد گرفت) بعد تند تند L1 رو بزنيد.با بازيكنان تكنيكي بهتر جواب ميده.

ايني كه شما ميگيد بادي فينت هست. اتفاقا درست هم گفتيد تنها راه انداختن توپ به جلو بدون استفاده از حركت مورب همين هست. با اين كه اين روش رو امتحان كردم اما چون زياداستفاده نمي كنم ازش به فكر خودم نرسيد.

aRThaS_08
11-07-2009, 19:11
یه روش هست که وقتی دفاع رو جا میزارید خیلی بدرد میخوره نمیدونم کسی بلده یا نه ولی خیلی دنبال یاد گرفتنشم

توپ رو 3برابر حالتی که mohammad_87 گفت جلو میندازه

من اینکارو فقط از بازیکنای حریف دیدم : (

پ.ن : ببخشید میشه آموزش این برنامه ی Pro-Evo رو بزارید ؟

david23
11-07-2009, 20:29
دوستان لطف کنین بهترین نسخه کیت سرورو بزارین برا دانلود + صفحه ای که توش آموزش کیت سرورو داره ممنون

keuo
12-07-2009, 12:24
چجوری باید از این کیت های جدید استفاده کرد انگار نمیشه تو کیت سرور استفاده کرد چون کیت ها که دانلود کردم مثل فایل های قبل نبود که تو کیت سرور میذاشتم . لطفا کمک کنید چطوری باید ازش استفاده کرد ؟

stam
12-07-2009, 14:45
دوستان سلام
میخواستم ببینم آپشن فایل جدیدی هست که تمام نقل و انتقالات درش انجام شده باشه.
به دلیل اینکه سرعت اینترنتم خیلی افتضاحه نتونستم سرچ کنم.

adac_data
12-07-2009, 15:17
سلام و خسته نباشيد
برنامه ساخت استاديوم را ميخوام.لطفا آموزش ساختش را هم بزاريد

mohammad_87
12-07-2009, 16:31
یه روش هست که وقتی دفاع رو جا میزارید خیلی بدرد میخوره نمیدونم کسی بلده یا نه ولی خیلی دنبال یاد گرفتنشم

من اینکارو فقط از بازیکنای حریف دیدم : (

پ.ن : ببخشید میشه آموزش این برنامه ی Pro-Evo رو بزارید ؟
اين روش كه گفتم توپ رو سه متر ميندازه جلو.اگه سه برابر بشه كه ديگه دريبل نميشه!من كه چيز ديگه اي نديدم.
برنامه Pro-Evo رو وقتي اجرا مي كنيد،بايد مسير پوشه بازي،كيت سرور و آپشن فايل رو مشخص كنيد.بعد روي Save Changes كه اونجا هست كليك كنيد تا ديگه نخواد دوباره انجام بدين.بعد هم وارد برنامه ميشيد كه قسمت هاي مختلفي داره.كدوم قسمت مشكل دارين بگيد درخدمتم...

دوستان سلام
میخواستم ببینم آپشن فایل جدیدی هست که تمام نقل و انتقالات درش انجام شده باشه.
به دلیل اینکه سرعت اینترنتم خیلی افتضاحه نتونستم سرچ کنم.
براي نقل و انتقالات همون Cv0f رو دانلود كنيد بهتره.مي تونيد بريد كافي نت به داشتنش ميارزه.

سلام و خسته نباشيد
برنامه ساخت استاديوم را ميخوام.لطفا آموزش ساختش را هم بزاريد
اگه براي 2009 مي خوايد كه بايد بيخيال بشيد چون نميشه استاديوم اضافه كرد.من اولدترافورد رو دانلود كردم ديدم داره خاك مي خوره حالا با بچه محل ها ميريم توش بازي مي كنيم!!:31:.ولي شايد بتونيد فايلهاي مربوط به استاديوم رو كه در پوشه Cv09 هست ويرايش كنيد.من چيزي بيشتري ازش نمي دونم.

aRThaS_08
12-07-2009, 16:55
كدوم قسمت مشكل دارين بگيد درخدمتم...
توپ ها و مد بال و کفشها رو نشون نمیده !

نمیدونم چرا :/

mohammad_87
12-07-2009, 17:01
توپ ها و مد بال و کفشها رو نشون نمیده !

نمیدونم چرا :/
درسته.برخي از قسمتهاش چون ورژن برنامه بتا هست ، غير فعاله.اما من هرچي گشتم نسخه كامل گير نياوردم.
اما در قسمت bal روي Load BAL File كليك كنيد تا فايل بال رو لود كنيد.پس از تغييرات هم در قسمت كناري سيو كنيد.

aRThaS_08
12-07-2009, 17:13
نمیشه

گزینه هاش غیرفعاله : (

linkin_park
12-07-2009, 17:36
این CV0f نقل و انتقالات تابستون رو نداره ..... جدید ترش نیومده ؟!

aRThaS_08
12-07-2009, 18:09
واستا نقل و انتقالات تموم بشه و لیگها شروع بشه جدیدشم میاد !

و اینم چیز جدید : دی

ML Settings

با این برنامه میتونید در وسط فصل تنظیمات مسترلیگ رو عوض کنید : خیلی بدرد میخوره من که باهاش حال کردم : دی

پ.ن: اگه دانلود کردید تشکر فراموش نشه : دی

ahmad72
12-07-2009, 19:37
سلام.چطور میشه تو بازی تمارز (چه کلمه ی سختیه! دی...) کرد؟ (داور رو گول زد؟)
و اینکه این حرکت زیدانی رو چطور میشه رفت؟نه اینکه بخوام انجامش بدم،می خوام از انجام شدنش جلوگیری کنم!!!!!!

Pedram Tanha
12-07-2009, 22:13
کسی از دوستان می دونه که آیا این بازی قابلیت این رو داره که گزارش اسپانیولی داشته باشه؟

amin 2010
12-07-2009, 22:47
سلام.چطور میشه تو بازی تمارز (چه کلمه ی سختیه! دی...) کرد؟ (داور رو گول زد؟)
و اینکه این حرکت زیدانی رو چطور میشه رفت؟نه اینکه بخوام انجامش بدم،می خوام از انجام شدنش جلوگیری کنم!!!!!!

گول زدن داور با جویاستیک
R1,L1,L2
زیدانی
چرخوندن انالوگ چپ.

من اینکارو فقط از بازیکنای حریف دیدم
عزیز با جوی استیک R2 رو هنگام دویدن بزن.

pedramch
13-07-2009, 00:01
سلام..
از همه ممنون بابت آموزش ها..
ولی من که نفهمیدم چی گفتید..
کارم راه نیفتاد...
یه بار دیگه میگم...
من ساکر 9 رو نصب میکنم اما وسط بازی میپره بیرون...
همین اروره که میگه has stopped working
به من
گفتن پچ 1.4 و کرک1.2 رو نصب کن..
خوب پچ 1.4 رو دان کردم نصب نمیشد..ارور ویندوز اینستالر میداد..
بعد Install Original رو گفتن دانلود کن...
یه سری آموزش ها هم بود ولی به کار من نیومد..
اصلا نفهمیدم!
میشه یکی کامل واسه من توشیح بده؟

mohsensoft
13-07-2009, 00:20
آقا این پچ 1.4 تو خود بازی هم تغییراتی داده؟
آخه این دروازه بانا خیلی احمق شدن :دی
هیچی حالیشون نیست
فکر کنم قبلش بهتر بودن
مشکل از کجاست؟آیا واقعا عوض شده عملکردشون؟

keuo
13-07-2009, 03:26
سلام..
از همه ممنون بابت آموزش ها..
ولی من که نفهمیدم چی گفتید..
کارم راه نیفتاد...
یه بار دیگه میگم...
من ساکر 9 رو نصب میکنم اما وسط بازی میپره بیرون...
همین اروره که میگه has stopped working
به من
گفتن پچ 1.4 و کرک1.2 رو نصب کن..
خوب پچ 1.4 رو دان کردم نصب نمیشد..ارور ویندوز اینستالر میداد..
بعد Install Original رو گفتن دانلود کن...
یه سری آموزش ها هم بود ولی به کار من نیومد..
اصلا نفهمیدم!
میشه یکی کامل واسه من توشیح بده؟

من همین مشکل رو داشتم نباید رو رزولوشن خیلی بالا بازی کنی رزولوشنت رو بیار پایین مشکلت حل میشه
یا حق ...

چجوری باید از این کیت های جدید استفاده کرد انگار نمیشه تو کیت سرور استفاده کرد چون کیت ها که دانلود کردم مثل فایل های قبل نبود که تو کیت سرور میذاشتم . لطفا کمک کنید چطوری باید ازش استفاده کرد ؟

کسی نیست جواب بده ؟
plz

MOH3N2010
13-07-2009, 04:32
سلام.من یه سوال داشتم.
یه لیگ می خوایم بازی کنیم.رفت و برگشتی.یه نفر با keyboard بازی می کنه و بقیه با joystick .اونی که با keyboard بازی می کنه ، بازی هایی که میهمانه و controller 2 هست ، نمی تونه بازی کنه.چطور می شه این مشکل رو حل کرد؟ چون توی setting نمی شه keyboard رو controller 2 کرد.
ممنون.

Ghaioom
13-07-2009, 06:22
سلام.من یه سوال داشتم.
یه لیگ می خوایم بازی کنیم.رفت و برگشتی.یه نفر با keyboard بازی می کنه و بقیه با joystick .اونی که با keyboard بازی می کنه ، بازی هایی که میهمانه و controller 2 هست ، نمی تونه بازی کنه.چطور می شه این مشکل رو حل کرد؟ چون توی setting نمی شه keyboard رو controller 2 کرد.
ممنون.
سلام
تو همون تنظیمات keyboard رو نمیشه کرد ولی کنارش چند تا سربرگ داره که اونا رو باید بزنی controller 2 :31:

adac_data
13-07-2009, 11:06
آموزش كار با برنامه PRO EVO Editing Studi لطفا بزاريد. و اينكه هنگام نصب همين برنامه اين پيغام رو ميده .
class not registered (EXception from hresult: 0x80040154 (regdb_e_class notreg)
منظور از اين پيغام چيست

fouad-pes
13-07-2009, 11:19
کسی از دوستان می دونه که آیا این بازی قابلیت این رو داره که گزارش اسپانیولی داشته باشه؟

بله...
در صورتی که فایلهای بازی شما کامل باشه. بیشتر شرکتها برای کم شدن میزان حجم بازی و رایت اون در حداقل dvd فایل های غیر ضروری مثل زبان، یا صداگذاری ها رو حذف میکنن.
برای اینکه مطمئن بشید که فایل های زبان شما کامل هست، از قسمت system setting روی language برید و بیبینید امکان انتخاب سایر زبان ها در قسمت commintary language وجود داره یا خیر.

mohamad_beauty
13-07-2009, 12:52

دوست من نمیشه دید من ساکر 2009 دارم اما این پیغام میاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mohsensoft
13-07-2009, 12:56
آقا این پچ 1.4 تو خود بازی هم تغییراتی داده؟
آخه این دروازه بانا خیلی احمق شدن
هیچی حالیشون نیست
فکر کنم قبلش بهتر بودن
مشکل از کجاست؟آیا واقعا عوض شده عملکردشون؟

golmohammadi
13-07-2009, 12:58
از پچها چه خبر ؟
خيلي وقته سر نزده ام
پچي اومده كه سرعت وگرافيك بازي را بهتر كنه ؟
بعد مشكل تكلهاي بيخودي هنوز حل نشده؟
خلاصه چيزهاي بدرد بخور جديد چي اومده ؟
راستي يكي دو گل مستقيما از كرنر زده ام خواستين سيوشو بزارم :ي

aRThaS_08
13-07-2009, 14:02
ترکیب من در مسترلیگ بعد از نیم فصل 2010/2011 :

1. Diego
5. Chiellini
18. Raul Albiol
4. Sergio Ramos
2. Walton
6. Hamsik
11. Arda Turan
8. Kaka
7. Messi
9. C. Ronaldo
10. Aguero
12. Lloris
3. Micah Richards
25. Garay
26. Gunther
15. Bos
20. Gourcuff
29. Giovinco
17. David Silva
19. Pato
16. Benzema
21. Orellano
27. Fredriksson
28. Codina
22. Miguel Torres
23. Marcelo
31. Kaiser
14. Robben
13. Gambino
30. Shaw
24. Rowland

فک نکنم بازیکن باحالی بوده باشه که من هنوز بهش نرسیدم : دی

اگه پیشنهادی برای بازکن دارید بگید بخرمش : دی

pedramch
13-07-2009, 14:17
من همین مشکل رو داشتم نباید رو رزولوشن خیلی بالا بازی کنی رزولوشنت رو بیار پایین مشکلت حل میشه
یا حق ...
بهتر شد...ولی حل نشد..بازم میپره بیرون:19::19:

adac_data
13-07-2009, 15:08
كسي نميتونه در مورد اين پيغام در برنامه PRO EVO Editing Studi توضيح بده ؟

mohammad_87
13-07-2009, 15:23
نمیشه

گزینه هاش غیرفعاله : (
من با ورژن 1.3 و 1.2 مي تونم بال رو ويرايش كنم.اين رو امتحان كن:

آموزش كار با برنامه PRO EVO Editing Studi لطفا بزاريد. و اينكه هنگام نصب همين برنامه اين پيغام رو ميده .
منظور از اين پيغام چيست
آخرين ورژن اين برنامه دانلود Pro-Evo 1.3 از وسط صفحه يكي از سرورها رو براي دانلود انتخاب كنيد:

لينك مستقيم دانلود:

توجه:چون نام سايت نمي دونم چرا تو انجمن فيل--ت-ر ميشه فقط عدد 87 رو از آدرس پاك كنيد.

بله...
در صورتی که فایلهای بازی شما کامل باشه. بیشتر شرکتها برای کم شدن میزان حجم بازی و رایت اون در حداقل dvd فایل های غیر ضروری مثل زبان، یا صداگذاری ها رو حذف میکنن.
برای اینکه مطمئن بشید که فایل های زبان شما کامل هست، از قسمت system setting روی language برید و بیبینید امکان انتخاب سایر زبان ها در قسمت commintary language وجود داره یا خیر.
اگه كسي فايل گزارش بازي بجز انگليسي رو داره اينجا هم بذاره.در به در دنبالشم.:13:

دوست من نمیشه دید من ساکر 2009 دارم اما این پیغام میاد
اين يعني ورژن فايل با ورژن بازي شما متفاوته.اگه ورژن بازي پايينتر باشه چنين پيغامي ميده.احتمالا krauser كه اين فايل رو گذاشته از پچ 1.40 و كرك 1.20 استفاده مي كنه پس شما هم بايد حداقل اين ورژن رو داشته باشي.

بهتر شد...ولی حل نشد..بازم میپره بیرون:19::19:
ممنون/:5:در پوشه اصلي فايل ستينگ رو باز كن و با رزولوشن پايين مثلا 800.600 امتحان كن و همينطور quality رو روي medium يا حتي اگه نشد روي low بذار.

mani_mentor
13-07-2009, 19:40
آخرت بازی فوتباله من رو دستش ندیدم

mani_mentor
13-07-2009, 19:42
بچه ها کسی هست یه اطلاعات کاملی راجع به چیدن ترکیب بده؟

aRThaS_08
13-07-2009, 20:29
4-2-2-2 بنظر من بهترین ترکیب هست
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A
A ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ R M F ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A
A ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ R B ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A
A ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A
A ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A M F ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A
A C F ☻ ☻ S S ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ C B ☻ C B ☻ G K A
A ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A M F ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A
A ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A
A ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ L B ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A
A ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ L M F ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ ☻ A
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A

hamijoon
13-07-2009, 20:31
رفقاي فوتباليست يه هلپي هم به ما بكنين . پدرم در اومد . :دي

من الان فصل و تموم كردم با منچستر . دومين فصليه كه قهرمان شدم هم ليگ هم اروپا هم اون يكي D1 .

295000 تا هم پول دارم . هيشكي نمياد تو تيمم . مشكل چيه . بايد چيكار كنم ؟ مثلا ميخوام هانري بگيرم اون فلش مياد پيغام succesfull هم مياد وقتي ميرم هفته بعد ميگه Negotaion break down .

ميسي

aRThaS_08
13-07-2009, 20:42
احتمالا" درجه سختی مسترلیگتو روی وری هارد گذاشتی

با استفاده از این برنامه اون رو روی وری ایزی بزار

هانری هم شد بازیکن یه پاش لبه گوره ؟ : دی

mani_mentor
13-07-2009, 20:42

تاپیک مخصوص بحث راجع به بهترین نحوه ها ی ترکیب چیدن در pes 2009

hamijoon
13-07-2009, 20:44
ااااااااااااااااااااااااا آره روي very hard گذاشتم . خوب اون مگه واسه سختيه بازي نيست؟

آخه ديگه چپ و راست ميزنموشون . اون يكي گزينه هم رو top playereh .

دمت گرم الان ميپرم درستش ميكنم

mani_mentor
13-07-2009, 20:48
تاپیک مخصوص بحث راجع به بهترین نحوه ی ترکیب چیدن در pes 2009

mohammad_87
14-07-2009, 01:37
ترکیب من در مسترلیگ بعد از نیم فصل 2010/2011

فک نکنم بازیکن باحالی بوده باشه که من هنوز بهش نرسیدم : دی

اگه پیشنهادی برای بازکن دارید بگید بخرمش : دی
سلام.اون برنامه Pro-Evo1.3 مشكلت رو حل كرد؟
اين هم چندتا پديده ديگه:
GK: Ramon , k.schmeichel
از بهترين دروازه بانان كه تو تيم من ديگو رو انداختن بيرون!:31:بهشون بازي بدي ميشن مثل ون در سار و پيتراشمايكل.مخصوصا اين Ramon
---Armand traore---corluka---Lucas---Cristian Zapata---El shaarawi---Kjaer
همشون آينده دار و جوون هستن.اكثرا الگوي رشدشون روي Early Peak هستش.فقط بازيهاي اول باهاشون مدارا كن.كم كم ميشن ستاره.
--------------------------------------------------------

از پچها چه خبر ؟
خيلي وقته سر نزده ام
پچي اومده كه سرعت وگرافيك بازي را بهتر كنه ؟
بعد مشكل تكلهاي بيخودي هنوز حل نشده؟
خلاصه چيزهاي بدرد بخور جديد چي اومده ؟
راستي يكي دو گل مستقيما از كرنر زده ام خواستين سيوشو بزارم :ي
پچ رسمي اگه منتشر بشه حتما اينجا گذاشته ميشه.آخرين پچ معتبر همون 1.40 بود.چند پچ تو سايتهاي خارجي هست كه معلوم نيست چه بلايي سر بازي بيارن.تكل هاي اتوماتيك هم در نسخه 2010 حذف شده تا اون موقع باهاش كنار بيا.براي گل هاتم برو اينجا:

آخرت بازی فوتباله من رو دستش ندیدم
پست بيخود ندين.يا سوال بپرسيد يا جواب بديد.

226,"Club\Barclays Premier League\Liverpool"

227,"Club\Barclays Premier League\Manchester United"
232,"Club\Calcio\Inter"
233,"Club\Calcio\Juventus"
234,"Club\Calcio\Roma"
235,"Club\Bundesliga\Bayern"
236,"Club\Liga BBVA\Barcelona"
238,"Club\Liga BBVA\Real Madrid"
آرمين جان اين كدهاي مسترليگ رو از كجا پيدا مي كني؟يه مپ يا مرجع كامل داري بذاري؟مثلا كدهاي تيم هاي قديمي هم داشته باشه.اگه بذاري ممنون...

aRThaS_08
14-07-2009, 11:53
سلام.اون برنامه Pro-Evo1.3 مشكلت رو حل كرد؟الان دانلود کردم ویت امتحان کنم ...

این اصلا هیچ چیزی رو لود نمیکنه !!!!

ویرایش : الان که دقت کردم درست شد :دی

mohsensoft
14-07-2009, 12:04
تكل هاي اتوماتيك هم در نسخه 2010 حذف شده تا اون موقع باهاش كنار بیا
ایول
خبر مسرت بخشی بود :دی
من خودم تو بازی تکل زیاد میزنم حالا این اتوماتیک هم میزد در طول یه بازی معمولا 2-3 تا اخراجی میدم :دی
امیدوارم عملکرد دروازه بانها هم بهتر بشه

hamijoon
14-07-2009, 12:40
بچه ها يه سوال .

من بازيكنام كه خسته ميشن بايد تعويضشون كنم يا نه بزارم نيمه دوم هم بازي كنن؟

مثلا Torres رو خريدم الان يه 8 تا بازي نيمه دوم ميارمش تو كه خسته نشه اما الان سرعتش يه شماره اومده پايين . چرا؟

gomnam23
14-07-2009, 12:46
بچه ها يه سوال .

من بازيكنام كه خسته ميشن بايد تعويضشون كنم يا نه بزارم نيمه دوم هم بازي كنن؟

مثلا Torres رو خريدم الان يه 8 تا بازي نيمه دوم ميارمش تو كه خسته نشه اما الان سرعتش يه شماره اومده پايين . چرا؟

شما تو چه سالی هستید. احتمالا تورس دیگه پیشرفتش تموم شده و دوران افت رو شروع کرده وگر نه من یازیکن بوده اصلا یه نیم فصل بازیش ندادم ولی چون جوون بوده پیشرفت کرده.

hamijoon
14-07-2009, 12:52
2012 - 2013 ? الان چيكارش كنم ؟

gomnam23
14-07-2009, 13:10

بهش سلام برسون :31:

شما کامل بزار تو ترکیب اصلی بعد از دو یا سه تا بازی که خسته شد یه باری بهش استراحت کامل بده. این نظر من بود . موفق باشی

aRThaS_08
14-07-2009, 13:16
تورس بعد از 2011 دیگه بدرد نمیخوره بنظر من تا زیادی آشغال نشده با آگوئرو یا بنزما طاق بزنش

mohammad_87
14-07-2009, 17:01
ایول
خبر مسرت بخشی بود :دی
من خودم تو بازی تکل زیاد میزنم حالا این اتوماتیک هم میزد در طول یه بازی معمولا 2-3 تا اخراجی میدم :دی
امیدوارم عملکرد دروازه بانها هم بهتر بشه
آره تو حثس 2010 يه اتفاقايي داره ميافته.اينم تاپيكش:

--------------------------------------------------------------------

براي اينكه ببيني يك بازيكن هنوز جاي پيشرفت داره يا نه به قسمت negotiations وبعد my team برو.حالا روي بازيكن مورد نظر برو و L1 رو بزن تا صفحه كناري بره روي نمودار.اگه پيشرفتش تموم شده نگهش ندار.
--------------------------------------------------------------------

تورس بعد از 2011 دیگه بدرد نمیخوره بنظر من تا زیادی آشغال نشده با آگوئرو یا بنزما طاق بزنشپيشنهادهاي خوبيند.مخصوصا اين بنزما.اين هم يه مهاجم 15 ساله كه بعد چند سال ميشه سوپراستار:El Shaarawi

aRThaS_08
14-07-2009, 19:14
پيشنهادهاي خوبيند.مخصوصا اين بنزما.اين هم يه مهاجم 15 ساله كه بعد چند سال ميشه سوپراستار:El Shaarawi فصل که تموم شد میخرمش : دی

من تورس رو با آگویرو طاق زدم و هیگواین رو با بنزما : دی

اینم چیز جدید : داشتم وبگردی میکردم اینو دیدم :
GDB Editor

با این برنامه میتونید فایل های GDB رو مدیریت کنید برای مثال ممکنه برای شما هم اتفاق افتاده باشه تا یه لباس که خودتون وارد کردید با رنگ لباس داور در بازی یکی در بیاد .
این بخاطر اینه که باید رنگ پایه یابیس رو به بازی بدید تا مثلا در بازی با رنگ داور قاطی نشه .
رنگ بیس هم یه شماره داره که بعضی ها با یه فایل متنی اونو در کنار کیت به بازی می دن .
اما اگه نداشته باشه این برنامه راحت میتونه رنگ رو بده.
البته کارای دیگه ای هم میشه باهاش کرد مثل محل قرار گیری نامبر
و .....

Spaniuly
14-07-2009, 20:11
والا محمد جان من كه چيزي از EL sharawi نديدم دقيقا شرايطي رو داره كه Noushevar داره حتي به 90 هم نمي رسه اين El sharawi با نمودار رشدش حال نكردم. فكر كنم بازيكن تيم جنوا باشه نه؟

mohsensoft
14-07-2009, 21:41
سلام
من توی بال فصل دوم رو شروع کردم
تازه رفتم لاتزیو و باید تمرین کنم
چقدر طول میکشه برم ترکیب اصلی؟
راستی من توی فصل نقل و انتقالات اون آخر توی سومین پیشنهاد ها لاتزیو رو انتخاب کردم و ترانسفر شدم
میخواستم بدونم اگه تا آخرین پیشنهاد ها صبر میکردم تیم های بهتری میومدن؟

adac_data
15-07-2009, 08:30
شما بعد از 5 يا 4 بازي اگر در تمرينات موفق باشي ميري تركيب اصلي و از زماني كه به تركيب اصلي رفتي تا ثابت بشي بايد 4 بازي خوب و مفيد نشون بدي

adac_data
15-07-2009, 08:36
شما بعد از 5 يا 4 بازي اگر در تمرينات موفق باشي ميري تركيب اصلي و از زماني كه به تركيب اصلي رفتي تا ثابت بشي بايد 3 بازي خوب و مفيد نشون بدي.
در مورد نقل و انتقالات هم به بازي خودت بستگي داره و به بازيت كه آيا تيم بهتري پيشنهاد ميداد يا نه

adac_data
15-07-2009, 20:03
اساتيد محترم سوال دارم:

زماني كه دارم بازي ميكنم بعضي مواقع يك خط افقي با لرزش روي صفحه نمايش دارم. و دوم اينكه ميخوايم با كيبورد و دسته همزمان بازيكنيم چه بايد بكنم.
lcd 17w
cpu:E5200
ram:2 gb
vga:1gb اينم مشخصات براي تشخيص بهتر ايراد سيستم

zidane
16-07-2009, 14:26
من ويندوزم رو عوض كردم حالا سي دي بازي رو ندارم اما بازي نصب شده اش هست مي خواستم فايل رجيستريش رو برام بزارين. ممنون

vahidreza2007
16-07-2009, 14:44
دانلود پچ رسمي 1.40

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 سازگار با ورژن 1.40 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلود فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ

فايل را از حالت زيپ درآورده و در اين مسير كپي كنيد
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

اين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست.
سلام كراسر جان اقا اين پچ 1.40 چرا پس نصب نميشه من فايل اجرايي رو كليك ميكنم اما تا ميخواد نصب شروع بشه ميگه كه بايد از يه راه ديگه اي اين نرم افزار رو نصب كرد و خطا ميده لطف كنيد نحوه نصب اين پچ رو توضيح واموزش دقيق بديد ممنون ميشم

vahidreza2007
16-07-2009, 14:46
در ضمن كراسر جان اين پچ 24 مگابايتي چه جوري بايد نصب كرد من اين هارو اكسترنت كردم و كيت سرور بود توشون ايا درست انجام دادم يا نه ؟

vahidreza2007
16-07-2009, 14:47
اقا من بد جوري موندم تو نصب اين پچ ها لطفا يكي كمكم كنه از صبح مشغولشم ولي نصب نميشه هر كاري ميكنم

hamijoon
16-07-2009, 14:48
اساتيد محترم سوال دارم:

زماني كه دارم بازي ميكنم بعضي مواقع يك خط افقي با لرزش روي صفحه نمايش دارم. و دوم اينكه ميخوايم با كيبورد و دسته همزمان بازيكنيم چه بايد بكنم.
lcd 17w
cpu:E5200
ram:2 gb
vga:1gb اينم مشخصات براي تشخيص بهتر ايراد سيستم

منم اين مشكلو داشتم . هرتز مانيتورتو عوض كن درست ميشه :11:

vahidreza2007
16-07-2009, 15:49
سلام كراسر جان اقا اين پچ 1.40 چرا پس نصب نميشه من فايل اجرايي رو كليك ميكنم اما تا ميخواد نصب شروع بشه ميگه كه بايد از يه راه ديگه اي اين نرم افزار رو نصب كرد و خطا ميده لطف كنيد نحوه نصب اين پچ رو توضيح واموزش دقيق بديد ممنون ميشم

دوستان خطاشم خطاي هستش
حالا براي درست كردن و رفع اين خطا چيكار بايد كنمwindows installer

mmb_a631
16-07-2009, 16:24
سلام من آپشن فایل نقل و انتقالات جدید رو میخوام حجم کم با تشکر پیشاپیش

nadi007
16-07-2009, 17:50
میشه اینو یه جای دیگه آپ کنید
برای من بازش نمیکنه

MORTAZA.2FUN
16-07-2009, 22:24
سلام عزیز
اگه موقع نصب به شما ارور ویندوز اینستالر میده شما باید این برنامه رو نصب کنید :

این هم نحوه نصب برنامه :

در ضمن كراسر جان اين پچ 24 مگابايتي چه جوري بايد نصب كرد من اين هارو اكسترنت كردم و كيت سرور بود توشون ايا درست انجام دادم يا نه ؟
باه درسته تو ی این فایل 24 مگی که اکستراکت می کنی کیت سرور هست شما باید اونو تو مسیر زیر کپی کنید :

اقا من بد جوري موندم تو نصب اين پچ ها لطفا يكي كمكم كنه از صبح مشغولشم ولي نصب نميشه هر كاري ميكنم

دوستان خطاشم خطاي هستش
حالا براي درست كردن و رفع اين خطا چيكار بايد كنمwindows installer
در مورد این هم که بالا توضیح دادم .
اگه سوالی بود ما در خدمتیم .
موفق باشید :40:

MORTAZA.2FUN
16-07-2009, 22:30
میشه اینو یه جای دیگه آپ کنید
برای من بازش نمیکنه

سلام
دوست عزیز من چک کردم کاملا درسته ...
ممکن سرعت نت شما کمه و نمی تونه پیج رو باز کنه .

سلام من آپشن فایل نقل و انتقالات جدید رو میخوام حجم کم با تشکر پیشاپیش
شما باید فایل cv0f رو دانلود کنید فعلا این اخرین چیزی هست که اومده و ماله مهه مارس هست و حجمشم 35 مگ هست و از این پاینتر حجم نداریم .
این هم لینکش :

mohammad_87
17-07-2009, 00:29
والا محمد جان من كه چيزي از EL sharawi نديدم دقيقا شرايطي رو داره كه Noushevar داره حتي به 90 هم نمي رسه اين El sharawi با نمودار رشدش حال نكردم. فكر كنم بازيكن تيم جنوا باشه نه؟
تيمشو يادم نيست.چون بيشتر با پارامترهاي موردنظرم سرچ مي كنم بعد به ليست اضافه مي كنم موقع خريد هم يادم نيست تيمش چي بود.اما در مورد پيشرفتش من يه سيو داشتم كه بيشتر پارامترهاش تو اون رسيده بود بين 90 تا 95.نمودارش رو ببين چند سال اول پيشرفتش كمه اما يهو ميره بالا.تو اين سيو جديدم هم خريدمش.البته فعلا زياد پيشرفت نكرده.
راستي آيدي تيم ها رو براي مپ خودم پيدا كردم.:31:اما يه سوال ديگه:اون مشكل كيت تيمها تو CL رو تونستي كاري كني؟من با اين تيمها مشكل دارم:رئال كه از بازي مياد بيرون.بارسا كه انگار نه انگار(لباسش طوسي ميشه)و از همه خنده دارتر ليورپول كه از نزديك مثل شخصيتهاي gta ميشن.اينارو چكار كنم اگه بخوام با كيت سرور بهشون كيت بدم؟

فصل که تموم شد میخرمش : دی
من تورس رو با آگویرو طاق زدم و هیگواین رو با بنزما : دی
اینم چیز جدید : داشتم وبگردی میکردم اینو دیدم :
GDB Editor

برنامه جالبيه.چون براي ويرايش تيمهايي كه لباسشون رو نميشه تغيير داد بكار مياد.از اين برنامه ها اگه ديدي بازم بذار.فقط تكراري نباشه.:31:

nadi007
17-07-2009, 01:20
با برنامه ی وین رار باز نکرد یه سره ارور میدادو یه برنامه ی دیگه دانلود کردم 7-Zip File Manager با این باز میکنه ولی پسوورد میخاد.پسووردش چیه؟

nadi007
17-07-2009, 01:22
سلام
دوست عزیز من چک کردم کاملا درسته ...
ممکن سرعت نت شما کمه و نمی تونه پیج رو باز کنه .

با برنامه ی وین رار باز نکرد یه سره ارور میدادو یه برنامه ی دیگه دانلود کردم 7-Zip File Manager با این باز میکنه ولی پسوورد میخاد.پسووردش چیه؟

MORTAZA.2FUN
17-07-2009, 01:32
بفر ما دوست عزیز
matin هست ....

Spaniuly
17-07-2009, 09:48
تيمشو يادم نيست.چون بيشتر با پارامترهاي موردنظرم سرچ مي كنم بعد به ليست اضافه مي كنم موقع خريد هم يادم نيست تيمش چي بود.اما در مورد پيشرفتش من يه سيو داشتم كه بيشتر پارامترهاش تو اون رسيده بود بين 90 تا 95.نمودارش رو ببين چند سال اول پيشرفتش كمه اما يهو ميره بالا.تو اين سيو جديدم هم خريدمش.البته فعلا زياد پيشرفت نكرده.
راستي آيدي تيم ها رو براي مپ خودم پيدا كردم.:31:اما يه سوال ديگه:اون مشكل كيت تيمها تو CL رو تونستي كاري كني؟من با اين تيمها مشكل دارم:رئال كه از بازي مياد بيرون.بارسا كه انگار نه انگار(لباسش طوسي ميشه)و از همه خنده دارتر ليورپول كه از نزديك مثل شخصيتهاي gta ميشن.اينارو چكار كنم اگه بخوام با كيت سرور بهشون كيت بدم؟

برنامه جالبيه.چون براي ويرايش تيمهايي كه لباسشون رو نميشه تغيير داد بكار مياد.از اين برنامه ها اگه ديدي بازم بذار.فقط تكراري نباشه.:31:

اولش مال منم همونطوري كه تو گفتي شده بود ولي حالا درست شده خود به خود

aRThaS_08
17-07-2009, 10:15
وقتی یه بازیکنی رو قرض میدی نمیشه تو قراردادش قید کرد که روبه روی تیم خودم نمیتونن ازش استفاده کنن ؟

aRThaS_08
17-07-2009, 10:19
دوستان یه فیس پک رئال مادرید آماده کردم که مو های رونالدو و فیس آلونسو کار خودمه

اما فعلا دایلآپم ... وقتی adsl رو شارژ کردم آپ میکنمش

فعلا ببینید تا کفتون ببره : دی

Hadish kaka
17-07-2009, 23:03
براي اينكه ّfifa pes روآنلاين بازي كنيم (مخصوصا باP30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ها)بايد چيكار كنيم.درضمن براي اينكار قدرت سيستم بايد چقدر باشه واينترنت پر سرعت بايد داشته باشم يا نه؟با تشكر:20:

Meel
18-07-2009, 13:36
سلام عزیزان

چطوری این تکرار صحنه های مهم بازی رو وسط بازی کردن که اتوماتیک پخش می کنه حذف کنم

چون تمرکزم رو از بین می بزه

می خوام reply نیاد

4umbaz
18-07-2009, 15:30
جدیدترین اپشن بازی رو میخاستم
اسم تیما
اسم بازیکنا
نقل انتقالات
اگه ایرانو (فیس بازیکنا)درس شه عالیه
لیگ ایرانم داشته باشه خوبه!!!
یا علی

adac_data
18-07-2009, 18:59
آيا ميشه همزمان از كيبورد و دسته استفاده كرد؟ اگه ميشه راه حلش چيه

L.A.MESSI
18-07-2009, 19:21
سلام من عضو جدید هستم امیدوارم کمکم کنید من یک سوال خیلی خیلی خیلی تکراری دارم امیدوارم ببخشید منو و درک کنید 867 صفحه خیلیه واسه رسیدن به جواب . آقا آخر مشکل این save هایی که میسوزن یا میپرن بیرو از بازی حل شد یا که خیر.

MORTAZA.2FUN
18-07-2009, 20:08
آيا ميشه همزمان از كيبورد و دسته استفاده كرد؟ اگه ميشه راه حلش چيه
سلام
اگه شما بخواین دو نفری بازی کنین باید از قسمت سیتینگ که بیرون بازی هست دسته رو روی 1 نفری بذارید و کیبورد رو هم تیکش رو بذارین یعنی اون رو هم 1 نفری کنین .

adac_data
18-07-2009, 20:25
دستت درد نكنه بابت راهنمايي بسيار ممنون اينكارم كردم اما نميشه آخه كيبورد غير فعال شده

vahidreza2007
18-07-2009, 20:39
سلام عزیز
اگه موقع نصب به شما ارور ویندوز اینستالر میده شما باید این برنامه رو نصب کنید :

این هم نحوه نصب برنامه :

باه درسته تو ی این فایل 24 مگی که اکستراکت می کنی کیت سرور هست شما باید اونو تو مسیر زیر کپی کنید :

در مورد این هم که بالا توضیح دادم .
اگه سوالی بود ما در خدمتیم .

با سلام خدمت دوست گلم
اقا اين فايل 16 مگابيتي اينيستال اورجينال زيپ شده است و موقع اكسترنت كردن پاسورد مي خواد لطفا پاسوردشو هم بدين ممنون منتظرم

linkinkurd
18-07-2009, 20:41
سلام به همه دوستان.
آخرین پچی که اومده و همه تیمها و پیراهن ها و نقل و انتقالات رو ردیف میکنه رو میخواستم. لینک لطفا... (ببخشید فرصت سرچ در تاپیک رو نداشتم اگه سوالم تکراریه)

vahidreza2007
18-07-2009, 20:42
اقا حله پيدا كردم پاسورد رو ممنون از شما

DJ POLESTAR
18-07-2009, 21:37
کلا PES خوبه یا FIFA؟؟؟

Hadish kaka
18-07-2009, 22:51
لطفا سوال منم جواب بديد(866)

Meel
19-07-2009, 07:04
سلام عزیزان

چطوری این تکرار صحنه های مهم بازی رو وسط بازی کردن که اتوماتیک پخش می کنه حذف کنم

چون تمرکزم رو از بین می بزه

می خوام reply نیاد :19:

david23
19-07-2009, 11:40
دستت درد نكنه بابت راهنمايي بسيار ممنون اينكارم كردم اما نميشه آخه كيبورد غير فعال شده

تو قسمت کنترل که میری . دسته رو بزار کنترل 2 فکر کنم فقط اینجوری میشه یعنی تو بازی کیبرد دسته 1 میشه و دسته بازی ،دسته2

موفق باشی

:19:

فکر نمیکنم این امکان وجود داشته باشه پس بیخیالش شو یعنی روال فوتبال واقعیهم بر این اساسه

MVP77
19-07-2009, 12:52
من دوتا مشکل دارم تو PES2009
1- یه مقدار که از بازی میگذره گزارشگر یا ساکت میشه یا صدای گزارشگر روی یه کلمه یه دفعه گیر میکنه و هی تکرار میکنه
2- سرعت بازی رو نمیشه زیاد کرد ؟ تو تنظیمات باسه سرعت بازی گزینه ای نداره ؟ خیلی آزار دهندس

adac_data
19-07-2009, 14:47
منم مشكل شما رو داشتم با نصب مجدد كيت سرور حل شد البته با يه كيت ديگه. اميدوارم كه در مورد شما هم صدق كنه امتحان كن ضرر نداره

MVP77
19-07-2009, 15:20
منم مشكل شما رو داشتم با نصب مجدد كيت سرور حل شد البته با يه كيت ديگه. اميدوارم كه در مورد شما هم صدق كنه امتحان كن ضرر نداره
دوست عزیز میشه یه مقدار در مورد این كيت سرور توضیح بدین من خیلی مبتدی هستم :46:

david23
19-07-2009, 17:00
2- سرعت بازی رو نمیشه زیاد کرد ؟ تو تنظیمات باسه سرعت بازی گزینه ای نداره ؟ خیلی آزار دهندس

باید به سرعت بازی عادت کنی ،چون قراره تو 2010 سرعت از این هم کمتر بشه

4umbaz
19-07-2009, 22:43
جدیدترین اپشن بازی رو میخاستم
اسم تیما
اسم بازیکنا
نقل انتقالات
اگه ایرانو (فیس بازیکنا)درس شه عالیه
لیگ ایرانم داشته باشه خوبه!!!
یا علی
منتظر جوابم هم اکنون

Mehdi.ss
20-07-2009, 01:08
بالاخره تونستم یه برگردونی بزنم که به برگردون واقعی بخوره اونم با رونالدو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سیوش
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]

AhmadReza.
20-07-2009, 01:45
سلام
دوستان replay های قشنگتون را بگذارید تا ما هم استفاده کنیم!!!!!!

david23
20-07-2009, 11:19
اگه بقیه دوستان موافقت کنن گلای قشنگو همینجا میزرایم

اگرم نه که یه تاپیک جداگانه میزنیم چطوره؟

malakhak
20-07-2009, 12:36
در مسیر نصب بازی پوشه ای به نام کیت سرور ایجاد میکنیم .
برنامه kit server را داخل پوشه میریزیم ...

در داخل فولدر kit server یک فولدر جدید بنام img ایجاد میکنیم

مثلا میخواهیم کیت منچستر را بریزیم که آن کیت در داخل cv0a image قرار دارد
بنابر این در داخل فولدر img فولدری جدید بنام cv0a.img درست میکنیم و کیت منچستر را در آن گپی میکنیم .

در مرحله بعد برنامه kit server را اجرا میکنیم .......اگر برنامه درست در مسیر خود باشد دو گزینه موجود در آن فعال خواهد بود ..

در پایان برای اینکه تغییرات ما در بازی اعمال شود گزینه intall را کلیک میکنیم و اگر درست باشد پیغام زیر را خواهد داد .......

برای لغو تغییرات گزینه remove را کلیک میکنیم تا تغییرات لغو شود ...

در بعضی موارد برنامه error ...read only میدهد که برای انجام درست و رفع این مشکل باید فایل اجرای ساکر که exe است خاصیت read only ان را برداریم .

فوتبال تکاملی حرفه ای ........شایسته احترام

آموزش برنامه کیت سرور برای دوستان .....

سلام و خسته نباشید
من نمیتونم کیت سرور رو نصب کنم
میگه ستینگ فایل ناشناس می باشد
پی اس رو نصب میکنه ولی ستینگ رو نصب نمیکنه
رید انلی هم نیست
راهنمایی میکنید

بردیا
20-07-2009, 13:52
اگه بقیه دوستان موافقت کنن گلای قشنگو همینجا میزرایم

اگرم نه که یه تاپیک جداگانه میزنیم چطوره؟

فکر نکنم مدیرا بزارنیه تاپیک توی همین بخش بزنیم چون میگن میشه اسپم کده
توی تاپیک هم بهتره نزاریم چون بحثای زیادی هستش که باعث میشه برخی مواقع گم بشه گلها

به نظر من توی بخش بازی های آنلاین که پست ها شمارش نمیشه تاپیک رو بزنیم برای ریپلای ها
همونطور که سیستمهای pes به اونجا انتقال پیدا کرده

4umbaz
20-07-2009, 14:43
آپشن جدیدو میخام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mostafaeshghi
20-07-2009, 16:56
دوستان عزیز و حرفه ای یه سوال فنی

من وقتی میخوام ریپلا ببینم نمیتونم عقب و جول کنم صحنه را دقت کنید از بعد زمان و نه مکان

یعنی یع ریپلای که میاد فقط میتونم یه بار ببینم والسلام

دسته هم دارم. برای رفیقم میشد و میگفت تو تنظمیاتش عوض کرده ما هر چی گشتیم پیدا نکردیم. ممنون میشم کامل توضیح بدید چه کنم

متعاقبا متشکر از لطفتان

Kasra 91
20-07-2009, 17:25
چجوری میتونم دفاع نفر به نفر و حمله نفر به نفرو بهتر یاد بگیرم؟

Hadish kaka
20-07-2009, 17:47
براي اينكه ّfifa pes روآنلاين بازي كنيم (مخصوصا باP30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ها)بايد چيكار كنيم.درضمن براي اينكار قدرت سيستم بايد چقدر باشه واينترنت پر سرعت بايد داشته باشم يا نه؟با تشكر:20:

فكر كنم اينجا كسي ما رو آدم حساب نمي كنه.نامردا:41:

mohammad_87
20-07-2009, 19:53
سلام و خسته نباشید
من نمیتونم کیت سرور رو نصب کنم
میگه ستینگ فایل ناشناس می باشد
پی اس رو نصب میکنه ولی ستینگ رو نصب نمیکنه
رید انلی هم نیست
راهنمایی میکنید
كيت سرور رو دوباره نصب كن و مطمئن باش از يه ورژن درست حسابي استفاده مي كني و از يه سايت معتبر گرفتيش.البته زياد روي ستينگ كار نداره بجز زاويه دوربين كه كمتر كسي استفاده مي كنه اگه تغييرات ديگه انجام ميشه بيخيالش باش.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

فکر نکنم مدیرا بزارنیه تاپیک توی همین بخش بزنیم چون میگن میشه اسپم کده
توی تاپیک هم بهتره نزاریم چون بحثای زیادی هستش که باعث میشه برخی مواقع گم بشه گلها

به نظر من توی بخش بازی های آنلاین که پست ها شمارش نمیشه تاپیک رو بزنیم برای ریپلای ها
همونطور که سیستمهای pes به اونجا انتقال پیدا کرده
يه گروه واسش ساخته شده كه استقبال خوبي ازش نشده :

اگه تو انجمن باشه بهتره البته نه اينجا.يكي يه جارو پيدا كنه كه مطمئن باشه از trash سردرنمي ياره.مي تونه تاپيك خوبي بشه،گذاشتن ريپلاي و بحث درمورد اونها.

دوستان عزیز و حرفه ای یه سوال فنی
من وقتی میخوام ریپلا ببینم نمیتونم عقب و جول کنم صحنه را دقت کنید از بعد زمان و نه مکان
یعنی یع ریپلای که میاد فقط میتونم یه بار ببینم والسلام
دسته هم دارم. برای رفیقم میشد و میگفت تو تنظمیاتش عوض کرده ما هر چی گشتیم پیدا نکردیم. ممنون میشم کامل توضیح بدید چه کنم
متعاقبا متشکر از لطفتان
با كليدهاي جهت نماي كيبورد ميشه عقب جلو كرد.

چجوری میتونم دفاع نفر به نفر و حمله نفر به نفرو بهتر یاد بگیرم؟
يا تو قسمت تمرين برو يا توي يك بازي خودت رو فقط يك بازيكن بذار مثلا فقط يك مهاجم تا در جريان بازي همش با يك نفر باشي اينجوري تسلط روي كارهاي انفرادي بيشتره(مثل مود بال)

فكر كنم اينجا كسي ما رو آدم حساب نمي كنه.نامردا:41:
به بخش آنلاين برو البته تو ايران نميشه آنلاين دو يا چند نفره بازي كرد.چون مسافت با سرور ميزبان زياده و سرعت فوق العاده اي هم مي خواد.در بخش آنلاين دو تا تاپيك هست براي pes:

linkinkurd
20-07-2009, 20:00
قابل توجه عزیزانی که در نصب پچ 1.40 مشکل دارن

بنده خیلی آسون تونستم از یه روش به راحتی این پچ رو نصب کنم. البته من روش karuser جان رو امتحان نکردم و صدالبته میدونم روش ایشون هم درسته. خوب بریم سر اصل مطلب:

1- شما از لینک زیر کرک مربوط به پچ رو دانلود کنید. حجمش دقیقا 9.8 مگابایت هست. توجه داشته باشید اول کرک رو دانلود کرده و ریخته - سپس اقدام به نصب پچ باید شود. پس اول کرکش... :

در صفحه ی باز شده روی
Pro Evolution Soccer 2009 v1.40 [MULTI6] No-DVD/Fixed EXE
کلیک و روی آیکون کلیک کنید.(حجم کرک 9.8 MB) هستش. در صفحه بازشده روی یکی از سرور(Mirror)ها کلیک کنید تا دانلود شروع بشه.

2- حالا که کرک ریخته شد در پوشه بازی - نوبت دانلود پچ هست:

3- شما نسخه بازی رو به 1.40 تغییر دادین. حالا برای آخرین تغیرات باید فایل cv0f رو هم دانلود کنید.

این فایل رو در مسیر زیر بریزید تا تغییرات اعمال بشه:

linkinkurd
20-07-2009, 20:05
دوستان یه سوال داشتم منم...
من فایل cv0f رو ریختم و یه سری تغییرات هم انجام شد و خیلی خوب بود.
اما هنوز رونالدو و کاکا توی رئال نیستن... آپشنی پچی چیزی نیست واسه آخرین نقل و انتقالات؟

mohammad_87
20-07-2009, 20:28
دوستان یه سوال داشتم منم...
من فایل cv0f رو ریختم و یه سری تغییرات هم انجام شد و خیلی خوب بود.
اما هنوز رونالدو و کاکا توی رئال نیستن... آپشنی پچی چیزی نیست واسه آخرین نقل و انتقالات؟
اون فايل مربوط به ماه مارچ ميشه و چون هنوز نقل و انتقالات ادامه داره فايلي مربوط به اون به طور رسمي هنوز نيومده.احتمالا بعد از تعطيلات تابستاني فوتبال.فعلا بصورت دستي بايد انجام بديد.

Spaniuly
20-07-2009, 22:46
اون فايل مربوط به ماه مارچ ميشه و چون هنوز نقل و انتقالات ادامه داره فايلي مربوط به اون به طور رسمي هنوز نيومده.احتمالا بعد از تعطيلات تابستاني فوتبال.فعلا بصورت دستي بايد انجام بديد.

البته محمد جان فكر نمي كنم ديگه كونامي برنامه اي واسه ارائه آپديت جديد از طريق فايل CV0f داشته باشه. چون ديگه كم كم همه دارن واسه 2010 خودشون رو آماده مي كنن و ترانسفر هاي جديد رو بايد از PES 2010 پيگيري كنيم

بردیا
21-07-2009, 01:40
اگه تو انجمن باشه بهتره البته نه اينجا.يكي يه جارو پيدا كنه كه مطمئن باشه از trash سردرنمي ياره.مي تونه تاپيك خوبي بشه،گذاشتن ريپلاي و بحث درمورد اونها.

فکر کنم همین قسمت بازی های آنلاین خوب باشه چون پست ها هم شمارش نمیشه
خود مدیرا،تاپیکی که مربوط به بحث درباره سیستم های ساکر بود رو به اونجا منتقل کردن برای جلوگیری از ترشی شدن یا اسپم کده شدن.

soccer 2009 update
21-07-2009, 04:45
یکی طریقه استفاده از کیت سرور برام میگه

آیا با dial up میشه ساکر شبکه بازی کرد

adac_data
21-07-2009, 10:05
تاريخ عرضه pes2010 نميدونيد كي هستش؟ براي بازي با 2010 لحضه شماري ميكنيم. در مورد اينكه چه سيستمي ميخواد ميشه توضيح بدين

mohsensoft
21-07-2009, 10:49
تاريخ عرضه pes2010 نميدونيد كي هستش؟ براي بازي با 2010 لحضه شماري ميكنيم. در مورد اينكه چه سيستمي ميخواد ميشه توضيح بدي
فکر میکنم آبان ماه بیاد

آیا با dial up میشه ساکر شبکه بازی کرد
نه بابا،تو ایران با adsl هم نمیشه بازی کرد

Spaniuly
21-07-2009, 18:18
بسيار جالبه كه شما غير از حروف لاتين حروف ژاپني رو هم توي بازي مي تونيد وارد كنيد حروفي مثل يوناني فارسي و كلا غير لاتين داخل بازي ناشناس هستند. ولي حروف ژاپني ساپورت ميشه توسط بازي من امروز از صبح نشستم تيم PES United رو به تيم ملي ژاپن توي فوتباليست ها تبديل كردم اسامي شون رو هم به ژاپني نوشتم درست عين بازي Captain Tsubasa J براي همگي قدرت هاي متناسب رو هم تعيين كردم و قافه ها رو ويرايش كردم براي تسوباسا هم فيس وارد كردم لباس شون هم مال تيم ملي ژاپن هست ببينيد مي پسنديد يا نه

behmin2003
21-07-2009, 19:11
سلام دوستان من فایل های GDB رو دقیقا طبق آموزش سایت ها وارد می کنم ولی تغییری تو بازی ایجاد نمیشه ، پچ 1.2 کونامی رو ریختم از اون نیست؟
راهنمائی لطفا

adac_data
21-07-2009, 20:23
امروز داشتم با يكي از دوستان دونفره ساكر 2009 ميزديم نميدونم چكار ميكرد كه هيچ كدوم از بازيكنام ازش توپ نميگرفتن.يعني دونبال بازيكنش ميكردن اما نميشد توپو ازش بگيري يا از لاي بازيكنام رد ميشد.همه ميگفتن كه رمز ميزنه منظورشون اين بود كه ملوم نيست چه ميكنه كه هيچ كس نميتونست ازش توپ بگيره .
اساتيد اگه راهي هست به ماهم بگين

L.A.MESSI
21-07-2009, 21:56
سلام دوستان خیلی خیلی ممنون که به همه ی سوال های دوستان پاسخ دادین بجز سوال صفحه ی 867 من.
یکی به من کمک کنه ممنونش میشم تا آخر عمر.

A_R
22-07-2009, 08:39
سلام به همگی امیدوارم خسته نباشید!
می خواستم اگه زحمتی نیست یه سیو که بازیکنان وتیم های کلاسیک توش باز هستن رو بزارید.
تمام فایلهای توی سایت که آپ کرده بودید خراب بودن،این سایت gamingaccess هم کارو بارش معلوم نیست هی آدمو پاس میده تو سایت soccergaming اونم مینوسه فایل پیدا نشد!لطفا کمک کنید!

Spaniuly
22-07-2009, 12:51
سلام دوستان خیلی خیلی ممنون که به همه ی سوال های دوستان پاسخ دادین بجز سوال صفحه ی 867 من.
یکی به من کمک کنه ممنونش میشم تا آخر عمر.

پچ 1.40 رو دانلود مي كني به همراه كرك 1.20 يا 1.40 لينكش هم شايد صدها بار توي تاپيك اومده كافيه يه جستجوي ساده بكني خيلي وقتت رو نمي گيره

behmin2003
22-07-2009, 14:30
سلام دوستان من فایل های GDB رو دقیقا طبق آموزش سایت ها وارد می کنم ولی تغییری تو بازی ایجاد نمیشه ، پچ 1.2 کونامی رو ریختم از اون نیست؟
راهنمائی لطفا
کسی به این مشکل بر نخورده؟
MAP همدرسته توی پوشه درست هم میریزم
آیا برنامه دیگه ای هم هست واسه وارد کردن GDB?
pes editor v2 رو واسه دانلود بزارید

adac_data
22-07-2009, 14:58
راهنمائی لطفا
کسی به این مشکل بر نخورده؟
MAP همدرسته توی پوشه درست هم میریزم
آیا برنامه دیگه ای هم هست واسه وارد کردن GDB?
pes editor v2 رو واسه دانلود بزارید

شما از پچ 1.4 استفاده كن درست ميشه منم با 1.2 مشكل داشتم اما از وقتي كه عوض كردم درست شد.حتي كيفيت بازي هم بنظر بهتر شده

L.A.MESSI
22-07-2009, 18:29
پچ 1.40 رو دانلود مي كني به همراه كرك 1.20 يا 1.40 لينكش هم شايد صدها بار توي تاپيك اومده كافيه يه جستجوي ساده بكني خيلي وقتت رو نمي گيره

خیلی خیلی ممنون که جوابمو دادین راستش کرک1.40 که ریختم درست شد بعد پچ 1.40 رو هم نصب کردم
ام هیچ تغییری بعد از نصب پچ رخ نداد؟!

sadeghg22
22-07-2009, 21:14
دانلود پچ رسمي 1.40

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 سازگار با ورژن 1.40 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

بعد اتمام نصب پچ فوق به مسير Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver بريد و فايل setup رو اجرا كنيد و روي دكمه install كليك كنيد تا كيت سرور نصب شود

دانلود فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ

فايل را از حالت زيپ درآورده و در اين مسير كپي كنيد

دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

اين اديت فايل بايد در پوشه My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي بشه

و در آخر لازم به ذكر هست كه پسورد همه فايلهاي RAR كلمه krauser هست.

من پچ 1.40 رو نصب کردم ولی به محثه تموم شدن لودینگ های اول در نصب ارور میده.
چیکارکنم؟

Spaniuly
22-07-2009, 22:56
چیکارکنم؟

install original رو بايد نصب كني چند صفحه پيش گذاشته شده بود بازي شما نصبش دستكاري شده واسه همين نمي توني پچ رسمي نصب كني. آموزش استفاده اش رو هم توي تاپيك گذاشتن

MORTAZA.2FUN
22-07-2009, 23:42
چیکارکنم؟

install original رو بايد نصب كني چند صفحه پيش گذاشته شده بود بازي شما نصبش دستكاري شده واسه همين نمي توني پچ رسمي نصب كني. آموزش استفاده اش رو هم توي تاپيك گذاشتن
سلام
این هم لینک اموزش برنامه به همراه لینک دانلود برنامه که داخل این اموزش لینکش هست :

sadeghg22
22-07-2009, 23:43
ممنون میشم اگه لینکه صفحه یا نام کامل نرم افزار رو برام بزارید.

sadeghg22
23-07-2009, 01:21
این فایل پسورد میخواد!!!!

soccer 2009 update
23-07-2009, 02:31
بعد از نصب پچ 1.4 باید سیو رو پاک کرد

REZAt1980
23-07-2009, 04:33
سلام
من يه مشكلي دارم
تو قسمت become legend‏ بعد از 2,3 فصل كه بازي ميكنم,وقتي وارد سيو ميشم بازي بسته ميشه و dont send... ميده.
چند بار هم اينجوري شده.
كسي ميدونه چه كار بايد كرد?

soccer 2009 update
23-07-2009, 04:37
ایا بعد از نصب patch 140 باید سیوارو پاک کرد

Spaniuly
23-07-2009, 10:33
ایا بعد از نصب patch 140 باید سیوارو پاک کرد

اگه قبلا كرك شما پايينت تر از 1.10 بود بله به دردتون نخواهد خورد سيو ها ولي از 1.20 به بالا مشكلي براي سيو ها پيش نمياره ارتقاي ورژن

سلام
من يه مشكلي دارم
تو قسمت become legend‏ بعد از 2,3 فصل كه بازي ميكنم,وقتي وارد سيو ميشم بازي بسته ميشه و dont send... ميده.
چند بار هم اينجوري شده.
كسي ميدونه چه كار بايد كرد?

1000 بار اين سوال مطرح شده و بهش جواب داده شده آخريشم درست صفحه قبل بود. من نمي دونم چرا سرچ نمي زنيد 2 ثانيه... بفرماييد براي حل مشكلتون بايد كارايي كه مي گم رو انجام بديد:

اولا بايد اين فايل رو دانلود و نصب كنيد:

آپديت پچ 1.40 رسمي كونامي (آخرين پچ ارائه شده)

اگه نصب نشد يعني بازيتون رو دستكاري كردن و نصبش رو تغيير دادن پس شما نياز داري كه بازيت رو اصلاح كني چطوري؟ اينطوري: دوستان عزيزمون توي تاپيك زحمت كشيدن فايل هاي نصبي اورجينال بازي رو دانلود و زيپ كردند شما كافيه بعد اكستراكت كردن فايل هاي img رو از داخل DVD بازيتون به فولدر img اي كه توي Install Original هست كپي كنيد بعد بازيتون رو به طور كامل يه بار از نصب خارج كنيد و دوباره بازي رو نصب كن اين دفعه ديگه توي مسير صحيح ريجستري شما بازي قرار مي گيره و موقع نصب پچ هاي رسمي با ايراد مواجه نمي شين.اينم لينك

Password : matin

در هر صورت فولدري كه قراره بازي رو از توي اون نصب كني بايد فايل ها و پوشه هاي زير رو داشته باشه البته دور اون 4 موردي كه دورش خط كشيدم توسط خودم ايجاد شده بقيه رو بايد مقايسه كني و مطمئن باشي همگي رو داري البته دست نخورده هاشون رو كه فايل هاي داخل Install Original دست نخورده هستند.

حالا شما كافيه بهترين و سازگارترين كرك رو بريزي توي مسير نصب بازي اينم لينك كرك

اين كرك هموني هست كه توي شكل بالا مي بيني

براي آپديت بازيت تا ماه فروردين امسال مي توني فايل رسمي زير رو دانلود و توي اين مسير آنزيپ كني C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

دانلود cv0f.img - March Update

من براي اين بازي يك پچ دست ساز هم ساختم كه باعث ميشه بازي عين حالتي رو داشته باشه كه انگار لايسنس گرفته شده براي همه اسامي بازيكنان تيمها ليگ ها لباس ها لوگوهاي تيمها و ليگ ها به حالت اصلي در ميان كه براي دانلودش از لينك هاي زير استفاده كن

پچ Krauser

Password : krauser

اينم فايل آپشن مناسب با اين پچ

malkemid
23-07-2009, 11:40
من آپدیت مارچ و پچ ;rauser و edit رو نصب کردم ولی نقل و انتقالات بازم همونه؟مثلا روبینیو تو رئاله...چیز دیگه ای باید نصب کنم؟؟
بعد لوگوی باشگاهها هم عوض نشد.کیت سرور رو هم نصب کردم ok شد.لیگ انگلیس بازم مثل قبله

farmanfarma
23-07-2009, 12:18
من چندصفحه از اين 872 صفحه رو خوندم ولي جوابمو پيدا نكردم
در قسمت Become a Legend

اين پولي كه در مياري به چه درد ميخوره؟ ميشه خرج كرد؟

Spaniuly
23-07-2009, 15:45
من آپدیت مارچ و پچ ;rauser و edit رو نصب کردم ولی نقل و انتقالات بازم همونه؟مثلا روبینیو تو رئاله...چیز دیگه ای باید نصب کنم؟؟
بعد لوگوی باشگاهها هم عوض نشد.کیت سرور رو هم نصب کردم ok شد.لیگ انگلیس بازم مثل قبله

ولي من فكر مي كنم شما يه جاي كارتون اشكال داره مطمئني كه همه كارها رو درست عمل كردي؟ مثلا cv0f رو توي مسير خودش كپي كردي؟ 100 درصد مطمئنم كه نكردي

linkin_park
23-07-2009, 17:04
هنوز آپشن فایلی برای نقل و انتقالات جولای یعنی تابستون نیومده ؟!

DJ POLESTAR
23-07-2009, 18:52
اساتید محترم بازی کنندگان فوتبال در PC کلا (PES & FIFA) کدوم نسبت به دیگری برتری دارن؟
(از نظر گرافیکی؟-گیم پلی؟-روند بازی؟-هوش مصنوعی؟ و...)؟؟؟

david23
23-07-2009, 18:56
دوستان من بوت جدید رونالدو رو دانلود کردم نمیدوم تو کدوم پوشه کیت سرور بریزمش

کمک کنید

adac_data
23-07-2009, 19:40
آخرين فايل نقل و انتقالات رو ريختم اماهنوز بعضي از جابجايي ها انجام نشده مثل كريستين رونالدو هنوز تو منچستره و اوون به منچستر نرفته.
آيا فايل جديدتري هستش؟ اگه هست فايل يا لينكشو در سايت قرار بدين

david23
23-07-2009, 20:12
آخرين فايل نقل و انتقالات رو ريختم اماهنوز بعضي از جابجايي ها انجام نشده مثل كريستين رونالدو هنوز تو منچستره و اوون به منچستر نرفته.
آيا فايل جديدتري هستش؟ اگه هست فايل يا لينكشو در سايت قرار بدين

اینا رو باید خودت دستی انجام بدی

----------------------------------------------------

دوستان نمیشه کاری کرد کفشای وارد شده جای کفشای قبلو نگیرن وهمشون باشن؟؟

MORTAZA.2FUN
23-07-2009, 22:57
ممنون میشم اگه لینکه صفحه یا نام کامل نرم افزار رو برام بزارید.
سلام تو صفحه قبل گذاشته شده به همراه لینک برنامه ...

این فایل پسورد میخواد!!!!
این هم پسوردش هست : matin
موفق باشید

dik
24-07-2009, 00:32
سلام دوستان من چند تا فیس بازیکن از اینترنت گرفتم که مال بازیکنهای کلاسیکی مثل دینوزوف دروازبان ایتالیاو کیوین کیگان انگلیسی وپائولو روسی ورایکاردوگولیت و...هست که بعضی ازاونهاحتی اسمشون هم تو لیست بازیکنهای کلاسیک pes2009نیست همشون پسوندشون bin هستش حالااگه من بخوام اونا رو وارد کیت سرور{توپوشهkitserver\img\cv06.img} بکنم ایا باید اسم فیسها رو که نام بازیکنها هست روباید تغییر بدم یا هربازیکنی شماره مخصوص به خودش رو داره که باید فیسها رو به اون شماره ها تغییر نام بدم وبعد وارد بکنم لطفا من رو راهنمائی کنین اخه تا حالا اینکارروانجام ندادم اگه با برنامه خاصی باید اینکارو انجام بدم لطفا اسم برنامه رو با اموزشش برام بزازین خیلی ممنونم ازتون

L.A.MESSI
24-07-2009, 12:58
اساتید محترم بازی کنندگان فوتبال در PC کلا (PES & FIFA) کدوم نسبت به دیگری برتری دارن؟

درpes pc از fifa سر تره اما در ps3 و xbox برعکسه.

david23
24-07-2009, 13:14

لطفا آدرس چند تا سایت خوب که در زمینه توپ،تور،کفش و... قوی باشن رو بزارین ممنون

adac_data
24-07-2009, 14:00

لطفا آدرس چند تا سایت خوب که در زمینه توپ،تور،کفش و... قوی باشن رو بزارین ممنون

به نظر من سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بسيار جامع و تكميل هستش در زمينه فوتبال. اميدوارم بكارت بياد

DJ POLESTAR
24-07-2009, 14:26
من معذرت میخوام که دباره سوالمو مطرح میکنم...
اما چرا سوالمو نمی جوابین

adac_data
24-07-2009, 15:18
من معذرت میخوام که دباره سوالمو مطرح میکنم...
اما چرا سوالمو نمی جوابین

به نظر من ساكر خيلي بهتر از 09 هستش از همه نظر.اما اگر شما ميخواهيد بررسي تخصصي اين دو بازي رو بدونيد يه سرچ كن تو گوگل حتما به نتيجه ميرسي.البته چون اين سوال رو خودمم داشتم قبلا بررسي تخصصي رو ديدم و ساكر برتري نسبي به 09 داشت

kurosh08
24-07-2009, 15:40
با سلام
آقا من میخوام به صورت دستی نقل و انتقالات این چند وقت اخیر رو انجام بدم. اما غیر از انتقال رونالدو و کاکا به رئال دیگه بقیه نقل و انتقالات مهم رو نمی دونم. در ضمن شماره جدید بازکنان رو هم نمی دونم مثل شماره جدید کاکا و رونالدو توی رئال.
اگه میشه یکی یه لیست از جدیدترین نقل و انتقالات مهم و شماره جدید بازکنان ها رو توی تیم جدیدشون رو اینجا بنویسه. (فقط اونا که مهمن)
لحظه شماری تا PES2010..............

dik
24-07-2009, 16:11
سلام دوستان من چند تا فیس بازیکن از اینترنت گرفتم که مال بازیکنهای کلاسیکی مثل دینوزوف دروازبان ایتالیاو کیوین کیگان انگلیسی وپائولو روسی ورایکاردوگولیت و...هست که بعضی ازاونهاحتی اسمشون هم تو لیست بازیکنهای کلاسیک pes2009نیست همشون پسوندشون bin هستش حالااگه من بخوام اونا رو وارد کیت سرور{توپوشهkitserver\img\cv06.img} بکنم ایا باید اسم فیسها رو که نام بازیکنها هست روباید تغییر بدم یا هربازیکنی شماره مخصوص به خودش رو داره که باید فیسها رو به اون شماره ها تغییر نام بدم وبعد وارد بکنم لطفا من رو راهنمائی کنین اخه تا حالا اینکارروانجام ندادم اگه با برنامه خاصی باید اینکارو انجام بدم لطفا اسم برنامه رو با اموزشش برام بزازین خیلی ممنونم ازتون

david23
24-07-2009, 16:11
ضمن شماره جدید بازکنان رو هم نمی دونم مثل شماره جدید کاکا و رونالدو توی رئال

نقل و انتقالات رئال

کاکا از میلان به رئال (شماره8) شماره گاگو رو بزار 5

رونالدو ار منچستر به رئال شماره 9

کریم بنزما از لیون به رئال شمارش هنوز مشخص نیست

رائول آلبیول از والنسیا به رئال 18

owen از نیوکاسل به منچستر با شماره 7

والنسیا از ویگان به منچستر شمارشو نمیدونم

فعلا اینا رو میدونستم

malkemid
24-07-2009, 23:22
ولي من فكر مي كنم شما يه جاي كارتون اشكال داره مطمئني كه همه كارها رو درست عمل كردي؟ مثلا cv0f رو توي مسير خودش كپي كردي؟ 100 درصد مطمئنم كه نكردي

نه کپی کردم...فایل باید iso باشه دیگه؟176 مگ حدودا؟مسیر من(ویندوزم رو d)
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

Spaniuly
24-07-2009, 23:58
نه کپی کردم...فایل باید iso باشه دیگه؟176 مگ حدودا؟مسیر من(ویندوزم رو d)
D:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download

خوب img هست نه iso مسير درسته توي اينجا بايد باشه البته. من تعجب مي كنم چرا بازيت آپديت نشدهتيم اتلتيكو و سويا برات لايسنس شده هستند يا نه؟

soccer 2009 update
25-07-2009, 05:33
من در مستر لیگ وقتی بازیکن می خریدم دیگه کسی انو از من نمیخرید حتی اگر بهترین بازیکن دنیا بود ولی وقتی اخراجش می کردم درجا می خریدنش مشکل چیست باتشکر

adac_data
25-07-2009, 08:44
با سلام خدمت اساتيد
ميخام بازيمو آپديت كنم ميشه توضيحات كاملو برام بزاريد آخه سرچ كردم پيدا نكردم .

gomnam23
25-07-2009, 12:11
اینم آخرین انتقالات مهم:

0 فوتباليست گران قيمت نقل و انتقالات اروپا
فهرستي که مشاهده مي کنيد 20 انتقال بزرگ فوتبال اروپا بين دو فصل 2009-2008 و 2010-2009 است. البته بايد به اين فهرست انتقال بنزما از ---- به رئال، مايکل اوون از نيوکاسل به منچستر را هم اضافه کرد.

1- کريستيانو رونالدو
از منچستريونايتد به رئال مادريد(93 ميليون يورو)

بازيکن سال دنيا و برنده توپ طلاي اروپا سرانجام به تيم روياهايش پيوست و به نظر مي رسد در لاليگا که بستري هموارتر براي درخشش بازيکنان تکنيکي است، بيشتر بدرخشد.

2- يوان گورکف
از ميلان به بوردو( 15 ميليون يورو)

شايد ميلان به زودي به خاطر از دست دادن اين فرانسوي جوان پشيمان شود. او فصل قبل که به طور قرضي در بوردو بازي مي کرد جان تازه يي به اين تيم بخشيد و کمک کرد قهرمان فرانسه شود.

3- مائورو زاراته
از السد به لاتزيو(25 ميليون يورو)

ستاره آرژانتيني فصل قبل که به طور قرضي در پايتخت ايتاليا بازي مي کرد عصاي دست آبي پوشان در راه قهرماني جام حذفي شد و محبوبيتي گسترده در ميان هواداران يافت. او اکنون قراردادش را قطعي کرده است.

4- کاکا
از ميلان به رئال مادريد ( 67.2 ميليون يورو)

ابهاماتي درباره ميزان آمادگي اش وجود دارد اما اگر کاکاي 27ساله در اوج باشد آن وقت رئال در آسمان ها سير خواهد کرد.

5- گرت بري
از استون ويلا به منچسترسيتي( 14 ميليون يورو)

منچسترسيتي اين تابستان چند خريد خوب داشته؛ از جمله روکه سانتاکروز اما بري خريد بسيار مثمرثمري خواهد بود و همان مهره يي است که سيتي در ميانه ميدان نياز داشته است.

6- ديه گو
از وردربرمن به يوونتوس( 24.5 ميليون يورو)

يووه دو سال است که دنبال يک هافبک بازي ساز مي گردد و اکنون يک برزيلي باتجربه را جانشين پاول ندود مي کند.

7- رائول آلبيول
از والنسيا به رئال مادريد ( 15 ميليون يورو)

رائول آلبيول در طول حرفه اش هرجا رفته، ناکام نمانده. مدافع جوان تيم ملي اسپانيا در سانتياگو برنابئو هم روند سابق را پي خواهد گرفت.

8- مارکو موتا
از اودينزه به رم( 3.5 ميليون يورو)

موتا بهترين مدافع راست در ايتاليا است و از ژانويه به طور قرضي به رم پيوست و خوش درخشيد. اين بازيکن زير 21ساله هاي ايتاليا اکنون قرارداد دائمي بسته است.

9- آناتولي تيموشچوک
از زنيط سنت پترزبورگ به بايرن مونيخ(11 ميليون يورو)

يکي از بهترين هافبک هاي دفاعي اروپاست و مي تواند جانشين شايسته يي براي زي روبرتو باشد.

10-گلن جانسون
از پورتسموث به ليورپول( 20.5 ميليون يورو)

پول زيادي است براي يک مدافع اما اين روزها مدافعان خوب ليگ برتري، گران قيمت هستند. ليورپول مدت ها دنبال يک دفاع راست خوب مي گشت.

11- سرجو فلوکاري
از آتالانتا به جنوا( يک ميليون يورو)

يک مهاجم که به زودي سري A را تکان خواهد داد. شايد جنوا، ديه گو ميليتو را به اينتر فروخته باشد اما فلوکاري از پس پر کردن جاي او برمي آيد.

12- آنتونيو والنسيا
از ويگان به منچستريونايتد( 18.9 ميليون يورو)

مدت ها حرف از پيوستن او به يک باشگاه بزرگ بود و سرانجام سر از منچستريونايتد درآورد. اين اکوادوري قرار است در اولدترافورد جاي رونالدو را بگيرد.

13- اليسئو
از مالاگا به لاتزيو( يک ميليون يورو)

يکي از بهترين خريدهاي تابستان، آن هم يک ميليون يورو. او سريع ترين بازيکني است که تا به حال ديده ايد.

14- فابيو کاناوارو
از رئال مادريد به يوونتوس( بازيکن آزاد)

شايد نزديک به 36 سال داشته باشد و از قله آمادگي فاصله گرفته باشد اما همان بازيکني است که يوونتوس در دفاع کم دارد. اين مدافع کهنه کار به خط دفاع تيم سر و سامان مي دهد و اين گونه يوونتوس بخت افزون تري براي فتح اسکودتو خواهد يافت.

15- راميرز
از کروزيرو به بنفيکا( 7.5 ميليون يورو)

در جام کنفدراسيون ها نشان داد چه استعداد شگرفي دارد و احتمالاً مديران کروزيرو انگشت حسرت گزيده اند که چرا براي فروش او بعد از اين رقابت ها صبر نکرده اند.

16- مارکو دي وايو
از جنوا به بولونيا( بازيکن آزاد)

فصل قبل 24 گل براي بولونيا زد و جاي تعجب نداشت که تابستان به عنوان بازيکن آزاد قرارداد قرضي اش را يکسره کرد. شايد بتوان ادعا کرد دي وايو فصل قبل يک تنه بولونيا را از سقوط نجات داد.

17- ديه گو ميليتو
از جنوا به اينتر ( 22 ميليون يورو)

ميليتو هر جا بازي کرده، تضمين شده، گل زده است. حالا در کنار زلاتان ابراهيموويچ چه زوجي تشکيل خواهد داد.

18- دانيل پرانيچ
از هيرنوين به بايرن مونيخ( 7.7 ميليون يورو)

پرانيچ سال ها در هيرنفين بازي مي کرد و منطقي بود که گام بعدي در حرفه اش اين باشد. او کيفيت سمت چپ بايرن را بالا خواهد برد.

19- لوئيس خيمنس
از اينتر به وستهام( قرضي)

يک خريد استادانه توسط جان فرانکو زولا مربي وستهام. خيمنس استعداد بازي در باشگاه هاي بزرگ را دارد و اگر آمادگي اش را حفظ کند، در لندن ستاره خواهد شد.

20- ادسون برافيد
از توئنته به بايرن مونيخ( دو ميليون يورو)

لوئيس فن گال مربي بايرن شده و چند تا از خريد هاي اين باشگاه از هلند آمده اند که فن گان فصل قبل در آن مربيگري کرده است. برافيد 26ساله پارسال در ليگ هلند نظرها را جلب کرد و اکنون قادر است به کمک مونيخي ها بيايد که نياز به ترميم دفاع شان دارند.

malkemid
25-07-2009, 17:01
خوب img هست نه iso مسير درسته توي اينجا بايد باشه البته. من تعجب مي كنم چرا بازيت آپديت نشدهتيم اتلتيكو و سويا برات لايسنس شده هستند يا نه؟

فایل همون img بود اشتباه کردم.پس چرا آپدیت نمیشه؟:19:چیز دیگه ای نباید نصب شه؟پچ کونامی؟من غیر از این و پچ خود شما چیز دیگه ای نریختم
اتلتیک بیلبائو رو نوشته athletic club...سویا هم مثل قبله..پرچم شبدر و نوشته sev blanco..
کلا یه سری چیزا عوض شده.مثلا لباس آرسنال درست شده ولی اسم تیم و لوگوی تیم قدیمی مونده.

Spaniuly
25-07-2009, 17:46
فایل همون img بود اشتباه کردم.پس چرا آپدیت نمیشه؟:19:چیز دیگه ای نباید نصب شه؟پچ کونامی؟من غیر از این و پچ خود شما چیز دیگه ای نریختم
اتلتیک بیلبائو رو نوشته athletic club...سویا هم مثل قبله..پرچم شبدر و نوشته sev blanco..
کلا یه سری چیزا عوض شده.مثلا لباس آرسنال درست شده ولی اسم تیم و لوگوی تیم قدیمی مونده.

نه اصلا cv0f كاري به آرسنال نداره فقط استفاده از cv0f كافيه تا تيم هايي مثل اتلتيكو مادريد سويا و وايادوليد لايسنس بشن اگه نشدن بايد بگم جاي تعجب داره واقعا نمي دونم چه اشكالي داره يعني اصلا هيچ كاري نكني ها با كپي كردن cv0f توي اون مسير حتما اون تغييراتي كه گفتم اعمال ميشه راستي پچ 1.20 يا 1.40 رو نصب كردي؟ اگه تونستي پچ 1.40 رو بگير دانلود كن ببين شايد مشكل از نبود اونه

composer_kuchulu
25-07-2009, 19:45
سلام دوستان من اون پچ سه قسمتی رو خواستم نصب کنم.مثل اینکه فایل هاش مخدوش هست و در زمان اکسترکت کردن ارور میده.

در مورد پچ 1.4_cv0f هم فولدری بنام dawnload در پوشه کونامی .باید این فولدور روایجاد کنم؟ این کار رو کردم و جواب نداد.

malkemid
25-07-2009, 20:00
نه اصلا cv0f كاري به آرسنال نداره فقط استفاده از cv0f كافيه تا تيم هايي مثل اتلتيكو مادريد سويا و وايادوليد لايسنس بشن اگه نشدن بايد بگم جاي تعجب داره واقعا نمي دونم چه اشكالي داره يعني اصلا هيچ كاري نكني ها با كپي كردن cv0f توي اون مسير حتما اون تغييراتي كه گفتم اعمال ميشه راستي پچ 1.20 يا 1.40 رو نصب كردي؟ اگه تونستي پچ 1.40 رو بگير دانلود كن ببين شايد مشكل از نبود اونه

پچ 1.4 کونامی رو ریختم تقریبا درست شد.البته بعد از ریختن پچ مجبور شدم کرک 1.2 رو هم بریزم.

الان نقل و انتقالات درسته...لوگوی باشگاهها هم چنتا رو چک کردم درسته...فقط اسم باشگاهها قدیمیه؟مثلا چلسی رو نوشته london fc...همینطوری هست یا باز جایی ایراد داره؟
در ضمن از راهنمایی شما ممنونم:10:

MORTAZA.2FUN
25-07-2009, 20:07
سلام دوستان من اون پچ سه قسمتی رو خواستم نصب کنم.مثل اینکه فایل هاش مخدوش هست و در زمان اکسترکت کردن ارور میده.

در مورد پچ 1.4_cv0f هم فولدری بنام dawnload در پوشه کونامی .باید این فولدور روایجاد کنم؟ این کار رو کردم و جواب نداد.
سلام
شما باید اونو تو ادرس زیر بریزید :

mohammad_messi19
25-07-2009, 22:49
دوستان عزیز من یک option file می خوام که تمام نقل و انتقالات تا به اینجا و لباس و پرچم ها رو درست کنه

راستی این رو بگم که من kitserver نمی خوام فقط یه آپشن فایل که لباس ها و پرچمها و نقل انتقالات انجام شده باشه و آخرین آپشن فایل باشه

با تشکر

Spaniuly
25-07-2009, 23:22
دوستان عزیز من یک option file می خوام که تمام نقل و انتقالات تا به اینجا و لباس و پرچم ها رو درست کنه

راستی این رو بگم که من kitserver نمی خوام فقط یه آپشن فایل که لباس ها و پرچمها و نقل انتقالات انجام شده باشه و آخرین آپشن فایل باشه

با تشکر

فكر نكنم با آپشن فايل اين همه چيز رو يه جا به دست بياري آپشن فايل كارش درست كردن لباس و كفش و فيس و اينا نيست نه اين كه نشه ولي يكي بايد بشينه از داخل اديت داخل بازي اين تغييرات رو اعمال كنه كه كسي اين كار رو نمي كنه ويرايش هاي كيت ها فيس ها و لوگو ها معمولا با كيت سرور انجام ميشه نه آپشن فايل با آپشن فايل مي توني اسامي ها رو تغيير بدي يا ترانسفر ها رو دستي تغيير بدي. من يه آپشن فايل درست كردم كه نقل انتقالات تابستاني رو هم اعمال مي كنه و همه اسامي Fake رو اصلاح مي كنه فردا آپلود ميكنم ميذارمش همين جا عصر درستش كردم

پچ 1.4 کونامی رو ریختم تقریبا درست شد.البته بعد از ریختن پچ مجبور شدم کرک 1.2 رو هم بریزم.

الان نقل و انتقالات درسته...لوگوی باشگاهها هم چنتا رو چک کردم درسته...فقط اسم باشگاهها قدیمیه؟مثلا چلسی رو نوشته london fc...همینطوری هست یا باز جایی ایراد داره؟
در ضمن از راهنمایی شما ممنونم:10:
نه قديمي نيست اسامي باشگاه هاي انگليسي به صورت آفيشال لايسنس نشده با آپديت هاي رسمي مثل ريختن cv0f تاثيري روي اين ها نخواهد داشت شما مي توني پچي رو كه من ساختم رو استفاده كني فكر كنم 2 يا 3 صفحه قبل هم يه پست كامل براي اين پچ تكرار شده

كدوم پچ؟

dik
25-07-2009, 23:41

malkemid
25-07-2009, 23:44
نه قديمي نيست اسامي باشگاه هاي انگليسي به صورت آفيشال لايسنس نشده با آپديت هاي رسمي مثل ريختن cv0f تاثيري روي اين ها نخواهد داشت شما مي توني پچي رو كه من ساختم رو استفاده كني فكر كنم 2 يا 3 صفحه قبل هم يه پست كامل براي اين پچ تكرار شده

پچ کونامی که با اسمها کاری نداره.منظورم پچ خودت بود که نصب کردم .ولی کامل تغییرات اعمال نشد..ممکنه از نداشتن آپدیت بوده؟مجدد نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟

mohammad_messi19
25-07-2009, 23:46
فكر نكنم با آپشن فايل اين همه چيز رو يه جا به دست بياري آپشن فايل كارش درست كردن لباس و كفش و فيس و اينا نيست نه اين كه نشه ولي يكي بايد بشينه از داخل اديت داخل بازي اين تغييرات رو اعمال كنه كه كسي اين كار رو نمي كنه ويرايش هاي كيت ها فيس ها و لوگو ها معمولا با كيت سرور انجام ميشه نه آپشن فايل با آپشن فايل مي توني اسامي ها رو تغيير بدي يا ترانسفر ها رو دستي تغيير بدي. من يه آپشن فايل درست كردم كه نقل انتقالات تابستاني رو هم اعمال مي كنه و همه اسامي Fake رو اصلاح مي كنه فردا آپلود ميكنم ميذارمش همين جا عصر درستش كردم

دوست عزیز من خودم الان یه 5 ماه میشه که این بازی رو بازی نکردم ولی قبلش با یه آپشن فایل هم لباسها و لوگوها و هم نقل و انتقالات رو انجام میداد کلش فکر کنم 5 مگابایت نمیشد.

بازم ممنون که جواب دادی

mohammad_87
26-07-2009, 00:29
سلام.اينكه شما نام اصلي بازيكنان كلاسيك رو نداري برميگرده به آپشن فايلت.چون نام اونها هم مثل برخي بازيكنان و باشگاهها(مثل تيم ايران)بصورت غيرواقعي هست و لايسنس نشده.
اما براي فيس ها فقط كافيه اونهارو بدون تغيير تو پوشه cv06 در كيت سرور كپي كنيد.مثلا فايل بايد اينطوري باشه(البته عددش متفاوته): unnamed_33 و با پسوند بين.

دوست عزیز من خودم الان یه 5 ماه میشه که این بازی رو بازی نکردم ولی قبلش با یه آپشن فایل هم لباسها و لوگوها و هم نقل و انتقالات رو انجام میداد کلش فکر کنم 5 مگابایت نمیشد.
بازم ممنون که جواب دادی
دوست خوبم اكيداً توصيه ميشه كه حتما حتما براي اينجور تغييرات از كيت سرور استفاده كني چون تغيير فايلهاي اصلي ممكن است باعث ايجاد خرابي در بازي بشه(نمونش بازيهاي فوتبال كه فارسي كردن) و بعد براي رفع عيوب با مشكل مواجه ميشي اما با كيت سرور ميتوني فقط با كپي كردن يا پاك كردن فايلهاي مربوطه تغييرات رو بدون مشكل انجام بدي.

adac_data
26-07-2009, 08:57
سلام و خسته نباشيد خدمت استيد محترم
در مورد cv0f ميشه توضيح كامل بديد و اينكه چه كارهايي ميكنه

Spaniuly
26-07-2009, 09:00
پچ کونامی که با اسمها کاری نداره.منظورم پچ خودت بود که نصب کردم .ولی کامل تغییرات اعمال نشد..ممکنه از نداشتن آپدیت بوده؟مجدد نصب کنم مشکلی پیش نمیاد؟

والا من نميدونم مشكل شما از كجاست بعد اينكه اكستراكت شدن بايد بريبه اين مسير
Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver
و فايل setup رو اجرا كني تا كيت سرور فعال بشه

بازم ممنون که جواب دادی

دوست خوبم من هم خدمتت عرض كردم كه نه اينكه نشه اين كار جالب نيست كه بخواي با آپشن فايل و اينا تغييرات بدي مي بيني داخل پوشه كونامي توي My Document كلي BIN فايل مياد كلا قره قاطي ميشه ديگه واسه پيدا كردن سيوهات به مشكل برخورد مي كني من كه زياد شلوغ نمي كنم پوشه كونامي رو توي My Document كلا استفاده از كيت سرور فوق العاده كار تر تميز و آراسته اي هست و واقعا احساس واقعا لايسنس شده بازي رو به آدم ميده بخصوص پچي كه ساختم با عنوان پچ krauser كلا بازي رو بدون تغيير به صورت كامل به حالت لايسنس در مياره لوگوهاي همسان با لوگوهاي داخل بازي كيت هاي اصلي نام هاي واقعي و ... كه به صورت Fake هستند داخل بازي به صورت لايسنس در مياد و واقعا لذت يك بازي دست نخورده ولي لايسنس شده رو به آدم ميده

راستي قول داده بودم امروز آپلود كنم آپشن فايل مخصوص براي ترانسفرها رو اين آپشن فايل قابل استفاده براي كساني هست كه توي بازيشون هيچ تغييري ايجاد نشده و درست مثل آپشن فايل پيش فرض خود بازي هست با اين تفاوت كه اسامي Fake همگي اصلاح شده هستند و ترانسفر هاي جديد اعمال شدند البته براي استفاده از اين بايد آخرين آپديت cv0f رو داشته باشد

adac_data
26-07-2009, 09:58
امروز رو سيستم يكي از دوستام ليگ برتر 78-88 نصب كردم كه به گفته شركت عرضه دهنده استقلال و پيروزي و تمام تيمهاي ليگ برتر ايران را داره.اما بعد از نصب فقط ما منوهاي فارسي رو ديديم و حتي تيم ملي ايران هم اسم بازيكنانش اشتباهه .
لطفا اگه مشه راهنمايي كنين براي اين مشكل

farryad
26-07-2009, 11:32
لطفا پچی که اسم و پرچم تیمها (مخصوصا لیگ انگلیس) رو بذارید.
ممنون